Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kinders Swat Teen Vreemdelings En Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Jong krygers onder leiding van Eduard Osetrov veg teen 'n leër van vreemdelinge, hoofsaaklik siklusse. Dan moet die dapper seun egter 'n Indiër word, en saam met die godinne veg teen die leër van Cortez, wat die Maya-staat wil verower!

  KINDERS SWAT TEEN VREEMDELINGS EN CORTES
  ANNOTASIE
  Jong krygers onder leiding van Eduard Osetrov veg teen 'n leër van vreemdelinge, hoofsaaklik siklusse. Dan moet die dapper seun egter 'n Indiër word, en saam met die godinne veg teen die leër van Cortez, wat die Maya-staat wil verower!
  . HOOFSTUK 1
  Die jong vegters van die kinders se spesiale magte-afdeling het dapper geveg. Agter 'n anderhalf kragveld het hulle egter feitlik geen kans gehad om te sterf nie. Maar die aanvallende siklusse het enorme skade opgedoen en het eintlik sonder stoom opgeraak. Dit was dus steeds moontlik om te redeneer wie die ware held was.
  Maar ons moet hulde bring, die seuns en meisies in gevegspakke het akkuraat geskiet. Daar is gevoel dat die speletjies op die rekenaars nie tevergeefs was nie, en dit is net wonderlike vegters.
  Adala, wat op die regterhand van Edik geskiet het, het haar stewel van haar kind se voet af gevat en afgegooi. En met die behendigheid van 'n aap het sy verskeie papawersaad na die aanrukkende vyand gegooi.
  Die seunsbevelvoerder knik.
  - Dit is 'n goeie, kom ons sê, geskenk van uitwissing! Maar dit is beter om dit te gebruik tydens die aanval op die kasteel.
  Adala het logies opgemerk:
  - Jy het 'n onuitputlike voorraad verrassings. Dus is nie alle troefkaarte uitgelê nie. En die troefkaart is ook nie oorbelig nie!
  En die klein papawersaadjies van uitwissing het die siklusse getref en die groot krygers in klein, versplinterde stukke geskeur. Hier kom die vernietiging.
  Die meisie piep en stamp haar kind se voet:
  Wag vir die oorwinning oor siklusse, glo ek
  Daar sal nuwe liedjies wees...
  Ek sal my nie in slawerny van die dier oorgee nie,
  Ek sal jou die hoogste, weet, klas in die geveg wys!
  Die seun wat links baklei het, het met 'n glimlag opgemerk:
  - Hoekom het jy nie jou hand gegooi nie, maar jou voet?
  Adala het gelag en geantwoord:
  - En dit is meer pret!
  Edik knik.
  - Ja, enige dwaas sal sy hand gooi, maar probeer met jou voet!
  Die kinders het in koor uitgeroep:
  - Eer aan die vegters van die lig,
  Eer aan my helder moederland ...
  Ons dade sal besing word,
  Wen is die hoofdoel!
  Die siklusse het inderdaad, nadat hulle kolossale skade opgedoen het, begin terugtrek. Maar die mure het weer opgestaan. En nuwe karre het geskuif. Hulle het gelyk soos afgeplatte piramides op ruspes, en groot in grootte met stamme.
  Toe die troepe van die kinders se spesiale magte uit straalgewere op hulle geskiet het, het hulle feitlik geen kwaad aangedoen nie. Die balke het van die stalen pantser afgebons.
  Een van die meisies het uitgeroep:
  - Hier is nog 'n grapjas van die vyand! En of selfs 'n hele stortvloed van grapjas!
  Die vegter seun het uitgeroep:
  Dit is beter om op jou voete te sterf as op jou knieë te lewe! Ek was reeds in gevangenskap en hulle het my met elektriese stroom geslaan en ontladings deur my hele liggaam van my tong tot by my hakke laat gaan. En dis so siek dat die dood beter is!
  Die meisie knik.
  - Ja, en ek is gemartel! Boonop subtiel veranderlike swaartekrag en polsende gewigloosheid. En dit maak so seer, en bowendien laat dit geen spore nie, behalwe vir nagmerries!
  Wel, ek dink ons onsterflike en groot bevelvoerder sal met iets vorendag kom!
  Edik het instemmend met sy wit kop geknik en beveel:
  - En nou ouens, vat dit, kielie julle neuse en nies!
  Adala, daardie gesoute vegtermeisie, het verbaas gevra:
  - En hoekom is dit?
  Die seunsbevelvoerder het vol vertroue geantwoord:
  - Hier sal jy sien wat die effek sal wees!
  Die vegterkinders het nie gestry nie. So vat en kielie hulle hul oulike kinders se neuse met die punte van klein dolkies. En hoe hulle dit sal vat en nies.
  Die atmosfeer het dadelik geskud. En die puin met baie skerp punte het van bo af gereën. Hulle het die piramidale tenks getref. En hulle het hulle soos 'n krimpvarkie met naalde gesteek. En die groot monsters het gestop.
  Edik knik en merk op:
  - Nou kom ons gaan sing!
  En die vegters van die kinders se spesiale magte het dit gevat en met plesier gesing;
  My prinses, jy is 'n blom
  Glans in die tuin van die Here!
  Jou blik is soos 'n vars briesie
  Verdryf die vlamme van die hel!
  
  Heilige meisies is lief vir
  Heldhaftige swaard, druk met eer!
  Ek sal bloed vergiet in 'n stroom
  'n Engel sal vir altyd by jou wees!
  
  'n Geheim verlig met 'n droom
  Jou beeld, soet aroma!
  Jy is gebeeldhou deur die skepper van die heelal
  Alle dienaars van die bose sal nie verontreinig nie!
  
  Miskien net in die hemel
  Die noodlot sal die minnaars verenig!
  Maar God laat ons nie tot stof verkrummel nie
  Voeg die vereniging van harte saam in skeiding verhard!
  Na sulke wonderlike en verhewe woorde het 'n wonderwerk gebeur. "n Hele armada van piramidale tenks het soos "n waterval van blombeddings geblom. En die welige blomme was net pragtig. En hulle het begin groei met 'n woes en ongelooflike, stormagtige krag. En dit het so mooi uitgekom.
  Adala het die seunsbevelvoerder op die wang gesoen en opgemerk:
  - Jy is net 'n sjarme uniek!
  Eddie knik met 'n glimlag.
  - Tegnomatiese!
  Die vegter seun het uitgeroep:
  - Nou, en nou in aanval! Verpletter jou vyande met een hou!
  Die seunsbevelvoerder het beswaar gemaak:
  - Geen! Dit is te vroeg. Eerstens moet jy na my vroeëre avonture kyk. Hulle moes daar optree selfs sonder gevorderde nanotegnologie, en dit, moet opgemerk word, is baie moeilik!
  Adala het met 'n glimlag gesê:
  - Natuurlik verstaan ek dat dit moeiliker is sonder tegnologie. Maar 'n seun soos jy, dink ek, sal enige probleem oplos.
  Edik sing met 'n glimlag wat soos 'n uitgesoekte seepêrel in sy silwer stem skitter:
  Al kan ons nie al ons probleme oplos nie,
  Moenie alle probleme oplos nie!
  Maar almal sal gelukkiger wees
  Almal sal meer pret hê!
  Daarna het die seun die hologram aangeskakel. Die kinders se spesiale magte het stil geraak.
  Die saffier- en smarag-oë van die seuns en meisies het die gesig verslind.
  Wel, die seun wat in verskillende dele van die heelal was en op meer as een gewys het, toe hy nog nie so volwasse was nie. En dit was die era van die Middeleeue in die Nuwe Wêreld, 'n soort alternatiewe geskiedenis, soos die planeet Aarde.
  In hierdie geval is daar gewys dat Edik 'n Indiese seun geword het wat 'n groep bleek gesigte in 'n hinderlaag agtervolg het. Hy is in 'n kortbroek, kaalvoet, aangesien mokassins net in die pad staan, maar van kop tot tone met kleurtekeninge geverf. Selfs 'n kindergesig in skrikwekkende tatoeëermerke met drake en engele met swaarde.
  Alhoewel sulke tekeninge, blyk dit, nie tipies van die Indiane is nie. Maar waar net Edik se duisende avonture en reise lot nie gegooi het nie. Alle eras, planete en tye het deurmekaar geraak, deurmekaar geraak en saamgesmelt tot 'n soort digte bal.
  Langs hom lê "n gespierde meisie met breë heupe, kaal, ronde, verleidelike hakke amper onder haar neus. Om een of ander rede is die vegter, hoewel sy 'n Indiër behoort te wees, 'n blondine. Sy het omtrent geen klere aan nie, net 'n broekie van 'n bikinistel, 'n string pêrels op 'n volle bors.
  Toe sy omdraai, sien Edward 'n mooi gesig met 'n manlike ken en 'n groot maar gereelde bors. Die vegter se arms is gespierd, haar vel is sjokolade, wat, in kombinasie met wit, met 'n effense tikkie geelheid, of liewer, goue stuifmeelhare, vrek aantreklik lyk.
  Die blonde vegter fluister egter angstig:
  - Die bleek gesigte kom hier, o seun-leier Fontein!
  Iets het die jong vegter in die gespierde sy gesteek... Eduard ruk en sien 'n grasieuse, kaal, meisieagtige been. Ook gespierd en sterk. En dan die dame self met brandende vuurrooi hare. So 'n skoonheid hier. Heuningblond en rooikop, albei halfnaak, gespierd en atleties. Nie krygers nie, maar gode met boë.
  Edward streel versigtig eers die een en toe die ander meisie se bene. Hulle proes tevrede, soos katte wat gestreel word. Wel, dis reg, 'n normale vrou moet nie wegskram van manlike liefkosings nie. En dan het allerhande sensitiewe mense geteel, dat hulle vir die geringste streling, of flirt, gereed is om te dagvaar. Maar vir 'n man is dit 'n heel natuurlike begeerte om 'n pragtige meisie, of selfs twee meisies gelyktydig te streel en te streel.
  Weliswaar is hy 'n kind van liggaam, maar hy is al ordentlik oud, en in jare, en in geheue is hy nogal 'n volwassene, so ....
  Ware, baie gespierde, maar atletiese Edward, was net lief vir sterk vroue wat in staat was om geboorte te gee aan sterk nageslag.
  Maar toe gee die vurige skoonheid vir Edward "n teken met haar lippe - vries! Die vyand kom binnekort!
  Inderdaad, 'n losbandigheid het aan die rand verskyn ... Sjoe, so 'n spesiale magte het kolonel nie verwag nie. Nee, hulle was glad nie trolle, of kabouters nie - heel normale mense, maar ... In middeleeuse wapenrusting, met muskette so lywig soos kannibaalstokke, met lang swaarde. Al hierdie weermag het die indruk van iets uiters onwerklik en surrealisties gegee. En baie argaïes. Terselfdertyd is dit onderskei aan sy groot aantal, hoewel nie buitensporig nie. Te perd, in swaar pantser, het al hoe meer ridders uitgery. Terloops, bleekgesig, 'n sterk oordrywing - die snuit is bruinbruin, donker, en die baarde is swart.
  Die rooiharige duiwelkryger het self die vraag beantwoord, gereed om uit Edward se tong te breek:
  - Dit is die Spaanse afdeling van Cortes. Moenie bang wees nie, daar is net vierhonderd van hulle, en hulle het nog nie tyd gehad om met plaaslike Indiërs aan te vul nie.
  Die vegter seun fluit en fluister terug:
  - Charmant... En hoeveel van ons?
  Hierdie keer het die heuningblonde geantwoord:
  - Daar sal vyf by jou wees! - En onderskep Edik se verwarde kyk, het sy bygevoeg. - Die mees korrekte nommer, pentagram!
  Die jong vegter het effens gebewe. Die magsbalans, in kwantiteit, is duidelik nie in hul guns nie. En die belangrikste, hulle het geen blasters, geen kragvelde, nie eers antimateriegranate nie. En dit is creepy. Een hiperblaster kan byvoorbeeld die hele losskakeling afsny, waar in een minuut die energie van tien atoombomme wat op Hiroshima gegooi is, uitgegooi kan word.
  Die rooiharige sy-duiwel het goed geag om Edward te herinner:
  - Jy het 'n boog, o leier ... Open vuur op my bevel!
  Die blondine het opgemerk:
  - Die seun is kaalvoet, en het 'n te beskeie uitrusting, dit is nie orde vir 'n groot leier nie, al is daar nou geen weermag by hom nie. Die meisie knip haar kaal tone. En iets het verander, en Eduard het gevoel dat iets nie meer dieselfde is nie.
  Die seun-vegter het netnou weer die aandag op homself gevestig. Hy is inderdaad hemploos, maar in buffelbroek en juwele-moccasins. Op die kop is 'n krans waaruit drie vere uitsteek. Nee, nie valke nie, maar een of ander soort geveerde voël wat onveranderd op aarde is.
  Die liggaam self het baie meer prominente en massiewe spiere geword, alhoewel Edward altyd deur uitstekende spierontwikkeling gekenmerk is, het dit egter die afgelope paar jaar te droog geword sodat die ribbes deur 'n gebrek aan voeding en konstante beweging gewys het. Maar in hierdie geval het hy soos 'n professionele fiksheidskampioen gelyk - perfekte verligting en nie 'n enkele vet nie, en sy vel is gegiet met 'n rooi-bruin tan.
  Op die bors was 'n tatoeëermerk met 'n jaguar - die simbool van Huron. Die res van die tatoeëermerke is iewers verdeel, asof deur towerkrag. Die krygers, aan die ander kant, het perfekte, gladde en gepoleerde vel gehad, sjokolade met 'n goue tint, en hul vel het geskyn in die skemer van 'n warm Mexikaanse aand.
  Hul voete het kaal gebly, maar dit het net hul gevegseffektiwiteit verhoog.
  Hulle het hul boë getrek. Nog twee meisies, en Eduard was om een of ander rede seker dat dit die pragtige meisies daar was, het hulle so versigtig vermom dat hulle nie sigbaar was nie. Maar daardie twee het sulke luukse boë, soos dié van prinsesse, en die verekleed van pyle is dig besaai met diamante, topase, robyne en smaragde.
  En Edward se boog is ook nie minderwaardig in weelde nie, maar dit het meer saffiere en edelgesteentes in donker kleure. En die pragtige meisies het 'n helderder kleur.
  "n Afdeling Spaanse veroweraars was reeds volledig voor hulle geleë. Vierhonderd Castiliaanse caballeros. Dit lyk of die see nie ver hiervandaan is nie, hoewel die kenmerkende reuke onhoorbaar is, waai die wind net van die kus af. Maar die geur van meisieagtige lywe is so verleidelik, heeltemal onmenslik, soos 'n mengsel van heuning, blomme, 'n bietjie neutmuskaat en speserye.
  Die krygers self is baie cool, en een het 'n insek met haar kaal tone gevat en gevang, en dit tot 'n koek fyngedruk.
  Hul teenstanders, vegters, destyds, die magtige Spaanse Ryk, het nog nie tyd gehad om stowwerig te raak op die veldtog nie en lyk nogal indrukwekkend.
  Voor almal is 'n magtige, breë skouer, lang ruiter met 'n lang, rooi baard. Waarskynlik, dit is graaf Cortes, wat in die toekoms die titel van hertog sal ontvang en eenvoudig wonderlike rykdom sal beslag lê.
  Hy was net rooi en baie gesond. Pantser alleen weeg 'n centner en daaronder is nie 'n eenvoudige nie, maar 'n trekperd van 'n bont pak.
  Die seun-kolonel het die Spaanse grande met 'n vuurwapen geneem en gereed gemaak om te skiet.
  Nadat hy al baie gesien het, het Edik goed van 'n boog geskiet, hoewel hy lanklaas hierdie tipe wapen geoefen het, was dit meer modern en gevorderd in gebruik, so daar was geen besondere vertroue dat hy sou slaan nie.
  Die vuurrooi skoonheid het bevel geneem. Sy het eerste geskiet, en die pyl het in 'n raakbaan gevlieg. Die goue hare het iewers na die kant geskiet, en van die oorkant het ruigtes soos komete uitgevlieg en strale van vernietigingsenergie stukkend geslaan.
  Edward, wat nie tyd gehad het om te skiet nie, se pupille van sy oë is in 'n driehoek afgerond. Hy het dit nog nooit voorheen gesien nie. Die pyl van die vuurrooi meisie het gebars en in swart golwe uitgesprei. Die Spaanse ridders, vasgevang in hierdie gety, is dadelik verkool en saam met hul perde tot stof verkrummel. Net die geraamtes wat in die lug gevries is, het oorgebly.
  Die geskenk, vrygestel deur 'n meisie met hare die kleur van blaargoud, het in geen mindere mate 'n vernietigende effek opgelewer nie. Net dit is 'n bietjie anders uitgedruk. "n Wit golf het verbygegaan, en nog honderd krygers het skielik begin blom. En, in die mees letterlike sin. Sappige en helder knoppies het naamlik die veroweraars van die Castiliaanse ryk van kop tot tone bedek. En toe, vinnige lote, het 'n laan van wonderlike skoonheid begin groei. En potensiële bandiete en wurgers het elkeen in 'n bos wonderlike blomme met die rykste kleur verander ...
  Ander geskenke het ook goed gewerk... Die derde pyl het met skarlakenrooi weerlig gestrooi, en die Spanjaarde het gevlam soos 'n fakkellig, heidense optog, en dan verander in honderd vreugdevure... En die vlam van elke vuur het sy eie kleur en skaduwee gehad, en die vonke het gevlieg en probeer om hoër swart lug te tref.
  Wel, die vierde geskenk was nog wonderliker. Van die pyl het sprankel gevlieg, soos rotskristal, moersleutels en boute! En hulle het op die stert van die afdeling van Cortes geval. Die perde het in ruspes verander, en die ruiters in graafmachines, en honderd masjiene van vreemde ontwerpe het gestop, vas op die breë pad tussen die heuwels.
  Nou het vierhonderd sterk en dapper krygers van die Spaanse Ryk opgehou om te bestaan.
  Edik het in bewondering uitgeroep:
  - Tegnomatiese! Hier is 'n wonderwerk!
  Net een Cortes het oorgebly, hy het soos 'n roerlose blok op sy yslike perd gevries, soos 'n Duitse toer, en suksesvol probeer om sy kalmte te behou.
  Eduard het op hom geskiet, maar twee kaal, gebeitelde hakke het geflits, en die meisies, goue en rooi hare, het behendig 'n pyl met hul tone gevang, waarna hulle in koor uitgeroep het:
  - Geen! Jy moet uitvind wie se bloed jy edelste het, op swaarde!
  Wel, wat is op die swaarde, so op die swaarde. Edward het die vaardigheid gehad om te veg met 'n stok, en 'n sappergraaf, sowel as 'n bajonetmes. As hy maar net die swaard kon vind...
  Die seun kyk vraend na die krygers, asof hy verwag het dat hulle vir hom 'n tower-swaard-opgaarder sou gee - een swaai, en honderd koppe van sy skouers af!
  Maar die rooiharige sy-duiwel het na die mees gewone Spaanse lem gewys wat deur die ontploffingsgolf van tegno-magie teruggegooi is, en fluister in 'n onheilspellende toon:
  - Nou is jy op gelyke voet!
  Toe verander die wind van rigting en bring die verlangde koelte op 'n bedompige tropiese aand. Vars lug waai uit die see, die reuk van jodium, garnale, seewier soet soos neutkaramels.
  Edward beweeg stadig na die gevange wapens, hy het soos 'n regte rooivel gevoel. En Cortes, hoekom het hy selfs in Mexiko geklim? Wil jy die antieke Maya-kultuur vernietig? Vul jou sakke met goud, wat deur die plaaslike Indiane as 'n heilige metaal beskou word. Verpletter die ou kultusse en dwing nog meer wrede heerskappy van die Inkwisiteurs en Jesuïete af ...
  Hier het Edward homself skielik betrap dat hy dink dat sy gevoelens te werklik was vir 'n stryd in 'n ander era. Hy voel met sy kaal, gespierde bolyf 'n lugasem wat 'n aangename seekoelte dra, en 'n stukkie warm hars wat op 'n sterk skouer drup.
  Nee, dit voel nie soos 'n droom nie. In 'n droom is jy gewoonlik óf bewusteloos óf jou bewustheid duur vir 'n baie kort tyd. En dan nog iets ... Selfs mokassins veroorsaak 'n sekere ongerief, en self is jy glad nie 'n seun wat so twaalf jaar oud lyk nie, maar 'n jong man wat nie meer jonger is as die vlees van twintig jaar nie. Dis hoe sy verbeelding afgespeel het, om na die meisieagtige sjarme te kyk.
  Dit wil sê, die liggaam is nie syne nie, hoewel Edik in die algemeen tot onlangs baie ver van volwassenheid was. En hy was 'n vegter nie net in die een-en-twintigste eeu nie, maar in koeler en kosmiese eras, met glorie vir 'n hele leër. Maar nou is dit inderdaad óf hy, óf, inteendeel, nie hy nie ... Die vlees is uitheems, hoewel gesond, en daar is baie energie daarin. Nie soos in die laaste paar jaar nie, toe Eduard 'n bietjie verkoeling in homself gevoel het teenoor oorloë en gevegte, en 'n voortdurende stryd om oorlewing, 'n afname in entoesiasme, 'n viskeuse luiheid in opleiding en 'n onwilligheid om soggens op te staan en oefeninge te doen . Ja, en die droom het op een of ander manier viskeus geword, wanneer jy nie dieselfde energie en begeerte voel om op te spring nie, maar jy wil slaap, en jy dink - jy het reeds ondervinding in verskeie gevegte, is dit nie tyd om af te tree nie .
  Om speletjies voluit te speel, sonder risiko, sonder pyn en met net plesier. En regtig, wat het 'n ewige seun nodig? Kom vestig in een of ander tegnologies gevorderde en relatief veilige wêreld, en leef vir jouself, geniet vermaak en vreugdevolle ledigheid.
  Maar Edward het 'n ietwat opgeskorte situasie met sy pensioen. Formeel lyk dit of hy, as 'n elfburger wat vir meer as 'n era in Mechnya geveg het en tweehonderd-en-vyftig siklusse uitgewerk het, 'n pensioen daar ontvang. Maar nou dien hy in die Solar Army van 'n onerkende staat. So sy wetlike status ...
  Edward was te afgelei, en Cortes het daarin geslaag om te herstel. Die formidabele Spaanse grandee het sy swaar musket na die een gewys wat na 'n Indiër gelyk het. Daar was nog nie iets soos 'n vuursteenslotmeganisme nie, en Cortes het probeer om kruit aan die brand te steek met 'n vryfmeganisme. Wel, nee, dit is 'n baie primitiewe wapen, duidelik minderwaardig as die gewone boog met pyle. Die enigste voordeel van so 'n musket is dat dit sekerlik enige pantser sal binnedring met sy lood, die grootte van 'n hoendereier. Dit is egter uiters moeilik om 'n behendige en flinke Indiër op hierdie manier te tref.
  Daarom het Edward nie senuweeagtig geword nie, maar rustig na die swaard beweeg. In elk geval, jy kan net skiet wanneer jy die lont aansteek, en dit sal tyd neem.
  Cortes het iets in Spaans geskree. Edward het nie hierdie taal geken nie. Maar aan die ander kant het hy Duits en Engels gepraat, asook 'n bietjie Frans. Die vegterseun was nie baie van 'n kenner van Cortez, of van al daardie koloniale oorloë in die algemeen nie. Ek het geweet wat in skoolhandboeke staan. Wel, en nog iets volgens die bekende boek: "Die dogter van Montezuma." Maar daar was die inligting natuurlik fragmentaries en gemeng met fiksie.
  In teorie behoort Cortes Frans te ken, aangesien die Spanjaarde dikwels met die land van die lelie geveg het.
  En Edward, in Frans, wat hy nie baie vlot gepraat het nie, het gesê:
  - Het jy enige vrae vir my, monseigneur?
  Cortes het uit verwarring 'n aangesteekte pit by die musket gesteek, en hierdie klein kanon het geblaas ... Wel, 'n brul, selfs van een skoot. Miskien was dit hierdie geluid, soos peels, wat die Indiane laat val het toe die koeëls self verbyvlieg!
  In hierdie geval het 'n stuk ronde lood oor 'n afstand van meer as 'n honderd meter gefluit, en glad nie gevaarlik vir Edward nie. Die vegterseun het, sonder om 'n tree by te voeg, na die swaard gegaan en die wapen maklik opgelig, hoewel dit 'n dosyn kilogram geweeg het. Natuurlik sal 'n te lang geveg, selfs verhard deur opleiding van ridders, nie met sulke swaarde kan veg nie. Die sabel is natuurlik baie meer prakties.
  Cortes het uiteindelik in Frans gepraat:
  - Wie is jy?
  Edward het in die styl van Mephistopheles geantwoord:
  - Ek is deel van die krag van dit wat altyd kwaad begeer, goed doen!
  Alhoewel sy Frans nie baie goed is nie, maar die Spanjaard sal natuurlik verstaan. Tog is dit goed dat hulle in 'n militêre lyceum, een van die alternatiewe realiteite, die tale van die beweerde vyand geleer is. Eerstens, Engels en Duits, sowel as Chinees. Die laaste taal om te leer is die moeilikste, en byna niemand het dit geweet nie. Spanje is nie as 'n ernstige teenstander beskou nie, hoewel die voorkoms van hierdie taal oor die wêreld groter is as dié van Duits. Maar met die Duitsers, die oorlog, is blykbaar geglo dat dit nie moontlik sou wees om dit te vermy nie.
  Cortes het teruggeglimlag en in Frans, alhoewel nie baie skoon, voorgestel:
  - Wil jy met swaarde veg?
  Edward het bondig geantwoord:
  - Ridderlik!
  Cortez glimlag selfs wyer. Hy is beskou as een van die sterkste swaardvegters in Spanje. En wie is 'n Indiër? Net 'n woeste wat dit gewaag het om die Castiliaanse Ryk uit te daag. So sal hy sy leë kop verloor, met 'n stel vere.
  Dit het gelyk of Edward 'n ander mening gehad het en het sy teenstander genader.
  Graaf Cortes het maklik genoeg, vir 'n man van sy bou en in massiewe wapenrusting, van sy perd afgespring.
  Hy was 'n kop langer as sy opponent, al was dit danksy magie en vir 'n kort rukkie as volwassene, en minstens twee keer so swaar. Maar Edward is ook onderskei, veral in 'n nuwe liggaam, deur behendigheid en gespierdheid. En laat die arrogante graaf probeer om dit astrant op te neem.
  Die swaard is natuurlik swaarder as die stok, dit is soos om 'n koevoet te waai. Maar die vyand se wapens is selfs swaarder. En maak nie saak hoe sterk Cortes is nie, die manoeuvreerbaarheid van 'n groot liggaam sal steeds laer wees.
  Edward het nader gekom, die vyand het stilgestaan, probeer om balans te handhaaf en wag.
  Die krygers van trotse Spanje het hul liggame verloor nadat elke vegter 'n pyl afgevuur het, maar Cortes self het glad nie hieroor verleë gelyk nie. Inteendeel, die Spanjaard het besonder versamel en spoggerig gelyk.
  Edward het skielik versnel en 'n aanvallende uitval uitgevoer. Die graaf het hom met 'n skaars waarneembare beweging van sy swaard gepareer. Die Indiese seun het gelag - die vyand was beter as wat hy gedink het.
  Cortez het op sy beurt 'n vurkonthaal gehou, maar het ook nie die doel bereik nie. Edward het geantwoord.
  Albei teenstanders het begin omhein, maar op 'n eienaardige wyse. Eduard, ligter en ratser, het naby die vyand gesirkel, terwyl die massiewe Cortes roerloos gestaan het, net af en toe 'n halwe tree vorentoe geneem het en probeer om die vyand te bereik.
  Albei krygers was vir die eerste tien minute stil en het redelik versigtig opgetree. Edward het die pantser verskeie kere getref, maar die gevange swaard kon nie die vaardig vervaardigde pantser binnedring nie. En toe Cortes die jong vegter met 'n skerp golf gevang het, het bloed op die naakte bolyf van die Indiese vegter verskyn.
  Daarna het die Spanjaard van taktiek verander, die aanskoue van iemand anders se bloed het hom sy kalmte laat verloor en skielik vorentoe gegaan. Edward het steeds die vyand oortref in manoeuvreerbaarheid. Hy het soos 'n luiperd teruggetrek en teruggedeins, die opleiding van die kommandoseun het 'n effek gehad.
  Jy kan Cortes net uitslaan deur hom reg in die gesig te slaan, die pantser het beide sy arms en bene bedek, maar sodoende die vyand dwing om stadiger te beweeg.
  Hier het Edward weer selfvertroue gekry, maak nie saak hoe sterk en gehard die graaf was nie, hy sou steeds moeg word. Selfs wêreldkampioene onder professionele boksers raak moeg en hou nie altyd die pas in twaalf rondes nie. Maar hulle baklei in dieselfde sportbroek. So hierdie monster sal sonder stoom opraak.
  Inderdaad, Cortes het begin om swaar asem te haal en swaar te sweet, en sy bewegingstempo het afgeneem.
  Selfs op die dik wange verskyn 'n ongesonde blos.
  Edward het weer meer aktief geraak en op die offensief gegaan. Terselfdertyd het die jong terminator nie gebruik wat hy in die spesiale magte geleer is nie, maar die tegnieke wat uit avontuurliteratuur beklemtoon is. Slag veral onder die basis van die swaardgevest om die vyand en veral sy hand soveel as moontlik te vermoei.
  Cortez het 'n bietjie begin terugstaan, en toe het Edward die krag van spraak herwin:
  - Wat, monseigneur, bak?
  In reaksie hierop het die graaf 'n skerp stoot gemaak, wat Edward se oog amper deurboor het, maar hy het self 'n swaard op sy vingers gekry. Die jong vegter het geslaan sonder om te veel te swaai, die buffelleer van die handskoene het net geknip, maar die kommando het 'n paar falankse van Cortez gebreek. Dit het pynlik geword om die swaard in sy regterhand te hou, en die leier van die Spanjaarde het die wapen in sy linkerhand gegooi.
  Maar dit is natuurlik baie moeiliker om met die linkerkant te sny as met die regterkant, selfs al is jy reeds opgelei.
  Edward het 'n bietjie selfvertroue gekry. Hy het die vyand in die kop aangeval en terselfdertyd 'n skop onder die knie uitgevoer.
  Die pantserplaat was 'n bietjie hoër, maar tog het die buffel die slag versag. Maar aan die ander kant het Cortes steier, en sy swaard het effens afgewyk, en Edward, nadat hy 'n waaiertegniek uitgevoer het toe 'n kombinasie van houe uitgevoer is, het die Spaanse telling erg op die wang gekrap.
  Die slag het net onder die wenkbroue geval, maar bloed het steeds uitgestort, en dit het vir die vyand moeilik geword om te praat, en die pyn self het van die tweestryd afgelei.
  Cortes was nou inderdaad woedend, maar sy woede was moeg en op een of ander manier magteloos. Die graaf het verskeie kere gemis, en uiteindelik het Edward, wat behendig soos 'n vis geduik het, die vyand met 'n lem in die gesig geslaan.
  Die regter wenkbrou het gebars soos 'n bal vol bloed, en Cortez het regtig geswem. Edward, wat sy toestand sien, het aan die pols gesny. Die buffelvel was effens "getrompetter", die vyand het steeds die swaard in sy linkerhand gehou.
  Vier vroulike krygers stamp met hul kaal, gebeitelde voete en skree bo-op hul longe:
  - Welgedaan, ons seuntjie! Jy het baie slim uitgekom!
  Toe herhaal die jong vegter weer die hou op sy vingers. Hy kon in beginsel 'n aanval in die kop uitvoer, maar hy wou Cortez lewendig vang.
  Die swaar swaard van die Spanjaarde leier het in die modder geval, en die brute het weer teruggetrek en moeg in Frans geantwoord:
  - Wel, dit lyk of ek teen jou verloor het, woeste!
  Edward het logies geantwoord:
  - Wilde mense praat nie Frans nie. En oor die algemeen het jy na 'n vreemde land gekom om te verslaaf en dood te maak!
  Die Spaanse leier het gebel:
  - Ons het vir jou die geloof gebring wat jou red van ewige, helse pyniging!
  Edward antwoord met 'n glimlag.
  - Jy het reeds vir almal 'n kwelling geword, al is dit nie ewig nie!
  Albei krygers het oorkant mekaar gestaan. Albei was vol bloed, alhoewel Cortez natuurlik dikker en meer gewond gespat is. 'n Ongewapende Spaanse grande teen 'n Indiër met 'n nie te skerp nie, maar redelik dodelike swaard.
  Cortez kon net met een oog sien, maar ten spyte van sy gesplete wang het hy nogal duidelik gepraat. Edward het nie geweet wat om met die Spaanse graaf te doen nie. Dit sou nodig wees om hom gevange te neem, maar in hierdie geval is dit nie duidelik waarheen om hom te lei nie.
  Alhoewel dit in werklikheid aan die krygers van die Maya-ryk gegee moes word. Terloops, wat is die naam van hul hoofstad? Dit het uit my kop gevlieg! En waar is die eenhede van Mexikaanse Indiërs nou. Hulle sogenaamde ryk is reeds besig om agteruit te gaan, daar is geen kuswag of gereelde weermag in sig nie. Dus was vierhonderd Spanjaarde gewapen met lywige muskette 'n groot krag vir hulle.
  Edward het lank 'n boek oor die oorlog van Cortes gelees, so hy kon nie presies onthou wie die Indiane destyds 'n koning gehad het en wat, ten minste ongeveer, hulle die grootste leër gehad het nie. Maar in teorie, 'n mag groter as Spanje self (sonder buitelandse besittings!) Moet nie klein en die bevolking.
  Cortes het die stilte verbreek en nie te duidelik gesê nie:
  - As jy wen, maak dan dood!
  Edward het in reaksie geglimlag en innemend gevra:
  "Miskien bied jy 'n groot losprys vir jouself!"
  Die Spaanse graaf het eerlik geantwoord:
  - Ek het niks anders as skuld wat oorbly van die staat nie, ek het alles spandeer op die ekspedisie en my huursoldaat-afdeling!
  Edward het vir Cortes self geantwoord:
  - En die koning stel eenvoudig die verloorder tereg ... - En toe kom 'n interessante gedagte by die jong vegter se kop op. - En as jy in diens van die plaaslike koning tree? Dit lyk of jy geen ander keuse het nie!
  Cortez het daaroor gedink. Die fortuin word bestee, die skuld is groot, en die rente daarop groei. In Spanje wag 'n skuldenaar se tronk op hom en waarskynlik marteling. Natuurlik sal hulle vra vir die dooie losbandigheid - hulle sal nie vergewe nie. Gaan in die diens van die plaaslike koning? Is daar min Spanjaarde wat as huursoldate dien, en in sy nou vernietigde losbandigheid, ver van almal is boorlinge van die Castiliaanse ryk.
  Daar is in elk geval geen morele beperkings nie. Is dit die plaaslike koning, heel waarskynlik van 'n soort heidene. Maar Cortes het self nie regtig die Christelike geloof verstaan nie, en ja, God, wat soos 'n weerlose man aan 'n kruis gehang het, het baie vrae laat ontstaan. Inderdaad, sou die Almagtige toelaat dat hy gekruisig word? En hoekom is dit dat God, wat Sodom en Gomorra verbrand het, byna die hele mensdom in 'n vloed verdrink het, skielik sulke vreemde neigings wakker gemaak het?
  Cortes was in elk geval meer 'n agnostikus as 'n Katoliek. Boonop het hy tydens die geveg nie te veel gely nie - gebreekte vingers sal vinnig genees en die wenkbroue ook. Die kwas het gelukkig ongeskonde gebly, hoewel dit gekneus was.
  Die graaf het geglimlag en beleefd gevra:
  - As ek na u diens gaan, watter salaris sal u my dan gee?
  Edward het dubbelsinnig geantwoord:
  - En dit sal my koning besluit!
  Die rooiharige vegter het gelyk soos 'n swam wat onder 'n poltjie uitspring en koer:
  - Dit is nie 'n handeling van 'n seun nie, maar van 'n man! Kom, volg my!
  En die skoonheid het haar kaalvoet geswaai. Die Spaanse leier het saam met haar verdwyn. Net soos in die flieks - skielik en gelate!
  Maar daar was 'n meisie met goue hare. Sy kyk traag na Edward en vra stil:
  - Jy is aangebied om 'n daad van verraad te pleeg?
  Die jong vegter het gehoorsaam geknik en was verbaas:
  - Ja... Maar hoe weet jy dit!
  Die vegter het in 'n eenvoudiger toon gepraat:
  Wat jy nou sien is nie 'n droom nie! Dit is 'n parallelle werklikheid waaroor die gode wat ons dien aansienlike mag het ...
  'N Gespierde meisie met goue hare het stil geword, en 'n ander het verskyn met 'n mop groen hare en gloeiende robyn oë. Sy het stadig gesê:
  - Mense verskil. Die gode ook... En gewoonlik gryp hulle natuurlik nie in nie...behalwe wanneer ingryping nodig is. En dan, in hierdie geval, verkies hulle mense!
  Nog 'n meisie met hare witter as pêrels het verskyn, sy het uitasem geantwoord:
  - En jy was gelukkig om so 'n horoskoop te hê dat die Raad van die Gode jou gekies het vir die belangrikste missie!
  Edward het voor die meisies by die middel gebuig en bedees geantwoord:
  - Wel, ek weet nie direk nie... Is dit die moeite werd?
  Die rooihaar meisie veldwagter het weer verskyn, met hare helderder as die Olimpiese fakkel, en hard geantwoord:
  - Natuurlik nie! En die waarskynlikheid dat jy die taak sal hanteer, is gelyk aan nie meer as een kans in 'n triljoen nie!
  Edward verstik en prewel:
  - Maar dan?
  Die rooiharige sy-duiwel het hard geantwoord:
  - En jy het geen keuse nie! Jy het my nie gekies nie, ek het jou gekies!
  Die goue hare meisie verduidelik in 'n baie sagte toon:
  - Ons sal jou oorplaas na een van die ontelbare parallelle heelalle, waarin jy iets moet doen wat met jou kennis en vaardighede byna onmoontlik is om te doen!
  "n Meisie met smaraghare het opgemerk:
  - Wel, hoekom - dit is onmoontlik! In verskeie fantastiese werke doen die huurmoordenaars, met behulp van die kennis van die toekoms, verskeie, soms dit gelyk het, nogal ongelooflike dinge. Boonop is hierdie mense baie erger as 'n jong vegter, 'n ewige seun, spesiale magte, en selfs 'n kandidaat van tegniese wetenskappe, wat jy briljant verdedig het, wat wys dat jou brein glad nie kinderagtig is nie!
  Die withaar vegter het bevestig:
  - Ja, hierdie raam is nie net volgens die horoskoop gekies nie, maar ook op sigself redelik waardevol! So die kanse verhoog!
  Die goue harige Ranger-meisie het swaar gesug en opgemerk:
  - Tyd is min! Ons kan hom nie laat vaar voor 1 Junie nie, wat beteken ons kanse om selfs Stalin te waarsku, daal met geen vordering nie!
  Edward knip sy swart wimpers kragtig en prewel:
  Ek verstaan nie mooi wat aangaan nie?
  Die vier towenaarmeisies het na mekaar gekyk, en toe stel die mees rooiharige van hulle voor:
  - Kom ons wys hom. Woorde is net die klok van ijspegels in die Sahara-woestyn!
  Hier, op die interessantste plek, het 'n gong geklink, wat aangekondig het:
  Dit is tyd om hierdie vermaaklike uitsending te stop.
  
  GULLIVER HET 'N JONG SEUN GEWORD
  ANNOTASIE
  Hierdie keer het die legendariese reisiger Gulliver 'n jong slaaf geword, wat in 'n seun verander het wat sy kaal voete op skerp klippe stamp. En toe word hy 'n kajuitseun op 'n seerowerskip.
  . HOOFSTUK 1
  Die oorgang was nogal lank. Die pad is klipperig en die warm rotse is tropiese klimaat. En die son was net op die punt om te sak.
  Die seuntjie Gulliver het saam met die minnares meisie geloop. Sy het met haar kaal voete baie meer selfvertroue geklap as wat haar eweknie, wat so jonk geword het, omtrent twaalf jaar oud gelyk het.
  Die seun Gulliver het geprewel:
  - Ek is moeg en dors!
  Die meisie het laggend geantwoord:
  - Jy is 'n slaaf! En slawe kan nie iets van hul meesters vra nie!
  Die seun sug. Hy was tot onlangs 'n volwassene en 'n kaptein, maar nou het hy geblyk net 'n kaalvoet shket te wees, wat aangespoor word soos hulle wil!
  Maar toe kom die stilstand. Die konvooi het besluit om te rus en 'n happie te eet. Die gevangene seuns, wat volwassenes was, het 'n paar uur gelede gestop.
  En hulle is toegelaat om 'n bietjie water te drink en 'n tortilla met kaas en knoffel te eet.
  Plaaslike kos het vir Gulliver heerlik gelyk. Daarbenewens het hy waardeer dat hy nou jong, gesonde, absoluut heel tande het. Toe raak hy opgewonde.
  Net die kaal voetsole is baie platgeslaan en op die klippies gekrap.
  Toe was hulle weer op pad.
  Hier was 'n paar lang dae, of het dit net so gelyk?
  Die meisie het vir Gulliver gevra:
  - Jy glo dus in jou God, maar jy kan byvoorbeeld op die brandstapel gaan vir geloof!
  Die jong reisiger het geantwoord:
  - Ek is teen uiterstes en fanatisme!
  Die meisie het ingestem
  - Hierdie is reg! Maar daar was diegene onder julle wat na hul dood gegaan het!
  Gulliver het met 'n glimlag geantwoord:
  - Hulle was anders! Wie het na 'n pynlike dood gegaan, en wie het verraai! En nie net met geweer nie, maar vir eiebelang!
  Die meisie glimlag. Haar kaal voete het die growwe gruis geklap, en blykbaar het sy selfs daarvan gehou.
  Sy het gesing:
  Die liefde van Christus is mooi en rein,
  Sy is 'n soliede, helder skoonheid ...
  Terselfdertyd is daar baie boosheid in ons wêreld,
  Seker nog steeds 'n sterk Satan!
  Die seun Gulliver was verbaas:
  Waar kom hierdie psalm vandaan?
  Die meisie antwoord met 'n glimlag:
  - Ek het dit self geskryf! Wat is goed?
  Gulliver het met 'n glimlag geantwoord:
  - Om eerlik te wees, nie sleg nie! Maar glo jy in Christus?
  Die jong viscountess het logies opgemerk:
  - In watter sin?
  Die seun-kaptein het gegrom:
  - Nou, dat hy God!?
  Die meisie het haar skouers opgetrek en geantwoord:
  - Dat hy die Almagtige God is en die skepper van die heelal nr. Maar die feit dat hy miskien 'n soort magiese vermoëns gehad het - nogal!
  Gulliver het uitgebrei:
  Hoekom glo jy nie in Sy Goddelike natuur nie?
  Die meisie het vol vertroue geantwoord:
  - Want dom stem in met die Almagtige om na die kruis te gaan! Baie dom, met die krag om jouself nie te kan beskerm nie!
  Die seunskaptein het geantwoord:
  - Hy het dit gedoen om al ons sondes op Homself te neem!
  Die jong viscountess het gegiggel en geantwoord:
  - Dit is nie baie moeilik om te glo dat die Almagtige God geen ander manier gehad het om die mensdom te red as om self na die kruis te gaan nie. Maar wat van die oneindige wysheid van die skepper?!
  Gulliver het sy skouers opgetrek en geantwoord:
  - Wel ... Daar is geheime wat selfs engele wil deurdring! En oor die algemeen kan dit regtig anders en is dit onmoontlik!
  Die meisie knik.
  - Hier sal ek jou beveel om met stokke op jou kaal hakke in te bed, en dan sal dit moontlik wees!
  Daar was 'n pynlike stilte. Gulliver het nie geweet wat om by te voeg nie. Inderdaad, teoloë argumenteer al eeue lank. En dit is regtig 'n paradoks: nadat hulle nog 'n, baie groot misdaad bygevoeg het, het mense 'n kans op redding gekry. Daar is nog baie om oor te stry. En oor of die Seun nie 'n losprys saam met sy offer gebring het nie. Net aan wie? Vir die Vader - dit is vreemd, sou die Vader so 'n losprys neem soos die dood van die Seun. Maar dit klink ook vir Satan godslasterlik.
  En so raak dit sleg en so erg.
  Gulliver het met 'n sug gesing:
  Hoeveel mense het soveel opinies
  Die geheim van heilige hemel
  Ek wil hê almal moet weet...
  Op soek na waarheid, die duisternis van takke,
  Die demoon woed in woede,
  Wil 'n plan afdwing,
  Dit is 'n droom om die lig van liefde van geslagte te ontvang,
  Net die Almagtige God kan die antwoord gee!
  Die jong viscountess knik.
  - Ek sien jou goed, eet!
  Gulliver het opgemerk:
  - Ja, dis selfs lekker om halfnaak, onder die warm son, met so 'n pragtige meisie soos jy te loop!
  En weer hyg die seun en trap op 'n skerp klip. En hy het ongelukkig gelyk.
  Die Viscountess het opgemerk:
  - Natuurlik moet geloof op redelike argumente gebaseer wees! Jesus maak byvoorbeeld daarop aanspraak dat hy die Allerhoogste God is. Hy leer egter: as hulle jou op jou regterwang slaan, draai jou links! En in die Ou Testament gee hy inteendeel bevele om beide vroue en kinders, en selfs huisdiere uit te roei!
  Gulliver het geantwoord:
  - Dit lyk of jy die Bybel goed ken!
  Die Viscountess knik.
  - Ja, ek het dit gelees. En daar is baie wreedheid en absurditeit! Soos 'n opdrag om met hoere te trou, of 'n bevel om die onskuldiges dood te maak. En Elisa het die bere op die kinders gesit, wat hom net oor sy kaalheid geterg het!
  Die seun Gulliver het opgemerk:
  - En mense doen dit soms en skep wreedheid!
  Die meisie het bevestig:
  - Ja hulle doen! Maar dit doen hulle geen krediet nie!
  Die seunskaptein het opgemerk:
  - Ongelukkig gebeur dit soms dat jy wreedheid moet gebruik. Wel, as daar geen ander manier van opvoeding is nie! En oor die algemeen, wat verwar jou?
  Die Viscountess het opgemerk:
  - Aan die een kant die uiterste wreedheid van die Ou Testament, en terselfdertyd die sagmoedigheid van Jesus Christus, wat selfs gekruisig gebid het, vir sy laksmanne!
  Gulliver het sy hande uitgesprei en geantwoord:
  - Ek weet nie! Alhoewel dit moeilik is om te sê hoekom en wat ... Ons moet ons gedagtes versamel. Maar in elk geval. Hier is die vraag, maar lewe eindig nie by die Aarde nie. En miskien, nadat hy die kind met die hulp van die beer Elisa doodgemaak het, het hy hom van ewige lyding in die vurige hel verlos en hom dadelik na die paradys oorgeplaas?
  Die Viscountess het gegiggel en opgemerk:
  - So kan enige moordenaar sê - ek het hom nie laat sondig nie! En verhuis na die paradys!
  Die seuntjie Gulliver wou beswaar maak, maar op een of ander manier het gedagtes nie by sy kop ingekom nie. En wat is daar om oor te praat? Hier moet jy 'n ervare teoloog wees. Selfs teoloë en teoloë is nie in staat om 'n bevredigende antwoord op alle vrae te gee nie. Byvoorbeeld, hoekom bestaan boosheid in die teenwoordigheid van 'n Almagtige en liefdevolle God? Wil God hê dat die bose moet bestaan of is hy nie in staat om dit te beëindig nie?
  En hier is dit baie moeilik om spesifiek te antwoord. Of so blyk dit, of anders. Maar daar is 'n paradoks dat enige antwoord nie almal sal pas nie.
  Die seun kaptein het met 'n hartseer glimlag gesê:
  - Hier leef jy byvoorbeeld 'n duisend jaar sonder veroudering. Wees dus bly daaroor. Omdat God vir jou genade en ewige jeug gegee het. Maar hy het dit nie vir gewone mense gegee nie. En dit is sy saak!
  Die Viscountess knik.
  - Amen! Dit is cool!
  Gulliver het gesing:
  God is die grootste genade van die bodemloses,
  U het die aarde geskep, die hoogte van die hemel...
  Ter wille van die mense, U eniggebore Seun,
  Hy het na die kruis gegaan, en toe weer opgestaan!
  Die meisie knik en tjirp:
  By die hemelse roll call
  Al my vriende sal bymekaarkom
  By die hemelse roll call
  Daar, deur die genade van die Here,
  Ek sal!
  Gulliver knipoog vir haar en sing in antwoord:
  My God, dit is U, dit is U
  Ek sien jou oral...
  As ek in die verbygaan blomme skeur,
  En met liefde aanbid ek U!
  
  Jehovah is die kroon van skoonheid,
  In die lig van die dag en middernag glans ...
  Dit is my gedagtes en drome
  Hierdie jeug is 'n helder begeerte!
  Die meisie knik met 'n stralende glimlag.
  - Ja, jy het 'n goeie liedjie, ek wil egter hê jy moet meer sing!
  Gulliver het met 'n glimlag gesing:
  Hoe mooi is alles wat joune is,
  Ek hoor jou stem oral...
  In die hart van God se regterhand sing,
  En fluister in die siel soos 'n rypwordende kolos!
  
  Dit is berge bedek met mos,
  Dit is golwe met woedende skuim ...
  Dis 'n warm sandstrand
  Dit is die son uit die eindelose heelal!
  Toe stamp die meisie woedend haar kaalvoet en val Gulliver in die rede en vra:
  - En die lelike ou vrouens, die skepping van die Here God, wat ook mooi is?
  Gulliver het sy skouers opgetrek en opgemerk:
  - As daar inwoners van ander wêrelde en planete is, en hulle is nie soos ons nie, dan dink hulle ook waarskynlik dat ons 'n frats is. Boonop, selfs met betrekking tot die mooiste meisies!
  Die Viscountess het saamgestem:
  - Uit die oogpunt van dialektiek - dit klink logies!
  Gulliver het met 'n glimlag gesing:
  Verlig die Here die Almagtige,
  Vind vrede in Christus...
  Ek het gevoel dat ek 'n sondaar is,
  Dat die Here my redder is!
  Die meisie knik en sing, haar tande ontbloot:
  Op 'n hemelse troon
  Die Almagtige Koning het gesit ...
  Deur u groot wil
  Christus het ons regeer!
  
  Hulle het God aan die kruis gekruisig
  Jesus het tot die Vader gebid...
  Om ons nie hard te oordeel nie,
  Sonde het ons tot die einde toe vergewe!
  
  Genade is onbeperk
  Hy het sy Seun gestuur om te sterf...
  Om hom God persoonlik te dien,
  En durf nie sterf nie!
  En die meisies knipoog vir hul eweknie.
  Gulliver het opgemerk:
  - Ja, dit is pragtig. Gedigte, kom ons sê maar - dis wonderlik! Maar erken jy Jesus Christus as jou Here en Verlosser?
  Die meisie het gegiggel en gesing:
  Jesus volmaaktheid,
  Jesus volmaak...
  Van glimlag tot gebaar
  Bo alles lof...
  O wat 'n seën
  O wat 'n seën
  Weet dat God volmaaktheid is!
  Weet dat God ideaal is!
  Gulliver het bevestig:
  - Jy het dit goed gesing, en ekspressief! Ek sien groot potensiaal in jou.
  Die meisie het met vreugde gesing:
  In die uitgestrektheid van die wonderlike vaderland,
  Gehard in stryd en arbeid...
  Ons het 'n vrolike lied gekomponeer
  Oor die Almagtige God en die leier ...
  
  God Lig is die heerlikheid van die stryd,
  God Lig van ons jeugvlug...
  Veg en wen met liedjies,
  Ons mense volg die Here!
  Gulliver het met 'n glimlag geantwoord:
  - Mooi jy sing! Net super!
  Die meisie het gegiggel en opgemerk:
  Die lied help ons om te bou en te leef,
  Ons jaag met vrymoedigheid op 'n staptog met 'n liedjie ...
  En die een wat deur die lewe loop met 'n lied,
  Hy sal nooit, ooit verdwyn nie!
  Die kinders het met die klipperige pad gestap. Dit was pynlik vir die seun se afgeslaande voete, maar hy het uitgehou en geloop. En die gesprek het sy aandag van lyding afgelei.
  Daarby is die feit dat jy al jou eie en jong tande het reeds opbouend. En die jong liggaam is gehard en gesond. En alles rondom is so 'n helder, stralende, vars persepsie van die wêreld.
  Die Viscountess het gevra:
  - En hoekom, byvoorbeeld, as Christus God is en hy het al die mag op aarde en in die hemel, is Genghis Khan die suksesvolste heerser en oorwinnaar van alle tye en volke? Wie is beide 'n barbaar en 'n heiden, en baie wreed, en 'n poligamis!?
  Gulliver het met 'n verwarde kinderlike glimlag geantwoord:
  - Wel, dit is 'n moeilike vraag... Om eerlik te wees, die Bybel sê Satan is die God van hierdie eeu, en miskien het Genghis Khan sy sukses aan die Duiwel te danke!
  Die meisie het geantwoord:
  - Ag nee! Niks is in die Bybel geskryf nie - Satan is die god van hierdie eeu! Ek het 'n ewig jong geheue, en baie beter as julle mense, wat oud en lelik word!
  Die seunskaptein het opgemerk:
  - Daar staan geskrywe - die god van hierdie eeu het hulle verstand verblind!
  Die Viscountess het gelag en geantwoord:
  - Dit sê nie dat dit Satan is nie! Miskien beteken dit menslike egoïsme. Of dalk, byvoorbeeld, oormatige trots, of ander karakterfoute.
  Gulliver het opgemerk:
  - Dit is deels waar! Miskien het dit albei beteken!
  Die meisie sing en ontbloot haar tande:
  Wat het die Here bedoel?
  Gulliver antwoord verward:
  - Waarvan praat jy?
  Die Viscountess het geglimlag en geantwoord:
  - Ja, oor verskillende dinge! Ek het selfs 'n liedjie daaroor!
  Die seunskaptein het sy skouers opgetrek en voorgestel:
  - Kom, ek sal eers sing!
  Die meisie knik met 'n glimlag.
  - As jy wil, sing
  Moet net nie sing om te rus nie!
  Gulliver het in sy helder, kinderlike stem gesing;
  'n Man in ongeloof is ongelukkig
  Dit is onmoontlik om in sondige wellus te lewe...
  Want God se toorn is verskriklik
  Want streng God is die regter!
  
  Die vlees in die hel kwyn van die hitte,
  En dit is tyd dat ons almal lank moet verstaan ...
  Die wat nie ken nie geloof in die Here
  Val onder die juk van die hel!
  
  'n Sondige man sal syne kry
  Dit sal wees soos 'n spinnekop aan die brand...
  Demone sal pynig in die onderwêreld,
  Diegene wat Satan aanbid het!
  
  Vrees en bekeer vyand van die Here -
  Jy sal reguit hel toe gewerp word...
  Wie nie die sabbatdag eer nie -
  Sal vir altyd in vlamme wees!
  
  U het die afgod vereer en hiervoor in pyn,
  Dit maak so seer om in die hel te wriemel..
  Sal goddeloos wees, wetenskap -
  Ek het die afgod bo Christus verkies!
  
  Het nie God se bevel geglo nie
  Ek wou nie die eerste dag eer nie ...
  Moenie hoop nie, jy sal nie dadelik brand nie -
  Ewigheid in die kwellings van 'n sondaar is die lot!
  
  Ek glo dat die tyd van wraak sal aanbreek,
  Jesus die Groot God kom
  En die oordeelsdag sal kom
  Hy sal verlossing vir mense bring!
  
  Die Heilige God sal die dooies opwek,
  Die wat in die geloof nie deur verval gesteek sal word nie ...
  Ek glo ek sal ook by die Almagtige wees,
  In die hemel - laat die vlees ineenstort!
  Die meisie met 'n glimlag wat soos pêrels gegloei het, het bevestig:
  - 'n Baie goeie liedjie! Maar jy sal nie alleen vol liedjies wees nie! Benodig iets meer cool en uniek!
  Gulliver het opgemerk:
  - Dwaasheid is ook uniek!
  Die Viscountess het getjirp:
  - Hoe goed sal alles wees as ons ten minste 'n bietjie kinders word!
  En voorgestel:
  - Kom ons sing iets anders!
  Die seuntjie kaptein trek sy skouers op.
  - Wil jy dit he?
  Die meisie knik.
  - Presies, ek wil hê jy moet sing!
  En Gulliver het geneem en gesing;
  Wonderwerke in die nuwe wêreld
  Dis soos 'n sprokie in kleur...
  Daar is sulke skoonheid
  Moenie 'n fout met 'n wyser vind nie!
  
  Wel, wat as dit 'n nuwe dag is
  Kom oor die aarde...
  So, ons is nie te lui om op te staan nie,
  Daar is geen koeler in die wêreld nie!
  
  Daar sal 'n nuwe lig in heerlikheid wees,
  Waar die bome soos lekkergoed is...
  Ons sal die dagbreek ontmoet
  In ewige geluk ons kinders!
  
  "n Nuwe era kom
  Hierdie plek is so mooi...
  Die persoon sal gelukkig wees
  Laat die pad gevaarlik wees!
  
  Laat die planeet floreer
  Binnekort 'n welige paradys ...
  Maak 'n wenrekening oop
  Mag die wêreld stralend wees!
  
  Hoe goed is dit nie
  As die son helder skyn...
  Specht boor 'n beitel
  Almal is wonderlik op die planeet!
  
  Hoeveel pret het ons nie
  Geluk vol vallei...
  Dit sal wees, glo die bloeityd van die uur,
  Goue middeweg!
  
  Wie sou ons lot maak,
  Baie dapper aantreklik...
  As daar 'n herverdeling is
  Dan word jy kragtiger!
  
  Ons sal nie ons koppe laat sak nie
  Reguit jou rug met trots...
  Tot pannekoekbotter, maaskaas,
  Meteens voeg die gasvrou by!
  
  So daar sal geluk wees weet
  En die lig met die Naam van Svarog...
  Die ware paradys sal wees
  Mense het tot God gebid!
  
  Die Here het een antwoord gegee:
  Ons moet gelukkig werk...
  En dan sal hallo kom -
  Gesigte sal verlig!
  
  Hier is 'n kaalvoet meisie
  Ek het 'n skilpad opgesaal...
  Moet dit met 'n vuis slaan
  Werp baie vrees!
  
  Waar die brand gebeur
  Wel, waar brand die vuur...
  verpletterende slag,
  Die wrede vyand val aan!
  
  Ons sal nie aan die vyand oorgee nie,
  Oorweeg hierdie aspirasie ...
  Maak die gerub reg
  Vlerke en vergifnis aan vyande!
  
  Sê dit sal binnekort wees
  Wat word oorwinning genoem...
  Die sirkus is Chapiteau,
  En soms blaf honde!
  
  Binnekort sal dit soos in die paradys wees
  Kom ons maak die wêreld mooi..
  Lada ek dank -
  Gerubs skyn van goud!
  Die seun het pragtig gesing, en sy stem het kinderlik geword. Baie hard en deurdringend.
  Die Viscountess het getjirp:
  - Eet goed! En dis gaaf!
  Die seun kaptein het gesis:
  Ek sing, ek sing, en ek sal al die demone doodmaak!
  Die meisie het ook gesing:
  Ons is trotse meisies van Svarog,
  Dapper, dapper krygers...
  Ons dien getrou, ons is in die Naam van die Familie,
  Laat oupas en pa's trots wees!
  
  God Svarog en die verstand van mense,
  Maak die wêreld gelukkig...
  Ons sal nie verslaan word nie, glo die skurk,
  Dis ons werk en skepping!
  Gulliver het gefluit en met liefde in sy stem opgemerk:
  - Goeie lied!
  Die Viscountess knik en tjirp:
  - Ja, dit is die skoonheid daarvan. Wat eet jy om te sing.
  Die seun en meisie het aangehou stap. Hulle babavoete het hulself met groot selfvertroue gestamp. En hulle kon ongetwyfeld baie mooi sing.
  Kinders blyk alles te wees. En dis so 'n wonderlike wêreld. Al is daar slawerny daarin.
  Gulliver het met vreugde gesing:
  Alle mense op dieselfde planeet
  Jy moet weet om vriendelik te lewe ...
  Kinders moet altyd lag
  En leef in 'n vreedsame wêreld
  Kinders moet lag!
  Kinders moet lag!
  Kinders moet lag!
  En leef in 'n vreedsame wêreld!
  So het hulle geloop, geloop en weer geloop ...
  Uiteindelik het die aand aangebreek. En 'n kolom met kinders wat gevang is, is vir aandete gebou.
  Hulle het 'n soort voorwaardelik eetbare sop gekry, en nog koeke met melk. Die slawe seuns het geëet. En gewillig aan die slaap geraak.
  Na 'n moeilike dag se opmars het hulle inderdaad rus nodig gehad.
  Gulliver het ook sy neus toegedruk en hy het wonderlike drome gehad.
  Waarin halfnaakte meisies gesing het;
  Die heelal is uitmekaar geskeur
  Sterre vervaag, katastrofe-dood!
  Snik, kreun in die kwelling van helse afstand,
  En vir die wat oorleef het: net skande om te verduur!
  
  Soos God - wat alle wette regeer,
  Vergeet van gewete, en verwerp eer!
  Uitheemse ras bring 'n nuwe wêreld,
  Het 'n uitdaging aan ons gegooi - skitterende nuus!
  . HOOFSTUK 2
  Die kajuit seuntjie, in wie Gulliver verander het, het op 'n pragtige en baie elegante brigantine gevaar. Haar seile was baie helderkleurig, met wonderlike, wonderlike tekeninge in die vorm van blomme en skoenlappers, en naaldekokers, sowel as meisies met swaarde.
  En dit was baie in harmonie met die bemanning. Hier was ook uitsluitlik meisies. En hulle was amper naak, net bors en heupe was bedek met stringe juweliersware. En die vel is bruin, blink, soos bronsbeelde.
  Seerowermeisies het met hul kaal, baie grasieuse en verleidelike bene geslaan.
  En hulle het gesing:
  Ons is arm, ons is arm, seerowers,
  Ons is baie, baie, baie jammer,
  Moenie die meisies wat vergelding ken, vermy nie,
  Maar omdat hulle nie moraliteit by ons ingeboesem het nie!
  
  Seerowers het nie wetenskap nodig nie
  En dis duidelik hoekom...
  Ons het bene en arms
  En die kop is nie vir ons nie!
  En toe verskyn 'n gelling vorentoe, die meisie bo-op het hom eerste opgemerk. Sy spring weg, flits haar kaal, ronde hakke.
  Oor die algemeen, watter skoonhede was hier, en hul hare is baie helder. Meeste van die heuningblondes het hare wat soos blaargoud blink, maar daar is ook koperrooi meisies en selfs smaragkleurige hare.
  Sommige dra borsspeld-oorbelle. En watter perfekte lyne het hulle nie!
  En hulle spiere, soos balle kwik, rol onder die brons, blink vel. Dit is regtig meisies wat in staat is om opreg te veg.
  En nou jaag die brigantine agter die galjoen aan. En op hierdie skip hardloop bont orkbere rond, voeg seile by en probeer wegkom.
  "n Kapteinmeisie met goudblaarhare wat so mooi in die wind waai, en kaalvoete wat mans mal maak soos "n brul:
  Ons sal die vervloekte bere vernietig! Laat die draakbende aan die brand wees!
  Hier verkort die brigantine die afstand. En drie meisies skiet uit die boogkanon, terwyl hulle kaal voete op die dek rus.
  En dan vlieg die kern uit, en nadat hy 'n boog beskryf het, tref hy direk in die kombuis van die vyandige galjoen. En nadat die skip 'n sterk slag gekry het, het dit gekantel.
  Die meisies het begin opspring, hulle kaal, ronde hakke flits en brul:
  Glorie aan die seerowers, glorie!
  Die meisies gaan vorentoe...
  Ons veg onder die skarlakenvlag
  Die weermag is op die aanval!
  En nou kom die brigantine al hoe nader aan die galjoen. En die meisies gooi hake aan boord van die vyandige vaartuig. En hulle trek die brigantine na hul slagoffer. En dan kaal, kaal voete flikker. Hulle spring daarop en veg met die Orke. En daar is 'n wilde rit aan die gang. Die meisies sny hulself met sabels en bloei die vyand in brandende strome. En hulle val, met Orke wat hulle koppe afgekap het.
  En hulle koppe rol op die vloer.
  Dit is waarlik vernietiging en vernietiging. Nou het die krygers hulself in al hul glorie vertoon. En hulle kaal, bruingebrande bene, soos voorhamers, het verpletterende houe toegedien.
  Die meisies is baie mooi en hul bronsvel skitter in die sonne, waarvan daar drie is.
  Krygers fluit en skree:
  - Ons sal vyande doodmaak, dit is altyd ons credo. Alle eksamens is op vyf geslaag, ons land is heilig!
  Die meisies het regtig cool uitgekom. En hulle word so gesny dat die swaaie nie gestop kan word nie.
  En die kaalvoetseun Gulliver baklei met hulle. 'n Baie aangrypende kind, kom ons sê.
  En die seuntjie se kaal hakskeen sal die ork in die ken vat en slaan. En sy kakebeen het geval.
  Gulliver het gesing:
  - Hoe ons geveg het,
  En nie bang vir die dood nie...
  So van nou af sal ek en jy lewe!
  In sterre hoogtes en sterre stilte,
  In die see golf en woedende vuur!
  En woedend, en woedend vuur!
  Die kajuit seuntjie was besig om te kap, en sy kaal voete het geslaan.
  Dit is egter goed om 'n kind te wees. Wat 'n vinnige lyf het jy.
  Hierdie is regtig 'n superman seuntjie.
  En sing uit volle bors:
  - Ek is 'n ridder van die lig op die knie van die barbares,
  Ek sal die vyande van die Vaderland van die aarde af wegvee!
  Dit is hoe die seun baklei en sing. En snye en boude.
  En ander meisies baklei met hom. Wat so mooi en soet is.
  Veg natuurlik op hoë hoogte. In die figuurlike sin van die woord.
  Hier is die krygers. Ons kan oor hulle sê: super en hiper.
  As hulle begin baklei, dan sal niks hulle keer nie.
  En nou het die laaste orke onder die slae van die skoonheid geval. En daar was groot vreugde onder die krygers.
  En hulle het gesing:
  Ons sal almal slag en sny,
  Ons sal almal doodmaak! Ons sal almal doodmaak!
  En daarna het hulle in die galjoen begin vroetel en prooi soek. Terselfdertyd het die krygers gesing:
  - Ons soek verbygangers van nag tot oggend,
  Kom ons breek deur die fraera! Kom ons breek deur die fraera!
  Hier het Gulliver met entoesiasme gesing;
  Broer het sy hand na sy broer opgesteek:
  Wrede oorlog - die gebrul van die teëstander!
  Die masjien het jou vriend geword,
  Vir ligsinnigheid het vergelding gekom!
  
  Wat om te doen as mense stukkend is
  Wanneer stormkoeëls rondfluit!
  God beter die oorlog met geweld breek -
  Sodat die dae van die roofdraak verby is!
  
  Maar die hel ken geen maat en lyn nie,
  Die aarde brand in napalm, kinders huil!
  Hier het die meisies se gelaatstrekke bleek geword -
  Wie, die Heilige Here, sal hiervoor antwoord?
  
  Wel, hoeveel geliefdes kan jy doodmaak,
  "n Mens word immers gebore, glo my, vir geluk!
  Die ma laat nie haar seun na die voorkant gaan nie,
  En selfs in die somer is daar slegte weer in die oorlog!
  
  Maar die plig van 'n soldaat is 'n seker plig:
  Wat het jy nodig om vir die Vaderland in die geveg te veg!
  Op sestien, reeds 'n grys tempel,
  Weduwees van ongelukkige gesigte is opgeswel van trane!
  
  Maar wat is dit, is jy mal broer?
  Nee, jy is kranksinnig, antwoord die geliefde!
  Want gemeen, wie is op die troon, ons soldaat,
  Hy dink dat sy swaer vieslik Kain is!
  
  In die grond skeur bloedstrome die are,
  En die polsslag van die kern sal met 'n slag reageer ...
  'n Ploeg wat deur 'n skulp in 'n veld geslaan is, het gevries,
  O, hoe pers het die son geword!
  
  Maar daar is geloof dat Jesus sal kom -
  Versoen die broers, bring Verlossing!
  Laat ons dan die wraaksugtige rekening vergeet -
  In die siel van ons almal heers, laat vergifnis!
  Daarna het die seerowermeisies vir die kajuitseun gegiggel. En dit was net wonderlik.
  Daarna is vate bier en wyn uit die houvas van die galjoen gesleep, hulle het begin drink en woed.
  En wat 'n dans het kaalvoet gedans, meisieagtige bene van skoonhede. Hoe wonderlik het dit gelyk.
  En hul gespierde kuite het geskitter. Dit is regtig wat meisies nodig het.
  Die seuntjie Gulliver het ook met ywer gedrink en gesing;
  Elkeen het hul eie persoonlike siening van liefde -
  Die konsep van skoonheid en ideaal!
  Alhoewel mense nie vir hom grootgeword het nie,
  Maar die mens is nie meer 'n aap nie!
  
  En hier kan jy natuurlik 'n bietjie aforismes vat en sulke spitsvondiges byvoeg;
  Die meisie se kaal hak sal heel waarskynlik modieuse skoene kry!
  Maar iets oorspronkliks kom nie by my op nie
  Hier, byvoorbeeld:
  Liefde vir alle ouderdomme,
  En die seuntjie lyk baie trots ...
  Sy oë blink in die donker
  Die resultaat sal cool wees!
  Alhoewel dit al is, kom ons sê dit - onnoselheid en beskaafdheid.
  Maar aan die ander kant, kan ons sê dat selfs cool.
  Gulliver het gesing:
  Ek spring. Maar ek spring anders
  Of liewer, ek spring soos 'n luis ...
  En ek kan spesifiek verandering insluit,
  Jy is 'n kaalvoet seuntjie bewe nie!
  En toe sing Gulliver iets meer beskaafd;
  Ons wil in 'n pragtige wêreld van die paradys leef -
  Waarin daar geen siektes is nie, afgeleefde verse ...
  Sodat die draad van die lewe eindeloos word,
  Sodat elke dag gelukkig en vrolik is!
  
  Waar die kleur soos 'n reënboog in die lente is
  Waterlelies, soos goud met smarag.
  Waar die werklikheid lankal aan 'n droom gelyk het ...
  Enige kind kan 'n wonderwerk doen!
  
  O Moederland, God se heilige hartseer;
  Jou berke is gespikkeld, die glans van metaal ...
  En ek bid tot die Here vir een ding,
  Sodat die Vaderland in heerlikheid floreer!
  
  Maar hier het die vegter reeds op 'n veldtog gegaan,
  Hy marsjeer soos 'n barbaarse vegter!
  Ons sal goed doen aan die planeet -
  Sodat koeëls nie jou eie ma deurboor nie!
  
  Aanval van die trolle, woedende druk;
  Haastige teenstanders muurstorting!
  En daarom, hoekom het ons 'n hewige argument nodig,
  Wanneer die Vaderland in 'n vuis verenig is!
  
  Maar weereens grinnik die orke-vinne,
  Hulle is 'n man, soos 'n been wat in sy keel vassteek!
  En die kabouter het in wilde woede gegrom,
  Maar ons het aansoek gedoen vanaf rati geskenk!
  
  Maar die oorwinning oor die vyand is naby,
  Ons sal Rusland uit die moeras ruk!
  Vergelding vir die onreine het gekom -
  Hulle pels was aan flarde en pluis geskeur!
  
  Ovaal meisie oulike gesig -
  Het my geloof en groot krag gegee!
  Dit is hoe Gulliver met groot gevoel en ywer gesing het. En sy sang was so ongelooflik sjiek.
  Toe begin die seun-kaptein weer sing, na nog 'n glas bier, en 'n happie gedroogde vis;
  Groot, magtige, heilige land,
  Daar is nie meer stralend onder die blou lug nie!
  Sy is vir ewig deur die Almagtige God aan ons gegee -
  Onbeperkte lig, verhewe Messias!
  
  Die wêreld het nog nooit so 'n krag gesien nie, weet nooit
  Sodat ons met trots die uitgestrekte ruimte vertrap!
  Enige ster in die heelal sing vir jou,
  Mag An saam met ons gelukkig wees!
  
  Dit is immers ons Moederland, dit is so 'n lot,
  Beveel die ruimte van alle sake!
  Enigeen van ons, glo my, sal dit wil hê,
  Sonder enige dwaasheid, vroulike bygelowe!
  
  Die aartsengele blaas hul magtige trompet,
  Hulle verheerlik die opmars van ons leërs kragtig!
  En die vyand sal sy lot vind in 'n esp-kis,
  En hy sal nie belasting en belasting ontvang nie!
  
  Dit is ons Moederland, alles daarin, glo my, is skoonheid,
  Sy het die hele heelal moeiteloos omgedraai!
  Meisies met 'n redelik gewigtige vlegsel,
  Jag vir haar, sodat die loop sterk is!
  
  Vaderland, dit is die moeder se voorkoms van blou oë,
  Haar hand is sag en klip!
  En die teëstander jong man wat jy met 'n koeël doodmaak -
  Sodat die vlam helderder in die hart vlam!
  
  Neem 'n eed aan die grenslose Vaderland,
  Dit is natuurlik ook goed vir jou!
  Al vloei bloed in die woede van die stryd,
  Vergelding sal nou na die vyand kom!
  
  Wapens en moed is so 'n kragtige legering,
  Die bose kan dit nie oorwin nie!
  Op 'n vliegtuig met bomme het ek slim gevlieg,
  En terwyl dit ontplof, gooi hulle 'n vensterreën in!
  
  Maar die orde van die heerser - vlieg die kind na Mars -
  Dit is tyd dat jy spasie sit!
  En die arrogansie van 'n Marsman sal hard in die oog raak,
  Dan sien ons ver verby Pluto!
  
  Ons sal na die hoogtes van die ruimte kom, die rand van die heelal sien,
  So is ons menslike lot!
  En daarom, durf die seun uit oor uitbuitings,
  Weet tog dat die beloning 'n kwessie van wins is!
  Die meisies het ook getrap en hande geklap. En hulle kaal voete is so rats. En kaal hakke skitter in die son.
  Gulliver is saam met hulle, in die lyf van 'n kaalvoet seuntjie, so lewendig en vrolik.
  Maar hulle het op die eerste nommer gedans.
  Toe besluit ons om kaart te speel. En dit is ook 'n baie goeie werk.
  En jy kan jouself regtig vat en salf. En met die meisies tot die woede baljaar.
  Die seerowermeisie het Gulliver se kaal, kinderagtige voet in haar hand geneem en sy ronde, pienk hakskeen begin masseer.
  Die kajuitseun lag en proes van plesier. Dit was so wonderlik. Hierdie is eintlik net 'n wonderkind.
  En sy kaal, baie mooi bene is net 'n wonderwerk.
  Gulliver het met 'n glimlag gesing:
  Kaalvoet, net kaalvoet
  Onder die Julie donderweer en onder die geluid van die branders ...
  Kaalvoet, net kaalvoet
  Ons sal dans, ons is by jou!
  Dit is 'n paar snaakse liedjies. En dit is goed om nog 'n seun te wees. En terselfdertyd wys jy kolossale prestasies.
  Maar dit is natuurlik nie al nie. Wat net Gulliver nog nie gedoen het nie.
  En hy het gesing en gedans en skeure gemaak met kaal kinderlike bene. Wat ook baie cool en tot 'n mate afskuwelik gelyk het.
  Hier was dit 'n seun-kaptein wat na baie lande gereis het, en meer as een keer die see geploeg het.
  Ja, en sy bui is eerlikwaar baie aggressief.
  Maar dis hoekom nog nie die meisie op 'n seerowervlag vat en haaie uit klein gewere skiet nie. Dit is nie maklik om in te kom nie, maar dit is die skoonheid daarvan.
  Die seuntjie Gulliver het sy kaal voete laat rus, sy kinderbene gevat en geskiet. Die kern het die haai getref. En haar rug gebreek, haar ingewande uitgeslaan. Die kind het geskree:
  - Die seun het koel moed gevang,
  En die bemanning is in die kis gedryf!
  Die meisie, die kaptein van die seerowers, het die kajuitseuntjie met haar kaal tone aan die kind se neus gevat en gebrul:
  - Wel, seuntjie, jy wil my plek inneem. Ek sien baie ambisie in jou!
  Die seun Gulliver het geantwoord:
  - Dit pas my om ten minste klein te wees, maar steeds 'n man. En die vrou is...
  Nog 'n rooiharige vegter het gesing:
  Jy kan nie sonder vroue in die wêreld lewe nie, nee,
  Die son van Mei is in hulle, liefde blom in hulle!
  Gulliver het met 'n baie bekoorlike glimlag aangebied, wat tegelyk kinderagtig en terselfdertyd moedig is:
  Die land is in 'n moeilike tyd.
  Bloed vloei soos 'n stroompie!
  Veg tot jou laaste asem
  En mag geluk, vrede, liefde kom!
  
  Ons is kinders van ondeunde kommunisme
  Vaderland grenslose seuns...
  Al kom die hordes revanchisme -
  Kom ons wees getrou aan ons land!
  
  In die groot en kosmiese era,
  Kwasars moet uit die vinger geskep word ...
  Dit gaan baie goed met ons, glo my,
  Al val die leër van die bose hel aan!
  
  Ons sal die aggressor se leër doodmaak,
  En ons sal lasers van kwarks skep ...
  En 'n man sal enige held word,
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke!
  
  Al vlam wolke oor die Moederland,
  Gereed om teen die vyand te veg ...
  'n Afdeling van vegters soos sulkes glo wisselvallig,
  Moenie die rand van die wêreld met 'n stewel vertrap nie!
  
  Ons weet die vyand is kragtig en verraderlik,
  Ons sal hom nie 'n span gee nie ...
  En die mens is sterk met heerlike vooruitgang
  En glo net een Here!
  
  Ons sal groot kommunisme bou,
  Die inheemse land sal floreer ...
  Alhoewel die vyand baie wild is,
  Ons lot in die aanval is om vooruit te gaan!
  
  Pionier dapper dapper seun,
  Dat hy altyd gebore is om 'n vegter te wees ...
  Die leeu is nie 'n lafhartige hasie nie,
  Laat die droom waar word!
  
  Ons duld nie vernedering nie, broers,
  Vir die Vaderland sal ons almal soos 'n berg opstaan ...
  Laat ons nie meer beledigings vat nie
  Kom ons verpletter die vyand met 'n staalhand!
  
  As ons almal hande vat
  Insekte kan verslaan word...
  Heilige vaderland soos die son
  En die jagter sal in 'n speletjie verander!
  Hier is 'n lied gesing deur 'n seun wat tot onlangs 'n kaptein was en die adel gehad het. En dis gaaf.
  Maar 'n fregat het op die horison verskyn. Verder, 'n groot klas - vier en sestig gewere. Wat is dit ernstig. En hy kom aan soos 'n vlieër wat hoenders sien.
  Die meisiekaptein het gesê:
  - Dit is 'n uitdaging vir ons! Sal ons baklei of...
  Die meisie met rooi hare het gesê:
  "Ontsnap is nie ter sprake nie!"
  "n Meisie met blou hare, wat haar pêrelagtige tande ontbloot het wat skitter en blink, het gesing:
  Ons moet respekteer, vrees,
  Die uitbuitings van die meisies kan nie getel word nie ...
  Meisies weet altyd hoe om te veg
  Hulle kan naai soos 'n sak van 'n donkie!
  En sy het haar lang en bitsige tong gewys.
  Wel, sodra daar 'n geveg sal wees, so hoekom wys jy nie jou baie aggressiewe humeur nie. En dit sal baie pynlik wees vir die vyande. Ja, en vriende sal hartseer wees.
  En die stryd vereis natuurlik die keuse van die regte plek en maneuver.
  En nou beweeg die meisies baie slim hul brigantine, en vergeet terselfdertyd nie om te sing nie;
  Jy is 'n Komsomol-lid van die Vaderland,
  Hou jy daarvan om dapper te veg vir Elf...
  Jy sal die Moederland kan help,
  Die ridder is nie met die siel van 'n buffel nie!
  
  Die meisie is 'n pragtige sangeres
  Jaag kaalvoet deur die sneeudrifte...
  Jy is die stralende koningin -
  Slaan Orkolf met jou vuis!
  
  Sy het 'n granaat met haar kaal hak gegooi,
  Het 'n dosyn soldate uitmekaar geskeur...
  Die Fuhrer sal binnekort betaal word,
  Die ridder sal die masjiengeweer voorberei!
  
  Ons is meisies in die slag van die Komsomol,
  Oorweeg die grootste vegters in die geveg ...
  Die stem van die skoonhede is sonore,
  Laat oupas en pa's trots wees!
  
  Onder Elfsquay het hulle baie hard geveg,
  En hulle kon die bose Orke dapper vashou...
  Ons meisies wen duidelik
  Slaag al die eksamens net vir vyf!
  
  Soos orkane in ons are
  Weerlig vonkel in die are weet...
  Daar sal baie sterk lande in die wêreld wees,
  Van bere, honde en ape!
  
  Die Wehrmacht sal nie meisies op hul knieë sit nie,
  Ons sal nooit buk nie, jy weet ...
  Stalin en die wysste Lenin is by ons,
  Laat die eeue en jare verbygaan!
  
  God het die heelal uit fotone geskep,
  Lewe sonder dood het geboorte gegee aan die ewigheid...
  Ons ken die volgorde, ons sal 'n nuwe een bou,
  En 'n gerub maak sy vlerke bo ons oop!
  
  Daar is baie helde in die patroniem,
  Komsomol-lede is altyd die eerste ...
  Die weermag marsjeer in 'n formidabele formasie,
  Beskerm die elwe van die stad!
  
  Ons veg Fritz onder Elfsquay,
  En hulle kon die hoofstad verdedig ...
  Die meisie het die pakkie met haar kaalvoet gegooi,
  En kom ons skiet op die monsters!
  
  Ons het baie orkshiste afgemaai,
  Baie punks is afgesny ...
  Verdere draai myle
  Ons sny die legioene van Satan!
  
  Ons het al Orctler se tande uitgeslaan,
  Die Dragon President is verslaan...
  Die meisie het haar lippe oopgemaak
  Die groot Armageddon het gevlam!
  
  Gee geen genade aan die Führer nie
  Julle meisies is altyd dapper...
  Ruim belonings wag vir skoonhede,
  En glo ons het 'n droom wat waar geword het!
  
  God die Skepper van al die wêrelde van die heelal,
  Het seën die elfinis...
  Met sy krag in gevegte onveranderd,
  Die meisie verpletter die bose orcisme!
  
  Sy het 'n granaat met haar kaal hak gegooi,
  En het die formidabele "Tiger" verander ...
  En hulle toe aan die toue gedruk,
  Die skoonheid ken baie speletjies!
  
  So het die Orkshiste vinnig weggevloei,
  Watter tenks en skulpe het gegooi ...
  Ons sien kommunisme gegee,
  En hulle het 'n hele ry trolle afgemaai!
  
  So wat jy okrshis het,
  Stalingrad het teen jou keel gestaan ...
  Ons kronkel bekende myle,
  En nou is Svarog die Grote gelukkig!
  
  Binnekort sal die geloof van Jesus kom
  En ander pragtige gode...
  Elwe sal die lig van kuns ontwikkel,
  Teel, wolf en bose olifante!
  
  Uiteindelik sal ons een wees
  In die heerlikheid van die soort van die wyse Vader,
  Meisies in gevegte is onoorwinlik,
  Ons sal tot die einde in die geloof van Lada wees!
  Dis hoe die krygers en seerowers gesing het. Wel, natuurlik het Gulliver nie alles verstaan nie. Hy het gedink as hy gevang word, dan sal hulle hom natuurlik met stokke op sy kaal, kinderlike hakskene slaan. Boonop sal die houe sterk wees en terselfdertyd, om nie te verlam nie. En dan sal die laksman rooiwarm tang optel en die seun se bene begin breek. En Gulliver sal dit natuurlik nie 'n bietjie vind nie.
  
  
  Dit is wat met ewige seuns gebeur wanneer hulle seerowers word. Alhoewel die span hier baie goed is - net meisies in bikini's. En terselfdertyd jaag en raas hulle, flitsende kaalvoet, ronde, pienk hakke.
  Die seun-kaptein het dit geneem en gesing:
  Meisies is anders
  En hulle is almal wonderlik...
  Hulle bors tepels is skarlakenrooi,
  En hulle is baie afgeleë!
  Wel, die seuns is bloederig,
  Hulle slaan die trolle met bose houe!
  En as 'n ork gevind word,
  Dit sal jou baie swaar tref!
  
  VEILING VIR 'N PRAGTIGE JEUGSLAF
  ANNOTASIE
  'n Baie aantreklike jong man Slavka word op die veiling aangebied. Tydens die bedinging word "n aantreklike man met prominente spiere uitgeklee en vir baie geld aan vroue verkoop.
  . HOOFSTUK 1
  Hier kom die oomblik van waarheid, die hoofbestuurder het die opening van die veiling aangekondig. Vir een nag is 'n jong, aantreklike, gespierde maagd aan 'n vrou verkoop. Natuurlik is bedoel dat dit 'n tradisie vir alle nuwe ontkleedansers is.
  Maar die jong man was so aantreklik en sexy dat 'n hele groot saal vir vroue bymekaargekom het. En mans is eenvoudig nie toegelaat nie. En dit het natuurlik aan die een kant winste beperk, maar aan die ander kant het die gigolos daarvan gehou.
  Die meeste mans is immers lief vir wyfies. Boonop gee jong mans dikwels nie om om liefde te maak met 'n meer ervare ouer vrou nie.
  Hier, met sy stewels stamp, het 'n seuntjie oortrek met bedspree, wat skaars volwassenheid bereik het, op die voetstuk geklim. En hy lyk nog jonger. Hy was heeltemal toe, maar hy is reeds deur baie vroue gesien in dieselfde swembroek en brandend van opgewondenheid.
  En hierdie dames het aangeskakel. Slavka self het ook gebewe. Sy jongman se hart het tydens die geveg soos 'n trommel geklop. Hulle verkoop 'n mens - soos 'n soort dier.
  En dit moet so ongewoon en uniek gesê word.
  Aan elke kant van die jong man het 'n meisie gestaan in swart leerpakke, stewels en handskoene, en rooi maskers op hul gesigte. Hulle moet die aantreklike jong man geleidelik ontbloot om die wellustige publiek nog meer aan te skakel. Vroue oortref mans soms in losbandigheid en dors na seks, en hul orgasme is baie sterker en langer. Daarom moet 'n mens nie verbaas wees dat so baie van hulle bymekaargekom het om na 'n jong, baie mooi mannetjie te kyk, en dan, as fondse dit toelaat, hulle dit kan koop nie.
  Warbler het 'n baie sterk opgewondenheid en die reuk van duur parfuum gevoel, wat die hiperseksuele jong man nog meer gedraai het.
  Hier is die hoofbestuurder aangekondig:
  - Mannetjie Vyacheslav Kotovsky op die veiling aangebied. Agtien jaar oud, fisies absoluut gesond. Baie aantreklik, krom, nuut in die strookkroeg en sexy. Net vir een nag saam met 'n vrou wat enigiets aan hom kan doen - moet net nie moor of vermink nie!
  Tradisioneel is die beginprys tien dollar!
  En twee meisies in leerpakke, stewels en maskers het die eerste deksel versigtig verwyder.
  Die pragtige hoë voorkop van die jong man is ontbloot, en sy goue, lang golwe hare.
  Die gedagte dat hy nou kaal sou wees voor baie honderde wellustige vroue het 'n opwindende effek op Slavka gehad, en hy het gebewe.
  Hierdie bewing het die gevoel ontlok dat 'n maagd op die veiling gebring is, wat vroue so opgewonde maak.
  En daar was gehuil:
  - Vyftien dollar!
  - Twintig!
  - Vyf en twintig!
  - Dertig!
  Een vet koei het geblaf:
  - Vyftig!
  Nog 'n kuiken het gesis:
  - Sestig!
  'n Gekreet is gehoor:
  - Sewentig!
  - Tagtig!
  - Negentig!
  - Een honderd!
  Daar was 'n pouse. Die seun moes voortgaan om geleidelik te ontbloot, wat die skone geslag aangeskakel het.
  Hier is twee meisies wat die sluier van die onderste deel van hul gesigte verwyder het. 'n Pragtige neus, 'n grasieuse mond en 'n moedige ken van 'n jong man, sowel as 'n nek, het oopgegaan.
  Die vroue het gejuig.
  Een het gemompel:
  - Een honderd en twintig!
  Nog een het gepiep:
  - Honderd-en-dertig!
  Die derde het gebel:
  - Een honderd en vyftig!
  Die vet vrou sis:
  - Honderd en tagtig!
  En 'n nogal jong en aangename vrou het uitgegee:
  - Tweehonderd!
  Daar was nog 'n pouse. Die diensmeisies het nou die jong man se skouers en arms ontbloot. Hulle was gespierd, pragtig en grasieus van vorm. Nie 'n liggaamsbouer nie, maar 'n cast, aantreklike vegter. En die vel is so verleidelik blink.
  Die vrou wat soos 'n seekoei gelyk het, het geprewel:
  - Twee honderd en vyftig!
  Die vrou het 'n bietjie meer aangenaam gesê:
  - Tweehonderd-en-sewentig!
  Nog 'n jong meisie het gepiep:
  - Drie honderd!
  Die vrou, inteendeel, het in haar ouderdom gekwaak:
  - Driehonderd vyftig!
  Die verteenwoordiger van die regverdige geslag het uitgereik:
  -Vier honderd!
  Die jong vrou self, blykbaar 'n ontkleedanseres, het geknor:
  - Vierhonderd-en-vyftig!
  Daar was baie jong en pragtige vroue by die mark. Jy wonder selfs hoekom hulle korrupte en verslete gigolos nodig het, waaruit jy 'n infeksie kan opdoen.
  Een baie respekvolle dame het gesê:
  - Vyf honderd!
  En daar was weer 'n pouse. Die bedrag is steeds nie so groot nie, veral gegewe die inflasie van die dollar. Ja, en kan nie wag om allerhande dames te sien, as 'n jong, pragtige gigolo uittrek nie.
  Hier is twee meisies in streng pakke, stewels en 'n masker wat nog 'n sluier afhaal.
  En die hele bolyf van 'n baie mooi en gebosseleerde seuntjie is kaal. En jy kan sy abs sien, wat soos sjokolade-invloei uitgelê is. En wat "n gladde, blink vel wat in die kollig skitter.
  Een van die vroue het gesê:
  - Ses honderd!
  Nog een het ingelui:
  - Sewehonderd!
  Die derde het gemompel:
  - Agt honderd!
  Die ou vrou het gekraai:
  - Nege honderd!
  "n Nogal jong en mooi vrou met diamantoorbelle het gesis:
  - Duisend!
  En daar was weer 'n pouse. Almal was ongeduldig om te sien wat volgende sou gebeur. Hierdie jong man is net ongelooflik. Beter as enige Apollo.
  Die miljardêr se vrou Elena het hom bewonder, maar het nog nie 'n winskoop aangegaan nie. Trouens, die interessantste sal aan die einde wees. En nou waar om te haas. Dit is inderdaad 'n baie waardevolle kommoditeit. Alhoewel, aan die ander kant, Elena nog so pragtig en sexy is dat as sy haar heupe skud, 'n hele trop oulike jeugdiges aangehardloop sal kom wat ook geld vir seks met haar sal betaal.
  En twee meisies in leerpakke en maskers het weer 'n ander sluier van die aantreklike Slavik begin vat.
  En so het hulle sy gespierde, pragtig gevormde bene tot by die knieë ontbloot. En swembroeke. Die seun was so opgewonde dat sy manlike perfeksie geswel het. En dit was groot, en dit het die vrou toegelaat om vreugde te gee.
  "n Gedreun vee deur die saal.
  Die seekoeivrou het geprewel:
  - Een en 'n half duisend!
  Meer skraal het uitgegee:
  - Tweeduisend!
  Die vrou in die katmasker het getwiet:
  - Twee vyfhonderd!
  Die gesluierde vrou het gesê:
  - Drie duisend!
  Die vrou met die diamantoorbelle het gesê:
  - Drie vyfhonderd!
  Die ou vrou het geprewel:
  - Vierduisend!
  Die meisie, wat baie jonk gelyk het, het gepiep:
  - Vier en 'n half!
  En 'n vrou wat met 'n sluier bedek was, het getjirp:
  - Vyf duisend!
  En daar was weer 'n pouse. Hierdie keer, in een aand met die gigolo, is 'n baie ordentlike bedrag genoem. Vir vyfduisend dollar kan jy vyftig prostitute van nie die ergste vlak huur nie. En "n gewone, ervare gigolo kos tweehonderd dollar vir twee uur. Wel, sommige is duurder en ander is goedkoper. En nou het die bedrag netjies geword, en nie so klein nie. Boonop is daar 'n oorlog, en die Russiese roebel val, en die dollar groei in prys. Daar is nie tyd vir vet nie, ek sou lewe!
  Maar natuurlik is nog nie alle troefkaarte uitgelê nie. Die meisies trek die groot stewels van die seun se bene af. En hulle ontbloot grasieuse vorm, soortgelyk aan meisieagtige voete. En geen hare nie - soos 'n bronsbeeld. Looibruin, kaalvoete, 'n wonderlike aantreklike jong man, maak baie vroue mal.
  En die saal brul weer.
  - Sesduisend! - Skree die eerbiedwaardige dame.
  Die jong meisie het gekwetter en haar tande ontbloot:
  - Sewe duisend!
  'n Jong maar vet vrou met 'n onaangename gesig het geknor:
  - Agt duisend!
  "n Jonger en mooier vrou met diamantoorbelle het getwiet:
  - Nege duisend!
  En 'n vrou wie se ouderdom onmoontlik is om te bepaal weens die dik sluier, het getjirp:
  - Tien duisend!
  Haar stem was egter jonk. En Slava het opgebeur. Om te dink dat seks met 'n Moslemvrou vir daardie soort geld wonderlik is! En hy het reeds twee en 'n half duisend dollar in sy sak.
  True, dit is nie al nie. Die seun, gespierd, baie aantreklik, blink soos 'n standbeeld van 'n antieke Griekse god, was in 'n swembroek. En sy pragtige waardigheid was nog in al sy glorie sigbaar.
  En twee meisies in rooi pakke en maskers het gevat en met 'n elegante, gladde beweging die swembroek van die jong man verwyder.
  "n Strook stof het op die seun se kaal, bruingebrande, gespierde en baie grasieuse, verleidelike bene geval en Slavka heeltemal ontbloot.
  Hy het 'n diep gevoel van skaamte gevoel. Bloos soos 'n jong maagd wat nog nooit 'n vrou se liggaam geproe het nie.
  Warbler ril, sy hart klop soos klippe in 'n ratel.
  En sy bewing, skaamte en ooglopende verleentheid het 'n betowerende effek op vroue gehad. Om die waarheid te sê, hierdie is so 'n lieflike, ongelooflik aantreklike seuntjie met goue hare, en boonop 'n maagd wat die skone geslag in moegheid laat bewe.
  'n Vrou so vet soos 'n seekoei het geskree:
  - Vyftienduisend dollar!
  Die vrou het 'n bietjie slanker uitgegee:
  - Twintigduisend!
  Die vrou in die monnik se rok het geprewel:
  - Vyf-en-twintigduisend!
  Die jong meisie het gepiep:
  - Dertig duisend!
  Die ou vrou het gekraai:
  - Vyf-en-dertig!
  'n Vrou met diamantoorbelle en 'n taamlik aangename voorkoms het uitgegee:
  - Veertig!
  Nog 'n verteenwoordiger van die skone geslag met 'n groot halssnoer van geselekteerde pêrels om haar nek het gegil:
  - Vyf en veertig duisende!
  En uiteindelik het 'n vrou in 'n sluier en met 'n nogal jong stem, wreed en duidelik uitgegee:
  - Vyftigduisend!
  Soos gewoonlik was daar 'n pouse oor die ronde nommer. Trouens, vir so 'n bedrag kan jy 'n goeie en nuwe motor koop. Of huur vyfhonderd nie die ergste vroulike prostitute vir 'n uur nie. Of tweehonderd-en-vyftig ervare manlike gigolos vir twee uur, of vyfhonderd nie so ervare en deftig nie. Is dit die moeite werd om te begin.
  Boonop kan hierdie jong aantreklike man later vir 'n kleiner bedrag gehuur word.
  Elena, wat so lank gewag het, bewe van ongeduld. Hoe pragtig is hy nie. En terselfdertyd bloos sy soos 'n jong meisie, en bewe soos 'n lam voor die slagting.
  Die bestuurder het haar hamer opgelig en begin sê:
  - Vyftigduisend dollar keer! Vyftigduisend dollar twee... Vyftigduisend dollar...
  Elena het in haar eie stem uitgeroep:
  - Sestigduisend!
  Almal het omgedraai. Ons het 'n skraal vrou met 'n masker gesien. En met 'n baie aangename en bekende stem.
  Slavka wou regtig hê hierdie skoonheid, bedek met 'n masker, moes hom ten minste vir een nag koop.
  En toe maak die ontmoeting met die Arabiese vrou hom bang. In die Ooste self word wreedheid onderskei. En daar kan net verskriklike perversies wees. Alhoewel hy nie doodgemaak en vermink kan word nie, moet hy doen wat die vrou wat hom gekoop het ook al vra.
  En moet niks weier nie.
  Die skoonheid in die sluier het egter nie probeer swig nie:
  - Sewentigduisend!
  Elena het geprewel:
  - Tagtig!
  Die geslote vrou het skielik gegooi:
  - Honderdduisend dollar!
  "n Gedreun vee deur die saal. Ja, die bedrag vir net een nag met 'n gigolo is ongekend. Maar wanneer 'n veiling gehou word, ontstaan die opgewondenheid van bedinging, wat moeilik is om te hanteer.
  En baie vroue het nog nie mans nie. Hulle is óf weduwees, óf het hul eie kapitaal gemaak, óf het daarin geslaag om 'n erfporsie te ontvang voordat hulle getroud is. Of fiktiewe mans.
  Daar was dus iemand om die winskoop aan te gaan.
  Die jong meisie het geskree:
  - Honderd tienduisend!
  Die gesluierde vrou het gegrom:
  - Een honderd en twintig!
  Die vrou met die diamantoorbelle het gesê:
  - Een honderd en vyftig!
  Toe skree die vrou in die sluier:
  - Twee honderd duisend!
  Elena het passievol gegrom:
  - Twee honderd en vyftig!
  Die meisie met die robyn halssnoer het gesê:
  - Drie honderd duisend!
  Die vet vrou huil:
  - Vierhonderdduisend!
  Toe skree die vrou in die boerka bo-op haar longe:
  - Miljoen dollar!
  Dit is reeds 'n ernstige en groot som. Vir sulke bedrae koop hulle skilderye, volbloedperde of 'n hele leër prostitute. Vir die nag kan jy 'n elite-prostituut vir 'n duisend bestel. Boonop val die roebel en is daar 'n oorlog, en daar word verwag dat dit net erger sal word.
  Daar was 'n swaar pouse. Vir Elena se miljardêr-man is 'n miljoen dollar nie so 'n dodelike bedrag nie. Maar net vir my man. En dit is te duidelik vir haar. En 'n hele miljoen wat die rekeninge verlaat het, kan nie so maklik weggesteek en nie geregverdig word nie.
  En ander vroue was duidelik verleë oor so 'n bedrag.
  Die rentmeester het die hamer opgelig en begin sing:
  - 'n Miljoen dollar een keer, 'n miljoen dollar twee, 'n miljoen dollar drie ...
  Elena het hardop geskree:
  - 'n Miljoen dollar en nog 'n dollar!
  Begin bestuurder:
  - 'n Miljoen dollar en nog 'n dollar keer ... 'n miljoen ...
  Die vrou in die boerka het geblaf:
  - Twee miljoen dollar!
  "n Gedreun vee deur die saal. Die bedrag was sodanig dat jy tienduisend professionele gigolos vir twee uur kon huur, of twintigduisend prostitute vir 'n uur. Vir sulke bedrae, skilderye, is duur volbloedhingste gekoop, en dit is reeds moontlik om 'n villa te bou en nie die kleinste seiljag aan te skaf nie. En net vir een nag.
  Slava was verstom, en sy oë het gerek: dit is hoeveel hy nog kos! 'n Fortuin.
  Een van die jong meisies van die saal, wat waarskynlik swig onder die opgewondenheid van bedinging, bo-op haar longe:
  - Twee miljoen en een dollar!
  Die bestuurder het begin dreunsing:
  - Twee miljoen en een dollar keer! Twee miljoen en een dollar twee! Twee miljoen en een dollar - drie ...
  Die vrou in die boerka het geskree:
  - Vyf miljoen!
  Daar was 'n gedreun in die saal tussen die vroue. Dit is reeds 'n kolossale bedrag, 'n mens kan sê 'n fortuin. En dit is alles in net een nag. Jy kan maar sê mal. Soveel as vyf miljoen!
  Sanger, wie se kop gedraai het, en rooi van verleentheid, bewend van skaamte en opgewondenheid, het die seun gekwaak:
  Ek is bang vir hierdie duisternis, hopeloos en verskriklik,
  Van waar ek nooit sal terugkeer nie...
  Dis 'n grap, wat 'n lekker grap
  En 'n droom is 'n droom, en nou word ek wakker!
  En die hoofbestuurder het begin aankondig:
  - Vyf miljoen dollar keer! Vyf miljoen dollar - twee! Vyf miljoen dollar drie...
  Toe neem een van die vroue met diamantoorbelle en gee uit:
  - Vyf miljoen en een dollar!
  "n Gedreun vee deur die saal. Die bedrae was eenvoudig kranksinnig. Alhoewel, byvoorbeeld, in die vorige eeu, het iemand van Japan honderd en vier miljoen dollar betaal vir 'n Van Gogh-skildery, wat 'n rekord opgestel het. Maar watter soort prentjie was daar: 'n klad! Geen wonder dat niemand Van Gogh gedurende sy leeftyd wou koop nie.
  Maar tog, vir een aand met "n gigolo betaal jy soveel.
  Die rentmeester lig weer haar hamer en begin dreunsing:
  - Vyf miljoen en een dollar - een! Vyf miljoen en een dollar - twee! Vyf miljoen en een dollar - drie ...
  Die vrou in die boerka het geskree:
  - Tien miljoen dollar!
  Nog 'n geraas in die saal. En sommige vroue kon hulself nie meer inhou nie en het hul vingers, of vibrators tussen hul bene begin steek om uiterste opgewondenheid te verlig. So hierdie ondenkbare bedinging het hulle gekry. Hierdie was regtig baie cool.
  Glory het mal geword: tien miljoen dollar! En 'n kwart van hierdie bedrag behoort aan hom. Hy sal nie net die mafia afbetaal nie, maar sy sal self 'n ryk en gerespekteerde persoon word. En dan sal hy "n baie blink toekoms verwag. Die vrou onder die boerka het "n jong, aangename stem gehad, en dit is nie eens duidelik wat haar keer om verniet mans te verfilm nie. Dit is waar, baie vroue hou daarvan om volle mag oor mans te hê en hulle in die bed te beveel. En so in plaas van 'n vibrator, of manne van die straat koop gigolos.
  En Slava is nog so jonk en aantreklik. En wanneer hy glimlag, hoe blink sy tande nie. Inderdaad, 'n uiters aangename en oulike, figuurlike jong man. Wel, hoe om hierby verby te kom en deur te kom? Dit is werklik die grootste geskenk in die heelal.
  Die bedrag was reeds onbetaalbaar. En om so 'n baie gevaarlike te onderbreek.
  En die rentmeester het begin sê terwyl sy haar tande ontbloot:
  - Tien miljoen dollar keer! Tien miljoen dollar twee! Tien miljoen dollar drie...
  Elena, voordat die hamer geval het, het desperaat geskree:
  - Elf miljoen!
  Die geraas in die saal is harder. Een van die vroue het uitgeroep:
  - Hier is 'n handelaar in 'n romp!
  Slavka het geprewel:
  - Jou gigolo is duurder,
  Wat is regtig die moeite werd!
  Die rentmeester het die hamer opgelig en begin sing:
  - Elf miljoen keer, elf miljoen twee! Elf miljoen drie...
  Hier het Elena bang geword. Sy het nie persoonlik so 'n bedrag gehad nie, sy het net oor haar hardkoppigheid geskree. En as haar man hiervan uitvind, dan sal dit met haar gebeur. Alhoewel in die geval van 'n egskeiding, sal sy waarskynlik steeds 'n deel van die staat dagvaar. En word vry. En ten minste sal hy om die wêreld reis, wat uiters cool sal wees.
  En dat haar man haar nie van Moskou sal laat nie - sodat hy gouer sal sterf, die baster!
  Maar op die laaste sekonde voordat die hamer vir die derde keer geslaan het, het die vrou in die sluier getjirp:
  - Twintig miljoen dollar!
  Die dames het geskud en ingegaan. Walker. En toe voel Elena opgewondenheid en vertroue in haarself. Hierdie versluierde dame is seker wonderlik ryk. Laat haar dus vir haar gril uitsak. Laat hom ten volle betaal vir die plesier van 'n oulike, oulike en gespierde seuntjie.
  En Elena het gesê:
  - Honderd miljoen dollar!
  Die saal het begin en skree. Sjoe! Wel, die bedrag vir die nag met 'n baie aantreklike en krom seuntjie. In watter mate het jy nodig om lus te wees, of verlief, om so 'n wilde bedrag in 'n jong gigolo te belê.
  Die rentmeester het die hamer opgelig en begin sê:
  - Honderd miljoen dollar keer! Honderd miljoen dollar twee! Driehonderd miljoen dollar...
  Die vrou in die boerka het geskree:
  - Tweehonderd miljoen! - En bygevoeg. - Beëindig die sirkus. Jy het nie so 'n som nie en jy sal in die skande kom!
  Elena het geprewel:
  - Hoe weet jy dit?
  Die vrou in die sluier het geantwoord:
  - Ek weet! As ek sê, ek weet!
  Die bestuurder het haar hamer opgelig en begin sê:
  - Tweehonderd miljoen dollar keer! Tweehonderd miljoen dollar twee! Tweehonderd miljoen dollar drie...
  Toe piep een van die vroue in die saal:
  - Tweehonderd miljoen en een dollar!
  Die bestuurder het daaraan herinner:
  - As jy nie die bedrag ten volle betaal nie, sal jy uitgegooi word en nooit in die veilingslokaal toegelaat word nie.
  Die vrou met die donkerbril knik.
  - Ek weet! Maar heeltemal gereed!
  Die bestuurder het begin dreunsing:
  - Twee honderd miljoen en een dollar keer! Tweehonderd miljoen en een dollar twee! Tweehonderd miljoen en een dollar drie...
  Die vrou in die sluier het gesê:
  - Vyfhonderd miljoen dollar!
  "n Gedreun vee deur die saal. Vroue het tussen hul bene begin masseer en vibrators meer kragtig gebruik.
  Slavka het skielik gesien dat sy manlike perfeksie begin bedaar. Dit is al te lank in 'n geroerde toestand. En toe brand dit uit.
  En "n gebrul van teleurstelling het deur die erwe onder die wellustige vroue gevee.
  Die rentmeester het haar hamer opgelig en begin sing en haar pêreltande ontbloot:
  - Vyf honderd miljoen dollar keer! Vyfhonderd miljoen dollar twee! Vyfhonderd miljoen dollar drie!
  Daar was 'n swaar pouse, en die rentmeester kondig aan:
  - 'n Jong gigolo, agtien jaar oue Vyacheslav Kolobkov, is vir vyfhonderd miljoen dollar aan 'n dame in 'n sluier verkoop!
  Die vrou knik.
  - Ek sal geld van jou rekening oorplaas! En nou sal hy myne wees, die hele nag!
  Hulle het 'n sluier oor Slavka gegooi. En 'n ketting is aan 'n sterk, gespierde nek gesit.
  Die seun het sy kaal voete agter sy nuwe minnares geklap.
  Die bestuurder het opgemerk:
  - Hy is jou slaaf vir die nag! Moet hom net nie doodmaak of vermink nie!
  'n Vrou in 'n sluier het die jong man genader. Haar hand vat en gryp die seuntjie vir manlike perfeksie. Dit het dadelik weer opgestaan en opgeswel. En Slavka bloos sterk, van verleentheid en skaamte.
  Die vrou het haar gesig oopgemaak. Sy was 'n baie mooi, oosterse, swartharige skoonheid nie meer as vyf-en-twintig jaar oud nie. Ja, sy was regtig baie mooi, alhoewel daar geen spore van skoonheidsmiddels op haar gesig was nie.
  Slavka het uitgespreek:
  - Ja, jy kan self geld vir die nag ontvang!
  Die vrou knik.
  - Ek weet! Ek sal jou later vertel hoekom ek so 'n wilde som vir jou uitgelê het! Tot dan, kom ons gaan kamer toe! Tyd is min en ek wil vir oulaas in my lewe liefde geniet!
  Die seun was verbaas
  - Hoekom die laaste een?
  Die vrou het geantwoord:
  - Omdat ek, prinses Esmigul, ter dood veroordeel is vir egbreuk! En oormôre met dagbreek sal hulle my kop afkap!
  Slavka het voorgestel:
  So jy moet weghardloop!
  Die prinses antwoord met 'n sug:
  - Ek het by Allah gesweer dat ek nie sal weghardloop nie! Daarom het my man voor sy dood vir my sy rekening gegee, en my toegelaat om alles te doen en te koop wat ek deesdae wil hê!
  Slava het gegiggel:
  "So dis hoekom jy so vrygewig is!" Daar is geen sin om te spaar nie!
  Sy knik en antwoord:
  - As jy my goed bedien, en ek hou daarvan, koop ek vir jou 'n hele paleis, 'n seiljag, en wat jy nog wil hê, 'n hele vloot karre! So probeer!
  Die jong man knik.
  - Ek is gereed en bly om jou te dien!
  Hier het hulle 'n aparte, luukse kamer binnegegaan. Die vrou is alleen by hom gelaat. Met grasie trek sy haar klere uit en onthul 'n perfek mooi bruingebrande lyf. Slavka se manlike perfeksie het so geswel dat dit gereed was om te bars.
  Die naakte prinses knik.
  - Kom stort saam met my!
  "n Jong man en "n jong vrou het in die badkamer ingegaan, heeltemal bedek met goud.
  Warm strome het uitgestort. En hulle het die pragtige lywe begin was.
  Die vrou knik.
  - Jy weet hoe om die taal te gebruik!
  Slavka het geknik.
  - Sekerlik!
  Prinses Esmigül knik.
  - So werk hard! Komaan my aantreklike seuntjie!
  Die jong man kniel neer, steek sy gesig tussen haar bene in, in die pragtig geskeerde spleet van die skoonheid en begin met sy tong werk, onbaatsugtig en met entoesiasme te werk.
  Die jong, pragtige vrou kreun wulps. En sy was baie bly.
  Slava het ook sterker geword. Hoe ontsettend gepyn en verbrand het sy ooropgewonde waardigheid. En hy het gewerk en is geseën.
  Die prinses het gekreun, en uiteindelik het sy harder geskree en in 'n sterk orgasme geskud en gesak.
  Toe het sy self neergekniel en haar gesig nader die jong man se lies. En nou omhels sy die opgewonde, warm, lekker ruikende haan, 'n jong en pragtige hings met haar lippe. En sy het met haar eie taal begin werk.
  Warbler het homself met geweld gedwing om nog nie die saad weg te gooi nie. Laat 'n vrou die proses geniet van lek, glad, soet, aptytlik, die hoof van manlike perfeksie, die mooiste en mooiste jong man in Moskou.
  En die prinses het mal geword, met 'n lid, tong en lippe gewerk. Dit was vir haar net ongelooflik lekker en mooi.
  Warbler, uiteindelik, kon homself steeds nie bedwing nie en het klaargemaak. Sy het 'n stormagtige, soet pap, jeugdige saad uitgegooi. Die prinses lek haar gulsig met haar tong en laat haar nie 'n enkele druppel mis nie. En toe beveel sy:
  - En laat ons nou in die houding van 'n kraai! Ek sal jou lek en jy sal my lek!
  Slava knik instemmend. Sy tong het weer die prinses se klitoris vaardig en kragtig begin masseer. Terwyl die tong en lippe van 'n jong, pragtige vrou weer gedwing is om te swel en warm te word, die jong, elastiese lid van 'n gespierde en baie mooi, en vaardige gigolo!
  
  DIE KONINGIN EN DIE KAALVOEDDE SLAAF.
  ANNOTASIE
  'n Jong ou uit ons tyd, word eers 'n koningin. Maar vir oormatige wreedheid verander die gode haar in 'n kaalvoetslaaf. "n Jong vrou word egter deur elwe van slawerny bevry en superavonture begin.
  . HOOFSTUK 1
  Agripina het die plegtige seremonie gesien. Asof sy die troon bestyg en op 'n troon sit wat met juwele besaai is. En 'n kroon besaai met sterre word op haar kop geplaas. En al die presidente, monarge en ander heersers van die wêreld kniel neer en prys haar.
  En die groet word weggevoer na die lug, en die kanonne slaan. En alles skitter. En sy is nou die keiserin van die planeet Aarde. En fanfares word vir haar gesing, en orkeste speel. En die troonkamer waarin sy sit, is vyftig keer groter as die Luzhniki-stadion. En hy het 'n hele leër. Duisende pragtige meisies in kort rompies, met kaal bene, met masjiengewere agter hul rug, salueer haar en sing:
  Jy is 'n groot godin
  Keiser van alle mense...
  grenslose element,
  Dood al jou vyande!
  Agripina het haar tande ontbloot en gebrul:
  Ek het vyande op 'n raaklyn afgekap
  Ek slaan hulle so vinnig...
  Alles kom puik uit
  Ek is 'n koningin, ek ken nie al die toeskouers nie!
  Daarna is die eerste slagoffer na haar gebring. Dit was Pavlusha, 'n aantreklike, helderharige, gespierde tiener van ongeveer veertien. Hy is in net rooi swembroek en met hande en voete geboei. Die seun is met swepe geslaan en op sy knieë gesit.
  Agripina het 'n swaar sweep doringdraad in haar hand geneem en Pavlusha geslaan. Die seuntjie het van ontsettende pyn geskree. En 'n jong, sterk, gespierde vrou het aangehou om hom te sweep en sing, haar tande ontbloot:
  - My seuns, my baba,
  Op hierdie uur slaap jy nie
  En jy sal sigbare shish kry,
  Sweep op die rug!
  En die magtige vrou was besig om die seun te slaan. En sodat die vel gebars en bloed in 'n stroom gevloei het. En Pavlusha het geskree van ondraaglike lyding.
  Skielik is 'n verskriklike brul gehoor. Die paleis het ineengestort en die mure het ineengestort. En voor haar verskyn 'n groot, sprankelende engel met twee swaarde.
  Donderende stem het gesê:
  - Jy, die wêreldkeiserin, het alle grense oorskry! Jy sal hiervoor gestraf word. Die Almagtige God sal alle mag van jou wegneem en die een wat haarself verhoog, verneder maak.
  Weerlig het geslaan. Die paleis was weg, en al die bediendes, en die staatshoofde ook.
  En Agripina, in plaas van luukse klere en 'n kroon, het geblyk 'n halfnaakte slaaf in boeie te wees. Aan haar kaal voete en hande was swaar, staalkettings. Die liggaam was amper kaal - net een lendelap.
  En sy was geboei saam met ander amper naakte slavinne. En haar kaal, sterk voete het die warm sand van die woestyn verbrand.
  Agripina, 'n kragtige, baie gespierde vrou, met haar kop omhoog, het self 'n slaaf geword. En die plaag van die opsigter het op haar geprente rug geval.
  En die sweep fluit. Die opsiener was nie eens mens nie. Dit is 'n groot, ruige beer, en met 'n baie nare en lelike beker. Hy het op 'n kameel gesit en die voormalige, wêreldkeiserin met alle mag slae toegedien.
  Agripina was in pyn en het gekreun. Sy het onthou hoe sy ná haar arrestasie na die soekkamer geneem is. Hulle het my gedwing om al my klere uit te trek, en die sterk, meisieagtige liggaam begin ondersoek. Dit is deur verskeie vroue in wit jasse gedoen. Asof dit 'n hospitaal is, nie 'n tronk nie, en nie 'n shmon nie, maar 'n mediese ondersoek.
  Toe het hulle beveel om voor 'n spieël te hurk en met kolligte verlig. Agripina hurk, natuurlik, is maklik. Maar dis onaangenaam as verskeie vroue in wit jasse jou gretig aankyk. Hulle bewonder die sterk, gebosseleerde spiere, meer geskik vir 'n man as vir 'n meisie, wat so rol wanneer hulle beweeg.
  En hulle oë is wellustig. Agripina het die liggaam van 'n baie sterk jeug met spiere eerder as 'n meisie, hoewel die vel glad, skoon, ontwikkelde bors en wye heupe is. Maar die skouers is breed.
  Agripina hurk, maar almal gee haar nie die opdrag om te stop nie. Sy het reeds begin sweet, en haar bruingebrande vel het geskyn, en daarom lyk sy selfs meer soos 'n standbeeld van 'n antieke, Griekse vegtergodin.
  Uiteindelik het sy moeg geword om met haar oë verslind te word. En die vroulike bewaarder in uniform het beveel om in 'n vierkant te staan en haar ken in 'n spesiale uitsparing te sit. Daarna het sy haar dun rubberhandskoene uitdagend uitgetrek en met haar ken by Agripina se mond uitgekom met haar vingers.
  En hulle is ongewaste, sweterig. En sy het by die wange en onder die tong geklim. Agripina was verontwaardig en het haar weggestoot en gegrom:
  - Trek handskoene aan, teef! Jy sal besmet!
  Sy was daarna op een of ander manier skaam, en die soektog is gestaak. Gefotografeer, maar kaal, sodat die tatoeëermerke sigbaar was. Hulle het nie net die vingers gerol nie, maar ook die kaal voetsole. En hulle het selfs die maag verlig met 'n X-straal, glo vermoed dat daar dalk dwelms daar is.
  Daarna het hulle my stort toe geneem. Hulle het selfs 'n stukkie seep gegee, en toe 'n handdoek. Volgende het die uniform gekom.
  Agripina was nie besonder bang vir die tronk nie. Inteendeel, sy was seker dat sy die belangrikste en coolste sou wees.
  Maar dit was 'n bietjie stampvol in die sel, daar was twaalf meisies, en daar was 'n reuk van emmers.
  Sy het hulle dadelik gebou en hulle laat opruim. Toe vra sy my om die toilet reg te maak. En hulle het na haar geluister.
  Agripina was koel selfs in die voorverhoor-aanhoudingsentrum. En sy kon my laat gehoorsaam.
  Maar nou is daar twee dosyn meisies in kettings om haar, en 'n hele groep Orke met swepe.
  En hierdie bere het Agripina erg begin slaan. En dit was so seer dat selfs hierdie heldhaftige vrou van lyding gehuil en om genade gevra het. Trouens, dit was soort van 'n nagmerrie. Toe het hulle ook haar nek vasgeketting, wat heeltemal ondraaglik is.
  Agripina het oor die sand beweeg. En haar bui was gering. Sy word geslaan en gekrap, bedek met bloederige vlekke. En die boeie rinkel, en die metaal glinster.
  Agripina trap stilweg. Die sand is warm en maak kaalvoet seer. Alhoewel sy steeds niks het nie - is haar bene opgestop tydens gevegte en oefeninge. En wat van die slavinne. Baie van hulle het nie altyd kaalvoet gegaan nie, en hul sole is nie so grof nie. En dit brand so hard dat selfs blase verskyn.
  'n Jong vrou loop en dink met afgryse: sy is in kettings en 'n slaaf, op wie se rug van tyd tot tyd 'n sweep val. Maar binnekort sal sy 'n rebellie opwek en mag oor hierdie planeet gryp.
  "n Kragtige, gespierde dame trek die aandag van Orke. En van tyd tot tyd slaan hulle haar met 'n sweep of doringdraad.
  Agripina het teruggeskree:
  - Swak maatslag!
  En in daardie oomblik het alles verander. Meer presies, skerp, getemperde pyle het van agter die duin na die Orke gevlieg. Hulle het ruige bere geslaan, en uit die oë gekom, en deur die lies en bors gestik.
  Agripina het dit gevat en, klinkende kettings, op die ork afgestorm. Sy het sy kop met 'n ketting deurboor.
  En sy het gesing:
  - Ek is soos 'n duiwel duiwel! Ek sal die hoofstad vernietig!
  Die elwe het uit die hinderlaag op die oorlewende Orke gespring. Hulle was verteenwoordigers van hierdie glansryke volk, op klein en grasieuse eenhorings.
  Die Orke is vinnig geslag en uitgeroei. Daarna het die meisies van die kettings begin vrygelaat word. Ook, met die hulp van die magie van towerstafies, is Agripina ook ontketting.
  Die jong vrou het vry geword. En kragtig, met knolle van spiere.
  Daarna het sy 'n hele span meisies gehad. En nou stamp die pragtige krygers hul kaal, gebeitelde voete in die woestyn.
  Agripina neurie en ontbloot haar tande:
  Die paadjie loop langs die kurwe,
  Kaalvoet meisies...
  Moeg vir weeluise om die kwaad te verpletter,
  Ek wil my geluk terg!
  Die meisies was ook baie aggressief en veglustig. Hulle wou sing en spring. En hul bene is om die waarheid te sê grasieus, hoewel hulle uitgeput, platgeslaan, deurboor is.
  Hier is 'n span wat marsjeer. En saam met hulle elwe op eenhorings, en met boë.
  Agripina voel krag in haarself en sing:
   Sedert die tyd van Spartacus - leef hierdie geloof,
  Dat daar nooit slawe in die wêreld mag wees nie!
  As die meester astrant is - hy maak sy maag warm met 'n stoof,
  En die boer het in die koue gevries - glo dit is nie die noodlot nie!
  
  Russiese ou Spartak - hy het 'n swaard vir ons getrek,
  En agter hom het die rivier van die verdruktes sonder einde opgerys...
  As jy 'n man is - eer is kosbaarder as die lewe,
  As jy wil hê die lewe moet vloei in die geluk van die wêreld!
  
  Stenka Razin wou die laer van die slawe regruk,
  Sodat daar 'n wil is, kan almal bestuur ...
  En mense soos hy kon nie skaamte aanvaar nie,
  En agter hulle die mense - daar was 'n ontelbare leër!
  
  Marteling, rek en brand - die argumente van die konings,
  Almal wil eeue lank alles gryp!
  Maar vryheid, glo my, is 'n myl van brood en heuning,
  En so 'n droom brand al lank in ons harte!
  
  Donder het gekom - Oktober, en nou ons krag,
  Die land is aan die brand, baie bloed en pyn!
  Maar Jesus sal nie die regte afgrond in die hel laat beland nie,
  Die een wat kwaai gegesel word, sal gelukkig wees in die goeie!
  
  Lenin het die deur oopgemaak, Stalin lei met vrymoedigheid,
  Met elke tree kom ons nader aan die heilige doel!
  Maar Satan het gekom, die een-en-veertigste bose jaar,
  En nou braak ons bloed, soos 'n stroompie, uit 'n aar!
  
  Ons is 'n land saam met jou; ons eer is jou lewe,
  Moet nooit die mense van Rus op hul knieë sit nie!
  Hou vas aan Rusland, veg vir die Moederland,
  Dit is die betekenis en sout van die moed van geslagte!
  
  Die Fuhrer is 'n gemene lyk, wel, en Rus s'n is 'n reus,
  En 'n Tsjetsjeen met 'n Oesbek en 'n Rus is verenig!
  Kommunisme is 'n monoliet, 'n ideaal vir die siel,
  En die regimente van teëstanders word in 'n koek geslaan!
  
  Die kosmos roep die jonges - die horing trompet uitnodigend,
  Daar sal 'n nuwe grens wees, anderkant Mars!
  Ons bou kommunisme - hulle het die roebel gekanselleer,
  Maak nie saak enige burgerskap nie!
  
  Die hele heelal, glo, sal nou rooi word,
  Daar sal poorte na die paradys wees - rooi sterre.
  Die mens is 'n broer vir ander - in die verlede 'n hondsdol dier,
  En liefde, skoonheid word in suiwer gesange besing!
  
  Daarom, spaar nie jou gevoelloosheid en luiheid nie,
  Vir ons Vaderland, veg soos 'n valk!
  En julle vegters werk snags en dag,
  Wat sou die tuin van Eden bloei en soet sap gee!
  Agripina het saam met haar kaalvoetspan gesing. En skielik het sy haarself betrap dat sy dink dat sy blykbaar vir kommunisme is. Wel, Agripina het nie die Sowjet-tye geken nie: sy was te jonk. Binnekort is sy sewe-en-dertig jaar oud, en die jaar is nou 2023. So, wat kan sy van die Sowjet-mag onthou? Dit is 'n legende, in haar oë en verstand. Agripina, soos hulle sê, is 'n kind van haar tyd. En natuurlik het ek nie die beste resensies oor die Sowjet-tye gehoor nie. Soos, en om die waarheid te sê, selfs so iets soos piesangs was 'n tekort. Ja, en lekkergoed, en kougom ook. En jeans was skaars. En onder Gorbatsjof het selfs bitter vodka en sigarette van die rakke verdwyn. Lang toue, koepons, kaarte, leë winkels, 'n totale tekort - dit is hoe mense die Sowjet-tye onthou.
  En niemand wou hulle terug hê nie. In elk geval, in Moskou het die Kommuniste selfs in die moeilike negentigerjare 'n onbeduidende persentasie van die stemme ingesamel. Maar Agripina was baie ryk, en natuurlik vir kapitalisme. So hoekom het sy skielik oor linkse idees begin sing?
  Die jong vrou het haarself met haar vuis in die ken geslaan en gesis:
  Ons koning, die uitverkorene van die hemel,
  Ons koning is soos 'n spookagtige demoon...
  Ons koning, boodskapper van die noodlot
  Ons koning is net jy!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina het dit met wilde vreugde geneem en gesing:
  - Jy is die groot Lucifer, werp 'n straal op die lig,
  En die heilige swaard van oorlog - sny die geheim!
  En weer het die meisie, of liewer, 'n volwasse en gesoute vrou, begin sing;
  Ons koning, die boodskapper van die hemel,
  Ons koning is soos 'n spookdemoon.
  Ons koning, gekies deur die lot,
  Ons koning is net jy!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Dit is hoe die vegter in die woestyn gesing en getrap het. En haar bui was hoog. Hoekom moet hy minderjarig wees.
  Maar ook hier is die onrus sigbaar. Die elwe het 'n sein ontvang oor die nadering van die Orke. En in 'n halfsirkel opgestel. Die helfte van die ruiters, hulle was elwe. Pragtige meisies, amper kaal, maar bedek met kosbare juwele.
  Hulle was duidelik gereed vir 'n dodelike stryd.
  Agripina stamp haar kaal, sterk voet. En in haar hande het 'n gewigtige boog verskyn. 'n Groot een wat baie pyle kan hou.
  Die meisie, meer presies, die vrou-held het gesing:
  Wolke het van die bloedsuiers gevlieg,
  Die hel het uit die aarde losgebars nie ver daarvandaan nie!
  Die slang kruip op die panzvale, die ratelende baster,
  Wolke verlig met bloed!
  
  Die golwe brand, spat soos 'n helse storm,
  En hy sal 'n leër van die dapperste waaghalse ontmoet!
  Ons sal pragtige pragtige vroue beskerm
  Ons sal die dade van ons vaders waardig wees!
  
  My land, hoe pynlik het jy gekreun,
  Die teëstander het honderd spore agtergelaat!
  Maar kom ons los die Orke, dadelik is ons van die voetstuk af,
  Die pes van stormagtige jare sal nie lank wees nie!
  
  En die dood word al klaar agter die wolke,
  Maar ons gedagtes is ten hemele geskeur!
  Kom ons verpletter die berugte skurke tot stof,
  En skeur, weet, orke in die helfte!
  
  Ons ken nie vrede en ouderdom verrotting nie,
  Ons is die kinders van ons heilige Moederland!
  Alles helder geveg met bere,
  Skiet ons magtige hierdie wortels!
  
  En dat die bose bom met geweld ontplof het,
  Wat het ons 'n dop nodig, hierdie donderweer!
  Elfi-vegters is tot baie in staat,
  En die top sal die onderste vir die Führer word!
  
  Hel van die onderwêreld, hel het opgevlam,
  Het langs die rocade gekruip met 'n roofsnuit "Tiger"!
  En al die moegheid het in 'n oomblik van ons af gevlieg,
  Die tyd vir prettige speletjies is verby!
  
  'n Granaat by die hand, 'n dodelike gooi,
  Hier is die "Tiger" in die snoet stewig ontvang!
  En die Fuhrer in die ketel in die Tartar ketelkamer,
  Om nie die wêreld aan die elwe te openbaar nie!
  
  Die beer bewe van die woedende sarsies,
  Hier is 'n vlag wat oor die Reichstag van die elwe wapper!
  En die son het oor die Moederland gebrand,
  Die Orc Reich het immers tot stof en as verval!
  Agripina het gesing, en die ander slavinne het opgetel, en die elwe. Alles het wonderlik gelyk en net ongelooflik.
  En die slavinne het boë in hul hande gehad, en die egpaar het selfs kruisboë gehad. En hulle het die tou getrek en pyle begin skiet. Hulle het in 'n boog gejaag en die oprukkende Orke deurboor.
  Hierdie gediertes, ruig en stinkend, het met 'n wilde en frenetiese woede die stryd ingestorm.
  Hierdie was regtig 'n stryd. Die elwe, amper kaal, het uit hul boë geskiet. En die manlike elwe het kragtiger en dodeliker kruisboë gebruik.
  Hulle het met groot krag boute gegooi. Wat die orke gespin en deurboor het om te storm. En hulle verpletterende houe toegedien.
  Een van die elwe, met 'n juwele-kroon, het gebel:
  - In die heilige oorlog sal daar ons oorwinning wees! Elfvlag vorentoe - eer aan die gevalle helde!
  En so het sy 'n groot pyl afgevuur en die tou met haar kaalvoet getrek.
  En weer, terwyl dit brul:
  - Niks sal ons keer nie! Niemand sal ons verslaan nie!
  En die elwe, saam met die slavinne, het die Orke met pyle bestook. En het hulle deeglik gevul. Dit was hul baie aggressiewe panorama van die gevegte.
  Die krygers het geblyk net super te wees, wat fenomenale en onverstaanbare krag toon.
  Dan weer die liedjies van die glansryke en baie speelse mense.
  Daar is niks meer seker as 'n muntstuk nie
  Sy skyn waarlik sonder valsheid!
  Trouens, die dubloon is die heerser van die wêreld,
  Sy ondersteuning is 'n sterk swaard en skild!
  
  Daarin is die heidense gode verborge,
  Soos die son, 'n stralende goue gesig...
  Alhoewel daar nog bandiete-parasiete is,
  Wie het in die onderhandeling van die siel vertrek!
  
  Muntstuk, dit is 'n afgod en 'n aartsengel,
  Hy is die verlosser, die vernietiger van alles.
  Sonder goud kwyn gehuurde damast,
  Sonder geld sal sukses nie in die stryd kom nie!
  
  Maar wat wil jy hê, mensehart,
  Jag om onsterflikheid vir jou te koop ...
  Om gulsig die deur na saligheid oop te maak,
  Om 'n draad van eeue se lewe te weef!
  
  Maar kan 'n dubloon dit ook kry?
  Is die goue sirkel in staat om te droom?
  Sodat die ou man met 'n seis nie met groete kom nie,
  En hy het nie 'n seël op sy voorkop in die lykshuis gesit nie!
  
  Alhoewel 'n muntstuk baie geluk nodig het,
  Om ons in sonde te laat oorleef!
  Maar die mens het geen mag oor passie nie,
  Hom meisies, soos gierst vir 'n haan!
  
  Hy wil baie op die maag kry,
  Eet fisante, pynappel pond.
  Alhoewel jy nie tot die graf kan eet nie,
  Al is jy baie gaaf met geld!
  
  En die kis, dit kos selfs te veel,
  Want dit het 'n plek vir konings!
  Per slot van rekening sal 'n engel 'n nul in die vorm teken,
  'n Hou op die voorkop en 'n stok op die brein!
  Krygers is natuurlik nie minderwaardig in gevegte nie. En toe die Orke, wat groot verliese gely het, tot op die verte van die geveg deurbreek, het die skoonhede hul swaarde geloods.
  Albina glimlag. Twee swaarde het dadelik in haar hande verskyn. Sy swaai hulle om, draai die windpomp, kap 'n paar ork-koppe af en sis:
  - Jy het die verkeerde een raakgeloop!
  En daarna het sy dit met haar kaal hak gevat en die ork-generaal in die ken geskop. Dit het soos 'n sandsak neergestort. En tande het uit sy gebreekte kakebeen geval. En dit het alles so mooi en koel gelyk. Dat die meisies met geweldige entoesiasme in koor gesing het:
  Ek vra, Here, dat die dag nie verdwyn nie,
  Sodat die meisie se blik vir ewig jonk is!
  Sodat ons ridder bo die rotse sweef,
  Sodat die bedekking van mere skoner as kristal is!
  
  Wat 'n pragtige wêreld het die Here geskep
  Hulle het silwer daarin geëet, en die esdoorn is 'n robyn!
  Opsoek na 'n vriendin, God se ideaal -
  Om dit te doen, het hy vyande in gevegte gekap!
  
  Wat is so moeilik in die hart van 'n jong man?
  Wat wil hy in hierdie wêreld vind?
  Wel, hoekom is die roeispaan gebreek?
  Hoe om 'n warboel groot probleme op te los?
  
  Ek wil, God, ook gelukkig wees,
  Vind jou hemelse droom!
  Sodat geluk nie die draad breek nie,
  Om onder die pad te bring, ballaslyn!
  
  Maar wat moet ek soek in 'n mate sonder liefde,
  Wat kan duurder wees vir 'n meisie?
  Dit is moeilik om geluk op bloed te bou,
  Daarop kan jy net in die hel van die hel swem!
  
  Skeiding is vir my marteling
  Oorlog is steeds so 'n nagmerrie!
  Hier is 'n voet in die stiebeuel, 'n perd opgesaal,
  Alhoewel die bose ork vir die laksman 'n byl gebring het!
  
  Hulle neem ons dogters ten volle,
  Hulle martel hulle en verbrand hulle liggame met vuur!
  Maar ons sal die Führer 'n nederlaag toedien,
  Weet dat ons Elf nooit gesterf het nie!
  
  Kom ons speel 'n troue, na 'n bose oorlog,
  Dan sal die kinders lag gee!
  Hulle is almal bloedverwante vir my,
  Ek is op die jag, daar sal vet wild wees!
  
  En die eikeboom, soos 'n smarag, sy blare,
  Het gesê die ou het goeie werk gedoen!
  Laat die gewete so helder soos 'n kristal wees,
  En net in die pluspunte sal daar getalle in die balans wees!
  Dit is die sangers hier, hierdie heerlike en unieke meisies. Wat, as hulle reeds begin baklei het, dan kon die ruige bere hulle nie weerstaan nie.
  Agripina, wat haar gesig ontbloot, sis, en sny nog 'n paar orke-koppe met haar swaarde af:
  - Ek kan alles doen, en jy sal dit sien!
  Toe beweeg sy haar kaalvoet in die lies van 'n beampte, een van die aggressiewe en ruige bere. En sy het regtig sy balle gevat en afgeslaan. Dit was regtig 'n meisie - Superman.
  En daarteen sal waarskynlik enige leër van bontbere magteloos wees.
  Agripina glimlag en druk haar vingers in haar mond. En sy het met al haar krag geblaas. Daar was 'n verskriklike, aggressiewe, skraap geluid. Dit was soos om uit die lug gevel te word.
  En 'n paar honderd reusagtige aasvoëls wat oor die slagveld gesirkel het, het 'n hartaanval gekry en soos haelkorrels neergeval. En hulle skerp snawels het begin om die skedels van die kruipende Orke deur te steek en die bene te skeur. En, letterlik, om breine uit te slaan.
  Agripina het 'n skoenlappertegniek met haar swaarde uitgevoer, verskeie koppe van hierdie bere van 'n groot bende afgekap en gebrul:
  - Ek is cool, alles is aan my onderworpe,
  Dit is duidelik, dit is duidelik!
  En die hele aarde bewe,
  Verpletter hulle met jou kaal hak!
  Daarna het die Orke, wat dit nie kon verdra nie, in 'n groothandelvlug verander. Meisies en elwe het gehaas om hulle te agtervolg, en het terselfdertyd 'n bakleierige en aggressiewe lied uitgevoer;
  Nagmerrie kom altyd soos 'n slang
  Jy verwag hom nie, maar hy kruip by die deur in!
  Julle is gelukkige, vrygewig goed gevoede familie,
  Jy weet nie dat mense diere is nie!
  Hier het die aanval van die stormagtige horde begin,
  Tatare belaai ons met pyle!
  Maar ons is gebore vir 'n dapper prestasie,
  En ons sal erge slae verduur!
  
  Niemand weet of die goeie God
  So die mens het wreed geword!
  Die dood klop op die drumpel -
  En Weselvul het sy horings uit die vuur gesteek!
  
  Ja, dit is antieke tye,
  Waarin ons so cool gekry het!
  Dit was immers nie my droom nie,
  Ons het nie hierheen gegaan nie, deur die berge-ver!
  
  Maar as jy in die hel is
  Eerder, in die wêreld van pyn, slawerny, stryd!
  Ek hou steeds hoop
  Laat jou hart al die ritmes klop!
  
  Maar beproewings, dit is ons ketting,
  Wat gedagtes nie maklik sal laat wees nie!
  En as dit nodig is, moet ons verduur,
  En as jy skree, dan met al die krag van jou longe!
  
  'n Digter, hy is 'n liedjieskrywer en 'n skelm,
  Maar nie op 'n warm slagveld nie!
  Die afskuwelike vyande van die Vaderland sal sterf,
  Hulle sal vinnig en gratis begrawe word!
  
  Neem dit nou, verwerp die buiging voor Christus,
  Kruis jouself, soen die ikone!
  Ek glo ek sal die waarheid aan mense bring,
  As beloning sal die Here baie besonderhede gee!
  
  Darth Vader VS Satan
  Darth Vader se vlagskip slagskip, wat soos 'n groot yster gelyk het, was besig om die planeet Aarde te nader. Agter hom het ander skepe beweeg wat die dood na die sterrestelsel en die wonderlike fondamente van die heelal van een anti-wêreld na 'n ander vervoer het. Hoekige, ruimteryk Sith. En langs hulle, vaartbelyn, soortgelyk aan roofsugtige piranhas - 'n totalitêre Stelzanath buite onderwys.
  "n Boef van twee meter in "n masker, met breë skouers en groot horings op sy helm het woes gespin:
  Jy kan nie wegkom nie Luke Skywalker! Dit is óf jy óf ek, maar ons albei het geen plek in die sterrestelsel nie!
  Nie minderwaardig as Darth Vader in hoogte en skouerwydte nie, die krom en atletiese Lyra Velimara het haar manjifieke borsbeeld aktief geskud. Die gevegspak op die meisie-generaal was absoluut deursigtig en het nie 'n enkele lyn, haar gespierde, meisieagtige lyf, versteek nie. Haar bronskleurige vel was foutloos, en haar tepels het soos robyne in die kollig geskyn.
  Darth Vader het gulsig na die skoonheid gekyk. Die tweester-generaal van Stalzan ('n ruimteryk wat so bloeddorstig en geneig is om te verower dat die swart Sith-mag 'n onskuldige baba teen sy agtergrond is!), Het uitdagend sexy gelyk.
  Maar wat kan hy ongelukkig ongeldig? Gebruik 'n kubernetiese prostese?
  Lyra, wat sy gedagtes onderskep, kondig in 'n triomfantlike toon aan:
  - Moenie moed verloor nie, my vriend... Daar is Salomo se ring op Aarde, wat so kragtige magie het dat teen sy agtergrond, die krag van Luke Skywalker net 'n stukkie sigaretrook is!
  Darth Vader het gewelddadig lug onder sy masker uitgelaat en gesis:
  - Sal ek vir my 'n regte, lewende liggaam kan kry?
  Lyra, met haar bolle spiere wat beroemd onder haar bronskleurige vel rol, het laggend gesê:
  - Jinn en ifrit kan enigiets doen! Dit is mag oor die heelal!
  Darth Vader het uit deuntjie gesing:
  - Ja, die ongelukkige heelal het gehang,
  Ontelbare duisternis van bose geeste!
  Salomo se gehate ring -
  Lanseer en die kop gesny!
  
  Maar weet Vader is beslis nie 'n pion nie,
  En nie vir ewig onder die juk loop nie ...
  Verander bose vyande in vuurhoutjies,
  Sal die heerser van die wêrelde word!
  Lyra het in reaksie gedans en met haar grasieuse, lang en skerp vinger na die blou bal gewys:
  - Dit is die aarde!
  Die pragtige atleet het hardop gesing:
  - Die aarde is in die patryspoort, die aarde is in die patryspoort, die aarde is sigbaar in die patrypoort ... Ons het die blasters gerig, die afstand gemeet, en ons sal die man se huis tot op die grond afbrand!
  Die vreemdelinge was egter te gou bly. Die nuus dat dosyne groot oorlogskepe verskyn het, wat uit die duisternis van die ruimte in 'n wentelbaan om die aarde opgekom het, het die sterkste paniek veroorsaak onder alle vrese en regerings van die blou planeet. Uitheemse ruimteskepe met duisende gevegswapens, baie uitstralers het 'n onweerstaanbare indruk op mense gemaak.
  Vyftig skepe - vyf-en-twintig Imperial en vyf-en-twintig Stelzanath.
  Helse mag oor die Aarde... En om een of ander rede het mense nie regtig geglo dat die aliens in vrede gekom het nie.
  Lyra Velimara, het aan Darth Vader voorgestel:
  - Laat ek 'n beroep op die aardbewoners lees!
  Die Swart Here was verontwaardig oor hierdie gedeelte:
  - En hoekom jy? Ons het gelyke skepe!
  Die pragtige meisie skud haar kragtige, bullish nek en giggel:
  - Ja, wanneer hulle jou gesig sien, word hulle bang ...
  Darth Vader het oorverdowend gebrul, sy stem verstik soos tiere in 'n strop:
  - En ons moet die aardbewoners laat skrik! Laat hulle dadelik hul pote lig!
  Lyra Velimara, wat reeds die ervaring gehad het om die planeet aarde te vernietig en te verower, het met 'n giggel opgemerk:
  - Dis tyd, dis tyd, oor die radio - Boyarsky het gepraat ... Met sy dronk stem - hy het die hele wêreld bang gemaak!
  Die swart heer het na die hologram gehaas en probeer om die kontrole-skandeerder te gryp. Lyra gryp Dart met die vingers van haar speelse bene, agter die masker en gooi die boef weg. Vader se gevegspak knor hard en vonke spat.
  En die brons harpie Lyra het uitgebars van die lag:
  - Weet jy nie, jou dork, dat die dame eers deurgelaat moet word nie!
  Die hiperionwapens van die Stalzanath-ryk het hul sissende vuur op satelliete en ander menslike afvalprodukte wat in 'n wentelbaan om die aarde draai, ontketen.
  En toe verskyn Lyra Velimara self. Dit het onmiddellik op alle skerms ontstaan, selfs TV's en rekenaarmonitors afgeskakel. Sy het naak en pragtig voorgekom, met vier kubernetiese haarnaaldjies in haar hare, wat sjarme en uitwissingsmagie uitgespoeg het. 'n Ware godheid in die heelal van brute krag!
  Die stralende jakkals het begin skree met 'n nagtegaal-tjirp:
  - Aardbewoners! Ons gaan nie jou ellendige wêreldjie oorwin nie. Jy is te ver van ons af om die ryk met 'n groot garnisoen te meet. Die meisie se saffier-, topaas- en smarag-oë het verwoed geflits, of selfs soos hiperlaserstrale gevlam. En die stem het baie kouer geword. - Ons sal julle onbenullig in kwarks versprei, en met die hulp van 'n hipermagogravitator sal ons julle siele na die onderwêreld stuur, tot ewige helse pyniging!
  Dit het skrikwekkend geklink, maar die feit dat sulke gemors deur 'n naakte en baie aptytwekkende vrou oorgedra is, het nie soveel afgryse as gelag veroorsaak nie!
  Op daardie oomblik het 'n dreigende gesig in 'n swart masker verskyn en, soos 'n brul, deur hipertitanium kieue:
  - Kortom, gee vir ons Salomo se ring voor ons jou heeltemal vernietig!
  Lyra skud haar bruingebrande bors en sis:
  - Baie pynlik vernietig!
  Darth Vader het bygevoeg, terwyl hy sy vuis skud waarin die swaard wat met rooi lig glinster stewig vasgeklem was:
  - En ons kastreer sonder verdowing!
  Wie op planeet Aarde het gelag, wie het gehuil en wie het senuweekoliek begin kry. En net een persoon op die blou ondermaan het ware vreugde in homself gevoel. Turkse president Erdogan het stadig die spieël genader. En vir homself die koekie gewys. Ek het die sprankelende klippie bewonder, so harmonieus versier met die wysvinger van my regterhand.
  Die erfgenaam van die Ottomaanse sultans het gebel:
  - Wil jy Salomo se ring hê? Hoekom nie 'n Duitse wigwam gee nie?
  Darth Vader, terwyl hy deur die holografiese beelde die te vrolike reaksie van die aardbewoners sien, het gesis:
  - Dit is nodig om 'n ultimatum aan mense bekend te maak!
  Lira Velimar het Zenki sprankelend uitgebroei met al die kleure van die reënboog:
  - En wat is dit?
  Darth Vader, met 'n triomfantlike toon in die bodemlose putte van sy oë, het verduidelik:
  - Dit is 'n internasionale woord. Uitwissing gewaarborg!
  Lyra het gegiggel en gewaar vonke van haar lang, monoatomies skerpgemaakte naels:
  - O seuns! Net vlees kan vernietig word... En Magogravity - dit sal nog koeler wees!
  Darth Vader, met 'n nuwe, wonderlike krag, het al die gravomag-uitstralers aangeskakel. En hy het die beluga oorverdowend begin stoot.
  En wat 'n stem het die swart heer gehad, selfs die wapenrusting was witwarm:
  - Ultimatum! Ultimatum! Ek sal jou uitvee in 'n vernietiger!
  Lira Velimara het haar manjifieke borsbeeld geskud en haar luukse heupe gedraai. Terselfdertyd het sy gegil, terwyl sy aardse folklore onthou:
  - Russiese mafia, jy het geboorte gegee aan die dood! Vodka met waterstof - 'n lid van mans verwoes! En ons het kosmiese Sabantuya-krag!
  En die krygers van die groot Stelzanath sal sing:
  - Ons is nie ellendige insekte nie - superninja-skilpaaie ... Kanonne - Cheburashka se ore - ons sal almal soos 'n blotter verbrand!
  Die ruimtewesens het 'n ultimatum gestel, maar geen effek nie. En toe stel Lira Velimara voor:
  - En kom ons doen dit op 'n koel manier ... Sal ons op BASIC slaan?
  Darth Vader, vir al sy onnoselheid - wat kan jy uit die brein neem, sonder hiperplasmiese herlaai, het geprewel:
  - Is dit wanneer aggressiewe onderhandelinge met behulp van 'n ligswaard gevoer word?
  Lyra knipoog, stoot die geruite hond met 'n perdkop met haar kaalvoet weg. 'n Mengsel van 'n skaakbord, 'n perd en 'n krokodil het gepiep en gegrief bo-oor getol. Die meisie-generaal het haar been so vasgesteek dat die warm ultraplasma haar kaal hakskeen kielie en haar sewekleurige kop skud:
  - Nee mooi! In plaas van 'n ligswaard, gooi ons 'n termokwarkbom!
  Darth Vader het sy lang, slangagtige gekloonde tong uitgesteek en dit langs die sout kante van sy masker gehardloop. En opreg gil soos 'n stukkende binnebrandenjin:
  - Ek hou van thermoquark bomme, en thermopreon bomme selfs meer!
  Lyra het wispelturig gegrimeer, weer haar voet beweeg, hierdie keer na die kat bedek met brandnetelblare:
  - Jy weet nie hoe om met preon te kook nie!
  Die swart heer het logies geantwoord:
  - As jy nie weet hoe nie, sal ons jou leer, as jy nie wil nie, sal ons jou dwing!
  Lyra skud haar kloue soldaat se kakebeen.
  - Hiperplasmiese uitbarsting! Een thermoquark projektiel!
  Uit die wye loop van die swaartekraggeweer het "n blou golf lomp opgevlam. "n Klein vuurpyl, so groot soos "n waatlemoen van gewone grootte, het na die oppervlak van die planeet Aarde gehaas.
  Velimara se lier het soos 'n naaldekoker gespring, en verskeie naakte krygers van Stelzanath saam met haar.
  Darth Vader het sy masker in 'n dom glimlag gehaas.
  - En wat sal nou gebeur?
  Maar die vernietigingskoot is nie eers sigbaar vir radars nie - die spoed verby die spoed van die uitgestraalde fotonvlugster!
  Wladimir Poetin het nie tyd gehad om van die aanval uit te vind nie. Soms is onkunde die laaste daad van God se genade.
  Hiperplasmiese Gehenna het die opperbevelvoerder van die magtigste leër op die planeet Aarde ingesluk. Miljoene mense het in plasma en hiperplasma verdamp voordat hulle die katastrofe wat plaasgevind het, kon begryp.
  Blomblare het geblom met honderdduisende dodelike vernietigingstonge, elk met sy eie unieke kleur en dinamiese patroon van vernietiging.
  'n Reuse-bruin swam het tot 'n hoogte van meer as 500 kilometer gestyg, en die ontploffingsgolf, nadat hy 'n paar keer die aardbol gesirkel het, het al die vensters selfs in die Verenigde State uitgeslaan. Die gloed het die hele ionosfeer verswelg, in al die onmeetbare menigte van kleure en bloeiwyses. Reuse-tsoenami-golwe het van die harsingskudding opgestyg. Meer as tweehonderd meter waterskag het al die vastelande bedek en tienduisende skepe laat sink. Kragdrade is buite werking gestel, stede het in duisternis gedompel, net hier en daar onderbreek deur vurige lappies brande.
  Van nou af het 'n nuwe era op planeet Aarde begin. Die uur van die Draak het aangebreek.
  In reaksie op die demoniese vloei van hiperenergie het Salomo se ring 'n sterk ontlading gekry.
  Erdogan het gevoel hoe die krag van baie honderde duisende geeste hom binnedring. Die president van Turkye het dadelik gebloos en begin swel. 'n Gewone man met 'n klein kakkerlaksnor (wat hom 'n ooreenkoms met Adolf Hitler gee!), groei soos 'n stortvloed wat langs Everest afrol.
  Die burgerlike saak van die Ottomaanse diktator het gebars, en die spiere het begin groei, asof met rasse skrede. En hier het Edrogan se uitdyende skouers teen die kluis van die antieke Sultan se paleis gerus.
  Vir 'n geruime tyd het die opblaas borrel in die breedte gegaan, totdat die marmermure uiteindelik ineengestort het. Talle Turkse lyfwagte was in verskillende rigtings verstrooi. En halfnaakte slawe, uit die harem van die Ottomaanse diktator, wat skrikkerig hul kaal bene ruk, verstrooi of weggekruip as hulle nie gelukkig genoeg was om verpletter te word nie.
  En Odrogan het aanhou groei, soos 'n superman in grootte. Die geboue van die Turkse hoofstad Ankara het onder sy stewels platgeval. Hier is die Ottomaanse diktator reeds hoër as Everest. En vanaf die sterreskepe van Stalzanath en die Black Sith-ryk is sy toring silhoeët baie duidelik sigbaar.
  Lyra Velimara het wulps gekoer:
  - Wat 'n groot ou ... Hy het waardigheid - waarskynlik baie!
  Darth Vader, wat homself op die masker tik - sodat die beeld daarop modderig geword het, hees, gekwaak:
  - Dit is 'n kolos met voete van klei!
  Lyra het 'n paar weerligstrale uit haar oë losgelaat en gekoer:
  - En blykbaar moet die stem engelagtig wees! - Gevolg deur 'n knipoog, kenmerkend van 'n uiters duur prostituut. - Sing 'n blom, moenie skaam wees nie!
  En die Turkse diktator Edrogan het vinnig bly swel, soos 'n opblaasbare borrel. En wat die gevaarlikste is, 'n lang en ook vinnig groeiende swaard het in sy hande verskyn.
  Nou is die groei van Edrogan 'n duisend seemyl, en dit is nie die limiet nie. En hoe gespierd die Turkse diktator geword het - groot spiere bult letterlik en bewe - enige, selfs die mees geskudte liggaamsbouer, sal hulle beny.
  En sy swaard skitter soos sterre wat vervleg is in die bloeiwyse van 'n onoorwinlike tesourier.
  En die tande van die president van Turkye rek, en word baie skerp, kronkelende slagtande van 'n vuurpylvampier. En die varsgebakte batyr begin sy reusagtige swaard swaai.
  Lyra Velimara skree oorverdowend:
  - 'n Termokwark-aanval op die Fuhrer ... Ugh, op die Turkse Sultan - vuur!
  Darth Vader het die groot, vergulde beheer-joystick met sy handskoen getik en ironies gegrom:
  - En hoekom nie Hiperplasma nie! Vuur is reeds 'n verouderde aardse uitdrukking!
  Lyra Velimara hoe haar elegante, meisieagtige bene, naakte, pienk sole op die metaalvloer sal klop:
  - Gee die termiese uitbarsting! Antipulsar goggas!
  En thermoquark-missiele, wat 'n vurige spoor agter hulle laat, en 'n spoor so breed soos 'n bruid se stert, het na Edrogan gehaas, opgeswel van 'n groot aantal geeste en geeste wat dit binnegekom het.
  Die Ottomaanse diktator, wie se grootte reeds vergelykbaar was met die maan, het sy kosmiese swaard geswaai. En die sterskip van die Sith-ryk - die missielkruiser "Bobbejaan" het onder 'n verskriklike slag gebreek. Gespat hiperplasmiese fragmente... En iets ongeloofliks en fasmogories het neergeval.
  En terselfdertyd is dit nogal onbenullig - aangesien die kloonsoldate taamlik prosaïes gesterf het. Toon nie meer emosies as biorobotte nie. Maar hul bevelvoerder Santa, wat nie 'n kloon was nie, was duidelik senuweeagtig. En hy het onthou hoeveel Hatham-slawe hy in die geheim verkoop het. Wel, nou het hy beslis gewag vir die inferno van die anti-heelal en die pyniging van die donker kant van die mag!
  Erdogan se thermoquark-missiele. Elkeen van hulle het die energie gedra van honderd biljoen atoombomme wat op Hirosjima gegooi is. En die kragtige, gespierde bolyf van die Ottomaanse diktator was bedek met maagsere en flitse van ontplofde ultra-kernbomme.
  Lyra Velimara hardloop haar kaalvoet oor haar grasieuse neus en piep:
  - Natuurlik nie! Ek wil wyn hê - 'n pakkie Camel-sigarette!
  Darth Vader het sy kloue poot op die meisie se kaal, gespierde rug gesit en dit oor haar gehardloop en gesing:
  - Soberheid is die norm van die lewe!
  Lyra het die swart heer se potensiële teenstander in die kakebeen gekniel en neurie:
  - Bestel, eerstens!
  Selfs al is Erdogan met genoeg ladings deurboor om die maan te vernietig, met Mercurius om te begin, het die Ottomaanse Sultan selfs groter geword. Hy het nou regtig soos 'n yslike feetjie gelyk. En sy swaard was aktief op soek na slagoffers tussen die skepe van Stelzanath en die Sith-ryk.
  Darth Vader, wat kyk hoe thermoquark-missiele nie die geringste skade aan hierdie mastodont uit 'n sprokie veroorsaak het nie, en die superlaser miskien selfs Erdogan se krag voed, het aan Lyra voorgestel:
  - Sal ons ons pogings kombineer?
  Die naakte skoonheid van die Stalzan-ryk het die swart heer nie heeltemal verstaan nie:
  - Hoe? Ons is so verenig!
  Skaars bedek met 'n bikini, generaal Astara, het hierdie vleisagtige vegtermeisie haar eie weergawe aangebied:
  "Kom ons gooi 'n thermopreon-lading na hom!"
  Darth Vader, wat die nuuskierigheid van die navorser en wetenskaplike van die donker kant van die krag wakker gemaak het, het hees deur die masker gevra:
  - Is dit 'n wapen gebaseer op die preon-samesmeltingsproses?
  Astara het haar spier-en-tendon-bolyf geboë en laag voor die swart heer gebuig.
  - O ja, my heer! So 'n reaksie maak dit moontlik om 'n energie gelykstaande aan 1000 pentaton in 'n vuurpyl te gebruik. Of tien, geen honderd triljoen atoombomme wat op Hirosjima gegooi is nie!
  Die vinnige verstand van die swart heer het onmiddellik 'n telling gemaak, en Darth Vader het verbaas gefluit:
  - Sjoe! Van so 'n ontploffing sal selfs die planeet Jupiter in kwarke verkrummel!
  Om een of ander rede het Lira Velimara nie so optimisme te veel gedeel nie:
  - Planeet Aarde sal brand van so 'n slag. Alle lewe binne die sonnestelsel sal vernietig word!
  Darth Vader het die ruimtegeveg dopgehou. Erdogan het probeer om die slagskip Stelzanath, wat soos 'n vleisetende piranha gelyk het, te sny. Hy het, met sy fenomenale manoeuvreerbaarheid, desperaat probeer om die nederlaag te vermy.
  Hyperion-wapens en superlager-batterye was egter heeltemal nutteloos teen Erdogan se ultra-magoplasmiese vlees. Dit het die energie van miljarde geeste opgehoop, en die spoed het lig oorskry.
  So was daar 'n flinke armadillo, gesny soos 'n wors met 'n mes. En terselfdertyd het groot vonke honderde kilometers ver uitgespring.
  Die Ottomaanse diktator het oorverdowend geskree:
  - Banzai! Jy sal 'n kisontwerp hê!
  Darth Vader het die afstand geskat en met opregte kommer opgemerk:
  - As die thermopreon-lading ontplof, dan sal ons self weggewaai word soos 'n fakkel van skoenlappers!
  Lyra Velimara knipoog skamerig vir die swart heer en sê vol selfvertroue:
  - Moenie bang wees nie, my donker terminator! Die termopreon het 'n kumulatiewe punt!
  Lord Vader het hopeloos sy hand gewaai.
  - Goed, vuur! Intussen sal ek al die donker kante van die krag versamel!
  Erdogan, wat al twee en sewentig stamme van sprokiesgeeste ingesluit het, het bo die Aarde gesweef.
  Die Sultan van Turkye het twee keer die deursnee van die Maan in sy lengte oorskry en eenvoudig met demoniese en fenomenale krag geskitter. Sulke gevegte woed nou in die ruimte. Erdogan se swaard styg vinniger as weerlig en verpletter desperaat skietende ruimteskepe.
  Selfs semi-uitwissingsdeeltjies is heeltemal nutteloos teen sulke eenvoudig wrede krag van geeste. Die groot verwoester van die ruimteryk, wat in die punt van die lem geval het, het met 'n geelblou vlam gevlam en nie eers fragmente agtergelaat nie.
  Maar Lyra Velimara het haar "troef aas" uit haar mou gehaal - "n thermopreon-vuurpyl. Die termopreon is in staat, wanneer dit ten volle vrygestel word, tot 7 kwadriljoen keer meer energie as 'n termonukleêre reaksie.
  Die kumulatiewe thermopreon-lading is effens swakker, maar dit fokus die vernietiging onvergelykbaar meer akkuraat. En nou word hul maag van die vlagskip-slagskepe 'n prins-plasma-vlek uitgeskiet.
  Dit is hoe 'n beheerde en intelligent gerigte fusie-gebaseerde thermopreon vuurpyl buite die boks lyk. Dit het nie stabiele materie nie, so dit is amper onmoontlik om dit af te haal. Maar terselfdertyd kies die aanklag self 'n teiken.
  Prinses-plasma klad maak Erdogan bang. Hy huiwer om te ontduik, maar die ultra-gevorderde middel was vinniger. En soos 'n spinnekop het 'n hiperkernbom aan die magtige bolyf van die varsgebakte koning en keiser van geeste gesuig!
  Lira Velimara het haar pote warm geklap en gesing:
  - Ek sal dit uitmekaar skeur! Kom ons breek dit af in kwarke!
  Magtig soos Hercules, was Erdogan erg skeef, en hy het vooroor gebuig, soos 'n guttapercha-bal in die helfte.
  "n Supernova het ontplof. Verskeie nabygeleë Stalzanath- en Sith Empire-sterreskepe is teruggegooi, 'n hiperplasmiese skag wat die platforms en vate van 'n groot aantal batterye verbrand het. Verpletter baie klone en pragtige Amazon-meisies uit die Stalzan-ryk.
  Erdogan het self gedraai, omgedraai en... Nog groter en skrikwekkender geword. Die tweede swaard, soos 'n spruit van 'n vleisetende parasitiese plant, het deur sy regterhand gesteek.
  En die diktator van die Ottomaanse Ryk het oorverdowend gelag:
  - O, julle miserabele ruimtevreemdelinge.... Julle is net dienaars van Shaitan, maar in werklikheid is Shaitan my dienaar!
  Intussen het 'n tornado op planeet Aarde gewoed. Die golwe van die wêreld se oseane het onmiddellik opgewarm van 'n hipernukleêre uitbraak, en gekook met steil kookwater wat alle lewende dinge gebrand het. En die woude en hoë geboue het gevlam.
  Honderd triljoen Hirosjima het van die afstand van die maanbaan gevlam - dit is nie 'n grap nie! En die vuur wat die hele aarde verswelg het, het dit letterlik tot in die hel verbrand.
  In die plek van Washington het 'n helder, gewelddadige lig flits, toe verskyn 'n kolossale pers-bruin blom. Sewe hiperplasmiese kroonblare het van die skitterende knop geskei, en styg tot hemelhoë hoogtes. Hulle het tien sekondes lank geskyn met al die kleure van die reënboog , en toe, onmiddellik verdof, afgeval en net reusagtige persrooi vonke in die stratosfeer gelaat.
  In 'n oogwink het tiene, honderde miljoene mense afgebrand en elementêre deeltjies verstrooi. Die wat verder weg was, was blind en het gevlam soos lewende fakkels. Vuur het menslike vlees pynlik verslind. Mense se vel het afgedop, hare het in stof verander, skedels is verkool. Die ontploffingsgolf het, asof soos 'n trekklavier, wolkekrabbers gevou en baie, tot onlangs nog, sulke lewende en sorgvrye individue in warm betongrafte lewendig begrawe.
  "n Span blonde, halfnaakte Texas-skoolseuns het "n bal gejaag, en "n swaartekraggolf het deur hulle getrek en net as silhoeëtte op die verbrande gras gelaat. Arme seuns, waaroor het hulle op die laaste oomblik gedink: miskien het hulle hul ma, of een van die helde van die fliek, ontelbare rekenaarspeletjies genoem.
  Die meisie, wat met 'n mandjie van die winkel af teruggekeer het, het glimlaggend die volgende wêreld binnegegaan, sonder om eers tyd te hê om te skree. Die kind het eenvoudig in fotone verpletter, en net 'n wonderbaarlik oorlewende lint van die boog het in 'n atmosferiese draaikolk gedraai. Mense wat in die moltrein weggekruip het, wit en gekleurd, is soos vlieë onder druk verpletter, diegene wat destyds in 'n vliegtuig gevlieg het, is deur die tornado's van Gehenna anderkant die stratosfeer gegooi, en dit is 'n nog erger en stadiger dood ... Wanneer hulle in 'n koue vakuum is wat die oorblyfsels van lug deur 'n roofsugtige piranha verslind, slaan mense hul koppe teen die duraluminiummure, en hul oë val uit hul voetstukke.
  Die dood het die armes en die miljardêr gelyk gemaak, die senator en die gevangene, die filmster en die aasdier. Dit het gelyk of miljoene siele die lug ingehuil het, die wêreld het onderstebo gedraai en mense het dalk vir die eerste keer gevoel hoe dun die draad van die lewe is en hoe nodig hulle mekaar het. Ma en kind het onder die puin versmoor en met soveel krag aan mekaar vasgeklou dat al die magte van die onderwêreld hulle nie kon afskeur nie.
  Selfs die semi-meganiese monster Darth Vader, bevrug tot die oogballe met die donker kant van die krag, het die pyn en lyding van miljarde vergaande aarde gevoel.
  En in desperaatheid het hy al die vesels en massas van die fenomenale manifestasie van die donker kant van die krag tot homself geroep.
  Lira Velimara het hom in hierdie saak ondersteun en 'n sterk hand na die swart heer uitgesteek. Hulle het geestelik saamgesmelt. Hulle bioplasmiese velde het onmiddellik deurmekaar geraak, die vroulike en manlike beginsels het saam verenig en 'n vereniging van teoplasmiese kragte gevorm.
  En daarna het 'n kolossale hiper-graviomagiese ineenstorting ontstaan, wat wonderlike, letterlik super-fantastiese transformasies uitgevoer het.
  Die oorlewende ruimteskepe van die ruimteryk en Stelzanath het in een geheel begin versamel, soos balle kwik. Hulle het vinnig saamgesmelt, in die princeps-plasma-plasticine gedruk en 'n enkele en monolitiese geheel tussen hulle geskep.
  Deeltjies het oral in die ruimte gedraai en afgekom soos saagsels in 'n induksiespoel. En toe, in die plek van die vlagskip-sterreskip van die Sith-ryk, het 'n masjiengeweer-uitbarsting van flitse soos flitse gevolg, en daarna het 'n groot man verskyn.
  Sy figuur was vreemd. Die bolyf en bene, soos Lyra Velimara, is naak en verleidelik, maar die kop, skouers en arms is bedek met die swart gevegspak van Darth Vader.
  Dit het 'n skrikwekkende baster geword: die heer van die donker magte, die vegter van die SS-troepe Stelzanat Velimara. Verder, die afmetings van die boef in deursnee met Venus. So 'n monster is gebore, en is geskep deur 'n uiterste manifestasie, hipergravitasie-magie.
  Twee ligswerwe flits in Darth-Lyra se hande, 'n rooi en 'n pers een. Albei wapens het baie helder en intens gegloei en geskitter. Half vixen meisie, half kubernetiese organisme het na Erdogan beweeg.
  Onder die grasieuse, kaal, meisieagtige bene het die vakuum oorverdowend gedreun. Dit het gelyk of hierdie monster bloot deur 'n mynveld marsjeer, waar plofstof onsigbaar is, maar dit maak hulle selfs meer vernietigend.
  Die Turkse diktator, ook opgeswel met die deursnee van Venus, het na sy eweknie gestap. Hulle het nadergekom, en die een onder die kaal, meisieagtige bene, en die ander onder hoë stewels, dreun soos 'n miljoen donderslae ... leegheid!
  Darth Vader en Lyra in een bottel het Erdogan met 'n swaard gesalueer.
  Die Ottomaanse diktator blaf net in reaksie:
  - Geen genade vir die vyand nie!
  Darth Vader het gereageer deur te slenter:
  - Herhaling ma - kabaneniya!
  En hul swaarde met 'n wilde brul, die uitbarstings van 'n miljard Krakatau vulkane gekruis. En die vakuum het geskud. Quarks het in die eterkolke gedans.
  Erdogan, wat gevoel het dat sy vlees geweef deur hul talle hordes bose en goeie geeste, bewe van die slag, het gegrom:
  - By Satan! Jy is sterk!
  Darth Vader het sy aanval voortgesit en geblaf:
  - En hy was nooit swak nie!
  'n Baster van 'n swart heer en 'n vixen-vegter het Erdogan aangeval. En hoewel sy teenstander nie minderwaardig was in krag en spoed nie, maar in die kuns van swaardmanskap, kon die Turkse president natuurlik nie vergelyk word met die vegter wat opgelei is deur die beste krygers en swaardvegters in die sterrestelsel - die Jedi nie.
  Lyra se stem is reeds gehoor. Hierdie helse meisie het ook goed gestudeer. Aangesien daar geen mans in hul ryk was nie, is die meisies in kubernetiese baarmoeders gevoed. Hulle is geleer om dood te maak en te veg selfs wanneer die embrio met behulp van rekenaarprogramme in 'n voedingsmedium gevorm is.
  - Dat die seun van 'n Turkse burger, jy hou nie daarvan nie, jy het so 'n ontvangs!
  En die princeps-plasma-swaard het Erdogan se goed gevoede beker afgekap. Die afgesnyde snor van die Ottomaanse diktator het neergeval, in die warrelwinde van die eter gedraai, begin uitmekaar skeur, soos 'n hele klomp vernietigingsbomme ineengestort. En bloed het uit die gesnyde wang gevloei. Boonop het geeste en hekse met besems in elke druppel gespat.
  Die Turkse diktator het probeer antwoord, maar Darth Vader het baie behendig onder die kurwe van die swaard-scimitar ingeduik, en hy het self die vyand op die kant geslaan en 'n hele laag van die vyand se spiere afgesny. Erdogan het nog harder gebrul en weer aangeval.
  Darth Vader het die swaai afgeweer, en die kaalvoet van die lier het die vyand reg in die lies getref.
  Erdogan het pynlik getoe, en met 'n wilde kreun waarin piepnote gevoel is, het hy gekwaak:
  "Nou is jy dooie man!"
  Darth Vader het sy aanval versnel en gesing terwyl hy aanval:
  - En tog die einde, dit is nie die einde nie! Die einde is net die begin!
  En nou hou hy sy kenmerkende skuif vas, met die hulp waarvan graaf Duko verslaan is. Die gesnyde hand, saam met die swaard, hang in die gety van vakuum. En dan begin dit ook skeur. Asof hulle op een plek herbruikbare, straler, lanseerders aangeteken het - wat supernovas uitstraal.
  Erdogan, wat sy oë bult van ondraaglike pyn, het teruggetrek en sy kop in die Maan neergestort.
  Die satelliet van die planeet Aarde is deur die impak vervorm, dit was bedek met wye krake, en 'n aktiewe uitbarsting van magma het begin. Die maan het soos 'n erg geslaande gesig begin lyk. Lira het weer Erdogan se voet onder die knie beweeg, en Vader se swaard van die weerlose kant het sy skouer gevang en 'n dik stuk vleis en spiere afgesny.
  Die Ottomaanse diktator het reeds duidelik geswem, sy enigste oorlewende swaard het in 'n wye amplitude gevlieg, maar die punt van die swart heer se rooi swaard het reg in die opponent se hande deurboor. Dan val 'n duidelike draai en nog 'n afgekapte poot van Erdogan neer om daar te begin skeur, met uitwissing en towervuurwerk.
  Die Ottomaanse diktator is ontwapen, en sy laaste desperate poging, soos 'n draak, is om met 'n vonk te vlam.
  Dit was soos 'n triljoen vlammewerpers wat op een slag afgegaan het. En die plasma-uitbarsting het byna die hele sonnestelsel oorstroom. Golwe van woedende vlam het binne 'n paar sekondes na die wentelbaan van Pluto gehaas. Die masker en hande van Darth Vader het oorleef, maar Lyra se kaal, meisieagtige hakke is deeglik verbrand.
  Die meisie-generaal het van pyn geskree - die vuur het die tong erg verskroei, selfs groot blase het dadelik opgeswel, op die verbrande en swartgebrande vroulike voete en -bene. Dit het tot by my knieë gekom...
  Maar Darth Vader, met 'n professionele beweging, in 'n sprong en met 'n draai van die liggaam en 'n konvergerende beweging van swaarde, het die groot, horingkop van die Ottomaanse president Erdogan afgebreek.
  Die groot kop, nie minder in grootte as die maan nie, van die groot vegter en heerser het weggerol, en dik blou lippe het gefluister:
  - Alles klaar!
  Daarna het 'n ontploffing gedonder, so oorverdowend, vernietigend en groot dat alles wat voorheen gebeur het 'n ellendige vuurhoutjievuur was teen die agtergrond van 'n waterstofbom wat in die ruimte getoets is. Strome van vernietigingshiperplasma het die ruimte van die Son oorstroom, toe Afla-Centaurus en Sirius ...
  
  
  
  
  ONGELUKKIGE SEUN
  Daar het een seun gewoon, hy was nog klein, maar diep ongelukkig. Op skool was hy beledig en vervolg, by die huis was sy ouers altyd besig en het hom vir swak punte uitgeskel, en selfs vir tweetjies met 'n belt geslaan. En al sy dwase, verstandelik gestremde, lafhartige - vergiftig en geslaan.
  Die seun was moeg hiervoor, en het besluit om sy bose stad te verlaat en weg van die gehate skool, waar sy oë ook al kyk.
  Die seuntjie was nog klein en naïef. Hy het gedink net in sy stad woon sulke bose mense en veral kinders, en in ander stede is almal goed en vriendelik. En dit kan nie anders nie, want die vierkantige TV-boks word opgewonde herhaal dat hul land die menslikste, vriendelikste, mooiste en beste in die wêreld is. Dat in sy land al die kinders gelukkig is of beslis gelukkig sal word, en die party en sy groot leier sal lei tot kommunisme - wanneer almal kry wat hulle wil hê.
  En die geslaan en geteisterde seun het opreg gedink dat die kinders by die skool so wreed en boos was dat hulle deur die CIA en die Mossad gewerf is, dat dit die skuld van Amerika se vetpens bourgeois in die stad was dat daar leë rakke en mense was het in lang rye gestaan. Dat alles in orde was, as nie vir die bourgeois en saboteurs wat snags grense oorsteek nie. Dat dit hulle skuld is dat die aartappels vrot en die kinders se tande seer is. En blykbaar is daar ook inspuitings uitgedink om mense in die VSA te martel.
  Maar om so te wees dat boosheid in al die stede van sy uitgestrekte Moederland heers, sodat die bose agente van die CIA al die kinders verlei en bederf, en hulle leer om die ligfietse te veg en te slaan.
  Nee, daar behoort "n stad in sy beste en menswaardigste land ter wêreld te wees, waar almal vriendelik is en vir mekaar glimlag en jy veilig kan uitreik vir "n handdruk sonder om te vrees dat "n speld wat tussen jou vingers versteek is daarin sal steek.
  Die seun het vas geglo hierin, dat daar nog vriendelike en vreedsame stede is. En hy, wat skaars vir die eerste, warm lentedae gewag het, het in die geheim van sy ouers alles uit die yskas gehaal. En daar was nie soveel produkte in die mees menslike, ryk, vriendelike en vredeliewende land in die wêreld nie. Ek het my sak en rugsak hiermee gestop, die handboeke en notaboeke vooraf uitgeskud, dat dit bykomende swaarmoedigheid geskep het en ... Elke nou en dan, terwyl hy laf rondkyk, het hy die deur oopgemaak en in die straat uitgespring.
  Die seun was altyd bang om in sy eie erf uit te gaan. Dit het vir hom gelyk of hy daar beslis geslaan, vermink, verneder, op gespoeg sou word, of iets anders sou erger gedoen word. Maar dit is nog vroeg lente oggend, almal gaan skool toe, daar is kans om verby die werf rampokkers te glip en verder te gaan. Van hierdie kwartier, waar hy 'n uitgeworpene en 'n belagging geword het, tot waar hulle nog nie weet nie. Waar hy net 'n witkopseun met 'n hoogtepet is.
  Hoekom is mense so kwaad? Wat het hy aan hulle gedoen dat hulle hom so kwaai haat? En bowendien haat hulle dit, in die mees menslike, vriendelike, menslike en regverdige land nie op die aardbol nie? Wat het hy aan hulle gedoen? Het hy iemand beledig, belaster, verneder, gespoeg, verraai?
  Het hy nie vir almal gesê mens moet vriendelik wees, simpatiek, mekaar help nie. Dat bakleiery sleg is, en die swakkes hulp nodig het? Maar hiervoor het hulle steeds elkeen as 'n dwaas, 'n swakkeling, 'n moron beskou ... en 'n ander ingewikkelde en onverstaanbare woord - 'n pasifis?
  Maar is dit nie vreemd dat alle kinders se sprokies, boeke en televisie ons dit geleer het nie. Moet mense nie net so toeslaan nie: verhewe edel, geneig tot selfopoffering, wat soos 'n berg vir mekaar opstaan. Is die mens nie 'n man se broer nie? Is die ware sin van die lewe nie om goed te doen nie?
  So hoekom word dit in werklikheid weerlê wat in boeke, in flieks en selfs in rekenaarwetenskaplesse geleer is? Dit word as dom, absurd, snaaks, sleg beskou!
  Waarom in ons kinders en sy maats, soveel woede en haat, onwilligheid om na hul gewete te luister, die begeerte na geweld en vernietiging? Waar gaan onderwys heen, en die kultus van goeie dade in hul mees menslike en menslike krag van die wêreld. In 'n mag wat die onderdruktes in alle dele van die wêreld help en beskerm. Wat swartes, Indiërs, almal wat stram en siek is van honger en natuurrampe red.
  Die seun is geroep... Hy het vrees gevoel. Nou sal hulle gevang en geboelie word.
  Hy het gemaak of hy nie hoor nie en het sy pas versnel.
  In reaksie, 'n wilde brul:
  - Hou die rem vas! Ons sal jou doodmaak!
  Die wilde waansin in sy stem slaan toe, soveel haat vir hom? Vir wat? Wat het hy aan hulle gedoen? En hulle haat hom, die een wat altyd gepraat het oor vriendelikheid, oor vriendskap, oor barmhartigheid op die manier dat hulle nie die ontroues sou haat nie, die een wat hul eie moeder sou slag.
  Maar die seun het reeds besluit om hierdie stad te verlaat, om nie meer na hierdie verdomde, gehate skool te gaan nie. Ontsnap uit hierdie helse riool en vind 'n ander, vriendelike, skoon, vriendelike stad. Dit kan tog wees dat daar in sy mees filantropiese land nie sulke stede was nie.
  Die seun was baie bang dat hulle hom, lomp en swak, sou inhaal en hom op die nek sou slaan, dat hy nie sou kon vertrek nie. Maar daar is ook 'n bus. Jy hoef net daarin te spring, dan sal die boelie en die bandiet agter raak.
  Hierdie keer was die seun gelukkig, en op die heel laaste oomblik het hy daarin geslaag om op die sluitende voetplank van die bus te spring. Die deur is deur 'n dun, kinderagtige hand gedruk, gelukkig nie veel nie, en hy het daarin geslaag om vas te hou aan 'n knapsak vol kruideniersware.
  Reis per bus het destyds nog 'n karige bedrag gekos, en dit was in 'n klein dorpie nutteloos om 'n salaris aan die kondukteur te betaal. Boonop is mense eerlik en voel hulle nie jammer vir vier kopeke nie. 'n Paar maats kon nie die seun inhaal nie en het hul woede op die asblik geknie. Hy is wreed met sy voete geskop, asof die yster die skuld kry vir die feit dat die gewenste prooi weggeglip het. En die seuntjie het gery en tot die Here God gebid (wat terloops, soos hulle geleer is, glad nie bestaan nie!), sodat die deur gou oopgaan en hy sy hand sal los.
  Uiteindelik die volgende stop, die hand is vry en jy kan op die sitplek gaan sit en asemhaal. Hoe verder die seun wegbeweeg het van sy gehate binnehof, hoe rustiger het sy siel geword. Waar hulle nie weet nie, is dit veiliger daar.
  Alhoewel miskien 'n ander seun, inteendeel, in sy plek sou droom om nader aan die huis te wees, op soek na beskerming in sy ondeurdringbare mure. Maar die binnehof van die huis het altyd vrees by die seun veroorsaak. Hy het selfs gedroom van nagmerries en sy helse, genadelose maats. Die seun het probeer om so min as moontlik op straat te loop. Ná die lesse het ek so vinnig as wat ek kon na die kleedkamer gehardloop om betyds te wees voordat die gehate, wreedaardige maats uitgekom het en my begin spot, of selfs dadelik slaan. Die seun het troos net in boeke gevind. Daar was toe geen rekenaar nie, geen internet nie, nie eers op TV nie - net drie kanale, waar hulle op sy beste vir die pioniers van uitstekende studente, of 'n sangkoor wys - hoe goed dit is om in hul mees menslike en menswaardigste land in die wêreld te woon . En op die ergste, vervelige verslae van die lande, en voortdurende gevegte vir die oes. En net een keer per week, op Sondag, was dit moontlik om streng volgens die limiet na 'n interessante rolprent of 'n program te kyk wat 'n sprokie besoek.
  En die seun het daarvan gehou om homself in boeke te begrawe en die verhewe, edele en wonderlike daarin te teken.
  En hy het dikwels by die les, as sy maats wat uit die pyp spoeg, of met 'n rekkie skiet, nie te moeg geword het nie, het hy ook aan die wonderlike, vriendelike wêreld gedink. Oor die feit dat wanneer kommunisme uiteindelik gebou word en daar 'n universele, universele broederskap sal wees.
  En dan sal die kinders van Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, Sagittarius-konstellasie saam verenig. En terwyl hulle breed glimlag, hou hulle hande vas. Kinders van die sterrebeeld Visse het byvoorbeeld koppe bedek met silwer skubbe en goue, sprankelende vinne. En in die Boogskutter-konstellasie lyk hulle waarskynlik soos Centaurs.
  Alles is baie rustig en pragtig. Hulle gee vir mekaar geskenke, sing liedjies. Daar is geen vyandskap, geen kwaadwilligheid nie, niemand sal 'n knoppie of 'n dooie padda in die rug van 'n ander sit nie.
  Kommunisme sou binnekort kom, en die gehate CIA, wat die hele wêreld in 'n web van haat verstrengel het en ons Sowjet-kinders geleer het om goedheid te haat - laat dit vergaan en vernietig word! Hulle is immers die Amerikaners wat aanleiding gegee het tot die oorlogsnagmerries vanaf die uitwissing van die Indiane tot in Afghanistan. In hul radiostemme maak hulle mense mal en laat hulle hul hande opsteek, broer teen broer, wat haat uit die wieg aanblaas!
  Die bus gly stadig langs die roete. Buite Mei, die oggend - die dag begin net. Ja, die seun is nie bang vir die donker nie. Inteendeel, wanneer dit donker is, is daar meer kanse om ongemerk verby maats te glip, om in die donker op te los. In die winter, wanneer dit koud is en die nagte lank is, en veral in erge ryp, kan jy uitgaan in die straat en ernstig verwag om vol woede verby die ouens te glip.
  In die winter kry rampokkers ook koud en gaan minder gereeld uit. Maar in die warm seisoen begin net die pyniging. En om net winkel toe te gaan, verander in marteling. En die seun dink, bedink 'n soort nul-oorgangsmodule, sodat jy eers in die winkel is, en dan die knoppie druk en jy is reeds by die huis.
  Dit kan goed wees dat kunsmatige vlerke nog nie uitgevind is nie, in sy woonstel, op 'n hoë vloer, kan die seun relatiewe veiligheid voel. Wanneer jy sweet van "n vinnige draf, maak jy uiteindelik die deur oop en spring in die woonstel, jy voel asof "n Olimpiese kampioen die wenstreep oorgesteek het - jy is by die huis en jy is veilig. Jy kan uiteindelik asemhaal en vertroosting vind deur die een of ander gewone boek te lees. Gelukkig het hulle 'n biblioteek van hul oupagrootjie verlaat, wat die akademikus sal beny.
  Die bestuurder het beduie dat hulle reeds by die eindpunt was en almal moet vertrek. Die seun het homself in 'n onbekende area bevind. Hy het nie tot aan die einde gestop nie. En hierdie nuutjie het aangenaam en verrassend gelyk. Asof dit die moeite werd is om 'n stap te neem, en jy, soos Eli van die Wizard of the Emerald City, sal jou in 'n wonderlike en gelukkige land bevind.
  
  OORLOG TOT DIE OORWINENDE EINDE
  13 April 1945. Stad Berlyn, die gebou van die keiserlike kanselier.
  Minister van Buitelandse Sake, Ribbentrop, het pas teruggekeer van die samesprekings wat hy met die Sowjet-afvaardiging gevoer het onder leiding van die bekende kibbelaar en vyand van Duitsland, Molotof. Ten spyte van die feit dat tydens die laaste gevegte vier Sowjet-tenkheërs amper heeltemal vernietig is. En op 1 April het die verskaffing van Westerse hulp onder Lend-Lease gestaak, Stalin het doelbewus opgeblaasde eise na vore gebring.
  Ribbentrop het ongelukkig aan Rommel gesê:
  - Onderhandelinge met die Sowjet-afvaardiging het 'n dooiepunt bereik. 'n Kompromie nul-opsie - 'n terugkeer na die grense van Junie 1941 het Stalin nie gepas nie. Koba eis - die Klaipeda-streek, Oos-Pruise en die hele Pole binne die grense van 1939. Dit maak ook aanspraak op die lande van Slowenië, deel van Hongarye en die olievelde van Roemenië. Hy verklaar dat miljoene Sowjet-soldate nie gesterf het om te kom waar dit alles begin het nie. Boonop eis Josef skadevergoeding van ons, die vrylating van alle militêre en burgerlikes ... En hy belowe om ons s'n slegs vir 'n losprys vry te laat! Verder wil Stalin ook territoriale verkrygings van Finland ontvang.
  Veldmaarskalk Fuhrer Rommel het somber opgemerk:
  - Ná die staatsgreep in Junie 1944 is ons gedwing om 'n stadige en hardnekkige terugtog aan die oostelike front voort te sit. Alhoewel die bondgenote wat in Normandië verslaan is, saam met ons na 'n relatief eerbare vrede vir hulle gegaan het, maar ... Die Rooi Leër is te sterk, en ons het die soldate tot die maksimum versorg, en verkies aktiewe verdediging en kort teenaanvalle. Ja, die Russe het na die Vistula gegaan en selfs ten koste van groot verliese dit oorgesteek, by Slowakye ingebreek, Roemenië amper gevange geneem ... Maar al hierdie suksesse het hulle duur te staan gekom. Ons het ook gebloei, maar ek het daarin geslaag om 'n min of meer bevredigende verdediging te vestig en die verliesverhouding met drie tot vier keer in ons guns te verminder. Maar Stalin verstaan blykbaar nie dat sy land ook uitgeput is nie, en dat die bondgenote, nadat hulle opgehou het om Rusland te help, op ons sal begin staatmaak nie?
  Ribbentrop antwoord met 'n blye glimlag:
  - Die grootste oorsese haaie belowe ons reeds ondersteuning in ruil vir die lande wat ons sal ontvang deur die USSR te verower! Die Arbeidersregering in Brittanje huiwer steeds, maar baie private strukture is gereed om ons te ondersteun! Ons word hulp belowe deur Brasilië, Spanje, Portugal, en veral Argentinië. Perron sluit nie eens uit dat hy openlik die oorlog aan ons kant betree nie. Die Finne beloof ook om tot die einde te gaan! In Italië het Mussolini se posisies in die noorde versterk, terwyl pro-Westerse magte steeds die suide beheer. Ons is gereed om die oorlog voort te sit, my Führer!
  Rommel het bondig bestel:
  - Speer vir my!
  Die bekwame, vlytige en talentvolle Keiserlike Minister van Wapen en Ammunisie het op sy regte plek gesit. Speer het daarin geslaag om, ten spyte van al die probleme, die produksie van wapens aansienlik te verhoog en baie vinnig meer gevorderde klas selfaangedrewe gewere - "e", "LEV" en "Panther" -2 in serieproduksie te plaas.
  Die nog jong en baie energieke ekonomiese diktator van die Derde Ryk het berig:
  - Op die gebied van tenkbou is nie net 'n kwalitatiewe nie, maar ook 'n kwantitatiewe deurbraak behaal. In Desember 1944 is 1960 tenks en selfaangedrewe gewere vervaardig. En dit is ten spyte van al die militêre probleme en die bekendstelling van die wêreld se beste motors in massaproduksie! In die besonder, E-25, Leo en Panther-2!
  Op die oomblik is die produksie van tenks en selfaangedrewe gewere sowat tweeduisend per maand, waarvan in Maart die jongste voertuie: E-10, E-25, Lev, Panther-2 meer as twee derdes van die tenk vloot!
  Rommel vra droog:
  - Is jy seker dat ons tenks beter is as die Sowjet-tenks?
  Speer, wat probeer om sy stem redelik te gee, het gesê:
  - Ons ontwerpers kon, alhoewel te laat, voertuie skep met 'n min of meer suksesvolle uitleg, wapenrusting, bewapening en bestuursverrigting. Veral suksesvol was die E-25. By die bespreking van 'n voorkop van 100 millimeter met 'n rasionele hellingshoek van veertig grade, sye en agterstewe van 60 millimeter en bewapening van 'n 88-mm kanon van kaliber EL 71 - selfaangedrewe gewere, 'n reserwe van skote van 80, weeg slegs 26,6 ton. Met 'n enjin van 700 perdekrag versnel die motor meer as 75 kilometer per uur. Daarbenewens, gegewe die gewigreserwe, is die kante van die selfaangedrewe geweer bykomend versterk met 30 mm-skerms. Dus, beide die rollers en die skerm bedek die kant, wat beteken dat die masjien die impak van die T-34-85-skulpe nie net op die voorkop hou nie, maar aan die kant. Die einste 88-millimeter-geweer deurboor op 'n afstand van 150 - 148 mm pantser teen 'n helling van 60 grade. Gegewe die vuurtempo, die akkuraatheid van ons 88 mm kanon, die beste tenkgeweer ter wêreld! En voorkopbeskerming laat jou toe om skote te neem, selfs IS-2. Boonop is die spitse doppe van Sowjet-gewere baie sensitief vir rikochet. En ons gesementeerde pantser van hoë gehalte het 'n hoë oppervlak hardheid en riek perfek teen 'n hoek van rasionele neiging!
  Rommel het logies opgemerk:
  - En dit alles is bereik danksy die feit dat die enjin, transmissie en ratkas saam in een blok geleë is. Hulle het dus op die kardanas bespaar en die hoogte van die motor tot 144 sentimeter verminder. Die masjien oortref alle Sowjet- modelle en is relatief maklik om te vervaardig. Alhoewel jy byvoorbeeld steeds nie so 'n tenk kan skep nie!
  Speer het geantwoord:
  - "Panther"-2 en veral die tenk "Lev" neem die nuutste ontwikkelings en verbeterings in ag. In die besonder, die "Panther" -2 het daarin geslaag om die gewig van 47 ton te bereik, wat die bewapening en voorraad skulpe verhoog tot die vlak van die "Royal Tiger", en effens minderwaardig in pantser. En dit is een-en-twintig ton verskil. Die 700-perdekrag-enjin gee jou 'n spoed van 55 kilometer op die snelweg, en 30 kilometer per uur op die rotspad. Nuwe motors gaan reeds in reekse met 'n 900 perdekrag-enjin en kan tot 70 kilometer per uur versnel. Die "Leeu" met 'n 105 mm-kanon het geen gelyke in bewapening nie, oortref die "King Tiger" in frontale pantser, met gelyke sye en agterstewe. En almal met 'n gewig van 51 ton, met 'n enjin van 900 perdekrag. Ons nuwe tenks - het uitstekende bestuursverrigting, wat beteken dat hulle in 'n offensiewe oorlog gebruik kan word!
  Rommel het geglimlag en weer geleerdheid getoon:
  - En in hierdie tenk is die enjin, transmissie en ratkas voor die voertuigbak geleë, en die rewolwer word teruggeskuif. Hulle het ook die uitleg verskerp. Maar ons kort 'n "Leeu" met 'n sterker sywapen!
  Speer het gebuig en gesê:
  - In die E-50-tenk sal ons die beskerming en bewapening van die Maus beliggaam, met nie meer as sewentig ton gewig nie!
  Rommel het Speer vrygelaat en die Imperial Air Minister Saur genooi. Ook 'n baie vaardige en bekwame bestuurder.
  Die Imperiale Minister het met 'n oorwinnende lug gesê:
  -Ons lugvaart het totale lugoorheersing geneem! En eerstens te danke aan die heldhaftige Duitse industrie! Die nuwe straalvliegtuie wat in 1944 by die Luftwaffe in diens getree het, is massavervaardig en in steeds toenemende volumes. Hulle het 'n spoedvoordeel bo Sowjet-voertuie van 200-350 kilometer per uur en is gewapen met kragtige 30mm kanonne en vuurpyle! Vegters ME-163, Me-262, BA-349 en veral goedkoop, lig, manoeuvreerbaar en maklik om te vervaardig HE-162 het hul oorweldigende meerderwaardigheid oor vyand Laggs en Yaks bewys. Die hoëspoed-verkennings- en bomwerper Ar-234 het so 'n spoed dat nie 'n enkele Sowjet-vegvliegtuig dit kan inhaal nie!
  Terselfdertyd, wat die belangrikste is, was ons in staat om gelykheid met die vyand te bereik in die kwantitatiewe produksie van masjiene. 150 ME-262 vegters word per week vervaardig, baie kragtige wapens en oorleefbaar in die geveg, reeds 300 en hierdie syfer groei HE-162 vegters, en 120 met 'n toename in AP-234. Meer gevorderde modelle van die ME-262 met geswaaide vlerke, die ME-1010 met vlerke waar die sweep verstelbaar is, die He-262 met beter bewapening en vlugeienskappe, en die belangrikste is die Yu-287 is op pad. Die nuutste masjien met omgekeerde gevee vlerke sal uitstekende bombarderingsakkuraatheid hê.
  In totaal beplan ons om die produksie van straalvliegtuie tot tweehonderd vliegtuie per dag te verhoog, wat die vyand heeltemal onderdruk!
  Rommel het logies opgemerk:
  - En ons skroefmasjiene is redelik suksesvol. Byvoorbeeld, die evolusie van die Focke-Wulf - TA-152. Ja, en die TA-400 in die weergawe van 'n straalbomwerper met ses enjins toon groot belofte!
  Zaur het trots gesis:
  - TA-400 kan Sowjet-fabrieke buite die Oeral bombardeer, spoed van tot 800 kilometer bereik en meer as 10 ton bomme dra! So ook die XO-18 stertlose bomwerper, met 'n vlugbereik van 16 000 kilometer! En jet TA-183 en ander masjiene! Ons sal die lug oorheers!
  Veldmaarskalk Fuhrer het Zaur vrygelaat. Nou was dit tyd om met Schmeisser te praat.
  Duitse masjiengeweer
  StG 44 (Duits: Sturmgewehr 44 - 1944 aanvalsgeweer) is 'n Duitse aanvalsgeweer wat tydens die Tweede Wêreldoorlog ontwikkel is. Ongeveer 850 duisend stukke is vervaardig. Onder die moderne tipe outomaats het dit die eerste ontwikkeling geword wat massavervaardig is.
  Dit verskil van submasjiengewere (PPSh, ens.) van die Tweede Wêreldoorlog deur 'n aansienlik langer reeks gerigte vuur, hoofsaaklik as gevolg van die gebruik van die sogenaamde intermediêre, kragtiger, en met beter ballistiek as pistoolpatrone wat in submasjien gebruik word gewere.
  Outomatisering StG 44 - geventileerde tipe met die verwydering van poeiergasse deur 'n gat in die loopwand. Die loopboor word gesluit deur die bout in 'n vertikale vlak te kantel. Skewe vind plaas deur die interaksie van skuins vlakke op die hek en boutdraer. Gaskamer - sonder die moontlikheid van regulering. Die prop van die gaskamer met die hulpstaaf word slegs met 'n spesiale drif afgeskroef wanneer die masjien skoongemaak word. Vir die gooi van geweergranate was dit nodig om spesiale patrone met 1,5 g (vir fragmentasie) of 1,9 g (vir pantserdeurborende-kumulatiewe granate) kruitlading te gebruik. Die standaardgewig van kruit in die 7,92x33 Kurz-patroon is 1,57 g. Die gassuier met die staaf word gekombineer met die boutstam.
  Schmeisser het ook optimisme uitgespreek dat die nuwe masjien - St 54 - selfs meer betroubaar en beter sal wees, met 'n hoë akkuraatheid van vuur.
  Von Braun het ook opregte optimisme uitgespreek - die A-10- en A-11-missiele het belowe om op 'n afstand van tot 1000 kilometer te vlieg en met groot akkuraatheid te tref, gelei deur die radio.
  Met die atoombom was dinge erger totdat die kernreaktor pas gelanseer is. Maar ook oor 'n paar jaar het hulle belowe dat die koningin van die bomme in reekse sou gaan!
  Maar die belangrikste is dat die Amerikaners en die Britte belowe het om die Derde Ryk en sy satelliete te help in die stryd teen wêreldkommunisme!
  Veldmaarskalk Fuhrer Rommel het besluit:
  - Sê vir Stalin dat ons vyandelikhede ten volle hervat, dan die algehele en totale vernietiging van kommunisme!
  13 April 1945 was die dag van die groot verwerping!
  Die Duitse oorlog het die grootste slag uit Hongarye toegedien om te verhoed dat die volvloeiende Vistula afgeforseer word. Die offensief het op 20 April begin toe die Nazi-afdelings onderbeman was.
  Die Duitsers het dit reggekry om amper aan die beweeg deur die eerste verdedigingslinie te breek. Hulle het aktief nagaanvalstaktieke gebruik om te verhoed dat die Russe hul talle artillerie gebruik. Snags is die vuur natuurlik nie so effektief nie, en die Nazi's het nagsigtoestelle.
  Nogal vinnig is die tweede verdedigingslinie ook gebreek, en twee ketels is gevorm. Maar in opdrag van die hoofkwartier het groot reservate tot die geveg toegetree. Alhoewel dit nie moontlik was om die Nazi's te verslaan nie, is Mainstein se offensief opgeskort.
  Die Duitsers het, na 'n maand van hardnekkige gevegte, net daarin geslaag om 'n deel van Slowakye te herower en het nie meer as 70-80 kilometer gevorder nie.
  Die Fritz-offensief in Oos-Pruise was nog minder suksesvol. Hulle het slegs deur die eerste linie van verdediging gebreek, en 'n digte verdediging in die gesig gestaar. Dit het geblyk dat die Rooi Leër geweet het hoe om in te grawe en homself te verdedig. En rig ernstige skade aan.
  Eers in Roemenië het Kisselring groot suksesse behaal. Fascistiese troepe het drie ketels geskep en byna die hele Moldawië en Bukovina verower. Maar selfs daar is hulle nie toegelaat om deur te breek na Odessa nie, en stop by die Bug - 'n natuurlike waterversperring! Maar die Duitsers het steeds daarin geslaag om baie grond in te neem. Insluitend aan die Swart See kus, en die Oekraïense streek van Chernivtsi. Dus, beweeg die voorste linie weg van die olievelde van Roemenië. Maar hul suksesse in April en Mei was hiertoe beperk.
  Die Rooi Leër was op die verdediging, en die bedryf het baie militêre toerusting vervaardig. Veral Yak-9 vegvliegtuie en T-34-85 tenks.
  In die somer het Rommel hom in 'n moeilike posisie bevind - Duitsland se menslike hulpbronne was reeds uitgeput, en die offensief het tot groot verliese gelei. Dit was nie nodig om op 'n herhaling van die een-en-veertig jaar te reken nie. Sowjet-troepe word gehard in die geveg, die generaals het ondervinding teen 'n hoë prys opgedoen, en 'n redelik digte en diepgaande verdediging is gebou.
  So, jy moes betaal vir verhuising na die ooste.
  In die middel het Sowjet-troepe steeds brughoofde oor die Vistula gehou. Stalin wou nie terugtrek nie.
  Rommel het besluit om 'n lugaanval op die USSR te loods. Aangesien die bombardement ten minste 'n duur beroep is, maar die menslike verliese tydens so 'n offensief baie minder is! Boonop het die Verenigde State en Brittanje met sy kolonies en heerskappye al hoe meer aktiewe hulp begin verleen met wapens, hulpbronne en selfs vrywilligers.
  Lugaanval deur straalvliegtuie en versigtige pogings om deur te breek deur groot tenk-leërs.
  Maar Stalin wou nie passief sit en wag vir "n nederlaag nie! Op 22 Junie het sy troepe 'n offensief in die Slowaakse rigting geloods. In reaksie hierop het die Amerikaners duisend B-29-bomwerpers op krediet aan Duitsland verkoop.
  Die Duitsers het die lug oorheers en kon tot dusver, met behulp van die kwalitatiewe meerderwaardigheid in tenks en selfaangedrewe kanonne, die aanvalle van die Rooi Leër afweer. Aan die einde van Julie het die Duitse weermaggroep Suid op die offensief gegaan in 'n poging om nog 'n sak te skep. Sowjet-troepe kon die Duitse offensief keer. Die Nazi's het sowat dertig kilometer gevorder en, om swaar verliese te vermy, gestop. In Augustus het die Rooi Leër ook in Oos-Pruise gevorder.
  Oor die somer het die voorste linie nie veel verander nie.
  Die Verenigde State het intussen twee atoombomme op Japan gegooi. Hirohito het sy oorgawe op 16 Augustus aangekondig. Amerika het sy hande losgemaak en die verskaffing van tegnologie, grondstowwe en toerusting aan die Derde Ryk verskerp.
  Die druk van die Duitse lugvaart het toegeneem. Die Nazi's het gehoop om die USSR te bombardeer. Die herfs het verbygegaan in 'n uitruil van houe en aanvallende pogings aan beide kante. Albei kante het probeer om onnodige verliese te vermy.
  Maar oor die algemeen het die superioriteit van die Luftwaffe in die lug duidelik geword. Gedurende 1945 het die Derde Ryk en die satelliete meer as sestigduisend vliegtuie vervaardig, meestal stralers, en nog dertigduisend van die Geallieerdes ontvang. Die USSR het slegs vyf-en-veertigduisend motors vervaardig. Verder, minderwaardig aan die vyand in spoed, wapens en wapenrusting.
  1946 het ook begin met 'n poging tot groot offensief deur die Rooi Leër. Maar die Duitsers het hul beste piramidale tenk E-50 in die geveg gegooi en kon die Sowjet-eenhede verslaan en hulle na Pole en Slowenië terugstoot. Maar die swaar sneeuval en massa-heldemoed van die Sowjet-troepe het die fascistiese hordes op die Neman en 'n entjie anderkant Grodno gestuit! Met die ondersteuning van Bandera het die Fritz Lvov binnegegaan. Nietemin het 'n grootskaalse offensief, of eerder die mislukking daarvan, daartoe gelei dat die USSR sy vastrapplek in Oos-Europa verloor het, en nou het die oorlog weer heeltemal na die gebied van die Bolsjewistiese Russiese Ryk beweeg!
  In Mei het Rommel se troepe op hul sukses probeer voortbou, maar na 'n paar maande se geveg het hulle eers die linie bereik, Baranovichi, Vilna, het toe Riga genader. Die Nazi's was 'n bietjie meer suksesvol in die Suide - hulle het Vinnitsa en Zhytomyr geneem - en het Kyiv nader! En Odessa was afgesny van die Sowjet-troepe.
  Die Duitsers het egter ook enorme verliese gely - tieners vanaf veertienjarige ouderdom en oupas vanaf vyf-en-sestig jaar is in die weermag opgeneem. Verskeie vroueafdelings is selfs geskep, sowel as aparte sluipskutter- en lugvaartregimente waar die swakker geslag baklei het!
  In die herfs het die Duitsers hulself verdedig, en die Sowjet-leër het hulle gevoel. Ook in die winter was gevegte in volle swang. Dit was nie moontlik om die Duitsers, wat oorweldigende lugoorheersing behou het, te breek nie. Die beleërde Sowjetstede Riga en Odessa het geval, maar die Fritz kon nie die offensief verder ontwikkel nie.
  In 1947 het die Sowjet-T-54-tenk in reeksproduksie begin, wat veronderstel was om te kompeteer met die belangrikste Duitse, piramidale E-50. Die Sowjet-motor was weliswaar nog minderwaardig as die Duitse een in wapenrusting en wapens, maar dit was goedkoper en ligter. Massaproduksie het in Julie begin.
  In lugvaart was dinge erger, maar op 30 Desember 1947 het die vlug van die eerste Sowjet-reeksvliegtuig MIG-15 uiteindelik plaasgevind.
  Dit beteken dat die fascistiese monopolie in die lug afgehandel sal wees.
  Massaproduksie het in Mei 1948 begin. Die masjien self was net effens minderwaardig in spoed en bewapening as die ME-362. Die Duitsers het weliswaar nog 'n voorsprong gehad in goed gevestigde produksie- en gevegservaring van aces. Maar dit het duidelik geword dat die USSR in die lug op die punt was om gelykheid te bereik.
  In die herfs van 1948 het nuwe onderhandelinge begin.
  Duitsland is ontvolk, maar die USSR is ook drooggebloei. Daarbenewens kon Duitse fisici voor die Sowjets kom, en die Derde Ryk het reeds 'n kernbom suksesvol getoets.
  Rommel het 'n matige opsie aangebied - die Duitsers kry alles wat hulle reeds gewen het. Van Riga na Odessa.
  Stalin het in reaksie tot die nul-opsie ingestem. Nie ons vir jou nie, nóg jy vir ons!
  Onderhandelinge het weer 'n volledige dooiepunt bereik.
  Koba het om die beurt elke min of meer belangrike nyweraar, ontwerper en militêre deskundige ontmoet.
  Nadat hy in die openbaar 'n toespraak voorgelees het: wat hy aangekondig het dat hy oorlog teen fascisme sou voer tot die bitter einde!
  Dag 7 November 1948. Het 'n dag van groot verandering en besluit geword!
  Epiloog
  21 Desember 1954... New York... Die hoogste wolkekrabber in die Verenigde State word weelderig met rooi vlae gehang.
  Stalin, wie se beeld op groot skerms en op al die reklameborde van die mense se Amerikaanse republiek vertoon word, waai met 'n glimlag vir die Sowjet-troepe wat langs Leninlaan verbygaan!
  Die hele wêreld vier die vyf-en-sewentig-jarige kameraad Stalin - die eerste keiser van die planeet Aarde!
  
  DIE WORDING VAN LUCIFER
  Alhoewel dit nie vir hom maklik was nie, maar nog steeds relatief jonk en nie tyd gehad het om sy siel te verhard nie, het die vegter Palpatine daarin geslaag om oor die versperring te stap.
  Karolina moes met haar eie hande en met 'n ligswaard vermoor gewees het. Maar om die spore weg te steek, is 'n klein kernlading in die paleis self gelê.
  Darth Sidious was reeds vlot met 'n ligswaard, en op pad na die koningin het hy haar persoonlike wagte afgekap. Toe het hy haar beveel om neer te kniel en haar duur skoene uit te trek - sodat sy soos gebruiklik kaalvoet op die steier sou sterf.
  Carolina het opgedaag. Palpatine het sy ware gesig aan haar geopenbaar en die verhewe persoon het gewelddadig in trane uitgebars. Daarna het Dart vir die eerste keer in sy lewe kragweerlig gebruik ... En toe die verkoolde koningin bedaar het, het die genadelose Sith Lord 'n kernwapen op die ontsteker gesit en die paleis verlaat.
  Die inwoners van die onderwaterwêreld is van sabotasie beskuldig, waardeur 'n hewige oorlog tussen die twee wêrelde van die planeet uitgebreek het. Ten spyte van hul tegnologiese meerderwaardigheid het die onderwaterresies daarin geslaag om te oorleef. Boonop het verteenwoordigers van die Republikeinse Senaat ingegryp, wat nie die volksmoord kon toelaat nie.
  Palpatine het homself die louere van 'n vredemaker verdien en het nou die galaktiese vlak bereik, tot dusver slegs in die rol van 'n beskeie assistent van die senator van Naboo, maar het baie vinnig vir homself gewild geword.
  Sy onderwyser Plagast het die leerling se hoogte goedgekeur, maar hy het self al hoe meer verdiep geraak in die wetenskaplike studie van die Magochlorians. Hy wou self onsterflikheid verkry en leer om die dooies op te wek. Daarbenewens het Plagast, met uiterlike meedoënloosheid, net geneentheid gevoel vir sommige van sy familielede en drome van hul spoedige opstanding.
  Palpatine se dogter het grootgeword en 'n koningin geword. En sy het gou haar eie nageslag gehad. Die man het nie formeel koning geword nie, maar hy was 'n heeltemal wettige eggenoot, en 'n voormalige Jedi-beampte, hoewel nie van die hoogste vlak van vaardigheid nie. Amptelik het hy die titel van prins en junior mede-heerser ontvang - onder leiding van die koningin.
  Maar Palpatine het nie van sy nie-amptelike skoonseun gehou nie: te vriendelik, edel, uiterlik baie aantreklik en lyk baie jonger as sy jare.
  Ja, en die dogter van die swart heerser het uiters vriendelik en simpatiek grootgeword. Nogal soortgelyk in karakter aan haar pa - wat gedroom het, waarskynlik, om die slegste persoon in die heelal te word.
  Plagast hoef in elk geval nie meer sy leerling te oorreed nie. Palpatine het die besluit op sy eie geneem - om beide sy dogter en haar man te vernietig.
  Maar natuurlik op so 'n manier om nie jouself op te lig nie. En dit is nie maklik nie, so die beskerming van die paleis na al die onrus en sabotasie is aansienlik versterk.
  Palpatine het besluit om 'n ongeluk op die ruimteskip te maak. Hy het daarin geslaag om, deur sy invloed te gebruik, die vlug van die koninklike familie na Corusan, die metropoolplaneet en die hoofstad van die republiek, te bereik. Na bewering, 'n uitnodiging na 'n groot vakansie - die millennium van 'n groot formasie.
  Hy het die lesse van Meester Plagast goed geleer;
  Die onderwyser het die student belowe dat alhoewel sy opleiding ernstig sou wees, hulle vry sou wees van die Reël van Twee. Deur die bose kringloop te breek wat deur Darth Bane voorgeskryf is, sou hulle niks vir mekaar wegsteek nie, sou hulle nie jaloesie en wantroue in hul verhouding ervaar nie, en sou hulle dus saam die donker kant dien. Sidious het dekades lank onder die Muun gestudeer, waartydens Plagast sy vakleerling alles geleer het wat hy self geken het sodat al Plagast se nuutgevonde krag nie verlore sou gaan nie. Plagueast se lesse het Palpatine gedwing om sy vrese in die oë te kyk, hom van al sy vreugdes beroof en hom beroof van alles wat hy dierbaar was. Die Donker Heer het Sidious geleer dat emosies soos afguns en haat, alhoewel dit nodig is om die donker kant te bemeester, slegs maniere is om konvensionele opvattings van moraliteit vir 'n groter doel te laat vaar. Plagast het ook sy student gedoseer oor die middele om mag te gryp met die uiteindelike doel om die sterrestelsel te beheer.
  Maar die doeltreffendste manier van leer was om virtuele hindernisse te verbysteek, en multidimensionele rolprente.
  Deur Palpatine te help om deur die geledere te vorder, het die meester Thaler Sidious toegang gegee tot sy Sith-holokron, sowel as vele ander. Hy het Palpatine opgelei in ligsabelgevegte, die gebruik van Force-weerlig, hom gedwing om allerhande kennis oor verskeie wapens en donkerkanttegnieke te absorbeer, maar hulle net die waarde te gee wat nodig is vir die ware doel van die Orde. Terselfdertyd het Plagast, onder die dekmantel van die Grandee of Damaskus, alles gedoen wat nodig was sodat niemand hom daarvan verdink het dat hy verwant is aan Palpatine nie.
  So hier het 'n eenvoudige ding gebeur - die sterskip het die asteroïdestroom getref. Boonop, reeds by die terugkeer van die ruimteskip, toe baie vlieëniers sterk drankies geneem het.
  En Palpatine is nie net nie verdink nie, maar is selfs 'n bevel toegeken omdat hy kommer getoon het en hom van 'n riskante roete afgeraai het. Maar daar is sulke maniere van verskonings dat 'n persoon beslis presies die teenoorgestelde sal doen. En die provokasie het gewerk, en daar is die toestelle effens beskadig.
  Beide erfgename en eggenoot is dood, net die klein prinses Padme Amidala, Palpatine se kleindogter, het oorleef. Hy het die troon op Naboo geërf.
  En Darth Sidious het by die lys van sy misdade gevoeg. Alles is egter nie deur Plagast goedgekeur nie.
  "Jy het die Force, vakleerling, en 'n talent vir leierskap. Belangriker nog, jy het die bloeddorstigheid van 'n reeksmoordenaar, hoewel ons dit in reserwe moet hou - tensy die geweld een of ander eksklusiewe doel dien. Ons is nie slagters nie, Sidious, soos sommige van die Sith van die verlede. Ons is die argitekte van die toekoms."
  "Hoe lank?"
  "Oor 'n dekade - en nie 'n dag vroeër nie."
  Maar geduld om jouself in toom te hou, wou nie manifesteer nie. Alhoewel Witt soms self gewonder het hoekom hy skielik so wreed geword het. Het hy so baie aggressie van geboorte af? Boonop het Palpatine in 'n vriendelike kring die indruk van 'n vriendelike persoon gewek.
  Darth Sidious het selfs 'n nuwe teorie bekendgestel: 'n ware Sith moet sy gedagtes so vaardig wegsteek dat selfs die onderwyser nie die vangs verstaan nie! Al noem hy homself Plagast die Wyse!
  Terwyl Palpatine begin om die galaktiese politiek te betree, het sy mentor 'n nuwe deurbraak in sy navorsing gemaak. Die wil van die misdadiger Yinchorri, wat deur 'n afvaardiging van dieselfde ras aan Damaskus voorgehou is, is onder die invloed van die Mag verbreek, ten spyte van die interne natuurlike weerstand van die reptiele. Plagast het ook baie eksperimente op ander monsters uitgevoer en sy eie vermoëns getoets. By die volgende vergadering in die kas het Plagast aan Sidious die riglyne uiteengesit waarvolgens die Sith moet optree, gepraat oor sy langtermyn-uitskakeling van Kerred Sante en Sidious beveel om die sluipmoord op senator Vidar Kim te beveel sodat Palpatine sy plek sal inneem. . Plagast het self die planeet Kamino besoek, waar hy met die plaaslike ras van kloonmakers onderhandel het om 'n leër van gehoorsame Yinchorri te skep. Later het Damaskus en sy ondergeskiktes na Serenno vertrek, waar Plagast persoonlik met die Jedi wat daar teenwoordig was, gepraat het. So het hy uitgevind dat die Jedi Qui-Gon Jinn 'n afkeer van korporasies gehad het, en sy voormalige meester Dooku het die posisie van die Republiek as onvolhoubaar beskou. Plagast het vaardig saadjies van twyfel in Meester Sifo-Dyas se hart geplant en hom sagkens oortuig dat die Republiek 'n leër nodig het.
  True, wie sal sonder oorlog na die skepping van 'n duur militêre masjien gaan? En die Sith wou juis die metode van geweld beheer, want 'n ander manier is in stryd met hulle leringe.
  In die politieke sitting van die aanvaarding van meer as 'n dosyn Handelsfederasie-wêrelde in die Republiek, het Plaguest en Sidious weer ontmoet onder die dekmantel van Damaskus en Palpatine. Na 'n voorafbepaalde plan, het Palpatine 'n skouspelagtige toespraak gelewer wat gille en chaos in die Senaat veroorsaak het. Plagast was bly, want die planete van die Handelsfederasie het deel van die Republiek geword en in die toekoms kon die Sith 'n galaktiese oorlog met hul hande ontketen. Maar Plagast het geweet dat die gegriefde senator Pax Tim met Damaskus se ander vyande saamgesweer het - die Sante-veiligheidstruktuur - en nou meer aktiewe stappe sou neem om Damaskus te verwyder. Daarom het Plagast doelbewus Palpatine met Tim by 'n politieke sessie op die been gebring en die student as aas gebruik terwyl hy hom getoets het. Ten spyte van die suksesvolle optrede van Sidious, het Tim daarin geslaag om beide Sith te uitoorlê deur die Maladiese sluipmoordenaars van Plagast te beveel. Omdat laasgenoemde al sy kragte gekonsentreer het om die ontvoering te stop en Tim op te spoor, was hy onbewus daarvan dat 'n tweede aanval teen hom beplan is.
  En Darth Sidious het dit gevoel, maar het reeds daaraan gedink om van die voogdyskap van 'n mentor ontslae te raak.
  Tydens Larsh Hill se inlywingseremonie by die Orde se losie op Coruscant, is Darth Plagast byna deur huursoldate vermoor. Palpatine se assistent, Pestage, het die Maladians gekontak en, nadat hy die nodige inligting ontvang het, dadelik vir Palpatine hiervan in kennis gestel. Albei het op die toneel van die sluipmoord aangekom en net die gewonde en skaars asemhalende Plagast lewendig gevind, wat die wond met die Force toegedraai het; die res van die Muuns van Damaskus-hoofstede is vermoor. Later het Palpatine persoonlike wraak geneem op Tim deur Tim homself en baie ander lede van die Gran Protektoraat by die Malastare-ambassade op Coruscant te vermoor. Die polisie het nie die plegers van die misdaad gevind nie, ten spyte van die vorming van 'n spesiale span om hierdie sterftes te ondersoek in die nasleep van die moord op senator Kim. As gevolg hiervan het Damaskus Capitals nie sy leier verloor nie, maar Hego Damaskus het uit die sake van die Galaxy getree.
  Darth Sidious het nogal slinks planne uitgebroei. Hy het nie sy kleindogter Padva vermoor nie, maar eerder met haar bevriend geraak. En met uiterlike onwilligheid het hy 'n senator geword.
  Die invloed van die swart heer het gegroei, die derde Sith Darth Maul het verskyn. Ook opgelei in barbaarse metodes, en 'n baie bekwame vegter. Maul se begaafdheid in krag is egter nie so groot dat hy 'n volwaardige erfgenaam kan word nie.
  Daarby is beide Plagast en Thaler steeds mense, en nie sonder tekens van rassiste nie. Hulle wou nie regtig hê dat die troon van die toekomstige Sith-ryk deur 'n nie-menslike ras geërf word nie.
  Daarom was die dood van Darth Maul dalk vooraf bepaal. Daarbenewens het Palpatine amper gesterf tydens 'n tweegeveg met sy student, en slegs meerderwaardigheid in krag het die toekomstige keiser van die dood gered.
  Darth Sidious het geïrriteerd gevoel dat iemand in die heelal beter was om sy ligswaard te gebruik. En dit het ook sy merk gelaat. Gelukkig vir 'n mensepaar kon Maul, weens sy beperkinge, hulle nie oortref in kennis van die donker kant van die krag nie!
  Damaskus en Palpatine het alles gedoen om te verseker dat die Naboo-krisis hulle albei bevoordeel. Teen die tyd dat Darth Maul 'n operasie op Naboo geloods het om die Jedi te vernietig, het Damaskus aktiewe stappe gedoen om 'n nuwe krisis te orkestreer. Deur kontak te maak met die hoofde van die Korporatiewe Unie, die Gilde van Handel, die Techno Unie en ander korporasies, het Damaskus hulle oortuig van die Republiek se wreedaardige optrede teenoor hul wêrelde. Palpatine, nadat hy sy verkiesing as Opperkanselier van die Galaktiese Republiek verseker het, het besluit dit is tyd om die Groot Plan alleen te voltooi. Nadat hy by Plagast geleer het wat hy nodig het en sy mentor se verbindings gebruik het om die posisie te verseker wat hy begeer het, het Palpatine die verouderende Muun as niks meer as 'n hindernis gesien nie. Plagast, aan die ander kant, het gelyk of hy volkome vertroue in sy vakleerling gehad het.
  Boonop het Darth Maul gesterf en die reël van twee is outomaties herstel.
  Daar het nog baie werk en tyd voorgelê, en Darth Sidus het eenvoudig nie die geleentheid gehad om 'n nuwe student op te lei nie.
  So, hoekom bestaan hul tandem nie vir nog "n paar jaar nie - totdat die Jedi-orde finaal vernietig word?
  Maar die belangrikste was nie dit nie. Plagast het uiteindelik 'n verskriklike geheim onthul: "dit is hy wat die regte, biologiese vader van Palpatine is - Witt Thaler."
  Ja, sy ma, 'n baie mooi boervrou, het die kop van die ryk handelaar heer Damaskus gedraai. En hy kon nie die passie inhou nie.
  Oor die algemeen, na inisiasie in die Sith, daal die vermoë om nageslag voort te plant skerp. En dan sulke geluk - jy het 'n seun! En so bekwaam, en begaafd nie net in krag nie, maar met 'n uitstaande politieke talent.
  Dit was die nommer een rede hoekom hy die jong man gered het. Dit is baie lekkerder om die werk van jou eie bloed oor te dra. Alhoewel, as gevolg van die feit dat hoëvlak Sith amper steriel geword het, is familiebande nooit as die belangrikste beskou nie.
  Plagast het diep gevoel ... Miskien het hy regtig besluit dat sy eie seun nie aan hom sal raak nie.
  Maar dit is presies wat Darth Sidious aangespoor het om op te tree. Om so 'n misdaad te pleeg soos die moord op 'n mens se eie pa is die droom van enige Sith Meester.
  Die aand voor die verkiesing het Damaskus sy eerste openbare verskyning in jare gemaak, eksklusief saam met Senator Palpatine: saam het hulle die première van 'n nuwe produksie van Mon Calamari by die Galactic Opera House bygewoon. Na die bekendstelling het die twee Sith Lords na die Damaskus-dakwoonstel in die Kaldani Spire-gebou afgetree om Palpatine se naderende sukses te vier. Palpatine het met wyn om die onderwyser geloop en geoefen vir die komende Senaatstoespraak.
  Plagast, besin, het aan Palpatine gesê dat sy eksperiment met Magochlorians meer as suksesvol was. Die seun Anakin het die wedloop gewen, en bowenal, daarin geslaag om 'n hele leër van gevegsrobotte uit te skakel. Dit beteken dat die seun meer krag begaaf is as almal wat in die heelal woon. Benewens die paar met die seun, het hy daarin geslaag om te insemineer met magochlorians en 'n verteenwoordiger van die Togruta-ras. As in ag geneem word dat die verteenwoordigers van hierdie menslike, maar nie-menslike ras armer is as mense in terme van Magohlorians, maar terselfdertyd is die persentasie Jedi onder hulle, met 'n baie keer kleiner getal as dié van mense, baie hoog, dan...
  Die nuwe meisie Ahsoka Tano sal in die toekoms buitengewone, voorheen onbekende pieke van vaardigheid kan bereik. Die kombinasie van alternatiewe maniere om die krag van die Togruta waar te neem, en die oorvloed van Magochlorians - kan aanleiding gee tot 'n ware wonderwerk van mensgemaakte natuur.
  Wat is volgende? Hy sal voortgaan met eksperimente en "n nuwe ras van mense skep - gelyk aan die gode in krag. En hy sal in staat wees om wesens van 'n selfs hoër vlak as die Magochlorians te sintetiseer - die teochlorians, wat die Sith sal toelaat om die fisiese wette van die heelal te verander, en dalk nuwe heelalle te skep!
  Daar was iets om deur die swart heer bang en oor te verwonder.
  Plagast het geleidelik dronk geword en vir die eerste keer in baie jare in 'n droom verval, en na 'n paar oomblikke het Sidious, nadat hy gehuiwer het (is dit dalk beter om bloot sy kop met 'n swaard af te kap?), 'n stroom van Force afgebring. weerlig op die onderwyser.
  - U vader sal vir alles antwoord! Omdat ek my verlaat het, my deur 'n jaar van hel in die gemartelde koninklike kelders laat leef het! Hoekom het hy my my enigste ware liefde Carolina laat doodmaak!
  Die swart Sith het gebrul en weerlig na sy ouer uitgespoeg. Hy het hom waarlik gehaat.
  Darth Sidious het die pyn van Plagast geniet en hom stadig doodgemartel, en hy, wat uitgeput was met die hulp van die Mag, kon niks doen nie en het gesterf.
  In die laaste sekondes het die swart heer gesê:
  "Jy het hierdie wedstryd verloor die dag toe jy besluit het om my te leer om die Galaxy te regeer. Jy het jou pa aan jou sy - of, meer presies, onder jou hakskeen. Jy was my onderwyser, pa - ja, daarvoor sal ek jou vir altyd sê , mag hy ewig dankbaar wees, maar jy sal nooit my meester wees nie."
  - Palpatine het afskeid geneem van die sterwende en brandende in die vuur van weerligmagte Darth Plagast.
  En so het die Sith-uitvinder sy onstuimige lewe beëindig. En saam met hom het die bladsy van die universele geskiedenis omgedraai.
  Maar daar was twee nuwe, groot skeppings: Ahsoka en Anakin, sowel as 'n student wat daarin geslaag het om mag oor die sterrestelsel te verkry en die Jedi verslaan het.
  Luke Skywalker was dus die agterkleinseun van Palpatine en die seun van Darth Vader.
  Daarom kon die swart heer van die Sith nie die bevel gee, neem en vernietig sy direkte afstammeling, begaafd in krag nie. Boonop, wat mens ook al mag sê - Lukas is honderd persent mens, en sy eie kinders is half Togruta. Maar keiser Palpatine het reeds wette ingestel wat die regte van nie-mense beperk, en het oor die algemeen probeer om rassistiese wette in die nuwe staat daar te stel.
  Inderdaad, sodra mense die mees talryke ras in die sterrestelsel is, en die keiser self 'n man is, sowel as sy gevolg, dan is harde rassisme en vernedering van ander rasse heeltemal in die gees van die Sith. Lief om te onderdruk en te oorheers.
  Grootmaarskalk Tarkin het 'n hele teorie en ideologie ontwikkel om rassisme te regverdig ...
  Maar hulle het die troon geërf, net die helfte van die mense. Al het Ahsoka ontslae geraak van die lelike groeisels, en haar verkleurmannetjievel lyk pragtig.
  Die keiser het spesifiek sy kinders gestuur om lewe op die planeet Shilo, waar die Togruta gewoon het, te vernietig. En die nageslag van die swart heer het dit met vreugde vervul.
  Hulle het van bevrugting gedien en net die donker kant van die mag geken. Palpatine het in sy jeug meer as een keer goeie dade gedoen. En as hy in die martelkelder kom, as hy nie vir Plagast raakgeloop het nie, sou hy nooit die grootste moordenaar in die sterrestelsel geword het nie.
  Ja, sy kinders het nie goeie dade gedoen nie, hulle het gelukkig enige kwaad gedoen. Maar om een of ander rede is dit juis wat vir die keiser onaangenaam is. Tolya en in hom het die goedheid nie tot die einde gesterf nie. Toli Palpatine het geglo dit was onmoontlik om 'n regte Sith te word sonder om met jouself te baklei, wanneer jy die ligte kant in jouself verslaan.
  Sy kinders het die diens van die bose as 'n gegewe beskou, as die natuurlikste ding in die heelal, sonder om geestelike angs en berou te ervaar.
  Maar Palpatine het met homself baklei, en net die Almagtige gode weet wat dit hom gekos het om Carolina dood te maak.
  Boonop het die keiser nie gewaag om sy ma dood te maak nie. Plagast het blykbaar ook 'n gevoel van liefde vir haar gehad, het nooit so 'n vraag geopper nie.
  En Palpatine se ma leef nog en lyk, ten spyte van die feit dat sy lankal meer as honderd jaar verby is, glad nie soos 'n diep ou vrou nie. Inteendeel, sy lyk jonger as haar seun, 'n sterk blondine - nie meer as dertig jaar oud in voorkoms nie. Ná haar vrylating van harde arbeid het sy haar in "n afgeleë provinsie gevestig en daar met heksery begin.
  Ja, 'n gewone man, 'n boervrou, maar ook 'n ongewone vrou, wat in haar genetika verskuif is. Anders sou sy kwalik swanger kon word van die swart heer.
  Kaalvoet, in net 'n lendelam, met 'n dun middel soos dié van 'n jong meisie, het sy hard in die veld gewerk, en snags het sy heksery beoefen. Maar toe Witt by haar gewoon het, het haar ma haar studies weggesteek en haar seun aan niks gewy nie.
  Sy het weliswaar 'n paar keer laat glip: dat sy waarskynlik bestem sou wees om nie net haar geliefdes nie, maar ook hul kinders en kleinkinders te begrawe.
  Palpatine het sy ma slegs 'n jaar gelede besoek - toe dit nodig was om Naboo te beskerm teen 'n rebelle-klopjag. Hulle het ook geheime gesoek, op die tuisplaneet van die swart keiser. Miskien wou hulle sy swakhede weet, of familielede vind?
  Die keiser het 'n halfbroer gehad. Hier het Palpatine dit kort voor die krisis in Naboo aan die donker magte opgeoffer - hoe om te sê dat geluk geglimlag het.
  Teen hierdie tyd het die broer reeds kleinkinders gekry, so die afwagtende taktiek van Darth Sidious was geregverdig. Selfs meer slagoffers, en aanvulling van die pantheon van vermoorde inheemse bloed.
  Toe wou hy terselfdertyd, en sy ma klaarmaak. Maar Palpatine het verwag om die ou vrou te ontmoet: maar sy ma het glad nie verander in die lang jare van skeiding nie. 'n Meisiesagtige, gespierde figuur, baie donker van sonbrand, en gladde vel, 'n pragtige gesig met 'n manlike ken. Van 'n afstand af kan sy oor die algemeen met 'n meisie verwar word, maar van naby is haar gelaatstrekke sigbaar: redelik volwasse, gevorm, en sy is ten minste dertig jaar oud. En as jy in die smarag-saffier-oë kyk, sal dit selfs meer lyk.
  Witt Thaler, wat nie verwag het dat sy ma nie so eenvoudig is soos dit lyk nie, was geskok en het geweier om dood te maak, of, soos hy dit genoem het, aan die donker magte op te offer.
  Hy het toe nie die moed in homself gevind om ten minste 'n paar woorde met die moeder-towenaar te sê nie en, om kontak te vermy, het hy gehaas om te vertrek. Die ma het dalk haar seun herken, maar sy het ook voorgegee dat sy koud en onverskillig is.
  En tydens die laaste besoek aan Naboo het sy verskyn op die oomblik toe die keiserlike konvooi in 'n hinderlaag gevlieg het. Palpatine is amper in die paleis begrawe, maar 'n kaalvoetvrou het aan hom verskyn, wat 'n versteekte uitgang aandui en wys waar nog 'n rebelle-hinderlaag geleë is.
  Toe het hulle 'n paar frases met haar uitgeruil.
  Die onverwelklike ma het haar hand op Palpatine se voorkop gesit en bitterlik gesê:
  Hoe erg het jy seergekry, seun. Daar is nie 'n enkele herkenbare kenmerk in jou oor nie!
  Darth Sidious het woedend vir sy ma geantwoord:
  - Ek lyk net soos 'n diep ou man! Trouens, my liggaam leef lankal nie volgens menslike wette nie. En ek is steeds in staat om enige Jedi met swaarde te verslaan. En die termyn van die fisiese bestaan van my vlees sal meer as een eeu duur!
  Die jong ma het vir haar verskrompelde seun geknik.
  "Het jy besluit om jou fisiese bestaan te verleng deur 'n vampier te word?" Natuurlik het vampiere voordele bo mense. Behalwe vir die behoefte om drie keer per dag bloed te drink, en sonlig te vermy. Maar dit is nie die lewe nie!
  Keiser Palpatine was deur sy ma beledig en wou haar selfs slaan, maar het homself in bedwang gehou. Hy prewel woedend:
  "Ek is sterker as wat ek was toe ek jonk was, moeiliker om dood te maak met enigiets behalwe sterling silwer. En in enige son kan jy 'n gemaklike pak met filters dra, en kunsmatige lig is nie vir my gevaarlik nie.
  Hier het Darth Sidious se stemtoon versag.
  - Dis beter, vertel my hoe jy, synde 'n eenvoudige man, dit reggekry het om jou jeug te behou?
  Lada Thaler het met 'n soet, wit-tand glimlag geantwoord:
  - Ek het my lewe lank kaalvoet op Naboo geloop, my lewe lank gewerk, gesonde kos geëet, net sap en melk gedrink. Altyd in die buitelug - weg van die stad. Ek het die hoofstad net een keer besoek, en toe in kettings, toe hulle my gebring het om die uitspraak te hoor. En daar weer dorp toe met 'n skoffel!
  Ek lei die gesondste van alle moontlike lewenstyl en hoekom moet ek verouder?
  Palpatine was nie eers kwaad hierdie keer nie, hy het 'n bietjie snaaks gevoel en, heel logies, het hy vir verduideliking gevra:
  - Miljoene boervroue lei dieselfde lewenswyse as jy, maar dit verhoed nie dat hulle anders as jy in lelike ou vrouens verander nie. Wat is die geheim - vertel my!
  Ma het met neerbuigende stem geantwoord:
  - Die belangrikste vraag is, hoekom word 'n mens oud? Die siklus in die natuur is ewig, en die menslike liggaam lyk soos so 'n siklus. Objektief gesproke is daar niks in die menslike liggaam self wat oud hoef te word nie. Die jong vrou het stilgebly en voortgegaan met die selfvertroue van 'n godin. - Dit gaan alles oor dink en glo. Glo dat ouderdom onnatuurlik is, en ewige jeug, inteendeel, is 'n patroon en jy sal nie oud word nie!
  Palpatine het nie heeltemal hiermee saamgestem nie:
  - Nie net mense verouder nie, maar ook metaal, voorwerpe, ruimteskepe, gevegsrobotte. Waarom dink jy is 'n persoon in staat om dit te vermy deur 'n poging van wil en geloof?
  Die jong vrou het vol vertroue geantwoord:
  - Die menslike liggaam, anders as metaal, is 'n hernubare stelsel. Selle kan hulleself vir miljarde biljoene jare verdeel en vernuwe. Enige wetenskaplike sal sê dat die stamvoorraad in die liggaam vir miljoene miljoene lewens sal hou. Jy moet net leer hoe om een noodsaaklike dingetjie te doen - om ook senuweeselle te regenereer en te vernuwe. Dan sal onsterflikheid 'n werklikheid word!
  Palpatine vra verheugend:
  - En hoe doen jy dit ma?
  Die vrou het gelag en fluisterend geantwoord:
  Hoekom moet 'n vampier weet? En so sal jy in hierdie vlees vyf of ses eeue strek. En jy groei 'n wonderlike verandering ... Moet jy nog die geheim van die ewige jeug bemeester. Veral as jy jou selfsug in ag neem?
  Darth Sidious sis soos 'n verwurgde slang en trek sy bloedrooi lem.
  - Ek kan jou offer aan die donker magte!
  Die ma kyk sonder enige skaduwee van die land na haar seun-keiser. Sy antwoord met 'n nog breër glimlag.
  - Hierdie opoffering sal jou nie help in jou stryd nie! Alhoewel 'n bloedige tiran, red my gebede jou van die dood. Oor 'n jaar sal jy langs die rand van die afgrond stap. En net jou ma kan jou siel uit die hel red!
  Palpatine het berou gegee en sy hand afwysend gewaai.
  "Goed, soos jy gesê het, die vampier het nog vyf of ses eeue oor. En daar sal ek miskien 'n meer effektiewe manier uitvind om die lewe te verleng. Boonop word daar reeds eksperimente uitgevoer om die gees in die kloon in te blaas!
  Ma het vir Palpatine totsiens gesoen en hom sterkte toegewens. Sy het so vars en lekker geruik. En Darth Sidious het gesmag - daar is 'n skoonheid in goed.
  Bose is boos, en om te lewe wanneer daar donkerte en woeste jakkalse is, is uiters vermoeiend. Soms rol vrese in... Pynlik en verskriklik.
  Boonop wou keiser Palpatine opgevolg word deur die Sith, wat nie pure boosheid is nie, en dat die opvolger ten minste iets kreatiefs in die lewe van 'n ruimtemoondheid kon bring.
  Luke Skywalker is honderd persent mens en dit is sy groot pluspunt.
  Daarbenewens het die bloed van Anakin en Palpatine steeds in hom gevloei. En om hierdie seun na die donker kant te bring, het ernstige pogings geverg.
  
  
  GEBOORTE VAN DIE DUIWEL
  Hoe het Palpatine - 'n beskeie jong man, 'n uitnemende student, en gekenmerk deur voorbeeldige gedrag, die beliggaming van die universele en bose geword en na die donker kant van die mag oorgeskakel?
  Die lewe op die planeet Naboo was relatief goed - 'n sagte klimaat, ruim land, byna geen rebellie en eise vir verandering. Die regeringsvorm is 'n grondwetlike monargie ... Maar die koning se mag is groot, sy dekrete is gelyk aan wette, en slegs Padla Amidala is gewysig om sowel die termyn van die monarg se bewind as sy magte te beperk.
  Palpatine, in sy jeug, is 'n baie aantreklike, skraal en natuurlik fisies ontwikkelde jong man, hy het die interplanetêre kompetisies in Aviaball gewen. Dit was toe dat Palpatine, wat op die heel laaste oomblik in die Naboo-span opgeneem is, 'n sensitiwiteit vir die mag gevoel het. Hy het vooraf die vlugte van pulsars en die draaie van asteroïdes in die mees komplekse virtuele speletjie gesien. En hy het besef dat hy kon voel wanneer dit tyd was om 'n noodlottige, beslissende slag te slaan. En toe was sy naam ietwat anders: Witt Thaler. 'n Gewone ma, en 'n onbekende pa. Dit is waar, danksy sy aangebore vermoëns en harde werk, het Witt daarin geslaag om die gratis fakulteit van 'n gesogte kollege te betree. Om dit te doen, was dit nodig om 'n baie hoë telling in te samel.
  Ten koste van sy pa, sy baie mooi en krom ma, het hy gesê dat hy 'n edele heer was, miskien selfs uit die welgebore Jedi.
  Maar sy kon hom nie noem nie. Witt het egter verskeie aannames in sy gedagtes gemaak - miskien is sy pa oor die algemeen 'n keiser van 'n naburige sterrestelsel?
  Selfs as kind het Thaler - die toekomstige Palpatine, in elk geval die vermoë gevoel om 'n geslote handboek te lees - in papiervorm of 'n elektroniese boek. Hy het sy vriende beïndruk met die vermoë om die uitkoms van sport te voorspel, of raaisels op 'n waagstuk gewen - soos die een wat in 'n vuis versteek is.
  Maar dit was in hierdie speletjie dat hy besef het dat hy 'n seldsame geskenk het. Die opspraakwekkende oorwinning het Witt Thaler die held van Naboo gemaak, en... Wel, net soos in 'n sprokie het dit daartoe gelei dat die mooiste meisie, prinses Caroline Amidala, halsoorkop op hom verlief geraak het.
  En Witt self, met sy jong, warm bloed, het 'n opwelling van simpatie en wederkerigheid gevoel. Hulle het verlief geraak op mekaar tot die punt van waansin, en die amptelike troonopvolger, Carolina Amidala Naberri, het swanger geword van 'n gewone seuntjie.
  Die koning was woedend. Volgens die gewoonte en wette van die planeet Naboo is aborsie streng verbode, maar die kroonprinses en haar nageslag is van die reg op die troon ontneem. Witt Thaler, na erge marteling, sou op die pynlikste manier tereggestel word. En Carolina, na die geboorte van 'n kind, is as 'n slaaf na die plantasies gestuur. Daar is 'n prinses: kaalvoet, in net 'n verslete tuniek, moes sy saam met ander gevangene meisies hard werk. Om in 'n kaserne te oornag, op kaal planke, en eenvoudige, growwe kos te eet. Die toekomstige koningin is deur die opsieners met 'n sweep geslaan as sy selfs 'n bietjie stadiger werk.
  Een van die soorte strawwe is om die slawe aan die rak te hang, en die kaal hakke met die vlamme van die fakkel te kielie.
  Witt self is in die kerker gemartel. Hulle het my wreed, subtiel, maar baie professioneel gemartel en verhoed dat ek my bewussyn verloor of voortydig sterf.
  Witt Thaler het deur 'n duisend sirkels van die hel gegaan. Hy is "n hele jaar lank gemartel voor sy teregstelling. En toe was hy veronderstel om lewend opgeëet te word, voor miljoene Naboo-inwoners deur 'n rotbosluis.
  Maar tydens die teregstelling het die monster skielik ontplof... En toe die rook opklaar het Witt Thaler spoorloos verdwyn. Baie het dit as 'n teken van bo geneem en op hul knieë geval. En die koning waggel, sy gesig het blou geword - hy het 'n beroerte gehad.
  En kreupel deur baie maande se marteling, het Witt wakker geword in 'n klam grot, bedek met helder plante. Dit was vir hom baie seer, maar terselfdertyd het die gevoel van woedende krag teruggekeer. Om een of ander rede kon Witt tydens die marteling in die martelkelder nie sy vermoëns gebruik en die laksmanne verbrand nie.
  Alhoewel dit sigbaar 'n vuur verteenwoordig wat uit homself vlieg, 'n uitbarsting van pulsars, en vloei uit 'n verskriklike plasma-geweerwapen (verbied in die ou republiek - vanweë sy uiters groot vernietigingskrag!). Maar toe kom die gevoel van krag terug.
  En die diep wonde wat die laksmanne toegedien het, het stadig maar seker genees.
  Langs Witt was 'n houer met voedingstofmengsel, en hy het dit elke nou en dan geabsorbeer en in die slaap gedompel.
  Hier het hy byvoorbeeld gedroom ... Waanbeeld en terselfdertyd heldhaftig;
  Om 'n lyk te verslind was 'n vinnige proses, die mutante leeu was haastig solank die vleis vars en warm was. Toe hy uiteindelik klaar was, het die geraamte oorgebly. Verskeie swart krygers in klere, gewapen met towerstafies, het hom weggejaag en toe die geraamte opgetel.
  - Die dapper gladiator wat 'n dapper dood gesterf het, sal volgens plaaslike gebruik met alle eer begrawe word. - Die kommentator het op 'n entoesiastiese toon aangekondig.
  - Wonderlik! Nie so 'n slegte einde nie! - Het die toekomstige ruimtekeiser gesê. Witt is steeds 'n jong man in 'n droom, dit lyk vir hom of hy in sy onlangse verlede is.
  En die onbekende kommentator het voortgegaan om te verstik in woedende genot:
  - En nou kondig ons die voortsetting van die kompetisie aan. Op die oomblik kan enigiemand in die publiek die moordende leeu beveg.
  Witt Thaler het dadelik opgestaan en deurdringend geskree:
  - Ek wil!
  - Dit is te verstane dat jy jou skuld wil versoen dat jy nie op 'n persoon gewed het nie. - Prinses Caroline Amidala het hom geterg.
  Die jong man het woedend geskree:
  - En indien wel! 'n Dier wat 'n mens doodgemaak het, is nie waardig om te lewe nie!
  - Maar jy het mededingers, kyk hier. - Prinses Caroline het na die opgestane dier gewys, soos 'n regop krokodil met die snuit van 'n olifant. Hierdie ou wil ook baklei!
  Die kommentator het aangekondig:
  - So twee mense het gelyktydig 'n begeerte uitgespreek om by die stryd aan te sluit, dan moet hulle eers teen mekaar veg.
  Die publiek het hierdie besluit verwelkom, meer bril en meer bloed!
  Warrior Witt het na die monster gekyk met 'n slurp bedek met skubberige pantser, in die heel eerste sekondes het dit onaangenaam in die maag gesuig. Toe het die jong man die opgewondenheid oorwin, hoewel die vyand ongetwyfeld gevaarlik was.
  - Jy sal 'n standaard wapen gegee word! - Die kommentator kondig met 'n koue rilling in sy stem.
  Die krygers het volgens gewoonte gebuig. Toe is hulle 'n swaard en 'n skild gegee. Toe wag nog 'n verrassing op Witt, hy is een swaard aan sy regterhand oorhandig, en die vyand het twee tegelyk ontvang, en die tweede wapen in sy slurp geneem.
  - Dis nie regverdig nie! - protesteer die jong man. - Twee lemme teen een.
  - Dit is die Corpse-Sucker, hy gebruik altyd sy neus in gevegte. So 'n gewoonte! - 'n Onsigbare kommentator het geantwoord, sonder om die minagting in sy stem weg te steek, die wapens is oorhandig deur pragtige, amper gewiglose meisies, baie soortgelyk aan nimfe. As hy na hulle kyk, het Witt (die toekomstige Palpatine) 'n passievolle begeerte gevoel, en hy was baie skaam dat sy spanning opgemerk sou word. Daarom het hy met woede gepraat.
  - Gee my dus 'n tweede swaard in plaas van 'n lomp skild. - Ek wil nie 'n drol wees nie.
  - Jy het so 'n reg! - Gesê, effens podrev, kommentator.
  Die nimf het die tweede swaard aan die jong man gegee en met patos gesê:
  - Veg ridder, moenie die eer in die skande bring nie.
  Die kommentator het weer aangekondig:
  - Die reg om dood te maak of te vergewe behoort aan 'n vegter wat 'n seëvierende wapen besit! En ook aan die publiek. Ek dink dit moet in ag geneem word.
  - Ek sal beslis die gewaagde aantreklike man klaarmaak. - sê Corpsesucker.
  - Sonder om 'n hamer te smee, sal jy nie die kasteel verdeel nie! - Gepraat, geestige aforisme Witt.
  Hulle het opgestaan, die krokodil-olifant was baie groter as die ou, en begin wag vir die sein.
  Lig soos 'n veer vlieg die nimf na hom toe en soen die jong man op die rooskleurige wang.
  Witt bloos en gee 'n halwe tree, op daardie oomblik klink die sein vir geveg. Die lykvreter het op hom afgestorm, sy swaarde geswaai, hy het verwag om dit astrant op te neem. Die jong man was wakker, en het opsy gespring en op pad uit geskop. Die slag het op die skild geval, dit het met 'n nare geluid gelui.
  - Hi seun! Pas jou skoene op, hulle is pragtig.
  Jong Witt was regtig spyt dat hy nie sy tekkies uitgetrek het nie, dit was 'n geskenk vir sy verjaardag, ongewone kleur en wou dit, ten spyte van hul sterk vel, nie bederf nie. Hy is die seun van 'n arm vrou, liewe goeie skoene. En hy Witt is nog 'n seuntjie, sodat hy nie skroom om kaalvoet te loop nie.
  Die geveg het voortgeduur, toe merk die jong man op dat die vyand sy slurp baie behendig besit. Hoe vinnig beweeg die swaard, terwyl die arms nie so beweeglik is nie, en selfs die meerderwaardigheid in lengte.
  - Ek het my hele lewe lank gedroom om 'n olifant te ry, nie om te baklei nie. Jy is klaar walglik.
  In reaksie, 'n hees piep:
  - Waarvan 'n persoon nie hou nie. Dis hoe minderwaardig jou ras is.
  Witt het voortgegaan om die trajek te verander, het aan die meulenaar gedoen, een van die effektiewe truuks
  Kendo, maar blykbaar het die glorie van 'n bedrewe vegter nie verniet na sy opponent gekom nie. Hy het daarin geslaag om alles te pareer en selfs sensitiewe houe toegedien. Hier het een van die aanvalle Witt byvoorbeeld in die bors getref, die T-hemp is gesny, die jong man het 'n terugdraai gedoen, en het skaars 'n ernstige nederlaag vermy. Die dubbelkoppige Russiese arend is beskadig, in die helfte gesny.
  - Dis 'n baster! - Witt het gesê en die "Butterfly"-tegniek uitgevoer, maar weer het al die aanvalle geblyk te wees
  afgestoot. - Neusduiwel.
  Hy is weer gewond, sy arm gekrap en toe in die skouer geslaan. Witt het teruggetrek, hy het skielik besef dat hy hopeloos die stryd verloor, gekonfronteer met 'n meer vaardige vyandige vennoot as hyself. Boonop was die jong man nog nie te ervare in kendo nie.
  Prinses Caroline was ook bekommerd:
  - Ek is die laaste dwaas wat nie my kêrel gekeer het nie. In hierdie heelal is hy heeltemal
  Alien, en lê sy kop is nie bekend oor wat.
  Sy wou uit die arena spring. Hier het, soos die geluk dit wou hê, 'n bekende towenaar opgedaag.
  - Wat 'n skoonheid, dis nie vir hom om van 'n stok af te skiet of sy bene te waai nie. Ek ken Corpsesucker! Wat, hy sal beslis doodmaak, en selfs die lyk bespot. So of jy daarvan hou of nie, jy sal jou aan my moet oorgee.
  - Nooit! Prinses Caroline gesê.
  Die towenaar van die donker kant van die mag het gesis:
  - In hierdie geval kan jy aan die regiment verkoop word, en jy sal twintig soldate per dag dien. Of, inteendeel, na die harem van die heer, waar daar duisende van julle is en julle sal verwelk van melancholie en onthouding.
  Die prinses het dapper gebel:
  - Ek sal 'n vegter word!
  Die towenaar het gekrekkel:
  - Jy is 'n brose meisie wat nie elementêre towerkuns besit nie. Ja, jy sal in die eerste geveg verbrand word.
  Carolina was beledig:
  - Meester van Glorie sal my leer! En ja, ek is fisies sterk!
  Die towenaar giggel walglik:
  - Meester van Glorie? En ja, sy is selfsugtig. Dit is onwaarskynlik dat sy in iets wat die moeite werd is, sal slaag. Sodat ek jou 'n vrou kan maak en my vaardighede as 'n boorling kan oordra.
  Die prinses glimlag ironies.
  - Wil jy 'n god word?
  Die towenaar bulder hoogmoedig:
  - Hoekom nie! Dat ek slegter is as ander aansoekers?
  Karolina het opreg en met 'n uitdrukking van minagting gesê:
  - Jy is walglik. Ek sal jou aanraking haat.
  Die versoeker se oë flits met 'n bloedrooi lig.
  - Wel, ek sal dit onthou.
  Terwyl hulle gesels het, het Witt se wonde toegeneem. Die jong man het teruggetrek, hy het reeds duiselig begin voel van die verlies van bloed. Die lyksuier het nog 'n stoot gemaak, 'n vreeslike swaai het amper die kop afgesny, die ou se wang gesny.
  - Hy het gesê die baster. - Tydens die gevegte het die Velcro op een van sy tekkies losgekom.
  En die skoene pas skaars. Maar 'n bekwame jong man is deur inspirasie getref en het skerp opgespring. Hy het sy been gewaai, en die tekkie, soos 'n klip van 'n slinger, het in die snuit van die Lykvreter gevlieg, en die gespikkelde hak met klinknaels in die oog getref. Hy huil, vir 'n sekonde afgelei.
  Witt het een van die moeilikste Jedi Kendo-bewegings, die Triple Fan, uitgevoer en die monster se romp afgesny. "n Bloedfontein het uitgespuit, en die Corpse Eater het agtertoe getree, bene wyd uitmekaar. Sy keel het 'n verskriklike gebrul geblaas.
  Witt gluur verwoed.
  - Die vyand is op die rand van totale uitwissing! Ek sal wen!
  Die jong man het die vyand aangeval, met een swaard was hy nie vreeslik nie. Die lyksuiker het teruggetrek, steier en houe gemis. Kort voor lank het hy verskeie ernstige wonde opgedoen en sy swaard laat val. Toe het hy net krampagtig gereageer en die skild gedraai. In opgewondenheid het Witt 'n hooivurktegniek uitgevoer en die vyand eers in die kop gesteek, waarop hy daarin geslaag het om te reageer, en toe in die maag. Die punksie was diep en die ingewande het uitgekom. Toe, siende dat die vyand uiteindelik verswak is, het Witt 'n "kwas"-tegniek uitgevoer en sy skedel deurboor. Hy het dood ineengestort.
  - Die vegter Witt, met die bynaam die spook, het gewen. Sy teëstander, die Trubosos, wat die stam stukkend slaan, is amper dood. Nou het die wen jong man die reg om hom klaar te maak of nie.
  Die skare was raserig, 'n deel van die weddenskap het gewen en 'n deel verloor, maar almal was uiters dors na bloed.
  Verenig, in 'n wilde impuls en 'n waansinnige kreet:
  - Slaan hom! Sny die kop af en hang aan 'n paal! - Hulle het geskree. "Dit is die gebruik om die verloorders te hanteer.
  Witt het sy kop geskud, in die hitte van die stryd kon hy nog doodmaak, en so, toe dit alles verby was, het sy woede verdamp. Sny die kop koelbloedig af, en steeds misbruik dit is nie in sy reëls nie. Die jong man het sy helder kop gebuig en ferm gesê:
  - Nee, ek sal nie 'n hulpelose skepsel doodmaak nie.
  - Vernietig dit! Maak dit klaar! - Die skare het voortgegaan om te skree, en verskeie ledemate het opgespring. En gil - Gee ons plesier!
  Die toekomstige keiser Palpatine het ongehoorde adellikheid getoon:
  - Die vyand is verslaan, en selfs kreupel, wat het jy nog nodig!
  -Jou vriend is dom. As hy Corpsesucker lewendig laat, maak hy homself 'n doodsvyand.
  Hy sal nie die vernedering en verlies van die stam vergewe nie. - Sê die towenaar met 'n geroeste hyg. Hoekom is jy dom. Moenie skree nie, maak dit klaar?! Hy sal na jou luister!
  - Ek het genoeg bloed gehad! - Die meisie-prinses het geantwoord. - En hoekom is julle almal so wreed? Is daar regtig geen ander manier om pret te hê nie?
  Die towenaar wie se vermomming onder 'n kleed versteek was, het gesis:
  - Maar as?
  Caroline, wat skaars haar irritasie verberg, het geantwoord:
  - Liedjies, byvoorbeeld, om te luister! Of die uitvoering van artistieke nommers, allerhande vermaaklikheidsprogramme, dit is moontlik met diere.
  Die towenaar wie se gesig verborge is, maar die brandende koppe nog deur die donker skyn, het gesing:
  - Watter soort bootleg is dit? Nee, dis nie interessant nie! Allerhande buffels en buffels kan nie die skouspel van bloed vervang nie.
  Die prinses het haar gesig gegrimeer.
  - Regtig?
  Die towenaar het fronsend en sprankelend gebrul:
  - En wat van die sangers met hul blikkies kele. Met die hulp van magie en towery kan jy enige musiek en stem herskep. Ons kan dit doen. En as ons wil, dan sal die naakte houris dans.
  Die towenaar hou 'n lang, gekloude vinger op.
  -Nee, meisie ernstige gladiator geveg is die beste.
  Prinses Caroline het ten sterkste hiermee verskil, maar nie beswaar gemaak nie.
  Witt Thaler het geld vir die geveg ontvang, terwyl hy iets op die sweep afgekap het. Toe moes die jongman, wat nog nie van die vorige geveg vertrek het nie, en die wat gewond was, veg met
  Leeu mutant. Maar as die roofdier al die wonde met behulp van magie genees het, dan het die jong man heeltemal in vars snye uitgekom. Witt het sy afgesnyde T-hemp uitgetrek en sy tekkies uitgetrek, dit versigtig opsy gesit en 'n swaard in albei hande geneem. Halfnaak in opgerolde jeans het hy vir prinses Caroline besonder aantreklik gelyk. Wye snye was sigbaar op die reliëf bolyf. Die seun het sy seningrige skouers opgetrek en probeer om die pyn sy woede te laat dien. Sy kaal voete voel die warm oppervlak van die kunsmatig verhitte vloer.
  Witt Thaler het 'n soen vrygestel. Die gehoor het hande geklap.
  Het hard gekreun:
  - Jy hoef nie die vegters voor te stel nie! Laat die geveg interessant wees!
  Die leeu, sonder om te wag vir die bees, het gespring en probeer om die vyand met sabeltande te pik. Hy het nie daarin geslaag nie, en Witt het teruggespring en daarin geslaag om hom met 'n hak in die oog te slaan. Die dier het woedend geword, vorentoe gespring en op die skerpte van die swaard gestruikel. Hier was die gladiatorseun reeds verras - die bloed, wat voorheen rooi was, het groen geword.
  - Waaruit dit alles? - Vra die verbaasde prinses Caroline.
  - Dit dui daarop dat die dier meer hardnekkig en sterk geword het, aanpasbaarheid het toegeneem. - Die towenaar antwoord in 'n somber toon.
  Die meisie het 'n ondubbelsinnige gevolgtrekking gemaak:
  - Dit is sleg!
  Die towenaar se stem het baie vroliker geword:
  - Hoekom! Jou kêrel is 'n groot vegter, dis net dat vloek meer interessant sal wees.
  Die draakleeu het aanhou spring en die bloed geïgnoreer, dit was baie vinnig en die jeug het skaars tyd gehad om te ontduik. Hier het Witt salto's gedoen, gespring: soos 'n akrobaat, dan geduik soos 'n loach, het hy die leeu se pens oopgeskeur. Dit het gelyk of die slagtande terminator nie hieraan aandag gegee het nie, en het voortgegaan om die jong man om die ring te agtervolg.
  - Vervloek dit! - het Witt vererg gesê. - Jy wat die lem nie vat nie.
  Van die bloedverlies het die jong man moeg begin word. Met 'n akkurate stoot het hy daarin geslaag om die oog van 'n leeu te deurboor, maar selfs met een oog het die roofdier gevaarlik gebly en, nadat hy die oomblik vasgevang het, het hy sy kloue poot pynlik in die ribbes gesny. Die kloue het ses diep strepe gelaat.
  - Dis 'n baster! Skeur die vleis af! - koer die jongman.
  Dit het gelyk of die leeu lankal moes verswak van die verlies aan bloed, maar sy aanvalle het al hoe vinniger geword. Verskeie kere het die slagtande amper die pers deurboor, en een het in Thaler se borsspier deurboor en dit erg gekrap. Die jong man steier, en sy tande flits oor hom,
  vas in sy skouer. Witt was sweterig, bebloed en het daarin geslaag om uit te glip en selfs sy keel met 'n lem af te sny. Die dier het gebloei, die hoofslagaar was gebreek, maar het nie spoed verloor nie.
  - Jy is soos 'n zombie, maak nie saak hoeveel reaksies nie. Miskien is jy nie die regte leeu nie. - Sê die jong man.
  Hy het 'n poging tot teenaanval gedoen om die laaste oog uit te slaan, maar het gemis en nog 'n bloedige streep op die snuit gelaat. 'n leeu
  pootjie hom weer.
  - Waar kom hierdie vandaan? - In desperaatheid het die jong man met al sy krag sy teenstander op die slagtandsabel geslaan. Van 'n sterk skok het die been gekraak, en wit sap het daaruit gekom.
  - Ege! - Met 'n uiters tevrede toon, sê die towenaar. - Jou vriend het blykbaar besluit om die lem skerp te maak, mens kan in elk geval 'n ernstige arrogansie voel.
  - Wat het jy gesoek? Vitka is 'n slim kind. - antwoord prinses Leia, nogal pronkend.
  Die volgende hou, het uiteindelik die slagtand afgekap. Die dier het begin tol, op die plek asof hy sy ore verloor het. Witt het aangedruk, sy houe het al hoe skerper geword, siende dat die mutante leeu geswem het, het die jong man energie bygevoeg.
  - Watter leeuvleis, hou nie daarvan nie! - Het 'n dapper ou geskree.
  - Verslaan hom Vitek, jy is so sexy. Prinses Caroline het geskree.
  Die jong man het die tweede slagtand getref, aangesien die teiken gerieflik was. Van die eerste keer af het die been nie geswig nie, en ek moes dit byvoeg. Uiteindelik het hierdie punt ineengestort, die leeu was duidelik stomgeslaan.
  - Hoe is jy nou sonder slagtande net 'n groot kat, tot die dood gedoem! - Sê woedende Witt.
  Tande gekners en gekerm was sy antwoord. Die geveg het op 'n buffelagtige wyse voortgeduur, die leeu-draak wat vermoedelik aanval, maar sy bewegings het hul skerpte verloor. Die seun voel op sy beurt 'n opwelling van krag
  voortdurend teenaanval en uiteindelik die laaste oog deurboor. Hierdie keer lyk dit of die lem baie dieper gegaan het en tot by die brein bereik het.
  - Bravo, maak dit nat! roep prinses Caroline.
  Die hele saal het saamgekoor.
  - Maak hom klaar, maak hom klaar!
  Die jong gladiator het weer met sy voet geskop en agter sy rug gespring en van 'n rotonde af geskop. Dit het gelyk of die mutante leeu besig was om sy ore te verloor en sy snuit verskeie kere gesteek het. Uiteindelik, toe die seun daaraan gewoond geraak het, het hy die lem in sy bors gedompel en hom dieper probeer deurboor, tot in die hart. Kloupote het in die ribbes geslaan, hulle gekrap en toe die vleis deurboor, maar Witt het hardnekkig nie die lem losgelaat nie, hoewel hy letterlik in stukke geskeur is. Hier is alles reeds deur die testament beslis, die kloue het voortgegaan om die jong vleis te krap en te skeur.
  - Los dit! Prinses Caroline blaf. Haar huil het alleen gebly.
  - Bring dit tot die einde! - Die skare het gebrul.
  Uiteindelik het die lem van die woedende Witt in die hart deurgedring, en die dier het stil geword, nadat hy vir oulaas sy kloue oor die lankmoedige vleis getrek het.
  - Wel, dit lyk alles! Die jong man het uitgeasem. - Die skepsel van duisternis word in die stof gewerp.
  Die towenaarkommentator aangekondig.
  - Weereens was die wenner Witt - die spook van die dood; opkomende ster van die arena. Hy sal die prys ontvang wat hy verdien het.
  By hierdie frase het Thaler se visie soos mis verdwyn toe 'n kragtige windtonnel gelanseer is.
  En uit hierdie waas kom deur ... 'n kragtige, lang figuur van 'n man of 'n mensagtige wese in 'n kappie. 'n Krakende stem klink, baie soortgelyk aan die stem van daardie towenaar in 'n droom.
  - Jy het goed geveg Witt... Ek sien die vaardighede van 'n gebore vegter in jou!
  Thaler het opgestaan. Tydens die slaap het sy wonde amper genees, en die letsels het bleek geword en minder opvallend geword.
  Die jong man sê en steek sy hand na die man uit:
  Ek dank u dat u my gered het meneer ...
  Die man gooi sy jong handpalm grof terug en sis:
  - Nee dankie! Alle dankbaarheid lei tot genade en swakheid!
  Witt forseer 'n glimlag en prewel:
  - Maar jy het my lewe gered ... So, ek moet op een of ander manier dankie sê!
  Die man het skielik sy enjinkap teruggegooi. Die jong man loer in die oop gesig. Die man het 'n edele voorkoms gehad, hy het 'n bietjie meer as veertig gelyk, 'n kragtige nek en 'n krullerige, kort baard. Die voorkoms van die oë is baie oorheersend, dit is dadelik duidelik dat hy gewoond is om te beveel, en sy gelaatstrekke is sterk, sterk.
  Alhoewel hierdie meneer nie aan Witt bekend was nie, het dit vir die jong man gelyk of hy hom iewers voorheen gesien het. Alhoewel dit baie moeilik is om sulke ekspressiewe en sterk-wil gelaatstrekke, koninklike postuur, die oë van 'n liniaal uit die wieg te vergeet. Maar terselfdertyd, ten spyte van die edele voorkoms, is die stem hees, vieslik, asof verskeur, ondanks die volume.
  Die man het na Witt gekyk en, sonder om die streng uitdrukking op sy gesig te verander, gesê:
  - Ek het jou nie gered weens liefde nie, maar omdat ek jou nodig het!
  Die spreker se oë blink.
  -Ek sal jou as my vakleerling neem, en ek sal die kennis van mag oopmaak waarvan die Jedi nie durf droom nie... Maar weet dat wat jy in die martelkelder beleef het, steeds blomme is in vergelyking met wat op jou wag!
  Witt staan op en sê beslis:
  - Ek is gereed! Gereed vir enigiets - red net Carolina!
  Die man snork met die grootste minagting.
  - Gehegtheid is 'n swakheid! Die grootste swakheid wat 'n Sith kan bekostig! - Hier het die stem van die swart heerser meer dreigend geword. - Meer presies, hulle kan nie, hulle behoort dit nie te bekostig nie, maar ... Vreemd genoeg sal ek Carolina van slawerny bevry! Slegs in ruil vir jou volkome gehoorsaamheid, sodat jy sweer dat jy op die regte tyd absoluut enige van my bevele sal vervul!
  Witt het gehoorsaam neergekniel en 'n groot eed uitgespreek.
  En toe sê die man:
  - Van nou af is jou nuwe naam Darth Sidious! Ek is Darth Plagueis jou onderwyser en meester!
  Van daardie dag af het Witt, of nou Darth Sidious, begin oefen in swaardvegtigheid en donker mag. Wrede en genadelose leerstelling. Maar die nuwe swart heer het 'n vinnig groeiende krag in hom gevoel. Hy het elke dag, week en maand sterker en meer gesofistikeerd geword.
  Darth Plagueis het, benewens die droom van onsterflikheid, planne gehad om die heerskappy van die Sith te herstel. Witt Thaler het sy naam na Palpatine verander en sy voorkoms, asook sy vingerafdrukke effens verander. Hy het 'n ander persoon geword en 'n soortgelyke persoon uit die edele Palpatine-familie vervang.
  Hy het 'n ongehaaste loopbaan as amptenaar begin maak, terwyl hy terselfdertyd sy bemeestering van donker mag verbeter het. Boonop het Darth Plagueis, wat 'n heeltemal wettige status van 'n groot sakeman gehad het, sy woord gehou.
  Ná die dood van die koning het sy jong seun daarin geslaag. Darth Plagueis het die Hutts se aanval op die paleis aangespoor. Die erfgenaam, sy suster, broer en oom is vermoor.
  Daarna het die kaptein-generaal van die paleiswag Carolina, gewild onder die mense, troon.
  Etlike jare van gevangenskap het net 'n sterk vrou getemper, en sy het selfs harder begin regeer. En haar dogter Serafim, wat in die klooster grootgemaak is, het die erfgenaam van die koninkryk van Naboo geword.
  Alhoewel die voormalige minnaar aan bewind teruggekeer het, was Palpatine gedwing om sy identiteit weg te steek en vir eers op die kantlyn te bly. Alhoewel sy invloed in die koninkryk voortdurend versterk is.
  Die kaptein-generaal is gou dood - blykbaar weens "n ongeluk, maar Palpatine was daaragter. En binnekort het die Sith Lord van Witt Thaler geëis om sy eerste liefde - koningin Caroline - op te offer.
  Dit het tot 'n doodsgeveg met Plagueis gekom. Boonop was die kragte ongeveer gelyk. Toe beide Sith uitgeput was van die geveg, het Palpatine ingegee en geprewel:
  - Ek sal my liefde doodmaak en terselfdertyd die oorblyfsels van die mens wat nog in my smeul! - Hier het die swart heer sy stem verhef en beslis bygevoeg. - Maar ek sweer, ek sal jou nie hiervoor vergewe nie en ek sal dit beslis vernietig!
  Die begeerte om weg te doen met diegene wat hoër in status is, is inherent aan die Sith-natuur. My onbereikbare krag kweek jou afguns; my wysheid voed jou dors na kennis; my prestasies wek 'n passievolle begeerte om dit te herhaal! - Het gesê Darth Plagueis vir Darth Sidious, en het voortgegaan met 'n glimlag. - Deur die naaste en dierbaarste mense aan jouself dood te maak, sal jy 'n onbegryplike bron van krag in jouself ontdek. Ek voel dat jy die grootste van die Sith sal word - wanneer jy die laaste menslike swakheid in jouself vernietig!
  
  
  WONDERLIK GEBORE
  - Daar was eenkeer 'n lugmagkolonel wat 'n erge skokskok tydens die Afghaanse oorlog gekry het. En hy het die geleentheid verloor om sy eie kinders te hê, hoewel hy baie graag wou. Die vrou was baie lief vir die kolonel en het hom gaan ontmoet, hulle het die opvoeding van twee sterk seuns uit die kinderhuis aangeneem. Hul aanneempa het hulle as Spartane grootgemaak. Maar tog was dit nie dit nie. Die ouens het sterk, gesond grootgeword, maar het nie spesiale superkragte getoon nie.
  En ouma Vanga het aan die kolonel voorspel dat die verteenwoordiger van sy nageslag die arbiter van die lot van die vreemde en die heelal sou word. Toe besluit die kolonel om na een bekende towenaar te gaan, sodat sy sy vrou op 'n wonderbaarlike manier sou help om swanger te raak.
  Die towenaar het werklik aansienlike vermoëns gehad, maar basies was sy 'n charlatan van die hoogste standaard. Sy het verklaar dat sy dit kan doen en vir die kolonel 'n seun kan gee, maar het 'n kolossale bedrag geld geëis.
  Die kolonel het 'n paar vaste eiendom in Moskou gehad, sowel as waardevolle trofeë wat tydens die oorlog met Dushmans en Tsjetsjenen herower is.
  Hy het hierdie wilde bedrag ingesamel - een en 'n half miljoen dollar ... Dit is selfs verbasend dat 'n ervare persoon, en so ingekoop het in die misleiding. Maar blykbaar het die towenaar 'n ernstige gawe gehad vir hipnose, suggestie, vaardigheid om te flous wat Kashpirovsky self, of 'n wêreldklas politikus, sou beny.
  Die towenaar het intussen 'n baie kleurvolle opgevoerde ritueel uitgevoer, wat die kolonel se vrou onbenullig laat slaap het. En toe het sy sommer 'n saadjie van 'n skenker in die boesem van Venus ingespuit.
  Nie te ingewikkeld nie, het geblyk 'n bedrogspul te wees. Maar effektief. Die vrou, (soos die maagd Maria), het onberispelik 'n kind verwek - sy het terloops 'n maagd gebly, so die man het heeltemal sy manlike krag verloor as gevolg van die besering.
  Almal was tevrede en op die presiese tyd was die vrou verlos van die las van 'n gesonde meisie. Sy het egter geblyk heeltemal anders te wees as haar donkerkop pa en donkerkop ma. Maar die vader, hoewel hy op sy seuns gereken het, was lief vir sy dogter. Slegs op sy eie manier, om haar as 'n Spartaan groot te maak - temper en opleiding.
  Die meisie het vinnig ontwikkel, hoë neigings en vermoëns getoon. Veral die fisiese. Haar hare is dik, golwend, goudkleurig en wonderlik mooi.
  Maar toe die meisie, aangesien sy 'n kaalvoet was, deur die sneeu van Januarie begin hardloop - tradisioneel om halfses in die oggend wakker word - het 'n gebeurtenis gebeur. Dit is hoe haar dag gewoonlik begin het. So 'n oggenddraf, steeds in die voordag donker. Nogal spartaans.
  Sy het die tradisionele tien en 'n half kilometer gejaag, in enige weer, om 'n aanklag van lewenskragtigheid vir die hele dag te kry. Natuurlik is dit net die begin van opleiding, want Vladlen (naam ter ere van Lenin en Stalin!) was ernstig besig met gevegskuns. Sy het selfs aan kompetisies deelgeneem - meisies geslaan om groter en ouer as sy te wees.
  Maar sy is nog 'n meisie van so tien jaar oud, en sy hardloop net in 'n swembroek. En goue hare is soos 'n vlam. En die verdomde maniak wag vir die kind in 'n hinderlaag. Blykbaar het hy die lokval vooraf voorberei, aangesien die meisie so vinnig jaag dat nie elke volwassene sal inhaal nie.
  Verskeie goed gekamoefleerde lokvalle het in die meisie se pad gelê. Die situasie is vererger deur die feit dat dit gesneeu het, en alle spore is bedek. En Vladlen, 'n meisie wat in enige weer kaalvoet en halfnaak gejaag het, het selfs oor so 'n uiterste verheug. Moeilikhede temper immers net en wat ons nie doodmaak nie, maak ons net sterker.
  Die lokval het gewerk en die meisie se been erg geknyp. Gelukkig, deur opleiding, was die bene sterk genoeg om nie in 'n beerval te breek nie.
  Maar Vladlen het 'n groot opknapping ondergaan. En dit het baie seergemaak. En die skurk het probeer om 'n karatemeisie te gooi en te verkrag. Vladlen het dadelik gereageer, haar ken met haar hak geslaan. Maar die misdadiger was sterk. Hy spring kermend terug en vryf oor sy gekneusde kakebeen. Toe haal hy 'n mes uit.
  Die meisie het haarself in 'n lokval, ongewapen en byna naak, teen 'n maniak met 'n lang mes bevind.
  "n Omvattende aanval het gevolg, en Vladlen het vooroor geleun en die vyand met haar kop in die sonpleksus getref. Die mes het deurgegaan en die meisie se rug gekrap. Vladlen het die kwas onderskep en die rigting van die hou verander. Die punt het die misdadiger reg in die keel deurboor. Die maniak het in sy eie bloed verstik en skielik uitgeloop.
  En die meisie, nadat sy haar eerste vergelding gedoen het, het uitgeroep:
  - Dis gedoen!
  Nietemin was dit 'n moord, en die been in die lokval is ernstig beseer.
  Ongelukkig het die maniak baie invloedryke ouers gehad, en Vladlen was in ernstige moeilikheid. "n Aanslag is op haar aangewend, en dwelms is in hul huis geplant. Die kolonel moes die meisie na meer afgeleë plekke stuur. Na die skool vir Russiese gevegskuns in Siberië.
  Daar, in die diep ondergrond, leef en dien Rodnovers al vir eeue.
  Dit het egter nie die kolonel gered nie. Hy is deur 'n skerpskutter geskiet, en sy vrou is in hegtenis geneem op aanklag van dwelmhandel. Dit lyk of iemand werklik tellings met hul familie afgereken het. Die jonger broer is ook gearresteer, die ouer broer het gelukkig reeds in die weermag gedien. 'n Veertienjarige seun is na 'n jeugkolonie gestuur. Ook voorgeskrewe dwelms.
  Alhoewel die saak aanvanklik vals was. Maar gelukkig kon hy onder die nuwe wette nie meer as ses jaar gegee word nie.
  Ma was 'n atletiese vrou, en het ook soos 'n Spartaan geoefen. Daarom het sy in die vrouekolonie gou gesag gekry en kon sy 'n goeie werk kry. Die jonger broer, sterk en goed opgelei in gevegstegnieke, het ook een van die vegters geword, toe word hy 'n afsonderingsbevelvoerder. Nadat hy een derde van die termyn uitgedien het, het hy op parool gegaan, vroeë vrylating. In Rusland is die wette vir jeugmisdadigers menslik, en mens kan selfs sê dit was gelukkig dat hy op net veertien jaar oud op die eerste reis gegaan het.
  Oor die algemeen het die feit dat die kolonel, volgens tradisie, 'n vurige bewonderaar van Spartaanse onderwys was, duidelik sy familie bevoordeel. Die sterkes is relatief goed in die tronk, maar die swakkes en op die troon is onbetreklik sleg! Die kind het deur die sone gegaan, sonder benadeling van homself, en het selfs 'n hoër wettige (!) Onderwys ontvang. Hy is blykbaar nie meegevoer deur diewe se romanse nie, en tye het verander - dit het uit die mode geraak om "n bandiet te wees. Dit het eerder sake gelok.
  'n Regsopleiding is noodsaaklik vir 'n sakeman. By die ma was die situasie meer ingewikkeld - sy is dan "n volwassene, en die misdaad is in "n gefabriseerde saak aan haar opgehang. Letterlik die organiseerder van 'n sindikaat vir die vervoer en verkoop van dwelmmiddel. En dit is amper onmoontlik om te heroorweeg. Soveel hoër range sal dan dwase blyk te wees.
  Maar die ma het daarin geslaag om te bereik dat sy na 'n goeie sone naby die Kaspiese See oorgeplaas is, en daar het sy 'n werk gekry as die bewaarder van die obshchak. Die tronkbewaarder het verskeie boeke geskryf en selfs in rolprente opgetree. Hoekom nie?
  Sy is skraal ouer as haar jare, fisies sterk, 'n mooi vrou met 'n ekspressiewe gesig en 'n manlike ken.
  So, in beginsel, het sy nie sleg in die sone gesit nie, sy het nie van die lewe afgeskakel nie. En selfs nageslag gekry. Die seun het van die wieg af opgelei, en die tronk-alledaagse lewe opgehelder. Soos dit 'n peetpa betaam, het haar ma egter nie gewerk nie, so sy het baie vrye tyd gehad.
  Vladlen het sewe jaar later teruggekeer - nadat hy die hoogste vlak van inisiasie in gevegskuns geslaag het. Alhoewel die dreigement van wraak nog nie heeltemal verby is nie, het die vegter net haar van na Shamanova verander - en haar voormalige naam verlaat.
  Aangesien haar pa regtig vriendelik was met die bekende Generaal Shamanov, het die verandering van van heel simbolies geblyk te wees.
  Vladlen, wie se vermoëns fenomenaal is, en die skool baie taai en terselfdertyd redelik rasioneel is, het geen gelyke in gevegskuns gehad nie. Sy het die eienaardige styl van Russiese stoei geleer. Die naam van die geveg is natuurlik voorwaardelik, of soos Ruskundo.
  Vladlen het gevegskuns soortgelyk aan Tehwando bemeester - 'n baie ontwikkelde tegniek van skop, met Russiese hande, stoei soortgelyk aan Aikido - gooi-tegnieke en die gebruik van die opponent se traagheid, van Thai-boks - elmboë, knieë, kophoue. Rodnoverie het 'n sinkretiese gevegskuns geskep, waarvan die tegnieke eeue lank gepoets is, en die meestertowenaars het al die beste van ander volke en skole geneem.
  Natuurlik is Vladlen Shamanova geleer, en die besit van wapens ... Maar dit is onmoontlik om alles te weet en te bemeester. "n Ware gevegskunstenaar moet vaardig wees in alles, sonder uitsondering, in die arsenaal. Maar individuele truuks en hul skyfies presteer briljant.
  Vladlen het die meeste daarvan gehou om met haar voete te veg en dodelike voorwerpe met haar kaal vingers te gooi, hoewel sy miskien sterk was in alles.
  Die meisie, wat "n karateka genoem is, hoewel sy glad nie karate gestudeer het nie, het haar eie skool geopen. Sy het aan verskeie kompetisies deelgeneem, maar het nie na roem en titels gestreef nie.
  Alhoewel sy aan sommige kommersiële kompetisies en selfs aan ondergrondse gevegte deelgeneem het sonder reëls, het sy geld nodig gehad.
  Omdat Vladlen nog 'n baie jong meisie was, was hy nie haastig om te trou en nageslag te hê nie. Sy het haarself in gevegskuns verbeter en dit vir kinders geleer. Volka Rybachenko het veral groot verwagtinge getoon. Terloops, hy was ook uiters behendig besig om skerp voorwerpe met sy voete te gooi. Die karateseun (weereens 'n bynaam wat niks met die werklikheid te doen het nie!) het belowe om te groei tot die grootste meester.
  En dan is Volka skielik genooi om in films op te tree, en sy broer Oleg Rybachenko en Vladlen Shamanova self het saam met hom gegaan. En dis 'n ander storie.
  
  
  AMATEUR
  Dit is meer realisties en geloofwaardig. Die gees van die mees gewone en gewone mens het naamlik die liggaam van Stalin binnegedring. En aangesien hy net 'n gemiddelde mens was, 'n inwoner. En hy het net geweet dat Hitler op 22 Junie 1941 sou toeslaan, en die resultate was rampspoedig.
  Die Duitsers kon Moskou inneem, en die middelmatige huurmoordenaar is eenvoudig deur sy eie gevolg vergiftig. Maar ná die val van die hoofstad was dit reeds te laat om iets reg te maak. Die Japannese het die Verre Ooste, Türkiye vanuit die suide getref. Die Kaukasus het ook geval.
  En Stalin is aanvanklik as 'n kompromisfiguur deur Molotov vervang. Maar toe steek die ambisieuse Beria sy kop in. En Zhukov het hom onderskep. En die gejaag het begin. Kortom, die Duitsers het in die somer en daarna na die Oeral gegaan, met die Japannese aangesluit en alle voorkoms van weerstand onderdruk.
  Maar in die Weste het die oorlog voortgeduur. Die Amerikaners het gehuiwer - Franklin Roosevelt het, soos verwag, tot op die laaste getrek. So vroeg as Kersfees 1941 het die Duitsers Gibraltar aangeval. Teen hierdie tyd is Moskou en Leningrad ingeneem, en in die suide het die Duitsers na die Wolga en Terek geborduur. Hulle is meer belemmer deur uitgerekte kommunikasie en uitgestrekte Russiese ruimtes as deur die swak georganiseerde weerstand van die Sowjet-troepe.
  Hitler het Franco persoonlik ontmoet en die vooruitsig aan hom uiteengesit: die USSR as 'n militêre mag bestaan nie. Die Verenigde State sal in elk geval nie die eerste wees wat die oorlog betree nie. Brittanje is dus absoluut nie gevaarlik nie. Boonop het Rommel in November, na die inname van Moskou, versterkings, 'n paar geselekteerde afdelings en 'n hele lugweermag ontvang. En die Britte het soos stof geval. Die Duitsers is reeds in Alexandrië... So Franco het meer rede om Hitler se toorn te vrees as Brittanje se wraak. Maar as hy nog van die Afrika- en Engelse kolonies wil ontvang dan ...
  Franco, wat besef het dat die hande van die Wehrmacht losgemaak is en hy self alles kan verloor, het eers ingestem om die Duitse troepe deur te laat, en toe het hy self oorlog teen Brittanje verklaar. Terselfdertyd het die posisie van die Britte elke dag versleg. Gibraltar is binne drie dae ingeneem. En gou het die Duitsers Palestina beset, en Sirië, saam met die Turke, en Irak met die Midde-Ooste.
  Amerika is op 4 Julie 1942 by die oorlog ingetrek. Japan het Peru-Khabar op Onafhanklikheidsdag aangeval.
  Die Duitsers, wat die hulpbronne van Rusland, Europa en dan Afrika en Asië gebruik het, het 'n lugoffensief en duikbootoorlogvoering gevoer.
  Duitsland het die produksie van wapens verhoog en die offensief in Suid-Afrika gelei.
  Teen die einde van 1942 was Afrika onder die volle beheer van die Nazi's, soos, terloops, Indië. En Indochina, Singapoer en die eilande na Australië het onder die beheer van die Japannese gekom. Die winterpoging om die Hawaiiaanse argipel te vang, was weliswaar onsuksesvol weens die onvoldoende organisasie van die samoerai.
  Maar steeds het die Japannese, wat meer militêre ervaring gehad het, die see oorheers. Daarbenewens het die Duitse duikbootvloot baie vinnig toegeneem, wat die mag van Brittanje en die Verenigde State verminder het.
  In Mei 1943 het 'n Duitse landing op die Engelse metropool plaasgevind. Die Duitsers het landingsvliegtuie en onderwatertenks gebruik, en selfs die eerste straalbomwerpers AP-161, en vier-enjin Yu-488.
  Uitgeput deur die duikbootoorlog kon Brittanje nie lank uithou nie, maar het uiters hard geveg.
  Na 'n maand van bloedige gevegte het Londen geval en die stryd om Engeland geëindig.
  Amerika was die volgende stap. Kanada het aan die kant van die Verenigde State geveg, waar Churchill gevlug het, maar die lande van Latyns-Amerika het geweier om oorlog teen die Derde Ryk te voer. En Argentinië, gevolg deur Brasilië, het die Duitsers van hul bondgenote militêre basisse op hul grondgebied voorsien.
  Die oorlog het 'n uitgerekte karakter aangeneem. VSA oorsee. Hulle landweermag is sterk, en die vloot word baie vinnig gebou.
  Maar bietjie vir bietjie het die Duitsers en Japannese opgeneem. Aan hulle kant was al die hulpbronne van die oostelike halfrond, en 'n deel van die westelike. Ja, die verklaarde totale oorlog het vrugte afgewerp.
  Operasie Icarus was suksesvol en Ysland het geval. Daarna het die Fritz na Groenland oorgeskakel. 1944 het egter niemand 'n beslissende voordeel gegee nie. Japan en die Derde Ryk het egter 'n vastrapplek in die Oostelike Halfrond gekry en in Latyns-Amerika versterk. In die winter van vyf-en-veertig jaar het die samoerai saam met die Nazi's die Hawaiiaanse eilande verower. En in die lente het hulle na die landgte van Panama verhuis.
  Na die dood van Roosevelt het die Verenigde State begin om vrede met die Derde Ryk en Japan te soek. Maar dit is moeilik om 'n kompromie te vind. Veral omdat Hitler bloed geruik het. Die barracuda van fascisme wou te veel hê. Die oorlog het voortgeduur. Die Nazi's het hulle in Groenland verskans, en in die somer van 1945 het hulle in Kanada probeer land, maar is in die see gegooi. Kanada wou nie kapituleer nie. Weliswaar het Australië in die herfs van 1945 geval - die laaste beduidende vesting van die Westerse wêreld in die Oostelike Halfrond. Japan en Duitsland het die see totaal oorheers. Hul duikbootvloot was ongeëwenaard.
  Daarbenewens het waterstofperoksied duikbote geblyk baie sterk en mobiel te wees. Hulle spoed het veertig knope per uur bereik.
  En in die winter van vyf-en-veertig of ses-en-veertig was dit die beurt van Zeeland. In die lente van 1946 het die Verenigde State oorlog teen byna al die lande van Latyns-Amerika verklaar.
  En die projek om 'n atoombom te skep het nie tasbare resultate opgelewer nie weens besnoeiings in befondsing. Daarom kon die Amerikaners nie hierdie troef aas in 'n verloorwedstryd gooi nie!
  En op die gebied van tenkbou het die Derde Ryk die Verenigde State aansienlik verbygesteek. Die beste Amerikaanse produksietenk "Pershing" wat twee-en-veertig ton weeg, het 102 millimeter frontale pantser en 'n 90 mm-kanon met 'n snuitsnelheid van 810 kilometer per uur gehad. En die beste en mees massiewe in 1946, die Duitse tenk "Royal Lion" - met 'n gewig van 65 ton, het 'n frontale pantser van 250 millimeter gehad. Ook sye en agterstewe van 200 mm en 'n geweer van 105 mm met 'n looplengte van 100 EL.
  Gegewe die piramidale vorm van die tenk, kon dit nie vanuit die Pershing vanuit enige hoek binnegedring word nie.
  'n Poging om kragtiger tenks uit 'n reeks te lanseer, het misluk. Slegs die T-93, terloops, wat net 93 ton weeg met 'n frontale pantser van 305 millimeter en 'n 120 kaliber geweer het 'n paar kanse teen die Duitser gehad toe hy gestamp het. Maar die baie lae bestuursverrigting van die motor, sowel as die afwesigheid van 'n roterende rewolwer, het dit nie 'n waardige mededinger gemaak nie.
  Die ontwikkeling van die "Superpershing" het lank gesloer, en in elk geval was hierdie tenk minderwaardig aan die Duitse een.
  En straallugvaart, 'n totale meerderwaardigheid in kwaliteit is aan die kant van die Nazi's. Die Amerikaners kon slegs kwantiteit teëstaan. Maar die Duitsers, wat die hulpbronne van die ou wêreld het, kon driehonderd of vierhonderd motors per dag uitstuur, nie minderwaardig in getal as die Verenigde State nie. ME-362, Nie-262, Nie-323, ME-1010, TA-283 - hierdie straaljagters is buite kompetisie teen die Amerikaanse onvolmaaktheid - klas "F"!
  En die TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 straalbomwerpers is ook buite kompetisie. Die Verenigde State het nog nie 'n volwaardige straalbomwerper nie. Is dit die B-29. Daar is weliswaar 'n B-36 in die projek, maar tot dusver is dit ver van reeksproduksie.
  En die Duitse klas "A" ballistiese missiele het geen analoë in die wêreld nie.
  Skywe - het ook geen mededingers nie ...
  Tegnologies het die Derde Ryk Amerika deeglik ingerig, en daarom is Hitler vasbeslote om die VSA tot die einde toe af te rond. En geen kompromieë nie. In die ses-en-veertigste jaar het 'n offensief op Mexiko en Kuba begin. In die herfs was gevegte reeds in volle swang in Texas en Kalifornië. En die Duitsers en Japannese het Kanada vanaf Alaska binnegeval.
  Maar nou is die ses-en-veertigste jaar verby. Die Tweede Wêreldoorlog is steeds aan die gang. Die sewe-en-veertigste jaar was noodlottig vir Kanada, wat uiteindelik deur die Fritz beset is, nadat hulle vanuit die noorde binnegekom het.
  Die B-36-straalbomwerper het uiteindelik in Amerika verskyn, maar dit was steeds nie moontlik om Duitsland en Japan te kry nie. Boonop het die Washington-tenk aan die einde van die jaar verskyn met 'n 120 mm langloop-geweer, en relatief aanvaarbare pantser- en dryfprestasie, wat drie-en-sestig ton weeg. Alhoewel dit beskerm en slegter as die Duitse een was, was dit nie meer minderwaardig in pantserdeurdringende krag nie.
  Teen die einde van die sewe-en-veertigste jaar het die Verenigde State egter reeds meer as die helfte van die grondgebied verloor, en was gedoem.
  Die Duitsers het selfs daarin geslaag om die superswaar tenks "Rat" en "Monster" te toets tydens die bestorming van groot stede. Laasgenoemde het 'n bomlanseerder gehad wat 'n lading van tien ton uitgestoot het!
  Stel jou voor hoe verskriklik die wapen geblyk het te wees!
  En op Oujaarsaand het New York geval, en op die tiende Januarie, Washington.
  Nietemin het die Yankees nog amper ses maande lank uitgehou. Ironies genoeg het die tweede oorlog presies op 9 Mei 1948 geëindig.
  Maar selfs daarna het vrede nie lank geduur nie. Hitler het nie daarvan gehou dat Japan, wat ekonomies baie meer agterlik was as die Derde Ryk, soveel grond vir homself beslag gelê het nie.
  Die Nazi's, alhoewel te laat, het hul eie atoombom in Augustus 1948 gehad. Deel van die vertraging was te wyte aan die feit dat die Führer op een of ander manier koud was oor die idee van massavernietigingswapens. Hitler het geglo dat lande verower moet word, nie vernietig word nie.
  Maar om een of ander rede het die wrede tiran vir geallieerde Japan besluit om 'n uitsondering te maak.
  Nadat die Nazi's groot ballistiese missiele en kernladings gestempel het, het die Nazi's op 4 Julie 1951 die Derde Wêreldoorlog begin.
  Kragtige kernaanvalle op Tokio en ander Japannese stede gelewer. Toe tref die see- en landmagte.
  Die Derde Wêreldoorlog het in ses maande geëindig, in die algemeen het dit eintlik in een rigting gegaan. En die aktiewe fase van vyandelikhede het drie maande geduur.
  So het die Derde Ryk die finale wêreldhegemonie gevestig. So 'n onreg het gebeur as gevolg van die feit dat middelmatigheid die liggaam van die Groot Stalin binnegekom het. En geen kennis van die toekoms het haar gehelp nie! Die amateur het veral besluit om straalvliegtuie te ontwikkel en het so 'n bevel aan alle aanlegte en fabrieke gegee. Dit het geblyk dat die skroef afgeskakel is en die straal nie losgelaat is nie.
  En die strategiese besluite van die huurmoordenaar is nêrens dommer nie. Geen wonder dat die Rooi Leër weggewaai is nie. En daarsonder is daar niemand om Duitsland, sy bondgenote en Japan te weerstaan nie.
  Wel, Hitler het self op imperiale eenwording besluit. Naamlik die skepping van 'n wêreld-eenheidsmoondheid, waar al die magte van die planeet Aarde, sonder uitsondering, op 'n vrywillig-verpligte wyse ingesluit is. Met 'n enkele geldeenheid, natuurlik, en 'n barbaarse program van genetiese seleksie.
  En ook met die voorbereiding van 'n massiewe ruimte-uitbreiding!
  
  
  SEUN RED TSAR RUSLAND
  Dis 'n koue Januarie buite. Hier is 'n seun, Oleg Rybachenko, wat in die straat skool toe stap, en skielik sien hy dat die muur in die naburige paneelhuis op een of ander manier vreemd gloei. Die seun voel 'n spesiale oproep - hardloop soontoe, jy sal die arbiter word. Die seun het met al sy krag gehardloop.
  Dis goed dat daar verbasend min karre was, en hy het reg onder hul neuse reggekry. Behendige duik en jy is by die groen weerkaatsing van die muur.
  Die seun gooi vir haar. Hande, asof in 'n Harry Potter-fliek, gaan sonder enige probleme hierdie jellie binne, en 'n sekonde later bevind die seuntjie self van 'n vyf-en-twintig grade ryp hom op 'n somergrasperk wat met groen gras toegegroei is.
  Selfs deur traagheid val die seun op die gras en spring dadelik op. Dit is goed om in die arms van 'n somer te wees wat nog nie dood is na 'n ryp nie. Al het dit oor sy kroon gespring.
  Die seuntjie het omgekyk - daar was geen mense in die omtrek nie, net bome wat reeds begin geel het, en ... 'n spoorwal. Lang, gevoer met graniet en daarvoor is doringdraad selfs op gestreepte pale gewikkel.
  Oleg Rybachenko het gevoel dat dit alles nie net so was nie. En hy staar eintlik iets beslissends in die gesig... 'n Bevel word in sy kop gehoor: om die spoorlyn te nader. Dit is nie te maklik om dit te doen nie, op pad is daar 'n dik laag draad - Bruno se spiraal.
  Die hitte self het vir die seun 'n uitweg voorgestel. Hy het vinnig sy winterklere begin uittrek. En gooi dit op 'n doring. Die kind voel 'n spesiale vorm van geestelike orde. "Jy kan nou die maker van geskiedenis word. Jy is nie meer net 'n skoolseun met 'n oorontwikkelde verbeelding nie, Oleg Rybachenko sal groot dinge doen!"
  Die seun het die draad volgemaak en net jeans en 'n T-hemp aan gelos. Dit was ook warm in warm winterstewels, en die kind het wakker geword. Dit is baie aangenaam om die skerp, groen gras kaalvoet te voel. Die grond in Augustus is perfek opgewarm en die seun loop graag daarop.
  En die winter is "n moerse tyd van die jaar - anders as die soet somer. Die seun het egter nie tyd om met sy mond oop te staan nie - aangesien hy die arbiter is. Die seuntjie klim vinnig deur die draad. Elektrisiteit is deur haar gestuur, en vonke het op haar kaal hakke deur haar klere geskiet.
  Die seun het geskree, 'n pynlike slag, en op die doek gespring. Die sole is deur skerp klippe geprik. Maar die seun het vinnig oor die wal gehardloop. Hy het gevoel dat dit alles nie sonder rede was nie, maar deel van 'n groot plan!
  Hier is hulle warm relings, die son het al die middag oorskry, die lug ruik na linde en heuning. So stil dat jy in die verte die gebrom van bye kan hoor.
  Die seun het kaalvoet op die warm yster gestaan en nuwe bevele gehoor: "sit sewe klippe op elke reling." Die seun het gehuiwer en hardop gesê:
  - Maar dan kan die trein van die spoor af gaan?
  Die stem tref my oortromme:
  - Dit is presies wat jy nodig het! Vyande van Rusland sal hierheen gaan!
  Die seun het nie meer gestry nie. En die stem van God het duidelik gemaak: kies slegs staalkleurige klippe.
  Die hande het reeds beweeg. Oleg Rybachenko het 'n genot in homself gevoel - hy is die arbiter, 'n eenvoudige skoolseun sal die geskiedenis ingaan!
  Die klippe is lig op albei spoorweë: presies veertien stukke - sewe van elk. En hulle is feitlik ononderskeibaar!
  Dit is gedoen! Die seun het homself uiteindelik weer gekruis, gelees - "Onse Vader" en met sy kaal hakskene teruggekom. Hy het met 'n hardloop weggespring, rammelend op die klippe en seer sole. Ek het amper oor die wal gespring...
  Ek wou nie weer deur die stroom klim nie, maar daar was geen uitkoms nie. Die seun het, met 'n hardloop, byna onmiddellik van die wal tot by die laaste versperring gevlieg. Effens geskok, maar dit is nie skrikwekkend nie. En hier is hy weer Oleg Rybachenko op die warm someraarde. Voor, reg in die lug, gloei "n groen mis: die pad terug.
  Die seuntjie wil regtig nie terugkeer van 'n warm somer terug na ryp en winter nie. Maar dan gee 'n geheimsinnige stem die laaste opdrag:
  - Maak gou, of die portaal sluit, en jy sal vir ewig in 1914 bly en nooit jou ouers sien nie.
  Oleg Rybachenko ruk haastig klere van die draad af en trek dit lukraak aan. Die portaal begin vervaag en die seun, sonder skoene, haas na die uitgang. Dit stamp aan iets elasties en spring met moeite uit. Kaalvoete word verbrand deur die vertrapte stadssneeu. Jy moet skoene aantrek en 'n winterbaadjie reg op straat aantrek - en die verbysterende kyke vang.
  Iemand het selfs geskree: "mal". Maar die seun gee nie aandag nie - hy het sy werk gedoen en die groot missie vervul...
  Op 22 Augustus 1914 het 'n trein neergestort, waarop Hindenburg en Erich Ludendorff, Max Hoffmann gevolg het. Al drie militêre bevelvoerders wat "n deurslaggewende rol gespeel het in die gevegte aan die oosfront - begin met operasies in Oos-Pruise ensovoorts - het gesterf.
  Gevolglik het die ongeorganiseerde Duitse troepe 'n verpletterende nederlaag gely. Weerlose Koenigsberg is aan die beweeg geneem, en die Duitse troepe is gedeeltelik omsingel, en gedeeltelik vernietig of gevange geneem.
  Die oorwinning van die Russiese troepe het 'n deurslaggewende invloed op die hele verloop van die oorlog gehad. En eerstens, vanuit die oogpunt van die moraal van soldate en offisiere. Dit is geen geheim dat na die nederlaag deur Japan, die gesag van die Russiese leër skerp gedaal het. Niemand het selfs 'n paar smaloog-Asiërs as 'n ernstige teenstander beskou nie. En toe verloor die Russe vier groot gevegte, en in alle gevegte het hulle 'n numeriese voordeel gehad.
  En ook op see is hulle heeltemal verslaan, behalwe dat daar aparte, private suksesse was. Die kruisers van Vladivostok was veral uitgesonder.
  Wel, waar om teen die Duitsers te veg, wat as die beste landsoldate in die wêreld beskou is?
  En toe blyk dit dat dit moontlik was om die Fritz te verpletter, en te ry en tienduisende gevangenes te neem!
  Die entoesiasme van die Russiese weermag en die bevolking het veelvuldig gegroei. Aan die Oostenrykse front was die opmars vinnig. Oostenryk-Hongarye was nie gereed vir oorlog nie. En veral die moraal van die Slawiese eenhede is uiters laag. Baie van hulle het reg op die maat van die tromme en die klanke van die orkes oorgegee. Die Slawiërs wou nie teen hul broers veg nie, vir die gehate Oostenrykers. Slegs die Hongaarse en etniese Duitse eenhede was min of meer gevegsgereed.
  Die Russiese leër het die Oostenrykse troepe omvergewerp en Lvov, die vesting van Przemysl, onmiddellik beset en, met sukses, Hongarye binnegegaan. Die Duitse front het uit sy nate gebars. Die meerdere Russiese magte het die Pruise in Poznan verslaan en na die Oder gehaas. Die Duitsers het ses korpse na Oostenryk oorgeplaas.
  Maar dit was nie genoeg nie. Boonop was daar nie genoeg krag om posisies in die senter te beklee nie. En in die weste het hewige gevegte voortgeduur.
  Toe is Duitsland gedwing om nuwe magte na die ooste oor te plaas. Die situasie is vererger deur die toetrede tot die oorlog teen Oostenryk, Italië. Hierdie lande het eeue lank vyandige verhoudings gehad. En die drieledige alliansie was in baie opsigte 'n kunsmatige formasie. Alhoewel die oorlog gunstiger vir Duitsland en Oostenryk was, sou Italië by die sterkste aangesluit het. En so nader die Russiese troepe reeds Boedapest, en die sake van die Sentrale Magte is gemors! Roemenië het gehaas om by die oorlog aan te sluit.
  Dit is duidelik dat die Roemeense koning 'n familielid van Nikolaas II is, en hy wil sy lande uitbrei ten koste van die ineenstortende Oostenrykse ryk.
  En Bulgarye het, anders as die werklike geskiedenis, die oorlog aan die kant van Rusland betree.
  Slegs die Ottomaanse Ryk blyk lojaal aan die Duitsers te wees. En dit is net omdat die Minister van Verdediging die begin van vyandelikhede beveel het, en die Eerste Minister en die Sultan voor die feit gestel het. Die Turkse weermag is nie te sterk nie, maar dit het probleme geskep met die voorsiening van Rusland met die Entente. Maar aan die ander kant is dit 'n groot kans vir Rusland om sy gebiede na die suide aansienlik uit te brei. Japan het natuurlik oorlog teen Duitsland en Oostenryk verklaar. Om die Duitse kolonies in die Stille Oseaan te gryp.
  Dit het Rusland se hande in die Verre Ooste bevry. En in die weste is die Duitsers verpletter.
  Slegs aan die Oderrivier kon Duitsland die offensief van die Russiese leër keer. Om dit te doen, was dit nodig om alle offensiewe operasies in die Weste te stop. Byna die helfte van Oostenryk-Hongarye is deur Russiese troepe bevry.
  Die Oostenrykse Ryk het dus eintlik die spel verlaat en in 'n las vir Duitsland verander. Die Bulgare het 'n offensief teen Istanbul geloods.
  In die winter was daar 'n stilte in vyandelikhede in Europa. Maar die Russiese weermag het 'n offensief teen Turkye geloods. En hier het alles suksesvol ontwikkel. Boonop het die Arabiere en Armeniërs teen die Ottomaanse heerskappy in opstand gekom.
  Russiese troepe was reeds in Februarie in Bagdad, en die Britte het Basra ingeneem. Teen die einde van Maart het Rusland die hele Klein-Asië beset en saam met die Bulgare en Serwiërs van Istanbul 'n aanval geloods. Türkiye is uit die spel. Sirië, Palestina, die suide van Irak het na Brittanje en Frankryk gegaan - Rusland het alles anders gekry. Saoedi-Arabië - het tot dusver 'n formeel onafhanklike gebied gebly, maar dit was ook veronderstel om verdeel te word na die oorgawe van Duitsland. En sy was nie ver nie. Op 25 April 1915 het die Verenigde State die oorlog met die Duitsers betree. Dit is duidelik dat die Amerikaners praktiese mense is en betyds wou wees vir die verdeling van die oorwinningspaart. Teen die lente het die Russiese weermag 'n nuwe soort wapen in groot hoeveelhede vervaardig: alle terreinvoertuie "Luna" -2 met masjiengewere. Die nuwe tenks, hoewel lig, het 'n spoed van 40 kilometer per uur op die snelweg ontwikkel en het uitstekende bestuurseienskappe gehad.
  Russiese troepe het vroeg in Mei, sodra die paaie opgedroog het, 'n offensief in Hongarye en aan die hele suidelike front van stapel gestuur. Die Oostenrykse leër het ineengestort, die Duitse troepe was nie genoeg om die front te hou nie.
  Op 22 Junie het Russiese troepe Wene binnegegaan. En op 24 Junie het die Britse, Franse, Belgiese en die eerste Amerikaanse bataljons Brussel binnegekom. Holland het die oorlog teen Duitsland, en 'n bietjie later Swede, met Denemarke betree. Die Duitsers het skaars die versperring langs die Oder gehou, maar die Russiese, tsaristiese leër het 'n offensief teen München ontwikkel. Die grootste stad in die suide van Duitsland het op 7 Augustus 1915 geval. En op 11 Augustus het Duitsland, in 'n absoluut hopelose situasie vir homself, gekapituleer.
  Daarna het die verdeling van die gebied begin. Oostenryk-Hongarye en die Ottomaanse Ryk het van die wêreld politieke kaart verdwyn. Bulgarye het geblyk daardie deel van Turkse grondgebied te wees wat die Ottomane in 1913 daaruit verower het. Serwië het grootliks uitgebrei en in Joego-Slawië verander. Roemenië het Transsylvanië ontvang. Rusland het in sy samestelling ingesluit: Bukovina, Galicië, Tsjeggo-Slowakye, Krakow-streek en die helfte van Hongarye, tot by Boedapest self, waar hulle die grens getrek het. Duitsland het 'n groot vermindering in sy grondgebied gekry. In die weste moes sy Elzar en Lorraine terugstuur na Frankryk, die voorheen verowerde lande van Denemarke. Die ooste is die moeilikste.
  Rusland het daarop aangedring om die grens langs die Oder te trek, en vir Frankryk langs die Ryn. Maar die VSA en Brittanje wou Rusland en Frankryk nie te veel versterk en Duitsland te veel verswak nie. Gevolglik is 'n kompromie aangeneem. Rusland ontvang al die lande in die Ooste, waar die Pole die meerderheid het.
  Oos-Pruise het Klaipeda, Danzig, verloor en blyk van Duitsland afgesny te wees, maar dit het ten minste in 'n afgeknotte vorm oorleef. Koenigsberg het Duits gebly. Maar Duitsland het baie grond verloor. Die grens het geblyk baie gebreek te wees. Op sommige plekke het dit selfs die Oder bereik, en het grootliks van die etniese samestelling van die bevolking afgehang. Die Duitsers het Pommere egter feitlik heeltemal behou. Maar vanaf Berlyn, tot by die Russiese grens, was daar nie meer as honderd kilometer nie.
  Die Duitsers is dus met 'n vuurwapen. Die grootte van die Duitse leër was beperk tot honderdduisend soldate en offisiere. Groot skadevergoeding is aan die Duitsers opgelê. Die oorlog het 'n bietjie meer as 'n jaar geduur.
  Die Russiese, tsaristiese ryk het nie tyd gehad om in 'n krisistoestand te verval nie, en het met groot territoriale verkrygings uitgekom. Die gesag van die tsaar is versterk, en die golf van die revolusionêre beweging het begin afneem, terwyl in die ekonomie, inteendeel, 'n tydperk van buitengewoon vinnige groei begin het.
  
  
  HOE LENIN dit reggekry het OM ONS PRESIDENT TE WORD
  Wladimir Iljitsj Lenin, wat langer probeer voorkom het, het met al sy krag regop gemaak. Sy droë, klein, maar baie beweeglike hande vroetel senuweeagtig op 'n blink, swart tafel van die skaarsste sandelhout. Oorkant hom sit 'n groot man in 'n wit pak met 'n swaar goue ketting om die nek van 'n bul, en grom:
  - Wel, meneer Ulyanov. Ek stem in tot jou bepalings - vyfduisend dollar per maand, plus 'n persentasie van elke besigheid wat onder die hamer geplaas word! - Hier het die boef se stem harder geword en hulle het selfs die swaar ketting skerp geskud. - Net daardie kameraad Lenin sonder valsheid en stof!
  Vladimir Ilyich het sy sweterige hande tevrede gevryf en gesê:
  - Natuurlik, meneer Rockefeller, net in ons besigheid is dit onmoontlik om sonder valsheid klaar te kom! Alles moet vriendskaplik en baie opreg wees!
  En albei swendelaars het hardop gelag...
  ------------------------------------
  Die Oktober-rewolusie het nie in Rusland plaasgevind nie. Daar was 'n tydelike stilte op die fronte van die Eerste Wêreldoorlog. Die Duitsers en Oostenrykers het in die Weste probeer slaag.
  Die Russiese leër was slegs aktief aan die Turkse front, waar dit daarin geslaag het om uiteindelik met die Britte in verbinding te tree en 'n reeks nederlae aan die vyand toe te dien, wat die grootste deel van Klein-Asië beset het.
  Maar toe kom die Grondwetgewende Vergadering bymekaar waarin die Bolsjewiste hulle in 'n desperate minderheid bevind, en die Sosialisties-Revolusionêres het oorheers.
  Een van die eerste besluite was: om die boere grond te gee en die oorlog tot 'n oorwinnende einde voort te sit!
  In Julie 1918 het die Duitse offensief teen Parys misluk en die seëvierende Russiese leër het toegeslaan, eers op die Oostenrykers, toe op die Duitsers.
  Duitsland het desperaat weerstand gebied, maar in Desember, toe Russiese troepe in die ooste Warskou en Krakow beset het, het die bondgenote in die weste Brussel ingeneem - hulle het steeds gekapituleer. True, twee weke later - die afwesigheid van 'n rewolusie geraak.
  Wilhelm was egter gedwing om byna al sy magte afstand te doen, en het 'n suiwer nominale monarg gebly.
  En generaal Kornilov het die president van die nuwe Russiese republiek geword. In Augustus 1917 was sy rebellie suksesvol, hoewel Kerenski formeel eerste minister gebly het, maar hy het reeds die presidentskap aan Kornilov gegee.
  Hy Kornilov het die opperbevelvoerder in hoof geword.
  Dit is gevolg deur landwye presidensiële verkiesings in Rusland en 'n referendum oor 'n nuwe grondwet.
  Die mense aan wie die outoritêre regeringsvorm redelik bekend is - het Kornilov se weergawe ondersteun.
  Rusland het sy besittings uitgebrei ten koste van Duitsland, die verbrokkelde Oostenryk-Hongarye en Turkye, wat van die wêreldkaart verdwyn het.
  Laasgenoemde is uiteindelik onder die groot moondhede verdeel. Rusland het Klein-Asië, die Straat en Konstantinopel gekry. Die Franse het Sirië ingeneem, die Britte het Palestina en Irak ingeneem.
  In 1926 het daar weer oorlog tussen Rusland en Japan uitgebreek. Die rede was die status van Manchuria en Port Arthur. Volgens die ooreenkoms is die huurregte op Port Arthur na Japan oorgedra, en die huurkontrak het verval. Die Japannese gaan egter nie wat hulle gevang het aan China terugbesorg nie.
  Boonop het jong Hirohito pas krag ontvang - droom van nuwe oorwinnings.
  Die Rus was egter reeds anders. Gehard op die fronte van die Eerste Wêreldoorlog, met ervare bevelvoerders, nuwe tenks en vliegtuie, het sy die Japannese suksesvol begin aanval.
  Vier en "n half maande later het die Russiese weermag Port Arthur ingeneem en die Japannese uit die vasteland verdryf!
  Vir 'n geruime tyd het Japan nog op see uitgehou - totdat die skepe van die Oossee- en Swartsee-eskaders nader gekom het.
  Daarna het die land van die Opkomende Son gekapituleer.
  Rusland het baie vinnig ontwikkel, maar in 1929 het 'n groot depressie oor die hele wêreld begin.
  Onluste het ook die Russiese Ryk gevee. Verder het Kornilov aktiewe Russifikasie uitgevoer.
  Hy het egter daarin geslaag om op die troon te bly, en in die VSA ... het die Amerikaanse Bolsjewiste, onder leiding van Lenin, aan bewind gekom!
  Met die vertrek van die depressie het die nuwe Bolsjewistiese regime begin voorberei vir 'n nuwe oorlog!
  Die rewolusie in Spanje het geëindig met die oorwinning van die kommuniste en sodoende is 'n kragtige Bolsjewistiese vastrapplek in Europa geskep...
  1 Januarie 1938. Vladimir Iljitsj Lenin stap senuweeagtig om die groot kantoor in die Withuis. Die situasie regoor die wêreld is besig om op te warm. Na aanleiding van Spanje was die kommuniste suksesvol in Frankryk.
  Rusland, wat deur die Generalissimo en President Kornilov regeer word, het dit reeds duidelik gemaak dat dit nie die uitbreiding van Bolsjewisme na Europa sal toelaat nie. Vyfhonderd afdelings in tien miljoen Russiese leër is glad nie 'n grap nie!
  Vladimir Iljitsj verstaan dit. En bied 'n taktiese alliansie van Brittanje teen Rusland.
  Die Britte is altyd uiters versigtig vir Russiese uitbreiding. Maar radikale kommunisme het hulle nog meer bang gemaak. "n Wig moes tussen hulle en Rusland ingeslaan word.
  Lenin was besig om voor te berei om Minister van Verdediging Churchill te ontvang en terselfdertyd die Britte te voorsien van bewyse van die onwrikbare mag van die Verenigde State.
  En om mee te begin, het die kaalkop-diktator "n berig oor "n nuwe wapen gehoor - die "atoombom".
  Oppenheimer het sy verslag in 'n baie ingetoë toon gelewer. Ja, daar is reeds suksesse en selfs 'n kernreaktor is gelanseer, maar die verskyning van die atoombom is nog baie ver weg. Die grootste probleem is die verkryging van verrykte uraan en plutonium. Boonop is selfs hierdie nuus nie heeltemal aangenaam nie - een so bom sal soveel oorlogskepe kos. So, wat is selfs die vraag - is dit die moeite werd om geld op een groot bom te spandeer - as jy honderdduisend kleintjies kan maak?
  Lenin, 'n klein, bles, maar steeds beweeglike ou man (sewe-en-sestig jaar oud, terloops, is nog lank nie oud nie!), wat energiek deur die groot saal van sy kantoor gegaan het, het opgemerk:
  - Jou kameraad verstaan nie dialektiek nie! Ja, die bom sal steeds duur wees, maar dan sal die koste daarvan met 'n boogbestelling daal met die oorgang na massaproduksie!
  Oppenheimer het bedees opgemerk:
  - En die Russe sal nie werkloos sit nie!
  "n Logiese en moeilike gevolgtrekking het gevolg van Vladimir Iljitsj:
  "So jy moet hulle ten alle koste vooruitloop!"
  Hier sing Oppenheimer se swart assistent:
  - Ons het immers 'n oorwinning nodig! Een vir almal, ons sal nie opstaan vir die prys nie! Een vir almal, ons sal nie opstaan vir die prys nie!
  Oppenheimer het voor die Amerikaanse president Lenin gebuig en gegrom:
  - Jy is 'n genie! Natuurlik sal ons nie opstaan vir die prys nie, en ons sal voor die Russe kom, maar ons het geld nodig!
  Lenin het selfversekerd gesê terwyl hy op sy hakke tik, skoene van krokodilvel:
  - Daar sal geld wees!
  - En slawe!
  Vladimir Iljitsj het die historiese frase geuiter:
  - Ek beperk jou nie in middele nie! Ek beperk jou tyd!
  Die ratte van die Amerikaanse ryk se bevel- en administrasiemasjien het begin draai.
  Maar dit is nie die belangrikste ding nie. Vladimir Iljitsj, soos niemand anders nie, het verstaan dat om Rusland te verslaan, dit nodig was om dit van binne af te ondermyn.
  Vladimir Iljitsj het sy hoë, lang, ongelyke voorkop gerimpel, en het energiek die hoorn van die telefoon opgetel en Dulles begin skakel.
  Toe die hoofspioen die apparaat nader, het Lenin oorverdowend geskreeu:
  - Ons het 'n persoon nodig wat gelyk is aan of ten minste nie veel minderwaardig as my is in die vermoë om te rebelleer, die mense te mislei en te verlei nie!
  Dulles het in 'n baie selfversekerde toon geantwoord:
  - Ek ken so 'n persoon Vladimir Iljitsj!
  Lenin het soos 'n duiwel opgespring en gebrul:
  - So wie is hy? Wie is hierdie mensgemaakte genie?
  Dulles het die lettergreep in 'n gesang uitgerek en gesê:
  - Josef Vissarionovich Stalin! Jy ken hom waarskynlik, Vladimir Iljitsj!
  Lenin knipoog vir homself in die vergulde-en-diamant-omrande spieël en bulder:
  - Hierdie kok berei net pittige geregte voor!
  Dulles, wat selfversekerd glimlag, het bevestig:
  Maar dit is presies wat ons nodig het!
  Lenin knipoog weer en grom:
  - Gee vir Stalin alles wat hy vra. En belowe hom die plek van daardie aarts-onbeduidende Generalissimo Kornilov!
  Dulles het oorverdowend gebrul:
  - Vladimir Iljitsj sal opgevoer word!
  
  MOET NOOIT VITYAZ OPGEE NIE
  Baie redeneer of die Russe die Tweede Wêreldoorlog op hul eie sou gewen het, sonder die hulp van die Weste? Die gode het dus besluit om dit in die praktyk te toets. En in een parallelle heelal het hulle 'n versperring geplaas tussen die geallieerde magte, kolonies en die Derde Ryk saam met die USSR. En dit het gebeur vir die suiwerheid van die eksperiment in Junie 1941.
  Sodat die bondgenote nie die USSR of die Derde Ryk kon help nie. En vir die volledige suiwerheid van die eksperiment was Japan ook agter 'n versperring weggesteek. Soos, laat alles absoluut skoon wees, soos in 'n laboratorium.
  In die heel eerste dae het niks veel anders as die regte storie gebeur nie. Die Fritz het, soos in die werklike geskiedenis, gevorder met ongeveer 30-40 kilometer per dag, maar geleidelik stadiger. Natuurlik het die afwesigheid van Britse bombardemente, en opponente naby Rommel se korps, dit moontlik gemaak om "n deel van die magte - veral lugvaart - los te laat. Maar die Duitsers het dit nog nie gedoen nie, so dinge op die fronte het in elk geval redelik suksesvol verloop. Aan die einde van Julie het die Slag van Smolensk egter die opmars van die Fritz vertraag. Hitler het besluit om Rommel en sy afdelings uit Libië te onttrek en besluit dat die besettingsmagte van Italië genoeg was. Die fascistiese leierskap het, om nie tyd te mors nie, begin om die gewapende magte en veral lugvaart vanaf Frankryk en die Balkan oor te plaas. Hitler het steeds gehoop dat hy deur die Sowjet-troepe in die middel kon breek en dit voor die winter kon maak.
  In plaas daarvan om suid te draai, het die Fritz hul offensief in die middel hervat en probeer om die Sowjet-troepe wat Smolensk vanaf die flanke aangeval het, te omhul. En op 13 Augustus het Rommel se korps op die offensief gegaan, die Dnieper oorgesteek en probeer om aan die agterkant van die Sowjet-groep te kom wat Kiev verdedig.
  Stalin was raadop. Byna die hele Europa en Franse besittings in Afrika het skielik geblyk teen hom te wees, en nie 'n enkele bondgenoot nie.
  Is dit nou nie gevaar van Japan verwag nie. En die Opperbevelvoerder gee die opdrag: om alle afdelings uit die Verre Ooste te verwyder.
  Duitse troepe, wat amper tot by Moskou self deurgebreek het, is deur die Siberiese korps voorgekeer. Maar in die suide kon die Fritz, danksy die verandering van bevel en die optrede van Rommel, die Sowjet-suidelike groep afsny.
  Die verloop van vyandelikhede in die Oekraïne is ook negatief beïnvloed deur die feit dat Stalin lafhartig al die reserwes na Moskou getrek het, en daardeur sy eie agterkant ontbloot het.
  Meer presies, nie aan homself nie, maar aan die suidelike groep. Dit het geblyk 'n slegte toestand te wees. Maar in die werklike geskiedenis het die verdediging van Kiev in 'n nederlaag verander. Net hier was daar 'n nuanse, die Duitsers was reeds naby Moskou, en die Nazi's het versterk ten koste van Europa, vinniger as Stalin ten koste van die Verre Ooste. En die Duitsers moes die afstand minder oorkom, en die paaie in Europa is beter. En probeer om alles vinnig een vir een op die Trans-Siberiese Spoorweg oor te dra.
  Gevolglik kon die Duitsers selfs vroeër as in die werklike geskiedenis na Kharkov en Voroshilovgrad deurbreek en baie nywerhede en fabrieke verower.
  Leningrad het ook geblyk te wees geblokkeer, maar nie geneem nie. En die Duitsers het die Krim binnegegaan. En die Fritz het daarin geslaag om Voronezh in die suide te vang en langs die Don na Stalingrad te beweeg.
  Moskou is nietemin verdedig en in die winter het hulle selfs na die teenoffensief oorgegaan. Maar op die suidelike flank het Rommel daarin geslaag om deur te breek na Stalingrad. Op dieselfde manier het die landing in Kerch nie plaasgevind nie. Sowjet-troepe het met groot moeite net daarin geslaag om die vyand van Stalingrad weg te stoot. En dit was net omdat die klimaat nie aan die kant van die Wehrmacht was nie en hulle stom was om in ryp en sneeudryf te veg.
  Ja, Rommel moes verby die Don beweeg. En dit was 'n oorverdowende klap in die gesig vir die Führer.
  Maar in die lente van 1942 het die magsbalans verander. Nadat hulle 'n groot mate van druk op hul bondgenote geplaas het, het die Duitsers die aantal van hul troepe vermeerder, insluitend ten koste van die Khiva, en die aantal satelliete. Veral bygevoeg deur die hoeveelheid van Italië, en Frankryk. Swart afdelings het ook aan die oostelike front verskyn. Gelukkig het die Britse en Amerikaanse front uit Afrika nie ingemeng met die oordrag van troepe en hulpbronne nie.
  En de Gaulle, toe hy die steun van die bondgenote verloor het, is deur sy eie medewerkers verraai.
  Dus is meer beduidende magte teen die USSR versamel as in werklikheid. Die Fritz is veral in vliegtuie bygevoeg, terwyl hulle hul voordeel in die lug behou het. En die grondmagte het sewe miljoen oorskry teenoor 5,6 miljoen Sowjet-soldate.
  En die Nazi's het 'n offensief in die suide van stapel gestuur. Rommel het daarin geslaag om Stalingrad op 27 Junie te verower. Fritz kon op een slag honderde tenks op die stad stapel. Die oorheersing van vyandelike lugvaart in die lug het ook 'n uitwerking gehad, wat dit moeilik gemaak het om Sowjet-versterkings oor die wye Wolgarivier oor te dra.
  Helaas, die heldhaftige Stalingrad het nie in KI gebeur nie. En Rommel het langs die gebaande roete in die planne langs die Wolga en na die Kaspiese See beweeg.
  Pogings om deur die Duitsers te breek met teenaanvalle in die middel het misluk. Boonop is die Rzhev-lys nie gevorm nie. Die Fritz het dus 'n meer gelyke front gehad ten tyde van die Sowjet-teenoffensief, en hulle het ook meer eweredig teruggetrek. Maar Rzhev het ongelukkig by die Nazi's gebly.
  Dit was nie moontlik om deur die Fritz te breek nie, en dit is baie moeilik om die Kaukasus te behou ná die val van Stalingrad. Aangesien die toevoerslagaar op die Wolga gesny is. En toe die Duitsers aan die einde van Julie die Kaspiese See bereik, het die situasie byna hopeloos geraak. Nou was dit moontlik om slegs deur water te voorsien.
  As in ag geneem word dat die Nazi's lugmeerderwaardigheid gehad het, het die gebeurtenis iets tussenin geword, uiters moeilik en hopeloos.
  Augustus en September het in hewige gevegte verloop, totdat die vyand langs die Kaspiese kus Baku bereik het. En daar, saam met Rommel, het hulle tot einde Oktober weerstand gebied. Die situasie is vererger deur Turkye se toetrede tot die oorlog.
  Ten koste van Japan het die eksperimenterende gode gesorg, maar nie ten koste van die Ottomane nie. Maar in die winter het die Nazi's steeds nie gewaag om Moskou aan te val nie, hulle het vir die winter gestop.
  Die Rooi Leër het verskeie aanvallende pogings aangewend. Maar die vyand was meerderwaardig in mannekrag, in die aantal ervare personeel en in lugvaart. Slegs tenks en artillerie is tot dusver in die USSR vervaardig. Maar die tenks was meestal lig, en die kwaliteit van die pantser was uiters onbelangrik. Dit lyk of daar ook baie vliegtuie vervaardig word, maar weens die tekort aan duralumin is hulle swaarder en minder manoeuvreerbaar as die verwysings. Yak-9 het ook uitgedraai, amper heeltemal van hout. En dit was natuurlik 'n nadeel.
  Hitler het ook op sy nuwe bekende tenks gereken - "Panthers" en "Tigers".
  Hulle is in toenemende getalle vervaardig. Verskyn, en die derde verteenwoordiger van die menasie: "Leeu". In die werklike geskiedenis is so 'n masjien in 1942 ontwikkel, maar weens 'n gebrek aan hulpbronne en swaar gewig is die swaarste monster verwerp.
  Maar hier het die "Leeu" wat 90 ton weeg, in reekse gegaan. Sy voordele, kragtige pantser en 'n 105 mm-geweer, het deels vergoed vir die swakste bestuursverrigting. Serial 76-mm Sowjet-gewere kon nie die "Leeu" van alle hoeke binnedring nie.
  So dit was nie 'n slegte deurbraak tenk, as die lyn van verdediging is baie kragtig, en met diep echelons.
  En die Sowjet-bevel het onder die Sowjet-hoofstad deeglik versterk. En probeer hier deurbreek.
  Die vierde verteenwoordiger van die menasie: "Maus", is ietwat vertraag met die bekendstelling van die reeks.
  Die getal van die Rooi Leër is tot ses miljoen verhoog, hoewel baie van die soldate rekrute was.
  Hulle is deur meer as nege miljoen teëgestaan, maar die numeriese superioriteit het gedeeltelik vergoed vir die te bont aard van die vyandelike leër.
  In lugvaart is die vyand sterker in getal en kwaliteit. Die nuutste ME-309 en Yu-288 het verskyn. In reaksie hierop veg Sowjet-masjiene van minderwaardige gehalte, weens 'n gebrek aan geskoolde arbeid en skaars materiaal. Die tenks is nog ou T-34's, en meeste van die ligtes, asook die KV.
  In die somer het die Wehrmacht die offensief gelei: die aanval op Moskou en die aanval teen die Wolga na Saratof. Moskou, na hewige gevegte, was omring deur die einde van die herfs. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk is ook gevange geneem. Stalin het na Sverdlovsk gevlug. Die situasie het kritiek geword.
  Die hoofstad is beveel om onder geen omstandighede oor te gee nie. Die Duitsers het aanrandings gemaak, maar teruggerol of in straatgevegte vasgeval. In die winter is die offensief van die Wehrmacht opgeskort. Weliswaar het die Duitsers in 'n dubbele ring nie net die Sowjet-hoofstad nie, maar Leningrad gesluit.
  In Mei het die Nazi-offensief weer begin, maar reeds in die rigting van die stad Gorki en Kazan. Sowjet-tenkbou, ten spyte van al die probleme, was in staat om in produksie te sit: T-34-85 en IS-2, egter in klein hoeveelhede.
  Gorki het eers in Julie geval, terwyl Kazan tot einde Augustus uitgehou het.
  "n Verskriklike hongersnood het in Leningrad geheers, en die Fritz het dit nie eers probeer bestorm nie. En Moskou is geleidelik onder beheer geneem. En op 30 September, na 'n uiters bloedige aanranding, het die Kremlin geval.
  Die eersteklas fort is erg verwoes. En dit was 'n nuwe slag vir die Sowjet-volk. Die Duitsers het na die Oeral getrek, maar daar het hulle in sneeudrifte vasgeval. Dit is moeilik om met die USSR te veg. Stalin was 'n voorstander van staan tot die einde. Maar dit was uiters duur vir die land self en veral vir die Duitsers.
  In die suide het die Nazi's ook deur Sentraal-Asië gevorder.
  In 1945 het die USSR die SU-100 en IS-3 ontvang, maar slegs in klein reekse. Helaas, teen die einde van Junie het die Nazi's ook Sentraal-Asië verower. En in Julie het Sverdlovsk ook geval. In Augustus het die Duitsers Kurgan en Tyumen gevange geneem. En op 3 September ook Tobolsk. Aan die einde van September, Khanty-Maisiysk. En in die middel van Oktober en Omsk.
  Novosibirsk het egter nog nie aan die Nazi's onderwerp nie. Reeds baie erge ryp het die Fritz gedwing om by die stede te hou.
  So tot Mei 1946 het die Nazi's nie aktiewe vyandelikhede uitgevoer nie.
  Toe is ons Novosibirsk toe. Skyfvormige helikopters en die nuutste tenks van die "E"-reeks het aan die gevegte deelgeneem. Dit het die Führer egter nie te veel gehelp nie. Die Krauts het Novosibirsk aan die einde van Junie ingeneem. Dwing die rivier Ob. Verder in Julie het die monsters beide Kemerovo en Tomsk, en die Altai-gebied verower. Na hewige gevegte het Abakan in Augustus geval, en Irkutsk is in September bestorm.
  Die Duitsers, wat baie bloed opgooi, het hom ook gevat. Maar weer het hulle uitgebrand. Uitgestrek in kommunikasie. Ons het dus by die toenadering na Chita gestop. Maar in beginsel, waar is hulle haastig? Jy kan wag vir die somer, en toets nuwe toerusting.
  Of dit nou disco's of jets is. In 1947 het Sowjet-ontwerpers die IS-4, IS-7 en T-54 tenks in 'n reeks gelanseer. Weliswaar, in suiwer simboliese volumes. Daar was nie genoeg mense of hulpbronne nie. Die Nazi's het hul opmars hervat. Aginskoye is aan die einde van Junie Blagoveshchensk gevange geneem. Khabarovsk het in Julie geval, en Vladivostok in Augustus. So het die Nazi's byna alle groot Sowjetstede ingeneem. Miskien behalwe vir Pertopavlovsk. Fiends het in September op Magadan beslag gelê. Maar tog het Stalin nie gaan kapituleer nie.
  Op die ou end het die Nazi's steeds verloor!
  
  
  RUIMTE RIGTING OORLOGE
  Na 'n paar relatief voorspoedige jare het ernstige beproewinge vir Rusland gekom. Die Hemelse Ryk, deur sy kolossale menslike hulpbronne en die voordele van 'n totalitêre politieke stelsel te gebruik, kon 'n wêreldhegemoon word. In Rusland het 'n wrede bloedbad op die suidelike grense uitgebreek. En hoewel die Islamitiese opstand verpletter is, het die oorlog teen terrorisme baie hulpbronne verorber. Die situasie is vererger deur 'n taai konfrontasie met die Weste.
  Solank alles op kernafskrikking gebaseer was, was daar geen grootskaalse oorloë nie. Maar die Amerikaanse wetenskaplike Wellington het gedink om 'n spesiale soort vuurpyl na Mercurius te lanseer op 'n kunsmatig gesintetiseerde radioaktiewe element.
  Maar daar was 'n fout in navigasie. Die vuurpyl het van die koers afgewyk en op die Son geval... Daar was 'n uitbarsting van uiters seldsame plasma, nie gevaarlik vir lewende organismes nie, maar wat die atoomstruktuur platgeslaan het, en die bindings tussen neutrone in die atoomkern effens verander het. Net presies genoeg om onbeheerde kern- en termonukleêre reaksies onmoontlik te maak.
  En as gevolg hiervan: kernwapens het in "n hoop nuttelose gemors verander.
  Militêr en ekonomies die magtigste land ter wêreld: die Hemelse Ryk, wat weens oorbevolking 'n akute tekort aan vars water en energie gehad het, het 'n ultimatum gestel om Siberië te huur.
  Rusland het met 'n besliste weiering gereageer ...
  'n Groot oorlog het begin: die Asiatiese koalisie teen die Weste. Ons Vaderland het die hoofarena van grootskaalse gevegte geword. Vreedsame lewe is iets van die verlede: die hel van oorlog het oral geheers. Die felste gevegte was in volle swang van paal tot paal.
  Die situasie aan die fronte was kritiek: die Asiatiese Unie het reeds die Oeralgebergte nader.
  Naby Jekaterinburg het 'n skitterende vuurbal geval, en 'n dodelike sone het ontstaan waarin nie 'n enkele persoon selfs 'n minuut kon leef nie.
  Tuisland, heilige Rusland -
  My hart is oop vir jou...
  Die bloed van die slagveld besproei -
  Om te blom in die liefde van die Vaderland!
  
  Die polsslag van die aarde klop met 'n dreunende kreun,
  Dis moeilik as oorlog brul...
  Maar die Glorieryke Son sal oor Rusland opkom -
  Jy is ons enigste onsterflike moeder!
  
  Rog in die eindelose lande is goudkleurig,
  Die sneeu skitter helder silwer.
  En gesigte kyk trots van die ikone af -
  Ridder, wees 'n arend in die geveg!
  
  Ons sal wen in die stryd van die teëstander,
  Kom ons verdedig die gevleuelde droom.
  Daar is geen dapperder as 'n Russiese soldaat nie,
  Ek sal tot God bid!
  . Hoofinhoud.
  Wanneer die hart gevul is met genade, is die beursie om een of ander rede leeg!
  Die pieke van die Oeralberge lyk soos slagtande wat by die mond uitsteek, wat deur kariës geëet word. Russiese stertlose vegters vlieg op 'n lae vlak. Soos vinnige valke val Russiese ridders die lomp, maar kragtig gepantserde gevleuelde slagskepe van die Hemelse Ryk aan.
  Lugmagvlieënier Andrey Ognev voer 'n moeilike draai. "n Swaar vyfloop Chinese kanon wat vlam en metaal uitspoeg. "n Brandtornado vee letterlik "n paar millimeter van die deurskynende pantser van "n Russiese vegter af. Stertlose snerp in reaksie. "n Verkrummelde pulsar glip uit "n spits neus. Die roterende rewolwer van die reusagtige Chinese helikopter klap onder impak... Daar is gedempte gille.
  Andrei se donker gesig met 'n hoë voorkop breek in 'n wittandglimlag.
  Sy maat, 'n skitterend mooi blondine, Vassa Koltsova, maak 'n loop, dwing 'n staalpiranha van 'n ongeleide vuurpyl om verby te gly en stuur 'n "geskenk" in een van die twaalf yslike skroewe van die slagskip se helikopter.
  Groot, met 'n driedubbele ry lemme, val die skroef uitmekaar. Vassa, nie sonder rede word haar naam as koningin vertaal nie, het geweet hoe om te klop. Sy het altyd net in een kort rompie en kakie T-hemp baklei, maar op haar kaal hakke het sy haarself en die vegter as 'n enkele geheel gevoel.
  Baie vroulike vlieëniers het haar nageboots en probeer om fenomenale sensitiwiteit te bereik. "n Slagskiphelikopter is honderd-en-twintig vuurpunte wat na die oppervlak laat sak word - "n vuurbaan. 'n Masjien wat op steenkoolstof werk, maar terselfdertyd duisende ton metaal dra, wat dinamiese beskerming toepas.
  Japannese, Chinese, Indiese ontwerpers het 'n motor onkwesbaar gemaak vir Russiese lugverdedigingstelsels, maar het onverwags onder lugaanval gekom.
  Verdraai met wilde woede het die smaloog-generaal McLee gebrul en met sy swarthandskoen-hand gewys:
  - Vernietig hulle! Smelt daardie monsters!
  'n Volbors maar dun middellyf Indiese kolonel het gesê:
  - Hierdie paartjie is 'n swart prins en 'n koningin. Niemand het hulle nog ooit platgeslaan nie!
  Mac grinnik ongelowig en brom:
  - Kan nie wees nie. Verhoog die digtheid van vuur.
  En weer het die slagskip-helikopter gebewe. Die roterende rewolwer het vasgesteek en die titaniumromp het aan die brand geslaan. Vlammende geel- en kaneelsoldate het met "n gehuil verbygevee. 'n Ontploffing het afgegaan en 'n napalmbelaaide vuurpyl het binne die romp van die reusagtige helikopter gevlam.
  Vassa, nadat hy die "gly"-tegniek weergegee het en by die brandpaadjies verbygegaan het, het uitgegee:
  - Alle ouderdomme is onderdanig aan oorlog, net jy kan nie jou laaste dag opsaal nie, sonder tyd verslaan word!
  Andrew is cool. Sy pa was die jongste generaal in die Angolese weermag en het in Moskou kom studeer. Daar is hy getroud met Lydia Ogneva, 'n bekende atleet en Ph.D. Toe sterf sy pa, en sy swart en krullerige ma het hom grootgemaak. By die skool het hulle Andrei probeer terg, maar die seuntjie was steeds besig met gevegskuns in die kleuterskool. Sy ma het geweet hoe om self te veg, en sy stiefpa was 'n kampioen in gemengde style.
  Andrei het goed gestudeer, 'n fenomenale geheue gehad, en gou het hy self die leier van die seuns geword, hul leier. Natuurlik het hy 'n vlugskool gekies, en vir sy Moederland Rusland gaan veg. Hy het roem en respek verwerf. En niemand het dit gewaag om die held van Rusland met 'n swart vel te verwyt nie, veral omdat Neger-gelaatstrekke met Slawiese gelaatstrekke gemeng is en dit die atleties geboude vlieënier nogal aantreklik gemaak het.
  Daar was nie minder legendes oor sy liefdesverhoudings as oor militêre uitbuitings nie. Alhoewel Andrei self baie meer beskeie was as wat dit aan hom toegeskryf is.
  Nou het hy 'n manier gesoek om 'n onkwesbare slagskip te vernietig. Aktiewe, multi-laag pantser het die hoofkomponente van die kragtigste masjien van die Hemelse Ryk bedek.
  Savva het op die skroewe geskiet en probeer om die struktuur te immobiliseer ...
  Intussen het die geveg op die grond opgevlam. Die rewolwerlose tenks van die Oosblok het op die aanval gegaan. Sommige is groot, terwyl ander nie meer as 'n meter hoog is nie.
  Teen hulle het die vegters van die Westerse koalisie mobiele myne en geleide projektiele sonder terugslag gebruik.
  Nie net Russe het hier geveg nie, maar ook Europeërs: die Britte, Franse, Swede en vele ander.
  'n Gemeenskaplike vyand het mense met 'n wit vel en Christelike sedes bymekaar gebring. Die debat oor demokrasie het bedaar. Boonop het anti-Westerse sentimente in Rusland, nadat die aggressie uit die ooste gekom het, tot niet gekom. Inderdaad, waar kan 'n pasifistiese en verdraagsame Europa na die Ooste klim. Hulle en die mense het grootliks vergeet hoe om te veg. En toe kernwapens verdwyn het, het magtige en oorbevolkte Asië sy ontelbare hordes noord en wes verskuif.
  Onder diegene wat op Russiese posisies vorder, is daar baie Arabiere. Sommige fanatici gaan aan die aanval, nie vermom nie, in wit oorpakke. Aanvaar die dood met 'n glimlag op hul lippe.
  Duisende oprukkende tenks en infanterie-vegvoertuie lyk soos miere uit 'n voëlvlug. Savva, nadat hy nog 'n skroef beskadig het, 'n bietjie bleek geword het, het gefluister:
  - Tog is daar te veel van hulle ... God help Rusland.
  Die meisie het self gesien wat gebeur in die stede wat deur die Asiatiese koalisie gevange geneem is. Massapogroms, moorde, slagtings. Mans is aan 'n draad gehang, en vroue en kinders is na spesiale kampe geneem. En dan het hulle dit verkoop of versprei na sekere werke. En die marteling van krygsgevangenes is reeds algemeen, en selfs verpligtend.
  Generaal McLee ontsien nie eers sy eie nie. In 'n hulpelose waansin dat hulle nie die piepklein Chizh-3-vegters kan hanteer nie, gryp hy 'n swaard van die muur af en kap die hand af van die Arabier wat die lugafweergeweer beheer. Hy gil, en druk die bloedstomp teen sy bors.
  En die formidabele bevelvoerder van 'n hand wat pas afgekap is, met lang naels, dreig in die rigting van die opdringerige Russiese aces en skree:
  - Vernietig! Brand! Brand!
  Savva, woedend, skiet nog 'n vuurpyl af ... Sy is besig om uit ammunisie te raak. Maar die lugslagskip verloor ook stabiliteit.
  Sy dodelike artillerie is uit die spel ... Nadat die leeueaandeel van sy gevegskrag verloor is, draai die romp terug. Hulle moet so gou moontlik terugkom na die basis vir herstelwerk en hervoorsiening.
  Onder vuur Russiese kanonne akkuraat op die vyand se hoekige platystertenks. Verskeie motors het stilgehou en rook die lug ingeblaas. In een "bandura" het ammunisie begin bars. Dit het weggevlieg, soos 'n gimnas se snuit omgeslaan totdat dit 'n hoop gruis getref het.
  Langafstand, Russiese kanon stuur 'n projektiel in die rigting van die vlagpaal. 'n Kanonniermeisie met 'n blonde seis, kruis haarself met twee vingers en fluister in Duits:
  - Laat daar geluk vir ons wees!
  Die vlag van die Asiatiese koalisie is heldergeel met 'n rooi sirkel in die middel. Dit is nader aan Japan, maar dit is die simbool wat deur die koalisie gekies is. 'n Klein projektiel van 'n hoë-presisie kanon breek 'n dik staaf en 'n yslike seil wat die vloer van 'n stadion kan bedek, val neer. "n Dosyn Asiatiese tenks is gelyktydig met "n fluweelagtige sluier bedek.
  Van die kant van die Westerse koalisie, en die Russiese posisies, word 'n eenparige geluid gehoor:
  - Hoera!
  Regtig simbolies. En laat die vyand tien keer oortref, maar die krag van die Russiese gees is onwrikbaar.
  Albei Russiese vegters bevind hulself vir 'n oomblik vleuel aan vleuel. 'n Enkele geheel - amper driehoekige valke - die verdedigers van Rusland. Savva het al verbeel hoe Andrey sy swart sterk hand op haar skouer gaan sit. Dit is 'n baie sterk man op wie jy kan staatmaak.
  Maar net op daardie oomblik was dit soos 'n duisend fotoblitse wat gelyktydig geflits het. En in die oë van die vegtende egpaar het dit donker geword. Toe is die swartheid geverf met veelkleurige vlekke, soortgelyk aan dié wat voorkom wanneer olie op water gemors word.
  Andrei probeer sy oë vryf. Sy hand, met moeite om weerstand te oorkom, het gelyk of hy die water hark.
  Asof van ver, is die stem van Savva gedemp:
  - Is ons dood?
  Die swart kaptein antwoord hard:
  - Geen! Ons lewe.
  Skielik verdwyn hierdie dik, taai gevoel, en dit lyk of hulle in 'n toestand van vrye val is. Dit het selfs vir 'n paar oomblikke lig geword, asof in gewigloosheid.
  Savva het selfs 'n bietjie ontsteld in 'n singstem gefluister:
  Dit lyk of die wêreld hopeloos verlore is
  En die pad na die sterre van die ridder is versper ...
  In hierdie draaie van eindelose bane,
  Nie bestem nie - geloof is om te verdrink!
  En toe hyg sy en beland met haar kaal sole op skerp, bergagtige klippe. Die donkerte, gemeng met ligte kolle en golwe, het verdwyn.
  Die oë is 'n bietjie seer van die Mei, middaglig. Savva was hande-viervoet en het dadelik opgespring.
  Andrei het sy bene professioneel in 'n sprong gebuig en vaardig geland. Sy gesig, met 'n manlike ken, en 'n hoë breë voorkop, het 'n kalm uitdrukking behou. Hy het selfs vir sy maat geglimlag.
  - Jy sien! Daar is daardie lig, en soos ek lankal vermoed het - dit is nie die paradys nie!
  Savva het wankelend 'n paar huiwerige treë gegee. Met die landing het sy haar kaal sole pynlik gekneus en haar knie geskeur. Maar die meisie, met 'n gewone poging van wil, het die gemartelde uitdrukking van haar gesig verdryf en haar vinger voor haar gewys en uitgeroep:
  -Sjoe!
  Andrey kyk waar Savva wys. Voor hulle was 'n vervalle heuwel. En op sy bokant, gebreek in krake, het 'n bal gerus. Meer presies, 'n sferiese, half lood, half platinum kleur apparaat, met 'n skerp snawel bo-op en 'n dosyn dun tentakels eweredig gespasieer langs die kante van hierdie futuristiese voorwerp.
  Die meisie, verward, fluister;
  - Dit is Newton se bioom! En hoe het hy seergekry?
  Andrey kyk mooi, druk sy kop in sy skouers, snuif die lug. Die lug het na osoon en gebrande bande geruik. Die kaptein het versigtig rondgekyk en in 'n skaars hoorbare stem gesê:
  - Hier kan ons in 'n hinderlaag loop!
  Savva het met selfvertroue 'n tree na die bal gegee en, sonder om die volume van haar stem te verlaag, gesê:
  - Geen! Ek weet waar ons is! Dit is presies die anomaliesone waar die ruimtetuig geval het. Dis net honderd myl noord van waar ons geveg het!
  Die kaptein het weer sy skouers opgetrek en met die voorkoms van kalmte in sy stem gesê:
  - Meer as 'n minuut in die anomale sone, kon niemand oorleef nie. Selfs robotte het gebreek en in roes verkrummel!
  Savva, hoewel dit nie vir haar maklik was nie, het dapper uitgeroep:
  -En ons sal oorleef!
  En sy het na die heuwel gehardloop. Haar stowwerige, ronde hakke, gekrap deur die val, flits vinnig oor die ongelyke, klipperige rif.
  Andrew was verbaas. Maak dit haar nie kaalvoet op skerp klippe seer nie? Oor die algemeen het Koltsova se gedrag vir baie vreemd gelyk toe sy die gewone vlugdrag geïgnoreer het, in amper kaal klere geveg het. En as dit iewers in Mesopotamië of Afrika is, kan dit gemaklik wees in een kamoefleer-T-hemp, maar dit is steeds koel in die Oeral in die lente.
  Die meisie het van die suidelike grens af aangekom. Russiese en Europese troepe het in Sirië, in Irak, geveg en probeer om die deurbraak van die Asiatiese koalisie te stuit. Boonop was 'n deel van die Islamitiese magte aan die kant van Rusland, en 'n deel van Asië.
  Daar was nie eens 'n duidelike frontlinie in die suide nie. In Afrika in die algemeen, selfs in dieselfde land, het verskillende stamme met mekaar baklei. Bowendien het godsdiens nie 'n deurslaggewende rol gespeel nie. Baie Christene, sowel as heidene, het die Asiërs gevolg, onder sogenaamde linkse slagspreuke. Afrika het regtig geword soos in 'n liedjie in 'n spotprent oor Aibolit.
  Maar waarskynlik is dit selfs moeiliker om kaalvoet in die woestyn te hardloop as om langs bergsteiles te hardloop. En Savva, hierdie woeste met 'n meestersgraad, 'n kandidaat vir biologiese wetenskappe, het nie pyn of vrees geken nie.
  Andrei het agter haar aan gehardloop en die duiwel probeer inhaal. Die ruimtetuig blyk baie verder te wees as wat dit met die eerste oogopslag gelyk het.
  Die meisie het gewoonlik haar hare gevleg, maar nou val haar hare uitmekaar, en die goue trein fladder soos 'n vlam van 'n fakkel in die wind.
  Nog nooit het 'n swart kaptein sy meisie so mooi gevind nie.
  Alhoewel Andrey nie 'n swak atleet is nie, het hy net met groot moeite daarin geslaag om die afstand te verkort, maar hy het haar nooit ingehaal nie, alhoewel hy gestruikel en amper sy neus seergemaak het.(Terloops, glad nie Afrikaans nie, maar met 'n effense bult en effens omgedraai, selfs , soos die hele lyf.) En Savva se kaal, sjokoladekleurige bene flits, amper aan die kop van die swart heer en ... die meisie het deur die muur gegaan, asof sy net 'n hologram is .
  Vererg dat sy hom inhaal, spring Andrei agter haar aan. Agteloos, maar nogal ridderlik.
  Die loodoppervlak het soos warm seewater oorgespoel, en dan oor die vloer gevlieg en sy gesig in Savva se kaal voete begrawe. Meganies het Andrei haar enkels gesoen, maar die meisie het hom woedend geskop en uitgeroep:
  - Kyk, watter interessante dinge is hier!
  Alhoewel Ognev wou sê dat daar niks interessanter is as so 'n skoonheid langs jou is nie, maar nadat hy 'n hak in die neus gekry het, het hy vinnig opgespring. En was nie teleurgesteld nie.
  Opgestopte diere en insekte het aan die mure gehang. Bowendien dié wat nie bestaan het nie en nie buite die aarde kon bestaan nie. En wortels met 'n dosyn krapkloue, en 'n kaktus met paddapote en hanekamme, en verekakkerlakke met krokodilbekke met intrekbare slagtande. Tensy dit natuurlik met 'n gebakte prins vergelyk kan word.
  Andrei spring verbaas op en roep hard uit:
  - Groete broers in gedagte!
  In reaksie, stilte ... het Savva heel logies en rasioneel opgemerk:
  - Ons moet nie skree nie, ons moet beter die ruimteskip ondersoek.
  Binne was die ruimteskip baie groter as wat dit van buite gelyk het. Die gange het vernou en verbreed. Gepantserde deure het geskei soos mense hulle nader. En wat net nie daar afgekom het nie.
  Allerhande opgestopte diere, en standbeelde, en hologramme. Sowel as skilderye: bewegende, en in olie, en met 'n kubernetiese mosaïek. Hologramme het wel die regte fliek in kleur gewys. En gevegstonele, en verskeie soorte vreedsame, nogal idilliese prente.
  Andrew het met verbasing opgemerk:
  - Vreemde. Dit is soos 'n vlieënde museum.
  Savva het redelik rasioneel beswaar gemaak:
  - Alles in ons wêreld is beide 'n museum en 'n storting! Kom ons eet beter...
  - Wapen! - flap die swart kaptein uit. En vinnig bygevoeg. - Ons moet ons Moederland help om die Derde Wêreldoorlog te wen.
  Savva het opgekyk en geskree:
  Help ons om die beskawing te red! Die mensdom is in gevaar!
  In reaksie hierop is 'n lae, buitengewoon diep bas gehoor:
  - Julle, die inboorlinge, wil blykbaar iets by ons kry?
  Die meisie het haar hande vorentoe gestrek en smekend gefluister:
  - Nie ons nie! Dit gaan oor die lot van die hele mensdom. Die derde wêreldoorlog besluit - wat sal wen: "n barbaarse, wrede benadering of humanisme en beskawing?
  Die bas het verander na 'n dun sopraan, en 'n ongelooflike toon:
  - O, is dit? Immers, 'n persoon is geneig om te misgis, ook oor sy eie bedoelings. - Oranje winde het deur die lug getrek en die stem, wat 'n halwe oktaaf laer geword het, het voortgegaan. - Soos altyd het die oorgrote meerderheid rasse in die heelal 'n neiging: om hulself, as jy jou taal gebruik, as hoogs menslik voor te stel, en die vyand bloot as 'n dwaas.
  Savva, sonder om op te hou om senuweeagtig met haar voet te trommel, op die laag van 'n onbekende metaal, het geprewel:
  - En jy self kyk! Kyk met watter barbaarse metodes voer hulle oorlog teen ons!
  Die stem het 'n bietjie warm geword, en die lug het sagter begin lyk:
  - Ja, jou vyand is wreed, maar jy is ook nie engele nie. Uiteindelik is dit nie wiskunde wat sal besluit wie van julle mag op aarde sal hê nie!
  Andrey het reeds uitgespreek:
  - Wie dan?
  Maar in plaas daarvan om te antwoord, het die vloer onder hulle geswaai, en die meisie, saam met die swart ou, ontmoet die plafon met hul gesigte. Toe verander alles op een slag. Hulle het hulself in die middel van 'n groot, erg verwoeste stad bevind. Die gewere het oorverdowend gebrul. Groot skulpe het ontplof en bomme het geval. Groepe Russiese en Europese soldate het gevorder. Die geel en bruin soldate van die Asiatiese Unie, wat verliese gedra het, het teruggetrek en die pad met berge lyke bedek. Savva het 'n tree gegee en op 'n bloederige stroompie getrap.
  Nee, dit kon natuurlik nie die vegter verwar wat deur vuur-, water- en koperpype gegaan het nie (laasgenoemde tot dusver in 'n minimale mate!) Maar my hart was nie lekker nie. Maar Andrei het opgebeur, 'n klip met sy regterhand gegooi na die geel gesig van 'n smaloog soldaat wat sy masjiengeweer opgelig het, hy het geval. Die kaptein het uitgeroep:
  - Dit is Beijing! Ons ouens wen!
  Inderdaad, 'n krom wyser met 'n soortgelyke hiëroglief het met blou vlamme gebrand. Savva het om een of ander rede nie vreugde gevoel nie. Alhoewel sy op die internet foto's van Beijing en die kenmerkende geboue van die Chinese hoofstad gesien het.
  Maar hier is dit verskriklik. Vroue brand, kinders huil. En baie lyke. Die dooies het letterlik al die benaderings gevul, en hulle getal het toegeneem. Nog nooit het die meisie die dooies in hope gesien nie.
  Andrey het reeds die masjiengeweer wat iemand laat val het opgetel en losgebrand om dood te maak. Hy is 'n gebore vegter. Aan vaderskant van die Zoeloe-stam, aan moederskant: oupagrootjie twee keer 'n held van die USSR, oupa het in Viëtnam en Afghanistan geveg, pa in Sirië, Donbass en Tsjetsjenië.
  In Savva se kop flits:
  Elkeen wat 'n man is, word 'n vegter gebore,
  Dit het so gebeur - die gorilla het die klip gevat!
  Wanneer vyande sonder om te tel legio is,
  En in die hart vlam 'n warm vlam!
  En die meisie het self die masjiengeweer opgetel. Sterk hande is gewoonlik lig in die handvatsel. Dapper optogte het in my kop geklink: vernietig, dien jou Groot Moederland.
  Maar 'n onverwagte flou piep het die meisie laat vries. Regs is kinders se snikke en huil duidelik gehoor. Savva draai om, en haar arendsblik, deur die rook wat alles omvou, maak klein, gelerige figure uit. Geel, smaloog kinders het gehuil en probeer om uit die brandende huis te kom. Maar hul pad is versper deur 'n verstopping van teer-geïmpregneerde stompe. En agter die ouens het vleisetende vlamme versprei.
  Dit het gelyk of die vuurspuwende draak gretig was om aan Gehenna te offer...
  Om dit te verduur was hoër as Savva se krag. Die meisie het na die vuur gehardloop. Dit is nodig om die kleintjies te red: of hulle Russies of Chinees is, is nie belangrik nie!
  Skielik het 'n stroom napalm die pad van die kaalvoet vegter versper.
  Met 'n wilde huil
  - Here red!
  Sy het haarself in die vuur gegooi. Dit het gelyk of 'n honderd rooiwarm spelde in kaal sole deurboor is, die vlamme het weerlose knieë geskroei. Delikate, olyfkleurige vel, bedek met nare, bloedrooi blase. Hoe seer was dit vir Savva. Die wildste gil het uit die longe ontsnap. Ek wou terugdraai en uit die vlamme van die hel spring.
  Maar die meisie het gevoel: dit is onmoontlik om nie 'n sekonde uit te stel nie. Kinders kan sterf. En dit maak nie saak wie s'n hulle is nie. Dostojewski het gesê: al die skatte van die wêreld is nie een traan werd wat 'n kind gestort het nie. Pyn van kaal hakke tot agter die kop, soos troppe perde, slaan met staal skerp hoewe by die senuweepunte.
  Haar wonderlike goue hare het reeds aan die brand geslaan, en die vlamme probeer roofsugtige in die gesig lek. Sy sal nooit weer dieselfde skoonheid wees nie. Hier is 'n pers sweer, versprei oor haar teer, fluweelagtige wang.
  Savva spring desperaat, hoe ver dit lyk om die doel te bereik. "n Mengsel van rook en brandende lug jaag die longe in. Die gevlekte T-hemp aan jou het reeds afgebrand, en jy is, soos Jeanne D, in 'n pynlike brand. 'n Bietjie meer, 'n bietjie meer. O my god, haar liggaam is 'n melaatse seer.
  Die vurige muur word onderbreek, en Savva spring uit in die koelte. Sy is reeds verbrand, haar wonderlike lyf is soos 'n aaneenlopende wond, en dit lyk of haar verbrande sole op die skerpste dolke trap. Daar is 'n blokkasie wat voorlê. En jy moet weer in die brullende, genadelose vlam spring.
  En die meisie voel dat haar krag en moed opraak. Sy raak amper dood van die pynskok. Maar deur die donker kan 'n mens 'n meisie sien wat haar handjies trek en met 'n gil van die vuur afbons, en 'n seuntjie met 'n geskeerde kop, en 'n baie klein een wat skaars leer loop het.
  Nadat sy die res van haar krag bymekaargemaak het, spring Savva, woede, en 'n sin vir geregtigheid gee haar die moed om ondraaglike pyn te oorkom. Vlammende stompe en balke vlieg na die kante. Nog 'n bietjie moeite. Die verbrande hande van die ontsierde meisie gryp die rooiwarm rooster. Pyn soos 'n honderdton ram val op die kop, bors, die hele lyf tot op die heel laaste sel. Die rooster beweeg nie en dan gryp Savva dit met sy tande. Jy kan mal word van sulke lyding, die laaste van die liggaamlike skoonhede wat deur die vlamme onaangeraak is, verkrummel en ineenstort. Maar toe, uiteindelik, beloon die Here die moeite, die rooster, rooi van die hitte, vlieg van die sementbasis af.
  Die kreupel meisie, met haar tande gebreek en wat bars van die hitte, word flou. By die laaste draad van bewussyn voel die verminkte vel soos 'n bevryde kind wat oor die verkoolde bene van die gevalle heldin spring.
  Savva het wakker geword ... Sy het saam met Andrei op die hoogste sneeu piek gestaan. Donderend, soos 'n koor van duisend stemme van aartsengele, kondig die stem aan:
  - Jy het die toets geslaag! Daar sal vrede op die planeet wees! Rusland sal die moeder word van al die mense van die aarde!
  "n Jonger met swart vel, en "n blondine wat nog slanker en mooier geword het, het blomtuine gesien, tregters wat toegegroei is voor ons oë, en wapens gooi, soldate omhels. Die era van haat en oorlog was vir altyd verby.
  En dit het oor die hele planeet geklink;
  Rusland en China vir ewig verenig,
  Islam, Christendom: vriende sonder kwaadwilligheid!
  Kom ons verheerlik die Allerhoogste Here Naam -
  Alle nasies van die wêreld - Inheemse familie!
  
  PETRUS III - DIE GROOT KONING
  Peter die Derde het daarin geslaag om die beroemde hervormer-generaal te oorreed om by sy span aan te sluit en die rang van veldmaarskalk te aanvaar. Nikolai Papin het Minister van Verdediging geword en 'n aantal hervormings deurgevoer. Hierdie sterk en gesaghebbende man het Peter III gehelp om die sameswering van die Orlov-broers te ontbloot en te onderdruk. Al vyf samesweerders is gehang. Catherine het 'n egskeiding vir egbreuk ontvang en is na 'n klooster verban.
  Petrus die Derde het sy mag versterk en is gekroon. En met sy koms aan bewind het tasbare veranderinge in Rusland plaasgevind. Inderdaad, Petrus die Derde, soos sy oupa, het fundamentele hervormings uiteengesit. En buitendien het die veranderinge buitelandse beleid beïnvloed.
  'n Ondersteuner van 'n alliansie met Frederik II, Peter het Rumyantsev, saam met die Duitsers, beveel om die Oostenrykers te verslaan. Daarna het Duitsland die voorheen verlore lande meer as teruggegee.
  Maar Rusland het ook beheer oor die seestraat van Denemarke ontvang en dit met die Pruise verdeel. Petrus het egter praktiese insig aan die dag gelê, en het byna al die besittings van hierdie staat gevat en net 'n simboliese deel van die kroon se besittings aan sy "gunsteling" Frederick oorgelaat. Daar moet gesê word dat Papin se invloed die kleinseun van Petrus die Grote bevoordeel het.
  Een van die idees van Peter die Derde was die idee om Pole tussen Rusland en Pruise te verdeel. In 1965 het oorlog met die Statebond uitgebreek. Die briljante Alexander Suvorov het vinnig daarin gevorder. Petrus die Derde blyk intelligent te wees en het daarin geslaag om oorspronklik Russiese lande in sy ryk te kry, en die Pruise het die etniese deel van Pole geken.
  Soos in die werklike geskiedenis, moes Rusland met die Ottomaanse Ryk veg. Die gevegte vir die Russe was selfs meer suksesvol. Papin se hervormings, die talent van Rumyantsev en die vinnig vorderende Suvorov het 'n effek gehad. Die tsaar het van die rustelose Alexander Vasilyevich, Peter die Derde gehou, en hy was self baie kieskeurig en was heeltyd op sy voete. So hulle het baie goed oor die weg gekom.
  Binne die land het keiser Petrus 'n aantal hervormings deurgevoer. Boedels is van nalatige grondeienaars gekonfiskeer ten gunste van die staatskas, 'n aantal beperkings is ingestel op corvée en die verkoop van kleinboere. Maar tot dusver het tsaar Peter dit nie gewaag om Serfdom ten volle te merk nie.
  Boonop het kerkhervormings sterk teenkanting van die Ortodokse Sinode veroorsaak. Die koning, met die argument dat die Bybel aanbidding en diens aan enigiemand anders as God verbied, het die kultus van heiliges afgeskaf.
  Daar was iets van Lutheranisme hierin - "n stryd met oorblyfsels en ikone.
  Bid net tot die Here God, aanbid hom net!
  Maar dit kon nie anders as om weerstand te wek nie. Op plekke het selfs die priesters die mense aangehits om te rebelleer.
  Nietemin het die hervorming geslaag, en in kerke, plekke van aanbidding het net beelde van Christus en die Maagd Maria oorgebly.
  Die mense het oor die algemeen verkies om na die koning te luister. Daarbenewens het Petrus die Derde beroemd geword as 'n sorgsame heerser. Meer ernstig was die beslaglegging op alle grond van kloosters en kerke.
  Ná die oorwinning oor Turkye het die koning se gesag nog meer gegroei. Perth die Derde het uiteindelik besluit om Serfdom af te skaf. So 'n besluit kon nie anders as om ernstige omwentelinge in die staat te veroorsaak nie. Die grondeienaars het groot verliese gely, maar die industriële rewolusie het begin. Die land het deur al die moeilikhede skerp en met verlangsaming vorentoe beweeg.
  Die tweede oorlog met die Turke blyk nog korter te wees en die Russiese troepe onder bevel van Suvorov het vinnig gewen. Boonop het die rewolusie in Frankryk die aandag van Europa afgelei.
  Dit is benut deur Petrus die Derde, wat op die troon van Konstantinopel, sy jongste seun, van Konstantin Voronina, die Turkse sultan, geplaas het.
  So het die Ottomaanse Ryk homself as 't ware in unie met Rusland bevind.
  Toe was daar die oorlog in Egipte. Die plaaslike sultan wou nie Rusland se heerskappy oor Afrika erken nie. En hier het die genie van Suvorov en Napoleon Bonaparte vir die eerste keer met mekaar gebots.
  Nadat hy in daardie tyd vir 70 jaar nogal baie geleef het, is Petrus die Derde dood. Hy het die geskiedenis ingeskryf onder die naam van die Groot Bevryder. Wat baie eerbaar is!
  Miskien oortref sy charismatiese oupa! En keiser Paulus het die troon bestyg. Soevorov, nadat hy die nog te jong en onervare Napoleon verslaan het, het die noorde van Afrika en selfs Marokko verower.
  Aangesien daar in hierdie alternatiewe geskiedenis geen bekende Switserse veldtog was wat Suvorov se gesondheid ondermyn het nie, het die beroemde geharde veldmaarskalk langer gelewe.
  Napoleon het nie keiser van Frankryk geword nie, want hy het nie tyd gehad om as bevelvoerder beroemd te word nie en is meer as een keer geslaan. Na die ineenstorting van die gids het Lodewyk die Agtiende die bewind oorgeneem. Daar was 'n hervorming, dit wil sê die herstel van die monargie.
  Paulus die Eerste het steeds nie die sameswering vrygespring nie, maar dit het vyf jaar later gebeur. En sy seun Alexander het keiser geword. Dit is waar die draai begin het. Konstantin was 'n tiener, en ook, omdat hy die Russiese Sultan van die Ottomaanse Ryk was, het hy aanspraak gemaak op mag.
  Maar Alexander Suvorov het nog gelewe en het daarin geslaag om sy neef en oom te versoen. Alhoewel die interne outonomie van die Ottomaanse Ryk natuurlik wrywing veroorsaak het.
  Daarbenewens het Rusland die opposisie van Engeland in die gesig gestaar. Die opkomende mag van Brittanje was nie gelukkig met sy buurland nie. En selfs die tweede groot oorlog met die VSA het begin. Miskien het die Britte verwag dat na die dood van George Washington, chaos en skande na Amerika sou kom. Maar die berekening was nie geregverdig nie.
  Die mense van die Verenigde State wou nie teruggaan onder die Engelse koning nie. Die oorlog het vir tien jaar met wisselende sukses geduur, en uiteindelik het Brittanje, nadat sy magte uitgeput is, die offensief gestaak.
  Maar die Amerikaners het nie kalmeer nie en 'n offensief teen Kanada ontwikkel. Die situasie vir Brittanje is vererger deur die posisie van Rusland, wat hulp aan die Amerikaners verleen het.
  Nog elf jaar van bloedige oorlog, en Amerika het Kanada herower. Brittanje was verswak, maar 'n nuwe geopolitieke monster het verskyn: die Verenigde State.
  Rusland het oorlog met Oostenryk gevoer en dit verower, deels met Pruise verdeel.
  Terselfdertyd het uitbreiding na Kanada voortgegaan. Die land het hoogs geïndustrialiseerd geraak. 'n Kragtige en talryke vloot is gebou. Die Russe het in Australië geland en na Afrika uitgebrei.
  Na die dood van Alexander die Eerste het daar weer 'n stryd om mag ontstaan, tussen die takke. Alexander se broer Konstantyn het geabdikeer, en die seun van 'n ander Konstantyn, Andrei, het na die troon gevorder en dit met Nicholas betwis.
  Formeel is Nicholas tot koning uitgeroep, maar tydens die kroning is die koning vermoor.
  In die daaropvolgende verwarring was Andrew die eerste wat nie heeltemal wettiglik die troon beslag gelê het nie. Die nuwe koning het feitlik onmiddellik 'n oorlog met Iran begin en 'n veldtog teen Indië onderneem. Brittanje was steeds in oorlog in Kanada en het vasgebind gevind. En die oostelike veldtog het die gesag van Andrei die Eerste versterk en hom toegelaat om sy tak van die Romanof-dinastie te begin. Terselfdertyd het Rusland en die Ottomaanse Ryk uiteindelik tot 'n enkele staat saamgesmelt. Ja, en annekseer Persië en Indië.
  Andrew die Eerste is opgevolg deur Alexander die Tweede. Onder hierdie monarg het Rusland sy uitbreiding na Indochina en na China self voortgesit. Pruise het ook die sterkste ryk geword, wat die Duitse lande verenig en Frankryk verslaan het.
  Brittanje het egter die Franse ondersteun en daar was 'n wraakoorlog. Die Britse Ryk het hardnekkige weerstand gebied. Die oorlog het vir 'n paar dekades voortgeduur.
  Rusland het intussen Asië heeltemal verower en Singapoer bereik. Dit het die grootste, sterkste moondheid in die wêreld geword en deur Asië en Afrika beweeg.
  Maar terselfdertyd het die Verenigde State ook gestyg. Die Amerikaners het die ontwikkeling van Kanada voltooi, waar hulle invloedsfere met Rusland gedeel het. Toe het hulle die state van Texas en Kalifornië van Mexiko verower.
  Die Verenigde State het 'n republikeinse regeringsvorm behou, terwyl Rusland vir eers 'n absolute monargie gebly het. Alexander II, vervang deur Andrei II. Die Romanof-dinastie het voortgeduur.
  Die uitgerekte oorlog tussen Brittanje en Frankryk, teen Duitsland, het daartoe gelei dat die Duitsers die voorheen verowerde lande, insluitend Lorraine, behou het, maar nie verder kon vorder nie en hulself heeltemal uitgeput het. Die Britte en Franse het egter ook redelik doodgebloei.
  Onder hierdie toestande het tsaristiese Rusland voortgegaan om die wêreld te oorheers en sy invloed te vergroot.
  True, 'n monster het grootgeword in die gesig van die Verenigde State. Boonop het Amerika uitgebrei as wat dit in die werklike geskiedenis was ten koste van Kanada.
  Maar dit het nog nie kommerwekkende afmetings bereik nie. Boonop het 'n burgeroorlog in die Verenigde State uitgebreek, wat tot massa ongevalle en vernietiging gelei het. Boonop, anders as die ware verhaal, het Generaal Lee daarin geslaag om deur die Kongres van die Konfederasie te breek, die reg van swartes wat in die weermag van die suidelike state gedien het: om vryheid en burgerskap te ontvang.
  En dit het die oorlog baie uitgerek en natuurlik die opoffering vermeerder. Die slinkse Russiese diplomasie, wat ook belangstelling getoon het om die konflik te verleng, het ook 'n uitwerking gehad. En suiwer takties het die suidelinge in die eerste stadium van die oorlog groot sukses behaal en kon Washington en New York inneem. Philadelphia het die nuwe hoofstad van die Noordelike Alliansie geword.
  Die burgeroorlog self het op 'n later tydperk geval: 1881 - 1905, en dinamiet, en selfs masjiengewere, is daarin verpletter.
  In Rusland is tsaar Andrei II deur Alexander III vervang. Die nuwe koning was glad nie vreedsaam nie. Rusland het in Afrika gekonfronteer met Frankryk en Brittanje, wat probeer het om nuwe kolonies te ontwikkel. En in konflik met hulle gehang.
  'n Nuwe oorlog het begin vir die herverdeling van die wêreld, waarin Pruise tradisioneel in alliansie met Rusland opgetree het. Hierdie keer het die Duitsers dit reggekry. Frankryk, saam met die Russe, is binne 'n paar weke verslaan. Brittanje het oorsee gesit, maar al sy kolonies in Afrika en Australië, en in die Stille Oseaan verloor.
  Die Duitsers het hulle s'n gekry en uitgebrei, wat die grens naby Parys gelei het, en na die Porte de Calais, en selfs Normandië ingesluit. En iets in Afrika self.
  En Brittanje het tot die vlak van 'n minderjarige mag gesink, Frankryk het heeltemal 'n sytak geword.
  Maar die volgende oorlog het reeds met Pruise plaasgevind, onder Wladimir die Derde. Teen hierdie tyd het sulke soorte wapens soos tenks, vliegtuie, duikbote verskyn.
  Die Pruise het in alliansie met Japan opgetree. Die oorlog het aanvanklik nie baie suksesvol vir Rusland ontwikkel nie. Korrupsie in die tsaristiese leër, die konserwatisme van die generaals en die aktiewe bystand wat deur die Verenigde State aan Japan verleen is, het geraak. Daarbenewens het Swede en Noorweë, en Brittanje en Frankryk Rusland teëgestaan.
  Die oorlog het in 1921 begin, ironies genoeg op die noodlottige dag van 22 Junie. Dit was amper 'n wêreldwye stryd. Wat van Europa en Asië oorgebly het, het teen Rusland gegaan. Spanje en Portugal het ook op 'n soortgelyke avontuur gegaan. Portugal het in Afrika uitgelaat gevoel, en die Spanjaarde het daarvan gedroom om hul eertydse glorie in die Middeleeue te herstel.
  Sedert hierdie oomblik in die Oostelike Halfrond is daar nie soveel ruimte wat nie deur die Russiese tsaar beheer word nie.
  Terloops, die oorweldigende meerderwaardigheid van tsaristiese Rusland in menslike hulpbronne, die sterk outokratiese stelsel en die swakheid van die interne opposisie het 'n deurslaggewende rol in die oorlog gespeel.
  Ja, die Duitse tenks het daarin geslaag om in die eerste twee maande van die Neman na die Dnieper deur te breek, en Riga te beleër, en in die suide die Russiese troepe uit Hongarye te verdryf. En die gode het die land van die Opkomende Son die geleentheid gegee om die Russiese vloot te verslaan. Maar weer, vir eers.
  Onbegaafde generaals kan geveg ná geveg verloor. Maar 'n nuwe een het grootgeword. En die koning het uiteindelik die stryd teen korrupsie verskerp en 'n min of meer draaglike voorraad georganiseer. En menslike hulpbronne: Chinese, Indiese, Arabiese afdelings was in beweging. Die Duitsers kon nie die Dnieper oorsteek nie, en in die winter het die Russiese troepe 'n teenoffensief geloods.
  Daar moet kennis geneem word dat Swede en Noorweë nie baie sterk teenstanders is nie; reeds in Maart 1922 is Stockholm ingeneem. En Oslo het in Mei geval. Teen Junie 1922 was die tsaristiese troepe in staat om die vooroorlogse situasie te herstel, wat die Pruise na hul oorspronklike linies teruggestoot het.
  Frankryk, wat hierdie ontwikkeling van gebeure sien, het hom uit die oorlog gehaas. In reaksie hierop het die Pruisiese koning Wilhelm Parys en sy suidelike streke beset. Russiese troepe het vorder. In September het hulle na die Vistula geborduur. Gevegte vir Oos-Pruise het ontvou. Koenigsberg het in Desember geval ... En Wene is vir die nuwe jaar bevry.
  Dit was ook nie maklik vir die Japannese wie se vloot groot skade gely het en die inisiatief verloor het nie.
  Die jaar 1923 het begin met 'n groot offensief van Russiese troepe in Pole en binne drie maande 'n uitgang na die Oder en die Alpe in die suide. Die Duitsers het 'n kans gehad om naby Berlyn uit te hou, maar Russiese troepe het in April 'n offensief in Beiere geloods. Die troepe het teen die einde van die somer stadig en bestendig opgeruk, die Russe het die Ryn bereik. In die herfs is die Ruhrgebied van die Duitsers herower, en in Desember, na hewige gevegte, is Berlyn omsingel.
  Duitsland het nie meer 'n kans gehad om die oorlog te wen nie. Nog ses maande in 1924 is op die vasteland geveg totdat Spanje, Portugal, Duitsland, wat voorheen deur die Duitsers gevange geneem is: Holland en België, onderwerp is.
  Net Brittanje het oorgebly, en Japan het reeds beide Okinawa en Hokkaido verloor.
  Churchill het die verdediging van die metropool gelei. Maar die Britte het geen kans gehad nie.
  Dit is waar, hulle het die herfslanding geklop.
  Die jaar 1925 het aangebreek. In die VSA was daar geen eenheid oor wat om te doen nie. Laat toe om Brittanje en Japan af te rond. Of gaan jy steeds in 'n moeilike oorlog?
  Gesonde verstand het gesê dat, ten spyte van die ontwikkelde industrie, Amerika onbenullig deur getalle verpletter sal word. Maar om alleen met 'n Russiese beer te wees, is uiters skrikwekkend.
  In Junie het Russiese troepe uitgevoer, hierdie keer het 'n suksesvolle landing in Brittanje, Londen geval. En in Augustus was Japan ook klaar.
  So het nog 'n oorlog geëindig.
  Rusland het beheer oorgeneem van al die lande van die Oostelike Halfrond. Terselfdertyd het die ryk self outokraties en eenheid gebly. Of amper unitêr. Europese besittings het 'n paar eksterne eienskappe van outonomie gehad. Maar tog het tsaristiese mag oral oorheers. Of dit nou die Koninkryk van Pole is, of die Koninkryk van Swede met tsaar Vladimir aan die hoof.
  Op 5 Maart 1933 het tsaar Vladimir die Grote gesterf, en sy seun Cyril het die nuwe tsaar geword. Maar die bewind van die nuwe monarg was kort, presies honderd dae. En op die troon was die vyftienjarige Alexander die vierde. En vyftig dae later het hy 'n ongeluk gehad. Nikolaas II het op die ouderdom van slegs tien jaar die troon opgevolg. Daar is vier keisers in een jaar... Wel, wat gebeur!
  Slegs baie selde, natuurlik, en nie in alle lande van die wêreld nie!
  Alhoewel, natuurlik, baie onthou het dat Nikolaas die Eerste vir 'n baie kort tyd regeer het en gesterf het as gevolg van geweld.
  Maar die begin van die bewind van Nicholas II was redelik goed. Twee jaar later is die eerste kunsmatige satelliet in die geskiedenis van planeet Aarde gelanseer, wat om die planete gevlieg het.
  En 1937 was nie so sinister soos in die werklike geskiedenis nie. Aangesien dit vanjaar was dat die eerste Russiese ou die ruimte ingevlieg het. Nee, nie Gagarin nie, maar Prins Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin was nog nie gelukkig nie. En waarheen gaan jy?
  Rusland, die mees uitgebreide ryk, kan kolossale fondse toewys vir ruimte-uitbreiding.
  Die volgende jaar, 1938, is die eerste Russiese atoombom getoets.
  Die nuwe tsaar Nikolaas II was nog baie jonk en natuurlik ongeduldig. Boonop het die Verenigde State Rusland se enigste gevaarlike mededinger gebly. Om nie te praat van die feit dat die Amerikaners ook op die punt is om 'n atoombom te hê nie.
  Op 1 Maart 1940, in opdrag van tsaar Nikolaas II, wat reeds formeel 'n volwassene geword het, het die inval in die Verenigde State begin. Die formele rede was die steun deur die Amerikaners van die Republikeinse opposisie in Rusland met die eise vir parlementêre verkiesings.
  Dit is moontlik dat die besluit van die Jong Man Nicholas II die verstandigste stap was. Dit is immers onmoontlik om 'n potensiële teëstander toe te laat om ook kernwapens te bekom.
  Die offensief van die Russiese troepe wat groot tenkkolomme gebruik het, het aanvanklik suksesvol en vinnig ontwikkel. Maar toe verskerp die verset van die Amerikaners. Vir etlike maande was die opmars van die Russiese troepe uiters stadig. Maar tog was die vyand besig om te verloor en toe te gee aan die hoeveelheid mannekrag, en die kwaliteit van die tenkvloot was gedoem.
  Maar 'n opstand het in Afrika en China uitgebreek. Boonop is beduidende magte afgelei om die rebellie te onderdruk.
  In 1941 het die Amerikaanse leërs 'n teenoffensief van stapel gestuur, maar het ook nie hul doelwit bereik nie. Verskeie aanvalle, en toe die winter van 1941-1942, waartydens die Amerikaners byna die hele Kanada verloor het. En in April het Toronto en Quebec amper gelyktydig geval.
  Die oorlog het reeds op tradisionele Amerikaanse grondgebied begin. Daar was uitruilings van houe. Maar die groter Russiese bokser het die Amerikaanse haan oorwin.
  Philadelphia het in Augustus 1942 geval. En in Oktober 1942 het Russiese troepe New York genader. Toe het die Amerikaanse regering besluit om kernwapens te gebruik.
  Maar hulle het steeds nie die geringste geleentheid gehad om die grondgebied van Rusland te kry nie, so daar is gewed op stakings teen die aanvalstroepe.
  Die bom is in die nag afgevuur. Hierdie besluit is te wyte aan die feit dat 'n helder flits die soldate verblind.
  Die effek was nie baie betekenisvol nie, 'n bietjie meer as 'n duisend mense het gesterf, twintigduisend mense is verblind, hoewel die meeste van hulle tydelik was. Maar so 'n slag kan nie deurslaggewend genoem word nie.
  Boonop het tsaristiese Rusland baie meer kernladings, so dit is nog nie 'n feit dat dit rasioneel is om so 'n uitruil van kernrantsoene oop te maak nie.
  Maar waarheen gaan jy? In 'n slegte posisie is alle skuiwe sleg, en slim politici kom nie in 'n slegte posisie nie.
  In Desember het New York en Washington geval, en voor dit het die Amerikaners nog vyf van hul nie baie kragtige en suksesvolle bomme wat ontwerp betref, gebruik. En die reaksie van die tsaristiese generaals het twintig van hul aanklagte laat vaar. Dit het dus geblyk dat dit 'n verskriklike bom serieel gebruik is.
  Die oorlog het tot 23 Februarie 1943 geduur, maar niemand het atoombomme laat val nie.
  Amerika is heeltemal bevry van die oorheersing van kapitaal en onder die heerskappy van 'n outokratiese monarg gebring.
  Die koning het nuwe lande en groot glorie ontvang. En nou het niemand dit gewaag om met hom te stry nie.
  In 1945 het Russiese ruimtevaarders op die maan geland. En in 1947 het die Russiese leër Mexiko binnegekom. Die koning het besluit dat dit tyd is om 'n einde te maak aan so 'n oorblyfsel soos die bestaan van baie state op een planeet. En sy leër het beweeg om alles te oorwin wat oorwin kan word.
  In 1949 het Argentinië die laaste soewereine land geword wat by die Russiese Ryk geannekseer is.
  En daar was vrede oor die hele wêreld. In 1953 het Russiese ruimtevaarders ook voet op die oppervlak van Mars gesit. 1956 - Venus met 'n man. 1960 - Mercurius. 1961 - een van die satelliete van Mars. 1967 - Man op Neptunus, en in 1968 - op Saturnus. In 1970 - Uranus, en in 1971 - Pluto.
  Nicholas II het in die geskiedenis opgeteken onder die bynaam: die voltooier! In 2016 was die koning reeds drie-en-negentig jaar oud. Maar die suksesse van aardse medisyne laat ons nog nie toe om die koning as te afgeleefd en swak te beskou nie. Hy is al 83 jaar aan bewind, wat 'n absolute rekord is onder daardie regeerders wie se ampstermyn min of meer betroubaar is. Alhoewel daar in die geskiedenis, sê hulle, gevalle was toe hulle langer regeer het.
  Op aarde gaan dit amper goed. Daar is weliswaar 'n probleem met die groeiende bevolking, wat reeds agt miljard oorskry het. Groot hoop word geassosieer met ruimteuitbreiding.
  Verskeie dorpe is reeds op die maan gebou. Soos dit geblyk het, met ses keer minder swaartekrag as op aarde, kan groente en vrugte wat in kweekhuise gekweek word, enorme groottes bereik.
  Dorpe is op beide Mars en Venus gebou, sowel as fabrieke op Mercurius. Hierdie planeet, wat die naaste aan die Son is, is baie gerieflik vir die vervaardiging en rol van metale. Vir hierdie doel word sonkrag gebruik.
  Daar is ook menslike nedersettings op die satelliete van Jupiter, Uranus, Saturnus. Ruimte word geleidelik tot 'n al hoe groter mate bemeester.
  En dit was in 2016 dat die eerste interstellêre ekspedisie na die ster Sirius vanaf die Maan begin het. Die monarg verwag baie om so 'n vreugdevolle gebeurtenis soos om kontak te bewerkstellig met broers in gedagte te hou.
  
  
  
  HEELAL NAGMERRIE
  Die Spaanse diktator Franco het, in teenstelling met die ware verhaal, ingestem dat die Duitse troepe die Engelse vesting Gibraltar aanval. In ruil daarvoor het Spanje 'n paar Britse en Franse lande in Afrika ontvang.
  Die aanval onder bevel van Mainstein het in die nag plaasgevind van 25 November 1940 tot 26. Soos dit geblyk het, was die Britte nie heeltemal gereed vir so 'n militêre skuif nie, en die Nazi's het daarin geslaag om so 'n kragtige vesting met 'n klap te verower.
  Die val het 'n beduidende impak op die verloop van die oorlog gehad. Die Wehrmacht kon magte oor die kortste afstand na Afrika oorplaas, en die Britte is verhinder om die Middellandse See vanuit die Ooste binne te gaan.
  Die Duitse bevel het verskeie afdelings na ekwatoriale Afrika gestuur. Boonop is Rommel se korps na Libië verplaas, 'n paar maande vroeër as die werklikheid.
  Die Britte het op hul beurt die offensief teen die Italianers in Ethiopië laat vaar en hul posisies in Egipte begin versterk. Rommel het egter daarin geslaag om voor hulle uit te kom, en as gevolg van 'n voorkomende aanval het hy die koloniale troepe verslaan en Alexandrië en Kaïro verower. Die posisie van Brittanje in Afrika het meer gekompliseerd geraak. Die Duitsers het reeds die Suez-kanaal bereik en gedreig om verder in die Midde-Ooste in te vorder. Daarbenewens het dit moontlik geword om na die Soedan te beweeg.
  Weliswaar was die sake van die Italianers in Griekeland nie baie suksesvol nie, maar die nadering van bykomende magte uit Duitsland het die situasie gered.
  Hitler het 'n dilemma gehad: om die USSR aan te val of Brittanje af te maak? Die suksesse van die Wehrmacht in Afrika het tot die tweede besluit gelei - om hul hande in die Weste los te maak. Alhoewel die militêre voorbereidings van die USSR vrees in die Fuhrer geïnspireer het.
  Die Rooi Leër het sterker geword, maar die Duitsers het ook nie stil gesit nie. Die produksie van tenks in 1941 het verdubbel in vergelyking met 1940, en lugvaart het met byna twee en 'n half keer toegeneem.
  Die Nazi's het die bombardement en landing op Malta uitgevoer. Toe het Rommel deur die verdediging by die Suez-kanaal gebreek en Irak binnegegaan, wat teen Britse bewind in opstand gekom het. Die Duitsers het relatief maklik beide Koeweit en die hele Midde-Ooste verower. Stalin, aan die ander kant, het 'n wag-taktiek gevolg. Maar Churchill het hardnekkig die oorlog voortgesit. Nadat die Wehrmacht Iran bereik het, het hulle na Suid-Afrika gewend.
  Die jaar 1941 het tot 'n einde gekom. Die vrylating van duikbote het toegeneem, en Brittanje was besig om sy kolonies te verloor. Die VSA was passief. Maar Japan kon nie stilsit nie en het die Peru-hawe op 7 Desember aangeval. 'n Nuwe intense oorlog het in die Stille Oseaan begin. En Hitler moes weer planne vir 'n aanval op die USSR laat vaar.
  Dit is nodig om die Japannese te help, om Iran en Indië, sowel as Suid-Afrika, in beslag te neem. En die belangrikste, Brittanje self. Boonop is Amerikaanse bomwerpers nie 'n speelding nie. Hulle kan die Derde Ryk baie moeilikheid veroorsaak. En dit is die gerieflikste om bomaanvalle van die grondgebied van Brittanje af te lewer.
  Die Fuhrer is dus in 1942 gedwing om die idee om die ooste binne te val, te laat vaar.
  Daar was 'n risiko dat Stalin self die front sou oopmaak, maar... 'n Mens moet Stalin se karakter ken. Hy is baie terughoudend in buitelandse beleid. Die oorlog met Finland het die Rooi Diktator nog meer versigtig gemaak.
  Terwyl die USSR besig is om krag op te bou. Die aantal lugvaart op 1 Januarie 1942 het twee-en-dertigduisend voertuie bereik, en tenks, meer as vyf-en-twintigduisend, plus nog drieduisend tankettes. In totaal het Stalin beplan om die werwing van 20 gemeganiseerde korps te voltooi, met 'n totale aantal tenks van 32 duisend voertuie, waarvan die nuutste KV van verskillende handelsmerke en T-34, 16,5 duisend. Boonop was die ontwikkeling van die T-50-tenks steeds aan die gang, hoewel die motor lig blyk te wees.
  Nadat die Duitsers die Matilda en 'n paar kruistenks teëgekom het en inligting gehad het dat die Britte besig was om swaar tenks te ontwikkel, het hulle ook hul eie mastodonten begin maak. Eerstens, die "Tiger" met 'n 88 mm kanon, en pantser met 'n ondeurdringbare 75 mm kanon met 'n lang loop.
  Inligting oor Sowjet-tenkbou was ook beskikbaar. Die KV-2-tenk het by die Mei-parade op Rooi Plein gemarsjeer, en die vier-en-dertig het data gehad.
  In elk geval, toe Speer aan die hoof van die imperiale ministerie van wapentuig en ammunisie gestaan het, het ontwikkelings in tegnologie vinniger gegaan. Hitler wou die beste tenks ter wêreld hê, en swaarder. Maar terwyl Duitsland duidelik minderwaardig aan die USSR was. En die aantal motors en hul kwaliteit. In Augustus 1941 het die produksie van die KV-3-tenk begin. Die motor het geblyk taamlik swaar te wees op 68 ton, maar gewapen met 'n 107 mm kanon met 'n aanvanklike projektielsnelheid van 800 meter per sekonde. Dit het haar 'n voorsprong gegee bo die "Tiger", wat terloops nog nie in die reeks bekendgestel is nie.
  Nog kragtiger was die KV-5 met 'n gewig van 125 ton en twee kanonne. So 'n swaar masjien het weliswaar meer probleme vir die Sowjet-leër geskep as goed. En in 1942 is die KV-4-weergawe wat 107 ton weeg, aangeneem . Die USSR kan met reg trots wees op sy swaarste tenks ter wêreld, en selfs die kragtigste.
  Maar aan die ander kant het Duitsland redelik goed ontwikkel in lugvaart. Yu-188, nadat hy in reekse gegaan het, het 'n spoed ontwikkel wat vergelykbaar is met vegters. DO-217 het ook ordentlik gelyk. Straalvliegtuie is ook aktief ontwikkel. Aangesien Brittanje die hoofteiken was, het die straalbomwerpers baie meer aandag gekry as in die werklike geskiedenis.
  Die Duitsers het aktief slawe-arbeid gebruik. Ingevoer uit Afrika 'n groot aantal swartes. Die swart werkers was gehoorsaam, gehard, maar ongeskoold. Hulle is vir hulpwerk gebruik.
  Maar deur Europa te beheer, kon die Duitsers genoeg getalle en geskoolde arbeid werf.
  Speer het selfs daarin geslaag om Hitler te oorreed en het nog nie 'n program uitgevoer om die Jode uit te roei nie, maar om hulle in die vervaardiging van vliegtuie en toerusting te gebruik.
  Die weddenskap is geplaas op 'n lugoffensief teen Brittanje en 'n massiewe duikbootoorlog.
  Amerika se toetrede tot die konflik het egter 'n kopseer vir die Fritz gebring, en 'n skerp toename in die aantal wolfgroepe afgedwing.
  Duitsland is te laat gedwing om die produksie van bomwerpers en strategiese vliegtuie op te bou. Eerste van alles Yu-288 en Yu-488 - met vier enjins. Maar hul ontwikkeling en om na te dink het tyd geneem. ME-109-modifikasie "F" as geheel was 'n waardige teenstander vir Britse motors. Maar die ontwikkeling van die ME-209 het misluk, net soos die ME-210.
  Die XE-177 duikbomwerper het ook misluk. Maar Speer het met kwantiteit gespeel. Daarbenewens het die Focke-Wulf die kragtigste vegter geword in terme van bewapening, wat vergoed het vir sommige van die swakhede van die ME-109. Ja, en die vlugskool van die Duitsers was beter as Engels, en nog meer Amerikaans. In Mei 1942 het die Nazi's Suid-Afrika ingeneem. En 'n Amerikaanse eskader het in Madagaskar aangekom. Die slag van Midway het blykbaar deur die Amerikaners verloor: so het die kaptein van die derde rang, wat 'n deurslaggewende rol in hierdie geveg gespeel het, ironies genoeg in Madagaskar beland. Die Verenigde State wou 'n basis in Afrika behou en nie die Nazi's laat ontspan nie. Maar dit het hul posisie in die Stille Oseaan aansienlik versleg.
  Die Japannese het weliswaar nie heeltemal na wense opgetree nie. Die stryd om die Hawaiiaanse argipel het voortgeduur.
  Die Nazi's het beheer oor Afrika verkry, en groot reserwes van strategiese grondstowwe, en ook Indië en Iran verower. Die hulpbronne onder die beheer van die Derde Ryk is groot, maar dit moet nog verteer word.
  Die lugstryd vir Brittanje is nie so eenvoudig nie. Die Duitsers het voortdurend die produksie van vliegtuie verhoog en druk uitgeoefen, maar daar was geen totale oorheersing nie. Die gebrek aan krag van strategiese lugvaart, en die hulp van die Verenigde State, en selfs dan is daar nie genoeg duikbote nie, geraak. En die wondertorpedo waarmee soveel hoop geassosieer is, het ons in die steek gelaat.
  Die Fuhrer het dit nie gewaag om in 1942 in Brittanje te land nie. Die weddenskap is gemaak op die versterking van die seekrag en die duikbootvloot. Terselfdertyd is vliegdekskepe en slagskepe gebou. Daar was genoeg produksievermoë, maar alles het tyd geneem.
  Klas A ballistiese missiele het ook fyn-instelling vereis. Maar die FAU-1-robotskulpe het begin om massa-vervaardig te word. Relatief goedkoop motors wat eenvoudige brandstof gebruik, het die ongetwyfelde voordeel gehad dat hulle nie vlieëniers nodig gehad het nie.
  Hitler, wat toegang tot onbeperkte natuurlike hulpbronne en arbeidsreserwes gekry het, wou die lewens van Duitse vlieëniers red. V-1 so maklik om te vervaardig en onbemand was die beste oplossing. En duisende sulke robotdoppies het sedert die herfs van 1942 op Londen geval.
  Terselfdertyd het die Duitsers die ontwikkeling van die Arado-straalbomwerper en ballistiese missiele versnel.
  Stalin het aangehou om te wag en krag op te bou. In 1942 het die USSR vyf en 'n half duisend nuwe tenks KV en T-34 vervaardig, en ongeveer 'n duisend ou handelsmerke, ongeveer vyfhonderd nuwe ligte T-50 en T-60 en tweehonderd amfibiese. Die vliegtuigvloot het ook toegeneem - sowat vyftienduisend nuwe en ou vliegtuie het in diens geneem. Selfs daar was 'n tekort aan vlieëniers. Die produksie van Katyushas het stadig toegeneem.
  Nazi-Duitsland het meer as dertigduisend vliegtuie vervaardig, maar aansienlike verliese in gevegte gely. Die Duitsers het ongeveer ses en 'n half duisend tenks vervaardig. Die meeste van alles, die T-3 en 'n nuwe wysiging van die T-4 met 'n langloop 75 mm-geweer. 'n Bietjie meer as honderd van die nuutste "Tigers" is vervaardig, en "Panthers" is nog net in prototipes.
  Maar die MP-44-aanvalsgeweer wat deur Schmeister ontwerp is, het die reeks begin betree. Anders as die ware storie, hoef die masjien nie ontwikkel te word met inagneming van die tekort aan nie-ysterhoudende metale nie. En dit het die ontwikkeling van 'n eenvoudiger aanvalsgeweer, met allooistaal, versnel.
  So in klein wapens het die Duitsers 'n voordeel begin kry. Maar hulle het ook tyd nodig gehad vir die masjien om al die troepe te herbewapen.
  Maar in die duikbootvloot, waar die vrylating veertig of vyftig duikbote per maand bereik het, het die Duitsers werklik geen gelyke nie.
  Daar was selfs baie hoëspoed duikbote op waterstofperoksied. Versnelde werk in die kernprogram. Gelukkig is daar baie hulpbronne. En selfs die fout van Duitse fisici dat grafiet nie geskik is as moderator nie, het nie katastrofies geblyk te wees nie. Verskeie fabrieke vir die vervaardiging van swaar water is gebou, ook in Afrika.
  Dit is dus nie deur te was nie, dit is deur te rol, maar die Nazi's se kernreaktor het in Desember 1942 begin werk. Selfs 'n bietjie vroeër as die Amerikaners. Ná die nederlae in die Stille Oseaan het hulle met ernstige demontage begin. En befondsing vir die kernprogram is drasties gesny.
  Die begin van 1943 is gekenmerk deur Hitler se verklaring van Totale Oorlog en die instelling van universele arbeidsdiens in die besette gebiede. Die massiewe V-1-aanvalle op Londen het hulself nie heeltemal geregverdig nie. Die Britte het geleer om sulke houe gedeeltelik af te weer, maar die Duitsers het die nommer geneem.
  Maar die duikbootoorlog was werklik rampspoedig vir Brittanje. Die produksie van wapens op die eiland het skerp gedaal weens 'n gebrek aan grondstowwe. Die metropool was op die rand van ineenstorting. Boonop het die Nazi's Madagaskar ingeneem, en die Japannese het saam met die Nazi's Australië binnegeval en relatief vinnig sy oorgawe bereik.
  Alhoewel Stalin die gevaar van wagtaktiek verstaan het, het hy getrou aan homself gebly en nie in 'n bakleiery gekom nie. Beter laat die kapitaliste hulself tot die einde uitroei. En ons sal kyk...
  Maar hierdie taktiek het ook sy nadele gehad. Deur groot hulpbronne te gebruik, was die Derde Ryk reeds besig om 'n oorlog teen die USSR voor te berei. Die produksie van tenks in die Derde Ryk in 1943 het 'n gemiddeld van 1 200 voertuie per dag bereik, plus driehonderd-en-vyftig selfaangedrewe kanonne. Boonop is selfaangedrewe gewere glad nie swak nie. "Ferdinands", "Hommels", "Jagdpanther". As in ag geneem word dat die Duitsers byna nie verliese in tenks gely het nie, was hul aanvulling van die panzvale reeds twee keer so vinnig as dié van die Rooi Leër. En die kwantitatiewe gaping in tegnologie ten gunste van die USSR het begin krimp.
  Wat kwaliteit betref, het die Fritz 'n "King Tiger" soortgelyk in gewig as die KV-3 gekry, in terme van penetrasiekrag was die geweer selfs ietwat beter as gevolg van die kwaliteit van die projektiel en sterker frontale pantser. Wel, die superswaar Sowjet KV-5 en KV-4 het geblyk baie tegnies onbetroubaar te wees, veral hul onderstel. Die gevegsgebruik van sulke monsters was dus in twyfel getrek.
  En Stalin het ook die skepping van 'n KV-6 met sewe gewere en twee vuurpyllanseerders beveel. Hulle het die kar gemaak. Maar dit blyk so swaar en lank te wees dat jy dit nie op 'n trein kon dra of in die geveg kon ontplooi nie. Die T-34-76 is nogal 'n suksesvolle voertuig, maar swakker in trompop gevegte as die Panther of Tiger. En die KV-1 en KV-2 is vergelykbaar met die Duitsers in terme van gewig, maar hulle is minderwaardig as die Panthers en Tigers in kolf. Die Duitse T-4 het die vier-en-dertig in pantser ingehaal en oortref in bewapening, sigbaarheid en optika, en dit teen 'n gelyke gewig, of selfs minder, as ons swaarder modifikasies vergelyk.
  Kortom, die Fritz is opgetrek en die kwaliteit was op peil. En die voorkoms van die ME-309 en ME-262 het 'n voordeel gegee in die kwaliteit van lugvaart. Soos die Yu-488, die beste vier-enjin bomwerper. En agter hulle is reaktiewe modelle. Soos Yu-287 en Arado.
  In September 1943 het die Nazi's uiteindelik 'n suksesvolle landing in Brittanje uitgevoer. Ná twee weke se gevegte - het Engeland gekapituleer. En hoewel Churchill na Kanada gevlug het, het die uitslag van die oorlog in die Weste 'n uitgemaakte saak gelyk.
  Roosevelt, nadat hy sy belangrikste bondgenoot verloor het en die groeiende mag van die Derde Ryk gevrees het, het vrede gevra.
  Hitler het, na samesprekings met sy gevolg, 'n voorwaarde vir die Verenigde State gestel: die verwerping van die kernprogram en die erkenning van al die verowerings van Japan en die Derde Ryk. Asook die onttrekking van troepe uit Ysland, wat die Fritz reeds eintlik met die duikbootvloot oorgetrek het. Die beheer van die Land van die Opkomende Son oor Gaia, waar die gevegte nog nie opgehou het nie. Daarbenewens het Hitler materiële vergoeding vir die Derde Ryk en Japan geëis vir al die vernietiging en militêre uitgawes wat deur die Verenigde State en Brittanje veroorsaak is.
  Alhoewel die terme van die vrede uiters moeilik was, het Roosevelt met groot moeite daarin geslaag om hul aanvaarding in die Kongres en die Senaat deur te druk.
  Stalin se wenke dat hy nie daarteen gekant was om by die Axis-koalisie aan te sluit nie, en ten minste gereed was om Alaska terug te neem, het 'n groot rol gespeel in die VSA se nakoming.
  Amerikaanse pragmatisme het gewen, wat blykbaar hoër was as entoesiasme en emosies. Boonop het die Duitsers se kernprogram vinniger ontwikkel as die Amerikaanse een, en dit was in die toekoms belaai met 'n katastrofe.
  Die eerste fase van die Tweede Wêreldoorlog is verby. Maar die Fuhrer wou nou die USSR beëindig.
  Stalin se onverwagte wag-en-kyk-taktiek en sy toewyding aan die saak van wêreldvrede het 'n sinistere grap gemaak. Josef is teengestaan deur die Derde Ryk en Japan met al die hulpbronne van die Oostelike Halfrond, insluitend Australië, en sommige brughoofde in die Westerse wêreld.
  Die Land van die Opkomende Son het China egter nog nie voltooi nie, maar dit kon heel moontlik 'n tweede front oopgemaak het. Hitler, aan die ander kant, het aktief koloniale troepe en vreemde legioene gevorm. Terselfdertyd het die produksie van wapens ook toegeneem.
  In die eerste helfte van 1944 het die produksie van tenks en selfaangedrewe gewere in die Derde Ryk honderd voertuie per dag bereik en oorskry. Panther-2 het in sy vlak alle Sowjet-motors omseil. Daar was ook 'n meer gevorderde Duitse tenk "Lion", en binnekort die "Royal Lion".
  En die belangrikste, straallugvaart is serieel ontwikkel. In reaksie hierop het die T-34-85 en IS-1 en IS-2 tenks in die USSR in produksie gegaan, en niemand het ook die KV-reeks uit produksie verwyder nie. Die mees massiewe produksietenk van die Derde Ryk vir 1944 was die Panther-2, en die USSR T-34-85. Swaarder modelle is aansienlik - omtrent keer in tien kleiner hoeveelhede - vervaardig. En die Duitsers wou nie veel gewigte op Sowjet- paaie ry nie, en Stalin het die KV-reeks begin wantrou, en die IS'e blyk te rou te wees.
  Die Duitse "Panther" -2 met 'n 88 mm-kanon van 71 L-kaliber het egter die T-34-85 oortref in pantserdeurdringende krag van die kanon, in frontale pantser en 'n bietjie aan die kant, en ook nie gee toe in bestuursverrigting met 'n enjin van 900 perdekrag en gewig op 47 ton. Selfs toe die gewig van die Duitse tenk tot 50,2 ton gegroei het, het dit geblyk nie noodlottig te wees nie.
  En die Duitse straalvliegtuig het glad nie 'n waardige teenstander gehad nie.
  Hitler het besluit dat dit beter is om nie die rubber uit te sleep nie, en het die oorlog op 22 Junie 1944 begin. Gooi op die USSR drie honderd en vyftig van hul eie en buitelandse afdelings, en honderd en twintig afdelings van satelliete. Aan die kant van die Derde Ryk was: Roemenië, Hongarye, Slowakye, Kroasië, Finland, Swede, Italië, Portugal, Spanje, Bulgarye, Argentinië, Turkye.
  Die Duitsers het ook 'n groot aantal buitelanders en hiwi's in die Wehrmacht gebruik. In totaal het die Derde Ryk, in die eerste vlak alleen, twaalf en 'n half miljoen soldate in die geveg gegooi, waarvan nie meer as veertig persent Duitsers volgens nasionaliteit was nie. Satelliete het nog drie miljoen bygevoeg. In totaal is daar byna sestien miljoen infanterie in die eerste vlak, ongeveer drie-en-dertigduisend tenks, meer as vyf-en-vyftigduisend vliegtuie, ongeveer tweehonderd-en-vyftig kanonne en mortiere.
  Die USSR het na mobilisering dertien en 'n half miljoen soldate ontplooi, maar 'n deel van die magte moes in die Verre Ooste en interne distrikte aangehou word. In die eerste fase was daar agt miljoen soldate, ongeveer dertigduisend tenks, byna veertigduisend vliegtuie en ongeveer tweehonderdduisend gewere en mortiere.
  Dus, aan die kant van die Derde Ryk, is daar 'n dubbele meerderwaardigheid in infanterie, en 'n vyfvoudige meerderwaardigheid in magmobiliteit, met 'n beter masjiengeweer. True, die USSR het baie masjiengewere, amper gelykheid.
  Die verskil in tenks is nie groot nie, maar die persentasie verouderde voertuie in die USSR is hoër, sowel as tenks van vroeër vrystellings.
  Duitse stralerlugvaart het geen teenstander nie, en die Derde Ryk-propeller-aangedrewe vliegtuie is vinniger en beter gewapen. Trouens, Sowjet-voertuie is beter in horisontale manoeuvreerbaarheid.
  In artillerie en mortiere is die balans van magte die naaste aan gelykheid. Beide kwantiteit en kwaliteit.
  Die vloot van die Derde Ryk is weliswaar veral onder water, baie keer sterker as die Sowjet-een. Soos die geval is met Japan.
  Daarbenewens het die Nazi's reeds klas A ballistiese missiele in massaproduksie, en die eerste diskette het opgestyg.
  Oor die algemeen sal die Nazi's sterker wees, en Stalin het redelik voorberei, hoewel laat, verdediging. Maar baie is nie gedoen nie. Die Stalin-lyn is nie ten volle herstel nie, en die belangrikste is dat die troepe nie voldoende opgelei was om die linie te hou nie. Alhoewel hulle desperaat heropgelei is.
  Die grenslyn van Molotov, vir drie jaar se kans, was oor die algemeen voltooi, maar dit was te naby aan die grens geleë en het nie voldoende diepte gehad nie. Daarbenewens het Stalin die bou van 'n derde vlak agter die Dnieper beveel, maar dit is eers begin ná die oorgawe van die Verenigde State.
  Benewens die Sowjet-troepe, kan 'n mens weliswaar reken op dele van die NKVD, wie se getal tot 'n miljoen soldate en die burgermag gebring is. Dit is sowat vier miljoen mense, net in westerse stede. Alhoewel, natuurlik, hul geveg doeltreffendheid is baie erger as dié van gewone eenhede.
  Die Duitsers, sowel as die werklike geskiedenis, het die hoofslag in die middel toegedien en die Bialystok-lys en die Lvov-vuis gesny. Die heel eerste dae van die gevegte het getoon dat die Duitsers, ten spyte van die groot aantal buitelandse eenhede, die offensief min of meer vlot gevoer het. Maar die Sowjet-troepe gaan dikwels verlore.
  Daarbenewens het die gevegsvermoë van die Oekraïense eenhede twyfelagtig geblyk te wees. Baie drosters en oorgegee in die heel eerste dae van die oorlog.
  Dit was nie moontlik om die vyand in grensgevegte in bedwang te hou nie. En toe het Stalin 'n fout gemaak deur die onttrekking van eenhede na die hooflyn te verbied en te eis om die front reguit te maak. Die fout is egter reggestel, maar laat. Die Duitsers kon Minsk reeds op 28 Junie inneem, nadat hulle die Stalin-lyn in die middel gebreek het.
  Die verwarring het net vererger. Op 30 Junie het die verwagte toetrede tot die oorlog van Japan en sy satelliete plaasgevind. So, vir eers, moes ons vergeet van die oordrag van troepe uit die Verre Ooste.
  Die Duitse deurbraak in die sentrum was besig om uit te brei. Daar was 'n groot gaping wat desperaat probeer toestop het. Maar die Nazi's het gevorder en op 16 Julie by Smolensk ingebreek.
  Deur alle beskikbare reserwes in die geveg te werp en die milisies onder die wapen te plaas, kon Stalin en Zhukov die opmars van die Fritz in die middel keer. Maar Hitler het sy troepe na die suide gedraai. Die Nazi's het 'n groot ketel in Kiev geskep en byna die hele Oekraïne ingeneem.
  Geblokkeer Leningrad, die Krim binnegeval. Die verloop van vyandelikhede het baie soos 1941 gelyk, soos meedoënlose karma. Maar die verskille was ook redelik beduidend. Die USSR het in 1941 'n paar gratis reserwes gehad, en nou was alles reeds gemobiliseer. En toe die aanranding in Oktober plaasgevind het, het dit geblyk dat daar byna niks was om die verdediging mee vas te hou nie.
  Teen die begin van November 1944 het die Nazi's Moskou omsingel, wat Stalin gedwing het om na Kuibyshev te vlug.
  Die Nazi's, anders as die werklike geskiedenis, het 'n beduidende numeriese meerderwaardigheid gehad. Hulle het genoeg afdelings gehad om Moskou vanuit die Noorde en Suide te omseil. Maar die Sowjet-eenhede het te veel op verskillende fronte versprei.
  In werklikheid, in 1941, na mobilisasies, het Stalin 'n voorsprong bo die Wehrmacht gekry in die aantal personeellede, en hy het vier keer meer vliegtuie en tenks gehad as wat die Derde Ryk gehad het vanaf die begin van die oorlog. En in die eerste vyf maande van die oorlog is meer Sowjet-toerusting in die werklike geskiedenis vervaardig.
  Maar nou is die Nazi's almal troefkaarte, aan die kant van beide die hoeveelheid en kwaliteit van wapens en personeel. En die Rooi Leër het dieselfde sere as in 1941. Insluitend die onwilligheid van Oekraïners, Balte en baie klein nasies om vir die Sowjet-stelsel te sterf. Massaverraad en hardloop teen slagoffers van onderdrukking, onteienes en ander wat van alle soorte beledig is. Insluitend die ideologiese vyande van die Sowjet-regime.
  En die feit dat die Duitsers ook die Weste verslaan het, vermeerder net die aantal verraaiers.
  Daarom is dit nie verbasend dat Moskou omsingel is nie, en dat die Duitsers die Donbass, Voronezh verower het en na Stalingrad beweeg.
  Die winter in 1944 was ongelukkig nie so ryp en sneeuagtig soos in 1941 nie. Moskou het egter heldhaftig uitgehou tot einde Desember 1944. Stalingrad het in Januarie 1945 geval, en die gevegte daarvoor was nie te lank nie. In Februarie en vroeg in Maart het die Duitsers en hul satelliete die Kaukasus en die Bakoe-oliebronne heeltemal gevang.
  Toe gaan die offensief langs die Wolga. Na Saratov, na Kuibyshev, en verder na Orenburg en Kazan.
  Stalin het na Sverdlovsk gevlug. Kazan het in Mei geval. In die somer het die Duitsers en Japannese voortgegaan om die dieptes van Rusland in te trek. Die weerstand van die Sowjet-troepe het geval. Op 5 Augustus 1945 is Sverdlovsk ingeneem. En op 3 September 1945 het Stalin uiteindelik ingestem om oor te gee. In ruil vir hul eie lewens en vryheid.
  Die Tweede Wêreldoorlog is verby. Maar vrede het nie lank geduur nie. Nadat hy kernwapens getoets het, het Hitler oortuig geraak van hul fenomenale vernietigende krag.
  Dit het nou geblyk dat Japan en die Verenigde State steeds op pad was na wêreldoorheersing deur die Derde Ryk. En hoewel die Fuhrer meer land verower het as Djengis Khan, Alexander die Grote, Napoleon, keiser Trojan en Suleiman die Manjifieke saam, het hy besluit om Japan ook te verslaan.
  Presies drie jaar na die einde van die Tweede Wêreldoorlog het honderd ballistiese, interkontinentale missiele met kragtige kernladings die land van die Opkomende Son op een slag bedek.
  En toe begin die offensief van die grondeenhede van die Wehrmacht en die vloot. Die Duitsers het relatief vinnig beslag gelê op Japan se besittings in Asië, en die metropool self is met atoombomme met die grond gelyk gemaak.
  Min of meer langdurige weerstand is verskaf deur die Stille Oseaan-besittings van die land van die Opkomende Son. Maar teen Junie 1949 was alles verby. Nou was al wat oorgebly het om die Verenigde State te verslaan. Boonop was daar 'n rede. Die Amerikaners het, strydig met die ooreenkoms, nietemin kernwapens ontwikkel en hul geheime toets uitgevoer.
  Hitler het die oorlog op 1 Januarie 1950 begin en driehonderd kernmissiele gelyktydig op die nuwe jaar laat val. "n Verwoestende kernaanval het honderd groot Amerikaanse stede vernietig en etlike tienmiljoene mense doodgemaak. Het nog een van die grootste misdade van Adolf Hitler by die langste lys van die mees afskuwelike gruweldade gevoeg. Toe kom die inval in Kanada, en uit die suide saam met die Latyns-Amerikaanse diktature. Die Amerikaners was verswak en geskok, maar hulle het desperaat geveg. Hulle het verstaan dat nederlaag vir hulle slegs slawerny en 'n stadige, pynlike dood beteken. Daarom was dit die mees desperate van alle oorloë. En dit het vir meer as 'n jaar geduur, wat die Derde Ryk gedwing het om nog ongeveer tweehonderd kernladings te laat val, en baie vrugbare lande in 'n radioaktiewe woestyn te verander. Maar die doelwit is nietemin bereik en die laaste vyand van die Derde Ryk is verslaan. En daarna het die proses van sogenaamde wêreldglobalisering begin. Die Duitse mark het die enigste wêreldgeldeenheid geword. Selfs formeel onafhanklike lande is verminder tot die vlak van kolonies van die Derde Ryk, terwyl slegs beperkte plaaslike selfregering gehandhaaf is. Jode en Sigeuners is verbied: hulle is opgesoek en vernietig. Die SS het massiewe suiwerings uitgevoer en woed. "n Ware nagmerrie het aangebreek - die uur van die draak. Of, meer akkuraat, 'n era. Die Fuhrer was besig om 'n werklike wêreld totalitêre ryk te bou met 'n aanspraak op ruimte-uitbreiding. In 1959, tydens die viering van die Führer se sewentigste verjaardag, het 'n amptelike kroning plaasgevind, 'n wêreldwye volksstemming - wat die titel van superkeiser gelegitimeer het. En toe Adolf Hitler in 1967 dood is, het sy seun sy titel en mag geërf. Teen daardie tyd het die planeet Aarde reeds nedersettings op die Maan en op Mars met Venus gevestig, en was aktief besig om voor te berei vir uitbreiding na die buitenste sterrewêrelde... Die Nazi's wou 'n universele ryk hê - die konstruksie van die Star Reich, ten einde om die hele heelal in 'n nagmerrie te dompel.
  
  
  EEN HONDERD DUISEND PRAGTIGE MEISIES
  Elfaraya het haarself in die geveg gesien... Sy is nou 'n vegter en leier van 'n nie swak weermag.
  Pragtige meisies: hulle het net borste en dye wat met ligte gepantserde plate bedek is. En die arms, bene en maag is kaal, bruingebrand.
  En hierdie meisies pak kaalvoet. Daar was honderdduisend van hulle. En al die meisies, nie 'n enkele man nie! En alles pragtig, skraal, atleties, gespierd, bruingebrand, met pêreltande!
  Soos Amasone... Opgestel in kohorte. Swaarde in die hand, buig agter. Daar is geen skilde nie - die vegter glo dat die swaard meer waar is as die skild.
  En vlae wapper trots oor die meisies. Hulle is gereed om te veg en wil met selfvertroue wen!
  Maar van ver af beweeg hordes orke. Harige, nare bere. En omtrent honderd keer minder trolle wat as hul bevelvoerders dien.
  En nou beweeg hierdie horde na die meisies toe.
  Elfaraya gee die opdrag:
  - Skiet vanaf boë, in 'n hoë boog!
  Die meisie, met die kaal vingers van haar grasieuse bene, trek die boogsnare. En skiet dodelike pyle.
  Terselfdertyd het die krygers hul tande ontbloot en brul:
  Kom ons word kampioene!
  En hulle vlieg op die vyand met 'n dik swerm pyle. Hulle steek teëstanders soos 'n krimpvarkie met naalde.
  Orke en trolle val, geslaan met moorddadige en wrede.
  En Elfaraya sê:
  - Vir die nuwe grense van die ryk!
  Krygers tree sinchroniseer op. Hulle bruingebrande lywe, so pragtig en blink. En kaalvoet flits bruingebrande enkels. En die vingers is hardnekkig aan die onderste ledemate. En die geskenke van vernietiging vlieg na hulself en tref teenstanders.
  Orke en trolle val stukkend. En hulle het dieregesigte verdraai van pyn.
  Krygers is eenvoudig bewonderenswaardig. Hulle is dun, gespierde middellyf en seningagtige bene. Hoe duisende pyle gelyktydig afgevuur sal word.
  En hulle sal 'n massa Orke verslaan. En sing:
  - Vir ons groot eer,
  Kom ons eet bandiete!
  En weer baie pyle, en hulle sal dit los. En hulle sal al die naderings na die heuwels waar hulle geleë is met lyke strooi.
  Ja, hulle is wonderlike krygers. Waarin so 'n wilde grinnik, en liggaam draai in die regte rigting met die uitroei van opponente.
  Elfaraya skiet self 'n boog. Sy trek die toutjie met haar kaal tone, en slaan baie akkuraat.
  Terselfdertyd sing die meisie vir haarself:
  - Geweld hou die wêreld,
  Vulkaan van woede slaan op 'n groot manier uit!
  Hoër spanning,
  Word wakker met pyn en vrees!
  En weer vlieg die pyl wat deur die kaalvoet van die vegter gelanseer word. En slaan drie orke op een slag.
  Dié verstik uit die fonteine van bloed. En Elfaraya hoe om te piep:
  - Eer aan my magie!
  En weer sal hy 'n pyl met sy kaalvoet skiet. Hierdie is 'n meisie - van die hoogste klas, sy het beide 'n lyf en alles anders.
  Die eerste vlaag aanvalle deur orke en trolle het vasgeval. Net 'n massa lyke het oorgebly. Maar nou verskyn nuwe losbande van harige wesens.
  Elfaraya skiet weer, en doen dit akkuraat, en terselfdertyd grom:
  - Eer aan ons wêreld!
  En weerlig vlieg van haar kaalvoet af. En die massa Orke word aan die brand gesteek en aan flarde geskeur.
  Ja, dit is 'n vegterprinses. Met haar sal enige man veilig beskerm voel.
  En die ander honderdduisend meisies is nie erger nie. En hulle skiet baie goed. En die belangrikste, vinnig.
  Hulle kaal, gespierde bene het net tyd om te flikker.
  Hier is hulle in harmonie:
  - Ons gee 'n aktiewe pas,
  Ons tref die vyand reg in die oog!
  En weer stel hulle kaalvoet nuwe gawes van die dood vry. Dit is oor die algemeen hul bekendstelling van gevegsenergie.
  Selfs Elfaraya het gesing:
  - Orke brul - treurige gesigte,
  Weet, vriende, ek is 'n moordenaar!
  Ek sal almal doodmaak, ek sal almal vernietig,
  En ek sal wie ook al se harige gesig breek!
  Ja, die meisie is regtig uiters veglustig. En wanneer 'n horde orke nader hardloop, sou dit hulle soos 'n pulsar tref. En dadelik is vyftig wesens saam met vleis in klein stukkies geskeur.
  Elfaraya het gegrom:
  - Vir groot idees sodat alle wesens brand!
  Die vegter het toe weerlig van haar naeltjie geneem en vrygelaat. En 'n paar dosyn orke het geblyk soos ramme te wees wat met 'n toetspen deurboor is. Hulle het amper dadelik gebraai.
  En die res van die meisies het gebel:
  - Vir die Heilige Land!
  En ek sal dit ook vat en hulle sal klonte energie van kaal hakke laat val! En het baie harige vegters uitmekaar geskeur.
  Elfaraya, wat aanhou skiet, hierdie keer die tou van die boog met haar hande getrek het, piep:
  - Vir ons magie!
  En sy het ook 'n weerligstraal van haar kaal hakskeen afgeskud ... En sy het so hard geslaan dat 'n hele honderd orke en trolle verkool is. Soos vlekke wat in 'n vlamwerper vasgevang is.
  Elfaraya het gebel:
  - Ek is 'n groot towenaar!
  En weer, hoe hy die vyand toeslaan. En haar oë blink. En die meisies gooi met haar groot passie pyle na die orke en trolle.
  Heuwels groei uit lyke. Hulle stapel almal op en stapel op. En meer en meer dood.
  Elfaraya het dit geneem en met 'n laggie opgemerk:
  - Wat om te doen as daar 'n koning in jou kop is?
  Skep dan vir hom 'n paleis!
  En weer sal die prinses met haar kaalvoet 'n moorddadige en doodverpletterende geskenk van uitwissing loods.
  Hierdie meisie is net die verpersoonliking van die dood. Maar terselfdertyd is haar stralende oë so vriendelik.
  En die res van die meisies wat baie dierewesens uitroei, so 'n tsoenami-golf bekruip hulle, dis oor die algemeen super. En so verwoed oorlaai die vyand met pyle. Dikwels deurslaan.
  Elfaraya skree:
  - Ek is in sulke tye gebore,
  Dat my liewe land my onthou!
  En die vegter het op haar hande gestaan, haar kaal bene oor haar kop gedraai en 'n groot, vurige knop gedraai. En hoe dit 'n klont energie na teenstanders sal gooi.
  En dadelik het 'n duisend Orke ontplof. En hulle velle is aan die brand gesteek en dadelik afgeskilfer.
  Elfaraya het geskree:
  "Ek is 'n G-klas vegter!"
  En hoe lag hy.
  Dan sal weerlig uit die tong vrygelaat word. En verbrand baie vyande.
  Toe brul die meisie-prinses:
  - Vir my die hele wêreld!
  En uit die groen oë van die skoonheid het weerlig geval... En hoe hulle al hierdie ontelbare wesens getref het.
  Elfaraya het selfs gesing:
  - Miljarde jakkalse, duiwels! En my slagspreuk is eenvoudig - maak almal dood!
  En met haar kaal vingers het die prinsesmeisie nog 'n, baie moordende pulsar vrygestel.
  En hoe dit almal sal skeur ...
  En ander meisies is nie minderwaardig aan haar nie. Almal verpletter en verpletter teenstanders met hul pyle. Met behulp van, natuurlik, hul baie flink, sonder onnodige skoene bene.
  Orke is duidelik uitasem. Maar daar is so baie. En meer en meer nuwe regimente van wesens kruip.
  Sulke meisies kan egter nie in die verleentheid gestel of geskud word nie. As hulle gaan baklei, dan baklei hulle. En hulle weet nie hoe om bang te wees nie. Of eerder, hulle wil nie weet nie.
  Hier is hul kaalvoet wat dodelike geskenke van die dood loods. Wat die orke se voorkoppe verdeel het.
  Dit is die meisies - hulle is regtig supermans in baie kort rompies. En so aantreklik en pragtig.
  En honderdduisend meisies is 'n kolossale krag! Waarteen niks kan klaarkom nie!
  Elfaraya het getjirp:
  - Eer aan ons verskynsel!
  En uit 'n kaal hak het weer 'n pulsar van vernietiging vrygestel. En die massa Orke, het die bewoners van die hel geword.
  En hoekom sou sulke ruige mense in die paradys toegelaat word?
  Elfaraya brul bo-op haar longe:
  - Ek sal die absolute wêreldkampioen wees!
  En weer sal die meisies 'n rooiwarm en dodelike pulsar met hul kaal tone vrystel.
  Dit sal almal verbrand en laat brand.
  Elfaraya het met plesier gesing:
  - Ek is nie 'n eenvoudige meisie nie,
  En 'n goue kroon!
  En weer sal weerlig uit die naeltjie van die skoonheid vlieg. Dit sal die harige wesens tref en dit soos verbrande vuurmaakhout verkool.
  Elfaraya brul:
  Ek sal jou verbrand, Ek sal jou in as verander!
  En van die naeltjie weer sal weerlig stuur ...
  En 'n massa orke wat soos kotelette in 'n braaipan gebraai is.
  Elfaraya het dit geneem en met oorgawe gesing:
  - Ork weeg homself in 'n strop,
  Braai dit aan die brand!
  En nou sal iets baie taai en dodelik van die meisie se kaal hak af vlieg. Waarteen nie verdedig kan word nie.
  Weereens is honderd orke op een slag verkool. En dit het in sintels verander en as met wol.
  En die meisies hoe om te piep:
  - Vir die groot Vaderland!
  En weer gooi hul kaal hakskene met helse spoed geskenke van die dood. Dit is meisies wat nie deur storms, storms of versperrings gekeer sal word nie!
  Hier is die Terminators!
  Krygers laat nie toe dat die Orke nougevegte oplê en die vyand op 'n afstand hou nie.
  Maar steeds probeer bont wesens desperaat om nader deur te breek. Maar die krygers sal dit beslis nie vir hulle gee nie.
  Elfaraya is terug in haar arms, en met haar kaal voete reproduseer die agt. En 'n vurige wolk verskyn. En dit val soos 'n wilde stroom op die Orke.
  En 'n paar duisend harige wesens het gelyk geneem en afgebrand.
  Elfaraya het gebel:
  - Swart wesens skree soos vlieë! Wat kan nie van die honger gebuk word nie!
  En nou sal die vegter drie pyle op een slag los, die boogsnaar met haar kaalvoet trek, en 'n dosyn orke sal deurbreek!
  Dit is die terminator meisie. En dit het so 'n wilde en woes energie.
  Elfaraya het dit geneem en gesing:
  - Meisies is anders
  Net hulle is nie aansteeklik nie!
  As dit val,
  Dit sal nie in die hel gered word nie!
  En 'n moorddadige pulsar storm uit die meisie se kaal hakskeen. En strooi ruige bere in alle rigtings.
  Elfaraya in wilde opgewondenheid sê:
  - Ek is van so 'n stam dat ek jou ter wille van God sal doodmaak!
  En weer sal die vegter pyle vrylaat wat enige wapenrusting deurdring, en geskeurde, ruige orkevleis.
  Haar maat, 'n baie mooi meisie met rooi hare, het gebel:
  - Vir 'n magtige vriendskap!
  En dit sal ook 'n helse pulsar van vernietiging stuur!
  En die dodelike massa van die vyand sal verpletter.
  Elfaraya het gepiep:
  - Vir my demoniese wêreld!
  Daarna het die prinsesmeisie, soos sy begin, dat sy die bene in sand sal teken. Die seremonievegter weet nie.
  Die rooihaarmaat, prinses de La Vallière, skree:
  - Die toekoms is ons s'n!
  Elfaraya het in reaksie gegorrel voordat hy 'n wilde bult moorddadige pulsar losgelaat het.
  - En die verlede sal net ons toekomstige oorwinnings help!
  En nou is die meisies almal honderdduisend, soos hulle dit vat en met hul kaal tone wilde weerlig uitstraal.
  En die leër van Orke sal vat en verbrand. Ja, dit is skrikwekkend om onder die verspreiding van sulke krygers te val.
  En hulle grinnik ook en wys tande wat die strale van sterre weerkaats.
  En nou sal die meisies dit neem en dit met hul kaal hakskene trap, en 'n golf sal oor die aarde gaan en 'n hele leër van Orke bedek. En begrawe!
  Krygers van skitterende tande sal sonstrale vrylaat en die geledere van harige soldate verblind.
  Elfaraya het gepiep:
  - Vir my besluit en gedrag!
  Die meisies veg al hoe harder. En dit is hoe hulle met hul kaalvoete skyfies sal vat en gooi. Hulle sal verbyvee, en die massa Orke het bedaar.
  Die prinses brul uit haar longe:
  - Ek sal jou sny, ek sal jou sny, ek sal julle binnekort sny!
  Ek sal jou doodmaak, ek sal jou doodmaak, ek sal jou doodmaak!
  En nou sal die vegter met haar kaal hak die sonstraal weerkaats en, soos 'n laser, by die Orke.
  En sny 'n hele, ruige lyn uit. En die Orke gil en rol hierdie leër in ontlasting.
  En weer is die Orke in 'n wilde aanval, en die meisies gooi kaalvoete doodsvoorwerpe na hulle.
  En die borste bewe. En so is elke kis 'n hele tenktoring!
  En so het die meisies dit geneem en weerligstrale van hul naeltjies afgevuur. Al honderdduisend meisies is deur laserstrale met hul naeltjies gesny.
  En soveel as 'n halfmiljoen Orke is gelyk gebraai. En net die ruimte kon hulle verteer.
  Elfaraya het gebel:
  - Ek het jou geskeur en verbrand,
  Ek is 'n meisie - net Satan!
  En weer van die naeltjie sal weerlig vrylaat. En dit tref dodelik. En dan hoe die pyle vlieg. En hulle het almal tralies geword.
  En nou is die Orke soos tralies vol gate.
  En die meisies stamp hul borsbeelde met magie, en maai baie stinkende orke af. En hulle is uitgeslaan.
  Elfaraya het gesing:
  - Ons sal almal doodmaak!
  Jy is so 'n meisie - net 'n prinses!
  Die vegter het gebrul:
  - Ek sal jou verskeur en geen genade hê nie!
  En so skud hy sy borsbeeld. En weer vrylating, dit bring ware dood.
  Die Orke probeer letterlik die vyandelike posisies met lyke oorlaai. En hulle gaan aan en aan en aan en aan en aan. Hier groei nuwe berge van die dooies. Maar die Orke gee nie moed op nie.
  Hulle beweeg aan en aan en aan. En hulle sterf sonder genade. Maar die krygers het die Orke soos 'n pylreën laat stort. En die krygers kan hierdie skuim nie keer nie. Maar 'n ruige golf jaag na homself. En hierdie slagtande see beweeg.
  Meisies in wilde opgewondenheid. En buig hul spiere. En die Orke beweeg vir hulself, asof nog 'n tsoenami-golf weg is. Maar dit pla niemand nie.
  Elfaraya het selfs gesing, voor dit het sy die tou met haar kaal tone by vyf boë gelyk getrek en magiese pyle afgevuur:
  - Direk met kaal hande,
  Ek het die tsoenami hanteer...
  Ek is enige negende golf,
  My minnaar het geskeur!
  Die vegter spring selfs op, en laat dadelik 'n ontlading uit die naeltjie vry. En verpletter die vyand.
  En brul:
  - My leër is sterk,
  Sy oorwin die wêreld!
  Elfaraya heeltemal versprei. Hulle en ander meisies is natuurlik 'n briljante klas krygers. Wie sal niemand die minste genade gee nie.
  Hulle is net woeste diere. Of dalk selfs iets soos Orke! Net mooi, nie lelik nie.
  Elfaraya hoe om weerlig uit sy mond vry te laat. En verbrand honderd Orke en sing:
  - Vir my lieflike siel!
  En knipoog vir die vyand!
  Daarna sal haar kaal vingers pulsars laat val. En hulle sal die hele pak in klein, geskeurde dele skeur.
  Elfaraya sal dan piep:
  - Moord is my geloofsbelydenis!
  Haar rooikopmaat sal blaf:
  - En myne ook, en op die plein!
  Elfaraya het 'n kaskade van vernietiging ontketen en gebulder:
  - En myne is oor die algemeen in 'n kubus!
  En albei krygers stamp hul kaal voete. "n Nuwe golf van toorkuns het opgestaan.
  En nou weer van die orke, skyfies en geskeurde vleisvlieë. En dan word hulle in 'n pan gebraai.
  Elfaraya het gegil.
  - Stel nuwe rekords!
  Die rooihaarmaat het met 'n brul bevestig en met haar kaal tone vurige pulsars afgevuur:
  - Om die aarde te laat groei!
  Elfaraya het die Orke gestamp en gepiep:
  - Twee keer, drie keer hoër as die norm!
  Die rooiharige vegter het 'n borrel van magiese energie met haar kaal hak gegee en met opgewondenheid bygevoeg:
  - Sodat my land blom!
  So het die meisies geskei, en baie deeglik. En hulle verpletter hierdie leër van ruige wesens met groot aanwinste vir hulself.
  Elfaraya gooi weer 'n towerlaser uit haar naeltjie en skreeu, sprankelende oë:
  - Ek het 'n kobra en 'n gyurza in een bottel!
  En hoe hy 'n nuwe straal sal vrystel van wat die orke lewendig by die vyand verbrand.
  Die rooiharige maat van die prinses, wat skielik verklaar het:
  - Nou is my naam de Lavalier!
  Elfaraya het geredelik bevestig:
  - De Lavalier, so de Lavalier! So nog mooier!
  Die rooiharige vegter het gepiep:
  - Ek is 'n ridder van die lig op die knieë van die barbares,
  Ek sal hierdie Orke van die aarde af wegvee!
  En hoe sy haar kaal, gebeitelde bene langs hulle sal beweeg ... En die res van die meisies, die hele leër van honderdduisend soldate, sal dit inneem, hul mond oopmaak en vuur van hulle loslaat.
  En weer sal 'n kaskade van vlamme op die Orke val, wat sonder enige huiwering verbrand en nie 'n kans gee nie.
  Onmiddellik het drie miljoen ruige wesens gelyk aan die brand geslaan. Dit was asof hulle met napalm oorspoel is. Of selfs fosfor saam met swael. En alles het soos 'n miljard vuurhoutjies op een slag opgevlam.
  En hoe hierdie massa sal verlig. En hoeveel tjank en gille en vloek van dit alles tegelyk.
  Elfaraya blaf:
  - Wees geen genade vir Orke nie
  Dood hulle basters...
  Hoe om weeluise te verpletter -
  Skeur soos kakkerlakke!
  En hy sal sy kaal tone vat en weerlig loslaat. En asseblief 'n baie groot trol. Hy sal opstyg en opstyg. Stel jou voor dat 'n dinosourus opgeblaas is.
  Die rooikopmaat het gepiep:
  - Dit is 'n ghoul!
  Elfaraya het in reaksie, met haar kaal hak wat 'n borrel van magoplasma gee, geskreeu:
  - Ons het 'n antwoord vir geeste!
  Die vurige vegter het gebel:
  - En daar sal vir hom 'n kis wees, en groete in 'n krans!
  Elfaraya het opgemerk:
  - 'n Krans kan beide begrafnis en lourier wees! Moet dus nie te opgewonde raak nie!
  Die rooiharige prinses het gebrul, ook weerlig uit haar naeltjie afgevuur en die paar oorlewende orke platgeslaan:
  - Ons het vir hulle iets gewigtigers voorberei as 'n krans!
  En nou sal die krygers, almal honderdduisend meisies, dit vat en, op bevel van Elfarai, sal hulle opspring en hul kaal, gespierde bene in die lug draai. As gevolg hiervan sal 'n storm opkom, en 'n ware magiese storm. En 'n golf van kolossale krag sal gaan, en 'n miljoenste skag van 'n magiese tsoenami.
  As gevolg hiervan word die laaste Orke vernietig, en heeltemal platgedruk.
  Gebraai en kotelette geword.
  Elfaraya sê met patos:
  - Die volkslied van die Moederland in die harte, sing ons,
  Ons sal alles in die heelal gelukkig maak...
  Kom ons kry die legendariese Mohammed,
  Hemel en aarde is in groot krag!
  
  ELF PILOT TEEN SASHKA
  In een van die alternatiewe heelalle, tydens die Tweede Wêreldoorlog, het 'n elf opgedaag. Hy het die Japannese Lugmag betree, en as gevolg daarvan die nommer een aas daar geword. Elwe is immers baie bekwaam, vinnig, flink, sterk. Hulle het 'n reaksie, en al die reflekse, baie beter as mense, plus 'n magiese visie van die stryd. Wanneer 'n elf sien wat die vyand sal doen.
  Kortom, die elf, wat die bynaam Conan gekry het, het met soveel gemak vliegtuie neergeskiet asof hy sade gekraak het.
  En as gevolg van hom het Japan die vlootslag van Midway gewen. 'n Groot oorwinning het 'n impak op die hele verloop van die Tweede Wêreldoorlog gehad. Eerstens het die Japannese uiteindelik die inisiatief in die Stille Oseaan aangegryp. En hul vloot was in staat om die Hawaiiaanse argipel te vang, nadat hulle 'n baie sterk posisie gekry het, nadat hulle die bou van die verdedigingsomtrek op die see voltooi het.
  Dit mag egter nie van deurslaggewende belang gewees het as die samoerai na hierdie oorwinnings nie besluit het om 'n tweede front teen die USSR oop te maak nie.
  "n Verrassingsaanval het in die Verre Ooste gevolg. En die troepe van die Ryk van die Opkomende Son het ook Vladivostok aangeval. Ten spyte van die feit dat die dreigement van 'n aanval deur militaristiese Japan na die triomf van Midway redelik werklik geword het, met die hulp van omkopery en verraad, het agente van die Mikado die Vladivostok-bevel oortuig om nie die troepe tot volle gevegsgereedheid te bring nie. En gevolglik is die swaard van Damokles reeds ingebring, en hulle smul in die restaurant. Majoor Stalingradova het die jong offisier aan die hare gegryp, sy was 'n kop langer as hy en duidelik sterker:
  - Wat 'n boer en 'n dronkaard! Hoekom het julle so 'n ontbinde span! Hierdie ou lyk meer soos 'n kajuitseun as 'n offisier. Miskien vir 'n begin, blaas dit goed op sodat al die hoep uitkom.
  Kolonel Palatsev was verleë:
  - Dit is Sasha Sokolovsky. Hy is volgens 'n verkorte program direk vanaf die Suvorov-skool na kursusse gestuur. Hy is nogal 'n seuntjie, oor twee maande is sy verjaarsdag vyftien jaar oud.
  Stalingradova het onaangenaam gegrimeer:
  - Sjoe! Op veertien jaar oud en reeds 'n offisier! Dit is wat oorlog doen! En ek het nie geweet melks het reeds volwaardige titels ontvang nie.
  Paltsev trek sy skouers op.
  - In oorlog word kinders vroeg groot! Boonop het 'n storie met hom gebeur, soos hy die beste storie oor die verdediging van Moskou geskryf het, en Zhukov het dit opgemerk en hom aangeraai om die seun van kadette na offisiere oor te plaas.
  Stalingradova het vriendeliker geword met hierdie woorde:
  - Goed! Dat hy nie dom is nie. - Sy het soos 'n skooljuffrou met haar vinger gedreig. - Oor die algemeen nie sleg nie, maar nie meer drink nie! Ek kan dit ruik, en my neus is soos 'n hond, dadelik onder die tribunaal! - 'n Sterk vrou, volwasse, maar nie verlore atletiese harmonie en varsheid nie, het met haar vinger na die kolonel gesteek. "Eintlik sal jy hiervoor betaal. Reeds 'n middeljarige man, maar gedra hom.
  Palatsev hoes woedend:
  "Eintlik is ek drie-en-dertig, maar ek is al sewe keer gewond, so ek lyk oud ...
  Stalingradova wou iets sê in reaksie toe skielik 'n monsteragtige brul die stilte voor dagbreek verbreek. Dit was asof swaar klippe uit die lug geval het, die vensterglas het dadelik gebars. Skerwe haelkorrels het op die tafel geslaan en selfs in die hande en gesigte van dronk beamptes beland. Stalingradova het soos 'n bevelvoerder geskree:
  - Almal dadelik uit.
  Paltsev het in reaksie geskree, soveel so dat hy amper sy stembande geskeur het:
  - Dit is twaalf en agtien duim skulpe! Die Japannese slagskepe van die grootste tonnemaat blyk op die jag te wees, wat beteken.
  Stalingradova het vererg die muur met haar stewel getref. Van 'n steek met 'n slim, terloops, trofee-stewel, het die teël gekraak:
  - Het begin, maar nie soos ons beplan het nie! Glad nie! Verdomp, jy moet dadelik die eskader see toe neem en die vloot van die land van smaloog krygers sink.
  Hande-viervoet val die kaptein van die eerste rang (Anders kolonel) prewel:
  - Daar is wapens net op my vernietiger en op 'n paar klein krippe. Ons het nie eers 'n antwoord nie.
  Stalingradova het 'n swaar vuis gewys:
  - Wel, jy en donkies! Die vroulike vegter met blou hare soos 'n tsoenami wat woed, het gebrul. - Maar jy moet kuskartillerie hê! Almal is immers nie na die westelike front gestuur nie, asook lugvaart. Daar word immers al jare lank gepraat oor die feit dat Japan enige oomblik tot die oorlog kan toetree.
  Reeds taamlik gewond Palatsev, wou hy sê, maar weer het dit gedreun, fragmente het neergeval. Die sirene het gehuil en gewaarsku oor die aankoms van vliegtuie. Met groot moeite het die kolonel van die vlootmagte opgestaan en geskree en die gedreun van Stalingradova geblokkeer:
  - Ons het lugvaart, en kusbatterye, al is dit nie in 'n volledige stel nie, is beskikbaar. Kom ons antwoord!
  Die vlieënier het gegrom terwyl sy deur die strate gehardloop het:
  - Ek sal net na my vegter hardloop en ek sal hierdie samoerai-krygers plant, dit sal nie genoeg lyk nie. Hulle sal steeds vir Tsushima, en Miduen betaal.
  Sashka Sokolovsky, in 'n droom reeds 'n offisier, en nie 'n slaaf nie, wat die helfte van sy oor afgesny het, het ingestem:
  - Ja, hulle sal betaal! Ja, selfs met 'n persentasie!
  Daar was ontploffings en die laat getjirp van lugafweergewere. Oor die algemeen is die meeste van die lugverdediging van Vladivostok in die een-en-veertigste jaar uitgehaal om die verdediging van Moskou te versterk, so die veelvuldige punte van die muskietkolonie van die land van die Opkomende Son het nie veel aandag gegee nie. tot sulke "geraas". Japannese duikbomwerpers het lente-"geskenke" met 'n deurdringende gil laat val. Die slag is beide die stad en die vloot toegedien. Die Japannese vliegtuie is nie te groot nie, maar flink, maar die slagskepe, inteendeel, is stewig. Hier is die grootste van hulle selfs beknop in die see, die lengte is driehonderd meter, en die gewere is 460 millimeter. Tot dusver het die Amerikaners nie daarin geslaag om enige van hierdie skoonhede te sink nie, en die oorlewendes, saam met die kruisers, was besig om die kus te vernietig. Dit het baie na die skurkagtige aanval van die Land van die Opkomende Son op 27 Januarie 1904 gelyk. Eers toe was daar geen lugvaart nie.
  Paltsev het gevoel dat hy versmoor van hardloop. Hy is nie 'n superman nie, maar 'n eenvoudige man met siek longe, vasgevang in 'n moeilike situasie. Maar Victoria Stalingradova het hom nie baie ingehaal nie. Ek wonder hoe oud sy is, sy lyk skaars meer as dertig, haar borste is groot, en haar skouers is breed soos 'n man s'n.
  Stalingradova het skielik omgedraai en haar hand gewaai:
  - Moenie hardloop nie ou man, volg my! - Sy het so hard geskree dat die klankgolf net haar ore getref het. - Kry die vernietiger so gou as moontlik see toe.
  Ontploffings het naby gedreun, puin het geval, een van hulle het direk op Stalingradova geval, en sy het dit meganies met haar hande gevang. Die terminator-meisie het soos 'n doelwagter gevoel wat 'n strafskop suksesvol gewen het, die fragment was rond, warm en het soos 'n bal gelyk. Victoria voel skielik hoe iets vloeistof by haar arms af stroom. Die meisie het na die fragment gekyk, en toe kom selfs haar ysterkryger, verhard deur drie jaar van oorlog (Saam met die Spaanse en burgerlikes, sal daar meer wees) naarheid by haar keel op. Sy het 'n baba se kop in haar hande gehad. Arme meisie (dit kan gesien word aan die kort varkies, met uitgesteekte oë. Stalingradova sit haar kop versigtig op die gebarste asfalt en kruis haarself:
  - Jy het nie tyd gehad om te sondig nie, nie om te lewe nie! Daar is egter geen sondaar groter as God nie, daarom is daar geen groter sonde as onverskilligheid teenoor die lyding van kinders nie.
  Weereens, 'n brul, en fragmente, een het die meisie in die stewel geslaan en die vel gekrap. Stalingradova wou reeds omdraai en so vinnig as moontlik na die aanloopbaan jaag, waar haar MIG geduldig vir die aggressiewe gasvrou gewag het, maar ...
  Die voorkoms van die vegter, skerp soos 'n dolklem, het 'n ondraaglike grimas van pyn op die gesig van die kaptein van die eerste rang Vladimirovich gesien, toe sy boonste deel van die afgesnyde liggaam deur die ontploffingsgolf opgevlieg het. Die meisie self het skaars die fragment ontduik. Alhoewel sy 'n meisie is, het sy eers die wapen opgeneem in die Russies-Japannese tyd van Nicholas II. Sy het al op 'n tyd op een of ander manier haar wang gevang, selfs tydens die internasionale stryd in Spanje. As gevolg hiervan het 'n diep litteken oorgebly, wat haar voorkoms vir 'n lang tyd bederf het. Plus die arrestasie en die stuur van die kolonel na 'n konsentrasiekamp. Dit was weliswaar in Siberië by 'n houtkapplek dat sy aan een baie sterk towenaar voorgestel is, wat met behulp van salf en die aanroep van geeste daarin geslaag het om hierdie wond en nog vele meer te genees, asof hy nog nooit was nie. Letsels ontvang tydens gevegte met die Japannese, Duitsers, Wit Tsjegge, troepe van Kolchak, Denikin, Wrangel. En sy het haar baie geleer, so dit lyk asof Stalingradova aan die uitverkore soort mense behoort het.
  Sy het die geleentheid gekry om voor skedule te vertrek deur vroulike sjarme te gebruik, so sy is onder 'n amnestie gebring, ondanks die moeilike artikel. Die punt is natuurlik nie soseer om die man te oorreed nie, maar om te verseker dat die partytjie-organiseerder nie hieroor uitvind nie. En daar is so baie swendelaars van alle strepe dat 'n snitch, op 'n snitch en 'n snitch, hulle aandryf. Jy sal dus nie regtig versnel as jou loopbaan vir jou dierbaar is nie.
  Dit beteken dat Japan 'n groot voordeel het in infanterie, lugvaart en selfs in tenks. Wel, in tenks word dit van ons kant vergoed deur kwalitatiewe meerderwaardigheid, en die res is veel erger. Alhoewel as jy klein wapens vat, bly Japan ook agter in die aantal masjiengewere, meestal het dit gewere. Die Verre Oosterse afdelings is egter swak toegerus met submasjiengewere. Daar is nie genoeg masjiene vir almal nie. So ... Wat kwaliteit betref, is daar geen superioriteit in die infanterie nie, eerder, nog erger, al die beste offisiere word na die Sowjet-front oorgeplaas, hier word die ergste troepe as 'n reël nie op geskiet nie, met 'n minimum van militêre opleiding. Dit beteken dat die oorlog begin, in 'n uiters ongunstige situasie vir die USSR. En 'n hele paar nuutgevormde reservate sal na die ooste gegooi word...
  Stalingradova het skielik in die brand gesteek. Die gebombardeerde stadshospitaal was aan die brand. Die prentjie is werklik apokalipties, en vroue, kinders en ou mense brand lewendig. Hier het die baba reg in die vuur geval, en oral rondom was daar 'n vreeslike gebrul en gekerm.
  Stalingradova het die trompette van die aartsengele in haar kop gevoel en haarself in die vlamme gegooi. Vuurtonge het die meisie se kaal hande en oop gesig gelek, maar die vlieënier het so vinnig beweeg dat sy daarin geslaag het om die kind te gryp en hom uit die omhelsing van vernietiging te ruk.
  Die meisie spring uit, voel net 'n effense jeuk op haar vel, gooi 'n blik na die baba. Ai, dit was te laat, die seun versmoor, trek vlamme in sy longe, brandwonde op sy ronde gesig. Sulke geskeurde blase op die vel is sagter as madeliefieknoppies. Stalingradova het geskree:
  - Hier is dit menslike chaos!
  Sy het 'n hoop vullis met haar stewel geslaan, waarna sy gehaas het om te help wie nog gered kan word. Dit was soos 'n kobra wat tussen gasbranders dans, die meisie het baie bisar gewroei en gedans. Sy is verbrand, haar stewels het gesmelt, haar tuniek is verkool, maar sy het hardnekkig bly veg vir elke traan van 'n kind, vir elke klop van 'n klein hartjie, vir elke brose lewe, maar so nodig vir die land! Die stewels het uitmekaar geval, en nou dans die meisie deur die warrelwinde van vlamme, haar kaal, sjarmante bene. Sy was 'n martelaar, maar nie net 'n non wat haarself martel met vas en 'n sweep, wat nie God of mense bevoordeel nie, 'n martelaar-vegter wat spesifieke lewens red. Die bene van die vegtermeisie was bedek met 'n lagie klein blase, maar dit het selfs vinniger en meer akkuraat van pyn beweeg.
  Die kaptein van die mediese diens het groot stewels uit sy sak gehaal en vir haar geskree:
  - Neem hulle, trek hulle vinnig aan! Jy, wat op die vlam dans, sal 'n kreupel word.
  "n Kryger met die rang van majoor het dadelik geantwoord:
  - Dit is beter om fisies 'n kreupel te word as om moreel 'n frats te wees! Nie 'n sekonde vir jouself nie, alles vir die voorkant, alles vir oorwinning!
  Die kaptein van die mediese diens het geantwoord:
  - Dit is 'n regte Sowjet-man!
  Stalingradova, wat die vlam vertrap, vervloek:
  - En wat staan julle, red mense!
  Die kaptein sug.
  - Ek het prostese, in plaas van bene!
  Stalingradova, wat 'n ander meisie met 'n halfgeskroeide gesig en bewusteloos uitgetrek het, het woedend geskree:
  Hoe wreed is God nie!
  Die kaptein trek sy skouers op.
  Dis nie God se skuld nie, maar mense s"n!
  Stalingradova het baie redelik en met selfvertroue beswaar gemaak:
  - Dit is dieselfde ding as om te sê - nie die ouers is te blameer nie, maar die kinders!
  Die kaptein wou iets sê, maar die rookwolke het in sy keel gekom, en hy hoes kwaai.
  Die bomaanvalle het bedaar, maar die beskutting het voortgeduur. Die skip se gewere het 'n ordentlike voorraad skulpe, maar die vuur was nou meer op die ontwapende Sowjet-vaartuie gerig. Yamamoto het verstaan dat oorheersing op see die inisiatief in hierdie oorlog vir 'n lang tyd na Japan sou oordra. En om skepe te bou, is die proses duur en lank, alhoewel, byvoorbeeld, duikbote miskien makliker is om te stempel. Dit moet natuurlik ook in ag geneem word, maar dit is belangrik om die struktuur te breek. Admiraal Yamamoto, Japan se magtigste man na keiser Hirohito, het soos 'n god gevoel. "n Ware god, so het die godsdiens van die land van die Opkomende Son geleer dat die beste manier tot vergoddeliking militêre bekwaamheid is! En nou kon die groot bevelvoerder na willekeur die ruimte rondom hom pynig en vermorsel. Bo Vladivostok is daar dik, swart rookwolke vir baie kilometers; dit is oliebergingsfasiliteite en brandstofdepots wat aan die brand is. Honderde, duisende mense brand, hel, wel, daarna, hoe kan jy nie voel soos 'n god wat wraak geneem het op die Russe vir eeue se vernedering nie, 'n groot volk word gedwing om in 'n reeks eilande so klein in vergelyking met die uitgestrekte van Rusland. Nou is die Russiese vloot besig om te sink, en anders as die Peru-hawe, sal hulle nie 'n enkele vaartuig verlaat nie.
  Tydens die Slag van Khalkhin Gol het Yamamoto voorgestel om 'n soortgelyke slag aan Vladivostok toe te dien, waarvoor 'n gedetailleerde plan opgestel is. Maar Hitler het onverwags vrede met Stalin gemaak. Oor die algemeen, idioot Hitler, het die bloedbad van die Jode begin en daardeur beide Pole en die lande van die Weste teen homself opgestel. En hoekom het hy dit nodig gehad? Wou jy Joodse rykdom kry? Maar dit was beter om eers 'n wêreldmoondheid te word, die USSR te verslaan, en miskien dan ander lande. Die Weste is makliker om te wen as gevolg van die feit dat sy mentaliteit veel minder gekenmerk word deur fanatisme en 'n neiging tot selfopoffering. Is daar ten minste een geval bekend van Amerikaanse vlieëniers wat gestamp het? Daar was weliswaar 'n paar botsings, maar dit is heel waarskynlik 'n ongeluk. Russe is fanaties, wat vreemd is, want die Ortodokse geloof keur nie selfmoord goed nie, en dink glad nie dat 'n mens 'n pad na die paradys kan verdien deur wapenprestasies nie. Oor die algemeen is die leer van Christus uiters dom en onprakties. Hy Yamamoto het die Bybel gelees en hom verwonder oor die onnoselheid van mense om so 'n pasifistiese God te beskou. Hy leer byvoorbeeld: hulle slaan jou op die regterwang - draai jou linkerkant, hulle vra vir een hemp - gee twee, wees lief vir jou vyand! Slegs 'n geestelik siek persoon kan Christus God beskou. So 'n godsdiens is net goed vir slawe, vasgebonde vasale. En die hele Europa en die helfte van die wêreld moes geglo het. Dit is waar, die leringe van Jesus, ten spyte van die feit dat dit die beginsel van die Ou Testament verwerp, 'n oog vir 'n oog, en jou leer om jou vyande lief te hê, het nie die Britte verhinder om 'n derde van die hele planeet te verower en die mees uitgebreide ryk in die geskiedenis van die mensdom. En dit is ten spyte van die godsdienstigheid van Brittanje, waar God selfs in die volkslied genoem word. Vreemd genoeg sweer Amerikaanse presidente op die Bybel, maar het nietemin Japannese stede met napalmbomme gebombardeer en duisende vroue en kinders lewendig verbrand. Boonop is burgerlikes dood, nie per ongeluk nie, maar doelbewus, dit was 'n taktiek om die burgerlike bevolking te terroriseer: menslike en ekonomiese hulpbronne te ondermyn. Maar die Japannese het nog nie die Verenigde State gebombardeer nie. Maar hulle sal! En hulle skryf ook spesiale wreedheid aan die samoerai toe. Hy Yamamoto kon immers, indien verlang, met bomwerpers na Amerikaanse stede deurbreek, veral ná die nederlaag van die Yankee-vloot naby Peru-hawe. Ja Europeërs is morele bastards. Hulle het 'n verdraaide begrip, geloof, lering en nie-doen! Nie so in Japan nie! Wat ons geleer word, is wat ons doen. Daar is nie iets soos God wat sê draai die ander wang nie, tog het sy dienaars klein kindertjies opsetlik doodgemaak. Ja, oor die algemeen kan die geloof dat God een en Almagtig is, nie waar wees nie. As hy alleen was, dan sou hy natuurlik sorg dat mense hom reg aanbid, in geloof en waarheid, en 'n enkele leerstelling het. En so bid elkeen soos hy wil, wat hy wil. En die wêreld is te lelik en verkeerd om deur 'n enkele Almagtige God geskep te word. Enige verantwoordelike heerser streef immers in die eerste plek na orde en geregtigheid. Hy wil hê dat die sterk, wyse, edele, eerlike in die eerste plek moet wees, en die res óf hulself regstel, fisies en geestelik groei, óf ... As God egter die Almagtige en die Skepper van die heelal is, dan sou hy nie skep liggaamlike en geestelike freaks. Immers, hoekom word die keiser soms gedwing om die swakhede van mense as 'n gegewe te verduur? Omdat daar geen ander uitweg is nie, kan hy nie fratse in "n oogwink in aantreklike mans en lafaards in dapperes verander nie. Maar as ek kon, sou ek dit dadelik doen!
  Ai, ek moet aanvaar wat is en die menslike materiaal wat ek as 'n gegewe ontvang het, hanteer. Maar van wie hy dit ontvang het, is 'n ander vraag. Ja, en die keiser self het swakhede: hy is net 'n man - hy word oud, siek, afgeleef. Vreemd genoeg leef 'n goddelike keiser dikwels minder as 'n gewone dienaar, het minder wapenvaardighede as die meeste generaals en baie soldate. Wel, wat is daarin van die Almagtige God. Maar wit is nie beter nie! In die hele geskiedenis van Europa was daar geen verskrikliker en suksesvoller veroweraar as Hitler nie. Ja, hy is werklik 'n simbool van die militêre bekwaamheid van wit mense! En nietemin kon die grootste bevelvoerder van alle tye en volke nie eers die gimnasium voltooi nie, 'n sekondêre opleiding kry, wat in Japan verpligtend is!
  Boonop is Hitler om gesondheidsredes nie in die weermag aanvaar nie. Vreemd genoeg het hierdie yweraar van die kragkultus, die oorlogsleeu, so fisies swak geblyk dat hy selfs in Duitsland, waar daar 'n militêre pos by elke pos is, nie as privaat opgeroep is nie. Hoe gedegradeer is Europa.
  Stalin, nog een van die mees prominente politici van ons tyd, het egter ook nie 'n sekondêre opleiding gehad nie, hy was 'n klomp. En interessant genoeg is hy ook nie in die weermag opgeneem nie, om gesondheidsredes. Interessant, toevallig, twee kwaadwillige vyande het nie 'n sekondêre opleiding gehad nie, is nie opgeroep vir militêre diens nie weens gesondheidsredes, het vaders van dronkaards gehad, en Hitler se pa het ook eers as 'n skoenmaker gewerk!
  Hier is so 'n toeval, vreemd, onheilspellend. Going Hitler se regterhand is nie so nie. Hy is uit 'n familie van aristokrate, Göring se voorvader was die adjunk van die eintlike heerser van Duitsland, Bismarck. Göring is 'n sakeman, oligarg, aristokraat en pragmatis. Hulle sien dit ook vir hulle moontlik om die besete Fuhrer te vervang. Amerika en Brittanje wil ook, al is dit in die geheim, Rusland beëindig, ongeag die regerende regime, maar hulle wil die kommuniste, wat die konsep van private eiendom ontken, so beëindig dat hulle selfs 'n blinde oog draai vir die oormatige versterking. van Duitsland.
  Duitsland is egter 'n geopolitieke mededinger, maar 'n mededinger binne die raamwerk van die kapitalistiese en aristokratiese reëls van die spel, en Bolsjewistiese Rusland is absoluut uitheems en vyandiggesind. Dit is selfs verbasend dat Churchill van die een-en-veertigste self vir Stalin hulp aangebied het, dit met al sy anti-kommunisme, tradisionele, Engelse haat vir Rusland. Duitsland onder die rooies is immers 'n oorlogsperd wat vir die Sowjet-strydwa ingespan is, en die USSR onder die bruines is 'n ewige partydige sone. Die fanatiese Bolsjewiste sal hulle immers nie versoen nie, en sal 'n uitgerekte guerrilla-oorlog voer, wat die Derde Ryk so sal uitput dat alle drome van verdere uitbreiding soos 'n reënboog na 'n donderstorm sal verdwyn! Rusland onder Duitsland, beter as Duitsland onder Rusland! As u dit verstaan, is dit duidelik waarom die VSA en Brittanje 'n uitweg uit die oorlog soek.
  Yamamoto is 'n pragmatis, hy was in oorlog met die VSA en Brittanje. Maar hierdie twee ryke het Japan self uitgelok deur 'n embargo op die verskaffing van petroleumprodukte in te stel. Die land van die Opkomende Son het immers nie sy eie putte nie, en baie ander grondstowwe. Die Japannese was besig om te onderhandel, die Amerikaners het al hoe meer vernederende eise afgehandel.
  En terselfdertyd het die Yankees, wat die oorlog uitgelok het, glad nie gesorg om die weermag en vloot te bring om gereedheid te beveg nie. Die versoeking blyk te groot te wees, des te meer was daar 'n sprankie hoop dat Moskou op die punt was om te val en Duitsland, en haar bondgenote sou tot die redding kom. Boonop was daar 'n hoop dat die Verenigde State, wat steeds 'n betreklik demokratiese land is, hoogs afhanklik van die publieke opinie, as die oorlog sou voortsleep, nie bloed op ander mense se eilande sou wou stort nie. Inderdaad, hoekom sal 'n gewone Amerikaanse man op straat sink kiste by sy familie kry, as ons nie praat van die beskerming van die grondgebied van die Verenigde State self nie, en selfs nogal groot militêre belasting betaal! Miskien is dit hoekom tsaristiese Rusland verloor het, met meer soldate, maar die Russiese volk het Mantsjoerye nie as hul grondgebied beskou nie, en wou nie met bloed en sweet betaal vir abstrakte belange nie. Helaas, Hitler het Moskou nie ingeneem nie, deels weens die onvoorbereidheid vir die harde Winter, en deels weens die fanatisme wat kenmerkend is van die Bolsjewiste. Maar nie net die Bolsjewiste nie, die Russiese volk is geneig tot selfopoffering vir groot doelwitte. Die eerste lugram is immers deur die Russiese ou Messer gemaak. Dit is selfs verbasend dat hy dit nie ter wille van die houris van die paradys gedoen het nie, maar ter wille van die Vaderland. Alhoewel ... Messer deels 'n dwaas is, is hy immers 'n meester van kunsvlieg, 'n uitvinder, 'n ontwerper, en natuurlik 'n lewende een sal baie meer voordeel vir die Moederland bring. Miskien is die Yankees nie so verkeerd nie, wat die beginsel herhaal: die belangrikste ding in die geveg is om te oorleef! Die dooies kan immers nie meer doodmaak nie!
  Admiraal Naumo het opgemerk:
  - Ons het reeds meer as twee derdes van die ammunisie opgebruik. Die gewere is baie warm, hulle word met emmers water gegooi!
  Yamamoto het 'n kruis met sy vinger in die lug gemaak en in 'n lae, effens hees stem gesê:
  - Ek dink die gewere sal die laaste derde van die doppe weerstaan. Alhoewel nee, slaan tot vyf-en-negentig persent uit.
  Admiraal Naumo trek sy skouers op en vee sweet van sy voorkop af.
  - Is dit die moeite werd om alles van die beste te gee op die eerste dag?
  Yamamoto het sy vuiste gebal.
  - Koste! Natuurlik is dit die moeite werd! Ons het die Russe verras, soos dit in 1904 was, die Duitsers in 1941, maar Stalin sal die bevel swaar straf en dit sal nie weer gebeur nie. Dit is dus nodig om die feit te gebruik dat die draak se stert aan die slaap geraak het. Eintlik, ek verstaan Stalin, het die oorlog met Duitsland sy aandag in so 'n mate geabsorbeer dat hy opgehou het om na die Verre Ooste om te sien. En sy gevolg sonder 'n leier is bang om die inisiatief te neem. Hier het ons ons slag gemis. Sowel as die Amerikaners. Dit was vir almal duidelik dat die saak voorberei word, die wolke het saamgetrek, donderweer sou binnekort toeslaan, maar ...
  Naumo het aan die heft van die samoerai-swaard geraak wat aan sy gordel gehang het, of soos dit ook algemeen katana genoem word:
  - Russe tree altyd laat op! Die oorlog sal nie te lank wees nie en ons sal die Oeral bereik.
  Yamamoto lig sy oë na die lug.
  "Mag die gode ons hiermee help, maar ek dink nie so nie!" Hulle leer vinnig, Khalkhin Gol het gewys dat die vlak van Russe hoër is as tydens die oorlog van 1904-1905. Daarbenewens sal ek jou 'n geheim vertel. Ons geheime agent in Vladivostok het 'n bietjie gehelp dat die taamlik kragtige kusartillerie nie skulpe gehad het nie, en die vliegtuig kon nie betyds opstyg nie. Dit is die geheime oorlog.
  Naumo was verbaas:
  - En waar het SMERSH en die NKVD gekyk?
  Yamamoto lag en skud sy vingers.
  "Die slegste kaders van Rusland dien hier in die Verre Ooste, diegene wat bang is om aan die Sowjet-Duitse front te sterf, streef na Vladivostok. Daarom is dit hier baie makliker om 'n verraaier of 'n dwaas aan die bokant te vind, sowel as 'n selfdienende persoon. En die NKVD is so gewoond daaraan om denkbeeldige sameswerings te openbaar dat dit nie meer werklike verraaiers raaksien nie. Dit is dus heel moontlik om te werk. Terloops, as verskeie generaals oorgegaan het na die kant van die Duitsers, ten spyte van die feit dat hul families, familie en vriende gedreig word met teregstelling hiervoor, dan is dit heel moontlik om iemand van bo af om te koop. Of gebruik dit in die donker, wat selfs beter is. Ons het dus baie werk gedoen. Ons Japannese word oor die algemeen gekenmerk deur deeglikheid in denke oor militêre operasies, en met inagneming van al die klein dingetjies.
  Naumo vryf die heft van sy katana.
  - Reg! Maar die skande van Khalkhin Gol wek 'n gevoel van bitterheid en sterk ergernis! Hoe kon ons...
  Yamamoto het getroos:
  - Daar was meer Manchus as Japannese, en oor die algemeen is dit onmoontlik om heeltyd te wen. Ek moet daarop let dat, nietemin, nie die beste eenhede aan ons kant geveg het nie, en die Russe het 'n groot voordeel in lugvaart en tenks gehad.
  Naumo het sy katana half geteken.
  - Ons is nie geregverdig nie! 'n Samoerai sal nooit verwys na 'n dowwe lem en 'n moeë perd, baie vyande en 'n swak wapen nie!
  Yamamoto het reggestel:
  - Samurai natuurlik nie, maar 'n man ongelukkig ja! Mense is geneig om foute te maak!
  Yamamoto is afgelei en het iets in die pype geskree, en toe voortgegaan:
  - 'n Samurai sal nooit regtig buig nie! Hy gaan ram en teen die stroom.
  Naumo knik.
  - Regtig! Maar ons het teen die VSA en die Britse Leeu geveg.
  Yamamoto tik met sy vinger op die stuurhuis.
  - Ja! Dit is waar, maar die VSA is in die tande getref, Brittanje het sy kolonies verloor, en Duitsland was in die moeilikheid. Ons wou soveel magte as moontlik uit die weste van Rusland onttrek om dit vir die Wehrmacht makliker te maak om op die offensief te gaan. Die slag was vir Mei beplan, teen die tyd dat die paaie opdroog, maar die Amerikaners het verhoed.
  Naumo het sy katana getrek en dit in die lug gesny:
  - Dood aan die VSA! Hulle meng altyd met Japan in.
  Yamamoto het skelm geglimlag.
  - Nie altyd nie, natuurlik, byvoorbeeld, toe ons die eerste keer met Rusland geveg het, het die Yankees ons baie gehelp met lenings, sowel as wapenvoorrade. Meer as die helfte van ons vloot is gemaak met die geld van die Verenigde State en Brittanje, en by hul eie skeepswerwe. Amerika is dus nie altyd sleg nie, maar nie in hierdie geval nie.
  Naumo het verbaas gevra:
  - En waarom?
  Yamamoto het toegee om te verduidelik:
  - 'n Strop langafstand-bomwerpers het na Tokio deurgebreek, en die hoofstad 'n verraderlike slag toegedien deur napalmbomme te gebruik. Honderde houthuise het afgebrand, en die keiser het ten alle koste beveel om die beheersone van die hoofstad weg te skuif. En eerstens, om die gevegskompleks van Amerikaanse basisse op die Midway-eilandgroep, naaste aan die Japannese geraamtes, vas te vang. En ons het daarin geslaag!
  Nauma het sy swaard in die lug geswaai:
  Ons het steeds gewen!
  Yamamoto onderbreek:
  - Onder die blankes is daar ook slim! Geen wonder dat die keiser in sy kantoor 'n borsbeeld van Napoleon gesit het nie. Maar daar was nog 'n Caesar, het hy gesê: dit is moeiliker om die verowerdes te hou as om te wen. In hierdie geval geld dit in die eerste plek vir ons. Nauma het die syfer agt met die swaard weergegee:
  Ek verstaan met my verstand, maar met my hart!
  Yamamoto staan op en klap sy kollega op die skouer.
  - Ja, jy moet nie ontsteld wees nie, in hierdie geval vertrek ons om terug te keer. Ons sal die USSR verslaan en weer na die VSA en die Britte jaag, maar reeds saam met die Duitsers en pasta.
  Admiraal Nauma het met 'n byna onmerkbare beweging die katana in sy skede weggesteek en geluisterend gefluister:
  - Die toekoms is goed, maar die hede is beter! Hoor op vliegdekskepe, die hele voorraad bomme is opgebruik, en op ...
  Yamamoto het kortliks beveel:
  - Kom op dek en kyk rond, oor 'n halfuur draai ons om en vertrek na ons naaste basis.
  Nauma fluit deur sy neus:
  - Luister na die bevelvoerder!
  Die admiraal het uitgespring en die deur vasgehou om te keer dat dit klap. Voordat sy voetstappe bedaar het, het 'n skaduwee by die deur uitgegly, sy stap op haar tone en gooi die dekbedekking af.
  Wel, wat is die kwessie van tyd, en liefde is die nag.
  Intussen het Sasha Sokolovsky nietemin in die LAGG-5 vegter geklim.
  Die seun wou baklei. Hy het opgevlieg om die formidabele Conan te ontmoet. Dis hoekom dit 'n droom is, dat daar ongelooflike toevallighede is.
  Conan het reeds vyfhonderd-en-sestig Amerikaanse en Britse vliegtuie neergeskiet. En hy het sy bek met die Sowjet-asse gekruis.
  Hy vermoed egter nie watter verrassing op hom wag nie.
  Sasha Sokolovsky self is teen hom.
  Die seun is alleen in swembroeke, dis geriefliker en meer rasioneel. Hy jaag 'n hewige stryd in.
  Sy mededinger, Konan, is ook blond en lyk soos 'n seuntjie van so veertien, net baie aantreklik en met prominente spiere.
  Albei seuns is terminators.
  Hulle begin op 'n lang afstand na mekaar skiet. En hulle ontwyk terselfdertyd.
  Kom uit die pad van skote.
  Sasha skree:
  - Vir moederland vir Stalin!
  Conan brul terug:
  - Vir Japan, vir die keiser!
  Alhoewel hy glad nie 'n samoerai is nie, maar 'n elf. Hier is die seuntjie Conan besig om 'n Sowjet-motor plat te slaan.
  Sasha antwoord simmetries - sny die Japannese een af.
  Albei vegters verdien om helde te wees.
  Hulle stroom óf, dan strooi hulle in verskillende rigtings, maar nie een kan die ander afbring nie.
  Sasha skree:
  - Beveg gemene lafaard!
  Conan antwoord:
  - Dit is jou lafhartige stryd!
  Hulle kom weer saam. Hulle stamp mekaar amper, maar strooi weer in verskillende rigtings. Nee, niemand kan iemand slaan nie. Dit is helaas nie vir hulle moontlik nie.
  En hulle het weer verstrooi.
  Sasha het gegrom:
  - Vir heilige Rus'!
  Conan het gebrul:
  - Nee, Japan is meer heilig!
  Sasha het gefluit en geantwoord:
  Maar jy is nie Japannees nie! En nie eers menslik nie!
  Conan grom met ontblote tande:
  - En wie is ek?
  Sasha het eerlik geantwoord:
  - Jy is van 'n soort ligte elwe!
  Conan het gelag en geantwoord en nog 'n Sowjetvliegtuig afgesny:
  - Dis hoe jy dit weet!
  Sashka het met 'n grinnik van pêreltande opgemerk:
  - Ek weet baie!
  Conan het toe voorgestel:
  - Kom ons doen dit! Vir my persoonlik is hierdie oorlog meer soos 'n speletjie en vermaak, jy is ook 'n kind van die een-en-twintigste eeu! Wat wil jy hê vir die Tweede Wêreldoorlog?
  Sasha het logies opgemerk en 'n Japannese motor platgeslaan:
  - Ek kom van Rusland, en voor Rusland was die USSR. So ek kan sê dat ek veg vir my Moederland!
  Conan het gelag en opgemerk:
  - En ek is uitgevind deur 'n Japannese elf Conan, en het die anime ingetrek. Dis hoekom ek vir Japan veg. So dit is ook in 'n mate my vaderland!
  Sasha het weer vir toenadering gestuur. Hulle het van agter al die masjiengewere geskiet, maar kon mekaar nie tref nie.
  Hulle het nie meer ammunisie nie.
  Conan het voorgestel:
  - Kom nou! Ek en jy verlaat albei die Tweede Wêreldoorlog! Ek is in my wêreld, en jy is in joune ... En laat die gebeure hul loop neem!
  Sasha het geantwoord:
  - Nee, dit sal nie deug nie! Japan het reeds die USSR aangeval en probleme hiermee geskep. Of ons sal dit so maak dat jy in die Tweede Wêreldoorlog is, asof dit nie was nie. Of ek bly hier om te veg!
  Conan het gelag en geantwoord:
  - Tyd vir ons albei in die Tweede Wêreldoorlog raak min! En ons keer terug na ons wêrelde! Wat verandering betref, ek het meer geslaag as jy, jong offisier, want ek is 'n elf! Ja, hulle het jou nie dadelik aan die stuur van die vliegtuig ingelaat nie!
  Sasha het gegrom:
  - Wees jy vir ...
  Maar voordat hy tyd gehad het, het 'n flits opgevlam, en albei vliegtuie, vlieënier-aces, het uit die lug verdwyn.
  Toe het die oorlog voortgegaan sonder twee krygers uit verskillende wêrelde. Een van die spotprente van Japannese anime, en die ander seun, gebore in die een-en-twintigste eeu, het na hul tyd teruggekeer.
  Maar die daad is reeds gedoen, en Japan, nadat hy die Verenigde State op see verslaan het, val die USSR vanuit die ooste aan.
  Stalin word gedwing om beduidende magte na die Ooste oor te plaas, en stel die offensief naby Stalingrad uit. Die Rzhev-Sychov-operasie vind weliswaar steeds plaas, maar met selfs minder sukses as in die werklike geskiedenis. Die Duitsers slaag daarin om die offensief van die Sowjet-troepe af te weer, wat hulle groot skade berokken.
  In Afrika het die bondgenote weliswaar die inisiatief aangegryp. Maar weens die gebrek aan behoefte om Paulus uit die ketel te red, het Rommel meer versterkings ontvang, en 'n baie doeltreffende aanval op die Amerikaners in Algiers uitgevoer en meer as vyftigduisend soldate en offisiere gevange geneem.
  Die swaar skade het onenigheid in die Amerikaanse bevel veroorsaak, en Roosevelt het die oordrag van troepe na Afrika bevries en in die algemeen verklaar dat die Stille Oseaan die belangrikste vir Amerika was.
  'n Deel van die Amerikaanse weermag, en die meeste van die nyweraars, het ook daarop aangedring om op Japan te fokus.
  Gevolglik kon ondersteuners van isolasie in die Verenigde State die projek van Amerika se nie-deelname aan die oorlog in Europa deurbreek. 'n Wapenstilstand is selfs aan die Wehrmacht aangebied.
  Hitler, wat probleme met reservate ervaar het, het ingestem tot 'n wapenstilstand met die Amerikaners.
  Brittanje wou ook nie sonder die Verenigde State veg nie en het ook "n wapenstilstand vir "n jaar voorgestel.
  Die Führer het hiermee saamgestem. In die winter kon die Duitsers die front vashou. Slegs naby Leningrad is Operasie Iskra met sukses bekroon, en dit was moontlik om deur die gang te breek.
  Die Duitsers kon Stalingrad in Desember heeltemal inneem, maar het nie verder gevorder nie.
  Aan die einde van Februarie het die Rooi Leër 'n suksesvolle aanval naby Voronezh uitgevoer, en kon aansienlik vorder. Maar Mainstein, met 'n teenaanval in Maart, kon die Sowjet-troepe omsingel en die situasie herstel.
  Rooi het baie skade opgedoen. En vir 'n rukkie kalmeer.
  Die Duitsers het intussen in Februarie algehele oorlog verklaar. En die bondgenote het opgehou bombardeer en veg.
  In die Derde Ryk het die produksie van wapens, veral tenks, dramaties toegeneem.
  Die Fritz het beplan om die "Tigers", "Panthers" en "Ferdinands" te gebruik om die uitkoms van die oorlog in hul guns te besluit.
  Maar dit was natuurlik nie genoeg nie. Hulle het die grootste slag in die gebied van Stalingrad, langs die Wolga-kus, in die rigting van die Kaspiese See gelewer.
  Die plan was om die Kaukasus per land van die res van die USSR af te sny. En beweeg dan na Baku langs die Kaspiese kus.
  Terselfdertyd het die Duitsers diplomatieke pogings aangewend om Turkye by die oorlog te betrek.
  Hulle het reeds 'n beginselbelofte gegee om te staak as die Wehrmacht by die Kaspiese See uitkom.
  Japan was steeds in oorlog. Sy kon Vladivostok afsny en Mongolië inneem.
  Die samoerai het baie infanterie en veg fanaties. Die tenks is taamlik swak, maar hulle is lig, mobiel en goedkoop om te vervaardig. En die belangrikste met goeie verkeer.
  Kortom, die krag van die vyand is groot. En Stalin weet nie wat om te doen nie.
  Tot dusver is die hele weddenskap op vier-en-dertig. Maar hulle is swakker as Duitse motors, veral die Tiere. Die KV-tenk is selfs erger en swaarder.
  Die 45 mm-kanon is verouderd, en die 76 mm is nie sterk genoeg nie.
  Lugvaart in praktiese terme is nie sleg nie. Veral die Yak-9 is egter taamlik swak in wapens.
  Die Duitsers het natuurlik 'n weddenskap op die Focke-Wulf gemaak! Maar die motor was moeilik om te bestuur. Alhoewel baie kragtig en vinnig.
  Die ME-309 het begin aankom, 'n vinnige motor met sewe vuurpunte, maar ook nie baie maklik om te bestuur nie en swaar. En dit beteken met erger manoeuvreerbaarheid.
  Min of meer van die nuwe ontwikkelings, die Yu-188 en Yu-288 was suksesvol, wat goeie bomwerpers is.
  En natuurlik het die eerste straalmotors begin verskyn. Maar nog nie massief nie.
  Die Duitsers het eers op 15 Junie met die offensief begin en massas tenks oorgeplaas. En natuurlik is hulle van die begin af verwag. "n Sterk verdediging is gebou.
  'n Regte sitadel.
  Daarbenewens het IL-2 'n goeie verrassing vir die Duitsers voorberei in die vorm van klein kumulatiewe bomme.
  Maar dit is nie genoeg nie ... Die Duitsers was nog sterker. Hulle het meer en meer ervare infanterie opgehoop, beide lugvaart en tenks.
  Sonder 'n westelike front is die Nazi's sterker in die lug. In tenks het hulle 'n klein voordeel in getalle, maar in kwaliteit as gevolg van swaar voertuie.
  In artillerie, selfs 'n bietjie meer vate van die USSR. Maar natuurlik, wat kalibers betref, is die vyand voor.
  Dit bly net om te reken op 'n kragtige verdediging, en die veerkragtigheid van die Sowjet-mense.
  
  
  
  NAPOLEON HET ONDER WATERLOE GEWEN
  Napoleon die Grote het Hamilton 'n paar uur vroeër aangeval en daarin geslaag om hom te verslaan voordat Blucher nader gekom het. En toe het hy Blucher verslaan.
  Onder hierdie toestande het Rusland, onder leiding van Alexander die Eerste, besluit om nie teen Napoleon te veg nie. Die Oostenrykers, wat blykbaar familie van hom is, het vrede op matige voorwaardes gebied.
  Frankryk het twee klein gebiede in Italië teruggekry wat deur die Franse bewoon is, en Nederland in sy samestelling. 'n Vrywaring is daarvan verwyder, en die gesag van Napoleon die Eerste is erken.
  'n Tydelike ewewig is tot stand gebring. Frankryk was te moeg vir oorloë, en Napoleon het 'n rukkie stil gesit. Alhoewel sommige hervormings begin uit te voer. Een van die belangrikste is die amptelike bekendstelling van poligamie, met die reg om tot vier vennote te hê.
  Alhoewel die Katolieke Kerk weerstand gebied het, het die gesag van die pousdom baie gedaal. En die Protestante het buigsaamheid in hierdie saak getoon.
  Napoleon self was amper 'n ateïs. Hy het kerk en staat sterk geskei. Soos, sekulêre wette raak jou nie.
  Napoleon die Grote, nadat hy die mag van Frankryk effens herstel het, het Algerië en Marokko binnegeval. Hy het begin om kolonies in Afrika by sy besittings te annekseer. Kort voor lank het sy troepe Libië gevange geneem. Maar Egipte is verhinder om ingeneem te word deur Brittanje, wat self geen siening daaroor gehad het nie.
  Napoleon het besluit dat dit beter is om nie 'n oorlog op see te begin nie, waar hy baie swakker as die vyand was. Boonop is dit ook nodig om te verteer wat in Afrika gevang is.
  Die Franse het besluit om na Niger te trek, en die lande in die Weste en die middel van Afrika te verower.
  Napoleon het daarin geslaag om goeie betrekkinge met Rusland te vestig, veral na die aan bewind gekom van Nikolaas I, met wie hulle bevriend geraak het, en met Oostenryk. Boonop het Oostenryk en Frankryk in 1829 die oorlog teen Turkye aan die kant van Rusland betree. Wat blykbaar 'n sterk skuif was.
  Türkiye is uiteindelik uit die Balkan verdryf. Bosnië en Herzegowina het deel van Oostenryk geword, Rusland het die oostelike deel van Roemenië ontvang, en die westelike deel het Oostenryks geword.
  Bulgarye en Serwië het formeel onafhanklikheid verkry, maar die Bulgare het vasalle van Rusland en die Serwiërs van Oostenryk geword. Frankryk het onder sy beheer die Koninkryk Sardinië en Napels ontvang. Daarbenewens het die Franse Kreta van Griekeland en 'n deel van die eilande verower. Griekeland self op die vasteland het formeel onafhanklikheid verkry, maar onder die beskerming van Frankryk.
  Turkye in Europa het in besit gebly van praktiese slegs Istanbul.
  Rusland het ook Transkaukasië ontvang, en Batumi, en Kars en Erzurum - byna al die lande wat deur Armeniërs en Koerde bewoon is. Die noorde van Irak het Russies geword, en die suide is deur die Britte geannekseer.
  Türkiye is afgeskuif na die kategorie van minderjarige magte. En Rusland, inteendeel, het geblyk sterker te wees as in die werklike geskiedenis. Napoleon het in 1837 gesterf en Frankryk 'n groot en magtige moondheid gelaat met koloniale besittings in Afrika, Europa en dele van Asië.
  Daarna het sy seun Napoleon II aan bewind gekom. Langer, blond, hy het groot ambisies van sy pa geërf. En hy het 'n poging aangewend om 'n koalisie teen Brittanje te skep.
  Oostenryk het hiermee saamgestem, en Rusland, wat op daardie stadium vasgeval het in die oorlog in die Kaukasus, het geweier om 'n koalisie-oorlog te voer. Toe gaan Oostenryk en Frankryk in 1846 oorlog teen Duitsland. Dit het nog nie onder Pruise verenig nie. Ja, en die kragte was ongelyk. Oostenryk is op die hoogtepunt van sy mag en Frankryk ook... En Pruise is nie baie sterk nie.
  As gevolg van die oorlog is alle Duitse lande ingeneem en tussen die Franse en die Oostenrykers verdeel. Toe het Napoleon II vinnig Denemarke by homself geannekseer. In 1851 is Noorweë deur die Franse gevange geneem.
  En in 1853 het Nicholas I uiteindelik by die koalisie aangesluit. Rusland, Oostenryk en Frankryk het geval op wat oorgebly het van Turkye en Brittanje.
  Op land het sukses tot die koalisie bygedra. Op see was dit 'n bietjie beter vir die Britte. Maar die koalisie het die hele Midde-Ooste, Egipte, Soedan ingeneem. En dan Iran. En in 1857 het Rusland, Frankryk en Oostenryk na Indië verhuis. En hulle kon dit ook vasvang.
  Daar was 'n verowering van Afrika met 'n opmars na die suide. En Brittanje self is deur 'n kontinentale blokkade verwurg. Terselfdertyd was drie ryke besig om vlote te bou.
  Hulle voordeel in gevegskrag en hulpbronne het al hoe sterker geword.
  En in 1862, met die oog op die bedreiging van die landing van Rusland, Frankryk en Oostenryk in die metropool self, het die Britte vrede gevra. Brittanje moes tot 'n reeks vernederende voorwaardes instem en sy kolonies prysgee.
  Nikolaas die Eerste is in 1864 oorlede... Alexander II het sy troon opgevolg. Maar hierdie koning was weer ongelukkig. Reeds in April 1866 is hy deur die edelman Karakazov doodgeskiet en die langverwagte bevryding van die kleinboere het nie plaasgevind nie.
  En die nuwe jong tsaar Alexander die Derde was teen die bevryding van die kleinboere. En het die konserwatiewe kursus voortgesit. Rusland het egter in Asië en China gevorder.
  In die VSA het die burgeroorlog voortgeduur. Veral ná die sluipmoord op Abraham Lincoln. Ernstige meningsverskille het onder die noordelikes ontstaan. Die oorlog het meer as tien jaar geduur, en die Verenigde State het gefragmenteer gebly. Die verlenging van die oorlog is vergemaklik deur die hulp van Napoleon II aan die suidelikes, en die onwilligheid om 'n sterk Verenigde State te hê, op die grens met die Franse kolonie Kanada, en vasal Mexiko. Napoleon II het tot 1879 regeer, en sy bewind was redelik lank: twee-en-veertig jaar en glorieryk. Die Franse het Afrika heeltemal beset, net Oostenryk het 'n bietjie daarin gevat, voordeel getrek uit Sirië, Palestina, Indochina, deels Indië, Iran ensovoorts.
  Versterk in Kanada, Mexiko, het begin om Latyns-Amerika binne te dring. In Spanje en Portugal het pro-Franse konings begin regeer. Brittanje het 'n minderjarige land geword.
  True, Rusland het versterk, en 'n bietjie Oostenryk. Maar dit is nie skrikwekkend nie.
  Napoleon III, seun van Napoleon II, het die troon bestyg. Hy was reeds agt en dertig jaar oud. As 'n taamlik volwasse keiser, het hy sy pa se beleid voortgesit, oorloë in Latyns-Amerika gevoer en Australië en die Stille Oseaan bemeester.
  Rusland het destyds China en Indië, baie grond, verower en verteer. In 1904 het die Russe ook in Japan geland, nadat hulle Korea voorheen verower het. Die oorlog met Japan het ietwat gesloer en in 'n partydige fase beweeg. Napoleon III het Latyns-Amerika, byna die hele Rooi Kontinent, verower. Maar hy het nie tyd gehad om die Verenigde State binne te gaan nie en is in 1909 dood.
  Napoleon die Vierde - al die oudste seuns is tradisioneel Napoleons genoem, het die Verenigde State ingeneem en aangeval om die konsolidasie van die land te voltooi. Die Verenigde State is intussen in drie dele verdeel, en het relatief agterlik gebly. En talle Franse leërs het hulle gevange geneem.
  Rusland het nog lank teen Japannese partisane geveg, en opstande het voortdurend in China uitgebreek.
  In 1913 het Alexander III gesterf, en Nikolaas II het die troon bestyg. Die nuwe koning het die koers van sy vader voortgesit.
  Na die verowering van die Verenigde State wou Napoleon die Vierde meer hê. Brittanje, nog sonder kolonies, is nie baie sterk nie. Oostenryk en Rusland, dit is die twee hoofmoondhede in die wêreld naas Frankryk.
  Boonop is daar in beide ryke absolute monargieë, en in tsaristiese Rusland werk slawerny ook!
  Napoleon die Vierde dink daaroor... Maar om twee monsters gelyktydig te veg is 'n onmoontlike taak. Of te ingewikkeld. Dit is nodig om een van hulle te kies en hulle saam te klop.
  Na die dood van keiser Franz Josef in 1916, wat agt-en-sestig jaar lank regeer het - een van die langste bewinde ter wêreld, het sy agterneef Karel I die troon bestyg. En daarna het botsings in Oostenryk begin. Nie almal het die nuwe erfgenaam, wie se enigste oupagrootjie Franz II keiser was, herken nie.
  En verskeie opstande en staatsgrepe het uitgebreek.
  Frankryk en Rusland het troepe na Oostenryk gestuur. Die gesamentlike slag het gelei tot die vinnige nederlaag van die lapwerk-ryk en sy verdeeldheid. En gou is Swede verdeel.
  Frankryk het ook Spanje en Portugal ingesluit.
  Daar is dus net twee lande in die wêreld oor: Frankryk en Rusland, wat al die gebiede verdeel het ...
  Nicholas II en Napoleon IV. So is die kombinasie. En twee monarge staan oorkant mekaar... Maar die oorlog het nooit begin nie... Nicholas II is in 1936 oorlede. Hy is opgevolg deur Alexei II. En Napoleon die Vierde is 'n jaar later in 1937 dood. Hy is nie opgevolg deur die oudste seun, wat ook gesterf het nie, maar deur die middel Louis negentiende.
  Die nuwe koning was jonk en Alexei jonk. En in 1941 het hulle vir etlike maande van Mei tot Desember geveg ... Daarna het hulle vrede gemaak, op voorwaardes sonder anneksasies en vrywarings.
  Dit was reeds die laaste oorlog van twee wêreldryke. In 1943 het die Franse na die maan gevlieg. En die Russe in 1945. Ruimteuitbreiding het begin.
  En twee ryke: Russiese en Franse, Bonaparte en Romanof-dinastieë het vreedsaam saambestaan.
  So, oor die algemeen, het lewe redelik rustig ontwikkel in 'n ander sisteem van die aardse heelal.
  Teen die einde van die twintigste eeu het die Russe en die Franse daarin geslaag om byna al die planete van die sonnestelsel te besoek en die ruimtebedryf ontwikkel.
  Oor die algemeen was daar geen epidemies en hongersnood op aarde nie. Geboortesyfers in beide ryke is onder beheer gebring, en godsdienste was beperk in omvang.
  Die kerk is van die staat geskei, en ateïsme en nuwe heidendom het mode geword.
  En die oorloë het heeltemal verdwyn, net soos daar byna geen groot onrus was nie.
  
  AS RASPUTIN SOU OORLEEF
  Raspoetin het deur een of ander wonderwerk, ondanks die gif en wond in die maag, steeds ná die sluipmoordpoging oorleef. As gevolg van lank beplande gevolg van tsaar Nikolaas II, het die paleisstaatsgreep nie plaasgevind nie. Die tsaar het die moeilikste stadium in die geskiedenis van Rusland suksesvol geslaag. En aan die einde van April, sodra die paaie opgedroog het, het die langverwagte offensief in die suide begin.
  Die gevegseffektiwiteit van die tsaristiese leër is nie ondermyn deur die dom dekrete van die Voorlopige Regering nie, en onder bevel van die uitstaande bevelvoerder Brusilov het dit groot suksesse behaal. Terloops, in die werklike geskiedenis was daar aanvanklik groot suksesse, die offensief het misluk as gevolg van sabotasie, beide deur die Bolsjewiste en ander vernietigende elemente, insluitend die groot bourgeoisie en ministers van die Voorlopige Regering.
  En daar is dus geen sabotasie nie, die weermag is steeds sterk met die dissipline van die tsaristiese generaals. En die moraal van die Oostenrykers en veral die Slawiese eenhede is besig om te daal.
  Brusilov het Lvov ingeneem en gevorder tot die beleg van Przemysl.
  Slegs deur die front in die middel ernstig te verswak, het die Duitsers op een of ander manier die Russiese offensief gestop.
  Russiese troepe het egter ook in Roemenië toegeslaan. Daar was groot suksesse. En selfs Boekarest en Transsylvanië herower.
  Die Duitsers het ook troepe uit ander sektore verwyder, wat die Oostenrykers gered het. Die situasie vir Duitsland is vererger deur die toetrede van die Verenigde State tot die oorlog in April 1917. Hoekom nie by die Amerikaners aansluit nie? Daar kan gesien word dat Duitsland reeds vaar en dis lekker om onder die wenners te wees.
  In die herfs, toe die reën begin val het, het die offensief van die Russiese troepe in die sentrum teen die werklike Duitse eenhede uiteindelik begin.
  Swak sigbaarheid in nat sneeu het die werk van Duitse masjiengewere en artilleriste belemmer. Boonop huil die Fritz in die koue altyd erger as die Russe, meer gewoond aan die harde klimaat.
  So het die meer beslissende en bekwame bevelvoerder Kornilov die sentrale, westelike front beveel, wat 'n nie so dapper voorganger opsy gevee het nie.
  Russiese troepe het deur die verswakte Duitse verdediging gebreek en suksesvol vorentoe beweeg en groot getalle gevangenes en trofeë gevang.
  Slegs aan die Wisla-rivier, nadat hulle hul troepe in die weste verswak het, kon die Duitsers die opmars van die Russiese troepe keer. Die tsaristiese leër het die Baltiese state bevry en Oos-Pruise binnegegaan.
  Die Russe het ook groot suksesse in die suidelike sektor van die front teen Turkye behaal. Teen die einde van die jaar het hulle, saam met die Britte en Franse, Klein-Asië amper heeltemal ingeneem en Istanboel genader.
  In Januarie het Istanbul hoofsaaklik onder druk van Russiese troepe geval, en die Ottomaanse Ryk het gekapituleer.
  Die jaar 1918 het aangebreek. In Rusland het hulle in 'n vinnige oorwinning geglo, en die land het volgehou, ondanks al die militêre probleme. Die Geallieerdes het die Duitsers ook 'n bietjie in die Weste gedruk, en in hul sukses geglo.
  Amerika het meer en meer nuwe afdelings oorgedra. Oostenryk-Hongarye was besig om uitmekaar te val en sy leër was besig om te vertrek. Bulgarye het oorlog teen Duitsland en Oostenryk-Hongarye verklaar en onttrek aan die unie van die sentrale state. En Türkiye is verslaan.
  Natuurlik het buie in Duitsland ontstaan om hierdie oorlog so gou moontlik te beëindig.
  Maar nog 'n bietjie besluiteloos. En waarheen gaan jy? Terug in Maart, sonder om te wag vir die warm weer, het Rusland op die reeds gebroke Oostenryk-Hongarye toegeslaan en deur die front gebreek. Die Duitsers kon die aanval nie weerstaan nie en het gevloei. Hulle is met groot verlies verpletter. Boedapest het geval en die Oostenrykse Ryk het gekapituleer.
  'n Ruk later het 'n staatsgreep in Duitsland plaasgevind, en op 9 Mei 1918 het die Duitse Ryk gekapituleer.
  So het die Eerste Wêreldoorlog geëindig. Dit is gevolg deur onderhandelinge by Versailles, en die ondertekening van 'n nuwe vredestelsel.
  Die Ottomaanse Ryk het van die kaart verdwyn. Dit is verdeel deur Rusland, Brittanje, Frankryk. Die tsaristiese ryk het Konstantinopel teruggekry, en Klein-Asië met Armenië. Brittanje Irak, Palestina, Ottomaanse besittings in Saoedi-Arabië, en Frankryk Sirië. Oostenryk-Hongarye het ook van die kaart van Europa verdwyn. Rusland het Galicië, Bukovina, Krakow met Poolse lande ontvang. Tsjeggo-Slowakye het deel van Rusland geword en 'n mate van outonomie behou, maar Nikolaas II het die koning van die Tsjeggiese Republiek en Slowakye geword. Krakow het die Koninkryk van Pole binnegegaan, as Poznan en deel van die Duitse lande. Danzig ingesluit. Rusland het ook die Klaipeda-streek ontvang. Aansienlike uitbreiding van eienaarskap.
  In die Weste het Duitsland die Franse en Deense besittings wat onder Bismarck beslag gelê is, teruggegee. En sy was ook gedwing om in te stem tot 'n gedemilitariseerde sone in die Rynkom. Duitsland was ook gedwing om groot skadevergoeding aan die seëvierende lande te betaal. Eerste van alles, Rusland en Frankryk as die meeste geraak deur die Duitsers.
  Joego-Slawië het ook verskyn, wat homself as 'n vasal van Rusland erken het, maar nie formeel deel daarvan geword het nie. Hongarye is afgemaai en het homself ook erken as 'n vasal van Rusland. Oostenryk het formeel onafhanklik gebly, maar skadevergoeding betaal. Roemenië het Transsylvanië ontvang.
  Almal was min of meer tevrede behalwe die wat verloor het. Türkiye en Oostenryk-Hongarye het van die kaart van Europa en Asië verdwyn. En Rusland het beide bevolking en grondgebied vermeerder. Sowel as Frankryk, Japan, Brittanje en net die Verenigde State het slegs 'n klein deel van die herstelwerk ontvang. Duitsland se besittings in die Stille Oseaan is tussen Japan en Brittanje verdeel. In Afrika, meestal Brittanje.
  'n Paar maande later het Rusland by die Britse kant aangesluit in die oorlog in Afghanistan. 'n Vinnige oorwinning is behaal, en vir die eerste keer is dit in die geveg getoets, 'n tenk wat deur die seun van Mendeleev ontwikkel is. Die nuwe motor het geblyk baie doeltreffend en met goeie bestuurseienskappe te wees.
  Sy is "Alexey" genoem ter ere van die troonopvolger. En hierdie motor het baie belowend gelyk.
  Na die verowering en verdeling van Afghanistan het 'n tydperk van vrede begin. Alhoewel verskeie klein oorloë verby is. Rusland en Brittanje het Iran verdeel. En toe voltooi die Geallieerdes die verdeling van Saoedi-Arabië.
  Rusland se ekonomie het 'n vinnige groei van ongeveer tien persent per jaar beleef, en het in 1929 in die tweede plek gekom. Die Verenigde State het ook vinnig gestyg, 'n bietjie minder as Frankryk, en selfs minder as Duitsland. En Brittanje was heeltemal stil, en het skaars die vooroorlogse vlak bereik.
  Toe die Groot Depressie egter uitbreek, het dit weer moeiliker geword en rebellie en onrus het begin groei.
  Nikolaas II het sy gesag versterk deur die Eerste Wêreldoorlog te wen. Die tsaar het die werksdag tot tien en 'n half uur verminder, en op Saterdag en voor-vakansiedae tot agt uur. Die salaris in Rusland het gegroei. Pryse het stabiel gebly, en die tsaristiese roebel was die sterkste geldeenheid op aarde.
  Daarbenewens het die koning in 1925 'n gratis sewejarige onderwys ingestel. En in 1929 het sewegraad-onderwys verpligtend geword. Gratis gesondheidsorg het ook meer toeganklik geword.
  En om hoër onderwys gratis te kry, het baie makliker geword. En pensioene is verhoog, en dit is selfs aan werkers en huisvrouens en gestremdes betaal.
  Maar die Groot Depressie het weer al die probleme vererger. En weer het hulle die Doema onthou, wat die tsaar ontbind het, maar nuwe verkiesings is nooit gehou nie. Wat gelei het tot die herlewing van absolutisme.
  Die koning het weer die reg gekry om wette uit te vaardig, en het merkbare aktiwiteit begin toon. Dit het egter selfs beter geword sonder die Doema, die Staatsraad het gewerk en die Burgerlike Wetboek van die Russiese Ryk is aangeneem.
  Die nuwe bourgeoisie wou egter meer demokrasie hê, en ten minste die herlewing van die Doema. Tydens die depressie het beide die proletariaat en die boere in opstand begin kom.
  Al die dorp, die kulak-klas het baie sterker geword. Maar die eienaars het steeds grondbesit behou. Geboortesyfers het hoog gebly en sterftesyfers het afgeneem, veral met verbeterde mediese sorg. Dit het gelei tot bevolkingsgroei en grondfragmentasie. Weliswaar is 'n deel van hierdie groei deur die stad geabsorbeer. Tydens die depressie het werkloosheid die hoogte ingeskiet.
  Maar die tsaristiese regering kon deur energieke maatreëls die gevolge van die depressie versag. In 1931, toe Japan China binnegeval en probeer het om 'n marionetregering in Mantsjoerye op die been te bring. Dit het vorige ooreenkomste geskend en die rede geword vir Rusland se toetrede tot die oorlog.
  Die tsaristiese leër het teen hierdie tyd die mees gevorderde en kragtigste tenks ter wêreld gehad, die beste vliegtuie, insluitend ses motorbomwerpers. So, in Tsaristiese Rusland, het die wêreld se eerste massavervaardigde helikopters verskyn, en die suksesvolste - terugslaglose gewere.
  Daarbenewens het die vlak van generaals in tsaristiese Rusland gestyg. En die vloot is onder bevel van die genie Admiraal Kolchak.
  Tydens die Eerste Wêreldoorlog het die tsaristiese weermag seevliegtuie gereproduseer en tot volmaaktheid gebring. En aktief die Japannese op see verpletter.
  Van die begin af het die oorlog vir die Japannese ongunstig verloop. Onder die tsaar is nog 'n Baikal-Amur Hooflyn gebou en die voorsiening van die Russiese leër is sonder probleme uitgevoer.
  Deur beide die kwantiteit en kwaliteit van die Japannese veldmaarskalke, Denikin en Kornilov, te oortref, het 'n suksesvolle offensief gelei. Onder die jong generaals het Vasilevsky uitgestaan, wat tydens die Eerste Wêreldoorlog 'n kolonel geword het op die ouderdom van drie-en-twintig. En op die ouderdom van vyf-en-twintig was hy reeds 'n generaal.
  Natuurlik was daar ander bevelvoerders. Tukhachevsky het ook vinnige loopbaangroei beleef. By Budyonny geklim. 'n Reeks oorwinnings en van die begin af het die tsaristiese leër die inisiatief besit, ketels geskep en Port Arthur beleër. Die beleg het egter nie lank geduur nie, tydens die aanval het hierdie onneembare sitadel binne twee weke geval. En in net vier maande van gevegte is China en die hele Korea bevry.
  Tsaar Nicholas II, wat voordeel getrek het uit die feit dat die Verenigde State deur die Groot Depressie verswak is, asook Brittanje nie in die oorlog kon ingryp nie, het beveel om Japan heeltemal in beslag te neem en dit by die Russiese Ryk te annekseer.
  Kolchak het die samoerai op see heeltemal verslaan deur onder meer die beste seevliegtuie ter wêreld te gebruik. Daarbenewens het 'n vloot uit die Oossee en die Middellandse See aangekom.
  En in Maart 1932 het die tsaristiese leër in Japan geland. Na drie maande van hardnekkige gevegte is die Land van die Opkomende Son verower en het dit 'n Russiese provinsie geword. Dit het 'n referendum gehou oor aansluiting by Rusland. En Nicholas II het die Japannese mikado en keiser geword. Rusland het ook besittings in die Stille Oseaan verower.
  Hitler het in Januarie 1933 in Duitsland aan bewind gekom. En natuurlik kan sy toetreding aanleiding gee tot rampspoed.
  Die Führer het dadelik trou aan Nikolaas II gesweer en 'n alliansie met Rusland verklaar.
  Hitler het op 'n persoonlike vergadering voorgestel om die Franse en Britse kolonies te verdeel.
  Nikolaas II het ingestem. En die unie van Italië, Duitsland en Rusland is gesluit. Teen natuurlik Brittanje en Frankryk. In 1937 het Duitsland Oostenryk geannekseer. Terselfdertyd het Nicholas II, wat amper drie-en-veertig jaar lank regeer het, gesterf. Op die troon was sy jong kleinseun - Alexander die vierde. Die erfgenaam Alexei het daarin geslaag om te trou, 'n seun te maak en ook aan 'n ongeneeslike siekte gesterf. Die kleinseun was net ses jaar oud, en die tsaar se broer Mikhail Romanof het die heerser en regent geword. Nie jonk nie, maar oor die algemeen 'n ervare koning. Terloops, dit was hy wat die algemene leierskap vir die inname van Japan uitgevoer het, en het die titel van grootmaarskalk gehad, soos 'n generalissimo.
  Regent Mikhail Romanov het die koers na 'n alliansie met Duitsland en Italië voortgesit. En op 15 Mei 1940 het die Derde Ryk Frankryk, België en Holland, sowel as Brittanje, aangeval. Rusland het ook die Britse kolonies aangeval. En Italië het na Afrika verhuis.
  Die oorlog het redelik suksesvol ontwikkel. Die Russe het in drie maande al die besittings van Brittanje en Frankryk in Asië ingeneem. En toe in Australië geland. Rusland het ook in Afrika gevorder.
  Die Duitsers het ná die vinnige nederlaag van Frankryk en die besetting van België en Holland 'n lugaanval op Brittanje geloods. Dit was nie baie suksesvol totdat die Russiese lugvaart die oorlog betree het nie.
  En Brittanje het baie sleg geword. En hulle het alles gebombardeer wat hulle kon. Australië is vinnig deur Russiese troepe verower. En Afrika is stadiger gevange geneem, nie soseer weens die weerstand van die Britse en Franse troepe nie, maar weens die groot afstande en gebrek aan paaie.
  Hulle het nie tyd gehad om Brittanje in 1940 te vang nie, maar in die een-en-veertigste somer was daar 'n landing en saam met die Britte was dit uiteindelik klaar.
  Daarna het die oorlog met die Verenigde State gevolg. Roosevelt het per ongeluk baklei, en laat. En tsaristiese Rusland wou Alaska herwin.
  Maar nie net dit nie ... In die winter van een-en-veertig-twee en veertig het die Tsaristiese troepe die ys oorgesteek tot in die gebied van die Verenigde State en daar gevegte ontketen.
  Aan die kant van die Russiese troepe, meerderwaardigheid in die hoeveelheid en kwaliteit van troepe.
  Die Amerikaners was besig om te verloor. En die Duitsers het vanaf Kanada ingebreek, en ook groot sukses behaal. 1942 was die laaste jaar van onafhanklike Amerika. Onder die slae van Rusland en Duitsland het die Verenigde State uitgehou tot 8 Oktober, toe hulle na die val van New York en Washington gekapituleer het.
  So het die Tweede Wêreldoorlog geëindig. Korter as in die werklike geskiedenis, seëvierend vir Rusland en die Derde Ryk. Tydens die oorlog het die Duitsers ook Spanje en Portugal beset en hul kolonies geannekseer.
  Daar was 'n verandering in die wêreld. Tsaristiese Rusland het al die kolonies van Brittanje en Frankryk in Asië en die Stille Oseaan, sowel as Australië, geannekseer. Alaska, die grootste deel van Kanada en die Verenigde State het Russies geword, en Duitsland het slegs 'n klein deel ontvang. Die grootste deel van Afrika het Russies geword. Maar die Duitsers het 'n deel van die Franse, Belgiese, Portugese, Spaanse kolonies oorgeneem.
  Die Duitsers het ook Denemarke en Noorweë verower. En Swede is met Rusland verdeel. Frankryk, België, Holland, Spanje, Portugal, het die spesiale unie van die state van die seëlsone betree. Die Nazi's het hulle met troepe beset, hoewel hulle formele marionetregerings behou het. Dieselfde ding in Denemarke en Noorweë met 'n deel van Swede.
  Rusland het beheer oor Brittanje oorgeneem. Aangesien tsaar Alexander die Vierde verwant was aan die Engelse konings, is hy erken as die monarg van Brittanje.
  Italië het 'n paar besittings in Afrika gekry en 'n vastrapplek in Ethiopië gekry.
  Tsaristiese Rusland is ongetwyfeld die magtigste en mees uitgestrekte ryk in die wêreld. Maar die Derde Ryk is sterk. En daar was 'n tydelike pouse. Moet nuwe verkrygings verteer. Regent Mikhail het selfs die ongekende stap geneem om 'n Rus toe te laat om vier vrouens te hê.
  Selfs die sinode is gedwing om dit te erken om die assimilasie van die buitewyke te bespoedig.
  En wat 'n goeie idee! Alexander die Vierde het selfs in sy jeug twee keer getrou om 'n voorbeeld vir sy onderdane te stel. Die situasie het dus gestabiliseer.
  Michael is in 1947 dood, en tsaar Alexander het werklik oorgeneem. En tot dusver het hy daarin geslaag. Maar grond was nie genoeg vir Hitler nie, en die besete Fuhrer het gedroom van wêreldoorheersing.
  En op 20 April 1955 het 'n groot oorlog teen tsaristiese Rusland begin. Die Derde Ryk en Italië, waar die seun van Mussolini jr. reeds regeer het, het die ryk van tsaar Alexander die Vierde aangeval.
  Die Derde Wêreldoorlog het begin. Argentinië, Brasilië, Venezuela, Mexiko en 'n aantal Latyns-Amerikaanse lande het ook aan die kant van die Derde Ryk uitgekom. En die Derde Wêreldoorlog het uitgebreek...
  
  
  ROKOSSOVSKII SE FOUT
  Parallelle heelal, aardse wêreld. Tydens die Groot Patriotiese Oorlog was daar net een klein teenstrydigheid met die werklike geskiedenis. Rokossovsky het daarin geslaag om Stalin te oorreed om die 2de Wagte-leër teen Paulus en ander reservate in te bring om hulle te vernietig voordat Mainstein nader gekom het. Die argument wat 'n deurslaggewende rol gespeel het: "As ons Paulus vernietig en Stalingrad voor die nuwe jaar bevry, sal dit 'n kolossale politieke effek wees! Katolisisme Kersfees sal in Stalingrad gevier word!".
  Stalin het saamgestem dat die politici eerstens die aanval op Paulus beveel het, terwyl Mainstein vir eers aan bande gelê is. Maar as gevolg van hierdie spontane besluit het die volgende gebeur. Nog in Desember, relatief gevegsgereed en op kragtige verdedigingstrukture staatgemaak, het Paulus se troepe hardnekkige weerstand gebied, en kon hul posisies behou. En op 25 Desember het Mainstein 'n entjie na die suide deur 'n gang na Stalingrad gebreek.
  En hewige gevegte het ontvou. Hitler het beveel om die brughoof op die Wolga tot elke prys te hou, Stalin het beveel om Stalingrad tot elke prys te herower. Die gevegte het begin kook, soos tydens die bestorming van Stalingrad, deur die Duitsers, maar nou is dit presies die teenoorgestelde.
  Sowjet-troepe het vorentoe gebreek, en die Duitsers het desperaat teruggeveg.
  Drie en 'n half maande lank het die hardnekkigste gevegte voortgeduur. Al hoe meer reserwes het tot die stryd toegetree. Uiteindelik, teen die einde van Maart, is die Duitsers uit Stalingrad gedwing, wat hulle gedwing het om na die Don terug te trek. Maar die verliese van die Sowjet-troepe het te groot geblyk te wees en 'n lang operasionele pouse in die offensief het gevolg.
  Die Duitsers het ook hul weermag met totale mobilisering versterk, swaar tenks "Tiger" en "Panther" oorgeplaas, hul wonde gelek. Maar die verhouding van verliese tydens die gevegte was gunstiger vir die Fritz as in die werklike geskiedenis. Aangesien die Nazi's nie in die ketels geval het nie en in gunstiger defensiewe toestande vir hulself geveg het. En dit het hulle gehelp om die voorste linie op gunstiger linies vir hulself te hou.
  Ja, die bondgenote het nie so beslissend in Afrika opgetree nie. Die afwesigheid van 'n katastrofe vir die Duitsers in die ooste het onsekerheid en verdeeldheid in hul geledere geskep. Die Amerikaners, wat groot verliese gevrees het, het passief opgetree, en van die Britte het nie genoeg krag gehad nie.
  Hiervolgens het die Nazi's steeds 'n vastrapplek in Tunisië gehou en kon hulle nie bekommerd wees oor Italië nie.
  En op 6 Julie het 'n nuwe offensief van die Nazi's naby Stalingrad begin. Hierdie keer het die Fritz egter meer uitgeslape geword, en nie durf waag om aan te val soos die Sowjet-bevel op die stad self verwag het nie, maar hul gepantserde knypers na die suide verskuif. En kon deur die verdedigingslinie breek.
  Terwyl hy vorentoe beweeg het, het Mainstein die Wolga bereik, honderd kilometer suid van Stalingrad, en toe suid gedraai. Dit was 'n gewaagde en onverwagte maneuver. Daarbenewens het die "Tiger" in offensiewe gevegte sy formidabele krag getoon as 'n deurbraaktenk met sterk beskerming van die kante en agterstewe.
  Die Sowjet-bevel het laat probeer reageer met 'n teenaanval, langs 'n sterk versterkte sone. Tenkgevegte het ontvou, waar die Panther vir die eerste keer sy krag in verdediging en in hinderlaag gewys het. Die Duitsers het die teenaanvalle van die Sowjet-troepe met hul nuutste tenks bekwaam afgeweer. Ferdinand was ook nie sleg nie.
  Maar numeriese meerderwaardigheid is steeds aan die kant van die USSR. Die Duitsers kon nie ver vorder nie en moes noodgedwonge stop. Dit het gelyk of die situasie op die Wolga vries. Maar in Tsjetsjenië het 'n anti-Sowjet-rebellie uitgebreek. En die stad Grozny is ingeneem as gevolg van 'n dubbele slag, met die val van die Terek-poorte van die Kaukasus. Die situasie het uiters vererger geraak. Türkiye geroer. Een van die Ottomaanse generaals blyk 'n Duitse agent te wees. Hy het eenvoudig sy korps beveel om die Sowjet-troepe arbitrêr aan te val en sodoende die leierskap voor die feit te stel dat hy by die oorlog ingetrek is. Churchill en Roosevelt het stilgebly, en dertig Turkse afdelings, wat sowat 'n miljoen soldate tel, het op die offensief gegaan.
  Hierdie verraderlike hou op die rug, en terselfdertyd die toevoerslagaar langs die Wolga vasgedruk het, het die situasie aansienlik vererger.
  Mainstein, nadat hy die pogings van die Sowjet-troepe afgeweer het om hom van die Wolga af weg te stoot, het probeer om die offensief te ontwikkel. Toe het die Sowjet-bevel dele van die Steppefront in die geveg gegooi. Die Duitsers is gestop, tagtig Sowjet-afdelings teen vyftig Duitse. Maar hulle kon net hul opmars vertraag, maar kon nie die vyand verslaan nie. Terwyl hy in die Kaukasus was, het die situasie vererger. Die Turke het Jerevan omsingel en Batumi byna heeltemal ingeneem. Daar is baie min Sowjet-reservate in Transkaukasië, ná die inname van Grozny, het vyftien Duitse afdelings voortgegaan om in 'n suidelike rigting te beweeg, en Tbilisi nader en omring.
  Skielik het Stalin 'n offensief in die middel, die derde Rzhev-Sychov-operasie, beveel. Maar die Duitsers was gereed hiervoor, en nie genoeg magte is toegewys om so 'n beslissende offensief uit te voer nie. Die situasie is vererger deur die toetrede van Japan tot die oorlog. Die samoerai het weliswaar nie die USSR self aangeval nie, maar 'n offensief teen Mongolië geloods. Maar die Sowjet-bevel het in reaksie natuurlik troepe oorgeplaas en met die Japannese geveg. Die seshonderdduisendste vuis van die Japannese leër het op die slag gemik, en nog vyf-en-twintig afdelings moes dringend na die Verre Ooste oorgeplaas word, wat hul magte wat die Fritz teëstaan, verswak het.
  Wat boosheid betref, maar die Geallieerdes het 'n wagtaktiek gevolg, selfs die intensiteit van die bombardement op die Europese vasteland en Duitse stede verminder. En die brughoof in Tunisië is steeds nie aangeval nie. Oor die algemeen was die bondgenote nie haastig om die kastaiings uit die vuur te kry nie. En het die oorlog feitlik gesaboteer. En die Duitsers en hul satelliete het geleidelik in die Kaukasus gewen.
  Toe besluit Stalin om soos Solon op te tree en bied Hitler "n wapenstilstand aan. Boonop is die toestande baie gunstig vir die Duitsers. Alle krygsgevangenes word gratis aan hulle gegee, terwyl die Russe teruggeneem word vir 'n aansienlike losprys. Daarbenewens het die USSR onderneem om olie en olieprodukte, sowel as 'n aantal kategorieë grondstowwe, vir die duur van die wapenstilstand gratis aan die Derde Ryk te verskaf.
  Hitler poraskinuv se brein het besluit om Stalin se voorstel te aanvaar. Die wapenstilstand was vir 'n jaar met die moontlikheid van verlenging. Op 1 September 1943 het die oorlog in die ooste gestaak. En die gevegte het met hernieude krag hervat. Net hierdie keer in die Weste. Eerstens, by die see. Tunisië het 'n flitspunt en springplank vir die Nazi-inval geword.
  Op 25 November 1943 het die superieure magte van die Duitsers onder bevel van Mainstein Gibraltar begin bestorm. Franco het 'n ultimatum gekry om die Nazi's deur te laat, anders is hy met omverwerping gedreig. Vir drie dae en drie nagte was daar 'n hewige aanranding. Daarin het die Duitsers eers 'n nuwigheid gebruik: 'n Sturmtigr gewapen met 'n straalbom. Hierdie masjien het eenvoudig die Britse posisies uitmekaar geskeur, en die vyand eksponensieel uitgeroei.
  Gibraltar is die sleutel tot beheer van die Middellandse See en beide kante het dit verstaan. Helaas, die Duitsers het meer geleenthede gehad om hul magte te konsentreer. En die vesting het geval.
  Gevegte het ook op see verskerp. Die produksie van duikbote in die Derde Ryk het veertig eenhede per maand oorskry en het aanhou toeneem. Verlies van bondgenote in die seegroei. En in Afrika het 'n ware oorlog ontvou. Die Duitse "Panthers" en "Tigers" het hul meerderwaardigheid bo die vyand getoon. Die Duitse offensief, as deel van 'n groepering van dertig afdelings, het begin met 'n inval uit Marokko, en vyf-en-twintig afdelings, met 'n aanval op Algerië ...
  Nuwejaar 1944 het almal gevind toe die gevegte tot sy volste ontvou het ...
  Aan die einde van Januarie 1944 het 'n groot sak Amerikaanse en Britse troepe in Algiers gevorm. En hierdie magte het eenvoudig oorgegee na relatief min weerstand. Toe het die Duitsers, saam met die Italianers, Libië binnegeval. Nuwe Afrikaanse swaaie het opgestapel. Rommel se groep het na Egipte beweeg, en Mainstein s'n na die Niger-lus.
  Die Duitsers was gewapen met die "Panther" -2 met kragtiger pantser en 'n geweer, sowel as 'n enjin van 900 perdekrag. En die Amerikaners het die Sherman M 4-tenk begin ontvang. Stalin het op sy beurt sy tenkvuiste T-34-85 en IS-2 herbewapen. Nog 'n Duitse tenk "Tiger" - 2 blyk moreel verouderd te wees vanaf die oomblik dat dit in massaproduksie geplaas is. Met gelyke bewapening as die "Panther" -2 en een-en-twintig ton swaarder, het die Duitse mastodont "Tiger" -2 sy jonger eweknie in pantser net effens oortref, aansienlik minderwaardig in beide bestuursverrigting en tegniese betroubaarheid.
  Maar die nuutste stralervegvliegtuig ME-262 het geen gelyke gehad nie, nóg in bewapening, nóg in spoed. Sy kwalitatiewe meerderwaardigheid was dus veronderstel om te vergoed vir die kwantitatiewe voordeel van die bondgenote. Oor die algemeen kon 'n groot aantal vliegtuie van die troepe van die Westerse koalisie nie 'n beslissende voordeel op die slagveld gee nie. Die Duitse aces was beter in vaardigheid bo hul Westerse eweknieë, en dit het die statistieke van luggevegte beïnvloed. En die lugafweerartillerie van die Nazi's is boonop. Daarbenewens is die bondgenote in die steek gelaat deur die besluiteloosheid van hul bevel, wat magte in dele in die stryd gebring het, waardeur hulle baie verliese gely het. En dit was ongerieflik om in Afrika te ontplooi.
  Rommel het teen middel Maart Libië ingeneem en na El Aman gegaan. Hier het die Britte 'n kragtige verdedigingswal gehad. En Montgomery het baie effektief beveel, veral toe hy versterkings ontvang het. Maar die Duitsers is nie so vergewe nie. Met die optrek van bykomende ammunisie en brandstof aan die einde van April, het die Duitsers 'n rotonde-maneuver deur die woestyn onderneem en die bolope van die Nyl bereik en die Britse verdediging omseil. In Mei het Alexandrië geval en die Duitsers het die Suez-kanaal bereik. Türkiye het ook Sirië en Palestina binnegeval.
  Junie het 'n keerpunt geword in die stryd om die Midde-Ooste. Dit het meer as sewentig Duitse afdelings en twintig Turkse ingesluit. Die Britte en Amerikaners is verslaan. En in Julie het Saoedi-Arabië ook onder beheer van die Derde Ryk gekom, en die fascistiese troepe het Iran binnegegaan, waarheen hulle getrek het, en slegs fokusweerstand van die Britse troepe ontmoet. In Augustus het die Duitsers, nadat hulle amper meer as 'n duisend kilometer gemarsjeer het, Indië binnegekom. In September was byna die hele Indië beset. Die plaaslike bevolking het die Wehrmacht as bevryders ontmoet. En Japan het uiteindelik 'n landgrens gekry met sy baie sterk bondgenoot.
  1 Oktober het aangebreek. Die jaar van die wapenstilstand wat met die USSR verklaar is. Die Duitsers het met die Japannese verenig, lande van Marokko tot Birma, insluitend Indië, in beslag geneem, het die ewenaar bereik en die grootste deel van Afrika vir hulself geneem. So het die Derde Ryk uitgebrei, maar aan die ander kant sy troepe oor die vastelande verstrooi.
  Gedurende hierdie tyd het Stalin ongeveer driehonderd afdelings voorberei en gevorm, insluitend tenkafdelings. En die totale grootte van die Sowjet-leër is op elf miljoen gebring, waarvan agt op die Sowjet-Duitse front gebruik kon word. Maar die Wehrmacht het ook versterk, hoewel dit skerp na buitelandse verdeeldheid in sy samestelling gesoek het. Daarbenewens het die krag van straalvliegtuie gegroei. Die ME-262 is reeds in duisende dertig tot veertig vliegtuie per dag vervaardig, en was ongetwyfeld die beste vegter van die Tweede Wêreldoorlog. Sy twee enjins het tot 'n spoed van 900 kilometer per uur versnel, en vier 30 mm-gewere en plusvuurpyle het die motor 'n baie ernstige teenstander vir enige vliegtuig gemaak.
  Die "Panther"-2 het geblyk ongeëwenaard te wees deur die totale eienskappe van 'n tenk, aansienlik beter in bewapening en pantser as die "Shermans" M 4 en T-34-85. Weliswaar, met 'n gewig van 47 ton, maar die enjin van 900 perdekrag het meer as vergoed hiervoor. Boonop was die Panther-2 in terme van pantserdeurboring en frontale pantser beter as die IS-2, om nie eens te praat van ryprestasie nie.
  Dit het Stalin natuurlik bekommerd gemaak. Maar die Derde Ryk is nog in sy kinderskoene.
  Nuwe buitelandse en koloniale afdelings word geskep. Oor die benadering tot die ontwikkeling van tenks van die E-reeks, met selfs kragtiger enjins, dikker pantser en sterker wapens. En skep nuwe modelle van vliegtuie. Die Nazi's het reeds die Arado-straalbomwerper in reeksproduksie, en die NE-162 het verskyn. En die voordeel van die Wehrmacht sal toeneem.
  Daarom het Stalin iets gehad om oor na te dink: om Hitler se voorstel om die wapenstilstand met nog 'n jaar te verleng, te aanvaar of nie. Aan die een kant wou ek nie my mense weer in die afgrond van oorlog gooi nie. Aan die ander kant is dit duidelik dat dit nog erger sal wees - die tyd werk teen die USSR.
  Stalin het nietemin die wapenstilstand verleng. Hy het besluit dat die wyses nie veg nie.
  Maar die Fuhrer het onverwags in Desember 1944 in Brittanje geland. Niemand het verwag dat die Nazi's in die winter sou opdaag nie. En die Britte kon verras word. Verrassing, goeie organisasie, baie effektiewe klein selfaangedrewe kanonne E-10, dit alles het in die hande van die Fritz gespeel.
  En letterlik in 'n week is Brittanje gevange geneem! Dit is oor die algemeen 'n kolossale prestasie van die Wehrmacht!
  London het geval! En die Führer het hom onoorwinlik voorgestel! Reeds in Maart is Ysland gevange geneem.
  Daarna het die Nazi's aan Amerika voorgestel - hulle sê, wat wil jy hê: verder veg of sal jy steeds die invloedsfere verdeel? Ná die dood van Roosevelt het "n pragmatiese benadering in die Verenigde State geheers - vrede is aan die Duitsers gebied. Die Führer het egter 'n aantal wrede voorwaardes voorgehou - insluitend die betaling van vergoeding en vergoeding vir die bombardement van Duitse stede.
  Die Amerikaners het 'n bietjie gehuiwer, maar na nog 'n wrede nederlaag op see het hulle versoen geraak. En hulle het Hitler se voorwaardes aanvaar.
  Die Führer het 'n kort pouse in die oorlog geneem... Verteer die verowerdes en versterk sy posisie in Europa, Afrika en Asië.
  Maar op 1 Mei 1947 het die Nazi's, nadat hulle hul krag gespaar het en op die hooftenk E-75 - die massiefste in die Wehrmacht - die USSR binnegeval het.
  Meer presies, hulle het die offensief daar voortgesit. En het baie nuwe tenks ontplooi.
  Die E-75 het die belangrikste een geword, aangesien Hitler baie lief was vir groot motors. Alhoewel die mastodont blykbaar nie heeltemal suksesvol was nie: alles oor negentig ton, met 'n enjin van slegs 900 perdekrag - dit wil sê, die tenk blyk nie te vinnig te wees nie en het dikwels gebreek. Die kragtige 128 mm-kanon het 'n kleiner voorraad skulpe en stadiger afvuur as die 88 mm gehad.
  Die toring het goeie beskerming gehad - 'n 252 mm voorkop, 160 mm sye teen 'n hoek, maar die romp was slegter - 'n 160 mm voorkop, hoewel teen 'n helling van 45 grade, slegs 120 mm sy, en redelik hoog.
  Oor die algemeen was die E-75 'n redelik gegroeide "King Tiger", met sekere probleme as gevolg hiervan. In billikheid moet daarop gelet word dat die enjin en transmissie saam geleë is, wat die uitleg van die tenk gekompakteer het. Daarbenewens was dit moontlik om die beskerming van die romp met skilde in die veld te versterk.
  Die E-75 was dus goed beskerm, kragtig gewapen, maar te swaar, nie baie mobiel nie, en het dikwels onklaar geraak.
  Die E-50 was natuurlik kleiner, ligter, met 'n gegote enjin, en het snelhede van meer as sestig kilometer per uur ontwikkel. En hy het 'n geweer in 88 mm en 100EL looplengte gehad. En sy het 12 skote per minuut gedoen. Die frontale pantser van die E-50-romp is amper dieselfde as dié van die E-75, die beskerming van die kante en die rewolwer is erger. Maar in die praktyk is die E-50, in elk geval, met sy beweeglikheid, minder gewig en groter betroubaarheid, doeltreffender as die E-75.
  Maar Hitler het beveel om 'n meer massamasjien swaarder te maak. Oor die algemeen het die Fuhrer die vervaardiging van tenks ligter as vyftig ton verbied. Om Ariese bloed te beskerm. Slegs 'n klein aantal verkennings-E-10's en E-5's is vervaardig.
  So was die E-100 tenk. En verskeie van sy wysigings, insluitend dié met 'n bomlanseerder.
  Die Fuhrer was oor die algemeen lief vir alles wat groot is. TA-400-straalmodifikasie het die mees massiewe bomwerper geword. Ja, dit is 'n verskriklike krag.
  Yu-488 het skaars in diens getree, is as uitgedien beskou en is deur 'n straler-eweknie vervang. Die Duitsers het stertlose bomwerpers B-2 en B-18 gehad. Ook baie effektiewe masjiene wat in staat is om die Verenigde State van Europa te bombardeer.
  En wat dit net nie in die lug was nie. Selfs diskoteke het verskyn, wat as gevolg van die vloeiende laminêre straal onkwesbaar is vir handwapens.
  Kortom, die kragte is ongelyk. En Hitler verwag om die USSR maklik af te handel.
  Maar dit was nie daar nie. In die Kaukasus het die Nazi's weliswaar saam met die Turke gevorder. Hulle het Baku, Jerevan en al die oliebronne ingeneem. En vanuit die ooste, met die inname van Primorye, en beleg na Vladivostok, het Japan gevorder.
  Maar vier meisies: Natasha, Zoya, Augustina en Svetlana het die Nazi's trotseer en toe die groot offensief teen Moskou begin het, het hulle die stryd betree.
  Natashka het 'n sarsie afgevuur en 'n dodelike granaat met haar kaalvoet gegooi. Sy het die fasciste gegooi en getjirp:
  - Eer aan Sowjet-Rusland!
  Zoya het ook die lyn van Fritz gevat en afgemaai. En met kaal tone gooi sy die geskenke van die dood. Het baie fasciste vermoor.
  En sy het gesing:
  - Vir nuwe prestasies!
  Volgende Augustinus aan die beweeg. Verpletter die vyande. Het hulle met kragtige houe van vuiste in verskillende rigtings gestrooi. En ook met 'n kaalvoet sal 'n gawe van vernietiging loods.
  En sing:
  - Ons sal die aanslag van die bose horde verpletter!
  En hier is die aanval Svetlana. Sy het baie van die Nazi's afgesny. En daarna het haar kaal tone weer 'n moordenaar geskenk geloods.
  En die vegter het gesis:
  - Ek is 'n superkampioen!
  Die vier vroulike krygers het regtig vir die hele afdeling gewerk. Maar een afdeling, en selfs vier is te min, teen die hele Wehrmacht. Veral met sterker en meer gevorderde wapens.
  So teen die einde van Augustus het die Nazi's Moskou nietemin omsingel. En dit is baie hartseer. En teen die einde van Desember 1947 het die hoofstad van die USSR geval. En die volgende fase van die oorlog het geëindig.
  Daarna was dit nie meer wat dit was nie... Gedurende 1948 het die Nazi-troepe saam met die Japannese die hele grondgebied van die USSR heeltemal ingeneem. En dit het nog erger geword...
  Die Nazi's het vir 'n geruime tyd oorlog gevoer met die partisane en Stalin gevang, wat hardnekkig dit nie wou verdra nie. Nadat die leier van die USSR nogtans in April 1951 vernietig is, het die guerrilla-oorlog begin afneem.
  Die Duitsers het hul Russiese marionetregering gevorm en met plaaslike magte teen die partisane geveg. En hulle het daarin geslaag om te slaag ... Die Verenigde State het tot dusver oorsee gebly en kernwapens bekom.
  Hitler het sy opmars na Amerika te lank uitgestel. En die Verenigde State was in staat om massaproduksie van atoom- en dan waterstofbomme te vestig. En toe het hulle, alhoewel later as die Duitsers, ballistiese missiele geskep.
  Geen kant het besluit om oorlog toe te gaan nie. Daar was 'n verdeling van invloedsfere. Beide die VSA en Duitsland, en Japan het baie verower en het dus vir eers besittings verteer.
  Hitler het op 20 April 1957, presies op sy agt-en-sestig verjaardag, neergestort. Na hom het regent Schellenberg aan bewind geslaag en die uitgeskakelde Himmler vervang. En Göring is dood weens dwelmmisbruik.
  Schellenberg het gedeeltelike liberalisering in die besette gebiede uitgevoer. En meer selfregering in die kolonies ingestel. Sensuur het ook sagter geword. Daar was ander behalwe die Nazi-party.
  Schellenberg het die rassistiese teorie begin versag. Die ekonomie van die Derde Ryk het geleidelik op die spoor van kapitalisme ontwikkel en terselfdertyd volgens plan die lewenstandaard verhoog.
  Die guerrilla-troepe was besig om te val. Mense het gewoond geraak aan die dissipline en die nuwe orde. In 1961 het die eerste vlug na die maan plaasgevind. En in 1976 na Mars.
  Op een of ander manier is die probleme van honger opgelos en die geboortesyfer is gereguleer.
  Na Schellenberg het Kleiman regeer. Hy het ook voortgegaan om te liberaliseer.
  Die Derde Ryk het 'n veelparty-demokratiese ryk geword. Maar dit was onmoontlik om van hom te skei.
  Japan het ook demokratisering ervaar. En Amerika is lank reeds 'n demokrasie.
  Hier in die Derde Ryk is na Kleiman 'n nuwe president verkies. En hulle het geword - Natasha Rostova. Wat regtig cool is!
  En die era van demokratisering en gelykheid het aangebreek.
  Die vegter het selfs gesing;
  Ons mense sal nie lyding verduur nie,
  Laat die gewere - die helse stem van oorlog dreun!
  Ons sal staan: met die hoop op 'n uitroep,
  Skouer aan skouer: saamgetrek, oud en jonk!
  
  Lig bajonette in eelte,
  Die strak voorkoms van die vegters - net ouens!
  Die aarde van droefheid het heeltemal grys hare geword,
  Meisiesvlegsels trek bedeesd!
  
  Ons is die kinders van die glorieryke, Sowjet-volk,
  Ons kan nie gebreek word nie, nie staal of vuur nie!
  Kom ons veg met alle mag vir vryheid!
  "n Strop fascisme - ek glo ons sal dit breek!
  
  Laat hulle nie in diens geneem word nie - bitter van ergernis,
  Maar die pionier het homself in die geveg bymekaargemaak!
  Die das is aan die brand - alle oë gaan daarin oop,
  In die heerlike Bolsjewistiese voetspore!
  
  'n Skare soldate het woedend na die aanval gevlug,
  Die fasciste swyg, die gebrul van die kanonne word afgeskeur!
  Van die gebreekte rooi krag van metaal,
  Die gebreekte vlag met die swastika het gehang!
  
  Waar ons batterye presies geweet het
  En waarom? waaghalsige seun,
  Al is die sneeu kluite, dit maak seer, hulle het boosheid gepynig,
  Toe hy kaalvoet in die nag is, het hy in 'n sak geloop!
  
  As jy klein is, is dit makliker om te verken, makliker,
  In enige kraak kan jy jou neus steek!
  U het die eed afgelê in die koue, in die bos,
  Maar iemand het gelag: die ou is nie volwasse genoeg nie!
  
  Die meisies het ook nie lafhartigheid geken nie,
  Hulle het nie erger geveg nie, dapper seuns!
  Op vakansie het ons in pare gedans,
  Hulle het spaarsamig gesels - dis jammer om woorde te mors!
  
  Wrede Hitler - Satan se dienaar,
  Mense sonder 'n rekening, die baster verniel!
  Maar die bevryder sal die horde verpletter,
  Daar is immers geen beperking op die rade van magte nie!
  
  Die Kommunistiese Party het liefgehad en grootgemaak,
  Ons pioniers is dapper daarvoor!
  Om nie die Fritz-meneer te verduur nie,
  Dat jy nie die juk dra nie!
  
  Ons is geleer om heilig in 'n droom te glo,
  En moenie spyt wees oor pogings vir die land nie!
  Wat ons verduur het, kan eenvoudig nie gemeet word nie,
  Geagte, seuns van die Sowjet-leër!
  
  Nie een van ons het na ouderdom verwys nie,
  Voel jammer vir jouself - moenie ander respekteer nie!
  Sterf is skrikwekkend, maar ek was nie bang nie
  Rus' is onoorwinlik - die leër van rade!
  
  En 'n gelukkige wêreld sal op aarde kom,
  Daar sal geen pyn, geen trane, geen hartseer, geen behoefte wees nie!
  Banier oor die hele planeet van kommunisme,
  Die wat geval het, sal in die ryk van skoonheid opgewek word!
  
  
  Skeur die Fuhrer in stukke
  Die Fuhrer het effens van die ware verhaal afgewyk en Rommel beveel om, na die oorgawe van die Tolbuk-garnisoen, sonder pouse op die Britte te vorder. Verhinder hulle dus om op die verdediging te vestig en vooraf voorbereide lyne te beset.
  Met die voortsetting van die offensief kon Rommel, ten spyte van aansienlik minder krag, die Britte verslaan, en die koloniale troepe het amper sonder 'n geveg oorgegee.
  As gevolg hiervan het die Britte Egipte en beheer oor die Suez-kanaal verloor. Maar selfs dit was nie die einde van die probleme vir die anti-Hitler-koalisie nie.
  Die Führer het nie die Vierde Panzer-leër suidwaarts gedraai nie, en boonop het hy die aanval op Stalingrad aan die held van die Krim, Mainstein, toevertrou. Gevolglik kon die Duitsers byna onmiddellik die stad aan die Wolga inneem, en die Sowjet-troepe het nie tyd gehad om daar vastrapplek te kry nie.
  Voortbou op die sukses van Mainstein se troepe, het hulle langs die Wolga gevorder en die Kaspiese See bereik. En toe het Turkye die oorlog betree en 'n sterk slag toegedien met 'n miljoen-sterk leër. Japan het ook voor dit die Slag van Midway gewen en die Hawaiiaanse argipel verower.
  En so het die samoerai 'n tweede front in die Verre Ooste geopen. Hulle het in groot massas infanterie gevorder. En hulle kon Vladivostok afsny en Khabarovsk inneem, asook die grootste deel van Mongolië inneem.
  As gevolg hiervan het die USSR nie die krag vir 'n winter-teenoffensief gevind nie. En die Duitsers, en die Turke, en ander satelliete van die Derde Ryk, het gedurende die winter amper die hele Kaukasus verower, en olie in Baku.
  Sowjet-Rusland het homself in 'n posisie van strategiese druk bevind. Stalin het selfs op enige voorwaardes tot 'n aparte vrede met Duitsland ingestem.
  Die Fuhrer het intelligensie-inligting ontvang dat daar in die Verenigde State werk aan die gang is om 'n atoombom te skep. En bekommerd hieroor het hy ingestem tot 'n aparte vrede met die USSR. Maar natuurlik, neem alles wat reeds verower is, sowel as Leningrad, en die hele Karelië, tot en met Archangelsk. "n Groot huldeblyk is aan Sowjet-Rusland gebring. Japan het die see en 'n deel van ander lande in die Verre Ooste beset.
  Stalin, wat die hopeloosheid van 'n oorlog op twee fronte besef het, en ook bang was vir nuwe Duitse tenks - die Panther en die Tiger, het uiters moeilike vredestoestande aanvaar, maar Moskou en sy persoonlike mag behou.
  En die Fritz het hul offensief in Afrika voortgesit en na Indië verhuis. Aanvanklik het hulle beplan om al die kolonies uit Brittanje te neem, en dan die moederland in te neem.
  Die Britte kon nie uithou in Afrika nie. Die Nazi's het, met uiters swak weerstand, die hele swart vasteland, sowel as Indië, beset en met die Japannese verenig.
  Die landing in Brittanje het in Junie 1944 plaasgevind, toe die Duitsers straalvliegtuie ontwikkel het, en as gevolg van hul kwalitatiewe meerderwaardigheid heeltemal die oppergesag in die see en in die lug verower.
  Ook Amerika het tot dusver teen die Japannese verloor, aangesien hulle die Yankee-vloot in dele geklop het. En dit het dit moontlik gemaak om vir die kleiner ekonomiese potensiaal te vergoed.
  Brittanje in die moederland is vinnig verslaan. En daarna is 'n nuwe pro-Duitse koning daar aangestel, en 'n regering onder leiding van Mosley. Die meeste van die skepe van die Engelse vloot het onder die Derde Ryk gegaan. In Augustus het die Duitsers Ierland verower, en in September het Operasie Icarus plaasgevind, met die inname van Ysland.
  Sodoende het die Derde Ryk homself van die bombardement van die Verenigde State beveilig.
  Maar dit was nie genoeg vir die Führer nie, en die Fritz het Amerika begin aanval.
  'n Deel van die troepe is na Argentinië en Brasilië oorgeplaas. En 'n deel het deur Groenland en Kanada beweeg.
  Natuurlik het die Duitsers saam met die Japannese Australië ook verower.
  In 1945 kon die Nazi's beduidende gebiede in die Westelike Halfrond inneem. Amerika het te staan gekom voor die nuwe Duitse E-reeks tenks, wat baie beter was as die Shermans en selfs die Pershings. Hitler se E-75 was feitlik ondeurdringbaar vanuit enige hoek deur Amerikaanse gewere, en het vinnig die hoof Duitse tenk geword. In Maart 1946 het die Verenigde State gekapituleer.
  En daar was 'n tydelike militêre pouse. Stalin het stil gesit en nie die boot geskud nie.
  Hitler het vir vyf jaar gerus en besittings verteer. En toe, nietemin, het hy Japan net op 20 April 1951 ingeneem en aangeval. Sy het te veel besittings gehad.
  Die oorlog het agt maande geduur en geëindig met die inname van Japan en al sy kolonies.
  Daarna het die Fuhrer nog verskeie operasies in Latyns-Amerika uitgevoer en Spanje en Portugal en ander neutrale lande gevange geneem.
  Türkiye is ook verower.
  Dit het geblyk dat die ryk van die Derde Ryk amper universeel was. Maar daar was steeds 'n gestroopte USSR.
  Stalin is in Maart 1953 dood, en toe is Beria ook geskiet. Nikita Khrushchev het die mag oorgeneem. Wat die 20ste kongres gereël het met die blootstelling van Stalin se persoonlikheidskultus, en selfs die oorlog skandelik verloor het.
  En Hitler het besluit:
  - Vang die laaste onafhanklike mag in die wêreld.
  En so, op 1 Mei 1956, het die groot offensief van die groot, wêreldwye leër van die Derde Ryk op die USSR begin. Weer oorlog en groot bloed.
  Hitler was onlangs sewe-en-sestig jaar oud, maar die kannibaal wou nie kalmeer nie.
  Die grens het baie naby Moskou verbygegaan - net tweehonderd-en-twintig kilometer oor die kortste afstand. Reeds Rzhev was 'n Duitse stad. Die Fritz het dus verwag dat hulle selfs voor die somer die hoofstad van die USSR sou inneem, en uiteindelik die konsolidasie van die ryk op 'n planetêre skaal sou voltooi.
  Maar die vier meisies, onder leiding van Natasha, het in hul pad gekom.
  Pragtige, kaalvoet meisies in bikini's het die Sowjetstad Kalinin verdedig en op 4 Mei 1956 het Duitse troepe daarheen deurgebreek en 'n aanval geloods.
  Voor was Duitse, piramidale tenks van die AG-reeks. Hulle was kragtig en heeltemal onkwesbaar vir Sowjet-gewere, wanneer hulle vanuit alle hoeke geskiet is.
  Maar die Nazi's was nie gelukkig in hierdie geval nie: aangesien hulle deur vier meisies teëgestaan is - baie sterk hekse. En hierdie krygers het geweet hoe om teen die vyand te veg.
  Natasha het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi. Sy het die ruspe van 'n Duitse, piramidale tenk getref. Die motor het gevolglik na links gedraai en sy buurman gestamp.
  En albei tenks het op een slag ontplof.
  En Natasha het getjirp:
  - Dit is my strategie!
  Zoya, haar lewensmaat, het ook "n granaat met haar kaal tone gelanseer. En sy het die ruspes van die piramidale Nazi-mastodont getref. Dié nederlaag het omgedraai en sy buurman gestamp. En weer ontplof twee tenks.
  Zoya skree:
  - Eer aan die USSR!
  Verdere vuur lei Augustinus. Sy het ook kaalvoet gegooi, iets baie dodelik. En 'n Duitse kar in die ruspe uitgeslaan. En gevolglik het die Nazi-tenks weer gebots.
  En die rooiharige duiwel het gesing:
  Ons sal nie slawe wees nie
  Kom ons gooi kaalvoet!
  En toe het Svetlana die vyand aangekla. Ja, so akkuraat en presies. En ook met behulp van kaal tone. En die fascistiese motors het gebots. En hoe hulle ontplof.
  En Svetlana sal sing:
  - Eer aan my Vaderland!
  Meisies veg dapper!
  Natasha gooi weer 'n granaat met haar kaalvoet en stoot twee Duitse tenks saam en roep uit:
  - Eer aan Stalin!
  Zoya gooi ook iets dodeliks met haar kaal tone, en roep bo-op haar longe uit:
  - Vir heilige Rus'!
  Augustina het 'n granaat met haar kaal hak gegee, die Nazi-mastodont gedruk en gepiep:
  - Vir nuwe grense!
  Svetlana het in 'n wilde waansin die geskenk van die dood met die kaal tone van haar grasieuse voet gegooi en gesis:
  - Vir 'n groot oorwinning!
  Meisies het met piramidale masjiene baklei, baie cool. Maar wat kan teen sulke groot magte gedoen word? En nou het die Nazi's Kalinin heeltemal omsingel en die krygers moes uit die omsingeling breek.
  Die Duitsers het Saratof, Kuibyshev, Tula, Penza gedurende Mei ingeneem en Moskou heeltemal omsingel, en die stad van alle kante omring.
  En in Junie was daar 'n aanval op die hoofstad.
  Die dapper vier veg weer, en veg desperaat.
  Natasha het 'n draai gegee, 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en gesing:
  - Eer aan ons wêreld!
  Zoya het ook 'n sarsie afgevuur, en weer 'n granaat met haar kaalvoet gelanseer en bo-op haar longe gepiep:
  - Nuwe Stalin is my afgod!
  Dan vuur Augustinus, en skiet ook aktief. En met sy kaal tone gooi hy 'n granaat, en brul:
  - Daar sal nuwe oorwinnings wees! Nuwe vegters sal opstaan!
  Dan skiet Svetlana, maai teenstanders af. En met sy kaalvoet gooi hy die moordenaar na sy teenstanders, huilend:
  - Dit sal ons oorwinning in die heilige oorlog wees!
  Die vier het desperaat in Moskou baklei. Maar die kragte is nie gelyk nie. Die stad is letterlik oorweldig deur hordes, allerhande swart, geel, bruin vegters wat soos kanonvoer gebruik is.
  En op 3 Julie het Moskou uiteindelik geval ... Teen hierdie oomblik het die Duitsers Kazan, en Ulyanovsk, en die stad Gorki, en Ryazan, en inderdaad die land tot by die Oeralskrivier ingeneem, en het reeds Orenburg bestorm.
  Ook vanuit die ooste was daar 'n offensief van groot magte. Op 4 Julie 1956 het Nikita Khrushchev aangebied om aan die Derde Ryk oor te gee in ruil vir waarborge van sy eie veiligheid en ander lede van die Politburo.
  Hitler het hiertoe ingestem... Die oorlog het na net meer as twee maande geëindig. En die magsbalans van die begin af was hopeloos.
  Die vier meisies het egter nie die nederlaag aanvaar nie. Aangesien die USSR reeds heeltemal gevange geneem is, kan dit moontlik wees om Hitler te neem en dood te maak?
  En op 9 Augustus 1956 het die bekende vier meisies, saam met die seuntjie Oleg Rybachenko, besluit om Hitler se bunker aan te val en die hoofmisdadiger van alle tye en volke te vernietig.
  En so het vier meisies en "n seuntjie wat omtrent twaalf jaar oud gelyk het, baie gespierd, in net kortbroeke, na die woning van Hitler getrek, wat dit in Ciprus gekies het.
  Die meisie was kaalvoet en in 'n bikini, die seuntjie was in 'n kortbroek, en ook kaalvoet. Dus is al vyf van towerkrag aangekla.
  'n Kind en vier meisies op die aanval.
  Oleg Rybachenko het 'n kaalvoet, kinderagtige voetpulsar gegooi, die Nazi's verstrooi en gepiep:
  - Vir die grootheid van Rusland!
  Natasha het weerlig uit haar naeltjie vrygelaat, die Fritz verbrand, en met haar kaal tone 'n vuurbal geloods, die Nazi's verbrand en gesing:
  - Vir 'n nuwe Rus'!
  Zoya is ook op die aanval. Met kaal tone gooi hy 'n moordenaargeskenk. En ontbloot die bors en spuit weerlig daaruit!
  Toe sing sy:
  - Ja, wees bekend vir Rus se!
  Augustinus het ook haar borste ontbloot. Sy het 'n pulsar van haar skarlakenrooi tepel laat val. En sy het weerlig met haar kaal tone uitgespoeg.
  En sy het gesing:
  - Die eerste valk is Lenin, die tweede valk is Stalin!
  En nou is Svetlana op die aanval. Hoe om 'n pulsar met kaal tone uit te gooi... Dit sal die fasciste verpletter. En dan met 'n skarlakenrooi tepelrits. En hy sal baie van die Nazi's afmaai.
  En sing:
  - Vir die Moederland en Stalin!
  Oleg Rybachenko is weer op die aanval. Hy sny fasciste met magiese swaarde, en laat weerlig met sy kaal vingers los.
  En die seuntjie skree:
  - Die grootheid van die land!
  Natasha, wat die Nazi's met swaarde verpletter, en helse pulsars met haar kaal voete gooi, skree:
  Ons is kinders van Satan!
  En 'n dodelike borrel het van die meisie se kaal hak af gevlieg. En almal gesmelt.
  Zoya is ook op die aanval. Verpletter almal met swaarde. En met vurige weerlig van bloedrooi tepels water Fritz. En met kaal tone gooi hy helse pulsars.
  Terwyl jy brul:
  - Vir die ware Vaderland!
  Augustine is ook op die aanval. En haar robyn tepels werk en spuit kaskenades van weerlig. En die hande het teenstanders met swaarde gesny. En kaal tone gooi pulsars.
  Vurige skoonheid skree:
  - Vir die Swart God!
  En hier is Svetlana op die offensief. Ook 'n terminator meisie. Weerlig en pulsars het uit die aarbei tepels gevlieg. Hulle het alles rondom die meisie verbrand. Die Nazi's het veral gely, en die ridders van die Derde Ryk.
  En die meisie sal dit vat en skree:
  - Vir die Grootste Rus'! Ek baklei!
  'n Seun en vier meisies op die offensief.
  Hulle beweeg langs die gange van die bunker. Hulle roei die fasciste uit. Hulle gaan na Hitler. Trouens, in hierdie wêreld het hierdie moreel daarin geslaag om vir sewe-en-sestig jaar te lewe. En so het die vyf terminators besluit: genoeg is genoeg met Hitler, en hulle sal hom doodmaak! So die meisies en die seun beweeg.
  Oleg sny die Nazi's met swaarde, en gooi met sy kaal voete energieklonte, en sing:
  - Eer aan die groot Rus!
  Natasha, wat die bloedrooi tepels van haar bors gebruik, asook die Nazi's met swaarde kap, en met haar kaal tone pulsars gooi, skree:
  - Vir Wit-Rusland!
  Zoya is op die aanval. Hy sny ook met swaarde en gooi weerlig na die Nazi's met bloedrooi tepels. En hy brul by homself:
  - Mag die Wit God wen!
  En met kaal voete, soos 'n pulsar sal lanseer.
  En hier is Augustinus op die offensief. So fel en vinnig. Dit gooi ook weerlig uit bloedrooi tepels, asof van 'n cornucopia. En hy vernietig die Nazi's met swaarde. En met kaal tone brand iets, asof uitgegooi.
  Dan sal die rooikop sing:
  - Die Swart God sal oorwinning gee!
  En in die offensief teen die Nazi's, Svetlana. Hy sny hulle ook met swaarde. Van robyn tepels stort dit weerlig, en met kaal voete loods dit verpletterende pulsars.
  En skree bo-oor sy longe:
  - Eer aan Svarog!
  Die vyf woed, gooi tenks om, vernietig Nazi-bunkers ensovoorts. Vernietig teenstanders soos sprinkane.
  Oleg op die offensief. Die seun kap soos swaarde. En met kaal vingers sal hy kinders se bene gooi. En die Nazi's sal sonder enige probleme gaan lê.
  En dan sing:
  - Ja, Groot Rus'! Ek's met jou!
  Natasha is ook op die offensief. Die Nazi's is besig om hulself te verpletter. Gooi pulsars kaalvoet. Skarlakenrooi tepels, weerlig kaskenades spuit.
  En sing vir homself:
  - Die grootheid van Rusland, Svarog is my messias!
  Zoya is op die aanval. Gooi ook weerlig. En haar robyn tepels ruk soos boeie branders van die strome van energie.
  En kaal tone, vurige klonte pulsars klik vir hulself.
  Zoya skree:
  - Glorie aan ruimte-Rusland!
  En soos 'n kaal hak op groot skaal sal vat en swig, vernietiging.
  En hier in die geveg en Augustinus. Met kaal tone gooi hy ook vernietigende en dodelike wapens na die vyand. En haar bloedrooi tepels, asof van 'n masjiengeweer, bring strome van woes energie en vernietiging op die vyand af. Hier is 'n rooikop, hoe sy die Nazi's slaan. Word letterlik verlief.
  En hoe slaan hy met sy kaal hakskeen!
  En brul:
  - Vir die krag en wysheid van die Swart Russiese God1
  En dan is Svetlana op die aanval. Vernietig ook die Nazi's met swaarde. En bloedrooi tepels spoeg geskenke van die dood. En hoe hy sal neem en sing:
  - Eer aan ons groot Rus'.
  En met sy kaal hakskeen sal hy die vyand met 'n pulsar tref. En hy sal swaarde neem en sny ...
  Ja, vyf van Hitler se wagte maai baie bekend. Dit is regtig wat meisies nodig het.
  En die seuntjie by hom, Oleg Rybachenko, is so cool! En die Nazi's roei baie beroemd uit.
  Dit is die terminator seun.
  Swaarde soos slash. En hy sal 'n draai maak en die Nazi's met swaarde afsny. En die pulsar sal kaalvoet gooi.
  En brul:
  - Vir die grootheid van Europa!
  En hier is Natasha op die offensief. So woedend. En ook van die skarlakenrooi tepels sal pulsars vrystel. En verpletter die fasciste. En gooi sulke dodelike pulsars kaalvoet.
  En hy brul uit volle bors:
  - Eer aan die Russiese gode!
  Zoya self is op die offensief. En sy het al die Nazi's met swaarde doodgemaak. En sny hulle vel in 'n drom. Of eerder in 'n sif. En met 'n kaal hakskeen, asof deur die Nazi's, sal hy swig. En van die bloedrooi tepels, laai met energie vloei. Wel, die Nazi's moet regtig seermaak.
  En Zoya skree vir haarself:
  - Vir Heilige Rus!
  En toe word Augustinus nog meer aktief. Sy het ook pulsars met haar kaal tone geloods. En uit die skarlakenrooi tepels soos weerlig flitse. En asof van 'n kaal hak, sal dit 'n pulsar, brandende weerlig vrystel.
  En skree:
  - Die genade van die Swart God is met ons!
  En die rooiharige duiwel sal die vyand vat en klap.
  En hier is Svetlana op die aanval. 'n Meisie wat net 'n blom van helder kleur is.
  Nazi's brand met selfvertroue. En van robyn tepels stuur sulke masjiengeweeruitbarstings. Dat die hele heelal aan die brand gesteek kan word. En hulle het dit geneem, hulle het al die Nazi's aan die brand gesteek.
  Ja, Hitler sal 'n moeilike tyd hê, aangesien sulke mag teen hom is.
  Maar Svetlana het geskree:
  - En die liefde van die Wit God is met ons!
  Vyf beweeg na homself. Verpletter die Nazi's sonder enige jammerte. En wys helse uitroeiing. Dis wie dit waag om in die pad van sulke meisies te staan, hy sal sterf.
  Oleg op die offensief. Nader en nader kom die seun na Hitler se kantoor. Hoe hy sy swaarde wild vermorsel. En die kind se kaal voete stuur pulsars uit.
  Ja, die Nazi's was nie gelukkig nie, hulle het met sulke spoggerige meisies en 'n seun in aanraking gekom.
  Hier sal Natasha so 'n vurige waas uit haar skarlakenrooi tepels los. En soveel fasciste word verbrand. Dit is 'n meisie, daar is 'n ware terminator.
  En hier is hoe om 'n moordenaar met kaal tone na die vyand te loods. En fok spesifiek.
  Daarna sal Natasha piep:
  - Eer aan die USSR!
  Zoya is ook op die aanval. Hier van die aarbei tepels sal 'n vurige stroom gee. En klop sy teenstanders. En gee beurt na beurt. En hy sal bloedrooi tepels neem en op die vyand skiet.
  En met kaal tone sal hy die vyand tref.
  Dan sing hy:
  - Eer aan ons aarde!
  Verder in die offensief van Augustinus. Ook aan die wilde kant. Klop sy teenstanders. En gooi bloedrooi tepels na vyande, baie brandende skywe. Hulle verbrand die Nazi's letterlik tot as.
  En die vegter brul:
  - Vir 'n groot oorwinning!
  Maar in die aanval Svetlana. So fel en aggressief. Sy bedek die Fritz met haar kaal voete. En van die aarbei tepels, soos dit sal los, iets redelik dodelik.
  En hy sal die Nazi's vat en hulle verbrand, dan die stof.
  Die meisie vat dit en brul:
  - Vir sterk, Russiese gode!
  Vyf het gevat en deurgebreek na die Führer se kantoor. Hitler is oud. Grys hare het verskyn, en kaal kolle op die voorkop. 'n Kort man. Het op sy knieë geval voor die meisies en die seuntjie.
  Natasha het haar kaal, bebloede been in sy hande gedruk en geskree:
  - Soen die hond!
  Hitler bang gesoen ...
  Zoya het ook die Fuhrer gedwing om haar kaal hak te soen. Hitler was gedemp.
  Toe soen hy Augustinus se kaal, growwe sole ook. Sy het nogal gekoer.
  Svetlana moes ook haar kaal voete soen. Die meisies van die Fuhrer het dit toe aan die arms en bene gevat. En terwyl hulle trek, is hulle in vier dele geskeur.
  En Hitler het van 'n pynlike skok net op 9 Augustus 1956 gevat en gesterf.
  Die bewind van die grootste misdadiger van alle tye en volke, wat die hele wêreld gevange geneem het, het geëindig.
  Die groot en bloedige diktator is opgevolg deur Schellenberg, wat Himmler vervang het. En die bekwaamste van Hitler se seuns, verkry deur kunsmatige inseminasie, is as die formele erfgenaam verklaar.
  Maar... 'n Stryd om mag het begin, Schellenberg is deur Mainstein omvergewerp en bloedige kragmetings het begin.
  
  HEL TERMINATOR CLIP
  In die lente van 1942 het een van die Duitse kenners ontdek dat hy 'n vlekvrye staalknip op Duitse vervalste dokumente gebruik, terwyl Russe slegs eenvoudige yster gebruik. En toe rapporteer hy dit aan die hoë bevel.
  Daarna is hierdie nuanse in ag geneem, en Duitse agente het baie minder gereeld begin misluk.
  En as gevolg daarvan het die Fritz planne vir 'n offensief op die flanke naby Stalingrad onthul. En die troepe is hergroepeer. Toe die offensief op 19 November begin het, het die Rooi Leër 'n baie sterk verdediging in die gesig gestaar. Boonop het die weer op die dag van die offensief nie vlieg nie, en dit het lugvaart gestrem, en die effek van artillerievoorbereiding verminder.
  Die Duitsers kon toe uithou, en die gevegte het meer as 'n maand geduur sonder veel sukses vir die Rooi Leër.
  Afrika is ook 'n bietjie anders. Rommel het meer versterkings van Europa ontvang en kon 'n wonderlike offensief teen die Amerikaner begin. Meer as honderd-en-vyftigduisend onderopgeleide en onervare Amerikaanse soldate is gevange geneem. En Rommel se troepe het ook Algerië en Marokko ingeneem.
  Daarna het die Verenigde State 'n wapenstilstand met die Wehrmacht versoek. Deur voordeel te trek uit Amerika se onttrekking aan die oorlog, het die Duitsers Rommel verder versterk en Brittanje in Libië en Egipte verslaan. Terselfdertyd, gedurende die winter, het die Duitsers die offensief van die Rooi Leër naby Leningrad, en 'n nuwe poging om naby Stalingrad, en in die Rzhev-Sychov-rigting aan te val, afgeweer. Die lente het relatief rustig verloop. Nadat die USSR nie in die winter sukses behaal het nie, het die USSR krag gespaar. En die Duitsers het in Afrika en die Midde-Ooste gevorder. Gevang na die val van Egipte, Irak en Koeweit. 'n Deel van Sirië is deur Türkiye beset. Wat met Brittanje oorlog toe gegaan het.
  Ook in die somer was daar 'n stilte aan die oostelike front. Die Nazi's het in Soedan gevorder en na Iran en die Midde-Ooste gevorder. Eers in Augustus het Stalin se troepe naby Stalingrad probeer opruk. Maar weer het hulle vasgeval in 'n taai Duitse verdediging.
  Die Panther, wat 'n pantserdeurdringende, akkurate en vinnigvuurkanon gehad het, was veral goed in verdedigingsgevegte.
  Die Duitsers het die hele drie-en-veertigste jaar in die ooste op die verdediging deurgebring. Intussen het hulle Afrika verower en nadat Iran Indië binnegekom het en met die Japannese verenig.
  In die winter het die Rooi Leër amper nie gevorder nie. Stalin het die moontlikhede van vrede ondersoek. En die Duitsers het die Britse kolonies verteer. Churchill het siek geword en onseker gevoel en 'n wapenstilstand met die Duitsers geneem en ná die verlies van die kolonies gesluit. Dit het die hande van die Nazi's in die ooste losgemaak.
  En in Mei 1944 het die offensief van die Wehrmacht begin, in die rigting van die Kaspiese See.
  "Panthers" -2 en "Tigers" -2 het aan die gevegte deelgeneem. Hierdie masjiene het hul krag gewys, maar die belangrikste ding is straalvliegtuie wat nie meer gelyk was nie. In die besonder, ME-262 en XE-162.
  Ja, en baie Arabiere, Afrikane, Indiërs is in die infanterie gewerf. Dié het soos kanonvoer vorentoe geklim.
  Wel, wat van in die geveg so in die geveg!
  Die vyand, wat lyke gegooi het, het deurgebreek na die Kaspiese See, en die Kaukasus per land ontken. En die Turke het uit die suide getref, en Rommel se troepe.
  Volle blokkasie...
  Die Wehrmacht het meer as driehonderd afdelings in die offensief gegooi, meestal van buitelanders. En hy het aansienlike vordering gemaak.
  Alhoewel die Rooi Leër heldhaftig geveg het.
  Veral die vier meisies, Natasha, Zoya, Augustine en Svetlana.
  Hulle het veral met hul kaalvoete doodsgeskenke na die vyand gegooi.
  Maar selfs die dapper vier en pragtige hekse het geblyk in die algemeen magteloos te wees.
  Die Kaukasus is gedurende die somer heeltemal gevang. Gedurende die herfs het die Fritz ook Saratov en Kuibyshev gevange geneem en van die suide af opgeruk. En ook Uralsk, Guryev en nader Orenburg.
  In die winter het hulle opgehou. Daar was 'n tydelike kalmte. Net in Orenburg self was daar gevegte. En hierdie stad het weer legendaries geword. Hulle het in hom die era van Emelyan Pugachev onthou.
  Die Fuhrer het vir 'n geruime tyd probeer om 'n finale vrede met die Verenigde State en Brittanje te beding. Toe het hulle die oorlog met Japan voortgesit. Alhoewel sonder sukses. Samurai op see het verskeie oorwinnings behaal.
  In die lente van 1945, op 20 April, het Operasie "Kremlin" begin, met 'n aanval op Moskou.
  Die bakleiery was baie hewig. Die Duitsers is in bloedige gevegte ingetrek. Sowjet-troepe het heldhaftig geveg. Nietemin, na drie maande van hardnekkige gevegte, met behulp van straalvliegtuie, die nuutste E-reeks tenks, het die Duitsers Moskou omsingel. In ander rigtings het hulle daarin geslaag om Tambov, Penza, Ulyanovsk te neem om na Ufa te vorder.
  In Augustus het Ryazan geval, en die gaping met Moskou het selfs groter geword.
  Stalin het vrede op enige voorwaarde aangebied. Die Führer het dit geïgnoreer. Maar Moskou het uitgehou tot Desember, toe dit uiteindelik geneem is.
  Fritz het ook Gorky en Kazan teen die einde van die jaar gevange geneem.
  Ná die wintervakansie in Mei 1946 het die Fritz na die Oeral verhuis. Die gevegte was reeds in volle swang, nie so intensief nie. Baie generaals het sonder 'n geveg verraai en oorgegee. Ja, en Stalin self het 'n beroerte gehad, en was nie so gevegsgereed nie.
  Na die inname van Sverdlovsk het die regering van die USSR na Novosibirsk verhuis.
  Maar die Wehrmacht-weermag het op hul hakke gevolg.
  Stede is deur die jaar verower. Nadat hy Novosibirsk met storms verower het, het Stalin ingestem om oor te gee in ruil vir persoonlike veiligheid.
  En het gou 'n vredesooreenkoms tussen Japan en die Verenigde State gesluit. Brittanje en Amerika het uiteindelik al die winste van die Wehrmacht erken.
  Hitler, nadat hy baie gebiede verower het, het sy eie koloniale ryk saam met die Japannese geskep.
  Maar hy het nie lank gehad om te bak nie. Op 20 April 1957 het die heksemeisies besluit om 'n operasie teen die Führer uit te voer. In die woning van 'n reeds middeljarige diktator het vier hekse aangeval.
  Krygers, in 'n bikini, met tower-swaarde in hul hande, en gooi weerlig en pulsars met hul kaal voete.
  Natashka het 'n windpomp bestuur, deur die Nazi's gesny en met haar vingers van haar kaalvoet 'n klont energie gegooi en geskree:
  - Eer aan die Moederland!
  Zoya het met magiese swaarde gekap. Sy skeur die maag van die Nazi's oop en tjirp:
  - Vir nuwe grense!
  En met kaal tone hoe om 'n pulsar vry te stel.
  Toe in die aanval van Augustinus. Hy bestuur ook 'n meule met magiese swaarde. Dan gooi hy iets dodeliks met sy kaal voete.
  Dan sê die rooi harpie:
  - Vir die Swart God!
  Volgende in die aanval is Svetlana. Dit sny ook met swaarde, en laat weerlig met kaal tone vry, wat deur die Nazi's sny.
  Toe het Natasha op die offensief, Hitler se lyfwagte afgemaai en geskree:
  - En ek is 'n cue, ek sal al die Nazi's kap!
  En met kaal voete soos 'n pulsar meisie, en sy sal gooi.
  En hier is Zoya in die aanval. Swaarde hou van spin, en sny die vleis. En met kaal tone sal hy weerlig loslaat.
  Dan sal dit skree:
  - Ek het 'n super meisie!
  Verder in die offensief van Augustinus. Dit draai ook ... En hy het 'n paar weerligstrale uit sy bors laat val. En met kaal voete sal die pulsar gooi, en skree:
  - Ek is 'n super vegter!
  En haar rooi hare wapper soos 'n proletariese banier.
  En hier is Svetlana op die aanval.
  Haar swaarde draai, en haar kaal voete strooi klonte van energie, en weerlig sal uit haar naeltjie vlieg.
  Die meisie sal sing:
  - Ons sal die draak kap en die Fuhrer doodmaak!
  Natasha swaai ook haar swaarde in die offensief, en kap die Nazi's af. En haar kaal voete gooi dodelike projektiele.
  En die kis ry die Nazi-wagte in.
  En die meisie sing vir haarself:
  - Ek is 'n vernietiger vegter,
  En die groot terminator ...
  Die atoom op een slag ontbind,
  En kop teen die muur!
  Zoya op die aanval, het dit gevat en met haar kaal tone gegooi, iets wat die dak waai.
  En hoe om te sing:
  - Glorie aan ruimteafstande!
  En weer het haar swaarde die vyande in klein stukkies geskeur, en stukkies geskeurde vleis.
  En hier in die beweging van Augustinus. Hoe sy die Nazi's slaan. En stukke bloederige vleis vlieg in alle rigtings.
  En die meisie met haar kaalvoet sal ook aan die pulsar toegee en blaf:
  - Ek is 'n groot skoonheid! Waarvan almal hou!
  En hier is Svetlana aan die beweeg. Dit sal ook weerlig uit die naeltjie vrystel. En met 'n kaalvoet sal die pulsar op die Nazi's val. En haar swaarde, wel, net laksmanne.
  Dan tjirp die meisie:
  - Eer aan die Moederland!
  Natasha is in 'n wilde waansin. Val die Fritz aan. Versnipper hulle, en gooi vurige borrels met kaal hakke.
  En sing vir homself:
  - Eer aan ons huis!
  En sy het ook 'n klont energie uit haar naeltjie laat val.
  Zoya bestuur 'n windpomp met swaarde. Sny 'n klomp fasciste af. En dan, soos met kaal tone, sal dit na die vyand gooi. En verstrooi die teëstanders in alle rigtings.
  Dan sing hy:
  - Eer aan die Russiese tsare!
  Hier is Augustine in 'n taai aanval. Sny teenstanders af. En nou sal haar kaalvoet weerlig gooi ... En 'n pulsar sal uit haar kaal naeltjie vlieg. En strooi in die rigting van Hitler se lyfwagte.
  Toe sing die rooihaar meisie:
  - Moenie wag vir genade van my nie!
  Svetlana is ook op die offensief ... Kap opponente, verpletter hulle. Gooi weerligstrale van die naeltjie af. En met kaal tone, asof dit sprankel, vloei hele watervalle van energie.
  En sing vir homself:
  - Ek is baie dankbaar
  Ek is cooler as 'n aap!
  Natasha is ook op die offensief ... Hoe sy met swaarde sny. En met kaal voete sal die moorddadige loods. En hier is 'n blitsige vlug van die naeltjie af.
  Dan grom die meisie:
  - Tot eer van die Vaderland!
  Volgende kom Zoya. Dit vernietig ook vyande. Weerlig van agter die mond spuit. Hy gooi klonte energie met sy naeltjie. En hy brul by homself:
  - Ek is 'n gooi-kampioen!
  En kaalvoet soos spin.
  Verdere Augustinus op die offensief. Hy kap die Nazi's met swaarde, en sny hulle in klein blaarslaai. En met kaal voete, soos 'n pulsar, sal hy gooi. En selfs twee weerligstrale uit die naeltjie ... En 'n dosyn fasciste word ter plaatse gebraai!
  Die Kryger sal sing:
  - In die naam van Moeder Moeder!
  En weer kaalvoet soos 'n pulsar wat hamer!
  En dan in die aanvallende Svetlana. Dit is die soort meisie wat nie cooler kan wees nie. Hierdie vegter sal dit vat en weerlig met haar kaal voete gooi. En borrels van vernietiging sal uit die naeltjie vlieg. En dit is hoe die vegter sal skree:
  - Dit het tot my deurgedring dat die houtkapper 'n beitel het!
  Natasha is aan die beweeg. Gerol en 'n dosyn fasciste afgesny. En die meisie het met haar kaal tone die uitwissingsproduk vrygestel. Uit die naeltjie 'n kaskade van weerlig, en gesing:
  - Ewige my, die grootste koning in die wêreld!
  En 'n pulsar het van die meisie se kaal hak af gevlieg.
  Zoya het aanhou beweeg. Sy het dit met haar swaarde gevat en gekap. Vyande verpletter, knipoog saffier-oë. En uit die naeltjie 'n pilaar van energie. En kaalvoet pulsars van vernietiging.
  En hoe om te sing:
  - Ek sal 'n kampioen wees!
  En dan in die beweging van Augustinus ... Haar swaarde, soos die lemme van meulens. Hy sny homself sonder om te skroom. En van die naeltjie vlieg pyle skerp van magiese vuur. En die meisie se kaal voete gee sulke gawes van uitwissing uit.
  En die rooikop self brul:
  - Groot kampioenskap!
  Svetlana is ook nie 'n geskenk nie. Sy het dit gevat en met haar kaal voete die brokstukke van 'n gebreekte glas gegooi. En twee dosyn fasciste het dood neergelê. En hoe uit die naeltjie dit 'n hele lyn sal gee. En dit sal sonder probleme al die Nazi's afmaai.
  En met 'n knipoog merk hy op:
  - Ek is 'n groot droom!
  Natasha sal die driedubbele windpomp met magiese swaarde draai. Hy sal met kaal vingers geskenke vat en gooi. En met sy kaal hak, sal die vurige een 'n paar borrels gee ...
  En uit die naeltjie 'n hele kaskade van weerlig.
  Dan sing hy:
  - Laser swaard,
  Wil vyande sny!
  Zoya is op die aanval. En haar swaarde is regte diamantbore. En verpletter die Fritz, soos 'n dop van honderd pond. Maar toe die meisies die kaal voete vat en iets bloederigs gooi.
  En toe vat dit en breek.
  Zoya het gebel:
  Ons is die nuwe kampioene!
  En hier is Augustinus in beweging. Hoe sy vyande sny. En die swaai van haar swaarde sny almal.
  En kaalvoet vlieg allerhande geskenke van die dood uit.
  En Augustinus het gesing:
  - My heilige bliksem!
  En daar kom vuur uit haar mond!
  En hier is Svetlana aan die beweeg. Dieselfde as uit die naeltjie het 'n geskenk van moorddadige krag vrygestel.
  Toe sing die meisie:
  - Ek is die absolute kampioen!
  En sy het haar kaal voete geneem en 'n pulsar gestuur. En die vuur van die hel het uit haar keel gevlieg. En nou het die kaal hakskeen aan borrels beswyk.
  En van die naeltjie af vlieg 'n dodelike en moordende weerlig.
  Natasha het ook swaarde gebruik. Het baie fasciste opgekap. En hoe dit met weerlig uit die naeltjie bevry sal word. En verpletter die Führer se lyfwagte in klein stukkies.
  Daarna sal hy sing:
  - Vir die Vaderland en Vryheid tot die einde toe!
  En met kaal tone sal iets heeltemal dodelik vrygestel word.
  Zoya, wat die vyande aangeval en haar tande ontbloot het, het gebrul:
  - Wild Crew! Verpletter die vyand!
  En hy sal dit ook kaalvoet uitgooi. En uit die naeltjie het sulke dodelike toue gegaan.
  Die meisie het geskree:
  - Groot skande!
  En toe trek Augustinus. Sy het ook smarag-oë geflits. En sy het 'n klomp weerligstrale uit haar naeltjie gegooi. En met kaal tone het sy na die vyand geloods.
  En sy het met swaarde geslaan en geskree:
  - Ek is bo alle wêreldkampioene!
  En dan in die aanval Svetlana. So almal dors en sny. En sy is so 'n gawe en fris meisie. Ook uit die naeltjie, letterlik, 'n masjiengeweer gebars vlieë. En hy slaan baie fasciste plat. En kaalvoet spoeg sulke bondels energie in strome.
  Die vegter het gesing:
  - Die doel is naby!
  En krag bymekaar maak vir die gooi!
  Ja, uiteindelik het die vier by Hitler se kantoor ingebars. Al sy wagte vermoor. En die fascistiese nommer een is onder die bed uitgetrek.
  Hitler het gegorrel:
  - Ek sal Pole gee!
  Natasha het sarkasties gevra:
  - Of dalk die Kaukasus?
  Die Führer het gebrul:
  - Ja, ten minste twee Kaukasus, moet net nie doodmaak nie!
  Die meisies het eenstemmig geantwoord:
  - Soen ons voete!
  Hitler, kreunend, hy het pas agt-en-sestig jaar oud geword, op sy knieë gekruip en, kaalvoet, ronde hakke van meisies gesoen. Hulle het geglimlag en gelag.
  Die Fuhrer het elke stowwerige en bloederige sool van die meisie drie keer gesoen.
  Daarna het Natasha Hitler met haar kaal tone aan die regterhand gevat, Zoya aan die linkerhand, ook met 'n kaalvoet. Augustina en Svetlana het die Fuhrer met hul kaal tone by die enkels gevat.
  Daarna sal die meisies die grootste misdadiger van alle tye en volke in alle rigtings trek, en dit vat, stukkend skeur.
  Beide Hitler se arms en bene is afgeskeur, en van die pynskok is die draakheerser op slag dood.
  Daardie wraak het die moordenaar en die grootste laksman in die geskiedenis van die wêreld gevind.
  Hier eindig die sprokie, hoewel dit op hierdie planeet 'n nagmerrie-realiteit geword het, en wie ook al geluister het, was klaar!
  
  
  HEKSE TEEN HITLER
  In die een-en-veertigste jaar het Hitler, na die inname van die eiland Kreta, van plan verander om na die USSR te gaan. Die feit dat Stalin nie Duitsland tydens die aanval op Joego-Slawië aangeval het nie, het die Führer oortuig dat daar geen planne was om hom vanuit die ooste raak te loop nie.
  Boonop het voorgevoelens voorgestel dat daar geen maklike oorwinning in die ooste sou wees nie, en dit was beter om nie daarheen te gaan nie.
  Die Fritz het Rommel se groepering versterk, en kon Turkye oorreed om die troepe in die Midde-Ooste in te laat. Die Britte is heeltemal verslaan in Egipte, en verdryf uit Irak en die Midde-Ooste. Binnekort het Franco ingestem tot die inname van Gibraltar.
  Daarna kon die Duitsers reeds maklik troepe oorplaas na Afrika, en verder na die Midde-Ooste.
  Pal Indië. En daarna, sonder onnodige probleme, in net ses maande, is die Swart Kontinent verower. En die hoogtepunt was die offensief teen Brittanje en die landing van troepe in die moederland in November 1942.
  In twee weke het Engeland geval. En die Fritz het hulle uiteindelik in die oostelike halfrond verskans.
  Maar die oorlog met die Verenigde State was steeds aan die gang. En dit het gesloer as gevolg van die afgeleë ligging van die see, en die probleme met die oordrag van troepe.
  Die Duitsers maak staat op die hulpbronne van Afrika, 'n beduidende deel van Asië en Australië, en bou 'n groot vloot. Saam met Japan voer hulle ook "n duikbootoorlog.
  Die drie-en-veertigste en vier-en-veertigste jaar het in gevegte op see verbygegaan. Ysland en Groenland is gevang. En in die vyf-en-veertigste, wat reeds tenks van die "E"-reeks gehad het, het die Duitsers in Kanada geland en hul magte in Argentinië gekonsentreer.
  Dit was hulle planne. Alhoewel die uitgerekte kommunikasie dit moeilik gemaak het om die Verenigde State aan te val.
  Maar teen September was die grootste deel van Kanada oorskry.
  Beide Duitse en Japannese troepe het die noordelike streke van die Verenigde State binnegekom.
  Maar toe word die Fritz deur vier meisies ontmoet.
  Monica, Leia, Gertrude en Angelina.
  Vier skoonhede het tot die stryd toegetree. Monica, Leah, Gertrude is blondines, en Angelina is rooi.
  En laat die meisies die groot leër van die Derde Ryk vernietig.
  Hulle skiet met masjiengewere.
  Hier gooi Monica 'n granaat met haar kaalvoet en sing:
  - Eer aan my krag! Almal is afgemaai!
  Leia gee die beurt. Dit maai ook vyande in 'n sarsie af, en piep bo-op sy longe:
  - My leër is sterk!
  En met sy kaalvoet gooi hy 'n doodsgeskenk.
  Die vurige of rooiharige Angelina loods 'n geskenk van die dood met haar kaal tone en piep:
  - My oorwinning!
  En gee ook 'n tou!
  Verder is Gertrude reeds besig om die geskenk van die dood met haar kaalvoet te hamer, en hoe oorverdowend huil:
  - Ek is 'n kampioen!
  En sal weer 'n moordenaarlyn begin.
  Monica skiet weer op die fascistiese horde en sing:
  - Eer aan my wêreld!
  En met kaal tone gooi hy 'n moordgeskenk van die dood, verpletter teenstanders.
  Lei die vuur en Leia. Sy is 'n baie slim meisie. En kaalvoet na die vyand soos granate gooi.
  En die meisie brul:
  - Ek is 'n Amerikaanse hiperkryger!
  Dan skiet Angelina. Dit doen dit baie netjies. En 'n dodelike geskenk vlieg van haar kaal tone af.
  En die pragtige meisie brul:
  - Ek sal die absolute kampioen van die wêreld wees!
  En hoe die vegter haar lang tong sal wys!
  En toe probeer Gertrude. En ook hoe die tou sal gee. En dan, met kaal tone, sal hy 'n geskenk van die dood gooi.
  En strooi alle teenstanders in stukkies vleis.
  Die vier meisies werk dus aktief. Druk, die vyandelike weermag is duidelik besig om uit te raak.
  Alhoewel geen, formidabele tenks verskyn, die E-reeks Wel, die meisies wag vir hulle.
  Monica gooi 'n granaat met haar kaalvoet en piep:
  - Ons sal veg in die ruimte!
  En van haar kaal hak af het die gawe van die dood van die E-50 ruspe af weerkaats. Dié voertuig is beskadig en tot stilstand gebring.
  Kryger skree:
  - Super!
  Volgende Leia in die geveg. Ook met 'n kaalvoet, soos hy 'n doodsgeskenk gooi. Verpletter die vyand. En die tenk het styf geraak.
  En die vegter brul:
  - Ek is 'n meisie in 'n bikini!
  Volgende is Angelina. Hy gooi ook kaalvoet "n granaat na die E-75, en die Duitse vampier kry dit moeilik.
  En die vegter skree:
  - Ek is die een wat superklas sal wys!
  En Gertrude baklei. Ook 'n vegter wat nie jammerte en twyfel ken nie.
  Die skoonheid het dit gevat en gepiep:
  - Groot regatta!
  En 'n dodelike granaat het van 'n kaalvoet af gevlieg.
  Monica skiet weer en piep:
  - Kunsvlieg, en die bemanning!
  Haar kaal ledemaat sal ook vat en die stroom van die dood sal gooi. En vernietig alle vyande.
  Waarna die vegter vyaknet:
  - Ek is 'n super meisie!
  En Leia is 'n ware held in die stryd. En slaan die vyande. En met sy kaal voet sal hy 'n granaat gooi, en hy sal 'n massa vyande neem en hulle verskeur. En nadat jy geskree het:
  - Ek is daardie meisie daardie Superman!
  En in die geveg, Angelina, gooi ook 'n geskenk van die dood met haar kaalvoet. Die vyand sal uitmekaar geskeur word en gesing word:
  - Hel, ek is 'n demoon!
  En blaas in 'n sarsie op die vyand.
  En hier is Gertrude in die cue ball. Hy skiet homself sonder enige seremonie of vooroordeel. En hy sal dit met sy kaal tone neem, hy sal 'n geskenk van vernietiging loods en die vyande verskeur. Is dit baie strydlustig?
  Die vier meisies het soos ridders of engele baklei. Maar alles het 'n beperking. En so het die krygers teruggetrek ...
  Herfs en winter van die vyf-en-veertigste jaar, het in hardnekkige gevegte verbygegaan. Die kragte was ongelyk. Die Duitsers het tenks van die E-reeks te veel sterker as die Shermans en selfs die klein Pershings. En straallugvaart het glad nie sy gelyke nie. En selfs skyfvliegtuie het begin verskyn, heeltemal onkwesbaar vir enige handwapens.
  So word die VSA geleidelik gevange geneem deur allerhande buitelandse afdelings van die Derde Ryk.
  Die grootste deel van Amerika word gedurende die herfs en winter gevang. Plus, die opstande in die suide van die Verenigde State, en die verraad van generaals met Duitse wortels. Sowel as die ongetwyfelde meerderwaardigheid van nuwe masjiengewere, en selfs ondergrondse tenks van die Wehrmacht.
  En in die lente van April 1946, nadat die horde van die Derde Ryk Washington en New York omsingel en ingeneem het, het die Verenigde State gekapituleer.
  So is nog 'n bladsy van die oorlog omgedraai.
  Maar in 1947 het 'n ander geveg in Mei begin, hierdie keer met Japan.
  En die veldtog teen die USSR is weer uitgestel.
  En nou het vier meisies van die VSA nie moed opgegee nie en veg weer teen die vyand.
  Somer sewe-en-veertig en hitte, krygers in bikini's. En hulle baklei hulself.
  Monica gooi 'n granaat met haar kaalvoet en piep:
  - Ek is 'n terminator!
  En gee 'n beurt.
  Leia skiet ook, en doen baie goed. En weer gooi haar kaal voete iets. En hulle roei uit.
  En die meisie skree:
  - Bestry kunsvlieg!
  Verder skiet Angelina. Verpletter teenstanders. Skop hulle in troppe uit. En haar kaal tone gooi weer iets brutaal moorddadig.
  Kryger skree:
  - Ek is 'n staalklou!
  En Gertrude skiet haarself, en maai die vyande af. Daarna sal hy kaalvoet 'n doodsgeskenk gooi en prewel:
  - Militêre tema, en wiskunde!
  En weereens, hoe sal hy almal vat en afmaai tot waansin!
  Ja, die vier baklei. Maar die kragte is nie gelyk nie. Die nuwe tenks van die E-50 U-reeks, met 'n digter uitleg, minder as twee meter hoog, en 170 sypantser, 250 mm voorkop, en 'n gewig van vyf-en-sestig ton met 'n enjin van 1800 perdekrag.
  Moenie so 'n Japannese weerstaan nie. Sowel as teen die ME-462, wat, sonder enige seremonie, alle vyandelike vliegtuie soos kolobokke vernietig.
  En daarteen, ook vlieënde skyfies. En hulle breek alles.
  Kortom, Japan was binne ses maande heeltemal verslaan en al haar kolonies is gevange geneem.
  En wat het gebeur. Die Fuhrer het gou al die lande van die wêreld verower behalwe die USSR.
  Tot dusver was alles min of meer vreedsaam. Maar toe sterf Stalin, en Nikita Khrushchev het die mag oorgeneem. En weer ingewikkelde verhoudings met die Derde Ryk.
  Om nie te praat dat die USSR besig was om kernwapens te ontwikkel nie. En ook is die twintigste kongres gehou, wat die vorige beleid veroordeel het.
  En op 22 Junie 1956 het die Derde Ryk, in opdrag van die reeds middeljarige, maar baie aggressiewe Hitler, 'n inval geloods. Sy horde het op 'n vinnige oorwinning gereken, maar hy was in vir 'n onverwagte verrassing!
  Nie net vier Amerikaanse meisies nie, maar ook vier Russiese skoonhede en hekse het met die hordes van die Wehrmacht geveg. En 'n hele groep meisies in verskillende takke van die weermag, en ook almal hekse!
  
  NAPOLEON ALEXANDER I SE SKOON
  Napoleon het nie na Rusland gegaan nie, en het oor die algemeen met die jonger suster van Alexander die Eerste getrou. Dit het gelei tot 'n paar veranderinge in die geskiedenis.
  Eerstens het tsaristiese Rusland teen Oostenryk geveg en Galicië ingeneem. Tweedens het Frankryk Italië georganiseer en die seun van Napoleon en die Russiese prinses daar geplaas.
  En toe het Rusland en Frankryk Turkye verower en verdeel.
  Verder, deur gesamentlike pogings, is Brittanje verower. Die Spaanse kolonies het uiteindelik Frans geword, net soos baie van Afrika. En toe is Indië en Iran beset!
  Na die dood van Alexander die Eerste, en die abdikasie van Konstantyn, het 'n staatsgreep plaasgevind, en die veertienjarige Romeinse Caesar Napoleon II is tot die Russiese troon verhef. En na die dood van Napoleon in 1836 het Napoleon II die heerser van Frankryk en die hele Europa en baie kolonies geword.
  "n Enkele super-ryk het ontstaan wat aanhou uitbrei het. Napoleon II het toe China en Indochina en die hele Afrika verower. En Australië en Kanada. En hy is in 1879 op die ouderdom van amper agt en sestig oorlede.
  Toe is die troon opgevolg deur Napoleon III. Hy wou ook baklei. Maar oor die hele wêreld het net die gebied van die Verenigde State van Frankryk onoorwonne gebly!
  En Napoleon die Derde in 1890 het die oorlog met Amerika begin. Die laaste land wat nie 'n Franse besitting was nie.
  En 'n groot leër van vyf miljoen soldate van regoor die wêreld het die grondgebied van die Verenigde State binnegekom.
  Die kragte sou ongelyk wees. Maar die Amerikaners het baie heldhaftig teen Napoleon III geveg.
  Veral die vier meisies: Monica, Leia, Gertrude, Anna! En hulle het baklei soos kobras en heldinne.
  Monica het met swaarde gekap, en met kaal metaal tone skerp skywe. En teenstanders met die vuis geslaan.
  En die vegter het gesing:
  - Eer aan Amerika!
  Leia het haarself ook met 'n vreemde leër met swaarde gesny, en aggressief gesis:
  - Eer aan die beste land in die wêreld!
  En ook met kaalvoet 'n moorddadige een geloods.
  Gertrude het met 'n groot leër geveg, en ook kaalvoet, baie skerp naalde gegooi en die vyande getref.
  Terselfdertyd piep die meisie:
  - Ek is 'n vegter van so 'n klas, wat super is!
  Anna het ook baklei en met haar kaalvoete moordgeskenke gegooi.
  En geskree:
  - Prestasies het ons groot!
  Maar hoe hulle ook al geveg het, en selfs baie heldhaftig, hierdie vier, maar die oormagte van die Franse het hulle nietemin verslaan.
  Die meisies is gevange geneem. Daar is hulle gestroop en wreed gemartel. Hulle het hul arms op die rek gedraai, hulle met 'n sweep en rooiwarm draad geslaan. Kaal sole is met vuur gebrand, rooiwarm yster is op kaal hakke aangebring. Maar die meisies het nooit die nuwe heerskappy van Napoleon III herken nie.
  Daarna is hulle, amper kaal in die steengroewe, werk toe gestuur. En Amerika het 'n nuwe Franse provinsie geword.
  Toe Napoleon III in 1903 op die ouderdom van agt-en-sestig gesterf het, het Napoleon IV Keiser geword. Sy koms het 'n nuwe heerskappy gemerk. Versterking van die rol van die parlement, en vermindering van die invloed van die adel. Geleidelik het die wêreldryk meer demokraties geword.
  En in 1917 het die eerste mens die ruimte ingevlieg. So het die era van ruimtevaartkunde geopen.
  In 1922 het mense na die maan gevlieg. En 1933 tot Mars. En teen 1950 het hulle al die planete van die sonnestelsel besoek. Maar in 2000 het die eerste vlug na die sterre begin, 'n hele ruimteekspedisie. Hier is so 'n KI net as gevolg van een huwelik van Napoleon Bonaparte met 'n Russiese prinses.
  Hoe die lot van die hele mensdom afhang van die geringste kans.
  
  VAL TEEN CHINA
  ANNOTASIE
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova het in die sewentiende eeu na Siberië verhuis, waar hulle oorlog gevoer het met die Chinese Ryk onder beheer van die Manchu-dinastie. Onsterflike huurmoordenaars verander die verloop van die geskiedenis, nie net in China nie.
  Die oorlog woed soos 'n orkaan
  'n Seun baklei met 'n groot leër ...
  Ons sny deur die woedende mis
  Alhoewel dit soms selfs te moeilik is!
  
  Die vyand is baie sterk,
  'n Aanhoudende stortvloed kom ...
  Onder die geritsel van helder skarlaken bruisende baniere,
  Maar ons sal, glo ek, 'n stryd in Mei kry!
  
  Moenie dink ons kan oorwin word nie
  Ons is groot krygers van God...
  En dit sal nie onderbreek word nie, Ek ken die draad van die lewe,
  Alhoewel dit soms baie streng kan wees!
  
  Ken die grootheid van Rusland daarin
  Dat die Moederland kosbaarder is as enigiets ...
  En daar sal 'n baie sterk Russiese huis wees,
  En beweeg die fascistiese gemene in die gesig!
  
  Moenie glo nie, moenie die Horde Rus breek nie,
  Wat nie kniel nie...
  Veg sonder beperking, moenie bang wees nie,
  In die naam van nuwe Genus-generasies!
  
  Vir die huis van Rusland, vir sy hooiberge,
  Ons gaan baie fel baklei...
  'n Eindelose droom wat waar geword het
  Jy is nie 'n vegter met die siel van 'n boef nie!
  
  Hier sweer jy 'n eed aan die Vaderland,
  Word 'n vegter van die groot Svarog ...
  Nee, bou nie geluk op bloed nie,
  Wanneer daar geen God in die hart van Jesus is nie!
  
  Ons kan nuwe maniere bereik,
  Die grootsheid van die land wat floreer ...
  En maak die monster met bril-oog dood,
  Sodat die planeet binnekort 'n paradys word!
  . HOOFSTUK 1
  "n Seun en "n meisie, asook vier heksemeisies, het in die suide van Siberië beland en die aanslag van die Chinese afgeweer. Dit was 'n min bekende oorlog, toe die Manchus in China aan bewind was, wat aktief in verskillende streke van Asië uitgebrei het.
  En so het hulle die Russe in die Tibet-streek aangeval. En die ware storie, hulle het daarin geslaag om 'n deel van die gebied weg te neem. Boonop is Rusland op daardie oomblik verswak deur die boervrou en die Kosakke-oorlog van Stenka Razin. Ja, en die troepe sal oor baie lang afstande verplaas moet word.
  Maar die onsterflike seun en meisie, en vier terminator meisies het die Russiese fort te hulp gekom.
  "n Groot Chinese leër het die nuutgeboude Russiese vesting bestorm. En die kragte was duidelik ongelyk.
  Daar is net 'n duisend Russe, en tweehonderdduisend Chinese. En daar was blykbaar geen kans nie.
  Maar die ses klas krygers is super gereed om te veg.
  Oleg Rybachenko op die muur. "n Onsterflike seun, wat omtrent twaalf jaar oud lyk, gooi naalde met sy kaal tone. En tref die oprukkende Chinese. Dosyn op een slag.
  Gooi naalde en Margarita met kaal vingers. Die meisie vernietig teenstanders en piep:
  - My groot krag!
  En hy veg dapper.
  Natasha gooi ook 'n kragtige boemerang met haar kaal tone. Hoe om teenstanders te verpletter en te piep:
  - In die naam van groot heerlikheid!
  Dan sny Zoya die Chinese met swaarde, en gooi terselfdertyd naalde met gif met haar kaal voete. En sing vir homself:
  - In die uitgestrektheid van Rus,
  Ons kan almal red!
  En weer val die swaarde op die opponente. En as hulle kap, dan sonder enige jammerte.
  Maar toe Aurora begin vernietig, en boemerangs gooi met haar kaal tone, dan is dit heeltemal vernietiging. En die gesneuwelde Chinese val onder die houe van die rooi duiwel.
  En die meisie brul:
  - Ek sal alles verpletter en verskeur!
  En hoe sal hy met albei swaarde vat en kap!
  En van haar kaal hak af vlieg 'n skerp en deurdringende skyf. Dit is oor die algemeen 'n meisie van totale dood.
  En hier is Svetlana in die beslissende stryd. Hoe kom ons pynig die Chinese, en sny hulle met swaarde in klein stukkies.
  Die meisie het die skoenlapper gerol, en sewe krygers van die Hemelse Ryk is doodgekap.
  En dan vlieg skerp, giftige naalde van kaal tone af. En verstom die Chinese.
  Oleg Rybachenko veg met geel krygers. Sy swaarde flikker soos 'n skroef.
  Die seun sing met oorgawe:
  - Ek sal die sterkste wêreldkampioen wees,
  Ons sal Amerika, China verslaan!
  En weer gooi die seun skerp speletjies met sy kaal vingers van kinders se bene. En twee dosyn gesneuwelde Chinese val op een slag.
  Hier is so 'n stryd. In die werklike geskiedenis het tsaristiese Rusland van voor-Petrine tye 'n deel van sy grondgebied verloor. Maar hier veg die Russiese ridders en gaan nie toegee nie.
  Oleg Rybachenko baklei en sing:
  - Maar ons is ridders vol van die Russiese gees,
  Die laksmanne sal nooit ons gesmoorde kreun hoor nie!
  En weer gooi die seun baie skerp, en met sterk gif, gekook deur hekse, baie dun naalde!
  Die meisie Margarita is langs hom. En ook haar bene gooi sulke dodelike naalde. En die hande sny die aanvallende Chinese. Die vegter vernietig die teëstanders en sing:
  - Ek is so cool, soos 'n demoon van alle lande ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Heerser van alle lande!
  Natasha kap ook die Chinese af en sing:
  - In die aand aanbreek, sal ons nie toelaat dat Satan wen nie!
  En dodelike naalde vlieg ook van haar kaal voete af.
  Vervolgens vernietig Zoya die vyande. En van hierdie meisie lyk dit asof vibes van kolossale energie uitstraal.
  En boemerangs en skerp naalde vlieg van die skoonheid se kaal voete af.
  Warriors piep:
  - Ek is 'n groot kaalvoet droom en skoonheid!
  En weer sal hy iets uiters dodelik na sy opponente gooi.
  Maar wanneer Aurora 'n meule bestuur en die Chinese afkap, dan is dit die hoogtepunt van uitwissing.
  En dan sal die rooikop deurboornaalde met haar kaal tone gooi. En die dooie geel krygers val.
  Maar wanneer Svetlana lupanet. En terselfdertyd vlieg "n hele klomp naalde van haar kaal bene af, wat alles deurboor en doodmaak.
  En die krygers piep:
  - So, so, so - kry 'n fascis in 'n sent!
  En haar kaal voete sal weer dodelik na die Chinese gegooi word.
  Natasha, wat geel krygers met swaarde kap, het opgemerk:
  - Dit was makliker en moeiliker met die Nazi's!
  Svetlana het, nadat sy die meule verby is, opgemerk:
  - En dit is altyd maklik met ons meisies!
  Aurora, het die ontvangs van die waaier weergegee en geknor:
  - Jy sal glad nie verveeld raak met my nie!
  En 'n dodelike angel vlieg van haar kaal voete af.
  En Zoya sal dit vat en piep:
  - Ons is nie kakkerlakke nie, ons is meisies - van groot glorie!
  En weer sal iets uit haar kaal voete vlieg, en dit sal die vyand tref.
  Die meisies het die werk ter harte geneem.
  Hierdie vesting is amper die enigste Russiese vesting in die gebied. Daar is nog 'n paar stede in aanbou. Dit is goed dat die Chinese nie hul kop oor die Amoer gesteek het nie. Maar Rusland het in die werklike geskiedenis 'n stukkie van sy grondgebied verloor. "n Baie aggressiewe dinastie aan bewind in China. Meisies is egter wat in staat is om Lucifer se regimente op die vlug te slaan.
  Oleg Rybachenko sny die Chinese. En terwyl die seun sing:
  - Die hoogste klas sal wees ...
  En dan vlieg 'n boemerang wat deur die seun se kaalvoet gegooi word en 'n huil:
  - Die ystervark sal almal sny!
  Margarita het ook na die vyand gegooi wat 'n moord is. Sy het dit in stukke gebreek en gepiep:
  - Ek is 'n kaalvoet droom en 'n groot skoonheid!
  En haar voet sal wilde skywe gooi.
  Volgende in die geveg is Natasha. En dit gooi ook na die vyand wat die opponente verdeel.
  En hy doen dit baie slim.
  En haar kaal voete gooi gereelde, dodelike naalde.
  Volgende, Zoya in die geveg. En hy gooi ook na die vyand, allerhande swastika en boemerangs.
  En maai die vyand af.
  Dan, soos dit verbygaan:
  - Eer aan die goeie koning!
  Maar in die geveg en Aurora. Dit vernietig ook vyande van China. En as dit gooi, sal dit met dodelike krag gooi.
  En terwyl jy sing:
  - Ja, in die naam van die Russiese Land!
  En ook dodelike ladings vlieg van haar kaal voete af.
  Svetlana laat ook nie die vyand in die steek nie. En van haar kaal voete vlieg iets wat ooglopende dood bring.
  En die vegter sing:
  - Ons sal nooit opgee nie! Moeilikheid sal nie vir Rus kom nie!
  En weer sal die Chinese seergemaak word. En hy sal dit sonder seremonie neem en dit kap.
  Ses krygers en krygers het hard geslaan. En sny die vyand, en gooi kaalvoet.
  Oleg Rybachenko, wat die Chinese afgemaai het, het gesing:
  - Stervegter, jou toeter blaas tevergeefs -
  Jou land is ver in twyfelagtige glorie...
  Die gevegsvlam bewe tussen die lyne -
  In 'n eensydige speletjie sonder reëls!
  En nog 'n boemerang vlieg met die seun se kaal voete, wat die kele van 'n dosyn Chinese afgesny het.
  Die seun, soos ons sien, is 'n vegter.
  En Margarita is ook in die geveg. En so werk haar kaalvoet. Sy roei vyande uit sonder enige twyfel uiters cool.
  En haar swaarde is soos laksmanne.
  Die vegter piep:
  - Laat daar heerlikheid wees!
  Natasha vuur ook met haar kaal voete, en gooi die dodelike. En terselfdertyd sny hy aktief met swaarde.
  Piep terselfdertyd:
  - My gevolg is 'n bemanning in staatsbesit!
  Volgende in die geveg is Zoya. Ook 'n duiwel van die hoogste vlak van uitwissing. Hoe om 'n skoenlapper met swaarde vas te hou. En dan sal hy opvallende elemente kaalvoet vat en gooi.
  Daarna gaan dit verby:
  - Die weermag jubel - vorder!
  En 'n hele reeks skuins Chinese valle.
  Die meisie sing vir haarself:
  - Zoya hou daarvan om dood te maak! Ag, daardie Zoya!
  En hier is Aurora in 'n vinnige offensief. Of eerder aggressiewe verdediging. En met die hulp van kaalvoete slaan vyande uit.
  En terselfdertyd piep dit. En wanneer haar sabels verbygaan soos die lemme van 'n kultivator, dan sal drie dosyn Chinese in stukke geskeur word!
  En Aurora skree:
  - Harmoniese akkoorde, die vlag van Rusland is baie trots!
  En nou sal haar kaal hak die Chinese generaal in die ken pas. Hy sal vat en val.
  Zoya is aggressief in gevegte. Hy sny sy vyande af, en skreeu:
  - Ons sal twyfel en almal doodmaak!
  En van kaalvoet vlieg sulke dolke.
  Svetlana laat ook niemand in die steek nie. En vernietig vyande, asof 'n ses gras sny. Die Chinese faal.
  Die meisie skree:
  - Gekke naald! Kom uit die erf!
  Oleg Rybachenko kap 'n klomp geel krygers met swaarde af. En dan sal hy kaalvoet 'n sterretjie gooi en skree:
  - My leër is die sterkste!
  Die terminator-seun, soos jy kan sien, is op die hoogtepunt van die vernietiging van vyande. En hy doen dit met groot passie.
  En van sy kaal tone af vlieg nog 'n geskenk van die dood weg. En hoe dit die Chinese vul wat die muur klim.
  Geel krygers is fanatici. Hulle het reeds hele hope lyke opgestapel. En hulle hou aan klim en klim en klim!
  Maar die seun en meisie is net die beliggaming van dodelike krag. En as hulle sny, vlieg die bloedspatsels in alle rigtings en baie ver.
  Oleg Rybachenko het gesing:
  - Heldemoed is 'n prestasie verheerlik,
  Ons is die oorwinnaars van die planete!
  Margarita, hierdie rustelose meisie het gesing:
  Ons stop nie vir 'n oomblik nie.
  Iemand se gedempte gil word gehoor!
  En ook van die meisie se kaal voete vlieg vernietigende en moorddadige naalde. Die Chinese slaan soos koringgerwe. Ja, die meisie Margarita is 'n regte terminator.
  Natasha, wat die Chinese afgemaai het, het gesing:
  - En die meisie het, verpletterend geel gedink,
  Dat die lewe goed is, en dat die lewe goed is!
  Dan vlieg weer naalde van haar kaal voete af.
  Zoya het die windpomp met haar sabels verbygesteek en gepiep:
  - Ek sal al die vyande doodmaak, en glo my, ek maak nie 'n grap nie!
  En die bene van die vegter het verskeie sterre geloods.
  En die skoonheid het gesing:
  - 'n Militêre daad - ek het 'n nikkel geslaan!
  Aurora, sny sonder onnodige emosies, het uitgereik:
  - Groot sukses wag op ons! Glo my, dit word nie beter nie!
  En ook soos kaalvoet, wat doodmaak sal lanseer.
  Dan sal dit piep:
  - Ek is 'n bleddie kobra!
  Svetlana gee geen genade aan die Chinese nie. En dit roei uit asof dit miere is. En terselfdertyd sing hy:
  - Daar sal geen manier wees vir vullis nie,
  Vat gou jou voete weg!
  En nou, van haar kaal tone, vlieg weer moordgeskenke. Hierdie is die coolste dame!
  En brul ook:
  - Daar sal ons oorwinning wees, in 'n heilige oorlog!
  Oleg Rybachenko word meer en meer aktief. En hy sny met albei hande, en neem selfs 'n pyp in sy mond en spoeg op die Chinese met naalde. Vernietig teenstanders en piep vir homself:
  - Dit is ons oorwinning -
  Volle draai en gaan!
  En weer, die terminator-seun kap soos 'n besetene. En gooi terselfdertyd dit wat doodmaak sonder jammerte.
  Margarita is ook in die stryd. Desperate meisie. En as hy 'n boemerang met sy kaalvoet lanseer, dan is dit nie minder nie as 'n dosyn afgekapte Chinese.
  Dan sal die meisie sing:
  - O, ek het 'n groot helikopter,
  Wel, my hart sing van geluk!
  En 'n dodelike ster vlieg van die meisie se kaal hak af. Ja, dit is die skoonheid van die hoogste kunsvlieg. En die dood saai regs en links.
  Natasha roei ook die Chinese in alle opsigte uit.
  En terwyl hy sing:
  - Piep, piep, piep ...
  Oliver het Twist gevind!
  En 'n dodelike geskenk vlieg van haar kaalvoet af.
  So het Zoya haarself opgetrek ... Sy het dit gevat en van die strooi af na die vyand gespoeg. Toe kap sy die meul met swaarde. Toe vat haar kaal voete en loods 'n helse geskenk van die dood.
  En die Chinese het geval. Soos hulle deur 'n vlamwerper gelek is.
  En hier in die geveg en Aurora. Ook 'n vinnige meisie. En rooi dood, en 'n helse brandende straal. En hy sal dit neem, hy sal dit sny.
  Nee, niks sal dit keer nie.
  Selfs die Maus-tenk.
  Hier is Aurora en spyker die Chinese. Wat uiters cool is en met mal simbole en 'n swaard.
  En die swaarde van die rooi harpie sal nie ophou nie, nie vir 'n oomblik nie.
  Terselfdertyd piep Aurora:
  - My vaderland is die tuisland van kommunisme!
  En ook van haar kaal voete, soos 'n vlug van iets uiters dodelik.
  En weer is die meisie in die lug.
  En toe onthou Aurora hoe sy regtig met die muis baklei het, in een van die alternatiewe stories. Toe het die Geallieerdes 'n wapenstilstand met die Derde Ryk gesluit, en deur voordeel te trek uit die gebrek aan bombardering, het die Duitsers die Muis in produksie geloods.
  Ja, hierdie tenks het regtig soos diere gepêrel. En hulle vordering was verskriklik.
  Maar nie vir terminator-meisies nie. Hulle het tegelyk koelbloedig en vinnig teen die Nazi's geveg.
  En hulle het vir Kuzma se ma gewys! En die krygers het dapper geveg.
  En nou sny die rooihaar Aurora met swaarde. En maai die vyande af, soos 'n kultivator.
  Dan sal dit piep:
  - Ek maak dit dood!
  Svetlana is ook nie skaam in die stryd nie. Die Chinese word uitgeroei. En terselfdertyd, met kaal voete, wat dood saai, gooi.
  En terselfdertyd skree hy:
  - Ruimtebravade -
  Daar sal 'n groot serenade wees!
  En knipoog vir die vyande!
  Dan sal hy uit die buis spoeg!
  En dan sal Oleg Rybachenko uiteengaan. En kom ons gooi nie net naalde na die Chinese nie, maar gooi ook boemerangs met ons voete.
  So is die vinnige terminator seun gevang.
  En terselfdertyd sing hy:
  - Vyande sal ons nie keer nie,
  As die swakkes help!
  En moenie hardloop nie, moenie hardloop nie...
  Indien nie vorentoe nie!
  En Oleg sal fluit.
  En Margarita het dit gevat en met haar kaal tone die vernietigende en dodelik moorddadige gegooi. En terselfdertyd het sy gesing:
  - Dit sal die boodskap van die kobra wees!
  En die meisie knipoog en piep!
  Natasha is ook nie 'n gemis in die stryd nie. Sy het dit gevat en met haar kaal vingers 'n skerp swastika gegooi. Sy het deur baie Chinese geslaan en gepiep:
  - Vir my Moederland!
  En dan is daar Zoya in die geveg. En hy gooi ook kaalvoete aanklagte na vyande.
  En piep met 'n glimlag van tande:
  - Ek is so 'n vegter, regtig 'n terminator!
  Daarna slaan die meisie met swaarde. En skree bo-oor sy longe.
  - Banzai!
  Die meisie, soos jy kan sien, sal nie ophou veg nie. En hy sal sny sonder onnodige antimoon.
  Aurora sal ook uitroeiing aanpak. Die Chinese verpletter hulself, sonder enige sarkasme. En die geel krygers val, asof hulle middeldeur geskeur is.
  En die rooihaar meisie skree:
  - Die vlam van kommunisme oor die wêreld!
  En weer sal hy neem en met twee swaarde kap. En dan spoeg uit die buis. En plant dit op die vyand.
  Ja, Aurora is skoonheid en perfeksie self.
  Alhoewel Svetlana nie erger is nie. En sy het ook gereël dat die Chinese in natura geslaan en vermoor word.
  En haar kaal voete gooi geskenke van vernietiging na die geel krygers. Ja, hulle doen dit alles op 'n hoë golf.
  Svetlana skree:
  - Die geveg sal bloederig, heilig en reg wees!
  En weer uit haar kaalvoet het iets dodeliks gebreek. En hoe hy die Chinese sal vat en slaan!
  Dit is waar die meisies regtig uitmekaar geval het. En hulle gee nie 'n druppel om nie. Hier is die vrouens - al die vroue vrouens!
  Oleg Rybachenko in haastige aanslag. Hulle het reeds baie duisende Chinese vermoor. Die aanslag van die krygers van hierdie geel ryk het verswak.
  Oleg het gepiep:
  - Die hoogste mate van oorwinning!
  Margarita het dit gevat en met haar kaal vingers die dodelike, en dit wat skerper as 'n skeermes was, gegooi.
  Toe sing die meisie:
  - Ons daag die storms uit,
  Hoekom en hoekom?
  Lewe in die wêreld sonder verrassings -
  Onmoontlik vir enige iemand!
  Margarita het 'n hele tou pype na die Chinese uitgespoeg en voortgegaan:
  - Mag sterkte - mislukkings,
  En spring op en af!
  Slegs op hierdie manier, en nie anders nie -
  Slegs op hierdie manier, en nie anders nie ...
  Lank lewe verrassing!
  Verras! Verras!
  Lank lewe verrassing!
  Verras! Verras!
  Lank lewe verrassing!
  En net op - nie 'n millimeter af nie!
  Die meisie het nogal 'n bakleiery getoon.
  Natasha is ook in die episentrum van die geveg. Soos 'n vulkaan wat uitbars. En gooi naalde met kaal vingers. Staak teenstanders. En los lyke uit hulle.
  Toe sing die meisie met 'n glimlag van haar tande:
  - Ons is sulke terminators, soos droomrobotte, en groot skoonheid!
  En hier is die meisie terwyl sy rughand met swaarde kap. En kap baie mense af.
  Zoya is ook in die middel van die stryd. Hy veg vir homself en baar sy tande en brul:
  - Niemand sal ons keer nie!
  En van haar kaalvoet het 'n skyf deur die Chinese gevee. Wat baie kele afgesny het. En die leërs van die hemelse ryk het verstik.
  En die meisies druk al hoe meer.
  Hier is Aurora hoe om iets te begin wat metaal sny. Hy sal 'n massa koppe afkap wat in heuwels gevorm het. En dit sal spring, opvlieg en dit vat, brul:
  - My naam is my vuis!
  En weer het hy twee sabels geswaai, en die Chinese het die guts losgelaat. Maar moet terselfdertyd nie 'n bietjie skaam wees nie.
  En haar kaalvoet loods dodelike boemerangs. Watter koppe word in geledere gesny.
  Dan skreeu die rooiharige vegter:
  - Ons sal nie in die kabel wees nie!
  Laat daar geluk op aarde wees!
  En hy sal met sy bloedrooi bek meer uit die pyp neem en spoeg. En die krygers van die hemelse ryk sal in duie stort, soos koelies met meel.
  So het Svetlana in die geveg gewys ..
  Sy het die teenstanders van kookwater omgestamp. En daardie gebrande mense sal dit vat en baie wild skree.
  Svetlana piep:
  - My moord!
  En met sy kaalvoet sal hy 'n paar boemerangs gooi. Sal baie Chinese sny.
  En druk baie lyke uit.
  Dis hoe slaners werk.
  En hulle het die ryk van China vir hulself afgekap, sonder meer. Nee, hulle het selfs 'n spesiale takt.
  Reeds die aantal Chinese wat vermoor is, is in die tienduisende. En die meisies het net pret en spring soos balle.
  Oleg Rybachenko wys ook die coolste van alle kunsvlieg wat jy jou kan voorstel.
  En die seun sny met twee swaarde sodat die arms en bene en koppe in alle rigtings vlieg.
  Oleg skree:
  - Dit sal, ek glo ons beslissende oorwinning!
  Margarita met haar kaal voet, gooi die vernietigende middel, het bevestig:
  - Ja dit sal!
  En die hele ses het nog aktiewer begin kap.
  . HOOFSTUK 2
  Nadat byna die hele Chinese leër van tweehonderdduisend vernietig is, het die ses krygers verder in die dieptes van die Hemelse Ryk beweeg. Om te verhoed dat die Chinese weer na die Russiese stede in Siberië terugkeer.
  Hier het die krygers die geel krygers in die naaste groot stad aangeval.
  Oleg Rybachenko het die geel vegters afgemaai en albei swaarde geswaai en geskree:
  - In en Russiese tsare!
  En skerp naalde het van sy kaal voete af gevlieg. Hulle het die Chinese vegters getref.
  Margarita het die geel krygers met haar swaarde gekap, dit geneem en gesing:
  - Nou maak ons geskiedenis!
  En naalde het van haar kaal voete die geel krygers ingevlieg.
  Volgende is Natasha in die geveg. Hy gooi ook geskenke van dood en gil:
  - Die toekoms is ons s'n! Eer aan Groot Rusland!
  En haar kaal, gebeitelde been sal dit met vreeslike krag uitgooi. En sny die Chinese in 'n bloedige gemors.
  Zoya sny ook desperaat. En 'n Chinese generaal middeldeur geblaas. En sy bene gesny.
  Daarna het sy gehuil:
  - Vir my groot oorwinning!
  En met kaal voete sal weer 'n moorddadige geskenk loods. En slaan baie Chinese vegters uit.
  Maar wanneer Aurora in die geveg is, is dit oor die algemeen verskriklik. Sy sny Chinese soldate in die helfte, en loods moorddadige geskenke met haar kaal voete. En so verpletter die geel weermag.
  Nee, Aurora word inderdaad die rooi heks genoem. En sy is onoorwinlik.
  En dodelike naalde vlieg van haar kaal vingers af. Hulle het die Chinese getref en hulle stort soos sandsakke inmekaar.
  Aurora brul bo-op haar longe:
  Russe ken my
  En hulle noem dit wonderlik!
  En weer is die skoonheid soos om 'n dodelike naald te gooi. En die vyand is vasgepen soos 'n kewer.
  Aurora het gegorrel:
  - Jy kan droom, droom sleg!
  En weer slaan die meisie soos 'n boemerang.
  Ja, hierdie rooikop - nie 'n pond sout het in militêre sake geëet nie. As dit dors, dan dors dit.
  En weer is die vinnige en vurige meisie op die aanval.
  En hier is Svetlana gretig om te veg. En so sny en vernietig hy almal. En haar swaarde is soos sprankelende weerlig.
  En naalde vlieg van kaalvoet af.
  Die meisie het geskree:
  - My groot krag -
  Speel saam met my om vriende te wees met 'n krokodil!
  Die seuntjie Oleg Rybachenko is soos altyd op die aanval. Hy is 'n vinnige mongoose. Kap en gooi sterre na die vyand.
  En die jong vegter roep:
  - Kom ons gaan aan die offensief
  Kom ons klop al die Chinese!
  En hier is die seun op die aanval.
  En die meisie Margarita verpletter die geel troepe in groot opgewondenheid. En haar kaal vingers gooi geskenke van die dood.
  En die meisie brul:
  - Ek sal wen!
  En weer storm 'n hele reën van naalde van haar kaalvoet af.
  En die naalde is dodelik en vergiftig.
  Margaret op die offensief. Die Chinese is baie streng teen haar. En die meisie is die verpersoonliking van afgryse.
  Alhoewel 'n pragtige vegter.
  En nou vlieg 'n stukkie dood weer van haar kaalvoet af. Wat die vyande tref.
  Natasha in wilde vlug. Sny die Chinese in stukke. En haar swaarde ken geen genade nie.
  Kryger brul:
  - Dit sal ons groot oorwinning wees!
  En uit die kaal voete van die skoonheid vlieg weer baie dodelike en gevaarlike naalde.
  Hulle het die Chinese in groot getalle getref. Wat die meisies is regtig cool.
  En in die offensief gee hulle niemand 'n afkoms nie.
  Maar Zoya weet nie, daar is nooit 'n woord nie. Sy breek deur na die opponente. En haar swaarde is soos laksmanne.
  Zoya skree bo-oor haar longe:
  - Ek ken nie genade nie - net die dood!
  En haar kaal voete sal so gooi dat die Chinese nie kan weerstaan nie!
  Omgekeerd versnel die vegter elke minuut. Hier is die ysbaan op die offensief.
  Aurora is ook so 'n groovy meisie. Steek nie terug nie en gee nie moed op nie. En sy slaag in alles.
  Hier het sy 'n staalwaaier met haar kaal tone gegooi. Sy het die Chinese soldate afgemaai en gesis:
  - In die rooi ryk sal daar 'n vuur wees wat die hele planeet sal warm maak!
  En weer iets wat spesifiek vlieë van haar kaalvoet doodmaak.
  En die vegter is weer op 'n hoë posisie.
  En hier is Svetlana in die geveg. Dit wyk nie af van die plan nie. En hy sny homself met wilde druk. En 'n skerp skyf vlieg van haar kaal voete af. Wat beroemd teenstanders sny.
  Svetlana piep van wilde woede:
  - Ek sal julle almal uitmekaar skeur!
  En die meisie is op die offensief. En haar kaal voete is so rats.
  Verder in die geveg word Oleg Rybachenko verskeur. Hier is 'n desperate seun-terminator. Dit behels kolossale kragte en die druk van 'n wilde bokkie.
  En hier is 'n kind wat 'n boemerang met sy kaalvoet gooi. Ja, en die teenstanders het twee dosyn koppe gelyktydig verloor.
  Dit is regtig - regtig dodelike krag.
  Oleg het gesing:
  - My handskrif is eenvoudig -
  Ek hou nie daarvan om die kat se stert te trek nie!
  En 'n lem het van die seun se kaal hak af gevlieg, en hoe die Chinese geslaan sal word. Hulle het letterlik hul gees en moed verloor.
  Oleg het met wilde waansin opgemerk:
  - Moet nooit die woord nee sê nie!
  Die seun val aan... Toe onthou hy Wladimir Klitschko. Ja, hierdie bokser kan terugkeer na die ring. En hoekom nie probeer nie? As daar nog gesondheid is, dan het God self jou beveel om te veg!
  Terminator seun op die aanval. Verpletter die Chinese en sing:
  Jong vriend wees altyd jonk
  Moenie haastig wees om te rus nie...
  Wees vrolik, vrymoedig, raserig -
  Jy moet veg - so veg!
  'n Man met taaiheid -
  Om julle almal in 'n ry te klop!
  Ek is 'n ewige seun met 'n siel,
  Wat gee aanleiding tot die resultaat!
  Ewige seun ek siel
  En moenie terugstap nie!
  'n Jong vegter en ewige kind in 'n verwoede aanval op die Chinese. Hy sal homself van die beste kant af wys.
  Margarita verpletter ook die geel krygers en sing:
  - Ons sal nooit opgee nie!
  En sy het baie Sjinees afgesny, met 'n laggie bygevoeg:
  - Nee, glo my nooit!
  En die meisie gooi weer skerp, giftige naalde.
  Sy is in 'n vinnige en unieke beweging.
  Natasha in die geveg is vinnig en formidabel, soos 'n Valkyrie. Veg dapper. En die Chinese plat te slaan.
  Sy het dikwels in die lug geveg. Sy was 'n uitstekende vlieënier. Sy moes in die infanterie veg.
  Maar nou het Natasha die Chinese opgeneem. En kom ons dors met al die woede.
  En boemerangs en naalde vlieg van haar kaal voete af. Sy verpletter die vyand.
  Die meisie sing:
  - Maar ek glo die sonsopkoms,
  Sal die duisternis van die tronkkerker verdryf!
  Zoya val die Chinese aan. En breek styf uit. En haar kaal voete slaan vyande uit sonder enige stop.
  Kryger aan die beweeg. Sy is soos 'n kobra wat na haarself spring en spring.
  Die meisie met die goue hare skree:
  - Die toekoms is ons s'n
  Ons is soos Jedi Knights!
  En nou sal sy dit van 'n draai neem en dit klap.
  Volgende op die aanval is Aurora. Verpletterende en vegtende meisie van rooi kleur. Sy het aan die aanvalle gegaan en die pas nog meer opgetel. Haar swaarde is soos die lemme van 'n windpomp.
  Vurige skoonheid uitgereik:
  - Daar sal so 'n geluk vir die hele wêreld wees!
  En weer gaan die meisie in 'n wilde pas. Dit is die ware godin van oorlog.
  Svetlana sing ook en spring op:
  - Honderd na honderd, regiment na regiment,
  Russiese ridders sny met 'n swaard!
  En nou sal haar kaal tone gooi wat nie deur 'n skild afgeweer kan word nie.
  Hier is die meisie. 'n Regte meger.
  Natasha tjirp met 'n glimlag van tande:
  - Moenie my leer nie!
  En hy gooi die dood met sy kaalvoet.
  Aurora stem saam:
  - Daar is hoegenaamd niks om ons te leer nie!
  Krygers versnel hul bewegings. Vir nou is byna die hele stad besaai met lyke. Ja, die Chinese het uitgeroei. Daar is net ses mense, maar hulle werk vir 'n hele weermag.
  Oleg Rybachenko het die verhaal van een man uit die genus van elwe onthou. Hy het in die Derde Ryk beland, en kon hom oortuig om na die Luftwaffe gestuur te word.
  Ja, die elf, hoewel klein van gestalte, is baie vinnig, sterk met 'n uitstekende reaksie. Oor die algemeen is elwe beter as mense in fisiese toestand en spoed van gedagtes. En in 'n vliegtuig voel 'n elf, en selfs koninklike bloed, self soos 'n arend.
  En hierdie vegter kon 538 vyandelike vliegtuie op die Fuhrer se verjaardag op 20 April 1944 afskiet, en hy is self nooit neergeskiet nie.
  Vir die eerste tweehonderd vliegtuie het die elf die Ridderkruis van die Ysterkruis met eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang. Meer as driehonderd reeds die Orde van die Duitse Arend met diamante. Meer as vierhonderd Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikeblaar swaarde en diamante. En vir vyfhonderd gedenkvliegtuie - die Grootkruis van die Ysterkruis. So het die elf 'n rekordgetal toekennings ingesamel, en in hierdie verband het hy selfs vir Hermann Göring geklop en die rang van kolonel ontvang.
  Alhoewel hy as privaat op die vliegtuig geveg het.
  Dus, alhoewel so 'n uitstaande ace in die Luftwaffe verskyn het, het hy nie die verloop van die oorlog te veel beïnvloed nie. Inderdaad, as ons die eerste ses aces van die Luftwaffe in die werklike geskiedenis neem, het hulle 'n totaal van meer as een en 'n half duisend vliegtuie neergeskiet. Wel, hoeveel het dit die Wehrmacht gehelp?
  Alhoewel die aantal vliegtuie wat neergestort is dalk deur Goebbels se propaganda oordryf is.
  Baie van hierdie syfers het sterk getwyfel.
  Maar die elf het eerlikwaar soveel motors afgeskiet, maar self het hy nie 'n enkele vegter verloor nie.
  Maar toe ontmoet Oleg Rybachenko hom en vra:
  - Hoekom het jy by die Derde Ryk gehou, wat as 'n mag van die bose beskou word?
  Elf het logies opgemerk:
  - Omdat daar glad geen goeie krag in die wêreld is nie! Dink jy Stalin en die bondgenote is heiliges?
  Oleg het met 'n glimlag opgemerk:
  - Maar in die USSR sou jy, nadat jy soveel vliegtuie afgeskiet het, as God met 'n hoofletter beskou word! En so moet jy gespoeg en vervloek word!
  Elf het eerlik opgemerk:
  - In Oktober van die twee en veertig jaar, toe hy vir die Ryk begin veg het, was die uitkoms van die oorlog nog nie duidelik nie. Wat dink jy, ek het geen kans om onder die wenners te wees nie?
  Oleg Rybachenko het eerlik geantwoord:
  - As jy na die USSR oortree, dink ek jy sal vergewe en aanvaar word. Helde en groot krygers word oral waardeer!
  Die elf glimlag stralend en antwoord:
  - Dankie vir die aanbod! Maar wanneer die tweede wêreldoorlog verby is, sal ek terugkeer na my planeet met toekennings ... En natuurlik sal dit nie vir my saak maak dat Duitsland verloor het nie. Die belangrikste ding is dat ek myself as 'n held gewys het en die geskiedenis van lugvaart betree het as die beste aas van alle tye!
  Oleg Rybachenko het ergerlik opgemerk:
  Hoeveel goeie ouens het gesterf as gevolg van jou!
  Die elf piep en onthou logies:
  - Daar is ook Rudel ... Hy is ook 'n superman!
  Oleg knik.
  - Rudel ... Ja, dit is soos 'n strokiesprentheld!
  Die elf prewel:
  - Ek was en is en sal 'n vegter wees! So ek sal probeer om my rekening op 'n duisend te bring!
  Oleg Rybachenko het getwyfel:
  - Kan jy dit maak? Op 9 Mei 1945 kapituleer die Derde Ryk!
  Die elf vra verheugend:
  - Kan jy meer presies sê wanneer en waar en hoe laat, met watter magte die Reds en die Geallieerdes sal aanval?
  Oleg het verbaas gevra:
  - Hoekom het jy dit nodig?
  Die elf antwoord eerlik:
  - Ek wil die oorlog onbenullig uitsleep sodat die pret langer duur!
  Oleg het toe 'n geweer uitgehaal en geantwoord:
  - Ek kon jou skiet, maar ek sal dit nie doen nie!
  Die elf was verbaas
  - En waarom?
  Oleg Rybachenko het vasberade gesê:
  - Laat jou gewete jou straf!
  En hulle is uitmekaar...
  Oleg Rybachenko het gedink dat hy hierdie elf nie verniet doodgemaak het nie. Hoeveel vliegtuie sal hy nog afskiet. Dit sal net verskriklik wees.
  En die seun het weer die boemerang van die dood met sy kaal tone geloods.
  Margarita roei die Chinese aktief uit in die geveg. Haar kaal voete word so gepas met moordgeskenke geslaan dat jy eenvoudig verstom is.
  Superman meisie.
  En haar aktiwiteit in die geveg, soos 'n weseldier.
  Nee, niemand sal ooit so 'n meisie bang maak nie, al is daar twee biljoen Chinese.
  Maar wat staan Margaret om te doen?
  Sy verdedig haar land.
  Oleg Rybachenko, wat die Chinese afgemaai het, het gesing:
  - Daar is geen mooier Moederland van Rusland nie,
  Veg vir haar en moenie bang wees nie...
  Daar is geen mooier land in die heelal nie -
  Die hele heelal is 'n fakkel van lig Rus!
  Die seun sal opspring en versnel en almal met sy voete slag.
  Natasha baklei en sing ook:
  Noodlottige jaar, jy kan my nie glo nie
  Eenduisend negehonderd nege en negentig...
  Hou op om in sirkels te gaan
  Die duiwel sal met goue horings draai!
  En die meisie sal weer 'n moordenaargeskenk kaalvoet gooi.
  Zoya is ook in die geveg, het gelikwideer en baklei. Aktiewe meisie. En as hy met swaarde sny, vlieg alles so ver.
  En haar kaalvoete gooi so aktief geskenke. En soveel slaan vyande uit.
  Ja, die Chinese het duidelik donker dae.
  Aurora slaan sonder enige jammerte. En haar kaal voete is iets meer as dodelik. Dit is oor die algemeen die godin van vernietiging.
  En daar is duisend duiwels daarin.
  Svetlana verslaan die Chinese met groot passie en skree:
  - Die toekoms is
  Sodat ons nie 'n kat hoef te wees nie!
  En haar kaal bene sal weer iets gooi, en die vyande sal in stukke geskeur word.
  Vegmeisie - kunsvlieg in haar!
  Nadat hulle die stad van die Chinese skoongemaak het, het die ses gerus. Onmiddellik die vark volgemaak en heel gebraai.
  Hulle het dit in stukke gesny en begin eet.
  Natasha het opgemerk:
  - Hier by Walter Scott se ridders het baie op 'n slag geëet!
  Oleg Rybachenko het gelag en herinner:
  - Doen Dumas ook! Dis hoe Porthos 'n hele ram geëet het!
  Natasha lag.
  - Skape? Hoekom nie 'n vark nie?
  Oleg het in reaksie gesing:
  Al jou verdomde familie
  My oom, wat die vark gekry het ...
  Toe hy gelewe het - het hy my gewaarsku -
  Dit is onmoontlik om 'n vrou van kannibale te neem!
  Margaret het bevestig:
  - Dit is 'n wilde lied! En ek wil iets meer sielvol hê!
  Oleg het opgemerk:
  - Geestelik? Dit is goed!
  En die seun het iets gesing ...
  Maar Aurora val hom in die rede en merk op:
  - Dit is nodig om nie te sing nie, maar om op te tree.
  En die meisie het 'n iPhone uit haar gordel gehaal. Oleg het geglimlag, Natasha het vir hom hare gegee en aangebied:
  - Speel tenks met die rooikop!
  Aurora het saamgestem:
  - Ek is lief vir die speletjie!
  En die meisie-held het parameters begin kry.
  Oleg Rybachenko het die tenkvloot opgeneem.
  Aurora het gewaarsku:
  - Een tenk vir een! Probeer 'n tweestryd!
  Die seun het ingestem.
  - Dit is net reg!
  Oleg het die coolste Sowjet-tenk van die veertigerjare gekies - die IS-7. 'n Wonderlike motor wat nooit serieel geword het nie. Sy het alles en wapenrusting, en wapens, en spoed. 'n Regte stralekrans!
  Aurora E-75. Die kar is erger. En swaarder, en minder spoed, kragreserwe, 'n bietjie swakker en 'n geweer. Die IS-7 het 130 millimeter teenoor 128 vir die E-75. Die pantser van die Duitser is miskien dikker, maar dit word geneutraliseer deur die groot helling van die IS-7. En die kante van die Fritz is hoër ... Alles is so, maar ...
  Aurora vertaal die E-75 na die M-vlak ... En die motor is besig om te verbeter. En die enjin is kragtiger en die silhoeët is baie laer, en die geweer het langer loop geword. En nou het die wapenrusting verdik. Die Duitse tenk weeg steeds vyf en negentig ton, vergeleke met agt en sestig vir die Sowjet een. En ná die opgradering het dit 'n soortgelyke uitleg en sal dit nou kragtiger wees.
  En die IS-7 is in elk geval sonder ontwikkeling gelaat. So in die werklike geskiedenis het niemand dit voorspel nie.
  Wel, Oleg, kom ons span jouself in.
  Die seun is egter nie verlore nie. Aangesien die vyand gemoderniseer het, sal die kind iets doen en veerdoppe gebruik. En dan sal daar 'n baie goeie geveg wees.
  IS-7 kom nader. Maar tog is die ryprestasie van die Duitser steeds beter.
  Aurora vuur haar langer loop kanon. Maar kan steeds nie inkom nie.
  En die terminator seun kom nader en kronkel die spore. Die klein outjie blyk redelik selfversekerd te wees.
  Aurora het na nog 'n skoot die moraal na vore gebring:
  - 'n Muis kan 'n olifant doodmaak!
  En die geveg het voortgeduur, Oleg het 'n 130 mm-kanondop in die gewrig van die romp gedryf en gewen. Ten spyte van al die byvoordele.
  Maar in die algemeen, in die tenks van die veertigerjare is daar verskillende motors. Baie gedugte projek - "Royal Lion". Die gewig is honderd ton, die geweer is 210 mm kaliber, die frontale pantser is 300 mm skuins, die kante is 200 mm, en die enjin is 1800 perdekrag.
  Dit is 'n kar - selfs die IS-7 kan net die kant binnedring en toemaak. En dit is regtig wonderlik!
  Aurora het met 'n glimlag van tande gesing:
  - Dit is 'n arend wat bo die son vlieg!
  En bly stil...
  Nadat hulle geëet het, het die ses na Chinese stede getrek. Vir eers is dit nodig om die sluiting van vrede te bereik en die Manchus te ontmoedig om aan te val.
  Die meisies en die seun het die Chinese aangeval en baie weer met swaarde en kaal tone doodgemaak.
  Toe skiet die krygers uit die gevange kanonne. En baie Chinese is vermoor.
  Oleg Rybachenko het opgemerk:
  - Miskien is dit beter om verdedigend te speel? En dan blyk dit op een of ander manier lelik uit?
  Aurora het geantwoord:
  - Daar is 'n konsep van voorkomende oorlog!
  Oleg het daaraan herinner:
  - Victor Suvorov het ook probeer bewys dat die oorlog van fascistiese Duitsland teen die USSR voorkomend was!
  Aurora glimlag en grom:
  - Is dit nie hoe dit is nie?
  Oleg skud sy kop.
  - Twyfelagtig!
  Margaret onthou:
  - Ek het hierdie boek gelees. Sy lyk met die eerste oogopslag oortuigend. Maar as jy dieper delf...
  Aurora knik instemmend.
  - Die USSR was besig om 'n offensiewe oorlog voor te berei, en dit is 'n feit!
  Margaret het opgemerk:
  - Die USSR het selfs na die oorlog 'n offensiewe oorlog voorberei. Maar die offensief het nooit begin nie!
  Oleg het logies opgemerk:
  - As Stalin die offensief beplan het, dan in 'n later tydperk, nadat hy eers die personeel van sy afdelings met tenks en ander toerusting voltooi het. En die jongste lugvaart het pas in eenhede begin aankom, selfs die vlieëniers het dit nie bemeester nie!
  Aurora het ook logies beswaar gemaak:
  - As die Sowjet-weermag besig was om te herbewapen, dan het die Duitse weermag ook nie stilgestaan nie. Terwyl die USSR besig was om die nuutste vliegtuie uit te gooi, het die Fritz die produksie van die nuutste tegnologie verhoog.
  Vertraag Stalin se voordeel sou nie toeneem nie. Inteendeel, die Nazi's, wat die potensiaal van Europa het, kon Rusland inhaal in die hoeveelheid toerusting met beter gehalte!
  Oleg Rybachenko het getwyfel:
  - Wat laat jou dink dat hul kwaliteit beter was?
  Aurora het eerlik geantwoord:
  - Maar hulle het in die een-en-veertigste jaar gewen! As hulle minderwaardig in getal geslaan is, dan was hulle dalk ook beter in kwaliteit!
  Die geniale seun het getwyfel:
  - Ek dink nie so nie!
  Margaret het opgemerk:
  - Die een-en-veertig jaar is 'n raaisel. Waarom die formeel sterker Rooi Leër geveg na geveg verloor het. En toe, nadat sy formeel, en eintlik swakker geword het, het sy begin wen?
  Oleg Rybachenko het geantwoord:
  - Dit is 'n groot raaisel van die Tweede Wêreldoorlog!
  Natasha het voorgestel:
  - Daar was 'n ingryping van hoër magte!
  Oleg knik.
  - Daar was regtig iets!
  Augustinus het gegrom:
  - Ons afgode is bedek met bloed, ons gode is die gode van oorlog!
  Zoya het ingestem.
  - Bedek met bloed en die oorlogsgode!
  Nadat Oleg en Aurora die strategie van die Tweede Wêreldoorlog begin speel het. Aurora vir Hitler, Oleg vir Stalin.
  Daar was reeds 'n uitruil van ware houe. Aurora het die skelm-kode gebruik en die massa tenks van die "E"-reeks het deurgebreek na Moskou. Togo en Oleg het die swendelaar-kode en die IS-7 gebruik aangesien hulle die Duitsers sou naai. En die ses het op die klip saamgekom. En baie kiste. Laat en virtuele.
  Oleg Rybachenko speel met oorgawe, en sy troepe breek deur die Duitse verdediging. Bou ketels. Aurora voer die skelm-kode weer uit. Daar is 'n baie wilde uitruil van bewegings.
  Die seunsgenie het gesing:
  - Iewers op die Kama - ons ken onsself nie,
  Iewers op die Kama rivier moeders!
  Moenie met jou hande bereik nie, nie met jou voete bereik nie,
  Wel, as dit nodig is, beweeg die pokers!
  En Sowjet-tenks verpletter die Nazi's. Daar is niks beter as die IS-7 nie. En jy kan veilig veg met die "Muse" en "E" -100. Die Sowjet-tenk is nie bang vir sulke monsters nie.
  Hulle is swaarder, maar dit beteken nie dat hulle sterker is nie.
  En Oleg vorder, beweeg vinnig met motors. En dit is soos 'n duisend duiwels.
  Wonderkind sing:
  - Kom ons verpletter die Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  En nou het die Sowjet-troepe nog 'n versperring geneem. Hulle is soos genieë van gevegte en gevegte!
  Aurora is egter ook nie eenvoudig nie. En dit werk aggressief. Gooi nuwe en nuwe en nuwe magte onder die wiele van die Rooi Leër.
  En die rooiharige vegter sing:
  - Vyande sal my nie keer nie! Ek sal die uitspansel van die heelal oorwin!
  En nuwe en nuwe regimente gaan in die geveg.
  Oleg Rybachenko het gelukkig gesing:
  Fritz woed in woede,
  Die vyand van die regiment het vorentoe beweeg ...
  Maar mal Ariërs -
  Russe sal vyandigheid ontmoet!
  Hulle sal in die vel van 'n vark grawe,
  die vyand sal in stof gegooi word -
  Die Russe baklei verwoed
  Sterk soldaat se vuis!
  En die seun voer nog 'n rotonde-maneuver uit en neem Aurora se troepe in die ring.
  Ja, die kind is slim, daar is nie woorde nie.
  Aurora het gegorrel:
  - Nee, ek sal nie opgee nie, maar ek het altyd geweet hoe om te veg!
  Oleg Rybachenko het saamgestem:
  - Laat ons nie moed opgee nie! Ons sal jou eenvoudig vernietig!
  En nou is die Sowjet-troepe weer op die offensief. En reeds help die kode van die skelm nie die Fritz nie.
  Dan verander Aurora slinks die opsie. En Brittanje en die Verenigde State betree die oorlog aan sy kant. Die krygers van hierdie armada het in geveg gehaas. En kom ons druk die vyand.
  Maar die Sowjet IS-7 tenks vernietig met selfs groter gemak die Amerikaanse Shermans en Pershings, sowel as die Engelse Churchill-tenk.
  Hulle neem self geen skade nie.
  Aurora het gegrom:
  - Wel, jy en klein imp!
  . HOOFSTUK #3
  Krygers uit die een-en-twintigste eeu het weer gebots met die Chinese van die sewentiende.
  Daar is te veel soldate in die Hemelse Ryk. Hulle vloei soos 'n eindelose rivier.
  Oleg Rybachenko, wat die Chinese met swaarde sny, het gebel:
  - Moet nooit opgee nie!
  En 'n skerp skyf het van die seun se kaalvoet gevlieg!
  Margarita, verpletterende teenstanders, het geknor:
  - Daar is 'n plek vir prestasie in die wêreld!
  En giftige naalde het van die meisie se kaalvoet gestrooi en die Chinese getref.
  Natasha het ook haar kaal tone gegooi, moorddadig en gehuil:
  Ons sal nooit vergeet nie en nooit vergewe nie.
  En haar swaarde het op die Chinese deur die meule gegaan.
  Zoya, wat die vyande sny, het gepiep:
  - Vir 'n nuwe bestelling!
  En nuwe naalde het van haar kaal voete gestrooi. En wat is in die oog, wat is in die keel van Chinese soldate.
  Ja, dit was duidelik dat die krygers opgewonde en woedend raak.
  Aurora sny geel soldate, piep:
  - Ons yster wil!
  En "n nuwe, dodelike geskenk vlieg van haar kaalvoet af. En die geel vegters val.
  Svetlana sny na die meulenaar, haar swaarde is soos weerlig.
  Die Chinese val soos gerwe.
  Die meisie gooi naalde met haar kaal voete en piep:
  - Want Moeder Rusland sal wen!
  Oleg Rybachenko vorder teen die Chinese. Terminator seun kap geel troepe.
  En terselfdertyd gooi die tone van die seuntjie se kaal bene naalde met gif uit.
  Die seun brul:
  - Glorie aan Future Rus'!
  En in beweging sny almal se kop en snuit.
  Margarita verpletter ook opponente.
  Haar kaal voete wapper. Die Chinese sterf in groot getalle. Kryger skree:
  - Vir nuwe grense!
  En dan sal die meisie vat en sny ...
  Die massa lyke van Chinese soldate.
  Maar Natasha is op die offensief. Hy sny sy eie Chinees en sing:
  - Rus' is wonderlik en stralend,
  Ek is 'n baie vreemde meisie!
  En skywe vlieg van haar kaal voete af. Wie die Chinese se kele afgesny het. Ja, dit is 'n meisie.
  Zoya is op die aanval. Sny geel soldate met albei hande. Spoeg uit 'n buis. En gooi dodelike naalde met kaal tone.
  En terselfdertyd sing hy vir homself:
  - Eh, knol, kom ons gaan,
  O, my gunsteling sal gaan!
  Aurora, wat die Chinese afmaai en die geel soldate vernietig, skree:
  - Alles ruig en in die vel van 'n dier,
  Hy het met "n knuppel na die onlustepolisie gehaas!
  En met kaal tone, hoe om in die vyand te loods, iets wat 'n olifant sal doodmaak.
  En dan piep:
  - Wolwe!
  Svetlana op die offensief. Kap sny die Chinese. Kaalvoet loods hy doodsgeskenke op hulle.
  Bestuur 'n meule met swaarde.
  Sy het baie vegters verpletter en geskreeu:
  - 'n Groot oorwinning kom!
  En weer is die meisie in 'n wilde beweging.
  En haar kaalvoet lanseer dodelike naalde.
  Oleg Rybachenko het opgespring. Die seun het in 'n salto gedraai. Het in die sprong baie Chinese opgekap.
  Hy gooi die naalde met sy kaal vingers en gorrel:
  - Wees bekend vir my pragtige moed!
  En weer is die seun in die geveg.
  Margarita gaan aan die aanval. Versnipper alle vyande in 'n ry. Haar swaarde is taaier as windpomplemme. En kaal tone gooi geskenke van die dood.
  Die meisie is op die aanval. Roei geel krygers uit sonder seremonie.
  En spring elke nou en dan, en draai!
  En gawes van vernietiging vlieg van haar af.
  En die Chinese val self dood. En hele hope lyke hoop op.
  Margarita piep:
  - Ek is 'n Amerikaanse cowboy!
  En weer gooi haar kaal voete die naald.
  En dan nog 'n dosyn naalde!
  Natasha op die offensief is ook baie cool.
  En gooi kaalvoet, en spoeg uit 'n strooi.
  En skree bo-oor sy longe:
  - Ek is 'n sprankelende dood! Al wat jy hoef te doen is dood!
  En weer skoonheid in beweging.
  Zoya bestorm 'n blokkasie van Chinese lyke. En boemerangs van vernietiging vlieg ook van haar kaal voete af.
  En die geel krygers bly val en val.
  Zoya skree:
  - Kaalvoet meisie, jy sal wen!
  En 'n dosyn naalde vlieg van die meisie se kaal hak af. Wat direk in die keel van die Chinese grawe.
  Hulle val dood neer.
  Of liewer, heeltemal dood.
  Aurora op die offensief. Verpletter geel troepe. Haar swaarde word in twee hande gedra. En sy is so 'n groot vegter.
  "n Tornado vee deur Chinese troepe.
  Meisie met rooi hare brul:
  - Die toekoms is verborge! Maar dit sal oorwinnend wees!
  En op die offensief, 'n skoonheid met vurige hare.
  Aurora in wilde ekstase brul:
  - Die oorlogsgode sal alles skeur!
  En die vegter op die offensief.
  En haar kaal voete gooi baie skerp, giftige naalde.
  Svetlana in die geveg En so sprankelend en baklei. Haar kaal bene gooi soveel dodelike goed uit. Nie 'n man nie, maar die dood met blonde hare.
  Maar as dit breek, dan kan jy dit nie keer nie.
  Svetlana sing:
  - Die lewe sal nie heuning wees nie,
  Daardie spring in 'n ronddans!
  Laat die droom waar word -
  Skoonheid verander 'n man in 'n slaaf!
  En in die beweging van die meisie meer en meer woede.
  Oleg in die offensief versnel alles. Die seun slaan die Chinese.
  Sy kaal voete gooi skerp naalde.
  Die jong vegter piep:
  - Woedende ryk - sal almal uitmekaar skeur!
  En weer is die seun aan die beweeg.
  Margarita is 'n stormagtige meisie in haar bedrywigheid. En verslaan die vyande.
  Hier het sy met haar kaal been gelanseer, 'n ertjie met plofstof. Sy sal ontplof, en dadelik 'n honderd Chinese opgooi.
  Die meisie skree:
  - Oorwinning sal in elk geval na ons toe kom!
  En bestuur die meule met swaarde.
  Natasha het haar bewegings versnel. Die meisie kap die geel krygers af. En terwyl jy skree:
  - Oorwinning wag op die ryk van Rusland.
  En kom ons roei die Chinese teen 'n versnelde tempo uit.
  Natasha is 'n terminator meisie.
  Dink nie daaraan om te stop en stadiger te ry nie.
  Zoya is op die aanval. Dit lyk of haar swaarde vleisslaai sny. Die meisie skree uit volle bors:
  - Ons verlossing is van krag!
  En kaal tone gooi ook sulke naalde.
  En 'n massa mense met deurboorde kele, wat in hope lyke rondlê.
  Aurora is 'n mal meisie. En dit verpletter almal asof dit 'n robot van hiperplasma is.
  Dit het reeds nie honderd Chinese verpletter nie. Maar alles vat die pas. En die vegter brul steeds.
  - Ek is onoorwinlik! Die coolste in die wêreld!
  En weer die skoonheid in die aanval.
  En uit haar kaal tone vlieg 'n ertjie uit. En driehonderd Chinese is deur 'n kragtige ontploffing verskeur.
  Aurora het gesing:
  - Jy sal dit nie waag om ons land in beslag te neem nie!
  Svetlana is ook op die offensief. En gee nie 'n enkele gram blaaskans nie. Wild Terminator Girl.
  En hy sny die vyande en roei die Chinese uit. En die massa geel vegters het reeds in die sloot en langs die paaie geval.
  Die ses was woedend. Het 'n wilde geveg gemaak.
  Oleg Rybachenko is terug in aksie. En vooruitgang wat beide swaarde swaai. En die terminator-seun bestuur die meule. Die dooie Chinese val.
  Massa lyke. Hele berge bloedige lywe.
  Die seun onthou 'n wilde strategie. Waar ook perde en mense saam gemeng het.
  Oleg Rybachenko piep:
  - Wee van die verstand!
  En daar sal baie geld wees!
  En die terminator seun in die nuwe beweging. En sy kaal voete sal iets vat en dit gooi.
  Die seunsgenie het gebrul:
  - Meesterklas en Adidas!
  Regtig cool en cool prestasie het uitgekom. En hoeveel het Chinese vermoor. En die grootste aantal van die grootste het die geel vegters doodgemaak.
  Margarita is ook in die stryd. Verpletter geel leërs en brul:
  - Groot skok regiment! Ons ry almal in die kis!
  En haar swaarde kap op die Chinese. Die massa geel vegters het reeds ineengestort.
  Die meisie het gegrom:
  - Ek is selfs cooler as panters! Bewys dat almal die beste is!
  En uit die kaal hak van die meisie, soos 'n ertjie met kragtige plofstof, sal uitvlieg.
  En slaan op die vyand.
  En hy sal van die teenstanders vat en verpletter.
  En Natasha is in gesag. En sy slaan teenstanders, en self sal sy niemand 'n afkoms gee nie.
  Hoeveel Chinese het al onderbreek.
  En haar tande is so skerp. En die oë is saffier. Dit is die meisie - die hoof laksman. Alhoewel al haar vennote laksmanne is!
  Natasha skree:
  - Ek is mal! Jy sal 'n boete hê!
  En weer sal die meisie baie Chinese met swaarde afkap.
  Zoya is aan die beweeg en het baie geel krygers gesny.
  En kaalvoet gooi naalde. Elke naald maak verskeie Chinese dood. Hierdie meisies is regtig pragtig.
  Aurora vorder en vernietig teenstanders. En terselfdertyd vergeet hy nie om te skree nie:
  - Jy kan nie die kis ontsnap nie!
  En die meisie sal haar tande vat en haar tande ontbloot!
  En so 'n rooikop ... Haar hare wapper in die wind, soos 'n proletariese banier.
  En alles kom letterlik uit woede.
  Svetlana aan die beweeg Hier het sy baie skedels gesny. "n Kryger wat haar tande ontbloot.
  Wys tong. En dan spoeg uit 'n strooi. Dan huil hy:
  - Sal julle dood wees!
  En weer vlieg dodelike naalde van haar kaal voete af.
  Oleg Rybachenko spring en spring.
  Die kaalvoet seuntjie straal 'n klomp naalde uit en sing:
  - Kom ons gaan kamp, maak 'n groot rekening oop!
  Die jong vegter is op sy beste.
  Hy is redelik oud, maar hy lyk soos 'n kind. Slegs baie sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko het gesing:
  - Laat die spel nie volgens die reëls wees nie - ons sal deur die fraera breek!
  En weer het dodelike en verpletterende naalde van sy kaal voete afgevlieg.
  Margarita het met vreugde gesing:
  - Niks is onmoontlik nie! Ek glo vryheid sal aanbreek!
  Die meisie het weer 'n dodelike waterval van naalde na die Chinese gegooi en voortgegaan:
  - Die duisternis sal weggaan! Mag rose blom!
  En sodra die vegter 'n ertjie met haar kaal tone gooi, het 'n duisend Chinese dadelik die lug in gevlieg. Ja, die leër van die Hemelse Ryk smelt reg voor ons oë.
  Natasha in die geveg. Spring soos 'n kobra. Ontplof vyande. En so baie Chinese sterf.
  Hulle meisie en swaarde, en korrels op die steenkool, en spiese. En naalde.
  Terselfdertyd brul dit ook:
  - Ek glo die oorwinning sal kom!
  En die glorie van die Russe sal vind!
  Kaal tone gooi nuwe naalde, slaan teenstanders.
  Zoya in 'n wilde beweging. Val die Chinese aan. Breek hulle in klein stukkies.
  Die vegtervrou gooi naalde met haar kaal vingers. Breek deur teenstanders, en hoe om te brul:
  Ons volledige oorwinning is op hande!
  En bestuur 'n wilde meule met swaarde. Hierdie is regtig 'n meisie soos 'n meisie!
  Maar die kobra Aurora het op die offensief gegaan. Hierdie is 'n vrou - 'n nagmerrie vir alle nagmerries.
  En as dit dit sny, beteken dit dat dit dit sal sny.
  Daarna sal die rooikop vat en sing:
  - Ek sal al die skedels oopmaak! Ek is 'n groot droom!
  En nou is haar swaarde in aksie en sny die vleis.
  Svetlana gaan ook op die offensief. Hierdie meisie het geen remme nie. Hoe om te kap, sodat die massa lyke gestrooi word.
  Die blondekop terminator brul:
  - Hoe goed sal dit wees! Hoe goed sal dit wees - ek weet dit!
  En nou vlieg 'n moordertjie van haar af.
  Oleg weer 'n honderd Chinese, met 'n meteoor, afgesny. En hy sal 'n bom optel en dit gooi.
  Klein in grootte, maar dodelik ...
  Hoe om in klein stukkies te breek.
  Die terminator-seun het gehuil:
  - Stormagtige jeug van verskriklike masjiene!
  Margarita sal dit weer in die geveg doen.
  En kap baie geel vegters af. En sny groot gapings.
  Die meisie skree:
  - Lambada is ons dans op die sand!
  En slaan met hernieude krag.
  Natasha op die offensief is selfs meer woedend. So slaan die Chinese. Dit is nie baie goed vir hulle om sulke meisies te weerstaan nie.
  Natasha het dit geneem en gesing:
  - Om op die plek te hardloop is 'n algemene versoener!
  En die vegtermeisie het met so 'n kaskade van houe in die opponente ingebars.
  En hy sal met kaal voete skywe gooi.
  Hier het sy die meule bestuur. Die massa koppe van die geel leër het teruggerol.
  Sy is 'n vegtende skoonheid. Klop jouself so 'n geel armada.
  Zoya is aan die beweeg en verpletter almal sonder uitsondering. En haar swaarde is soos 'n skêr van die dood.
  Die meisie is net oulik. En haar kaal voete gooi baie giftige naalde.
  Verslaan teenstanders. Hulle deurboor hul kele en maak doodskiste.
  Zoya het dit geneem en gepiep:
  - As daar nie water in die kraan is nie...
  Natasha het van vreugde geskree:
  So dit is jou skuld!
  En met sy kaal tone gooi hy iets wat deeglik doodmaak. Hierdie is werklik 'n meisie van meisies.
  En van haar kaal bene, hoe die lem sal vlieg. En baie vegters getref.
  Aurora aan die beweeg. Vinnig en uniek in sy skoonheid.
  Watter helder hare het sy nie. Soos 'n proletariese banier wat wapper. Hierdie meisie is 'n regte vixen.
  En sy sny opponente - asof sy met swaarde in haar hande gebore is.
  Rooikop, verdomde baster!
  Aurora het dit geneem en gesis:
  - Daar sal 'n bul se kop wees - die vegters sal nie mal word nie!
  En hier het sy weer baie vegters verpletter.
  Oleg Rybachenko brom:
  - Wat jy nodig het! Hier is die meisie!
  Margarita, wat 'n dolk met haar kaalvoet gooi, het bevestig:
  - Groot en cool meisie!
  Aurora het geredelik hiermee saamgestem:
  - Ek is 'n vegter wat enigiemand sal byt!
  En weer, met kaal tone, sal hy 'n moorddadige een loods.
  Svetlana in die geveg is nie minderwaardig as teenstanders nie. Nie 'n meisie nie, maar 'n vlam einde.
  En skree:
  - Wat 'n blou lug!
  Aurora, wat die lem met haar kaalvoet los, het bevestig:
  - Ons is nie voorstanders van roof nie!
  Svetlana, wat die vyande afgemaai het, het getjirp:
  - 'n Dwaas het nie 'n mes nodig nie ....
  Zoya piep en gooi naalde met haar kaal, bruingebrande bene:
  - Jy sal vir hom lieg uit drie bokse!
  Natasha, wat die Chinese afgemaai het, het bygevoeg:
  - En doen met hom vir 'n sent!
  En die krygers sal vat en spring. Hulle is so bloederig en koel. Oor die algemeen het hulle baie opwinding.
  Oleg Rybachenko lyk baie stylvol in die geveg.
  Margarita het gesing:
  - Die slag is sterk, en die ou het 'n belangstelling ...
  Die geniale seun het met sy voet geloods wat soos 'n helikopter-skroef gelyk het. Hy het 'n paar honderd koppe van die Chinese afgesny en gepiep:
  - Nogal sportief!
  En albei - 'n seun en 'n meisie in volle oopwerk.
  Oleg het die geel soldate afgekap en gegorrel:
  - En daar sal 'n groot oorwinning vir ons wees!
  Margarita sis in reaksie:
  - Ons maak almal dood - kaalvoet!
  Die meisie is inderdaad so 'n aktiewe terminator.
  Natasha het in die aanval gesing:
  - Heilige oorlog!
  En die vegter het 'n skerp skyfboemerang geloods. Hy het in 'n boog gevlieg, baie Chinese afgekap.
  Zoya het bygevoeg, en gaan voort met die uitwissing:
  - Dit sal ons oorwinning wees!
  En nuwe naalde het van haar kaal voete af gevlieg. En hulle het baie vegters getref.
  Die blonde meisie het gesê:
  - Skaakmat die teenstander!
  En sy het haar tong gewys.
  Aurora, wat haar bene swaai en skerpsnyde swastika gooi, gorrel6
  - Imperiale vlag vorentoe!
  Svetlana het geredelik bevestig:
  - Eer aan die gevalle helde!
  En die meisies het eenstemmig geskree en die Chinese verpletter:
  - Niemand sal ons keer nie!
  En nou vlieg 'n skyf van die kaalvoete van die krygers af. Die vleis is geskeur.
  En weer huil:
  - Niemand kan ons verslaan nie!
  Natasha vlieg die lug in. Sy skeur die teenstanders oop en gee uit:
  - Ons is sy-wolwe, braai die vyand!
  En uit haar kaal vingers sal 'n baie dodelike skyf uitvlieg.
  Die meisie draai selfs in ekstase.
  En dan prewel hy:
  - Ons hakke hou van vuur!
  Ja, die meisies is regtig sexy.
  Oleg Rybachenko het gegorrel:
  - O, vroeg, gee sekuriteit!
  En knipoog vir die krygers. Hulle lag en ontbloot hul tande in reaksie.
  Natasha kap die Chinese af en piep:
  - In ons wêreld is daar geen vreugde, sonder stryd nie!
  Die seun het geantwoord:
  "Soms is baklei ook nie lekker nie!"
  Natasha het saamgestem:
  - As daar geen krag is nie, dan ja ...
  Maar ons krygers is altyd gesond!
  Die meisie het haar kaal tone na die opponent se naalde gegooi en gesing:
  - Die soldaat is altyd gesond,
  En gereed vir aksie!
  Daarna het Natasha weer die vyande afgemaai.
  Zoya is 'n baie vinnige baba. Hier is 'n hele vat in die Chinese gelanseer. En 'n paar duisend van een ontploffing geskeur.
  Toe skreeu sy:
  - Moenie ophou nie, ons hakke skitter!
  En 'n meisie in gevegskant!
  Aurora in die geveg is ook nie swak nie. So slaan die Chinese. Asof uit 'n gerf kettings uitslaan.
  En kap opponente - sing:
  - Pasop dit sal nuttig wees,
  Daar sal 'n pastei wees in die herfs!
  Die rooiharige duiwel ploeg regtig in die geveg soos 'n duiwel in 'n snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana veg. En die Chinese kry dit by haar.
  En as sy slaan, sal sy slaan.
  Daaruit vlieg bloedige spatsels uit.
  Svetlana het hardop opgemerk toe metaalspatsels van haar kaalvoet af vlieg en skedels smelt:
  - Eer aan Rusland, baie selfs eer!
  Tenks jaag vorentoe ...
  Afdeling in rooi hemde -
  Groete Russiese mense!
  Hier het die meisies die Chinese aangevat. So word hulle gesny en gesnipper. Nie krygers nie, maar regtig panters wat die ketting gebreek het.
  Oleg is in die geveg en val die Chinese aan. Slaan hulle sonder jammerte en gil:
  Ons is soos bulle!
  Margarita, wat die geel leër verpletter het, het opgetel:
  Ons is soos bulle!
  Natasha het dit geneem en gehuil en die geel vegters afgemaai:
  - Lieg is handuit!
  Zoya het die Chinese geskeur en gepiep:
  - Nee, nie handuit nie!
  En hy sal ook met sy kaalvoet 'n sterretjie neem en loslaat.
  Natasha het dit geneem en gepiep:
  - Ons TV is aan!
  En 'n moordende bondel naalde vlieg van haar kaal been af.
  Zoya, wat ook die Chinese verpletter het, het gepiep:
  - Ons vriendskap is 'n monoliet!
  En weer so 'n gooi dat die sirkels na alle rigtings vervaag. Dit is 'n meisie - pure uitwissing van opponente.
  Die meisie met haar kaal tone sal drie boemerangs vat en lanseer. En die lyke hiervan het nog meer geword.
  Daarna sal die skoonheid uitdeel:
  - Ons sal nie die vyand genade gee nie! Daar sal 'n lyk wees!
  En weer vlieg die dodelike ding van die kaal hak af.
  Aurora het ook heel logies opgemerk:
  - Net nie een lyk nie, maar baie!
  Daarna het die meisie dit gevat en kaalvoet deur die bloederige plasse geloop. En baie Chinese vermoor.
  En hoe dit brul:
  - Massamoord!
  En dan stamp hy sy kop teen 'n Chinese generaal. Breek sy skedel en gee uit:
  - Banzai! Jy sal hemel toe gaan!
  Svetlana, baie woedend in die aanval, piep:
  - Jy sal nie gespaar word nie!
  En 'n dosyn naalde vlieg van haar kaal vingers af. Hoe sy almal slaan. En baie selfs die vegter probeer versnipper en doodmaak.
  Oleg Rybachenko piep:
  - Heerlike hamer!
  En die seuntjie gooi ook so 'n koel ster in die vorm van 'n swastika met sy kaalvoet. Verwikkelde baster.
  En die massa van die Chinese het ineengestort.
  Oleg het gebrul:
  - Banzai!
  En die seun is weer in 'n wilde aanval. Nee, dit sied net van krag, en vulkane gorrel!
  Margaret aan die beweeg. Dit sal almal se maag ruk.
  "n Meisie met haar voet sal vyftig naalde op een slag uitgooi. En die massa word deur allerhande vyande doodgemaak.
  Margarita het in terme van vrolikheid gesing:
  - Een twee! Hartseer is nie 'n probleem nie!
  Jy moet nooit moedeloos wees nie!
  Hou die neus en stert hoër met 'n pyp.
  Weet dat 'n ware vriend altyd by jou is!
  Dit is so 'n aggressiewe maatskappy. Die meisie slaan en skree:
  "Die Draak President sal 'n lyk word!"
  Natasha in die geveg is net 'n soort terminator. En brul gegorrel:
  - Banzai! Kry dit vinnig!
  En 'n granaat het van haar kaalvoet afgevlieg. En die Chinese is soos spykers. En smash.
  Hier is die vegter! Aan alle krygers - 'n vegter!
  Zoya is ook op die aanval. So 'n woedende teef.
  En sy het dit geneem en gegorrel:
  - Ons vader is die Wit God self!
  En hy sny 'n driedubbele meul vir die Chinese!
  En Aurora het gebrul in reaksie:
  - En my God is swart!
  Inderdaad, die rooikop is die verpersoonliking van bedrog en gemeenheid. Vir vyande, natuurlik. En vir vriende is sy 'n liefling.
  En hoe hy met kaal tone sal vat en gooi. En baie hope krygers van die hemelse ryk.
  Die rooikop het geskree:
  - Rusland en die swart God is agter ons!
  'n Kryger met 'n baie hoë gevegspotensiaal. Nee, onder hierdie is dit beter om nie in te meng nie.
  Aurora het gesis:
  - Ons sal alle verraaiers tot poeier verpletter!
  En knipoog vir sy vennote. Ja, hierdie vurige meisie is nie juis iets wat vrede kan gee nie. Tensy vrede dodelik is!
  Svetlana, wat die vyande verpletter het, het uitgereik:
  - Ons sal jou in die ry vee!
  Aurora het bevestig:
  - Ons sal almal doodmaak!
  En uit haar kaal voete vlieg die gawe van totale uitwissing weer!
  Oleg het in reaksie gesing:
  - Daar sal 'n volledige banzai wees!
  Aurora, wat die Chinese met haar kaal hande skeur, hulle met swaarde stukkend slaan en naalde met haar kaal tone gooi, het uitgereik:
  - Kortom! Kortom!
  Natasha, wat die geel krygers vernietig het, het gepiep:
  - Kortom - banzai!
  En kom ons sny opponente met wilde bitterheid.
  Oleg Rybachenko sny teenstanders, uitgereik:
  - Hierdie gambit is nie Chinees nie,
  En die debuut, glo my, is Thai!
  En weer het 'n skerp, metaalsnyskyf van die seun se kaalvoet af gevlieg.
  Margarita, wat die krygers van die Hemelse Ryk afgemaai het, het gesing:
  - En wie sal ons in die geveg vind,
  En wie sal ons in die geveg vind ...
  Kom ons maak nie grappies daarmee nie -
  Kom ons skeur dit uitmekaar!
  Kom ons skeur dit uitmekaar!
  . HOOFSTUK #3
  Nadat jy die Chinese geklop het, kan jy 'n bietjie rus. Maar helaas, jy het nie tyd om te veel te ontspan nie.
  Nuwe geel hordes kruip in.
  Oleg Rybachenko sny hulle weer en brul:
  - In 'n heilige oorlog - die Russe verloor nie!
  Margarita gooi dodelike geskenke met haar kaal tone en bevestig:
  - Moet nooit verloor nie!
  Oleg wou nog iets sê ...
  Maar nou is hulle tydelik deur die heks se betowering na 'n ander stof oorgeplaas.
  En Oleg Rybachenko het 'n pionier in een van die Duitse kampe geword. En Margarita het saam met hom getrek.
  Wel, nie heeltyd om met die Chinese te sny nie.
  - Eer aan die Moederland! - Pionier Oleg Rybachenko het die kreet herhaal, en stilweg 'n hou op sy skouers verduur, hoewel hy presies op een van die verlede geswelde littekens geval het. En van die tweede en enigsins 'n disseksie - bloed het gevloei! Margarita het met verbasing en dankbaarheid na Oleg Rybachenko gekyk en hom iets in Engels gevra. Die wonderkind Oleg Rybachenko het gedink - waarskynlik, hy vra weer wat ek in 'n droom gesien het - is daar sinchronisasie? Die seuntjie het vir sy suster in sy arms teruggeglimlag en sy taamlik breë skouers vir 'n tienjarige opgetrek. Blykbaar het Margarita verstaan dat Oleg Rybachenko bloot wou wys dat hy nie moed opgegee het nie en nie verstaan wat hom beweeg het om in die styl van proletariese film te skree nie.
  En nie net hy nie, maar ook hierdie maer, kaalgekapte Marat Kazei. Maar met 'n bemoedigende knipoog het sy vir die moedige seun geknik...
  Oleg Rybachenko was skielik beledig en het die pyn in sy stem onderdruk en opgemerk:
  - Bravade is alles!
  Margarita het fluisterend beswaar gemaak:
  - Nee, nie bravade nie! Dit is soos om te sê - die woord ruik na 'n bajonet!
  Oleg het ernstig opgemerk:
  - Dit is beter om een fascis dood te maak as om honderd Krauts te vloek!
  Daar was 'n geraas, die gedreun van enjins en geraas, ruiters van die SS en laksman-dokters - het op die grond afgespring, hulle meer soos mutante as diereperde opgesaal. Die gevangenes het op die gras gesit - in 'n ketting. Hulle het die boeie nagegaan, sodat hulle styf geboei was. En Oleg Rybachenko was nie te verbaas om te sien presies hoe een van die junior SS-dokters hom genader het nie. In Duits het hy onbeskof gesê - staan op, baba primaat - en druk die pionierseun met die toon van 'n sagte stewel in die bobeen of selfs 'n bietjie hoër, in die niere. Oleg Rybachenko het gespanne ... en toe gryp die koel Aurora in. Die vurige duiwel (Sy het dus in die troepe die bynaam gekry vanweë haar onnatuurlike en helderrooi haarkleur en onvroulike uithouvermoë en krag!) Het spottend iets verduidelik - en hierdie bespotting was nie verby Oleg nie. Dit kan gesien word dat die fascistiese dokter dit ook gevoel het! Die Nazi het Aurora met sy voet in die gespierde skouer geslaan. Sy het net gegiggel. Toe slaan die fascis van 'n rotonde af, terwyl hy 'n buigsame rug skerp omstamp op 'n waaghalsige meisie. Oleg ruk sywaarts van die skud. Aurora gaan sit dadelik weer en wys stilletjies haar geboeide hande. Die vet professor roep na sy jonger kollega, wat skielik afkyk. Toe breek hy 'n tak droë heide en wys dit vir Oleg Rybachenko. Hy waai voor sy neus - die seun het onwillekeurig teruggedeins. Die fascistiese dokter het weer gemaak of hy 'n armvol vat, sy kop geskud, 'n vreemde beweging gemaak. Verstaan nie, asof 'n SS-man met 'n lepel eet ...
  Oleg Rybachenko het woedend in Duits uitgespreek:
  Jy kan jouself nie in menslike terme uitdruk nie.
  Fritz het uitgebroei: ondermens, ken die taal van die meesterras?
  Jong Rybachenko Jr. het besef dat hy homself tevergeefs verraai het, onthul wat beter is om 'n geheim te hou, maar ... Die woord is nie 'n mossie nie - jy sal dit mis, jy sal dit nie vang nie. Waarlik, die vet, lang dokter het 'n lug van onverskilligheid aangetrek, die woord verstik die Duitse frase wat deur die seun uitgespreek is. Weer herhaal die vorige gebaar en wys 'n gevoude armvol.
  En Oleg Rybachenko het verstaan - hulle stuur hom as 'n dienaar vir vuurmaakhout ...
  Ek wou nie weer geslaan word ná "n trotse weiering nie. En ja, jy kan nie die geleentheid mis nie.
  Wel, wat is die trots van 'n hoofman oor honderd, of eerder 'n patrisiër om te breek. Die gedagte om te ontsnap het natuurlik gekom - dit het gekom sodra die swaar boeie onder die groot sleutel klik. Alhoewel dit dalk meer logies is om te sê dat sy glad nie weg is nie! Maar die gedagtetjie blyk te wees soos 'n beangste haas wat in die hoofligte hardloop, sonder om te weet dat hy reeds, in werklikheid, gevang is. En tog - sodra Oleg Rybachenko van die parkeerterrein wegbeweeg - het die seuntjie gesien dat 'n weerwolf hom agtervolg. Een van daardie vreemde, opgeleide mutante wat die SS-gedrewe konvooi bewaak. Terselfdertyd kyk nie een van die konvooi uitdagend na die kaalvoetseun wat haastig die klipper klim nie. Alhoewel Oleg Rybachenko gevoel het dat 'n versteekte kamera waarskynlik sy bewegings afneem. Dit is selfs verbasend hoe tegnies die Fritz gevorder het. As ons nie voldoende antwoord nie, sal dit sleg wees.
  Die geskreeu het pynlik die reeds geneesde sole van weerlose kindervoete geprik. Sterk afgestampte voete het reeds begin grof word, maar hierdie proses is nogal pynlik wanneer jy op skerp klippe trap. Oleg kreun stil en probeer om nie te wys dat hy pyn het nie en om nie weer te kyk na die bloed wat uitgekom het nie. Maar toe was dit soos 'n tsoenami van die onverklaarbare wat oor hom gespoel het.
  Vrees het die pionierseun onmiddellik en onverklaarbaar van sy eie gedagtes en begeertes ontneem. Wou net in die rigting van die weerwolf (?) draai. Onder die blik van die onmenslike oë van die Nazi-dier het Oleg Rybachenko onwillekeurig gevries en gevries. Maar dadelik het 'n brandende hitte oor die varsgebakte pionier gespoel, en die seun het soos 'n masjiengeweer van die fabriek af beweeg. Hy het droë stamme van berke en sipresse wat in skeure groei, nog nie groen na die winter, gebreek nie - baie, skaars gesleep. Ek het dit in 'n groot, deursigtige sak opgevou, dit weggesleep, sonder om die pad na die parkeerterrein te onderskei.
  Oleg Rybachenko, op pad, het desperaat probeer om die ontnugterende gruwel te oorkom. Pionier-uitstekend hy of nie! Maar hierdie een was soos 'n onbekwame swemmer wat probeer om op die water te bly. Dit duik op, dan loop dit weer oor ...
  Die weerwolf het hom gevolg: van tyd tot tyd, stop en snuif die kaal voetspore wat die seuntjie agtergelaat het.
  Die geniale pionier het eers van die golf van afgryse verlig gevoel toe hy na die kampplek teruggekeer het.
  Die gemene nie-menslike fasciste het blykbaar nie na Oleg Rybachenko gekyk nie. Alhoewel 'n paar SS-manne eintlik nie hul oë afgehaal het nie. Eers toe hy vou wat hy gebring het, gooi die senior dokter-beul, kort kykend, iets vir die seun... nè! Oleg het uiteindelik tot sy sinne gekom. Het dit gulsig gegryp en gedink dat hulle miskien 'n sjokoladestafie of iets anders as soldeer vir werk uitgegee het. En uitgebroei - lê, vuursteen en staal. Die vuursteen was heel waarskynlik kwarts. En die stoel lyk soos 'n stuk van 'n lêer. Hoe om dit alles te gebruik - die ontwikkelde pionier Oleg het in teorie geweet en selfs met belangstelling sou hy die Robinsons van Polesie ook probeer het ... as nie vir vreemde omstandighede nie.
  Oleg het met sy voet aan die klam takke geraak, dan met sy hand en sy kop geskud.
  - Tinder ... - het die pionier saggies in Russies gesê, skielik gehoes en herhaal. - Tinder is nodig. - En met moeite weerhou om oor te skakel na Duitse spraak. - Dit sal nie lig nie.
  Oleg het na hulle gekyk... Dit is nie duidelik hoekom die Fritz, wat beide aanstekers en vuurhoutjies en waarskynlik selfs 'n vlammewerper by hulle het, hierdie outydse manier nodig gehad het om vuur te kry nie. Hulle wil die vernuf van die pioniers toets. Meet hulle die geestelike ontwikkeling van 'n Sowjet-persoon? Of, onbenullig spot met 'n gevange seun? Wie sal hulle verstaan asof van 'n ander planeet!
  Die Nazi's het na mekaar gekyk, hul tande ontbloot. Die vreemdste en ... en die verskriklikste ding vir Oleg Rybachenko is dat hul gesigte nie boos was nie, nie wreed nie, nie eers spottend nie, nee! Baie nuuskierig asof hy 'n vreemde dier oorweeg, word 'n besonder lewendige belangstelling by die senior professor geregistreer, asof hy met opset sy bril afgehaal het. Daar is nie 'n druppel onverskilligheid nie, dit is so interessant hoe wetenskaplikes die eksperiment volg.
  Oleg Rybachenko het fluisterend herhaal en probeer om die opgewondenheid in sy stem te beheer:
  Alles het klam geword gedurende die winter! Sal nie gaan nie!
  In die oë, eerder kamtige as opregte misverstand, maar weer sonder woede. Maar toe een van die jongmense - nie die een wat Oleg losgemaak het nie - brom, staan op, rek, vryf sy gat geslaan op die saal onder die gelag van die res van die SS-manne ... Oleg was nie te verbaas dat sommige van die Duitsers gebruik perde om te beweeg - brandstoftekort. Alhoewel, om een of ander rede, vervoer hulle agterna kruip? Die Nazi-vyand het 'n boks uit die opgevoude saals gebring, waaruit hy iets uitgehaal het ... Die pionier het gedink dit is watte, maar nee. Dit lyk op 'n afstand soos 'n klomp dun drade. Oleg Rybachenko, neem dit in sy hande, verstaan - droë mos.
  Weereens was die pionier wonderkind verbaas hoekom dit 'n Fritz was, en selfs 'n dokter wat gras in 'n ploeg dra ... Miskien is hierdie mos nie so eenvoudig nie?
  Nou ja, hou op dink, my kop is seer. Dit moet lyk - eenvoudiger en meer dom as wat jy is. Vreemd genoeg, maar die tontel het dadelik aangegryp - Oleg het nie die vuursteen op die vuursteen geslaan nie, maar glad geskraap (lees iewers) - en vonke het soos hael gereën. En hy kon al vir etlike jare, die grootste deel van sy lewe, vure bou (nou het hy "n gewone "hut" gebou). Gou het die vuur met mag en hoof gedans - die berk brand goed en is klam. Hier het die jong wagte van die SS opgestaan, metaalstygers aan die kante van die vuur in die grond begin dryf.
  En Oleg Rybachenko se kop het omgedraai, iets uiters bytend het in sy neus ingekruip en sy bewussyn onmiddellik van die werklikheid ontkoppel. Maar dadelik het 'n visie wat in realisme verstommend was, omgerol.
  Selfs die persoonlikheid van die kind het verander, hy het homself voorgestel as 'n ongelukkige weeskind, met lewende ouers. Boonop het pa en ma nie nee gelaat nie - hulle het hul voorvaders van hul regte vir skuld ontneem en die seun na 'n korrektiewe, tronkskuiling gestuur. Sonder skuld, maar aangesien jou ouers geld skuld, dan is jy, deur 'n hofbeslissing in 'n diktatoriale, ruimteryk, 'n jeugmisdadiger.
  Die kinderhuis was in die industriële gebied van die hoofstad geleë en het regtig soos 'n tronk gelyk. Oral kaserne, selkaserne. Oleg Rybachenko het in 'n realistiese visie oornag op swak geskaafde houtstapels. Naby lê ander seuns, beide van die menslike ras en vreemdelinge. Daar was geen komberse, matrasse, kussings nie, die oorwerkte en dikwels geslaan liggaam lê op 'n kaal boom. En saans word die been aan die ketting vasgeketting sodat hulle nie weghardloop nie. Daar is omtrent honderd kinders in die sel, dit is baie bedompig, die liggame is sweterig, daar naby in die hoek van die emmer geslaan, daar is nie eers 'n rioolstelsel nie. En dit is in die Staat, wie se sterreskepe die uitspansels van die sterrestelsel ploeg, en wie se vlae tienduisende bewoonde wêrelde kroon! Die ouens probeer hulle egter op straat aflos, omtrent twee derdes van die dag is hulle besig met werk. Die moeilikste word in die winkel beskou, stowwerig en vervelig. Die rug en arms is vreeslik moeg daarvoor, en voor die oë begin dit "misluk", die operasies is eenvoudig, maar moeisaam, vereis herhaling. "n Lekker werk, buite in die veld of op "n konstruksieterrein. Sodat hulle minder moeg is en ontspanning kry, probeer hulle in verskeie kraamprosesse afwissel. Maar tog is die liggaam seer, baie seuns, in die kinderhuis - amper die helfte van die mense kreun in hul slaap.
  Oleg Rybachenko het senuweeagtig geslinger en gedraai, die ketting het geklink, die ring vryf sy been tot bloed. Die sirene klink, dit beteken styg, om te werk. Die kind se liggaam het nog nie gerus nie, die ander seuns - die naakte menslike ras en die harige nageslag van ander wêrelde - sukkel om op te staan. Die moegheid wat oor die maande van slawerny opgehoop is, maak plek vir 'n dowwe pyn in die spiere. Die kettings wat deur die ingeboude chip beheer word, vlieg outomaties van hul voete af, dit is gemaak van 'n baie sterk allooi wat nie deurgesaag kan word nie. Opsieners verskyn, dreigende uitroepe klink.
  Die seuns word gelei om te bad, dit sal nie lank vat nie, die water uit die tenks is verroes. Oleg Rybachenko spoel sy mond uit, spat om die sweet af te was. Daar is geen ventilasie in die sel nie, en die sweetruikende kamer is nie in staat om slaap te verfris nie. Daarna word hulle na ontbyt geneem, hulle moet staande eet, daar is nie stoele vir jeugveroordeeldes nodig nie. Hulle word met brood en kuilvoer gevoer, vleis is duur en kinders is nie veronderstel nie, daarom verkies hulle om weiding te dryf. Die perd is egter 'n vegetariër, en hoe dit werk, terwyl die roofdiere vleis geëet het, gaan slaap. Langs Oleg is sy vriend Timur. Beide van hulle is twaalf jaar oud in hierdie visioen, meer presies as 'n ander werklikheid, die ouderdom vir sterk seuns is 'n keerpunt, wanneer dit baie moeilik is om met 'n slawelot te kom.
  Timur, wat brandnetelsap in 'n swak gewas glas gedrink het, het met 'n kreun gesê:
  - En dit weer om in hierdie winkel te werk! Ek wil nie!
  - Ek wil nie staan en dieselfde beweging tienduisend keer herhaal nie. - Beantwoord, bewend van onaangename herinneringe, Oleg Rybachenko.
  - Miskien vra ons vir veldwerk! - Timur het dromerig na die lug gekyk, waar drie sterre gelyktydig op hierdie planeet geskyn het. - Maak veral die karperskes skoon. Hulle is so lekker, veral dié met goue vinne, maar aangesien die bewaarder nie gulsig lyk nie, kan jy in elk geval iets in jou mond pluk.
  Oleg Rybachenko het swaar gesug:
  - Ek sou ook net so 'n werk in die boesem van sagte natuur verkies. - En toe word die geïnkarneerde pionier vroliker. - Die robot-waarnemer kan mislei word, hier is die meeste van die moniteringstoerusting reeds gesteel!
  Ontbyt is verby, en hulle word na die bedrading gelei ...
  Kinders staan op die paradegrond, die seuns van die menslike ras probeer bymekaar bly, die aliens hou die formasie volgens hul lengte. Hulle word volgens ouderdom en grootte in groepe verdeel. Daar is seuns van vyf tot sestien jaar oud, sowel as harige en skurwe jongmense verteenwoordigers van ander wêrelde.
  Die enigste ding wat hulle verenig is kleredrag, of liewer sy byna algehele afwesigheid, slegs kortbroeke met 'n identifikasienommer op die seuns.
  Die ryk behandel hulle op die beginsel om meer voordele vir hulself af te druk van diegene wat opgehou het om as 'n burger beskou te word! Spaar in alles, op klere, skoene, egter, sommige seuns in hul vrye lewe het nooit skoene geken nie.
  Maar met stokke en 'n rubberstapel op kaal hakke het hulle dikwels ontvang. Koppe word geskeer, elke twee weke 'n bad, waar dit gebrand word. Dan skeer hulle dadelik af met 'n stomp masjien, dan het nie veel daarin geslaag om terug te groei nie. Die seuns marsjeer kaalvoet op skerp klippe. As Oleg hieraan gewoond is en sy growwe voet voel nie pyn nie, dan slaan die kleinste kinders hul hakke en kaal vingers af totdat hulle bloei.
  Die hele wag bestaan uit vreemdelinge wat die wreedste rasse in die heelal verteenwoordig, net die hoof van die skuiling, die bejaarde Frau Pontuss, kyk met sy brutale oë na 'n sadis.
  Die tierrenoster, wat die rol van 'n opsiener vertolk, gee instruksies oor waar wie vandag gaan werk, of liewer, hard sal werk totdat hy sy bewussyn verloor. Oleg, wat sy benerige skouers laat sak, kyk na die tweede helfte van die erf. Daar is meisies, van klein tot amper volwassenes. Hulle is soos bedelaars geklee in flenterde lappe van die grofste linne. Die gesigte is droog, die oë lyk groot en hartseer. Die sak is kort, dun maar seningagtige bene is onder dit sigbaar. Die meisies is ook kaalvoet en almal sonder uitsondering is kaalgeskeer. Dit word glo gedoen om hulle te verneder, weereens om te wys dat hulle niks is nie. Maar hier is dit allermins die misdadigers wat byeen is - die ongelukkige verlate kinders.
  Hier kondig hulle aan dat 'n groep seuns na die naaldwerkwinkel sal gaan, om in die verveligste en uitputtendste profiel te werk. Hier kon Timur dit nie verduur nie en skree met angs:
  - Ek wil nie so werk nie! Stuur my na die plantasie of die tuin.
  Die seuns verstar, bruingebrand, maer lyfies gespanne.
  Pontuss was duidelik verheug oor die nuwe geleentheid vir die teregstelling:
  - Gister was jy stil, en ek was bang dat jou gesin sonder 'n visuele les gelaat sou word. Dat die seun vyf keer deur die range gery sal word.
  "n Opwinding het deur die geledere van die kinders gegaan.
  - Dit is reg. - Dwingende toon het die matrone gesê. - Deel stokke aan almal uit.
  Die houe is met spesiale doringstawe toegedien. Hulle is gewoonlik deur die seuns self uit die ruigtes gepluk, gedurende tye wanneer daar nie werk was nie. Trouens, selfs toe is kinders gedwing, al is dit sonder voordeel vir die ryk, om byvoorbeeld 'n gat vir 'n halwe dag te grawe en dit vir 'n halwe dag te begrawe.
  Oleg Rybachenko kyk na sy kinders se hande, hulle is platgeslaan in eelte.
  Die ouens het die tralies outomaties uitmekaar gehaal, dit het vir Oleg gelyk of hulle, die martelinstrumente, hul vingers verbrand het, en hul bene het swaar geword. Hy wou nie sy vriend slaan nie, maar hy het nie die moed gehad om te protesteer nie. Hy het amper niks gesien nie en sy groottoon pynlik op 'n liggende keisteen geslaan. Vreemd genoeg, maar die gevoel van pyn het gehelp om saam te trek en die mis voor my oë het opgeklaar. Die stap het stewiger geword, al het die vinger blou geword.
  Hulle is in 'n halfsirkel in 'n lang ry gebou. Timur is met stokke aan sy hande vasgebind en sy skouers is gedraai om dit geriefliker te maak om die oortredende seun te slaan. Die ouens verkyk hulle en probeer wegkyk. Op bevel van Frau Pontuss het hulle pekel gespat en blou sout op sy maer maar seningrige rug gesprinkel. Te oordeel aan die manier waarop die seun gegrimeer het, het hy begin brand.
  Die gasvrou klap met haar lippe.
  - Nou kry julle almal 'n les. Slaan harder, wie ook al bedrieg, sal tot vergelding gedoem wees.
  Die assistent in hierdie geval, die renosterrot het sy slagtande ontbloot:
  Ons sal hulle dadelik hanteer! Die monster prewel.
  Die seun is tussen die rye geskuif. Die seuns het die stokke stadig gelig en die eerste houe het op Timur se rug geval. Te oordeel aan die letsels op die rug en sye, is die seun meer as een keer gestraf, so hy het net gesug en swaar asemgehaal, soos al die seuns wat die gille probeer terughou.
  - Slaan harder! skree Pontus. - Laat hom skree.
  Die eerste houe is gelewer deur die kleinste seuns, wat eenvoudig nie die krag gehad het om ernstige pyn te veroorsaak nie. Maar toe begin die ouer ouens my slaan. Die kind se rug is met rooi strepe gesny, bloed het gedrup. Die pyn, verskerp deur blou sout, het Timur laat skree, hy het selfs geval, 'n plank is ingeslaan met spykers onder en sy bors geprik.
  - Nie nodig nie! - Die seun het geskree. - Ek sal werk waar jy ook al sê.
  - Natuurlik sal jy! - antwoord Pontus. - Maar eers 'n pak slae.
  Gister se kamerade was te opgewonde en het hul gister se broer geslaan. Beide mense en vreemdelinge het met dieselfde felheid geslaan. Die seuntjie het geskree, sy kaal voete het bloederige voetspore gelaat. Die rotrenoster het gesnuif en die bokkie met 'n knuppel op sy kaal, bruingebrande bene geslaan. Hy wou meer pyn vir die seun veroorsaak. Die hou het op die seningagtige enkels geval, en die volgende op die hakke. Timur het gegil en gesak. Toe steek die martelaar 'n dik naald in die boud en gooi die vloeistof in.
  - Reg! Pontus gesê. - Nou sal hy liewer sterf as om uit te val. Niemand ontsnap straf nie.
  Oleg Rybachenko het amper heel aan die einde van die ry gestaan, en dit het vir hom gelyk of dit die houe van die sweep was wat op hom geval het. Timur is in die steek gelaat, die seun self het net geruk, geskree en gehuil. Sy ronde gesig het bloedrooi geword van pyn, 'n grimas van lyding het dit verdraai.
  Toe hy Oleg sien, fluister hy met bleek lippe:
  - Hê genade!
  Die seun het gehuiwer: hy het gevries.
  Die renosterrot het geskree:
  - Wel, waarvoor wag jy! Baai!
  Oleg Rybachenko het geantwoord:
  - Nee ek kan nie! Hy is my vriend!
  Die renosterrot grinnik:
  Wil jy dieselfde vir jou hê?
  Oleg het oraloor gebewe en bleek geword:
  - Nee, maar!
  Pontus val hom in die rede:
  - Genoeg! Die seun het sy eie vonnis geteken. Wat is jy werd mordovorot. Gooi dit goed uit en hang dit op 'n rek sodat ander dit bewonder.
  Oleg is buite aksie gedruk, na die bokke getrek. Die seun het probeer om weerstand te bied, maar die renostertiere het hom soos 'n katjie hanteer. Hande pynlik gedraai, bene geknars. Hulle het dit op die planke gesit, die seun het die grofheid van die punt van uitstaande naels op sy wang en maag gevoel. Hulle het in die gespierde, bors, ken, voorkant van die dye, knieë deurboor. Sy wang was tot bloedig gekrap.
  - O, moenie! - Het Oleg gevra.
  - Nodig! - Het die rot-renoster gesê, sodat almal 'n voorbeeld kan wees.
  Die seun het gevoel dat pekel op sy rug gegooi word, en dan sout gegooi word. Dit steek soos mosterdpleisters. Oleg het 'n grimas gemaak, sy eelte voete was besmeer (die laaste keer dat hy in daardie vreemde herinnering was wat in hierdie visioen opgeduik het - hy het so ses jaar gelede sandale aangetrek), hulle het amper dadelik wild begin jeuk. Die rot-renoster het 'n naald in die boud gesteek, dit het grof en pynlik geprik, die brandende vloeistof het ingegaan.
  - Nou sal jy baie verskrik wees, en jy sal nie jou bewussyn verloor nie. - Die monster het gekwaak en sy gesig ontbloot, hy sou gehakkel het en die vervaardiger van 'n gruwelfliek!
  - Vir wat? kreun die onskuldig gevange kind. - Ter wille van Christus, toon barmhartigheid.
  Die renosterrot wat giftige speeksel spuit, het geantwoord:
  - Ek glo nie in hierdie sprokies oor die goeie Jesus nie! Oor die algemeen, as daar 'n God is, dan is hy boos en wreed. En hoe meer kwaad en lyding jy jou naaste aandoen, hoe meer krag en saligheid sal jy in die volgende wêreld ontvang.
  - Absurd! - Sê hy en word bleek van afgryse, en skielik is God regtig so 'n seun.
  - Jy sal sien! - Die nageslag van die kosmiese Tartarus het gegiggel. - Maar moenie hoop nie, vandag sal jy nie sterf nie.
  Pontuss het in 'n blaffende toon beveel:
  - Begin! Laat hom vir ewig die soene van die sweep onthou!
  Die gevange pionierwonderkind het gebewe toe hy 'n deurdringende fluitjie hoor, en toe 'n sterk harsingskuddingslag waaruit die vel op sy rug bars. Die renosterrotte het hard geslaan, maar terselfdertyd hul krag in bedwang gehou om nie dood te maak nie. "n Skreeu het uit die seun se keel ontsnap, hy het geskrik, "n traan het uitgekom. Die seuntjie het sy lip gebyt totdat dit gebloei het, en hom in bedwang gehou. "n Oomblik later het nog "n hou gevolg wat die hele liggaam geskud het. Oleg Rybachenko het diep asemgehaal, die pyn, verskerp deur sout en pekel, was ondraaglik.
  Pontuss het geskree:
  - Gaan aan!
  Weer fluit en blaas! Sny deur tot op die been. Die seun is tot in die binneste verbrand. Dit het gelyk of dit van die maag af geslaan het. Ten spyte van sy beste pogings het 'n deel van die gil by sy stywe lippe uitgelek.
  - Moeder!
  Weereens blaas! Op die rug, tussen die skerp skouerblaaie, en uiteindelik op die kaal hakke. Die seuntjie skree, hy het nie meer die krag om homself te bedwing nie. Die gil bars soos 'n vulkaan uit die keel en wat blykbaar die neus is. Pontuss is tevrede:
  "Nou sien ek jy slaan hom tot in die kern. Klop hom goed, maar moenie hom doodmaak nie!
  Met elke hou word die pyn erger. Trane meng met bloed en val op die bed. Die bloederige strepe op die rug sluit aan, versmelt in 'n bloedrooi gemors, die dun wit beentjies van die seuntjie begin ontbloot word. Oleg Rybachenko is besig om te versmoor, hy het nie genoeg lug nie, die draad het in sy gebuigde enkels ingegrawe. Kaal hakke gons met skokkende, growwe, eelte vel beweeg nie dadelik nie, maar druppels bloed kom steeds uit. Die houe verskerp, dit lyk asof weerlig deur die senuwee-eindpunte tot by die einste rant beweeg. Ander seuns swyg, gewete laat nie toe om goed te keur nie, vrees vir vergelding laat nie toe om te veroordeel nie. Daar kan gesien word hoe die koppe van die seuns gehang het, maar hul oë volg die teregstelling. Nuuskierig en senutergend, die meeste is reeds op 'n soortgelyke of meer gesofistikeerde manier gegesel. Jy dink as dit net nie vir my was nie, en soms is daar kwaadwilligheid in jou gedagtes: hy skree, maar natuurlik kon hy dit verduur, nie so 'n swakkeling soos Oleg nie.
  Die klop is reeds op die kaal bene, die rug, sye, dye is 'n soliede wond. As dit nie vir die inspuiting van die stimulant was nie, sou die seun doodgeskroef gewees het - hy is dood aan "n pynlike skok. En so het hy in iets ergers as Dante se Hel gedompel. Dit is wanneer elke molekule, elke sel, elke aar versadig is met nagmerrie pyn.
  Pionier Oleg Rybachenko het desperaat probeer om sy aandag van die pyn af te lei. Terwyl hy sy ouers onthou, die gelukkige era van verre kinderjare, het dit gelyk of hy met sy voete wegstoot, van die rooiwarm borrelende lawa van lyding, maar sy het hom weer ingesuig, hom met sy kop bedek. So het hulle deur die oseaan van marteling gevaar, die droom van die dood as 'n verlosser van pyniging. Ek het die woorde van die Openbaring van St. - En hulle sal wil sterf, maar hulle kan nie. Dit is hoe die lot op sondaars wag wat kinders martel. Die Here sal hulle honderdvoudig beloon, en die belangrikste straf, soos Jesus in die Matteusevangelie sê, sal ewig wees. En sommige sal in die ewige lewe ingaan, ander in die ewige pyniging. Dit is op een of ander manier vertroostend, wakker haat vir vyande, die begeerte om te oorleef en te wen. Die seun kry dit reg om te skree:
  - Jy sal hiervoor betaal, vir elke traan wat 'n kind gestort het, sal jy antwoord op die dag van God se Oordeel.
  - Toemaar teef! - Renosterrot brul.
  - Jy kan nie die waarheid smoor nie. Die pionier sug.
  - Kry meer!
  Hulle slaan hom weer, belê al die woede, breek bene, maar die pyn het reeds so 'n drumpel bereik dat dit eenvoudig nie sterker kan word nie. Dit is yster, wat tot 'n sekere temperatuur verhit kan word, en dan versprei dit.
  Pontuss verstaan dit, die ou vrou (of liewer, sy lyk nie meer as veertig jaar oud nie, maar het eintlik 'n paar eeue oorskry), het baie ervaring as laksmanne:
  - Wel, dit is genoeg! En dan sal dit doodgaan! Kom ons genees 'n klein gevangene en martel hom met behulp van 'n rekenaar. Ek het net 'n program "marteling van die Olimpiërs."
  Renosterrot, wat doelbewus gaap, sê:
  - Nou waar is dit? Na die siekeboeg?
  - Nee op die rak! - Die matrone het sonder appèl afgesny. Laat dit hang as 'n waarskuwing vir ander. Spuit slegs inspuitings in om die hart te ondersteun. En laat hulle Timur weer deur die geledere jaag, en laat hom die res van die houe van jou kry. Eens 'n skouspel om te teel. Moet werk!
  Die vreemdeling met 'n sweep het sy kop gekantel en sy harige ore beweeg:
  - Luister na die gasvrou. Wel, hardloop dit weer.
  Nuwe houe het op Timur geval. Hierdie keer het niemand dit gewaag om te protesteer nie. Daar was nie die minste begeerte om in die hande van die laksmanne te val nie. Timur gil elke nou en dan val. Hy word weer opgetel en geslaan. Die tweede reeks stakings kom reeds tot 'n einde. Net 'n paar seuns het oorgebly. Een van hulle is die oudste, sestien jaar oud, 'n baard breek reeds deur en 'n snor is sigbaar. Hy aarsel natuurlik, slaan, maar doen dit maklik, skaars raak.
  Frau Pontuss is woedend:
  - Hang hierdie lui jong man aan 'n rek en bind 'n klip aan sy voete vas. Laat hom ly.
  Die seun word gegryp, hy span sy verligtingsspiere, die vrug van harde werk, en skree:
  - Wel, waarna kyk jy, ouens slaan hulle!
  Die seuns sidder, 'n gedreun vee deur die rye, maar het nie die vasberadenheid om op hul pynigers af te storm nie.
  Die jong man word gesleep, elke renosterrot is minstens sewe keer swaarder as hy. Dit is sinloos om terug te baklei. Maar dan vind gebeure plaas, op die vlak van dié wat die lot van die ryk verander. Twee skote het geklap en die renosterrotte val, die rug van die monsters is gesny, diep kraters gaps. Die jong man het homself bevry en geval, maar dadelik opgespring met 'n kreet:
  - Sien, daar is God se geregtigheid.
  Die goue haarmeisie, wat so baie soos haar skoonsuster Margarita gelyk het, het soos 'n engel uit die duisternis verskyn en geantwoord:
  - Eerder menslik. Weet dat 'n ooreenkoms met die Duiwel nie die hemel op aarde en 'n warm plek in die hel waarborg nie. Om op Satan te leun is soos om in die elektriese stoel te sit!
  Die tweede na hierdie vurige Aurora luidkeels:
  - Wat hier aan die gang is, is 'n plot vir 'n gruwelfliek. Doen dit met kinders. Haal die seun van die rak af.
  Oleg Rybachenko het sy kop geskud en ... wakker geword. Sy het nie tydens die visioen gaan lê nie, maar bloot stilgestaan...
  En heelwat tyd het verbygegaan. Die Nazi's was steeds besig
  Voedsel voorbereidings. Maar hierdie verskriklike dwelmmiddel wat ontstaan het uit die inaseming van rook uit 'n vreemde mos deur SS-dokters het geensins kort gelyk nie.
  Oleg Rybachenko het dadelik gedink hoekom hierdie Krauts geen effek gehad het nie. Is hulle sonder filtermaskers? En hoekom so 'n nagmerrie in hierdie hallusinasie. Wat maak hulle daarmee?
  Maar die Nazi's het self heel natuurlik gedra, selfs op een of ander manier vriendeliker geword en te kenne gegee dat, sê hulle, hulle saam met ons kan eet.
  Hulle het inderdaad 'n paar stewige dye van 'n koei getrek wat van plaaslike inwoners gesteel is. Toe sleep een Nazi 'n stewige ketel, en die tweede fascis het saam met Oleg water gaan soek. Weereens het dit vir die nuuskierige pionier vreemd gelyk, twee leeremmers en in die ergste geval gewone metaal of hout. Boonop het een SS-man, wat ook nie heeltemal tipies was nie, homself gesleep.
  Die pionier was nie heeltemal selfversekerd op sy voete nie, die houe op hierdie teregstelling was te werklik in gevoel, en die afstammeling van Lomonosov het geraai dat iets meer as 'n eenvoudige of selfs nie 'n eenvoudige hallusinasie hieragter skuil.
  Water het honderd tree van die kamp af gevloei, 'n silwer, sprankelende kristalstraal onder twee klippe wat oor die balkon hang. Oleg Rybachenko leun gulsig na haar toe. Die seun het nou net gevoel dat alles binne in klip gebak is, of eerder in steenkool. Gulsig vasgeklou aan die aangename koelte en ... in die oor gekry.
  Een van die SS-manne, wat agter 'n klipperige muur weggekruip het, het iets op die paneel van 'n komplekse toestel geklik en soos 'n rot gegiggel.
  Die slag is sonder kwaadwilligheid deur die fascis toegedien, maar met soveel geweld dat Oleg op die klippe gegooi is, het hy ophou hoor met sy linkeroor, en hierdie kant van die kop was regtig gevoelloos.
  Die boelie-dokter in 'n kamerjas en 'n goue ketting bars uit van die lag en grom:
  - Boks! Boks!
  . HOOFSTUK #4
  Die pionierseun het opgespring en op die jong SS-man afgestorm. Mik onder die asem bedrieglik met die regterhand, en met die linkerhand wat slinks agter wegkruip. Hy het 'n paar boksklasse bygewoon, maar sy geheue is absoluut. Byvoorbeeld, 'n vals pons en 'n skerp halwe boonste sny en halwe sy linkerhand. Dan word die lyf, bobeen, abs en selfs beenverlenging by die slag ingesluit. En - die belangrikste - gewoonlik verwag boksers wat regshandig veg nie om met 'n belegging van die linkerhand te slaan nie. Die verrassingsfaktor het gewerk, Oleg Rybachenko het dit gedoen! "n Jong en goed opgeleide SS-man het nie geweet Oleg is darem nie linkshandig nie, maar hy kon "n "geweer" na links gooi. En 'n haak in die kakebeen gevang. En die koel een - die SS-soldaat het net op sy voete gestaan omdat hy terug in 'n blote klipblok vasgery het ... En die gewig van 'n half uitgehongerde seun was nie genoeg om 'n uitgesoekte soldaat in die SS te stort nie, hulle doen nie vat swakkelinge!
  As Oleg Rybachenko 'n meer ervare vegter in hierdie beweging was, sou hy waarskynlik vir 'n reeks afrondingsbewegings gegaan het. Maar die vaardigheid is nie lof nie, en fisiese eienskappe ook.
  Maar hy het dit nogal goed gedoen, veral as in ag geneem word dat die hou nie in opleiding geoefen is nie, en Oleg Rybachenko self, ondanks sy groot natuurlike vermoëns, was cool oor boks.
  Nou was hy selfs spyt dat hy nie vir die afdeling ingeskryf het nie, waar die afrigter Faranenko gesê het - jy sal grootword om "n groot ou te wees, maar met "n vinnige en liggewig reaksie. Binnekort sal die USSR aan die Olimpiese Spele deelneem - en jy kan genoeg veg vir 'n medalje!
  Wat sê jy? Oleg Rybachenko het dit soos volg geantwoord:
  "Ek sal eerder my kop spaar vir nuttiger dinge vir die land as om mekaar se nikkels skoon te maak!" As jy byvoorbeeld 'n trekker maak wat op saagsels loop, of selfs op gewone vullis, dan veel meer
  Die Vaderland sal baat vind!
  Maar nou het die seun self kapitaal ontvang.
  Oleg Rybachenko is dus nog nooit in sy lewe geslaan nie. "n Volwasse SS-man het vinnig die georganiseerde weerstand van "n tienjarige seun, alhoewel lank vir sy ouderdom (wat hy nogtans "n paar keer suksesvol gewys en geslaan het) verpletter en sy vuiste vaardig geslaan - die gevalle een opgelig en weer geslaan. Toe Oleg Rybachenko ophou weerstand bied (Dit wil sê, hy het amper sy bewussyn verloor, dit wil sê, daar is nog gedagtes in jou kop, jy is nie in swart nie, maar jou liggaam gehoorsaam nie meer nie. Diegene wat ernstig in die ring baklei het, weet waarskynlik wat dit is hou daarvan om in grog te wees.). Die fascis het hom toegelaat om te val en, vreemd genoeg, het hy nooit die gevalle een getref nie. Die dokter-beul het egter iets vir hom in 'n anagramtaal geskree. Hy het 'n emmer geneem en water op sy gekneusde gesig gegooi.
  Die gevoel van 'n verdrinkende katjie, en die water van die ys wat pas gesmelt het, is so koud - net winterswem!
  Oleg het homself geskud, opgestaan en op sy stewel gespoeg met bloed van sy linkerwang wat van binne gebars het. Die SS-man het hom nie meer geslaan nie - hy het skielik gesug dat, as in ag geneem word in watter troepe, die monster verrassend, amper simpatiek dien, en hy het self begin om water te trek in emmers wat gemaak is met krokodil (ook blykbaar nie so 'n verkwistheid nie) vel emmers ...
  Rybachenko Jr. het hierdie omstandigheid terselfdertyd as goed en sleg opgemerk. Die goeie nuus is dat hulle nie doodgemaak sal word nie, ten minste totdat die eksperiment tot sy logiese einde gebring is. Die eindstreep kan weliswaar baie bekrompe wees en moontlik 'n verligting van lyding! Die slegte ding is dat hulle swaar bewaak sal word en om eintlik te ontsnap, moet 'n mens vernuftige vernuf gebruik!
  Gou het Oleg Rybachenko oortuig geraak dat om proefkonyne te wees beteken om sekere voordele bo ander krygsgevangenes te hê.
  Dit het geblyk dat gevangenes en gevangenes ook warm gevoer sou word. Met respek beteken dit dat die SS-wagte lankal iets uit blikkies verslind het en bloot op een of ander beddegoed gelê het, geskreeu of geslaap het. Wel, weerwolwe het rondgeloop - óf jag, óf met 'n patrollie, óf albei . Oleg was egter nie tevrede nie. Hy lê op die verskuifde kaal bene van Aurora en nog 'n jong meisie (om nie op die klam, steeds koue grond te val nie?) en sis - Margarita vee sy gesig af met die rand van die matroos se jas, geweek in smeltwater, geneem van Oleg Rybachenko , en sê goedkeurend:
  Jy is nou 'n regte man. Verloor op vuiste, gewen op dwase!
  Aurora het voorgestel:
  - Ja, ek sal vir hom 'n gesigsmassering maak, die sny sal vinniger genees.
  Oleg Rybachenko het met geweld geglimlag. Baie onnatuurlik. Hy het siek geword, tot op die punt dat hy duiwels met plasmaskaatse op hul hoewe dans. En terselfdertyd... het hy nou vroliker gevoel? Ek was 'n bietjie bang om voort te gaan: nou sal hulle dit op klippe uitlê en dit met swepe uit die hart slaan, of dalk probeer hulle dit met 'n vonkel. Maar die Nazi's het nie eers hier gekyk nie, en het oor iets in hul voëldialek gepraat en om die beurt uit die ketel geproe.
  Margarita het in haar oor gefluister:
  - Natuurlik, welgedaan ... Maar wees slimmer! Wanneer sterk swak lyk en omgekeerd!
  Oleg Rybachenko brom:
  - Ongelukkig het dit geen sin om voor te gee dat jy swak is nie, want dit is so!
  Wel, hulle het hard op die horings geslaan ... Benewens die gesnyde wang, het hulle nog steier, hoewel nie veel nie, die ruggraat is sterk - twee tande. Die ribbes was seer, en die oor het seer.
  Die teregstelling tydens 'n fantastiese visioen het egter baie meer lyding veroorsaak.
  - Genoeg, oukei, - Oleg Rybachenko stoot Aurora se lang vingers met sy pas geboeide hande weg, gaan sit met die soom van sy matroospak. Bewe. - Nee, dis koud. En eet jag ...
  Hoe bewussyn tog afhang van syn - jy sal onbewustelik 'n Marxis word. As jy maar net oorleef!
  Tronkpap is in aluminiumbakke gestamp - dit is in een van die gepantserde transporte vervoer. Maar daar was geen lepels nie. Daar is glo geglo dat slawe in elk geval dik pap sou eet. Of hulle het besluit om pret te maak, want hierdie lepels is nie so 'n tekort nie. Wel... dis beter!
  Jy word 'n ware woeste - die seun bars uit van die lag, en druk dadelik sy mond toe om dit nie te kry nie.
  Die pap het geblyk bokwietpap gemeng met pêrelgars te wees - dik, amper ongesout en natuurlik sonder vleis of iets soortgelyks, wel, miskien het hulle 'n bietjie vis bygevoeg vir die reuk. 'n Elementêre, amper leë mengsel van twee korrels (en hulle self bars van gerookte vleis, te oordeel aan die reuk). Maar die maag van die pionierseun het lankal sy limiet bereik: sodat die honger 'n bietjie afgeneem het, net by die aanskoue van pap teruggekeer het, maar met verdriedubbelde krag.
  Dit was weliswaar sleg om te eet - 'n paar keer het die warm mengsel van binne op die gewonde wang geval, en trane het in die oë opgewel van pyn - maar wat is dit?! Ja, en "armbande" het ingemeng, Oleg Rybachenko het sy hande geruk, woedend vonke uit sy oë om hom gegooi ... en op 'n stadium het hy besef dat sy regterhand van een van hierdie rukke na die middel in die ring ingekruip het!
  Ongelooflik - het die SS regtig so primitief deurboor. Dit sou ook ontslae raak van die wolwe wat deur strawwe opgelei is!
  Oleg Rybachenko het gevries. Onmiddellik het hy homself gedwing om te kou, wegkruip agter 'n bak. En met sy regterhand het hy gedraai totdat die geharde staal redelik ondraaglik in die vel gesny het.
  In die SS lyk dit nie asof almal so cool is nie!
  En hy het besef dat hy miskien sy hand kan uittrek. 'n Ring wat ontwerp is vir 'n groter hand - 'n man s'n of 'n plaaslike jeug, miskien selfs 'n ouer seun wat baie gewerk het. Maar vir die sweterige hande van 'n pre-adolessente seun, Oleg Rybachenko, het die lokval wyd geblyk te wees.
  Die seun het gefluister:
  - Wag vir oorwinning! Wag vir oorwinning! Diegene wat smag om die boeie te breek! Oupas het die Fritz gewen! Ons sal hulle ook soos 'n speletjie volmaak!
  Aurora, wat liefdevol na Oleg Rybachenko kyk, het met 'n gladde beweging sy hand teruggedruk (bloed het uit 'n wye sny en skuur op sy hand gekom). Die tweede buurman het op daardie oomblik beweeg en bedek wat gebeur het. Oleg kyk die vurige duiwel in die oë, sy knipoog. En sy het ook begin boor met smaraglasers op punt-leë afstand, soos 'n kobra - onafskeidbaar. Toe skud sy haar kop en wys diskreet na die weerwolwe. Dan, sonder ophou, om te eet - om direk met bloedrooi sponse uit 'n koppie wat op 'n verhoogde knie staan, te gryp, haar hande laat sak en kronkellyne begin trek wat in golwe op die nat grond verander.
  Oleg Rybachenko het niks verstaan nie, maar 'n seëvierende lied het reeds in sy kop geklink;
  Jonk, soet, rein;
  Rooi Sowjet-land!
  Die son kom stralend op
  Met jou hart gegee!
  
  Ons mere is helder
  Die stormagtige kristal van die rivier!
  Seuns hardloop met 'n bal rond
  Hardloop saam die heuwel op!
  
  Die bors bars van lug,
  Lente in elke grashalm!
  Ek draai na die Here
  Laat ons weggewaai word deur die kwaad, moeilikheid!
  
  Die tyd het hard aangebreek
  Fascisme het Rus binnegeval!
  Ons sal 'n nuwe een smee vir die stryd,
  Laat kommunisme heers!
  
  Saam stry dinge altyd,
  Ons is soos 'n gebalde vuis!
  Die ruiters het vroeër gery
  Nou ja, nou 'n staaltenk!
  
  Die groot werk van Lenin
  Ons sal voortgaan soos ons is!
  Stalin die wyse genie
  Wat het ons geleer om te wen!
  
  En uiteindelik sal ek jou vertel
  Wie het gered - verlore!
  Gedink meer presies - ek sal uitdruk,
  Die finaal kom binnekort!
  Oleg Rybachenko, na sulke sand het dit al gelyk of die see kniediep was! En die berge vir seker, op die skouer!
  Die meisies het ook opgestaan en van oor tot oor gefluister. Almal het hoop gehad.
  Die afstammeling van Lomonosov en Stenka Razin het sy wange uitgeblaas en toe gehyg - die verdomde snywond maak seer.
  Wat as jy daarin slaag om te ontsnap? Oleg Rybachenko het vinnig na die kant gekyk, asof sy gedagtes (en wie weet, as hulle hom kan stuur, foute, dan is dit nie bekend watter soort toerusting hulle het nie!) die SS-begeleiding kon hoor.
  Die vurige duiwel met 'n helse skynsel in haar oë het aan die staalringe aan die hande van die pionierseun geraak en goedkeurend geknik: hulle sê, ja, jy kan probeer! Dit is duidelik selfs sonder bespreking en sonder meer.
  Die jakkals-haar vegter het gefluister:
  - Al oorleef mens ... Daar sal iemand wees om op wraak te neem!
  Maar toe het Oleg Rybachenko intern in klip verander, asof van vriespunt. En een eenvoudige gedagte het hom laat vries: hy sou sy hande draai. En dan ... maar dan sal dit nodig wees om die res van die meisies te help om hulself te bevry. Andersins is hy nie 'n pionier-uitstekende student nie, maar wie ?!
  Ek het die woorde onthou: die leier is nie die een wat self vorentoe gaan nie! En wie trap en help 'n ander!
  En wie is hulle vir jou - sulke pragtige meisies met bene wat in bloed gebreek is. Iets binne die jong Leninis was verontwaardig - met die gebrul van duisende tornado's het hy in opstand gekom! Dit blyk - hardloop so vinnig as wat jy kan en ...
  Trouens, as ons weghardloop, dan wanneer daar geen ander kans sal wees nie. Andersins is dit 'n verraad.
  Hy het weer sy oë ontmoet, eers met Margarita, en toe met Aurora, wat, ook duidelik opgebeur, die bak met smaak lek. En sy steek haar neus uit die bak en knipoog.
  - Ons hou jou nie vas nie! - Vuurduiwel bygevoeg. - As jy weggaan, sal jy beslis kom help!
  Oleg Rybachenko het geknik en geantwoord:
  - Ek sweer! Eerlike pionier sal die partisane kontak en jy sal gered word!
  Wel, dit is wat ons besluit het! Wat gevolg het was baie meer prosaïes. Dit was al goed dat dit nie Oleg was wat die bakke kon was nie - blykbaar was hulle óf bang om hom weer los te maak óf het besluit om die meisies hard te laat werk. 'n Kleinigheid, maar in hierdie posisie is dit aangenaam. Die slegte ding is dat ek weer moes gaan, en toe hierdie fasciste kalmeer. Kan niks meer of minder volhoubaar vind nie.
  Dit is 'n bietjie koud, en alhoewel die wind bedaar het, het wolke te perd opgetrek, en 'n koue reën het van hulle begin uitstrooi. Die SS-manne blyk nou selfs tevrede te wees, hoewel hulle en hul weerwolfwolwe 'n nat stank gedra het.
  Ek moes baie gaan. So 'n wêreld hier is 'n spesiale mikroklimaat van die Krim. Gewoonlik nie reënerig nie, maar in hierdie geval met rukwinde.
  Die meisies het reeds lekker geslaap en die koue het hulle verkwik.
  Maar om die een of ander rede wou Oleg Rybachenko slaap, sy oë het verraderlik aanmekaar geplak.
  Ja, so 'n gewig, asof 'n honderd ton karkas op jou druk en nie diep asemhaal nie.
  O, ek sal siek word, dink Oleg Rybachenko, terwyl hy sy bene swaar herrangskik, wat weer begin styf word. "Ek sal beslis nou siek word, maar wat dan?" Die Nazi's sal beslis nie aspirien gebruik of penisillien inspuit nie, en hulle sal waarskynlik selfs heuning spyt wees. Of is dit steeds nie? Gestoor vir eksperimentering? Waar gaan ons arme ouens nou heen?!
  Weereens het die werklikheid met reën en lyding verdwyn, en hy het onderweg aan die slaap geraak. Wat waarskynlik net voordelig is in hierdie posisie;
  Ruimte in 'n sekere sin - 'n stryd;
  Pioniers Dmitri en Oleg Rybachenko, as uitstekende studente en uitstaande atlete, het die reg ontvang om hul land in die USSR te verteenwoordig by vriendskaplike bokskompetisies wat tussen kindersportklubs van die USSR en Duitsland gereël is. Albei lande word steeds as bondgenote beskou, en gerugte van 'n naderende oorlog het bedaar. Inderdaad, die Duitse troepe het van die grens onttrek, en die Wehrmacht voer 'n seëvierende offensief in Afrika, en het reeds Egipte verower, en is pas vertel van die inname van Gibraltar. Verbindings waarmee Stalin die Führer persoonlik gelukgewens het!
  Daar is geen woorde vir waanvisie nie, maar wat nie in die heelal gebeur nie. Oleg betrap homself dat hy dit dink - weer geïnspireer deur die kunsmatige invloed van sommige strale of iets anders. Maar alles is so werklik dat daar geen krag is om hierdie dwaling te weerstaan nie.
  So, jy kan veilig na 'n byna vriendelike land vlieg. In die Duitse pers word net goeie dinge oor die Sowjetunie gesê, en kommunisme word selfs onder die broederlike ideologie van Nasionaal-Sosialisme geplaas. Boonop het 'n beweging soortgelyk aan Stakhanov s'n verskyn ...
  Dmitry en Oleg Rybachenko is boksers van die jongste ouderdomsgroep, hulle is net elf jaar oud, die onderste limiet vir prestasies in kompetisies. Maar die seuns is redelik groot vir hul ouderdom, en selfs die era is nie so vinnige versnelling soos aan die einde van die een-en-twintigste eeu nie.
  Oleg is egter kleiner, dunner, uit 'n ligter gewig kategorie, maar baie vinnig. Dmitri is groter, breër in been, hy kan die voorkoms van 'n seun-held ten minste veertien gegee word.
  Seuns verskil in haarkleur. Olezhek is lig, soos 'n natuurlike blond, soos 'n sneeubal. Dmitry met bruin hare, bruin hare. Oleg is 'n paar maande jonger, en met sy ronde gesig lyk nog steeds soos 'n kind, en Dmitri is eenvoudig aantreklik, waardig van 'n propaganda-plakkaat. Meisies staar al na hom en glo nie dat dit net so 'n groot kind is nie.
  Oleg Rybachenko is egter baie meer geleerd as Dmitri, hoewel albei seuns baie slim is en vir dieselfde vyfs studeer. Inderdaad, in 'n Sowjet-land moet goeie atlete uitstekende studente wees.
  Die res van die ouens is ouer, maar tot agtien jaar oud, hoewel 'n paar helde 'n goeie twee meter lank is en 'n senter weeg ...
  Boksers, die beste jong kaders van die land ... En die kampioene van Duitsland en die lande wat daaraan onderworpe is, sal met hulle veg ... Onder kinders, natuurlik, of juniors.
  Hulle vlieg sonder tussenstop op die grootste passasiersvaartuig van die Derde Ryk op die Moskou-Berlyn-roete.
  Boksers sit apart, maar daar is ook stoeiers, gewigoptellers, sokkerspelers, swemmers. Alle juniors en uitstekende prestasie. Stalin het beveel dat ons nuwe generasie, gebore onder die Sowjet-regime, alles van die beste toon en nie gesig verloor nie. En natuurlik is almal gretig om te veg ...
  Dmitri het vir Oleg gevra:
  - Het jy 'n taktiese plan vir die geveg gemaak?
  Die pionierseun het geantwoord:
  - Ek het 'n dosyn planne vir elke teenstander... Maar jy moet eers na hom kyk, en eers dan 'n besluit neem... Vir elke individuele benadering bepaal die geringste beweging en besonderhede, insluitend die fisiologiese struktuur van die vyand, suiwer individuele taktiek.
  Dimitri het minagtend gesnuif:
  - Maar ek doen baie makliker! Sonder taktiek storm ek op die vyand, slaan harder en meer gereeld en breek.
  Oleg Rybachenko het opgemerk:
  - Daar is min sulke groot en fisies ontwikkelde ouens soos jy op jou ouderdom. Daarom slaag die taktiek van druk. Jy kan maar omrol. Maar hier is ek van byna normale lengte, wel, miskien 'n bietjie bo die gemiddelde, en om die kampioen van die USSR, so 'n groot land, te word, is een druk nie genoeg nie. Jy kan immers nie die vyand met brute geweld vat nie, want hy oefen ook, lei 'n gesonde leefstyl, eet reg, bestudeer taktiek. En dan moet dit oorgespeel word soos in 'n skaakspel. Soms selfs iets, opoffering ter wille van die mat.
  Dmitri het skerp beswaar gemaak:
  - En my opponente oefen, en in die eindstryd was die seun selfs groter en swaarder as ek. Baie hang af van hoe jy oefen. Sommige mense dink dat dit moontlik is om binne twee weke 'n Olimpiese kampioen te word, wat tot die punt van uitputting werk ... Dit is 'n dwaling. Die belangrikste ding in sportoefeninge is immers nie soseer om 'n superlading te gee nie, maar om 'n superherstel te produseer. Maar daar is die regte individuele geselekteerde stelle oefeninge, en die belangrikste ding is die daaropvolgende herstel en kragtoename ... Daarna veg jy in een asem, gooi honderde houe in drie rondtes uit, of liewer, eintlik , baie minder.
  Oleg Rybachenko het opgemerk:
  Wel, dit is beslis ook waar! In die besonder, die geheim van behoorlike asemhaling, en inspuitings in die groeipunte van die kind se liggaam ... Daar is 'n paar Know-Hows van ons guru hier. Maar ek verstaan nie hoekom hy hulle nie met ander afrigters deel nie?
  Dmitry het gefluister:
  - Hy het in vertroue vir my gesê ons is by julle ... Nie net boksers nie, maar in die eerste plek soldate. Ons moet nog iets spesiaals doen... Baie belangrik, selfs belangriker as Olimpiese goud!
  Oleg het sy helder kop gekantel en gesê:
  - Iets belangriker .... Miskien het hy dit ook vir my gesê ... Dat die lot van die mensdom kan afhang van die dade van twee Sowjet-pionierseuns. Net soos 'n sprokie.
  Dmitry het filosofies opgemerk:
  - En waar kom sprokies vandaan, indien nie uit die lewe nie. Miskien sal dit regtig die geval wees! Alhoewel ons nie lelike eendjies is nie, maar ... Dit is nog voorbarig om ons Arende te noem.
  Oleg Rybachenko het die onderwerp van gesprek glad verander:
  - Dink jy die bedreiging van 'n Duitse inval is uiteindelik verby?
  Dimitri trek sy breë skouers verbouereerd op.
  - Hier is jy myns insiens meer 'n kenner. Op my eie dink ek dat jy nie dadelik met al jou arms en bene kan slaan nie, dan is dit weer onmoontlik om in alle rigtings aan te val. Dit is waar, as jy in 'n sprong beweeg ...
  Oleg Rybachenko het gelag:
  - Dit klink nogal logies ... Maar ons weet nie wat Hitler spesifiek in gedagte gehad het nie, maar die spanning het regtig bedaar, en Duitse vliegtuie het opgehou om ons lugruim te skend, en die gekletter van ruspes word nie in die buiteland gehoor nie, dit is 'n feit. Ja, en die Fuhrer, van die werkers het teruggekeer na die masjiene. Dit wil sê, die Derde Ryk het sy slagtande weggesteek... Maar ons moet nie ontspan nie.
  Dmitry haal 'n gebakte toebroodjie met vis en spesiale vetvrye kaas uit sy sak en gee dit aan Oleg. Toe haal hy twee keer soveel vir homself uit. Aangebied:
  - Eet ... Jy kan nie lang pouses in kos en proteïen-inname neem nie. Wanneer die konsentrasie van aminosure in die liggaam daal, verloor die spiere krag.
  Oleg Rybachenko het opgemerk:
  - Vir liggaamsbouers wat baie werk, is dit nogal waar, maar vir boksers ... Ons het immers geen vleis nie, die liggaam verf, en nog meer so dit verhoog die gevegsdoeltreffendheid!
  Dmitry, nadat hy 'n toebroodjie afgebyt en 'n tamatie daarby gevoeg het, het ingestem:
  - Nie alles nie, maar ... ek eet of drink selfs eierwitte in die nag sodat die konsentrasie aminosure nie daal nie. En die beste van alles, nie hoendereiers nie, maar kwartel- of volstruiseiers, wel, laasgenoemde is regtig skaars ... Alhoewel dit in Sentraal-Asië blyk dat volstruise reeds begin broei het ...
  Oleg het nogal ernstig (in stemtoon) geskerts:
  - 'n Baie waardevolle proteïen in die voorpote van 'n padda. Ek beveel aan om te probeer!
  Dimitri giggel soos 'n seun:
  - Ja, maar nog meer in oesters met rooi Indiese peper!
  Oleg het egter versigtig 'n hap uit die broodjie geneem en 'n stukkie begin absorbeer. Die vis was rooi, smaaklik, geweek in ketchup met fyngedrukte knoffel. Dit was moontlik om 'n bietjie krag by te voeg ... Soos Winnie the Pooh, byvoorbeeld ...
  - Winnie the Pooh leef goed in die wêreld! Hy het 'n vrou en kinders, hy is 'n klit!
  Oleg het skielik voorgestel:
  - Kan ons sing?
  Dmitri, sonder veel entoesiasme, het opgemerk:
  - Is dit nie te vroeg om te sing nie?
  Oleg Rybachenko het geglimlag:
  - Net reg, veral aangesien ons oor die grens van die USSR gevlieg het!
  Dmitry het sy maat gevra:
  - Skêr of papier?
  Oleg het dit afgewaai.
  "Miskien is dit beter om sonder kinderlike grappies klaar te kom. Ons is vreedsame mense, maar ons gepantserde trein het daarin geslaag om tot die spoed van lig te versnel...
  Dimitri onderbreek:
  - Geen! Ons het nie sulke kleuterskoolliedjies nodig nie. Komaan, iets 'n bietjie meer ... patrioties!
  Oleg het sy volle longe uitgeblaas en begin sing terwyl hy komponeer. Danka het op sy beurt baie goed saamgesing. Of liewer, sy stem was soos 'n maarskalk se trompet, en miskien selfs Jerigo s'n;
  Pionier is 'n trotse woord
  Das Stalin Rodnoy gelykop.
  Daar is niks anders as die partytjie by die huis nie,
  Vir my die kommunistiese ideaal!
  
  Ek het gesweer om die Vaderland vir ewig te dien
  Sodat die Moederland wonderlik floreer,
  Om dit vir almal in die lewe beter te maak,
  Sodat die vlug meer skielik word as 'n arend!
  
  Gedonder - die oorlog het gekom,
  So, met vrymoedigheid, gaan die seuns kamp!
  Die Wehrmacht het 'n stinkende snoet gesit,
  So ons sal dit ten koste stuur!
  
  Hulle het nie gewere vir die ouens gegee nie,
  Daar was 'n antwoord jy jare - is klein!
  Tog het hulle na die soldate gevlug,
  Want bajonette is so nodig!
  
  Naby Moskou het ons op sneeudrifte geveg,
  Hulle het kaalvoet deur die ryp gejaag ...
  Pragtige pioniers hardloop in klere -
  Geen granaat nie, so slaan met jou vuis!
  
  Hoe wreed is fascistiese katte -
  Hoeveel kan jy hulle bloed drink,
  Maar die Nazi's sal tot vergelding kom,
  Die aasvoëls sal in wild verander!
  
  Vir middagete, 'n beskeie rantsoen - honger,
  Soldate het vriesbrand aan hul voete gekry...
  Ek is basies net 'n kind
  Maar die vaders is trots op die prestasie!
  
  Die tenk jaag, die "Tiger" het die snuit gedruk,
  Maar die jong vegter het die granaat uitgedruk!
  En die fascistiese baster het op 'n myn afgekom:
  Hier is sy warm fakkel omhels!
  
  Selfs die kleinding sal 'n reus wees
  As jy moed opgevoed het!
  Pioniers as skakels is verenig,
  Siel sterker: titanium - metaal!
  
  Die Wehrmacht het nie geslaag nie, hulle het dit in die voorkop gekry,
  Staal kiste verstik!
  Daar is sulke seuns in Rusland,
  Geslagte se nageslag is trots!
  
  Die slag weer, hierdie keer, op die Wolga,
  Pionier - die terminator het geword!
  Fasciste het vol lykshuise
  En die muur van die dood is gebreek op die strand!
  
  Hoeveel van ons het gesterf - daar is geen telling nie,
  Hoeveel sal weer sterf - geen trane nie ...
  Maar sulke vegters glo die werk;
  Weer opwek wie Christus waardig is!
  
  Hulle het Komsomol-lede in Berlyn geword,
  Daar het hy 'n eed van getrouheid afgelê!
  Die helfte van Europa met die Unie kaalvoet,
  Ons jong span het uitgestap!
  
  En nou sal ons 'n nuwe wêreld bou,
  Almal sal 'n skepper-demiurge word....
  Sink in die afgrond van lyding - oorlog,
  Ons sal nie weet wat vrees beteken nie!
  
  Vriendelikheid in die heelal begin heers
  En dan sal die pyn verdwyn, glo my ...
  By ons is die beste van alle genie, Stalin,
  Het Hitler se hel dier verslaan!
  
  Ons het dapper geveg hiervoor.
  Vir ewig geëerd...
  En verstaan dat die partytjie belangrik is -
  Die heelal sal lei tot 'n droom!
  Die boodskapvliegtuig het hierdie lied in harmonie gesing. Dit het so plegtig geklink dat 'n mens in trane kon uitbars ...
  . HOOFSTUK #5
  Die visie het verdwyn, en die seuntjieskrywer en -genie het hom weer in die werklikheid van 'n swerfkolom bevind.
  Van die onmoontlikheid van 'n onbenullige gesprek met iemand (na die visioen het die taal heeltemal gevoelloos geword!) was Oleg Rybachenko boonop woedend. En op een of ander manier het ek nie eers dadelik besef dat hulle die bos nader nie. Dit het geëindig - sopnat, en onder die voete was daar "n goedgetrapte pad, hoewel deurweek, maar helder, hier en daar deur spore van karre, motors, ruspes van ligte tenks, motorfietse en selfs perdehoewe gesny.
  Die koue modder, wat soos nare seep gelyk het, blyk net so glad te wees, Oleg Rybachenko het wonderbaarlik verskeie kere sy balans gehou, en in die kolom het twee of drie meisies geval en vinnig opgestaan.
  Margarita het self, taamlik uitgeput, haar broer in wapens aangemoedig:
  - Dit word donker, hulle sal jou gou laat rus!
  'n Uur en 'n half nadat die reën begin het, het hulle verbygesteek wat van ver na 'n reeks heuwels gelyk het. Naby Oleg Rybachenko besef - dit is nie heuwels, maar 'n skag met masjiengeweer torings. "n Antieke, Krim-wall, wat na die ooste en weste strek, so ver as wat die oog kon sien. Met gereelde tussenposes op die "heuwels" was grys klipringe sigbaar byna gelyk met die grond - die ruïnes van wagtorings. Tussen twee hiervan - in die holte, wat eens waarskynlik die opening van die poort was, het die gevange kolom verbygegaan.
  Toe is hulle weer aan die slaap geneem. Hulle het nie eers die boeie verwyder nie en nie begin voed nie. Slaap het die meisies bedek, soos 'n kraai se vlerk;
  Skielik het die natuurskoon voor die meisies verander (en dat drome te dikwels pretensieus is!) En hulle het in die see beland, meer presies op die pier met 'n see-uitsig en koel.
  Die Komsomol-meisies het na die hawe gegaan, die silhoeët van die vernietiger was nie ver weg nie, ongeveer 'n paar kilometer, maar dit het amper saamgesmelt met die horisonlyn. Hier is hulle weer verskeie kere deur vyf kakkerlakrotte aangeval. Dit is sulke walglike wesens, met ses bene, dat jy kyk en trek op braak. Dit is egter 'n kwessie van twee sekondes, steek met dolke en dit is alles verby.
  Die pragtige Margarita het selfs gesing:
  - En vir my, soos 'n braakmiddel, dan 'n liefdesdrankie!
  Rooi Aurora het 'n fluitjie deur haar neusgate geblaas:
  - Maar die gedrag is goed - en ek is styf in die kakebeen met 'n been!
  Meer gevaarlike wesens was meeuebyle. Hulle het die vermoë gehad om met hul bek te skiet. Die punt is uitgegooi en die vel deurboor en suur ingespuit. Toe gaan sit die bylvoël op die verslane slagoffer - skeur die vleis. Weliswaar, hier is hulle meestal al geskiet. Maar vier roofdiere met onderling geslypte koppe het probeer om die verkenners aan te val.
  - Hier is hulle nog 'n verdraaiing van die natuur! - Die vurige duiwel Aurora het opgemerk ...
  - Wie hulle geskep het, verdraai nooit iets nie! - In die nuwe sending van Margarita het atavistiese godsdienstige gevoelens weer verskyn. Persoonlikheid verander as sekere kragte in die onderbewussyn ontwaak. - So behaag die Almagtige God!
  Die rooiharige demoon in 'n kort romp en hare wat warmer brand as 'n vlammenwerper het weer beswaar gemaak:
  - Nee, dit demonstreer weereens die magtige krag van mutasies. "n Reeks soortgelyke impakte kan lewe gee!
  Die meisies het twee chakras gegooi en die roofdiere afgesny en toe die skywe gevang wat na hulle teruggekeer het.
  - Soos 'n boemerang, maar titanium sny! Die vurige duiwel glimlag.
  - OK! Dat net hierdie titanium nie sny nie, hierdie metaal is swakker as 'n blotter.
  Die meisies het die boot begin omdraai. Die vurige duiwel het toe onverwags gepleit gevra:
  - Kom ons komponeer uiteindelik 'n liedjie Margarita!
  Die sneeuwit blondekop glimlag helderder as die son het gevra:
  - Om ons geluk te bring!
  Cool Aurora het uitgespreek:
  - Presies! Laat die verloorder huil - die skelmafguns!
  Die Komsomol-meisie het teruggeleun en saggies gesing, die woorde sweef en glinster:
  Orakel tussen magiese klippe,
  Gebore uit die storm - die helder son!
  Ons is nie 'n kuit - gebrekkige duisternis,
  Hoe kleur op 'n straal die liedjie wind!
  
  Soms is rots beslis skadelik -
  Ons is in die moeilikheid, hartseer, dood, profeteer!
  En spoke in bleek glans,
  Skyn soos 'n teken in die nag!
  
  Maar ons sal nie bygelowig wees nie
  Russiese vegter - swaard in die hand!
  Dien Jesus getrou
  Laat die duiwel vir ewig flous!
  
  Daar is geen sterker tuisland nie,
  Ons wil is immers soos metaal!
  Die wyse Stalin lei die aanval,
  "Andryusha" tornado op Keulen metaal!
  
  Ons sal Rusland heilig dien,
  Ek het gedroom om my hart aan haar toe te wy!
  Die soldaat het die skerpste bajonet,
  En die vlam in die omroeper - toesprake!
  
  Loof u Rus' met 'n lofsang,
  Ons sing lofsange vir haar,
  Wraak sal na teëstanders kom -
  Kom ons hanteer die kraai!
  
  Ons sal 'n nuwe heilige wêreld bou,
  God seën ons!
  Meisies luukse en opdaterings,
  Jy sal nie vir 'n uur Kalief word nie!
  
  Beloon ons met 'n wonderlike visie -
  Die stem van die Here roep na die swaard!
  Die lewe sal soet konfyt word
  Wanneer jy sterk is soos "KAMAZ"!
  
  Tuisland welige eikebosse,
  Waar weet jy met jou siel, jy sal rus!
  Jy sal oseane ontvang - heerlikheid,
  Jy sal die Kremlin as 'n meester binnegaan!
  
  Jy is 'n ridder - 'n stam van reuse,
  See ruimheid en ysstrome skyn!
  Die sand van die goue groot woestyn,
  En met smarag fluweel - bos!
  
  Ons gaan met vrymoedigheid in 'n bloedige stryd,
  Alhoewel "Tigers" formidabele brul!
  Die kloue van die Nazi's se pote,
  In voorkoms is Adolf beslis cool!
  
  Maar het 'n snor in die gesig,
  Snuit gedraai, kakebeen af!
  En ons mense is groot, trots,
  Geopenbaar krag aan die fascistiese wese!
  
  Nou is dit tyd vir die lig
  Die genade van die hemel het gekom...
  In gedigte word prestasies gesing -
  Christus, die heilige in die siel, het opgestaan!
  Aurora het toegejuig en haar hande geklap sodat 'n wolk vlieë opstyg:
  - Margarita het goed gesing, maar jy moet psalms in die kerkkoor sing. Alle gedagtes is vasgevang oor 'n godsdienstige tema!
  - Jy moet versoening doen vir jou sonde. - Said Korshunova, wat weer in godsdienstige ekstase verval het, het volwasse geword. - Wie sy siel verkoop, bly altyd verlore - hy gee die onsterflike vir die sterflike!
  Die vurige duiwel het gelag.
  - Jy, sien ek, kan ook mooi praat! Goed, skat, nou stap ons lekker.
  Die Komsomol-meisies het op 'n opblaasboot gesit, wat nie deur radars met 'n kleursel onder 'n nagvlinder onderskei kan word nie, en na die swaar vernietiger geswem. Nou moes hulle iets groots doen. In 'n oomblik van gevaar het alle reflekse en reaksies vererger. Komsomol-meisies het vir baie kilometers geluide gevoel, golwe wat spat, seemeeue skreeu en selfs vissies gaap. Hulle het iemand hoor oorswem! Komsomol-lede het 'n masjiengeweer opgegooi en 'n ou op 'n lugmatras gesien. Hy het sy masker afgehaal, en die gesig van Denis Baranov verskyn. Die zombiebeampte, 'n voorheen veroordeelde strafregter, het in hierdie visioen merkbaar verjong en baie mooier vir hulle geknipoog.
  Met 'n hees stem wat die lug gekraak het, het hy gesê:
  - Ek is gestuur deur die groot swart Führer!
  - Maar ons het niks geskryf nie! Die meisies het eenstemmig uitgeroep.
  Mirabela was glad nie ingenome met die voorkoms van 'n geharde misdadiger van hul bataljon hier nie, maar Aurora het inteendeel 'n tevrede glimlag uitgestraal. Terloops, verbasend genoeg, sodra die veroordeelde 'n dekade en 'n half weggegooi het en van die litteken ontslae geraak het, het hy 'n mooi oulike ou geword. As hulle nie vooraf geweet het nie, sou hulle vir Baranov waarskynlik nie herken het nie.
  - En dit is nie nodig nie! - Uitgeroep, bedroefde oud-veroordeelde. - My enigste doel is om te sterf! In my volgende lewe sal ek 'n sultan word, en daar sal honderdduisend maagde in my harem wees.
  - Hanteer ten minste een. Anders sal dit nishtyak wees, net die teenoorgestelde! - Sy het verklaar en probeer om meer geestig te lyk as wat Margarita is.
  Denis het stil geword, gewoonlik is sulke zombies nie besonder spraaksaam nie. Alhoewel dit hierdie keer 'n oorlogsmasjien was.
  - Het jy 'n ordentlike militêre ervaring? - Het Aurora gevra. Hulle het immers reeds deur die Tweede Wêreldoorlog gegaan en hulself in die toekoms bevind. Nie so futuristies mooi soos beskryf deur Sowjet-wetenskapfiksieskrywers nie, ook vol oorloë en, die belangrikste, verskeie gemuteerde wesens.
  Daar is so iets - magorradiation en unter-straling.
  Magorradiation is straling wat nie die lewendes doodmaak nie, maar die eienskappe van materie verander, insluitend transformasies, die samesmelting van verskeie vorme van lewe - insluitend lewende en lewelose.
  Onbestraling - anders as gewone bestraling, veroorsaak dit nie die ionisasie van atome nie, maar hul permutasie in molekules, en mees aktief in DNA en selle wat genetiese inligting dra. In sommige gevalle kan dit vir mediese doeleindes gebruik word, vir vinnige wedergeboorte.
  - Natuurlik! sê Baranov vol selfvertroue. - Ek het baie keer baklei!
  Rooi Aurora het getwyfel:
  - En wie het jy vermoor?
  Die oud-veroordeelde het uitgespreek:
  - Ongelowiges!
  Die vurige duiwel het haar snoet gerimpel:
  - Hoe is jy 'n Russiese offisier:
  - Ek is 'n Mujahideen en my taak is om die ongelowiges te vernietig! - Baranov het gekerm. - So ek is vir ewig bestem.
  Aurora het in Marguerite se oor gefluister:
  - Moenie stry nie! Doen beter die werk.
  Zombie wat onder sy asem gespin het in Arabies. Die radio het die jongste nuus uitgesaai.
  - In Tsjetsjenië het militante merkbaar meer aktief geword. Daar is veral gepoog om die regeringshuis te dop. Tydens die geveg is vyf polisiemanne gedood en elf gewond, die verliese van die militante word gespesifiseer. Volgens sommige berigte het die voormalige voorsitter van die Sharia-hof sowat honderd miljoen dollar van buitelandse borge ontvang en streef hy aktief daarna om hulle af te werk. 'n Spesiale operasie is in die berge uitgevoer: die bandiete is uiteengejaag.
  Zombie herleef:
  "Ons sal binnekort die ontroues tref sodat hulle sal weghardloop na die fluitjie en spot!" Sy woorde is onderbreek deur 'n rollende golf, hy het die boot opgegooi en dit met sproei gegooi. - Dis reg, sê ek!
  - In beginsel, reg! Aurora het vonke uit haar oë geblaas. - Die VSA is 'n groot vyand van Islam. Sy ontbind dit met behulp van Hollywood, pornokoerante, mistieke reekse. Nou gaan ons 'n paar Yankees moet skiet.
  Die meisies het tot by die vernietiger geswem. Kaptein van die eerste rang Rudolf Reagan, nadat hy 'n sluk van sy gunsteling konjak geneem het (wel, dronk al hierdie Amerikaners, nie verniet het die Verenigde State 'n simbool geword van 'n ongesonde leefstyl en verval nie!), het op die bed gaan lê en rus sy kop op die hoer se bors. Toe hy in sy jeug lief was vir ouens, en nadat Franklin Truman homoseksuele toegelaat het om in die weermag te dien, het hy ervaring gehad van verhoudings selfs met admirale. En op een of ander manier selfs met 'n vierster-held van die Indiese oorlog. Maar onder die terminator-president, en selfs 'n Moslem, het sedes anders geword en is gays onder druk geplaas. Daarna het Rudolph Reagan besluit om sy alleseter te wys deur hoere te nooi. Nietemin, terwyl hy die delikate vroulike liggaam streel, het hy nie opgehou om ouens voor te stel nie, gespierd, swart, wat in staat is om onuitspreeklike plesier te lewer.
  Die baster natuurlik hulle is dan 'n pervert!
  Rudolph Reagan het toegelaat dat die hoer hom ry, maar hy kon homself nie ontslaan nie en het uitgeput geraak. Nee, hy kort dringend 'n kêrel. Hoewel mans ietwat slegter as vroue is, het hulle min geld - hulle wil loopbaangroei hê. Galina het dit opgemerk - dit sal handig te pas kom in die vernietiging van die vyande van Sowjet-Rusland; Amerikaners en hul bondgenote.
  Die wagte tree onverskillig op. Dit is koud en hulle verkies om warm te hou met onverdunde whisky. Margarita frons (hier is die klaar dronkaards - die alkoholmolekule simboliseer immers die vernietiging van die liggaam, veral die wyfie), die Yankees is dwase!
  Golwe het op die monitors geskyn, soms het wesens verskyn. Een van hierdie gevaarlike diere was saagkrap en terselfdertyd brandnetelhaai. 'n Verskriklike dier, gevaarlik beide op land en in die see. Met sy klou met steek naalde, kan dit 'n mens goed in die helfte byt of selfs erger gif. Daar was geen meisies te sien nie, hulle is met 'n weerkaatser gespat, en die zombies het 'n omgewingstemperatuur selfs 'n paar grade kouer.
  Rudolph Reagan het die hoer eenkant toe gegooi en in 'n hees stem gesê:
  - Gaan weg, ek wil slaap. Ja, en jy marsjeer na die groot bed!
  - Soos jy wil, betaal net! - Deurmekaar hoere het gegil.
  - Jy is nie vaardig genoeg nie, 'n halwe grassnyer is genoeg vir jou! - Rudolph Reagan het geantwoord, en hom toe met moeite daarvan weerhou om te boer. - Soos jy goed dink! Maar dit is roof.
  - By watter plan? - Soldaatprostitute was verras.
  - Jy het 'n goeie werk. - Rudolf het gekerm. - Geniet en verryk, en ek sal soos die hel bewe! Die Generaal het eintlik geskud, sy dubbelken bewe.
  - Moenie naak word nie! - Die prostitute het moedeloos geskree (en wat 'n skande as moraliteit ingevoeg word!). - Ek sal 'n ander kliënt gaan soek!
  - Maar let wel, ons matrose is temperamenteel. - Rudolph Reagan het met 'n dubbelsinnige dreigement opgemerk.
  Die Komsomol-meisies was reeds naby. Die zombie het teen die vegter Galina geleun en sy kop op haar skouer laat rus. Die dooie offisier druk sy wang teen haar syagtige, geurige hare en soen die bokant van haar kop. Koue lippe het sy hare onaangenaam gebrand, die beampte ruik na 'n lyk.
  - Trek terug! - Die kwaai Margarita het dreigend uitgespreek - Ek het ook 'n minnaar gekry.
  - Ek het nie bedoel om jou aanstoot te gee nie! Jy lyk net soos 'n gouria. - Die skyn van 'n rasionele lyk het begin sis.
  Ons sal in maskers veg. Niemand moet sien dat ons meisies is nie. - Haar vriendin Aurora Firefire het 'n fles met 'n stimulant uitgehaal. Sy het 'n paar slukkies geneem. Die fles is nie besonder slinks nie, gemaak met 'n trekklavier, sodat daar geen lug in was nie. Die lewegewende vloeistof verval dus vanself. Warrior self 'n nota - bygevoeg. - Soos dit leeg raak, krimp dit: gevolglik spat die water nie, jy kan stil beweeg.
  In ander opsigte is selfs die klanke anders, doof, asof sonder krag. Die luidende meisiestemme lyk hees. Die branders is soos 'n swart kombers in die donker waarvan ligte soms flikker, amper vierkantige visse probeer iets uit hul mond spoeg. Hier is 'n helder silhoeët wat uit die water gespring het, en is amper middeldeur gesny deur Aurora se bars. Hierdie vis het skerp vinne en wou nie daaraan seerkry nie.
  Die Komsomol-meisies is nie sigbaar nie, die boot verander outomaties van kleur na die seelandskap, net soos die kostuums die eienskappe van verkleurmannetjies toon. Die vermomming is perfek. Daar kan veral gesien word hoe die matrose mutante visse vang. Hulle doen dit baie eenvoudig: Eerstens doop hulle die rubber, smeer dit dik met enjinolie en petrol: die reuk versprei ver. Die rotskilpad is lief vir hom, sy eet oor die algemeen chemie soos 'n kakkerlak. Vang, sluk, klou aan die haak. Die waarheid is, jy kan nie hierdie modder eet nie. Maar die lewende aas is nie sleg nie. Groot visse pik daarna, soms so groot soos 'n dolfyn. Sommige van hulle is eetbaar en word selfs as 'n lekkerny beskou.
  Daar is ook giftiges, maar ervare kokke kan hulle neutraliseer, en dit maak hulle nog duurder. In die besonder word die smaragkarpvis slegs in die radioaktiewe Radikal-meer gevind, soos dit in ooreenstemming met Baikal genoem is, maar nou is dit besoedel. Smaragkarp gevlek met uraan veroorsaak dwelmvergiftiging, ek sal behoorlik gebraai word, 'n fout sal selfs in een minuut die pynlike dood van 'n fynproewer meebring. En sulke "glitches" is ongewoon, helder van kleur, jy sal dit selfs in 'n blockbuster sien. Baie winsgewende visvang, meta-kwasi-dodelike mutante, smarag en radioaktief, gevaarlik wanneer dit geëet word, en terselfdertyd het hulle probeer om karpe groot soos katvis buite die sone te teel, maar hulle het daar gesterf.
  Die meisies het dit gesien en hul gewere opgelig. Margarita het skielik terugdeins; 'n dun piep klink in my oor:
  - Vierhonderd meter na die skip.
  Die blondekop terminator het verheug geantwoord:
  - Ons gaan voort met ons toenadering.
  Aurora en Margarita se oë kon in die donker sowel as 'n kat s'n sien, indien nie beter nie. Daar was 'n bietjie meer mense aan boord, omtrent vyf-en-dertig mense, insluitend huursoldaatvissers, van wie baie dronk was. Zombie het ook na sy opponent gemik, die voormalige veroordeelde beampte het 'n masjiengeweer met 'n knaldemper gehad.
  Hy vat 'n soen, klik rustig op die veiligheidspal, draai die nagglas aan. Hy het 'n professionele gevoel vir hom gehad, veral toe hy die rubber oogbeker teen sy gesig gehou het om nie sy posisie met 'n groenerige gloed aan die omstanders weg te gee nie.
  Die meisies het deur rekenaaroptika na hul opponente gekyk. Sy het dadelik die teikens vasgestel en hulle op die maksimum vuurtempo gestel: duisend vyfhonderd rondtes per myn. Terselfdertyd het die meisies die slagoffers versprei, dit was nodig om vier-en-dertig mense gelyktydig te verwyder. Die rekenaar het 'n wenk gegee oor hoe en op wie om te skiet.
  Die soldaatwaarnemer het naby die waaier van die heining gestaan, hy het 'n sigaar gerook en van tyd tot tyd whisky uit 'n fles teug.
  - Amerikaners dien sorgeloos! - Aurora het opgemerk en het kwaadwillig bygevoeg met gif in haar stem. - Dit is die gevolg van hul vrot liberale demokrasie.
  - Ons dink beter! Margaret het 'n grimas gemaak. - Veral diegene wat in die weermag aangestel is, wat nie van Slawiese oorsprong is nie?
  - Moenie dwaas wees om ook te drink nie! - Die Komsomol-meisie vryf oor haar neus. - Dit jeuk, miskien om te reën. Of dalk 'n groot treffer!
  - Ek sal dit afhaal! Teenstander van die Derde Ryk... - Zombie veroordeelde gefluister.
  - Oor die algemeen vertraag rook die reaksie en verblind die oë! Margaret gesê. - Ek sou persoonlik sigarette verbied.
  Aan die agterkant van die groot vernietiger is ruilhandel sigbaar, daar is verskeie twee vinnige vuurwapens, die Lincoln-klas - langs hulle met 'n paar kanonniers op die sitplek. Die ander twee is besig met visvang. Gepaarde "grobodon" aan die stuurboordkant. En toe gaan 'n Amerikaner, soos 'n neger, weg, kyk na iets op sy "selfoon". Blykbaar "pornukh", 'n soort video. Oor die algemeen is die gewere gevaarlik as dit afgevuur word, dit is nie bekend of die "pantser" die klippe sal red nie, en die opblaasboot is beslis kranty.
  - So die doelwitte is versprei. Ons kom nader. - Sê die vurige duiwel. - Daar moet gesien word dat primitiewe beeste aanstoot gee.
  - Sluip soos slange! - Ondersteun Margarita en krul haar middel.
  Die zombie het welsprekend gepraat.
  Oplettend soos altyd, het die rooihaar Aurora die booggewere met begeleiding en tot dusver veilig opgemerk. Verskeie masjiengewere, swaar, dalk kragtiger as PKM. En dan is die bemanning, 'n ou sigbaar, heel waarskynlik 'n Chinees, 'n baie gespanne, selfs senuweeagtige wag. Waarskynlik, die nuweling hier is hoe hy uitgerek het. Daar naby is 'n offisier wat gemaklik op die reling leun, 'n radio-operateur met antennas het verby hom gestap.
  Kom ons ken doelwitte toe! - Aangebied slik, speel met kougom Aurora.
  - Ek sal na regs vorder, jy na links sal 'n groot gebied inneem! - Margarita het die rand van haar hand oor haar keel gehardloop.
  Die opblaasboot het in twee dele verdeel, die meisies het omgedraai.
  - Ek sal die masjiengewere uitvee! Aurora flits haar tande.
  - En ek is 'n kanonnier! Margaret giggel.
  Die vernietiger is geensins klein nie en dit is baie belangrik om skielik daarin in te breek, dit te onderbreek en in die kajuite te val. Die Komsomol-meisies het senuweeagtig gevoel, die ervaring van die moorde was nie te klein nie, maar tog het hul harte vinnig begin klop, hul koppe het geraas van die uitstoot van bloed.
  Hulle gee hulself 'n geestelike opdrag om te kalmeer en koel op te tree. Nie elke selfs 'n ervare vegter of dokter kan dit doen nie, maar die polsslag kalmeer. "n Skerp oor tel gesprekke op, want nie al die Yankees is sigbaar nie, maar hulle moet dadelik verwyder word.
  Wie in die besonder in die boonste bobou. Daar word hulle glo in kaarte gesny. Ja, selfs in 'n primitiewe dwaas. Hoe ontaard is die Yankees, die teenstanders van Sowjet-Rusland. So sterk Amerikaanse woorde word al gehoor. Soveel as vyf soldate, en hulle sal ook verwyder moet word.
  - Net dit blyk dat ons 'n eenvoudige operasie het! Margaret opgemerk. - En so vermy onnodige geraas dat daar geen moeilikheid was nie!
  - Ons is in die rol van die koning van sabotasie Thunder Wind! Net hier klop ons die Yankees. Alhoewel, om eerlik te wees, 'n land wat sulke cool aksiefilms skiet, behoort ons bondgenoot en goeie vriend te wees. - Komsomol-lid Aurora het haar wenkbroue gerimpel, in 'n spesiale formidabele buiging.
  - As ek nie in die USSR gebore was nie, sou ek verkies het om in die VSA gebore te word. Die beskawing van Amerika is honderde kulture van regoor die wêreld! - Margarita terg iemand, het 'n lang tong gewys.
  - Oorwinning oor 'n sterk teenstander kos gewoonlik meer, maar jy sal dit nie verniet weggee nie! Aurora grom.
  - Behalwe vir die Groot Oorlog teen die geeste en trolle, wie se vrugte verlore gegaan het. Margaret sug swaar.
  - Tydelik! - Sny die vurige duiwel streng af.
  Die meisies het 'n groot risiko geneem. Let op hulle, swaar masjiengewere sou dadelik begin werk. Hulle is selfs gevaarliker as kanonne, hulle het tyd nodig, hoewel nie veel om te mik nie. Ook, die Yankees het immers rekenaars, sowel as nagsigtoestelle. En hoeveel skulpe het jy nodig om hul glansrykes uit te rol? Dan kan hulle gesink word, selfs deur blinde skiet, of deur die kragtigste radars aan te skakel. Ja, en 'n kollig, jy kan iets vaags sien, veral zombies. Hierdie ou ontmasker die Komsomol-intelligensiebeamptes. Aan die bokant het 'n ander tipe verskyn, die snuit geverf soos 'n blou een, het na die vissermanne gegaan.
  Ons is weer in die moeilikheid! - Daar was kommer in Margarita se stem.
  - Ons sal foto's van alles tegelyk neem! Dit is 'n kwessie van vyf sekondes! Aurora vat 'n sluk van haar stimulant. Sy het haar maat met haar elmboog gestamp. - Ja, en jy drink!
  Daar is 'n strook lig naby die kant self, maar dit is nie 'n probleem nie.
  Margarita sê, of liewer, beveel die zombies:
  - Moenie sonder 'n bevel skiet nie.
  - Luister, mevrou! - Beantwoord "convict pop".
  Nou is al die doelwitte vasgevang en hier is geluk. Aan boord van die "vissers" haal ek 'n dier wat blink van robyne uit: 'n wonder-vispasta. Selfs vier ouens het uit die skuilplek geleun, nou is al die teikens gevang.
  - Dis tyd! Hipervolley! - Aurora fluister. - Sy hou daarvan om uit te staan.
  Masjiengewere slaan stil die spat golwe, wat hul skietery heeltemal blokkeer. Vyf-en-twintig koeëls bars in een sekonde uit, en vyftig in twee. En jy moet ses-en-veertig mense op een slag verwyder. Selfs met mis en die onvermydelike oorklanking, is twee sekondes genoeg vir 'n volledige sweep. Slegs 'n dun fluitjie van die beweging van koeëls, selfs die luike het nie geklik nie. Die klappe is skaars waarneembaar, net die boud effens op die skouer gedruk.
  - Dis wat 'n elektromagneet en versnelling beteken! - Die vurige duiwel het met bewondering gesê.
  - En ook ons vermoëns! Margaret snerp. - Lof aan die groot skepper!
  - Nie deur God gegee nie, wetenskap! Aurora het beswaar gemaak.
  Alhoewel hulle van verskillende punte af geslaan het, kon hulle nogal praat, selfs op 'n groot afstand deur mini-walkie-talkies.
  - Laat niemand oor die limiet gaan nie, kom ons begin afklim! - het die Komsomol-vegter beveel.
  Dis snaaks dat al die valskermsoldate drie mense is, twee Komsomol-meisies en 'n lewende veroordeelde lyk. Die vroulike veldwagters gooi teikenaanwysers. Hier kan jy sien dat nog drie swartes uitgekom het.
  - God vergewe my! - Vroom Margarita het gefluister en die vegters na 'n beter wêreld gestuur.
  Zombie het net twee geskiet wat aan die kant gerook het en in die verte geloer. Hier was oor die algemeen iets om te bewonder, en wie sou die matrose wat in 'n vriendelike hawe ontspan het, veroordeel.
  Margarita het uit die hoek van haar oog daarin geslaag om die bebloede wolke te sien wat uit leë koppe vlieg.
  - Berekening kom! - Die blondekop terminator sê. - Maak 'n rekening oop!
  - Dit lyk of jy nie 'n enkele sekonde mors nie! Aurora beveel.
  Die vernietigerbord het dadelik voor die verkenners opgestaan. Daar is net lyke op die dek, nie gewoonlik stil nie, net gestremde visse wat sy stert teen die kant slaan.
  Weer wakker geword op die interessantste plek. Die Komsomol-meisies staan haastig op en spring op en hardloop weer. Hulle is nie eers toegelaat om ontbyt te eet nie, so hulle het hulle kaalvoet op warm sand honger laat gaan. So hardloop weer en moenie stadiger ry nie. Dit lyk of hulle hard moet werk...
  Aurora het haar vriend aangemoedig:
  - Hou jou neus op, jou koel Sowjet-vrou! Dan breek ons nie onder die tenk in nie!
  Marguerite het fel gesnap:
  - Ja, ek het nie gedink om te breek nie! - En om die dubbele betekenis van so 'n uitdrukking te verstaan, het sy bygevoeg en verduidelik. - En nog meer buig!
  Komsomol-krygers het hulself in die sy begrawe. Vir 'n oomblik het die agterstewe die reeds dowwe lig versper. Sowjet-verkenners klim soos Spider-Man met klittenbandstewels. Margarita help ook die "ballas": 'n zombie trek amper aan die nek. Dit is goed dat hierdie man nie van groot eksemplare is nie. Hier is hulle op die dek. Een van die vegters lig sy kop, die Komsomol-meisie sny hom met 'n boemerangskyf af.
  - Kalmeer teef! - Sy vertel hom.
  Hulle het vinnig ingeklim en terselfdertyd bote vasgesteek. Nou is alles reg! Die hele dek is onder die gewere van skoonhede. Hier het twee matrose uitgeleun, 'n halwe sekonde en daar was gate in hul koppe, hulle kon net ruk.
  - Ek hou die vyand met 'n geweer! En verwyder nou alles stilweg! Augustinus beveel. - Oor die algemeen het sy die rol van senior bevelvoerder aangeneem, uit vrees dat te "vriendelike" en godsdienstige Margarita iets sou verknoei. Korshunova probeer om dit nie raak te sien nie. Boonop, soos een van die Sowjet-maarskalke gesê het - twee mense is nie 'n losbandigheid nie, drie is nie 'n maatskappy nie!
  Margarita het haar stewels uitgetrek, dit in haar rugsak gesit en kaalvoet langs die kant geloop. Sy het vinnig die masjiengeweer wat in die sel weggekruip het, afgehaal, dit blyk dat hy steeds nie besef het wat gebeur het nie. Die Komsomol-meisies het hul wonderlike masjiengewere van agter hul rug getrek, geglimlag, een van hulle het na die hele gang gemik, dit is nodig om die hele gang skoon te maak.
  Aurora het skielik vinniger as 'n Olimpiese naelloop gehardloop. Een-twee en sy is naby die booggewere. Daar is ongeveer twaalf vegters, die helfte van hulle staan op die "shrew", ander word in kaarte gesny. Hulle het twee hoere by hulle. Dit is jammer vir die meisies, maar so is die bitter lot van 'n prostituut. Betaling is apart, en demontage is groothandel. Aurora sny almal af met 'n kort sarsie, van 'n stil wapen. Sy het nie 'n kollimator-sig hier nodig nie, en dus is daar 'n agterlig, en die matrose verwag nie 'n aanval van agter nie. Ja, oor die algemeen speel groot verwaandheid "n rol: wie waag dit om "n vernietiger vol soldate en matrose aan te val.
  - Beweeg soos 'n jakkals af in die gang aan die regterkant! Aurora prewel sag. - Laat die zombie stilstaan, hy sal net met sy Chinese stewels gee.
  - Natuurlik, ek sal dit self skoonmaak. Margarita antwoord.
  Die bewegings van die meisies is op talle virtuele masjiene uitgewerk, hulle is geleer om skepe, tenks te vang, in labirinte te veg, vliegtuie te storm, plofstof te plant.
  Ja, so 'n valse of egte herinnering uit 'n ander wêreld kom na vore in hierdie wonderlike futuristiese visie.
  As jy wil, kan die verkenners die "G-2" mislei om plofstof in die kantoor van die Britse Eerste Minister in te bring, en baie ander dinge doen. So nou het Margarita deur die vangrail beweeg, die gange vinnig uit 'n gunstige hoek onder vuur geneem. 'n Paar swartes en een geel het opgekom. Margarita het nader gemis. Nog vyf het gevolg. Toe het 'n kort tou almal neergelê.
  - Alles sal maklik wees! - Sy antwoord. Om een of ander rede het die gewete teruggetrek, daar was 'n passie vir die begeerte om hul werk so goed moontlik te doen.
  . HOOFSTUK 6
  "n Komsomol-meisie het in die tenk ingehardloop, so daar was nog sewe vegters. Ek het hulle afgehaal nadat ek na die neus gehardloop het, maar van die ander kant af. Zombie het, ten spyte van die bevel, nie stilgestaan nie, maar langs die dek langs die agterstewe geloop, maar gelukkig was hy nie sigbaar nie.
  Sy gaan na Margarita se neus en sit nog vier, aangesien hulle in 'n omhelsing geloop het, selfs gelyk of hulle soen.
  - Ek het na die deur gegaan! - Gooi die blonde terminator.
  Aurora, wat nie agter haar gebly het nie, het bevestig:
  - En ek het die gewere skoongemaak.
  - Maak die Yankees nat! Margarita steek haar tong uit.
  - En baie effektief! - Aurora het 'n laat val sigaretstompie met 'n vinger van haar kaalvoet opgetel en dit so gegooi dat dit direk in die bek van die Amerikaanse "arend" geval het.
  - Ek beweeg van die kant af! - Sy het lakonies 'n vurige demoon gegooi.
  Die skoonhede het aanbeweeg. Aurora het amper van aangesig tot aangesig met 'n swart ou gekom. Hy wou skree, maar die meisie het sy mond met 'n soen bedek:
  - Kalmeer katjie.
  - Jy is my goddelike! - Hy het gesê.
  - Jy het goeie lippe, seun, maar ek het nie tyd nie. - 'n Komsomol-meisie het 'n slagaar naby haar neus met haar vingers gedruk. - Ek voel soms jammer dat ek nie "n loopbaan as tenniskampioen gekies het nie. Daar sou geld, roem, baie aantreklike ouens wees en geen moorde nie.
  Die ou het teruggeleun, sy tong het agter sy mond uitgekom.
  Die rooihaar Aurora het 'n paartjie op haar knie laat kniel, van die hand geskiet en die volgende ouens vernietig. Opdrag gegee:
  - Galina maak 'n sirkel en kom naby die agterstewe.
  - Dit is natuurlik die belangrikste ding vir ons. - Uitgereik deur Mirabela
  "n Komsomol-meisie het met "n sandaal deur die sentrum gestap en nog "n paar militante langs die pad doodgemaak, veral sy het langs die boonste bobou gehardloop. En dan is die spoed aan haar kant, 'n paar onverstaanbare krete, selfs niemand het tyd gehad om te skiet nie.
  - En die nageslag sê, cowboys word vinnig afgedank. Lieg, waarskynlik!
  Die masjiengeweer ('n wapen wat in 'n droom praat is nie ongewoon nie, jy weet nooit waartoe dit in staat is nie, die onderbewussyn!) kon die opmerking nie weerstaan nie:
  Jou professionaliteit is bo lof.
  - Miskien kan jy iets anders sê! Mirabela trap met haar kaalvoet op 'n vallende, vlammende aansteker en trek 'n grimas van pyn.
  - Jy is perfeksie self, jy is perfeksie self,
  van 'n glimlag tot 'n gebaar is bo lof!
  Pleeg 'n gruweldaad met die vyand, 'n groot fanatisme,
  En bring 'n stortreën van lood neer, met brandende as - napalm! - Die kubernetiese toestel van die masjiengeweer het saggies in die gehoorstuk gesing.
  - Slim verdraai jy die treffer! Mirabela het gegiggel (maar sy kon nie onthou waar sy die liedjie gehoor het nie!) en vryf haar seer hakskeen teen die growwe metaal.
  Die masjien het geantwoord:
  - Die program het 'n sin vir humor. Om die gees van die vegters te verhoog!
  - Voorheen was films koeler, sodat die gees elke dag met krag,
  maar vertel my wat sal oplewer, porno fliek "Emmanuel"! - Mirabela het met humor geantwoord (En wie is Emmanuel, waar het so 'n beeld in my kop vandaan gekom. Dalk van die woord Emmanuel?).
  En sy het gelag vir die grap.
  Die meisie, wat oor die rand van die heining opgelig is, het vier arme ouens gevang en hulself op die voorvoegsel in die strategie gesny.
  - Die span is heeltemal verpletter! Dis goed dat jou laaste oomblik gelukkig sal wees!
  Aurora klim stil by die leer af, neem stelling in voor die deur na die omgewing. Kruip 'n massiewe neger van honderd en sestig kilogram uit. 'n Komsomol-meisie hang van bo af oor hom en laat haar boude teen die sywande van die gang rus. Boef, prewel.
  - Fakyu! Hoekom so stil! - Aurora - slaan hom met 'n boud op die slaap. Dan tel hy die karkas op en laat dit saggies sak.
  Want liefde het na jou toe gekom! - Sy antwoord.
  Die Komsomol-meisie het ons ook nie hier in die steek gelaat nie, sy het ingekom soos die wind, 'n tou, twee dosyn afgemaai, waarvan die helfte aan die slaap was. Die sterk reuk van alkohol het gesê dat die Yankees tyd gehad het om iets te vier.
  Die droom word onderbreek, 'n sirene dreun in 'n lae timbre. Die meisies word met rubberswepe op hul bene wakker gemaak en gedwing om in tou te staan.
  Hulle tel hulle op en boei hulle weer, stoot hulle verder.
  Voor dit egter kos gegee. Weereens pap gemeng met nie te vars vis nie. Maar hierdie een is selfs meer gesout as die norm. Blykbaar is ou blikkieskos wat verval het tussen die trofeë in gars gegooi. En hulle het sout by die vis gevoeg vir ontsmetting. Die gevange kaders het nog nie hul waarde vir die Nazi's verloor nie!
  Oleg Rybachenko huppel saam met hulle. Alhoewel daar blykbaar genoeg tyd is vir slaap en selfs meer, maar daar is geen vrolikheid nie. Pynlik het die droom die seun uitgeput.
  Hy loop dus so en voel asof hy op sy kop herinneringe tik aan die vrugte van vreemde hallusinasies wat die Nazi-eksperimenteerders by hom geïnspireer het;
  Hier in 'n droom sien hy Dmitri. Hy lyk soos daardie maer en lang seuntjie wat saam met hulle geboei is, maar langer en gespierd. Die gesig en naam is egter soortgelyk. Ook 'n vreemde toeval. En hierdie seun het 'n paar maklike gevegte gehad, teen die seunspan van Slowenië, en toe Roemenië. Albei gevegte is vinnige uitklophoue, en in die eerste minuut! Die derde geveg was taaier. Die skraal Italianer het uitstekende verdediging en beenmobiliteit gehad. Hy het hom nie dadelik laat uitslaan nie en goed gelos. Dmitri se opponent het die eerste rondte op sy voete klaargemaak...
  Toe het die seun in die tweede rondte, wat nie aandag gegee het aan die moontlikheid om homself in 'n moeilike aankomende een te hardloop nie, eenvoudig na die teenstander gehardloop en houe uit albei hande gegooi. En hy het 'n akkurate en vinnige direkte hou na hom toe gekry, reg op die punt van die ken.
  Vir die eerste keer het die jong bokser geskud, maar dit het Dmitri net kwaad gemaak. Hy het soos 'n tier gespring en sy opponent met sy regterkant vasgehaak.
  Die vis-a-vis steier en val op sy knie... Die skeidsregter het die afslaan getel en die sein gegee:
  - Boks!
  Die Italianer, blykbaar, het sy beweeglikheid verloor en na 'n vinnige slag na die slaap en wangbeen geval, en sy arms so hopeloos gesprei dat die skeidsregter nie eers begin tel het nie, maar dadelik die geveg gestaak het. Die staanplekke, meestal gevul met skoolkinders, het gefluit en gebrul. Onder die publiek was egter hooggeplaaste SS-offisiere. Die verslane seun het begin uitgepomp word, die meisie het sy wange gemasseer en sy nek geknie ...
  Dmitri was selfs bang:
  - Het ek hom vermoor?
  Maar ná "n minuut van kragtige manipulasie het die jong bokser se gesig pienk geword, en hy het sy oë oopgemaak. Hy prewel iets saggies. Dmitri het hom opgehelp en die seun het op 'n vriendelike manier omhels.
  Oleg Rybachenko het op sy beurt netjies geboks, die gevegte was amateur, vier drie minute elk .... Die seun het sy eerste twee teenstanders in die derde en vierde rondes gestuur. Ek moes aan die derde peuter... En hoewel Oleg Rybachenko, wat 'n wonderlike verdediging gedemonstreer het, met selfvertroue op punte gelei het, is die vyfde ronde aangewys.
  Die lywe van die seuns, kaal tot in die middel, en bruingebrand, het gesweet, die spiere het gebewe en die are en are het nog skerper uitgestaan. Teenstander Oleg Rybachenko het vorentoe gehaas en daarop gereken dat hy in die geval van aktiwiteit hierdie rondte gegee sou word. Maar die dapper pionier het opgemerk dat sy eweknie reeds moeg was, en sy reaksie het verlangsaam. Gevolg deur 'n vinnige kant na die linkerkant van die ken en aankomende verkeer. Die jong opponent het gespe en vorentoe geval ... Dit was blykbaar 'n uitklophou, so hy het nie op die telling van tien opgestaan nie.
  Toe was daar 'n blaaskans, drie gevegte op een dag in die bekerstelsel is baie!
  Dmitry het met 'n sekere mate van sarkasme opgemerk:
  - Hier veg professionele persone vyftien rondtes, en voor die Eerste Wêreldoorlog was daar glad nie tydsbeperkings nie. Die boksers het baklei totdat een van hulle van uitputting ineengestort het.
  Oleg Rybachenko het hier net gedeeltelik saamgestem:
  - Jy weet, dit is professionele boks, ek hou op een of ander manier nie daarvan nie. In amateurboks beweeg jy net om die rooster, maar in pro-boks hang te veel van promotors af. Hulle kan byvoorbeeld 'n baie talentvolle bokser verrot sonder om hom gevegte te gee. Ja, en kampioene het die geleentheid om te verhoed dat 'n te gevaarlike teenstander veg. Byvoorbeeld, bloot met die hulp van verskeie vertragings weier om 'n kontrak te onderteken.
  Dmitri skud sy vuis:
  - Laat hom net probeer!
  Tydens middagete is jong atlete ordentlik gevoer ... Daar was selfs lemoene en vir nagereg piesangs, klappers en mango's wat nie voorheen deur Sowjet-tiener-atlete beproef is nie.
  Blykbaar het die Nazi-organiseerders van die kompetisie probeer wys dat die Derde Ryk, alles goed is, baie bevredigend en jy kan luukse bekostig.
  Dmitri en Oleg Rybachenko het vir die eerste keer klappers en piesangs in nuwe liggame probeer, en pynappels vir die tweede keer (wel, met lemoene in die USSR is dit baie makliker om hul eie in Sentraal-Asië te eet!). Hier het die ouens 'n redelik algemene fout gemaak - hulle het oorgehad ... En daar was geen volwasse afrigters in die span nie ... As die Hitler-jeug 'n slagspreuk gehad het - die jonges moet deur die jonges bestuur word, dan het die Sowjet-sportafvaardiging besluit om volg hierdie voorbeeld.
  Miskien was dit nie die beste idee om te volg nie!
  In elk geval, na 'n stewige aandete met nagereg en koeke, sou nog drie gevegte gehou word (as jy nie verloor nie!) ... En met sterk ouens!
  Na die ete het die seuns redelik meegevoer geraak, Oleg Rybachenko het selfs vermoed dat hulle met iets gemeng is ...
  In elk geval, nou het die klas jong Sowjet-atlete geval, en hulle het die een na die ander begin verloor ... Boonop is die beoordelaars, saam met die skeidsregter, heeltemal brutaliseer.
  Ja, en die Sowjets het reeds teen die Duitsers geveg ...
  Aanvanklik het Dmitri draaglik gevoel, en in die eerste rondte het die kwarteindronde ...
  Reeds in die halfeindronde het hy egter swakheid in sy arms en bene gevoel ... Groot swakheid en verlangsaming van bewegings ... Maar Dmitri het aan trots gehou en vorentoe gegaan ondanks die feit dat hy baie gemis het .. Maar die seun het 'n sterk kop gehad, en die akkurate houe van 'n groot, tegniese en vinnige teenstander het hom net kwaad gemaak ... En woede en trots het hom op sy beurt toegelaat om die geveg met selfvertroue voort te sit ...
  Uiteindelik, in die derde ronde, het Dmitri sy teenstander gehaak en sy neus gebreek ...
  Die Duitser was effens verstom en in die ken ontvang. Die seun van die Derde Ryk het teruggegaan, hy was gevleg. Dmitri het sukses ontwikkel, nie vinnig genoeg gemaak nie, maar terselfdertyd 'n tasbare trippel ... Die teenstander het geval, die skeidsregter het die afslaan baie stadig begin tel ... Die Duitse seun het opgestaan, maar nie stewig op sy voete gestaan nie ... Geïnspireerde Dmitri het hom gehaas om hom klaar te maak. 'n Paar presiese swaaie... Die kind val...
  Die regter is nie haastig om hom te nader nie. Hy vra oor iets aan die kant. Hulle antwoord hom...
  'n Nuwe lome telling begin... By die telling van nege lê die seun nog... Maar die sein vir die einde van die rondte klink. Hulle tel hom op en dra hom weg...
  Dmitry sê met selfvertroue:
  - Daar sal geen vierde rondte wees nie! Dit sal net nie uitkom nie!
  In hierdie geval blyk die Russiese seun reg te wees, die sekondes het die trekpas gegee ...
  Oleg Rybachenko veg op sy beurt asof niks gebeur het nie ... Hy teken koelbloedig punte aan, en eindig dan in die vierde rondte ... En die bewegings is steeds akkuraat en vinnig ...
  Slegs hulle twee het die eindronde van die Sowjet-atlete gehaal - verteenwoordigers van die jongste ouderdomsgroep. 'n Swaargewig onder kinders, en 'n middelgewig ... Die vlieggewigkampioen is 'n paar uur voor vertrek beseer, en hulle het nie tyd gehad om 'n plaasvervanger vir hom te vind nie ...
  So net twee Russe het in die eindstryd geëindig, en al die res is natuurlik Duitsers wat goud onder mekaar sal speel ...
  Die kompetisie word aktief verfilm ... Dmitri het grimas in afsku:
  - Dis hoe hulle ons in die skande wil bring! Asof ons Russe erger is as Duitsers en glad nie Ariërs nie!
  Oleg Rybachenko skud sy kop.
  - Nie regtig nie! Enige verdeling van nasionaliteite in volwaardige en nie volwaardige is reeds deur sy eie formulering van die vraag absurd. En wat kan ek sê, as ons idees oor die algemeen internasionaal is!
  Dimitri het gelag en ingestem.
  - En ons sal hulle internasionaal klop ...
  Daar was natuurlik 'n blaaskans voor die eindstryd... En toe bou die Duitsers nog 'n vuil truuk vir die Sowjet-seuns... Hulle het na bewering aangebied om hul tekkies met glans te poets. Maar as gevolg daarvan het die skoene aan die seuns se voete skielik sag geword en begin verkrummel ...
  Ek moes dit afgooi en hardloop om dit in die wasbak te was ... Dmitri was ernstig kwaad:
  - Hoekom het hulle dit gedoen? Hulle wou ons tot 'n bakleiery uitlok, en ons dan uit die kompetisie verwyder?
  Oleg Rybachenko het redelik logies opgemerk:
  - Ja, nie net dit nie! Hulle sal ook wil wys dat daar armoede in die USSR is, en selfs vooraanstaande atlete word gedwing om kaalvoet mee te ding. Soos, watter arm kinders is daar in Rusland!
  Dmitry het voorgestel:
  - Miskien kan ons ons ouer kamerade vra vir tekkies? Dit is waar, hulle sal vir jou wonderlik wees, maar daar sal vir my wees!
  Oleg Rybachenko het sy kop negatief geskud.
  - Nie die moeite werd nie! Ons sal hulle wys dat ons in staat is om selfs in die moeilikste toestande te wen. Daarbenewens is dit nie skandelik vir seuns van ons ouderdom om kaalvoet te loop nie ... Soos hulle sê, kaalvoet kinderjare ...
  Dmitri het sy vuiste met soveel krag gebal dat sy kneukels geknars het. Die jong bokser het gesê:
  - Wel, hulle het my vies gemaak! Nee, hulle het net spesifiek vies gemaak!
  Oleg Rybachenko het geantwoord:
  - So laat die woede jou en my krag gee.
  Toe word die geheue onderbreek deur die aanraking van Dima wat langs hom vasgeketting was, het die seun gefluister:
  - Het jy dit ook gesien?
  Oleg Rybachenko het bondig geantwoord:
  - Ja!
  Dit het weer begin reën, wat nie heeltemal tipies is vir die Krim-lente nie. Dit is beide walglik en kil. Dit is selfs vuil, en die eelte wat op die sole vorm, pyn walglik van geweekte koue water. "n Kolonne met kaalvoetgevangenes het "n paar uur later, reeds laatmiddag, die woud binnegekom. Blykbaar was die SS-manne haastig om dekking te soek vir die reën. Die pionierseun het amper vergeet wat met hom gebeur het. Ja, en vir die gesig van "n jong Leninis om te dink aan die koue, klere wat deurnat is, verstyfde bene en staalboeie van duursame vlekvrye staal, wat die polse na die bloed uitgevee het.
  Dmitri het die stilte verbreek en gesê:
  - Dit blyk dat ek dit reggekry het om in die winter om die Krim te klim, maar ... Dit is op een of ander manier nie op die aarde nie!
  Oleg Rybachenko het ingestem en sy kop geskud:
  - En met ons, oor die algemeen, is alles nie soos met mense nie!
  Die woud was groot. Dennebome het in formasie aan die kante van die pad gestaan - drie of vier omtreke, met rooibruin gesplete of geel-oranje bas soos groot visskubbe, wat kompakte immergroen of blou krone tot 'n wilde hoogte verhef het.
  En op die takke is daar ook blomme, wat blykbaar petunias is. Nie 'n woud nie, maar 'n sprokie, 'n gevoel van verval in 'n ander wêreld. Maar daar is ook 'n minus - in die grond op die pad was daar baie dorings, skerp, soos staalnaalde van 'n naaimasjien.
  Van die meisies het al gekreun toe hulle op hulle trap. Dima druk sy hand en sê vir Oleg Rybachenko:
  - Dit is 'n nagmerrie! Moenie in visioene glo nie!
  Mirabela sit haar hand op Dima se blonde krimpvarkie, wat reeds begin groei het, en fluister:
  - Glo dit of nie! En kyk onder jou voete! Dit was nie genoeg om 'n infeksie na jouself te bring nie!
  Juniper het dik gegroei in die onderbos en ... reeds ryp wilde aarbeie met aarbeie. Die gees het gestaan - 'n mengsel van lente denne en lente aarbei en jenewergeur. Dit het gelyk of dit nog warmer word. En ek kon eenvoudig nie glo dat 'n honderd treë hiervandaan nie - nat, indien nie toendra nie, watter soort toendra kan in die Krim wees? Maar tog, slegte weer en swart koue klippe, waaronder die fascistiese hordes marsjeer. Dit is jammer dat die bewondering nie lank gehou het nie - pyn in die hande, mond en rug, koue, vogtigheid het teruggekeer, en Oleg Rybachenko het baie ongelukkig gevoel. Net tot die limiet.
  Die uitstekende studente-pionier het egter skielik gelag. Meer as een keer in die kort tydjie wat hy hier in gevangenskap deurgebring het, het hy gedink: wel, alles is sleg, dit kan nie verder en erger gaan nie! En elke keer het dit geblyk - daar is selfs baie.
  Op 'n vreemde manier het hierdie gedagte hom 'n bietjie vertroos. Oleg het selfs die kaart van die Krim uit die Atlas begin onthou. Maar hy kon dit nie onthou nie - en het sy pad verloor in verbysterde nadenke dat iets heeltemal onmoontlik gebeur het. Jy kan 'n ander tyd ingaan - dit is wetenskapfiksie sedert die tyd van Mark Twain verlief geraak het. Na 'n ander ruimte, wat meer modern is, na 'n ander planeet - veronderstel! Te hel daarmee, met die verstand - ewe skielik is dit superbeskawings; mense wat 'n miljoen jaar voor die mensdom in ontwikkeling is, geniet dit! Alles onmoontlik is moontlik - ek weet verseker!!!! Maar sodat jou wese, geheue, alle uitdrukking en nie net joune terselfdertyd sou verander nie?! Dit is totaal - grensloos en transendent ...
  Oleg Rybachenko het vir Dmitri gevra:
  - Het jy 'n plan vir die geveg?
  Die seun het geantwoord:
  - Die plan is eenvoudig - tref! - Skud die maer een, waarop elke been met sy rug sigbaar is, het hy bygevoeg. - Maar dit is ewe goed as jy nie net 'n geraamte is nie, maar kragtige spiere op jou speel. Lekker slaap... Maar jy het kleiner geword!
  - Klein maar gewaagd! - Afgesonder, maar gepas geantwoord Oleg.
  En die pad het gladder geword, intussen vinniger geword. En dit is so vreemd dat in die Krim, maar dit lyk asof alles uitgesterf het. "n Paar keer het motorfietsryers met "n gehate swart swastika na ons toe gespring. En toe het 'n konvooi vir sowat vyf minute na hulle toe gesleep - groot waens ingespan deur filosofies-soekende bityugs met toe sakdoek-bagasie, waarop gegolfde polisiemanne-muzhiks in kamoefleerreënjasse en verbande van verraad gesit het. Ook vergesel van 'n vervoerder. Anders as tenks, het Hitler baie van hulle. Toe het nog 'n afdeling op vragmotors, plus motorfietse met 'n syspan, die gevange slavinne maklik verbygesteek. Daar is honderd motors, nie minder nie, amper almal in kakiekleur geverf.
  Onderweg het die Nazi's na mekaar geroep met die kolomme gevangenes wat in die kop gery het en in werklikheid kon ruiters, slawe en Oleg Rybachenko sweer dat die stemme spot. Die SS-wagte het stilgebly. Die dokters het op 'n soort pantservoertuie gery wat soos skilpaaie gevorm is en swaar, steeds trekkende ruspes. Hulle het gesukkel met masjiengewere. Maar dit blyk, dink Oleg, dat hulle nie regtig van hierdie rol hou nie - wagte-begeleiers ... Hulle het selfs hul dierlike snuit weggesteek.
  Dima het opgemerk:
  - Eksekuteurs word ook nie in Duitsland gerespekteer nie!
  Mirabela sê weer iets en knik agter die gemene SS-soldate aan. Oleg sug.
  - Maak hulle dood! Almal vir een, aan Hitler!
  Dima het met 'n sug opgemerk:
  - Eh, ek verstaan nie hulle taal nie. En dan sou ek vra of ons uiteindelik gou sal kom ...
  Oleg Rybachenko het traag opgemerk:
  - Ek ken Duits, maar dit is van min nut!
  Intussen het die reën opgehou, en die lug het oor die bome opgeklaar, die son het verskyn. Oleg Rybachenko het nog 'n probleem gehad - hy wou op albei maniere al hoe meer toilet toe gaan. En iets het gevra: dit is onwaarskynlik dat hulle hierdeur sal stop. Om een of ander rede, die onmoontlikheid van so 'n elementêre saak, die feit dat dit selfs hier van iemand anders se wil afhang, was die pionierseun heeltemal kwaad. Daarbenewens het die begeerte nogal pynlik geword. Beide die SS-manne en hul volgelinge het hierdie probleem sonder ophou opgelos, maar dit het net walging veroorsaak, en nie 'n begeerte om hul voorbeeld te volg nie.
  Soms is jy spyt dat jy genoeg gevoed het om nood te veroorsaak. Fasciste weet hoe om probleme te veroorsaak - gebore sadiste. Of was dit die manier waarop die party hulle grootgemaak het?
  Oleg Rybachenko het reeds begin om ernstig geteister te word, toe hy skielik die nog klam lug intrek, met rook, toe 'n hond blaf en mensestemme word gehoor, aan die regterkant, skerp, het dadelik begin opklaar, waarop soldate iets doen - net 'n dosyn of drie, en daaragter het rook bo klip en massiewe geboue opgestyg. Kinders geklee in kamoefleer het kop uit die pad gehardloop na diegene wat in die veld geleë is. Nie Russe nie, te oordeel aan die krete en armbande met 'n swastika, was daar twintig van hulle - hulle het gehardloop en geskree. Teen die tyd dat die kolonne die dorpie nader, het minstens 'n dosyn soldate reeds uitgekom om hulle te ontmoet - met groot granaatwerpers en draagbare masjiengewere toegerus met breë granaatwerpers. Hulle is gelei deur 'n stewige ou man in die uniform van 'n SS-generaal.
  Of dalk nie oupa nie, maar net grys hare, want daar was geen ander tekens van ouderdom in hom nie, en die gebaar van 'n lang geknoopte hand, versier met goue armbande, het koninklik en heerserig gelyk.
  En hy het toekennings ... Oleg Rybachenko lees in die naslaanboek, en was verbaas - dat so baie versamel kan word in 'n versameling. Die hoogste is die Ridderkruis met eikeblare en swaarde. Slegs hierbo, dieselfde, maar met diamante, asook die Grootkruis van die Ysterkruis, maar net Göring het so 'n toekenning. Die Ster van die Grootkruis van die Ysterkruis is selfs hoër, en deur die geskiedenis van Duitsland is dit aan al twee persone toegeken - veldmaarskalke Blucher en Hindenburg. Wel, die orde van die arend met diamante sal hoër wees.
  Die kolom gevangenes het gestop. Die pot-pens "dokter-baas", soos Oleg Rybachenko die hoof van die konvooi gedoop het, het afgeklim en met die gryshaar gepraat. Die res kyk fronsend en gespanne na die konvooi. Oleg Rybachenko het opgemerk dat almal in die veld hul werk laat vaar het, en die kinders wat weggehardloop het, het amper naby gekom. Die eerste Duitser, hulle het in 'n kolom gemarsjeer. En agter hulle is die plaaslike inwoners - maer: kaalvoet of in geweefde bastskoene. Plaaslike bedelaar-ouens het geblyk net in kleurvolle geruite hemde - swart en wit - Sulke verslete enes dat dit nie dadelik duidelik is waar die seuns is, waar die meisies is nie; almal ruig, ligharig, maar grys van stof of bruinrooi, langhare, monsteragtig vuil, maar met lewendige, helder oë - nuuskierig, 'n bietjie bang en duidelik jammer. Oleg Rybachenko het ook opgemerk dat die SS-konvooi so na as moontlik aan die slawe en weg van die plaaslike mense probeer bly. Die Nazi's het nie geskreeu nie, nie geboelie nie en het oor die algemeen stil gedra.
  Margarita, wat hierna gekyk het, het opgemerk:
  - Waar het die SS-bravade gegaan?
  Oleg Rybachenko het spitsvondig geantwoord:
  - Het na swepe en lusse gegaan!
  Die gryserige generaal het intussen net 'n paar keer met degeneratiewe snoete na die SS-manne gewys, en toe, toe die vet man iets met skuim by die mond begin beswaar maak, waai hy sy hand, skerp, asof hy met 'n swaard. En die vet man het ook sy hand gewaai, maar met 'n ergerlik ingestemde kyk, en dan 'n kort opdrag gegee. Pantsermotors het gebrul, en die Wolf Riders het in die pad af aangestap. 'n Halfdosyn plaaslike soldate het gevolg. Die res het die slawe omsingel, en die kolom het weer beweeg. Die grys hare het op beide die kinders en die werkers in die veld geskree, en hy het self langs die afgelaaide menslike begeleiders geloop.
  Dima het bibberend opgemerk:
  -Iets wat hulle nie gedeel het nie!
  Mirabela het met 'n glimlag gesê:
  - Ja, laat hulle stry en los mekaar se ingewande!
  "n Bonkige jong bebaarde man van die plaaslike SS-vegters, wat sy plek langs Oleg Rybachenko ingeneem het, het vir die seunspionier gefrons, sy ligte masjiengeweer geskud en dan in sy kop geskree:
  - Is jy 'n Russiese vark ten minste iets om te dink?
  En glimlaggend het hy bygevoeg:
  - Sal ons in Moskou en Washington wees of nie?
  Oleg Rybachenko het besef wat hulle van hom wou hê, vinnig sy kop gedraai, Margaret se blik ontmoet - desperaat en terselfdertyd asof hy sê: "Gelukkig - groot dinge wag vir ons!" - maar die gryserige generaal het dit afgewaai, en die bebaarde man, wat nog iets brom, kyk spyt na Oleg en sê niks meer nie. Oleg Rybachenko het amper verstaan wat hy wou hê ... Laat dit selfs vaag wees.
  Maar soveel te beter, so die eksperimente maak steeds sin? Wil die Duitsers werklik op hierdie manier die toekoms ken? Maar dit blyk 'n teenstrydigheid te wees. Vriendskaplike bokskompetisies is ná so "n oorlog nie ter sprake nie. Fascisme en kommunisme is vir ewig vyande. Of is daar iets anders ... Hoe seer het die slape gepyn.
  Die militêre nedersetting het geblyk agter 'n lae, maar soliede palissade te wees - met 'n platform vir die soldate van die monsteragtige SS-organisasie, met kragtige - egter wawyd oop - hekke. Net een ding het vir Oleg Rybachenko vreemd gelyk - klippoortpilare, bedek met uitsny in die vorm van oneindig kronkelende blomme en stingels. Hierdie pilare het glad nie gepas by die algemene voorkoms van die dorpie, waar dit vuil was nie (maar miskien was dit na die winter?), En die huise, gebou van klipteëls, in breë skeure met gelerige mos ingevou, bruin geword met plat grasdakke.
  Maar daar was 'n ACS. Daar is geen selfaangedrewe geweer nie, en op 'n ruspebaan, 'n modifikasie wat onbekend is vir die nuuskierige Oleg Rybachenko. Hier, byvoorbeeld, wapens - 'n mortier nie minder nie as 350 millimeter in voorkoms. Hy het erken hy het nog nooit van so iets gehoor nie.
  Boonop lyk die motor of hy minder as tagtig ton weeg, en hoe is dit enigsins langs die Krim-berge gesleep? Wil jy onneembare Sevastopol ervaar tydens die aanranding? Van hierdie aanname 'n bietjie pyn in die leë maag. Wat sal die Russiese soldate onder sulke houe moet doen. Hier het alles die Middeleeue geblaas, gemeng met moderniteit en tegniese innovasies. Soos gate met klokkies en fluitjies. Jy sal nie eers verbaas wees as daar 'n TV hier is nie, en selfs 'n kleur een. Nie swart en wit nie.
  Die kamer het geblyk dieselfde te wees, waarin hulle die slawe gebring het, of eerder gedryf het. Maar, nee - erger, want hier het niemand die moeite gedoen om die krake met sementmortel te bedek nie, en dit ruik baie bekend aan Oleg Rybachenko - varke. Onder die hangar het die slawe besluit om óf 'n verlate óf tydelik leë skuur aan te pas (die reuk van sulke plekke verdwyn amper nooit nie).
  Margarita frons so dat sy verskriklik geword het en gekerm het:
  - Hier is ons weer verlaag! Wel Hitler jy kry net my!
  Maar dit was 'n dak oor hul koppe. Boonop was die slawe losgeketting. Alhoewel, soos Oleg gevrees het, het hulle nie hier 'n toilet voorsien nie. In die vorige perseel, waar die tronk meer modern is, is dit baie gemakliker. Fritz, al hou die vark nie van vuilheid nie.
  Hy het egter daaroor gedink, nadat hy reeds sy besigheid by die verste muur gedoen het. En sug. Wat kan ek sê ... Dit is nie baanbreker nie, dit is glad nie mooi nie. Alles is nie in die broek nie, reeds 'n klein oorwinning. En die meisies ook, moes blykbaar hier wees ... Dis beter om nie te kyk nie ...
  Aurora verloor egter nie moed nie:
  - Nog 'n avontuur... Ons leef en asem hierdie geluk in!
  Oleg Rybachenko het gesê:
  - En in die volgende wêreld kan dit baie beter!
  Die vurige duiwel knipoog vir die seun:
  - Ek is gereed om te argumenteer, die geleentheid om te kyk hoe dit in die volgende wêreld nie van ons sal wegdryf nie!
  Oleg Rybachenko het sag in reaksie gesing. Dit het gehelp om vernedering en skaamte te hanteer;
  Ek sal spoorloos aan die vaderland wy -
  Laat daar 'n prestasie wees, 'n vegter is verhewe!
  Die slag van die swaard en die handskoen word gegooi,
  Meedoënlose Koning van die Aarde Wet!
  
  Die vulkaan is aan die brand - die water het gekook,
  My amber lippe van liefde!
  Ek wil 'n oomblik van vryheid hê
  Hoe lugtig en rein is jy nie!
  
  Brand soos goue kosbare hare,
  Hy het sy hande gewaai - 'n vlerk het gegroei!
  Die Here het vir my 'n onskatbare geskenk gegee
  En dit het dadelik vrolik geword, lig!
  
  Waar God verbygegaan het: daar het 'n dal gegroei;
  Bloeiende, welige wit rose!
  Daar sal eer wees - die middel van alle wêrelde -
  'n Geskenk op die altaar wat ek aangebied het!
  
  Ja, ek weet, sondig, geassosieer met heksery,
  En nie die paradys en ruigtes waardig nie!
  Maar op Golgota saam met Christus,
  Ek het gesnik en die ikoon in 'n mantel toegedraai!
  
  My jy is die beste beeld van alle bruide,
  Ek glo die Almagtige, die gees sal transformeer!
  Ek sal my onwaardige kruis dra,
  En Ek sal die skild wat uit my hande geval het, ophef!
  . HOOFSTUK 7
  Hulle het hulle in 'n skuur gevestig, so hoekom ophou as die Nazi's gewoond is om selfs beeste beter te behandel as Sowjet-burgers.
  Drie plaaslike seuns, onder beheer van die SS, is in die strooi ingesleep. Hulle het vinnig gejaag, met hul kaal, stowwerige hakke flits, groot armsvol teruggebring. Verlede jaar s'n het hulle dit gesleep, maar baie, amper 'n hooimied. En sewe of agt minute daarna, nie meer nie, het 'n vrou verskyn wat saam met twee plaaslike meisies 'n paar groot platkoeke en twee stewige sirkels kaas gebring het. Sy het in Oekraïens gepraat en die kos behendig vir almal verdeel. Oleg Rybachenko het nuuskierig geword: baie het haar en die seuns oor iets gevra, en al drie het gewillig geantwoord.
  Daar is baie Duitsers en hulle monteer iets hier. Maar weereens, niemand weet nie! Uiteindelik het dieselfde seuns 'n emmer water gesleep, en die deure styf gesluit. Deur die gedrag van sy metgeselle het Oleg Rybachenko verstaan: dit is 'n uitstappie, hulle sal vandag nêrens anders gedryf word nie.
  Margarita het haar broer in arms water aangebied en gesê:
  - Verfrissing sal nie seermaak nie!
  Die brood was vars, maar ongewoon, 'n soort swaar (daardie ou stuk wat in die oggend geëet is, kon Oleg Rybachenko nie die smaak onthou om te vergelyk nie). Óf ongebak, óf hulle eet dit altyd hier (of eerder, heel waarskynlik die tweede, die res het geëet en het geen ontevredenheid getoon nie). Maar die kaas het vir seker plaaslik geproduseer geblyk te wees - baie goed, soortgelyk aan fetakaas, wat Oleg Rybachenko aanbid het. Dit is jammer dat die stuk net 'n derde van die palm was. Ja, selfs 'n tienerseun, nie 'n man s'n nie.
  Margarita het die uitgeputte broer ondersteun. Hy het op die strooi geval, asof afgekap, gekou wat hy gekry het, gelê, nie eers begin drink nie. Oleg Rybachenko het skielik besef dat hy bewe. Mens kon maar net hoop dit was net 'n skudding na die koue, en veral wilde visioene. Dat na slaap hierdie bewing sal verbygaan. Rybachenko Oleg het probeer om vir homself meer strooi op te hark en, indien moontlik, daarin te delf. Hy het nêrens sy eetlus verloor nie, het hy homself gerusgestel, maar soos hy mense gehoor het; by 'n temperatuur is die eerste ding wat die begeerte afsny om te eet. Oleg Rybachenko self was nog nooit siek nie - danksy die genetiese struktuur. Ek het weliswaar nie soortgelyke eksperimente op hom opgestel nie, insluitend baie ure se wandelings in die koue. So... Maar miskien sal dit. En indien nie, dan is daar 'n kans dat hulle hom ter wille van die wetenskap sal behandel ...
  Sommige meisies bewe net soveel, maar niemand hoes nie.
  O, hoe het moegheid op die pionierseun geval, van kop tot tone! Polse wat in bloed ingevryf is, opgeswelde letsels op die rug, beseer, platgeslaan en bene wat begin opwarm het - alles het gepyn, maar hierdie gekerm het net die begeerte om te slaap en slaap laat toeneem.
  En dit is skrikwekkend om aan die slaap te raak - jy word dalk nie wakker nie, of nog erger, weer in 'n visioen. Tog nogal interessant.
  Oleg Rybachenko het sy oë toegemaak en dadelik in die arms van Morpheus ingeswem - vol drome, kleurvol en oorverdowend klinkend.
  Een en die toetse het nie daar geëindig nie ... Die ringbedekking is verander deur ysterplate met spykers te installeer wat genadeloos in die kaal hakke van die seuns ingegrawe het ...
  Oleg Rybachenko het selfs gehyg, maar uitgehou, hoewel hy nie kon stilstaan nie, en Dmitri het selfs gedans en begin grom ...
  Hul mededingers was sterk, en was duidelik ouer as wat amptelik aangekondig is. Dmitri se mededinger is byvoorbeeld 'n kop langer as hy, en die antennas breek reeds deur ... Maar, hoe kan die antennas op die ouderdom van elf deurbreek?
  Oleg Rybachenko se opponent is ook baie groter en swaarder, en terselfdertyd is die gangster se gesig nie kinderagtig nie.... Die seun is egter geen vreemdeling nie, die ring is 'n ring, allerhande mense ontmoet daar!
  Albei gevegte het gelyktydig plaasgevind .... Ons moet vinnig klaarmaak, want middernag is reeds nader ...
  Die getransformeerde Dima het byna dadelik swaar houe in die gesig begin mis. Sy teenstander het 'n voordeel gehad in die lengte van sy arms, in gewig, en het gelyk of dit perfek voorberei was, beide fisies en tegnies ... Die spiere in die algemeen is soos dié van 'n atleet se pitching ... Dimka is egter baie gebeeldhouwd en vinnig ... Hy was vinnig, nou stadig ...
  Vergiftigde Dmitri in die eerste ronde het baie enkel- en dubbelhoue gemis. Selfs onder die regteroog het 'n hematoom begin swel ...
  Die tweede rondte het selfs erger uitgedraai, sy teenstander het vorentoe gegaan en geslaan, geslaan, geslaan ... En Dmitri het homself amper nie verdedig nie, net om sy kop agteroor te gooi, het die houe versag, selde, maar onverwags gedruk in reaksie, en soms uitgetrek sy opponent ... Hy het in Duits gegrom:
  - Jy Russiese beteken nie volwaardig!
  Dmitri het hard geantwoord, ook in Duits:
  - En jy is 'n Duitser, jy sal heeltemal uit 'n Rus kom!
  Hy het woedend geword en sy elmboog in die neus gesit ...
  Gewoonlik is Dmitri se neus in hierdie heelal baie sterk, en dit is nog nooit gebreek nie, al is dit getref, maar in hierdie geval was dit nie 'n hou wat deur 'n handskoen versag is nie, maar die punt van 'n harde elmboogbeen.
  En die bloed het oor die seun se gesig gevloei en dit gedwing om af te lek ... Dimka antwoord ... Gevang na Die vyand het effens geskud en hy steier, maar hy het nie genoeg krag gehad om op sukses te bou nie - sy bene met deurboorde sole het gelyk gevat te word.
  Die derde ronde blyk nie minder moeilik te wees nie, die teenstander het desperaat gedruk, maar Dmitri het meer gereeld begin blokkeer, wat houe weerspieël ... Die reëls van die eindstryd is verander, aangesien ons praat oor 'n internasionale goue medalje, die aantal rondtes is tot vyftien verhoog ... Soos 'n pro. Ek moet sê 'n baie wrede besluit met betrekking tot die tieners, wat daardie dag reeds vyf keer baklei het ... Dit is waar, Dimka het ook vinnig klaargemaak, en sy teenstander is duidelik in die steek gelaat sonder veel stryd ...
  Maar ná die eerste vier baie aktiewe rondtes het Dmitri se opponent ietwat verlangsaam. Hy het ook moeg gevoel, sy asemhaling het baie meer onstuimig geword en terselfdertyd swaar ...
  Dimka het, ten spyte van die hematome en erge brandende sensasie in sy kaal voete, selfs 'n oplewing van bykomende krag gevoel. In die sesde ronde het hy selfs die opponent verskeie kere in die kakebeen geslaan ... Maar hy was ook standvastig, groot, en moontlik ook gedoop ...
  In die sewende ronde het Dmitri se afskuwelike teenstander effens van taktiek verander en begin om soveel houe as moontlik in stryd met die reëls te probeer, om met sy elmboog, of selfs met sy kop te slaan ... Dima het selfs meer gereeld begin slaan, en in die agtste rondte het hy privaat sukses behaal, uiteindelik, gevloei uit die opponent se groot neus yushka ... En toe hy weer sy elmboog beweeg, het hy self in 'n aankomende paal vasgehardloop ... Spotende Dmitri grom vir hom:
  - Nou, dit gevang, wat byt!
  Die Duitser was nog meer verspreid, hy het nog op 'n aparte skiethaak gereken!
  Oleg Rybachenko het meer gelykop geveg, amper sonder om te mis, en benut die feit dat sy teenstander te wyd geswaai het, hy het sy ken teëgekom met 'n linkersteek, of 'n regterkruis ... Maar die groot Duitse kind het nie op hierdie houe gereageer nie op enige manier. Toe verander Oleg Rybachenko sy taktiek en begin werk aan sy opponent se afgeplatte neus... Die Duitse snuffel het lank gehou, maar teen die sewende rondte het dit begin lek...
  Ek moet sê dat die teenstander van Oleg Rybachenko uitgekom het om 'n ander, ligter en ligter seun te vervang. Eersgenoemde het gelyk of hy beseer was (alhoewel dit natuurlik 'n Nazi-truuk is!) ... Daarom was hy fris aan die begin van die geveg, en kon hy 'n woes tempo opklim.
  Maar in die negende rondte het Oleg Rybachenko ook 'n bietjie gegaps en 'n hou gemis, waaruit hy platgeslaan is ... Die seuns se kaal, afgestampte bene het hulpeloos getol ... Olezhek het egter vinnig opgespring sodat die uitklophou getel sou word nie. Gooi, hang aan die vyand ...
  Hy het dit afgeskud en gehaas om dit klaar te maak ... Die toeter het omtrent aan die einde van die negende ronde geklink, maar die skeidsregter het gemaak of hy nie hoor nie ...
  Oleg Rybachenko het 'n paar swaar houe gemis, maar vasgehou en dit sag gemaak deur sy kop te skud. Die vyand het woedend geraak en het reeds niks opgemerk wat gedors is nie. Hier het die Sowjetseun, refleksief, maar baie sterk, die liggaam na hom geslaan ... Die slag het reg in die lewer getref ... 'n Baie gevaarlike treffer ...
  Die opponent het nog 'n paar houe gemaak en sy groot gesig het pers geword. Hy sluk krampagtig lug en val vorentoe en begin wriemel... Die skeidsregter het dadelik die geveg gestaak, en die dokters het die ring ingehardloop... drup...
  Dit het 'n wrede uitwerking op Dmitri se vriend gehad en hy het op die offensief gegaan teen 'n merkbaar moeë teenstander ... Tiende, elfde, twaalfde rondes ... 'n Moeilike uitruil van houe, maar met Dmitri se duidelike voordeel ... Die dertiende rondte het ietwat gelyk gemaak. af, as gevolg van 'n desperate seekat Duitser, en die Sowjetseun het 'n sny in sy wenkbrou gekry .... Maar in die veertiende het Dimka, wat opgebeur het, weer die inisiatief in eie hande geneem. Hierdie ouens het byvoorbeeld steeds niks van Mohammed Ali geweet nie, maar in baie opsigte het hulle sy taktiek gekopieer.
  Teen die vyftiende rondte het die Duitser se hande van moegheid gedaal, en hy het nie meer op die houe gereageer nie, maar net gestaan en Ariese stamina getoon .... Daarbenewens het Dmitri, van besprinkelde doepa en monsteragtige moegheid, gewoonlik slaan slae baie swakker geword . Laat dit wees! Maar aan die ander kant was daar baie, baie, en hulle het op die onbedekte ken van die vyand gereën. Uiteindelik, die kop, die Duitser kon dit nie verduur nie, die limiet van stamina was uitgeput en hy was 'n verteenwoordiger van die "Ariese" nasie, net soos die grond afgegly het, ongeveer vyftien minute voor die einde van die laaste rondte ...
  Die skeidsregter het onwelvoeglik stadig begin tel, maar nadat hy vyf getel het, toe hy gesien het hoe verskriklik onbeweeglik Dmitri Lebedev se opponent was, het hy gestop en geskree:
  - Meer soos 'n dokter!
  En nog 'n jeugdige "superman" is hospitaal toe geneem.... Daarna het die wenfinaliste tougestaan na die kolom en begin marsjeer... Roosblare het van bo af gereën.
  Die lang seun Dmitri glimlag breed, hy was vrolik. Maar toe merk hy skielik op dat die kamera nader aan hulle beweeg het, en was besig om nabyskote te neem van die kaal, swaar gespikkelde en effens bloeiende voete van Sowjet-seuns ... Sy gemoed het dadelik verswak en hy het probeer om sy ledemate agter die luukse vergulde tekkies van ander jong Duitse atlete of begrawe dit in blomblare.
  Oleg Rybachenko het hom aan die hand getrek:
  - Moenie! Dit is jou verleentheid wat laggies en twyfel sal veroorsaak ... Boonop loop in Duitsland, ná die verklaring van totale oorlog, byna alle kinders kaalvoet, wat jy self in die strate van Berlyn gesien het. So maak jou rug trots reguit.
  Die medaljes aan hulle was op bruin linte en egte goud, sowat vyftig gram in gewig en 900 fyn. Natuurlik, vir Sowjet-seuns is dit 'n groot bedrag - ongeveer ... Dit is selfs moeilik om te bereken, aangesien Sowjet-geld blykbaar amptelik verseker is, maar in werklikheid is die uitreiking sonder 'n goudreserwe gemaak.
  Toe die Sowjet-pioniers die platform bestyg het, het die volkslied van die USSR geklink. Terloops, dit was nog nie Alexandrov se musiek nie, iets soos 'n internasionale. Oleg het groot inspirasie hier gevoel en toestemming gevra om te sing...
  Himmler, wat by die kompetisie teenwoordig was, het genadiglik toegelaat:
  - Ons sal baie bly wees om die samestelling van ons gaste van Groot-Rusland te hoor.
  Oleg Rybachenko buig eers na regs en toe na links, waarna hulle saam met Dmitri gesing het;
  In die lewe is jy 'n ridder, jy vlieg soos 'n arend -
  En jy wil nie die landings weet nie!
  Vir ons is toekennings glad nie 'n fetisj nie -
  Ons het net een aanvaarbare weg na die konings!
  
  Eers 'n rooi das vasgemaak,
  Toe die oorlog dan kom...
  'n Maer seun het 'n graaf in sy hande geneem -
  Sodat die naald nie in die bors steek nie!
  Kinders het kaalvoet loopgrawe gegrawe,
  'n Stuk oue vir drie ...
  Opwarm in die koue met kookwater,
  Van bytende pakke, baie kwaad!
  
  Die vegter het gesterf en die masjiengeweer het geval,
  Sy seuntjie het dit opgetel!
  Magtig soos "Katyusha" 'n slag geword het,
  Vreesloos, jong span!
  
  Ek skiet op die ketting van swart skaduwees
  Waar het jy jou skerpte gekry?
  Soos in die ou tyd die skerpste swaard,
  Jy het gehardloop om die straf te weet!
  
  Oorlog sonder jammerte, helaas, is nie 'n moeder nie,
  Daarin is die droogte van die woestyn 'n verskriklike hitte!
  Maar vir die Vaderland moet jy jou lewe gee,
  Dan sal jy geluk as geskenk ontvang!
  
  Maar hoe is dit om verlief te wees?
  Nie elke seun weet dit nie...
  Wanneer die strome bloed giet -
  Nazi's wrede moorde!
  
  Maar Moederland is liefde,
  Daarin is die heerlikheid van helder geslagte ...
  En moenie jou hart kruis nie
  Daarin, Stalin - Staal en Vlam - Lenin!
  
  Wees 'n stralende tyd -
  Heilige saak van kommunisme...
  Die bose horde is gebreek -
  En nazisme weggeruk!
  
  Die hele mensdom is...
  Rade verenig!
  Laat daar 'n paradys op die planeet wees
  Ek is 'n ridder - Rus s'n is onoorwinlik!
  Oleg Rybachenko en Dmitry het hoër gespring by die laaste woorde en sodoende die indruk van hul liedjie verder versterk.
  Die staanplekke het entoesiasties gefluit en toegejuig ...
  Terwyl die seuns oor die algemeen 'n taamlik interessante en gunstige droom vir hulle gesien het, het die meisies teruggekeer na die voorheen onderbroke vang van die skip. Reeksvisioene is skaars, maar daar was duidelik iets meer daaragter.
  Meer presies, nie die optrede nie, maar die vervulling van die missie van die Hyper-Heks en die Russiese Demiurge-gode. Oefen jou onsterflikheid.
  Nou die volgende kompartement, hier is die probleme van watter kant die deur oop is, en vanwaar dit afgeslaan word. Dit is die beste om dit te vermy of te waag. Dit is egter oukei as sy die knop draai, sal hulle haar vir haar dronkaard vat. Toe kyk iemand ongeskeer onder die patrijspoort uit, die meisie het skaars tyd gehad om in te kruip. Hy sal dit egter nie so vinnig oorweeg nie. Die deur is toe en jy moet klop.
  - Wie is daar? - 'n Gespanne stem piep.
  - Die uwe! - Aurora het in Engels geantwoord met 'n duidelike Texaanse tint, wat 'n onverwagte talent vir tale toon. - Ons het plaaslike rum gebring, whisky is siek.
  - O ja! Vinniger! Die matroos agter die deur gil soos 'n vark. - Natuurlik rum!
  Massiewe deure wat jy nie met 'n granaat kan deurbreek nie, is oop. "n Tipe met "n verwarde voorkoms word gekies, saam met hom nog "n paar halfgeklede vakke. Van hulle, asof tydens 'n gasaanval, dra dit, of eerder intens slaan, met 'n dampe,
  - Waar is die rum! het hulle eenstemmig geskree.
  - Jy is so goed! - Die rooiharige Aurora skiet met groot plesier en lê stapels matrose. Ek het soveel as drie en 'n half dosyn neergelê, ek sal die clip moet verander. Dis goed dat die koeëls klein is, kompak, jy kan baie saamneem.
  - Nog 'n kompartement skoongemaak! - Met 'n sekere mate van herfskoelte in haar stem, het sy gesê. - Ons het daarin geslaag om 'n paar skote te maak, maar hier hoop ek dit is nie hoorbaar nie.
  Snow White the Terminator het geantwoord:
  - En die wat gehoor het - word doof!
  Margarita Aurora het by die volgende kompartement verbygegaan, 'n bietjie gedraai, 'n bietjie langs die gang geskiet, agtertoe gegaan, gesien hoe haar zombiemaat met die Yankees worstel. Die dooie man het egter nie sterk krag getoon nie en het die nekwerwels gebreek.
  Wel, jy het ons amper verraai! - piep 'n meisie-Komsomol-lid.
  - En wat was oor om te doen! Hy het my opgemerk en amper alarm gemaak! - Zombie het die vorm van 'n beledigde hond aangeneem.
  - Wel, jy het 'n idee! Lê en wees nederig. - Margarita het die "bediende" met haar vinger gedreig en haar voet saggies op die dek geslaan.
  Ons moes na die agterstewe skiet, een van die soldate het 'n granaat uitgegooi, dit het gedreig, alles sou ineenstort. Die Amerikaanse analoog van die F-1 het soos stadige beweging gevlieg. Die besluit is onverwags gebore, dit is nie in die spesiale magte geleer nie. Margarita het skielik die skyfboemerang gegooi. Sy draai haar derde oog aan en het letterlik saamgesmelt met 'n dun stuk swaardiens metaal. Die geestesoog het die beweging van die skyf gevolg, en toe het die punt tussen die teëls vasgesteek en die geweer en die lont gesny wat die toegang tot suur blokkeer. "n Sweetkraal rol oor die blondekop Terminator se voorkop.
  - Sjoe, ek het amper opgegooi! Dit is net 'n wonderwerk. Dankie Moeder van God dat U my 'n sondaar gered het.
  Die rooihaar Aurora het haar gehoor en besorgd gesê:
  - Wat is daar?
  - Hulle het 'n granaat gegooi! - Windhond Margarita het geantwoord.
  - Ek het nie die ontploffing gehoor nie! - Verras beer-Komsomol lid.
  - Jy sal dit nie glo nie, ek het dit 'n boemerangskyf gemaak. Die wit vegter giggel.
  - Dit is hoe dit gebeur. In beginsel weerspreek dit nie die wette van die natuur, as jy tussen die teëls. - Aurora het 'n skyn van 'n vy gemaak met haar kaal tone.
  - En so het dit geblyk! - Margarita het geglimlag.
  Die vurige duiwel het nuuskierig geword:
  - Hoeveel gedood in die agterstewe?
  Die pragtige Korshunova het trots geantwoord:
  - Agt-en-twintig mense, en die nege-en-twintigste is deur 'n zombie verwurg.
  - Nie veel nie! Nou beweeg ek deur die kajuite om die hele skip skoon te maak. Help my! - In die stem van die rooi Aurora klink nou ongeduld.
  - Wel, ek sal saam met jou beweeg. - Margarita het skielik 'n stuk bebloede been van haar hare afgegooi.
  Die vurige Aurora het blitsvinnig deur die pakkamer binnegedring, hier het verskeie offisiere reeds geslaap, en die wagte het van kant tot kant beweeg van die drinkery. Hulle het egter geskree:
  - Jy kan nie hierheen kom nie!
  - Dringende verslag van Hamilton. - Die vurige Komsomol-meisie het geantwoord en 'n draai gegee, amper puntloos. Die koeëls vlieg stil, die lig is ook nie die regte een nie, jy sal nie dadelik verstaan dat hierdie masjiengeweer op jou afvuur nie. Dit was dus wonderlik as iemand gereageer het. Daar was agtien lyke, en kort voor lank het nog vier by hulle gevoeg, uit die badkamer, selfs ses - 'n paar lyke het in 'n omhelsing uit die loop geval. Een van die as het aan 'n prostituut behoort.
  Stille graf in 'n U-draai,
  Het die ondergang gevind - diertjie!
  Vandag 'n dollar - môre 'n koeël in die voorkop,
  So 'n gevaarlike beroep!
  
  Ja, die meisie wou jou nie hê nie
  Marteling, eksamen slaag ...
  Daar was ander verwarde drome
  Draai net vinnig esels!
  
  Vir 'n rivier van sjampanje om te vloei
  Seiljagte, motors - alle eer!
  Bokkies is sonder 'n rekening met 'n hand gegryp,
  Die meisie het op gemeenheid besluit!
  
  Maar net 'n idioot dink
  Die bordeel is goed en baie pret!
  Ek het my mond gestop met swart kaviaar -
  Ek het nie geweet jy het vir jouself VIGS gegee nie!
  
  En niemand sal na die graf kom nie,
  In vrees om gedoop te word, vader!
  Die uitkoms was baie sleg.
  Voormalige kliënt kerm selfs!
  
  Jou kinders sal nie goed onthou nie,
  Dis jammer om so 'n ma te ken!
  Wat bly vir hulle oor - 'n tronkskuiling -
  Verdra die straf stilweg ...
  
  En daarom, meisie, studeer jy
  En werk vir die Moederland-skoonheid!
  Dan sal daar 'n pad wees sonder resessie op...
  Anders, braai vir ewig in die onderwêreld!
  Die vurige Duiwel het saamgevat en voor die gevalle prostituut gebuig.
  En so het sy verbygegaan, soos 'n skaduwee wat aan die muur vasgeplak het en verder in die gang af. 'n Waaier waai van die kant af, haal hitte op, Aurora het haar hare in 'n bytende vlegsel ingeweef, so die sensasies is aangenaam. Sy stap na die deur, as die warm lug oopgemaak word kan dit diegene agter die toonbank wakker maak. Bietjie huiwer, maak dan glad 'n smal kraak, kruip daarlangs. Ek het die kielierige grofheid van die mat met my kaal druk gevoel. Ek het net met die leer afgeklim, hier slaap al baie mense, hulle drink bier by die toonbank. In 'n ligte geluid is Aurora se bene wat kaal geword het nie hoorbaar nie, die kaal sool demp klanke beter as in skoene, so die meisie het kaalvoet geloop. Reeds eentonige vernietiging in 'n sarsie, probeer om nie meer as 'n koeël op een te spandeer nie. Slapers in die algemeen kan geslag word. As jy dadelik die halsslagader druk, sal daar 'n maksimum gaap van die vyand wees.
  En toe werk die kaalbeen Aurora, aan boord, benewens die Yankees, was daar omtrent 'n halwe kreun van Stability fighters, maar hulle het net dissipline verminder.
  - Dis wat dit beteken as jy die bemanning inlaat wie weet wie.
  Die meisie het die leer geklim, diffuse lig val van bo af. Die gewone geraas, onder die voete word die mat van nêrens geskeur. Te oordeel aan die figuur Irakse. Wat is dit in 'n sekere sin
  ook nie sleg nie, hoewel dit spreek van die ervaring van die span. Maar die drang na oormatige troos is noodlottig vir die Yankees. So sy klim die trappies op en stop. Daar is drie op die brug en twee in 'n skilpadpak. Wel, 'n skilpadpak is nie eers 'n tenk nie, jy kan dit van 'n granaatwerper af neem, maar die geraas sal wees soos om 'n vark te skeer. Dus geen begeerte om so 'n goed geoliede operasie te ontwrig nie.
  Ek het na my vriendin Margarita gedraai vir hulp:
  - Ons het een hier, of liewer twee in skilpaaie!
  - Verstaan! - Margarita probeer koel speel. geglimlag.
  Die vurige duiwel het geskreeu:
  - Hoe om te stort?
  Margarita het haar oë toegeknyp, en met die twyfel van die Sfinks, waarop die bok gekruip het, het sy gevra:
  - Die granaatwerper is uitgesluit?
  - Te raserig! Aurora haal diep asem.
  - Dit is die beste om 'n boemerang in die gesig te lanseer deur die pantserskerm te sny in die area waar die glas is. Sit dan drie koeëls daar in drievoudige modus. Moet werk. sê Margaret selfversekerd.
  - Kom na my toe, kom ons doen dit sinchroniseer! - Senuweeagtig kraak haar vingers, vra die vurige duiwel.
  - Natuurlik, ek is haastig! - Margarita het nog 'n paar gelê en van die oorkant af ingegaan. Kaalvoet Aurora gekonsentreer en bygevoeg in 'n lae toon:
  - Jy kan nie hier mis nie.
  - Bid, dit help! - Aangebied, weereens verval in godsdienstige ekstase Komsomol lid Margarita.
  - Ek glo nie in God nie! - Sny die beerkryger af. - Dit is 'n teken van swakheid!
  Die blonde vegter, wat die teken van die kruis gemaak het, het voorgestel:
  - So vra vir hulp - die hoogste menslike verstand. Laat hom help wen in die naam van Sowjet-Rusland.
  Die meisies het vir vyf sekondes gevries, gefluister en toe hul plan vervul. Die boemerangskyf, soos 'n dun web, is byna onsigbaar in diffuse lig. Een keer en slaan twee roerlose afgode in die visor. Hulle het nie tyd gehad om te reageer nie, want stil koeëls het die effens gesnyde visor getref, deur die skulpe gebreek en die breine omgedraai. Wel, die derde een is gelyktydig doodgemaak, so hy het nie tyd gehad om te reageer nie. Die skilpadpakke het weliswaar geval en geraas. Die nuuskierige matroos het uitgespring, die rooihaar Aurora het hom met een sprong ingehaal, en met haar wysvinger na die agterkop.
  - Slaap seun!
  Toe verskyn daar onder 'n paar koppe, 'n dubbelwaaierlyn en stilte.
  - Margarita het hierdie stadium geslaag!
  - Hier langs die kaptein se kajuit sal ons hom saam met die klippies vang. - het 'n kwaai blonde Komsomol-lid voorgestel.
  - Op sigself.
  Om by die kaptein se kajuit uit te kom, moes ek twee sweeps uitvoer, een prostituut wat onbaatsugtig aan 'n twee meter lange swart man gewerk het, het Margarita Korshunova gespaar. Sy was te jonk, nie ouer as agtien nie, miskien selfs sestien. Sy het so smekend gelyk.
  - Ek sal niks sê krygers...
  - Allah! Onoorwinlik en gelei op die vlerke van geluk. - Die slinkse Margarita het in Arabies geantwoord.
  Inderdaad, hul gesigte is nie sigbaar nie, wat vaag is, die meisie herken nog steeds nie, en die weergawe dat dit die Turkse Sultan is, sal versterk.
  - Waar is die kaptein? vra Aurora in Engels met 'n Arabiese aksent.
  Die priesteres van liefde stamel:
  - In 'n luukse kajuit! Hierdie "pedril" is glad nie kalm verlief nie. Ja, as jy wil, sal ek jou dien, verniet gedoen!
  - In die paradys wag meisies vir ons duisend keer beter as jy! - Beerkrygers opsy geskuif.
  Putana wou nie die moordenaars irriteer nie, maar die hoer se refleks was sterker as die stem van rede:
  - Ek sal jou net wys wat ek kan! My tong is lig soos 'n veer en soet soos heuning!
  Ernstig kwaad, steek Margarita haar vinger in die ooglid en skakel die hoer af:
  Nog 'n bietjie en ons sou haar moes doodmaak. - Godsdienstige Komsomol-lid Krakatau was woedend oor die aanskoue van sulke losbandigheid.
  By die ingang is twee wagte terloops neergelê wat agter hul rug gespring en hul nekke gebreek het.
  Die kaptein het reeds soos 'n uitgespoelde baster gesnork en twee tipes omhels, 'n swart man en 'n Thai. Dié het, ten spyte van die feit dat hulle ook ingegee het, senuagtig geslinger en gedraai.
  Die meisies het 'n foto van die kaptein op die rekenaar gesien en sonder om te huiwer albei "trans-seuns" in die bed gesit. Die kaptein van die eerste rang, die tweede persoon na die admiraal, is opgeruk en met 'n paar klappe in die gesig na homself gebring. Toe hy vir die eerste keer gevang is, het die lelike wese nie geruk nie, net met verstomde oë na sy dood gekyk.
  Margarita lig hom op met uitgestrekte hande, bedek haar mond met 'n handskoen, en Aurora lig 'n dolk met 'n helder lem na haar oë. Gesis met 'n woeste kobra:
  - Een woord en steek 'n oog uit!
  Margarita het haar kakebeen effens losgemaak, maar die kaptein was stil.
  - Hier is jy! - Die vurige duiwel het die toon in haar stem nog verskrikliker gemaak. - Pas pynbevelvoerder toe.
  Galina het die senuweepunt effens gedruk en haar mond toegedruk, sodat 'n gil uit hul kele van die Amerikaanse kaptein ontsnap.
  - Wel, dit sal nou stiller wees. - Rooi Aurora het met kaal vingers op die vloer begin slaan 'n skyn van 'n ritme kenmerkend van begrafnisoptogte. - Praat die verkeerde vark! Of ons sny jou waardigheid af en sit dit in jou mond.
  Toe die perverse kaptein 'n bietjie bedaar, druk Margarita 'n bietjie. Die blonde vegter het ook besluit om 'n verbale bydrae tot die ondervraging te maak:
  - Hond druk jouself uit as jy pyniging wil vermy. Andersins sal jy ons net behaag.
  Die kaptein het nie duidelik gepraat nie.
  - Ek sal jou alles vertel!
  - Wel, dit is beter. Ondervraging hoe om op 'n maklike manier te sê! Die meisies grinnik spottend.
  Die kaptein kreun, sy konynore bewe:
  - Los net die lewe!
  Aurora het logies opgemerk:
  - Dit is die waardevolste gereg, jy moet meer verdien!
  - Ek is 'n besigheidspersoon. - Waarom die gevange Amerikaner verheug was. - As jy wil, kan ek dien!
  - En hierdie een daar ook, spoeg, sonder om te vertrek, manlike prostituut! ' merk Margarita skelm op.
  Selfs die skip se kakkerlak het, nadat hy op die gladde vel van die meisie se bene afgekom het, teruggestorm in die gaping ingestorm, woedend oor so 'n voorstel.
  - Hoeveel mense is op die skip? - Die trotse rooihaar Aurora het gemaak of sy nie die laaste sin gehoor het nie.
  Die Amerikaanse pervert het gehuiwer, sy gesig het moronies geword, asof hy nie die vraag gehoor het nie, sy oë klap, klap!
  Die Vurige Duiwel het haar pinkie met 'n dolk afgekap, bloed het gevloei. Hy het dadelik tot sy sinne gekom:
  - Wel, hoeveel mense is op die vernietiger?
  - Sowat vierhonderd! Ek weet nie vir seker die "stabiliteit" militante het van die kus af aangekom nie. Maar hoere is min. Hulle is nie eers genoeg vir die ouens van die kus nie. - Die pretender en moroon het gekerm en sy vark se nek getrek.
  . HOOFSTUK #8
  - Kom ons slaan die besonderhede oor! - Vurige Aurora het hom dadelik tot praktiese sake gewend. - Artefakte waar?
  Die kaptein het probeer dwaas speel:
  - Watter artefakte?
  Kaalvoet Aurora druk effens haar knie, die been knars.
  - Nou besef?
  Pyn was die doeltreffendste manier om die middel te verweer:
  - Ja, hulle is in die skip se kluis.
  Cool Aurora het gegrom:
  - En die kluis?
  - Daar agter die deur! - Piggy primaat het gepiep.
  Die beerkryger flits haar groen oë. Margarita trek die titaniumdeur na haar toe en roep teleurgesteld uit:
  - Gekodeer!
  Die kaptein het desperaat probeer om te oorleef:
  - Ja, ek het 'n sleutel.
  - Waar? - Die vegtermeisie van die toon van haar kaalvoet het die stoel aan die been gelig.
  Die dier gorrel onduidelik:
  - In die kas!
  Kaalvoet Aurora het vinnig na die sluitkas gespring en 'n toestel met 'n skyfie uitgehaal.
  - Dit?
  - Ja! - Die rot het gepiep.
  - Ek sal dit self oopmaak! - Dashing Aurora het die kaptein op die hande geslaan. - Kyk, wees slim.
  - Hoekom is daar net twee van julle? - Die vark het die moed gehad om belang te stel.
  - Moenie te nuuskierig wees nie. Jy sal langer lewe. Aurora se kaal hak het Forleind se slap maag getref, wat hom van pyn laat krul het. Die meisie het die deur oopgemaak wat na die kluis lei. Binne die kamer was daar verskeie skootrekenaars, granaatwerpers. Sowjet-RPG - 39, in een kopie, en sy meer gesofistikeerde Amerikaanse eweknie.
  Ken jy die veilige kode? - die Beer Warrior het gesnuif.
  - Benewens die laaste twee syfers, het slegs die bevelvoerder inligting daaroor. - Ons admiraal George Arnold.
  - Bel my! - Margarita het haar voet in die gevangene se slap snuit gesteek, en sy neus met kaal vingers gegryp.
  Die gevange Amerikaner het 'n kombinasie gelys wat nie te lank was nie. Aurora het haar oë effens verhelder.
  - Welgedaan, het nie gelieg nie. 'n Punt in jou guns.
  - En dan hoe om te sê ... Nou, as jy die nommer drie keer verkeerd skakel, sal 'n alarm klink. - Het skielik 'n beangste kaptein uitgeblaker.
  - Ons ken hom reeds! - Die Komsomol-meisie het vinnig die kode geskakel en die vierhonderd millimeter dik deur oopgemaak. Die klippies is in aparte bokse gebêre en is versigtig verwyder.
  - Stingers from the Infinite, het jy dit al verwerk?
  - Meestal ja! - piep 'n gevange rot. - Saans getoets.
  Die vurige duiwel was bly:
  - Groot, waar word die angels gebêre?
  Stotterend verstik die kaptein:
  - In die hangar, waar die ruim is. Dit dra die seël van "Orlan", saam met twee "Pershing"-tenks.
  Hierdie bokse is net goed vir skrootmetaal. Maar die verbeterde model van "stingers" is baie geskik. - Mad Aurora, terg die gevangene, het haar tong gewys.
  - Hulle is met rekenaarskyfies, so spesiaal, hulle vang die silhoeët. - Die Amerikaner het gemompel en probeer om sy lewe te koop.
  - Ons weet! - Die vurige duiwel het na haar maat gedraai. - Wat dink jy, Mirabela, hoeveel van die vierhonderd-en-vyftig mense is daar oor?
  - Minder as die helfte. In totaal het ons tweehonderd agt en dertig lyke. - Die Komsomol-meisie het selfs gegiggel van plesier.
  Woedende Aurora blaas uit haarself uit:
  - Gevangenes sal nodig wees om die "stingers" te laai, daar is iets vir wetenskaplikes om aan te werk.
  Die gevange skelm het uitgeroep:
  - Is jy Russies?
  - Wat laat jou dink ons is Mujahideen. - Komsomol-krygers het gegrom.
  Die kaptein het 'n onverwagte verstand en vindingrykheid getoon:
  - Net die Russe kan sulke taai vegters hê wat in staat is om 'n redelike groot skip saam te vang!
  Die taai Aurora het nie saamgestem nie:
  - En die krygers van die groot Turkse Sultan met artefakte!
  - Dis hoe? Alles is moontlik, maar jy is te intelligent vir die Arabiere. - Die vark primaat het wankel. - Alhoewel julle miskien Duitsers is?
  Swift Aurora, wat sy woorde weerlê, het haar skeen in die maag geslaan, toe albei bene gebreek, die bokkaptein het sy bewussyn verloor van die pynskok.
  - Oor die algemeen het ons dit nie nodig nie, ons weet genoeg. - Die rooiharige vegter opgesom. "Nou moet ons net die bemanning gryp.
  Margarita het dadelik voorgestel:
  - Kom ons gaan na die hutte, ons het 'n stel sleutels!
  Aurora was verheug:
  - Ja, daar is 'n nood elektroniese opening.
  Die Komsomol-meisies het stil-stil ondertoe gegaan, die kajuitdeure oopgemaak, en weer vernietiging. Net een of ander dorsery, nie 'n oorlog nie, maar 'n gekarring van koring.
  - Hut nommer ses is skoon! - Sê Aurora en grinnik haar tande.
  - Miskien in kamer nommer ses! Margaret giggel. - Kom ons gaan beter.
  - Ons is nie ganse om op 'n hoop te wei nie. - Die vurige duiwel het gebrul. - Of liewer ganse, maar wild!
  - Nie waar nie! - Hier was die blondekop terminator reeds beledig. - Daardie huursoldate veg vir geld, en ons is uitsluitlik vir die Kommunistiese Moederland.
  Die Komsomol-meisies het strepies verder van die bemanningsdek af beweeg en enkellopendes geskiet. Margarita jaag met volle spoed verder, na die enjinkamers, spens, ruim, kombuis. Die weermag is versigtig geblokkeer en in dele gemaal. Die feit dat die aan diens beligting swak was, het net in die hande van die verkenners gespeel, die vyand op tien meter sien niks anders as vibrasie nie, en hulle lyk duidelik.
  Die rekenaar het outomaties sy mening gegee.
  - En as jy die model van die virus gebruik.
  - En ons het reeds 'n battery-aangedrewe slimfoon gebruik. - Gesê, beledig deur die robot, Margarita Korshunova. - Hier sien jy al die toesigstelsels in hibernasie.
  - Soos hierdie! - Die masjien met die skyfie was verbaas.
  - Terug in die admiraal se kantoor het hulle 'n baster van 'n wurm en 'n virus deur die kanaal gestuur. Dit blyk dat dit nie opvallend is nie, nie 'n enkele antivirusprogram sal alarm maak nie. So is die suiwer werk, die onsigbaarheid het alle toesigstelsels gesus. - Die Komsomol-meisie het vir groter oortuigingskrag haar skerp biseps op haar arm gewys.
  - O, wel, jy gee! - Hy het gesê, verwonderd oor die vernuf van die meisies, die masjiengeweer. - Kan jy my herprogrammeer?
  - Is nogal eg! En wat wil jy hê?! - Margarita het 'n baie liefdevolle gesig hier gemaak.
  - Herken jouself as 'n persoon! - Gevra vir 'n elektroniese toestel.
  - Dit is oorbodig, terwyl jy skiet. - Die blonde terminator is nie dom om dom dinge te doen nie. - Later sal ek jou van Christus vertel.
  Margarita neem stelling in met haar rug na die loopplank, gaan af op een knie vir stabiliteit, wys die snuit na die deur oorkant. 'n Ou het uitgekom, hierdie keer wit, net 'n bietjie "slordig" het blykbaar dope gerook.
  - Dwelmverslaafdes erf nie die koninkryk van God nie. - Die Komsomol-vegter het hulle onderbreek. - Sy het die liggame afgegooi en haarself vinnig gekruis.
  Kaalvoet Aurora sigsag langs 'n ander omtrek, gaan na die deur, dit was gesluit, oopgemaak met 'n universele sleutel. Die neger gooi 'n kussing na haar.
  - Kitty scat!
  Die Komsomol-meisie het onmiddellik gereageer en beide die kussing en die Afrikaan en sy maats geskeur; - Minder as die helfte. In totaal het ons tweehonderd agt en dertig lyke. - Die Komsomol-meisie het selfs gegiggel van plesier.
  O, om in die bed te sleep, vennote.
  - Hier is die geeks, daarin geslaag om te skrik! - Die rooiharige beerkryger het geantwoord. - Nou waarheen om te gaan? Blykbaar, in die kajuit van die adjunk. Dit lyk of hy slaap.
  Die kaptein se maat se blyplek is nie so omvangryk nie, maar musiek klink van daar af. Melomaniac beteken? - Maak dinge makliker.
  'n Kaalvoet Komsomol-meisie het soos 'n skaduwee binnegekom, een vegter uitgeslaan en die kaptein van die tweede rang effens gewurg en haar elmboog gedraai:
  - Wil jy lewe?
  - Wil! - Hy het geantwoord dat 'n Amerikaner oor die algemeen te wagte was.
  - Daar sal 'n kans wees! - Terwyl hy gejaag het, het Aurora gekies om dit af te skakel, maar nie vir lank nie. - Kom handig te pas Kent! Sy het aanbeweeg, die gang begin nouer word, wat die matrose duidelik in rang laat sak. Die Komsomol-meisie het na die verste deur gemik en dit oor die skildwag se koppe afgehaal. Die skoot was dus stil, het sy fluisterend gesê.
  - Bang-bang!
  "n Komsomol-meisie probeer versigtig die kajuitdeurhandvatsel. Toegesluit. Wel, dit is 'n halwe sekonde, daar is sewe mense in die kajuit, drie slaap, die res sny domino's, nogal in Russies. Margarita trek die sneller met geweld, in hierdie geval bring die moord nie vreugde nie. Maar die daad is gedoen, selfs 'n druppel bloed het op die gesig geval.
  - Die dooies met vlegsels staan en stil! - Die Komsomol-meisie het gegiggel.
  "n Nuwe kajuit, hier het Margarita haar lewe aan twee slapende mense oorgelaat, sy het dit net afgeskakel, hulle kan handig te pas kom.
  - Moord kan nie eiebelang en wins regverdig nie - net eer, vryheid en Moederland is voorstanders van geweld! - Sy het gesê - 'n sjarmante filosoof-terminator.
  Aurora is ook maklik om te beweeg deur 'n uitlaatpyp te kies. Dit is vreeslik beknop en meng in met die rugsak. Ek moes selfs die masjien vou om te krimp. Nou het die Komsomol-meisie baie meer vindingryk geword, hoewel sy risiko's geneem het. Hier, asof die heiliges kwaad was vir die sondaar, het 'n mutante spinnekop aangeval. En toe hy net daarin geslaag het om deur te kom. Pynlik gebyt, en 'n paar keer die vuis verlaat. Die Komsomol-meisie het haar kop gekrap, maar het daarin geslaag om hom aan die punt van die tentakels te gryp en hom onder haar elmboog te beweeg. Sy trek haar hand weg, slaan haar toe die stewige boks oopbars en haar opgestopte elmboog seermaak.
  - Aaklig! - Het die beerkryger geantwoord. - Ek sal myself 'n teenmiddel gee.
  Margarita het op een of ander manier uitgeklim en deurgebreek na die kajuit, waar die soldate gesnork het. Toe die deur oopgaan, het hulle probeer opspring, maar hulle was dadelik bedek met 'n dodelike reën. Die Komsomol-meisie het net een agtergelaat, die ou afgeskakel en voortgegaan op haar pad.
  Hier begin die deur links van haar draai. Daar kan gesien word dat die geskeerde kop gapetand ou wou urineer.
  - Wie is hier? - Vra die matroos in 'n dronk stem.
  - Jou kaalvoet droom! - 'n Komsomol-meisie buig met 'n veer en nadat sy die deur uitmekaar gegooi het, het sy in haar voorkop vasgery. Dit is steeds legeringsstaal. Die voorkop het dadelik geswel, soortgelyk aan die "bokser" tipe, daarby is hy met die agterkop gesny. Margarita vlieg na binne, slaan met haar ysterknie in die kakebeen, terwyl sy baie skerp haar tande uitslaan. Dit kort massa, maar vergoed meer as vir sy spoed.
  - Dit lyk of dit gereed is. - Het die moordenaar opgesom met die figuur van die godin.
  Daar is nog vyf mense agter. So een in die balle, goeie ontvangs. Nog 'n baster met 'n vuis in die voorkop, soveel om hom uit te slaan. Die derde rand van die palm in die nek. Jy moet jouself herhaal, maar hierdie tegniek is dodelik. Een tipe val van die boonste rak af, maar op die vlug slaan Margarita hom met haar kop in die solar plexus.
  - Rus bietjie baba. - Sê die Komsomol-meisie.
  Die laaste tipe vloek met 'n drie-verdieping obseniteit, 'n mengsel van Engelse en Russiese woorde. Is dit nie 'n inwoner nie? Margarita voer 'n kobra, 'n hou met haar vingers in die oë, amper dodelik. Alle "vennote" het stil geraak. Weliswaar het 'n stem in die volgende kajuit opgestaan.
  - Wat is daar!
  - Maklike stryd! - Geantwoord, gemeen, asof in 'n dronk stem, hyg, Margarita. Help ons gewondes. -
  Kajuitdeure gaan oop en kry 'n beurt, weer val die vegters.
  Goed moet wees met 'n masjiengeweer,
  'n Bose dood vir die vyande van die Vaderland!
  Om na die sterre te vlieg,
  Om daardie uitspansel in die lug te verower!
  
  Ons is die kinders van Kommunisme van die Son,
  Vegters gebore soos 'n warrelwind...
  Die Nazi sal antwoord vir die wolf se brul,
  "n Groot beer sal hom opskeur!
  
  Goed is sterker as kwaad,
  Al is harder dalk boos ...
  Ons veg onder die lug om
  Die bloeiende lente het aangebreek!
  
  Daarin nagtegaalliedjies - trille,
  En die silwer gerinkel van strome!
  Ys, sneeu en sneeustorms sal terugtrek,
  Onder die warm son!
  
  Bloei - kamille, papawers, rose,
  So 'n welige somerwei!
  En as jy weet, sal ryp kom!
  Selfs dan, moenie skrik nie!
  
  Groot katte - hierdie "Tigers",
  Hulle brul en muil - hulle bewe!
  Hulle gooi die Fritz in bose speletjies,
  Maar kaput sal nog kom!
  
  Kom ons wag vir die sonsopkoms!
  Troepe sal Berlyn van Rus binnegaan',
  Vaderland word gesing met gesange -
  En in die afgrond van Tartarus is daar verlange!
  
  Dan sal die mense van die lande saamsmelt,
  Broederskap en liefde sal kom!
  Gooi heuning in koppies, pierings -
  Sodat bloed nie in strome vloei nie!
  Margarita het die laaste vers oorverdowend tot die brul gesing, en die res van die verse galop soos perde in haar kop. As jy met 'n liedjie skiet, is dit altyd interessant:
  - Alhoewel dit so wreed is, om so met lewende mense op te tree! - Het al spyt gesê "Christen".
  Maak nie saak hoe hard die meisies probeer om alles op te spoor en te beheer nie, dit is onmoontlik met vier oë. 'n Sinnelose zombie tel nie. Iemand onbekend het daarin geslaag om die alarm te maak. Die noodligte het dadelik aangegaan, en 'n sirene het geblêr.
  - Die onvermydelike het gebeur, en dit was te gelukkig. - Sê die rooihaar Aurora.
  Die Komsomol-meisie het na die kajuite gehaas, matrose en spesiale magte het uit hulle gehardloop. Sy het hulle sonder seremonie geskiet. So baie mense is neergelê, die Yankees het in dosyne geval.
  Outomatiese bars is gehoor, granate het ontplof, verskeie op een slag. Die vegters kan hulself egter meer seermaak. Silencers het ook hier hul rol gespeel,
  Die kriminele spesiale magte het dit nie dadelik agtergekom nie, die dood wag op hulle van binne. Margarita het die uitgang van die soldate versper en self 'n paar gevange granate gegooi. Gille strooi bloederige stukkies bene, hier het 'n Komsomol-meisie een afgekapte kop met haar kaalvoet gevang. Wat haar mobiele voet geword het, buig teen enige hoek. Jy mag dalk dink dat fisiese wette verander het en dat die vlees guttaperka is.
  Rye bars van die vyand se kant af, maar meestal blindelings. Margarita vuur, amper sonder wegkruip, die magiese klippe "Kolchuga" lei alle skote betroubaar af.
  - Dis jammer dat my maat se naam nie die Sneeukoningin is nie. Ons paartjie sal dus meer simbolies lyk!
  Wakker geword, hierdie keer Oleg Rybachenko, nie van die bul en die sweepslag nie, maar van sy eie gehuil - kalm en ontroosbaar. Die meisies het nog geslaap en prestasies gedoen.
  En sy heldhaftigheid is deur 'n nagmerrie vervang, soos dikwels gebeur wanneer die Nazi's met jou spot.
  Oleg Rybachenko het gevoel hoe hy afduik, asof hy in inkhars geflops het, en het selfs aan sy oë begin wegvreet. Toe het hy regtig bang geword, en skielik het die Nazi's mag oor die ander wêreld gekry. Daar is 'n krap geluid, soos 'n hond wat op 'n stapel krap, net baie harder, dit byt in die ore, draai hulle. Die oordromme word met 'n tang gebreek. Dan kom "n mond uit die donker met tande wat soos die lawa van "n vulkaan sprankel. Nog nooit tevore het Oleg Rybachenko Jr. so 'n walglike beker van 'n monster gesien nie, die karakters van gruwelfilms teen sy agtergrond was slegs 'n patetiese parodie op 'n nagmerrie.
  Toe het ander selfs meer verskriklike kake verskyn, sommige was groot soos Everest, en ander was klein soos baie bose honde. Hier is hulle met hul skewe giftande wat aan sy vlees vasklou. In al sy waarheid het Rybachenko Jr nog nooit in sy kort lewe so pyn ervaar nie. Die belangrikste ding is dat dit onmoontlik was om 'n analoog van sensasies te vind. Dit is beide 'n brandende vlam en korrosiewe suur, terselfdertyd vriesende jare en 'n dowwe snysaag.
  En hulle het aangehou om hom te pynig, dit was duidelik hoe die vleis van die hande afgeruk is, die bene blootgelê is, hoe die ingewande uit die oop maag kruip. Bose wesens knaag aan hulle, draai hulle om hul tande. Rybachenko jr. kreun, trane stroom uit sy oë.
  - God vir wat. Ek het immers niemand in my lewe doodgemaak nie, ek het nie verraai nie.
  "n Giggel word gehoor en van hom lyk dit asof rooiwarm naalde die trommelvlies deurboor. Uiteindelik verskyn 'n reusagtige mond, dit sluk hom heel in. Oleg Rybachenko Jr. sien 'n vlam in sy keel woed, dit breek in sewe blomblare van heeltemal verskillende kleure.
  - Hier is dit die legendariese vuur van die onderwêreld. - Die seun het gefluister, die vel op sy hande saamgesmelt, bedek met lelike letsels. Hy probeer sy vlug vertraag, maar dit is nutteloos hy kan homself nie eers 'n millimeter beweeg nie. Hier is sy geliefde jeugdige liggaam aangeraak deur 'n vurige stroom. Hy het nog nooit so iets beleef nie, sy oë het donker geword en dit het gelyk of 'n uitbarsting in sy mond begin het, en sy maag het gerebelleer, en hy is met kernwapens aangeval. Hoe warm hierdie vlam was, groot absesse het op kaal vel verskyn, bene het verdonker en gekraak, wat lyding veroorsaak het.
  - Nee, ek wil nie, nie nodig nie - skree die pionier voluit. - Laat my asseblief vry!
  Elke kleur van vuur is 'n spesiale unieke patroon van pyn. Lyding kan verskillende skakerings gegee word, hul diversiteit is verstommend, selfs die markies de Sade het nie gedink aan hoe ver die vernuf van die inwoners van die onderwêreld kan bereik nie.
  - Wel, hel, julle kan mekaar leer ken. - Die stem van 'n bekende SS-professor piep walglik.
  Hul voorkoms is egter verskriklik, maar dit is veral onaangenaam om na die stekelrige bekke te kyk, wat op 'n afstand soos 'n mengsel van haaie en krokodille lyk. Maar die horings, vreemd genoeg, gerusgestel. Die pionierseun het, om sy aandag van die deurdringende pyn af te lei, begin om folklore te herroep, waar hierdie oulike klein snaakse duiweltjies, soms lelik, soms andersom snaaks en naïef, soms mense help en soms skade berokken. 'n Besonder onvergeetlike verhaal oor "Priester en sy werker Balda." Dit is heel moontlik om met sulke "mense" te handel. En hier weet hulle net, prik met 'n hooivurk.
  - Dat die sondige siel nie na die Nasionaal-Sosialiste geluister het nie? - Die duiwel se horing het gegroei en verander in 'n soort bek en tirk op 'n skerf.
  Wanneer bene op die kop gebreek word, is dit so seer dat dit onmoontlik is om in woorde te beskryf. Maar terselfdertyd het die bewussyn nie vertroebel nie; as Oleg Rybachenko in gewone menslike vlees was, sou hy beslis van skok gesterf het. En so voel hy 'n growwe aanraking op sy brein, toe begin die monster breine drink. Hy het dit stadig gedoen, asof hy teug. 'n Ander demoon het begin om sy naels te boor en skerp naalde onder hulle in te dryf.
  Oleg Rybachenko gil, sy mond gaan vanself oop.
  - Moenie los nie.
  Hulle gryp hom aan die tong en trek, ruk hom stadig van die verhemelte af.
  Ook pyn, maar 'n bietjie anders, en daar is nie meer gille nie, net snikke en gehuil.
  Die duiwels gaan voort om te swaai, volg die spykers, hulle het begin om die kneukels te breek, en hulle doen dit stadig terwyl hulle die lyding geniet.
  - Dis hoe die horinglose bok jou porsie kry. - Een waarskynlik senior imp in rang skree.
  Oleg Rybachenko het reeds die toestand van waansin bereik, hy is oorstroom met 'n golf van pyniging. Maar die duiwels trek nie terug nie, hulle het reeds begin om tande uit te trek, toe het hulle hulle geboor en die tandvleis met 'n punt deurboor.
  - Hoe kan jy wegsink tot sulke wreedheid, het hulle regtig geen ma nie. - Gedink die gemartelde pionier. Blykbaar het die duiwels sy gedagtes gelees.
  - Daar is geen ma nie, vader Hitler-Satan.
  Toe kry hulle nuwe meel, maak die boor warm, saag die laaste tande klaar met 'n snyer. Volgende het die beurt van die bene gekom. Hulle was gebreek met 'n tang rooi van die hitte. Vel gerook, bene verbrand. Dit het gelyk of die hart op die punt staan om te bars, soos 'n bom te ontplof.
  Hier het Oleg Rybachenko skielik gevoel dat sy tong gegroei het en iets kon sê.
  - Wees genadig ter wille van Christus.
  In reaksie hierop het die demone 'n hooivurk in hom gedompel.
  - Jy is 'n sondaar en jy moet weet dat Christus 'n uitvindsel van ellendige mense is. Die ware gode is een uit twee persone en het die hele heelal geskep, sowel as die fasciste na hul eie beeld en gelykenis. En julle is mense en lees die skepsels, hulle moet slawe wees wat enige bevele volg en vernedering ly. Jou onbeduidende slaaf het nie in ons bestaan geglo nie, en nou ervaar jy dit alles in jou eie vel.
  - Nou glo ek! roep die bang pionier.
  - Laat! - kwaak die duiwel van die SS. - Jy staan nie 'n kans nie.
  Hulle het voortgegaan om Oleg Rybachenko te pynig, hulle het hom verskeie kere in 'n ry gebreek, hom verbrand, dan het hy op 'n ondenkbare manier herstel. Toe is dit op 'n nuwe manier verpletter. Toe word die SS-duiwels self moeg daarvoor en nadat hulle hom in die lug opgelig het, het hulle hom deur die onderwêreld gedra.
  "Kyk hoe word die ongehoorsames gestraf.
  Oleg Rybachenko het gesien hoe die meisies op kruise gekruisig is. Hulle eens pragtige lywe was vreeslik vermink en drup van bloed. Groot varke het kruise geplant, soms het slagoffers geval en varke het op hulle afgestorm en vroulike vleis uitmekaar geskeur. Hoe hierdie ongelukkige wesens gely het, trane gemeng met sweet en bloed het oor die wange van sommige van hulle gevloei. Wanhoop skyn in sy oë. Dit het gelyk of hulle smeek: ons is onskuldig, spaar ons.
  Hoekom word hierdie ongelukkiges gestraf?
  Met alle mag het die demoon die kaalvoet pionierseun met 'n rooiwarm koevoet op die hakke geslaan en gesing:
  - Diverse goed. Een was brutaal teenoor die gasvrou, die ander het haar gunsteling vaas gebreek, die derde het geweier om seks te hê, die vierde het teruggedeins. Dit wil sê, om hier te kom, is dit nie nodig om 'n groot sondaar te wees nie, klein oortredings is genoeg.
  - En hulle pyniging sal nooit eindig nie? - Oleg Rybachenko het gekreun.
  - En dit is vir die Almagtige God om te besluit en die genadelose Fuhrer. As Sy Majesteit Adolf die eerste is wat 'n vergifnisbevel uitreik, kan hulle na 'n ander plek verplaas word wat nie so pynlik is nie.
  - Na die hemel!? - Oleg Rybachenko gesê met selfvertroue.
  Die onrein SS-man het gerol:
  - Daar is geen hemel vir julle primate nie. Daar is bloot plekke waar jy nie elke sekonde geslaan en gepynig sal word nie en waar jy na die dood jou meesters kan bly dien.
  Oleg Rybachenko het gebewe van afgryse gevra:
  - En wat wag op mense wie se misdade ernstiger is.
  Ons sal jou dit ook wys.
  Die duiwel het hom met 'n hooivurk in die oog gesteek, die appels het gebars, vloeistof het uitgegooi en die outjie-skrywer het gevoelloos geword. Toe, na 'n paar sekondes, het hy die vermoë om te sien herwin, maar elke knipoog het ondraaglike jeuk veroorsaak. Weer het hulle gevlieg, en selfs meer walglike wesens het hulle tegemoet gefladder.
  Oleg Rybachenko het hulle noukeurig ondersoek. Die voorkoms is eintlik niks: 'n naakte, haarlose en skurfte skedel; oë wat brand van helse lig; kort, soos 'n afgesnyde neus met 'n swart duik in die middel. En, miskien die mees gemene - die afwesigheid van die onderkaak, in plaas daarvan hang en beweeg vyf dik, stervormige duiwelstentakels. So het hy aan Oleg Rybachenko vasgeklou, sy tande in sy lippe ingeslaan en sy beroemde soen in 'n hickey gegee. Toe begin sy klou-hande bene breek. Pionierskrywer Oleg het gesnak van akute pyn in sy elmboë, sy gewrigte was vergruis.
  - Dis hoe voorrang kan, kom ons drink na kennisse.
  Nadat hy Rybachenko, die skrywer, afgeskil het, het die monster sy hand na die beker uitgesteek, en dit het dadelik met wyn gevul. Hy het haar in die pionier se gesig gesteek.
  Ek kon nie eers skree nie. Asof "n vulkaan in die neusgate uitgebars het, is die pionierseun deur sy gehuil wakker gemaak.
  Mirabela, op wie se gekrapte bene die kop van Oleg Rybachenko gelê het, het net van die skudding geruk en in haar slaap bly glimlag. 'n Gelukkige meisie totdat sy deur die Nazi's in die hel gedompel is. Dit is waartoe hul helse tegnologie gekom het - jy het geen mag oor jou gedagtes nie!
  Maar tog, die werklikheid: bedompig en terselfdertyd taamlik koud - blyk duisend keer beter te wees as 'n demoniese droom. Koue rillings in die seun-pionier-skrywer, asof dit deur die wind weggewaai word. Hy wou egter soms selfs siek word, sodat hulle hom oor hom sou ontferm, vir hom 'n sjokoladestafie sou gee. Maar as jy nie siek is nie, dan is dit so 'n seën! Die seun het asemgehaal en met sy hand oor sy maerder gesig, nat van trane, gewoond geraak aan die idee dat hy net gedroom het van die afgryse van Nazi Hades. Daar is niks erger as slawerny nie, dink Oleg en bewe. Dit blyk dat daar dinge is in vergelyking waarmee slawerny slegs in woorde erger kan wees ... Alhoewel, natuurlik, die hel waarskynlik nie werklik is nie. Maar wat as die fasciste hom weer daarheen en met nog groter intensiteit terugbesorg.
  Hulle sal nie roes nie. Dit is nodig om tot elke prys te oorleef, om hierdie Krauts te uitoorlê. Hy kan selfs voorgee dat hy gebroke is, of homself vra om hulle te dien. Natuurlik tydelik!
  Maar ... dis verstommend. Byna onmiddellik het iets in Oleg Rybachenko by hierdie gedagte in opstand gekom. Rebelleer nie soos in die afgelope dae nie, met stuiptrekkings gemeng met vrees, maar onversoenbaar en woedend. Hy het sy haat vir die SS-manne wat hom en hul vervloekte meester, die Führer gevange geneem het , nie net in woorde - selfs in gedagtes - ingeklee nie. Ek het nie verduidelikings of verskonings gesoek nie. Maar vir myself het ek duidelik besluit: om by die eerste werklike geleentheid te hardloop. En die hoëres sal gee, en daar sal ten minste die geringste kans wees, hy sal die res help om te ontsnap. Hoekom?! Want hy is 'n pionier! 'n Pionier moet sy kamerade help - lede van die Komsomol! En bloot omdat hy dit so wil hê, maar die fascis dit glad nie wil hê nie! Eh!!! Om nie met iemand te praat nie, en sonder die kennis van die onderwêreld waarin hy geval het, is dit moeilik om te hardloop ... Oleg Rybachenko het strooi opgefrommel en haar kussing met sy vuis gestamp. Hy sal nie 'n slaaf van Hitler en sy pak wees nie! Pionier van die land van die Sowjets: hy wil nie vernedering en pyn hê nie - dit is genoeg, en alles tot by die eindstreep is hier !!!
  Van die meisies het al wakker geword ... Die arme goed was uitgeput, dis hoe veral die stad se hakskene gekraak het.
  Maar, helaas, jy moet voorgee. Solank hy die masker van nederigheid dra! Ek wil nie na die Gestapo-kelder gaan nie, en om met die vuis in die gesig geslaan te word, is nie 'n groot plesier nie ...
  Hy sal dus nog sy kans vind.
  Die mees gemene - hierdie weerwolwe wolwe. Ek het die oë onthou, en nou, voor die bloeitydperk, wanneer die gevoelens verskerp word, het die seun-pionier-skrywer duidelik verstaan: dit is glad nie wolwe nie, maar slimmer wesens, die produk van gerigte mutasie. Van die verplasing van gene - baie slimmer as hul ontaarde SS-ruiters. Die vraag is, is hulle slimmer as die Sowjet-mense?
  Dit begin reeds lig word en ons moet gou maak.
  Oleg Rybachenko het op sy sy gerol, hande-viervoet geklim en tussen die slapendes na die gebarste muur gekruip. Dit was vaardig gebou, sterk, hoewel met gate en sonder sement - jy kan dit nie sonder geraas skud nie. Die dorpie het nog geslaap, maar 'n vuur het by die hek gebrand en skaduwees kon naby dit gesien word. Motorfietse en gepantserde motors is nêrens te sien nie... Plaaslike wagte, of wat?
  Die meisies het kaal voetspore gelaat.
  Oleg Rybachenko het gebewe - hulle het hom aan die skouer geneem en teruggedeins en voorberei om homself te verdedig. Maar in die weerkaatsings deur die gaping het die koel Aurora se oë geflits.
  Die vuurduiwel het gevra:
  - Waarheen gaan die kaal man?
  - Ek wil regtig hardloop, - fluister Oleg Rybachenko stil, maar met ergernis. Verstaan jy hoe hulle my hier gekry het!?
  Cool Aurora het met 'n glimlag opgemerk:
  - Terwyl hierdie weerwolwe ons bewei ... Alhoewel glad nie weerwolwe nie, maar iets ... - Die meisie was verward op soek na 'n verduideliking. Toe voeg hy onseker by. - In hulle, iets kosmies. Ek weet self nie...
  Oleg Rybachenko het self tot die gevolgtrekking gekom:
  - Jy sal nie toegelaat word om te vertrek nie!
  Die rooikopmeisie trek haar skouers op.
  - Hulle sal dit nie net gee nie, maar die kans sal altyd kom! Tot dan, versamel jou krag. Die Rod-Skepper sal gee, ons s'n sal na die Krim kom en die Nazi bose geeste wegvee.
  Die oggend in die Krim was sonnig en koud, maar windstil. Die modder van gister se reën het ryp opgevang. Wel, die winter wou nie sonder 'n geveg vertrek nie. Ryp het ryklik geskitter, soos gestrooi en gehang silwer, maar hierdie skoonheid het hom onrustig gemaak. Boonop, nadat hulle bruinbrood en 'n groot ketel gebring het met een of ander aptyt-ruikende, duidelik nie tronkbredie nie (gevolg deur een van die baie nare SS-begeleiers, met bakkies), het drie seuns van twaalf jaar oud duidelik aan die meisies in die skuur-kasemat wat buite Koue. Hulle is weliswaar self, soos dit kinders onder Nazi-besetting betaam, kaalvoet. Daar blyk selfs so 'n bevel te wees sodat jongmense minder gereeld hul skoene sal skeur. Maar hulle mag nêrens van die huis af pak nie.
  . HOOFSTUK #9
  Maar niks, dit is nie 'n regte ryp nie, maar ryp. Die winter is reeds verby, en die lente is stormagtig in die Krim!
  Oleg Rybachenko wou skielik sy tande borsel. Verskriklik bitter in die mond. Selfs veel meer as wat dit is - hande het uitgesteek om hul tande te krap.
  Pioneer het na die deur gehardloop, opgespring, die ijskegel afgebreek. Hy het dit in sy genus gesit, dit opgekou en uitgespoeg. Dan gespoel weer en weer laat die fontein. Onmiddellik verfris en, in my siel, laat die loach in April.
  In die ketel was daar iets vloeibaar-meelagtig en, dit lyk, met sampioene. Ek moes dit oor die rande van die bakkies teug, en terloops, die bredie het heerlik geblyk te wees. Regtig met oorgawe, en nie net met honger nie. Die ontaarde escort van die SS gaap met al sy gapende, stinkende mond en kyk slaperig rond. Maar draai dit nou, en op die kop, dink Oleg Rybachenko skielik en kou Oekraïens brood.
  Maar waarheen gaan hy dan? Hulle sal met 'n hele geselskap dek, en selfs met 'n plaaslike garnisoen. En dit sal vir hulle erger wees as ... In daardie visioen - waar die Nazi's dit soos 'n slang laat val het.
  Dat hy 'n idioot is om homself so te ontbloot ... Nie homself nie, maar ander meisies en drie ouens. Ja, en ek ook - hy is steeds nuttig vir die land.
  Oleg Rybachenko het ingedagte geword. Neem byvoorbeeld 'n vliegtuig - moet dit duralumin in sy ontwerp hê? Is dit moontlik om dit heeltemal van hout te maak, maar gee dit die hardheid van titanium! Teoreties het die boom in sy formule en molekules so 'n valensie dat dit eintlik titaan in sterkte kan oortref, met minder gewig.
  Dus, die vliegtuie sal beweegbaarheid toevoeg en oorleefbaarheid verkry.
  Ja, en koeëlvaste baadjies kan gemaak word deur vegters van 'n superklas, en sulke tenks sal word ...
  Jy sal hulle nie breek nie. Selfs die "Royal Tiger", wat hy in visioene gesien het, misluk. En ons tenks is nie bang vir vuilheid nie. En dus sal die skulpe hulle nie vat nie.
  Oleg Rybachenko, wat kos verslind het, het sy suster in sy arms in 'n insinuerende stem gevra:
  - Luister, as jy die saagsels met reagense op aqua regia bind, watter effek sal jy kry?
  Margarita het dadelik geantwoord:
  - Rook ... - Die meisie was verbaas. - Wat het jy probeer?
  Oleg Rybachenko het fluisterend gesê:
  - Ek was op soek na 'n manier om die sterkte van die boom te verhoog. En glo my, my vliegtuig het die praktiese moontlikheid gewys om sonder metaalonderdele te klaarkom!
  - Jy is 'n regte Lomonosov Oleg ... - Suster in arms het haar vinger op haar lippe gesit en die seuntjie op die voorkop gesoen.
  Terwyl hulle geëet het, het twee ander SS-begeleiers nader gekom. By hulle was gister se Duitse generaal. Agter hom is twee vegters, 'n jong man en 'n meisie, met 'n aangename voorkoms. Ook SS, maar uit 'n ander sektor. Hier het al vyf bekers vasgehou met iets wat rook in hul hande. En nog 'n jong fascis het sy maat gebring. Die geur van kaneel, heuning, spanspekke en appels het deur die kazemat gedryf. Die generaal het in 'n vraende toon gesê:
  - Kom ons hang die meisies dadelik op of geniet eers 'n bietjie pret!
  Die gevangenes rondom het gelag, en selfs die SS-begeleiers het ondersteun, en die gryserige generaal het so eenvoudig gelag en sy mond oopgemaak soos 'n bulhond met verbasend sterk en lang slagtande, heel en groot, soos 'n perdepasser s'n.
  Miskien is dit gek dat die meisies hieroor lag, maar ... Dis beter as om te brul en trane vir die Nazi's te wys.
  Oleg Rybachenko het ingedagte geword: sal hulle hier gelaat word of weer gery word? Wel, om die waarheid te sê, wat is die punt in hul oorgange, as die belangrikste ding eksperimente is met geen duidelike doel nie. Hoekom verbrand die Duitsers brandstof wanneer hulle toerusting bestuur. En as hulle darem iewers afgelewer word, dan kan daar dalk iets eenvoudiger uitgedink word. Laai op vragmotors of treine. Ja, en 'n vervoervliegtuig, as eksperimente so belangrik is, hoekom is dit spyt?
  Wat is die punt van hulle die manier waarop hulle skape aan 'n ketting lei. Of toets hulle hul uithouvermoë? Inderdaad, nie een van die meisies het nog geval nie. Ja, tydens die eerste oorgang het hulle geval, maar niks het gebeur nie. So hoekom kyk nou?
  Of miskien verbeter uithouvermoë van die impak van ongekende toestelle. Word hierdie effek gemeet? En so ry hulle kaalvoet, langs 'n kronkelpad, en probeer duidelik nie vinnig 'n spesifieke bestemming bereik nie?
  En dit is logies - as jy eksperimenteer, dan tot die einde. En om die kleinste nuanses na te gaan. Laat soos hulle sê - alles sal baat.
  Miskien word hul soldate dus voorberei vir Sowjet-gevangenskap en deportasie na Siberië!
  Agter al hierdie gedagtes het Oleg Rybachenko die oomblik gemis toe hulle hulle begin ketting het en hulle rofweg uitstoot. Herhaling is die moeder van pyn! Bevrore modder met stukkies ys kaal gesny, kinders se voete soos gebreekte glas.
  Margarita het haar broer in arms energiek aangemoedig:
  - 'n Goeie verkwikkende massering, so 'n toediener met naalde wat die sneeukoningin vir ons gegee het!
  Oleg Rybachenko het ook geglo:
  - Dit is nie die pyn wat verskriklik is nie, en nie eers wat dit veroorsaak nie - die ergste ding wat moed ontneem is die vrees vir pyn!
  Nog 'n nuwe, of eerder ou marteling - wel, die telling van beledigings sal groter wees. Ja, en oorwinnings ook.
  Hy raak immers gewoond daaraan om te verduur, en nog beter as daar 'n geleentheid is om wraak te neem!
  En dalk probeer sing vir vrolikheid. Dit is net die eerste motief om te neem.
  Die dorpie is lankal wakker. Net die alomteenwoordige kinders het die karavaan afgesien. Uiteindelik: reeds by die bos het een van hulle vars mis na die vetkop van die konvooi gelanseer, en die hele kaalvoetpak kinders het van die lag weggejaag. En al agter die rand het ek 'n lang seun raakgeloop wat so veertien jaar oud gelyk het. Met swart krulle en armoedige klere, vuil stewels, met 'n spies in die hand en twee maer wit honde, wat dadelik aan die kante van die eienaar gestaan het, het die uitgeputte maar pragtige gevangenes skaars verskyn. Die swart-oog seuntjie se regterhand was toegedraai in 'n bloederige lap; oor die algemeen het hy slordig en onverskillig gelyk. Dit is duidelik dat die sigeuners of selfs sigeuners: die nek, polse en ore is versier met 'n gedraaide dik grivna, massiewe moue en 'n oorring. Vier jonger sigeunerseuns het volgende verskyn - met moeite, maar vrolik 'n yslike vark op 'n drag gesleep, het hulle op die plek gevries toe hulle die stoet sien.
  Hulle fluit en wys vingers. Vulgêre grappies is gehoor oor die halfgeklede gevangenes. Boonop 'n openhartige drie-verdieping mat.
  Die SS-manne het in reaksie gebrul en selfs begin skiet, as onkultuur
  kinders wys onwelvoeglike gebare. Om blykbaar soortgelyke in Duitsland te wys.
  Die ouer sigeuner-seun het iets vir die punkers geskree. Hulle het skielik bedaar
  Wees stil en staan stil op.
  Mirabela het fluisterend opgemerk:
  "Seker die seun van 'n baron!" Alhoewel wat maak dit saak?
  Oleg Rybachenko het logies opgemerk:
  - Hitler haat sigeuners. So die sigeuners is ons bondgenote. Maar deur sulke gedrag onteer hulle die Romulus-familie!
  Toe hy verbykom, ontmoet Oleg Rybachenko die blik van die blou, nou oë van die sigeunerleier. Daar was trots in hulle - die aangebore en onbewustelike trots van "n jong roofdier wat nog nie "n nederlaag in die lewe geken het nie. Daar was diepe minagting, maar nie vir Oleg nie en ook nie vir ander vasgekettings nie.
  Die pionierskrywer het die vrye leier gevra:
  - Kom ons gee die Fritz 'n asem! Sal ons die honde slaan?
  Hy het kort geantwoord:
  - Die kis is reeds bestel!
  En hulle het onwillekeurig in die koue opgestap, soos die pioniers sê, ons is arende, nie blinde hase nie.
  Oleg Rybachenko het selfs besluit om vir groter lewendigheid te sing, al is dit nog hoorbaar. Jy moet jouself instel vir oorwinning;
  Donderstorms woed en horings dreun
  Die wêreld is weer in oorlog!
  Daar was ons loslating vanaf Oktober,
  Toe die horde die Vaderland binnegeval het!
  
  Das vasgebind - Fritz naby Moskou,
  Sarsies gewere wat met vuur besprinkel is ...
  Ek grawe loopgrawe met 'n kaalvoet meisie,
  Om die benadering tot die hart van Rusland te beskerm!
  
  Iemand word vermoor, wel, maar Lenin leef,
  In elke glimlag en elke glimlag!
  Die stem van die basuin is magtig - binnekort op 'n veldtog,
  Ons is pioniers met vurige dapperheid!
  
  Tenks brand, Fritz kaput,
  Ons slaan met vrymoedigheid - kinders van die mense!
  Verskriklike Katjoesja sal die gruwel wegvee -
  Ons loof die Almagtige Here - Rod!
  
  Ons is gebore - weet om te wen
  Lafheid is onvergeeflik!
  Het die eksamen geslaag - duidelik op vyf,
  Wel, Adolf het op 'n hark getrap!
  
  Russiese soldaat is 'n ware held,
  Hy ken nie die woord nie - AWOL!
  Weet dat jy gebore is met 'n rooi droom,
  Ons kan 'n geharde wolf inspan!
  
  Ons Stalingrad, ons Leningrad,
  Oral is die heilige land van die reuse!
  Skulpe klop soos 'n woedende hael,
  En die pioniers is verenig met die Moederland!
  
  Ons kan, glo ek, na Mars vlieg,
  Ons kan vuurpyle na Venus bou!
  Wel, 'n fascis steek jou in die oog,
  Daar is niemand sterker as 'n Rus in geloof nie!
  
  Gebreek, glo die ruggraat van die Fritz,
  Ons sal wen, selfs nou is ons honger!
  Die hondsdol dier sal verpletter word,
  Wel, die oorwinning sal in warm Mei kom!
  
  Moenie vir ma huil nie, moenie trane stort nie,
  As ek sterf, beskou my as 'n kommunis!
  Dit het homself bejammer, soos bedorwe gom,
  Bevoordeel net fasciste!
  Om op die sneeu te loop is moeilik, maar gelukkig het die modder vinnig genoeg gesmelt.
  En dan, alles, soos voorheen. Gereeld deur berg-agterstrate, vermy menslike nedersettings, met gestamp, amper in 'n sirkel.
  Nee, hulle het geloop, as jy na die Son kyk langs 'n soort spiraal. In die rigting van Sevastopol, en dit is vir seker.
  Maar terselfdertyd het die kolom steeds geboë. Brullende vervoerders, raserige opspoorders. En weer toetse.
  Hulle is teruggedryf in die kazemat, net hierdie keer in die voormalige bloedvergieting. Selfs die reuk van mis het nie weggegaan nie.
  Maar daar is baie hooi, dit sal sag word om te slaap. Ontketting sonder onnodige seremonies en beveel om te wag vir aandete.
  En hulle het werklik gerespekteer: vyf plaaslike vroue het verskyn, wat 'n groot blikkie vol melksop gedra het.
  Margarita was verbaas en vra vir kaptein Natasha:
  - Daar is wonderwerke in 'n sif of sonder 'n sif. Maar regtig, óf die Duitsers is baie vriendeliker as wat ons propaganda hulle uitbeeld, óf ons is waardevolle voëls!
  Die rooihaar Aurora het onbeskof genoeg opgemerk:
  - Moenie jouself te veel vlei nie! Marmotte word altyd 'n gebalanseerde dieet gevoer.
  Oleg Rybachenko het op die verkeerde plek geplaas:
  En nog meer varke! Sodat gewig vinniger opgetel het!
  Die rooiharige vegter het bevestig:
  - Die waarheid praat deur die mond van 'n baba! Moenie verheug wees oor vrygewige soldering nie! Veral omdat sy in die tronk is!
  Oleg Rybachenko het logies voorgestel:
  - Ons moet beter eet, en dan sal ons sien!
  Die vermicelli het dik in die sop gedryf, en selfs heuning het gelyk of dit bygevoeg is. En die brood is redelik vars, geurig gebring. Dit is asof hulle in 'n oord is. Dis warm in die skuur. En dink daaraan dat die lente reeds teruggekeer het en moederwinter opsy skuif.
  Oleg Rybachenko het die bak gedrink, toe hy sien dat die groot blikkie nog nie leeg is nie, vra hy vir meer.
  Daarna het 'n droom na beide hom en die meisies gekom soos 'n golf van 'n meteorietval - skielik en onvermydelik.
  'n Zombie-terminator het van agter opgespring. Ek voel selfs jammer vir Dmitri Baranov. Die koeël het hom reg in die middel van die bors getref. Maar die voorheen veroordeelde zombie sien dit nie raak nie en skiet.
  - My liggaam is al vroeg dood en oortollige lood op geen manier, las nie. - Dmitri het geglimlag, maar so scary, soos 'n dooie man.
  - Fu en gruwel! Herinner my aan Hades. - Ek het opgemerk, Margarita uitroep.
  Die rooiharige Aurora het op die boonste trap van die brug gaan lê en nie net die uitgang uit die militêre kompartement onder skoot geneem nie, maar ook 'n aansienlike deel van die gang. Van hier is dit gerieflik om die bruin ouens wat met vuur uit die hutte spring, weg te vee. Terselfdertyd, van tyd tot tyd, moet sy haarself beweeg en haar posisie verskuif:
  - Moenie bekommerd wees nie, suster Margarita, daar is reeds minder as honderd vyande. Ons sal op een of ander manier regkom!
  - Selfs minder as sewentig begin ek 'n "harde sweep"! - Die beer-Komsomol-lid het haar snoet ontbloot.
  - Beweeg in die enjinkamer, die vyand kan die ketels opblaas en probeer om die skip te oorstroom! - Nou is die rooihaar Aurora duidelik bekommerd. Maar sy het natuurlik nie slegter geskiet nie, inteendeel, sy maak dit skoon soos roes met 'n amarilsaag. En die bloed van haar soene van uitwissing - kuipe met vate!
  - Kom nou! Deur skroewe! Margarita het 'n frase uit haar gunsteling spotprent gesê. Meer presies, die spotprent wat uitgesonder is in hierdie brutaal verwronge Nazi-realiteit. - Dooie liggame!
  Die Komsomol-meisie het soos 'n warrelwind van uitwissing in die gang afgestap. Hier is die kompartemente, titanium deure, staal afskortings. Zombies is agter haar. Hy kruip nie weg nie, en hier kom die beurt. Geweer M-18, kaliber 7.45. Dit slaan presies reg voor die hart. Zombie-misdadiger word platgeslaan, hy val, maar spring dan op. Gooi 'n granaat.
  - Wel, jy en die meedoënlose macho. Margaret is verbaas.
  Hier is 'n Komsomol-meisie wat die deur van die enjinkamer afgestamp het. 'n Boemerangskyf vrygestel en verskeie mense afgesny. Die res het sy met 'n swaai van die dolk afgerond. Die karkas van 'n vegter met Japannese trekke het in dik stoom verval. Sy snuit is dadelik gebrand, en van skok het hy sy bewussyn verloor, en dalk selfs gegooi.
  - Opruiming gaan goed! - Gerapporteer aan Margarita.
  - Ek is ook nie verkeerd nie! - Antwoorde, verheug Aurora. Van bo af word 'n lang masjiengeweer-bars gehoor, dan nog twee. Die Komsomol-meisie skiet en dwing die teëstander om stil te bly.
  - Breek van alle kante deur. Dit is asof jy in 'n Annihilation-speletjie is. - die vurige duiwel het geblaas.
  - Ek trek ook. Verskeie lyke is sigbaar. Die hoofteenstanders het egter reeds bedaar. Margaret berig.
  'N Fragment van 'n granaat, gewond Dmitri. Dit het deurgedring, deur die rug uitgevlieg. Die gevangene Baranov het net sy vinger op sy lippe gedruk:
  - Moenie skree nie, dit maak my nie seer nie.
  - Moenie die tante in die hitte vooruitgaan nie!- Sê sy en skroef haar regteroog Margarita.
  - Ek luister! - Maar die zombie het presies die teenoorgestelde opgetree.
  Margarita is by die gang verby, nog 'n sarsie sarsies, iemand se uitgerekte gehuil, asof spykers uitgetrek word, 'n swaar granaat ontplof.
  Die kaalbeen Aurora, nadat hulle die voortvlugtendes doodgemaak het, het haar pad in die kajuit ingesteek, een, die ander, die derde. Eers in die vierde wou hulle haar met vuur braai, maar die Komsomol-meisie was hulle voor, wat die vyande gedwing het om vir altyd te kalmeer.
  - Daar is al hoe minder van hulle, maar van hulle het in 'n sel naby die pakhuis weggekruip. Aurora skree. - Om granate te gooi is gevaarlik, verby.
  - Naboots die stem van die kaptein van hierdie stinkende trog. - Mirabela Korshunova aangeraai. Hulle sal dit vir jou oopmaak en dit dan versigtig met 'n sarsie afsny. Stingers mag nie sink nie. Ek is nou agter die enjin en gebruik 'n boemerang. 'n Fragment van 'n granaat het taai Dima gewond. Dit het deurgedring, deur die rug uitgevlieg. Die gevangene Baranov het net sy vinger op sy lippe gedruk:
  ng, ek het nog drie afgeneem.
  Die spoggerige Aurora het met ware besorgdheid gegil:
  - Welgedaan, helikopters sal binnekort verskyn, en dit sal erger vir ons wees.
  Brul in reaksie:
  - Soos jy nie weet nie!
  & Flame Devil Terminator het ingestem:
  - Ek weet, hoop maak die siel warm!
  Lig- en klankgranate ME-198 het na Aurora gevlieg. "n Komsomol-meisie het hulle tegemoet gehaas en hulle met haar lyf afgeweer. Die veld van ses klippe het soos rubber gewerk en die granate teruggebring. Lyke vlieg weer uit, ek is selfs moeg getel.
  'n Komsomol-meisie het om die draai gehardloop, gaan lê, 'n sarsie afgevuur en diegene wat van agter probeer inkom, afgemaai. 'n Tipe het in 'n dierepak verskyn, maar die mal Aurora het vir hom gewag, en eenkeer het sy opgestyg met dieselfde granaatwerper wat van die Yankee-soldaat geval het. Die skoot is redelik kragtig en in die mees kwesbare deel - die visor. Die vloer van die kop is afgewaai en 'n groot metaalmassa het ineengestort, met 'n lui op die pantser.
  - Jy moet eet! - het die windhond Aurora geknik.
  Nou het die Komsomol-meisie die pakhuis genader en die stem van die bevelvoerder nageboots en gesê:
  - Ek het beseer! Die Mujahideen is agter my aan! Laat hierdie volgorde in.
  Wel, wie waag dit om ongehoorsaam te wees. Die Komsomol-meisie het na die plafon gespring, haarself beveilig en, van die bokant van die deur af geskiet, negentien bang vegters uitgeroei en hul koppe geslaan.
  - Die eerste fase van die skoonmaak van die gevaarlikste plek is verby. - Die Komsomol meisie aangekondig.
  Daar was 'n ontploffing langs Margarita, en sy het in die opening gespring. Hier in die ruim ruik dit na desperaat brandende metaal en trek plofstof deurdringend. Iemand anders probeer "ruk" en val deurboor. Twee ouens, klaarblyklik verblind, steek hul hande op en skree in Engels:
  - Moenie skiet nie! Kom ons gee op! Spaar ons in die naam van die Geneefse Konvensie.
  Die vriendelikste Margarita Korshunova kon nie die ongewapende doodmaak nie, en daarom het sy hulle eenvoudig afgeskakel, met die gewone druk van haar vingers. Die stem van die beerkryger het spyt geklink:
  Ons is nog sulke jong seuns. Wel, hoekom het jy hierdie NAVO-weermag nodig. As jy, God verhoede, 'n provokasie reël, sal ons jou soos katjies vermorsel. Sê oranje Aurora, ons is amper klaar met die vee.
  - Die vyand kan wegkruip. Probeer luister en die steurende asem skep, en ons reuk is uitstekend! - Die rooiharige woede het doelbewus hard gesnork.
  - Ja, ek het die stank geruik. Die lyke is op die punt om te begin ontbind, dan sal vermoëns teen ons speel! - Mirabela het geveins, maar hard gehuil.
  Die Komsomol-meisies het verby die hutte geglip. Aurora het veral vinnig gehardloop. Hier is die reuk van adrenalien, hier is drie vars vegters. Voorbereid, gevries in hinderlaag.
  - Dit is nie ernstig nie - In reaksie het 'n skoot van 'n RPG geklap. Die dop het verby gevlieg, maar 'n deel van die pantserplaat deurboor. Tog is hierdie krag ontwerp om teen die T-7 te skiet. "n Komsomol-meisie het amper blindelings "n skyfboemerang gegooi, iemand afgesny, "n gil is gehoor. Sy het met 'n paar skote ingebars en die dapperes doodgemaak. Die ander het geskree:
  - Ons gee ook op!
  Uit woede het Aurora met haar kaalvoet geslaan, soveel so dat sy drie op een slag geklap het.
  - Verlam die mense se goed! - het die Komsomol-terminator gegrom.
  Slegs een jong veroordeelde het op sy voete gebly.
  Margaret a in die ruim het ook weerstand ondervind. Op pad het sy 'n soldaat neergeskiet, duidelik 'n groen baret. Hulle het geskree: "Hand aan hand!"
  Margarita antwoord met 'n brul:
  - Sterkte! - Het die "dubbelklou" tegniek uitgevoer. Gevolglik is die nek van die groen baret gebreek.
  Ek het granate gegryp, dit het 'n bietjie veiliger hier geword, 'n dosyn soldate het blykbaar probeer om die reël van verkenners toe te pas: oorlewing ten alle koste. Margarita het egter selfs op haar eie manier van hierdie speletjie gehou:
  - Wel, wel, as jy so aandring. Kom ons gaan na bofbal, jou gunsteling Amerikaner, die rol van 'n kruik.
  - As jy wil, kan ek hulle sien speel! Die rooihaar Aurora giggel.
  - Gee nie om nie! Die blonde moordenaar giggel nog harder.
  - Ek het langs die gang gegaan, daar is nog onskoongemaakte hutte. - Die Komsomol-meisie het reeds beweeg, kort sarsies is gehoor, hulle was die laaste. Die onverskrokke Aurora het haarself nie eens weggesteek nie en trots haar bors uitgeblaas.
  - Ek is soos 'n terminator-robot. - Net in my sal selfs duike nie bly nie.
  Die Komsomol-meisie het stilweg die trappe afgestap. Die infrarooi weerkaatser aangeskakel. Ek het die hutte nagegaan. Dit lyk of hulle nog beweeg. Die flinke Aurora het oor die lyke getrap en soos 'n doe of 'n ninja gespring. Sy wou nie ammunisie mors nie, en sy het net die kajuit ingevlieg. Sy het met 'n dolk geloop, en die vyande het stil geword. Dan na die volgende, soortgelyke taktiek.
  Margarita mors ook nie tyd nie en gooi granate in 'n geboë boog. Een ontploffing dan 'n ander. "n Soldaat, geslaan deur skrapnel, het uit die gang gehardloop en op "n boemerangskyf afgekom.
  - En hierdie een daar ook! Margaret was verbaas. - Hoe hou julle almal van pittige.
  Voor haar flits steeds nie moedelose zombies nie. Hy het losgebrand uit 'n Israeliese masjiengeweer, wat glo tussen die trofeë opgetel is, met die formidabele naam "Armageddon". En blykbaar het hy iemand neergelê, die koeëls het van die kante af geskiet, nuwe bloedvlekke uitgeslaan.
  Margarita het die reuk van die lyk van die zombies opgevang, sy sterf duidelik sterker. Hier stroom weer 'n skoot en fragmente van die bene van 'n ghoul in.
  Margarita het om die gang gehardloop en vanaf 'n gevange M-18 geskiet. Jammer dat jy moet herlaai. Maar jy kan gevange granate gebruik. Moenie jammer voel vir jou eie nie. Die meisie gooi hulle op 'n eienaardige manier, tel haar kaal, meisieagtige bene met haar vingers op.
  "Suurlemoene" vlieg, draai die ingewande. Die lyke is sigbaar en alles is stil. Daar behoort geen lewendes oor te wees nie.
  Dit lyk asof hulle stil geword het. - Sê die Komsomol-meisie.
  Agile Aurora bevestig:
  - Ek is oppad. - Die terminator verkenner het met 'n ander klomp te doen gehad. Nou bly die besonderhede oor. Soos 'n jakkals wat 'n haas jag, hardloop sy na die laaste deur aan die linkerkant. Sy het selfs gesing:
  - 'n Nagmerrie heers in my leerlinge, jy sal verpletter word deur 'n staalhou! Ek sal Rambo se eiers skiet en die bene maal! Ek sal almal verbaas!
  Van daar af vlieg 'n granaat in die gang uit. Die woeste Aurora slaan haar neer terwyl sy gaan. Ontploffing, fragmente vlieg. Nog een het die muur getref, weggespring en met die hand beheer teruggevlieg.
  Gedreun in die opening. Gille word gehoor. Die Komsomol-meisie het in die kajuit gekyk. Die offisier probeer sy guts optel. 'n Verskriklike prentjie.
  Ja, jy het jouself gestraf. - Dashing Aurora het afgesluit met 'n gevoel van genade. - Oor die algemeen, na my mening, is granate nie esteties aangenaam nie. Dit is egter beter as 'n eenvoudige vuis. Die laaste kajuit is skoongemaak! Hoe gaan dit, Margarita?
  - Sleep die gevangene! - Sê die Komsomol-meisie. - Dit lyk of dit alles verby is.
  Aurora het 'n roepsein deur die radio aan haar gestuur:
  - Luister na my Don Quixote. Ons het pas die operasie voltooi, alles is skoongemaak, ons kan die landing van die span uitvoer.
  - 'n Miniatuur duikboot is op pad. Maar moenie vergeet om die Blink-helikopters te hanteer nie. - Klink soos 'n metaalagtige, stomp-saag-sny stem.
  - Natuurlik, ons wag reeds vir hulle. - Het die rooiharige dier klaargemaak.
  Drie "Sachkov" inderdaad gekom het was op die nader. Margarita en Aurora het 'n RPG gegryp - "superkobra", 'n analoog van RPG nege-en-twintig en ses. Drie granaatwerpers is voorberei. Dit is belangrik dat die vyand die afstand toemaak en die spoed vertraag. Eerstens probeer die "Net" laer gaan om die dekke en die bandiete te ondersoek wat dit gewaag het om die beste leër in die wêreld aan te val. Die verbeterde weergawe van die Net het kragtige wapens, nie slegte wapenrusting nie en drie skroewe. Nie elke lugafweerkompleks sal dit vat nie, jy kan sien hoe termiese missiele terugvuur. Wat is sleg teen 'n RPG-draaitafel? Dit wat nie selfgerig is nie. Dit is dus moeiliker om daaruit te kom. Nietemin, die meisies mik, neem die voortou in ag.
  Margarita bid weer. Die goeie ouens is immers in die helikopter. Die vel voel reeds die roering van die lemme. Die aanraking van die wind is aangenaam en steurend.
  - O, ek vernietig weer 'n kunswerk! Een militêre troos!
  Vrolike Aurora glimlag:
  - Van alle kunswerke is dit militêre meesterstukke wat die stewigste in mense se geheue vasgelê is en die meeste trane veroorsaak!
  - Reg! 'n Skildery in bloed geskryf: helderder as olie en vervaag baie stadiger! - Margarita, hartseer van die gedwonge wreedheid, het ingestem. So alles word in ag geneem, jy kan skiet!
  - Laat die Texas geregtigheid geskied! - Soos altyd het Aurora nie haar sin vir humor verloor nie.
  Die skulpe het die pens van die motors oopgeruk. Die draaitafels het in klein fragmente gebreek. Die vuurduiwel het gelyk uit albei hande geskiet, en daarom was al drie motors bedek.
  Die fragmente het nie die meisies getref nie, wat verby gevlieg het.
  Kara-132 het in die verte verskyn. Vliegtuie wat van Argentinië gekoop is, het op hoë hoogte gevlieg. Hulle het op die blindes geskiet, in hul mal vlug.
  - Dit is nog 'n miskraam. Margaret opgemerk. - Die inkrimping van die verstand.
  Die rooiharige Komsomol-lid het saamgestem:
  - Ek dink, ja! Dit sal moeilik wees om hulle van die RPG te verwyder.
  - Ek sal in elk geval probeer! - Margarita, wat nou van vriendelikheid vergeet het, was woedend. - Maar van 'n ander meer woedende en langafstand granaatlanseerder geskep teen vinnige reaksie tenks. - Die blonde blonde Komsomol-lid het 'n indrukwekkende wapen gewys.
  - Of probeer dalk die verbeterde eienskappe van "stingers"? - Aangebied, ontbloot haar tande van pêrels Aurora.
  - Dit is jammer om op sulke gemors te spandeer! Margaret het gesnap.
  - Tog sal daar 'n verbeterde demonstrasie wees. Laat ons ouens terselfdertyd kyk. - Die beer-terminator het 'n dolk gegooi met gebeitelde vingers van die been, die punt het reg in die oog van die swart man gesteek wat van agter die pyp probeer uitkyk.
  - Dan net een Stinger, en ek kom klaar met 'n granaatwerper. - Het 'n slim vriend geantwoord.
  - Goed, kom ons doen dit. Aurora het na die pakhuis gehaas. "n Verminkte voormalige strafboks Dmitri Baranov, of "n lewende lyk, het by hulle verbygegaan asof hy hom doelbewus aan koeëls blootgestel het. Waarskynlik, met die hulp van die nuutste rekenaartoerusting, kon die zombies, ten spyte van die afstand, sien. Grootkaliber masjiengewere het getref, meeste van die koeëls het verby gereën. Maar daar is agt skuts, en baie duisende koeëls bars uit. Hulle het die zombie geslaan, hy het geval! Die totaal verslane soldaat het gefluister:
  Ek het my plig gedoen!
  - Lyk so! Waar is die brullende Aurora, as nie vir die "wapenrusting" nie sou hulle my lankal getref het. Margarita kyk terug.
  - Ek is hier! - 'n Komsomol-meisie het 'n Bumblebee en 'n Stinger-granaatwerper uitgedra. - Mik nou.
  Margarita het weer saamgesmelt met haar wapen, sien elke beweging van die vyand, sag druk die begin. Die projektiel vlieg! Maar die "Stinger" het gewerk, en hy het baie vroeër na die teiken gehaas. Die Amerikaanse wapen het ontplof sodat selfs 'n nabygeleë helikopter teruggeslinger is. As gevolg van hierdie onvoorsiene omstandigheid het Margarita gemis:
  - Verskriklik! Dit is die eerste keer dat dit met my gebeur!
  - Hy het die baan verander, moenie ontsteld wees nie, Komsomol-meisie ! - Die sterwende Dmitri Baranov het gefluister.
  - Kan wees! Maar my intuïsie het my in die steek gelaat. - Margarita was nou gereed om te huil.
  - Probeer weer. Aurora aangemoedig.
  Maar Kara-132 het blykbaar skade gekry van fragmente van 'n neergestorte kollega, het na die kant gegaan en begin daal. Margarita, verwar met angs, het gesê:
  "Miskien is dit vir eers genoeg!"
  Die rooihaar teef met goeie dade het gegrom:
  - Goed, tyd om die Stingers af te laai. Die pad is duidelik.
  Byna gelyktydig met haar woorde het 'n duikboot opgeduik. Klein, maar redelik lywige, vier vegters in elektroniese pakke het soos 'n katapult uitgespring. Margarita het na hulle geloer: hulle is in gepantserde pakke geklee, maar hulle lyk nie so lomp soos die vorige modelle nie.
  - Sal ons "stingers" laai? - Gevra die agterkleindogter van Lomonosov en Stenka Razin.
  - Pakhuis is oop! - antwoord die rooikop Aurora. - Kom ons gee dit vir jou!
  . HOOFSTUK #10
  Die bevelvoerder van die valskermsoldate, die kolonel, het koud verklaar:
  - Wel, kom ons laai dit vinnig en probeer om hierdie moeilike wapen te hanteer.
  'n Komsomol-meisie het langs die dek geloop, 'n Duitse G-5-geweer het rondgelê. Naby is nog een met 'n granaatwerper. Soos tipies van Duitsland, is dit redelik hoë gehalte, miskien selfs beter as die M-18, of, in elk geval, meer betroubaar. Die nuutste moderne model MG-8, ook Duits, het gelikwideer, maar nie van besondere belang vir navorsers nie.
  Die Stingers is in langwerpige houers gestoor, versigtig gestoor, vasgemaak en met skokabsorberende nette opgevul, met behulp van 'n gehidroliseerde kussing. Hulle is uitmekaar gehaal en aanmekaar gesit. Komsomol-meisies het hul gepantserde ouens aktief gehelp. Een van die vondse was 'n onverwagte RPG-49, die nuutste model.
  - Dis vreemd dat ons hulle nie so uitgevoer het nie. - Het die kolonel in beheer van die operasie opgemerk. Toe draai hy na die meisies en antwoord entoesiasties:
  - Jy sal nie vroue soos jy in enige aksiefliek ontmoet nie. Honderde lyke en die vang van 'n groot skip. Ek dink binnekort sal 'n film oor jou onderwerp gemaak word. - En 'n kreet van donderweer. - Hulle sal Margarita bel en Aurora steek die sone weg!
  Inderdaad, wat is nie hier nie;
  Daar was ook verbeterde OG- en PG-modelle, modelle met kragtiger plofstof. Die PG het veral vier soorte suur en elektriese induksie gebruik, wat dit moontlik gemaak het om 'n plofbare golf te loods, wat deur meerlaag aktiewe wapenrusting in 'n nouer rigting gebreek het saam met 'n anti- kumulatiewe skerm (En waar het Margarita sulke fiksie gelees? ). 'n Bietjie duurder, maar effektief.
  - "Pershing" is reeds verouderd. - Ek het die dogter van Lomonosov en Korshunov opgemerk, wat 'n valse geheue wakker gemaak het. - Meer gevorderde Powell-tenks het in diens verskyn, hulle het net twee bemanningslede, en hulle is gelê. Baie soortgelyk aan ons Sowjet IS-10, net die pantser is effens dikker. Dit was 'n goeie ding om vas te vang.
  - Nie alles kan in die sone gevang word nie. Ons sal 'n paar vir Antarktika kry. - Sy het geskerts en songlans met Aurora se tande gestuur. Ons is nie bang vir ryp nie.
  - Ek ken dit! Margarita flits haar pêreltande nog helderder.
  Tydens die gesprek het "Stingers" afgelaai. Daar was presies honderd en vyf van hulle. Vyf was veronderstel om in Rusland aan te kom, en die res is na verwerking aan die terroriste oorhandig.
  Die Komsomol-meisies het die kolonel gevra:
  - Waar is die klippe?
  'n Ervare vegter van die spesiale magte het redelik aan die skoonhede verduidelik:
  - Die feit is dat as hulle na Sowjet-Rusland geneem word, hulle vinnig hul eiendomme sal verloor en dit is nie bekend wanneer dit herstel sal word nie.
  - Sekerlik! - Bevestig deur Komsomol vroulike bere.
  Kolonel Yuri (hier het Margarita onthou dat hy 'n snaakse van Petukhov gehad het!), Het die Solonovy-opsie voorgestel:
  "Laat hulle dus vir 'n rukkie by jou bly. Gee die Turkse Sultan net nie sewe nie, maar ses. Hy sal egter nie pantserversterkers en stingers kan gebruik nie, en die vlak van vertroue in jou van die terroriste sal toeneem.
  Die vurige duiwel het natuurlik met hierdie voorstel saamgestem:
  - Ongetwyfeld. En watter klip om te los?
  Die kolonel het sy hoë voorkop gerimpel, die plooie het soos seerimpelings in die maanlig opgekruip en toe glad geword. Hy het egter 'n besluit geneem:
  - Die een wat straling absorbeer, jy het dit dalk nodig. En die oorblywende ses sal na ons terugkeer nadat die Turkse Sultan klaar is. Die kolonel het die rand van sy hand oor sy keel gehardloop.
  Nou het Margarita belangstelling gewek:
  - Hoe lank sal dit neem om die Stingers te herskep?
  Die kolonel het selfversekerd verklaar en die puntige oppervlak van sy stewels oor die gebied se geel-oranje gras gevryf.
  - Nie so baie nie, ons sal dit doen met spesiale robots-ontwerpers. En hy het sy vuis gewaai. Ons sal dit oor 'n uur of 'n uur en 'n half doen! Ons sal jou laat weet.
  Aurora het opgespring en gegiggel en haar tande ontbloot:
  - Goed, maar wat van ons taak?
  Die SWAT-bevelvoerder het gebel:
  - Gaan na die stad en maak almal in jou pad dood! So sal jy die pro-Amerikaanse groep "Constancy" verswak en meer geraas skep. Ja, die Turkse Sultan sal jou dankbaar wees.
  - Is dit logies? - Albei Komsomol-lede het duidelik aan die idees getwyfel.
  Die Spesiale Magte Kolonel het hard gelag.
  - Ons het logies bereken! Dus Russiese Rambo in rompe om te jag.
  - Wel, vir eers hoop ek ons sal die vyande se aandag van jou aflei. Aurora se oë verlig met 'n ongesonde skynsel.
  - Het jy ammunisie nodig? - Het die gevegskolonel gevra.
  Albei skelms knik instemmend.
  - Dit sal nie seermaak nie, alhoewel ons nie meer as 'n duisend vir twee spandeer het nie.
  Die geestelike-styl kolonel het in 'n harde toon gepraat.
  - Die hand van die gewer sal nie faal nie! Moenie bekommerd wees nie, die begroting van URSH het aansienlik toegeneem.
  - Maar dit beteken dat die weermag of pensioenarisse, werkers in die sosiale sfeer nie bykomende geld sal ontvang nie! Margarita draai haar gesig.
  Die kolonel self het ongemaklik geraak en hy kondig in verwarring aan:
  - Totdat die olie opraak, bedreig dit ons nie. Dit is baie goed dat jy die klippie van die Amerikaners afslaan. Wie weet, hulle het daarin geslaag om goedkoop olie te kry, wat ons inkomste negatief beïnvloed het. Hier het ons sulke groot verowerings en platforms bemeester dat hulle brandstof direk van die aarde af pomp. - Kolonel het sterre op skouerbande geflits.
  - Dit is onmoontlik om 'n ontwikkelde land te noem, waarin die meerderheid van die begrotingsinkomste olie en gas is. - Margarita Korushnova opgemerk in 'n streng toon. - Dit is nodig om wetenskap in die burgerlike sfeer te bevorder, anders gaan alles na militarisme.
  Dit is wat julle meisies gaan doen. Ons groei reeds nuwe supermanne. Wat kan kombineer met vesel, of selfs vloeibare metale. Die kolonel het 'n grimas gemaak asof hy tandpyn het. Hy haal 'n kougom uit en druk dit in sy mond. Die uitsig het spookagtig geword.
  - En dan soos in "Die Versoeking van God" of 'n ander naam "Sterker as die Almagtige God"! multi-teo-hiperplasma word soos die Skepper! Margaret opgemerk.
  Die bevelvoerder het sy oë verward toegemaak.
  - Ek het nie so 'n roman gelees nie, maar wat is teohiperplasma?
  Albei meisies het terselfdertyd uitgespreek:
  - Energie van die toekoms! Wat Jules Verne se elektrisiteit was, het fundamenteel nuwe soorte materie geword.
  Ons het egter nie baie tyd om te praat nie. - Sê die Komsomol-meisie en laai die "stingers" in die boot af.
  - Dit is nodig om "Die versoeking van God" te lees. - Sê die kolonel en bewe onwillekeurig.
  - Baie nuttig vir gevegstrategie. Aurora het opgemerk. - Oor die algemeen is ons derde wêreldoorlog teen die Verenigde State en Engeland so onbevoeg gevoer dat dit duidelik na verraad ruik.
  - Erken so dit was! Ons generaals is nie so dom dat hulle nie eers die elementêre grondslae van strategie en taktiek geken het nie. Die kolonel het opgemerk.
  Hoekom is niemand gearresteer nie? Die stoere Aurora skud haar vuis kragtig.
  Die kolonel het verward gemompel:
  - Daar was geen politieke orde nie, boonop wou hulle nie 'n presedent skep nie, baie invloedryke mense kon ly.
  - 'n Ordentlike mens stel geregtigheid - bo familie en vriendskaplike verhoudings! Die wet vir vyande en vriende moet dieselfde wees as 'n man vir 'n vrou! Die teenwoordigheid van verskillende wette verander geregtigheid in 'n prostituut! - Margarita verklaar in 'n dwingende toon.
  Die kolonel was regtig verbaas:
  - Sjoe, ek sien die Duitse Ekaterina. Jy wil bietjie geregtigheid hê!
  - Ek wil waarheid, orde en natuurlik vryheid hê! - Gesê en Margarita uitgeroep.
  - Watter partytjie? Die kolonel was verbaas.
  - Van die huidige geen! - Die jong agterkleindogter van Mikhail Lomonosov en Stenka Razin het aangeskakel. Sy het haar perd opgesaal. - Dit behoort 'n nuwe beweging te word wat deur intellektuele jeug oorheers word. En eerstens is dit nodig om teen die grondstof-oriëntasie van die ekonomie te veg. Dit is gebruiklik om Hitler te skel, maar onder hom het die nywerheid, veral ingenieurswese, 'n kolossale sprong van nuuts af gemaak. Hy het daarin geslaag om die land te moderniseer sonder enige petrodollars. Ongelukkig is daar gedurende die tyd van Shtakh 'n weddenskap aangegaan op die uitvoer van grondstowwe en die invoer van verbruikersgoedere, voedsel. En ongelukkig duur hierdie beleid tot vandag toe. Ek sou wetenskaplikes die rykste mense in die land maak. Oligarch professore sou die reël wees, nie die uitsondering nie. Boonop moet hoër onderwys nie net gratis wees nie, maar ook verpligtend, en die direkteur van 'n onderneming moet 'n proefskrif hê, en dit moet aan 'n rekenaar oorhandig word wat nie omgekoop kan word nie. Oor die algemeen sal ons die intellektuele vlak van jongmense aansienlik verhoog sodat die beginsel nie oorheers nie: koop en verkoop!
  - Ja, baie selfs met hoër onderwys soek maklike brood, die handelsektor is duidelik oorlaai. - Die kolonel het met 'n sug ingestem en nog meer hartseer bygevoeg. - 'n Wetenskaplike veld word nie hoog geag nie.
  Die wapens is vinnig gelaai. Komsomol-meisies het terselfdertyd gewerk en gepraat:
  - Ek dink ons moet strenger beperkings vir markekonomieë en. - Slim Aurora het die gesprek betree. - Wat sou nie so super-ryk wees nie. En dan het een Russiese oligarg met Joodse wortels 'n fortuin wat dadelik tweehonderd van die rykste mense in China het.
  Die kolonel was reeds besig om sy humeur te verloor, maar terselfdertyd het hy seldsame selfbeheersing getoon:
  - Dit is reg, en selfs die meerderheid miljardêrs is nie van Slawiese nasionaliteit nie. Ons dink daaroor, en ons probeer hulle knyp.
  - Swak knyp! Ja, 'n deeglike onkruid is hier nodig. Margaret het beswaar gemaak. - Wel, al die "Stingers-crackers" afgelaai is dit tyd om die vyand te slaan.
  Op die wal het hulle reeds geweet van die aanval en die Yankees was besig om magte bymekaar te maak. Die dood van die helikopters het die vyand gewys, hulle is baie sterk, en die Amerikaners is nie so 'n nasie om halsoorkop die hel in te skeur nie. Hulle was vir seker gereed om te slaan. Daarbenewens was die "konstantheid"-groep besig om sy eenhede op te trek.
  In hierdie situasie moet jy jouself aanval. Dan sal daar 'n voordeel wees. Dit is net hoe om aan te gaan of 'n ompad maneuver te maak. Margarita Korshunova het voorgestel:
  - Kom ons gaan reguit na die hawe en maak hulle almal daar dood!
  - Nie 'n slegte idee nie, maar jy kan dadelik onder dolkvuur val. Ek bied 'n sagter weergawe aan. Vinnige ompad, toegang vanaf die kant van die woud. - Aurora het 'n sirkel met haar kaal tone gemaak, en toe die pentagram weergegee.
  - Is dit die moeite werd om tyd te mors!? - In die stem van die wetenskaplike Margarita klink skeptisisme.
  - Die winternag is redelik lank. Aurora het beswaar gemaak. "Boonop moet die vyand nie weet dat ons net twee is nie. Dit is nodig om die illusie te skep dat die aanval ook van die kant van die land af kom, asof daar groot magte teen hulle is.
  - Hierdie keer stem ek saam met jou, kom ons gaan! - Margarita het die swemfasiliteit dadelik gebring om gereedheid te bekamp.
  Komsomol-meisies het teen hoë spoed in 'n opblaasboot beweeg. Steeds onsigbare soldate, vir virtuele toesig en radar.
  Hulle het deur die lug gesny en verskeie skepe omseil en die geboue verbygesteek en hulself in vryer waters bevind. Langs die pad is hulle deur mutanthaaie ontmoet, maar anders as die Anaconda het die Komsomol-meisies nie na bloed geruik nie. Daarom het hulle nie probeer aanval nie. Daarbenewens het Aurora 'n skyfboemerang met haar kaal tone geloods:
  - Laat hy hulle 'n nuwe doelwit gee.
  Hy het die haai beseer en 'n fontein van bloed uit haar liggaam geslaan. Die dier het geruk, en haar metgeselle het dadelik met hul intrekbare kake en slagtande van mammoete toegeslaan. Dit het skrikwekkend gelyk, die monsteragtige gediertes het hul vriend aan die paal geslaan, sy het in reaksie met 'n slagtand gestamp, geslaan. Groenerige, olierige bloed versprei oor die oppervlak. Roofdiere het die geveg betree, en die aantal kreupeles het toegeneem; hulle is op hul beurt deur ander afgemaai.
  - Sjoe, Margaret ! Maar hulle is maklik om te hanteer. Hy het een geneem, een gewond, en die res sal hulself vermink. - Aurora het hard gespat en haar kaal voete gestamp.
  - Jy sien die duiwel se moraliteit speel 'n rol. Jy hoef nie haat vir jou naaste te verkondig nie, en die begeerte om die swakkes af te maak. Sneeuwitjie knipoog die Terminator.
  Ons het nie teen die swakkes geveg nie. - Aurora, sprankelend met smaraggroene oë, het baie trots gesê. - Daar was vierhonderd-en-tagtig van hulle teen ons twee, en daar lê 'n stryd voor met ten minste tweeduisend, waarvan driehonderd-en-vyftig uitgesoekte spesiale magte is wat deur Irak, Afghanistan, Somalië gegaan het. En ander vegters is nie sonder ervaring nie.
  - 'n Sterk teenstander, temper die liggaam en wil, maak jou sterker - 'n swakke bederf die siel en verswak die liggaam, maak jou swakker! So die harde manier gee baie makliker oorwinning! - Sê die wyse Margarita.
  Ons het die hawe van die Komsomol-meisie omseil en na die kanaal gegaan. Dit was nie ver van die hawe af nie, jy kan selfs die skepe hoor gons. Verkennerkrygers was in die kanaal. Dit was nogal lank en vreemd kronkelend. Langs die pad het die Komsomol-meisies amper 'n anomalie raakgeloop. Dit het die lug gekrom soos 'n deursigtige veer. Insekte het na haar toe gevlieg en met helder kaviaar opgevlam. Nietemin het sy gevleuelde wesens gelok.
  - Dit is iets soos 'n vlieëvernietiger. - Aurora trek aandag en flits haar kaal hakke.
  - Miskien lok een of ander soort bestraling insekte. Ek voel die ultrasoniese vibrasies van die lug met my vel. - Margarita het selfs laf gekrimp.
  - 'n Nuwe probleem vir ons! Oor die algemeen kan hierdie vreemde aard van die sone tot 'n hartaanval lei. - Ironie het opgeklink in die stem van die vurige Aurora.
  - Ek en jy het twee harte, so ons sal nie dadelik sterf nie! - Margarita het vrolik geword - Dis goed as jy nie heeltemal mens is nie.
  Die vurige duiwel het hierop geskree:
  - Stem saam! En dan sou sy by die stoof gestaan het, en selfs swanger!
  Nietemin moes die meisies stop, van die haakplekke afstoot, verskeie kere opsy skuif, agteruit skop.
  Agter een afwyking het 'n ander onmiddellik verskyn, hierdie keer 'n ovaal afwisselende een. Dit alles het beweging moeilik gemaak. Nietemin, hulle het verbygegaan, voor hulle was daar 'n skyn van 'n stroom.
  Dit is moeilik om dit uit te klim, daar is aankomende verkeer, maar daar is geen afwykings nie. Kaal voetspore bly op die gras bedek met ryp.
  Die Komsomol-meisies het gestop voordat hulle dit verlaat het. Daar kan gesien word hoe verskeie koppe "kool" opgehardloop het. Die mutante plante het nie die amper ononderskeibare meisies gesien nie, 'n paar van hulle het op die stewels afgekom (die Bear Warriors het pas hul skoene aangetrek om die reuk weg te steek), maar glo oortuig dat hulle oneetbaar is, het hulle agter geraak.
  - Ons moet 'n bietjie vorentoe swem! - Gesê, gooi die dierlike glimlag Aurora uit. - Ons sal die boot daar wegsteek.
  - Om dit saam te dra is nie handig nie! - Margarita Korshunova het ingestem.
  Om 'n straalmotor stil te maak is nie 'n maklike taak vir ontwerpers nie, maar die inktvis gebruik dieselfde beginsel, en is 'n eersteklas jagter.
  Om 'n wegkruipplek te vind sodat 'n ewekansige fraer dit nie gryp nie, is nie so maklik nie. Die lêplek van 'n gevaarlike dier is die beste hier. Byvoorbeeld, 'n beverrot. Die dier is gevaarlik, dit is moeilik om dood te maak en die grootte van 'n wildevark. Nie wolskubbe nie, 'n normale fraer sal nie by haar lêplek hou nie. Veral in die nag. So het die meisies geredeneer terwyl hulle 'n opblaasboot versteek het, soos 'n sak. Waar bosse van bo af oor die water hang. Dit was daar dat die meisies hul skat gelos het, vermom met bostakke.
  - Goed weggesteek? - Margarita het gevra, besig om oefeninge op die pad te doen.
  - Tot die oggend gaan lê, en teen dagbreek sal ons afwas! Woedende Aurora maak die klip met haar hakskeen reg.
  - En as die rot-wasbeer kak! - Gerimpelde vegter-Komsomol-lid.
  - Kom ons skiet! Sy vel is sterker as dié van 'n alligator en word hoog op prys gestel. Aurora knipoog haar smarag-oë soos 'n kind.
  - Kom ons verkoop! Kom ons verander ons vermomming, en niemand sal ons herken nie! - Margarita Korushnova het uitdagend haar tong gewys.
  Aurora grom.
  - OK!
  Die meisies het effens teruggestap toe die rot-wasbeer self verskyn. Hulle het gevries, vasbeslote om die dier vir eers aan die lewe te hou. In sekere opsigte het hulle gelyk soos 'n bandiet wat 'n gesin doodgemaak het, maar 'n voël uit 'n hok vrygelaat het. Rat-wasbeer kon nie die byna ononderskeibare reuk van die meisies opvang nie, en hy was ook vol, nadat hy aas geproe het, gaan slaap.
  Sy ongewone gesnork lyk soos die getjirp van 'n middelmatige violis.
  Die Komsomol-meisies het vinnig probeer beweeg, en terselfdertyd het niemand hulle gesien nie, die beweging was so geheimsinnig. Hulle het selfs hul stewels uitgetrek.
  Kaalvoet Aurora het haar vriendin gevra, en nie met die doel om inligting te bekom nie, maar bloot om spanning te verlig:
  - Wel, hoe slaag die ompad?
  Margarita antwoord sonder ophef:
  - Tensy ons afwykings raakloop.
  Die vurige duiwel het haar vinger aan haar lippe gesit:
  - En hier is so een wat uitkruip.
  Anomalie pêrel van ondergronds. Sy het selfs die grond losgemaak. Soos 'n reusagtige mol, gestampte sand, klei, gras. Iets slymerig soos olie uitgestoot. Nadat jy begin klap het.
  - Dis walglik! - Sê die vurige Aurora. Dis soos twee varke wat soen.
  Die anomalie het hulle gehoor en versteurd na die meisies toe beweeg.
  - Kom ons gaan na die kante! - beveel Margarita.
  Agile Aurora het nie verstaan nie:
  - En hoekom is dit?
  Sneeuwitjie het die Terminator geglimlag.
  - Kom ons laat jou twee hase jaag!
  Die Komsomol-meisie het haar tong gewys, 'n wesp daarmee gevang en dit gekou, sy was geamuseerd deur so 'n voorstel. Die verkenners het versprei, en die anomalie het gevries. Dit het 'n bietjie geskud en begin val, 'n klein vlammetjie het deur 'n plas olie gegaan. Sodra dit egter verlig het, het dit ook vinnig uitgegaan.
  - Dit is nie Piromania nie! - Ek het opgemerk, skeel kaalvoet Aurora en dadelik gespring, draai in 'n salto terug.
  - Ja, die Pyromania-anomalie kan 'n katastrofe veroorsaak! Margaret het ingestem. - Nou vinniger vorentoe, en daarom mors ons tyd.
  Sodra die Komsomol-meisies diep in die dik bosse in knoppies, bome, verweefde mutante lianas ingegaan het, was hulle omring deur byna ondeurdringbare duisternis. Net die bas van die bome het geglinster, wat die landskap 'n onheilspellende, anderwêreldse gevoel gegee het. Meisies het egter nie nagsig-monokulêres nodig nie, dit is vir swakkelinge, mense wat nie in staat is om onafhanklike besluite te neem en in die donker sien nie. Aurora het amper 'n boom gestamp, die radioaktiewe agtergrond het die afstand illusie gemaak, en het dikwels met die afstand verneuk.
  - Vervloek dit! - Die vurige duiwel het heel gepas die onreine genoem. Dit blyk dat daar geen anomalie is nie, maar die lig is gebuig.
  - Dis fosgeen en fosfor! - verklaar Margarita, en draai haar grasieuse nek. Hulle verander immers dikwels die parameters van die lug.
  - So dit moet in ag geneem word! - Rooi Aurora het met swak versteekte ironie saamgestem.
  Die vegter het haar hand deur die lug geswaai.
  - Eers stadig, raak dan gewoond daaraan.
  Die Komsomol-meisies het geleidelik versnel, terwyl hulle probeer het om nie eens met 'n knoop onder die sool te kraak nie. Vrees nie soseer toevallige waarnemers as verskeie wesens wat op die klank kan reageer nie.
  Eers was dit droog, maar toe, sodra die meisies die bosse verskuif het, het 'n regte waterval op hulle uitgestort!
  - Water, dink ek, is swaar! Aurora voorgestel.
  - Tien persent vir seker! Margaret het ingestem.
  Die vurige sy-duiwel het die insek met 'n hipertitanium-hak platgeslaan en haar mening uitgespreek:
  - Daarom is die dou so groot en verdamp nie!
  Klei het onder die sole van sy stewels gejaag. Sy kleur is 'n ongewone groen-pers, soos 'n graf. Dit was nêrens op aarde nie, behalwe vir die plek van die sone.
  Die bene het aan die kante probeer skei, maar die spore het dadelik oorgegroei, wat verkenning vergemaklik het. Dit is net moeilik om te beweeg, dit kleef aan die skoene, wat jou dwing om moeite te mors. Aurora en Margarita het selfs 'n gekonsentreerde sjokoladestafie gesluk. Gras was skaars en was oorwegend roofdier. Sy het op die klei gekruip, en probeer om die insekte te gryp. Die verwikkeldheid van lang lianas, bosse, takke, blare, soms reukloos, en soms met 'n sterk aroma.
  - En waar is die rankplante vandaan? - Het Margarita gevra. - Dit is 'n gematigde sone.
  - Die resultaat van 'n mutasie, skiet wortel. Boonop is die sone warmer as wat dit daarin is! Sowat vyftien grade. Dit is warmer hier in die somer as in ekwatoriale Afrika. Of nie omtrent dieselfde temperatuur nie. - Pragtige Aurora het haar voorkop gerimpel, glo probeer onthou wat sy eens gelees het.
  Margarita het baie selfversekerd gesê:
  - Dis niks! Ten minste vir ons.
  Die kaalbeen Aurora het in die lug omgedraai, salto's gedoen en gekerm:
  - Ons is Komsomol-bere en dit sê alles!
  - Ek onthou ons is op een of ander manier na die Sahara geneem. Ek het 'n week sonder eet- en drinkgoed spandeer, my pad langs die sand gebaan, wat 'n braaipan kaalvoet gebrand het soos op 'n stoof en niks het oorleef nie! - Ek het opgemerk, en laat vonke uit my oë (en nie figuurlik nie, maar letterlik!) Margarita. - Net natuurlik aangenaam, dit was nie genoeg nie.
  - Natuurlik! Ek het ook daardeur gegaan! Voete raak vinnig gewoond aan, maar jeuk eers daarna. En die vel verdonker in die son. - Bevestig, vrolik en speels soos 'n kat van Viria Aurora.
  - Ek hou nie van wanneer die lyf wit is nie, dit lyk te bederf. - Margarita het nie gemaak of sy 'n grimas gemaak het nie.
  - Sjokoladebruin is nou nuwerwets. Die vurige duiwel het die panter se tande toegesnou. - Dit beteken jy het geld om na die Suide te gaan.
  Die meisies het amper uit die ingewikkeldhede van die Tsjernobil-oerwoud gehardloop. Verby die oewer van 'n wye kanaal was geleë. 'n Digte struik, wat wortels uitsteek, 'n gemuteerde weegbree, met sy wye blare - het 'n gerieflike geslote posisie geskep.
  Margaret het uitgeroep:
  - Wel, hier is Vizhnitsa voor ons.
  - Ja, 'n voormalige Sowjet-stad! Hoekom is Oekraïne trots, dit het amper 'n aparte land binne die Sowjetunie geword. Ons is immers al eeue lank in oorlog met hulle ! Dit is hoekom die USSR gewen het, en nou is die Oekraïners ons broers. Rooi Aurora het haar arms wyd gesprei en probeer opstyg.
  - En vroeër was daar Russiese broers vir hulle. Elke kind weet dat Kiev die moeder van Russiese stede is. - Sy sê, glimlag wyer Margarita. - Hulle is verenig deur die heilige Ortodokse geloof, en Slawiese wortels. God het self beveel dat die USSR 'n enkele staat moet wees. Maar Bandera het gekom en bedlam gemaak - dit blyk 'n oorlog te wees. Ons het egter gewen.
  - Orde is gebou op 'n fondament waar sement geloof is, en sand wil is! En hiervoor moet baie skurke geplant word! - Beantwoord, fel grommende Aurora.
  Om die stad te sien is nie moeilik nie. Die sloot lê hier bemors, dis nie 'n probleem om die walle oor te steek nie. Die huise is meestal oud, vyfverdiepinggeboue is sigbaar, en wolkekrabbers van die Stalinistiese era. Die meisies het reeds moderne geboue besoek. Toe onthou Margarita:
  - Ons moet tog agtien kinders uithaal, nie waar nie?
  - Ons ouens sal help! Kom ons skep so 'n paniek in die stad dat hulle nie ons bewegings sal kan dophou nie! Kaalvoet Aurora skud haar geweer.
  Die sneeuwit vegter het omgekyk en 'n muskietbosluis afgekap, haar stem laat sak en gevra:
  - Wat as hy omrol?
  Die vurige duiwel het logies opgemerk:
  - Ek reken op sy elementêre gierigheid. Buitendien, ek gaan hierdie nou dwerg noem. Ek sal sy veggees ondersteun.
  Margarita Korshunova het nogal onintelligent gegrom:
  - Dit is die beste om dit met 'n goeie klap in die gesig te doen.
  Aurora het met 'n vinnige lopie van die tone van haar kaal voete 'n nommer met die knoppies geskakel en hard gesê:
  - Is jy gereed!
  - Ja, maar daar was so 'n gemors! - Ek het 'n dun piep in reaksie gehoor.
  - Moenie wanhoop onder die dekmantel waar dit makliker is om uit te haal nie. Buitendien sal niemand verbaas wees oor die afwesigheid van kinders na so 'n stormagtige nag nie. Die slinkse, rooiharige sy-duiwel het haar stem laat sak.
  - Stem saam! Hulle sal nie meer van ons afhang nie! - Die dwerg het gespons - 'n spesialis in kidumping.
  - Wag vir ons, maak nie saak wat gebeur nie! Voeg dalk nog vyf persent by. - Sê Aurora innemend.
  Die laaste woorde het 'n magiese effek gehad. Die moroon bandiet het geskreeu:
  - Ek sal wag, al kom die einde van die wêreld!
  Die koel Aurora, met 'n ironiese op- en afsak van lang wimpers, het gedink: "iets wat my laat dink aan Judas wat wag vir 'n aspenpaal."
  - Nou ja, nou sal ons die Amerikaners en hul trawante klop - sê die groenoog Aurora beslis.
  - Weet jy dat ek Amerika op geen manier kan vergewe nie? Galina het haar vuiste gebal.
  - Wat? - Verras rooi sy-beer-Komsomol-lid.
  - Bombardering van ons en Japannese stede! Dit is barbaarsheid! Ek het selfs gedigte geskryf! - Margarita het haar granaat geskud, en selfs met so woede dat 'n hele swerm harige mutante insekte neergeval het.
  Aurora het verheug opgespring:
  - Kom ons sing! Dit is interessant.
  En Korshunova sal sing, haar stem, soos altyd, is hoër as die Himalajas van lof;
  Die ster van die vaderland word deur die Here gegee,
  Glo my, sy is meer stralend as die Son!
  Jy is my geboorteland -
  Weet vir jou, die hart klop van hartseer!
  
  In jou is ons Komsomol-lede soos arende,
  Ons verpletter die Nazi's en vee die afval weg!
  Ons het selfs reggekry op Jupiter,
  Kweek die vrugte - onrealiseerbare paradys!
  
  Venus is die plek vir liefde
  Op Mars is die gevoel van 'n vegter die hoogste!
  U breek die kettings van boosheid, twyfel,
  God wil immers die beste doen!
  
  Vernietig die kosmiese druk
  Kom ons vang die ken met 'n sterk haak!
  Die vyand sal verpletter word deur die mag van die wêreld,
  En die Junkers is met 'n gewone kinderboog afgeskiet!
  
  Belyning een - neem en wen,
  Ons kan nie 'n ander uitkoms weet nie!
  En jy skeur nie die wolf van die Ryk nie,
  Kry 'n bajonet in die gesig van 'n vegter!
  
  En die bajonet sal jou nie pas vir die toekoms nie,
  Ons sal dinamiet by die stootskraper voeg!
  So vinnige vlug
  Toe die proletariër die hamer slaan!
  
  Die volgende skuif sal soos 'n orkaan verbygaan
  En die eindspel sal 'n wenmaat wees!
  Ons woede is immers 'n mal vulkaan,
  Bloedbad op die baster, 'n verskriklike kat!
  
  Ons het die bosluise in Berlyn vasgeklem,
  Parys is gratis onder die Russiese vlag!
  Ons is dogters van die Vaderland en seuns,
  Wanneer ons smul, eet ons heuning met smaak!
  
  Foggy Albion is nou soos 'n broer,
  New York het soos 'n pastei op 'n skottel geword!
  Ons rooi, skarlaken papawerkleurige vlag,
  Daaronder is alle mense met vryheid gelukkig!
  . HOOFSTUK #12
  Oleg Rybachenko het ook 'n droom wat nie eens eenvoudig is nie, maar wonderlik. Asof hy en Dima hul militêre loopbaan voortsit;
  Hulle twee het ingeskryf as vrywilligers in die kinder-SS-afdeling, gevorm deur die duiwelbesete Fuhrer. Dit blyk dat Hitler in hierdie werklikheid uiteindelik mal geword het. Waar, aan die ander kant, het hy die verstand gehad om nie 'n hopelose oorlog met die USSR te begin nie.
  Aan die ander kant, hoekom sou die seun nie militêre verharding kry nie? Hoekom moet hulle verpleegsters laat en bak soos barchuks?
  Oleg Rybachenko en Dmitry het saam met ander ouens van die junior bataljon na Afrika gevlieg. Die Duitse ses-enjin vervoer kon tot tweehonderd gewapende valskermsoldate vervoer. Maar daar was 'n hele bataljon van driehonderd vegters van die jonger weergawe van die Hitler-jeug. Driehonderd seuns van ongeveer twaalf jaar oud, skynbaar nog taamlik geblaasde neus, maar in werklikheid was dit spesiaal uitgesoekte seuns wat reeds nie swak militêre opleiding ontvang het nie.
  Die Fuhrer wou hê dat soveel as moontlik tieners aan die oorlog moes deelneem. In Afrika is die vernaamste Britse magte reeds verslaan, hoewel daar nog sterk garnisoene in Soedan is. Die koloniale troepe is weliswaar nie heeltemal betroubaar nie, en in werklikheid die Britse eenhede. Hulle is nie juis Engels nie. Hulle is nie so goed gewapen nie, veral met tenks, probeer dit, so dra die toerusting oor die metropool. Daarom is die risiko van groot verliese by seuns minimaal. Dit is veronderstel om op die vlak van konvensionele taktiese oefeninge te wees, en die jonger geslag sal ondervinding in oorlog opdoen.
  Oleg Rybachenko en Dmitri is vlot in Duits (die beweerde vyand), sowel as Engels, Spaans en Frans. Hulle skool is ook elite en Sowjet-kinders behoort in teorie die slimste te wees.
  "n Duitse seun, blykbaar een van die leiers, lang en gespierde Hans Feuer het hand geskud en eerlik gesê:
  - Ons het nie verwag dat Russe so sterk en slim kan wees nie. Spoeg byvoorbeeld ons pad soos eersteklas Duitsers!
  Oleg Rybachenko het beskeie opgemerk:
  - En wat is so verbasend. Miskien sal ons moet veg, maar as jy in verkenning gaan en nie die Duitse taal ken nie, hoeveel inligting sal jy insamel?
  Hans stem saam:
  - Dit is waar! Maar oor die algemeen is ons geleer dat julle Russiese ondermense is. Slawiërs is 'n oorgangsfase tussen ape en mense. Dit wil sê, in terme van die ontwikkeling van intelligensie, Russies is 'n bietjie hoër as 'n troeteldier.
  Dimitri bal sy vuiste kwaai.
  - Ja, ek kan vir sulke woorde inbed.
  Hans antwoord moedig en bal sy vuiste:
  - Net die keuse van wapens is aan my. Met handskoene aan, is jy die kampioen van die Half Wêreld, maar wat van 'n tweegeveg teen nunchucks?
  Dmitri was verbaas:
  - En wat is dit?
  Die Duitse elite-kind wou reageer en sy geleerdheid wys, maar Oleg Rybachenko was hom voor:
  - Dit is 'n landbou-instrument, wat in China uitslaan gerwe. Die Mongoolse-Tatare het die Chinese verbied om wapens te dra, daarom het hulle hierdie uiterlik onskadelike toestel in 'n dodelike klub verander. 'n Hele stelsel van gevegte op nunchucks is ontwikkel. Toe is dit aan die einde van die negentiende eeu deur die Japannese aangeneem. Waarskynlik het dit van hulle na die SS-troepe gegaan.
  Hans antwoord:
  - Nie seker op die manier nie. Tien jaar gelede het die Groot Fuhrer verskeie ghoeroes uit China genooi en beveel dat die Derde Ryk hand-tot-hand-gevegskool die mees gevorderde in die wêreld moet wees. Mens moenie dink dat ons Duitsers, synde die hoogste nasie, niks by ander volke wil leer nie. Ons Duitse militêre skool eis dat die menslike faktor soveel as moontlik in ag geneem word.
  Dmitri het kragtig geknik en die gedagte bevestig:
  - En die Sowjet-een ook. Stalin het gesê - tegnologie tydens die rekonstruksieperiode besluit alles! En toe, in die tweede vyfjaarplan, ontwikkel hy die idee - kaders besluit alles!
  Oleg Rybachenko het anders gesê:
  - Ek moet sê dat alles nie reg is met die menslike faktor nie. Byvoorbeeld, die vlak van tegniese opleiding van soldate in die USSR is agter. Maar oor die algemeen is ons puik!
  Hans het voorgestel:
  - Wil jy Hitler-hash speel?
  Sowjet-seuns was verbaas:
  - En wat is dit?
  Hans knipoog.
  - Die laaste uitvinding van die Groot Führer. Soos skaak, wat nie deur twee gespeel word nie, maar deur vier, twee vir twee. Maar op een bord van vierhonderd selle. Dit het tenks, en SAU en Slagskepe. In totaal het elke syfer veertig, en 'n totaal van honderd-en-sestig. Sommige beweeg soos skaak, ander nie. Plus 'n paar ander innovasies... Byvoorbeeld, 'n tenk en 'n slagskip kan net deur tenks, selfaangedrewe gewere en Links, en infanteriste óf saam geskiet word , óf as hulle 'n sekere lyn bereik, versterk hulle hul wapens. Oor die algemeen is die spel baie moeilik, glad nie soos skaak nie.
  - Wys haar. - Gevra Oleg Rybachenko.
  Hans haal 'n opvouplank uit sy rugsak. Dit was skarnier en redelik kompak. Figure is gemagnetiseer. Veertig identies elk. Die bord self is nogal konserwatief, 'n reghoek. Die reëls is interessant, veral, byna alle stukke slaan nie soos hulle beweeg nie, behalwe tenks. Hulle kan beide klop en loop met 'n vang.
  Soos verwag, is die sterkste stuk die slagskip, die swakste is die ligte infanterist. Die selfaangedrewe gewere blyk hier te wees, en wie stel belang in die vliegtuie, en een op 'n slag, maar dan 'n aanvalsvliegtuig, 'n vegvliegtuig, 'n bomwerper en 'n hidrovliegtuig. Benewens slagskepe is daar ook vernietigers. Die infanterie is ook anders, gemeganiseerd, eenvoudig en kavallerie. Dit wil sê, dit is nie maklik om die reëls te verstaan nie. Oleg Rybachenko het dadelik opgemerk:
  - Nee, hierdie skaakspel kan nie in gewildheid geklop word nie. Moeilikheidsgraad is net oor die top!
  Hans stem saam:
  - Ja, dit sal nie maklik wees om 'n strategie hier te ontwikkel nie. En jy kan nie slim boeke skryf nie. Maar dit is vir die Ariërs!
  Dmitri stem saam:
  - Ja, vir die Ariërs! Kom ons speel!
  Oleg Rybachenko het gewaarsku:
  - Daar sal min plesier wees!
  Hans het 'n ander seun genooi en nadat hy 'n paartjie gevorm het, het hy teen die seuns begin speel. In hierdie geval het ek bruin gekies. Oleg en Danka is natuurlik rooi!
  Die wedstryd was eers nie regtig opwindend nie, maar toe raak die seuns betrokke. Oleg Rybachenko, as 'n gebore strateeg, het die inisiatief aangegryp en die vyande van die flanke begin stoot. In die spel van die Führer was daar in die algemeen geen koning nie, en die hoofkwartier kon verplaas word sonder om 'n skuif te verloor.
  Maar die seuns is nie toegelaat om te speel nie. 'n Alarm het geklink...
  - Lugaanval!
  Die seuns het dadelik na die patrijpoorte gehaas. Alhoewel die vensters smal was, kon jy nie baie goed daardeur sien nie, en daar was selfs 'n drukgang.
  Landingsvliegtuie het in 'n kolom gevlieg, en natuurlik met begeleiding van goedgewapende vegters.
  Daar was nie meer as 'n dosyn Engelse nie. Die Spitfires, siende dat die Duitsers meer masjiengeweervuur oopgemaak het, en probeer tref van 'n lang afstand. Maar hulle het self die antwoord gekry. Drie vliegtuie van die Royal Air Force het begin rook, en die res het gevlug.
  Die seuns het hard gefluit, maar niemand het obseniteite gesweer nie - dissipline. Maar hulle het met hul stewels voortgetrap en 'n aantal sout grappe uitgespreek.
  Natuurlik kan die vervoer nie die vegters jaag nie, die verskil in spoed is 'n orde van grootte, so die seuns moes kalmeer en terugkeer na hul besigheid. Sommige het selfs opstote van die vloer af begin doen, ander om die pers te doen.
  Oleg Rybachenko was egter so geïnspireer dat hy gesing het, met 'n stem wat in staat was om nie net die koning te verdryf nie, maar die keiser van leuenaars (Hitler!);
  Ons vlieg in 'n harde, dodelike stryd,
  Pioniers - kinders van kommunisme!
  Ons Here Svarog is altyd by my,
  Kom ons verpletter die fondamente van revanchisme!
  
  Ons het moed en deursettingsvermoë
  Elke masjien weet hoe om te monteer!
  'n Woedende nederlaag wag op die Nazi's,
  Moenie Fritz nonsens dra nie!
  
  Naby Moskou is die Wehrmacht stewig geslaan,
  Ons het verstommende dapperheid getoon!
  Gladde parasiet is verpletter
  Ons het gewen, ons tel reguit!
  
  Wat kan Fritz volgende doen?
  Slegs pote na bo - gee vinnig moed op!
  En Adolf in die keel - 'n skerp Spits,
  Laat die nar-donkie die rol speel!
  
  Ons rol is om die seëvierende horing te blaas,
  Versamel die rooi legioene!
  En sny genadeloos die koppe van die aanvaller af,
  Hulle het darem reguit van die skool af na vore gekom!
  
  Ons slaan die reptiele, asof hulle deur Mars gebore is,
  En oral vra die Fritz om genade!
  Ons is die seuns van die grotes, waar alle gelyke lande -
  Laat hulle die optog vanaf die gesig-ikoon goedkeur!
  
  Hitler het gedink om ons aarde te vang,
  En nou het hy 'n stamp onder sy knal!
  Die Duitsers wou immers almal in 'n speletjie verander,
  En hulle is deur 'n eenvoudige seun gelê!
  
  Wat het gebeur met die "Tiger" - hy het in metaal gegaan,
  Daaruit sal ons samowars kook met soet tee!
  Die Fritz het dit gekry - 'n stewige nederlaag op die horings,
  Ons is in Berlyn in 'n stralende, warm Mei!
  
  En Adolf het 'n lus geword in plaas van 'n das,
  Styf die nek van die vyand-beul!
  'n Swaar straf het gehardloop vir sy sondes,
  En nou trap ek Duitsland met tenks!
  
  Die Groot Stalin het self die Komsomol-lid toegeken,
  Hy het die opdrag gegee - 'n groot ster van "Victory"!
  Hoeveel gee ons - aan die Heilige Vaderland van magte,
  Dat ons oupas jubel in die volgende wêreld!
  Dis vreemd, maar vir so "n opruiende liedjie het hulle hom heftig toegejuig - almal hier is heeltemal gevoelloos, of wat?
  Toe Oleg Rybachenko klaar gesing het, is die droom onderbreek, en hulle is weer wakker gemaak, hierdie keer nie op die mees gewone manier nie, maar geneem en met koue water oorgespoel. Daarna, weer, hierdie kettings, wat gevul het met verskriklike skaafplekke op die hande, en die kolom is gedryf ... Hulle het my nie eers ontbyt gegee nie! Ronde! Dis reg, die Duitsers het in plek gebly, en die gevangenes het stadig langs die ringpad beweeg. Wat die betekenis hiervan is, is nie duidelik nie. Pad geplavei met asfalt en klippies. "n Paar uur later het kaal hakke begin brand en hewig jeuk. Baie van die meisies het gebloei.
  Toe, hoewel dit nog ver van aand was, het hulle hom sonder seremonie teruggejaag en hom haastig losgemaak, hom beveel om te gaan lê.
  Oleg Rybachenko en die res van die meisies het inderhaas gehoorsaam. En hoewel ek glad nie lus was om te slaap nie, het die arms van die god van slaap en visioene van Hipnose (wat die Almagtige Zeus self gemaak het om sy oë toe te maak!) skielik, en onvermydelik, opgerol.
  En weer die pionierseuns in eerbare militêre sake, al behoort hulle aan 'n vreemde weermag;
  "n Bataljon van driehonderd twaalfjarige seuns van Jungvolk is ter plaatse herbou en het verder suidwaarts beweeg. Eers is die seuns 'n paar kilometer in motors gery, maar toe het die bestuur glo van plan verander en besluit om 'n oorlewingsloop vir die seuns te reël.
  Die seuns is gedwing om uit te trek, terwyl hulle in 'n militêre kortbroek oorgebly het, en so amper kaalvoet en met sakke op hul skouers, om suid te hardloop.
  Natuurlik is hulle toegelaat om hulself met 'n nuwe, redelik effektiewe sonskerm te smeer, en die roete het nie deur die woestyn geloop nie, maar deur sagter en nie so brandende gras, soos wat dit langs die Nylrivier geloop het, en om 'n volvloeiende bron, gras en bome het gegroei, maar tog was die toets die moeilikste. Want ek moes vlug, in die toestande van die wilde Afrikaanse Julie-hitte, en selfs met submasjiengewere, sowel as rugsakke met voorrade.
  Natuurlik was daar in 'n spesiale bataljon seuns wat die kleur van die Duitse nasie verteenwoordig het en behoorlike fisiese opleiding gehad het, maar tog.
  Die jong krygers is gebou en hul bevelvoerder, dieselfde ruk as wat hulle is, hoewel redelik lank, met die spiere van Apollo, het beveel:
  - Wel, broer! Ek weet dit gaan vir jou moeilik wees, maar skuld is skuld! Agt-en-vyftig kilometer moet teen die aand afgelê word! Dis 'n bevel.
  Oleg Rybachenko het opgemerk:
  - Hmm ja! Die woord hierdie opdrag klink soos 'n towerspreuk! Dit kan nie geïgnoreer word nie.
  Dima het opgemerk:
  - Ek is bereid om te wed dat ons dit nie sal doen nie!
  Hans Feuer het beswaar gemaak:
  - Verpligte om te vervul, want ons is Ariërs! En julle is ook Russe, Ariërs as julle in die beste bataljon van Jungfolk neerskryf.
  "n Rugsak agter sy rug, saam met ammunisie, water en soldeersel, is agtien kilogram, plus "n drie-kilogram submasjiengeweer. Een-en-twintig kilogram, dit is moeilik vir 'n volwassene as jy lank stap, en dan hardloop, en selfs onder die skroeiende son.
  Oleg Rybachenko vryf sy been op die gras. Die seuns was entoesiasties om van die skoene ontslae te raak, leerstewels aan (die leer is regtig kunsmatig, maar steeds nie 'n soort kirzach nie), dis moeilik om hier te hardloop. Gimnasiumskoene of tennisskoene sou beter gewees het, maar in die toestande van strydende Duitsland is dit 'n luukse, en hulle het besluit om nie die seuns te bederf nie.
  Die bevel het geklink, en die krygers van Jungvolk het gehaas om te hardloop, terwyl hulle probeer het om 'n skyn van formasie te handhaaf.
  "n Vars briesie het van die Nyl af gewaai, wat aangenaam oor die naakte, gespierde bolyf van die seuntjie-krygers gewaai het. Hulle het ietwat herinner aan tiener-titane wat gereed was om die lug te bestorm. Hulle het gehardloop, afgemete asemhaal, amper tone tot tone. Voor was die langste, en natuurlik lang Dimka, hoewel ses seuns, insluitend die bevelvoerder, langer as hy was. Oleg Rybachenko, wat net effens bo die standaard was, sy elfjarige groei (in teenstelling met die werklikheid waarin hy in sy heldhaftige voorgeslagte gevolg het!) moes jaag, amper heel aan die einde. Dit was weliswaar 'n voordeel, minder kans om die hakskene te vergruis of 'n voet onder die plek te kry waar hulle gesit het. Hy is die jongste hier, maar beslis nie die swakste of selfs meer dom nie.
  Die vrag is tasbaar, maar steeds aanvaarbaar, en almal het ondervinding van draf met 'n vrag. Selfs met baie gewig, wanneer hulle byvoorbeeld 'n maat op hul skouers gedra het.
  Onder die kaalvoete van kaalvoete knars of kraak hulle van tyd tot tyd, tot gebreekte palmtakke of keëls, soms is daar doringplante wat die seuns probeer omkry. Die gras is verhit, dikwels droog, maar brand beslis nie soos woestynsand nie. Oor die algemeen kan jy nog lewe, net die son kom op en versterk die hitte.
  Lang Hans, omtrent dieselfde hoogte as Dmitri, en hulle hardloop skouer aan skouer. 'n Duitse vegterseun vra 'n Sowjet-jong soldaat:
  - Wel, nou is jy in oorlog! Buskruit het natuurlik nog nie gesnuif nie, maar ons het alles wat voorlê. Ervaar jy enige soort opwinding?
  Dmitry het eerlik geantwoord:
  - Nog nie! - En hy het bygevoeg en weer sy kop omgedraai. - Eerlik, nee!
  Hans snork minagtend.
  - Ek doen! Ek sal eerlik wees, ja! Wel, wat van die seuns van my ouderdom kan wettiglik oorlog toe gaan. Veg, skiet, maak dood, blaas op, vang. Dit is immers romanse. Jy en Olezhka wou immers ook soos lewende krygers voel, om weg te kom van die roetine!
  Dimka het beslis beswaar gemaak:
  Ons lewe is nie roetine nie. Oor die algemeen is dit baie interessant om 'n pionier te wees, selfs 'n leier en 'n atleet.
  - So wat, het jy by ons aangesluit? Is jy bang om vermoor of vermink te word? - Hans terg sarkasties.
  Dimka, met die bynaam Ilya Muromets - het gespot:
  - Dis hoekom ek ingeskryf het om te wys dat die Russe nie erger as die Duitsers kan veg nie. En dan skryf en praat die hele wêreld oor jou oorwinnings ...
  Hans het gelag.
  - Wel ja! Oor ons oorwinnings, heerlikheid regdeur die heelal. - 'n Lang vegterseun het sy breë bors met trots uitgeblaas. - En julle Russe kan die piepklein Finse leër beswaarlik druk. Jy het niks om oor te spog nie!
  Dmitry, beledig, met moeite om homself te bedwing om nie sy vuiste te gebruik nie, het beswaar gemaak:
  - Ons het ook Khalkhin Gol!
  Hans snork minagtend.
  - Klein skermutseling, iewers in Asië. En ons ouens het reeds Europa geneem, en amper die hele Afrika en Asië. En ons sal Rusland vang, dit is tyd dat ons spoeg!
  Dmitri se oë flits woedend:
  - Moenie gryp nie, die arms is kort!
  Hans lag.
  - En hoe het ons jou gedwing om die Verdrag van Brest-Litovsk te onderteken? U het ons grond gegee, tel tot by die Dnieper, met drie keer soveel bajonette en sabels. Wat kan in hierdie geval oor die Rus as soldaat gesê word?
  Dimka gegroepeer, hy was van plan om Hans in die snoet te slaan, en met die wete van sy krag as kampioen van die "halfwêreld", sou hy sekerlik die astrante Duitse seun uitgeslaan het, maar ... ek wou nie breek nie. die lyn en reël 'n geveg. Ja, en dit is nie goed om vuiste te gebruik tydens die kontroversie nie. Behalwe in hierdie geval, sal hy heel waarskynlik gearresteer word, en hy sal nie tyd hê om te wys dat die Russe nie erger as die Duitsers veg nie. Daarom het Dmitri kalm beswaar gemaak:
  - Ons Russe het jou onder Frederik II geklop, en selfs Berlyn ingeneem. En toe Napoleon die Grote jou beveel het, was die helfte van sy leër Duitsers, en in die Eerste Wêreldoorlog was daar 'n Brusilovsky-deurbraak. Ja, en jy het nie Parys ingeneem nie, want ons troepe het Koenigsberg amper verower.
  Hans het 'n redelik gewigtige teenargument gevind:
  - Maar in elk geval, in die laaste gevegte met ons, is jy verslaan! En hulle oordeel in die eerste plek 'n mens en 'n nasie, volgens finale dade!
  Dmitri het redelik beswaar gemaak:
  - Onder die tsaar het ons 'n agtergeblewe bedryf gehad, veral op die militêr-tegniese gebied. En nou het ons 'n ernstige bedryf ontwikkel. Jy het byvoorbeeld die KV-2-tenk gesien. Dit is toegerus met 'n 152 mm houwitser. Het julle Duitsers so iets?
  Hans het gelag.
  - Die Franse op die S-2-tenks het ook houwitsers gehad wat selfs groter was as die kaliber van 155 millimeter, maar dit het ons nie gekeer om die paddas te verslaan nie, met swakker toerusting as nou. Die hoofkrag van die Wehrmacht is die meerderwaardigheid van die menslike faktor!
  Dmitri het sy gesig met 'n egalige bruin gedraai:
  - En hoekom dink jy het jy 'n voorsprong bo ons in die menslike faktor, as jy die kampioen van die "halwe wêreld" geword het? En om die beste van jou ouens te verslaan?
  Hans het redelikerwys gesê:
  - Uitsonderings bevestig soms net die reëls. Eintlik amper altyd! Nou, as ons nie individuele verskynsels neem nie, maar die vlak van militêre opleiding as geheel, dan hier ...
  Dmitri het kwaad geword:
  - Jy weet nie watter vlak van gevegsopleiding ons het en hoe die oefeninge in die Sowjet-weermag uitgevoer word nie. So nie nodig om te spekuleer nie!
  Hans het logies opgemerk:
  - In Spanje was daar 'n kompetisie tussen die Sowjet militêre skool, doktrine en Duits. Ons het ons toerusting en wapens getoets. Die resultaat is die oorwinning van ons militêre skool, en strategiese kuns, en die konsolidasie van die Franco-regime. So ons het reeds met julle ouens baklei en gewen!
  Dmitri Muromets het ongelukkig opgemerk:
  - Jy het baie meer troepe gehad as ons! Jy het net die bedrag gevat!
  - Ek sou dit nie sê nie. - Hans laat sak sy kop en word stil, die eerste tekens van moegheid het begin verskyn en dit het moeilik geword om te praat.
  Die ergste is natuurlik die hitte. Die son het onverbiddelik tot die hoogtepunt gegaan. Nie een van die seuns was gewoond aan haar nie. Duitsland en Rusland is noordelike lande, en in die somer gaan hulle selde bo dertig grade. En dit is Afrika in Julie, en die briesie het opgehou om van die Nyl af te trek.
  Die kaalvoete van die seuns het meer stekelrig geword van droë gras, en toe skielik eindig dit, en 'n hele kilometer is bedek met brandende gruis. Dit was baie pynlik, sommige van die nie te ingehoue seuns het gegil. Sweet drup van hulle af en drup met 'n gesuis op die warm gruis.
  Oleg Rybachenko en Dmitry, en die meeste van die ander seuns wat in die Spartaanse gees grootgemaak is, het probeer om te glimlag en nie meel uit te gee nie. Hulle het aan iets anders gedink. So het Oleg Rybachenko hom verbeel dat sy kaal voete deur 'n vlam op die rek gelek is, en hulle wou 'n belangrike staatsgeheim van hom wegraap. En hy moet dit verduur en nie wys dat hy seergemaak of bang is nie. Boonop het die seuns in strawwe omstandighede grootgeword en hulle hakskene is nie so bederf nie, hoewel die digter en swart gruis gebrand het, maar nie soseer dat die growwe vel afgedop het nie.
  Hitteslae het gou gevolg. Byna gelyktydig het verskeie oorverhitte seuns flou geword, en hulle moes op 'n ligte, opvoubare draagbaar opgetel word.
  Oleg Rybachenko het vir homself opgemerk dat die Duitsers oor die algemeen goeie toerusting het. Is dit moontlik dat u in die Rooi Leër 'n toestel sal vind om die gewondes van duralumin te dra, wat terselfdertyd maklik in 'n rugsak weggesteek word.
  Maar dit is moeiliker om met 'n bykomende vrag in jou hande te hardloop, en jou kaal hakke brand sterker, soos die druk toeneem. Hulle is dus soort van in 'n vrywillig-verpligte hel. Oleg Rybachenko het selfs gedink: hoe sou sy kamerade op so 'n toets reageer, almal sou oorleef het.
  Wye streke rooiwarm, swart gruis is gekombineer met steek, gedroogde gras. Boonop het die bevelvoerder die seuns geleidelik van die Nyl weggelei, blykbaar om die nedersettings van Egipte te vermy.
  Weereens het van die seuns begin ineenstort en die seuns, uitgeput of verstom deur die sonklub, het hul koppe bedek met 'n lap wat in water geweek is en hulle op 'n draagbaar neergelê. Sommige wat voorheen 'n ligte staking gekry het, het opgestaan en aangehou hardloop.
  Maar die krag van die jong ouens het afgeneem, en amper die helfte was buite werking.
  Uiteindelik het die bevelvoerder, ook redelik moeg, gesê:
  - Ek beveel almal om te rus! Ons het die limiet bereik! Bedek jouself met sonskerms, drink water met asyn en sjokolade. Dan gaan jy lê om asemhalingsoefeninge te doen!
  Die krygerseuns het in 'n swak koor uitgeroep:
  - Ons is gereed om enige bestelling uit te voer!
  Ten spyte van die sonskerm het die baba se vel rooi en gekneus geraak. Dit was ongemaklik om op die stekelrige droë gras te lê, en die seuns het sellofaan onder hulle gesit.
  Dmitri en Oleg Rybachenko het langs mekaar in dieselfde tent gaan sit. Die seuns het effens opgedroog gelyk, en die vel het donker geword. My kaal voete het gebrand en erg gejeuk, my bene moes opgelig word sodat die bloed uitvloei, en dit het darem 'n bietjie makliker geword.
  Dmitry het opgemerk:
  - Die feit dat die oorlog nie heuning is nie, ons het dit geweet, maar nie in dieselfde mate nie!
  Oleg Rybachenko het somber belowe:
  - Dit is steeds blomme. As jy bloed sien en na jou eerste lyk kyk, sal jy verstaan dat al hierdie rondhardloop op 'n warm oppervlak niks is nie!
  Dmitri trek sy maag in en sê:
  - In boeke skryf hulle natuurlik oor hoe dit voel as jy 'n mens vir die eerste keer doodmaak. Selfs 'n slegte mens en jou vyand, gereed om die ingewande vry te laat. Maar dit is steeds..
  Oleg Rybachenko het opgemerk:
  - In Boussenard se boek "Captain Daredevil" was daar ook 'n hele bataljon suiers wat saam met die Britte geveg het. Iets herinner ons. Maar daar word die probleem van sielkunde, sê hulle, hoe dit is om 'n mens dood te maak, net kortliks aangeraak wanneer 'n koeël per ongeluk 'n jong tromspeler afgemaai het. En so is daar oor die algemeen 'n taamlik ligsinnige houding teenoor die dood. Dit blyk nie eers 'n oorlog te wees nie, maar 'n vakansiedag!
  Dmitri het logies beswaar gemaak:
  - Hierdie is 'n boek vir kinders en tieners; wat gatvol is om oor sielkundige ervarings te lees. En die einde is so sleg, byna die hele bataljon melksops het gesterf, en die voortsetting is nooit geskryf nie!
  Oleg Rybachenko, met 'n diep uitdrukking van opregte hartseer, het opgemerk:
  - Maar dit is so 'n boek dat jy spyt is hoe vinnig dit geëindig het. Maar baie meer dikwels gebeur dit andersom, dat jy letterlik ly, probeer om hierdie of daardie werk te oorkom!
  - As jy Leo Tolstoy se roman "Oorlog en Vrede" het, dan is Olezhek ongetwyfeld reg! Dmitry het ingestem.
  Die jong maat het toe beswaar gemaak:
  - In die boek "Oorlog en Vrede" is daar intriges, verskeie storielyne en karakters wat in detail onthul word. Nee, sy is nie leeg nie. Geensins vervelig nie! Alhoewel dit natuurlik in die begin ver van die interessantste is.
  Dmitri stem saam:
  - Ja, dit is reg ... Baie skrywers sondig met 'n trae plot, wanneer jy, voordat die interessantste aksie begin, dit regkry om 'n oënskynlik vervelige boek weg te gooi.
  Nadat die seuns toegelaat het om op die hoogtepunt van die son uit te wag, was die bevelvoerder 'n vurige Wolf Shtich, 'n baie gespierde kind, omtrent veertien jaar oud in voorkoms. Die gesig is pragtig, maar streng, kinderagtig en terselfdertyd volwasse. Wolf self is nog van Jungvolk, maar sy bevelbeginsel is dat die jonges deur die jonges gelei moet word. En die feit dat Shtikh geen ervaring het nie en dink dat 'n kind niemand pla nie. Die belangrikste ding is dat hy 'n Ariër is en die Ariërs beveel, wat beteken dat hy in staat is om die onmoontlike aan gewone mense te doen. En wat? Hulle doen dit!
  Hardloop weer, vergeet van pyn, moegheid, seuns wat selfs skaam is (dit is grootmaak!), Om ma, pa te onthou of aan iets teer te dink. Dit is wanneer die vermoë om lyding te verduur, en die toets self 'n groot seën is.
  Jong krygers hardloop sonder om aan ongehoorsaamheid te dink, en as hulle iets wil hê, is dit 'n geveg!
  Die hitte is nog baie sterk, en weer hardloop die seuns op die stekelwarm gruis uit. En hy sien nie eers die einde nie. Die pyn word ondraaglik en baie van die jong krygers kan nie meer die gekreun van pyn terughou nie.
  Toe begin Oleg Rybachenko 'n liedjie sing wat hy op pad gekomponeer het, 'n regte optog;
  Die glorie van die Sowjet-moederland is groot -
  Ons is waardig om te glo, ons sal hierdie heerlikheid wees!
  Ons sal 'n wrede vyand in die geveg verslaan,
  Ter wille van die Russiese, mees stralende Mag!
  
  Wat is in die Moederland wat sing,
  In die hart van 'n eerlike, kaalvoet pionier!
  Ons jaag soos 'n voël in vlug,
  Hoe heilig het ons geloof geword!
  
  Outomaties glo my groot broer
  En granate is glad nie oorbodig nie!
  As jy dapper is, dan is die resultaat
  Dit sal, ten spyte van die feit dat jy 'n seun is!
  
  Die pionier is kranig en streng ...
  Maar die glimlag van God verlig ons!
  Helaas, daar is baie bose aces in die wêreld,
  Hulle wil 'n plek in die paradys verwoes!
  
  Die fascistiese jakkals trek sy pote na ons toe,
  Hy wil die hart van 'n kind uitruk!
  En sy varke met 'n poetse glimlag,
  Laat hy hardop 'n klap in die gesig kry!
  
  Tenks "Tigers" is "stewels",
  Lomp - vreeslik hoekig!
  En jy hardloop nie weg van hulle af nie,
  Wel, beter berei granate voor!
  
  Ons sal so 'n wêreld skep, glo my,
  Waar miljoene gelukkig sal wees!
  'n Roofdier sal weghardloop in die lêplek,
  Ons sal die gemene legioene neerlê!
  
  Wat is in die Moederland wat sing,
  En verpletter al die Nazi's baie bekend ...
  Druk 'n sterker ridderstraalgeweer ...
  En sodat dit vreedsaam en stil word op die planeet!
  
  
  
  
  Die rooi banier sal skyn
  Daarin is die heilige naam van Jesus!
  Slaag die pioniereksamen vir vyf -
  Om beroemd te wees - jou Rusland!
  
  Maar daardie eksamen is nie by die swartbord nie -
  Dit sal uit die loopgraaf oorhandig moet word!
  Grys hare jaag na die seun in whisky,
  'n Vriend het gesterf - treur nou by die graf!
  
  Wat is die skuim van die verdomde oorlog,
  Nie eers waardig om 'n dier genoem te word nie!
  En die horde weet nie hoe om vas te hou nie
  Al is Adolf soms snaakser as 'n boef!
  
  Ons weet ons moet nie terugtrek nie,
  Pioniers vrees vir altyd iemand anders s'n!
  Ons ouens is getrou vriendelik,
  En moreel glo ek nie kreupels nie!
  
  Ons sal die heerlike optog in Berlyn voltooi,
  Ons glo altyd, het geweet hoe om te veg!
  En dadelik moed gevang,
  PKK dra in die hardloop in die rugsak!
  Oleg Rybachenko het 'n speelse en dapper liedjie klaargemaak, en die Duitse seuns het dit met 'n fluit en lag goedgekeur. Asof hulle nie opgemerk het dat hul geroemde Fuhrer van kop tot tone met slof oorspoel is nie!
  Dit het meer pret geword om te hardloop, meer krag is bygevoeg ... En gou het die gruis geëindig en sagte gras het gegaan, wat 'n plesier geword het vir die gebrande voete, moedige seuns.
  Dimitri het met 'n glimlag opgemerk:
  - Hulle sê 'n liedjie help ons om te lewe, maar niks is gesê oor die feit dat dit ook 'n swaar vrag agter ons rug verlig nie!
  Oleg Rybachenko het beswaar gemaak:
  - Selfs tydens die Antieke Egiptiese beskawing was dit bekend oor die lewegewende effek van musiek op die menslike liggaam, en ook liedjies. Klein slawe en slavinne wat nog nie doeltreffend in die veld en steengroewe kon werk nie, is byvoorbeeld gedwing om te sing om volwasse slawe op te beur. So 'n wetenskap van Valliologie het immers uit Egipte gekom.
  Kommandant Wolf het geskree:
  - Herbou vir groei! En moenie praat nie!
  Die vegterseuns het dadelik herorganiseer, en toe in stilte gehardloop.
  Die son het reeds sononder ingegaan (in Noord-Afrika word dit in Julie vroeër donker as in die middelste baan.). Die stilstand was reeds naby, toe skielik 'n sein volg.
  - Almal lê en vermom jouself!
  Soos dit geblyk het vir 'n rede. Daar was 'n verre geraas wat voorlê. En die seuns het aktief met sapper-grawe gewerk en gras oor hulleself gegooi. Dit was al donker genoeg...
  Hans het opgemerk:
  - Waarskynlik, dit is ons s'n! Dit is nog te ver na die voorste linie, want die Wehrmacht het behoorlik gevorder.
  Dimitri het met 'n glimlag opgemerk:
  "Maar om die kuns van vermomming te leer maak nooit seer nie!" In 'n ware oorlog sal dit handig te pas kom!
  Hans stem saam:
  - Ja, nooit, maar ek is seker dit is ons s'n!
  Wolf het gesis:
  "Nog een woord en ek skiet jou op die plek!" Almal lê en wag! En maak granate.
  Soos dit gou geblyk het, was Hans en eintlik verkeerd. Britse tenks verskyn. Die seuns het egter rustig in 'n hinderlaag gesit: wat as hulle hul eie op vasgekeerde voertuie was.
  Alhoewel die tenks noordwaarts is. Daar is net vier van hulle, drie ligte en een moeilik deurdringbare "Matilda". Die laaste tenk is 'n groot probleem, aangesien granate net sy spore kan beskadig. Die longe, aan die ander kant, kan met akkurate gooie in die dak of in die agterstewe getref word. As "Matilda" die spore breek, dan kan sy die ouens verliese toedien met haar twee masjiengewere en "n kanon.
  Wolf wou nie hê dat sy vriende reeds op die tweede, of eerder selfs op die derde dag nadat hulle in Afrika aangekom het, moes sterf nie. True, masjiengewere kan akkurate treffers deaktiveer. Maar die vraag is, wie se tenks is dit? Skielik, trofeë wat reeds deur die Duitsers gevang is?
  Wolf het beveel:
  - Privaat Yungfolkovets Oleg. Gaan uit na die tenks sonder wapens en 'n sak en vind uit wie hulle is!
  Oleg het gefluister:
  - Luister na die bevelvoerder!
  Halfnaak in swart kortbroeke was die seun donker van beskermende room, en om sy blonde hare weg te steek het hy 'n soort tulband van koerante aangesit. Nou het hy soos 'n gewone, arm Arabiese kind gelyk. Dit is onwaarskynlik dat hy vir 'n vyand geneem sal word.
  Die tenks het teen 'n rustige pas beweeg en oorgeskakel na 'n rat waar die enjins die minste geraas gemaak het, wat ook agterdog gewek het. Oleg het na hulle gespring, sy arms kragtig geswaai en in gebroke Engels geskree.
  - Daar is myne! Daar is myne!
  Die tenks het gestop, 'n helmkop het uit die Matilda gesteek en 'n kwaai stem in Engels het geantwoord:
  - Hoekom arapchonok, wil jy hê?
  Die vegter seun het gehuil:
  - Die Duitsers het myne in die pad gesit! Wees versigtig koninklike troepe!
  'n Tweede kop het uit die skouerband verskyn, ek het dit gehoor, dit sal antwoord:
  Laat daardie nare Duitsers sterf! My koning is by ons! Nou sal ons hulle eet!
  - Kom sit hier! - Gelas, te oordeel aan die epaulette, 'n kolonel van die Royal British Tank Army!
  Die seun het die toring opgeskarrel en die aangename koelte van die wapenrusting op sy kaal, piepklein blase voete gevoel. Toe leun hy terug en begin die Britte die pad wys.
  Daar was vyf van hulle, en in die nie baie ruim rewolwer van die Matilda medium tenk was dit 'n bietjie beknop. Hier het Oleg Rybachenko besluit om 'n held te word. Sy behendige, geoefende hande, soos dié van 'n professionele sakkeroller, het in hul gordels getrek en rewolwers uitgehaal. Die duime het dadelik die lont verwyder.
  Natuurlik was dit gemeen, maar die versoeking om die "prestasie" te bereik was so sterk dat Olezhek 'n paar keer vanaf elke rewolwer geskiet het terwyl hy onder die linkerskouerblad gemik het.
  Van so 'n afstand af is dit moeilik om te mis, en net 'n mal man, of die laaste lafaard, kan 'n koeëlvaste baadjie aantrek terwyl hy in 'n tenk sit. Die kolonel was uit die veld geslaan en het die snuit van 'n pistool agter die nekvel gevoel. Die seun het in die suiwerste Londense dialek gefluister:
  - As jy wil lewe, beveel die ander drie tenks om oor te gee! Anders sal ons bataljon hulle saam met die spanne vernietig!
  Die kolonel was verstom:
  - Wie is jy?
  Oleg Rybachenko het eerlik geantwoord:
  - Jou laaste kans op oorlewing! Drie ligte tenks sal met granate gebombardeer word en jy sal deur vuur gemartel word. Mense sal sterf! Ek sal tot drie tel, óf jy gee die opdrag dat hulle moet oorgee en uit die kar klim, óf ek skiet jou in die vlees van jou been en herhaal die versoek van die begin af! Een twee...
  Die kolonel het gekerm.
  - Stem saam! Moet ons net nie doodmaak nie!
  Oleg Rybachenko het met trots verklaar:
  - Ons Duitsers maak nie gevangenes dood nie! En dan na die kapitulasie van Brittanje, kan jy weer dien in die nuwe Royal Forces, hernude Brittanje.
  Die kolonel het die bevel in 'n bewende stem gegee. Die tenkwaens het gehoorsaam uit die tenks geklim en hul wapens neergelê. Verskeie van die grootste Duitse seuns, wat hul kamoefleergras afgegooi het, het na hulle toe gehardloop en voorberei om die eerste groep gevangenes in hul lewens te ontvang.
  . HOOFSTUK #13
  Die Ses veg weer teen die Chinese. Weereens het hul hiperwitch hulle in die sewentiende eeu ingegooi. Die vyand het reeds daarin geslaag om 'n groot leër te versamel. Die troepe van die Hemelse Ryk het die Russiese stad beleër.
  En nou verpletter 'n seun, 'n meisie en vier meisies die geel leër met swaarde.
  Oleg Rybachenko het 'n windpomp bestuur, verskeie Chinese afgekap en gesing:
  - Tot die bloedige stryd ...
  En die seun het verskeie giftige naalde met sy kaalvoet gegooi.
  Margarita, wat 'n vinnige aanval met swaarde uitgevoer het en 'n meul vasgehou het, het bevestig:
  - Heilig en reg!
  En sy het ook naalde met haar kaal tone gegooi. Slaan 'n paar dosyn Chinese.
  Natasha, wat vyande met swaarde verpletter, het bygevoeg:
  - Maart, mars, vorentoe ...
  En lanseer ook die kaalvoete van die naald.
  Deur met beide hande en voete te werk, het die meisies die Chinese baie beroemd vermorsel.
  Zoya het ook naalde met haar kaal tone gegooi en getjirp:
  - Werkende mense!
  Aurora, wat 'n boemerang met haar kaalvoet lanseer en die geel krygers afsny, het geredelik bevestig:
  - Maart, mars, vorentoe ...
  Svetlana, wat die Chinese verpletter en staalsterre met haar kaal vingers loslaat, die vyand tref, piep:
  - Werkende mense!
  Die meisies het soos regte vegarende opgetree. En van hul houe van swaarde, en gooie van treffende elemente, het vyande geval en geval.
  Oleg het die "Butterfly"-tegniek met swaarde gehou en gesing:
  - Gesigte van die dood!
  En met sy kaalvoet het die seun weer die moordenaar gegooi.
  Margarita het 'n onthaal by die meule gehou. Sy het die teenstanders verpletter en aggressief gepiep:
  - Dit is ons manier en stryd!
  En van haar kaal vingers val verskeie dodelike skywe.
  Oleg Rybachenko is 'n terminator seun, gooi weer wat doodmaak, en sing:
  - Meidag is 'n vakansiedag van arbeid!
  En uit die kaal voete van die jong moordenaar vlieg skywe weer, wat die krygers van die Hemelse Ryk afsny.
  Natasha gooi weer die dodelike, en piep:
  - Dit is my goed!
  En haar kaal hakskeen tref die Chinese generaal in die ken en breek sy kakebeen.
  Zoya hou 'n skoenlapperonthaal met swaarde, en skree:
  - Ek is 'n mal panter!
  En van haar kaal vingers jare se skerp skyfmoordenaar. En so het hulle almal gevat en gesny.
  Dan is die swaarde weer in aksie, en almal word afgekap. Dit is die terminator meisie.
  Aurora het die Chinese afgekap, hul liggame vermorsel en gegorrel:
  Ons is uitverkies...
  En die gawe van die dood vlieg van haar kaal hakskeen af.
  Svetlana, wat die krygers van die geel ryk afmaai, bevestig en ontbloot haar pêreltande:
  - Ons kies!
  En van haar kaal voete weer die vlug van vernietiging.
  Oleg Rybachenko, verpletterende teenstanders, voeg by:
  Hoe gereeld is...
  Die seun se kaal tone het die boodskap van die dood bekendgestel.
  Margarita, wat teenstanders vernietig en vernietigingsaanbiedings van stapel gestuur het, het bygevoeg:
  - Stem nie ooreen nie!
  Soos 'n meisie met flinke bene.
  Natasha, wat op die vyand geskiet en geskenke van die dood geloods het, het uitgereik:
  - Ek is agter jou ...
  En kaalvoet soos altyd in besigheid.
  Zoya, nadat sy die vyande oopgeskeur het, het dit gevat en aggressief met 'n kobra gesis:
  - Volg die skaduwee ...
  En haar kaal voete is terug in besigheid ...
  Aurora, wat haar wapen met haar kaal onderste ledemaat na die vyande gegooi het, en dit deeglik versnipper het, het aggressief gepiep:
  - Ek raak gewoond daaraan...
  Svetlana het 'n dosyn naalde met haar kaal voet gevat en gegooi, 'n massa Chinese neergeslaan en gepiep:
  - Om nie te pas nie!
  Oleg Rybachenko is weer op die aanval. Hy kap sy vyande af, en van tyd tot tyd sing hy:
  - Engele van goedheid, twee wit vlerke, twee wit vlerke oor die wêreld!
  En van sy kaal been af vlieg weer die gawe van vernietiging.
  Die seuntjie soos ons sien is baie windhond. En heeltyd kaalvoet, en hard. Regte macho. Al lyk hy twaalf jaar oud. Maar dit is die toonbeeld van vernietiging.
  Margarita gooi ook naalde met haar kaal voete en piep:
  - Mal droom! Volledige skoonheid!
  En weer bons iets heeltemal dodelik van die kaal hak af.
  Hierdie meisie is die verpersoonliking van dood en vernietiging.
  En hierdie Chinese, ja, dit kry dit.
  Natasha in die vinnige beweging van die pragtige terminator. Sny teenstanders af, sny hulle met swaarde en sing:
  - Prys tsaar Alexei!
  En naalde vlieg van haar kaal voete af.
  Zoya, wat die Chinese afmaai en die vyand vernietig, bevestig:
  - Die skurk sal verslaan word!
  En van haar kaal voete vlieg uit, 'n geskenk van wilde dood.
  Aurora, wat die vyande verpletter, bevestig aggressief:
  - En moenie die vyand om genade vra nie!
  En haar kaalvoet, gooi weer uit, iets absoluut dodelik. En verpletter teenstanders tot geskeurde stukke vleis.
  Svetlana, wat mededingers platslaan, en nuwe naalde in die vyand loods, soos 'n kobra sis:
  - Moenie op die maan skree nie!
  En geskenke van gevaarlike dood vlieg van haar kaal vingers af. Wat almal seergemaak en vermoor het.
  Oleg Rybachenko is aan die beweeg ... die seun is onvermoeid soos altyd ...
  Die Chinese kry dit moeilik. Hy verpletter hulle so, en saag hulle.
  Seun genie piep:
  - Dit is my stryd!
  En weer vlieg geskenke van uitwissing van sy kaal voete af.
  En die jong vegter veg soos 'n volslae en aggressiewe held. En haar swaarde is soos die stokke van die Swart God.
  Margarita het dit geneem, opgespring, 'n massa Chinese afgekap. Ontvangs gehou, asof dodelike krag.
  Dan het sy weer haar kaal vingers geswaai en soos 'n bloedige demoon opgetree.
  Die lyke van die Chinese het reeds heel hope gevorm. Die jong vegter het gesis:
  - My lewe in oorwinning oor vyande!
  En die meisie sal weer van 'n kaalvoet 'n wolk naalde uitlaat. En die geel krygers val dood neer.
  Natasha het 'n gang voor haar gesny uit die lyke van geel krygers. Sy gooi skerp, geslypte skywe en piep:
  - Gooi na Mars, en daar sal 'n klas wees!
  En uit haar kaalvoet vlieg weer 'n moordende geskenk van 'n baie onaangename dood.
  En hoeveel Chinese sterf. Honderde, duisende, onder die houe van die verpletterende ses.
  Zoya is ook aan die beweeg. Ry soos 'n kobra, gee die vyand nie die minste kans nie. En die Chinese val gekap.
  Die meisie met haar kaalvoet het skerp naalde met gif gelanseer en gesing:
  - Russiese helde sny met 'n swaard!
  En die vegter, asof 'n golf sou styg, dan val.
  En Aurora gee 'n tree na die vyand, en kap hom sonder meer af.
  Maak die Chinese dood en sis:
  - My groot heldhaftigheid!
  En uit haar kaalvoet weer uitvlieg wat die stukkies in kryte slaan.
  Die rooikopmeisie ontsien nie die Chinese nie. Hier het dadelik sewe mense gesny.
  En haar kaal hakskeen, Generaal van die Hemelse Ryk, het haar voorkop gebreek. Hy het natuurlik gesterf.
  Svetlana beweeg ook en kap vyande af. Haar twee swaarde het, soos vouskêre, deur die lywe van die Chinese gesny.
  In beweging het die meisie 'n dosyn teenstanders verpletter. En sy het die skywe met haar kaal voete geneem en dit geloods. En sy het baie Chinese afgesny.
  Sy is almal in 'n wilde waansin.
  Svetlana sê:
  - Vyande sal nie verbygaan nie!
  Aurora het saamgestem:
  - Natuurlik sal hulle nie slaag nie - sonder 'n kans!
  En die rooihaar teef wat weer woes huil en die Chinese met swaarde slaan. En dan sal die spitsmuis se kaal vingers 'n paar naalde los. Dat 'n paar dosyn Chinese na die volgende wêreld gestuur sal word.
  Oleg Rybachenko het die geel krygers afgemaai, dit geneem en gepiep:
  - Uitwissing van die verstand!
  En weer het die seuntjie met sy kaal tone die vreeslik dodelike en dodelike naalde uitgegooi.
  En toe tjirp hy:
  - In my droom - altyd 'n oorwinning!
  Margarita, wat met die vyand geveg het en teenstanders afgemaai het, het ingestem:
  - Selfs 'n baie groot oorwinning!
  En die meisie weer met haar kaal tone, terwyl sy dit vat en die doodbringende een na die vyand loods.
  Soveel Chinese is reeds deur hul egpaar vermoor. Ja, en vier meisies nie minder nie.
  Natasha het "n tuisgemaakte granaat van steenkoolstof met haar kaalvoet gegooi. Die een sal ontplof en Chinese soldate aan flarde skeur.
  En die meisie skree:
  - Ek is die arend van mag oor die wêreld!
  Zoya is ook baie flink om die Chinese weermag te vernietig. Hy swaai sy swaarde en sing:
  - Ons is trotse arende!
  En weer vlieg iets baie dodelik uit haar kaalvoet. En die Chinese is baie spesifieke moorde.
  'n Meisie in 'n wilde ekstase van 'n flinke en aggressiewe beweging, wat nie eens een naald laat val nie, sonder om getref te word.
  Aurora beweeg ook. Haar kaal voete gooi skerp naalde. Die rooikopmeisie tree op soos 'n panter wat jakkalse jaag. Sy sny die Chinese soos suikerriet.
  En skree bo-oor sy longe:
  - Die toekoms is myne!
  En steek sy tong uit.
  Svetlana roei ook die Chinese uit. En haar kaal voete versnel hul vinnige beweging.
  Blonde meisie, soos 'n kobra. En sny opponente sonder enige jammerte.
  Haar swaarde draai soos 'n windpomp. En moenie dat die vyand in vrede vries nie. Tensy vrede volkome en ewig word.
  Svetlana, wat die Chinese afgesny het, berig:
  - Ons vorm is die hoogste!
  En uit haar kaalvoet vlieg die dodelike en onverstaanbare uit. Hoe om teenstanders te slaan, so reguit tot die dood.
  Aurora bevestig:
  - Pure nederlaag!
  En 'n dosyn naalde vlieg van die meisie se kaalvoet af. Ja, so gepas dat vyftig Chinese op een slag geval het.
  Natasha merk dit op en kap die krygers van die Hemelse Ryk af:
  - Jou woede is groot!
  En kaal tone sal skyfies lanseer.
  Zoya, sny teenstanders, roep uit:
  - Laat die droom waar word!
  En ook 'n kaalvoet, soos 'n moorddadige vernietiging sal stuur.
  En die massa van die Chinese verander in lyke.
  Aurora, wat die geel krygers afmaai, sing:
  - Geen genade vir die vyand nie!
  En uit haar kaal been vlieg iets uit wat die geel vegters dooddruk.
  En 'n rooikop vegter in 'n wilde beweging.
  Svetlana, nadat sy deur 'n klomp vyande gesny het, het dit geneem en gepiep en haar pêrelagtige, sprankelende tande ontbloot:
  - Ons sal nooit ophou nie! Die Russiese weermag is dus gebore om te wen!
  En dan gooi die meisie 'n steenkoolgranaat met haar kaalvoet, en slaan haar opponente in bloedige stukke vleis.
  Oleg Rybachenko, wat die Chinese verslaan het, het flink opgetree.
  En die terminator-seun het gesing:
  - Die Russiese leër is gebore om te wen!
  En die seun se kaal hak in 'n sprong het die mandaryn in die ken getref en hom letterlik verpletter.
  Die jong vegter het hard uitgeroep:
  - Oorwinning sal vir ons kom!
  Margarita het die Chinese afgekap en hul koppe afgekap, opgemerk:
  - As daar...
  En die meisie met haar kaalvoet het 'n klomp naalde gegooi ...
  Oleg Rybachenko het gebel in reaksie:
  - Wie kom na jou toe!
  En toe laat die seuntjie se kaalvoet 'n wolk naalde los. Onmiddellik is honderd Chinese geslaan.
  Margarita piep bo-op haar longe:
  - Daar sal daardie ...
  En haar kaal vingers het 'n dodelike boemerang geloods.
  Oleg, wat die krygers van die Hemelse Ryk uitgesny het, het bevestig:
  - Wie sal vir jou kom!
  En die seun se kaal voete sal die moordenaar en uniek lanseer. Iets wat die gebeente van die Chinese vergruis.
  En vergiftig hulle.
  Ja, die seun is nie van 'n skugter dosyn nie ...
  Natasha het 'n dubbelvat-onthaal gehou - die Chinese afgekap en gegil:
  - Dit is ons meisies!
  En van haar kaal voete af is die vlug 'n geskenk van algehele vernietiging.
  En die meisie sal sis:
  - Bly stil!
  En haar swaarde het almal se kop gesny.
  Zoya sny teenstanders aan die beweeg en sing:
  - My liefde is op die vyfde vloer!
  En weer sal die meisie se kaalvoet 'n boemerang lanseer. En die massa geel krygers met oop mae het ineengestort.
  Natasha het die geels afgekap en gesê:
  - Liefde? Wat van Faberge-eiers?
  En weer, van 'n kaal hak los die dood.
  Zoya het die Chinese opgekap en opgemerk:
  - En jy is spesifiek reeds gevoelloos!
  En knipoog vir haar vriendin!
  Die meisies is glo nie eenvoudiges nie. En beslis nie paddas nie.
  Zoya se kaalvoet stel 'n skadelike element vry. En baie Chinese val uit.
  Aurora op die aanval. Uniek en verwoestend. Sny vyande, en haar swaarde is soos die vlerke van 'n windpomp.
  Rooiharige duiwel, in die klassieke beweging van 'n vinnige aanval. As dit regtig sny, dan sny dit spesifiek.
  En skree:
  - Risiko is 'n edele saak!
  En van haar kaalvoet weer 'n geskenk aan die Chinese vlieë. Almal sal gesny en verpletter word.
  Svetlana aan die beweeg Verpletter die soldate van die hemelse ryk. Gee jou nie die minste kans nie.
  En nou is haar kaal voete so virtuoos, en die moorddadiges sal weggegooi word. En die Chinese sal so afgemaai word dat jy eenvoudig verstom is.
  En die meisie Svetlana skree:
  - Sweef trots oor die planeet ...
  En sy het die nek van die Chinese bevelvoerder met haar kaal hak gebreek.
  Oleg Rybachenko, wat die vyande verpletter het, het gesing:
  - Russiese dubbelkoppige arend ...
  En van die seun se kaalvoet af vlieg nog 'n geskenk van dood vir die Chinese weermag.
  Margarita, wat deur die vyande gesny en haar tande ontbloot het, het bygevoeg:
  - In die liedere van die mense gesing ....
  En 'n koolsuurlemoen het van die kaal hak van die vegter afgevlieg en die teenstanders gebreek ...
  Natasha het in die lug getol, 'n dosyn en 'n half Chinese afgekap. Sy het baie vyande afgesny en gepiep:
  Hy het sy grootheid herwin!
  En die meisie is weer in beweging en die dooddans.
  En haar kaal voete gooi iets uit, en die vyande word baie spesifiek doodgemaak.
  Ja, vir die Chinese is dit 'n swart dag.
  Zoya maak hulle ook fyn, sny hulle in stukke en piep:
  - Die grootheid van die Russiese Ryk!
  En haar kaal tone loods nog 'n dodelike boemerang. Wat opponente van koppe ontneem.
  En die meisie self sal dit vat en rughand kap.
  Maar in die geveg is Aurora nie skaam nie. As vergaan dolbanet, so sonder enige jammerte. En kap haar swaarde - net soos laksmanne.
  Die rooiharige duiwel brul bo-op haar longe:
  - Ek is eintlik net Satan!
  En weer styg en val haar swaarde op die Chinese vegters.
  Die vurige dier is op die punt om te tjank en 'n granaat saagsels sal van haar kaalvoet af vlieg.
  Daar sal 'n ontploffing wees. En baie Chinese is reeds in die kis.
  Meer presies, hulle lyke is oral gestrooi.
  Aurora sal piep:
  - My geloof is uitwissing!
  En van haar kaal voete, soos 'n geskenk van dodelike dood, sal vlieg.
  En die rooi teef is net moorddinamiet!
  Svetlana, daar is ook iets wat jou nie laat verveeld raak nie, maar kan doodmaak.
  Hy sal dit vat, kaalvoet 'n boemerang lanseer. En sny baie Chinese af. Hierdie meisie is net 'n temperamentele blondine.
  En in hierdie vegter is die neiging om die kop af te sny met behulp van 'n skerp-tand en brandende saag.
  En die vegter sal sing:
  - Jy sal nie gespaar word nie! Ons sal baie bly wees!
  En weer maak die meisie baie gewaagde en wyse bewegings. En breek teenstanders en laat hulle nie toe om rond te kyk nie.
  Meisies in die aanval op die Chinese weermag. Hulle sny teenstanders met swaarde en stuur kaalvoet geskenke van vernietiging.
  Oleg Rybachenko beweeg soos 'n panter. En hy sny die vyande af, maak 'n golf na 'n golf. In een sekonde kan 'n onsterflike seun vyftien of twintig keer swaai.
  En laat val baie krygers met hul skedels oopgesny.
  Die ewige seun roep uit:
  - Droomwrak!
  Weereens is sy swaard in beweging en toon 'n neiging om teenstanders te vernietig.
  Margarita het ook haarself gesny en piep:
  - Ek is 'n vulkaan van die dood, en ek sal jou horings gee soos dames!
  En haar kaal voete gooi skerp skywe wat vyande doodslaan.
  En die meisie skree:
  - Daar sal nuwe oorwinnings wees - daar sal nuwe vegters wees!
  En die vegter vernietig almal met 'n verwoede aanslag.
  En dit lyk of haar kaal, gebeitelde bene spykers in 'n kis slaan.
  Natasha het 'n klomp Chinese afgekap en gepiep:
  - Vir ons oorwinning!
  En van haar kaal voete af vlieg, nog 'n geskenk van die dood.
  Zoya sny ook teenstanders. Tree in alle moontlike en onmoontlike aggressiwiteit op.
  Hier is haar kaalvoet gelanseer 'n suurlemoen op die steenkool. En dadelik is honderd geel soldate opgegooi.
  Die meisie het met 'n glimlag gesing:
  - Ek sal die perd as 'n belofte neem, en geluk wag op my!
  En weer sal die meisie die vyand tref. En hy sal loop, die vyande uitsny en hulle nie die minste kans laat nie.
  Aurora is 'n suiwer dier in 'n geveg. Hierdie vroulike terminator is bloot die beliggaming van die duiwelsgees.
  En as sy sny, sny sy.
  En van die Chinese word net geskeurde stukke vleis geskink.
  Aurora, wat teenstanders vernietig het, het gebrul:
  - Temperament van 'n kobra!
  En toe gooi haar kaalvoet 'n regte bom. En baie geel soldate het geskeur.
  Svetlana verpletter die Chinese. Sny hulle met swaarde en sing:
  - Die toekoms is die verlede, net wanneer dit goed is!
  En nou vlieg 'n moordenaar present weer van haar kaalvoet af. Hy strooi teenstanders. En daar is fragmente van hande, voete en ander bloederige skuim.
  Meisies in 'n geveg is so wild, voortdurend aan die aanval.
  Maar daar is te veel Chinese en daarom is die uitwissing verslawend. Alhoewel swaarde en werk.
  Oleg het veral uit 'n strooi begin spoeg. Wat ook uitroeiing byvoeg.
  Kom ons erken dit, die seuntjie is 'n baie windhond. Sy bewegings is soos om 'n slinger te swaai.
  En dit is net baie vinniger as ure. En hulle sny swaarde baie vinnig en vinnig.
  Die seun het gesis:
  - Dit is ons droom, om te wen en te vernietig!
  En weer sal sy kaal voete 'n dodelike geskenk uitslaan.
  Margarita in 'n wilde beweging. Sny vyande en skree:
  - Daar sal 'n oorwinning wees, ek weet verseker!
  En die meisie sal 'n dodelike granaat gooi.
  En skeur die dele van die geel krygers uitmekaar.
  Natasha is ook aan die beweeg. Ken nie hindernisse en bedeesdheid nie. Haar swaarde het teenstanders afgemaai. En voer 'n driedubbele meul uit.
  Dan sê die meisie:
  - Groot waterval!
  En 'n kaalvoet gooi 'n boemerang. "n Dosyn Chinese sit sonder doele. Hier is die vegter wat met hulle te doen kry.
  Zoya is ook aan die beweeg. Verpletter teenstanders en piep:
  - Veg bloedig en reg!
  Haar kaalvoet is in beweging, iets sal gooi. En verskeur die massa krygers van die hemelse ryk.
  Aurora beweeg ook. En dit voer ook die vernietiging van die Chinese uit. En hy doen dit, asof hy met 'n kwas hark.
  En dit skree:
  - Banzai-neiging!
  En 'n granaat vlieg weer van haar kaalvoet af. En sal baie gebroke vyande verpletter.
  Svetlana is ook in die slag. En hy gee nie op sonder veel seremonie nie. En swaarde soos 'n sny. En met kaal voete sal hy dit vat en laat gaan. En daaruit gaan sulke bliksems van energie voort.
  Aurora moedig haar vriend aan:
  - Daar is 'n kontak!
  Svetlana, wat die bevelvoerder van China in die helfte gesny het, het bevestig:
  - Daar is 'n kontak!
  En albei meisies slaan hul kaal hakke teen mekaar.
  Aurora is weer aan die beweeg. Onstuimig en onverbeterlik. Ken geen swakheid en twyfel nie.
  Haar swaarde sny deur menslike vlees.
  Die rooiharige duiwel, wat 'n ander Chinees verpletter, vra:
  - Wat dink jy, regtig?
  Svetlana het geantwoord:
  - Dit is waar, die konsep is relatief!
  Aurora het gelag en opgemerk:
  - Ja dit is waar!
  En nog 'n granaat het by haar kaalvoet uitgevlieg. En hoe sy die vyande getref het. Van die Chinese het net stukkies geskeurde vleis in verskillende rigtings gevlieg.
  Svetlana het met 'n glimlag opgemerk:
  - Dis hoe dit ons doodmaak en skepping is!
  En die meisie het ook 'n geskenk van dodelike en genadelose dood met haar kaalvoet geloods.
  Natasha, wat die Chinese met swaarde verpletter het, het logies opgemerk:
  Hulle het hul waarheid, ons het ons s'n!
  En nog 'n granaat het by die meisie se kaalvoet uitgevlieg.
  Zoya het gewillig hiermee saamgestem en die vyand in klein stukkies gekap:
  - Elkeen het sy eie. En 'n baie groot waarheid!
  En van haar kaalvoet af vlieg weer 'n uiters dodelike een. En skeur die vleis in klein stukkies granaatjie.
  Natasha het logies opgemerk:
  - Dis wat die wetenskap en die gode vir ons gegee het!
  Zoya, wat teenstanders vernietig het, het saamgestem:
  - Sy het baie gegee!
  En haar kaalvoet gooi weer, verskeie skywe. En slaan 'n klomp teenstanders.
  Natasha het opgemerk en haar tande ontbloot:
  - Die neiging egter!
  En haar kaal vingers gooi nog 'n dosyn naalde. Hulle het 'n dodelike en wilde beleid getoon.
  Tienduisende Chinese is reeds vermoor. Die Ses het puik werk gedoen om 'n alternatiewe geskiedenis te skep.
  En natuurlik is meisies en 'n seun 'n baie groot, en kolossale krag!
  . HOOFSTUK #14
  Die Chinese het 'n wrede les gekry totdat hulle aangeval het, die seunsgenie Oleg Rybachenko het nog 'n meesterstuk gekrabbel;
  GESKENK TYD!
  VOORWOORD
  Op die vooraand van die Nuwe Jaar lyk die hoofstad Moskou soos 'n reusagtige byekorf wat mildelik gekleur is met ligte. Almal is haastig om die talle goed wat deur die jaar opgehoop het klaar te maak om in die soet warrelwinde van feespret te duik.
  En jong Alex met sy meisie Angelina moes draai en talle geskenke aflewer. Tawerige, vuil sneeu het onder die viltstewels gekraak, dit was warm in Vader Frost se katoen-skaapveljas, en onder die veselagtige baard het die jong man se rooierige, skeermesvrye wange van soutsweet gesteek. Angelina, in die kostuum van 'n sneeumeisie, is dit 'n bietjie makliker, hoewel jy ná die twintigste huis nie figuurlik van jou voete begin val nie.
  Maar hoe om die geleentheid van die hand te wys om ekstra geld as 'n nuwejaarspaar te verdien?
  Daar is nie genoeg geld vir nuwe opdaterings nie, en die beurs is uiters klein, teen mal pryse ...
  - Dit is jy kudlaty waar chapaet? - Ek het 'n lomp stem gehoor.
  Die lantern het skielik uitgegaan, en onheilspellende skaduwees het in die donker geflikker. Die bebaarde, smaloog bandiet het 'n lang dolk geskud, gevolg deur nog 'n paar, wat lyk soos duiwels wat uit die onderwêreld ontsnap.
  - Sny die ongelowiges! - Dit klink, pynig aan die oordromme, vieslik, soos die gekners van 'n geroeste saag op betonstem.
  Alhoewel die paartjie natuurlik volgens die Hollywood-scenario moes opstaan en die hondsdol bandiete dadelik uitslaan, maar die lewe is meer prosaïes. Alex en Angelina het 'n gans gegee. Hulle is natuurlik jonk, atleties, maar swaar sakke met geskenke agter hul rug en lywige klere maak dit baie moeilik om te hardloop...
  Agter hom kan 'n mens 'n swaar dampe, vuil matte hoor, hier is 'n jong man met 'n dolk op die rug afgekap en sy jas gesny ...
  'n Grys voorwerp vlieg onder die voete van die vlugtende studente, dit blyk dat dit 'n rot is met 'n sprankelende (lont brand!) stert. Angelina het gegil: sy het nie van rotte gehou nie, wat eintlik baie verskrikliker was ...
  Gedreun! Die asfalt sypaadjie, skerp uitsteek, het in die gesig getref, en die liggaam is dadelik deurboor deur 'n skerp, skeur selle uitmekaar pyn ...
  DIE MENSDOM SE LAASTE KANS
  Wanneer so 'n ontelbare armada nader kom, is dit skrikwekkend, van 'n afstand af het dit gelyk of 'n veelkleurige, sprankelende newel kruip. Boonop is elke vonk 'n woeste demoon of 'n bewende gees wat veroorsaak word deur die magie van 'n nekromanser-towenaar. Die voorkant het vir 'n paar parsecs gestrek, op so 'n skaal lyk selfs die vlagskip-ultra-gevegskepe soos 'n sandkorrel in die Sahara.
  Die menslike konfederasie het saam met ander rasse wat die metagalaksie bewoon, die beslissende stryd betree.
  Daar is soveel skepe hier, met ongelooflike, hoewel dit in die meeste gevalle net effektiewe gevegsdiversiteit belemmer. Wel, byvoorbeeld, 'n sterskip in die vorm van 'n klavesimbel of met lang snuit wat in 'n ramrod gerol word in plaas van harpsnare, of selfs 'n kontrabas met 'n reghoekige tenktoring . Dit kan en beïndruk die dowwe individue, maar is meer geneig om lag as vrees te veroorsaak, veral onder gesofistikeerde krygers.
  Hulle teenstander is 'n ryk wat onbeskaamd beweer dat dit 'n universele mag is. Die Groot Doodskis, waar alles in diens van oorlog gestel word, is die hoofspreuk doeltreffendheid en doeltreffendheid. Anders as die Koalisie verskil die kisdraer-sterreskepe net in grootte. En die vorm is amper dieselfde - baie roofsugtige voorkoms, diepseevis. Miskien met 'n enkele uitsondering: lyk soos dik, staalgegote dolke - annigelane.
  Die sterre in hierdie deel van die kosmos is nie te dig oor die lug versprei nie, maar hulle is kleurvol, eienaardig in hul ligreeks. Om een of ander rede, as jy na hierdie ligte kyk, is daar 'n hartseer gevoel, asof jy in die oë van engele kyk, dat hulle die lewende wesens van die heelal veroordeel vir hul afskuwelike, waarlik wrede gedrag.
  Die leër van Grobzagonat was nie haastig om te ontmoet nie, slegs afsonderlike mobiele eenhede, vinnig, wat voordeel getrek het uit hul superieure spoed, die vyand aangeval, skade aangerig en teruggetrek. In reaksie hierop het hulle probeer om hulle met spervuur tegemoet te kom, maar die meer ratse en tegnologies gevorderde kisbakke het baie doeltreffender opgetree. Myne het gebars asof dit ontplof het en in 'n geiser van fragmente van die kruiser en vernietigers uitbars. Maar hier was dit moontlik om grootwild te stort. Een van die groot slagskepe van die menslike konfederasie is afgeskiet, die skip rook dik, en aan boord heers die reusagtige sterskip "Stalingrad" onrus.
  Hulle probeer hom met alle mag red, meisies en seuns se vel skil letterlik af van die verskriklike hitte. En in die lug, soos 'n fashionista, is rooswater gespuit, 'n molekule stikstof en suurstof het gereageer, wat die reeds onbetaalbare temperatuur vir 'n persoon verhoog het. Hier val die meisie op haar knieë, en leun oor soen die amulet van Perun, die druppels trane verdamp sonder om tyd te hê om die swaardiens metaalbedekking te bereik. Hier is dit die dood, 'n jong man wat 'n halfuur gelede probeer het om dit op te tel, val op die vloer, en vlam, rooivleis skil van die bene af ...
  'N Gevegsrobot, druppels smeermiddel uit 'n wye snuit, dit blyk dat hierdie masjien brul, pyniging ervaar, 'n gebed aan elektroniese gode stuur, gebaseer op 'n binêre kode. Die ventilasiestelsel breek af, verander in 'n soort klein maar talle swart gaatjies, wat die risiko loop om alles en alles te absorbeer.
  Hier is twee bekoorlike vroulike krygers wat onsuksesvol met hul hande aan die instapmortier vasklou en die dood probeer uitstel. Hul delikate, pienk gesigte is verwronge, en hul pragtige gelaatstrekke word verwring deur ondraaglike pyn. Maar die druk van die suigtornado neem toe. Hy skeur sy vingers af, bloedrooi bloed spuit uit geskeurde spiere en senings , en die meisies jaag in die vleismeul in. Op die vlug bots 'n rooiharige meisie met 'n jong man en stamp haar jakkalsagtige kop in die maag.
  Hulle kry dit reg om vir mekaar te glimlag voordat hulle na die plek van geen terugkeer vertrek nie. 'n Ander vrou, reeds meer as half verkoold, het met 'n brandende hand teen die muur geteken: "Die dapper sterf een keer, maar leef vir altyd, die lafaard leef een keer, maar is vir altyd dood." 'n Blou-groen vlam voeg hitte by en omhels 'n verruklike liggaam wat 'n paar oomblikke gelede die mees gesogte podiums waardig is. Hier word die meisiebene ontbloot, en die sterk spiere, verhard van kleintyd af, verkrummel tot wit as.
  Die slagskip het hard gevlam, iriserende lugborrels in die vakuum uitgedryf, en toe ontplof en in baie fragmente verpletter.
  Hypermarshal Grobzagonath Prince "Giant Mace" het beveel:
  - Beweeg vorentoe vyf miljoen agt honderd en vyftig duisend super-fregatte, sowel as taai annien draers. Laat die horde heelalle op vyandelike rug verbyvee!
  Die fregatte het probeer om die formasie te behou en in afsonderlike lyne opgetree. Missielkruisers en grypers het saam met vegters 'n soort fynmaasnetwerk gevorm. Aanvanklik het hulle probeer om die vyand op 'n groot afstand te bombardeer, met 'n wapen wat nie meer nuut in die heelal is nie, maar uiters vernietigend: thermoquark-missiele. Soos 'n groot ponser se bokstaktiek: Gooi 'n lang linkersteek en hou jou maat op afstand. Die koalisieskepe het teruggetrek, die agterhoede deel van die ruimteskepe het vorentoe gejaag en probeer om betyds na die slagveld deur te breek. Kiste wat hul voordeel in organisasie en beweegbaarheid gebruik, soos 'n laksman met 'n byl, sny die losser formasie van die magte wat hulle teëstaan, af. Onder diegene wat probeer het om die vreemdelinge aan te val, het die verliese toegeneem.
  Die duiwelse skoonheid-generaal hertogin de Furia jaag op haar hoëspoed-annigen-draer. Dit is so 'n soort gevegssterskip dat dit, in teenstelling met konvensionele kruisers, in plaas van gewere, antenna-uitstralers het, wat, wanneer dit in 'n geveg gebruik word, die wapenrusting van vyandelike skepe met hul effek korrodeer. Hier kom die gravioplasmiese golwe, wat vinnig deur die vakuum vee. Swart spasie van hul ruimte-oorstromende bewegings is gekleur soos water van gemorste petrol. Die aksie is baie vernietigend. Hulle verdraai die gewere van vreemdelinge wat onsuksesvol probeer om hulle teë te staan, inmenging in rekenaarleiding veroorsaak, of selfs teen 'n hoë intensiteit 'n ontploffing in die uitwissingssmelters van thermoquark-missiele veroorsaak. Vyand-sterreskepe is soos visse onder 'n film van enjinolie, sommige van hulle nie van metaal of keramiek nie, maar van biologiese oorsprong en heel realisties wriemelend in die verskriklikste stuiptrekkings.
  Hier begin nog een van die gevegskepe verkrummel, vlam, asof 'n groot skip met 'n deursnee oor die breedte van die Kanaal gemaak is van domino's wat met petrol gegooi is. Daar is niks te sê oor die verliese onder die kleiner ruimteskepe nie. Die koalisie van vreemdelinge en aardbewoners gee duidelik in, blykbaar die nuutste wapen van die stalzans - die uitgestraalde gravioplasma, het letterlik die ruimtemagte van etlike honderde ryke geskok.
  Die Comte de Barsov beheer die vuur deur die vingers in 'n sekere volgorde voor die skandeerder te beweeg. Uiterlik lyk die kisdoos Generaal van Ses Sterre soos 'n magtige, heldhaftige bouvorm van 'n man met 'n gestreepte tiergesig. 'n Aggressief aantreklike dier, maar dit is 'n bose skoonheid - Lucifer. Die Grobzagon grinnik woedend en lewer genadelose houe. Hy voel die verwarring van die gepeupel wat uit verskeie sterrestelsels versamel is. Wel, laat hulle nog meer ophoop, verhoog die paniek. Wanneer die hoofmagte van die Genadelose, grafryk die stryd betree, sal daar 'n oorwinnende, vreugdevolle einde vir sommige wees en 'n hartseer einde vir ander.
  Die koalisie tree ietwat chaoties op, in plaas van 'n georganiseerde afweer, obskure maneuvers, selfs twee groot slagskepe, ten spyte van die kosmiese afstande, verblind, na mekaar toe geseil, dan met 'n brul, deur middel van gravitasiegolwe, pynlik in die ore afgee. van nabygeleë vegters, gebots het.
  Afskortings het binne hulle gebreek, vegkompartemente, kasernehutte, opleidings- en vermaaksale is verpletter. Dit het alles gebeur teen die spoed van die gety, vinnig genoeg om enige kans op ontsnapping dood te maak, maar steeds pynlik stadig, wat die miljoene vasgekeerde lewende wesens 'n kans gegee het om die nagmerrieagtige vrees vir die onverbiddelike dood te voel.
  Hier is die gravin van die chip-ras, baie soortgelyk aan 'n ruiker viooltjies met pienk paddapote in goue krulle, aanvaar 'n pynlike dood, bely ... aan haar gevegsuitstraler. Die rekenaarhologram lees gebede en los sondes teen 'n vinnige pas op. So is die godsdiens van hierdie glansryke nasie, jou hoë-tegnologie wapen speel die rol van 'n priester, net kubernetiese intelligensie word so beskou, dit het voldoende heiligheid en reinheid om te dien as 'n tussenganger tussen 'n lewende organisme en die Almagtige God. Die laaste woorde van die priester-uitsender was:
  - Die wêreld is nie sonder sjarme nie, maar gruwel word nie aan God geoffer nie!
  Die hertogin de Furie is 'n skraal en atletiese handlanger van die span in 'n spesiale modus, 'n saamgeperste spraakkode wat 'n dubbele rol speel. Die eerste skild van die syfer van moontlike afluistering van die span. Die tweede magotelepatiese impuls.
  Cruisers, vernietigers, brigantines, en selfs een ruimteskip, dit is skepe wat beskadig of heeltemal vernietig is deur haar ruimteskip. De Furia merk logies op:
  - Moed kan vergoed vir onvoldoende opleiding, maar opleiding vergoed nooit vir moed nie!
  Hul worsteling het reeds die termokwark-energie (tot dusver is die gebruik daarvan nie so perfek nie) van die reaktor amper tot die uiterste verwoes en wag angstig op die bevel. Baie honderde duisende vyandelike skepe van die hoofklasse is reeds vernietig, die geveg vind op die breedste front plaas.
  Die bevel is gegee, hulle het gehaas, georganiseer om terug te trek om by die vragstasies te herlaai - spesiale ruimteskiphouers.
  En die Prins "Giant Mace" het nuwe magte in die stryd gegooi:
  In die besonder, sy persoonlike vlagskip ultra-slagskip "Beast".
  Vervolgens het twee ander reuse "Shock and Awe" en "Red Noose" vorentoe beweeg. Hulle het in tienduisende groot en klein gewere en uitstralers ontplooi. Bo hulle het verskeie beskermende lae geflikker: die graviomatriks, magospatiale velde (deurlaatbare materie in net een rigting), kragreflektor. Alle kubernetiese toestelle het op subvlakteoplasma gewerk, wat weerstand teen inmenging gegee het. Terselfdertyd is groot radars gebruik, wat self Jesuïete-haakplekke vir die vyand se elektronika geskep het.
  Asof 'n dodelike hael op die gewasse geval het, het "geskenke" wat die dood dra, neergeval... Drie reuse het probeer om wyer te versprei om die vyand so doeltreffend moontlik uit te roei. Hulle is feitlik onkwesbaar, soos bal weerlig, vlieg, brandwonde populierpluis wat in die ruimte fladder, so is hul dodelike effek op ruimteskepe van vreemdelinge. Dwing hulle om paniekbevange terug te trek. Ontelbare pilvormige reddingsmodules strooi oor die vakuum, al hoe meer van hulle sidder van vuurpylontploffings soos boeie in rowwe see. Tot dusver gee die kiste nie aandag aan hulle nie, breek eerstens die gevaarlike en sterk, dan sal dit moontlik wees om die vreemdelinge wat die oorblyfsels van hul gedagtes verloor het van afgryse af te maak. Die stryd is nog nie gewen nie, die troepe van die Genadelose Ryk ly egter ook geringe verliese in vergelyking met die vyand.
  Maar terselfdertyd, op vlammende ruimteskepe, is daar geen gewoel en paniek nie. Die ontruiming verloop baie glad, asof dit nie lewende organismes is nie, maar biorobotte. Boonop word die terugtog, asof in bespotting van die dood, gepaard met dapper liedere.
  En hier is die anigen-draer van de Furia: so 'n spesiale draer van gravitasieplasma, wat onverwags geblyk het in terme van vernietigende krag. Die laai van die energie van vernietiging het byna onmiddellik en weer in die geveg plaasgevind.
  Die ruimteskip kry maksimum versnelling, die hertogin hou selfs die stabiliseerder vas, deur die deurskynende stof van die gevegspak kan jy sien hoe haar groot biseps gespanne is, nie op 'n vroulike manier nie. Sy en ander bemanningslede moet moeite doen om nie op hul rug te val nie. Die hertogin met 'n tierkop is onnavolgbaar, soos 'n vegter uit strokiesprente, haar oë is deurdringend, baie helder, lang en dik hare fladder uit die aankomende lug.
  Dit is moeilik om te glo dat hierdie heldhaftige meisie al tweehonderd siklusse geslaan het. Hoe vars en skoon haar gesig is, baie beweeglik, soms met 'n woedende uitdrukking, soms inteendeel engelagtig of speels. Daar is baie gevegte agter haar, maar dit het gelyk of sy nooit moeg geword het daarvoor nie. Elke nuwe geveg is iets besonders, met sy onbeskryflike skoonheid en rykdom van die prentjie, 'n opwindende ritme.
  En nou het hulle die nuutste wapens in terme van die beginsel van operasie, waarteen die vyand waarskynlik nie effektiewe beskerming sal kan vind nie, ten minste tot die finale oorwinning van Grobzagonat.
  Hoe hulpeloos is die angs van die Phizt-ras nie. Verblind, verloor rigting. Draai met 'n skyf wat deur 'n atleet gelanseer is, wat na 'n paar oomblikke sy samestellende dele oor die uitgestrekte van die sterrestelsel gespuit is. Of nog 'n ongelukkige slagoffer, drie vernietigers wat gelyktydig in die arms van gravioplasma sterf, die skepe bewe en plat, soos braai wat deur die branders op die skroeiende sand gegooi word.
  Baron de Alligator, wat die mikpunt van uitstralers reggestel het (en nie sonder sukses nie, slegs monoblokstokke het van die nuwe verbrande kruiser oorgebly), het met spyt opgemerk:
  - Dit is maklik om dood te maak, dit is moeilik om op te wek, en dit is oor die algemeen onmoontlik om sonder geweld te lewe!
  Defuria, wat haar groep sterreskepe stuur, nog 'n stroom van vernietiging afvoer, en lyk soos 'n skip wat van 'n vragvervoer omgeskakel is, is ook verstrengel in 'n plasmanetwerk, wat aangedui word:
  - Die dood, as 'n getroue vriend, sal beslis kom, maar as jy 'n langer stap wil neem met 'n wispelturige lewe, bewys jou toewyding aan die verstand en moed!
  Die Comte de Barsov het hees geblaf en sy spitsvondige woorde voortgesit:
  - Wette word nie vir dwase geskryf nie, maar hulle ontvang ook sanksies vir hul oortreding vir daardie slim mense wat hierdie wette geskryf het!
  Die georganiseerde weerstand van die diverse armada is verbreek. Ontsnap in die ruimte is soos selfs 'n berg ineenstorting, dit is 'n tornado wat onmiddellik 'n skool muggies bedek het, wat almal gelyktydig platgeslaan en opgetel het ... Die agtervolging het begin. Soos 'n trop wolwe wat 'n trop skape aandryf. Net kiste is baie gemender, meer genadeloos as wolwe. Vir hulle is dit nie eens 'n kwessie van oorlewing nie, maar van onbuigsame wil en meedoënlose woede. Jaag, pynig, moenie los nie. En hoewel baie kinders nie vir hul ouers sal wag nie (en hier het wesens van selfdegeslag tot 'n dosyn geslagte saamgedrom), maar moeders, vaders, neutrales, hul seuns, dogters en wie weet wie nog ... Watter dapperheid in so 'n moord, wanneer selfs om op patryse te skiet meer vaardigheid en moeite verg. Die puin het die ruimte oorstroom en op die ligte geval, wat koronale versteurings, prominensies en plasmakolke op die oppervlak veroorsaak het. Individuele sterre verander selfs van kleur van die baie vreemde voorwerpe wat op hul oppervlak geval het. Nie almal sal verstaan nie, maar diegene wat 'n hart het: dit is veral verskriklik as 'n wese wat 'n persoonlikheid het lewendig verbrand, en persoonlikheid is 'n hele irrasionele en onvoorspelbare wêreld.
  Selfs 'n vakuum kan huil, van so 'n roete ...
  Eerstejaarstudente Alex en Angelina het dit alles gesien, en nie eens soos in 'n fliek nie, maar alles op een slag, in baie punte en besonderhede, wanneer alles inkom, wat die gedagtes vul met 'n kaleidoskoop van persepsie.
  Toe merk hulle op dat een van die menslike sterreskepe - 'n brigantine met die kontoere van 'n babadolfyn, besig was om te beweeg na ... Na die sluimerende kwasar, wat skyn met al die kleure van die reënboog. Iets het vir die studente gesê dit is 'n kwasar, al is dit nie met sulke strale wat alle lewende dinge verbrand nie. Maar selfs in 'n verminderde vorm het hy 'n dodelike gevaar vir alles materieel verberg. En hierdie brigantine het soos 'n dapper selfmoord gelyk.
  Annigenos onder bevel van die hertogin de Furia het die bevel ontvang: "Onderskep, aardse sterskip!". En drie groot duisende soldate en tienduisende gevegsrobotte aan boord, byna onbeskadig, het agter die brigantine aangejaag.
  Asof roofhaaie 'n klein eendjie wat verstik in die stormagtige waters van die woedende oseaan jaag.
  Alex het skielik gevoel dat hy nie net in staat was om te sweef nie, maar om te beweeg, het vir sy vriend geskree: "Kom ons volg hulle engel." Die meisie het geantwoord: "Ja, ek voel dat ek kan."
  Laat Mikhail Boyarsky sing: "Alhoewel 'n liggaam sonder 'n siel nie 'n liggaam is nie, maar hoe swak is die siel sonder 'n liggaam!" Miskien is dit waar, maar... Die gees kan, nadat hy in iemand anders se vlees ingegaan het, en beheer daaroor geneem het, homself in fabelagtige krag manifesteer...
  Brandende strome vernietigende straling is uit die drie dolke gegooi, en dit het gelyk of die menslike brigantine, gelei deur die dapper kaptein Alena Snegova, nie die minste kans gehad het nie. Reeds magoplasmiese golwe het die romp binnegedring, wat die silwer wapenrusting vervorm en die lope ligte kanonne gedwing het om soos oorgaar pasta te val. Bemanningslede ervaar verskriklike pyn, gevegspakke val uitmekaar, vel skil af, oë word blind.... Dit blyk dat daar geen kans is nie... Die brigantine begin gloei, en laat 'n pluim agter wat rook, met kaviaar van antimaterie.
  Maar in hierdie laaste oomblik, wanneer jy in die hopelose afgrond van die hel van nie-bestaan val, plaas twee angenen-draers wat op die flanke geleë is, sonder om om te draai, straling in die middelste een.
  En dit het begin, iriserende golwe het deur die sentrale dolk gegaan, outomatiese toestelle het na beskerming oorgeskakel. En die menslike skip, wat klein gelyk het teen die agtergrond van reuse, wat dele van sy struktuur verloor het, het uit die iriserende magoplasmiese netwerk ontsnap.
  Alex het in die liggaam van die Baron de Alligator gesit, en Angelina het die bewussyn van die graaf de Barsov opgesaal. Gewone kishoppers is, soos die offisiere, gewoond om nie die bevele van bevelvoerders te bespreek nie, maar om dit uit te voer. As die aanvallers in die liggame, met behulp van die geheue van hul "perde", beveel om die voorwerp van vuur te verander, dan ... So dit is nodig. Soos die hoofreël van die Grobozagonat sê: "Ek sweer om die Hiper-keiser, hom persoonlik, sowel as enige baas wat deur hom aangestel is, ongetwyfeld gehoorsaam te wees!".
  Die opdrag is gegee en word uitgevoer... Maar die persoonlikhede van die kisdraers wil nie daarmee klaarkom dat die onliggaamlike siele van jong gevangenes hul liggame in besit geneem het nie. "n Hewige geveg begin, die Alligator en Barsov vries, die tier se oë glinster. Die bevel is reeds gegee en dit sal uitgevoer word totdat dit gekanselleer word ...
  Die brigantine het egter reeds dodelike wonde gekry, net 'n bietjie meer ... Alena Morozova klou met die laaste van haar krag aan 'n dun draadjie van bewussyn. Haar pak, saam met haar uniform, is verkool, en die vlamme streel wreed oor haar reeds heeltemal naakte lyf. Die vel word bedek met groot blase en skil dan af. Stukke van die kaap val af... Nog 'n bietjie...
  Hier is dit 'n dun stert van 'n kwasar waar haar brigantine moet kry, of liewer wat daarvan oor is ... Die persoonlikhede van die Alligator en Barsov het reeds teruggekeer, die magoplasma word weer in gesny .... Alena se verbrande bene verkrummel, en haar bewussyn word in 'n swart tregter verbrand ... En vir 'n onbeduidende fraksie van 'n nanosekonde, die finale vernietiging, vlieg die bevelvoerder se fragment van die brigantine in die kwasar se Probomeran...
  Alles het skielik gestop, asof dit nog nooit begin het nie. Die armada van die Purple Constellation Fleet het gevries, en sy teenstanders het dadelik verdwyn. Dit het soos vlerke gelyk, en die pote van ruimteaasvoëls was aan die ruimte vasgegom en kon nie beweeg nie. En terselfdertyd het niemand die geringste bewing of stoot gevoel nie. Alles wat gebeur het, was buite die bestek van gewone fisika.
  Die hertogin de Furie het fel gegrom:
  - Wie is hierdie, cool, wat dit reggekry het om ons te keer?
  Genhir Wolf kyk met onverbloemde haat:
  - Ek het geen idee nie... Dit is egter in beginsel onmoontlik... - Die generaal-kis-motor het sy stem laat sak, natuurlik bang tot 'n fluistering, hy is verraai deur senuweeagtig rond te hardloop met yskoue oë om, bygevoeg. - Ons agent het berig dat die aarde mettertyd 'n grap kan gooi.
  Die hertogin het kalm, selfs afwysend geantwoord:
  - Dit is natuurlik irriterend, maar niemand kan lewende individue verbied om te veg, en ons kiswerwe om te wen nie!
  Die alligator het uitdagend gegaap en in sy mond gegooi wat soos 'n swaar gekruide toebroodjie gelyk het. Hy streel die weerbarstige hare van die tijgerin- adjudant, kou energiek die kulinêre produk met 'n harde knars, maar terselfdertyd in 'n heeltemal verstaanbare en sterk stem, het hy opgesom:
  - 'n Onvoltooide vyand is soos 'n onbehandelde siekte - verwag komplikasies!
  Langs die gehawende siele van Angelina en Alex, asof uit 'n ysgat, het die stralende stof van Alena se gees na vore gekom. Die gesig van die bevryde siel het geskyn soos die son. Met die onbegryplike blikke van die medestudente het die meisiekaptein met vreugdevolle entoesiasme verduidelik:
  -Ons het gewen! Die bedreiging vir die mensdom is uitgeskakel, beide hierdie en hopelik toekomstige uitdagings.
  Angelina het verward gemompel:
  - En hoe?
  Alenka het begin verduidelik:
  - Die groot wetenskaplike Pavel Karpov het ontdek dat tyd 'n struktuur het soortgelyk aan 'n volvloeiende, grenslose rivier met baie miljoene onafhanklike strome. En dat dit moontlik is om, deur 'n soort golfbreker te plaas, die verloop van 'n bepaalde stroom te beïnvloed. Ongelukkig het hy gesterf en sodoende tot die einde die meganismes van invloed geopenbaar, en daar was geen ander so 'n genie. Maar hier is een manier om so 'n golfbreker te skep en is deur hom geopenbaar. As jy die energie van 'n slapende kwasar binne 'n sekere omvang uitdryf, en slegs tydens presies middernagtelike vieringe op die planeet Aarde van die Nuwejaar, sal die vrygestelde energie 'n soort oplewing in die verlede van die planeet veroorsaak, en 'n verdubbeling van die tydvloei sal in die Sonnestelsel plaasvind ...
  Alex was verward, en hy knip sy eteriese ooglede en fluister:
  - En wat sal dit saak maak?
  Warrior Alena het verduidelik:
  - Alle mense in die Sonnestelsel sal 'n ekstra lewensjaar ontvang, wat beteken dat Pavel Karpov tyd sal hê om sy unieke ontdekkings te voltooi ... Of liewer, hy het reeds, daar is geen vyandige armada voor ons nie!
  Angelina het met 'n siddering uitgeroep:
  - Het jy hulle almal vernietig!
  Die kaptein van die brigantine glimlag liefdevol en knipoog in reaksie:
  - Ek dink nie so nie! Net 'n golfbreker wat in die rivier van tyd geplaas is, het die kronologiese vloei vir hulle in 'n sirkel verdraai. Dit beteken dat die kisbokse vir ewig sal lewe, in een tydlus, en 'n oneindige aantal kere dieselfde jaar sal leef!
  - En ons? het Alex gevra.
  - Jy sal terugkeer na jou tyd, en ek hoop dat jy volgende keer nie met bandiete in die straat sal afgaan nie ...
  Die jong man en die meisie het wakker geword en reg voor die Kremlin Chimes, op Rooi Plein, gestaan. Die reusagtige horlosie het afgemete en majestueus middernag begin slaan.
  Nuwejaar het aangebreek.
  . HOOFSTUK #15
  Na 'n pouse het vyandelikhede hervat. Die Chinese het weer probeer en magte versamel om die verre besittings van Rusland aan te val.
  Hierdie keer het die ses 'n paar meer moderne wapens geneem.
  In hierdie geval het hulle al ses op die IS-7 geklim met magiese nie-verwisselbare skulpe en patrone.
  En hulle het sonder onnodige seremonies begin om die Chinese leër te skiet en dit met ruspes te verpletter.
  En Oleg Rybachenko het ook uit 'n kanon geskiet en gebrul:
  - Ons oorwinning is onvermydelik, dit sal nie nou dieselfde wees as voorheen nie!
  Tydens die skietery, en selfs wanneer jy om die beurt skiet, kan jy egter aan iets anders dink.
  Inderdaad, hoekom is Vladimir Vladimirovich Poetin so 'n gelukkige politikus en president. Veral van die begin van sy aanstelling as Jeltsin se amptelike opvolger het alles goed verloop.
  Dit het gelyk of die Kommuniste en Yabloko as 'n enkele formasie moes opgetree het - Jeltsin se opvolger is vyand nommer een.
  Maar die toespraak het nie plaasgevind nie. En Sobchak, wat gesteel het, is nie onthou nie. Goedkeuring het gereeld verloop. Alhoewel die kommuniste moes verstaan het: dit is hul toekomstige grafgrawer!
  Ja, en Yavlinsky - wat probeer het om homself te wys as die mees opposisie-politikus wat nog nooit vir die begroting gestem het nie, hoekom het nie beswaar gemaak nie.
  Dit het net so vreemd geraak.
  En toe het dit op een of ander manier gelukkig geraak. Die gewelddadige en hongerige Dagestan het nie die optrede van die Wahhabi's ondersteun nie, hoewel Basayev en Khattab waarskynlik daarop gereken het. Die opposisie in die Doema het nie met die owerhede gebots nie. Of gebruik die Tsjetsjeense faktor.
  Kortom, alles was van die begin af in Poetin se guns. En die opposisie in die Doema het nie probeer om die ontploffings in Moskou en Volgodonsk teen die owerhede te gebruik nie.
  Alhoewel die kommuniste moet verstaan, word hulle op die agtergrond geskuif.
  Yavlinsky het dit baie laat verstaan.
  Oleg het op die Chinese geskiet, die geel krygers met skulpe uitmekaar geskeur.
  En sug...
  OK. Om oor politiek te dink is 'n bietjie irriterend. Neem Gerda byvoorbeeld. Sy word op een van die foto's uitgebeeld as 'n gevangene van rowers met haar hande kaalvoet agter haar vasgebind. En die bene is selfs rooi, dit kan gesien word in die onverhitte dieretuin met 'n takbok, die rower is koud, en Gerda se bene is baie koud.
  Arme meisie, haar skoene is van haar afgeneem, wat sy by die koningin gesmeek het. En nou ly sy in gevangenskap.
  Die seun het weer op die leër van die hemelse ryk geskiet en sy kaal tone op die joystick-knoppie gedruk.
  Toe is hulle in die ander rigting.
  Zhirinovsky het Jeltsin nie direk ondersteun nie, en daar is nie 'n enkele video-opname waar hy sulke stellings sou maak nie! Aan die ander kant was nuwe verkiesings, en selfs op partylyste, baie voordelig vir hom. Nadat hy in werklikheid 'n militêre staatsgreep uitgevoer het, het Jeltsin die mag oorgeneem en 'n volwaardige diktator geword, formeel onbeperk deur enigiets! Selfs die aktiwiteite van die konstitusionele hof is opgeskort, en die president het formeel onbeperkte magte verkry! Onder hierdie omstandighede het die aanvaarding van 'n nuwe grondwet gou die mag van die diktator beperk, wat dit vasgestel het! Daar moet ook gesê word dat, volgens meningspeilings, tot 80 persent van die Russiese bevolking gereed was om vir die presidensiële konsepgrondwet te stem. Daarom kan 'n mens Zhirinovsky nie streng oordeel omdat hy die grondwet ondersteun nie. Eerstens, anders kon hy eenvoudig nie toegelaat word om aan die verkiesings deel te neem nie, en tweedens het Vladimir gehoop om die steun van sommige van Jeltsin se talle ondersteuners te kry. Wat die naam van die party betref, het daar destyds 'n illusie onder die mense ontstaan - die kommunisties-fascistiese (mediatermyn) parlement was uiteengejaag, niemand meng in met die hervormings nie, en binnekort gaan ons lewe soos in Amerika! Onder hierdie omstandighede was die naam Liberaal Demokraties verkiesingsgewys redelik voordelig! Die verkiesingsblok het die regerende party geword: Die keuse van Rusland, gelei deur Gaidar! Niemand het geglo in die kanse van die Liberaal Demokratiese Party nie, baie het gedink dat Zhirinovsky nie eers die vyf persent drempel sou neem nie!
  Ja, dit het gelyk of Zhirinovsky baie swak kanse gehad het. En die Keuse van Rusland het al die troefkaarte in sy hande. Behalwe, miskien die belangrikste, was daar geen werklike prestasies in die ekonomie nie. Maar dan in die hande van 'n groot propaganda-apparaat en administratiewe hulpbronne. Die ervaring van Kazakstan en ander lande toon dat dit dikwels genoeg is om die verkiesings te wen, selfs om sensasionele uitslae te kry!
  Maar Vladimir Volfovich het sy uitstaande politieke vermoëns getoon: hy het veral daarin geslaag om Jeltsin se gevolg van sy lojaliteit te oortuig en hy is nie verhinder om te registreer nie, soos byvoorbeeld die geval was met die Baburin-blok en sommige ander! Hy het daarin geslaag om geld te kry deur borge te oortuig van sy vooruitsigte vir betaalde lugtyd (en hy het self iets verdien om sake te doen!). En die belangrikste, tydens die verkiesings, het hy 'n wonderlike gawe van spraak getoon, nadat hy 'n betowerende verkiesingsveldtog gevoer het! Op die LDPR-webwerf kan jy ou rekords van die 1993-verkiesingsveldtog vind: dit is werklik sterk toesprake, in vergelyking waarmee Hitler slegs 'n patetiese skaduwee van 'n spreker is. Demokrate het met mekaar gestry en die groei in gewildheid van die Liberaal Demokratiese Party met 'n lang vertraging opgemerk! Ek moet sê dat sosioloë nie die werklike prentjie gewys het nie, maar die een wat die owerhede wou sien! Gaidar het Zhirinovsky 'n Hitler genoem en geëis dat Jeltsin die Liberaal Demokratiese Party deregistreer. Maar ontleders na aan die president het berig dat Jeltsin se goedkeuringsgraderings daal en dat steun vir die grondwet afneem. Onder hierdie omstandighede kan diskwalifikasie probleme vir die owerhede skep. Boonop is die tegnologieë van massaverkiesingsbedrog in 1993 nog nie uitgewerk nie, behalwe vir die primitiewe gooi van stembriewe in stembusse, so die wil van die mense was relatief eerlik! Zhirinovsky het op sy beurt belowe om Rutskoi en ander opposisiepartye vry te laat!
  Oleg Rybachenko is hier afgelei en het weer van 'n onontbeerlike projektiel afgevuur.
  Terwyl die meisie Margarita die geweer met haar kaal voete rig, het die seun gedink en dit uitgepluis.
  Die uitslag van die verkiesings was sensasioneel, en die leier van die Liberaal-Demokratiese Party is deur beide vyande van die regime en baie ondersteuners van Jeltsin gestem! Die party het byna 24 persent van hul 13 lede behaal en in die eerste plek geëindig. Weens die gemengde kiesstelsel het Zhirinovsky egter met slegs 60 setels, of 15 persent van die Doema, die laerhuis van die parlement, geëindig! Daarbenewens is die magte van die Doema erg beperk deur die nuwe grondwet, sodat Zhirinovsky in werklikheid nie noemenswaardige mag ontvang het nie. Heel waarskynlik kon sy faksie in die Doema net as 'n springplank vir 'n verdere aanval op mag beskou word! Wel, Zhirinovsky self is toenemend met Hitler vergelyk! Terloops, in 1930 het Hitler 18 persent van die stemme gewen, die tweede plek in die verkiesing behaal, maar terselfdertyd baie meer werklike hefboom op mag gekry. Eerstens was daar net een kamer in die Ryksdag, en tweedens is die verkiesings slegs volgens die proporsionele stelsel gehou, en derdens was die mag van die parlement onvergelykbaar sterker as in Rusland! Zhirinovsky, aan die ander kant, het geblyk in 'n veel erger situasie te wees: die voorkoms van oorwinning het aanleiding gegee tot te hoë verwagtinge van kiesers, maar werklike mag en die geleentheid om iets van 'n gugulkin-neus te verander!
  Hier begin natuurlik wonderwerke: Zhirinovsky, wat voorheen as "n verstandige politikus opgetree het, het skielik impulsief en uiters onlogies geword. Hy is veral van Hitlerisme beskuldig, daarom het hy die anti-Westerse retoriek versterk, wat aanleiding gegee het tot vrese dat as hy aan bewind kom, hy 'n derde wêreldoorlog sou ontketen! En sommige stellings was heeltemal gek, insluitend die gebruik van die atoombom teen Kazakstan en ander lande. Veral Zhirinovsky het selfs verklaar dat hy 'n atoombom op Tbilisi sou laat val! Terselfdertyd was daar 'n paar prestasies: dit was moontlik om 'n amnestie uit te voer, die nakoming van verkiesingsbeloftes .... Maar in die algemeen het Vladimir Volfovich nie punte aangeteken nie, en het voortdurend in skandale geraak ... Ja! Natuurlik is hy uitgelok, baie skandalige situasies is geskep deur die CIA en teenstanders van die Liberaal Demokratiese Party, hoofsaaklik uit die Westerse demokrate binne Rusland, maar tog moes 'n verstandige en pragmatiese politikus nie hieraan geswig het nie, of ten minste verminder die moontlikheid van provokasie tot 'n minimum! Byvoorbeeld , Zyuganov, ten spyte van die feit dat hy nou al sewentien jaar lank die louere van die belangrikste politieke teenstander van die Kremlin dra, het op een of ander manier daarin geslaag om skandale te vermy, het homself nooit opgestel vir 'n groot nie en het geen reputasie as 'n korrupte nie. politikus! Die Kommuniste het weliswaar ook een oomblik gehad met die opstel van Khodorkovsky, na bewering die hooffinansier van die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie, maar in hierdie geval het Zyuganov geen diskrediterende verklarings nagelaat nie. 'n Baie versigtige politikus Gennadi Andreevich, soms selfs te versigtig! Veral, in Mei 1999, toe Jeltsin Stepashin se kandidatuur voorgestel het, moes die kommuniste haar geblokkeer het en óf toegewings uitgedwing het óf die ontbinding van die Doema en vroeë parlementêre verkiesings uitgelok het. Maar Zyuganov het verkies om dit nie te waag nie, alhoewel as die Staatsdoema toe ontbind was, die Kommuniste beheer daaroor sou behou en selfs uitgebrei het. Ja, in Augustus 1999 het die kommuniste Poetin sonder 'n geveg goedgekeur, hoewel die feit dat Jeltsin hom as sy opvolger aangekondig het, net vereis het dat die opposisie as 'n verenigde front teen hierdie kandidatuur moes optree. Maar Zyuganov het besluit dat dit beter is om na die stembus te gaan, deur die voorregte te gebruik wat die status van 'n adjunk gee, en die feit dat Poetin in net drie maande 'n nasionale held kon verander, kon nie eers die hoof van die moedigste Kremlin betree nie. ontleders.
  Oleg Rybachenko het weer met behulp van 'n seun se kaalvoet op die Chinese geskiet en sy gedagtes voortgesit.
  Die geniale seun het opreg geglo dat Zhirinovsky nie op peil was nie;
  Kortom, Desember 1993 was die hoogtepunt vir die politieke loopbaan van die leier van die Liberaal-Demokratiese Party, toe begin die agteruitgang, hoewel dit aanvanklik nie grondverskuiwing met verskeie skommelinge was nie. Jeltsin was ook vinnig besig om gewildheid te verloor: dit was nie moontlik om die krisis in die ekonomie te oorkom nie, inteendeel, dit het erger en erger geword. Hier het Zhirinovsky nog 'n misrekening gemaak, 'n ooreenkoms oor vrede en harmonie onderteken. Hy is immers reeds geblameer dat hy die grondwet ondersteun het, wat die enorme presidensiële mag gewettig het (aan die ander kant, wat sou gebeur het as die grondwet nie aanvaar is nie? Dit was baie waarskynlik dat daar 'n burgeroorlog was!), En toe was daar 'n vredesooreenkoms om te onderteken. True, Zhirinovsky het dit in die herfs gelos. Maar oor die algemeen sal dit baie lank neem om spesifiek te beskryf watter foute die LDPR-leier gemaak het en hoekom hy nie president geword het nie. Sy grootste fout is strategies verkeerde PR! Na die 1993-verkiesing was dit nodig om die beeld te vorm van die hoofvyand van die huidige regering en Jeltsin persoonlik! Dit wil sê om Antiyeltsin te word, met die mees populistiese retoriek, met kritiek hoofsaaklik op interne vyande, korrupsie, diefstal, ensovoorts! En die hoof slagspreuk - Bende Jeltsin op verhoor! En terselfdertyd, nie minagting van linkse slagspreuke, sosiale demagogie, die belofte van geregtigheid nie! Loekasjenka het veral in Wit-Rusland meer as 80 persent in die tweede ronde van die presidensiële verkiesing behaal, wat eenvoudig uitstekend is vir 'n opposisiepolitikus ! Maar jy kan nie sê dat Lukashenka sterker is in redenasie as Zhirinovsky nie, inteendeel, Vladimir Volfovich is baie meer opgevoed en intellektueel ontwikkel! Maar Zhirinovsky is in die steek gelaat deur sy karakter, te aggressief en vinnig, en aan die ander kant, die oortuiging dat Jeltsin se gevolg, en Jeltsin self, op hom sou inspan en hom as 'n opvolger sou kies. Wie ken die storie: hulle sal waarskynlik die verhouding tussen Hitler en Gindebruner onthou, eers versigtig, en dan vennoot! Maar die feit van die saak is dat Gindebrug 'n held van die Eerste Wêreldoorlog was, 'n patriot van sy land, en reeds 'n afgeleefde ou man. En Jeltsin, die vernietiger van die USSR en 'n vurige vyand van die imperiale ideologie, was 'n strategiese teëstander vir Zhirinovsky. Ja, en Jeltsin se gevolg het gevrees dat die destydse jong en aggressiewe Zhirinovsky die orde sou begin herstel en dan sou koppe rol! Dus, Jeltsin se gevolg het geen begeerte gehad om Volfovich na die presidentskap of eerste minister te stoot nie, en sy werklike kans op mag was slegs deur Jeltsin se lyk. Dit wil sê, Zhirinovsky moes ten minste uiterlik die hoogste moontlike vlak van opposisie teen die regime naboots! Sodat die mense dink dat daar geen groter vyand van die owerhede as Zhirinovsky is nie, en dat daar 'n assosiasie ontstaan: Zhirinovsky of Jeltsin, Zhirinovsky teen Jeltsin! Vladimir Volfovich het egter óf nie 'n sterk ontleder en PR-persoon in sy omgewing gehad nie óf wou na niemand luister nie. Of dalk was hy selfs bang vir Jeltsin, alhoewel daar gesê moet word dat Jeltsin steeds nie heeltemal 'n tiran is as hy hom berus op 'n amnestie en die vrylating van sy vyande: Rutskoi en Makashov nie. Ja, en Jeltsin het tot die ontbinding van die parlement gegaan, want die mense het hom as't ware by 'n referendum op 25 April 1993 die trekpas hiervoor gegee. Daarbenewens het die teregstelling van die parlement, en Jeltsin self, hom so bang gemaak dat hy sy vasberadenheid verloor het. Dus, Zhirinovsky kan heel moontlik sy hoofteenstander word, veral aangesien Zyuganov, maak nie saak hoeveel hy vir Jeltsin geprik het nie, hy die straf ontvang het!
  Die seun het weer met behulp van sy kaalvoet 'n swaar projektiel agter die meisies aan afgevuur en sy gedagtes voortgesit.
  Zhirinovsky se ander fout was die posisie wat hy oor die oorlog in Tsjetsjenië ingeneem het. Dit lyk soos 'n nasionalis, hy was veronderstel om die vestiging van grondwetlike orde te ondersteun, maar in watter vorm! Die oorlog het van die begin af sleg gegaan, die Russiese troepe het groot verliese gely, hoofsaaklik as gevolg van die kriminele middelmatigheid van die Jeltsin-bevel. Boonop het generaals met ondervinding in die oorlog in Afghanistan, byvoorbeeld, minister van verdediging, Grachev, slegter bevel gegee as eerstegraadse studente. Selfs joernaliste het generaals geleer hoe om te veg! Dit was die paradoks!
  Onder hierdie omstandighede was dit nodig om standpunt in te neem: Jeltsin en sy bende is te blameer vir die groot verliese van die Russiese leër! Kritiek op die regerende regime moes versterk gewees het, maar terselfdertyd, sonder om die weermag te raak. Alhoewel Grachev ook nie verdedig moes gewees het nie! Zyuganov het die optimale wenposisie ingeneem! Jeltsin te kritiseer, nie met die weermag te baklei nie, nie die separatiste te ondersteun nie. Oor die algemeen het Zyuganov die regte aksie gekies: maksimum afstand van Jeltsin se beleid, konfrontasie. Die Kommuniste in die Doema van die eerste konvokasie was egter nie altyd konsekwent in hul opposisie nie. Veral Zhirinovsky se voorstel vir 'n mosie van wantroue in Tsjernomyrdin se regering is nie ondersteun nie. Oor die algemeen het die kommuniste eers in Oktober 1994, ná Swart Dinsdag, vir die eerste keer vir "n mosie van wantroue gestem, toe die passiewe goedkeuring van Tsjernomyrdin se ekonomiese beleid hulle duur te staan kon kom. In die Staatsduma van die tweede konvokasie, waar die Kommuniste onder leiding van Zyuganov reeds in die meerderheid was, is 'n mosie van wantroue nooit (!) tot stemming gebring nie! En die parlement het al vyf kandidate vir die pos van eerste minister goedgekeur, maar dis 'n ander storie! Zyuganov se persoonlikheid verdien "n aparte artikel, asook hoekom hy in 1996 nog teen Jeltsin verloor het.
  Dit lyk asof Zhirinovsky self 'n kompromie met Jeltsin se gevolg wou hê, in die hoop om die oligarge van sy lojaliteit te oortuig, sodat hulle hom sou installeer as die enigste een wat die kommuniste kon keer om die troon te neem. Maar die probleem is dat Jeltsin se gevolg op daardie stadium nie 'n verandering wou hê nie, en nie Volfovich vertrou het nie, wat terloops daarin geslaag het om sy houding in die Weste te vererger. Baie oligarge na aan die president het sake in die Weste gehad en het daarin geslaag om groot skuld daar op te bou. Ja, en oliepryse was ongeveer 10 dollar per vat, so daar was goedkoop gas, en die elite het redelik verslaaf geraak aan lenings van NAVO-lande. En in die Weste het hulle dit duidelik gemaak dat Zhirinovsky vir hulle onaanvaarbaar is.
  Onder hierdie omstandighede het die vertroue op 'n alliansie met die Jeltsin-elite slegs die beeld van die leier van die Liberaal Demokratiese Party bederf, en inmeng met die blok met die kommuniste en nasionaliste. Daar moet ook gesê word dat die swaar verliese van die Russiese leër, die onwilligheid om, in die algemeen, 'n paar en nie besonder goed gewapende vyand te verslaan, die gewildheid van militante slagspreuke en die begeerte om geluk deur oorlog te verkry, verminder het. Die mense het gesien dat die Russiese weermag nie gereed was om sy voete in die Indiese Oseaan te was en die Midde-Ooste met sy oliereserwes te verower nie. Ja, teoreties kan die inname van die Midde-Ooste baie geld gee as gevolg van petrodollars en die onvermydelike sprong in energiepryse, maar selfs al kan Tsjetsjenië nie verslaan word nie ... Pasifistiese sentimente het begin groei, en Zhirik het ernstige verkiesingsverliese gely!
  Die wonderkind skiet weer reguit. 'n Dop van 'n 130-millimeter kanon het die Chinese verstrooi.
  Margarita het goedkeurend gesê:
  - Jy is slim!
  En sy het haar kaal tone begin gebruik om haarself af te vuur.
  En Oleg Rybachenko het sy redenasie voortgesit.
  Daar moet egter gesê word dat Zyuganov uiters versigtig was. Byvoorbeeld, toe Boris Fedorov voorgestel het om vir 'n gradering van wantroue in die regering te stem, het die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie dit nie ondersteun nie. In die algemeen het Zyuganov en sy gevolg Tsjernomyrdin baie versigtig behandel, hoewel laasgenoemde sy beleid in die belang van die oligarge voortgesit het en lojaliteit aan Jeltsin getoon het. Maar wat interessant is, is dat Zyuganov daarin geslaag het om die nommer een opposisieman en anti-Jeltsin te word. Boonop het pro-presidensiële propaganda hom ook hierin gehelp, waarskynlik doelbewus, aangesien die kommunis Zyuganov in die tweede ronde beter is as die nie-kommunistiese kandidaat.
  Die LDPR-party in die winter en lente van 1995 het 'n ernstige krisis beleef, verskeie afgevaardigdes het dit verlaat, insluitend die helder, charismatiese Marychev.
  Maar die oorlog in Tsjetsjenië is geleidelik gewen, die militante het ook groot verliese gely en is gebloei en gedemoraliseer, die Russiese weermag het gevorder. In Junie het Shamil Basayev beslag gelê op 'n kraamhospitaal in Budenovsk. In beginsel het so 'n stap deur die militante niks militêr gegee nie, en in terme van propaganda was dit selfs ten gunste van die oorlogsparty ... Maar Jeltsin het gebreek, blykbaar die gebeure van 3-4 Oktober en die vloeke van miljoene van Russe het hom platgeslaan en hy het Tsjernomyrdin beveel om die oorlog te stop en onderhandelinge te begin ...
  Die Russiese weermag het vyandelikhede eensydig gestaak. En die Doema het uiteindelik genoeg stemme ingesamel om 'n mosie van wantroue in die regering te slaag, wat die bedanking van 'n aantal veiligheidsbeamptes geëis het. Jeltsin het toegegee, net Grachev behou, maar Yegorov, Yerin, Stepashin oorgegee. Hier het Zhirinovsky eers die regte posisie ingeneem: hy het die wapenstilstand veroordeel en vir 'n mosie van wantroue gestem. En toe Tsjernomyrdin bluf en gedreig het om die kwessie van vertroue in die kabinet tot 'n stemming deur die Doema te bring (daar is een voorbehoud, as minder as 226 stemme uit 450 stem vir vertroue in die regering, dan is die president verplig binne 'n week om óf die regering uitmekaar te jaag óf die Staatsdoema te ontbind), het Zhirinovsky ferm en bereidheid getoon om na vroeë parlementêre verkiesings te gaan. Die voordele van vroeë verkiesings is die beeld van martelare, die gebrek aan sukses - blameer Jeltsin en die regering, gee nie tyd vir die bevordering van die Kremlin-projek van die Kongres van Russiese Gemeenskappe, en die party aan bewind nie: Ons huis is Rusland . En natuurlik ander organisasies - kleiner!
  Tsjernomyrdin, wat besef het dat die bluf nie sou werk nie, en die nuwe parlement nog meer opposisie sou word, het hy die stemming teruggetrek. Die Doema het weereens wantroue gestem, Zhirinovsky het baie aggressief opgetree, maar daar was nie genoeg stemme nie. Hier moet gesê word dat Yabloko bang geword het, Yavlinsky wou nie die voordele van parlementêre setels verloor nie. Boonop was sy werklike gradering nie hoog nie, daar was 'n gevaar om bloot weg te waai.
  Zhirinovsky se gewildheid het onmiddellik gegroei, maar Volfovich het weer 'n misrekening gemaak deur die handtekeninge van sy party te onttrek, ingevolge die vervolgingsprosedure. Dit het nie saak gemaak nie, die opposisie het soveel as 300 stemme gehad om 'n kommissie te skep om klagtes in te dien, maar dit het die gradering bederf! Zhirinovsky het homself weer 'n rede gegee om homself van versoenende politiek te beskuldig, wat 'n deel van die groeiende proteskiesers vervreem het.
  Desnieteenstaande het die wapenstilstand in Tsjetsjenië, wat die militante brutaal geskend het, verskeie terreuraanvalle, veral teen Romanof, die slagoffers van beskutting gelei tot 'n toename in militante buie in die samelewing, en Zhirinovsky het punte begin aanteken. Daarbenewens het NAVO in September 1995 begin om die Bosniese Serwiërs te bombardeer, wat die anti-Westerse sentiment versterk het, wat ook die gradering van die Liberaal Demokratiese Party verhoog het.
  Zhirinovsky het weliswaar aan 'n provokasie beswyk, nadat hy 'n vrou in die parlement geslaan het en haar meer as 'n paar keer liggies in 'n algemene stortingsterrein beweeg het. Toe het die Jeltsin-pers dit alles opgehef en Zhirinovsky as 'n bandiet uitgebeeld! So 'n gedeelte kan egter by sommige aanklank vind: veral daardie mans wat aan vroue gely het, of diegene wat, van alle kandidate, op soek was na die mees woeste diktator, met die hoop dat hy dinge in orde sou bring! In elk geval, die "Staliniste" was vir Zhirik.
  Oleg Rybachenko het voortgegaan om te skiet. Die seun het dit gedoen deur die leër van China onder die Manchuriese dinastie te verslaan en aanhou dink.
  In Oktober 1995 het die Liberaal-Demokratiese Party 100 handtekeninge ingesamel om 'n mosie van wantroue in die regering in die Staatsduma te plaas, maar Zhirinovsky het hierdie voorneme verlede keer geweier.
  Ek moet sê dit was sy fout, en niks geregverdig nie. Eerstens het Zhirinovsky, nadat hy 'n mosie van wantroue op die vooraand van die verkiesings gestel het, die simpatie van die proteskiesers gelok, wat op daardie stadium die meerderheid uitgemaak het. Tweedens was die stemming teen Zhirinofski se vernaamste mededinger, Tsjernomyrdin, gerig en het nie ingemeng met die pogings agter die skerms om Jeltsin en sy gevolg te oortuig om Zhirik sy opvolger te maak nie.
  Daarby moes Zhirinovsky verstaan het; dat hoe hoër die uitslag wat hy in die verkiesings tot die Doema toon, hoe meer waarskynlik is dit dat die "familie" op hom sal wed!
  Vir daardie oomblik was die beste veldtogtaktiek om die rol van die opposisie nommer een te speel, wat die vlak van konfrontasie van die kommuniste sou oortref.
  Zhirinovsky het dit oor die algemeen verstaan, maar hy het op twee stoele probeer sit en was teenstrydig. Die nuwe verkiesings was baie moeiliker as die oues! Eerstens, anders as in 1993, het hulle nie die geleentheid gehad om hul redenaarstalent ten volle te wys nie, hulle het te min lugtyd aan die partye gegee, waarvan die getal van 13 tot 44 (!) toegeneem het. Tweedens , teen Zhirinovsky gespeel die faktor van onvervulde hoop en verwagtinge. Hy het immers gelyk of hy die eerste was, maar hy het nie mense se lewens beter gemaak nie ... Alhoewel dit vir 'n intelligente persoon duidelik was dat Zhirik geen werklike mag gehad het nie, en dieselfde kommuniste baie meer stemme beheer het as die Liberaal Demokratiese Party : 102 teen 60, maar ... Hoeveel slim mense was toe, veral in die negentigerjare.
  Die derde rede, hulle het vuil op die LDPR-leier gegooi, was die beeld van 'n monster en 'n boelie, vrese dat hy 'n derde wêreldoorlog sou begin.
  Die vierde rede is ook een van die hoofredes vir die ontstaan van 'n groot aantal mededingers. Die bekendste is: die Kongres van Russiese Gemeenskappe onder leiding van Skokov (die voormalige sekretaris van die veiligheidsraad onder Jeltsin), en Alexander Lebed, ook Jeltsin se man, wie se rol in Transnistrië grootliks deur die media opgeblaas is. Dit is 'n blok aktiewe PR, maar dit lyk asof hulle genoeg gehad het, oor die rand. Mense is immers nie so sleg as wat die owerhede dink nie, en die meeste van hulle het besef dat die KRO glad nie 'n opposisie is nie, maar 'n Kremlin-projek, hoofsaaklik gerig teen die Liberaal-Demokratiese Party en die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie. Maar tog het hierdie organisasie meer as vier persent getrek!
  En daar was ander mededingers bo die dak, Derzhava-Rutskoi, waarheen Marychev gevlug het, Block vir die USSR - Tyulkin-Ampilov, Lysenko se Nasionale Republikeinse Party, en 'n groot aantal van alle soorte. Dit moet gesê word dat die Kommuniste ook hul kiesers versprei het: die USSR-blok het meer as vier en 'n half persent van die stemme gekry, maar het nie in die parlement gekom nie, en stemme is verlore vir die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie, die agrariese party het ook nie die vyf persent versperring gevat, soos ander linkse organisasies nie. Dit is veral nie duidelik waarop die voormalige Eerste Minister Ryzhkov gereken het vir verkiesings met 'n blok nie: die Unie van Arbeid of die Govorukhin-blok! Die 1995-verkiesing het egter die swakste uitslag van die party aan bewind in die hele geskiedenis van Rusland getoon, en die grootste persentasie protesstemme.
  Die seun het weer geskiet, die joystick-knoppie met sy kaal tone gedruk en sy gedagtes voortgesit;
  Zhirinovsky het tydens die verkiesingsveldtog oor die algemeen die owerhede uitgeskel, maar dit nie aggressief genoeg gedoen nie. Boonop het sy faksie die begroting vir volgende jaar ondersteun, wat nog 'n rede gegee het vir beskuldigings van pro-Kremlin-oriëntasie. Met inagneming van die protesbuie van byna die hele kiesers wat in hierdie verkiesings geheers het, was dit nie nodig om met hierdie regering te kompromieer nie! Boonop het die Doema Dubinin onverwags maklik as hoof van die Sentrale Bank goedgekeur, hoewel laasgenoemde 'n man uit Jeltsin se kring was, 'n voorstander van markhervormings in die radikale Gaidar-weergawe. Terloops, Zyuganov het ook hierdie kandidatuur ondersteun, hoewel Dubinin by Swart Dinsdag betrokke was, wat gewys het dat hy ook nie 'n beginselvaste opposisieman was nie!
  Tydens die verkiesing wou Zhirinovsky geen verkiesingsblokke vorm nie, hoewel verskeie kleiner nasionalistiese partye hul begeerte om dit te doen uitgespreek het. Boonop het Vengerovsky aangeraai om die naam van die party te verander na 'n meer polities gepaste en welsprekende een - byvoorbeeld Groot Rusland! Zhirinovsky het hardkoppigheid in hierdie saak getoon, hoewel die woord liberale demokraat teen hierdie tyd reeds beledigend geword het!
  Boonop is bekende sangers of kunstenaars nie op die LDPR-partylys opgeneem nie, hoewel daar genoeg mense was wat wou. In die besonder, Alla Pugacheva, wat baie daarvan gehou het om die aandag van die pers te trek, kon goed instem tot die tweede plek in die LDPR-partylys. Dit het haar geensins gepla nie, maar dit kan 'n ekstra inligtingsrede skep om haarself te noem. Plus die geleentheid om sekere projekte en wette voor te stel vir bespreking deur die Doema. Selfs die komponis Antonov is slegs in die streeklys ingesluit, en toe het hulle heeltemal gestry. In die algemeen, Zhirinovsky: daar is 'n baie slegte eienskap in karakter: onwilligheid om sterk persoonlikhede in sy omgewing te duld, diegene wat hul standpunt verdedig. Dit was byvoorbeeld juis om hierdie rede dat die beroemde hipnotiseur Anatoly Kashpirovsky die party verlaat het; wat Vladimir Volfovich beskuldig het van outoritêre bestuursmetodes en die begeerte om homself met sikofante te omring. Ek moet terloops sê dat selfs Hitler kompromieë aangegaan het met die mense wat hy nodig gehad het en hulle in sy omgewing geduld het totdat hulle nutteloos of gevaarlik vir hom geword het. Onthou Rem, Strasser, Goebbels, wat gekenmerk is deur hul linksheid en opposisie teen die owerhede. Maar dit was juis te danke aan sulke persoonlikhede dat Hitler daarin geslaag het om die maksimum stemme van die Kommuniste en Sosiaal-Demokrate te trek. Ek moet ook sê dat Zhirinovsky te dikwels gesê het: sonder om te dink, het hy Stalin óf geprys óf geskel. Oor die algemeen het die leier van die Liberaal-Demokratiese Party self Stalin nageboots, sy eie kultus geskep, die nakoming van outoritêre regeringsmetodes getoon, maar terselfdertyd het hy die kommuniste van geweld beskuldig, hoewel hy self net geweld, geweld voorgestaan het. en nog meer geweld!
  In die konteks van die groeiende gewildheid van linkse idees, moes Zhirinovsky 'n meer gebalanseerde houding jeens kommunistiese idees ingeneem het, en onthou dat 'n beduidende deel van die kiesers nostalgies is vir die Sowjet-tye. Boonop sal die eksterne eienskappe van linksheid nie inmeng nie: byvoorbeeld, die blou kleur vir die LDPR-vlag is uiters jammer! Eerstens roep dit assosiasies op met gays, wat ook "blou" is, en tweedens kalmeer die blou kleur, wat nie goed met Zhirinovsky se brandende toesprake harmonieer nie! Die beste opsie vir sy party sal persrooi wees. Verkwikkend, roep om uitbuiting, maar steeds nie dieselfde as die kommuniste nie! Boonop is pers 'n simbool van koninklikes en kan dit die stemme van ondersteuners van soewereiniteit, monargistiese en nie-kommunistiese oortuiging lok!
  Die geniale seun het weer die joystick-knoppies gedruk en piep:
  - My oorwinning sal heerlik wees!
  En voortgesette slim redenering.
  Nie die beste idee was ook video's waar Zhirinovsky 'n nar gespeel het nie, veral hy het nie baie goed gesing nie! In hierdie geval was dit nie die beste stap nie, want die mense was toe honger in 1995 en wou ernstige veranderinge en 'n ernstige leier hê, en hy was nie lus vir grappies nie! Daar moet gesê word dat die pro-Kremlin-media reeds probeer het om 'n nar en 'n nar uit Zhirinovsky te maak, en dit was nie die moeite werd om hierdie indruk te versterk deur nuwe troefkaarte aan hul vyande te gee nie!
  In die 1995-verkiesing het die CEC eers geweier om "Derzhava" - Rutskoy, en toe "Yabloko" te registreer. Daarna is albei partye herstel, deur die Hooggeregshof. Daar is verskeie weergawes oor hierdie episode: veral dat die Kremlin en sy PR-mense vir Yavlinsky wou help in die verkiesing tot die Doema, as 'n demokraat en 'n Westerling, en Rutskoi, dit blyk, moes die stemme van die Kommuniste getrek het. vir homself....
  Die weergawe met die eerste oogopslag is logies, as hulle regtig wou hê dat Yabloko en Derzhava verwyder moet word, dan sou die Hooggeregshof, gestig in opdrag van die Jeltsin-familie, hulle nie herstel het nie! Ons kan immers onlangse voorbeelde herroep toe Yabloko, Ander Rusland en Moederland nie toegelaat is om aan verkiesings deel te neem nie, sonder enige wetlike gronde. Byvoorbeeld, die verwydering van die Moederlandblok in 2006 uit die verkiesing in Moskou was absoluut onwettig uit 'n wetlike oogpunt! So in daardie video, wat die rede vir diskwalifikasie geword het: daar was geen direkte oproepe vir geweld, pogrom, rasse-suiwering en selfs deportasie van "Kaukasiërs" nie. Dit het eenvoudig gepraat oor die skoonmaak van Moskou van vullis ... Ja, daar was 'n wenk van die behoefte om orde en emigrante te herstel. Maar ... Eerstens is dit nie teen die wet nie, en tweedens, in enige mees onskadelike video, kan jy 'n wenk van enigiets vind. Jy kan, byvoorbeeld, selfs die spotprent "Net jy wag!" verbod as propaganda van pedofilie. En dat 'n haas soos 'n kind is, met 'n kinderkaartjie reis, en die wolf met hom flankeer, streel ... In hierdie geval het die regter nie die wetlike reg gehad om die Rodina-blok van registrasie te verwyder nie! Die verhoor van Khodorkovsky is 'n aparte onderwerp, ons sal nie in hierdie artikel daaroor praat nie. Maar dit blyk dat almal verstaan dat dit nie sou gebeur het sonder die Kremlin se sanksie nie ...
  Ja, ja, maar nie regtig nie! Veral Rutskoi is toe as 'n vurige vyand van Jeltsin beskou - dit sou steeds tot 'n direkte gewapende konfrontasie gekom het! Die Power-gradering was redelik hoog en sy kanse om die vyf persent hindernis te slaag is groot! Wel, hoekom sou die Kremlin die kanse van sy vyand bedrieg? Ja, alhoewel Yabloko 'n demokratiese party is, is dit nogal opposisie: dit het nie eers een keer begrotings ondersteun nie, beide in hierdie Doema en die volgende een, het Yavlinsky aangekondig dat hy sal veg vir die presidentskap van Rusland. So, wat is die spesiale rede om Yabloko te versterk: veral in die konteks van toekomstige presidensiële verkiesings, is dit uiters nutteloos! Yavlinsky het stemme van Jeltsin getrek in die eerste ronde, en die jong en atletiese leier van Yabloko het baie aantrekliker gelyk as die gediskrediteerde, afgeleefde Jeltsin.
  Dus, die eerste weergawe is nie heeltemal oortuigend nie, en die Russiese howe was nog nie so sterk afhanklik van die president van Rusland nie. In die besonder, Generaal van die Weermag Varenikov, 'n lid van die GKChP, is vrygespreek; ander voorbeelde kan aangehaal word wanneer die hof nie altyd die kant van die owerhede geneem het nie.
  Heel waarskynlik het die negatiewe reaksie van die Weste op die diskwalifikasie van Yavlinsky 'n rol gespeel, en die Jeltsin-regime het lenings op die vooraand van die verkiesings nodig gehad om die voorkoms van welvaart in die land te skep. Wel, Rutskoy is by dieselfde geleentheid verwyder, so hulle is weer vir die maatskappy ingestel. Dit het Derzhava egter nie gehelp om die 5%-drempel te neem nie. Rutskoy se uitslag van 2,7 persent kan as universeel beskou word, veral as in ag geneem word hoe beroemd hy was. Die Kremlin se KRO-projek het egter ook verloor. Zhirinovsky het nie die Duma-rostrum doeltreffend genoeg gebruik nie, maar daar moet gesê word dat hy baat gevind het by die feit dat alle pro-Kremlin-propaganda teen hom gewerk het. Dit het skynbaar 'n beeld geskep dat Zhirinovsky die nommer een vyand van die owerhede was, en as Vladimir Volfovich meer konsekwent in sy opposisie was, sou sy resultaat baie hoër gewees het.
  Oleg Rybachenko het die Chinese regiment weer baie slim met 'n hoog-plofbare fragmentasieprojektiel bedek. Daarna het sy gedagtes selfs meer harmonieus geword.
  Die kort toesprake van die leier van die Liberaal-Demokratiese Party op televisie met dreigemente teen die owerhede, eerder militante beroepe, was egter oor die algemeen korrek, net miskien moes Jeltsin en Jeltsin persoonlik meer aktief uitgeskel gewees het.
  Kortom, in die verkiesings in Desember 1995 het die Kommunistiese Party van die Russiese Federasie die eerste plek gehad met byna 23 persent, die tweede LDPR 11,5 persent, die derde NDR 10,3 persent en die vierde Yabloko 6,7 persent.
  Die oorblywende veertig partye het nie die 5%-drempel bereik nie!
  Hoe om 'n soortgelyke resultaat van Zhirinovsky te evalueer? In persentasie terme, 'n tweevoudige afname in vergelyking met die eerste verkiesings. Maar as ons die verhoogde opkoms van ongeveer 12 persent in ag neem, dan het Zhirinovsky ongeveer 62 persent van die 1993-uitslag ontvang. Is dit baie of 'n bietjie?
  As al die ongunstige omstandighede in ag geneem word, is hierdie resultaat tussen bevredigend en net goed. Slegte faktore:
  1. Ontevredenheid van die kiesers met die aktiwiteite van die Liberaal-Demokratiese Party in die Staatsduma. Die mense het meer verwag van die kandidaat wat die eerste plek gewen het, maar die lewe het nie beter geword nie. Die meeste van die mense het weliswaar verstaan dat Zhirinovsky geen werklike mag gehad het nie, maar teleurstelling het steeds geheers.
  2. Die vrees dat die militante leier van die Liberaal-Demokratiese Party 'n derde wêreldoorlog sal begin, met katastrofiese gevolge. Boonop was baie nie bang vir Zhirinovsky se selfbeheersing nie en vrese dat hy "n totalitêre diktatuur sou vestig en die land met bloed sou oorstroom. Sy histerie het baie bang gemaak.
  3. Die opposisie van die Leier van die Liberaal Demokratiese Party is nie genoeg nie. Veral vir die eerste keer het die maande van die oorlog in Tsjetsjenië, en pro-Kremlin-propaganda self Zhirinovsky hiervoor geblameer, wat sy lojaliteit aan die owerhede grootliks opgeblaas het. Vladimir Volfovich self wou egter vriendskap met die Kremlin hê, en het die beeld van die hoofvyand van die huidige regering verloor.
  4. Onvoldoende doeltreffendheid van die gebruik van die Doema se hefbome vir die implementering van populistiese, finansiële beleid. Dit was veral moontlik om die een populistiese wet na die ander tot stemming te bring, wat vir die publiek werk. Dit is wat Jeltsin veral gedoen het, by die Kongres wat iets aangebied het wat nie realisties was om te vervul nie en vir homself punte verdien het. Ja, en Jeltsin het tydens die verkiesings almal se salarisse en pensioene verhoog, en dan óf nie betaal nie, óf hulle is opgevreet deur inflasie. Loekasjenka en ander het dieselfde gedoen, maar Yulia Tymoshenko het nie haar streng monetêre beleid laat vaar nie en het die verkiesings verloor en terselfdertyd haar vryheid verloor!
  5. Zhirinovsky het nog 'n misrekening gemaak wat met sy voorkoms verband hou. Hy het onnodig vet geword en het gevolglik baie erger begin lyk. Boonop hou honger mense nie van potpens en vet mense nie. Hier het Zhirinovsky terloops sy ander tekortkoming gewys, die gebrek aan fanatisme in die politiek, nie genoeg wilskrag om sy liggaam in vorm te hou en nie te ooreet nie. Terloops, selfs tydens die 1991-verkiesing was Zhirinovsky skraal, selfs skraler as die norm, op vyf-en-veertig. Dit dui daarop dat "Zhirik" van nature nie geneig is om oorgewig te wees nie, wat beteken dat dit nie so moeilik vir hom was om homself in vorm te hou nie, anders as byvoorbeeld Gaidar.
  Dit is ook 'n beduidende nadeel!
  7. In vergelyking met die eerste verkiesing het die hoeveelheid lugtyd wat Zhirinovsky kon gebruik drasties afgeneem. Gratis lugtyd is tussen 44 partye verdeel, en betaalde lugtyd kon nie meer as gratis lugtyd wees nie, en dit kon slegs snags gekoop word. Zhirinovsky kon dus nie sy uitstaande redenaarsgawe, soos dit in 1993 was, ten volle benut nie. Alhoewel hy byvoorbeeld meer geld gehad het as toe!
  6. Miskien selfs die belangrikste: politieke mededinging het skerp gegroei en 'n hele klomp partye en blokke nabootsers het op die verkiesingsveld van die Liberaal Demokratiese Party verskyn. Hiervan eerstens KRO, Power, CHP, en 'n hele klomp ander partye. En die regering is gekritiseer deur almal behalwe die regerende party Ons Huis van Rusland. In frekwensie het hulle Boris Fedorov en sy Forward Russia-blok aktief bevorder en baie op televisie gewys, met kritiek op Tsjernomyrdin en die regering. Boris Fedorov self het weliswaar net die opposisie gespeel in die hoop om die proteskiesers te wen. Maar die meeste mense het hom nie geglo nie! Toe het Boris Fedorov selfs by die NDR aangesluit. Lysenko se Nasionale Republikeinse Party was ook baie aktief, en sy leier het Zhirinovsky se emosionele waansin gekopieer, en was geensins beledig deur die media-aandag nie. Daarbenewens was die Vedenkin-blok, ook 'n voormalige assistent van die leier van die Liberaal-Demokratiese Party en 'n uiterste nasionalis, aktief, asook die Baburin-blok. Baburin is ook 'n baie aktiewe persoon, op 'n tyd het hy amper 'n spreker geword in plaas van Khasbulatov. Kortom, Zhirinovsky se kiesers is redelik ontbind deur soortgelyke dubbelgangers en nabootsers. Boonop het die linkses ook nuwe neigings gehad, insluitend dié van die Stalinistiese oortuiging.
  Onder sulke omstandighede is 11,5 persent uit 44 inderdaad 'n ordentlike uitslag, hoewel laer as moontlik met 'n meer redelike verkiesingsbeleid. Zyuganov het byvoorbeeld daarin geslaag om sy telling van 13,5 persent tot 22,9 te verhoog, al het die aantal mededingers toegeneem. Een blok "Vir die USSR!" het meer as 4,5 persent van die kiesers weggeneem! Yabloko het verliese gely, maar minder as een persent, en met inagneming van die partye wat agter die versperring verdwyn het, het dit sy faksie vergroot. Saam het hulle 46 adjunkte as enkellede gehad. Maar die "Keuse van Rusland" het ná die skeuring verdwyn, net soos Shakhrai se PERS.
  . HOOFSTUK #16
  Die Chinese weermag is heeltemal vernietig op die IS-7-tenk. En weer was daar 'n pouse in die stryd met die Hemelse Ryk. En Oleg Rybachenko het sonder om twee keer te dink 'n pragtige en interessante storie geskets;
  Daar was moeilike dae van laatherfs. Die hemel het gesnik en die aarde oorvloedig natgemaak met looddruppels. Die wêreld was grys, die goue blare het verkrummel, die takke van die bome het soos 'n kaal raam in die wind geswaai. Die silwer sneeubal het gesmelt sonder om tyd te hê om sy ingewikkelde patrone op die vensters te teken, om die bruingrys aarde met 'n skitterende mat te bedek.
  Die negejarige seun Slava Ivanov was hartseer, dit het gelyk of die hele heelal in doringdraad gehul was. Met 'n geboë kop het hy teruggekeer van 'n ongeliefde skool, waar hy ook deur klasmaats geslaan is. Kneusplekke verskyn dof op die gesig, die aktetas is geskeur, daar is geen begeerte om huis toe te gaan nie, waar opdringerige vrae van ouers op jou wag. En nog erger, môre sal jy weer skool toe moet gaan en jou kop in Dante se Hel vir jongmense induik. Op daardie oomblik, toe 'n knaap met die voorkoms van 'n skaap wat na die slag gedryf word by die ingang inkom, spring 'n klein mannetjie hom tegemoet soos 'n duiwel uit 'n snuifdoos. Hy het soos "n seun gelyk, maar terselfdertyd was hy nie Pinocchio se skerp neus nie, drie parmantige oë - rooi, geel, groen het voortdurend geknipoog.
  - Hallo! Sê die mannetjie met die oë van 'n verkeerslig. En hy het syne uitgestrek, soos dit gelyk het aan die aanraking van houthande.
  Slava het hulle nie met selfvertroue geskud nie, hy was reeds op 'n ouderdom toe kinders verstaan dat wonderwerke nie gebeur nie, en hy het nogal geskok gelyk oor so 'n maskerade.
  "Hy moet kubernetiese oë hê," en hy het homself in "n spesiale kartonpak toegemaak.
  -Wel, hoekom so somber! Kom ek stel myself voor, ek is Krore van die planeet Chrome. Jy sien konkreet, oorweldig deur die verstikkende atmosfeer van die planeet. Wat is jou naam.
  -Slawa of Vyacheslav. Die seun prewel onseker.
  - So dit is Glory. Ons - ek en Vint - het verby julle planeet gevlieg, die inboorlinge noem dit Aarde, en ons noem dit Erbana. Ons hipertelepatiese dryfkrag het tot stilstand gekom en het amper al sy krag verloor. Dit is belaai met die feit dat ons vir ewig op jou planeet kan vassit. Help ons. - Maar ek is net 'n kind en ek verstaan nie ruimte-enjins nie.
  Die seun trek onseker sy dun skouers op.
  - Jy hoef dit nie uit te vind nie. Hier kom Vint, hy sal alles vir jou verduidelik.
  Voor hulle verskyn die onderwerp, sterk soos Samodelkin uit die tydskrif "Merry Pictures". Dit het dieselfde bout vir 'n neus gehad, 'n kruisvormige mond, en slegs drie verkeerslig-oë in die vorm van 'n vlieënde piering het dit 'n ongewone kosmiese voorkoms gegee. Die vingers op die hande was in die vorm van moersleutels wat met baie gewrigte gebuig was. Alhoewel hulle soos staal gevoel het om aan te raak, het Vint baie saggies hand geskud.
  -Ons menslike vriend, brose liggaam.
  Daar was spyt in Vint se stem.
  -En ek hou so baie van hom van hom, en dit asem van hartseer, hy is so temperamenteel.
  Crore klop vriendelik op sy skouer. Vint het voortgegaan in 'n effens veranderde toon.
  -Baba, jy wil saam met ons in 'n plek vlieg, om ander wêrelde te sien.
  Glory sidder. Dit het vir hom gelyk of hy slaap en droom. Om die werklikheid te sien is die beste manier om jouself te knyp. Wat hy gedoen het. Dit was nie baie seer nie, maar Vint en Krore het nog langs mekaar gestaan, klein omtrent sy lengte met breë, effens astrante glimlagte.
  -Nee, ons is nie van was gemaak nie en sal in die son smelt.
  Vint lag.
  - Nou laat ons skeur.
  Die drie-eenheid het die ingang verlaat, daar was slyp in die tuin, stewels het deur die plasse gepers.
  - Ek is moeg vir jou primitiewe manier van vervoer. sê Krohr en haal 'n toestel wat soos 'n Rubik's Cube lyk uit sy sak.
  "n Skerp fluit het die stilte verbreek. Die vyf van Slava se klasmaats het hulle reg by die vergadering laat beland. Dit was dieselfde asemrowende Losers wat hom geklop het. En nou het sadistiese glimlagte op hul snuit verskyn.
  -Daardie Sneeuwitjie (Slava het blonde hare gehad) en julle twee geklede skelms. Die mees geskikte maatskappy
  Hulle het naby gekom, die grootste van hulle, 'n vet man met die naam "Baran", het die spleet Kror probeer klap. Hy gryp skielik sy vingers met 'n druk.
  - Haai jy "Pinocchio". Die ram het letterlik verstik van woede. - Wel, laat gaan, anders kry jy dit.
  Die ram se vriend het hom in die gesig probeer skop, maar Krohr het geskuif en hom skerp in die maag geskop. Die rampokkerseun val, snak na lug met sy wyd oop mond.
  - Die rekening is oop. Pinocchio het 'n glimlag ontbloot.
  Toe maak hy 'n beweging met sy vingers: Baran ruk en verloor sy bewussyn van pyn.
  - Van sy eie geblêr, laat hom dankie sê dat ons dit nie in fotone oor die sterrestelsel gespuit het nie.
  Die ander drie seuns verstar, staar na 'n vaste punt, en jaag toe in verskillende rigtings.
  -Dis hoe hulle soos kegels verkrummel het. Het ek nie vir jou gesê nie, Slava, dat mensekinders laf is.
  Die seun het gehuiwer.
  -Ek weet nie.
  - So weet. Intussen stap ons bietjie.
  Die skroef het die hefboom gedraai, en dit het gelyk of hulle in die grond geval het. Daar was amper kosmiese duisternis rondom.
  Slava het geruk en in die skild ingery, dit was asof hy geskok was, die skok was so sterk. Die hele vertrek het gebewe en blykbaar met rooi oorstroom, die komiese gesigte van die pasgemaakte vriende dans in bloedrooi kleure.
  - Jy het gemors. Crore met oorgawe gesê. Maar jy hoef dit nie te doen nie, jy moes net vries. Wat gaan ons nou doen?
  - Niks. Vint gorrel. Kom ons herlaai, en dan sal ons sien.
  Vint het 'n helm op Slava se kop gesit.
  -Kom ons dink aan ons kwasarbattery.
  - Waaroor om te dink.
  - Oor enigiets sleg en aanstootlik. Onthou wat jou die meeste ontstel het.
  En wat sal dit jou help? Glory se oë rek van verbasing.
  Krohr sit sy voet terug, sy "verkeerslig" het van opgewondenheid verlig.
  -Natuurlik voed ons hipertelepatiese generator op negatiewe emosies. Hy verander hulle in 'n krag wat in staat is om sterre van hul wentelbane te verskuif. Dit is immers presies wat jy aantreklik blyk te wees - jy het baie negatiewe emosies.
  Uit dit alles het Slava besef dat 'n ongekende energie in hom versteek is, en om een of ander rede kan al die ergste in hom sodanig dat klein seunsagtige gevegte soos 'n kers in die son verdwyn.
  - En ek is sterk.
  Die seun het sy vuiste gebal.
  -Jy het 'n kragtige bioveld - antwoord Skroef. Ons klein ruimteskip sal versnel tot superkosmiese snelhede.
  In die stuurkajuit van die ruimteskip het dit dadelik lig geword. Slava het toestelle netjies gesien soos in 'n slotmasjiensaal. Krohr het sy oog gevang en die holografiese toestel aangeskakel. Die sterrehemel het soos 'n kollig verlig.
  -Dit is jou sterrestelsel, jy sien, skat, dit is in 'n spiraal gedraai.
  Die seun loer met verbasing na die tot dusver onbekende ruimte wat onbekend was aan enige van die mense. Hy was gelukkig en 'n bietjie bang om na hierdie wonderwerk van uitheemse tegnologie te kyk.
  -Hierdie rooi kol is die plek waar die boot op die oomblik geleë is.
  -Ek verstaan, en op die oomblik op aarde.
  het Glory gevra.
  - Nee, ons is op die maan. En as jy wil, kan jy die maanlandskap bewonder.
  Die skroef het die kuberskandeerder aangeskakel, die mure van die skip het deursigtig geword en die vreemde maanlandskap het die hele oppervlak van die kajuit verlig.
  -Daardie mannetjie wat jy deur ruimtekraters wil hardloop.
  Vint voorgestel in 'n vurige toon.
  Glory huiwer.
  Maar daar is geen lug in nie.
  - Maar daar is sand. Moenie bang wees om uit te hardloop nie, terwyl die vakuum nie verskriklik op jou is nie.
  Die seun het dadelik sy vreemde vriend geglo. Sodra hy na die oppervlak van die maan uitgespring het, is die liggaam met 'n onbegryplike ligheid beetgepak. Dit het gelyk of hy nie in 'n luglose ruimte gespring het nie, maar op water dryf. Een skerp sprong op en jy land glad op die grond. Slava het gevoel dat hy iewers 'n soortgelyke gevoel ervaar het. Dis net waar - op die karrousel, swaaie? Nee, dit is meer soos om in 'n droom te spring. Dieselfde gevoel van stadig val, jy is soos 'n blaar wat in die lug sweef. Hoe hoog kan hy spring. Dit is vir die verstand net onverstaanbaar.
  - Superman! Die seuntjie skree en skop met alle mag.
  -Wanneer jy die asteroïde tref, wees versigtig en jy kan wegvlieg.
  - Kom ons speel dan inhaal. Glorie voorgestel.
  - Wat is die idee. Vint knipoog sy verkeerslig-oë.
  -Kom dan, wie aan wie raak, sal vang.
  Die wedstryd het begin, en alhoewel Vint en Krore baie vinniger as die seun was, het hy baie vaardig ingegee, waardeur die speletjie lekker uitgedraai het. En toe Krohr vir Slava aanbied om iets aan die helm te skakel, voel hy hoe 'n kragtige krag in die lendene van die liggaam stroom.
  -Sjoe! Vir die eerste keer voel ek 'n algehele transformasie in myself.
  Die seun het dadelik dertig meter in die lug gespring, toe taamlik skerp na die oppervlak gespring en diep spore agtergelaat.
  - Haai, probeer my inhaal.
  Skroef egter 'n bietjie, nie skaam deur 'n skerp sprong nie, haal die seun in en slaan hom liggies met sy vingers in die bors.
  -Kind, jy word steeds met ons vergelyk. Maak nie saak hoe hard jy probeer nie, ons sal jou inhaal.
  Daarna het Slava moeg geword vir speel, hy vou sy hande saam, leun sy kop.
  - Dit blyk dat jy voor my beswyk het - tweehartige leuenagtige ouens.
  - Hoekom lieg ons, want dit is 'n speletjie, en in die speletjie baklei hulle, en almal het die reg op hul eie taktiek. En ons strategie is een om al die swak wesens wat in die heelal leef te help.
  Ek dink ons het genoeg gehad van die maan. Het verder gedink Vint. Ons kan alles doen, wil jy hê 'n seun moet ander wêrelde en heelalle sien?
  - Natuurlik wil ek! Slavik se gesig verlig weer van vreugde. Selfs die kneusplekke het gelyk of dit 'n sieraad vir die blosende gesig was.
  -Klim dan op die skip en gaan.
  Slavik het in die hoofvlieënier se stoel gaan sit en die grootse prentjie van die luglandskap bewonder. Op aarde is dit nie moontlik om soveel helder sterre gelyktydig te sien nie, die dik aardse atmosfeer maak dit moeilik om die kolossale grootsheid van die sterrehemel waar te neem.
  En hier in 'n vakuum kan jy alles sien tot op die kleinste sterklippie. Slava het die lug bewonder, hy het goed en tevrede gevoel, want hy het waargeneem wat net 'n paar dosyn, maksimum honderde mense kon sien.
  -Nou sal die ruimteskip in hiperdrift gaan en jy sal iets kan waarneem wat niemand voorheen gesien het nie.
  Slava steek sy vingers na die paneel uit.
  Vint rol sy oë. Toe klap hy sag maar ferm op sy hande.
  -Moenie aan die toestelle raak nie. Jy kan die verkeerde haak draai en die helfte van die heelal in 'n swart gat laat val.
  Slavik maak sy oë groot oop.
  - Fluit.
  -Nee, ons het van 'n ander heelal gekom wat onvergelykbaar meer ontwikkel is as hierdie een. En ons het 'n kolossale voorraad energie wat in ons verborge is, in vergelyking met wat miljarde sterre stof is. Kyk hoe tel ons spoed op.
  Aanvanklik het die hemelliggame saamgevat, dit het gelyk of daar meer van hulle voor was, en die spektrum het na die blou kant verskuif. Agter, inteendeel, het die sterre skaarser en verdof geword en 'n rooi tint gekry.
  - Gaan voort om die spoed te verhoog. Krohr kwaak.
  Die sterre het vinnig oorboord geflits, hul spektrum het verskuif en in 'n soliede pers gloed verander. Glory kyk terug. Daar was absolute leegheid. Die sterre aan die kante was skaars en dof. Toe hy na die seun kyk wat sy mond verbaas oopgemaak het, het Vint nie eers verduidelik nie.
  - Dit is superluminale snelhede. Die fotone van die sterre wat agter ons is, bly agter die skip, wat beteken dat ons hulle eenvoudig nie sien nie. Nie net dit nie, ons haal die fotone in wat vorentoe gevlieg het, wat beteken dat jy al die sterre gelyktydig sien, beide agter en voor, en gedeeltelik van die kant af vlieg. Hier is hulle op die monitor voor jou saamgedrom. As ons 'n bietjie meer spoed byvoeg, sal hulle vir jou onsigbaar word, in die ultraviolet deel van die spektrum. Kyk.
  Die skroef het die stuurwiel gedraai, en die pers gloed het dadelik verdof en toe heeltemal verdwyn.
  - Wel, van die skroef. Nou kan jy niks sien nie.
  Die swart ruimte het dadelik somber en somber geword. Crore knipoog skelm.
  - Nou sal ons spoed byvoeg. Die ruimteskip het deur vonke gegaan, en die skerm het weer geflits.
  - Dit was ons wat die omskakelaar van gammastraling in gewone lig aangeskakel het. Nou sien jy weer die sterrehemel.
  Die sterre het regtig in 'n mal modus oorboord gevlieg. Hulle het reeds die deel van die sterrestelsel langs die aarde verbygesteek en na sy middelpunt beweeg. Hier het hulle bietjie stadiger gery. Om die vreemde bloeiwyse te bewonder. Dit het my oë seergemaak hoe dik tallose sterrehope geglinster het. Meer as een mens op aarde het nog nie so 'n wonderlike bloeiwyse gesien nie. Dit het gelyk of robyne, diamante, saffiere, topase, smaragde, agate en ander klippe in die ruimte verpoeier het. Hulle skitterende lig het meegegee, deur al die binnekante geskyn. Glory het geknip. Skroef lag, hy was verdraai van spanning
  - Daardie man het nog nooit so iets gesien nie. Dit is die middelpunt van die sterrestelsel. Kyk, moenie blind word nie.
  "Vrolike mannetjies" lag met klanklose lag.
  - Hoe vinnig het ons gevlieg?
  Die kleinste is duisend parsecs per sekonde. Een parsek is amper drie ligjare. Dit wil sê, in een sekonde reis ons die pad wat lig vir byna drie duisend Aardjare loop.
  Glory het nooit opgehou om verras te wees nie - Sjoe, wel, spoed.
  Vint knipoog skelm.
  -Die spoed is steeds nie groot genoeg om van heelal na heelal te vlieg nie, maar ons kan die vinnigheid baie keer verhoog. Wil jy om die wêreld jaag?
  - Ek het reeds gesê dat ek wil!
  -Hou dan styf vas, die nuwe versnelling sal steiler wees as die vorige.
  Die sterre het vir 'n oomblik vervaag, en toe jaag hulle in 'n waansinnige kavalkade. Die beweging van die mini-sterskip het versnel en versnel. Hele sterrestelsels het oorboord gejaag. Die lig het vervaag en geglinster, en die sterskip se dolle loop het gegroei en gegroei.
  Ons beweeg reeds teen 'n spoed van 'n miljoen parsecs per sekonde. Dit is steeds nie 'n groot oorklok nie. Dit sal 'n dag neem om na die rand van jou klein heelal te vlieg. Maar ons Vint het sy vinger op sy lippe gedruk - ons kan selfs meer versnel as ons hiperultraplasmiese versnellers aanskakel.
  Slava is effens in die stoel gedruk, en hy is gedwing om sy gesig met sy hande te bedek om nie blind te word van die oorvloed sterrestrale nie. Selfs die vingers het deurgeskyn.
  -Ons spoed is tien miljoen parsecs per sekonde. Ons gaan voort om te versnel.
  Die vurige gloed het warm geword, die lig het deur die binneste gebrand. Toe Krohr dit sien, skakel hy die ligfilter aan.
  - Ek het vir jou gesê dat Aardbewoners swak is. Dit is nodig om nog meer versnelling te gee, en die kragveld te versterk, wat dit ondeurdringbaar maak vir die strale.
  -Ons spoed is honderd miljoen parsecs. Skroef het gepiep - Binnekort sal ons subtelepatiese spoed nader.
  - Maar dit is onwaarskynlik, die spoed van denke is oneindig en die hipertelepatiese motor kan tot oneindig versnel. Boonop weet jy nie hoe voedsaam negatiewe emosies is nie. Ons het reeds die helfte van die heelal gejaag, en het nog nie 'n honderdste van 'n persent opgebruik nie.
  Crore het geantwoord.
  - Ja, hierdie seun is 'n ware skat. Terloops, Slavka, ons spoed het 'n miljard parsecs per sekonde bereik.
  Skielik is die spel van lig oorboord onderbreek, dit het donker geword en net die lig binne die miniatuur-sterskip het die swart vakuum verlig.
  -Waar is ons? vra Slava in 'n naïewe stem.
  - En nêrens in die interuniversele ruimte nie. Kuberskandeerders is nog nie dood nie, maar daar is amper geen saak nie, daar is net vakuum, hiperspasie en baie velde.
  - Ons is in die leemte. Die seun het vrees gevoel.
  - Jy kan dit sê. Maar moenie bang wees nie, binnekort sal ons onsself in 'n ander, baie groter heelal as jou wêreld bevind. Daar sal ons plek hê vir kreatiewe aktiwiteit.
  -Daar is baie heelalle en hulle is nie net in driedimensionele nie, maar ook in multidimensionele ruimte geleë. Daar is miljoene metings, hulle verander voortdurend, transformeer. Om jou nie te skok met die verskeidenheid vorms nie, gaan ons na die gewone driedimensionele heelal. Die belangrikste ding, die verskil van jou sfeer is dat heksery en magie hoogs ontwikkel is daarin. Dit is alles intriges van telepatie, die moontlikheid om die materiële omgewing deur verbale invloed te beïnvloed. Jy sal jouself in 'n wonderlike super-koninkryk bevind, 'n wêreld van fantasie en drome.
  Wat gaan ek daar doen! Toordery is immers vir my 'n raaisel agter sewe seëls.
  -Dit is steeds 'n raaisel, en een keer in 'n ander wêreld sal jy vinnig toorkuns leer. Harry Potter self sal geen wedstryd vir jou wees nie. As hierdie heelal egter nie by jou pas nie, dan sal ons 'n ander een vir jou vind. Miskien hou jy van hiperplasmiese tegnologie - ons sal jou leer hoe om dit te doen, maar vir eers het ons drie 'n spesiale taak om te voltooi, en hiervoor het ons 'n seun soos jy nodig.
  -Vir wat?
  -Omdat jy 'n mens is.
  -Ons spoed het tien biljoen parsecs per sekonde bereik. En dit beteken binnekort sal die sterre bo ons dwarrel. Vint het 'n stukkie rook by sy mond uitgelaat.
  En sowaar, asof in 'n sprokie, het 'n wonderlike ligskaal voor hulle verlig. Die spoed van die ruimteskip het gedaal, en hulle het in 'n sprokieswêreld geval. Die sterre van hierdie heelal was spesiaal, nie rond nie, maar vierkantig, driehoekig, in die vorm van keëls en prismas. Elke ster was spesiaal en uniek en het óf in vorm óf in 'n ontwykende skakering van lig verskil.
  Glorie het so gevries met sy mond oop, wat hy gesien het, het die mees gewaagde aannames oortref.
  Die sterre het stadig oorboord gesweef, hulle het gelyk soos eilande van vuur op 'n swart fluweelsee.
  Uiteindelik het 'n groot planeet voor hul oë verskyn, met 'n deursnee van ongeveer tien sonne in die vorm van 'n silinder. Reg in die middel van hierdie silinder was 'n reusagtige kasteel van die Gotiese styl. Sy duisend kilometer mure was maklik sigbaar vanaf 'n wentelbaan.
  -Hier in hierdie kasteel woon die koning en koningin, wat regtig erfgename van die troon wil hê. Maar 'n verskriklike betowering weeg op hulle. Slegs 'n onskuldige kind uit 'n ander heelal kan hierdie towerspreuk breek. Crore gesê.
  En nou moet ons, soos mense sê, op die oppervlak van die planeet land.
  Die landing was suksesvol, maak 'n draai, hulle het verby die reuse standbeelde van magtige arende gevlieg.
  - All Glory gaan uit. Skroef het 'n hand gegee en gehelp om uit 'n skippie te spring.
  - Buig voor die planeet.
  Slava het 'n effense buiging gegee. Die krag was omtrent dieselfde as op aarde, hoewel die reusagtige paleis skokkend was. Toe gaan "n kilometer lange kristalhek voor hulle oop. Die drie vriende het 'n gang betree wat ryklik gemeubileer is met goue en kosbare standbeelde. Daar was ook vierstertdolfyne, uitheemse soldate met megaplasma-wapens. Pragtige ruikers van natuurlike blomme, gesny uit robyne, hulle het voortgegaan om te swaai en hul koppe te trek. Buitelandse visse het om die saal geswem, glinsterend van sprankelende skubbe.
  -Dis vreemd hoe hulle in die lug kan sweef? Die seun het gevra.
  - Antiswaartekrag! Crore het geantwoord. - Jy sal dit nog nie sien nie.
  Daar was baie van alles anders, allerhande verskillende dinge, wat die oog betower en die verbeelding van 'n negejarige seuntjie verbaas, maar die beskrywing van sulke prag sou baie lank neem.
  Dit was te lank om met die honderd-kilometer gang te loop, so Vint het die knoppie gedruk en hulle het reguit na die troonkamer getel. Die hoofligging van die sterkonings was ongelooflik. In die middel van die saal was 'n troon, indrukwekkend soos 'n berg, in die vorm van 'n spiraalvormige akwaduk, waarop klein maar helder gemeubileerde bote gesmelt is. Van tyd tot tyd het hulle in vuurwerke uitgebars, die helderste waterval van vonke wat die omringende ruimte van die skemer wat rondgespoel het, oorstroom het. Toe begin grandiose musiek speel, en die gloed van die vulkaan het opgevlam. Vurige rooi lawa het deur die atmosfeer gesny, en 'n koninklike egpaar het uit 'n skitterende wolk te voorskyn gekom. Hulle het jonk en ryk gelyk terselfdertyd smaakvol geklee. Op die bors van die koning was 'n ketting met smaragde saam met die beeld van 'n blou poedel. En die ketting wat die koningin se nek versier het, was inteendeel van saffier. Hy kantel sy gesig na die seun, die hond gil sag en skud sy stert. Die Koning het geglimlag, sy tande gloei soos gloeilampe.
  - Ek verwelkom jou my gas genaamd Slava. Jy, soos my talisman sê, jy is 'n baie goeie seun en in staat om jou lot te vervul.
  Die koninklike persoon het die frases ietwat onmenslik gerangskik, maar die betekenis was duidelik selfs sonder vertaling. Alhoewel dit vreemd is hoe 'n inwoner van 'n ander heelal Russies kon ken.
  - Dit is telepatie. fluister Crore.
  - Ons het 'n groot hartseer baba. Die enigste dogter word gevange gehou deur die intergalaktiese tiran Eletromendos. En ons het 'n ridder nodig wat in staat is om haar te bevry. Die groot profesie sê dat hy uit 'n klein heelal met ronde sterre sal kom. Twee van my ou vriende Vint en Krohr het jou na die paleis gebring, nou moet jy 'n ernstige toets slaag en die hiper-tiran verslaan.
  Slava het geglimlag, dit het vir hom gelyk asof vlerke agter sy rug groei en hy was redelik in staat om 'n monster te hanteer wat die hele eindelose heelal terroriseer.
  -Ek is gereed om teen die vyande te veg en jou dogter te bevry.
  -Dan is Vint en Kron op pad en sal jou lei, maar eers moet jy 'n klein toets slaag. 'n Soort teks oor professionele geskiktheid.
  - Met vreugde.
  Vint en Krore het die seuntjie aan die arms gegryp en hulle was terug op die mini-sterskip.
  -Tex het 'n teks, en nou sal ons vlieg na 'n planeet wat amper langs 'n groot ster geleë is.
  Die miniatuurskip het omgedraai, en hulle was voor 'n blou planeet met skuimende wolke.
  Vint het die toestel uitgehaal.
  - Totsiens Sneeuwitjie.
  Knip van vingers en Glory was, waar jy ook al dink. Voor hom staan die grys skoolgebou wat aan die brand gesteek het. Daar is 'n swaar aktetas agter sy rug, wat beteken dat hy na 'n vervelige en kwaai klas moet gaan. En dit is verskriklik ongewens. Bene het bros geword en gebewe. Was dit regtig net 'n droom of 'n hallusinasie? Die seun vryf oor sy oë en probeer homself lomp knyp. Seergemaak. So dit is 'n werklikheid, hy moet regtig skool toe. En die lug het gehuil, dit was klam en koud, 'n koue wind het gewaai. "n Oproep klink in die verte. Bene het onwillekeurig beweeg om te hardloop. Jy moet betyds wees vir die klas om te begin.
  Die seuntjie, effens uitasem, het die klaskamer ingehardloop. Die somber onderwyser Rudolf Frankenstein het hom met 'n dierebrul begroet.
  Jy fool weer laat. Dit is jammer dat die ou tye nou verby is en jy nie gegesel kan word nie. Jy bly na skool, jy sal die klaskamer was.
  "n Giftige laggie van agter af. Die ram fluister, wys sy vuis en middelvinger.
  - Ons sal jou met die pouse klop. Kom ons verander dit in 'n Sneeuwitjie-tjop.
  En harde gelag. Die onderwyser maak asof hy nie hoor nie.
  Die les lyk lank en vervelig om "Baran" te kroon en sy geselskap begin gekou papier uit strooitjies spoeg.
  Vrees kruip onwillekeurig in die siel in, dit pyn in die maag, dit verkoel die liggaam. Met 'n siddering wag jy vir 'n verandering wanneer die gemene vyf aan jou vasklou. Uiteindelik klink die klok, en sy bene breek onwillekeurig in 'n hardloop - die seun is haastig om moeg te word vir sy sinistere maats. Hy hardloop en probeer wegkruip in die donkerste hoek van die skool, waar hierdie vampiere hom nie kan kry nie. Slava het onder die skuur geklim en homself op straat bevind. Hy het vertaal, daar was 'n asem, soos skaduwees van monsterkinders van verskillende kante verskyn het, was hulle net daar.
  - Wel, die dwaas het weggehardloop. Jy was "Sneeuwitjie" en hierdie tee sal "nat" wees.
  Die ram grinnik sadisties.
  -Staan op die mossie en ons slaan jou, anders gaan lê jy soos 'n lyk.
  - Nee, seuns doen nie. Slava mompel traag.
  - Ons het 'n bok nodig. En wat jy ook al vertraag, gaan aan.
  Hy was 'n ram amper 'n kop langer as Slava en een en 'n half keer harder het 'n sterk hou in die gesig geslaan. Die kind het geruk, die oog het amper dadelik geswel. Toe volg 'n steek in die neus, vloei Yushka. Die vennoot van die "Baran" het die geveg ingestorm en die ribbes getref, maar die stewige leier het hom effens teruggehou.
  - Wag, laat hom op sy knieë gaan. Wel, "Sneeuwitjie" sal mos mos word.
  Bloed het by Slava se neus gedrup, haar oë het getraan, maar benewens vrees het "n ander gevoel van trots en waardigheid in haar siel begin wakker word.
  Nee, ek sal nie kniel nie.
  "Baran" het gemaak of hy verbaas was.
  - Dis hoe hierdie skelm teen my beswaar maak. Eet dan 'n versnapering.
  En hy het met al sy krag in die oor beweeg. Slava se kop bewe, sy oor het pers geword.
  - Nee, ek sal steeds nie. Daar was 'n hardnekkigheid in sy stem, oorweldigende vrees.
  - Dan is jy dood. Ons sal jou doodmaak.
  Die voorloper swaai weer en ry met alle mag in die wangbeen. Slava het effens opsy getree, en die hou kom vaag uit.
  - Hou vas aan Sneeuwitjie. "Baran" het 'n dreigende gebaar gemaak.
  Die rampokker het Slava aangeval, hul arms gesprei en hulle teen die muur vasgepen. Toe haal die jong hoofman vuurhoutjies uit en steek 'n sigaret aan.
  Nou sal ek jou 'n cauterization gee. Gaan op jou knieë of ervaar 'n dolle gegons.
  Slava het ondraaglik bang geword, hy wou al opgee en kniel, want hy onthou die vrolike gesig van Krora en die spottende blik van Vint. Veral ondraaglik was die herinnering aan die unieke streng en vriendelike gesig van 'n koning uit 'n ander groot heelal. Om te kniel beteken om hulle te verraai. En wat 'n held is hy dan gereed om die tiran Eletromendos uit te daag, as die mees gewone rampokkers hom in 'n sterflike rilling dryf.
  Toe die sigaret aan sy voorkop raak, het Slava geskree en sy regterarm skerp uitgeruk.
  "n Styf gebalde vuis met desperate woede het op die kakebeen van die "Baran" geval.
  Hy bult sy oë in verwondering, stomgeslaan en val op sy rug met 'n geraas. Hier het Slava in homself ongewone woede en krag gevoel. Hy het soos 'n professionele skopbokser geslaan en geslaan en geskop. "n Halfminuut het verbygegaan en al vyf lê bewusteloos. Slava staan met sy kop trots opgegooi, sy hande in die lug.
  - Oorwinning! Hoe kon ek dit gedoen het!
  Die klok het gelui vir die les, net hierdie keer het dit nie die gewone rilling veroorsaak nie, maar soos 'n nagtegaal-tril gelyk. Die seuntjie het die klaskamer ingevlieg asof op vlerke. Dit is waar hy uit die niet misluk het. Slava het nie eers gaan sit om 'n woord te uiter nie, aangesien hy in die buitenste ruimte beland het. Hy was nie bang nie - nou is die duiwel self nie bang vir hom nie en het sy oë wyd oopgemaak. Die sterre het soet en dierbaar gelyk, dit was glad nie skrikwekkend nie, inteendeel, in gewigloosheid voel 'n mens 'n vreemde ligtheid. Die kind draai sy kop effens. Skroef en Krore het langs hom gesweef.
  -Daai "Sneeuwitjie" het bang geword. Jammer, maar ons kon nie anders nie: jy moes die vrees in jou siel oorkom het.
  Dit was dus nie 'n ware toets nie.
  - En nee! Dit was alles werklik, ons het die krag om jou aarde toe te neem en selfs die tydlyn effens te verskuif. Hoe? Dit is die geheim van wesens wat 'n miljoen dimensies besit. Nou het jy die toets geslaag en ons gaan oor na ander ernstiger sake.
  -Wat?
  Die skroef kraak met 'n metaalstem.
  -Byvoorbeeld, laat die enigste erfgenaam van koning Ezaram vry. Om Eletromendos te verslaan sal nie maklik wees nie, kwintiljoene wêrelde kreun onder sy hakskeen. Maar jy het jou eerste oorwinning oor jou eie vrees gewen.
  - Vrees vir 'n klein dood - om dit te verslaan, nader ons onsterflikheid.
  - Klaar gedink Kroor. Vooraan het die bekende vorm van 'n silinderplaneet verskyn.
  . EPILOOG
  Na 'n reeks verstommende houe en nederlae het die Hemelse Ryk tot vrede ingestem en belowe om nie weer die besittings van tsaristiese Rusland aan te val nie.
  Die Groot Ses het geredeneer dat dit te vroeg was om China te verower en dat hulle tot gunstige voorwaardes kon instem. Trouens, 'n deel van Mongolië, die suidelike Usuri-streek, Primorye en selfs Korea het uit Rusland vertrek. Dit was winsgewende ooreenkomste - wat die tsaristiese Rusland van Alexei Mikhailovich toegelaat het om vastrapplek in Siberië en aan die Stille Oseaan-kus te kry. En voel relatief veilig.
  En hierop het die heerlike praktiese oorlog geëindig, en ander dinge het op die ses helde gewag!
  
  
  ONSTERFLIKE RUIMTEKONINGIN
  Die koningin wou regtig jonger lyk. En so het sy 'n hele ekspedisie gestuur op soek na die spieël van onsterflikheid. As jy daarna kyk, kan jy 'n jong meisie word.
  Op die ou end was die soektog suksesvol, maar ... Die genie in die spieël het vir die bejaarde koningin gesê:
  - Ek sal jou jeug herstel, maar jy sal 'n slaaf word!
  Die koningin het met 'n gapende glimlag geantwoord:
  - As die jeug ewig is, dan stem ek in tot slawerny!
  Die genie het 'n betower. Die koningin het in 'n meisie verander wat amper kaal in een lendelap die veld met 'n skoffel gegrawe het. En sy het haarself gewerk en hard gewerk.
  Net die jong liggaam het amper nie seergekry nie, en was nie te moeg nie. Maar dit was baie vernederend en vervelig. Dit was op een of ander planeet met twee sonne. En die struktuur is soos die laat Middeleeue.
  Verder, gevries in formasies. Die koningin het dae lank gewerk en dof geword. Sy het amper soos 'n dier geword, net in 'n droom het vryheid na haar toe gekom. En sy werk altyd hard in boeie. Dit is baie moeilik vir die voormalige koningin. En die aanraking van die opsiener se sweep aan die naakte lyf, soos rooiwarm yster.
  Uiteindelik was daar 'n verandering in haar lewe. Net vir die erger. Die eienaar het gesterf, en sy erfgenaam was heeltemal verwoes. En die meisie is aan die steengroef verkoop.
  Nou moes ek swaar mandjies dra, kaal in kettings werk, swepe ontvang en op klippe slaap.
  Die koningin was nou baie meer gekwel. Die genie het natuurlik 'n lokval vir haar gestel. Ja, sy is onsterflik en het nie verouder nie, maar in pyniging, asof in die hel.
  Alhoewel 'n sterk liggaam gebruik word om te stres. En die koningin het besluit om weg te hardloop.
  Met behulp van lang hare het sy 'n ketting begin vyl, waarmee hulle haar kaalvoete en sterk nek vir die nag vasgeketting het. Jy vyl geharde yster stadig met jou hare, maar die koningin het net genoeg tyd - onsterflik. Nog iets is dat jy na harde werk in die steengroewe moet slaap, en jy het elke dag 'n bietjie gesien.
  Maar jy drink nog steeds.
  Die koningin het haarself gesaag en toe in 'n droom geval. Toe op die volgende weer gesaag.
  Totdat sy uiteindelik die skakels verbreek het ... Sy kon egter nie ontsnap nie. Die wagte het alarm gemaak.
  Die koningin is gevang en sonder jammerte met 'n sweep geslaan. Toe verbrand hulle die hakke met rooiwarm yster. Daarna het hulle die handelsmerk van 'n weghol slaaf uitgebrand. En weer na die myne gestuur.
  Slawe sterf so gereeld, en sy werk al jare lank hard. Laat hulle dus in boeie werk.
  En elke aand het hulle haar ketting nagegaan.
  Die koningin het in boeie geslaap, en sy is voortdurend rondgesweep.
  Hulle sit swaar kettings aan haar, en slaan haar met 'n sweep sodra sy 'n bietjie stadiger gewerk het.
  Die koningin het reeds die stank gesnuif, en was nie siek nie. Die infeksie het dit nie geneem nie, in 'n karige en eentonige dieet het dit nie pyn in die maag veroorsaak nie. Die ewige meisie het gely, maar het nie gesterf nie. En die jare het aangegaan en aangegaan. Die myne is geleidelik ontwikkel en uitgeput.
  Hier word sy weer na 'n ander werk oorgeplaas. Gewas van vuilheid, te koop gestel.
  Hier het die koningin uiteindelik geluk gehad. Die koper het geblyk een van die verskaffers van gladiators aan die arena te wees.
  Die koningin was baie droog en peperig, nadat sy meer as honderd jaar in die myne deurgebring het in harde werk. Sy is baie sterk en gehard en hou 'n swaar klip oor haar kop.
  Natuurlik het haar krag die verskaffer gelok. Hy kyk na haar tande: nie 'n enkele gaatjie nie en so groot en sterk. Ek het staal gevoel, spiere gegooi - soos 'n klip!
  En natuurlik het ek so 'n bekwame kopie gekoop!
  Daarna het 'n ander lewe vir die koningin begin. Ook hard met opleiding, gevegte, afknouery, pakslae, maar baie meer pret.
  Die koningin was vir meer as tweehonderd jaar jonk van liggaam, en is gekenmerk deur groot krag en uithouvermoë, danksy gedwonge opleiding in konstante harde werk.
  Dit het haar 'n sekere voorsprong op ander meisies gegee. Boonop het al die letsels en snye aan haar gespierde lyf baie vinnig en spoorloos genees.
  Die koningin was ook vinnig, 'n goeie onsterflike reaksie, en het baie ywerig bestudeer. Alles het nie dadelik vir haar uitgewerk nie, maar sy het 'n baie taai liggaam.
  Sy het dus aanvanklik gewen ten koste van krag, uithouvermoë en lewenskragtigheid. En toe begin haar vaardigheid groei.
  Aanvanklik het hulle nie die sterkste teenstanders gehad nie, maar geleidelik, met ervaring, het haar vlak gestyg.
  En so het die koningin begin wen en vooraanstaande vroue. En baklei selfs met mense en diere!
  Volgens die gebruik van die ryk, na honderd oorwinnings in gladiatorgevegte, kan jy vryheid kry.
  Die hardnekkige koning, hoewel sy wonde en skrape van slagtande gekry het, kon uiteindelik die honderdste geveg wen.
  Toe ontvang sy vryheid uit die hande van Caesar. En sy kon al self geld verdien in gevegte, of meisies leer omhein.
  En gou het die koningin, mooi en reeds ryk en nog jonk van liggaam, met 'n edele patrisiër getrou.
  En oud en lelik. Maar hy is nie onsterflik nie en het gou gesterf.
  Die koningin, nou 'n ewig jong weduwee, het 'n dosyn aantreklike jong mans as minnaars gehad.
  En groot rykdom.
  Dit blyk dus dat sy geluk gevind het ... Tensy daar nie genoeg vrugte van vooruitgang was nie - wel, die wetenskap ontwikkel op een of ander manier nie in hierdie ryk nie. En in die algemeen op die planeet. En die gewere en muskette is die primitiefste. Alles het letterlik gevries.
  En so het die ryk in verval verval, 'n nuwe strooptog van barbare ... Die Koningin is weer in ballingskap en slawerny. Maar sedert die jong skoonheid het sy die byvrou van die plaaslike khan geword.
  En totdat hy gesterf het en haar aan die erfgenaam verraai het. En hy is ook 'n ruk later dood.
  En die koningin is op die veiling gebring. Kaal uitgetrek en aan 'n edele sjeik verkoop. En sy was by hom totdat die sjeik gesterf het. En weer is die meisie op die veiling gesit. En hierdie keer het sy by die paleis na die Sultan gekom. Omdat sy onsterflik was, kon sy die monarg omvou en die eerste vrou word.
  Maar slegte geluk, die onsterflike meisie kon nie kinders baar nie. En toe die sultan gesterf het, het sy erfgenaam beveel dat die koningin weer vasgeketting moes word en na die myne gestuur moes word.
  En weer die koningin in die hel. In boeie het sy tydens harde werk klippe in 'n mandjie gesleep, 'n klip met 'n koevoet gekap. Ook karige, eentonige kos, sweep, stank, vasgeketting. En sy word elke aand deur die wagte verkrag. Alhoewel die koningin selfs daarvan gehou het, het haar jong liggaam maklik orgasme bereik.
  En so het die ewige meisie jaar na jaar deurgebring, dekade na dekade.
  Totdat hierdie myn uiteindelik nie uitgeput was nie, maar tweehonderd jaar verloop het. Niemand het onthou wie hierdie koningin was nie. En dit is weer op die veiling aangebied. Soos gewoonlik kaal en gespierd. Natuurlik, was voor hierdie.
  En hulle het haar weer gekoop, vir die weermag, so sy was fisies baie sterk. Ja, en behendig, sy het geweet hoe om met swaarde te veg.
  En die koningin het 'n militêre loopbaan begin. Sy het aan baie gevegte deelgeneem, was hardnekkig, sterk, gehard, sy het heeltyd kaalvoet gehardloop. En geleidelik het haar loopbaan opdraand gegaan.
  Hier is sy reeds die bevelvoerder van die vroueregiment en beskik oor aansienlike rykdom. En weer vind hy homself 'n winsgewende party, en ontvang 'n groot boedel in besit.
  So is die sigsag van die onsterflike lewe: nou op, nou af!
  Die koningin was natuurlik weduwee, en het toe met die jong prins getrou. Die seun het sy kop verloor van 'n ervare, maar uiterlik jong vrou. En so het hulle getrou. En toe word die jongman koning. En sy vrou het 'n groot invloed geword.
  Die koninkryk het oorloë gevoer en uitgebrei. Dit het sterker en sterker geword. En gister se jeug het eers volwasse geword, en toe oud geword. Uiterlik is die jong koningin geslaan uit die sterwende koning se testament, dat sy keiserin sou word. En hy het dit geteken.
  Na sy dood het die voormalige koningin keiserin geword. En oorlog gevoer. Om vir ewig jonk te wees het uiteindelik die hele wêreld verower!
  En dit het gelyk of sy absolute geluk gevind het ... Maar toe het driehonderd jaar verbygegaan, en vreemdelinge het geland. En hulle het die planeet oorgeneem.
  En die Keiserin was weer in die steengroewe. En reeds met 'n kraag, kaal, kaalvoet, maar sonder kettings. Ek het vir 'n sekere tyd gewerk, en toe het ek TV gekyk voor ek gaan slaap.
  Dis ook so "n lewe ... Sy het meer as honderd jaar tronkstraf uitgedien, is later op parool vrygelaat en het op "n besette planeet in "n ruimteryk gewoon.
  Sy het al die voordele van 'n hoogs ontwikkelde beskawing geniet en ... Hierdie keer het sy die ruimteweermag betree.
  Sy het 'n loopbaan in Star Wars begin maak. Sy is onsterflik! Niks is bang nie!
  So het sy gevorder in haar diens totdat sy 'n maarskalk geword het. Toe kry sy 'n hele planeet vir besit.
  Sommige was goewerneurs. Toe is sy terug na die weermag. Geveg en beveel. Het 'n hiper-supermarshal geword.
  En toe het hulle 'n militêre staatsgreep uitgevoer en die troon van die keiser van 'n ruimteryk beslag gelê - wat die sterrestelsel gelei het.
  Toe het sy begin om ander wêrelde te verower. Sy het beveel, aangeval, gewen, soms verloor, maar wraak geneem ...
  Alles was in orde totdat sy die ryk van 'n baster muskiet en kloue raakgeloop het.
  Hulle het te vinnig vermeerder en die menslike beskawing met getalle oorweldig.
  So het die gevegte aangegaan, geveg na geveg ... Tot uiteindelik het mense verloor. En die voormalige koningin het weer nie 'n slaaf in die myne geword nie.
  Weer werk jy hard in kettings, en jy slaap vasgeketting aan die rotse. En onder die volle beheer van robotte.
  Slegs in 'n droom het die ewige meisie haarself vry en groot gesien. En die res van die tyd het sy hard gewerk vir haarself, gewerk, en skerp klippe met haar kaal geharde voete.
  Maar die koningin het nie hoop verloor nie. Sy is onsterflik en gaan verseker vir ewig verander! Slawerny sal nie vir ewig duur nie!
  Die voormalige koningin het selfs gesing, ten spyte van die feit dat 'n plaag op haar kaal, gespierde rug geval het:
  Die dogter van die aarde sal in antwoord sê, nee,
  Ek sal nooit 'n slaaf wees nie...
  Ek glo dat vryheid sal aanbreek -
  Die wind sal 'n vars wond verfris,
  Vir die Moederland heilige stryd,
  Want die Groot Here roep...
  Staan dapper ridder op in die vroeë oggendure,
  Die duisternis sal weggaan, die rose van Mei sal blom!
  
  
  
  
  MOENIE MET 'N MENSETER ONDERHOU NIE
  In November 1941 het Hitler onverwags vrede aan Stalin aangebied. 'n Besluit wat onwaarskynlik lyk vir enigiemand wat vertroud is met die werklike situasie.
  Dit lyk asof die Duitsers op die punt staan om Moskou in te neem. En waarom bied vrede in hierdie situasie?
  Maar Hitler, soos jy weet, het 'n hoogs ontwikkelde intuïsie gehad. En hy het gevoel dat Moskou ingeneem is, dit sou nie. En indien wel, die einste tyd, wanneer Stalin geïntimideer word, om vrede te bied. Natuurlik het nie al die weermag hiermee saamgestem nie, maar Hitler het mag en gesag gehad.
  Boonop het die vredesvoorwaardes beloof om voordelig vir die Duitsers te wees. Trouens, Oekraïne gaan oor na Duitsland en daarmee saam die swart aarde en landbou, sowel as Wit-Rusland, en die Baltiese state, en die Smolensk-streek.
  Stalin het oor die algemeen ingestem om alles te gee wat die Duitsers reeds reggekry het om te vang.
  Sevastopol het na die Duitsers teruggetrek. In reaksie hierop het die Fritz die Moskou-streek verlaat. Leningrad het agter die USSR gebly en 'n gang het daarheen gelei. Die Duitsers het ingestem om die Leningrad-streek te verlaat in ruil vir die Voroshilovograd- en Donetsk-streke, wat die Duitsers nog nie heeltemal beset het nie.
  Oor die algemeen het die Nazi's die Donbass ontvang met sy steenkool, metale en fabrieke, bauxietneerslae en landbougrond, die hele Krim, en selfs 'n deel van die suidelike Don. Die Duitsers het die Leningrad-streek, Moskou, Tula, deel van die Rzhev, Kalinin-streek verlaat. In ruil vir 'n deel van die Donbass, 'n deel van die Don met sy ryk swart aarde en Sewastopol. Die Finne het Petrozavodsk vir hulself gekry, en wat hulle daarin geslaag het om te vang. Hulle het vriendelik geskei.
  Daarbenewens het die USSR onderneem om olie teen laer as markpryse te verskaf, en om 'n groot losprys vir krygsgevangenes te betaal.
  Stalin, wat bang was om die oorlog te verloor en Moskou te verloor, het tot sulke voorwaardes ingestem. Op die hoogtepunt van die Wehrmacht se sukses.
  Wel, en Hitler, wat 'n bonatuurlike instink het, het besef dat dit die beste opsie was.
  Die oorlog met die USSR is verby. Die Nazi's het eerstens begin om troepe na Afrika oor te plaas. Boonop het die Britte 'n offensief teen Rommel geloods. Wel, wat? En die Fritz het troepe in Malta gevat en geland. Natuurlik eers deur die Britte daar te bombardeer.
  Verder, natuurlik, die aanval op Gibraltar. Hitler het Franco persoonlik ontmoet.
  Soos, jy het gesien hoe sterk Duitsland is. Die USSR vernietig. Sy het vier miljoen Russiese gevangenes en baie duisende tenks geneem. Vir ons is Spanje soos 'n smeer op 'n kaart. Ons sal beset as jy nie die troepe deurlaat nie. En as jy mis, kan jy iets in Afrika kry. Boonop is Brittanje gedoem en sal nêrens heen gaan nie!
  Franco, wat besef het dat Spanje beset kan word en daar geen kans was nie, het ingestem.
  Die aanval op Gibraltar was suksesvol, en redelik vinnig. Die sitadel het geval. En toe kom die Duitsers Ekwatoriaal Afrika binne.
  Die Britte het groot verliese gely. Hulle is soos suiers gevang.
  Rommel het Brittanje in Libië verslaan en 'n offensief in Egipte ontwikkel. Alexandrië gevange geneem.
  Toe het hy uitgegaan en die Suezkanaal oorgesteek. Om sukses te ontwikkel, het die Duitsers Irak, Koeweit en die hele Midde-Ooste gevange geneem.
  Die Wehrmacht het nie te veel soldate en offisiere in die ooste verloor nie. En sy troepe was meer en meer gesoute en beter opgelei as die Engelse en veral die koloniale magte.
  Die Britte kon so iets inhou en hulle was ongetwyfeld besig om te verloor. Sonder die USSR het die Fritz daarin geslaag om suksesvol met Brittanje te veg.
  Oor die algemeen was Brittanje gedoem om sy kolonies te verloor. Sy landleër was te swak en ondermag om die kolonies teen die meer talle en gedissiplineerde troepe van die Wehrmacht te hou.
  En die koers op die vloot het nie gewerk nie. Ná die val van Gibraltar en Malta het dit onmoontlik geword om Afrika te behou. Hier het Rommel die Suezkanaal versper. En selfs op land het die Duitsers die Britte in een doel geklop. Na die oorlog met die USSR het die Wehrmacht selfs sterker en meer selfvertroue geword, baie gevegservaring opgedoen.
  Dit is hoe Afrika geleidelik verower is. En deur Iran het die Duitsers Indië binnegekom. Ook daar wou plaaslike sepoys nie vir Brittanje sterf nie. Oor die algemeen is die Duitsers meer belemmer deur afstande, gebrek aan paaie, lang kommunikasie, voorsieningsprobleme as Britse troepe.
  Die VSA maak stof bymekaar om oorlog te vermy. Hulle het selfs alle sanksies teen Japan opgehef.
  Maar steeds het die samoerai die Peru-hawe aangeval. Ons moes onsself beveilig en beslag lê op die Britse besittings in Asië. En die Japannese het dit gedoen.
  Kortom, in die twee-en-veertig jaar en die eerste helfte van die drie-en-veertig het die Duitsers en die Japannese Afrika, Australië, die hele Asië verower. En in September 1943 het die landing in Brittanje gevolg. Na natuurlik massiewe bombardemente. Die Duitsers het Yu-288, en Yu-188, en ander masjiene gebruik.
  Nadat hulle sy kolonies verloor het en uitgeput was deur die duikbootoorlog, kon Brittanje nie weerstaan nie.
  En die Duitsers het te veel hulpbronne gehad, en veral mannekrag. Hulle het letterlik al die stede en fabrieke in Engeland gebombardeer. En dan, natuurlik, die landing en die gebruik van "Panthers", "Tigers", "Leeus" en selfs "Muse". Wel, natuurlik ook drywende tenks, en onderwater voertuie.
  "Muis" het tyd gehad om die begin van die operasie te doen, en hy het selfs baklei. Maar Muise is heeltemal te swaar.
  Die bemanning van Gerda op die Panther het hulle in gevegte onderskei. Die Duitsers het na die inname van Brittanje vir 'n geruime tyd steeds met die Verenigde State geveg. Het die Amerikaners uit Ysland geskop. Maar as gevolg van die lengte van kommunikasie, was dit 'n moeilike taak om Amerika te verower. Tog is die Atlantiese Oseaan geen grap nie. Tensy hulle 'n vriend gebombardeer en hulself op see gesny het.
  Duitse duikbote het ontwikkel, insluitend op waterstofperoksied, en het byna die hele Amerikaanse vloot gesink.
  Die Verenigde State is egter steeds uiters moeilik om vas te vang. Die oorlog het gesloer, en die Duitsers het uiteindelik gevat en vrede gemaak.
  Nadat die Duitsers hulle tot die USSR gewend het.
  In 1945 het die E-50 en E-75 in produksie gegaan. Hitler het die vervaardiging, afgesien van 'n klein reeks verkenningsvoertuie, van tenks ligter as vyftig ton verbied.
  Die Panther het vier-en-veertig en 'n half ton geweeg. "Panther" -2 is reeds twee-en-vyftig ton. E-50 het reeds byna vyf-en-sestig ton getrek. Die laaste tenk het 'n baie ordentlike frontale pantser van 150 mm van die romp teen 'n helling van 45 grade gehad, en 185 mm van die voorkop van die rewolwer, ook teen 'n hoek. 'n Geweer van 88 mm met 'n looplengte van 100 EL. En 82 mm pantser aan die kante, ook onder hellings. In kombinasie met 'n enjin wat tot 1200 perdekrag versnel het wanneer dit aangejaag word, 'n baie kragtige medium tenk.
  Plus twaalf skote per minuut.
  "n Selfs swaarder E-75 wat meer as negentig ton weeg. Hierdie tenk blyk nie heeltemal suksesvol te wees nie. Die 128mm-geweer het 'n stadiger vuurtempo, laer beksnelheid gehad en het geen voordele op kort afstand in vergelyking met die 88mm E-50 gehad nie.
  Die frontale pantser van die romp is effens beter as 160 mm teen 'n hoek van 45 grade. Meer is egter nie nodig nie. Hy hou alle Amerikaanse gewere, en selfs Sowjets. Die verdedigingstoring is manjifiek: 252 mm voorkop, 160 mm sy en agterstewe. Daar kan gesien word dat daar darem min of meer betroubare beskerming vir die toring is, veral die kant.
  Die kant van die kas is 120 mm, wat aanvaarbaar is, plus jy kan ook skerms ophang. Die enjin is egter taamlik swak teen 900 perdekrag. Oor die algemeen is die tenk natuurlik onvoltooid, taamlik hoog. Herinner my aan 'n redelik oorgroeide "Tiger" -2 met soortgelyke probleme.
  Albei Duitse motors is onvolmaak, maar die E-50 is natuurlik meer prakties.
  Wel, en die E-100. Maar hierdie motor is selfs swaarder en slegter in bestuursverrigting as die E-75.
  Die E-100 is vanweë sy groot massa in klein hoeveelhede vervaardig.
  En die weermag self het die E-50 oor die algemeen goedgekeur.
  In die lente van 1946, net op 20 April, op die Fuhrer se verjaardag, het die Duitsers na die USSR verhuis.
  Hulle het 'n groot aantal motors en toerusting gehad. Tienduisende tenks van verskillende weergawes. Die USSR het ook die reeks T-34-85 en IS-2 en IS-3 in diens gehad. Die T-44 was nie heeltemal suksesvol nie. En die T-54 was nog nie gereed nie.
  Die Duitsers het die E-50 en E-75 in groot getalle vervaardig.
  Stalin het, na die verlies van 'n aansienlike deel van die land, verbied om masjiene swaarder as sewe-en-veertig ton te ontwikkel.
  Benewens die groot aantal T-34-85's, en die ietwat kleiner IS-2 en IS-3, is die SU-100 massavervaardig, wat 'n relatief eenvoudige en doeltreffende selfaangedrewe geweer was.
  Daar moet kennis geneem word dat die mees massiewe tenk T-34-85 slegs die Duitse E-50-reeks in die kant kon binnedring, en die E-75, selfs van die kant, was te taai, en slegs die SU-100 kon doen dit, en maak dan toe.
  Die kragte is dus duidelik ongelyk. Die Duitse tenks self het die Sowjet-tenks van groot afstande deurboor. En net die IS-3 het min of meer bevredigende voorkopbeskerming gehad, en dan die boonste deel.
  Hier is die Duitsers op die gebied van die USSR.
  Gerda, Charlotte, Christina en Magda in die E-50. Hulle fluit liedjies en brul.
  Ons twyfel almal aan die ramshoring,
  God sal vir ons wees!
  En hoe hulle die vyand sal vat en skiet.
  Vier-en-dertig het die toring afgewaai. Ja, die gevegspan, julle sal niks sê nie.
  Charlotte het met misnoeë opgemerk:
  Ons het steeds nie veel wapenrusting nie. Die vyand kan, en boord en haak!
  Christina het opgemerk:
  - Maar die geweer is akkuraat, en dodelik! So die een vergoed vir die ander!
  Gerda sis:
  - Ons sal hulle almal breek!
  Intussen veg Natasha saam met haar bemanning teen die Fritz in die US-100.
  Oleg Rybachenko was die vyfde lid van die US-100-bemanning saam met Natasha, Zoya, Augustina en Svetlana.
  Die meisies knik goedkeurend.
  - Jy is 'n vegter, wat wonderlik is!
  Natasha het op die vyand geskiet. Die dop het die voorkop van die Duitse motor getref, afgeskiet. Die meisie stamp woedend haar kaalvoet. En sy het nagegaan:
  - En nou is jy 'n seun! Dit lyk of jy slim is, nie waar nie?
  Oleg knik. Hy is 'n onsterflike seun, so hy kan baie doen. Hier is die Duitse E-75 wat voorlê. Hoe om daardeur te breek?
  Die geniale seun het dit uitgepluis, vir die projektiel gefluister:
  - Ons is metaal, van dieselfde bloed - ek en jy!
  En met die hulp van sy kaal, kindervoet, het hy die visier oopgevou en geskiet.
  Dit maak nie saak hoe sterk die Duitse tenk met frontale pantser is nie, maar as jy presies van punt tot punt slaan of 'n kombinasie van kraglyne, leen die tenk homself. En toe bars die metaal, en die gevegskit het begin ontplof.
  Oleg Rybachenko het gepiep:
  - Dit is die hoogste klas!
  Natashka kielie die seun se kaal hakskeen en knik:
  - Skiet!
  Oleg Rybachenko het weer van die SU-100 afgevuur. Hulle het van 'n lang afstand getref, en toe het die 100 mm Sowjet-geweer nie die nuutste Duitse tenks geneem nie: E-50 en E-75. Maar die seun is fenomenaal. En hy slaag daarin om die vyand te tref.
  Die terminator seun skiet weer. En dit breek deur die E-50. Hierdie tenk is vinnig en moet getref word. En die Duitsers is almal stok en stok.
  Zoya skiet. En baie gepas.
  Tref die vyand in die toring. Dan skiet Oleg Rybachenko weer. 'n Honderd millimeter kanon verrig wondere.
  Die seunsgenie brul:
  - Ek sal jou skeur! Ek sal jou skeur! Dit sal nie goed wees nie!
  En weer, soos 'n kind, sal hy dit vat en dit baie gepas hamer. En werklik die vyand verskeur.
  Daarna sal dit uitreik:
  - Ek is 'n supersoniese vegter!
  En weer, met die hulp van 'n kaalvoet, sal hy skiet.
  Die kind lyk net twaalf, maar hy is baie vinnig en fenomenaal.
  Hier het sy met behulp van kaal tone en Augustine geskiet.
  En die meisie het die E-50 neergestort.
  Die Duitsers ly aansienlike skade. Maar hul stortvloed tenks kom al hoe nader. Hier is die E-100 in beweging. Ook kragtige wapenrusting, wapens en skilde.
  Maar sy meisies en seuntjie breek ook deur.
  Die Duitse motor is aan die brand en is in stukke geskeur.
  Oleg Rybachenko het gesing:
  - Eer aan die Heilige Vaderland,
  Met onaardse woede!
  Weer het die seun geskiet, die fascis stukkend geslaan en vir die meisies geknipoog. En weer skiet en verpletter die bokkie die vyand.
  Baklei kom ons sê maar die seun. En vuur 'n projektiel af. En die Tiger-2-tenk, verouderd maar kragtig, het reeds 'n slagoffer geword. Die Duitse "Panther" -2 ly ook onder 'n nederlaag. Maar sy het amper self Amerika verower.
  En nou druk die USSR.
  Oleg Rybachenko, aan die ander kant, skiet en slaan vir seker.
  En so het hulle om die beurt begin skiet en sing ...
  Natasha het haar kaalvoet geskop en gebel:
  - Dit is van die taiga ...
  Zoya het ook haar kaal tone geslaan en gepiep:
  - Na die Britse see ....
  Augustina het ook 'n dop afgevuur en gesê:
  - Rooi Leër!
  Svetlana het met haar kaal tone skulpe afgevuur en gesê:
  - Sterker as almal!
  Oleg Rybachenko het opgefok en uitgereik:
  En laat Rooi...
  Natasha het geskiet en gepiep:
  - Druk kragtig saam!
  Zoya het ook geklap en geblaf:
  - Jou bajonet met 'n eelte hand!
  Augustinus het gelui en gebel:
  - En ons moet...
  Svetlana het 'n dodelike aanklag afgevuur en geskree:
  - Onstuitbaar!
  Oleg Rybachenko het weer geskiet en gelag:
  - Gaan na die laaste...
  Natasha het 'n projektiel gestuur en gebrul:
  - Sterflike geveg!
  En die meisies het uiteengegaan, die geweer geslaan totdat die doppe opgeraak het.
  Ja, Oleg Rybachenko is weer in oorlog.
  Maar die Rooi Leër kry dit moeilik. Die Duitsers vorder. Hulle het meer toerusting, meer infanterie. En die Japannese kom van die ooste af in.
  Moenie weerstand bied teen sulke mag nie.
  Gerda en haar bemanning baklei op die E-50. Die Duitsers bestorm reeds Voronezh. Die bakleiery is hewig.
  Aan die een kant is 'n Duitse tenk, as 'n vegter van sy eie soort, baie goed. Maar die direksie is taamlik swak beskerm. En dit is sy minus, so meisies moet waaksaam wees.
  Daar is nog baie T-34-85 vervaardig. Hierdie masjien is steeds in massaproduksie, en die Duitse 88mm geweer in 100EL oes 'n oorvloedige oes van 'n lang afstand af.
  Die SU-100 word ook al hoe meer vervaardig, wat, synde 'n selfaangedrewe geweer, makliker is om te vervaardig as 'n tenk, maar die geweer is sterker.
  Op die oomblik, terwyl sy die joystick-knoppie met haar kaal tone druk, breek Gerda deur die Sowjet-droër. Op 'n kort afstand kan so 'n masjien baie gevaarlik wees.
  Die blondekop terminator het dit geneem en gesing:
  - My senuwees is nie van staal gemaak nie,
  Jy het my heeltemal gekry!
  En toe skiet Charlotte se kanon, en verpletter die vier-en-dertig.
  En 'n geweer wat twaalf skote per minuut afvuur, bereik 'n groot afstand.
  Verder, soos Christina skiet. En dit sal dit ook baie gepas en akkuraat doen. Sy het 'n Rooi Leër-tenk stukkend geslaan en gepiep:
  - Honderde vuur! Hoera Stalin!
  Dan lupanula en Magda. Sy het dit baie presies gedoen met behulp van haar kaal tone.
  En sy het gesing:
  - Tot eer van die ewige Vaderland!
  Dan bars die meisie uit van die lag...
  Die Duitse masjien werk self sonder mislukkings.
  Hier het die IS-2 sy slagoffer geword, 'n taamlik kragtige en gevaarlike tenk, maar swak beskerm deur die voorkop van die toring.
  Slegs die IS-3 in die voorkop het relatief goeie beskerming, maar hierdie tenk word steeds in klein hoeveelhede vervaardig. Dit het 'n te komplekse toringvorm. Alhoewel die IS-3, soos gevegspraktyk getoon het, ten minste 'n kans het om op kort afstand in E-reeks voertuie te pas.
  Swaarder tenks word nog nie in die USSR vervaardig nie, en selfs hul ontwikkeling is opgeskort. Dit skep natuurlik 'n probleem. Die Duitsers het net die E-25 selfaangedrewe gewere in die ligte reeks, maar die produksie daarvan is amper gevries. Alhoewel die masjien nie sleg is nie.
  Slegs twee bemanningslede en een en 'n half meter hoogte. Klein met 'n 75mm geweer van die Panther. Jagter vir Sowjet-motors.
  Maar die Fuhrer verkies mag. Selfs die E-50 is geleidelik minderwaardig aan die E-75, wat ook van die kante af met skilde toegemaak is.
  E-75 is moeilik om selfs in die kant binne te dring. En die Duitsers gebruik dit in deurbrake ...
  Twee Duitse vlieëniers Alvina en Albina het reeds daarin geslaag om die aantal neergestorte vliegtuie meer as driehonderd en ontvang te oorskry: Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante.
  Die meisies is sulke cool krygers en die coolste in die wêreld. Ja, al laat Huffman vir eers meer vliegtuie afskiet, maar hulle is, maar baie mooier.
  En hulle veg, as 'n reël, net in een bikini en kaalvoet.
  Alvina het drie Sowjet-vliegtuie vanaf haar ME-262 X met 30 mm-vliegtuiggewere neergeskiet en getwiet:
  - Ek is die fakkel van uitwissing!
  Albina, wat soortgelyke vuur uitgevoer het, het bevestig:
  Ons is totale uitwissing.
  En sy het nog vier Sowjet-vliegtuie afgesny ...
  Krygers is baie baklei in hul bui, maar hulle glimlag voortdurend.
  Hulle is baie lief vir mans, en werk met hul tong. En hulle is mal daaroor. Sulke gevegskoonhede.
  Hier het hulle 'n Sowjet-TU-3 afgeskiet, en dit stukkend geslaan ... Dit is hul vurige hallo.
  Meisies, kortom, moenie moed opgee nie. En die Rooi Leër ontvang van hulle.
  Maar aan die ander kant baklei Anastasia en Mirabela ook in dieselfde bikini en kaalvoet - hulle kry hul rekening! Hulle meisies is baie aggressief.
  En Anastasia het 'n Duitse vliegtuig neergeskiet en uitgereik:
  - Ek is 'n wonderlike vlieënier!
  Mirabela het 'n kanon in 'n 37 mm Duitse motor gegooi en gepiep:
  - Ek is 'n super vegter!
  Meisies en eintlik wat jy nodig het ....
  Maar hulle veg op verouderde Yak-9T's, wat natuurlik nie teen straleraangedrewe Duitse voertuie trek nie. Maar skoonhede kry dit reg om te veg. En vermy om getref te word.
  En waarom? Want hulle is kaalvoet en in 'n bikini. Moet hulle dus nie afsny nie.
  Krygers, soos ons kan sien, verstaan wat kaal vel is.
  Anastasia het nog 'n Duitse vegter afgeskiet en gepiep:
  - Vir die Moederland!
  Mirabela het HE-162 afgesny en gebel:
  - Vir Stalin!
  Die gevaarlikste Duitse vegter ME-262 X, dit het vyf luggewere, en 'n groot spoed, gevee vlerke, kragtige pantser.
  Dit is makliker om 'n HE-162-motor af te skiet wat lig, goedkoop, maar baie beweeglik is.
  Die ME-1010 het geblyk nie heeltemal suksesvol vir die Duitsers te wees nie, wat ongetwyfeld 'n uitstekende vliegtuig is in terme van vlugkenmerke, maar sy vlerke verander hul swaai en vereis hoogs gekwalifiseerde vlieëniers. TA-183 blyk meer prakties te wees, en gaan ook na die voorkant.
  Maar Hitler verkies die swaar gepantserde ME-262 X, met kragtige wapens.
  Tot dusver is die Luftwaffe-skroefmasjiene nog nie uit produksie gehaal nie. Die TA-152 is die suksesvolste veeldoelige voertuig, en die ME-309 is steeds in 'n geveg. Hulle is beter as Sowjet-vegters in spoed en bewapening. En hoewel die Yu-488 "n skroefmasjien is, kan die Sowjet-Yaks dit nie eers inhaal nie. Ja, selfs die meer gevorderde LA-7 is minderwaardig aan hierdie motor in spoed.
  En wat om te doen teen straalbomwerpers: "Arado", Yu-287 en ander.
  Sowjet-lugvaart, sonder straalvliegtuie, is swak.
  Anastasia en Mirabela kry egter steeds goeie tellings selfs in sulke toestande.
  So het hulle teruggekeer, brandstof en weer in die geveg. Slaan weer Duitse motors af. En hulle doen dit met groot effek.
  Niemand in die Sowjet-lugvaart kan met hul paar vergelyk nie. Daarbenewens het meisies seks om sterker te wees. En gewoonlik het hulle altyd verskillende mans. En dit gee die meisies soveel krag!
  Dit is een van die geheime van hul fenomenale sukses.
  Die meisies het reeds die goue ster van die held van die USSR ontvang, en knipoog vir mekaar.
  Hulle het weer gevlieg, iemand afgeskiet.
  Anastasia het 'n Yu-288, 'n taamlik kragtige bomwerper, met haar 37 mm-vliegtuiggeweer afgemaai.
  En Mirabela het 'n Yu-287-straler neergeskiet, ook met dieselfde 37-millimeter-geweer. Sulke gewere het dit moontlik gemaak om, met die fenomenale akkuraatheid van die meisies, vyandelike voertuie op 'n afstand te tref. Alhoewel die ammunisie beperk was, en jy die risiko loop om te sterf.
  Meisies pak kaalvoet en sing:
  - Vlieg die valke soos arende,
  Ons is vir Stalin vorentoe!
  Ons sukses is nie ver nie
  Maak 'n wenrekening oop!
  So die krygers sal natuurlik nie die fasciste in die steek laat nie. En hulle sal dit so hard slaan dat dit die Führer sal seermaak.
  Anastasia Vedmakova, natuurlik, maneuvers. Yak-9 is meer as seshonderd kilometer, dit sal nie uitdruk nie, nog minder met 'n swaar geweer, maar min of meer gooi en draai.
  'n Bietjie beter as die Yak-3, wat egter duurder is en hoëgehalte duralumin vereis. En die USSR het baie grondgebied verloor. En die Yak-9 kan in groot hoeveelhede vervaardig word.
  Maar die Derde Ryk, saam met Japan, kan nie bygehou word nie.
  Mirabela het ME-262 afgeskiet en gesing:
  - Vir die glorie van die Moederland van Rusland,
  sal ons die hele wêreld gelukkiger maak!
  Anastasia het nog 'n Duitser afgesny en gepiep:
  - Dit is die naam van die mees stralende liefde!
  En ook hoe om te brul. En slaan op Fritz.
  Die meisies is beslis baie, baie cool.
  En die Duitsers verdiep intussen al hoe meer die gebied van die USSR.
  Die Japannese is ook besig met die aksie. En daar is baie van hulle en hulle dryf die Chinese voor hulle uit.
  Die geel soldate beywer hulle vir 'n deurbraak. En hulle gooi letterlik lyke by alle naderings.
  Maar daar is so baie van hulle dat hulle uiteindelik deurbreek.
  Die Japannese en hul geel leër storm Khabarovsk. Verliese word heeltemal geïgnoreer.
  Maar hulle word daar ontmoet deur Sowjet-meisies.
  Alenka en haar span.
  Die meisies verdedig Khabarovsk. Hulle gooi kaalvoet granate na die vyand.
  En hulle sing laggend:
  Ons is goeie meisies
  En die nederlaag van al die vegters ...
  Die stem is so hard
  In die glorie van mal vaders!
  En weer vlieg die granate wat deur die kaalvoete van die skoonhede gegooi word.
  Alenka, sodra sy 'n beurt gee, maai die Chinese af en piep:
  - Eer aan ons land!
  Anyuta sal 'n granaat met haar kaal tone gooi en brul:
  - In die naam van hoër magte!
  En klap ook 'n dodelike sarsie.
  Angelica skiet volgende. En hy gooi ook 'n granaat met sy kaalvoet.
  En skree:
  - Vir nuwe grense!
  En dan sal Maria slaan. En sy het ook 'n ry geel vegters afgesny en sing:
  - Stert vir stert! Oog vir 'n oog!
  En knipoog vir jou vriende.
  En dan sal die Olimpiese Spele 'n hele boks plofstof na die samoerai en die Chinese gooi.
  En brul:
  - Tot eer van die Vaderland!
  En weer roei die vyf die buitelandse weermag uit.
  Maar die Japannese het al baie Chinese bymekaargemaak. Hulle klim en klim. En hele hope lyke groei.
  Alyonka skiet, gooi haar kaal hak en gil:
  - Vir Stalin!
  Anyut sal ook 'n granaat met haar kaalvoet gooi en grom:
  - Onderwysers!
  Angelica sal die tou uitgooi. Hy gooi 'n geskenk met sy kaalvoet, en piep:
  - Vir Lenin!
  En dan Maria, soos 'n swerwer op die vyand. En die tone van kaalvoete sal vernietiging begin.
  Daarna strooi die Chinese in alle rigtings ...
  En dan, soos die Olimpiese Spele, sal hy 'n vat nitrogliserien vat en uitsit. En week almal.
  En die militariste val vir hulself ...
  Oleg Rybachenko en sy span veg steeds vir Tula. Die Duitsers probeer Moskou omsingel. Die stad Tula het reeds die aanslag van die Fritz in een-en-veertig afgeweer.
  Maar die vyand is nou baie sterker. En voer aggressiewe beskutting uit. En bomme reën op die Rooi Leër, en ander dodelike magte.
  'n Baie kragtige teenstander. En hulle gooi te veel swart vegters, Arabiere, Indiërs in die geveg. En dit lyk nie of dit ophou nie.
  Oleg Rybachenko het op die E-75 geskiet en gesing:
  Die soldaat is altyd gesond
  Die soldaat is gereed vir enigiets ...
  En stof soos van matte,
  Ons is besig om uit die pad te kom
  En sal nie ophou nie!
  En moenie bene verander nie
  Ons gesigte blink
  Blink stewels!
  En weer slaan die seun die Nazi van 'n afstand af. Maar die kragte is inderdaad ongelyk.
  Alhoewel Tula heldhaftig staan. En in die suide nader die Nazi's Stalingrad.
  Maar wat dink hulle gaan hulle daar wen?
  Oleg Rybachenko skiet weer op die Nazi's en sing:
  En sulke chaos
  het die heelal gevul...
  Die mensdom se hartseer lot -
  Verdra pyn, lyding!
  En weer het die seun geval, en die fascistiese "Maus" -2, 'n baie formidabele masjien, is aan die brand.
  Natasha het logies opgemerk:
  Geen mag kan teen ons staan nie!
  En knipoog vir die seun.
  Verdere lupanula en Zoya. Ook brul:
  - Vir my toegang tot oorwinning!
  Die SU-100 werk vir homself en dink nie daaraan om die dop te stop nie.
  Die Duitsers omseil Tula geleidelik. Hulle het baie magte, baie infanterie. En beweeg tenks van verskeie handelsmerke.
  Hier is byvoorbeeld dieselfde "Lev" -2, 'n baie kragtige masjien: dit weeg honderd ton, en die frontale pantser is 300 millimeter gekantel. Dit lyk asof niks breek nie.
  Maar Oleg Rybachenko slaan steeds. Wys sy hoogste klas - 'n sluipskutter.
  En hy slaan homself, en hy slaan ...
  Van die Nazi's vlieg net fragmente weg. Maar hulle wil steeds nie stadiger ry nie.
  Oleg Rybachenko piep:
  - Die toekoms is ons s'n
  Ons is Arende, Jedi!
  En weer staan die seun perde op. En weer die Nazi's op 'n sent.
  En die tenkbemanning van Gerda is reeds in Stalingrad. Hier is sulke aggressiewe gevegte in volle swang.
  Gerda, skiet, skree:
  - My liggaam is yster!
  Charlotte druk die knoppies op die joystick met haar kaal tone en tjirp:
  - So nuttig vir 'n geveg!
  En knipoog vir haar maat.
  Toe lupanula sy weer en breek die vier-en-dertig.
  Toe gee 'n skoot en Christina. Sy het die droogte van die Rooi Leër gebreek en gedreun:
  - Ek is 'n mal meisie! Ek sal almal skeur!
  En toe skiet Magda met haar kaalvoet.
  Meisies van Duitsland vaar oor die algemeen goed. En smeer die vyand.
  . HOOFSTUK 2
  Maar toe word hul motor aan die kant getref. Ek moes stop en herstel.
  Gerda het wispelturig opgemerk:
  Ons mors weer tyd!
  Charlotte vryf die oppervlak van die pantser met haar kaalvoet en snerp:
  Ons sal wraak neem en wen!
  En toe vat sy dit en ontbloot haar tande. En sonstrale van pêreltande uitgestraal.
  Christina vat dit en piep:
  - Vir die Moederland sonder raad!
  En klap ook op die pantser met sy kaal hakskeen!
  Magda het ingestem.
  - En geen nonsens nie!
  Die meisies het besluit om vir eers skaak te speel. 'n Paartjie vir 'n paartjie. En hulle het 'n strategie daar begin bou.
  Die spel is interessant. Maar die meisies het oor elke beweging gestry en koppe gestamp.
  Gerda het met 'n glimlag van tande opgemerk:
  - Ek sal die hoogste aksioma wees!
  En hoe om te lag..
  Ek het my naamgenoot uit Andersen se sprokie verbeel. Hier is sy in die bos deur rowers gevang. Hulle het die koets uitmekaar gehaal, en byna al die klere en duur stewels is by Gerda self afgeneem. So is Gerda weer kaalvoet, en in sak. Dit is hoe sy gelyk het, met haar hande agter haar rug vasgebind.
  Hy stap deur die herfs koue woud. Die kaal sool voel elke stamp, elke knop, elke takkie. Gerda is bang en wil eet.
  Sy het selfs daarin geslaag om in die paleis te herstel. En op die herfsgras is daar ryp, wat herinner aan die koue wat sy onlangs ervaar het.
  Gerda het gelag... Sy het gedink in Andersen se sprokie is daar duidelik nie genoeg geroosterde hakke nie. En dit sal wonderlik wees!
  Die tenk is vinnig herstel. Die skade is klein. Alhoewel die dop van 'n honderd-millimeter kanon die kant getref het. Wat gevaarlik kan wees.
  Charlotte het haar kaal tone op die joystick-knoppies gedruk en gesing:
  - Ek is 'n tenkvernietiger,
  Die hart brand...
  Die geweer is my huis!
  En die dop het nog vier en dertig gebreek. Tot dusver is dit die T-34-85 wat die slagveld oorheers. En swaar voertuie in die Rooi Leër is relatief skaars.
  Maar toe verskyn die IS-3. Hy het 'n swak punt: die onderste deel van die liggaam. Die voorkop het 'n groot hellingshoek. Dit het 'n vorm: snoek snoet. Maar as jy die onderste deel van die voorkop tref, dan sal daar geen genade wees nie.
  Magda het met behulp van kaalvoete 'n kanon op die vyand gerig. En hoe geklap, en die projektiel het gevlieg.
  En die Sowjet-motor het in die ingewande geklim. Die rewolwer is afgeskeur en skulpe het begin bars.
  Gerda het uitgeroep:
  - En jy is 'n pragtige skoonheid!
  Magda gil en skud haar manjifieke borste:
  - Niemand sal my keer nie!
  Charlotte het met selfvertroue bevestig:
  - En niemand wen nie!
  Christina het gepiep in reaksie:
  - Bose wolwe verpletter vyande!
  Gerda grom:
  - Bose wolwe - groet aan die helde!
  Die Nazi's het Tula en die kinders omsingel, saam met vier meisies moet hulle uit die ring breek.
  Die seun, meisie en meisies hardloop na hulself en gooi granate met hul kaal tone.
  En die Nazi's neem skade en kan hulle nie tref nie.
  Oleg het geskiet en gesing:
  - In die naam van die heilige Moederland,
  Moenie ons op ons knieë bring nie!
  Margarita gooi die geskenk van die dood met haar kaalvoet en piep:
  - Geen! Moet nooit sit nie!
  Natasha, skiet en bons, het bygevoeg:
  - Laat moeilikheid nie na ons huis kom nie!
  En ook met 'n kaalvoet, hoe om 'n dodelike granaat te lanseer.
  Verder sal Zoya die fragment ontduik, en ook die verpletterende goed met haar kaal tone laat breek ...
  En brul:
  - Dit sal lekker wees!
  En dan sal Angelica op die vyand skiet. Sny dit in 'n wilde woede af. En weer brul:
  - Ek is 'n mal drinker!
  En 'n granaat sal van 'n kaal hak af vlieg.
  En dan Svetlana, terwyl sy dit neem en dit pynlik slaan.
  Dit is natuurlik meisies - wat die dood vir vyande bring.
  Natasha, wat op die vyand skiet, piep:
  - Niemand sal ons keer nie, selfs die duiwel sal ons nie verslaan nie!
  En vlieg van haar kaal voete af, 'n granaat in 'n boog. En lupanet, ja, dit sal alles verstrooi en boonop ver.
  Meisies is beslis in staat om die geaffekteerde gebied te oorkom. In die suide is gevegte in volle swang in Stalingrad, wat die Rooi Leër hou. 'n Hele kolossale verlies van die Japannese het Khabarovsk ingeneem en na Vladivostok gevorder.
  Wel, daar sal hulle ontmoet word deur diegene wat dit nodig het.
  Anna Vedmakova het 'n nie baie aangename afskeidseremonie met haar getroue vlieënde perd beleef nie. Die vegvliegtuig, wat die inheemse MiG-4 geword het, waarop soveel Duitse vliegtuie afgeskiet is, het eenvoudig uitgebrand tydens die lugaanvalle van die Japannese armada, asook 'n redelike hoeveelheid ander voertuie en skepe. Nadat die aasvoëls van die Land van die Opkomende Son na die stad gepik het, was Vladivostok 'n hartseer gesig. Die begrafnis van die oorledenes is egter beskeie en vinnig genoeg op militêre wyse gehou. Die vlieënier Vedmakova het haar bene verbrand, die meisie se voete was bedek met blase, en daarom het sy kaalvoet geloop en versigtig op haar tone getrap. Die Japannese het nog nie die strooptogte herhaal nie, hulle het hul pogings gekonsentreer om die oprukkende fronte te ondersteun. Vedmakova het die blokkasie omseil, dit is kragtig opgeruim, onder die werkers was daar 'n groot aantal kinders. Maer, kaalvoet, met gesigte wat rooi geword het in die vars lenteson, het hulle stukkende teëls gehark, telegraafpale wat geval het, eenvoudig die strate gevee.
  Die senior oor die seuns in 'n pioniersdas, maar sonder 'n hemp (dit het apart gehang, blykbaar het die seuns hul klere versorg), het na die vlieënier gehardloop.
  - Ons werk teen 'n versnelde pas, kameraad majoor, alles sal binnekort gereed wees! Ons sal die straat skoon vee, dit sal glad wees soos voor die oorlog!
  Vedmakova het geglimlag en vir hom 'n stukkie lekkergoed gegooi:
  - Hier, neem dit! Dit is ons Sowjet-natuurlike sjokolade, nie Amerikaanse gif nie.
  Die seun knipoog vurig.
  - En ons het met 'n nuwe bynaam vir die Amerikaners vorendag gekom! Aangesien hulle nou saam met Hitler en Hirohito is, is hulle nie Yankees nie, maar Pindos!
  Die meisie-majoor buig voor die seun:
  - Hoe het jy gesê wie hulle is?
  Die jong pionier het herhaal:
  - Pindos! So nou sal ons die Yankees afneem wat ons verraai het!
  Vedmakova streel oor die seun se kop, toe gaan haar groot, sterk hand oor die seun se dun, geaarde skouers. Die seuntjie het teruggeglimlag: sy tande was wit, en het sy eelte palm uitgehou. Die majoor het die seun se hand geskud en geantwoord:
  - Ons moet die naam onthou! Maar ons is immers nog nie in oorlog met Amerika nie, so dit is voortydig om met byname vorendag te kom!
  Die seun het geantwoord:
  - Amerikaners is erger as die Japannese en Duitsers, want hulle verkies om by volmag te veg. Maak nie saak hoe wreed die vegters van die Rising Sun Empire is nie, hul dapperheid is aan almal bekend!
  Witcher onderbreek:
  - Ek sal hierdie dapper manne doodmaak! En so gou as moontlik!
  Die nuwe waarnemende garnisoen Krotov het onverwags 'n nie heeltemal logiese bevel geteken en 'n vegvlieënier saam met 'n groep matrose na Khabarovsk gestuur. Die bevel het onmiddellik gevolg, dit was nodig om die offensief van die Japannese eenhede te weerspieël. Vedmakova het natuurlik verwag dat hulle vir haar 'n vegter sou gee, maar ... En die front het geen vrye vliegtuie tot sy beskikking gehad nie, en die versterkings van hul sentrum het nog nie opgedaag nie. Die reis van Vladivostok na Khabarovsk het 'n bietjie tyd geneem en die majoor is letterlik van die spoor af in 'n kokende geveg gegooi.
  Die Japannese het probeer om die goed versterkte stad te omseil en dit te omsingel. Die vegter het skaars tyd gehad om met die masjiengeweer in die sloot te spring voordat die aanval begin het.
  Die heks het vir kaptein Sinitsin, wat langs haar gelê het, gevra:
  - So, die vyand beplan die taktiek van Friedrich, of eerder generaal Nogi, om die vestings te omseil en ons in die agterkant te plaas.
  Die kaptein het geknor.
  - Laat hy probeer om die stert van die Russiese perd te verbrand! Hy sal dus met hoewe geslaan word, wat nie genoeg sal lyk nie!
  Die vlieënier het geskerts:
  - Die perd se hoewe, waarskynlik nie van Krupp-staal nie, maar ons Sowjet-hulle!
  Haar woorde is onderbreek deur die gehuil van skulpe. Hier lê dit in 'n lang gegrawe sloot, rondom Khabarovsk is daar oor die algemeen 'n edele lyn van vestings, die bedreiging van 'n Japannese inval bestaan al meer as 'n jaar. Skulpe bars voor en agter die loopgrawe, daar is baie gebrul van hulle. Oor die algemeen skep die bekende Japannese shimosa baie gedreun en rook. Die vegter lyk sonder vrees, selfs met 'n mate van onverskilligheid. Ontploffings van skulpe gee aanleiding tot vuil fonteine, hier is een van hulle wat die grond laat skud het. Dit beteken dat 'n geweer slaan, met 'n kanonkaliber van 'n goeie driehonderd millimeter. Jy kan die gekreun van die gewondes hoor... Deur die kanonade lyk dit soos ligte dampe wat nie elke oor kan vang nie. Hier is die vlieënier-vegter met grond besprinkel. Die meisie wat nies nie, het egter die stof van haar rooi vlegsels geskud:
  - Dis hoe dit altyd is, as jy lê word jy vuil! En as jy opgestaan het, het jy een of twee oor!
  Die artillerievoorbereiding blyk kort te wees, miskien het die Japannese nie soveel skulpe gehad nie. Die aanval het begin. Verskeie Japannese taco's het vooruit gery. Klein, met 'n effens geronde masjienliggaam. Die mees massiewe tenk van die ryk van die Opkomende Son: Chichiha. Vedmakova het sy eienskappe onthou. Frontale pantser 30 mm, geweer 47 mm, dieselenjin 320 perdekrag. Behalwe vir bestuursverrigting, waarin hierdie masjien nie minderwaardig is as die T-34 nie, dan is dit selfs erger as die Duitse T-3 van die 1943-model. Hy word selfs in die Verre Ooste genoem, nies! Maar terloops, die koningin van die velde is nie 'n tenk nie, maar 'n infanterie. Hier probeer, nader die mynvelde. Soos hulle sê: waar 'n gepantserde trein nie verbykom nie, sal 'n soldaat met 'n geweer kruip.
  Die gewere van die Japannese is van die Duitse Mauser gekopieer. Masjiengewere, afgeskeur van die bekende "Schmeister" uit die Eerste Wêreldoorlog. Oor die algemeen het die smaloogs 'n lus om die beste van die ander kant af te kopieer. Japannese ontwerpers werk sekerlik reeds aan die skepping van 'n baster van die "Panther" en die T-34!
  Daar is nie meer as 'n dosyn Japannese tenks nie, en Sowjet-artillerie is geensins haastig om hulle te ontmoet nie. Die infanterie draf agter hulle aan, in die tradisionele dik lyn. Die soldate van die land van die Opkomende Son is self geklee in 'n uniform wat effens geel afgee, die kleur van die kakie-steppe. Vedmakova kyk na hulle en skat vinnig die aantal aanvallers. Op die oog af is daar vyf of ses duisend van hulle, en daar is 'n maksimum van 'n duisend Russe wat in die loopgrawe sit en hierdie sektor van die front bedek. En die wapens... Die Verre Oosterse weermag is toegerus volgens die oorblywende beginsel, en slegs offisiere het submasjiengewere. Wat is sy tog 'n majoor, egter sonder 'n pos, verminder tot die vlak van 'n gewone.
  Kaptein Mees (nog 'n baie jong ou) het die Witcher gevra.
  - Het jy teen die Duitsers geveg?
  Die meisie het geantwoord:
  - Geen! Ek het hulle gesoen!
  Die kaptein, wat skielik bleek geword het, het opgemerk:
  - Onthou jy jou eerste lyk!
  Vedmakova glimlag en skud haar kop.
  - Ek is 'n vlieënier, en wie ek neergeskiet het, het ek saamgeklop, ek het geen konsep van lyke nie! Terloops, gedurende die hele Groot Patriotiese Oorlog is my vliegtuig nooit neergeskiet nie!
  Die kaptein het ietwat ongemaklik gefluit.
  - Jy is net 'n aas! En hoeveel besmeerde Duitsers het jy!
  Witcher glimlag selfs wyer.
  - Na die vyf-en-twintigste oorhandig die ster van die held! Slegs agt-en-twintig.
  Sinitsin het uitgeroep:
  - Oe! Jy is eenvoudig 'n meester van jou kuns!
  Die meisie antwoord beskeie:
  - Nie nodig om 'n held te maak nie, iemand wat net sy plig eerlik nakom. Nou sal die infanterie nader kom, en ons sal hulle ontmoet.
  Die kaptein het die bout van 'n swaar masjiengeweer wat 'n goeie tien kilogram weeg, geruk. Ek het aan die hond geraak, die lansering is baie styf, die boude met terugslag. Nie heeltemal 'n gerieflike kolos nie, maar dit tref ... Weliswaar, volgens gerugte het die Duitsers reeds 'n kragtiger masjiengeweer, maar wie weet of die Sowjet-ontwerpers met iets beters vorendag sal kom. Sinits kon nie die vraag weerstaan nie:
  - En hoekom het jy so 'n gawe vlieënier na die infanterie oorgeplaas?
  Vedmakova het half skertsend geantwoord en ook die konfyt van haar masjiengeweer geklik:
  - En ek wou net weet hoe dit is om onder vuur te sit! Dit sal gaaf wees!
  - En jy het blykbaar jou stewels verloor, as jy so haastig was om by die voorste linie uit te kom!
  Vedmakova het, in werklikheid, probeer om die blase vinniger te laat sak, kaalvoet. Alhoewel die meeste vroue en kinders in die somer met kaal hakskoene in die oorlog gespog het, is dit nie onder offisiere aanvaar nie, veral in openbare plekke. Maar die Witcher het dit selfs so graag uitgelig. Sy het Sinitsin eenvoudig geantwoord:
  - Om geld te spaar, is die hele kapitalistiese wêreld in werklikheid teen ons. Stewels slyt immers, en dit is die werk van baie mense!
  Die kaptein het ingestem en vurig geknipoog.
  - Jy het baie mooi bene! Kan ek hulle troetel!
  Vedmakova skud haar vinger:
  - Nie nou nie! As jy dan oorleef, sal ek jou warm maak vir die nag.
  Sinicin rol sy oë.
  - Sjoe, jy is vinnig! Gewoonlik breek vroue vir 'n lang tyd!
  Vedmakova wou antwoord, maar 'n ontploffing is gehoor, 'n Japannese tenk wat voor geloop het, het in 'n myn vasgehardloop. Die meisie het gesing:
  - Hitler het in 'n kar gery, die baster is deur 'n myn opgeblaas! Verpletter in fragmente - maar dit is net min nut!
  Nog 'n Japannese tenk het opgeblaas, gestop, sy snuit gedraai en op die Sowjet-loopgrawe losgebrand. "n Derde het hom gevolg. Die Japannese het egter nie gedink om op te hou nie. Die smaloogs het gesnuif: hul masjiengewere het begin werk, op halfsirkelvormige, mobiele torings geplaas.
  Die kaptein het geprewel:
  - Dis wonderlik! Hoe verloop die parade! Hier is die weermag!
  Vedmakova het 'n geweer opgetel, aangesien die afstand na die infanterie toegelaat word, en op 'n Japannese offisier geskiet. Die smaloog het geval en die geweer met soveel krag weggegooi dat dit met die bajonet in die springgras vroetel. Die ander Japannese het voortgegaan om te hardloop, hul liggame net effens gekantel, en glo op hierdie manier gehoop om 'n nederlaag te vermy, of eerder die waarskynlikheid daarvan te verminder. Vedmakova het onthou dat dit is hoe soldate in die Quantude-weermag opgelei word, wie nie tyd het om betyds te buk nie, word met 'n bamboesstok op die kop geslaan. Dit lyk vir die koning-vader, Herodes was goed bewoë! Dit hy egter oor Nikolaas II. Nou veg hulle weer teen Japan, en nie op een nie, maar op verskeie fronte. Dit het egter ook sy voordele. Die meisie het gesing:
  Kom - die Wehrmacht word in die as verslaan,
  Napoleon het onoorwinlik verslaan!
  Die vyand sal nie die Sowjet-vlag kan vertrap nie,
  Wanneer die mense en die party verenig is!
  Een vir een het die verwoeste Japannese tenks gaan staan, maar die infanterie, gevul met bajonette, het selfs vinniger begin hardloop. Die posisies van die Sowjet-troepe het met flitse gevul, gewere het geklap, soms afgewissel met outomatiese sarsies. Sy het losgebrand en Vedmakova. Die Japannese, terwyl hulle besig was om te herlaai, het uit gewere geskiet. Hulle het boonop uit hul longe geskree:
  - Banzai! Rus gee op!
  Die koeëls het hul karkasse soos 'n ramstok in dummies deurboor. Beenstof, gemeng met bloed, het neergeval. Die meeste van die koeëls, soos in die geveg gebeur, het egter verbygegaan. Die Japannese het die mynveld oorgesteek, die klein soldate te lig vir hul hardloop om die geskenke wat vir die tenks voorberei is, te laat ontplof.
  Vedmakova het die wrede terugslag van die masjiengeweer op haar skouer gevoel, terwyl die vegters van die land van die Opkomende Son na ware monsters gelyk het. Hul histeriese krete het al hoe sterker geword, hul geel, nare gesigte blink van sweet. Vedmakova probeer om soveel as moontlik vyandelike soldate op 'n slag af te neem. Die meisie is so warm soos altyd, en skiet op 'n geneste manier. Een clip het opgeraak, 'n ander ingesit. Die magasyn is te groot, rond, dit is nie maklik om dit in die kamer in te wig nie. En weer die vuur, die Japs vlieg onderstebo.
  Vedmakova het die tweede ammunisievrag geskiet, sonder ammunisie gelaat. En granate wol al by die oprukkende smaloog. Hulle antwoord met gooie, nou is daar baie meer gille van kreun, en Sowjet-soldate val. Die skerf het 'n klein haartjie op die Heks se kop afgesny. Die meisie se senuwees faal, en sy spring op en skree bo-op haar longe:
  - Vir moederland vir Stalin!
  Volgende haar skree die res van die vegters, spring uit skuiling en skud hul bajonette. Sowjet-soldate vlug om die Japannese te ontmoet en besig met bajonetgevegte.
  Vedmakova sny die buik van die naaste "samoerai" met 'n vinnige hou. Hy gil en probeer antwoord en sak inmekaar soos 'n geslagte vark. Die meisie roep gelukkig uit:
  - Russiese sokker: Rusland - Japan, twee-nul!
  En sowaar, 'n ander Japanner het geval met sy keel wat met 'n bajonetmes gesny is. Wel, die derde vegtervlieënier het hom in die lies geskop. Die smaloog het uitgestrek, en die meisie, wat deur traagheid beweeg het, het die punt in die teëstander se oog gesteek!
  - Kry die Japannese! Hoekom by die hekwagte staan!
  Die vergeldingsstaking van die bajonet het die majoor se tuniek oopgeskeur, bloed het uitgekom, maar dit het nie net die meisie in die verleentheid gestel nie, maar het ook bykomende woede gegee.
  - Hirohito se dood! - Die meisie het geblaf, haar skeen het in die smaloog-tempel vasgery, en die meisie het so vinnig beweeg, asof sy skroewe was, die nuutste vegter.
  Die Japannese het teruggetrek, en selfs teruggedeins, en die geïnspireerde meisie het tot die aanval gegaan, haar masjiengeweer het soos 'n knuppel in die hande van 'n reus gedraai. Hier volg 'n harde hou met 'n boud op die agterkop, te ywerige offisier. Anna haal asem.
  - Hier is 'n shahen-hash!
  Maar oor die algemeen het die Russe swaar gekry. Aan die kant van die smaloog, 'n vyfvoudige voordeel, en die vlak van fisieke fiksheid van die Japannese is nie sleg nie, en ver van die beste soldate van die USSR veg teen hulle. Natuurlik, tydens so 'n moeilike oorlog, is dienspligtiges van die derde kategorie na die Verre Ooste gestuur, met die ergste data, of vegters wat ernstig beseer is in die stryd met die Nazi's. Die soldate het geval, soms is 'n dosyn bajonette in een Rus gedruk, hulle het letterlik gesamentlik gebloei, maar hulle het soos helde geveg, en niemand het om genade gevra nie.
  Sinitsin het 'n Japannese offisier met 'n bajonet deurboor, maar hy het self 'n punt in die sy gekry. Die jong man het die aanvallende Japannese met 'n hou van die boud in die bors platgeslaan, maar die bloed het te oorvloedig van die kant af gevloei. En vier samoerai het dadelik op die ou afgestorm.
  Die dapper Vedmakova het tot die redding gehaas, die beampte met 'n bajonet op die skouerblad gesteek en nog 'n Jap met 'n skop onder die knie neergeslaan.
  - Hou vas Petruha! sy het gese.
  Hy het dadelik twee bajonette wat op die bors gerig was weerkaats en geantwoord:
  - Ek is nie Peter nie, maar Arkady!
  Die meisie wat nog 'n Japannese platgeslaan het, het gegrom:
  - In oorlog is elke naam soos die klik van 'n skuins hamer, jy moet dit nie sonder 'n skoot haak nie!
  Arkady tree effens terug en 'n genadelose bajonet skeur sy wang oop. Die jong man kerm, van ondraaglike pyn:
  - Moeder van God!
  Vedmakova het beswaar gemaak:
  - Miskien is ek 'n ma, maar nie God s'n nie! Oor die algemeen is daar geen God nie, en was dit nooit!
  Arkady stap terug na Anna en prewel onduidelik:
  - En wat wag vir ons na die dood nie-bestaan?
  Die meisie het haar kop negatief geskud.
  - Geen! Kommunistiese wetenskap sal die dooies opwek! En die eerstes na 'n nuwe lewe sal teruggegee word aan diegene wat in die gevegte vir hul vaderland geval het.
  Sinicin skud sy kop.
  - God seën!
  Vedmakova het nog 'n Japannees neergelê en geskreeu:
  - Daar is geen god nie! As hy is, dan moet ons erken dat die beweerde skepper van die heelal 'n sadis is! En hy hou daarvan om die skepping te martel!
  Op daardie oomblik is Arkady se bobeen oopgeskeur met 'n bajonet, en om nie te val nie, het hy op die rooiharige vegter geleun:
  - En ek het pyn! Eenvoudig ondenkbaar!
  Die vyf-sesvoudige meerderwaardigheid van die soldate van die opkomende son het 'n effek gehad. Vyftig samoerai het teen hulle afgestorm en hul bajonette soos 'n leër ystervarke geswaai. Arkady het 'n paar houe met 'n bajonet in die maag gekry, en toe is sy oog uitgesteek. Toe die jong man val, het hulle hom twintig keer ingespuit, wat hom gedwing het om vir altyd te kalmeer. Dit is interessant wat sy siel gevoel het toe hy wegvlieg: verrassing of vrees, of dalk ongelooflike verligting nadat hy die kerker van die liggaam verlaat het.
  Die Witcher was asof betower. Natuurlik het haar tuniek stukkend geval, met bajonette gesny. Die vegter het geblyk heeltemal naak te wees, bedek met baie skrape, maar die samoerai kon haar nie 'n enkele ernstige besering toedien nie! Sy het baklei en haar kaal borste met bloedrooi tepels het geskud soos boeie in 'n see. En kaal enkels flits. Die meisie was werklik die verpersoonliking van dierlike en erotiese krag. Haar kaal voetsole het rooi geword van bloed, waaruit daar 'n assosiasie was met die groot godin van vernietiging en boosheid: Kali! Byna alle Sowjet-soldate is reeds gesteek, die stryd is verby, maar net in haar sprankelende skoonheid van Aphrodite, slaan dit van tyd tot tyd onbeskof en smaloog.
  Die Japannese Generaal Nugi het met verbasing na hierdie wonderwerk gekyk. Toe flits 'n gedagte deur sy kop. Daar is 'n bevel gegee in 'n dun stem, van 'n ondervoede muskiet:
  Gooi 'n net oor haar, neem haar lewendig!
  Die spaarsamige Japannese het ook nette gehad. Skielik moet jy een van die Russe lewendig neem. En die web is perfek daarvoor. Onmiddellik het 'n dosyn vangers boeie op die meisie gegooi
  Vedmakova het teruggeveg so goed sy kon, sy het met alle mag probeer om haarself te bevry. Maar alles tevergeefs het die pligsgetroue Japannese die net gemaak op die basis dat dit 'n olifant sou weerstaan. Die meisie is deeglik ingewikkel en in haar arms gesleep. Te oordeel aan alles is taktiese sukses behaal, veral omdat hierdie rigting nie deur artillerie of masjiengewere gedek is nie.
  Die meisie onthou die gladgeskeerde gesig van Arkady, wat op haar verlief geraak het, en haar frase:
  - In oorlog is elke naam soos die klik van 'n skuins hamer, jy moet dit nie sonder 'n skoot haak nie!
  'n Ontstellende en nare gedagte het ontstaan, het sy dit nie glad gemaak nie! Dit gebeur immers dikwels, het net verlief geraak op 'n persoon en hy het gesterf!
  Die Japannese het blykbaar swak bedekte loopgrawe op hierdie plek beset en voortgegaan om die posisies van die Sowjet-troepe rondom Khabarovsk te omseil. En haar Vedmakova word gevange geneem, en alhoewel hulle nie reeds gevat word nie, is hulle in 'n bevlekte pantserkar gelaai om jou na agter te neem. Die masjien is antediluviaans, waarskynlik van die Eerste Wêreldoorlog, so onmerkbaar het hy agter die infanterie gemaal. Die spoed is sowat 12 kilometer per uur. Brr! Die heel eerste tenk ter wêreld Prokhorov se terreinvoertuig het nie minder geweeg nie, maar het 'n spoed van 40 kilometer per uur op die snelweg en 25 op die pad gehad. Wat, aan die een kant, die USSR die hele Europa aanval, aan die ander kant, 'n beduidende deel van Asië. Die meisie het op haar sy gedraai, blykbaar was daar 'n dreigement om haar terug te lê. Hoe donker dit is in hierdie deel van die pantserkar, dit huisves blykbaar die valskermsoldate-afdeling, of die vervoer van soldate. Dit sal natuurlik lekker wees om te ontsnap, eers ontslae te raak van die stokke en sterk toue. En hoe om dit te doen? Die meisie het natuurlik vaardighede, alhoewel sy sal moet peuter, terselfdertyd die boeie aftrek en die ketting knip waaraan sy aan die been vasgemaak is. Maar hier kan toue ook redelik goed pas. Die werk is vervelig, maar as hulle haar na die gebied van Manchuria neem, sal sy tyd hê. Die meisie het die toue van haar nat vel verwyder, die ketting gesaag en terselfdertyd gedink. Hmm, teen Sowjet-Rusland was daar 'n ernstige koalisie: En die ernstigste monster is Duitsland. "n Land met gevorderde tegnologie en sterk troepe. Sy het byvoorbeeld gehoor van die nuwe ME-309-vegvliegtuig. Dit lyk of hulle reeds vlieg. Sy het nie presiese data oor wapens nie, maar volgens gerugte het hierdie vliegtuig soveel as sewe! Vuurpunte. Dit is 'n baie ernstige bewapening, as in ag geneem word dat die Yak=9 net twee van hulle het, en daar is geen masjien op Sowjet-vegvliegtuie wat meer as drie punte gehad het nie. Probeer om hierdie monsters te verslaan! Wel, die Fokken-Wulf is 'n baie ernstige masjien, beter as Sowjetvliegtuie in bewapening, en selfs in staat om byna twee ton bomme te dra. Reeds aan die einde van 1942 was hy gewapen met twee 20 mm-kanonne en 4 13 mm-masjiengewere. Maar dit blyk dat 'n nuwe soort veg-aanvalvliegtuie en bomwerper reeds verskyn het met twee 30 mm en vier 20 mm kanonne. Dit was reeds 'n monster, 'n monster vir alle monsters! En volgens gerugte is 'n vegvliegtuig met agt 30 mm-gewere reeds in produksie gestel! Probeer om so 'n ghoul te oorkom! Hoe wil Sowjet-ontwerpers hierop antwoord? Vedmakova het gehoor dat werk aan die Yak-3 aan die gang is. Sy is van dié kurator van die departement van Beria vertel. Dit blyk dat die hoofhoogtepunt van die vliegtuig die laer gewig van die struktuur sal wees, sonder bykomende enjins en wapens. Manoeuvreerbaarheid is beslis goed, maar ek wil graag 'n toename in bewapening hê! Inderdaad, in boks is 'n ligte atleet in veergewig natuurlik meer manoeuvreerbaar as 'n swaargewig, maar hy sal in elk geval byna seker vir hom verloor. Dit is nie verniet dat daar gewigskategorieë is nie, en onder professionele boksers word slaankrag die meeste waardeer. Dit is nodig om die bewapening van Sowjet-vliegtuie te versterk, en eers dan sal die Wehrmacht ... op gelyke voet geslaan word? Vanaf die tweede helfte van 1942 het die lugmeerderwaardigheid van die Luftwaffe begin verdamp, selfs teen Maart 1943 het die USSR 'n voordeel gehad, maar ... Die Geallieerde verraad het die magsbalans verander. Sjoe, Hitler is op 13 Maart vermoor, en nou is dit eers einde April, maar hoe ernstig het die magsbalans verander. So vinnig, van 'n strategies wenposisie na 'n strategies byna-verloor een. Amper omdat daar nog hoop is dat Duitsland sal kan verslaan voordat sy 'n strategiese en tegnologiese voorsprong bo die USSR behaal. Die Geallieerdes kan veral in groot hoeveelhede vliegtuie aan die Nazi's verskaf, maar die Duitse vlieëniers sal tyd nodig hê om te leer hoe om hulle te vlieg. Tog is daar 'n verskil in tegnologie, instrumentpanele. Tenks benodig ook opgeleide spanne, daarby is die Chevron se bestuursverrigting in die Russiese winter nie besonder goed nie. Die M-18 outomatiese geweer ... Nie 'n slegte ding nie, maar in terme van vuurtempo is dit minderwaardig as die beste Sowjet-modelle, maar oortref in akkuraatheid! Kortom, probleem op probleem! Daar is ook die werklik bekende "Churchills" met kragtige wapenrusting, en goeie bestuursverrigting ... Dit blyk natuurlik dat hulle ook sal moet veg. En hoe langer die oorlog duur, hoe meer toerusting sal die Nazi's ontvang. Die gevolgtrekking is dus eenvoudig, dit is nodig om Duitsland in die somer 'n verpletterende nederlaag toe te dien. Wat Japan betref, is dit die beste om jouself te beperk tot aktiewe verdediging en teenaanvalle te loods deur kwalitatiewe meerderwaardigheid in tenks te gebruik. Maar weereens, spaar krag tot die maksimum. Raak nie betrokke by uitgerekte gevegte nie, en bou verdediging op vooraf voorbereide lyne. Daar is nog 'n kans om die Rooi Leër van China te gebruik, maar die Chiang Kashi-regime het met alle mag daarop geval. So vir eers kan jy op jou eie krag staatmaak. Wanneer om te kom? Die beste van alles aan die einde van Mei, wanneer die paaie uiteindelik opdroog, en aanvulling in die troepe opdaag. Vedmakova sou self haar eerste slag in die Oryol-rigting gelewer het, en toe in die Kharkov-streek, om die Duitsers van die industriële Donbass te verdryf, en dan met 'n gedwonge optog, deur die Oekraïne, die Dnjepr oor te steek en verder. na Roemenië. Dit is egter moontlik om na die noorde te draai om Belarus te bevry, en na die agterkant van die sentrale groep te gaan. Die idee as geheel is goed, hoewel daar nadele is, is die offensief in die Oryol-rigting die voor die hand liggendste en die Nazi's sal dit daar wag. Daar sal by die vestings ingebreek moet word.
  . HOOFSTUK #3
  Hier sal gewere en Katjoesjas natuurlik handig te pas kom. Laasgenoemde sisteem lewer 'n sterk, veral morele, effek. In elk geval, jy het baie gewere en "Katyushas" nodig om skulpe na die vyand se verdediging te gooi. Oor die algemeen het die ervaring van die Eerste Wêreldoorlog getoon dat dit makliker was om te verdedig as om aan te val, en as Kaiser Duitsland nie sy magte met die lente-offensief van 1918 uitgeput het nie, kan die oorlog nog etlike jare duur. Maar die Tweede Wêreldoorlog het die voordeel van aanvallende taktiek bo verdedigendes bewys. Byvoorbeeld, die vinnige nederlaag van Pole, en veral die treffende magtige Westerse koalisie van bondgenote. Die Nazi's het die superieure magte binne 'n maand en 'n half verslaan en bloot die onneembare Maginot-lyn omseil. Gevegte in Afrika, waar die oormag van Italië eers deur 'n beslissende slag van die Britte geslaan is. En toe verslaan Rommel die veel sterker Britse troepe in 'n vinnige offensief. Maar natuurlik, die mees treffende voorbeeld van die USSR, in 1941, was die groot ramp van die magtige leër. En vergeldende offensiewe operasies, wat Duitse eenhede uitslaan. Die belangrikste ding is dus om onsself te slaan sonder om te wag vir die druk van nuwe Duitse tenks. 'n Langdurige uitputtingsoorlog word byna futiel, tensy Sowjet-wetenskaplikes natuurlik 'n wonderwapen skep! Laasgenoemde is in beginsel moontlik, sy het byvoorbeeld gehoor dat dit teoreties moontlik is om 'n bom te skep wat 'n stad kan vernietig. Boonop sal so 'n bom drie tot vier ton weeg. Dit lyk soos 'n sprokie, maar ... Ons is gebore om 'n sprokie waar te maak.
  'n Selfs meer aantreklike pad is die laserwapen wat in Ingenieur Garin se Hyperboloid beskryf word. So iets is redelik in staat om 'n hele leër van tenks, vliegtuie, skepe te vernietig. Natuurlik, skep so 'n wapen, en nie net die Derde Ryk nie, maar ook verraaiers van die Pindos, die hele kapitalistiese wêreld sal eindig. En die helder vaandel van kommunisme sal oor die planeet skyn. Maar om een of ander rede is so 'n wapen nie geskep nie. Spieëls is nie die beste manier om verbrandingsenergie in 'n enkele stroom te versamel nie. Ja, en energie, om die skepe te sny, het jy baie meer nodig. Alhoewel ... as dit gekonsentreer is tot die fynheid van 'n mikron, dan is dit heel moontlik om beide vliegtuie en slagskepe te sny. 'n Wonderwapen wat sal help om die USSR te red. En hier is die laser effek, in 'n ander vorm. Uiteindelik het die ketting meegegee en dit is amper vry, en die stukke tou lê rond.
  Vedmakova het gesê:
  - Geduld en werk, as jy saam met jou is, is jy nie 'n lyk nie!
  Die meisie staan op, tik haar kaalvoet op die vloer. Geen reaksie nie. Sy klop harder. In reaksie was daar 'n vloekwoord in Japannees en geen reaksie nie. Toe sing Vedmakova vererg. En sy sing bo-op haar stem, soos 'n primadonna by 'n herdenkingpartytjie:
  Die hordes van die Wehrmacht woed woes,
  Die gedreun van kanonne en die geluid van swaarde!
  Rook styg tot 'n maand
  Strale van vervorming uit die hemel!
  
  In die eeue van ewigheid sal die vaderland beroemd wees,
  Ek sal my vlees vir Rusland gee!
  Ek is lief vir jou Rus-skoonheid,
  Die Here van alle konings is met ons!
  
  O, julle krullerige bossies van die land,
  Die gelui van goue aspe ritsel!
  Ortodokse valk broers,
  God het die weermag tot prestasies geïnspireer!
  
  Op dae koud of warm
  Miskien bring dit met 'n wolk waas!
  Ons is fascistiese varke soos besems,
  Om die vuilheid van jou gesig af te skud!
  
  Ons party is reg
  Veg vir die Sowjet-volk!
  Ons sing 'n dapper lied
  Gedink soos 'n arend aangestorm!
  
  Stalin is wys - die ideaal van die heerser,
  Ons word in 'n gedugte sterflike stryd gelei!
  Die vaandel van die Moederland is die stamper van die wenner,
  Klaar om met Pallas-lot te stry!
  
  Die dade van Lenin sal ewig wees,
  Ons sal heilige kommunisme bou!
  Glo die leer van die mens,
  Fascisme sal in die afgrond van duisternis verpletter!
  
  Die hele planeet is soos 'n vrye voël,
  Kom ons vlieg na die verre sterre, na die wêrelde!
  Iets helder en edel
  Ons sal skep as beeldhouers!
  
  En Rusland onder die rooi vaandel,
  Soos die hemelse Eden sal blom!
  Die geval van Lenin, die wil van Stalin,
  Lei ons vorentoe na uitnemendheid!
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova, sowel as vier legendariese meisies, het uit Tula gekom en Moskou bereik.
  Nou was die situasie van die hoofstad die moeilikste. Die Duitsers was reeds besig om haar omsingeling te beëindig, en daar was 'n gang, dertig of veertig kilometer lank, wat elke dag nouer en nouer geword het.
  Ses krygers het verdedigingsposisies aan die buitewyke van Moskou ingeneem. Daar was 'n hewige aanranding.
  Oleg Rybachenko het gevuur en vir homself neurie:
  - Die toekoms is ons s'n!
  En die seun gooi 'n granaat met sy kaalvoet en gaan voort:
  - En ons sal wonderlik wees!
  Margarita Korshunova skiet en skree:
  - En ek sal die coolste van almal word!
  En met sy kaalvoet sal hy 'n dodelike granaat gooi.
  En gooi teenstanders in verskillende rigtings.
  En dan, reeds in die geveg, Natasha, wat die Duitsers met 'n masjiengeweer sal afmaai en met haar kaalvoet 'n doodsgeskenk sal gooi.
  Dit is so 'n vrou...
  In die een-en-veertigste jaar het Natasha van die Brest-vesting weggevloei. Oos gegaan. Nuwe skoene vryf vinnig oor haar voete, en die meisie het dit uitgetrek en kaalvoet geloop.
  Daar was niks vir 'n paar uur nie, en toe begin die kaal sole jeuk. Na 'n paar uur was hulle aan die brand en het reeds van pyn ontplof.
  Natasha, synde 'n Moskoviet, was nie gewoond daaraan om kaalvoet te loop nie. En natuurlik elke nou en dan in die stroom gedompel.
  Ja, dit het geblyk marteling vir haar bene te wees. Maar die jong meisie het vinnig daaraan gewoond geraak.
  Dan loop sy gedurig kaalvoet, selfs in die sneeu, en trek haar skoene net in erge ryp aan.
  Nou veg Natasha soos 'n legendariese godin.
  En hier gooi Zoya 'n granaat met haar kaalvoet, en brul:
  - Dit is oor die algemeen 'n super datum!
  En sal 'n goed gemikte beurt gee.
  En die Duitsers en hul huursoldate val.
  En dan lei Angelica die vuur ... En sy skiet ook so wild akkuraat.
  En 'n granaat storm ook van haar kaal been af.
  En verstrooi huursoldate.
  Verder skiet Svetlana. En haar kaalvoet gooi so uit dat niemand dit kan weerstaan nie.
  En verstrooi teenstanders baie ver.
  En dit skiet homself, en verpletter vyande met 'n plofbare golf.
  Dit is die meisies wat in die USSR gebore is!
  Oleg Rybachenko voer merkvuur op vyandelike infanterie uit, gooi granate outomaties met kinders se voete. En terselfdertyd skryf die seun vir homself.
  Vitali Klitschko, wat gekonfronteer is met 'n konflik met die nuwe president van Oekraïne Zelensky, het besluit om uit te tree as burgemeester van Kiev. Om die waarheid te sê, hoekom koppig wees en aan die posisie vashou. Dit is beter om die probleem self op te los.
  En nadat hy die pos van burgemeester verlaat het, het Vitali Klitschko sy loopbaan hervat. En dadelik roep 'n sensasie vir Weider. Sonder enige tussengevegte! En dit ná meer as agt jaar se onderbreking.
  Weider stem natuurlik saam. Uitdaging aanvaar!
  En die oomblik van waarheid kom. Aan die een kant is die meervoudige wêreldkampioen vir meer as twaalf jaar nog nooit geklop nie. En aan die ander kant, die nege-en-veertig-jarige voormalige burgemeester van Kiev. "n Man wat Hopins se rekord kan breek, maar wie se fiksheid hoogs twyfelagtig is.
  Trouens, baie het gedink dat na so 'n lang pouse, om direk na Weider te gaan, selfmoord was.
  Maar Vitali Klitschko is soos Rocky Balboa. Besluit om teen die sterkste swaargewigpons te gaan. Denotay Wider is 'n bokser wat al sy teenstanders verloor het. Absoluut almal - insluitend Tyson Fury!
  So wat as Vitali Klitschko 'n kans het?
  Maar Vitali Klitschko het voortdurend opgelei, in vorm gehou, op 'n fiets gaan werk. En natuurlik was hy fisies nie so erg nie. En buitendien het hy 'n staalken gehad.
  Wel, wat sal Vitali Klitschko die geveg aanvaar, al is hy nie die gunsteling nie.
  Oleg Rybachenko het die knip van die masjiengeweer verander. Beweerde gevegte met boksers is opwindend.
  Inderdaad, hoekom keer Vitali Klitschko nie terug na die ring en probeer om Hopins se rekord te klop nie?
  Dit sal 'n baie sterk idee wees.
  Die terminator-seun het 'n beurt gegee en nog 'n paar dosyn fasciste afgemaai.
  Toe lag die seun en wys sy tong en sê:
  - Ek het 'n man wat super is!
  Margarita gooi twee suurlemoene wat met haar kaalvoet aanmekaar vasgebind was en piep:
  - Jy is cooler as enige persoon!
  Oleg, gaan voort om te skiet, redeneer ...
  Vitali Klitschko op nege-en-veertig sou regtig Hopins se rekord breek. Hy het selfs op 'n perskonferensie onthou: "Ek het gesê ek gaan nie Foreman se rekord klop nie, maar ek het niks oor Hopins gesê nie! So ek sal dit vat en sy rekord klop!"
  As 'n beduidende deel van die publiek egter min of meer geglo het dat Hopins op die ouderdom van agt-en-veertig die titel van wêreldkampioen kon wen, maar daar was baie minder geloof in Vitali Klitschko op nege-en-veertig. Insluitend weens die feit dat sy opponent reeds baie sterk is.
  Daar was nog nooit so 'n puncher in die geskiedenis van swaargewig nie. Wyder is weliswaar nie meer jonk nie, maar al vyf en dertig jaar is nie nege en veertig nie.
  Vitali Klitschko verloor egter duidelik nie optimisme nie. Oefen hard, kom in vorm. En ek is baie bly dat ek die roetine van die voorsitter van die burgemeester van Kiev afgegooi het.
  Om die waarheid te sê, dit is nie 'n groot geluk om die burgemeester in die Oekraïne te wees, waar daar soveel probleme is nie.
  Maar vir die stryd met Uyader is Vitali Klitschko baie goeie geld aangebied. So ek het in elk geval nie met my beursie verloor nie. Die naam Vitali Klitschko is bekend.
  Bose tonge het selfs gesê dat Wyder een keer sou slaan, en Vitali Klitschko self sou gaan lê. En dan sal hy geld ontvang, en sal memoires, of wetenskapfiksie skryf.
  Of dalk in 'n fliek.
  Terloops, Wladimir Klitschko wou ook boks. Net slinkse Vladimir het 'n swakker teenstander uit die gewone wêreldkampioen gekies. Maar in elk geval, wat mens ook al mag sê, hy is 'n kampioen en dis gaaf!
  Maar Denotay Wyder, wat mens ook al mag sê, is steeds die beste van die beste!
  Maar Vitaly oefen met 'n waansin. Hy is soos 'n jong man wat homself die maksimum las gee. En hy het verskeie sparringsessies gehad, wat uitstekende vorm en goeie uithouvermoë getoon het. Nee, Vitaly is gereed. En nie sommer so nie, hy betree die ring.
  En inderdaad, toe die dag van oordeel aanbreek, en die grootste ponser Wyder, die beste swaargewig in hierdie opsig, en Vitaly bymekaar gekom het. Die voormalige burgemeester van Kiev, wat almal reeds van sy boksloopbaan afgeskryf het. Maar nou het twee legendariese persoonlikhede bymekaar gekom.
  Vitaly, wat in 1999 vir die heel eerste keer wêreldkampioen geword het. Dink net hoe lank gelede dit was en meer as twintig jaar het verloop sedert hierdie gebeurtenis.
  En Wyder het sy titel al baie lank gehou. En ook naby aan breek, Holmes se rekord wat die titel die langste gehou het sedert die gordels verdeel is.
  En natuurlik, as Weider vir iemand bang is, is dit nie Vitaly se oupa nie. Trouens, nie almal kan 'n Hawkins wees nie. En Hawkins se mededingers is nie so kragtig soos Weider nie!
  Maar Vitaly, as 'n aanspraakmaker, betree die ring. Sy lyf is steeds pragtig en gespierd, hoewel sy hare reeds gryserig is. Oupa Vitaly, soos hy met respek genoem word, of met bespotting. Maar die verligting van die spiere is soos dié van 'n jong een.
  Vitaly het gesê dat hy gereed is. En nie eers hy nie, die tariewe het 'n bietjie gestyg.
  Weider is ook maer, gebeitel en dunner in bene en weeg minder.
  Ondanks die feit dat hy 'n formidabele ponser is, het hy 'n paar verdedigingsprobleme en is hy nie altyd goed op sy voete nie. Maar daar is reeds baie gevegservaring. Volgens die aantal gevegte het hy Vitaly reeds ingehaal. En tot dusver is hy nie verslaan nie.
  Vitali Klitschko het egter sy twee gevegte net weens beserings en snye verloor. En jy kan ook sê dit is nie geslaan nie.
  Maar meer as agt jaar se hiatus, en amper vyftig jaar oud. As Vitaly jonk was, sou hy natuurlik "n kans gehad het. Maar kan hy Hopins se rekord klop? David Hay, reeds op vyf-en-dertig jaar oud, het 'n nulbokser geword.
  Maar daar word baie gepraat en net die ring sal wys. Sal Vitali Klitschko Hopins se rekord klop, of sal hy op 'n draagbaar weggevoer word, soos Wyder belowe het.
  Hier kom hy in 'n kraaimasker uit. Lang, baie droog, selfs maer soos Koschei.
  "n Paar boksers het vir hom ernstige probleme in die ring geskep. Dit is die Kubaanse Ostrix wat op punte voorgeloop het en die uitklophou geklop het, en Tyson Fury, wat ook op punte voorgeloop het en daarin geslaag het om die stryd gelykop te bring. So die grootste ponser in die wêreld kan misluk.
  Maar die kans is amper een uit tien in Wyder se guns. Nietemin is Vitaly se ouderdom en "n groot deurbraak in sy loopbaan te groot. Selfs sy broer Vladimir het aangeraai om op te warm met 'n paar sterk middelboere. Inderdaad, in Duitsland kon Vitali Klitschko meer geld kry in 'n tweestryd met 'n middelmatige bokser, bloot vanweë sy groot naam.
  Vitaly is immers oor die hele wêreld bekend, nie net as 'n bokser nie, maar ook as 'n politikus, en die burgemeester van die hoofstad, en die held van die Maidan.
  Nee, in elk geval, Vitali Klitschko moes gedink het of dit die moeite werd was om te haas en teen so 'n berg te stoot.
  Maar die keuse is gemaak: Vitali Klitschko soek nie maklike maniere nie!
  Die geveg is in Amerika. Die volksliedere van die VSA en Oekraïne word gespeel. Dienslyste word aangekondig. En uiteindelik klink die sein vir geveg.
  Baie wil skouspel en bloed sien.
  Weider het versigtig begin, hoewel hy dalk nie reg is nie. En skielik is Vitaly verroes. Klitschko Sr. is ook nie haastig nie. Maar jy kan dadelik sien dat hy lig op sy voete is, maer, gespierd en goed gebalanseerd. In elk geval, wat baie verwag het: hulle sê dit sal dadelik dryf, het nie gebeur nie.
  Met selfvertroue het Klitschko met 'n steek gewerk, 'n bietjie hoër as gewoonlik gehou, blokke gesit.
  Die eerste twee rondtes het glad verloop. En toe het Wyder, soos verwag, die pas baie opgetel. Hy het meer aktief geraak om aan te val en aan te val. Maar Vitaly het nie sy kop verloor nie. Het die slag geblokkeer, met 'n linkersteek teëgekom. En skielik, tydens 'n skerp seekat, het hy sy regterhand op die lyf geslaan. Weider het verdubbel van pyn.
  Vitaly het 'n tweetjie gehou, en vir die tweede keer in sy loopbaan was die wêreldkampioen en die beste puncher van alle tye op die vloer.
  Vitaly het geglimlag... En die gehoor het gebrul van verrukking. Dit was nie van die ou man Vitaly verwag nie. Sjoe! En dit lyk tog gou vyftig jaar! En so steeds beweeg en klop! Dit moet bekend wees!
  Weider het opgestaan, maar begin terugdeins. Vitaly het hom stadig begin steek met sy steek. En weer twee. En weer slaan. Die ponser stap terug.
  Met moeite, maar Wyder het tot die einde van die rondte deurgedring. Toe, in die volgende een, het Vitaly as die eerste nommer gewerk. Maar niks, alles het volgens plan verloop. Vir verskeie rondtes het Wyder teruggedeins en hulpeloos gelyk. Maar in die negende ronde het dit weer ontplof. En begin om te gooi slaan vorentoe gegaan. En weer die twee gemis en geval. Tweede afslaan.
  Vitaly glimlag. Gaan vorentoe. Weider is onvas op sy voete. Hy slaan weer die twee oor en vind nie 'n teenmiddel nie. En van die volgende slag val.
  Hy staan met moeite op, en die skeidsregter stop die geveg!
  Oorwinning! Vitali Klitschko, nou wêreldkampioen! En weer sy gordel! Dit is weliswaar nog nie absoluut nie, maar reeds te perd!
  Hopins se rekord gebreek, en natuurlik vir Foreman se swaargewigte, vir die vierde keer wêreldkampioen geword, gelykstaande aan Holyfield.
  Wyder skree natuurlik dat die geveg te gou gestaak is en eis 'n herkansing.
  Vitaly sê die besluit om sy loopbaan voort te sit of nog "n paar gevegte te voer, sal later geneem word. Maar almal sê vir hom dat hy baie goed is, selfs beter as in sy jeug, en dat hy moet voortgaan.
  Veral omdat daar niks is om te doen nie. Daar is nog 'n burgemeester in Kiev, die verkiesings vir die Rada en die president is nog ver weg, hoekom veg nie daar nie?
  Vir die volgende drie gevegte word Vitaly soveel as honderd miljoen dollar aangebied, plus nog 'n persentasie van die uitsendings.
  Natuurlik is die boerpot groot, en die voormalige burgemeester van Kiev sê wat hy dink.
  Trouens, hy het gewys dat hy nog tot baie in staat is. So hoekom begrawe talent in die grond? En die belangrikste, daar is in elk geval niks meer om te doen nie!
  Miskien probeer om al die gordels te kombineer? Dit sal so wonderlik wees!
  Vitaly aanvaar die aanbod en teken 'n kontrak vir nog drie gevegte.
  En sy volgende teenstander... Wel, natuurlik Tyson Fury! Nog nooit geklop nie, groot swaargewig. Hy is weliswaar deur Uydar en iemand kleiner platgeslaan. En die belangrikste, die oortreder van sy jonger broer. Wel, hoe kan jy nie hiermee baklei nie?
  Natuurlik, 'n nuwe geveg, en 'n wonderlike fooi, en 'n groot skouspel.
  Oleg Rybachenko skiet weer op die Duitsers en buitelandse vegters. Oor die algemeen is daar byna geen Duitsers in die infanterie nie. Hulle beweeg agter die E-50 en E-75 tenks. En hulle probeer om nie risiko's te neem nie.
  Hier, iewers verder weg, is die Panther-2 sigbaar. Hierdie tenk, anders as die ware verhaal, het in die drie-en-veertigste jaar verskyn. En die Panther self was nie te massief nie. Ja, en "Panther" -2, hoewel baie geproduseer is, maar in 1945, met die voorbereiding vir die oorlog met die USSR, het die Duitsers die fabrieke gevul met E-50 en E-75 tenks.
  Ten spyte van al die praktiese gebruik van ligte selfaangedrewe gewere: E-10 en E-25, het die Fuhrer swaarder tenks verkies. Met moeite het Guderian oorreed om die mees massiewe hoëspoed E-50 te maak. Die Fuhrer, aan die ander kant, was meer lief vir die E-75, wat blykbaar nie baie suksesvol was nie en negentig ton geweeg het.
  Maar nou het 'n modifikasie van die E-75 M verskyn, met 'n laer silhoeët, ligter en met 'n kragtige enjin. Miskien sal dit in die toekoms die gewildste word.
  Oleg Rybachenko gebruik byvoorbeeld slinkse taktiek. Beret en met sy kaal voet gooi 'n granaat na die E-50 ruspe. As gevolg hiervan draai die tenk en bots dit met sy kollega.
  En die resultaat - twee mastodonts is aan die brand.
  Oleg, soos ons kan sien, is baie slinks.
  Dit is hoe hy nou optree, en die Duitsers ly groot verliese. Die seuntjie se bene is flink. Dit is goed om soos hy te wees, kaalvoet en aantreklik.
  Maar oor die algemeen kom gedagtes oor boksers in my kop op. Byvoorbeeld, hoekom sou Denis Lebedev nie sy loopbaan hervat nie? Veertig jaar is nie so lank nie. Boonop het die belangrikste mededingers van swaar gewig weggegaan, en jy kan probeer om die gordels te kombineer.
  Dit is wat jy regtig nie moet doen nie, so dit is om 'n ses te wees met die owerhede. Dit is beter om self aan edele boks deel te neem of in opposisie te gaan.
  Dit is die tipe van hoe Sergei Kovalev die burgemeester van Moskou geword het. Alhoewel dit net 'n fantasie is.
  En Denis Lebedev kan iets meer konstruktief doen. Boonop is dit op een of ander manier te vroeg om boks nog onoorwonne te laat. "n Regte atleet moet die hele pad gaan.
  Wladimir Klitschko kan ook terugkeer. Maar sommige, soos Alexander Ustinov, is reeds drie keer in 'n ry geklop, moenie uittree nie!
  Inderdaad, helde is nie mense nie, maar reguit uit staal!
  Maar kom ons stel ons so 'n opsie voor, Poetin het in 'n vliegtuig neergestort, en in Rusland is daar nuwe presidensiële verkiesings.
  En wat sien ons vandag? Die kommuniste het geen sterk kandidate nie. Grudin was in die skande en vertroue in hom is ondermyn. Zyuganov is te oud en moeg vir almal, en daar is min charisma. Suraikin het in die vorige verkiesings misluk. Ander min bekende persoonlikhede. Zhirinovsky is ook te oud en moeg vir almal. Ander in die Liberaal-Demokratiese Party is min bekend. Wie anders kan van die opposisie aanbeveel word? Andrei Navalny is sterk, maar hy sal nie toegelaat word om aan die verkiesings deel te neem nie. Ksenia Sobchak is nie 'n ernstige kandidaat nie. Demushkin was in die tronk en nie te gewild nie. Hy was in die tronk en Udaltsov, hoewel hy dalk kon, is deur die Kommuniste ondersteun en het uitgespreek.
  Kortom, daar is geen ernstige mededingers in die opposisie nie. Medwedef, waarnemende president, is dus steeds die belangrikste gunsteling. En as daar 'n intrige sal wees: die tweede rondte of dadelik in die eerste.
  Gegewe die lae gradering van Medwedef, en heel waarskynlik 'n groot aantal presidensiële kandidate, is die tweede rondte heel moontlik.
  Medwedef sal egter 'n baie groot voordeel in die eerste ronde hê, en nie 'n baie aantreklike teenstander in die tweede nie.
  Alhoewel sy Zelensky op die heel laaste oomblik kan verskyn en al die kaarte verwar!
  Oleg Rybachenko het weer 'n granaat gegooi en die tenks van die Nazi's gestoot. Baie gebrul en dop.
  En die aarde neem nou en dan op, en brand reg in die lug. En omslaan, smelt, fragmente.
  Oleg sê:
  - Eer aan ons ryk!
  Margarita gooi 'n moordenaargeskenk met haar kaalvoet en piep:
  - Groot eer aan die helde!
  En weer sal die meisie met haar kaal hak 'n suurlemoen gooi.
  Fasciste stroom in, o, en stroom in.
  Daar is geen manier nie, selfs met 'n vakuumbom kan jy nie stop en wen nie! Sulke cool krygers hier, net gruwel!
  Oleg brul:
  - Ons oorwinning in die heilige oorlog!
  Margaret het bevestig:
  - Met 'n waarborg van honderd persent!
  En weer het die meisie met haar kaalvoet 'n granaat gegooi.
  Nee, hierdie kinders gaan duidelik nie net so opgee nie.
  Oleg Rybachenko het gebrul:
  - Vir die nuwe Sowjet-orde!
  Margarita het aktief 'n sarsie afgevuur en bevestig:
  - Banzai!
  Oleg het intussen verder probeer komponeer. Wel, hier is Vitaly besig met 'n vrywillige verdediging teen Tyson Fury. Intussen het Wladimir 'n ewe interessante geveg met Ruiz.
  Trouens, Ruiz was wêreldkampioen in drie weergawes. Daar, hoekom kan Vladimir hom nie baklei vir baie geld nie? Des te meer gerieflik teenstander - baie korter en vet. Vladimir kan hom met lang stote skiet.
  Dit is jammer dat Klitschko jr. 'n geveg met hom misgeloop het terwyl hy wêreldkampioen was. En jy moes verhuis het.
  En hoe het jy nie hieraan gedink nie, Vladimir?
  En die wêreldkampioen in drie weergawes is nou Usyk. Maar vinnig op die troon gekom.
  En 'n eenwordingsgeveg met Vitaly is moontlik. Maar dit is tot dusver net bespiegelings.
  Vitali moet Tyson Fury klop, en die rematch met Weider is van belang. En daar is baie ander interessante vegters. Dieselfde Anthony Joshua. Dit sal ook uiters interessant wees om met hom te baklei. En wreek my broer ook.
  Vitaly het 'n sensasie geskep deur Weider te verslaan. En dieselfde kan sukses ontwikkel.
  Waarom nie die eerste bokser in die wêreld word wat 'n kampioenskapgeveg na vyftig jaar wen nie? Dit is nog nooit voorheen gedoen nie!
  Haai Vitaly! Dit maak nie saak watter soort burgemeester van Kiev jy was nie, maar nou is jy reeds sonder enige twyfel erken as 'n groot wêreldkampioen!
  Maar hier is die eerste, vrywillige verdediging van die titel. Teen Vitaly, 'n groter en langer gewapende teenstander. Nie so 'n formidabele ponser soos Wyder nie, maar tegnies, en behendig, met lang arms. En ook nog nie gebreek nie, alhoewel dit laat val is.
  Die belangrikste is dat hy die nog redelik jong Wladimir Klitschko verslaan het, wat Tyson Fury ongetwyfeld 'n formidabele mededinger maak.
  Die kans het omtrent vyf-en-vyftig gegaan. Natuurlik was die uitklopsege oor Wyder indrukwekkend. Maar nou sal dit nie 'n knor teen hom wees nie, maar 'n bedrewe vegter, wat niemand nog kon uitboks nie. En die belangrikste, die wenner van Vladimir self in die aanbreek van sy krag.
  Sal Vitaly op die ouderdom van vyftig met so 'n tegneerder kan klaarkom. Dit is 'n tweestryd van intellekte. Dat Wyder Vitali duidelik onderskat het en dit sonder seremonie probeer vat het. En hier werk dit nie meer so nie.
  Hier is albei boksers wat gereed maak. Vitaly is, soos altyd, ernstig en gefokus. Hy is selfversekerd en kalm.
  Tyson Fury maak ook gereed. Hy is langer as Vitaly, het langer arms en sal probeer om dit te gebruik.
  Maar nou sal die geveg in Brittanje plaasvind, en betaalde uitsending.
  Tyson Fury is nou eerste uit. Hy toon uiterlike vertroue. Kaal, ongemaklik en nie baie atleties nie. As Vitali Klitschko se hare getint is, sal jy nie verstaan wie van hulle is ouer nie, alhoewel die verskil sewentien jaar oud is. Dit is nog nie "n rekord vir kampioenskapgevegte nie, maar dit nader reeds die rekord.
  Wel, miskien sal Vitali ook teen iemand jonger as Tyson Fury veg.
  Hier kom Vitaly uit by formidabele musiek. Hulle kyk na mekaar.
  Tyson sluimer en lyk nie langer nie. In die skouers van Vitaly, miskien, en wyer. En die belangrikste, sy figuur is baie mooier, en sy spiere is gebosseleer.
  Wel, hoe klink die gesange? Eers Brits en toe Oekraïens.
  Dan 'n wisseling van kyke.
  En nou klink die toeter, die eerste rondte.
  Vitaly gooi 'n ligte steek, beweeg goed. Tyson probeer weggaan. Maar Vitali is baie rats, en sy houe beweeg in 'n lomp trajek en bereik die kop van Tyson Fury.
  Alles verloop soos voorspel deur die kenners. Vitaly het uitstekende spoed.
  En alles slaag.
  Hy wen die eerste rondte... Dan 'n minuut rus en die tweede rondte. Weereens, Fury verander nie taktiek nie. Hy hoop glo dat Vitaly moeg sal word.
  . HOOFSTUK #4
  En weer het Klitschko Sr. 'n effense voordeel. Die broers oorheers die ring.
  Wladimir het Ruiz Jr. 'n week gelede met tegniese uitklophou gewen.
  Wel, die geveg duur voort.
  Die derde ronde is weer onder die diktaat van Vitaly. Maar in die vierde ronde ontplof Tyson Fury skielik. Haas vorentoe ... En slaan 'n deuce. En val in 'n afslaan.
  Wat wou hy hê? Vitali is op die hoogte.
  Op een of ander manier het Tyson hierdie ronde tot die einde verdedig. Toe begin die eensydige stryd met Vitaly se oorheersing weer. Boonop was die wêreldkampioen Klitschko Sr. duidelik nie haastig nie.
  En nou, ná agt rondes, onttrek Tyson Fury skielik. En die oorwinning word deur tegniese uitklophou verklaar, weens die weiering om die stryd voort te sit.
  So stel Vitali Klitschko 'n nuwe rekord op: die eerste vegter in die geskiedenis van boks wat die wêreldtitel op die ouderdom van vyftig verdedig. En klop nog 'n prestasie van Hopins.
  Wat nou hy regtig regtig Vitaly het 'n superman geword. En hy het sy broer gewreek.
  Maar die volgende geveg is 'n rematch met Wyder. Hulle belowe baie hoë fooie. Dat jy 'n tweegeveg met hom kan hê, en dan uitgaan na Josua.
  En dan kan jy al dink aan 'n eenwordingsgeveg met Usyk. Oor die algemeen wil Vitali Klitschko in beginsel die absolute wêreldkampioen word. En hierdie begeerte is baie sterk.
  Oleg Rybachenko grinnik oor sy gedagtes. Ja, dit is moontlik. Die seun sny 'n hele reeks fasciste af en sê:
  - Mense onthou jou Klitschko! Mense waardeer jou Klitschko! Mense wil jou hê Klitschko! Kom gou terug Klitschko!
  Die geniale seun het gelag vir sy parmantige liedjie en weer hoe om die dodelikste van alle granate te lanseer. En drie tenks van die Nazi's bots.
  Ten spyte van die heldhaftige weerstand van die Sowjet-troepe, kon die Nazi's steeds die gang wat Moskou met ander dele van die USSR verbind, inneem en sny.
  Dus, die hoofstad van Rusland is in volledige blokkade. Op dieselfde manier as wat Leningrad geblokkeer word.
  Stalingrad verset steeds. Die Duitsers bestorm ook die stede Grozny en Ordzhonikidze in die Kaukasus. Die situasie is kritiek. Veral toe Moskou heeltemal omsingel geraak het.
  Dit het baie troepe, en honderdduisende soldate in die burgermag. Maar in gevegte word skulpe en patrone baie vinnig verteer. Kan dalk sonder ammunisie opraak. En dan sal die hoofstad val. En daar is nie soveel kosvoorrade nie. Ook hierdie sal binnekort verby wees.
  En sonder Moskou sal dit nog 'n oorlog wees. En Stalin verstaan dit.
  Nou is hy in Kuibyshev. Maar nadat die Nazi's deurgebreek het na die Wolga, toe was dit nie ver van die voorste linie nie.
  En plus die samurai word ook gedruk. En hulle bombardeer, en hulle klim met ontelbare voetsoldate. Miskien nie genoeg krag nie.
  Stalin verstaan dit, en probeer om 'n aparte vrede met Japan agter die skerms te beding. Soos, hulle is selfs gereed om die Verre Ooste prys te gee en skadeloosstelling in goud te betaal.
  Maar Hirohito het gesê: ons het die hele Siberië nodig, tot by die Oeral. Ai, dit is onmoontlik om soveel op te lewer.
  Vladivostok is reeds amper omsingel. En oor die algemeen is alles baie dom ...
  Maar sommige heldinmeisies baklei en gee nie toe aan die fasciste en Japannese militariste nie.
  Die gepantserde tronkmotor waarin die singende Vedmakova gery het, het gestop, die gekraak van die oopdeur is gehoor. Twee Japannese, een groot en vet, die ander klein en maer, het uit die lig geleun wat Anastasia vir 'n oomblik verblind het. Toe stoot die meisie sonder om te skroom die een met 'n swaai van haar skeen na die slaap, die ander met haar vuis in 'n ketting in die kakebeen toegedraai. Die geroemde krygers van die Land van die Opkomende Son het belaglik in 'n uitklophou geval.
  Vedmakova het selfs gesing:
  - Ek noem die man die twaalfde rondte! Ek is immers 'n supervrou en vol Atass, en ek stuur die vyand in 'n diep uitklophou, wat onbeperkte klas in die geveg demonstreer!
  Die meisie het 'n Japannese masjiengeweer opgetel wat van die Schmeister gekopieer is en, met die klik van die sluiter, gehaas na die stuurkajuit. Nog drie Japannese het daar rondgespring, Vedmakova het 'n sarsie na hulle gestuur, na hul koppe gemik en woes geglimlag.
  - Wat het die klubkoppige duiwels gekry!
  Die gepantserde personeeldraer is deur 'n naakte vegterdame gevange geneem. Witcher het geblaf:
  Gesweef oor ongelukkige Rusland,
  Infernale monsters siedende duisternis!
  Die okkupeerder het sy byl reënerig,
  Skerp en kap jou kop af!
  'n Kommunis in 'n geveg in die hel is nie 'n pion nie,
  Ons loop nie altyd op die juk nie!
  Verander die Derde Ryk in vuurhoutjies,
  Wel, eerlikheid sal goed wees!
  Ten spyte van die feit dat sy gewalg was, het Vedmakova die Japannese militêre uniform aangetrek wat uit die dood geneem is. Hoe onaangenaam was dit nie, hierdie soldate het lanklaas gewas nie en dit het vreeslik gestink. Die meisie-vlieënier het gehuil:
  - Dit is nodig om oskotinitsya in so 'n mate! Asiër egter!
  Die gepantserde personeeldraer het egter maklik opgerol en in 'n noordelike rigting vertrek. Die voertuig het twee 12-millimeter-masjiengewere gehad, sodat dit by geleentheid moontlik was om 'n infanterie-aanval af te slaan. Nog iets is dat 20-millimeter-pantser nie die kaliber van 37-millimeter Japannese "gewere" kon weerstaan nie. Vedmakova het gedink: hoe het die koms van die kommuniste aan bewind Rusland verander. As die Japannese leër in die tsaristiese tyd in tegniese terme aansienlik beter was as die Russiese, is dit nou, inteendeel, agter. Alhoewel dit nie gesê kan word dat wetenskap nie aangemoedig word in die land van die Opkomende Son nie. Verpligte sekondêre onderwys is aan die einde van die negentiende eeu ingestel. Die gehalte van onderwys in Japan was weliswaar nie hoog nie. Hulle het dit van die Pruisiese skool, wat tot die uiterste pedanties was, oorgeskryf en dit effens vereenvoudig, sodat een onderwyser soveel as moontlik studente deurgelaat het, aangesien daar nie genoeg opgevoede mense was nie. Oor die algemeen het die Japanners die Europeërs nageboots, byvoorbeeld die Britte in die voorkoms van kakie-uniforms, die Duitsers in die formasie en militêre regulasies, die Amerikaners in die uniform en tipe van die vloot, en die stelsel van finansiële instellings. Hulle het weliswaar ook hul eie gehad, byvoorbeeld die Bushido-kode, die bekende Shimosa-plofstof (hoewel dit kwalik beter as die Europese een was). Japan was tot die middel van die negentiende eeu 'n agterlike Middeleeuse land wat nie eens spoorlyne gehad het nie, maar met kanonne met kanonkoeëls gewapen was. Dit was selfs meer argaïes as Türkiye of Iran, en selfs meer Tsaristiese Rusland. Vreemd genoeg, maar dit was Amerika wat die land van die Opkomende Son gehelp het om die mense te bereik en hulle letterlik gedwing het om by die beskaafde wêreld aan te sluit. Die moderne stoomkruiser met plofbare doppe het 'n sterk indruk op agtergeblewe Japan gemaak. Veral toe hy verskeie seilbote gesink het, wat die totale hulpeloosheid van kanonne met kanonkoeëls toon.
  Miskien sal die Amerikaners meer as een keer spyt wees dat hulle Japan gedwing het om oop te maak vir die wêreld. Dat hulle 'n mededinger in Asië grootgemaak het, maar toe was dit moeilik om te glo dat die Land van die Opkomende Son oor 'n paar dekades die pad sou gaan wat die Weste eeue geneem het.
  Vedmakova het langs die snelweg gery en vragmotors met versterkings, sowel as voertuie, laat vorentoe beweeg en geredeneer. Selfs onder Alexander II, of liewer selfs onder Nikolaas I, het die tsaristiese regering planne beraam dat China by Rusland sou aansluit. Maar Nikolai het die Turkse rigting gekies as 'n voorwerp van uitbreiding. In beginsel was dit geriefliker. Maar Rusland-hatende Brittanje en Frankryk het onder sy invloed opgestaan vir die Ottomane. Vir die eerste keer in 'n kwart millennium (sedert die 1612-doelwit) het Rusland 'n grootskaalse oorlog verloor (individuele gevegte tel natuurlik nie, jy bedoel dat Rusland vir amper 'n kwart millennium nie oorloë verloor het nie in die algemeen, terloops, dit was onder Nicholas die eerste wat dit sy maksimum bereik het, in terme van grootte). Daar was verskeie redes, veral die superioriteit van die Westerse moondhede in die tegnologiese toerusting van die troepe. Nadat Nikolai die eerste selfmoord gepleeg het, is die troon ingeneem deur Alexander II: miskien die mees opgevoede en geleerde tsaar in die hele geskiedenis van Rusland. Hy het grootskaalse hervormings van stapel gestuur, slawerny opgemerk, onder hom begin die vinnige groei van nywerheid, die bou van spoorweë en kragsentrales! Maar terselfdertyd het die afskaffing van slawerny ten koste van die kleinboere plaasgevind, daar was baie ruïnes, onluste het uitgebreek, veral massas in Pole. Alexander het daarin geslaag om Rusland vorentoe te beweeg, maar het nie die fundamentele probleme opgelos nie, en het selfs Alaska vir 'n sent aan Amerika verkoop, en die Hawaii-eilande gratis weggegee. Hy het weliswaar daarin geslaag om Turkye te verslaan, maar die Ottomaanse Ryk was teen hierdie tyd baie swak en dit is geskud deur opstande. Ja, Rusland se verliese in hierdie oorlog was buitensporig groot, wat bewys dat die Russiese weermag nog ver van volmaak is, ten spyte van die hervorming. Selfs onder Suvorov was alles egter nie so duidelik soos dit in boeke geskryf word nie. Oorwinnings is teen 'n aansienlike koste gegee, en Catherine die Tweede, byvoorbeeld, tydens die tweede Russies-Turkse oorlog, het haarself beperk tot relatief beskeie territoriale verkrygings en selfs aansprake op Moldawië geweier. Alhoewel hierdie lande deur Ortodokse Slawiërs bewoon is, en op 'n tyd deel van Kiëf-Roes was. Oor die algemeen, na die bevryding van Rusland van die Mongools-Tataarse juk, is 'n koers geneem om al die oorspronklike Slawiese lande terug te gee. Dit het etlike eeue geneem, byvoorbeeld, Galicië is eers in 1939 teruggekeer, na bevryding van die Poolse juk. En die stad Przemysl met die aangrensende lande het by die Hongare en Slowake gebly.
  Vedmakova het na die snelweg gekyk: daar was nie soveel verskillende motors nie, hier het die Japannese infanteriste gemarsjeer. Die bevolking van Japan is ongeveer honderd miljoen, selfs meer as in Duitsland, voordiensopleiding neem die helfte van die klasse by die skool op. Die oorlog met die USSR is vir hulle 'n uitkoms, anders as die stryd met die VSA. Jy kan stempel, meer en meer nuwe afdelings.
  Daar is 'n groot versoeking om 'n sarsie van twee van jou snelvuurmasjiengewere te gee, aangesien dit gedoen kan word deur hulle met 'n hidrouliese aandrywing vanuit die kajuit te beheer. Maar die waarheid is dat sy dan self min kans sal hê om hier uit te kom. Nee, dit is steeds beter om dit nader aan die voorste linie of snags te doen. Ja, dit lyk of dit al aand is... Dan sal die wolwe gevoer word en die skape is veilig. Maar nee, sy is nie 'n skaap nie.
  So wat van Japan? Die eerste oorlog van 1904-1905 was verlore, en Rusland het meer as tweehonderd-en-vyftigduisend soldate en offisiere alleen as gevangenes verloor. Alhoewel die tsaristiese leër 'n numeriese meerderwaardigheid gehad het. Japan, aan die ander kant, het minder as twee duisend gevangenes verloor; 'n bonus van honderd goue roebels is selfs ingestel vir elke gevange geel-gesig soldaat, en 'n duisend offisiere. Hierdie bladsy van die geskiedenis is baie onaangenaam vir Rusland. Wat die mees irriterende binne die land is, het baie 'n oorwinning vir die Japannese gewens. Studente aan die Universiteit van Moskou het byvoorbeeld gelukwensings aan die mikado gestuur met die val van Port Arthur. En hoeveel is geplunder: jy kan nie lys nie!
  Vedmakova het die gas vertraag om nie in 'n ander marsjeerkolom in te hardloop nie. Die meisie het gevloek:
  - Wel, hulle is soos sprinkane! Skelm wesens!
  Die oor het reeds die gebrul van die kanonade onderskei, die voorste linie kom nader. Die vlieënier het gegrom en toe gesing:
  Russiese vegter kreun nie van pyn nie,
  Russiese vegter vernietig die Japannese!
  En ons het volslae hartseer,
  Die hele gebuigde skild het gebewe!
  Die meisie raak weer stil. In daardie oorlog het die VSA en Brittanje Japan gehelp met geld en wapens, maar daar was geen front in die weste nie. Inderdaad, die land van die Opkomende Son het verwag dat Duitsland die oomblik sou aangryp en Rusland sou aanval. In beginsel was dit werklik en voordelig vir Duitsland. Geallieerde Oostenryk-Hongarye, wat met belange in die Balkan gebots het, kan ook Rusland teëstaan. Turkye, wat histories deur Rusland beledig is, en selfs onder die finansiële beheer van Duitsland is, kan ook die oorlog betree. Italië se toetrede tot die oorlog, wat deel was van die Drievoudige Alliansie en aanspraak op die ryk Oekraïense lande kon maak, word nie uitgesluit nie. In elk geval sou tsaristiese Rusland sleg wees. Selfs al verloor sy in alliansie met die Entente, dan sou 'n oorlog op twee fronte in 'n ramp geëindig het. Die kans dat Frankryk by die stryd sal aansluit is skraal, aangesien Brittanje destyds teen Rusland was. Oor die algemeen is dit natuurlik 'n groot misrekening van die Kaiser, wat so 'n kans verspeel het. Dit is moontlik dat selfs ná die uitbreek van die Eerste Wêreldoorlog die belangrikste strategiese misrekening die Fritz-offensief teen België en Frankryk was. Miskien as hulle met alle mag 'n inval in Rusland begin het, sou die situasie met Pole in 1939 herhaal het. Gelukkig blyk dit dat die Duitsers oormoedig was en 'n oorlog op twee fronte gekies het.
  The Witcher, anders as baie landgenote, was gelukkig: sy het daarin geslaag om My Kaif te lees, en selfs in die oorspronklike. Natuurlik was Hitler reg toe hy gesê het 'n mens moet óf saam met Brittanje teen Rusland wees, óf saam met Rusland teen Brittanje. En heel logies het die toekomstige Fuhrer diegene gekritiseer wat probeer het om uit te trek in die lig, die lyk van Bismarck.
  Hitler het inderdaad enige moontlikheid van enige alliansie met Rusland verwerp, veral toe die Bolsjewiste daarin aan bewind gekom het en geglo het dat die Russiese lande Duitse kolonies moes word.
  Dit beteken dat hy onomwonde 'n vyand van Rusland was, en enige verdrag vir die Führer was 'n blote stuk papier. Boonop is Stalin 'n idioot dat hy so 'n sterk hou op die oop ken gemis het, hoewel hy hom moes voorberei om die hou af te weer en die troepe op gereedheid te stel. Of nog beter, sit dit in jouself! Die Duitse leër was ook nie gereed vir die offensiewe impuls van die Sowjet-leër nie. Dit sou vir hulle baie moeilik gewees het, ons kon eenvoudig Duitse troepe in ketels omsingel en vernietig. En wat is hierdie oorlog! En so het die inisiatief na die Wehrmacht oorgedra. En die front het van wes na oos gevloei. Dit is nie duidelik waarop Stalin gereken het nie? En Beria is 'n deefkind. Sy ken sy kaal man goed. Wel, hoekom het hy Stalin nie gewaarsku nie. Hoekom nie oorreed om aksie te neem nie? Hoe het dit gebeur? Die Volkskommissaris is immers 'n slinkse mens en het niemand vertrou nie! Daar was immers werklik ernstige intelligensiedata, die troepe van die Derde Ryk is na die grens opgetrek, en elke tweede ouma het oorlog geprofeteer. Oor die algemeen was daar 'n gevoel dat iets onverbiddelik, verskrikliks aan die kom was!
  En net Stalin en sy gevolg slaan die emmers, asof hulle doelbewus miljoene mense wil verloor en doodmaak. En oor die algemeen is die snor-Georgiër nie so 'n genie ... Hy het nie daarin geslaag om die kweekskool te voltooi nie, en, soos Beria aan haar erken het, drink hy gereeld. En toe die oorlog begin het, het dit oor die algemeen gegons ... En nou is die hele wêreld in wapens teen Rusland! En hier is natuurlik die onbuigsame beleid van Stalin te blameer. In die besonder, ten spyte van die feit dat die front versmoor het van 'n gebrek aan voorrade, is duisende treine herroep om Tsjetsjenen na Kazakstan te deporteer. En dit is tydens die oorlog gedoen, wanneer elke wa tel! As gevolg hiervan, terloops, het Mainstein daarin geslaag om, ondanks die aansienlike numeriese oormag van die Sowjet-leër, 'n teenaanval uit te voer om die Rooi troepe te verslaan. Weens die tekort aan echelons is versterkings nie betyds ontplooi nie, die toevoer van Sowjet-troepe is ontwrig, en gevolglik het die offensief uitgebreek. En as ons troepe nou in Kiev was, en dalk in Roemenië, sou Brittanje en die Verenigde State dalk nie waag om die USSR te verraai nie!
  Buitendien, wie het Hitler amper vermoor? So die Derde Ryk tot 'n nuwe aggressie stoot?! Heel waarskynlik was dit 'n operasie gelei deur Beria... Hy het immers op 'n tyd uitgepluis hoe om Trotsky af te handel. Toe was dit egter as gevolg van die behoefte om 'n skeuring in die Internasionale te vermy. Nou het dit tot die teenoorgestelde effek gelei, die vyande van Rusland het verenig. En historiese vyande! Haar Vedmakov, ek moet sê, was baie verbaas dat Churchill op 24 Junie 'n opspraakwekkende toespraak gemaak het waarin hy steun vir die USSR aangekondig het. Dit is vreemd dat 'n skaap gekom het vir 'n alliansie met 'n wolf, as die Britse leeu natuurlik met 'n skaap vergelyk kan word. Stalin is egter 'n tipiese wolf! Nou is alles terug na normaal, kapitaliste-demokrate en kapitaliste-fasciste saam! Maar die kommuniste is verenig en eerlik, sonder kompromie met die gewete! Miskien is dit wat Stalin wou hê? In elk geval het die magte van die vyande vermeerder, en in die ooste het Japan sy mond gewys. Maar oor die algemeen is die verloop van die leierskap van die lande van die Opkomende Son logies: dit is nodig om die keel van die weermag toe te maak met ontevrede groot territoriale toegewings en werklike oorgawe, hulle het nuwe veldslae en lande belowe. As die Verenigde State nie sanksies op 24 Julie, of eerder 'n blokkade teen Japan ingestel het nie, dan sou die samoerai die USSR dalk getref het, selfs in Augustus sonder om vir die winter te wag! Die Japannese is 'n dapper volk en hulle sal beswaarlik gestuit word deur die geheue van Khalkhin Gol, waar terloops sekondêre troepe geveg het, insluitend die poppe van die Mantsjoerye keiserlike regering!
  En dit kan die val van Moskou in gevaar stel ... Alhoewel Stalin waarskynlik verkies het om die hele Siberië aan die oorgawe van Moskou te gee. Ek sal bloot dekking daar laat, met die hoop dat die strawwe taiga-winter nie die Japannese die geleentheid sal gee om te ver te vorder en met die Duitsers in die Oeral- of die Wolga-streek te skakel nie.
  En dan sou daar natuurlik probleme wees ... Hitler het naby Moskou misluk en 'n misrekening gemaak deur oorlog teen die Verenigde State te verklaar, sonder om Japan te verplig om teen die USSR te antwoord. Hitler is glad nie deur logika onderskei nie, deur sy dierlike anti-Semitisme, wat teen homself die belangrikste finansiële elite en selfs die Vatikaan gestel het. Dit het weliswaar sy gewildheid onder die Arabiere vergroot, maar hulle het nie noemenswaardige hulp aan Rommel se korps verleen nie.
  Die pantserkar het tot by die voormalige Sowjet-grens gery. Daar was reeds 'n mate van vernietiging. Hier is die grenspos wat nog uitsteek.
  En Japannese infanterie, asook verskeie ligte tankettes met 20mm outomatiese kanonne en twee masjiengewere elk. Teen die Chinese infanterie kan dit 'n goeie wapen wees, maar teen die T-34 ... Daar is weliswaar min sulke tenks in die Verre Ooste, die hoofmagte is vasgepen in die weste. Boonop is nog 'n paar gepantserde voertuie en mortiere sigbaar, wat op oopdakvoertuie vervoer word. Ek moet sê dat goeie mortiere, ten spyte van die klein kaliber ...
  Vedmakova het gehuiwer: wat om te doen? Daar is baie Japannese, en blykbaar moet jy afdraai op 'n landpad. Of dalk nog 'n tou vir die smaloog gee?
  Dit word reeds donker, die wolke het die lug bedek, die reën kom. Natuurlik kan jy 'n kans waag, veral aangesien dit is hoe die Japannese saamgedrom het, die infanterie staan, saam in digte geledere. Ja, daar is 'n hele regiment van hulle, geelgesig soldate, nogal vieslik, en dit is nie jammer om hulle dood te maak nie.
  Vedmakova het haarself gekruis en prewel:
  - God verhoed dat meer samurai!
  Twee groot kaliber - 12 millimeter masjiengewere het na die smaloog wesens geslaan. Die slagting het begin. Die meisie het selfs gesing:
  Ons sal die vyand tot die einde toe veg
  Die wedervaringe van die soldate - moenie die getal tel nie!
  Russe kon nog altyd veg,
  Moenie moed opgee as daar moeilikheid kom nie!
  12 - millimeter is 'n groot en skerp patroon, dit steek deur die liggaam, en soms verskeie Japannese op 'n slag. Vedmakova het die wapen beheer met behulp van hidrouliese aandrywers, wat die Japannese van lugvaart geleen het. In die eerste sekondes het die vegters van die Rising Sun Empire nie eers verstaan wat aan die gebeur is en waar die aanval vandaan kom nie. Hulle het eenvoudig geval en druppels bloed uit hul maag en bors vrygelaat. So onverwags was die koms van die dood in hierdie oënskynlik rustige wêreld. Alhoewel nee, die laaste stelling is meer soos 'n bespotting.
  Vedmakova het daarin geslaag om verskeie lyne af te sny voordat die vyand gereageer het en begin uitstrooi het. Die vlieënier het voortgegaan om te skiet terwyl hy die pantservoertuig so beweeg het dat dit nie onder die vuur van tenkwaens beland het nie. Nietemin kan 'n vliegtuigkanon selfs sulke pantser deurboor. Dit hang egter steeds af van die aanvanklike snelheid van die projektiel, op tankette is dit steeds groter as op veggewere.
  Terwyl die vlieënier gelukkig was, het die Japannese nie dadelik agtergekom wie hulle die dood stuur nie, veral omdat die lentereën gedrup het, waardeur die flitse moeilik was om te onderskei. Waarskynlik het die samoerai gedink dat hulle aangeval word deur 'n Russiese afdeling wat na agter deurgebreek het, sodat die tankettes op die bosse losgebrand het. Vedmakova, het die Japannese verpletter en gesing:
  Van die verre uithoeke van die see
  Waar die boog die hemel bewe het!
  Die Sultan se hordes vee,
  Asof die Antichris opgestaan het!
  
  Oorlog is genadeloos, boos,
  Soos 'n vlieër op Rus s'n neergedaal het!
  My aarde is grys van wonde,
  Red my ma, ek bid tot God!
  
  Hoe wreed is die wêreld, wat 'n gruwel
  Die kind het geval en is in stukke geskeur!
  Hulle het geboorte gegee en hom met pyn gedruk,
  So het die bose Thunderer besluit!
  
  Hier ken God nie die mate van woede nie,
  Hy het die menslike geslag van ongeluk neergelê!
  En elke lewende ly
  Net droefheid tel oorwinning!
  
  Rusland is bedek met bloed,
  Hoe wreed is jy God!
  Waar het jou missie gegaan?
  Christus is tog die derde, oorbodig!
  
  Hoekom is jy Hel en Eva
  Verban vir die oortreding van hul paradys!
  Die tyd het aangebreek vir die kannibaal,
  Met 'n klopjag meer skielik Mamai!
  
  Die meisies het trane gestort,
  Die Duitsers het die ouers vermoor!
  Sy is kaalvoet, en ryp,
  Hard, al die riviere is gevries!
  
  Niemand kry ons mense jammer nie
  Nou muggies, dan steek slange ons!
  Soms kom die idee op
  Wat 'n beker van lyding tot op die rand!
  
  Hoop tevergeefs op God
  Hy het beslis nie seer nie!
  En dit is beter om swak en swak te lewe,
  Maar ons het gesê - dit is genoeg!
  
  Ons het die baniere van kommunisme,
  En dit beteken sonder verwysing na die oom!
  Verdra geen urine van fascisme nie,
  Ons etiek is eenvoudig: te hel daarmee!
  
  Hoop vir hande in mielies,
  Op die verstand wat in die kop is!
  Wil lei ons na prestasies,
  Vaardigheid, entoesiasme in die vuis!
  
  En so, meet stappe,
  Na vryheid en geluk op jou pad!
  Ons sal rooi gode word
  Niemand kan ons buig nie!
  Vedmakova het uit masjiengewere gesing en gekrabbel, skiet diegene wat reeds daarin geslaag het om te strooi en smaloog gaan lê. Maar toe verander haar geluk, en verskeie Japannese offisiere het glo uitgepluis wat die saak is en verskeie granate na die pantserkar gegooi. Vedmakova voel 'n rilling in haar romp. Die Japannese granate was egter fragmenteringsgranate en het nie die pantser binnegedring nie, wat blykbaar ontwerp is om masjiengeweeruitbarstings van kaliber tot 14 millimeter te hou.
  Witcher het gelag.
  - En hier is 'n hardnekkige stryd dwaal-dwaas-koeël! Geroes, skielik wyser en tref die teiken meer gereeld!
  In 'n gepantserde personeeldraer word masjiengewere per gordel gevoer. Dit gee 'n groot voorraad koeëls, boonop word waterverkoeling verskaf, wat u toelaat om die duur van die skietery te verleng. Daarom het die vegter sonder seremonie die Japannese afgesny wat granate na haar gegooi het. Maar dit lyk of die res van die vegters opgemerk het. Granate het weer gevlieg. "n Gebrul is gehoor. Dit blyk dat een van die granate swaar geblyk het te wees, omtrent 'n kilogram in gewig en anti-tenk. Die Japannese is reeds van soortgelyke spasies voorsien. Swak teen Chevrons en T-34's, maar jy kan deur 'n pantsermotor breek! Deur die deurboorde kant is stof op Vedmakova gestort. Die meisie het gevloek:
  - Ja, Japan is klein, maar dit veroorsaak groot moeilikheid!
  Die pantserkar het opgehou beweeg, en 'n paar fragmentasiegranate het na binne gevlieg, waar hulle ontplof het.
  Splinters het Vedmakov gevang en sy uniform oopgeskeur. Om dit te kroon, het "n stukkende petroltenk aan die brand geslaan. Die meisie vloek weer.
  - Nie 'n motor nie - Generaal! Ek sou jou kak gee!
  Ek moes nog 'n paar dosyn afmaai om uit die kajuit te spring. Die meisie het dit ongemerk deur die Japannese soldate gedoen en gekruip. Vir homself was hy nie bekommerd oor haar uniform van die leër van die land van die Opkomende Son nie. En in die donker en in die reën is die gesig nie te onderskeibaar nie. Nou moet jy van die snelweg af klim en in die bos oplos.
  Die meisie het vinnig genoeg gekruip en terselfdertyd 'n paar keer in lyke vasgeloop. Redelik gemompel:
  - Nie sleg nie, ek het 'n lig vir die samoerai gegee! Nou al wat jy hoef te doen is om jouself te red!
  Die vegter het in die bosse geduik en, opgestaan, begin loop. Nar saam met hulle, miskien sal hulle nie kry nie. Trouens, sy het ordentlik geveg en gedink dat haar prestasie: heel waarskynlik sou hulle dit nie glo nie, anders, wie weet, sou hulle nog 'n ster van die held gegee het!
  Oor die algemeen is 'n vreemde ding oorlog, hier maak jy mense dood en dit is nie maklik normaal nie, maar dapperheid. Soos die Bybel sê: Jy mag nie doodslaan nie! Nietemin, God het beveel om nie net dood te maak nie, maar in die algemeen om die Amalekiete en hulle vrouens, en kinders, en selfs vee uit te roei! Alhoewel selfs tydens die oorlog, word die uitwissing van die burgerlike bevolking as onsedelike en afskuwelike daad beskou.
  Die Westerse bondgenote het egter nie net en nie soseer militêre fasiliteite as die burgerbevolking gebombardeer nie. Dit was deels te wyte aan die lae akkuraatheid van hoë hoogte bomwerpers, wat dit moeilik gemaak het om suiwer militêre teikens te verslaan, maar die belangrikste ding was wraak. Japan het ook 'n lig van die VSA gekry. En hulle het niks gehad om te antwoord nie! Hulle het net nie lank genoeg vliegtuie gehad om die Yankees uit te haal nie!
  Blykbaar het die Amerikaners wraak vir die Peru-hawe as voldoende beskou, of liewer, die hoogste finansiële elite het besluit om terselfdertyd pragmaties op te tree en 'n einde te maak aan Mao se Rooi Leër. Japan het Mantsjoerye verlaat as 'n springplank vir die oorlog teen die USSR, en is 'n vrye hand teen Mongolië gegee, en die res was die werk van Chiang Kai-shek! Dan sal dit moontlik wees om die hele China onder homself op te hark. En laat die land van die Opkomende Son bloei in die oorlog met die USSR. Die interessantste ding hier is waarskynlik dat die Japannese, nadat hulle Rusland verslaan het, tel om weer gelyk te kry met Amerika deur die hulp van Duitsland en die Verenigde State te gebruik, hulle dink daaraan om Siberië en ander lande uit die uitgeputte Japan te ruk.
  Elke kant dink dat dit baie slim gedoen is, veral omdat Amerika en Brittanje beheer oor uitgestrekte gebiede verkry het sonder om 'n skoot te skiet. Andersins sou hulle hulle vir 'n lang en vervelige tyd moes herower, wat ten minste 'n paar jaar sou neem, want dit is steeds eilande!
  Vedmakova het geloop in die hoop om die voorste linie oor te steek. Dit is heel moontlik om in die gaping te glip en aan jou eie vas te klou. En dalk selfs een van die samoerai-gevangenes neem. Wel, dit is naby die mees gevorderde posisies van die Sowjet-leër. Andersins sal dit moeilik wees om te dra.
  . HOOFSTUK #5
  So vir die Wêreld-oligargie: Duitsland en Europa onder die USSR, word dit beskou as 'n verlore sone van invloed, en selfs 'n bedreiging vir die versterkte kommunistiese ryk en die verdere uitbreiding van Bolsjewisme. En Rusland onder Duitsland is die uitbreiding van sy invloedsfere en die moontlikheid om al die sappe uit ryk lande te suig. Maar dit is eintlik wat die Franse oligarge verloor het toe hulle teen Duitsland verloor het: hulle moes 'n bietjie met Hitler deel, maar hulle het die meeste van die rykdom behou, en dit het selfs makliker geword om die werkers uit te buit - die Duitsers het die vakbonde verpletter. Wat het die oligarge in die Baltiese lande verloor? Tel al die kapitaal, en wie het nie tyd gehad om te ontsnap nie, dan vryheid of lewe! 'n Wonderlike voorbeeld! Daar is dus niks verbasend hierin nie! En as Hitler nie so 'n vurige antisemiet was nie, sou niemand die USSR gehelp het nie!
  Dit moet gesê word dat een van die redes waarom Frankryk relatief maklik ineengestort het, die aansienlik laer persentasie Jode in beide die algemene bevolking en die finansiële elite was. In Pole, Brittanje, die VSA: dit was heeltemal die teenoorgestelde. Veral in die VSA, wat terloops verklaar waarom die Yankees, ten spyte van die feit dat nie 'n enkele bom op Amerika geval het nie, selfs wreeder teenoor die bevolking van Duitsland was as die Britte!
  Vishu, het 'n marionet onder die Wehrmacht geword, en die Duitsers het deur Parys gery en mondharmonika gespeel. Hitler het begin om 'n inval in Engeland voor te berei, sonder om die ekonomie op 'n militêre grondslag oor te dra en die hulpbronne van verowerde Europa te gebruik. Dit het hom duur te staan gekom, asook die gebrek aan begeerte om met die Engelse te onderhandel, met die verwerping van anti-Semitisme. Laasgenoemde sou miskien die Führer toelaat om al sy magte vir die oorlog teen die USSR te ontketen en in Mei terug te val. Die vrede met Brittanje kan weliswaar Stalin dryf tot die aankondiging van mobilisering. Dit sou 'n teken word dat, sê hulle, die vyand reeds op die drumpel is.
  Of nie te word nie, en dan sal dit dalk die posisie van die Verenigde State in verhouding tot Japan beïnvloed. Hulle sou nie die Land van die Opkomende Son uitlok nie, en die magtige ryk kon 'n tweede front oopmaak! Wat het nou gebeur. Slegs in 'n nog erger situasie, wanneer die leër van die USSR amper verslaan is, is die produksie van wapens nog nie vasgestel nie, en hulle het nog nie geleer om te veg nie!
  Dit is nie nou die een-en-veertigste jaar nie - die Sowjet-troepe het gevegservaring opgedoen, geleer om te veg en te wen! So nou is hulle nie bang vir swaar tenks en vliegtuie met sewe vuurpunte, op een masjien nie!
  "n Eensame Japannese man staan naby "n boom. Dus 'n gewone geel dummy.
  Vedmakova het agter hom opgespring. Sy het haar kop opgeruk, en toe gedraai ... Wanneer jy die "bowler" van die vyand skerp optrek, kan die nekspiere nie meer effektiewe weerstand bied nie en die "kop" vou maklik!
  Wel, wat is een samoerai minder! Vedmakova lyk vrolik en tevrede, sy ontbloot selfs haar tande:
  Japan sal ons nooit oorwin nie! Want daar is 'n vegter soos ek!
  Inderdaad, in die hele geskiedenis van Rus' was slegs die Mongoolse-Tatare in staat om te oorwin! Waarom dit gebeur het en waarom die groot Slawiese nasie hulpeloos blyk te wees, dit is natuurlik 'n raaisel nie vir een geslag nie!
  Die hoofrede is feodale versplintering, toe elkeen 'n stuk grond vir homself geneem het: hy het hoenders begin en daarin gaan sit en sy erfdeel bewaak: sonder werk!
  Vedmakova voel dat die stywe en ongemaklike Japannese stewels haar bene vryf. Die vlieënier het besluit dat dit in hierdie geval geen sin maak om die pyniging te verduur nie. Sy het net die stomp afgegooi, vernou en "pads" op haar vingers gedruk. Ek het die nagkoelte van my geboorteland met my kaal voete gevoel en baie vroliker gevoel! Sy het 'n stap bygevoeg, en selfs 'n bietjie begin bons!
  Die feit dat die Russe verdeel was, was die grootste tragedie van die Slawiërs. In die weste is hulle deur Litaue en Pole onderwerp, en in die ooste deur die wrede Tatare. Die juk het egter nie vir ewig gehou nie: Moskou, voor dit, het 'n klein dorpie begin groei en selfs in 'n soort klein ryk verander. Ivan Kalita het die versamelaar van Russiese lande geword. Hy was die eerste en nie die suksesvolste nie, maar die belangrikste die eerste! En hoe klink dit in die Bolsjewistiese lied: dit is beter om dood te wees - as die tweede!
  Stalin is nie Russies nie, dit is sy grootste nadeel! Vandaar die wantroue in die titulêre nasie, en massiewe ongeregverdigde onderdrukkings! Hier, gee die horings vir die vark, en die koninkryk vir die tjok!
  Chuchmek op die troon en Rus s'n in die padstal!
  Byvoorbeeld, beide Tukhachevsky en Yegorov was redelik bekwame marshals, wat, terloops, gesê kan word oor die res van die onderdrukte bevelvoerders! Nie te vergelyk met 'n snor-aap nie! Dis hoekom ons vasgeval het!
  Hoe het dit egter werklik gebeur dat Stalin daarin geslaag het om 'n soewereine heerser te word? 'n Ongeletterde Georgiër is 'n God gemaak!
  Die Russiese volk moet deur die Russiese Tsaar regeer word! Die Romanofs, terloops, het byna geen Russiese bloed gehad nie, en miskien is dit hoekom hulle ontaard het!
  Japan het ook 'n eienaardige vorm van regering gehad, waar die shogun wesenlik hoër as die keiser was, en daarom was daar 'n paar voordele, aangesien dit minder geneig is om die ryk te verwoes as gevolg van 'n dwaas se erfgenaam. Die Japannese het eeue lank nie 'n veroweringsoorlog gevoer nie, maar aktief met mekaar gestry. Dit het 'n mate van invloed op die mentaliteit van hierdie nasie gehad. Maar in die twintigste eeu het die Land van die Opkomende Son meer land as Alexander die Grote verower! Nou is dit Rusland se beurt. Nou eers is nie tsaristiese tye nie, die groot kommunistiese party regeer, en die mees gevorderde en volmaakte ekonomiese en politieke stelsel in die wêreld!
  Vedmakova het egter skielik haar kop geskud. In die politieke stelsel, en in die manier van regering, is alles ook nie reg nie! Die mense kies byvoorbeeld nie die staatshoof as gevolg van 'n alternatiewe wilsuiting nie, maar dit gebeur ... Ek moet sê dat nóg die wet nóg die grondwet voorsiening gemaak het vir die skepping van 'n hoofkwartier en die bemagtiging daarvan met nood magte. En oor die vermoëns van die half-opgeleide seminaar het sy persoonlik groot twyfel gehad! Sowel as Beria: 'n slinkse, maar swak opgevoede persoon met 'n uiters eng uitkyk en geleerdheid!
  Maar nou is die voorste linie nog nader voor, flitse is sigbaar, en die brul het nog sterker geword. Dit is tyd om die taal te vind en .... Vedmakova het 'n losbandigheid van kruipende Japannese opgemerk. Nou moet jy versigtig, sit op hul stert. Ongeveer in dieselfde styl as wat sy die Yu-188 aangeval het, 'n baie vinnige bomwerper, wat nie eens maklik is om die vinnige MiG in te haal nie. Houtstompe, terloops, oor die algemeen, is nie besonder manoeuvreerbaar nie en is in hierdie opsig nie beter as die Focken-Wulfs nie! Wel, hier is die samoerai wat die loopgraaf nader, hulle lyk soos slagramme wat tot by 'n olieplas kruip. Daar is baie Japannese, hier moet jy versigtig optree ... Hier is die kaptein van die leër van die land van die Opkomende Son, die snuit is soos dié van 'n marmot. Iets gil, kragtig met sy vuiste en dolk.
  Vedmakova, wat geduldig gewag het vir die samoerai om aan te val, het hom met 'n geweerkolf op die agterkop geslaan. Hy het die slag egter so bereken dat die "jap" nie dadelik sloot nie. En toe skiet sy 'n sarsie uit 'n masjiengeweer op die Japannese wat gehardloop het om aan te val! geskree:
  - Listigheid in oorlog is soos 'n seil op 'n skip, maar dit blaas net op, nie sy nie!
  Seun Oleg en meisie Margarita baklei in Stalingrad. Hulle sal soos titane in hierdie stad staan.
  Oleg Rybachenko lyk twaalf jaar oud. En die seun gooi 'n granaat met sy kaalvoet.
  Hy gooi die fasciste en sê:
  - Eer aan die groot Moederland!
  Margarita gee ook 'n goed gemikte draai. Maai die Nazi's af en sing:
  - Eer aan Stalin en die son van kommunisme!
  Oleg Rybachenko vuur en voeg by:
  - Eer aan helde!
  Die meisie skiet, maai die Nazi's af. Hy gooi 'n granaat met sy kaalvoet en piep:
  - En eer aan die Moederland vir eeue!
  So het die seun en die meisie werklik in alle erns uitmekaar gebreek. Hulle skiet op die Nazi's en gooi granate.
  Die seuntjie se kaalvoet gooi 'n moordenaargeskenk. Die seun met wilde woede sê:
  - Ons pynig almal!
  Margarita, wat die vyand skiet en afmaai, piep:
  - En daar sal hooi van die duiwel wees!
  En die meisie gooi 'n geskenk van die dood met haar kaalvoet. So is die vegter wat in staat is om eintlik hele troepe af te maai.
  'n Seun en 'n meisie baklei in Stalingrad. Hulle is ware helde. En ridders vol dapper gees.
  Wat het Hitler gedink dat die Russe niks geleer het na die ramp van 1941 nie?
  En fok jou! Die Rooi Leër is gereed om die monsters van die "E"-reeks te konfronteer, laat hulle voortgaan: E-75 ton vir negentig, en E-100 ton vir honderd-en-veertig. Van die taiga tot die Britse See is die Rooi Leër die sterkste van almal.
  Die seun en meisie baklei, sodat die Nazi's soos glas van 'n voorhamer van hulle af kom.
  Kinders is onsterflik en vrees niks. Wat is hierdie fasciste vir hulle? Die volgende hase op die saad!
  Oleg Rybachenko het met 'n brul gesing:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, jou bok Hitler,
  Hoekom het jy in Rusland gat geklim...
  Jy sal van ons spesifiek in 'n sent ontvang -
  Jy sal 'n sterk seun se vuis raakloop!
  En dan gooi 'n gespierde kind 'n granaat met sy kaalvoet. En twee Duitse tenks E-50 en E-75 bots reg van voor en ontplof.
  Oleg Rybachenko sê met vreugde:
  - Ek is 'n jong superklasvegter!
  En weer gee die seun die beurt.
  En dan skiet die meisie. Sy slaan akkuraat en slaan hard. En terwyl hy sing:
  - Ek sal al die fasciste verpletter, en ek sal vet aan Adolf verloor!
  En weer is die meisie in volle opgewondenheid van uitwissing. Almal skiet en skiet.
  En 'n granaat vlieg weer van 'n kaalvoet af. Sy verslaan die fasciste. Gooi soos kegels deur die bal te slaan.
  Margaret sing:
  - 'n Sterk hou is besonder goed gemik,
  Die coolste Povetkin vlieg in die ring!
  Oleg Rybachenko, wat geskiet het, het geredelik bevestig:
  - 'n waardige Povetkin-kopie, en hardloop nie van sterk teenstanders af nie!
  Daarna gooi die seun weer 'n granaat met sy kaalvoet, en slaan die Nazi's soos keisteenbottels plat.
  En hoe slim pak, bots die Nazi's. Wat wou hulle hê? Dit was nie nodig om op die USSR te klim nie.
  Net Oleg Rybachenko is vererg. Die Verenigde State het reeds die Duitsers losgelaat, en Rusland moet die rap vir hulle vat.
  Die seun, wat weer 'n granaat met sy kaalvoet gooi, het gesing:
  - Moenie die dwaas Amerika speel nie,
  Gee ons nou Alaska...
  Dit is ons land aan twee oewers -
  Dit is nie verniet dat die beer 'n kwaai dier is nie!
  En Oleg Rybachenko het weer die beurt gegee ... Hy het die Nazi's afgemaai. En weer druk die seun se kaal tone die granaat en gooi dit na die vyand. Hulle strooi dit in verskillende rigtings.
  Die seun brul:
  - Eer aan Rusland!
  Margarita gooi weer 'n granaat met haar kaalvoet, en piep:
  - Vir tsaar Nikolaas II!
  Die seun het die meisie reggehelp:
  - Stalin regeer hier, nie Nikolaas II nie!
  Margarita het geredelik ingestem:
  Ja, Stalin! Wie het vrede gemaak met die kannibaal!
  En die meisie het weer 'n moordenaar geskenk met haar kaalvoet gegooi.
  Oleg Rybachenko het logies opgemerk:
  - Die USSR het 'n blaaskans nodig! Alhoewel die Derde Ryk dit beter benut het!
  En die kinders het weer begin skiet ...
  Die Duitsers naby Stalingrad en in Stalingrad self het 'n verskriklike hel gekry.
  Maar regtig, waarmee jy kom, is waarmee jy weggaan.
  Of eerder, hulle sterf. Die geveg is so bloederig en heilig reg.
  Oleg Rybachenko dink regtig tydens die geveg dat mense soms te naïef is. Of hulle maak 'n genie uit Stalin, of hulle maak Loekasjenka in die algemeen. Maar vir Wit-Rusland van die een-en-twintigste eeu is dit nogal dom om 'n persoonlikheidskultus van 'n kollektiewe boer te maak. Dit is hoog tyd om wys te word.
  En kies 'n nuwe, jong, progressiewe leier. En nie om die vlak van intelligensie van 'n baba in 'n sandbak te demonstreer nie.
  Die volgende staaltjie kenmerk Lukashenka die beste van almal:
  Wanneer alles duurder word in Belarus, wat is die goedkoopste?
  Belowe president Loekasjenko!
  En waarom?
  Want hulle kos niks!
  Dis "n skande vir Wit-Russe wat steeds vir so "n diktator stem. Maar dit is hoog tyd om wyser te word en te wys dat hulle die mense van Europa is. Byvoorbeeld, in Rusland het Poetin ten minste daarin geslaag om respek vir homself te kry deur die Krim sonder 'n skoot te annekseer.
  Maar dit is as gevolg van sy fenomenale geluk. Sterkte met Putin. Dit was byvoorbeeld gelukkig dat daar tydens die besoek van die Eerste Minister van Israel 'n onaangename episode met sy vrou in Kiev was. Ja, weer 'n manifestasie van fenomenale geluk. Maar so bietjie werklike opbrengs! En wat as tsaar Nicholas so 'n fenomenale geluk gehad het? Meer presies, hy het dit gekry, teen 1935 het Rusland die helfte van die wêreld bemeester.
  En wat is volgende ... Tsaar Nicholas het 'n vlug na die ruimte geskeduleer vir 28 Mei 1935, net betyds vir sy verjaardag. Die heel eerste vlug in die geskiedenis van die mensdom van 'n Russiese vroulike ruimtevaarder.
  En in hierdie wêreld, terwyl die USSR besig is met oorlewing.
  Die veldslae in Stalingrad is omtrent dieselfde as in die werklike geskiedenis van 1942. Net hierdie keer is die vyand baie sterker. En die hoeveelheid as gevolg van die koloniale troepe en tegnologies.
  Dit is veral moeilik in die lug van Sowjet-Rusland. Die Nazi's het baie sterk straalvliegtuie. En op een of ander manier is dit nie so maklik om dit te weerstaan nie.
  Hier is die Duitse vlieëniers Albina en Alvina wat vir hulself rekeninge insamel. Hulle is groot kundiges op hierdie gebied.
  Hoe om byvoorbeeld sulke Duitse meisies in bikini's met kaal bene te stop?
  Oleg Rybachenko voel hierdie meisies.
  Gooi nog 'n granaat met kaal tone. Versprei die Nazi's in alle rigtings en sê:
  - Groot hart van Rusland!
  En die terminator seun is baie aggressief vuur. Elke koeël tref die teiken. En die Arabiere, en die swartes, en die Indiërs is op die aanval. "n Groot skare kom.
  Die geniale seun gooi weer 'n granaat met sy kaalvoet, stoot twee groot Duitse tenks bymekaar en die vlug:
  Samurai-swaard saam met jou
  Hart en verstand is rein...
  Met vrymoedigheid lei die aanval -
  Die pad van skoonheid!
  Margarita, wat op die vyand geskiet het, het die Nazi's uit 'n bazooka geneem en op die geskiet en gepiep:
  - Buitengewone skoonheid!
  En die vegter het 'n baie vernietigende geskenk van die dood met haar kaal tone gegooi. Die teenstanders verpletter. Dan weer, met die tone van haar kaalvoet, het sy weer wilde vernietiging geslinger. En twee fascistiese tenks het gevat en gebots. Selfs vonke en rook het geval en gegiet!
  Oleg het uitgeroep:
  - Dis die ewige meisie welgedaan!
  Margarita gooi 'n nuwe moordende suurlemoen met haar kaalvoet en piep:
  - Ons is ewige kinders op die melkweg!
  Die terminator-seun het geknik en self die bakleiery voortgesit. Alles verloop volgens plan. Meer presies, terwyl dit normaal is. En in hul omgewing sal die Nazi's nie deurbreek nie.
  So die Nazi's, maak nie saak hoe hard hulle probeer nie, maar in werklikheid sal hulle net in hul eie bloed verstik.
  En hulle tenks sal in skrootmetaal verander! En die vlag van Rusland sal oor die planeet skyn!
  Oleg Rybachenko tree met groot energie op. Gooi kaalvoet granate en sing:
  - Ons sal altyd gelukkig wees
  Daar sal 'n helder droom wees ...
  En skoonheid sal kom
  Die bohaai sal weg wees!
  Die seun-genie tree met aktiwiteit op, wat toeneem met woede eweredig aan die toestroming van Duitsers.
  Margarita tree op as die tweede nommer. Maar die meisie se kaal voete gooi al hoe aktiewer granate.
  En die Nazi's val onder haar houe.
  Oleg Rybachenko skiet ook... Maar gedagtes spring, keer terug na die hede. Aan wat in werklikheid is.
  Trouens, dit lyk asof Wit-Russe die grootste breinmassa in Europa het, maar hulle laat toe dat hulle op 'n kraag sit, verdra die diktatuur van die individu.
  En as die president een of ander superman was! En dus "n kollektiewe boer, en selfs sonder "n wettige pa. En laat hulle hulle vir soveel jare dryf.
  En buitendien is daar nog bekrompe mense wat vir hom stem.
  Ja, Oleg Rybachenko het selfs ditties gehad.
  Vertel my vriende hoe lank
  Stem vir pa Kolya ...
  Dit is tyd dat jy Oleg kies -
  Om meer geld te kry!
  Ja, natuurlik, veranderinge is nodig en so gou as moontlik. Trouens, stagnasie is belaai met slegte gevolge.
  Boonop weet Loekasjenko self nie wat hy wil hê nie. Hy is regs, hy is links. Dit gaan na kapitalisme, dan sosialisme. En hy het nie "n goeie span nie. En daar is geen party van sy eie en ideologie nie. Dit is die kultus van 'n baie middelmatige en spraaksame persoonlikheid. Stalin en Lenin het darem geweet wat hulle wou hê! En hierdie diktator? Hy weet nie eers of hy regs of links is nie!
  Nee, sonder "n ideologie en "n stabiele party sal daar geen stabiliteit in die samelewing wees nie.
  En ook vorentoe!
  Stalin het ongelukkig ook 'n simbool van terreur en vernietiging geword, wat kommunisme in 'n voëlverskrikker verander het.
  Optimale bestuur het nie uitgewerk nie. En onder Brezhnev was daar waansin - hoe kon 'n mens so 'n hoof van die USSR plaas. En in sy jeug het Brezhnev nie 'n intellektueel aangetrek nie, maar op sy oudag het hy in waansin verval. En oor die algemeen is dit jammer dat die staatshoof nie twee woorde kon bind sonder 'n stuk papier nie. En jy moet weet hoe om dit te doen!
  Oleg Rybachenko het 'n dodelike dubbele granaat met sy kaalvoet gegooi en gesing:
  Maar leef nog steeds
  Maar leef volgens Brezhnev!
  Ek is dom, dom, ek kan nie!
  En moenie 'n sneeustorm ry nie!
  Margarita het "n plofstofpakkie met haar kaal tone gegooi. Sy het die Nazi's gestrooi soos appels wat van 'n tak geskud is.
  Die meisie het gesing:
  - Appelbome in blom
  Solovyov-deuntjies ...
  Ek sal na jou toe kom -
  Daar sal repetisies wees!
  Die meisie glimlag breed en skitterend. Haar tande is soos pêrels, so skitterend.
  Ja, hierdie paartjie is wonderlik.
  Oleg Rybachenko het dit geneem en gesing:
  - Ons vuiste met staal,
  kloue, tande en slagtande ...
  Hulle wil 'n ware geveg hê!
  En weer vuur die terminator-seun baie akkuraat. En bloedige druppels stroom van die Nazi's.
  Nee, daar sal geen genade wees nie. Vyande verstik.
  Intussen baklei Natashka en haar span in Sukhumi.
  Die Nazi's bestorm die kus. Die stryd is natuurlik baie ongelyk
  Maar meisies. As hulle amper kaal is, is dit wonderlik!
  Natasha het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi, 'n dosyn fasciste afgemaai en gesing:
  - Die toekoms van die wêreld is ons s'n,
  Ons is meisies soos Jedi!
  Zoya het ook "n granaat met haar kaalvoet gelanseer. Die Nazi's verstrooi en met selfvertroue gepiep:
  - Ek is die een wat almal in die graf kan begrawe!
  Aurora vuur verder. Ook 'n meisie wat, as sy slaan, dit nie meer 'n hou van 'n vlieg is nie.
  Die rooiharige duiwel het dit gevat en gegons:
  - Ek is die kleur van 'n jakkals, en die grootste skoonheid!
  En weer sal hy dit met sy kaalvoet vat, en die gawe van die dood weggooi! Dit is regtig 'n meisie, wat jy nodig het.
  En dan is daar Svetlana as 'n ontploffing! En sy sal almal verstrooi en verkrummel, asof duiwels van oor die hel in haar ingetrek het.
  Ja, die meisies hier, natuurlik, van so 'n tande grinnik dat hulle enige kakebeen sonder probleme sal afbreek.
  En as dit nodig is, dan die helfte van die kop!
  Natasha skiet op die vyand en brul:
  - Ek is so 'n geharde vegter dat selfs 'n bul nie teen my sal vertrap nie! Ek sal sy kop breek!
  Zoya het met selfvertroue bevestig:
  - Ek sal die horings breek!
  En die meisie se kaalvoet gooi 'n granaat. En twee Nazi-tenks sal albei vat en bots.
  En dan hier is hoe Aurora sal tref. En ook met 'n kaalvoet sal 'n moorddadige een loods.
  En brul:
  - Eer aan Stalin, laat hom wyser word!
  Aurora is regtig boos. Hoe is dit om op twee fronte te veg? Trouens, dit beteken selfmoord.
  En hoekom het Stalin Rusland hiertoe gebring?
  Die meisie sal weer met haar kaal tone 'n doodsgeskenk loods en piep:
  - Eer aan die nuwe leier!
  Wel, reg! Stalin het selfs 'n lae voorkop. En dit is 'n teken van lae intelligensie.
  Svetlana skiet haarself. En gooi 'n granaat kaalvoet. Versprei teenstanders. Vernietig hulle en skree:
  - Eer aan die Russiese gode!
  En weer, met sy kaal hak, sal hy iets baie vernietigend gooi.
  Die meisies hier is van so 'n kaliber dat die Fritz hulle nie sal vat nie.
  Vier meisies is 'n groot krag. En die belangrikste, hulle is in dieselfde broekie.
  En dit gee hulle 'n kolossale vermoë om te veg.
  Natasha is aan die brand. Afrika-krygers beweeg in 'n stortvloed, selfs Hindoes en Arabiere.
  Die Duitsers gebruik dit as kanonvoer. Sonder enige jammerte en spyt om in gevegte te gebruik. En natuurlik neem hulle die nommer.
  Sukhumi is reeds deur land afgesny. En dit is baie erg. Ons gaan binnekort sonder ammunisie opraak en ons sal moet terugtrek.
  Maar terwyl die meisies nog nie wil ingee nie. Hulle droom van oorwinning. Al is die kragte nie gelyk nie. En Moskou is omsingel.
  Natasha is bekommerd hieroor. Sy gooi 'n granaat met haar kaalvoet. Breek vyande en sing:
  - As die hoofstad sal staan!
  Zoya het ook die plofstofpakkie met haar kaalvoet gegooi en gepiep:
  - Die rivier van Rusland sal nie opdroog nie!
  En sy het uit alle stamme op die vyand geblaas, tuisgemaakte terugslaglose bitterheid.
  En 'n paar tenks gebreek ...
  Maar van bo af begin aanvalsvliegtuie druk.
  So wat as hulle reaktief is?
  Aurora het haar vuurpyllanseerder afgevuur. Tref 'n Duitse motor. Het haar laat val.
  Toe het die rooihaar dier gekoer:
  - Kommunisme sonder grense!
  Toe begin Svetlana skiet. En die swart vegters afgemaai. En dan, soos 'n kaalvoet, sal hy 'n suurlemoen gooi.
  En brul:
  - Eer aan die nuwe gode!
  Natasha het op die vyand geskiet en gepiep:
  - Russiese gode!
  En van die gooi van haar kaalvoet ontplof die vliegtuig.
  Dit is die terminator meisies. As hulle reeds baklei, dan kan niemand met hulle klaarkom nie.
  Zoya gooi ook iets na die vyand wat enige mag doodmaak. En iets wat die vyand vernietig. En die vegter, wat haar tande ontbloot, skree:
  - Vliegtuie in die kis!
  En kaal vingers gooi weer die gawe van die dood.
  En dan sal Aurora 'n suurlemoen in die vyand lanseer. Neem en brul:
  - Die toekoms is ons s'n!
  Svetlana het haar tande ontbloot en gesê:
  - Vir kommunisme, en nuwe prestasies!
  En weer, hoe hy met sy kaalvoet "n granaat gegooi het. En hy sal almal doodmaak. Wel, indien nie almal nie, dan sommige vir seker.
  Die Nazi's het in die kruik geklim. En dit is hulle probleem. Hier kan jy die Jagdtigr selfaangedrewe geweer sien. 'n Verouderde motor, maar 'n baie moordende een. "n Pionierseun kruip na haar toe. En gly 'n myn.
  En die selfaangedrewe geweer ontplof onbenullig.
  Die seun steek sy tong uit en sing:
  - Kom ons drink vir die Moederland, kom ons drink vir Stalin!
  Kom ons drink en drink weer!
  Ons pioniers sal Hitler doodmaak!
  Fasciste verstaan dit. Alhoewel dit moeilik is vir die Rooi Leër. Die stad Grozny word deur die Nazi's omring, maar hulle voer steeds 'n geveg daarin. Die meisies is uit die boonste rakke hier.
  Hier baklei Tamara. Sy is in 'n baaikostuum en kaalvoet. En die weer is warm en die meisie is so behendig. Skoonheid is aan die brand. Met 'n kaalvoet op die Nazi's loods hy plofbare pakkies en sing:
  - Hitler sal binnekort spykers in die kis kry,
  Dit sal soos 'n spinnekop aan die brand wees ...
  Demone sal pynig in die onderwêreld -
  Diegene wat Satan aanbid het!
  En weer vlieg 'n baie dodelike suurlemoen van die kaal hak van die skoonheid af en verpletter die Nazi's.
  Mary sê laggend:
  - Granate sal doodmaak!
  En klap Tamara op die skouer. Twee meisies baklei, en aan die bokant is 'n Rooi Vlag wat deur koeëls deurboor is.
  Die meisies is kaalvoet en amper sonder klere, maar hulle is nie van plan om Sowjetstede oor te gee nie.
  Maria het 'n vrolike lied gesing. En terselfdertyd het sy 'n genadelose en moorddadige vuur gelei;
   Daar is baie groot mense,
  Wie se dade vir eeue leef, Daar is baie groot name, Wat onsterflik genoem word.
  
  Baie sprokieshelde het die melodie van epos bewaar, Maar die eenvoudigste van alle helde En dierbaar vir ons almal - een.
  
  Hy het sy kinderjare tussen die berge deurgebring, Hy het die vlug van voëls gevolg, Hy het van die berge geërf Die skoonheid van arendsvlerke.
  
  Sy naam het met 'n donderslag oor die see geswaai, naby en bekend geword aan die proletariërs van alle lande.
  
  Op die vasteland van China, Dierbaar vir alle harte, Hierdie naam kondig Fanzam aan - vrede, die einde - aan paleise.
  
  Stalin is die vaandel van geluk, die aanbreek van die mensdom! Mag geliefde Stalin vir baie, baie lang jare lewe!
  Die meisies het goed gesing. Maria, Tamara, is deur beide Veronica en Victoria aangesluit.
  Al vier skoonhede is omring, maar hoe hulle veg.
  Hier gooi Maria met haar kaalvoet 'n granaat en skiet 'n Duitse aanvalsvliegtuig neer. En die skoonheid piep:
  - Eer aan ons partytjie!
  Veronica stuur ook 'n geskenk van die dood met haar kaalvoet, en HE-162 word afgeskiet. En die vegter brul:
  - Glorie, wat hoër is as heerlikheid!
  . HOOFSTUK 6
  Victoria, wat op teenstanders skiet en skiet, glimlag:
  - Vir die toekomstige uitgestrekte van kommunisme!
  En vier skoonhede, amper kaal en kaalvoet van die lag.
  Hulle is sulke arendsmeisies van die hoogste orde.
  Mirabela en Anastasia baklei in die lug. En hulle breinspoel ook die Nazi's.
  Mirabela met 'n glimlag, tweets:
  Alles in die wêreld sal reg wees
  Wees passievol lief vir jou vaderland!
  En weer met kaal tone, deur die oop venster, asof jy 'n suurlemoen gooi. En klap op die fasciste. Nog 'n motor wat neergestort is, val.
  Dit is die truuk - jy moet daar kom.
  Anastasia sê laggend:
  - Lenin sou jou geprys het!
  Mirabela het 'n paar Duitse motors met een sarsie afgeskiet en opgemerk:
  - Stalin, sonder enige twyfel ook!
  Anastasia het drie Nazi-vliegtuie afgesny en bevestig:
  - Sonder enige twyfel!
  Die meisies is so cool. En bowenal mooi. Hulle is warm en terselfdertyd koue berekening.
  Mirabela het 'n ander vliegtuig afgeskiet en opgemerk:
  Alles in die wêreld is relatief...
  Anastasia giggel en mompel woedend:
  - Geen ekstra filosofie nie!
  En sy het ook die venster oopgemaak en met haar kaalvoet "n granaat gegooi. Hierdie keer het ME-262 ontplof.
  Mirabella knik instemmend.
  - Jy het puik gedoen!
  Anastasia het haar tande ontbloot en bygevoeg:
  - Sy het gedoen wat sy gedoen het!
  En albei krygers sal uitbars van die lag. En knipoog vir mekaar.
  Ja, die heldhaftigheid is indrukwekkend.
  In die somer van 1946 het hewige gevegte buite die stad aan die Wolga ontvou. Die vroue-sluipskutterbataljon, onder bevel van kaptein Alena Ogurtsova, het 'n verdedigingsposisie in die ruïnes in Volodarskystraat ingeneem. Meisies met masjiengewere en gewere, vasgebind met bondels granate, het agter die ruïnes weggekruip.
  Alena self is in 'n gevlekte tuniek oor haar naakte lyf, in 'n kort broek en kaalvoet. 'n Mooi en krom meisie, met sterk heupe, 'n dun middellyf, 'n kort kapsel onder 'n halfboks. Die gesig is baie ekspressief, met 'n manlike ken, blou oë wyd uitmekaar. Ligbruin hare het grys geword met stof, hoë bors, harde voorkoms. Kaptein Alena baklei al meer as twee jaar en ten spyte van haar jeug het sy baie gesien. Die meisie se bene is bedek met snye en kneusplekke. "n Meisie is ratser om kaalvoet te beweeg as growwe en lomp stewels.
  Die kaal sool voel die geringste trilling van die grond, waarsku oor die nabyheid van 'n myn, en die moeder aarde self voeg uithouvermoë toe. Aan die een kant het die meisie se voete verhard geword, en hulle was nie bang vir warm metaal, of die skerp puin van die ruïnes nie, maar aan die ander kant het hulle nie sensitiwiteit en buigsaamheid verloor nie, en waarsku deur die gebrul van die beweging van tenks.
  Liewe Alenka hou 'n granaat vas met 'n vasgemaakte ontploffingspakkie. Dit is nodig om na die formidabele Duitse tenk "Lion" te kruip, en die strate met masjiengewere nat te maak.
  Mary kruip langs haar. Ook kaalvoet, so blyk al die meisies van die bataljon van stewels te wees, wat hul bevelvoerder naboots. Haar stowwerige sole slyp wanneer die meisie hande-viervoet kruip. Maria se geel hare is deurmekaar en lank... Bietjie kroeserig. Die meisie self is skraal, maer, klein van postuur. Sy kan selfs verwar word met 'n meisie, met smal skouers en 'n oënskynlik groot kop.
  Maar Mary het al baie ervaar. Sy het daarin geslaag om beide fascistiese gevangenskap te besoek, nadat sy wrede marteling oorleef het, en myne, vanwaar sy deur een of ander onverstaanbare wonderwerk daarin geslaag het om te ontsnap. Maar as jy na haar kinderagtige, teer gesiggie kyk, kan jy nooit sê dat sy met rubberstokke op haar hakke geslaan is nie, 'n stroom is deur haar lyf getrek.
  Maria skiet... 'n Soldaat van die Derde Ryk, in hierdie geval 'n Arabier, val dood neer, sy snuit lig sand en puin op.
  Alenka glip 'n klomp granate onder 'n hoop rommel in. Nou sal 'n negentig ton "Leeu" hier kruip en dit opblaas. Die meisie se blou oë skitter soos saffiere op haar gesig, donker van sonbrand en stof.
  Ervaring dui daarop dat 'n goed beskermde tenk nou van posisie sal verander. "Lion" het 100 mm sypantser, en selfs teen 'n hoek. Vier-en-dertig kan nie daardeur breek nie, net swaar Keveshes het 'n kans. Maar ruspes is die doelwit. Die belangrikste ding is om die motor van mobiliteit te ontneem ...
  Anyuta skiet 'n sarsie uit 'n masjiengeweer... 'n Soldaat, niemand weet watter nasionaliteit nie, val neer. Die Duitsers, wat die grootste deel van die Oostelike Halfrond verower het, koester Ariese bloed en werp koloniale troepe in die geveg: Arabiere, Afrikane, Indiërs, verskeie Asiërs en Europeërs. Die aantal Pole het ook toegeneem - wat van die wieg af gewoond is om Bolsjewistiese Rusland te haat. Oekraïense nasionaliste, en Don Kosakke, en Tsjetsjenen, en die hele Kaukasiese Khaganaat veg hier. Hitler het 'n hele internasionale grootgemaak.
  Baie vyande...
  Anyuta ontwyk die masjiengeweervuur behendig. Die koeël skeur amper, swart van stof, 'n ronde, meisieagtige hakskeen. Die pragtige kaptein het selfs 'n kielie gevoel oor hoe naby 'n grootkaliber geskenk verbyvlieg. Die meisie het haar gekruis en fluister:
  Selfs 'n koeël sal ons nie keer nie!
  Maria skiet terug... Nog 'n meisie, Alla, is baie rooi hare, bogemiddelde lengte, en gespierd, ten spyte van haar karige rantsoene. Ook 'n baie mooi meisie, met luukse heupe, 'n opgestopte middellyf, nie vroulike breë skouers nie, en hoë borste.
  Alla baklei in net haar kortbroek, die tuniek is aan flarde geskeur, en verkrummel tot stof, en nuwe uniforms word nie oor die Wolga afgelewer nie. God verbied om meer ammunisie, en 'n druppel kos, vir die uitgeputte Sowjet-troepe oor te dra.
  So is Alla amper kaal, haar bene is gekrap, veral haar knieë. 'n Stukkie skrapnel tref die sole van die regtervoet, en dit is seer, dit is moeilik om te loop.
  Rooihaar, stowwerig, amper kaal Alla draai haar mooi, maar terselfdertyd harde gesig. Die meisie wat skiet, sê:
  - Die Here, Moskou en Stalin is bo ons!
  En sy sny die aanvallende Nazi's af, self het skaars tyd om terug te rol.
  Die ruïnes en nou straatjies maak dit moeilik vir die formidabele Duitse tenks om om te draai. Hier is amper tweehonderd ton "muise" en hulle kan glad nie verbygaan nie ...
  Soos Anyuta verwag het, het "Lev" 'n bietjie gery, en homself in 'n hoop vullis begrawe. Daar was 'n ontploffing. Die ruspe het gebars, 'n paar beskadigde rollers het afgevlieg.
  Die gewonde tenk het gestop en 'n dop het uit sy loop gevlieg...
  Iewers het in die verte gedreun en die ruïnes agtergelaat. Anyuta, soos 'n slang, het gesis:
  - Dit is my berekening! Het 'n rekening oopgemaak...
  Die meisie-kaptein word weer gedwing om weg te kruip. Die Duitsers en hul satelliete kan nie hul tegniese meerderwaardigheid in die puin gebruik nie. Deur die skuld van die hardnekkige Hitler was die hordes van die Derde Ryk vasgevang in posisionele gevegte in 'n taamlik groot en goed versterkte stad.
  Maria gooi 'n granaat. Hulle dwing om salto's te doen teen neergestorte Duitsers of Arabiere, om te draai. Een van die Nazi-militante skeur sy hand af, en hang daaraan, 'n Engelse horlosie met 'n kompas.
  Mary sê met 'n glimlag:
  - Wat die kompas jou wys - die pad hel toe!
  En 'n pragtige meisie skud 'n stukkie aanhangende keramiek van haar stowwerige hakskeen af.
  Alla skud ook die stof af, met haar ferm, vol borste. Die tepels is amper swart van vuilheid en jeuk. En probeer om te was. Weereens moet jy grawe as die Duitse submasjiengewere krabbel. En kruip op 'n plastunski manier.
  Die bataljon meisies beklee hul posisies, alhoewel daar geskiet word. En hulle skeur swaar skulpe, en bomme val uit die lug ... Maar niks sal die moed van Sowjet-heldinne breek nie.
  Hier sien Anyuta die Panter verbykruip. Wel, hierdie tenk is nie meer so skrikwekkend nie.
  Jy kan dit aan die kant slaan. Die meisie het nies, die stof wat in haar elegante mond geklim het, uitgespoeg. Sy het 'n granaat in haar hand geneem, geweeg met 'n ontploffingspakkie. Jy moet ongemerk insluip. Maar daar is soveel rook rondom.
  Anyuta begin opkruip en met haar kaal tone en elmboë op die drein rus. Sy was soos 'n kat wat 'n muis bekruip. Die meisie het die oorlog onthou van daardie verskriklike somer van die een-en-veertigste jaar, toe die Wehrmacht die uitgestrekte van die USSR verraderlik binnegeval het. Was ook nie die meisie nie, amper die meisie bang? Eers ja, maar dan raak jy gewoond daaraan. En jy sien die voortdurende sarsies van skulpe reeds as 'n gewone geraas.
  En nou het dit baie naby ontplof. Die meisie het op haar maag geklap. Fragmente jaag van bo af soos 'n swerm wilde bye. Anyuta fluister met gebarste lippe:
  - In die naam van geregtigheid, Here!
  Die meisie versnel haar kruip en gooi 'n granaat met 'n plofstof pakkie daaraan. Die hede vlieg in 'n boog. 'n Ontploffing word gehoor, die dunner sypantser van die Panther leen hom. Die Duitse tenk begin brand, die gevegstel ontplof.
  Anyuta fluister met 'n glimlag:
  Dankie Here Jesus! Ek glo net in jou! Ek bid vir jou alleen!
  Breek die panter. Afgeruk is 'n lang stam in puin begrawe. Die frontale pantser, losgemaak van die sypantser, lyk soos 'n scoop.
  Anyuta, wie se oë, op 'n gesig bruin van stof en sonbrand, sprankel met koringblomme, sê:
  - Hoe meer eike die vyand het, hoe sterker is ons verdediging!
  Alla is baie sexy in haar swart broekie, en naakte, stowwerige, sterk lyf. Die meisie is baie slim. Sy kan met haar kaal tone stukke glas gooi.
  Nou gooi sy 'n skerp voorwerp met haar grasieuse, stofbedekte been. En vas, reg in die keel van 'n fascis. Pragtige Alla het gebabbel:
  - En ek is 'n sekssimbool, en 'n simbool van die dood!
  Die meisie, waarna sy weer gekruip het, skiet. Anyuta het ook die vuur gelei.
  Die pragtige kaptein, nadat hy die fascis afgemaai het, het getjirp:
  - Die lewe is 'n ketting, en die klein dingetjies daarin is die skakels ...
  Maria het geskiet, Fritz se kop oopgesny en bygevoeg:
  - Dit is onmoontlik om nie belangrikheid aan die skakel te heg nie!
  Anyuta, wat weer akkuraat geskiet het, het gekraai:
  - Maar jy kan nie in siklusse op kleinighede gaan nie ...
  Maria, asof sy vuur, het bygevoeg:
  Andersins sal die ketting jou omvou!
  'n Ander meisie Matrena, ook baie mooi, het saam met die pionier Seryozhka 'n myn op 'n draad voorberei. Hulle twee het haar gestamp... Die verraderlike booger het in die ruspe van die "Tiger"-2 ingekruip. En hoe hierdie langloop Duitse motor gaan ontplof.
  Die blonde seun Sergei het uitgeroep:
  - Ons Rusland, jy het 'n emmer!
  En hy het skaars tyd gehad om, flitsend, swart, afgesakte hak, van die vallende dak af te wip.
  Matryona het die seun se nek gestreel en gesê:
  - Jy is baie slim!
  Die pionier het sy pad na die front gemaak en by die vrouebataljon aangesluit. Die seuntjie is ook baie kreatief. Hy het byvoorbeeld vliegtuie gemaak om fascistiese aanvalsvliegtuie af te skiet. Wanneer die Focke-Wulfs, of TA-152's, opstaan, word 'n ongelooflike oorverdowende brul gehoor.
  Die Duitsers slaan toe onder begeleiding van 'n Wagner-simfonie. So 'n majestueuse melodie.
  Matryona sê met ergernis:
  - Hulle probeer ons nog steeds bang maak!
  Die pionierseun het met patos gesing:
  - Die Russiese vegter is nie bang vir die dood nie,
  Die dood sal ons nie onder die sterrehemel neem nie!
  Want heilige Rus sal hard veg,
  Ek het die magtige masjiengeweer gelaai!
  Matryona, 'n lang, gespierde meisie met breë heupe en skouers, is 'n tipiese boervrou. Klere is tydens die bakleiery in lappe geskeur, sterk bene is kaal, hare is in twee vlegsels geweef en swaar afgestof.
  Seryozhka is net elf jaar oud, maer van wanvoeding, gekrapte en vuil seuntjie, in niks anders as 'n kortbroek nie. Die seuntjie se natuurlike wit hare het grys geword, en die ribbes wys deur dun, bruin en vuil vel. Bene verskriklik platgeslaan, en in brandwonde, kneusplekke, met blase. Die noodlot het weliswaar die kind van ernstige beserings gehou.
  Matryona lyk groot en vet teen sy agtergrond, hoewel die meisie glad nie vet is nie, maar met sterk, geoefende vleis op die bene. Boonop het die honger blykbaar glad nie haar deftige en groot figuur beïnvloed nie.
  Die meisie skiet uit 'n swaar tenkgeweer. Duitse motors kan nie in die voorkop deurboor word nie, maar daar is 'n kans in die spore.
  En die stewige "Leeu", nadat hy 'n gewigtige plofstof in die onderstel gekry het, het rook begin blaas soos 'n swaar roker.
  Seryozhka het met boosheid gesing:
  - Stink Fritz sonder om te dink, het 'n sigaret by die ingang aangesteek! Natuurlik het hy groot moeilikheid beland!
  Matryona flits haar gespierde, bruingebrande kuite en slaan 'n klopdans af met haar kaal, pragtige voete. Die meisie het gesing:
  - Heilige Russiese gesigte flikker van die ikoon ... God verhoed dat jy ten minste 'n duisend Fritz week! En as iemand meer as fasciste gons, sal niemand, glo my, jou daarvoor veroordeel nie!
  Toe herlaai sy die tenkgeweer en skiet weer. Die Duitse vervoerder het weer rook uitgeblaas.
  Die meisiebataljon het die Fritz aansienlike skade aangerig. Maar hy het ook verliese gely. Hier is een meisie in die helfte geskeur, en haar gesig het so, ten spyte van die stof, bleek geword.
  Die grootste deel van Stalingrad is reeds deur die Nazi's ingeneem, maar wat van die stad oorbly, wil nie ingee en oorgee nie.
  Anyuta probeer intussen deur die "Tiger" breek. 'n Kragtige Duitse motor, het 'n granaat in die sy gekry, maar nie beswyk nie. Draai om om 'n kanon af te vuur. Die meisie moet in die grond ingrawe, en rommel, om nie verpletter te word deur die ontploffingsgolf wat deur die hede vrygestel word nie.
  Anyuta fluister saggies:
  - Ma, pa, ek is jammer!
  Maria het 'n granaat na die Tiger gegooi, wat op haar voorkop ontplof het. Die meisie het gesis:
  - Oor die feit dat die ligte onderrig in die winter in die lente ... Ek herhaal sonder uitsondering dat Hitler is 'n pes bastard!
  Alla, wat die Nazi's se sig verbreek en met 'n sarsie water op hulle gegooi het, het gespanne:
  - In die kis het ek nou die Führer gesien! En sy het die arme man reg in die oog geskop!
  Die rooihaar meisie het eintlik met haar kaal vingers 'n granaat na die tenk gegooi. Dit het die loop getref ... 'n Ontploffing het gevolg en die snuit van die "Tiger" is verpletter.
  Die lafhartige Duitser het dit gevat en teruggetrek.
  Anyuta snork deur haar neusgate:
  - Ons s'n, joune sal nie swig nie!
  Maria het 'n Hitler-huursoldaat met 'n koeël afgemaai en gesing:
  - En die skurk maak nie 'n grap nie! Hande en voete, hy draai die Russiese toue! Hy druk sy tande in die hart ... Hy drink die vaderland tot op die bodem!
  Anyuta giggel, blaf:
  - Die Führer skree wild, skeur homself!
  Maria, vuur, het bygevoeg:
  - Wel, doodslae, grinnik!
  'n Selfs gevaarliker "Shtumrtiger" het verskyn. Dit vernietig hele geboue en bunkers. Boonop benader dit nie die posisies van die Sowjet-troepe nie. Die motor word onderdak gehou deur Duitse masjiengewere.
  Anyuta sien dat dit onrealisties is om naby die posisies van die Fritz te kom. Maar in die lug Focke-Wulfs. Een van hierdie masjiene vlieg nader aan die Sowjet-posisies. Die meisies maak op haar los.
  Alla gooi 'n granaat en sê woedend:
  - In diepe dood - daar is geen vergifnis nie!
  Daarna gee die meisie 'n draai uit die masjiengeweer. Rol vinnig terug. 'n Relatief nuwe Duitse tenk "Panther" -2 met 'n klein rewolwer en 'n laer silhoeët ry vinnig op.
  Verskeie meisies gooi granate na die Duitse motor. Sy, nadat sy die geskenke ontvang het, vries en kan nie omdraai nie.
  Alla fluit en sis:
  - Dit is 'n nuwe aanval! Ons sal haar mond skeur!
  Die Panther-2 het sy kragtiger wapen gesnoei en afgevuur.
  Die vuurkolom het die lug verdeel en die atmosfeer onmiddellik verhit en geelektroliseer.
  Alla giggel, die skulpe vlieg verby die halfnaakte meisie. Die skaamtelose rooikop skud haar heupe en sê:
  - En Newton het die vyande verslaan, die juk van die troon afgegooi! Fritz hy het sy Newton se wet bepaal!
  Stalingrad was almal verswelg in brande, toe die tonge van vuur skynbaar die lug lek en pers, oranje en skarlakenrooi vonke kraak! En elke vonk is soos 'n spook wat uit 'n helse kasteel ontsnap.
  Anyuta het 'n Duitse vegter platgeslaan, haar blou oë geflits en gesing:
  - Wat kerm jy slegte ou vrou? Glo my, net 'n psigiatriese hospitaal huil vir jou!
  Maria het in 'n gesang gesing en op die Nazi's gevuur:
  - Hoe goed is dit om op die gras te gaan lê en die Fritz op die kop te slaan! Reël 'n kompressie vir die Fuhrer, en stuur koeëls uit 'n masjiengeweer!
  Die meisie giggel wild en rol van haar maag na haar rug. Ek het 'n fiets met bene gemaak. "n Granaat het opgevlieg. Die vlieënde Focke-Wulf, nadat hy skrapnel onder die maag gekry het, het vinnig hoër gestyg. Daar kan gesien word dat skerp fragmente hom gewond het. Die fascistiese wese het aan die brand geslaan en stukke gebreekte vlerke begin verloor.
  Anyuta, wat sien hoe Fokke hoogte verloor het, het gekraai:
  - Dit is 'n semafoor! "n Byl hang aan boord!
  Die Duitse vliegtuig het ontplof en rommel in al die uithoeke van die lug gestrooi. En waar is die fascistiese ace heen. Het my laaste draai gemaak. Die laksman het tot as gegaan, nie die vlieënier nie!
  Maria het nies, stof gestrooi en gesê:
  - Om te wees of nie te wees nie? Dit is nie 'n vraag nie!
  Alla het weer 'n stuk glas met haar voet gegooi, soveel so dat, met die oog, dit by die Fritz uitgekom het, deur die agterkop:
  - Ek is 'n tenk armada! En jy moet behandel word!
  Die Duitsers en hul satelliete het probeer vorder en granate voor hulle gegooi. Sulke taktiek teen meisies het nie gewerk nie. Hier het Seryozhka 'n katapult ontplooi, en hoe dit die vyand tref in reaksie.
  Die pionierseun het gebel:
  - Kersvader wat Hitler se mond skeur!
  Die aanval van die katapult, wat in die skare Nazi's deurdring, het hulle laat verstrooi en terselfdertyd in die lug laat omrol. Fritz het geval en op die puin van die mure gebreek.
  Tenk "Tiger" -2, wat sy balans verloor het, het met die "Leeu" gebots. O, Leva, waar is jou formidabele naam?
  Anyuta het geglimlag en geantwoord:
  - Wel, goed gedoen Seryozhka!
  Die seuntjie het aggressief gegrom.
  - Pioneer is altyd gereed!
  Die meisie-kaptein het weer begin spyker. En Matryona het Seryozhka se smal voet gekielie, hoe moeilik het hy dit! Geen wonder die seun is nie bang om deur die vure te hardloop nie.
  Mary het in 'n gesang gesê:
  - Jeug is goed - oudag is sleg!
  Alla, hierdie vrolike rooikop, het saamgestem:
  Daar is niks erger as oudag nie! Dit is inderdaad die walglikste toestand van alles moontlik!
  En die meisie het 'n sprong gemaak met 'n staatsgreep. Sy verbeel haar vir 'n oomblik walglike oumas. Nee, moenie vergelyk nie, 'n ou vrou met 'n meisie. En watter skoonheid, in skraal lywe.
  Allah het dit geneem en gesing:
  - Vloei na jaar, jare in 'n karavaan,
  'n Ou vrou vryf henna in 'n mortier...
  En wat van my skraal figuur,
  Ek verstaan nie hoe die jeug gegaan het nie!
  Anyuta het haar oë geflits, die Duitser met 'n hou in die lies neergeslaan en opgemerk:
  - Geen! Tog, in oorlog is daar so 'n sjarme - om vir ewig jonk te bly! Altyd dronk!
  Matryona het 'n nuwe lading in die katapult geplaas. Dit is iets soos 'n goeie mortier. Die meisie het gesis:
  - Moenie slaag nie, maar slaag!
  Seryozhka skuifel sy dun, maar flinke voet en blaf:
  - Fritz gesig!
  En 'n granaat, tesame met 'n ontploffingspakket, het in volle swang in die posisies van die Nazi's ingevlieg.
  Ja, Stalingrad is nie aan hulle gegee nie. Vir die derde maand sedert einde Junie is die aanranding aan die gang, maar die stad kon nie alles vat nie. Op ander sektore van die front het die Nazi's sukses behaal, maar nie op hierdie een nie.
  Anyuta het haar pistool afgevuur en gegrom:
  - Alles is onmoontlik, dit is toevallig moontlik... Dit is nie nodig om die heelal baie ingewikkeld te maak nie!
  En tref die petroltenk van 'n motorfiets. Die masjien het ontplof, en vurige warrelwinde het die rokerige landskap verlig. En die Duitser is deur 'n vurige poot verskeur.
  Die meisiekaptein het geskree:
  - Ek hou daarvan om kwaad dood te maak! En dit is die hoogste goed!
  Maria het die Duitsers met 'n sars geslaan en gesis:
  - Kom ons speel ystervark!
  Alla het losgebrand, meer akkuraat. 'n Paar swartes het op spiesbedekte puin gelê:
  - Dood die vyand! - Het die meisie gefluister.
  Maria het speels gesing:
  - Nadat ek Hitler met lipstiffie geverf het, Mainstein met haarsproei, sal ek jou in gevangenskap van die prinses sleep, die getroue hond sal jou knaag!
  Anyuta, vuur, gesis:
  - Kom in die aand, Adolf, hang jouself op ... Hou op om jou kop te flous! Kom in die aand, vlieg soos 'n valk - om die Nazi's hard te slaan!
  Maria het woedend gesê, terwyl sy die helm van die stormtrooper se kop afslaan:
  - Ons kan! En ons sal!
  Die meisies van die "Lenin"-bataljon het die opmars van die buitelandse troepe gestuit. Fritz het vorentoe beweeg en lyke letterlik in die ruimte gegooi. Die tenk "Lev", waarmee hoop gevestig is, het ook nie gehelp nie. Hier is 'n modifikasie van die masjien met 'n 150 mm geweer.
  Alla slaan 'n klip af wat aan haar kaal tepel vassit. Die meisie het sulke pragtige en vol borste. Die meisie gooi 'n granaat met haar voet. Die been is sterker as die arm, en die gooi gaan verder.
  "Leeu" het 'n gaping in die ruspe gekry, en gestop. Geskiet uit sy kragtige mond. Rommel en ineenstort.
  Allah, spoeg, sê:
  - Die Russiese vegter kreun nie van pyn nie!
  En die meisie skiet weer. En hy doen dit baie goed. Die fascis wat uit die toring leun, val terug.
  "n Rooihaar, amper kaal meisie sê:
  - Tevergeefs glo die vyand dat hy daarin geslaag het om die Russe te breek! Wie durf, hy val in die geveg aan, ons sal die vyande kwaai slaan!
  En Alla rol die spiere van die pers, wat sy baie gebosseleer het.
  O, hoe pragtig is die meisies! Ek wil nie hê dat een van hulle moet sterf nie.
  Ekaterina het gehardloop... 'n Baie mooi meisie, met donsige, wit hare. Sy kry dit op een of ander manier reg om hulle met een of ander doepa te smeer sodat hulle nie vuil word nie.
  Die meisie is baie mooi, met die figuur van Venus, net meer getinte en gebosseleer. Klere aan haar, net 'n bra en broekie. Alles anders is reeds uitmekaar geskeur. Maar hoe grasieus is die bene! Hierdie is nie 'n meisie nie, maar 'n seël van perfeksie, 'n kroon van skoonheid.
  Sy beweeg op 'n spesiale manier, soos 'n eekhoring. "n Kaalvoet en flikkering, en hakke, bly verbasend skoon. Ekaterina skiet, en die fascis kry 'n sweer in sy bors.
  Die meisie sê:
  - Lojaliteit aan die moederland is die hoogste woord!
  Allah het laggend gesê:
  - Trek jou bra uit en bly soos ek in 'n kortbroek!
  Catherine skud haar kop negatief.
  - Dit is nie gepas nie!
  Alla het haar heupe geskud, gepas geskiet en gesing:
  - Iets Komsomol-lid het ongewoon geword! Om so kaalbors te loop is baie onbetaamlik!
  Catherine het gegiggel en opgemerk:
  - Waarom bring vreugde aan die Fritz, kyk na ons skoonheid!
  Allah het vasberade geantwoord:
  - Ons skoonheid is dodelik!
  Katya het gegiggel en op die TA-200 geskiet. Die Nazi-motor het aan die brand geslaan. En die pragtige blondekop het geskreeu:
  - Dood aan die bose!
  Allah het gegiggel.
  - En die lewe is goed!
  Toe Ekaterina sien dat die Duitser val, het sy gegrom:
  - Dit is die hoogste waarde! Moenie dink die Nazi's dat jy gewen het nie!
  Allah sal sing:
  - Wag vir oorwinning! Oorwinning wag... Diegene wat smag om die boeie te breek! Wag vir oorwinning! Wag vir oorwinning! Ons sal die Nazi's kan verslaan!
  'n Pragtige meisie, en haar naakte borste bewe. Goed met 'n kaal bolyf in die hitte, wat deur die vuur verskerp word.
  Anyuta het nou baie meer vasberade gelyk. Sy het met 'n masjiengeweer op die Fritz geskiet en geblaf:
  - Ek sal jou kastreer!
  En inderdaad het die Nazi's dodelike geskenke en kiste ontvang! En die meisie het vir hulle 'n figuur gewys, kom ons bou kaal tone. En gefluit soos 'n nagtegaal-rower. En deur die vingers van die onderste ledemate.
  Die meisiekaptein is baie slim. En sprankel. En glad nie wreed nie. Sy voel ook soms jammer vir die soldate van die vyand, wat dalk kinders het wat vir hul dooie vaders sal huil.
  Anyuta verdryf egter sulke gedagtes van haarself af, mens wil daarvan in trane uitbars. Maar dit was nie die Russe wat na die Duitsers gekom het om te roof en dood te maak nie. Nee, dit is die Duitsers en 'n hele aggressiewe pak buitelanders van oor die wêreld het by die Russiese uitgestrekte ingebreek.
  Anyuta het haarself gekruis en op die Fritz geskiet, wat stilweg probeer het om naby die posisies van die Rus Fritz te kom ... Sy oog en brein, wat deur 'n koeël uitgeslaan is, het uitgelek.
  Die meisie-kaptein het geglimlag en gesê, geestig:
  - Reguit oog tot oog, kop tot kop!
  Anyuta het akkuraat geskiet en 'n motorfiets met 'n syspan getref. Die motor het begin skeur, en die masjiengeweer het afgevlieg, verskeie kere omgerol. Toe sak sy snuit in die puin.
  Die meisie vryf haar kaal, stowwerige sool op die puin. En sy mik weer. Haar vrolike, jong gesiggie grynslag nogal grinnik. Die meisie het gesing:
  - Nee, ons het vir die fasciste gesê, ons mense sal dit nie duld dat Russiese geurige brood 'n drif genoem word nie!
  Maria het 'n baie akkurate skoot gemaak, waaruit die Focke-Wulf gebrand het, en getjirp:
  Vir 'n skelm is die keuse natuurlik duidelik,
  Vir dollars is hy gereed om Rus se ...
  Maar die Russiese man is so mooi
  Dat hy gereed is om sy lewe vir die Moederland te gee!
  Die meisie, het 'n salto gedoen en die Nazi's die vy gewys, en gerol, en die koeëls het nie aan die skoonheid geraak nie.
  Alla het verskyn, hierdie skoonheid, amper naak, en vuil soos 'n duiwel, gooi dadelik 'n granaat met twee bene. En sy het nagegaan:
  - Wat ek het is ... Fritz in 'n skerp kant!
  Matrena het Alla reggemaak:
  - Skerp, in die kant, en nie in die skerp kant nie!
  Die meisie het gegiggel en haar waatlemoenborsies geskud en 'n granaat met 'n granaat met 'n ontploffingspakkie gelanseer. Die "Tiger" is teen die snuit getref, en hierdie skewe kunswerk het ontwyk.
  Daarna het die Nazi-wese teruggetrek. Sy het begin kruip soos 'n skilpad wat in 'n vuur vasgevang is.
  Anyuta het vrolik gesing:
  - En die "Tiger" deins terug en die Duitsers kruip weg!
  Die Maiden Bataljon het onder aanval, lugaanvalle en swaar gewere gemaneuvreer. Hier het die straalbomwerpers getref, gebreekte, rooiwarm steiltes het die lug opgestyg. En die klippe was aan die brand. Gelukkig is nie een van die meisies dood nie, maar mans is na die volgende wêreld - wie is nie so jammer nie! En siele vlieg - sommige hemel toe, en ander hel toe! Waar duiwels met pikvurke reeds wag vir die wat nie in Jesus geglo het nie.
  Alla is die mees sexy van die krygers in woede: wel, kan die Nazi's van hul "Sturmtigr" op die posisies van die Sowjet-troepe vuur en die rooi krygers doodmaak?
  . HOOFSTUK #7
  En die meisie gryp 'n granaat met haar kaal voete en draai in kaskenades van salto's. En draai al hoe vinniger. En toe gooi sy met alle mag die gawe van die dood in die wye snuit van die Stormtiger. Die naakte, bruingebrande bene van die skoonheid het geflits, en die granaat vlieg in die wye snuit. En die kragtige masjien het eers verstik, en toe gejaag. Twee "Royal Tigers" wat aan die kante van die "Sturmtiger" gestaan het, is opgegooi en in verskillende rigtings gestrooi. Die rolle is van hulle geskeur, en hulle het neergeval en gevlieg soos 'n gebreekte halssnoer van die koningin.
  Die ontploffingsgolf het Alla gegooi, en die meisie het onderstebo gevlieg. En sy is omgekeer, geruk en gegooi. Maar die skoonheid het nietemin geland, skerp rommel en fyngedrukte klippe het in haar kaal sole ingegrawe. Die meisie het pyn gehad, en selfs deur die eelte voet het die punt deurboor.
  Maar Alla het die krag gevind om op te staan en te skree:
  - Julle fasciste sal in die as wees!
  Anyuta en ander meisies is deur 'n plofbare golf opgegooi, en selfs effens vergruis. Maar nie een van die pragtige krygers het gesterf nie. Die meisies het 'n orkaan en goedgerigte vuur ontmoet. Onderdrukking van die Nazi's wat uitgespring het en ander aggressiewe insekte wat die USSR beleër.
  Maria het met groot entoesiasme gesing:
  - En wanneer die trompet van die Here ons na die geveg neem, sal ons vriende wees met die Komsomol! En deur die wil van Jehovah, sal ek by die hemelse naamwoord wees!
  Alla het die stof van die voetsole wat in bloed geslaan is afgeskud en gesing:
  - Lenin, partytjie, Komsomol! Ons stuur die Fuhrer na 'n malhuis!
  Die meisies het oorverdowend begin lag, en Seryozhka het met alarm en ergernis gesê:
  - En my katapult is nie so akkuraat soos Alla se kaal en sterk bene nie!
  Matryona het haar armspiere gebuig en gesê:
  - Dit is OK! Jy dink nog. Iets koeler!
  Vedmakova, wat van die voorste linie teruggekeer het, het 'n dringende oproep na Vladivostok ontvang. Nadat hulle groot verliese gely het en Khabarovsk amper omsingel het (kommunikasie met hierdie stad is deur die Amoer gehandhaaf), het die Japannese hul troepe gestop om te hergroepeer en aan te vul. Minstens honderd miljoen Japan, met nog sewentig miljoen Mantsjoerye en Thailand, kon infanterie in oorvloed oorplaas. In 'n sekere sin is dit makliker om die USSR te beveg as die VSA, want om laasgenoemde te beveg het jy baie duur skepe nodig en geensins goedkoop vliegtuie nie. Maar infanterie met ligte en goedkoop gewere en masjiengewere wat van Schmeisters gekopieer is, kan in groot hoeveelhede voorsien word! Elke Japannese seun van sewe jaar oud weet hoe om 'n masjiengeweer aanmekaar te sit en uitmekaar te haal! Slegs dit neem natuurlik tyd om troepe van die eiland na die vasteland oor te plaas. En nadat u aanvulling ontvang het, beweeg u weer diep in die Sowjet-gebied!
  Nadat hy 'n oproep ontvang het, het Vedmakova gehoop dat sy uiteindelik 'n nuwe vegter sou ontvang en in die lug sou veg. Die meisie is in 'n emka na Vladivostok geneem. Die vlieënier het soos 'n terminator gevoel. Die medereisiger blyk 'n grys hare oupa te wees, ten spyte van sy aansienlike ouderdom, wat slegs sersantstrepe gedra het.
  Hy het grootpraterig verklaar:
  - O, jou jongmens! En jy weet dat ek in tsaristiese tye met die Japannese baklei het!
  Vedmakova het twyfelagtig gevra:
  - Regtig? Of het jy dalk ook 'n kruis gekry?
  Oupa het sy grys baard geskud en gevloek:
  - Geen kruis, geen medaljes! So vir 'n jaar en drie maande het hy as privaat baklei! Wat dink jy, almal kan titels en medaljes kry? Veral onder die tsaar, toe die rang en lêer nie baie bevoordeel was nie!
  Vedmakova het saamgestem:
  - Ja, onder die koning was daar klasse-ongelykheid! Maar die tye is nou anders. Terloops, hoe gaan julle Japs! Ek bedoel, was die vyand sterk?
  Die ou man antwoord en flits met sy ystertande:
  - Nie swak nie, alhoewel as ons bevel slimmer was, sou hulle nie Port Arthur en Manchuria prysgee nie! Hulle is nie so 'n sterk vyand nie.
  Emka het stadig gery, die pad is deur bomme en artillerie versper. Dit was moontlik om te praat.
  Vedmakova het 'n bietjie rustiger gevra:
  - En wat was ons s'n sterker?
  Die ou man het vinnig, asof hy 'n klokwerk speelding is, 'n paar keer geknik:
  - Ietwat ja! Die Japannese het byvoorbeeld twintig keer meer skietbane as ons s'n. Voordat ek vorentoe gestuur is, het ek net aan drie skietbane deelgeneem. En dan vyf skote elk. In 'n vuurgeveg kan ons egter nie sê dat ons slegter was as die Japannese nie. En dit ten spyte van die feit dat hulle in kakie-uniforms was, en ons wit oorjasse gedra het. Natuurlik, nadat ons militêre ervaring opgedoen het. Die Japannese het baie minder vermoëns in militêre aangeleenthede as ons s'n, ten spyte van die langer opleiding. Maar hul gewere slaan baie meer akkuraat as ons Mostina-klub.
  Vedmakova het sonder voorbehoud ingestem:
  - Ja seker! Hierin is jy reg! Die Japannese gee net soos die Duitsers te veel aandag aan boor.
  Die ou man skud sy kop.
  - Omgekeerd! Onwaarskynlik minder as wat ons in die tsaristiese leër het! Wel, as hulle selfs voor die Eerste Wêreldoorlog begin het om soldate beter op te lei, en hulle het ten minste hul uniforms verander, dan ... Nie 'n weermag nie, maar stewige stap!
  Vedmakova het opgemerk, nie sonder kwaadwilligheid nie:
  - Voor die oorlog het ons ook baie aandag daaraan gegee om in parades te stap! Blykbaar leer die slim uit ander se foute, die dwaas uit sy eie, wie leer glad nie, wie?
  Oupa het opgemerk:
  - Leer kom met tyd! Maar met die toevoer het ons oor die algemeen 'n volledige blokkasie gehad. Geen gewere, geen koeëls nie! Hulle het dikwels honger gely, die soldate het siek geword - daar was geen medisyne nie! Meer mense het gesterf aan tifus en ander gruwels as aan Japannese koeëls. Dit was so 'n slegte oorlog. Kuropatkin is 'n idioot! Geen ompaaie, geen kamoeflering nie, hy het mense direk onder masjiengewere in loopgrawe gegooi. Ons is as kanonvoer gebruik. Dit het alles baie sleg geëindig, 'n rou. Soos hulle sê, ek het skaars my bene gesleep. Dit is waar, ek kan nogal trots wees op die feit dat ek gevangenskap vrygespring het! Soos gewond ook!
  Die meisie, nuuskierig, het gevra:
  - En die Japannese self het beter of slegter geword! In terme van hul vegeienskappe.
  Die ou man steek eers 'n sigaret aan en antwoord eers:
  - Dit is moeilik om dit objektief te beoordeel. Die leërs het verander, tenks, vliegtuie, submasjiengewere het verskyn. Skepe in terme van vordering het nie soveel verander nie, sowel as gewere. Maar die onnoselheid van die opdrag het dieselfde gebly, so knoei dit, die aanval op Vladivostok!
  Die Witcher se groen oë flits.
  - Daar is geen verskoning hiervoor nie!
  Die ou man het ingestem.
  - En dit kan nie wees nie! Hulle het immers geweet dat die vyand besig was om 'n truuk voor te berei, en daar was geen manier om daarop te reageer nie! Asof opgestel. Maar die wapenstilstand met die Pindos is 'n duidelike teken dat 'n sterk slag gaan volg.
  Witcher het gelag.
  - Met Pindos?
  Oupa het bevestig:
  - Ja, dit is wat hulle nou Amerika en Brittanje noem! Die naam kom van die woord "om te steel", dit wil sê om te steel. En dit is parasietlande, diewe wat bloed suig van dié wat dommer en swakker is!
  Die vlieënier knik haar rooi kop:
  - Hier stem ek saam!
  Die ou man het aangedring:
  - Stem saam dat ons bevel idiote is, en selfs verraaiers! Vervang dus ons vloot, erger as die Pindos!
  Vedmakova het beswaar gemaak:
  "Miskien het hulle nie gedink die Japannese sou so vinnig toeslaan nie. Oor die algemeen was die Verre Ooste 'n plek van rus, en lafaards en lui mense het hulle hier gevestig. In die weermag hoef jy immers nie as werker of kollektiewe boer agterlangs hard te werk nie, maar jy kry "n goeie rantsoen en salaris. Aan die ander kant waag jy nie jou lewe deur in die Verre Ooste te dien nie. Ja, 'n paradys vir loafers en lafaards.
  Die ou man antwoord:
  - Soldate en offisiere baklei nie so erg nie. Hier is Khabarovsk, steeds nie geslaag nie.
  Vedmakova het saamgestem:
  - Russiese vegter, spesiale vegter! Maar soos Brusilov gesê het: ons soldate is uitstekend, die offisiere is goed, die generaals is middelmatig en die tsaar is heeltemal sleg!
  Oupa het ontevrede geknor:
  - As ons bevelvoerder nie Kuropatkin was nie, maar Brusilov: ons sou gewen het! Ai, dit is oorgeskryf! Ek moet sê dat Russiese generaals onder die tsaar kleiner geword het: onder Suvorov was daar 'n hele sterrestelsel van uitstaande bevelvoerders! Stalin is egter 'n Georgiër, maar soos hulle sê Georgiërs...
  Oupa onderbreek Witcher:
  - Wees versigtig met sulke stellings! So jy kan in 'n spesiale afdeling kom! Vir my is Stalin egter geensins 'n genie! En byvoorbeeld, die gemis lynstoot in Februarie bevestig dit! Terloops, ek het gehoor dat die Sowjet-lugverdediging in Moskou op 1 Mei hulpeloos was en baie duisende Sowjet-burgers het gesterf!
  Die ou man het opgemerk:
  - Dankie aan die VSA en Brittanje! Hulle het die Wehrmacht nuwe vliegtuie gegee! Boonop het ek gehoor dat daar 'n massasabotasie was, waardeur die Yaks in die lug uitmekaar geval het! En dit is splinternuwe Yaks!
  Heks knik haar kop.
  - Ek het daarvan gehoor! Regtig 'n skande! Maar ek hoop die oortreders sal gestraf word, en die probleem sal reggestel word!
  Oupa het geknik en toe skielik gesê:
  - Die hoofprobleem is in ons koppe! 'n Soort Sowjet-mentaliteit! 'n Poging om 'n mens in 'n rat, in 'n gewone slaaf te verander!
  Vedmakova het nie gestry nie. Sy hou stil en staar saggies by die venster uit. Nou het die bedreiging van die nederlaag van die USSR baie meer tasbaar geword. Dit het geblyk dat selfs Moskou nie teen lugaanvalle beskerm word nie. Dit het ten minste nie genoeg betroubare beskerming om 'n massiewe lugaanval te weerstaan nie!
  Wel, die oorlog beweeg in 'n effens ander stadium ... Weliswaar, in die veldslae naby Stalingrad het die Duitsers ook lugoorheersing gehad, maar dit het nie die gewenste oorwinning gebring nie! Nie so oorweldigend nie, die Fritz het egter 'n voordeel gehad! Nuwe Sowjetvliegtuie het immers gereeld by die front aangekom! Maar ek moet sê die vlak van gevegsopleiding onder die vlieëniers was baie laag. Die meeste beginners het nie meer as 8 uur se vlieg gehad nie. Dit is 'n groot minus, veral aangesien die Duitsers gewoonlik tot 250 uur het! Ná Stalingrad het die Duitsers egter die program tot 150 verminder, maar nou het dit baie makliker geword met brandstof. Die verskyning van 'n groot aantal nuwe vliegtuie sal egter 'n probleem vir die Fritz skep.
  Terloops, daar is berig dat onder die vlieëniers van die neergestorte bomwerpers verskeie Amerikaanse burgers gevange geneem is. Wat die laaste is, het nie as 'n verrassing gekom nie! Die Luftwaffe het nie genoeg vlieëniers vir nuwe bomwerpers nie, so daar was vrywilligers!
  Ek wonder hoe die Sowjet-bevel hierop sal reageer? Daar is immers niks om Berlyn te kry nie? Langafstand strategiese bomwerpers is nie in die USSR ontwikkel nie, met die uitsondering van die P-8. Die laaste vliegtuig met 'n spoed van net meer as 400 kilometer per uur en wat in 1936 geskep is, is duidelik verouderd. Daarbenewens, wanneer dit Berlyn tref, sal dit sonder lugbegeleiding beweeg, en die Duitsers kan dit met hul vliegtuie onderskep. Hulle het immers reeds baie goeie radars wat die beweging van die vlieënde massa na Berlyn sal aanteken. Ja, en dit neem tyd om genoeg van hierdie masjiene vry te stel vir stakings teen Duitsland. Die Duitsers is nie 'n swak nasie nie en hou van tegnologie! Hulle self is seker die mees gedissiplineerde en hoogs georganiseerde nasie in Europa of selfs in die wêreld! Dit is baie moeilik om alleen te wen, en selfs om, op die tweede front, nie 'n swak Japan te hê nie.
  Die beste ding om in hierdie situasie te doen, is om 'n wig tussen die Geallieerdes en Duitsland te probeer indryf. Maar hoe om dit te doen? Beria het haar reeds opdrag gegee om dit uit te voer met die vernietiger wat van die Amerikaners ontvang is. "n Goeie provokasie kon uitgedraai het, maar Anna het nie tyd gehad nie.
  Dit blyk dat sy nie skuldig is nie - wat nie die noodlot is nie, maar sy knaag steeds aan 'n onaangename nasmaak. Asof miskien as sy 'n dag vroeër opgedaag het, alles anders sou gewees het!
  Dit is egter nie uitgesluit nie! Maar sy het opgedaag sodra sy 'n bestelling van Beria ontvang het!
  In die algemeen is Lavrenty Palych 'n meester van provokasies. Japan het die Peru-hawe aangeval, nie sonder sy deelname nie!
  Die feit is dat dokumente oor die VSA beplan om 'n reeks voorkomende stakings te loods met behulp van vliegdekskepe, insluitend dié wat op Peru-hawe gebaseer is, asof dit per ongeluk in die hande van die intelligensie van die land van die Opkomende Son geval het!
  Boonop is die Amerikaners dwase: hulle het Japan tot oorlog uitgelok, tesame met Brittanje wat 'n embargo op die verskaffing van olie en ander grondstowwe ingestel het, maar hulle was self nie gereed vir oorlog nie!
  Inderdaad, die Verenigde State het in 1941 nie genoeg magte gehad nie, veral in tenks, vir die oorlog met Japan. In 1940 het hulle net 400 tenks gehad, en inligting oor 1941 is geheim, maar dit is onwaarskynlik dat daar selfs toe meer as duisend was! So Amerika het in die oorlog geklim, heeltemal onvoorbereid! Wel, Japan is ook nie baie gewapen nie. As sy omtrent twee en 'n half duisend tenks gehad het, en ligte, dan was daar byvoorbeeld glad nie langafstandlugvaart nie!
  Die Amerikaanse dapper vlieëniers van die land van die Opkomende Son het dus nie gebombardeer nie! En hulle het hulself net in 'n lych gekry! En nou het hulle besluit om die USSR te verhaal, hoofsaaklik op hul voetsoldate, en droom om die sukses van die tye van Tsaar Nicholas II te herhaal!
  Die Witcher het verveeld geraak en gesing:
  Hoe ingewikkeld is die lewe, Here, helaas,
  Jy het self 'n doringkrans opgesit!
  Nee, moenie my kop blaas nie
  'n Nuwe dag beloof ons probleme!
  
  Drome het tot stof verpletter
  Die wrede wurm knaag van passie!
  En pyn en hartseer in jou oë
  Wat om te stuit, niemand is aan bewind nie!
  
  Maar wat, God, kan jy
  Kohl self het die kruis van Golgota bestyg!
  Oor geluk spookdrome
  Hulle brul en kerm in die weduwee se geween!
  
  Daar is niks erger as die aarde as die wêreld nie,
  Skets van die oorlog alles borsel in die bloed!
  Anker skuim van eter,
  Jy breek die web op een slag!
  
  En as jy my lewe wil hê
  Gooi my dan Here in die hel!
  Ek is in elk geval lief vir jou
  Aan die gang, ek glo in verandering!
  
  Ek glo dat 'n persoon
  In staat om skoner te word, hoër!
  Dat die lyding van die eeu sal eindig,
  Ons sal soos 'n broer die Allerhoogste word!
  
  Wat sal ons beveel
  In die uitgestrektheid van ruimteskepe!
  Dit ons dapper leër
  Sterker as die Quasar sal skyn!
  
  Die lewe sal nooit vervaag nie
  En almal sal mense wees!
  Soos 'n eindelose straal van die jaar
  Met 'n grenslose en salige ouderdom!
  
  Kommunisme word werklik
  Glo dit sal beter wees as wat jy gedroom het!
  Vorder vorentoe, op, nie af nie,
  Laat daar vreugde wees - geen hartseer nie!
  Vedmakova het die liedjie klaargemaak en "Emka" het uiteindelik in Vladivostok gery. Die vlieënier het nuuskierig na die stad gekyk. Die vernietiging in Vladivostok het merkbaar toegeneem, sommige geboue het gerook, brandblusspanne het op straat gewerk, daar was baie tieners met grawe, pikke en ander brandblusstelle.
  Oupa het opgemerk:
  - Onder die tsaar het jongmense ook hard gewerk, maar sonder glimlagte en entoesiasme! Alhoewel jy nie ver sal kom op blote entoesiasme nie!
  Vedmakova het beswaar gemaak:
  - As die industrie die enjin van die ekonomie is, dan is entoesiasme brandstof met 'n hoë oktaantelling!
  Die ou man knik gelukkig.
  - Wel jy sê meisie!
  "Emka" het naby die gebou van die kommandant se kantoor stilgehou en Vedmakova het amper daaruit gehardloop. Sy wou baie graag weer op haar gevleuelde perd wees.
  Die meisie het by die kantoor aangeklop waarheen sy op die agenda gestuur is. "n Slaperige stem het gevolg.
  - Teken in!
  Witcher kom binne en maak haar skouers trots reguit. In die stoel het 'n man in die uniform van 'n NKVD-kolonel gesit. So 'n kaal en onaangename tipe. Hy vra somber vir die vlieënier:
  - Volle naam!
  Die meisie het vinnig geantwoord:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Die kolonel het bygevoeg:
  - Militêre rang?
  - Lugmagmajoor en held van die Sowjetunie! - Met trots het die vlieënier gesê.
  Die kolonel het die hoorn opgeneem en kortliks gesê:
  - Lugmagmajoor Vedmakova het reeds opgedaag!
  Toe draai hy na die meisie.
  - Hoe voel jy? Hoop gesond?
  Die vlieënier het haar tande ontbloot.
  - Ek voel goed! Gereed om soos 'n leeuwyfie te veg!
  Die kolonel knik.
  - Groot! Ek dink die Japannese sal dit waardeer!
  Daar was 'n geraas, die gekletter van stewels en ses gewone werknemers van die spesiale afdeling, vergesel van 'n man in 'n spesiale uniform, het by die kantoor ingebars. Hy het beveel:
  - Boei hierdie teef!
  Die Witcher was verward:
  - Wat anders is dit?
  Die kolonel blaf:
  - En dit! Jy is onder arrestasie, burger Vedmakova! En jy sal tronk toe gestuur word!
  'n Man in 'n spesiale uniform het gewaarsku:
  - Hierdie vrou is baie goed met baklei! Wees dus waaksaam!
  Witcher glimlag.
  - Ek sal nie verteenwoordigers van ons dapper wetstoepassingsagentskappe wees nie! Bel Beria en hierdie misverstand dadelik, verduidelik!
  Die Kolonel snork minagtend.
  - Hier is om Beria af te lei! Stuur haar tronk toe, en die ondersoek sal dit uitvind!
  Die heks knik.
  - Ek is 'n held van die Sowjetunie en die ondersoek sal dit natuurlik uitvind, maar dit sal vinniger wees met Beria! Ek wil so gou moontlik by die beheer van die vliegtuig wees!
  Die kolonel het getroos:
  - Tydens die oorlog sal niemand vir 'n lang tyd trek nie! Neem haar weg!
  Vedmakova het geloop sonder om weerstand te bied, en sy is net effens gedruk deur die lope van masjiengewere van 'n verkorte model, waarmee hulle verkenners begin toerus het. Toe het hulle my in 'n swart tregter gestop en my weggeneem. Anna Petrovna was kalm, sy het nie skuldig gevoel oor haarself nie, en die NKVD weet waarskynlik van haar spesiale verhouding met Beria, so hulle sal dit uitvind. Dit is selfs interessant om die tronk te besoek. "n Regte man moet sy seun grootmaak, in die weermag dien en tyd in die tronk uitdien! So, waarskynlik, 'n vegter! Baie bekende mense was in tronke: Stalin, Lenin en Hitler!
  Die tronk was nie baie ver van die kommandant se kantoor geleë nie, so Vedmakova is uitgetrek en na die erf gelei. Daar het honde kwaad gegrom, die klipmure van die kerker wat in die agtiende eeu gebou is, was dof en grys. Die meisie het 'n onwillekeurige opgewondenheid gevoel toe sy ingebring en deur die gange gelei is. Hier is die registrasievenster: diensvrae:
  - Voornaam, van, patroniem, geslag!
  Draai dan regs in 'n geteëlde kamer. Daar, by die tafel, het 'n offisier in die NKVD-uniform en 'n leervoorskoot gesit, en saam met hom 'n dokter in 'n wit jas en twee middeljarige vroue wat dun rubberhandskoene aan hul hande trek.
  Die wag wat Vedmakova vergesel het haar boeie met 'n vinnige, geoefende beweging verwyder. Die beampte het beveel:
  - Trek uit!
  Vedmakova was verbaas:
  - Wat?
  Die beampte het kalm herhaal:
  - Ek het gesê trek uit! 'n Soektog en persoonlike inspeksie word vereis!
  Die meisie het gebloos.
  Maar hier is die manne!
  Die beampte met die voorskoot blaf:
  - Kan ek jou help! Wel, gooi jou lappe hoer af!
  Vedmakova het gebewe, sy het onthou dat ja, wanneer dit in die tronk geplaas word, is 'n persoonlike soektog verpligtend en het haar klere begin uittrek. Vroue het dit gevat en elke naat noukeurig ondersoek. In haar broekie gelaat, was Vedmakova skaam, maar die beampte het geblaf:
  - En trek uit jou broekie teef! Die soektog sal voltooi wees!
  Gelos voor verskeie mans heeltemal naak (die konvooi wat haar gebring het, het stilgestaan, gereed om enige oomblik te veg), was die meisie verleë en het haar met haar hande probeer toemaak.
  Hulle het haar hard met 'n knuppel op die boud geslaan:
  - Hande by die nate teef!
  Vedmakova het gekraai, maar uitgehou. Toe hulle klaar haar klere deursoek en haar stewels skeur, het die offisier beveel:
  Kyk dit nou self!
  Die vroulike tronkbewaarders het van die kop af weggespring. Hulle het hul hare met handskoende vingers touwys gemaak, dan in hul ore gekyk, selfs met 'n buis met 'n flitslig. Die ore is verskeie kere teruggetrek, gebuig en ongebuig. Toe kyk in die neusgate:
  - Hoes, asseblief! Dis dit, sterker!
  Die meisie se neus was vergruis. Dit is gevolg deur 'n ondersoek van die mond. Dit was nogal onaangenaam, growwe hande het die tong gedruk, dit nou en dan weggetrek, dan harder getrek, selfs amper afgeskeur.
  Die beampte het gepraat:
  - Jy moet meer versigtig wees! Sy is dalk 'n spioen!
  Die tronkbewaarders het hul vingers op hul tande begin druk en gekyk vir enige vulsels wat belangrike inligting kan bevat. Vedmakova het verneder gevoel en op haar gespoeg; haar held van die USSR is soos 'n hoer deursoek, en het niks gemis nie. Toe begin vroulike handskoene die meisie se kaal bors voel. Hulle het haar verpletter, letterlik elke millimeter gevoel, deur 'n flitslig geskyn. Die meisie se borste het verraderlik opgeswel, en die tronkbewaarders het meer en meer gedruk en dan gekwaak:
  - Geen! Sy is skoon hier!
  Vervolgens is die naeltjie en vingers ondersoek. Die naeltjie is teruggetrek, ook gedraai, waarna dit met 'n naald deurboor is. Nie minder noukeurig ondersoek die vingers.
  - En nou 'n ginekologiese soektog! - beveel die beampte.
  Die tronkbewaarders het beveel:
  - Buig vooroor en sprei jou bene, asseblief!
  Dit is gevolg deur die mees vernederende, toe die hand van die tronkbewaarder in 'n handskoen, taamlik rofweg in die boesem van die meisie ingekom het. Vedmakova kreun van pyn en vernedering. En die hand was besig om styf in die grot in te stort waar die vrou haar waardevolste skat hou, waaruit dit pynlik en kielie was. Die meisie ruk 'n bietjie, en die offisier het kwaadwillig gemompel:
  - Gaan dit so noukeurig as moontlik na! Dit is immers op intieme plekke dat spioene gewoonlik dokumente versteek, en soms is 'n klein nota genoeg om belangrike inligting uit te vind.
  Een tronkbewaarder is deur 'n ander vervang, waarna die soektog selfs meer pynlik en onbeskof geword het. Vedmakova het besef dat hulle haar net wou verneder en die soektog in marteling omskep het.
  Die ondersoek van die anus was nie minder rof nie, bowendien is die ingewande gebruik, en 'n groot enema. Die vlieënier is glo ernstig verdink. Daarna het dit na 'n klein ding gelyk om vingers, bene en voete na te gaan.
  Dit het egter nie daar geëindig nie, het die beampte beveel:
  - Nou op die x-straal van die maag! Daar was nie veel wat sy kon sluk nie!
  Wel, dit maak nie so seer nie. 'n Dokter was hier teenwoordig, hy het alles sorgvuldig deurgekyk, selfs die hart en longe. Uiteindelik die trekpas gegee:
  Sy is skoon en heeltemal gesond!
  Die offisier het kwaad gegrom:
  - Dis jammer ons skiet haar in elk geval! Laat hom egter vir eers klavier speel!
  Die vlieënier, verstom deur vernedering, het gehoorsaam soos 'n outomaat geloop. Witcher se hande is met verf gesmeer en versigtig op papier gedruk. Toe volg allerhande mates, fotografeer in profiel, in volle gesig. Vir 'n lang tyd was hulle gedwing om naak te staan en al die tekens, letsels en moesies op die liggaam oor te skryf. Daarna is sy in 'n koue stort afgespoel, wat terloops in die USSR gebruiklik is, nie net vir gevangenes nie, hulle het tronkuniforms gekry.
  - Trek teef aan!
  Die kleed was eintlik 'n sak, van jute toegewerk en met 'n tronknommer geborduur. Hulle het nie die meisie skoene gegee nie, aangesien hulle dit blykbaar as 'n onnodige luukse vir die vyande van die mense beskou het, en dus, skaars bedek, het hulle haar na die sel geneem.
  Daar was pas massa arrestasies, die tronk was oorvol en het gegons. Vedmakova is in 'n beknopte hok gegooi, waar daar reeds meer as honderd vroue was, meestal jong meisies van die weermag en bediendes. Toe die vlieënier in die sel ingebring is, kon sy nie 'n tree gee nie, die gevangene het die hele vloer deurmekaar gegooi. Dit was baie donker in die sel, die venster was toegemaak met planke, dit was bedompig en het sterk geruik, hulle het glo lanklaas die emmer uitgehaal.
  Die meisies was halfnaak, en sommige was heeltemal naak, hulle het hul klere gevat. Verskeie van hulle was mal en het vir 'n drankie gevra. Die heks het gestop en gevra:
  - Ek kan nie 'n tree gee nie! Waarheen moet ek gaan!
  - Waarheen daar gebring en stop! - Uit die duisternis bestel, seker die oudste in die sel. - Daar is nie plek vir ons nie.
  Vedmakova, wat besef dat dit dom was, het nietemin gevra:
  - Waarvoor is julle meisies?
  Stemme het gevolg:
  - Ja, hier is artikel 58, of selfs sonder enige aanklagte! Waarvoor is jy?
  Witcher het gespot:
  - Ja, Beria is verkrag!
  Daar was 'n vriendelike lag van die meisies en uitroepe:
  - Ja, sy is ons s'n!
  Wie het uit die duisternis gepiep:
  - Hang 'n bietjie van hierdie Beria!
  'n Onheilspellende stem onderbreek:
  -Genoeg! En so is reeds meer as 'n halfduisend man in die werf geskiet! Ons kan ook vir 'n stap geneem word met die hele kamera!
  Witcher het geblaf:
  - Wel, nee, as hulle my vat om geskiet te word, sal ek nie so ingee nie!
  . HOOFSTUK #8
  Oleg Rybachenko het voortgegaan om te veg vir 'n blink môre saam met die meisie Margarita Korshunova.
  Hulle het in Stalingrad geveg. Hulle het met alle kolossale moed geveg. En die ewige kinders het nie daaraan gedink om terug te trek en voor die vyand te swig nie.
  Maar die magte was ongelyk en die Nazi's het geleidelik vorentoe beweeg. Maar baie stadig en gooi die benaderings na die huise, en die strate met die lyke van huursoldate.
  Moskou was omsingel, maar het steeds geveg. En dit het ook sy pragtige meisies gehad. wat werklik ryk is.
  Oleg Rybachenko en Margarita het teruggeskiet in Stalingrad. Die seun het terselfdertyd iets probeer komponeer, volgens KI.
  Presidentskandidaat van Wit-Rusland Alexander Loekasjenko is nie toegelaat om aan die verkiesings deel te neem nie. Hulle het fout gevind met die feit dat die Slawiese katedraal handtekeninge teruggetrek het. Gevolglik was daar nie ses kandidate nie, maar vyf. En die hoofstryd het tussen Zenon Pozdnyak en Kebich ontvou. Die pro-Russiese en meer gematigde Kebich het met 'n geringe marge na die tweede ronde deurgedring. En toe wen hy die anti-Russiese Poznyak met 'n groot verskil.
  Lukashenka het geprotesteer dat hy onwettig verwyder is. Maar oor die algemeen was daar niks anders as geraas nie.
  Kebich het baie selfversekerd gewen. En hy het die eerste Wit-Russiese president geword.
  Binnekort het Wit-Rusland die roebelsone betree. Die situasie in die ekonomie het in 'n krisis gebly. Daar was nie genoeg geld nie. Maar die land was in die roebelsone.
  Kebich het 'n proses van integrasie met Rusland voorgestel. Die konvergensie van wette het begin, die grense het oopgegaan, die ekonomie verenig. Supranasionale liggame is geskep.
  In 1999 is nuwe presidensiële verkiesings in Belarus gehou. Die ekonomie was in 'n diep krisis ná die Russiese wanbetaling. Maar die invloed van die kommuniste het baie toegeneem. Lukashenka, aan die ander kant, het met almal gestry en nie sy eie party geskep nie, en is deur ander magte opsy geskuif. Die hoofstryd het tussen Kalyakin en Kebich ontvou. Zenon Poznyak het teen hierdie tyd gewild geword. Sowel as die Wit-Russiese Populêre Front as geheel.
  Die kommuniste het sterker geword.
  In Rusland het die geskiedenis ook 'n bietjie verander. Zyuganov het die president 'n bietjie meer stemme gewen, hoewel hy nie daarin geslaag het om te wen nie. Lebed was vir 'n paar maande langer die Sekretaris van die Veiligheidsraad. Maar oor die algemeen is dit nie so belangrik nie. Die belangrikste verskil is dat Tsjernomyrdin nie ontslaan is nie. En gevolglik het hy selfs ná die wanbetaling premier gebly. Kebich het egter, ondanks die hulp van Tsjernomyrdin, steeds in die tweede ronde verloor, en Kalyakin het die president van Wit-Rusland geword.
  En in Rusland, na die vertrek van Jeltsin, het Tsjernomyrdin na die presidentskap gegaan. Die Russiese ekonomie het reeds in groei inbeweeg en Viktor Stepanovich, alhoewel met groot moeite, met die hulp van Zhirinovsky, wat die derde plek behaal het, het Zyuganov verslaan.
  So, in Rusland het Tsjernomyrdin president geword, Zhirinovsky het sekretaris van die veiligheidsraad en eerste assistent van die president geword. Poetin het tot dusver op die kantlyn gebly. Zyuganov is die leier van die opposisie. Primakov is steeds minister van buitelandse sake.
  Alles het dus volgens plan verloop. Kalyakin het die proses van integrasie voortgesit, maar nog nie verenig nie. Die ekonomieë het opgegaan. Tsjernomyrdin het oorlog in Tsjetsjenië gevoer. Met Maskhadov onderhandel. En uiteindelik daar stabiliteit bereik.
  Tsjernomyrdin het die volgende verkiesing maklik oor Zyuganov gewen. Kalyakin is ook maklik vir 'n tweede termyn verkies. Alles het min of meer vlot verloop. Die Wit-Russiese ekonomie was aan die toeneem.
  Maar Kalyakin het nie na 'n derde termyn gegaan nie. Sy opvolger was 'n kollega Novikov.
  Tsjernomyrdin het ook nie vir 'n derde termyn deelgeneem nie. Tsjernomyrdin is opgevolg deur Zhirinovsky. Laasgenoemde het natuurlik baie meer gematig geword, maar het die druk op Wit-Rusland verhoog - wat toetreding tot Rusland geëis het.
  Die nuweling het gedeins. As gevolg van wat hy onder sanksies was.
  Zhirinovsky was meer rigied en het harder gedruk ... Gevolglik het die pro-Russiese magte 'n referendum in Belarus gehou, wat saamgeval het met 'n ernstige ekonomiese krisis. En Wit-Rusland het deel van Rusland geword. Dit het anti-Westerse sentiment versterk.
  In 2014 het Zhirinovsky, wat gebruik gemaak het van die geleentheid van die Maidan in die Oekraïne en die omverwerping van Yanukovych, troepe gestuur. Die Oekraïense weermag was nie gevegsgereed nie en die Russe het dit ontwapen. Janoekowitsj en die Rada het met vuurwapens 'n referendum aangekondig. Rusland het hierdie republiek by homself geannekseer.
  Om die Oekraïners minder te rebelleer, het Zhirinovsky die hoofstad van Rusland na Kiev verskuif. En dit het die uitslag van die referendum beïnvloed. Vladimir Volfovich self is in die volgende presidensiële verkiesing triomfantlik vir 'n derde termyn verkies, wat alle beperkings in 'n referendum afgeskaf het.
  Alexander Loekasjenko het afgetree en in die vergetelheid gesink. Poetin het as voorsitter van die RFD gedien tot 2012, toe hy sestig jaar oud was. En Zhirinovsky, wat daarvan gehou het om die span te verjong, het hom nie met 'n veertigjarige bekwame offisier vervang nie. Die goewerneur van Wit-Rusland, wat Novik vervang het, het ook jonger geword.
  Rusland het egter onder die sanksies van die Weste geval, maar dit was nie baie betekenisvol nie. Zhirinovsky het in Sirië en Irak geveg. Hy het sy eie staat vir die Koerde geskep en oor die algemeen meer beslissend opgetree as Wladimir Poetin. Boonop het Rusland 'n missielaanval op Saoedi-Arabië geloods en oliepryse skerp opgeblaas.
  Toe begin 'n groot oorlog tussen Iran en die Verenigde State. Wat oliepryse nog meer opgestoot het. Intussen het Rusland die Baltiese State en Moldawië ingeneem en geannekseer. En toe, met die voordeel van die onstuimigheid in Kazakstan ná die vertrek van Nazarbayev, het sy hierdie republiek in haar sirkulasie ingesluit.
  'n Referendum is ook gehou, en Rusland het 'n ander provinsie verkry.
  Geleidelik het die herstel van die USSR voortgegaan.
  In 2020 het Zhirinovsky die rekord in die verkiesings vir die vierde termyn van die president van Rusland bygewerk. Tot hy weg is.
  En Rusland het oor Sentraal-Asië beweeg. In Oesbekistan, Tadjikistan, Kirgisië, Turkmenistan het Russiese troepe verskyn en referendums is gehou oor aansluiting by Rusland.
  Die land is dus herstel na die voormalige grense van die USSR.
  Maar dit was nie genoeg vir Zhirinovsky nie. En hy het, sonder onnodige vooroordele, Finland met troepe beset. En daar natuurlik met "n amper 100%-uitslag, deur "n referendum te hou. En by haar aangesluit.
  Dus het Rusland sy eie teruggekeer. Betrekkinge met China het ietwat versleg weens aansprake op Port Arthur en die uitsetting van die geles uit Siberië.
  Maar terwyl China was bang teen Rusland en blather.
  Maar in Alaska was daar 'n militêre staatsgreep, en Russiese troepe het dit beset. En hulle het 'n referendum gehou oor die terugkeer na Rusland. Terselfdertyd is Amerika gedwing om die ongeldigheid van die ooreenkoms oor die verkoop van Alaska aan Rusland te erken.
  Dus...
  Oleg Rybachenko het gestop en weer begin skiet.
  Die seun het "n sarsie afgevuur en toe met sy kaalvoet "n granaat gegooi. Die Nazi's verstrooi en getwiet:
  - Ons is onoorwinlik!
  Margarita het ook 'n sarsie afgevuur, 'n granaat met haar kaal tone gegooi, die Fritz vergruis en geskree:
  - En altyd verenig!
  Die kinders het baie dapper baklei.
  Die seun het weer met 'n sarsie op die vyande gekap. Hy het met sy kaal tone 'n granaat na die ruspe gegooi. Gevolglik het twee tenks gebots. Oleg Rybachenko het gesing:
  - Eer aan jou, ons Russiese land,
  In die naam van die heilige Rusland,
  Naturellerade familie!
  Die meisie het weer die granaat met haar kaalvoet gegooi. Het 'n dosyn fasciste afgeskiet en gesing:
  - Daar is 'n koei op die berg,
  Wees gesonde kinders!
  Die seun het 'n draai gegee, die Fritz afgemaai en getjirp:
  - Moederland in my hart,
  Gelukkig maak ons die deur oop!
  En daarna het sy kinderbeen 'n granaat gegooi. Hy is 'n kind wat werklik 'n dodelike draer van vernietiging is.
  Margarita is ook 'n pyl met kolossale akkuraatheid.
  Die meisie het dit geneem en gesing:
  - Nee, die waaksame sal nie vervaag nie,
  Die blik van 'n valk, arend-
  Die stem van die mense is sonore -
  Die fluistering sal die slang verpletter!
  Die meisie, wat 'n granaat met haar kaalvoet gooi, het dit gevat en verder getjirp;
  Stalin woon in my hart
  Sodat ons nie hartseer ken nie -
  Die deur na die ruimte oopgemaak
  Die sterre het bo ons geskyn!
  En die meisie lag. Sy het die fasciste afgekap. Sy het hul geledere uitgeslaan en gepiep:
  Ek glo die hele wêreld sal wakker word -
  Daar sal 'n einde aan fascisme wees ...
  Die son sal helder skyn
  Die pad, verlig kommunisme!
  En weer gooi die meisie behendig met haar kaalvoet 'n granaat. Stoot mekaar Nazi-tenks.
  Natasha baklei ook. In Stalingrad is meisies net helde.
  En sing vir hulself met moed:
  - My vaderland is die duisternis van die heelal,
  Ek kan die aanslag van bose vyande verpletter ...
  Ek kan nie 'n dag sonder jou liefhê nie
  Ek is gereed om my lewe vir jou te gee!
  En Natasha gooi 'n granaat met haar kaalvoet.
  Volgende skiet Zoya. Pragtige meisie in 'n bikini. Sal 'n beurt gee, die Nazi's afmaai.
  En dan vlieg "n moordenaargeskenk van haar kaalvoet af.
  Zoya het haar tande ontbloot gesing:
  - Ek hou daarvan om vyande te vernietig! So 'n meisie!
  En weer sal die skoonheid met haar kaal tone vernietiging begin.
  En dan vuur Aurora. Ook 'n rooiharige duiwel hoe om op die Nazi's te ry.
  En met haar kaalvoet sal "n granaat wat afgevuur word die Wehrmacht-vegters op gruis afsmeer.
  Die meisie piep:
  - Tili, tili, trawl, wali ...
  Klop die Nazi's deur my krag,
  Ek kan nie nou weier nie!
  En weer skiet die vegter akkuraat.
  Verdere vuur word gelei deur Svetlana. En ook met kaal tone het sy "n plofpakkie gegooi.
  Wel, die Fritz het dit.
  Die meisie is eerlikwaar 'n rotsvegter.
  En hoe om te sing:
  - Eer aan Rus oor die aarde,
  Ons sal altyd met 'n droom wees!
  En vier meisies oor die Nazi's en hoe hulle sal slaan. Oor die algemeen is hulle soos heiliges uit die bataljon doodsengele. En die Nazi's in Stalingrad kry dit.
  Maar dit word moeiliker en moeiliker en moeiliker.
  Stalingrad hou steeds uit, maar die Nazi's kon reeds die Droë vat. Daar is ook 'n sterk vloot uit die see onder die Nazi's. Insluitend gevange Britse skepe.
  Hulle het letterlik die hele kus gewond. En die Turke vorder uit die suide. Dit raak regtig creepy.
  Natasha en haar meisies van Sukhimi kon na Stalingrad vlieg en 'n Duitse laaghoutvliegtuig verower.
  En nou ook in Stalingrad. Soos, hierdie stad is die fasciste, maak nie saak hoe hard jy probeer om dit nie te neem nie.
  Natasha gooi 'n moorddadige geskenk met haar kaalvoet, skeur die Nazi's in geskeurde vleis, en sing:
  - Ons lewe sal wonderlik wees!
  Zoya, wat 'n granaat met haar kaalvoet gooi, het bygevoeg en haar tande ontbloot:
  - As ons natuurlik wen!
  En die meisie het haar bloedrooi tepels geskud.
  Aurora, vuur, brul:
  - En laat ons Vaderland beroemd wees!
  En, met kaal tone, sal hy 'n moorddadige geskenk gooi. Verpletter teenstanders en piep:
  - Eer aan Groot Rus!
  En toe vat Svetlana die lyn en blaas dit. Ek het honderd Nazi's uitgekap. Toe het sy 'n granaat met haar kaalvoet afgevuur en gepiep:
  - Na die nuwe lig van wetenskap en voorspoed!
  En die vier meisies baklei weer, en hulle gaan nie hul neus sak nie.
  Natashka het die plofstof pakkie met twee kaal voete opgelig. En weens al haar krag het sy dit in 'n Nazi-tenk gegooi.
  Nadat die E-75 skade gekry het, het dit gestop en begin rook.
  Natasha het gesing:
  - Rus het gelag en gehuil en gesing,
  In alle ouderdomme, dis hoekom sy en Rus s'n!
  Toe vat Zoya dit en het 'n moordenaargeskenk met haar kaal tone geloods. En nog 'n tenk van die Nazi's het gestop, gevoer.
  Zoya het getwiet:
  - Ja, die toekoms is ons s'n!
  Eer aan groot Rusland!
  Aurora het uit 'n masjiengeweer geskiet. Baie fasciste afgemaai. Toe sê sy aggressief:
  - Eer aan die helde van die USSR!
  En van die gooi van haar kaalvoet vlieg 'n granaat weer. Hier is die rooikop meisie. Net 'n onoorwinlike terminator.
  En hoe Svetlana dit geneem het, en die Nazi's verpletter het. En hulle platgeslaan soos 'n skerp hooiveld.
  Toe tjirp sy:
  - Eer aan die land van Rusland!
  En van die gooi van haar kaalvoet af vlieg so 'n dodelike fragmentasiegranaat.
  Die vegter het gepiep:
  - Vir die Sowjet-ryk!
  Natasha skiet, sê:
  - Vir die grootste ryke!
  En weer, iets wat die Nazi's met 'n enorme waarborg doodmaak, vlieg van haar kaalvoet af.
  En die meisie sing:
  - Eer aan my Moederland -
  Eer aan Rusland!
  Zoya het ook "n granaat met haar kaalvoet gegooi. Sy het baie Nazi's afgesny en gepiep:
  - Groot Rusland - groot glorie!
  En knipoog vir haar metgeselle.
  Meisies natuurlik amper kaal. In 'n bikini, bruingebrand, gespierd, pragtig en krom.
  Hoe bekoorlik lyk meisies as hulle amper kaal is! En hoekom selfs klere!
  Vervolgens skiet Aurora aktief. En met sy kaalvoet sal hy iets gooi wat die Nazi's doodmaak.
  Dan sing hy:
  - Vir die groot Vaderland!
  Svetlana het voortgegaan om te skiet. Sy het die Nazi's afgemaai en getjirp:
  - Vir groot prestasies!
  En met 'n kaalvoet, hoe om 'n granaat te lanseer. En weereens is die Nazi's stom.
  Welgedaan Russiese meisies. Hulle is mense van kunsvlieg.
  En dan is daar die vlieëniers: Mirabela en Anastasia. Dieselfde as om op die Fritz geklap te word.
  Ja, Hitler se hordes spat van sulke meisies uit.
  Warriors veg op Yak-9. Die kar blyk verouderd te wees. Maar redelik effektief. Alhoewel in spoed en bewapening minderwaardig aan die Luftwaffe.
  Slegs een 20 mm-kanon en 'n masjiengeweer vir die meisies, teen 'n ME-262 met vyf 30 mm-kanonne.
  Maar hier beweeg Mirabela behendig, kom in die stert van die gevleuelde fascistiese aasvoël. En skiet hom. Slaan metaal uit, brand die vyand skoon.
  Toe sing Mirabela:
  - Hoër en hoër en hoër
  Vliegtuie vlieg soos voëls...
  Ons breek fascistiese dakke af
  En die dapperheid van die soldate is oorkant die grense!
  En hier is Anastasia, hoe sy dit sal vat en na die Nazi's sal steek. Sy is 'n terminator meisie.
  Hy sal die gesigte van die Nazi-bandiete vermorsel en piep:
  - Groot glorie sal vir Rus kom!
  En ook met kaal voete sal druk op die pedale. En nog 'n Messerschmitt val.
  Meisies baklei alleen in broekies. En hulle is baie goed. Hulle fladder vinnig op swakker enjins. En hulle vertrek van die skote van die vyand.
  Mirabela sny Fritz af, piep:
  - Nee kraaie, julle kan ons nie klop nie!
  En weer kruip die vegter op 'n dodelike afstand uit.
  En die nuwe Nazi-masjien val.
  Die sandaalmeisie weet wat sy doen. En dit gaan goed met haar.
  Hier is 'n fascis wat die vegter van 'n afstand probeer bedek. En sy vertrek. En deur een of ander wonderwerk, weer aan die stert van die vyand.
  En slaan Fritz neer en piep:
  - Niks is onmoontlik vir Russe nie!
  En weer maak die vegter 'n desperate U-draai. En 'n ander motor val deurboor.
  Mirabella het getwiet:
  - Die wêreld is waarlik vir Rusland geskep!
  En weer, hoe om uit te kom. En hoe om aan die vyand toe te gee!
  Anastasia slaan ook 'n Duitse motor plat en skree:
  - Al ons land sal beroemd wees, maar daar sal geen vangs vir ons wees nie!
  En die meisies is meer en meer uiteenlopend!
  Wat kan hulle hanteer? Is dit 'n aggressiewe orkaan!
  Meer presies, 'n orkaan kan hulle nie oorkom nie!
  Natasha baklei en sing intussen:
  Ons sal veg vir Rusland!
  En ook met 'n kaalvoet, hoe om 'n granaat van 'n moorddadige kaliber te lanseer.
  En maal die Nazi's tot skyfies van metaal en bloederige vleis.
  Zoya sal ook 'n dodelike en rooiwarm een met haar kaalvoet gooi, en, spring op, gee uit:
  - En vir die nuwe orde van kommunisme regoor die wêreld!
  En sy tande ontbloot.
  Aurora skiet dan hard. Hy skiet homself, maai die Nazi's af en piep en ontbloot sy tande:
  - Vir vordering!
  En uit haar kaalvoet jaag iets wat in staat is om enige hindernis te verpletter.
  En dan in die geveg Svetlana. So 'n moordenaar meisie.
  En sy is ook blond. Hoe sy op die Nazi's kap ... En dan vlieg 'n moorddadige geskenk van haar kaalvoet af. Hy sal die Nazi's verpletter, en hulle in duiwelse vlamme verander.
  Terminator meisies hoe om te sis:
  - Prys my erewoord!
  Komsomol woord!
  Krygers hoe om op die Nazi's te skiet. En kom ons skiet hulle soos hondsdol honde.
  Hier is die Terminators! En hulle verpletter die Nazi's - wel, duiwels!
  Natasha het met patos gesê:
  - Ons sal veg vir sosialisme,
  Vir ons Sowjet-Rusland,
  Vir 'n nuwe groot bestelling!
  En weer vlieg 'n dodelike geskenk van haar kaalvoet af.
  Zoya tree ook nogal energiek op. Verpletter die fasciste. En laat hulle nie in die steek nie. En haar kaal voete flikker soos 'n skroef.
  The Warrior sê met ywer:
  - In die naam van die heilige Rus,
  Rusland sal verheerlik word!
  En weer veg die vegter met volle opwinding.
  Dan gooi Aurora kaalvoet 'n doodsgeskenk. Hoe dit die Nazi's in alle rigtings vee. En sê woedend:
  - Ek is die wêreldkampioen in boks!
  En dan sal Svetlana die moorddadige en vernietigende loods. En haar kaalvoet is so flink.
  En die vegter het gekwetter:
  - Ek is die sterkste in die wêreld,
  Ons sal die Nazi's in die toilet week -
  Glo nie Moederland skeur nie,
  En ons sal die bose oligarge in die brein gee!
  . HOOFSTUK #9
  Vedmakova het aan swaar gevegte deelgeneem en vir 'n paar dae skaars geslaap, en daarom het sy, ten spyte van die uiterste beknoptheid in die tronksel, bedompigheid en stank, amper dadelik aan die slaap geraak.
  Sy het gedroom dat sy in die Middeleeue was en 'n slawe-opstand gelei het en 'n soort Spartacus in 'n romp geword het! Ná die eerste sukses het die dapper vegtermeisie, die gespierde meisie, die rebelle bymekaargemaak en aangebied om hul eie leiers te kies.
  Vedmakova, soos verwag, het die hoof van 'n reeds taamlike groot afdeling geword en die magtige held Turan as haar eerste adjunk aangebied.
  En hier was die slawe eenparig. Toe het hulle tien se manne gekies. Die desimale stelsel is die eenvoudigste en Vedmakova het besluit dat niks ingewikkeld moet wees nie.
  Gewapen met trofeë, en kakkerlakslakke geneem (in 'n swaar droom het die onderbewussyn van die Hekse uitgebreek), het hulle aanbeweeg.
  Om haar gesag te versterk en haar bene te strek, het Vedmakova geloop, beweeg soos 'n kat. Toe begin die meisie hardloop, voel die klein, skerp klippies van die klipperige pad met die sole van haar kaalvoet. Maar die vegter het nie aandag gegee aan die pyn nie, bowendien was sy voor almal. Soos dit geblyk het, nie tevergeefs nie. Drie vyandelike vegters het in 'n hinderlaag gesit, en hulle kon 'n voortydige alarm maak. Die leier van die opstand het in 'n boom geklim en van bo af op die vyande gespring. Haar bewegings is soos 'n dans van 'n baster van tiere en kobras, 'n effense gehuil en bedaar met afgekapte koppe.
  - Dis hoe ek die weerstand verbreek!
  Vedmakova kon nie weerstaan om vir die publiek te speel nie en het afgekapte koppe aan slawe gewys. Daar was 'n gebrul van goedkeuring in reaksie.
  Gou het die landgoedere met plantasies verskyn. Die gesnede huise is regte paleise met versierings en standbeelde. Fonteine was hier en daar sigbaar. Van een standbeeld in die vorm van Zeus met skoenlappervlerke en monde op die maag, bene en bors: sewe jets is geslaan. Die lande is ryk, vet, met 'n voorkoms van goue katoen, graan met groot aartjies, kekerertjies en ander dinge. Hulle het baie slawe in diens geneem. Daar was beide mans en vroue, sowel as baie kinders. Natuurlik die opsieners, die wagte. Maar oor die algemeen is daar natuurlik baie meer slawe, en met grawe en skoffels.
  Vedmakova het 'n tuisgemaakte banier wat inderhaas deur slavinne vasgewerk is, gehys: Met die beeld van 'n swaard en 'n skoffel! Ander slawe het na die aanval gehaas.
  Intussen het verskeie manlike en vroulike slawe aan die pale gehang, hulle hande en voete was met spykers deurboor. Dit blyk dat hierdie kinders van onreg gedoem was tot pyniging. Toe die gekruisigde meisie die naderende bevryders sien, het die meisie met 'n onverwagse sterk stem geskreeu:
  - Vergelding het gekom, klop die eienaars!
  Die leier van die Witcher, soos altyd voor. Haar kakkerlakslak het opgesteek en twee wagte gelyktydig platgeslaan. Die res het agteroor geleun, een in vrees, selfs in sy eie spies vasgehardloop. Ingewande het by die deurboorde maag uitgesteek. Die meisie het gegiggel.
  - Julle is swak krygers as julle bang is vir 'n perd!
  Miloslava, wat haar schildknaap geword het, het aan die regterhand geveg, die byle in die hande van die meisie, soos die skeermes van 'n slim kapper. So beroemd sny die vegters af.
  Turan het ook nie opgegee nie. Hy het 'n klip geloods wat die wag se bors gebreek het en by die stryd aangesluit. Dit was duidelik dat die harde werk hom goed gedoen het, nie die spiere van die meulsteen nie. True, Vedmakova het vinniger beweeg.
  Die slawe het opgehou werk, maar het nog nie by die stryd aangesluit nie. Hulle was glo deurmekaar. Dieselfde rustelose seun het weliswaar na die werkende seuns gespring en geskree:
  - Julle lafaards! Wie agter my is, is die held, wie sonder my die slegte vark is!
  Die seuns was die eerste om te reageer. Hulle het op die opsieners afgestorm. Hier is een ou van veertien jaar oud wat sy "voog" met 'n skoffel geslaan het sodat sy kop soos 'n pampoen versplinter het. Dit het gewerk, en die ander slawe, selfs die gewoonlik beskeie en geduldige meisies, het in die slag gejaag.
  Nou was die stryd chaoties, maar die numeriese meerderwaardigheid, sowel as desperaatheid, was aan die kant van die slawe. En natuurlik het hulle oorgeneem.
  Passa is wat moeilik is om te verwag van 'n meisie wat reg voor haar oë studeer het. Sy worstel met die wag, hy het haar begin druk. Daarom het sy hom bedrieg, die swaard weggeneem en hom reg in die nek geslaan.
  - Dis wat ek 'n peuselhappie noem! - Die meisie het gesnap. - Kyk, moenie dronk word nie!
  Die eerste boedel is vinnig bevry, die losbandigheid het reg voor ons oë gegroei. Die opstand het soos 'n veldbrand versprei wat die velde verswelg het. Vedmakova galop vorentoe. Perderuiters het na hom toe gestorm, hulle het as 'n reël tot bo op die kop gekom. Maar die wag het nie moed opgegee nie. "n Besonder hardnekkige geveg was naby die sewesnaarfontein. Hier het die planters die perdreservaat in die geveg geskuif.
  Die dapper Vedmakova was van alle kante omsingel. Sy is net gered deur die buitengewone spoed van 'n spesiaal vetgemaakte kakkerlakslak. Hier is 'n presiese uitval en die gekapte teenstander val. Die meisie is egter eers in die skouer gewond, toe in die maag, en toe is haar been amper afgesny. Toe begin Vedmakova klein dolkies gooi. Skerp soos 'n skeermes het hulle in die oë geval, soms in die mond. Die meeste van die krygers was egter halfnaak vanweë die hitte, en vir sulke soldate is dit genoeg om die bors deur te steek. 'n Paar perderuiters het geval, maar die res het aangedruk. Daar was soveel swaarde dat dit soos 'n kam in beweging gelyk het. Hulle stroom dus van alle kante af.
  Maar Miloslava, Passa, Turan en ander slawe het betyds opgedaag. Nadat hulle in die geledere gesny het, het hulle soos 'n skaatsbaan geloop, jy kan sien hoe die lyke weggevlieg het, en op een of ander manier het gewapende slawe hulle te hulp gesnel weens al hul krag.
  Die infanterie het die ruiters aangeval, die uitgeputte slawe het die pyn en vernedering gewreek.
  - Gryp die vyand se ring en moenie los nie! - Beveel Vedmakova.
  Voor haar oë het 'n slaaf met 'n gesnyde kop geval, maar 'n dosyn wagte het agter hom aangeval.
  - Neem die nommer! - Het die jong leier van die opstand beveel.
  Al hoe meer slawe het tot die geveg toegetree. Daar is gesien hoe die seuns met 'n draf op die perde geklim het, op die ruiters afgestorm het, en hul tande gebruik het, gepunte klippe gebruik het.
  Die slawe het blykbaar geen vrees geken nie, hulle het wraak geneem vir die lang jare van vernedering, toe niemand hulle as mense beskou het nie. Boonop is baie van hulle vry gebore en het hulle nog nie die bedwelmende geur van wil vergeet nie.
  Nadat hy klaar was met die "ruiterlike" losskakel, het Vedmakova aanbeweeg. Die laaste ernstige struikelblok op sy pad was 'n sitadel wat van groot bome afgekap is. Daar was nogal baie sekuriteit daar.
  - Deursoek die landgoedere en gryp die lere. het sy geskree. - As dit nie genoeg is nie, maak dit self.
  Die slawe het inderhaas aanvalstoestelle gebou.
  - Trappe moet wyd wees, sodat baie krygers op 'n slag daardeur kan gaan. - Vedmakova uitgewys.
  Slagting het steeds op ander landgoedere gewoed. Op sommige plekke het die dienaars na die kant van die rebelle gegaan, maar in 'n aantal gevalle het hulle uit gewoonte weerstand gebied. Die opsieners is vinnig doodgemaak - dit is ver van die taaiste krygers af. Die laaste vesting van vyandelike verset was detinette. Vedmakova, soos altyd, was die eerste om die muur te klim. Hy is verskeie kere met 'n pyl getref, maar het die dodelike geskenke met 'n skild beveg. Die naaste vegter is so hard getref dat al het hy daarin geslaag om te pareer, het hy van die muur afgetuimel.
  Miloslava het dit reggekry om die wag met 'n haak te los, en ook die vyand afgegooi. Die sneeuwit Passa het reeds die vyandelike soldate met sy voorkoms betower. Terwyl hulle met verleidelike borste na haar gewelddadige borste gekyk het, het die meisie met haar voete in die lies geskop en toe gesny. Vedmakova, klim die mure, kap sonder jammerte. Die vyand het reeds moraal verloor, meer en meer slawe het die muur geklim. Hulle het deurgebreek, daar was baie trappe, en die wagte het nie tyd gehad om hulle almal af te slaan nie. Aan die onderkant, die waarheid lê dood en gewonde slawe, die aanranding kon nie sonder verliese nie. Hier het die slaaf en die wag teen mekaar gesukkel en van 'n ordentlike hoogte ineengestort. Hulle het seergekry, maar het gebly, lewendig, aangehou om mekaar te verwurg.
  Die rustelose seuntjie, Vedmakova het vergeet om sy van te vra, was ook aan die muur. Hy het sy klein gestalte benut en tussen die beampte se bene gegly, hom toe met albei voete in die rug geskop en terselfdertyd onder die knieë vasgejaag. Hy het vorentoe gevlieg en teen 'n hoogvurk gestamp wat deur 'n volwasse slaaf vasgehou is ..
  - Dit is so gevang dat pynlik byt! - Die seun het sy dun tong uitgesteek en die wagte terg.
  - O, jou kaalvoet slang! - Die vegter wat regs gestaan het, het die seun gevloek en met 'n swaard afgekap.
  Die seun het teruggeleun en uit sy pyp in sy oog gespoeg. Hoe desperaat het die vyand geskree, afgebreek. Die kind het nie op seremonie gestaan nie en hom met 'n swaard afgerond. Die kind se hande, alhoewel dun, was seningrig en sterk - verhard deur harde werk.
  Ander seuns het ook druk getoon, soos die hel baklei, gegil en gevloek, koel uitdrukkings gekies!
  Die muur is vinnig skoongemaak, binne-in het die geveg 'n bietjie gesleep, uit vrees vir die wraak van die slawe, het die eienaars desperaat geveg. Weliswaar is hergroeide maag slegte helpers in 'n geveg met hondsdol slawe.
  Die hoofeienaar, Sheikh Samuma, het deur die ondergrondse gang probeer vertrek. Hy het 'n sak met klippe en goud saamgeneem. Miskien het hy 'n kans gehad, maar gierigheid het hom in die steek gelaat. Die pragtige meisie Rakhita, en selfs met die koperkleur van haar vel, is te veel van 'n versoeking.
  - En volg my teef! - Sheikh het haar aan die welige hare gegryp.
  - Nie nodig nie, ek gaan self, meneer! het sy gepleit.
  - Nie 'n hoer nie! Ek hou daarvan om jou te dra! Die sadistiese hooggeplaaste het geglag.
  - Maar dit maak seer! - Die slavin het haar kaal bene geruk.
  - As ons weg is, sal ek jou aan jou hare laat hang en aan die brand steek. Die Sheikh het sy lippe vleisetend afgelek.
  - Jy is 'n dier! Maar ek is lief vir jou, glo my!
  Die meisie het gekruip na die eienaar, wat sy vuil snoet op haar skoon gesig gesit en begin lek het. Hier het Rakhita se hand 'n dolk op die sjeik se gordel gekry en dit met alle mag in sy geswolle maag gedruk.
  Hier is 'n skepsel van duisternis.
  Die Sheikh het die sak laat val en sy hare laat los. Sy hande het probeer om die diep gat toe te maak, die ingewande het uitgeval.
  - Skepsel! Echidna! grom hy.
  - Geen! Ek het die regte ding gedoen! Hoeveel meisies en mans het jy al gemartel. Hy het selfs kinders aan die paal gesit en aan 'n paal vasgespyker. Dit is net wraak! - roep die meisie uit.
  - Verdomp!
  - Godin! Jy het my geslaan! - Die slavin het die sjeik se plomp, bloeiende maag geskop.
  - Min treffers! - Hy het gehyg.
  - Maar edele bloed vloei in my! - Die kaalvoet slaaf het haar tande geflits.
  - Niks hoer! Die troepe sal die rebellie verpletter, en jy sal so gemartel word dat ek vir jou soos 'n engel sal lyk! - Ek het die krag gevind om die Sheikh te grom.
  - Het hulle 'n fantasie ryker as joune? Die meisie het haar tong uitgesteek.
  - Genoeg vir jou! Die ryk man ruk en kreun. - Seergemaak! Bring vir my facifi salf.
  - Hoekom? - Slim het die meisie navraag gedoen.
  - Ek sal vir jou hierdie sak goud gee. Sjeik het gesmeek.
  - Hy is myne! Goed, net uit genade, waar is die fatsifi-salf? Die meisie glimlag skelm.
  Ken jy die kas in die vorm van 'n vlieënde koei? - Die ryk man het gehyg en gehakkel.
  - Ja! Ek het so 'n pragtige een met klippies gesien.
  - So jy moet jou hand in jou kop steek, en jy kan maklik 'n boks salf kry. Jy sal vir my kom en smeer. - Sheikh het geprewel, amper sy bewussyn verloor.
  "Selfs 'n skurk verdien mediese aandag. Wag vir my!
  Die meisie het by die kamer ingehardloop. Sy het nie omgegee vir die ryk man nie, maar so 'n waardevolle salf is baie skaars en nuttig vir die rebelle. En dan sal sy die gehate frats aan die rebelle verraai.
  Die slawe het reeds na die kamers gevlug. Twee van hulle het 'n pragtige halfnaakte meisie gesien. Gesonde ouens wat honger was vir vroulike geneentheid het na haar gehaas. Die meisie het hard gewerk, was gespierd en het die aanvaller dus maklik met sterk bene weggestoot en geskree:
  - As jy geld wil kry. Weet dat daar, in die kelder, 'n aggressiewe tipe huil, met 'n sak goud.
  - Ons hou nie van aggressie nie! - het ouens ironies beswaar gemaak.
  Maar hy is ook ryk! - Die meisie het gesnap.
  - Dan is dit beter, kom ons veg! Waar is die kelder? - Die opstandige slawe het gesels.
  - Volg my hand daar! Die slavin het haar regterhand geswaai.
  Jong, swart slawe het gehaas na waar haar stamper gewys het. Die meisie glimlag en hardloop die kamer binne. Die meubels was redelik ryk, maar wanordelik. En hier is die kassie wat in goud gegiet is. Rakhita, sonder om twee keer te dink, steek haar hand in. Sy gly na binne en op daardie oomblik sluit haar kakebeen.
  Skoonheid gil, vlymskerp tande wat haar pols afsny.
  - O, hoe pynlik! het sy geskree en toe uitgedruk. - Dit is so gemeen!
  Ten spyte van die wilde pyn het die meisie verwoed probeer om haar hand te verbind. Vedmakova, wat vroue se huil gehoor het, het besluit dat iemand verkrag word, en het vinnig by die kamer ingebars. Toe sy die skoonheid onder bloed sien, het sy geskree:
  - Wie het dit gewaag om dit te doen?! Ek sal sy waardigheid op sy gat sit! - In 'n vlaag van woede kan die vegter onbeskof wees.
  Trane het uit Rakhita se oë gevloei, selfs nie soseer van pyn vir haar nie, baie keer is 'n geklopte slaaf geen vreemdeling nie, as uit die besef dat sy nou 'n kreupele is.
  - Dit is hy! Die meisie wys na die kas.
  As dit die geval is, dan is dit verskriklik! - Vedmakova het die grynsende insek met geweld op die kop afgekap. Die struktuur gebuig van die impak, die sagter goud is gesny. Die vegter het aangehou om te klop totdat sy die sluitkas in stukke geslaan het.
  Die meisie het merkbaar bleek geword, en die sneeuwit Passa spring na haar toe. Sy het behendig 'n toerniket aangebring en die bloeding gestop. Vedmakova haal 'n afgesnyde hand uit, die ledemaat het bleek geword, maar was steeds warm.
  - Groot! - Ons moet Khirov bel. Miskien sal hy dit groei. Die vegter het hard gefluit.
  Passa het gevra:
  - Wie het jou aangeraai om jou hand hier te steek?
  - Samma!
  - Wat het jy in jouself gesit? - Vedmakova was verbaas.
  - Nee, hierdie frats se naam is Samuma. - Het die meisie reggestel.
  - Indien wel, dan moet dit in kwarte gesny word. Die vegter rol haar oë.
  - Hy is in die kelder en erg beseer. Jy sal hom kan vang. As jy nie asemhaal nie.
  Vedmakova het probeer om die kwas vas te hou, toe sy skielik in 'n gladde akkedis verander het, wat probeer wegsluip het. As die vegter nie so behendig van geboorte af was nie, het sy miskien daarin geslaag. Veral wie dit nie aan die stert gegryp het nie, maar aan die nek.
  - Sjoe, vreemde magie. Ons moet vir Khirov wys.
  Die gesig van die gewonde meisie het dof geword, en sy het haar bewussyn verloor.
  Passa het dit net betyds opgetel:
  - Senuweeagtige meisie, maar pragtig! Dit sal jammer wees as sy 'n kreupel bly.
  Wel, ek hoop dit word reggestel. Net nou het Khirov iewers gemis, hy het belowe om langs my te wees. - Vedmakova trek haar skouer op in misnoeë.
  - Ek is hier! Die towenaar het agter die deur uitgespring. - Ek voel magic.
  - En ek hou dit in my hande! - het die Heksie gesnuif.
  - Wel, dit is nie sleg nie! Dit is 'n mengsel van 'n jellievis en 'n akkedis, jy sien dit is deurskynend, jy kan sien hoe drie harte klop. Die towenaar het gelag.
  - Wat is indrukwekkend. Die meisie het haar arm verloor en in plaas van haar 'n akkedis-jellievis. Ek dink, ten spyte van al die behendigheid van so 'n skepsel, is dit nie 'n heeltemal gelykwaardige plaasvervanger nie! - Die vegter was geensins geneig om te grap nie.
  - Maar een van die dele van die liggaam kan swem, en dit is glad nie sleg nie. Een of ander superkrag! Die towenaar knipoog skelm.
  - Wat beteken dit, is dit 'n gestremdheid? - Ek het nie die Witcher verstaan nie.
  - Hoe om te sê! Dit is immers nie meer net 'n dier nie, maar 'n deel van die vroulike liggaam. En om diere te bestuur is moeilik. Nou is hierdie klein akkedis in staat om te krimp en in enige gaping te gly of deur die muur te klim. Daarbenewens is dit amper onsigbaar, hierdie spesie is soos 'n verkleurmannetjie. - Het die towenaar begin verduidelik.
  - Pulsarno! - Gesê, wat Pass se entoesiasme demonstreer. - Ek het nie gedink dit is moontlik nie. Sny die kwas af en laat dit spioeneer.
  - Dit gebeur dat nederlaag groot probleme beloof, maar dit is slegs 'n weerspieëling van 'n toekomstige oorwinning. Die towenaar het opgemerk.
  "So jy gaan haar nie ontnugter nie?" - Verklaar Vedmakova.
  - Geen! In oorlog bring dapperheid en goeie intelligensie oorwinning. Om te slaan, moet jy eers die teiken sien, anders sal jy jou vuis ontwrig. Maar om moeilikheid te vermy, moet die wond genees word. - Hirovo antwoord sag.
  - Dit is nie goed vir 'n meisie om 'n kreupel te wees nie. Dit sal haar immers bederf! Kan jy dit soos 'n regte ledemaat, 'n menslike hand laat lyk? - Vedmakova het navraag gedoen.
  - Ek sal dink! Miskien kan ek dit regmaak. Oor die algemeen is die meeste towenaars baie beter om dood te maak as om te genees. - Hirovo gestres met druk.
  - Ek stem daarmee saam! Enige dwaas kan kreupel wees, nie elke slim een kan genees nie. - Vedmakova het vir oortuiging selfs haar vinger na die whisky gedraai.
  - Baie onbeskofte laksmanne - min dokters!
  Die slawe het die eienaar van Samum gesleep, dit blyk dat hy dood is. Rakhita het tot haar sinne gekom, haar gesig verdraai van ergernis.
  - Weer het hy almal bedrieg! Hy het vertrek sonder om sy rekeninge te betaal.
  - Ek sal hom laat ophang! - Sê Vedmakova. - Laat sy lyk 'n waarskuwing wees vir almal wat gemeen en gierig is. 'n Gierige mens is altyd vrygewig met trane van teleurstelling!
  - Dit is redelik! Maar wie sal my hand teruggee? Die meisie was gereed om te huil.
  - Hier is hy! - Die leier van die opstand aangedui.
  Khirov buig, 'n koord het aan die brand geslaan in sy hande.
  - Moenie bekommerd wees nie! Jy hoef nie kreupel te wees nie. So Rakhita sal 'n groot spioen vir jou moet word. Jy wil immers wraak neem op al die rykes en magtiges in hierdie ryk.
  - Natuurlik. Moenie 'n slaaf wees, verneder in die stof nie! - roep die meisie uit.
  - So jy kan ons help! Hierdie ryk word sleg beheer, so die graf sal die bochelrugstelsel regmaak! - Die towenaar het 'n straal energie uit sy wysvinger uitgestraal.
  - Vreemde! Ek sien baie energie in jou. En wysheid! Ek is gereed om by jou aan te sluit! - roep die slaaf uit.
  - Jy sal seerkry, maar jy sal kan seëvier! Sonder pyn is daar geen dapperheid nie, sonder dapperheid is daar geen oorwinning nie! - Hy het verklaar, wat die filosofiese ingesteldheid van die towenaar demonstreer.
  - Ek is 'n vrou - so ek is gewoond om te verduur. Rakhita het geknik.
  - Wanneer geduld nie genoeg is nie, sal sang help! - Khirov het geknik.
  Almal het gelag. Vedmakova was in 'n goeie bui. Die begin was oorwinnend, wat beteken daar is geen tyd om te mors nie. Eerstens is dit nodig om 'n leër van slawe te vorm voordat hulle uitstrooi. So die mense is soos yster, totdat dit afkoel, gee dit die gewenste vorm. Die vegtermeisie het teen die muur uitgekom, op die verhoog geklim en in 'n donderende stem beveel:
  - Trompetversameling versamel almal!
  Passa het gevra:
  - Vroue ook?!
  - Ja! Ons sal elke swaard nodig hê. Maak gou, maar weet dat daar geen rooftogte sal wees nie, ons sal alles gelykop verdeel.
  Die insameling van slawe het geruime tyd geneem, ek moes selfs swepe gebruik. Vedmakova is self gedwing om 'n paar van diegene te help wat nie kop verloor het en rooftogte hokgeslaan het nie. Die meisie het 'n goeie hou in die ore van die vyf mees ywerige bandiete gegee, een het selfs haar kop afgesny. Druppeltjies bloed val op haar gesig, Vedmakova lek dit gulsig. Dit het gewerk. Die algemene byeenkoms is in die donker gehou deur die lig van fakkels. Daar was duisende vrygemaakte slawe, Vedmakova het selfs per oog geskat dat daar minstens twaalfduisend was, hoewel daar baie kinders en vroue onder hulle is.
  Sy het vanaf die hoogste toring van die sitadel opgetree. Die towenaar het aan die oorkant gestaan, hy het die hele samekoms beheer. Slawe is wreed uitgebuit, en die swakkes is tereggestel of geslag. So oor die algemeen, as ons die fisiese parameters neem, het hulle soos goeie vegters gelyk. Dit is net dat hulle opleiding nodig het. Vedmakova het 'n aansteeklike toespraak gelewer. Sy was veral volhardend in die verduideliking van die behoefte om 'n groot bevrydingsleër te skep.
  - Eenheid, moed, onbaatsugtigheid - die sleutels tot oorwinning, vryheid, geluk! Sonder dissipline is daar geen weermag nie, en sonder 'n weermag kan mens nie vryheid vind nie! Arbeid het ons sterker gemaak, vermenigvuldig met die verstand sal vryheid gee, en saam met goeie geluk sal dit geluk bring!
  So kom ons word een en breek die kettings! - Die vegter het gepraat.
  Die slawe het hul goedkeuring toegejuig! Net een slaaf, met baie letsels en 'n trotse kyk, was stil. Sy blik het die uiterste mate van minagting uitgespreek.
  Vedmakova het weer aangebied om 'n enkele leier van die opstand te kies!
  - Die bevelvoerder is soos die bopunt van die piramide - daar moet net een wees, anders sal selfs so 'n soliede struktuur ineenstort!
  Slawe het geskree:
  - Reg! Lei ons.
  Jou groot vegter sal ons leier wees! - Onverwags daarin geslaag om al die seun uit te roep.
  Dit het Vedmakova verras: hoe is dit selfs moontlik. Sy loer aandagtiger, in die hande van die kind was iets soortgelyk aan 'n windpyp net dikker. En met die hulp van hierdie toestel het hy gedreun.
  - Die seun sal ver gaan! Wat is sy naam? - Die vegter het navraag gedoen.
  - Dick! Ek het spesifiek herken. Pass gesê.
  - Eenvoudige naam! - Vedmakova het duidelik iets meer eksoties verwag.
  - Hoekom kompleksiteit!
  - Kom ons stem! - kondig die towenaar aan. Hy het so 'n donderende stem gehad dat die palmbome gebewe het. - Wie ook al ten gunste is dat die Witcher-vegter die leier is, steek jou regterhand op! Stem vir waarheid, vryheid en eer! En jou lewe sal so wees dat die gode jaloers is! -
  Die slawe, oorweldig deur entoesiasme, het byna eenparig hul regterhande opgegooi. Hulle het soos 'n vegter gelyk, en hul eensgesindheid het gelei tot die idee dat as Khirov sy sjarme hier gebruik het.
  Is dit nie waar dat sy koms hulle vryheid en die geleentheid gegee het om soos regte mense te voel nie. Dit is dus natuurlik om Vedmakova te ontmoet soos reën in 'n droogte. Vreugde is op die gesigte van die voormalige slawe gelees. Dit was soos om wakker te word.
  Hier het met algemene gejubel 'n magtige slaaf, ryklik versier met letsels, na vore getree. Hy het in sy diep stem gepraat.
  - Daar was, en sal wees, baie wat na geluk wil lei. Maar het jy die morele reg om dit te doen!
  - Watter!? - Die Witcher grinnik haar mond vol tande. Die biseps op sy kaal arms bult.
  - Wie is jy?! 'n Afstammeling van 'n adellike familie, of 'n gewone mens. Of dalk selfs "n wegholslaaf soos Gissor. Hy het ook baie belowe, maar sy lewe op 'n paal beëindig. en saam met hom twintigduisend slawe. - Afgekap deur 'n magtige slaaf.
  - Baie sal van ons afhang. Ek sien letsels op jou, jy is heel waarskynlik nie 'n slaaf gebore nie, ek kan die wonde onderskei wat veroorsaak word deur 'n sweep of 'n swaard met spiese! - Sê Vedmakova.
  - Jy het die vegter aan my onbekend geraai! Ek is die Comte de Forsa, afstammeling van vreesaanjaende konings. Maar ken jy jou pa se naam? - Het 'n edele slaaf gevra.
  - Die adel van die familie het dieselfde verhouding tot moed, as die lengte van die hare na die verstand! - Parried Vedmakova en dadelik bygevoeg. -Geen dapperheid van die voorvaders sal die lafaard help nie!
  - Jy praat pragtig. Soos 'n kermisnar, hoe dapper is jou hart? Die slaaf het sy wenkbroue dreigend gelig.
  - Wel, jy is 'n held! Tel, maar gemeet aan die lot van 'n slaaf, waar was jou trots en moed! - Vedmakova het reeds begin opwind.
  Ek het my eie redes hiervoor gehad. En wat, jy hoef nie te weet nie, minder kennis - dis makliker om te sterf! Ek daag jou uit tot 'n geveg tot die dood toe, en as jy dit nie net in woorde waag nie, dan sal jy die uitdaging aanvaar! brul die Comte de Force.
  - Jy kan seker daarvan wees! Die vegter het gesnap.
  Die slawe het die arena skoongemaak. Witcher het afgekom en die swaard nagegaan. Haar opponent het voor haar gestaan. Hy het dadelik sy eie wapen gehad, twee skerp geslypte swaarde. Net vir ingeval, die vegter het nog 'n swaard uit haar boesem gehaal.
  Graaf de Force was baie langer as die Witchers, baie breër in die skouers, hoewel hy nie so gespierd en gebosseleer gelyk het nie, 'n meisie wat waardig was om 'n wêreldfiksheidskampioen te word. Daar was egter geen vet nie, en die seningligamente was styf en geswel. Boonop was daar 'n reuse-ervaring in elke beweging, en die springgang het boekdele gespreek. "n Grynslag het op hul gesigte gespeel, dit was nie meer minagtend nie, maar eerder simpatiek.
  - Wel, jy het vasgeval, meisie! Jy sal nie beny nie. Die graaf het sy vuis vir haar gewys.
  - Hoekom is jy so selfversekerd? Die Witcher se woede het vererger.
  - Ek het baie gevegte en toernooie gewen. In my koninkryk is ek as een van die beste vegters beskou, baie het my selfs as die beste beskou. - Forsa, het sy borsspiere geskud, wat soos twee skilde gelyk het wat langs mekaar staan.
  - Dit is omdat jy net met die adel geveg het, en hulle het ontaard en vet geword. Nou, as jy met 'n talentvolle gewone man oor die weg gekom het, het min van jou glorie oorgebly! - Vol vertroue antwoord Vedmakova.
  - Lê die hond tot 'n stok agterlangs geloop het, of liewer my swaard! - Al die volheid van arrogansie het na die graaf teruggekeer.
  - Dit is baie interessant! 'n Lemmetjie van die sterkste staal roes in die hande van 'n prater en 'n lafaard! - Vedmakova het nie opgehou om met welsprekendheid te skyn nie.
  - Wel, dit is heel waarskynlik van toepassing op jou, vroulike baster! Forsa grom.
  - Hou dalk op om in tonge te omhein, en gebruik iets harder! - Vedmakova het 'n elegante agttal weergegee.
  - Wedersyds!
  Die graaf en die leier van die rebelle het van aangesig tot aangesig ontmoet. Die swaarde het vinnig beweeg en met volle krag geslaan. Vonke het van die houe gevlieg, 'n gelui is gehoor.
  Die graaf het verskeie kere aangeval. Hy het die dubbelloop-tegniek probeer, maar Vedmakova het die aanvalle afgeweer en opgemerk dat haar edele teenstander behoorlike spoed gehad het.
  - Wat speel jy!
  - Op die snare van die dood!
  Die graaf het weer 'n reeks slae gebring, hy het komplekse kombinasies probeer. Vedmakova het effens teruggetrek, 'n teenaanval gemaak en die vyand effens aan die bors gevang.
  Sy het die bewegings van 'n ervare vegter bestudeer, nie haastig bed toe nie. Die graaf glimlag, sy oë flikker:
  - Jy is glad nie so eenvoudig nie! Dalk nie eers heeltemal 'n slaaf nie, al loop jy kaalvoet.
  - Ek is vry gebore en het in die bos gewoon! My nek het nog nooit 'n juk geken nie. Dit is ondenkbaar om aan geweld te onderwerp. "n Werklik vry mens onderwerp hom aan drie dinge - rede, liefde, God. 'n Slaaf in sy siel is onderdanig - aan hartstogte, wellus, God se dienaars! - Pragtig beantwoord Vedmakova.
  Jy is reg oor die laaste een! Dit is julle wat werklik reg is, hierdie priesters en priesters het my opgerig! - Die telling het 'n dubbelwaaier gemaak, toe die "clamshell"-tegniek, maar het nie geslaag nie. - Ek sal met graagte met jou oor 'n glas wyn praat, tensy ek jou natuurlik doodmaak.
  - 'n Beker wyn is soos 'n oseaan - as jy meegevoer raak, verloor jy die grond onder jou voete! - Sê die vegter.
  - Maar jy voel meer vry. Wat van hierdie benadering.
  Hy het 'n drietand vasgehou, toe 'n skoenlapper. In reaksie hierop het Vedmakova die vergadering harder getref. Die graaf steier terug. Toe het die kompetisie weer hervat, Forsa beweeg soos 'n wind-up, hy het besef dat sy opponent te sterk was om haar uit die bloute te neem. Toe, nadat hy Vedmakova gewoond het aan 'n sekere volgorde van bewegings, het die graaf skielik die baan van die swaard verander en die meisie op 'n gespierde, maar saam met 'n vroulike bors getref. Bloed het gevloei, die krap was diep. Die wond het Vedmakova nie gebreek nie, maar inteendeel, het haar krag gegee. Die meisie het op die aanval gegaan, die swaarde flits in 'n bisarre dans. En alhoewel dit van buite gelyk het asof die vegter heeltemal kop verloor het en woedend was, maar die lewe in die woud en jag van kleins af het haar geleer om haar verstand in die hewigste stryd te hou. Dit was moeilik vir die graaf om sulke druk terug te hou, hy het teruggetrek en met moeite gepareer. Vedmakova het die oomblik vasgevang toe die hooggeplaaste slaaf terugdeins, asof sy hom onder die knie geslaan het. Die slag het die sening getref en die telling het gebuk, sy spoed het gedaal. Toe hou die meisie haar eie onthaal, sy het dit self uitgevind en dit die negekoppige draak genoem. Slegs 'n goed opgeleide vegter kon so iets uitvoer. Boonop was die laaste negende aanval amper onweerstaanbaar. Hier was dit 'n kwessie van meganika, wat die aanval weerspieël, die kwas was te verswak, om aanvalle te pareer, en daarom het die laaste aanval geëindig. Vir die eerste keer het die vegter 'n onthaal op 'n taamlik vaardige en vinnige maat gehou, en toe hy hyg en sy swaard laat val, het dit duidelik geword dat die nuwigheid 'n sukses was.
  Die graaf het bleek geword, hy het sy krag verloor.
  - Jy is 'n gelukkige hoer!
  - Nie regtig nie! Geluk is onstabiel soos sand - net ywer sal dit met sement bind.
  Vedmakova het weer die vyand gewond, maar nie diep nie - sy wou nie doodmaak of vermink nie. Weereens slaan sy 'n uitval, die graaf het meganies gepareer en die vegter het haar klompvoetige swaard uitgeslaan. Die slaaf-hoogwaardigheidsbekleër het geblyk heeltemal ongewapen te wees. Vedmakova het haar swaarde weggegooi, op die vyand afgestorm en die telling laat val. Haar hande het sy ledemaat in 'n slot toegesluit.
  - Gee op? Die panter se oë flits.
  - Ek is 'n graaf, ek sal my oorgee aan 'n kaalvoet slaaf!
  Vedmakova het met ywer beswaar gemaak:
  - Nie 'n slaaf nie, maar 'n vegter vir 'n regverdige saak! Jy was self 'n slaaf en het verstaan wat vernedering is, en tog is hulle ander mense, nie erger as ons nie. Vra dus jou gewete!
  . HOOFSTUK #10
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova het op die voorste linie geveg. Die seun en meisie is al redelik verveeld van die uitgerekte oorlog. Om voortdurend dood te maak en te skiet is ook irriterend.
  Dit is soos in 'n speletjie. Dieselfde skut sal vroeër of later verveeld raak.
  Die kinders is moeg daarvoor om te skiet en gedurig met hul kaalvoete granate te gooi.
  Die seun het sy beurt gegee. Die fasciste vermoor.
  En gesê:
  - Maeta!
  Die meisie het 'n granaat met haar kaal voete gegooi. Sy het die Fritz gestrooi en gekoer van genot:
  - Ons sal nuwe, baie groot oorwinnings hê!
  Maar dit is reeds vervelig. Selfs die feit dat vanaf die gooi van die seun se kaal voete die Nazi-tenks sywaarts gestoot word.
  Oleg het toe begin komponeer.
  Nog 'n alternatiewe geskiedenis. Zyuganov het nie vir Stepashin se kandidatuur gestem nie en ook nie die drie kommunistiese faksies nie.
  Dit het geëindig met die ontbinding van die Doema en vroeë verkiesings in September 1999.
  Natuurlik was die kommuniste sterker as ooit. En hulle het na die verkiesings gegaan en vertrou op die prestasies van die Primakov-regering, waar hulle 'n prominente rol gespeel het. Die eenheidsblok is nog nie geskep nie. Poetin het nie as eerste minister verskyn nie. En die inval van militante in Dagestan het net stemme aan die linkerkant bygevoeg en die mag van die owerhede doodgemaak.
  Oor die algemeen was die regering ongeorganiseerd. Die NDR het verswak en ineengestort, en daar was geen nuwe klaargemaakte party nie. Ja, en Stepashin, wat as eerste minister aangestel is, het nie aan die hoof van die regerende party gestaan nie. En toe het Jeltsin hom heeltemal afgedank.
  Kortom, die parlementêre verkiesings het 'n groot oorwinning vir die linkses tot gevolg gehad.
  Die triomf van die kommuniste was indrukwekkend. Boonop het die Primakov-Luzhkov-blok nie tyd gehad om te ontspan nie. Maar tog het hy daarin geslaag om saam met die boere geregistreer te word. En die tweede plek behaal. Die derde was "Yabloko", wat goed bevorder is. Die vierde plek is deur die Liberaal-Demokratiese Party ingeneem. Maar grootliks te danke aan die feit dat die pro-presidensiële kanale hierdie party aktief bevorder het.
  En Jeltsin het selfs, meer presies, aan Zhirinovsky die rang van generaal toegeken.
  Alles het dus volgens 'n spesiale scenario gebeur.
  Die opposisie het die mag in die Doema oorgeneem. En Jeltsin het ingestem om vrywillig te vertrek en Primakov amptelik as sy opvolger aan te stel. Zyuganov het ook die eerste minister en die regterhand geword.
  Dit het oor die algemeen by die kommuniste gepas. En 'n kompromie is bereik. Basayev en Khattab is uit Dagestan gedruk. Maar hulle het nie troepe na Tsjetsjenië self gestuur nie.
  "n Burgeroorlog het gou daar uitgebreek en die verdeling in verskeie faksies.
  Rusland het Maskhadov en Kadyrov gehelp. Primakov het die presidensiële verkiesings in Rusland maklik gewen. Die tweede onverwags was Zhirinovsky - wat geen ander mededingers in sy kiesers gehad het nie, en die liberale Yavlinsky was nie sy mededinger nie.
  Oleg Rybachenko het die komposisie onderbreek. Nee, dit is nie interessant nie. Weereens, 'n onderwerp wat reeds gedek is, na Primakov, Zyuganov, en die herstel van die USSR. Moeg!
  Iets is dalk interessanter om te komponeer. Byvoorbeeld, oor ruimte.
  Die seun het begin dink.
  Die nuwe hoofstad van die Groot Russiese Ryk is Petrograd-Galaktik genoem. Dit is gestig in die sterrebeeld Boogskutter, amper in die middel van die sterrestelsel. Beide sterre en planete was hier baie digter as aan die buitewyke van die Melkweg, waar die ou Aarde skuiling gevind het. Die Wes-Konfederale troepe is heeltemal uit die kern verdryf. Die oorlog het egter nie spoorloos verbygegaan nie: duisende planete is vernietig, net herinneringe het van die Aarde oorgebly. Dit was die hoofrede vir die oordrag van die hoofstad na die rykste en vreedsaamste plek in die sterrestelsel. Dit is baie moeilik om hier deur te breek, dus, selfs in die toestande van 'n totale ruimteoorlog, waar die voorste linie 'n abstrakte konsep is, en die agterkant 'n konvensie is, het die kern die belangrikste Russiese basis en industriële vesting geword. Die hoofstad het gegroei en die planeet Kishish heeltemal opgesluk en in 'n reusagtige metropool verander. 'n Reuse stad wat in staat is om enige redelike individu te beïndruk. Talle vlieënde masjiene sny deur die pers lug.
  Maarskalk Maxim Troshev is na die Minister van Verdediging, Supermaarskalk Igor Roerich, ontbied. Die komende vergadering was 'n teken van 'n skerp verhoogde aktiwiteit van die vyand. Die oorlog, wat almal gepla het, het hulpbronne soos 'n rooftregter verslind, triljoene mense het daarop gesterf, en niemand kon die gewenste sukses behaal nie. Militarisering het sy merk op die argitektuur van Petrograd-Galaktik gelaat. Groot wolkekrabbers staan in gelyke rye, dit is selle op die skaakbord van die stad. Dit het die maarskalk onwillekeurig daaraan herinner om ruimte-armadas te bou. Tydens die laaste geveg het groot Russiese ruimteskepe ook hul posisies ingeneem, en toe skielik formasie gebreek en die vyand se vlagskip getref. "n Goed beplande geveg het in "n nabygeveg uitgegroei toe verskeie skepe gebots het en in monsteragtige helder flitse ontplof het. Die vakuum is geverf asof reusagtige vulkane op een slag uitgebars het en vurige riviere gevloei het, strome van helse vlamme het oor hul walle gevloei en bedek met 'n vernietigende golf. In 'n chaotiese stryd was die leër van Groot-Rusland suksesvol, maar die oorwinning het teen 'n uiters hoë prys gekom. Etlike duisende ruimteskepe het in strome elementêre deeltjies verander. Die vyand het weliswaar nog groter verliese gely. Die Russe het geweet hoe om te veg, maar die konfederasie, wat baie rasse ingesluit het, het verwoed gesnap en hardnekkige weerstand gebied.
  Die grootste probleem was dat die middelpunt van die konfederasie, geleë in die Tom-sterrestelsel, baie moeilik was om te vernietig. Die antieke beskawing van esdoornvormige daggies, wat vir miljoene jare in hierdie groep sterre gewoon het, het 'n onneembare vesting gebou, omring homself met 'n kragtige verdedigingslinie vol strikke.
  Om in hierdie ruimte "Mannerheim" in te breek, is die hele Russiese leër nie genoeg nie. Dit was nie moontlik om 'n einde aan die oorlog te maak nie. Planete en stelsels het baie keer van hande verwissel. Die maarskalk het met 'n gevoel van nostalgie in die hoofstad rondgekyk. Skurende grafvliegtuie en flaners is in kamoefleerkleure geverf, die dubbele doel van vliegtuie is oral gevoel. Sommige van die geboue het soos reusagtige tenks of infanterie-vegvoertuie gelyk met ruspes in plaas van ingange. Dit was amusant om te sien hoe 'n waterval uit die snuit van so 'n gevleuelde tenk losbars, blou en smaragdwater vier "sonne" weerkaats, wat in dosyne skakerings speel, en eksotiese bome en groot blomme groei op die stam en vlerke, wat buitensporige hang vorm tuine. Moderne, net reusagtige wolkekrabbertenks is as 'n reël vaartbelyn, gewapen met baie gewere. Om in sulke huise te woon is gerieflik en gemaklik, alhoewel in die geval van 'n aanval op die hoofstad, 'n soortgelyke gebou binne vyf minute in 'n kragtige gevegseenheid verander het. Verbygangers van alle klasse, en selfs klein kinders, was in weermagdrag of in die klere van verskeie paramilitêre organisasies. Kubermyne het hoog in die stratosfeer gesweef en soos kleurvolle balle gelyk. Die ligte het die gewelf van die hemel verlig, die gladde spieëlboulevards met skitterende strale oorstroom. Maxim Troshev was nie gewoond aan sulke buitensporighede nie.
  "Die sterre is te dig hier. En dit is te warm vir my."
  Die maarskalk vee sweet van sy voorkop af en skakel die ventilasie aan. Die verdere vlug het sonder probleme geslaag, gou het die gebou van die Ministerie van Verdediging verskyn. By die ingang het vier gevegsvoertuie gestaan. Luchiars, stekelrige suiers - diere met 'n reuksintuig vyftien keer sterker as 'n hond s'n - het Troshev omsingel. Die supermaarskalk se sikloopse paleis het diep ondergronds geloop, sy dik mure het plasmakanonne en kaskadelasers gehuisves. Die binnekant van die diep bunker was eenvoudig - luuksheid is nie aangemoedig nie. Voor dit het Troshev sy baas slegs in 'n driedimensionele projeksie gesien. Die Supermarshal was 'n bejaarde, ervare vegter van honderd en twintig jaar. Ek moes met 'n hoëspoedhysbak afklim en 'n dosyn kilometer ondergronds deurdring.
  Nadat hy die kordon van elite-wagte en gevegsrobotte verbygesteek het, het die maarskalk die kantoor binnegegaan, waar 'n plasmarekenaar 'n ontplooide hologram van die sterrestelsel gesimuleer het met tekens van die konsentrasie van Russiese troepe en plekke van beweerde vyandelike aanvalle. Kleiner hologramme het naby gehang, beelde van ander sterrestelsels was sigbaar. Beheer oor hulle was nie deurlopend nie, tussen die sterre was onafhanklike state bewoon deur intelligente, soms baie vreemde rasse. Troshev het nie lank na hierdie prag gekyk nie, hy moes nog 'n verslag maak. Igor Roerich het jonk gelyk, sy gesig was amper sonder plooie, dik blonde hare. Dit het gelyk of hy kon leef en leef, maar Russiese medisyne in oorlogstoestande was nie te geïnteresseerd om die menslike lewe te verleng nie. Inteendeel, die vinnige verandering van geslagte het evolusie aangespoor, was ten gunste van die meedoënlose oorlogkeurder. Die lewensduur was beperk tot honderd en vyftig jaar. Selfs vir die elite. Wel, die geboortesyfer het baie hoog gebly, aborsies was net vir gestremde kinders, en voorbehoedmiddels was verbied. Die Supermarshal draai sy blik na Troshev, wat ingekom het.
  - En hier is jy, Maxim. Stel al die data terug na die rekenaar, dit sal verwerk en 'n oplossing uitreik. Wat kan jy sê oor onlangse gebeure?
  - Die Konfederate en hul bondgenote het 'n goeie les geleer. Die weegskaal kantel in ons guns.Oor die afgelope tien gevegte is die oorgrote meerderheid gevegte gewen.
  Roerich knik.
  - Ek ken dit. Maar die bondgenote van die Konfederate, die Dagi, het merkbaar meer aktief geword. Hulle begin 'n ernstige bedreiging inhou.
  - Stem saam.
  Roerich het die beeld op die hologram omgedraai en dit effens vergroot.
  - Voordat jy Galaxy Smoor. Hier is die tweede grootste vesting van die Dags. Dit is waar ons die grootste slag sal slaan. As dit suksesvol is, sal ons die oorlog binne sewentig, maksimum honderd jaar, kan wen. En as ons misluk, sal die oorlog vir baie eeue voortduur. Jy het bewys dat jy 'n bekwame bevelvoerder is, en daarom stel ek voor dat jy Operation Steel Hammer lei. Dit is duidelik?
  "Ja, presies, U Edele.
  Igor frons.
  Hoekom sulke titels? Spreek eenvoudig aan: Kameraad Supermarshal. Waar het jy dit gekry?
  Maxim was skaam.
  - Ek, kameraad Supermarshal, het by die Bings gestudeer. Hulle het die ou keiserlike styl verkondig.
  - Duidelik. Maar nou is die ryk anders, die voorsitter het die ou gebruike en prosedures vereenvoudig. Boonop kom 'n magsverandering binnekort, en ons sal 'n nuwe ouer broer en opperbevelvoerder hê. Miskien word ek afgedank, en as Operasie Hammer of Steel slaag, sal hulle jou op my plek sit. Dit is nodig om vooraf te studeer, dit is 'n groot verantwoordelikheid.
  Die maarskalk was meer as drie keer jonger as Roerich, en daarom was die neerbuigende toon baie gepas en het geen aanstoot veroorsaak nie. Alhoewel daar op die punt is om 'n leier te verander, en hul nuwe leier sal jonger as albei van hulle wees. Natuurlik sal dit die beste wees.
  - Ek is gereed. Ek dien groot Rusland!
  - So gaan. My generaals sal u die besonderhede invul.
  Salueerend het die maarskalk afgetree.
  Die gange van die bunker was kakiekleurig geverf. Die operasionele hoofkwartier was hieronder geleë. Talle fotoniese en plasma-rekenaars het die inligting wat vanaf verskeie punte van die metagaxy ingestroom het, teen 'n versnelde tempo verwerk. Daar was 'n lang roetine-werk wat voorlê, en die beampte is eers na 'n uur en 'n half vrygelaat. Nou het hy gewag vir 'n uitgerekte hipersprong in 'n naburige sterrestelsel. Groot magte behoort daar te vergader, byna 'n sesde van die hele Russiese ruimtevloot. Etlike miljoene ruimteskepe. Nadat die klein besonderhede afgehandel is, het die maarskalk na die oppervlak opgestaan. Die diep koue is vervang deur intense hitte. Vier ligte het op die hoogtepunt saamgedrom en met krone wat genadeloos aan die lug lek, strome deeltjies op die planeet gegooi. Kaskenades van lig het in spieëlstrate afgestroom. Maxim het in die swaartekragvliegtuig gespring, dit was gemaklik en koel binne, en het na die buitewyke gehaas. Hy was nog nooit voorheen in Petrograd-Galaktika nie, en hy wou met sy eie oë die hoofstad sien, bevolk deur driehonderd biljoen inwoners. Hy het die militêre sektor verlaat, en alles het verander, opgebeur. Geboue met 'n oorspronklike samestelling het verskyn, sou hy hulle miskien luuks noem - verteenwoordigers van die bevoorregte klas het hulle daarin gevestig. Tydens die totale oorlog het die laag oligarge afgeneem, maar dit is nie heeltemal vernietig nie. Die paleise was ware kunswerke. Een van hulle het soos 'n middeleeuse kasteel gelyk, waar palmbome in plaas van borstweringtande verrys het. Die ander een het op dun bene gestaan, en daaronder het die snelweg gestrek, hy het soos 'n helderkleurige, stervormige spinnekop gelyk. Baie geboue waar armer mense gewoon het, het ook nie assosiasies met barakke ontlok nie, inteendeel, imposante fasades het geskitter, versier met standbeelde van leiers en generaals van vorige eeue. Nie alles moet met kakie oorgeverf word nie, dink Troshev. Daarbenewens moet miskien die mees bevolkte stad in die heelal pragtige argitektuur hê. Veral kleurvol was die toeristesektor, met sy bewegende wandelpaadjies, geboue wat soos reusagtige rose gevorm is, tulpe in volle blom en verweef, madeliefies aanmekaar geryg, en eksotiese diere wat vreemd vermeng is. Blykbaar is dit interessant om in 'n beer of 'n sabeltandtier te woon, dit behaag kinders. Volwassenes is egter ook verstom wanneer so 'n struktuur beweeg of speel. 'n Onuitwisbare indruk op die maarskalk is gemaak deur 'n twaalfkoppige roterende draak, veelkleurige fonteine, verlig deur neon, het uit elke mond geklop. Oor die algemeen was daar 'n groot aantal fonteine van die mees bisarre vorms, wat veelkleurige strale honderde meters die lug in gegooi het. En hoe pragtig is hulle, in die lig van vier sonne wat in 'n waterornament weef, 'n wonderlike, unieke kleurspel. Die kinders hier was vrolik en pragtig: kleurvolle klere het hulle 'n ooreenkoms met sprokieselwe gegee. Hier was nie net mense nie, die helfte van die gehoor was buitelanders. Die uitheemse kinders het dit egter geniet om met die mensekinders te speel. Troshev het ook intelligente plante ontmoet. Welige goudkop paardeblomme met vier pote en twee dun handvatsels. Hulle kleintjies het net twee bene gehad, en hulle goue koppe was dik besaai met smaragkolle. Maxim het hierdie ras goed geken - Gapi, drie-geslag plantwesens, vreedsaam, maar deur die wil van die noodlot ingetrek in 'n algehele interstellêre oorlog en word natuurlike bondgenote van Groot Rusland.
  Genoeg verteenwoordigers van ander rasse - meestal neutrale state en planete. Hulle wou die ongelooflike hoofstad van die ryk sien. Hier lyk die oorlog ver en onwerklik, dit word deur duisende parsecs verwyder, en tog het die ongemaklike gevoel nie die maarskalk verlaat nie. Die gedagte het in my kop opgekom dat intelligente wesens ook op daardie planete woon wat hulle sal moet aanval, en hele biljoene denkende wesens sal sterf. Strome bloed sal vergiet word, duisende stede en dorpe sal vernietig word. Maar hy is 'n maarskalk van die ryk, en hy moet sy plig doen.
  Nadat hy die toeristesentrum bewonder het, het die maarskalk beveel dat die swaartekragvliegtuig ontplooi moet word en na die nywerheidsdistrikte vertrek. Die huise hier was 'n bietjie laer, eenvoudige uitleg. Fabrieke was diep ondergronds geleë.
  Sodra die graviplane geland het, het 'n swerm kaalvoet ouens dadelik met lappe en skoonmaakmiddels daarnatoe gejaag. Dun ragamuffins in lappe van reeds moeë verbleikte kakie, met groot versplinterde gaatjies. Diep bruingebrand, amper swart. Dit blyk dat die uitgerekte oorlog gedwing het om hul rieme styf te trek. Troshev het simpatie gehad. Die bestuurder, Kaptein Fox, het nie sulke sentimente gedeel nie.
  - Wel, rotte, gaan hier weg! Marshall kom! het hy gesnap.
  Die hawelose kinders het in alle rigtings gejaag, al wat sigbaar was, was hoe vuil hakskene flikker. Dit is moeilik om kaalvoet te loop op 'n oppervlak wat warm is op vier "sonne" op 'n slag, en die arme kinders het nie geweet wat skoene is nie. Een van die seuns was egter dapper as die ander en het omgedraai en die middelvinger gewys. Die kaptein het sy blaster getrek en op die astrante seun geskiet, hy sou hom doodgemaak het, maar die marshal het op die laaste oomblik daarin geslaag om die kaptein se arm te druk. Die lading het verbygevlieg, 'n tregter in die sypaadjie gemaak, fragmente gesmelte klip het op die seun se kaal bene geval, en hy het tot op die asfalt ineengestort. Deur 'n wilspoging het die toekomstige vegter daarin geslaag om sy huil te bedwing en, terwyl hy pyn verduur, opgestaan. Maxim het die kaptein 'n harde klap in die gesig gegee.
  - Drie dae in die waghuis. Stil, hande by die nate! - Die maarskalk het op 'n dreigende toon beveel - Kinders is ons eiendom, en ons moet hulle beskerm, nie doodmaak nie. Het dit, freak?
  Lisa strek sy arms langs sy sye uit. Hy knik kort.
  - Antwoord volgens die handves.
  - Ja meneer.
  Maxim kyk na die seun. Hy was helderharig, met 'n aantreklike, slinkse gesig, gespierd. Onder die geskeurde T-hemp is 'n sterk pers wat met sjokoladestafies uitgevoer is sigbaar.
  -Wat is jou naam?
  - Janesh Kowalski! - Op die top van sy longe blaf ragamuffin.
  - Ek sien in jou die maaksels van 'n sterk vegter. Wil jy die Zhukov-skool betree?
  Die seun was moedeloos.
  - Ek sal bly wees, maar my ouers is eenvoudige werkers en sal nie vir my opvoeding kan betaal nie.
  Marshal glimlag.
  - Jy sal gratis ingeskryf word. Jy, soos ek dit sien, is fisies sterk, en jou oë praat van geestelike vermoëns. Die belangrikste ding is om goed te studeer. Dit is moeilike tye, maar wanneer die oorlog eindig, sal selfs die werkers in goeie omstandighede leef.
  - Die vyand sal verslaan word! Ons sal wen! - Yanesh skree weer bo-op sy stem.
  - Neem dan 'n plek in die geledere, soldaat. En om mee te begin - in my kar.
  Lisa ruk. Die seun was vuil, en ná hom moet jy die binnekant was.
  Nadat dit opgestaan het, het die swaartekragvliegtuig na die regeringskwartiere gehaas.
  Yanesh het sy asem opgehou en die groot, luuks versierde huise bestudeer.
  - Ons word nie in die sentrale sektor toegelaat nie, en dit is so interessant.
  - Jy sal meer sien.
  Nietemin het die maarskalk, aangedryf deur 'n gevoel van deernis, beveel om na die toeristesentrum te vlieg. Die seun het in sy oë gekyk en letterlik verslind wat hy gesien het. Dit was opvallend dat hy uit die motor wou spring, langs die bewegende sypaadjie wou hardloop, een van die verstommende ritte wou uitklim.
  Die gewoonlik streng Maxim daardie dag was, soos nog nooit tevore nie, vriendelik en saggeaard.
  - As jy wil, ry 'n rit op die "berg van vreugde", en daarna dadelik na my toe. Neem die geld of hulle laat jou nie in nie.
  Marshal hou 'n stuk papier uit.
  Yanesh het na die ritte gehaas, maar sy voorkoms was te opvallend.
  By die ingang van die ruimte-ninja-saal is hy deur massiewe robotte voorgekeer.
  -Seun, jy is sleg aangetrek, duidelik uit arm woonbuurte. Jy moet aangekeer en na die stasie gebring word.
  Die seun het probeer weghardloop, maar hulle het hom met 'n verdowing geslaan en hom op die asfalt gestamp. Troshev moes uit die kar spring en gaan ondersoek instel.
  - Wag, hierdie kadet is by my.
  Die burgermagmanne wat hulself opgetrek het, het stilgehou en na die maarskalk gestaar. Maxim was in velddrag, maar die bevelvoerder se epaulette het helder in die vier sonne geskitter.
  Die oudste van die patrolliemanne, 'n polisieluitenant, het gesalueer.
  "Verskoon my, maar die instruksies verbied bedelaars om die sentrum binne te gaan waar ons gaste van regoor die sterrestelsel ontvang.
  Maxim het self verstaan dat hy 'n fout gemaak het deur 'n ragamuffin in so 'n gerespekteerde gebied vry te stel. Maar hy wou nie sy onkunde wys nie.
  Hierdie seun is 'n spioen. Hy het die taak van die hoë bevel uitgevoer.
  Die luitenant knik en druk die knoppie op sy pistool. Janesh Kowalski ruk en kom tot sy sinne. Marshal glimlag en steek sy hand uit. Op daardie oomblik het die vier Inogalacts skielik met beamers gebars. Uiterlik het die aliens soos rofgekapte stompe met bloubruin bas gelyk, hul ledemate was knobbelig en krom. Voordat die monsters tyd gehad het om vuur te maak, het Maxim op die vloer geval en sy blaster uitgetrek. Vurige paadjies het langs die bokant verbygegaan, in 'n kleurvolle standbeeld vasgevlieg en 'n skilderagtige voetstuk in fotone gespuit. Troshev het die twee aanvallers met 'n laserstraal afgesny, die twee oorlewende inogalacts het na die kant geleun. Een van hulle is ook deur 'n onverbiddelike balk ingehaal, maar die tweede het daarin geslaag om skuiling agter die rand van die fasade te soek. Die monster het uit drie hande gelyk geskiet en hoewel Maxim vinnig beweeg het, het hy effens seergekry - hy het sy sy gebrand en sy regterhand beseer. Op 'n raaklyn tref die vyand se strale die "mal waterlelie"-aantreklikheid. "n Ontploffing het gevolg.
  Voor die maarskalk se oë sweef, maar hy was verbaas om te sien hoe Yanesh 'n stuk van die blad uittrek en dit na die vyand gelanseer het. Maxim was verstom oor die onmenslike krag wat in hierdie verswakte tiener versteek is ... Die gooi het geblyk akkuraat te wees, reg in 'n ry van vyf oë. Die wese ruk en steier vorentoe. Dit was genoeg vir Maxim se doelgerigte skoot om die monster se lewe te beëindig.
  Die geveg het vinnig geëindig. Daartydens het die polisie nie eens probeer losbrand nie. Marshal het dit dadelik opgemerk.
  - Al die beste gevegte op die fronte, en in die agterkant, op die strate van stede, sit lafaards uit.
  Die mollige luitenant het bleek geword. Het na Maxim gegaan.
  - Kameraad Maarskalk, ek vra om verskoning, maar hulle het swaar balkgooiers gehad, en ons...
  - En wat is dit! Maxim het na die blaster by die patrollieman se gordel gewys. - 'n Vlieëslaan? Dis blykbaar jammer, daar sal nie vir jou werk in die hoofstad wees nie. Jy sal nie ledig sit nie, ek sal jou na die front probeer stuur.
  Nadat hy die seun met 'n gebaar beduie het, het Maxim hom gehelp om aan boord van die swaartekragvliegtuig te spring, en toe sy hand ferm geskud.
  - Wel, jy is 'n arend. Ek is bly ek het nie 'n fout oor jou gemaak nie.
  Kovalsky knipoog op 'n vriendelike manier, sy stem klink nogal hard en vreugdevol.
  - Ek het net een suksesvolle gooi gemaak. Ek kan...
  - Jy sal 'n geleentheid hê. Gradueer van die kollege - en dadelik in die stryd. Jy het jou hele lewe voor jou, jy sal nog tot die oogappel veg.
  - Oorlog is wonderlik! roep die seun entoesiasties uit. - Ek wil dadelik na die voorkant gaan, 'n straalgeweer optel ...
  - Jy kan dit nie dadelik doen nie, jy sal in die eerste geveg doodgemaak word. Kry eers 'n graad.
  Yanesh snuif beledigend. Hy was vol vertroue in sy vermoëns, hy het gedink dat hy reeds geweet het hoe om soveel te doen, insluitend skiet. Intussen het die swaartekragsweeftuig oor die groot Michurinsky-park gevlieg. Gigantiese bome het daar gegroei, waarvan sommige 'n hoogte van 'n paar honderd meter bereik het. En die vrugte was so groot dat, nadat jy die middel geëet het, jy binne kan gaan sit. Geneties gemodifiseerde pynappels met 'n goue skil het smaaklik gelyk. Weliswaar het hulle, in teenstelling met verwagtinge, nie veel bewondering vir die seun gewek nie.
  - Ek was al voorheen in sulke woude. - Janesh verduidelik. - Anders as die sentrale kwartiere word almal daar toegelaat. Alhoewel dit 'n lang stap is om daar te kom.
  - Kan wees! - Het Maxim gesê. - En tog, bewonder watter plante hier is ... Daar is 'n sampioen, 'n hele peloton kan daaronder inpas.
  - Net 'n skyn van 'n groot vliegzwam. Hy is oneetbaar. Ek onthou ek het 'n hele sak gesnyde vrugtestukke bymekaargemaak. Ek hou van pavarara - dun vel, en die smaak is net heerlik. Vye is niks in vergelyking met hom nie. Jy moet versigtig wees wanneer jy sny. Dit kan bars, en daar is die stroom soos 'n waterval - dit sal jou wegwaai, jy sal nie eers tyd hê om 'n woord te uiter nie. Die vrugte hier is te groot. Jy moet hulle stuk vir stuk in 'n plastieksak dra, wat baie ongerieflik is.
  Maxim het Janesh op die skouer geklap.
  - Nie alles word aan kos gemeet nie. Kom ons gaan af en pluk 'n paar blomme.
  - Meisie as geskenk! Hoekom nie!
  Die seun se hande reik na die stuurwiel. Kaptein Fox het sy vingers vies geklap.
  - Moenie aan die wiel raak nie, hondjie.
  En toe, in reaksie, ontvang hy nog 'n berisping van die maarskalk.
  "Jy het net die moed om teen 'n kind te veg.
  - Ek is jammer, U Edele!
  Janesh kon nie anders as om te lag nie.
  - As jy wil, probeer. - Toegelaat Maxim.
  - Ek het ondervinding in simulators, - sê Yanesh.
  Sonder 'n skaduwee van twyfel of vrees het Kowalski sy hande op die stuurwiel gesit en die motor afgestuur. Blykbaar het hy werklik merkwaardige vermoëns gehad. Die graviplan het verby die toppe van reusagtige bome gevee.
  Maxim het nie ingemeng nie, sodat die seun die vliegtuig kon beheer. Ek moet sê dat hy sy taak baie suksesvol hanteer het, deur tussen reusagtige stamme te maneuvreer, hy het nooit neergestort nie, en het virtuose tegniek buite sy jare gedemonstreer. Selfs al het dit egter neergestort, is dit nie 'n groot probleem nie, die graviovliegtuig het 'n perfekte sekuriteitstelsel. Uiteindelik het hulle gaan sit in 'n oopte wat besaai is met klein maar wonderlik pragtige blomme. Dit het gelyk of die goeie towenaar die juwele mildelik gestrooi het. Sy oë het gegolf van 'n komplekse reeks kleure, en die bedwelmende reuk het onbeskryflike genot veroorsaak.
  Yanesh het selfs in bewondering gefluit. Toe hulle land, het die seun uitgespring en die blomme begin pluk en 'n hele armvol opgetel. Maxim was koelkop, hy het van die landskap gehou en iets het nietemin alarm gemaak. Voel bedreig. Nadat die maarskalk deur vuur en water gegaan het, het sy sy intuïsie vertrou, en sy het hom selde in die steek gelaat. In beginsel moet lewensvorme wat gevaarlik is vir mense nie in die hoofstad van 'n groot ryk gevind word nie. Hier is iets anders. Maxim wink die seun en fluister saggies in sy oor:
  - Vyande is met ons. Steek die blomme weg en kom saam met my.
  Janez se oë blink.
  - Ek is gereed.
  Maxim en Yanesh het die ruiker in die motor onder toesig van kaptein Fox gelos en diep in die woud ingetrek. Natuurlik moes troepe ingeroep gewees het en die gebied gefynkam het. Maar Maxim was geboei deur opgewondenheid. Janesh het natuurlik romantiese aspirasies gehad, hy het hom 'n militêre intelligensie-offisier voorgestel en het hom hieroor verheug. Hulle het deur die oerwoud gebaan en probeer om geen geraas te maak nie. Yanesh het daarin geslaag om sy kaal bene op pers brandnetels te verbrand, maar hy het homself bedwing, hoewel die vel tot by die knieë met groot blase bedek was.
  "Wees versigtig," fluister Maxim. - In die woud, in elke grashalm, is gevaar versteek.
  "Ons het beskermende kamoeflering hier nodig," het Janesh gefluister. Die lappe het skaars die liggaam weggesteek, iets het teen die bene opgekruip. Groot insekte, en Janesh het dit op skool geleer, mense word nie op hierdie planeet geëet nie. Die gevaarlikste spesies geleedpotiges is op genetiese vlak vernietig, dit was nie genoeg vir die middelpunt van die hoofstad om 'n bron van infeksie of epidemie te word nie. Hulle stap in stilte verder. Skielik verstar Maxim. Klein lewende wesens het ongemaklik gedra, asof iemand haar afgeskrik het. Die maarskalk vat die seun aan die hand en fluister in sy oor:
  - Daar lê 'n hinderlaag voor!
  Maxim haal 'n klankbakkie uit sy sak en luister aandagtig na die omgewing. Inderdaad, vyf menslike vegters en omtrent dieselfde aantal inogalacts het naby gelê. Wel, met so 'n balans van magte is dit beter om nie in 'n geveg betrokke te raak nie, maar om die vyand te omseil.
  En so het hulle gedoen.
  Die ervare soldaat en die groen seun het sinchroniseer. Ek moes deur digte ruigtes van bosse gaan, enkeldiep in mosse verdrink. Met groot moeite het die maarskalk die gaping in die lewendige ketting bereken en daarin geslaag om op hierdie plek deur te glip. Hulle was gelukkig, nie een van die vreemdelinge het diere-instinkte of fenomenale gehoor gehad nie. Die klankbakkie kon reeds saggesproke woorde onderskei.
  - Meneer inwoner, u eis die onmoontlike van my.
  In reaksie, 'n stem soos 'n gekwaak.
  - En jy, Generaal, is gewoond daaraan om net geld te vat sonder om dit ten volle af te werk.
  Te oordeel aan die timbre, het hy aan 'n nie-menslike ras behoort.
  - Jy is 'n halfmiljoen betaal, so wat? Verouderde inligting oor spioenasiesatelliete.
  "Dis nie my skuld nie," het die mensestem homself traag bly regverdig. - Inligting van hierdie soort raak in beginsel baie vinnig verouderd. Ek is nie almagtig nie.
  - Ons het dit dadelik verstaan, dit is makliker om te sê dat jy swak is. Wanneer dit kom by die aanval van die Kremlin-stelsel, sal jy en jou medepligtiges van min nut wees.
  Maxim sidder. Sal dit werklik tot 'n aanval kom op die kragtigste verdedigingslinie wat die hoofstad en die hele middelpunt van die sterrestelsel dek? Die "Kremlin"-stelsel, volgens sy skeppers, is onneembaar en, nietemin, as die vyande in die hart van die ryk geaktiveer word, lei dit tot hartseer refleksies.
  - Weet, man, binnekort sal ons 'n fundamenteel nuwe wapen gebruik, en met die hulp daarvan sal Russiese ruimteskepe in stof verander voordat hulle die effektiewe afstand bereik. Dan sal ons weermag, soos 'n alles-deurdringende gravitasiegolf, die Russiese ruimtes oorstroom, die imperiale wêrelde onderwerp.
  Maxim het 'n onderdrukte sug gekry, blykbaar was so 'n vooruitsig nie veral na die smaak van die verraaier nie. Hy het egter geantwoord:
  - Die Vyfde Kolom is so aktief soos altyd, en jou inval sal volgens plan verloop.
  - Jou taak vir die nabye toekoms is om 'n dosyn vestings in die hoofstad vir ons stakingsgroepe te skep. Huursoldate sal onder die dekmantel van toeriste hier infiltreer, in die woude skuil en dan hul rol in die algemene staking speel.
  - So sal dit wees.
  - En kyk, man, as die aanval van ons ruimteskepe misluk, sal dit vir jou erger wees. Eie kontraintelligensie sal in stukke skeur, en die teregstelling sal stadig en pynlik wees.
  Alhoewel Maxim nie gesien het wie praat nie, was hy seker dat SMERSH die verraaier deur sy stem sou kon uitpluis.
  - Ons benodig inligting oor al die jongste aanstellings in die vyandelike leierskap. Alles wat jy weet.
  - Volgens my inligting is die jong maarskalk Maxim Troshev aangestel om 'n stervloot in die Smoor-sterrestelsel te bevel. Daar is geen presiese inligting oor hom nie, maar ...
  - Alles is duidelik, die Russe berei 'n groot offensief daar voor. Soos gewoonlik. Die nuwe bevelvoerder is 'n skielike slag deur groot magte.
  Maxim ril, hy wou vorentoe jaag en die ontaarde wurg. Die operasie is in die gedrang.
  - Ek dink so is dit. Wat ander opdragte betref...
  Die verraaier het lank en vervelig opgesom, maar Maxim het reeds 'n plan in sy kop gevorm. Eerstens moet jy stilweg hierdie plek verlaat, en tweedens, kontak SMERSH dringend. Daar sal hulle besluit of hulle dadelik die spioenasienetwerk moet neutraliseer of wag. Die geïdentifiseerde verraaiers is immers nie gevaarlik nie, en disinformasie kan daardeur uitgelek word. Die belangrikste ding - geen inisiatief. Die seun, wat tot nou toe stil gesit het, het egter geroer, dit was opmerklik dat jeugdige energie in volle swang was.
  "Miskien kan ons hulle met 'n laser slaan, meneer Marshal?"
  "Nee, glad nie," fluister Maxim. - Intelligensie daarvoor en intelligensie om inligting in te samel en aan die regte persoon te rapporteer. En as jy die bevel verbreek, sal ek jou persoonlik skiet.
  Die maarskalk lig sy straalgeweer dreigend op.
  Yanesh knik.
  - Bestellings word nie bespreek nie.
  Maxim was spyt dat hy die seun saamgeneem het. En wat as hulle hul fluistering hoor ... Intussen is 'n piep in die klankbakkie gehoor, die alien het weer gepraat.
  - Sê vir "Jupiter" dat as hy ons nie help nie, ons hom kan verraai deur hierdie pion op te offer. Dan sal jou Allerhoogste woedend word, en barmhartigheid is nie onder sy tekortkominge nie.
  "Ja," het Maxim gedink, "die leier moet taai wees." Sodra hy een van die uitverkore duisend was, het hy egter 'n kans gehad om 'n leier te word slegs in die geval van die skielike dood van die regerende diktator. 'n Duisend word elke jaar gekies, en die rotasie van die oppermag vind een keer elke dertig jaar plaas. Maar hierdie kans is ook verspeel. Eerstens was Maxim se karakter te sag, en tweedens het die paranormale vermoëns, so gewelddadig in die kinderjare, begin verswak met ouderdom. Om egter 'n marshal te word wanneer jy nie, en veertig is nie ... dit sê iets.
  - Moenie aan Jupiter raak nie. Hy is jou hoofhoop. Daarsonder is die kanse om die oorlog te wen, gering.
  Inogalact het iets onverstaanbaars gekla in reaksie. Toe verwoord hy:
  - "Jupiter" is waardevol wanneer dit aktief is. As gevolg van sy gebrek aan optrede ly ons troepe te veel verliese. Hoe dit ook al sy, jy sal hom ons instruksies gee. Tot dan kan jy gaan.
  - Dis dit, jy kan weggaan, - Maxim sug van verligting. Op daardie oomblik, wat sy woorde weerlê, het 'n ontploffing gedonner. "n Skietgeveg het gevolg.
  - Vervloek dit! Verander weer...
  Die maarskalk buk af, en net vreugdevolle vonke flits in Yanesh se oë.
  . HOOFSTUK #11
  - Jy praat gewete! - grom die arrogante slaaf.
  - So daardie geluk behoort aan almal, en nie aan 'n handjievol van die uitverkorenes nie. Vir hierdie heilige saak het ek my swaard opgehef! - het Heksie uitgeroep.
  Die graaf was skepties:
  - Geen! Ek glo jy word óf deur wrok óf "n magsug gedryf! Daar was opstande van slawe, en dit het net met 'n bloedbad geëindig. Dit is die gevolge van enige rebellie.
  - Dit sal nie 'n oproer wees nie, maar 'n rewolusie. Die belangrikste ding sal later gebeur, ná die oorwinning! - Die vegter het met sterk entoesiasme gesê.
  - Revolusie? Vreemde woord, het jy dit self uitgedink? Forsa was verbaas.
  - Nie regtig nie! Hierdie term is vir my geroep deur 'n engel in 'n droom. - Met inspirasie het ek Vedmakov aangeskakel.
  - 'n Engel of een van die swart gode! Profetiese drome is slinks. Die graaf het gehuiwer.
  - Jy sal in elk geval 'n kans hê om mense se lewens ten goede te verander en self beter te word! Alle probleme kom uit selfsug, voorspoed is slegs moontlik deur gemeenskaplike pogings. 'n Mens sonder 'n span is soos 'n kol, sonder 'n vuur, dit gee min lig en gaan vinnig dood! - 'n stroom van welsprekendheid van Vedmakov uitgespoeg.
  - Die persoon van wie jy praat, moet in 'n span wees. Maar weet jy wat die dierlike natuur is? Forsa het kwaadwillig navraag gedoen.
  - En die dier is beter in die trop! En oor die algemeen, aangesien jy 'n slaaf is en nie verlos is nie, dan het die adel van jou weggedraai, in woorde, ware vriende het hul ware kleure gewys. So, dit is tyd om kamerade in 'n ander omgewing te soek. - Reeds meer kalm voorgestel Vedmakova.
  Die Comte de Bora was stil vir 'n paar sekondes, en steek toe sy hand uit:
  "Hoewel ek nie in uiteindelike sukses glo nie, sal my lem ten minste bloed drink.
  - Logika moet nie instinkte dien nie - die verstand van wellus! - Sê die heks.
  - Goed, hou op om my te leer! Daar sal 'n oorlog wees - daar sal 'n prestasie wees! Die graaf het begin om die bloed van homself af te vee.
  - Jy is 'n ervare en dapper vegter, jy moet gekies word as die spanleier! - Die vegter het voorgestel.
  - Nie sleg nie, maar dit is nie nodig om elke bevelvoerder te kies nie. Daar moet 'n strenger beginsel van eenheid van bevel wees. Jy is gekies, so jy stel aan! -Graaf het begin om in kettingpos aan te trek. "n Paar seuns het hom te hulp gesnel.
  Wat van vrye mededinging? - Vedmakova het getwyfel.
  - Vir die weermag is dit rampspoedig! - Sny Krag af. - Die ekonomie is 'n risoom van baie takke, die weermag is 'n enkele stam!
  The Witcher het geterg:
  - Maar meer dikwels eik, en nie in krag en houding nie, maar in die vlak van beheer!
  Die halfnaakte seun het die graaf 'n swaard gegee. Hy het gereageer deur hom op sy been te slaan, meer as een keer teruggeslaan. Die kind het geskree en teruggespring en sy bruin bene ruk.
  Witcher het beslis gesê:
  "Ek vorm vyf afgeknotte legioene van twee en 'n half soldate elk. Jy is aangewys om die derde te beveel! Laat die res deur die slawe gekies word!
  Die laaste voorstel het omstredenheid veroorsaak en amper in 'n geveg ontaard. Toe breek daar trouens "n bakleiery uit, verskeie slawe is gewond, en Witcher moes ingryp. Sy het die mees spoggerige afgeslaan en geskree:
  - Genoeg om die stokkie te rol! Kom ons gaan oor na die direkte aanstelling van bevelvoerders.
  Die slawe het nie heeltemal gebrom nie, maar toe die kryger so 'n voorstel tot stemming bring, het hulle hul hande eenstemmig opgesteek.
  Hier moes die Witcher, wat die opstand gelei het, hard werk. Trouens, dit is moeilik om 'n waardige persoon met die oog te bepaal, en hy het aanhou vrae aan voornemende kandidate gevra. Uiteindelik is opdragte aan die legioene gemaak, en tydelike bevelvoerders is in kleiner departemente aangestel.
  - Wanneer die gevegte verby is, sal ons kyk na die dapperheid en vindingrykheid wat die soldate getoon het! - Die meisie het verduidelik.
  Een van die legioene het geheel en al uit kinders en tieners bestaan. Vedmakova het die seuntjie Bik in bevel van hulle geplaas. Die seuns was kwaad:
  - Hy is nog te klein! Ons het nie 'n kleintjie nodig nie. Plaas die grootste en sterkste oor ons.
  - En wie wil jy hê?
  - Ek mis jou! Hy is die mees verdienstelike!
  'n Atleties geboude jong man het na vore getree, hy was nog 'n seun, maar al lank soos 'n eikeboom. Sy gesig het wel dof gelyk. Vedmakova, wat goed geweet het hoe belangrik verstand vir 'n bevelvoerder is, het gevra:
  - Wat sal 'n gesin van agt wees!
  Die jong man kyk na haar en prewel:
  - Ek weet nie! Die belangrikste spiere en krag.
  Bick blaf in die luidspreker:
  - Spiere sonder brein, dit is 'n handvol vleis - waarop 'n braaipan huil!
  - Bly stil jou gogga! Ek sal jou kakebeen blaas! - Gebrul die jong held.
  - Wie weet nie dat sewe-ses-en-vyftig skaars sy vuis verder as sy neus kan slaan nie! Die seun het vir hom sy tong gewys.
  Die jong boef blaf uit sy longe:
  Ek daag jou uit om tot die dood toe te veg!
  - Jy boots my na soos 'n rotaap! - het die Comte de Forsa gesê. - Dit is egter die enigste waardige uitweg.
  - Van die twee tweestryders is die een 'n dwaas, die ander 'n skelm! - Opgemerk Vedmakova. "Alhoewel die seuns baat by 'n opwarming.
  Bik het voor sy vyand gestaan, die hoogteverskil was groot, sy opponent was vyf keer swaarder. Die kind het egter minagtend in sy verligtingspiere geloer, die seuntjie was maer, maar seningrig. Sy ronde gesig was grimas, 'n swaard draai in sy hande.
  - Wel, hoe gaan ons veg of ophou! - Met 'n spot, het hy gevra.
  - Ja, ek is lief vir jou! - Die atleet het die seun aangeval. Hy het rughand geslaan, sy swaard was lank en swaar, blykbaar was dit een van die tweehandiges. Bik het die slag afgewend, nie eens probeer pareer nie, maar eenvoudig bo die trajek gespring en sy swaard in sy neusbrug ingedryf. Die seun het net op grond van die berekening geslaan - om te krap, maar nie om dood te maak nie.
  Die boef het nog meer woedend geword, hy het die tweede swaard begin waai. Hier moes selfs Buku druk uitoefen om weg te vloei. Die seun se kaal hakke het al hoe kleiner geword, en die lemme het agter hulle aan gejaag. Skielik stop Bik, 'n pyp verskyn in sy tande. Die vyand swaai harder en storm op 'n galop met sy dik arms wyd uitmekaar. Die seun het wrang geglimlag en gespoeg, en iets kleins het die atleet se gesig getref. Bick het sywaarts verby die lemme gegaan, en selfs sy opponent se bors met sy kaal hak getref.
  Wankelend het die magtige ou wild geskree, toe verswak sy bene en begin inmekaarsak.
  "n Vriendelike sug het deur die weermag gevee, min het verwag dat die seuntjie die reus sou verslaan. Toe skree kinders van blydskap, eerstens natuurlik die kleinste van die slawe. Diegene wat kleiner en swakker is, is bly om te sien dat jou hoofbaas ook nie groot is nie. So selfs 'n kind kan iets doen vir die opstand.
  Slawe het na die verslane atleet gehardloop, insluitend 'n paar plaaslike dokters. Op die growwe gesig van die jong held met yl hare het 'n pers kol vervaag. Die dokter het verbaas gesê:
  - Basiliek! "n Naald met gif is daarin gesteek wat die ledemate verlam.
  - Tydelik! Bick gesê. - Toe word hy wakker. Hy sal niks onthou nie, hy sal eenvoudig nie sy skaamte raaksien nie.
  Witcher het na die seun gegaan:
  - Waar het jy geleer om gifstowwe te maak?
  - Nêrens nie! Gevind in een van die landgoedere. Die rykes is ook nie tevrede met hul posisie in die samelewing nie. Hier maak hulle allerhande soorte gif. As die doepa verseël is, geen probleem nie, ek weet hoe om slotte oop te maak! - Bik knipoog skelm vir die Witcher.
  - Waar? - Het die vegter gevra.
  - Een dief het geleer! Hy het tydelik 'n slaaf geword, ek was in dieselfde paar met hom, ons het hard gewerk, die bos afgekap. Hy het vir my gesê hoe om die slotte oop te maak, selfs vir my iets gewys. Het my verwonder aan my geheue en toe gevlug. Die seuntjie knipoog skelm.
  - Het jy hom nie gevolg nie? - Vedmakova was verbaas.
  - Geen! Ons is almal gegesel vir hierdie ontsnapping, en as ek ook lek, dan sou elke vyfde op pale gekruisig word. Twee is reeds 'n sameswering. - Die stewige seuntjie het verduidelik.
  - Barbarians! Wel, as jy so 'n geheue persoon is, sal dit dalk nuttig wees om Khirov te leer ken. - het Vedmakova voorgestel.
  - Nie uitgesluit nie! Ek wou lankal die sterkste en slimste word! - Die seun het die bal van die biseps gewys.
  - Sterker en slimmer as ek? - Gooi die vegter speels.
  - Geen! Jy is immers die leier! Maar met jou regterhand, hoekom nie! - Bik het op sy hande gestaan vir groter oorredingsvermoë.
  - Hoe hoër 'n persoon vlieg, hoe meer is hy ontevrede met sy posisie! - Opgemerk Vedmakova.
  - Mense vlieg nie! Net hy het vlerke - wie se verstand nie gewoond is om te kruip nie! - Die seun het buite sy jare 'n ontwikkelde bedagsaamheid getoon.
  - Daar sal vlerke in ons leër wees! Ek belowe ek sal met iets vorendag kom. - Vedmakova het belowe.
  - En ek glo jou ouer suster! Jy is immers nie net 'n leier nie, maar ook 'n suster of selfs 'n ma vir ons. Ons sal as een gesin lewe! Bick gesê.
  - Die leier van die land moet 'n broer vir mense wees, nie 'n broer nie! - Die leier van die volk is in die eerste plek 'n dienaar van die volk. Kom ons los egter die uitruil van komplimente, die wapens wat jy aanvaar het moet deur ander gebruik word. Kom ons maak pype! - Bestel Vedmakova.
  "Hulle is nie lank genoeg nie!" Slaag opgemerk. - Moet verbeter word.
  - Ek dink al daaraan, lippe en wange maak dit immers moontlik om 'n kort afstand te slaan. Maar as iets is dat dit uitbrei en met krag slaan. Sommige minerale en kruie. - Vedmakova het 'n sterk geestelike spanning gevoel.
  Die seun het glo haar woorde gehoor:
  Kom ons doen dit, kies die elemente! Ons het nog tyd, baie slawe moet die basiese tegnieke van oorlog gewys word.
  - Jy is reg, my jonger broer, in sekere opsigte sal die towenaar ons help. Totdat groot magte op ons gegooi word, moet ons egter aanval. Ons moet egter versigtig voorberei. Dit is makliker om 'n droë rots in die see te vind as 'n uitvinding wat nie vir militêre doeleindes gebruik is nie! - Vedmakov opgesom.
  Die rebelle het immers die dag in oefeninge deurgebring, terselfdertyd het Bik intelligensie gestuur.
  "n Weermag het uit die stad opgeruk. Nie baie groot nie, maar goed gewapen. Die verkennerseun, wat op 'n kleiner skaaldierkakkerlak gery het, het selfs die aandag op een absurditeit gevestig:
  - Die krygers het vyf swaarde, en hulle beweeg skaars!
  - So dit is goed! Bick gesê. - Of liewer, dit is selfs wonderlik, voordat hulle na ons toe kom, is hulle uitgeput van oortollige gewig.
  Vedmakova het skelm opgemerk:
  - Ervare krygers het gesê, moenie wapens meer as vyf vingers aan jou regterhand neem nie. Wel, beslis nie sleg nie, hul onnoselheid sal help om vinniger te wen. Laat intussen die slawe vir 'n paar uur slaap. Hulle het 'n moeilike dag gehad, en die stryd sal nie maklik wees nie. Hoeveel soldate het die vyande presies?
  - Vyf en 'n half duisend. sê Bick vol selfvertroue. "Dit beteken as ons hulle almal knyp, sal daar nie meer as vyfhonderd mense in die stad oorbly nie.
  - Dit is redelik redelik, dit sal nodig wees om van alle kante af te gaan. Snags sal hulle nie waag om ons aan te val nie, hulle sal hul eie sny. Dit beteken dat hulle 'n kamp sal word, sodat hulle later met dagbreek met alle mag sal kap. Miskien selfs die troepe skei vir die doel van omsingeling. - Voorgestelde Vedmakova.
  Die Comte de Forsa het beswaar gemaak:
  - Ek ken goed die gewoontes wat in die Sultanaat heers, ons het meer as een keer met hulle geveg. In die nag sal hulle 'n paar spioene met goue sakke na ons kamp stuur. Hulle sal probeer om die slawe om te koop en hulle dan aan te paal of op sy beste hul neusgate uitruk.
  - Om spioene in te stuur is 'n ou taktiek. - Ek het opgemerk, knie Vedmakov se tone. - Maar hulle het nie onsigbaarheidspette nie, die wagseuns is so oplettend en slinks, hulle sal hulle almal vang. Buitendien, ons sal hulle 'n bietjie nader aan dagbreek tref. En die slawe sal beter slaap en die vyand sal dieper in die slaap val.
  - Logies! Ek sal die eerste wees om aan te val! Bick gesê.
  - Dit sal nodig wees om die wagte te verwyder, en dit kan gedoen word met behulp van vuurpype. - Vedmakova het die toestel gewys. - 'n Soort suier, drie soorte kruie, en olie met karbied is hier aangeheg. Jy moet net versigtig wees, anders sal die terugslag die seuns se tande uitslaan. Neem die slimste kinders saam.
  - Baie het ondervinding om tuine te stroop en te steel. Wie is vry gebore, en nie wie, veral huisslawe, van hul meesters gesteel het nie. - Bik het almal gerusgestel. - Hulle het dus deur die skool van oorlewing gegaan.
  - Des te beter! Oor die algemeen dink ek daar sal nie te veel wagte wees nie. Wie is ons immers vir hulle? Slawe is dom! Dwaasheid is nader aan nederigheid - vinnigheid van verstand tot skurkheid.
  Die towenaar Hirov het die gesprek betree:
  - Ons het ongeveer dubbele of effens meer superioriteit, maar die vyand is beter opgelei en gewapen. En in die leër van die Sultanaat dien vroue slegs in die persoonlike legio onsterflikes. Daar is sesduisend huursoldate van verskillende lande. Ons sal baie vroue in die weermag hê, en met seldsame uitsonderings is hulle swakker as mans.
  Elke geveg moet dus noukeurig beplan word. Veral by die eerste nederlaag sal die slawe van ons begin strooi.
  - Oorwinning as 'n vrou - lok met glans, maar skrik die prys af! - Weer flits wit Vedmakov.
  - Groot! Nou sien ek dat die plan van operasie nogal saamgestem is. Dit bly net om die besonderhede te verduidelik. Tydens die geveg sal paniek in die geledere van die vyand begin, en die meeste van die soldate sal na die stad Zhit hardloop. - Khirov voorgestel
  - Dit is duidelik! Die sterkste losbandigheid slawe sal van agter af toeslaan, net van die kant van die stad af. Miskien sal ek hom lei. - Graaf Forsa het voorgestel.
  - Onmoontlik, maar jy! - Spesifiseer die towenaar.
  - Daarbenewens het ons potte met olie, en beveel om lont te heg aan hulle. Gooi die kamp in, vererger die paniek. - het Vedmakova voorgestel.
  En dit is ook redelik. Die towenaar het ingestem. - Net jy het tot dusver min sulke aanklagte voorberei.
  - Reg! Vuurgod van oorlog en soos ander gode vereis aandag en opoffering! Maar ons het nie genoeg tyd gehad om alles voor te berei nie. - Die Witcher het self skaam geword vir haar mond.
  - Volgende keer wees meer gesofistikeerd. Tot dusver kon ons nog nie slaap nie. - Khirov gaap sonder enige voorgee.
  Die Witcher knik.
  - Ek het 'n dierlike gewoonte, slaap min en sensitief, maar ons broers verdien 'n ruskans.
  - Slaap is 'n strategiese wapen, die gebrek daarvan is die oorsaak van moegheid, wat weer die kiem van nederlaag is. Slaag opgemerk.
  Slawe na buitemuurse aktiwiteite, het soos dooies geslaap. Net wagte het in 'n hinderlaag gesit, gereed om alarm te maak. Jy weet nooit wat skielik die bevelvoerder van die vyand meer versiende sal wees nie. Dit het egter geblyk, blykbaar die bevelvoerder van die hoof van die regeringslegioen, die temnik Etirimon wou nie 'n onvoorspelbare naggeveg hê nie. Daarbenewens is dit makliker vir 'n slaaf om in die donker weg te kruip en hulle dan te vang. En so gee hulle dalk net oor, waarna daar marteling en teregstelling sal wees. Temnik Etirimon het sy lippe afgelek, dit is veral aangenaam om jong vroue te spot, tone te breek, hare aan die brand te steek - baie aanloklik.
  Nadat die soldate haastig hul tente opgeslaan het, het hulle aan die slaap geraak. Nie meer as twee dosyn wagte was oor nie. Voordat hy gaan slaap het, het Etirimon saam met die duisende 'n fees gereël, kaal dansers wat hul sjarme voor hulle uitgeskud het. Dit was pragtig en pret. Duisende mense het bene na hulle gegooi, hulle gedwing om verleidelike houdings in te neem. Toe, sonder enige huiwering, het hulle hulle in besit geneem en, nadat hulle hul dierlike begeerlikheid bevredig het, in 'n dronk slaap verval.
  Hulle dood het ongemerk ingesluip. Die rebelle het die bos verbygegaan, 'n swerm seuns het vooruit getrek. Bik, wat aan 'n boom vasgeklou het en in die blare weggekruip het, het die eerste wag gesien.
  - Hier is hy heerlik verveeld.
  Die gif is effens verbeter en het onmiddellike verlamming veroorsaak. "n Slaan is nie nodig in die gesig nie, want die soldate van die Sultanaat loop in die reël liggies en net die bors is met "n dop bedek en die wag lê rond.
  - Daar is een!
  Vedmakova self beweeg van agter af. Sy verwyder die wag sonder enige skietbuis. Dit kom net van agter af in en draai die nek.
  - Beweging is lewe! Moet net nie sing nie - vir vrede! En so hartseer - in die maag is leeg!
  Die vegter het 'n bietjie snaakser geword. Die bome rondom is hoog, lianas is sigbaar. Geliefde kruip naby, en die mees intelligente slawe seuns. Volwasse krygers is swaarder, en val dus agter. "n Swaar dier maak altyd meer geraas.
  Vedmakova het 'n ander skildwag langs die pad doodgemaak, wat net klapperbier uit 'n fles gesuig het. Die kamp het voor hulle oopgemaak.
  Nie 'n besonder groot kamp nie, die soldate het geslaap, soms in tente, en soms net op dik gras. Die nag is warm, nie baie wagte gaap nie, kyk onoplettend.
  Die belangrikste ding hier is om hulle dadelik te verwyder, sodat hulle nie tyd het om die alarm te maak nie. Die swaankoekoek is beter geskik hiervoor, met sy aangename stem. Sy wek geen vermoedens nie, inteendeel, haar gekoer word feitlik aanhoudend gehoor, maar as jy die toon verander, kan jy die inligting vang.
  Die heks doen net dit. Hulle antwoord hom. Die wagte reageer nie, wat is hulle "gelukkig", die dood blyk maklik te wees.
  - Een swaard, soos 'n druppel reën, sal val en verstrooi, en wanneer daar baie van hulle is, sal die oorwinning gebore word!
  Vedmakova het die slapendes begin slag. Aan die een kant was dit nie ridderlik nie, maar aan die ander kant is die oorwinning die moeite werd om te eer! Eer is 'n relatiewe konsep en moet hoofsaaklik op jou soldate toegepas word!
  Maak eerstens die wat ryker geklee is, bevelvoerders, af. Swaarde is as 'n reël in 'n aparte stapel gestapel.
  Die gewetenspyne was egter nie lank nie, die slawe het ook met die slagting begin, en gevolglik is die alarm gemaak. Wanneer jy in die nag aangeval word, is paniek onvermydelik, veral as dit bewolk is, is dit bewolk . Die slawe is almal halfnaak en onderskei mekaar maklik, en die krygers staar mekaar in die gesig en kap dikwels na mekaar. En iemand skree:
  - Red jouself!
  - Bewaak! Demone val aan!
  In tye van paniek is die rol van die bevelvoerder belangriker as ooit. Vedmakova weet dit en het na die hooftent gehaas.
  Etirimon, nog half dronk, het skaars sy oë oopgemaak. In die algemeen, wie drink voor 'n geveg - kater in die onderwêreld.
  - Wat het gebeur! Hoekom is die pype stil! - Hy het geskree.
  - Die pype is stil, want die lemme sing - staal is sterker as koper! - Het Heksie geskree. Sy het op Echirimon gespring. Temnik het natuurlik die lem vaardig geswaai, maar hy het homself nog nie heeltemal bymekaar gemaak nie, en die Witcher se spiere was perfek opgewarm. Sy het 'n waansinnige trio geteken, haar henna-bevlekte lem skaars sigbaar in die donker. Die kop van die ongelukkige edelman het afgevlieg.
  Vedmakova het die duisendste platgeslaan wat met 'n skop van haar voet op haar afgestorm het. Sy het 'n ander bevelvoerder met 'n spoeg uit die buis afgehaal.
  - Watter ghouls, moenie wakker word nie!
  Weer 'n duidelike slag van die swaard, val die deurboorde vyand! Tweeduisendêrs probeer hom van agter af binnekom, maar hulle struikel op 'n danser. Sy gil, skop terug. Vedmakova mis nie die oomblik nie, hy kap een af, maak 'n ander klaar. Wel, 'n leër sonder bevelvoerders is soos 'n trop skape sonder 'n herder, as een wolf dit nie eet nie, dan maak dit jou bang!
  Nou het die opstandige slawe, baie gewapen met 'n knuppel, of op sy beste 'n horing, vlerke geneem. 'n Baie effektiewe taktiek was dat ons vyf onsself op een gegooi het. Dit was dus makliker om te stort en te vertrap.
  - Moenie dat hulle wegkom nie! Sny jou bene! - Sy het deur die Vedmakov se stemversterker geskree.
  Solntslav is saam met almal gekap. Hoe die spiere van hierdie diva gespeel het. Nie sonder rede nie, baie beskou 'n woedende vrou verskrikliker as 'n demoon. So het sy een van die krygers middeldeur gesny, en haar lem het deur traagheid die keel afgesny van die offisier wat agter hom gestaan het. Die hoofman oor honderd het probeer om 'n skyn van orde te herstel, maar het vinnig omgekom. Daarbenewens het die Sultanaat alles gedoen om te verseker dat die soldaat vergeet wat inisiatief was. Die rebelle het op hul beurt die troepe van die Sultanaat taamlik behendig weggestoot van die kakkerlakslakke.
  - Moenie dat hulle op die saal sit nie! - het Solntslav geskree.
  Slaag bygevoeg:
  - Vuur, beteuel die perde.
  Dit het gehelp, kakkerlakslakke het in die geledere gebars en bykomende paniek gesaai. As gevolg hiervan, sonder om te weet wat om te doen, het baie vegters gehaas om te hardloop. Maar dit is presies waarvoor Witcher en die slawe gewag het. Die geveg het geëskaleer tot uitwissing en vervolging.
  Die vegter het haar regteroog toegedraai, drie dolke gegooi:
  Ons laat hulle nie wegkom nie!
  Vlug is meer dwaasheid as lafhartigheid! Die meeste soldate sterf immers nie in die geveg nie, maar tydens die agtervolging!
  Bik het soos 'n baie vinnige seun op die nek van een van die offisiere gespring en op hom gery:
  - Vinniger kakkerlak!
  Die dolk het in plaas van spore gedien, en die arme kêrel het dit nie eers probeer afgooi nie.
  Vedmakova het dit opgemerk en geskree:
  - Oorlog is soos 'n domino-speletjie, net gebreekte bene kan nie meer versamel word nie - die aarde hou!
  - Niks, my gebeente is jonk, sterk! - Die seun het afgespring, in die nek gekap. Daarna het hy selfs spoed bygevoeg.
  Vedmakova het oor 'n lyk gestruikel, verskeie liggame het rondgelê, maar die diva het nie geval nie, maar oor hulle gespring. Toe slaan sy met haar swaarde uit. Die veggees van die troepe wat teen hulle veg, het verdamp, en nou het die vegter in 'n laksman verander. Daar was selfs 'n afkeer van bloed. Witcher het geskree:
  - In die naam van eer! Wie sal die wapen gooi - sal lewe! Gee die soldate van die Sultanaat oor.
  Daar was diegene wat die bevel gehoorsaam het, maar baie het in desperaatheid voortgegaan om te vlug, en sommige het op hul knieë geval.
  Tien kragtige vegters het byvoorbeeld op een slag aan Bik oorgegee. Miskien het hulle gedink dit is veiliger om hul lot aan 'n kind oor te gee. Die seun het geskree:
  - Val neer!
  Die krygers het geval. Bik het kaalvoet op hul rug geloop, ten spyte van die klein gewig van die kind, het die soldate gekreun van vrees. Toe kom die seun met die idee of hy die verslane vyande van 'n klein behoefte moet verlos. Maar toe verdryf hy die gemene versoeking, want die slawe wil 'n beter samelewing bou, en herhaal nie die pad van hul eie meesters nie.
  - Goed, leef - rook die lug!
  Geleidelik het die stryd tot niet gekom! Alhoewel dit blyk dat die slagting lank is. Witcher het op 'n taamlik bekwame vegter afgekom. Ná "n harde uitruil van aanvalle het sy hom steeds ontwapen en hom toe verstom.
  - Ons het hulle nodig!
  Nette is op sommige van hulle gegooi, sulkes het nie weerstand gebied nie. Die geveg was amper verby, net die vlug en agtervolging het gesloer. Vedmakova het persoonlik die jaagtog gelei, baie doodgemaak, maar sy kon nie die hele leër tot die laaste soldaat uitroei nie.
  Desnieteenstaande het die jong vegter, met etlike honderde slawe op perde, op 'n gewaagde avontuur besluit, naamlik om die stad wat nie gereed was vir verdediging onderweg, in te neem nie.
  - Dit sal 'n sterk skuif wees. Ons sal nie toelaat dat rykdom weggeneem word nie, en die belangrikste is dat ons op ons skouers sal bars.
  Etlike dosyn vegters van die verslane weermag het nietemin daarin geslaag om op kakkerlakslakke te spring en na die hek gegalop.
  Hulle het nie dadelik oopgemaak nie, daar was 'n gestryery. Toe die hekke laat sak is, het Vedmakova met ruiters agter die bos uitgespring. Sy het met die seun se toestel geskree:
  - In die naam van die groot Sultan Erifef! Kragtige versterkings jaag na jou toe! As jy die stad wil verdedig, laat die krygers hul plek op die mure inneem.
  Die wakker wagte het nie dadelik besef nie, veral omdat Vedmakova 'n ryk kleed aangetrek het, wat sy van die lyke afgetrek het. Een helm is iets werd, dit skitter soos 'n ijspegel in die son, wel, wie sal so 'n edele goewerneur weier.
  En die here, die burgemeester en ander adellikes het natuurlik nie geslaap nie, hulle het vir hulle mense "gesorg"!
  Op 'n klein heuwel was daar 'n pragtige paleis met kolomme en standbeelde, gemaak in 'n mengsel van antieke Romeinse en antieke Oosterse style. Voor hom, soos gebruiklik in hierdie land, is 'n yslike standbeeld van die Sultan Erifef, met 'n fontein wat uit sy mond spuug. In die grootste saal was dit rumoerig en vrolik, musiek het geklink - 'n feesmaal by 'n berg. Die edele edeles van die Sultanaat het 'n Sabantuy opgevoer. In duur goudgeborduurde togas het hulle op welige kussings gelê, op lae tafels was hope geregte, wyne en tinkture. Honderde lampe het op tafels en mure geglinster. Dwarsdeur die landgoed en in die kolonnades flits ontelbare slawe, slawe, slaweseuns en lyfwagte wat die paleis bewaak het. Die hooggeplaastes het gerooster. Die chief grandee, Sheikh du Pustemorov, verstar in die arms van twee naakte hetairas. Hy het geruk en gebulder soos 'n besetene, homself uiteindelik bevry en geskree.
  - En nou is dit tyd om gladiatorgevegte te reël. En so vervelig, geen bloed en wyn is nie in die siel nie.
  Die toeter het gelui, die vegters is na die arena geroep. Volgens gebruik moet die ligste en jongste krygers eerste veg. Maar die sjeik het pas 'n klomp opgeleide slawe ontvang, en hy wou twee soorte vermaak, eroties en bloederig, kombineer.
  'n Vuurvuur het in die middel van die miniatuur Colosseum gebrand, die glasversterkte fakkels het 'n taamlike helder lig met 'n perserige tint afgegee, en die wit gruis het geblink, wat die podium 'n vrolike voorkoms gegee het. Die eerste wat op die verhoog gehardloop het, was 'n gespierde en skraal meisie in 'n leergordel. Sy het soos 'n eersteklas gimnas twee salto's gedoen en op haar hande geloop. Toe staan sy voor die prins, verstar, kruis haar swaard en dolk in sulke wapens, hulle het hom 'n mirmillon genoem. Ten spyte van die feit dat die meisie by 'n skoonheidskompetisie kon optree, hoe sagte, fluweelagtige vel, blonde hare sy gehad het, het sy reeds 'n breë litteken op haar gesig gehad. Die volgende springer het ook op sy hande geloop. Sy wapens was 'n drietand en 'n kort net - 'n retiarius. Nadat hy gestrek het, het hy voor die vyand gaan staan. Dit was 'n jong man amper 'n seun, steeds baardloos met 'n sagte meisiegesig, die teenwoordigheid van gemengde paartjies het 'n besondere erotiek aan die aksie gegee. Dit blyk dat die vennote mekaar al lank ken en het geknipoog.
  - Wat Kaiska! Ek het nie gedink ons sal so ontmoet nie! het die seun hartseer gesê.
  - Jy was 'n gawe ou, maar nou sal jou siel na die oorspronklike vlam geneem word! - Die meisie antwoord onbeskof.
  - Wel, hoekom is jy so wreed! Ons is nog maagde, ons moet lewe! - Met skugter hoop sê die jong man.
  - Dit sal ons nie help nie! Slawe verag selfs die gode!
  Die opleiding by die gladiatorskool was taai en letsels is sigbaar op die naakte blink lywe van jong vegters.
  Die skare het opgestaan, weddenskappe gemaak, wilde krete het jong gladiators toegejuig, wat natuurlik nie wou baklei nie.
  Die Sheikh se vrou het 'n leersak uitgehaal.
  - Vyftig goud vir Kaiska! Sy flits haar groot tande.
  - Begin! Die Sheikh beduie.
  So verskillend en terselfdertyd baie in gemeen, die krygers het saamgetrek, hulle bewegings was vinnig en chaoties. Aanvanklik het die vegter met die drietand probeer om 'n net te gooi, maar sy teenstander het gemis en, terwyl hy wild op hom gespring het, daarin geslaag om sy maag met 'n dolk te sny. Die jong man het teruggespring en die drietand in die bors getref, maar die vel net effens gekrap. Sy maneuver het egter die vyand gedwing om terug te trek. Hy het wegbeweeg en teen die net geleun en verhoed dat die eens geliefde gladiator nader kom.
  - Julle manne is dom! So, gedoem om te misluk! - Sê die meisie arrogant.
  - Wat is gebore! Die jong man het verward gelyk.
  Skielik het 'n retiarius met 'n drietand gruis in sy hand gegryp en dit in sy gesig gegooi. Die maneuver het 'n effek gehad, die meisie het haar oë toegemaak, in dieselfde sekonde het die drietand haar abs deurboor.
  Die jong gladiator het uitgeroep van pyn en geworm, maar het nietemin daarin geslaag om die lem in haar skouer in te dryf. Die retiarius het geskree en sy wapen getrek. Die swaard het soos weerlig geflits en het amper sy nek deurboor. Die gladiator het teruggetree, sy bors oopgesny. Die jong man kreun van pyn en laat val sy drietand. Toe spring die opponent op hom en gooi 'n dolk. Die swaai was taamlik swak, en die punt het die vlees van die been deurboor. Die retiarius het geskree en geval, toe die dolk opgetel, probeer opstaan, op daardie oomblik het die swaard hom in die nek getref. Reeds toe hy sy bewussyn verloor het, het hy die lem van die mirmillion in die solar plexus geslaan. Die eens liefdevolle paartjie (soos Romeo en Juliet) het dood op die gruis geval. Die dronk gehoor het gelag en getoe. Drie somber slawe met lae voorkoppe en uitstaande kake het die arena ingehardloop, hulle het die liggame van diegene wat verloor het, maar geestelike vryheid ontvang het, met 'n rooiwarm yster verbrand. Nadat hulle seker gemaak het dat hulle dood is, het hulle hulle met hul ribbes aan die hake vasgehaak en van die verhoog af gesleep. Die plek waar daar bloed was, is met kole bestook.
  -Hulle gaan voed op insekte. - Sheikh Demeter se vrou het haar tande ontbloot. - Dit is jammer dat die bene te klein is diere sal honger bly.
  -Niks sal vleis en ponavaristey wees nie. Dit is jammer, maar 'n paar van hulle kan nogal belowende atlete blyk te wees! Die Sheikh het gegrom.
  - In jou bed? - Die diva het kwaadwillig navraag gedoen.
  - Hoekom nie! Die meisie is mooi, en die seun kan joune wees. - Die sjeik was redelik vooruitstrewend in sy siening, en het geglo dat die vrou haar goed gevoede liggaam in 'n jong slaaf kon vermaak.
  - Klein en broos! Het ons nog nie dieselfde paar nie? vra Demeter.
  - Ongelukkig is daar nie! Kom ons kyk na die jong skof wat van 'n naburige skool vir ons gestuur is. Die sjeik glimlag.
  - Miskien is dit beter om hulle te laat grootword! En dan sal ons al ons gevangenes so doodmaak. - Onverwags het die edelman se vrou deernis getoon.
  - Die nuus van die slawe-rebellie is te vreugdevol en ek wil dit ten volle vier. Die grandee skud sy maag.
  - Tensy Etimon natuurlik nie voor jou sal uitkom nie! - Die vet dame het gesnap.
  - So 'n nonentiteit! Soveel te beter laat ons nou al die gladiators klaarmaak en die dwaas van die skouspel ontneem. Komaan nuwelinge! Die Sheikh het gegrom.
  - Dit is nie juis nuwelinge nie. - Demeter het haar lippe afgelek
  Die gong klink weer en die krygerseuns hardloop uit in die arena. Hulle lyk so veertien of vyftien jaar oud, met taamlik breë skouers en bors. Soos die vorige vegters doen hy salto's en hardloop op sy hande. Nadat hulle reeds na die podium uitgehardloop het, het hulle wapens, helms, borswapens, skilde en swaarde aangetrek. Een het 'n reguit lem, terwyl die ander soos 'n sabel geboë is. Verligting druk oop en letsels is daarop sigbaar. Die seun wat regs staan, het snye wat sy bors in drie lyne oorsteek, genees.
  Die vel is ryklik geolie en blink.
  Die bestuurder kondig aan.
  - Bekende vegters Fudoros met 'n geboë sabel en Saflorov met 'n reguit swaard presteer in die ring. Fudoros het ses gevegte, Saflorov het sewe. Al hul teenstanders is óf op die plek dood óf doodgesteek deur die besluit van die mense. Die rentmeester het met sy vinger na die gehoor gewys. Weereens was daar diegene wat op die weddenskap wou wed. Die Sheikh het gesnuif.
  - Honderd goue munte vir Saflorov.
  Weddenskappe is vinnig afgehandel, die edeles het gesweer. Twee het selfs baklei. Die een het 'n glas wyn gespat, die ander een het 'n vet been in die gesig geslaan. Getters en wagte het gehaas om die woedende publiek te kalmeer. Die sjeik se vrou, heersende, onbeskof, vet blaf:
  -Voortoe! Dood!
  Die gladiators het saamgetrek. Hierdie keer het hulle hul tyd geneem en mekaar met versigtige houe getoets. Soos die swaarde gebots het, het hulle effens vonk, en die skilde het gebewe. Die publiek het nie baie van hierdie versigtigheid gehou nie, sy het van misnoeë gehuil, bene het na die vegters gevlieg. Sheikh het die skinkbord omgekeer, alles bedek met wyn en konfyt. Toe spoeg en gil hy kwaai.
  As jy nie baklei nie, sal ek jou onderstebo laat hang. Verskeie stootende woeste "Janissaries" het op die podium uitgehardloop, hulle het spiese geswaai en steek in hul oop rug gedemonstreer. Saflorov het op die offensief gegaan, woedend aangeval, hy het sy eweknie in die knie geskop. Die tiener het teruggetrek, sy swaard effens na die kant getrek, en sy teenstander het oor die bors gesny. "n Swak geskroefde plaat het na onder geval. Die volgende stoot het 'n diep merk op die vel gelaat, dik bloed het uitgestort. Fudoros het teruggestap, een van die harige vegters het hom in die bene geskop. En toe die seun aarsel, het Saflorov die helm so woedend geslaan dat hy steier en ineengestort het. Van die harsingskudding het die "helm" afgevlieg en 'n wit kop met 'n geswelde bult op die voorkop ontbloot. Saflorov sit sy lem teen sy senuweeagtig heende bors. Hy het verkyk aan die "publiek".
  Wag vir 'n teken. Wanneer die meerderheid deur hul hare hardloop, beteken dit om dood te maak, en wanneer hulle hul handpalms saam in 'n kasteel sit, beteken dit om genade te hê.
  Genade is egter nie in die woeste gesigte gelees nie. Byna almal, selfs vroue en tieners, het hul hande in hul kele laat afloop.
  - Dood! Slaan hom!
  Die sjeik se vrou het spottend geblaf.
  - Hy het te goedkoop afgeklim. Gee dit vir my vir een nag.
  Saflorov huiwer, liggies op die kaal bors van die verslane tiener gedruk, 'n druppel bloed het uitgekom. Toe gooi hy sy swaard wanhopig weg:
  - Ek kan nie! Hy is my vriend.
  Die geraas is dadelik onderbreek, daar was doodse stilte.
  -Wat! - Sheikh is vies. "Jy weier om die oorwonne dood te maak. Beide van hulle in 'n hok, waarna daar verskriklike marteling voor die hele gladiatorskool sal wees.
  Die krygers het na Fudoros opgespring, water op sy gesig gespat en toe, om vinniger tot sy sinne te kom, sy kaal hakskeen met 'n rooiwarm yster verbrand. Die seun het geskree, opgespring en dadelik twee lasso's om sy nek gegooi. Saflorov het probeer om weerstand te bied, hy het 'n dosyn swaarde gelyktydig beveg, vrees het hom krag gegee. Maar een van die skieters het sy been met 'n pyl getref. Van die gif is die jong man verlam, maar nie doodgemaak nie. Hulle het albei vasgebind en in 'n hok gesit. Saflorov is met 'n rooiwarm staaf in die ribbes gesteek, die vel het begin rook, die mishandelde seun het die inspuitings onwrikbaar verduur. Maar blykbaar is die marteling van twee ongehoorsame seuns vir nagereg uitgestel.
  Die sjeik se vrou het met haar oë geskiet:
  - Hulle moet my man wees. Jy weet dat ek kreatief is.
  - Ek weet, maar kyk net, ek kan jaloers word. Die ouens is aantreklik en kan al trou. Die Sheikh glimlag.
  - Heel waarskynlik, selfs getroud! Dit is immers die sterkste en gesondste slawe wat vrugbaar behoort te wees! Die vet vrou knipoog.
  - Gladiators is die kleur van gevangenskap! Dit sou wees om hulle vrouens te laat pynig. Die sjeik glimlag.
  - Ons sal dit maak! Terloops, weer meisies.
  Nou moes die vroue baklei. Twee halfnaakte divas in dieselfde lendedoeke het die arena binnegekom. Hulle is met "n ketting om die nek geboei - om nie uitmekaar geskeur te word nie. Wapens Twee dolke in elke hand. Dit is duidelik dat die stryd hewig en nie te lank sal wees nie. Een meisie was mooi, die ander swart hare, albei met taamlike lang maanhare.
  - Om te veg! donder die boef.
  - Ek sal nie wed nie! - blaf die sjeik se vrou. "Dit het "n slegte teken geword.
  Die arme vroue het bymekaar gekom. Dit was verskriklik, een het amper dadelik 'n maag oopgehad, die ander was in die bors gewond. Die meisies het aanhou sny en met hul voete geskop en hul vlees gepynig. Baie bloed het gevloei en hulle kon nie weg nie en weghardloop. Uiteindelik het een van hulle heeltemal opgesny op haar knieë geval. Die swart hare het gelag, probeer om af te rond, en toe in 'n verraderlike hou van onder onder die ribbes vasgeloop. Sy het kreunend nog daarin geslaag om die oortreder op die agterkop te slaan. Albei pragtige verminkte vroue het op die gruis inmekaargesak, verskeie kere gebewe, gevries. Ruige "Janissaries" het na hulle gehardloop en hulle met 'n rooiwarm yster gesteek. Die vegtermeisies het nie beweeg nie.
  - Weereens, nie een weddenskap het nie gewerk nie. Albei is dood.
  Die gehoor was teleurgesteld, hoewel dit baie aangenaam is om die moord self te sien. Maar tot dusver het niemand gewen nie.
  In hierdie situasie kon slegs 'n nuwe geveg die saak red. Die maklike opwarming is verby en dit is tyd vir ernstige sake.
  Vyftien gladiators in oranje tunieks met gate in, drie swart vere op hul slym, het die arena ingewaai. Hulle was gewapen met kort, geboë swaarde; in hul hande het hulle klein vierkantige skilde met 'n konvekse oppervlak gehou, hul koppe is beskerm deur helms sonder 'n visor. Hierdie groep is gevolg deur vegters in helderrooi tunieks, dieselfde met kort, maar reguit swaarde, met 'n klein ronde skild en 'n ysterhandboei wat die regterhand bedek, wat nie deur die skild beskerm is nie, en 'n knieskyf wat die linkerbeen beskerm. Groen vere op gladde helms het die prentjie voltooi.
  Hulle het oorkant mekaar gestaan en gebuig. Hierdie keer is die weddenskappe gemaak vir baie groter bedrae, goud het van hand tot hand gevloei.
  -Dit kan nie wees dat hulle almal vermoor is nie! Sheikh se vrou het gesê. Iemand gaan seker wen!
  - So wed, dit is die laaste geveg. Sien, dis klaar lig! - Sê die moeë sjeik met irritasie.
  - Dan sal dit ernstig wees! Duisend goue dragmas op rooi. - Die vet vrou piep.
  - En hoekom op hulle? - Hoekom hulle? - Twee keer herhaal, verbaas, edelman.
  - Omdat die oë gemeneer is!
  Die bestuurder het iets geskree. Daar was 'n geknetter van 'n trompet. Selfs die fakkels het geflikker asof die monsters iets in hul oë het.
  Gesprekke, geraas, gelag, kampe het opgehou: alle oë was op die vegtendes gevestig. Die eerste botsing was verskriklik: te midde van die stilte wat geheers het, het die houe van swaarde op skilde skerp opgeklink. Vere, skerwe helms, stukke stukkende skilde het oor die arena gevlieg terwyl opgewonde, hygende gladiators mekaar met hou na hou geslaan het. Nog nie eens drie minute het verloop sedert die begin van die geveg nie, en alreeds is bloed vergiet: vier gladiators het in angs gewreeld, en die vegters het hulle onder hul voete vertrap. Een van dié wat rondgelê het, het sy maat aan die been gegryp en die voet gedraai. Hy het afgevlieg, sy arm skeur.
  Die vrou van die prins, onversadigbare Demeter, het 'n geknagte been in die ring gegooi.
  - Rooies as jy wen, gee ek vir jou 'n glas wyn!
  Soos dikwels gebeur, het die teenoorgestelde gebeur, die grootste vegter van die span waarvoor Demeter wortelskiet, is gevul. Drie swaarde het dadelik 'n wye bors deurboor, en 'n ontydig opgetelde been het in die hand van die ongelukkige leier gebly.
  Toeskouers het met vreugde en spanning die bloedige wisselvalligheid van die geveg gevolg. Hulle het soos 'n trop gewonde bulle geskree. Die plaaslike elite het woedend, woedend, die vegters opgebeur. Die geledere van die gladiators het uitgedun, die geveg het in afsonderlike skermutselings opgebreek.
  Op hierdie oomblik, toe die hooggeplaaste publiek dit geniet en eerlik "mal geword het" om bloed op te spoel, het die dapper rebelle die slaperige wagte vermoor. Pobedonostsev, saam met 'n handvol dapper mans, wat die lyfwagte verpletter het, was die eerste wat by die paleis ingebreek het.
  Die geraas van die nadering van die rebelle het die geveg gedwing om onderbreek te word. Die edeles het wankelend probeer om hul swaarde op te tel. Die jong rebelleleier het hard geskree:
  - Wat ek sien! Julle maak mekaar dood, vir die vermaak van die skelms! Die herleefde basters wat nie eens 'n swaard kan optel nie, hul maag meng te veel in. As daar ten minste 'n deeltjie van trots in jou behoue gebly het, sny hierdie gruwel af.
  Dit het gelyk of die gladiators net hiervoor gewag het: hulle het na die vetsugtige trop gehaas.
  Die diensknegte het opsy gespring en wou nie vir die gehate meesters sterf nie, en die seuns het selfs skinkborde en kos na die hooggeplaastes begin gooi.
  Demeter het geskree:
  - Maak hulle almal dood!
  Toe val 'n kristalwynglas op haar kop en slaan die teef uit.
  Witcher was kwaad. Sy het die ryk burgers van die stad afgekap en hulle vleis gekap.
  Dit was nie moeilik nie, maar irriterend. Langs hom het die konstante metgesel van Pass geveg. Bek het nie agtergebly nie, en die gladiators het wraak geneem op hul tronkbewaarders.
  Somber slawe het die rentmeester aan 'n hoek gelig, hulle het geskree:
  - Ons is ons s'n! Slawe net soos jy!
  - So bewys dit met 'n swaard! - Sy het geskree, so die kerse op die Witcher se kandelare het geskud.
  Die sjeik het probeer weghardloop, maar Bik het hom gestruikel en heuning in sy kraag gegooi:
  - Wel, waar is jy nodig. Geen geurmiddels nie.
  Solntslav het die koppe van twee edeles gelyk afgesny en die kakebeen van 'n derde met haar knie vergruis. Daar was egter nie eers meer 'n skyn van 'n bakleiery nie, net die slawe het wraak geneem. Die oorblyfsels van die wag het gevlug, en die feesgangers, selfs in hul beste vorm, het nie 'n ernstige militêre mag verteenwoordig nie. Hulle is almal doodgemaak voordat Vedmakova afgekoel het. Net die hoof-sjeik het nog gelewe, Bik het sy hare getrek. Vedmakova het die astrante seun weggejaag:
  - Dit is 'n edele persoon. Ons kan nuttig wees!
  . HOOFSTUK #12
  Die Duitsers het hul aanval op Stalingrad voortgesit. Dit het gelyk of daar nogal 'n bietjie oor was, maar dit was ongelooflik moeilik om die laaste een te slaag. Selfs die massiewe gebruik van "Sturmtigers" het nie gehelp nie. Alhoewel die vernietiging van straalbomwerpers enorme veroorsaak het. 'n Ander middel was napalmbomme.
  Die bataljon meisies het uitgedun, maar die skoonhede het steeds baklei. Op 20 Oktober het dit gesneeu, en die skoonhede was almal kaalvoet. Hulle laat grasieuse spore op die wit beddegoed.
  Pragtige meisies, het bietjie in die sneeu gerol en skoner geword. Matryona, nadat hulle Seryozhka gevange geneem het, kon nie 'n plek vir haarself kry nie. Nog steeds om so 'n slim en pragtige seun te verloor. En wat het in fascistiese gevangenskap op hom gewag? Eers marteling, en dan die doodstraf!
  Die seun was wel naby aan geskiet, maar het in die myne beland. Werk sestien uur per dag, en karige rantsoene, die opsiener se sweep het op Seryozhka gewag.
  Meer presies, die seun is reeds 'n steengroef, en werk hard daar soos 'n donkie. Maar dit is baie warmer ondergronds as op die oppervlak. En die krygers, om nie te vries nie, word gedwing om te spring en te hardloop. En die meisies baklei. Hier is die magtige tenk "Leeu". Hy het 'n 150 mm-geweer, meer effektief en prakties vir gevegte in die stad. Die Fritz is mal oor hierdie tenk omdat dit van alle kante goed beskerm is.
  "Muis" kruip 'n bietjie agter. Die Duitse masjien onder tweehonderd ton, was ook gewapen met 'n 150-millimeter kanon en vyf-en-sewentig. Soveel meer prakties. Die aantal masjiengewere het tot vier toegeneem, en dit was nie maklik om naby die tenk te kom nie.
  Anyuta, Maria en Alla probeer saam die mastodont steek. Noukeurig gekies aan hom.
  Anyuta het met entoesiasme gesing:
  - Hoe ons geleef het om te veg, en nie die dood te vrees nie ... So van nou af sal ek en jy lewe! En in die sterrehoogtes, en bergstilte, in vlootoorlogvoering en woedende vuur! En in woedende, en in woedende vuur!
  "Maus" was die jongste wysiging, met ses masjiengewere, twee koaksiaal met lope, en vier op skarniere gespin.
  Maria, wat deur die sneeu kruip, sis:
  - Ons sal nooit opgee nie! Jesus die Allerhoogste God is immers met ons!
  Die meisie het nader gekom en 'n plofstofpakkie na die Muisruspe gegooi. Dit dreun, onder die skild, en die baan bars.
  Die meisies het gejuig:
  - Kry 'n fascis!
  Alla het geswaai en 'n fragmentasiegranaat na die Fritz gegooi. Die fascis is deur 'n plofbare golf opgegooi, saam met hom is die koppe van twee swart vegters van die koloniale troepe afgeskeur.
  Die rooiharige skoonheid het gefluit:
  - Vir die Moederland en Stalin!
  Anyuta het weer die plofstofpakkie gegooi... Hierdie keer nie so suksesvol nie, dit het die pantser getref en op die oppervlak van die staaldop ontplof.
  Die meisie het vererg gesê:
  - O, ek het gesmeer!
  En gekruip vir 'n nuwe porsie tuisgemaakte plofstof. Haar ronde hakke, rooi van die koue, flikker. Amper kaal meisie, kruip in die sneeu, 'n bietjie ongemaklik. Maar wees geduldig. Veral wanneer dop plaasvind, smelt die sneeu.
  Anyuta het selfs gesing:
  - Ek weet, die koue sal binnekort verdwyn,
  Die spruit bruis hard ...
  En hulle hardloop al deur die plasse -
  Kaalvoet meisies!
  Die meisie skiet, en die Arabier van die koloniale troepe stort ineen. Vyand se pogings om in klein groepies op te tree lei tot ernstige verliese.
  Die Muis se kort kanon vuur weer fragmentasie af. Skulpe bars iewers in die rook. En baie pouses...
  Die Duitsers het Stalingrad amper verower ... Daar is baie min oor. Maar dit is presies wat die Wehrmacht verhinder om groot bomme en swaar artillerie te gebruik. Die Fritz laat buitelanders voortgaan, wat nie spyt is nie.
  Maria het haar geweer afgevuur. Die fascistiese huursoldaat het ineengestort en oor die klippe van die ruïnes gerol.
  Die meisie vryf haar kaal borste met bloedrooi tepels. Hulle het die krygers heeltemal geklee - hulle spring in hul kortbroeke. Maar aan die ander kant is daar amper geen treffers op hulle nie. Blykbaar naaktheid, beskerm op een of ander manier veral die skoonhede. Aangesien hulle in staat is om in so 'n hel te oorleef!
  Alla skud 'n mengsel van sneeu en modder af, en skiet weer. Dit het 'n swart soldaat reg in die oog getref. Slegte teef, moet niks sê nie.
  Die drie meisies nader Muis weer. Dit is moeilik om 'n motor wat so dik pantser het van alle kante af binne te dring. Maar die krygers is vol optimisme. As jy nie deur die dop self kan breek nie, hoekom skeur dan nie die loop af nie.
  Alla, wat vuil kluite met haar kaal voete skop, het gesing:
  - Ons waarheid, ons waarheid ... Soos die strale van die son! Ons môre sal helder wees, strome sal uit die berge vloei!
  Krygers is lank reeds gewapen met gevange MP-44's. Hierdie aanvalsgewere het 'n lang afstand. Skoonheid met selfvertroue vuur. Swartes val weer. Hulle skiet fonteine van bloedrooi bloed.
  Maria, wat skiet, met 'n geweer en 'n gevange masjiengeweer op haar skouers, het gesing:
  - Die verraderlike spinnekop het sy angel verskerp,
  En hy drink heilige, Russiese bloed uit Rusland!
  Alles is klein en klein vir sy teëstander, hy sal doodmaak,
  Wie het liefde vir Rusland!
  Liefde vir Rusland!
  Die meisie het 'n koeël in die diverse "wag" gestuur wat uit die krake geklim het. Die skoonheid het geglimlag, haar gesig, alhoewel uitgeteer, het sy sjarme en sjarme behou.
  Oor die algemeen is al die meisies in hul bataljon pragtig. Hier, byvoorbeeld, die Tataarse Serafs. Haar pa is Tataars, maar haar ma is van Wit-Rusland, en van haar Serafima het hare die kleur van ryp koring geërf. Ook 'n pragtige meisie, kaalvoet, en amper kaal. En hy skiet uit 'n gevange masjiengeweer, in kort sarsies. En fasciste van ander troepe kruip daarop.
  Serafima skiet redelik akkuraat. Langs haar lê die goudhaar Maria. Beide meisies vuur en sing.
  - Moederland! Maria het begin...
  - En die weermag! - Gaan voort, skiet Serafim.
  Maria het getwiet:
  - Hierdie...
  Seraphim het die vuur gelei en die kleurlinge getref en berig:
  - Twee pale!
  Maria glimlag en tjirp:
  - Op die...
  Serafim het geskiet en bygevoeg:
  - Watter...
  Maria het vyf afgesny, vervolg:
  - Hou vas!
  Serafs, vuur, groet:
  - Planeet!
  Maria, skiet, tjirp:
  - Bors...
  Serafs, skiet, spin:
  - Beskerm...
  Maria het die fascis se kop stukkend geslaan en gesê:
  - Ons jy ....
  Serafs wat die Nazi's met koeëls sny, het gesis:
  - N land!
  Maria, wat goedgerigte koeëls stuur, het getjirp:
  - Almal....
  Serafim, wat al hoe meer akkuraat geskiet het, het bygevoeg:
  - Mense!
  Maria het haar goue, vuil hare van haar voorkop afgegooi en gesing:
  - Rot...
  Serafim-koeël en skote het uitgegee:
  - Jou...
  Maria, wat die fascis in die keel slaan, het voortgegaan:
  - Warm!
  Die blonde Tataar, wat skote stuur, het voortgegaan:
  - Wolke...
  Maria wat akkuraat skiet, het bygevoeg:
  - Koel!
  Serafs, glimlaggend, getjirp:
  - Wel en...
  Maria, wat akkuraat geskiet het, het gegrom:
  - Son!
  Serafs het in sarsies geslaan en gesis:
  - Zoy!
  Mary gaan laggend voort.
  - Outomatiese...
  Serafs, asof hy vuur, blaf:
  - Nader...
  Maria het goed gemikte skote bygevoeg:
  - Skouer...
  Serafim het laggend bygevoeg:
  - Soldaat!
  Maria het entoesiasties gesing en geskiet:
  - Ek sal grawe...
  Serafima, wat 'n vegterbrand gelei het, het bygevoeg:
  - Graf...
  Maria het die Afrikaner platgeslaan en voortgegaan:
  - Teëstander!
  Die meisies is sonder ammunisie. En sy was gedwing om vinnig te hardloop vir skuiling. Voorsiening oor die Wolga is baie moeilik. Voortdurende bombardering en beskutting. Hier kom 'n geselskap versterkings van die ander kant af.
  Fonteine van sproei en fragmente kook op rondom die bote. Stormtroopers brul in die lug. Hier vlieg die Focke-Wulfs in. En hulle gooi bomme.
  Verskeie bote het opgebreek. Sowjet-soldate is besig om te verdrink en sterf.
  Die vyandelike artillerievuur is te dig.
  Selfs snags hou die Fritz alles onder vuur. En hulle duikbomwerpers is gedra. Insluitend die oupa van Yu-87. Alhoewel straalvliegtuie reeds in die reeks ingegaan het.
  Hier is die legendariese Sowjet Yak-9. Hy veg teen 'n Duitse ME-309. Ooreengekome manoeuvreerbaarheid, teen spoed en wapens. Die Duitser probeer die Sowjet-motor van die heel eerste oproep af verslaan. Maar hy slaag nie. Die jak probeer op sy beurt om in die stert te gaan, maar die Nazi vertrek weens hoë spoed.
  'n Vinniger Duitser, met sterker wapens, teen 'n meer manoeuvreerbare Rus. Maar die vinnige vlug gaan voort. Die fascis gebruik sewe vuurpunte teen sewe, en raak aan die Sowjet-motor. Sy verloor spoed en begin val.
  Dit straal flenters rook uit. En die enjin is aan...
  Wat is hierdie oorlog! Dit is moeilik om 'n masjien so kragtig in bewapening soos die ME-309 teë te staan, waarin sewe vuurpunte vergoed vir oortollige gewig en swak manoeuvreerbaarheid.
  Hoë spoed laat die fascis toe om in 'n duik te gaan, en die voorkop van die Duitse vegter is goed gepantser.
  Anyuta probeer weer die Muis ondermyn. Die meisie stel haar lewe in gevaar. Sy is al klaar opgekrap en kruip kaal deur die vestings. Alle skoonheid in skrape en pisuga. Maar dan gooi hy 'n granaat met 'n pakkie wat aan die ontploffing geheg is. Sy word selfs deur 'n sarsie van 'n masjiengeweer getref. Krap die skoonheid se skouer.
  Maar aan die ander kant het die plofstofpakket die snuit van 'n 150 mm-kanon getref. En die Duitser het reeds aansienlike skade opgedoen. Met groot moeite beweeg die motor van sy plek af, en kruip terug na die plek van sy troepe om sy wonde te lek.
  Focke-Wulfs en verskeie TA-152's verskyn in die lug. Hulle begin die Sowjet-posisies bestook. 'n Paar van die nuutste HE-183, aanvalstraalvoertuie, het ook verskyn. Hierdie aasvoëls het snelhede van tot aghonderd kilometer per uur bereik, en dit was byna onmoontlik om hulle te tref.
  Die meisies skiet terug op die Duitsers. Daar is altyd 'n kans om die vyand te haak, ten spyte van die kragtige beskerming van aanvalsvliegtuie teen grondvuur.
  Anyuta en Alla het die gevange Luftfaust teruggekry. Hierdie wapen, bestaande uit nege onderling verbind twintig millimeter terugslagloos.
  Jy kan skiet soos 'n klein lugafweergeweer.
  En die krygers wys na die vyand. Hulle druk die begin glad ... Albei skoonhede het hul kaalvoete op die puin gerus, en voel 'n gladde terugkeer.
  Focke-Wulf met ses windbukse, begin rook - sy maag is oopgeskeur.
  Die meisies brul van vreugde:
  - Pok! Wasmasjien! Doel!
  Ander Duitse vliegtuie begin oor die koppe van die meisies sirkel. Skoonhede pyl die ondergrondse gange binne en ontwyk Focke-Wulf-vuurpyle.
  Anyuta het 'n growwe hakskeen met 'n vonkel gekry. Die meisie het gemompel:
  - O helse vlamme!
  Die sool van die meisie was bedek met blase en pynlik pyn. Ek wou iets koud steek.
  En op die oog af duur die gapings voort. Sneeu suis van die vlamme, ruïnes word uitmekaar geskeur. Die Duitsers oorstroom die posisies met vuur, maar daar is baie min sin hieruit. Krygers het soos muise in minks weggekruip. Laat hulle self stryk.
  Alla het in Anyuta se oor gefluister:
  - Ek dink dat die Nazi's binnekort uiteindelik sonder stoom sal raak. Hulle het baie krag, maar in Stalingrad het hulle geen geleentheid om om te draai nie!
  Die blonde meisie antwoord trots:
  Ons is hier soos driehonderd Spartane! Ons weerspieël die superieure magte van die vyand!
  Rooihaar Alla giggel en knipoog vir haar maatmeisie:
  - En jy sal nie om ons kom nie!
  Toe die meisies op die oppervlak kom, het die klopjag geëindig. Nuwe swart voetsoldate het verskyn. Hulle het vorentoe geklim, en die meisies moes vuur oopmaak, wat die vyand gedwing het om die grond met hul neuse te grawe.
  Weereens het die "Leeus" en "Tiere" in die stryd gegaan. Die Duitsers het probeer om die Sowjet-leër met swaar tenks te druk. Elke nou en dan het skulpe gereën. Die meer kwesbare "Tiger" het probeer om nie weg te breek van sy formasies nie. Mortiere het ook gedreun.
  Die meisies het op die Duitsers en hul huursoldate geskiet. Teenstanders uitgeslaan. Alla en Anyuta het in pare geskiet. Vyandsnuite verskyn en vestig. Dan 'n nuwe laag oprukkende vyande.
  Die meisies het tydens die geveg gesing.
  Alla het begin skiet:
  - Voor...
  Anyuta, skiet, het voortgegaan:
  - Deur u...
  Alla lupanuv het bygevoeg:
  - Legioen...
  Anyuta, nadat sy drie afgesny het, het geswyg:
  - Vyande...
  Alla, teenstanders, het uitgespreek:
  - Hulle....
  Anyuta, nadat hy die helfte van die Arabier se skedel afgebreek het, het voortgegaan:
  - Hulle soek...
  Allah, wat die vyand verpletter het, het voortgegaan:
  - Jy...
  Anyuta, skietend, sis woedend:
  - Skeur...
  Allah, wat deur die skedel van die Arabier gebreek het, het gegrom:
  - Vernietig...
  Anyuta, wat aanhou spyker, sis:
  - Notas...
  Alla, asof hy skiet, het gefluit:
  - Moenie bang wees nie...
  Anyuta het 'n akkurate skoot afgevuur en gegrom:
  - Vyand...
  Alla het soos 'n skerpskutter geskiet en voortgegaan:
  - Shtykof...
  Anyuta het verder geskiet en geblaf:
  - In staat om...
  Alla, sonder om op te hou skiet, het gesis:
  - Dwing...
  Anyuta het woedend gevuur en gegrom en haar vriendin reggehelp:
  - Moed...
  Alla, in harde ekstase, nadat hy deur die koppe van die Afrikane geskiet het, blaf:
  - Krag...
  Anyuta, galop van vuur, sis:
  - Verhoog...
  Alla het haar rooi krulle geskud en voortgegaan:
  - En teëstanders ...
  Anyuta, nadat hy die Arabier in die maag geslaan het, het uitgereik:
  - Dadelik...
  Alla, wat met alle kalibers geskiet het, blaf:
  - Vernietig...
  Die meisies haal asem. En nadat hulle nog 'n bietjie geskiet het, het hulle geskree:
  - Ons is die ridders van die skerpskuttergeweer, die stem van die moord lui!
  Die golf van stootende, koloniale troepe het ietwat bedaar. Die Nazi's het weer die tenks vorentoe geskuif. "Tigers" -2 het verskyn met hul lang snuit, en skulpe geskiet op alles wat hulle daarin geslaag het om op te let.
  "Tiger" -2 het die oorspronklike vorm van die toring en die hellings van die pantserplate van die kante gehad. Dit het hom 'n bietjie meer hardnekkig gemaak. Die vroulike krygers het weer die spore van die tenk as hul teiken gekies. Die fascis moes soos 'n slang in 'n braaipan wees.
  Anyuta het 'n plofbare pakkie gegooi, die voorste roller van die "Tiger" -2 vergruis en gesing:
  - Ek het jou met 'n geskenk ontmoet ... Natuurlik het ek 'n plek in die kis uitgestippel!
  Alla het gesis en gelukkig 'n groot, plofbare pakkie na die fascis gegooi:
  - Maar Pasaran!
  En van die ontploffing het die lang snuit van die Duitse tenk gedraai. En die Koning Tier het begin terugdraai. Weereens is die fascis erg gewond. Alla vat dit en blaf, gooi 'n stuk glas met haar kaal tone:
  - Om jy in 'n eikehoutkis te wees!
  Die glas, wat verbygevlieg het, het reg in die keel van 'n Indiër beland, tussen die koloniale Duitse troepe.
  Anyuta knipoog vir haar maat en sing:
  - Ek sal my kop in hierdie vat steek! Ek sal almal dip!
  Alla het 'n sarsie van 'n masjiengeweer afgevuur. Die Duitsers was weer onder aanval. Die meisie het gesis:
  - Ons kan alles doen! En ons sal wen!
  Anyuta het haar geweer afgevuur en gesê:
  - 'n Groot oorwinning wag! Mag ons oupas in heerlikheid wees!
  Alla het salto's gedoen en gerol, soos 'n Kersboom. Die meisie sing met 'n knipoog:
  - Meneer sukses, waarheen gaan jy ... Meneer sukses - die fasciste lag ...
  Duitse tenks het hul vuur verhoog, sonder om skulpe te red. Hulle het hul bars geskenke ingegooi. En hulle het die Sowjet-posisies genader en probeer om gapings te vermy.
  Anyuta het met behulp van 'n draad, soos die gevangene Seryozhka hulle geleer het, 'n gewigtige myn opgetrek. "Leeu" het stadig na die Sowjet-posisies gekruip. Sy 150 mm-geweer het aanhou doppe uitspoeg. Die meisies sis en knipoog.
  Anyuta het gesing:
  - Duitsers-pepers, fasciste-Nazi's... Die einde van 'n pasifis wag op jou!
  Allah het met 'n glimlag gesê:
  - Pasifisme ... Dit is selfs dom om van pasifisme te praat as dit by die Nazi's kom!
  Anyuta het die neusbrug van 'n Arabier van die koloniale wag met 'n doelgerigte skoot getref en getjirp:
  - En hulle is kreupel in denke ... En in militêre aangeleenthede is hulle nie so sterk nie! Binnekort sal ons hulle van die planeet Aarde af uitvee!
  Alla het nog 'n sarsie gegee, haar kaal borste op die gruis gevryf en gesing:
  - Ek is 'n Russiese ridder op die knieë van die barbares ... Ek sal die vyande van die Vaderland van die aarde af wegvee!
  Die rooiharige skoonheid knipoog en kyk op na die lug. "Frames", Duitse kanonniers, het daar gedraai.
  Kruip so nou en dan vas in die windskerm Duitse "Leeu". En sy geweer het aanhou spoeg.
  Anyuta, wat 'n myn onder die spore van 'n Duitse tenk beweeg, het gesis:
  - Vir Seryozha ....
  Die Duitser het gestop en weer geskiet. Die dop het agter die meisies ontplof.
  Anyuta het gesê:
  - Melktoppe, wie het die brein van 'n baba!
  "Leeu" het vir 'n geruime tyd gestaan. Of die Duitse ervare bemanning gevaar voel voorlê, of hulle wou die gevegstel opgebruik. Maar die "Leeu" het "n ruk lank stilgestaan en dodelike skulpe uitgespoeg.
  Anyuta het opgemerk dat die Duitse tenk 'n meer gevorderde geweer gehad het en meer gereeld as die KV-2 geskiet het. En dit maak hierdie motor natuurlik baie gevaarliker. Anyuta het haarself gekruis en gesis:
  Mag die goddelose hel toe gaan!
  Alla het op die fascis in die solar plexus geskiet en geblaf:
  - Ons oorwinning is onvermydelik! En alles sal goed eindig!
  Anyuta het ook die Turk afgesny en gesing:
  - Alhoewel, dit blyk dat die lewe binnekort onderbreek sal word wanneer die moeilikheid aan sy swart horing klop ... Perde buur en bloed vloei soos 'n rivier, en weer vertrek die aarde onder jou voete!
  Alla, nadat hy die Iraniër geweek het, het bygevoeg:
  - Maar die aarde het ook sy eie bewaker ... En tussen die sterre na hom gestrek ... Onsigbare reddingsdrade om Hitler na Kolyma te verban!
  Die meisies, skietend, het eenstemmig gesing:
  - Kom ons breek Adolf, dit sal hom seermaak! Ek glo fascisme sal verslaan word! En in ons Rusland sal die messias verskyn, Here van die volke van alle lande!
  En die krygers het voortgegaan om te skiet. Maar die vyandelike infanterie het gaan lê en begin skiet en granate gooi. Fascistiese hordes het die meisies met mortiervuur probeer uitrook. En baie granate gooi.
  Allah het filosofies opgemerk:
  - Jy kan die getal in die verkiesings neem, die vaardigheid in die verkiesings sonder oorlog!
  Anyuta het gegiggel en opgemerk:
  - Oorlog is 'n gebied waar kwaliteit kwantiteit klop, verkiesings, as 'n reël, is die teenoorgestelde, en dit is 'n grap!
  Die krygers het effens teruggetrek, granate en hul fragmente het te dik gevloei. Alla het selfs die geskenk met haar voet onderskep en teruggegooi. Die granaat het verbygevlieg en die Nazi's op hul helms getref. En hoe dit ontplof...
  Dit was asof 'n ander skakel iewers ontplof het.
  Allah het filosofies opgemerk:
  - Geluk is die tweede geluk, sukses is die derde, maar die eerste vaardigheid!
  Anyuta het gegiggel en tussenbeide getree:
  - Geluk is 'n beloning vir moed, maar nie vir roekeloosheid nie!
  Alla het die oog van 'n Hindoe uit die koloniale weermag uitgesteek en gesis:
  - Wie is gelukkig, sy siel sing!
  Anyuta het geglimlag en getjirp:
  - Dit is goed as jy gelukkig is, dit beteken God sal jou red!
  Die meisies is 'n bietjie meer geestig. Toe beweeg die Duitse "Leeu" nietemin vorentoe, en tref 'n myn. Die ruspe het in 'n ploftoestel vasgehardloop en is uitmekaar geskeur.
  Die gewonde "Leeu" het getol en opgestaan ... Die krygers was verheug en het uit hul mond gesing:
  - 'n Leeu is 'n kreupel in denke, 'n tier is 'n bron van allerhande probleme ... Daar is niks interessanter as 'n mens in die wêreld nie!
  Anyuta het 'n lang tou gegee, net 'n buitelandse leër het opgestaan om te storm en gesing:
  Ons het vuurpyle, vliegtuie,
  Die sterkste Russiese gees in die wêreld...
  Aan die stuur van die beste vlieëniers -
  Die vyand sal verpletter word tot stof en af!
  "Leeu" blyk erg beskadig te wees. Sy verstar en spoeg nog 'n paar skulpe uit.
  "n Flinke Panter het verskyn. Sy was egter bang om diep in die posisies van die Sowjet-troepe in te gaan, maar het begin skiet. Skulpe het oor die koppe van die meisies gefluit. En hulle het puin en vure gebreek.
  Anyuta het 'n granaat voorberei om te gooi, gereed om die oomblik te vang wanneer die fascistiese tenk op 'n toeganklike afstand nader gekom het. Maar daar is ook geen dwase in die Panther nie. Die Duitsers het geskiet, skulpe in 'n skaakbordpatroon gelê en probeer om nie 'n enkele stuk grond te mis nie. En letterlik elke klip uitgehark.
  Alla het haar kaal bors geklop en opgemerk:
  - Die taktiek van die Fritz is gebrekkig ... Hoeveel sal hulle so bereik?
  Anyuta het geestig opgemerk:
  - 'n Hen pik korrel vir korrel, en tel baie vinniger gewig op as 'n vark wat groot stukke insluk!
  Die Panther het meer as tagtig skote afgevuur, en nadat hy nie meer ammunisie gehad het nie, het hy omgedraai, op pad terug na sy lêplek. In die plek daarvan het 'n nuwe mastodont "Sturmtiger" verskyn. Die masjien het sy breë romp met 'n doppie bedek. Dit kan dus gesien word in die hoop om homself te red.
  "Sturmtigr", het op 'n afstand op die posisies van die Sowjet-troepe geskiet. Vuurpyl afgevuur. Die aarde het opgestaan, en 'n vurige fontein het strale vlamme uitgestort.
  Die meisies het skaars oorleef, hulle was redelik bedek. Anyuta was selfs effens doof. Die meisie het haar skielik op 'n perd sien galop. En dat sy 'n groep beveel wat die Tataarse leër aangeval het. En krygers ry saam met haar perd. Die Mongoolse-Tatare, wat nie die slag kan weerstaan nie, trek terug en sterf in duisende onder die hoewe.
  Anyuta, aan die ander kant, swaai twee swaarde en kap vyande af. Maar die visioen is skielik onderbreek.
  Alla slaan haar maat op die wange, skud haar en sê:
  - Wel, alles! Hou nou op rondlê!
  Anyuta antwoord woedend:
  - Ek het nie gaan lê nie, maar baklei!
  Die meisie het woedend opgespring en 'n granaat gegooi. Die present, wat verby gevlieg het, het in die snuit van die tenk "Lev" beland. Nadat hy skade gekry het, het die motor sy gewigtige kattebak gerimpel.
  Anyuta het bo-op haar longe uitgeroep:
  - Ek is die ridder van Rus!
  Alla het 'n sars uit die masjiengeweer gegee en gegrom:
  - Die seun het geantwoord en sy wenkbroue gegrou,
  Ek wil die Heilige Rus se...
  Laat 'n see van bloed mors
  Maar God kan ons red!
  Anyuta het met haar kaal maag en bors op die puin geval. Net betyds, terwyl honderde masjiengeweerbarste oor haar kop gevee het. Die meisie het haar tong uitgesteek en gesê:
  - Die waansin van dapper soldate is die lewensredder van abstruise generaals!
  Allah het ingestem:
  - Die soldaat is dapper, die generaal is verstandig, die vyand is slinks, sukses is solidariteit slegs met wyse moed!
  Die meisies het weer losgebrand en in solidariteit getjirp:
  Bo hom eskaders
  Eenstemmig brul
  Adolf is 'n sterk dwaas -
  Plant Sodom!
  Nog 'n gepantserde "Leeu" het verskyn. Twee soldate het van hom weggehardloop, te oordeel aan die donker gesigte - Arabiere. Hulle het probeer om 'n ketting aan die haak te gooi om die ontwikkelde tenk van die slagveld af te trek.
  Alla en Anyuta het geskiet en terselfdertyd die tegnici doodgemaak. Die krygers het gesing:
  - Moenie jouself vernietig en 'n kameraad help nie, help ander uit die brand!
  Drie swartes het opgedaag. Hulle het so vinnig as wat hulle kon met die ketting gejaag, maar is ook deur die meisies geskiet. Boonop het Anyuta uit 'n geweer geskiet en die hond met haar kaal tone gedruk.
  En sy het daarin geslaag om haar teenstanders uiters, soos Robin Hood, akkuraat te slaan.
  Allah het opgemerk:
  - Die punt is nie die een wat suksesvol slaan nie, maar wat mis met slegte geluk!
  Anyuta het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en gesis:
  - Die mees akkurate met die visie van 'n dolk kan mis, maar 'n onvergeeflike skerp verstand kan verby die teiken glip!
  Die granaat het die mortier getref en begin ontplof, wat die myne laat ontplof het.
  Ja, Stalingrad was nie maklik vir die Duitsers nie. Het hulle daarin 'n onheilspellende citadel van die dood!
  . HOOFSTUK #13
  Op 3 November het die Duitsers Tikhvin omsingel, en gevegte het in die stad self plaasgevind. Die Rooi Leër het stadig teruggetrek. Die grootste deel van die stad Bakoe is reeds ingeneem, die Sowjet-troepe trek terug na die skiereiland. Yerevan hou nog skaars vas. Stalingrad is op die randjie van vernietiging.
  Maar steeds het Stalin hierdie stad beveel om nie oor te gee nie. Gevegte het vir Astrakhan ontvou. In dié stad probeer die Fritz ook vorder. Hulle bombardeer al die benaderings hewig en vernietig die infrastruktuur.
  Winter kom... En die verloop van die oorlog word al hoe minder voorspelbaar. Maar Stalingrad blyk nie te hou nie. Toevoer deur die Wolga maak dit moeilik om te vries, en massiewe bombardering.
  Op 4 November was negentig persent van Tikhvin reeds geneem. En die Duitsers het die Finse gebied genader. Die Sowjet-troepe, wat aansienlike skade gely het, kon nie genoeg krag versamel om die vyand te keer nie.
  Die Finne en marionet-Sweedse troepe het ook die vergadering aangeval. Beduidende kragte is gebruik.
  Op 5 November het die Duitse koalisie en die Fins-Skandinawiese troepe verenig. So het 'n dubbelring om Leningrad gesluit. 'n Nuwe, groot oorwinning vir die Derde Ryk.
  Op 6 November was daar steeds gevegte in die noordelike sektor. Die Nazi's het die gang uitgebrei. Die situasie was uiters moeilik. In Tikhvin was die laaste oorblyfsels van weerstand besig om af te brand. Die Duitsers het ballistiese missiele op Jerevan afgevuur. Drie aanbiedings vrygestel. Het aansienlike skade met ongevalle aangerig. Maar op die ou end het hulle niks gebreek nie.
  Die stad Astrakhan is deur land van die res van die Sowjet-gebied afgesny. Die situasie het eskaleer. Nuwe Duitse en Britse slagskepe het Moermansk gebombardeer. Tydens die beskieting is die kommandant van die garnisoen, en baie offisiere, gedood.
  Dit het nog erger geword.
  En op 7 November het die Nazi's by die Volkhov ingebreek en Tikhvin uiteindelik verpletter met die weerstand van die Sowjet-troepe. So het die gaping met Leningrad skerp gegroei. Dit het duidelik geword dat die stad in die blokkade waarskynlik nie sal oorleef nie.
  Op 8 November het die langverwagte toetse van die Lev-2-tenk uiteindelik plaasgevind. Die masjien het 'n gewysigde uitleg gehad. Die enjin, transmissie en ratkas was op een plek en voor geleë, en die vegkompartement agter.
  Die Duitsers, onder leiding van Porsche, het die motor met energieke pogings gemaak op die herdenking van die putsch.
  Trouens, te danke aan 'n laer silhoeët, terwyl die bewapening en wapenrusting van die "Leeu" gehandhaaf word, is die gewig van die motor verminder tot sestig ton, met 'n enjin van 1200 perdekrag. Gevegstoetse het getoon dat dit 'n heeltemal aanvaarbare tenk was. Presies wat jy nodig het!
  Die kombinasie van goeie hardloop- en wapenrustingeienskappe.
  Die Führer was egter nie tevrede nie. Hy het geëis om die pantser van die kante en agterstewe te versterk, asook om 'n 88-mm-kanon met 'n looplengte van 100 EL te plaas.
  Nog 'n toetsvoertuig was die E-100. Hierdie tenk het egter te swaar geblyk te wees: 140 ton, maar dit het uitstekende beskerming vanuit alle hoeke en die bewapening van die Muis. Oor die algemeen het die "E"-reeks belowe om uiters belowend te wees. Die Duitsers het glo nie tyd gemors nie.
  Die tenk "Bars" met 'n enjin van 1000 perdekrag is ook gedemonstreer, maar die motor het vir Hitler nie voldoende beskerm gelyk nie.
  Getoon op die herdenking en verskeie soorte vliegtuie. In die besonder, aanvalsvliegtuie en wysigings van die ME-262. En ook TA-183. "n Hele parade van tegnologie.
  Insluitend kragtige gaslanseerders, is hulle in staat om hele stede en dorpe af te breek.
  Hier het hulle in werklikheid baie sterk stelsels van vernietiging gedemonstreer.
  Die Panther-2 het ook die toetse geslaag, met 'n gewig van vyftig ton, dit het 'n 150-millimeter skuins frontale pantser en 'n King Tiger-geweer gehad. Die sypantser was 82 mm, teen 'n hoek. So 'n tenk het min of meer gepas by Hitler, so dit kon vier-en-dertig in noue geveg weerstaan.
  Oor die algemeen het die Nazi's die menasie gefynkam.
  Slaag en getoets vegters "Gotha" wat in staat is om spoed van een duisend honderd kilometer per uur te bereik.
  Kortom, hulle het opgegee.
  Volkhov het op 9 November geval. Die situasie het sy hoogtepunt bereik. En weer het die Sowjet-tenks probeer om teenaanval.
  Gringeta het naby die geweer gevries. "Churchill" -2 het voor Sowjet-voertuie gestaan en ammunisie uitgespoeg.
  Die Here se dogter Jane het die treffers getel. Sowjet-tenks het verlangsaam toe hulle in die sloot gery het. En dit is deur die Duitse menasie gebruik.
  Nicoletta het dit geneem en gesing:
  - Die Engelse vegter is nie bang vir die dood nie,
  Onder die sterrehemel sal die dood ons nie vat nie!
  Want 'n leeu met 'n kroon sal dapper veg,
  Ek sal die magtige masjiengeweer laai!
  Malania knik goedkeurend.
  - Dit is pragtig! En ons sal ook hef!
  Die geweer het baie aktief gewerk. Die skulpe het soos vuurhoutjies geflikker wat kontoere in die lug laat. Ja, energieke meisies is gevang. En die belangrikste, akkuraat.
  Gringeta knik haar kop en stuur 'n projektiel in die basis van die vier-en-dertig se rewolwer. Geprewel:
  - Dit is die dood! Sy sal na my vyande toe kom! En ek weet voortaan, sy wag vir besnorde vyande!
  Nicoletta het met 'n glimlag gesê:
  - Al die diere het voor die snor gebuig ... Sodat hy die verdomde een kon in die steek laat!
  Gringeta het weer gelag en geskiet en sis:
  - My projektiel is die akkuraatste. Ons sal beslis daar kom!
  Nicoletta het haar wysvinger gelig en gesê:
  - Pif, Paf - gemis! Die grys hasie het weggespring!
  Gringeta, vuur, sing:
  Elkeen kies vir homself
  Vrou, godsdiens, pad...
  Dien die duiwel of die profeet
  Elkeen kies vir homself!
  Jane skud haar kop en protesteer:
  - Nie seker op die manier nie! Nege-en-negentig persent van 'n persoon se geloof word deur geboorte bepaal, nie deur kennis nie. Hier behoort ons aan die Anglikaanse Kerk ... En as jy kyk, op watter basis? Is dit ons keuse?
  Gringeta het gegiggel en opgemerk:
  - Ek was persoonlik in 'n gelowige familie, maar nou is ek meer en meer geneig tot ateïsme!
  Nicoletta giggel en steek haar tong uit.
  - Ateïsme... Dis interessant!
  Malania het filosofies opgemerk:
  En ver van alles! Wanneer daar geen God is nie, en daar is geen bonatuurlike kragte nie, dan is enige godsdiens vals!
  Gringeta het haar kop geknik en gewillig bevestig:
  - Dit is soos die kommuniste! Hulle het met die idee vorendag gekom dat alle godsdienste net mense se fantasieë is. En hierop het hulle 'n leerstelling gebou!
  Malanya krul haar lippe skepties.
  - En wat wag op hulle na die dood?
  Gringeta lag vleisetend. Sy het 'n projektiel afgevuur, die romp van 'n ander Sowjet-tenk gesny en geantwoord:
  - Hier kan jy aan baie dink ... Selfs die opstanding van die dooies deur die magte van die wetenskap!
  Malania het glimlaggend onthou:
  - Ek het een boek gelees oor die wêreld van die toekoms. Daar is reeds 'n ruimteryk. Daar is geen dood, ouderdom, siekte nie. En, natuurlik, honger ... Dit is waar, die meeste van die bevolking het nie 'n werk nie, maar daar is genoeg vir almal.
  Motors word byvoorbeeld gratis weggegee. En daar is elektroniese masjiene waarmee hulle kontak hou met die hele wêreld.
  Nicoletta het nogal ernstig opgemerk:
  - Vordering is vinnig. Kyk na hierdie tenks... Hoe hulle gevorder het en meer perfek geword het. Tog kan "Churchill" -2 nie met "Matilda" vergelyk word nie.
  Malania het hiermee saamgestem:
  - Ja, die tenks het gevorder ... Dit is sjiek!
  Nog 'n aanval van Sowjet-tenks het vasgeval, en daar was 'n breek.
  Op 10 en 11 November het die Duitsers klein offensiewe operasies uitgevoer en hoeke in die noorde gesny.
  Sowjet-troepe het noord van Stalingrad probeer teenaanval, maar het nie veel sukses behaal nie. Daar was reeds die laaste huise in die stad. Terselfdertyd vernietig, tot op die grond. Maar vir eers het Stalin beveel om dit tot die einde toe te hou.
  Die stad Bakoe is amper ingeneem. Maar die oliebronne is aan die brand en gevegte het tussen hulle uitgebreek. Die Duitsers bombardeer voortdurend.
  Die gevegte in Astrakhan is op hul hoogtepunt...
  Op 12 November het die Turke 'n aanval op Jerevan geloods. Die druk is afgeweer. Die Ottomane het gely. Maar die fau is weer afgevuur. Op 13 November het die Duitsers die laaste kwartiere van Baku beset - met die aankondiging van die inname van die stad. Slegs op die skiereiland was gevegte steeds aan die gang, en die lug was swart van vlammende putte.
  Op 14 November het die Nazi's die aanval op Moermansk begin. Hulle het artillerie en vliegtuie gebruik ...
  Stalingrad was aan die brand, maar die herontplooide Sowjet-versterkings het dit moontlik gemaak om vas te hou. Alhoewel net vir die rand van die stad, en ten koste van kolossale verliese.
  Tydens die aanval op Moermansk het 'n groot armada van slagskepe saamgedrom, en vliegdekskepe het ook nader gekom. Die stad was gedruk soos 'n rol plasma. En hulle het gebombardeer en geskiet.
  Op 15 November het fascistiese troepe begin beweeg en die stad, die enigste nie-vriesende hawe in die Arktiese Oseaan, aangeval. "Muise" het aan die gevegte deelgeneem, en selfs die "Rat"-tenk, wat die Nazi's in die praktyk wou uitprobeer.
  Die "Rat" was egter ietwat teleurstellend. Sy het eers gevorder, en toe in die sneeudryf vasgesit. En aan die buitewyke van die stad gestop. Die Duitsers was nie heeltemal gereed vir die offensief nie. Maar die skietery het nie opgehou nie. Op 16 November het die Nazi's feitlik die skoonmaak van olie-, vlammende putte voltooi. Maar 'n deel van die skiereiland was vir hulle ontoeganklik, weens die vure wat tot in die sewende hemel gegroei het.
  Op 17 November het die Nazi's die laaste tak van die Wolga-delta ingeneem, en daardeur Astrakhan meer deeglik geblokkeer. Baku is lankal afgesny.
  Yerevan is ook bestorm. Die stad is op 'n heuwel, baie gerieflik vir verdediging, maar dit is moeilik om dit veral met tenks te bestorm.
  Op 18 November het Sowjet-troepe weer die sterkte van die Nazi-verdediging noord van Stalingrad getoets. Dit het die aanslag op wat van die jaar op die Wolga oorgebly het, verswak, maar was tasbare verliese werd.
  Op 19 November het die Duitsers die aanval op Moermansk gestaak weens groot verliese.
  Die besete Fuhrer kon dus op geen manier uittrek nie, talle splinters uit sy posisie. Die planne van die Nazi's om die USSR voor die winter te beëindig, het misluk.
  Die ergste van alles, aangesien Japan, die offensief opgeskort het, weens koue weer, en groot verliese aan mannekrag. Die enigste ding is dat die samoerai die produksie van hul eie vier-en-dertig en gelisensieerde Panthers verhoog het. En hulle kan volgende somer moeilikheid veroorsaak.
  Op 20 November het die Duitsers die brande gedeeltelik geblus en die grootste deel van die skiereiland skoongemaak.
  Op 21 November het Sowjet-troepe weer die Duitsers aangeval en selfs 'n paar kilometer noord van Stalingrad ingewig. Die Nazi's moes hul aanslag verswak en hul posisies probeer herwin.
  Gevegte, soos hulle in sulke gevalle sê, is net op die vlak van 'n frats!
  Op 22 November het die Nazi's probeer vorder in die streek van Turkmenistan. En nadat hulle tien kilometer gestap het, is hulle voorgekeer. Maar op 23 November, nadat hulle die Sjah se brigades in die geveg ingevoer het, het hulle weer gevorder. Die situasie het uiters vererger in die streek van Sentraal-Asië.
  Op 24 November was daar geen noemenswaardige veranderinge aan die fronte nie ...
  Op 25 November het die Nazi's die aanval op Moermansk hervat. Nuwe dele in die geveg gegooi. Maar tot dusver is daar min punt.
  26 November het aangebreek - elf jaar sedert die verkiesing tot die Reichstag, waarna Hitler as Rykskanselier aangestel is.
  Vir die eerste keer is die nuutste E-100-tenk na die voorkant ontplooi.
  Dit was die gevegspraktyk van so 'n masjien.
  Die tenk het taamlik lank gelyk, amper platgedruk. Die lang snuit van 'n 128 mm kanon het daaruit gesteek. En frontale pantser teen 'n hoek van vyf-en-veertig grade. En hy is van die kante gekantel.
  Die E-100-tenk het danksy die nuutste 1500-perdekrag-enjin beweeg, vinniger as die Maus. En die projektiele bons van hom af.
  En binne in die kar verskyn 'n vrolike vier Magda, Christina, Gerda en Charlotte.
  Die meisies het kinders vir die Führer in die wêreld gebring en hulle onder die sorg van spesiale SS-oppassers gelaat.
  En pas by die voorkant aangekom. Die meisies is baie snaaks. Hulle het die gevegte gemis. En hier is net die geleentheid om hulself uit te druk. Neem uiteindelik hierdie noordelike Sevastopol.
  En om die oorheersing van die Derde Ryk in die Arktiese Oseaan te vestig. Hoe lank kan die oorlog werklik voortduur? En die vier dink: kan darem iets saam met hulle verander?
  Dit is nie te ryp naby Moermansk nie - die Golfstroom isoleer. Die meisies is in 'n bakleiery bui. Elkeen het 'n paartjie gehad - 'n seun en 'n meisie! So jy kan jubel.
  Magda en Christina het om die gewere gesweef. Die tenk is splinternuut en maklik om te hanteer. Van die kante word dit beskerm deur 120 mm skuins pantser, plus nog 'n 50 mm-skild. Die motor kan dus nie vanuit alle hoeke deurboor word nie.
  Die meisies het 'n liedjie gefluit. Hulle is wonderlik van hart.
  Gerda het met 'n glimlag op haar amberkleurige lippe opgemerk:
  - Nou het ons 'n gemeenskaplike nageslag met Hitler. Ons is lede van die koninklike familie!
  Charlotte giggel toe sy opmerk:
  - En vorentoe - net nulle!
  Tenk "E" -100 het die Sowjet-posisies genader. Alles rondom was so vernietig dat skote van die Sowjets skaars was, en gewoonlik van ligte gewere.
  Magda het haar 128 mm-kanon gerig en op die Sowjet-ekster geskiet. Die heuning blonde meisie het gesing:
  - Ek is 'n tier, en ek het 'n grinnik... En die bose tier het almal uitmekaar geskeur!
  Die Sowjet-vyf-en-veertig het teruggerol, verskeie Russiese soldate is dood.
  Magda proes soos 'n kat:
  - Ek is 'n superman, my metode is eenvoudig... Ek sal diegene wat sterte van wol het, afbyt! En toe begin die meisie lag. Wel, net soos 'n wilde godin.
  Hitler se prostitute het die tenk geruk. En hulle het self met skuins pantser in 'n motor gespring.
  Maar toe draai die krygers hul motor. Charlotte, hierdie skoonheid met koperkleurige hare, hoe om te sing:
  - Tsok, tsok, tsok ... Rol die stroom! Die Nazi-ruiters het al die sand opgeëet!
  En daarna, Charlotte, hoe wil sy lag ... Sy het selfs op haar tande gekners. En weer het die tenk gedraai. Die Duitsers het die doringdraadheining afgebreek. Die masjien, so groot soos "n Tyrannosaurus rex, het obseen gegrom. En die krygers het hul oulike en vleisetende gesigte ontbloot.
  Die meisies het in hulself volgehou en kinders van Adolf Hitler in die wêreld gebring. En dit sê reeds iets. Pragtige skelmpies, maar terselfdertyd morele freaks. Hier het hulle 'n Sowjet-soldaat verpletter wat onder die wiele geval het. En hulle het 'n 76 mm-kanon in die grond gedruk. Ons het daaroor gery. Afgeplatte staal. Warriors het figuurkunsvlieg getoon. Die skulpe het meer skadeloos gelyk as ertjies, in 'n gerammel wat 'n kind bewe. Die volgende kanon wat die E-100 platgeslaan het, was die 85mm.
  Magda giggel.
  - En ons verpletter die Russe soos weeluise!
  Christina het haar vriend reggehelp:
  - Meer soos bere! 'n Beer is 'n groot dier!
  Rooihaar Charlotte het bygevoeg en haar slagtande ontbloot:
  - En tandig!
  Duitse tenks het hul pad deur die stad se verdedigingslinies gedruk. Die Sowjet-troepe het baie hard geveg. Almal het die wapen opgeneem. Selfs tienjarige seuns het in die burgermag geveg. Daar was ook baie meisies. Al die inwoners het bymekaargekom, maar daar was nie genoeg wapens nie. Massa heldhaftigheid is in alles geopenbaar. Die pioniers het, met tuisgemaakte plofstof of bondels granate, naby die Nazi-tenks gekom en hulself onder die spore gegooi - sterwend vir hul vaderland.
  Die E-100-tenk het 'n mate van skade opgedoen. Een van die seuns het daarin geslaag om deur 'n swaar myn te druk. Hy het self gesterf, maar 'n Duitse motor beskadig. Die roller het gebars, en 'n deel van die ruspe het afgevlieg. Die groot motor het stadiger gery. Toe gooi 'n paar krygers bondels granate, wat die dik spore verpletter het.
  E-100, nadat hy die voorste linie verbygesteek het, het sy mobiliteit verloor.
  Gerda het ses masjiengewere gerig en dit aangeskakel toe die Sowjet-soldate probeer het om teenaanval. Tientalle Russe en verteenwoordigers van ander volke van Rusland het neergeval, deurboor deur masjiengeweerkoeëls. Die Sowjet-soldate het egter vorentoe gehardloop. Hulle het granate gegooi en gesterf. "n Deel van die fragmente het die E-100 bereik, maar die masjiengewere het behoorlik gewerk. En die duiwel Gerda is so akkuraat. En haar koeëls vlieg amper nooit verniet nie.
  En Russiese soldate sterf...
  Christina is afgevuur vanaf 'n snelvuur 75 mm kanon, fragmentasie doppe, en afgevuur vanaf 'n koaksiale masjiengeweer. Die rooiharige dier, wat Sowjet-soldate met koeëls verskeur, het gesis:
  - Ek is die draer van die dood ... Satan self is vir my rooikop!
  Magda het bedees opgemerk:
  - Wel, jy hoef nie. Satan is die vyand van God en is gedoem tot die poel van vuur!
  Christina het die metaal met haar kaalvoet geklap en gebel:
  Wat van die poel van vuur? My hare is soos 'n vlam!
  Gerda het met 'n glimlag gesê:
  - Die Führer self sal ons enige sondes vergewe ... Meer presies, die konsep van sonde, is dit in wese verouderd?
  Magda trek sy skouers op.
  - Jy wil sê dat die konsep van sonde verouderd is ...
  Gerda het weer haar masjiengewere aangeskakel en 'n desperate teenaanval deur Russiese soldate onderdruk. Koeëls het hulle doodgemaak soos geskenke uit die hel. Die E-100 is baie swaar beskerm in hierdie wysiging. Soveel as agt masjiengewere, twee koaksiaal met kanonne, en die res is op skarniere beheer. En hulle het baie hard geslaan.
  Gerda brul met 'n glimlag:
  - Sonde, dit is die basis van die bestaan van die Derde Ryk! Ons godsdiens is waarlik die geloof van die diere!
  Rooihaar Christina, wat uit 'n kanon geskiet en Russiese soldate doodgemaak het, het gesing:
  - My liefdevolle en sagte dier... Ek is lief vir jou slagtande, glo my! My helse en slagtande dier!
  Een van die Sowjet-lugafweerkanonne het weer daarin geslaag om die bane te tref en dit te breek. E-100 het uiteindelik gestop. Magda het egter die irriterende lugafweergeweer gestraf deur dit met 'n swaar lading te bedek. Wel, die spore was gebreek.
  Gerda het fronsend 'n sleepboot geroep en gevra:
  - Trek ons uit, asseblief! Ons is besig om dood te gaan! Die spore is gebreek!
  Die antwoord het dadelik gekom:
  - Die sleepboot sal wees!
  Christina het met 'n glimlag gesing:
  - Dit is die skuif! Vyande om te mors!
  Magda het op die geweer geskiet, wat die Russiese soldate vir direkte vuur probeer uittrek het. Sy het die loop stukkend geslaan en die Sowjet-soldate in verskillende rigtings gestrooi. Een van die soldate is in die helfte geskeur en het in pyn geveg.
  Die blonde Christen het haarself gekruis en haar oë na die lug opgeslaan en gebid:
  - Vergewe my Here! Vir onwillekeurige sonde en moord!
  Christina het gegiggel en opgemerk:
  - Nee, dit is nie moontlik nie! Jy moet hard soos 'n rots wees! Word 'n rots vir ons!
  Magda het vol vertroue geantwoord:
  - Daar is net een rots - Jesus Christus!
  Die rooiharige sy-duiwel het geblaf:
  - Jesus was 'n pasifis! En ons geloof en belydenis is oorlog!
  Die E-100-tenk is gesleep en na die Duitse stellings gesleep. Gerda het met die glimlag van die sneeukoningin opgemerk:
  - Rollers is die mees kwesbare deel van die tenk. En dit moet beveg word!
  Charlotte skud haar kop.
  - Moenie die hele rollers met skilde bedek nie. Dit is nie moontlik nie, aangesien 'n deel van die ruspes nog oop sal wees!
  Magda het voorgestel:
  - En as jy die rollers klein en sonder 'n palet maak?
  Die rooiharige sy-duiwel het gegiggel en vir haar pêreltande gewys:
  - En hoe om hulle meer spoed te gee?
  Magda vryf die metaal met haar kaal sool en stel voor:
  - En as jy elektriese motors gebruik?
  Charlotte trek haar maag op en draai haar nek.
  - 'n Moontlike opsie... En die tenks sal minder brand!
  Magda het tranerig gesê:
  - Dis wanneer ons in die hel kom, dit sal brand en brand soos fakkels!
  Die rooikop het geskreeu:
  - Wel, so wat ... En die engele is geskep uit 'n helder vlam! Kom ons wees engele!
  Christina het dit geneem en oorverdowend gesing:
  - Ek is nie 'n engel nie, maar net 'n duiwel, maar vir mense het ek 'n heilige geword .... Kry die vyande van die berekening, onder die marteling van sulke onaardse pyn!
  Die meisies was stil... Stormtroopers het in die lug gedraai, en die kanonade het gedreun. En die bomme het aanhou reën en neerreën ... Soos 'n ware hael van verwoesting en verwoesting.
  Moermansk het gebrand en mense het gesterf. Die Duitsers het selfs 'n ballistiese missiel gelanseer. Nie 'n baie effektiewe wapen nie. Dit is makliker om 'n bom van vyf ton van die Yu-488 te laat val, dit sal meer akkuraat en goedkoper wees.
  Christina was die eerste wat kaalvoet in die sneeu uitgespring het toe die tenk na die noodparkeerterrein geneem is. Die herstellers was daar. Die meisies het in 'n warm hut ingetrek. Lê op matrasse. Gerda en Charlotte begin sakskaak speel.
  Magda en Kristina het begin om 'n pers te doen sodat hul boepens gebosseleer is en nie tydens swangerskap sak nie. Pragtig om in die lendene van 'n vegter te sidder. Nog vars, maar dit is reeds vroue wat kinders in die wêreld gebring het. En doodgaan is nou nie so skrikwekkend nie - daar is iemand om die wedloop voort te sit! Selfs met die saad van so 'n baster soos Hitler.
  Maar die meisies van die SS-bataljon "Tigers", die Fuhrer is regtig iets soos God. En nie meer 'n heidense god nie, maar iets Almagtig en onverstaanbaar in sy genialiteit.
  Gerda het die koning se gambit gespeel en 'n sterk aanval ontwikkel. Charlotte het haarself hardnekkig verdedig. Daar was 'n uitruil van houe. Maar dit het alles geëindig in wedersydse uitwissing, en 'n gelykopuitslag. Toe begin Magda en Kristina skaak speel. En Charlotte en Gerda het begin druk en opstote doen. Die meisie het aktief in vorm gehou.
  Magda, wat die teenstander speel en stoot, het filosofies opgemerk:
  - Dit is nog steeds vreemd ...
  Christina vra met 'n onskuldige glimlag op haar lippe:
  - Wat is vreemd?
  Die blonde superman het geantwoord:
  - Die feit dat blankes die kleure van goedheid is, maar hulle is die eerstes wat die oorlog begin!
  Die rooi duiwel het rasioneel opgemerk:
  - Maar ons is ook goed ... Maar die Bolsjewiste het Rusland eerste aangeval!
  Magda sing in reaksie met 'n hartseer toon:
  - Maar alles blom voor ons, alles brand agter ons ...
  Christina het in 'n duidelike stem geantwoord:
  - Jy hoef nie te tjank nie! By ons is die een wat alles vir ons sal besluit!
  Gerda het verder gesing:
  - Vrolik, nie somber nie, kom ons gaan huis toe - blonde atlete sal ons beloning wees!
  Daarna het die hele vier uitgebars van die lag... 'n Bywonende tiener het opgedaag en vir die meisies toebroodjies met botter, kaas, wors en droëvrugte gegee. Die meisies het geëet, en hulle was uitgeput in die hitte. Die skoonhede het aan die slaap geraak. Dis goed as jy jonk en gesond is - jy kan maklik gaan slaap.
  Die volgende dag, 27 November, is E-100 net gedeeltelik gerestoureer. Die meisies het nie aan die aanval deelgeneem nie. Maar aan die ander kant, in een bikini, en kaalvoet deur die sneeudrifte, het hulle 'n hardloop gemaak. Daar is na hulle gekyk asof hulle mal is, amper kaal in die koue gejaag. Maar meisies is oor die algemeen kunsvlieg. Hulle is spesiale mense van die toekoms!
  Gerda stap vorentoe. En nie so kaalvoetmeisie Gerda, wat in Andersen se sprokie was nie. Maar ook moedig en gehard. En terselfdertyd het sy 'n gebore moordenaar geword. Vinnige meisie, met sterk spiere.
  Al vier meisies is egter goed. Hulle het teen 'n vinnige pas vyftig kilometer gejaag en teruggekeer. Toe het hulle 'n reeks oefeninge gedoen, gesing en geswaai. Bietjie oefening in skiet.
  Eers die volgende dag is die E-100-tenk herstel. Wel, en dit is nie so erg nie. Boonop was daar in hierdie super-swaar masjien 'n oorspronklike rangskikking van rollers, anders as die verspringende volgorde, wat die ryprestasie op sneeu verhoog het, maar sekere probleme vir herstellers uit gewoonte geskep het. Alhoewel dit net makliker is om die E-100 te monteer as die "Tiger" of "Panther".
  Op 28 November kon die Nazi's 'n bietjie dieper in Moermansk deurbreek. Maar die weerstand van die Sowjet-troepe is eenvoudig onverstaanbaar. En selfs die sestienduim-skulpe van die slagskepe van Brittanje en Duitsland kon nie die wil van die verdediging breek nie.
  Maar die Nazi's het steeds gevorder. Die E-100-tenk het 'n paar blokke in 'n dag verbygesteek, maar het weer die spore beskadig. Maar hierdie keer het die herstel net 'n paar uur geneem. Op 29 November het die terminator-meisies met 'n KV-3-tenk gebots. Die Sowjet-motor het die frontale pantser 'n paar keer getref, maar die skulpe het van die helling afgevlieg. Magda het teruggeskiet op die Russiese tenk en dit aan die brand gesteek soos 'n stapel gestapelde fakkels.
  Christina het haar maat met 'n spottende glimlag gevra:
  - Voel jy glad nie jammer vir daardie Russe nie?
  Magda het opreg geantwoord:
  - Ek kry almal jammer, selfs die wat nie jammer is nie!
  En die meisie het swaar gesug en haar oë na die lug gedraai. Die krygers het al hoe versigtiger probeer optree. Om nie deur herstelwerk afgelei te word nie. Die 128mm en 75mm gewere het soos donkies gewerk. Maar steeds was die tenk beskadig.
  Een van die mure het ontplof en op die motor ineengestort. Die pantser het gekrap en effens ingeduik.
  Op 30 November het die Nazi's selfs verder gevorder. In sommige plekke, selfs na die middestad. Maar op dieselfde dag het 'n goed gerigte skoot van 'n vyf-en-veertig die loop van 'n 128 mm-kanon beskadig, en die meisies is gedwing om weer op te staan vir herstelwerk. En blykbaar langer.
  Toe besluit die vier om te veg in plaas van 'n tenk, soos eenvoudige infanterie. Die skoonhede het probeer baklei en in een bikini baklei. Maar in die koue kon die meisies net 'n paar uur in so 'n halfnaakte vorm uithou, en toe hardloop hulle om op te warm.
  Gerda het in die sneeu gegrawe, uit die nuutste MP-44-masjiengeweer geskiet en Russiese soldate redelik aktief doodgemaak. Hier is sy, "n kaalvoetmeisie met wit hare, het "n Rooi Leër-kolonel in die kop geslaan. En sy het gesê:
  - Nee, ek is nog steeds Ariër!
  Charlotte, wat van die ander kant af gevorder het, het gegiggel:
  - Jy is 'n vegter wat die dood vir vyande bring. - Toe skiet 'n rooihaar, kaalbeen meisie op die majoor en slaan hom reg onder die oog. Mooi geglimlag. - Jy sien, ek skiet net so goed!
  Gerda het 'n beurt gegee, die Komsomol-lid afgesluit, en die kaptein van die Russiese troepe het haar tande teef gewys:
  - Ja, jy skiet, en ek het gesien! Soos 'n kettingsaag!
  Charlotte gooi 'n skerf glas met haar kaal tone. Hy het die luitenant van die Russiese leër in die nek geslaan en getjirp:
  - En hier is ek, dobbel in glas!
  Gerda hardloop deur die sneeu en laat kaal, grasieuse voetspore. Sy het gebukkend gehardloop. Toe draai die tierlantyntjie om en doen 'n salto. Sy draai en beweeg haar kop in die ken van 'n Sowjet-soldaat. Hy het bloed uitgespoeg. Gerda druk haar keel met haar kaal voete toe en verwurg die Rus.
  Die rooiharige sy-duiwel Charlotte het die pionier verwurg. Dis hoe vieslik en boos die meisies geblyk het te wees.
  Magda het ook Russiese soldate doodgemaak, maar nie aan die kinders geraak nie. Nee, sy sal nooit haar hand na 'n kind opsteek nie. En oor die algemeen het die vergieting van bloed haar nie plesier verskaf nie. Maar tog is sy 'n tier van die SS-bataljon, en sy moet die bevel gehoorsaam.
  Hier het Christina 'n dolk na 'n seun gegooi wat omtrent twaalf jaar oud gelyk het. Reeds wreed. Nee, volwassenes moenie kinders doodmaak nie!
  Magda kruis haarself en fluister:
  - Vergewe die Here! Jy is vir my walglik, maar oorlog is oorlog!
  En die blondine het op die Russiese sluipskutter geskiet, hy het geval, deurboor deur 'n akkurate hou op die neusbrug. Helaas, die bekende vier het verskyn. Die meisies het eers die Britte en deels die Amerikaners vermoor, maar nou het hulle opgeneem
  Russe. Dit is die ratelende grinniks van die Tweede Wêreldoorlog. Die grynslag wat die mees werklike en skerp slagtande wys!
  Christina vryf haar kaalvoet teen die hout, voel steeds koud en merk op:
  - Lelik? En wat wil jy hê van rooihaar hekse!
  . HOOFSTUK #14
  Die Duitsers het die aktiwiteit geleidelik bevries. Insluitend lugvaart - en gedwing as gevolg van die agteruitgang van weerstoestande. Dit was nie heeltemal moontlik om die take te vervul wat op die vooraand van die offensief gestel is nie. Die Kaukasus is weliswaar feitlik gevang. Baku-olieproduksie is onder beheer. Die USSR het sy grootste bron van olie verloor. Weliswaar moet die Duitsers self nog tyd spandeer om die putte te herstel. Gevang en Karelia, Archangelsk, deel van die noordelike kus. Heeltemal afgesny van kommunikasie met die res van Rusland Leningrad. Sommige ander gebiede word in die middel gevang. Die helfte van Turkmenistan is ook beset. Japan het die hele Mongolië ingeneem, en ook in Sentraal-Asië ingewig en gedeeltelik brughoofde anderkant die Amoer, in die Usuri-streek, geskep. Die samoerai het weliswaar ietwat minder daarin geslaag. Vladivostok is heeltemal geblokkeer en dit word bestook.
  Moskou is ongeveer 200 kilometer ver. En reeds kan die Duitsers die hoofstad met ballistiese missiele bombardeer en met straalvliegtuie bombardeer. Maar in die winter en in ryp het die Wehrmacht die geleentheid verloor om 'n verdere offensief uit te voer. Veral die koloniale troepe: Indiërs, Afrikane, Arabiere is baie koud. En hulle het die meeste van hul gevegsvermoë verloor. Dit is 'n sonde om nie voordeel te trek uit so 'n situasie nie. Alhoewel die Rooi Leër groot verliese gely het, was dit ook erg uitgeput.
  Inderdaad, die Algemene Staf het besluit om, ten spyte van al die probleme met voorsiening en die verlies van die Kaukasus, verskeie groot offensiewe operasies in die winter uit te voer. Al waag die fasciste dit nie om in die winter hul neus uit te steek nie, maar ons sal hulle knyp en verpletter.
  Of, in elk geval, ons sal hulle dwing om in die ergste weersomstandighede te veg.
  Vasilevsky, hoof van die algemene staf en adjunkminister van verdediging, het heel logies voorgestel dat die USSR nie die tegnologiese wedloop teen die hele Europa en Afrika sou kon wen nie, met Asië om te begin.
  In hierdie verband sal die voordeel van die vyand, veral in lugvaart, oor die winter net groei. Ja, natuurlik, Sowjet-ontwerpers het reeds nuwe, meer gevorderde tenks ontwikkel en gaan voort om dit te ontwikkel. In die besonder, die T-34-85 met 'n groter rewolwer en 'n kragtige geweer. Wel, die IS-2 met 'n 122-millimeter geweer is op pad. Maar die Duitsers sal ook nie stilstaan nie. Boonop is selfs die nuwe motors nie goed genoeg om die Leeu of enige swaar kar te klop nie.
  En dit is onwaarskynlik dat dit nou moontlik sal wees om numeriese meerderwaardigheid te bereik.
  Voznesensky het ook gepraat. Hy het ook ten gunste van 'n vroeë offensief gepraat:
  - Na die verlies van die Kaukasus sal ons weermag 'n ernstige tekort aan brandstof ervaar. Meer presies, ons ervaar dit reeds ten volle. In die winter is die dagtydperk egter baie korter, nie-vliegweer is algemeen en brandstofverbruik sal ook verminder word.
  Volkskommissaris Zhdanov het ook gehaas om by te voeg:
  - Boonop het ons vegters en sappers al die oliebronne in die Kaukasus opgeblaas. En dit beteken dat die Fritz nog nie ons olie kan gebruik nie. Maar as mens in ag neem hoe vinnig die wrede fasciste alles kan bou en herstel, dan sal Baku-olie in die lente ook in die slagaar van die ekonomie van die Derde Ryk vloei.
  Stalin het die bespreking opgesom:
  - Aan die einde van Desember slaan ons die eerste winterslag. Die enigste vraag is waar?
  Daar was geen eenheid onder die weermag nie. Zhukov het voorgestel om in die middel toe te slaan en die vyand van Moskou weg te gooi. Vasilevsky het voorgestel dat dit beter sou wees om 'n swak punt in Tikhvin te vind. Terselfdertyd, help Leningrad, wat die dubbele ring van die blokkade dalk nie oorleef nie.
  Rokossovsky het 'n offensief in die rigting van Voronezh gevra. Daar was idees om die Nazi's in Astrakhan, of selfs naby Archangelsk, aan te val. Stalin het na al die kommentaar geluister, iets gekrap en gedink.
  Die idee om die vyand van Moskou weg te stoot, het verleidelik en smekend gelyk. Dit is egter in die middel dat die Nazi's nou die sterkste en goed verskans is.
  Dit het onlogies gelyk om aan te val en die Wolga te dwing, die rivier was groot en volvloeiend, en die heel eerste fase van die operasie sou uitgerek word.
  'n Variant van 'n aanval tussen die Don en die Wolga is moontlik, maar ons s'n is reeds daar geslaan, en die Duitsers is ook goed versterk.
  Vasilevsky se idee lyk die mees logiese. In die noorde is die Duitsers swakker, en hul troepe het op een of ander manier minder gevegservaring. Boonop is Tikhvin onlangs beset, die Duitse troepe was op die rand geleë. Maar dit is heel moontlik dat die Fritz so dink.
  Gee al die kragte in die rigting van Voronezh? 'n Balkon het in die opset van die voorkant gevorm, wat dit baie rasioneel sou wees om soos 'n skuins sogdistel te probeer afkap.
  Nog 'n paar interessante gedagtes is om naby Archangelsk te neuk. As in ag geneem word dat die Fritz versterkings by die see sal moet oordra, is daar rasionele graan in hierdie rigting.
  Alhoewel dit moeilik is om ons eie troepe te voorsien, veral omdat die fasciste se duikbootvloot totaal in die see oorheers. Ja, en nuwe kruisers van die Nazi's kom in werking. Dit blyk dat hulle selfs amper die voorheen oorstroomde slagskip Bismarck gebou het. Boonop behoort die nuwe skip die rekordgrootte en bewapening van die Yamato te klop.
  Alhoewel aan die ander kant, hoekom het Fritz slagskepe nodig? Om stof in die oë van die hele wêreld te gooi? Meer bekommerd oor die data oor nuwe soorte wapens wat in die Derde Ryk ontwikkel word. Veral oor missiele en straalvliegtuie, en dit is ernstig.
  Na 'n bietjie huiwering het Stalin die plan goedgekeur: om aan die einde van Desember 'n offensief op die Tikhvin-streek te begin, en vroeg in Januarie om die vyand naby Voronezh te voel.
  Oor die algemeen het dit logies gelyk ... Intussen het die amper vergete vier meisies hul heldhaftigheid aan die Oosfront voortgesit. Gerda en Charlotte en Christina en Magda von Singer - na 'n pouse wat veroorsaak is deur die feit dat hulle almal feitlik gelyktydig swanger geraak het; het toe geboorte gegee aan gesonde kinders, teruggekeer na die front.
  Die weer was koud, die skoonhede het net op die vyf-en-twintigste Desember aangekom. Dit sneeu en die wind waai krulle. En hulle het nie die warmste plek vir hulself gekies nie - reg naby Leningrad.
  Met hul aankoms het die bikini-geklede meisies deur die sneeudrifte gaan draf. Trouens, ware Ariërs moet wys dat hulle vir geen, selfs die ergste koue, bang is nie. Saam met hulle het "n ninja-seun wat uit Japan aangekom het, wat almal Karas genoem het, gevlug.
  Hierdie kind het bekend geword vir deelname aan spesiale operasies. Aangename Oosterse trekke, tesame met blonde hare wat van 'n onbekende pa geërf is, het die seuntjie baie aantreklik gemaak.
  Die meisies het selfs oë na hom gemaak in reaksie, hoewel Karas dalk nog nie 'n paartjie vir hulle is nie. Maar die verligting van die spiere, soos 'n draad, loop, dat selfs hierdie geharde en ervare tiere nie kan byhou nie.
  Die meisies het ná geboorte by die oefenbasis hul vorm heeltemal herwin, maar nie elke superman is gegee om so 'n ysige pas te weerstaan nie.
  Christina, wat, soos Magda, von Singer, daarin geslaag het om met die Russe te veg, het opgemerk:
  - Ryp en sneeu is hul vernaamste bondgenoot. En dus is niks cooler as die Britte nie!
  Magda het tereg opgemerk:
  - Ek sou dit nie sê nie. Die Russe is baie sterker en die eenhede trek amper nooit terug nie!
  Charlotte het 'n salto gemaak terwyl sy draf, giggel, opgemerk:
  - Maar dit is eerder hul swakheid as 'n pluspunt .... Ek verstaan nie sulke metodes van bevel en beheer van troepe soos die skep van spervuurafdelings en teregstellings van die bevelvoerders van terugtrekkende eenhede nie.
  Kaalvoet Gerda het self, wat omgedraai terwyl hy hardloop en strek, ingestem:
  - Natuurlik - jy sal nie goeie krygers onder die stok kry nie. - Hier is die blonde meisie egter gedwing om te erken en het haar hart gekners. - Maar die Russe veg goed as hulle reeds twee en "n half jaar uitgehou het. Ons wil graag hul lewenskragtigheid hê!
  Christina snork minagtend.
  - Praat jy met ons?
  Gerda giggel en merk op:
  Ons is die elite! Veral Marseille!
  Die beste aas van alle tye en volke, ten spyte van die kategoriese verbod van Hitler, wat wou hê dat hierdie simbool van onoorwinlikheid uitsluitlik op onderwyswerk moes fokus - hy was immers steeds 'n luitenant-generaal, het nietemin na die front uitgebreek.
  Of liewer, die Fuhrer het hom genadiglik toegelaat om terug te keer as die Duitsers iewers sleg gevoel het.
  Die Nazi's het natuurlik, net vir ingeval, die verdediging versterk en vir die winter voorberei, maar hulle het sterk getwyfel dat die Russe die hulpbronne sou hê vir grootskaalse offensiewe aksies.
  Intelligensie het egter gewerk. Dit wil sê, inligting oor die naderende offensief om Tikhvin te bevry, het nietemin uitgelek. Boonop het die Sowjet-troepe 'n kragtige artillerievoorbereiding begin, net betyds vir Kersfees.
  Die Katjoesha's is doodgeslaan, en selfs 'n paar van die eerste Andryusha-straallanseerders met hoë krag. En die gedreun was so dat die kaalvoet, halfgevriesde meisies dit gevang het.
  Gelukkig is hul gehoor uitstekend en hul oë vonkel van vonke.
  Terwyl hulle na mekaar gekyk het, het die meisies tot die gevolgtrekking gekom:
  - Wat nou sal ons veg, soos dit hoort!
  En die ninja-seun Karas het gesê:
  - My taak sal wees om Leningrad binne te gaan en daar te verken. Jy is te pragtig vir verkenners!
  Magda het haar wimpers traag gekantel en geantwoord:
  - En jy ook... En as die Russe vreemd lyk, jou aksent?
  Karas het logies opgemerk:
  - Wanneer jy Russies te korrek praat, verraai dit 'n vreemdeling in jou veel meer. Ek het in elk geval gehardloop, maar die teenstander op die flank versigtig verpletter ...
  Die meisies het na hul tenk gehaas. Hulle is immers toetstenkwaens. En hulle het vir hulself iets nuuts gekies. Meer presies, selfs twee beginner tenks op een slag, wat aan die voorkant getoets moet word.
  Naamlik "Weasels", motors met twee bemanningslede met 'n baie lae silhoeët. Die heel eerste modelle van tenks van 'n nuwe generasie, waar die Duitsers regtig ernstig betrokke was by die verdigting van die uitleg. En 'n paar interessante kennis in bestuur. Veral die elektriese transmissie en die ligging van die ratkas wat in die motor gemonteer is. En die tenkwaens self, 'n paartjie, het eintlik gelê. Terselfdertyd is die ratkas en enjin agter geplaas, en die meisies was gemaklik op hul maag geleë. En hulle bene het die ratte en knoppies agter vergruis, en hulle hande het inteendeel gemaklik beweeg wanneer hulle geskuif het. Die mees liggende sitplek word op bestelling gemaak en kopieer die vorm van hul liggame. Daar is regtig geen toring nie - dit blyk selfaangedrewe gewere te wees, en so laag dat die rollers buite geleë is.
  Natuurlik kan die kanon nie draai nie, maar dit kan 'n bietjie draai. Wel, die vegter self draai beroemd om sy as, en vergoed daardeur vir die gebrek aan 'n toring.
  Magda het aan die metgesel meisies verduidelik:
  - Daar, sonder 'n rewolwer, word tenks goedkoper en laer. Hier kan ons die hoogte aanpas, dit verlaag tot 1,2 meter en dit tot 1,5 verhoog ... Amper soos partisane kruip ons op die plastuna.
  Met 'n gewig van 12 ton, het die motor uitstekende frontale pantser van 82 millimeter teen 'n hellingshoek van 40 grade vanaf die horisontaal aan die bokant gehad. Die onderste een is baie klein. Die kante word erger beskerm teen 60 millimeter, maar die rollers self bedek steeds. Die 400 perdekrag-enjin bied uitstekende bestuursverrigting. Boonop maak die ligging van die rollers en die skorsing dit moontlik om nie net die silhoeët te verminder nie, maar bied ook uitstekende kruisdryf.
  Hou daarvan of nie, maar 'n swaarder menasie, begin met die Panther, baie meer lywig en lomp. En op die sneeudrifte en heeltemal doodskis.
  Gerda, wat saam met haar jarelange lewensmaat Charlotte gevestig het, en onwillekeurig voel sy ongemak in die beknopte, kompakte en langwerpige boks van die tenk. Alhoewel, natuurlik, moet ons hulde bring aan die feit dat die motor met die T-4-bewapening en die beste wapenrusting in die gewig van 12 ton pas. Die blondekop terminator het opgemerk:
  - Die gemaklikste tenks was "Tiger" en "Lion". In hierdie kar kan selfs ons meisies moeilik omdraai.
  Charlotte het geantwoord:
  - Maar beskerming ... Soos die nuutste "Panther", wat eers sedert November begin om die troepe met 'n 60-millimeter geval .... True, die voorkop is gesluit beter as ons s'n met 120-millimeter, maar jy moet nog steeds om dit te tref. In so 'n hoek soos ons s'n, sal 'n 85-millimeter kanon riekochet, selfs wanneer dit puntloos afvuur.
  Gerda krap haar voet agter haar oor, maar van hierdie beweging het haar toon tog op die skuins dak gerus en opgemerk:
  - Die Russe het ons gewaarsku dat tenks met "n kaliber van 122 millimeter kan verskyn. Intelligensie slaap nie!
  Charlotte het selfversekerd gesê, haar wange uitgeblaas en haar mond in woede gedraai:
  - Ons intelligensie, soos altyd, is bo. Net ons was in 'n beknopte boks toegesluit.
  Die nuwe enjin van 400 perdekrag, soos die instruksies gesê het, kan vir 'n kort tydjie met 'n water-metaal- of stikstofmengsel versterk word. In hierdie geval kan die tenk vir 'n paar minute teen 'n spoed van meer as 100 kilometer jaag.
  Die Sowjet-troepe het in 'n deurbraak gegaan, voor dit het hulle al die loopgrawe en bunkers van die Nazi's deurspek. Maar die Nazi's het die meeste van die troepe na die tweede en derde linies teruggetrek. Daarna het hulle die infanterie probeer ontmoet met artillerievuur en masjiengeweer geledere.
  Voor was natuurlik bewegende tenks. Aangesien die kragtiger T-34-85 nog nie massaproduksie betree het nie, het die kleiner en meer mobiele T-34-76 aangeval. Hulle het, ongeag verliese, op die slootlyn geklim en hul uitstekende bestuursverrigting in die sneeu gebruik.
  En hier is die Duitse motors wat probeer antwoord. Die T-4 is reeds uit produksie geneem, maar verskeie hiervan is nog in diens. Vreemd genoeg beweeg hulle beter in sneeudrifte as nuwer monsters. Dié moet nog begin word om die sneeu wat tussen die skaatsbane verstop het skoon te maak. Dit is selfs snaaks hoe die Fritz water in ketels kook, en dit dan op die spore gooi sodat hierdie vieslike kors afkom.
  Selfs die beste Duitse tenk "Lion" ly selfs met sulke rollers. Weliswaar, in die meeste wysigings het die Franse dit reeds in ag geneem, en die masjien self is in staat om 'n vier-en-dertig te klop ... Maar dit is slegs voorwaardelik gesproke so eenvoudig.
  Maar hier is 'n paar Duitse tenks wat nog geskuif is ... Maar die res, hoe om te sê ... In die top! True, van die "Lion" probeer koel tenkwaens die T-34-76 van 'n lang afstand tref. Daar moet kennis geneem word dat gegewe die broosheid van die wapenrusting van die Sowjet-ontwerpte gegote rewolwer, daar ongelukkig 'n kans is om te tref.
  Die gebrek aan legeringselemente is so akuut dat selfs die 50 mm-gewere van die Fritz gevaarlik is. Treffers van 'n klein 37 mm kanon veroorsaak egter ook ineenstortings en afwerping van pantser, of die romp met die rewolwer krake.
  Die relatiewe kwesbaarheid van die "vier-en-dertig" het daartoe gelei dat die idee om die "Panthers" weer met 'n kragtiger geweer toe te rus, tot beter tye uitgestel is. Of eerder, die ergste - as IP's in die reeks gaan. Maar tot dusver het die IS-1 nie 'n massareeks geword nie. Maar inligting is reeds na die IS-2-rekening uitgelek. Aangesien baie generaals reeds verstaan het dat die USSR amper gedoem was, en dit nie skandelik gevind het om hul vaderland vir geld te verraai nie. Die aantal spioene, insluitend die Algemene Staf, het dus aansienlik gegroei.
  Hier is 'n swaar modifikasie van die "Leeu" met 'n 128 mm kanon. Hy probeer die vier en dertig bereik met sy lang poot ... Maar probeer slaan.
  Die Sowjet-tenkwaens besluit egter om self die Fritz aan te val. Selfs as die vuurtempo van die Wehrmacht-gewere gegee word, is dit selfmoord.
  Hier het die "Leeu" dit reggekry om die toring af te skeur en vier vriende het soos duiwe weggevlieg na die volgende wêreld ... Maar ander tenks raak nog meer aktief op ... Hier het die vakmanne vererger om dieselenjins op een of ander manier 'n hupstoot te gee. hulle, weliswaar vir 'n kort tydjie, maar sonder enige mengsels, versnel die tenk tot 70 kilometer. Laat die motor daarna breek. Maar hier kom desperate ouens op die aanval, wat geen terugkeer het nie. Wel, wat? As dit onmoontlik is om anders te lewe, vergeet dan van oorlewing.
  En nou, soos 'n demoon uit die sneeuwêreld, ram 'n Sowjet-tenk, wat die duurste slagoffer vir homself gekies het, 'n swaar en dodelike "Leeu". Die Duitse motor het pas die hangar begin verlaat.
  Die slag is sterk, die snuit van die Sowjet-masjien is gebuig. "Leeu" is redelik laag en die rompe van beide masjiene is platgedruk. En dan ontplof die Duitse enjin voor. En die vuur begin, en die vlug van die Nazi's, deur die onderste luik.
  Nie alle, natuurlik, Sowjet-tenks was in staat om deur te breek tot ramafstand. Die gereedskap van die Fritz werk en slyp. Maar wie ook al slaag, hoe sal hy slaan!
  Gerda en Charlotte was 'n bietjie voor hul vriende en was binne die perke toe die Sowjet-motors reeds sigbaar was. Wel, jy kan skiet, maar dit is beter om nader te kom. Van vyf kilometer af is selfs die brose wapenrusting van 'n vier-en-dertig problematies om te neem.
  Vurige Charlotte het filosofies opgemerk:
  - Dit is altyd die geval. Kan nie op 'n afstand skiet nie!
  Gerda het geantwoord:
  - Jy kan as jy versigtig genoeg is!
  Maar tot dusver het die situasie hulle nie gedwing om van lang afstande af te vuur nie. En byna niemand sal hul witgeverfde tenk raaksien nie. En die kar loop so goed. Niemand sal die onderstel blameer nie.
  En ja, die rit is glad. Sowjet-voertuie is ook nie sleg nie, en hier het hulle reeds die eerste linie van Duitse verdediging gekap en breek deur die tweede. En die weer vlieg nie, 'n sneeustorm het opgekom, en talle Wehrmacht-vliegtuie is af.
  Met inagneming van die numeriese swakheid van die rooi lugvaart, en die akute tekort aan brandstof, kan daar geen beter weer wees nie.
  Laat die Fritz wegkruip. Reeds het sommige van hulle selfs wit lappe begin waai. Hitler sal kaput wees ...
  Gerda het van twee kilometer af geskiet. In beginsel is dit nog nie vir seker 'n nederlaag nie, maar siende hoeveel Duitsers die Russe daarin geslaag het om te lamlê, wat om dan te verwag. Boonop is vier-en-dertig selfs minder hardnekkig as aan die begin van die oorlog, en hulle het nog nie daarin geslaag om nuwe afsettings te ontwikkel nie. So...
  Die blondekop terminator was baie bekommerd toe sy die sneller van die geweer getrek het. Sy het reeds die gewoonte om lewendig te skiet verloor - behalwe vir die bestorming van Moermansk, hoewel sy tydens haar swangerskap, asook gedurende die eerste maande van haar bewind, op skietbane en oefenterreine bly oefen het. Maar blykbaar is dit makliker om in 'n bikini te baklei en kaalvoet, jy word een met die kar ... Die dop het die toring getref en skeefgetrek ... Nee, dit het nie vlam gevat nie, maar die vriend moes in elk geval stop. En nou nog 'n slagoffer...
  Charlotte fluister:
  - Wie is gewoond daaraan om vir die oorwinning te veg. Hy sal saam met ons graf toe gaan ... - Gerda het geskiet, en die rooikop kryger het reggemaak. - Of liewer, ons sal almal saam die vyande na die graf bring.
  Sneeuwitjie die Terminator onderbreek woedend:
  - Ja, daar is geen inspirasie nie, moenie die lied se aandag aflei nie!
  Charlotte het gepleit:
  - Sing dit self! Jy is so bekwaam!
  En Gerda het die vuur gelei en gesing;
  Die tuisland en die weermag is twee pilare,
  Waarop die planeet rus!
  Ons sal jou beskerm met ons borste,
  Jou leër word deur al die mense warm gemaak!
  
  Die wolke is koel, en die hitte het geskyn,
  Die masjiengeweer het die soldaat se skouer gevryf!
  Vir ewig tuisland is ons by jou,
  Kom ons grawe 'n graf vir die skurk!
  
  Ja, soms is die gesig van fortuin wreed,
  Die koeël streef daarna om ons hart te deurboor!
  Kleinheid het teruggetrek en die vegter het gesterf,
  Maak die deur van die Here oop vir die held!
  
  In die bodemlose lug het ons vrede,
  Die paradys, geseënde vegter skyn nie!
  Vrede in die vaderland dra ek saam,
  Ons kinders sal die vrug van oorwinning proe!
  Terwyl Gerda gesing het, het Gerda nog nege tenks geklop, wat haar telling aansienlik verbeter het.
  Toe sing Charlotte:
  wenke sterrehoogtes,
  Lok tot eindelose afstande!
  En ons mense van die denkwêreld,
  Droom van 'n vlieënde Icarus!
  
  My oë is gevestig op die lug
  Die sfeer is moeilik om aan te raak.
  Van die eerste skroewe van Archimedes -
  Het hulle lank en vervelig geskaaf!
  Toe kon die meisie dit nie weerstaan nie en het haarself begin mik en vuur ... Die Sowjet-tenkwaens het nie ag geslaan op die skote nie, hoewel Magda se selfaangedrewe geweer ook bygekom het. Tog, in 'n sneeustorm kan jy nie regtig sien waar, wat en hoe dit tref nie. Boonop het albei tenks gaan sit en het amper ononderskeibaar geword van die sneeudryf. Ja, en die nuwe geweer was meer onopvallend, en aan die einde was daar 'n knaldemper met 'n ligte uitlaat. Dit is die mees verraderlike motor wat deur die Fritz uitgewys is.
  Die kruiskarp, wat op daardie oomblik van sy kant af gesweef het, het opgewonde gesing:
  - As vroue baklei, is dit beter om nie te baklei nie!
  Dit het gelyk soos watter skade twee motors van slegs twaalf ton elk kan aanrig? In hierdie geval is rame egter alles. Die meisies het feitlik nie gemis nie, hoewel nie alle treffers dodelik geblyk het nie. Drie of vier skuins wapenrusting van vier-en-dertig het riekochet, ongeveer 'n dosyn landings het gelei tot skade aan verskillende grade van voertuie, maar van die kategorie van dié wat maklik is om in die veld reg te maak. Maar sowat vyftig arms van swak gehalte van Sowjet-voertuie is ernstig beskadig.
  Hier het die bevelvoerder se vier-en-dertig byvoorbeeld begin skeur toe die ammunisie ontplof het. Die toring is ver weggegooi, en die snuit het in 'n stuurwiel verander. Mense het ook gesterf.
  Die Sowjet-tenkwaens het laat besef dat hulle gesteek word en het probeer om die aanval teen te werk.
  Tiermeisies is baie oorvol, maar die ammunisievrag van 82 skulpe is redelik vergelykbaar met die Panther. Alhoewel die ammunisie op die neus rus en die meisies hul elmboë om hulle aftrek. Maar daar is nog iets om op te skiet, en as jy naderkom, is dit makliker om die Russe te tref.
  Gerda kruis haarself baie vinnig en stuur nog 'n tenk vir afval, fluister:
  - God vergewe my! Dit is dapper ouens, maar een van hul bevelvoerders is heeltemal mal!
  Charlotte het histeries fluisterend opgemerk:
  - As hulle aan boord van ons kom, dan is die einde!
  Inderdaad, die vier-en-dertig het aan die beweeg geskiet, gehul in rook, gebewe van die skudding. Natuurlik is hul trefslae skaars, die skote is onakkuraat, maar die tenk gons.
  Die voorkop is steeds perfek beskerm en die wapenrusting, wat mens ook al mag sê, is van hoë gehalte, gesement. En dit beteken dat die oppervlak van verhoogde hardheid 'n uitstekende terugslag gee, net soos 'n springhaas.
  Maar tog, dit is stom van binne, dit is dieselfde as om in 'n drom te klim en hulle sal dit met gewigtige knuppels klop.
  Die kajuit het weliswaar baie warm geraak van die trefslae, maar as jy in 'n bikini is, is dit selfs lekker nadat jy in die sneeudrifte geduik het. Maar dit is baie meer onaangenaam dat 'n Sowjet-dop die regter voorskoot van die baan tref. Dit is vir die bestuursverrigting van die motor, soos 'n koevoet onder die oog. Alhoewel, aangesien die rollers nie skaak is nie, maar 'n aparte wa, kan die tenk steeds beweeg. Draai om en vertrek. Dit moes vroeër gedoen gewees het. En so is die beskerming van die agterstewe swakker. En die hellingshoek is kleiner. As dit tref, kan dit deurbreek. Russiese gewere is nie so swak nie.
  Gerda het gefluister en weereens die gawe van die hel uit hul semi-outomatiese kanon losgelaat:
  - Maar Pasaran!
  Alhoewel hierdie woord, of eerder die leuse van die Spaanse kommuniste vir die Duitse tierkrygers, glad nie gepas lyk nie. Die Nazi's het immers aan die kant van Franco geveg. Alhoewel soldate soms gewillig ander mense se truuks aanneem.
  Toe Charlotte geskiet het, het Charlotte die Laska selfaangedrewe geweer 'n bietjie gedraai, en die breek van die regte roller met 'n projektiel het 'n probleem vir hulle in hierdie verband geskep.
  Sowjet-tenks het nie so vinnig deur die sneeudryf as langs die snelweg gejaag nie, maar steeds het hul vinnige spronge die sig belemmer en was vinnig.
  Hier word die skulpe eintlik op 'n punt-leë reeks gegooi.
  En Gerda vuur op topspoed, deurdrenk van sweet. skuins pantser
  bons op die voorkop, maar as hulle dit reguit aan die kante tref ...
  Charlotte het geskree:
  - En al val ek in die dieptes van die hel - ek sal nie terugkeer na die wieg nie!
  Die meisies skiet tot die einde, maar die doppe jaag van die kante af en steek die rollers deur. Die wapenrusting kraak en die motor vat aan die brand.
  Gerda besluit:
  - Ons ondermyn motors en vertrek!
  Charlotte roep met angs uit:
  - Wil jy ophou yster?
  Gerda sê beslis:
  - Daar is dinge wat belangriker is as metaal, byvoorbeeld rame!
  Charlotte ruk 'n klein filmkamera af en skree:
  - Maar ons wedervaringe sal vir ewig aangeteken word!
  Met haar kaal vingers het Gerda die hefboom gedraai wat die plofstof geaktiveer het wat die eksperimentele tenk na die basisse kon breek. Die tigressmeisie was baie jammer om so 'n kunswerk te vernietig, maar waarheen kan jy gaan as anders die Sowjetkrygers, wat nie moed ontsê kan word nie, unieke tegnologieë sal aangryp.
  Hulle het dus die Laska opgeblaas en in die sneeudryf geduik om hul unieke lewens te red.
  Magda von Singer en Christina wou ook nie terugtrek nie, en hul motor is deur akkurate doppe uitmekaar geskeur. So is die noodlot - die genadelose Pallas van enige oorlog. Wanneer jy moet terugtrek, jou hart verlaat. Maar die meisies het vaardig geveg en daarin geslaag om byna die hele ammunisievrag op te gebruik. Maar nou moes hulle soos slange in 'n sneeudryf ingrawe en daar probeer uitsit van die onverbiddelike Sowjet-gewere.
  Wanneer jy sweterig en in 'n bikini is, dan is dit nie die lekkerste idee om in die dieptes van die sneeu te klim nie. Maar hoe gereeld in ons wêreld doen jy wat jou behaag. In elk geval, byvoorbeeld, het die lig ernstig daarin geslaag om Christina se sole, goddelike bene te skroei, skiet tot die einde. Maar die meisie hieruit het nog kwaaier geword en geskree:
  - Eer en moed per gewig word nie verkoop nie!
  Magda, wat ook aan die brand gesteek is, selfs haar bruingebrande vel was bedek met blase, het uitgeroep:
  - Vuur is hitte, nie vuur nie!
  Sowjet-tenks het egter self die taak makliker gemaak. In woede het hulle die verlate "Weasels" sonder enige jammerte geskiet en baie dosyne skulpe in die gebreekte metaal gesit. Terselfdertyd het 'n deel van die tenkwaens uit die luike geleun en, soos 'n waterval van 'n waterval, die vlerke van die Duitse motors self en diegene wat onwelvoeglike taal bestuur het.
  Magda het 'n grimas gemaak terwyl sy opmerk:
  - Hulle, die Bolsjewiste, is natuurlik dapper, maar uiters ongekultiveerd!
  Christina, wat die sneeu in haar mond spoeg, het skielik harde geregtigheid getoon:
  - Dink jy ons krygers is beter?
  Magda het grappenderwys opgemerk:
  - Natuurlik is dit beter as ons wen. Die Kaukasus is reeds ons s'n, verder na Moskou is net 'n paar honderd kilometer ... - En die heuningblondine het streng haar lang slagtande ontbloot. - Of wil jy toesprake van hoogverraad dra?
  Christina, wat al genoeg van alles en almal gesien het, het net 'n fontein van sneeustof met haar voet opgelig en gegiggel en opgemerk:
  - Soms is stilte die verskriklikste soort verraad.
  Nag, sneeustorm en sneeustorms het die vier meisies "n goeie kans op oorlewing gegee.
  . HOOFSTUK #15
  Dit het boonop nie by die opponente opgekom om die sneeu te fynkam en kaalbeenduiwels in die sneeudryf te soek nie. So het die krygers, begrawe in die sneeu, gaan sit, en die Sowjet-tenks het aanbeweeg en 'n deurbraak ontwikkel. Alhoewel meer as honderd motors stukkend, krom, rondgelê het,
  as gevolg van die optrede van die tiermeisies.
  Oor die algemeen het die Sowjet-troepe in die eerste paar dae 'n mate van sukses behaal en daarin geslaag om die vyandelike formasies merkbaar binne te dring.
  Die Fritz het na Tikhvin self teruggetrek en probeer vastrapplek in die stad kry. Natuurlik is huise en woongebiede op sigself reeds redelik ernstige beskerming teen die oprukkende Sowjet-troepe.
  Die dapper vier van die tiermeisies het daarin geslaag om na Tikhvin terug te trek. Maar hulle moes masjiengewere opneem om die stad te verdedig. En vir tenkwaens is dit nie die lekkerste tydverdryf nie.
  Charlotte, wat teruggeskiet het van die oprukkende infanterie en nog 'n rooi soldaat na die ander wêreld gestuur het, het haarself uitgedruk:
  - Wel, is ons nie monsters nie... En ons wil ook 'n skat kry!
  Tikhvin het ernstige skade opgedoen tydens die inname van die stad deur die Duitsers.
  Nou het die Fritz op die versperrings opgesaal en verwag om 'n ondeurdringbare verdedigingslinie te bou.
  Gerda het met enkele skote losgebrand - dit was nodig om die patrone te red. Die Sowjet-troepe het te veel tenks verloor en daarom het die infanterie oorgegaan tot die aanval.
  Natuurlik was daar nie genoeg gepantserde personeeldraers van Sowjet-modelle nie. Daarom pêrel hulle die soldate vir slagting. En hulle is deur masjiengewere en masjiengewere ontmoet. Die vier het goed geskiet en behendig in die versperrings weggekruip.
  Gerda het nog 'n Sowjet-soldaat neergelê en gesing:
  - Ons moet 'n wapenprestasie bereik - anders sal ons geen sin kry om te lewe nie!
  Die geveg het deur die hele stad gewoed. En bomme het reeds van bo af gereën, veral omdat die weer merkbaar verbeter het, en die Fritz 'n voorsprong gekry het.
  Gerda, woedend, gooi haar dolk met haar grasieuse kaal vingers en skree:
  - Ons stryd sal oorwinnend wees, anders is dit onmoontlik!
  Charlotte, wat net so goed terugskiet, het bygevoeg:
  - Een oorwinning, maar 'n groot een!
  Gerda, wat verskeie vegters in 'n kort sarsie afgesny het, het bygevoeg:
  Maar nederlaag is nooit klein nie!
  Sowjet-selfaangedrewe gewere wat op Tikhvin afgevuur is, veld- en beleg-artillerie het 'n bietjie later opgetrek. Fritz het die verdediging en lugdruk versterk. Sowjet-troepe het nuwe vliegtuie opgetrek.
  Die voorkoms van die legendariese Marseille het die magsbalans dramaties verander.
  Die groot aas het die ME-309 gevlieg, 'n baie kragtige wapen in terme van bewapening. En letterlik almal in sy pad weggevee. Selfs in die Sowjet-weermag het hulle spesifiek gewaarsku dat so 'n monster in die lug verskyn.
  Marcel het homself geensins as 'n bose beskou nie, nog minder 'n wrede persoon. Hy het geglo dat hy net sy heilige plig teenoor die Moederland nakom deur teen die Rooi Leër te veg. Boonop was baie feite oor die gruweldade van die Nazi's nie aan hom bekend nie. Ja, en te veel is aan die oorlog toegeskryf.
  Maar hier is die eerste superass-geveg ná die terugkeer. Vlieg Sowjet-bomwerpers, aanvalsvliegtuie en vegters. Hulle wil duidelik 'n hewige stryd aan die grondeenhede van die Wehrmacht gee . Maar Marcel sien dit alles en maak op 'n afstand van vyf of ses kilometer los, en fluit selfs deur sy neus.
  Sowjetmotors en dapper aces het steeds nie die vyand regtig gesien nie, aangesien hul vliegtuie begin ontplof het en hul vlerke verkrummel het. Marseille het geskiet sonder om te mik, maar intuïtief. Dit het gelyk of hy vooraf geweet het waarheen elke vlieënier sou vlieg en sy gevleuelde monster sou rig. So het dit geblyk dat 'n jong man met 'n kindergesig die gevleuelde armada wegvee.
  Die nuwe jaar, hoewel ysig, was warm. Sowjet-troepe het desperaat en hardnekkig aangeval, probeer om Tikhvin te neem. Fritz het hulself hardnekkig verdedig en probeer om in die stad te bly, waar die slagaar gelê het, en het onneembare Leningrad gevoed. Boonop het dit gegaan oor die aansien van die Duitse troepe, wat dit moeilik en skaam vind om groot stede prys te gee.
  Soos die geluk dit wou hê, het die weer verbeter en talle vyandelike bomwerpers, veral die massiewe Yu-288, het die posisies van die Sowjet-troepe gesteek en kommunikasie gebombardeer.
  Die Sowjet-vliegtuie Yak-9 en Lagg-5 was baie minderwaardig aan die vyand in terme van bewapening en spoed. Veral die ME-309, soos 'n draak, het swakker Sowjet-voertuie uitgeslaan. Daarbenewens het die Duitsers die dubbelvleuelman-taktiek ontwikkel, wat dit moontlik gemaak het om hul numeriese voordeel doeltreffend te gebruik en sommige van die manoeuvreerbaarheidsprobleme van die hardnekkige, swaar gewapende, maar swaar Duitse voertuie van die nuutste Focke en ME verminder het. Daarbenewens het jet ME-262's op die fronte begin verskyn, hoewel hierdie masjien nog nie heeltemal tegnies betroubaar is nie, sowel as 'n ligter, meer manoeuvreerbare en goedkoper modifikasie van die HE-162. Laasgenoemde masjiene was makliker om te vervaardig en tegnies meer betroubaar as straal Messerschmites. Maar vir die bestuur daarvan was vlieëniers met taamlik hoë kwalifikasie nodig. Wat ietwat gedepresieer het, sulke positiewe eienskappe van hierdie ontwikkeling soos die lae gewig van die vliegtuig - slegs 1,6 ton in leë vorm, lae koste en vervaardigbaarheid van produksie en die beste manoeuvreerbaarheid in die wêreld.
  Maar daardie Duitse aces wat hierdie motor bemeester het, het sy lof toegeswaai. Veral suksesvol was Huffman, vlieënier nommer twee ná Marseille, wat buite bereik gebly het. Nadat hy die resultaat van 300 motors wat afgeval het oortref, het Huffman die hoë toekenning van die Ridderkruis van die Ysterkruis ontvang, met eikehoutblare, swaarde en diamante. Sy taktiek om tot 'n minimum te nader, en dan te slaan en terug te vlieg, is die gerieflikste op die HE-162. Huffman het dus bewys as 'n uitstaande meester van nougevegte. Alhoewel die resultaat van Marseille in 3117 - neergestorte vliegtuie steeds onbereikbaar is.
  Boonop het hierdie legendariese vlieënier op 2 Januarie 1944 in die lug verskyn, maar hy het Hitler oorreed en onthou dat die Duitse troepe sleg voel en die kragtiger Duitse toerusting duidelik in die sneeu verbygaan. Dit is dus nodig om lugtoevoer te verskaf aan die omsingelde Tikhvin, waar die Duitse troepe gevestig het en al die toenaderings na die stad bombardeer.
  Die tiermeisies het op die grond geskiet, en die superas het in die lug geskiet.
  Op die heel eerste dag het Marseille ses vlugte gemaak en meer as honderd Sowjetvliegtuie neergeskiet. Dit is waar, op 4 Januarie het die weer skerp versleg ... 'n Sneeustorm het gestyg, en Sowjet-troepe het die stad bestorm.
  Die manjifieke vier van die terminator-meisies het verkies om saam te baklei - skouer aan skouer. So uniek mooi en dodelik. Weens die koue is hulle gedwing om kamoefleer aan te trek en in wit te baklei.
  Die ninja-seun Karas het ook tot die redding gekom. 'n Vreeslose terminator-kind, hy was nie bang vir die koue nie en het alleen in 'n kortbroek baklei. Sy enigste bron van warmte was kamoefleerroom, wat sy sjokolade- sonverbrande vel wit gemaak het onder die sneeu wat aanhou val het en al die strate bedek het. Boonop het hy baie dun metaalskywe en 'n katana-swaard in 'n geveg gebruik. Maar hy het natuurlik perfek geskiet, en van gevange wapens. Die meisies het egter ook nie gemis om outomatiese gewere te gebruik nie.
  Sulke wapens is meer akkuraat as masjiengewere, en bowenal, meer betroubaar. Die MN-44-aanvalsgewere het egter in die reël nie die Duitsers in die steek gelaat nie. Teen die derde winter was die goed-geoliede Duitse oorlogsmasjien gereed. In die besonder, selfs in 'n sneeustorm, het Focke-Wulf en ME, met behulp van verwarming, daarin geslaag om pynlike, hoewel beperkte, inspuitings op Sowjet-troepe toe te dien.
  Gerda skiet terloops en probeer om nie in die rigting te kyk waar die Sowjet-soldate geval het nie. Baie van die vegters was baie jonk, sewentien of sestien jaar oud. Die infanterie is deur grondverskuiwings gewerf, wat al die hulpbronne opgehark het. Inderdaad, baie het verlore gegaan.
  Maar onder die Fritz is vol buitelanders. Veral Swede, waarin die Nazi's die onlangse verkiesings gewen het, en hierdie marionetgebied is onder die beheer van die Derde Ryk. Wel, reeds twee afdelings en vier brigades van Swede het as vrywilligers opgedaag. In die land self is daar saamtrekke en massa-optogte wat oorlog eis. En hulle dra portrette van Hitler en Karl die twaalfde.
  Swede se toetrede tot 'n direkte oorlog is dus 'n kwessie van tyd. Spanje en Portugal is reeds in oorlog, maar hulle stuur troepe verder suid. En nou in die winter probeer hulle oor die algemeen om iewers anderkant die Kaukasusreeks te klim. Die Brasiliaanse korps is glo gereed om 'n sprong te maak na Sentraal-Asië, waar die Basmachi-beweging reeds met hernieude krag opvlam.
  Maar dit is alles besonderhede, Vlasov-afdelings veg ook in Tikhvin. Hierdie ouens veg boosheid, en besef dat verskriklike marteling en 'n onvermydelike lus op hulle wag in gevangenskap. En wat van die Duitsers? Geen suiker egter nie! Hulle sal ook swaar kry, baie sal in Siberië sterf, maar steeds sal hulle nie onoordeelkundig opgehang word nie.
  Gerda, nadat sy die knipsel verander het en die soldate geklee in grys oorjasse afgemaai het - die Russe het nie genoeg kamoefleerrokke vir almal nie, het haar voorgestel wat op hulle kan wag in geval van vang ... En sy glimlag vir die moontlike seksuele, koel avontuur . Dit is waar, dan sal dit in Siberië erger wees. Hoe hierdie ryp word - vlamwerper-hitte is selfs beter. Hier in die woestyn het hulle vinnig gewoond geraak aan die warm sand en kaalvoet gehardloop, maar dit het nie so uitgewerk nie. Na 'n paar uur in 'n bikini in die koue het dit begin bewe en dit was nodig om in die bad op te warm. Daar het hul jong manne van die elite SS-bataljon die liggame warm gemaak met houe van 'n sparbesem. Wel, en nie net natuurlik met 'n besem nie - daar is uitgesoekte aantreklike Ariese ouens, wat jy nodig het!
  Hulle het hul vorige skaamheid heeltemal verloor, of dalk, inteendeel, het hulle die losheid van 'n vroulike macho verkry. Maar nou moet hulle 'n bietjie terugtrek - die Sowjet-infanteriste, wat die naderings met lyke gevul het, het te gevaarlik naby gekom en begin granate gooi.
  Dit was nodig om die afstand te breek om nie onder die fragmentasiehael te val nie.
  Magda, het 'n klein snytjie deur 'n skrapnel gekry en in reaksie hierop agt koeëls binne drie sekondes afgevuur. Die Sowjet-soldate het amper sonder om te breek gevlug, net effens gehurk en die clip het sy slagoffers gevind. Ontslaan agt patrone en Christina. Aggressiewe rooiharige sy-duiwel het uitgedruk:
  - Tot die waansin van die dapperes, sing ons 'n lied!
  Maar die Sowjet-soldate het blykbaar besluit om te bewys dat dit die wysheid van die lewe is. Die Duitse aanvalsmasjiengeweer slaan met alle mag, en dit lyk of sy skote geïgnoreer word. Alhoewel die soldate val, gaan die wat oorleef het voort om te hardloop en gooi selfs granate amper reguit, hoewel dit vroeër gedoen kan word.
  Die kruis gooi baie behendig skywe, sny twee of drie soldate met een af. Dan val hy aan met sy swaard, wat masjiengewere en gewere sny - so maklik soos vuurhoutjies!
  Die ninja-seun is nog redelik klein, hy lyk of hy elf of twaalf jaar oud is, maar hy is so vinnig... Hulle het nie tyd om hom te slaan of homself te verdedig nie. Die kind is van geboorte af grootgemaak en opgelei, swaarde na die baba gegooi, gedwing om te ontrafel en linte te knip, in 'n ysgat gedoop en spesiaal opgeleide katte gesit. Wel, en nog baie meer, om 'n geneties begaafde seun in 'n regte doodsmasjien te verander. Sy ma is 'n vyf-en-twintigste generasie ninja, sy pa is 'n magtige Siberiese towenaar, en 'n ideologiese vyand van die Sowjet, "Sowjet" owerhede. Uitstekende genetika en opleiding met magie - het die seun die beste onder die ninjas gemaak. En natuurlik het keiser Hirohito, om vir die Duitsers te wys dat hulle nie die coolste supermanne is nie, maar dat daar harde ouens in Japan is, die seun na die Duits-Sowjet-front gestuur.
  En Karas (karpvis simboliseer die trots en lewenskragtigheid van die samoerai!) was 'n waardige vegter.
  Byvoorbeeld, met sy kaal vingers, effens rooi van baie ure se koue, gooi hy 'n staalskyf dunner as 'n haar. En in die hande van twee swaarde tegelyk, sodat dit makliker sou wees om dik lyne van vyande te sny. Hoe verskriklik is hierdie terminator-kind dat Sowjet-soldate vir die eerste keer weerloos was onder die houe van swaarde en skyflanserings, teruggeleun het en werklike vrees ervaar het.
  Die meisies, nadat hulle clips verander het, het selfs vinniger begin straal, of liewer, nêrens nie.
  Die lyke van voetsoldate is in hope opgestapel. Hulle het byna dadelik in die koue gevries, en nog soldate het hulle opgeklim. Só het hulle geklim en met verliese gereken. Maar die ninja het die geveg toegetree en weer, asof golwe van vrees uitgestraal is.
  "n Desperate aanval het amper "n hele dag lank gewoed. Ten koste van die grootste verliese het Sowjet-troepe 'n paar kwartiere beset en die Duitsers op 'n aantal linies gedruk. Maar die swak ondersteuning van artillerie - die Duitse lugvaart het die spoorweë in die verlede gebombardeer, die toevoer en baie ongevalle onder die oprukkende eenhede ontneem, gedwing om die beweging van die infanterie tydelik op te skort.
  Ten spyte van die risiko van sulke taktiek, is tenks in die geveg gegooi. Dit was nodig om die vyand naby Tikhvin te breek totdat die Fritz, met hul voordeel in tegnologie, die stad ontblokkeer.
  En in hierdie aanranding is 'n taamlik riskante besluit geneem - om die IS-2-tenk te gebruik. "n Voertuig wat spesiaal ontwerp is as "n deurbraaktenk. Aangesien 'n kragtige geweer weens sy lae vuurtempo en relatief swak vuurakkuraatheid swak geskik is om ander mense se tenks te bestry, kan dit egter ongepantserde teikens suksesvol vernietig.
  Dus, al is tenks in stedelike toestande selfmoordbomaanvallers, moet jy deur posisies breek, selfs met jou voorkop.
  Vier-en-dertig sal eerste skuif. Relatief ligte en nie groot motors het oor 'n nou baan gejaag ... Granate en molotof-skemerkelkies het van die dakke af op hulle gereën. Toe ontplof vermomde tenks petrol en napalm. Maar swaar verliese het die tenkwaens van die USSR nie gestop nie. Hulle, wat honderde motors verloor het, het by die middestad ingebreek, en daar het hulle 'n hardnekkige uitruil van houe aangegaan. Selfs die effektiewe faustpatrons wat die swak sywapens van die vier-en-dertig verpletter het, het die Sowjet-soldaat nie bang gemaak nie.
  Drie tenk-leërs is gelyktydig in die geveg gegooi. Stalin het selfs besluit om 'n tweede aanval in die rigting van Voronezh te weier, ter wille van 'n beslissende oorwinning oor Tikhvin en die redding van die "Wieg van die Revolusie". Selfs al word brandstof teen 'n streng limiet uitgereik, gaan Kaukasiese olie vir 'n paar uur per dag ry, en die ontwikkeling van nuwe velde neem tyd en geld, die menslike hulpbronne waaraan die Sowjet-ryk erg ontbreek as gevolg van die oorlog op twee fronte.
  Maar Tikhvin is die slagaar van Leningrad en die lewenspad, en bowenal, dit is 'n simbool van die feit dat Sowjet-troepe talle en goedgewapende fasciste kan en kan verslaan. So ons sal nie die prys staan nie ...
  Die IS-2-tenk lyk indrukwekkend - dit lyk ook soos 'n vier-en-dertig, net die rewolwer word nog meer vorentoe geskuif. Natuurlik is die loop self dik en lank, nie te vergelyk met die T-34-76 nie, wat steeds die slagveld oorheers. Vir die hele Januarie sal die titaniese pogings van die T-34-85 nie meer as honderd oplewer nie.
  Die waarheid is opvallend is die kwesbaarheid van die voorkop van die toring - plat en nie te dik gepantser nie.
  Die kruisman, wat klein maar baie kragtige plofbare granate na die tenks gegooi het, het na die meisies gehardloop en voorgestel:
  - Kom ons gryp die IS-2 en ry dit?
  Magda het die idee ondersteun:
  - Natuurlik, kom ons ry! Ons het die kajuit gemis.
  Gerda het die seun gewaarsku:
  - Hierdie tenk het vier masjiengewere!
  Karas knipoog vir die meisies en merk:
  - So dit is goed. Binnekort sal die infanterie weer aanval, en jy sal dit afmaai!
  Magda het die ninja-seun gestamp.
  - Maak gou terminator!
  Pienk hakke het soos muskietvlerke geflits, die karatekind het vinniger as die Olimpiese naelloopkampioen gehardloop. Om mee te begin het hy 'n klein knopie met 'n bondel rook in die formidabele IS gegooi. "n Reaksie het uitgebreek, dik rook het uitgestort. Terselfdertyd het swart strale in verskillende rigtings versprei, wat die masjiengewere verblind het.
  Nadat hy verskeie infanteriste afgemaai het, het Karas gevlieg soos 'n keisteen wat van 'n ballista losgelaat is en op die toring geklim. Met 'n spesiale haak het hy die luik afgepluk en die swaar deksel teruggegooi. Verder is alles eenvoudig - 'n paar swaaie met twee swaarde en vyf lede van die bemanning van 'n swaar tenk het in hul koppe geskei. In die nasleep van hom het die meisies ook ingespring, wat, nadat hulle hul pelskamoeflage afgegooi het, weer in 'n bikini beland het. Wat is warm in die tenk terwyl jy bestuur. "n Dieselenjin van 520 perdekrag warm metaal goed op. Ja, kaal meisiesole voel die motor self baie beter as deur spesiale winterstewels met geribbelde sintetiese rubbersole. Die Duitse kwartiermeesterdiens het die ervaring van harde winters in ag geneem, en 'n nuwe ammunisie geskep waarin die bene in die koue nie so koud is nie. En dis regtig jammer, die Fritz het viltstewels by die plaaslike bevolking geneem en dit oor hulself getrek. Of toegedraai in bont serpe.
  Karas het Magda totsiens op die lippe gesoen en gesê:
  - Wel, die tenk is vir jou! Ek sal veg waar ek weet hoe om beter dood te maak.
  Gerda soen die seun bewonderend op die gladde, elastiese hakskeen en sê:
  - Jy is 'n wonderwerk!
  Christina het bygevoeg:
  - Die standaard van die Ariër!
  - Ek weet! - Sê die tomboy en spring met een sprong van die halfoop luik in die koue uit ... Toe val die deksel met 'n brul ... En die meisies kry die geleentheid om op die vyand se wapens te veg. En die geweer is regtig kragtig. Net die Lev-3 wat onlangs verskyn het, of soos dit ook die "Koninklike Leeu" met 'n 128 mm-kanon genoem is, is sterker. Maar hierdie tenk is steeds aan die voorkant in enkelkopieë. Hy is tydens die 8 November-viering aan die duiwelbesete Fuhrer gewys. Natuurlik terwyl hy nog nie in die reeks is nie. Terloops, die IS-2 gaan verby, sy eerste aanloop.
  Tot dusver het selfs die Sowjet-tenkwaens nog nie 'n enkele skoot afgevuur nie, en het blykbaar hul teiken vir seker uit die geweer gekies.
  Christina het sarkasties opgemerk en die meganisme gedraai:
  - O, rommel ... Hier is geen outomatisering nie en alles moet met die hand gedoen word ...
  Gerda, wat die hond geëet het terwyl hy wys, het opgemerk:
  - En die sig is gallim en sigbaarheid is onbelangrik. Hulle is nie baie goed om te mik nie.
  Magda, wat met haar kaalvoet aan die transmissie geraak het en die boks omdraai, het opgemerk:
  - En tog, in vergelyking met die vier-en-dertig, is daar 'n mate van vordering. Veral die oorskakeling van ratte is makliker. Die kajuit is beknop, maar min of meer kan jy beweeg. Ammunisie is regtig klein. Agt-en-twintig rondtes...
  Gerda het logies opgemerk:
  - Dit is dalk genoeg om op 'n beperkte aantal bunkers te skiet, maar dit is duidelik nie genoeg vir 'n volwaardige tenkgeveg nie.
  Charlotte het iets goeds in die tenk gevind:
  - Maar die masjiengeweerbewapening is bo! Vier masjiengewere kan goeie beskerming bied. En toe kyk ek na hierdie "muis" - daar is net twee "spoeg" in vir so 'n kar ...
  Christina, wat die enjin versnel, het bevestig:
  - Dis dit! Is hierdie bewapening vir so 'n swaar tenk van honderd en tagtig ton?
  Magda, soos 'n panter wat 'n buffel doodgemaak het, het gegrom:
  - Hoenders lag!
  Die dieselenjin versnel die tenk hard. Daar kan gesien word dat die IS-2 steeds langs die snelweg ry, maar wanneer dit van die pad af is, sal sy swaartepunt vorentoe geskuif word, 'n effek hê. Maar niks, solank jy kan ontspan en 'n waardige doel vir jouself kies ...
  Magda het die rewolwer van die tenk oopgemaak sodat sy beter kon sien.
  En hier is nog 'n IS-2, dit is 'n goeie idee om sulke tenks meer massief te gebruik. Agter hom is nog drie IS'e, maar een met 'n ligter 85 mm-kanon. Terloops, die gevaarlikste, so in staat om die motor reg van voor te vat en vinniger te slaan ...
  Magda het besluit om van 'n afstand van twee kilometer af te skiet. Sy beveel in 'n geringe toon:
  - Skiet presies op die voorkop van die toring ... En ... Jy verstaan!
  Die kar het gestop, so daar was geen gladheid nie, en Gerda, wat kla oor die swak gehalte van die optika, wat waarskynlik deur onopgeleide tieners gepoleer is, het die loop gewys. Die meisies het gehelp om 'n dop te laai wat anderhalf pond weeg. Die blonde vegter het haar wang teen die broek gesit en probeer om iemand anders se kar te voel. Sy het immers nog nooit voorheen uit hierdie kanon, model 1931, geskiet nie. Kragtig, maar verouderd, met 'n puntige, riekos-sensitiewe projektiel. Oor die algemeen was die geweer natuurlik nie vir tenks beplan nie. Maar blykbaar het die anti-tenk-modifikasie van die 107 mm-geweer, wat in 1940 ontwikkel is, te onbetroubaar geblyk te wees en moes laat vaar word. En hier is dit nodig in toestande van swak sig vanaf 'n afstand van 2000 meter om die teiken te tref. Ja, en dit sal moeilik wees vir die vyand om te antwoord en te slaan, maar ...
  Gerda het die broek van die geweer gesoen, vinnig uit die luik gekyk, 'n handvol sneeu met haar tong opgetel, dit gesluk, haar kaal hakke op die hefbome laat rus en ... geskiet!
  Dit het weggegee, sodat dit sy polse en kuite gesteek het en na rook geruik het.
  Die hede het in 'n lang boog gevlieg en ... Die IS-2, wat vooruit geloop het, het gestop, begin rook, en toe begin die ammunisievrag bars ...
  Magda het gelukkig geantwoord:
  - Dit is wat ons vir hulle gegee het! - En logies, nogal onlogies verwarrende konsepte, het sy bygevoeg. - Dit is nie 'n man wat 'n wapen verf nie, maar 'n man se wapen!
  Gerda grom:
  - Herlaai!
  En die meisies het gespanne... Natuurlik is dit nie die "Tiger" hier nie, hulle moet sweet, maar dit is lekkerder op hierdie manier, veral omdat die staande tenk vinnig afkoel. Yster is 'n goeie geleier.
  Die tweede keer het Gerda vinniger en meer selfversekerd geskiet. Die IS'e het aanhou beweeg, en blykbaar het hulle nog nie uitgepluis waar die gewere afvuur nie. Ja, en stop is nie in die Russiese gebruik nie. Aangesien daar 'n bevel is ... En die tweede dop slaan reeds die teiken met selfvertroue ...
  Gerda lek haar lippe af en beveel:
  En die derde een hier...
  Met 'n groot vertraging het die vierde IS-1 op beweging losgebrand ... En vreemd genoeg het dit getref, hoewel dit van so 'n afstand van 'n bewegende motor af amper onmoontlik is, maar skote bepaal alles! Die afstand vir die 85 mm-geweer is egter te groot, verby die penetrasiegrens. Maar daar was 'n groot gedreun in die toring en die frontale pantser het ingeval. Gerda het in reaksie die vierde "briewepakkie" van anderhalf pond gestuur ... Die IS-1-tenk se voorkop het gesplete en oranje tonge het hoog die lug ingesweef.
  Die meisies baklei pragtig... Daardie dag was hulle gelukkig. Maar die vermoëns van die Sowjet-leër is nie in ooreenstemming nie.
  Ten spyte van al die pogings van die Fritz, op 13 Januarie, ten koste van die grootste pogings van kolossale verliese, is Tikhvin geneem ... Afsonderlike Duitse eenhede het probeer om uit die omsingeling te breek, 'n gang is na hulle geslaan - ses Duitse afdelings dadelik met geselekteerde Lev-tenks, probeer om die heldhaftige verdediging te red.
  Die seunsninja en die vier meisies het hul weg in 'n aparte afsondering in die styl van die drie musketiers gemaak. Naamlik waar dit nie moontlik was om rustig rond te kom met 'n bakleiery en oor die lyke nie. Natuurlik moes die IS-2 laat vaar word, maar langs die pad het hulle ook onverwags op 'n seldsame T-34-85 tenk afgekom, 'n voertuig wat die verouderde en onvoldoende kragtige T-34-76-gewere wat penetrasie betref .
  Die masjien het 'n soortgelyke romp en onderstel gehad, maar 'n groter rewolwer met 'n langloop en dik geweer. Die geweer was effens minderwaardig in penetrasiekrag teenoor die Panther, beide as gevolg van die laer snuitsnelheid en die kwaliteit van die ammunisie. Maar steeds het die verskil nie oorweldigend gelyk as 76 - grafiekpapier nie.
  Vir 'n gewone "Tiger" is dit reeds gevaarlik, vir 'n "Leeu" is dit nog nie - so 100 - millimeter kantel. Alhoewel daar onder 'n sekere hoek 'n kans was. Of in die onderste deel van die romp, maar ook ruspewagte.
  Die tenk is aan boord gegaan en van die bemanning skoongemaak. Natuurlik was daar bloed binne gespat. Die masjien self is splinternuut, maar die ammunisievrag is taamlik beskeie - slegs 35 doppe. Die kajuit is nie te ruim nie, maar beter as die ou vier-en-dertig.
  Gerda het opgemerk:
  - En hier is die bevelvoerder se toring. Dit beteken ons het 'n sterk mededinger. Nou sal die Russe nie so blind wees nie.
  Magda glimlag boos en merk op:
  - En die Russe het reeds goed geskiet, al was dit met swakker sigbaarheid. Boonop het die toring groter geword en makliker geraak!
  Gerda het hardop gelag hieroor.
  - Wel ja! Dit is die grootste probleem vir ons tenkwaens en waarskynlik die kroonwaardigheid van hierdie tenk! Probeer dit, slaan dit!
  Charlotte het gesing:
  - Een, twee, vyf! "Tiger" het uitgekom om te skiet!
  Christina het opgetel:
  - Om T-4 te ontmoet, is die bene wyer as die arms!
  En so het hulle afgestorm op 'n tenk wat makliker beweeg het as die IS ... Gerda het onthou hoe hulle die Sowjet-infanterie met vier masjiengewere getref het. Hulle het ordentlik gemaai, en die Russe het nie eers besef waar so 'n aanval op hulle geval het nie. Maar aan die ander kant, nadat hulle weggespring het, het hulle oorgegaan tot die aanval en granate gegooi ... 'n Paar stukke het, ten spyte van 'n ordentlike afstand, opgevlieg en ontplof op die toring. Natuurlik, vir pantser van 100 en 90 millimeter IS, is dit soos 'n korrel vir 'n olifant, maar dit gons onaangenaam. Ja, en ruspes kan gesny word.
  So, ek moes die enjin aanskakel en terugtrek. En toe raak die ammunisie op. Hulle het meer as honderd rooi soldate afgemaai.
  Gerda is getref deur sulke minagting vir die dood onder die Sowjet-volk. Die Arabiere, met hul beloftes van harems en pêrelpaleise, het nie sulke toewyding gehad nie. Maar dit is ateïste - mense wat nie glo in die hiernamaals en sprokies oor die tuine van Eden nie. En wat motiveer hulle om so hardnekkig te veg wanneer die uitkoms van die oorlog reeds "n uitgemaakte saak is en dit niks anders is as die woede van die gedoemdes nie?
  Dit is ongelooflik moeilik om te verstaan en te begryp.
  Alhoewel daar natuurlik baie onder die Russiese verraaiers is. "Bevrydingsleër" Vlasov vir ses maande van bestaan gevorm ses afdelings en nege afsonderlike brigades. Alhoewel dit natuurlik duidelik is dat dit makliker is om 'n Wehrmacht-soldaat te wees as om vyftien of sestien uur by die masjien te werk vir veel erger soldeerwerk, maar tog ... Om een of ander rede is Duitse afdelings van voormalige krygsgevangenes nie sigbaar op die fronte...
  Alhoewel daar terloops min Duitsers in ballingskap is, maar Sowjets ... Dit lyk al meer as ses en 'n half miljoen. Miskien nie so baie Vlasoviete nie, hoewel baie gevangenes versprei het na nasionale afdelings en legioene wat deur die SS beheer word. Daarbenewens is 'n deel van die Russe na die vorming van edeles en monargiste gestuur.
  Maar in elk geval, hulle het daarin geslaag om Tikhvin op hierdie manier te neem, ten spyte van die verbetering in die weer en massiewe bombardemente. Al het hulle 'n stewige prys betaal.
  Gerda het die bevel ontvang en op die aansteker vier-en-dertig geskiet. Die vuurtempo van die geweer is hoër, sodat jy meer selfvertroue kan voel. Een keer, dan die tweede, en uiteindelik die derde tenk na die stortingsterrein ...
  Jy moet dus meer versigtig wees. Andersins sal hulle hier by die kar geslaan word, net die frontale pantser van die toring het sterker en dikker geword, en dus is dit amper dieselfde formaat. Die liggaam is veral kwesbaar. En onder die Russiese tenkwaens is daar vakmanne. Vir so 'n seldsame tenk soos die IS-2 of IS-1 sal 'n swakkeling egter nie gevange geneem word nie. En vier-en-dertig van die gewone formaat kan met eenvoudige vegters wees. Deur die spleet van die bevelvoerder se toring lyk hulle soos die snuit van perde, met 'n snuit. Dit is selfs op een of ander manier ongerieflik om 'n gerigte skoot op sulke skoonhede te maak.
  Crucian hierdie keer in die toring saam met die meisies, het hy uitgeklim om as hul gids te dien en kan nie die meisies in die ketel los nie. Magda het weliswaar logies opgemerk:
  - Ons kan in elk geval vertrek, sonder om te skiet en sonder om uit te lok ...
  Crucian het sy snuit kinderlik gedraai en tjank verklaar:
  - Nee - nie skiet nie, dit sal nie interessant wees nie!
  Magda het die meisies nietemin gewaarsku:
  - Maak vuur om slegs dood te maak as daar nie meer as drie of vier motors is nie. Ons moet hierdie nuwe tenk ongeskonde terugbring na ons eenhede.
  Gerda het ingestem.
  - Tot dusver is hierdie nuwigheid nie onder die trofeë nie, wat beteken dat dit steeds vir ons nuttig sal wees.
  Die tiermeisies het hul jag met matige entoesiasme voortgesit. Hulle het nie te goed gevaar nie, maar hulle het nog sewe tenks en vyf vragmotors by hul bates gevoeg. Eenkeer moes ek buite die kar baklei om brandstof te gryp vir brandstof.
  Kortom, vier ondeunde poetsers het uit die ketel geklim, en amper gesterf van die vuur van hul artillerie. Net betyds gered om die vlag met 'n swastika-spinnekop te hys.
  Nou steek hulle die loopgraaf oor en selfs daar is 'n paar ruikers met papierblomme wat aan die heldinkrygers oorhandig word.
  Oleg Rybachenko, wat moeg was om hierdie spottende fliek te kyk, het geskree:
  Hoekom wys jy vir my al die verdomde tewe! Hoeveel kan jy kyk na die moord op Russiese mense!
  . HOOFSTUK #16
  Die oorlog is wat Jane en haar span 'n kans gegee het om hulself in die lewe te vind. Daarom het die meisies gewillig deelgeneem aan die veldtog na die ooste. En hoekom nie? Dis geld en roem.
  Die Sowjet-tenk-arsenaal het nie veel verander nie. Die hooftenk is steeds T-34-85. Onderstel en romppantser het van die veertigste jaar gebly. Dieselfde vyfhonderd perdekrag dieselenjin, dieselfde 45 millimeter skuins frontale pantser. Swakker beskerming van die kante van die romp, kwesbaar vir Duitse faustpatrone.
  Slegs 'n groter rewolwer is geïnstalleer, met 90 mm frontale pantser en 'n 85 mm geweer. Die tenk is natuurlik verouderd, en glad nie gevaarlik vir die Duitsers nie!
  Die meisies bestuur 'n Goering-5-motor, in 'n latere wysiging. Die sypantser is verhoog tot 178 millimeter, en die frontale pantser tot 250 is gekantel. Die tenk self is toegerus met 'n gasturbine-enjin en versnel die Britte tot 60 kilometer per uur.
  Jane het die skieter Gringeta gevra:
  - Kan jy goed sien?
  Die boerevegter het vol vertroue geantwoord:
  - Sigbaarheid hier is uitstekend! Ek sien alles!
  Malanya het gegiggel en geblaf:
  - Ons sal die Russe verpletter!
  Matilda het met selfvertroue bevestig:
  - Ja ons sal!
  "Goering" -5 draaie, die geweer spoeg 'n projektiel uit. Van die Sowjet breek vier en dertig die toring. Die meisies gil van lekkerte. Hulle dink regtig dit is alles wonderlik. En dat Sowjet-tenkwaens sterf, behaag selfs.
  Jane het in 'n soet stem getjirp:
  - Ons sal almal in die as uitvee ... En Moskou sal onder ons wees!
  Nadat hy egter op mynvelde afgekom het, moes die Duitse tenk stop. Die Russe was baie styf verskans. En baie anti-tenk krimpvarkies. Artillerie voer aktiewe beskutting uit.
  Gringeta, vererg, sê:
  - Dis hoe dit blyk ... Ons het op 'n harde blok afgekom!
  Jane antwoord met pronkerige selfvertroue:
  - Nee, dit gebeur eers die oggend ... Kom ons breek deur die opera!
  Die Duitse oorlogsmasjien het ietwat vasgeval. Straalaanvalvliegtuie het in die lug verskyn, en teletenks is gebruik. Hulle het blykbaar probeer om mynvelde te vernietig.
  Beheerde motors met plofstof per radio. Mobiele gaslanseerders is ook gebruik. Hulle het letterlik die posisies van die Rooi Leër met vuur en vlam gebombardeer.
  Gringeta het met misnoeë opgemerk:
  - In die oorlog is daar meer en meer vuilheid, en minder en minder dapperheid!
  Jane was gedwing om hiermee saam te stem:
  - Selyavi! Ai, ons verloor op een of ander manier!
  Gringeta het die bevelvoerder gekorrigeer:
  - Eerder nie ons nie, maar ons teenstanders! Niks nou nie, kom ons kom uit die doodloopstraat, en daar sal 'n bakleiery wees ...
  Die Duitse tenk het geskiet, hoewel niks werklik gesien kon word nie. Jane vryf haar kaal voete saam en sing:
  - Ons dink nie sleg nie - ons sal verseker verlore wees! Daar is 'n uitweg uit die labirint, uit enige impasse!
  Gringeta tjirp met 'n glimlag:
  - Wie is vrolik, lag hy ...
  Wie wil - hy sal bereik ...
  Wie soek sal altyd vind!
  Malanya, melodieus en sprankelend met haar tande, het bygevoeg:
  - Wie gewoond is om te veg vir die oorwinning, laat hom saam met ons sing!
  Die kanonade het etlike ure geduur, en toe het die Duitse tenks nietemin aanbeweeg. Hulle is ontmoet deur Sowjet-artillerie en anti-tenkgewere van verskillende kalibers. Daar is egter gevoel dat die deurdringende krag duidelik nie genoeg is nie. Die Duitsers het gevorder... Eers toe die 203-millimeter kanonne begin skiet, het die eerste verwoeste voertuie van die Nazi's verskyn.
  Jane het onseker gefluister:
  - Here... Mag hierdie beker by my verbygaan!
  Gringeta het met selfvertroue gesê:
  - Twee sterftes kan nie gebeur nie, een kan nie vermy word nie! So ons sal, indien enigiets, in die volgende wêreld leef!
  Malania het fluisterend gevra:
  Hoe is daardie lig?
  Gringeta het nie te selfversekerd gepraat nie:
  - Ek dink dit is beter as ons s'n!
  Malanya het in reaksie gefluister:
  - God verbied die blindes om hul oë oop te maak en hul rug reguit te maak na die boggelrugdes!
  Inderdaad, Jane het gewonder wat daardie lig kan wees. Miskien is hierdie wêreld selfs meer irrasioneel en minder veilig. Jane het haar middel gedraai en haar heupe beweeg en getjirp:
  - Dit is 'n baie interessante opsie - om te sterf en in die volgende wêreld te beland! Wat wag daar vir ons? Sal ons daar ontmoet met diegene wat vir ons dierbaar was op aarde of sal ons nuwe vriende moet maak?
  Gringeta het die hond met haar kaalvoet beweeg en gesis:
  - Daar sal nuwe eeue wees, daar sal 'n verandering van geslagte wees ... Maar niemand sal ooit die naam Lenin vergeet nie!
  En bars uit van die lag, haar effens mal laggie. Sy was 'n vegter-boer wat aktief haar kaal, grasieuse bene geving het, en haar vingers het gespeel.
  Hier het ek die IS-3 in die scope gevang ... Ver van die waarheid. Nie almal sal slaan nie, en as dit wel gebeur, kan die projektiel, wat in die snoeksnuit vasval, riekochet. Maar die meisie het geweet wat sy doen. Sy het geskiet en gemompel:
  - Die kus van mis, ons verpletter met aas!
  Matilda het ook gesing:
  - En hierdie "Agdam", kom ons drink vir die dames! Super mevrou!
  Gringeta se skoot was akkuraat. Die dop het die onderste deel van die frontale pantser van die toring, reg in die gaping, getref. En 'n verwoestende impak gemaak sonder om in 'n rikochet te gaan. Dit is die situasie wat ontstaan het. Meer presies, vyf Sowjet-tenkwaens het feitlik onmiddellik gesterf. En die Engelse vroue het by hul lys van misdade gevoeg.
  Malanya het gebrul toe haar masjiengewere afgaan. Verskeie seunssoldate wou tot by Hitler se taknus kruip.
  - Maar pasaran, moenie naby kom nie seun! - Skreeu 'n mooi meisie, en gegooi masjiengeweer bars, dapper pioniers.
  Jane tjirp en tik met haar kaal hak teen haar pantser.
  - O, seuns, seuns, seuns ... Julle het skielik aanstootlik geword! Dit kan gesien word vir hierdie vervloekte land, jy is te edel!
  En die meisie, die dogter van die heer, het jammer gekry vir hierdie kaalvoet, gekrapte, vuil seuns, wat deur genadelose koeëls deurboor is. Hoe hartseer en moeilik is dit alles.
  Gringeta het weer geskiet, die SU-100 selfaangedrewe geweer deurboor en getjirp:
  - En die sprinkaan sal hardloop om die bottels te oorhandig!
  Malanya het haar lippe met 'n skarlakenrooi tong gelek en aan 'n plastiekbottel Coca-Cola teug en gesê:
  - Natuurlik nie! Gee my wyn en 'n pakkie sigarette!
  Matilda, wat die tenk versigtig vorentoe beweeg, sis:
  - Sigarette is gif...
  Jane het die ritme opgetel en voortgegaan:
  - Dis reg, sê mense!
  Gringeta in reaksie, skiet en sis:
  Daar is nie erger as nikotien nie!
  Malanya het gegiggel en gegrom:
  - 'n Pakkie sigarette in die oond!
  Matilda het in reaksie bygevoeg en die bloedrooi tepel van haar bors gekrap:
  Ja, mense sê...
  Jane eindig met 'n glimlag en steek haar tong uit.
  - Maar ek rook ....
  Malanya het met aplomb klaargemaak.
  - En baie bly!
  Die meisies het gelag en hul lang kersietonge gewys. Jane het met 'n glimlag opgemerk:
  - Die sigaret is die mees produktiewe moordenaar, veral teen die kliënt!
  Malania het bygevoeg:
  - 'n Sigaret is soos 'n stil geweer, maar dodelik in die hande van 'n amateur!
  Gringeta het haar kanon afgevuur en met 'n glimlag opgemerk:
  - Sigaret is die mees betroubare sluipskutter, maak altyd dood!
  Matilda het die tenk op die heuwel effens stadiger gemaak, stil:
  - Die sigaret smaak bitter, maar dit lok meer as lekkers!
  Jane haal diep asem en prewel:
  - 'n Sigaret is soos 'n slegte meisie, net om daarvan af te skei is baie meer pynlik!
  Gringeta het gegiggel, geskiet en gebrul:
  - 'n Sigaret, anders as 'n granaat, verleng die lewe wanneer dit gegooi word!
  Die meisies het stil geword. Hul tenk het weer gaan staan en in 'n sloot beland. Ek moes uitklim. Die krygers was 'n bietjie senuweeagtig. Die Sowjet-verdediging is baie sterk.
  Jane het filosofies opgemerk:
  - In oorlog is die kortste pad na die doel 'n ompad, en suiwer waarheid is 'n gemene misleiding!
  Gringeta, nadat hy die Sowjet-kanon met 'n goed gerigte skoot stukkend geslaan het, het opgemerk:
  - Met 'n rotonde-maneuver sny jy heel waarskynlik die pad na die doel af!
  Malanya het haar masjiengeweer afgevuur en getjirp:
  - Die lewe is rooi, maar blare met bloedrooi bloed!
  Matilda het 'n eienaardige gevolgtrekking opgesom:
  - In oorlog verloor die lewe sy waarde, maar kry betekenis!
  Die meisies het die oorlog voortgesit. Hulle het geskiet, en terselfdertyd aforismes op die pad gekomponeer.
  Jane het met haar kaal voet geskiet en laat val:
  - Oorlog is soos 'n bruidegom, gulsig vir hoogverraad, maar laat nie toe om te verouder nie!
  Gringeta het gevuur en gesê:
  - Oorlog is 'n wellustige vrou in verslindende manlike liggame!
  Malanya het gesis in reaksie:
  - Oorlog, soos liefde, is onderdanig aan alle ouderdomme, maar tydverdryf is nie aangenaam nie!
  Matilda het goed gesien om by te voeg:
  - Oorlog, soos 'n hofdame, is duur, veranderlik, maar dit laat altyd 'n heroïese herinnering van homself!
  Jane het die hond met haar grasieuse, kaal vingers omgedraai en gekoer:
  - Oorlog is nie soos 'n droom nie, jy kan nie sonder sterk emosies klaarkom nie!
  Gringeta het met 'n glimlag geskiet en geantwoord:
  - Die wêreld is vervelig en ontspannend, die oorlog is interessant en opwindend!
  Matilda, terwyl sy met plesier Coke teug, het voortgegaan:
  - Oorlog is bloed en sweet, bevrug lote wat moed gee!
  Malanya het gegiggel en opgemerk:
  - Maak nie saak hoe interessant die proses van oorlog is nie, almal wil 'n einde hê!
  Jane het weer met haar kaal tone oor die broek van die geweer gehardloop en gesing:
  - Oorlog is nie 'n boek nie, jy kan dit nie toeklap nie, jy kan dit nie onder jou kussing wegsteek nie, jy kan dit net mors!
  Gringeta tjirp met aplomb:
  - Oorlog is 'n godsdiens: dit vereis fanatisme, dissipline, onbetwisbare gehoorsaamheid, maar sy gode is altyd sterflik!
  Malanya het saggies gegiggel en opgemerk:
  - In oorlog, soos in 'n casino, is die risiko groot, en die wins is min!
  Matilda glimlag en blaf:
  - 'n Soldaat is sterflik, glorie word vergeet, trofeë verslyt, en net die redes om 'n nuwe bloedbad te begin is onaftrekbaar!
  Jane het subtiel gepraat:
  - Ons verag die moordenaar, tensy hy 'n soldaat aan die front is, verag ons die dief, as hy 'n plunderaar op die slagveld dubbeld is!
  Gringeta het weer vasgenael en gesis:
  - 'n Soldaat is 'n ridder wie se wapenrusting moed en eer het! Algemene baron, wat 'n kroon het: omsigtigheid en intelligensie!
  Malanya het met 'n glimlag gesê:
  - Die soldaat klink trots, die private pejoratief!
  Matilda het wys geantwoord:
  - Die eerste in die aanval kan sterf, maar die laaste sal nie in die geheue bly nie!
  Jane het asemloos gekoer:
  - Dit is beter om die eerste in die verdeling van trofeë te wees as in die aanval!
  Gringeta het met 'n glimlag bygevoeg:
  - Oorlog is soos 'n vrou, sit net mans neer sonder om te breek!
  Malanya het met waardigheid geantwoord:
  - 'n Vrou, anders as die oorlog, is nie haastig om 'n man in die bed te sit nie!
  Matilda het laggend gesê:
  - Oorlog, anders as 'n vrou, is nooit tevrede met die aantal mans wat toegewys is nie!
  Jane draai die hefboom weer met haar kaal vingers en sê:
  -Oorlog is die mees onversadigbare vrou, sy het altyd min mans, en sy sal nie 'n vrou weier nie!
  Gringeta het dit goed geag om hierdie geestige aforisme weer te gee:
  - Vroue hou nie daarvan om te baklei nie, maar die begeerte om 'n man neer te lê is nie veel minderwaardig as 'n koeël nie!
  Malanya sis soos 'n kobra en spoeg haar pienk tong uit:
  - Lê 'n man neer, dalk 'n klein koeël, maak gelukkig, 'n vrou met 'n groot hart!
  Matilda het bygevoeg met 'n sardoniese glimlag:
  - Groot hart, lei dikwels tot klein eiebelang!
  Die meisies het spitsvondige opmerkings klaar uitgeruil, en op die slagveld begin fokus. TA-311-aanvalvliegtuie het in die lug gevlieg, wat op die posisies van Sowjet-troepe geskiet het. Alhoewel stadig, het die koalisie van die Derde Ryk vorder. En sy het tyd gehad om 'n bietjie te eet, lyke te sluk.
  Die meisies, verveeld, het weer begin grappies met aforismes:
  Jane het gekoer:
  - Die oorlog het nie 'n vrou se gesig nie, maar dit bloei mans skieliker as 'n vrou!
  Gringeta het geskiet en gesis:
  - Oorlog bring nie vreugde nie, maar dit bevredig aggressiewe instinkte!
  Malanya het in reaksie gefluit:
  - Vreugde in die oorlog, die lyke van vyande net in die prys!
  Matilda het deur die snitte blaai en bygevoeg:
  - Oorlog is die ploeg van die veld: dit word met lyke bevrug, bloed word besproei, maar dit styg in oorwinning!
  Jane skiet en proes terug.
  - Oorwinning word op lyke en bloed gekweek, maar dit dra vrugte saam met 'n swak een!
  Gringeta het afgevuur, die vier-en-dertig verpletter soos 'n glasklip, en gesis:
  - Oorlog is soos 'n kannibaalblom, helder, vleisetend en met 'n slegte reuk!
  Malanya vee die pedaal met haar kaalvoet af en gil:
  - Oorlog is die moeder van vooruitgang en die stiefma van luiheid!
  Matilda sal dit vat, en hoe dit sal brul:
  - En in die oorlog is die lewe van 'n soldaat nie in die prys nie, maar van die generaals en enigsins 'n verlies!
  Jane trek die rand van haar hand oor haar bors en tjirp:
  - As jy vrede wil hê - inspireer vrees, as jy oorlog wil hê - veroorsaak lag!
  Gringeta het dit geneem en geskiet, met haar kaalvoet die geweer gerig en gesing:
  - Lag is nie 'n sonde as jy nie 'n gelag in militêre aangeleenthede is nie!
  Malanya het gegiggel en met sukses gegrom:
  - Oorlog is soos 'n sirkus, net die wenner het die laaste lag!
  Matilda het die tenk gelei, 'n paar pioniers verpletter, gekraai:
  - In die oorlog, soos in 'n sirkus, net 'n matte, ernstige moordenaar!
  Die meisies was weer stil. Hulle is moeg om skerp te wees. Oor die algemeen is die oorlog nie te mooi nie.
  Jane het vererg gedink: Brittanje het aan die Duitsers afgestaan. Alhoewel hoeveel lande die Britte verower het. En hoeveel van daardie Duitsland! Brittanje het 'n kolossale ryk geword. Maar sy kon nie haar kolonies verteer nie. Die Derde Ryk het die mag van die Engele oortref en selfs die bevelvoerders was baie sterker en meer bekwaam.
  En toe die Nazi's na Londen gekom het, het die geskiedenis vir Engeland geëindig. "n Nuwe ryk het ontstaan, met ongekende krag. Die troepe waarvan baie volke en lande bedien. En wat kan ons sê: die Derde Ryk, wat sy vlerke uitgesprei het, het Brittanje verdrink.
  Maar in die veertigste jaar, nadat hy Frankryk verower het, het Hitler mildelik vrede aan Churchill aangebied. En dit was nodig om dit te aanvaar: gesonde verstand het voorgestel dat Brittanje niks uit die oorlog kon wen nie, selfs nie teoreties nie, maar dit verloor. Hitler het die luggeveg met Engeland op halfsterkte geveg. Met 'n groot vertraging het hy troepe na Afrika oorgeplaas. Het na die Sowjetunie gegaan. Maar dit alles het die ramp net vertraag.
  Die Duitsers, met behulp van die besette gebiede, het die krag gevind om op twee fronte te veg, Japan het die Amerikaners met selfvertroue geklop. En toe het Stalin verraai en 'n wapenstilstand gesluit. Brittanje het op sy knieë geval en deel van die Derde Ryk geword.
  Baie oorwinnings het die Wehrmacht die glorie van onoorwinlikheid besorg. Jane en haar vriende het gewillig na die Nazi-weermag gegaan - om geluk en geledere te vang. En hulle het tot 'n mate daarin geslaag.
  So wat? Nou het hulle twee tuislande: Groot-Duitsland, Klein-Brittanje.
  Jane het 'n Coca-Cola uit haar keel gesluk en getjirp:
  - Liefde en dood, goed en kwaad ... Wat is heilig, wat is sondig, die moordenaars gee nie om nie!
  Gringeta het in reaksie gesing en nog 'n projektiel gestuur:
  - Wees lief en waag, laat die bose heers, en kies, ons word net een gegee!
  Die meisies het 'n bietjie opgekikker. Wel, om die waarheid te sê, so veel as moontlik, stem jouself op 'n mindere manier in. Hulle is jonk, vrolik, energiek en baie gelukkig. Soveel gevegte en nie 'n enkele skraap nie. Behalwe dat hulle hulself aan die tenk sal krap.
  Malanya het skerp opgemerk:
  - Eh, Churchill moes Hess se voorstel aanvaar het en die oorlog met die USSR betree het. Dan sou ons die hele planeet regeer het, en uiteindelik sou Duitsland verpletter gewees het!
  Matilda het met vreugde gesing:
  - Duitsland is goed in die geveg, die Britse leeu is die beste!
  Malania het bevestig:
  - Ja, ons leeu van Brittanje is die beste!
  Jane het met 'n glimlag gesê:
  - Ons het nog 'n kans! Hier sal Hitler sterf, en die Duitse Ryk sal uitmekaar val!
  Gringeta het 'n projektiel afgevuur en het gedeeltelik ingestem:
  - Laat dit uitmekaar val! Hulle is immers vleisetende roofdiere, maar sal dit vir ons beter wees?
  Malanya het filosofies opgemerk:
  - Eenheid in harde modus, beter as gemors en slordigheid in sagte modus!
  Matilda druk haar kaal sole op die pedale en blaf:
  Ons sal ook op Mars wees! En verder as die sonnestelsel!
  Jane antwoord met 'n glimlag van die Mona Lisa:
  - Eerstens moet jy 'n enkele modus op die planeet Aarde vestig!
  Gringeta, neem dit en sing vurig:
  - En ons is so 'n regime, ons sal nie toelaat dat dit verander nie!
  Malanya het met verstand opgemerk:
  - Maar om jou met 'n neus te laat, moet ek my neus verander!
  Die meisies is so gelukkig soos altyd. Hier bereik hul tenk die eerste lyn loopgrawe. En breek die grond met ruspes. Die krygers lag.
  - Ons sal hulle almal vat!
  Een van die gewere het tussen die rollers vasgesit, en die tenk het gaan staan. Die meisies het uit die motor geklim, maar die tenk was te vol en te warm. En buite is riskant, jy kan verbrand word.
  Die krygers het weggejaag, met hul kaal hakskene geflits en gesing:
  - Ons is spoggerige meisies, goeie vriende, wel, maar op kaal voete, laat hulle sweep, flink skrik!
  Jane hardloop, merk op:
  - Hier is ons die ruimte mariniers!
  Malanya het met 'n glimlag bevestig:
  - En in die ruimte en in die landing!
  En Gringeta het dit geneem en op haar hande geloop en huil:
  - Ek is 'n super vegter! Ek twyfel aan almal!
  Matilda antwoord en sis:
  - Gif druppel vir druppel in die Fuhrer!
  Jane het gegiggel en gesing:
  - Die slag is sterk, en die Fuhrer is 'n almagtige bietjie!
  Die krygers het kaalvoet gevlug oor die puin, vergruisde, sterk verhitte yster, allerhande balke en gebreekte skedels.
  Jane het gesing:
  - Jy sal my verstaan ... Jy sal my verstaan ... Jy sal my verstaan, en jy sal nie 'n beter land vind nie!
  Die meisie is bly om, met haar nie te verharde bene, langs 'n skerp paadjie, en puin te hardloop. Dit is inderdaad 'n groot plesier.
  Gringeta het gesing:
  - Somer, die son skyn hoog ...
  Malanya het die liedjie ondersteun:
  - Hoog... Hoog!
  Matilda het bygevoeg:
  - Somer, ons is ver van die dood af! Ver!
  Die krygers het sigbaar opgebeur. Inderdaad, wat 'n plesier is dit om so energiek te beweeg en te spring.
  Jane het gegiggel en opgemerk:
  - Die dood is 'n konvensie, skande is 'n absolute!
  Gringeta vryf een kaalvoet teen die ander en sis:
  - Ons gaan vakansie hou! En daarmee saam die oorwinning!
  Malania het skepties gesê:
  - Ons of Duits?
  Matilda glimlag en sing:
  - 'n Dodelike brand wag op ons ...
  Jane het geantwoord:
  Maar hy is magteloos...
  Gringeta huil soos 'n panter:
  - Almal het 'n aparte kis ...
  Malanya het dit gevat en skietend gesis:
  - Boshey bataljon het in die graf gesink!
  Matilda bulder terug:
  "'n Hele legioen het in die graf geval!"
  En die meisies het dit gevat en miaau ... Hulle is soos skraal perde. En so oulik, bene is kaal, bruingebrand.
  Jane vat dit en sis met plesier:
  - En ek is 'n kobra! En ek is 'n kobra! Glad nie 'n beer nie!
  Gringeta het teruggegil:
  - En dis lekker vir 'n kobra om tot by die wolke te vlieg!
  En die meisies sal beide voorkoppe vat en bots. Vonke spat uit die oë, asof die uur aangebreek het!
  Malanya het dit gevat en gesis:
  - Hitler kaput!
  Matilda het haar ondersteun:
  - En Stalin kaput!
  Jane skud haar heupe en tjirp:
  - Ek is 'n vegter van die lig, barbares op hul knieë... Almal wat lasterlik is, sal ek van die aarde af wegvee!
  Malanya het dit gevat en gebrul:
  - En Hitler is 'n dwaas, hy rook tabak! Hy steel vuurhoutjies, hy slaap nie by die huis nie!
  Matilda glimlag boos en vra:
  - Wat dink jy, het die Führer?
  Gringeta trap met haar kaalvoet op die as en grom:
  - Natuurlik nie! Ons sal hom 'n viertal gee, blowjob!
  Malanya rol haar oë en fluister:
  - O, dis baie lekker om 'n polsende jadestaaf in jou mond te hou en dit met jou tong te voel!
  Matilda fluister asemloos:
  - En hoe wonderlik is dit nie! En alles sal net wonderlik wees!
  Die meisies het hoër en hoër gespring. Maar hul tenk is herstel en moes terugkom. Die krygers het teruggeklim en gesis:
  - Dit is ons tenk! Hy sal net wonderlik wees!
  Jane het skielik die verhaal van Robin Hood onthou. Klein Joe is daar, die seuntjie is deur die balju gevange geneem. Die seun is gemartel: hy is op 'n rek getrek, sy hakke is gebraai.
  Toe die vlamme die seuntjie se kaal, growwe voetsole lek... Jane het hier opwinding gevoel, en sy wou regtig seks hê. Hier het hulle ingekom. Veral die Japannese ninja Karas. Hierdie blonde seuntjie, so aantreklik, en hy het 'n baie groot manlike perfeksie. En dis so lekker om so skoon en gladde vel met jou borste aan te raak.
  Jane wou haar toon tussen haar bene steek, maar was skaam en het van plan verander. Alhoewel so 'n aksie inderdaad uiters aangenaam is!
  Die Here se dogter het gesê:
  - In die see golf en woedende vuur! En woedend, en woedend vuur!
  Die meisies het weer hul "Goering" -5 verskuif na die posisies van die Sowjet-troepe. Waarskynlik was Stalin self taamlik bang toe hy van die opmars van die Nazi's verneem het. Regtig, hoe kan jy nie hier verdwaal nie. "n Kolossus storm op jou af, maar daar is niks om te antwoord nie. Vier-en-dertig, jy kan nie die E-reeks klop nie. En nog meer van piramidale AG's.
  En Stalin is blykbaar in skok. Roep darem "n kakkerlak na jou raadgewers. Geen geluid, geen betekenis, geen spat water! Dit lyk of jy krane sal kry!
  Jane het met 'n glimlag opgemerk:
  - En Stalin, anders as Churchill, het altyd gewillig uitdeelstukke van Hitler aanvaar en na vrede gegaan!
  Gringeta het entoesiasties gesing:
  - Vertel my wat die wêreld is! Hulle sal jou antwoord - die son en die wind!
  Malanya het entoesiasties opgemerk:
  - En ons sal sterk, gesonde kinders hê!
  Matilda giggel en fluister:
  - Die wêreld is nie 'n skaakbord nie, en Hitler is nie 'n koning nie!
  Jane het haar vriend reggehelp:
  Hy is langer as 'n koning! En ons sal hom van die planeet af wegvee!
  Gringeta het dit geneem en gebrul:
  - Die grootheid van die Britte, het die planeet erken! Fascisme is verpletter met 'n slag van die swaard!
  Malanya het entoesiasties bygevoeg:
  - Ons is geliefd en waardeer deur alle nasies van die wêreld!
  Matilda, met die entoesiasme van 'n meisie wat haar eerste liefde gevind het, het bygevoeg:
  - Ek glo, ons sal heilige kommunisme bou!
  Jane het uitgebars van die lag en opgemerk:
  - En onder die leiding van die Duitsers kan kommunisme eintlik gebou word!
  Gringeta het haar voorkop teen die broek van die geweer geslaan en gesing:
  - Ons maak 'n grap met kommunisme, nou sal ons dit bou! En Stalin sal ons superheld wees!
  Malanya het bygevoeg en verduidelik:
  - In die kis natuurlik!
  Gringeta het geredelik bevestig:
  - Natuurlik, in die kis!
  Jane het filosofies opgemerk:
  - Maak nie saak hoe groot die koning is nie, hy sal in die kis gaan, soos die kennel!
  Gringeta bygevoeg met 'n slinkse glimlag:
  - 'n Politikus lieg altyd, hy sterf net opreg!
  Malanya het haar kaal tone geklik en gesê:
  - Onsterflikheid is werklik, maar die dood is illusie!
  Matilda het ook 'n aforisme uitgereik:
  - Konings kan alles doen, maar nie een nie, nie een koning kan die kis in die land los nie!
  Jane het getwiet:
  - Binnekort sal die lewe eindig ....
  Gringeta ondersteun met aplomb:
  - Kom binnekort!
  Malanya het masjiengewere op die Sowjet-infanterie afgevuur en gesis:
  - O, moeder, moeder, ontferm U oor die seun!
  Matilda, met moeite om haar lag te bedwing, het bygevoeg:
  - Hy moes immers lewe, glad nie 'n dag nie!
  Jane het filosofies gedink:
  - Almal wil mooi lewe, maar net 'n paar sterf met waardigheid!
  Gringeta antwoord met 'n glimlag:
  - Die dood beloof moeilikheid, tensy dit skitter met die strale van prestasie!
  Malanya sis met 'n woedende glimlag van tande:
  "'n Goeie dood is beter as 'n slegte lewe!"
  Matilda het uitgedaag:
  - Dit is goed om God te wees, in die natuur is dit sleg vir die duiwel in die sone!
  Gringeta het met 'n giftige glimlag opgemerk:
  - En ons het sonder skulpe opgeraak ... Stem saam, dit is 'n groot tragedie! Geen geskenk van vernietiging nie!
  Jane snork minagtend.
  - Daar sal nuwe aanbiedings en ander presidente wees!
  . HOOFSTUK 17
  Friedrich het op hierdie dag, 10 Oktober 1947, soos altyd 'n windhond en onvermoeid vinnig op 'n lugperd Me-362 gejaag. Die seun het nie eers 'n skadu van moegheid gevoel nie, hy was te opgewonde, en het steeds sonder 'n mis geskiet. Snags het herstelspanne, hoofsaaklik Amerikaanse, 'n deel van die beskadigde toerusting in gebruik geneem. Veral die "Pattons" is weer met ruspes gespin, daarby het 'n paar honderd van hierdie masjiene in werking gekom en van oor die see oorgeplaas, langs reeds ontfoute spoorweë. Die partisane het natuurlik probeer, maar hulle het baie slegter gevaar as gewoonlik. Bandera het die Oekraïense Batka in die verkiesings verslaan, en verraad en verlatenheid het in die partydige geledere gegroei. Boonop het die bevelvoerder van die partydige beweging, Voroshilov, siek geword ... En hulle het nie betyds 'n plaasvervanger vir hom opgetel nie ... Die aanbod van die skok internasionale groep fasciste was dus redelik bevredigend. Ja, dapper ondergrondse werkers, en heldhaftige saboteurs, het soms sukses behaal, maar nie bo die taktiese vlak nie. Daarbenewens het die opkoms van nuwe gekapituleerde bondgenote 'n skerp daling in geloof in die oorwinning van die USSR veroorsaak, en dit het daartoe gelei dat die wankelende elemente, openlik of selfs heimlik, na die kant van die Nazi's oorgegaan het.
  Die aantal drosters het veral onder die Rooi Leër van Kraikov en die Poolse Leër toegeneem. Die Pole, wat in die beloftes van die Nazi's en veral die Westerse kapitaliste geglo het, het ernstig gereken op die skepping van 'n groot ryk in die ooste, ten koste van Rusland! Nie almal natuurlik, die Poolse kommuniste gebly lojaal aan die Sowjets, maar die res van die politieke skakerings ... Die liberale is veral onbetroubaar ... So die Poolse eenhede begin om oor te gee aan die Moskou Bulge byna onmiddellik vanaf die begin van die offensief ... Gelukkig was daar min van hulle en dit het nog nie 'n deurslaggewende invloed op die verloop van die oorlog gehad nie .
  Friedrich het self die eerste paar vlugte gemaak en weggebreek van die res van die vlieëniers. Hy het gesien dat die vyand nie meer die Nazi-hordes so dig met vuur tegemoet gaan nie, en daar was amper geen mynvelde meer in die pad van die tenkwiggies nie. Maar die Sowjet-soldate het hard geveg. Die infanterie het nie losgebrand nie en probeer, nadat hulle die tenks laat sluit het, hul spore of 'n klomp granate ondermyn, of met bottels brandbare mengsel aan die brand gesteek.
  Die terminator seun het basies die telling verhoog, as gevolg van Sowjet-gewere. Boonop, skiet vanaf 'n horisontale vlak, wat die verlies van tyd vir 'n duik vermy. Verskeie tenks wat in hinderlaag geleë is, is weliswaar ook vernietig. Lugvaart van die USSR het onaktief opgetree. Die einste oggend het net sewe U-2-vliegtuie verskyn, toe vier Laggas. Oor die algemeen het Friedrich 'n kort gesprek met hulle gehad en die sneller liggies gedruk ... En dan, soos altyd!
  Nadat die reeds verswakte gevegspunte onderdruk is, het die Nazi-tenks verder oor die veld en in die loopgrawe gejaag ... Teen-tenkslote en krimpvarkies is egter ook by hierdie reeds sesde en gedeeltelik vyfde verdedigingslinie teëgekom (daar was altesaam agt ). Die Sowjet-kanonniers het senuweeagtig geraak en van ver af begin skiet. Die artillerie van die Nazi's was meedoënloos, en lugvaart ... Tot dusver, soos 'n skaatsbaan, was alles versnipper. Wel, Friedrich is, soos altyd, voor almal, vinniger en koeler. Veranderinge het plaasgevind in die vorming van die troepe, die Pattons met kragtige masjiengeweerbewapening het vorentoe gebreek. 'n Gedwonge besluit om verliese te verminder deur kamikaze-infanteriste wat hulself opoffer maar nie bereid is om oor te gee nie ...
  Friedrich het die derde uitval saam met sy meisie Helga gemaak. Hier het hulle vir die eerste keer 'n min of meer groot groep Sowjetvliegtuie ontmoet. Onder hulle was selfs vyf Br-3's (vanwaar hulle opgegrawe is). Vreemd genoeg, maar die bomwerpers van die USSR het by die aanskoue van die Duitse aces onmiddellik teruggekeer, en die vegters het hulle gehaas.
  Friedrich het koelbloedig die motors geskiet wat probeer naderkom het. Insluitend 'n aas met 'n ster van die held van die USSR op die romp. 'n Ervare vegter het egter probeer om die wolke in te gaan, maar teen so 'n monster soos Friedrich Bismarck het dit net erger uitgedraai. Die terminator-seun, wat nie vermis is nie, het ses-en-dertig vegvliegtuie en vier aanvalsvliegtuie op een slag neergeskiet, aangeskakel, forsiv, agter die bomwerpers aangejaag.
  Hier het Friedrich egter ontdek dat sy motor nie so gejaag het nie, en selfs nie op 'n geforseerde enjin 740 geskatte kilometer uitgeslaan het nie. Die rede is duidelik, Friedrich se 30-millimeter kanonne Mr-108 is vervang met Mr-103, wat met 'n aanvanklike projektielspoed van 960 meter per sekonde die dak van tenks baie meer doeltreffend en vyandelike vegters van 'n baie lang afstand binnedring, maar amper een en 'n half keer swaarder en minder met 'n vuurtempo van 420 rondtes per minuut (Friedrich het egter oor die algemeen verkies om in 'n beswyming te verval om met enkele doppe te slaan!). Ja, en die ammunisielading vir die gewere is veral vir Friedrich verhoog. Dit was dus nie maklik om die bomwerpers in te haal nie. Verskeie flink He-362's het die dapper, jong aas oortref. Hulle het soos hael op oeste geval en Sowjetmotors verpletter en geteister. Boonop het die Br-3, as stadiger en swak gewapen, 'n maklike prooi geword vir terroriste-vlieëniers. Frederick was reeds ryp aan die einde van die fees, maar hy het nog 'n dosyn afstande voltooi en vyftig uitgeslaan . Die seun het egter nie daarin geslaag om sy vorige rekord van tweehonderd-drie-en-vyftig motors te klop nie.
  Friedrich het met groot entoesiasme in sy siel teruggekom. Hy het gewen en wen! En die gedagtes van sy verraad is heeltemal weg. Die jong man het selfs vir homself gesê:
  - En hoekom hierdie vooroordele! Huis is waar jou vriende en kinders grootword! En die USSR is nie die Moederland nie, maar 'n tronk van mense!
  Helga het hierdie woorde gehoor, maar omdat sy nie die ware betekenis daarvan verstaan nie, het sy bevestig:
  - Jy is reg! En ons sal binnekort kinders hê! Alhoewel, ek wil nie 'n maag kry nie, terwyl daar nog so 'n oorlog is!
  Friedrich het gegiggel.
  - Dit hang af van die wil van die Almagtige God. Die Pous en 'n aantal metropolitane is egter aan ons kant!
  Die vierde uitval op aanranding, straleraangedrewe Fokken-Wulf-5, het in 'n jag vir gewere ontaard, aangesien slegs 'n paar tenks gevang is. Maar die ware toets moes nog kom.
  Rotmistrov se Fifth Guards Tank Army het die onderskat-oorplasing na die Krasnogvardeisky-gebied voltooi. Dit was egter nie moontlik om volledige verrassing te bereik nie. Nazi-verkenningsvliegtuie het die beweging van 'n groot massa tenks aangeteken, en die Nazi's het gehaas om teenmaatreëls te tref. Ongeveer vyfhonderd SS-eenhede van die 2de SS-panserweermag, sowel as tweehonderd voertuie uit die strategiese reservaat, het uitgekom om negehonderd-en-vyftig tenks en selfaangedrewe gewere te ontmoet, versterk met reserwes van die gepantserde vuis van Rotmistrov. Die geveg het veral op die veld, naby die Pervomaisky-kollektiewe plaas, afgespeel, waar Duitse grenadiers en gewere op die verowerde linie geleë was.
  Friedrich en die beste Duitse aces is ingeroep om 'n massiewe slag van land en lug af te weer.
  Luitenant-generaal Rotmistrov, die held van die Slag van Stalingrad, het die opdrag van die opperbevelvoerder self uitgevoer, opreg geglo dat die geveg naby Moskou nog nie verlore was nie. Hy het mag in sy hande gehad, die hoop het geskiet dat die USSR sou terugkry wat hy vroeër verloor het. Die kolom, wat uit eie krag beweeg het, het egter redelik uitgerek. Dit was deels te wyte aan die begeerte om die verkenningsvliegtuie van die Derde Ryk te vermy, met nog 'n duur van die optog wat veroorsaak is deur skade aan die spoorlyne as gevolg van die impak van vyandelike vliegtuie.
  Swaar bomaanvalle het groot tenkmagte gedwing om honderde kilometers onder hul eie krag te marsjeer. Boonop was die optog maksimum in spoed ... Gegewe die sekere heterogeniteit van die tenkvloot, het sommige motors daarin geslaag om filters te vervang, terwyl ander, inteendeel, ou tipes, insluitend onvolmaakte transmissies, dieselenjins vertraag het.
  Weens die wrede en massiewe impak van vyandelike vliegtuie was die vyfde skokweermag ver genoeg van die voorste linie geleë en dit het hierdie staalbaan gedwing om van aand tot oggend te gaan.
  "n Meer kompakte groep Nazi's het reeds vir Rotmistrov gewag. Met die totale aantal tenks opgelewer, was die Nazi's voortreflik in kwaliteit: met ongeveer een en 'n half honderd "Panthers" -5 en "Tigers" -5, sowel as 'n dosyn "Goerings" L (Engelse voertuie met 17 voet gewere, ongeveer gelyk aan penetrasiekrag aan 'n geweer "Panthers"), E-50, AG-50 en "Patton". Die Superferdinanda-tenkvernietigers was nog op pad.
  Natuurlik sou dit beter gewees het om die Nazi's massaal aan te val, maar die formidabele Zhukov het Rotmistrov te veel gehaas, tereg uit vrees dat die Nazi's energieke teenmaatreëls sou tref. Dit is egter reeds gedoen...
  Maar hier het die Sowjet-weermag een troefkaart gehad - dit was 'n ernstige lugvaartdekking ... Die vliegtuie het beide die Oeral-rigting en die koersreserwe verwyder, en selfs oefenvoertuie, sowel as toerusting, is direk vanaf die monteerband in die geveg gegooi . Dit was die kans om deur die regterflank en agterkant te breek, die fascistiese wig wat ver vooruit gejaag het.
  Generaal Gota, en ander bevelvoerders, reeds tydens die voorlopige besprekings van die plan vir die Moskou-operasie, het aangeneem dat Krasnogvardeysk beslis die plek sou word van 'n tenkgeveg met die gevegreserwe van die Sowjet-leërs, wat beteken dat u 'n dekking moet hê. beplan.
  Spesiale Duitse vliegtuie, veral Xe-362, het die lugruim gemonitor, sodat die geveg op Krasnogvardeisky die grootste nie net tenk nie, maar ook die luggeveg van die Tweede Wêreldoorlog sou word!
  Friedrich is geroep om teen die vyand te veg, hy is die beste aas van die Luftwaffe, die koning van luggevegte was 'n simbool van die oorwinning van die Derde Ryk. En langs, of amper langs hom aan die regterhand, op die aanval, en dus veral kragtige modifikasie van die Fokken-Wulf-5, het Helga gejaag.
  Die seun het selfs gesing:
  - Op ruimteskepe jaag ons deur die branders! Quarks skuim in eterkolke!
  Helga het bevestig:
  - Rooi wesens, daar sal Hook vir jou wees! Aan die kinders van die onderwêreld helse wêreld!
  Friedrich het gelag en sy gunsteling uitgegee:
  - Wel, van die skroef! Engel van die dood, fluit dit net om te verskyn! Sal al die skuim in stukke gat skeur!
  Helga lag in reaksie.
  - Wel, jy is geestig!
  Friedrich was ietwat bekommerd oor die toename in die gewig van sy vliegtuig, die verband met die installering van langafstandwapens en die toename in ammunisie. Die projektiel van 'n 30-millimeter-kanon, drie keer swaarder as dié van 'n 20-mm-kanon, en miskien vier keer kragtiger in terme van vernietigende krag, is immers 'n universele wapen wat aangepas is om pantser beide op die oppervlak van die planeet en in die lug! Die jong aas wou selfs masjiengewere prysgee, hul vier grootkalibers verwyder, maar ... Helga het voor die vlug beswaar gemaak:
  - Dit kan immers tot noue geveg kom. Dit is beter om hierdie troefkaart te hou ...
  - Genoeg vir Force Majeure en twee "skieters"! Friedrich kortgeknip. Vir my, wat om naby af te skiet - dit is genoeg. Oor die algemeen dink ek masjiengeweerbewapening is hier oorbodig.
  Helga giggel vrolik en klop die seuntjie op die rug.
  - Nie almal is ongelukkig sulke onoorwinlike ridders soos jy nie! Baie aces is nog steeds beginners, hulle het meer digte vuur nodig om seker te slaan ...
  Friedrich het redelik beswaar gemaak:
  - So 'n duur motor soos die ME-362 U sal nie aan 'n beginnervlieënier gegee word nie. Hierdie vegter is vir aces.
  Helga, in plaas daarvan om te antwoord, het haar flikkerende, kaal, pienk hakskoene in haar vegvliegtuig vasgehardloop. En wat anders om te doen, klink die noodoproep.
  Friedrich was oor die algemeen verheug dat hy die twee uiterste masjiengewere verwyder het, die massiewe masjien het makliker begin, en die spoed het toegeneem, en die verligting van die vlerke het die bestuurbaarheid verbeter. Alhoewel die vuurpunte self met kuipe bedek was, het hul vermindering aansienlik bygedra tot die aerodinamika van die motor. Alhoewel die Me-362 in terme van aerodinamiese eienskappe steeds ongeëwenaard onder suierenjins is, is dit die universele oorlogsperd.
  Onder flits skaars bome, velde verby ... Die dag is warm en dit lyk of dit nie maklik sal wees om te veg nie. Veral die Russe, wat hierdie geweldige stryd verloor. Hier, links en 'n bietjie onder, vlieg 'n swerm kraaie ... 'n Groot swerm, en sommige van die kraaie is baie groot ... 'n Onheilspellende teken, kraaie vergesel alle oorloë, hierdie wrede wêreld sonder sentimentaliteit. Soos Boyarsky in die bekende musiekblyspel gesing het:
  - Maar hoekom! Dit is onmoontlik om in die gedagtes te leef! Maar hoekom - die lewe leer ons niks nie!
  Dit is geweld, geweld en nog meer geweld! Wreedheid, wreedheid en nogmaals wreedheid wat die nasie sementeer!
  "n Strop kraaie lyk eindeloos, daar is tiene, honderdduisende van hulle, en hulle kwaak so dat jy selfs in "n hermeties verseëlde kajuit kan hoor. Friedrich het vir Helga oor die radio gevra:
  - Kan ons hulle met masjiengewere tref?
  Die aas-meisie het beswaar gemaak:
  - Moenie! Elke koeël tel hier!
  Friedrich het gegiggel.
  - Wat is heel moontlik! Die koning onder die troon, lê in 'n sak patrone.
  Van agter 'n swerm aasvoëls het die eerste groep Sowjetvliegtuie skielik uitgespring. Hulle is die eerste keer deur die Salamanders ontmoet. Daar was verliese aan beide kante, meer Russe is dood. Friedrich het laat losgebrand en slegs agt voertuie afgeskiet. Maar dit is steeds 'n slegte begin. Maar 'n paar Duitse "Salamanders" -3 is afgeskiet, sowel as Me-262, dit is nie duidelik hoe dit reggekry het om voor almal te kom nie.
  Maar die belangrikste ding moes nog kom. Die swerm kraaie het geëindig, die Duitse vlieëniers het in die ruimte bokant die Krasnogvardeisky-veld uitgespring en begin.
  'n Hele leër het na die Duitse eskader gestorm, en hier was daar in werklikheid lugvaart van verskeie lugleërs van die USSR. "n Groot armada van vliegtuie van alle soorte, maar bowenal was dit Yakov en ietwat minder Laggs.
  Friedrich het op 'n afstand van meer as ses kilometer losgebrand. Hy het weer in strome van wilde beswyming gedompel, wanneer jy nie mik nie, en jou vingers druk almal outomaties. Wanneer daar nie meer oorweging, gedagtes is nie, lyk dit of die liggaam joune is, maar jy is reeds soos 'n marionet van onbekende magte ... Dit beteken dat die vlees nie joune is nie, maar die gees van die onderwêreld - onsuiwer, bose magte ...
  Wel, en in die kop van die terminator-seun, vir die aantal kere wat die liedjie geklink het:
  In die vriendekring, maar terselfdertyd alleen,
  In gevangenskap van lyding, hartseer bekommernisse!
  Ons wêreld is so moeg om te skel,
  Nie uitspansel of skoonheid is sigbaar nie!
  Waarheen het jy ons gelei - bose bose duiwel?
  Wanneer die bose demoon die leër draai!
  Ons jag natuurlik militêre glorie,
  Alhoewel my siel 'n gemene parasiet is!
  
  Sulke leegheid in 'n sterwende gees
  Om die moeras kan jy nie die pad sien nie!
  En die dood, hierdie paal aan die genadelose ou vrou,
  Wat insamel huldeblyk in heilige Rus'!
  
  Eenvoudige begrip skyn nie,
  Alles op die web, onbeperkte krag!
  Die begeerte om in 'n aardse woning te woon,
  Proe met soet soetheid, vreugde, geluk!
  
  Maar die noodlot het sy seun na die oorlog gestuur,
  Waar ons van vrede moes vergeet!
  Dit is nie nodig om Satan hiervoor te vervloek nie,
  Ons wou niks anders hê nie!
  
  Op die vliegtuig sny ek deur die warrelwind,
  Nadat u 'n truuk uitgevoer het, en die ontvangs is die kroon!
  Glo my, die vegter van die Vaderland het nie gesterf nie,
  Kom ons speel 'n begrafnisoptog vir die skuim!
  
  Die vyand is talryk, sterk,
  Motors, vegters, missiele!
  Ons sal die helse Wehrmacht stukkend slaan,
  Rusland se uitbuitings sal besing word!
  Sal aarde toe kom, ek glo kommunisme,
  Ons sal gelukkig lewe - ek weet verseker!
  Die laksman van mense sal verkrummel - fascisme,
  Oorwinning sal in vriendelikheid wees, lig van Mei!
  
  Vaderland, vinnige vlug,
  Dit het ons 'n heilige lewe gegee!
  Die volkslied van die Moederland sing in ons harte,
  Ek baklei immers verbete vir haar!
  
  En die tyd, ek glo helder, sal kom,
  Daar sal geen moorde wees nie, ouderdom sal tot in die afgrond vergaan!
  Die genus sal sonder rand ontwikkel,
  Die top sal die prestasies van die lyne jaag!
  
  En sodat ons daardie tyd nader kan bring;
  Jy moet veg soos 'n soldaat van Rus!
  Sodat dit almal bereik wat nie 'n moron is nie,
  Dat Russe altyd weet hoe om te veg!
  "n Goeie patriotiese lied het in Friedrich se kop geklink, maar verraderlike hande en voete het net die teenoorgestelde gedoen. Hulle het naamlik skulpe na Sowjetvliegtuie van alle soorte en handelsmerke gestuur. Die Sowjet-vlieëniers het probeer om naby te kom en 'n storting te begin ... Volka, nadat hy meer as vyftig motors aan die beweeg geskiet het, het 'n draai gemaak en die skote en die stamppoging vermy (hy het hierdie kamikaze met masjiengeweer kort sarsies afgesny) . Toe het die vliegtuig van die jong aas geskuif, en toe hy in 'n gevegsbeswyming was, het die seun baie luggewere gegee. 'n Aantal Sowjet-vegters wat van agter opgekom het, is baie afgemaai.
  Hier het Friedrich homself amper gestamp, maar daarin geslaag om in die vuurlyn te glip, en voort te gaan met die uitroei van opponente. Hierdie keer het tweemotorige "Pawns" sy slagoffers geword. 'n Aforisme het deur die seuns se kop geflits (pionne is ook nie moer nie, toekomstige koninginne!). Helga piep in haar radio.
  - O, liewe moeder! Hoe druk hulle!
  Friedrich, wat 'n onvoltooide dooie lus uitgevoer het, het Sowjet-vegters van 'n lang afstand afgesny en probeer om agter Helga se agterkant te gaan. Een van hulle "Shopkeeper" (Lagg-5), was met 'n groot rooi ster op die romp ... So die held van die USSR. Die meisie het self, met die aanvalswysiging van die Fokken-Wulf, op die tenks van die Rotmistrov-leër geskiet wat op die stellings van die Duitsers gevorder het. En terselfdertyd het sy redelik akkuraat geslaan, suksesvol geduik.
  Friedrich het intussen met vyandelike vliegtuie geveg en die voorrade geestelik bedank vir die toename in ammunisie. Hy het selfs daarin geslaag om 'n verraaier-terminator in die T-34-85-tenk te plaas, en nadat hy die bevelvoerder se een gekies het (dit kan gesien word vanaf die antennas, wat, ondanks die stof en afstand, Friedrich se skerp oë maklik gesien is!).
  Die luikdeksel is gelyktydig deur drie doppe deurboor en die tenk het gestop...
  Dit was ook warm onder, die voorhoede van die Fifth Guards Tank Army het reeds op die SS-grenadiers en dele van die tweede korps ingerol.
  Die eerste Sowjet-voertuie het in die anti-tenksloot gerol en stadiger gery. Vinnige vuurgewere "Tigers" -5 en "Panthers" -5 het op hulle geval. Dit is waarin die nuwe Duitsers sterk is, is om op 'n afstand te veg, om 'n voorsprong op hulle te kry, moes die Sowjet-tenks nougeveg betree. Reël 'n storting ... Maar takties was die besluit onakkuraat, om oor die oop veld te skeur waar die slote gegrawe is, om die motors te ontmoet wat op "prooi" wag. Ja, moenie terselfdertyd massaal opstapel nie?
  Die Sowjet-Ils het weliswaar, ten spyte van tasbare verliese, nietemin deurgebreek, soos 'n klein bokser wat onder die reus se konfyt ingeduik het, na vyandelike tenks en skade aangerig, insluitend klein bomme. Op sommige "Tigers" -5 het hulle weliswaar bo-op die rooster gestaan, maar baie voertuie, die Duitse infanterie, was gedwing om beskerming letterlik op die pad in te stel.
  Friedrich het gedink dat as die Russe 'n meer gekonsentreerde aanval gelewer het, hulle 'n baie beter kans op "'n klomp min" en winsgewende nougevegte sou gehad het.
  Die rooi vlieëniers het voortgehardloop, maar byvoorbeeld teen die baie flinke "Salamander" -3 het hierdie taktiek nie die verwagte resultate gebring nie. Die verliese van Duitse lugvaart het gegroei, sowel as selfs meer van die Sowjets. Maar dit was nie meer 'n onbeantwoorde geveg nie. Baie Sowjet-vlieëniers het ordentlike ondervinding gehad, dit was nie verniet dat hulle Moskou gedek het nie, so die Nazi's het redelik sleg geraak.
  Friedrich, wie se flair ongelooflik verskerp het, het altyd trefslae vermy en die gevaarlikste Sowjet-vegters intuïtief getref. Probeer om die leiers uit te slaan. Hy het dit gedoen, en dit het sonder misbrande gewerk. In my kop was daar terloops 'n leegheid, en 'n gebrek aan persepsie van die stryd as sodanig. Die liggaam het gereageer, die teikens is gevang, daar was geen mis nie. 'n Paar keer selfs tenks gekry.
  En baie honderde, indien nie duisende vliegtuie van alle soorte, het voor my oë geflikker en geflikker. Hier, byvoorbeeld, Huffman op sy Non-362 ... Veg op 'n spesiale manier, spoed, 'n ruk van 'n straalmasjien, en rommel vlieg in alle rigtings ... En die Russe is ook nie sleg nie .... Dit is net waar Kozhedub is, dit sou tyd wees om hom te ontspan ... Friedrich beweeg op 'n minimum, nou is dit nie nodig om te draai, ekonomies te klop nie, maar net, so effens verskuif van nederlaag ..
  Ammunisie raak op, so ook die brandstof in die tenks, en indrukwekkende versterkings kom uit die Duitse stellings aan. Salamanders, en selfs verskeie formidabele Me-362's, is die eerste wat die geveg betree, en agter hulle die res van die Nazi-muskietkamp. Weereens kus tot kus... Sowjetvliegtuie begin ook terugtrek. Hulle is min brandstof, en die verliese het oorskry: alle denkbare en ondenkbare perke. Friedrich kom terug en vra vir Helga:
  - Alles is reg?
  Die meisie antwoord:
  - Die vliegtuig is aan die beweeg! Ek het ses tenks en een vegter uitgeslaan ...
  Friedrich fluit:
  - Ja, jy het selfs my oortref in die aantal tenks wat vernietig is. Ek het persoonlik net vyf karre met muilband vernietig!
  Helga giggel.
  - En hoeveel vliegtuie?
  - Vliegtuie? - Friedrich se kop het syfers geflits ... - Presies driehonderd-en-een! Nuwe wêreldrekord. Hier is die prestasie...
  Helga het uitgeroep:
  - Ja, jy is net 'n ridder! Nee, binnekort die god van vernietiging. Die groot Kali self ... die universele vegter!
  Friedrich het beleefd gekorrigeer:
  - Eintlik is Kali nie 'n god nie, maar die godin van die bose. Dit wil sê 'n vrou, hoewel in Hindoeïsme 'n baie eerbiedige en gewilde godheid. Baie tempels is vir haar gebou, en gebede word gedoen.
  Die seun het skielik opgemerk dat hy sy knie erg aan die hefboom gekrap het. En vervloek:
  - Vervloek dit! Dit was nie die moeite werd om 'n draai te maak, in so 'n swaar gewapende voertuig nie.
  Helga het besorgd gesê:
  - En die volgende vlug wat jy sonder my het?
  Friedrich het geredelik bevestig:
  - Ja, jou Fokken sal nog aangevul en gelaai word, en myne is reeds gereed. Moet net nie praat nie, sorg net vir jouself!
  Helga het nadruklik gesê:
  - Geen! My raad aan jou is om te veg en te veg die beste wat jy kan... Indien enigsins moontlik.
  Die vliegtuie het geland en Friedrich het na die volgende motor gehardloop. Die geselekteerde kombinasie van die Me-362 en die aanval F -490 was optimaal vir die superass van alle tye en volke.
  Friedrich, wat met sy kaal voete die skerp, growwe pedale van die Fokken-Wulf-4 voel, begin spoed uitdruk en saamsing:
  - Ek gaan veg! Ek sal die skepsel tot stof verpletter!
  Die geveg by Krasnogvardeisk het voortgeduur. Benewens die tenks van die Rotmistrov-leër self, het een en 'n halfhonderd Sowjet-voertuie, geneem vanaf die suidelike flank en die gebied van die Kashirna Sowjetfront, betyds vir die slagveld aangekom. Dit is waar, net die eerste groep motors het tot dusver aangekom. Sowjet-lugvaart het ook nie daaraan gedink om oor te gee nie, maar tot dusver was dit nie besonder aktief nie.
  Friedrich het aan die tenks begin werk en sy kanonne gebruik wat spesiaal vir hierdie doel ontwerp is. Na sy mening was die kaliber van 37 millimeter steeds optimaal geskik vir hierdie doel. Hier het Rudel byvoorbeeld met sulke gewere, sonder enige gevegsbeswyming, vernietig, of liewer, wat regverdiger is, 534 tenks tydens die hele oorlog uitgeslaan. Maar hy was 'n gewone mens, nie Friedrich wie nie. Die seun het onthou hoe sy pa vir sy ma gesê het dat die gekombineerde effek op die fetus wat in die baarmoeder van die kind gedra word, benewens die manifestasie van fenomenale vermoëns as puberteit, die nageslag in 'n psigopaat kan verander ...
  Miskien is sy gevegsbeswyming, en hierdie superkrag van 'n vegter, ook 'n gevolg van 'n impak waarvan die aard aan hom onbekend is.
  Maar nou kom die tenks, vir die vlieënier lyk hul bewegings stadig, en nog meer vir Friedrich. Die jong aas het van 'n horisontale vlak begin afdop. Dit vuur en slaan net. Ligflitse, van klein ontploffings, luike wat deurboor is. Terselfdertyd brand baie motors, aangesien die gastenks in die vegkompartement geleë is. En vernietiging, die T-34 het weggevlieg soos 'n slingervel.
  Skulpe wat dikwels getref het, het die ontploffing van ammunisie veroorsaak. En dit op sy beurt...
  Friedrich het nie aan sulke kleinighede gedink nie, hy het die prentjie dopgehou toe die wagtenks, nadat hy groot verliese gely het en die nutteloosheid van pogings om deur te breek, as die slote wat deur die Sowjet-mense gegrawe is, te besef het, rondbeweeg het.
  Maar ook hier het 'n onaangename verrassing op hulle gewag. Twee dosyn "Superferdinands" het daarin geslaag om nader te kom. Hulle was ongelukkig met sterker bestuurseienskappe, danksy die gebruik van Amerikaanse motors.
  Sowjet-voertuie het oor 'n oop veld beweeg, wat beteken dat die legendariese vegters reeds van drie kilometer weg kon tref. Natuurlik het die "Superferdinands" gemis, maar die hoë vuurtempo van lugafweergewere het hulle toegelaat om redelik gereeld te tref. Boonop is die veld swaar opgegrawe en met skulpe geploeg, en die T-34-85 kon nie spoed optel nie. Maar hulle het steeds soos golwe beweeg tydens 'n uitbarsting. En die Panthers -5 en die flinke American Witches -5, hoëspoed-tenkvernietigers, het die Ferdinands -4 te hulp gehaas.
  Friedrich het probeer om (suiwer onbewustelik) bevelvoerders uit te slaan. Selfs my vingers krap van die spanning. En daar was vrugte! Die jong terminator, vanaf 'n horisontale projeksie, het twee-en-veertig T-34-tenks, drie KV-s en twee Su-122's uitgeslaan. Dit kon nog drie motors gewees het, maar hulle aandag is afgelei deur 'n klopjag deur Sowjet-vegvliegtuie, en die belangrikste deur aanvalsvliegtuie. Volgens hulle het Friedrich begin om beide 'n 37-millimeter-luggeweer en twee 20-millimeter-kanonne te plant (ook nogal treffend, as jy 'n lantern of 'n petroltenk, of 'n enjin tref.
  Slegs sewe-en-twintig vliegtuie, en agtien van hulle Ils ... Nie sleg nie, met inagneming van die belangrikheid van elke tenk, selfs beskadig in hierdie hardnekkige geveg ... Hier is 'n paar T-34-85's versnel, en nog steeds deurgebreek om te sluit reeks. Hier het die swak gepantserde Amerikaanse "Hekse" -5 gevlam.
  Friedrich het die aanvalsvliegtuig van Hans-Ulrich Rudel gesien. Hierdie reeds lank bekende aas, blyk dit, het ook besluit om die "Shtuka" met 'n sterker en vinniger Fokken-Wulf-5 te vervang. Sy fakkelembleem is aan almal bekend. Hy het vir Friedrich gevra:
  - Hoe gaan dit met jou, die engel van die dood!
  Die Terminator Boy het geantwoord:
  - Sake in die Gestapo, en ek het prestasies!
  Rudel verseker:
  - En ek is goed! Maar hoe kry jy dit reg om so akkuraat en vinnig te skiet, en selfs vanaf 'n horisontale vlak?
  Die asemrowende seun het gelag, geantwoord of selfs gesing:
  - Al die onmoontlike is moontlik, ek weet verseker! Vind die diamant van die konings van die aarde in lopende water!
  - Niks, ek sal teen die einde van die dag tot dertig inhaal! Rudel belowe.
  Terugkeer, vervanging van die vliegtuig, en weer die inheemse Me-362, die vliegtuig, wat, behalwe vir koeëlgate op die vlerke, geen skade onder leiding van Volka gekry het nie. En natuurlik die tenkgeveg....
  Dit was warm by Krasgvardeisky. Die kolomme van die Vyfde Wagte-leër en die brigades wat van ander fronte verwyder is, het opgetrek. Versterkings het tot by die Duitsers gekruip, insluitend 'n dosyn Amerikaanse tenkvernietigers, die nuutste M-18's met 110-millimeter-gewere. Hierdie masjiene was nie minderwaardig in dodelike krag as die Tiger-5-gewere, kaliber 105 nie, en het selfs die T-34 beter geklop, aangesien hulle minder geneig was tot rikochet. Die geweer self is terselfdertyd ook van 'n omgeboude Amerikaanse lugafweergeweer, wat beteken dat dit vinnig skiet. Net hier is die pantser swakker as die Duitse, maar tog is 186 millimeter genoeg om die projektiel in die voorkop te hou. Veral onderweg word die T-34-85 baie dikwels gesmeer.
  Friedrich, selfs op 'n afstand, het 'n tsoenami voel naderkom, 'n nuwe vlaag Rooi Leër-vliegtuie. Dit beteken dat dit nie aan die tenks hang nie, wat amper in 'n stywe een vasgegryp het, so laat die aanvalsvliegtuig hulle versorg. Onder hulle is terloops baie swaar gewapende en gepantserde He-329's sigbaar. Soos aanval vliegtuie en tenk vernietigers is sterk. Veral met die 88 mm Ra-44-gewere, wat nie net die dak van die tenk deurboor nie, maar ook in die voorkop. Net hier in luggevegte is hierdie masjien, om dit sagkens te stel, nie so veelsydig soos die "werkmerrie" Fokken-Wulf nie.
  Tussen die aanvalsvliegtuie het Friedrich Helga se vliegtuig opgemerk. Wel, natuurlik, terug in die geledere.
  Die terminator seun, wat 'n bietjie langs die pad afsak, ons sal drie tenks en selfaangedrewe gewere-76 oopsny, het gesing:
  - Ons sal 'n show hê! Eenvoudig die hoogste superklas!
  . HOOFSTUK 18
  Helga het geredelik geantwoord:
  - Natuurlik glo ek jou! Ek het my hart nie vir 'n dier gegee nie! Die antwoord sal aan jou gegee word - glo jy dit of nie?
  In plaas daarvan om te antwoord, het Friedrich van 'n lang afstand van onder af begin skiet ... En toe hoogte gekry.
  Daar was nogal baie Sowjet-vliegtuie, maar steeds minder as die eerste keer. Die vlieëniers van die Luftwaffe het redelik selfversekerd gevoel, soos 'n graadleerling wat 'n irriterende maat in 'n onbekende skool geslaan het, daarna was hy letterlik oorweldig met krag.
  Die Sowjet-vlieëniers het meer uitgeslape geword, en nadat hulle onder die houe geval het, het hulle dadelik in groepe opgebreek en probeer om die Duitsers na hulself toe te trek. Friedrich het hulle aangeval en die heuwel opgeklim. Vir hom het die weiering van die vyand van 'n reguit aanval egter net taktiek vergemaklik. Maar ander Duitse vegters het in die geveg geklim.
  Friedrich het ergerlik opgemerk dat die He-362 hom gewoonlik voor was. Maar dis oukei, van 'n lang afstand van etlike kilometer af weet niemand in elk geval hoe om af te kap nie.
  En "Salamanders" -3, net soos papiervliegtuie vir kinders, spring, spring soos 'n haai op die branders, en hulle kry self ...
  Friedrich het sy slagoffer, die bevelvliegtuig, gekies voordat hy tyd gehad het om te dink oor hoe dié motor afgeskiet is. Die seun het die moraal na vore gebring:
  - Jy kan in 'n oorlog verloor, anders as sport, een keer wen jy in 'n oorlog, anders as 'n speletjie, eindeloos! Die stukke van die bord vlieg egter net van die verloorder af, die wenner sit op die bord, selfs voorheen gevegseenhede afgeskiet!
  Die geveg is egter in die veld gevoel. Wittmann is byvoorbeeld reeds 'n taamlike geharde tenk-aas, hy het op die "Tiger" geveg. Hy, saam met die kanonnier, het ook redelik gereeld gemis, hoewel die tenk maklik omgedraai het. Gunner Schleich, het skaars tyd gehad om die sweet van sy gesig af te vee. Die voorkop van dié staalmonster is al verskeie kere getref, maar tot dusver het dit reggekry om te klop. Wittmann het boonop uit sy longe geskree:
  - Laat hulle nader kom, moenie senuweeagtig wees nie, asseblief...
  Die indrukke van 'n deelnemer aan die geveg, adjunk-stafhoof van die 31ste brigade, wat onlangs 'n held van die Sowjetunie geword het, Grigory Penezhko, het ook gepraat oor die toestand van 'n persoon in daardie haglike toestande. ... Voor geestesbeelde was daar swaar beelde ... Daar was so 'n gebrul dat die vliese gedruk het, bloed uit die ore gevloei het. Die aanhoudende gedruis van enjins, die gekletter van metaal, die gebrul, die ontploffings van skulpe, die wilde gerammel van geskeurde yster ... Van skerp skote, torings gedraai, gedraaide gewere, pantser het gebars, tenks ontplof.
  Die ondeurdringbare swaar "Patton" -3, het amper puntloos probeer om die Sowjet T-34-85 te neem. Hy snerp, afgeskermde pantser bultend. "Hekse" -4 het gegly en self die maneuver probeer toepas. Dit was asof dit 'n berede leër van antieke ridders was wat op die punt was om mekaar dood te maak. Dikwels het albei tenks puntloos afgevuur en mekaar opgeblaas.
  Van skote in petroltenks het die tenks dadelik opgevlam. Luike het oopgegaan en tenkspanne het probeer uitkom. Grigory het 'n jong luitenant, half verbrand, aan sy wapenrusting sien hang. Gewonde kon hy nie uit die luik kom nie. En so het hy gesterf. Daar was niemand om hom te help nie. Die soldate het hul sin vir tyd verloor, hulle het nie dors, of hitte, of selfs houe in die beknopte kajuit van die tenk gevoel nie. Een gedagte, een begeerte - terwyl jy lewe, slaan die vyand. Sowjet-tenkwaens, wat uit hul vernielde voertuie geklim het, het die veld vir vyandelike spanne deursoek, ook sonder toerusting vertrek en hulle met pistole geslaan, hand-aan-hand gegryp.
  'n Beeld in die styl van surrealisme van die kaptein, wat in 'n soort waansin op die pantser van die verwoeste Duitse "Tiger" -5 geklim en met 'n masjiengeweer die luik getref het om die Nazi's daarvandaan te "uitrook". Hoe dapper het die bevelvoerder van die tenkmaatskappy Chertorizhsky opgetree. Hy het uitgeslaan, deur die warrelwind van skulpe, wat in die kant van die vyand "Tiger" -5 ingebreek het, maar hy is self getref. Die tenkwaens het uit die motor gespring en die brand geblus. En hulle het weer in die geveg gegaan.
  Helga het reeds die dak van Grigory Penezhko se tenk met die laaste dop deurboor. Die dop het die petroltenk getref, en alles het in vlamme opgegaan. Die vlamme het die Sowjet-tenkwaens verskroei, wat hulle gedwing het om uit hul luike te spring. Maar Grigory self, wat gewond is, het nie tyd gehad om uit te spring nie ... Hy het lewendig verbrand, en in natura besef wat die onderwêreld is ...
  Friedrich, wat sien dat die vyandelike lugvaart reeds wyser geword het en op 'n gekombineerde manier probeer wegvlieg, het self die tenks aangeval ... Die Duitsers het regtig 'n moeilike tyd gehad, alhoewel die swaarste gewapende Engelse Challenger-tenks die geveg toegetree het (Die spanne is ook van die seuns van Brittanje en skiet uiters akkuraat!) .
  Friedrich is vol demoniese energie en opgewondenheid, hy is gereed om eiehandig alles en almal weg te vee, al moet jy met 'n hele tenkweermag veg, en nog meer met lug. Maar jy moet terugkeer, brandstof en ammunisie raak op, vir hierdie, 'n vlug, wat sewe-en-vyftig vliegtuie neerskiet en een-en-dertig tenks en ses selfaangedrewe gewere, plus nog twee gepantserde personeeldraers, drie Katyushas, vier Andryushas, motors wat probeer het om na agter te gaan.
  Helga het opgemerk:
  - Die Russe het 'n liedjie oor vroue in ons dorpe! En ons het nie net vegtende vroue nie, maar mans, wat jy nodig het!
  Friedrich het saamgestem:
  - Ons mans, wat jy nodig het, maar vroue is beter!
  Helga sê skelm:
  - 'n Vrou wen deur trane te stort, 'n man deur hulle te laat stort!
  Friedrich het sy tande ontbloot en opgemerk:
  - Aangesien ons skerp is, dan is alles nie so erg vandag nie!
  Jy moet alleen vlieg vir die volgende vlug ... Wel, indien wel, dan is daar geen sin om moed te verloor nie ... Dis al warm in die Focken-Wulf met 'n lugverkoelde enjin. Baie warm, motor, plus son, plus min tyd om af te koel. Friedrich self was selfs verbaas hoe hy nog nie met so 'n woeste vrag neergeval het nie. Dit is immers elementêr ... dit vreet al die binnegoed weg ...
  Sowjet-tenks is heeltemal uitgedun ... Nietemin het versterkings weer by die Duitsers aangekom, en byna alle aanvalsvliegtuie is in die geveg gegooi ... Maar versterkings is ook geskik vir Rotmistrov ... Dieselfde tenks van 'n ander front.
  Maar die lug is baie rustiger, hoewel daar aparte groepe vegvliegtuie of aanvalsvliegtuie is.
  Friedrich herhaal die ou bewese taktiek, hy weet reeds dat sy hom nie in die steek sal laat nie. En die Duitsers...
  'n Hergroepering vind ook plaas, aangesien die meeste van die Sowjet-tenks reeds vernietig is, dan kan jy probeer om jouself aan te val ... Wittmann het somber opgemerk:
  - Agt tenks is uitgeslaan ... Vir een dag is dit goed, maar vir so 'n dag is dit sleg ...
  Die gids het reggestel:
  - Eintlik twaalf ....
  Wittmann onderbreek:
  - Vier vernietigde motors toe die Russe deur 'n diep tenksloot geklim het - tel nie! Dit was elementêr. Ja, en die ammunisie moet aangevul word ...
  Maar die Sowjet-tenks het weer vorentoe gestorm toe veral die aanvalsvliegtuig hulle begin kry het. Veral Friedrich, wat vyf-en-vyftig skulpe geskiet het, waarvan nege-en-veertig T-34-tenks en ses selfaangedrewe kanonne. En dit het hom vyf en 'n half minute geneem ... Dit is die stryd ... Natuurlik kon dit meer gewees het ... Friedrich het gedink, hoekom moet hy gelyktydig uit twee kanonne vuur? En een is genoeg ... Intussen ...
  Helga het hom op die lughawe ontmoet, hom so hartstogtelik gesoen, gefluister:
  - Hier is die verpersoonliking van ridderlikheid - Don Quixote!
  - Wat het jy gesê? het Friedrich gesnap.
  Die meisie het dadelik herstel:
  - Jammer wolf welpie... Ek wou Lancelot sê!
  Die aas-seun het gesnap:
  - Dan 'n ander saak! Don Quixote is immers 'n parodie op 'n ridder. Dwase ridderlikheid en belangelose adelskap word op 'n manier bespot!
  Helga het ingestem.
  - Ek, oor die algemeen, verstaan dit! Maar ...
  Friedrich onderbreek die meisie:
  - Op vliegtuie lewendig!
  Sowjet-tenkspanne en -vlieëniers het blykbaar 'n laaste poging aangewend om die gety van 'n uiters onsuksesvolle geveg te keer. Generaal Gota, as 'n ervare bevelvoerder wat reeds die taktiek van die Russe deeglik bestudeer het, was nie haastig om aan te val nie, en het selfs effens teruggeleun om die voordeel in vuurkrag honderd persent te gebruik. En natuurlik, bespreking. Dit is die taktiek van 'n lang bokser wat voor die kort man terugtrek, as nommer twee werk, maar nie die ondermaat pinscher toelaat om die afstand te verkort en 'n voordeel te kry nie. Wel, Rotmistrov het geen ander keuse nie! Aanval of sterf! Laasgenoemde is beter, alhoewel albei saam kan wees!
  Wel, Friedrich moet ook met vliegtuie veg ... Dit is ook 'n geveg, en die vyand is dapper ...
  Maar eers het die terminator-seun vyftien aanvallende T-34-85-tenks geskiet. So eteries in een sarsie ...
  Helga het uitgeroep:
  Jy is die keiser van die lug! Dis hoe die Derde Ryk bekend sal wees!
  Friedrich antwoord haar:
  - En hy is reeds bekend! En jy hoef nie te prys nie!
  Helga het geskree:
  - En jy verheerlik hom nog meer!
  - Sal probeer! Friedrich grom.
  Hy het teruggeval in 'n ultra-gevegte beswyming. Vreemde gedagtes dwarrel in die seun se kop. Wat sal byvoorbeeld met hom gebeur ná die oorwinning van die Derde Ryk? Natuurlik sal die beskerming van die keiser se vrou hom die hoogste posisie gee, en sy seun sal die erfgenaam van die Groot Ryk word. Opwindende uitsigte! En die Russe leer uiteindelik die orde en dissipline waaraan selfs Stalin, die bloedige Georgiër, hulle nie kon gewoond nie.
  Alhoewel die oorwinning natuurlik nog ver weg is ... Of dit kan die vegter wat in die Fritz vasval en verander. Sodoende, maak 'n paar dosyn fascistiese voertuie dood en keer terug na die USSR as 'n held?
  Maar sal dit hom help as die helde van die oorlog wat uit ballingskap ontsnap het, geskiet word, maar .... Stalin vertrou glad nie iemand nie, hy het gesê dat hy nie 'n seun, Yakovlev, het nie! Hy kan dus nie meer teruggaan na Friedrich nie ... Veral na wat hy gedoen het ... Dit was moontlik om dadelik na die USSR te vlug, toe hulle hom net die "Stuka" gegee het. Die seun sou vergewe word... Wel, miskien het hulle hom na strafbataljons gestuur, en as hy ook van die Nazi's neergeskiet het... Ja, hy het kans gehad om terug te keer... Maar nou, in die USSR, het hulle sal hom nie spaar nie, hy het te bleddie geword....
  Friedrich het gedink, wel, hoekom het hy nie na die kant van die Sowjets oorgeloop nie. Wel, goed, hy het by die Hitler-jeug aangesluit, in die middel van Berlyn, toe het hy geen ander manier om te oorleef nie. Maar hoekom het hy die kommissarisse vermoor? Jy kon dit net afskakel ... Hoekom het 'n wilde dier skielik daarin wakker geword ... Nie eers 'n dier nie, want diere maak gewoonlik dood om te eet of weens 'n gevoel van honger. Die mens, aan die ander kant, het moord in pret verander, erger geword as 'n tier ...
  Wat het met hom gebeur dat die moord vreugde begin bring het, en die begeerte om in die Derde Ryk te verhef, om 'n loopbaan te maak, het die hele essensie vasgevang? Wie het hy geword, .. Waarom het hy die gevoel van patriotisme en gehegtheid aan sy mense verloor?
  Het hy egter een? Hier is dieselfde generaal Vlasov of Boris Alekseevich Smyslovsky. Ook hier, 'n vreemde persoon, was dit 'n voorbeeldige verteenwoordiger van die edele korps van tsaristiese Rusland. En hy moes oorgaan na Hitler en ander fasciste se kant. Offisier van die Russiese Keiserlike Leër, kaptein. Na die Burgeroorlog is hy in Pole geïnterneer, en daarna na Duitsland geëmigreer. Hy het in diens getree in die Duitse weermag. Van 1928 tot 1932 studeer hy aan die Hoër Kursusse aan die Militêre Departement (General Staff Academy) van die Reichswehr. Tydens die Tweede Wêreldoorlog het hy aktief deelgeneem aan die vorming van Russiese vrywilligerseenhede. Hy het geglo dat die Duitsers kan bydra tot die herstel van Rusland: "Die oorwinning van die Duitse leërs behoort ons na Moskou te lei en die mag geleidelik in ons hande oor te dra. Die Duitsers sal, selfs ná die gedeeltelike nederlaag van Sowjet-Rusland, nog lank teen die Angel-Saksiese wêreld moet veg. Tyd sal in ons guns werk, en hulle sal nie van ons afhang nie. Ons belangrikheid as bondgenoot sal toeneem, en ons sal volkome vryheid van politieke optrede hê."
  Die seun se kop het gedryf op wat hy vroeër op die internet gelees het ... Heel toevallig het sy oë oor die bladsy van die naslaanboek geloop - "medepligtiges van Nazisme - die skande van die nasie!"
  Terselfdertyd het hy weliswaar nooit met Generaal A. A. Vlasov saamgewerk nie, aangesien hy nie sy sienings of sy plan van aksie gedeel het nie, maar hy het hom persoonlik drie keer ontmoet, hoofsaaklik in opdrag van die Duitse Generale Staf.
  Friedrich onderbreek sy gedagtes... Drie-en-tagtig Sowjet-vliegtuie is neergeskiet, en die laaste skulpe word reeds in tenks geplant, en dit is reeds moontlik om terug te keer... Wel, wat 'n baster is hy... Hoe het hy gevalle... Bloedige hoer! Die oë het dadelik nat geword... Sout druppels trane het oor die gladde seunswange gevloei... Hoe bitter, skiet selfs jouself!
  Met sy terugkeer het die aanskoue van 'n moeë maar vrolike Helga dadelik sy moed opgesweep, en hy het weer die geveg ingestorm ... Hy is 'n vegter! So, hy is gebore om te wen, en wie se nasie swakker is, hy is nie vriende met haar nie!
  Helga het skielik opgemerk:
  - Huil jy?
  Friedrich skud sy kop.
  - Dis reeds my oë traan, van moegheid! Wat 'n stryd! Ek het nou al ses dae lank nie my oë toegemaak nie! En voor dit, amper nie geslaap nie!
  Helga het getroos:
  - Hier sal die ketel toemaak en ons sal 'n bietjie slaap ... Dit bly 'n bietjie. Net 'n bietjie om te wen!
  Vlug op die Focken-Wulfach-4, vyandelike vliegtuie is nie sigbaar nie, en daar is min oor van die tenks. Maar selfs dié wat daar is, moet afgehandel word.
  Helga fluister in die radio:
  - Wel, kom ons kry hulle! So draai die agt!
  Friedrich lag.
  - Om agt te draai is beter as om ses op skouerbande te kry!
  Die meisie het die motor van 'n duik getref en geblaf:
  - Nee, jy kan nie as 'n ses voorgestel word nie. Jy het die ras van 'n koning.
  Van die Fifth Guards Army was daar horings en bene. Nou het Gotha die bevel gegee om te vorder, veral omdat dit al aand was, die tyd ver verby aandete verby is en die duisternis begin nader kom.
  Op die slagveld was daar meer as 'n duisend en 'n honderd verwoeste en vernietigde Sowjet-tenks, en ongeveer driehonderd Duitse tenks wat 'n soort skade opgedoen het. Hiervan was ongeveer vyf-en-sestig motors geensins onderhewig aan restourasie nie.
  En Friedrich, wat sy vriendin op 'n bed gelos het om te slaap, het steeds gevlieg. Hierdie keer is dit herlei om artillerie te onderdruk. Die desperate opmars van Rotmistov het 'n deel van die magte, die leërs van Meinshein, afgelei en hulle het nie meer as twaalf kilometer in 'n dag en aand gevorder nie . Die nag het aangebreek, maar die stormtroepe het nog gewerk. Hulle het net van vlieënier verander.
  Weereens het Friedrich U-2-nagbomwerpers teëgekom. Motors het amper naby die grond gevlieg - laagvlakvlug. Hulle sou 'n kans gehad het om met so 'n vermomming deur te glip, maar in hierdie situasie het die duiwelse instink van die jong terminator gewerk.
  Daarby het Friedrich skielik baie skaam geword vir sy trane, en hy het woedend geword ... Selfs die seun se voorkoms het verander. En heeltemal ander woorde, van 'n ander lied, het deur my kop gejaag;
  Woede versprei deur die liggaam in 'n vurige golf,
  Dit is onmoontlik om so iets te verstaan en wat nou met my gebeur!
  Hier het die onderwêreld al die swartheid in die siel oopgemaak,
  Ek wil paleise hê - dis nie vir my genoeg met 'n liefling en paradys in 'n hut nie!
  
  En hoe dit alles gebeur het, weet selfs God nie,
  Ek het 'n verraaier bastard geword, maar tot dusver is ek dood!
  Waar kom hierdie openbaring vandaan, wie daaraan geboorte gegee het,
  Ek put inspirasie in 'n bak - magtige magte!
  
  Die Duiwel het ons in 'n net gesleep en ons in 'n bose kringloop gegooi,
  Dit het so gebeur, ek het in die net vasgevang!
  Maar ek sal die web breek, en ek sal God met my hart aanvaar,
  Moenie net die hemelse maan vervloek nie!
  En dit is wapenbroers wat ek verseker weet!
  
  O, gee my 'n kans heilige Here
  My natuur, jy is verraad en skande!
  Ek wou vlees hê, behalwe vlees,
  En in die afgrond beland, waar wysheid aan die slaap geraak het!
  
  Die fascis het gesê: jy dien ons -
  Jy sal grond, geld, titels erkenning ontvang!
  Maar gee jou siel op
  En dit is die ergste straf ter wêreld!
  
  Maar ek is 'n swakkeling, het in 'n gemors beland,
  En hy het die lewende, eer en gewete in homself vernietig!
  So wees dit, harde feit
  Dit is immers nie 'n roman nie, dit is net 'n storie!
  
  Wat moet ek doen, ver terug;
  Daar is nie meer oor nie, en nou is die nek darem in 'n strop!
  Maar die demoon het gesê, maak 'n einde aan die gemors,
  Sulke lafhartigheid, glo ons, ek aanvaar nie!
  Friedrich het hierdie "vokale" klaargemaak, sy "ore" neergeslaan en toe voel hy uiters moeg ... En wat reeds geblom het, wat beteken dat 'n nuwe dag op 11 Julie aangebreek het. En hy is al sewe dae op sy voete...
  Na die landing het die seun skaars daarin geslaag om na die stapelbed te hardloop en dadelik neergeval;
  Die droom blyk baie gespanne te wees ... Friedrich het gedroom dat hy 'n student was en na 'n lesing luister. Boonop vertel die leermeester van reusagtige groei dit met soveel entoesiasme en ywer dat jy onwillekeurig luister. Daar praat ons van 'n jarelange historiese vyand van Rusland, die Verenigde State. Dit blyk dat hulle in sy vaderland uiteindelik met 'n waardige vergeldingswapen vorendag gekom het;
  - U moet daarvan bewus wees dat die Pentagon-weermag sy beste aanvalsmag ontplooi het in die stryd teen ons begeerte om die pad na ander wêrelde te breek. Ek het 'n telegram aan die NAVO-weermag gestuur, waar ek verklaar het dat ek nie die aarde gaan gryp nie, dat ek vreedsame navorsing doen wat gemik is op die voordeel van die hele mensdom. Hulle het nie my boodskap gekry nie, hulle meet almal aan hul twyfelagtige en selfsugtige skaal van waardes. Hierdie megalomaniese basters dink hulle kan die hele mensdom beheer. Hulle dink dat as hulle 'n maniese passie vir vang en vernietiging het, dan behoort ander verteenwoordigers van ander wêrelde dieselfde dierlike passie te hê.
  Die spreker het stilgebly en na 'n vrygewige golf van applous geluister. En Volka het hom ook heftig toegejuig, hoewel hy nie daarvan gehou het om owerhede agter hom te erken nie. Wel, die magtige reus het voortgegaan:
  - Ek is nie 'n dier of 'n roofdier nie, maar ek is in staat en is van plan om myself te verdedig, die goeie van my beskawing hang af van my stryd, en as my vyande, en die vyande van my beskawing van plan is om aan te val, dan is ek van plan om te verdedig myself. Ek sal diegene vernietig wat tussen my en vryheid staan. Diegene wat die mensdom byna verslaaf het, wat hulself as die hoogste nasie beskou, buite die jurisdiksie van mense, sal vergelding in die gesig staar. Ek het reeds vir 'n groep oligarge elk 'n sent gegee, ek sal vir hulle 'n voorbeeld wys van 'n persoon wat in staat is om te veg, en nie soos 'n onderdanige skaap onder die byl gaan nie. Ons moet almal verenig, want dit is ons gemeenskaplike saak, want op aarde sal daar binnekort niks wees om asem te haal nie. Nou besigheid toe. Om die Amerikaanse en NAVO-vloot te verslaan, het ons groot, onbeperkte reserwes energie nodig, 'n fundamenteel nuwe wapen, en ons het dit. Vir baie, selfs die beste van julle, blyk die H-bom die ultieme te wees. Baie, selfs die beste van julle, neem aan dat daar geen ander kragtiger manier is om energie te kry nie, behalwe vir die uitwissing wat moeilik kan wees om in die praktyk te implementeer. Almal van julle is vertroud met termonukleêre reaksies, die samesmelting van waterstofatome en die vorming van helium. Wel, ander elemente tot yster. Kernfusie gee lig aan sterre vir miljarde jare. En vir baie van julle lyk dit ongelooflik dat fundamenteel nuwe sintesereaksies uitgevoer kan word: hulle bestaan feitlik nie in die natuur nie. Baie van julle is vol stereotipiese gedagtes dat as die reaksie nie in die natuur bestaan nie, dit in beginsel nie kan bestaan nie. Wat 'n absurde dwaling, die wetenskap van superbeskawings bied 'n manier om reusagtige massas energie op 'n skaal en reaksies te verkry wat nie in die natuur bestaan nie. Jy weet reeds die bestaan van kwarke: die mini-deeltjies waaruit elementêre deeltjies bestaan. Selfs jou wetenskap het honderde elementêre deeltjies ontdek. Benewens hulle, wat jou wetenskap ook opgeteken het, is daar deeltjies van verskillende soorte, waarvan baie vir jou vreemd lyk, of selfs oorbodig lyk. Jy word getref deur die diversiteit van kwarke, wat moeilik is om op die gewone logiese manier te verduidelik. Meer onlangs het jou wetenskaplikes deeltjies ontdek wat preons genoem word, die deeltjies waaruit kwarks bestaan, en jy kon dit nie behoorlik bykom en bestudeer nie. Wel, jy het nog nie daarin geslaag om nie net preons, selfs kwarks, uit die kern te onttrek nie. Wel, watter soort energie kan verkry word as gevolg van hul samesmelting of splitsing: onmeetbaar selfs in vergelyking met 'n termonukleêre reaksie. Selfs met die moderne, taamlik lae vlak van aardwetenskap, is daar teoretiese berekeninge wat toon dat hoe kleiner die deeltjie, hoe meer energie onttrek dit. Dit dui daarop dat as dit moontlik was om sulke energie te bemeester, dit moontlik sou wees om 'n byna onbeperkte bron van energiebronne te verkry. Nie een aardwetenskaplike het egter daarin geslaag om nie net die samesmeltingsreaksie van mikropartikels te herskep nie, maar selfs om 'n vrye kwark uit die kern te onttrek.
  Selfs om 'n gratis, ongebonde kwark te kry, is nog nie 'n sukses nie. Wat is die rede dat die reaksie deur ultraligte deeltjies te breek of saam te smelt nog steeds nie moontlik is nie, nie net om te herhaal nie, maar selfs om in die natuur vas te maak. Die rede lê hierin: daarom is die termonukleêre reaksie so moeilik dat dit figuurlik selfs 'n held met baie kort arms genoem word. Om 'n termonukleêre reaksie te veroorsaak, is die energie van 'n atoombom nodig; vir 'n atoombom om te ontplof, is konvensionele plofstof nodig. Om 'n kwarkfusie-reaksie te veroorsaak, is daar nie genoeg reaksie van 'n ontploffing van 'n termonukleêre lading nie, die krag daarvan is nie genoeg vir die reaksie nie, en daarom word superswaar kwarke nie in die natuur aangetref nie. Daar is geen tussenstap nie, 'n stap wat die reaksies binne atoomfusie skei en klassifiseer. In termonukleêre samesmelting is daar fases een na die ander wat aanhou toeneem in terme van vrygestelde energie. "n Reaksie wat baie meer energie vrystel as "n termonukleêre ontploffing en uiters skaars is: "n uitwissingsreaksie. Dit kom van die kontak van materie en antimaterie. In die natuur is dit skaars, uiters skaars, want in die regte wêreld is daar amper geen antimaterie nie. Die vernietigingsreaksie is skaars van aard, daar is geen tussenstap tussen die samesmeltingsreaksie van elemente en 'n termonukleêre reaksie nie. Die kern van die probleem is dat antimaterie self nie uit eenvoudige materie gemaak word nie. Binne ons sigbare sisteem kan ons dit nie waarneem nie. Maar as jy in die ruimte beweeg en jou by die aansluiting van heelalle bevind, op die grens van die wêreld en die anti-wêreld, dan sou jy sien hoe die proses van vernietiging op groot skaal verloop. Die kern van die probleem het geblyk te wees in die verkryging van 'n voldoende hoeveelheid antimaterie, dit wil sê, materie wat nie in die werklike wêreld kon bestaan nie. Dit sou voortdurend in aanraking kom met regte gewone materie, dit sou moes vernietig of ontplof, net soos twee afsonderlik skadelose chemiese elemente ontplof wanneer hulle in aanraking kom. Protone, neutrone, elektrone, in kontak met positrone, antineutrone, anti-elektrone sou verander in fotone en ander deeltjies wat in verskillende rigtings jaag. Hul uitsettingspoed is kolossaal en oorskry die spoed van lig. Ja, tydens grootskaalse uitwissing gaan die deeltjies in superligte spoed oor en beweeg weg van mekaar. Dit is moeilik om antimaterie op 'n eenvoudige manier te verkry deur deeltjies op versnellers te versnel. Die resultaat wat op hierdie manier verkry word, sal nooit die koste regverdig nie. Nietemin is 'n doeltreffende manier om antimaterie op 'n soliede skaal te verkry eksperimenteel gevind. Die essensie daarvan lê daarin dat die waarskynlikheid om antimaterie, sowel as materie te verkry, ongeveer dieselfde is, wat beteken dat die verskil tussen antimaterie en gewone materie nie groot is nie en nie veel energie nodig is om die polariteit van materie te verander nie. Dit kan gedoen word deur nie so sterk straling van 'n spesiale veld en 'n golf van 'n spesiale aard te gebruik nie. Benewens kwarks, preons, is daar creons, resons, forkons, ryumons, horodons, romons, ens. Bestraling op 'n spesiale telepatiese vlak verander die struktuur van materie op die kreon-resonansievlak, verander net effens, verskuif die struktuur van die rangskikking van mikropartikels. Die ontdekking van spesiale golwe het 'n rewolusie in die wetenskap en die samelewing teweeggebring. Maar wie se straling, watter vlak kan die tipe materie verander, dit na 'n kwalitatief nuwe vlak oordra, wat die eienskappe van materie verander. 'n Nuwe tipe bestraling is ontdek in die studie van menslike vermoëns, sy buitengewone vermoëns. Ons Hitlernators voor ander nasies en volke het ekstra vermoëns bemeester. Die nuwe telepatiese bestraling het lood en selfs digter soliede supermateriale binnegedring, wat op sigself 'n ander sisteem en 'n ander reeks straling aangedui het. Selfs op jou vlak van wetenskap en beskawing is daar en geskep straling wat die spoed van lig oorskry. Van die radioaktiewe straling Alfa, Beta, Gamma beweeg reeds Beta-strale 'n bietjie meer as die spoed van lig, en met Gamma-AS-straling is die oormaat van die spoed van lig amper een en 'n half keer. Op planeet Aarde het hulle reeds eksperimenteel die bestraling van die Klekon- en Der-golwe ontdek, wat die spoed van lig twee keer oorskry. Dit is waar, terwyl hulle in mikrodosisse gegenereer word, is hulle nie eens bewus van die vooruitsigte nie. Ek sal meer sê tussen die spoed van bestraling en sy vermoë om materie binne te dring, is daar 'n direkte verband. Hoe korter die golfreeks, hoe hoër die penetrasiekrag, hoe hoër is die spoed van die straling. Gammastrale eers nadat hulle 'n sentimeter lood verby is, word met die helfte verswak. Vir die bestraling van Klecon en Der is die penetrasiekrag selfs hoër. Buitenbereikbestraling, of dit nou aura, teleportasie, telekinese, telepatie, kuberkinesis, tormokinesis, plasmokinesis is, het die hoogste spoed en alle penetrasiereeks. Dit wil sê, dit is in die sogenaamde geestelike bobou wat die sleutel lê om die wêrelde te beheer, om ongekende vorme van energie te bemeester. Die nuutste vorme van energie maak die weg oop vir die nuutste vorme van metings, metings van die mikrowêreld wat in staat is om wortel te skiet en in die makrokosmos te verwesenlik, wat die metings tussen mikro-fundamentele deeltjies na die werklike wêreld oordra, die sogenaamde rollende van ruimte. "n Nuwe tipe energie sal "n nuwe wapen gee, Z-56-strale uitstraal en die aggressor se armada tot poeier verpletter. Ek kon nou die essensie van die nuwe energie in meer besonderhede verduidelik en in detail beskryf hoe dit ontstaan, asook die effek van die samesmelting, maar ons is reeds 'n ultimatum gestel. Hierdie gorillas dink om ons bang te maak, maar selfs al kapituleer, kan hulle nie die versoeking weerstaan om die eiland te ploeg en dit met bomme en sarsies van swaar gewere te stryk nie. As daar geen militêre optrede is nie, hoekom het die Yankees dan so 'n armada bymekaargemaak, hulle het 'n daad van intimidasie nodig, 'n voorbeeld vir die hele wêreld. Jou lewens hang van my af. Ek sal die aggressor 'n les leer wat hy vir 'n leeftyd sal onthou, en wie oorbly, sal die dooies beny!
  By hierdie frase is Friedrich se droom onderbreek. Hy maak verwoed sy oë oop. Helga staan voor hom en hou ruikers blomme in haar hande vas, en in die vingers van 'n kaal, meisiebeen was 'n roos, waarmee sy liefdevol die seuntjie se kaal, pienk hakskeen kielie.
  - Wel, slaap bietjie. Dis tyd vir aandete!
  Friedrich het opgespring en dadelik sy maag ingesuig ... Maar ja, hy het vir 'n week amper niks geëet nie. Hy het net versterkte sjokolade gedrink wat met water verdun is. Die seun het na die son gekyk en was verbaas:
  - Dit is vreemd, ek het omtrent vyf uur spandeer, maar dit lyk baie minder. Ek het nie eers tyd gehad om na die interessantste lesing oor nuwe wapens te luister nie!
  Helga giggel.
  - Oor die nuwe wapen? Ja, wanneer groot krygers veg, laat die oudste tegniek almal toe om te wen. Maar eet eers 'n bietjie vissop. 'n Paar meisies, jou aanhangers, is spesiaal vir jou gesweis. Eet en nuwe kragte sal kom.
  Friedrich het die vissop met plesier aangepak, wat vir hom die lekkerste gereg op planeet Aarde gelyk het. Die seun het die boulerhoed leeggemaak en 'n swaarmoedigheid in sy maag gevoel. Maar ten spyte hiervan het vrolik opgespring en na die motor gehaas.
  - Wel, Helga, ons sal weer baklei!
  Die meisie het speels geantwoord:
  - En hoe!
  En nou kwel die betroubare perd Me-362 saam met die onafskeidbare satelliet Fokken-Wulf-4 weer die atmosfeer met skroewe. En dit in die oorlog soos in die oorlog. Friedrich het vir Helga gevra:
  Wat is jou gunsteling tydverdryf behalwe baklei?
  Die meisie het saggies gegiggel en geantwoord:
  - Dit is moeilik om eens te sê! Alhoewel jy weet. Ek was in houtsneewerk. Sulke pragtige patrone het uitgedraai ... En ek het ook probeer om fantastiese stories te skryf. Eers toe ek "n paartjie geskryf het, het almal vir my begin lag. En ek het so skaam gevoel dat ek opgehou het om hulle te komponeer. Weet jy hoe onaangenaam dit is as hulle vir jou lag!
  Friedrich het saamgestem:
  - Ja ek verstaan! Alhoewel ek nou op die toppunt van roem is! Maar sodra ek sterf, is ek amper...
  Helga onderbreek:
  - Geen! Glo my, hulle sal nie vergeet nie! Ek dink jou naam sal die lugweermag genoem word, of van die verowerde oostelike stede. Of dalk 'n straat in Berlyn!
  Friedrich lag.
  - Ja, jy het my getroos!
  Helga het nogal ernstig bygevoeg:
  - Miskien sal selfs 'n bestelling in lugvaart saam met jou portret goedgekeur word. Eerstens het jy so 'n lieflike gesig, en tweedens, jou resultaat, reeds meer as twintigduisend vyfhonderd vyandelike vliegtuie, sal waarskynlik nie deur iemand oortref word nie!
  Friedrich het ook ernstig beswaar gemaak:
  - Nee, hulle kan oortref as die oorlog met die USSR baie lank sloer, of as hulle nog met gister se bondgenote te doen het. So alles is moontlik ... Maar in beginsel is dit moontlik om 'n duisend vliegtuie te bereik! Wat kan ek doen en dit!
  Die gesprek is onderbreek, 'n klein eskadron vyandelike vegters het vooruit gevlieg, en toe moes hulle die gewere ernstig opneem.
  Ten spyte van die uiterste moegheid en uitputting van die Nazi-leër, het die oorwinning by Krasnogvardeisky die Fritz en die multi-stammegroep tot nuwe prestasies geïnspireer.
  Die Nazi's het dit nie gewaag om Moskou aan te val nie, en het die stad Pavlovsky Posad, wat in die ooste geleë is, aangeval en die gebiede aangrensend daaraan versterk.
  Die Sowjet-soldate, anders kon dit nie moedig beveg word nie, maar die gang tussen die Duitse wiggies het teen die aand so vernou dat dit reeds deurgeskiet is.
  Friedrich en Helga moes weer die tenks aanvat, wat probeer het om teenaanval en die gaping toe te stop. En toe het hulle hulself gewys en perfek. Die jong man het daarin geslaag om vyfhonderd in tenks te oorskry! En dit is oor die algemeen 'n prestasie van die ultra-klas!
  Friedrich het regtig vreugde gevoel dat hy so cool was! Dat hy die beste vegter van alle tye en volke is, beteken 'n klas van klasse! En hoe voel dit om langer en koeler as almal te wees! Friedrich is Wolf, wat wolf beteken!
  Dit was reeds donker, en die geveg het steeds nie uitgesterf nie. Duitse kolonne uit die noorde, waar die hordes van die beroemde Rommel verskeur is, en uit die suide, waar Mainsteinpas, die stad Pavlovsky Posad omsingel. Reeds om middernag het Gotha se tenks en eerstens verskeie Ferdinand-4's by die buitewyke van hierdie dorpie ingebreek ... Maar hulle was gedwing om te stop. Toe gee Gota die opdrag om die hardnekkigste verdediging te omseil. Om twee-uur die oggend oos van Pavlovsky Posad het dele van die tweede SS-korps en die eerste tenkkorps, ook van die USSR, uitgekom om mekaar te ontmoet. So op die nag van 12 Oktober 1947 het 'n blokkadering om die Moskou militêre groep gesluit!
  . HOOFSTUK #19
  Op die oggend van 13 Oktober 1947 het Friedrich, soos altyd onbaatsugtig en vaardig geveg. Sy getroue vlieënde perd is in hoogte geskeur, en die enjin, ondanks die feit dat die seun dit meer as een keer gedwing het, het sonder mislukkings gewerk ...
  Die weerstand van die Sowjet-troepe het merkbaar verswak ... Die Nazi's het dit nog nie gewaag om Moskou, wat in 'n onneembare vesting verander is, aan te val nie, maar het na die ooste beweeg. In Pavlovsky Posad was gevegte nog in volle swang, die fascistiese bevelvoerders het redelikerwys geweier om tenks in die stad te gebruik, wat Roemeniërs, Italianers, Arabiere, Indiërs en ander buitelandse eenhede laat storm.
  Friedrich het aan twee of drie klein lugskerms deelgeneem, en sonder moeite sowat 'n dosyn vliegtuie afgesny. Ander teikens is gemaal: kanonne, houwitsers, mortiere, Katyushas, en as jy gelukkig is, tenks.
  Laasgenoemde, daarenteen, het nie dikwels voorgekom nie. Dit lyk of die raad uitgeput het. Teen die middag, toe die paring van Oktober ondraaglik geword het, was daar 'n kort stilte en Frederick, of soos hy amptelik Frederick the Great Bismarck genoem is, is na Smolensk ontbied.
  Die jong aas-terminator het baie tevrede en vrolik gelyk. Alhoewel Friedrich baie bitter en skaam was oor sy verraad, het die vooruitsig om fascistiese toekennings te ontvang die seun behaag.
  Helga is saam met hom geroep. Die meisie was ook opgewonde en haar pêrel-tande het geskitter met 'n bekoorlike panter-glimlag. Sy het gese:
  - Jy sien, die wolfseun, ons het die Russe verslaan!
  Friedrich het nie die optimisme in hierdie geval gedeel nie:
  - Tot dusver is dit net 'n tussentydse sukses en stryd ... Gevegte en gevegte kry net momentum. Maar die begin en in werklikheid suksesvol ...
  Die gebou van die streekkomitee van die CPSU is vir die toekenning gekies. Die groot parkeerterrein het baie luukse motors bevat, meestal Amerikaans vervaardig.
  Inderdaad, marionetgeneraals van die Amerikaanse weermag, die Britse Ryk, die Kanadese Dominion was teenwoordig in die vergadersaal. Daar was selfs een van die Engelse prinse ... En natuurlik Hermann Göring self en Adolf Hitler ... Net dit het Friedrich verbaas, Margaret was nie by hom nie. Dis vreemd, dalk net om swanger te wees, wil hierdie uitstaande, unieke vrou nie haar eie en die kind wat van die aas ontvang word in gevaar stel nie ... Oorlog is immers glad nie 'n grap nie!
  Of wil sy dalk nie met Hitler se nuwe gunsteling met haar man kommunikeer nie? Hier is in die algemeen alles moontlik en dit is byna onmoontlik om te lees wat in die gedagtes van 'n vrou mooi is, soos Aphrodite, en verraderlik soos Hera ...
  Friedrich is egter selfs bly daaroor. Dit was nie genoeg in die teenwoordigheid van die Führer om hom en haar bloot te stel aan die risiko om sy emosies te verraai, met 'n onwillekeurige gebaar, of 'n ondeurdagte woord nie. Horing mans, veral in die persoon van die heerser van die halwe wêreld, is immers baie gevaarlik. Selfs vir so 'n taai ou soos Hy is die nommer een soldaat van die Derde Ryk!
  Die meeste van diegene wat vir die toekenning opgedaag het, was vlieëniers - Göring self was 'n kampioen, 'n vurige bewonderaar van die teorie van Generaal Dua - lugvaart, die god van oorloë, natuurlik, eerstens wat lugmagte toegewys is. Maar daar was ook tenkwaens, onder wie die bekende Wittmann. En die prysuitdeling het met ridderkruise begin.
  Toe Helga geroep is, het die meisie letterlik soos 'n perd gespring en haar hakskene getik. Sy is bekroon met 'n ridderkruis en 'n spesiale kenteken van 'n vegter, tenks ... Boonop het die Fuhrer Adolf self aan die meisie 'n nominale sabel met diamante oorhandig, as die beste vrou wat haarself onderskei het as gevolg van gevegte in die Moskou stryd.
  Wittmann het 'n kruis met eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang, die Ster van die Ridderkruis met goue eikehoutblare, swaarde en diamante is ook aan "baba" Huffman toegeken. Die Amerikaanse aas in sy onveranderlike cowboy-hemp het ook 'n toekenning ontvang.
  Friedrich is die laaste bekroon ... Dit was nogal logies, want hy was die beste van die beste. Die hoë toekenning, die Groot Ster van die Ridderkruis van die Ysterkruis, en eikehoutblare, swaarde en diamante, is oorhandig onder die dreigende klanke van die Nazi-lied. Daarbenewens is vier kentekens toegeken vir vierhonderd, vyfhonderd vliegtuie en vir vierhonderd, vyfhonderd tenks. Hierdie kentekens was ook goud, en vyfhonderd selfs met klein diamantjies.
  Hitler het lank Friedrich se hand geskud en iets entoesiasties gesê ... Die seun het die beroemde kruis met sy oë verslind. Diamante versier platinum eikehoutblare en swaardhefte. 'n Figuur het in my geheue geflits dat selfs gewone ridderkruise met diamante, slegs sewe-en-twintig sulke bevele gedurende die hele oorlog toegeken is. Wel, op hierdie oomblik is dit selfs minder ... 'n Hoër graad van toekenning, die Ridderkruis, waar silwer blare deur goue vervang word, is nog nie vasgestel nie.
  Die toekennings het egter nie daar gestop nie. Hitler het aangekondig dat Friedrich die rang van hoofveldmaarskalk van die lugmag en die SS-wagte toegeken is, met die toekenning van persoonlike wapens en 'n bonus van een miljoen vyfhonderdduisend mark (die koste van vyftien nuutste Panthers).
  Die nominale wapen was dieselfde as die sabel wat aan Helga geskenk is, gemaak van Damaskus-staal, met 'n heft wat pragtig versier is met diamante en smaragde.
  Friedrich kon die versoeking nie weerstaan nie en het verskeie kere 'n wapen geswaai wat die Sultan waardig was. Die handvatsel was gemaklik, en die sabel was perfek gebalanseer, en het lig gelyk vir 'n sterk seunsagtige hand.
  Toe praat die Amerikaanse generaal Mankurt, wat in die geskiedenis opgeteken het as die skrywer van die populêre uitdrukking: laat my land verkeerd wees, maar dit is my land!
  Boonop het hierdie bevelvoerder bekend geword vir sy monsteragtige wreedheid, ook teenoor krygsgevangenes.
  Mankurt het hard gesê:
  - Russiese barbare het op baie grond beslag gelê en een groot barak geskep waarin "n ewige gemors heers. Hoe lank sal hul terroriste-regime 'n sesde van die mensdom pynig? Die volke van Rusland wag op bevryding en die aankoms op hul grond van die weermag van vry Europa en die Verenigde State. En daarom sal Amerika elke poging aanwend om die USSR te verslaan. Die vloei van ons toerusting en vrywilligers van regoor die wêreld sal verskerp en toeneem! (stormagtige applous). Alle lande van die wêreld het verenig teen die Bolsjewistiese besmetting. Die Here God en die hemelse leër is met ons. Vooruit vir oorwinning!
  "n Engelsman het hom gevolg en daarna het die Fuhrer die amptelike deel van die seremonie onderbreek en die begin van die bal aangekondig. Onmiddellik het baie meisies en vroue gereed gelyk om 'n paar bekende helde te maak.
  Friedrich wou Helga as 'n vennoot kies, maar sy het onverwags geweier - en gesê dat die gewoonte nie dans met vennote, of vennote in militêre wapens, beveel nie. Nou ja, hoekom het die seuntjie 'n ander dame gekies , veral aangesien al die vrouens hier pragtig is - blykbaar is hulle spesiaal gekies. Friedrich het geglimlag en liggies gedans, maar die seun se gedagtes was oor iets anders.
  Hy het dus 'n hoë orde ontvang en is nou 'n groot veldmaarskalk ... Sy loopbaan is aan die toeneem, en in terme van die aantal neergestorte vliegtuie en vernietigde tenks, het hy geen gelyke in die wêreld nie! Alles blyk reg te wees, maar om een of ander rede krap katte hul harte ... Maar as ons bekende figure neem, byvoorbeeld, Robert Artrois, die prins van die bloed uit die koninklike tak van die Kapenaars. Hy het immers teen sy vaderland Frankryk geveg en nie 'n bietjie gely nie, hoewel die bloed van sy landgenote op sy hande was.
  En honderdduisende Russe veg aan die kant van die Nazi's. Selfs groothertog Kirill Romanof het amptelik sy steun vir die oostelike veldtog en die bevryding van die tuisland van die Bolsjewiste aangekondig. Die Romanovs is vir die Nazi's en die lande van die Weste agter hulle.
  Wel, as die roemryke vorste en die Derde Ryk teen Stalin is, hoekom moet Frederick dan ly. Boonop is dit moontlik dat sy voorouers glad nie in die USSR woon nie. Wel, kom ons dink logies... Die verloop van die geskiedenis het immers reeds op die ernstigste manier verander. Nou sal die wêreld nooit anders wees nie, so die Moskou-stryd is deur die Sowjets verloor ... En wat beteken dit? En die feit dat, eerstens, in 'n wêreld wat aansienlik verander het, die waarskynlikheid dat sy ouers (terloops, gebore in verskillende stede) sal ontmoet en 'n gesin sal begin skerp daal. Maar ook pa en ma is nie in 1947 gebore nie ... Dit beteken dat die waarskynlikheid om twee oupas en twee oumas te ontmoet nog minder sal wees!
  Boonop is elke kind in terme van 'n stel gene uniek en suiwer individueel. En dit beteken dat as die oomblik van bevrugting selfs vir 'n uur, of selfs tien minute verander, dan sal dit nie meer hy wees nie ... Nie Friedrich met 'n unieke persoonlikheid en stel gene nie, maar 'n heeltemal ander, miskien nie eens uiterlik nie. soortgelyke seun.
  Dit wil sê, die ingryping van 'n huurmoordenaar in die verlede, volgens die logika van dinge, moet lei tot die verdwyning van die oortreder van die onaantasbare wette van tyd ... Dit wil sê, Friedrich, wat Hitler se gunsteling geword het, moet eenvoudig verdwyn! En hy, en sy broer, en dalk ouers en ander.
  Maar aangesien die jong aas lewend is, en sterk, gesond soos geen ander op hierdie ongelukkige planeet nie, dan is hierdie verlede dalk glad nie sy wêreld nie! Miskien is dit nie eers sy heelal nie, 'n soort parallelle heelal, en selfs met 'n tydsvertraging. Dit wil sê, hy vermoor nie Friedrich sy voorvaders nie, nie sy inheemse volksgenote nie, maar uitheemse individue wat slegs 'n algemene ooreenkoms het met die abstrakte verlede van die terminator-seun.
  Dit beteken dat hy in werklikheid nie 'n verraaier is nie - net 'n persoon, soos huurmoordenaars van verskeie wetenskapfiksiereekse, wat in die verlede die kennis van die hede gebruik, en selfs met die voorsienigheid toegerus is met ongelooflike krag. Wel, as hy bestem is om superkragte te hê, dan is dit eenvoudig 'n sonde om dit nie te gebruik nie! Wel, aangesien die noodlot, die regterhand van die hemel self, hom eers na die Hitler-jeug gestuur het, dan na die Derde Ryk, dan moet jy elke poging aanwend om 'n loopbaan te maak. Dit is goed om 'n groot veldmaarskalk op veertien te wees, 'n seun se jaar, maar op twintig is 'n volwaardige generaal, of selfs 'n veldmaarskalk, beter. En wie weet, miskien sal die Derde Ryk en Amerika uiteindelik verteer, en dan sal sy seun die eerste Wêrelddiktator word!
  Toe verskyn skielik die een wat die jong man die minste van almal verwag het om te sien: Eugene Porsche ... Lang, mooi, sterk, selfs 'n bietjie rustiek en verbasend genoeg nie aristokraties vir die dogter van een van die grootste magnate van die Derde Ryk nie.
  Weliswaar, anders as die vorige ontmoeting, het die meisie baie duur met diamante aangetrek, maar terselfdertyd was hulle deursigtig en verberg nie die sjarme van grasieuse, hoewel nie klein bene nie.
  Weens die hoëhakskoene het die reeds lang meisie amper 'n reuse gelyk. Friedrich self was 'n gewone en selfs kleiner tiener vir sy ouderdom, was korter as sy, omtrent drie-en-twintig, vyf-en-twintig sentimeter, en met inagneming van hakke en meer ...
  Friedrich was selfs verleë, wat as hy nooit meer groei as hierdie sespond meisie nie (wat in haar pa Porsche opgevolg het, immers nie 'n reus nie, alhoewel dit nie bekend is watter soort ma sy was nie, en wat onder haar romp ingeklim het nie !), sal oor hom wees om altyd op te staan. Ja, dit is beter dat sy, soos die vorige keer, kaalvoet gegaan het ...
  Evgenia het egter met bewondering na die jong aas gekyk en haar hande uitgestrek en hom op die lippe gesoen:
  - Jy is my ridder! Lig is nie aards nie!
  Friedrich was verward:
  - Ja ek....
  Eugene onderbreek:
  - Nie nodig vir woorde nie! Jy verdien die lof. En nie net as 'n vlieënier nie .... - Die magnaat se dogter het haar hare geskud. - Dink net, jy het 'n fantastiese gawe van 'n ingenieur en ontwerper. Stel idees soos hierdie voor... Geniaal! Bo Leonardo Davinci.
  Friedrich het gesê:
  - Wel ja! Ek stem saam, hierdie kunstenaar het nie 'n enkele oorlog gewen nie. Alhoewel sy meesterstukke die hele wêreld verower het!
  Hulle het begin dans. Evgenia was net so mooi, 'n figuurskaatser, maar vir Volka het sy te groot gelyk ... En die parfuum het bedwelmend geruik ... Die seuntjie, wat na die neklyn van haar luukse bors kyk, het 'n heel natuurlike begeerte gevoel vir 'n fisies sterk en ontwikkel tiener. Boonop het Helga uitdagend gemaak of sy niks agterkom nie. Die jonger geslag Duitsers is egter geleer dat dit onbetaamlik is vir 'n vrou om te voel en nog meer om jaloesie te toon, en 'n man, as hy 'n oorlogsheld is, is selfs verplig om te kul . Wat om die ras te verbeter! Soos Hitler gesê het: dit is nie 'n sonde vir 'n getroude vrou om geboorte te gee aan 'n kind van 'n ander man nie, daar is een wat beter fisiese data het as haar man. Evgenia het egter die seun ernstig gevra:
  - En waar het jy bestudeer dat jy die beginsels van beheer van tenks en selfaangedrewe gewere so goed ken, deur sulke know-hows uit te vind?
  Friedrich kon en wou nie die waarheid vertel nie, en aan 'n onbekende meisie, al was haar pa 'n magnaat, een van die top tien rykste mense in die Derde Ryk en 'n gunsteling van Hitler en Göring. Hy antwoord ontwykend:
  - Stokperdjies van kleins af speel hier 'n rol ... Verskeie wetenskaplike literatuur, die begeerte om uit te vind! Dit is nie nodig om by 'n lessenaar te sit om iets sinvols te skep nie ...
  Evgenia knik.
  - Ja, ek is ook lief vir sport, en terselfdertyd knaag ek, of kou selfs die graniet van die wetenskap ... Nietemin, lyk mev. Piston soos 'n kantoorrot?
  Friedrich, wat wolftande ontbloot, het bevestig:
  - Ja, op 'n rot, en nie net 'n kabinet nie, lyk jy glad nie! Heel waarskynlik, selfs jy kan vergelyk word ...
  Evgeniya het gewaarsku:
  - Moet net nie met 'n koei vergelyk nie! Dis 'n nogal nare wenk!
  Friedrich het filosofies opgemerk:
  - Wie boelie nie op besigheid nie, kry die rang van 'n bok! So ... Ons het 'n dom basaar.
  - Basaar is slang? Evgenia het geraai. - Oor die algemeen blyk Duitse spraak korrek te wees, maar op een of ander manier ... Te korrek, presies geplaasde klem, duidelike woorde, spanning van spraak ... En daar is geen aksent nie, maar jy voel iets wat nie heeltemal inheems is in hierdie korrektheid nie .. .
  Friedrich het geen teken getoon dat hy bekommerd is nie:
  - Nou en dit hiermee? Miskien vermoed jy dat dit 'n Sowjet-spioen was, en dat die Russe twintigduisend, saam met die Amerikaanse en 'n halfduisend van hul tallose vliegtuie, geskenk het om my aan die bopunt van die Derde Ryk te infiltreer?
  Evgenia skud haar kop.
  - Nee, ek dink nie so nie! Dit was te veel, selfs vir die Russe. Alhoewel daar 'n bekende gesegde is: Rusland kan nie met die verstand verstaan word nie. Maar hier lyk dit vir my iets anders, miskien jy, hoe om te sê ... 'n Produk van genetiese manipulasie van die SS. Een of ander toekomstige man? Ek het wetenskaplike werke oor genetika gelees en ek weet dat die menslike natuur deur kunsmatige ingryping verander, verbeter of vererger kan word. En jou bomenslike eienskappe van 'n vegter ... Dit is waar ...
  In plaas daarvan om te antwoord, het Friedrich sy kop voor sy lang meisie gebuig en haar passievol op haar vol lippe gesoen. Toe sê hy:
  - Moenie jouself 'n mooi kop gee nie. As jy bang is dat jy gebrekkige kinders by my sal kry, glo dan dis nie so nie! Oor die algemeen kan ons die onderwerp van gesprek verander.
  Evgenia het saamgestem:
  - Dit is beter om te verander! Praat oor tenks... In die besonder, die hoof operasionele hoofkwartier onder leiding van Guderian het 'n kompetisietaak uitgereik: twee tipes tenks... Soos 'n medium "Imperial Panther" met 'n 88-millimeter kanon El 100 of korter, maar pantserdeurdringende, en frontale skuins pantser van ten minste 250 millimeter en swaar "Royal Tiger" met 'n 105 mm El100 kaliber geweer, met 'n frontale pantser van ten minste 300 ... Boonop is die gewig van die eerste tenk nie meer as vyftig ton nie, en die tweede is 65.
  Friedrich het minagtend gesnuif, soos 'n leeu voor 'n gopher:
  - Is so iets nie werklik nie? Veral as in ag geneem word dat jy baie makliker geword het met skaars materiaal, en Geallieerde bomwerpers vernietig nie die lande van die Derde Ryk nie!
  Eugenia antwoord met 'n sug:
  - In beginsel is dit moontlik, maar ons het nie tyd gehad nie, of eerder het ons nie tyd om 'n prototipe in metaal op die regte tyd te maak nie. Jy het op een of ander manier vir ons jou briljante know-how te laat gegee. En Hitler wil hê dat die nuutste tenks vanjaar met die leërs van die Derde Ryk in diens moet begin tree.
  Die jong aas was verbaas:
  - Hoekom neem dit soveel tyd om 'n prototipe te maak?
  Die meisie knik.
  - Nie 'n bietjie nie, veral as die model fundamenteel nuut is ... Dit is soos 'n volksding: as jy ry, val jy in 'n kloof!
  Friedrich het gedink: natuurlik is hier probleme ... Sowjet-ontwerpers het byvoorbeeld vir soveel jare gely met die skepping van die IS-10-tenk, of het twee hele jaar met die T-54 gevroetel. Boonop is hierdie tenk na die oorlog ontwerp en het ondervinding in die gevegte van die Tweede Wêreldoorlog. Boonop was dit nie 'n fundamenteel nuwe model nie, maar slegs 'n verdere evolusie van die T-34. Hier was die T-44 byvoorbeeld nie heeltemal suksesvol nie en is feitlik nie in vyandelikhede gebruik nie ... So jy moet geen spesiale wonderwerke verwag nie.
  Die Tiger-tenk, gegewe die Duitsers se gebrek aan ervaring in die skep van masjiene van hierdie tipe (tensy jy natuurlik die onderstel tel, daar was byvoorbeeld reeds 'n 150-ton Colossal wat tydens die Eerste Wêreldoorlog geskep is).
  Friedrich het opgemerk:
  - Dit is nodig om te ontwerp op grond van die reeds geskepte "Panther" -5, of AG. Sy onderstel laat jou toe om 'n geweer van nie net 88 mm kaliber te dra nie, maar selfs 128 of 150 houwitsers ...
  Evgenia giggel.
  Maar dit is presies wat ons doen! Porsche het egter reeds sy eie "Royal Tiger", alhoewel met 88-millimeter kaliber gewere. Maar miskien, as 'n intermediêre model, sal hierdie een doen. Die aanvanklike taak om 250 millimeter te bespreek is daarin voltooi, hoewel die gewig taamlik groot is - 63 ton. Aan die ander kant, die toring met 'n baie groot hoek van rasionele helling van die pantser, elegant en vaartbelyn ... Dit kan moontlik wees om 'n intermediêre kompetisie te wen, maar probleme sal in die toekoms ontstaan. Maar volgens jou kennis is dit moontlik om 'n tenk te skep wat van alle kante ondeurdringbaar is, wat enige verdediging vernietig. Inderdaad, vir 'n deurbraakmasjien is dit baie belangrik om net goeie sybeskerming te hê, waarmee die Panther ongelukkig vir 'n baie lang tyd nie kon spog nie.
  Friedrich het opgemerk:
  - Miskien, ons sal nie die onderwerp van tenks vir nou raak nie ... Of eerder, ons sal dit klaar bespreek. Ons is ou professore of jong ouens en meisies.
  Evgenia het saamgestem:
  - Jy is reg, soos altyd, kom ons praat oor iets meer sekulêr. Byvoorbeeld, oor die Britse koningshuis.
  Friedrich grimas.
  - Wel, die tema! Ja, die tyd sal van die Winsors kom, daar sal niks oorbly nie. Of dink jy, nadat ons Moskou verower het, sal ons tenks nie die reeds verowerde Londen kan verpulver nie?
  Evgenia flits haar tande:
  - Wel, natuurlik kan hulle!
  Ná die bal het "n edel aandete gevolg met weelderige disse self, maar sonder sterk alkoholiese drankies. Niks sterker as ses grade nie. Wel, toe trek Friedrich en Evgenia, soos dit 'n ou en 'n meisie betaam, na 'n aparte kamer af.
  Alhoewel dit algemeen aanvaar word dat lang blondines nie in temperament verskil nie, het Evgenia vir etlike ure die teenoorgestelde uiters oortuigend bewys. Wel, Frederick het natuurlik ook nie gesig verloor nie. So het hulle aan die slaap geraak, styf omhels.
  Die seun het gedroom dat hy 'n Japannese ninja was wat 'n bevel van die Russiese tsaar Nicholas II ontvang het om die mikado, dit wil sê die keiser, dood te maak.
  Friedrich het daarvan gedroom om die ruwe mure te klim, met sy vingers en tone aan die geringste kraak of skeur vas te klou. Die seun het die paleis binnegegaan, waar 'n hewige geveg begin het ...
  Die jong ninja het, soos gewoonlik, gekap, gesteek, die koppe van die vyande afgeblaas ... Die droom was te chaoties, te veel bloed, sny, en min betekenis. Plus, kaalbeen-swaardswaaiende meisies wat oral oor die plek spring ... Kortom ...
  Ons het daarin geslaag om vir drie of vier uur nie meer te slaap nie ... Friedrich is wakker gemaak deur 'n boodskappermeisie wat sê:
  - Die stryd is in volle swang! Daar is geen onvervangbare mense nie, behalwe vir mense soos jy, Friedrich Bismarck.
  Die seun het opgespring en sonder om eers te groet, na die naaste aanloopbaan gehaas.
  En soos dit geblyk het, was dit nie verniet dat hy genoem is nie ... Generaal van die Weermag Rokossovsky het 'n bevel van Stalin ontvang, sonder om te wag vir die volle konsentrasie van magte, om 'n staking teen Rommel se weermaggroep toe te slaan. In hierdie geval was die berekening gebaseer op die feit dat die Duitsers nog nie tyd gehad het om hul troepe vir 'n aanval op Voronezh te ontplooi nie. Daar was dus 'n kans om 'n lae skop langs die uitgerekte flank uit te voer, uitgeput deur vorige gevegte van die Duitse troepe.
  Friedrich was gedwing om op die Focken-Wulf te sit, en nie 'n aanvalsmodifikasie nie, maar 'n gewone model, met vier twintigmillimeter kanonne en twee masjiengewere. Dus, weens oorhaastigheid, het die seun homself sonder die wapen bevind wat hom so doeltreffend bewys het om tenks te veg. Hy het weliswaar nog tien bomme in die romp gehad ...
  Die lug was ook warm, daar was Sowjet-aanvalsvliegtuie en Yaki-9-vegvliegtuie. Die nuutste voertuie was egter weens swak beskerming en oorlewingsvermoë ook kwesbaar op langafstand, vir 20 mm kaliber gewere. Friedrich het die vegters eers die horings gegee, wat natuurlik die stadiger Ilys voor was. Vier vliegtuiggewere, dit is krag... Die eerste twee dosyn yaks het uitmekaar geval, selfs sonder enige slinkse benaderings tot die stert.
  Friedrich het nie gedraai nie, nie maneuver nie, hy het eenvoudig die luggewere effens verskuif en die liggaam van sy massiewe masjien laat vibreer.
  Vyf-en-twintig, ses-en-twintig, sewe-en-twintig ... Sonder 'n mis, vir die astrante Yaks, wat, terwyl hulle verliese ly, nietemin nie afskakel nie, maar selfs probeer om spoed op te tel ... Friedrich was selfs ietwat verras waarom, in Sowjet-militêre literatuur, hierdie glorieryke Fokken-masjien so verkleineer is -Wulf. Ja, sy voer 'n volle draai in 22 sekondes teen 19, vir die Yaks (en in die liggewigmodifikasie kan die Yak dit selfs vir 17 sekondes doen!). Maar Friedrich hoef nie te maneuver nie, hy vertraag eenvoudig en vlieg na hulle toe. In een sekonde kan jy eintlik sewe tot agt motors afbring.
  Tyd vir Friedrich in 'n toestand van gevegsbeswyming het verskriklik stadig gevloei, en hy het tyd om te dink en sy ammunisie te ontlont. In beginsel word dit algemeen aanvaar dat selfs die mees vaardige as, insluitend selfs sulke verskynsels soos Rudel, nie in staat is om die verloop van die oorlog ernstig te beïnvloed nie. Hier in die werklike geskiedenis het die ses beste Duitse aces 'n hele lugweermag vernietig, maar die Nazi's het hopeloos die stryd om oorheersing in die atmosfeer verloor.
  minuut afgeskiet . Net so val die vlerke af, of die kajuite se pantserglas breek. Laasgenoemde is selfs erger, aangesien die vlieënier in hierdie geval nie gered kan word nie. En daar is reeds min ervare ase oor in die Rooi Leër.
  Onder die neergestorte voertuie het vier aan die wagte behoort, wat meer as vyf vliegtuie neergeskiet het ... Maar dit het weereens nie gehelp nie, want Volka het geweet waar om te slaan en hoe ... Soos 'n jagter wat 'n swerm ganse van 'n masjiengeweer. Dis dit, 'n kudde, in een sarsie, intuïtief, instinktief wat die bewegings van die loop bepaal en rig, na die gewenste teiken, wanneer nie 'n enkele koeël verbyvlieg nie. Ganse, en in hierdie geval word Sowjet-vliegtuie neergeskiet, en waar die stuurkajuite stukkend is, en deur gestikte vlieëniers, vlieg hulle nog 'n rukkie reguit. Maar sommige vlerke verloor ...
  Friedrich onthou hier rolprente oor goed gemikte Amerikaanse cowboys, en die bekende film met DiCaprio in die hoofrol - "Fast but Dead!". Maar in daardie dae het Amerikaanse cowboys nie outomatiese masjiengewere en snelvuur-luggewere geken nie. Anders sou hulle besef het wat 'n monsteragtige wapen in terme van die krag van vernietiging.
  Die yaks in die nabye aansig het geëindig en Friedrich het na Ila oorgeskakel. Hier is dit die beste om hulle van bo af aan te val, of van die agterste halfrond af. En dit sou ook optimaal wees sonder om die afstand te verminder.
  Nog 'n manier is om die meer brose vlerke af te skiet, jy kan nie pantser aan hulle hang nie.
  IL-2 is die bynaam boggelrug. Nadat die tweede plek daarin geïnstalleer is, het dit vir 'n beginner moeiliker geword om 'n soortgelyke motor vir 'n beginner af te skiet, maar vir die skut, wat die agterste halfrond beskerm het, maar ... Natuurlik het die aërodinamika van hierdie vliegtuig versleg . So, dit sal selfs makliker wees met hulle ...
  Dit sou meer logies gewees het vir Ilam om in verskillende rigtings te strooi, maar hier is die stelsel ... Kortom, dit het begin deur die legendariese aanvalsvliegtuig te klop. Die flinke "Salamanders" -3 het egter reeds betyds opgedaag. Hulle het ook die slik opgeneem ...
  Friedrich het selfs gedink dat hulle hom kan vooruitloop, nadat hulle die yaks ontmoet het terwyl hulle nog nader gekom het ... Alhoewel, wie weet ... Die Luftwaffe-vlieëniers is nie dapper Russiese soldate nie, en gewoonlik tree hulle nie in die geveg in minder as getal in nie, maar miskien behalwe wanneer daar 'n te ernstige bedreiging vir die grondmagte is.
  Friedrich ondervind egter ook nie probleme nie ... Baai van die kanonne tot in die agterste gepantserde halfrond, of bekleed die vlerke - die resultaat is dieselfde. En hoe hierdie karre dan afrol, hulle laat selfs 'n merk in die lug ... Soos strepe op die rug van 'n slaaf wat geslaan is.
  Friedrich het sewe-en-dertig silts afgeskiet en nog twee Pionne gegryp. Weef weer, hoewel die vorige rekord van honderd-en-een nie gebreek is nie. Dis net dat die vyand vliegtuie oor het. Los nou net die bomme en kom terug.
  Sowjet-tenks was nou op die aanval, sonder die ondersteuning van lugvaart, en nog meer so van artillerie. Aanvalsvliegtuie en bomwerpers het op hulle geval. Gelukkig vir die Sowjet-tenkwaens kon hulle die ry-eienskappe van die voertuie gebruik. Maar die aantal vliegtuie van alle soorte het bly groei.
  Friedrich het al sy bomme laat val en na die vliegveld gedraai. Hy het egter daarin geslaag om die Focken-Wulf-4 Rudel, die bekende tenkvernietiger, te sien.
  Die jong aas het teruggekeer na sy "inheemse" vliegveld, waar die Pegasus-terminator Me-362 vir hom gewag het.
  Friedrich, nadat hy die Focken-Wulf geland het, het vir die naburige vlieënier geskree:
  - Die een wat die vermetelheid het om te beweer dat die F -490 'n slegte vegter is, is 'n leuen. Daar is geen slegte vliegtuie nie, net slegte vlieëniers.
  Die volgende uitval was uitsluitlik gereduseer tot die stryd teen tenks. Die Duitsers het voorlopig nie tyd gehad om 'n kragtige vuis te bring om die pantser te ontmoet nie, en hulle het op die vliegtuie opgestapel.
  Die dapper Sowjet-tenkspanne het reeds die verslete frontlinie oorgesteek en die infanterie-eenheid, bestaande uit Arabiese vrywilligers, aangeval.
  Die Moslems het teen verwagting dapper geveg en nie daaraan gedink om weg te hardloop nie, maar terselfdertyd het hulle uiters onbeholpe opgetree. Veral die Amerikaanse bazooka is op een of ander manier nie op 'n menslike manier gebruik nie, en nog meer granate.
  Maar die aanval van die Sowjet-eenhede het uitgebreek. Veral Fascistiese stormtroepe het talle klein bomme gebruik, met gevormde ladings, 'n idee wat van Sowjet-ontwerpers gekopieer is, maar met meer vaardige implementering. Maar die Sowjet-tenkwaens het nie 'n bevel ontvang om 'n net van bo af te hang nie.
  En Friedrich het net lugkanonne op die dakke geplant. Dit is die eenvoudigste taktiek. Pons deur die toringluik en jou oorwinning. En hoeveel motors kan so gestort word as jy van 'n horisontale vlak raak ...
  En die spoed van die tenk red nie as die vegter intuïtief slaan, sonder om te mik, op 'n gril ...
  Dit is soos 'n simulator met tenks, net jy het godmodus, en elke skoot is akkuraat, en jy skiet dikwels, dikwels ...
  Hier het die getal vernielde tenks vyftig oorskry, sodat Rudel rus ... Maar nou moes ek afwyk. Verskyn van die kant "Ore". Ses stukke afgeskiet, en laat die res die Salamanders vernietig. Oor die algemeen word hierdie mieliewerkers gedurende die dag in die geveg toegelaat, pure selfmoord.
  Tenks is belangriker...
  Keer terug ... Vlug op die Focken-Wulf-4, en langs hom is Helga.
  Die meisie het hom gevra:
  - Wel, waarvan het jy gehou van Evgeniya?
  Friedrich het minagtend in die radio gesnuif:
  - Waarop is jy jaloers?
  Die meisie giggel.
  - Natuurlik nie! Ons is vry, en nie getroud nie. Wonder net wie is beter in die bed, ek of sy!
  Frederick het heftig geantwoord:
  - Natuurlik is jy! Jy is nie so groot nie, en baie meer rats!
  Helga lag vrolik.
  - Ek het niks anders van jou verwag nie! Maar natuurlik, die beste van alles ... Fu sy is 'n ontwerprot, en een van die min vroue wat die Ridderkruis van die Ysterkruis bekroon is!
  Friedrich het opgemerk:
  - Ek dink akkerblare, jy is net om die draai!
  Die geveg het gewys dat die seun dalk reg was. Helga het met selfvertroue die tenks geslaan. Sy wou blykbaar bewys dat 'n vegter meer abrupt as 'n vegter kan wees. Alhoewel sy natuurlik nie met Friedrich vergelyk kan word nie.
  Kort voor lank het groot tenkkolomme Duitse en Amerikaanse voertuie verskyn. Veral flinke en speelse Amerikaanse tenkvernietigers "Hekse" -3. Dit was ernstig, veral omdat die Sowjet-voertuie reeds grootliks deur lugaanvalle vernietig is. Die Panther-5 blyk ook problematies te wees ... Sy langloop-snelvuurkanon en ondeurdringbare frontale pantser ... Dit blyk dat die sluiterspoed begin misluk het, die spanne van Sowjet-tenks. Sommige, wat nie na die bevelvoerders geluister het nie, het teruggedraai en probeer ontsnap uit hierdie tegnotroniese hel.
  En weer terugkeer en vertrek, aanval op tenks ...
  Dit was al middag, dit het donker geword... Die teenaanval van die Rooi Leër het uit die stoom geloop. Hy en Helga is herlei na die rigting van ondersteuning, die groep Duitse leërs wat na Ryazan beweeg het. Terselfdertyd is ook probeer om Vatutin se soldate in die ketel vas te trek ...
  Na die ooste vorder die Duitsers steeds stadig. Hier word hulle belemmer deur die stamina van die Sowjet-troepe, en die verdedigingslinies van die Steppefront, al is dit nie so dig soos aan die buitewyke van Moskou nie.
  Die Nazi-troepe het egter meer beweegruimte gekry, en Goth het die hoofverdedigingsnodes met sulke kolomme probeer omseil. Op sommige plekke het die opmars van die Duitse eenhede versnel ...
  Friedrich het vir Helga gevra:
  Is jy moeg vir die meisie van my drome?
  Die blonde vegter het geantwoord:
  - 'n Vreugdevolle bui verdryf moegheid, beter as om koeie te slaan! Alhoewel moegheid in plaas van melk kom met bloederige etter!
  Friedrich het saamgestem:
  - Daar word nie meer die waarheid vertrap nie!
  Snags het die jong een aanhou vlieg, ten spyte van die feit dat wolke in die lug gekom het en reën uitgesak het. Volgens die Duitse militêre leerstelling is lugvaart ook gebruik om verdediging aan die voorpunt te onderdruk ... En anders as die een-en-veertigste jaar, het die Luftwaffe danksy die hulp van Pindostan baie vliegtuie gehad.
  Friedrich het nou bunkers aangeval, en selfs kleiner teikens ... In die nag het die geveg nie bedaar nie, en die Sowjet-troepe het teenaanvalle geloods. Laat hulle klein en nogal chaoties wees, maar nie minder dapper hiervoor nie ...
  Snags, behalwe vir die U-2-eskader, is geen lugteikens teëgekom nie. En hulle het die bunkers gebombardeer ... Bietjie.
  Teen die oggend van 15 Oktober 1947 het 'n geveg uitgebreek vir die dorp en terselfdertyd die spoorwegaansluiting: Elektrostal. Dit was baie warm daar en, bowenal, Friedrich is by sy onafskeidbare vriendin Helga aangesluit.
  - Wel, wat 'n groot ridder, ons druk op die vyande?
  Friedrich antwoord vrolik:
  - Die boemelaars druk by die bierstalletjie, en ons wen. En hoe wen ons...
  Die dorp Elektrostal self was ordentlik versterk. Benewens die weermageenhede het twee vars afdelings van die NKVD ook aan die verdediging daarvan deelgeneem. Alhoewel hulle oor die algemeen nie so 'n elite militêre wag soos die SS was nie, was hulle gewapen met beide artillerie en ligte tenks.
  Die Nazi's het op hul beurt probeer om hul eie ketel te skep ... Omseil die sitadel, bedek dit met bosluise ...
  Hier speel lugondersteuning natuurlik 'n beduidende rol, veral as die nek gerek word.
  Helga, soos tipies van 'n meisie, verseker:
  - Oorwinning sal ons s'n wees! Maak jou slee gereed vir die somer!
  Friedrich het saamgestem:
  - En nie net in die somer nie! Ons sal swaar tenks en lugdoppies gebruik.
  Die seun het gedink hulle is terug in Mainstein se weermag, maar die gewildste Rommel is meer bekend in die Weste. Aangesien die jong man tydens die geveg meer in 'n beswyming opgetree het, gelei deur 'n helse gees, waarom sou hy dan nie die glorieryke dade van hierdie bevelvoerder onthou nie. Dit is des te meer aangenaam om die verslane Britte te onthou as die verslane Russe!
  Rommel, nadat hy die Marretlinie bereik het, besef dat hy in 'n Napoleontiese "sentrale posisie" tussen twee vyandelike leërs was en kon nou, met 'n beslissende slag, een van hulle verslaan en dan eers omdraai en die tweede in die gesig staar.
  Friedrich het by homself gegiggel: Napoleon, hoewel Leo Tolstoi dit betwyfel het, was ongetwyfeld 'n groot bevelvoerder en heerser. Veral as jy na prestasies kyk. Net hy het hulle nie gehou nie. Hitler vir die saak, nog erger .... Maar in beginsel kan jy die Fuhrer met Napoleon vergelyk!
  Die talentvolle bevelvoerder Rommel het ook iets anders verstaan: die Amerikaners en die Franse het ver oos na sentraal-Tunisië beweeg en die Oostelike Dorsale Gorges by Fonduk, Faid en Gafs gehou, wat die Westelike Dorsale Gorges 60-70 myl na die weste dek.
  Dit het gelyk of as die Italiaans-Duitse troepe Faid en Gafsa gevange geneem het en dan wes verby Feriana en Kasserine beweeg het, hulle reguit na die groot Amerikaanse voorraadbasis en hul hoofkwartier by Tebesse kon gegaan het. In Tebesse het die Italiaans-Duitse troepe hulself ver wes van die geallieerde linie in Tunisië bevind en feitlik op hul eie kommunikasie. As Rommel dan sy tenks omdraai en noord see toe stuur, honderd myl van hierdie plek af, kan die Duitsers die hele Geallieerde leër in Tunisië afsny of hulle dwing om na Algiers terug te trek.
  Friedrich se gedagtes is onderbreek deur die verskyning van twee Laggs wat van agter die wolke ontsnap ... Hierdie is in verbruik ... En dan goedgerigte skote op die gewere ... Net hy kan so skiet ... Nog vier Yaks ... en daar is hulle, ja .... En nou, by die Katjoesja, vuur ... Sodat die fragmente in alle rigtings vlieg ... Nog 'n straallanseerder ... So Helga probeer van die kant af. Skree vir hom:
  - Held, kom ons druk harder!
  . HOOFSTUK 20
  Die missie van Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova in die parallelle wêreld het nog nie geëindig nie.
  Die Duitsers het in die rigting van die stad Gorki gevorder. Hulle het hom in 'n volledige omsingeling geneem. 'n Seun en 'n meisie het hierdie groot stad verdedig.
  Heeltemal omsingel en versmoor Moskou. Die Nazi's het al plek-plek deurgebreek na die Kremlin. Die situasie van die hoofstad van die USSR was feitlik hopeloos. Die skulpe van die Moskou-garnisoen was besig om tot 'n einde te kom. En met die val van die hoofstad sou dit nog 'n oorlog gewees het.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova het vir die stad aan die Wolga geveg.
  Die seun en die meisie is, soos altyd, in 'n bakleierige bui.
  Hulle vuur en sing:
  Pioniers gee nie moed op nie
  Hulle is nie bang vir marteling nie...
  Soos arende baklei hulle
  Stuur die Fritz hel toe!
  
  Baie van hulle is helde
  Baie mal kinders...
  As jy in formasie moet gaan -
  Laai die masjien!
  En nou 'n seun wat omtrent twaalf jaar oud lyk, maar eintlik 'n geharde veteraan, wat al baie jare oud is, het Oleg Rybachenko 'n beurt gegee nadat hy die Nazi's afgemaai het.
  En dan hoe hy met sy kaalvoet "n granaat na die vyand gooi.
  En strooi die Fritz in alle rigtings.
  Dan sal die seun sing:
  - Ek is 'n Russiese vegter op die knieë van die barbares,
  Vyande van Rusland, ek sal van die aarde af vee!
  Margarita, hierdie meisie-held, gooi ook 'n moordenaar geskenk van die dood met haar kaalvoet. Hy sal 'n massa Nazi's uitslaan en tjirp:
  - Vir groot Rus'!
  En weer hoe om te lag.
  Seun en meisie baklei heldhaftig. Alhoewel die oorlog amper verlore is. Die Duitsers het reeds vir Orenburg oorgetrek en die Rooi Leër oral in die gedrang gebring waar hulle kon.
  Meer presies, Orenburg is lankal geneem. Net een kasteel staan nog daar. Die Nazi's het Ufa reeds omsingel.
  Boonop nader hul troepe uit die suide reeds Kazan. Die situasie is meer as kritiek.
  En die situasie word vererger deur die feit dat samoerai uit die ooste kom en in Sentraal-Asië het hulle reeds by die Duitsers aangesluit.
  Maar die dapper kinders van die gevalle baklei. Hulle glo in hul oorwinning. Of ten minste is hulle gereed om met hul koppe omhoog te sterf. Hoe is dit egter die dood? Hulle is onsterflik!
  En is al jare lank kinders. En iewers is daar ander wêrelde en missies.
  Oleg gee nog 'n skoot. Dan gooi hy 'n granaat met sy kaal tone en sing:
  - Stalin sal vir ewig by ons wees!
  Margarita het die Fritz verkyk en piep:
  - Die Here behoed! Hierdie kannibaal vir ons!
  En die meisie in woede gooi 'n granaat met haar kaalvoet.
  Oleg Rybachenko het redelik logies opgemerk:
  - Ons is almal tot 'n mate kannibale!
  En die seun gooi die geskenk van die dood met sy kaal tone.
  Margarita het hiermee saamgestem:
  - Tot 'n mate, ja!
  En sy het ook 'n moordenaar met haar kaalvoet geloods, waaruit twee Duitse motors teen mekaar gebots het.
  Oleg Rybachenko het afgevuur en gedink dat die situasie in die USSR dalk reeds hopeloos was en dat daar nie veel sin was om oorlog te voer nie. Dis hoekom hulle mense verniet doodmaak.
  Die seun het twee granate kaalvoet gegooi. Tref die ruspe, die Duitse tenks van die "E"-reeks, het teen mekaar gebots.
  The Terminator Child het gesing:
  - Wanneer die tyd aanbreek
  Ons sal dapper veg!
  Die opkoms van die vegters in die oggend -
  En veg goed!
  Die seun was in werklikheid gereed om enige weermag binne 'n paar minute te verpletter.
  Margarita het ook haar kaalvoetgeskenk van die dood neergegooi en gepiep:
  - Vir Groot Rus'!
  Kinders is sulke dapper krygers dat niemand hulle sal vertrap nie. Hulle is sulke groot vegters.
  Die seun en die meisie is soos altyd woes opgewonde. En saam met hulle moed, eer en moed. Hulle veg teen die Nazi's soos titane. En dit is duidelik dat die vyand nie sal verbygaan nie, waar hulle soos 'n rots staan. Miskien selfs iets sterker as 'n rots en 'n monoliet.
  Margarita het geskiet en gesê:
  - Kom ons word wêreldkampioene
  Ons is reuse van hoërskool!
  En die meisie loods weer 'n geskenk van die dood met haar kaal, gebeitelde voet. En die vyand verpletter.
  Hierdie meisie is so cool, jy kan niks teen haar gebruik nie.
  Aangesien daar geen ontvangs teen skroot is nie. Alhoewel, dit is nie afval nie, maar iets selfs meer dodelik en koel.
  Oleg Rybachenko, vuur, gekwaak:
  - Ek is nie 'n seun nie, ek is 'n super seun en ek sal bo almal in die wêreld wees!
  En weer, hoe hy met sy kaalvoet "n vernietigende klont plofstof gooi. En weer bots twee Duitse tenks teen mekaar.
  Die jong vegter is op 'n baie veglustige manier opgestel. Maar hy voel hier kan jy nie die boud met 'n sweep breek nie. Alhoewel daar geen hopelose situasies is nie, sowel as onoorwinlike teenstanders ook.
  Die seun het onthou hoe hy vir die presidensiële verkiesings in Belarus vorendag gekom het:
  Die sesde keer om na nonsens te luister is nie interessant nie,
  En ek verstaan nie hoeveel "pa" ek glo nie!
  Die paradys het belowe om Loekasjenka te bou -
  Maar saam met die lig gaan ons die duisternis in!
  Ja, dit was 'n uitdaging vir die stelsel en die kultus van persoonlikheid. Inderdaad, hoekom moet 'n Europese land 'n diktator duld, asof dit in die Middeleeue was?
  Ja, en Stalin is ook 'n diktator, en in hierdie heelal verlaag hy die oorlog geleidelik om te verslaan ...
  Kinderhelde het nog drie dae lank baklei. Intussen het die Nazi's Kazan omsingel en Ufa ingeneem.
  Die gevegte het reeds in die Kremlin self plaasgevind. Vier heksemeisies het met die Nazi's geveg met kaalvoete swaarde en dun skyfies om te gooi.
  Die Kremlin is erg beskadig deur die beskiet van "Sturmlions", "Sturmtigers", bombardemente en groot kanonne.
  Stalin self is natuurlik steeds in Sverdlovsk. En die posisie van die USSR lyk feitlik hopeloos. Maar vir eers hys die Rooi Banier nog oor die hoofstad van Rusland, wat beteken dat nie alles verlore is nie!
  Mense glo dat die keerpunt gaan kom!
  Natasha sny die Arabier in die helfte. Hy gooi 'n skyf met sy kaalvoet en piep:
  - Eer aan die onsterflike Vaderland! Hitler kan ons nie breek nie!
  Zoya het ook die fascis met twee sabels gesny en getjirp:
  - Nee, moenie ons breek nie!
  Daarna het haar kaalvoet "n moordskyf na die Nazi's gegooi.
  En 'n paar swart vegters het van die verwoeste muur van die Kremlin ineengestort.
  Aurora het verder geskiet. Sy het selde, maar akkuraat geskiet. En toe lanseer sy haar sabels. En sterre en skerp dun swastika het van haar kaal tone af gevlieg.
  En hier sal Svetlana 'n skerp skyf met haar kaalvoet gooi, en die Fritz oopsny. Dan sing hy:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat is die verdediger van die Vaderland, Perun is 'n soldaat!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus versamel alarm!
  Hier baklei al vier. Byna die hele Moskou is reeds ingeneem, ammunisievoorrade het tot 'n einde gekom. En Russiese seuns en meisies sterf. Maar hulle gee nie moed op nie. Alhoewel hoe lank het die beleg geduur.
  Die meisies op die Kremlin-muur baklei. Soos ryk mense. En ten spyte van Desember is hulle kaalvoet en in een bikini. Maar hulle voel nie die koue nie. Inteendeel, hul energie neem net toe.
  En skerp, baie plat skywe vlieg van kaal tone af. Wat deur buitelandse troepe van die Wehrmacht verskeur word.
  Krygers veg soos helde van oorlog. En met minimale klere. Sulke skoonhede word nie in die verleentheid gestel deur die groot tenks van die E- en AG-reekse, of deur ander verskriklike uitvindings van die Nazi's nie.
  Geen meisie is iets wat enige vorm van fascisme kan verslaan nie. Al is dit so perfek soos in hierdie wêreld.
  Natasha het met 'n swaard gekap, 'n skyf met haar kaalvoet gegooi, die Nazi's afgesny en gesing:
  - Hoe lekker is dit om in 'n Sowjet-land te woon,
  En hoe mooi is dit tog om die Wehrmacht te verpletter!
  Zoya het met haar sabels by die meule verbygegaan en opgemerk:
  - Die Wehrmacht het pynlik sterk geword! Hier verdedig ons die Kremlin!
  En die meisie gooi met haar kaal tone 'n sterretjie wat die Fritz tref.
  Toe sing sy:
  - Dit is 'n wilde jag vir vyande!
  En dan is daar Aurora in die geveg. Wel, die meisie is rooi en koel. In die winterwind wapper haar koperrooi hare soos 'n gevegsbanier. Nee, so 'n meisie sal voor niemand buig nie.
  En van die gooi van haar kaalvoet, wat vlees en bloed sny, vlieg die skerpste skyf.
  Dit sny die liggame van opponente. En Aurora skree:
  - Ek is 'n super meisie!
  En hoe lyk Svetlana in die geveg?
  Hierdie blonde terminator is bloot 'n duiwelse vuur en 'n tornado van uitwissing.
  En 'n dodelike verrassing vlieg ook van haar kaalvoet af. En 'n meisie op volle vaart in 'n geveg.
  Al vier in die geveg. En sy moet nie terugtrek of tou opgooi nie.
  Hulle is vier hekse - net super! 'n Ware kwartet van vernietiging van alles en almal!
  Krygers hou die verdedigingsektor. Maar die Kremlin is groot en dit kan nie oral weerstand bied nie. Die kragte is baie ongelyk.
  Natasha het met ergernis opgemerk:
  Ons maak dood, ons wen nie!
  En die meisie het weer 'n dodelike aanklag met haar kaalvoet gegooi.
  Zoya het logies opgemerk en die vyand gekap:
  - Jy kan nie alles wen nie... Tensy in 'n rekenaarspeletjie!
  En die goue haarmeisie gooi weer die skyf van die dood.
  Aurora, wat die teenstanders met haar sabels sny, het getjirp:
  - Oorwinning, glo ek, sal ons s'n wees! In die naam van Heilige Rusland!
  En uit die gooi van haar kaal voete vlieg 'n gawe van vernietiging.
  En die gesnyde Nazi's val.
  En dan Svetlana in die geveg. Sny die fasciste met sy gooie. En dit tree uiters, of selfs oneindig behendig op. Haar kaal voete is so rats. En toon 'n verskriklike vernietiging.
  En dan sing die meisie:
  - Eer aan die Vaderland en nuwe wêrelde!
  En weer, van haar kaal voete, vlieg die verrassing van die dood.
  En hier is Natasha weer in die stryd. En sny die Fritz, jaag soos 'n komeet. En skree bo-oor sy longe:
  - Eer aan die grootste Moederland!
  En haar swaarde vlieg soos 'n grassnyer.
  En die meisie sing selfs:
  - Word verheerlik Rusland soos vir eeue,
  Ons droom sal waar word!
  En die meisie het 'n skerp boemerang met haar kaal hak gegee. En hy het gedraai en 'n dosyn swart en donker koppe afgesny.
  Natuurlik het die meisies nie die Duitsers doodgemaak nie, maar die koloniale eenhede wat teen hulle gebruik is. Maar die krygers selfs van hierdie enigste koeler.
  Hulle is sprankelend en fris.
  Natasha kap weer die vyande af. En sy is kaalvoet en gooi sulke goed.
  En brul:
  - Stalin en glorie!
  En dan Zoya. Ook hoe om 'n moorddadige een vry te laat. En haar kaal tone spoeg die boodskap van die dood uit.
  En die vegter hoe om te brul:
  - Vir so 'n Moederland soos ons s'n is dit nie skrikwekkend om te sterf nie!
  En dan sal Aurora dit ook vat en die stryd betree. En ook met kaal voete sal 'n boemerang lanseer. En hervorm die vyande.
  Dan, soos hy sing:
  - Vir Sowjet-Rus'! Wat sal oor die heelal heers!
  En dan in die geveg Svetlana. Ook 'n meisie wat nie gestop en nie vertraag kan word nie. Hier is hoe sy klop. Dis net dat ek nie van so 'n vegter kan red nie!
  En kaalvoet gooi sy dodelike pakkies. En sy maak haar vyande dood sonder genade.
  Alhoewel Yarile dan vir hulle kan bid. Of dalk Perun. Dit is moeilik vir sondaars na die dood, die koninkryk van Chernobog wag op hulle! Maar dit is selfs interessant op sy eie manier - oorloë duur heeltyd voort! En soveel gevegte! So miskien is dit nie die moeite werd om die lot van sondaars te bitter te betreur nie?
  Svetlana het selfs 'n bietjie snaaks gevoel: jy sal nie Christene beny nie - hulle sal in die ewigheid van baie vreugdes ontneem word. Selfs wat hulle op planeet Aarde gehad het.
  Ag, arme sondaars! En selfs meer ongelukkig regverdig!
  En die meisie gooi weer die geskenk van die dood met haar gebeitelde, kaalvoet. Dan sê hy:
  - Die wêreld sal ons s'n wees! Eer aan Rusland!
  Natasha het 'n driedubbele skoenlapper met haar swaarde getrek en getjirp:
  - Mag daar ewige heerlikheid van groot Rusland wees!
  En dit lyk of haar kaal voete die moorddadige en unieke uitgooi. Daarna het die meisie se kaal hak die voorkop van 'n swart man getref, en hom van die muur afgestamp, en nog vyf Arabiere.
  Volgende in die geveg is Zoya. Daar is niks om haar te keer nie. Sy baklei met die Nazi-hordes. En spandeer 'n driedubbele meul. Die vegters sny deur haar val.
  Dan sê die meisie:
  - Eternal Rus', sal by Svarog wees!
  En knipoog vir sy maats.
  Volgende in die geveg is Aurora. Sy het soos 'n panter gevee. Sy het almal gesny. En kaalvoet het sy 'n geskenk van die dood geloods. Sy het baie fasciste afgemaai en gesing:
  - Vir die hoogste vorm van die Vaderland!
  En dan in die geveg en Svetlana. Hoe sy vyande sny. En dit werk baie goed.
  Daarna vlieg "n doodsgeskenk van haar kaalvoet af. En hy sny die Nazi's deeglik, soos 'n skeermes se hare.
  En die meisie skree:
  - My ouderdom en my waarheid! Eer aan Groot Rusland!
  Ja, hierdie vier veg werklik heldhaftig. Maar vier kaalvoet en amper naakte skoonhede kan nie die Tweede Wêreldoorlog wen nie. En so het Moskou geval.
  Die meisies het deur die verowerde hoofstad deurgebreek en beide hul swaarde en die mantel van onsigbaarheid gebruik.
  Oor die algemeen is hulle tot baie in staat. Meisies van die hoogste inisiatief, dat hulle nie langer en mooier gevind kan word nie.
  En Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova het die gevange stad Gorki verlaat.
  Die Nazi's, helaas, het feitlik oral geslaag.
  Die seun en meisie het weggegaan, en met hul kaalvoete naalde op die pad gegooi en die Fritz uitgeroei.
  Oleg Rybachenko het gesing:
  - Nee, die waaksame sal nie vervaag nie,
  Die blik van 'n valk, arend ...
  Die stem van die mense is sonore -
  Die fluistering sal die slang verpletter!
  
  Ek glo die hele wêreld sal wakker word -
  Daar sal 'n einde aan fascisme wees ...
  En die son sal skyn
  Die pad, verlig kommunisme!
  Margarita gooi 'n paar naalde met die vingers van haar kaal voete en bevestig:
  - Nee, dit sal nie vervaag nie!
  En sy het 'n sarsie van 'n masjiengeweer afgevuur en twee dosyn fasciste afgeskiet.
  So is die kinders. Moeilik, onwrikbaar. Alhoewel dit regtig nie daardie soort oorlog is nie. En hulle moet weghardloop.
  Moskou het geval, die stad Gorki het geval. Die Nazi's bestorm Kazan. Dit is die laaste Sowjetstad aan die Wolga. Die weerstand is heldhaftig, maar meer en meer, en meer van 'n gevoel van hopeloosheid.
  Die Nazi's het meer gevorderde piramidale tenks uit die AG-reeks gekry, wat geen Sowjet-wapen kan binnedring nie. En dit, ek moet sê, is baie erg.
  Eers wanneer die kaalvoete van die seun en die meisies granate na die ruspes gooi, bots die Duitse monsters. Maar wat kan net een paartjie doen as byna die hele wêreld teen die USSR uitgekom het!
  Oleg Rybachenko het 'n granaat met sy kaalvoet gegooi, die AG-50 en AG-75 met hul voorkoppe gedruk, waarna hy gesê het:
  - As die vesting op pad is,
  Die vyand het...
  Dit is nodig om van agter af te omseil -
  Neem haar sonder 'n skoot!
  Margarita het hiermee saamgestem:
  - Verneuk oorlog is 'n groot ding! Veral as die kragte ongelyk is!
  Oleg Rybachenko het opgemerk:
  - En ek het die Entente-strategie gespeel. Met gelyke wapens het hy honderd-en-veertien miljoen vyandelike soldate vernietig, en hy het self net nul verloor. So, as gevolg van taktiek, kan jy eintlik veg teen die hele wêreld!
  Margarita het hiermee saamgestem:
  - Heel moontlik! En veg en wen!
  Oleg Rybachenko het die naalde met sy kaal vingers gegooi. Hy het drie dosyn fasciste vermoor en gesê:
  - Ons sal wen in die naam van Heilige Rusland!
  Die seun en die meisie het hul hardloop voortgesit ... Ai, die kragte is regtig te ongelyk.
  Kazan is deur allerhande wapens vernietig. Stalin het beveel dat sy tot die laaste druppel bloed vasgehou moet word. Maar in werklikheid was die veggees van die Rooi Leër na die val van Moskou te gebroke. Almal wou al hoe minder sterf. Ja, en die Nazi's is te meerderwaardig in getalle en wapens.
  En hul straalvliegtuie bombardeer al die stede en dorpe wat die Nazi's nog nie daarin geslaag het om te beset nie.
  Voordat Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova Kazan bereik het, het hierdie stad geval.
  Ufa is ook geneem. Dus, ten spyte van die strawwe winter, het die Nazi's na Sverdlovsk beweeg.
  Stalin se hoofkwartier was daar geleë. En uit die ooste het die samoerai geklim. Die Japannese is ook sterk.
  Hulle krygers is veral gevaarlik - ninja-meisies. Ten spyte van die Siberiese winter jaag hulle kaalvoet deur die sneeu, en hulle is self in dieselfde swemklere. Dit is skrikwekkend om selfs sulke krygers voor te stel. Alhoewel hulle baie mooi is.
  Hier is een van hulle met blou hare, 'n ander met geel, 'n derde met rooi, 'n vierde met wit.
  Sulke is die mooiste moordenaars. Hulle werk met een swaard, en gooi dun skyfies of chakras na die infanterie. En ninja-plofstof word teen die tenks gegooi - hulle is net so groot soos 'n ertjie, maar die swaarste Sowjet-tenks vlieg hoog op en skeur hulle uitmekaar.
  Selfs die formidabele IS-7, ninja-meisies is nie 'n hindernis nie. Hulle is krygers van so 'n hoë orde dat selfs die wagte magteloos teen hulle is.
  Hier is 'n ninja meisie met blou hare, het 'n ertjie en drie Sowjet-tenks gelyk met haar kaal tone gegooi, hoog op gevlieg en in dele ontplof.
  En dan is daar 'n meisie met geel hare en 'n kaalvoet wat 'n ertjie gooi. En weer vlieg Sowjet-motors in verskillende rigtings, en breek in koeke. Kom ons sê maar krygers soos hierdie hier - selfs die dapperste ridder sal skaam wees voor hulle.
  Maar in die geveg, en 'n ninja meisie met rooi hare. Net soos om kaalvoet 'n moordertjie te gooi. En van haar trefkrag het die wapenrusting van die enorme IS-12 gebars.
  Dit is die terminator meisie.
  En dan 'n ninja meisie met wit hare. Op dieselfde manier sal hy dit neem, en met al sy krag sal hy sy swaarde in die vegters van die Rooi Leër steek. Kap hulle op en sing:
  - Ek is nie 'n patetiese insek nie, ninja, maar nie 'n skilpad nie!
  En weer in die geveg, al vier moordenaar meisies.
  Die Rooi Leër verloor die oorlog op alle fronte. Maar probeer steeds baklei.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova dwaal deur die wintersneeu. Hulle is arm kaalvoet kinders. Vir onsterflike liggame is ryp nie so verskriklik nie. Om siek te word of iets om verkoue te kry, kan hierdie supermanne nie vries nie. Maar tog, wanneer jy die Oeral nader, is die ryp onaangenaam en byt die kaal hakke van kinders.
  Oleg het hartseer opgemerk:
  - Jy weet nie wat is erger nie - koue en honger, of die besef dat jou heilige vaderland besig is om te verloor!
  Margarita het heel logies opgemerk:
  - Vir ons is koue en honger niks ... Maar die feit dat ons teen die Nazi's verloor het, is eintlik sleg!
  Oleg het hiermee saamgestem:
  - Dit word nie erger nie! Oor die algemeen, hoekom slaag die Derde Ryk oor die algemeen meer in parallelle heelalle as in ons s'n?
  Margarita het 'n logiese aanname gemaak:
  - Omdat die Nazi's baie sterk en georganiseerd is. En ons was al baie keer gelukkig. Veral met Stalingrad!
  Oleg Rybachenko het 'n sneeubal met sy kaalvoet geskop en opgemerk:
  - Ja, ons was baie gelukkig met Stalingrad! Die Fritz het self dwaas in die strik geklim!
  Marguerite het gekoer:
  - Probeer om nie in die moeilikheid te kom nie,
  Om nie deurmekaar te raak en nie te verdwaal nie ...
  Dit sou nodig wees om 'n sent vir 'n sent in te samel,
  Of liewer wedergebore word!
  Kinders langs die pad het 'n afdeling van Nazi's aangeval. Meer as honderd soldate vermoor. Een is in ballingskap gelaat. Margarita het die jong man gedwing om hul baie elastiese sole te soen, rooi van die koue. Hy het dit gedwee gedoen. En hy het gesê dat die Duitsers reeds Sverdlovsk nader en dit omsingel.
  Oleg het opgemerk:
  - Dis vreemd dat ek en jy Margot vinniger is, maar iets beweeg soos gewone mense of selfs stadiger!
  Margaret het saamgestem:
  - Vasgevang in 'n golf van nederlaag! Blykbaar is alles in hierdie heelal teen die USSR. Selfs die natuur en ruimte!
  Oleg het toe voorgestel:
  - En as dit vir ons onbenullig is om Hitler dood te maak?
  Margarita skud haar kop negatief.
  - Die hiperheks het ons nie so 'n bevel gegee nie! Laat ons dus sonder selfaktiwiteit klaarkom. Buitendien, wat gee dit?
  Oleg Rybachenko het vol vertroue geantwoord:
  - Baie! Verder, die Fuhrer, dit is die Fuhrer in Afrika!
  Margaret het voorgestel:
  - Kom ons veg vir eers aan die front, en dan, op Hitler se koste, sal ons sien! Soos hulle sê - maak gou gou!
  Oleg het gesing:
  - Spoed is goed, moenie die beitel breek nie ... Die man is nie 'n specht nie, en het haastig mal geword!
  Die seun en meisie het met al hul urine gehardloop. En daarin geslaag om na Sverdlovsk te jaag. En hulle het begin om die stad wat deur die Nazi's bestorm is, te verdedig.
  Aanval het die een na die ander gevolg.
  Die kinders was kaalvoet. Margarita is in 'n tuniek, en Oleg Rybachenko is 'n seuntjie in 'n kortbroek. Maar hulle het geveg soos die mees werklike en onbuigsame helde.
  Oleg gooi 'n naald met sy kaal tone, steek die Fritz in die keel en tjirp:
  Ons sal nie 'n duim grond prysgee nie!
  Margarita gooi 'n granaat met haar kaalvoet en piep:
  - Nie 'n druppel nie, nie 'n span nie, nie 'n sentimeter nie!
  Seun en meisie het in die koue baklei. En saam met hulle was ander pioniers. En ook baie is kaalvoet ten spyte van die wilde koue. En as onsterflike kinders nie bang is vir wilde ryp nie, kan hulle in elk geval nie seermaak nie, dan is dit nogal gevaarlik vir gewone kinders.
  Hier is 'n kaalvoet pionier wie se vingers blou was van die koue, verkoue in sy tande gehad het en sy kakebeen geswel was. Die seun het baie pyn. Maar ten spyte hiervan, neem hy verwoed 'n klomp granate, en gooi dit onder die Nazi-tenk, en self val hy deurboor deur 'n masjiengeweer.
  Hierdie is 'n dapper seun...
  Of 'n meisie wie se kaal voete soos bloedrooi papawers brand, druk 'n myn onder die ruspes van Duitse mastodonts in. Sy sterf self en huil:
  - Vir die Moederland en Stalin!
  Dit is baie pynlik om kaalvoet te wees in die winter, in Siberië, wanneer jy nie deur onsterflike vlees beskerm word nie.
  Selfs Oleg en Margarita in erge ryp is nie so bly om halfnaak te wees nie. Maar hulle glimlag en sing, en wil die ouens opbeur:
  - Eh, ryp, ryp, moenie my vries nie,
  moenie my vries nie! My perd! My perd!
  Witmaanhare!
  Die seuns en meisies skud hul rooi en blou bene van die bitter koue en sing:
  Die sneeu sal ons nie keer nie! Die ryp sal ons nie verslaan nie! Ons is die pioniers van die Fritz! Die fascis sal hard geslaan word!
  Die kinders baklei goed! Maar pynlik ongelyke kragte. Stalin het van die omsingelde Sverdlovsk na Novosibirsk gevlug. Die Japannese nader egter reeds hierdie stad vanuit die ooste. Hulle is nie eens bang vir die ryp van Siberië nie.
  Ja, die oorlog kom tot 'n einde.
  Maar die pioniers gee nie moed op nie. En selfs in moeilike tye sing kinders dapper;
  Ons is die pioniers van die kinders van kommunisme -
  'n Vuur, 'n tent en 'n luidende bees!
  Inval van verdoemde fascisme -
  Wie wag op 'n woedende ondergang!
  
  Wat het ons in hierdie gevegte verloor?
  En dan in gevegte met die vyand verwerf?
  Ons was net kinders van die wêreld -
  En nou die krygers van die geboorteland!
  
  Maar Hitler het 'n stap na ons hoofstad geneem,
  Bomme laat val sonder om die waterval te tel!
  Ons is die Vaderland selfs mooier as die lug -
  Nou het die bloedige sonsondergang gekom!
  
  Ons sal hard op aggressie reageer -
  Alhoewel hulle self klein van postuur is!
  Maar die swaard in die hande van 'n brose tiener -
  Sterker as die legioene van Satan!
  
  Laat die tenks stortvloed na stortvloed jaag,
  En ons verdeel die geweer in drie!
  Laat die polisie gemeen na agter mik,
  Maar die Heilige God sal hulle kwaai straf!
  
  Wat het ons besluit? doen die werk van die wêreld
  En daarvoor moes ek helaas skiet!
  Kalmte is al walglik.
  Daar is ook geweld!
  
  Met die meisie hardloop ons kaalvoet saam -
  Al het dit gesneeu, brand 'n sneeudryf soos steenkool!
  Maar moenie vrees nie, ken die kinders -
  Die fascis sal met vrymoedigheid met 'n koeël in die kis gedryf word!
  
  Hier sit hulle die gemene Fritz-geselskap,
  En die res van die lafaards is op vlug!
  Ons verpletter infanterie soos 'n seis in die geveg -
  Ons is nie 'n hindernis vir jong somers nie!
  
  Oorwinningsprestasie sal in Mei wees,
  Nou is die sneeustorm stekelrige, harde sneeu!
  Die seuntjie is kaalvoet, sy suster is kaalvoet,
  In vodde het kinders die bloeitydperk ontmoet!
  
  Waar kom hierdie magte vandaan?
  Verdra pyn en koue, daardie behoefte!
  Toe 'n vriend die bodem van die graf gemeet het,
  Wanneer 'n vriend kreun - ek sal sterf!
  
  Christus het ons pioniers geseën,
  Hy het gesê, die Vaderland is deur God aan jou gegee!
  Dit is die eerste geloof van almal,
  Sowjet, heilige land!
  En hulle sterf met glimlagte op hul lippe. Kinders ken nie swakheid nie... Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova het 'n hele week lank baklei. Maar Sverdlovsk het geval. 'n Deel van die garnisoen het oorgegee - 'n hopelose situasie gevoel. Net die pioniers het geweier om te kapituleer.
  En 'n handvol dapper, kaalvoet ouens het op 'n desperate deurbraak gegaan. Hulle het deur die sneeudrywe gehardloop, letterlik blou van die verskriklike koue. En hulle het gesterf onder masjiengewere en kanonne.
  Oleg Rybachenko en Margarita het ook redelik gekrap, maar het steeds uit Sverdlovsk ontsnap. Toe trek ons na Novosibirsk. Ryp, winter, lang nagte.
  Die seun en die meisie hardloop na hulself toe, hulle is hartseer en baie kwaad.
  Margaret het opgemerk:
  - Die hiperwitch kan hierdie wêreld help! En dan wen die Nazi's! Dit is waarlik universele onreg!
  Oleg Rybachenko het hoër gespring, in 'n sewevoudige salto gedraai en heel logies opgemerk:
  - Oor die algemeen is daar min geregtigheid in die wêreld! Byvoorbeeld, hoekom ly ou mense? En, amper sonder uitsondering! En wanneer 'n mens jonk is, rook en drink hy, en maak selfs dinge erger, en hy is gesond! Waar is die geregtigheid wat ou mense ly?
  Margarita het geredelik hiermee saamgestem:
  - Daar is geen geregtigheid in die heelal nie!
  Oleg Rybachenko het ietwat naïef gevra:
  - En waar soek God?
  Margarita, hierdie kaalvoet meisie in 'n gat tuniek, het voorgestel:
  - Waarskynlik moet ons self soos gode word, sodat geregtigheid in die wêreld heers! Dit is die wysheid van die Skepper!
  Oleg Rybachenko het met selfvertroue bevestig:
  - Ek glo dat ons die dooies sal opwek!
  Terminator Girl het bevestig:
  - Ja, ek glo daarin, natuurlik!
  Die kinders het na Novosibirsk gehardloop en aan die verdediging van hierdie stad deelgeneem.
  Hulle het in byna die laaste groot stad onder beheer van die Rooi Leër geveg.
  Stalin het reeds met Hitler onderhandel en ingestem om oor te gee as sy persoonlike veiligheid gewaarborg is. Die Fuhrer was gereed hiervoor, veral as die partisane bedaar het.
  Die Japannese het Novosibirsk reeds vanuit die ooste bestorm. Daar was dus feitlik geen kans om te ontsnap nie. Die USSR was besig om te sterf.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova het op die Nazi's geskiet, met hul kaalvoet granate gegooi. En hulle het nog op iets gehoop.
  Langs hulle was die pioniers. In erge ryp in Siberië was al die kinders kaalvoet en in die somer pionieruniforms met dasse. Hulle het soos helde gesterf.
  Hulle voete was rooi soos ganse se voete, en hulle tone het blou geword.
  Maar die pioniers het nie moed opgegee nie.
  Hulle sal swig voor fascisme!
  Oleg Rybachenko het 'n granaat met sy kaal seunsvoet gegooi. Hy het drie Duitse tenks gelyk met sy voorkoppe gestoot en gefluister:
  - Ek glo in oorwinning!
  Margarita het ook 'n moordenaargeskenk met haar kaal vingers gegooi en getjirp:
  - Ek het ook geglo, en ek sal tot die einde toe glo!
  En hulle het geveg vir die laaste, Sowjetstad met die woede van wanhoop. En tog gaan hulle nie buig nie.
  Oleg Rybachenko, om die byna dodelik bevrore pionierkinders op te beur, het met groot entoesiasme gesing;
  Ek is 'n jong vegter van Moeder Rusland,
  Kragtige lande, Moederlande van alle lande ...
  Daar is geen tuisland in die heelal nie, weet dit is mooier,
  Onder die berg het Stalin 'n das vasgemaak!
  Om 'n pionier te wees is 'n vreugde en 'n roeping,
  Dit beteken immers jy is "n dienaar van die land.
  En jy kan die heelal vermenigvuldig -
  Die vernietiging van die meganismes van die hel-Satan.
  Toe die somer een-en-veertig aanbreek
  Die Junie-donderstorm dreun vir ons...
  Ons wil nie hê die streek moet arm word nie,
  Vir geluk, glo - die Vaderland is geskep!
  Met 'n meisie wag ons vir die Nazi's in 'n hinderlaag,
  Ons het voor dit 'n masjiengeweer gekry.
  En tot Hitler se kranksinnige ergernis,
  Ons losbandigheid klop die Nazi's suksesvol!
  Vriendinne kaalvoet grof,
  Die sneeu pik al onder die kaal sool.
  Van die koue en ondergang blou geword,
  Maar die heilige vuur verwarm ons siel!
  Ons slaan sonder om te weet wat die mate van teëstanders is,
  Ons gee nie dag en nag rus nie!
  Hulle vlieg na die echelons in 'n swerm granate,
  En beamptes met 'n skerpskuttergeweer.
  Nêrens kan die fasciste ondersteuning vind nie,
  Ons pionier, dapper losbandigheid...
  Bekwaam, as jy berge moet kap,
  Hier is Hitler se tenks wat soos kerse brand.
  Die mense in 'n vlaag van woede het saamgetrek -
  Vir geregtigheid, moed en eer.
  En daar is geen rif in die see van storms nie -
  Wat ons sou laat sit!
  Ons het Berlyn binnegegaan, ons sluit by die Komsomol aan,
  Van kaalvoet trap met meisies die hele wêreld!
  Ons inasem oorwinning heuning in hemelse Mei,
  Nou het dit ewig geword, ons blink sukses!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III HET AGT-EN-SEstig JAAR GELEEF
  Die koning het die ryk ook ekonomies versterk. Daar was geen onluste en geen rewolusie nie, so die ekonomie was in konstante groei. En Rusland deur die Eerste Wêreldoorlog en die bevolking het meer as gevolg van laer sterftes en anneksasie van die noordelike streke van China en Korea. En die weermag was groter. En die eerste ligte tenks in die reeks het verskyn, en baie vliegtuie van verskillende handelsmerke.
  Helaas, Alexander III het nie geleef om in die Eerste Wêreldoorlog te seëvier nie, maar Nicholas II het dit reeds gekry.
  Die nuwe koning het 'n stewige troon gehad, nog 'n vrou, 'n groot erfgenaam, twee honderd en tagtig miljoen mense en twee en 'n half miljoen soldate in vredestydstate.
  So jy kan met vrymoedigheid en vaardig veg! Daarbenewens het die Russe ook tenks met ligte masjiengewere, maar hulle het pas verskyn en swaar. Dit is ontwikkel deur die seun van Mendeleev.
  Moet dus nie die koninklike leër stop nie!
  Nicholas II het in oorlog gegaan met die Duitsers en Oostenrykers... Russiese troepe het Galicië, Bukovina ingeneem en die Oostenrykers 'n reeks nederlae toegedien. Eers is hulle in Oos-Pruise geslaan, maar toe het hulle wraak geneem en Koenigsberg afgesny. Die bondgenote het die Duitsers van Parys weggestoot... Russiese troepe het Krakow ingeneem, en met 'n numeriese oormag, ten spyte van die winter, het die offensief voortgesit en Boedapest nader. Duitsland het aangebied, siende dat dit op matige terme na 'n nederlaag vir vrede ruik.
  Die Duitsers het ingestem om vir Rusland Klaipeda te gee, en 'n deel van die grond in Pole, asook om 'n skadeloosstelling te betaal. Frankryk het 'n deel van die gebied teruggegee wat voorheen onder Bismarck gevang is, en 'n bietjie van Denemarke.
  Oostenryk-Hongarye het Galicië, deel van Bukovina en Krakow, afgestaan. Maar die ryk het nie in duie gestort nie. Rusland het die lande van die Slawiërs teruggekry, alles wat eens deel van Kiëf-Roes was, en die koninkryk van Pole uitgebrei.
  Türkiye en Japan het nie tyd gehad om die oorlog te betree nie, so ook Italië. Dit wil sê, die Eerste Wêreldoorlog het in werklikheid nie bestaan nie. So bietjie moeite. Nikolaas II het sy gesag versterk en daarna vir 'n geruime tyd vreedsaam regeer.
  Rusland het egter 'n oorlog in Afghanistan gevoer - dit uiteindelik met die Britte verdeel. Toe is Iran met Brittanje verdeel.
  Rusland het dus sy besittings uitgebrei. Maar die ekonomiese krisis en die Groot Depressie van 1929 het gekom ... In 1931 het Japan, in alliansie met Turkye, 'n oorlog teen tsaristiese Rusland begin. Maar in werklikheid was dit selfmoord. Die tsaristiese vloot in die Stille Oseaan onder bevel van Kolchak het die Japannese verslaan. En die land weermag was oor die algemeen baie keer sterker.
  Dieselfde kan van die Turke gesê word. Hulle het duidelik nie teen daardie vyand geklim nie.
  Tsaristiese Rusland kon troepe land en Japan inneem. En toe het Russiese troepe Turkye uiteindelik beset. So het die era van die Ottomaanse Ryk geëindig.
  En tsaar Nikolaas II het sy glorie en die mag van Rusland vergroot. Hierdie glorieryke keiser het tot 1936 regeer en ook op agt-en-sestig gesterf.
  Hy is opgevolg deur Alexei II. Oor die algemeen 'n heeltemal gesonde man van twee-en-dertig jaar oud. Sy ma was anders, so Alexander die Derde het nie 'n noodlottige huwelik toegelaat nie.
  Alexei II het die verowering van Saoedi-Arabië voltooi deur dit met Brittanje te verdeel.
  Wilhelm II het tot 1941 op die troon in Duitsland geregeer. Hierdie monarg is al een-en-vyftig jaar aan bewind! Redelik lank!
  Maar hier op die troon is sy seun Ferdinand. Ruik nie na Hitler nie. Ander storie.
  Solank daar vrede is. Alle kolonies is verdeel. Mussolini het Ethiopië verower.
  Daar is niks meer om te deel nie ... Brittanje gaan egter deur moeilike tye. En is in 'n ekonomiese krisis.
  En so het Ferdinand aan Alexei II voorgestel om die koloniale besittings van Frankryk en Brittanje te verdeel. Soos, om die waarheid te sê, hoeveel jy na hierdie lande kan kyk.
  So het Mussolini, Ferdinand en Alexei II hul ooreenkoms gesmee.
  Maar natuurlik, selfs teen hierdie tyd het Rusland reeds daarin geslaag om byna die hele China te verower en baie keer sterker as almal geword in die ekonomie, in die militêre sfeer en in die bevolking.
  Tsaar Alexei het in die algemeen so 'n voorstel goedgekeur en besluit dat hulle saam sou begin.
  Ferdinand was nie meer jonk nie. En hy was versigtig.
  Op 15 Mei 1945 het die oorlog egter begin. Die Duitsers het weer getrek
  Teen België...
  En die tsaristiese leër het deur die Britse kolonies gegaan en deur Egipte gejaag.
  Rusland het tien miljoen soldate en vyfhonderd afdelings gehad, en met selfvertroue
  Gewen. Dit het gelyk asof niemand haar kon keer nie.
  In twee maande het die tsaristiese leër Indië, suidelike Iran, die besittings van die Britte in Saoedi-Arabië, Egipte, Soedan, die grootste deel van Indochina gevange geneem.
  Maar die Duitsers kon net België beset, en aan die buitewyke van Parys is hulle voorgekeer. Nederland het ook tot die oorlog toegetree.
  Tsaristiese Rusland het vir nog twee maande die besittings van Brittanje in Asië beslag gelê en Indonesië afgehandel. Toe land sy in Australië, trek deur Afrika.
  Die Duitsers het probeer om Parys in te neem, maar hul aanval is afgeweer. Die oorlog was egter verlore. Italië het ook die Afrika-besittings van Brittanje en Frankryk gegryp.
  Eers in die vyfde maand het die tsaristiese troepe in Europa begin aankom. Tot dusver was die gevegte in Afrika en Australië in volle swang, maar het reeds afgerond. Oostenryk-Hongarye, baie verswak deur die verlies aan grond, het ook aan die kant van die koalisie tot die oorlog toegetree.
  Die Duitsers kon Holland inneem. En hulle het hul posisie verbeter.
  Vir nog twee maande het tsaristiese Rusland die inname van Australië en Afrika voltooi. En eers aan die einde van November, net in die koue, het 'n nuwe offensief van die Duits-Russiese troepe begin, wat Parys omseil.
  In hierdie geval was die kragte reeds te ongelyk. Die Frans-Engelse troepe is verslaan. En Parys is omring.
  En in die nuwe jaar het die garnisoen gekapituleer ... Toe het die tsaristiese en Duitse troepe die hele Frankryk binne drie weke ingeneem. Toe begin die bombardering van Brittanje ... En al die kolonies is deur die koalisie gevange geneem.
  Brittanje reeds in Mei 1946, wat deur bomme gebloei en uitgeslaan is
  Gekapituleer.
  So het nog 'n groot oorlog geëindig. Rusland het byna al die kolonies ingeneem. Duitsland het relatief min ontvang, Italië het iets gegryp, Oostenryk-Hongarye het 'n simboliese stuk gekry.
  Ten spyte van die feit dat die Duitsers groot kolonies verwag het, en net Marokko baie minder in sy geheel ontvang het, het Duitsland in sy samestelling ingesluit: België, Holland en Frankryk tot Port de Calais.
  Boonop het tsaristiese Rusland die Duitsers teruggegee aan Namibië en wat hulle voorheen besit het.
  Kortom, ons het op een of ander manier uitgepluis en versoen ...
  Vrede het gekom ... In 1953 het Rusland 'n atoombom gehad, en 'n jaar later, Duitsland. Die VSA het in 1960 kernwapens ontvang.
  So is die balans van vrees geskep.
  En in 1955 het die eerste Russiese ruimtevaarder die ruimte ingevlieg en om die bal gevlieg. En in 1961 het die Russe voet op die maan gesit.
  En in 1983 na Mars! Die Amerikaners het in 1971 na die maan gevlieg, en die Duitsers in 1984. Oostenryk-Hongarye en Duitsland het in een staat saamgesmelt. Swede en Noorweë het deel van Rusland geword met outonomie en selfregering.
  Ander lande het geleidelik hul onafhanklikheid verloor.
  In 1987 het Russiese ruimtevaarders na Venus teen die berg gevlieg. In 1992 op Mercury. En in 1999, Pluto.
  Die sonnestelsel is bemeester.
  Daar was drie kernryke: Groot Duitsland, die VSA en Groot Rusland.
  Alexei II is ook op die ouderdom van agt-en-sestig in 1972 oorlede. Hy is opgevolg deur sy seun Alexander die vierde. Hierdie koning was een-en-veertig jaar oud toe hy op die troon bestyg het. Vreemd genoeg, maar Alexander die vierde het ook agt-en-sestig jaar geslaag en in 1999 gesterf. En sy seun Vladimir III het die troon bestyg. In 2013 is vierhonderd jaar van die Romanof-dinastie gevier.
  Tot dusver staan Rusland stewig op sy voete. Maar in die wêreld is daar nog steeds Duitsland en die Verenigde State sy mededingers. Die tsaristiese ryk, saam met die kolonies, sluit 'n bietjie meer as die helfte van die wêreld se grondgebied en meer as twee derdes van die wêreld se bevolking in. Rusland is sterk, maar nog nie die enigste nie.
  Regeer Rusland, Vladimir die derde in 2019, hy het sewe-en-sestig jaar oud geword. Baie wonder - sal hy, soos die vorige konings, vir agt-en-sestig jaar lewe, of sal hy hierdie vreemde toevallighede onderbreek ?!
  Intussen word anti-kernwapens in Rusland ontwikkel. Dit is duidelik dat daar geen kernwapens sal wees nie, en Rusland sal heeltemal met Duitsland en die Verenigde State klaarkom. Dit het meer bevolking en meer soldate. En die kwaliteit van wapens is beter!
  Maar terwyl daar kernwapens is, en nie almal van hulle is nog verower nie. Maar hulle ontwikkel anti-kernwapens baie aktief, so daar is sekere kanse om te wen.
  
  DIE VAL VAN GIBRALTAR
  Die Spaanse diktator Franco het, in teenstelling met die ware verhaal, ingestem dat die Duitse troepe die Engelse vesting Gibraltar aanval. In ruil daarvoor het Spanje 'n paar Britse en Franse lande in Afrika ontvang.
  Die aanval onder bevel van Mainstein het in die nag plaasgevind van 25 November 1940 tot 26. Soos dit geblyk het, was die Britte nie heeltemal gereed vir so 'n militêre skuif nie, en die Nazi's het daarin geslaag om so 'n kragtige vesting met 'n klap te verower.
  Die val het 'n beduidende impak op die verloop van die oorlog gehad. Die Wehrmacht kon magte oor die kortste afstand na Afrika oorplaas, en die Britte is verhinder om die Middellandse See vanuit die Ooste binne te gaan.
  Die Duitse bevel het verskeie afdelings na ekwatoriale Afrika gestuur. Boonop is Rommel se korps na Libië verplaas, 'n paar maande vroeër as die werklikheid.
  Die Britte het op hul beurt die offensief teen die Italianers in Ethiopië laat vaar en hul posisies in Egipte begin versterk. Rommel het egter daarin geslaag om voor hulle uit te kom, en as gevolg van 'n voorkomende aanval het hy die koloniale troepe verslaan en Alexandrië en Kaïro verower. Die posisie van Brittanje in Afrika het meer gekompliseerd geraak. Die Duitsers het reeds die Suez-kanaal bereik en gedreig om verder in die Midde-Ooste in te vorder. Daarbenewens het dit moontlik geword om na die Soedan te beweeg.
  Weliswaar was die sake van die Italianers in Griekeland nie baie suksesvol nie, maar die nadering van bykomende magte uit Duitsland het die situasie gered.
  Hitler het 'n dilemma gehad: om die USSR aan te val of Brittanje af te maak? Die suksesse van die Wehrmacht in Afrika het tot die tweede besluit gelei - om hul hande in die Weste los te maak. Alhoewel die militêre voorbereidings van die USSR vrees in die Fuhrer geïnspireer het.
  Die Rooi Leër het sterker geword, maar die Duitsers het ook nie stil gesit nie. Die produksie van tenks in 1941 het verdubbel in vergelyking met 1940, en lugvaart het met byna twee en 'n half keer toegeneem.
  Die Nazi's het die bombardement en landing op Malta uitgevoer. Toe het Rommel deur die verdediging by die Suez-kanaal gebreek en Irak binnegegaan, wat teen Britse bewind in opstand gekom het. Die Duitsers het relatief maklik beide Koeweit en die hele Midde-Ooste verower. Stalin, aan die ander kant, het 'n wag-taktiek gevolg. Maar Churchill het hardnekkig die oorlog voortgesit. Nadat die Wehrmacht Iran bereik het, het hulle na Suid-Afrika gewend.
  Die jaar 1941 het tot 'n einde gekom. Die vrylating van duikbote het toegeneem, en Brittanje was besig om sy kolonies te verloor. Die VSA was passief. Maar Japan kon nie stilsit nie en het die Peru-hawe op 7 Desember aangeval. "n Nuwe oorlog het in die Stille Oseaan begin. En Hitler moes weer planne vir 'n aanval op die USSR laat vaar.
  Dit is nodig om die Japannese te help, om Iran en Indië, sowel as Suid-Afrika, in beslag te neem. En die belangrikste, Brittanje self. Boonop is Amerikaanse bomwerpers nie 'n speelding nie. Hulle kan die Derde Ryk baie moeilikheid veroorsaak. En dit is die gerieflikste om bomaanvalle van die grondgebied van Brittanje af te lewer.
  Die Fuhrer is dus in 1942 gedwing om die idee om die ooste binne te val, te laat vaar.
  Daar was 'n risiko dat Stalin self die front sou oopmaak, maar... 'n Mens moet Stalin se karakter ken. Hy is baie terughoudend in buitelandse beleid. Die oorlog met Finland het die Rooi Diktator nog meer versigtig gemaak.
  Terwyl die USSR besig is om krag op te bou. Die aantal lugvaart op 1 Januarie 1942 het twee-en-dertigduisend voertuie bereik, en tenks, meer as vyf-en-twintigduisend, plus nog drieduisend tankettes. In totaal het Stalin beplan om die werwing van 20 gemeganiseerde korps te voltooi, met 'n totale aantal tenks van 32 duisend voertuie, waarvan die nuutste KV van verskillende handelsmerke en T-34, 16,5 duisend. Boonop was die ontwikkeling van die T-50-tenks steeds aan die gang, hoewel die motor lig blyk te wees.
  Nadat die Duitsers die Matilda en 'n paar kruistenks teëgekom het en inligting gehad het dat die Britte besig was om swaar tenks te ontwikkel, het hulle ook hul eie mastodonten begin maak. Eerste van alles, die "Tiger" met 'n 88-millimeter kanon, en pantser met 'n ondeurdringbare geweer van 75-millimeter met 'n lang loop.
  Inligting oor Sowjet-tenkbou was ook beskikbaar. Die KV-2-tenk het by die Mei-parade op Rooi Plein gemarsjeer, en die vier-en-dertig het data gehad.
  In elk geval, toe Speer aan die hoof van die imperiale ministerie van wapentuig en ammunisie gestaan het, het ontwikkelings in tegnologie vinniger gegaan. Hitler wou die beste tenks ter wêreld hê, en swaarder. Maar terwyl Duitsland duidelik minderwaardig aan die USSR was. En die aantal motors en hul kwaliteit. In Augustus 1941 het die produksie van die KV-3-tenk begin. Die motor het geblyk taamlik swaar te wees op 68 ton, maar gewapen met 'n 107 mm kanon met 'n aanvanklike projektielspoed van 800 meter per sekonde. Dit het haar 'n voorsprong gegee bo die "Tiger", wat terloops nog nie in die reeks bekendgestel is nie.
  Nog kragtiger was die KV-5 met 'n gewig van 125 ton en twee kanonne. So 'n swaar masjien het weliswaar meer probleme vir die Sowjet-leër geskep as goed. En in 1942 is die KV-4-weergawe wat 107 ton weeg, aangeneem. Die USSR kan met reg trots wees op sy swaarste tenks ter wêreld, en selfs die kragtigste.
  Maar aan die ander kant het Duitsland redelik goed ontwikkel in lugvaart. Yu-188, nadat hy in reekse gegaan het, het 'n spoed ontwikkel wat vergelykbaar is met vegters. DO-217 het ook ordentlik gelyk. Straalvliegtuie is ook aktief ontwikkel. Aangesien Brittanje die hoofteiken was, het die straalbomwerpers baie meer aandag gekry as in die werklike geskiedenis.
  Die Duitsers het aktief slawe-arbeid gebruik. Ingevoer uit Afrika 'n groot aantal swartes. Die swart werkers was gehoorsaam, gehard, maar ongeskoold. Hulle is vir hulpwerk gebruik.
  Maar deur Europa te beheer, kon die Duitsers genoeg getalle en geskoolde arbeid werf.
  Speer het selfs daarin geslaag om Hitler te oorreed en het nog nie 'n program uitgevoer om die Jode uit te roei nie, maar om hulle in die vervaardiging van vliegtuie en toerusting te gebruik.
  Die weddenskap is geplaas op 'n lugoffensief teen Brittanje en 'n massiewe duikbootoorlog.
  Amerika se toetrede tot die konflik het egter 'n kopseer vir die Fritz gebring, en 'n skerp toename in die aantal wolfgroepe afgedwing.
  Duitsland is te laat gedwing om die produksie van bomwerpers en strategiese vliegtuie op te bou. Eerste van alles Yu-288 en Yu-488 - met vier enjins. Maar hul ontwikkeling en om na te dink het tyd geneem. ME-109-modifikasie "F" as geheel was 'n waardige teenstander vir Britse motors. Maar die ontwikkeling van die ME-209 het misluk, net soos die ME-210.
  Die XE-177 duikbomwerper het ook misluk. Maar Speer het met kwantiteit gespeel. Daarbenewens het die Focke-Wulf die kragtigste vegter geword in terme van bewapening, wat vergoed het vir sommige van die swakhede van die ME-109. Ja, en die vlugskool van die Duitsers was beter as Engels, en nog meer Amerikaans. In Mei 1942 het die Nazi's Suid-Afrika ingeneem. En 'n Amerikaanse eskader het in Madagaskar aangekom. Die slag van Midway het blykbaar deur die Amerikaners verloor: so het die kaptein van die derde rang, wat 'n deurslaggewende rol in hierdie geveg gespeel het, ironies genoeg in Madagaskar beland. Die Verenigde State wou 'n basis in Afrika behou en nie die Nazi's laat ontspan nie. Maar dit het hul posisie in die Stille Oseaan aansienlik versleg.
  Die Japannese het weliswaar nie heeltemal na wense opgetree nie. Die stryd om die Hawaiiaanse argipel het voortgeduur.
  Die Nazi's het beheer oor Afrika verkry, en groot reserwes van strategiese grondstowwe, en ook Indië en Iran verower. Die hulpbronne onder die beheer van die Derde Ryk is groot, maar dit moet nog verteer word.
  Die lugstryd vir Brittanje is nie so eenvoudig nie. Die Duitsers het voortdurend die produksie van vliegtuie verhoog en druk uitgeoefen, maar daar was geen totale oorheersing nie. Die gebrek aan krag van strategiese lugvaart, en die hulp van die Verenigde State, en selfs dan is daar nie genoeg duikbote nie, geraak. En die wondertorpedo waarmee soveel hoop geassosieer is, het ons in die steek gelaat.
  Die Fuhrer het dit nie gewaag om in 1942 in Brittanje te land nie. Die weddenskap is gemaak op die versterking van die seekrag en die duikbootvloot. Terselfdertyd is vliegdekskepe en slagskepe gebou. Daar was genoeg produksievermoë, maar alles het tyd geneem.
  Klas A ballistiese missiele het ook fyn-instelling vereis. Maar die FAU-1-robotskulpe het begin om massa-vervaardig te word. Relatief goedkoop motors wat eenvoudige brandstof gebruik, het die ongetwyfelde voordeel gehad dat hulle nie vlieëniers nodig gehad het nie.
  Hitler, wat toegang tot onbeperkte natuurlike hulpbronne en arbeidsreserwes gekry het, wou die lewens van Duitse vlieëniers red. V-1 so maklik om te vervaardig en onbemand was die beste oplossing. En duisende sulke robotdoppies het sedert die herfs van 1942 op Londen geval.
  Terselfdertyd het die Duitsers die ontwikkeling van die Arado-straalbomwerper en ballistiese missiele versnel.
  Stalin het aangehou om te wag en krag op te bou. In 1942 het die USSR vyf en 'n half duisend nuwe tenks KV en T-34 vervaardig, en ongeveer 'n duisend ou handelsmerke, ongeveer vyfhonderd nuwe ligte T-50 en T-60 en tweehonderd amfibiese. Die vliegtuigvloot het ook toegeneem - sowat vyftienduisend nuwe en ou vliegtuie het in diens geneem. Selfs daar was 'n tekort aan vlieëniers. Die produksie van Katyushas het stadig toegeneem.
  Nazi-Duitsland het meer as dertigduisend vliegtuie vervaardig, maar aansienlike verliese in gevegte gely. Die Duitsers het ongeveer ses en 'n half duisend tenks vervaardig. Die meeste van alles, die T-3 en 'n nuwe wysiging van die T-4 met 'n langloop 75 mm-geweer. Die nuutste "Tigers" het 'n bietjie meer as 'n honderd geproduseer, en die "Panthers" is nog net in prototipes.
  Maar die MP-44-aanvalsgeweer wat deur Schmeister ontwerp is, het die reeks begin betree. Anders as die ware storie, hoef die masjien nie ontwikkel te word met inagneming van die tekort aan nie-ysterhoudende metale nie. En dit het die ontwikkeling van 'n eenvoudiger aanvalsgeweer, met allooistaal, versnel.
  So in klein wapens het die Duitsers 'n voordeel begin kry. Maar hulle het ook tyd nodig gehad vir die masjien om al die troepe te herbewapen.
  Maar in die duikbootvloot, waar die vrylating veertig of vyftig duikbote per maand bereik het, het die Duitsers werklik geen gelyke nie.
  Daar was selfs baie hoëspoed duikbote op waterstofperoksied. Versnelde werk in die kernprogram. Gelukkig is daar baie hulpbronne. En selfs die fout van Duitse fisici dat grafiet nie geskik is as moderator nie, het nie katastrofies geblyk te wees nie. Verskeie fabrieke vir die vervaardiging van swaar water is gebou, ook in Afrika.
  Dit is dus nie deur te was nie, dit is deur te rol, maar die Nazi's se kernreaktor het in Desember 1942 begin werk. Selfs 'n bietjie vroeër as die Amerikaners. Ná die nederlae in die Stille Oseaan het hulle met ernstige demontage begin. En befondsing vir die kernprogram is drasties gesny.
  Die begin van 1943 is gekenmerk deur Hitler se verklaring van Totale Oorlog en die instelling van universele arbeidsdiens in die besette gebiede. Die massiewe V-1-aanvalle op Londen het hulself nie heeltemal geregverdig nie. Die Britte het geleer om sulke houe gedeeltelik af te weer, maar die Duitsers het die nommer geneem.
  Maar die duikbootoorlog was werklik rampspoedig vir Brittanje. Die produksie van wapens op die eiland het skerp gedaal weens 'n gebrek aan grondstowwe. Die metropool was op die rand van ineenstorting. Boonop het die Nazi's Madagaskar ingeneem, en die Japannese het saam met die Nazi's Australië binnegeval en relatief vinnig sy oorgawe bereik.
  Alhoewel Stalin die gevaar van wagtaktiek verstaan het, het hy getrou aan homself gebly en nie in 'n bakleiery gekom nie. Beter laat die kapitaliste hulself tot die einde uitroei. En ons sal kyk...
  Maar hierdie taktiek het ook sy nadele gehad. Deur groot hulpbronne te gebruik, was die Derde Ryk reeds besig om 'n oorlog teen die USSR voor te berei. Die produksie van tenks in die Derde Ryk in 1943 het 'n gemiddeld van 1 200 voertuie per dag bereik, plus driehonderd-en-vyftig selfaangedrewe kanonne. Boonop is selfaangedrewe gewere glad nie swak nie. "Ferdinands", "Hommels", "Jagdpanther". As in ag geneem word dat die Duitsers byna nie verliese in tenks gely het nie, was hul aanvulling van die panzvale reeds twee keer so vinnig as dié van die Rooi Leër. En die kwantitatiewe gaping in tegnologie ten gunste van die USSR het begin krimp.
  Wat kwaliteit betref, het die Fritz die "Royal Tiger" gekry, soortgelyk in gewig aan die KV-3, in terme van penetrasiekrag was die geweer selfs ietwat beter as gevolg van die kwaliteit van die projektiel en sterker frontale pantser. Wel, die superswaar Sowjet KV-5 en KV-4 het geblyk baie tegnies onbetroubaar te wees, veral hul onderstel. Die gevegsgebruik van sulke monsters was dus in twyfel getrek.
  En Stalin het ook die skepping van 'n KV-6 met sewe gewere en twee vuurpyllanseerders beveel. Hulle het die kar gemaak. Maar dit blyk so swaar en lank te wees dat jy dit nie op 'n trein kon dra of in die geveg kon ontplooi nie. Die T-34-76 is nogal 'n suksesvolle voertuig, maar swakker in trompop gevegte as die Panther of Tiger. En die KV-1 en KV-2 is vergelykbaar met die Duitsers in terme van gewig, maar hulle is minderwaardig as die Panthers en Tigers in kolf. Die Duitse T-4 het die vier-en-dertig in pantser ingehaal en oortref in bewapening, sigbaarheid en optika, en dit teen 'n gelyke gewig, of selfs minder, as ons swaarder modifikasies vergelyk.
  Kortom, die Fritz is opgetrek en die kwaliteit was op peil. En die voorkoms van die ME-309 en ME-262 het 'n voordeel gegee in die kwaliteit van lugvaart. Soos die Yu-488, die beste vier-enjin bomwerper. En agter hulle is reaktiewe modelle. Soos Yu-287 en Arado.
  In September 1943 het die Nazi's uiteindelik 'n suksesvolle landing in Brittanje uitgevoer. Ná twee weke se gevegte - het Engeland gekapituleer. En hoewel Churchill na Kanada gevlug het, het die uitslag van die oorlog in die Weste 'n uitgemaakte saak gelyk.
  Roosevelt, nadat hy sy belangrikste bondgenoot verloor het en die groeiende mag van die Derde Ryk gevrees het, het vrede gevra.
  Hitler het, na samesprekings met sy gevolg, 'n voorwaarde vir die Verenigde State gestel: die verwerping van die kernprogram en die erkenning van al die verowerings van Japan en die Derde Ryk. Asook die onttrekking van troepe uit Ysland, wat die Fritz reeds eintlik met die duikbootvloot oorgetrek het. Die beheer van die Land van die Opkomende Son oor Gaia, waar die gevegte nog nie opgehou het nie. Daarbenewens het Hitler materiële vergoeding vir die Derde Ryk en Japan geëis vir al die vernietiging en militêre uitgawes wat deur die Verenigde State en Brittanje veroorsaak is.
  Alhoewel die terme van die vrede uiters moeilik was, het Roosevelt met groot moeite daarin geslaag om hul aanvaarding in die Kongres en die Senaat deur te druk.
  Stalin se wenke dat hy nie daarteen gekant was om by die Axis-koalisie aan te sluit nie, en ten minste gereed was om Alaska terug te neem, het 'n groot rol gespeel in die VSA se nakoming.
  Amerikaanse pragmatisme het gewen, wat blykbaar hoër was as entoesiasme en emosies. Boonop het die Duitsers se kernprogram vinniger ontwikkel as die Amerikaanse een, en dit was in die toekoms belaai met 'n katastrofe.
  Die eerste fase van die Tweede Wêreldoorlog is verby. Maar die Fuhrer wou nou die USSR beëindig.
  Stalin se onverwagte wag-en-kyk-taktiek en sy toewyding aan die saak van wêreldvrede het 'n sinistere grap gemaak. Josef is teengestaan deur die Derde Ryk en Japan met al die hulpbronne van die Oostelike Halfrond, insluitend Australië, en sommige brughoofde in die Westerse wêreld.
  Die Land van die Opkomende Son het China egter nog nie voltooi nie, maar dit kon heel moontlik 'n tweede front oopgemaak het. Hitler, aan die ander kant, het aktief koloniale troepe en vreemde legioene gevorm. Terselfdertyd het die produksie van wapens ook toegeneem.
  In die eerste helfte van 1944 het die produksie van tenks en selfaangedrewe gewere in die Derde Ryk honderd voertuie per dag bereik en oorskry. Panther-2 het in sy vlak alle Sowjet-motors omseil. 'n Meer gevorderde Duitse tenk "Lion" het verskyn, en binnekort die "Royal Lion".
  En die belangrikste, straallugvaart is serieel ontwikkel. In reaksie hierop het die T-34-85 en IS-1 en IS-2 tenks in die USSR in produksie gegaan, en niemand het ook die KV-reeks uit produksie verwyder nie. Die mees massiewe reekstenk van die Derde Ryk vir 1944 was die Panther-2 en die USSR T-34-85. Swaarder modelle is aansienlik - omtrent keer in tien kleiner hoeveelhede - vervaardig. En die Duitsers wou nie veel gewigte op Sowjet-paaie ry nie, en Stalin het die KV-reeks begin wantrou, en die IS'e blyk te rou te wees.
  Die Duitse "Panther" -2 met 'n 88 mm kanon van 71 L kaliber het egter die T-34-85 oortref in pantserdeurdringende krag van die geweer, in frontale pantser en 'n bietjie aan die kant, en ook nie gee toe in bestuursverrigting met 'n enjin van 900 perdekrag en gewig op 47 ton. Selfs toe die gewig van die Duitse tenk tot 50,2 ton gegroei het, het dit geblyk nie noodlottig te wees nie.
  En die Duitse straalvliegtuig het glad nie 'n waardige teenstander gehad nie.
  Hitler het besluit dat dit beter is om nie die rubber uit te sleep nie, en het die oorlog op 22 Junie 1944 begin. Gooi op die USSR drie honderd en vyftig van hul eie en buitelandse afdelings, en honderd en twintig afdelings van satelliete. Aan die kant van die Derde Ryk was: Roemenië, Hongarye, Slowakye, Kroasië, Finland, Swede, Italië, Portugal, Spanje, Bulgarye, Argentinië, Turkye.
  Die Duitsers het ook 'n groot aantal buitelanders en hiwi's in die Wehrmacht gebruik. In totaal het die Derde Ryk, in die eerste vlak alleen, twaalf en 'n half miljoen soldate in die geveg gegooi, waarvan nie meer as veertig persent Duitsers volgens nasionaliteit was nie. Satelliete het nog drie miljoen bygevoeg. In totaal is daar byna sestien miljoen infanterie in die eerste vlak, ongeveer drie-en-dertigduisend tenks, meer as vyf-en-vyftigduisend vliegtuie, ongeveer tweehonderd-en-vyftig kanonne en mortiere.
  Die USSR het na mobilisering dertien en 'n half miljoen soldate ontplooi, maar 'n deel van die magte moes in die Verre Ooste en interne distrikte aangehou word. In die eerste fase was daar agt miljoen soldate, ongeveer dertigduisend tenks, byna veertigduisend vliegtuie en ongeveer tweehonderdduisend gewere en mortiere.
  Dus, aan die kant van die Derde Ryk, is daar 'n dubbele meerderwaardigheid in infanterie, en 'n vyfvoudige meerderwaardigheid in magmobiliteit, met 'n beter masjiengeweer. True, die USSR het baie masjiengewere, amper gelykheid.
  Die verskil in tenks is nie groot nie, maar die persentasie verouderde voertuie in die USSR is hoër, sowel as tenks van vroeër vrystellings.
  Duitse stralerlugvaart het geen teenstander nie, en die Derde Ryk-propeller-aangedrewe vliegtuie is vinniger en beter gewapen. Trouens, Sowjet-voertuie is beter in horisontale manoeuvreerbaarheid.
  In artillerie en mortiere is die balans van magte die naaste aan gelykheid. Beide kwantiteit en kwaliteit.
  Die vloot van die Derde Ryk is weliswaar veral onder water, baie keer sterker as die Sowjet-een. Soos die geval is met Japan.
  Daarbenewens het die Nazi's reeds klas A ballistiese missiele in massaproduksie, en die eerste diskette het opgestyg.
  Oor die algemeen sal die Nazi's sterker wees, en Stalin het redelik voorberei, hoewel laat, verdediging. Maar baie is nie gedoen nie. Die Stalin-lyn is nie ten volle herstel nie, en die belangrikste is dat die troepe nie voldoende opgelei was om die linie te hou nie. Alhoewel hulle desperaat heropgelei is.
  Die grenslyn van Molotov, vir drie jaar se kans, was oor die algemeen voltooi, maar dit was te naby aan die grens geleë en het nie voldoende diepte gehad nie. Daarbenewens het Stalin die bou van 'n derde vlak agter die Dnieper beveel, maar dit is eers begin ná die oorgawe van die Verenigde State.
  Benewens die Sowjet-troepe, kan 'n mens weliswaar reken op dele van die NKVD, wie se getal tot 'n miljoen soldate en die burgermag gebring is. Dit is sowat vier miljoen mense, net in westerse stede. Alhoewel, natuurlik, hul geveg doeltreffendheid is baie erger as dié van gewone eenhede.
  Die Duitsers, sowel as die werklike geskiedenis, het die hoofslag in die middel toegedien en die Bialystok-lys en die Lvov-vuis gesny. Die heel eerste dae van die gevegte het getoon dat die Duitsers, ten spyte van die groot aantal buitelandse eenhede, die offensief min of meer vlot gevoer het. Maar die Sowjet-troepe gaan dikwels verlore.
  Daarbenewens het die gevegsvermoë van die Oekraïense eenhede twyfelagtig geblyk te wees. Baie drosters en oorgegee in die heel eerste dae van die oorlog.
  Dit was nie moontlik om die vyand in grensgevegte in bedwang te hou nie. En toe het Stalin 'n fout gemaak deur die onttrekking van eenhede na die hooflyn te verbied en te eis om die front reguit te maak. Die fout is egter reggestel, maar laat. Die Duitsers kon Minsk reeds op 28 Junie inneem, nadat hulle die Stalin-lyn in die middel gebreek het.
  Die verwarring het net vererger. Op 30 Junie het die verwagte toetrede tot die oorlog van Japan en sy satelliete plaasgevind. So, vir eers, moes ons vergeet van die oordrag van troepe uit die Verre Ooste.
  Die Duitse deurbraak in die sentrum was besig om uit te brei. Daar was 'n groot gaping wat desperaat probeer toestop het. Maar die Nazi's het gevorder en op 16 Julie by Smolensk ingebreek.
  Deur alle beskikbare reserwes in die geveg te werp en die milisies onder die wapen te plaas, kon Stalin en Zhukov die opmars van die Fritz in die middel keer. Maar Hitler het sy troepe na die suide gedraai. Die Nazi's het 'n groot ketel in Kiev geskep en byna die hele Oekraïne ingeneem.
  Geblokkeer Leningrad, die Krim binnegeval. Die verloop van vyandelikhede het baie soos 1941 gelyk, soos meedoënlose karma. Maar die verskille was ook redelik beduidend. Die USSR het in 1941 'n paar gratis reserwes gehad, en nou was alles reeds gemobiliseer. En toe die aanranding in Oktober plaasgevind het, het dit geblyk dat daar byna niks was om die verdediging mee vas te hou nie.
  Teen die begin van November 1944 het die Nazi's Moskou omsingel, wat Stalin gedwing het om na Kuibyshev te vlug.
  Die Nazi's, anders as die werklike geskiedenis, het 'n beduidende numeriese meerderwaardigheid gehad. Hulle het genoeg afdelings gehad om Moskou vanuit die Noorde en Suide te omseil. Maar die Sowjet-eenhede het te veel op verskillende fronte versprei.
  In werklikheid, in 1941, na mobilisasies, het Stalin 'n voorsprong bo die Wehrmacht gekry in die aantal personeellede, en hy het vier keer meer vliegtuie en tenks gehad as wat die Derde Ryk gehad het vanaf die begin van die oorlog. En in die eerste vyf maande van die oorlog is meer Sowjet-toerusting in die werklike geskiedenis vervaardig.
  Maar nou is die Nazi's almal troefkaarte, aan die kant van beide die hoeveelheid en kwaliteit van wapens en personeel. En die Rooi Leër het dieselfde sere as in 1941. Insluitend die onwilligheid van Oekraïners, Balte en baie klein nasies om vir die Sowjet-stelsel te sterf. Massaverraad en hardloop teen slagoffers van onderdrukking, onteienes en ander wat van alle soorte beledig is. Insluitend die ideologiese vyande van die Sowjet-regime.
  En die feit dat die Duitsers ook die Weste verslaan het, vermeerder net die aantal verraaiers.
  Daarom is dit nie verbasend dat Moskou omsingel is nie, en dat die Duitsers die Donbass, Voronezh verower het en na Stalingrad beweeg.
  Die winter in 1944 was ongelukkig nie so ryp en sneeuagtig soos in 1941 nie. Moskou het egter heldhaftig uitgehou tot einde Desember 1944. Stalingrad het in Januarie 1945 geval, en die gevegte daarvoor was nie te lank nie. In Februarie en vroeg in Maart het die Duitsers en hul satelliete die Kaukasus en die Bakoe-oliebronne heeltemal gevang.
  Toe gaan die offensief langs die Wolga. Na Saratov, na Kuibyshev, en verder na Orenburg en Kazan.
  Stalin het na Sverdlovsk gevlug. Kazan het in Mei geval. In die somer het die Duitsers en Japannese voortgegaan om die dieptes van Rusland in te trek. Die weerstand van die Sowjet-troepe het geval. Op 5 Augustus 1945 is Sverdlovsk ingeneem. En op 3 September 1945 het Stalin uiteindelik ingestem om oor te gee. In ruil vir hul eie lewens en vryheid.
  Die Tweede Wêreldoorlog is verby. Maar vrede het nie lank geduur nie. Nadat hy kernwapens getoets het, het Hitler oortuig geraak van hul fenomenale vernietigende krag.
  Dit het nou geblyk dat Japan en die Verenigde State steeds op pad was na wêreldoorheersing deur die Derde Ryk. En hoewel die Fuhrer meer land verower het as Djengis Khan, Alexander die Grote, Napoleon, keiser Trojan en Suleiman die Manjifieke saam, het hy besluit om Japan ook te verslaan.
  Presies drie jaar na die einde van die Tweede Wêreldoorlog het honderd ballistiese, interkontinentale missiele met kragtige kernladings die land van die Opkomende Son op een slag bedek.
  En toe begin die offensief van die grondeenhede van die Wehrmacht en die vloot. Die Duitsers het relatief vinnig beslag gelê op Japan se besittings in Asië, en die metropool self is met atoombomme met die grond gelyk gemaak.
  Min of meer langdurige weerstand is verskaf deur die Stille Oseaan-besittings van die land van die Opkomende Son. Maar teen Junie 1949 was alles verby. Nou was al wat oorgebly het om die Verenigde State te verslaan. Boonop was daar 'n rede. Die Amerikaners het, strydig met die ooreenkoms, nietemin kernwapens ontwikkel en hul geheime toets uitgevoer.
  Hitler het die oorlog op 1 Januarie 1950 begin en driehonderd kernmissiele gelyktydig op die nuwe jaar laat val.
  "n Verwoestende kernaanval het honderd groot Amerikaanse stede vernietig en etlike tienmiljoene mense doodgemaak. Het nog een van die grootste misdade van Adolf Hitler by die langste lys van die mees afskuwelike gruweldade gevoeg.
  Toe kom die inval in Kanada, en uit die suide saam met die Latyns-Amerikaanse diktature. Die Amerikaners was verswak en geskok, maar hulle het desperaat geveg. Hulle het verstaan dat nederlaag vir hulle slegs slawerny en 'n stadige, pynlike dood beteken.
  Daarom was dit die mees desperate van alle oorloë. En dit het vir meer as 'n jaar geduur, wat die Derde Ryk gedwing het om nog ongeveer tweehonderd kernladings te laat val, en baie vrugbare lande in 'n radioaktiewe woestyn te verander.
  Maar die doelwit is nietemin bereik en die laaste vyand van die Derde Ryk is verslaan. En daarna het die proses van sogenaamde wêreldglobalisering begin. Die Duitse mark het die enigste wêreldgeldeenheid geword. Selfs formeel onafhanklike lande is verminder tot die vlak van kolonies van die Derde Ryk, terwyl slegs beperkte plaaslike selfregering gehandhaaf is.
  Jode en Sigeuners is verbied: hulle is opgesoek en vernietig. Die SS het massiewe suiwerings uitgevoer en woed. "n Ware nagmerrie het aangebreek - die uur van die draak. Of, meer akkuraat, 'n era. Die Fuhrer was besig om 'n werklike wêreld totalitêre ryk te bou met 'n aanspraak op ruimte-uitbreiding.
  In 1959, tydens die viering van die Führer se sewentigste verjaardag, het 'n amptelike kroning plaasgevind, 'n wêreldwye volksstemming - wat die titel van superkeiser gelegitimeer het. En toe Adolf Hitler in 1967 dood is, het sy seun sy titel en mag geërf.
  Teen daardie tyd het planeet Aarde reeds nedersettings op die Maan en op Mars met Venus gestig, en was aktief besig om voor te berei vir uitbreiding na die buitenste sterrewêreld ... Die Nazi's wou 'n universele ryk hê - die konstruksie van die Star Reich, ten einde dompel die hele heelal in 'n nagmerrie.
  
  NUWE AVONTURE VAN DIE RIDDERS VAN DIE VEERTIG EILANDE
  Dimka het sy swaard stukkend geslaan en stomgeslaan, met sy oë geknip, op straat gaan staan. Sy hande was vol bloed en wat van die swaard oorgebly het, was bloederig. Sirene klink. Somer stadsstraat. En hardloop polisie. Gevolg deur 'n hou met 'n stokkie op die rug. Dimka skaars hoorbaar sê:
  - Ek gee op!
  Hulle bring sy hande terug en knip die boeie. Die seun voel pyn van die metaal wat in sy polse ingespuit is. Hy word na 'n bussie geneem - 'n swart kraai.
  Dimka voel 'n mengsel van woede en vrees. Herroep die verlede. "n Eiland waar kinders met swaarde vir hul bestaan geveg het. Hout, maar wanneer die seun deur woede aangegryp word, verander hulle in skerp geslypte staal. Dimka het meer as 'n paar maande daar gebly. Hy het baklei, baklei, is gewond en homself gewond. Selfs die verraaier persoonlik vermoor. Alles was. En op die ou end het hulle gewen.
  Dit is jammer net die kinders het op die verwoeste skip gebly. En hy het daarin geslaag om net met sy meisie te ontsnap. Na sulke avonture het die tronk nie meer soos 'n land gelyk nie.
  Hy het die boelieseun met sy swaard geslaan, en hom sien lê, en 'n plas bloed het uitgevloei.
  Was die slag noodlottig? So ongelukkig, Dimka, asof daar nie genoeg avonture voor dit op sy kop was nie. En as hy wat doodgemaak het? Tronk? Sal hulle hom na 'n vuil, stinkende sel met misdadigers neem?
  En hoe ver gaan hy sit? Hy is maar net veertien jaar oud. Meer as tien, volgens die wet, het hulle geen reg om te gee nie. Miskien sal alles regkom!?
  In die binnehof van die twee en negentig jaar. "n Tyd waarin daar so baie oor demokrasie en vryheid gepraat word, maar bandietry besig is om momentum te kry.
  Die tregter het gestop en Dimka is uitgehaal. "n Aantreklike, sonbruin seuntjie met swart hare lyk nie soos "n bandiet nie, maar eerder "n slagoffer met vasgekettingde boeie.
  Dimka is feitlik onmiddellik na die ondersoeker en die aanklaer geneem.
  Hulle het my in 'n stoel gesit.
  Die ondersoeker het 'n paar roetinevrae gevra en met 'n glimlag gesê:
  - Die kind wat deur jou gewond is, is besig om te sterf! Bid dus tot God dat hy nie sterf nie!
  Dimka het met 'n sug geantwoord:
  - Ek wou nie ...
  Die aanklaer het 'n vraestel uitgehou:
  - Dit is 'n bekentenis. As jy teken, sal jy op borgtog vrygelaat word hangende verhoor. En daar, gegewe die jong ouderdom en die gebrek aan dryf na die polisie, sal jy dit voorwaardelik kry!
  Dimka het na die koerant gekyk en dit vinnig gelees, en sy kop ontkennend geskud:
  - Dit staan hier dat die tiener self die maatskappy aangeval het. En hulle het my net aangeval!
  Die ondervraer het 'n moerige fisionomie gehad, en dik wenkbroue, het hy gegorrel:
  - Teken soos ons jou adviseer! Andersins sal jy in die tronk beland. Nou is ons letterlik gepak met sake, en jy sal baie lank voor die hof moet sit. En daar in die sel is daar drie rye stapelbeddens op planke, 'n slopemmer in die hoek en vyftig senuweeagtige, honger seuns soos jy. Verskeie soorte misdadigers. En al bly die seun wat jy gewond het lewendig, sal die ondersoek drie jaar duur, en dan nog 'n jaar en 'n verhoor! Jy sal die beste jare van jou lewe in die hel deurbring!
  Die aanklaer het instemmend geknik en bevestig:
  - 'n Mate van selfbeheersing vir jou of aanhouding, of 'n skriftelike onderneming om nie te vertrek nie en jy sal deur ma en pa weggeneem word. Die keuse is joune! En glo my, jeugkolonies is reeds oorvol, en hulle sal jou graag proeftydperk gee. Maar as jy met ons stry, dan sal daar beslis 'n plek wees!
  Dimka het gevoel dat die ondersoeker en die aanklaer nie 'n grap maak nie. En om die waarheid te sê, hulle kan in die tronk vrot. Alhoewel dit aan die ander kant nie 'n feit is dat hulle vrygelaat sal word as hy teken nie. Is daar baie voorbeelde wanneer die cops kul? Maar die belangrikste ding in Dimka was koppigheid en koppigheid wat duidelik gemanifesteer het nadat hulle op die eilande van die dood gebly het. En die seun sê beslis:
  - Geen!
  Die ondersoeker het hard gegrom:
  - Wat is nie?
  Dimka het hard gesê:
  - Ek sal nie teken nie! Hulle het my aangeval, hulle wou my met 'n ketting wond, en dit was selfverdediging!
  Die ondersoeker het gegrom:
  - Goed dan! In die tronk dit, sit 'n week wyser!
  Die aanklaer knik en teken:
  - Terwyl hy twee maande van aanhouding was. Maar jy kan natuurlik vroeër vrylaat!
  Die ondersoeker het gegrom:
  - Ek dink die aanhouding sal die seun goed doen!
  Dimka is uit die kantoor geneem en tronk toe geneem. Die boeie het geklingel, en die enigste ding wat die Seun moes doen, was om die ketting oor die pad oor te steek. Daar moes hy aanvaar gewees het.
  Dimka het met 'n ketting geloop, vasgeketting aan twee polisiemanne. Het nogal sleg gevoel. Tronk, sel, bose veroordeeldes. Ja, en hy het in die moeilikheid beland en geweier om 'n bekentenis te teken. Alhoewel, aan die ander kant, daarna sal jy nie afhaak nie.
  Dima is na die dienskamer geneem. Naam, van, patroniem, waardevolle items saam met jou.
  Dan shmon. "n Polisiebeampte en twee vroue in wit jasse het die seun met "n spieël in "n kamer ingeneem en bykomende lampe aangeskakel. Die opdrag het gevolg:
  - Trek uit!
  Dimka sug - shmon! Wonder net hoekom vrouens? Die seun het sy jeans, T-hemp, tekkies, baadjie uitgetrek. Hy het net sy kortbroek oorgebly.
  'n Jong vrou in 'n wit jas het opgemerk:
  - Hy is goed gebou!
  Die beampte het uitgeroep:
  - En trek jou broekie uit! Lewendig!
  Dimka, brandend van verleentheid, het hulle ook afgehaal. Onwillekeurig bloos hy en bedek homself. Die polisiebeampte het uitgeroep:
  - Rustig! Hande by die nate! Kyk 'n bietjie nader - dit is 'n moordenaar!
  'n Vrou in 'n wit jas wat soos 'n verpleegster gelyk het, het geglimlag en dun, mediese handskoene aangetrek het gekoer:
  - Ons het nie sulkes gesien nie! Ontspan seun, jou tannie sal jou voel!
  Sy het Dima se liggaam begin ondersoek. Ek het deur die seun se hare geloop wat tydens sy verblyf op die eilande gegroei het. Kam elke string versigtig, op soek na iets wat versteek is. Miskien selfs geld. Toe blink sy in die ore en neusgate van die seuntjie. Sy het dit versigtig gedoen, asof sy gehoop het om iets te vind.
  Toe het sy beveel om haar kop op die opening te sit, en haar hande in haar ken gegrawe. Sy steek haar hand in haar mond. Dimka ruik en proe rubber met sy tong. Die vrou voel agter die tandvleis, tande, agter die wange. Toe sy op die wortel van die tong druk, het die seun 'n aanval van braking gevoel. Ja, hoe 'n verleentheid. Sy hand het tot by die mangels gegaan, en dit het moeilik geword om asem te haal.
  Toe, uiteindelik, stuur die vrou dit vir haar en glimlag:
  - Daar is niks!
  Die beampte het beveel:
  - Gaan voort Olga! Persoonlike soektog in die lig van die spesiale gevaar van die onderwerp moet die deeglikste wees!
  Die vrou in wit begin Dimka se bors voel. Sy lig haar arms op en kyk onder haar oksels. En met onverwagte krag op die naeltjie gedruk. Dimka hyg...
  Toe stop die vrou en vra:
  - Wel, laat hom nou hurk!
  Die polisiebeampte het gegrom:
  - Dit is nie baie betroubaar nie! Kyk ook na sy anus!
  Die vrou in die wit jas skud haar kop.
  - Dit vereis spesiale toestemming! Net so, om die intieme plekke van die seun na te gaan!
  Die offisier beveel traag:
  - Sit, duiweltjie...
  Dimka het met waardigheid geantwoord:
  - Ek is n seun!
  En dit het maklik geword om te hurk. Tien keer gesit. Daarna het die vroue sy voetsole ondersoek, en tussen sy tone deurgegaan.
  Daarna was Dimka in die volgende kamer. Daar het 'n ander kind, in 'n tronk-uniform, tot nul gesny met 'n tikmasjien in sy hande, gesê:
  - Wat's nuut?
  Die polisiebeampte het geantwoord:
  - Ja, en baie windhond!
  Die seun het gelag en opgemerk:
  - Hy is nie so bang nie! Wel, gaan sit in die stoel en sny jou hare!
  Dimka gaan sit. Dis nie lekker om kaal te wees nie. En dan sny hulle jou kaal soos 'n misdadiger. Om dit te kroon, was die masjien stomp en dit was pynlik om 'n haarsny te kry. Dik, swart hare het op die vloer geval. Die afgestampte stewels van 'n jong veroordeelde het op hulle getrap. Dit het gelyk of met elke string hare 'n deeltjie van die onsterflike siel verlaat, en jy het al hoe minder vry geword. Dima se bui was gedemp. Voor hom was 'n tronksel, en 'n ontmoeting met jeugmisdadigers.
  Dimka was egter nooit bang vir sy maats nie. En nadat die Veertig Eilande verhard is, is dit nie meer skrikwekkend nie. Indien wel, sal hy veg. En die tronk?
  Wat is nog 'n toets. Hy is net veertien jaar oud en het sy hele lewe voor hom.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"