Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

GyermekÜlÉs Az Idegenek És A Kortek Ellen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Az Eduard Osetrov vezette fiatal harcosok idegenek, elsősorban ciklusok serege ellen harcolnak. Ekkor azonban a bátor fiúnak indiánsá kell válnia, és az istennőkkel együtt harcolnia kell Cortez serege ellen, aki meg akarja hódítani a maja államot!

  GYERMEKÜLÉS AZ IDEGENEK ÉS A KORTEK ELLEN
  MEGJEGYZÉS
  Az Eduard Osetrov vezette fiatal harcosok idegenek, elsősorban ciklusok serege ellen harcolnak. Ekkor azonban a bátor fiúnak indiánsá kell válnia, és az istennőkkel együtt harcolnia kell Cortez serege ellen, aki meg akarja hódítani a maja államot!
  . 1. FEJEZET
  Bátran küzdöttek a gyermek különleges alakulat fiatal harcosai. Másfél erőtér mögött azonban gyakorlatilag esélyük sem volt a halálra. De a támadóciklusok hatalmas károkat szenvedtek, és valójában kifogytak. Így még lehetett vitatkozni, hogy ki az igazi hős.
  De tisztelegnünk kell, a harci ruhás fiúk és lányok pontosan lőttek. Érezhető volt, hogy a számítógépeken lévő játékok nem voltak hiábavalók, és egyszerűen csodálatos harcosok.
  Az Edik jobb kezére lőtt Adala elvette és ledobta a csizmáját gyermeke lábáról. És egy majom ügyességével több mákot dobott az előrenyomuló ellenségre.
  A fiú parancsnok bólintott.
  - Ez a megsemmisülés jó, mondjuk, ajándéka! De jobb a kastély elleni támadás során használni.
  Adala logikusan megjegyezte:
  - Kimeríthetetlen készleted van a meglepetésekből. Tehát nincs minden ütőkártya kirakva. És az adu sem túlexponált!
  A megsemmisülés apró mákszemei pedig megütik a ciklusokat, apró, rongyos darabokra tépve a nagy harcosokat. Itt jön a pusztítás.
  A lány nyikorogva taposta a gyermeke lábát:
  Azt hiszem, a ciklusok feletti győzelemre várok
  Lesznek új dalok...
  Nem adom magam a fenevad rabságába,
  Megmutatom neked a legmagasabb, tudom, osztályt a csatában!
  A bal oldalon harcoló fiú mosolyogva jegyezte meg:
  - Miért nem a kezét dobtad, hanem a lábát?
  Adala nevetett, és így válaszolt:
  - És még szórakoztatóbb!
  Edik bólintott.
  - Igen, minden bolond odadobja a kezét, de próbáld meg a lábaddal!
  A gyerekek kórusban felkiáltottak:
  - Dicsőség a fény harcosainak,
  Dicsőség fényes szülőföldemnek...
  Tetteinket éneklik,
  A győzelem a fő cél!
  A Ciklusok valóban, miután óriási károkat szenvedtek, hátrálni kezdtek. De a falak ismét felemelkedtek. És új autók költöztek. Úgy néztek ki, mint a hernyókon lapított piramisok, és nagy méretűek, törzsükkel.
  Amikor a gyerekek különleges erőinek csapatai sugárfegyverből lőttek rájuk, gyakorlatilag nem tettek kárt. A gerendák visszapattantak az acélos páncélról.
  Az egyik lány felkiáltott:
  - Itt van egy másik tréfa az ellenségtől! És vagy akár egy egész vicclavina!
  A harcos fiú felkiáltott:
  Jobb a lábadon halni, mint térden állva élni! Már fogságban voltam, és elektromos árammal megvertek, a nyelvemtől a sarkamig kisüléseket vezettek át az egész testemen. És ez olyan beteg, hogy a halál jobb!
  A lány bólintott.
  - Igen, és megkínoztak! Ráadásul finoman, változó gravitáció és lüktető súlytalanság. És nagyon fáj, ráadásul nem hagy nyomot, kivéve a rémálmokat!
  Nos, azt hiszem, a mi halhatatlan és nagyszerű parancsnokunk kitalál valamit!
  Edik fehér fejével egyetértően bólintott, és azt parancsolta:
  - És most srácok, vigyétek, csiklandozzatok az orrotok és tüsszentsetek!
  Adala, az a tapasztalt harcos lány meglepetten kérdezte:
  - És miért van ez?
  A fiú parancsnok magabiztosan válaszolt:
  - Itt meglátod, mi lesz a hatása!
  A harcos gyerekek nem vitatkoztak. Fogták hát, és apró tőrök hegyével csiklandozták aranyos gyermekeik orrát. És hogyan veszik és tüsszentik.
  A hangulat egyszerre megrendült. A sok éles végű törmelék pedig felülről záporozott. Eltalálták a piramis alakú tankokat. És úgy piszkálták őket, mint a tűkkel a sündisznót. És a hatalmas szörnyek megálltak.
  Edik bólintott, és megjegyezte:
  - Most pedig menjünk énekelni!
  A gyerekek különleges alakulatainak harcosai pedig fogták, és örömmel énekeltek;
  Hercegnőm, te virág vagy
  Csillogó az Úr kertjében!
  Tekinteted olyan, mint egy friss szellő
  Oldd el a pokol lángját!
  
  A szent lányok szeretnek
  Hősi kard, szorítva becsülettel!
  Patakban fogok vért ontani
  Egy angyal örökre veled lesz!
  
  A titok egy álommal világított meg
  A képed, édes illata!
  Téged az univerzum teremtője faragott
  A gonosz minden szolgája nem szennyezi be!
  
  Talán csak a mennyben
  A sors egyesíti a szerelmeseket!
  De Isten nem engedi, hogy porrá hulljunk
  Egyesítsd össze a szívek egyesülését a szétválásban megkeményedett!
  Ilyen csodálatos és magasztos szavak után csoda történt. Piramis alakú tartályok egész armádája virágzott, mint a virágágyások zuhatagja. A buja virágok pedig egyszerűen gyönyörűek voltak. És eszeveszett és hihetetlen, viharos erővel növekedni kezdtek. És olyan szép lett.
  Adala arcon csókolta a fiú parancsnokot, és megjegyezte:
  - Te csak egy egyedi báj vagy!
  Eddie mosolyogva bólintott.
  - Technomágia!
  A harcos fiú felkiáltott:
  - No, és most támadásban! Törd össze ellenségeidet egy csapással!
  A fiú parancsnok tiltakozott:
  - Nem! Túl korán van. Először is nézd meg korábbi kalandjaimat. Ott még fejlett nanotechnológiák nélkül is fel kellett lépniük, és ez, meg kell jegyezni, nagyon nehéz!
  Adala mosolyogva mondta:
  - Persze megértem, hogy technológia nélkül nehezebb. De egy olyan fiú, mint te, szerintem minden problémát megold.
  Edik olyan mosollyal énekelte, amely ezüst hangján tengeri gyöngyként csillogott:
  Bár nem tudjuk minden problémánkat megoldani,
  Ne oldj meg minden problémát!
  De mindenki boldogabb lesz
  Mindenkinek nagyobb móka lesz!
  Ezek után a fiú bekapcsolta a hologramot. A gyerekek különleges alakulatai elhallgattak.
  A fiúk és lányok zafír és smaragd szeme felemésztette a látványt.
  Nos, az a fiú, aki az univerzum különböző pontjain járt, és többen is megmutatkozott, amikor még nem érett annyira. És ez a középkor korszaka volt az Újvilágban, valamiféle alternatív történelem, mint a Föld bolygó.
  Ebben az esetben kiderült, hogy Edik egy indián fiú lett, aki egy csapat sápadt arcot üldöz lesben. Rövidnadrágban, mezítláb, mivel a mokaszinok csak útban vannak, de tetőtől talpig színes rajzokkal festve. Még egy gyerekarc is ijesztő tetoválásokban sárkányokkal és angyalokkal karddal.
  Bár az ilyen rajzok, úgy tűnik, nem jellemzőek az indiánokra. De ahová csak Edik ezernyi kalandját és utazását nem sodorta a sors. Minden korszak, bolygó és idő összekeveredett, összekeveredett és egyfajta sűrű golyóvá egyesült.
  Mellette egy izmos lány fekszik széles csípővel, csupasz, kerek, csábító sarkú szinte az orra alatt. Valamiért a harcos, bár indiánnak kellene lennie, szőke. Szinte semmi ruha nincs rajta, csak bugyi egy bikiniszettből, egy gyöngysor a teli mellkason.
  Amikor megfordult, Edward egy csinos arcot látott férfias állal és nagy, de szabályos mellkassal. A harcos karja izmos, bőre csokoládé, ami fehérrel kombinálva, enyhe sárgával, vagy inkább aranyló pollenszőrrel, baromi vonzónak tűnik.
  A szőke harcos azonban aggódva suttogja:
  - Jönnek ide a sápadt arcok, ó fiú-vezér Szökőkút!
  Valami megbökte az ifjú harcos izmos oldalát... Eduard megrándult, és meglátott egy kecses, csupasz, lányos lábat. Szintén izmos és erős. Aztán maga a hölgy égő tűzvörös hajjal. Itt egy ilyen szépség. Mézes szőke és vörös hajú, mindkettő félmeztelen, izmos és sportos. Nem harcosok, hanem istenségek íjakkal.
  Edward óvatosan megsimogatta először az egyik, majd a másik lány lábát. Elégedetten doromboltak, mint a simogató macskák. Hát így van, egy normális nőnek nem szabad visszariadnia a férfisimogatásoktól. Aztán mindenféle érzékeny ember tenyészt, hogy a legkisebb simogatásért, flörtölésért is készen áll a perre. De egy férfi számára teljesen természetes vágy, hogy megsimogasson és simogatjon egy gyönyörű lányt, vagy akár két lányt egyszerre.
  Igaz, testben gyerek, de már tisztességesen idős, és éveiben, emlékezetében eléggé felnőtt, szóval ....
  Igaz, nagyon izmos, de sportos Edward imádta az erős nőket, akik képesek erős utódokat szülni.
  De aztán a tüzes szépség jelt adott Edwardnak az ajkával - fagyj meg! Hamarosan jön az ellenség!
  Valóban, egy különítmény jelent meg a szélén... Hú, ilyen különleges erők ezredese nem számított. Nem, egyáltalán nem trollok voltak, vagy gnómok - egészen normális emberek, hanem... Középkori páncélban, olyan ormótlan muskétákkal, mint a kannibálütő, hosszú karddal. Ez az egész hadsereg valami rendkívül valószerűtlen és szürreális benyomást keltett. És nagyon archaikus. Ugyanakkor nagy számával is kitűnt, bár nem túlzottan. Lóháton, nehéz páncélban, egyre több lovag lovagolt ki. Mellesleg sápadt arcú, erős túlzás - a pofa cserzett, sötétbarna, a szakáll fekete.
  A vörös hajú ördögharcos maga válaszolt a kérdésre, amely készen áll Edward nyelvéről:
  - Ez Cortes spanyol különítménye. Ne félj, csak négyszázan vannak, és még nem volt idejük pótolni a helyi indiánokkal.
  A harcos fiú füttyentett és visszasúgta:
  - Bájos... És hányan vagyunk?
  Ezúttal a mézes szőke válaszolt:
  - Öten lesznek veled! - És elfogta Edik zavart pillantását, tette hozzá. - A leghelyesebb szám, pentagram!
  A fiatal harcos kissé megborzongott. A mennyiségi erőviszonyok nyilvánvalóan nem nekik kedveznek. És ami a legfontosabb, nincsenek robbantóik, nincsenek erőtereik, még antianyag gránátjuk sincs. És ez hátborzongató. Például egy hiperrobbantó levághatja a teljes különítményt, ahol egy perc alatt tíz Hirosimára ledobott atombomba energiája dobható ki.
  A vörös hajú ördög jónak látta, hogy emlékeztesse Edwardot:
  - Van íjad, ó vezér... Nyiss tüzet a parancsomra!
  A szőke hozzászólt:
  - A fiú mezítlábas, és túl szerény öltözéke van, ez nem rend egy nagy vezértől, még akkor sem, ha most nincs vele hadsereg. A lány csupasz lábujjait csattogtatta. És valami megváltozott, és Eduard úgy érezte, hogy valami már nem a régi.
  A fiú-harcos most ismét felhívta magára a figyelmet. Valóban félmeztelen, de bivalynadrágban és ékköves mokaszinban. A fejen egy koszorú, amelyből három toll emelkedik ki. Nem, nem sólyom, hanem valamiféle tollas madár, amely változatlan a földön.
  Maga a test sokkal markánsabb és masszívabb izomzattá vált, bár Edwardot mindig is kiváló izomfejlődés jellemezte, azonban az utóbbi években túlságosan kiszáradt, így a bordák kilátszottak a táplálkozás hiányából és az állandó mozgásból. De ebben az esetben úgy nézett ki, mint egy profi fitneszbajnok - tökéletes megkönnyebbülés és egyetlen zsír sem, a bőre pedig vörösesbarna cser volt.
  A mellkason egy tetoválás volt egy jaguárral - Huron szimbólumával. A többi tetoválást úgy osztották szét valahol, mintha varázsütésre. A harcosok viszont tökéletes, sima és csiszolt bőrrel, arany árnyalatú csokoládéval rendelkeztek, bőrük ragyogott a meleg mexikói este alkonyában.
  A lábuk meztelen maradt, de ez csak növelte a harci hatékonyságukat.
  Kihúzták az íjaikat. Még két lány, és Eduard valamiért biztos volt benne, hogy a gyönyörű lányok voltak ott, olyan gondosan álcázták magukat, hogy nem látszottak. De ennek a kettőnek olyan fényűző íja van, mint a hercegnőké, és a nyilak tollazata sűrűn tele van gyémántokkal, topázokkal, rubinokkal és smaragdokkal.
  És Edward íja sem alacsonyabb a luxusban, de több zafír és drágakő van benne sötét tónusokban. És a gyönyörű lányok élénkebb színezetűek.
  A spanyol hódítók különítménye már teljesen előttük helyezkedett el. Négyszáz kasztíliai caballeró. Úgy tűnik, nincs messze innen a tenger, bár a jellegzetes szagok nem hallhatók, a szél éppen a part felől fúj. De a lányos testek aromája annyira csábító, teljesen embertelen, mint a méz, virágok, egy kis szerecsendió és fűszerek keveréke.
  Maguk a harcosok nagyon menők, és az egyik fogott és csupasz lábujjakkal elkapott egy rovart, és tortává zúzta.
  Ellenfeleiknek, harcosaiknak, az akkori hatalmas Spanyol Birodalomnak még nem volt idejük, hogy beporosodjanak a hadjáraton, és egészen lenyűgözően nézzenek ki.
  Mindenek előtt egy hatalmas, széles vállú, magas lovas, hosszú, vörös szakállal. Valószínűleg Cortes grófról van szó, aki a jövőben megkapja a hercegi címet, és egyszerűen mesés vagyont kap.
  Úgy tűnt, csak vörös volt és nagyon egészséges. A páncél önmagában egy centnert nyom, és alatta nem egy egyszerű, hanem egy kopasz öltöny vonólova van.
  Az ezredesfiú fegyverrel fogta el a spanyol nagyérdeműt, és tüzelni készült.
  A már sokat látott Edik íjból jól lőtt, bár rég nem gyakorolta ezt a fegyverfajtát, korszerűbb és fejlettebb volt a használat, így nem volt különösebb bizalom, hogy eltalál.
  A tűzvörös szépség átvette a parancsnokságot. Ő lőtt először, és a nyíl érintőpályán repült. Az aranyhajú valahol oldalra lőtt, és a szemközti bozótokból üstökösként repültek ki, szétzúzva a megsemmisítő energia sugarait.
  Edwardnak, akinek nem volt ideje lőni, háromszög alakúra kerekítette a pupilláit. Soha nem látott még ilyet. A tűzvörös lány nyila kitört és fekete hullámokban terjedt szét. A spanyol lovagok, akiket az árapály elkapott, egyszerre elszenesedtek, és lovaikkal együtt porrá omlottak. Csak a levegőbe fagyott csontvázak maradtak.
  Az ajándék, amelyet egy aranylevél színű hajú lány adott ki, nem kisebb mértékben romboló hatást váltott ki. Csak egy kicsit másképp fejezték ki. Egy fehér hullám haladt el, és hirtelen újabb száz harcos kezdett virágozni. És a szó szoros értelmében. Ugyanis lédús és fényes bimbók borították tetőtől talpig a kasztíliai birodalom hódítóit. És akkor, gyors hajtások mentek, egy csodálatos szépségű sugárút kezdett növekedni. A potenciális banditák és fojtogatók pedig a legdúsabb színű, mesés virágok bokorává változtak...
  Más ajándékok is jól beváltak... A harmadik nyílvessző skarlátvörös villámmal szórta szét, és a spanyolok fáklyafényként, pogány menetben lángoltak, majd száz máglyává változtak... És minden tűz lángjának megvolt a maga színe és árnyalata, és a szikrák röpködtek, és megpróbáltak magasabb fekete eget ütni.
  Nos, a negyedik ajándék még csodálatosabbra sikeredett. A nyílból szikrázóan repültek, mint a hegyikristály, villáskulcsok és csavarok! És Cortes különítményének farkára estek. A lovak hernyókká, a lovasok kotrógépekké változtak, és száz furcsa kialakítású gép állt meg, elakadva a dombok közötti széles úton.
  Most a Spanyol Birodalom négyszáz erős és bátor harcosa szűnt meg létezni.
  Edik csodálattal kiáltott fel:
  - Technomágia! Itt a csoda!
  Csak egy Cortes maradt, mozdulatlan blokkként dermedt meg hatalmas lován, mint egy német túra, és sikeresen próbálta megőrizni a nyugalmát.
  Eduard rálőtt, de két csupasz, cizellált sarkú megvillant, az arany- és vörös hajú lányok pedig ügyesen elkaptak egy nyilat a lábujjaikkal, ami után kórusban felkiáltottak:
  - Nem! Ki kell derítened, kinek a vére nemesebb, kardokon!
  Nos, ami a kardokon van, az a kardokon is. Edwardnak volt készsége egy bottal, egy sapper lapáttal, valamint egy bajonettkéssel küzdeni. Bárcsak megtalálná a kardot...
  A fiú kérdőn nézett a harcosokra, mintha arra számítana, hogy varázskard-felhalmozót adnak neki - egy hintát és száz fejet a válláról!
  De a vörös hajú ördög a leghétköznapibb spanyol pengére mutatott, amelyet a technomágia robbanáshulláma dobott vissza, és baljós hangon suttogta:
  - Most egyenrangúak vagytok!
  Aztán a szél irányt váltott, meghozva a kívánt hűvösséget egy fülledt trópusi estén. Friss levegő áradt a tengerből, jód, garnélarák, hínár illata édes, mint a diókaramell.
  Edward lassan az elfogott fegyverekhez lépett, igazi vörösbőrnek érezte magát. És Cortes, miért mászott be Mexikóba? El akarja pusztítani az ősi maja kultúrát? Töltse meg zsebeit arannyal, amelyet a helyi indiánok szent fémnek tartanak. Törje le a régi kultuszt, és vezesse be az inkvizítorok és a jezsuiták még kegyetlenebb uralmát...
  Itt Edward hirtelen azon kapta magát, hogy egy másik korszak csatájához az érzései túl valóságosak. Csupasz, izmos törzsével kellemes, tengeri hűvösséget hordozó levegőt és egy erős vállra csöpögő meleg gyantadarabot érez.
  Nem, nem álomnak tűnik. Egy álomban általában vagy eszméletlen vagy, vagy nagyon rövid ideig tart a tudatosságod. És akkor még valami... Még a mokaszinok is okoznak némi kellemetlenséget, és maga egyáltalán nem egy tizenkét évesnek tűnő fiú, hanem egy húszévesnél már nem fiatalabb fiatalember. Így járt a képzelete, a lányos bájokat nézve.
  Vagyis a test nem az övé, bár Edik általában a közelmúltig nagyon messze volt az érettségtől. És nem csak a huszonegyedik században volt harcos, hanem a hűvösebb és kozmikus korszakokban is, egy egész hadsereg dicsőségével. De most valóban, vagy ő, vagy éppen ellenkezőleg, nem ő... A hús idegen, bár egészséges, és sok energia van benne. Nem úgy, mint az elmúlt néhány évben, amikor Eduard némi lehűlést érzett magában a háborúk és csaták, valamint a folyamatos túlélési küzdelem, a lelkesedés csökkenése, a tréningek viszkózus lustasága és nem hajlandó reggel felkelni és gyakorlatokat végezni. . Igen, és az álom valahogy viszkózussá vált, amikor nem érzed ugyanazt az energiát és vágyat, hogy felugorj, de aludni akarsz, és arra gondolsz - már van tapasztalatod különféle csatákban, nem lenne ideje visszavonulni .
  Teljes mértékben játszani, kockázat nélkül, fájdalom nélkül és csak élvezettel. És tényleg, mi kell egy örök fiúnak? Helyezkedj el egy technológiailag fejlett és viszonylag biztonságos világban, és élj magadnak, élvezd a szórakozást és az örömteli tétlenséget.
  De Edwardnak némileg felfüggesztett helyzete van a nyugdíjával. Formálisan úgy tűnik, ő, mint elf polgár, aki több mint egy korszakot harcolt Mechnyán és kétszázötven ciklust dolgozott ki, ott kap nyugdíjat. De most egy el nem ismert állam Naphadseregében szolgál. Tehát a jogi státusza...
  Edward túlságosan el volt terelve, és Cortesnek sikerült magához térnie. A félelmetes spanyol nagyság arra mutatott nehéz muskétájával, aki indiánnak tűnt. Még nem létezett olyan, hogy tűzköves zárszerkezet, és Cortes megpróbálta felgyújtani a puskaport egy dörzsölő mechanizmussal. Nos, nem, ez egy nagyon primitív fegyver, egyértelműen rosszabb, mint a szokásos nyilakkal ellátott íj. Egy ilyen muskétának az egyetlen előnye, hogy ólommal, akkora, mint egy csirketojás, biztosan áthatol minden páncélon. Egy ügyes és fürge indiánt azonban rendkívül nehéz így eltalálni.
  Ezért Edward nem lett ideges, hanem nyugodtan a kard felé indult. Amúgy csak akkor lőhetsz, ha kigyújtod a biztosítékot, és ez időbe telik.
  Cortes spanyolul kiáltott valamit. Edward nem ismerte ezt a nyelvet. De másrészt beszélt németül és angolul, meg egy kicsit franciául is. A harcos fiú nem volt nagy szakértője sem Corteznek, sem általában a gyarmati háborúknak. Tudtam, mi van az iskolai tankönyvekben. Nos, és még valami a híres könyv szerint: "Montezuma lánya". De ott az információ természetesen töredékes volt, és fikcióval keveredett.
  Elméletileg Cortesnek tudnia kell franciául, mivel a spanyolok gyakran harcoltak a liliom országával.
  Edward pedig franciául, amelyet nem beszélt túl folyékonyan, így szólt:
  - Van valami kérdése hozzám, monsignor?
  Cortes a zavarodottságból egy meggyújtott kanócot döfött a muskétába, és ez a kis ágyú eldördült... Nos, üvöltés, akár egyetlen lövéstől is. Talán ez a hang, mint a dörrenés volt az, amitől az indiánok elestek, amikor maguk a golyók elrepültek!
  Ebben az esetben egy kerek ólomdarab több mint száz méteres távolságban fütyült, és egyáltalán nem veszélyes Edwardra. A harcos fiú anélkül, hogy tett volna egy lépést, a kardhoz lépett, és könnyedén felemelte a fegyvert, bár az egy tucat kilogrammot nyomott. Természetesen egy túl hosszú csata, még a kiképző lovagok által is megkeményedett, nem lesz képes megvívni ilyen kardokkal. A szablya persze sokkal praktikusabb.
  Cortes végül franciául szólalt meg:
  - Ki vagy te?
  Edward Mefisztó stílusában válaszolt:
  - Részese vagyok annak a hatalmának, ami mindig rosszat kívánva jót tesz!
  Bár a franciája nem túl jó, de a spanyol persze megérti. Mégis jó, hogy a katonai líceumban az egyik alternatív valóságban megtanították az állítólagos ellenség nyelveit. Mindenekelőtt angol és német, valamint kínai. Az utolsó nyelv a tanuláshoz a legnehezebb, és szinte senki sem tudta. Spanyolországot nem tekintették komoly ellenfélnek, bár ennek a nyelvnek az elterjedtsége világszerte nagyobb, mint a németé. De a németekkel a háborút láthatóan úgy gondolták, hogy nem lehet elkerülni.
  Cortes visszamosolygott, és franciául, bár nem túl tisztán, azt javasolta:
  - Karddal akarsz harcolni?
  Edward tömören válaszolt:
  - Lovagias!
  Cortez még szélesebben mosolygott. Spanyolország egyik legerősebb kardvívójaként tartották számon. És ki az indián? Csak egy vadember, aki ki merte állítani a Kasztíliai Birodalmat. Tehát elveszíti üres fejét, egy sor tollal.
  Úgy tűnt, Edwardnak más a véleménye, és közeledett ellenfeléhez.
  Cortes gróf elég könnyen leugrott a lováról.
  Egy fejjel magasabb volt ellenfelénél, még ha a mágiának köszönhetően és felnőttként is rövid ideig, és legalább kétszer nehezebb. De Edwardot - különösen új testben - mozgékonysága és izmossága is megkülönböztette. És az arrogáns gróf próbálja szemtelenül felfogni.
  A kard persze nehezebb, mint a bot, olyan, mintha feszítővasat lengetne. De az ellenség fegyverei még nehezebbek. És bármennyire is erős Cortes, a nagy test manőverezhetősége továbbra is alacsonyabb lesz.
  Edward közeledett, az ellenség mozdulatlanul állt, próbálta fenntartani az egyensúlyt és várt.
  A büszke Spanyolország harcosai elvesztették testüket, miután minden harcos kilőtt egy nyílvesszőt, de maga Cortes egyáltalán nem jött zavarba ettől. Éppen ellenkezőleg, a spanyol különösen összeszedettnek és nagyképűnek tűnt.
  Edward hirtelen felgyorsult, és támadó kitörést hajtott végre. A gróf kardja alig észrevehető mozdulatával hárította. Az indián fiú felnevetett - az ellenség jobb volt, mint gondolta.
  Cortez viszont villafogadást tartott, de szintén nem ért célba. Edward válaszolt.
  Mindkét ellenfél vívni kezdett, de sajátos módon. A könnyebb és mozgékonyabb Eduard az ellenség közelében körözött, míg a hatalmas Cortes mozdulatlanul állt, csak néha tett egy fél lépést előre, és próbálta elérni az ellenséget.
  Mindkét harcos hallgatott az első tíz percben, és meglehetősen óvatosan viselkedett. Edward többször eltalálta a páncélt, de az elfogott kard nem tudott áthatolni az ügyesen elkészített páncélon. És amikor Cortes éles hullámmal elkapta a fiatal harcost, vér jelent meg az indián harcos meztelen törzsén.
  Ezt követően a spanyol taktikát váltott, valaki más vérének látványától elvesztette az önuralmát, és hirtelen előrement. Edward manőverezőképességében még mindig felülmúlta az ellenséget. Ő, mint a leopárd, visszavonult és meghátrált, a kommandós fiú kiképzése megtette hatását.
  Cortest csak úgy ütheti ki, ha közvetlenül az arcába üti, a páncél mind a karját, mind a lábát takarta, de ezáltal lassabban kényszerítette az ellenséget.
  Itt Edward visszanyerte önbizalmát, nem számít, milyen erős és szívós a gróf, akkor is elfárad. Még a profi bokszolók világbajnokai is elfáradnak, és nem mindig tartják fenn a tempót tizenkét menet alatt. De ugyanabban a sportnadrágban harcolnak. Szóval ennek a szörnynek kifogy a gőze.
  Valójában Cortes erősen lélegezni kezdett, és erősen izzadt, és mozgási üteme csökkent.
  Még a vastag arcokon is megjelent egy egészségtelen pír.
  Edward ismét aktívabbá vált, és támadóvá vált. A fiatal terminátor ugyanakkor nem a különleges alakulatoknál tanultakat, hanem a kalandirodalomból kiemelt technikákat használta. Különösen a kard markolatának töve alá csap, hogy amennyire csak lehetséges, elfárassza az ellenséget és különösen a kezét.
  Cortez egy kicsit hátrálni kezdett, majd Edward visszanyerte a beszéd erejét:
  - Mit süt, monseigneur?
  Válaszul a gróf éles kitörést hajtott végre, ami majdnem kifúrta Edward szemét, de ő maga kapott egy kardot az ujjaira. Az ifjú harcos nem lendült túl sokat, a kesztyű bivalybőre csak megrepedt, de a kommandós eltörte Cortez pár falanxát. Fájdalmas volt jobb kezében tartani a kardot, és a spanyolok vezére a bal kezébe dobta a fegyvert.
  De persze balbal vágni sokkal nehezebb, mint jobbal, még akkor is, ha már képzett.
  Edward nyert némi önbizalmat. Fejbe támadta az ellenséget, és egyúttal térd alá rúgott.
  A páncéllemez kicsit magasabban volt, de a bivaly mégis tompította az ütést. Másrészről azonban Cortes megtántorodott, kardja kissé elfordult, Edward pedig, miután legyezőtechnikát hajtott végre, amikor ütéskombinációt hajtottak végre, erősen megkarcolta a spanyol grófot az arcán.
  Az ütés közvetlenül a szemöldök alá esett, de a vér továbbra is ömlött, és az ellenség nehezen tudott beszélni, és maga a fájdalom elvonta a figyelmet a párbajról.
  Cortes most valóban dühös volt, de a dühe fáradt volt és valahogy tehetetlen. A gróf többször is elhibázta, végül Edward, aki ügyesen merült, mint a hal, pengével arcon ütötte az ellenséget.
  A jobb szemöldök felpattant, mint egy vérrel teli labda, és Cortez tényleg úszott. Edward, látva állapotát, megvágta a csuklóját. A bivalybőr enyhén "trombitálódott", az ellenség továbbra is bal kezében tartotta a kardot.
  Négy női harcos dobogtatta csupasz, vésett lábát, és üvöltötte a tüdejét:
  - Jó volt, fiunk! Nagyon okosan jöttél ki!
  Aztán a fiatal harcos ismét megismételte az ujjaira mért ütést. Elvileg fejben is végrehajthatna egy támadást, de Cortezt élve akarta elfogni.
  A spanyol vezér nehéz kardja a sárba zuhant, a vadállat ismét visszavonult, és fáradtan franciául válaszolt:
  - Nos, úgy tűnik, veszítettem veled, vadember!
  Edward logikusan válaszolt:
  - A vadak nem beszélnek franciául. És általában, azért jöttél idegen földre, hogy rabszolgasorba ejtsd és ölj!
  A spanyol vezető így szólt:
  - Elhoztuk neked azt a hitet, amely megment az örök, pokoli gyötrelemtől!
  Edward vigyorogva válaszolt.
  - Már mindenki kínja lettél, még ha nem is örök!
  A két harcos egymással szemben állt. Mindkettőt vér borította, bár Cortezt természetesen vastagabbra fröcskölték, és jobban megsebesültek. Fegyvertelen spanyol nagyérdemű egy indián ellen egy nem túl éles, de meglehetősen halálos karddal.
  Cortez csak az egyik szemével látott, de behasított orcája ellenére egészen határozottan beszélt. Edward nem tudott mit kezdeni a spanyol gróffal. Fogságba kellene ejteni, de ebben az esetben nem világos, hogy hova vigye.
  Bár valójában a maja birodalom harcosainak kellett volna adni. Egyébként mi a fővárosuk neve? Kiszállt a fejemből! És hol vannak most a mexikói indiánok egységei. Az úgynevezett birodalmuk már hanyatlóban van, nincs kilátásban sem parti őrség, sem reguláris hadsereg. Tehát négyszáz, terjedelmes muskétákkal felfegyverzett spanyol hatalmas erőnek bizonyult számukra.
  Edward sokáig olvasott egy könyvet a cortezi háborúról, így nem emlékezett pontosan, hogy akkoriban kinek volt királya az indiánoknak, és legalább megközelítőleg melyikük volt a legnagyobb hadsereg. De elméletileg egy nagyobb hatalom, mint maga Spanyolország (idegen birtokok nélkül!) Nem szabad kicsinek lennie és a lakosságnak.
  Cortes törte meg a csendet, és nem mondta túl világosan:
  - Ha nyersz, ölj!
  Edward válaszul vigyorogva kérdezte:
  - Talán nagy váltságdíjat ajánlasz fel magadért!
  A spanyol gróf őszintén válaszolt:
  - Nincs semmim, csak adósságaim maradnak az államtól, mindent az expedícióra és a zsoldos különítményemre költöttem!
  Edward maga Cortes helyett válaszolt:
  - És a király egyszerűen kivégzi a vesztest... - És ekkor egy érdekes gondolat jutott az ifjú harcos fejébe. - És ha a helyi király szolgálatába lép? Úgy tűnik, nincs más választásod!
  Cortez elgondolkodott. A vagyon el van költve, az adósságok nagyok, a kamat pedig egyre nő. Spanyolországban egy adós börtöne és valószínűleg kínzás vár rá. Természetesen kérni fogják a halott különítményt - nem bocsátanak meg. Menjen a helyi király szolgálatába? Kevés spanyol szolgál zsoldosként, és a mostanra elpusztult különítményében messze nem mindenki a kasztíliai birodalom bennszülöttje.
  Mindenesetre nincsenek erkölcsi megkötések. Ő a helyi király, valószínűleg egyfajta pogánytól. De maga Cortes nem igazán értette a keresztény hitet, és igen, Isten, aki védtelen emberként függött a kereszten, rengeteg kérdést vetett fel. Valóban, a Mindenható megengedné magát, hogy keresztre feszítsék? És miért van az, hogy Isten, aki felgyújtotta Szodomát és Gomorrát, vízözönbe fullasztotta szinte az egész emberiséget, hirtelen ébredt fel ilyen furcsa hajlamok?
  Mindenesetre Cortes inkább agnosztikus volt, mintsem katolikus. Ráadásul a csata során nem szenvedett túl sokat - a törött ujjak gyorsan meggyógyulnak, és a szemöldök is. A kefe szerencsére sértetlen maradt, bár zúzódásos volt.
  A gróf elvigyorodott, és udvariasan megkérdezte:
  - Ha a szolgálatodba megyek, akkor milyen fizetést adsz?
  Edward kétértelműen válaszolt:
  - És ez eldönti királyom!
  A vörös hajú harcos úgy tűnt fel, mint egy gomba, aki kiugrott a tuskó alól, és kotyogott:
  - Ez nem fiú, hanem férj cselekedete! Gyerünk, kövess engem!
  És a szépség integetett mezítláb. A spanyol vezető eltűnt vele. Akárcsak a filmekben - hirtelen és lemondóan!
  De volt egy aranyhajú lány. Bágyadtan nézett Edwardra, és halkan megkérdezte:
  - Felajánlották önnek, hogy áruljon el?
  A fiatal harcos engedelmesen bólintott, és meglepődött:
  - Igen... De ezt honnan tudod!
  A harcos egyszerűbb hangnemben beszélt:
  Amit most látsz, az nem álom! Ez egy párhuzamos valóság, amely felett az általunk szolgált isteneknek jelentős hatalmuk van...
  Egy izmos, arany hajú lány elhallgatott, egy másik pedig megjelent zöld hajjal és ragyogó rubinszemekkel. Lassan mondta:
  - Az emberek különbözőek. Az istenek is... És általában ők nyilván nem avatkoznak közbe... kivéve, ha beavatkozásra van szükség. És akkor ebben az esetben inkább az embereket részesítik előnyben!
  Egy másik gyöngynél fehérebb hajú lány jelent meg, aki lélegzetvisszafojtva válaszolt:
  - És szerencséd volt, hogy olyan horoszkópod volt, hogy az Istenek Tanácsa téged választott a legfontosabb küldetésre!
  Edward meghajolt a lányok előtt, és félénken válaszolt:
  - Hát, közvetlenül nem tudom... Megéri?
  A vörös hajú vadászlány újra megjelent, haja világosabb volt, mint az olimpiai fáklya, és keményen válaszolt:
  - Természetesen nem! És annak a valószínűsége, hogy megbirkózik a feladattal, nem több, mint egy esély a billióban!
  Edward fuldokolva mormolta:
  - De aztán?
  A vörös hajú ördög keményen válaszolt:
  - És nincs más választásod! Nem te választottál engem, én választottalak téged!
  Az aranyhajú lány nagyon lágy hangon magyarázta:
  - Áthelyezünk a számtalan párhuzamos univerzum egyikébe, amelyben olyat kell tenned, amit tudásoddal és képességeiddel szinte lehetetlen!
  Egy smaragd hajú lány megjegyezte:
  - No, miért - ez lehetetlen! Különféle fantasztikus művekben a bérgyilkosok a jövő tudását felhasználva különféle, néha egészen hihetetlennek tűnő dolgokat művelnek. Sőt, ezek az emberek sokkal rosszabbak, mint egy fiatal harcos, egy örökfiú, a különleges erők, sőt a műszaki tudományok kandidátusa is, amit zseniálisan megvédtél, megmutatva, hogy egyáltalán nem gyerekes az agyad!
  A fehér hajú harcos megerősítette:
  - Igen, ez a keret nem csak a horoszkóp szerint van kiválasztva, hanem önmagában is nagyon értékes! Tehát nő az esély!
  Az aranyhajú Ranger lány nagyot sóhajtott, és megjegyezte:
  - Kevés az idő! Június 1-ig nem hagyhatjuk el, ami azt jelenti, hogy esélyünk Sztálin figyelmeztetésére is nulla előrelépéssel csökken!
  Edward erőteljesen pislogott fekete szempillájával, és motyogta:
  Nem egészen értem, mi történik?
  A négy varázslólány összenézett, majd a legvörösebb hajú azt javasolta:
  - Mutassuk meg neki. A szavak csak jégcsapok harangjai a Szahara sivatagban!
  Itt, a legérdekesebb helyen megszólalt egy gong, amely bejelentette:
  Ideje leállítani ezt a szórakoztató adást.
  
  GULLIVER FIATAL LETT
  MEGJEGYZÉS
  Ezúttal a legendás utazó Gulliver fiatal rabszolgának bizonyult, aki egy fiúvá változott, aki mezítláb éles köveken tapos. Aztán kabinos fiú lett egy kalózhajón.
  . 1. FEJEZET
  Az átmenet elég hosszú volt. Az út sziklás, a forró sziklák pedig trópusi éghajlatúak. És a nap éppen lemenni készült.
  A fiú Gulliver együtt sétált az úrnővel. Sokkal magabiztosabban veregetett mezítláb, mint társa, aki olyan fiatal lett, és körülbelül tizenkét évesnek tűnt.
  A fiú Gulliver ezt motyogta:
  - Fáradt és szomjas vagyok!
  A lány nevetve válaszolt:
  - Te rabszolga vagy! A rabszolgák pedig nem kérhetnek valamit gazdáiktól!
  A fiú felsóhajtott. Egészen a közelmúltig felnőtt és kapitány volt, de most kiderült, hogy csak egy mezítlábas shket, akit úgy sürgetnek, ahogy akarnak!
  De aztán jött a megállás. A konvoj úgy döntött, hogy megpihen és enni egyet. A fogoly fiúk, akik felnőttek voltak, néhány órája megálltak.
  És megengedték nekik, hogy igyanak egy kis vizet, és ettek egy tortillát sajttal és fokhagymával.
  A helyi ételek finomnak tűntek Gulliver számára. Ráadásul értékelte, hogy most már fiatal, egészséges, teljesen ép fogai vannak. Aztán izgatott lett.
  Csak a csupasz talpa volt nagyon ledöntve és karcolva a kavicsokon.
  Aztán újra úton voltak.
  Voltak itt hosszú napok, vagy csak úgy tűnt?
  A lány megkérdezte Gullivert:
  - Tehát hiszel az Istenedben, de a hitért például máglyára is mehetnél!
  A fiatal utazó így válaszolt:
  - Ellene vagyok a szélsőségeknek és a fanatizmusnak!
  A lány beleegyezett
  - Ez igaz! De voltak köztetek, akik a halálba mentek!
  Gulliver mosolyogva válaszolt:
  - Különbözőek voltak! Ki ment fájdalmas halálba, és ki árulta el! És nem csak fegyverrel, hanem önérdekből!
  A lány elmosolyodott. Mezítláb csapkodta a durva kavicsot, és láthatóan ez még tetszett is neki.
  Ő énekelt:
  Krisztus szeretete szép és tiszta,
  Szilárd, ragyogó szépség...
  Ugyanakkor sok gonoszság van a mi világunkban,
  Valószínűleg még mindig erős Sátán!
  A fiú Gulliver meglepődött:
  Honnan származik ez a zsoltár?
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Magam írtam! Mi a jó?
  Gulliver mosolyogva válaszolt:
  - Hogy őszinte legyek, nem rossz! De hiszel Krisztusban?
  A fiatal vikomtné logikusan megjegyezte:
  - Milyen értelemben?
  A fiú-kapitány felmordult:
  - No, hogy ő az Isten!?
  A lány megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Hogy ő a Mindenható Isten és a világegyetem teremtője sz. De az a tény, hogy talán rendelkezett valamiféle mágikus képességekkel - egészen!
  Gulliver kifejtette:
  Miért nem hiszel az Ő isteni természetében?
  A lány magabiztosan válaszolt:
  - Mert ostobán vállalja a Mindenhatót, hogy menjen a keresztre! Nagyon hülye, megvan az erő, hogy nem tudja megvédeni magát!
  A fiú kapitány így válaszolt:
  - Azért tette, hogy minden bűnünket magára vegye!
  A fiatal vikomtnő kuncogott, és így válaszolt:
  - Nem túl nehéz elhinni, hogy a Mindenható Istennek nem volt más módja az emberiség megmentésére, mint maga a keresztre menni. De mi a helyzet a teremtő végtelen bölcsességével?!
  Gulliver megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Hát... Vannak titkok, amelyekbe még az angyalok is be akarnak hatolni! És általában tényleg lehet másként és lehetetlen!
  A lány bólintott.
  - Itt megparancsolom, hogy botokkal ágyazzon be a csupasz sarkára, és akkor lehetséges!
  Fájdalmas csend támadt. Gulliver nem tudott mit hozzátenni. Valójában a teológusok évszázadok óta vitatkoznak. És ez valóban egy paradoxon: miután egy újabb, nagyon nagy bűntényt tettek hozzá, az emberek esélyt kaptak a megváltásra. Még mindig sok a vita tárgya. És arról, hogy a Fiú nem hozott-e váltságdíjat az áldozatával. Csak kinek? Az Atyának - ez furcsa, vajon az Atya olyan váltságdíjat venne, mint a Fiú halála. De a Sátán számára is istenkáromlónak hangzik.
  És így lesz rossz és olyan rossz.
  Gulliver sóhajtva énekelte:
  Hány embernek van ennyi véleménye
  A szent mennyország titka
  Azt akarom, hogy mindenki tudja...
  Keresve az igazságot, az ágak sötétjét,
  A démon dühében tombol,
  Tervet akar szabni,
  Álom, hogy megkapjuk a nemzedékek szeretetének fényét,
  Csak a Mindenható Isten adhat választ!
  A fiatal vikomtné bólintott.
  - Jól látom, egyél!
  Gulliver megjegyezte:
  - Igen, még jó félmeztelenül sétálni, a tűző napon, egy ilyen gyönyörű lánnyal, mint te!
  És a fiú ismét zihált, és egy éles kőre lépett. És boldogtalannak tűnt.
  A vikomtné megjegyezte:
  - Természetesen a hitnek ésszerű érveken kell alapulnia! Például Jézus azt állítja, hogy ő a Magasságos Isten. Ő azonban azt tanítja: ha megütötték a jobb arcodat, fordulj balra! Az Ószövetségben pedig éppen ellenkezőleg, a nők és a gyermekek, sőt a háziállatok kiirtására is ad parancsot!
  Gulliver így válaszolt:
  - Úgy tűnik, jól ismered a Bibliát!
  A vikomtné bólintott.
  - Igen, elolvastam. És sok a kegyetlenség és az abszurditás! Mint egy parancs, hogy paráznákkal házasodjanak össze, vagy egy parancs az ártatlanok megölésére. És Elizeus ráállította a medvéket a gyerekekre, akik csak csúfolták a kopaszsága miatt!
  A fiú Gulliver megjegyezte:
  - És az emberek néha ezt teszik, kegyetlenséget keltenek!
  A lány megerősítette:
  - Igen ők csinálják! De ez nem tesz jót nekik!
  A fiú kapitány megjegyezte:
  - Sajnos néha megesik, hogy kegyetlenséget kell alkalmazni. Hát ha nincs más nevelési mód! És általában, mi zavar téged?
  A vikomtné megjegyezte:
  - Egyrészt az Ószövetség rendkívüli kegyetlensége, és egyben Jézus Krisztus szelídsége, aki keresztre feszítve is imádkozott hóhéraiért!
  Gulliver széttárta a kezét, és így válaszolt:
  - Nem tudom! Bár nehéz megmondani, miért és mit... Össze kell gyűjtenünk a gondolatainkat. De egyébként is. Itt a kérdés, de az élet nem ér véget a Földdel. És talán, miután megölte a gyermeket Elizeus medve segítségével, megszabadította őt a tüzes pokol örök szenvedésétől, és azonnal a paradicsomba szállította?
  A vikomtnő kuncogott, és megjegyezte:
  - Így bármelyik gyilkos mondhatja - nem hagytam, hogy vétkezzen! És a paradicsomba költözött!
  A fiú Gulliver tiltakozni akart, de valahogy nem jutottak a gondolatok a fejébe. És miről kell beszélni? Itt tapasztalt teológusnak kell lenni. Még a teológusok és teológusok sem tudnak minden kérdésre kielégítő választ adni. Például, miért létezik gonosz a Mindenható és szerető Isten jelenlétében? Isten azt akarja, hogy a gonosz létezzen, vagy nem képes véget vetni neki?
  És itt nagyon nehéz konkrétan válaszolni. Vagy úgy alakul, vagy máshogy. De van egy paradoxon, hogy minden válasz nem felel meg mindenkinek.
  A fiú kapitány szomorú mosollyal mondta:
  - Itt például ezer évig élsz öregedés nélkül. Szóval örülj neki. Mert Isten kegyelmet és örök fiatalságot adott neked. De nem hétköznapi embereknek adta. És ez az ő dolga!
  A vikomtné bólintott.
  - Ámen! Ez király!
  Gulliver ezt énekelte:
  Isten a feneketlenek legnagyobb irgalma,
  Te teremtetted a földet, az egek magasságát...
  A nép kedvéért, egyszülött Fiad,
  Felment a keresztre, majd feltámadt!
  A lány bólintott és csicseregve:
  A mennyei névsorsoláson
  Minden barátom összegyűlik
  A mennyei névsorsoláson
  Ott az Úr kegyelméből,
  Fogok!
  Gulliver rákacsintott, és válaszul énekelte:
  Istenem, te vagy, ez te vagy
  mindenhol látlak...
  Amikor virágokat tépek futólag,
  És szeretettel imádlak Téged!
  
  Jehova a szépség koronája,
  A nappal és az éjféli ragyogás fényében...
  Ezek az én gondolataim és álmaim
  Fényes vágy ez a fiatalság!
  A lány sugárzó mosollyal bólintott.
  - Igen, van egy jó dalod, de szeretném, ha többet énekelnél!
  Gulliver mosolyogva énekelte:
  Milyen szép minden, ami a tiéd,
  mindenhol hallom a hangodat...
  Isten jobbkezének szívében énekel,
  És a lélekbe súg, mint egy érő kolosszus!
  
  Mohával borított hegyek ezek,
  Ezek tomboló habos hullámok...
  Ez egy forró homokos strand
  Ez a nap a végtelen univerzumból!
  Aztán a lány dühösen taposott mezítláb, és félbeszakította Gullivert, és megkérdezte:
  - És a csúnya vénasszonyok, az Úristen teremtménye, amik szintén szépek?
  Gulliver megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Ha vannak más világok és bolygók lakói, és ők nem olyanok, mint mi, akkor valószínűleg ők is azt gondolhatják, hogy korcsok vagyunk. Sőt, még a legszebb lányokkal kapcsolatban is!
  A vikomtné beleegyezett:
  - A dialektika szempontjából - logikusan hangzik!
  Gulliver mosolyogva énekelte:
  Megvilágosította a mindenható Urat,
  Békét találni Krisztusban...
  Éreztem, hogy bűnös vagyok,
  Hogy az Úr az én szabadítóm!
  A lány bólintott, és fogát kitárva énekelt:
  Egy mennyei trónon
  A Mindenható Király leült...
  A te nagy akaratodból
  Krisztus uralkodott rajtunk!
  
  Megfeszítették Istent a kereszten
  Jézus az Atyához imádkozott...
  Hogy ne ítélj el minket keményen,
  A bűn mindvégig megbocsátott nekünk!
  
  Az irgalom határtalan
  elküldte a fiát meghalni...
  Hogy személyesen szolgáljam neki Istent,
  És ne merj meghalni!
  A lányok pedig a megfelelőjükre kacsintottak.
  Gulliver megjegyezte:
  - Igen, gyönyörű. Versek, mondjuk ki - ez remek! De felismered-e Jézus Krisztust Uradnak és Megváltódnak?
  A lány kuncogott és énekelte:
  Jézus tökéletessége,
  Jézus tökéletes...
  A mosolytól a gesztusig
  Mindenekelőtt a dicséret...
  Ó, micsoda áldás
  Ó, micsoda áldás
  Tudd, hogy Isten a tökéletesség!
  Tudd, hogy Isten ideális!
  Gulliver megerősítette:
  - Jól énekelted, és kifejezően! Nagy potenciált látok benned.
  A lány örömmel énekelte:
  A csodálatos szülőföld hatalmasságában,
  Harcban és munkában megedzett...
  Örömteli dalt alkottunk
  A Mindenható Istenről és a vezetőről...
  
  Isten fénye a csata dicsősége,
  Ifjúsági repülésünk Isten Fénye...
  Harc és győzelem dalokkal,
  Népünk kövesse az Urat!
  Gulliver mosolyogva válaszolt:
  - Remekül énekelsz! Egyszerűen szuper!
  A lány kuncogott, és megjegyezte:
  A dal segít építeni és élni,
  Bátran rohanunk kirándulni egy dallal...
  És aki dallal járja az életet,
  Soha, de soha nem fog eltűnni!
  A gyerekek végigmentek a sziklás úton. Fájdalmas volt a fiú ledöntött lába, de kibírta és járt. És a beszélgetés elterelte a figyelmet a szenvedésről.
  Ráadásul már az is felemelő, hogy minden saját és fiatal foga van. A fiatal test pedig szívós és egészséges. És körülötte minden olyan fényes, ragyogó, friss világfelfogás.
  A vikomtné megkérdezte:
  - És miért például, ha Krisztus Isten, és övé a minden hatalom a földön és a mennyben, akkor minden idők és népek legsikeresebb uralkodója és legyőzője Dzsingisz kán? Ki egyszerre barbár és pogány, és nagyon kegyetlen és többnejű!?
  Gulliver megzavarodott gyerekmosollyal válaszolt:
  - Hát, ez nehéz kérdés... Hogy őszinte legyek, a Biblia azt mondja, hogy a Sátán ennek a kornak az Istene, és talán Dzsingisz kán az Ördögnek köszönheti sikerét!
  A lány így válaszolt:
  - Óh ne! Semmi nincs írva a Bibliában - a Sátán ennek a kornak az istene! Örökké fiatal emlékezetem van, és sokkal jobb, mint ti, akik megöregedtek és csúnyák lesztek!
  A fiú kapitány megjegyezte:
  - Meg van írva - e kor istene elvakította az elméjüket!
  A vikomtné nevetett, és így válaszolt:
  - Nem azt mondja, hogy Sátán! Talán emberi egoizmust jelent. Vagy talán például túlzott büszkeség, vagy egyéb jellemhibák.
  Gulliver megjegyezte:
  - Ez részben igaz! Talán mindkettőt jelentette!
  A lány fogát tátva énekelte:
  Mit értett az Úr?
  Gulliver zavartan válaszolt:
  - Miről beszélsz?
  A vikomtné mosolyogva válaszolt:
  - Igen, különböző dolgokról! Még egy dalom is van róla!
  A fiú kapitány megvonta a vállát, és azt javasolta:
  - Gyerünk, előbb énekelek!
  A lány mosolyogva bólintott.
  - Ha akarod, énekelj
  Csak ne énekelj, hogy pihenj!
  Gulliver tiszta, gyermeki hangján énekelt;
  A hitetlen ember boldogtalan
  Lehetetlen bűnös vágyban élni...
  Mert Isten haragja szörnyű
  Mert szigorú Isten a bíró!
  
  A hús a pokolban elsorvad a hőségtől,
  És itt az ideje, hogy sokáig megértsük...
  Akik nem ismerik az Úrba vetett hitet
  Ess a pokol igája alá!
  
  A bűnös ember megkapja a magáét
  Olyan lesz, mint egy lángoló pók...
  Démonok fognak gyötörni az alvilágban,
  Akik a Sátánt imádták!
  
  Félje és térjen meg az Úr ellensége -
  Egyenesen a pokolba kerülsz...
  Ki nem tiszteli a szombat napját,
  Örökké lángokban marad!
  
  Tiszteletben tartottad a bálványt, és ezért gyötrődve,
  Nagyon fáj a pokolban vergődni..
  Gonosz lesz, tudomány -
  Jobban szerettem a bálványt, mint Krisztust!
  
  Nem hitt Isten parancsának
  Nem akartam tisztelni az első napot...
  Ne reménykedj, nem égsz meg azonnal -
  Az örökkévalóság a bűnös kínjaiban a sors!
  
  Hiszem, hogy eljön a bosszú ideje,
  Jézus, a nagy Isten jön
  És eljön a végítélet
  Megváltást fog hozni az embereknek!
  
  A szent Isten feltámasztja a halottakat,
  Akiket hitben nem csíp a romlás...
  Hiszem, hogy én is a Mindenhatóval leszek,
  A mennyben - hadd omoljon össze a hús!
  A lány gyöngyszemként izzó mosollyal megerősítette:
  - Nagyon jó dal! De egyedül nem leszel tele dalokkal! Kell valami menőbb és egyedibb!
  Gulliver megjegyezte:
  - A hülyeség is egyedi!
  A vikomtné csicseregte:
  - Milyen jó lesz minden, ha legalább egy kicsit gyerekek leszünk!
  És javasolta:
  - Énekeljünk mást!
  A fiú kapitány vállat vont.
  - Szeretnéd, hogy?
  A lány bólintott.
  - Pontosan, azt akarom, hogy énekelj!
  És Gulliver fogta és énekelt;
  Csodák az új világban
  Színesen olyan, mint egy mese...
  Van ilyen szépség
  Ne találjon hibát a mutatóval!
  
  Nos, mi van, ha új nap van
  Eljön a földön...
  Tehát nem vagyunk lusták felkelni,
  Nincs hűtő a világon!
  
  Új fény lesz a dicsőségben,
  Ahol a fák olyanok, mint a cukorka...
  Találkozunk a hajnallal
  Örök boldogságban gyermekeink!
  
  Új kor jön
  Ez a hely olyan gyönyörű...
  Az ember boldog lesz
  Legyen veszélyes az út!
  
  Hagyja virágozni a bolygót
  Hamarosan buja paradicsom lesz...
  Nyisson egy nyertes számlát
  Legyen ragyogó a világ!
  
  Milyen jó
  Ha szépen süt a nap...
  A harkály vésőt fúr
  Mindenki csodálatos a bolygón!
  
  Mennyire szórakozunk
  Boldogság teli völgy...
  Lesz, hidd el az óra fénykorát,
  Arany középút!
  
  Ki alakítja a sorsunkat,
  Nagyon bátor jóképű...
  Ha van újraelosztás
  Akkor erősebb leszel!
  
  Nem hajtjuk le a fejünket
  Büszkén kiegyenesíti a hátát...
  Palacsintához vajat, túrót,
  Egyből hozzáteszi a háziasszony!
  
  Szóval lesz boldogság tudja
  És a fény Svarog nevével...
  Az igazi paradicsom lesz
  Az emberek Istenhez imádkoztak!
  
  Az Úr egy választ adott:
  Boldogan kell dolgoznunk...
  És akkor jön a helló...
  Az arcok világítanak!
  
  Itt van egy mezítlábas lány
  Felnyergeltem egy teknőst...
  Ököllel kell ütni
  Dobott egy csomó félelem!
  
  Ahol a tűz keletkezik
  Nos, hol ég a tűz...
  csapás,
  A kegyetlen ellenség támad!
  
  Nem adjuk meg magunkat az ellenségnek,
  Gondold át ezt a törekvést...
  Kiegyenesíti a kerubot
  Szárnyak és bocsánat az ellenségeknek!
  
  Mondd, hogy hamarosan lesz
  Amit győzelemnek hívnak...
  A cirkusz Chapiteau,
  És néha a kutyák ugatnak!
  
  Hamarosan olyan lesz, mint a paradicsomban
  Tegyük széppé a világot..
  Lada köszönöm...
  Arannyal ragyognak a kerubok!
  A fiú gyönyörűen énekelt, hangja gyerekes lett. Nagyon hangos és átható.
  A vikomtné csicseregte:
  - Jól enni! És ez klassz!
  A fiú kapitány felszisszent:
  Énekelek, énekelek, és megölöm az összes démont!
  A lány is énekelte:
  Büszkék vagyunk Svarog lányaira,
  Bátor, bátor harcosok...
  Hűségesen szolgálunk, a család nevében vagyunk,
  Legyenek büszkék a nagypapák és az apák!
  
  Svarog Isten és az emberek elméje,
  Tedd boldoggá a világot...
  Nem fogunk legyőzni, higgy a gazembernek,
  Ez a mi munkánk és alkotásunk!
  Gulliver füttyentett, és szeretettel a hangjában megjegyezte:
  - Jó zene!
  A vikomtné bólintott és csicseregte:
  - Igen, ez a szépsége. Mit eszel énekelni.
  A fiú és a lány tovább sétáltak. A baba lábuk nagy magabiztossággal taposta magát. És kétségtelenül nagyon szépen tudtak énekelni.
  Úgy tűnik, hogy a gyerekek mindenek. És ez egy csodálatos világ. Még ha rabszolgaság is van benne.
  Gulliver elragadtatva énekelte:
  Minden ember ugyanazon a bolygón
  Tudnod kell, hogy barátságosan élj...
  A gyerekeknek mindig nevetniük kell
  És élj egy békés világban
  A gyerekeknek nevetniük kell!
  A gyerekeknek nevetniük kell!
  A gyerekeknek nevetniük kell!
  És élj egy békés világban!
  Így hát mentek, sétáltak, és még egyszer sétáltak...
  Végre eljött az este. Vacsorára pedig egy oszlopot építettek az elfogott gyerekekkel.
  Valamilyen feltételesen ehető levest kaptak, és még több tejes süteményt. A rabszolgafiúk ettek. És készségesen elaludt.
  Valóban, egy nehéz napos menet után pihenésre volt szükségük.
  Gulliver is beszorította az orrát, és csodálatos álmai voltak.
  Amelyben félmeztelen lányok énekeltek;
  Az univerzum szétszakadt
  Elhalványultak a csillagok, katasztrófa-halál!
  Zokogva, nyögve a pokoli távolság gyötrelmében,
  És azoknak, akik túlélték: csak szégyen elviselni!
  
  Mint Isten - uralkodik minden törvényen,
  Megfeledkezni a lelkiismeretről, és elutasítani a becsületet!
  Az idegen faj új világot hoz,
  Kihívást intézett hozzánk - lendületes hír!
  . 2. FEJEZET
  A kabinos fiú, akivé Gulliver változott, egy gyönyörű és nagyon elegáns brigantinon vitorlázott. Vitorlái nagyon élénk színűek voltak, csodálatos, csodálatos rajzokkal, virágok és pillangók és szitakötők formájában, valamint kardos lányok.
  És nagyon összhangban volt a legénységgel. Itt is kizárólag lányok voltak. És szinte meztelenek voltak, csak a mellkasukat és a csípőjüket borították ékszerfüzérek. A bőr pedig lebarnult, fényes, akár a bronzszobrok.
  A kalózlányok csupasz, nagyon kecses és csábító lábukkal fenekeltek.
  És énekelték:
  Szegények vagyunk, szegények vagyunk, kalózok,
  Nagyon-nagyon-nagyon sajnáljuk,
  Ne kerüld el a lányokat, akik ismerik a megtorlást,
  Hanem mert nem oltották belénk az erkölcsöt!
  
  A kalózoknak nincs szükségük tudományra
  És világos, hogy miért...
  Lábaink és karjaink vannak
  És a fej nem nekünk való!
  És akkor egy gallió jelent meg előtte, a tetején lévő lány vette észre őt először. Leugrott, megvillantotta csupasz, kerek sarkát.
  Általában milyen szépségek voltak itt, és a hajuk nagyon fényes. A legtöbb mézszőke haja aranylevélként csillogó , de vannak rézvörös lányok, sőt smaragd színű haj is.
  Vannak, akik bross fülbevalót viselnek. És milyen tökéletes vonalaik vannak!
  Izmaik pedig, mint a higanygolyók, gördülnek a bronz, fényes bőr alatt. Ezek valóban lányok, akik képesek valódi harcot folytatni.
  És most a brigantin a gallió után rohan. Ezen a hajón pedig szőrös ork medvék rohangálnak, vitorlákat raknak hozzá és próbálnak elmenekülni.
  Egy kapitánylány aranylevelű hajjal, amely olyan szépen fúj a szélben, és mezítláb, amely üvöltésként őrjíti az embereket:
  Elpusztítjuk az átkozott medvéket! Hadd égjen a sárkánybanda!
  Itt a brigantin lerövidíti a távolságot. És három lány lő az íjágyúból, mezítláb pihentetve a fedélzeten.
  Aztán a mag kirepül, és egy ív leírása után közvetlenül az ellenséges gálya gályájába ütközik. És a hajó, miután erős ütést kapott, megdőlt.
  A lányok felugrálni kezdtek, csupasz, kerek sarkukat villogtatták és üvöltöttek:
  Dicsőség a kalózoknak, dicsőség!
  A lányok haladnak előre...
  A skarlát zászló alatt harcolunk
  A hadsereg támad!
  És most a brigantin egyre közelebb kerül a gallióhoz. A lányok pedig horgokat dobnak az ellenséges hajó fedélzetére. És odavonják áldozatukhoz a brigantint. Aztán mezítláb villog. Ráugranak és harcolnak az orkokkal. És vad lovaglás folyik. A lányok szablyákkal megvágták magukat, és égő patakokban vérezték el az ellenséget. És esnek, orkokkal levágták a fejüket.
  És a fejük a padlón gurul.
  Ez valóban pusztulás és megsemmisülés. A harcosok most teljes dicsőségükben mutatkoztak meg. Csupasz, cserzett lábuk pedig, akár a kalapács, megsemmisítő ütéseket mért.
  A lányok nagyon szépek, bronz bőrük csillog a napsütésben, amiből három van.
  A harcosok fütyülnek és kiabálnak:
  - Megöljük az ellenségeket, ez a hitvallásunk mindig. Minden vizsgát öten sikerült, szent a hazánk!
  A lányok nagyon királyok lettek. És úgy vannak vágva, hogy a hintákat ne lehessen leállítani.
  És a mezítlábas fiú, Gulliver harcol velük. Mondjuk egy nagyon pörgős gyerek.
  És a fiú csupasz sarka fog, és állon vágja az orkot. És leesett az álla.
  Gulliver ezt énekelte:
  - Hogyan éltünk harcban,
  És nem fél a haláltól...
  Tehát mostantól te és én élünk!
  Csillagos magasságban és csillagos csendben,
  A tenger hullámában és a dühös tűzben!
  És dühös, és dühös tűz!
  A kabinos fiú csapkodott, mezítláb pedig feltűnő volt.
  De jó gyereknek lenni. Milyen gyors tested van.
  Ez tényleg egy szuperman fiú.
  És szívből énekli:
  - A fény lovagja vagyok a vadak térdén,
  Elsöpöröm a haza ellenségeit a föld színéről!
  A fiú így verekszik és énekel. És vágások és fenék.
  És más lányok veszekednek vele. Amik olyan szépek és édesek.
  Harcolj természetesen nagy magasságban. A szó átvitt értelmében.
  Itt vannak a harcosok. Mondhatjuk róluk: szuper és hiper.
  Ha harcolni kezdenek, semmi sem állítja meg őket.
  És most az utolsó orkok is a szépség csapásai alá estek. És nagy volt az öröm a harcosok között.
  És énekelték:
  Mindenkit lemészárolunk és levágunk,
  Mindenkit megölünk! Mindenkit megölünk!
  Utána pedig elkezdtek turkálni a gályán, és zsákmányt keresni. Ugyanakkor a harcosok ezt énekelték:
  - Járókelőket keresünk estétől reggelig
  Törjük át a fraerát! Törjük át a fraerát!
  Itt Gulliver lelkesedéssel énekelt;
  A testvér felemelte a kezét a testvérére:
  Kegyetlen háború - az ellenfél üvöltése!
  A gép a barátod lett,
  A komolytalanságért megtorlás jött!
  
  Mi a teendő, ha az emberek összetörtek
  Amikor lendületes golyók fütyülnek körül!
  Isten jobb, ha erőszakkal töri meg a háborút -
  Hogy a ragadozósárkány napjai véget érjenek!
  
  De a pokol nem ismer mértéket és vonalat,
  Napalmban ég a föld, sírnak a gyerekek!
  Itt a lányok arcvonásai elsápadtak -
  Ki, a Szent Úr felel ezért?
  
  Nos, hány szeretett embert tudsz megölni,
  Hiszen az ember, hidd el, boldogságra születik!
  Az anya nem engedi a fiát a frontra,
  És még nyáron is rossz idő van a háborúban!
  
  De a katona kötelessége biztos kötelesség:
  Mi kell ahhoz, hogy harcban harcolj a Hazáért!
  Tizenhat évesen, már szürke templom,
  Szerencsétlen arcú özvegyek feldagadnak a könnyektől!
  
  De mi az, őrült vagy testvér?
  Nem, őrült vagy - válaszolja a szeretett!
  Az aljasságért, aki a trónon, a mi katonánk,
  Azt hiszi, hogy a sógora mocskos Káin!
  
  A földben véráramok tépik az ereket,
  És a magból érkező impulzus ütéssel válaszol...
  Megfagyott egy kagyló által a szántóföldön összetört eke,
  Ó, milyen lila lett a nap!
  
  De van hit, hogy Jézus eljön -
  Békítsd ki a testvéreket, hozd az Üdvösséget!
  Akkor felejtsük el a bosszú aljas beszámolóját -
  Mindannyiunk lelkében uralkodjon a megbocsátás!
  Ezek után a kalózlányok kuncogtak a kabinfiún. És egyszerűen nagyszerű volt.
  Utána sörös- és boros hordókat vonszoltak ki a gálya rakteréből, inni és dühöngni kezdtek.
  És micsoda táncot táncoltak mezítláb, a szépségek lányos lábait. Milyen nagyszerűen nézett ki.
  Izmos vádlijaik pedig szikráztak. Valóban erre van szükségük a lányoknak.
  A fiú Gulliver is ivott és hevesen énekelt;
  Mindenkinek megvan a saját személyes véleménye a szerelemről
  A szépség és az ideális fogalma!
  Bár az emberek nem nőttek fel hozzá,
  De az ember már nem majom!
  
  És itt természetesen lehet venni egy kis aforizmát, és hozzáfűzni olyan szellemeseket;
  A lány csupasz sarka nagy valószínűséggel divatos cipőt kap!
  De valami eredeti nem jut eszembe
  Itt például:
  Szerelem minden korosztály számára,
  És a fiú nagyon büszkén néz ki...
  A szeme ragyog a sötétben
  Az eredmény király lesz!
  Bár ez az egész, mondjuk ez - hülyeség és elcsépelt.
  Viszont másrészt azt mondhatjuk, hogy még menő is.
  Gulliver ezt énekelte:
  ugrálok. De máshogy ugrok
  Vagy inkább ugrálok, mint a tetű...
  És konkrétan be tudom ágyazni a változást,
  Te egy mezítlábas fiú nem remeg!
  És akkor Gulliver valami civilizáltabbat énekelt;
  A paradicsom gyönyörű világában akarunk élni -
  Amelyben nincsenek betegségek, leromlott üszők...
  Hogy az élet fonala végtelenné váljon,
  Hogy minden nap boldog és vidám legyen!
  
  Ahol olyan a szín, mint a tavaszi szivárvány
  Tavirózsa, mint az arany smaragddal.
  Ahol a valóság már régóta hasonlít egy álomhoz...
  Csodára minden gyerek képes!
  
  Ó, szülőföld, Isten szent szomorúsága;
  Pettyesek a nyírfáid, a fém csillogása...
  És egy dologért imádkozom az Úrhoz,
  Hogy a Haza dicsőségben viruljon!
  
  De itt a harcos már hadjáratot indított,
  Úgy menetel, mint egy barbár harcos!
  Jót teszünk a bolygóval -
  Hogy a golyó ne szúrja át a saját anyját!
  
  A trollok támadása, dühös nyomás;
  Rohanó ellenfelek fal-lavina!
  És ezért miért van szükségünk heves vitára,
  Amikor a Haza ökölben egyesül!
  
  De az ork ördögök megint vigyorognak,
  Férfiak, mint a torkán akadt csont!
  És a kobold felmordult vad dühében,
  De mi rati ajándékból pályáztunk!
  
  De közel van a győzelem az ellenség felett,
  Kiszabadítjuk Oroszországot a mocsárból!
  Megjött a megtorlás a tisztátalanokért -
  A bundájuk darabokra szakadt és szösz!
  
  Ovális lány aranyos arc -
  Hitet és nagy erőt adott!
  Így énekelt Gulliver nagy érzéssel és hévvel. És az éneke olyan hihetetlenül elegáns volt.
  Aztán a fiú-kapitány ismét énekelni kezdett, még egy pohár sör és egy falat szárított hal után;
  Nagy, hatalmas, szent ország,
  Nincs sugárzóbb a kék ég alatt!
  Őt a Mindenható Isten adta nekünk örökre -
  Korlátlan fény, magasztos Messiás!
  
  A világ soha nem látott ekkora hatalmat, nem is lehet tudni
  Hogy büszkén tapossuk az űrt!
  A világegyetem bármelyik csillaga énekel neked,
  Legyen An boldog velünk!
  
  Hiszen ez a mi Szülőföldünk, olyan sors ez,
  Parancsoljon minden ügy terének!
  Hidd el nekem, bármelyikünk szeretné ezt,
  Minden ostobaság, női babonák nélkül!
  
  Az arkangyalok megfújják erős trombitájukat,
  Erőteljesen dicsőítik seregeink felvonulását!
  És az ellenség nyárfa koporsóban találja a sorsát,
  És nem fog adót és járulékot kapni!
  
  Ez a mi szülőföldünk, benne minden, hidd el, szépség,
  Könnyen megforgatta az egész univerzumot!
  Lányok, szép súlyú fonattal,
  Vadássz rá, hogy erős legyen a hordó!
  
  Szülőföld, ez az anya kék szemű tekintete,
  A keze egyszerre szelíd és kő!
  És az ellenfél fiatalember, akit golyóval ölsz meg...
  Hogy a láng fényesebben lobogjon a szívben!
  
  Tegyél esküt a határtalan Hazára,
  Neked is jó, persze!
  Bár vér folyik a csata dühében,
  A megtorlás most jön az ellenségnek!
  
  A fegyver és a bátorság olyan erős ötvözet,
  A gonosz nem tudja legyőzni!
  Bombás repülőn okosan repültem,
  És ahogy felrobban, beöntik a jégeső az ablakokat!
  
  De az uralkodó parancsa - repítsd a kölyköt a Marsra -
  Itt az ideje, hogy helyet adj!
  És egy marslakó arroganciája kemény lesz a szemében,
  Akkor messze túlmutatunk a Plútón!
  
  A világűr magasságába jutunk, látva a világegyetem peremét,
  Ez a mi emberi küldetésünk!
  És ezért merészelje a fiút a hőstettekre,
  Hiszen tudd, hogy a jutalom haszon kérdése!
  A lányok is tapostak és összecsapták a kezüket. És a mezítlábuk olyan mozgékony. És a csupasz sarkú csillog a napon.
  Gulliver velük van egy mezítlábas fiú testében, olyan élénk és vidám.
  De az első számon táncoltak.
  Aztán úgy döntöttünk, hogy kártyázunk. És ez is nagyon nagy munka.
  És tényleg veheted és felkenheted magad. És a lányokkal a dühtől a dühtől.
  A kalózlány a kezébe vette Gulliver csupasz, gyerekes lábát, és masszírozni kezdte kerek, rózsaszín sarkát.
  A kabinos fiú nevetett és dorombolt örömében. Nagyon jó volt. Ez tényleg csak egy csodafiú.
  A csupasz, nagyon szép lábai pedig csak egy csoda.
  Gulliver mosolyogva énekelte:
  Mezítláb, csak mezítláb
  A júliusi mennydörgés és a szörfhangok alatt...
  Mezítláb, csak mezítláb
  Táncolni fogunk, veletek vagyunk!
  Ez néhány vicces dal. És jó még fiúnak lenni. És ugyanakkor kolosszális bravúrokat mutatsz be.
  De persze ez még nem minden. Amit csak Gulliver még nem tett meg.
  És énekelt és táncolt, és csupasz gyereklábakkal hasított. Ami szintén nagyon klassznak és bizonyos mértékig utálatosnak tűnt.
  Itt egy fiú-kapitány volt, aki sok országot bejárt, és nem egyszer szántotta az óceánt.
  Igen, és a hangulata őszintén szólva nagyon agresszív.
  De ezért még ne vigye fel a lányt egy kalózzászlóra, és lőjön cápákat kis fegyverekből. Nem könnyű bejutni, de ez a szépsége.
  A fiú, Gulliver, mezítláb pihenve, megfogta gyermeki lábait, és lőtt. A mag a cápát találta el. És eltörte a hátát, kiütötte a beleit. A gyerek kiabált:
  - A fiú hűvös bátorságot kapott,
  És a legénységet a koporsóba hajtották!
  A lány, a kalózok kapitánya fogta, és csupasz lábujjaival megragadta a kabinos fiút a gyerek orránál fogva, és üvöltött:
  - Nos, kisfiam, te akarod átvenni a helyemet. Sok ambíciót látok benned!
  A fiú Gulliver így válaszolt:
  - Nekem megfelel, ha legalább kicsi vagyok, de mégis férfi. A nő pedig...
  Egy másik vörös hajú harcos ezt énekelte:
  Nem élhetsz nők nélkül a világon, nem,
  Bennük süt a májusi nap, virágzik bennük a szerelem!
  Gulliver nagyon elbűvölő mosollyal ajánlotta fel, ami egyszerre gyerekes és egyben bátor:
  Az ország nehéz időkben van.
  Folyik a vér, mint a patak!
  Küzdj az utolsó leheletedig
  És jöjjön boldogság, béke, szerelem!
  
  A huncut kommunizmus gyermekei vagyunk
  A haza határtalan fiai...
  Bár jönnek a revansizmus hordái -
  Legyünk hűek hazánkhoz!
  
  A nagy és kozmikus korszakban,
  A kvazárokat ujjból kell létrehozni ...
  Nálunk nagyon jól mennek a dolgok, hidd el,
  Még akkor is, ha a gonosz pokol serege támad!
  
  Megöljük az agresszor seregét,
  És kvarkokból lézereket készítünk ...
  És az emberből bármilyen hős lesz,
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub!
  
  Bár felhők lobognak a szülőföld felett,
  Készen áll a harcra az ellenséggel...
  A harcosok egy különítménye úgy gondolja, hogy ingatag,
  Csizmával ne taposd a világ szélét!
  
  Tudjuk, hogy az ellenség hatalmas és alattomos,
  Nem adunk neki földet egy távon sem...
  És az ember erős a dicsőséges fejlődéssel
  És csak egy Úrnak higgy!
  
  Nagy kommunizmust fogunk építeni,
  A szülőföld virágozni fog...
  Bár az ellenség nagyon vad,
  A támadásban a továbbjutás a sorsunk!
  
  Úttörő bátor bátor fiú,
  Hogy mindig is harcosnak született...
  Az oroszlán nem gyáva nyuszi,
  Hadd váljon valóra az álom!
  
  Nem tűrjük a megaláztatást, testvérek,
  A Hazáért mindannyian hegyként fogunk felállni...
  Ne fogadjunk el több sértést
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  
  Ha mindannyian kezet fogunk
  A rovarokat le lehet győzni...
  Szent haza, mint a nap
  És a vadászból vad lesz!
  Itt van egy dal, amelyet egy fiú énekelt, aki egészen a közelmúltig kapitány volt, és előkelő volt. És ez klassz.
  De egy fregatt jelent meg a láthatáron. Sőt, egy nagy osztály - hatvannégy fegyver. Mi ez komolyan. És úgy jön, mint egy sárkány, amely csirkéket lát.
  A kapitánylány azt mondta:
  - Ez egy kihívás számunkra! Harcolunk vagy...
  A vörös hajú lány azt mondta:
  - A szökés szóba sem jöhet!
  Egy kék hajú lány, gyöngyház fogaival, amelyek szikráztak és szikráztak, énekelte:
  Tisztelnünk kell, félnünk,
  A lányok hőstetteit nem lehet megszámolni...
  A lányok mindig tudják, hogyan kell harcolni
  Úgy tudnak dugni, mint egy zsák szamár!
  És megmutatta hosszú és harapós nyelvét.
  Nos, ha egyszer lesz verekedés, akkor miért nem mutatod ki nagyon agresszív indulatodat. És ez nagyon fájdalmas lesz az ellenség számára. Igen, és a barátok szomorúak lesznek.
  A csatához pedig természetesen a megfelelő hely és manőver megválasztása szükséges.
  És most a lányok nagyon ügyesen mozgatják a brigantját, és közben nem felejtenek el énekelni;
  Ön a Haza komszomol tagja,
  Szeretsz bátran küzdeni Elfért...
  Tudsz segíteni az anyaországnak,
  A lovag nem bóvli lelkű!
  
  A lány gyönyörű énekesnő
  Mezítláb rohanni a hóbuckák között...
  Te vagy a ragyogó királynő -
  Üsd meg ököllel Orkolfot!
  
  Csupasz sarkával gránátot dobott,
  Széttépett egy tucat katonát...
  A Führer hamarosan fizetést kap,
  A lovag elkészíti a géppuskát!
  
  Lányok vagyunk a komszomol csatában,
  Tekintsük a csata legnagyobb harcosait ...
  A szépségek hangja zengő,
  Legyenek büszkék a nagypapák és az apák!
  
  Elfsquay alatt nagyon keményen harcoltak,
  És bátran meg tudták tartani a gonosz orkokat...
  Mi lányok egyértelműen nyerünk
  Az összes vizsgát csak ötért kell letenni!
  
  Mint hurrikánok az ereinkben
  Villám szikrázik az erekben, tudod...
  Nagyon erős országok lesznek a világon,
  Medvéktől, kutyáktól és majmoktól!
  
  A Wehrmacht nem kényszeríti térdre a lányokat,
  Soha nem hajolunk meg, tudod...
  Sztálin és a legbölcsebb Lenin velünk vannak,
  Teljenek az évszázadok és az évek!
  
  Isten fotonokból teremtette a világegyetemet,
  A halál nélküli élet az örökkévalóságot szülte...
  Ismerjük a sorrendet, építünk újat,
  És egy kerub nyitja ki szárnyait felettünk!
  
  Sok hős van az apanévben,
  A komszomol tagjai mindig az elsők...
  A hadsereg félelmetes alakzatban vonul fel,
  Védjük a város manóit!
  
  Fritzzel harcolunk Elfsquay alatt,
  És meg tudták védeni a fővárost ...
  A lány mezítláb dobta a csomagot,
  És lőjünk a szörnyekre!
  
  Lekaszáltunk egy csomó orksistát,
  Sok punkot levágtak...
  További pörgő mérföldek
  Megvágtuk a Sátán légióit!
  
  Kiütöttük Orctler összes fogát,
  A Sárkány elnököt legyőzték...
  A lány kinyitotta az ajkát
  Fellobbant a nagy Armageddon!
  
  Ne adj kegyelmet a Führernek
  Ti lányok mindig bátrak vagytok...
  Bőkezű jutalom vár a szépségekre,
  És higgyétek el, hogy egy valóra vált álmunk van!
  
  Isten, a világegyetem összes világának Teremtője,
  Megáldotta az elfinistát...
  Változatlan harci erejével,
  A lány letöri a gonosz orcizmust!
  
  Csupasz sarkával gránátot dobott,
  És megfordította a félelmetes "Tigrist" ...
  Aztán a kötelekhez szorította őket,
  A szépség sok játékot tud!
  
  Tehát az orkshisták gyorsan eláradtak,
  Milyen tankok és lövedékek dobáltak...
  Adottnak látjuk a kommunizmust,
  És lekaszálták a trollok egész sorát!
  
  Szóval mit kaptál,
  Sztálingrád a torkodnak állt...
  Híresen tekerünk mérföldeket,
  És most Nagy Svarog boldog!
  
  Hamarosan eljön Jézus hite
  És más gyönyörű istenek...
  Az elfek fejlesztik a művészet fényét,
  Tenyésztés, farkas és gonosz elefántok!
  
  Végre egyek leszünk
  A bölcs Atya kedvesének dicsőségében,
  A lányok a csatákban legyőzhetetlenek,
  A végsőkig a Lada hitében leszünk!
  Így énekeltek a harcosok és a kalózok. Hát persze, Gulliver nem értett mindent. Úgy gondolta, ha elfogják, akkor persze botokkal verik a csupasz, gyerekes sarkára. Sőt, az ütések erősek és egyidejűleg lesznek, hogy ne nyomják meg. És akkor a hóhér felvesz egy izzó fogót, és elkezdi törni a fiú csontjait. És Gulliver természetesen nem fogja találni egy kicsit.
  
  
  Ez történik az örökkévaló fiúkkal, amikor kalózokká válnak. Bár itt nagyon jó a csapat - csak bikinis lányok. És egyszerre rohangálnak és nyüzsögnek, mezítláb, kerek, rózsaszín sarkúban villognak.
  A kapitányfiú fogta és énekelte:
  A lányok mások
  És mindegyik nagyszerű...
  Mellbimbóik skarlátvörösek,
  És nagyon távoliak!
  Nos, a fiúk rohadtak,
  Gonosz ütésekkel verték a trollokat!
  És ha találnak egy orkot,
  Ez nagyon meg fog ütni!
  
  AUKCIÓ EGY GYÖNYÖRŰ IFJÚSÁGI RABASZÉRT
  MEGJEGYZÉS
  Árverésre bocsátanak egy nagyon jóképű fiatalembert, Slavkát. Az alkudozás során levetkőznek egy jóképű, markáns izomzatú férfit, akit sok pénzért eladnak nőknek.
  . 1. FEJEZET
  Itt az igazság pillanata - jelentette be az aukció megnyitását a főmenedzser. Egy éjszakára egy fiatal, jóképű, izmos szüzet adtak el egy nőnek. Természetesen ez volt a cél, hogy ez minden új sztriptíztáncos hagyománya legyen.
  De a fiatal férfi annyira jóképű és szexi volt, hogy egy egész hatalmas terem gyűlt össze a nők számára. A férfiakat pedig egyszerűen nem engedték be. És ez persze egyrészt korlátozta a profitot, másrészt a gigolóknak tetszett.
  Végül is a legtöbb hím szereti a nőstényeket. Ráadásul a fiatal férfiak gyakran nem bánják, hogy szerelmeskedjenek egy tapasztaltabb idősebb nővel.
  Itt csizmáját bélyegezve mászott fel a talapzatra egy ágytakaróval letakart fiú, aki alig érte meg a felnőttkort. És még fiatalabbnak tűnik. Teljesen bezárkózott, de már sok nő látta ugyanabban az úszónadrágban, és égett az izgalomtól.
  És ezek a hölgyek bekapcsolódtak. Maga Slavka is megborzongott. Fiatalemberének szíve úgy dobogott a csata közben. Eladnak egy embert - mint valami állatot.
  És azt kell mondani, hogy olyan szokatlan és egyedi.
  A fiatalember mindkét oldalán egy-egy lány állt fekete bőröltönyben, csizmában és kesztyűben, az arcukon piros maszkban. Fokozatosan kellene leleplezni a jóképű fiatalembert, hogy még jobban megfordítsák a kéjes nyilvánosságot. A nők néha felülmúlják a férfiakat kicsapongásban és szomjúságban, és orgazmusuk sokkal erősebb és hosszabb. Ezért nem kell csodálkozni azon, hogy olyan sokan összegyűltek, hogy megnézzenek egy fiatal, nagyon szép hímet, majd ha a pénz engedi, megvehetik.
  Warbler nagyon erős izgalmat és drága parfüm illatát érzett, ami még jobban megviselte a hiperszexuális fiatalembert.
  Itt van a főmenedzser bejelentette:
  - A férfi Vjacseszlav Kotovszkijt árverésre bocsátják. Tizennyolc éves, fizikailag teljesen egészséges. Nagyon jóképű, kanyargós, új a sztriptízbárban és szexi. Csak egy éjszakára egy nővel, aki bármit megtehet vele - csak ne ölj vagy megnyomorít!
  A kikiáltási ár hagyományosan tíz dollár!
  Két bőröltönyös, csizmás és maszkos lány pedig óvatosan eltávolította az első borítót.
  A fiatalember gyönyörű, magas homloka szabaddá vált, és aranyló, hosszú hajhullámai.
  A gondolat, hogy most meztelenül lesz sok száz kéjes nő előtt, izgalmasan hatott Slavkára, és megborzongott.
  Ez a remegés azt az érzést keltette, hogy egy szüzet bocsátottak árverésre, ami annyira izgatja a nőket.
  És kiáltások hallatszottak:
  - Tizenöt dollár!
  - Húsz!
  - Huszonöt!
  - Harminc!
  Egy kövér tehén ugatott:
  -Ötven!
  Egy másik csaj felszisszent:
  - Hatvan!
  Sikoltozás hallatszott:
  - Hetven!
  - Nyolcvan!
  - Kilencven!
  - Száz!
  Szünet következett. A fiúnak folytatnia kellett a fokozatosan leleplezést, ami a tisztességes szex ellen fordult.
  Íme két lány, akik eltávolították a fátylat az arcuk alsó részéről. Kinyílt egy gyönyörű orr, egy kecses száj és egy fiatal férfi bátor álla, valamint egy nyak.
  Az asszonyok ujjongtak.
  Az egyik motyogta:
  - Százhúsz!
  Egy másik nyikorgott:
  - Százharminc!
  A harmadik felkiált:
  - Százötven!
  A kövér nő felszisszent:
  - Száznyolcvan!
  És egy meglehetősen fiatal és kellemes nő ezt mondta:
  - Kétszáz!
  Újabb szünet következett. A szolgálólányok most felfedték a fiatalember vállát és karját. Izmosak, szépek és kecses formájúak voltak. Nem testépítő, hanem öntött, jóképű harcos. És a bőr olyan csábítóan fényes.
  A vízilónak tűnő nő motyogta:
  - Kétszázötven!
  Az asszony egy kicsit kellemesebben mondta:
  - Kétszázhetven!
  Egy másik fiatal lány nyikorgott:
  - Háromszáz!
  A nő éppen ellenkezőleg, korában károgott:
  - Háromszázötven!
  A szép nem képviselője kiadta:
  -Négyszáz!
  Maga a fiatal nő, aki látszólag sztriptíztáncos volt, felmordult:
  - Négyszázötven!
  Sok fiatal és gyönyörű nő volt a piacon. Még az is csodálkozik, hogy miért van szükségük korrupt és kopott gigolókra, amelyektől elkaphat egy fertőzést.
  Egy tiszteletre méltó hölgy azt mondta:
  - Ötszáz!
  És ismét szünet következett. Az összeg még mindig nem olyan nagy, különösen a dollár inflációját figyelembe véve. Igen, és alig várom, hogy mindenféle hölgyet láthassak fiatal, gyönyörű gigoloként.
  Itt van két lány szigorú öltönyben, csizmában és maszkban, és újabb fátylat vesz le.
  És egy nagyon szép és domború fiú teljes törzse meztelen. És láthatod a hasizmait, amelyek úgy vannak kirakva, mint a csokoládé. És milyen sima, fényes bőr, amely csillog a reflektorfényben.
  Az egyik nő azt mondta:
  - Hatszáz!
  Egy másik megszólalt:
  - Hétszáz!
  A harmadik motyogta:
  - Nyolcszáz!
  Az öregasszony rikácsolt:
  - Kilencszáz!
  Egy meglehetősen fiatal és csinos nő gyémánt fülbevalóval felszisszent:
  - Ezer!
  És ismét szünet következett. Mindenki türelmetlenül várta, mi fog történni ezután. Ez a fiatalember egyszerűen csodálatos. Jobb, mint bármelyik Apollo.
  A milliárdos felesége, Elena csodálta őt, de még nem kötött alkut. Valójában a legérdekesebb a végén lesz. És most hova siess. Ez valóban nagyon értékes árucikk. Bár viszont Elena még mindig annyira szép és szexi, hogy ha megrázza a csípőjét, egy egész csorda aranyos fiatalok futnak majd, akik pénzt is fizetnek a vele való szexért.
  És két bőröltönyös és maszkos lány ismét elkezdett lerántani egy újabb fátylat a jóképű Szlavikról.
  És így kitették izmos, gyönyörű formájú lábait térdig. És úszónadrág. A fiú annyira izgatott volt, hogy férfias tökéletessége megduzzadt. És nagy volt, és lehetővé tette az asszonynak, hogy teljes örömet szerezzen.
  Dübörgés söpört végig a hallon.
  A víziló nő motyogta:
  - Másfél ezer!
  Karcsúbb kiadta:
  - Kétezer!
  A macskamaszkos nő ezt írta a Twitteren:
  - Két ötszáz!
  A fátyolos nő így szólt:
  - Háromezer!
  A gyémánt fülbevalós nő így szólt:
  - Három ötszáz!
  Az öregasszony motyogta:
  - Négyezer!
  A lány, aki nagyon fiatalnak látszott, vicsorgott:
  - Négy és fél!
  És egy fátyollal letakart nő csicseregte:
  - Ötezer!
  És ismét szünet következett. Ezúttal egy éjszaka alatt a gigoloval nagyon tisztességes összeget neveztek meg. Ötezer dollárért ötven, nem a legrosszabb szintű prostituáltat bérelhetsz. Egy közönséges, tapasztalt gigolo pedig kétszáz dollárba kerül két órán keresztül. Nos, van, amelyik drágább, és van, amelyik olcsóbb. Most pedig rendezett lett az összeg, és nem is olyan kicsi. Ráadásul háború van, az orosz rubel zuhan, a dollár pedig drágul. Nincs idő a zsírra, élnék!
  De persze még nem minden ütőkártyát raktak ki. A lányok leveszik a nagy csizmát a fiú lábáról. És kecses formájúak, a lányos lábakhoz hasonlóan. És nincs haj - mint egy bronzszobor. Cserzett, mezítláb, mesésen jóképű fiatalember sok nőt megőrjít.
  És újra zúg a terem.
  - Hatezer! - kiáltotta a tisztelt hölgy.
  A fiatal lány a fogát kitárva csicseregte:
  - Hétezer!
  Egy fiatal, de kövér, kellemetlen arcú nő felmordult:
  - Nyolcezer!
  Egy fiatalabb és csinosabb nő gyémánt fülbevalóval a Twitteren ezt írta:
  - Kilencezer!
  És egy nő, akinek a korát a vastag fátyol miatt nem lehet meghatározni, csicseregte:
  - Tízezer!
  A hangja azonban fiatal volt. És Slava felvidult. Azt gondolni, hogy egy muszlim nővel ennyi pénzért szexelni nagyszerű! És máris két és fél ezer dollár van a zsebében.
  Igaz, ez még nem minden. Az izmos, nagyon jóképű fiú, aki úgy ragyogott, mint egy ókori görög isten szobra, úszónadrágban volt. És gyönyörű méltósága még mindig teljes dicsőségében látszott.
  Két piros öltönyös, maszkos lány pedig elegáns, sima mozdulattal levette a fiatalemberről az úszónadrágot.
  A fiú csupasz, lebarnult, izmos és nagyon kecses, csábító lábára egy szövetcsík hullott, teljesen feltárva Szlavkát.
  Mélységes szégyenérzetet érzett. Pirulva, mint egy fiatal szűz, aki még soha nem kóstolta meg a női testet.
  Warbler összerezzent, szíve úgy vert, mint a kő a csörgőben.
  Remegése, szégyenérzete és nyilvánvaló zavara pedig elbűvölően hatott a nőkre. Valójában ez egy olyan édes, elképesztően jóképű, arany hajú fiú, ráadásul egy szűz, akitől a szép nem reszketni kezd.
  Egy olyan kövér nő, mint egy víziló, felkiáltott:
  - Tizenötezer dollár!
  A nő egy kicsit karcsúbban mondta:
  - Húszezer!
  A szerzetesruhás nő ezt motyogta:
  - Huszonötezer!
  A fiatal lány felkiáltott:
  - Harmincezer!
  Az öregasszony rikácsolt:
  - Harmincöt!
  Egy gyémántfülbevalós, meglehetősen kellemes megjelenésű nő kijelentette:
  - Negyven!
  A szép nem másik képviselője válogatott gyöngyökből álló nagy nyaklánccal a nyakában visított:
  - Negyvenötezer!
  És végül egy nő fátyolos és meglehetősen fiatal hangon kegyetlenül és egyértelműen kiadta:
  - Ötvenezer!
  Szokás szerint a kerek számnál szünet következett. Valójában ekkora összegért lehet venni egy jó és új autót. Vagy béreljen ötszáz, nem a legrosszabb női prostituáltat egy órára. Vagy kétszázötven tapasztalt hím gigolo két órán keresztül, vagy ötszáz nem annyira tapasztalt és előkelő. Megéri-e elkezdeni.
  Sőt, ez a jóképű fiatalember később kisebb összegért bérelhető.
  Elena, aki oly régóta várt, remegett a türelmetlenségtől. Milyen gyönyörű. És ugyanakkor elpirul, mint egy fiatal lány, és remeg, mint a bárány a vágás előtt.
  A steward felemelte a kalapácsát, és mondogatni kezdte:
  - Ötvenezer dollárszor! Ötvenezer dollár kettő... Ötvenezer dollár...
  Elena a saját hangján felkiáltott:
  - Hatvan ezer!
  Mindenki megfordult. Láttunk egy karcsú, maszkos nőt. És nagyon kellemes és ismerős hangon.
  Szlavka nagyon szerette volna, ha ezt a maszkkal letakart szépséget legalább egy éjszakára megvenné.
  Aztán az arab nővel való találkozás megijesztette. Magán Keleten megkülönböztetik a kegyetlenséget. És csak szörnyű perverziók lehetnek. Bár nem lehet megölni és megnyomorítani, mindent meg kell tennie, amit a nő, aki megvette, azt kéri.
  És ne utasíts vissza semmit.
  A fátyolos szépség azonban nem próbált engedni:
  - Hetvenezer!
  Elena motyogta:
  - Nyolcvan!
  A zárkózott nő hirtelen feldobta:
  - Százezer dollár!
  Dübörgés söpört végig a hallon. Igen, a mindössze egy éjszakára szóló összeg egy gigolóval példátlan. Ám amikor egy aukciót tartanak, az alkudozás izgalma támad, amivel nehéz megbirkózni.
  És sok nőnek még nincs férje. Vagy özvegyek, vagy saját tőkét csináltak, vagy sikerült örökséget kapniuk, mielőtt összeházasodtak. Vagy fiktív férjek.
  Így hát volt, aki belement az alkuba.
  A fiatal lány felkiáltott:
  - Száztízezer!
  A fátyolos nő felmordult:
  - Százhúsz!
  A gyémánt fülbevalós nő így szólt:
  - Százötven!
  Ekkor a fátyolos nő felkiáltott:
  - Kétszázezer!
  Elena szenvedélyesen felmordult:
  - Kétszázötven!
  A rubin nyakláncos lány így szólt:
  - Háromszázezer!
  A kövér nő felüvöltött:
  - Négyszáz-ezer!
  Ekkor a burkában ülő nő a tüdejéből felkiáltott:
  - Millió dollár!
  Ez már komoly és nagy összeg. Ilyen összegekért vásárolnak festményeket, telivér lovakat vagy prostituáltak egész hadát. Éjszakára rendelhetsz egy elit prostituáltat ezerért. Ráadásul a rubel zuhan, háború van, és várhatóan csak rosszabb lesz.
  Súlyos szünet következett. Elena milliárdos férje számára egymillió dollár nem olyan halálos összeg. De csak a férjemnek. És ez túl nyilvánvaló neki. És egy egész milliót, ami elhagyta a számlákat, nem lehet olyan könnyen elrejteni és nem igazolni.
  Más nőket pedig nyilvánvalóan zavarba ejtett ez az összeg.
  A steward felemelte a kalapácsot, és kántálni kezdett:
  - Egymillió dollár egyszer, egy millió dollár kettő, egymillió dollár három...
  Elena hangosan felsikoltott:
  - Egymillió dollár és még egy dollár!
  Menedzser indítása:
  - Egymillió dollár és még egy dollárszoros... Egymillió...
  A burkás nő ugatott:
  - Kétmillió dollár!
  Dübörgés söpört végig a hallon. Az összeg akkora volt, hogy tízezer hivatásos gigolot lehetett bérelni két órára, vagy húszezer prostituáltat egy órára. Ilyen összegekért festményeket, drága telivér méneket vásároltak, és máris lehet villát építeni és nem a legkisebb jachtot szerezni. És csak egy éjszakára.
  Slava elképedt, és elkerekedett a szeme: ennyibe kerül még! Egy vagyon.
  Az egyik fiatal lány a teremből, alighanem engedett az alkudozás izgalmának, dühösen:
  - Kétmillió és egy dollár!
  A menedzser kántálni kezdett:
  - Kétmillió és egy dollárszor! Kétmillió és egy dollár kettő! Kétmillió és egy dollár - három...
  A burkában ülő nő felkiáltott:
  - Ötmillió!
  A teremben dübörgés hallatszott a nők között. Ez már kolosszális összeg, mondhatni egy vagyon. És mindez egyetlen éjszaka alatt. Mondhatod, hogy őrült. Akár ötmillió is!
  Pocsolya, akinek forgott a feje, és vörös volt a zavartól, remegett a szégyentől és az izgalomtól, a fiú rikácsolt:
  Félek ettől a sötétségtől, reménytelen és szörnyű,
  Ahonnan soha nem térek vissza...
  Ez egy vicc, milyen jó poén
  És egy álom álom, és most felébredek!
  A főgondnok pedig elkezdte hirdetni:
  - Ötmillió dollárszor! Ötmillió dollár - kettő! Ötmillió dollár három...
  Aztán az egyik gyémánt fülbevalós nő fogta és kiadta:
  - Ötmillió és egy dollár!
  Dübörgés söpört végig a hallon. Az összegek egyszerűen őrültek voltak. Bár például a múlt században valaki Japánból száznégy millió dollárt fizetett egy Van Gogh-festményért, ezzel rekordot döntött. De micsoda kép volt ott: dög! Nem csoda, hogy élete során senki sem akarta megvenni Van Goghot.
  De mégis, egy gigolóval töltött éjszakáért annyit fizetsz.
  A steward ismét felemelte kalapácsát, és kántálni kezdett:
  - Ötmillió és egy dollár - egy! Ötmillió és egy dollár - kettő! Ötmillió és egy dollár - három...
  A burkában ülő nő felkiáltott:
  - Tízmillió dollárt!
  Újabb zaj a hallban. Néhány nő pedig már nem tudta visszatartani magát, és az extrém izgalom enyhítése érdekében elkezdte bedugni az ujjait vagy a vibrátort a lábuk közé. Tehát ez az elképzelhetetlen alkudozás megfogta őket. Ez tényleg nagyon klassz volt.
  A dicsőség megőrült: tízmillió dollár! És ennek az összegnek a negyede az övé. Nemcsak kifizeti a maffiát, hanem ő maga is gazdag és megbecsült ember lesz. És akkor nagyon fényes jövőre számít. A burka alatt álló nőnek fiatalos, kellemes hangja volt, és még az sem világos, mi akadályozza meg abban, hogy hiába filmezzen férfiakat. Igaz, sok nő szereti, ha teljes hatalma van a férfiak felett, és parancsol nekik az ágyban. És hát vibrátor helyett, vagy utcai férfiak vásárolnak gigolókat.
  És Slava még mindig olyan fiatal és jóképű. És amikor mosolyog, milyen fényesek a fogai. Valóban, rendkívül kellemes és aranyos, alakos fiatalember. Nos, hogyan lehet túllépni ezen és túljutni? Ez valóban a legnagyobb ajándék az univerzumban.
  Az összeg már akkor is túl magas volt. És megszakítani egy ilyen nagyon veszélyes.
  És a steward fogát kitárva mondta:
  - Tízmillió dollárszor! Tízmillió dollár kettő! Tízmillió dollár három...
  Elena, mielőtt a kalapács leesett, kétségbeesetten felkiáltott:
  - Tizenegy millió!
  A hallban nagyobb a zaj. Az egyik nő felkiáltott:
  - Itt egy szoknyás kereskedő!
  Slavka motyogta:
  - Drágább a gigolod,
  Ami igazán megéri!
  A steward felemelte a kalapácsot, és kántálni kezdett:
  - Tizenegymilliószor, tizenegymillió kettő! Tizenegy millió három...
  Itt Elena megijedt. Neki személy szerint nem volt ekkora összege, csak a makacssága miatt kiabált. És ha a férje megtudja ezt, akkor vele is megtörténik. Bár válás esetén valószínűleg mégis bepereli az állam egy részét. És szabaddá válni. És legalább körbeutazza a világot, ami rendkívül menő lesz.
  És hogy a férje nem engedi el Moszkvából - hogy hamarabb meghaljon, a barom!
  Ám az utolsó pillanatban, mielőtt a kalapács harmadszor is eltalált volna, a fátyolba burkolózó nő csiripelt:
  - Húszmillió dollár!
  A hölgyek megrázkódtak és beléptek. Járóka. És ekkor Elena izgatottságot és önbizalmat érzett magában. Ez a fátyolos hölgy valószínűleg mesésen gazdag. Szóval hagyd, hogy kibogassa a szeszélyét. Hadd fizessen teljes egészében egy aranyos, aranyos és izmos fiú öröméért.
  És Elena azt mondta:
  - Százmillió dollár!
  A hall megindult és sikoltozott. Azta! Nos, az összeg éjszakára egy nagyon jóképű és kanyargós fiúval. Mennyire kell kéjesnek vagy szerelmesnek lenni ahhoz, hogy egy fiatal gigolóba ilyen vad összeget fektess be.
  A steward felemelte a kalapácsot, és mondogatni kezdte:
  - Százmillió dollárszor! Százmillió dollár kettő! Háromszáz millió dollár...
  A burkában ülő nő felkiáltott:
  - Kétszáz millió! - És hozzáadott. - Fejezd be a cirkuszt. Neked nincs ekkora összeged, és szégyenben leszel!
  Elena motyogta:
  - Honnan tudod, hogy?
  A fátyolos nő így válaszolt:
  - Tudom! Ha mondom, tudom!
  A steward felemelte a kalapácsát, és mondogatni kezdte:
  - Kétszáz millió dollárszor! Kétszázmillió dollár kettő! Kétszáz millió dollár három...
  Ekkor az egyik nő a teremben felsikkantott:
  - Kétszáz millió egy dollár!
  A menedzser emlékeztetett:
  - Ha nem fizeti ki az összeget teljes egészében, kidobják, és soha nem engedik be az aukciós terembe.
  A sötét szemüveges nő bólintott.
  - Tudom! De nagyon kész!
  A menedzser kántálni kezdett:
  - Kétszáz millió és egy dollárszor! Kétszáz millió és egy dollár kettő! Kétszáz millió és egy dollár három...
  A fátyolos nő így szólt:
  - Ötszáz millió dollár!
  Dübörgés söpört végig a hallon. A nők elkezdtek masszírozni a lábuk között, és erőteljesebben használni a vibrátort.
  Szlavka hirtelen látta, hogy férfias tökéletessége kezd alábbhagyni. Túl sokáig volt izgatott állapotban. És akkor kiégett.
  És a csalódottság üvöltése söpört végig a lelátókon a kéjes nők között.
  A steward felemelte a kalapácsát, és gyöngyházfogait kitárva kántálni kezdett:
  - Ötszáz millió dollárszor! Ötszázmillió dollár kettő! Ötszáz millió dollár három!
  Nagy szünet következett, és a steward bejelentette:
  - Egy fiatal gigolót, a tizennyolc éves Vjacseszlav Kolobkovot eladtak egy fátyolos hölgynek ötszázmillió dollárért!
  A nő bólintott.
  - Átutalok pénzt a számlájáról! És most az enyém lesz, egész éjszaka!
  Slavkára fátylat borítottak. Erős, izmos nyakra pedig lánc került.
  A fiú mezítláb csapott új szeretője mögé.
  A menedzser megjegyezte:
  - Ő a rabszolgád éjszakára! Csak ne öld meg vagy ne nyomd meg!
  Egy fátyolos nő lépett a fiatalember felé. Keze megfogta és megragadta a fiút a férfias tökéletesség érdekében. Azonnal újra felemelkedett és megdagadt. Szlavka pedig erősen elpirult a zavartól és a szégyentől.
  A nő kinyitotta az arcát. Nagyon szép, keleties, fekete hajú szépség volt, nem volt több huszonöt évesnél. Igen, tényleg nagyon szép volt, bár kozmetikumnak nyoma sem volt az arcán.
  Slavka kibökte:
  - Igen, te magad is kaphatsz pénzt éjszakára!
  A nő bólintott.
  - Tudom! Később elmesélem, miért fektettem ki neked ilyen vad összeget! Addig is gyerünk a szobába! Az idő rövid, és életemben utoljára szeretném élvezni a szerelmet!
  A fiú meglepődött
  - Miért az utolsó?
  A nő így válaszolt:
  - Mert engem, Esmigul hercegnőt házasságtörésért halálra ítéltek! És holnapután hajnalban levágják a fejem!
  Slavka azt javasolta:
  Szóval menekülnie kell!
  A hercegnő sóhajtva válaszolt:
  - Allahra esküdtem, hogy nem fogok elfutni! Ezért a férjem halála előtt megadta nekem a számláját, és megengedte, hogy manapság mindent megtegyek és megvegyek, amit csak akarok!
  Slava felkacagott:
  - Szóval ezért vagy olyan nagylelkű! Nincs értelme spórolni!
  A lány bólintott, és így válaszolt:
  - Ha jól kiszolgálsz, és ez tetszik, akkor veszek neked egy egész palotát, egy jachtot, és mit akarsz még, egy egész autóparkot! Szóval próbáld!
  A fiatalember bólintott.
  - Készen állok és örömmel szolgálok!
  Itt egy különálló, fényűző szobába léptek. A nő egyedül maradt vele. Kecsesen levetette a ruháit, és felfedte a tökéletesen cserzett testet. Slavka férfias tökéletessége úgy dagadt, hogy készen állt a szétrobbanásra.
  A meztelen hercegnő bólintott.
  - Gyere velem zuhanyozni!
  Egy fiatal férfi és egy fiatal nő ment be a teljesen arannyal borított fürdőszobába.
  Meleg patakok ömlöttek ki. És elkezdték mosni a gyönyörű testeket.
  A nő bólintott.
  - Tudod, hogyan kell használni a nyelvet!
  Slavka bólintott.
  - Természetesen!
  Esmigül hercegnő bólintott.
  - Szóval dolgozz keményen! Gyerünk szépfiam!
  A fiatalember letérdelt, arcát a lány lábai közé bökte a szépség gyönyörűen borotvált szagába, és elkezdett nyelvével dolgozni, önzetlenül és lelkesen dolgozni.
  A fiatal, gyönyörű nő kéjesen felnyögött. És nagyon örült.
  Slava is megerősödött. Milyen gyötrelmesen fájt és égetett túlzott méltósága. És dolgozott és áldott volt.
  A hercegnő felnyögött, végül hangosabban sikoltva, erős orgazmusban megrázkódott, és megereszkedett.
  Aztán ő maga letérdelt, és arca a fiatal férfi ágyékához közeledett. És most átölelte ajkaival az izgatott, forró, kellemes illatú kakast, egy fiatal és gyönyörű mént. És elkezdett a saját nyelvén dolgozni.
  Warbler erőszakkal kényszerítette magát, hogy még ne dobja ki a magot. Hagyja, hogy egy nő élvezze a nyalás folyamatát, sima, édes, étvágygerjesztő, a férfi tökéletesség feje, Moszkva legszebb és legszebb fiatalembere.
  A hercegnő pedig megőrült, tagjával, nyelvével és ajkaival dolgozott. Egyszerűen hihetetlenül szép és szép volt neki.
  Warbler végül még mindig nem tudta visszafogni magát, és befejezte. Viharos, édes kovászos, fiatalos magot dobott ki. A hercegnő mohón nyalogatta a nyelvével, egy cseppet sem hagyva kihagyni. És akkor parancsot adott:
  - És most legyünk varjú pózban! Megnyallak, te pedig engem!
  Slava egyetértően bólintott. Nyelve ismét ügyesen és erőteljesen masszírozni kezdte a hercegnő csiklóját. Míg egy fiatal, gyönyörű nő nyelve és ajka ismét dagadni és felforrósodni kényszerült, addig egy izmos és nagyon csinos, ügyes gigolo fiatal, rugalmas tagja!
  
  A KIRÁLYNÉ ÉS A CSÚZLÁBÚ RABA.
  MEGJEGYZÉS
  Egy fiatal fickó a mi korunkból először lesz királynő. De a túlzott kegyetlenség miatt az istenek mezítlábas rabszolgává változtatják. Egy fiatal nőt azonban kiszabadítanak a rabszolgaságból az elfek, és szuper kalandok kezdődnek.
  . 1. FEJEZET
  Agripina látta az ünnepélyes szertartást. Mintha trónra lépne, és egy ékszerekkel kirakott trónon ülne. És a fejére csillagokkal tűzdelt koronát tesznek. És a világ összes elnöke, uralkodója és más uralkodója letérdelve dicséri őt.
  És a tisztelgés felszáll az égbe, és dörögnek az ágyúk. És minden csillog. És most ő a Föld bolygó császárnője. És fanfárokat énekelnek neki, és zenekarok játszanak. És a trónterem, amelyben ül, ötvenszer nagyobb, mint a Luzsnyiki stadion. És van egy egész hadserege. Gyönyörű lányok ezrei rövid szoknyában, csupasz lábbal, gépfegyverrel a hátuk mögött tisztelegnek és énekelnek:
  Nagy istennő vagy
  Minden ember császára...
  határtalan elem,
  Öld meg az összes ellenségedet!
  Agripina kihúzta a fogát, és üvöltött:
  Érintőn vágtam le az ellenségeket
  Olyan gyorsan eltaláltam őket...
  Minden remekül alakul
  Királynő vagyok, nem ismerek minden nézőt!
  Ezt követően hozzák is az első áldozatot. Pavlusha volt, egy tizennégy év körüli jóképű, szőke hajú, izmos tinédzser. Csak piros úszónadrágban van, megbilincselt kézzel és lábbal. A fiút ostorral megverték és térdre tették.
  Agripina egy nehéz szögesdrót-korbácsot vett a kezébe, és megütötte Pavlusát. A fiú felsikoltott elviselhetetlen fájdalomtól. És egy fiatal, erős, izmos nő tovább korbácsolta, és fogát kitárva énekelte:
  - Fiaim, kicsim!
  Ebben az órában nem alszol
  És látható shish lesz,
  Korbács a hátára!
  És a hatalmas nő verte a fiút. És úgy, hogy a bőr felszakadt, és a vér patakban folyt. És Pavlusha felsikoltott az elviselhetetlen szenvedéstől.
  Hirtelen szörnyű üvöltés hallatszott. A palota összeomlott és a falak összeomlottak. És megjelent előtte egy hatalmas, csillogó angyal két karddal.
  Mennydörgő hang azt mondta:
  - Te, világcsászárnő, minden határt átléptél! Meg fogsz büntetni ezért. A Mindenható Isten elvesz tőled minden hatalmat, és megalázza azt, aki felmagasztalja magát.
  Villámcsapás. A palota eltűnt, az összes szolgáló, és az államfők is.
  Agripina pedig fényűző köntös és korona helyett félmeztelen, béklyós rabszolgának bizonyult. Csupasz lábán és kezén nehéz, acélláncok hevertek. A test szinte meztelen volt - csak egy ágyékkötő.
  És megbilincselték más, szinte meztelen rabszolgalányokkal együtt. És csupasz, erős lába égette a sivatag forró homokját.
  Agripina, egy erős, nagyon izmos nő, emelt fővel, maga is rabszolga lett. És a felügyelő csapása domború hátára esett.
  És az ostor fütyült. A felügyelő nem is ember volt. Ez egy hatalmas, bozontos medve, nagyon csúnya és csúnya bögrével. Tevére ült, és minden erejével ütéseket mért az egykori világcsászárnőre.
  Agripinának fájdalmai voltak, és felnyögött. Eszébe jutott, hogy letartóztatása után a házkutatóba vitték. Kényszerítettek, hogy levegyem az összes ruhámat, és elkezdték vizsgálni az erős, lányos testet. Ezt több fehér köpenyes nő tette. Mintha ez egy kórház lenne, nem egy börtön, és nem egy shmon, hanem egy orvosi vizsgálat.
  Aztán megparancsoltak, hogy leguggoljanak egy tükör előtt, és reflektorokkal világítsák meg. Az Agripina guggolás természetesen könnyű. De kellemetlen, ha több fehér köpenyes nő is mohón néz rád. Csodálják az erős, domború, inkább férfinak, mint lánynak megfelelő izmokat, amelyek mozgás közben annyira gördülnek.
  És a szemük kéjes. Agripina teste nagyon erős fiatal, izmokkal, nem pedig lány, bár a bőr sima, tiszta, fejlett mellkas és széles csípő. De a vállak szélesek.
  Agripina leguggol, de nem mindenki parancsot ad neki, hogy álljon meg. Már kezdett izzadni, cserzett bőre ragyogott, ami miatt még inkább egy ókori, görög harcos istennő szobrára hasonlít.
  Végül belefáradt abba, hogy a szeme felfalja. Az egyenruhás női felügyelő pedig megparancsolta, hogy álljon egy négyzetre, és tegye az állát egy speciális mélyedésbe. Aztán dacosan levette vékony, gumikesztyűjét, és az állát szorongatva ujjaival Agripina szájához ért.
  És mosatlanok, izzadtak. És bemászott az arcánál és a nyelvénél fogva. Agripina felháborodott, és eltolta magától, és felmordult:
  - Vegyél fel kesztyűt, kurva! Megfertőzöd!
  Ezt követően valahogy zavarba jött, és a keresést leállították. Fényképezett azonban meztelenül, így a tetoválások látszottak. Nemcsak az ujjakat forgatták, hanem a csupasz talpukat is. És még röntgennel is megvilágították a gyomrot, nyilván gyanakodva arra, hogy ott drog lehet.
  Utána elvittek zuhanyozni. Adtak még egy szappant, aztán egy törülközőt is. Ezután következett az egyenruha.
  Agripina nem félt különösebben a börtöntől. Éppen ellenkezőleg, biztos volt benne, hogy ő lesz a legfontosabb és legmenőbb.
  De egy kicsit zsúfolt volt a cellában, tizenkét lány volt, és kofák szaga volt.
  Azonnal megépítette és kitakarította őket. Aztán megkért, hogy javítsam meg a WC-t. És hallgattak rá.
  Agripina még az előzetes letartóztatásban is menő volt. És képes engedelmeskedni.
  De most két tucat lány van láncban körülötte, és egy egész csapat ork ostorral.
  És ezek a medvék elkezdték erősen verni Agripinát. És olyan fájdalmas volt, hogy még ez a hős nő is üvöltött a szenvedéstől, és kegyelmet kért. Valójában egyfajta rémálom volt. Aztán a nyakát is leláncolták, ami teljesen elviselhetetlen.
  Agripina átment a homokon. És a hangulata csekély volt. Megverték és karcolják, véres foltok borítják. És csilingelnek a bilincsek, csillog a fém.
  Agripina némán toporog. A homok forró és fáj a mezítláb. Bár még mindig nincs semmije - a lábai tömve vannak a harcok és az edzések alatt. És mi van a rabszolgalányokkal. Sokan közülük nem mindig jártak mezítláb, és a talpuk sem olyan érdes. És olyan erősen ég, hogy még hólyagok is megjelennek.
  Egy fiatal nő sétál és rémülten gondolkozik: láncra verve van és rabszolga, akinek időnként a hátára hull egy-egy ostor. De hamarosan lázadást szít, és megragadja a hatalmat ezen a bolygón.
  Egy erős, izmos hölgy vonzza az orkok figyelmét. És időnként megütötték ostorral vagy szögesdróttal.
  Agripina visszakiáltott:
  - Gyenge ütem!
  És abban a pillanatban minden megváltozott. Pontosabban éles, edzett nyilak repültek az orkokra a dűne mögül. Megütötték a bozontos medvéket, kijöttek a szemükből, és átvarrták az ágyékot és a mellkast.
  Agripina elvette, és láncokat csörgetve rohant az ork felé. Egy lánccal átszúrta a fejét.
  És énekelte:
  - Olyan vagyok, mint egy ördögördög! tönkreteszem a fővárost!
  Az elfek kiugrottak a lesből az életben maradt orkokra. Ennek az elbűvölő népnek a képviselői voltak, kicsi és kecses egyszarvúakon.
  Az orkokat gyorsan lemészárolták és levágták. Ezt követően a lányokat kezdték kiengedni a láncokból. A varázspálcák varázslatának segítségével Agripinát is leoldották.
  A fiatal nő szabaddá vált. És erős, izomtömlőkkel.
  Utána egy egész csapat lány volt. És most a gyönyörű harcosok csupasz, vésett lábukat taposták a sivatagban.
  Agripina dúdolta a fogát:
  Az ösvény a kanyar mentén halad,
  Mezítláb lányok...
  Belefáradt a poloskákba, hogy leverje a gonoszt,
  Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  A lányok is nagyon agresszívek és harciasak voltak. Énekelni és ugrálni akartak. A lábuk pedig tulajdonképpen kecses, bár kimerültek, leütöttek, kilyukadtak.
  Itt egy csapat menetel. És velük tündék egyszarvúakon és íjakkal.
  Agripina erőt érez magában, és énekli:
   Spartacus kora óta ez a hit él,
  Hogy soha ne legyenek rabszolgák a világon!
  Ha a mester szemtelen - kályhával melegíti a gyomrát,
  A paraszt pedig megdermedt a hidegben - higgyétek el, ez nem a sors!
  
  Orosz srác Spartak - kardot rántott nekünk,
  És mögötte vég nélkül felszállt az elnyomottak folyója...
  Ha férfi vagy - a becsület értékesebb az életnél,
  Ha azt akarod, hogy az élet a világ boldogságában folyjon!
  
  Stenka Razin rendbe akarta tenni a rabszolgák táborát,
  Hogy legyen akarat, mindenki tudja kezelni...
  És az olyan emberek, mint ő, nem tudták elfogadni a szégyent,
  És mögöttük az emberek - megszámlálhatatlan hadsereg volt!
  
  Kínzás, fogas és karó - a királyok érvei,
  Évszázadokon át mindenki mindent meg akar ragadni!
  De a szabadság, hidd el, egy mérföld kenyér és méz,
  És egy ilyen álom már régóta ég a szívünkben!
  
  Jött a mennydörgés - október, és most a mi hatalmunk,
  Ég az ország, sok vér és fájdalom!
  De Jézus nem engedi a helyes mélységet a pokolba,
  Akit hevesen megkorbácsolnak, az boldog lesz a jóban!
  
  Lenin kinyitotta az ajtót, Sztálin bátran vezet,
  Minden lépéssel közelebb kerülünk a szent célhoz!
  De eljött a Sátán, a negyvenegyedik gonosz évben,
  És most a vérünk, mint a patak, erből hány!
  
  Egy ország vagyunk veled; a mi becsületünk az életed,
  Soha ne tedd térdre Rusz népeit!
  Kapaszkodj Oroszországba, harcolj a szülőföldért,
  Ez a nemzedékek bátorságának értelme és sója!
  
  A Führer egy aljas holttest, nos, Rusé pedig egy óriás,
  És egy csecsen egy üzbéggel és egy oroszral egyesül!
  A kommunizmus egy monolit, a lélek eszménye,
  Az ellenfelek ezredeit pedig tortává törik!
  
  A kozmosz hívja a fiatalokat - a kürt hívogatóan trombitál,
  Új határ lesz a Marson túl!
  A kommunizmust építjük - törölték a rubelt,
  Nem számít az állampolgárság!
  
  Hidd el, az egész univerzum most vörös lesz,
  Lesznek kapuk a paradicsomba - vörös csillagok.
  Az ember testvére másoknak - a múltban vadállat,
  És a szerelem, a szépség tiszta himnuszokban szól!
  
  Ezért ne kímélje érzéketlenségét és lustaságát,
  Hazánkért harcol, mint a sólyom!
  És ti harcosok éjjel és nappal is dolgoztok,
  Mit virágozna az Édenkert és adna édes levet!
  Agripina együtt énekelt mezítlábas csapatával. És hirtelen azon kapta magát, hogy úgy tűnik, a kommunizmus híve. Nos, Agripina nem ismerte a szovjet időket: túl fiatal volt. Hamarosan harminchét éves lesz, és az év most 2023. Mire emlékszik hát a szovjet hatalomról? Ez egy legenda az ő szemében és elméjében. Agripina, ahogy mondani szokás, korának gyermeke. És persze nem a legjobb véleményeket hallottam a szovjet időkről. Mint, sőt, még olyan is hiánycikk volt, mint a banán. Igen, és cukorka, és rágógumi is. A farmer pedig ritka volt. Gorbacsov alatt pedig még a keserű vodka és a cigaretta is eltűnt a polcokról. Hosszú sorok, kuponok, kártyák, üres üzletek, teljes hiány - így emlékeznek az emberek a szovjet időkre.
  És senki sem akarta visszakapni őket. Mindenesetre Moszkvában a kommunisták a szavazatok elenyésző százalékát gyűjtötték be a nehéz kilencvenes években is. De Agripina nagyon gazdag volt, és természetesen a kapitalizmusé. Akkor miért kezdett el hirtelen a baloldali eszmékről énekelni?
  A fiatal nő öklével állon vágta magát, és felszisszent:
  Királyunk, a menny választottja,
  Királyunk olyan, mint egy kísérteties démon...
  Királyunk, a sors hírnöke
  A mi királyunk csak te vagy!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina vad örömmel vette át, és énekelte:
  - Te vagy a nagy Lucifer, vess sugarat a fényre,
  És a háború szent kardja - vágd el a titkot!
  És ismét a lány, vagy inkább egy felnőtt és tapasztalt nő, énekelni kezdett;
  Királyunk, a menny hírnöke,
  Királyunk olyan, mint egy szellemdémon.
  A sors által kiválasztott királyunk,
  A mi királyunk csak te vagy!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Így énekelt és taposott a harcos a sivatagban. És a hangulata magas volt. Miért lenne kiskorú.
  De itt is látszik a nyugtalanság. Az elfek jelzést kaptak az orkok közeledtéről. És félkörben felsorakozva. A lovasok fele elfek volt. Gyönyörű lányok, szinte meztelenek, de értékes ékszerekkel borítva.
  Nyilvánvalóan készen álltak egy halálos csatára.
  Agripina megnyomta a csupasz, erős lábát. És a kezében egy súlyos íj jelent meg. Egy nagy, amelybe sok nyíl fér.
  A lány, pontosabban a nő-hős énekelte:
  Felhők repültek a vérszívók elől,
  Nem messze kitört a pokol a Földről!
  A kígyó mászik a panzvalen, a zörgő barom,
  A felhők vérrel világítottak!
  
  Lángolnak a hullámok, úgy fröcsögnek, mint egy pokoli vihar,
  És találkozik a legbátrabb vakmerő sereggel!
  Megvédjük a gyönyörű, kedves nőket
  Méltóak leszünk apáink hőstetteire!
  
  Földem, milyen fájdalmasan nyögtél,
  Az ellenfél száz sebet hagyott maga után!
  De ejtsük le az orkokat, azonnal lekerültünk a talapzatról,
  A rohanó évek pestisjárványa nem tart sokáig!
  
  És már fehérlik a halál a felhők mögött,
  De a gondolataink az égbe szakadnak!
  Porrá törjük a hírhedt gazembereket,
  És tépd ketté, tudjátok, orkokat!
  
  Nem ismerjük a békét és az öregségi rothadást,
  Szent Szülőföldünk gyermekei vagyunk!
  Minden fényes medvével harcolt,
  Lődd le ezeket a gyökereket!
  
  És hogy a gonosz bomba erővel felrobbant,
  Mi kell nekünk egy kagylókitörés, ez a mennydörgés!
  Az elfi harcosok sok mindenre képesek,
  És a teteje lesz az alsó a Führer számára!
  
  Az alvilág pokla, fellobbant a pokol,
  Kúszott végig a rokádon, ragadozó szájkosárral "Tigris"!
  És minden fáradtság egy pillanat alatt elszállt rólunk,
  A szórakoztató játékok ideje lejárt!
  
  Egy gránát a kéznél, egy halálos dobás,
  Itt van a "Tigris" a pofa szilárdan fogadta!
  És a Führer a kazánban a tatár kazánházban,
  Hogy ne tárd fel a világot az elfek előtt!
  
  A medve remeg a dühödt sortüzektől,
  Itt lobog egy zászló az elfek Reichstagja felett!
  És a nap sütött az anyaország felett,
  Végül is az Ork Birodalom porrá és hamuvá hullott!
  Agripina énekelt, a többi rabszolgalány pedig felkapta, meg a tündék. Minden nagyszerűnek és egyszerűen csodálatosnak tűnt.
  A rabszolgalányoknak pedig íjak voltak a kezükben, és a párnak még számszeríja is volt. És meghúzták a madzagot, és nyilakkal lőni kezdtek. Egy ívben száguldottak, és átszúrták az előrenyomuló orkokat.
  Ezek a bozontos és büdös állatok vad és őrjöngő dühvel rohantak a csatába.
  Ez tényleg csata volt. A szinte meztelenül álló manók íjaikból lövöldöztek. A hím elfek pedig erősebb és halálosabb számszeríjakat használtak.
  Nagy erővel dobálták a csavarokat. Amely megpördült és átütötte a viharba mászó orkokat. És megsemmisítő ütéseket mért rájuk.
  Az egyik ékköves koronát viselő tünde felkiált:
  - A szent háborúban ott lesz a mi győzelmünk! Tünde zászló előre - dicsőség az elesett hősöknek!
  És így kilőtt egy nagy nyilat, és mezítláb húzta a madzagot.
  És megint, ahogy üvölt:
  - Semmi sem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket!
  Az elfek pedig a női rabszolgákkal együtt nyilakkal dobálták meg az orkokat. És alaposan megtöltötte őket. Nagyon agresszív panoráma volt a harcról.
  A harcosok egyszerűen szupernek bizonyultak, fenomenális és felfoghatatlan erőt demonstráltak.
  Aztán ismét az elbűvölő és nagyon játékos emberek dalai.
  Nincs biztosabb, mint egy érme
  Valóban hamisság nélkül ragyog!
  Valójában a dublon a világ uralkodója,
  A támasza erős kard és pajzs!
  
  Ebben rejtőznek a pogány istenek,
  Mint a nap, ragyogó aranyarc...
  Bár még mindig vannak banditák-paraziták,
  Aki elindult a lélek alkudozásában!
  
  Érme, ez egy bálvány és egy arkangyal,
  Ő a megváltó, mindennek elpusztítója.
  Arany nélkül elsorvad a bérelt damaszt,
  Pénz nélkül a siker nem lesz csatában!
  
  De mit akarsz te emberi szív,
  Vadászat, hogy halhatatlanságot vásároljak neked...
  Mohón kinyitni a boldogság kapuját,
  Évszázados élet fonalát átszőni!
  
  De egy dublon is megkaphatja ezt?
  Képes az aranykör álmodni?
  Hogy a kaszás öregember ne jöjjön üdvözlettel,
  És nem nyomott pecsétet a homlokára a hullaházban!
  
  Bár egy érméhez sok boldogság kell,
  Hogy engedjük át magunkat a bűnnek!
  De az embernek nincs hatalma a szenvedély felett,
  Őt lányok, mint köles a kakas!
  
  Sokat akar a gyomrába jutni,
  Egyél fácánt, kiló ananászt.
  Bár nem ehetsz a sírig,
  Még akkor is, ha rendkívül ügyes a pénzzel!
  
  És a koporsó is túl sokba kerül,
  Mert ott van a királyok helye!
  Végül is egy angyal nullát rajzol a formába,
  Ütés a homlokon és bot az agyon!
  A harcosok természetesen nem állnak rosszabbul a csatában. És amikor az orkok súlyos veszteségeket szenvedve a csata távolába törtek, a szépségek kilőtték kardjukat.
  Albina elmosolyodott. Két kard azonnal megjelent a kezében. Megforgatta őket, megfordította a szélmalmot, levágott pár orkfejet, és felszisszent:
  - Rosszba futottál bele!
  Utána pedig csupasz sarkával elvette, és állon rúgta az ork tábornokot. Lezuhant, mint egy homokzsák. És a fogak kihullottak törött állkapcsáról. És minden olyan szépnek és menőnek tűnt. A lányok óriási lelkesedéssel énekelték kórusban:
  Kérem Uram, hogy a nap el ne múljon,
  Hogy a lány tekintete örökké fiatal legyen!
  Hogy lovagunk a sziklák fölött szárnyaljon,
  Hogy a tavak takarás tisztább legyen a kristálynál!
  
  Milyen szép világot teremtett az Úr
  Ezüst ettek benne, a juhar pedig egy rubin!
  Barátnőt keresek, Isten ideálja...
  Ehhez a csatákban ellenségeket vágott fel!
  
  Mi olyan nehéz egy fiatal férfi szívében?
  Mit akar találni ezen a világon?
  Nos, miért törött el az evező?
  Hogyan lehet megoldani a nagy problémák szövevényét?
  
  Istenem, én is boldog akarok lenni,
  Találd meg mennyei álmodat!
  Hogy a szerencse ne szakítsa el a fonalat,
  Az ösvény alá vinni, ballaszt-vonal!
  
  De mit keressek szeretet nélkül?
  Mi lehet drágább egy lánynak?
  A boldogságot nehéz vérre építeni,
  Rajta csak a pokol poklában lehet úszni!
  
  Az elválás kínzás számomra
  A háború még mindig olyan rémálom!
  Itt egy láb a kengyelben, nyergelt egy ló,
  Bár a gonosz ork baltát hozott a hóhérnak!
  
  Teljesen elviszik a lányainkat,
  Kínozzák őket, és tűzzel égetik a testüket!
  De vereséget mérünk a Führerre,
  Tudd, hogy a mi manónk soha nem halt meg!
  
  Játsszunk esküvőt egy gonosz háború után,
  Majd a gyerekek nevetni fognak!
  Ők mind vérrokonok nekem,
  Vadászaton vagyok, lesz kövér vad!
  
  És a tölgy, mint a smaragd, a lombja,
  Azt mondta, a srác remek munkát végzett!
  Legyen a lelkiismeret tiszta, mint a kristály,
  És csak a pluszban lesznek számok a mérlegben!
  Ezek itt az énekesek, ezek az elragadó és egyedi lányok. Aminek, ha már elkezdtek harcolni, akkor a bozontos medvék nem tudtak ellenállni nekik.
  Agripina arcát fedően felszisszent, és kardjaival levágott még pár orkfejet:
  - Mindenre képes vagyok, és meglátod!
  Aztán mezítláb megmozdult egy tiszt, az egyik agresszív és bozontos medve ágyékában. És tényleg elvette és leverte a labdáit. Az tényleg egy lány volt - Superman.
  És az ilyenekkel szemben valószínűleg minden szőrös medvék serege tehetetlen lesz.
  Agripina elvigyorodott, és a szájába dugta az ujjait. És minden erejével fújt. Szörnyű, agresszív, kaparó hang hallatszott. Olyan volt, mintha a levegőtől nyúzták volna le.
  A csatatér felett köröző több száz hatalmas keselyű pedig szívrohamot kapott, és jégesőként zuhant le. Éles csőrük pedig elkezdte átszúrni a mászó orkok koponyáit, és széthasította a csontokat. És szó szerint kiüti az agyakat.
  Agripina pillangótechnikát hajtott végre kardjaival, levágott több fejet egy nagy banda medvének, és felüvöltött:
  - Menő vagyok, minden tőlem függ,
  Világos, világos!
  És az egész föld remeg,
  Zúzd össze őket a csupasz sarkaddal!
  Ezt követően az orkok, akik nem bírták ki, nagybani járattá változtak. Lányok és manók rohantak üldözőbe, és egyben harcos és agresszív dalt adtak elő;
  A rémálom mindig úgy jön, mint a kígyó
  Nem számítasz rá, de bekúszik az ajtón!
  Boldog, bőkezűen jóllakott család vagy,
  Nem tudod, hogy az emberek állatok!
  Itt kezdődött a rohamos horda rajtaütése,
  Tatárok záporoznak ránk nyílvesszőkkel!
  De bátor tettre születtünk,
  És súlyos csapásokat fogunk elviselni!
  
  Senki sem tudja, hogy a jó Isten-e
  Tehát az ember kegyetlen lett!
  A halál kopogtat a küszöbön -
  Weselvul pedig kidugta a szarvait a tűzből!
  
  Igen, ezek ősi idők,
  Amiben olyan menők lettünk!
  Végül is nem ez volt az álmom,
  Nem erre mentünk, a távoli hegyeken át!
  
  De ha a pokolban vagy
  Inkább a fájdalom, rabszolgaság, harc világában!
  Még mindig reménykedem
  Hagyd, hogy szíved dobogjon minden ritmust!
  
  De próbák, ez a mi láncunk,
  Ami nem hagyja, hogy a gondolatok könnyűek legyenek!
  És ha kell, el kell viselnünk,
  És ha kiabálsz, akkor tüdőd teljes erejével!
  
  Költő, dalszerző és szélhámos,
  De nem forró csatatéren!
  Meghalnak a haza hitvány ellenségei,
  Gyorsan és ingyen eltemetik!
  
  Most fogd meg, utasítsd meg az íjat Krisztus előtt,
  Tedd keresztbe magad, csókold meg az ikonokat!
  Azt hiszem, megmondom az igazat az embereknek,
  Jutalmul az Úr sok-peculiát ad!
  
  Darth Vader VS Sátán
  Darth Vader zászlóshajója, amely úgy nézett ki, mint egy hatalmas vas, a Föld bolygó felé közeledett. Mögötte más hajók szállították a halált a galaxisba és az univerzum csodálatos alapjait egyik anti-világból a másikba. Szögletes, űrbirodalom Sith. És mellettük áramvonalas, ragadozó piranhákhoz hasonló - az oktatáson túli totalitárius Stelzanath.
  Egy kétméteres, maszkos gengszter, széles vállú, nagy szarvakkal a sisakján vadul dorombolt:
  Nem tudod megúszni Luke Skywalkert! Vagy te vagy én, de mindkettőnknek nincs helye a galaxisban!
  Magasságában és vállszélességében nem alacsonyabb Darth Vadernél, a kanyargós és sportos Lyra Velimara aktívan megrázta csodálatos mellszobrát. A tábornok lány harci ruhája teljesen átlátszó volt, és egyetlen vonalat sem rejtett el, izmos, kislányos testét. Bronz bőre hibátlan volt, mellbimbói pedig rubinként ragyogtak a reflektorfényben.
  Darth Vader mohón nézett a szépségre. A Stalzan (egy olyan vérszomjas és hódításra hajlamos űrbirodalom, hogy a fekete Sith hatalom ártatlan baba a hátterében!) kétcsillagos tábornoka kihívóan szexinek tűnt.
  De mit tehet ő, egy szerencsétlen rokkant? Kibernetikus protézist használ?
  Lyra, elhallgatva a gondolatait, diadalmas hangon bejelentette:
  - Ne ess kétségbe, barátom... Ott van Salamon gyűrűje a Földön, aminek olyan erős varázsa van, hogy hátterében Luke Skywalker ereje csak egy csepp cigarettafüst!
  Darth Vader hevesen kiengedte a levegőt a maszkja alól, és felszisszent:
  - Képes leszek igazi, élő testet szerezni magamnak?
  Lyra, bronzos bőre alatt híresen gördülő izomgolyókkal, nevetve mondta:
  - Jinn és ifrit bármire képesek! Ez a hatalom az univerzum felett!
  Darth Vader dallamon kívül énekelte:
  - Igen, a szerencsétlen univerzum lógott,
  Gonosz dzsinnek számtalan sötétsége!
  Salamon gyűlölt gyűrűje -
  Elindult és levágta a fejét!
  
  De tudd, Vader biztosan nem gyalog,
  És ne járj örökké az iga alatt...
  A gonosz ellenségeket tűzjelzőkké változtatja,
  A világok uralkodója lesz!
  Lyra válaszul táncolt, és kecses, hosszú és éles ujjával a kék labdára mutatott:
  - Ez a Föld!
  A gyönyörű sportoló hangosan énekelte:
  - A föld a lőrésben, a föld a lőrésben, a Föld látszik a lőrésben... Megcéloztuk a robbantókat, megmértük a távolságot, és porig égetjük az ember házát!
  Az idegenek azonban túl korán örültek. Az a hír, hogy több tucat nagy hadihajó jelent meg a világűr sötétjéből a földi pályán, a legerősebb pánikot váltotta ki a kék bolygó összes félelme és kormánya között. Idegen csillaghajók több ezer harci fegyverrel, sok kibocsátó ellenállhatatlan benyomást tett az emberekre.
  Ötven hajó - huszonöt birodalmi és huszonöt Stelzanath.
  Pokoli hatalom a Föld felett... És valamiért az emberek nem igazán hitték el, hogy az idegenek békében jöttek.
  Lyra Velimara, javasolta Darth Vadernek:
  - Hadd olvassak fel egy felhívást a földiekhez!
  A Fekete Nagyúr felháborodott ezen a szakaszon:
  - És miért te? Egyforma hajóink vannak!
  A gyönyörű lány megrázta erőteljes, bika nyakát és kuncogott:
  - Igen, amikor meglátják az arcodat, megijednek...
  Darth Vader fülsiketítően üvöltött, hangja fuldokolva, mint a hurokba szorult tigrisek:
  - És meg kell ijesztenünk a földieket! Azonnal emeljék fel a mancsukat!
  Lyra Velimara, akinek már volt tapasztalata a Föld elpusztításában és meghódításában, kuncogva jegyezte meg:
  - Itt az idő, itt az idő, a rádióban - szólalt meg Bojarszkij... Részeg hangjával - megijesztette az egész világot!
  A fekete lord a hologram felé rohant, és megpróbálta megragadni a vezérlőszkennert. Lyra játékos lábai ujjaival megragadta Dart a maszk mögé, és elhajította a gengsztert. Vader harci ruhája hangosan felmordult, és szikrák pattantak ki.
  És a bronzhárpia Lyra nevetésben tört ki:
  - Ne tudd, te kurva, hogy előbb a hölgyet kell átengedni!
  A Stalzanath-birodalom hiperion fegyverei a föld körül forgó műholdakra és más emberi hulladéktermékekre engedték szabadon sercegő tüzüket.
  És ekkor megjelent maga Lyra Velimara. Azonnal felmerült minden képernyőn, még a tévék és a számítógép-monitorok kikapcsolásakor is. Meztelennek és gyönyörűnek tűnt, négy kibernetikus hajtűvel a hajában, bájt és megsemmisítő varázslatot okádva. Egy igazi istenség a nyers erő univerzumában!
  A sugárzó vixen vicsorogni kezdett csalogány csiripelés közben:
  - Földlakók! Nem fogjuk meghódítani nyomorúságos kis világát. Túl messze vagy tőlünk ahhoz, hogy nagy helyőrséggel mérjük össze a birodalmat. A lány zafír, topáz és smaragd szeme dühösen villogott, vagy akár hiperlézersugarakként lángolt. És a hang sokkal hidegebb lett. - Triviálisan szétszórunk benneteket kvarkokba, és egy hipermagogravitátor segítségével az alvilágba küldjük a lelketeket, az örök pokoli gyötrelembe!
  Ijesztően hangzott, de az a tény, hogy egy meztelen, és nagyon étvágygerjesztő nő közvetített ilyen szemetet, nem annyira rémületet, mint inkább nevetést okozott!
  Ebben a pillanatban egy fenyegető arc jelent meg fekete maszkban, és mint egy üvöltés, a hipertitán kopoltyúkon keresztül:
  - Röviden, add nekünk Salamon gyűrűjét, mielőtt teljesen elpusztítanánk!
  Lyra megrázta lebarnult mellkasát, és felszisszent:
  - Nagyon fájdalmasan megsemmisült!
  Darth Vader hozzátette, és megrázta az öklét, amelyben a vörös fényben csillogó kard szilárdan volt szorítva:
  - És altatás nélkül kasztrálunk!
  A Földön ki nevetett, ki sírt, és kinek kezdett ideges kólikája. És csak egy ember érzett őszinte örömet a kék holdalattiban. Erdogan török elnök lassan közeledett a tükörhöz. És megmutatta magának a sütit. Megcsodáltam a csillogó kavicsot, amelyet olyan harmonikusan díszített a jobb kezem mutatóujja.
  Az oszmán szultánok örököse így szólt:
  - Akarod Salamon gyűrűjét? Miért nem adsz egy német wigwamot indítónak?
  Darth Vader, a holografikus képeken keresztül látva a földiek túl vidám reakcióját, felszisszent:
  - Ultimátumot kell hirdetni az embereknek!
  Lira Velimar kikeltette a szivárvány minden színében csillogó Zenkit:
  - És mi ez?
  Darth Vader diadalmas hangon a szeme feneketlen kútjában magyarázta:
  - Ez egy nemzetközi szó. A megsemmisülés garantált!
  Lyra kuncogott, és hosszú, monoatomikusan kihegyezett körmein szikrákat vett észre:
  - Ó fiúk! Csak a húst lehet megsemmisíteni... És a Magogravity - még menőbb lesz!
  Darth Vader egy új, elképesztő erővel bekapcsolta az összes gravomag emittert. És fülsüketítően tolni kezdte a belugát.
  És milyen hangja volt a fekete lordnak, még a páncél is fehéren izzott:
  - Ultimátum! Ultimátum! Kitöröllek egy megsemmisítőbe!
  Lira Velimara megrázta csodálatos mellszobrát, és kicsavarta fényűző csípőjét. Ugyanakkor felsikoltott a földi folklórra emlékezve:
  - Orosz maffia, halált szültél! Vodka hidrogénnel - a férfiak tagja tönkrement! És van kozmikus Sabantuya erőnk!
  És a nagy Stelzanath harcosai énekelni fognak:
  - Nem vagyunk nyomorult rovarok - szupernindzsa teknősök ... Ágyúk - Cseburaska füle - mindenkit megégetünk, mint egy blotter!
  Az űrlények ultimátumot adtak, de semmi hatást. És akkor Lyra Velimara azt javasolta:
  - És csináljuk hűvös módon... Csináljunk a BASIC-en?
  Darth Vader, minden hülyesége ellenére - mit lehet kivenni az agyból hiperplazmás feltöltődés nélkül, mormolta:
  - Az, amikor agresszív tárgyalásokat folytatnak fénykard segítségével?
  Lyra kacsintott, és mezítláb lökte el a kockás lófejű kutyát. Egy sakktábla, egy ló és egy krokodil keveréke nyikorgott, és neheztelve pörgette a tetejét. A tábornok lány úgy bedugta a lábát, hogy a forró ultraplazma csiklandozta a csupasz sarkát, és üvöltött, rázta hétszínű fejét:
  - Nem szép! Fénykard helyett termokvarkbombát dobunk!
  Darth Vader kinyújtotta hosszú, kígyószerű klónozott nyelvét, és végigfuttatta maszkja sós szélein. És őszintén visít, mint egy elromlott belső égésű motor:
  - Imádom a termokvark bombákat, és még jobban a termopreon bombákat!
  Lyra szeszélyesen grimaszolt, ismét megmozdította a lábát, ezúttal a csalánlevéllel borított macskára:
  - Nem tudsz preonnal főzni!
  A fekete lord logikusan válaszolt:
  - Ha nem tudod hogyan, megtanítunk, ha nem akarsz, kényszerítünk!
  Lyra megrázta karmos katona állkapcsát.
  - Hiperplazmás kitörés! Egy termokvark lövedék!
  A gravitációs fegyver széles csövéből kék hullám csapott ki bágyadtan. Egy kis rakéta, akkora, mint egy közönséges méretű görögdinnye, rohant a Föld bolygó felszínére.
  Velimara lírája úgy ugrott, mint egy szitakötő, és vele együtt Stelzanath több meztelen harcosa is.
  Darth Vader ostoba vigyorral sörte fel a maszkját.
  - És most mi lesz?
  De a megsemmisítő felvételt még a radarok sem látják - a sebesség meghaladja a kibocsátott fotonrepülési csillag sebességét!
  Vlagyimir Putyinnak nem volt ideje tájékozódni a támadásról. Néha a tudatlanság Isten irgalmának utolsó cselekedete.
  A hiperplazmás gyehenna elnyelte a Föld bolygó legerősebb hadseregének legfelsőbb parancsnokát. Emberek milliói párologtak plazmává és hiperplazmává, mielőtt felfoghatták volna a bekövetkezett katasztrófát.
  A szirmokon több százezer halálos megsemmisítő nyelv virágzott, mindegyiknek megvan a maga egyedi árnyalata és dinamikus pusztítási mintája.
  Egy óriási barna gomba több mint 500 kilométeres magasságba emelkedett, és a robbanáshullám, miután többször megkerülte a földgolyót, még az Egyesült Államokban is kiütötte az összes ablakot. A ragyogás elnyelte az egész ionoszférát, a színek és virágzatok mérhetetlen sokaságában. Óriási cunamihullámok emelkedtek az agyrázkódásból. Több mint kétszáz méteres vízakna borította be az összes kontinenst, és több tízezer hajót süllyesztett el. A villanyvezetékek megszűntek, a városok sötétségbe borultak, csak itt-ott szakították meg a tüzes foltokat.
  Mostantól új korszak kezdődött a Föld bolygón. Elérkezett a Sárkány órája.
  A hiperenergia démoni áramlására válaszul Salamon gyűrűje erős kisülést kapott.
  Erdogan úgy érezte, sok százezer dzsinn ereje hatolt belé. Törökország elnöke azonnal elpirult, és dagadni kezdett. Egy hétköznapi ember kis csótánybajuszban (ami Adolf Hitlerre hasonlít!) úgy nő, mint egy lavina, amely legördül az Everesten.
  Az oszmán diktátor polgári pere szétrobbant, és az izmok mintha ugrásszerűen növekedtek volna. És itt Edrogan táguló vállai az ősi szultáni palota boltozatának támaszkodtak.
  Egy ideig a felfúvódó buborék szélességében járt, míg végül a márványfalak összeomlottak. Számos török testőr szétszóródott különböző irányokba. A félmeztelen rabszolgák pedig az oszmán diktátor háreméből, ijedten rángatva csupasz lábukat, szétszóródtak vagy elkúsztak, ha nem volt szerencséjük összetörni.
  És Odrogan folyamatosan nőtt, akár egy szuperember. A török főváros, Ankara épületei ellaposodtak a csizmája alatt. Itt az oszmán diktátor már magasabban van, mint az Everest. A Stalzanath és a Black Sith Birodalom csillaghajóiról pedig nagyon jól látható a tornyosuló sziluettje.
  Lyra Velimara kéjesen hümmögött:
  - Milyen hatalmas fickó... Méltósága van - valószínűleg sok!
  Darth Vader, ráütögetve magát a maszkra - így a rajta lévő kép sáros, rekedt, károgott:
  - Ez egy kolosszus agyaglábakkal!
  Lyra kieresztett néhány villámot a szeméből, és üvöltözni kezdett:
  - És láthatóan a hangnak angyalinak kellene lennie! - Kacsintás követi, ami egy rendkívül drága prostituáltra jellemző. - Énekelj egy virágot, ne szégyelld!
  A török diktátor, Edrogan pedig tovább dagadt, mint egy felfújható buborék. És ami a legveszélyesebb, egy hosszú és egyben gyorsan növekvő kard jelent meg a kezében.
  Most Edrogan növekedése ezer tengeri mérföld, és ez nem a határ. És hogy milyen izmos lett a török diktátor - a hatalmas izmok szó szerint kidudorodnak és remegnek -, bármelyik, még a legingottabb testépítő is megirigyelheti őket.
  És a kardja úgy csillog, mint a csillagok, amelyek egy legyőzhetetlen pénztáros virágzatában fonódnak össze.
  És Törökország elnökének fogai megnyúlnak, és egy rakétavámpír nagyon éles, kanyargós agyaraivá válnak. A frissen sült batyr pedig hadonászni kezdi gigantikus kardját.
  Lyra Velimara fülsiketítően kiált:
  - Termokvark töltet a Führerre... Jaj, a török szultánra - tűz!
  Darth Vader megkocogtatta kesztyűjével a nagy, aranyozott vezérlő joystickot, és ironikusan felmordult:
  - És miért nem Hiperplazma! A tűz már elavult földi kifejezés!
  Lyra Velimara hogyan kopogtat majd a fémpadlón elegáns, kislányos lábai, meztelen, rózsaszín talpai:
  - Add a hőkitörést! Antipulsar hibák!
  A termokvark rakéták pedig tüzes nyomot hagyva maguk mögött, és egy menyasszony farka széles nyomot rohantak Edroganhoz, feldagadva a behatoló szellemek és dzsinnek nagy számától.
  Az oszmán diktátor, akinek mérete már a holdhoz volt mérhető, meglengette kozmikus kardját. És a Sith-birodalom csillaghajója - a "Baboon" rakétacirkáló szörnyű ütés alatt eltört. Kifröccsent hiperplazmás töredékek... És valami hihetetlen és phasmogorical esett le.
  És ugyanakkor meglehetősen triviális - hiszen a klónkatonák meglehetősen prózai halált haltak. Az érzelmek megjelenítése nem több, mint a biorobotok. De a parancsnokuk, Mikulás, nem klónként, egyértelműen ideges volt. És eszébe jutott, hány hatham rabszolgát adott el titokban. Nos, most határozottan az antiuniverzum pokolvilágát és az erő sötét oldalának gyötrelmét várta!
  Erdogan termokvark rakétái. Mindegyikük százmilliárd Hirosimára dobott atombomba energiáját hordozta. Az oszmán diktátor erőteljes, izmos törzsét pedig fekélyek és a felrobbanó ultranukleáris bombák villanása borította.
  Lyra Velimara mezítláb végigsimított kecses orrán, és nyikorgott:
  - Természetesen nem! Bort akarok - egy csomag Camel cigarettát!
  Darth Vader karmos mancsát a lány csupasz, izmos hátára tette, és végigfuttatta rajta, és énekelte:
  - A józanság az élet normája!
  Lyra pofán térdelte a fekete lord potenciális ellenfelét, és dúdolta:
  - Parancsolj először!
  Annak ellenére, hogy Erdogan elég töltetet szúrt át ahhoz, hogy elpusztítsa a Holdat, és a Merkúr is megindult, az oszmán szultán még nagyobbra nőtt. Most tényleg úgy nézett ki, mint egy hatalmas tündér ifrit. A kardja pedig aktívan kereste az áldozatokat Stelzanath és a Sith Birodalom hajói között.
  Darth Vader, aki megnézte, hogy a termokvark rakéták a legcsekélyebb kárt sem okozták ebben a mesebeli masztodonban, és a szuperlézer talán még Erdogan erejét is táplálja, azt javasolta Lyrának:
  - Összevonjuk az erőfeszítéseinket?
  A meztelen szépség a Stalzan-birodalomból nem egészen értette a fekete nagyurat:
  - Hogyan? Annyira egységesek vagyunk!
  Alig borult bikinibe, Astara tábornok, ez a marha harcos lány felajánlotta a saját verzióját:
  - Dobjunk neki egy termopreontöltetet!
  Darth Vader, aki felébresztette az erő sötét oldalának kutatójának és tudósának kíváncsiságát, a maszkon keresztül rekedt, megkérdezte:
  - Ez egy preonfúziós folyamaton alapuló fegyver?
  Astara, izom- és ina-torzóját ívelve, mélyen meghajolt a fekete lord előtt.
  - Ó, igen, uram! Egy ilyen reakció lehetővé teszi 1000 pentaton energia felhasználását egy rakétában. Vagy tíz, százbillió atombombát dobtak le Hirosimára!
  A fekete nagyúr gyors elméje azonnal számolt, és Darth Vader meglepetten füttyentett:
  - Azta! Egy ilyen robbanástól még a Jupiter bolygó is kvarkká omlik!
  Valamiért Lira Velimara nem osztotta túlságosan az optimizmust:
  - A Föld bolygó égni fog egy ilyen ütéstől. A Naprendszerben minden élet elpusztul!
  Darth Vader nézte az űrcsatát. Erdogan megpróbálta levágni a Stelzanath csatahajót, amely úgy nézett ki, mint egy húsevő piranha. Fenomenális manőverező képességét kihasználva kétségbeesetten próbálta elkerülni a vereséget.
  A hiperion-fegyverek és a szuperláb akkumulátorok azonban teljesen használhatatlanok voltak Erdogan ultra-magoplazmatikus húsával szemben. Több milliárd dzsinn energiáját halmozta fel, és a sebesség meghaladta a fényt.
  Szóval volt egy fürge tatu, úgy vágva, mint egy késsel kolbászt. És ugyanakkor hatalmas szikrák szálltak ki több száz mérföldről.
  Az oszmán diktátor fülsiketítően felkiáltott:
  - Banzai! Lesz egy koporsótervezésed!
  Darth Vader a távolságot megbecsülve őszinte aggodalommal jegyezte meg:
  - Ha a termopreontöltet felrobban, akkor mi magunk is elszállunk, mint a lepkék fáklyája!
  Lyra Velimara félénken kacsintott a fekete nagyúrra, és magabiztosan így szólt:
  - Ne félj, sötét terminátorom! A termopreonnak kumulatív hegye van!
  Lord Vader reménytelenül intett a kezével.
  - Rendben, tűz! Addig is összeszedem az erő minden sötét oldalát!
  Erdogan, amelybe mind a hetvenkét tündérlélek törzs tartozott, a Föld fölé emelkedett.
  A török szultán hosszában kétszer is meghaladta a Hold átmérőjét, és egyszerűen démoni és fenomenális erővel szikrázott. Ilyen harc folyik most az űrben. Erdogan kardja gyorsabban száll fel, mint a villám, és összetöri a kétségbeesetten tüzelõ csillaghajókat.
  Még a félig megsemmisítő részecskék is teljesen haszontalanok a dzsinnek ilyen egyszerűen vad hatalmával szemben. A penge hegyébe zuhant űrbirodalom hatalmas pusztítója sárga-kék lánggal lobogott, és nem is hagyott maga után töredékeket.
  De Lyra Velimara kihúzta a hüvelyéből a "trumpászát" - egy termopreon rakétát. A termopreon teljesen felszabadulva 7 kvadrilliószor több energiára képes, mint egy termonukleáris reakció.
  A kumulatív termopreon töltés valamivel gyengébb, de összehasonlíthatatlanul pontosabban fókuszálja a pusztítást. És most a zászlóshajó csatahajók gyomrából egy Princesp-plazmafoltot dobtak ki.
  Így néz ki egy irányított és intelligensen célzott fúziós alapú termopreon rakéta a dobozon kívül. Nincs benne stabil anyag, így szinte lehetetlen leszorítani. De ugyanakkor a töltés maga választ célt.
  A hercegnő-plazmafolt megijeszti Erdogant. Habozott kitérni, de az ultra-fejlett anyag gyorsabb volt. És mint egy pók, egy hipernukleáris bomba szívja a frissen sült király és a dzsinnek császárának hatalmas törzsét!
  Lira Velimara forrón összecsapta a mancsát, és ezt énekelte:
  - Majd széttépem! Bontsuk kvarkokra!
  Erdogan olyan hatalmas volt, mint Herkules, és erősen elferdült, és meghajolt, mint egy guttapercha labda.
  Felrobbant egy szupernóva. Számos közeli Stalzanath és Sith Empire csillaghajót visszadobtak, egy hiperplazma tengely elégette sok akkumulátor platformját és hordóját. Összetört sok klónt és gyönyörű Amazon lányt a Stalzan birodalomból.
  Maga Erdogan megpördült, megfordult és... Még nagyobb és ijesztőbb lett. A második kard, mint egy húsevő parazita növény hajtása, átszúrta a jobb kezét.
  Az Oszmán Birodalom diktátora pedig fülsiketítően nevetett:
  - Ó, ti nyomorult űrlények... Ti csak Shaitan szolgái vagytok, de valójában Shaitan az én szolgám!
  Eközben tornádó tombolt a Föld bolygón. A világtengerek hullámai azonnal felmelegedtek egy hipernukleáris járvány következtében, és meredek forrásban lévő vízzel forrtak fel, amely minden élőlényt leforrázott. Az erdők és a sokemeletes épületek pedig lángoltak.
  Százbillió Hirosima lángolt a Hold körüli pálya távolából - ez nem vicc! És a tűz, amely az egész Földet elnyelte, szó szerint a pokolba égette.
  Washington helyén erős, heves fénylobbanás villant, majd egy kolosszális lilás-barna virág jelent meg. Hét hiperplazmatikus szirom vált el a káprázatos bimbótól, és az égig magasba emelkedett. Tíz másodpercig a szivárvány minden színében ragyogtak , majd azonnal elhalványulva leestek, és csak gigantikus, lilás-vörös szikrák lebegtek a sztratoszférában.
  Egy szempillantás alatt több tíz-, százmillió ember égett le, szétszórva az elemi részecskéket. A távolabbiak vakok voltak, és úgy égtek, mint az élő fáklyák. A tűz fájdalmasan felemésztette az emberi húst. Az emberek bőre lehámlott, a haj porrá változott, a koponyák elszenesedtek. A robbanáshullám, mint egy harmonika, felhőkarcolókat hajtogatott, és a közelmúltig sok ilyen élő és gondtalan egyént elevenen temetett forró betonsírokba.
  Szőke, félmeztelen texasi iskolások csapata egy labdát kergetett, és egy gravitációs hullám haladt át rajtuk, csak hamuszínű sziluetteket hagyva az égett füvön. Szegény fiúk, mire gondoltak az utolsó pillanatban: talán számtalan számítógépes játéknak hívták anyjukat, vagy a film egyik hősét.
  A boltból egy kosárral visszatérő lány mosolyogva ment a következő világba, anélkül, hogy sikoltozni is lett volna ideje. A gyerek egyszerűen fotonokra tört, és az íjnak csak a csodával határos módon fennmaradt szalagja forgott egy légköri örvényben. A metróban megbúvó, fehér és színes embereket, mint a legyek zúzták a nyomás alatt, azokat, akik akkoriban repülőgépen repültek, a gyehennai tornádók a sztratoszférán túlra dobták, és ez még rosszabb és lassabb halál... Amikor egy hűvös vákuumban felemészti a levegő maradványait egy ragadozó piranha, az emberek a duralumínium falakba verik a fejüket, és kiesik a szemük az üregükből.
  A halál kiegyenlítette a szegényt és a milliárdost, a szenátort és a foglyot, a filmsztárt és a dögevőt. Úgy tűnt, milliónyi lélek üvöltött az ég felé, a világ felfordult, és talán először érezték az emberek, milyen vékony az élet fonala, és mennyire szükségük van egymásra. Anya és gyermeke megfulladt a romok alatt, olyan erővel kapaszkodtak egymásba, hogy az alvilág összes ereje nem tudta leszakítani őket.
  Még a félig mechanikus szörnyeteg, Darth Vader is, akit szemgolyóig átitat az erő sötét oldala, átérezte a pusztuló földek milliárdjainak fájdalmát és szenvedését.
  És kétségbeesésében magához hívta az erő sötét oldala fenomenális megnyilvánulásának minden szálát és tömegét.
  Lira Velimara támogatta ebben a kérdésben, és erős kezét nyújtotta a fekete lordnak. Lelkileg összeolvadtak. Bioplazmatikus mezőik azonnal összekeveredtek, a női és a férfias princípium egyesült, a teoplazmatikus erők egyesülését alkotva.
  És ezt követően egy kolosszális hipergraviomágikus összeomlás következett be, amely elképesztő, szó szerint szuperfantasztikus átalakulásokat hajtott végre.
  Az űrbirodalom és a Stelzanath túlélő csillaghajói higanygolyóként kezdtek egy egésszé gyűlni. Gyorsan összeolvadtak, belenyomódtak a princeps-plazma gyurmába, egyetlen és monolitikus egészet alkotva közöttük.
  A részecskék örvénylődtek az űrben, fűrészporként szálltak le az indukciós tekercsből. És akkor a Sith Birodalom zászlóshajója helyén egy géppuskás villanásszerű kitörés következett, majd egy hatalmas ember jelent meg.
  Furcsa volt az alakja. A törzs és a lábak, akárcsak Lyra Velimara, meztelenek és csábítóak, de a fejet, a vállat és a karokat Darth Vader fekete harci ruhája borítja.
  Félelmetes hibrid lett: a sötét erők ura, az SS-csapatok harcosa, Stelzanat Velimara. Sőt, a gengszter méretei a Vénusz átmérőjével. Egy ilyen szörnyeteg született, és egy extrém megnyilvánulás, a hipergravitációs mágia hozta létre.
  Darth-Lyra kezében két fénykard villant, egy piros és egy lila. Mindkét fegyver nagyon fényesen és intenzíven izzott és szikrázott. Félig vixen lány, félig kibernetikus szervezet Erdogan felé mozdult.
  A kecses, csupasz, lányos lábak alatt fülsüketítően dübörgött a vákuum. Úgy tűnt, hogy ez a szörny egyszerűen átmasírozott egy aknamezőn, ahol a robbanóanyagok láthatatlanok, de ettől még pusztítóbbak.
  A szintén Vénusz átmérőjétől duzzadó török diktátor társa felé sétált. Közeledtek, és az egyik a csupasz, lányos lábak alatt, a másik a magas csizmák alatt milliónyi mennydörgésként dübörgött... üresség!
  Darth Vader és Lyra egy üvegben, karddal tisztelgett Erdogan előtt.
  Az oszmán diktátor válaszul csak ugatott:
  - Nincs kegyelem az ellenségnek!
  Darth Vader suttogva válaszolt:
  - Ismétlés anya - kabaneniya!
  És kardjaik vad üvöltéssel, egymilliárd Krakatau vulkán kitörése keresztezte egymást. És a vákuum megremegett. Kvarkok táncoltak az éterörvényekben.
  Erdogan érezte, hogy a gonosz és jó szellemek számtalan hordája által átszőtt húsa megborzongott az ütéstől, felmordult:
  - A Sátánnál! Erős vagy!
  Darth Vader folytatta a támadását, és ugatott:
  - És sosem volt gyenge!
  Egy fekete lord és egy vixen harcos hibridje támadta meg Erdogant. És bár ellenfele nem volt rosszabb erőben és sebességben, hanem a kardvívás művészetében, természetesen a török elnököt nem lehetett összehasonlítani egy harcossal, akit a galaxis legjobb harcosai és kardforgatói képeztek ki - a Jedik.
  Lyra hangja már hallatszott. Ez a pokoli lány is jól tanult. Mivel a birodalmukban nem voltak férfiak, a lányokat kibernetikus méhekben nevelték. Akkor is megtanították őket ölni és harcolni, amikor tápközegben, számítógépes programok segítségével kialakult az embrió.
  - Hogy egy török állampolgár fia, nem szereti, ilyen fogadtatásban van!
  És a princeps-plazma kard felvágta Erdogan jól táplált bögréjét. Az oszmán diktátor levágott bajusza leesett, megcsavarodott az éter forgószelében, szétszakadni kezdett, összeomlott, mint egy egész rakás megsemmisítő bomba. És ömlött a vér a vágott arcból. Ráadásul minden cseppben seprűs dzsinnek és boszorkányok fröccsentek.
  A török diktátor megpróbált válaszolni, de Darth Vader nagyon ügyesen beugrott a kardszablya íve alá, és ő maga oldalba csapta az ellenséget, elszakítva az ellenség izmainak egy egész rétegét. Erdogan még hangosabban üvöltött, és ismét támadott.
  Darth Vader hárította a hintát, és a líra mezítláb pontosan az ellenség ágyékába ütközött.
  Erdogan fájdalmasan dudált, és vad nyögéssel, melyben csikorgó hangok is éreztek, károgott:
  - Most halott vagy!
  Darth Vader felgyorsította támadását, és támadás közben énekelte:
  - És mégis a vég, ez nem a vég! A vég csak a kezdet!
  És most tartja kézjegyét, aminek segítségével Duko gróf vereséget szenvedett. A megvágott kéz a karddal együtt a vákuum árában lóg. És akkor elkezd szakadni is. Mintha egy helyen újrafelhasználható, sugárhajtású, hordozórakétákat szereztek volna - szupernóvákat bocsátanak ki.
  Erdogan az elviselhetetlen fájdalomtól kidülledt szemével visszavonult, és a Holdba csapta a fejét.
  A Föld bolygó műholdja a becsapódástól deformálódott, széles repedések borították be, és megkezdődött a magma aktív kitörése. A hold kezdett hasonlítani egy csúnyán megvert arcra. Lira ismét a térde alá mozgatta Erdogan lábát, Vader kardja pedig a védtelen oldalról elkapta a vállát, levágva egy vastag húsdarabot és izmokat.
  Az oszmán diktátor már egyértelműen úszott, egyetlen életben maradt kardja széles amplitúdóban repült, de a fekete úr vörös kardjának hegye egyenesen az ellenfél kezébe fúródott. Aztán egy tiszta kanyar, és Erdogan újabb levágott mancsa leesik, hogy ott megsemmisüléssel és varázspetárdákkal kezdjen tépni.
  Az oszmán diktátort lefegyverzik, és utolsó kétségbeesett kísérlete, mint egy sárkány, az, hogy szikrával lángoljon.
  Mintha egy billió lángszóró robbant volna fel egyszerre. A plazmakitörés pedig szinte az egész naprendszert elárasztotta. Az őrjöngő lánghullámok pár másodperc alatt a Plútó pályájára rohantak. Darth Vader maszkja és kezei megmaradtak, de Lyra csupasz, kislányos sarka alaposan megégett.
  A tábornok lány felsikoltott a fájdalomtól - a tűz erősen megperzselte a talpat, egyszerre még nagy hólyagok is feldagadtak a megégett és megfeketedett női lábon és sípcsonton. Térdig ért...
  De Darth Vader profi mozdulattal, ugrással, testfordítással és összetartó kardmozgással lerombolta Erdogan oszmán elnök nagy, szarvas fejét.
  A nagy harcos és uralkodó hatalmas feje, mérete nem kisebb a holdnál, elgurult, és vastag kék ajkak azt suttogták:
  - Vége mindennek!
  Ezt követően robbanás dördült, olyan fülsiketítő, pusztító és hatalmas, hogy minden, ami korábban történt, egy nyomorult gyufatűz volt az űrben tesztelt hidrogénbomba hátterében. Megsemmisítő hiperplazma áramlatai árasztották el az űrt a Nap felől, majd az Afla-Centaurus és a Sirius...
  
  
  
  
  BOLDOGTALAN FIÚ
  Élt egy fiú, még kicsi volt, de nagyon boldogtalan. Az iskolában megsértették, üldözték, otthon a szülei mindig elfoglaltak és szidták a rossz jegyekért, sőt övvel is megverték a kettesért. És az összes bolondja, szellemileg visszamaradott, gyáva - megmérgezve és megverve.
  A fiú belefáradt ebbe, és úgy döntött, elhagyja gonosz városát, és távol a gyűlölt iskolától, bármerre is nézzen a szeme.
  A fiú még kicsi volt és naiv. Úgy gondolta, hogy csak az ő városában élnek ilyen gonosz emberek és főleg gyerekek, más városokban pedig mindenki jó és kedves. És nem is lehet másként, mert a szögletes tévédobozban izgatottan ismételgetik, hogy az ő országuk a leghumánusabb, legkedvesebb, legszebb és legjobb a világon. Hogy az ő országában minden gyerek boldog, vagy biztosan boldog lesz, és a párt és annak nagy vezére elvezet a kommunizmushoz - amikor mindenki megkapja, amit akar.
  A megvert és zaklatott fiú pedig őszintén azt hitte, hogy a gyerekek az iskolában olyan kegyetlenek és gonoszak, hogy a CIA és a Moszad beszervezte őket, hogy Amerika kövér hasú burzsoái a hibásak a városban, hogy üresek a polcok és az emberek. hosszú sorokban álltak. Hogy minden rendben volt, ha nem a burzsoák és a szabotőrök, akik éjjel átlépik a határokat. Hogy az ő hibájuk, hogy megrohad a krumpli és fáj a gyerekeknek a foga. És nyilván az injekciókat is emberek kínzására találták ki az USA-ban.
  Hanem olyannak lenni, hogy hatalmas Szülőföldjének minden városában a gonosz uralkodjon, hogy a CIA gonosz ügynökei elcsábítsák és elkényeztessenek minden gyereket, megtanítva őket harcolni és megverni a fekvőket.
  Nem, legyen egy város a világ legjobb és leghumánusabb országában, ahol mindenki kedves és mosolyog egymásra, és nyugodtan kinyújthatod a kezed egy kézfogásért, anélkül, hogy félne attól, hogy az ujjaid közé rejtett gombostű beleragad .
  A fiú szilárdan hitt ebben, hogy vannak még kedves és békés városok. És alig várta az első, meleg tavaszi napokat, szülei elől titokban mindent kikanalazott a hűtőből. A világ leghumánusabb, leggazdagabb, legkedvesebb és békeszerető országában pedig nem volt annyi termék. Ezzel megtömtem a táskámat és a hátizsákomat, előtte kirázva a tankönyveket, füzeteket, hogy további nehezítést okoztak és... Időnként gyáván körülnézett, kinyitotta az ajtót, és kiugrott az utcára.
  A fiú mindig félt kimenni a saját udvarába. Úgy tűnt neki, hogy ott biztosan megverik, megnyomorítják, megalázzák, leköpik, vagy valami mást még rosszabbul csinálnak. De még kora tavaszi reggel van, mindenki iskolába megy, van esély elsuhanni az udvari huligánok mellett és továbbmenni. Ettől a negyedtől, ahol számkivetett és nevetségessé vált, oda, ahol még mindig nem tudják. Ahol csak egy fehér hajú fiú, magassági sapkával.
  Miért olyan dühösek az emberek? Mit csinált velük, hogy ilyen hevesen utálják? És ráadásul utálják, a földkerekség legemberségesebb, legkedvesebb, legemberségesebb és legtisztességesebb országában? Mit csinált velük? Sértett, rágalmazott, megalázott, leköpött, elárult valakit?
  Ugye mindenkinek azt mondta, hogy legyen kedves, együttérző, segítse egymást. Hogy rossz a harc, és a gyengéknek segítségre van szükségük? De ezért még mindig mindenkit bolondnak, gyengének, debilnek tartottak... és valami más bonyolult és érthetetlen szónak - pacifistának?
  De hát nem furcsa, hogy minden gyerekmese, könyv, televízió ezt tanította nekünk. Nem kellene-e csak úgy sztrájkolni az embereknek: fenségesen nemes, önfeláldozásra hajlamos, hegyként kiállva egymásért. Az ember nem az ember testvére? Nem az élet igazi értelme a jót tenni?
  Akkor miért cáfolják meg a valóságban azt, amit könyvekben, filmekben, sőt informatika órákon tanítottak? Hülyének, abszurdnak, viccesnek, rossznak tartják!
  Miért van gyermekeinkben és társaiban annyi harag és gyűlölet, nem hajlandó a lelkiismeretükre hallgatni, az erőszak és a pusztítás vágya? Hová tart az oktatás, és a jó cselekedetek kultusza a világ leghumánusabb és leghumánusabb erejében. Egy olyan hatalomban, amely a földkerekség minden részén segíti és védi az elnyomottakat. Ez megmenti a feketéket, az indiánokat, mindazokat, akik szűkölködnek és betegek az éhségtől és a természeti katasztrófáktól.
  A fiút úgy hívták... Félelmet érzett. Most elkapják és zaklatják őket.
  Úgy tett, mintha nem hallotta volna, és meggyorsította a lépteit.
  Válaszul vad üvöltés:
  - Tartsd a féket! Meg fogunk ölni!
  Megüt a vad őrület a hangjában, ekkora gyűlölet iránta? Miért? Mit csinált velük? És utálják őt, azt, aki mindig úgy beszélt a kedvességről, a barátságról, az irgalmasságról, hogy ne gyűlöljék a hűtleneket, azt, aki lemészárolja a saját anyját.
  De a fiú már elhatározta, hogy elhagyja ezt a várost, nem megy többé ebbe az átkozott, gyűlölt iskolába. Menekülj el ebből a pokoli csatornából, és keress egy másik, kedves, tiszta, barátságos várost. Végül is lehet, hogy legjótékonyabb országában nem voltak ilyen városok.
  A fiú nagyon félt, hogy utolérik, ügyetlen és gyenge, és nyakon verik, hogy nem tud elmenni. De van busz is. Csak bele kell ugrani, akkor a zsarnok és a bandita lemarad.
  A fiúnak ezúttal szerencséje volt, és az utolsó pillanatban sikerült felugrania a busz záró láblécére. Az ajtót vékony, gyerekes kéz szorította, szerencsére nem nagyon, és sikerült egy élelmiszerekkel teli hátizsákba kapaszkodnia.
  A busszal való utazás akkoriban még csekély összegbe került, és egy kisvárosban veszteséges volt fizetést fizetni a karmesternek. Ráadásul az emberek őszinték, és nem sajnálnak négy kopejkát. Pár kortárs nem tudta utolérni a fiút, és haragjukat a szemetesre gyúrták. Brutálisan megrúgták a lábával, mintha a vas lenne a hibás azért, hogy a kívánt zsákmány elcsúszott. A fiú pedig vezetve imádkozott az Úristenhez (aki mellesleg, ahogy tanították, egyáltalán nem létezik!), hogy hamar kinyíljon az ajtó, és kiszabadítsa a kezét.
  Végül a következő megálló, a kéz szabaddá válik, és le lehet ülni az ülésre és levegőt venni. Minél távolabb került a fiú gyűlölt udvarától, annál nyugodtabb lett a lelke. Ahol nem tudják, ott biztonságosabb.
  Bár talán egy másik fiú, éppen ellenkezőleg, a helyében arról álmodozna, hogy közelebb van otthonához, védelmet keresve annak bevehetetlen falai között. De a ház udvara mindig félelmet keltett a fiúban. Még rémálmokról és pokoli, könyörtelen társairól is álmodott. A fiú igyekezett a lehető legkevesebbet sétálni az utcán. A leckék után, amilyen gyorsan csak tudtam, az öltözőbe rohantam, hogy időben legyek, mielőtt a gyűlölt, kegyetlen szívű társak kijönnek és elkezdtek gúnyolódni, vagy akár azonnal megverni. A fiú csak a könyvekben talált vigaszt. Akkor még nem volt számítógép, internet, még a tévé sem - csak három csatorna, ahol legjobb esetben is a kitűnő tanulók úttörőit, vagy egy énekkarat mutatnak be -, milyen jó a világ legemberségesebb és leghumánusabb hazájában élni. . És a legrosszabb esetben unalmas jelentések a földekről, és állandó harcok a betakarításért. És csak hetente egyszer, vasárnap volt lehetőség szigorúan a limitnek megfelelően nézni valamilyen érdekes, játékfilmet vagy mesébe látogató műsort.
  A fiú pedig szeretett könyvekbe temetni magát, megrajzolva beléjük a magasztosat, nemest és mesésséget.
  És sokszor az órán, ha a pipából köpködő, vagy gumiszalaggal lövöldöző társai nem fáradtak el, ő is a mesés, kedves világra gondolt. Arról, hogy ha végre felépül a kommunizmus és lesz egyetemes, egyetemes testvériség.
  És akkor az Alfa Centauri, Sirius, Ursa Major, Sagittarius csillagképből származó gyerekek egyesülnek. És szélesen mosolyogva egymás kezét fogják. Például a Halak csillagképből származó gyermekek fejét ezüstös pikkelyek és arany, csillogó uszonyok borítják. A Nyilas csillagképben pedig valószínűleg kentaurokra hasonlítanak.
  Minden nagyon békés és szép. Megajándékozzák egymást, dalokat énekelnek. Nincs ellenségeskedés, nincs rosszindulat, senki sem fog gombot vagy döglött békát a másik hátába tenni.
  Hamarosan eljön a kommunizmus, és a gyűlölt CIA, amely az egész világot a gyűlölet hálójába keverte, és szovjet gyermekeinket megtanította a jóság gyűlölésére - pusztuljon el és pusztuljon el! Hiszen ők azok az amerikaiak, akik az indiánok kiirtásától Afganisztánig háborús rémálmokat szültek. Rádióhangjukkal megőrjítik az embereket, és kezet emelnek, testvér testvér ellen, bölcsőből gyűlöletet keltenek!
  A busz lassan siklik végig az útvonalon. Májuson kívül a reggel - a nap még csak most kezdődik. Igen, a fiú nem fél a sötéttől. Éppen ellenkezőleg, amikor sötét van, nagyobb az esély arra, hogy észrevétlenül elsuhanjunk a társak mellett, feloldódjanak a sötétben. Télen, amikor hideg van, és hosszúak az éjszakák, és különösen nagy fagyban, kiléphet az utcára, és komolyan számíthat arra, hogy haraggal telve elsiklik a srácok mellett.
  Télen a huligánok is fáznak és ritkábban mennek ki. De a meleg évszakban csak a gyötrelem kezdődik. A boltba járás pedig kínzássá válik. És a fiú arra gondol, találj ki valami nulla átmenet modult, hogy egyszer már a boltban vagy, aztán megnyomod a gombot és már otthon is vagy.
  Jó lehet, hogy a műszárnyakat még nem találták fel, lakásában, egy magas emeleten viszonylagos biztonságban érezheti magát a fiú. Amikor egy gyors futástól izzadsz, végre kinyitod az ajtót és beugrasz a lakásba, úgy érzed, egy olimpiai bajnok átlépte a célvonalat - otthon vagy és biztonságban vagy. Végre levegőt vehetsz, és megnyugvást találhatsz egy-egy rendes könyv olvasásában. Szerencsére dédnagyapjuktól könyvtárat hagytak, amit az akadémikus megirigyelni fog.
  A sofőr jelezte, hogy már a végállomáson vannak, és mindenkinek el kell mennie. A fiú egy ismeretlen területen találta magát. A legvégéig meg sem állt. Ez az újdonság pedig kellemesnek és meglepőnek tűnt. Mintha megérne egy lépést tenni, és te, mint Eli a Smaragdváros varázslójából, egy mesés és boldog országban találod magad.
  
  HÁBORÚ A GYŐZDELES VÉGIG
  1945. április 13. Berlin városa, a császári kancellária épülete.
  Ribbentrop külügyminiszter éppen akkor tért vissza a megbeszélésekről, amelyeket a szovjet delegációval folytatott, amelyet a jól ismert civakodó és Németország ellensége, Molotov vezetett. Annak ellenére, hogy az utolsó csaták során négy szovjet tanksereg szinte teljesen megsemmisült. Április 1-jén pedig a nyugati segélynyújtás a Lend-Lease keretében megszűnt, Sztálin szándékosan felfújt igényeket támasztott.
  Ribbentrop szomorúan mondta Rommelnek:
  - A szovjet delegációval folytatott tárgyalások zsákutcába jutottak. Egy kompromisszumos nulla lehetőség - az 1941. júniusi határokhoz való visszatérés nem felelt meg Sztálinnak. Koba követeli - Klaipeda régióját, Kelet-Poroszországot és egész Lengyelországot az 1939-es határokon belül. Emellett igényt tart Szlovénia földjére, Magyarország egy részére és Románia olajmezőire is. Kijelenti, hogy szovjet katonák milliói nem haltak meg azért, hogy eljussanak oda, ahonnan az egész kezdődött. Ráadásul József jóvátételt követel tőlünk, minden katona és civil szabadon bocsátását... És megígéri, hogy a mieinket csak váltságdíj fejében engedi el! Továbbá Sztálin területszerzéseket is szeretne kapni Finnországtól.
  Fuhrer Rommel tábornagy komoran megjegyezte:
  - Az 1944. júniusi puccs után a keleti fronton kénytelenek voltunk folytatni a lassú és makacs visszavonulást. Bár a Normandiában legyőzött szövetségesek velünk tartottak a számukra viszonylag megtisztelő békére, de ... A Vörös Hadsereg túl erős, és maximálisan vigyáztunk a katonákra, inkább az aktív védekezést és a rövid ellentámadásokat részesítettük előnyben. Igen, az oroszok elmentek a Visztulához, és hatalmas veszteségek árán is átkeltek rajta, betörtek Szlovákiába, majdnem elfoglalták Romániát... De mindezek a sikerek sokba kerültek nekik. Véreztünk is, de sikerült egy többé-kevésbé kielégítő védekezést kialakítanom, és három-négyszeresére csökkenteni a veszteségarányt a javunkra. De Sztálin láthatóan nem érti, hogy országa is kimerült, és a szövetségesek, miután felhagytak Oroszország segítésével, ránk fognak támaszkodni?
  Ribbentrop örömteli mosollyal válaszolt:
  - A legnagyobb tengerentúli cápák már most támogatást ígérnek nekünk a Szovjetunió meghódításával kapott földekért cserébe! A Munkáspárt kormánya Nagy-Britanniában még mindig tétovázik, de sok magánszervezet kész támogatni minket! Segítséget ígér nekünk Brazília, Spanyolország, Portugália és különösen Argentína. Perron még azt sem zárja ki, hogy nyíltan beszáll a mi oldalunkon a háborúba. A finnek is megfogadják, hogy a végére mennek! Olaszországban Mussolini pozíciói megerősödtek északon, míg délen továbbra is a nyugatbarát erők irányítják. Készen állunk a háború folytatására, Führerem!
  Rommel tömören a következőket parancsolta:
  - Speer nekem!
  Az ügyes, szorgalmas és tehetséges birodalmi fegyverkezési és lőszerügyi miniszter a maga helyén ült. Speer minden nehézség ellenére jelentősen növelte a fegyverek gyártását, és nagyon gyorsan sorozatgyártásba helyezte a fejlettebb osztályú önjáró fegyvereket - "e", "LEV" és "Panther" -2.
  A Harmadik Birodalom még fiatal és nagyon energikus gazdasági diktátora a következőkről számolt be:
  - A tartályépítés terén nemcsak minőségi, hanem mennyiségi áttörést is sikerült elérni. 1944 decemberében 1960 harckocsit és önjáró fegyvert gyártottak. És mindez a katonai nehézségek és a világ legjobb autóinak tömeggyártásba állítása ellenére! Különösen az E-25, az Oroszlán és a Párduc-2!
  Jelenleg a harckocsik és az önjáró fegyverek gyártása havi kétezer körül mozog, ennek márciusban a legújabb járművek: E-10, E-25, Lev, Panther-2 adták a több mint kétharmadát. tank flotta!
  Rommel szárazon kérdezte:
  - Biztos benne, hogy a mi tankjaink jobbak a szovjeteknél?
  Speer, próbálva ésszerűséget adni hangnemének, így szólt:
  - Tervezőink, ha megkésve is, de sikerült többé-kevésbé sikeres elrendezésű, páncélzatú, fegyverzeti és menetteljesítményű járműveket alkotniuk. Különösen sikeres volt az E-25. 100 milliméteres homlok, negyven fokos racionális dőlésszögű, 60 milliméteres oldal- és farrész, valamint 88 mm-es EL 71 kaliberű ágyú foglalása esetén az önjáró fegyverek, 80 lövéstartalékkal csak súlyúak. 26,6 tonna. A 700 lóerős motorral az autó több mint 75 kilométer per órás sebességgel gyorsul. Ezen túlmenően, tekintettel a súlytartalékra, az önjáró pisztoly oldalai 30 mm-es képernyőkkel vannak megerősítve. Így mind a görgők, mind a képernyő lefedi az oldalt, ami azt jelenti, hogy a gép nem csak a homlokon, hanem az oldalán is tartja a T-34-85 lövedékek becsapódását. Ugyanaz a 88 milliméteres fegyver 150-148 mm-es távolságból, 60 fokos dőlésszögben átüti a páncélt. A tűz sebességét, pontosságát tekintve 88 mm-es ágyúnk, a világ legjobb páncéltörő ágyúja! A homlokvédelem pedig lehetővé teszi a felvételek készítését, még az IS-2-vel is. Ráadásul a szovjet fegyverek hegyes héja nagyon érzékeny a ricochetre. A kiváló minőségű cementezett páncélzatunk pedig nagy felületi keménységgel rendelkezik, és racionális dőlésszögben is tökéletesen ricochet!
  Rommel logikusan megjegyezte:
  - És mindez annak köszönhető, hogy a motor, a sebességváltó és a sebességváltó együtt, egy blokkban található. Így spóroltak a kardántengelyen, és 144 centiméterre csökkentették az autó magasságát. A gép minden szovjet modellt felülmúl, és viszonylag könnyen gyártható. Bár például még mindig nem lehet ilyen tankot létrehozni!
  Speer visszaszólt:
  - A "Panther"-2 és különösen a "Lev" tank figyelembe veszi a legújabb fejlesztéseket és fejlesztéseket. Különösen a "Panther" -2 sikerült teljesítenie a 47 tonnás súlyt, növelve a fegyverzetet és a kagylókészletet a "Királytigris" szintjére, és kissé gyengébb páncélzattal. És ez huszonegy tonna különbség. A 700 lóerős motor autópályán 55 kilométeres, sziklán 30 kilométeres óránkénti sebességet biztosít. Az új autók már sorozatban készülnek 900 lóerős motorral, és 70 kilométeres óránkénti sebességre is gyorsulhatnak. A 105 mm-es ágyúval rendelkező "Oroszlán" fegyverzetében nincs párja, elülső páncélzatában felülmúlja a "King Tigrist", egyenlő oldalakkal és farával. És mindezt 51 tonnás tömeggel, 900 lóerős motorral. Új tankjaink - kiváló vezetési teljesítménnyel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy használhatók egy támadó háborúban!
  Rommel elvigyorodott, és ismét műveltségről tett tanúbizonyságot:
  - És ebben a tartályban a motor, a sebességváltó és a sebességváltó a jármű karosszériája előtt található, a torony pedig hátra van tolva. Szigorították az elrendezést is. De kell egy "Oroszlán" erősebb oldalpáncéllal!
  Speer meghajolt, és így szólt:
  - Az E-50-es harckocsiban a Mausok védelmét és fegyverzetét fogjuk megtestesíteni, legfeljebb hetven tonna tömeggel!
  Rommel elengedte Speert, és meghívta Saur birodalmi légi minisztert. Szintén nagyon képzett és tehetséges menedzser.
  A birodalmi miniszter győztes hangon mondta:
  -A mi repülésünk teljes légfölényt szerzett! És mindenekelőtt köszönet a hősies német iparnak! Az 1944-ben a Luftwaffe-nál szolgálatba állított új sugárhajtású repülőgépek sorozatgyártásúak, és egyre nagyobb mennyiségben készülnek. 200-350 kilométer per órás sebességelőnnyel rendelkeznek a szovjet járművekhez képest, és erős 30 mm-es ágyúkkal és rakétákkal vannak felfegyverkezve! Az ME-163, Me-262, BA-349 vadászrepülőgépek és különösen az olcsó, könnyű, manőverezhető és könnyen gyártható HE-162 bebizonyították elsöprő fölényüket az ellenséges Laggokkal és Jakokkal szemben. A nagysebességű felderítő és bombázó Ar-234 olyan sebességgel rendelkezik, hogy egyetlen szovjet vadászgép sem tudja utolérni!
  Ugyanakkor ami a legjelentősebb, a gépek mennyiségi gyártásában paritást tudtunk elérni az ellenséggel. Hetente 150 ME-262 vadászgépet gyártanak, nagyon erős fegyverek és túlélhetőek a csatában, már 300 és ez a szám növekszik a HE-162 vadászgépeknél, és 120 az AP-234 növekedésével. Úton vannak az ME-262 fejlettebb modelljei söpört szárnyakkal, az ME-1010 szárnyakkal, ahol a söprés állítható, a He-262 jobb fegyverzettel és repülési jellemzőkkel, és ami a legfontosabb, a Yu-287. A legújabb, fordított szárnyakkal rendelkező gép kiváló bombázási pontossággal rendelkezik majd.
  Összességében napi kétszáz repülőgépre tervezzük a sugárhajtású repülőgépek gyártását, teljesen elnyomva az ellenséget!
  Rommel logikusan megjegyezte:
  - És a csavargépeink elég sikeresek. Például a Focke-Wulf - TA-152 evolúciója. Igen, és a TA-400 egy sugárhajtású bombázó hatmotoros változatában nagy ígéretet mutat!
  Zaur büszkén felszisszent:
  - A TA-400 képes bombázni az Urálon túli szovjet gyárakat, elérheti a 800 kilométeres sebességet és több mint 10 tonna bombát szállíthat! Ilyen az XO-18 farok nélküli bombázó is, 16 000 kilométeres repülési hatótávolsággal! És jet TA-183 és egyéb gépek! Uralni fogjuk a levegőt!
  Führer tábornagy elengedte Zaurt. Ideje volt beszélni Schmeisserrel.
  német géppuska
  Az StG 44 (németül: Sturmgewehr 44 - 1944 rohampuska) egy német géppuska, amelyet a második világháború alatt fejlesztettek ki. Körülbelül 850 ezer darabot gyártottak. A modern típusú automaták közül ez lett az első olyan fejlesztés, amelyet sorozatban gyártottak.
  A második világháborús géppisztolyoktól (PPSh, stb.) lényegesen nagyobb célzott tűztávolságban különbözik, elsősorban az úgynevezett köztes, erősebb és jobb ballisztikával rendelkező, mint a gépi pisztolytöltények alkalmazása miatt. fegyvereket.
  Automatizálás StG 44 - szellőztetett típus a porgázok eltávolításával a hordó falán lévő lyukon keresztül. A hordó furata a csavar függőleges síkban történő megdöntésével zárható. A ferdeség a kapu és a retesztartó ferde síkjainak kölcsönhatása következtében jön létre. Gázkamra - szabályozási lehetőség nélkül. A gázkamra dugóját a segédrúddal csak a gép tisztításakor csavarjuk ki speciális sodrással. A puskagránátok dobásához speciális töltényeket kellett használni, 1,5 g-os (a töredezettséghez) vagy 1,9 g-os (páncéltörő-halmozott gránátok) portöltettel. A 7,92x33-as Kurz patronban a puskapor szabványos súlya 1,57 g A gázdugattyú a rúddal a csavarszárral van kombinálva.
  Schmeisser optimizmusának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy az új gép - St 54 - még megbízhatóbb és jobb lesz, nagy tűzpontossággal.
  Von Braun is őszinte optimizmusát fejezte ki - az A-10 és A-11 rakéták azt ígérték, hogy akár 1000 kilométeres távolságra is repülnek, és nagy pontossággal találják el a rádiót.
  Az atombombával a dolgok még rosszabbak voltak az atomreaktor beindításáig. De azt is megígérték pár év múlva, hogy sorozatba megy a bombák királynője!
  De ami a legfontosabb, az amerikaiak és a britek megígérték, hogy segítenek a Harmadik Birodalomnak és műholdjainak a világkommunizmus elleni harcban!
  Fuhrer Rommel tábornagy úgy döntött:
  - Mondd meg Sztálinnak, hogy teljes mértékben újraindítjuk az ellenségeskedést, majd a kommunizmus teljes és totális megsemmisítését!
  1945. április 13-a volt a nagy elutasítás napja!
  A német háború mérte a fő csapást Magyarországról, hogy elkerüljék a teljes folyású Visztula erőltetését. Az offenzíva április 20-án kezdődött, amikor a náci hadosztályok létszámhiányosak voltak.
  A németeknek szinte mozgásban sikerült áttörniük az első védelmi vonalat. Aktívan alkalmaztak éjszakai támadási taktikát, hogy megakadályozzák az oroszokat abban, hogy bevegyék számos tüzérségüket. Éjszaka persze nem olyan hatékony a tűz, és a náciknak is vannak éjjellátó készülékei.
  Elég hamar megtört a második védelmi vonal is, két kazán alakult ki. De a főhadiszállás parancsára nagy tartalékok szálltak be a csatába. Bár a nácikat nem lehetett legyőzni, Mainstein offenzíváját felfüggesztették.
  A németeknek egy hónapos makacs harc után csak Szlovákia egy részét sikerült visszahódítaniuk, legfeljebb 70-80 kilométert haladva előre.
  A Fritz offenzíva Kelet-Poroszországban még kevésbé volt sikeres. Csak az első védelmi vonalat törték át, és sűrű védekezéssel néztek szembe. Kiderült, hogy a Vörös Hadsereg tudta, hogyan kell beleásni magát és megvédeni magát. És komoly károkat okoz.
  Kisselring csak Romániában ért el komoly sikereket. A fasiszta csapatok három kazánt hoztak létre, és elfoglalták szinte egész Moldovát és Bukovinát. De még ott sem engedték át őket Odesszába, megálltak a Bogárnál - egy természetes vízzárónál! De a németeknek még így is sok földet sikerült elfoglalniuk. Beleértve a Fekete-tenger partját és az ukrán Csernyivci régiót. Így elmozdítva a frontvonalat a romániai olajmezőktől. Ám áprilisi és májusi sikereik erre korlátozódtak.
  A Vörös Hadsereg védekezőn állt, és az ipar rengeteg hadifelszerelést gyártott. Főleg Yak-9 vadászgépek és T-34-85 harckocsik.
  A nyáron Rommel nehéz helyzetbe került - Németország emberi erőforrásai már kimerültek, az offenzíva pedig súlyos veszteségekhez vezetett. Nem kellett a negyvenegyedik év megismétlésével számolni. A szovjet csapatok megedzettek a harcban, a tábornokok magas áron szereztek tapasztalatot, és meglehetősen sűrű és mélyreható védelem épült.
  Tehát fizetni kellett a keleti költözésért.
  A központban a szovjet csapatok továbbra is hídfőket tartottak a Visztulán. Sztálin nem akart visszavonulni.
  Rommel úgy döntött, hogy légitámadást indít a Szovjetunió ellen. Mivel a bombázás legalább drága foglalkozás, de az emberveszteség egy ilyen offenzíva során sokkal kisebb! Sőt, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia a gyarmataival és uralmakkal együtt egyre aktívabb segítséget kezdett fegyverekkel, erőforrásokkal, sőt önkéntesekkel is nyújtani.
  Repülőgépek légi támadása és nagy tankseregek óvatos áttörési kísérletei.
  De Sztálin nem akart passzívan ülni és a vereséget várni! Június 22-én csapatai támadást indítottak szlovák irányba. Válaszul az amerikaiak ezer B-29-es bombázót adtak el hitelre Németországnak.
  A németek uralták a levegőt, és eddig a harckocsik és önjáró fegyverek minőségi fölényével visszaverték a Vörös Hadsereg támadásait. Július végén a német Dél Hadseregcsoport támadásba lendült, hogy újabb zsebet hozzon létre. A szovjet csapatok meg tudták állítani a német offenzívát. A nácik mintegy harminc kilométert haladtak előre, és elkerülve a súlyos veszteségeket, megálltak. Augusztusban a Vörös Hadsereg Kelet-Poroszországban is előrenyomult.
  A nyár folyamán az élvonal nem sokat változott.
  Eközben az Egyesült Államok két atombombát dobott Japánra. Hirohito augusztus 16-án bejelentette feladását. Amerika feloldotta a kezét, és fokozta a technológia, a nyersanyagok és a felszerelések ellátását a Harmadik Birodalom számára.
  A német légiközlekedés nyomása fokozódott. A nácik abban reménykedtek, hogy bombázzák a Szovjetuniót. Az ősz ütések és támadókísérletek cseréjében telt el mindkét oldalon. Mindkét fél igyekezett elkerülni a felesleges veszteségeket.
  Általában azonban nyilvánvalóvá vált a Luftwaffe felsőbbrendűsége a levegőben. 1945 során a Harmadik Birodalom és a műholdak több mint hatvanezer repülőgépet, többnyire sugárhajtású repülőgépet állítottak elő, és további harmincezret kapott a szövetségesektől. A Szovjetunió csak negyvenötezer autót gyártott. Ráadásul sebességben, fegyverekben és páncélzatban gyengébb az ellenségnél.
  1946 szintén a Vörös Hadsereg nagy offenzívájának kísérletével kezdődött. De a németek harcba dobták legjobb E-50-es piramis tankjukat, és le tudták győzni a szovjet egységeket, visszaszorítva őket Lengyelországba és Szlovéniába. De a heves havazások és a szovjet csapatok tömeges hősiessége megállította a fasiszta hordákat a Nemanon és kicsivel Grodnón túl! Bandera támogatásával a Fritz belépett Lvovba. Mindazonáltal egy nagyszabású offenzíva, vagy inkább annak kudarca oda vezetett, hogy a Szovjetunió elvesztette lábát Kelet-Európában, és most a háború ismét teljes egészében a bolsevik orosz birodalom területére költözött!
  Májusban Rommel csapatai megpróbáltak építeni a sikerükre, de több hónapos harc után csak a vonalig jutottak el, Baranovicsi, Vilna, majd Rigához közeledtek. A nácik egy kicsit sikeresebbek voltak délen - bevették Vinnicát és Zsitomirt - Kijev felé közeledve! Odesszát pedig elzárták a szovjet csapatoktól.
  A németek azonban óriási veszteségeket is szenvedtek - tizennégy éves kortól tizennégy éves kortól, nagyapákat pedig hatvanöt éves koruktól besorozták a hadseregbe. Még több női hadosztályt is létrehoztak, valamint külön mesterlövész és repülőezredeket, ahol a gyengébbik nem harcolt!
  Ősszel a németek megvédték magukat, és a szovjet hadsereg érezte őket. Télen is javában folytak a csaták. Nem sikerült megtörni a németeket, akik megőrizték elsöprő légi fölényét. Az ostromlott szovjet városok, Riga és Odessza elestek, de a Fritz nem tudta továbbfejleszteni az offenzívát.
  1947-ben a szovjet T-54-es harckocsi sorozatgyártásba kezdett, aminek versenyeznie kellett a fő német, piramis alakú E-50-el. Igaz, a szovjet autó páncélzatban és fegyverekben még mindig rosszabb volt a németnél, de olcsóbb és könnyebb volt. A tömeggyártás júliusban kezdődött.
  A repülésben még rosszabbak voltak a dolgok, de 1947. december 30-án végre megtörtént az első szovjet sorozatos MIG-15-ös sugárhajtású vadászrepülés.
  Ez azt jelenti, hogy a fasiszta monopólium a levegőben megszűnik.
  A tömeggyártás 1948 májusában kezdődött. Maga a gép sebességében és fegyverzetében is csak valamivel volt alacsonyabb az ME-362-nél. Igaz, a németeknek még mindig volt előnyük a jól bevált termelésben és az ászok harci tapasztalatában. De világossá vált, hogy a levegőben a Szovjetunió közeledik a paritás eléréséhez.
  1948 őszén újabb tárgyalások kezdődtek.
  Németország elnéptelenedett, de a Szovjetunió is kivéreztetett. Ráadásul a német fizikusok meg tudtak előzni a szovjeteket, és a Harmadik Birodalom már sikeresen tesztelt egy atombombát.
  Rommel mérsékelt lehetőséget kínált - a németek mindent megkapnak, amit már megnyertek. Rigától Odesszáig.
  Sztálin válaszul beleegyezett a nulla opcióba. Sem mi neked, sem te nekünk!
  A tárgyalások ismét teljes zsákutcába jutottak.
  Koba sorra találkozott minden többé-kevésbé jelentős iparossal, tervezővel és katonai szakértővel.
  Miután nyilvánosan felolvasott egy beszédet: amelyben bejelentette, hogy a végsőkig háborúzni fog a fasizmus ellen!
  1948. november 7. nap. A nagy változások és döntések napja lett!
  Epilógus
  1954. december 21.... New York... Az Egyesült Államok legmagasabb felhőkarcolója pazar vörös zászlókkal van kirakva.
  Sztálin, akinek képe hatalmas képernyőkön és az Amerikai Népköztársaság összes hirdetőtábláján látható, mosolyogva integet a Lenin sugárúton haladó szovjet csapatoknak!
  Az egész világ ünnepli a hetvenöt éves Sztálin elvtársat - a Föld bolygó első császárát!
  
  LUCIFER LEÁLLÍTÁSA
  Bár nem volt könnyű neki, de még viszonylag fiatalon, és nem volt ideje megkeményíteni a lelkét, a harcos Palpatine-nak sikerült átlépnie a sorompót.
  Karolinát saját kezével és fénykarddal kellett volna megölni. De a nyomok elrejtése érdekében egy kis nukleáris töltetet helyeztek el magában a palotában.
  Darth Sidious már folyékonyan beszélt a fénykarddal, és a királynőhöz vezető úton levágta a személyi őrzőit. Aztán megparancsolta neki, hogy térdeljen le, és vegye le drága cipőjét - hogy a szokásos módon, mezítláb haljon meg az állványon.
  Carolina megjelent. Palpatine felfedte előtte valódi arcát, és az előkelő személy hevesen sírva fakadt. Ezt követően Dart életében először alkalmazott erővillámot... És amikor az elszenesedett királynő megnyugodott, a könyörtelen Sith Lord nukleáris fegyvert helyezett a detonátorra, és elhagyta a palotát.
  A víz alatti világ lakóit szabotázással vádolták, ami miatt heves háború tört ki a bolygó két világa között. Technológiai fölényük ellenére a víz alatti versenynek sikerült túlélnie. Emellett a republikánus szenátus képviselői is beavatkoztak, akik nem engedhették meg a népirtást.
  Palpatine kiérdemelte magának a béketeremtő babérjait, és mára elérte a galaktikus szintet, egyelőre csak a nabooi szenátor szerény asszisztense szerepében, de nagyon gyorsan népszerűvé vált maga számára.
  Tanítója, Plagast helyeselte a tanonc felemelkedését, de ő maga is egyre jobban belemerült a magochloriánusok tudományos tanulmányozásába. Ő maga akarta elnyerni a halhatatlanságot, és megtanulni feltámasztani a halottakat. Ráadásul Plagast külső könyörtelenséggel csak vonzalmat érzett egyes rokonai iránt, és gyors feltámadásukról álmodott.
  Palpatine lánya felnőtt és királynő lett. És hamarosan megszületett a saját utóda. A férj formálisan nem lett király, de teljesen törvényes házastárs, és egykori Jedi-tiszt volt, bár nem a legmagasabb szintű képzettséggel. Hivatalosan hercegi és ifjabb társuralkodói címet kapott - a királynő vezetése alatt.
  De Palpatine nem szerette a nem hivatalos vejét: túl kedves, nemes, külsőleg nagyon jóképű, és sokkal fiatalabbnak tűnt, mint a kora.
  Igen, és a fekete uralkodó lánya rendkívül kedves és együttérző nőtt fel. Jellemében nagyon hasonlít az apjához - aki valószínűleg arról álmodott, hogy a világegyetem legrosszabb emberévé váljon.
  Plagastnak mindenesetre többé nem kellett rábeszélnie tanítványát. Palpatine egyedül döntött úgy, hogy elpusztítja lányát és férjét.
  De persze úgy, hogy ne gyújtsd fel magad. Ez pedig nem könnyű, ezért a palota védelmét a zavargások és szabotázsok után jelentősen megerősítették.
  Palpatine úgy döntött, hogy balesetet okoz a csillaghajón. Befolyását felhasználva sikerült elérnie, hogy a királyi család elmeneküljön Corusanba, a metropolisz bolygójára és a köztársaság fővárosába. Állítólag egy meghívás egy nagyszerű ünnepre - egy nagyszerű formáció évezredére.
  Jól megtanulta Plagast mester leckéit;
  A tanár megígérte a diáknak, hogy bár a képzése komoly lesz, mentesülnek a Kettő Szabálya alól. A Darth Bane által előírt ördögi kör megtörésével semmit nem titkolnának el egymás elől, nem tapasztalnának féltékenységet és bizalmatlanságot kapcsolatukban, és így együtt szolgálnák a sötét oldalt. Sidious évtizedeken át tanult a Muun alatt, ezalatt Plagast mindenre megtanította tanítványát, amit ő maga tudott, hogy Plagast újonnan felfedezett ereje ne vesszen el. Plagueast leckéi arra kényszerítették Palpatine-t, hogy szembenézzen a félelmeivel, megfosztotta minden örömétől, és megfosztotta mindentől, amit kedvesnek tartott. A Sötét Nagyúr azt tanította Sidiousnak, hogy az olyan érzelmek, mint az irigység és a gyűlölet, bár szükségesek a sötét oldal uralásához, csak arra valók, hogy egy nagyobb cél érdekében elhagyják a hagyományos erkölcsi fogalmakat. Plagast arról is beszélt tanítványának, hogy milyen eszközökkel lehet megragadni a hatalmat, a végső cél a galaxis irányítása.
  De a tanulás leghatékonyabb módja a virtuális korlátok áthaladása és a többdimenziós mozi volt.
  Segítve Palpatine-t a ranglétrán, a mester hozzáférést adott Thaler Sidiousnak a Sith holokronjához, valamint sok máshoz. Palpatine-t kiképezte a fénykardharcra, az Erővillámok hadonászására, arra kényszerítette, hogy mindenféle tudást magába szívjon a különféle fegyverekről és sötét oldali technikákról, de csak azt az értéket adja meg nekik, ami a Rend valódi céljához szükséges. Ugyanakkor Plagast a damaszkuszi Grandee leple alatt mindent megtett, hogy senki ne gyanítsa őt Palpatine-nal való rokonságban.
  Tehát itt egy egyszerű dolog történt: a csillaghajó eltalálta az aszteroidafolyamot. Sőt, már a csillaghajó visszatérésekor, amikor sok pilóta erős italokat fogyasztott.
  És Palpatine-t nemcsak hogy nem gyanúsították meg, de még rendet is kapott, mert aggódott, és lebeszélte egy kockázatos útról . De vannak olyan kifogások, amelyeknek egy személy határozottan az ellenkezőjét fogja tenni. És a provokáció működött, és ott a készülékek kissé megsérültek.
  Mind az örökösök, mind a házastárs meghalt, csak a kis Padme Amidala hercegnő, Palpatine unokája maradt életben. Megörökölte a trónt a Naboo-n.
  Darth Sidious pedig felvette a bűnei listáját. Plagast azonban nem hagyott jóvá mindent.
  "Megvan az Erő, a tanítványod és a vezetői tehetséged. Ennél is fontosabb, hogy megvan benned a sorozatgyilkos vérszomja, bár ezt tartalékolnunk kell - hacsak az erőszak nem szolgál valamilyen kizárólagos célt. Nem vagyunk hentesek, Sidious, a múlt néhány Sith-je. Mi vagyunk a jövő építészei."
  "Meddig?"
  - Egy évtized múlva - és nem egy nappal korábban.
  De a türelem az önmegtartóztatásban nem akart megnyilvánulni. Bár néha maga Witt is eltöprengett, miért lett hirtelen ilyen kegyetlen. Ennyi agressziója van születésétől fogva? Ráadásul egy baráti körben Palpatine kedves ember benyomását keltette.
  Darth Sidious még egy új elméletet is bevezetett: egy igazi Sithnek olyan ügyesen kell elrejteni a gondolatait, hogy még a tanár sem érti a fogást! Még akkor is, ha Bölcs Plagastnak nevezi magát!
  Miközben Palpatine kezdett belépni a galaktikus politikába, mentora új áttörést ért el a kutatásában. A bűnöző Yinchorri akarata, akit ugyanazon faj delegációja mutatott be Damaszkusznak, az Erő hatására megtört, a hüllők belső természetes ellenállása ellenére. Plagast sok kísérletet végzett más mintákkal is, tesztelve saját képességeit. A gyorsítótár következő találkozóján Plagast felvázolta Sidiousnak azokat az irányelveket, amelyek szerint a Sith-eknek cselekedniük kell, beszélt Kerred Sante hosszú távú kiiktatásáról, és megparancsolta Sidiousnak, hogy rendelje el Vidar Kim szenátor meggyilkolását, hogy Palpatine vegye át a helyét. . Plagast maga is ellátogatott a Kamino bolygóra, ahol a helyi klónkészítők fajával tárgyalt egy engedelmes Yinchorri sereg létrehozásáról. Később Damaszkusz és beosztottjai Serennóba indultak, ahol Plaguest személyesen beszélt az ott jelen lévő Jedivel. Így rájött, hogy a Jedi Qui-Gon Jinn nem szereti a vállalatokat, és korábbi mestere, Dooku fenntarthatatlannak tartja a Köztársaság helyzetét. Plagast ügyesen elültette a kétség magvait Sifo-Dyas mester szívébe, gyengéden meggyőzve arról, hogy a Köztársaságnak hadseregre van szüksége.
  Igaz, ki fog egy drága katonai gépet háború nélkül létrehozni? A Sithek pedig pontosan az erőszak módszerét akarták irányítani, mert a másik módszer ellentétes tanításaikkal.
  A több mint egy tucat Kereskedelmi Föderáció köztársaságba való befogadásának politikai ülésén Plaguest és Sidious ismét találkozott Damaszkusz és Palpatine leple alatt. Egy előre megtervezett tervet követően Palpatine látványos beszédet mondott, amely sikoltozást és káoszt váltott ki a szenátusban. Plagast örült, mert a Kereskedelmi Föderáció bolygói a Köztársaság részévé váltak, és a jövőben a Sith-ek galaktikus háborút robbanthatnak ki kezükkel. Plagast azonban tudta, hogy a neheztelő Pax Tim szenátor összeesküdt Damaszkusz többi ellenségével - a Sante biztonsági struktúrával -, és most aktívabb lépéseket fog tenni Damaszkusz eltávolítására. Ezért Plagast szándékosan összeállította Palpatine-t Timmel egy politikai ülésen, és csalinak használta a diákot, miközben tesztelte. Sidious sikeres cselekedetei ellenére Timnek sikerült mindkét Sith eszén túljutni azáltal, hogy elrendelte Plagast maládi bérgyilkosait. Mivel az utóbbi minden erejét az emberrablás megállítására és Timi felkutatására összpontosította, nem tudott arról, hogy egy második támadást terveztek ellene.
  Darth Sidious pedig érezte, de már azon gondolkodott, hogy megszabaduljon egy mentor gyámságától.
  Larsh Hill beiktatási ceremóniáján a Rend páholyában a Coruscanton Darth Plagast majdnem megölték a zsoldosok. Palpatine asszisztense, Pestage felvette a kapcsolatot a maládiakkal, és miután megkapta a szükséges információkat, azonnal értesítette erről Palpatine-t. Mindketten a merénylet helyszínére érkeztek, és csak a sebesültet és alig lélegző Plagast találták életben, aki beburkolta a sebet az Erővel; a Damaszkusz fővárosaiból származó muunok többi részét megölték. Később Palpatine személyesen bosszút állt Timen azzal, hogy megölte Timit és a Gran Protectorate sok más tagját a Coruscanton lévő Malastare nagykövetségen. A rendőrség nem találta a bűncselekmény elkövetőit, annak ellenére, hogy külön csapatot állítottak fel a Kim szenátor meggyilkolása nyomán bekövetkezett halálesetek kivizsgálására. Ennek eredményeként a Damascus Capitals nem veszítette el vezetőjét, Hego Damascus viszont visszavonult a Galaxy ügyeitől.
  Darth Sidious egészen ravaszul szőtt terveket. Nem ölte meg Padvát unokáját, inkább összebarátkozott vele. És külső vonakodással szenátor lett.
  A fekete lord befolyása nőtt, megjelent a harmadik Sith Darth Maul. Barbár módszerekre is kiképzett, és nagyon tehetséges harcos. Maul tehetsége azonban nem olyan nagy, hogy teljes jogú örökössé válhatna.
  Ráadásul mind Plagast, mind Thaler továbbra is emberek, és nem nélkülözik a rasszisták jeleit. Nem igazán akarták, hogy a leendő Sith Birodalom trónját egy nem emberi faj örökölje.
  Ezért talán Darth Maul halála előre meg volt határozva. Ráadásul Palpatine majdnem meghalt a tanítványával vívott párbaj során, és csak az erőfölény mentette meg a leendő császárt a haláltól.
  Darth Sidious bosszúsnak érezte, hogy valaki az univerzumban jobban tudja használni a fénykardját. És ez is nyomot hagyott. Egy emberpár szerencséjére Maul korlátai miatt nem tudta felülmúlni őket az erő sötét oldalának ismeretében!
  Damaszkusz és Palpatine mindent megtett annak érdekében, hogy a Naboo-válság mindkettőjük hasznára váljon. Mire Darth Maul hadműveletet indított a Naboon a Jedik megsemmisítésére, Damaszkusz aktív lépéseket tett egy új válság megszervezésére. A Corporate Union, a Guild of Commerce, a Techno Union és más társaságok vezetőivel való kapcsolatfelvétel révén Damaszkusz meggyőzte őket a Köztársaság gonosz fellépéséről a világuk ellen. Palpatine, miután megválasztotta a Galaktikus Köztársaság legfelsőbb kancellárjává, úgy döntött, itt az ideje, hogy egyedül fejezze be a Nagy Tervet. Miután megtudta Plagasttól, mire van szüksége, és felhasználta mentorának kapcsolatait, hogy megszerezze a kívánt pozíciót, Palpatine az idősödő Muunt csak akadálynak látta. Plagast viszont úgy tűnt, teljesen megbízott tanítványában.
  Sőt, Darth Maul meghalt, és a kettő uralma automatikusan visszaállt.
  Még mindig sok munka és idő állt előtte, és Darth Sidusnak egyszerűen nem volt lehetősége új diákot képezni.
  Szóval, miért nem létezik a tandemük még néhány évig - amíg a Jedi rendet végre meg nem semmisítik?
  De a legfontosabb nem ez volt. Plagast végül felfedett egy szörnyű titkot: "Ő az, aki Palpatine igazi, biológiai apja - Witt Thaler".
  Igen, az édesanyja, egy nagyon szép parasztasszony, megfordította a gazdag kereskedőúr Damaszkusz fejét. És nem tudta visszafojtani a szenvedélyt.
  Általában a Sith-be való beavatás után az utódok szaporodási képessége meredeken csökken. És akkor ilyen szerencse - van egy fia! És olyan tehetséges, és nemcsak erőben tehetséges, hanem kiemelkedő politikai tehetséggel is rendelkezik.
  Ez volt az első számú oka annak, hogy megmentette a fiatalembert. Sokkal kellemesebb a saját vér munkáját átadni. Bár a magas szintű Sith-ek szinte terméketlenné váltak, a családi kötelékeket soha nem tekintették a legfontosabbnak.
  Plagast mélyen érezte magát... Talán tényleg úgy döntött, hogy a saját fia nem érinti meg.
  De pontosan ez késztette Darth Sidious-t cselekvésre. Bármely Sith mester álma, hogy olyan bűncselekményt kövessen el, mint a saját apja meggyilkolása.
  A választások előtti éjszakán Damaszkusz évek óta először mutatkozott be nyilvánosan, kizárólag Palpatine szenátorral: együtt vettek részt a Mon Calamari című új produkció premierjén a Galaktikus Operaházban. A bemutatkozást követően a két Sith Lord visszavonult a damaszkuszi penthouse-ba, a Kaldani Spire épületbe, hogy megünnepeljék Palpatine közelgő sikerét. Palpatine borral körbejárta a tanárt, és próbált a közelgő szenátusi beszédre.
  Plagast, csípős, elmondta Palpatine-nak, hogy a magochloriansokkal végzett kísérlete több mint sikeres volt. A fiú Anakin megnyerte a versenyt, és ami a legfontosabb, sikerült letiltania a harci robotok egész seregét. Ez azt jelenti, hogy a fiú erősebben tehetséges, mint az univerzumban élők. A fiúval való párosítás mellett sikerült magochloránokkal és a Togruta faj képviselőjével megtermékenyíteni. Tekintettel arra, hogy ennek a humanoid, de nem emberi fajnak a képviselői a magohloriak tekintetében szegényebbek az embereknél, ugyanakkor a Jedik aránya közöttük, az embereknél sokszorosan kisebb számmal, igen magas, akkor ...
  Az új lány, Ahsoka Tano a jövőben rendkívüli, eddig ismeretlen ügyességi csúcsokat érhet el. A Togruta hatalmának érzékelésének alternatív módjai és a rengeteg magochlorán kombinációja az ember alkotta természet igazi csodáját idézheti elő.
  Mi a következő lépés? Folytatja a kísérleteket, és új emberfajt hoz létre, amely egyenlő erővel az istenekkel. És képes lesz még magasabb szintű lényeket szintetizálni, mint a magohloriak - a theochlorians, ami lehetővé teszi a Sith-ek számára, hogy megváltoztassák az univerzum fizikai törvényeit, és talán új univerzumokat hozzanak létre!
  Volt min megijednie és elcsodálkoznia a fekete lordnak.
  Fokozatosan berúgott, Plagast hosszú évek óta először álomba merült, és néhány pillanat múlva Sidious habozás után (talán jobb, ha egyszerűen levágja a fejét egy karddal?), Lehozta az Erő folyamát. villám a tanáron.
  - Apa mindenért felelni fog! Azért, hogy elhagyott engem, hogy átéltem egy évet a pokolban a megkínzott királyi pincékben! Miért kényszerítette, hogy megöljem egyetlen igaz szerelmemet, Carolinát?
  A fekete Sith üvöltött, villámokat okádva szülőjére. Tényleg gyűlölte őt.
  Plagast fájdalmát élvezve Darth Sidious lassan halálra kínozta, ő pedig az Erő segítségével kimerülten nem tudott mit tenni, és meghalt.
  Az utolsó pillanatokban a fekete nagyúr így szólt:
  "Azon a napon veszítetted el ezt a játékot, amikor úgy döntöttél, hogy megtanítasz uralkodni a Galaxison. Melletted van az apád - pontosabban a sarkad alatt. Te voltál a tanárom, apám - igen, ezért örökké elmondom neked , legyen örökké hálás, de soha nem leszel a gazdám."
  - Palpatine elbúcsúzott a haldokló és égő villámcsapások tüzében Darth Plagast.
  Így a Sith feltaláló véget vetett viharos életének. És vele az egyetemes történelem oldalát fordította.
  De volt két új, nagyszerű alkotás: Ahsoka és Anakin, valamint egy diák, akinek sikerült hatalmat szereznie a galaxis felett, és legyőzte a Jediket.
  Luke Skywalker tehát Palpatine dédunokája és Darth Vader fia volt.
  Ezért a Sithek fekete ura nem adhatta ki a parancsot, nem vehette el és semmisítette meg az erőben megajándékozott közvetlen leszármazottját. Sőt, bármit is mondjunk - Luke száz százalékig ember, a saját gyermekei pedig félig Togruta. De Palpatine császár már bevezetett olyan törvényeket, amelyek korlátozzák a nem emberek jogait, és általában rasszista törvényeket kívánt létrehozni az új államban.
  Valóban, ha egyszer az emberek alkotják a legtöbb fajt a galaxisban, és maga a császár is ember, csakúgy, mint környezete, akkor a kemény rasszizmus és más fajok megaláztatása egészen a Sithek szellemiségébe tartozik. Szeret elnyomni és uralni.
  Tarkin nagymarsall egy egész elméletet és ideológiát dolgozott ki a rasszizmus igazolására...
  De ők örökölték a trónt, csak az emberek fele. Annak ellenére, hogy Ahsoka megszabadult a csúnya növedékektől, és a kaméleonbőre gyönyörűen néz ki.
  A császár kifejezetten elküldte gyermekeit, hogy elpusztítsák az életet a Shilo bolygón, ahol a Togruták éltek. A fekete lord ivadéka pedig ezt örömmel teljesítette.
  Fogantatásuktól fogva szolgáltak, és az erőnek csak a sötét oldalát ismerték. Palpatine fiatal korában nemegyszer tett jót. És ha bejutott a kínzópincébe, ha nem fut össze Plagasttal, soha nem lett volna a galaxis legnagyobb gyilkosa.
  Igen, a gyerekei nem tettek jót, boldogan tettek bármi rosszat. De valamiért éppen ez az, ami kellemetlen a császárnak. Tolja és benne a jóság nem halt meg a végsőkig. Toli Palpatine úgy gondolta, hogy lehetetlen igazi Sith-vé válni anélkül, hogy harcolna önmagaddal, ha legyőzöd magadban a világos oldalt.
  Gyermekei magától értetődőnek vették a gonosz szolgálatát, mint az univerzum legtermészetesebb dolgait, anélkül, hogy lelki gyötrelmet és lelkiismeret-furdalást tapasztaltak volna.
  De Palpatine önmagával harcolt, és csak a Mindenható Istenek tudják, mibe került neki Carolina megölése.
  Ráadásul a császár nem merte megölni az anyját. Nyilvánvalóan Plagast is szeretett érzett iránta, soha nem tett fel ilyen kérdést.
  És Palpatine anyja még mindig él, és annak ellenére, hogy már régen elmúlt több mint száz év, egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy mély öregasszony. Éppen ellenkezőleg, fiatalabbnak tűnik a fiánál, erős szőke - nem több harminc évesnél. Miután szabadult a nehéz munkából, egy távoli tartományban telepedett le, és ott kezdett el boszorkányságot.
  Igen, egy közember, egy parasztasszony, de egy szokatlan nő is, ami eltolódott a genetikájában. Különben aligha tudott volna teherbe esni a fekete lordtól.
  Mezítláb, csak ágyékkötőben, vékony derekával, mint egy fiatal lányé, keményen dolgozott a mezőn, éjszaka pedig boszorkányságot gyakorolt. De amikor Witt vele élt, anyja elrejtette tanulmányait, és nem szentelte semminek a fiát.
  Igaz, párszor el is engedte: hogy valószínűleg nemcsak szeretteit, hanem gyermekeiket, unokáikat is eltemetheti.
  Palpatine csak egy éve látogatta meg az anyját - amikor le kellett fedezni Naboo-t a lázadók rajtaütése elől. Ők is titkokat kerestek a fekete császár szülőbolygóján. Talán tudni akarták a gyengeségeit, vagy rokonokat akartak találni?
  A császárnak volt egy féltestvére. Itt Palpatine feláldozta a sötét erőknek nem sokkal a nabooi válság előtt - hogy is mondjam, a szerencse mosolygott.
  Ekkorra a testvér már unokákat szerzett, így Darth Sidious várakozó taktikája jogos volt. Még több áldozat, és a meggyilkolt bennszülött vér panteonjának feltöltése.
  Aztán egyszerre akart végezni az anyjával. De Palpatine arra számított, hogy találkozik az öregasszonnyal: anyja azonban mit sem változott a különélés hosszú évei alatt. Lányos, izmos alkat, napégéstől nagyon sötét, sima bőr, gyönyörű arc férfias állal. Távolról általában összetéveszthető egy lánnyal, de közelről látszanak az arcvonásai: elég érett, formált, és legalább harminc éves. És ha belenézel a smaragd-zafír szemekbe, még többnek fog tűnni.
  Witt Thaler, aki nem számított arra, hogy anyja nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, megdöbbent, és nem volt hajlandó ölni, vagy ahogy ő nevezte, feláldozni a sötét erőknek.
  Ekkor nem találta magában a bátorságot, hogy legalább pár szót szóljon az anyavarázslónővel, és kerülve a kapcsolatot, sietett távozni. Lehet, hogy az anya felismerte a fiát, de hidegnek és közömbösnek is tett.
  Az utolsó Naboo-látogatás során pedig abban a pillanatban jelent meg, amikor a császári konvoj lesbe repült. Palpatine-t majdnem eltemették a palotában, de egy mezítlábas nő jelent meg neki, jelezve egy rejtett kijáratot, és megmutatta, hol található egy másik lázadó les.
  Aztán váltottak vele néhány mondatot.
  Az el nem halványuló anya Palpatine homlokára tette a kezét, és keserűen így szólt:
  Milyen súlyosan megsérültél, fiam. Egyetlen felismerhető vonás sem maradt benned!
  Darth Sidious dühösen válaszolt anyjának:
  - Csak úgy nézek ki, mint egy mély öreg! Valójában a testem már régóta nem az emberi törvények szerint él. És még mindig képes vagyok karddal legyőzni bármelyik Jedit. És húsom fizikai létezésének ideje több mint egy évszázadig tart!
  A fiatal anya biccentett töpörödött fiának.
  - Úgy döntöttél, hogy meghosszabbítod fizikai létedet azzal, hogy vámpírrá válsz? Természetesen a vámpíroknak vannak előnyei az emberekkel szemben. Kivéve, hogy naponta háromszor kell vért inni, és kerülni kell a napfényt. De ez nem élet!
  Palpatine császárt megsértette az anyja, sőt meg akarta ütni, de visszafogta magát. Dühösen motyogta:
  "Erősebb vagyok, mint fiatal koromban, nehezebb megölni bármivel, csak ezüsttel. És bármilyen napon viselhetsz kényelmes, szűrős öltönyt, és a mesterséges fény nem veszélyes számomra.
  Itt Darth Sidious hangja megenyhült.
  - Ez jobb, mondd el, hogy egyszerű ember lévén hogyan tudtad megőrizni a fiatalságodat?
  Lada Thaler édes, fehér fogú mosollyal válaszolt:
  - Egész életemben mezítláb sétáltam a Naboo-n, egész életemben dolgoztam, egészséges ételeket ettem, csak gyümölcslevet és tejet ittam. Mindig a szabadban - távol a várostól. Csak egyszer jártam a fővárosban, aztán láncra verve, amikor elhoztak az ítélet meghallgatására. És ott megint a faluba kapával!
  A lehető legegészségesebb életmódot folytatom, és miért kellene öregednem?
  Palpatine ezúttal nem is haragudott, kicsit viccesnek érezte magát, és teljesen logikusan pontosítást kért:
  - Parasztasszonyok milliói ugyanazt az életmódot élik, mint te, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy csúnya öregasszonyokká váljanak, veled ellentétben. Mi a titok - mondd el!
  Anya leereszkedő hangon válaszolt:
  - A legfontosabb kérdés, hogy miért öregszik az ember? A természetben a körforgás örök, és az emberi test egy ilyen ciklushoz hasonlít. Objektíven szólva, magában az emberi testben nincs semmi, aminek meg kellene öregednie. A fiatalnak tűnő nő megállt, és egy istennő magabiztosságával folytatta. - Az egész a gondolkodásról és a hitről szól. Hidd el, hogy az öregség természetellenes, az örök fiatalság pedig éppen ellenkezőleg, minta, és nem fogsz megöregedni!
  Palpatine ezzel nem egészen értett egyet:
  - Nemcsak az emberek öregszenek, hanem a fémek, tárgyak, űrhajók, harci robotok is. Miért gondolod, hogy az ember ezt akarat és hit erőfeszítésével képes elkerülni?
  A fiatal nő magabiztosan válaszolt:
  - Az emberi szervezet a fémmel ellentétben megújuló rendszer. A sejtek évmilliárdokon keresztül osztódhatnak és megújulhatnak. Bármely tudós azt mondja, hogy a testben lévő törzsállomány életek millióira fog kitartani. Csak egy lényeges apróságot kell megtanulnod - regenerálni és megújítani az idegsejteket is. Akkor a halhatatlanság valósággá válik!
  Palpatine lelkesen kérdezte:
  - És te hogy csinálod anya?
  A nő nevetett, és suttogva válaszolt:
  Miért kellene egy vámpírnak tudnia? És így ebben a húsban öt-hat évszázadot fogsz nyújtani. És növekszik egy csodálatos változás ... Még mindig el kell sajátítania az örök fiatalság titkát. Főleg az önzésedet figyelembe véve?
  Darth Sidious sziszegett, mint egy megfojtott kígyó, és előhúzta bíbor pengéjét.
  - Feláldozhatlak a sötét erőknek!
  Az anya az ország árnyéka nélkül nézett fiára-császárra. A lány még szélesebb mosollyal válaszolt.
  - Ez az áldozat nem segít a harcodban! Bár véres zsarnok vagyok, imáim megmentenek a haláltól. Egy év múlva a szakadék legszélén fogsz sétálni. És csak az anyád mentheti meg a lelkedet a pokoltól!
  Palpatine megenyhült, és elutasítóan intett a kezével.
  - Oké, ahogy mondtad, a vámpírnak még öt-hat évszázada van hátra. És ott talán találok egy hatékonyabb módszert az élet meghosszabbítására. Sőt, már most is folynak kísérletek, hogy szellemet töltsenek be a klónba!
  Anya elköszönt Palpatine-tól, és sok szerencsét kívánt neki. Olyan friss és kellemes illata volt. És Darth Sidious vágyott - a jóban van szépség.
  A gonosz gonosz, és az élet, amikor sötétség van, és vad sakálok vannak körülöttük, rendkívül fárasztó. Néha félelmek támadnak... Fájdalmas és szörnyű.
  Sőt, Palpatine császárt a Sithek utódja akarta elérni, akik nem tiszta gonoszok, és hogy az utód legalább valami kreatívat tudjon vinni egy űrhatalom életébe.
  Luke Skywalker száz százalékig ember, és ez az ő jelentős előnye.
  Ráadásul Anakin és Palpatine vére még mindig folyt benne. És ennek a fiúnak a sötét oldalra hozása komoly erőfeszítéseket igényelt.
  
  
  AZ ÖRDÖG SZÜLETÉSE
  Hogyan vált Palpatine - egy szerény fiatalember, kiváló tanuló és példamutató magatartással - az egyetemes és a gonosz megtestesülése, és hogyan vált át az erő sötét oldalára?
  Az élet a Naboo bolygón viszonylag jó volt - enyhe éghajlat, nagylelkű föld, szinte semmi lázadás és változtatási igény. Az államforma alkotmányos monarchia... De a király hatalma nagy, rendeletei egyenlőek a törvényekkel, és csak Padla Amidalát módosították, hogy korlátozzák az uralkodó uralkodásának idejét és hatalmát.
  Palpatine fiatalkorában nagyon jóképű, karcsú és természetesen fizikailag fejlett fiatalember, megnyerte az Aviaball bolygóközi versenyeit. Ekkor történt, hogy Palpatine, aki az utolsó pillanatban került be a Naboo csapatába, érzékenységet érzett az erővel szemben. Előre látta a pulzárok repülését és az aszteroidák fordulatait a legbonyolultabb virtuális játékban. És rájött, hogy érzi, mikor kell végzetes, döntő csapást mérni. Aztán a neve valamivel más volt: Witt Thaler. Közönséges anya és ismeretlen apa. Igaz, veleszületett képességeinek és kemény munkájának köszönhetően Wittnek sikerült bekerülnie egy tekintélyes főiskola szabad fakultására. Ehhez nagyon magas pontszámot kellett összegyűjteni.
  Apja, nagyon szép és gömbölyded anyja rovására azt mondta, hogy ő egy előkelő úriember, talán még a jó születésű Jedik közül is.
  De nem tudta megnevezni. Witt azonban különféle feltevéseket fogalmazott meg a fejében - talán az apja általában egy szomszédos galaxis császára?
  Thaler - a leendő Palpatine - már gyerekkorában is képes volt elolvasni egy zárt tankönyvet - papírformában vagy elektronikus könyvben -. Lenyűgözte barátait azzal a képességgel, hogy megjósolta a sport kimenetelét, vagy találós kérdéseket nyert egy merészetre - mint az ökölbe rejtett.
  De ebben a játékban jött rá, hogy ritka ajándéka van. A szenzációs győzelem a Naboo hősévé tette Witt Thalert, és... Nos, akárcsak a mesében, ez is oda vezetett, hogy a legszebb lány, Caroline Amidala hercegnő fülig beleszeretett.
  Maga Witt pedig fiatal, forró vérével együtt érezte az együttérzés és a kölcsönösség hullámát. Az őrületig szerettek egymásba, és a hivatalos trónörökös, Carolina Amidala Naberri köznép fiútól esett teherbe.
  A király dühös volt. A Naboo bolygó szokása és törvénye szerint az abortusz szigorúan tilos, de a koronahercegnőt és utódait megfosztották a trónra való jogtól. Witt Thalert súlyos kínzások után a legfájdalmasabb módon kellett kivégezni. Carolinát pedig egy gyermek születése után rabszolgának küldték az ültetvényekre. Van egy hercegnő: mezítláb, csak egy kopott tunikában, keményen kellett dolgoznia a többi bebörtönzött lánnyal együtt. Egy laktanyában, csupasz deszkán tölteni az éjszakát, és egyszerű, durva ételeket enni. A leendő királynőt ostorral verték meg a felvigyázók, ha egy kicsit is lassabban dolgozott.
  A büntetés egyik fajtája, hogy a rabszolgákat a fogasra akasztják, a csupasz sarkukat pedig a fáklya lángjával csiklandozzák.
  Witt magát is megkínozták a börtönben. Kegyetlenül, finoman, de nagyon profin megkínoztak, megakadályozva, hogy elveszítsem az eszméletemet vagy idő előtt meghaljak.
  Witt Thaler a pokol ezer körét megjárta. Kivégzése előtt egy teljes évig kínozták. És akkor azt kellett volna, hogy egy patkány kullancs elevenen falja meg, Naboo lakóinak milliói előtt.
  De a kivégzés közben hirtelen felrobbant a szörnyeteg... És amikor kitisztult a füst, Witt Thaler nyomtalanul eltűnt. Sokan ezt jelnek vették felülről, és térdre estek. És a király megtántorodott, az arca elkékült - agyvérzést kapott.
  A sok hónapos kínzástól megnyomorítva Witt egy nyirkos barlangban ébredt, amelyet fényes növények borítottak. Nagyon fájdalmas volt számára, de ugyanakkor visszatért a dühös erő érzése. Valamiért a kínzópincében végzett kínzás során Witt nem tudta kihasználni képességeit és elégetni a hóhérokat.
  Jóllehet jól láthatóan önmagából kirepülő tüzet, pulzárok kitörését és egy szörnyű plazmafegyverből (a régi köztársaságban betiltva - rendkívül nagy pusztító ereje miatt!) származó áramlásokat ábrázolt. De aztán visszatért az erő érzése.
  A hóhérok által ejtett mély sebek pedig lassan, de biztosan begyógyultak.
  Witt mellett volt egy doboz tápanyagkeverék, amit időnként felszívott, miközben álomba merült.
  Itt például álmodott... Tévhitt és egyben hősiest;
  A holttest felfalása gyors tempójú folyamat volt, a mutáns oroszlán sietett, amíg a hús friss és meleg volt. Amikor végül végzett, a csontváz megmaradt. Több fekete, taláros, varázspálcával felfegyverzett harcos elűzte, majd felkapta a csontvázat.
  - A bátor gladiátort, aki vitéz halált halt, a helyi szokás szerint minden tisztelettel eltemetik. - jelentette ki lelkes hangnemben a kommentátor.
  - Elképesztő! Nem is olyan rossz befejezés! - Mondta a leendő űrcsászár. Witt még mindig egy álomban lévő fiatalember, úgy tűnik neki, hogy a közelmúltban van.
  Az ismeretlen kommentátor pedig továbbra is fuldoklott dühös örömében:
  - És most meghirdetjük a verseny folytatását. Jelenleg a nyilvánosságban bárki megküzdhet a gyilkos oroszlánnal.
  Witt Thaler azonnal felállt, és szúrósan felkiáltott:
  - Azt akarom!
  - Érthető, hogy jóvá akarja tenni a bűnét, amiért nem fogadott egy emberre. - ugratta őt Caroline Amidala hercegnő.
  A fiatalember dühében felkiáltott:
  - És ha igen! Az az állat, amelyik megölt egy embert, nem méltó az életre!
  - De vannak versenytársaid, nézz ide. - mutatott Caroline hercegnő a feltámadt fenevadra, amely egy elefánt pofájú, egyenes krokodilra hasonlított. Ez a srác is harcolni akar!
  A kommentátor bejelentette:
  - Tehát két ember egyszerre kifejezte vágyát, hogy csatlakozzon a harchoz, majd először meg kell küzdeniük egymással.
  A közvélemény örömmel fogadta ezt a döntést, még több látványt és több vért!
  Harcos Witt pikkelyes páncélzattal borított törzsével nézte a szörnyet, már az első másodpercekben kellemetlenül beszívta a gyomrot. Aztán a fiatalember legyőzte az izgalmat, bár az ellenség kétségtelenül veszélyes volt.
  - Kapsz egy szabványos fegyvert! - jelentette be a kommentátor hidegen a hangjában.
  A harcosok szokás szerint meghajoltak. Aztán kaptak egy kardot és egy pajzsot. Aztán Witt újabb meglepetés várta, a jobb kezére kapott egy kardot, az ellenség pedig egyszerre kettőt kapott, a második fegyvert pedig a csomagtartójába vette.
  - Ez nem fair! - tiltakozott a fiatalember. - Két penge egy ellen.
  - Ez a Hulla-szívó, mindig az orrát használja a csatákban. Ilyen szokás! - válaszolta egy láthatatlan kommentátor, nem rejtve a hangjában a megvetést, a fegyvereket gyönyörű, szinte súlytalan, a nimfákhoz nagyon hasonló lányok adták át. Rájuk nézve Witt (a leendő Palpatine) szenvedélyes vágyat érzett, és nagyon szégyellte, hogy feszültségét észreveszik. Ezért haraggal beszélt.
  - Szóval adj egy második kardot egy ügyetlen pajzs helyett. - Nem akarok bunkó lenni.
  - Ilyen jogod van! - Mondta kissé podrev, kommentátor.
  A nimfa átnyújtotta a második kardot a fiatalembernek, és pátosszal így szólt:
  - Harc lovag, ne szégyenítse meg a becsületet.
  A kommentátor ismét bejelentette:
  - Az ölés vagy a kegyelem joga azt a harcost illeti meg, aki győztes fegyverrel rendelkezik! És a nyilvánosság számára is. Szerintem ezt figyelembe kell venni.
  - Mindenképpen végezni fogok a merész jóképű férfival. - mondta Corpsesucker.
  - Kalapács kovácsolása nélkül nem hasítod szét a várat! - Beszélt, szellemes aforizma Witt.
  Felálltak, a krokodil elefánt sokkal nagyobb volt, mint a fickó, és várni kezdtek a jelre.
  Könnyű, mint a toll, a nimfa odarepült hozzá, és megcsókolta a fiatalember rózsás arcát.
  Witt elpirult, és tett egy fél lépést, ebben a pillanatban megszólalt a csatajelzés. A hullafaló kardját hadonászva rohant rá, arra számított, hogy szemtelenül elviszi. A fiatalember résen volt, oldalra ugrott, kifelé menet pedig rúgott. Az ütés a pajzsra esett, csúnya hanggal csengett.
  - Hé fiú! Vigyázz a cipőidre, nagyon szépek.
  Az ifjú Witt nagyon megbánta, hogy nem vette le a tornacipőjét, születésnapjára ajándékba kapták, szokatlan színezéssel, és erős bőrük ellenére sem akarták elrontani. Szegény asszony fia, kedves jó cipő. És ő Witt még fiú, úgyhogy nem haboz mezítláb járni.
  A csata folytatódott, majd a fiatalember megjegyezte, hogy az ellenség nagyon ügyesen birtokolja a csomagtartóját. Milyen gyorsan mozog a kard, miközben a karok nem olyan mozgékonyak, és még a hosszúság fölénye is.
  - Egész életemben arról álmodoztam, hogy elefánton lovagolok, nem harcolok. Már undorító vagy.
  Válaszul rekedt nyikorgás:
  - Amit az ember nem szeret. Ennyire alsóbbrendű a fajod.
  Witt tovább változtatta a röppályát, a molnárnál tette az egyik hatékony trükköt
  Kendo, de láthatóan nem hiába jutott ellenfelének egy ügyes harcos dicsősége. Sikerült mindent kivédenie, és még maga is mért érzékeny ütéseket. Itt például az egyik támadás mellkason érte Wittet, a pólót elvágták, a fiatalember hátba csapott, alig kerülte el a komoly vereséget. A kétfejű orosz sas megsérült, kettétört.
  - Ez egy barom! - mondta Witt, és végrehajtotta a "Butterfly" technikát, de ismét minden támadásról kiderült
  taszítottak. - Orrú ördög.
  Újra megsérült, megkarmolta a karját, majd vállon ütötte. Witt visszavonult, és hirtelen rájött, hogy reménytelenül elveszíti a csatát, mert egy nála képzettebb ellenséges partnerrel néz szembe. Ráadásul a fiatalember még nem volt túl gyakorlott a kendóban.
  Caroline hercegnő is aggódott:
  - Én vagyok az utolsó bolond, aki nem állította meg a barátomat. Ebben az univerzumban ő teljesen
  Idegen, és letette a fejét nem tudni, miről.
  Ki akart ugrani az arénából. Itt szerencsére felbukkant egy ismerős varázsló.
  - Micsoda szépség, nem neki való botból lövöldözni vagy lábbal hadonászni. Ismerem Corpsesuckert! Biztosan megöli, sőt kigúnyolja a holttestet. Tehát akár tetszik, akár nem, meg kell hódolnod nekem.
  - Soha! - mondta Caroline hercegnő.
  Az erő sötét oldalának varázslója felszisszent:
  - Ebben az esetben el lehet adni az ezrednek, és napi húsz katonát fog szolgálni. Vagy éppen ellenkezőleg, az úr háremébe, ahol ezrek vagytok, és elsorvadsz a melankóliától és az önmegtartóztatástól.
  A hercegnő bátran kiabált:
  - Harcos leszek!
  A varázsló felkacagott:
  - Te egy törékeny lány vagy, aki nem rendelkezik elemi bűvésztrükkökkel. Igen, az első csatában elégetik.
  Carolina megsértődött:
  - Master of Glory megtanít! És igen, fizikailag erős vagyok!
  A varázsló undorítóan felkacagott:
  - Master of Glory? És igen, önző. Nem valószínű, hogy valami érdemlegesen sikerül neki. Így feleségül csinálhatnám, és átadhatnám bennszülöttként a képességeimet.
  A hercegnő ironikusan elmosolyodott.
  - Isten akarsz lenni?
  A varázsló nagyképűen felüvöltött:
  - Miért ne! Hogy rosszabb vagyok, mint a többi jelentkező?
  Karolina őszintén és megvetéssel mondta:
  - Undorító vagy. Utálni fogom az érintésed.
  A kísértő szemében bíbor fény villant.
  - Hát erre emlékezni fogok.
  Amíg beszélgettek, Witt sebesültek. A fiatalember visszavonult, már kezdett szédülni a vérveszteségtől. A hullaszívó újabb kitörést hajtott végre, egy iszonyatos lendítés majdnem levágta a fejét, megvágta a fickó arcát.
  - Mondta a barom. - A csaták során az egyik tornacipőjén kipattant a tépőzár.
  A cipő pedig alig fér el. De egy tehetséges fiatalembert megrázott az ihlet, és élesen felugrott. Meglegyintett a lábával, és a tornacipő, mint egy kő a parittyáról, belerepült a Hullafaló szájába, és szegecsekkel a szemébe találta a szegecses sarkát. Felüvöltött, egy pillanatra elterelte a figyelmét.
  Witt végrehajtotta az egyik legnehezebb Jedi Kendo mozdulatot, a Triple Fan-t, és levágta a szörny törzsét. Egy vér szökőkút tört ki belőle, és a Holtfaló hátralépett, lábait széttárva. A torka iszonyatos üvöltést remegett.
  Witt dühösen meredt.
  - Az ellenség a teljes megsemmisülés küszöbén áll! én nyerek!
  A fiatalember megtámadta az ellenséget, egy karddal nem volt szörnyű. A hullaszívó visszavonult, megtántorodott és ütéseket kihagyott. Hamarosan több súlyos sebet kapott , és elejtette a kardját. Aztán csak görcsösen reagált, elfordította a pajzsot. Witt izgalmában vasvillás technikát hajtott végre, először fejbe szúrta az ellenséget, amire sikerült reagálnia, majd a gyomrába szúrta. Mély volt a szúrás és kijöttek a belek. Aztán látva, hogy az ellenség végleg legyengült, Witt "kefe" technikát hajtott végre, és átszúrta a koponyáját. Holtan esett össze.
  - A szellemnek becézett harcos, Witt nyert. Ellenfele, a Trubosos, aki összetöri a törzset, majdnem meghalt. Most a győztes fiatalembernek joga van végezni vele, vagy sem.
  A közönség zajos volt, a fogadás egy része nyert, részben elveszett, de mindenki nagyon szomjazott a vérre.
  Egyedül, vad lendületben és őrült kiáltásban:
  - Verd meg! Vágja le a fejét, és akasszon karóra! - Kiabáltak. "Ez a szokás a vesztesekkel bánni.
  Witt megrázta a fejét, a csata hevében még tudott ölni, és így, amikor mindennek vége lett, dühe elpárolgott. Nem tartozik a szabályai közé, hogy hidegvérrel levágják a fejét, és még mindig visszaélnek vele. A fiatalember lehajtotta fényes fejét, és határozottan így szólt:
  - Nem, nem ölök meg egy tehetetlen teremtményt.
  - Elpusztítani! Fejezd be! - A tömeg tovább ordibált, és különféle végtagok ugrottak fel. És visít - Adj nekünk örömet!
  A leendő Palpatine császár hallatlan előkelőségről tett tanúbizonyságot:
  - Az ellenség legyőzve, sőt megnyomorítva, mi kell még!
  - A barátod hülye. Életben hagyva Corpsesuckert, halálos ellenséggé teszi magát.
  Nem fogja megbocsátani a megaláztatást és a törzs elvesztését. - Mondta a varázsló rozsdás zihálással. Miért vagy hülye. Ne sikíts, fejezd be?! Meg fog hallgatni téged!
  - Elég volt a vérem! - válaszolta a lány-hercegnő. - És miért vagytok olyan kegyetlenek? Tényleg nincs más mód a szórakozásra?
  A varázsló, akinek álruhája egy köntös alá volt rejtve, felszisszent:
  - De mint?
  Caroline, alig leplezve ingerültségét, így válaszolt:
  - Dalokat például hallgatni! Vagy művészi számok előadása, mindenféle szórakoztató program, lehetőség van állatokkal.
  A varázsló, akinek az arca el van rejtve, de az égő fejek még átragyognak a sötétségen, így énekelte:
  - Miféle bootleg ez? Nem, nem érdekes! A vér látványát nem pótolhatja mindenféle búbánat és búbánat.
  A hercegnő elfintorította az arcát.
  - Igazán?
  A varázsló összeráncolt szemöldökkel és sziporkázva üvöltött:
  - És mi van az énekesekkel, akiknek bádogos a torka. A varázslat és a varázslat segítségével bármilyen zenét és hangot újrateremthet. Meg tudjuk csinálni. És ha akarjuk, akkor a meztelen óra táncolni fog.
  A varázsló feltartotta hosszú, karmos ujját.
  -Nem, lány komoly gladiátorharc a legjobb.
  Caroline hercegnő ezzel határozottan nem értett egyet, de nem ellenkezett.
  Witt Thaler pénzt kapott a küzdelemért, miközben lefaragott valamit a nyereményjátékon. Aztán a fiatalembernek, aki még nem távozott az előző csatából, és a sebesültekkel kellett megküzdenie
  Oroszlán mutáns. De ha a ragadozó varázslat segítségével minden sebet begyógyított, akkor a fiatalember friss vágásokban jött ki. Witt levette vágott pólóját és levette a tornacipőjét, óvatosan félretette őket, és két kezébe vett egy kardot. Félmeztelenül felhajtott farmerben, különösen jóképűnek tűnt Caroline hercegnő számára. A domborműves törzsön széles vágások látszottak. A fiú megvonta inas vállát, és megpróbálta rávenni, hogy a fájdalom szolgálja dühét. Mezítláb érezte a mesterségesen fűtött padló forró felületét.
  Witt Thaler csókot adott. A közönség összecsapta a kezét.
  Hangosan felnyögött:
  - Nem kell bemutatnod a harcosokat! Legyen érdekes a küzdelem!
  Az oroszlán, anélkül, hogy megvárta volna a bugát, felugrott, és kardfogakkal próbálta kifürkészni az ellenséget. Nem sikerült neki, visszapattanva Wittnek sikerült sarokkal a szemébe találnia. A vadállat feldühödött, előreugrott, és a kard élére botlott. Itt a gladiátor fiú már meglepődött - a vér, amely korábban vörös volt, zöldre vált.
  - Mitől ez az egész? - kérdezte a meglepett Caroline hercegnő.
  - Ez azt jelzi, hogy a vadállat kitartóbb és erősebb lett, az alkalmazkodóképesség megnőtt. - válaszolta komor hangon a varázsló.
  A lány egyértelmű következtetést vont le:
  - Ez rossz!
  A varázsló hangja sokkal vidámabb lett:
  - Miért! A pasid remek harcos, csak a káromkodás érdekesebb lesz.
  A sárkányoroszlán tovább ugrott, figyelmen kívül hagyva a vért, nagyon gyors volt, és a fiataloknak alig volt ideje kitérni. Witt itt bukfencezett, ugrált: mint egy akrobata, majd búvárkodva, mint egy csótány, feltépte az oroszlán hasát. Úgy tűnt, az agyaras terminátor nem figyel erre, és folytatta a fiatalember üldözését a ringben.
  - A fenébe is! - mondta Witt bosszúsan. - Te, hogy a penge nem veszi.
  A vérveszteségtől a fiatalember kezdett fáradni. Pontos kitöréssel sikerült átszúrnia egy oroszlán szemét, de a ragadozó még az egyik szemével is veszélyes maradt, és a pillanatot elkapva fájdalmasan a bordákba vágta karmos mancsát. A karmok hat mély csíkot hagytak.
  - Ez egy barom! Szedd le a húst! - üvöltötte a fiatalember.
  Úgy tűnt, az oroszlánnak sokáig legyengülnie kellett volna a vérveszteségtől, de rohamai egyre gyorsabbak lettek. Az agyarak többször is majdnem átszúrták a prést, az egyik pedig Thaler mellizomjába fúródott, csúnyán megkarcolva azt. A fiatalember megtántorodott, és kivillantak rajta a fogai,
  a vállába ragadt. Witt izzadt, véres volt, és sikerült kicsúsznia, és még a torkát is elvágta egy pengével. A vadállat vérzett, a fő artéria eltört, de nem veszített sebességéből.
  - Olyan vagy, mint egy zombi, akárhány reakció. Talán nem te vagy a megfelelő oroszlán. - Mondta a fiatalember.
  Kísérletet tett az ellentámadásra, hogy kiüsse az utolsó szemét, de elhibázta, így újabb véres csíkot hagyott a száján. egy oroszlán
  ismét mancsát húzott neki.
  - Honnan jönnek ezek? - Az ifjú kétségbeesésében, minden erejével agyarkarddal ütötte ellenfelét. Az erős sokktól a csont megrepedt, fehér lé ömlött ki belőle.
  - Ege! - Rendkívül elégedett hangon mondta a varázsló. - Úgy tűnik, a barátja úgy döntött, élesíti a pengét, mindenesetre komoly arrogancia érezhető.
  - Mit akartál? Vitka okos gyerek. - válaszolta Leia hercegnő inkább dorombolva.
  A következő ütés végül levágta az agyarat. A fenevad forogni kezdett, ott helyben, mintha elvesztette volna az irányt. Witt továbbnyomott, ütései egyre élesebbek lettek, látva, hogy a mutáns oroszlán úszik, a fiatalember hozzáadott energiát.
  - Micsoda oroszlánhús, nem szeretem! - kiáltott egy bátor srác.
  - Győzd le Vitek, olyan szexi vagy. Caroline hercegnő felsikoltott.
  A fiatalember eltalálta a második agyarat, mivel a célpont kényelmes volt. Az első alkalomtól kezdve a csont nem halt meg, és hozzá kellett tennem. Végül ez a pont összeomlott, az oroszlán nyilvánvalóan megdöbbent.
  - Hogy vagy most agyarok nélkül csak egy nagy macska, halálra ítélve! - Mondta dühösen Witt.
  Fogcsikorgatás és nyögés volt a válasza. A harc döcögősen folytatódott, a mozgó oroszlánsárkány állítólag támadott, de mozgása elvesztette élességét. A fiú pedig, aki érezte az ereje hullámzását
  folyamatosan ellentámadásba lendült, és végül az utolsó szemen is átszúrta. Ezúttal úgy tűnik, hogy a penge sokkal mélyebbre ment, és elérte az agyat.
  - Bravó, nedvesítsd meg! - kiáltott fel Caroline hercegnő.
  Az egész terem kórusba lépett.
  - Végezzen vele, végezzen vele!
  A fiatal gladiátor ismét lábbal rúgott, és a háta mögé ugrálva egy körforgalomból rúgott. Úgy tűnt, a mutáns oroszlán elvesztette a tájékozottságát, és többször megbökte a száját. Végül, amikor a fiú megszokta, a mellkasába döfte a pengét, és megpróbált mélyebbre, szívéig átszúrni. A karmos mancsok beleütköztek a bordákba, megkarcolták őket, majd átszúrták a húst, de Witt makacsul nem engedte el a pengét, pedig szó szerint darabokra szakadt. Itt már mindent az akarat döntött el, a karmok tovább karcolták, tépték a fiatal húst.
  - Dobd el! Caroline hercegnő ugatott. Kiáltása egyedül maradt.
  - Hozd a végére! - üvöltött a tömeg.
  Végül a feldühödött Witt pengéje a szívéig fúródott, és a vadállat elhallgatott, utoljára áthúzta karmait a sokáig tűrt húson.
  - Nos, úgy tűnik, minden! A fiatalember kifújta a levegőt. - A sötétség teremtményét a porba vetik.
  A varázsló kommentátor bejelentette.
  - A győztes ismét Witt lett, a halál szelleme; az aréna feltörekvő csillaga. Megkapja a megérdemelt jutalmat.
  Erre a mondatra Thaler látása ködként szertefoszlott, amikor egy erős szélcsatornát indítottak.
  És ebből a ködből átjön... egy erőteljes, magas férfi vagy egy humanoid lény alakja csuklyában. Egy nyikorgó hang hallatszik, nagyon hasonlít annak a varázslónak az álombeli hangjához.
  - Jól küzdöttél Witt... Született harcos képességeit látom benned!
  Thaler felkelt. Alvás közben szinte begyógyultak a sebei, a hegek elsápadtak és kevésbé észrevehetőek lettek.
  A fiatalember a kezét nyújtotta a férfinak:
  Köszönöm, hogy megmentett, uram...
  A férfi durván hátravetette fiatal tenyerét, és felszisszent:
  - Nem köszönöm! Minden hála irgalomhoz és gyengeséghez vezet!
  Witt erőltetetten elmosolyodott, és ezt motyogta:
  - De megmentetted az életemet... Szóval, valahogy meg kell köszönnem!
  A férfi hirtelen hátravetette a csuklyáját. A fiatalember belenézett a megnyílt arcba. A férfi előkelő külsejű volt, valamivel több mint negyvenen, erős nyakú, göndör, rövid szakálla volt. A tekintete nagyon parancsoló, azonnal látszik, hogy parancsolni szokott, vonásai pedig akaratosak, erősek.
  Bár ez az úriember ismeretlen volt Witt számára, a fiatalembernek úgy tűnt, hogy látta már valahol. Bár nagyon nehéz elfelejteni az ilyen kifejező és akaraterős arcvonásokat, a királyi testtartást, az uralkodó szemeit a bölcsőből. De ugyanakkor a nemes megjelenés ellenére a hang rekedt, csúnya, mintha szakadt volna, a hangerő ellenére.
  A férfi Wittra nézett, és anélkül, hogy megváltoztatta volna az arckifejezését, azt mondta:
  - Nem a szerelem miatt menttelek meg, hanem mert szükségem van rád!
  A beszélő szeme szikrázott.
  -Felveszlek tanítványomnak, és megnyitom a hatalom tudását, amiről a Jedik álmodni sem mernek... De tudd, hogy amit a kínzópincében tapasztaltál, az még virág ahhoz képest, ami rád vár!
  Witt felállt, és határozottan így szólt:
  - Készen állok! Készen állsz mindenre - csak mentsd meg Carolinát!
  A férfi a legnagyobb megvetéssel horkant fel.
  - A kötődés gyengeség! A legnagyobb gyengeség, amit egy Sith megengedhet magának! - Itt a fekete uralkodó hangja fenyegetőbbé vált. - Pontosabban nem tehetik meg, nem engedhetik meg maguknak, de ... Furcsa módon meg fogom szabadítani Carolinát a rabszolgaságból! Csak a teljes engedelmességedért cserébe, hogy megesküdj, hogy a megfelelő időben teljesíted minden parancsomat!
  Witt engedelmesen letérdelt, és nagy esküt mondott.
  És akkor a férfi azt mondta:
  - Mostantól az új neved Darth Sidious! Darth Plague vagyok, a tanárod és a mestered!
  Ettől a naptól kezdve Witt, vagy jelenleg Darth Sidious kardvívás és sötét hatalom gyakorlásába kezdett. Kegyetlen és könyörtelen tan. De az új fekete lord gyorsan növekvő erőt érzett magában. Minden nap, hét és hónap erősebb és kifinomultabb lett.
  Darth Plagueis a halhatatlanság álma mellett a Sithek uralmának visszaállítását is tervezte. Witt Thaler megváltoztatta a nevét Palpatine-ra, és kissé megváltoztatta a megjelenését, valamint az ujjlenyomatait. Más emberré vált, egy nemesi Palpatine családból származó hasonló személyt helyettesítve.
  Sürgős hivatalnoki karriert kezdett, ezzel egyidejűleg javította a sötét hatalom elsajátítását. Ráadásul Darth Plagueis, aki teljesen legális nagyvállalkozói státusszal rendelkezett, betartotta a szavát.
  A király halála után kisfiának sikerült. Darth Plagueis ösztönözte a huttok palota elleni támadását. Megölték az örököst, nővérét, testvérét és nagybátyját.
  Ezt követően a palotaőrség főkapitánya trónolta a nép körében népszerű Carolinát.
  A több éves fogság csak megedzett egy erős nőt, és még keményebben kezdett uralkodni. És lánya, Szerafim, aki a kolostorban nevelkedett, Naboo királyságának örököse lett.
  Bár az egykori szerető visszatért a hatalomba, Palpatine kénytelen volt elrejteni kilétét, és egyelőre a pálya szélén maradni. Bár befolyása a királyságban folyamatosan erősödött.
  A főkapitány hamarosan meghalt - nyilvánvalóan baleset következtében, de Palpatine állt mögötte. És hamarosan a Sith Lord azt követelte Witt Thalertől, hogy áldozza fel első szerelmét - Caroline királynőt.
  Halálpárbaj volt Plagueis-szal. Ráadásul az erők megközelítőleg egyenlőek voltak. Amikor mindkét Sith kimerült a csatában, Palpatine megadta magát, és ezt motyogta:
  - Megölöm a szerelmemet, és egyben az emberiség maradványait, amelyek még mindig parázsolnak bennem! - Itt a fekete lord felemelte a hangját, és határozottan hozzátette. - De esküszöm, ezt nem bocsátom meg neked és mindenképpen elpusztítom!
  A Sith természet velejárója az a vágy, hogy megszabaduljunk a magasabb státuszúakkal szemben. Elérhetetlen hatalmam irigységedet szüli; bölcsességem táplálja tudásszomját; eredményeim szenvedélyes vágyat ébresztenek azok megismétlésére! - mondta Darth Plagueis Darth Sidiousnak, és mosolyogva folytatta. - Ha megölöd a magadhoz legközelebb álló és legkedvesebb embereket, felfoghatatlan erőforrást fedezel fel magadban. Úgy érzem, te leszel a Sith-ek legnagyobbja - ha elpusztítod magadban az utolsó emberi gyengeséget!
  
  
  CSODÁVAL SZÜLETETT
  - Volt egyszer egy légierő ezredes, aki az afgán háború alatt súlyos lövedék-sokkot kapott. És elvesztette a lehetőségét, hogy saját gyerekei legyenek, pedig nagyon szerette volna. A feleség nagyon szerette az ezredest, elment hozzá, két erős fiú nevelését vállalták az árvaházból. Örökbefogadó apjuk spártaiként nevelte őket. De még mindig nem az volt. A srácok erősek, egészségesek nőttek fel, de nem mutattak különleges szuperképességeket.
  És Vanga nagymama megjósolta az ezredesnek, hogy utódai képviselője a furcsa és az univerzum sorsának döntőbírója lesz. Aztán az ezredes úgy döntött, elmegy egy híres varázslónőhöz, hogy csodálatos módon segítsen a feleségének teherbe esni.
  A varázslónő valóban jelentős képességekkel rendelkezett, de alapvetően a legmagasabb színvonalú sarlatán volt. Kijelentette, hogy megteheti, és fiat adhat az ezredesnek, de óriási összeget követelt.
  Az ezredesnek volt néhány ingatlanja Moszkvában, valamint értékes trófeák, amelyeket a dushmanokkal és csecsenekkel vívott háború során visszaszereztek.
  Összeszedte ezt a vad összeget - másfél millió dolcsit... Még az is meglepő, hogy egy tapasztalt ember, és így bevállalta a megtévesztést. De láthatóan a varázslónőnek komoly hipnózis-, szuggesztió-, készséges tehetsége volt, amit maga Kashpirovsky vagy egy világszínvonalú politikus megirigyelhetne.
  A varázslónő eközben egy igen színes színpadi rituálét hajtott végre, triviálisan elaltatva az ezredes feleségét. Aztán egyszerűen befecskendezett egy donortól származó magot a Vénusz kebelébe.
  A nem túl bonyolult csalásnak bizonyult. De hatásos. A feleség (Szűz Máriához hasonlóan) makulátlanul fogant gyermeket - mellesleg szűz maradt, így a férj a sérülés miatt teljesen elvesztette férfias erejét.
  Mindenki elégedett volt, és a pontos idő alatt az asszony megszabadult az egészséges lány terhétől. Kiderült azonban, hogy teljesen más, mint barna apja és sötét hajú anyja. De az apa, bár számított a fiaira, szerette a lányát. Csak a maga módján, spártaiként nevelve - temperálás és edzés.
  A lány gyorsan fejlődött, nagy hajlamokat és képességeket mutatott. Főleg a fizikaiakat. A haja sűrű, hullámos, aranysárga és csodálatosan szép.
  Ám amikor a lány mezítláb rohanni kezdett a januári hóban - hagyományosan hajnali fél hatkor ébredt -, történt egy esemény. Általában így kezdődött a napja. Egy ilyen reggeli futás, még mindig a hajnal előtti sötétben. Elég spártai.
  A hagyományos tíz és fél kilométert versenyzett, bármilyen időben, hogy feltöltődjön az egész napra. Természetesen ez csak a képzés kezdete, mert Vladlen (a név Lenin és Sztálin tiszteletére!) komolyan foglalkozott a harcművészettel. Még versenyeken is részt vett - lányokat verve nagyobbnak és idősebbnek nála.
  De még mindig körülbelül tíz éves lány, és csak úszónadrágban fut. És az arany haj olyan, mint a láng. Az átkozott mániákus pedig lesben várja a gyereket. Nyilván előre elkészítette a csapdát, mivel a lány olyan gyorsan rohan, hogy nem minden felnőtt éri utol.
  Több jól álcázott csapda hevert a lány útjában. A helyzetet nehezítette, hogy havazott, minden nyomot elfedtek. És Vladlen, egy lány, aki bármilyen időben mezítláb és félmeztelenül rohant, még örült is egy ilyen szélsőségnek. Hiszen a nehézségek csak mérséklik, és ami nem öl meg, csak megerősít.
  A csapda működött, erősen megcsípte a lány lábát. Szerencsére az edzés során a csontok elég erősek voltak ahhoz, hogy ne törjenek be a medvecsapdába.
  De Vladlen komoly átalakítást végzett. És nagyon fájt. A gazember pedig megpróbált megdobni és megerőszakolni egy karatés lányt. Vladlen azonnal reagált, és megütötte az állát a sarkával. De a bűnöző erős volt. Nyüszítve hátraugrott, és megdörzsölte összezúzódott állkapcsát. Aztán előhúzott egy kést.
  A lány fegyvertelenül és szinte meztelenül csapdában találta magát egy hosszú késsel őrzött mániákussal szemben.
  Elsöprő támadás következett, Vladlen odahajolt, és fejével a napfonatba ütötte az ellenséget. A kés átment, megkarcolta a lány hátát. Vladlen elkapta az ecsetet, és megváltoztatta az ütés irányát. A hegy egyenesen a bűnöző torkán fúródott. A mániákus megfulladt a saját vérétől, és hirtelen lejárt.
  És a lány, miután megtorolta az első megtorlást, felkiáltott:
  - Kész!
  Ennek ellenére gyilkosság történt, és a csapdában lévő láb súlyosan megsérült.
  Sajnos a mániákusnak nagyon befolyásos szülei voltak, és Vladlen komoly bajba került. Kísérletet tettek ellene, és kábítószert helyeztek el a házukban. Az ezredesnek távolabbi helyekre kellett küldenie a lányt. Az orosz harcművészetek iskolájába Szibériában.
  Ott, a föld mélyén Rodnovers évszázadok óta él és szolgál.
  Ez azonban nem mentette meg az ezredest. Egy mesterlövész lelőtte, feleségét kábítószer-kereskedelem vádjával letartóztatták. Úgy tűnik, valaki tényleg leszámolt a családjával. Az öccsét is letartóztatták, az idősebb testvér szerencsére már szolgált a hadseregben. Egy tizennégy éves fiút fiatalkorúak telepére küldtek. Felírt gyógyszereket is.
  Bár az ügy kezdetben hamis volt. De szerencsére az új törvények értelmében hat évnél többet nem kaphatott.
  Anya sportos nő volt, és spártaiként edzett. Ezért a nőtelepen hamar tekintélyre tett szert, és jó állást is szerezhetett. Az erős, harctechnikában jól képzett öccs is a harcosok közé került, majd különítményparancsnok lett. A börtön egyharmadának letöltése után feltételesen szabadlábra helyezték. Oroszországban a fiatalkorú bűnözőkre vonatkozó törvények humánusak, és még azt is mondhatnánk, szerencsés volt, hogy mindössze tizennégy évesen indult az első útra.
  Általánosságban elmondható, hogy az a tény, hogy az ezredes a hagyományok szerint lelkes tisztelője volt a spártai oktatásnak, egyértelműen a családja hasznára volt. Az erősek viszonylag jól vannak a börtönben, de a gyengék és a trónon nem viszonylag rosszak! A kölyök önmaga sérelme nélkül átment a zónán, sőt felsőfokú jogi (!) végzettséget is kapott. Láthatóan nem ragadta el a tolvajok romantikája, és az idők változtak - kiment a divatból banditának lenni. Inkább az üzletet vonzotta.
  A jogi végzettség létfontosságú egy üzletember számára. Az anyával bonyolultabb volt a helyzet - ő akkor már felnőtt, és a bűncselekményt egy koholt ügyben akasztották rá. Szó szerint a kábítószer-szállítással és értékesítéssel foglalkozó szindikátus szervezője. És szinte lehetetlen újragondolni. Így sok magasabb rangú bolondnak bizonyul.
  De az anyának sikerült elérnie, hogy egy jó zónába helyezték át a Kaszpi-tenger közelében, és ott kapott munkát az obshchak őrzőjeként. A börtönőr több könyvet írt, sőt filmekben is szerepelt. Miért ne?
  Korán túl karcsú, fizikailag erős, csinos nő, kifejező arccal, férfias állal.
  Tehát elvileg nem ült rosszul a zónában, nem kapcsolt ki az életből. És még utódot is kapott. A fiú a bölcsőtől kezdve edzett, és felpezsdítette a börtön mindennapjait. Anyja azonban, ahogy az egy keresztapához illik, nem dolgozott, így sok szabadideje volt.
  Vladlen hét évvel később tért vissza - a harcművészetek legmagasabb szintű beavatása után. Bár a bosszú veszélye még nem múlt el teljesen, a harcos csak a vezetéknevét változtatta Shamanovára - meghagyva korábbi nevét.
  Mivel apja nagyon barátságos volt a jól ismert Shamanov tábornokkal, a vezetéknév megváltoztatása meglehetősen szimbolikusnak bizonyult.
  Vladlennek, akinek a képességei fenomenálisak, az iskola pedig nagyon kemény és ugyanakkor meglehetősen racionális, nem volt párja a harcművészetekben. Megtanulta az orosz birkózás sajátos stílusát. A harc neve természetesen feltételes, vagy olyan, mint a Ruskundo.
  Vladlen elsajátította a Tehwandohoz hasonló harcművészetet - egy nagyon fejlett rúgástechnikát, orosz ököllel, az Aikidóhoz hasonló birkózást - dobástechnikákat és az ellenfél tehetetlenségének felhasználását, a thai boxból - könyök, térd, fejütés. Rodnoverie egy szinkretikus harcművészetet hozott létre, amelynek technikáit évszázadokon keresztül csiszolták, és a varázslómesterek a legjobbat átvették más népektől és iskoláktól.
  Természetesen Vladlen Shamanovát tanították, és a fegyverek birtoklása ... De lehetetlen mindent tudni és elsajátítani. Egy igazi harcművésznek mindenben jártasnak kell lennie, kivétel nélkül az arzenálban. De az egyes trükkök és zsetonjaik kiválóan teljesítenek.
  Vladlen leginkább a lábával szeretett harcolni, és puszta ujjaival halálos tárgyakat dobálni, bár talán mindenben erős volt.
  A lány, akit karatékának hívtak, bár egyáltalán nem tanult karatét, saját iskolát nyitott. Különféle versenyeken indult, de nem törekedett hírnévre és címekre.
  Bár részt vett néhány kereskedelmi versenyen, sőt szabálytalan földalatti harcokban is, pénzre volt szüksége.
  Mivel még nagyon fiatal lány volt, Vladlen nem sietett megházasodni és utódokat szülni. Fejleszti magát a harcművészetekben, és tanította őket a gyerekeknek. Volka Rybachenko különösen nagy reményeket mutatott. Mellesleg rendkívül ügyesen dobálta is a lábával az éles tárgyakat. A karate fiú (megint egy becenév, aminek semmi köze a valósághoz!) megígérte, hogy a legnagyobb mesterré nő ki.
  Aztán hirtelen Volkát felkérték filmekben való szereplésre, és testvére, Oleg Rybachenko és maga Vladlen Shamanova is vele ment. És ez egy másik történet.
  
  
  AMATŐR
  Ez reálisabb és hihetőbb. Ugyanis a leghétköznapibb és leghétköznapibb ember szelleme lépett be Sztálin testébe. És mivel ő csak egy átlagos ember, egy lakos volt. És csak azt tudta, hogy Hitler 1941. június 22-én lecsap, és az eredmények katasztrofálisak voltak.
  A németek el tudták venni Moszkvát, és a középszerű bérgyilkost egyszerűen megmérgezte saját környezete. De a főváros bukása után már késő volt valamit javítani. A japánok a Távol-Keletre, Türkiye délről csaptak le. A Kaukázus is elesett.
  Sztálint pedig kezdetben kompromisszumos figuraként Molotov váltotta fel. De ekkor az ambiciózus Beria bedugta a fejét. És Zsukov elfogta. És elkezdődött a rigmus. Röviden: a németek a nyáron és azon túl is az Urálhoz mentek, kapcsolatot teremtve a japánokkal, elnyomva az ellenállás minden látszatát.
  Nyugaton azonban folytatódott a háború. Az amerikaiak haboztak - Franklin Roosevelt, ahogy az várható volt, a végsőkig húzott. A németek már 1941 karácsonyán megtámadták Gibraltárt. Ekkorra Moszkvát és Leningrádot elfoglalták, délen pedig a németek a Volgára és a Terekre hímeztek. Inkább nehezítette őket a megnyúlt kommunikáció és a hatalmas orosz terek, mint a szovjet csapatok rosszul szervezett ellenállása.
  Hitler személyesen találkozott Francóval, és felvázolta neki a kilátást: a Szovjetunió mint katonai erő nem létezik. Amúgy sem az Egyesült Államok lesz az első, aki belép a háborúba. Nagy-Britannia tehát egyáltalán nem veszélyes. Sőt novemberben, Moszkva elfoglalása után Rommel erősítést kapott, néhány kiválasztott hadosztályt és egy egész légi hadsereget. A britek pedig porként hullottak. A németek már Alexandriában vannak... Francónak tehát több oka van Hitler haragjától tartani, mint Nagy-Britannia bosszújától. De ha mégis szeretne kapni az afrikai és angol gyarmatokról, akkor...
  Franco, felismerve, hogy a Wehrmacht kezei eloldódnak, és ő maga is mindent elveszíthet, először beleegyezett a német csapatok átengedésébe, majd maga is hadat üzent Nagy-Britanniának. Ugyanakkor a britek helyzete napról napra romlott. Gibraltárt három nap alatt elfoglalták. És hamarosan a németek elfoglalták Palesztinát és Szíriát a törökökkel együtt és Irakot a Közel-Kelettel együtt.
  Amerikát 1942. július 4-én vonták be a háborúba. Japán megtámadta Peru-Kabart a függetlenség napján.
  A németek Oroszország, Európa, majd Afrika és Ázsia erőforrásait felhasználva légi offenzívát és tengeralattjáró hadviselést folytattak.
  Németország növelte a fegyvergyártást, és Dél-Afrikában vezette az offenzívát.
  1942 végére Afrika teljes mértékben a nácik ellenőrzése alatt állt, ahogyan egyébként India is. Indokína, Szingapúr és az Ausztráliáig tartó szigetek pedig a japánok ellenőrzése alá kerültek. Igaz, a hawaii szigetcsoport elfoglalására tett téli kísérlet a szamurájok elégtelen szervezettsége miatt nem járt sikerrel.
  Ennek ellenére a japánok, akik több katonai tapasztalattal rendelkeztek, uralták a tengert. Ezenkívül a német tengeralattjáró-flotta nagyon gyorsan növekedett, csökkentve Nagy-Britannia és az Egyesült Államok hatalmát.
  1943 májusában német partraszállás történt az angol metropoliszban. A németek leszálló vitorlázórepülőket és víz alatti tankokat, sőt az első AP-161-es sugárhajtású bombázókat és négymotoros Yu-488-at is használtak.
  A tengeralattjáró-háborúban kimerült Nagy-Britannia nem bírta sokáig, de rendkívül keményen harcolt.
  Egy hónapnyi véres csaták után London elesett, és az Angliáért vívott csata véget ért.
  Amerika volt a következő lépés. Kanada az Egyesült Államok oldalán harcolt, ahová Churchill elmenekült, de Latin-Amerika országai megtagadták a háborút a Harmadik Birodalom ellen. Argentína, majd Brazília pedig szövetségeseik katonai bázisait biztosította a németeknek a területén.
  A háború elhúzódó jelleget öltött. USA tengerentúlon. Szárazföldi hadseregük erős, és a flotta nagyon gyorsan épül.
  De apránként a németek és a japánok felvették. Az ő oldalukon volt a keleti félteke összes erőforrása és a nyugati félteke egy része. Igen, a meghirdetett totális háború meghozta gyümölcsét.
  Az Icarus hadművelet sikeres volt, és Izland elbukott. Ezt követően a Fritz Grönlandra váltott. 1944 azonban senkinek sem adott döntő előnyt. Japán és a Harmadik Birodalom azonban megvetette a lábát a keleti féltekén, és megerősödött Latin-Amerikában. Negyvenöt év telén a szamurájok a nácikkal együtt elfoglalták a Hawaii-szigeteket. Tavasszal pedig Panama földszorosára költöztek.
  Roosevelt halála után az Egyesült Államok békére törekedett a Harmadik Birodalommal és Japánnal. De nehéz kompromisszumot találni. Főleg, hogy Hitler vérszagot érzett. A fasizmus barrakudája túl sokat akart. A háború folytatódott. A nácik beágyazták magukat Grönlandra, és 1945 nyarán megpróbáltak leszállni Kanadában, de a tengerbe dobták őket. Kanada nem akart kapitulálni. Igaz, a negyvenötödik év őszén Ausztrália elesett - a nyugati világ utolsó jelentős fellegvára a keleti féltekén. Japán és Németország teljes mértékben uralta a tengert. Tengeralattjáró-flottájuk páratlan volt.
  Ezenkívül a hidrogén-peroxid tengeralattjárók nagyon erősnek és mozgékonynak bizonyultak. Sebességük elérte az óránkénti negyven csomót.
  És negyvenöt-negyvenhat telén Zeelandon volt a sor. 1946 tavaszán az Egyesült Államok hadat üzent Latin-Amerika szinte valamennyi országának.
  Az atombomba létrehozására irányuló projekt pedig a finanszírozás csökkentése miatt nem hozott kézzelfogható eredményeket. Ezért az amerikaiak ezt az adu ászt nem tudták bedobni vesztes játszmában!
  A harckocsiépítés terén pedig a Harmadik Birodalom jelentősen megelőzte az Egyesült Államokat. A legjobb amerikai sorozatgyártású, negyvenkét tonnás Pershing tank 102 milliméteres frontpáncéllal és 90 mm-es ágyúval rendelkezett, 810 kilométer/órás torkolati sebességgel. És a legjobb és legmasszívabb 1946-ban, a "Royal Lion" német tank - 65 tonna súlyú - 250 milliméteres elülső páncélzattal rendelkezett. Szintén 200 mm-es oldalak és tat, valamint egy 105 mm-es löveg 100 EL-es csőhosszúsággal.
  Tekintettel a tartály piramis alakjára, semmilyen szögből nem lehetett áthatolni a Pershingből.
  Egy sorozatból erősebb harckocsik indítására tett kísérlet meghiúsult. A német ellen egyébként csak a mindössze 93 tonnás, 305 milliméteres frontpáncélzattal és 120-as kaliberű fegyverrel rendelkező T-93-nak volt esélye ütközés közben. De az autó nagyon alacsony vezetési teljesítménye, valamint a forgó torony hiánya nem tette méltó versenyzővé.
  A "Supershing" fejlesztése sokáig elhúzódott, és egyébként is ez a tank rosszabb volt, mint a német.
  A sugárhajtású repülés pedig a nácik oldalán áll a minőségben. Az amerikaiak csak a mennyiséget tudták ellenezni. De a németek, akik a régi világ erőforrásaival rendelkeznek, naponta háromszáz-négyszáz autót tudtak kidobni, számuk nem alacsonyabb, mint az Egyesült Államok. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - ezek a sugárhajtású vadászgépek nem versenyeznek az amerikai tökéletlenséggel - "F" osztály!
  És a TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 sugárhajtású bombázók is versenyen kívül vannak. Az Egyesült Államoknak még nincs teljes értékű sugárhajtású bombázója. Ez a B-29? Igaz, van a projektben egy B-36 is, de egyelőre messze van a sorozatgyártástól.
  És a német "A" osztályú ballisztikus rakétáknak egyáltalán nincs analógja a világon.
  Lemezek - szintén nincsenek versenytársaik ...
  Technológiailag a Harmadik Birodalom alaposan berendezte Amerikát, ezért Hitler eltökélt szándéka, hogy a végsőkig végezzen az USA-val. És semmi kompromisszum. A negyvenhatodik évben offenzíva kezdődött Mexikó és Kuba ellen. Ősszel Texasban és Kaliforniában már javában folytak a harcok. A németek és a japánok pedig Alaszkából támadták meg Kanadát.
  De most eltelt a negyvenhatodik év. A második világháború még mindig tart. A negyvenhetedik év végzetes volt Kanada számára, amelyet végül az észak felől belépő Fritz foglalt el.
  A B-36-os sugárhajtású bombázó végre megjelent Amerikában, de Németországot és Japánt továbbra sem sikerült megszerezni. Ráadásul az év végén megjelent a Washington tank egy 120 mm-es hosszú csövű fegyverrel, és viszonylag elfogadható páncélzattal és vezetési teljesítménnyel, hatvanhárom tonnás tömeggel. Bár védett volt, és rosszabb, mint a német, páncélátütő erejében már nem volt rosszabb.
  A negyvenhetedik év végére azonban az Egyesült Államok már elvesztette területének több mint felét, és halálra ítéltetett.
  A németeknek még sikerült kipróbálniuk a "Rat" és a "Monster" szupernehéz tankokat a nagyvárosok megrohanása során. Utóbbiban volt egy bombavető, amely tíz tonnás töltetet lövellt ki!
  Képzeld el, milyen szörnyű lett a fegyver!
  Szilveszterkor pedig elesett New York, január tizedikén pedig Washington.
  Ennek ellenére a Yankees még csaknem hat hónapig kitartott. Ironikus módon a második háború pontosan 1948. május 9-én ért véget.
  De még ezután sem tartott sokáig a béke. Hitlernek nem tetszett, hogy Japán, mivel gazdaságilag sokkal elmaradottabb volt, mint a Harmadik Birodalom, ennyi földet foglalt el magának.
  A nácik, bár késve, 1948 augusztusában rendelkeztek saját atombombával. A késés részben annak volt köszönhető, hogy a Führer valahogy hidegen fogadta a tömegpusztító fegyverek gondolatát. Hitler úgy gondolta, hogy az országokat meg kell hódítani, nem pedig elpusztítani.
  De valamiért a szövetséges Japán kegyetlen zsarnoka úgy döntött, hogy kivételt tesz.
  A nácik 1951. július 4-én megkezdték a harmadik világháborút a nagy ballisztikus rakéták és nukleáris töltetek bélyegzésével.
  Erőteljes nukleáris csapásokat mért Tokióra és más japán városokra. Aztán becsaptak a tengeri és szárazföldi erők.
  A harmadik világháború hat hónap alatt ért véget, általában véve egy irányba haladt. Az ellenségeskedés aktív szakasza pedig három hónapig tartott.
  Így a Harmadik Birodalom létrehozta a végső világhegemóniát. Ez az igazságtalanság annak köszönhető, hogy a középszerűség behatolt Nagy Sztálin testébe. És a jövő ismerete sem segített rajta! Az amatőr különösen úgy döntött, hogy sugárhajtású repülőgépeket fejleszt ki, és ilyen parancsot adott minden üzemnek és gyárnak. Kiderült, hogy a csavart kikapcsolták, és a sugár nem engedett ki.
  A bérgyilkos stratégiai döntései pedig sehol sem hülyébbek. Nem csoda, hogy a Vörös Hadsereget lerobbantották. Enélkül pedig nincs, aki ellenálljon Németországnak, szövetségeseinek és Japánnak.
  Nos, maga Hitler döntött a birodalmi egyesülés mellett. Nevezetesen egy világegységi hatalom létrehozása, ahol a Föld bolygó összes hatalma kivétel nélkül önkéntes-kötelező módon bekerült. Természetesen egységes valutával, és a genetikai szelekció barbár programjával.
  És egy hatalmas térbővítés előkészítésével is!
  
  
  BOY SAVE TSAR RUSSIA
  Hideg január van kint. Itt van egy fiú, Oleg Rybachenko, aki az utcán sétál az iskolába, és egyszer csak azt látja, hogy a szomszéd panelházban valahogy furcsán világít a fal. A fiú különleges felszólítást érez - fuss oda, te leszel a döntőbíró. A fiú teljes erejéből futott.
  Még jó, hogy meglepően kevés volt az autó, és pont az orruk alá sikerült becsúsznia. Ügyes búvárkodás és máris a fal zöld tükre.
  A fiú odadobja neki. A kezek, mint egy Harry Potter-filmben, minden gond nélkül belépnek ebbe a kocsonyába, és egy másodperccel később maga a huszonöt fokos fagyból származó fiú a zöld fűvel benőtt nyári pázsiton találja magát.
  A fiú még tehetetlenségből is a fűre esik, és azonnal felpattan. Jó egy olyan nyár karjában lenni, amely még nem halt el fagy után. Még akkor is, ha átugrott a koronáján.
  A fiú körülnézett - nem voltak körülötte emberek, csak fák, amelyek már elkezdtek sárgulni, és ... egy vasúti töltés. Magas, gránittal bélelt és előtte szögesdrót még csíkos oszlopokra is fel van tekerve.
  Oleg Rybachenko úgy érezte, hogy mindez nem csak ilyen. És valójában valami döntő dolog előtt áll... Parancs hallatszik a fejében: közeledjen a vasúti sínhez. Ezt nem túl könnyű megtenni, útközben van egy vastag drótréteg - Bruno spirálja.
  A hőség maga javasolta a fiúnak a kiutat. Gyorsan elkezdte levetni téli ruháit. És dobd egy tövisre. A gyerek a mentális rend különleges formáját érzi. "Most már a történelem készítője lehetsz. Már nem csak egy iskolás fiú vagy túlfejlett képzelőerővel, Oleg Rybachenko nagyszerű dolgokat fog tenni!"
  A fiú teletömte a drótot, csak farmer és póló maradt rajta. Meleg téli csizmában is meleg volt, és a gyerek felébredt. Nagyon kellemes mezítláb érezni az éles, zöld füvet. Az augusztusi talaj tökéletesen felmelegszik, és a fiú szeret rajta sétálni.
  A tél pedig az év gagyi időszaka - ellentétben az édes nyárral. A fiúnak azonban nincs ideje tátott szájjal állni - hiszen ő a döntőbíró. A fiú gyorsan átmászik a vezetéken. Villamos áramot küldtek rajta keresztül, és a ruháján keresztül szikrák szelték a csupasz sarkát.
  A fiú felsikoltott, fájdalmas ütést kapott, és felugrott a vászonra. A talpakat éles kövek szúrták. De a fiú gyorsan átszaladt a töltésen. Érezte, hogy mindez nem ok nélkül, hanem egy nagyszerű terv része!
  Itt forró sínek vannak, a nap már túljárt a délen, a levegőben hársfa és méz illata van. Olyan csendes, hogy hallod a méhek távoli zümmögését.
  A fiú mezítláb állt a forró vason, és újabb parancsokat hallott: "tegyél hét követ minden sínre". A fiú habozott, és hangosan így szólt:
  - De akkor a vonat lemehet a sínekről?
  A hang megütötte a dobhártyámat:
  - Pontosan erre van szükséged! Oroszország ellenségei ide fognak menni!
  A fiú nem vitatkozott tovább. És Isten hangja megvilágította: csak acél színű köveket válassz.
  A kezek már mozogtak. Oleg Rybachenko örömét érezte magában - ő a döntőbíró, egy egyszerű iskolás fiú bekerül a történelembe!
  A kövek mindkét vasúti sávon világosak: pontosan tizennégy darab - mindegyikből hét. És gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek!
  Ez kész! A fiú végül ismét keresztet vetett, felolvasta: "Miatyánk", és csupasz sarkát villogtatva magához tért. Futórajttal menekült, zörgött a köveken és fájó talpakon. Majdnem átugrottam a töltésen...
  Nem akartam újra átmászni az áramlaton, de nem volt kiút. A fiú futva szinte azonnal az utolsó sorompóig repült a töltésről. Kissé megdöbbent, de nem ijesztő. És itt van újra Oleg Rybachenko a meleg nyári földön. Előre, közvetlenül a levegőben zöld köd világít: a visszaút.
  A fiú nagyon nem akar visszatérni a meleg nyárból a fagyba és a télbe. Ekkor azonban egy titokzatos hang kiadja az utolsó parancsot:
  - Siess, különben bezárul a portál, és örökre 1914-ben maradsz, és soha nem látod a szüleidet.
  Oleg Rybachenko sietve letépi a ruhákat a drótról, és találomra felhúzza. A portál halványulni kezd, és a fiú cipő nélkül rohan a kijárathoz. Valami rugalmas dologba ütközik, és erőfeszítéssel kiugrik. A mezítláb ég a letaposott városi hó. Közvetlenül az utcán kell cipőt felvenni és téli kabátot húzni - elkapva a járókelők zavarodott pillantásait.
  Valaki még azt is kiabálta: "őrült". De a fiú nem figyel - tette a dolgát és teljesítette a nagy küldetést...
  1914. augusztus 22-én balesetet szenvedett egy vonat, amelyen Hindenburg és Erich Ludendorff, Max Hoffmann követte. Mindhárom katonai parancsnok, akik meghatározó szerepet játszottak a keleti front harcaiban - kezdve a kelet-poroszországi hadműveletekkel és így tovább - meghalt.
  Ennek eredményeként a szervezetlen német csapatok megsemmisítő vereséget szenvedtek. A védtelen Koenigsberget útközben elfoglalták, és a német csapatokat részben körülzárták, részben megsemmisítették vagy elfoglalták.
  Az orosz csapatok győzelme döntően befolyásolta a háború egész menetét. És mindenekelőtt a katonák és tisztek morálja szempontjából. Nem titok, hogy a japán vereség után az orosz hadsereg tekintélye meredeken csökkent. Senki sem tartott komoly ellenfélnek néhány szűk szemű ázsiait. Aztán az oroszok négy nagy csatát elveszítettek, és minden csatában számbeli fölényben voltak.
  És a tengeren is teljesen vereséget szenvedtek, csakhogy voltak külön, privát sikerek. A vlagyivosztoki cirkálók különösen kitüntetettek voltak.
  Nos, hol kell harcolni a németekkel, akiket a világ legjobb szárazföldi katonáinak tartottak?
  Aztán kiderült, hogy össze lehet törni a Fritz-et, vezetni és több tízezer foglyot ejteni!
  Az orosz katonaság és a lakosság lelkesedése sokszorosára nőtt. Az osztrák fronton gyors volt az előrenyomulás. Ausztria-Magyarország nem állt készen a háborúra. És különösen a szláv egységek morálja rendkívül alacsony. Közülük sokan megadták magukat a dobverésnek és a zenekar hangjainak. A szlávok nem akartak harcolni testvéreik ellen, a gyűlölt osztrákokért. Csak a magyar és a német nemzetiségű alakulatok voltak többé-kevésbé harcképesek.
  Az orosz hadsereg megdöntötte az osztrák csapatokat, és azonnal elfoglalta Lvovot, Przemysl erődjét, és sikerrel bevonult Magyarországra. A német front szétrobbant. A felsőbbrendű orosz erők Poznanban legyőzték a poroszokat, és az Oderához rohantak. A németek hat hadtestet helyeztek át Ausztriába.
  De ez nem volt elég. Sőt, nem volt elég erő a középső pozíciók megtartásához. Nyugaton pedig heves harcok folytatódtak.
  Ezután Németország kénytelen volt új erőket keletre áthelyezni. A helyzetet súlyosbította az Ausztria-Olaszország elleni háborúba lépés. Ezek az országok évszázadok óta ellenséges viszonyt ápolnak. A háromoldalú szövetség pedig sok szempontból mesterséges képződmény volt. Bár a háború kedvezőbb volt Németországnak és Ausztriának, Olaszország a legerősebben csatlakozott volna. És így az orosz csapatok már Budapest felé közelednek, a központi hatalmak ügyei pedig szemétség! Románia sietve csatlakozott a háborúhoz.
  Nyilvánvaló, hogy a román király II. Miklós rokona, és a széthulló osztrák birodalom rovására akarja bővíteni földjeit.
  Bulgária pedig a valós történelemtől eltérően Oroszország oldalán lépett be a háborúba.
  Csak az Oszmán Birodalom bizonyult hűségesnek a németekhez. És ez csak azért van így, mert a védelmi miniszter elrendelte az ellenségeskedés megindítását, a miniszterelnököt és a szultánt a tények elé helyezve. A török hadsereg nem túl erős, de problémákat okozott Oroszország Antanttal való ellátásában. De másrészt ez egy nagyszerű lehetőség Oroszország számára, hogy jelentősen bővítse területeit dél felé. Japán természetesen hadat üzent Németországnak és Ausztriának. Megragadni a német gyarmatokat a Csendes-óceánon.
  Ez felszabadította Oroszország kezét a Távol-Keleten. Nyugaton pedig leverték a németeket.
  Németország csak az Odera folyón tudta megállítani az orosz hadsereg offenzíváját. Ehhez le kellett állítani minden támadó hadműveletet Nyugaton. Ausztria-Magyarország csaknem felét az orosz csapatok szabadították fel.
  Így az Osztrák Birodalom valójában kiszállt a játékból, és teherré változott Németország számára. A bolgárok offenzívát indítottak Isztambul ellen.
  Télen Európában elcsendesedtek az ellenségeskedések. Az orosz hadsereg azonban támadást indított Törökország ellen. És itt minden sikeresen fejlődött. Ráadásul az arabok és az örmények fellázadtak az oszmán uralom ellen.
  Az orosz csapatok már februárban Bagdadban tartózkodtak, és a britek elfoglalták Bászrát. Március végére Oroszország elfoglalta egész Kis-Ázsiát, és támadást indított az isztambuli bolgárokkal és szerbekkel együtt. Türkiye kiesett a játékból. Szíria, Palesztina, Dél-Irak Nagy-Britanniához és Franciaországhoz került - minden mást Oroszország kapott. Szaúd-Arábia - eddig formálisan független terület maradt, de Németország feladása után fel is osztották volna. És nem volt messze. 1915. április 25-én az Egyesült Államok háborúba lépett a németekkel. Nyilvánvaló, hogy az amerikaiak gyakorlatias emberek, és időben akartak lenni a győzelmi torta felosztására. Tavaszra az orosz hadsereg nagy mennyiségben új típusú fegyvert állított elő: a "Luna" -2 terepjárókat géppuskával. Az új tankok, bár könnyűek, 40 kilométer per órás sebességet fejlesztettek ki az autópályán, és kiváló menettulajdonságokkal rendelkeztek.
  Az orosz csapatok május elején, amint az utak kiszáradtak, offenzívát indítottak Magyarországon és az egész déli fronton. Az osztrák hadsereg összeomlott, a német csapatok nem voltak elegendőek a front megtartásához.
  Június 22-én az orosz csapatok bevonultak Bécsbe. Június 24-én pedig a brit, francia, belga és az első amerikai zászlóaljak bevonultak Brüsszelbe. Hollandia belépett a háborúba Németország ellen, majd valamivel később Svédország Dániával. A németek alig bírták az Odera menti sorompót, de az orosz, cári hadsereg offenzívát indított München ellen. Dél-Németország legnagyobb városa 1915. augusztus 7-én esett el. Augusztus 11-én pedig Németország a maga számára teljesen kilátástalan helyzetben kapitulált.
  Ezt követően megkezdődött a terület felosztása. Ausztria-Magyarország és az Oszmán Birodalom eltűnt a világpolitikai térképről. Bulgária a török területnek az a része, amelyet az oszmánok 1913-ban elfoglaltak tőle. Szerbia nagymértékben terjeszkedett és Jugoszláviává alakult át. Románia megkapta Erdélyt. Oroszország összetételében szerepelt: Bukovina, Galícia, Csehszlovákia, Krakkó régió és fél Magyarország, egészen Budapestig, ahol meghúzták a határt. Németország területét jelentős mértékben csökkentették. Nyugaton vissza kellett küldenie Elzart és Lotaringiát Franciaországba, Dánia korábban meghódított területére. A kelet a legnehezebb.
  Oroszország ragaszkodott a határ meghúzásához az Odera mentén, Franciaországé pedig a Rajna mentén. De az USA és Nagy-Britannia nem akarta túlságosan megerősíteni Oroszországot és Franciaországot, és túlságosan meggyengíteni Németországot. Ennek eredményeként kompromisszumot fogadtak el. Oroszország megkapja az összes keleti földet, ahol a lengyelek vannak többségben.
  Kelet-Poroszország elvesztette Klaipedát, Danzigot, és kiderült, hogy el van vágva Németországtól, de legalább csonka formában fennmaradt. Koenigsberg német maradt. Németország azonban sok földet veszített. A határ nagyon megtörtnek bizonyult. Egyes helyeken az Oderáig is eljutott, és nagyban függött a lakosság etnikai összetételétől. A németek azonban szinte teljesen megtartották Pomerániát. De Berlintől az orosz határig nem volt több száz kilométernél.
  Tehát a németek fegyverrel állnak szemben. A német hadsereg létszámát százezer katonára és tisztre korlátozták. Hatalmas jóvátételt róttak ki a németekre. A háború valamivel több mint egy évig tartott.
  Az orosz, cári birodalomnak nem volt ideje válságos állapotba kerülni, és nagy területi felvásárlásokkal rukkolt elő. A cár tekintélye megerősödött, a forradalmi mozgalom hulláma hanyatlásnak indult, míg a gazdaságban éppen ellenkezőleg, a szokatlanul gyors növekedés időszaka kezdődött.
  
  
  HOGYAN LETT LENIN ELNÖK
  Vlagyimir Iljics Lenin, aki igyekezett magasabbnak tűnni, minden erejével felegyenesedett. Száraz, kicsi, de nagyon mozgékony kezei idegesen ficánkoltak egy fényes, fekete asztalon, amely a legritkább szantálfából készült. A vele szemben ülő hatalmas férfi fehér öltönyben, nehéz aranylánccal a bika nyakában morogta:
  - Nos, Uljanov úr. Elfogadom a feltételeit - havi ötezer dollár, plusz minden kalapács alá helyezett üzlet százaléka! - Itt keményebb lett a gengszter hangja és még a nehéz láncot is élesen megrázták. - Csak az a Lenin elvtárs hazugság és por nélkül!
  Vlagyimir Iljics elégedetten dörzsölte izzadt kezét:
  - Természetesen, Mr. Rockefeller, csak a mi dolgunkban nem nélkülözhetjük a hamisságot! Mindennek barátságosan és nagyon őszintén kell történnie!
  És mindkét szélhámos hangosan nevetett...
  ------------------------------
  Az októberi forradalom nem Oroszországban történt. Az első világháború frontjain átmeneti szünet volt. A németek és az osztrákok nyugaton próbáltak sikereket elérni.
  Az orosz hadsereg csak a török fronton volt aktív, ahol sikerült végre kapcsolatba lépnie a britekkel, és sorozatos vereséget mérni a Kis-Ázsia nagy részét elfoglaló ellenségre.
  De aztán összegyűlt az alkotmányozó nemzetgyűlés, amelyben a bolsevikok kétségbeesett kisebbségbe kerültek, és a szocialista forradalmárok domináltak.
  Az egyik első döntés az volt: földet adunk a parasztoknak, és folytatjuk a háborút a győztes végéig!
  1918 júliusában a Párizs elleni német offenzíva kudarcot vallott, és a győztes orosz hadsereg először az osztrákokra, majd a németekre támadt.
  Németország kétségbeesetten ellenállt, de decemberben, amikor az orosz csapatok keleten elfoglalták Varsót és Krakkót, a nyugati szövetségesek elfoglalták Brüsszelt - mégis kapituláltak. Igaz, két héttel később - a forradalom hiánya érintett.
  Wilhelm azonban kénytelen volt lemondani szinte minden hatalmáról, és továbbra is csak névleges uralkodó maradt.
  És Kornyilov tábornok lett az új orosz köztársaság elnöke. 1917 augusztusában lázadása sikeres volt, bár Kerenszkij formálisan miniszterelnök maradt, de az elnöki posztot már Kornyilovnak adta.
  Ő Kornyilov lett a legfelsőbb főparancsnok.
  Ezt követte az országos elnökválasztás Oroszországban, és népszavazás az új alkotmányról.
  Azok az emberek, akiknek a tekintélyelvű államforma meglehetősen ismerős - támogatta Kornyilov verzióját.
  Oroszország Németország, a szétesett Ausztria-Magyarország és a világtérképről eltűnt Törökország rovására bővítette birtokait.
  Ez utóbbit végül felosztották a nagyhatalmak között. Oroszország megkapta Kis-Ázsiát, a szorosokat és Konstantinápolyt. A franciák elfoglalták Szíriát, a britek Palesztinát és Irakot.
  1926-ban ismét kitört a háború Oroszország és Japán között. Ennek oka Mandzsúria és Port Arthur státusza volt. A megállapodás értelmében a Port Arthur bérleti jogai Japánba kerültek, és a bérleti szerződés lejárt. A japánok azonban nem akarták visszaadni Kínának, amit elfogtak.
  Ráadásul az ifjú Hirohito éppen hatalomhoz jutott - új győzelmekről álmodozott.
  Az orosz azonban már más volt. Az első világháború frontjain megedzve, tapasztalt parancsnokokkal, új tankokkal és repülőgépekkel sikeresen megtámadta a japánokat.
  Négy és fél hónappal később az orosz hadsereg bevette Port Arthurt, és kiűzte a japánokat a kontinensről!
  Egy ideig Japán még mindig kitartott a tengeren - egészen addig, amíg a balti-tengeri és fekete-tengeri osztagok hajói közeledtek.
  Ezt követően a Felkelő Nap országa kapitulált.
  Oroszország nagyon gyorsan fejlődött, de 1929-ben hatalmas válság kezdődött az egész világon.
  Zavargások lepték el az Orosz Birodalmat is. Ráadásul Kornyilov aktív oroszosítást hajtott végre.
  Azonban sikerült a trónon maradnia, és az USA-ban ... az amerikai bolsevikok kerültek hatalomra, élén Leninnel!
  A válságból kilépve az új bolsevik rezsim új háborúra kezdett készülni!
  A spanyolországi forradalom a kommunisták győzelmével ért véget, és így Európa hatalmas bolsevik lábát teremtette meg...
  1938. január 1. Vlagyimir Iljics Lenin idegesen járkál a Fehér Ház hatalmas irodájában. A helyzet világszerte felforrósodik. Spanyolországot követően a kommunisták Franciaországban jártak sikerrel.
  A Generalissimo és Kornyilov elnök által irányított Oroszország már világossá tette, hogy nem engedi a bolsevizmus kiterjesztését Európába. Ötszáz hadosztály tízmillió orosz hadseregben egyáltalán nem tréfa!
  Vlagyimir Iljics megérti ezt. És felajánlja Nagy-Britannia taktikai szövetségét Oroszország ellen.
  A britek mindig rendkívül óvakodnak az orosz terjeszkedéstől. De a radikális kommunizmus még jobban megrémítette őket. Éket kellett verni köztük és Oroszország közé.
  Lenin arra készült, hogy fogadja Churchill védelmi minisztert, és egyúttal bizonyítékot nyújtson a briteknek az Egyesült Államok megingathatatlan hatalmáról.
  Kezdetnek pedig a kopasz diktátor hallott egy jelentést egy új fegyverről - az "atombombáról".
  Oppenheimer nagyon visszafogott hangnemben adta elő jelentését. Igen, vannak már sikerek, sőt egy atomreaktort is elindítottak, de az atombomba megjelenése még nagyon messze van. A fő probléma a dúsított urán és plutónium beszerzése. Ráadásul még ez a hír sem teljesen kellemes - egy ilyen bomba annyi csatahajóba kerül. Szóval, mi a kérdés - megéri-e pénzt költeni egyetlen nagy bombára -, ha százezer aprót is tud készíteni?
  Lenin, a kicsi, kopasz, de még mozgékony öregúr (hatvanhét éves egyébként még messze van az öregségtől!), energikusan járkált irodája nagytermében, és megjegyezte:
  - Te elvtárs nem értesz a dialektikához! Igen, a bomba továbbra is drága lesz, de akkor a tömeggyártásra való átállással egy íves megrendeléssel csökken a költsége!
  Oppenheimer félénken megjegyezte:
  - És az oroszok nem ülnek tétlenül!
  Vlagyimir Iljics logikus és kemény következtetése következett:
  - Tehát bármi áron meg kell előzni őket!
  Itt Oppenheimer fekete asszisztense énekel:
  - Végül is győzelem kell! Egy mindenkiért, nem állunk ki az árért! Egy mindenkiért, nem állunk ki az árért!
  Oppenheimer meghajolt Lenin amerikai elnök előtt, és felmordult:
  - Egy zseni vagy! Természetesen nem álljuk ki az árat, és megelőzzük az oroszokat, de pénz kell!
  Lenin magabiztosan mondta a sarkát, krokodilbőrből készült cipőjét kopogtatva:
  - Lesz pénz!
  - És rabszolgák!
  Vlagyimir Iljics kimondta a történelmi mondatot:
  - Nem korlátozlak az eszközökben! Korlátozom az idődet!
  Az amerikai birodalom parancsnoki és adminisztrációs gépezetének fogaskerekei forogni kezdtek.
  De nem ez a legfontosabb. Vlagyimir Iljics, mint senki más, megértette, hogy Oroszország legyőzéséhez belülről kell aláásni.
  Vlagyimir Iljics összeráncolta magas, hosszú, egyenetlen homlokát, és energikusan felvette a kagylót a telefonból, és Dulles tárcsázni kezdte.
  Amikor a főkém közeledett a készülékhez, Lenin fülsüketítően üvöltötte a tüdejét:
  - Szükségünk van egy velem egyenrangú vagy legalábbis nem sokkal alacsonyabb rendű emberre, aki képes lázadni, becsapni és elcsábítani a népet!
  Dulles nagyon magabiztos hangon válaszolt:
  - Ismerek ilyen embert Vlagyimir Iljics!
  Az ördög módjára felugrott Lenin üvöltött:
  - Szóval ki ő? Ki ez az ember alkotta zseni?
  Dulles a szótagot énekléssé feszítve így szólt:
  - Joszif Vissarionovics Sztálin! Valószínűleg ismered őt, Vlagyimir Iljics!
  Lenin magára kacsintott az aranyozott és gyémántkeretes tükörben, és felüvöltött:
  - Ez a szakács csak fűszeres ételeket készít!
  Dulles magabiztosan vigyorogva megerősítette:
  De pont erre van szükségünk!
  Lenin ismét kacsintott, és felmordult:
  - Adj meg Sztálinnak mindent, amit kér. És ígérd meg neki annak az ősi jelentéktelen Generalissimo Kornyilovnak a helyét!
  Dulles fülsüketítően üvöltött:
  - Vlagyimir Iljicset előadják!
  
  SOHA ne add fel a VITYAZ-t
  Sokan azon vitatkoznak, hogy az oroszok megnyerték volna-e egyedül a második világháborút a Nyugat segítsége nélkül? Ezért az istenek úgy döntöttek, hogy a gyakorlatban is tesztelik. Egy párhuzamos univerzumban pedig gátat állítottak a szövetséges erők, gyarmatok és a Harmadik Birodalom, valamint a Szovjetunió közé. És ez a kísérlet tisztasága miatt történt még 1941 júniusában.
  Hogy a szövetségesek ne tudjanak segíteni sem a Szovjetuniónak, sem a Harmadik Birodalomnak. És a kísérlet teljes tisztasága érdekében Japánt is egy sorompó mögé rejtették. Például legyen minden teljesen tiszta, mint egy laboratóriumban.
  A legelső napokban semmi sem különbözött a valós történettől. A Fritz a valós történelemhez hasonlóan napi 30-40 kilométerrel haladt előre, de fokozatosan lassul. Természetesen a brit bombázások hiánya és a Rommel-hadtest közelében lévő ellenfelek lehetővé tették az erők egy részének - különösen a repülés - felszabadítását. De a németek ezt még nem tették meg, így a frontokon mindenesetre sikeresen mentek a dolgok. Július végén azonban a szmolenszki csata lelassította a Fritz előrenyomulását. Hitler úgy döntött, hogy kivonja Rommelt és hadosztályait Líbiából, úgy döntött, hogy Olaszország megszálló erői is elegendőek. A fasiszta vezetés, hogy ne veszítse el az időt, megkezdte a fegyveres erők és különösen a légi közlekedés átszállítását Franciaországból és a Balkánról. Hitler továbbra is abban reménykedett, hogy áttörheti a szovjet csapatokat a központban, és még a tél előtt sikerül.
  Ahelyett, hogy délre fordultak volna, a Fritz a központban folytatta támadását, és megpróbálta bekeríteni a Szmolenszket oldalról támadó szovjet csapatokat. Augusztus 13-án pedig Rommel hadteste támadásba lendült, átkelt a Dnyeperen, és megpróbált eljutni a Kijevet védő szovjet csoport hátuljába.
  Sztálin tanácstalan volt. Majdnem egész Európa és Franciaország afrikai birtoka hirtelen kiderült, hogy ellene van, és egyetlen szövetségese sem.
  Ez most ne számítson veszélyre Japánból. A Legfelsőbb Parancsnok pedig kiadja a parancsot: távolítsunk el minden hadosztályt a Távol-Keletről.
  A szinte Moszkváig áttörő német csapatokat a szibériai hadtest állította meg. De délen a parancsnokváltásnak és Rommel akciójának köszönhetően a Fritzek el tudták vágni a szovjet déli csoportot.
  Az ukrajnai ellenségeskedés lefolyását az is negatívan befolyásolta, hogy Sztálin gyáván minden tartalékot Moszkvába húzott, és ezzel kiszolgáltatta saját hátát.
  Pontosabban nem magának, hanem a déli csoportnak. Rossz állapotnak bizonyult. De a valós történelemben Kijev védelme vereségbe fordult. Csak itt volt egy árnyalat, a németek már Moszkva közelében voltak, a nácik pedig Európa rovására erősödtek, gyorsabban, mint Sztálin a Távol-Kelet rovására. A németeknek pedig kevesebbet kellett leküzdeniük a távot, és jobbak az utak Európában. És próbálja meg gyorsan átvinni mindent egyenként a transzszibériai vasúton.
  Ennek eredményeként a németek a valós történelemnél is korábban tudtak áttörni Harkovba és Vorosilovgradba, rengeteg ipart és gyárat elfoglalva.
  Leningrádról is kiderült, hogy blokkolták, de nem vették el. És a németek beléptek a Krímbe. És a Fritznek sikerült elfoglalnia Voronyezst délen, a Don mentén Sztálingrádig haladva.
  Moszkvát ennek ellenére megvédték, és a télen még ellentámadásba is átmentek. De a déli szárnyon Rommelnek sikerült áttörnie Sztálingrádig. Ugyanígy a kercsi leszállás sem történt meg. A szovjet csapatoknak csak nagy nehézségek árán sikerült elszorítaniuk az ellenséget Sztálingrádtól. És ez csak azért volt, mert az éghajlat nem volt a Wehrmacht oldalán, és hülyék voltak, hogy fagyban és hófúvásban harcoljanak.
  Igen, Rommelnek túl kellett lépnie a Donon. És ez fülsiketítő pofon volt a Führernek.
  1942 tavaszán azonban megváltoztak az erőviszonyok. Miután nagy nyomást gyakoroltak szövetségeseikre, a németek növelték csapataik számát, többek között a Khiva rovására, és a műholdak számát. Különösen hozzáadott Olaszország és Franciaország mennyisége. A keleti fronton fekete hadosztályok is megjelentek. Szerencsére az Afrikából érkező brit és amerikai front nem zavarta a csapatok és erőforrások átadását.
  És de Gaulle-t, amikor elvesztette a szövetségesek támogatását, saját társai elárulták.
  Így jelentősebb erők gyűltek össze a Szovjetunió ellen, mint a valóságban. A Fritzeket különösen a repülőgépekben adták hozzá, miközben megőrizték előnyüket a levegőben. A szárazföldi erők pedig meghaladták a hét milliót, szemben az 5,6 millió szovjet katonával.
  A nácik pedig offenzívát indítottak délen. Rommelnek június 27-én sikerült elfoglalnia Sztálingrádot. Fritz egyszerre több száz harckocsit tudott felhalmozni a városra. Az ellenséges repülés dominanciája a levegőben is éreztette hatását, ami megnehezítette a szovjet erősítések átszállítását a széles Volga folyón.
  Sajnos a hősies Sztálingrád nem történt meg az AI-ban. Rommel pedig a tervekben szereplő kitaposott útvonalon haladt lefelé a Volgán és a Kaszpi-tengerig.
  A középső ellentámadásokkal végzett németek áttörésére tett kísérletek kudarcot vallottak. Ráadásul a Rzsev-párkány nem alakult ki. A Fritzeknek tehát egyenletesebb volt a frontja a szovjet ellentámadás idején, és egyenletesebben vonultak vissza. De Rzsev sajnos a nácikkal maradt.
  A Fritzön nem lehetett áttörni, a Kaukázust pedig nagyon nehéz megtartani Sztálingrád eleste után. Mivel a Volgán az ellátó artéria el van vágva. Amikor pedig július végén a németek elérték a Kaszpi-tengert, a helyzet szinte reménytelenné vált. Most már csak vízzel lehetett ellátni.
  Tekintettel arra, hogy a nácik légi fölényben voltak, az esemény valami a kettő között alakult, rendkívül nehéz és reménytelen.
  Augusztus és szeptember heves harcokban telt el, mígnem a Kaszpi-tenger partja mentén az ellenség elérte Bakut. Ott pedig Rommel október végéig ellenálltak. A helyzetet súlyosbította Törökország háborúba lépése.
  Japán rovására a kísérletező istenek gondoskodtak, de nem az oszmánok rovására. De télen a nácik még mindig nem merték megtámadni Moszkvát, leálltak télre.
  A Vörös Hadsereg számos támadási kísérletet tett. De az ellenség felsőbbrendű volt a munkaerőben, a tapasztalt személyzet számában és a repülésben. A Szovjetunióban eddig csak tankokat és tüzérséget gyártottak. De a tankok többnyire könnyűek voltak, és a páncél minősége rendkívül nem volt fontos. Úgy tűnik, sok repülőgépet is gyártanak, de a duralumínium hiánya miatt nehezebbek és kevésbé manőverezhetőek, mint a referenciagépek. A Jak-9 is kiderült, szinte teljesen fából. És ez természetesen hátránya volt.
  Hitler számított az új híres tankjaira is - "Panthers" és "Tigers".
  Egyre nagyobb számban készültek. Megjelent, és a menazséria harmadik képviselője: "Oroszlán". A valós történelemben egy ilyen gépet 1942-ben fejlesztettek ki, de az erőforrások hiánya és a nagy súly miatt a legnehezebb szörnyeteget elutasították.
  De itt a 90 tonnás "Oroszlán" sorozatba került. Előnyei, erős páncélzata és 105 mm-es fegyvere részben kompenzálta a legrosszabb vezetési teljesítményt. A sorozatos 76 mm-es szovjet fegyverek nem tudtak minden szögből áthatolni az "oroszlánon".
  Szóval nem volt rossz áttörést hozó tank, ha nagyon erős a védelmi vonal, és mély lépcsőkkel.
  A szovjet parancsnokság pedig alaposan megerősödött a szovjet főváros alatt. És próbálj meg itt áttörni.
  A menazséria negyedik képviselője, a "Maus" némileg késett a sorozat indulásával.
  A Vörös Hadsereg létszámát hatmillióra emelték, bár sok katona újonc volt.
  Több mint kilencmillióan álltak ellenük, de a számbeli fölény részben kompenzálta az ellenséges hadsereg túl tarka természetét.
  A repülésben az ellenség mind számban, mind minőségben erősebb. Megjelent a legújabb ME-309 és Yu-288. Válaszul gyengébb minőségű szovjet gépek harcolnak, a szakképzett munkaerő hiánya és az anyaghiány miatt. A tankok még régi T-34-esek, és a legtöbb könnyű, valamint a KV.
  A nyáron a Wehrmacht vezette az offenzívát: megtámadta Moszkvát és feltámadást a Volgán Szaratovig. Moszkvát heves harcok után az ősz végére körülvették. Szaratov, Kujbisev, Penza, Uljanovszk is elfogták. Sztálin Szverdlovszkba menekült. A helyzet kritikussá vált.
  A fővárost arra kötelezték, hogy semmilyen körülmények között ne adja meg magát. A németek támadásokat intéztek, de hátráltak, vagy elakadtak az utcai harcokban. Télen a Wehrmacht offenzíváját felfüggesztették. Igaz, a németek kettős ringben nemcsak a szovjet fővárost, hanem Leningrádot is lezárták.
  Májusban újra megkezdődött a náci offenzíva, de már Gorkij és Kazany városa irányába. A szovjet tanképítést minden nehézség ellenére sikerült üzembe helyezni: a T-34-85-öt és az IS-2-t, azonban kis mennyiségben.
  Gorkij csak júliusban esett el, míg Kazany augusztus végéig kitartott.
  Szörnyű éhínség uralkodott Leningrádban, és a Fritz meg sem próbálta megrohamozni. És Moszkva fokozatosan ellenőrzés alá került. Szeptember 30-án pedig egy rendkívül véres támadás után a Kreml elesett.
  Az első osztályú erőd súlyosan megsemmisült. És ez új csapás volt a szovjet emberekre. A németek az Urálba költöztek, de ott elakadtak a hóbuckákban. Nehéz harcolni a Szovjetunióval. Sztálin a végsőkig való kiállás támogatója volt. De rendkívül drága volt magának az országnak és különösen a németeknek.
  Délen a nácik Közép-Ázsián is előrenyomultak.
  1945-ben a Szovjetunió megkapta az SU-100-at és az IS-3-at, de csak kis sorozatban. Jaj, június végére a nácik Közép-Ázsiát is meghódították. Júliusban pedig Szverdlovszk is elesett. Augusztusban a németek elfoglalták Kurgant és Tyument. Szeptember 3-án pedig Tobolszkot is. Szeptember végén Hanti-Maisijszk. És október közepén és Omszkban.
  Novoszibirszk azonban még nem hódolt be a náciknak. Már a nagyon súlyos fagyok arra kényszerítették a Fritzeket, hogy ragaszkodjanak a városokhoz.
  Így 1946 májusáig a nácik nem folytattak aktív ellenségeskedést.
  Aztán Novoszibirszkbe mentünk. A harcokban korong alakú helikopterek és az "E" sorozat legújabb tankjai vettek részt. Ez azonban nem sokat segített a Führernek. A Krautok június végén elfoglalták Novoszibirszket . Kényszerítette az Ob folyót. Júliusban a szörnyek elfoglalták Kemerovót és Tomszkot, valamint az Altaj területet. Heves harcok után augusztusban Abakan elesett, szeptemberben Irkutszkot megrohanták.
  A bőven vért hányó németek őt is elvitték. De megint kifulladtak. Nyújtott a kommunikációban. Megálltunk tehát Chita megközelítésénél. De elvileg hova sietnek? Várhatja a nyarat, és tesztelheti az új felszereléseket.
  Legyen szó diszkókról vagy repülőgépekről. 1947-ben a szovjet tervezők sorozatba bocsátották az IS-4, IS-7 és T-54 harckocsikat. Igaz, pusztán szimbolikus kötetekben. Nem volt elég ember vagy forrás. A nácik folytatták előrenyomulásukat. Aginszkojet június végén fogták el Blagovescsenszkben. Habarovszk júliusban, Vlagyivosztok augusztusban esett el. Így a nácik szinte minden nagyobb szovjet várost elfoglaltak. Talán kivéve Pertopavlovszkot. Az ördögök szeptemberben elfoglalták Magadant. De mindazonáltal Sztálin nem kapitulált.
  A nácik végül mégis veszítettek!
  
  
  ŰRIRÁNY HÁBORÚK
  Néhány viszonylag virágzó év után súlyos megpróbáltatások következtek Oroszország számára. A Mennyei Birodalom kolosszális emberi erőforrásait és a totalitárius politikai rendszer előnyeit felhasználva világhegemónná tudott válni. Oroszországban brutális mészárlás tört ki a déli határokon. És bár az iszlamista lázadást leverték, a terrorizmus elleni háború rengeteg erőforrást felemésztett. A helyzetet súlyosbította a Nyugattal való kemény konfrontáció.
  Amíg minden a nukleáris elrettentésen alapult, nem voltak nagyszabású háborúk. Wellington amerikai tudós azonban arra gondolt, hogy egy mesterségesen szintetizált radioaktív elemen egy speciális rakétát indít a Merkúr felé.
  De hiba történt a navigációban. A rakéta letért az irányról, és a Napra zuhant... Rendkívül ritka plazma kitörése történt, amely az élő szervezetekre nem veszélyes, de az atomszerkezetet ledöntötte, és kissé megváltoztatta az atommagban a neutronok közötti kötéseket. Pontosan annyira, hogy lehetetlenné tegye az ellenőrizetlen nukleáris és termonukleáris reakciókat.
  És ennek eredményeként: az atomfegyverek haszontalan szeméthalommá váltak.
  A világ katonailag és gazdaságilag legerősebb országa: a túlnépesedés miatt akut édesvíz- és energiahiányban szenvedő Mennyei Birodalom ultimátumot terjesztett elő Szibéria bérbeadására.
  Oroszország határozott visszautasítással válaszolt...
  Nagy háború kezdődött: az ázsiai koalíció a Nyugat ellen. Hazánk a nagyszabású csaták fő színterévé vált. A békés élet a múlté: mindenütt a háború pokla uralkodott. Javában zajlottak a leghevesebb csaták póznától poleig.
  A frontokon kritikus volt a helyzet: az Ázsiai Unió már közeledett az Urál-hegységhez.
  Jekatyerinburg közelében egy vakító tűzgolyó esett, és egy halálos zóna keletkezett, amelyben egyetlen ember sem élhetett egy percig sem.
  Haza, szent Oroszország -
  A szívem nyitva áll előtted...
  A csatatér vére öntözött -
  Virágozni a haza szeretetében!
  
  A Föld pulzusa dübörgő nyögéssel ver,
  Nehéz, amikor dübörög a háború...
  De a Dicsőséges Nap felkel Oroszország felett -
  Te vagy az egyetlen halhatatlan anyánk!
  
  Arany a rozs a végtelen mezőkön,
  A hó fényesen ezüstösen csillog.
  És az arcok büszkén néznek ki az ikonokból -
  Lovag, légy sas a csatában!
  
  Nyerni fogunk az ellenfél csatájában,
  Védjük meg a szárnyas álmot.
  Nincs bátrabb egy orosz katonánál,
  Imádkozni fogok Istenhez!
  . Központi téma.
  Amikor a szív megtelik irgalommal, valamiért üres a pénztárca!
  Az Urál-hegység csúcsai a szájból kilógó agyarokhoz hasonlítanak, amelyeket a fogszuvasodás megesz. Az orosz farok nélküli vadászgépek alacsony szinten repülnek. Az orosz lovagok, mint a gyors sólymok, támadják a Mennyei Birodalom ügyetlen, de erőteljesen páncélozott szárnyas csatahajóit.
  Andrej Ognev, a légierő pilótája nehéz kanyart hajt végre. Egy nehéz ötcsövű kínai ágyú, amely lángot és fémet lövell ki. Egy tűztornádó szó szerint néhány millimétert söpör egy orosz vadászgép áttetsző páncéljából. Farkatlan vicsorog válaszul. Hegyes orrból morzsolódott pulzár csúszik ki. A gigantikus kínai helikopter forgó tornya becsapódás közben meggörbül... Elfojtott sikolyok hallatszanak.
  Andrej magas homlokú, sötét arca fehér fogú mosolyra tör.
  Társa, egy káprázatosan szép szőke, Vassa Kolcova hordót készít, egy irányítatlan rakéta acélpiranháját kénytelen elsuhanni, és "ajándékot" küld a csatahajó helikopterének tizenkét hatalmas propellerének egyikébe.
  Hatalmas, háromszoros lapátsorral, szétesik a légcsavar. Vassa, nem ok nélkül a nevét királynőnek fordítják, tudta, hogyan kell verni. Mindig csak egy rövid szoknyában és khaki pólóban harcolt, de csupasz sarkán egyetlen egésznek érezte magát és a harcost.
  Sok női pilóta utánozta őt, és igyekezett fenomenális érzékenységet elérni. A csatahajó helikopter százhúsz tűzpont, amelyet a felszínre engednek - egy tűzpálya. Szénporral működő, ugyanakkor több ezer tonna fémet szállító gép, dinamikus védelmet alkalmazva.
  Japán, kínai, indiai tervezők egy autót sebezhetetlenné tettek az orosz légvédelmi rendszerekkel szemben, de váratlanul légitámadás érte.
  A keskeny szemű McLee tábornok vad dühtől eltorzulva üvöltött, és fekete kesztyűs kezével mutatott:
  - Pusztítsd el őket! Olvassa el azokat a szörnyeket!
  Egy teli mellű, de vékony derekú indiai ezredes azt mondta:
  - Ez a pár fekete herceg és királynő. Még soha senki nem döntötte le őket!
  Mac hitetlenkedve vigyorgott és morogta:
  - Nem lehet. Növelje a tűz sűrűségét.
  És ismét megremegett a csatahajó-helikopter. A forgó torony beszorult, és a titántest kigyulladt. Lángoló sárga és fahéjas katonák söpörtek el üvöltve. Detonáció robbant ki, és egy napalmmal töltött rakéta lángolt fel a gigantikus helikopter törzsében.
  Vassa a "csúszda" technikát reprodukálva és a tűzösvények mellett elhaladva kiadta:
  - Minden korosztály aláveti magát a háborúnak, csak te nem nyerheted át az utolsó napodat, idő nélkül legyőzve!
  Andrew menő. Apja az angolai hadsereg legfiatalabb tábornoka volt, és Moszkvába jött tanulni. Ott feleségül vette Lydia Ognevát, a híres sportolót és Ph.D.-t. Aztán meghalt az apja, és fekete és göndör hajú anyja nevelte fel. Az iskolában megpróbálták ugratni Andreit, de a fiú még az óvodában harcművészettel foglalkozott. Anyja tudta, hogyan kell megküzdeni önmagával, mostohaapja pedig a vegyes stílusok bajnoka volt.
  Andrej jól tanult, fenomenális memóriával rendelkezett, és hamarosan ő maga lett a fiúk vezetője, vezetőjük. Természetesen a repülőiskolát választotta, és elment harcolni szülőföldjéért, Oroszországért. Hírnevet és tiszteletet szerzett. És senki sem merte szemrehányást tenni Oroszország fekete bőrű hősének, főleg, hogy a néger arcvonások keveredtek szlávokkal, és ettől a sportos alkatú pilóta egészen jóképűvé vált.
  Szerelmi viszonyairól nem kevesebb legenda keringett, mint katonai hőstettekről. Bár maga Andrei sokkal szerényebb volt, mint azt neki tulajdonították.
  Most egy sérthetetlen csatahajó elpusztításának módját kereste. Aktív, többrétegű páncél fedte az Égi Birodalom legerősebb gépének fő alkatrészeit.
  Savva a légcsavarokra lőtt, megpróbálva mozdulatlanná tenni a szerkezetet...
  Közben a csata fellángolt a földön. A keleti blokk torony nélküli tankjai támadásba lendültek. Némelyik hatalmas, míg mások legfeljebb egy méter magasak.
  Ellenük a nyugati koalíció harcosai visszarúgás nélkül használtak mobil aknákat és irányított lövedékeket.
  Nemcsak oroszok harcoltak itt, hanem európaiak is: britek, franciák, svédek és még sokan mások.
  Közös ellenség hozott össze fehér bőrű és keresztény erkölcsű embereket. A demokráciáról szóló vita elcsendesedett. Ráadásul Oroszországban a nyugatellenes érzelmek a keletről érkező agresszió után semmivé váltak. Valóban, hová mászhat fel keletre egy pacifista és toleráns Európa. Ők és az emberek nagyrészt elfelejtették, hogyan kell harcolni. És amikor az atomfegyverek eltűntek, a hatalmas és túlnépesedett Ázsia számtalan hordáját északra és nyugatra mozgatta.
  Az orosz pozíciókat előrelépők között sok arab van. Egyes fanatikusok nem álcázva, fehér overallban támadnak. Mosollyal az ajkukon fogadják a halált.
  Az előrenyomuló harckocsik és gyalogsági harcjárművek ezrei madártávlatból hangyáknak tűnnek. Savva, miután megsértett egy másik csavart, kissé elsápadt, suttogta:
  - Mégis túl sok van belőlük... Isten segítse Oroszországot.
  A lány maga látta, mi történik az ázsiai koalíció által elfoglalt városokban. Tömeges pogromok, gyilkosságok, mészárlások. A férfiakat drótra akasztották, a nőket és a gyerekeket pedig speciális táborokba vitték. Aztán eladták vagy kiosztották bizonyos műveknek. A hadifoglyok kínzása pedig már általános, sőt kötelező.
  McLee tábornok még a magáét sem kíméli. Tehetetlen őrjöngésében, hogy nem tudnak megbirkózni az apró Chizh-3 vadászgépekkel, lekap egy kardot a falról, és levágja a légelhárító fegyvert irányító arab kezét. Sikolt, és a mellkasához szorítja a véres csonkot.
  Az imént levágott kéz félelmetes parancsnoka pedig hosszú körmökkel fenyegetőzik a bevett orosz ászok irányába, és azt kiabálja:
  - Elpusztítani! Éget! Éget!
  Savva dühében újabb rakétát lő ki... Kifogy a lőszer. De a légi csatahajó is veszít stabilitásából.
  Halálos tüzérsége kiesett a játékból... Miután elvesztette harci erejének oroszlánrészét, a Hull visszafordul. A lehető leghamarabb vissza kell menniük a bázisra javításra és utánpótlásra.
  Lent az orosz ágyúk pontosan tüzelnek az ellenség szögletes, lapos vas harckocsiira. Több autó megállt, füstöt fújva az égbe. Az egyik "bandurában" a lőszer robbanni kezdett. Elrepült, felborult, mint egy tornász pofa, míg el nem ütközött egy kavicsdombnak.
  Nagy hatótávolságú, orosz ágyú lövedéket küld a zászlórúd irányába. Egy tüzérlány szőke kaszával két ujjal keresztbe teszi magát, és németül suttogja:
  - Legyen nekünk sok szerencsénk!
  Az Ázsiai Koalíció zászlaja élénksárga, közepén piros körrel. Ez közelebb áll Japánhoz, de ezt a szimbólumot választotta a koalíció. Egy nagy pontosságú ágyú kis lövedéke eltör egy vastag rudat, és lezuhan egy hatalmas vászon, amely lefedheti a stadion padlóját. Egy tucat ázsiai harckocsit egyszerre borít bársonyos fátyol.
  A nyugati koalíció és az orosz álláspontok oldaláról egyhangú hang hallatszik:
  - Hurrá!
  Igazán szimbolikus. És legyen az ellenség tízszeres, de az orosz szellem ereje megingathatatlan.
  Mindkét orosz vadászgép pillanatnyilag szárnyról szárnyra találja magát. Egyetlen egész - szinte háromszög alakú sólymok - Oroszország védői. Savva már elképzelte, hogyan fogja Andrey a vállára tenni erős fekete kezét. Ez egy igazán erős ember, akire támaszkodhat.
  De abban a pillanatban mintha ezer fotóvillanás villant volna fel egyszerre. És a harcoló pár szemében elsötétült. Ezután a feketeséget többszínű foltokkal festették, hasonlóak azokhoz, amelyek akkor jelennek meg, amikor az olaj vízre ömlik.
  Andrej megpróbálta megdörzsölni a szemét. Keze nehezen győzte le az ellenállást, mintha gereblyézné a vizet.
  Mintha messziről jönne, Savva hangja tompa:
  - Meghaltunk?
  A fekete kapitány hangosan válaszol:
  - Nem! Életben vagyunk.
  Hirtelen eltűnik ez a vastag, ragacsos érzés, és úgy tűnik, a szabadesés állapotában vannak. Néhány pillanatra még világos is lett, mintha súlytalanságban lenne.
  Savva kissé idegesen suttogta is, énekes hangon:
  Úgy tűnik, a világ reménytelenül elveszett
  És a lovag csillagaihoz vezető út el van zárva ...
  A végtelen pályák kanyarulataiban,
  Nem rendeltetett - a hit megfullad!
  Aztán zihált, és csupasz talppal hegyes, hegyes köveken landolt. A világos foltokkal és hullámokkal kevert sötétség eloszlott.
  Kicsit fáj a szem a májusi, déli fénytől. Savva négykézláb volt, és azonnal felugrott.
  Andrei profin behajlította a lábát egy ugrásban, és ügyesen landolt. Férfias állú és magas, széles homlokú arca nyugodt kifejezést öltött. Még a társára is mosolygott.
  - Látod! Ott van az a fény, és ahogy régóta sejtem, ez nem paradicsom!
  Savva tántorogva tett néhány tétova lépést. Leszálláskor fájdalmasan megzúzta csupasz talpát, és elszakította a térdét. De a lány a szokásos akaraterőfeszítéssel elűzte arcáról a mártír kifejezést, ujjával maga elé mutatva felkiáltott:
  -Azta!
  Andrey odanézett, amerre Savva mutatott. Előttük egy lepusztult domb volt. A tetején pedig repedésekre törve egy labda pihent. Pontosabban egy gömb alakú, félig ólom, félig platina árnyalatú készülék, tetején éles csőrrel és tucatnyi vékony csáppal egyenletesen elhelyezve ennek a futurisztikus tárgynak a szélei mentén.
  A lány zavartan suttogta;
  - Ez Newton életrajza! És hogyan sérült meg?
  Andrey alaposan megnézte, a vállába nyomta a fejét, és beleszimatolt a levegőbe. A levegőben ózonszag és égett gumiabroncsok áradtak. A kapitány óvatosan körülnézett, és alig hallható hangon így szólt:
  - Itt lesbe futhatunk!
  Savva magabiztosan tett egy lépést a labda felé, és anélkül, hogy lehalkította volna a hangját, azt mondta:
  - Nem! Tudom hol vagyunk! Pontosan ez az anomália zóna, ahová az űrszonda esett. Csak száz mérföldre van északra attól, ahol harcoltunk!
  A kapitány ismét megvonta a vállát, és hangjában megőrizve a nyugalom látszatát, így szólt:
  - Több mint egy percet a rendellenes zónában senki sem tudott túlélni. Még a robotok is összetörtek, rozsdává omlottak!
  Savva, bár nem volt könnyű neki, bátran felkiáltott:
  -És túléljük!
  És rohant a domb felé. Poros, kerek sarka, amelyet az esés megkarcolt, gyorsan átvillant az egyenetlen, sziklás gerincen.
  Andrew elképedt. Nem fáj neki mezítláb az éles köveken? Általánosságban elmondható, hogy Kolcova viselkedése sokak számára furcsának tűnt, amikor figyelmen kívül hagyta a szokásos repülési egyenruhát, és szinte csupasz ruhában harcolt. És ha valahol Mezopotámiában vagy Afrikában, akkor egy terepszínű pólóban kényelmes lehet, de az Urálban tavasszal még hűvös.
  A lány a déli határról érkezett. Orosz és európai csapatok harcoltak Szíriában, Irakban, megpróbálva megfékezni az ázsiai koalíció áttörését. Ráadásul az iszlám erők egy része Oroszország, egy része Ázsia oldalán állt.
  Délen még külön frontvonal sem volt. Afrikában általában, még ugyanabban az országban is különböző törzsek harcoltak egymással. Ráadásul a vallás nem játszott döntő szerepet. Sok keresztény, valamint pogány követte az ázsiaiakat, állítólagos baloldali jelszavakkal. Afrika valóban olyan lett, mint egy Aibolitról szóló rajzfilm dalában.
  De valószínűleg mezítláb futni a sivatagban még nehezebb, mint hegyi meredeken. És Savva, ez a mesterdiplomával rendelkező vad, a biológiai tudományok kandidátusa, nem ismerte sem a fájdalmat, sem a félelmet.
  Andrej utána rohant, és megpróbálta utolérni az ördögöt. Az űrhajó sokkal távolabbinak bizonyult, mint amilyennek első pillantásra tűnt.
  A lány általában befonta a haját, de most már szétesett a haja, és az aranyvonat úgy lobogott, mint egy fáklya lángja a szélben.
  Fekete kapitány még soha nem találta ilyen szépnek a barátnőjét.
  Bár Andrey nem gyenge sportoló, csak nagy nehezen sikerült lerövidítenie a távot, de soha nem érte utol, bár megbotlott és majdnem megsértette az orrát.(Egyébként egyáltalán nem afrikai, de enyhén púpos és enyhén felfordított, egyenletes, mint az egész test.) És Savva csupasz, csokoládészínű lábai megvillantak, szinte a fekete úriember fejénél, és ... a lány átment a falon, mintha csak egy hologram lenne. .
  Andrei bosszúsan, hogy megelőzte őt, utána ugrott. Hanyag, de elég lovagias.
  Az ólomfelszín átmosódott, mint a meleg tengervíz, majd átrepült a padlón, arcát Savva mezítlábába temetve. Andrej gépiesen megcsókolta a bokáját, de a lány dühösen belerúgott, és felkiáltott:
  - Nézd, milyen érdekességek vannak itt!
  Bár Ognev azt akarta mondani, hogy nincs érdekesebb, ha egy ilyen szépség van melletted, de miután egy sarkot kapott az orrába, gyorsan felugrott. És nem csalódott.
  A falakon kitömött állatok és rovarok lógtak. Sőt, azokat, amelyek nem léteztek és nem is létezhettek a földön túl. És sárgarépát egy tucat rákkörmökkel, meg egy kaktuszt békacombokkal és kakasfibákkal, és tollcsótányokat krokodilszájú, visszahúzható agyaras nyelvű nyelvvel. Kivéve persze, ha ez egy sült herceghez hasonlítható.
  Andrej meglepetten felugrott, és hangosan felkiáltott:
  - Üdvözlet testvérek szem előtt!
  Válaszul csend ... Savva logikusan és racionálisan megjegyezte:
  - Ne kiabáljunk, inkább megvizsgáljuk a csillaghajót.
  Az űrhajó belsejében sokkal nagyobb volt, mint amilyennek kívülről látszott. A folyosók szűkültek és szélesedtek. A páncélozott ajtók szétnyíltak, ahogy az emberek közeledtek feléjük. És ami ott nem jött át.
  Mindenféle plüssállat, meg szobrok, meg hologramok. Valamint festmények: mozgó, és olajban, és kibernetikus mozaikkal. A hologramok színesben mutatták az igazi filmet. És csatajelenetek, meg különféle békés, egészen idilli képek.
  Andrew meglepetten jegyezte meg:
  - Furcsa. Olyan, mint egy repülő múzeum.
  Savva meglehetősen racionálisan tiltakozott:
  - Világunkban minden egyszerre múzeum és szemétlerakó! Együnk jobban...
  - Fegyver! - fakadt ki a fekete kapitány. És gyorsan hozzátette. - Segítenünk kell Szülőföldünknek, hogy megnyerje a harmadik világháborút.
  Savva felnézett és felkiáltott:
  Segíts megmenteni a civilizációt! Az emberiség veszélyben van!
  Válaszul egy halk, szokatlanul mély basszus hallatszott:
  - Ti, a bennszülöttek, láthatóan szeretnének kapni tőlünk valamit?
  A lány előrenyújtotta a kezét, és könyörgőn suttogta:
  - Nem mi! Az egész emberiség sorsáról szól. A harmadik világháború dönt - mi fog győzni: a barbár, kegyetlen megközelítés vagy a humanizmus és a civilizáció?
  A basszus vékony szopránra változott, és hitetlen hangon:
  - Ó, igaz? Végül is az ember hajlamos tévedni, beleértve a saját szándékait is. - Narancssárga szelek járták át a levegőt, és a fél oktávval lejjebb kerülő hang folytatta. - Mint mindig, az univerzumban a fajok túlnyomó többsége hajlamos arra, hogy - ha az ön nyelvét használja - rendkívül humánusnak, az ellenséget pedig egyszerűen ördögnek mutassa be.
  Savva anélkül, hogy abbahagyta volna, hogy idegesen dobogjon a lábával, egy ismeretlen fém bevonatán, ezt motyogta:
  - És te magad nézd! Nézzétek, milyen barbár módszerekkel háborúznak ellenünk!
  A hang kissé felmelegedett, és a levegő lágyabbnak tűnt:
  - Igen, az ellenséged kegyetlen, de ti sem vagytok angyalok. Végső soron nem a matematika fogja eldönteni, melyikőtöknek lesz hatalma a Földön!
  Andrey már hangoztatta:
  - Akkor ki?
  Ám válasz helyett megingott alattuk a padló, és a lány a fekete sráccal együtt a plafonnal találkozott az arccal. Aztán minden egyszerre megváltozott. Egy nagy, súlyosan lerombolt város közepén találták magukat . A fegyverek fülsiketítően dörögtek. Nagy lövedékek robbantak és bombák hullottak. Orosz és európai katonák csoportjai haladtak előre. Az Ázsiai Unió sárga és barna katonái veszteségeket hordozó katonái visszavonultak, holttestek hegyeivel borítva az utat. Savva tett egy lépést, és egy véres patakra lépett.
  Nem, ez persze nem tudta összezavarni a tűzön, vízen és rézcsöveken (ez utóbbin eddig minimálisan) átesett harcost. De a szívem nem volt jól. De Andrej felvidult, jobb kezével követ dobott egy keskeny szemű katona sárga arcába, aki felemelte a géppuskáját, elesett. A kapitány felkiáltott:
  - Ez Peking! Srácaink nyernek!
  Valóban, egy görbe mutató hasonló hieroglifával kék lánggal égett. Savva valamiért nem érzett örömet. Bár látott már az interneten képeket Pekingből és a kínai főváros jellegzetes épületeiből.
  De itt szörnyű. A nők égnek, a gyerekek sírnak. És egy csomó holttest. A halottak szó szerint megtöltötték az összes megközelítést, és számuk nőtt. A lány még soha nem látta halomba halmozott halottakat.
  Andrey már felkapta a valaki által elejtett gépfegyvert, és tüzet nyitott, hogy öljön. Született harcos. Apai ágon a zulu törzsből, anyai ágon: dédapa kétszer a Szovjetunió hőse, nagyapa Vietnamban és Afganisztánban harcolt, apa Szíriában, Donbászban és Csecsenföldön.
  Savva fejében felvillant:
  Bárki, aki férfi, harcosnak születik,
  Így történt - a gorilla elvitte a követ!
  Amikor az ellenség számolás nélkül légió,
  És a szívben forró láng lobog!
  A lány pedig maga vette fel a géppuskát. Az erős kezek általában könnyűek a fogantyúban. Bátor menetek hangzottak a fejemben: pusztítsd, szolgáld Nagy Hazádat.
  De egy váratlan halk nyikorgástól a lány megdermedt. Jobbra a gyerekek zokogása és sírása jól hallatszott. Savva megfordult, és sas tekintete a mindent beborító füstön át apró, sárgás alakokat látott. Sárgás, szűk szemű gyerekek sírtak, és próbáltak kijutni az égő házból. Ám útjukat kátránnyal impregnált rönkök akadályozták. A srácok mögött pedig húsevő lángok terültek el.
  A tűzokádó sárkány mintha szívesen áldozna Gyehennának...
  Ezt elviselni nagyobb volt, mint Savva ereje. A lány a tűz felé rohant. Meg kell menteni a kicsiket: nem fontos, hogy oroszok vagy kínaiak!
  Hirtelen napalmpatak zárta el a mezítlábas harcos útját.
  Vad kiáltással
  - Uram ments!
  A lány a tűzbe vetette magát. Száz vörösen izzó gombostűt mintha csupasz talpba szúrtak volna, a lángok megperzselték a védtelen térdeket. Finom, olajbogyó bőr, csúnya, bíbor hólyagokkal borítva. Milyen fájdalmas volt Savva számára. A legvadabb sikoly kiszabadult a tüdőből. Vissza akartam fordulni és kiugrani a pokol lángjai közül.
  De a lány úgy érezte: lehetetlen egy másodpercet sem késlekedni. A gyerekek meghalhatnak. És nem mindegy, hogy kik azok. Dosztojevszkij azt mondta: a világ összes kincse nem ér egyetlen könnycseppet sem, amelyet egy gyermek hullat. A csupasz sarkaktól a fej hátsó részéig tartó fájdalom, mint a lócsordák, acél éles patákkal verik az idegvégződéseket.
  Csodálatos arany haja már lángra kapott, a lángok pedig ragadozók arcába próbálnak nyalni. Soha többé nem lesz ugyanaz a szépség. Itt van egy lila fekély, amely a gyengéd, bársonyos arcára terül.
  Savva kétségbeesetten ugrik, milyen messzire éri el a célt. Füst és égő levegő keveréke zúdul a tüdőbe. A foltos póló már kiégett rajtad, és Jeanne D-hez hasonlóan fájdalmas tűzben vagy. Még egy kicsit, még egy kicsit. Istenem, a teste leprás seb.
  A tüzes fal megszakad, és Savva kiugrik a hűvösségbe. Már megégett, csodálatos teste olyan, mint egy összefüggő seb, égett talpai pedig mintha a legélesebb tőrökre lépnének. Elakadás áll előttünk. És újra bele kell ugrani az üvöltő, irgalmatlan lángba.
  A lány pedig úgy érzi, fogy az ereje és a bátorsága. Majdnem elájul a fájdalomtól. De a homályon keresztül látni lehet egy lányt, aki rángatja kis kezét, és visítozva lepattan a tűzről, meg egy fiút, akinek borotvált feje van, és egy egészen kicsi, aki alig tanult meg járni.
  Miután összeszedte maradék erejét, Savva ugrik, a düh és az igazságérzet bátorságot ad neki, hogy legyőzze az elviselhetetlen fájdalmat. Lángoló rönkök és gerendák repülnek oldalra. Még egy kis erőfeszítés. Az eltorzult lány égett kezei megragadják a vörösen izzó rácsot. Száztonnás kosként zuhan a fájdalom a fejre, a mellkasra, az egész testre az utolsó sejtjéig. A rács nem mozdul, majd Savva a fogával megragadja. Megőrülhetsz ennyi szenvedéstől, összeroppanhatsz és összeomolhatsz a lángoktól érintetlen testi szépségek utolsó darabjai is. De aztán végül az Úr megjutalmazta az erőfeszítést, a hőtől vöröslő rostély leszállt a cementalapról.
  A nyomorék lány, kitört fogaival, kireped a hőségtől, elájul. A tudat utolsó szálánál a megcsonkított bőr felszabadult gyermeknek érzi magát, aki átugrik az elesett hősnő elszenesedett lábain.
  Savva felébredt... Ott állt Andrejjal a legmagasabb havas csúcson. Mennydörgő hangon, mint az arkangyalok ezer hangjából álló kórus, ezt mondta:
  - Sikerült a vizsgán! Béke lesz a bolygón! Oroszország a Föld összes emberének anyja lesz!
  Egy fekete bőrű fiatal, és egy szőke, aki még karcsúbb és szebb lett, virágzó kerteket, szemünk láttára benőtt tölcséreket és fegyvereket dobáló, ölelő katonákat látott. A gyűlölet és a háború korszaka örökre véget ért.
  És az egész bolygón áthallatszott;
  Oroszország és Kína örökre egyesült,
  Iszlám, kereszténység: barátok rosszindulat nélkül!
  Dicsőítsük a Legfelsőbb Úr nevét -
  A világ összes nemzete - bennszülött család!
  
  III. PÉTER - A NAGY KIRÁLY
  Harmadik Péternek sikerült rávennie a híres reformátor tábornokot, hogy csatlakozzon csapatához, és fogadja el a tábornagyi rangot. Nyikolaj Papin védelmi miniszter lett, és számos reformot hajtott végre. Ez az erős és tekintélyes ember segített III. Péternek feltárni és elnyomni az Orlov testvérek összeesküvését. Mind az öt összeesküvőt felakasztották. Katalin házasságtörés miatt elvált, és kolostorba száműzték.
  Harmadik Péter megerősítette hatalmát és megkoronázták. És hatalomra kerülésével kézzelfogható változások következtek be Oroszországban. Valóban, Harmadik Péter, akárcsak nagyapja, alapvető reformokat vázolt fel. Ráadásul a változások a külpolitikát is érintették.
  A II. Frigyessel kötött szövetség támogatójaként Péter megparancsolta Rumjantsevnak a németekkel együtt, hogy győzzék le az osztrákokat. Ezt követően Németország több mint visszaadta a korábban elvesztett földeket.
  De Oroszország Dániától is megkapta a szorosok feletti ellenőrzést, felosztotta azt a poroszokkal. Péter azonban gyakorlatias érzékről tett tanúbizonyságot, és ennek az állapotnak csaknem minden birtokát átvette, és a korona vagyonának csak szimbolikus részét hagyta "kedvenc" Frigyesnek. Azt kell mondanunk, hogy Papin befolyása Nagy Péter unokájának kedvezett.
  Harmadik Péter egyik ötlete az volt, hogy Lengyelországot fel kell osztani Oroszország és Poroszország között. 1965-ben háború tört ki a Nemzetközösséggel. A zseniális Alekszandr Szuvorov gyorsan előrelépett benne. Harmadik Péter intelligensnek bizonyult, és sikerült eredetileg orosz földeket juttatnia birodalmába, a poroszok pedig ismerték Lengyelország etnikai részét.
  A valós történelemhez hasonlóan Oroszországnak meg kellett küzdenie az Oszmán Birodalommal. Az oroszok harca még sikeresebb volt. Papin reformjai, Rumjancev tehetsége és a gyorsan előretörő Szuvorov hatással voltak. A cár kedvelte a nyughatatlan Alekszandr Vasziljevicset, Harmadik Pétert, ő maga pedig nagyon nyűgös volt, és állandóan talpon volt. Szóval nagyon jól kijöttek.
  Az ország belsejében Péter császár számos reformot hajtott végre. A gondatlan földbirtokosoktól elkobozták a birtokokat az államkincstár javára, számos korlátozást vezettek be a corvée és a parasztok eladására vonatkozóan. De Péter cár mindeddig nem merte teljesen megjelölni a jobbágyságot.
  Emellett az egyházi reformok erős ellenállást váltottak ki az ortodox zsinat részéről. A király azzal érvelve, hogy a Biblia tiltja az istentiszteletet és az Istenen kívüli szolgálatot, eltörölte a szentek kultuszát.
  Volt ebben valami lutheranizmus - harc az ereklyékkel és ikonokkal.
  Csak az Úristenhez imádkozzatok, csak őt imádjátok!
  De ez ellenállást váltott ki. Néhol még a papok is lázadásra buzdították az embereket.
  Ennek ellenére a reform átment, és a templomokban, az imahelyeken csak Krisztus és Szűz Mária képei maradtak meg.
  A nép általában inkább a királyra hallgatott. Ráadásul Harmadik Péter gondoskodó uralkodóként vált híressé. Súlyosabb volt az összes föld elfoglalása a kolostoroktól és a templomoktól.
  A Törökország felett aratott győzelem után a király tekintélye még tovább nőtt. Harmadik Perth végül úgy döntött, hogy felszámolja a jobbágyságot. Egy ilyen döntés komoly megrázkódtatásokat okozhat az államban. A földbirtokosok óriási veszteségeket szenvedtek, de megkezdődött az ipari forradalom. Az ország minden nehézségen át élesen és lassulva haladt előre.
  A törökkel vívott második háború még rövidebbnek bizonyult, és a Szuvorov parancsnoksága alatt álló orosz csapatok gyorsan nyertek. Ráadásul a franciaországi forradalom elterelte Európa figyelmét.
  Ezt Harmadik Péter használta ki, és Konstantinápoly trónjára, legkisebb fiát ültette Konsztantyin Voroninától, a török szultántól.
  Így az Oszmán Birodalom mintegy egyesülésben találta magát Oroszországgal.
  Aztán volt egy háború Egyiptomban. A helyi szultán nem akarta elismerni Oroszország Afrika feletti uralmát. És itt ütközött először egymással Szuvorov és Napóleon Bonaparte zsenije.
  Harmadik Péter, aki akkoriban 70 évig sokat élt, meghalt. Nagy Felszabadító néven vonult be a történelembe. Ami nagyon megtisztelő!
  Talán felülmúlja karizmatikus nagyapját! Pál császár pedig trónra lépett. Szuvorov, miután legyőzte a még túl fiatal és tapasztalatlan Napóleont, meghódította Afrika északi részét, sőt Marokkót is.
  Mivel ebben az alternatív történelemben nem volt olyan híres svájci hadjárat, amely aláásta volna Szuvorov egészségét, a híres edzett marsall tovább élt.
  Napóleon nem lett Franciaország császára, mert nem volt ideje parancsnokként híressé válni, és többször megverték. A címtár összeomlása után Tizennyolcadik Lajos vette át a hatalmat. Megtörtént a reformáció, vagyis a monarchia helyreállítása.
  Első Pál továbbra sem kerülte el az összeesküvést, de ez öt évvel később megtörtént. És fia, Sándor császár lett. Itt kezdődött a fordulat. Konstantin tinédzser volt, és az Oszmán Birodalom orosz szultánjaként is magához ragadta a hatalmat.
  De Alekszandr Suvorov még életben volt, és sikerült kibékítenie unokaöccsét és nagybátyját. Bár természetesen az Oszmán Birodalom belső autonómiája súrlódásokat generált.
  Ráadásul Oroszország Anglia ellenállásával is szembesült. Nagy-Britannia növekvő hatalma nem volt elégedett szomszédjával. És még a második nagy háború is elkezdődött az USA-val. Talán a britek arra számítottak, hogy George Washington halála után káosz és szégyen lesz Amerikában. De a számítás nem volt indokolt.
  Az Egyesült Államok népe nem akart visszamenni az angol király alá. A háború tíz évig tartott változó sikerrel, és végül Nagy-Britannia, kimerítve erőit, leállította az offenzívát.
  De az amerikaiak nem nyugodtak meg, és offenzívát fejlesztettek ki Kanada ellen. Nagy-Britannia helyzetét súlyosbította Oroszország helyzete, amely segítséget nyújtott az amerikaiaknak.
  Még tizenegy év véres háború, és Amerika visszafoglalta Kanadát. Nagy-Britannia meggyengült, de megjelent egy új geopolitikai szörnyeteg: az Egyesült Államok.
  Oroszország háborút viselt Ausztriával, és meg is hódította, részben megosztotta Poroszországgal.
  Ezzel párhuzamosan folytatódott a kanadai terjeszkedés. Az ország erősen iparosodott. Erőteljes és nagyszámú flotta épült. Az oroszok partra szálltak Ausztráliában és terjeszkedtek Afrikába.
  Első Sándor halála után ismét kibontakozott a hatalmi harc, az ágak között. Sándor bátyja, Konstantin lemondott a trónról, egy másik Konstantin fia, Andrej pedig a trónra lépett, és megtámadta Miklóssal.
  Formálisan Miklóst kiáltották ki királlyá, de a koronázás során a királyt megölték.
  Az ezt követő zűrzavarban András volt az első, aki nem egészen törvényesen foglalta el a trónt. Az új király szinte azonnal háborút kezdett Iránnal, és hadjáratot indított India ellen. Nagy-Britannia még mindig háborúban állt Kanadában, és megkötözve találta magát. A keleti hadjárat pedig megerősítette Első Andrej tekintélyét, és lehetővé tette számára, hogy elindítsa a Romanov-dinasztia ágát. Ezzel egy időben Oroszország és az Oszmán Birodalom végül egyetlen állammá egyesült. Igen, és Perzsia és India annektálása.
  Első Andrást Második Sándor követte. Ezen uralkodó alatt Oroszország folytatta terjeszkedését Indokínában és Kínában. Poroszország is a legerősebb birodalommá vált, egyesítette a német földeket és legyőzte Franciaországot.
  Nagy-Britannia azonban támogatta a franciákat, és bosszúháború kezdődött. A Brit Birodalom makacs ellenállást tanúsított. A háború néhány évtizedig elhúzódott.
  Eközben Oroszország teljesen meghódította Ázsiát, és elérte Szingapúrt. A világ legnagyobb, legerősebb hatalma lett, Ázsián és Afrikán áthaladva.
  De ugyanakkor az Egyesült Államok is felemelkedett. Az amerikaiak befejezték Kanada fejlesztését, ahol megosztották a befolyási övezeteket Oroszországgal. Aztán elfoglalták Texas és Kalifornia államot Mexikótól.
  Az Egyesült Államok megtartotta a köztársasági államformát, míg Oroszország egyelőre abszolút monarchia maradt. Sándor II, helyére Andrei II. A Romanov-dinasztia folytatódott.
  A Nagy-Britannia és Franciaország között elhúzódó, Németország elleni háború oda vezetett, hogy a németek megtartották a korábban meghódított területeket, köztük Lotaringiát is, de nem tudtak tovább haladni, és teljesen kifogytak. Azonban a britek és a franciák is nagyjából elvéreztek.
  Ilyen körülmények között a cári Oroszország továbbra is uralta a világot és növelte befolyását.
  Igaz, egy szörnyeteg nőtt fel az Egyesült Államokkal szemben. Ráadásul Amerika kiterjedtebbnek bizonyult, mint a valós történelemben volt Kanada rovására.
  De ez még nem érte el riasztó méreteket. Ráadásul az Egyesült Államokban polgárháború tört ki, amely tömeges áldozatokhoz és pusztuláshoz vezetett. Ráadásul a valós történettől eltérően Lee tábornoknak sikerült áttörnie a Konföderáció Kongresszusán, a déli államok hadseregében szolgáló feketék jogán: szabadságot és állampolgárságot kapni.
  Ez pedig nagyon elhúzta a háborút, és természetesen megnövelte az áldozatot. A ravasz orosz diplomácia, amely a konfliktus elhúzódása iránt is érdeklődést mutatott, szintén megtette hatását. És pusztán taktikailag a déliek a háború első szakaszában nagy sikereket értek el, és el tudták venni Washingtont és New Yorkot. Philadelphia lett az Északi Szövetség új fővárosa.
  Maga a polgárháború egy későbbi időszakra esett: 1881-1905, és dinamitot, sőt géppuskát is zúztak benne.
  Oroszországban II. Andrej cárt III. Sándor váltotta fel. Az új király egyáltalán nem volt békés. Oroszország Afrikában Franciaországgal és Nagy-Britanniával állt szemben, akik megpróbáltak új gyarmatokat létrehozni. És összetűzésbe került velük.
  Új háború kezdődött a világ újraosztásáért, amelyben Poroszország hagyományosan Oroszországgal szövetségben lépett fel. Ezúttal a németeknek sikerült. Franciaország az oroszokkal együtt néhány hét alatt vereséget szenvedett. Nagy-Britannia kiszállt a tengerentúlra, de elvesztette az összes gyarmatát Afrikában és Ausztráliában, valamint a Csendes-óceánon.
  A németek megkapták a magukét, terjeszkedtek, vezették a határt Párizs mellett, és a Porte de Calais-ig, sőt Normandiát is magukkal foglalták. És valami magában Afrikában.
  Nagy-Britannia pedig kishatalom szintjére süllyedt, Franciaország teljesen mellékfolyóvá vált.
  De a következő háború már Poroszországgal történt, harmadik Vlagyimir vezetésével. Ekkorra olyan típusú fegyverek jelentek meg, mint a tankok, repülőgépek, tengeralattjárók.
  A poroszok szövetségben léptek fel Japánnal. A háború kezdetben nem alakult túl sikeresen Oroszország számára. A cári hadsereg korrupciója, a tábornokok konzervativizmusa és az Egyesült Államok Japánnak nyújtott aktív segítsége érintett. Emellett Svédország és Norvégia, valamint Nagy-Britannia és Franciaország ellenezte Oroszországot.
  A háború 1921-ben kezdődött, ironikus módon a végzetes június 22-i napon. Szinte világméretű csata volt. Ami Európából és Ázsiából megmaradt, az Oroszország ellen ment. Spanyolország és Portugália is hasonló kalandon ment keresztül. Portugália kirekesztettnek érezte magát Afrikában, a spanyolok pedig arról álmodoztak, hogy visszaállítsák korábbi dicsőségüket a középkorban.
  Ettől a pillanattól kezdve a keleti féltekén nincs olyan sok hely, amelyet ne az orosz cár irányítana.
  A háborúban egyébként döntő szerepet játszott a cári Oroszország elsöprő fölénye az emberi erőforrások terén, az erős autokratikus rendszer, a belső ellenzék gyengesége.
  Igen, a német tankoknak az első két hónapban sikerült áttörniük a Nemantól a Dnyeperig, és ostromolni Rigát, délen pedig kiűzni az orosz csapatokat Magyarországról. Az istenek pedig lehetőséget adtak a Felkelő Nap földjének az orosz flotta legyőzésére. De még egyszer, egyelőre.
  A tehetségtelen tábornokok csatát csatára veszíthetnek. De egy új nőtt fel. A király pedig végül fokozta a korrupció elleni küzdelmet, és többé-kevésbé tűrhető utánpótlást szervezett. És az emberi erőforrások: a kínai, indiai, arab hadosztályok mozgásban voltak. A németek nem tudták átkelni a Dnyeperen, télen az orosz csapatok ellentámadásba lendültek.
  Meg kell jegyezni, hogy Svédország és Norvégia nem túl erős ellenfél, már 1922 márciusában elfoglalták Stockholmot. Oslo pedig májusban elesett. 1922 júniusára a cári csapatok vissza tudták állítani a háború előtti állapotot, visszaszorítva a poroszokat eredeti vonalaikba.
  Franciaország, látva az események ezen alakulását, sietve kilépett a háborúból. Válaszul Vilmos porosz király elfoglalta Párizst és déli vidékeit. Az orosz csapatok előrenyomultak. Szeptemberben a Visztulára hímeztek. Kibontakoztak a kelet-poroszországi harcok. Koenigsberg decemberben elesett... Bécs pedig felszabadult az új évre.
  Nem volt könnyű dolguk a japánoknak sem, akiknek flottája súlyos károkat szenvedett és elvesztette a kezdeményezést.
  Az 1923-as év az orosz csapatok nagy offenzívájával kezdődött Lengyelországban, és három hónapon belül kivonult az Oderába és az Alpokba délen. A németeknek lehetőségük volt kitartani Berlin mellett, de az orosz csapatok áprilisban offenzívát indítottak Bajorországban. A csapatok a nyár vége felé lassan és egyenletesen haladtak előre, az oroszok elérték a Rajnát. Ősszel a Ruhr-vidéket visszafoglalták a németektől, decemberben pedig heves harcok után Berlint bekerítették.
  Németországnak már nem volt esélye a háború megnyerésére. 1924-ben további hat hónapig harcoltak a kontinensen, mígnem leigázták Spanyolországot, Portugáliát, Németországot, amelyet korábban a németek elfoglaltak: Hollandiát és Belgiumot.
  Csak Nagy-Britannia maradt, Japán pedig már elvesztette Okinavát és Hokkaidót is.
  Churchill vezette a metropolisz védelmét. De a briteknek esélyük sem volt.
  Igaz, megverték az őszi landolást.
  Eljött az 1925-ös év. Az Egyesült Államokban nem volt egységes a tennivaló. Hagyja, hogy végezzen Nagy-Britanniával és Japánnal. Vagy még mindig nehéz háborúba kezd?
  A józan ész azt mondta, hogy a fejlett ipar ellenére Amerikát triviálisan összetörnék a számok. De egy orosz medvével egyedül lenni rendkívül ijesztő.
  Júniusban orosz csapatok hajtottak végre, ezúttal sikeres partraszállást Nagy-Britanniában, London elesett. És augusztusban Japán is elkészült.
  Ezzel véget ért egy újabb háború.
  Oroszország átvette az irányítást a keleti félteke összes országa felett. Ugyanakkor maga a birodalom autokratikus és egységes maradt. Vagy majdnem egységes. Az európai birtokoknak volt néhány külső autonómia tulajdonsága. De mindazonáltal mindenhol a cári hatalom dominált. Legyen szó a Lengyel Királyságról, vagy a Svéd Királyságról Vlagyimir cárral az élen.
  1933. március 5-én meghalt Nagy Vlagyimir cár, fia, Cirill lett az új cár. De az új uralkodó uralma rövid volt, pontosan száz nap. A trónon pedig a tizenöt éves Sándor, a negyedik. Ötven nappal később pedig balesetet szenvedett. II. Miklós mindössze tíz évesen került a trónra. Egy év alatt négy császár van... Na, mi lesz!
  Persze csak nagyon ritkán, és nem a világ minden országában!
  Bár persze sokan emlékeztek arra, hogy Első Miklós nagyon rövid ideig uralkodott, és erőszak következtében halt meg.
  De II. Miklós uralkodásának kezdete egészen jónak bizonyult. Két évvel később felbocsátották a Föld bolygó történetének első mesterséges műholdját, amely körberepült a bolygók között.
  És 1937 nem volt olyan baljós, mint a valós történelemben. Mivel ebben az évben repült az első orosz srác az űrbe. Nem, nem Gagarin, hanem Igor Trubetskoy herceg. Jurij Gagarinnak még nem volt szerencséje. És hova mész?
  Oroszország, a legkiterjedtebb birodalom, óriási összegeket tud elkülöníteni az űrbővítésre.
  A következő évben, 1938-ban tesztelték az első orosz atombombát.
  Az új II. Miklós cár még nagyon fiatal volt, és természetesen türelmetlen. Ráadásul az Egyesült Államok maradt Oroszország egyetlen veszélyes versenytársa. Arról nem is beszélve, hogy az amerikaiak is készülhetnek atombombára.
  1940. március 1-jén a formálisan már nagykorúvá vált II. Miklós cár parancsára megkezdődött az Egyesült Államok inváziója. A formális ok az volt, hogy az amerikaiak támogatták az oroszországi republikánus ellenzéket a parlamenti választások követelésével.
  Lehetséges, hogy a fiatalember II. Miklós döntése volt a legbölcsebb lépés. Hiszen lehetetlen megengedni, hogy egy potenciális ellenfél is atomfegyverhez jusson.
  Az orosz csapatok nagy harckocsioszlopokat használó offenzívája kezdetben sikeresen és gyorsan fejlődött. Ekkor azonban felerősödött az amerikaiak ellenállása. Az orosz csapatok előrenyomulása több hónapig rendkívül lassú volt. De ennek ellenére az ellenség vesztes volt, engedett a munkaerő mennyiségének, és a harckocsiflotta minősége kudarcra volt ítélve.
  Ám Afrikában és Kínában felkelés tört ki. Sőt, jelentős erőket irányítottak a lázadás leverésére.
  1941-ben az amerikai hadseregek ellentámadásba lendültek, de szintén nem érték el céljukat. Több támadás, majd 1941-1942 telén, amely során az amerikaiak szinte egész Kanadát elveszítették. Áprilisban pedig Toronto és Quebec szinte egyszerre esett el.
  A háború már elkezdődött a hagyományos amerikai területen. Ütésváltások zajlottak. De a nagyobb orosz bokszoló legyőzte az amerikai kakast.
  Philadelphia 1942 augusztusában elesett. 1942 októberében pedig az orosz csapatok megközelítették New Yorkot. Aztán az amerikai kormány úgy döntött, hogy atomfegyvert használ.
  De még mindig nem volt lehetőségük megszerezni Oroszország területét, így a fogadást a rohamcsapatok elleni csapásokra tették.
  A bombát éjszaka lőtték ki. Ez a döntés annak a ténynek köszönhető, hogy egy fényes villanás elvakítja a katonákat.
  A hatás nem volt túl jelentős, valamivel több mint ezer ember halt meg, húszezren megvakultak, igaz, többségük átmeneti volt. De egy ilyen ütés nem nevezhető döntőnek.
  Ráadásul a cári Oroszországnak sokkal több nukleáris töltete van, így még nem tény, hogy racionális lenne ilyen nukleáris adagcserét nyitni.
  De hova mész? Rossz helyzetben minden lépés rossz, az okos politikusok nem kerülnek rossz helyzetbe.
  Decemberben New York és Washington bukott, előtte pedig az amerikaiak még ötöt használtak a tervezés szempontjából nem túl erős és sikeres bombájukból. A cári tábornokok válasza pedig húsz vádpontot ejtett. Így kiderült, hogy sorozatban használt szörnyű bomba.
  A háború 1943. február 23-ig tartott, de senki sem dobott le atombombát.
  Amerika teljesen felszabadult a tőke uralma alól, és egy autokratikus uralkodó uralma alá került.
  A király új földeket és nagy dicsőséget kapott. És most senki sem mert vitatkozni vele.
  1945-ben orosz űrhajósok landoltak a Holdon. És 1947-ben az orosz hadsereg belépett Mexikóba. A király úgy döntött, hogy ideje véget vetni egy olyan ereklyének, mint a sok állam létezésének egy bolygón. És a hadserege megmozdult, hogy mindent meghódítson, ami meghódítható.
  1949-ben Argentína lett az utolsó szuverén ország, amelyet az Orosz Birodalomhoz csatoltak.
  És béke volt az egész világon. 1953-ban orosz űrhajósok is letették lábukat a Mars felszínére. 1956 - Vénusz egy férfival. 1960 - Merkúr. 1961 - a Mars egyik műholdja. 1967 - Ember a Neptunuszon, és 1968-ban - a Szaturnuszon. 1970-ben az Uránusz, 1971-ben pedig a Plútó.
  Nicholas II becenévvel vonult be a történelembe: a befejező! 2016-ban a király már kilencvenhárom éves volt. Ám a földi orvoslás sikerei még nem teszik lehetővé, hogy a királyt túlságosan levertnek és gyengének tartsuk. 83 éve van hatalmon, ami abszolút rekord azon uralkodók körében, akiknek a megbízatása többé-kevésbé megbízható. Bár a történelemben, mondják, voltak esetek, amikor hosszabb ideig uralkodtak.
  A Földön szinte jól mennek a dolgok. Igaz, gond van a növekvő népességgel, amely már meghaladta a nyolcmilliárdot. Nagy remények fűződnek az űrbővítéshez.
  A Holdon már több város épült. Mint kiderült, a földinél hatszor kisebb gravitáció mellett az üvegházakban termesztett zöldségek és gyümölcsök óriási méretűek lehetnek.
  Városokat építettek a Marson és a Vénuszon, valamint gyárakat a Merkúron. Ez a bolygó, amely a legközelebb van a Naphoz, nagyon kényelmes a fémek előállításához és hengerléséhez. Erre a célra napenergiát használnak.
  A Jupiter, az Uránusz, a Szaturnusz műholdjain is vannak emberi települések. A teret fokozatosan egyre nagyobb mértékben uralják.
  És 2016-ban indult az első csillagközi expedíció a Szíriusz csillaghoz a Holdról. Az uralkodó nagyon várja, hogy megfeleljen egy olyan örömteli eseménynek, mint a testvérekkel való kapcsolatfelvétel.
  
  
  
  Univerzum RÉMÁLOM
  Franco spanyol diktátor a valós történettel ellentétben beleegyezett, hogy a német csapatok megtámadják Gibraltár angol erődjét. Cserébe Spanyolország néhány brit és francia földet kapott Afrikában.
  A Mainstein parancsnoksága alatti támadásra 1940. november 25-ről 26-ra virradó éjszaka került sor. Mint kiderült, a britek nem voltak egészen készen egy ilyen katonai lépésre, és a náciknak sikerült egy ilyen erős erődöt egy csapásra elfoglalniuk.
  Bukása jelentős hatással volt a háború menetére. A Wehrmacht a legrövidebb távolságon tudta átvinni erőit Afrikába, a briteket pedig megakadályozták, hogy kelet felől lépjenek be a Földközi-tengerbe.
  A német parancsnokság több hadosztályt küldött az Egyenlítői Afrikába. Ráadásul Rommel hadtestét a valóságnál néhány hónappal korábban szállították át Líbiába.
  A britek pedig felhagytak az olaszok elleni offenzívával Etiópiában, és elkezdték megerősíteni pozícióikat Egyiptomban. Rommelnek azonban sikerült megelőznie őket, és egy megelőző csapás eredményeként legyőzte a gyarmati csapatokat, elfoglalva Alexandriát és Kairót. Nagy-Britannia helyzete Afrikában bonyolultabbá vált. A németek már elérték a Szuezi-csatornát, és azzal fenyegetőztek, hogy továbbnyomulnak a Közel-Kelet felé. Ezenkívül lehetővé vált a Szudán felé való elmozdulás.
  Igaz, az olaszok görögországi ügyei nem voltak túl sikeresek, de a németországi kiegészítő erők közeledése megmentette a helyzetet.
  Hitlernek dilemmája volt: megtámadni a Szovjetuniót, vagy végezni Nagy-Britanniával? A Wehrmacht afrikai sikerei késztették a második döntést - nyugaton elengedni a kezüket. Bár a Szovjetunió katonai előkészületei félelmet keltettek a Führerben.
  A Vörös Hadsereg erősödött, de a németek sem ültek tétlenül. A harckocsik gyártása 1941-ben megkétszereződött 1940-hez képest, a légi közlekedés pedig csaknem két és félszeresére nőtt.
  A nácik hajtották végre a bombázást és a partraszállást Máltán. Aztán Rommel áttörte a Szuezi-csatorna védelmét, és belépett Irakba, amely fellázadt a brit uralom ellen. A németek viszonylag könnyen meghódították Kuvaitot és az egész Közel-Keletet. Sztálin viszont kiváró taktikához ragaszkodott. Churchill azonban makacsul folytatta a háborút. A Wehrmacht Iránba érve Dél-Afrika felé fordult.
  Az 1941-es év a végéhez közeledett. A tengeralattjárók kibocsátása megnövekedett, és Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait. Az USA passzív volt. De Japán nem ülhette tétlenül, és december 7-én megtámadta Peru kikötőjét. Új heves háború kezdődött a Csendes-óceánon. És Hitlernek ismét fel kellett hagynia a Szovjetunió elleni támadás terveivel.
  Segíteni kell a japánokon, el kell foglalni Iránt és Indiát, valamint Dél-Afrikát. És ami a legfontosabb, magát Nagy-Britanniát. Ráadásul az amerikai bombázók nem játékszerek. Sok gondot okozhatnak a Harmadik Birodalomnak. És a legkényelmesebb Nagy-Britannia területéről bombázni.
  Így a Führer 1942-ben kénytelen volt feladni a keleti megszállás gondolatát.
  Fennállt annak a veszélye, hogy Sztálin maga nyitja meg a frontot, de... Ismerni kell Sztálin jellemét. Nagyon visszafogott a külpolitikában. A Finnországgal vívott háború még óvatosabbá tette a Vörös Diktátort.
  Miközben a Szovjetunió erősödik. A légi közlekedés száma 1942. január 1-jén elérte a harminckétezer járművet, a harckocsik száma pedig több mint huszonötezer, plusz további háromezer tanketta. Összességében Sztálin 20 gépesített hadtest toborzását tervezte, összesen 32 ezer járművel, amelyek közül a legfrissebb különböző márkájú KV és T-34, 16,5 ezer. Ráadásul a T-50-es harckocsik fejlesztése még folyt, bár az autó könnyűnek bizonyult.
  A németek, miután találkoztak a Matildával és néhány cirkáló harckocsival, és információjuk volt arról, hogy a britek nehéz harckocsikat fejlesztenek, szintén elkezdték saját mastodonjaikat készíteni. Mindenekelőtt a "Tigris" 88 mm-es ágyúval, és a páncél egy áthatolhatatlan 75 mm-es, hosszú csövű ágyúval.
  Információk voltak a szovjet tanképítésről is. A KV-2 harckocsi a Vörös téri május elsejei felvonuláson vonult fel, és a harmincnégynek volt néhány adata.
  Mindenesetre, amikor Speer a birodalmi fegyverkezési és lőszerügyi minisztériumot vezette, a technológiai fejlődés gyorsabban ment. Hitler a világ legjobb tankjait akarta, és nehezebbeket. De míg Németország egyértelműen alulmaradt a Szovjetuniónál. És az autók száma és minősége. 1941 augusztusában megkezdődött a KV-3 harckocsi gyártása. Az autó meglehetősen nehéznek bizonyult, 68 tonnás, de egy 107 mm-es ágyúval volt felszerelve, amelynek kezdeti lövedéksebessége 800 méter másodpercenként. Ez előnyhöz juttatta a "Tigrist" képest, amelyet egyébként még nem indítottak el a sorozatban.
  Még erősebb volt a KV-5, 125 tonnás tömeggel és két fegyverrel. Igaz, egy ilyen nehéz gép több problémát okozott a szovjet hadseregnek, mint hasznot. 1942-ben pedig elfogadták a 107 tonnás KV-4 változatot . A Szovjetunió joggal lehet büszke a világ legnehezebb tankjaira, sőt a legerősebbre is.
  De másrészt Németország elég jól fejlődött a légi közlekedésben. A Yu-188 sorozatba kerülve a vadászgépekhez hasonló sebességet fejlesztett ki. A DO-217 is jól nézett ki. A sugárhajtású repülőgépeket is aktívan fejlesztették. Mivel Nagy-Britannia volt a fő célpont, a sugárhajtású bombázók sokkal nagyobb figyelmet kaptak, mint a valós történelemben.
  A németek aktívan alkalmaztak rabszolgamunkát. Afrikából importált hatalmas számú feketét. A fekete munkások engedelmesek, szívósak voltak, de képzetlenek. Kisegítő munkákra használták őket.
  De Európa ellenőrzésével a németek elegendő létszámot és képzett munkaerőt toborozhattak volna.
  Speernek még Hitlert is sikerült meggyőznie, még nem végzett programot a zsidók kiirtására, hanem repülőgépek és berendezések gyártásában való felhasználására.
  A fogadást a Nagy-Britannia elleni légi offenzívára és egy hatalmas tengeralattjáróháborúra kötötték.
  Amerika konfliktusba lépése azonban fejfájást okozott a Fritznek, és a farkasfalkák számának meredek növekedését kényszerítette ki.
  Németország késve volt kénytelen felpörgetni a bombázók és a stratégiai repülőgépek gyártását. Először is Yu-288 és Yu-488 - négy motorral. De a fejlesztésük és az eszünkbe juttatásuk időbe telt. Az ME-109 "F" módosítása összességében méltó ellenfele volt a brit autóknak. De az ME-209 fejlesztése kudarcot vallott, akárcsak az ME-210.
  Az XE-177 búvárbombázó is meghibásodott. De Speer a mennyiséggel játszott. Ezenkívül a Focke-Wulf a fegyverzet tekintetében a legerősebb vadászgép lett, kompenzálva az ME-109 néhány gyengeségét. Igen, és a németek repülőiskolája jobbnak bizonyult, mint az angol, és még inkább az amerikai. 1942 májusában a nácik elfoglalták Dél-Afrikát. És egy amerikai osztag érkezett Madagaszkárra. A midwayi csatát az amerikaiak elvesztették: így az ebben a csatában döntő szerepet játszó, harmadrangú kapitány ironikus módon Madagaszkáron kötött ki. Az Egyesült Államok bázist akart fenntartani Afrikában, és nem hagyni, hogy a nácik lazuljanak. Ez azonban jelentősen rontotta helyzetüket a Csendes-óceánon.
  Igaz, a japánok nem viselkedtek teljesen a megfelelő módon. A hawaii szigetvilágért folytatott csata elhúzódott.
  A nácik megszerezték Afrika irányítását, hatalmas stratégiai nyersanyagtartalékokat, valamint elfoglalták Indiát és Iránt is. A Harmadik Birodalom irányítása alatt álló erőforrások hatalmasak, de még meg kell őket emészteni.
  A légi harc Nagy-Britanniáért nem ilyen egyszerű. Folyamatosan növelték a repülőgépgyártást, a németek nyomást gyakoroltak, de nem volt teljes dominancia. A stratégiai légiközlekedés erőhiánya és az Egyesült Államok segítsége, és még akkor is nincs elég tengeralattjáró, érintett. A csodatorpedó pedig, amelyhez oly sok remény fűzött, cserbenhagyott bennünket.
  A Führer 1942-ben nem mert leszállni Nagy-Britanniában. A fogadást a tengeri erő és a tengeralattjáró flotta megerősítésére tették. Ezzel egy időben repülőgép-hordozókat és csatahajókat is építettek. Volt elég gyártókapacitás, de mindenhez idő kellett.
  Az A osztályú ballisztikus rakéták is finomhangolást igényeltek. A FAU-1 robothéjakat azonban tömeggyártásba kezdték. A viszonylag olcsó, egyszerű üzemanyagot használó autóknak megvolt az a kétségtelen előnye, hogy nem volt szükségük pilótákra.
  Hitler, miután korlátlan természeti erőforrásokhoz és munkaerő-tartalékhoz jutott, meg akarta menteni a német pilóták életét. A V-1 könnyen gyártható és pilóta nélküli volt a legjobb megoldásnak. És több ezer ilyen robotkagyló esett le 1942 ősze óta Londonra.
  Ezzel egy időben a németek felgyorsították az Arado sugárhajtású bombázó és a ballisztikus rakéták fejlesztését.
  Sztálin továbbra is várt és erőt halmozott. 1942-ben a Szovjetunió öt és fél ezer új KV és T-34 harckocsit, valamint körülbelül ezer régi márkát, körülbelül ötszáz új könnyű T-50-et és T-60-at és kétszáz kétéltűt gyártott. A repülőgép-flotta is növekedett - mintegy tizenötezer új és régi repülőgép állt szolgálatba. Még pilótákból is hiány volt. A katyusák termelése lassan nőtt.
  A náci Németország több mint harmincezer repülőgépet gyártott, de a csatákban jelentős veszteségeket szenvedett. A németek mintegy hat és fél ezer harckocsit gyártottak. Legfőképpen a T-3 és a T-4 új módosítása, hosszú csövű 75 mm-es fegyverrel. A legújabb "Tigersből" valamivel több mint százat gyártottak, és a "Panthers" még mindig csak prototípusban van.
  De a Schmeister által tervezett MP-44 támadópuska kezdett belépni a sorozatba. A valós történettől eltérően a gépet nem a színesfém-hiány figyelembevételével kellett fejleszteni. Ez pedig felgyorsította egy egyszerűbb, ötvözött acélból készült géppuska kifejlesztését.
  Így a kézifegyverekben a németek kezdtek előnyt szerezni. De időre volt szükségük, hogy a gép felfegyverezze az összes csapatot.
  De a tengeralattjáró-flottában, ahol a kibocsátás elérte a negyven-ötven tengeralattjárót havonta, a németeknek nincs párja.
  Még nagyon nagy sebességű tengeralattjárók is voltak hidrogén-peroxidon. Felgyorsult a munka az atomprogramban. Szerencsére rengeteg forrás van. És még a német fizikusok azon hibája sem lett katasztrofális, hogy a grafit nem alkalmas moderátornak. Számos nehézvíz-előállító gyár épült, köztük Afrikában.
  Tehát nem mosással, hanem hengereléssel, de a nácik atomreaktora 1942 decemberében kezdett működni. Még egy kicsit korábban is, mint az amerikaiak. A csendes-óceáni vereségek után komoly szétszerelésbe kezdtek. Az atomprogram finanszírozását pedig drasztikusan csökkentették.
  1943 elején Hitler totális háborút hirdetett, és bevezette az egyetemes munkaszolgálatot a megszállt területeken. A London elleni hatalmas V-1-es csapások nem egészen igazolták magukat. A britek megtanulták részben visszaverni az ilyen ütéseket, de a németek átvették a számot.
  A tengeralattjáró-háború azonban valóban katasztrofálisnak bizonyult Nagy-Britanniára nézve. A szigeten a fegyvergyártás a nyersanyaghiány miatt jelentősen visszaesett. A metropolisz az összeomlás szélén állt. Ezenkívül a nácik elfoglalták Madagaszkárt, a japánok pedig a nácikkal együtt megszállták Ausztráliát, és viszonylag gyorsan elérték annak megadását.
  Sztálin ugyan megértette a várakozási taktika veszélyét, de hű maradt önmagához, nem keveredett harcba. Inkább hagyjuk, hogy a kapitalisták végleg kiirtsák magukat. És nézni fogjuk...
  De ennek a taktikának megvoltak a maga hátrányai is. Hatalmas erőforrások felhasználásával a Harmadik Birodalom már háborút készített a Szovjetunió ellen. A Harmadik Birodalomban 1943-ban a harckocsik gyártása elérte az átlagosan napi 1200 járművet, plusz háromszázötven önjáró fegyvert. Ráadásul az önjáró fegyverek egyáltalán nem gyengék. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Tekintettel arra, hogy a németek szinte nem szenvedtek veszteséget a harckocsikban, a panzvale-utánpótlásuk már kétszer olyan gyors volt, mint a Vörös Hadseregnél. És a technológiai mennyiségi szakadék a Szovjetunió javára csökkenni kezdett.
  Minőségben a Fritz a KV-3-hoz hasonló tömegű "King Tigrist" kapott, áthatoló erejét tekintve a lövedék minősége és az erősebb frontpáncél miatt még valamivel felülmúlta a fegyvert. Nos, a szupernehéz szovjet KV-5 és KV-4 műszakilag nagyon megbízhatatlannak bizonyult, főleg a futóművük. Tehát az ilyen szörnyek harci alkalmazása kétséges volt.
  Sztálin pedig elrendelte egy KV-6 létrehozását is hét ágyúval és két rakétavetővel. Ők csinálták az autót. De olyan nehéznek és hosszúnak bizonyult, hogy nem lehetett vonaton vinni vagy csatában bevetni. A T-34-76 meglehetősen sikeres jármű, de frontharcban gyengébb, mint a Panther vagy a Tiger. A KV-1 és KV-2 pedig súlyukat tekintve a németekhez hasonlítható, de ütésben alulmúlják a Párducokat és a Tigriseket. A német T-4 páncélzatban utolérte a harmincnégyet, és felülmúlta a fegyverzetben, a láthatóságban és az optikában is, és ezt egyenlő súllyal, vagy még kevesebben, ha a nehezebb módosításokat hasonlítjuk össze.
  Röviden: a Fritz felhúzott, és a minőség is megfelelő volt. Az ME-309 és ME-262 megjelenése pedig előnyt jelentett a repülés minőségében. Akárcsak a Yu-488, a legjobb négymotoros bombázó. És mögöttük reaktív modellek állnak. Mint például a Yu-287 és az Arado.
  1943 szeptemberében a nácik végre sikeres partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Két hét harc után - Anglia kapitulált. És bár Churchill Kanadába menekült, a nyugati háború kimenetele előre eldöntöttnek tűnt.
  Roosevelt, miután elvesztette fő szövetségesét, és félt a Harmadik Birodalom növekvő hatalmától, békét kért.
  Hitler a környezetével folytatott megbeszélések után feltételt szabott az Egyesült Államoknak: az atomprogram elutasítását, valamint Japán és a Harmadik Birodalom összes hódításának elismerését. Valamint a csapatok kivonása Izlandról, amelyet a Fritz már ténylegesen lefedett a tengeralattjáró flottával. A Felkelő Nap országának irányítása Gaia felett, ahol a harcok még nem álltak le. Ezen kívül Hitler anyagi kártérítést követelt a Harmadik Birodalomnak és Japánnak az Egyesült Államok és Nagy-Britannia által okozott összes pusztításért és katonai kiadásokért.
  Bár a béke feltételei rendkívül nehezek voltak, Rooseveltnek nagy nehézségek árán sikerült elérnie, hogy elfogadják a Kongresszusban és a Szenátusban.
  Az Egyesült Államok betartásában nagy szerepet játszottak Sztálin utalásai, miszerint nem ellenzi a tengelyhatalmak koalíciójához való csatlakozást, és legalább kész Alaszka visszafoglalására.
  Győzött az amerikai pragmatizmus, amelyről kiderült, hogy magasabb volt, mint a lelkesedés és az érzelmek. Ráadásul a németek atomprogramja gyorsabban fejlődött, mint az amerikai, és ez a jövőben katasztrófával járt.
  A második világháború első szakasza véget ért. De a Führer most véget akart vetni a Szovjetuniónak.
  Sztálin váratlan kivárás-taktikája és a világbéke ügye iránti elkötelezettsége baljós viccet játszott. Joseph ellen a Harmadik Birodalom és Japán állt a keleti félteke összes erőforrásával, beleértve Ausztráliát is, és néhány hídfőállást a nyugati világban.
  A felkelő nap országa azonban még nem végzett Kínával, de könnyen megnyithatta volna a második frontot. Hitler viszont aktívan alakított gyarmati csapatokat és idegenlégiókat. Ezzel párhuzamosan nőtt a fegyvergyártás is.
  1944 első felében a Harmadik Birodalomban a harckocsik és önjáró fegyverek gyártása elérte és meghaladta a napi száz járművet. A Panther-2 a maga szintjén megkerülte az összes szovjet autót. Volt még egy fejlettebb német harckocsi "Lion", és hamarosan a "Royal Lion".
  És ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülést sorozatban fejlesztették. Válaszul a Szovjetunióban a T-34-85 és az IS-1 és IS-2 harckocsik gyártásba kerültek, és a KV sorozatot sem vonta ki senki a gyártásból. A Harmadik Birodalom legmasszívabb gyártótartálya 1944-ben a Panther-2 és a Szovjetunió T-34-85 volt. A nehezebb modelleket lényegesen - körülbelül alkalommal - tíz kisebb mennyiségben gyártották. A németek pedig nemigen akartak súlyokat vezetni a szovjet utakon , Sztálin pedig kezdett bizalmatlankodni a KV-sorozatban, az IS-ek pedig túl nyersnek bizonyultak.
  A német "Panther" -2 88 mm-es, 71 literes kaliberű löveggel azonban felülmúlta a T-34-85-öt az ágyú páncéltörő erejében, elülső páncélzatában és egy kicsit az oldalán, és nem is. 900 lóerős motorral és 47 tonnás tömeggel rendelkezik a menetteljesítményben. Még amikor a német harckocsi súlya 50,2 tonnára nőtt, kiderült, hogy nem volt végzetes.
  A német sugárhajtású repülőgépnek pedig egyáltalán nem volt méltó ellenfele.
  Hitler úgy döntött, hogy jobb, ha nem húzza ki a gumit, és 1944. június 22-én megkezdte a háborút. Háromszázötven saját és külföldi hadosztályt és százhúsz hadosztály műholdat dobtak a Szovjetunióra. A Harmadik Birodalom oldalán álltak: Románia, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Finnország, Svédország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Bulgária, Argentína, Törökország.
  A németek nagyszámú külföldit és hiwit is használtak a Wehrmachtban. Összességében a Harmadik Birodalom, egyedül az első lépcsőben, tizenkét és fél millió katonát vetett csatába, akiknek nemzetiségük szerint legfeljebb negyven százaléka volt német. A műholdak további három milliót adtak hozzá. Összesen csaknem tizenhat millió gyalogos van az első lépcsőben, körülbelül harmincháromezer harckocsi, több mint ötvenötezer repülőgép, körülbelül kétszázötven ágyú és aknavető.
  A Szovjetunió a mozgósítás után tizenhárom és fél millió katonát vetett be, de az erők egy részét a Távol-Keleten és a belső körzetekben kellett tartani. Az első lépcsőben nyolcmillió katona, körülbelül harmincezer tank, csaknem negyvenezer repülőgép és körülbelül kétszázezer ágyú és aknavető volt.
  Így a Harmadik Birodalom oldalán a gyalogságban kettős, az erőmobilitásban pedig ötszörös fölény érvényesül, jobb géppuskával. Igaz, a Szovjetunióban sok gépfegyver van, szinte paritás.
  A tankok közötti különbség nem nagy, de a Szovjetunióban magasabb az elavult járművek aránya, valamint a korábbi kiadású tankok aránya.
  A német sugárhajtású repülésnek nincs ellenfele, a Harmadik Birodalom légcsavaros repülőgépei gyorsabbak és jobban fel vannak fegyverezve. Igaz, a szovjet járművek jobbak a vízszintes manőverezőképességben.
  Tüzérségben és aknavetőben az erőviszonyok a legközelebb állnak az egyenlőséghez. Minőségben és mennyiségben egyaránt.
  Igaz, a Harmadik Birodalom flottája különösen víz alatti, sokszor erősebb, mint a szovjet. Ahogy Japán esetében is.
  Ráadásul a náciknak már tömeggyártásban vannak A osztályú ballisztikus rakétái, és felszálltak az első lemezek.
  Általánosságban elmondható, hogy a nácik erősebbek lesznek, Sztálin pedig meglehetősen ésszerűen felkészült a védekezésre, bár megkésve. De sok minden nem történt. A Sztálin-vonalat nem állították helyre teljesen, és ami a legfontosabb, a csapatok nem voltak kellően képzettek a vonal megtartásához. Bár kétségbeesetten átképezték őket.
  Molotov határvonala, három évnyi esélytelenség ellenére, általában elkészült, de túl közel volt a határhoz, és nem volt kellő mélysége. Emellett Sztálin elrendelte a Dnyeper mögött egy harmadik lépcső építését, de ezt csak az Egyesült Államok megadása után kezdték meg.
  Igaz, a szovjet csapatok mellett számítani lehet az NKVD egyes részeire is, akiknek létszámát elérte az egymillió katonát és a milíciát. Ez körülbelül négymillió ember, csak a nyugati városokban. Bár természetesen a harci hatékonyságuk sokkal rosszabb, mint a hagyományos egységeké.
  A németek, csakúgy, mint a valódi történelem, középen mérték a fő csapást, elvágták a bialystoki párkányt és a Lvov-öklét. A harcok legelső napjai megmutatták, hogy a németek a nagyszámú külföldi egység ellenére többé-kevésbé gördülékenyen hajtották végre az offenzívát. De a szovjet csapatok gyakran elvesznek.
  Ráadásul az ukrán egységek harcképessége is kétségesnek bizonyult. Sok dezertőr és megadta magát a háború legelső napjaiban.
  A határharcokban nem lehetett megfékezni az ellenséget. Aztán Sztálin hibázott, megtiltotta az egységek visszavonását a fővonalhoz, és követelte a front kiegyenesítését. A hibát azonban korrigálták, de késve. A németek már június 28-án el tudták foglalni Minszket, középen áttörve a Sztálin-vonalat.
  A zűrzavar csak fokozódott. Június 30-án megtörtént Japán és műholdjai várt belépése a háborúba. Így egyelőre el kellett felejtenünk a távol-keleti csapatok átszállítását.
  A német áttörés a központban bővült. Volt egy hatalmas rés, amit kétségbeesetten próbáltak betömni. De a nácik előrenyomultak, és július 16-án betörtek Szmolenszkbe.
  Sztálin és Zsukov az összes rendelkezésre álló tartalékot harcba dobva és a milíciákat fegyver alá vetve meg tudta állítani a Fritz előrenyomulását a központban. De Hitler dél felé fordította csapatait. A nácik hatalmas üstöt építettek Kijevben, és szinte egész Ukrajnát elfoglalták.
  Blokkolta Leningrádot, megszállta a Krímet. Az ellenségeskedés menete nagyon úgy nézett ki, mint 1941, mint a könyörtelen karma. De a különbségek is elég jelentősek voltak. A Szovjetuniónak 1941-ben volt néhány szabad tartaléka, és most már mindent mozgósítottak. És amikor októberben megtörtént a támadás, kiderült, hogy a védekezést szinte semmi sem tartja.
  1944 novemberének elejére a nácik körülvették Moszkvát, és Sztálin Kujbisevbe menekült.
  A nácik a valós történelemtől eltérően jelentős számbeli fölényben voltak. Elég hadosztályuk volt ahhoz, hogy megkerüljék Moszkvát északról és délről. De a szovjet egységek túlságosan elterjedtek a különböző frontokon.
  A valóságban 1941-ben, a mozgósítások után, Sztálin létszámban előnybe került a Wehrmachttal szemben, és négyszer több repülőgépe és tankja volt, mint a Harmadik Birodalomnak a háború kezdete óta. És a háború első öt hónapjában a valós történelemben több szovjet berendezést gyártottak.
  De most a nácik mind ütőkártyák, mind a fegyverek, mind a személyzet mennyisége és minősége szempontjából. És a Vörös Hadseregnek ugyanazok a sebek, mint 1941-ben. Beleértve azt is, hogy az ukránok, a baltiak és sok kis nemzet nem hajlandó meghalni a szovjet rendszerért. Tömeges hazaárulás és az elnyomás áldozatainak, kifosztott és mindenféle sértett áldozatainak összerohanása. Beleértve a szovjet rezsim ideológiai ellenségeit is.
  Az pedig, hogy a németek a Nyugatot is legyőzték, csak növeli az árulók számát.
  Ezért nem meglepő, hogy Moszkvát körülveszik, a németek pedig elfoglalták Donbászt, Voronyezst és Sztálingrád felé haladnak.
  Az 1944-es tél sajnos nem volt olyan fagyos és havas, mint 1941-ben. Moszkva azonban hősiesen kitartott 1944 decemberének végéig. Sztálingrád 1945 januárjában elesett, és az érte folytatott harcok nem tartottak túl sokáig. Februárban és március elején a németek és műholdaik teljesen elfoglalták a Kaukázust és a bakui olajkutakat.
  Aztán az offenzíva a Volga mentén ment. Szaratovba, Kujbisevbe, majd tovább Orenburgba és Kazanyba.
  Sztálin Szverdlovszkba menekült. Kazany májusban esett el. Nyáron a németek és a japánok tovább vonultak Oroszország mélyére. A szovjet csapatok ellenállása esett. 1945. augusztus 5-én elfoglalták Szverdlovszkot. És 1945. szeptember 3-án Sztálin végül beleegyezett a megadáshoz. Cserébe a saját életükért és szabadságukért.
  A második világháború véget ért. De a béke nem tartott sokáig. A nukleáris fegyverek kipróbálása után Hitler meggyőződött azok fenomenális pusztító erejéről.
  Most úgy tűnt, hogy Japán és az Egyesült Államok még mindig a Harmadik Birodalom világuralomra törekvő útján halad. És bár a Führer több földet hódított meg, mint Dzsingisz kán, Nagy Sándor, Napóleon, Trójai császár és Nagy Szulejmán együttvéve, úgy döntött, Japánt is legyőzi.
  Pontosan három évvel a második világháború vége után egyszerre száz ballisztikus, interkontinentális, erős nukleáris töltetű rakéta lepte el a Felkelő Nap országát.
  És ekkor megkezdődött a Wehrmacht és a flotta szárazföldi egységeinek offenzívája. A németek viszonylag gyorsan elfoglalták Japán ázsiai birtokait, és magát a metropoliszt is a földdel tették egyenlővé atombombákkal.
  Többé-kevésbé hosszan tartó ellenállást a Felkelő Nap országának csendes-óceáni birtokai biztosítottak. De 1949 júniusára mindennek vége volt. Most már csak az Egyesült Államok legyőzése maradt hátra. Ráadásul volt is oka. Az amerikaiak a megállapodással ellentétben mégis nukleáris fegyvereket fejlesztettek ki, és végrehajtották titkos tesztjüket.
  Hitler 1950. január 1-jén kezdte meg a háborút, és az új évben egyszerre háromszáz nukleáris rakétát dobott le. Egy pusztító nukleáris csapás száz nagy amerikai várost pusztított el, és több tízmillió embert ölt meg. Adolf Hitler még egy legnagyobb bűnével felkerült a legrosszabb atrocitások leghosszabb listájára. Aztán jött Kanada inváziója, és délről a latin-amerikai diktatúrákkal együtt. Az amerikaiak legyengültek és megdöbbentek, de elkeseredetten harcoltak. Megértették, hogy a vereség számukra csak rabszolgaságot és lassú, fájdalmas halált jelent. Ezért ez volt a legelkeseredettebb háború. És ez több mint egy évig tartott, és arra kényszerítette a Harmadik Birodalmat, hogy további mintegy kétszáz nukleáris töltetet dobjon le, és sok termékeny földet alakítson radioaktív sivataggá. De a célt mégis sikerült elérni, és a Harmadik Birodalom utolsó ellenségét is legyőzték. És ezt követően megkezdődött az úgynevezett világglobalizáció folyamata. A német márka lett az egyetlen világvaluta. Még a formálisan független országok is a Harmadik Birodalom gyarmatainak szintjére süllyedtek, miközben csak korlátozott helyi önkormányzatot tartottak fenn. A zsidókat és a cigányokat törvényen kívül helyezték: felkutatták és elpusztították őket. Az SS hatalmas tisztogatásokat hajtott végre és tombolt. Egy igazi rémálom jött - a sárkány órája. Vagy pontosabban egy korszak. A Führer valóságos totalitárius birodalmat épített fel, igényt tartva az űr bővítésére. 1959-ben, a Führer hetvenedik születésnapja alkalmából hivatalos koronázásra, egy világméretű népszavazásra került sor - amely legitimálta a szupercsászári címet. És amikor Adolf Hitler 1967-ben meghalt, fia örökölte címét és hatalmát. A Föld bolygó ekkorra már a Vénusszal együtt településeket létesített a Holdon és a Marson, és aktívan készült a külső csillagvilágokba való terjeszkedésre... A nácik egyetemes birodalmat akartak - a Csillagbirodalom felépítését, annak érdekében hogy az egész univerzumot rémálomba taszítsa.
  
  
  SZÁZEZER GYÖNYÖRŰ LÁNY
  Elfaraya látta magát a csatában... Most már egy nem gyenge hadsereg harcosa és vezetője.
  Gyönyörű lányok: csak a mellüket és a combjukat borítják könnyű páncéllemezek. A karok, lábak és a has pedig csupasz, lebarnult.
  És ezek a lányok mezítláb vernek. Százezren voltak. És az összes lány, egyetlen férfi sem! És csupa szép, karcsú, sportos, izmos, lebarnult, gyöngyfogú!
  Mint az amazonok... Csoportokba sorakozva. Kardok a kézben, íjak mögött. Nincsenek pajzsok - a harcos úgy véli, hogy a kard igazabb, mint a pajzs.
  És zászlók lobognak büszkén a lányokon. Küzdeni készek és magabiztosan akarnak nyerni!
  De messziről mozgó orkok hordái. Szőrös, csúnya medvék. És körülbelül százszor kevesebb troll, akik parancsnokukként szolgálnak.
  És most ez a horda a lányok felé halad.
  Elfaraya kiadja a parancsot:
  - Lőj íjból, magas ívben!
  A lány kecses lábának csupasz ujjaival húzza az íjhúrokat. És lődd ki a halálos nyilakat.
  Ugyanakkor a harcosok fogukat tátották és üvöltöttek:
  Legyünk bajnokok!
  És sűrű nyílrajjal rárepülnek az ellenségre. Úgy piszkálják az ellenfeleket, mint a tűkkel a sündisznót.
  Orkok és trollok esnek el, gyilkosságtól és kegyetlenségtől sújtják.
  És Elfaraya azt mondja:
  - A birodalom új határaiért!
  A harcosok szinkronban cselekszenek. Barnított testük olyan gyönyörű és fényes. És a mezítláb megcsillant a bokája. És az ujjak szívósak az alsó végtagoknál. A pusztítás ajándékai pedig magukhoz repülnek, eltalálják az ellenfeleket.
  Orkok és trollok összetörtek. És eltorzult állatarcuk a fájdalomtól.
  A harcosok egyszerűen csodálatra méltóak. Vékony, izmos derekuk és inas lábak. Hogy több ezer nyilat fognak kilőni egyszerre.
  És lecsapnak az orkok tömegére. És énekelni:
  - Nagy megtiszteltetésünkre,
  Együnk banditákat!
  És megint egy csomó nyíl, és elengedik. És holttestekkel szennyezik a dombok minden megközelítését, ahol találhatók.
  Igen, csodálatos harcosok. Amelyben egy ilyen vad vigyor, és a test jó irányba fordul az ellenfelek kiirtásával.
  Maga Elfaraya íjat lő. Csupasz lábujjakkal húzza a húrt, és nagyon pontosan üt.
  Ugyanakkor a lány magában énekli:
  - Az erőszak megtartja a világot,
  A düh vulkánja hatalmasat csap ki!
  Magasabb feszültség,
  Fájdalommal és félelemmel ébred!
  És ismét repül a harcos mezítláb által kilőtt nyíl. És egyszerre három orkot üt.
  Azok megfulladnak a vér forrásaitól. És Elfaraya hogyan nyikorogjon:
  - Dicsőség mágiámnak!
  És megint puszta lábbal fog nyilat lőni. Ez egy lány - a legmagasabb osztályból, van teste és minden más.
  Az orkok és trollok támadásainak első hulláma elakadt. Csak a holttestek tömege maradt meg. De most újabb szőrös lények jelennek meg.
  Elfaraya ismét lő, és pontosan teszi, és közben morog:
  - Dicsőség világunknak!
  És a villám leszáll a meztelen lábáról. Az orkok tömegét pedig felgyújtják és darabokra tépik.
  Igen, ez egy harcos hercegnő. Vele minden férfi biztonságban érzi magát.
  És a többi százezer lány sem rosszabb. És nagyon jól lőnek. És ami a legfontosabb, gyorsan.
  Csupasz, izmos lábuknak csak villogni van idejük.
  Itt vannak egybehangzóan:
  - Aktív bérletet adunk,
  Pontosan az ellenség szemébe találtuk!
  És ismét mezítláb adják ki a halál új ajándékait. Általában ez a harci energia elindítása.
  Még Elfaraya is énekelte:
  - Orkok ordítanak - gyászos arcok,
  Tudjátok barátaim, gyilkos vagyok!
  Mindenkit megölök, mindenkit elpusztítok,
  És letöröm, akinek szőrös az arc!
  Igen, a lány tényleg rendkívül harcias. És ha egy orkok horda közelebb futott, pulzárként csapódott le rájuk. És azonnal ötven lényt téptek apró darabokra hússal.
  Elfaraya felmordult:
  - Nagy ötletekre, hogy minden lény égjen!
  A harcos ekkor elvette és kiengedte a villámot a köldökéből. Pár tucat ork pedig olyannak bizonyult, mint a nyárssal átszúrt kos. Szinte azonnal megsültek.
  A többi lány pedig kiabált:
  - A Szentföldért!
  És én is elviszem, és csupasz sarkukból energiarögök hullanak le! És széttépett egy csomó szőrös harcost.
  Elfaraya folytatta a tüzelést, ezúttal az íj zsinórját húzva a kezével, és nyikorgott:
  - A varázslatunkért!
  És egy villámot is lerázott a csupasz sarkáról... És akkorát ütött, hogy száz ork és troll elszenesedett. Mint a lángszóróba fogott blotterek.
  Elfaraya felkiáltott:
  - Nagyszerű varázslónő vagyok!
  És megint, hogyan csapódik le az ellenségre. És a szeme szikrázott. A lányok pedig nagy szenvedélyükkel nyilakat dobnak az orkokra és trollokra.
  A halmok holttestekből nőnek ki. Mind felhalmozódnak és felhalmozódnak. És egyre több halott.
  Elfaraya elvette, és kuncogva megjegyezte:
  - Mit tegyünk, ha király jár a fejében?
  Akkor teremts neki palotát!
  És ismét a hercegnő mezítláb a megsemmisítés gyilkos és halálba ejtő ajándékát indítja el.
  Ez a lány csak a halál megtestesülése. De ugyanakkor sugárzó szeme olyan kedves.
  A többi lány pedig rengeteg állati lényt irt, ilyen cunami hullám kúszik rájuk, ez általában szuper. És olyan dühösen záporozza az ellenséget nyilakkal. Gyakran átütve.
  Elfaraya felkiált:
  - Ilyen időkben születtem,
  Hogy drága hazám emlékezzen rám!
  A harcos pedig a kezére állt, csupasz lábát a feje fölé csavarta, és hatalmas, tüzes csomót forgatott. És hogyan dobja majd el az energiát az ellenfeleken.
  És azonnal ezer ork robbant fel. És a bőrüket felgyújtották, és azonnal lehámozták.
  Elfaraya felkiáltott:
  - G-osztályú harcos vagyok!
  És hogy nevet.
  Ekkor a villám kiszabadul a nyelvből. És elég sok ellenséget.
  Ekkor a lány-hercegnő felüvöltött:
  - Nekem az egész világ!
  És a szépség zöld szeméből villám hullott le... És hogyan csaptak le ezekre a számtalan lényre.
  Elfaraya még azt is énekelte:
  - Sakál milliárdok, ördögök! A szlogenem pedig egyszerű - ölj meg mindenkit!
  És puszta ujjaival a hercegnő elengedett egy másik, nagyon gyilkos pulzárt.
  És hogyan fog mindenkit eltépni...
  És a többi lány sem rosszabb nála. Mindenki zúzza és zúzza az ellenfelet a nyilaival. Használva természetesen a nagyon fürge, felesleges cipők lábát.
  Az orkok egyértelműen kifulladtak. De olyan sok van. És egyre több új ezred lény mászik.
  Az ilyen lányokat azonban nem lehet zavarba hozni vagy megrendíteni. Ha harcolni akarnak, akkor harcolnak. És nem tudják, hogyan kell félni. Illetve nem akarják tudni.
  Íme, mezítlábuk halálos halálajándékokat bocsát ki. Ami széthasította az orkok homlokát.
  Ők a lányok - tényleg szupermenek nagyon rövid szoknyában. És olyan vonzó és gyönyörű.
  Százezer lány pedig kolosszális erő! Ami ellen semmi sem tud megbirkózni!
  Elfaraya csicseregte:
  - Dicsőség jelenségünknek!
  És a csupasz sarokból ismét kiszabadult a pusztulás pulzárja. És az orkok tömege a pokol lakóivá vált.
  És miért engedték be az ilyen bozontosokat a paradicsomba?
  Elfaraya a tüdeje hegyén ordít:
  - Én leszek az abszolút világbajnok!
  És ismét a lányok egy izzó és halálos pulzárt bocsátanak ki csupasz lábujjaikkal.
  Mindenkit megéget, és megéget.
  Elfaraya örömmel énekelte:
  - Nem vagyok egyszerű lány.
  És egy arany korona!
  És ismét villám száll ki a szépség köldökéből. Eltalálja a szőrös lényeket, és elszenesíti, mint az égett tűzifa.
  Elfaraya ordít:
  Megégetlek, hamuvá változtatlak!
  És a köldökből ismét villámot küld...
  És egy serpenyőben szeletszerűen sült orkok tömege.
  Elfaraya fogta, és előszeretettel énekelte:
  - Ork megméri magát hurokban,
  Süsd tűzön!
  És most valami nagyon kemény és halálos repül majd a lány csupasz sarkából. Ami ellen nem lehet védekezni.
  Ismét száz ork égett el egyszerre. És hamuvá, gyapjúval hamuvá változott.
  És a lányok hogyan nyikorogjanak:
  - A nagy Hazáért!
  És ismét csupasz sarkuk pokoli sebességgel dobja a halál ajándékait. Ezek olyan lányok, akiket nem állítanak meg viharok, viharok vagy akadályok!
  Itt vannak a terminátorok!
  A harcosok nem engedik, hogy az orkok közelharcot vezessenek be, és távol tartsák az ellenséget.
  De ennek ellenére a szőrös lények kétségbeesetten próbálnak közelebb törni. De a harcosok nem biztos, hogy megadják nekik.
  Elfaraya újra a karjában van, és mezítláb reprodukálja a nyolcat. És megjelenik egy tüzes felhő. És vad patakként zuhan az orkokra.
  És párezer szőrös lény egyszerre vette és leégett.
  Elfaraya felkiáltott:
  - Fekete lények ordítanak, mint a legyek! Mit nem lehet az éhségtől összezavarni!
  És most a harcos egyszerre három nyilat enged el, mezítláb húzza meg az íjhúrt, és egy tucat ork fog áttörni!
  Ez a terminátor lány. És olyan vad és eszeveszett energiája van.
  Elfaraya fogta és énekelte:
  - A lányok mások
  Csak nem fertőzőek!
  Ha leesik,
  Ezt nem mentik meg a pokolban!
  A lány csupasz sarkáról pedig egy gyilkos pulzár rohan elő. És bozontos medvéket szór minden irányba.
  Elfaraya vad izgalommal azt mondja:
  - Én olyan törzsből való vagyok, hogy az isten szerelmére megöllek!
  És ismét a harcos elengedi a nyilakat, amelyek áthatolnak minden páncélon, és szakadt, bozontos orkhúst.
  Társa, egy nagyon szép, vörös hajú lány így üvöltött:
  - Egy hatalmas barátságért!
  És a pusztulás pokoli pulzárját is küldi!
  És az ellenség halálos tömege összeroppan.
  Elfaraya vicsorgott:
  - Az én démoni világomért!
  Ezek után a hercegnő, ahogy nekiáll, átrajzolja homokba a csontokat. A szertartások harcosa nem tudja.
  A vörös hajú partner, de La Vallière hercegnő felsikít:
  - A jövő a miénk!
  Elfaraya gurgulázott válaszul, majd elengedte a gyilkos pulzár vad csapását.
  - A múlt pedig csak segíti a jövőbeli győzelmeinket!
  És most a lányok mind százezresek, ahogy veszik, és csupasz lábujjukkal vad villámokat bocsátanak ki.
  És az orkok serege elveszi és elégeti. Igen, félelmetes az ilyen harcosok elosztása alá kerülni.
  És vigyorognak, és olyan fogakat mutatnak, amelyek a csillagok sugarait tükrözik.
  És akkor a lányok veszik, és csupasz sarkukkal tapossák, és egy hullám vonul át a földön, és beborítja az orkok egész seregét. És temetni!
  A vakító fogaktól származó harcosok napsugarakat bocsátanak ki, és elvakítják a szőrös katonák sorait.
  Elfaraya vicsorgott:
  - A döntésemért és a viselkedésemért!
  A lányok egyre keményebben küzdenek. És így fognak mezítláb korongokat venni és dobni. El fognak söpörni, és az orkok tömege alábbhagyott.
  A hercegnő üvöltötte a tüdejét:
  - Megváglak, megváglak, mindjárt megváglak!
  Megöllek, megöllek, megöllek!
  És most a harcos csupasz sarkával visszaveri a napsugarat, és mint egy lézer, az orkokat.
  És vágj ki egy egész, bozontos vonalat. És az orkok visítoznak, és ürülékbe gurították ezt a sereget.
  És ismét az orkok vad támadásba lendülnek, és a lányok mezítláb dobják feléjük a halál tárgyait.
  És a mellek remegnek. És így minden láda egy egész tanktorony!
  Így hát a lányok fogták, és villámokat lőttek ki a köldökükből. Mind a százezer lányt köldökükkel vágták lézersugarak.
  És akár félmillió orkot is megsütöttek egyszerre. És csak a tér tudta megemészteni őket.
  Elfaraya felkiáltott:
  - Megtéptelek és megégettelek,
  Lány vagyok - csak a Sátán!
  És ismét a köldökből szabadul fel a villám. És halálosan üt. És akkor hogyan repülnek a nyilak. És mindannyian bárokká váltak.
  És most az orkok olyanok, mint a lyukakkal teli rácsok.
  A lányok pedig varázslattal verik a mellszobrukat, és lekaszálnak egy csomó büdös orkot. És kikaptak.
  Elfaraya énekelte:
  - Mindenkit megölünk!
  Olyan lány vagy - csak egy hercegnő!
  A harcos felüvöltött:
  - Feltéplek és ne könyörülj!
  És így megrázza a mellszobrát. És ismét az elengedés, igazi halált hoz.
  Az orkok szó szerint hullákkal próbálják elárasztani az ellenséges pozíciókat. És folytatják és tovább és tovább és tovább és tovább. Itt nőnek a halottak új hegyei. De az orkok nem adják fel.
  Tovább és tovább haladnak. És kegyelem nélkül meghalnak. De a harcosok nyílzáporként záporoztak az orkokra. És a harcosok nem tudják megállítani ezt a szemetet. De egy bozontos hullám rohan magához. És ez az agyaras tenger mozog.
  Lányok vad izgalomban. És hajlítsák meg az izmaikat. Az orkok pedig magukért költöznek, mintha újabb cunamihullám ment volna el. De ez senkit nem zavar.
  Elfaraya még énekelt is, előtte csupasz lábujjakkal egyszerre öt íjjal húzta a húrt, és varázsnyilakat lőtt:
  - Közvetlenül puszta kézzel,
  Megbirkóztam a szökőárral...
  Bármelyik kilencedik hullám vagyok,
  A szeretőm elszakadt!
  A harcos még fel is ugrik, és azonnal kibocsát egy váladékot a köldökéből. És legyűri az ellenséget.
  És ordít:
  - Erős a hadseregem,
  Meghódítja a világot!
  Elfaraya teljesen szétszóródott. Ők és más lányok természetesen a harcosok zseniális osztályát alkotják. Aki a legcsekélyebb kegyelmet sem fogja megadni senkinek.
  Csak vad állatok. Vagy talán még olyasmi, mint az orkok! Csak szép, nem csúnya.
  Elfaraya hogyan szabadítson ki villámot a szájából. És égess el száz orkot, és énekeld:
  - Édes lelkemnek!
  És kacsints az ellenségre!
  Ezután a csupasz ujjai pulzárokat dobnak. És az egész csomagot apró, szakadt részekre tépik.
  Elfaraya ekkor nyikorogni fog:
  - A gyilkosság az én hitvallásom!
  Vörös hajú partnere ugat:
  - És az enyém is, és a téren!
  Elfaraya a pusztítás zuhatagát eresztette el, és így kiáltott:
  - És az enyém általában kockában van!
  És mindkét harcos mezítláb tapossa. A varázslat új hulláma támadt.
  És most az orkoktól újra chips és szakadt hús legyek. Aztán serpenyőben megsütik.
  Elfaraya felsikoltott.
  - Új rekordokat dönteni!
  A vörös hajú partner üvöltve erősítette meg, csupasz lábujjával tüzes pulzárokat lőtt:
  - Növeszteni a földet!
  Elfaraya megütötte az orkokat, és nyikorgott:
  - Kétszer, háromszor magasabb, mint a norma!
  A vörös hajú harcos csupasz sarkával varázslatos energiabuborékot adott, és izgatottan hozzátette:
  - Hogy virágozzon a hazám!
  Így hát a lányok elváltak, és nagyon alaposan. És nagy szerzeményekkel zúzzák szét maguknak ezt a bozontos lények seregét.
  Elfaraya ismét kidobott egy varázslézert a köldökéből, és csillogó szemekkel felkiáltott:
  - Egy üvegben van egy kobra és egy gyurza!
  És hogyan fog kiszabadítani egy új sugarat, ami elevenen égeti az orkokat az ellenségen.
  A hercegnő vörös hajú társa, aki hirtelen kijelentette:
  - Most a nevem de Lavalier!
  Elfaraya készséggel megerősítette:
  - De Lavalier, szóval de Lavalier! Szóval még szebb!
  A vörös hajú harcos vicsorgott:
  - A fény lovagja vagyok a vadak térdén,
  Elsöpröm ezeket az orkokat a föld színéről!
  És hogyan mozgatja majd végig csupasz, vésett lábait... És a többi lány, az egész százezer katonából álló sereg fogja, kinyitja a száját és tüzet ereszt belőlük.
  És ismét lángok özöne zuhan az orkokra, habozás nélkül, esélyt sem adva elégetve.
  Azonnal hárommillió bozontos lény kapott lángra egyszerre. Mintha napalmmal kenték volna le őket. Vagy akár a foszfort a kénnel együtt. És minden fellángolt, mint egymilliárd gyufa egyszerre.
  És hogyan fog ez a massza világítani. És mennyi üvöltés és sikoly és káromkodás mindebből egyszerre.
  Elfaraya ugatott:
  - Ne könyörülj az orkon
  Öld meg őket a szemétládák...
  Hogyan törjük össze a poloskákat -
  Tépni, mint a csótányok!
  És fogja a csupasz lábujjait, és elengedi a villámokat. És kérem egy nagyon nagy trollt. Felvesz és felszáll. Képzeld el, hogy egy dinoszauruszt felrobbantottak.
  A vörös hajú partner vicsorgott:
  - Ez egy ghoul!
  Elfaraya válaszul, csupasz sarkával magoplazma buborékot adva, felkiáltott:
  - Megvan a válaszunk a ghoulokra!
  A tüzes harcos felüvöltött:
  - És lesz neki koporsó, és üdvözlet koszorúban!
  Elfaraya megjegyezte:
  - A koszorú lehet temetés és babér is! Szóval ne izgulj túl!
  A vörös hajú hercegnő üvöltött, villámot is lőtt a köldökéből, ledöntve a néhány életben maradt orkot:
  - A koszorúnál is komolyabbat készítettünk nekik!
  És most a harcosok, mind a százezer lány elfoglalják, és Elfarai parancsára felpattannak, és a levegőbe csavarják csupasz, izmos lábukat. Ennek eredményeként vihar támad, és egy igazi varázslatos vihar. És elmegy egy hatalmas erőhullám, és egy mágikus szökőár milliomodik tengelye.
  Ennek eredményeként az utolsó orkok elpusztulnak, és teljesen lelapulnak.
  Sült és szelet lett.
  Elfaraya pátosszal mondja:
  - A Szülőföld himnuszát a szívekben énekeljük,
  Mindent boldoggá teszünk az univerzumban...
  Szerezzük meg a legendás Mohamedet,
  Égnek és földnek nagy hatalma van!
  
  ELF PILOTA SASHKA ELLEN
  Az egyik alternatív univerzumba, a második világháború idején, egy elf érkezett. Belépett a japán légierőbe, és ennek eredményeként ott lett az első számú ász. Végül is az elfek nagyon tehetségesek, gyorsak, fürgeek, erősek. Van egy reakciójuk és minden reflexük, sokkal jobb, mint az embereknél, plusz egy mágikus vízió a csatáról. Amikor egy elf látja, mit fog tenni az ellenség.
  Röviden: az elf, aki a Conan becenevet vette fel, olyan könnyedén lőtte le a repülőket, mintha magokat tört volna fel.
  És miatta Japán megnyerte a midwayi tengeri csatát. Egy nagy győzelem kihatással volt a második világháború egész lefolyására. Először a japánok végre magukhoz ragadták a kezdeményezést a csendes-óceáni térségben. És flottájuk képes volt elfoglalni a Hawaii-szigetcsoportot, miután nagyon erős pozíciót kapott, miután befejezte a védelmi kerület építését a tengereken.
  Ennek azonban nem lehetett döntő jelentősége, ha e győzelmek után a szamurájok nem döntöttek volna úgy, hogy második frontot nyitnak a Szovjetunió ellen.
  Meglepetésszerű támadás következett a Távol-Keleten. A Felkelő Nap Birodalmának csapatai pedig Vlagyivosztokot is megtámadták. Annak ellenére, hogy a militarista Japán támadásának veszélye Midway diadala után meglehetősen valóssá vált, vesztegetés és árulás segítségével, a Mikado ügynökei meggyőzték Vlagyivosztok parancsnokságát, hogy ne állítsák a csapatokat teljes harci készenlétbe. És ennek eredményeként már behozták Damoklész kardját, és az étteremben lakomáznak. Sztálingradova őrnagy megragadta a fiatal tiszt haját, egy fejjel magasabb volt nála és egyértelműen erősebb:
  - Micsoda búr és részeg! Miért van ilyen feloszlott csapatod! Ez a fickó inkább kabinos fiúnak tűnik, mint tisztnek. Kezdésnek talán jól fújd fel, hogy minden komló kijöjjön.
  Palatsev ezredes zavarba jött:
  - Itt Sasha Szokolovsky. Közvetlenül a Suvorov Iskolából küldték tanfolyamokra, egy rövidített program szerint. Még elég fiú, két hónap múlva tizenöt éves a születésnapja.
  Sztálinradova kellemetlenül grimaszolt:
  - Azta! Tizennégy évesen és már tiszt! Ezt teszi a háború! És nem tudtam, hogy a tejek már teljes értékű címeket kapnak.
  Paltsev vállat vont.
  - A háborúban a gyerekek korán felnőnek! Sőt, történt vele egy történet, hogy ő írta a legjobb történetet Moszkva védelméről, és ezt Zsukov feljegyezte, és azt tanácsolta neki, hogy helyezze át a fiút kadétokból tisztekké.
  Sztálinradova kedvesebb lett ezekre a szavakra:
  - Bírság! Hogy nem hülye. - Fenyegetőzött az ujjával, mint egy iskolai tanár. - Általában nem rossz, de ne igyál többet! Érzem a szagát, és az orrom olyan, mint a kutya, azonnal a törvényszék alatt! - Egy erős nő, érett, de nem veszett el a sportos harmónia és frissesség, bökött az ujjával az ezredesre. - Valójában ezért fizetni kell. Már középkorú férfi, de viselkedik.
  Palacev dühösen köhögött:
  "Tulajdonképpen harminchárom éves vagyok, de már hétszer megsebesültem, úgyhogy öregnek tűnik...
  Sztálinradova mondani akart valamit válaszul, amikor hirtelen szörnyű üvöltés törte meg a hajnal előtti csendet. Mintha nehéz sziklák hullottak volna alá az égből, az ablaküveg egyszerre berepedt. Jégeső szilánkok koppantak az asztalon, sőt részeg tisztek kezében és arcában is landoltak. Sztálinradova parancsnokként kiabált:
  - Mindenki azonnal menjen.
  Paltsev válaszul felkiáltott, olyannyira, hogy majdnem elszakadt a hangszálai:
  - Ezek tizenkét és tizennyolc hüvelykes kagylók! Úgy tűnik, a legnagyobb űrtartalmú japán csatahajók vadásznak, ami azt jelenti.
  Sztálinradova bosszúsan a falnak ütközött a csizmájával. Egy hozzáértő, mellesleg trófeás bakancsos piszkálástól megrepedt a csempe:
  - Elkezdődött, de nem úgy, ahogy terveztük! Egyáltalán nem! A fenébe, azonnal a tengerre kell vinni a századot, és el kell süllyeszteni a szűk szemű harcosok országának flottáját.
  Az elsőrangú kapitány (egyébként ezredes) négykézlábra zuhanva motyogta:
  - Csak a rombolómon és néhány kis vályún vannak fegyverek. Még csak válaszunk sincs.
  Sztálinradova nehéz öklét mutatott:
  - Hát te és a szamarak! A női harcos kék hajú, mint egy cunami tombolt. - De kellene parti tüzérség! Hiszen nem mindenkit küldtek a nyugati frontra, ahogy a repülést sem. Hiszen arról, hogy Japán bármelyik pillanatban beszállhat a háborúba, évek óta beszélik.
  Palacev már eléggé megsebesült, akarta mondani, de ismét dübörgött, töredékek hullottak le. A sziréna jajveszékelt, figyelmeztetve a repülőgépek érkezésére. A haditengerészeti erők ezredese nagy nehezen felállt és felkiáltott, blokkolva Sztálinradova dübörgését:
  - Van repülésünk, és parti akkumulátorok, ha nem is komplett készletben, de kaphatóak. Válaszoljunk!
  A pilóta morogva rohant az utcákon:
  - Csak rohannék a harcosomhoz, és beültetném ezeket a szamuráj harcosokat, úgy tűnik, ez nem elég. Továbbra is fizetni fognak Tsushimáért és Miduenért.
  Sashka Szokolovsky, aki álmában már tiszt volt, és nem rabszolga, akinek levágták a fél fülét, egyetértett:
  - Igen, fizetni fognak! Igen, százalékosan is!
  Robbanások hallatszottak, és a légelhárító ágyúk kései csipogása. Általánosságban elmondható, hogy Vlagyivosztok légvédelmének nagy részét még a negyvenegyedik évben kivették Moszkva védelmének megerősítésére, így a Felkelő Nap országának szúnyogkolóniájának több pontja nem nagyon figyelt oda. ilyen "zajra". A japán búvárbombázók átható csikorgással dobták le a tavaszi "ajándékokat". Az ütést a városon és a flottán is érte. A japán repülőgépek nem túl nagyok, de fürgeek, de a csatahajók éppen ellenkezőleg, izmosak. Itt a legnagyobb még az óceánban is szűkös, hossza háromszáz méter, a fegyverek 460 milliméteresek. Eddig az amerikaiaknak nem sikerült elsüllyeszteniük ezeket a szépségeket, a túlélők pedig a cirkálókkal együtt pusztították a partvidéket. Erősen hasonlított a Felkelő Nap országa 1904. január 27-i gonosz támadására. Csak akkor még nem volt repülés.
  Paltsev úgy érezte, hogy megfullad a futástól. Nem szuperember, hanem egyszerű ember, beteg tüdővel, nehéz helyzetbe került. De Victoria Stalingradova nem sokkal előzte meg. Kíváncsi vagyok, hány éves, alig néz ki harmincnál, nagyok a melle, szélesek a vállai, mint egy férfié.
  Sztálinradova hirtelen megfordult, és intett a kezével:
  - Ne fuss öreg, kövess! - Kiáltott olyan erővel, hogy a hanghullám csak úgy megütötte a fülét. - Minél előbb vigye ki a rombolót a tengerre.
  A közelben robbanások dördültek, törmelék hullott, az egyik közvetlenül Sztálinradovára esett, ő pedig mechanikusan elkapta a kezével. A terminátorlány egy kapusnak érezte magát, aki sikeresen nyert egy büntetőt, a töredék kerek, meleg volt, labdának tűnt. Victoria hirtelen érezte, hogy valami folyadék folyik le a karján. A lány ránézett a töredékre, majd még a háromévi háborúban megedzett vasharcosának (a spanyolokkal és a polgárival együtt lesz még) hányinger jött fel a torkára. Egy babafejet tartott a kezében. Szegény lány (ez látszik a rövid copfokból, kivájt szemekkel. Sztálinradova óvatosan a repedezett aszfaltra hajtotta a fejét, és keresztet vetett:
  - Nem volt időd vétkezni, nem élni! Nincs azonban nagyobb bűnös Istennél, ezért nincs nagyobb bűn, mint a gyermekek szenvedése iránti közömbösség.
  Ismét üvöltés és szilánkok, az egyik eltalálta a csizmás lányt, megkarcolva a bőrt. Sztálinradova már meg akart fordulni, és amilyen gyorsan csak tudott, a kifutóhoz rohanni, ahol MIG-je türelmesen várta az agresszív háziasszonyt, de ...
  A harcos pillantása, éles, mint egy tőr penge, elviselhetetlen fájdalom fintort érzett az elsőrangú Vlagyimirovics kapitány arcán, amikor a levágott test felső része felrepült a robbanáshullámtól. A lány maga alig kerülte el a töredéket. Bár milyen lány, először még II. Miklós orosz-japán idejében fogott fegyvert. Már egy időben valahogy elkapta az arcát, még a spanyolországi nemzetközi csatában is. Ennek eredményeként egy mély heg maradt, amely hosszú ideig elrontotta a megjelenését. Plusz a letartóztatás és az ezredes koncentrációs táborba küldése. Igaz, Szibériában, egy fakitermelőn mutatták be neki egy nagyon erős varázslót, akinek kenőcsök segítségével és szellemek megidézésével sikerült meggyógyítania ezt a sebet és még sok mást, mintha soha nem is lett volna. A japánokkal, németekkel, fehér csehekkel, Kolchak, Denikin, Wrangel csapataival vívott csaták során kapott hegek. És sok mindent megtanított neki, így úgy tűnik, Sztálinradova a kiválasztott emberekhez tartozott.
  Női bűbáj segítségével lehetőséget kapott a határidő előtti távozásra, így a nehéz cikk ellenére amnesztia alá vonták. A lényeg persze nem annyira a férfi rábeszélése, hanem az, hogy a buli szervezője ne értesüljön erről. És annyi mindenféle csaló van, hogy egy snitch, snitch és snitch, ráhajtja őket. Tehát nem nagyon fogsz gyorsulni, ha kedves számodra a karriered.
  Ez azt jelenti, hogy Japánnak nagy előnye van a gyalogságban, a repülésben és még a harckocsikban is. Nos, a tankokban ezt a mi részünkről minőségi fölény kompenzálja, a többi pedig sokkal rosszabb. Bár ha kézifegyvert veszünk, Japán is lemarad a gépfegyverek számában, többnyire fegyverei vannak. A távol-keleti hadosztályok azonban géppisztolyokkal rosszul vannak felszerelve. Nem mindenkinek jut elég gép. Tehát ... Minőségi szempontból nincs fölény a gyalogságban, sőt, ami még rosszabb, az összes legjobb tisztet áthelyezik a szovjet frontra, itt a legrosszabb csapatokat általában nem lőtték ki, van egy minimumuk . a katonai kiképzésről. Ez azt jelenti, hogy a háború a Szovjetunió számára rendkívül kedvezőtlen helyzetben kezdődik. És jó néhány újonnan kialakított tartalékot dobnak majd keletre...
  Sztálinradova hirtelen belebökött a tűzvészbe. A lebombázott városi kórház lángokban állt. A kép valóban apokaliptikus, és elevenen égnek a nők, gyerekek és öregek. Itt a baba egyenesen a tűzbe esett, és körös-körül szörnyű üvöltés és nyögés hallatszott.
  Sztálinradova a fejében érezte az arkangyalok trombitáit, és a lángok közé vetette magát. Tűznyelvek nyaldosták a lány puszta kezét és nyitott arcát, de a pilóta olyan gyorsan mozgott, hogy sikerült megragadnia a gyereket, kirángatva a pusztulás öleléséből.
  A lány kiugrott, csak enyhe viszketést érzett a bőrén, és vetett egy pillantást a babára. Jaj, már késő volt, a fiú megfulladt, lángokat vont a tüdejébe, égési sérüléseket gömbölyded arcán. Az ilyen szakadt hólyagok a bőrön puhábbak, mint a százszorszép bimbói. Sztálinradova felkiáltott:
  - Itt emberi káosz van!
  Csizmájával egy halom szemetet ütött, ami után sietett segíteni, kit lehetne még megmenteni. Olyan volt, mint egy kobra, amely a gázégők között táncol, a lány nagyon furcsán tekergőzött és táncolt. Megégett, megolvadt a csizmája, elszenesedett a zubbonya, de makacsul küzdött a gyermek minden könnyéért, egy kis szív minden dobbanásáért, minden törékeny, de az ország számára oly szükséges életért! A csizma szétesett, és most a lány táncolt a lángok örvényein, csupasz, bájos lábaival. Mártír volt, de nem csak egy magát böjtöléssel és ostorral kínzó apáca, ami sem Istennek, sem az embereknek nem jó, hanem egy vértanú-harcos, aki konkrét életeket ment meg. A harcos lány lábát kis hólyagréteg borította, de a fájdalomtól még gyorsabban és pontosabban mozogtak.
  Az orvosi szolgálat kapitánya nagy csizmát vett elő a táskájából, és odakiáltott neki:
  - Vidd, gyorsan tedd fel! Te, aki a lángon táncol, nyomorék leszel.
  Egy őrnagyi rangú harcos azonnal válaszolt:
  - Jobb testileg nyomorékká válni, mint erkölcsileg korcsnak lenni! Egy másodpercet sem önmagadért, mindent a frontért, mindent a győzelemért!
  Az orvosi szolgálat kapitánya így válaszolt:
  - Ez egy igazi szovjet ember!
  Sztálinradova a lángot taposva átkozódott:
  - És mit állsz, mentsd meg az embereket!
  A kapitány felsóhajtott.
  - Protézisem van, lábak helyett!
  Sztálinradova egy másik félig leperzselt arcú, eszméletlen lányt kirántva dühösen kiabált:
  Milyen kegyetlen az Isten!
  A kapitány vállat vont.
  Nem Isten a hibás, hanem az emberek!
  Sztálinradova nagyon ésszerűen és magabiztosan tiltakozott:
  - Ez ugyanaz, mint azt mondani - nem a szülők a hibásak, hanem a gyerekek!
  A kapitány mondani akart valamit, de a füstfelhők a torkába kerültek, és dühösen köhögött.
  A bombázások alábbhagytak, de az ágyúzás folytatódott. A hajó ágyúi megfelelő lőszerkészlettel rendelkeznek, azonban a tűz most inkább a leszerelt szovjet hajókra irányult. Yamamoto megértette, hogy a tengeri dominancia hosszú időre Japánra ruházza át a kezdeményezést ebben a háborúban. A hajók építése pedig drága és hosszú folyamat, bár például a tengeralattjárókat talán könnyebb bélyegezni. Ezt persze szintén figyelembe kell venni, de fontos a szerkezet feltörése. Yamamoto admirális, Hirohito császár után Japán leghatalmasabb embere, istennek érezte magát. Igazi isten, tehát a Felkelő Nap országának vallása azt tanította, hogy az istenülés legjobb módja a katonai vitézség! És most a nagy parancsnok önkényesen megkínozhatta és megrongálhatta a körülötte lévő teret. Vlagyivosztok felett hosszú kilométereken át vastag, fekete füstfelhők húzódnak, ezek olajtárolók és tüzelőanyag-raktárak égnek. Emberek százai, ezrei égnek, a pokol, na, ezek után, hogy nem érezheted magad istennek, aki bosszút állt az oroszokon évszázados megaláztatásokért, egy nagy nép kénytelen összekuporodni a szigetekhez képest oly apró szigetek sorában. Oroszország kiterjedései. Most az orosz flotta süllyed, és a perui kikötővel ellentétben egyetlen hajót sem hagynak el.
  A Khalkhin Gol-i csata során Yamamoto azt javasolta, hogy hasonló csapást mérjenek Vlagyivosztokra, amelyre részletes tervet készítettek. Hitler azonban váratlanul békét kötött Sztálinnal. Általánosságban elmondható, hogy az idióta Hitler elkezdte a zsidók mészárlását, és ezzel maga ellen állította Lengyelországot és a nyugati országokat. És miért volt rá szüksége? Zsidó gazdagságot akart szerezni? De jobb volt először világhatalommá válni, legyőzni a Szovjetuniót, majd talán más országokat. A Nyugat könnyebben nyerhető, mivel mentalitását sokkal kevésbé jellemzi a fanatizmus és az önfeláldozásra való hajlam. Ismert legalább egy amerikai pilóták döngölős esete? Igaz, volt néhány ütközés, de ez nagy valószínűséggel baleset. Az oroszok fanatikusak, ami furcsa, mert az ortodox hit nem helyesli az öngyilkosságot, és egyáltalán nem gondolja, hogy fegyveres bravúrokkal lehet utat keresni a paradicsomba. Általában véve Krisztus tanítása rendkívül ostoba és nem gyakorlatias. Yamamoto olvasta a Bibliát, és elcsodálkozott az emberek ostobaságán, hogy ilyen pacifista Istennek tekintenek. Például azt tanítja: megütik a jobb arcát - fordulj balra, egy inget kérnek - adj kettőt, szeresd az ellenségedet! Csak egy elmebeteg tekintheti Krisztust Istennek. Egy ilyen vallás csak rabszolgáknak, rabszolgáknak jó. És egész Európa és a fél világ hinni kellett. Igaz, Jézus tanításai annak ellenére, hogy elutasítják az Ószövetség "szemet szemért" elvét, és arra tanítanak, hogy szeresd ellenségeidet, nem akadályozták meg a briteket abban, hogy meghódítsák az egész bolygó egyharmadát, létrehozva a az emberiség történetének legkiterjedtebb birodalma. És ez annak ellenére, hogy Nagy-Britannia vallásos, ahol Istent még a nemzeti himnusz is említi. Furcsa módon az amerikai elnökök a Bibliára esküsznek, de ennek ellenére napalmbombákkal bombázták a japán városokat, nők és gyerekek ezreit égetve el élve. Ráadásul nem véletlenül, hanem szándékosan öltek meg civileket, ez a civil lakosság terrorizálásának taktikája volt: aláásva az emberi és gazdasági erőforrásokat. De a japánok még nem bombázták az Egyesült Államokat. De fognak! És különleges kegyetlenséget is tulajdonítanak a szamurájnak. Végül is Yamamoto, ha akarja, bombázókkal áttörhet az Egyesült Államok városaiba, különösen a jenki flotta veresége után a perui kikötő közelében. Igen, az európaiak erkölcsi fattyúk. Elvetemült értelmük van, hitük, tanításuk és nem cselekvésük! Nem így Japánban! Amit megtanítanak nekünk, azt csináljuk. Nincs olyan, hogy Isten azt mondta, fordítsd el a másik arcodat, de szolgái szándékosan gyilkoltak meg kisgyermekeket. Igen, általában az a hit, hogy Isten egy és mindenható, nem lehet igaz. Ha egyedül lenne, akkor természetesen gondoskodna arról, hogy az emberek helyesen, hittel és igazsággal imádják őt, és egyetlen tantételük legyen. És így mindenki úgy imádkozik, ahogy akar, amit akar. És a világ túl csúnya és helytelen ahhoz, hogy egyetlen mindenható Isten teremtse. Hiszen minden felelős uralkodó elsősorban a rendre és az igazságosságra törekszik. Azt akarja, hogy az erősek, bölcsek, nemesek, becsületesek legyenek az első helyen, a többiek pedig vagy kijavítsák magukat, testileg-lelkileg növekedjenek, vagy... Ha azonban Isten a Mindenható és a világegyetem Teremtője, akkor nem tenné. testi és lelki furcsaságokat hozzon létre. Végül is miért kénytelen a császár olykor magától értetődően elviselni az emberek gyengeségeit? Mivel nincs más kiút, a korcsokat nem tudja egy szempillantás alatt jóképű férfiakká, a gyávákból merészeket csinálni. De ha tehetném, azonnal megtenném!
  Jaj, el kell fogadnom azt, ami van, és foglalkoznom kell azzal az emberi anyaggal, amit adottként kaptam. De hogy kitől kapta, az más kérdés. Igen, és magának a császárnak is vannak gyengéi: ő csak egy ember - öregszik, beteg, levert. Furcsa módon egy isteni császár gyakran kevesebbet él, mint egy közönséges szolga, kevesebb fegyverismerettel rendelkezik, mint a legtöbb tábornok és sok katona. Nos, mi van benne a Mindenható Istentől. De a fehér sem jobb! Európa egész történelmében nem volt szörnyűbb és sikeresebb hódító Hitlernél. Igen, ő valóban a fehér emberek katonai képességeinek szimbóluma! És ennek ellenére minden idők és népek legnagyobb parancsnoka még a gimnáziumot sem tudta befejezni, középfokú végzettséget szerezni, ami Japánban kötelező!
  Ráadásul Hitlert egészségügyi okokból nem vették fel a hadseregbe. Különös módon az erőkultusznak ez a buzgója, a háború oroszlánja fizikailag annyira gyengének bizonyult, hogy még Németországban sem hívták be közlegénynek, ahol minden poszton van egy katonai poszt. Milyen leépült Európa.
  Sztálinnak, korunk másik legkiemelkedőbb politikusának azonban nem volt középfokú végzettsége, rög volt. És érdekes módon egészségügyi okokból nem is hívták be a hadseregbe. Érdekes, véletlenek, két rosszindulatú ellenségnek nem volt középfokú végzettsége, egészségügyi okok miatt nem hívták be katonai szolgálatra, részegek apja volt, és Hitler apukája is cipészként dolgozott eleinte!
  Itt van egy ilyen véletlen, furcsa, baljóslatú. Hitler jobb kezének goeringje nem ilyen. Arisztokrata családból származik, Göring őse Németország tényleges uralkodójának, Bismarcknak a helyettese volt. Göring üzletember, oligarcha, arisztokrata és pragmatikus. Azt is lehetségesnek látják, hogy leváltsák a megszállt Führert. Amerika és Nagy-Britannia is, ha titokban is, de az uralkodó rendszertől függetlenül is véget akar vetni Oroszországnak, de a magántulajdon fogalmát is tagadó kommunistáknak annyira, hogy még a túlzott erősödés előtt is szemet hunynak. Németországé.
  Németország azonban geopolitikai versenytárs, de versenytárs a kapitalista és arisztokratikus játékszabályok keretein belül, a bolsevik Oroszország pedig abszolút idegen és ellenséges. Még az is meglepő, hogy a negyvenegyediktől Churchill maga ajánlotta fel Sztálinnak a segítséget, mindezt a kommunizmusellenes, hagyományos, angol oroszországi gyűlöletével együtt. Végtére is, Németország a vörösök alatt egy harci ló a szovjet szekéren, a Szovjetunió pedig a barnák alatt egy örök partizánzóna. Hiszen a fanatikus bolsevikok nem fognak kibékülni, és elhúzódó gerillaháborút fognak folytatni, ami annyira kimeríti a Harmadik Birodalmat, hogy minden további terjeszkedésről szóló álom eltűnik, mint a szivárvány a zivatar után! Oroszország Németország alatt, jobb, mint Németország Oroszország alatt! Ezt megértve világos, hogy az USA és Nagy-Britannia miért keresi a kiutat a háborúból.
  Yamamoto pragmatikus, háborúban állt az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával. De ez a két birodalom maga provokálta Japánt azzal, hogy embargót rendelt el a kőolajtermékek szállítására. Hiszen a Felkelő Nap országának nincs saját kútja, és sok más nyersanyag sem. A japánok tárgyaltak, az amerikaiak egyre megalázóbb követeléseket gerjesztettek.
  Ugyanakkor a háborút provokáló jenkik egyáltalán nem gondoskodtak arról, hogy a hadsereget és a haditengerészetet harci készenlétbe hozzák. A kísértés túlságosan nagynak bizonyult, annál inkább felcsillant a remény, hogy Moszkva bukni készül, Németország és szövetségesei pedig segítségére lesznek. Emellett remény volt arra is, hogy az Egyesült Államok, lévén még viszonylag demokratikus, a közvéleménytől erősen függő ország, ha elhúzódik a háború, nem akar majd vért ontani mások szigetein. Valóban, miért kapna egy egyszerű amerikai állampolgár cinkkoporsót rokonaival, ha nem magának az Egyesült Államok területének védelméről, sőt meglehetősen nagy katonai adók fizetéséről beszélünk! Talán ezért veszített a cári Oroszország, mivel több katonája volt, de az oroszok nem tekintették területüknek Mandzsúriát, és nem akartak vérrel és verejtékkel fizetni az elvont érdekekért. Sajnos Hitler nem vette be Moszkvát, részben a kemény télre való felkészületlenség, részben a bolsevikokra jellemző fanatizmus miatt. Azonban nemcsak a bolsevikok, hanem az orosz nép is hajlamos a nagy célokért való önfeláldozásra. Hiszen az első légkosót az orosz Messer srác készítette. Még az is meglepő, hogy ezt nem a paradicsomi óráért tette, hanem a haza érdekében. Bár ... Messer részben bolond, elvégre a műrepülés mestere, feltaláló, tervező, és persze egy élő sokkal több hasznot hozna az anyaországnak. Talán a jenkik nem tévednek annyira, megismételve az elvet: a csatában a legfontosabb a túlélés! Hiszen a halottak már nem ölhetnek!
  Naumo admirális megjegyezte:
  - A lőszer több mint kétharmadát már elhasználtuk. A fegyverek nagyon forróak, vödör vízzel leöntik!
  Yamamoto keresztet vetett az ujjával a levegőben, és halk, kissé rekedt hangon így szólt:
  - Szerintem a fegyverek kibírják a lövedékek utolsó harmadát. Bár nem, kilencvenöt százalékig kiütni.
  Naumo admirális vállat vont, és letörölte az izzadságot a homlokáról.
  - Megéri mindent beleadni az első napon?
  Yamamoto ökölbe szorította a kezét.
  - Költségek! Természetesen megéri! Megleptük az oroszokat, mint 1904-ben, a németeket 1941-ben, de Sztálin szigorúan megbünteti a parancsot, és ez többé nem fordul elő. Tehát ki kell használni azt a tényt, hogy a sárkány farka elaludt. Tulajdonképpen megértem Sztálint, a Németországgal vívott háború annyira lekötötte a figyelmét, hogy abbahagyta a Távol-Kelet gondozását. Vezető nélküli környezete pedig fél kezdeményezni. Itt elszalasztottuk az ütésünket. Valamint az amerikaiak. Mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy készül az ügy, gyülekeznek a felhők, hamarosan mennydörgés fog támadni, de ...
  Naumo megérintette az övén lógó szamurájkard markolatát, vagy ahogyan katanának is szokták nevezni:
  - Az oroszok mindig későn cselekszenek! A háború nem lesz túl hosszú, és elérjük az Urált.
  Yamamoto az ég felé emelte a szemét.
  - Az istenek segítsenek ebben, de nem hiszem! Gyorsan tanulnak, Khalkhin Gol megmutatta, hogy az oroszok szintje magasabb, mint az 1904-1905-ös háború idején. Ezen kívül elárulok egy titkot. Vlagyivosztoki titkos ügynökünk segített egy kicsit, hogy a meglehetősen erős parti tüzérségnek nem volt lövedéke, és a repülőgép nem tudott időben felszállni. Ez a titkos háború.
  Naumo meglepődött:
  - És hová tűnt a SMERSH és az NKVD?
  Yamamoto felnevetett, rázta az ujjait.
  "Oroszország legrosszabb káderei itt szolgálnak a Távol-Keleten, akik félnek meghalni a szovjet-német fronton, azok Vlagyivosztokba törnek. Ezért itt sokkal könnyebben árulót vagy bolondot találni a csúcson, valamint egy öncélú embert. Az NKVD pedig annyira hozzászokott a képzeletbeli összeesküvések felfedéséhez, hogy már nem veszi észre az igazi árulókat. Szóval nagyon lehet dolgozni. Egyébként ha több tábornok is átállt a németek oldalára, annak ellenére, hogy családjukat, rokonaikat, barátaikat ezért kivégzéssel fenyegetik, akkor nagyon meg lehet vesztegetni valakit a csúcsról. Vagy használja sötétben, ami még jobb. Szóval sokat dolgoztunk. Ránk, japánokra, általában az a jellemző, hogy alaposan átgondoljuk a katonai műveleteket, és minden apróságot figyelembe veszünk.
  Naumo megdörzsölte katanája markolatát.
  - Jobb! De Khalkhin Gol szégyene keserűséget és erős bosszúságot vált ki! Hogyan tudnánk...
  Yamamoto vigasztalta:
  - Több mandzsuk volt, mint japán, és általában lehetetlen mindig nyerni. Meg kell jegyeznem, hogy ennek ellenére nem a legjobb egységek harcoltak a mi oldalunkon, és az oroszok nagy fölényben voltak a repülésben és a tankokban.
  Naumo félig kihúzta a katanáját.
  - Nem vagyunk igazolva! Egy szamuráj soha nem fog egy unalmas pengére és egy fáradt lóra, sok ellenségre és egy gyenge fegyverre hivatkozni!
  Yamamoto javította:
  - Szamuráj persze nem, de férfi sajnos igen! Az emberek hajlamosak hibázni!
  Yamamoto elterelte a figyelmét, és belekiabált valamit a csövekbe, majd így folytatta:
  - Egy szamuráj sosem hajlik meg igazán! Rámegy és az árammal szemben.
  Naumo bólintott.
  - Igazán! De harcoltunk az USA-val és a brit oroszlánnal.
  Yamamoto megkocogtatta az ujjával a kormányállást.
  - Igen! Ez igaz, de az USA-t a fogába ütötték, Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait, Németország pedig bajba került. Minél több erőt akartunk kivonni Oroszország nyugatáról, hogy megkönnyítsük a Wehrmacht támadásba lépését. A csapást májusra tervezték, mire az utak kiszáradtak, de az amerikaiak megakadályozták.
  Naumo előhúzta a katanáját, és a levegőbe vágta:
  - Halál az USA-ra! Mindig beavatkoznak Japánba.
  Yamamoto ravaszul elmosolyodott.
  - Persze nem mindig, például amikor először harcoltunk Oroszországgal, a jenkik sokat segítettek kölcsönökkel, valamint fegyverszállítással. Flottánk több mint felét az Egyesült Államok és Nagy-Britannia pénzéből, saját hajógyáraikból készítették. Tehát Amerika nem mindig rossz, de ebben az esetben nem.
  Naumo meglepetten kérdezte:
  - És miért?
  Yamamoto leereszkedett, hogy elmagyarázza:
  - Távolsági bombázók csapata behatolt Tokióba, és napalmbombákkal alattomos csapást mért a fővárosra. Több száz faház égett le, és a császár bármi áron elrendelte, hogy távolítsák el az ellenőrzési zónát a fővárostól. És mindenekelőtt az amerikai bázisok harci komplexumának megörökítése a Midway szigetcsoporton, a japán csontvázakhoz legközelebb. És nekünk sikerült!
  Nauma meglengette a kardját a levegőben:
  Még mindig nyertünk!
  Yamamoto félbeszakította:
  - A fehérek között is vannak okosok! Nem csoda, hogy a császár az irodájában feltette Napóleon mellszobrát. De volt egy másik Caesar is, azt mondta: nehezebb megtartani a meghódítottat, mint győzni. Ebben az esetben ez elsősorban ránk vonatkozik. Nauma a nyolcast reprodukálta a karddal:
  Az eszemmel értem, de a szívemmel!
  Yamamoto felállt, és megveregette kollégája vállát.
  - Igen, ne haragudj, ebben az esetben indulunk vissza. Legyőzzük a Szovjetuniót, és újra rohanunk az USA-ba és a britekbe, de már a németekkel és a tésztával együtt.
  Nauma admirális szinte észrevehetetlen mozdulattal burkába rejtette a katanát, és zihálva suttogta:
  - A jövő jó, de a jelen jobb! Hallani a repülőgép-hordozókról, a teljes bombakészletet elhasználták, és a ...
  Yamamoto röviden parancsot adott:
  - Gyere a fedélzetre és nézz körül, fél óra múlva megfordulunk és indulunk a legközelebbi bázisunkra.
  Nauma az orrán keresztül füttyentett:
  - Hallgass a parancsnokra!
  Az admirális kiugrott, tartotta az ajtót, nehogy becsapódjon. Mielőtt a léptei elhaltak volna, egy árnyék kisurrant az ajtón, a lány lábujjhegyen sétált, és ledobta magáról a takarót.
  Nos, mi az idő kérdése, és a szerelem az éjszaka.
  Eközben Sasha Sokolovsky mégis felmászott a LAGG-5 vadászgépbe.
  A fiú verekedni akart. Felrepült, hogy találkozzon a félelmetes Conannel. Ezért is álom, hogy hihetetlen véletlenek vannak.
  A Conan már ötszázhatvan amerikai és brit repülőgépet lőtt le. És keresztbe tette a csőrét a szovjet ászokkal.
  Azt azonban nem sejti, milyen meglepetés vár rá.
  Maga Sasha Szokolovsky ellene van.
  A fiú egyedül van úszónadrágban, így kényelmesebb és racionálisabb. Heves csatába rohan.
  Riválisa, Konan szintén szőke hajú, és úgy néz ki, mint egy tizennégy év körüli fiú, csak nagyon jóképű és kiemelkedő izomzatú.
  Mindkét fiú terminátor.
  Messziről lövöldözni kezdenek egymásra. És egyszerre kitérnek.
  Kerülj a lövések útjából.
  Sasha kiált:
  - Sztálinnak az anyaországért!
  Conan visszaordít:
  - Japánnak, a császárnak!
  Bár egyáltalán nem szamuráj, hanem elf. Itt van a fiú Conan, aki leüt egy szovjet autót.
  Sasha szimmetrikusan válaszol - levágva a japánt.
  Mindkét harcos megérdemli, hogy hős legyen.
  Vagy özönlenek, majd szétszóródnak különböző irányokba, de egyik sem tudja lerombolni a másikat.
  Sasha kiált:
  - Harcolj az aljas gyávával!
  Conan válaszol:
  - Ez te gyáva harc!
  Újra összeérnek. Szinte döngölték egymást, de ismét szétszóródnak különböző irányokba. Nem, senki nem üthet meg senkit. Ez sajnos számukra nem lehetséges.
  És újra szétszóródtak.
  Sasha felmordult:
  - A szent Ruszért!
  Conan felüvöltött:
  - Nem, Japán szentebb!
  Sasha füttyentett és így válaszolt:
  De te nem vagy japán! És még csak nem is ember!
  Conan csupasz foggal mordult fel:
  - És ki vagyok én?
  Sasha őszintén válaszolt:
  - Afféle fénymanókból származol!
  Conan kuncogva válaszolt, levágva egy másik szovjet repülőgépet:
  - Így tudod!
  Sashka gyöngyházfogú vigyorral megjegyezte:
  - Sokat tudok!
  Conan ezután azt javasolta:
  - Csináljuk meg! Nekem személy szerint ez a háború inkább játék és szórakozás, te is a huszonegyedik század gyereke vagy! Mit akarsz a második világháborútól?
  Sasha logikusan megjegyezte, leütve egy japán autót:
  - Oroszországból származom, és mielőtt Oroszország volt a Szovjetunió. Tehát mondhatom, hogy a Szülőföldemért harcolok!
  Conan kuncogott, és megjegyezte:
  - Engem pedig egy japán elf, Conan talált ki, és rajzoltam az animébe. Ezért harcolok Japánért. Tehát bizonyos mértékig ez is a szülőföldem!
  Sasha ismét közeledésért küldött. Az összes gépfegyver mögül lőttek, de nem tudták eltalálni egymást.
  Kifogyott a lőszerük.
  Conan azt javasolta:
  - Gyerünk! Te és én kilépünk a második világháborúból! Én az én világomban vagyok, te pedig a tiédben... És hadd menjenek az események a maguk útján!
  Sasha így válaszolt:
  - Nem, ez nem megy! Japán már megtámadta a Szovjetuniót, és ezzel problémákat okozott. Vagy úgy csináljuk, hogy a második világháborúban vagy, mintha nem is lenne. Vagy itt maradok harcolni!
  Conan felnevetett, és így válaszolt:
  - Mindkettőnk ideje lejár a második világháborúban! És visszatérünk világunkba! Ami a változást illeti, nekem jobban sikerült, mint neked, fiatal tiszt, mert elf vagyok! Igen, nem engedtek be azonnal a gép élére!
  Sasha felmordult:
  - Légy te azért...
  De mielőtt ideje lett volna, felvillant egy villanás, és mindkét repülőgép, a pilóta-ászok eltűntek a levegőből.
  Aztán a háború két különböző világból érkező harcos nélkül ment tovább. Az egyik japán anime rajzfilmje, a másik a huszonegyedik században született fiú pedig visszatért korába.
  De a tett már megtörtént, és Japán, miután legyőzte az Egyesült Államokat a tengeren, keletről támadja a Szovjetuniót.
  Sztálin kénytelen jelentős erőket keletre átvinni, és elhalasztja a Sztálingrád melletti offenzívát. Igaz, a Rzhev-Sychov hadművelet még mindig tart, de még kevesebb sikerrel, mint a valós történelemben. A németeknek sikerült visszaverniük a szovjet csapatok offenzíváját, nagy károkat okozva bennük.
  Igaz, Afrikában a szövetségesek ragadták meg a kezdeményezést. De mivel Paulust nem kellett megmenteni a kazántól, Rommel újabb erősítést kapott, és nagyon hatékony támadást hajtott végre az amerikaiak ellen Algírban, több mint ötvenezer katonát és tisztet elfogva.
  A súlyos károk nézeteltéréseket okoztak az amerikai parancsnokságban, és Roosevelt leállította a csapatok Afrikába történő átszállítását, és általánosságban kijelentette, hogy Amerika számára a Csendes-óceán a legfontosabb.
  Az amerikai hadsereg egy része és az iparosok többsége is ragaszkodott ahhoz, hogy Japánra összpontosítson.
  Ennek eredményeként az Egyesült Államokban az elszigetelődés hívei át tudták törni azt a projektet, amely szerint Amerika nem vesz részt az európai háborúban. Még fegyverszünetet is ajánlottak a Wehrmachtnak.
  Hitler, mivel problémákat tapasztalt a tartalékokkal, fegyverszünetet kötött az amerikaiakkal.
  Nagy-Britannia sem akart harcolni az Egyesült Államok nélkül, és egy évre szóló fegyverszünetet is javasolt.
  A Führer egyetértett ezzel. Télen a németek meg tudták tartani a frontot. Csak Leningrád közelében koronázta siker az Iskra hadműveletet, és sikerült áttörni a folyosón.
  A németek decemberben teljesen el tudták foglalni Sztálingrádot, de nem jutottak tovább.
  Február végén a Vörös Hadsereg Voronyezs közelében sikeres csapást hajtott végre, és jelentősen előre tudott lépni. Mainstein azonban egy márciusi ellencsapással meg tudta keríteni a szovjet csapatokat és helyreállítani a helyzetet.
  A vörös sok kárt szenvedett. És egy időre megnyugodott.
  Eközben a németek februárban totális háborút hirdettek. A szövetségesek pedig abbahagyták a bombázást és a harcot.
  A Harmadik Birodalomban a fegyverek, különösen a tankok gyártása drámaian megnövekedett.
  A Fritz úgy tervezte, hogy a "Tigrisek", "Panthers" és "Ferdinands" segítségével döntsenek a háború kimeneteléről a maguk javára.
  De ez természetesen nem volt elég. Ők adták le a fő csapást Sztálingrád térségében, a Volga-part mentén, a Kaszpi-tenger irányában.
  A terv az volt, hogy szárazföldön elvágják a Kaukázust a Szovjetunió többi részétől. Aztán költözz Bakuba a Kaszpi-tenger partja mentén.
  Ugyanakkor a németek diplomáciai erőfeszítéseket tettek, hogy Törökországot bevonják a háborúba.
  Elvi ígéretet tettek már, hogy lecsapnak, ha a Wehrmacht kijön a Kaszpi-tengerre.
  Japán még mindig háborúban állt. Le tudta vágni Vlagyivosztokot és elfoglalta Mongóliát.
  A szamurájoknak sok gyalogosuk van, és fanatikusan harcolnak. A tartályok meglehetősen gyengék, de könnyűek, mobilak és olcsón gyárthatók. És ami a legfontosabb, jó forgalom mellett.
  Röviden, az ellenség ereje nagy. Sztálin pedig nem tudja, mit tegyen.
  Eddig a teljes fogadás harmincnégyre szól. De gyengébbek, mint a német autók, különösen a Tigers. A KV tank még rosszabb és nehezebb.
  A 45 mm-es ágyú elavult, a 76 mm-es pedig nem elég erős.
  A repülés gyakorlati szempontból nem rossz. Főleg a Yak-9 azonban meglehetősen gyenge a fegyverekben.
  A németek természetesen a Focke-Wulfra fogadtak! De az autót nehéz volt kezelni. Bár nagyon erős és gyors.
  Elkezdett érkezni az ME-309, egy gyors autó hét tüzelési ponttal, de nem túl könnyen vezethető és nehéz. És ez azt jelenti, hogy rosszabb manőverezőképességgel.
  Az új fejlesztések közül többé-kevésbé sikeresek voltak a Yu-188 és Yu-288, amelyek jó bombázók.
  És természetesen megjelentek az első sugárhajtású autók. De még nem tömegesen.
  A németek csak június 15-én kezdték meg az offenzívát, és tankok tömegét szállították át. És persze a kezdetektől számítottak rájuk. Erős védelem épült.
  Igazi fellegvár.
  Ezen kívül az IL-2 jó meglepetést is készített a németeknek kis kumulatív bombák formájában.
  De ez nem elég... A németek még mindig erősebbek voltak. Egyre tapasztaltabb gyalogságot halmoztak fel, légi és harckocsikat egyaránt.
  Nyugati front nélkül a nácik erősebbek a levegőben. A tartályokban számban, de minőségben a nehéz járművek miatt van kis előnyük.
  A tüzérségben még egy kicsit több hordó a Szovjetunióból. De persze a kalibereket tekintve az ellenség előrébb jár.
  Már csak az erős védelemre és a szovjet emberek rugalmasságára kell számítani.
  
  
  
  NAPOLEON NYERT A VÍZI ALATT
  Nagy Napóleon néhány órával korábban megtámadta Hamiltont, és sikerült legyőznie, mielőtt Blucher közeledett volna. Aztán legyőzte Bluchert.
  Ilyen körülmények között az Első Sándor vezette Oroszország úgy döntött, hogy nem harcol Napóleon ellen. A vele rokonnak tűnő osztrákok mérsékelt feltételekkel békét ajánlottak.
  Franciaország két kisebb, franciák által lakott területet kapott Olaszországban, Hollandiát pedig összetételébe. Kártérítést vontak le róla, és elismerték Első Napóleon tekintélyét.
  Átmeneti egyensúly jött létre. Franciaország túlságosan belefáradt a háborúkba, és Napóleon egy ideig csendben ült. Bár néhány reform elkezdődött. Az egyik legfontosabb a többnejűség hivatalos bevezetése, legfeljebb négy partner jogával.
  Bár a katolikus egyház ellenállt, a pápaság tekintélye nagyot esett. A protestánsok pedig rugalmasságot mutattak ebben a kérdésben.
  Napóleon maga is szinte ateista volt. Erősen elválasztotta az egyházat az államtól. Például a világi törvények nem érintenek téged.
  Nagy Napóleon, miután kissé helyreállította Franciaország hatalmát, megszállta Algériát és Marokkót. Elkezdett afrikai gyarmatokat csatolni birtokaihoz. Hamarosan csapatai elfoglalták Líbiát. De Egyiptomot megakadályozta abban, hogy Nagy-Britannia elfoglalja, és magának nem volt nézete erről.
  Napóleon úgy döntött, hogy jobb, ha nem kezd háborút a tengeren, ahol sokkal gyengébb volt, mint az ellenség. Sőt, meg kell emészteni azt is, amit Afrikában elfogtak.
  A franciák úgy döntöttek, hogy Nigerbe költöznek, és meghódítják a nyugati területeket és Afrika középső részét.
  Napóleonnak sikerült jó kapcsolatokat kiépítenie Oroszországgal, különösen I. Miklós hatalomra kerülése után, akivel barátságba kerültek, és Ausztriával. Sőt, 1829-ben Ausztria és Franciaország beszállt a háborúba Törökország ellen Oroszország oldalán. Ami összességében erős lépésnek bizonyult.
  Türkiye-t végül kiűzték a Balkánról. Bosznia-Hercegovina Ausztria része lett, Oroszország megkapta Románia keleti részét, a nyugati rész pedig osztrák lett.
  Bulgária és Szerbia formálisan függetlenné vált, de a bolgárok Oroszország, a szerbek pedig Ausztria vazallusai lettek. Franciaország irányítása alá vette a Szardíniai Királyságot és Nápolyt. Ezenkívül a franciák elfoglalták Krétát Görögországtól és a szigetek egy részét. Görögország a kontinensen formálisan elnyerte függetlenségét, de Franciaország égisze alatt.
  Törökország Európában csak a gyakorlati Isztambul birtokában maradt.
  Oroszország megkapta a Kaukázust, Batumit, Karst és Erzurumot is - szinte az összes örmények és kurdok által lakott földet. Irak északi része orosz lett, déli részét a britek annektálták.
  Türkiye a kisebb hatalmak kategóriájába került. És Oroszország éppen ellenkezőleg, erősebbnek bizonyult, mint a valós történelemben. Napóleon 1837-ben halt meg, így Franciaország nagy és hatalmas hatalommá vált, gyarmati birtokokkal Afrikában, Európában és Ázsia egyes részein.
  Ezt követően fia, II. Napóleon került hatalomra. Magasabb, szőke, nagy ambíciókat örökölt apjától. És kísérletet tett egy Nagy-Britannia elleni koalíció létrehozására.
  Ausztria egyetértett ezzel, Oroszország pedig, amely akkoriban beleragadt a kaukázusi háborúba, nem volt hajlandó koalíciós háborút folytatni. Aztán 1846-ban Ausztria és Franciaország háborúba lépett Németországgal. Még nem egyesült Poroszország alatt. Igen, és az erők egyenlőtlenek voltak. Ausztria hatalma csúcsán van és Franciaország is... Poroszország pedig nem túl erős.
  A háború eredményeként az összes német földet elfoglalták és felosztották a franciák és az osztrákok között. Aztán II. Napóleon gyorsan magához csatolta Dániát. 1851-ben Norvégiát elfoglalták a franciák.
  1853-ban pedig I. Miklós végre csatlakozott a koalícióhoz. Oroszország, Ausztria és Franciaország ráesett arra, ami Törökországból és Nagy-Britanniából megmaradt.
  A szárazföldön a siker hozzájárult a koalícióhoz. A tengeren a britek dolgai kicsit jobban mentek. De a koalíció elfoglalta az egész Közel-Keletet, Egyiptomot, Szudánt. És akkor Irán. 1857-ben Oroszország, Franciaország és Ausztria Indiába költözött. És meg is tudták örökíteni.
  Megtörtént Afrika meghódítása déli előrenyomulással. Magát Nagy-Britanniát pedig egy kontinentális blokád fojtotta meg. Ugyanebben az időben három birodalom flottát épített.
  Előnyük a harci erő és erőforrások terén egyre erősebb lett.
  És 1862-ben, tekintettel arra a veszélyre, hogy Oroszország, Franciaország és Ausztria partraszáll a metropoliszban, a britek békét kértek. Nagy-Britanniának egy sor megalázó körülményt kellett elfogadnia, és fel kellett adnia gyarmatait.
  Első Miklós 1864-ben halt meg... II. Sándor követte trónját. De ennek a királynak megint nem volt szerencséje. A nemes Karakazov már 1866 áprilisában agyonlőtte, és a parasztok várva várt felszabadítása nem következett be.
  Az új ifjú, Harmadik Sándor cár pedig a parasztok felszabadítása ellen volt. És folytatta a konzervatív irányt. Ázsiában és Kínában azonban Oroszország előretört.
  Az Egyesült Államokban elhúzódott a polgárháború. Főleg Abraham Lincoln meggyilkolása után. Komoly nézeteltérések alakultak ki az északiak között. A háború több mint tíz évig tartott, és az Egyesült Államok széttagolt maradt. A háború elhúzódását elősegítette II. Napóleon délieknek nyújtott segítsége, valamint az, hogy nem akartak erős Egyesült Államokat, a kanadai francia gyarmat és a vazallus Mexikó határán. II. Napóleon 1879-ig uralkodott, és uralkodása meglehetősen hosszú volt: negyvenkét év és dicsőséges. A franciák teljesen elfoglalták Afrikát, csak Ausztria vett be egy keveset, profitált Szíriából, Palesztinából, Indokínából, részben Indiából, Iránból stb.
  Kanadában, Mexikóban megerősödve kezdett behatolni Latin-Amerikába. Spanyolországban és Portugáliában franciabarát királyok kezdtek uralkodni. Nagy-Britannia kisebb országgá vált.
  Igaz, Oroszország erősödött, meg egy kis Ausztria. De ez nem ijesztő.
  III. Napóleon, II. Napóleon fia lépett a trónra. Már harmincnyolc éves volt. Meglehetősen érett császárként folytatta apja politikáját, háborúkat vívott Latin-Amerikában, uralta Ausztráliát és a Csendes-óceánt.
  Oroszország akkoriban meghódította és megemésztette Kínát és Indiát, rengeteg földet. 1904-ben az oroszok Japánban is partra szálltak, korábban már meghódították Koreát. A Japánnal vívott háború némileg elhúzódott, és partizán szakaszba lépett. III. Napóleon meghódította Latin-Amerikát, szinte az egész Vörös kontinenst. De nem volt ideje belépni az Egyesült Államokba, és 1909-ben meghalt.
  Negyedik Napóleon - az összes legidősebb fiút hagyományosan Napóleonnak hívták, bevette és megtámadta az Egyesült Államokat, hogy befejezze a föld megszilárdítását. Eközben az Egyesült Államok három részre szakadt, és viszonylag elmaradott maradt. És számos francia hadsereg elfogta őket.
  Oroszország még sokáig harcolt a japán partizánok ellen, Kínában pedig folyamatosan felkelések törtek ki.
  1913-ban III. Sándor meghalt, és II. Miklós lépett a trónra. Az új király folytatta apja útját.
  Az Egyesült Államok meghódítása után Negyedik Napóleon többet akart. Nagy-Britannia, még gyarmatok nélkül, nem túl erős. Ausztria és Oroszország, Franciaország mellett ez a két nagyhatalom a világon.
  Ráadásul mindkét birodalomban abszolút monarchia van, és a cári Oroszországban is működik a jobbágyság!
  Negyedik Napóleon elgondolkodik... De egyszerre két szörnyeteggel harcolni lehetetlen feladat. Vagy túl bonyolult. Ki kell választani közülük egyet, és együtt megverni őket.
  Ferenc József császár 1916-ban bekövetkezett halála után, aki hatvannyolc évig uralkodott - a világ egyik leghosszabb uralkodása volt -, dédunokaöccse, I. Károly lépett trónra. Ezután Ausztriában ütközések kezdődtek. Nem mindenki ismerte fel az új örököst, akinek egyetlen ük-ükapja, II. Ferenc volt a császár.
  És több felkelés és puccs is kitört.
  Franciaország és Oroszország csapatokat küldött Ausztriába. A közös ütés a patchwork birodalom gyors legyőzéséhez és felosztásához vezetett. És hamarosan Svédország kettészakadt.
  Franciaországhoz tartozott Spanyolország és Portugália is.
  Így már csak két ország maradt a világon: Franciaország és Oroszország, amelyek felosztották az összes területet ...
  Miklós II és Napóleon IV. Ilyen a kombináció. És két uralkodó áll egymással szemben... De a háború nem kezdődött el... II. Miklós 1936-ban halt meg. Utódja Alekszej II. Negyedik Napóleon pedig egy évvel később, 1937-ben meghalt. Őt nem a legidősebb fia követte, aki szintén meghalt, hanem a középső, tizenkilencedik Lajos.
  Az új király fiatal volt, Alekszej pedig fiatal. 1941-ben pedig több hónapon át harcoltak májustól decemberig... Ezután békét kötöttek, annektálás és kártalanítás nélkül.
  Ez már két világbirodalom utolsó háborúja volt. 1943-ban a franciák felrepültek a Holdra. Az oroszok pedig 1945-ben. Megkezdődött a térbővítés.
  És két birodalom: az orosz és a francia, a Bonaparte és a Romanov-dinasztia békésen egymás mellett élt.
  Tehát általában az élet egészen nyugodtan fejlődött a földi univerzum egy másik rendszerében.
  A huszadik század végére az oroszoknak és a franciáknak sikerült felkeresniük a Naprendszer szinte összes bolygóját, és kifejlesztették az űripart.
  Általában véve nem voltak járványok és éhínségek a Földön. Mindkét birodalomban ellenőrzés alá vonták a születési arányokat, és korlátozták a vallások körét.
  Az egyház elvált az államtól, divatba jött az ateizmus és az újpogányság.
  A háborúk pedig teljesen megszűntek, ahogy szinte nem is volt nagyobb nyugtalanság.
  
  HA RASPUTIN TÚLÉLNE
  Raszputyin valami csoda folytán a méreg és a gyomorseb ellenére mégis túlélte a merényletet. Miklós cár régóta tervezett kísérete következtében a palotapuccs elmaradt. A cár sikeresen túljutott Oroszország történetének legnehezebb szakaszán. Április végén pedig, amint az utak kiszáradtak, délen megkezdődött a régóta várt offenzíva.
  A cári hadsereg harci hatékonyságát nem ásták alá az Ideiglenes Kormány ostoba rendeletei, és a kiváló parancsnok, Bruszilov irányításával jelentős sikereket ért el. Egyébként a valós történelemben eleinte nagy sikereket értek el, az offenzíva a szabotázs következtében kudarcot vallott, mind a bolsevikok, mind más pusztító elemek, köztük a nagyburzsoázia és az Ideiglenes Kormány miniszterei.
  És így nincs szabotázs, a hadsereg továbbra is erős a cári tábornokok fegyelmezettségével. Az osztrákok és főleg a szláv egységek morálja pedig esik.
  Bruszilov bevette Lvovot, és Przemysl ostromáig előrenyomult.
  Csak azáltal, hogy komolyan meggyengítették a frontot középen, a németek valahogy megállították az orosz offenzívát.
  Az orosz csapatok azonban Romániában is csapást mértek. Nagy sikereket értek el. És még Bukarestet és Erdélyt is visszafoglalta.
  A németek más szektorokból is kivonták a csapatokat, megmentve az osztrákokat. Németország helyzetét súlyosbította, hogy az Egyesült Államok 1917 áprilisában belépett a háborúba. Miért nem csatlakozik az amerikaiakhoz? Látható, hogy Németország már vitorlázik, és jó a győztesek között lenni.
  Ősszel, amikor elkezdett esni az ónos eső, végre megkezdődött a központban lévő orosz csapatok offenzívája a tulajdonképpeni német egységek ellen.
  A nedves hóban rossz látási viszonyok nehezítették a német géppuskások és tüzérek munkáját. Ráadásul a hidegben a Fritzek mindig rosszabbul üvöltenek, mint az oroszok, akik jobban hozzá vannak szokva a zord éghajlathoz.
  Tehát a határozottabb és rátermettebb Kornyilov parancsnok a központi, nyugati frontot vezényelte, aki félresöpört egy nem túl merész elődöt.
  Az orosz csapatok áttörték a meggyengült német védelmet, és sikeresen haladtak előre, nagyszámú foglyot és trófeát elfogva.
  A németek csak a Visztula folyón tudták megállítani az orosz csapatok előrenyomulását, miután meggyengítették csapataikat nyugaton. A cári hadsereg felszabadította a balti államokat és bevonult Kelet-Poroszországba.
  Az oroszok a front déli szektorában is komoly sikereket értek el Törökország ellen. Az év végére a britekkel és a franciákkal együtt szinte teljesen elfoglalták Kis-Ázsiát, és megközelítették Isztambult.
  Januárban Isztambul elsősorban orosz csapatok nyomása alá került, és az Oszmán Birodalom kapitulált.
  Eljött az 1918-as év. Oroszországban hittek a gyors győzelemben, és az ország minden katonai nehézség ellenére kitartott. A szövetségesek nyugaton is nyomták egy kicsit a németeket, és hittek sikerükben.
  Amerika egyre több új hadosztályt adott át. Ausztria-Magyarország szétesett, hadserege dezertált. Bulgária hadat üzent Németországnak és Ausztria-Magyarországnak, kilépett a központi államok uniójából. És Türkiye vereséget szenvedett.
  Természetesen Németországban feltámadtak a kedélyek, hogy mielőbb véget vessünk ennek a háborúnak.
  De még mindig egy kicsit bizonytalan. És hova mész? Még márciusban, anélkül, hogy megvárta volna a meleg időt, Oroszország csapást mért a már amúgy is megtört Ausztria-Magyarországra, és áttörte a frontot. A németek nem tudtak ellenállni a támadásnak, és özönlöttek. Nagy veszteséggel összetörtek. Budapest elesett és az Osztrák Birodalom kapitulált.
  Nem sokkal később puccs történt Németországban, és 1918. május 9-én a Német Birodalom kapitulált.
  Ezzel véget ért az első világháború. Ezt követték a versailles-i tárgyalások és az új békerendszer aláírása.
  Az Oszmán Birodalom eltűnt a térképről. Oroszország, Nagy-Britannia és Franciaország kettéosztotta. A cári birodalom visszakapta Konstantinápolyt és Örményországgal együtt Kis-Ázsiát. Nagy-Britannia Irak, Palesztina, oszmán birtokok Szaúd-Arábiában és Franciaország Szíria. Ausztria-Magyarország is eltűnt Európa térképéről. Oroszország megkapta Galíciát, Bukovinát, Krakkót lengyel földekkel. Csehszlovákia Oroszország része lett, megtartva némi autonómiát, de II. Miklós lett Csehország és Szlovákia királya. Krakkó Poznanként és a német területek részeként belépett a Lengyel Királyságba. Beleértve Danzigot is. Oroszország is megkapta a klaipedai régiót. Jelentősen bővülő tulajdonosi kör.
  Nyugaton Németország visszaadta a Bismarck alatt elfoglalt francia és dán birtokokat. És kénytelen volt beleegyezni egy demilitarizált övezetbe a Rajna-medencében. Németország is kénytelen volt hatalmas jóvátételt fizetni a győztes országoknak. Először is Oroszországot és Franciaországot, mint a németek által leginkább érintetteket.
  Megjelent Jugoszlávia is, amely Oroszország vazallusaként ismerte el magát, de formálisan nem lett része. Magyarországot kivágták és Oroszország vazallusaként is elismerték. Ausztria formálisan független maradt, de jóvátételt fizetett. Románia megkapta Erdélyt.
  Mindenki többé-kevésbé elégedett volt, kivéve azokat, akik veszítettek. Türkiye és Ausztria-Magyarország eltűnt Európa és Ázsia térképéről. Oroszország pedig növelte a lakosságot és a területet is. Valamint Franciaország, Japán, Nagy-Britannia és csak az Egyesült Államok kapta meg a jóvátételnek csak kis részét. Németország csendes-óceáni birtokait felosztották Japán és Nagy-Britannia között. Afrikában, főleg Nagy-Britanniában.
  Néhány hónappal később Oroszország csatlakozott a brit félhez az afganisztáni háborúban. Gyors győzelmet aratott, és először tesztelték csatában, a Mengyelejev fia által kifejlesztett tankot. Az új autó nagyon hatékonynak és jó menettulajdonságokkal rendelkezőnek bizonyult.
  A trónörökös tiszteletére "Alexey"-nek nevezték el. És ez az autó nagyon ígéretesnek tűnt.
  Afganisztán meghódítása és felosztása után békeidőszak kezdődött. Bár több kisebb háború is elmúlt. Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt. Aztán a szövetségesek befejezték Szaúd-Arábia felosztását.
  Oroszország gazdasága gyorsan, évente körülbelül tíz százalékkal nőtt, és 1929-ben a második helyre került. Az Egyesült Államok is gyorsan emelkedett, kicsit kevésbé, mint Franciaország, és még kevésbé, mint Németország. Nagy-Britannia pedig teljesen stagnált, alig érte el a háború előtti szintet.
  Amikor azonban kitört a nagy gazdasági világválság, a helyzet ismét nehezebbé vált, és a lázadás és a nyugtalanság növekedni kezdett.
  II. Miklós megerősítette tekintélyét az első világháború megnyerésével. A cár tíz és fél órára csökkentette a munkanapot, a szombati és az ünnepek előtti napokon pedig nyolc órára. Oroszországban nőtt a fizetés. Az árak stabilak maradtak, és a cári rubel volt a legerősebb valuta a világon.
  Emellett a király 1925-ben ingyenes hétéves oktatást vezetett be. 1929-ben pedig kötelezővé vált a hétosztályos oktatás. Az ingyenes egészségügyi ellátás is elérhetőbbé vált.
  Az ingyenes felsőoktatás megszerzése pedig sokkal könnyebbé vált. És megemelték a nyugdíjakat, és még a munkásoknak, háziasszonyoknak és rokkantaknak is fizették.
  De a nagy gazdasági világválság ismét súlyosbította az összes problémát. És ismét emlékeztek a Dumára, amelyet a cár feloszlatott, de új választásokat soha nem tartottak. Mi vezetett az abszolutizmus újjáéledéséhez.
  A király ismét megkapta a törvények kibocsátásának jogát, és észrevehető tevékenységet kezdett mutatni. Az Állami Duma nélkül azonban még jobb lett, működött az Államtanács, elfogadták az Orosz Birodalom Polgári Törvénykönyvét.
  Az új burzsoázia azonban több demokráciát, és legalább a Duma újjáéledését akarta. A válság idején a proletariátus és a parasztság is lázadozni kezdett.
  Az egész falu, a kulák osztály sokkal megerősödött. De a földesurak továbbra is megtartották a földtulajdont. A születési arányok továbbra is magasak maradtak, és a halálozási arányok csökkentek, különösen az orvosi ellátás javításával. Ez népességnövekedéshez és földfeldarabolódáshoz vezetett. Igaz, ennek a növekedésnek egy részét felszívta a város. A válság idején a munkanélküliség az egekbe szökött.
  De a cári kormány energikus intézkedésekkel enyhíteni tudta a válság következményeit. 1931-ben, amikor Japán megtámadta Kínát, és megpróbált bábkormányt felállítani Mandzsúriában. Ez megsértette a korábbi megállapodásokat, és Oroszország háborúba lépésének oka lett.
  Ekkorra a cári hadsereg rendelkezett a világ legfejlettebb és legerősebb tankjaival, a legjobb repülőgépekkel, köztük hat motoros bombázóval. Így a cári Oroszországban megjelentek a világ első tömegesen gyártott helikopterei, és a legsikeresebbek - visszarúgás nélküli fegyverek.
  Ráadásul a tábornokok szintje emelkedett a cári Oroszországban. A flottát pedig a zseniális Kolchak admirális irányította.
  Az első világháború idején a cári hadsereg reprodukálta és tökéletesítette a hidroplánokat. És aktívan összetörte a japánokat a tengeren.
  A háború kezdettől fogva kedvezőtlenül ment a japánok számára. A cár alatt egy másik Bajkál-Amur fővonalat építettek, és az orosz hadsereg ellátását gond nélkül elvégezték.
  A japán terepmarsallok, Denikin és Kornyilov mennyiségét és minőségét egyaránt felülmúlva sikeres offenzívát vezetett. A fiatal tábornokok közül kiemelkedett Vasziljevszkij, aki az első világháborúban huszonhárom évesen lett ezredes. És huszonöt évesen már tábornok volt.
  Természetesen voltak más parancsnokok is. Tuhacsevszkij is gyors karriernövekedést tapasztalt. Felmászott Budyonnynál. Győzelmek sorozata és a kezdetektől a cári hadsereg birtokolta a kezdeményezést, üsteket építettek és Port Arthurt ostromolták. Az ostrom azonban nem tartott sokáig, a roham során ez a bevehetetlen fellegvár két hét alatt eldőlt. És mindössze négy hónapnyi harc alatt Kína és egész Korea felszabadult.
  Miklós cár, kihasználva azt a tényt, hogy az Egyesült Államokat meggyengítette a nagy gazdasági világválság, valamint Nagy-Britannia nem avatkozhatott be a háborúba, elrendelte Japán teljes elfoglalását és az Orosz Birodalomhoz csatolását.
  Kolchak teljesen legyőzte a szamurájokat a tengeren, többek között a világ legjobb hidroplánjaival. Emellett flotta érkezett a Balti-tengerről és a Földközi-tengerről.
  1932 márciusában pedig a cári hadsereg partra szállt Japánban. Három hónapos makacs harcok után a Felkelő Nap Országát meghódították, és orosz tartomány lett. Népszavazást tartottak az Oroszországhoz való csatlakozásról. És II. Miklós lett a japán mikádó és császár. Oroszország a Csendes-óceánon is meghódította birtokait.
  Hitler 1933 januárjában került hatalomra Németországban. És persze csatlakozása kataklizmákhoz vezethet.
  A Führer azonnal hűséget esküdött II. Miklósnak, és szövetséget kötött Oroszországgal.
  Hitler személyes találkozón javasolta a francia és a brit gyarmat felosztását.
  II. Miklós egyetértett. És létrejött Olaszország, Németország és Oroszország uniója. Természetesen Nagy-Britannia és Franciaország ellen. 1937-ben Németország annektálta Ausztriát. Ugyanebben az időben meghalt II. Miklós, aki majdnem negyvenhárom évig uralkodott. A trónon fiatal unokája volt - a negyedik Sándor. Alekszej örökösnek sikerült megházasodnia, fiút szült, és gyógyíthatatlan betegségben is meghalt. Az unoka mindössze hat éves volt, és a cár testvére, Mihail Romanov lett az uralkodó és régens. Nem fiatal, de általában tapasztalt király. Egyébként ő volt az, aki Japán elfoglalásában az általános irányítást végezte, és ő volt a nagy marsall címe, például generalissimo.
  Mihail Romanov régens folytatta a Németországgal és Olaszországgal való szövetség felé vezető utat. 1940. május 15-én pedig a Harmadik Birodalom megtámadta Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát, valamint Nagy-Britanniát. Oroszország a brit gyarmatokat is megtámadta. Olaszország pedig Afrikába költözött.
  A háború meglehetősen sikeresen fejlődött. Az oroszok három hónap alatt elfoglalták Nagy-Britannia és Franciaország összes birtokát Ázsiában. Aztán Ausztráliában landolt. Oroszország Afrikában is előrelépett.
  A németek Franciaország gyors veresége, Belgium és Hollandia megszállása után légitámadást indítottak Nagy-Britannia ellen. Ez nem volt túl sikeres, amíg az orosz repülés be nem lépett a háborúba.
  És Nagy-Britannia nagyon rossz lett. És mindent lebombáztak, amit csak tudtak. Ausztráliát gyorsan meghódították az orosz csapatok. Afrikát pedig lassabban foglalták el, nem is annyira a brit és francia csapatok ellenállása, hanem a nagy távolságok és az utak hiánya miatt.
  1940-ben nem volt idejük elfoglalni Nagy-Britanniát, de negyvenegyedik nyarán partraszállás történt, és a britekkel végül elkészült.
  Ezt követte a háború az Egyesült Államokkal. Roosevelt akaratlanul is verekedésbe keveredett, és megkésve. A cári Oroszország pedig vissza akarta szerezni Alaszkát.
  De nem csak... Negyvenegy-negyvenkettő telén a cári csapatok átkeltek a jégen az Egyesült Államok területére, és ott csatákat indítottak.
  Az orosz csapatok oldalán a csapatok mennyiségi és minőségi fölénye.
  Az amerikaiak veszítettek. A németek pedig betörtek Kanadából, és nagy sikereket értek el. 1942 volt a független Amerika utolsó éve. Oroszország és Németország csapásai alatt az Egyesült Államok egészen október 8-ig kitartott, amikor is New York és Washington bukása után kapitulált.
  Ezzel véget ért a második világháború. Rövidebb, mint a valós történelemben, győztes Oroszország és a Harmadik Birodalom számára. A háború alatt a németek Spanyolországot és Portugáliát is elfoglalták, gyarmataikat annektálva.
  Változás történt a világban. A cári Oroszország annektálta Nagy-Britannia és Franciaország összes ázsiai és csendes-óceáni gyarmatát, valamint Ausztráliát. Alaszka, Kanada és az Egyesült Államok nagy része orosz lett, Németországnak pedig csak egy kis részét. Afrika nagy része orosz lett. De a németek átvették a francia, belga, portugál, spanyol gyarmat egy részét.
  A németek elfoglalták Dániát és Norvégiát is. Svédország pedig megosztott Oroszországgal. Franciaország, Belgium, Hollandia, Spanyolország, Portugália lépett be a bélyegzóna államainak különleges uniójába. A nácik csapatokkal foglalták el őket, bár megtartották a formális bábkormányzatot. Ugyanez Dániában és Norvégiában Svédország egy részével.
  Oroszország átvette az irányítást Nagy-Britanniában. Mivel Negyedik Sándor cár rokonságban állt az angol királyokkal, Nagy-Britannia uralkodójaként ismerték el.
  Olaszország szerzett néhány birtokot Afrikában, és megvetette a lábát Etiópiában.
  A cári Oroszország kétségtelenül a világ leghatalmasabb és leghatalmasabb birodalma. De a Harmadik Birodalom erős. És volt egy átmeneti szünet. Meg kell emészteni az új szerzeményeket. Mihail régens még azt a példátlan lépést is megtette, hogy megengedte egy orosznak, hogy négy felesége legyen.
  Ezt még a zsinat is kénytelen volt elismerni, hogy felgyorsítsa a külterületek asszimilációját.
  És milyen jó ötlet! Negyedik Sándor még kétszer is megnősült ifjúkorában, hogy példát mutasson alattvalóinak. A helyzet tehát stabilizálódott.
  Mihály 1947-ben meghalt, és Sándor cár valóban átvette az irányítást. És eddig ez sikerült is neki. De a föld nem volt elég Hitlernek, és a megszállt Führer világuralomról álmodott.
  1955. április 20-án pedig nagy háború kezdődött a cári Oroszország ellen. A Harmadik Birodalom és Olaszország, ahol már ifjabb Mussolini fia uralkodott, megtámadta Negyedik Sándor cár birodalmát.
  Megkezdődött a harmadik világháború. Argentína, Brazília, Venezuela, Mexikó és számos latin-amerikai ország is a Harmadik Birodalom oldalán állt. És kitört a harmadik világháború...
  
  
  ROKOSSZOVSKII HIBÁJA
  Párhuzamos univerzum, földi világ. A Nagy Honvédő Háború alatt csak egy kis eltérés volt a valós történelemtől. Rokosszovszkijnak sikerült rávennie Sztálint, hogy vezesse be Paulus ellen a 2. gárda hadsereget és más tartalékokat, hogy elpusztítsa őket, mielőtt Mainstein közeledne. A döntő szerepet játszó érv: "Ha még az újév előtt elpusztítjuk Paulust és felszabadítjuk Sztálingrádot, az kolosszális politikai hatás lesz! A katolicizmus karácsonyát Sztálingrádban ünneplik!".
  Sztálin egyetértett abban, hogy a politikusok elsősorban Paulus elleni támadást rendelték el, míg Mainstein egyelőre visszafogott volt. De ennek a spontán döntésnek a hatására a következő történt. Még decemberben, viszonylag harcképesen, erős védelmi szerkezetekre támaszkodva Paulus csapatai makacs ellenállást fejtettek ki, és meg tudták tartani pozícióikat. December 25-én pedig Mainstein áttört egy folyosón kicsit délebbre Sztálingrád felé.
  És heves harcok bontakoztak ki. Hitler elrendelte, hogy bármi áron megtartsa a Volga hídfőjét, Sztálin pedig Sztálingrádot bármi áron. A csaták forrni kezdtek, mint Sztálingrád megrohanásakor, a németek részéről, de most éppen az ellenkezője történik.
  A szovjet csapatok előretörtek, a németek pedig kétségbeesetten harcoltak vissza.
  Három és fél hónapig folytatódtak a legmakacsabb csaták. Egyre több tartalék szállt be a csatába. Végül március végére a németek kiszorultak Sztálingrádból, és kénytelenek voltak visszavonulni a Donhoz. A szovjet csapatok veszteségei azonban túl nagynak bizonyultak, és az offenzívában hosszú hadműveleti szünet következett.
  A németek teljes mozgósítással is megerősítették hadseregüket, áthelyezték a "Tiger" és a "Panther" nehéz tankokat, megnyalták a sebeiket. De a csaták során elszenvedett veszteségek aránya kedvezőbbnek bizonyult a Fritz számára, mint a valós történelemben. Mivel a nácik nem estek bele a kazánokba, és kedvezőbb védekezési körülmények között harcoltak magukért. Ez pedig hozzájárult ahhoz, hogy a frontvonalat a maguk számára kedvezőbb vonalakon tartsák.
  Igen, a szövetségesek nem léptek fel olyan határozottan Afrikában. A keleti németek számára katasztrófa hiánya bizonytalanságot és megosztottságot okozott soraikban. Az amerikaiak súlyos veszteségektől tartva passzívan viselkedtek, és néhány britnek nem volt elég ereje.
  Eszerint a nácik továbbra is megvették a lábukat Tunéziában, és nem aggódhattak Olaszország miatt.
  Július 6-án pedig a nácik új offenzívája kezdődött Sztálingrád közelében. Ezúttal azonban a Fritzek ravaszabbnak bizonyultak, és nem mertek támadni, ahogy a szovjet parancsnokság magára a városra számított, hanem páncélos fogóikat délre helyezték. És át tudta törni a védelmi vonalat.
  Előre haladva Mainstein elérte a Volgát, Sztálingrádtól száz kilométerre délre, majd délre fordult. Merész és váratlan manőver volt. Ezenkívül a támadó csatákban a "Tigris" megmutatta félelmetes erejét, mint áttörést jelentő tank, erős oldal- és farvédelemmel.
  A szovjet parancsnokság késve próbált ellentámadással válaszolni egy erősen megerősített zóna mentén. Tankcsaták bontakoztak ki, ahol a Párduc először mutatta meg erejét védekezésben és lesben. A németek ügyesen hárították a szovjet csapatok ellentámadásait legújabb tankjaikkal. Ferdinand sem bizonyult rossznak.
  De a számbeli fölény továbbra is a Szovjetunió oldalán áll. A németek nem tudtak messzire előrenyomulni, és kénytelenek voltak megállni. A helyzet a Volgán megfagyni látszott. Csecsenföldön azonban szovjetellenes lázadás tört ki. Groznij városát pedig egy kettős ütés következtében, a Kaukázus Terek-kapujának leomlásával elfoglalták. A helyzet rendkívül súlyossá vált. Türkiye megmozdult. Az egyik oszmán tábornokról kiderült, hogy német ügynök. Egyszerűen megparancsolta hadtestének, hogy önkényesen támadják meg a szovjet csapatokat, ezzel a vezetést a háborúba vonulás ténye elé helyezve. Churchill és Roosevelt hallgatott, és harminc török hadosztály, mintegy egymillió katonával indult támadásba.
  Ez az áruló hátba ütés, és egyben a Volga menti ellátó artéria leszorítása jelentősen rontotta a helyzetet.
  Mainstein, miután visszaverte a szovjet csapatok azon próbálkozásait, hogy eltávolítsák őt a Volgától, megpróbálta kifejleszteni az offenzívát. Ezután a szovjet parancsnokság harcba vetette a sztyeppei front egyes részeit. A németeket megállították, nyolcvan szovjet hadosztály ötven német ellen. De csak lassítani tudták előrenyomulásukat, de nem sikerült legyőzniük az ellenséget. Míg a Kaukázusban a helyzet tovább romlott. A törökök körülvették Jerevánt, és majdnem teljesen elfoglalták Batumit. Nagyon kevés a szovjet tartalék a Kaukázuson túl, Groznij elfoglalása után tizenöt német hadosztály továbbhaladt déli irányba, közeledve és körülvéve Tbiliszit.
  Sztálin hirtelen támadást rendelt el a központban, a harmadik Rzsev-Szichov hadműveletet. De a németek készen álltak erre, és nem osztottak ki elegendő erőt egy ilyen döntő offenzíva végrehajtására. A helyzetet súlyosbította Japán háborúba lépése. Igaz, a szamuráj nem magát a Szovjetuniót támadta meg, hanem offenzívát indított Mongólia ellen. De a szovjet parancsnokság válaszul természetesen csapatokat küldött át, és csatába lépett a japánokkal. A japán hadsereg hatszázezredik ökle az ütést célozta meg, és további huszonöt hadosztályt kellett sürgősen áthelyezni a Távol-Keletre, gyengítve a Fritzekkel szemben álló erőket.
  Ami a gonoszt illeti, de a szövetségesek kivárási taktikát tartottak, még az európai kontinens és a német városok bombázásának intenzitását is csökkentették. És a tunéziai hídfőt továbbra sem támadták meg. Általában a szövetségesek nem siettek a gesztenyék kiszedésével a tűzből. És gyakorlatilag szabotálta a háborút. A németek és szatellitjeik pedig fokozatosan nyertek a Kaukázusban.
  Aztán Sztálin úgy döntött, hogy Szolónként viselkedik, és fegyverszünetet ajánlott Hitlernek. Ráadásul a feltételek nagyon kedvezőek a németeknek. Minden hadifoglyot ingyen adnak nekik, míg az oroszokat jelentős váltságdíj fejében visszaviszik. Ezenkívül a Szovjetunió vállalta, hogy a fegyverszünet idejére ingyenesen szállít olajat és olajtermékeket, valamint számos nyersanyagkategóriát a Harmadik Birodalomnak.
  Hitler poraskinuv agy úgy döntött, hogy elfogadja Sztálin javaslatát. A fegyverszünet egy évre szólt, meghosszabbítási lehetőséggel. 1943. szeptember 1-jén a keleti háború megszűnt. A harcok pedig újult erővel folytatódtak. Csak ezúttal Nyugaton. Először is a tengeren. Tunézia a náci invázió gyújtópontja és ugródeszkája lett.
  1943. november 25-én a németek Mainstein parancsnoksága alatt álló felsőbb erői elkezdték megrohamozni Gibraltárt. Franco ultimátumot kapott, hogy engedje át a nácikat, különben megbuktatással fenyegették. Három napon és három éjszakán át heves támadások zajlottak. Ebben használtak a németek először egy újdonságot: egy sugárbombával felfegyverzett Sturmtigr-t. Ez a gép egyszerűen széttépte a brit pozíciókat, és exponenciálisan kiirtotta az ellenséget.
  Gibraltár a kulcsa a Földközi-tenger ellenőrzésének, és ezt mindkét fél megértette. Sajnos a németeknek több lehetőségük volt az erők koncentrálására. És az erőd eldőlt.
  A tengeren is felerősödtek a harcok. A Harmadik Birodalom tengeralattjáróinak gyártása meghaladta a havi negyven darabot, és tovább nőtt. Szövetségesek elvesztése a tengeri növekedésben. Afrikában pedig igazi háború bontakozott ki. A német "párducok" és a "tigrisek" bemutatták fölényüket az ellenséggel szemben. A német offenzíva egy harminc hadosztályból álló csoportosulás részeként egy marokkói invázióval kezdődött, és huszonöt hadosztály, Algéria elleni támadással...
  Az 1944-es újév mindenkit megtalált, amikor a harcok a legteljesebb mértékben kibontakoztak...
  1944. január végén Algírban nagy létszámú amerikai és brit csapat alakult ki. És ezek az erők viszonylag csekély ellenállás után egyszerűen megadták magukat. Ezután a németek az olaszokkal együtt megszállták Líbiát. Új afrikai hinták halmozódtak fel. Rommel csoportja Egyiptom, Mainstein csoportja pedig a Niger hurok felé mozdult el.
  A németek a "Panther" -2-vel voltak felfegyverkezve erősebb páncélzattal és fegyverrel, valamint 900 lóerős motorral. És az amerikaiak elkezdték megkapni a Sherman M 4 harckocsit, Sztálin pedig újra felfegyverezte a T-34-85 és az IS-2 harckocsi öklét. Egy másik német tank "Tiger" - 2 erkölcsileg elavultnak bizonyult attól a pillanattól kezdve, hogy tömeggyártásba került. A "Panther" -2-vel azonos fegyverzetű és huszonegy tonnával nehezebb német mastodon "Tiger" -2 páncélzatban csak kis mértékben múlta felül fiatalabb társát, lényegesen gyengébb menetteljesítményben és műszaki megbízhatóságban is.
  De a legújabb ME-262 sugárhajtású vadászgépnek nem volt párja sem fegyverzetben, sem sebességben. Minőségi fölényének tehát a szövetségesek mennyiségi előnyét kellett volna kompenzálnia. Általánosságban elmondható, hogy a nyugati koalíció csapatainak nagy számú repülőgépe nem tudott döntő előnyt nyújtani a csatatéren. A német ászok ügyességben felülmúlták nyugati társaikat, és ez befolyásolta a légi csaták statisztikáit. És a nácik légelhárító tüzérsége van a csúcson. Ráadásul a szövetségeseket cserbenhagyta a parancsnokságuk határozatlansága, ami részenként vitte az erőket csatába, ami miatt sok veszteséget szenvedtek el. És kényelmetlen volt Afrikában telepíteni.
  Rommel március közepén elfoglalta Líbiát, és El Amanba ment. Itt a briteknek erős védelmi sáncuk volt. Montgomery pedig nagyon hatékonyan parancsolt, különösen, ha erősítést kapott. De a németek nem ilyen megbocsátóak. Április végén további lőszert és üzemanyagot húzva a németek egy körmanővert hajtottak végre a sivatagon keresztül, és a brit védelmet megkerülve elérték a Nílus felső folyását. Májusban Alexandria elesett, és a németek elérték a Szuezi-csatornát. Türkiye megszállta Szíriát és Palesztinát is.
  Június fordulópontot jelentett a Közel-Keletért folytatott harcban. Több mint hetven német és húsz török hadosztályt foglalt magában. A britek és az amerikaiak vereséget szenvedtek. Júliusban pedig Szaúd-Arábia is a Harmadik Birodalom irányítása alá került, és a fasiszta csapatok behatoltak Iránba, ahová megmozdultak, csak a brit csapatok fókuszos ellenállásába ütközve. Augusztusban a németek több mint ezer kilométeres menetelés után bevonultak Indiába. Szeptemberben szinte egész Indiát megszállták. A helyi lakosság felszabadítóként találkozott a Wehrmachttal. És Japán végre szárazföldi határt szerzett nagyon erős szövetségesével.
  Elérkezett október 1. A Szovjetunióval meghirdetett fegyverszünet éve. A németek egyesültek a japánokkal, Marokkótól Burmáig elfoglalták a földeket, beleértve Indiát is, elérték az Egyenlítőt, és magukhoz vették Afrika nagy részét. Így a Harmadik Birodalom terjeszkedett, de másrészt szétszórta csapatait a kontinenseken.
  Ez idő alatt Sztálin mintegy háromszáz hadosztályt készített és alakított ki, beleértve a harckocsihadosztályokat is. A szovjet hadsereg összlétszáma pedig tizenegy millióra nőtt, amelyből nyolcat a szovjet német fronton lehetett felhasználni. De a Wehrmacht is megerősödött, bár összetételében élesen kereste a külföldi megosztottságot. Emellett nőtt a sugárhajtású repülőgépek ereje. Az ME-262-t már napi harminc-negyven repülőgép ezrével gyártották, és kétségtelenül a második világháború legjobb vadászgépe volt. Két hajtóműve 900 kilométeres óránkénti sebességre gyorsult, négy darab 30 mm-es ágyú és plusz rakéta pedig nagyon komoly ellenféllé tette az autót bármely repülőgép számára.
  A "Panther"-2 páratlannak bizonyult egy harckocsi összesített jellemzői alapján, fegyverzetében és páncélzatában jelentősen jobb, mint a "Shermans" M4 és T-34-85. Igaz, 47 tonnás tömeggel, de a 900 lóerős motor ezt jobban kompenzálta. Ráadásul a Panther-2 páncéltörő és frontális páncélzat tekintetében felülmúlta az IS-2-t, nem beszélve a menetteljesítményről.
  Ez természetesen aggasztotta Sztálint. De a Harmadik Birodalom még gyerekcipőben jár.
  Új külföldi és gyarmati megosztottság jön létre. Az E sorozatú tankok fejlesztésének megközelítéséről, még erősebb motorokkal, vastagabb páncélzattal és erősebb fegyverekkel. És hozzon létre új repülőgép-modelleket. A náciknak már sorozatgyártásban van az Arado sugárhajtású bombázója, és megjelent az NE-162. A Wehrmacht előnye pedig nőni fog.
  Ezért Sztálinnak volt min gondolkodnia: elfogadni vagy nem fogadni Hitler javaslatát a fegyverszünet további egy évvel meghosszabbítására. Egyrészt nem akartam újra a háború szakadékába taszítani népemet. Másrészt világos, hogy ez még rosszabb lesz - az idő a Szovjetunió ellen dolgozik.
  Sztálin ennek ellenére meghosszabbította a fegyverszünetet. Úgy döntött, hogy a bölcsek nem harcolnak.
  De a Führer 1944 decemberében váratlanul Nagy-Britanniában landolt. Senki sem számított arra, hogy a nácik felbukkannak télen. A briteket pedig meg lehetett lepni. Meglepetés, jó szervezés, nagyon hatékony E-10 önjáró kiságyúk, mindez a Fritz kezére játszott.
  És szó szerint egy hét alatt elfogták Nagy-Britanniát! Ez általában a Wehrmacht kolosszális vívmánya!
  London elesett! A Führer pedig legyőzhetetlennek képzelte magát! Izlandot már márciusban elfogták.
  Ezek után a nácik azt javasolták Amerikának - azt mondják, mit akarsz: tovább harcolni, vagy mégis felosztod a befolyási övezeteket? Roosevelt halála után az Egyesült Államokban pragmatikus megközelítés uralkodott - békét ajánlottak a németeknek. A Führer azonban számos kegyetlen feltételt támasztott - köztük jóvátétel fizetését és kártérítést a német városok bombázásáért.
  Az amerikaiak egy kicsit haboztak, de az újabb, brutális tengeri vereség után megbékéltek. És elfogadták Hitler feltételeit.
  A Führer rövid szünetet tartott a háborúban... A meghódítottak megemésztése és pozícióinak erősítése Európában, Afrikában és Ázsiában.
  De 1947. május 1-jén a nácik erejüket megtakarítva az E-75 fő harckocsira - a Wehrmacht legmasszívabbjára - megtámadták a Szovjetuniót.
  Pontosabban ott folytatták az offenzívát. És sok új harckocsit telepítettek.
  Az E-75 lett a fő, mivel Hitler nagyon szerette a nagy autókat. Bár a mastodon nem volt teljesen sikeres: minden kilencven tonna felett, mindössze 900 lóerős motorral - vagyis a tankról kiderült, hogy nem volt túl gyors, és gyakran elromlott. Az erős 128 mm-es ágyúnak kisebb volt a lövedékkészlete és lassabb volt a tüzelése, mint a 88 mm-esnek.
  A toronynak jó volt a védelme - 252 mm-es homlok, 160 mm-es oldalak szögben, de a hajótest rosszabb volt - 160 mm-es homlok, bár 45 fokos dőlésszöggel, csak 120 mm-es oldal, és meglehetősen magas.
  Általánosságban elmondható, hogy az E-75 egy meglehetősen felnőtt "King Tigris" volt, bizonyos problémákkal emiatt. Az igazság kedvéért meg kell jegyezni, hogy a motor és a sebességváltó együtt helyezkedett el, ami tömörítette a tartály elrendezését. Ezen kívül lehetőség volt a hajótest védelmét pajzsokkal megerősíteni a terepen.
  Tehát az E-75 jól védett, erősen felfegyverzett, de túl nehéz, nem túl mozgékony, és gyakran elromlott.
  Az E-50 természetesen kisebb volt, könnyebb, öntött motorral, és óránként hatvan kilométer feletti sebességet fejlesztett ki. És volt egy 88 mm-es és 100EL-es csövű fegyvere. És percenként 12 lövést adott. Az E-50-es hajótest elülső páncélzata szinte megegyezik az E-75-ösével, az oldalak és a torony védelme rosszabb. De a gyakorlatban az E-50 mindenesetre mobilitása, kisebb súlya és nagyobb megbízhatósága miatt hatékonyabb, mint az E-75.
  De Hitler elrendelte, hogy tegyenek nehezebbé egy tömegesebb gépet. Általában a Führer betiltotta az ötven tonnánál könnyebb tartályok gyártását. Az árja vér védelmére. Csak kis számú felderítő E-10 és E-5 készült.
  Ilyen volt az E-100-as harckocsi is. És számos módosítása, beleértve a bombavetővel ellátottakat is.
  A Führer általában mindent szeretett. A TA-400-as sugárhajtómű lett a legmasszívabb bombázó. Igen, ez egy szörnyű hatalom.
  A Yu-488 alig állt szolgálatba, elavultnak számított, és egy sugárhajtású megfelelője váltotta fel. A németeknek B-2-es és B-18-as farok nélküli bombázójuk volt. Szintén nagyon hatékony gépek, amelyek képesek bombázni az Egyesült Államokat Európából.
  És ami csak nem volt a levegőben. Még diszkók is megjelentek, amelyek az áramló lamináris sugár miatt sebezhetetlenek a kézifegyverekkel szemben.
  Röviden, az erők egyenlőtlenek. Hitler pedig arra számít, hogy könnyedén végez a Szovjetunióval.
  De nem volt ott. Igaz, a Kaukázusban a nácik a törökökkel együtt haladtak előre. Elfoglalták Bakut, Jerevánt és az összes olajkutat. Keletről pedig Primorye elfoglalásával és Vlagyivosztok ostromával Japán előrenyomult.
  De négy lány: Natasa, Zoya, Augustina és Szvetlana dacoltak a nácikkal, és amikor elkezdődött a Moszkva elleni nagy offenzíva, beszálltak a csatába.
  Nataska sorozatban lőtt, és puszta lábbal halálos gránátot dobott. Megdobta a fasisztákat, és azt csicseregte:
  - Dicsőség Szovjet Oroszországnak!
  Zoya is elvette és lekaszálta Fritz vonalát. És csupasz lábujjakkal dobta a halálajándékokat. Sok fasisztát megöltek.
  És énekelte:
  - Új eredményekért!
  Következő Augustine útközben. Összetörte az ellenségeket. Erőteljes ökölcsapással szórták szét őket különböző irányokba. És mezítláb is elindítja a pusztítás ajándékát.
  És énekelni:
  - Leverjük a gonosz horda rohamát!
  És itt a támadás Svetlana. Sok nácit levágott. És ezt követően a csupasz lábujjai ismét gyilkos ajándékot indítottak.
  És a harcos felszisszent:
  - Szuper bajnok vagyok!
  A négy női harcos valóban az egész hadosztálynak dolgozott. De egy hadosztály, sőt négy is kevés az egész Wehrmacht ellen. Főleg erősebb és fejlettebb fegyverekkel.
  Így augusztus végére a nácik mégis körülvették Moszkvát. És ez nagyon szomorú. És 1947 decemberének végére a Szovjetunió fővárosa elesett. És a háború következő szakasza véget ért.
  Utána már nem az volt, mint régen... 1948 folyamán a náci csapatok a japánokkal együtt teljesen elfoglalták a Szovjetunió teljes területét. És még rosszabb lett...
  A nácik egy ideig háborút folytattak a partizánokkal, és elkapták Sztálint, aki makacsul nem akart beletörődni. Miután 1951 áprilisában a Szovjetunió vezetőjét mégis megsemmisítették, a gerillaháború hanyatlásnak indult.
  A németek megalakították orosz bábkormányukat, és helyi erőkkel harcoltak a partizánok ellen. És sikerült nekik... Az Egyesült Államok eddig a tengerentúlon maradt, és nukleáris fegyverekre tett szert.
  Hitler túl sokáig halogatta Amerika felé menetelését. Az Egyesült Államok pedig képes volt létrehozni atom-, majd hidrogénbombák tömeggyártását. Aztán létrehoztak ballisztikus rakétákat, bár később, mint a németek.
  Egyik fél sem döntött a háború mellett. Megoszlottak a befolyási övezetek. Mind az USA, mind Németország, mind Japán sokat fogott, és ezért egyelőre emészti a birtokokat.
  Hitler 1957. április 20-án, pontosan hatvannyolc születésnapján lezuhant. Utána Schellenberg régens jutott hatalomra, a kiesett Himmler helyére. Goering pedig kábítószerrel való visszaélés miatt halt meg.
  Schellenberg részleges liberalizációt hajtott végre a megszállt területeken. És több önkormányzatot vezetett be a gyarmatokon. A cenzúra is lágyabb lett. A náci párton kívül mások is voltak.
  Schellenberg tompítani kezdte a rasszista elméletet. Fokozatosan a kapitalizmus sínjein fejlődő és egyben tervszerűen fejlődő Harmadik Birodalom gazdasága emelte az életszínvonalat.
  A gerillacsapatok zuhantak. Az emberek megszokták a fegyelmet és az új rendet. 1961-ben megtörtént az első repülés a Holdra. És 1976-ban a Marsra.
  Valahogy megoldódtak az éhínség problémái és szabályozták a születési arányt.
  Schellenberg után Kleiman uralkodott. Emellett folytatta a liberalizációt.
  A Harmadik Birodalom többpárti demokratikus birodalommá vált. De lehetetlen volt elszakadni tőle.
  Japán is átélte a demokratizálódást. Amerika pedig régóta demokrácia.
  Itt, a Harmadik Birodalomban Kleiman után új elnököt választottak. És lettek - Natasha Rostova. Ami nagyon klassz!
  És eljött a demokratizálódás és az egyenlőség korszaka.
  A harcos még énekelt is;
  Népünk nem fogja elviselni a szenvedést,
  Dörögjenek a fegyverek - a háború pokoli hangja!
  Megállunk: egy felkiáltás reményében,
  Vállt váll: összeszedtek, öregek és fiatalok!
  
  Szuronyok emelése bőrkeményedésben,
  A harcosok szigorú tekintete - csak srácok!
  A föld a bánattól ősz hajú lett,
  Lányok zsinórra félénken húzza!
  
  A dicsőséges szovjet nép gyermekei vagyunk,
  Nem tudunk összetörni, se acél, se tűz!
  Harcoljunk minden erőnkkel a szabadságért!
  Egy falka fasizmus - azt hiszem, megtörjük!
  
  Ne vegyék őket szolgálatba - keserűen a bosszúságtól,
  De az úttörő összeszedte magát a csatába!
  A nyakkendő lángokban áll - minden szem kinyílik benne,
  Dicsőséges bolsevik nyomdokain!
  
  Katonák tömege dühösen menekült a támadás elé,
  A fasiszták hallgatnak, az ágyúk dörgése leszakad!
  A fém zúzott vörös erejétől,
  A törött zászló horogkereszttel lelógott!
  
  Ahol az akkumulátoraink pontosan tudták
  És miért? merész fiú,
  Bár a hó rög, de fáj, gonoszt gyötörtek,
  Amikor mezítláb az éjszakában, táskában járt!
  
  Amikor kicsi vagy, könnyebb becserkészni, könnyebb,
  Bármilyen repedésbe beledughatod az orrod!
  Letetted az esküt a hidegben, a ligetben,
  De valaki nevetett: a srác nem elég érett!
  
  A lányok sem ismerték a gyávaságot,
  Nem küzdöttek rosszabbul, bátor fiúk!
  Nyaraláskor párban táncoltunk,
  Takarékosan csevegtek - kár szót vesztegetni!
  
  Kegyetlen Hitler - Sátán szolgája,
  Fiók nélküli emberek, a barom tönkrement!
  De a felszabadító szétzúzza a hordát,
  Hiszen az erőtanácsoknak nincs határa!
  
  A Kommunista Párt szerette és nevelte,
  Mi, úttörők, bátrak vagyunk ehhez!
  Nehogy elviselje a Fritz urat,
  Nehogy felvegye az igát!
  
  Megtanítottak minket szentül hinni az álomban,
  És ne sajnáld az országért tett erőfeszítéseidet!
  Amit elviseltünk, egyszerűen nem mérhető,
  Kedves, a szovjet hadsereg fiai!
  
  Egyikünk sem hivatkozott az életkorra,
  Sajnáld magad - ne tisztelj másokat!
  A halál ijesztő, de nem féltem
  Rus legyőzhetetlen - a tanácsok serege!
  
  És boldog világ jön a Földre,
  Nem lesz fájdalom, nem lesz könny, nem lesz bánat, nem lesz szükség!
  Zászló a kommunizmus egész bolygóján,
  Aki elesett, az feltámad a szépség birodalmában!
  
  
  Tépd darabokra a Führert
  A Führer kissé eltért a valós történettől, és megparancsolta Rommelnek, hogy a Tolbuk helyőrség feladása után szünet nélkül haladjon előre a britek ellen. Így megakadályozva, hogy a védekezésre telepedjenek és elfoglalják az előre előkészített vonalakat.
  Az offenzívát folytatva Rommel a lényegesen kevesebb ereje ellenére le tudta győzni a briteket, a gyarmati csapatok pedig szinte harc nélkül megadták magukat.
  Ennek eredményeként a britek elveszítették Egyiptomot és a Szuezi-csatorna feletti ellenőrzést. De még ezzel sem ért véget a Hitler-ellenes koalíció gondjai.
  A Führer nem fordította délre a negyedik páncéloshadsereget, ráadásul a Sztálingrád elleni támadást a krími hősre, Mainsteinre bízta. Ennek eredményeként a németek szinte azonnal el tudták foglalni a Volga menti várost, és a szovjet csapatoknak nem volt idejük megvetni a lábát ott.
  Mainstein csapatainak sikerére építve előrenyomultak a Volga mentén, és elérték a Kaszpi-tengert. És akkor Törökország belépett a háborúba, egy milliós hadsereggel erős csapást mérve. Japán előtte megnyerte a midwayi csatát is, és elfoglalta a hawaii szigetcsoportot.
  Így a szamuráj második frontot nyitott a Távol-Keleten. Nagy tömegekben haladtak előre a gyalogságban. És el tudták vágni Vlagyivosztokot és elfoglalni Habarovszkot, valamint elfoglalták Mongólia nagy részét.
  Ennek eredményeként a Szovjetunió nem találta meg az erejét a téli ellentámadáshoz. A németek, a törökök és a Harmadik Birodalom más műholdai pedig télen elfoglalták szinte az egész Kaukázust, Bakuban pedig olajat.
  Szovjet-Oroszország stratégiai nyomás alá került. Sztálin még külön békét is kötött Németországgal, bármilyen feltétellel.
  A Führer hírszerzési információkat kapott arról, hogy az Egyesült Államokban atombomba létrehozásán dolgoznak. És emiatt aggódva beleegyezett egy külön békébe a Szovjetunióval. De természetesen mindent, amit már meghódítottunk, valamint Leningrádot és egész Karéliát, Arhangelszkig bezárólag. Nagy tiszteletet tettek Szovjet-Oroszország előtt. Japán elfoglalta a tengerpartot és a távol-keleti területek egy részét.
  Sztálin, felismerve a kétfrontos háború reménytelenségét, és félt az új német tankoktól - a Párductól és a Tigristől - rendkívül nehéz békefeltételeket fogadott el, de megtartotta Moszkvát és személyes hatalmát.
  És a Fritz folytatta offenzíváját Afrikában, és Indiába költözött. Kezdetben azt tervezték, hogy az összes kolóniát elviszik Nagy-Britanniától, majd elfoglalják az anyaországot.
  A britek nem tudtak kitartani Afrikában. A nácik rendkívül gyenge ellenállással elfoglalták az egész fekete kontinenst, valamint Indiát, egyesülve a japánokkal.
  Nagy-Britanniában a leszállás 1944 júniusában történt, ekkorra a németek kifejlesztették a sugárhajtású repülőgépeket, és minőségi fölényükből adódóan teljesen átvették a hatalmat a tengerben és a levegőben.
  Amerika is vesztes volt eddig a japánokkal szemben, mivel részenként verték a jenki flottát. Ez pedig lehetővé tette a kisebb gazdasági potenciál kompenzálását.
  Nagy-Britannia az anyaországban gyorsan vereséget szenvedett. És ezt követően egy új németbarát királyt telepítettek oda, és egy kormányt Mosley vezetésével. Az angol flotta legtöbb hajója a Harmadik Birodalom alá került. Augusztusban a németek elfoglalták Írországot, szeptemberben pedig az Icarus hadművelet zajlott, Izland elfoglalásával.
  Így a Harmadik Birodalom megvédte magát az Egyesült Államok bombázásától.
  De ez nem volt elég a Führernek, és a Fritz támadni kezdte Amerikát.
  A csapatok egy részét Argentínába és Brazíliába szállították. Egy része pedig Grönlandon és Kanadán keresztül költözött.
  Természetesen a japánokkal együtt a németek is elfoglalták Ausztráliát.
  1945-ben a nácik jelentős területeket tudtak elfoglalni a nyugati féltekén. Amerika szembesült az új német E-sorozatú tankokkal, amelyek jelentősen felülmúlták a Shermanokat, sőt a Pershingeket is. Hitler E-75-öse gyakorlatilag minden szögből áthatolhatatlan volt az amerikai fegyverek számára, és gyorsan a fő német harckocsivá vált. 1946 márciusában az Egyesült Államok kapitulált.
  És volt egy ideiglenes katonai szünet. Sztálin csendben ült, és nem ringatta a csónakot.
  Hitler öt évig pihent, és megemésztette a javakat. És akkor ennek ellenére éppen 1951. április 20-án bevette és megtámadta Japánt. Túl sok vagyona volt.
  A háború nyolc hónapig tartott, és Japán és összes gyarmata elfoglalásával ért véget.
  Ezt követően a Führer további műveleteket hajtott végre Latin-Amerikában, és elfoglalta Spanyolországot és Portugáliát, valamint más semleges országokat.
  Türkiye-t is meghódították.
  Kiderült, hogy a Harmadik Birodalom birodalma szinte egyetemes. De még mindig volt egy lecsupaszított Szovjetunió.
  Sztálin 1953 márciusában meghalt, majd Beriát is lelőtték. Nyikita Hruscsov átvette a hatalmat. Ami Sztálin személyi kultuszának leleplezésével rendezte meg a 20. kongresszust, sőt szégyenteljesen elvesztette a háborút.
  Hitler pedig úgy döntött:
  - Fogja el a világ utolsó független hatalmát.
  Így 1956. május 1-jén megkezdődött a Harmadik Birodalom hatalmas, világméretű hadseregének nagy offenzívája a Szovjetunió ellen. Megint háború és nagy vér.
  Hitler nemrég volt hatvanhét éves, de a kannibál nem akart megnyugodni.
  A határ nagyon közel haladt Moszkvához - mindössze kétszázhúsz kilométerre a legrövidebb távolságon. Rzsev már német város volt. A Fritzek tehát arra számítottak, hogy még a nyár előtt elfoglalják a Szovjetunió fővárosát, és végre befejezik a birodalom bolygószintű konszolidációját.
  De a négy lány Natasa vezetésével az útjukba került.
  Gyönyörű, mezítlábas lányok bikiniben védték Kalinyin szovjet várost, és 1956. május 4-én a német csapatok betörtek oda, és támadást indítottak.
  Előttük az AG sorozatú német, piramis tankok voltak. Erőteljesek voltak és teljesen sebezhetetlenek a szovjet fegyverekkel szemben, ha minden szögből kilőtték őket.
  De a nácik ebben az esetben nem voltak szerencsések: mivel négy lány - nagyon erős boszorkány - ellenezte őket. És ezek a harcosok tudták, hogyan kell harcolni az ellenséggel.
  Natasha mezítláb gránátot dobott. Elütötte egy német, piramis alakú harckocsi hernyóját. Emiatt az autó balra fordult és nekiütközött a szomszédjának.
  És mindkét tank egyszerre robbant fel.
  Natasha pedig csicseregte:
  - Ez az én stratégiám!
  Zoya, élettársa szintén csupasz lábujjával indított gránátot. És eltalálta a piramis alakú náci mastodon hernyóit. Ez a vereség megfordult, és döngölte a szomszédját. És megint felrobban két tank.
  Zoya felkiált:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  További tűz vezeti Augustine-t. Mezítláb is dobott, valami nagyon halálos. És kiütött egy német autót a hernyóban. Ennek eredményeként a náci tankok ismét összeütköztek.
  És a vörös hajú ördög énekelte:
  Nem leszünk rabszolgák
  Dobjunk mezítláb!
  És akkor Svetlana megtámadta az ellenséget. Igen, olyan pontos és precíz. És a csupasz lábujjak segítségével is. És a fasiszta autók összeütköztek. És hogyan robbannak fel.
  És Svetlana énekelni fogja:
  - Dicsőség szülőföldemnek!
  Lányok küzdenek bátran!
  Natasha ismét puszta lábbal dob egy gránátot, és egymáshoz lök két német tankot, felkiáltva:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  Zoya puszta lábujjával valami halálosat is eldob, és tüdejéből felkiált:
  - A szent Ruszért!
  Augustina csupasz sarkával gránátot adott, meglökte a náci masztodonokat és nyikorgott:
  - Új határokért!
  Szvetlana vad őrjöngésében kecses lábfejének csupasz lábujjaival odadobta a halál ajándékát, és felszisszent:
  - A nagy győzelemért!
  A lányok piramisgépekkel harcoltak, nagyon klassz. De mit lehet tenni ekkora erők ellen? És most a nácik teljesen körülvették Kalinint, és a harcosoknak ki kellett törniük a bekerítésből.
  A németek május folyamán elfoglalták Szaratovot, Kujbisevet, Tulát, Penzát, és teljesen körülvették Moszkvát, minden oldalról körülvéve a várost.
  Júniusban pedig megtámadták a fővárost.
  A bátor négyes ismét harcol, és kétségbeesetten küzd.
  Natasa fordult, mezítláb gránátot dobott és énekelte:
  - Dicsőség világunknak!
  Zoya is lőtt egy sorozatot, majd puszta lábbal ismét gránátot lőtt, és tüdeje tetején nyikorgott:
  - Új Sztálin a bálványom!
  Aztán Augustine tüzel, és aktívan lő is. És csupasz lábujjával gránátot dob, és ordít:
  - Lesznek új győzelmek! Új harcosok támadnak!
  Aztán Svetlana lő, lekaszálja az ellenfeleket. És mezítláb üvöltve veti ellenfelére a gyilkost:
  - Ez lesz a győzelmünk a szent háborúban!
  A négyen elkeseredetten harcoltak Moszkvában. De az erők nem egyenlőek. A várost szó szerint ellepték a hordák, mindenféle fekete, sárga, barna harcosok, akiket ágyútöltelékként használtak.
  Július 3-án pedig Moszkva végre elesett... Ebben a pillanatban a németek elfoglalták Kazanyt, Uljanovszkot, Gorki városát és Rjazant, sőt az Uralszk folyóig tartó földet, és már megrohamozták Orenburgot.
  Kelet felől is nagy erők támadtak. 1956. július 4-én Nyikita Hruscsov felajánlotta, hogy megadja magát a Harmadik Birodalomnak, saját és a Politikai Hivatal többi tagjának biztonságáért cserébe.
  Hitler beleegyezett ebbe... A háború alig több mint két hónap után véget ért. Az erőviszonyok pedig kezdettől fogva reménytelenek voltak.
  A négy lány azonban nem vállalta a vereséget. Mivel a Szovjetuniót már teljesen elfoglalták, lehetséges-e Hitler elfoglalása és megölése?
  1956. augusztus 9-én az ismerős négy lány a fiúval, Oleg Rybachenkoval együtt úgy döntött, hogy megtámadják Hitler bunkerét, elpusztítva minden idők és népek fő bűnözőjét.
  Így hát négy lány és egy fiú, aki körülbelül tizenkét évesnek látszott, nagyon izmos, rövidnadrágban, Hitler lakhelyére költözött, aki Cipruson választotta.
  A lány mezítláb volt és bikiniben, a fiú rövidnadrágban, és szintén mezítláb. Tehát mind az öten mágiával voltak megbízva.
  Egy gyerek és négy lány a támadásban.
  Oleg Ribacsenko mezítlábas, gyerekes lábpulzárt dobott, szétszórta a nácikat és nyikorgott:
  - Oroszország nagyságáért!
  Natasha villámot engedett ki a köldökéből, felégette a Fritz-et, csupasz lábujjaival pedig tűzgolyót indított, égette a nácikat és énekelt:
  - Egy új Rusért!
  Zoya is támadásban van. Csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékot dob. És kiteszi a ládát, villámokat lövell ki belőle!
  Aztán ezt énekelte:
  - Igen, légy híres Ruszról!
  Augustine is kitárta a mellét. Leejtett egy pulzárt skarlátvörös mellbimbójából. És csupasz lábujjával villámokat okádott.
  És énekelte:
  - Az első sólyom Lenin, a második sólyom Sztálin!
  És most Svetlana támad. Hogyan lehet kidobni egy pulzárt csupasz lábujjakkal... Összetöri a fasisztákat. Aztán egy skarlát bimbós cipzárral. És le fogja kaszálni a sok nácit.
  És énekelni:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Oleg Rybachenko ismét támad. Varázskardokkal fasisztákat vág, puszta ujjaival villámokat enged el.
  És a fiú felkiált:
  - Az ország nagysága!
  Natasa, aki karddal zúzza a nácikat, és mezítláb pokoli pulzárokat dobál, sikolt:
  Sátán gyermekei vagyunk!
  És egy halálos buborék repült le a lány csupasz sarkáról. És mindenkit megolvadt.
  Zoya is támadásban van. Mindenkit összezúz karddal. És a skarlátvörös mellbimbók tüzes villámlásával vizezi Fritz. És csupasz lábujjakkal pokoli pulzárokat dobál.
  Ordítás közben:
  - Az igaz Hazáért!
  Augustine is támadásban van. Rubin mellbimbói pedig villámok zuhatagát okádják. A kezek pedig karddal vágták az ellenfeleket. A csupasz lábujjak pedig pulzárokat dobnak.
  Tüzes szépség sikolyok:
  - A Fekete Istennek!
  És itt Svetlana támad. Szintén terminátor lány. Villámok és pulzárok szálltak ki az eperbimbókból. Felégettek mindent a lány körül. Különösen a nácik szenvedtek, és a Harmadik Birodalom lovagjai.
  A lány pedig felveszi és kiabálja:
  - A Legnagyobb Ruszért! Harcolok!
  Egy fiú és négy lány támadólag.
  A bunker folyosóin haladnak. Kiírják a fasisztákat. Hitlerhez mennek. Valójában ebben a világban ez a morgó hatvanhét évig tudott élni. És így döntött az öt terminátor: elég Hitlerből, és megölik! Tehát a lányok és a fiú elköltöznek.
  Oleg karddal vágja a nácikat, mezítláb energiarögöket dobál, és énekel:
  - Dicsőség a nagy Rusznak!
  Natasha, mellkasa skarlát mellbimbóit használva, karddal vágja a nácikat, és csupasz lábujjával pulzárt dobál, kiabál:
  - A Fehér Ruszért!
  Zoya támadásban van. Karddal is vág, és skarlátvörös mellbimbóval villámokat vet a nácikra. És magában ordít:
  - Győzzön a Fehér Isten!
  És mezítláb, mint a pulzár.
  És itt van Augustine offenzívában. Olyan heves és gyors. Skarlát mellbimbóból is villámlik, mintha bőségszaruból. És karddal pusztítja el a nácikat. És csupasz lábujjakkal valami ég, mintha kidobták volna.
  Aztán a vörös hajú ezt énekli:
  - A Fekete Isten győzelmet ad!
  És a nácik elleni offenzívában Szvetlana. Karddal is vágja őket. Rubin mellbimbókból villámot ereget, mezítláb pedig ütős pulzárokat bocsát ki.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Dicsőség Svarognak!
  Az öt dühöng, felborít tankokat, lerombolja a náci bunkereket és így tovább. Elpusztítja az ellenfeleket, mint a sáskákat.
  Oleg támadólag. A fiú úgy vág, mint a kard. És csupasz ujjakkal megdobja a gyerekek lábát. A nácik pedig minden gond nélkül lefekszenek.
  És akkor énekeld:
  - Igen, Nagy Rus'! Veled vagyok!
  Natasha is támadásban van. A nácik szétverik magukat. Mezítláb pulzárt dob. Skarlát mellbimbók, zuhogó villámok okádnak.
  És ezt énekli magában:
  - Oroszország nagysága, Svarog az én messiásom!
  Zoya támadásban van. Villámokat is vet. Rubin mellbimbói pedig szörfbójákként rándulnak meg az energiaáramlatoktól.
  És csupasz lábujjak, tüzes pulzárrögök kattognak magukért.
  Zoya felkiált:
  - Dicsőség az űr Oroszországnak!
  És ahogy a csupasz sarok nagy léptékben vesz el és enged, a pusztulás.
  És itt a csatában és Augustinusban. Csupasz lábujjakkal pusztító és halálos fegyvereket is dob az ellenségre. Bíbor mellbimbói pedig, mintha géppuskából származnának, eszeveszett energiát és pusztítást zúdítanak az ellenségre. Itt van egy vörös hajú, hogyan veri a nácikat. Szó szerint beleszeretni.
  És hogyan üt a csupasz sarkával!
  És ordít:
  - A Fekete Orosz Isten erejéért és bölcsességéért1
  És akkor Svetlana támad. A nácikat is karddal pusztítja. A skarlát mellbimbók pedig halálajándékokat okádnak. És hogyan fog énekelni:
  - Dicsőség a mi nagy Rusunknak.
  És csupasz sarkával pulzárral üti el az ellenséget. És kardot fog és megvág...
  Igen, Hitler öt őre nagyon híresen kaszál. Valóban erre van szükségük a lányoknak.
  És a fiú vele, Oleg Rybachenko, nagyon klassz! A nácik pedig nagyon híresen kiirtják.
  Ez a terminátor fiú.
  A kardok olyanok, mint a perjel. És megpörget, és karddal levágja a nácikat. És a pulzár mezítláb fog dobni.
  És ordít:
  - Európa nagyságáért!
  És Natasha itt támad. Olyan dühös. És a skarlát mellbimbókból is pulzárok szabadulnak fel. És összetöri a fasisztákat. És olyan halálos pulzárokat dobál mezítláb.
  És a tüdeje hegyén üvölti:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  Zoya maga támad. És karddal megölte az összes nácit. És dobba vágják a bőrüket. Vagy inkább szitán. És csupasz sarokkal, mint a nácik, behódol. És a skarlát mellbimbókból energia áramlik. Nos, a náciknak nagyon fájniuk kell.
  Zoya pedig magában kiáltja:
  - A Szent Ruszért!
  És akkor Augustine még aktívabb lett. Csupasz lábujjakkal is elindította a pulzárokat. És a skarlát mellbimbókból, mint a villámok. És mintha egy csupasz sarokból, pulzárt bocsát ki, égő villám.
  És kiálts:
  - A Fekete Isten kegyelme velünk van!
  És a vörös hajú ördög fogja és lecsapja az ellenséget.
  És itt Svetlana támad. Egy lány, aki csak egy élénk színű virág.
  A nácik magabiztosan égnek. És a rubin mellbimbókból ilyen géppuska-kitöréseket küld. Hogy az egész univerzumot fel lehet gyújtani. És elvették, felgyújtották az összes nácit.
  Igen, Hitlernek nehéz dolga lesz, hiszen ez a hatalom ellene van.
  De Svetlana felkiáltott:
  - És a Fehér Isten szeretete velünk van!
  Öt mozdulat önmagához. Minden szánalom nélkül összetöri a nácikat. És pokoli kiirtást mutat. Aki az ilyen lányok útjába mer állni, az meg fog halni.
  Oleg támadólag. A fiú egyre közelebb jön Hitler irodájához. Hogy vadul töri össze a kardjait. És a gyerek mezítláb pulzárokat küld.
  Igen, a nácik nem jártak szerencsével, olyan pörgős lányokkal és legényekkel kerültek kapcsolatba.
  Natasha itt olyan tüzes ködöt ereszt ki skarlátvörös mellbimbóiból. És annyi fasisztát elégetnek. Ez egy lány, van egy igazi terminátor.
  És itt van, hogyan indítsunk egy gyilkost csupasz lábujjakkal az ellenségre. És konkrétan baszd meg.
  Ezután Natasha nyikorogni fog:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Zoya is támadásban van. Itt az eper mellbimbói tüzes folyamot adnak. És legyőzi az ellenfeleit. És fordulat után ad. Skarlát mellbimbókat fog venni, és rálő az ellenségre.
  És csupasz lábujjakkal megüti az ellenséget.
  Aztán énekli:
  - Dicsőség Földünknek!
  Tovább Augustinus offenzívájában. A vad oldalon is. Leüti ellenfeleit. És skarlát mellbimbókat dob az ellenségre, nagyon égő korongokat. Szó szerint hamuvá égetik a nácikat.
  És a harcos ordít:
  - Egy nagy győzelemért!
  De a támadásban Svetlana. Olyan heves és agresszív. Mezítláb takarja el a Fritz-et. És az eper mellbimbóiból, ahogy ki fog szabadulni, valami egészen halálos.
  És elveszi a nácikat és elégeti őket, majd a port.
  A lány elvette és felüvöltött:
  - Erős, orosz isteneknek!
  Öten fogták és behatoltak a Führer irodájába. Hitler öreg. Megjelent ősz haj, és kopasz foltok jelentek meg a homlokon. Alacsony ember. Térdre esett a lányok és a fiú előtt.
  Natasha a kezébe nyomta csupasz, véres lábát, és felkiáltott:
  - Csókold meg a kutyát!
  Hitler félt megcsókolt...
  Zoya arra is kényszerítette a Führert, hogy megcsókolja a csupasz sarkát. Hitlert leigázták.
  Aztán megcsókolta Augustine csupasz, érdes talpát is. Elég sokat kuncogott.
  Szvetlanának is meg kellett csókolnia a mezítláb. A Führer lányai ezután karjukon és lábuknál fogták. És ahogy húzták, négy részre szakadtak.
  Hitler pedig egy fájdalmas sokktól 1956. augusztus 9-én elvette és meghalt.
  Minden idők és népek legnagyobb bűnözőjének uralma, aki az egész világot elfoglalta, véget ért.
  A nagy és vérbeli diktátort Schellenberg követte, aki Himmlert váltotta fel. Hitler fiai közül pedig a mesterséges megtermékenyítéssel szerzett legtehetségesebb fiát nyilvánították formális örökösnek.
  De... Harc a hatalomért kezdődött, Schellenberget Mainstein megbuktatta és véres leszámolások kezdődtek.
  
  HELL TERMINATOR KLIP
  1942 tavaszán az egyik német szakértő felfedezte, hogy ő rozsdamentes acél kapcsot használ a német hamisított dokumentumokon, míg az oroszok csak egyszerű vasat használnak. Aztán ezt jelentette a főparancsnokságnak.
  Ezt követően ezt az árnyalatot figyelembe vették, és a német ügynökök sokkal ritkábban kezdtek megbukni.
  Ennek eredményeként a Fritz felfedte a Sztálingrád melletti oldalakon végrehajtott offenzíva terveit. És a csapatokat átcsoportosították. Amikor az offenzíva november 19-én megkezdődött, a Vörös Hadsereg nagyon erős védelemmel nézett szembe. Ráadásul az offenzíva napján az időjárás nem repült, és ez letiltotta a repülést, és csökkentette a tüzérségi előkészítés hatását.
  A németek ekkor ki tudtak tartani, és a harcok több mint egy hónapig tartottak anélkül, hogy a Vörös Hadsereg sok sikert aratott volna.
  Afrika is kicsit más. Rommel további erősítést kapott Európából, és pompás offenzívát tudott indítani az amerikai ellen. Több mint százötvenezer alulképzett és tapasztalatlan amerikai katonát fogtak el. Rommel csapatai pedig Algériát és Marokkót is elfoglalták.
  Ezt követően az Egyesült Államok fegyverszünetet kért a Wehrmachttal. Amerika háborúból való kivonulását kihasználva a németek tovább erősítették Rommelt, és legyőzték Nagy-Britanniát Líbiában és Egyiptomban. Ugyanakkor a tél folyamán a németek Leningrád közelében visszaverték a Vörös Hadsereg offenzíváját, és Sztálingrád közelében, illetve Rzsev-Szichov irányban újabb támadási kísérletet. A tavasz viszonylag nyugodtan telt. Mivel a télen nem ért el sikert, a Szovjetunió megtakarította az erejét. A németek pedig előrenyomultak Afrikában és a Közel-Keleten. Egyiptom, Irak és Kuvait bukása után fogták el. Szíria egy részét Türkiye megszállta. Ami háborúba szállt Nagy-Britanniával.
  Nyáron is csend volt a keleti fronton. A nácik előrenyomultak Szudánban, és előrenyomultak Iránba és a Közel-Keletre. Sztálin csapatai csak augusztusban próbáltak előrenyomulni Sztálingrád közelében. De ismét beleragadtak a kemény német védekezésbe.
  A páncéltörő, pontos és gyorstüzelő ágyúval rendelkező Párduc különösen a védekező csatákban bizonyult jónak.
  A németek az egész negyvenharmadik évet keleten a védekezésben töltötték. Közben elfoglalták Afrikát és miután Irán belépett Indiába, egyesült a japánokkal.
  Télen a Vörös Hadsereg szinte nem haladt előre. Sztálin megvizsgálta a béke lehetőségeit. A németek pedig megemésztették a brit gyarmatokat. Churchill megbetegedett, és elbizonytalanodott, és a gyarmatok elvesztése után fegyverszünetet kötött a németekkel. Ez eloldotta a nácik kezét keleten.
  1944 májusában pedig megkezdődött a Wehrmacht offenzívája a Kaszpi-tenger irányába.
  "Panthers" -2 és "Tigers" -2 vett részt a csatákban. Ezek a gépek megmutatták erejüket, de a lényeg a sugárhajtású repülőgép, amely már nem volt egyenlő. Különösen az ME-262 és XE-162.
  Igen, és sok arab, afrikai, indiai embert toboroztak a gyalogságba. Úgy másztak előre, mint az ágyútöltelék.
  Nos, mi van a csatában és a csatában!
  Az ellenség holttesteket dobálva áttört a Kaszpi-tengerig, és szárazföldön megtagadta a Kaukázust. A törökök pedig délről csaptak le, és Rommel csapatai.
  Teljes elzáródás...
  A Wehrmacht több mint háromszáz hadosztályt dobott be az offenzívába, többnyire külföldiekből. És jelentős előrelépést tett.
  Bár a Vörös Hadsereg hősiesen harcolt.
  Főleg a négy lány, Natasha, Zoya, Augustine és Svetlana.
  Különösen híresen mezítláb dobták halálajándékokat az ellenségre.
  De még a négy bátor és gyönyörű boszorkány is általában tehetetlennek bizonyult.
  A Kaukázust a nyár folyamán teljesen elfoglalták. Az ősz folyamán a Fritz elfoglalta Szaratovot és Kujbisevet is, délről előrenyomulva. És Uralsk, Guryev és megközelítette Orenburgot.
  Télen megálltak. Átmeneti nyugalom volt. Csak magában Orenburgban voltak csaták. És ez a város ismét legendássá vált. Emlékeztek benne Emelyan Pugachev korszakára.
  A Führer egy ideig megpróbált végső békét kötni az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával. Aztán folytatták a háborút Japánnal. Bár sikertelenül. A szamurájok a tengeren több győzelmet is nyertek.
  1945 tavaszán, április 20-án megkezdődött a "Kreml" hadművelet Moszkva elleni támadással.
  A harcok nagyon hevesnek bizonyultak. A németek véres csatákba keveredtek. A szovjet csapatok hősiesen harcoltak. Ennek ellenére három hónapos makacs csaták után a németek sugárhajtású repülőgépekkel, a legújabb E-sorozatú tankokkal körülvették Moszkvát. Más irányban sikerült bevenniük Tambovot, Penzát, Uljanovszkot, hogy Ufa felé haladjanak.
  Augusztusban Rjazan visszaesett, és a különbség Moszkvához képest még tovább nőtt.
  Sztálin békét ajánlott bármilyen feltételekkel. A Führer ezt figyelmen kívül hagyta. De Moszkva egészen decemberig kitartott, amikor végül elvitték.
  Fritz az év végére elfoglalta Gorkijt és Kazanyt is.
  1946 májusában a téli szünet után a Fritz az Urálba költözött. A csaták már javában zajlottak, nem olyan intenzíven. Sok tábornok elárulta és harc nélkül megadta magát. Igen, és maga Sztálin agyvérzést kapott, és nem volt annyira harckész.
  Szverdlovszk elfoglalása után a Szovjetunió kormánya Novoszibirszkbe költözött.
  De a Wehrmacht hadsereg követte őket.
  A városokat egész évben elfoglalták. Miután Novoszibirszket elfoglalta, Sztálin beleegyezett, hogy megadja magát a személyes biztonságért cserébe.
  És hamarosan békeszerződést kötött Japán és az Egyesült Államok között. Nagy-Britannia és Amerika végül elismerte a Wehrmacht minden előnyét.
  Hitler, miután sok területet elfoglalt, a japánokkal együtt létrehozta saját gyarmatbirodalmát.
  De nem kellett sokáig uszálykodnia. 1957. április 20-án a boszorkánylányok úgy döntöttek, hogy hadműveletet hajtanak végre a Führer ellen. Egy már középkorú diktátor lakhelyén négy boszorkány támadt.
  Harcosok, bikiniben, varázskardokat tartva a kezükben, és mezítláb villámokat és pulzárokat dobálnak.
  Nataska szélmalmot üzemeltetett, átvágott a nácikon, és mezítláb ujjaival energiarögöt dobott, és azt kiabálta:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Zoya mágikus kardokkal vágott. Feltépte a nácik hasát, és csicseregte:
  - Új határokért!
  És csupasz lábujjakkal hogyan lehet elengedni egy pulzárt.
  Aztán Augustinus támadásában. Mágikus kardokkal malmot is üzemeltet. Aztán mezítláb valami halálos dolgot dob.
  Ekkor a vörös hárpia azt mondja:
  - A Fekete Istennek!
  A támadásban Svetlana következik. Karddal is vág, és csupasz lábujjakkal villámot ereszt, átvágva a nácikon.
  Aztán Natasha támadásba lendült, levágta Hitler testőreit, és azt kiabálta:
  - És dákó vagyok, feldarabolom az összes nácit!
  És mezítláb, mint egy pulzár lány, és dobni fog.
  És itt van Zoya a támadásban. A kardok szeretnek forogni, és vágják a húst. És csupasz lábujjakkal villámokat enged el.
  Aztán kiabálni fog:
  - Van egy szuper lányom!
  Tovább Augustinus offenzívájában. Az is forog... És kiejtett pár villámot a mellkasából. És mezítláb dob a pulzár, és kiált:
  - Szuper harcos vagyok!
  Vörös haja pedig proletár zászlóként lobog.
  És itt Svetlana támad.
  Kardjai forognak, mezítlábból energiarögök szórnak szét, és villám száll ki a köldökéből.
  A lány énekelni fogja:
  - Feldaraboljuk a sárkányt és megöljük a Führert!
  Natasha is meglendíti a kardját offenzívában, és levágja a nácikat. És a mezítláb halálos lövedékeket dob ki.
  És a koporsó behajt a náci őrségbe.
  És a lány ezt énekli magában:
  - Megsemmisítő harcos vagyok,
  És a nagy terminátor...
  Egyszerre lebontotta az atomot,
  És fejjel a falnak!
  Zoya támadólag megfogta, és csupasz lábujjával dobta el, valamivel, ami felrobbantja a tetőt.
  És hogyan kell énekelni:
  - Dicsőség az űrtávoknak!
  És ismét a kardjai apró darabokra és széttépett húsdarabokra hasították az ellenséget.
  És itt Ágoston mozgalmában. Hogyan veri a nácikat. És a véres húsdarabok minden irányba repülnek.
  És a lány mezítláb is megadja magát a pulzárnak, és ugat:
  - Nagy szépség vagyok! Amit mindenki szeret!
  És itt Svetlana mozgásban van. A villámot is kiszabadítja a köldökből. És mezítláb a pulzár ráesik a nácikra. És a kardjai, hát, csak hóhérok.
  Aztán a lány csipog:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Natasha vad őrületben van. Megtámadja a Fritzeket. Felaprítja őket, és csupasz sarkúval tüzes buborékokat dob.
  És ezt énekli magában:
  - Dicsőség a házunknak!
  És egy energiarög is kiesett a köldökéből.
  Zoya szélmalmot üzemeltet kardokkal. Levág egy csomó fasisztát. És akkor, mint a csupasz lábujjakkal, az ellenségre veti magát. És szórja szét az ellenfeleket minden irányba.
  Aztán énekli:
  - Dicsőség az orosz cároknak!
  Itt van Augustine kemény támadásban. Levágja az ellenfeleket. És most a mezítláb villámokat vet... És egy pulzár repül ki a csupasz köldökéből. És szétszóródik Hitler testőrei irányába.
  Aztán a vörös hajú lány ezt énekelte:
  - Ne várj tőlem irgalmat!
  Svetlana is támadó... Ellenfelek feldarabolása, szétzúzása. Villámokat dob ki a köldökből. És csupasz lábujjakkal, mintha szikrázna, egész energiazuhatag áramlik.
  És énekelje magában:
  - Nagyon hálás vagyok
  Menőbb vagyok, mint egy majom!
  Natasha is támadó... Hogyan vág karddal. És mezítláb indul a gyilkos. És itt van egy villámcsapás a köldökből.
  Ekkor a lány felmordul:
  - A haza dicsőségére!
  Következik Zoya. Az ellenségeket is elpusztítja. A száj mögül villámlik. Köldökével energiarögöket dob ki. És magában ordít:
  - Én dobóbajnok vagyok!
  És mezítláb, mint a forgás.
  Tovább Augustine támadólag. A nácikat karddal vágja, és apró salátára vágja. És mezítláb, mint egy pulzár, dobni fog. És még két villám is a köldökből... És egy tucat fasisztát sütnek a helyszínen!
  A Warrior énekelni fogja:
  - Anya Anya nevében!
  És megint mezítláb, mint a pulzár kalapálása!
  És akkor a támadó Svetlana. Ez az a fajta lány, aki nem is lehetne menőbb. Ez a harcos elviszi, és mezítláb villámot vet. És a megsemmisülés buborékai fognak kirepülni a köldökből. És a harcos így kiált:
  - Az jutott eszembe, hogy a harkálynak van vésője!
  Natasha mozgásban van. Tekert, és egy tucat fasiszta levágta. És a lány, még mindig csupasz lábujjával, kiadta a megsemmisítő terméket. A köldökből villám zuhatag, és ezt énekelte:
  - Örökkém, a világ legnagyobb királya!
  És egy pulzár repült a lány csupasz sarkáról.
  Zoya tovább mozgott. Elvette a kardjaival, és levágta. Az ellenségek összetörtek, kacsintott zafírszemekkel. A köldöktől pedig egy energiaoszlop. És a pusztulás mezítlábas pulzárai.
  És hogyan kell énekelni:
  - Bajnok leszek!
  És akkor Ágoston mozgásában... A kardjai, mint a malmok pengéi. Habozás nélkül megvágja magát. És a köldökből éles nyilak a varázslatos tűz légy. És a lány mezítláb a megsemmisülés ilyen ajándékait adja.
  És maga a vörös hajú ordít:
  - Nagy bajnokság!
  Svetlana szintén nem ajándék. Elvette, és mezítláb megdobta egy törött üveg szilánkjait. És két tucat fasiszta holtan feküdt le. És hogyan fog a köldöktől egy egész sort adni. És gond nélkül lekaszálja az összes nácit.
  És egy kacsintással megjegyzi:
  - Nagy álom vagyok!
  Natasha varázskardokkal fogja megforgatni a hármas szélmalmot. Csupasz ujjal veszi és dobja az ajándékokat. És a csupasz sarkával a tüzes néhány buborékot ad ...
  És a köldökből egy egész villámzuhatag.
  Aztán énekli:
  - Lézer kard,
  Meg akarja vágni az ellenségeket!
  Zoya támadásban van. A kardjai pedig igazi gyémántfúrók. És törje össze a Fritzet, mint egy százfontos kagylót. De amikor a lányok fogták a mezítláb, és dobtak valami véres.
  Aztán vette és eltört.
  Zoya felkiált:
  Mi vagyunk az új bajnokok!
  És itt van Augustine mozgásban. Hogyan vágja le az ellenségeket. És a kardlengés mindenkit megvág.
  És mezítláb a halál mindenféle ajándéka kirepül.
  És Augustine énekelte:
  - Szent villám!
  És tűz jön ki a száján!
  És itt Svetlana mozgásban van. Ugyanaz, mint a köldökből, gyilkos erő ajándékát bocsátotta ki.
  Aztán a lány ezt énekelte:
  - Én vagyok az abszolút bajnok!
  És fogta a mezítláb, és küldött egy pulzárt. És a pokol tüze kirepült a torkán. És most a csupasz sarok megadta magát a buborékoknak.
  A köldökből pedig egy halálos és gyilkos villám száll ki.
  Natasha kardot is használt. Feldarabolt egy csomó fasisztát. És hogyan szabadul ki a köldökből villámcsapással. És apró darabokra törni a Führer testőreit.
  Ezt követően énekelni fogja:
  - A Hazáért és a Szabadságért mindvégig!
  Csupasz lábujjakkal pedig valami teljesen halálos dolog szabadul fel.
  Zoya az ellenségre támadva, fogát kitárva üvöltött:
  - Wild Crew! Törd szét az ellenséget!
  És mezítláb is kidobja. És a köldöktől olyan halálos sorok mentek.
  A lány felkiáltott:
  - Nagy szégyen!
  És akkor Augustine elköltözött. Smaragd szemeit is felvillantotta. És kidobott egy csomó villámot a köldökéből. És csupasz lábujjakkal lőtt az ellenségre.
  És karddal csapott, és így kiáltott:
  - Mindenekelőtt világbajnok vagyok!
  Aztán a támadásban Svetlana. Szóval mindenki csépel és vág. És olyan menő és vagány lány. A köldökből is szó szerint repül egy géppuska. És sok fasisztát leüt. És a mezítláb olyan energiakötegeket lövell ki patakokban.
  A harcos ezt énekelte:
  - Közel a cél!
  És erőgyűjtés a dobáshoz!
  Igen, végül a négyen berontottak Hitler irodájába. Megölte az összes őrét. A fasiszta első számút pedig kihúzták az ágy alól.
  Hitler gurgulázott:
  - Adom Lengyelországot!
  Natasha gúnyosan megkérdezte:
  - Vagy talán a Kaukázus?
  A Führer felüvöltött:
  - Igen, legalább két Kaukázus, csak ne ölj!
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - Csókold meg a lábunkat!
  Hitler nyögött, éppen hatvannyolc éves lett, térden mászkált, és mezítláb, kerek sarkú lányokat csókolt. Mosolyogtak és nevettek.
  A Führer háromszor megcsókolta a lány minden poros és véres talpát.
  Ezt követően Natasha jobb kezével csupasz lábujjakkal fogta Hitlert, baljával Zoját, szintén mezítláb. Augustina és Svetlana csupasz lábujjaikkal a bokájánál fogta a Führert.
  Ezek után a lányok minden idők és népek legnagyobb bűnözőjét rántják minden irányba, és elviszik, darabokra tépik.
  Hitlernek mindkét karja és lába leszakadt, a fájdalom sokkjában a sárkányuralkodó a helyszínen meghalt.
  Ez a bosszú megtalálta a gyilkost és a világtörténelem legnagyobb hóhérát.
  Itt véget is ér a mese, bár ezen a bolygón rémálom valósággá vált, és aki hallgatta, kész!
  
  
  BOSZORKÁNYOK HITLER ELLEN
  A negyvenegyedik évben Hitler, Kréta szigetének elfoglalása után, meggondolta magát, hogy a Szovjetunióba megy. Az a tény, hogy Sztálin nem támadta meg Németországot a Jugoszlávia elleni támadás során, meggyőzte a Führert arról, hogy nem tervezik keletről nekifutni.
  Ráadásul az előérzetek azt sugallták, hogy nem lesz könnyű győzelem keleten, és jobb, ha nem megyünk oda.
  A Fritz megerősítette Rommel csoportosulását, és rá tudta venni Törökországot, hogy engedje be a csapatokat a Közel-Keletre. A britek teljes vereséget szenvedtek Egyiptomban, és kiűzték Irakból és a Közel-Keletről. Hamarosan Franco beleegyezett Gibraltár elfoglalásába.
  Ezt követően a németek már könnyedén áthelyezhettek csapatokat Afrikába, és tovább a Közel-Keletre.
  Pal India. És ezt követően, felesleges problémák nélkül, mindössze hat hónap alatt elfoglalták a fekete kontinenst. A csúcspontot pedig a Nagy-Britannia elleni offenzíva és a csapatok anyaországi partraszállása jelentette 1942 novemberében.
  Két hét múlva Anglia elesett. És a Fritzek végre beépültek a keleti féltekére.
  De a háború az Egyesült Államokkal még mindig tartott. És elhúzódott az óceán távoli elhelyezkedése és a csapatok áthelyezésének nehézségei miatt.
  Afrika, Ázsia és Ausztrália jelentős részének erőforrásaira támaszkodva a németek nagy haditengerészetet építenek. Japánnal együtt tengeralattjáróháborút is vívnak.
  A negyvenharmadik és a negyvennegyedik év tengeri csatákban telt el. Izlandot és Grönlandot elfoglalták. A negyvenötödikben pedig, amikor már az "E" sorozat tankjai voltak, a németek leszálltak Kanadában, és Argentínában koncentrálták erőiket.
  Ilyenek voltak a terveik. Bár az elhúzódó kommunikáció megnehezítette az Egyesült Államok támadását.
  De szeptemberre Kanada nagy részét ellepték.
  A német és a japán csapatok egyaránt behatoltak az Egyesült Államok északi régióiba.
  De aztán a Fritznek négy lány találkozott.
  Monica, Leia, Gertrude és Angelina.
  Négy szépség szállt be a csatába. Monica, Leah, Gertrude szőke, Angelina pedig vörös.
  A lányok pedig pusztítsák el a Harmadik Birodalom hatalmas hadseregét.
  Gépfegyverrel lőnek.
  Itt Monica mezítláb gránátot dob és énekli:
  - Dicsőség az én erőmnek! Mindenkit lekaszáltak!
  Leia megadja a sort. Az ellenséget is lekaszálja, és tüdeje tetején nyikorog:
  - Erős a hadseregem!
  És mezítláb dobja a halál ajándékát.
  A tüzes vagy vörös hajú Angelina csupasz lábujjakkal és nyikorogva dobja ki a halál ajándékát:
  - A győzelmem!
  És fordulatot is ad!
  Továbbá Gertrude már mezítláb kalapálja a halál jelenét, és milyen fülsiketítően ordít:
  - Bajnok vagyok!
  És újra indít egy gyilkos vonalat.
  Monica ismét rálő a fasiszta hordára, és ezt énekli:
  - Dicsőség világomnak!
  És csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékot dob, összetöri az ellenfeleket.
  Vezeti a tüzet és Leiát. Nagyon okos lány. És mezítláb az ellenség felé, mint a gránátdobás.
  És a lány ordít:
  - Egy amerikai hiperharcos vagyok!
  Aztán Angelina lő. Ezt nagyon szépen csinálja. És halálos ajándék repül a csupasz lábujjairól.
  És a gyönyörű lány üvölt:
  - Én leszek a világ abszolút bajnoka!
  És hogyan fogja megmutatni a harcos hosszú nyelvét!
  Aztán Gertrude megpróbálta. És azt is, hogy a sor hogyan fog adni. És akkor csupasz lábujjakkal halálajándékot dob.
  És szórja szét az összes ellenfelet húsdarabokba.
  Tehát a négy lány aktívan dolgozik. Nyomás, az ellenséges hadsereg egyértelműen fogy.
  Bár nem, de félelmetes tankok jelennek meg, az E széria.Nos, a lányok várják őket.
  Monica mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Harcolni fogunk az űrben!
  Csupasz sarkáról pedig a halál ajándéka pattant vissza az E-50-es hernyóról. Ez a jármű megsérült és megállt.
  Harcos kiabál:
  - Szuper!
  Következő Leia a csatában. Mezítláb is, ahogy halálajándékot dob. Összetöri az ellenséget. És a tank beszorult.
  És a harcos ordít:
  - Én bikinis lány vagyok!
  Angelina következik. Mezítláb is gránátot dob az E-75-re, és a német vámpír nehezen megy.
  És a harcos felsikít:
  - Én vagyok az, aki szuper osztályt fog mutatni!
  Gertrude pedig harcol. Egy harcos is, aki nem ismer szánalmat és kétséget.
  A szépség elvette, és felkiáltott:
  - Nagy regatta!
  És puszta lábról egy halálos gránát repült.
  Monica ismét lő, és nyikorog:
  - Műrepülő, és a legénység!
  A csupasz végtagja is elviszi, és a halál patakja dob. És pusztíts el minden ellenséget.
  Ezután a harcos vyaknet:
  - Szuper lány vagyok!
  Leia pedig igazi hős a csatában. És megütni az ellenséget. És mezítláb gránátot fog dobni, és ellenségek tömegét fogja szét, és széttépi őket. És miután kiabált:
  - Én vagyok az a lány, az a Superman!
  A csatában pedig Angelina, aki szintén puszta lábbal dobta a halál ajándékát. Az ellenséget szétszakítják és éneklik:
  - A pokolba, démon vagyok!
  És robbantani az ellenséget egy sorozatban.
  És itt van Gertrude a golyóban. Minden szertartás és előítélet nélkül lelövi magát. És elveszi, csupasz lábujjaival megsemmisítő ajándékot indít, és szétzúzza az ellenséget. Ez nagyon harcias?
  A négy lány lovagként vagy angyalként harcolt. De mindennek van határa. Így hát a harcosok visszavonultak...
  A negyvenötödik év ősz és tél, makacs csatákban telt el. Az erők egyenlőtlenek voltak. A németeknek túlságosan erősebbek az E sorozatú tankjai, mint a Shermanoknak és még a kis Pershingeknek is. A sugárhajtású repülésnek pedig egyáltalán nincs párja. És még lemezrepülőgépek is kezdtek megjelenni, teljesen sebezhetetlenek minden kézifegyverrel szemben.
  Tehát az USA-t fokozatosan elfoglalják a Harmadik Birodalom mindenféle külföldi hadosztályai.
  Amerika nagy részét ősszel és télen foglalják el. Ráadásul a felkelések az Egyesült Államok déli részén, és a német gyökerekkel rendelkező tábornokok árulása. Csakúgy, mint az új géppuskák, sőt a Wehrmacht földalatti tankjainak kétségtelen fölénye.
  És 1946. április tavaszán, miután a Harmadik Birodalom hordája körülzárta és elfoglalta Washingtont és New Yorkot, az Egyesült Államok kapitulált.
  Ezzel a háború újabb oldalát fordították.
  De 1947-ben májusban újabb csata kezdődött, ezúttal Japánnal.
  És a Szovjetunió elleni hadjáratot ismét elhalasztották.
  És most négy lány az USA-ból nem adta fel, és újra harcol az ellenséggel.
  Nyár negyvenhét és hőség, harcosok bikiniben. És megküzdenek magukkal.
  Monica mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Én terminátor vagyok!
  És fordulatot ad.
  Leia is lő, és nagyon jól csinálja. És megint a mezítláb dob valamit. És kiirtják.
  És a lány felkiált:
  - Harc műrepülés!
  Továbbá Angelina tüzel. Összetöri az ellenfeleket. Csapokban rúgja ki őket. És a csupasz lábujjai megint valami brutálisan gyilkos dolgot dobtak ki.
  Harcos kiabál:
  - Acélkarom vagyok!
  Gertrude pedig lelövi magát, és lekaszálja az ellenségeket. Utána mezítláb halálajándékot dob, és azt motyogja:
  - Katonai téma, és matematika!
  És megint, hogyan fog mindenkit lekaszálni az őrültségig!
  Igen, a négy harcol. De az erők nem egyenlőek. Az E-50 U sorozat új tankjai sűrűbb elrendezéssel, két méternél kisebb magassággal, 170 oldalpáncélzattal, 250 mm-es homlokpal, hatvanöt tonnás tömeggel, 1800 lóerős motorral.
  Ne állj ellen egy ilyen japánnak. Valamint az ME-462 ellen, amely mindenféle ceremónia nélkül megsemmisíti az összes ellenséges repülőgépet, mint a kolobokokat.
  És ellen, szintén repülő korongok. És mindent összetörnek.
  Röviden, hat hónap alatt Japánt teljesen legyőzték, és minden kolóniáját elfogták.
  És mi történt. A Führer hamarosan meghódította a világ összes országát, kivéve a Szovjetuniót.
  Eddig minden többé-kevésbé békés volt. De aztán Sztálin meghalt, és Nyikita Hruscsov magához ragadta a hatalmat. És ismét bonyolult kapcsolatok a Harmadik Birodalommal.
  Arról nem is beszélve, hogy a Szovjetunió nukleáris fegyvereket fejleszt. És megtartották a huszadik kongresszust is, amely elítélte a korábbi politikát.
  1956. június 22-én pedig a Harmadik Birodalom a már középkorú, de nagyon agresszív Hitler parancsára inváziót indított. Hordája gyors győzelemre számított, de váratlan meglepetés érte!
  Nemcsak négy amerikai lány, hanem négy orosz szépség és boszorkány is harcba szállt a Wehrmacht hordáival. És egy egész csapat lány a hadsereg különböző ágaiban, és minden boszorkány!
  
  NAPOLEON ALEXANDER I. TÖRVÉNYE
  Napóleon nem ment Oroszországba, és általában feleségül vette Első Sándor húgát. Ez bizonyos változásokhoz vezetett a történelemben.
  Először is, a cári Oroszország Ausztria ellen harcolt, és elfoglalta Galíciát. Másodszor, Franciaország megszervezte Itáliát, és idehelyezte Napóleon fiát és az orosz hercegnőt.
  Aztán Oroszország és Franciaország meghódította és felosztotta Törökországot.
  Továbbá közös erőfeszítésekkel Nagy-Britanniát meghódították. A spanyol gyarmatok végül franciák lettek, akárcsak Afrika nagy része. És akkor megszállták Indiát és Iránt!
  Első Sándor halála és Konstantin trónról való lemondása után államcsíny történt, és a tizennégy éves római császár II. Napóleont az orosz trónra emelték. Napóleon 1836-os halála után pedig II. Napóleon Franciaország és egész Európa, valamint számos gyarmat uralkodója lett.
  Egyetlen szuperbirodalom alakult ki, amely tovább terjeszkedett. II. Napóleon később meghódította Kínát, Indokínát és egész Afrikát. És Ausztrália és Kanada. És 1879-ben halt meg csaknem hatvannyolc évesen.
  Majd a trónt III. Napóleon követte. Ő is harcolni akart. De az egész világon csak az Egyesült Államok területe maradt meghódítatlanul Franciaországtól!
  Harmadik Napóleon pedig 1890-ben indította el a háborút Amerikával. Az utolsó ország, amely nem volt francia birtok.
  Az Egyesült Államok területére pedig egy hatalmas, ötmillió katonából álló hadsereg lépett be a világ minden tájáról.
  Az erők egyenlőtlenek lennének. De az amerikaiak nagyon hősiesen harcoltak III. Napóleon ellen.
  Főleg a négy lány: Monica, Leia, Gertrude, Anna! És úgy harcoltak, mint a kobrák és a hősnők.
  Monika kardokkal és csupasz fémujjakkal éles korongokat csapott. És megütötte az ellenfeleket.
  És a harcos énekelte:
  - Dicsőség Amerikának!
  Leia is megvágta magát egy idegen hadsereggel kardokkal, és agresszíven felszisszent:
  - Dicsőség a világ legjobb országának!
  És szintén mezítláb indított egy gyilkost.
  Gertrud hatalmas sereggel harcolt, és mezítláb is, nagyon éles tűket dobott, és megütötte az ellenséget.
  Ugyanakkor a lány felsikkantott:
  - Ilyen osztályú harcos vagyok, ami szuper!
  Anna is harcolt, gyilkos ajándékokat dobált mezítláb.
  És felkiáltott:
  - Az eredmények nagy hatással vannak ránk!
  De akárhogyan is harcoltak, sőt nagyon hősiesen, ez a négy, de a franciák fölényes erői mégis legyőzték őket.
  A lányok fogságba kerültek. Ott levetkőztették és brutálisan megkínozták őket. A fogasra csavarták a karjukat, ostorral és izzó dróttal verték őket. A csupasz talpakat tűzzel égették meg, a csupasz sarkakra vörösen izzó vasat kentek. De a lányok soha nem ismerték fel III. Napóleon új uralmát.
  Ezt követően munkára küldték őket, szinte meztelenül a kőbányákba. Amerika pedig új francia tartomány lett.
  Amikor III. Napóleon 1903-ban, hatvannyolc évesen meghalt, IV. Napóleon császár lett. Érkezése új uralmat jelentett. A parlament szerepének erősítése, a nemesség befolyásának csökkentése. A világbirodalom fokozatosan demokratikusabbá vált.
  1917-ben pedig az első ember az űrbe repült. Ezzel megnyílt az űrhajózás korszaka.
  1922-ben az emberek a Holdra repültek. És 1933-tól a Marsig. 1950-re pedig meglátogatták a Naprendszer összes bolygóját. De 2000-ben megkezdődött az első repülés a csillagok felé, egy egész űrexpedíció. Itt van egy ilyen mesterséges intelligencia, csak Bonaparte Napóleon és egy orosz hercegnő házassága miatt.
  Hogy az egész emberiség sorsa a legkisebb esélytől is függ.
  
  KÍNA ELLEN ESES
  MEGJEGYZÉS
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova a tizenhetedik században Szibériába költöztek, ahol a Mandzsu-dinasztia irányítása alatt álló kínai birodalommal harcoltak. A halhatatlan bérgyilkosok megváltoztatják a történelem menetét, nem csak Kínában.
  A háború hurrikánként tombol
  Egy fiú hatalmas sereggel harcol...
  Átvágtunk a dühödt ködön
  Bár néha még túl nehéz is!
  
  Az ellenség nagyon őrült erős,
  Folyamatos lavina jön...
  A ragyogó, skarlátvörös száguldó zászlók susogása alatt,
  De azt hiszem, májusban csatát kapunk!
  
  Ne hidd, hogy meg lehet győzni minket
  Isten nagy harcosai vagyunk...
  És nem szakad meg, ismerem az élet fonalát,
  Bár néha nagyon szigorú tud lenni!
  
  Ismerje meg Oroszország nagyságát ebben
  Hogy a szülőföld mindennél drágább...
  És lesz egy nagyon erős orosz ház,
  És mozdítsa a fasiszta aljas arcát!
  
  Ne higgy, ne törd meg a Horda Rus-ot,
  Ami nem térdel...
  Harcolj gátlástalanul, ne félj,
  Az új Genus generációk nevében!
  
  Oroszország házáért, szénakazalaiért,
  Nagyon hevesen fogunk harcolni...
  Egy végtelen álom vált valóra
  Nem vagy harcos, akinek a lelke búvós!
  
  Itt esküdsz a Hazára,
  Legyél a nagy Svarog harcosa...
  Nem, ne építsd a boldogságot a vérre,
  Amikor nincs Isten Jézus szívében!
  
  Új utakat érhetünk el,
  A virágzó ország nagysága...
  És öld meg a szemüveges szörnyet,
  Hogy a bolygó hamarosan paradicsommá váljon!
  . 1. FEJEZET
  Egy fiú és egy lány, valamint négy boszorkánylány Dél-Szibériában kötött ki, és visszaverte a kínaiak támadását. Kevéssé ismert háború volt, amikor Kínában a mandzsuk voltak hatalmon, akik aktívan terjeszkedtek Ázsia különböző régióiban.
  És így megtámadták az oroszokat Tibet térségében. És az igazi történet, sikerült elvenniük a terület egy részét. Ráadásul Oroszországot abban a pillanatban meggyengítette a parasztasszony és Stenka Razin kozák háborúja. Igen, és a csapatokat nagyon nagy távolságokra kellene átvinni.
  De a halhatatlan fiú és lány, valamint négy terminátorlány az orosz erőd segítségére sietett.
  Hatalmas kínai hadsereg rohamozta meg az újonnan épült orosz erődöt. És az erők egyértelműen egyenlőtlenek voltak.
  Csak ezer orosz van, és kétszázezer kínai. És úgy tűnt, nincs esély rá.
  De a hat osztályharcos szuper készen áll a harcra.
  Oleg Rybachenko a falon. Egy halhatatlan fiú, aki körülbelül tizenkét évesnek néz ki, csupasz lábujjával tűket dobál. És lecsap a haladó kínaira. Egyszerre tucatnyit.
  Dobja a tűket és Margaritát csupasz ujjakkal. A lány elpusztítja az ellenfeleket és nyikorog:
  - Nagy erőm!
  És bátran küzd.
  Natasha is hatalmas bumerángot dob csupasz lábujjaival. Hogyan lehet összetörni az ellenfeleket és nyikorogni:
  - A nagy dicsőség nevében!
  Aztán Zoya kardokkal vágja a kínait, és közben mezítláb tűket dob méreggel. És ezt énekli magában:
  - Rusz hatalmasságában,
  Mindenkit megmenthetünk!
  És ismét az ellenfelekre hullanak a kardok. És ha aprítanak, akkor minden szánalom nélkül.
  De amikor Aurora elkezdett pusztítani, és bumerángokat dobálni csupasz lábujjaival, akkor ez teljes pusztítás. A megölt kínaiak pedig a vörös ördög csapásai alá esnek.
  És a lány ordít:
  - Mindent összezúzok és széttépek!
  És hogy fog és vág mindkét karddal!
  Csupasz sarkáról pedig éles és átható korong repül. Ez általában egy teljesen halálos lány.
  És itt van Svetlana a döntő csatában. Hogy kínozzuk meg a kínaiakat, és vágjuk kardokkal apró darabokra.
  A lány meggördítette a pillangót, és az Égi Birodalom hét harcosát halálra törték.
  És akkor éles, mérgező tűk repülnek a csupasz lábujjakból. És lepje meg a kínaiakat.
  Oleg Rybachenko sárga harcosokkal harcol. A kardjai légcsavarként villognak.
  A fiú előszeretettel énekli:
  - Én leszek a legerősebb világbajnok,
  Legyőzzük Amerikát, Kínát!
  És a fiú ismét éles játékokat dob a gyermeklábak csupasz ujjaival. És két tucat megölt kínai esik egyszerre.
  Itt van egy ilyen csata. A valós történelemben a Petrin előtti idők cári Oroszországa elvesztette területének egy részét. De itt az orosz lovagok harcolnak, és nem adják fel magukat.
  Oleg Rybachenko harcol és énekel:
  - De mi lovagok vagyunk tele orosz szellemmel,
  A hóhérok soha nem fogják meghallani elfojtott nyögésünket!
  És ismét a fiú nagyon élesen, és erős méreggel, boszorkányok által főzve, nagyon vékony tűket dob!
  A lány Margarita van mellette. És a lábai is olyan halálos tűket dobnak. A kezek pedig megvágták a támadó kínaiakat. A harcos elpusztítja az ellenfeleket, és ezt énekli:
  - Olyan menő vagyok, mint minden ország démona...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Minden ország uralkodója!
  Natasha is levágja a kínaiakat és énekel:
  - Este hajnalban nem hagyjuk, hogy a Sátán győzzön!
  És halálos tűk is repülnek a mezítlábáról.
  Ezután Zoya elpusztítja az ellenséget. És ebből a lányból kolosszális energia árad ki.
  És bumerángok és éles tűk repülnek a szépség mezítlábából.
  A harcosok nyikorognak:
  - Én egy nagy mezítlábas álom és szépség vagyok!
  És megint valami rendkívül halálos dolgot fog az ellenfelei felé dobni.
  De amikor Aurora malmot működtet és levágja a kínaiakat, akkor ez a megsemmisülés csúcsa.
  És akkor a vörös hajú piercing tűket dob a csupasz lábujjaival. És a halott sárga harcosok elesnek.
  De amikor Svetlana lupanet. És ugyanakkor egy csomó tű repül a csupasz lábáról, amelyek mindent átszúrnak és megölnek.
  És a harcosok nyikorognak:
  - Szóval, úgy, úgy - kap egy fasisztát egy fillérben!
  És a mezítláb ismét halálos lesz a kínaiakra.
  Natasha, karddal vágva a sárga harcosokat, megjegyezte:
  - A nácikkal könnyebb és nehezebb volt!
  Svetlana, miután elhaladt a malom mellett, megjegyezte:
  - És velünk lányokkal mindig könnyű!
  Aurora reprodukálta a rajongó fogadtatását, és felmordult:
  - Egyáltalán nem fogsz unatkozni velem!
  És halálos csípés száll ki mezítlábából.
  És Zoya elviszi, és nyikorog:
  - Nem csótányok vagyunk, hanem lányok - nagy dicsőség!
  És megint kirepül valami mezítlábból, és eltalálja az ellenséget.
  A lányok a szívükre vették a munkát.
  Ez az erőd szinte az egyetlen orosz fellegvár a környéken. Még néhány város van építés alatt. Még jó, hogy a kínaiak nem az Amurra döfték a fejüket. De Oroszország a valós történelemben elveszítette területének egy részét. Egy nagyon agresszív dinasztia van hatalmon Kínában. A lányok azonban képesek repülni Lucifer ezredeire.
  Oleg Rybachenko vágja a kínait. És miközben a fiú énekli:
  - A legmagasabb osztály lesz...
  Aztán egy bumeráng, amelyet a fiú mezítláb dobott, elrepül, és felkiált:
  - Mindenkit megvág a dög!
  Margarita azt is megdobta az ellenségnek, hogy mi a gyilkosság. Darabokra törte, és nyikorgott:
  - Mezítlábas álom vagyok és nagy szépség!
  És a lába vad korongokat fog dobni.
  A csatában Natasha következik. És azt is az ellenségre veti, ami megosztja az ellenfeleket.
  És nagyon ügyesen csinálja.
  És a mezítláb szabályos, halálos tűket dob.
  Ezután Zoya a csatában. És az ellenségre is dobál, mindenféle horogkeresztet és bumerángot.
  És lekaszálja az ellenséget.
  Aztán ahogy elmúlik:
  - Dicsőség a jó királynak!
  De a csatában és az Aurórában. A Kínából érkező ellenségeket is elpusztítja. És ha dob, akkor halálos erővel fog dobni.
  És éneklés közben:
  - Igen, az Orosz Föld nevében!
  És halálos töltetek röpködnek mezítlábából.
  Svetlana szintén nem hagyja cserben az ellenséget. És mezítlábból valami olyasmi repül, ami nyilvánvaló halált hoz.
  És a harcos énekli:
  - Soha nem adjuk fel! A baj nem jön Oroszországba!
  És megint megsérülnek a kínaiak. És szertartás nélkül elviszi és feldarabolja.
  Hat harcos és harcos ütött keményen. És megvágja az ellenséget, és mezítláb dob.
  Oleg Rybachenko a kínaiakat levágva énekelte:
  - Csillagharcos, hiába fúj a kürtje -
  Távol van a földed kétes dicsőségben...
  A csata lángja remeg a sorok között -
  Egyoldalú játékban szabályok nélkül!
  És egy újabb bumeráng repül a fiú mezítlábával, ami egy tucat kínainak elvágja a torkát.
  A fiú, mint látjuk, harcos.
  És Margarita is harcban áll. És így működik a mezítláb. Kétségtelenül kiirtja az ellenségeit, rendkívül menő.
  És a kardjai olyanok, mint a hóhérok.
  A harcos nyikorog:
  - Legyen dicsőség!
  Natasha is mezítláb tüzel, és halálosan eldobja. És ugyanakkor aktívan vág kardokkal.
  Egyszerre sípol:
  - Állami legénység a környezetem!
  A harcban Zoya következik. Szintén a megsemmisítés legmagasabb szintjének ördöge. Hogyan tartsunk egy pillangót karddal. És akkor mezítláb veszi és dobja a feltűnő elemeket.
  Ami után elmúlik:
  - Örül a sereg - halad!
  És a ferde kínai esések egész sora.
  A lány ezt énekli magában:
  - Zoya szeret ölni! Ó, az a Zoya!
  És itt van Aurora egy gyors támadásban. Vagy inkább agresszív védekezés. És mezítláb segítségével kiüti az ellenséget.
  És közben nyikorog. És amikor a szablyái úgy múlnak el, mint a kultivátor pengéi, akkor három tucat kínai darabokra szakad!
  És Aurora felsikít:
  - Harmonikus akkordok, Oroszország zászlaja nagyon büszke!
  És most a csupasz sarka belefér a kínai tábornok állába. Elveszi és elesik.
  Zoya agresszív a harcban. Megvágja ellenségeit, és sikolt:
  - Kételkedünk és mindenkit megölünk!
  És mezítlábról olyan tőrök repülnek.
  Svetlana sem hagy cserben senkit. És elpusztítja az ellenséget, mintha a kasza füvet vágna. A kínaiak kudarcot vallanak.
  A lány kiált:
  - Őrült Tű! Menj ki az udvarból!
  Oleg Rybachenko levág egy csomó sárga harcost karddal. Aztán mezítláb dob egy csillagot és kiabál:
  - Az én hadseregem a legerősebb!
  A terminátorfiú, amint láthatja, az ellenségek pusztításának csúcsán van. És ezt nagy szenvedéllyel teszi.
  És csupasz lábujjairól egy újabb halálajándék repül el. És hogyan tölti fel a falra mászó kínaiakat.
  A sárga harcosok fanatikusok. Már egész halomra halmozták fel a holttesteket. És folyamatosan másznak, másznak és másznak!
  De a fiú és a lány csak a halálos hatalom megtestesülése. És amikor vágnak, a vér fröccsenése minden irányba és nagyon messzire száll.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - A hősiesség dicsőített bravúr,
  Mi vagyunk a bolygók hódítói!
  Margarita, ez a nyugtalan lány ezt énekelte:
  Egy pillanatra sem állunk meg.
  Valaki fojtott sikolya hallatszik!
  És a lány mezítlábából is pusztító és gyilkos tűk röpködnek. Úgy üti a kínaiakat, mint a búzaköteg. Igen, a lány Margarita egy igazi terminátor.
  Natasha, levágva a kínaiakat, ezt énekelte:
  - És gondolta a leány, sárgát zúzva,
  Hogy jó az élet, és jó az élet!
  Aztán ismét tűk repülnek ki mezítlábáról.
  Zoya szablyáival elhaladt a szélmalom mellett, és nyikorgott:
  - Megölöm az összes ellenséget, és hidd el, nem viccelek!
  És a harcos lábai több csillagot is elindítottak.
  És a szépség ezt énekelte:
  - Katonai tett - nikkelt ütöttem!
  A felesleges érzelmek nélkül vágó Aurora kiadta:
  - Nagy siker vár ránk! Hidd el, nem lesz jobb!
  És mint a mezítláb, ami megöl, az elindul.
  Aztán nyikorog:
  - Egy rohadt kobra vagyok!
  Szvetlana nem kegyelmez a kínaiaknak. És kiirt, mint a hangyák. És közben énekli:
  - Szemétre nem lesz mód,
  Vigye el hamar a lábát!
  És most, csupasz lábujjairól, ismét gyilkos ajándékok repülnek. Ez a legmenőbb hölgy!
  És ordít is:
  - Ott lesz a győzelmünk, egy szent háborúban!
  Oleg Rybachenko egyre aktívabb. És két kézzel vág, és még pipát is vett a szájába, és tűkkel leköpte a kínaiakat. Elpusztítja az ellenfeleket és nyikorog magában:
  - Ez a mi győzelmünk...
  Teljes fordulat és hajrá!
  És megint a terminátor fiú őrülten vagdalkozik. És ugyanakkor dobd azt, ami szánalom nélkül öl.
  Margarita is harcban van. Kétségbeesett lány. És ha mezítláb indít egy bumerángot, akkor ez nem kevesebb, mint egy tucat levágott kínai.
  Aztán a lány ezt énekli:
  - Ó, nagy helikopterem van,
  Hát a szívem énekel a boldogságtól!
  És egy halálos csillag repül a lány csupasz sarkáról. Igen, ez a legmagasabb szintű műrepülés szépsége. És a halál vet jobbra-balra.
  Natasha is minden módon kiirtja a kínaiakat.
  És miközben énekli:
  - Nyikogj, nyikorogj, nyikorogj...
  Oliver megtalálta Twist!
  És egy halálos ajándék repül a mezítlábáról.
  Szóval Zoya felhúzta magát... Elvette, és kiköpte az ellenséget a csőből. Aztán kardokkal feldarabolta a malmot. Aztán mezítláb fogta, és elindította a halál pokoli ajándékát.
  És a kínaiak elestek. Mintha lángszóró nyalta volna meg őket.
  És itt a csatában és az Aurórában. Szintén gyors lány. És vörös halál, és pokoli égő sugár. És elviszi, levágja.
  Nem, semmi sem akadályozza meg.
  Még a Maus tankot is.
  Itt van Aurora és a kínaiakat szegezi. Ami rendkívül klassz, őrült szimbólumokkal és karddal.
  És a vörös hárpia kardja nem áll meg, egy pillanatra sem.
  Ugyanakkor Aurora nyikorog:
  - Az én hazám a kommunizmus hazája!
  És a mezítlábból is, mint valami rendkívül halálos repülés.
  És a lány ismét a levegőben van.
  És akkor Aurorának eszébe jutott, hogyan harcolt valójában az egérrel, az egyik alternatív történetben. Ezután a szövetségesek fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalommal, és a bombázások hiányát kihasználva a németek beindították az egeret.
  Igen, ezek a tartályok valóban gyöngyházasak, mint az állatok. És a fejlődésük szörnyű volt.
  De nem terminátor lányoknak. Egyszerre hidegvérrel és gyorsan harcoltak a nácikkal.
  És megmutatták Kuzma anyját! A harcosok pedig bátran küzdöttek.
  És most a vörös hajú Aurora kardokkal vág. És nyírja le az ellenséget, mint egy kultivátor.
  Aztán nyikorog:
  - Megölöm!
  Svetlana sem félénk a csatában. A kínaiakat kiirtják. És ugyanakkor mezítláb, ami halált vet, azt dobja.
  És közben felkiált:
  - Űrbravúr -
  Nagy szerenád lesz!
  És kacsints az ellenségre!
  Majd kiköp a csőből!
  És akkor Oleg Rybachenko szétoszlik. És ne csak tűket dobjunk a kínaiakra, hanem bumerángokat is dobjunk lábbal.
  Ilyen az a fürge terminátor fiú, akit elkaptak.
  És közben énekli:
  - Ellenség nem állít meg minket,
  Ha a gyengék segítenek!
  És ne fuss, ne fuss...
  Ha nem előre!
  És Oleg fütyülni fog.
  Margarita pedig elvette, és csupasz lábujjával dobta a pusztító és halálosan gyilkost. És közben énekelte:
  - Ez lesz a kobra üzenete!
  És a lány kacsint és nyikorog!
  Natasha sem hiányzik a csatából. Elvette, és puszta ujjaival éles horogkeresztet dobott. Átütött egy csomó kínait, és nyikorgott:
  - A szülőföldemért!
  És akkor ott van Zoya a csatában. És mezítláb is rohamokat vet az ellenségre.
  És csikorog fogvigyorral:
  - Olyan harcos vagyok, tényleg terminátor!
  Ezt követően a lány kardokkal csapkod. És sikítson a tüdejéből.
  - Banzai!
  A lány, amint látja, nem hagyja abba a harcot. És fölösleges antimon nélkül fog vágni.
  Aurora is felvállalja a kiirtást. A kínaiak összetörik magukat, minden szarkazmus nélkül. És a sárga harcosok elesnek, mintha kettészakadtak volna.
  És a vörös hajú lány felkiált:
  - A kommunizmus lángja a világ felett!
  És ismét fog, és két karddal vág. Aztán kiköpött a csőből. És ültesd az ellenségre.
  Igen, az Aurora maga a szépség és a tökéletesség.
  Bár Svetlana nem rosszabb. És azt is megszervezte, hogy a kínaiakat megverjék és megöljék.
  És mezítláb pusztító ajándékokat dob a sárga harcosokra. Igen, mindezt magas hullámon teszik.
  Svetlana kiált:
  - A harc véres lesz, szent és helyes!
  És a mezítlábból ismét valami halálos kitört. És hogyan fogja megütni a kínait!
  Itt estek szét igazán a lányok. És egy cseppet sem adnak. Itt vannak a nők - minden nő nő!
  Oleg Rybachenko lendületes támadásban. Már sok ezer kínait megöltek. E sárga birodalom harcosainak támadása meggyengült.
  Oleg felsikkantott:
  - A győzelem legmagasabb foka!
  Margarita elvette, és puszta ujjaival megdobta a halálosat, és azt, ami élesebb volt a borotvánál.
  Aztán a lány ezt énekelte:
  - Kihívjuk a viharokat,
  Miért és miért?
  Meglepetések nélküli világban élni -
  Lehetetlen bárki számára!
  Margarita egy egész sor pipát köpött ki a kínaiakra, és folytatta:
  - Sok szerencsét - kudarcokat,
  És ugorj fel és le!
  Csak így, és nem másként -
  Csak így, másként nem...
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  És csak felfelé - egy milliméterrel sem lejjebb!
  A lány elég harcias hangulatot mutatott.
  Natasha is a csata epicentrumában van. Mint egy vulkán kitörése. És puszta ujjal dobja a tűket. Megüti az ellenfelet. És holttesteket hagy belőlük.
  Aztán a lány fogvigyorral énekelte:
  - Olyan terminátorok vagyunk, mint az álomrobotok, és nagy szépség!
  És itt van a lány, amint hátba vág kardokkal. És vágj le egy csomó embert.
  Zoya is benne van a harcban. Harcol magáért, kihúzza a fogát és ordít:
  - Senki nem állít meg minket!
  És mezítlábról egy korong söpört végig a kínaiakon. Ami sok torkot elvágott. És a mennyei birodalom seregei megfulladtak.
  A lányok pedig egyre jobban nyomulnak.
  Itt van az Aurora, hogyan lehet elindítani valamit, ami fémet vág. A halmokká formált fejek tömegét fogja levágni. És ugrik, felrepül, és elviszi, ordít:
  - A nevem az öklöm!
  És ismét két szablyával hadonászott, és a kínaiak elengedték a beleket. De ugyanakkor ne légy egy kicsit zavarban.
  És mezítláb halálos bumerángokat indít. Mely fejeket kaszálnak sorokban.
  Aztán a vörös hajú harcos felsikít:
  - Nem leszünk a kábelben!
  Legyen boldogság a Földön!
  És még többet vesz ki a pipából skarlátvörös szájával és köp. És az égi birodalom harcosai összeomlanak, mint a lisztes kulik.
  Tehát Svetlana megmutatta a csatában ..
  Ledöntötte a forró víz ellenfeleit. És azok a leforrázottak veszik, és nagyon vadul kiabálnak.
  Svetlana nyikorog:
  - Az én ölésem!
  És mezítláb is dob majd pár bumerángot. Sok kínait fog vágni.
  És sok holttestet présel ki.
  Így működnek a ütők.
  És minden további nélkül levágták maguknak Kína birodalmát. Nem, még különleges tapintat is van.
  A meggyilkolt kínaiak száma már most is több tízezerre tehető. A lányok pedig csak szórakoznak és ugrálnak, mint a labda.
  Oleg Rybachenko az elképzelhető legmenőbb műrepülést is bemutatja.
  A fiú pedig úgy vág két karddal, hogy a karok, lábak, fejek minden irányba repülnek.
  Oleg felsikolt:
  - Lesz, elhiszem a döntő győzelmünket!
  Margarita mezítláb, a pusztítót dobva megerősítette:
  - Igen fog!
  És az egész hatan még aktívabban vágni kezdett.
  . 2. FEJEZET
  Miután szinte a teljes kétszázezres kínai hadsereg megsemmisült, a hat harcos tovább költözött az Égi Birodalom mélyére. Megakadályozni, hogy a kínaiak ismét visszatérjenek a szibériai orosz városokba.
  Itt a harcosok megtámadták a sárga harcosokat a legközelebbi nagyvárosban.
  Oleg Ribacsenko levágta a sárga harcosokat, és mindkét kardjával hadonászott, és felkiáltott:
  - In és orosz cárok!
  És éles tűk repültek ki mezítlábáról. Eltalálták a kínai vadászgépeket.
  Margarita, kardjaival a sárga harcosokat feldarabolva, fogta és énekelte:
  - Most történelmet írunk!
  És mezítlábból tűk repültek a sárga harcosok közé.
  A következő Natasha a csatában. Halálajándékokat is dobál és visít:
  - A jövő a miénk! Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  És a csupasz, vésett lába iszonyatos erővel dobja ki ezt. A kínaiakat pedig véres káoszba vágta.
  Zoya is kétségbeesetten vág. És kettétört egy kínai tábornokot. És levágta a csontjait.
  Ezek után felkiáltott:
  - A nagy győzelmemért!
  És mezítláb újra indít egy gyilkos ajándékot. És kiütött egy csomó kínai harcost.
  De amikor Aurora csatában van, az általában szörnyű. Félbevágja a kínai katonákat, és mezítláb gyilkos ajándékokat bocsát ki. És így összetöri a sárga sereget.
  Nem, Aurórát valóban vörös boszorkánynak hívják. És ő legyőzhetetlen.
  És halálos tűk repülnek le csupasz ujjairól. Eltalálják a kínaiakat, és homokzsákként omlanak össze.
  Aurora a tüdeje hegyén ordít:
  Az oroszok ismernek
  És nagyszerűnek nevezik!
  És a szépség ismét olyan, mint egy halálos tű eldobása. És az ellenség meg van szorítva, mint a bogár.
  Aurora gurgulázott:
  - Álmodhatsz, álmodhatsz rosszat!
  És a lány ismét bumerángként csapkod.
  Igen, ez a vörös hajú - egy kiló sót sem evett a katonai ügyekben. Ha csépel, hát csépel.
  És ismét a gyors és tüzes lány támadásba lendül.
  És itt Szvetlana lelkesen harcol. És így mindenkit levág és elpusztít. És a kardjai olyanok, mint a szikrázó villám.
  És a tűk mezítlábról repülnek.
  A lány felkiáltott:
  - Az én nagy erőm...
  Játssz velem, hogy barátok legyél egy krokodillal!
  A fiú Oleg Rybachenko, mint mindig, most is támad. Ő egy gyors mangúz. Felvágja és csillagokat dob az ellenségre.
  És az ifjú harcos felkiált:
  - Folytassuk az offenzívát
  Verjük meg az összes kínait!
  És itt van a fiú a támadásban.
  Margarita lány pedig nagy izgalmában legyűri a sárga csapatokat. És csupasz ujjai halálajándékokat dobnak.
  És a lány ordít:
  - Én nyerem!
  És ismét egy egész tűeső zúdul ki a meztelen lábáról.
  A tűk pedig halálosak és mérgezettek.
  Margaret támadólag. A kínaiak nagyon szorosak vele szemben. A lány pedig a horror megtestesítője.
  Bár gyönyörű harcos.
  És most ismét leszáll a halál egy darabja a meztelen lábáról. Ami megüti az ellenséget.
  Natasha vad repülésben. A kínait darabokra vágja. És a kardjai nem ismernek kegyelmet.
  Harcos ordít:
  - Ez lesz a mi nagy győzelmünk!
  A szépség mezítlábából pedig ismét nagyon halálos és veszélyes tűk röpködnek.
  Nagy számban ütötték a kínaiakat. Milyen jók a lányok.
  És az offenzívában senkinek sem adnak leszállást.
  De Zoya nem tudja, soha nincs szó. Áttöri az ellenfeleket. És a kardjai olyanok, mint a hóhérok.
  Zoya a tüdejéből felsikolt:
  - Nem ismerek irgalmat - csak a halált!
  És a mezítláb úgy dob, hogy a kínaiak nem tudnak ellenállni!
  Ezzel szemben a harcos percenként gyorsul. Itt a jégpálya offenzívában.
  Aurora is olyan vagány lány. Nem hátrál meg és nem adja fel. És mindenben sikerül.
  Ide dobott egy acéllegyezőt csupasz lábujjaival. Levágta a kínai katonákat, és felszisszent:
  - A Vörös Birodalomban tűz lesz, ami az egész bolygót felmelegíti!
  És megint valami, ami kifejezetten leöli a legyeket a mezítlábról.
  És a harcos ismét magas pozícióban van.
  És itt van Svetlana a csatában. Nem tér el a tervtől. És vad nyomással megvágja magát. És egy éles korong repül a mezítlábról. Ami híresen megvágja az ellenfeleket.
  Svetlana vad dühvel nyikorog:
  - Mindnyájatokat széttéplek!
  És a lány támadásba lendül. És a mezítláb olyan mozgékony.
  A csatában tovább Oleg Rybachenko szakadt. Itt van egy kétségbeesett fiú-terminátor. Kolosszális erőkkel és egy vad fiú nyomásával jár.
  És itt van egy gyerek, aki mezítláb dob egy bumerángot. Igen, és az ellenfelek egyszerre két tucat fejet veszítettek.
  Ez tényleg halálos erő.
  Oleg énekelte:
  - Egyszerű a kézírásom...
  Nem szeretem húzni a macska farkát!
  És a fiú csupasz sarkáról egy penge repült, és hogyan fogják megverni a kínait. Szó szerint elvesztették a szellemüket és a bátorságukat.
  Oleg vad őrjöngéssel jegyezte meg:
  - Soha ne mondj nemet!
  A fiú támad... Aztán eszébe jutott Wladimir Klitschko. Igen, ez a bokszoló visszatérhet a ringbe. És miért nem próbálja meg? Ha még van egészség, akkor maga Isten parancsolta, hogy harcolj!
  Terminátor fiú a támadásban. Összetöri a kínait és énekli:
  Fiatal barát mindig fiatal
  Ne rohanj pihenni...
  Légy vidám, merész, zajos -
  Küzdeni kell - hát küzdj!
  Kemény ember -
  Hogy mindenkit sorban legyőzzek!
  Örökkévaló fiú vagyok lélekkel,
  Miből adódik az eredmény!
  Örök fiú I lélek
  És ne lépj vissza!
  Egy fiatal harcos és örök gyermek a kínaiak elleni dühös támadásban. A legjobb oldaláról fogja megmutatni magát.
  Margarita is összetöri a sárga harcosokat, és énekel:
  - Soha nem adjuk fel!
  És levágott egy csomó kínait, és kuncogva hozzátette:
  - Nem, hidd el soha!
  És a lány ismét éles, mérgező tűket dobott.
  Gyors és egyedi mozgásban van.
  Natasha a csatában gyors és félelmetes, akár egy Valkűr. Bátran küzd. És leütni a kínaiakat.
  Gyakran harcolt az égen. Kiváló ász pilóta volt. A gyalogságban kellett harcolnia.
  De most Natasha felvette a kínaiakat. És csépeljünk nagy dühvel.
  És bumerángok és tűk repülnek a mezítlábáról. Leveri az ellenséget.
  A lány énekli:
  - De hiszek a napfelkeltében,
  Eloszlatja a börtön börtönének sötétjét!
  Zoya megtámadja a kínaiakat. És szorosan kitör. És mezítláb minden megállás nélkül kiüti az ellenséget.
  Harcos mozgásban. Olyan, mint egy kobra, amely ugrik és ugrik magában.
  Az arany hajú lány felkiált:
  - A jövő a miénk
  Olyanok vagyunk, mint a Jedi-lovagok!
  És most egy kanyarból felveszi és lecsapja.
  A következő a támadás Aurora. Zúzó és harcoló vörös színű lány. Támadásba kezdett, és még jobban felvette a tempót. A kardjai olyanok, mint a szélmalom pengéi.
  Tüzes szépség kiadott:
  - Ilyen boldogság lesz az egész világnak!
  És a lány ismét vad tempóba megy. Ez a háború igazi istennője.
  Svetlana is énekel, felugrik:
  - Százról százra, ezredről ezredre,
  Orosz lovagok karddal vágtak!
  És most a csupasz lábujjai azt dobják el, amit pajzs nem tud taszítani.
  Itt van a lány. Igazi meger.
  Natasha fogcsikorgatva csipog:
  - Ne taníts!
  És puszta lábbal dobja a halált.
  Aurora egyetért:
  - Egyáltalán nincs mit tanítani nekünk!
  A harcosok felgyorsítják mozgásukat. Egyelőre szinte az egész város tele van holttestekkel. Igen, a kínaiak belefutottak a kiirtásba. Csak hatan vannak, de egy egész hadseregnek dolgoznak.
  Oleg Rybachenko emlékezett a tündék nemzetségébe tartozó egyik fickó történetére. A Harmadik Birodalomban kötött ki, és meg tudta győzni, hogy küldjék a Luftwafféhoz.
  Igen, az elf, bár kis termetű, nagyon gyors, erős, kiváló reakcióval. Általánosságban elmondható, hogy az elfek jobbak az embereknél fizikai állapotban és gondolkodási sebességükben. És egy repülőgépen egy elf, sőt a királyi vér is sasnak érzi magát.
  Ez a harcos pedig a Führer születésnapján, 1944. április 20-án 538 ellenséges repülőgépet tudott lelőni, őt magát pedig soha nem lőtték le.
  Az első kétszáz gépért az elf a Vaskereszt Lovagkeresztjét kapta tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Több mint háromszáz már a Német Sas Rend gyémántokkal. Több mint négyszáz Vaskereszt lovagkeresztje, arany tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. És ötszáz emlékrepülőgépre - a Vaskereszt nagykeresztje. Így az elf rekordszámú díjat gyűjtött be, és ebben a tekintetben még Hermann Göringet is megverte, és ezredesi rangot kapott.
  Bár közlegényként harcolt a gépen.
  Tehát bár egy ilyen kiemelkedő ász megjelent a Luftwaffe-ban, nem befolyásolta túlságosan a háború menetét. Valóban, ha a valós történelemben a Luftwaffe első hat ászát vesszük, akkor összesen több mint másfél ezer repülőgépet lőttek le. Nos, mennyit segített a Wehrmachtnak?
  Bár a lezuhant repülőgépek számát eltúlozhatta Goebbels propagandája.
  Ezen adatok közül sokan erősen kételkedtek.
  De az elf őszintén lelőtt annyi autót, de ő maga egyetlen harcost sem veszített.
  De aztán Oleg Rybachenko találkozott vele, és megkérdezte:
  - Miért ragaszkodott a Harmadik Birodalomhoz, amelyet a gonosz erőjének tartanak?
  Elf logikusan megjegyezte:
  - Mert a világon egyáltalán nincs jó ereje! Ön szerint Sztálin és a szövetségesek szentek?
  Oleg mosolyogva jegyezte meg:
  - De a Szovjetunióban ön, miután annyi repülőgépet lelőtt, nagybetűs Istennek számítana! És ezért le kell köpni és átkozni!
  Elf őszintén megjegyezte:
  - A negyvenkettedik év októberében, amikor elkezdett harcolni a Birodalomért, a háború kimenetele még nem volt nyilvánvaló. Mit gondolsz, nincs esélyem a nyertesek közé kerülni?
  Oleg Rybachenko őszintén válaszolt:
  - Ha átáll a Szovjetunióba, azt hiszem, megbocsátják és elfogadják. A hősöket és a nagy harcosokat mindenhol nagyra értékelik!
  Az elf sugárzóan elmosolyodott, és így válaszolt:
  - Köszönöm az ajánlatot! De amikor a második világháború véget ér, kitüntetésekkel térek vissza bolygómra... És persze számomra nem számít, hogy Németország veszített. A lényeg, hogy hősként mutattam meg magam, és minden idők legjobb ászaként léptem be a repülés történetébe!
  Oleg Rybachenko bosszúsan jegyezte meg:
  Hány jófiú halt meg miattad!
  Az elf nyikorgott, logikusan felidézte:
  - Ott is van Rudel... Ő is szuperember!
  Oleg bólintott.
  - Rudel... Igen, olyan, mint egy képregényhős!
  Az elf motyogta:
  - Harcos voltam, vagyok és leszek! Szóval megpróbálom ezerre hozni a számlámat!
  Oleg Rybachenko kételkedett:
  - Meg tudod csinálni? 1945. május 9-én a Harmadik Birodalom kapitulál!
  Az elf lelkesen megkérdezte:
  - Meg tudja mondani pontosabban, hogy mikor és hol és mikor, milyen erőkkel támadnak a vörösök és a szövetségesek?
  Oleg meglepetten kérdezte:
  - Miért van rá szükséged?
  Az elf őszintén válaszolt:
  - El akarom húzni a háborút, hogy tovább tartson a mulatság!
  Oleg ekkor fegyvert vett elő, és így válaszolt:
  - Lőhetnélek, de nem teszem meg!
  Az elf meglepődött
  - És miért?
  Oleg Rybachenko határozottan kijelentette:
  - Engedd, hogy a lelkiismereted megbüntessen!
  És szakítottak...
  Oleg Rybachenko úgy gondolta, hogy nem hiába ölte meg ezt az elfet. Hány gépet fog még lelőni. Egyszerűen szörnyű lesz.
  És a fiú csupasz lábujjakkal ismét elindította a halál bumerángját.
  Margarita aktívan kiirtja a kínaiakat a csatában. A mezítláb olyan találóan meg van ütve a gyilkos ajándékokkal, hogy egyszerűen elképedsz.
  Superman lány.
  És az ő tevékenysége a csatában, mint egy menyétállat.
  Nem, soha senki nem fog megijeszteni egy ilyen lányt, még akkor sem, ha kétmilliárd kínai van.
  De mit csináljon Margaret?
  Megvédi hazáját.
  Oleg Rybachenko a kínaiakat levágva énekelte:
  - Nincs szebb Oroszország anyaországa,
  Küzdj érte és ne félj...
  Nincs szebb ország az univerzumban -
  Az egész univerzum egy fáklya a fény Rus!
  A fiú felugrik és felgyorsul, mindenkit lemészárolva a lábával.
  Natasha is harcol és énekel:
  Végzetes év, nem hiszed el nekem
  Ezerkilencszázkilencvenkilenc...
  Ne járj körbe
  Az ördög aranyszarvakkal forog!
  És a lány ismét mezítláb dob egy gyilkos ajándékot.
  Zoya is harcban van, megsebesült és harcol. Aktív lány. És ha karddal vág, minden idáig repül.
  És a mezítláb olyan aktívan dobálja az ajándékokat. És oly sok kiüti az ellenséget.
  Igen, a kínaiaknak egyértelműen sötét napjai vannak.
  Az Aurora minden szánalom nélkül eltalál. És a mezítláb több mint halálos. Ez általában a megsemmisülés istennője.
  És ezer ördög van benne.
  Szvetlana nagy szenvedéllyel veri a kínait, és felsikít:
  - A jövő az
  Hogy ne kelljen macskának lennünk!
  És a csupasz lába megint dob valamit, és az ellenség darabokra szakad.
  Küzdő lány - műrepülés benne!
  Miután megtisztították a várost a kínaiaktól, a hatan megpihentek. Azonnal megtöltötte a vaddisznót, és egészben megsütötte.
  Darabokra vágták és enni kezdtek.
  Natasha megjegyezte:
  - Itt Walter Scottnál a lovagok sokat ettek egyszerre!
  Oleg Rybachenko kuncogott, és emlékeztette:
  - Csináld Dumas-t is! Így evett meg Porthos egy egész kost!
  Natasha nevetett.
  - Bárány? Miért nem egy vaddisznó?
  Oleg válaszul ezt énekelte:
  Az egész rohadt családod
  A nagybátyám, aki megkapta a vaddisznót...
  Amikor élt - figyelmeztetett -
  Kannibáloktól nem lehet feleséget venni!
  Margaret megerősítette:
  - Ez egy vad dal! És valami lélektelibbet akarok!
  Oleg megjegyezte:
  - Spirituális? Ez jó!
  És a fiú énekelt valamit...
  De Aurora félbeszakította, és megjegyezte:
  - Nem énekelni kell, hanem színészkedni.
  És a lány kivett egy iPhone-t az övéből. Oleg elmosolyodott, Natasha átnyújtotta neki a magáét, és felajánlotta:
  - Játssz tankokat a vörös hajúval!
  Aurora beleegyezett:
  - Szeretem ezt a játékot!
  És a lány-hős kezdett paramétereket szerezni.
  Oleg Rybachenko felvette a harckocsiflottát.
  Aurora figyelmeztetett:
  - Egy tank egyért! Próbáld ki a párbajt!
  A fiú beleegyezett.
  - Ez pontosan így van!
  Oleg a negyvenes évek legmenőbb szovjet tankját választotta - az IS-7-et. Egy csodálatos autó, amiből soha nem lett sorozat. Mindene megvan: páncél, fegyver, sebesség. Igazi halo!
  Aurora E-75. Az autó rosszabb. És nehezebb, és kisebb sebesség, erőtartalék, kicsit gyengébb és fegyver. Az IS-7 130 milliméteres, szemben az E-75 128 milliméterével. A német páncélzata talán vastagabb, de ezt ellensúlyozza az IS-7 nagy lejtése. És a Fritz oldalai magasabbak ... Minden olyan, de ...
  Az Aurora az E-75-öt M szintre fordítja... És az autó javul. És a motor erősebb, a sziluett sokkal alacsonyabb, és a pisztoly csöve hosszabb lett. És most a páncél megvastagodott. A német tank még mindig kilencvenöt tonnát nyom, szemben a szovjet hatvannyolc tonnával. A frissítés után pedig hasonló elrendezésű, és most erősebb lesz.
  Az IS-7 pedig amúgy is fejlesztés nélkül maradt. Tehát a valós történelemben senki sem jósolta meg.
  Nos, Oleg, használjuk ki magát.
  A fiú azonban nem veszett el. Mivel az ellenség modernizálódott, a gyerek csinál valamit, és tollkagylókat használ. És akkor nagyon jó küzdelem lesz.
  Az IS-7 közeledik. Ennek ellenére a német vezetési teljesítménye még mindig jobb.
  Aurora elsüti hosszabb csövű ágyúját. De még mindig nem lehet bejutni.
  És a terminátor fiú közeledik, és feltekerte a pályákat. A kis srác elég magabiztosnak tűnik.
  Aurora egy újabb lövés után kihozta a morált:
  - Egy egér képes megölni egy elefántot!
  És a csata folytatódott, Oleg egy 130 mm-es ágyút hajtott a hajótest csuklójába, és nyert. Minden előny ellenére.
  De általában a negyvenes évek tankjaiban különböző autók vannak. Nagyon félelmetes projekt - "Royal Lion". Súlya száz tonna, a fegyver 210 mm-es kaliberű, az elülső páncél 300 mm-es ferde, az oldalak 200 mm-esek, a motor 1800 lóerős.
  Ez egy autó - még az IS-7 is csak oldalt tud behatolni és bezárni. És tényleg szuper!
  Aurora fogcsikorgatva énekelte:
  - Ez egy sasfióka, a nap felett repül!
  És kuss...
  Evés után a hatan továbbmentek kínai városokba. Egyelőre el kell érni a béke megkötését, és el kell venni a mandzsuk kedvét a támadástól.
  A lányok és a fiú rátámadtak a kínaiakra, és ismét sokakat megöltek karddal és csupasz lábujjakkal.
  Aztán a harcosok lőttek az elfogott ágyúkból. És sok kínait megöltek.
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - Talán jobb védekezni? És akkor valahogy csúnya lesz?
  Aurora így válaszolt:
  - Van a megelőző háború fogalma!
  Oleg emlékeztetett:
  - Victor Suvorov is megpróbálta bebizonyítani, hogy a fasiszta Németország háborúja a Szovjetunió ellen preventív volt!
  Aurora vigyorgott és felmordult:
  - Hát nem így van?
  Oleg megrázta a fejét.
  - Kétséges!
  Margaret így emlékezett vissza:
  - Olvastam ezt a könyvet. Első pillantásra meggyőzőnek tűnik. De ha mélyebbre ásol...
  Aurora egyetértően bólintott.
  - A Szovjetunió támadó háborúra készült, és ez tény!
  Margaret megjegyezte:
  - A Szovjetunió a háború után is offenzív háborúra készült. De az offenzíva el sem kezdődött!
  Oleg logikusan megjegyezte:
  - Ha Sztálin az offenzívát tervezte, akkor egy későbbi időszakban, miután először befejezte hadosztályainak tankokkal és egyéb felszerelésekkel való felszerelését. A legújabb repülés pedig éppen most kezdett egységekben érkezni, még a pilóták sem sajátították el!
  Aurora logikusan is tiltakozott:
  - Ha a szovjet hadsereg újra felfegyverzett, akkor a német hadsereg sem állt meg. Míg a Szovjetunió a legújabb repülőgépeket kavargatta, a Fritz növelte a legújabb technológia gyártását.
  Késleltetés Sztálin előnye nem nő. Ellenkezőleg, a nácik az európai potenciál birtokában jobb minőségű felszerelésben utolérhetnék Oroszországot!
  Oleg Rybachenko kételkedett:
  - Miből gondolja, hogy jobb volt a minőségük?
  Aurora őszintén válaszolt:
  - De a negyvenegyedik évben nyertek! Ha számban gyengébbre verték őket, akkor talán minőségben is jobbak voltak!
  A fiú zseni kételkedett:
  - Nem hiszem!
  Margaret megjegyezte:
  - A negyvenegyedik év rejtély. Miért veszített csatát csatára a formálisan erősebb Vörös Hadsereg. És akkor, miután formálisan, sőt, gyengébb lett, elkezdett nyerni?
  Oleg Rybachenko így válaszolt:
  - Ez a második világháború nagy rejtélye!
  Natasha azt javasolta:
  - Felsőbb hatalmak beavatkozása történt!
  Oleg bólintott.
  - Valóban volt valami!
  Augustine felmordult:
  - Bálványainkat vér borítja, isteneink a háború istenei!
  Zoya egyetértett.
  - Vérrel és a háború isteneivel borítva!
  Miután Oleg és Aurora elkezdte játszani a második világháború stratégiáját. Aurora Hitlernek, Oleg Sztálinnak.
  Volt már igazi ütések cseréje. Az Aurora a szélhámos kódot és az "E" sorozatú tankok tömegét használta Moszkvába. Togo és Oleg a szélhámos kódot és az IS-7-et használta, mert a németeket megbaszták. És a kasza összefolyt a kövön. És egy csomó koporsó. Let és virtuális.
  Oleg Rybachenko előszeretettel játszik, csapatai áttörik a német védelmet. Kazánokat építeni. Aurora újra lefuttatja a szélhámos kódot. Nagyon vad mozdulatcsere zajlik.
  A fiú zseni énekelte:
  - Valahol a Kámán - nem ismerjük magunkat,
  Valahol a Káma folyón anyák!
  Ne nyúlj kézzel, ne nyúlj lábbal,
  Nos, ha kell, mozgasd a pókereket!
  A szovjet tankok pedig szétverik a nácikat. Nincs jobb az IS-7-nél. És nyugodtan harcolhat az "Egerekkel" és az "E" -100-al. A szovjet tank nem fél az ilyen szörnyektől.
  Súlyosabbak, de ez nem jelenti azt, hogy erősebbek.
  És Oleg halad előre, gyorsan halad az autókkal. És olyan, mint ezer ördög.
  Prodigy boy énekli:
  - Törjük össze a Fritzt, csiki-csiki-csiki-ta!
  És most a szovjet csapatok újabb akadályt vettek fel. Olyanok, mint a harcok és harcok zsenijei!
  Az Aurora azonban szintén nem egyszerű. És agresszíven működik. Új és új és új erőket dob a Vörös Hadsereg kerekei alá.
  És a vörös hajú harcos énekli:
  - Az ellenségek nem állítanak meg! Meghódítom az univerzum kiterjedését!
  És újabb és újabb ezredek indulnak csatába.
  Oleg Rybachenko boldogan énekelte:
  Fritz dühbe gurul,
  Az ezred ellensége előrelépett ...
  De őrült árják -
  Az oroszok ellenségeskedéssel fognak találkozni!
  A disznó bőrébe mélyednek,
  az ellenséget porba dobják -
  Az oroszok hevesen harcolnak
  Erős katonakökle!
  A fiú pedig újabb körmanővert hajt végre, és beviszi Aurora csapatait a ringbe.
  Igen, a gyerek okos, nincsenek szavak.
  Aurora gurgulázott:
  - Nem, nem adom fel, de mindig tudtam, hogyan kell harcolni!
  Oleg Rybachenko egyetértett:
  - Ne adjuk fel! Egyszerűen elpusztítunk benneteket!
  És most a szovjet csapatok ismét támadásba lendülnek. És már a szélhámos kódja sem segít a Fritzeken.
  Aztán Aurora ravaszul megváltoztatja az opciót. Nagy-Britannia és az Egyesült Államok pedig az ő oldalán lép be a háborúba. Ennek az armádának a harcosai rohantak a csatában. És szorítsuk az ellenséget.
  De a szovjet IS-7 tankok még könnyebben megsemmisítik az amerikai Shermanokat és Pershingeket, valamint az angol Churchill tankot.
  Ők maguk nem vállalnak kárt.
  Aurora felmordult:
  - Nos, te és a kis huncut!
  . 3. FEJEZET
  A huszonegyedik század harcosai ismét összecsaptak a tizenhetedik kínaiakkal.
  Túl sok katona van az Égi Birodalomban. Úgy folynak, mint egy végtelen folyó.
  Oleg Rybacsenko, aki karddal vágja a kínaiakat, felkiáltott:
  - Soha ne add fel!
  És a fiú mezítlábából egy éles korong repült!
  Margarita az ellenfeleket legyűrve felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a kínait.
  Natasha szintén gyilkosan dobta a csupasz lábujjait és üvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a kardjai a kínaiak malmán mentek keresztül.
  Zoya, vágva az ellenségekhez, nyikorgott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi a torkában a kínai katonáknak.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Aurora sárga katonákat vágott, és nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábról. És a sárga harcosok zuhannak.
  Szvetlana a molnárhoz vág, kardjai olyanok, mint a villám.
  A kínaiak hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál és nyikorog:
  - Mert Oroszország anya győzni fog!
  Oleg Rybachenko továbbjut a kínaiak ellen. Terminátor fiú levágja a sárga csapatokat.
  És ugyanakkor a fiú csupasz lábának lábujjai mérges tűket dobnak ki.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség a Future Rus-nak!
  És mozgás közben mindenki fejét és szájkosarát vágja.
  Margarita az ellenfeleket is legyűri.
  Mezítláb csapkod. A kínaiak nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Kínai katonák holttesteinek tömege.
  De Natasha támadásban van. Vágja a saját kínaiját és énekli:
  - Rus' nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábról. Aki elvágta a kínaiak torkát. Igen, ez egy lány.
  Zoya támadásban van. Sárga katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjakkal halálos tűket dob.
  És közben énekli magában:
  - Eh, béna, menjünk!
  Ó, a kedvencem menni fog!
  Aurora, aki levágja a kínaiakat és elpusztítja a sárga katonákat, sikolt:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet belőni az ellenséget, olyasmit, ami megöli az elefántot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok!
  Svetlana támadólag. Vágja a kínaiakat. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Rengeteg harcost zúzott és visít:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És a mezítláb halálos tűket lövell ki.
  Oleg Rybachenko felugrott. A fiú bukfencezetten megpördült. Sok kínait feldarabolt a folytatásban.
  Csupasz ujjaival dobta a tűket, és gurgulázott:
  - Legyen híres szép bátorságomról!
  És a fiú ismét harcban áll.
  Margarita támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak halálajándékokat dobnak.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a sárga harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a kínaiak holtan esnek el. És egész hullák halmozódnak fel.
  Margarita nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  Natasha offenzívában is nagyon menő.
  És mezítláb dob, és szalmából köp.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya megrohamozza a kínai holttestek eltömődését. És a pusztítás bumerángjai is szállnak mezítlábról.
  A sárga harcosok pedig folyamatosan esnek és zuhannak.
  Zoya felkiált:
  - Mezítlábas lány, nyerni fogsz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amely közvetlenül a kínai ás torkába.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott.
  Aurora támadólag. Összetöri a sárga csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a kínai csapatokon.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Aurora vad ecstasyban üvölt:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb sok éles, mérgező tűt dob.
  Svetlana a csatában És olyan csillogó és harcias. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana énekli:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  És a lány mozgásában egyre több a düh.
  Oleg az offenzívában mindent felgyorsít. A fiú megveri a kínait.
  Mezítláb éles tűket dob.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Dühöngő birodalom - mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és azonnal feldob száz kínait.
  A lány kiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És vezesse a malmot kardokkal.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a sárga harcosokat. És miközben kiabál:
  - A győzelem Oroszország birodalmára vár.
  A kínaiakat pedig irtsuk ki gyorsított tempóban.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai hússalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek.
  Aurora egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz kínait tört össze. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  És a csupasz lábujjai közül egy borsó kirepül. Háromszáz kínait pedig széttépett egy erős robbanás.
  Aurora ezt énekelte:
  - Nem mered elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadólag van. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a kínaiakat. A sárga harcosok tömege pedig már zuhant az árokba és az utak mentén.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  Oleg Rybachenko ismét akcióba lép. És mindkét karddal hadonászva halad előre. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott kínaiak leesnek.
  Holttestek tömege. Egész hegyek véres testek.
  A fiú eszébe jut egy vad stratégia. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterkurzus és Adidas!
  Igazán klassz és menő előadás lett. És hány kínait öltek meg. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a sárga harcosokat.
  Margarita is harcban van. Összetöri a sárga seregeket és ordít:
  - Nagy sokk ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjai a kínaiakra törnek. A sárga harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És el fogja venni és összetörni néhány ellenfelet.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány kínai félbeszakította már.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere hóhér!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány fog levágni egy csomó kínait karddal.
  Zoya mozgásban van, és sok sárga harcost vág.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több kínait megöl. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Az Aurora előrenyomja és elpusztítja az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kitárja a fogát!
  És egy ilyen vörös hajú... A haja úgy lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt levágott egy csomó koponyát. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából.
  Oleg Rybachenko ugrik és ugrik.
  A mezítlábas fiú egy csomó tűt bocsát ki, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyiss egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  Elég idős, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a kínaiak felé, és így folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer kínai azonnal felszállt a levegőbe. Igen, az Égi Birodalom hadserege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És nagyon sok kínai hal meg.
  A lányuk és a kardjuk, meg a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a kínaiakat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő puszta ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot működtet kardokkal. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  De a kobra Aurora támadásba lendült. Ez egy nő - minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardja működésbe lép, és vágja a húst.
  Svetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Hogyan kell aprítani, így a holttestek tömege alom.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Oleg ismét száz kínai, meteort cipelve, levágva. És felkap egy bombát és eldobja.
  Kicsi, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó sárga harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány kiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A támadó Natasha még dühösebb. Így csapkod a kínai. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös kibékítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A sárga sereg fejeinek tömege visszagurult.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak.
  Zoya elvette, és nyikorgott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  Csupasz lábujjakkal pedig olyasmit dob, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost eltalált.
  Aurora mozgásban van. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár zászló lebeg. Ez a lány egy igazi vicc.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Aurora elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt ismét összetört egy csomó harcost.
  Oleg Rybachenko morogta:
  - Amire szükséged van! Itt a lány!
  Margarita mezítláb tőrt dobva megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Aurora készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És megint csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost.
  Svetlana a csatában nem rosszabb, mint az ellenfelek. Nem lány, hanem lángvég.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Aurora, aki mezítláb elengedte a pengét, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Svetlana, miközben levágta az ellenséget, csicseregte:
  -A bolondnak nem kell kés...
  Zoya nyikorogva, csupasz, lebarnult lábával tűket dobált:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha, levágva a kínaiakat, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugranak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Oleg Rybachenko nagyon stílusosan néz ki a csatában.
  Margarita ezt énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  A zseniális fiú a lábával elindított egy helikopter propellernek látszó tárgyat. Levágott pár száz fejet a kínaiakról, és nyikorgott:
  - Elég sportos!
  És mindkettő - egy fiú és egy lány teljesen áttört.
  Oleg a sárga katonákat feldarabolva gurgulázott:
  - És nagy győzelmünk lesz!
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, levágott egy csomó kínait.
  Zoya hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok harcost eltaláltak.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Aurora a lábával hadonászva és éles szélű horogkeresztet dobálva gurgulázott6
  - Birodalmi zászló előre!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig egyöntetűen kiabálták a kínaiakat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábából. A hús felszakadt.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha a levegőbe repült. Feltépte az ellenfeleket, és kiadta:
  - Nőfarkasok vagyunk, megsütjük az ellenséget!
  És csupasz ujjaiból egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És akkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  Oleg Rybachenko gurgulázott:
  - Ó, korán, biztonságot ad!
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Natasha levágta a kínait, és nyikorgott:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  A fiú így válaszolt:
  "Néha a verekedés sem szórakoztató!"
  Natasha beleegyezett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjait az ellenfél tűinek dobta, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Natasha ismét levágta az ellenséget.
  Zoya egy nagyon gyors csaj. Itt van egy egész hordó a kínai indított. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felkiáltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Aurora a csatában szintén nem gyenge. Így csapkod a kínai. Mintha egy köteg lánc kiütné.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, hasznos lesz,
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban.
  És itt van, hogyan harcol Svetlana. És a kínaiak megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Szvetlana keményen észrevette, amikor fémfröccsenések repültek ki a meztelen lábáról, megolvasztva a koponyákat:
  - Dicsőség Oroszországnak, nagyon még dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Osztály piros ingben -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a kínaiakat. Így vágják és aprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  Oleg harcban áll és megtámadja a kínaiakat. Könyörület és visítás nélkül veri őket:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Margarita, szétzúzva a sárga sereget, felkapta:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Natasha elvette, és felüvöltött, levágta a sárga harcosokat:
  - A hazugság kézenfekvő!
  Zoya tépte a kínait, és nyikorgott:
  - Nem, nem kézből!
  És mezítláb is vesz és elenged egy csillagot.
  Natasha elvette, és felkiáltott:
  - A tévénk be van kapcsolva!
  És egy gyilkos tűköteg repül a csupasz lábáról.
  Zoya, a kínaiakat is legyűrve, nyikorgott:
  - A barátságunk egy monolit!
  És megint egy olyan dobás, hogy a körök minden irányban összemosódnak. Ez egy lány - az ellenfelek tiszta kiirtása.
  A csupasz lábujjakkal rendelkező lány fog és indít három bumerángot. És a holttestek ettől még többek lettek.
  Ezt követően a szépség kiadja:
  - Nem adunk kegyelmet az ellenségnek! Holttest lesz!
  És megint elszáll a halálos dolog a csupasz sarkáról.
  Aurora is logikusan megjegyezte:
  - Csak nem egy holttestet, hanem sokat!
  Ezek után a lány fogta, és mezítláb sétált át a véres tócsákon. És megölt egy csomó kínait.
  És hogyan üvölt:
  - Tömeggyilkosság!
  Aztán beveri a fejét egy kínai tábornokba. Törd be a koponyáját, és add ki:
  - Banzai! A mennybe jutsz!
  A támadásban nagyon dühös Svetlana nyikorog:
  - Nem fogsz kímélni!
  És egy tucat tű repül le csupasz ujjairól. Hogy mindenkit legyőz. És nagyon még a harcos is megpróbál felaprítani és megölni.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Dicsőséges kalapács!
  És a fiú mezítláb is dob egy ilyen menő csillagot horogkereszt formájában. Bonyolult hibrid.
  És a kínaiak tömege összeomlott.
  Oleg felüvöltött:
  - Banzai!
  És a fiú ismét vad támadásban van. Nem, csak forr az erőtől, és a vulkánok gurguláznak!
  Margaret útközben. Mindenki hasát felhasítja.
  Egy lány a lábával egyszerre ötven tűt dob ki. A tömeget pedig mindenféle ellenség öli meg.
  Margarita vidáman énekelte:
  - Egy kettő! A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Pipával tartsa magasabban az orrát és a farkát.
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Ez egy olyan agresszív társaság. A lány dörömböl és sikolt:
  "A Sárkány elnökből holttest lesz!"
  Natasha a csatában csak egyfajta terminátor. És ordítva gurgulázott:
  - Banzai! Szerezd meg gyorsan!
  És egy gránát repült le a mezítlábáról. A kínaiak pedig olyanok, mint a körmök. És összetörni.
  Itt a harcos! Minden harcosnak - egy harcos!
  Zoya is támadásban van. Olyan dühös kurva.
  És elvette, és gurgulázott:
  - Apánk maga a Fehér Isten!
  És hármas malmot vág a kínaiaknak!
  És Aurora felüvöltött válaszul:
  - És istenem fekete!
  Valójában a vörös hajú a megtévesztés és az aljasság megtestesítője. Persze az ellenségeknek. És a barátok számára ő egy kedves.
  És hogyan fog csupasz lábujjakkal fogni és dobni. És egy csomó harcos az égi birodalomban.
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Oroszország és a fekete isten mögöttünk áll!
  Egy nagyon magas harci potenciállal rendelkező harcos. Nem, jobb, ha nem avatkozik bele.
  Aurora felszisszent:
  - Minden árulót porrá zúzunk!
  És kacsints a partnereire. Igen, ez a tüzes lány nem éppen olyan dolog, ami békét tud adni. Hacsak a béke nem halálos!
  Svetlana, legyűrve az ellenséget, kiadta:
  - Sorba söpörünk!
  Aurora megerősítette:
  - Mindenkit megölünk!
  És mezítlábból újra elszáll a teljes megsemmisülés ajándéka!
  Oleg válaszul ezt énekelte:
  - Komplett banzai lesz!
  Aurora, aki puszta kézzel tépte a kínaiakat, karddal vágta őket, és csupasz lábujjával tűket dobált, kiadta:
  - Röviden! Röviden!
  Natasha, elpusztítva a sárga harcosokat, nyikorgott:
  - Röviden - banzai!
  És vad keserűséggel vágjunk neki ellenfeleknek.
  Oleg Rybachenko megvágta az ellenfeleit, kiadta:
  - Ez a gambit nem kínai,
  A debütálás pedig, hidd el, a thai!
  És ismét egy éles, fémmetsző korong repült a fiú meztelen lábáról.
  Margarita, levágva az Égi Birodalom harcosait, így énekelte:
  - És kit találunk a csatában,
  és kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk vele...
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  . 3. FEJEZET
  A kínaiak legyőzése után pihenhet egy kicsit. De sajnos nincs időd túl sokat pihenni.
  Új sárga hordák kúsznak be.
  Oleg Rybacsenko ismét megvágja őket, és üvölti:
  - Szent háborúban - az oroszok nem veszítenek!
  Margarita csupasz lábujjjal halálos ajándékokat dobál, és megerősíti:
  - Sose Veszíts!
  Oleg még valamit akart mondani...
  Ám most a boszorkány varázslata átmenetileg egy másik anyagba helyezte át őket.
  És Oleg Rybachenko úttörő lett az egyik német táborban. Margarita pedig elköltözött vele.
  Nos, nem mindig a kínaiakkal kell vágni.
  - Dicsőség a szülőföldnek! - Oleg Rybachenko úttörő megismételte a kiáltást, és csendben elviselte a vállára mért ütést, bár pontosan ráesett az egyik múltbeli duzzadt sebhelyre. És a második és egyáltalán egy boncolásból - vér folyt! Margarita meglepetten és hálásan nézett Oleg Rybachenkora, és megkérdezett tőle valamit angolul. A csodagyerek, Oleg Rybacsenko arra gondolt - valószínűleg ismét megkérdezi, mit láttam álmomban -, hogy van-e szinkron? A fiú visszamosolygott a karba szoruló nővérére, és megvonta meglehetősen széles vállát, mint egy tízéves. Margarita nyilvánvalóan megértette, hogy Oleg Rybachenko egyszerűen csak azt akarta megmutatni, hogy nem adja fel, és nem érti, mi késztette arra, hogy a proletár mozi stílusában kiabáljon.
  És nem csak ő, hanem ez a vékony, kopaszra nyírt Marat Kazei is. De egy bátorító kacsintással biccentett a bátor fiúnak...
  Oleg Rybachenko hirtelen megsértődött, és elfojtva a fájdalmat a hangjában, megjegyezte:
  - A bravúr minden!
  Margarita suttogva ellenkezett:
  - Nem, nem bravúr! Mintha azt mondanánk: szuronytól bűzlik a szó!
  Oleg komolyan megjegyezte:
  - Jobb megölni egy fasisztát, mint átkozni száz kraut!
  Zaj, motorzúgás és lármázás hallatszott, az SS lovasai és hóhérorvosok - leugrottak a földre, és kinyergelték inkább mutánsaikat, mint állati lovaikat. A foglyok a fűben ültek - láncban. Ellenőrizték a bilincseket: tehát szorosan megbilincselték. És Oleg Rybachenko nem volt túlságosan meglepve, amikor látta, hogy az egyik fiatal SS-orvos pontosan hogyan közeledett hozzá. Németül durván azt mondta - kelj fel, főemlősbébi -, puha csizma orrával a combba, vagy még kicsit feljebb, a vesébe lökve az úttörőfiút. Oleg Rybachenko megfeszült... majd a hűvös Aurora közbelépett. A tüzes ördög (Tehát természetellenes és élénkvörös hajszíne, valamint nőietlen kitartása és ereje miatt kapta a becenevet a csapatokban!) Valamit gúnyosan magyarázott - és ez a gúny nem múlt el Olegen. Látható, hogy a fasiszta orvos is érezte! A náci a lábával izmos vállába ütötte Aurorát. A lány csak kuncogott. Aztán a fasiszta egy körforgalomból eltalált, és egy hajlékony hátát élesen megdöntötte egy merész lánynak. Oleg oldalra rándult a rázkódástól. Aurora azonnal újra leült, és némán megmutatta megbilincselt kezeit. A kövér professzor odaszólt fiatalabb kollégájának, aki hirtelen lenézett. Aztán letört egy száraz hanga ágát, és megmutatta Oleg Ribacsenkónak. Integetett az orra előtt - a fiú önkéntelenül is meghátrált. A fasiszta orvos ismét úgy tett, mintha felkarolna, megrázta a fejét, furcsa mozdulatot tett. Nem értem, mintha egy SS ember kanállal eszik...
  Oleg Rybachenko dühösen kibökte németül:
  Nem tudod emberileg kifejezni magad.
  Fritz kikelt: emberalatti, tudja a mesterfaj nyelvét?
  Fiatal Rybachenko Jr. rájött, hogy hiába árulta el magát, felfedte, mit jobb titkolni, de... A szó nem veréb - hiányozni fog, nem fogod meg. Igaz, a kövér, magas orvos közömbösséget öltött magára, a szó elfojtotta a fiú által kiejtett német mondatot. Ismét megismételte az előző gesztust, és felmutatta a karját.
  És Oleg Rybachenko megértette - szolgának küldik tűzifáért ...
  Nem akartam, hogy újra megverjenek egy büszke visszautasítás után. És igen, nem szabad kihagyni a lehetőséget.
  Nos, mit kell megtörnie egy századosnak, vagy inkább egy patríciusnak a büszkesége. A szökés gondolata persze jött - azonnal megérkezett, amint a nehéz bilincs kattant a nagy kulcs alatt. Bár logikusabb lehet azt mondani, hogy egyáltalán nem ment el! De ez a kis gondolat olyan volt, mint egy ijedt nyúl, aki a fényszórókban szaladgál, nem tudván, hogy már elkapták. És mégis - amint Oleg Rybachenko eltávolodott a parkolótól - a fiú látta, hogy egy vérfarkas követi. Azon furcsa, képzett mutánsok egyike, akik őrzik az SS által vezérelt konvojt. Ugyanakkor a konvoj egyike sem néz kihívóan a terepre sietve felmászó mezítlábas fiú felé. Bár Oleg Rybachenko úgy érezte, hogy valószínűleg egy rejtett kamera filmezi a mozgását. Még az is meglepő, hogy technikailag mennyire fejlődött a Fritz. Ha a mieink nem válaszolnak megfelelően, akkor rossz lesz.
  A sikló fájdalmasan szúrta a védtelen gyermeklábak már begyógyult talpát. Az erősen ledöntött lábak már elkezdtek eldurvulni, de ez a folyamat elég fájdalmas, ha éles kövekre lép. Oleg csendesen felnyögött, próbálva nem kimutatni, hogy fájdalmai vannak, és nem nézni a vért, ami megint kijött. De aztán olyan volt, mintha a megmagyarázhatatlan cunami söpört volna át rajta.
  A félelem azonnal és megmagyarázhatatlan módon megfosztotta az úttörőfiút saját gondolataitól és vágyaitól. Csak a vérfarkas (?) irányába akart fordulni. A náci vadállat embertelen szemének tekintete alatt Oleg Rybachenko akaratlanul is megdermedt és megdermedt. Ám azonnal rekkenő hőség öntötte el a frissen sült úttörőt, és a fiú úgy mozgott, mint egy géppuska a gyárból. A hasadékokban növő nyírfák és ciprusok száraz, a tél után még nem zöldellt törzseit törte - sokat, alig vonszolta őket. Egy nagy, átlátszó zacskóba hajtogattam, elhúztam, nem különböztetve meg a parkolóba vezető utat.
  Oleg Rybachenko útközben kétségbeesetten próbálta leküzdeni az elkeserítő iszonyatot. Úttörő-kiváló ő vagy sem! De ez olyan volt, mint egy alkalmatlan úszó, aki megpróbál a vízen maradni. Felbukkan, aztán megint túlcsordul...
  A vérfarkas követte: időnként megállt, és megszagolta a fiú által hagyott csupasz lábnyomokat.
  A zseniális úttörő csak akkor érzett megkönnyebbülést a borzalom hulláma alól, amikor visszatért a tábor helyszínére.
  Úgy tűnt, az aljas, nem emberi fasiszták nem néztek Oleg Ribacsenkóra. Bár valójában pár SS-ember le sem vette a szemét. Csak amikor összehajtogatta, amit hozott, a rangidős hóhér-orvos, rövid pillantást vetve, dobott valamit a fiúnak... na! Oleg végre magához tért. Mohón megragadta, és arra gondolt, hogy talán kiadtak egy csokit vagy valamit a forrasztáson túl a munkáért. És kikelt - feküdt, kovakő és acél. A kovakő valószínűleg kvarc volt. És a szék úgy néz ki, mint egy dosszié. Hogyan kell mindezt felhasználni - a kifejlesztett úttörő, Oleg elméletben tudta, és még érdeklődéssel is, ő is kipróbálta volna Polesie Robinsonjait... ha nem furcsa körülmények.
  Oleg megérintette a nedves ágakat a lábával, majd a kezével, és megrázta a fejét.
  - Tinder... - mondta halkan az úttörő oroszul, hirtelen köhögött és megismételte. - Tinderre van szükség. - És nehezen tért vissza a német beszédre. - Nem fog világítani.
  Oleg rájuk nézett... Nem világos, hogy a Fritzeknek, akiknek öngyújtójuk, gyufájuk és valószínűleg még lángszórójuk is van, miért volt szükségük erre a régimódi tűzszerzési módra. Ki akarják próbálni az úttörők találékonyságát. Mérik-e egy szovjet ember mentális fejlettségét? Vagy triviálisan kigúnyolni egy fogoly fiút? Ki fogja megérteni őket, mintha egy másik bolygóról érkeznének!
  A nácik egymásra néztek, fogukat tűrték. A legfurcsább és ... és a legszörnyűbb Oleg Rybachenko számára az, hogy az arcuk nem volt gonosz, nem kegyetlen, nem is gúnyos, nem! Nagyon kíváncsi, mintha egy különös állatra gondolna, az idősebb professzor különösen élénk érdeklődést mutat, mintha szándékosan vette volna le a szemüvegét. Egy csepp közöny sincs, annyira érdekes, ahogy a tudósok követik a kísérletet.
  Oleg Rybachenko suttogva megismételte, próbálva uralkodni a hangjában az izgatottságon:
  Télen minden nedves lett! Nem megy!
  A szemében inkább színlelt, mint őszinte félreértés, de ismét harag nélkül. Ám ekkor az egyik fiatal - nem az, aki leoldotta Olegot - morogva felkelt, nyújtózkodott, a többi SS-es kacagására dörzsölte a nyeregbe vert fenekét... Oleg nem volt túlságosan meglepve azon, hogy néhány a németek lovakat használnak a mozgáshoz - üzemanyaghiány. Bár valamiért a transzportok mászkálnak utánuk? A náci ellenség az összehajtott nyergek közül hozott egy dobozt, amiből kivett valamit... Az úttörő azt hitte, vatta, de nem. Távolról úgy néz ki, mint egy vékony szálcsomó. Oleg Rybachenko, kezébe véve, megértette - száraz moha.
  Az úttörő csodagyerek megint meglepődött, hogy miért Fritz, sőt, még egy orvos is, aki füvet hord az ekében... Talán nem is olyan egyszerű ez a moha?
  Na, ne gondolkodj, fáj a fejem. Biztosan egyszerűbbnek és ostobábbnak tűnik, mint te. Furcsa módon, de a tinder azonnal felkapaszkodott - Oleg nem a kovakőre ütötte a kovakőt, hanem simán lekaparta (valahol olvasható) - és jégesőként záporoztak a szikrák. És már több éve, élete nagy részében képes tüzet rakni (most egy közönséges "kunyhót" épített). Hamarosan a tűz hatalmasat táncolt - a nyír jól ég és nyirkos. Itt az SS fiatal őrei felpörögtek, és a tűz oldalain fémemelőket kezdtek a földbe verni.
  És Oleg Ribacsenko feje megfordult, valami rendkívül maró hatás kúszott az orrába, és azonnal elválasztotta tudatát a valóságtól. Ám egyszerre egy valósághű vízió borult át.
  Még a gyermek személyisége is megváltozott, szerencsétlen árvának képzelte magát, élő szülőkkel. Sőt, apa és anya nem hagytak nemet - megfosztották őseiket a jogaiktól az adósságok miatt, és a fiút javítóintézetbe, börtönbe küldték. Bűntudat nélkül, de mivel a szüleidnek tartozása van, akkor te egy diktatórikus, űrbirodalom bírósági döntése alapján fiatalkorú bűnöző vagy.
  A gyermekek árvaháza a főváros ipari területén található, és valóban börtönnek tűnt. Mindenütt laktanya, cella-laktanya. Oleg Rybachenko valósághű elképzelésben rosszul gyalult fa priccseken töltötte az éjszakát. A közelben más fiúk feküdtek, mind az emberi fajból, mind az idegenekből. Nem volt takaró, matrac, párna, a túlhajszolt és sokszor megvert test egy csupasz fán fekszik. Éjszaka pedig a lábat a lánchoz láncolják, nehogy elszaladjanak. Körülbelül száz gyerek van a zárkában, nagyon fülledt, a testek izzadtak, egymás mellé verve a vödör sarkában, még csatorna sincs. És ez az állam, amelynek csillaghajói felszántják a galaxis kiterjedését, és amelynek zászlói több tízezer lakott világot koronáznak meg! A srácok azonban az utcán próbálnak tehermentesíteni magukat, a nap körülbelül kétharmadában munkával vannak elfoglalva. A legnehezebbet a boltban tartják, porosnak és unalmasnak. A hát és a karok rettenetesen elfáradtak tőle, és a szemek láttára kezd "bukni", a műveletek egyszerűek, de fáradságosak, ismétlést igényelnek. Élvezetesebb munka, szabadban a terepen vagy építkezésen. Annak érdekében, hogy kevésbé legyenek fáradtak, és ellazuljanak, megpróbálják váltogatni a különféle munkafolyamatokat. De mindazonáltal fáj a test, sok fiú az árvaházban - az emberek majdnem fele álmában nyög.
  Oleg Ribacsenko idegesen hánykolódott, a lánc csapódott, a gyűrű véresre dörzsölte a lábát. Megszólal a sziréna, ez azt jelenti, hogy felkelni, dolgozni. A gyermek teste még nem pihent, a többi fiú - a meztelen emberi faj és más világok szőrös utódai - küzd a felemelkedésért. A rabszolgaság hónapjai alatt felgyülemlett fáradtság tompa izomfájdalmat vált ki. A beépített forgács által vezérelt láncok automatikusan leszállnak a lábukról, nagyon erős, át nem fűrészelhető ötvözetből készülnek. Felvigyázók jelennek meg, fenyegető kiáltások hallatszanak.
  A fiúkat fürdeni vezetik, nem tart sokáig, rozsdás a víz a tartályokból. Oleg Rybachenko kiöblíti a száját, fröcsköl, hogy lemossa az izzadságot. A cellában nincs szellőzés, az izzadságszagú szoba sem képes felfrissíteni az alvást. Utána elviszik őket reggelizni, állva kell enni, a fiatalkorú elítélteknek nincs szükség székekre. Kenyérrel és szilázssal etetik őket, a hús drága, a gyerekeket pedig nem szabad, ezért inkább a legelőt úsztatják. A ló azonban vegetáriánus, és hogyan működik, miközben a ragadozók húst ettek, lefekszenek. Oleg mellett a barátja, Timur. Mindketten tizenkét évesek ebben a látomásban, pontosabban, mint egy másik valóság, az erős fiúk kora fordulópont, amikor nagyon nehéz megbékélni a rabszolgasorral.
  Timur, aki csalánlevet ivott egy rosszul kimosott pohárban, nyögve mondta:
  - És megint ebben a boltban dolgozni! nem akarom!
  - Nem akarok állni és tízezerszer megismételni ugyanazt a mozdulatot. - Válaszolt, borzongva a kellemetlen emlékektől, Oleg Rybachenko.
  - Talán kérünk terepmunkát! - Timur álmodozva nézett az égre, ahol három csillag ragyogott egyszerre ezen a bolygón. - Különösen tisztítsa meg a pontyot-barackot. Annyira finomak, főleg az aranyúszójúak, de mivel a felügyelő nem néz mohón, úgyis szedhetsz valamit a szádba.
  Oleg Rybachenko nagyot sóhajtott:
  - Én is jobban örülnék egy ilyen munkának a szelíd természet kebelében. - És akkor a megtestesült úttörő vidámabb lett. - A robot-megfigyelőt meg lehet téveszteni, itt már ellopták a megfigyelő berendezések nagy részét!
  A reggeli véget ért, és a vezetékekhez vezetik őket...
  Gyerekek sorakoznak a felvonulási téren, az emberi faj fiúi próbálnak összetartani, az idegenek magasságuk szerint tartják a formációt. Kor és méret szerint csoportokra osztják őket. Vannak köztük öt-tizenhat éves fiúk, valamint más világok képviselői a szőrös és pikkelyes fiatalok.
  Az egyetlen, ami összeköti őket, a ruha, vagy inkább annak szinte teljes hiánya, csak a fiúkon azonosítószámos rövidnadrág.
  A birodalom azzal az elvvel bánik velük, hogy több hasznot csikarnak ki maguknak azoktól, akik már nem számítanak állampolgárnak! Spórolni mindenben, ruhákon, cipőkön, azonban néhány fiú szabad életében soha nem ismert cipőt.
  De a botokkal és a csupasz sarkú gumikötéllel gyakran megkapták. A fejeket borotválják, kéthetente fürdő, ahol leforrázzák. Utána egy tompa géppel azonnal leborotválják, akkor már nem sokat sikerült visszanőni. A fiúk mezítláb masíroznak éles köveken. Ha Oleg ehhez szokott, és eldurvult lába nem érez fájdalmat, akkor a legkisebb gyerekek vérzésig ütik le a sarkukat és a csupasz ujjukat.
  Az egész gárda az univerzum legkegyetlenebb fajait képviselő idegenekből áll, egyedül a menhely vezetője, az idős Frau Pontuss néz ki brutális szadista szemével.
  A felügyelő szerepét játszó tigris-orrszarvú instrukciókat ad, hogy ma ki hol fog dolgozni, vagy inkább eszméletvesztésig keményen dolgozni. Oleg csontos vállát leengedve az udvar második felét nézi. Vannak lányok, kicsiktől a szinte felnőttekig. Úgy vannak felöltözve, mint a koldusok, a legdurvább vászon rongyos rongyaiba. Az arcok szárazak, a szemek nagyok és szomorúak. A zsákruha rövid, vékony, de inas lábak látszanak alóla. A lányok is mezítláb vannak, és kivétel nélkül mindegyik kopaszra borotvált. Ezt nyilvánvalóan azért teszik, hogy megalázzák őket, hogy ismét megmutassák, semmiség. De itt semmi esetre sem a bűnözők gyűltek össze - a szerencsétlen elhagyott gyerekek.
  Itt bejelentik, hogy egy csapat fiú megy a varrodába, hogy a legunalmasabb és legfárasztóbb profilban dolgozzanak. Itt Timur nem bírta elviselni, és gyötrődve felkiáltott:
  - Nem akarok így dolgozni! Küldj az ültetvényre vagy a kertbe.
  A fiúk megdermedtek, lebarnultak, vékony testek megfeszültek.
  Pontuss egyértelműen örült a kivégzés új alkalmának:
  - Tegnap csendben voltál, és féltem, hogy a családod vizuális lecke nélkül marad. Hogy a fiút ötször hajtják át a ranglétrán.
  Izgalom járta át a gyerekek sorait.
  - Úgy van. - Végtelenül szólt a matróna. - Osszon rúdokat mindenkinek.
  Az ütéseket speciális szögesrudakkal hajtották végre. Általában maguk a fiúk szedték ki őket a bozótosból, olyan időszakokban, amikor nem volt munka. Valójában azonban már akkor is kénytelenek voltak a gyerekeket, még ha a birodalom haszna nélkül is, például fél napig ásni egy gödröt, és fél napig elásni.
  Oleg Rybachenko megnézte gyermekeinek kezét, bőrkeményedésben ütötték le őket.
  A srácok automatikusan leszerelték a rácsokat, Olegnek úgy tűnt, hogy ők, a kínzóeszközök, megégették az ujjaikat, és elnehezült a lábuk. Nem akarta megütni a barátját, de nem volt bátorsága tiltakozni. Szinte semmit sem látott, és fájdalmasan nekiütött a nagylábujjának egy fekvő macskakőnek. Furcsa módon, de a fájdalom érzése segített összeszedni, és a köd kitisztult a szemem előtt. A lépés határozottabb lett, bár az ujj kék lett.
  Félkörben, hosszú sorban épültek. Timur kezénél fogva botokkal volt megkötözve, a vállát pedig megcsavarták, hogy kényelmesebb legyen megverni a sértő fiút. A srácok hunyorognak, és megpróbálnak másfelé nézni. Frau Pontuss parancsára sóoldatot fröcsköltek, és kék sót szórtak szikár, de inas hátára. Abból ítélve, ahogy a fiú grimaszolt, égni kezdett.
  A háziasszony megütötte a száját.
  - Most mindannyian kaptok egy leckét. Üss erősebben, aki csal, megtorlásra lesz ítélve.
  Az asszisztens ebben az esetben, az orrszarvú patkány kitárta az agyarait:
  Azonnal foglalkozunk velük! - motyogta a szörnyeteg.
  A fiút a sorok közé költöztették. A fiúk lassan felemelték a rudakat, és az első ütések Timur hátára estek. A háton és az oldalakon lévő hegekből ítélve a fiút nem egyszer megbüntették, ezért csak sóhajtott, és nagy levegőt vett, mint az összes fiú, aki megpróbálta visszatartani a sikolyokat.
  - Üss erősebben! - kiáltotta Pontus. - Hadd kiabáljon.
  Az első ütéseket a legkisebb fiúk adták, akiknek egyszerűen nem volt erejük komoly fájdalmat okozni. De aztán az idősebb srácok elkezdtek verni. A gyerek hátát piros csíkok vágták, vér csöpögött. A kéksó által felfokozott fájdalomtól Timur felsikoltott, el is esett, egy deszkát szögekkel ütöttek be, és szúrta a mellkasát.
  - Nincs szükség! - kiáltotta a fiú. - Ott fogok dolgozni, ahol mondod.
  - Persze fogsz! - válaszolta Pontus. - De először egy verés.
  A tegnapi elvtársak túlságosan izgatottak voltak, és megverték tegnapi testvérüket. Emberek és földönkívüliek is ugyanolyan hevességgel csapkodtak. A fiú sikoltozott, mezítláb véres lábnyomokat hagyott maga után. A patkányorrszarvú vicsorogva megütötte a kölyköt a csupasz, lebarnult lábára. Még több fájdalmat akart okozni a fiúnak. Az ütés az inas bokára, a következő pedig a sarkakra esett. Timur felsikoltott és megereszkedett. Aztán a kínzó egy vastag tűt szúrt a fenékbe, és beleöntötte a folyadékot.
  - Jobb! Pontus mondta. - Most inkább meghal, minthogy elájuljon. Senki sem kerüli el a büntetést.
  Oleg Rybachenko szinte a sor legvégén állt, és úgy tűnt neki, hogy az ostorcsapások értek rá. Timur cserbenhagyta, maga a fiú csak rángatózott, kiabált és sírt. Kerek arca bíborvörössé vált a fájdalomtól, a szenvedés fintora torzította el.
  Olegot látva sápadt ajkakkal suttogta:
  - Irgalmazz!
  A fiú habozott: megdermedt.
  Az orrszarvú patkány felkiáltott:
  - Hát mit vársz! Öböl!
  Oleg Rybachenko így válaszolt:
  - Nem én nem tudok! Ő az én barátom!
  Az orrszarvú patkány elvigyorodott:
  Ugyanezt akarod neked?
  Oleg egész testében remegett, elsápadt:
  - Nem, de!
  Pontus félbeszakította:
  - Elég! A fiú aláírta saját ítéletét. Mit érsz mordovorot. Jól öntsük le, és akasszuk fel egy állványra, hogy mások is megcsodálják.
  Olegot kiszorították az akcióból, a kecskékhez húzták. A fiú megpróbált ellenállni, de az orrszarvútigrisek úgy bántak vele, mint egy cicával. A kezek fájdalmasan csavarodtak, a csontok ropogtak. Felrakták a deszkákra, a fiú az arcán és a hasán érezte a kiálló körmök hegyének érdességét. Az izomba, a mellkasba, az állba, a comb elülső részébe, a térdbe fúródtak. Az arcát vérig karcolták.
  - Ó, ne! - kérdezte Oleg.
  - Szükséges! - Mondta a patkányorrszarvú, hogy mindenki példa legyen.
  A fiú érezte, hogy sós vizet öntenek a hátára, majd sót öntenek. Úgy csíp, mint a mustártapasz. Oleg grimaszolt, bőrkeményedéses lábai elkenődtek (utoljára abban a furcsa emlékben, ami ebben a látomásban felbukkant - körülbelül hat éve vett fel szandált), szinte azonnal vad viszketésbe kezdtek. A patkányorrszarvú egy tűt szúrt a fenékbe, durván, fájdalmasan szúrt, az égő folyadék bement.
  - Most nagyon meg fogsz rémülni, és nem veszíted el az eszméleted. - rikácsolt a szörnyeteg, felfedve az arcát, dadogta volna és egy horrorfilm producere!
  - Miért? - nyögte az ártatlanul bebörtönzött gyerek. - Krisztus kedvéért mutass irgalmasságot.
  Az orrszarvú patkány mérgező nyálat permetezve így válaszolt:
  - Nem hiszek ezekben a mesékben a jó Jézusról! Általánosságban elmondható, hogy ha van Isten, akkor ő gonosz és kegyetlen. És minél több gonoszt és szenvedést okozol felebarátodnak, annál több hatalomban és boldogságban részesülsz a következő világban.
  - Abszurd! - Mondta, és elsápadt a rémülettől, és hirtelen Isten tényleg egy ilyen fiú.
  - Látni fogod! - kuncogott a kozmikus Tartarus ivadéka. - De ne reménykedj, ma nem fogsz meghalni.
  Pontuss ugató hangon parancsolta:
  - Fogj neki! Emlékezzen örökké az ostor csókjaira!
  A fogságba esett úttörő csodagyerek megremegett, amikor átható sípot hallott, majd egy erős agyrázkódást, amitől felszakadt a bőr a hátán. Az orrszarvú patkányok erősen ütöttek, de ugyanakkor visszafogták erejüket, hogy ne öljenek meg. A fiú torkán sikoly szökött ki, megborzongott, kicsordult egy könnycsepp. A fiú vérzésig harapta az ajkát, és visszafogta magát. Egy pillanattal később újabb ütés következett, ami az egész testet megrázta. Oleg Rybachenko mély levegőt vett, a só és sóoldat által felerősített fájdalom elviselhetetlen volt.
  Pontuss felkiáltott:
  - Tovább!
  Megint síp és fúj! Csontig átvág. A fiú egészen belülről megégett. Úgy tűnt, felverte a gyomra. Minden igyekezete ellenére a sikoly egy része kiszivárgott szűk ajkán.
  - Anya!
  Megint ütések! A háton, az éles lapockák között, és végül a csupasz sarkakon. A fiú sikoltozik, már nincs ereje visszafogni magát. A sikoly vulkánként tör ki a torokból és az orrból. Pontuss elégedett:
  "Most látom, hogy velejéig veri. Jól verd meg, de ne öld meg!
  Minden egyes ütéssel a fájdalom fokozódik. A könnyek vérrel keverednek, és az ágyra hullanak. A háton a véres csíkok egyesülnek, bíbor zűrzavarba olvadnak össze, a fiú vékony fehér csontjai kezdenek feltárulni. Oleg Ribacsenko fullad, nincs elég levegője, a drót belefúródott hajlított bokájába. A csupasz sarkú remegő, érdes, bőrkeményedés nem mozdul el azonnal, de a vércseppek mégis kijönnek belőle. Az ütések felerősödnek, úgy tűnik, hogy a villámlás az idegvégződéseken keresztül egészen a gerincig halad. Más fiúk hallgatnak, a lelkiismeret nem engedi a helyeslést, a megtorlástól való félelem nem engedi az elítélést. Látható, ahogy a fiúk feje lehajtott, de a szemük követi a kivégzést. Kíváncsi és idegtépő, a legtöbbet már megkorbácsolták hasonló vagy kifinomultabb módon. Azt hiszed, ha nem én vagyok, és néha rosszindulat van a gondolataidban: sikoltozik, de persze kibírta, nem olyan gyenge, mint Oleg.
  A verés már a csupasz csontokon van, a hát, az oldalak, a combok tömör seb. Ha nem adják be a stimuláns injekciót, a fiút halálra csapták volna - fájdalmas sokk következtében halt meg. Így hát belevetette magát valami rosszabbba, mint Dante pokla. Ilyenkor minden molekula, minden sejt, minden véna lidércnyomással telítődik.
  Oleg Rybachenko úttörő kétségbeesetten próbálta elterelni a figyelmét a fájdalomról. Szüleire, a távoli gyermekkor boldog korszakára emlékezve, úgy tűnt, lábbal lökdösődött a szenvedés vörösen bugyogó lávájából, de a nő ismét magába szívta, betakarta a fejével. Így hajóztak a kínok óceánján, a halál álmán, mint a kínoktól szabadítóként. Eszembe jutottak a Szent János Jelenések szavai. - És meg akarnak halni, de nem tudnak. Így vár a sors a gyermekeket kínzó bűnösökre. Az Úr százszorosan megjutalmazza őket, és a legfontosabb büntetés, ahogyan Jézus mondja Máté evangéliumában, örökkévaló lesz. És egyesek az örök életbe mennek, mások az örök gyötrelembe. Ez valahogy megnyugtató, felébreszti az ellenségek iránti gyűlöletet, a túlélés és a győzelem vágyát. A fiúnak sikerül kiabálnia:
  - Fizetni fogsz ezért, a gyermek minden elhullott könnyéért felelsz Isten ítéletének napján.
  - Fogd be kurva! - Orrszarvú patkány ordít.
  - Nem fojthatod el az igazságot. Az úttörő felsóhajtott.
  - Szerezz többet!
  Újra megütötték, minden dühüket belefektették, csontokat törtek, de a fájdalom már olyan küszöböt ért, hogy egyszerűen nem tud erősödni. Ez a vas, amit egy bizonyos hőmérsékletre fel lehet hevíteni, majd szétterül.
  Pontuss ezt megérti, az öregasszony (vagy inkább negyven évesnek néz ki, de valójában túllépte a pár évszázadot), rengeteg hóhéri tapasztalattal rendelkezik:
  - Hát elég volt! És akkor meg fog halni! Gyógyítsunk meg egy kis foglyot, és kínozzuk meg számítógép segítségével. Csak van egy programom "az olimpikonok megkínzása".
  Rhino Rat szándékosan ásít, így szól:
  - Most hol van? A gyengélkedőre?
  - Nem a fogason! - A matróna fellebbezés nélkül elvágta. Legyen ez figyelmeztetésül másoknak. Csak injekciókat adjon a szív támogatására. És hadd hajtsák újra Timurt a ranglétrán, és hadd kapja tőled a többi ütést. Egykor látványosság volt tenyészteni. Dolgozni kell!
  Az ostoros külföldi félrehajtotta a fejét és megmozgatta szőrös fülét:
  - Hallgass a háziasszonyra. Nos, futtasd újra.
  Új csapások értek Timurt. Ezúttal senki sem mert tiltakozni. A legcsekélyebb vágy sem volt a hóhérok kezébe kerülni. Timur időnként felsikolt. Újra felkapják és megverik. A második sztrájksorozat már a végéhez közeledik. Csak néhány fiú maradt. Egyikük a legidősebb, tizenhat éves, már szakáll szakáll, látszik a bajusz. Nyilván tétovázik, üt, de könnyedén, alig érintve teszi.
  Frau Pontuss dühös:
  - Akaszd fel ezt a lusta fiatalembert egy fogasra, és köss egy követ a lábára. Hadd szenvedjen.
  A fiút elkapják, megfeszíti megkönnyebbült izmait, a kemény munka gyümölcsét, és azt kiáltja:
  - Na, mit nézel, srácok verjék meg őket!
  A fiúk összerezzennek, dübörgés söpör végig a sorokon, de hiányzik az elszántság, hogy kínzóikra rohanjanak.
  A fiatalembert hurcolják, minden orrszarvú patkány legalább hétszer nehezebb nála. Felesleges visszavágni. De aztán történnek olyan események, amelyek megváltoztatják a birodalom sorsát. Két lövés dördült, és az orrszarvú patkányok lehullanak, a szörnyek háta meg van vágva, mély kráterek tátonganak. A fiatalember kiszabadult és elesett, de azonnal felugrott sírva:
  - Lám, ott van Isten igazságossága.
  A sötétségből angyalként megjelenő aranyhajú lány, aki annyira hasonlított fegyveresnőjére, Margaritára, így válaszolt:
  - Inkább emberi. Tudd, hogy az ördöggel kötött alku nem garantálja a mennyországot a földön és a meleg helyet a pokolban. A Sátánra támaszkodni olyan, mint a villanyszékben ülni!
  A második erre a tüzes Aurórára hangosan:
  - Ami itt folyik, az egy horrorfilm cselekménye. Tedd ezt a gyerekekkel. Szedd le a fiút a fogasról.
  Oleg Rybachenko megrázta a fejét, és... felébredt. Nem feküdt le a látomás közben, hanem egyszerűen csak állt...
  És elég sok idő telt el. A nácik még mindig csinálták
  Ételkészítmények. De ez a szörnyű kábítószer, amely az SS-orvosok furcsa mohából származó füst belélegzéséből keletkezett, semmiképpen sem tűnt rövidnek.
  Oleg Rybachenko azonnal arra gondolt, hogy ezeknek a Krautoknak miért nincs hatása. Szűrőmaszk nélkül vannak? És miért ilyen rémálom ebben a hallucinációban. Mit csinálnak vele?
  De maguk a nácik egészen természetesen viselkedtek, sőt valahogy barátságosabbak lettek, utalva arra, hogy azt mondják, ehetnek velünk.
  Valóban meghúztak egy pár izmos combot egy helyi lakosoktól ellopott tehénből. Aztán az egyik náci vontatott egy jókora üstöt, a második fasiszta pedig Oleggel együtt vízért ment. Ismét furcsának tűnt a kíváncsi úttörő számára: két bőrvödör, és a legrosszabb esetben közönséges fém vagy fa. Ráadásul egy SS-ember, ami szintén nem volt egészen jellemző, vonszolta magát.
  Az úttörő nem volt egészen magabiztos a lábán, a kivégzésen kapott ütések érzésben túlságosan is valóságosak voltak, és Lomonoszov leszármazottja úgy sejtette, hogy valami több van, mint egy egyszerű vagy nem egyszerű hallucináció.
  A tábortól száz lépésnyire ömlött a víz, két kő alól ezüstösen csillogó kristálysugár lógott az erkélyen. Oleg Rybachenko mohón hajolt felé. A fiú éppen most érezte, hogy belül minden kővé, vagy inkább szénné sült. Mohón kapaszkodott a kellemes hűvösségbe és ... fülbe kapta.
  Az egyik SS-ember egy sziklás fal mögé bújva rákattintott valamit egy összetett eszköz panelére, és úgy vihogott, mint egy patkány.
  Az ütést a fasiszta rosszindulat nélkül mérte, de olyan erővel, hogy Oleg a kövekre zuhant, a bal fülével nem hallott, és a fejének ez az oldala valóban elzsibbadt.
  A pongyolában és aranyláncos zaklatódoktor nevetésben tört ki, és felmordult:
  - Boksz! Boksz!
  . 4. FEJEZET
  Az úttörő fiú felugrott, és nekirontott a fiatal SS-nek. Jobb kézzel megtévesztően az orr alá célozva, bal kézzel pedig ravaszul mögé bújva. Részt vett néhány bokszórán, de az emléke tökéletes. Például egy hamis ütés és egy éles fél felső vágás és fél oldal bal kéz. Ezután a test, a comb, a hasizmok és még a lábnyújtás is beletartozik az ütésbe. És - ami a legfontosabb - általában a jobbkezes ökölvívók nem számítanak arra, hogy bal kezes befektetéssel ütnek. A meglepetésfaktor működött, Oleg Rybachenko megtette! Egy fiatal és jól képzett SS-es nem tudta, hogy legalább Oleg nem balkezes, de "fegyvert" tud balra dobni. És horgot akadt az állkapcsán. És a menő - az SS-katona csak azért állt a lábán, mert visszazuhant egy puszta kőtömbnek... És egy félig éhezett fiú súlya nem volt elég ahhoz, hogy egy kiválasztott katonát az SS-be dobjanak, nem vegyél gyengéket!
  Ha Oleg Rybachenko tapasztaltabb harcos lett volna ebben a mozgásban, valószínűleg egy sor befejező mozdulatért ment volna. De a készség nem dicséret, és a fizikai jellemzők is.
  De egész jól csinálta, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az ütést nem gyakorolták az edzésen, és maga Oleg Rybachenko is nagyszerű természetes képességei ellenére hűvös volt a bokszban.
  Most még azt is megbánta, hogy nem jelentkezett arra a szekcióra, ahol Faranenko edző azt mondta: nagy ember lesz belőled, de gyors és könnyed reakcióval. Hamarosan a Szovjetunió részt vesz az olimpiai játékokon - és megfelelően harcolhat az éremért!
  Mit mondasz? Oleg Rybachenko erre a következőképpen válaszolt:
  "Inkább az ország számára hasznosabb dolgokra szánom a fejem, mint egymás nikkeleinek tisztítására!" Például, ha olyan traktort készít, amely fűrészporral vagy akár közönséges szeméttel működik, akkor sokkal többet
  Hasznos lesz a Haza!
  De most maga a fiú kapott tőkét.
  Tehát Oleg Rybachenkot még soha életében nem verték meg. Egy felnőtt SS férfi gyorsan leverte egy tízéves, korához képest magas kisfiú szervezett ellenállását (amit ennek ellenére megmutatott és néhányszor sikeresen eltalált), és ügyesen ökölbe verte - felemelte az elesettet, és újra verte. Amikor Oleg Rybachenko abbahagyta az ellenállást (Azaz majdnem elvesztette az eszméletét, vagyis még mindig vannak gondolatok a fejedben, nem vagy feketeségben, de a tested már nem engedelmeskedik. Akik komolyan harcoltak a ringben, valószínűleg tudják, mi az mint egy grogban lenni.). A fasiszta hagyta, hogy elessen, és furcsa módon soha nem találta el az elesettet. Az orvos-hóhér azonban anagramma nyelven kiabált neki valamit. Fogott egy vödröt, és vizet öntött a zúzódásos arcára.
  A fuldokló cica érzése, és az imént elolvadt jég vize olyan hideg - csak téli úszás!
  Oleg megrázta magát, felállt, és a bal arcán belülről kitört vérrel a csizmára köpött. Az SS-es már nem verte meg - hirtelen felsóhajtott, hogy ha figyelembe vesszük, milyen csapatokban szolgál, a szörny meglepően, már-már együtt érzően szolgál, és elkezdett vizet meríteni a krokodilbőrből készült (szintén látszólag nem olyan pazarlás) vödrökbe. ...
  Ifj. Rybachenko ezt a körülményt egyszerre jónak és rossznak is megjegyezte. A jó hír az, hogy nem ölik meg őket, legalábbis addig, amíg a kísérlet logikus véget nem ér. Igaz, a célegyenes lehet nagyon szűk látókörű, és esetleg megkönnyebbülés a szenvedéstől! A rossz az, hogy erősen őrzik őket, és a meneküléshez valójában zseniális találékonyságot kell alkalmazni!
  Hamarosan Oleg Rybachenko meggyőződött arról, hogy tengerimalacnak lenni bizonyos előnyökkel jár a többi hadifogolyhoz képest.
  Kiderült, hogy a foglyokat és a foglyokat is melegen etetik. Tiszteletben, ez azt jelenti, hogy az SS-őrök már régen felfaltak valamit a konzervdobozokból, és egyszerűen csak feküdtek valamilyen ágyneműn, hangoskodtak vagy aludtak. Nos, vérfarkasok kóboroltak - vagy vadásztak, vagy járőrt vittek, vagy mindkettőt . Oleg azonban nem volt elégedett. Lefeküdt Aurora és egy másik fiatal lány elmozdult csupasz lábára (nehogy leessen a nyirkos, még hideg talajra?) és felszisszent - Margarita megtörölte az Oleg Rybachenkotól elvett, olvadt vízben átitatott matrózkabát szélével. , helyeslően mondja:
  Most már igazi férfi vagy. Öklön vesztett, bolondokon nyert!
  Aurora azt javasolta:
  - Igen, csinálok neki egy arcmasszázst, gyorsabban gyógyul a vágás.
  Oleg Rybachenko erőből mosolygott. Nagyon természetellenes. Olyan rosszul lett, hogy ördögöket táncolt plazmakorcsolyával a patájukon. És ugyanakkor... most vidámabbnak érezte magát? Kicsit féltem a folytatástól: most kövekre rakják ki és szívből ostorral verik, esetleg csillogva kipróbálják. De a nácik ide sem néztek, és a kazánból felváltva kóstolgatva beszéltek valamit a madárnyelvükben.
  Margarita a fülébe súgta:
  - Persze, jól sikerült... De légy okosabb! Amikor az erős gyengének tűnik, és fordítva!
  Oleg Rybachenko morogta:
  - Sajnos nincs értelme gyengének tenni, mert így van!
  Hát erősen ráütöttek a szarvakra... A vágott pofán kívül még tántorogtak, igaz nem sokat, erős a gerinc - két fog. Fájtak a bordái, fájt a füle.
  A fantasztikus látomás során végrehajtott kivégzés azonban sokkal több szenvedést okozott.
  - Elég, oké, - Oleg Rybacsenko frissen megbilincselt kezével eltolta Aurora hosszú ujjait, leült tengerészöltönyének szegélyével. Megborzongott. - Nem, hideg van. És egyél vadászni...
  Végül is hogyan függ a tudat a léttől - ön akaratlanul is marxistává lesz. Ha csak túléled!
  A börtönkrémet alumínium tálakba szórták - az egyik páncélozott szállítóeszközzel szállították. De nem voltak kanalak. Nyilvánvalóan azt hitték, hogy a rabszolgák úgyis sűrű kását esznek. Vagy úgy döntöttek, hogy gúnyolódnak, mert ezek a kanalak nem olyan hiányosak. Hát... ez jobb!
  Igazi vad leszel - tört ki a nevetés a fiúból, és azonnal befogta a száját, hogy ne kapja el.
  A zabkása árpával kevert hajdinakása lett - sűrű, szinte sózatlan és persze hús vagy hasonló nélkül, nos, az illatért talán egy kis halat tettek bele. Két szem elemi, szinte üres keveréke (és ők maguk is szétrobbantak a füstölt hústól, a szagból ítélve). Ám az úttörőfiú hasa már régen elérte a határt: úgy, hogy az éhség kissé visszahúzódott, csak a kása láttán tért vissza, de háromszoros erővel.
  Igaz, rossz volt enni - néhányszor a forró keverék belülről a sebzett arcra hullott, és a fájdalomtól könnyek szöktek a szemekbe - de mi az ?! Igen, és a "karkötők" közbeszóltak, Oleg Rybachenko megrántotta a kezét, dühösen szikrákat szórt a szeméből körülötte... és egy ponton rájött, hogy a jobb keze az egyik ilyen rántásból a gyűrűbe kúszott a közepébe!
  Hihetetlen - valóban ilyen primitíven áthatolt az SS. Ezzel megszabadulnának a büntetők által kiképzett farkasok is!
  Oleg Rybachenko megdermedt. Azonnal rágni kényszerítette magát, egy tál mögé bújva. Jobb kezével pedig addig csavarta, amíg az edzett acél egészen elviselhetetlenül belevágott a bőrbe.
  Az SS-ben úgy tűnik, nem mindenki ilyen menő!
  És rájött, hogy talán kihúzhatja a kezét. Nagyobb kézre tervezett gyűrű - férfi vagy helyi fiatal, esetleg idősebb fiú, aki sokat dolgozott. Ám egy serdülőkor előtti fiú, Oleg Rybachenko izzadt kezei számára a csapda szélesnek bizonyult.
  A fiú azt suttogta:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelemre várva! Akik arra vágynak, hogy letörjék a bilincseket! Nagypapák nyerték a Fritz-et! Ezeket is megtöltjük játékszerűen!
  Aurora gyengéden nézett Oleg Rybachenkóra, sima mozdulattal hátratolta a kezét (széles vágásból és a kezén lévő horzsolásból vér jött ki). A második szomszéd abban a pillanatban megmozdult, és fedezte a történteket. Oleg a tüzes ördög szemébe nézett, a lány kacsintott. És elkezdett smaragdlézerekkel is fúrni, mint egy kobra - elválaszthatatlanul. Aztán megrázta a fejét, és diszkréten a vérfarkasokra mutatott. Aztán megállás nélkül enni - skarlátvörös szivacsokkal közvetlenül megragadni egy felemelt térden álló csészéből, leengedte a kezét, és kanyargós vonalakat kezdett húzni, amelyek hullámokká változtak a nedves talajon.
  Oleg Ribacsenko nem értett semmit, de a fejében máris győzelmi dal hangzott;
  Fiatal, édes, tiszta;
  Vörös szovjet ország!
  A nap ragyogóan kel fel
  Szíveddel adva!
  
  A tavaink tiszták
  A folyó viharos kristálya!
  A fiúk labdával rohangálnak
  Fussatok fel együtt a dombra!
  
  A láda repes a levegőtől,
  Tavasz minden fűszálban!
  az Úrhoz fordulok
  Fújjon minket a gonosz, a baj!
  
  Kegyetlenül eljött az idő
  A fasizmus megszállta Oroszországot!
  Újat kovácsolunk a csatához,
  Uralkodjon a kommunizmus!
  
  Együtt a dolgok mindig vitatkoznak,
  Olyanok vagyunk, mint egy ökölbe szorított ököl!
  A lovasság lovagolt
  Nos, most egy acéltartály!
  
  Lenin nagy műve
  Folytatjuk úgy ahogy vagyunk!
  Sztálin, a bölcs zseni
  Mi tanított meg minket nyerni!
  
  És végül elmondom
  Aki megmentett - elveszett!
  Pontosabban gondolva - kifejezem,
  Hamarosan jön a döntő!
  Oleg Rybachenko, ilyen homok után már úgy tűnt, hogy a tenger térdig ér! És a hegyek biztosan, vállán!
  A lányok is felpörögtek, és fültől fülig suttogtak. Mindenkiben volt remény.
  Lomonoszov és Stenka Razin leszármazottja kifújta az arcát, majd zihált - az átkozott vágás fáj.
  Mi van, ha sikerül megszöknöd? Oleg Ribacsenko gyorsan oldalra nézett, mintha gondolatai (és ki tudja, ha el tudják küldeni, zökkenőmentesek, akkor nem tudni, milyen felszerelésük van!) meghallhatták volna az SS-kísérőket.
  A tüzes ördög pokoli csillogással a szemében megérintette az úttörőfiú kezén lévő acélgyűrűket, és helyeslően bólintott: azt mondják, igen, megpróbálhatod! Ez vita és minden további nélkül is világos.
  A róka hajú harcos azt suttogta:
  - Még ha valaki túléli... Lesz, akien bosszút álljon!
  De aztán Oleg Rybachenko belsőleg kővé változott, mintha megfagyott volna. És egy egyszerű gondolat lefagyasztotta: megcsavarja a kezét. És akkor... de akkor segíteni kell a többi lánynak, hogy kiszabaduljanak. Különben nem úttörő-kiváló tanuló, de ki?!
  Eszembe jutottak a szavak: nem az a vezető, aki maga megy előre! És aki lép és segít a másikon!
  És kik ők neked - ilyen gyönyörű lányok, akiknek vérben törött a lába. A fiatal leninista belsejében valami felháborodott - több ezer tornádó zúgásával fellázadt! Kiderült - fuss, amilyen gyorsan csak tudsz, és...
  Sőt, ha megszökünk, akkor amikor már nem lesz más esély. Ellenkező esetben ez árulás.
  Újra találkozott a tekintetével, először Margaritával, majd Aurórával, aki szintén egyértelműen felvidult, ízlelve nyalogatta a tálat. És ő, kidugva az orrát a tálból, kacsintott.
  - Nem tartunk meg! - tette hozzá a tűzördög. - Ha elmész, biztosan jössz segíteni!
  Oleg Rybachenko bólintott, és így válaszolt:
  - Esküszöm! A becsületes úttörő felveszi a kapcsolatot a partizánokkal, és megmenekülsz!
  Nos, így döntöttünk! Ami ezután következett, az sokkal prózaibb volt. Már jó volt, hogy nem Oleg volt az, aki kimosta a tálakat - láthatóan vagy féltek, hogy újra lecsatolják, vagy úgy döntöttek, hagyják, hogy a lányok keményen dolgozzanak. Apróság, de ebben a helyzetben kellemes. Az a rossz, hogy megint mennem kellett, és amikor ezek a fasiszták megnyugodtak. Nem találok semmi többé-kevésbé fenntarthatót.
  Kicsit hűvös van, és bár a szél alábbhagyott, lóháton felhők húzódtak fel, és hideg eső kezdett szóródni róluk. Úgy tűnik, az SS-emberek most még elégedettek is, bár ők és farkasfarkasaik nedves bűzt hordoztak.
  Sokat kellett mennem. Ilyen világ itt a Krím-félsziget sajátos mikroklímája. Általában nem esős, de ebben az esetben széllökésekkel.
  A lányok már jól aludtak, és a hideg felpezsdítette őket.
  De valamiért Oleg Rybachenko aludni akart, szemei alattomosan összeakadt.
  Igen, olyan súly, mintha egy száztonnás tetem nyomna rád, és nem lélegzik mélyen.
  Ó, megbetegszem, gondolta Oleg Ribacsenko, és erősen átrendezte a lábát, amely ismét merevedni kezdett. - Most biztosan meg fogok betegedni, de mi lesz akkor? A nácik biztosan nem fognak aszpirint használni, penicillint beadni, és valószínűleg még a mézet is megbánják. Vagy még mindig nem? Kísérletezésre mentve? Hová megyünk most szegények?!
  Ismét eltűnt a valóság az esővel és a szenvedéssel, és útközben elaludt. Ami valószínűleg csak előnyös ebben a pozícióban;
  A tér bizonyos értelemben - csata;
  Az úttörők, Dmitrij és Oleg Rybachenko kiváló tanulókként és kiváló sportolókként megkapták a jogot, hogy képviseljék országukat a Szovjetunióban a Szovjetunió és Németország gyermeksportklubjai között rendezett barátságos bokszversenyeken. Mindkét ország továbbra is szövetségesnek számít, és a közelgő háborúról szóló pletykák elcsitultak. Valóban, a német csapatok kivonultak a határról, a Wehrmacht pedig győzelmes offenzívát hajt végre Afrikában, és már meg is hódította Egyiptomot, és most közölték Gibraltár elfoglalásáról. Kapcsolatok, amelyekhez Sztálin személyesen gratulált a Führernek!
  Káprázatos látomás szavak nélkül, de mi nem történik meg az univerzumban. Oleg azon kapja magát, hogy - ismét valamilyen sugár vagy valami más mesterséges hatása inspirálta. De minden annyira valóságos, hogy nincs erő ellenállni ennek a téveszmének.
  Szóval nyugodtan repülhetsz egy szinte baráti országba. A német sajtó csak jót ír a Szovjetunióról, sőt a kommunizmust a nemzetiszocializmus testvéri ideológiája közé sorolják. Sőt, megjelent egy Sztahanovhoz hasonló mozgalom is...
  Dmitrij és Oleg Rybacsenko a legfiatalabb korosztály ökölvívói, mindössze tizenegy évesek, a versenyeken való teljesítmény alsó határa. De a fiúk korukhoz képest elég nagyok, és még a korszak sem olyan gyors felgyorsulás, mint a huszonegyedik század végén.
  Oleg viszont kisebb, vékonyabb, könnyebb súlykategóriából, de nagyon gyors. Dmitrij nagyobb, szélesebb csontozatú, legalább tizennégy fiú-hős megjelenését kölcsönözheti neki.
  A fiúk hajszínükben különböznek egymástól. Olezhek világos, mint egy természetes szőke, mint egy hógolyó. Dmitrij barna hajjal, barna hajjal. Oleg néhány hónappal fiatalabb, kerek arcával még mindig úgy néz ki, mint egy gyerek, Dmitrij pedig egyszerűen jóképű, méltó egy propagandaplakáthoz. A lányok már bámulják őt, nem hiszik el, hogy ez csak egy ilyen nagy gyerek.
  Oleg Rybachenko azonban sokkal műveltebb, mint Dmitrij, bár mindkét fiú nagyon okos, és ugyanazon ötösön tanul. Valóban, egy szovjet országban a jó sportolóknak kiváló tanulóknak kell lenniük.
  A többi srác idősebb, de legfeljebb tizennyolc éves, bár néhány hős jó két méter magas és egy centner súlyú ...
  Az ökölvívók, az ország legjobb fiatal káderei... Németország és az alárendelt országok bajnokai pedig harcolni fognak velük... Természetesen gyerekek között, vagy juniorok között.
  Megállás nélkül repülnek a Harmadik Birodalom legnagyobb utasszállító hajóján a Moszkva-Berlin útvonalon.
  A bokszolók külön ülnek, de vannak birkózók, súlyemelők, focisták, úszók is. Minden junior és kiváló teljesítmény. Sztálin elrendelte, hogy a szovjet rezsim alatt született új nemzedékünk mutassa meg a legjobbat, és ne veszítse el arcát. És persze mindenki lelkesen harcol...
  Dmitrij megkérdezte Olegot:
  - Készítettél taktikai tervet a csatára?
  Az úttörő fiú így válaszolt:
  - Egy tucat tervem van minden ellenféllel... De először rá kell nézni, és csak azután dönteni... Minden egyes megközelítésnél a legkisebb mozgás és sajátosságok, beleértve az ellenség fiziológiai felépítését is, tisztán diktálnak. egyéni taktika.
  Dimitri megvetően felhorkant:
  - De én sokkal könnyebben megyek! Taktika nélkül az ellenségre rohanok, erősebben és gyakrabban ütök és töröm.
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - Kevés ilyen nagy és fizikailag fejlett srác van a te korodban. Ezért a nyomásgyakorlás taktikája átmegy. Csak borulhatsz. De itt szinte normális magasságú vagyok, jó, talán egy kicsit az átlag felett, és ahhoz, hogy a Szovjetunió bajnoka legyek, egy ilyen hatalmas ország, egy nyomás nem elég. Végül is nem lehet nyers erővel elvenni az ellenséget, mert ő is edz, egészséges életmódot folytat, helyesen táplálkozik, taktikát tanul. És akkor újra kell játszani, mint egy sakkjátszmát. Néha még valamit, feláldozva a szőnyeg kedvéért.
  Dmitrij keményen ellenkezett:
  - Az ellenfeleim pedig edzenek, és a fináléban a fiú még nálam is nagyobb és nehezebb volt. Sok múlik azon, hogyan edzel. Vannak, akik azt hiszik, hogy kimerülésig dolgozva két hét alatt is lehet olimpiai bajnok lenni... Ez egy téveszme. Hiszen a sportedzésben nem is annyira a szuperterhelés, hanem a szuper-gyógyulás produkálása a legfontosabb. De vannak a megfelelő egyénileg kiválasztott gyakorlatsorok, és a legfontosabb a későbbi felépülés és erőnlét... Ezt követően egy lélegzetben harcolsz, három körben több száz ütést leadva, vagy inkább valójában. , sokkal kevesebb.
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  Nos, ez is biztosan igaz! Főleg a helyes légzés titka, és a gyermek testének növekedési pontjaiba adott injekciók... Gurunk néhány know-how-ja itt található. De nem értem, miért nem osztja meg őket más edzőkkel?
  Dmitrij azt suttogta:
  - Bizalommal mondta, hogy veled vagyunk... Nemcsak bokszolók, de mindenekelőtt katonák. Még valami különlegeset kell tennünk... Nagyon fontos, még az olimpiai aranynál is fontosabb!
  Oleg félrehajtotta fényes fejét, és így szólt:
  - Valami fontosabb... Talán ő is ezt mondta nekem... Hogy az emberiség sorsa múlhat két szovjet úttörőfiú tettein. Akárcsak egy tündérmese.
  Dmitrij filozófiailag megjegyezte:
  - És honnan jönnek a mesék, ha nem az életből. Talán tényleg így lesz! Bár nem vagyunk csúnya kiskacsák, de... Még korai Sasoknak nevezni minket.
  Oleg Rybachenko simán megváltoztatta a beszélgetés témáját:
  - Ön szerint a német invázió veszélye végre elmúlt?
  Dimitri tanácstalanul megvonta széles vállát.
  - Itt szerintem inkább szakértő vagy. Egyedül azt gondolom, hogy nem lehet azonnal teljes karral és lábbal ütni, akkor megint lehetetlen minden irányban támadni. Igaz, ha ugrásban mozogsz...
  Oleg Rybachenko kuncogott:
  - Elég logikusan hangzik... De nem tudjuk, hogy Hitler konkrétan mire gondolt, de a feszültség valóban alábbhagyott, és a német gépek felhagytak a légterünk megsértésével, és a hernyók csörömpölése sem hallatszik külföldön, ez tény. Igen, és a Führer, néhány munkás visszatért a gépekhez. Vagyis a Harmadik Birodalom elrejtette agyarait... De nem szabad lazítani.
  Dmitrij kivett a táskájából egy sült szendvicset hallal és speciális zsírmentes sajttal, és átnyújtotta Olegnek. Aztán kétszer annyit vett ki magának. Felajánlott:
  - Egyél... Nem tarthat hosszú szünetet az élelmiszer- és fehérjebevitelben. Amikor az aminosavak koncentrációja csökken a szervezetben, az izmok veszítenek erejükből.
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - A sokat dolgozó testépítőkre ez teljesen igaz, de a bokszolókra... Hiszen nálunk nincs hús, a testfestékek, és még inkább növelik a harci hatékonyságot!
  Dmitrij, miután leharapott egy szendvicset és hozzáadott egy paradicsomot, beleegyezett:
  - Nem mindent, de... Éjszaka még tojásfehérjét is eszek vagy iszom, hogy ne csökkenjen az aminosavak koncentrációja. És a legjobb az egészben, hogy nem a tyúktojás, hanem a fürj vagy strucctojás, nos, az utóbbiak valóban ritkák ... Bár Közép-Ázsiában úgy tűnik, hogy a struccok már elkezdtek szaporodni ...
  Oleg egészen komolyan (hangnemben) viccelődött:
  - Nagyon értékes fehérje a béka mellső lábában. Javaslom kipróbálásra!
  Dimitri úgy kuncogott, mint egy fiú:
  - Igen, de még inkább az osztrigában, piros indiai borssal!
  Oleg azonban óvatosan harapott egyet a szendvicsből, és elkezdett felszívni egy darabot. A hal piros volt, ízletes, ketchupba áztatva zúzott fokhagymával. Lehetett hozzá egy kis erőt adni... Mint például Micimackó...
  - Micimackó jól él a világban! Felesége van, gyerekei, bojtorján!
  Oleg hirtelen azt javasolta:
  - Tudunk énekelni?
  Dmitrij különösebb lelkesedés nélkül megjegyezte:
  - Nem korai még énekelni?
  Oleg Rybachenko mosolygott:
  - Pontosan, főleg, hogy átrepültünk a Szovjetunió határán!
  Dmitrij megkérdezte párját:
  - Olló vagy papír?
  Oleg legyintett.
  "Talán jobb, ha nincs gyerekes vicc. Békés emberek vagyunk, de a páncélvonatunk fénysebességgel tudott felgyorsulni...
  Dimitri félbeszakított:
  - Nem! Nincs szükségünk ilyen óvodai dalokra. Gyerünk, valami több... hazafias!
  Oleg kifújta a teli tüdejét, és énekelni kezdett, miközben menet közben komponált. Danka viszont nagyon jól énekelt. Illetve a hangja olyan volt, mint egy marsall trombitája, sőt talán Jerikóé is;
  Az úttörő büszke szó
  Sztálin Rodnoy döntetlen.
  Nincs más, mint a buli otthon,
  Számomra a kommunista ideál!
  
  Megesküdtem, hogy örökké a Hazát szolgálom
  Hogy az anyaország csodálatosan virágozzon,
  Hogy jobb legyen mindenkinek az életben,
  Hogy a repülés hirtelenebb legyen, mint egy sas!
  
  Mennydörgött - eljött a háború,
  Szóval, bátran, a fiúk táborozni!
  A Wehrmacht büdös pofát vágott,
  Tehát költségre küldjük!
  
  Nem adtak puskát a srácoknak,
  Volt válasz, hogy évek - kicsik vagytok!
  Ennek ellenére a katonákhoz menekültek,
  Mert a szurony nagyon szükséges!
  
  Moszkva közelében hófúvásokon harcoltunk,
  Mezítláb rohantak át a fagyon...
  A gyönyörű úttörők köntösben futnak -
  Nincs gránát, szóval üss ököllel!
  
  Milyen kegyetlenek a fasiszta macskák...
  Mennyit ihatsz a vérükből,
  De a nácik megtorlásra lépnek,
  A keselyűk játékká változnak!
  
  Ebédre szerény adag - éhség,
  A katonák lábukon fagyott meg...
  Alapvetően csak egy gyerek vagyok
  De az apák büszkék a bravúrra!
  
  A tank rohan, a "Tigris" meglökte a szájkosarat,
  De a fiatal harcos megszorította a gránátot!
  És a fasiszta barom rábukkant egy aknára:
  Itt van a forró fáklyája ölelve!
  
  Még a kicsiből is óriás lesz
  Ha felvetted a bátorságot!
  Az úttörők, mint láncszemek egyesülnek,
  Soul erősebb: titán - fém!
  
  A Wehrmacht nem ment át, homlokba kapták,
  Acélkoporsók megfulladtak!
  Vannak ilyen fiúk Oroszországban,
  Leszármazottak nemzedékei büszkék!
  
  Ismét a csata, ezúttal a Volgán,
  Úttörő - a terminátor lett!
  A fasisztáknak teli hullaházuk van
  És a halál sánca megtörik a parton!
  
  Hányan haltak meg közülünk - nincs szám.
  Hányan halnak meg újra - nincs könny...
  De az ilyen harcosok hisznek a munkában;
  Támasszon fel, aki méltó Krisztushoz!
  
  Komszomol tagok lettek Berlinben,
  Ott hűségesküt tett!
  Fél Európa az Unióval mezítláb,
  Fiatal csapatunk kilépett!
  
  És most új világot építünk,
  Mindenkiből teremtő-demiurgos lesz....
  Süllyedj a szenvedés mélységébe - háború,
  Nem fogjuk tudni, mit jelent a félelem!
  
  A kedvesség kezd uralkodni az univerzumban
  És akkor a fájdalom eltűnik, hidd el...
  Velünk van a zseni legjobbja, Sztálin,
  Legyőzte Hitler fenevadát!
  
  Bátran küzdöttünk ezért.
  Örökre megtisztelve...
  És értsd meg, hogy a buli fontos -
  Az univerzum egy álomhoz vezet!
  Az üzenetsík egyhangúan énekelte ezt a dalt. Olyan ünnepélyesen hangzott, hogy az ember sírva fakadt...
  . 5. FEJEZET
  A látomás eltűnt, és a fiú író és zseni ismét egy vándoroszlop valóságában találta magát.
  Attól, hogy lehetetlen volt egy triviális beszélgetés valakivel (a látomás után a nyelv teljesen elzsibbadt!) Oleg Rybachenko ráadásul dühös volt. És valahogy nem is vettem azonnal észre, hogy közelednek az erdőhöz. Véget ért - elázott, és láb alatt egy jól kitaposott, bár ázott, de tiszta út volt, amelyet itt-ott szekerek, autók, könnyű tankok hernyói, motorkerékpárok, sőt lópaták is vágtak.
  A csúnya szappannak tűnő hideg iszap ugyanolyan csúszósnak bizonyult, Oleg Rybacsenko csodával határos módon többször is megtartotta egyensúlyát, az oszlopban pedig két-három lány elesett és gyorsan felkelt.
  Maga Margarita meglehetősen kimerülten biztatta karbantartó testvérét:
  - Sötétedik, mindjárt pihenni hagynak!
  Másfél órával azután, hogy elkezdődött az eső, elhaladtak egy messziről egy dombsor mellett. Oleg Rybachenko közelében rájött - ezek nem dombok, hanem egy akna géppuska tornyokkal. Egy ősi, krími sánc, amely keletre és nyugatra nyúlik, ameddig a szem ellát. A "dombokon" rendszeres időközönként szürke kőgyűrűk voltak láthatóak, amelyek szinte a talajjal vannak egyenlítve - az őrtornyok romjai. Ezek közül kettő között - a mélyedésbe, amely egykor valószínűleg a kapu nyílása volt, a fogolyoszlop haladt át.
  Aztán ismét aludni vitték őket. Még a bilincseket sem távolították el, és nem kezdtek etetni. Az álom ellepte a lányokat, akár a hollószárny;
  Hirtelen megváltozott a táj a lányok előtt (és hogy az álmok túl sokszor hiábavalóak!) És végül a tengerben kötöttek ki, pontosabban a tengerre néző, hűvös mólón.
  A komszomol lányok a kikötőbe mentek, a romboló sziluettje nem volt messze, úgy pár kilométerre, de szinte egybeolvadt a horizont vonalával. Itt ismét többször megtámadta őket öt csótánypatkány. Olyan gusztustalan lények ezek, hat lábukkal, hogy ránézel és húzod a hányást. Azonban csak két másodperc, tőrrel szúrok és mindennek vége.
  A gyönyörű Margarita még ezt énekelte:
  - És nekem, mint hánytató, akkor szerelmi bájital!
  Vörös Aurora füttyentett az orrlyukain keresztül:
  - De a viselkedés jó - és egy lábbal szorítom az állkapcsot!
  A veszélyesebb lények a sirálybalták voltak. Képesek voltak a csőrrel lőni. A pontot kidobták, és savat fecskendezve átszúrták a bőrt. Aztán a baltamadár ráült a legyőzött áldozatra - tépte a húst. Igaz, itt már többnyire lelőtték őket. De négy ragadozó kölcsönösen kihegyezett fejjel megpróbálta megtámadni a felderítőket.
  - Itt ők a természet újabb perverziója! - A tüzes ördög, Aurora észrevette...
  - Aki létrehozta őket, soha nem ront el semmit! - Margarita új küldetésében ismét megjelentek az atavisztikus vallásos érzések. A személyiség megváltozik, ha bizonyos erők felébrednek a tudatalattiban. - Így tetszik a Mindenható Isten!
  A vörös hajú démon rövid szoknyában és lángszórónál forróbban égő hajjal ismét ellenkezett:
  - Nem, ez ismét bizonyítja a mutációk hatalmas erejét. Hasonló hatások sorozata életet kelthet!
  A lányok két csakrát dobva levágták a ragadozókat, majd elkapták a hozzájuk visszatérő korongokat.
  - Mint egy bumeráng, de titán vág! A tüzes ördög elmosolyodott.
  - RENDBEN! Hogy csak ez a titán nem vág, ez a fém gyengébb, mint egy blotter.
  A lányok elkezdték megfordítani a csónakot. A tüzes ördög aztán váratlanul könyörögve megkérdezte:
  - Komponáljunk végre egy dalt Margarita!
  A napnál ragyogóbban mosolygó hófehér szőke megkérdezte:
  - Hogy szerencsét hozzon nekünk!
  Cool Aurora kibökte:
  - Pontosan! Sírjon a vesztes - irigykedjen a gazember!
  A komszomol lány hátradőlt és halkan énekelt, a szavak lebegtek és csillogtak:
  Orákulum varázskövek között,
  A vihar szülötte - a ragyogó nap!
  Nem vagyunk ivadék - hibás sötétség,
  Milyen színes sugáron kanyarog a dal!
  
  Néha a rock minden bizonnyal káros -
  Bajban vagyunk, bánat, halál, próféciák!
  És a szellemek sápadt ragyogásban,
  Ragyogj, mint egy jel az éjszakában!
  
  De nem leszünk babonásak
  Orosz harcos - kard a kézben!
  Szolgáljátok Jézust hűségesen
  Hadd bolondítsa meg az ördögöt örökké!
  
  Nincs erősebb haza,
  Hiszen az akaratunk olyan, mint a fém!
  A bölcs Sztálin vezeti a támadást,
  "Andryusha" tornádó a kölni metálon!
  
  Oroszországot szentül szolgáljuk,
  Arról álmodoztam, hogy a szívemet neki ajánlom!
  A katonának van a legélesebb szuronya,
  És a láng a hangosbemondóban - beszédek!
  
  Dicséret neked Rus' himnusszal,
  Himnuszokat énekelünk neki,
  A bosszú jön az ellenfeleken -
  Foglalkozzunk a varjúval!
  
  Új szent világot építünk,
  Isten áldjon meg minket!
  Lányok luxus és frissítések,
  Egy órára sem leszel kalifa!
  
  Jutalmazzon meg minket egy csodálatos látomással -
  Az Úr hangja kardhoz kiált!
  Az élet cukros lekvár lesz
  Amikor erős vagy, mint a "KAMAZ"!
  
  Haza buja tölgyesei,
  Hol tudod a lelkeddel, megpihensz!
  Óceánokat kapsz - dicsőség,
  Mesterként lépsz be a Kremlbe!
  
  Te lovag vagy - óriások törzse,
  A tengerek tágassága és a jégtáblák ragyognak!
  Az arany nagy sivatag homokja,
  És smaragd bársonnyal - erdő!
  
  Bátran belevágunk egy véres csatába,
  Bár "Tigrisek" félelmetes ordítás!
  A nácik mancsainak karmai,
  Külsőre Adolf határozottan menő!
  
  De bajusz van az arcán,
  Elcsavarodott a pofa, le az állkapocs!
  És embereink nagyszerűek, büszkék,
  Kinyilatkoztatott hatalom a fasiszta lénynek!
  
  Most eljött a fény ideje
  Eljött a menny kegyelme...
  A versekben bravúrokat énekelnek -
  Krisztus, a lélekben lévő szent feltámadt!
  Aurora tapsolt, úgy tapsolt, hogy legyek felhője emelkedett fel:
  - Margarita jól énekelt, de a templomi kórusban zsoltárokat kell énekelni. Minden gondolat egy vallási témában van fennakadva!
  - Jóvá kell tenned a bűnödet. - Mondta Korshunova, aki ismét vallási eksztázisba esett, érett. - Aki eladja lelkét, mindig veszteséges marad - halhatatlant ad a halandóért!
  A tüzes ördög nevetett.
  - Te, látom, te is tudsz szépen beszélni! Oké, drágám, most van egy vidám sétánk.
  A Komszomol lányok egy felfújható csónakon ülve, amelyet nem lehetett megkülönböztetni egy éjszakai pillangó alatti színező radarral, odaúsztak a súlyos rombolóhoz. Most valami nagyot kellett tenniük. A veszély pillanatában minden reflex és reakció felerősödött. A komszomol lányok sok kilométeren át érezték a hangokat, fröccsenő hullámokat, csikorgó sirályokat és még ásító halakat is. Hallották, hogy valaki átúszik! A Komszomol tagjai gépfegyvert hányva megláttak egy fickót egy légmatracon. Levette a maszkját, és megjelent Denis Baranov arca. A zombitiszt, egy korábban elítélt büntető, ebben a látomásban érezhetően megfiatalodott és sokkal szebb, rájuk kacsintott.
  Rekedtes hangon, mely recsegette a levegőt, így szólt:
  - Engem a nagy fekete Führer küldött!
  - De nem írtunk semmit! A lányok kórusban kiáltottak fel.
  Mirabela egyáltalán nem örült annak, hogy a zászlóaljukból itt megjelent egy kemény bűnöző, Aurora viszont elégedetten mosolygott. Mellesleg meglepő módon, amint az elítélt ledobott másfél évtizedet, és megszabadult a hegtől, egészen kedves srác lett belőle. Ha nem tudták előre, valószínűleg nem ismerték volna fel Baranovot.
  - És nem szükséges! - kiáltott fel, elragadtatott egykori elítélt. - Csak az a célom, hogy meghaljak! Következő életemben szultán leszek, és százezer szűz lesz a háremben.
  - Legalább eggyel foglalkozz. Különben nishtyak lesz, pont fordítva! - jelentette ki, próbálva szellemesebbnek tűnni, mint Margarita.
  Denis elhallgatott, általában az ilyen zombik nem különösebben beszédesek. Bár ezúttal egy hadigépezet volt.
  - Van tisztességes katonai tapasztalata? - kérdezte Aurora. Valóban, elvégre már átestek a második világháborún, és a jövőben találták magukat. Nem olyan futurisztikusan szép, mint ahogy a szovjet sci-fi írók leírták, szintén tele van háborúkkal és ami a legfontosabb, különféle mutáns lényekkel.
  Van ilyen - magorasugárzás és unter-sugárzás.
  A magoraradiáció olyan sugárzás, amely nem öli meg az élőket, hanem megváltoztatja az anyag tulajdonságait, beleértve az átalakulásokat, az élet különböző formáinak - köztük élő és élettelen - összeolvadását.
  Az unter-sugárzás - a közönséges sugárzással ellentétben nem az atomok ionizációját okozza, hanem azok permutációját a molekulákban, és legaktívabban a genetikai információt hordozó DNS-ben és sejtekben. Esetenként gyógyászati célokra, gyors regenerálódásra használható.
  - Természetesen! - mondta magabiztosan Baranov. - Sokszor verekedtem!
  Vörös Aurora kételkedett:
  - És kit öltél meg?
  A volt elítélt kifakadt:
  - Hitetlenek!
  A tüzes ördög összeráncolta az orrát:
  - Hogy vagy orosz tiszt?
  - Mudzsaheden vagyok és az a feladatom, hogy elpusztítsam a hitetleneket! - nyafogott Baranov. - Szóval örökre szántam.
  Aurora Marguerite fülébe súgta:
  - Ne vitatkozz! Inkább csináld a munkát.
  Zombi, aki arabul dorombolt az orra alatt. A rádió sugározta a legfrissebb híreket.
  - Csecsenföldön érezhetően aktivizálódtak a fegyveresek. Különösen a kormányházat kísérelték meg ágyúzni. A csata során öt rendőr meghalt és tizenegy megsebesült, a fegyveresek veszteségeit pontosítják. Egyes hírek szerint a saría bíróság volt elnöke mintegy százmillió dollárt kapott külföldi szponzoroktól, és aktívan törekszik ezek ledolgozására. Különleges akciót hajtottak végre a hegyekben: a banditákat szétszórták.
  Zombi újjáéledt:
  "Hamarosan megütjük a hűtleneket, hogy fütyülni és gúnyolódni meneküljenek!" Szavait egy guruló hullám szakította félbe, feldobta a csónakot és lelocsolta spray-vel. - Így van, mondom!
  - Elvileg ugye! Aurora szikrázott a szeméből. - Az USA az iszlám nagy ellensége. Hollywood, pornóújságok, misztikus sorozatok segítségével bontja le. Most le kell lőnünk néhány jenkit.
  A lányok odaúsztak a rombolóhoz. Rudolf Reagan elsőrangú kapitány, miután belekortyolt kedvenc konyakjába (hát ezek az amerikaiak mind részegek, nem hiába lett az Egyesült Államok az egészségtelen életmód és a romlás szimbóluma!), lefeküdt ágyba, fejét a kurva mellkasára támasztva. Fiatalkorában rajongott a srácokért, és miután Franklin Truman megengedte a homoszexuálisoknak, hogy a hadseregben szolgáljanak, még admirálisokkal is volt kapcsolata. És valahogy még az indiai háború négycsillagos hősével is. De a terminátor elnök, sőt egy muszlim alatt az erkölcsök más lettek, és a melegeket szorongatták. Ezt követően Rudolph Reagan úgy döntött, hogy kurvák meghívásával mutatja meg mindenevőségét. Ennek ellenére a finom női testet simogatva nem hagyta abba a srácokat, izmos, feketéket képzelni, akik kifejezhetetlen élvezetet nyújtanak.
  A barom persze akkor egy perverz!
  Rudolph Reagan megengedte a kurvának, hogy meglovagolja, de nem tudta kimeríteni magát, és kimerült. Nem, sürgősen barátra van szüksége. Bár a férfiak valamivel rosszabbak, mint a nők, kevés pénzük van - karrieremelkedést akarnak. Galina ezt megjegyezte - ez jól fog jönni Szovjet-Oroszország ellenségeinek megsemmisítésében; amerikaiak és szövetségeseik.
  Az őrök hanyagul viselkednek. Hideg van, és inkább hígítatlan whiskyvel tartják a meleget. Margarita összeráncolta a szemöldökét (itt vannak a kész részegek - elvégre az alkoholmolekula a test, főleg a nőstény pusztulását szimbolizálja), a jenkik bolondok!
  Hullámok ragyogtak a monitorokon, néha lények jelentek meg. Az egyik ilyen veszélyes állat a fűrészrák és egyben csaláncápa volt. Szörnyű állat, veszélyes szárazföldön és tengeren egyaránt. Szúrós tűkkel ellátott karmával félig vagy még rosszabb méreggel megharaphatja az embert. Lányokat nem lehetett látni, reflektorral fröcsköltek, a zombiknak pedig még pár fokkal hidegebb a környezeti hőmérséklete.
  Rudolph Reagan félredobta a szajhát, és rekedtes hangon azt mondta:
  - Menj el, aludni akarok. Igen, és a nagyágyhoz vonulsz!
  - Ahogy akarod, csak fizess! - visítozták a kócos kurvák.
  - Nem vagy elég ügyes, elég neked egy fél kaszás! - válaszolta Rudolph Reagan, majd nehezen tartotta magát a böfögéstől. - Ahogy szeretné! De ez rablás.
  - Milyen terv szerint? - lepődtek meg a katonaprostituáltak.
  - Jó dolgod van. - nyafogott Rudolf. - Élveztem és gazdagodtam, és pokolian fogok remegni! A tábornok valóban megrázkódott, kettős álla remegett.
  - Ne meztelenül! - Kiabáltak kétségbeesetten a prostituáltak (és micsoda szégyen, ha beiktatják az erkölcsöt!). - Megyek, keresek másik ügyfelet!
  - De ne feledje, a tengerészeink temperamentumosak. - jegyezte meg Rudolph Reagan kétértelmű fenyegetéssel.
  A komszomol lányok már közel voltak. A zombi a harcos Galinának dőlt, fejét a vállára hajtotta. A halott tiszt selymes, illatos hajához szorította arcát , és megcsókolta a feje búbját. A hideg ajkak kellemetlenül égették a haját, a tisztnek holttest szaga volt.
  - Hátrálj! - szólalt meg fenyegetően a dühös Margarita.- Én is találtam egy szeretőt.
  - Nem akartalak megbántani! Csak úgy nézel ki, mint egy gouria. - Egy racionális holttest látszata sziszegni kezdett.
  Maszkban fogunk harcolni. Senki ne lássa, hogy lányok vagyunk. - Barátja, Aurora Firefire elővett egy lombikot stimulánssal. Ivott pár kortyot. A lombik nem különösebben ravasz, harmonikával készült, így nem volt benne levegő. Tehát az éltető folyadék magától kiürül. Warrior magát egy megjegyzés - tette hozzá. - Ahogy kiürül, zsugorodik: ennek hatására nem fröcsköl a víz, hangtalanul lehet mozogni.
  Más szempontból még a hangok is mások, süketek, mintha erőtlenek lennének. A csengő lányos hangok rekedtnek tűnnek. A hullámok olyanok, mint egy fekete takaró, aminek sötétjében olykor fények pislákolnak, szinte négyzet alakú halak próbálnak kiköpni valamit a szájukból. Itt egy fényes sziluett ugrott ki a vízből, és majdnem kettévágta Aurora kitörése. Ennek a halnak éles uszonyai vannak, és nem akart megsérülni rajta.
  A Komszomol lányok nem látszanak, a csónak automatikusan színt vált a tengeri tájra, ahogy a jelmezek is a kaméleonok tulajdonságait mutatják. Az álca tökéletes. Különösen jól látható, ahogy a tengerészek mutáns halakat fognak ki. Nagyon egyszerűen csinálják: Először bemártják a gumit, sűrűn bekenve motorolajjal és benzinnel: a szag messzire terjed. A patkányteknős szereti, általában úgy eszi a kémiát, mint egy csótány. Fogások, fecskék, a horogra kapaszkodva. Az igazság az, hogy nem eheted meg ezt a piszkot. De az élő csali nem rossz. Nagy halak piszkálják, néha akkorák, mint egy delfin. Némelyikük ehető, sőt finomságnak számít.
  Vannak mérgezőek is, de a tapasztalt szakácsok képesek semlegesíteni őket, és ez még drágábbá teszi őket. Különösen a smaragdponty hal csak a radioaktív Radikal-tóban található, ahogy a Bajkállal összhangban nevezték, csak most szennyezett. Az uránnal foltos smaragdponty drogmérgezést okoz, rendesen megsülök, egy tévedés akár egy perc múlva is egy ínyencek fájdalmas halálát vonja maga után. És az ilyen "hibák" szokatlanok, élénk színűek, ezt még egy kasszasikerben is látni fogod. Nagyon jövedelmező horgászat, meta-kvázi halálos mutánsok, smaragd és radioaktív, fogyasztva veszélyesek, ugyanakkor a zónán kívül harcsa nagy pontyokat próbáltak tenyészteni, de ott elpusztultak.
  A lányok ezt látták és felemelték a fegyverüket. Margarita hirtelen meghátrált; halk nyikorgás hallatszott a fülemben:
  - Négyszáz méterrel a hajóig.
  A szőke terminátor örömmel válaszolt:
  - Folytatjuk a közeledést.
  Aurora és Margarita szeme éppúgy látott a sötétben, mint egy macskáé, ha nem jobban. A fedélzeten valamivel többen, körülbelül harmincöten voltak, köztük zsoldos halászok, akik közül sokan részegek voltak. Zombi is célba vette ellenfelét, az egykori elítéltnél hangtompítós gépfegyver volt.
  Vett egy csókot, halkan megkattintotta a biztonsági reteszt, és felkapcsolta az éjszakai üveget. Professzionális érzéke volt, különösen, amikor a gumi szemkagylót az arcához tartotta, nehogy zöldes izzással adja ki pozícióját a bámészkodóknak.
  A lányok számítógépes optikán keresztül nézték ellenfeleiket. Azonnal rögzítette a célpontokat, és a maximális tűzsebességre állította őket: ezerötszáz lövés aknánként. Ezzel egy időben a lányok szétosztották az áldozatokat, egyszerre harmincnégy embert kellett eltávolítani. A számítógép tippet adott, hogyan és kire lőjön.
  A katona megfigyelő a kerítés ventilátora közelében állt, szivarozott, és időnként whiskyt kortyolt egy-egy kulacsból.
  - Az amerikaiak hanyagul szolgálnak! - vette észre Aurora és tette hozzá rosszindulatúan méreggel a hangjában. - Ez a rohadt liberális demokráciájuk eredménye.
  - Gondolkozzunk jobban! Margaret elfintorodott. - Főleg a hadseregbe felvetteket, amelyek nem szláv eredetűek?
  - Ne légy bolond, hogy igyál te is! - dörzsölte meg az orrát a komszomol lány. - Viszket, talán az esőtől. Vagy talán nagy siker!
  - Leveszem! A Harmadik Birodalom ellenfele... - suttogta a zombi elítélt.
  - Általában a dohányzás lelassítja a reakciót és elvakítja a szemet! - mondta Margaret. - Én személy szerint betiltanám a cigarettát.
  A nagyromboló barter tatján látható, több iker gyorstüzelő ágyú, a Lincoln osztály - mellettük pár tüzérrel az ülésen. A másik kettő horgászattal foglalkozik. Páros "grobodon" a jobb oldalon. És akkor egy amerikai, mint egy néger, elment, nézegetett valamit a "mobiltelefonján". Nyilvánvalóan "pornukh", egyfajta videó. Általában a fegyverek veszélyesek, ha elsütik, nem tudni, hogy a "páncél" megmenti-e a köveket, a felfújható csónak pedig határozottan kranty.
  - A gólok tehát eloszlottak. Közelebb jövünk. - Mondta a tüzes ördög. - A primitív szarvasmarhákat meg kell sérteni.
  - Lopakodjatok, mint a kígyók! - Támogatta Margaritát a derekát vonogatva.
  A zombi ékesszólóan beszélt.
  Figyelmesen, mint mindig, a vörös hajú Aurora vette észre az íjfegyvereket kísérettel és eddig biztonságban. Több géppuska, nehéz, talán erősebb, mint a PKM. És akkor látható a legénység, egy srác, valószínűleg egy kínai, egy nagyon feszült, sőt ideges őrszem. Valószínűleg itt az újonc az, ahogyan kinyújtózkodott. A közelben egy tiszt lazán a korlátra támaszkodva, egy antennás rádiós ment el mellette.
  Osszuk ki a célokat! - Felkínált iszap, rágógumival játszik Aurora.
  - Én jobbra haladok, te balra nagy területet fogsz elfoglalni! - Margarita a keze élével végigsimított a torkán.
  A felfújható csónak két részre szakadt, a lányok megfordultak.
  - Le fogom söpörni a géppuskásokat! Aurora kivillantotta a fogát.
  - És tüzér vagyok! Margaret felkacagott.
  A romboló semmiképpen sem kicsi, és nagyon fontos, hogy hirtelen betörjünk, megszakítva és a kabinokba zuhanva. A komszomol lányok idegesnek érezték magukat, a gyilkosságok élménye nem volt túl kicsi, de mindazonáltal a szívük hevesen kezdett verni, a fejük zajos volt a vértől.
  Mentális parancsot adnak maguknak, hogy nyugodjanak meg és cselekedjenek hűvösen. Még egy tapasztalt harcos vagy orvos sem tudja ezt megtenni, de a pulzusa megnyugszik. Az éles fül felveszi a beszélgetést, mert nem látszik az összes jenki, de azonnal el kell távolítani őket.
  Akik különösen a felső felépítményben. Ott láthatóan kártyákra vágják őket. Igen, még egy primitív bolondban is. Milyen degeneráltak a jenkik, Szovjet-Oroszország ellenfelei. Tehát erős amerikai szavak már hallatszanak. Akár öt katona, és őket is el kell távolítani.
  - Csak úgy tűnik, egyszerű műveletünk van! Margaret észrevette. - És így kerülje a felesleges zajt, hogy ne legyen baj!
  - A szabotázs Thunder Wind királyának szerepében vagyunk! Csak itt vertük meg a Yankees-t. Bár, hogy őszinte legyek, egy ilyen menő akciófilmeket forgató országnak szövetségesünknek és közeli barátunknak kell lennie. - Aurora komszomol tag összeráncolta a szemöldökét, egy különleges, félelmetes hajlatban.
  - Ha nem a Szovjetunióban születtem volna, szívesebben az USA-ban születtem volna. Amerika civilizációja kultúrák százai a világ minden tájáról! - Margarita ugratott valakit, hosszú nyelvet mutatott.
  - Az erős ellenfél felett aratott győzelem általában többe kerül, de semmiért nem adod oda! - morogta Aurora.
  - Kivéve a ghoulok és trollok elleni Nagy Háborút, melynek gyümölcsei elvesztek. Margaret nagyot sóhajtott.
  - Átmenetileg! - Mereven levágta a tüzes ördögöt.
  A lányok nagy kockázatot vállaltak. Vegyük észre őket, a nehéz géppuskák azonnal működésbe lépnének. Még az ágyúknál is veszélyesebbek, időre van szükségük, bár nem sok célzáshoz. Végül is a jenkiknek van számítógépük, valamint éjjellátó készülékük. És hány kagylóra van szükséged, hogy kiterítsed az elbűvölőket? Ezután akár vaklövészettel, vagy a legerősebb radarok bekapcsolásával is elsüllyeszthetők. Igen, és egy reflektorfényben láthatsz valami homályos dolgot, különösen a zombikat. Ez a fickó leleplezi a Komszomol hírszerző tisztjeit. A tetején egy másik típus jelent meg, a kékre festett pofa a halászokhoz került.
  Megint bajban vagyunk! - Margarita hangjában aggodalom volt.
  - Egyszerre mindent lefotózunk! Öt másodperc kérdése! Aurora ivott egy kortyot a stimulánsból. Könyökével megbökte partnerét. - Igen, és igyál!
  Az oldal közelében van egy fénycsík, de ez nem probléma.
  Margarita azt mondja, vagy inkább parancsol a zombiknak:
  - Ne lőj parancs nélkül.
  - Figyeljen, asszonyom! - Azt válaszolta: "elítélt baba".
  Most az összes gólt befogták, és itt a szerencse. A "halászok" fedélzetén kihúzok egy rubintól csillogó fenevadat: egy csodahalpasztát. Még négy srác is kihajolt a rejtekéből, most már minden célpontot elfogtak.
  - Itt az idő! Hypervolley! - suttogja Aurora. - Szeret kitűnni.
  A géppuskák hangtalanul verték a hullámok csobbanását, teljesen blokkolva a lövöldözést. Egy másodperc alatt huszonöt, kettő alatt ötven golyó tör ki. És egyszerre negyvenhat embert kell eltávolítania. Még a kihagyásokkal és az elkerülhetetlen szinkronnal is elég két másodperc a teljes söpréshez. Csak a golyók mozgásának vékony sípja, még a redőnyök sem csattantak. A tapsok alig észrevehetők, csak a feneke van kissé lenyomva a vállra.
  - Ezt jelenti az elektromágnes és a gyorsulás! - mondta csodálattal a tüzes ördög.
  - És a képességeink is! - vicsorgott Margaret. - Dicséret a nagy alkotónak!
  - Nem Isten adta, a tudomány! - tiltakozott Aurora.
  Bár különböző pontokról ütöttek, jól tudtak beszélni, még nagy távolságból is mini-walkie-talkie-n keresztül.
  - Senki ne lépje túl a határt, kezdjük el a kiszállást! - parancsolta a komszomol harcos.
  Vicces, hogy az összes ejtőernyős három ember, két komszomol lány és egy élő elítélt holttest. A női rangerek célpontokat dobnak. Itt látható, hogy még három fekete jött ki.
  - Isten bocsásson meg! - suttogta a jámbor Margarita, és egy jobb világba küldte a harcosokat.
  Zombi csak kettőt lőtt, ami oldalt füstölt, és a távolba nézett. Itt általában volt mit csodálni, és ki ítélné el a barátságos kikötőben pihenő tengerészeket.
  Margaritának a szeme sarkából sikerült észrevennie az üres fejekből kirepülő véres felhőket.
  - Jöhet a számítás! - mondja a szőke terminátor. - Számlanyitás!
  - Úgy tűnik, nem vesztegetsz egyetlen másodpercet sem! - parancsolta Aurora.
  A rombolótábla azonnal a felderítők elé emelkedett. Csak holttestek vannak a fedélzeten, nem általában csendes, csak túrós halak verik a farkát az oldalnak.
  Ismét a legérdekesebb helyen ébredek. A komszomol lányok sietve felkelnek, és felpattanva újra futnak. Még reggelizni sem engedték őket, így mezítláb éhesen hagyták őket a forró homokon. Szóval fuss újra, és ne lassíts. Úgy tűnik, keményen kell dolgozniuk...
  Aurora bátorította barátját:
  - Tartsd fel az orrod, te menő szovjet nő! Akkor nem törünk be a tank alá!
  Marguerite hevesen felcsattant:
  - Igen, nem gondoltam, hogy megtöröm! - És megértette egy ilyen kifejezés kettős jelentését, tette hozzá magyarázva. - És még több kanyar!
  A komszomol harcosok az oldalba temették magukat. A tat egy pillanatra elzárta az amúgy is halvány fényt. A szovjet felderítők tépőzáras csizmával Pókemberként másznak. Margarita is segíti a "ballasztot": egy zombi szinte a tarkójánál fogva húz. Még jó, hogy ez az ember nem nagy példányokból való. Itt vannak a fedélzeten. Az egyik harcos felkapja a fejét, a komszomol lány bumerángkoronggal levágja.
  - Nyugodj meg kurva! - Elmondja neki.
  Gyorsan bemásztak, ugyanakkor csónakokat ragadtak. Most minden helyes! Az egész fedélzet a szépségek fegyvere alatt áll. Itt két matróz hajolt ki, fél másodperc és lyukak voltak a fejükben, csak sikerült megrándulniuk.
  - Fegyverrel tartom az ellenséget! És most csendben távolítsa el az összeset! - parancsolta Augustine. - Általában a rangidős parancsnok szerepét vállalta, attól tartva, hogy a túl "kedves" és vallásos Margarita valamit elrontana. Korshunova igyekszik ezt nem észrevenni. Sőt, ahogy az egyik szovjet marsall mondta - két ember nem különítmény, három nem társaság!
  Margarita levette a csizmáját, a hátizsákjába tette, és mezítláb sétált az oldalán. Gyorsan leszedte a cellában rejtőzködő géppuskást, úgy tűnik, még mindig nem értette, mi történt. A komszomol lányok előhúzták a hátuk mögül csodálatos gépfegyvereiket, mosolyogtak, egyikük az egész folyosót célba vette, az egész folyosót meg kell tisztítani.
  Aurora hirtelen gyorsabban futott, mint egy olimpiai sprint. Egy-kettő, és az íjfegyverek közelében van. Körülbelül tizenkét harcos van, fele a "menedéken" áll, a többieket kártyákra vágják. Két kurva van velük. Kár a lányokért, de ilyen egy prostinak keserű sorsa. Fizetés külön, szétszerelés nagykereskedelmi. Aurora mindenkit levág egy rövid sorozattal, egy néma fegyverből. Itt nincs szüksége kollimátor irányzékra, ezért van háttérvilágítás, és a matrózok nem várnak hátulról érkező támadást. Igen, általában a nagy beképzeltség játszik szerepet: ki mer támadni egy katonákkal és tengerészekkel teli rombolót.
  - Mozogj, mint egy róka a jobb oldali folyosón! Aurora halkan mormolja. - Hagyd állni a zombit, csak a kínai csizmájával fog kiadni.
  - Persze, én magam kitakarítom. Margarita válaszol.
  A lányok mozgását számos virtuális gépen dolgozták ki, megtanították őket hajók, tankok befogására, labirintusban való harcra, viharrepülőkre, robbanóanyag telepítésére.
  Igen, ebben a mesés futurisztikus vízióban egy ilyen hamis vagy valódi emlék bukkan fel egy másik világból.
  Kívánt esetben a felderítők megtéveszthetik a "G-2"-t, hogy robbanóanyagokat vigyenek be a brit miniszterelnök irodájába, és sok más dolgot is megtehessenek. Így hát Margarita most átment a védőkorláton, és gyorsan tűz alá vette az átjárókat, kedvező szögből. Előkerült néhány fekete és egy sárga. Margarita közelebb tévedt. További öt következett. Aztán egyszer egy rövid sor mindenkit leterített.
  - Minden könnyű lesz! - Ő válaszolt. Valamilyen oknál fogva elhúzódott a lelkiismeret, benne volt a vágy, hogy a lehető legjobban végezzék a munkájukat.
  . 6. FEJEZET
  Egy komszomol lány belerohant a tankba, így még hét harcos volt. Leszedtem őket, miután az orrhoz szaladtam, de a másik oldalról. Zombi a parancs ellenére nem állt egy helyben, hanem végigment a fedélzeten a tat mentén, de szerencsére nem látszott.
  Margarita orrához lépve rátett még négyet, hiszen ölelkezve jártak, még csókolózni is látszott.
  - Az ajtóhoz mentem! - dobta a szőke terminátort.
  Aurora, aki nem maradt el tőle, megerősítette:
  - És letisztítottam a fegyvereket.
  - Nedvesítsd meg a Yankees-t! Margarita kinyújtotta a nyelvét.
  - És nagyon hatékony! - Aurora a mezítláb ujjával felkapott egy leejtett cigarettacsikket és úgy dobta el, hogy az egyenesen az amerikai "sas" csőrébe esett.
  - Megmozdulok oldalról! - Lakonikusan megdobott egy tüzes démont.
  A szépségek továbbmentek. Aurora majdnem szembekerült egy fekete sráccal. Sikítani akart, de a lány csókkal takarta el a száját:
  - Nyugodj meg cica.
  - Te vagy az én isteni! - Ő mondta.
  - Jó ajkaid vannak, fiú, de nincs időm. - Egy komszomol lány ujjaival megszorította az orra melletti artériát. - Néha sajnálom, hogy nem teniszbajnoki pályát választottam. Lenne pénz, hírnév, sok jóképű srác és nem gyilkosságok.
  A srác hátradőlt, a nyelve kibújt a szája mögül.
  A vörös hajú Aurora letérdelt párat a térdére, és elpusztította a következő srácokat. Parancsolta:
  - Galina tegyen egy kört, és közelítsen a tathoz.
  - Természetesen ez a legfontosabb számunkra. - Mirabela adta ki
  Egy komszomol lány szandállal ment át a központon, útközben még néhány fegyverest megölt, különösen a felső felépítményen futott végig. Aztán a sebesség az ő oldalán van, néhány érthetetlen kiáltás, még senkinek sem volt ideje lőni.
  - És a leszármazottak azt mondják, a cowboyokat gyorsan kirúgják. Hazudj, valószínűleg!
  A géppuska (nem ritka az álomban beszélő fegyver, sosem lehet tudni, mire képes, a tudatalatti!) nem tudott ellenállni a megjegyzésnek:
  A profizmusod felülmúlhatatlan.
  - Talán tud még valamit mondani! Mirabela mezítláb lépett egy leejtett, lángoló öngyújtóra, és elfintorodott a fájdalomtól.
  - Maga a tökéletesség vagy, maga a tökéletesség,
  a mosolytól a gesztusig dicsérhetetlen!
  Kövess el szörnyűséget az ellenséggel, nagy fanatizmust,
  És hozzon le egy ólmot, égő hamuval - napalmmal!- A géppuska kibernetikus szerkezete halkan énekelt a fülhallgatóba.
  - Ügyesen torzítod a találatot! Mirabela felkuncogott (de nem emlékezett, hol hallotta a dalt!), és a durva fémhez dörzsölte fájó sarkát.
  A gép ezt válaszolta:
  - A programnak van humorérzéke. A harcosok szellemének emelésére!
  - Korábban a filmek menőbbek voltak, így a lélek minden nap erővel,
  de mondd meg, mi fog emelni, pornófilm "Emmanuel"! - válaszolta humorral Mirabela (És ki az az Emmanuel, honnan jött egy ilyen kép a fejemben. Talán az Emmanuel szóból?).
  És nevetett a viccen.
  A kerítés szélén átemelkedett lány elkapott négy szegény fickót, akik rávágták magukat a stratégiában szereplő előtagra.
  - Teljesen összetört a csapat! Még jó, hogy az utolsó pillanatod is boldog lesz!
  Aurora némán leereszkedik a létrán, elfoglalja pozícióját a helyszínre vezető ajtó előtt. Kimászik egy hatalmas, százhatvan kilogrammos néger. Egy komszomol lány lóg fölötte, fenekét a folyosó oldalfalainak támasztva. Thug, motyog.
  - Fakyu! Miért ilyen csendes! - Aurora - veri fenékkel a halántékon. Aztán felveszi a tetemet, és hagyja, hogy finoman leereszkedjen.
  Mert a szerelem eljött hozzád! - válaszol.
  A komszomol lány itt sem hagyott cserben minket, belépett, mint a szél, egy sor, lekaszált két tucatnyit, aminek a fele aludt. Az erős alkoholszag azt mondta, hogy a jenkiknek volt idejük ünnepelni valamit.
  Az álom megszakad, halk hangszínben sziréna zúg. A lányokat gumikorbácsokkal a lábukon ébresztik, és kénytelenek sorba állni.
  Felveszik és újra megbilincselik, tovább lökve őket.
  Előtte azonban enni adott. Ismét zabkása nem túl friss hallal keverve. De ez még a szokásosnál is jobban be van sózva. A láthatóan régi, lejárt szavatosságú konzerveket a trófeák közül árpába dobták. És fertőtlenítés céljából sót adtak a halakhoz. Az elfogott káderek még nem veszítették el értéküket a nácik számára!
  Oleg Rybachenko velük együtt kapálózik. Bár úgy tűnik, van elég idő az alvásra és még több is, de nincs vidámság. Az álom fájdalmasan kimerítette a fiút.
  Így sétál, és úgy érzi, mintha a fején csapna emlékeket a furcsa hallucinációk gyümölcseiről, amelyeket a náci kísérletezők sugalmaztak benne;
  Itt egy álomban Dmitrijt látja. Úgy néz ki, mint az a vékony és magas fiú, aki velük együtt van béklyózva, de magasabb és izmos. Az arc és a név azonban hasonló. Szintén furcsa egybeesés. És ennek a fiúnak volt pár könnyű küzdelme, a szlovén, majd a román fiúcsapat ellen. Mindkét küzdelem gyors kiütéses, és az első percben! A harmadik küzdelem keményebb volt. A karcsú olasz kiváló védekezéssel és lábmozgással rendelkezett. Nem hagyta magát azonnal kiütni, és jól távozott. Dmitrij ellenfele talpon fejezte be az első menetet...
  Aztán a fiú a második körben nem figyelt arra, hogy belefusson egy kemény szembejövőbe, egyszerűen odarohant az ellenfélhez, és mindkét kezéből ütéseket dobott. Pontos és gyors közvetlen ütést kapott felé, pontosan az álla pontján.
  A fiatal bokszoló először megrázott, de ez csak feldühítette Dmitryt. Ugrott, mint egy tigris, és a jobbjával megakasztotta ellenfelét.
  A vis-a-vis megtántorodott és térdre esett... A játékvezető megszámolta a leütést és jelt adott:
  - Boksz!
  Az olasz, úgy tűnik, elvesztette mozgásképességét, és egy gyors, halántékhoz és arccsonthoz mért ütés után elesett, és olyan reménytelenül széttárta a karját, hogy a játékvezető nem is kezdett számolni, hanem azonnal leállította a küzdelmet. A főként iskolásokkal megtelt lelátók fütyültek és zúgtak. A nyilvánosság között azonban magas rangú SS-tisztek is voltak. A legyőzött fiút elkezdték kipumpálni, a lány megmasszírozta az arcát és meggyúrta a nyakát ...
  Dmitrij még megijedt:
  - Megöltem?
  Ám egy percnyi erőteljes manipuláció után a fiatal bokszoló arca rózsaszínre vált, és kinyitotta a szemét. Halkan motyogott valamit. Dmitrij felsegítette, és a fiú barátságosan megölelte.
  Oleg Rybachenko viszont szépen bokszolt, amatőr küzdelmek zajlottak, négy-három percesek.... A fiú a harmadik és a negyedik menetben küldte el első két ellenfelét. A harmadikat muszáj volt bütykölni... És bár a csodálatos védekezést bemutató Oleg Rybachenko magabiztosan vezetett pontokkal, az ötödik fordulót kijelölték.
  A fiúk derékig csupasz, lebarnult teste ragyogott az izzadságtól, az izmok remegtek, az erek és erek pedig még élesebben kiemelkedtek. Az ellenfél Oleg Rybachenko rohant előre, számolva azzal, hogy aktivitás esetén megkapja ezt a kört. De a bátor úttörő észrevette, hogy társa már elfáradt, és reakciója lelassult. Ezt követi egy gyors oldal az áll bal oldalára és a szembejövő forgalom. A fiatal ellenfél megbukott és előreesett... Nyilván kiütés volt, így nem állt fel a tízes számra.
  Aztán szünet következett, három küzdelem egy napon belül kuparendszerben sok!
  Dmitrij bizonyos mértékű szarkazmussal megjegyezte:
  - Itt tizenöt menetet vívnak a profik, az első világháború előtt pedig egyáltalán nem volt időkorlát. A bokszolók addig küzdöttek, míg egyikük kimerülten össze nem rogyott.
  Oleg Rybachenko itt csak részben értett egyet:
  - Tudod, ez a profi boksz, valahogy nem szeretem. Az amatőr bokszban csak mozogsz a rajtrácson, de a profi bokszban túl sok múlik a promótereken. Például meg tudnak rohadni egy nagyon tehetséges bokszolót anélkül, hogy harcokat adnának neki. Igen, és a bajnokoknak lehetőségük van arra, hogy megakadályozzák a túl veszélyes ellenfél harcát. Például egyszerűen a különféle késedelmek segítségével a szerződés aláírásának megtagadása.
  Dmitrij megrázta az öklét:
  - Csak hadd próbálkozzon!
  Ebéd közben tisztességesen megetették a fiatal sportolókat... Volt még narancs, desszertként banán, kókusz és mangó, amit korábban nem próbáltak ki a szovjet tizenéves sportolók.
  Úgy tűnik, a verseny náci szervezői megpróbálták megmutatni, hogy a Harmadik Birodalomban minden rendben van, nagyon kielégítő, és megengedheti magának a luxust.
  Dmitrij és Oleg Rybacsenko először új testben próbálta ki a kókuszt és a banánt, másodszor pedig az ananászt (hát a Szovjetunióban a narancsot sokkal könnyebb Közép-Ázsiában enni!). Itt a srácok egy elég gyakori hibát követtek el - túlzásba vittek... És nem voltak felnőtt edzők a csapatban... Ha a Hitlerjugend szlogenje volt - a fiatalokat a fiatalok irányítsák, akkor a szovjet sportküldöttség úgy döntött, hogy kövesse ezt a példát.
  Talán nem ez volt a legjobb ötlet, amit követni kellett!
  Mindenesetre egy kiadós vacsora után desszerttel és süteményekkel még három küzdelmet kellett lebonyolítani (ha nem vesztettél!) ... És erős srácokkal!
  Az étkezés után a fiúk nagyon elragadtatták magukat, Oleg Rybachenko még azt is sejtette, hogy összekeverték őket valamivel...
  Mindenesetre most a fiatal szovjet sportolók osztálya esett, és egymás után kezdtek veszíteni ... Ráadásul a bírókat és a játékvezetőt teljesen brutalizálták.
  Igen, és a szovjetek már harcoltak a németek ellen ....
  Dmitrij eleinte elviselhetőnek érezte magát, és az első körben a negyeddöntő ment...
  Azonban már az elődöntőben gyengeséget érzett a karjaiban és a lábaiban... Nagy gyengeség és lelassultak a mozdulatok... De Dmitrij kitartott a büszkeség mellett, és annak ellenére ment előre, hogy sokat kihagyott. De a fiúnak erős volt a feje, és egy nagy, technikás és gyors ellenfél pontos ütései csak feldühítették... A harag és a büszkeség pedig lehetővé tette, hogy magabiztosan folytassa a küzdelmet....
  Végül a harmadik menetben Dmitrij beakasztotta ellenfelét, eltörte az orrát...
  A német kissé meghökkent, és állon fogadta. A fiú a Harmadik Birodalomból visszament, be volt fonva. Dmitrij sikert aratott, nem elég gyors, de ugyanakkor kézzelfogható tripla... Az ellenfél elesett, a játékvezető nagyon lassan kezdte számolni a leütést... A német fiú felállt, de nem állt szilárdan a lábán ... Az ihletett Dmitrij rohant, hogy végezzen vele. Néhány precíz lendítés... A gyerek elesik...
  A bíró nem siet közeledni hozzá. Valamiről oldalra kérdez. Válaszolnak neki...
  Új bágyadt számolás kezdődik... Kilences számolásnál a fiú még mindig fekszik... De megszólal a kör végét jelző jelzés. Felkapják és elviszik...
  Dmitrij magabiztosan mondja:
  - Nem lesz negyedik kör! Egyszerűen nem fog kijönni!
  Ebben az esetben az orosz fiúnak bizonyul igaza, a másodpercek megadták az utat...
  Oleg Rybachenko viszont úgy küzd, mintha mi sem történt volna... Hidegvérrel pontokat szerez, majd a negyedik körben célba ér... És a mozdulatok még mindig pontosak és gyorsak...
  A szovjet sportolók közül - a legfiatalabb korosztály képviselői közül - csak ők ketten jutottak a döntőbe. Nehézsúlyú gyerekek között és középsúlyú ... A légysúlyú bajnok néhány órával az indulás előtt megsérült, és nem volt idejük cserét találni neki ...
  Így csak két orosz került a döntőbe, a többiek pedig természetesen németek, akik egymás között fognak aranyat játszani...
  A versenyt aktívan forgatják... Dmitrij undorodva grimaszolt:
  - Így akarnak megszégyeníteni minket! Mintha mi oroszok rosszabbak lennénk a németeknél és egyáltalán nem árják!
  Oleg Rybachenko megrázta a fejét.
  - Nem igazán! A nemzetiségek teljes értékű és nem teljes jogú felosztása már a kérdés saját megfogalmazása szerint is abszurd. És mit mondjak, ha az elképzeléseink általában nemzetköziek!
  Dimitri kuncogott és beleegyezett.
  - És nemzetközi szinten is legyőzzük őket...
  A végső csata előtt persze volt egy kis szünet... Aztán a németek újabb piszkos trükköt építettek a szovjet fiúknak... Állítólag felajánlották, hogy fényesre fényesítik a tornacipőjüket. De ennek eredményeként a fiúk lábán lévő cipő hirtelen meglágyult és omladozni kezdett ...
  Le kellett dobnom, és rohannom kellett kimosnom a mosogatóba... Dmitrij nagyon mérges volt:
  - Miért tették? Verekedésre akartak provokálni minket, aztán ki akartak venni a versenyből?
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - Igen, nem csak azt! Azt is meg akarják mutatni, hogy a Szovjetunióban szegénység van, és még az élsportolók is mezítláb versenyezni kényszerülnek. Milyen szegény gyerekek vannak Oroszországban!
  Dmitrij azt javasolta:
  - Talán kérhetünk idősebb cimboráinktól tornacipőt? Igaz, neked jók lesznek, de nekem is!
  Oleg Rybachenko negatívan rázta a fejét.
  - Nem érdemes! Megmutatjuk nekik, hogy a legnehezebb körülmények között is képesek vagyunk nyerni. Ráadásul korunk fiúinak sem szégyen mezítláb járni... Ahogy mondani szokás, mezítláb gyerekkor...
  Dmitrij olyan erővel ökölbe szorította a kezét, hogy az ujjpercei ropogtak. A fiatal bokszoló azt mondta:
  - Hát feldühítettek! Nem, csak kifejezetten kiakadtak!
  Oleg Rybachenko így válaszolt:
  - Szóval a harag adjon erőt neked és nekem.
  Aztán az emlékezést megszakította a mellé láncolt Dima érintése, a fiú suttogta:
  - Azt is láttad?
  Oleg Rybachenko tömören válaszolt:
  -Igen!
  Ismét elkezdett esni az eső, ami nem egészen jellemző a krími tavaszra. Ez egyszerre undorító és hideg. Még koszos is, a talpon képződő bőrkeményedés pedig undorítóan fáj az átázott hideg víztől. Egy oszlop mezítlábas foglyokkal néhány órával később, már a késő délutáni órákban belépett az erdőbe. Nyilvánvalóan az SS-ek siettek az eső elől. Az úttörő fiú majdnem elfelejtette, mi történt vele. Igen, és egy fiatal leninista arcára gondolni a hidegre, az átnedvesedett ruhákra, a merevített lábakra és a tartós rozsdamentes acélból készült acélbilincsekre, amelyek vérig törölték a csuklót.
  Dmitrij törte meg a csendet, és így szólt:
  - Úgy tűnik, télen sikerült megmásznom a Krím-félszigetet, de... Valahogy nem a földön van!
  Oleg Rybachenko fejcsóválva egyetértett:
  - És nálunk általában nem minden úgy van, mint az embereknél!
  Az erdő hatalmas volt. Fenyőfák álltak formációban az út szélein - három-négy kerületben, vörösbarna repedezett vagy sárgás-narancssárga kéreggel, mint a nagy halpikkelyek, amelyek vad magasságba emelték a tömör örökzöld vagy kék koronákat.
  És az ágakon virágok is vannak, amelyek petúniáknak tűnnek. Nem erdő, hanem mese, egy másik világba zuhanás érzése. De van egy mínusz is - az úton lévő szennyeződésben sok tövis volt, élesek, mint a varrógép acéltűi.
  Néhány lány már nyögött, ahogy rájuk léptek. Dima megszorította a kezét, és így szólt Oleg Rybachenkohoz:
  - Ez egy rémálom! Ne higgy a látomásokban!
  Mirabela Dima szőke sündisznójára tette a kezét, amely már nőni kezdett, és azt suttogta:
  - Hiszed vagy sem! És nézz a lábad alá! Nem volt elég fertőzést hozni magadnak!
  A boróka sűrűn nőtt az aljnövényzetben és ... már érett erdei szamóca eperrel. A szellem állt - tavaszi fenyő és tavaszi eper és boróka aroma keveréke. Úgy tűnt, még melegebb lett. És egyszerűen nem hittem el, hogy száz lépésnyire innen - nedves, ha nem tundra, miféle tundra lehet a Krím-félszigeten? De mégis rossz idő és fekete hideg sziklák, amelyek alatt a fasiszta hordák vonulnak. Kár, hogy a csodálat nem tartott sokáig - kéz-, száj- és hátfájás, hideg, nedvesség visszatért, Oleg Rybachenko pedig nagyon boldogtalannak érezte magát. Csak a határig.
  Azonban... a kiváló diák-úttörő hirtelen felkacagott. Az itt eltöltött rövid fogság alatt nem egyszer gondolt arra, hogy: hát minden rossz, nem mehet tovább és rosszabb! És minden alkalommal, amikor kiderült - még sok is van.
  Furcsa módon ez a gondolat egy kicsit megvigasztalta. Oleg még a Krím térképére is kezdett emlékezni az Atlaszból. De nem emlékezett rá - és eltévedt a zavarodott elmélkedésekben, hogy valami teljesen lehetetlen dolog történt. Egy másik korba kerülhetsz - ez sci-fi, amióta Mark Twain beleszeretett. Egy másik térbe, ami modernebb, egy másik bolygóra - tegyük fel! A pokolba is, az elmével - hirtelen szupercivilizációk; az emberek, akik egymillió évvel az emberiség előtt járnak a fejlődésben, kényeztetik magukat! Minden lehetetlen lehetséges - biztosan tudom!!!! De hogy egyben megváltozzon a lényeged, emléked, minden kifejezésmódod és ne csak a tied?! Ez teljesen határtalan és transzcendens...
  Oleg Rybachenko megkérdezte Dmitrijt:
  - Van terved a harcra?
  A fiú így válaszolt:
  - A terv egyszerű - üss! - Megrázva a soványat, amin minden csont a hátával látszik - tette hozzá. - De az is jó, ha nem csak egy csontváz vagy, hanem erős izmok játszanak rajtad. Jó alvást... De kisebb lettél!
  - Kicsi, de merész! - Elcsépelt, de találóan válaszolta Oleg.
  És az út simább lett, közben felgyorsult. És olyan furcsa, hogy a Krím-félszigeten, de úgy tűnik, minden kihalt. Néhányszor utált fekete horogkeresztes motorosok ugrottak felénk. Aztán körülbelül öt percig egy konvoj vonszolt feléjük - filozófiai kinézetű bityugokkal szerelt nagy kocsik, zárt zsákvászon poggyászokkal, amelyeken álcázott esőkabátos és áruláskötéses, fodros rendőrök ültek. Szállítóval is. A tankokkal ellentétben Hitlernek sok belőlük van. Aztán egy másik teherautós különítmény, plusz oldalkocsis motorkerékpárok könnyedén megelőzték az elfogott rabszolgalányokat. Száz autó van, nem kevesebb, szinte mindegyik khaki színűre van festve.
  Menet közben a nácik egymásnak szólítottak, fejükben a fogoly oszlopai lovagoltak, sőt, lovasok, rabszolgák, Oleg Rybacsenko pedig megesküdhetett, hogy a hangok gúnyosak. Az SS-őrök hallgattak. Az orvosok valamilyen teknős alakú páncélozott járművön és nehéz, még mindig húzó hernyókon ültek. Gépfegyverekkel sörtékeztek. De úgy tűnik, gondolta Oleg, hogy nem igazán szeretik ezt a szerepet - őrök-kísérők... Még az állati szájkosarukat is elrejtették.
  Dima megjegyezte:
  - Németországban sem tisztelik a hóhérokat!
  Mirabela ismét mondott valamit, és az aljas SS-katonák után bólintott. Oleg felsóhajtott.
  - Öld meg őket! Mind egy, Hitlernek!
  Dima sóhajtva megjegyezte:
  - Eh, nem értem a nyelvüket. És akkor megkérdezném, hogy hamarosan jövünk-e végre...
  Oleg Rybachenko bágyadtan megjegyezte:
  - Tudok németül, de nem sok haszna van!
  Közben elállt az eső, kitisztult az ég a fák felett, megjelent a nap. Oleg Rybachenko-nak volt egy másik problémája - mindkét módon egyre többet akart WC-re menni. És valami késztetett: nem valószínű, hogy emiatt abbahagyják. Valamiért egy ilyen elemi dolog lehetetlenségére, arra, hogy itt is más akaratán múlik, az úttörőfiú teljesen dühös volt. Ráadásul a vágy már nagyon fájdalmassá vált. Mind az SS-ek, mind a csatlósaik megállás nélkül megoldották ezt a problémát, de ez csak undort váltott ki, nem pedig a példájuk követésének vágyát.
  Néha megbánod, hogy eleget etettél ahhoz, hogy szükséged legyen. A fasiszták tudják, hogyan kell problémákat okozni - született szadisták. Vagy a párt így nevelte őket?
  Oleg Rybachenkot már komolyan zaklatni kezdték, amikor hirtelen behúzta a még nyirkos levegőt, füsttel, majd kutyaugatás és emberi hangok hallatszottak, jobbról élesen, azonnal tisztulás kezdődött, amin a katonák csináltak valamit - csak egy-három tucat, és mögötte füst szállt fel kő és hatalmas épületek fölé. Az álcázóba öltözött gyerekek hanyatt-homlok rohantak az útról a mezőn tartózkodók felé. Nem oroszok, a kiáltásokból és horogkeresztes karszalagokból ítélve húszan voltak - futottak és kiabáltak. Mire az oszlop megközelítette a falut, már legalább egy tucat katona jött ki velük szemben - nagy gránátvetőkkel és széles gránátvetővel felszerelt hordozható géppuskákkal. Egy jókora öregember vezette őket egy SS-tábornok egyenruhájában.
  Vagy talán nem is nagypapa, hanem csak ősz hajú, mert az öregség egyéb jelei nem látszottak rajta, és a hosszú, csomózott, arany karkötőkkel díszített kéz mozdulata királyinak és uralkodónak tűnt.
  És vannak kitüntetései ... Oleg Rybachenko olvasott a kézikönyvben, és elcsodálkozott - hogy ennyi mindent össze lehet gyűjteni egy gyűjteményben. A legmagasabb a lovagkereszt tölgyfalevelekkel és kardokkal. Csak fent ugyanaz, de gyémánttal, valamint a Vaskereszt nagykeresztje, de ilyen kitüntetése csak Göringnek van. A Vaskereszt Nagykeresztjének csillaga még magasabb, és Németország történelme során mind a két embernek - Blucher és Hindenburg tábornagynak - ítélték oda. Nos, a gyémántokkal rendelkező sas sorrendje magasabb lesz.
  A fogolyoszlop megállt. A pocakos "orvos-főnök", ahogy Oleg Rybacsenko nevezte a konvoj vezetőjét, leszállt a lóról, és beszélt az ősz hajúval. A többiek homlokát ráncolva és feszülten nézték a konvojt. Oleg Rybachenko észrevette, hogy a terepen mindenki feladta a munkáját, és az elszökött gyerekek szinte közel kerültek. Az első német, hadoszlopban vonultak. Mögöttük pedig a helyiek - soványak: mezítláb vagy szőtt szárú cipőben. A helyi koldusfiúkról kiderült, hogy csak színes kockás ingben - fekete-fehérben - olyan rongyosban, hogy nem derül ki azonnal, hol vannak a fiúk, hol a lányok; csupa bozontos, szőke, de porszürke vagy barna-vörös, hosszú hajú, szörnyen piszkos, de élénk, tiszta szemű - kíváncsi, kissé ijedt és egyértelműen szánakozó. Oleg Rybachenko azt is észrevette, hogy az SS-konvoj megpróbál a lehető legközelebb maradni a rabszolgákhoz, és távol maradni a helyi emberektől. A nácik nem üvöltöztek, nem zaklattak, és általában csendesen viselkedtek.
  Margarita erre nézve megjegyezte:
  - Hová tűnt az SS bravúr?
  Oleg Rybachenko szellemesen válaszolt:
  - Korbácshoz és hurkához ment!
  Az ősz hajú tábornok eközben csak párszor mutatott a degenerált pofájú SS-esekre, majd amikor a kövér habos szájjal ellenkezni kezdett valamit, élesen intett a kezével, mintha vágott volna. egy kard. És a kövér is intett a kezével, de bosszúsan egyetértő tekintettel, majd rövid parancsot adott. Páncélozott autók dübörögtek, a Farkaslovasok pedig továbbrohantak az úton. Fél tucat helyi katona követte. A többiek körülvették a rabszolgákat, és az oszlop ismét megmozdult. Az ősz hajú a gyerekekre és a mezőn dolgozókra is kiabált, ő maga pedig a leszállt emberkísérők mellett sétált.
  Dima megborzongva megjegyezte:
  -Valamit nem osztottak meg!
  Mirabela mosolyogva mondta:
  - Igen, hadd veszekedjenek, és engedjék el egymás zsigereit!
  Egy zömök fiatal szakállas férfi a helyi SS-harcosok közül, aki Oleg Ribacsenko mellett foglalta el a helyét, homlokát ráncolva nézte a fiú úttörőt, megrázta könnyű géppuskáját, majd a fejébe kiáltotta:
  - Orosz disznó vagy, legalább mit gondolj?
  És vigyorogva hozzátette:
  - Moszkvában és Washingtonban leszünk vagy sem?
  Oleg Rybacsenko rájött, mit akarnak tőle, gyorsan elfordította a fejét, és Margaret pillantásával találkozott - kétségbeesetten, és egyben, mintha azt mondta volna: "Szerencse, nagyszerű dolgok várnak ránk!" - de az ősz hajú tábornok legyintett, a szakállas pedig mást morogva sajnálkozva nézett Olegra, és nem szólt többet. Oleg Rybachenko majdnem megértette, mit akar... Legyen ez még homályosan is.
  De annál jobb, hogy a kísérleteknek még mindig van értelme? A németek valóban így akarják tudni a jövőt? De kiderül, hogy ez ellentmondás. A barátságos bokszversenyek szóba sem jöhetnek egy ilyen háború után. A fasizmus és a kommunizmus örökké ellenségek. Vagy van valami más... Milyen fájdalmasan fájt a halántéka.
  A katonai telep egy alacsony, de szilárd palánk mögé derült ki - a szörnyeteg SS-szervezet katonáinak emelvényével, erőteljes, de tárt kapukkal. Csak egy dolog tűnt furcsának Oleg Rybachenko számára - a kőkapu oszlopai, amelyeket végtelenül kanyargó virágok és szárak formájában faragványok borítottak. Ezek a pillérek egyáltalán nem illettek a falu általános megjelenéséhez, ahol piszkos volt (de lehet, hogy tél után?), a kőcserépből épült, sárgás mohával széles repedésekben tömített házak pedig barnává váltak lapos nádtetők.
  De volt egy ACS. Nincs önjáró fegyver, a hernyópályán pedig egy olyan módosítás, amelyet a kíváncsi Oleg Rybachenko nem ismer. Itt például fegyverek - egy habarcs nem kevesebb, mint 350 milliméter. Bevallotta, soha nem hallott ilyesmiről.
  Sőt, az autó úgy néz ki, mintha nyolcvan tonna alatt lenne, és egyáltalán hogyan hurcolták végig a krími hegyeken? Szeretné megtapasztalni a bevehetetlen Szevasztopolt a támadás során? Ebből a feltételezésből egy kis fájdalom az üres gyomorban. Mit kell tenniük az orosz katonáknak ilyen ütések alatt? Itt minden a középkort lehelte, modernséggel és technikai újításokkal vegyítve. Mint a lyukak harangokkal és sípokkal. Még akkor sem fog meglepődni, ha van itt TV, sőt színes is. Nem fekete-fehér.
  Ugyanolyannak bizonyult a szoba, ahová behozták, vagy inkább elüldözték a rabszolgákat. Azonban nem - rosszabb, mert itt senki sem törődött azzal, hogy a repedéseket cementhabarccsal tömítse, és Oleg Rybachenko számára nagyon ismerős volt a disznószag. A hangár alatt a rabszolgák úgy döntöttek, hogy egy elhagyott vagy egy ideiglenesen üres istállót alakítanak ki (az ilyen helyekről származó szag szinte soha nem tűnik el).
  Margarita annyira összeráncolta a homlokát, hogy megrémült, és nyöszörgött:
  - Itt vagyunk ismét leeresztve! Hát Hitler csak engem ért meg!
  De tető volt a fejük felett. Ráadásul a rabszolgákat leoldották a láncról. Bár, ahogy Oleg tartott, itt nem biztosítottak WC-t. A korábbi helyiségekben, ahol a börtön modernebb volt, sokkal kényelmesebb. Fritz, bár a disznó nem szereti a koszt.
  Azonban elgondolkodott, miután a túlsó falnál már elvégezte a dolgát. És felsóhajtott. Mit mondjak... Nem úttörő, egyáltalán nem szép. Nincs minden a nadrágban, már egy kis győzelem. És a lányoknak is itt kellett lenniük... Jobb nem nézni...
  Aurora azonban nem csügged:
  - Újabb kaland... Ebben a boldogságban élünk és lélegzünk!
  Oleg Rybachenko kifakadt:
  - És a következő világban ez sokkal jobb lehet!
  A tüzes ördög a fiúra kacsintott:
  - Készen állok a vitatkozásra, a lehetőség, hogy ellenőrizzem, hogy a következő világban vajon nem úszik el tőlünk!
  Oleg Rybachenko halkan énekelt válaszul. Segített megbirkózni a megaláztatással és a szégyennel;
  Nyomtalanul a hazának szentelem -
  Legyen bravúr, a harcos magasztos!
  A kardcsapást és a kesztyűt dobják,
  A Föld könyörtelen királya törvény!
  
  A vulkán lángokban áll - a vizek felforrt,
  Szerelem borostyán ajkaim!
  Egy pillanatnyi szabadságot szeretnék
  Milyen légies és tiszta vagy!
  
  Ég, mint az arany drága haj,
  Kezével hadonászott - szárny nőtt!
  Az Úr felbecsülhetetlen ajándékot adott nekem
  És azonnal örömteli, könnyű lett!
  
  Ahol Isten elhaladt: ott nőtt egy völgy;
  Virágzó, buja fehér rózsák!
  Lesz becsület - minden világ közepe -
  Ajándék az oltáron, amit felajánlottam!
  
  Igen, tudom, bűnös, boszorkánysággal kapcsolatos,
  És nem méltó a paradicsomhoz és a bozótokhoz!
  De a Golgotán Krisztussal,
  Zokogtam, az ikont köpenybe burkolva!
  
  Te vagy a legjobb kép a menyasszonyok közül,
  Hiszek a Mindenhatóban, a szellem átalakul!
  méltatlan keresztemet viselem,
  És felemelem a kezemről lehullott pajzsot!
  . 7. FEJEZET
  Egy istállóban telepedtek le, akkor minek tűrni, ha a nácik hozzászoktak még a szarvasmarhákhoz is jobban bánni, mint a szovjet állampolgárokkal.
  Három helyi fiút az SS irányítása alatt vonszoltak be a szalmába. Gyorsan rohantak, kivillantották csupasz, poros sarkukat, és nagy karokat hoztak vissza. Tavaly húzták, de sokat, szinte szénakazalt. Hét-nyolc perccel ezután már nem jelent meg egy nő, aki két helyi lánnyal együtt hatalmas lapos süteményeket és két jókora kör sajtot hozott. Ukránul beszélve ügyesen elosztotta mindenkinek az ételt. Oleg Rybachenko kíváncsi lett: sokan kérdezték őt és a fiúkat is valamiről, és mindhárman készségesen válaszoltak.
  Sok a német, és szerelnek itt valamit. De megint senki sem tudja! Végül ugyanazok a fiúk vonszoltak egy vödör vizet, és szorosan bezárták az ajtókat. Társai viselkedéséből Oleg Rybacsenko megértette: ez egy out, ma nem hajtanak máshová.
  Margarita fegyveres vízzel kínálta testvérét, és így szólt:
  - A felfrissülés nem árt!
  A kenyér frissnek bizonyult, de szokatlan, valamiféle nehéz (a reggel elfogyasztott állott darab, Oleg Rybachenko nem emlékezett az ízére, hogy összehasonlítsa). Vagy sütetlenül, vagy mindig itt eszik (vagy inkább a másodikat, a többiek ettek, és nem mutattak elégedetlenséget). De kiderült, hogy a sajt biztosan helyben készült - nagyon jó, hasonló a feta sajthoz, amelyet Oleg Rybachenko imádott. Kár, hogy a darab csak a tenyér harmada volt. Igen, még egy tinédzser fiúnak is, nem egy férfinak.
  Margarita támogatta a kimerült testvért. A szalmára esett, mintha levágták volna, megrágta, amit kapott, fekve, nem is kezdett el inni. Oleg Rybachenko hirtelen rájött, hogy didereg. Csak remélni lehetett, hogy ez csak egy remegés a hideg, és főleg a vad látomások után. Hogy alvás után elmúlik ez a remegés. Oleg Rybachenko megpróbált több szalmát gereblyézni magának, és ha lehetett, beleásott. Nem vesztette el sehol az étvágyát, nyugtatta magát, de ahogy hallotta az embereket; hőmérsékleten az első dolog, ami elvágja a vágyat, az evés. Oleg Rybachenko maga soha nem volt beteg - a genetikai szerkezetnek köszönhetően. Igaz, nem végeztem vele hasonló kísérleteket, köztük sok órás sétát a hidegben. Szóval... De talán így lesz. És ha nem, akkor van esély arra, hogy a tudomány kedvéért kezelni fogják őt ...
  Néhány lány ugyanannyira remeg, de senki sem köhög.
  Ó, milyen fáradtság szállta meg az úttörő fiút, tetőtől talpig! Vérbe dörzsölt csukló, duzzadt hegek a háton, megsérültek, leütöttek és felmelegedni kezdett lábak - minden fájt, de ez a nyafogás csak fokozta az alvás- és alvásvágyat.
  És ijesztő elaludni - lehet, hogy nem ébredsz fel, vagy ami még rosszabb, újra látomásban leszel. Azonban elég érdekes.
  Oleg Rybachenko lehunyta a szemét, és azonnal Morpheus karjaiba úszott - tele álmokkal, színesen és fülsüketítően hangzóan.
  Az egyik, és a tesztek nem értek véget... A gyűrű fedelét úgy cserélték ki, hogy vaslemezeket szereltek fel tüskékkel, amelyek kíméletlenül belemélyedtek a fiúk csupasz sarkába ...
  Oleg Rybachenko még zihált, de kibírta, bár nem tudott egy helyben állni, Dmitrij pedig még táncolt és morogni kezdett ...
  Riválisaik erősek voltak, és egyértelműen idősebbek voltak a hivatalosan bejelentettnél. Például Dmitrij riválisa egy fejjel magasabb nála, és a bajusza már áttörik... De hogyan tud áttörni egy bajusz tizenegy évesen?
  Oleg Rybachenko ellenfele is sokkal nagyobb és nehezebb, ugyanakkor a gengszter arca sem gyerekes.... A fiú azonban nem idegen, a gyűrű gyűrű, ott találkozik mindenféle ember!
  Mindkét csata egyszerre zajlott .... Gyorsan be kell fejeznünk, mert már közeledik az éjfél...
  Az átalakult Dimának szinte azonnal hiányozni kezdett a súlyos ütések az arcára. Ellenfele előnyben volt karjai hosszában, súlyában, és úgy tűnt, hogy tökéletesen felkészült, mind fizikailag, mind technikailag... Az izmok általában olyanok, mint egy sportolóé... Dimka azonban nagyon faragott és gyors... Gyors volt, most lassú...
  Megmérgezett Dmitrij az első körben sok egyszeri és dupla ütést hagyott ki. Még a jobb szem alatt is hematoma kezdett megduzzadni ...
  A második menet még rosszabbra sikeredett, az ellenfél előrement és verte, verte, verte... Dmitrij pedig szinte nem védekezett, csak a fejét hátravetette tompította az ütéseket, ritkán, de váratlanul lökdösött válaszul, néha pedig ki is húzott. ellenfele... Németül morogta:
  - Te orosz azt jelenti, hogy nem teljes értékű!
  Dmitrij keményen, szintén németül vágott vissza:
  - És te német vagy, egy orosztól teljesen megkapod!
  Dühös lett és az orrába dugta a könyökét...
  Általában Dmitrij orra ebben az univerzumban nagyon erős, és soha nem tört el, még akkor sem, ha eltalálták, de ebben az esetben nem kesztyűvel lágyított ütés volt, hanem egy kemény könyökcsont hegye.
  És a vér végigfolyt a fiú arcán, kényszerítve, hogy lenyalja... Dimka válaszolt... Elkapva Az ellenség enyhén megrázkódott, és megtántorodott, de nem volt elég ereje a sikerre építkezni - úgy tűnt, hogy kilyukadt talpú lábai hogy vatta legyen.
  A harmadik kör sem bizonyult kevésbé nehéznek, az ellenfél kétségbeesetten nyomott, de Dmitrij gyakrabban kezdett blokkolni, tükrözve az ütéseket ... A döntő szabályai megváltoztak, mivel nemzetközi aranyéremről beszélünk, a szám kört tizenötre növelték... Mint egy profi. Azt kell mondanom, hogy egy nagyon kegyetlen döntés a tinédzserekkel kapcsolatban, akik már ötször küzdöttek aznap... Igaz, Dimka is gyorsan végzett, ellenfele pedig láthatóan cserbenhagyta különösebb küzdelem nélkül...
  De az első négy nagyon aktív kör után Dmitrij ellenfele valamelyest lelassult. Fáradtnak is érezte magát, légzése sokkal turbulensebb és egyben nehézkes lett...
  Dimka a hematómák és a mezítláb erős égő érzése ellenére még további erőt is érzett. A hatodik menetben még többször állkapcson is megütötte az ellenfelet... De emellett állhatatos volt, nagydarab, és valószínűleg doppingolt is...
  A hetedik menetben Dmitrij aljas ellenfele kissé taktikát változtatott, és a szabályokkal ellentétben a lehető legtöbb ütést elkezdte megpróbálni a könyökével, vagy akár a fejével... Dima még gyakrabban kezdett ütni, és a nyolcadik körben magánsikert ért el, végül az ellenfél nagy orrú yushkájából folyt... És amikor még egyszer megmozdította a könyökét, ő maga nekifutott egy szembejövő posztnak... Gúnyosan rámordult Dmitrij:
  - No, ez fogott, melyik harapás!
  A német még jobban szétszóródott, még mindig külön lövőhoroggal számolt!
  Oleg Ribacsenko kiegyenlítettebben, szinte kihagyás nélkül küzdött, és kihasználva azt, hogy ellenfele túl nagyot lendült, egy bal oldali ütéssel, vagy egy jobb kereszttel találta el az állát... De a nagy német gyerek nem reagált ezekre az ütésekre. bármilyen módon. Aztán Oleg Rybachenko taktikát váltott, és elkezdett dolgozni ellenfele ellapult orrán... A német szippantás sokáig bírta, de a hetedik menetre elkezdett szivárogni...
  Azt kell mondanom, hogy Oleg Rybachenko ellenfele egy másik, könnyebb és könnyebb fiú helyett jött ki. Előbbi mintha megsérült volna (bár ez persze náci trükk!)... Ezért a csata elején friss volt, és eszeveszett tempót tudott felpörgetni.
  Ám a kilencedik menetben Oleg Ribacsenko is tátott egy kicsit, és kihagyott egy ütést, amitől leütött... A fiúk csupasz, leütött lábai tehetetlenül pörögtek... Olezsek azonban gyorsan felugrott, hogy a kiütés nem számítanának be. Dobás, lógás az ellenségen...
  Lerázta, rohant, hogy befejezze... A kürt a kilencedik menet végén megszólalt, de a játékvezető úgy tett, mintha nem hallotta volna...
  Oleg Rybacsenko kihagyott néhány súlyos ütést, de kitartott, és fejcsóválással enyhítette őket. Az ellenség dühbe gurult, már nem vette észre, hogy bármit csépeltek. Itt a szovjet fiú reflexből, de nagyon erősen feléje ütötte a testet... Az ütés közvetlenül a májon érte... Nagyon veszélyes ütés...
  Az ellenfél még néhány ütést hajtott végre, és nagy arca lila lett. Görcsösen nyelte a levegőt, előrezuhant és vonaglani kezdett... A játékvezető azonnal leállította a küzdelmet, az orvosok pedig a ringbe szaladtak... csepeg...
  Ez brutális hatással volt Dmitrij barátjára, és támadásba lendült egy érezhetően fáradt ellenféllel szemben... Tizedik, tizenegyedik, tizenkettedik menet... Kemény ütésváltás, de Dmitrij egyértelmű előnyével... A tizenharmadik menet valamelyest kiegyenlített. le, egy kétségbeesett polip német miatt, a szovjet fiú pedig egy vágást kapott a szemöldökén... De a tizennegyedikben a felvidított Dimka ismét a kezébe vette a kezdeményezést. Ezek a srácok még mindig nem tudtak semmit például Mohammed Aliról, de sok tekintetben lemásolták a taktikáját.
  A tizenötödik körre a német keze leesett a fáradtságtól, és már nem reagált az ütésekre, hanem egyszerűen csak állt, demonstrálva az árja állóképességet... Ráadásul Dmitrij a kiszórt doppingtól és a szörnyű fáradtságtól az általában ütős ütések sokkal gyengébbek lettek. . Hadd legyen! De másrészt sok-sok volt, és záporoztak az ellenség fedetlen állára. Végül a fej, a német nem bírta, elfogyott az erőnlét határa, és az "árja" nemzet képviselője volt, mint a kosz, úgy tizenöt perccel az utolsó kör vége előtt...
  A játékvezető obszcén lassan számolni kezdett, de miután ötöt számolt, látva, milyen rettenetesen mozdulatlan Dmitrij Lebegyev ellenfele, megállt és felkiáltott:
  - Inkább orvos!
  És még egy fiatalkorú "szuperman" került kórházba.... Ezt követően a győztes döntősök felsorakoztak az oszlophoz és elkezdtek menetelni... Rózsaszirmok záporoztak fentről.
  A magas fiú Dmitrij szélesen mosolygott, vidám volt. Ám ekkor hirtelen észrevette, hogy a kamera közelebb került hozzájuk, és közeli felvételeket készít szovjet fiúk csupasz, erősen szegecses és enyhén vérző lábairól... Hangulata azonnal elromlott, és megpróbálta elrejteni a végtagjait a szovjet fiúk mögött. más fiatal német sportolók fényűző, aranyozott tornacipőit, vagy temetje el őket szirmokba.
  Oleg Rybachenko kézen fogva húzta:
  - Ne! Az ön zavara okoz majd kuncogást és kételyeket... Ráadásul Németországban a totális háború kihirdetése után szinte minden gyerek mezítláb jár, amit maga is látott Berlin utcáin. Tehát büszkén egyenesítse ki a hátát.
  A kapott érmek barna szalagon és valódi aranyon voltak, körülbelül ötven gramm súlyú és 900 finomságú. Természetesen a szovjet fiúk számára ez nagy összeg - hozzávetőlegesen... Még kiszámolni is nehéz, mivel úgy tűnt, hogy a szovjet pénz hivatalosan biztosított, de valójában a kibocsátás aranytartalék nélkül történt.
  Amikor a szovjet úttörők felmentek az emelvényre, megszólalt a Szovjetunió himnusza. Egyébként ez még nem Alexandrov zenéje volt, valami internacionálé. Oleg nagy ihletet érzett itt, és engedélyt kért, hogy énekeljen...
  A versenyen jelen lévő Himmler kegyesen megengedte:
  - Nagy-orosz vendégeink összeállításának nagyon örülünk.
  Oleg Rybachenko előbb jobbra, majd balra hajolt meg, majd Dmitrijvel együtt énekeltek;
  Az életben lovag vagy, úgy repülsz, mint egy sas -
  És nem akarod tudni a leszállásokat!
  Számunkra a díjak egyáltalán nem fétis -
  Csak egy elfogadható utunk van a királyokhoz!
  
  Először kötött egy piros nyakkendőt,
  Aztán amikor kijött a háború...
  Egy vékony fiú lapátot vett a kezébe -
  Hogy a tű ne akadjon a mellkasba!
  A gyerekek mezítláb ástak árkot,
  Egy darab ócska háromra...
  Forró vízzel hidegen felmelegítve,
  A harapós csomagoktól, nagyon dühös!
  
  A vadász meghalt és a géppuska leesett,
  A kisfia felvette!
  Hatalmas, mint a "Katyusha" csapás,
  Rettenthetetlen, fiatal csapat!
  
  A fekete árnyékok láncára lövök
  Honnan vetted az élességet?
  Mint az ókorban a legélesebb kard,
  Futott, hogy tudja a büntetést!
  
  A háború szánalom nélkül, sajnos, nem anya,
  Benne a sivatag szárazsága iszonyatos hőség!
  De a Hazáért az életedet kell odaadnod,
  Akkor a boldogságot ajándékba kapod!
  
  De milyen szerelmesnek lenni?
  Ezt nem minden fiú tudja...
  Amikor a patakok vért öntenek -
  Brutális nácik ölnek!
  
  De a szülőföld a szerelem,
  Benne a fényes nemzedékek dicsősége...
  És ne ess keresztbe a szíveden
  Ebben Sztálin - Acél és Láng - Lenin!
  
  Legyen ragyogó idő -
  A kommunizmus szent ügye...
  A gonosz horda megtört -
  És kitépte a nácizmust!
  
  Az egész emberiség...
  A tanácsok egyesültek!
  Legyen paradicsom a bolygón
  Én lovag vagyok - Rus' legyőzhetetlen!
  Oleg Rybachenko és Dmitry az utolsó szavaknál feljebb ugrott, ezzel tovább fokozva daluk benyomását.
  A lelátók lelkesen fütyültek és tapsoltak...
  Míg a fiúk általában egy meglehetősen érdekes és számukra kedvező álmot láttak, a lányok visszatértek a hajó korábban megszakított elfoglalásához. A sorozatos látomások ritkák, de egyértelműen több volt mögötte.
  Pontosabban nem a magatartás, hanem a Hiperboszorkány és az Orosz Demiurgosz Istenek küldetésének teljesítése. A halhatatlanság gyakorlása.
  Most a következő rekesz, itt vannak a problémák, hogy melyik oldalról van nyitva az ajtó, és honnan van lefelé léc. A legjobb elkerülni vagy kockáztatni. Azonban nem baj, ha elfordítja a gombot, elviszik a részegének. Ekkor valaki borostás kinézett a lőrés alól, a lánynak alig volt ideje összebújni. Ezt azonban nem fogja olyan gyorsan megfontolni. Az ajtó zárva van, és kopogtatni kell.
  - Ki van ott? - zihál egy feszült hang.
  - A tiéd! - válaszolta Aurora angolul, tiszta texasi árnyalattal, nem várt nyelvi tehetségről tanúskodva. - Helyi rumot hoztunk, a whisky beteges.
  - Ó igen! Gyorsabban! A matróz az ajtó mögött rikoltozott, mint egy disznó. - Természetesen rum!
  Hatalmas ajtók vannak nyitva, amelyeken gránáttal nem lehet áttörni. Egy zavarodott tekintetű típust választanak ki, vele még néhány félig öltözött alanyt. Tőlük, mintha gáztámadáskor, füsttel hordja, vagy inkább intenzíven támad,
  - Hol a rum! - kiáltották egybehangzóan.
  - Te nagyon jó vagy! - A vörös hajú Aurora nagy élvezettel lő, tengerészeket rakva. Leraktam akár három és fél tucatnyit is, ki kell cserélnem a klipet. Még jó, hogy kicsik a golyók, kompaktak, sokat vihetünk magunkkal.
  - Még egy rekesz kiürítve! - Egy kis őszi hűvösséggel a hangjában mondta. - Sikerült pár lövést leadnunk, de itt remélem nem hallható.
  Hófehérke, a Terminátor így válaszolt:
  - És akik hallották - süketüljenek meg!
  Margarita Aurora elhaladt a következő rekesz mellett, kicsit megcsavarodott, egy kicsit végiglőtt a folyosón, hátrafelé haladva látta, hogyan birkózik meg zombi társa a jenkikkel. A halott férfi azonban nem mutatott túl nagy erőt, eltörte a nyakcsigolyákat.
  Nos, majdnem elárultál minket! - vicsorogta egy lány-komszomol tag.
  - És mi maradt hátra! Észrevett engem, és majdnem riaszt! - Zombi egy sértett kutya formáját öltötte.
  - Hát, van egy ötleted! Feküdj le és légy alázatos. - Margarita ujjával megfenyegette a "szolgát", és lágyan a fedélzetre csapta a lábát.
  A tatba kellett lőnünk, az egyik katona kidobott egy gránátot, azzal fenyegetőzött, minden összeomlik. Az F-1 amerikai analógja lassított felvételként repült. A döntés váratlanul született, ezt nem tanították a különleges alakulatoknál. Margarita hirtelen eldobta a korong bumerángot. Harmadik szemére fordult, és szó szerint összeolvadt egy vékony, nagy teherbírású fémdarabbal. Az elme szeme követte a korong mozgását, majd a hegye a csempék közé ragadt, elvágta a pisztolyt és a biztosítékot, amely elzárta a savhoz való hozzáférést. A szőke Terminátor homlokán izzadságcsepp gördült le.
  - Hú, majdnem hánytam! Ez csak egy csoda. Köszönöm Isten Anyja, hogy megmentettél bűnösnek.
  A vörös hajú Aurora meghallotta, és aggódva mondta:
  - Mi van ott?
  - Gránátot dobtak! - válaszolta Margarita agár.
  - Nem hallottam a robbanást! - Meglepett medve-komszomol tag.
  - Nem fogod elhinni, csináltam belőle bumeráng korongot. A fehér harcos felkacagott.
  - Ez így történik. Ez elvileg nem mond ellent a természet törvényeinek, ha a csempék közé kerül. - Aurora csupasz lábujjaival egy füge látszatot keltett.
  - És így is lett! - Margarita kuncogott vigyorogva.
  A tüzes ördög kíváncsi lett:
  - Hányan haltak meg a tatban?
  A gyönyörű Korsunova büszkén válaszolt:
  - Huszonnyolc ember, a huszonkilencediket pedig megfojtotta egy zombi.
  - Nem sok! Most átmegyek a kabinokon, hogy kitakarítsam az egész hajót. Segíts! - A vörös Aurora hangjában most türelmetlenség csengett.
  - Nos, veled költözöm. - Margarita hirtelen kidobott egy darab véres csontot a hajából.
  A tüzes Aurora gyorsan behatolt a gardróbba, itt már több tiszt aludt, az őrök pedig egyik oldalról a másikra mozogtak az italozástól. Ők azonban kiabáltak:
  - Nem jöhetsz ide!
  - Sürgős jelentés Hamiltontól. - felelte a tüzes komszomollány, és szinte teljesen üresen fordult. A golyók hangtalanul repülnek, a fény sem megfelelő, nem fogod azonnal megérteni, hogy ez a géppuska rád lő. Szóval elképesztő volt, ha valaki reagált. Tizennyolc holttest volt, és hamarosan még négyet adtak hozzájuk, a fürdőszobából, még hat is - pár holttest ölelve esett ki a hordóból. Az egyik hamva egy prostituálté volt.
  Néma sír egy fordulatban,
  Megtaláltuk a halált - kis vadállat!
  Ma egy dollár - holnap egy golyó a homlokon,
  Milyen veszélyes szakma!
  
  Igen, a lány nem akart téged
  Kínzás, sikeres vizsgák...
  Voltak más zavaros álmok is
  Csak pörgesd élénken a szamarakat!
  
  Hogy egy pezsgő folyó folyjon
  Yachtok, autók - minden elismerés!
  A dollárokat számla nélkül ragadta el egy kéz,
  A lány az aljasság mellett döntött!
  
  De csak egy idióta gondolkodik
  A bordély jó és nagyon szórakoztató!
  Betömtem a számat fekete kaviárral...
  Nem tudtam, hogy AIDS-szel adtad magad!
  
  És senki sem jön a sírba,
  A megkeresztelkedéstől való félelemben, atyám!
  Az eredmény nagyon rossz lett.
  Volt ügyfél még nyaggat is!
  
  Gyermekei nem fognak jól emlékezni,
  Kár ilyen anyát ismerni!
  Ami maradt nekik - börtönmenedék -
  Csendben viseld el a büntetést...
  
  És ezért, te lány, tanulj
  És dolgozz a Szülőföld szépségéért!
  Akkor lesz felfelé vezető út recesszió nélkül...
  Különben sülj örökké az alvilágban!
  - összegezte a tüzes Ördög, és meghajolt az elesett prostituált előtt.
  És így elhaladt, mint egy árnyék, amely a falhoz ragadt, és tovább ment a folyosón. Oldalról legyező fúj, felkapja a hőt, Aurora harapós copfba fonta a haját, így kellemesek az érzések. Az ajtóhoz lép, ha kinyitják a forró levegőt, felébresztheti a pult mögött állókat. Kissé tétovázik, majd simán keskeny repedést csinál, végigkúszva rajta. A csupasz présemmel éreztem a szőnyeg csiklandozó érdességét. Most mentem le a létrán, már sokan alszanak itt, a pultnál söröznek. Enyhe zajban Aurora megcsupaszodott lábai nem hallhatók, a csupasz talp jobban tompítja a hangokat, mint a cipőben, így a lány mezítláb járt. Már-már monoton pusztítás egy sorozatban, megpróbálva egy golyónál többet költeni az egyikre. Az alvókat általában le lehet vágni. Ha azonnal megnyomja a nyaki artériát, akkor az ellenség maximálisan ásít.
  És akkor a mezítlábú Aurora dolgozott, a fedélzeten a jenkikön kívül kb fele nyávogtak a Stabilitás harcosai, de csak csökkentették a fegyelmet.
  - Ezt jelenti, amikor beengedi a legénységet, ki tudja kit.
  A lány felmászott a létrán, szórt fény hull alá felülről. A szokásos zaj, láb alatt a szőnyeg szakad a semmiből. Az iraki alakból ítélve. Mi ez bizonyos értelemben
  szintén nem rossz, bár a csapat tapasztalatairól beszél. De a túlzott kényelem iránti vágy végzetes a jenkik számára. Így hát felmászott a lépcsőn, és megállt. Hárman vannak a hídon, ketten pedig teknősruhában. Nos, a teknősruha nem is tank, gránátvetőből is el lehet venni, de a zaj olyan lesz, mint egy disznó borotválkozása. Tehát semmi vágy megzavarni egy ilyen jól olajozott műveletet.
  Margarita barátnőmhöz fordultam segítségért:
  - Van itt egy, vagy inkább kettő a teknősökben!
  - Megért! - Margarita próbál hűvösen játszani. vigyorgott.
  A tüzes ördög felkiált:
  - Hogyan kell lerakni?
  Margarita összehúzta a szemét, és a Szfinx kétségével, amelyen a kecske mászott, megkérdezte:
  - A gránátvető ki van zárva?
  - Túl hangos! Aurora mély levegőt vett.
  - A legjobb, ha bumerángot indítunk az arcba úgy, hogy a páncélellenzőt levágjuk azon a területen, ahol az üveg van. Ezután tegyél be három golyót hármas módban. Működnie kellene. - mondta Margaret magabiztosan.
  - Gyere hozzám, csináljuk szinkronban! - Idegesen ropogtatva ujjait, kérdezte a tüzes ördög.
  - Hát persze, hogy sietek! - Margarita rakott még néhányat, és bement a szemközti oldalról. A mezítlábas Aurora koncentrálva és halk hangon hozzáadva:
  - Itt nem lehet kihagyni.
  - Imádkozz, segít! - Felajánlott, ismét vallási eksztázisba esett a Komszomol tag, Margarita.
  - Nem hiszek Istenben! - Vágja le a medve harcost. - Ez a gyengeség jele!
  A szőke harcos, aki a keresztet vetette, azt javasolta:
  - Tehát kérjen segítséget - a legmagasabb emberi elme. Hadd segítsen nyerni Szovjet-Oroszország nevében.
  A lányok öt másodpercre megdermedtek, suttogtak, majd teljesítették tervüket. A bumeráng korong, mint egy vékony háló, szórt fényben szinte láthatatlan. Egyszer és ütött két mozdulatlan bálványt a szemellenzőbe. Nem volt idejük reagálni, mivel a néma golyók eltalálták az enyhén vágott védőburkolatot, áttörve a kagylót, és megfordították az agyat. Nos, a harmadikat egyszerre ölték meg, így nem volt ideje reagálni. Igaz, a teknős öltönyök zajt csaptak le. A kíváncsi matróz kiugrott, a vörös hajú Aurora egy ugrással megelőzte, mutatóujjával pedig a tarkóhoz ért.
  - Aludj fiam!
  Aztán odalent megjelent néhány fej, dupla ventilátorsor és csend.
  - Margarita túljutott ezen a szakaszon!
  - Itt a kapitány kabinja mellett a kavicsokkal együtt elfogjuk. - javasolta egy dühös szőke Komszomol tag.
  - Magától.
  Két söprést kellett végrehajtanom ahhoz, hogy eljussak a kapitány kabinjába, az egyik prostituált önfeledten dolgozott egy kétméteres fekete férfin, Margarita Korshunova kímélte. Túl fiatal volt, nem idősebb tizennyolcnál, talán még tizenhatnál is. Olyan könyörgően nézett ki.
  - Nem mondok semmit harcosok...
  - Allah! Legyőzhetetlen és a szerencse szárnyán vezetett. - válaszolta arabul a ravasz Margarita.
  Valóban, az arcuk nem látszik, ami homályos, a lány még mindig nem ismeri fel, és erősödni fog az a verzió, hogy ez a török szultán.
  - Hol van a kapitány? - kérdezte Aurora angolul, arab akcentussal.
  A szerelem papnője dadogta:
  - Deluxe kabinban! Ez a "pedrill" egyáltalán nem nyugodt a szerelemben. Igen, ha akarod, kiszolgállak, ingyen!
  - A paradicsomban a lányok ezerszer jobban várnak ránk, mint te! - A medveharcosok félresöpörtek.
  Putana nem akarta bosszantani a gyilkosokat, de a kurva reflexe erősebb volt, mint az értelem hangja:
  - Csak azt mutatom meg, amit tudok! Nyelvem könnyű, mint a toll és édes, mint a méz!
  Margarita komolyan mérgesen a szemhéjába bökte az ujját, és kikapcsolta a szajhát:
  Még egy kicsit, és meg kellett volna ölnünk. - A vallásos komszomol tag, Krakatau dühbe gurult az ilyen álszentség láttán.
  A bejáratnál lazán leterítettek két őrt, akik a hátuk mögé ugrottak és kitörték a nyakukat.
  A kapitány már horkolt, mint egy elmosott barom, két típust ölelt magához, egy feketét és egy thaiföldet. Azok, annak ellenére, hogy ők is megadták magukat, idegesen hánykolódtak.
  A lányok meglátták a kapitány fényképét a számítógépen, és habozás nélkül lefektették mindkét "transzfiút". Az első rangú kapitányt, az admirális után a második embert felrántották, és néhány pofonnal magához hozták. Az első alkalommal elfogott csúnya lény nem rándult meg, csak döbbent szemekkel nézte a halálát.
  Margarita kinyújtott kezére emelte, száját kesztyűvel takarta el, Aurora pedig egy világító pengéjű tőrt emelt a szeméhez. Sziszegett egy vad kobrával:
  - Egy szó és szúrja ki a szemét!
  Margarita kissé meglazította az állkapcsát, de a kapitány hallgatott.
  - Tessék! - A tüzes ördög még szörnyűbbé tette a hangját. - Alkalmazza a fájdalom parancsnokát.
  Galina enyhén megnyomta az idegvégződést, és befogta a száját, így sikoly szökött ki a torkukból az amerikai kapitánytól.
  - Na, most csendesebb lesz. - Vörös Aurora csupasz ujjakkal verni kezdte a padlón a temetési menetekre jellemző ritmus látszatát. - Rossz vaddisznót beszélj! Vagy elvágjuk a méltóságodat, és a szádba adjuk.
  Amikor az elvetemült kapitány kissé megnyugodott, Margarita megszorította egy kicsit. A szőke harcos úgy döntött, szóban is hozzájárul a kihallgatáshoz:
  - Kutya fejezze ki magát, ha el akarja kerülni a kínt. Ellenkező esetben csak a tetszeni fog nekünk.
  A kapitány nem beszélt tisztán.
  - Elmondok mindent!
  - Hát, ez jobb. Kihallgatás, hogyan kell mondani egyszerűen! A lányok gúnyosan vigyorogtak.
  A kapitány felnyögött, nyúlfülei remegtek:
  - Csak hagyd az életet!
  Aurora logikusan megjegyezte:
  - Ez a legértékesebb étel, többet kell keresned!
  - Én üzletember vagyok. - Miért örült az elfogott amerikai. - Ha akarod, szolgálhatok!
  - És ez is ott, köp, anélkül, hogy elmenne, férfi prostituált! - jegyezte meg fintorgott Margarita.
  Még a hajó csótánya is belebotlott a lány lábának sima bőrébe, és visszarohant a résbe, felháborodva egy ilyen javaslaton.
  - Hány ember van a hajón? - A büszke vörös hajú Aurora úgy tett, mintha nem hallotta volna az utolsó mondatot.
  Az amerikai perverz habozott, arca debil lett, mintha nem hallotta volna a kérdést, a szeme taps, taps!
  A Tüzes Ördög tőrrel levágta a kisujját, folyt a vér. Azonnal magához tért:
  - Nos, hány ember van a rombolón?
  - Körülbelül négyszáz! Nem tudom biztosan, hogy a "stabilitási" fegyveresek a partról érkeztek. De a kurvák kevesen vannak. Még a tengerparti srácoknak sem elég. - A színlelő és debil nyöszörgött, és meghúzta a disznó nyakát.
  . 8. FEJEZET
  - Hagyjuk a részleteket! - Tüzes Aurora azonnal gyakorlati dolgokra tért. - Leletek hol?
  A kapitány megpróbált hülyét játszani:
  - Milyen tárgyakat?
  A mezítlábas Aurora kissé megszorította a térdét, a csont megroppant.
  - Most rájött?
  A fájdalom a leghatékonyabb eszköznek bizonyult a kábítószer elleni küzdelemben:
  - Igen, a hajó széfjében vannak.
  Cool Aurora felmordult:
  - És a széf?
  - Ott az ajtó mögött! - vicsorgott Malacka főemlős.
  A medve harcos felvillantotta zöld szemét. Margarita maga felé húzta a titánajtót, és csalódottan felkiáltott:
  - Kódolva!
  A kapitány kétségbeesetten próbált túlélni:
  - Igen, van kulcsom.
  - Ahol? - A mezítláb lábujj harcos lánya a lábánál fogva felemelte a széket.
  Az állat bizonytalanul gurgulázott:
  - A szekrényben!
  A mezítlábas Aurora fürgén a szekrényhez ugrott, és elővett egy chipes készüléket.
  - Ezt?
  - Igen! - A patkány nyikorgott.
  - Én magam nyitom ki! - A lendületes Aurora megütötte a kapitány kezét. - Nézd, légy okos.
  - Miért csak ketten vagytok? - A disznónak volt bátorsága érdeklődni.
  - Ne légy túl kíváncsi. tovább fogsz élni. Aurora csupasz sarka megütötte Forleind petyhüdt gyomrát, amitől vonaglott a fájdalomtól. A lány kinyitotta a széfhez vezető ajtót. A helyiségben több laptop, gránátvető volt. Szovjet RPG - 39, egy példányban, és kifinomultabb amerikai megfelelője.
  Tudod a biztonsági kódot? - vicsorgott a Medveharcos.
  - Ezekről az utolsó két számjegyen kívül csak a parancsnok rendelkezik információval. - George Arnold admirálisunk.
  - Hívj! - Margarita beledöfte a lábát a fogoly petyhüdt pofájába, és csupasz ujjakkal megfogta az orrát.
  A fogságba esett amerikai botladozva felsorolt egy kombinációt, amely nem volt túl hosszú. Aurora egy kicsit felderítette a szemét.
  - Jól van, nem hazudott. Egy pont az Ön javára.
  - És akkor hogy is mondjam... Ha háromszor rosszul tárcsázza a számot, megszólal egy ébresztő. - fakadt ki hirtelen egy ijedt kapitány.
  - Már ismerjük! - A komszomol lány gyorsan tárcsázta a kódot, és kinyitotta a négyszáz milliméter vastag ajtót. A kavicsokat külön dobozokban tárolták és óvatosan eltávolították.
  - Stingers from the Infinite, feldolgoztad már őket?
  - Többnyire igen! - vicsorogta egy fogoly patkány. - Este tesztelve.
  A tüzes ördög örvendezett:
  - Remek, hol tárolják a szúrókat?
  A kapitány dadogva kifulladt:
  - A hangárban, ahol a raktér van. Az "Orlan" pecsétjét viseli, valamint két "Pershing" tankot.
  Ezek a dobozok csak fémhulladékhoz jók. De a "stingerek" továbbfejlesztett modellje nagyon alkalmas. - A foglyot ugrató Mad Aurora a nyelvét mutatta.
  - Számítógépes chipekkel vannak ellátva, olyan különlegesek, megfogják a sziluettet. - motyogta az amerikai, és megpróbálta megvenni az életét.
  - Tudjuk! - fordult társához a tüzes ördög. - Mit gondolsz, Mirabela, hányan vannak még a négyszázötven emberből?
  - Kevesebb mint fél. Összesen kétszázharmincnyolc holttestünk van. - A komszomol lány még kuncogott is örömében.
  Dühös Aurora kifújta magából:
  - A "szúrók" megrakásához foglyokra lesz szükség, van min dolgozni a tudósoknak.
  A fogoly gazember kibökte:
  - Orosz vagy?
  - Miből gondolod, hogy mudzsahedek vagyunk? - morogtak a komszomol harcosok.
  A kapitány váratlan elmét és találékonyságot mutatott:
  - Csak az oroszoknak lehetnek ilyen kemény harcosai, amelyek együtt képesek egy meglehetősen nagy hajót elfogni!
  A kemény Aurora nem értett egyet:
  - És a nagy török szultán harcosai műtárgyakkal!
  - Így? Minden lehetséges, de te túl intelligens vagy az arabokhoz. - A sertés főemlős akadozott. - Bár talán németek vagytok?
  Swift Aurora, cáfolva szavait, hasba ütötte a sípcsontját, majd mindkét lábát eltörte, a kecskekapitány a fájdalomsokktól eszméletét vesztette.
  - Általában nincs rá szükségünk, eleget tudunk. - foglalta össze a vörös hajú harcos. "Most már csak meg kell ragadnunk a legénységet.
  Margarita azonnal azt javasolta:
  - Menjünk a kabinokba, van egy kulcskészletünk!
  Aurora örült:
  - Igen, van elektronikus vésznyitó.
  A komszomol lányok csendben lementek a lépcsőn, kinyitották a kabin ajtaját, és megint pusztulás. Csak valami cséplés, nem háború, hanem búzapergetés.
  - A hatodik kabin tiszta! - Mondta Aurora a fogát vigyorogva.
  - Talán a hatodik szobában! Margaret felkacagott. - Menjünk jobban.
  - Nem vagyunk libák, hogy egy kupacban legeljünk. - üvöltött a tüzes ördög. - Vagy inkább libák, de vad!
  - Nem igaz! - Itt már megsértődött a szőke terminátor. - Azok a zsoldosok a pénzért harcolnak, mi pedig kizárólag a kommunista anyaországért vagyunk.
  A komszomol lányok rohamokban távolodtak a legénységi fedélzettől, és egyesben lövöldöztek. Margarita, amilyen gyorsan csak tudott, rohant a gépterekhez, kamrákhoz, rakterekhez és konyhához. A katonaságot gondosan blokkolták, darabokra őrölték. Azt, hogy az ügyeletes világítás gyenge volt, csak a felderítők kezére játszották, a tíz méteren lévő ellenség nem lát mást, csak vibrációt, és jól látszanak.
  A számítógép automatikusan véleményt adott.
  - És ha a vírus modelljét használja.
  - És már használtunk akkumulátoros okos telefont. - mondta Margarita Korshunova, megsértve a robotot. - Itt láthatja az összes megfigyelőrendszert hibernált állapotban.
  - Mint ez! - lepődött meg a chipes gép.
  - Visszatérve az admirális irodájába, egy féreg és egy vírus hibridjét küldték a csatornán keresztül. Úgy tűnik, ez nem észrevehető, egyetlen vírusirtó sem riaszt. Ilyen a tiszta munka, a láthatatlanság elaltatta az összes megfigyelőrendszert. - A komszomol lány a nagyobb meggyőzés kedvéért megmutatta éles bicepszét a karján.
  - Ó, hát adsz! - Mondta, és elcsodálkozott a lányok találékonyságán, a gépfegyveren. - Át tudsz programozni?
  - Egészen valóságos! És mit akarsz?! - Margarita itt nagyon szeretetteljes arcot vágott.
  - Ismerd fel magad emberként! - Elektronikus eszközt kért.
  - Felesleges, amíg lősz. - A szőke terminátor nem hülye ahhoz, hogy hülyeséget csináljon. - Később mesélek neked Krisztusról.
  Margarita háttal felállt a palánknak, féltérdre ereszkedett a stabilitás érdekében, és a szájkosarat a szemközti ajtó felé mutatta. Egy fickó jött ki, ezúttal fehér, csak egy kicsit "hanyag" láthatóan doppingolt.
  - A drogfüggők nem öröklik Isten országát. - szakította félbe őket a komszomol harcos. - Ledobta magáról a holttesteket, gyorsan keresztet vetett.
  A mezítlábas Aurora egy másik kerületen cikázott, odament az ajtóhoz, be volt zárva, univerzális kulccsal kinyitották. A néger egy párnát dobott rá.
  - Kitty scat!
  A komszomol lány azonnal reagált, feltépte mind a párnát, mind az afrikait és partnereit; - Kevesebb, mint a fele. Összesen kétszázharmincnyolc holttestünk van. - A komszomol lány még kuncogott is örömében.
  Ó, hogy az ágyba vonszoljam, partnerek.
  - Itt vannak a stréberek, sikerült megijeszteni! - válaszolta a vörös hajú medveharcos. - És most hova menjek? Úgy tűnik, a helyettes kabinjában. Úgy tűnik, alszik.
  A kapitány párjának lakhelye nem olyan kiterjedt, de onnan zene szól. Melomániás jelentése? - Megkönnyíti a dolgokat.
  Egy mezítlábas komszomol lány lépett be, mint egy árnyék, kiütötte az egyik harcost, és kissé megfojtotta a másodrangú kapitányt, kicsavarta a könyökét:
  - Akarsz élni?
  - Akarsz! - Azt válaszolta, hogy általában egy amerikaira lehetett számítani.
  - Lesz rá lehetőség! - Rohanás közben Aurora úgy döntött, hogy kikapcsolja, de nem sokáig. - Jól jön Kent! A nő továbbment, a folyosó szűkülni kezdett, ami egyértelműen csökkentette a tengerészek rangját. A komszomol lány megcélozta a túlsó ajtót, és leszedte az őr feje fölött. A lövés tehát néma volt - mondta suttogva.
  - Bumm-bumm!
  Egy komszomol lány óvatosan próbálkozik a kabinajtó kilincsével. Bezárt. Nos, ez fél másodperc, heten vannak a kabinban, hárman alszanak, a többiek dominót vágnak, egészen oroszul. Margarita erőszakkal húzza meg a ravaszt, ebben az esetben a gyilkosság nem okoz örömet. De a tett megtörtént, még egy csepp vér is az arcra esett.
  - A copfos halottak állnak és csend! - A komszomol lány kuncogott.
  Új kabin, itt Margarita két alvó emberre hagyta az életet, csak kikapcsolta, jól jöhet.
  - A gyilkosság nem igazolhatja az önérdeket és a haszonszerzést - csak a becsület, a szabadság és a Szülőföld az erőszak szószólója! - Azt mondta - egy bájos filozófus-terminátor.
  Az Aurora szellőzőcső kiválasztásával is könnyen mozgatható. Rettenetesen szűk és zavarja a hátizsákot. Még össze is kellett hajtanom a gépet, hogy zsugorodjon. Most sokkal találékonyabb lett a komszomol lány, bár kockáztatott. Itt, mintha a szentek haragudnának a bűnösre, egy mutáns pók támadt. És amikor éppen sikerült átjutnia. Fájdalmasan megharapta, és néhányszor elhagyta az öklét. A komszomol lány megvakarta a fejét, de sikerült megragadnia a csápok hegyénél és a könyöke alá mozgatnia. Elhúzta a kezét, és eltalálta, amikor az erős doboz kidurrant, és megsértette a tömött könyökét.
  - Szörnyű! - válaszolta a medveharcos. - Adok magamnak ellenszert.
  Margarita valahogy kiszállt, és behatolt a kabinba, ahol a katonák horkoltak. Amikor kinyílt az ajtó, megpróbáltak felugrani, de azonnal halálos eső borította el őket. Csak egyet hagyva, a srácot kikapcsolva a komszomol lány folytatta útját.
  Itt a bal oldali ajtó fordulni kezd. Látható, hogy a borotvált fejű résfogú srác vizelni akart.
  - Ki van itt? - Kérdezte a matróz részeg hangon.
  - A mezítlábas álmod! - Egy komszomol lány egy rugóval behajlik, és miután szétszórta az ajtót, a homlokába ütközött. Még mindig ötvözött acél. Egyszerre bedagadt a homlok, hasonlóan a "bokszolós" típushoz, ráadásul a feje hátsó részével vágták. Margarita berepül, vastérdével az állkapcsába üt, közben nagyon élesen, kiüti a fogát. Hiányzik belőle a tömeg, de több mint kompenzálja a sebességét.
  - Úgy tűnik, kész. - foglalta össze a gyilkos az istennő alakjával.
  Hátul még öt ember ül. Szóval egy a bálban, jó fogadtatás. Egy másik barom ököllel a homlokon, annyira, hogy kiütötte. A tenyér harmadik éle a nyakban. Ismételnie kell magát, de ez a technika halálos. Az egyik típus leesik a felső polcról, de Margarita menet közben beleüti a fejével a napfonatba.
  - Pihenj kicsim. - Mondja a komszomol lány.
  Az utolsó típus háromemeletes trágársággal, angol és orosz szavak keveredésével káromkodik. Nem rezidens? Margarita kobrát vezet, ujjaival a szemébe csap, majdnem végzetes. Minden "partner" elhallgatott. Igaz, a szomszéd kabinban felhangzott egy hang.
  - Mi van ott!
  - Könnyű harc! - válaszolta aljasan, mintha részeg hangon, zihálva, Margarita. Segíts a sebesülteinken. -
  A kabinajtók kinyílnak és fordulatot kapnak, a harcosok ismét elesnek.
  Jó legyen géppuskával,
  Gonosz halál a haza ellenségeinek!
  A csillagokba repülni,
  Meghódítani az égboltot!
  
  A Nap kommunizmusának gyermekei vagyunk,
  Forgószélként születő harcosok...
  A náci felel a farkas ordításáért,
  Egy nagy medve széttépi!
  
  A jó erősebb a rossznál,
  Bár a keményebb lehet gonosz...
  Küzdünk az ég alatt
  Megérkezett a virágzó tavasz!
  
  Benne csalogány dalok - trillák,
  És a patakok ezüstös csengése!
  Elvonul a jég, a hó és a hóvihar,
  A forró nap alatt!
  
  Virágzás - kamilla, mák, rózsa,
  Milyen buja nyári rét!
  És ha tudod, jön a fagy!
  Még akkor sem kell megijedni!
  
  Nagy macskák - ezek a "tigrisek",
  Ordítanak és szájkosarat - remegnek!
  Gonosz játszmákba vetik a Fritzeket,
  De kaput még jönni fog!
  
  Várjuk a napfelkeltét!
  A csapatok bevonulnak az orosz Berlinbe,
  A hazát himnuszokkal éneklik -
  És a Tartarosz mélységében ott a vágy!
  
  Akkor egyesülnek az országok népei,
  Eljön a testvériség és a szerelem!
  Öntsön mézet csészékbe, csészealjakba -
  Hogy a vér ne folyjon patakokban!
  Margarita fülsiketítően énekelte az utolsó versszakot az ordításra, a többi versszak pedig lóként vágtatott a fejében. Amikor egy dallal forgatsz, mindig érdekes:
  - Bár olyan kegyetlen, élő emberekkel így viselkedni! - Már sajnálkozva kimondta, hogy "keresztény".
  Hiába próbálnak a lányok mindent nyomon követni és irányítani, ez négy szemmel lehetetlen. Egy esztelen zombi nem számít. Valakinek ismeretlennek sikerült riasztania. A vészjelző lámpák azonnal felkapcsoltak, és megszólalt a sziréna.
  - Megtörtént az elkerülhetetlen, és túl szerencsés volt. - Mondta a vörös hajú Aurora.
  A komszomol lány a kabinokhoz rohant, a tengerészek és a különleges alakulatok kirohantak belőlük. Szerénytelenül lelőtte őket. Annyi embert fektettek le, a jenkik tucatnyian estek el.
  Automatikus robbanások hallatszottak, gránátok robbantak, egyszerre több. A harcosok azonban többet árthatnak maguknak. A hangtompítók is szerepet játszottak itt,
  A bűnügyi különleges alakulatok nem jöttek rá azonnal, belülről a halál vár rájuk. Margarita elzárta a katonák kijáratát, és maga dobott el néhány elfogott gránátot. A sikolyok véres csontdarabokat szórnak szét, itt egy komszomol lány mezítláb elkapta az egyik levágott fejet. Amivé a mozgékony lába lett, bármilyen szögben meghajlik. Azt gondolhatja, hogy a fizikai törvények megváltoztak, és a hús guttapercha.
  Sorok törnek ki az ellenség oldaláról, de többnyire vakon. Margarita szinte rejtőzködés nélkül tüzel, a "Kolchuga" mágikus kövek megbízhatóan elterelnek minden lövést.
  - Kár, hogy a páromat nem Hókirálynőnek hívják. Így inkább szimbolikusan nézne ki a párunk!
  Oleg Rybachenko ezúttal nem az ütéstől és az ostorcsapástól ébredt fel, hanem a saját sírására - nyugodt és vigasztalhatatlan. A lányok még aludtak, és bravúrokat hajtottak végre.
  Hősiességét pedig egy rémálom váltotta fel, ahogy ez gyakran megtörténik, amikor a nácik kigúnyolnak.
  Oleg Ribacsenko úgy érezte, lemerül, mintha tintagyantába zuhant volna, és még a szemét is elkezdte falni. Aztán nagyon megijedt, és hirtelen a nácik hatalmat szereztek a másik világ felett. Valami kaparó hang hallatszik, mintha egy kutya kaparna a veremben, csak sokkal hangosabban, beleharap a fülébe, megcsavarja. A dobhártyát csipesszel törik. Aztán előbukkan egy száj a sötétből, szikrázó fogakkal, mint a vulkán lávája. Oleg Rybachenko Jr. még soha nem látott ilyen undorító bögrét szörnyetegből, a horrorfilmek szereplői a hátterében csak egy rémálom szánalmas paródiája volt.
  Aztán más, még szörnyűbb állkapcsok jelentek meg, némelyik hatalmas volt, mint az Everest, mások kicsik voltak, mint egy nagyon gonosz kutyák. Itt vannak görbe mérgező fogaikkal, amelyek a húsába tapadnak. Igazság szerint ifjabb Rybachenko még soha nem élt át ilyen fájdalmat rövid életében. A lényeg az, hogy lehetetlen volt megtalálni az érzések analógját. Égő láng és maró sav, egyszerre fagyos évek és unalmas vágófűrész.
  És tovább kínozták, jól látszott, hogyan szakadt le a hús a kezekről, tárultak fel a csontok, hogyan másznak ki a belek a nyitott gyomorból. Gonosz lények rágják őket, és a foguk köré tekerik. Ifjabb Rybachenko felnyög, szeméből könnyek szöknek.
  - Istenem, minek. Hiszen életemben nem öltem meg senkit, nem árultam el.
  Kuncogás hallatszik tőle, és úgy tűnik, hogy vörösen izzó tűk szúrják át a dobhártyát. Végül egy gigantikus száj jelenik meg, az egészben elnyeli. Ifjabb Oleg Rybacsenko lángot lát tombolni a torkában, hét teljesen különböző színű sziromra szakad.
  - Itt van az alvilág legendás tüze. - suttogta a fiú, kezén a bőr összeolvadt, csúnya hegekkel borítva. Megpróbálja lassítani a repülést, de hiába, egy millimétert sem tud megmozdítani. Itt van szeretett fiatalos teste, amelyet tüzes patak érint meg. Soha nem tapasztalt még ilyet, elsötétült a szeme, és úgy tűnt, hogy kitörés kezdődik a szájában, fellázadt a gyomra, és atomfegyverrel támadták meg. Milyen forró volt ez a láng, a csupasz bőrön nagy tályogok jelentek meg, a csontok elsötétültek és megrepedtek, ami szenvedést okozott.
  - Nem, nem akarom, nem kell - ordította teljes hangon az úttörő. - Kérlek engedj el!
  A tűz minden színe a fájdalom különleges, egyedi mintája. A szenvedés különböző árnyalatokat kaphat, sokszínűségük elképesztő, még de Sade márki sem gondolt arra, meddig nyúlhat el az alvilág lakóinak találékonysága.
  - Hát a pokolba, megismerhetitek egymást. - Undorítóan csikorog egy ismerős SS-professzor hangja.
  Megjelenésük azonban szörnyű, de különösen kellemetlen a szúrós szájra nézni, amely távolról úgy néz ki, mint egy cápa és krokodil keveréke. De a kürtök, furcsa módon, megnyugtattak. Az úttörőfiú, hogy elvonja a figyelmet a szúrós fájdalomról, elkezdte felidézni a folklórt, ahol ezek az aranyos kis vicces kis ördögök, hol csúnyák, hol fordítva viccesek és naivak, hol segítenek, hol ártnak az embereknek. Egy különösen emlékezetes mese "Papról és munkásáról, Baldáról". Az ilyen "emberekkel" nagyon is lehet bánni. És itt csak azt tudják, vasvillával szúrják meg.
  - Hogy a bűnös lélek nem hallgatott a nemzetiszocialistákra? - Az ördögszarv megnőtt, afféle csőrré és tyrkévé változott a szilánkon.
  Ha csontok törnek el a fejen, annyira fáj, hogy szavakkal leírni sem lehet. De ugyanakkor a tudat nem homályosodott el; ha Oleg Ribacsenko közönséges emberi testben lett volna, biztosan meghalt volna a sokktól. Így aztán durva érintést érzett az agyán, majd a szörnyeteg inni kezdett. Lassan tette, mintha kortyolna. Egy másik démon fúrni kezdte a körmeit, és éles tűket szúrt alájuk.
  Oleg Rybachenko sikít, szája magától kinyílik.
  - Ne engedd el.
  Megragadják a nyelvénél és húzzák, lassan elszakítva a szájpadlástól.
  Fájdalom is, de kicsit másképp, és nincs többé sikoly, csak zokogás és üvöltés.
  Az ördögök továbbra is hadonásznak, a szögeket követve elkezdték törni a csuklókat, és ezt lassan, ízlelve a szenvedést.
  - A szarvatlan kecske így kapja az adagodat. - Egy valószínűleg rangidős implikált rikoltozás.
  Oleg Rybachenko már elérte az őrület állapotát, elöntötte a kínhullám. De az ördögök nem vonulnak vissza, már elkezdték kihúzni a fogakat, aztán kifúrták azokat, hegyessel átszúrva az ínyt.
  - Hogy süllyedhetsz ilyen kegyetlenségbe, tényleg nincs anyjuk? - gondolta a megkínzott úttörő. Láthatóan az ördögök a gondolataiban olvasva felsikoltottak.
  - Nincs anya, apa Hitler-Sátán.
  Aztán találtak új lisztet, felmelegítették a fúrót, befejezték az utolsó fogak fűrészelését egy maróval. Ezután a csontok sora következett. A hőségtől vörös csipesszel törték össze őket. A bőr füstölt, a csontok megégtek. Úgy tűnt, a szív hamarosan szétrobban, bombaként robban.
  Itt Oleg Rybachenko hirtelen úgy érezte, hogy megnőtt a nyelve, és tud valamit mondani.
  - Irgalmazz Krisztus kedvéért.
  Válaszul a démonok vasvillát döftek belé.
  - Te bűnös vagy, és tudnod kell, hogy Krisztus nyomorult emberek találmánya. Az igaz istenek egy a két személyhez, és létrehozták az egész univerzumot, valamint a fasisztákat saját képükre és hasonlatosságukra. Ti pedig emberek vagytok, és olvassátok a lényeket, ők bizonyára rabszolgák, akik követnek minden parancsot és megaláztatást szenvednek. Te jelentéktelen rabszolga nem hittél a létezésünkben, és most mindezt a saját bőrödön tapasztalod.
  - Most már elhiszem! - kiáltott fel a rémült úttörő.
  - Későn! - károgta az ördög az SS-ből. - Nincs esélyed.
  Továbbra is kínozták Oleg Ribacsenkot, többször egymás után megtörték, megégették, majd elképzelhetetlen módon felépült. Aztán új módon összetörték. Aztán maguk az SS-ördögök is belefáradtak, és miután felemelték a levegőbe, átvitték az alvilágon.
  "Nézd, hogyan büntetik meg az engedetleneket.
  Oleg Rybachenko látta a lányokat keresztre feszítve. Valamikor gyönyörű testük rettenetesen megcsonkított és vértől csöpögött. A nagy disznók keresztet vetettek, néha áldozatok estek el, vaddisznók csaptak rájuk, széttépve a nőstény húsát. Hogyan szenvedtek ezek a szerencsétlen lények, némelyikük arcán verejtékkel és vérrel kevert könnyek folytak le. Kétségbeesés ragyogott a szemében. Úgy tűnt, könyörögnek: ártatlanok vagyunk, kímélj meg minket.
  Miért büntetik ezeket a szerencsétleneket?
  A démon teljes erejével a mezítlábas úttörőt vörösen izzó feszítővassal a sarkára ütötte, és ezt énekelte:
  - Különféle dolgok. Az egyik pimasz volt a háziasszonyhoz, a másik eltörte kedvenc vázáját, a harmadik megtagadta a nemi életet, a negyedik meghátrált. Vagyis ahhoz, hogy idáig eljussunk, nem kell nagy bűnösnek lenni, elég a kis sértés.
  - És kínjuk soha nem ér véget? - nyögte Oleg Rybacsenko.
  - És ezt a Mindenható Isten és a könyörtelen Führer döntse el. Ha őfelsége Adolf elsőként bocsát ki kegyelmi rendeletet, akkor átvihetik őket egy olyan helyre, amely nem olyan fájdalmas.
  - A mennybe!? - mondta magabiztosan Oleg Rybachenko.
  A tisztátalan SS férfi gurult:
  - Nincs mennyország számotokra főemlősök. Egyszerűen vannak helyek, ahol nem vernek meg és nem gyötörnek minden másodpercben, és ahol a halál után tovább szolgálhatod uraidat.
  Oleg Rybachenko rémülten kérdezte:
  - És mi vár azokra az emberekre, akiknek a bűnei súlyosabbak.
  Ezt is megmutatjuk.
  Az ördög szúrta a szemét egy vasvillával, az alma szétrepedt, kiöntött a folyadék, az írófiú pedig elzsibbadt. Aztán néhány másodperc múlva visszanyerte a látás képességét, azonban minden pislogás elviselhetetlen viszketést okozott. Megint repültek, és még undorítóbb lények repkedtek ki, hogy találkozzanak velük.
  Oleg Rybachenko alaposan megvizsgálta őket. A látszat valójában semmi: meztelen, szőrtelen és koponya; pokoli fénnyel égő szemek; rövid, mint egy levágott orr, közepén fekete bemélyedéssel. És talán a leghitványabb - az alsó állkapocs hiánya, amely helyett öt vastag, csillag alakú ördögcsáp lóg és mozog. Így hát Oleg Rybacsenkóba kapaszkodott, ajkába mélyesztette a fogát, s közben adta híres csókját. Aztán a karmos kezei elkezdtek csontokat törni. Az úttörő író, Oleg zihált a heveny könyökfájástól, ízületei összeroppantak.
  - Így lehet az elsőség, igyunk az ismerkedésnek.
  A szörnyeteg, miután lehámozta magáról az írót, Rybachenkot, a csésze felé nyújtotta a kezét, és az azonnal megtelt borral. Az úttörő arcába bökött.
  Még sikítani sem tudtam. Mintha egy vulkán tört volna ki az orrlyukaiban, az úttörő fiút sírása ébresztette fel.
  Mirabela, akinek karcos lábain Oleg Rybachenko feje feküdt, csak megrándult a remegéstől, és álmában tovább mosolygott. Boldog lány, amíg a nácik a pokolba nem döntötték. Erre jutott a pokoli technológiájuk - nincs hatalma a gondolatai felett!
  De mégis, a valóság: fülledt és ugyanakkor meglehetősen hideg - ezerszer jobbnak bizonyult, mint egy démoni álom. Megborzong a fiú-úttörő-íróban, mintha elfújta volna a szél. Néha azonban meg is akart betegedni, hogy megsajnálják, adnak neki egy csokit. De ha nem vagy beteg, akkor ez egy nagy áldás! A fiú nagy levegőt vett, és kezét végigsimította vékonyabb, könnyektől nedves arcán, hozzászokva a gondolathoz, hogy csak álmodott a náci Hádész réméről. Nincs rosszabb a rabszolgaságnál, gondolta Oleg, és megborzongott. Kiderült, hogy vannak dolgok, amelyekhez képest a rabszolgaság csak szavakban lehet rosszabb... Bár persze a pokol valószínűleg nem az igazi. De mi van, ha a fasiszták újra és még nagyobb intenzitással viszik vissza oda.
  Nem fognak rozsdásodni. Bármi áron túl kell élni, ki kell csapni ezeket a Krautokat. Még úgy is tehet, mintha megtört volna, vagy megkérheti magát, hogy szolgálja őket. Természetesen ideiglenesen!
  De... ez csodálatos. Oleg Rybachenkoban szinte azonnal fellázadt valami erre a gondolatra. Nem lázadozott, mint az elmúlt napokban, görcsös remegéssel vegyes félelemmel, hanem kibékíthetetlenül és dühösen. Nem csak szavakban - még gondolataiban sem - nem öltöztette gyűlöletét az SS-emberek iránt, akik megragadták őt és átkozott mesterüket , a Führert. Nem kerestem sem magyarázatot, sem kifogást. De magamban egyértelműen úgy döntöttem: futok az első valódi lehetőségnél. A magasabbak pedig adnak, és lesz legalább a legkisebb esély, ő segít a többieknek megszökni. Miért?! Mert ő úttörő! Egy úttörőnek segítenie kell bajtársain - a Komszomol tagjain! És egyszerűen azért, mert ő így akarja, de a fasiszta egyáltalán nem akarja! Eh!!! Nem beszélni senkivel, és az alvilág ismerete nélkül, amelybe beleesett, nehéz futni... Oleg Ribacsenko szalmát gyűrött, és öklével verte a párnáját. Nem lesz rabszolgája Hitlernek és falkájának! A szovjetek országának úttörője: nem akar megaláztatást és fájdalmat - ez elég, és itt van minden a célig !!!
  A lányok egy része már ébredt... Szegények kimerültek, így különösen a város sarka repedt.
  De, sajnos, színlelni kell. Amíg az alázat álarcát viseli! Nem akarok a Gestapo alagsorába menni, és az arcon ütés nem nagy öröm ...
  Tehát még mindig megtalálja a lehetőséget.
  A leginkább aljas - ezek a vérfarkasok farkasok. Eszembe jutottak a szemek, és most, a fénykor előtt, amikor az érzések kiéleződtek, a fiú-úttörő-író világosan megértette: ezek egyáltalán nem farkasok, hanem okosabb lények, irányított mutáció szüleménye. A gének elmozdulásából - sokkal okosabbak, mint degenerált SS-lovasaik. A kérdés az, vajon okosabbak-e, mint a szovjet emberek?
  Már kezd világosodni, és sietnünk kell.
  Oleg Ribacsenko az oldalára gurult, négykézlábra szállt, és az alvók közé osont a repedezett falhoz. Ügyesen volt megépítve, erős, bár lyukakkal és cement nélkül - nem lehet megrázni zaj nélkül. A falu még aludt, de a kapuban tűz égett, és árnyékokat lehetett látni a közelében. Motorok és páncélozott autók sehol... Helyi őrség, vagy mi?
  A lányok csupasz lábnyomokat hagytak maguk után.
  Oleg Rybacsenko megborzongott - megragadták a vállát, és meghátráltak, védekezni készültek. De a résen átívelő tükörképekben a hűvös Aurora szeme felcsillant.
  A tűzördög megkérdezte:
  - Hová megy a kopasz?
  - Nagyon szeretnék futni - suttogta halkan, de bosszúsan Oleg Ribacsenko. Érted, hogy kerültek ide!?
  Cool Aurora mosolyogva jegyezte meg:
  - Amíg ezek a vérfarkasok legeltenek minket... Bár egyáltalán nem vérfarkasok, de valami... - A lány zavartan kereste a magyarázatot. Aztán bizonytalanul hozzátette. - Bennük valami kozmikus. magam sem tudom...
  Oleg Rybachenko maga a következtetést vonta le:
  - Nem engedik el!
  A vörös hajú lány megvonta a vállát.
  - Nem csak adják, de a lehetőség mindig eljön! Addig is gyűjtsd az erődet. A Rod-Creator ad, a mieink eljönnek a Krím-félszigetre, és elsöprik a náci gonosz szellemeket.
  A reggel a Krím-félszigeten naposnak és hidegnek bizonyult, de szélcsendes. A tegnapi eső sár megfagyott. Nos, a tél nem akart harc nélkül elmenni. A dér gazdagon szikrázott, mint a szétszórt és függő ezüst, de ez a szépség nyugtalanította. Sőt, miután barna kenyeret és egy nagy üstöt hoztak valami ínycsiklandó illatú, nyilvánvalóan nem börtönpörkölttel (ezt követte az egyik nagyon csúnya külsejű SS-kísérő, tálakkal), három tizenkét éves fiú világosan elmagyarázta a lányoknak a pajta-kazamata, hogy kívül Cold. Igaz, ők maguk, ahogy az a náci megszállás alatt élő gyerekekhez illik, mezítláb. Még úgy tűnik, hogy van egy ilyen sorrend, hogy a fiatalok ritkábban tépjék fel a cipőjüket. De lehet, hogy otthonról sehol nem fenekelnek.
  . 9. FEJEZET
  Viszont semmi, ez nem igazi fagy, hanem zúzmara. A tél már elmúlt, és a tavasz viharos a Krím-félszigeten!
  Oleg Rybachenko hirtelen fogat akart mosni. Rettenetesen keserű a szája. Még ennél is sokkal többet - a kezek kinyújtották a fogukat.
  Pioneer az ajtóhoz rohant, felugrott, letörte a jégcsapot. A nemzetségébe tette, megrágta és kiköpte. Ezután öblítse le újra és újra hagyja a szökőkutat. Azonnal felfrissültem, és lelkem szerint áprilisban elengedtem a csótányt.
  A bográcsban volt valami folyékony-lisztes és, úgy tűnik, gombás. Át kellett szürcsölni a tálak szélén, és mellesleg a pörkölt finom lett. Igazán előszeretettel, és nem csak éhséggel. Az SS degenerált kísérője tátott, kócos szájával ásított, és álmosan nézett körül. De most csavarja meg, és a fején gondolta hirtelen Oleg Ribacsenko, ukrán kenyeret rágva.
  De akkor hova megy? Egy egész társasággal fedezik majd, sőt egy helyi helyőrséggel is. És ez rosszabb lesz nekik, mint... Abban a látomásban - ahol a nácik úgy ejtették le, mint egy tömlőt.
  Hogy idióta, hogy így leleplezi magát... Nem magát, hanem más lányokat és három legényt. Igen, és jómagam is - még mindig hasznos az ország számára.
  Oleg Rybachenko elgondolkozott. Vegyünk például egy repülőgépet - kell-e duralumínium a kialakításában? Lehetséges-e teljesen fából készíteni, de a titán keménységét megadva? Elméletileg a fa a képletében és a molekuláiban olyan vegyértékű, hogy ténylegesen meghaladhatja a titánt kisebb súllyal.
  Így a repülőgépek növelik a manőverezőképességet és túlélőképességet.
  Igen, és a golyóálló mellényeket szuperosztályú harcosok is készíthetik, és az ilyen tankok ...
  Nem fogod összetörni őket. Még a "Királytigris" is kudarcot vall, amelyet látomásokban látott. A tankjaink pedig nem félnek a kosztól. És így a kagylók nem veszik el őket.
  Oleg Ribacsenko, ételt zabálva, sugalló hangon megkérdezte karban tartott nővérétől:
  - Figyelj, ha reagensekkel kötöd meg a fűrészport az aqua regián, milyen hatást érsz el?
  Margarita azonnal válaszolt:
  - Füst... - lepődött meg a lány. - Mit próbáltál?
  Oleg Rybachenko suttogva mondta:
  - Kerestem a módot a fa szilárdságának növelésére. És higgyétek el, a repülőgépem megmutatta a gyakorlati lehetőséget a fém alkatrészek nélkül való megbirkózásra!
  - Maga egy igazi Lomonoszov Oleg... - A karját viselő nővér az ajkához tette az ujját, és homlokon csókolta a fiút.
  Miközben ettek, két másik SS-kísérő közeledett. Velük volt a tegnapi német tábornok. Mögötte két harcos, egy fiatal férfi és egy lány, kellemes megjelenésű. Szintén SS, de egy másik szektorból. Itt mind az öten bögrét tartottak, kezükben valami füstölgővel. És egy másik fiatal fasiszta hozta a társát. Fahéj, méz, dinnye és alma illata úszott át a kazamatán. A tábornok kérdő hangon mondta:
  - Akasszuk fel azonnal a lányokat, vagy előbb szórakozzunk egy kicsit!
  A körülöttük lévő foglyok nevettek, és még az SS-kísérők is támogattak, az ősz hajú tábornok pedig olyan egyszerűen nevetett, és úgy nyitotta ki a száját, mint egy bulldog, meglepően erős és hosszú agyaraival, egészben és nagyban, akár egy lovas léptető.
  Talán őrültség, hogy a lányok ezen nevetnek, de... Jobb, mint ordítani és könnyeket mutogatni a náciknak.
  Oleg Ribacsenko elgondolkodott: itt hagyják, vagy újra hajtják? Nos, tulajdonképpen mi értelme van az átmeneteiknek, ha a lényeg a tiszta cél nélküli kísérletezés. Miért égetnek a németek üzemanyagot, amikor gépeket vezetnek? És ha legalább szállítják valahova, akkor talán valami egyszerűbbet is ki lehet találni. Rakodjon teherautóra vagy vonatra. Igen, és egy szállító repülőgép, ha olyan fontosak a kísérletek, miért kell megbánni?
  Mi értelme nekik, ahogy láncon vezetik a birkákat. Vagy próbára teszik a kitartásukat? Valóban, még egyik lány sem esett el. Igen, az első átmenet során elestek, de nem történt semmi. Akkor minek most ellenőrizni?
  Vagy talán az állóképesség javul a példátlan eszközök hatására. Mérhető ez a hatás? És így mezítláb vezetnek egy kanyargós úton, nyilvánvalóan nem próbálnak gyorsan elérni egy adott célt?
  És ez logikus - ha kísérletezik, akkor a végéig. És hogy ellenőrizze a legkisebb árnyalatokat. Legyen, ahogy mondják - minden hasznára válik.
  Talán a katonáikat így készítik fel a szovjet hadifogságra és a szibériai deportálásra!
  Mindezen gondolatok mögött Oleg Rybachenko elszalasztotta azt a pillanatot, amikor elkezdték felláncolni és durván kilökni őket. Az ismétlés a fájdalom anyja! Megfagyott sár, csupaszra vágott jégdarabokkal, a gyerekek lába, mint a törött üveg.
  Margarita energikusan biztatta karbantartó testvérét:
  - Egy jó élénkítő masszázs, egy ilyen tűs applikátor, amit a hókirálynő adott nekünk!
  Oleg Rybachenko is kifacsarodott:
  - Nem a fájdalom a szörnyű, és nem is az, ami okozza - a legrosszabb, ami megfosztja a bátorságot, az a fájdalomtól való félelem!
  Egy másik új, vagy inkább régi kínzás - nos, a sértések száma nagyobb lesz. Igen, és a győzelmek is.
  Hiszen így megszokja a kitartást, és még jobb, ha van lehetőség bosszút állni!
  És talán próbálj meg énekelni a vidámság kedvéért. Ez csak az első indíték.
  A falu már régóta ébren van. Csak a mindenütt jelenlévő gyerekek fűrészelték le a lakókocsit. Végül: már az erdőnél az egyikük friss trágyát indított a konvoj kövér fejénél, és az egész mezítlábas gyerekfalka röhögve rohant el. És már a széle mögött egy magas fiúra bukkantam, aki körülbelül tizennégy évesnek tűnt. Fekete fürtökkel és kopott ruhákkal, koszos csizmával, lándzsával a kezében és két szikár fehér kutyával, amelyek azonnal a gazdi oldalára álltak, alig jelentek meg a kimerült, de gyönyörű foglyok. A fekete szemű fiú jobb keze egy véres rongyba volt csavarva, általában hanyagnak és hanyagnak tűnt. Egyértelmű, hogy a cigányok vagy akár a cigányok: a nyakat, a csuklót és a fület csavart vastag hrivnya, masszív ujjak és fülbevaló díszítette. Ezután négy fiatalabb cigányfiú jelent meg - igyekezettel, de jókedvűen vonszolva egy hatalmas vaddisznót, a menet láttán a helyszínen megdermedtek.
  Ujjal mutogatva fütyültek. Vulgáris viccek hallatszottak a félig öltözött foglyokról. Sőt, egy frankó háromemeletes szőnyeg.
  Az SS-emberek válaszul üvöltöztek, és kulturálatlanként lőni is kezdtek
  a gyerekek obszcén gesztusokat mutatnak. Látszólag hasonlót mutatni Németországban.
  Az idősebb cigányfiú kiabált valamit a punkokkal. Hirtelen megnyugodtak
  Légy csendben és állj fel csendben.
  Mirabela suttogva megjegyezte:
  - Valószínűleg egy báró fia! Bár mit számít?
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - Hitler utálja a cigányokat. Tehát a cigányok a szövetségeseink. De ilyen viselkedésükkel meggyalázzák a Romulus családot!
  Oleg Ribacsenko elhaladva találkozott a cigányvezér kék, összeszűkült szemével. Büszkeség volt bennük - egy fiatal ragadozó veleszületett és öntudatlan büszkesége, aki még nem ismerte el a vereséget az életében. Mély megvetés volt, de nem Oleg és nem más láncra vert foglyok iránt.
  Az úttörő író megkérdezte a szabad vezetőt:
  - Adjunk levegőt a Fritznek! Megverjük a kutyákat?
  Röviden válaszolt:
  - A koporsót már megrendelték!
  És önkéntelenül felléptek a hidegben, ahogy az úttörők mondják, sasok vagyunk, nem vak nyulak.
  Oleg Rybachenko még úgy döntött, hogy énekel a nagyobb élénkség érdekében, még akkor is, ha még mindig hallható. Fel kell állítanod magad a győzelemre;
  Tombol a zivatar és dörög a kürt
  A világ újra háborúban áll!
  Ott volt a különítményünk októbertől,
  Amikor a horda megszállta a Hazát!
  
  Nyakkendő megkötve - Fritz Moszkva mellett,
  Tűzzel szórt fegyversorok...
  lövészárkot ások egy mezítlábas lánnyal,
  Hogy megvédjük Oroszország szívének megközelítését!
  
  Valakit megöltek, de Lenin él,
  Minden mosolyban és minden vigyorban!
  A trombita hangja hatalmas - hamarosan hadjáratra indul,
  Lelkes vitézséggel úttörők vagyunk!
  
  A tankok égnek, Fritz kaput,
  Bátran verünk - nép gyermekei!
  A szörnyű Katyusha el fogja söpörni az utálatosságot -
  Dicsérjük a Mindenható Urat - Rod!
  
  Születtünk - tudd, hogy győzzünk
  A gyávaság megbocsáthatatlan!
  Sikeres vizsgát - egyértelműen ötösre,
  Hát Adolf gereblyére lépett!
  
  Az orosz katona igazi hős,
  Nem ismeri a szót - AWOL!
  Tudd, hogy vörös álommal születtél,
  Befoghatunk egy edzett farkast!
  
  A mi Sztálingrádunk, a mi Leningrádunk,
  Mindenütt az óriások szent földje!
  A kagylók dühös jégesőként dübörögnek,
  És az úttörők egyesülnek az anyaországgal!
  
  Azt hiszem, el tudunk repülni a Marsra,
  Építhetünk rakétákat a Vénuszra!
  Nos, egy fasiszta szemen szúrja,
  A hitben nincs erősebb egy orosznál!
  
  Megtört, hidd el a Fritz gerincét,
  Nyerni fogunk, most is éhezünk!
  A veszett fenevad összetörik,
  Nos, meleg májusban jön a győzelem!
  
  Ne sírj anya miatt, ne ejts könnyeket,
  Ha meghalok, tekintsenek kommunistának!
  Sajnálta magát, mint az elrontott ragasztó,
  Csak a fasisztáknak kedvez!
  A havon nehéz járni, de szerencsére elég gyorsan elolvadt a sár.
  Aztán minden, mint régen. Rutinszerűen hegyi hátsó utcákon, emberi településeket elkerülve, taposva, szinte körben.
  Nem, sétáltak, ha a Napot nézzük valamiféle spirál mentén. Szevasztopol irányába, és ez biztos.
  De ugyanakkor az oszlop még mindig ívelt. Zúgó transzporterek, zajos lokátorok. És ismét tesztek.
  Visszaterelték őket a kazamatába, csak ezúttal az egykori vérengzésbe. Még a trágya szaga sem múlt el.
  De sok a széna, puha lesz tőle aludni. Felesleges szertartások nélkül leoldották a láncot, és megparancsolták, hogy várjanak vacsorára.
  És nagyon tisztelték: megjelent öt helyi nő, akik egy nagy, tejlevessel töltött konzervet vittek.
  Margarita meglepődött, és megkérdezte Natasha kapitányt:
  - Vannak csodák szitában vagy szita nélkül. De tényleg, vagy a németek sokkal kedvesebbek, mint ahogy a propagandánk ábrázolja őket, vagy értékes madarak vagyunk!
  A vörös hajú Aurora elég durván megjegyezte:
  - Ne hízelegj magadnak túlságosan! A tengerimalacokat mindig kiegyensúlyozott táplálékkal etetik.
  Oleg Rybachenko rossz helyre tette:
  És még több disznót! Szóval gyorsabban gyarapodott a súly!
  A vörös hajú harcos megerősítette:
  - Az igazság a baba száján keresztül beszél! Ne örülj a nagylelkű forrasztásnak! Főleg, hogy börtönben van!
  Oleg Rybachenko logikusan azt javasolta:
  - Inkább eszünk, aztán meglátjuk!
  A cérnametélt sűrűn úszott a levesben, és úgy tűnt, még mézet is adtak hozzá. A kenyeret pedig egészen frissen, illatosan hozták. Mintha egy üdülőhelyen lennének. Meleg van az istállóban. És gondolj arra, hogy a tavasz már visszatért, félrelökve az anyatél.
  Oleg Ribacsenko megitta a tálat, majd látva, hogy még nem ürült ki a nagydoboz, többet kért.
  Ezt követően egy álom támadt benne és a lányokban is, mint egy meteorithullám - hirtelen és elkerülhetetlenül.
  Egy zombi terminátor ugrott fel hátulról. Még Dmitrij Baranovot is sajnálom. A golyó a mellkas közepén találta el. De a korábban elítélt zombi nem veszi észre és tüzel.
  - A testem minden korán elhalt, és a felesleges ólom semmilyen módon nem terheli. - mosolygott Dmitrij, de olyan ijesztő, mint egy halott.
  - Fu és horror! Engem Hádészre emlékeztet. - vettem észre Margarita felkiáltással.
  A vörös hajú Aurora a híd felső lépcsőjén feküdt le, és nemcsak a katonai fülke kijáratát vette tűz alá, hanem a folyosó jelentős részét is. Innen kényelmes a kabinokból kiugráló színes bőrűeket tűzzel kisöpörni. Ugyanakkor időről időre meg kell mozgatnia magát, megváltoztatva a pozícióját:
  - Ne aggódj, Margarita nővér, már száznál kevesebb ellenség van. Majd megoldjuk valahogy!
  - Még kevesebb mint hetvenen "hangos söprést" kezdek! - A medve-komszomol tag kitárta az orrát.
  - Menj be a gépházba, az ellenség felrobbanthatja a kazánokat, és megpróbálhatja elárasztani a hajót! - A vörös hajú Aurora most egyértelműen aggódik. De persze nem lőtt rosszabbul, éppen ellenkezőleg, csiszolófűrésszel tisztítja, mint a rozsdát. És a vér a megsemmisülés csókjaiból - hordós kádak!
  - Gyerünk! Csavarokkal! Margarita mondott egy mondatot kedvenc rajzfilmjéből. Pontosabban a karikatúra, amely ebben a brutálisan eltorzított náci valóságban kiemelt. - Holttestek!
  A komszomol lány úgy ment végig a folyosón, mint a megsemmisülés forgószele. Itt vannak a rekeszek, titán ajtók, acél válaszfalak. Zombik állnak mögötte. Nem bújik el, és itt jön a sor. M-18-as puska, 7,45-ös kaliber. Pontosan a szív elé üt. A zombibûnözõt leütik, elesik, de aztán felugrik. Gránátot dob.
  - Hát te és a kérlelhetetlen macsó. Margaret meglepődik.
  Íme, egy komszomol lány kiütötte a gépház ajtaját. Kiadott egy bumeráng korongot, amivel több embert levágott. A többit egy tőrlendítéssel fejezte be. Sűrű gőzbe zuhant egy japán arcvonásokkal rendelkező vadászgép teteme. Egyszerre leforrázták a száját, és a sokktól eszméletét vesztette, sőt, talán vízbe is került.
  - Jól megy a takarítás! - Jelentettem Margaritának.
  - Én sem tévedek! - Válaszok, elragadtatva Aurora. Felülről hosszú géppuskaroppanás hallatszik, majd még kettő. A komszomol lány lő, kényszerítve az ellenfelet, hogy elhallgatjon.
  - Törj át minden oldalról. Mintha egy Annihilation játékban lennél. - fújta a tüzes ördög.
  - Én is költözök. Több holttest is látható. A fő ellenfelek azonban már megnyugodtak. Margaret jelentette.
  Egy gránáttöredék megsebesítette Dmitrijt. Áttört, hátulról kirepült. A fogoly Baranov csak az ajkára szorította az ujját:
  - Ne sikíts, nekem nem fáj.
  - Ne menj a néni elé a melegben!- mondta, és becsavarta a jobb szemét Margarita.
  - Hallgatlak! - De a zombi pont az ellenkezőjét cselekedte.
  Margarita elhaladt a folyosón, újabb robbanás, valaki elnyújtott kiáltása, mintha szögeket húznának ki, egy nehéz gránát robbant.
  A mezítlábú Aurora, miután megölte a szökevényeket, benyomult a kabinba, egyik, másik, harmadik. Csak a negyedikben akarták tűzzel megsütni, de a komszomol lány megelőzte őket, és örökre megnyugodni kényszerítette az ellenséget.
  - Egyre kevesebben vannak, de néhányan a raktár melletti cellában bújtak meg. Aurora sikolt. - A gránátokat dobni veszélyes, vége.
  - Utánozza ennek a büdös vályúnak a kapitányának hangját. - tanácsolta Mirabela Korshunova. Kinyitják neked, majd óvatosan, töréssel levágják. A csípőknek nem szabad elsüllyedniük. Most a motor mögött vagyok, bumeránggal. Egy gránát töredéke megsebesítette a kemény Dimát. Áttört, hátulról kirepült. A fogoly Baranov csak az ajkára szorította az ujját:
  ng, leszedtem még hármat.
  A nyüzsgő Aurora őszinte aggodalommal sikoltott:
  - Jól van, hamarosan megjelennek a helikopterek, és nekünk rosszabb lesz.
  Ordít válaszul:
  - Mintha nem tudnád!
  & Flame Devil Terminator egyetértett:
  - Tudom, a remény melengeti a lelket!
  Az ME-198 fény- és hanggránátok Aurora felé repültek. Egy komszomol lány rohant szembe velük, testével taszította őket. A hat kőből álló mező gumiként működött, visszahozta a gránátokat. Megint repülnek ki a holttestek, még a számolást is belefáradtam.
  Egy komszomol lány beszaladt a sarkon, lefeküdt, sorozatban lőtt, lekaszálta azokat, akik hátulról próbáltak bejönni. Felbukkant egy állatruhás típus, de az őrült Aurora már várt rá, és egyszer ugyanazzal a gránátvetővel szállt fel, ami a jenki katonáról esett le. A lövés meglehetősen erős, és a legsebezhetőbb része - a védőszemüveg. A fej padlója leszakadt, és egy hatalmas fémtömeg omlott össze, a páncélon csengett.
  - Enned kell! - viccelődött az agár Aurora.
  Most a komszomol lány odalépett a raktárhoz, és a parancsnok hangját utánozva így szólt:
  - Megsérültem! A mudzsahedek utánam vannak! Engedd be ezt a sorrendet.
  Hát ki mer nem engedelmeskedni. A komszomol lány a plafonra ugrott, kibiztosította magát, és az ajtó tetejéről lőve tizenkilenc rémült harcost irtott ki, beütötte a fejüket.
  - A legveszélyesebb hely megtisztításának első szakasza véget ért. - jelentette be a komszomol lány.
  Margarita mellett robbanás hallatszott, és a lány beugrott a nyílásba. Itt a raktérben kétségbeesetten égő fém szaga van, és áthatóan húzza a robbanóanyagokat. Valaki más megpróbál "szakadni", és áttörve esik át. Két nyilvánvalóan elvakult srác felemeli a kezét, és angolul kiabál:
  - Ne lőj! Adjuk fel! Kíméljen meg minket a Genfi Egyezmény nevében.
  A legkedvesebb Margarita Korshunova nem tudta megölni a fegyverteleneket, ezért egyszerűen kikapcsolta őket, az ujjainak szokásos megnyomásával. A medveharcos hangja sajnálkozónak hangzott:
  Még ilyen fiatalok vagyunk. Nos, miért kell ez a NATO-hadsereg. Ha isten ne adj, provokációt rendezel, úgy összezúzunk benneteket, mint a cicákat. Mondjuk narancssárga Aurora, majdnem készen vagyunk a söpréssel.
  - Az ellenség el tud bújni. Próbálj meg hallgatni és elkapni a zavaró lélegzetet, és az illatunk kiváló! - A vörös hajú düh szándékosan hangosan felhorkant.
  - Igen, éreztem a bűzt. A holttestek hamarosan bomlásnak indulnak, akkor a képességek ellenünk fognak játszani! - Mirabela színlelt, de hangosan sírt.
  A komszomol lányok elsiklottak a kabinok mellett. Aurora különösen gyorsan futott. Itt az adrenalin illata, itt van három friss harcos. Felkészülten, lesben megdermedve.
  - Ez nem komoly - Válaszul egy RPG lövés dördült. A kagyló elrepült mellette, de áttörte a páncéllemez egy részét. Ennek ellenére ezt az erőt a T-7 elleni lövöldözésre tervezték. Egy komszomol lány szinte vakon dobott egy korong-bumerángot, valakit levágott, sikoly hallatszott. Néhány lövéssel berobbant, és megölte a bátrakat. A többiek kiabáltak:
  - Mi is feladjuk!
  Dühében Aurora mezítláb ütött, olyannyira, hogy egyszerre hármat is elbukott.
  - Bénítsa meg a nép javát! - dörmögte a Komszomol-terminátor.
  Csak egy fiatal elítélt maradt talpon.
  Margaret a raktérben szintén ellenállásba ütközött. Útközben lelőtt egy katonát, nyilvánvalóan egy zöld barettet. Azt kiabálták: "Kéz a kézbe!"
  Margarita üvöltve válaszolt:
  - Sok szerencsét! - Végezte a "kettős karom" technikát. Ennek következtében a zöld barett nyaka eltört.
  Gránátokat ragadtam, itt egy kicsit biztonságosabb lett, egy tucat katona láthatóan próbálta a gyakorlatba átültetni a felderítők uralmát: a túlélést minden áron. Margaritának azonban még ez a játék is tetszett a maga módján:
  - Nos, ha ragaszkodsz hozzá. Menjünk a baseballra, a kedvenc amerikaira, a dobó szerepére.
  - Ha akarod, láthatom játszani őket! A vörös hajú Aurora felkacagott.
  - Ne törődj vele! A szőke gyilkos még hangosabban kuncogott.
  - Végigmentem a folyosón, vannak még takarítatlan kabinok. - A komszomol lány már mozgott, rövid robbanások hallatszottak, ezek voltak az utolsók. A rettenthetetlen Aurora nem is rejtette el magát, büszkén puffasztotta ki a mellkasát.
  - Olyan vagyok, mint egy terminátor robot. - Csak bennem még a horpadások sem maradnak meg.
  A komszomol lány némán lesétált a lépcsőn. Bekapcsolta az infravörös reflektort. Megnéztem a kabinokat. Úgy tűnik, még mindig mozognak. A fürge Aurora átlépett a holttesteken, úgy ugrált, mint egy őzike vagy egy ninja. Nem akart lőszert pazarolni, és egyszerűen berepült a kabinba. Tőrrel járt, és az ellenségek elhallgattak. Aztán a következő, hasonló taktikához.
  Margarita szintén nem vesztegeti az időt, ívben gránátokat dob. Egyik robbanás, aztán a másik. Egy repeszek által megtépázott katona kirohant a folyosóról, és egy bumerángkorongba botlott.
  - És ez is ott! Margaret meglepődött. - Hogy mindannyian szeretitek a fűszereseket.
  Előtte még mindig nem csüggedt zombik villantak. Tüzet nyitott egy izraeli gépfegyverből, amelyet nyilvánvalóan a trófeák között vettek fel, félelmetes "Armageddon" néven. És láthatóan lefektetett valakit, a golyók kipattantak az oldalról, és új vérfoltokat vertek ki.
  Margarita elkapta a holttest szagát a zombiktól, láthatóan egyre erősebben halt. Itt ismét egy lövés és egy ghoul csontjainak töredékei ömlenek be.
  Margarita körbeszaladt a folyosón, és egy elfogott M-18-asból lőtt. Kár, hogy újra kell tölteni. De használhat elfogott gránátokat. Ne sajnáld a sajátjaidat. A lány különös módon dobálja őket, ujjaival felkapja csupasz, lányos lábait.
  A "citromok" repülnek, csavarják a beleket. A holttestek látszanak, és minden csendes. Nem szabad senkinek életben maradnia.
  Úgy tűnik, elcsendesedtek. - Mondja a komszomol lány.
  Agilis Aurora megerősíti:
  - Úton vagyok. - A terminátor felderítő egy másik csoporttal foglalkozott. Most maradtak a részletek. Mint egy nyulat vadászó róka, a bal oldali utolsó ajtóhoz fut. Még énekelte is:
  - Rémálom uralkodik a pupilláimban, egy acélütéstől összetörsz! Kilövöm Rambo tojásait és megdarálom a csontokat! Mindenkit le fogok lepni!
  Onnan egy gránát repül ki a folyosóra. A vad Aurora menet közben leüti őt. Robbanás, töredékek repülnek. Egy másik a falnak ütközött, visszapattant és kézzel irányítva repült vissza.
  Dörmögött a nyílásban. Sikolyok hallatszanak. A komszomol lány benézett a kabinba. A tiszt megpróbálja összeszedni a beleit. Szörnyű kép.
  Igen, megbüntetted magad. - fejezte be a lendületes Aurora az irgalom érzésével. - Általában véleményem szerint a gránátok nem esztétikusak. Ez azonban jobb, mint egy egyszerű ököl. Az utolsó kabint kiürítették! Hogy vagy Margarita?
  - Vonszold a foglyot! - Mondta a komszomol lány. - Úgy tűnik, mindennek vége.
  Aurora hívójelet küldött neki a rádión keresztül:
  - Figyelj rám, Don Quijote. Nemrég fejeztük be a műveletet, minden kitisztult, végre tudjuk hajtani a csapat leszállását.
  - Egy miniatűr tengeralattjáró úton van. De ne felejts el foglalkozni a Blink helikopterekkel. - Úgy hangzik, mint egy fémes, tompa-fűrészvágó hang.
  - Természetesen már várjuk őket. - Befejezte a vörös hajú vadállatot.
  Valóban három "Szackov" jött már közeledni. Margarita és Aurora felkapott egy RPG-t - "szuperkobrát", a huszonkilenc és hat RPG analógját. Három gránátvetőt készítettek elő. Fontos, hogy az ellenség zárja le a távolságot és lassítsa a sebességet. Először is, a "Háló" megpróbál lejjebb menni, hogy megvizsgálja a fedélzeteket és a banditákat, akik meg merték támadni a világ legjobb hadseregét. A Net továbbfejlesztett változata erős fegyverekkel, nem rossz páncélzattal és három légcsavarral rendelkezik. Nem minden légelhárító komplexum veszi át, láthatod, hogyan lőnek vissza a hőrakéták. Mi a rossz az RPG lemezjátszóval szemben? Ami nem önvezető. Így nehezebb kiszállni belőle. Ennek ellenére a lányok céloznak, figyelembe veszik a vezetést.
  Margarita ismét imádkozik. Végül is a jófiúk a helikopterben vannak. Már a bőr is érzi a pengék mozgását. A szél érintése kellemes és zavaró.
  - Ó, megint elpusztítok egy műalkotást! Egy katonai vigasz!
  A vidám Aurora mosolygott:
  - A műalkotások közül a katonai remekművek azok, amelyek a legszigorúbban rögzülnek az emberek emlékezetében, és okozzák a legtöbb könnyet!
  - Jobb! Egy vérrel írt festmény: világosabb, mint az olaj, és sokkal lassabban fakul! - értett egyet a kényszerű kegyetlenségtől szomorú Margarita. Szóval mindent figyelembe vesznek, lehet lőni!
  - Legyen a texasi igazságszolgáltatás! - Mint mindig, Aurora sem veszítette el a humorérzékét.
  A kagylók felhasították az autók hasát. A lemezjátszók apró darabokra törtek. A tűzördög mindkét kezéből egyszerre lőtt, és ezért mindhárom autót beborították.
  A szilánkok nem találták el a lányokat, elrepültek mellettük.
  A távolban megjelent a Kara-132. Az Argentínából vásárolt repülőgépek nagy magasságban repültek. Őrült repülésükben vakokra lőttek.
  - Ez egy újabb vetélés. Margaret észrevette. - Az elme összezsugorodása.
  A vörös hajú komszomol tag beleegyezett:
  - Azt hiszem igen! Nehéz lesz eltávolítani őket az RPG-ből.
  - Mindenesetre megpróbálom! - Margarita, aki most megfeledkezett a kedvességről, dühöngött. - De egy másik dühösebb és nagyobb hatótávolságú gránátvetőből, amelyet gyorsreagálású harckocsik ellen hoztak létre. - Lenyűgöző fegyvert mutatott be a szőke szőke Komszomol tag.
  - Vagy esetleg próbálja ki a "stingerek" továbbfejlesztett tulajdonságait? - Felajánlotta a fogát a gyöngytől Aurora.
  - Kár ilyen szemétre költeni! - csattant fel Margaret.
  - Mégis lesz egy továbbfejlesztett bemutató. Hadd nézzék meg a srácainkat egyszerre. - A medve-terminátor egy tőrt dobott a lábfej vésett ujjaival, a hegye a pipa mögül kinézni próbáló fekete férfi szemébe fúródott.
  - Akkor csak egy Stinger, és megboldogulok egy gránátvetővel. - válaszolta egy okos barát.
  - Rendben, csináljuk. Aurora a raktárba rohant. Egy megcsonkított egykori büntetődoboz, Dmitrij Baranov, vagy egy élő holttest ment el mellettük, mintha szándékosan tette volna ki magát golyóknak. Valószínűleg a legújabb számítástechnikai eszközök segítségével a zombik a távolság ellenére is láthattak. Nagy kaliberű géppuskák ütöttek, a legtöbb golyó eleredt. De nyolc lövész van, és sok ezer golyó tör ki. Megütötték a zombit, leesett! A teljesen legyőzött katona azt suttogta:
  megtettem a kötelességemet!
  - Úgy néz ki! Hol van az üvöltő Aurora, ha nem a "páncélt" már rég eltalálták volna. Margarita hátranézett.
  - Itt vagyok! - Egy Komszomol lány egy Darázs és egy Stinger gránátvetőt vitt ki. - Most célozzon.
  Margarita ismét beleolvadt a fegyverébe, látta az ellenség minden mozdulatát, lágyan megnyomta az indítást. Repül a lövedék! De a "Stinger" működött, és sokkal korábban rohant a célponthoz. Az amerikai fegyver úgy felrobbant, hogy még egy közeli helikoptert is visszadobtak. E váratlan körülmény következtében Margarita kihagyta:
  - Szörnyű! Ez az első alkalom, hogy ez történik velem!
  - Megváltoztatta a pályát, ne idegeskedj, Komszomol lány ! - suttogta a haldokló Dmitrij Baranov.
  - Talán! De az intuícióm cserbenhagyott. - Margarita most sírni készült.
  - Próbáld újra. - biztatta Aurora.
  A Kara-132 azonban láthatóan sérülést szenvedett egy lezuhant kolléga töredékeitől, oldalra ment, és hanyatlásnak indult. Margarita a kíntól zavartan így szólt:
  - Egyelőre talán elég!
  A vörös hajú, jót tett szuka felmordult:
  - Oké, ideje kirakni a Stingereket. Az út tiszta.
  A szavaival szinte egy időben egy tengeralattjáró bukkant fel. Kicsi, de meglehetősen terjedelmes, négy elektronikus öltönyű vadász ugrott ki, mint egy katapult. Margarita lesett rájuk: páncélos öltönyben vannak, de nem néznek ki olyan esetlennek, mint az előző modellek.
  - Rakodjunk "stingereket"? - kérdezte Lomonoszov és Stenka Razin dédunokája.
  - A raktár nyitva! - válaszolta a vörös hajú Aurora. - Adjuk oda!
  . 10. FEJEZET
  Az ejtőernyősök parancsnoka, az ezredes hidegen kijelentette:
  - Nos, töltsük fel gyorsan, és próbáljunk megbirkózni ezzel a trükkös fegyverrel.
  Egy komszomol lány sétált a fedélzeten, egy német G-5-ös puska hevert. A közelben van egy másik gránátvetővel. Ahogy az Németországra jellemző, elég jó minőségű, talán még az M-18-nál is jobb, vagy mindenesetre megbízhatóbb. A legújabb, szintén német MG-8-as modern modell felszámolt, de nem érdekelte különösebben a kutatókat.
  A Stingereket hosszúkás tartályokban tárolták, gondosan elhelyezve, merevítve és ütéselnyelő hálókkal párnázott, hidrolizált párnával. Szétszedték és összerakták. A komszomol lányok aktívan segítették páncélos srácaikat. Az egyik lelet egy váratlan RPG-49 volt, a legújabb modell.
  - Furcsa, hogy nem így exportáltuk őket. - Észrevette a műveletet irányító ezredes. Aztán a lányokhoz fordult, és lelkesen válaszolt:
  - Egyetlen akciófilmben sem fogsz olyan nőkkel találkozni, mint te. Holttestek százai és egy nagy hajó elfogása. Szerintem hamarosan film is készül a témádban. - És mennydörgés kiáltása. - Felhívják Margaritát, és Aurora rejtse el a zónát!
  Valóban, mi nincs itt;
  Voltak továbbfejlesztett OG és PG modellek is, erősebb robbanóanyagokkal. Konkrétan a PG négyféle savat és elektromos indukciót használt, amelyek lehetővé tették egy robbanásveszélyes hullám elindítását, amely egy szűkebb irányba tört át a többrétegű aktív páncélon egy anti-halmozódó képernyővel együtt (És hol olvasott Margarita ilyen fikciót? ). Kicsit drágább, de hatásos.
  - A "Pershing" már elavult. - Észrevettem Lomonoszov és Korsunov lányát, aki hamis emléket ébresztett. - Megjelentek a szolgálatban fejlettebb Powell tankok, mindössze két fős a legénység, és fekve helyezkednek el. Nagyon hasonlít a mi szovjet IS-10-ünkhöz, csak a páncél valamivel vastagabb. Ezt jó volt megörökíteni.
  - A zónában nem lehet mindent elkapni. Szerezzünk néhányat az Antarktiszon. - Viccelődött, és Aurora fogaival ragyogó napfényt sugárzott. Nem félünk a fagytól.
  - Tudom! Margarita még fényesebben villantotta gyöngyfogait.
  A beszélgetés során "Stingers" lepakolt. Pontosan százöten voltak. Ötnek Oroszországba kellett volna érkeznie, a többit feldolgozás után átadták a terroristáknak.
  A komszomol lányok megkérdezték az ezredest:
  - Hol vannak a kövek?
  A különleges erők tapasztalt harcosa ésszerűen elmagyarázta a szépségeknek:
  - Az tény, hogy ha Szovjet-Oroszországba viszik, gyorsan elvesztik ingatlanjaikat, és nem tudni, mikor állítják helyre.
  - Természetesen! - Komszomol nőstény medvék megerősítették.
  Jurij ezredes (itt Margarita emlékezett, hogy vicces vezetékneve van Petukhov!), Javasolta a Solonovy opciót:
  - Hadd maradjanak veled egy ideig. Csak a török szultánnak ne hetet, hanem hatot adj. Mindazonáltal nem fog tudni páncélerősítőket és szúrókat használni, és a terroristák irántad érzett bizalom szintje növekedni fog.
  A tüzes ördög természetesen egyetértett ezzel a javaslattal:
  - Kétségtelenül. És milyen követ hagyjunk?
  Az ezredes összeráncolta magas homlokát, a ráncok tengeri hullámokként kúsztak fel a holdfényben, majd kisimultak. Azonban meghozta a döntést:
  - Ami elnyeli a sugárzást, arra szüksége lehet. A maradék hat pedig a török szultán végeztével visszatér hozzánk. Az ezredes a keze élével végigsimított a torkán.
  Most Margarita felkeltette az érdeklődést:
  - Mennyi ideig tart a Stingers újragyártása?
  - jelentette ki magabiztosan az ezredes, és csizmája tüskés felületét a zóna sárgás-narancssárga füvébe dörzsölte.
  - Nem annyira, ezt speciális robottervezőkkel fogjuk megtenni. És meglendítette az öklét. Egy vagy másfél óra múlva megcsináljuk! Értesítjük.
  Felugrott, Aurora felkuncogott, fogát kitárva:
  - Jó, de mi lesz a feladatunkkal?
  A SWAT parancsnoka kiabált:
  - Menj a városba, ölj meg mindenkit, aki az utadba kerül! Így gyengíti az Amerika-barát "Constancy" csoportot, és több zajt kelt. Igen, a török szultán hálás lesz neked.
  - Ez logikus? - Mindkét komszomol tag egyértelműen kételkedett az elképzelésekben.
  A különleges alakulat ezredese nagyot nevetett.
  - Logikusan számoltunk! Szóval orosz Rambo szoknyában vadászni.
  - Nos, egyelőre remélem, eltereljük rólad az ellenség figyelmét. Aurora szeme egészségtelen csillogásban csillogott.
  - Szüksége van lőszerre? - kérdezte a harci ezredes.
  Mindkét csibész egyetértően bólintott.
  - Nem fog fájni, bár kettőre legfeljebb ezret költöttünk.
  A papi stílusú ezredes morcos hangon beszélt.
  - Az ajándékozó keze nem fog elbukni! Ne aggódjon, az URSH költségvetése jelentősen megnőtt.
  - De ez azt jelenti, hogy a katonaság vagy a nyugdíjasok, a szociális szférában dolgozók nem kapnak plusz pénzt! Margarita elfordította az arcát.
  Maga az ezredes is kényelmetlenül érezte magát, és zavartan közölte:
  - Amíg az olaj el nem fogy, nem fenyeget minket. Nagyon jó, hogy leverted a kavicsot az amerikaiaktól. Ki tudja, sikerült olcsó olajhoz jutniuk, ami negatívan hatott a bevételeinkre. Itt olyan hatalmas hódításokat és platformokat sajátítottunk el, hogy közvetlenül a földről pumpálják az üzemanyagot. - Ezredes csillagokat villantott a vállpánton.
  - Lehetetlen fejlett országnak nevezni, amelyben a költségvetési bevételek nagy része olaj és gáz. - vette észre Margarita Korusnova szigorú hangnemben. - A tudományt a civil szférában népszerűsíteni kell, különben minden a militarizmusba megy.
  Ezt fogjátok tenni lányok. Már új szuperembereket növesztünk. Ami kombinálható rostokkal vagy akár folyékony fémekkel. Az ezredes elfintorodott, mintha fájna a foga. Elővett egy rágógumit, és a szájába dugta. A kilátás kísérteties lett.
  - És akkor mint az "Isten megkísértésében" vagy egy másik "Mindenható Istennél erősebb" néven! multi-teohiperplazma a Teremtőhöz hasonlóvá válva! Margaret észrevette.
  A parancsnok zavartan lehunyta a szemét.
  - Nem olvastam még ilyen regényt, de mi az a theohyperplasma?
  Mindkét lány egyszerre bökte ki:
  - A jövő energiája! A Jules Verne-féle elektromosság alapvetően új típusú anyaggá vált.
  Beszélgetésre azonban nincs sok időnk. - Mondta a komszomol lány, és kirakta a "szúrókat" a csónakba.
  - El kell olvasni "Isten megkísértését". - Mondta az ezredes, és önkéntelenül is megborzongott.
  - Nagyon hasznos a harci stratégiához. Aurora észrevette. - Általánosságban elmondható, hogy az Egyesült Államok és Anglia elleni harmadik világháborúnkat olyan képtelenül vívtuk, hogy egyértelműen árulásszagú.
  - Valld be, hogy így volt! Tábornokaink nem olyan hülyék, hogy a stratégia és taktika elemi alapjait sem ismerték volna. Az ezredes megjegyezte.
  Miért nem tartóztattak le senkit? A kemény Aurora erőteljesen megrázta az öklét.
  Az ezredes zavartan motyogta:
  - Nem volt politikai megrendelés, ráadásul nem akartak precedenst teremteni, nagyon befolyásos emberek szenvedhettek.
  - Egy tisztességes ember az igazságot helyezi a család és a baráti kapcsolatok fölé! Az ellenségre és a barátokra vonatkozó törvénynek olyannak kell lennie, mint a férjnek a feleségnek! A különböző törvények jelenléte az igazságszolgáltatást prostituálttá változtatja! - jelentette ki határozott hangon Margarita.
  Az ezredes nagyon meglepődött:
  - Hú, látom a német Ekaterinát. Igazságot akarsz!
  - Igazat akarok, rendet és persze szabadságot! - Mondta felkiáltva Margarita.
  - Milyen parti? Az ezredes meglepődött.
  - A jelenlegiből egy sem! - Mihail Lomonoszov és Stenka Razin fiatal dédunokája beindult. Felnyergelte a lovát. - Egy új mozgalommá kell válnia, amelyet az értelmiségi fiatalok uralnak. És mindenekelőtt a gazdaság nyersanyagorientáltsága ellen kell küzdeni. Hitlert szokás szidni, de alatta az ipar, különösen a mérnöki munka óriási ugrást hajtott végre a semmiből. Petrodollár nélkül sikerült modernizálnia az országot. Sajnos Shtakh idején fogadást kötöttek a nyersanyagok exportjára és a fogyasztási cikkek, élelmiszerek importjára. És sajnos ez a politika a mai napig tart. A tudósokat az ország leggazdagabb emberévé tenném. Az oligarcha professzorok lennének a szabály, nem a kivételek. Ráadásul a felsőoktatás ne csak ingyenes, hanem kötelező is legyen, és egy vállalkozás igazgatójának legyen szakdolgozata, és azt egy megvesztegethetetlen számítógépre kell átadni. Általánosságban elmondható, hogy jelentősen emeljük a fiatalok értelmi szintjét, hogy ne az elv domináljon: vegyünk és adjunk el!
  - Igen, sokan még felsőfokú végzettséggel is könnyű kenyeret keresnek, a kereskedelmi szektor egyértelműen túlterhelt. - értett egyet sóhajtva az ezredes, és még szomorúbban tette hozzá. - Egy tudományos területet nem tartanak nagy becsben.
  A fegyvereket gyorsan megtöltötték. Komszomol lányok dolgoztak és beszélgettek egyszerre:
  - Szerintem szigorúbb korlátozásokra van szükség a piacgazdaságok és. - lépett be a beszélgetésbe Okos Aurora. - Mi nem lenne ilyen szupergazdag. Aztán egy zsidó gyökerű orosz oligarchának olyan vagyona van, mint Kína kétszáz leggazdagabb embere.
  Az ezredes már kezdte elveszíteni a türelmét, ugyanakkor ritka visszafogottságot tanúsított:
  - Így van, és még a milliárdosok többsége sem szláv nemzetiségű. Gondolkodunk rajta, és próbáljuk megcsípni őket.
  - Gyengén csíp! Igen, itt alapos gyomlálás szükséges. - tiltakozott Margaret. - Nos, az összes "Stingers-cracker" kirakott, itt az ideje, hogy legyőzze az ellenséget.
  A parton már tudtak a támadásról, és a jenkik erőket gyűjtöttek. A helikopterek halála megmutatta az ellenséget, nagyon erősek, és az amerikaiak nem olyan nemzet, hogy fejjel a pokolba szakadjanak. Biztosan ütésre készültek. Ráadásul az "állandóság" csoport felhúzta egységeit.
  Ebben a helyzetben meg kell támadnia magát. Akkor lesz előny. Csak így kell elindulni, vagy kitérőt tenni. Margarita Korshunova azt javasolta:
  - Menjünk egyenesen a kikötőbe, és ott öljük meg őket!
  - Nem rossz ötlet, de azonnal tőrtűz alá eshetsz. Lágyabb verziót ajánlok. Gyors kitérő, belépés az erdő felől. - Aurora csupasz lábujjaival kört készített, majd reprodukálta a pentagramot.
  - Megéri időt vesztegetni!? - Margarita tudós hangjában szkepticizmus hangzott.
  - Elég hosszú a téli éjszaka. - tiltakozott Aurora. - Különben is, az ellenség nem tudhatja, hogy csak ketten vagyunk. Azt az illúziót kell kelteni, hogy a támadás a szárazföld felől is jön, mintha nagy erők lennének ellenük.
  - Ezúttal egyetértek veled, menjünk! - Margarita azonnal harckészültségre hozta az úszólétesítményt.
  Komszomol lányok nagy sebességgel mozogtak egy felfújható csónakban. Még mindig láthatatlan katonák virtuális megfigyeléshez és radarhoz.
  A levegőben átvágva több hajót megkerültek, és az épületek mellett elhaladva szabadabb vizeken találták magukat. Útközben mutáns cápákkal találkoztak, de az anakondákkal ellentétben a komszomol lányoknak nem volt vérszaguk. Ezért nem próbáltak meg támadni. Ráadásul Aurora csupasz lábujjával elindított egy korong bumerángot:
  - Adjon nekik egy új célt.
  Megsebesítette a cápát, és kiütött egy vérforrást a testéből. Az állat megrándult, társai pedig azonnal lecsaptak behúzható állkapcsaikkal és mamutfogaikkal. Ijesztőnek tűnt, a szörnyű vadállatok felkarolták a barátjukat, ő válaszul agyara vágott, ütött. Zöldes, olajos vér terjed a felületen. A ragadozók beszálltak a csatába, és a nyomorékok száma nőtt, és mások végeztek velük.
  - Jaj, Margaret ! De könnyű velük bánni. Elvette, megsebesített egyet, a többiek megcsonkítják magukat. - Aurora hangosan fröcsögött, és mezítláb taposott.
  - Látod, az ördög erkölcse szerepet játszik. Nem kell gyűlöletet prédikálni a felebarát iránt, és a vágyat, hogy végezzen a gyengékkel. Hófehérke, a Terminátor kacsintott.
  Nem harcoltunk a gyengék ellen. - mondta nagyon büszkén Aurora smaragdszemekkel csillogó. - Négyszáznyolcvanan voltak kettőnk ellen, és még legalább kétezerrel csata vár, ebből háromszázötven válogatott különleges alakulat, amely megjárta Irakot, Afganisztánt, Szomáliát. És a többi harcos sem tapasztalat nélkül.
  - Az erős ellenfél megedzi a testet és az akaratot, megerősít - a gyenge megrontja a lelket és legyengíti a testet, gyengíti! Tehát a nehéz út sokkal könnyebb győzelmet ad! - Mondta a bölcs Margarita.
  A Komszomol lány kikötőjét megkerülve a csatornához mentünk. Nem volt messze a kikötőtől, még a hajózúgást is hallani. Felderítő harcosok voltak a csatornában. Elég hosszú volt és furcsán vonaglott. Útközben a komszomol lányok majdnem anomáliába futottak. Átlátszó rugóként görbítette a levegőt. Rovarok repültek oda hozzá, és fényes kaviárral lobbantak fel. Ennek ellenére vonzotta a szárnyas lényeket.
  - Olyan, mint egy légyirtó. - hívta fel a figyelmet Aurora, megvillantva csupasz sarkát.
  - Talán valamiféle sugárzás vonzza a rovarokat. Érzem a bőrrel a levegő ultrahangos rezgését. - Margarita még gyáván is összerándult.
  - Új probléma számunkra! Általában a zóna ilyen furcsa jellege szívrohamhoz vezethet. - csengett az irónia a tüzes Aurora hangjában.
  - Neked és nekem két szívünk van, úgyhogy nem halunk meg azonnal! - Margarita vidám lett.- Jó, ha nem vagy egészen ember.
  A tüzes ördög erre kiáltott:
  - Egyetértek! És akkor a tűzhelynél állt volna, és még terhesen is!
  Ennek ellenére a lányoknak meg kellett állniuk, el kellett lökniük a gubancoktól, többször félre kellett lépniük, hátrarúgva.
  Az egyik anomália mögött azonnal megjelent egy másik, ezúttal egy ovális, szakaszos. Mindez megnehezítette a mozgást. Ennek ellenére elhaladtak, előttük valami patak látszott.
  Nehéz felmászni, van szembejövő forgalom, de semmi anomália. Csupasz lábnyomok maradnak a dérrel borított füvön.
  A komszomol lányok megálltak, mielőtt elhagyták volna. Látható, hogy több fej "káposzta" futott fel. A mutáns növények nem látták a szinte megkülönböztethetetlen lányokat, páran belebotlottak a csizmába (a Medveharcosok éppen a cipőjüket vették fel, hogy elrejtsék a szagot), de láthatóan meggyőződve arról, hogy ehetetlenek, lemaradtak.
  - Kicsit előre kell úsznunk! - Mondta, és elhessegette az állati vigyort Aurora. - Ott elrejtjük a csónakot.
  - Magaddal cipelni nem praktikus! - értett egyet Margarita Korshunova.
  A sugárhajtású motor hangtalanná tétele nem egyszerű feladat a tervezők számára, de a tintahal ugyanezen az elven működik, és első osztályú vadász.
  Nem olyan egyszerű búvóhelyet találni, hogy egy véletlenszerű fraer ne ragadja meg. Ide a legalkalmasabb egy veszélyes vadállat odúja. Például egy hód patkány. Az állat veszélyes, nehéz elpusztítani és akkora, mint egy vaddisznó. Nem gyapjú pikkely, egy normális fraer nem tapad az odújához. Főleg éjszaka. Így a lányok okoskodtak, és egy felfújható csónakot rejtettek egy zsebben. Ahol bokrok lógnak felülről a víz felett. A lányok ott hagyták kincsüket, bokorágakkal álcázva.
  - Jól elrejtve? - kérdezte Margarita menet közben gyakorlatokat végezve.
  - Reggelig feküdj le, és hajnalban lemosunk! Dühös Aurora megigazította a követ a sarkával.
  - És ha a patkánymosómedve szar! - Ráncos harcos-komszomol tag.
  - Lőjünk! A bőre erősebb, mint egy aligátoré, és nagyra értékelik. Aurora úgy kacsintott smaragdszemére, mint egy gyerek.
  - Eladjuk! Váltsunk álcát, és senki sem fog felismerni minket! - mutatta ki provokatívan a nyelvét Margarita Korusnova.
  - morogta Aurora.
  - RENDBEN!
  A lányok kissé hátrébb léptek, ahogy megjelent maga a patkánymosómedve. Megdermedtek, elhatározták, hogy egyelőre életben tartják a fenevadat. Bizonyos szempontból hasonlítottak egy banditára, aki megölt egy családot, de kiengedett egy madarat a ketrecből. Patkánymosómedvének nem sikerült elkapnia a lányok szinte kiismerhetetlen szagát, ráadásul jóllakott, megkóstolva a dögöt, lefeküdt.
  Szokatlan horkolása egy középszerű hegedűs csiripelésére emlékeztet.
  A komszomol lányok igyekeztek gyorsan haladni, ugyanakkor senki sem látta őket, annyira titkos volt a mozgás. Még a csizmájukat is levették.
  A mezítlábas Aurora megkérdezte barátjától, és nem információszerzés céljából, hanem egyszerűen a feszültség oldása céljából:
  - Nos, hogy sikerül a kitérő?
  Margarita zavartalanul válaszolt:
  - Hacsak nem ütközünk anomáliákba.
  A tüzes ördög az ajkára tette az ujját:
  - És itt van egy ilyen kúszás.
  Anomália gyöngy a föld alól. Még a talajt is meglazította. Mint egy óriási vakond, döngölt homok, agyag, fű. Kinyomott valami nyálkát, mint az olaj. Miután elkezdett csattanni.
  - Undorító! - Mondta a tüzes Aurora. Mintha két disznó csókolózna.
  Anomália meghallotta őket, és zavartan a lányokhoz költözött.
  - Menjünk oldalra! - parancsolta Margarita.
  Agilis Aurora nem értette:
  - És miért van ez?
  Hófehérke, a terminátor elmosolyodott.
  - Nyújtsunk üldözőbe két nyulat!
  A komszomol lány felmutatta a nyelvét, megfogott vele egy darázst és megrágta, mulatott egy ilyen javaslat. A felderítők szétszéledtek, és az anomália megfagyott. Kicsit megrázkódott és zuhanni kezdett, egy kis láng áthaladt egy olajtócsán. Viszont amint kigyulladt, az is gyorsan kialudt.
  - Ez nem Pirománia! - vettem észre, hunyorogva mezítláb Aurora és azonnal ugrottam, szaltóba csavarva hátra.
  - Igen, a Pyromania anomália katasztrófát okozhat! Margaret egyetértett. - Most gyorsabban előre, és így időt vesztegetünk.
  Amint a komszomol lányok mélyen a bokrok sűrűjébe mentek rügyekben, fákban, összefonódó mutáns liánokban, szinte áthatolhatatlan sötétség vette körül őket. Csak a fák kérge csillogott, baljóslatú, túlvilági hangulatot kölcsönözve a tájnak. A lányoknak azonban nincs szükségük éjjellátó monokulárra, ez gyengéknek, önálló döntésekre nem képes és sötétben látó embereknek való. Aurora majdnem egy fát döngölt, a radioaktív háttérvilágítás illuzórikussá tette a távolságot, gyakran csalva a távolsággal.
  - A fenébe is! - A tüzes ördög egészen helyénvalóan említette a tisztátalant. Úgy tűnik, nincs anomália, de a fény elgörbült.
  - Ez foszgén és foszfor! - jelentette ki Margarita, és kicsavarta kecses nyakát. Hiszen gyakran változtatják a levegő paramétereit.
  - Tehát ezt figyelembe kell venni! - értett egyet Vörös Aurora rosszul rejtett iróniával.
  A harcos intett a kezével a levegőben.
  - Először lassan, aztán megszokja.
  A komszomol lányok fokozatosan gyorsítottak, miközben igyekeztek még a talp alatti csomóval sem repedezni. Nem annyira az alkalmi megfigyelőktől, mint inkább a különféle lényektől, amelyek reagálhatnak a hangra.
  Eleinte száraz volt, de aztán amint a lányok megmozgatták a bokrokat, igazi vízesés zúdult rájuk!
  - A víz, azt hiszem, nehéz! - javasolta Aurora.
  - Tíz százalék biztosan! Margaret egyetértett.
  A tüzes ördög egy hipertitán sarokkal leütötte a rovart, és kifejtette véleményét:
  - Ezért olyan nagy a harmat, és nem párolog el!
  Clay a csizmája talpa alatt küzdött. Színe szokatlan zöldes-lila, mint egy sír. Ez nem volt sehol a Földön, kivéve a zóna helyét.
  A lábak megpróbáltak oldalra válni rajta, de a nyomok azonnal túlnőttek, ami megkönnyítette a felderítést. Egyszerűen nehéz mozgatni, ráragad a cipőre, így az erőfeszítés elvesztegetésére kényszerít. Aurora és Margarita még egy tömény csokit is lenyeltek. A fű ritka volt, és túlnyomórészt ragadozó volt. Kúszott az agyagon, és megpróbálta megragadni a rovarokat. A magas liánok, bokrok, ágak, levelek bonyodalmai, hol szagtalanok, hol erős aromájúak.
  - És honnan vannak a kúszónövények? - kérdezte Margarita. - Mérsékelt égövi.
  - A mutáció eredménye, gyökerezzen. Ráadásul a zóna melegebb, mint amilyen benne van! Körülbelül tizenöt fok. Nyáron itt melegebb van, mint Afrikában egyenlítői. Vagy nem ugyanazon a hőmérsékleten. - A gyönyörű Aurora ráncba ráncolta a homlokát, láthatóan próbált emlékezni arra, amit valaha olvasott.
  Margarita magabiztosan kijelentette:
  - Az semmi! Legalábbis nekünk.
  A csupasz lábú Aurora megfordult a levegőben, bukfencezett és nyafogott:
  - Komszomol medvék vagyunk és ez mindent elmond!
  - Emlékszem, valahogy elvittek minket a Szaharába. Egy hetet töltöttem étel és ital nélkül, végigmentem a homokon, ami mezítláb égett egy serpenyőt, mint a tűzhelyen, és semmi sem élte túl! - vettem észre, szikrákat engedve ki a szememből (és nem átvitt értelemben, hanem szó szerint!) Margarita. - Csak persze kellemes, nem volt elég.
  - Természetesen! Én is átestem rajta! A láb gyorsan megszokja, de csak utána viszket. És a bőr elsötétül a napon. - Megerősített, vidám és játékos, mint a Viria Aurora macska.
  - Nem szeretem, ha a test fehér, túlságosan elkényeztetettnek tűnik. - Margarita nem tett úgy, mintha grimaszolna.
  - A csokoládébarnulás most divatos. - A tüzes ördög vicsorogta a párduc fogait. - Ez azt jelenti, hogy van pénze délre menni.
  A lányok majdnem kifogytak a csernobili dzsungel bonyodalmaiból. Múlt egy széles csatorna partja terült el. Sűrű cserje, kiálló gyökerek, mutáns útifű, széles leveleivel - kényelmes zárt helyzetet teremtett.
  Margaret felkiáltott:
  - Nos, itt van előttünk Vizsnyica.
  - Igen, egy volt szovjet város! Miért büszke Ukrajna, szinte külön országgá vált a Szovjetunión belül. Hiszen évszázadok óta háborúzunk velük ! Ezért nyert a Szovjetunió, és most az ukránok a testvéreink. Vörös Aurora széttárta a karját, és megpróbált felszállni.
  - És korábban orosz testvéreik voltak. Minden gyerek tudja, hogy Kijev az orosz városok anyja. - mondta szélesebb mosolyogva Margarita. - Összekötötte őket a szent ortodox hit és a szláv gyökerek. Isten maga parancsolta, hogy a Szovjetunió egyetlen állam legyen. De jött Bandera, és ágyneműt készített - kiderült, hogy háború volt. Azonban nyertünk.
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! Ehhez pedig sok gonosztevőt kell ültetni! - válaszolta hevesen morogva Aurora.
  A várost látni nem nehéz. Itt szemetes az árok, nem probléma átkelni a sáncon. A házak többnyire régiek, ötemeletes épületek és a sztálinista korszak felhőkarcolók láthatók. A lányok már jártak modern épületekben. Aztán Margaritának eszébe jutott:
  - Ki kell vinnünk tizennyolc gyereket, nem?
  - A srácaink segítenek! Teremtsünk akkora pánikot a városban, hogy nem fogják tudni követni a mozgásunkat! Mezítlábas Aurora megrázta a fegyverét.
  A hófehér harcos körülnézett, és levágott egy szúnyog kullancsot, lehalkítva a hangját, és megkérdezte:
  - És ha felborul?
  A tüzes ördög logikusan megjegyezte:
  - Számítok elemi kapzsiságára. Azonkívül most törpének fogom hívni. Támogatni fogom a küzdőszellemét.
  Margarita Korshunova meglehetősen oktalanul mordult fel:
  - A legjobb, ha egy jó pofonnal csinálod.
  Aurora mezítláb lábujjainak gyors futása közben a gombokkal tárcsázott egy számot, és hangosan így szólt:
  - Kész vagy!
  - Igen, de akkora zűrzavar volt! - Halk nyikorgást hallottam válaszul.
  - Ne ess kétségbe azon leple alatt, ahol könnyebb kivenni. Ezen kívül senkit sem lepne meg, ha egy ilyen viharos éjszaka után nincsenek gyerekek. A ravasz, vörös hajú ördög lehalkította a hangját.
  - Egyetértek! Többé nem rajtunk múlnak! - dorombolta a törpe - a kidumping specialistája.
  - Várj meg minket, bármi történjék is! Talán adjunk hozzá még öt százalékot. - mondta halkan Aurora.
  Az utolsó szavaknak varázslatos hatása volt. A hülye bandita dorombolt:
  - Megvárom, még ha jön a világvége is!
  A hűvös Aurora hosszú szempilláinak ironikus felemelésével és leeresztésével azt gondolta: "ez engem Júdásra emlékeztet, aki nyárfa karóra vár."
  - Nos, most megverjük az amerikaiakat és a csatlósaikat - mondta határozottan a zöld szemű Aurora.
  - Tudod, hogy Amerikának sehogy sem tudok megbocsátani? Galina ökölbe szorította a kezét.
  - Mit? - Meglepett vörös medve-komszomol tag.
  - A mi és a japán városok bombázása! Ez barbárság! Még verset is írtam! - Margarita megrázta a gránátját, és még olyan dühvel, hogy egy egész bundás mutáns rovar raj zuhant le.
  Aurora felugrott örömében:
  - Énekeljünk! Ez érdekes.
  És Korshunova énekelni fog, hangja, mint mindig, magasabb, mint a dicséret Himalája;
  A Haza csillagát az Úr adja,
  Hidd el, ragyogóbb, mint a Nap!
  Te vagy a szülőhazám -
  Tudd meg neked, a szív a szomorúságtól dobog!
  
  Benned komszomoltagok vagyunk, mint a sasok,
  Letörjük a nácikat és elsöpörjük a hulladékot!
  Még a Jupiteren is sikerült,
  Növelje a gyümölcsöt - megvalósíthatatlan paradicsom!
  
  A Vénusz a szerelem helye
  A Marson a harcos érzése a legmagasabb!
  Eltöröd a gonosz, a kétségek láncait,
  Hiszen Isten a legjobbat akarja tenni!
  
  Pusztítsd el a kozmikus nyomást
  Fogjuk meg az állát egy erős horoggal!
  Az ellenséget le fogja törni a világ ereje,
  A Junkert pedig egy közönséges gyerekíjjal lőtték le!
  
  Egy igazítás - vedd és nyerj,
  Más eredményt nem tudhatunk!
  És ne tépd szét a Birodalom farkasát,
  Szurony az arcba egy harcostól!
  
  És a bajonett nem fog megfelelni neked a jövőben,
  Dinamitot adunk a buldózerhez!
  Olyan gyors repülés
  Amikor a proletár megütötte a kalapácsot!
  
  A következő lépés hurrikánként fog múlni
  A végjáték pedig nyerőtárs lesz!
  Végül is a dühünk egy őrült vulkán,
  Mészárlás a baromra, egy szörnyű macska!
  
  Berlinben befogtuk a kullancsokat,
  Párizs szabad az orosz zászló alatt!
  Mi a haza leányai és fiai vagyunk,
  Amikor lakomázunk, jóízűen együnk mézet!
  
  Ködös Albion most olyan, mint egy testvér,
  New York olyan lett, mint egy pite a tálon!
  Piros, skarlát mákszínű zászlónk,
  Alatta minden szabadsággal rendelkező ember boldog!
  . 12. FEJEZET
  Oleg Rybachenkonak is van egy álma, ami nem is egyszerű, hanem csodálatos. Mintha ő és Dima folytatnák katonai pályafutásukat;
  Ők ketten önkéntesnek jelentkeztek a gyermek SS-hadosztályba, amelyet a démonok által megszállt Führer alkotott. Úgy tűnik, hogy ebben a valóságban Hitler végre megőrült. Igaz, másrészt megvolt az óvatossága, hogy ne kezdjen reménytelen háborúba a Szovjetunióval.
  Másrészt, miért nem kap a fiú katonai keményítést? Miért hagyják az ápolónőket és barcsukként sütkérezni?
  Oleg Rybachenko és Dmitrij, valamint a junior zászlóalj többi sráca Afrikába repült. A német hatmotoros szállítóeszköz akár kétszáz fegyveres ejtőernyőst is szállíthatott. De ott volt a Hitlerjugend fiatalabb változatának háromszáz harcosból álló egész zászlóalja. Háromszáz, tizenkét év körüli fiú, látszólag még mindig elég kifújt orrú, de valójában speciálisan válogatott fiúk voltak, akik már nem gyenge katonai kiképzésben részesültek.
  A Führer azt akarta, hogy minél több tinédzser vegyen részt a háborúban. Afrikában a fő brit erőket már legyőzték, bár Szudánban még mindig vannak erős helyőrségek. Igaz, a gyarmati csapatok nem teljesen megbízhatóak, sőt, a brit egységek. Nem éppen angolok. Nem olyan jól felfegyverkeztek, főleg tankokkal, próbáljátok ki, szóval vigyétek át a felszerelést a metropoliszon. Ezért a fiúknál a nagy veszteségek kockázata minimális. Állítólag a hagyományos taktikai gyakorlatok szintjén lesz, és a fiatalabb generáció hadi tapasztalatokat szerez.
  Oleg Rybachenko és Dmitry folyékonyan beszél németül (az állítólagos ellenség), valamint angolul, spanyolul és franciául. Az ő iskolájuk is elit, és elméletileg a szovjet gyerekeknek kell a legokosabbaknak lenniük.
  Egy német fiú, látszólag az egyik vezető, magas és izmos Hans Feuer kezet fogott, és őszintén így szólt:
  - Nem számítottunk rá, hogy az oroszok ilyen erősek és okosak tudnak lenni. Például köpd utunkat, mint az első osztályú németek!
  Oleg Rybachenko szerényen megjegyezte:
  - És mi olyan meglepő. Lehet, hogy harcolnunk kell, de ha felderítésre indul, és nem tud németül, mennyi információt fog összegyűjteni?
  Hans beleegyezett:
  - Ez igaz! De általában azt tanították nekünk, hogy ti orosz alemberek vagytok. A szlávok egy átmeneti szakasz a majmok és az emberek között. Vagyis az intelligencia fejlődése szempontjából az orosz egy kicsit magasabb, mint egy háziállat.
  Dimitri dühösen ökölbe szorította a kezét.
  - Igen, be tudom ágyazni az ilyen szavakat.
  Hans bátran, ökölbe szorítva válaszolt:
  - Csak a fegyverek kiválasztása rajtam múlik. Kesztyűben te vagy a félvilág bajnoka, de mit szólnál egy párbajhoz a nunchuckok ellen?
  Dmitrij meglepődött:
  - És mi ez?
  A német elitgyerek válaszolni akart, megmutatta műveltségét, de Oleg Rybachenko megelőzte:
  - Ez egy mezőgazdasági eszköz, amely Kínában kiüti a kévéket. A mongol-tatárok megtiltották a kínaiaknak, hogy fegyvert hordajanak, ezért ezt a külsőleg ártalmatlan eszközt halálos ütővé alakították. A nuncuckok elleni harc egész rendszerét fejlesztették ki. Aztán a tizenkilencedik század végén a japánok átvették. Valószínűleg tőlük került az SS-csapatokhoz.
  Hans azt válaszolta:
  - Nem biztos, hogy így. Tíz évvel ezelőtt a Nagy Führer több gurut is meghívott Kínából, és elrendelte, hogy a Harmadik Birodalom kézi harci iskolája legyen a legfejlettebb a világon. Nem szabad azt gondolni, hogy mi, németek, a legmagasabb nemzet lévén, nem akarunk semmit más népektől tanulni. Német katonai iskolánk megköveteli, hogy az emberi tényezőt minél jobban vegyék figyelembe.
  Dmitrij hevesen bólintott, megerősítve a gondolatot:
  - És a szovjet is. Sztálin azt mondta - a technológia az újjáépítés időszakában mindent eldönt! Aztán a második ötéves tervben kidolgozta az ötletet - a káderek döntenek mindent!
  Oleg Rybachenko mást mondott:
  - Azt kell mondanom, hogy nincs minden rendben az emberi tényezővel. Például a Szovjetunióban a katonák technikai képzésének szintje elmarad. De összességében szuperek vagyunk!
  Hans azt javasolta:
  - Szeretnél Hitler-hash-t játszani?
  A szovjet fiúk meglepődtek:
  - És mi ez?
  Hans kacsintott.
  - A Nagy Führer utolsó találmánya. Mint a sakk, amit nem ketten játszanak, hanem négyen, ketten ketten. De egy négyszáz cellás táblán. Tankokkal, SAU-val és csatahajókkal rendelkezik. Összesen minden figurának negyven, összesen pedig százhatvan van. Vannak, akik úgy mozognak, mint a sakk, mások nem. Plusz még néhány újítás... Tankot és csatahajót például csak tankokkal, önjáró fegyverekkel és Linkekkel, gyalogosokkal lehet lelőni, vagy együtt, vagy ha elérnek egy bizonyos vonalat, akkor erősítik a fegyvereiket. Általában véve a játék nagyon nehéz, egyáltalán nem olyan, mint a sakk.
  - Mutasd meg neki. - kérdezte Oleg Rybachenko.
  Hans kivett egy összecsukható deszkát a hátizsákjából. Csuklós volt és elég kompakt. A figurák mágnesezettek. Mindegyik negyven egyforma. Maga a tábla meglehetősen konzervatív, téglalap alakú. A szabályok különösen érdekesek, szinte minden bábu nem úgy üt, ahogy mozog, kivéve a tankokat. Mindketten tudnak verni és sétálni fogással.
  A várakozásoknak megfelelően a legerősebb darab a csatahajó, a leggyengébb a könnyűgyalogos. Kiderült, hogy itt vannak az önjáró fegyverek, és kit érdekelnek a gépek, meg egy-egy, de aztán támadórepülőgép, vadászgép, bombázó és hidroplán. A csatahajókon kívül vannak rombolók is. A gyalogság is más, gépesített, egyszerű és lovas. Vagyis nem könnyű megérteni a szabályokat. Oleg Rybachenko azonnal megjegyezte:
  - Nem, ezt a sakkot nem lehet felülmúlni a népszerűségben. A nehézségi szint csak a csúcson van!
  Hans beleegyezett:
  - Igen, itt nem lesz könnyű stratégiát kidolgozni. És nem lehet okos könyveket írni. De ez az árjáknak szól!
  Dmitrij egyetértett:
  - Igen, az árjáknak! Játsszunk!
  Oleg Rybachenko figyelmeztetett:
  - Kevés öröm lesz!
  Hans meghívott egy másik fiút, és miután egy párt alkotott, elkezdett játszani a fiúk ellen. Jelen esetben a barnát választottam. Oleg és Danka természetesen vörösek!
  Eleinte nem volt igazán izgalmas a játék, de aztán a fiúk is bekapcsolódtak. Oleg Rybachenko született stratégaként magához ragadta a kezdeményezést, és a szélekről elkezdte lökni az ellenséget. A Führer játékában általában nem volt király, és a főhadiszállást egy lépés elvesztése nélkül lehetett áthelyezni.
  De a fiúk nem játszhattak. Megszólalt a riasztó...
  - Légi támadás!
  A fiúk azonnal a lőrésekhez rohantak. Bár az ablakok keskenyek voltak, nem lehetett jól belátni rajtuk, sőt zúzás is volt.
  A leszálló gépek egy oszlopban repültek, és természetesen jól felfegyverzett vadászgépek kíséretében.
  Nem volt több egy tucat angolnál. A Spitfire-ek látva, hogy a németek újabb géppuskatüzet nyitottak, és messziről próbáltak ütni. De maguk is megkapták a választ. A Királyi Légierő három repülőgépe füstölni kezdett, a többiek pedig elmenekültek.
  A fiúk hangosan fütyültek, de senki nem esküdött trágárságra - fegyelemre. De csizmáikkal tapostak, és sok sós viccet szórtak ki.
  A szállító persze nem tudja üldözni a harcosokat, nagyságrendi a sebességkülönbség, így a fiúknak meg kellett nyugodniuk és visszatérniük a dolgukba. Egyesek még a padlóról is elkezdtek fekvőtámaszt csinálni, mások a préselést.
  Oleg Ribacsenko azonban annyira megihletett, hogy énekelt, olyan hangon, amely képes elűzni nemcsak a királyt, hanem a hazugok császárát is (Hitler!);
  Kemény, halandó harcba repülünk,
  Úttörők - a kommunizmus gyermekei!
  Svarog Urunk mindig velem van,
  Törjük össze a revansizmus alapjait!
  
  Bátorságunk és kitartásunk van
  Minden gép tudja, hogyan kell összeszerelni!
  Dühös vereség vár a nácikra,
  Ne hordj Fritz hülyeségeket!
  
  Moszkva közelében a Wehrmachtot erősen megverték,
  Lenyűgöző vitézséget mutattunk!
  A csúszós parazita összetört
  Nyertünk, egyenesen számítunk!
  
  Mit tehet Fritz ezután?
  Csak mancs a csúcsra - gyorsan add fel!
  És Adolf a torokban - egy éles spitz,
  A bohócszamár játssza a szerepet!
  
  A mi feladatunk az, hogy megfújjuk a győztes kürtöt,
  Összegyűjtjük a vörös légiókat!
  És könyörtelenül levágta az agresszor fejét,
  Legalább egyenesen az iskolából kerültek a frontra!
  
  Megvertük a hüllőket, mintha a Mars szülte volna,
  És a Fritzek mindenhol kegyelmet kérnek!
  A nagyok fiai vagyunk, ahol minden egyenlő ország -
  Hadd hagyják jóvá a menetet az arc ikonról!
  
  Hitler arra gondolt, hogy elfoglalja Földünket,
  És most van egy dudor a frufruja alatt!
  Végül is a németek mindenkit játékká akartak tenni,
  És egy egyszerű fiú rakta le őket!
  
  Mi történt a "Tigrist" - bement a fémbe,
  Belőle szamovárokat főzünk édes teával!
  A Fritz megkapta - meredek vereséget szenvedett,
  Ragyogó, meleg májusban vagyunk Berlinben!
  
  És Adolf hurok lett nyakkendő helyett,
  Megfeszítette az ellenség-hóhér nyakát!
  Súlyos büntetés várt bűneiért,
  És most tankokkal taposom Németországot!
  
  Maga Nagy Sztálin jutalmazta a komszomol tagot,
  Kiadta a parancsot - a "Győzelem" nagy sztárja!
  Mennyit fektetünk - az erők Szent Hazájába,
  Hogy nagyapáink örüljenek a következő világnak!
  Furcsa, de egy ilyen lázadó dalért hevesen megtapsolták - itt mindenki teljesen zsibbadt, vagy mi?
  Amikor Oleg Rybachenko befejezte az éneklést, az álom félbeszakadt, és újra felébresztették őket, ezúttal nem a legszokványosabb módon, hanem elvitték és leöntötték hideg vízzel. Utána megint ezek a láncok, amelyek tele voltak szörnyű horzsolásokkal a kezeken, és meghajtották az oszlopot... Még reggelit sem adtak! Kerek! Így van, a németek a helyükön maradtak, a foglyok pedig lassan haladtak a körgyűrűn. Hogy ennek mi értelme, nem világos. Aszfalttal és kavicsokkal burkolt út. Néhány órával később a csupasz sarka hevesen égni és viszketni kezdett. Sok lány vérzett.
  Aztán, bár még messze volt az este, minden szertartás nélkül visszakergették, és sietve lecsatolták a láncot, ráparancsoltak, hogy feküdjön le.
  Oleg Rybachenko és a többi lány sietve engedelmeskedett. És bár egyáltalán nem volt kedvem aludni, az alvás és a hipnózis vízióinak istenének karjai (melyet maga a Mindenható Zeusz készített, hogy lehunyja a szemét!) hirtelen és elkerülhetetlenül feltekeredtek.
  És megint úttörő fiúk a becsületes katonai ügyekben, még ha idegen hadsereghez tartoznak is;
  A háromszáztizenkét éves jungvolki fiúkból álló zászlóaljat a helyszínen újjáépítették, és délebbre költöztek. Eleinte a fiúkat autókkal hajtották pár kilométert, de aztán a vezetőség láthatóan meggondolta magát, és úgy döntött, túlélőfutást szervez a fiúknak.
  A fiúk kénytelenek voltak levetkőzni, katonai rövidnadrágban maradtak, és így szinte meztelenül, mezítláb, retikülökkel a vállukon, hogy dél felé rohanjanak.
  Természetesen bekenhették magukat egy új, elég hatásos fényvédő krémmel, és az útvonal nem a sivatagon keresztül vezetett, hanem puhább és nem annyira égő füvön keresztül, ahogy a Nílus mentén futott, és egy teljes folyású. forrás, fű és fák nőttek, de még így is a próba volt a legnehezebb. Ugyanis menekülnöm kellett, a vad afrikai júliusi hőség körülményei között, sőt géppisztolyokkal, valamint hátizsákokkal, ellátmányokkal.
  Természetesen egy speciális zászlóaljban voltak a német nemzet színét képviselő, tisztességes fizikai felkészültséggel rendelkező fiúk, de akkor is.
  A fiatal harcosok felépültek, és parancsnokuk, ugyanolyan bunkó, mint ők, bár meglehetősen magas, Apollón izomzatával, parancsot adott:
  - Hát tesó! Tudom, hogy nehéz lesz neked, de az adósság az adósság! Estére ötvennyolc kilométert kell megtenni! Ez egy parancs.
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - Hmm igen! A parancs szó úgy hangzik, mint egy varázslat! Nem lehet figyelmen kívül hagyni.
  Dima megjegyezte:
  - Hajlandó vagyok fogadni, hogy nem tesszük meg!
  Hans Feuer tiltakozott:
  - Köteles teljesíteni, hiszen árják vagyunk! És ti is oroszok vagytok, árják, ha leírjátok Jungfolk legjobb zászlóalját.
  Egy hátizsák a háta mögött, lőszerrel, vízzel és forrasztással együtt tizennyolc kilogramm, plusz egy három kilogrammos géppisztoly. Huszonegy kilogramm, nehéz egy felnőttnek, ha sokáig sétál, majd fut, és még a tűző napon is.
  Oleg Rybachenko megdörzsölte a lábát a fűben. A fiúk lelkesedtek a cipőtől való megszabadulásért, bőrcsizmát hordtak (a bőr tényleg mű, de még mindig nem valami kirzach), nehéz itt futni. A tornacipő vagy a teniszcipő jobb lett volna, de a háborúzó Németország körülményei között ez luxus, és úgy döntöttek, nem rontják el a fiúkat.
  Megszólalt a parancs, és a jungvolki harcosok rohantak, miközben igyekeztek fenntartani a formáció látszatát.
  Friss szellő fújt a Nílus felől, kellemesen fújta át a fiú harcosok meztelen, izmos törzsét. Némileg az ég megrohanására kész tizenéves titánokra emlékeztettek. Futottak, kimérten lélegeztek, szinte lábujjhegyig. Előttük volt a legmagasabb, és természetesen a magas Dimka, bár hat fiú, köztük a parancsnok, magasabb volt nála. Oleg Rybachenko, aki alig haladta meg a színvonalat, tizenegy éves növekedését (ellentétben a valósággal, amelyet hősies őseiben követett!) szinte a legvégén sietnie kellett. Igaz, ez előnyt jelentett, kisebb az esélye annak, hogy összenyomják a sarkakat, vagy a láb alá kerüljenek, ahol ültek. Ő itt a legfiatalabb, de biztosan nem a leggyengébb vagy még butább.
  A terhelés tapintható, de még elfogadható, és mindenkinek van tapasztalata a teherrel való kocogásról. Még nagy súllyal is, amikor például egy partnert vittek a vállukon.
  A mezítláb mezítláb alatt időnként roppannak vagy megrepednek, letört pálmaágakba vagy kúpokba, olykor tüskés növények, amelyeket a fiúk igyekeznek megkerülni. A fű felforrósodik, gyakran száraz, de biztosan nem ég, mint a sivatagi homok. Általában még lehet élni, csak a Nap kel fel és fokozza a meleget.
  Magas Hans, nagyjából Dmitrijével azonos magas, és vállvetve futnak. Egy német harcos fiú megkérdezi egy fiatal szovjet katonát:
  - Nos, most háborúban állsz! Puskapor persze még nem szippantott, de előttünk van minden. Tapasztalsz valamiféle izgalmat?
  Dmitrij őszintén válaszolt:
  - Még nem! - És hozzátette, ismét elfordítva a fejét. - Őszintén, nem!
  Hans megvetően felhorkant.
  - Én igen! Őszinte leszek, igen! Nos, mi van az én korombeli fiúkkal legálisan háborúzni. Harcolj, lőj, ölj, robbants fel, fogd el. Végül is ez a romantika. Hiszen ti és Olezhka is élő harcosnak akartátok érezni magukat, kiszakadni a rutinból!
  Dimka határozottan tiltakozott:
  Az életünk nem rutin. Általában véve úttörőnek, sőt vezetőnek és sportolónak lenni nagyon érdekes.
  - És mi van, bejelentkeztél hozzánk? Félsz attól, hogy megölnek vagy megnyomorítanak? - ugratta gúnyosan Hans.
  Dimka, becenevén Ilja Muromets - gúnyolódott:
  - Ezért jelentkeztem, hogy megmutassam, az oroszok nem tudnak rosszabbul harcolni, mint a németek. És akkor az egész világ ír és beszél a győzelmeidről ...
  Hans felnevetett.
  - Nos, igen! A győzelmeinkről, dicsőség az egész világegyetemben. - Egy magas harcos fiú büszkén puffasztotta ki széles mellkasát. - És ti oroszok aligha tudjátok lökni az apró finn sereget. Nincs mit dicsekedned!
  Dmitrij sértődötten, és nehezen tudta visszatartani magát, hogy ne használja az öklét, ellenkezett:
  - Nálunk is van Khalkhin Gol!
  Hans megvetően felhorkant.
  - Kisebb összetűzés, valahol Ázsiában. A srácaink pedig már bevették Európát, és szinte egész Afrikát és Ázsiát. És elfoglaljuk Oroszországot, itt az ideje, hogy köpjünk!
  Dmitrij szeme dühösen villant:
  - Ne fogd, rövidek a karok!
  Hans nevetett.
  - És hogyan kényszeríthettük a breszt-litovszki szerződés aláírására? Földet adtál nekünk, számolj a Dnyeperig, háromszor annyi szuronyunk és szablyunk volt. Mit lehet ilyenkor mondani az oroszról, mint katonáról?
  Dimka csoportosult, Hans pofán akarta ütni, és a "félvilág" bajnokának erejét ismerve biztosan kiütötte volna a szemtelen német fiút, de... nem akartam megtörni. a vonalat és harcot rendezni. Igen, és nem jó ökölbe nyúlni a vita során. Ezt az esetet kivéve valószínűleg letartóztatják, és nem lesz ideje megmutatni, hogy az oroszok nem harcolnak rosszabbul, mint a németek. Ezért Dmitrij nyugodtan tiltakozott:
  - Mi, oroszok megvertük II. Frigyes alatt, sőt Berlint is elfoglaltuk. És amikor Nagy Napóleon parancsolt neked, a hadsereg fele német volt, és az első világháborúban Bruszilovszkij áttörés történt. Igen, és nem vetted be Párizst, mert csapataink majdnem elfoglalták Koenigsberget.
  Hans elég súlyos ellenérvet talált:
  - De mindegy, a velünk vívott utolsó csatákban vereséget szenvedtél! És elsősorban egy embert és egy nemzetet ítélnek meg, végső tettek szerint!
  Dmitrij teljesen ésszerűen tiltakozott:
  - A cár alatt elmaradott iparunk volt, különösen a haditechnikai szférában. És most komoly iparágat fejlesztettünk ki. Például láttad a KV-2 harckocsit. 152 mm-es tarackkal van felszerelve. Nektek németeknek van ilyesmi?
  Hans felnevetett.
  - Az S-2-es harckocsikon a franciáknak is volt még 155 milliméteresnél is nagyobb tarackja, de ez nem akadályozott meg minket abban, hogy legyőzzük a békákat, mert gyengébb a felszerelésük, mint most. A Wehrmacht fő erőssége az emberi tényező fölénye!
  Dmitrij egyenletesen barnulva elfordította az arcát:
  - És miért gondolja, hogy emberi tényezőben előnyben van velünk szemben, ha a "fél világ" bajnoka lett? És legyőzni a srácaid legjobbjait?
  Hans teljesen ésszerűen kijelentette:
  - A kivételek néha csak megerősítik a szabályokat. Valójában szinte mindig! Nos, ha nem az egyes jelenségeket vesszük, hanem a katonai kiképzés szintjét összességében, akkor itt ...
  Dmitrij dühös lett:
  - Nem tudja, milyen szintű harci kiképzésünk van, és hogyan végzik a gyakorlatokat a szovjet hadseregben. Szóval nem kell találgatni!
  Hans logikusan megjegyezte:
  - Spanyolországban verseny volt a szovjet katonai iskola, a doktrína és a német között. Kipróbáltuk felszerelésünket és fegyvereinket. Az eredmény katonai iskolánk győzelme és a stratégiai művészet, valamint a Franco-rezsim megszilárdulása. Szóval már harcoltunk a srácaiddal és nyertünk!
  Dmitrij Muromets szomorúan megjegyezte:
  - Sokkal több csapatod volt, mint nekünk! Most vetted az összeget!
  - Ezt nem mondanám. - Hans lehajtotta a fejét és elhallgatott, kezdtek megjelenni a fáradtság első jelei és nehézkessé vált a beszéd.
  A legrosszabb persze a hőség. A nap menthetetlenül a zenitbe ment. Egyik fiú sem volt hozzászokva. Németország és Oroszország északi országok, nyáron ritkán megy harminc fok fölé. És ez Afrika júliusban, és a szellő megállt a Nílus felől.
  A fiúk mezítláb szúrósabb lett a száraz fűtől, majd hirtelen véget ért, és egy egész kilométert égő kavics borított. Nagyon fájdalmas volt, a nem túl visszafogott fiúk némelyike visított. Csöpögött róluk az izzadság, és sziszegve csöpögött a forró kavicsra.
  Oleg Ribacsenko és Dmitrij, valamint a legtöbb spártai szellemben nevelkedett fiú mosolyogni próbált, és nem lisztet adni. Máson gondolkodtak. Oleg Rybachenko tehát azt képzelte, hogy mezítlábát a fogason lévő láng nyalogatja, és egy fontos államtitkot akarnak elcsípni előle. És ezt el kell viselnie, és nem mutatnia kell, hogy megsérült vagy fél. Ráadásul a fiúk zord körülmények között nőttek fel, és a sarkuk sem volt annyira elkényeztetett, bár a költő és a fekete kavics égett, de nem annyira, hogy a durva bőr lehámlott.
  Hamarosan hőguta következett. Szinte egyszerre több túlfűtött fiú elájult, őket könnyű, összecsukható hordágyon kellett felszedni.
  Oleg Rybachenko megjegyezte magának, hogy a németek általában jó felszereléssel rendelkeznek. Lehetséges, hogy a Vörös Hadseregben talál egy eszközt a sebesültek szállítására duralumíniumból, amely ugyanakkor könnyen elrejthető egy hátizsákban.
  De nehezebb többletterheléssel a kezében futni, és a csupasz sarka erősebben ég, ahogy a nyomás nő. Tehát amolyan önkéntes-kötelező pokolban vannak. Oleg Rybachenko még arra is gondolt: hogyan reagálnának a társai egy ilyen próbára, mindenki túlélte volna.
  A vörösen izzó, megfeketedett kavics széles rétegeit szúrt, szárított fűvel kombinálták. Ezenkívül a parancsnok fokozatosan elvezette a fiúkat a Nílustól, nyilvánvalóan azért, hogy elkerüljék az egyiptomi településekre való bejutást.
  A fiúk egy része ismét összeesett, a fiúk pedig, kimerülten vagy elkábítva a napsütésben, egy vízzel átitatott ronggyal takarták le a fejüket, és hordágyra fektették őket. Néhányan, akik korábban enyhe csapást szenvedtek, felálltak és tovább futottak.
  De a fiatal srácok ereje egyre csökkent, és majdnem a felük nem működött.
  Végül a szintén eléggé fáradt parancsnok így szólt:
  - Mindenkinek pihenést parancsolok! Elértük a határt! Takard be magad napernyőkkel, igyál vizet ecettel és csokoládéval. Akkor lefekszel légzőgyakorlatokat végezni!
  A harcos fiúk gyenge kórusban felkiáltottak:
  - Minden megrendelést készek vagyunk teljesíteni!
  A fényvédő krém ellenére a baba bőre kipirosodott és zúzódásossá vált. Kényelmetlen volt feküdni a szúrós, száraz füvön, a fiúk pedig celofánt tettek maguk alá.
  Dmitrij és Oleg Rybacsenko egymás mellett telepedett le ugyanabban a sátorban. A fiúk kissé kiszáradtak, a bőrük pedig elsötétült. A mezítláb nagyon égett és viszketett, a lábaimat fel kellett emelni, hogy kifolyjon a vér, és legalább egy kicsit könnyebb lett.
  Dmitrij megjegyezte:
  - Azt, hogy a háború nem méz, tudtuk, de nem olyan mértékben!
  Oleg Rybachenko komoran megígérte:
  - Még mindig virág. Ha vért lát, és ránéz az első holttestére, megérti, hogy mindez a forró felületen rohangászni semmi!
  Dmitrij behúzta a gyomrát, és így szólt:
  - A könyvekben természetesen arról írnak, milyen érzés, amikor először ölsz meg egy embert. Még egy rossz ember és az ellenséged is, aki készen áll arra, hogy elengedje a beleit. De akkor is az..
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - Boussenard "Captain Daredevil" című könyvében is volt egy egész zászlóalj balek, amely a britekkel harcolt. Valami emlékeztet minket. De azt mondják, hogy a pszichológia problémája, hogy milyen egy embert megölni, csak röviden érinti, amikor egy golyó véletlenül lekaszált egy fiatal dobost. És így általában meglehetősen komolytalan hozzáállás uralkodik a halálhoz. Úgy tűnik, ez nem is háború, hanem ünnep!
  Dmitrij logikusan ellenkezett:
  - Ez egy könyv gyerekeknek és tinédzsereknek; akik unják a pszichológiai élmények olvasását. A vége pedig már rossz, szinte az egész tejes zászlóalj meghalt, a folytatást pedig meg sem írták!
  Oleg Rybachenko az őszinte gyász mély kifejezésével megjegyezte:
  - De ez egy olyan könyv, hogy sajnálod, milyen gyorsan véget ért. De sokkal gyakrabban fordul elő fordítva, hogy szó szerint szenvedsz, megpróbálod legyőzni ezt vagy azt a munkát!
  - Ha megvan Lev Tolsztoj Háború és béke című regénye, akkor Olezseknek kétségtelenül igaza van! Dmitrij egyetértett.
  A fiatal partner ekkor kifogásolta:
  - A "Háború és béke" című könyvben van intrika, több történetszál és részletesen feltárt karakterek. Nem, nem üres. Semmiképpen sem unalmas! Bár persze az elején messze nem a legérdekesebb.
  Dmitrij egyetértett:
  - Igen, így van... Sok író vétkezik egy lomha cselekmény miatt, amikor a legérdekesebb cselekmény megkezdése előtt sikerül eldobnia egy unalmasnak tűnő könyvet.
  Miután megengedte a fiúknak, hogy kivárják a nap csúcsát, a parancsnok egy derék Wolf Shtich volt, egy nagyon izmos kölyök, körülbelül tizennégy éves. Az arc szép, de szigorú, gyerekes és felnőttes egyszerre. Farkas még mindig Jungvolkból származik, de a parancsnoki elve az, hogy a fiatalokat a fiataloknak kell vezetniük. És az a tény, hogy Shtikhnek nincs tapasztalata, és úgy gondolja, hogy a gyermek senkit nem zavar. A lényeg, hogy ő árja, és az árjáknak parancsol, ami azt jelenti, hogy képes a lehetetlenre, a hétköznapi emberekre. És akkor? Ők csinálják!
  Újra futás, megfeledkezve a fájdalomról, fáradtságról, a még szégyellős fiúkról (ilyen a nevelés!), Emlékezni anyára, apára, vagy valami gyengédre gondolni. Ilyenkor a szenvedés elviselésének képessége, és maga a próbatétel is nagy áldás.
  A fiatal harcosok úgy futnak, hogy nem gondolnak az engedetlenségre, és ha akarnak valamit, az harc!
  Még mindig nagyon erős a hőség, és a fiúk ismét kiszaladnak a szúrósan forró kavicsra. És még a végét sem látja. A fájdalom elviselhetetlenné válik, és sok fiatal harcos már nem tudja visszatartani a fájdalom nyögését.
  Aztán Oleg Rybachenko elkezdett énekelni egy dalt, amelyet menet közben komponált, egy igazi menetet;
  A szovjet anyaország dicsősége nagy -
  Méltán hisszük, mi leszünk ez a dicsőség!
  A csatában legyőzzük a kegyetlen ellenséget,
  Az orosz, legsugárzóbb Hatalom kedvéért!
  
  Mi van a szülőföldön, ami énekel,
  Egy becsületes, mezítlábas úttörő szívében!
  Rohanunk, mint a madár a repülésbe,
  Milyen szent lett a hitünk!
  
  Automatikus hidd el nagytestvér
  És a gránátok egyáltalán nem feleslegesek!
  Ha bátor vagy, akkor az eredmény
  Így lesz, annak ellenére, hogy fiú vagy!
  
  Az úttörő pimasz és szigorú...
  De Isten mosolya megvilágosít bennünket!
  Sajnos sok gonosz ász van a világon,
  Egy helyet akarnak tönkretenni a paradicsomban!
  
  A fasiszta sakál felénk húzza a mancsát,
  Ki akarja tépni egy gyerek szívét!
  És a disznója piszkos vigyora,
  Hadd kapjon hangosan egy pofont!
  
  A "Tigris" tartályok "csizmák",
  Esetlen - borzasztóan szögletes!
  És nem menekülsz előlük,
  Nos, jobb, ha előkészíti a gránátokat!
  
  Egy ilyen világot fogunk létrehozni, hidd el,
  Ahol milliók lesznek boldogok!
  Egy ragadozó fenevad elszalad az odúba,
  Leterítjük az aljas légiókat!
  
  Mi van a szülőföldön, ami énekel,
  És nagyon híresen összetöri az összes nácit...
  Szoríts erősebb lovagsugár fegyvert...
  És hogy békéssé és csendessé váljon a bolygón!
  
  
  
  
  A vörös zászló ragyogni fog
  Benne van Jézus szent neve!
  Tedd le az úttörő vizsgát ötre -
  Híresnek lenni - a te Oroszországod!
  
  De ez a vizsga nem a táblán van...
  Az árokból kell majd átadni!
  Az ősz haj a whiskys fiúhoz siet,
  Egy barát meghalt - most gyászol a sírnál!
  
  Mi a söpredéke az átkozott háborúnak,
  Még arra sem méltó, hogy vadállatnak nevezzék!
  És a horda nem tudja, hogyan kell tartani
  Bár Adolf néha viccesebb, mint egy böfög!
  
  Tudjuk, hogy nem szabad visszavonulnunk,
  Az úttörők örökké félnek valaki mástól!
  Mi srácok hűségesen barátságosak vagyunk,
  És erkölcsileg azt hiszem, nem nyomorékok!
  
  Berlinben befejezzük a dicsőséges menetet,
  Mindig hiszünk, tudtunk harcolni!
  És egyszerre elkapott a meghasadó bátorság,
  PKK a hátizsákban futva!
  Oleg Rybachenko egy játékos és bátor dallal végzett, amit a német fiúk füttyentve és nevetve helyeseltek. Mintha nem vették volna észre, hogy áldott Führerjüket tetőtől talpig ellepték!
  Szórakoztatóbb lett a futás, több életerő... És hamarosan véget ért a kavics, és elszállt a puha fű, ami a megégett lábak, bátor fiúk örömére vált.
  Dimitri mosolyogva jegyezte meg:
  - Azt mondják, hogy egy dal segít élni, de arról nem esett szó, hogy a hátunk mögött is súlyos terhet könnyít!
  Oleg Rybachenko kifogásolta:
  - Már az ókori egyiptomi civilizáció idején is ismerték a zene és a dalok életadó hatását az emberi testre. Például a kis rabszolgákat és rabszolgákat, akik még nem tudtak hatékonyan dolgozni a földeken és a kőbányákban, énekelni kényszerítették, hogy felvidítsák a felnőtt rabszolgákat. Hiszen a Valliológia ilyen tudománya Egyiptomból származott.
  Farkas parancsnok felkiáltott:
  - Újjáépítés a növekedés érdekében! És ne beszélj!
  A harcos fiúk egyszerre újjászerveződtek, majd csendben futottak.
  A nap már lenyugodott (Észak-Afrikában júliusban korábban sötétedik, mint a középső sávban.). A megállás már közel volt, amikor hirtelen jel következett.
  - Mindenki feküdjön le és álcázza magát!
  Mint kiderült okkal. Előtte távoli zaj hallatszott. A fiúk pedig aktívan dolgoztak sapper lapátokkal, és füvet szórtak magukra. Már elég sötét volt...
  Hans megjegyezte:
  - Valószínűleg a miénk! Még mindig túl messze van a frontvonal, mert a Wehrmacht tisztességesen előrelépett.
  Dimitri mosolyogva jegyezte meg:
  "De az álcázás művészetét soha nem árt megtanulni!" Egy igazi háborúban ez jól fog jönni!
  Hans beleegyezett:
  - Igen, soha, de biztos vagyok benne, hogy a miénk!
  Wolf felszisszent:
  - Még egy szó, és a helyszínen lelövöm! Mindenki lesben áll! És készítsen gránátalmát.
  Mint hamarosan kiderült, Hans és valójában tévedett. Megjelentek a brit tankok. A fiúk azonban csendben lesben ültek: mi lenne, ha a sajátjuk lenne az elfogott járműveken.
  Bár a tankok észak felé tartanak. Csak négyen vannak, három könnyű és egy nehezen áthatolható "Matilda". Az utolsó tank nagy probléma, hiszen a gránátok csak a nyomait rongálhatják. A tüdőt viszont pontos dobásokkal a tetőbe vagy a farba lehet ütni. Ha "Matilda" eltöri a nyomokat, akkor két géppuskával és egy ágyújával veszteségeket tud okozni a srácoknak.
  Wolf nem akarta, hogy barátai már a második, sőt még a harmadik napon meghaljanak Afrikába érkezésük után. Igaz, a géppuskák letilthatják a pontos találatokat. De a kérdés az, hogy kinek a tankjai ezek? Hirtelen a németek által már elfoglalt trófeák?
  Wolf parancsot adott:
  - Yungfolkovets Oleg közlegény. Menj ki a tankokhoz fegyverek és táska nélkül, és derítsd ki, kik azok!
  Oleg suttogta:
  - Hallgass a parancsnokra!
  A fiú félmeztelenül fekete rövidnadrágban védőkrémtől sápadt volt, szőke haja elrejtésére újságpapírból vett turbánt. Most úgy nézett ki, mint egy közönséges, szegény arab kölyök. Nem valószínű, hogy ellenségnek fogják tekinteni.
  A tankok nyugodt tempóban haladtak, olyan fokozatba kapcsolva, ahol a motorok adták a legkevesebb zajt, ami szintén gyanút keltett. Oleg odaugrott hozzájuk, erőteljesen hadonászott a karjával, és tört angolsággal kiabált.
  - Vannak aknák! Vannak bányák!
  A tankok megálltak, a Matildából sisakos fej állt ki, és egy dühös hang angolul válaszolt:
  - Miért arapchonok, akarod?
  A harcos fiú felsikoltott:
  - A németek aknákat tettek az útba! Legyen óvatos királyi csapatok!
  Egy második fej jelent meg a vállpántból, hallottam, válaszolni fog:
  Hadd haljanak meg azok a csúnya németek! A királyom velünk van! Most megesszük őket!
  - Gyere, ülj ide! - Parancsolt, az epaulettekből ítélve, a Brit Királyi Tankhadsereg ezredese!
  A fiú felkapaszkodott a toronyba, és érezte a páncél kellemes hűvösségét csupasz, apró hólyagos lábán. Aztán hátradőlt, és utat kezdett mutatni a briteknek.
  Öten voltak, és a Matilda közepes tank nem túl tágas tornyában kicsit szűk volt. Itt Oleg Rybachenko úgy döntött, hogy hőssé válik. Ügyes, edzett kezei, akár egy profi zsebtolvajé, az övükbe nyúltak, és revolvereket vettek elő. A hüvelykujjak azonnal eltávolították a biztosítékokat.
  Természetesen aljas volt, de a kísértés a "hőtlet" véghezvitelére olyan erős volt, hogy Olezhek minden revolverből lőtt néhányszor, miközben a bal lapocka alá célzott.
  Ilyen távolságból nehéz kihagyni, és csak egy őrült, vagy az utolsó gyáva tud golyóálló mellényt felvenni tankban ülve. Az ezredes megdöbbent, és megtapogatta egy pisztoly csőcsövét a nyakszirt mögött. A fiú a legtisztább londoni dialektusban suttogta:
  - Ha élni akarsz, parancsold meg a másik három tanknak, hogy adja meg magát! Ellenkező esetben zászlóaljunk elpusztítja őket a legénységgel együtt!
  Az ezredes megdöbbent:
  - Ki vagy te?
  Oleg Rybachenko őszintén válaszolt:
  - Utolsó esélyed a túlélésre! Három könnyű tankot gránátokkal bombáznak, és tűz kínozza meg. Emberek fognak meghalni! Háromig számolok, vagy parancsot adsz nekik, hogy adják meg magukat, és szálljanak ki a kocsiból, vagy a lábad húsába lövök, és elejétől ismétlem a kérést! Egy kettő...
  Az ezredes nyöszörgött.
  - Egyetértek! Csak ne ölj meg minket!
  Oleg Rybachenko büszkén jelentette ki:
  - Mi németek nem ölünk foglyokat! Aztán Nagy-Britannia kapitulációja után ismét szolgálhat az új Királyi Erőkben, a megújult Nagy-Britanniában.
  Az ezredes remegő hangon adta ki a parancsot. A tankerek engedelmesen kimásztak a tankokból, és letették a fegyvereiket. A legnagyobb német fiúk közül többen, álcázófüvüket ledobva, feléjük futottak, készülve életük első adag fogoly fogadására.
  . 13. FEJEZET
  A Hatok ismét megküzdenek a kínaiakkal. A hiperboszorkányuk ismét a tizenhetedik századba sodorta őket. Az ellenségnek már sikerült hatalmas sereget összegyűjtenie. A Mennyei Birodalom csapatai ostrom alá vették az orosz várost.
  És most egy fiú, egy lány és négy lány zúzza kardokkal a sárga sereget.
  Oleg Ribacsenko szélmalmot üzemeltetett, kivágott néhány kínait és énekelte:
  - A véres csatába...
  És a fiú mezítláb több mérgező tűt is kidobott.
  Margarita, aki kardokkal gyors támadást hajtott végre, és malmot tartott, megerősítette:
  - Szent és igaz!
  És a tűket is csupasz lábujjával dobta. Eltalált pár tucat kínait.
  Natasha, aki kardokkal legyűrte az ellenséget, hozzátette:
  - Március, menet, előre...
  És indítsa el a tű mezítlábat is.
  A lányok kézzel-lábbal dolgozva nagyon híresen zúzták a kínaiakat.
  Zoya csupasz lábujjával is tűket dobált, és csicseregte:
  - Dolgozó emberek!
  Aurora, aki mezítláb bumerángot indított, és levágta a sárga harcosokat, azonnal megerősítette:
  - Március, menet, előre...
  Szvetlana, a kínaiakat szétzúzva, acélcsillagokat csupasz ujjaival elengedve, az ellenséget ütve, nyikorgott:
  - Dolgozó emberek!
  A lányok igazi harci sasként viselkedtek. És kardcsapásaiktól és ütős elemek dobásaiktól ellenségek hullottak és buktak.
  Oleg karddal tartotta a "Butterfly" technikát és énekelte:
  - A halál arcai!
  És a fiú mezítláb ismét megdobta a gyilkost.
  Margarita fogadást tartott a malomban. Legyűrte az ellenfelet, és agresszíven nyikorgott:
  - Ez a mi utunk és harcunk!
  És csupasz ujjairól több halálos korong esett le.
  Oleg Rybachenko egy terminátor fiú, megint azt dobja, ami öl, és énekel:
  - Május elseje a munka ünnepe!
  Az ifjú gyilkos mezítlábáról pedig újra korongok repülnek, elvágva az égi birodalom harcosait.
  Natasha ismét halálra dobja, és nyikorog:
  - Ez az én ügyem!
  A csupasz sarka pedig a kínai tábornok állát éri, és eltöri az állkapcsát.
  Zoya karddal lepkefogadást tart, és rikolt:
  - Megőrült párduc vagyok!
  És csupasz ujjaiból évekig éles kis lemezgyilkos. És így mindenkit fogtak és megvágtak.
  Aztán ismét működésbe lépnek a kardok, és mindenkit levágnak. Ez a terminátor lány.
  Aurora megvágta a kínaiakat, összezúzta a testüket és gurgulázott:
  Ki vagyunk választva...
  És a halál ajándéka leszáll a csupasz sarkáról.
  Svetlana a sárga birodalom harcosait levágva megerősíti gyöngyházfogát:
  - Mi választunk!
  És mezítlábból ismét a pusztulás repülése.
  Oleg Rybachenko az ellenfeleket legyűrve hozzáteszi:
  Milyen gyakran van...
  A fiú csupasz lábujjai elindították a halál üzenetét.
  Margarita, az ellenfelek megsemmisítésével és a megsemmisítési bemutatókkal, hozzátette:
  - Nem egyezik!
  Mint egy fürge lábú lány.
  Natasha, lőve az ellenségre, és halálajándékokat bocsátott ki, kiadta:
  - Mögötted vagyok...
  És mezítláb, mint mindig az üzleti életben.
  Zoya, miután felszakította az ellenséget, elvette, és agresszíven felszisszent egy kobrával:
  - Kövesd az árnyékot...
  És a mezítláb visszatért az üzletbe...
  Aurora, fegyverét csupasz alsó végtagjával az ellenség felé vetve, majd alaposan felaprítva, agresszíven nyikorgott:
  - Kezdem megszokni...
  Szvetlana fogott, mezítláb megdobott egy tucat tűt, lecsapott egy tömeg kínait, és nyikorgott:
  - Nem illik!
  Oleg Rybachenko ismét támad. Levágja ellenségeit, és időnként ezt énekli:
  - A jóság angyalai, két fehér szárny, két fehér szárny a világ felett!
  És a csupasz lábáról ismét repül a pusztítás ajándéka.
  A fiú, ahogy látjuk, nagyon agár. És mindig mezítláb, keményen. Igazi macsó. Annak ellenére, hogy tizenkét évesnek néz ki. De ez a pusztulás megtestesítője.
  Margarita mezítláb is tűket dobál és nyikorog:
  - Őrült álom! Teljes szépség!
  És megint valami teljesen halálos lepattan a csupasz sarkáról.
  Ez a lány a halál és a pusztulás megtestesítője.
  És ezek a kínaiak, igen, értik.
  Natasha a gyönyörű terminátor gyors mozgásában. Levágja az ellenfeleket, karddal vágja őket és énekel:
  - Dicsérjétek Alekszej cárt!
  És tűk repülnek a mezítlábáról.
  Zoya, aki levágja a kínaiakat és megsemmisíti az ellenséget, megerősíti:
  - A gazembert legyőzik!
  És mezítlábából kirepül a vad halál ajándéka.
  Aurora, leverve az ellenséget, agresszíven megerősíti:
  - És ne kérj kegyelmet az ellenségtől!
  És a mezítláb ismét kilökődik, valami teljesen halálos. És széttépett húsdarabokra zúzza az ellenfeleket.
  Svetlana, leüti a riválisokat, és új tűket lövell az ellenségbe, akár egy kobra sziszeg:
  - Ne kiabálj a holddal!
  És a veszélyes halál ajándékai szállnak le csupasz ujjairól. Aki mindenkit bánt és megöl.
  Oleg Rybachenko mozgásban van... a fiú fáradhatatlan, mint mindig...
  A kínaiaknak nehéz dolguk van. Úgy összetöri őket, és megfűrészeli őket.
  Fiú zseni nyikorog:
  - Ez az én harcom!
  És ismét a megsemmisítés ajándékai röpködnek mezítlábáról.
  A fiatal harcos pedig úgy harcol, mint egy teljes és agresszív hős. És a kardjai olyanok, mint a Fekete Isten botjai.
  Margarita elvette, felugrott, levágott egy tömeg kínait. Fogadást tartott, mintha halálos erő lenne.
  Aztán újra megcsapkodta csupasz ujjait, úgy viselkedett, mint egy véres démon.
  A kínaiak holttestei már egész halmokat alkottak. Az ifjú harcos felszisszent:
  - Életem az ellenségek feletti győzelemben!
  És a lány ismét mezítláb tűfelhőt enged ki. És a sárga harcosok holtan esnek el.
  Natasha egy folyosót vágott maga előtt a sárga harcosok holttestei közül. Éles, csiszolt korongokat dobott, és nyikorgott:
  - Dobj a Marsra, és lesz osztály!
  És mezítlábából ismét egy nagyon kellemetlen halál gyilkos ajándéka repül.
  És hány kínai hal meg. Százak, ezrek, a zúzó hatos ütései alatt.
  Zoya is mozgásban van. Úgy lovagol, mint egy kobra, a legkisebb esélyt sem adja az ellenségnek. És a kínai bukás feltört.
  A lány mezítláb méreggel éles tűket lövellt, és így énekelte:
  - Orosz hősök karddal vágnak!
  És a harcos, mintha hullám emelkedne, majd leesne.
  Aurora pedig egy lépést tesz az ellenség felé, és minden további nélkül levágja.
  Megöli a kínait és sziszegi:
  - Nagy hősiességem!
  És a mezítlábból ismét kirepül az, ami zsírkrétává töri a darabokat.
  A vörös hajú lány nem kíméli a kínaiakat. Itt egyszerre hét embert vágott.
  És a csupasz sarka, az Égi Birodalom tábornoka, eltörte a homlokát. Természetesen meghalt.
  Svetlana is mozog és levágja az ellenségeket. Két kardja, mint az összecsukható olló, átvágta a kínaiak testét.
  A lány mozgás közben egy tucat ellenfelet legyűrt. És mezítláb vette a lemezeket, és elindította. És sok kínait levágott.
  Egészen vad őrjöngésben van.
  Svetlana mondja:
  - Az ellenségek nem múlnak el!
  Aurora beleegyezett:
  - Természetesen nem fognak átmenni - esély nélkül!
  És a vörös hajú kurva, aki ismét vadul üvölt, és kardokkal csapkodja a kínaiakat. És akkor a cickány csupasz ujjai elengednek néhány tűt. Hogy pár tucat kínait küldenek a következő világba.
  Oleg Rybachenko, aki levágta a sárga harcosokat, elvette, és nyikorgott:
  - Az elme megsemmisítése!
  És ismét a fiú csupasz lábujjával dobta ki a szörnyen halálos és halálos tűket.
  És akkor csicseregte:
  - Álmomban - mindig győzelem!
  Margarita, aki az ellenséggel harcolt, és levágta az ellenfeleket, egyetértett:
  - Még egy nagyon nagy győzelem is!
  És a lány ismét csupasz lábujjakkal, ahogy veszi, és az ellenségre indítja a halált hozót.
  Annyi kínait ölt már meg párjuk. Igen, és négy lány nem kevesebb.
  Natasha mezítláb hajított egy szénporból készült, házi készítésű gránátot. Az egyik fel fog robbanni, és a kínai katonákat darabokra tépi.
  És a lány felkiált:
  - Én vagyok a hatalom sasa a világ felett!
  Zoya a kínai hadsereg megsemmisítésében is nagyon fürge. Kardját lengeti és énekli:
  - Büszke sasok vagyunk!
  És megint valami nagyon halálos kirepül a mezítlábából. A kínaiak pedig nagyon konkrét ölések.
  Egy lány egy fürge és agresszív mozgás vad extázisában, egyetlen tűt sem hagyva leesni anélkül, hogy ütést kapna.
  Aurora is mozog. Mezítláb éles tűket lövell. A vörös hajú lány úgy viselkedik, mint egy sakálokat kergető párduc. Úgy vágja a kínaiakat, mint a cukornádat.
  És üvölti a tüdejéből:
  - A jövő az enyém!
  És kinyújtja a nyelvét.
  Szvetlana a kínaiakat is kiirtja. És a mezítláb felgyorsítja gyors mozgásukat.
  Szőke lány, akár egy kobra. És minden szánalom nélkül vágja az ellenfeleket.
  Kardja szélmalomként forog. És ne hagyd, hogy az ellenség megfagyjon békében. Hacsak a béke nem lesz teljes és örök.
  Svetlana, elvágva a kínaiakat, a következőkről számol be:
  - A mi formánk a legmagasabb!
  És mezítlábából kirepül a halálos és felfoghatatlan. Hogyan kell eltalálni az ellenfeleket, így egyenesen a halálba.
  Aurora megerősíti:
  - Tiszta vereség!
  És a lány mezítlábából tucatnyi tű repül. Igen, olyan találóan, hogy egyszerre ötven kínai esett el.
  Natasha észreveszi ezt, és levágja a Mennyei Birodalom harcosait:
  - Nagy a dühöd!
  A csupasz lábujjak pedig korongokat indítanak el.
  Zoya, aki az ellenfeleket vágja, felkiált:
  - Hadd váljon valóra az álom!
  És a mezítláb is, mint egy gyilkos pusztítás küld.
  A kínaiak tömege pedig holttestekké változik.
  Aurora, levágva a sárga harcosokat, ezt énekli:
  - Nincs kegyelem az ellenségnek!
  És a csupasz lábából kirepül valami, ami halálra zúzza a sárga harcosokat.
  És egy vörös hajú harcos vad mozgásban.
  Szvetlana, miután átvágott egy csomó ellenségen, megfogta, és csikorogva kitárta gyöngyházfényű, csillogó fogait:
  - Soha nem állunk meg! Tehát az orosz hadsereg győzelemre született!
  Aztán a lány mezítláb széngránátot dob, és véres húsdarabokra zúzza ellenfeleit.
  Oleg Rybachenko a kínait legyőzve fürgén lépett fel.
  És a terminátor fiú énekelte:
  - Az orosz hadsereg győzelemre született!
  A fiú csupasz sarka pedig egy ugrás közben az állán találta el a mandarint, szó szerint összezúzva.
  A fiatal harcos hangosan felkiáltott:
  - Számunkra jön a győzelem!
  Margarita levágta a kínaiakat és levágta a fejüket, és megjegyezte:
  - Ha vannak...
  És a lány mezítláb dobott egy csomó tűt ...
  Oleg Rybacsenko ezt üvöltötte:
  - Ki jön hozzád!
  És akkor a fiú mezítláb tűfelhőt engedett ki. Azonnal száz kínait megvertek.
  Margarita a tüdejéből nyikorgott:
  - Lesznek azok...
  És csupasz ujjai halálos bumerángot indítottak el.
  Oleg, kivágva az Égi Birodalom harcosait, megerősítette:
  - Ki jön érted!
  És a fiú mezítláb elindítja a gyilkos és egyedülálló. Valami, ami összetöri a kínaiak csontjait.
  És mérgezd meg őket.
  Igen, a fiú nem egy félénk tucatból való...
  Natasha dupla hordós fogadást tartott - levágta a kínaiakat és sikoltozott:
  - Ezek a mi lányaink!
  És mezítlábból a repülés a teljes pusztulás ajándéka.
  És a lány felszisszent:
  - Fogd be!
  És a kardja mindenki fejét vágta.
  Zoya menet közben megvágja ellenfeleit, és énekel:
  - A szerelmem az ötödik emeleten van!
  És megint a lány mezítláb bumerángot indít. És a nyitott hasú sárga harcosok tömege összeomlott.
  Natasha a sárgákat levágva megszólalt:
  - Szerelem? Mi a helyzet a Faberge tojással?
  És ismét egy csupasz sarokból szabadult halál.
  Zoya a kínait feldarabolva megjegyezte:
  - És már konkrétan elzsibbadtál!
  És a barátjára kacsintott!
  A lányok láthatóan nem egyszerűek. És biztosan nem békák.
  Zoya csupasz lába egy káros elemet szabadít fel. És sok kínai kiesik.
  Aurora a támadásban. Egyedi és pusztító. Levágja az ellenséget, és a kardja olyan, mint a szélmalom szárnya.
  Vörös hajú ördög, a gyors támadás klasszikus mozgásában. Ha tényleg vág, akkor konkrétan vág.
  És kiabál:
  - A kockázat nemes ügy!
  És mezítlábból ismét ajándék a kínai legyeknek. Mindenkit megvágnak és összetörnek.
  Svetlana útközben Összetöri az égi birodalom katonáit. A legkisebb esélyt sem adja.
  És most olyan virtuóz a mezítláb, és a gyilkost kidobják. A kínait pedig annyira elkaszálják, hogy egyszerűen elcsodálkozol.
  És a lány, Svetlana felsikolt:
  - Büszkén lebeg a bolygó felett...
  És csupasz sarkával kitörte a kínai parancsnok nyakát.
  Oleg Rybachenko az ellenséget legyűrve ezt énekelte:
  - Orosz kétfejű sas ...
  A fiú mezítlábából pedig újabb halálajándék repül a kínai hadsereg számára.
  Margarita, átvágva az ellenségeken, és fogát feszegetve hozzátette:
  - Az énekelt nép dalaiban ....
  És egy széncitrom repült le a harcos csupasz sarkáról, megtörve az ellenfeleket.
  Natasha megpördült a levegőben, levágott másfél tucat kínait. Levágott egy csomó ellenséget, és nyikorgott:
  Visszanyerte nagyságát!
  És a lány ismét mozgásban van és a haláltáncban van.
  És a mezítláb kidob valamit, és az ellenségeket nagyon konkrétan megölik.
  Igen, a kínaiak számára ez egy fekete nap.
  Zoya össze is töri, darabokra vágja és nyikorog:
  - Az Orosz Birodalom nagysága!
  És csupasz lábujjai újabb halálos bumerángot indítanak el. Ami megfosztja az ellenfeleket a fejektől.
  És maga a lány fogja, és hátba vágja.
  De a csatában Aurora nem félénk. Ha elpusztul dolbanet, tehát minden szánalom nélkül. És vágja el a kardját - akár a hóhérokat.
  A vörös hajú ördög üvöltötte a tüdejét:
  - Tényleg csak Sátán vagyok!
  És ismét a kardjai emelkednek és esnek a kínai harcosokra.
  A tüzes vadállat üvölteni készül, és mezítlábáról egy fűrészporgránát repül el.
  Robbanás lesz. És sok kínai már a koporsóban van.
  Pontosabban holttestük mindenhol szét van szórva.
  Aurora nyikorogni fog:
  - Az én hitem a kiirtás!
  És mezítlábról, mint a halálos halál ajándéka, repül.
  És a vörös kurva csak gyilkos dinamit!
  Svetlana, van valami, ami nem hagyja unatkozni, de ölni képes.
  Elveszi, mezítláb bumerángot indít. És levágott egy csomó kínait. Ez a lány csak egy temperamentumos szőke.
  És ebben a harcos hajlam az, hogy levágja a fejét egy éles fogú és égő fűrész segítségével.
  És a harcos énekelni fogja:
  - Nem fogsz kímélni! Nagyon boldogok leszünk!
  És ismét a lány nagyon merész és bölcs mozdulatokat tesz. És megtöri az ellenfeleket, nem engedi, hogy körülnézzenek.
  Lányok a kínai hadsereg elleni támadásban. Karddal vágják az ellenfeleket, és mezítláb küldik a pusztító ajándékokat.
  Oleg Rybachenko úgy mozog, mint egy párduc. És megvágja az ellenséget, hullámot ütve hullám után. Egy halhatatlan fiú egy másodperc alatt tizenöt-húszszor tud lendíteni.
  És sok harcost le kell ejteni felvágott koponyájukkal.
  Az örök fiú felkiált:
  - Álomroncs!
  A kardja ismét mozgásban van, és hajlamos az ellenfelek elpusztítására.
  Margarita is megvágta magát, és nyikorog:
  - A halál vulkánja vagyok, és szarvakat adok, mint a hölgyek!
  És mezítláb éles korongokat szór, amelyek halálra sújtják az ellenséget.
  És a lány felkiált:
  - Lesznek új győzelmek - lesznek új harcosok!
  A harcos pedig dühödt rohammal elpusztít mindenkit.
  És csupasz, cizellált lábai mintha szögeket vernének egy koporsóba.
  Natasha feldarabolt egy csomó kínait, és nyikorgott:
  - A győzelmünkért!
  És mezítlábból repült a halál újabb ajándéka.
  Zoya is megvágja az ellenfeleket. Minden lehetséges és lehetetlen agresszivitással cselekszik.
  Íme, a mezítláb citromot indított a szénre. És azonnal száz sárga katonát dobtak fel.
  A lány vigyorogva énekelte:
  - A lovat zálogba veszem, és vár rám a szerencse!
  És a lány ismét megüti az ellenséget. És sétálni fog, megvágja az ellenségeket, a legkisebb esélyt sem hagyva nekik.
  Aurora tiszta vadállat a harcban. Ez a női terminátor egyszerűen az ördögi elme megtestesülése.
  És ha vág, akkor vág.
  A kínaiaktól pedig csak szakadt húsdarabokat öntenek.
  Az ellenfeleket pusztító Aurora felüvöltött:
  - Kobra temperamentuma!
  És akkor a mezítláb igazi bombát dobott. És sok sárga katona szakadt.
  Szvetlana összetöri a kínait. Karddal vágja őket és énekel:
  - A jövő a múlt, csak ha jó!
  És most ismét egy gyilkos ajándék repül a mezítlábáról. Szétszórja az ellenfeleket. És vannak töredékek a kezekből, lábakból és más véres habokból.
  A harcban részt vevő lányok olyan vadak, állandóan támadnak.
  De túl sok kínai van, és ezért a kiirtás függőséget okoz. Bár kardok és munka.
  Oleg különösen köpni kezdett egy szalmából. Ami szintén a kiirtást növeli.
  Valljuk be, a fiú nagyon agár. Mozdulatai olyanok, mint egy inga lengetése.
  És ez sokkal gyorsabb, mint az órák. És nagyon gyorsan és gyorsan vágtak kardot.
  A fiú felszisszent:
  - Ez a mi álmunk, győzni és pusztítani!
  És a mezítláb ismét halálos ajándékot fog kiütni.
  Margarita vad mozdulattal. Elvágja az ellenséget és visít:
  - Győzelem lesz, ezt biztosan tudom!
  És a lány halálos gránátot fog dobni.
  És tépje szét a sárga harcosok részeit.
  Natasha is mozgásban van. Nem ismeri az akadályokat és a félénkséget. A kardjai levágták az ellenfeleket. És végezzen hármas malmot.
  Aztán a lány azt mondja:
  - Nagy kaszkád!
  És a mezítláb bumerángot dob. Egy tucat kínai maradt gól nélkül. Íme, a harcos foglalkozik velük.
  Zoya is mozgásban van. Összetöri az ellenfeleket és nyikorog:
  - Harcolj véresen és helyesen!
  Mezítláb mozgásban van, valami dobni fog. És tépje szét az égi birodalom harcosainak tömegét.
  Aurora is mozog. És a kínaiak megsemmisítését is levezényli. És úgy csinálja, mintha ecsettel gereblyézne.
  És sikít:
  - Banzai trend!
  És mezítlábáról ismét gránát repül. És összetör egy csomó megtört ellenséget.
  Svetlana is harcban van. És nem adja fel különösebb szertartás nélkül. És a kardok, mint a vágás. És mezítláb veszi és elengedi. És ebből olyan energiavillámok indulnak ki.
  Aurora bátorítja barátját:
  - Van elérhetőség!
  Svetlana, aki félbevágta Kína parancsnokát, megerősítette:
  - Van elérhetőség!
  És mindkét lány csupasz sarkát verte egymásnak.
  Aurora ismét mozgásban van. Lendületes és verhetetlen. Nem ismer gyengeséget és kétséget.
  Kardjai átvágták az emberi húst.
  A vörös hajú ördög egy másik kínait szétzúzva megkérdezi:
  - Tényleg, mit gondolsz?
  Svetlana így válaszolt:
  - Igaz, a fogalom relatív!
  Aurora nevetett, és megjegyezte:
  - Igen igaz!
  És egy másik gránát kirepült a mezítlábból. És hogyan ütötte meg az ellenséget. A kínaiaktól csak a széttépett húsdarabok repültek különböző irányokba.
  Svetlana mosolyogva jegyezte meg:
  - Így van ez a mi ölésünk és teremtésünk!
  És a lány a halálos és könyörtelen halál ajándékát is elindította mezítláb.
  Natasha, karddal szétverve a kínaiakat, logikusan megjegyezte:
  Nekik megvan a maguk igazsága, nekünk a miénk!
  És a lány mezítlábából kirepült egy újabb gránát.
  Zoya készségesen egyetértett ezzel, apró darabokra vágva az ellenséget:
  - Mindenkinek megvan a sajátja. És egy nagyon nagy igazság!
  És a mezítlábból ismét egy rendkívül halálos ember repül. És a húst apró darabokra tépjük a gránátalmából.
  Natasha logikusan megjegyezte:
  - Ezt adta nekünk a tudomány és az istenek!
  Zoya, elpusztítva az ellenfeleket, egyetértett:
  - Sokat adott!
  És a mezítláb ismét dobott, több korongot. És megütött egy csomó ellenfelet.
  Natasha fogát kifejtve megjegyezte:
  - A trend azonban!
  És csupasz ujjai újabb tucat tűt dobtak. Halálos és vad politikát tanúsítottak.
  Több tízezer kínait öltek meg már. A Hatos nagyszerű munkát végzett egy alternatív történelem megteremtésében.
  És persze a lányok és a fiúk nagyon nagy, és kolosszális erőt jelentenek!
  . 14. FEJEZET
  A kínaiak kegyetlen leckét kaptak, amíg meg nem támadtak, a fiúzseni, Oleg Rybacsenko újabb remekművet firkált;
  AJÁNDÉK IDŐ!
  PROLÓGUS
  Az újév előestéjén a főváros Moszkva úgy néz ki, mint egy fényekkel bőkezűen megszínezett gigantikus méhkas. Mindenki siet, hogy befejezze az év során felhalmozódott rengeteg dolgot, hogy belevesse magát az ünnepi szórakozás édes forgatagába.
  Az ifjú Alexnek pedig barátnőjével, Angelinával kellett pörögnie, és számos ajándékot szállított. Ragadós, koszos hó csikorgott a filccsizma alatt, meleg volt Frost pamut báránybőr kabátjában, a szálas szakáll alatt pedig a fiatalember pirospozsgás, borotvamentes orcáját csípte a sós verejték. Angelina, hólány jelmezében kicsit könnyebb, bár a huszadik ház után nem kezd el képletesen leesni a lábadról.
  De hogyan utasítsuk el a lehetőséget, hogy újévi párként plusz pénzt keressünk?
  Nincs elég pénz az új frissítésekre, az ösztöndíj pedig rendkívül kicsi, őrült árakon...
  - Te vagy a kudlaty, ahol chapaet? - hallottam egy ügyetlen hangot.
  A lámpa hirtelen kialudt, és baljós árnyak pislákoltak a sötétben. A szakállas, keskeny szemű bandita megrázott egy hosszú tőrt, majd még több következett, úgy néztek ki, mint az alvilágból szökött ördögök.
  - Vágja le a hitetleneket! - Úgy hangzik, gyötörve a dobhártyát, csúnyán, mint egy rozsdás fűrész csikorgása betonhangon.
  Bár persze a hollywoodi forgatókönyv szerint a párnak egyszerre kellett felállnia, és kiütni a megvadult banditákat, de az élet prózaibb. Alex és Angelina libát adtak. Természetesen fiatalok, sportosak, de a nehéz táskák, ajándékokkal a hátuk mögött, és ormótlan köntösök nagyon megnehezítik a futást...
  Mögötte erős füst hallatszik, koszos szőnyegek, itt egy fiatal férfit tőrrel a hátára vágtak, a kabátját levágta...
  Szürke tárgy repül a menekülő diákok lába alatt, látszik, hogy patkányról van szó, szikrázó (ég a biztosíték!) farkú. Angelina felsikoltott: nem szerette a patkányokat, de ami valójában sokkal szörnyűbb volt ...
  Dörmögve! Az élesen emelkedő aszfaltburkolat az arcba ütközött, és a testet azonnal átszúrta egy éles, sejteket széttépő fájdalom...
  AZ EMBERISÉG UTOLSÓ ESÉLYE
  Amikor egy ilyen számtalan armada közeledik, félelmetes, messziről úgy tűnt, hogy egy tarka, szikrázó köd kúszik. Ráadásul minden szikra egy vad démon vagy egy remegő szellem, amelyet egy nekromanta varázsló varázslata okoz. Az eleje pár parszekra nyúlt, ilyen léptékben még a zászlóshajó ultracsatahajók is homokszemnek tűnnek a Szaharában.
  Az emberi konföderáció a metagalaxisban lakó többi fajjal együtt beszállt a döntő csatába.
  Nagyon sok hajó van itt, csodálatos, bár a legtöbb esetben csak akadályozzák a hatékony harci sokféleséget. Nos, például egy csembaló formájú vagy hárfahúrok helyett dúcba tekert hosszú orrú csillaghajó, vagy akár egy nagybőgő négyszögletes tanktoronnyal . Ez lenyűgözheti és lenyűgözi a gyenge szívű egyéneket, de nagyobb valószínűséggel okoz nevetést, mint félelmet, különösen a kifinomult harcosok körében.
  Ellenfelük egy olyan birodalom, amely pimaszul egyetemes hatalomnak vallja magát. A Nagy Koporsó, ahol mindent a háború szolgálatába állítanak, a fő szlogen a hatékonyság és a célszerűség. A koalícióval ellentétben a koporsószállító csillaghajók csak méretükben különböznek egymástól. És a forma szinte ugyanaz - nagyon ragadozó megjelenésű, mélytengeri hal. Talán egyetlen kivétellel: úgy néznek ki, mint egy vastag, acélöntvény tőr - annigelans.
  A csillagok a kozmosz ezen részén nincsenek túl sűrűn szétszórva az égen, de színesek, sajátos fénytartományukban. Valamiért ezeket a világítótesteket nézve szomorú érzés támad, mintha angyalok szemébe néznénk, hogy elítélik a világegyetem élőlényeit aljas, valóban vad viselkedésük miatt.
  Grobzagonat serege nem sietett a találkozásra, csak külön mozgó egységek, gyorsan, kihasználva nagy sebességüket, megtámadták az ellenséget, sebzést okoztak és visszavonultak. Válaszul gátatűzzel próbáltak szembeszállni velük, de a fürgébb és technológiailag fejlettebb koporsótölcsérek sokkal hatékonyabban működtek. Az aknák felrobbantottak, és a cirkáló és rombolók töredékeiből álló gejzírben törtek ki. De itt lehetett dömping és nagyvad. Lelőtték az emberi konföderáció egyik hatalmas csatahajóját, a hajó sűrűn füstölög, a gigantikus "Sztálingrád" csillaghajó fedélzetén pedig zűrzavar uralkodik.
  Minden erejükkel próbálják megmenteni, a lányok és fiúk bőre szó szerint lehámlik a szörnyű hőségtől. A levegőben pedig, mint egy fashionista, rózsavizet permeteztek, egy nitrogén- és oxigénmolekula reagált, megemelve az ember számára amúgy is tiltó hőmérsékletet. Itt a lány térdre esett, és Perun amulettje fölé hajolva megcsókolja, a könnycseppek elpárolognak anélkül, hogy ideje lenne elérni a nagy teherbírású fémbevonatot. Itt a halál, egy fiatalember, aki fél órával ezelőtt megpróbálta felkapni, leesett a földre, és lángokban áll, a vörös hús lehámlik a csontokról...
  Harci robot, széles szájkosárból csepegteti a kenőanyag cseppeket, úgy tűnik, hogy ez a gép zúg, kínt él át, imát küld elektronikus istenekhez, bináris kód alapján. A szellőzőrendszer tönkremegy, egyfajta kicsi, de sok fekete lyukká alakul, ami azt kockáztatja, hogy mindent és mindent elnyel.
  Íme, két bájos női harcos, akik sikertelenül kapaszkodnak a beszállóhabarcsba kezükkel, és próbálják késleltetni a halált. Finom, rózsaszín arcukat eltorzítja, szép vonásaikat pedig elviselhetetlen fájdalom. De a szívótornádó nyomása megnő. Letépi az ujjait, karmazsinvörös vér spriccel az elszakadt izmokból és inakból , a lányok pedig berohannak a húsdarálóba. Menet közben egy vörös hajú lány ütközik egy fiatalemberrel, aki rókaszerű fejét a gyomorba döngöli.
  Sikerül egymásra mosolyogniuk, mielőtt elindulnának arra a helyre, ahonnan nincs visszatérés. Egy másik nő, aki már több mint félig elszenesedett, égő kézzel rajzolt a falra: "A bátor egyszer meghal, de örökké él, a gyáva egyszer él, de örökre meghalt." A kékes-zöld láng meleget ad, ölelve egy elragadó testet, amely néhány pillanattal ezelőtt a legrangosabb dobogóhoz méltó. Itt feltárulnak a lányos csontok, és a csecsemőkortól megedződött erős izmok fehér hamuvá omlanak.
  A csatahajó erősen lángolt, szivárványos légbuborékokat lövellt ki a vákuumba, majd felrobbant, sok darabra törve.
  Grobzagonath herceg "Óriás Buzogány" hipermarsall elrendelte:
  - Hajtson előre ötmillió-nyolcszázötvenezer szuperfregatttal, valamint kemény annigénhordozókkal. Engedd, hogy az univerzumok hordája elsöpörjön az ellenség hátán!
  A fregattok igyekeztek megtartani a formációt, külön sorokba sorakozva. A rakétacirkálók és markolók a vadászgépekkel együtt egyfajta finomhálós hálózatot alkottak. Kezdetben az univerzumban már nem újdonságnak számító, de rendkívül pusztító fegyverrel: termokvark rakétákkal próbálták bombázni az ellenséget. Mint egy nagy ökölvívó boksztaktikája: Dobj egy hosszú ütést balra, és tartsd távol a partneredet. A koalíciós hajók meghátráltak, a csillaghajók hátvéd része előrerohant, és igyekezett időben áttörni a csatatérre. A koporsók szervezettségi és manőverezőképességükben rejlő előnyüket kihasználva, akár egy hóhér a fejszével, levágják a velük szemben álló erők lazább formációját. Azok körében, akik megpróbálták megtámadni az idegeneket, nőttek a veszteségek.
  Az ördögi szépség-generális de Furia hercegnő nagy sebességű annigénhordozóján rohan. Ez egy olyan fajta harci csillaghajó, amely a hagyományos cirkálókkal ellentétben fegyverek helyett antennasugárzókkal rendelkezik, amelyek harcban használva hatásukkal korrodálják az ellenséges hajók páncélzatát. Itt jönnek a gravioplazmatikus hullámok, amelyek gyorsan átsöpörnek a vákuumon. Az űrt elárasztó mozgásaikból származó fekete tér olyan színű, mint a kiömlött benzin víz. Az akció nagyon romboló. Elvetemítik a velük szemben sikertelenül próbálkozó idegenek fegyvereit, megzavarják a számítógépes irányítást, vagy akár nagy intenzitással detonációt okoznak a termokvark rakéták megsemmisítő biztosítékaiban. Az ellenséges csillaghajók olyanok, mint a halak a gépolaj film alatt, némelyik nem fémből vagy kerámiából, hanem biológiai eredetű, és egészen valósághűen vonaglik a legszörnyűbb görcsökben.
  Itt egy másik csatahajó omladozni kezd, lángol, mintha egy hatalmas, a Csatorna szélességében átmérőjű hajó lenne benzinnel leöntött dominóból. A kisebb csillaghajók közül a veszteségekről nincs mit mondani. Az idegenek és földlakók koalíciója egyértelműen behódol, a sztalzanok látszólag legújabb fegyvere - a kibocsátott gravioplazma - szó szerint sokkolta több száz birodalom űrerejét.
  A Comte de Barsov úgy irányítja a tüzet, hogy bizonyos sorrendben mozgatja az ujjait a szkenner előtt. Kívülről a Hat Csillag tábornokának koporsós doboza egy csíkos tigrisarcú férfi hatalmas, hősies felépítésére hasonlít. Agresszíven jóképű vadállat, de ez egy gonosz szépség - Lucifer. A Grobzagon dühösen vigyorog, és irgalmatlan ütéseket mér. Érzi a több galaxisból összegyűjtött zűrzavart. Nos, hadd gyűljenek össze még jobban, növelje a pánikot. Amikor a Irgalmatlan, Sír Birodalom fő erői beszállnak a csatába, egyesek számára győzelmes, örömteli, mások számára szomorú vége lesz.
  A koalíció kissé kaotikusan cselekszik, szervezett visszavágás, homályos manőverek helyett két nagy csatahajó is, a kozmikus távolságok ellenére elvakult, egymás felé vitorlázva, majd üvöltve, gravitációs hullámok segítségével, fájdalmasan a fülbe száll közeli harcosok ütköztek.
  Belülük válaszfalak törtek be, harci rekeszek, laktanyakabinok, kiképző- és szórakoztatótermek zúzódtak. Mindez az árapály sebességével történt, elég gyorsan ahhoz, hogy megölje a menekülési esélyeket, de még mindig kínosan lassú, így a csapdába esett élőlények millióinak esélyt adtak arra, hogy érezzék az engesztelhetetlen haláltól való lidérces félelmet.
  Íme, a chip verseny grófnője, nagyon hasonlít egy csokor ibolya rózsaszín békalábakkal, arany fürtökben, fájdalmas halált vállal, és bevallja... harci kibocsátójának. A számítógépes hologram felolvassa az imákat, és gyors ütemben feloldja a bűnöket. Ilyen a vallása ennek az elbűvölő nemzetnek, a te high-tech fegyvered a pap szerepét tölti be, csak a kibernetikus intelligenciát tekintik annak, kellő szentséggel és tisztasággal rendelkezik ahhoz, hogy közvetítőül szolgáljon egy élő szervezet és a Mindenható Isten között. A pap-kibocsátó utolsó szavai a következők voltak:
  - A világ nem nélkülözi a bájt, de az utálatosságot nem áldozzák fel Istennek!
  A Duchess de Furie a csapat karcsú és sportos csatlósa egy speciális módban, egy tömörített beszédkódban, amely kettős szerepet játszik. A titkosítás első pajzsa a csapat esetleges lehallgatásai ellen. A második magotelepatikus impulzus.
  Cirkálók, rombolók, brigantinok és még egy űrhajó is, ezek olyan hajók, amelyeket a csillaghajója megsérült vagy teljesen megsemmisített. De Furia logikusan megjegyzi:
  - A bátorság kompenzálhatja az elégtelen edzést, de az edzés soha nem kompenzálja a bátorságot!
  A markolójuk már a végletekig lerombolta a reaktor termokvark energiáját (még mindig nem tökéletes), és izgatottan várja a parancsot. A főbb osztályok ellenséges hajói közül sok százezer már megsemmisült, a csata a legszélesebb fronton folyik.
  Kiadták a parancsot, siettek, visszavonulást szerveztek, hogy a rakományállomásokon - speciális csillaghajókonténereken - töltődjenek fel.
  És az "Óriás Buzogány" herceg új erőket dobott a csatába:
  Különösen személyes zászlóshajója, a "Beast" ultra-csatahajója.
  Ezután két másik óriás, a "Shock and Awe" és a "Red Noose" lépett előre. Több tízezer nagy és kis lövegben és kibocsátóban vetették be őket. Fölöttük több védőréteg villogott: graviomatrix, magosztéri mezők (csak egy irányban áteresztő anyag), erőreflektor. Minden kibernetikai eszköz alszintű teoplazmán működött, ami ellenállást adott az interferencia ellen. Ugyanakkor hatalmas radarokat használtak, amelyek maguk is jezsuita gubacsokat hoztak létre az ellenség elektronikájának.
  Mintha halálos jégeső hullott volna a veteményre, hullottak le a halált hordozó "ajándékok"... Három óriás próbált szélesebbre oszlani, hogy minél hatékonyabban kiirtsa az ellenséget. Gyakorlatilag sebezhetetlenek, mint a gömbvillám, repülnek, égnek az űrben libbenő nyárfabolyhok, ilyen halálos hatásuk az idegenek űrhajóira. Kényszeríteni őket, hogy pánikszerűen visszavonuljanak. Számtalan pirula alakú mentőmodul szóródik szét a vákuumban, és egyre több reszket belőlük a rakétarobbanásoktól, mint bóják a zord tengereken. Eddig a koporsók nem figyelnek rájuk, mindenekelőtt a veszélyeseket és erőseket törik meg, aztán lehet végezni azokkal az idegenekkel, akik elvesztették elméjük maradványait a borzalomtól. A csatát még nem nyerték meg, a Irgalmatlan Birodalom csapatai is elhanyagolható veszteségeket szenvednek az ellenséghez képest.
  De ugyanakkor a lángoló űrhajókon nincs nyüzsgés és pánik. Az evakuálás nagyon gördülékenyen zajlik, mintha nem élő szervezetekről lenne szó, hanem biorobotokról. Sőt, a visszavonulást, mintha a halált gúnyolnák, bátor dalok kísérik.
  És itt van de Furia annigénhordozója: a gravitációs plazma egy ilyen különleges hordozója, amely pusztító ereje szempontjából váratlannak bizonyult. A pusztítás energiájának feltöltése szinte azonnal és újra a csatába történt.
  Maximális gyorsulást kap a csillaghajó, a hercegnő még a stabilizátorba is belekapaszkodik, a harci ruha áttetsző szövetén keresztül látszik, hogy nem nőies módon feszül a nagy bicepsz. Neki és a személyzet többi tagjának erőfeszítéseket kell tennie, hogy ne essen a hátukra. A tigrisfejű hercegnő utánozhatatlan, mint egy harcos a képregényekből, szeme szúrós, nagyon fényes, hosszú és dús haja lobog a beáramló levegőtől.
  Nehéz elhinni, hogy ez a hős lány már megütötte a kétszáz ciklust. Milyen friss és tiszta az arca, nagyon mozgékony, néha dühös arckifejezéssel, néha éppen ellenkezőleg, angyali vagy játékos. Sok csata van mögötte, de úgy tűnt, sosem fáradt bele. Minden új küzdelem valami különleges, leírhatatlan szépségével és képgazdagságával, izgalmas ritmusával.
  Most pedig a működési elvet tekintve a legújabb fegyverekkel rendelkeznek, amelyek ellen az ellenség valószínűleg nem tud hatékony védelmet találni, legalábbis Grobzagonat végső győzelméig.
  Milyen tehetetlen a Phizt faj dreadnoughtja. Elvakult, irányt vesztett. Egy atléta által elindított koronggal pörögve, hogy pár pillanat múlva annak alkotórészei szétszóródtak a galaxis kiterjedésein. Vagy egy másik szerencsétlen áldozat, három romboló haldoklik egyszerre a gravioplazma karjaiban, a hajók remegnek és ellaposodnak, mint a perzselő homokba hajított halak.
  Baron de Alligator, kijavítva a kibocsátók célzását (és nem is sikertelenül, az új égetett cirkálóból csak monoblokk botok maradtak meg), sajnálattal állapította meg:
  - Könnyű megölni, nehéz feltámasztani, és általában lehetetlen erőszak nélkül élni!
  A csillaghajók csoportját irányító, újabb pusztító folyamot kibocsátó Defuria, aki úgy néz ki, mint egy teherszállítóból átalakított hajó, szintén belegabalyodik egy plazmahálózatba, jelezve:
  - A halál, mint hűséges barát, biztosan eljön, de ha szeszélyes élettel szeretnél hosszabb sétát tenni, bizonyítsd az észhez és a bátorsághoz való odaadásodat!
  Barsov gróf rekedten ugatott, és folytatta szellemes verbális vonalát:
  - A törvényeket nem a hülyéknek írják, de megszegésükért szankciókat is kapnak azokért az okosokért, akik ezeket a törvényeket írták!
  A sokszínű armada szervezett ellenállása megtört. Az űrbe való menekülés olyan, mint akár egy hegyomlás, egy tornádó, amely azonnal elborította a törpecsapatot, mindenkit egyszerre leüt és felkapott... Megkezdődött az üldözés. Mint egy farkasfalka, amely juhnyájat kerget. Csak a koporsók sokkal gonoszabbak, könyörtelenebbek, mint a farkasok. Számukra ez nem is a túlélés kérdése, hanem a hajthatatlan akarat és a könyörtelen düh demonstrálása. Hajsza, gyötörje, ne engedje el. És bár sok gyerek nem a szüleit várja (és itt gyűltek össze az azonos neműtől a tucatnyi neműig), hanem anyák, apák, semlegesek, fiaik, lányaik és ki tudja még kik... Micsoda vitézség egy ilyen emberben. gyilkosság, amikor még a fogolyra lövés is több ügyességet és erőfeszítést igényel. A törmelék elárasztotta a teret, és a világítótestekre hullott, koronazavarokat, kiemelkedéseket és plazmaörvényeket okozva a felszínen. Az egyes csillagok még színt is változtatnak a felszínükre esett idegen tárgyaktól. Nem mindenki fogja megérteni, de akinek van szíve: különösen szörnyű, ha egy személyiséggel rendelkező lény elevenen ég, a személyiség pedig egy egész irracionális és kiszámíthatatlan világ.
  Még egy vákuum is sírni tud egy ilyen rohanástól...
  Az elsőévesek, Alex és Angelina mindezt látták, és nem is úgy, mint egy filmben, hanem egyszerre, sok ponton és részletben, amikor minden belép, megtöltve az elmét az érzékelés kaleidoszkópjával.
  Aztán észrevették, hogy az egyik emberi csillaghajó - egy delfinbébi kontúrjait ábrázoló brigantin - a szivárvány minden színében ragyogó, szunnyadó kvazár felé halad. Valami azt súgta a diákoknak, hogy ez egy kvazár, még ha nem is olyan sugarakkal, amelyek minden élőlényt elégetnek. De még csökkentett formában is halálos veszélyt rejtett magában minden anyagra nézve. És ez a briganti bátor öngyilkosságnak tűnt.
  Annigenos a de Furia hercegnő parancsnoksága alatt megkapta a parancsot: "Elfogni, földi csillaghajó!". A fedélzeten lévő három hatalmas ezer katona és több tízezer harci robot pedig szinte sértetlenül rohant a brigantin után.
  Mintha ragadozó cápák üldöznék a tomboló óceán viharos vizében fulladozó kiskacsát.
  Alex hirtelen úgy érezte, hogy nem csak szárnyalni, de mozogni is tud, így kiáltott barátjának: "Kövessük őket angyal!" A lány így válaszolt: "Igen, úgy érzem, képes vagyok rá."
  Mihail Bojarszkij énekelje: "Bár a test lélek nélkül nem test, de milyen gyenge a lélek test nélkül!" Lehet, hogy ez igaz, de... A szellem, ha valaki más testébe lépett, és átveszi az irányítást felette, mesés erőben tud megnyilvánulni...
  A három tőrből égő, megsemmisítő sugárzás áradt ki, és úgy tűnt, hogy a bátor Alena Snegova kapitány által vezetett emberi brigantinnak a legcsekélyebb esélye sem volt. Már a magoplazmatikus hullámok behatoltak a hajótestbe, deformálva az ezüstös páncélt, és a könnyű ágyúk csöveit túlfőtt tésztaként zuhanni kényszerítették. A legénység tagjai szörnyű fájdalmat tapasztalnak, a harci ruhák szétesnek, a bőr leválik, a szemek megvakulnak... Úgy tűnik, nincs esély... A brigantin izzani kezd, füstölgő tollat hagy maga után, antianyag kaviárral.
  De ebben az utolsó pillanatban, amikor a nem-létezés poklának reménytelen szakadékába zuhansz, két oldalsó annigénhordozó, anélkül, hogy megfordulna, sugárzást juttat a középsőbe.
  És elkezdődött, irizáló hullámok haladtak át a központi tőrön, az automatika védelemre kapcsolt. Az óriások hátterében aprónak tűnő , szerkezetének egyes részeit elvesztő emberi hajó pedig kiszabadult az irizáló magoplazma hálózatból.
  Alex az Alligator báró testében ült, Angelina pedig átnyergelt de Barsov gróf eszméletére. A közönséges koporsótölcsérek, akárcsak a tisztek, megszokták, hogy a parancsnokok parancsait nem megbeszélik, hanem végrehajtják. Ha a testben lévő ütők "lovaik" memóriáját felhasználva parancsot adtak a tűz tárgyának megváltoztatására, akkor... Ez tehát szükséges. Ahogy a Grobozagonat főszabálya mondja: "Esküszöm, hogy megkérdőjelezhetetlenül engedelmeskedem a Hipercsászárnak, személyesen neki, valamint minden általa kinevezett főnöknek!".
  A parancs ki lett adva, és végrehajtásra kerül... De a koporsóhordozók személyisége nem akar megbékélni azzal, hogy fiatal foglyok testetlen lelkei birtokba vették testüket. Heves küzdelem kezdődik, az Alligátor és Barsov megdermed, a tigris szeme felcsillan. A megbízást már kiadták, és visszavonásig végrehajtják...
  A brigantin azonban már kapott halálos sebeket, csak még egy kicsit... Alena Morozova utolsó erejével belekapaszkodik egy vékony tudatszálba. Öltönye az egyenruhával együtt elszenesedett, a lángok kegyetlenül simogatják amúgy is teljesen meztelen testét. A bőrt nagy hólyagok borítják, majd lehámlik. A köpeny darabjai hullanak le... Még egy kicsit...
  Itt van egy kvazár vékony farka, ahová a brigantinjának kell jutnia, vagy inkább ami megmaradt belőle... Az aligátor és Barsov személyisége már visszatért, a magoplazma ismét belevágott... Alena égett csontjai omladoznak, és a tudata egy fekete tölcsérré égett... És a nanoszekundum jelentéktelen töredékére, a végső pusztulásra, a parancsnok brigantintöredéke a kvazár Probomeránjába repül...
  Minden hirtelen megállt, mintha el sem kezdődött volna. A Lila Csillagképi Flotta armádája megdermedt, ellenfelei pedig egyszerre eltűntek. Szárnynak tűnt, és az űrkeselyűk mancsai az űrhöz tapadtak, és nem tudtak mozdulni. És ugyanakkor senki sem érzett a legkisebb remegést vagy lökést sem. Minden, ami történt, túlmutat a hétköznapi fizika keretein.
  Furie hercegné hevesen morogta:
  - Ki ez, király, akinek sikerült megállítania minket?
  Genhir Wolf leplezetlen gyűlölettel nézett:
  - Fogalmam sincs... Pedig elvileg lehetetlen...- A tábornok-koporsóvágó lehalkította a hangját, nyilván suttogásra ijedt, elárulta az ideges rohangálás, jeges szemekkel oldalt - tette hozzá. . - Ügynökünk arról számolt be, hogy a föld idővel viccet tud vetni.
  A hercegné nyugodtan, sőt elutasítóan válaszolt:
  - Ez persze bosszantó, de senki sem tilthatja meg, hogy élő egyedek harcoljanak, és mi koporsóméternyire nyerjünk!
  Az aligátor dacosan ásított, és a szájába dobott egy erősen fűszerezett szendvicset. A tigris- adjutáns rakoncátlan haját simogatva, a kulináris terméket energikusan, hangos ropogtatással rágva, ugyanakkor teljesen érthető és erős hangon foglalta össze:
  - A befejezetlen ellenség olyan, mint egy kezeletlen betegség - számíts komplikációkra!
  Angelina és Alex megtépázott lelke mellett, mint egy jéglyukból, Alena szellemének sugárzó anyaga bukkant elő. A felszabadult lélek arca úgy ragyogott, mint a nap. A kapitánylány a diáktársak értetlen pillantásait elkapva, örömteli lelkesedéssel magyarázta:
  -Nyertünk! Az emberiséget fenyegető veszély mind ez, mind pedig remélhetőleg a jövőbeli kihívások megszűntek.
  Angelina zavartan motyogta:
  - És hogyan?
  Alenka magyarázkodni kezdett:
  - A nagy tudós, Pavel Karpov felfedezte, hogy az idő szerkezete hasonló egy teljes folyású, határtalan folyóhoz, sok millió független patakból. És, hogy egyfajta hullámtörő elhelyezéssel egy adott patak folyását befolyásolni lehet. Sajnos meghalt, így a végsőkig feltárva a hatásmechanizmusokat, és nem volt még egy ilyen zseni. De itt van az egyik módja egy ilyen hullámtörő létrehozásának, és ő mutatta meg. Ha egy alvó kvazár energiáját egy bizonyos tartományon belül, és csak pontosan éjféli ünnepségek alkalmával űzöd ki a Föld bolygón, az újévet, akkor a felszabaduló energia egyfajta hullámzást okoz a bolygó múltjában, és megduplázódik. az időáramlás a Naprendszerben fog bekövetkezni...
  Alex összezavarodott, és éteri szemhéját pislogva suttogta:
  - És mit számít?
  Alena harcos elmagyarázta:
  - Minden ember a Naprendszerben kap egy plusz évet, ami azt jelenti, hogy Pavel Karpovnak lesz ideje befejezni egyedi felfedezéseit... Vagy inkább már megvan, nincs előttünk ellenséges armada!
  Angelina remegve kiáltott fel:
  - Mindet elpusztítottad!
  A briganti kapitánya szeretetteljesen elmosolyodott, és válaszul kacsintott:
  - Szerintem nem! Csak az idő folyójába helyezett hullámtörő sodorta körbe számukra az időrendi áramlást. Ez azt jelenti, hogy a koporsódobozok örökké élnek, egy időhurokban, végtelen számú alkalommal élve ugyanazt az évet!
  - És mi? - kérdezte Alex.
  - Vissza fog térni a maga idejébe, és remélem, legközelebb nem fog banditákkal menni az utcára ...
  A fiatal férfi és a lány a Kreml Harangjátéka előtt, a Vörös téren ébredtek fel. A gigantikus óra kimérten és fenségesen éjfélt kezdett ütni.
  Eljött az új év.
  . 15. FEJEZET
  Kis szünet után az ellenségeskedés kiújult. A kínaiak újra próbálkoztak, erőket gyűjtöttek, hogy megtámadják Oroszország távoli birtokait.
  Ezúttal a hatosok modernebb fegyvereket vettek magukhoz.
  Ebben az esetben mind a hatan mágikus, nem cserélhető kagylókkal és töltényekkel másztak fel az IS-7-re.
  És fölösleges szertartások nélkül elkezdték lelőni a kínai hadsereget, és hernyókkal szétzúzni.
  És Oleg Rybachenko is ágyúból lőtt, és üvöltött:
  - A győzelmünk elkerülhetetlen, most sem lesz olyan, mint korábban!
  Azonban a forgatás közben, és még akkor is, amikor sorra lősz, másra is gondolhatsz.
  Valójában miért olyan szerencsés politikus és elnök Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin? Jelcin hivatalos utódjává való kinevezésének kezdetétől fogva minden jól ment.
  Úgy tűnt, hogy a kommunistáknak és a Jablokónak egyetlen formációként kellett volna fellépniük - Jelcin utódja az első számú ellenség.
  De a beszédre nem került sor. És Szobcsakra, aki lopott, nem emlékeztek. A jóváhagyás rutinszerűen ment. Bár a kommunistáknak meg kellett volna érteniük: ez az ő leendő sírásójuk!
  Igen, és Yavlinsky - aki a leginkább ellenzéki politikusként próbálta megmutatni magát, aki soha nem szavazta meg a költségvetést, miért nem tiltakozott.
  Egyszerűen olyan furcsa lett.
  Aztán valahogy szerencséje volt. Az erőszakos és éhes Dagesztán nem támogatta a vahabiták akcióját, bár valószínűleg Basajev és Khattab számított erre. A duma ellenzéke nem ütközött a hatóságokkal. Vagy használd a csecsen faktort.
  Egyszóval minden Putyinnak kedvezett a kezdetektől fogva. A duma ellenzéke pedig nem próbálta a moszkvai és volgodonszki robbanásokat a hatóságok ellen felhasználni.
  Bár a kommunistáknak meg kell érteniük, háttérbe szorulnak.
  Yavlinsky ezt nagyon későn értette meg.
  Oleg rálőtt a kínaiakra, lövedékekkel tépte szét a sárga harcosokat.
  És felsóhajtott...
  RENDBEN. A politikára gondolni kicsit bosszantó. Vegyük például Gerdát. Az egyik képen rablók foglyaként ábrázolják, mezítláb megkötözött kézzel. És még vörösek a lábak, a fűtetlen állatkertben látszik egy szarvassal, a rabló fázik, Gerdának pedig nagyon fázik a lába.
  Szegény lány, elvették tőle a cipőjét, amit a királynétól könyörgött. És most fogságban szenved.
  A fiú ismét az égi birodalom seregére lőtt, csupasz lábujjait a joystick gombjára nyomva.
  Aztán elmentek a másik irányba.
  Zsirinovszkij közvetlenül nem támogatta Jelcint, és nincs egyetlen videófelvétel sem, ahol ilyen kijelentéseket tenne! Másrészt az új választások, sőt még a pártlisták is nagyon előnyösek voltak számára. Valójában katonai puccsot hajtott végre, Jelcin bitorolta a hatalmat, teljes értékű diktátorrá vált, akit formálisan semmi sem korlátoz! Még az alkotmánybíróság tevékenységét is felfüggesztették, az elnök formálisan korlátlan jogkört kapott! Ilyen körülmények között az új alkotmány elfogadása hamarosan korlátozta a diktátor hatalmát, ami rögzítette azt! Azt is el kell mondani, hogy a közvélemény-kutatások szerint az orosz lakosság 80 százaléka kész volt az elnöki alkotmánytervezetre szavazni. Ezért nem lehet szigorúan megítélni Zsirinovszkijt az alkotmány támogatása miatt. Először is, különben egyszerűen nem vehették részt a választásokon, másrészt Vlagyimir abban reménykedett, hogy elnyeri Jelcin számos támogatójának támogatását. Ami a párt nevét illeti, annak idején egy illúzió támadt az emberekben - a kommunista-fasiszta (médiakifejezés) parlament szétszórva, senki nem szól bele a reformokba, hamarosan úgy fogunk élni, mint Amerikában! Ilyen körülmények között a liberális demokrata név választási szempontból meglehetősen előnyös volt! A választási szövetség a kormánypárt lett: az Oroszország választása, Gaidar vezetésével! Senki sem hitt a Liberális Demokrata Párt esélyeiben, sokan úgy gondolták, hogy Zsirinovszkij még az ötszázalékos küszöböt sem veszi át!
  Igen, úgy tűnt, Zsirinovszkijnak nagyon gyenge lehetőségei vannak. A Choice of Russia pedig az összes ütőkártyát a kezében tartja. Kivéve, ami talán a legfontosabb, hogy nem voltak valódi eredmények a gazdaságban. De akkor egy hatalmas propaganda-apparátus és adminisztratív erőforrások kezében. Kazahsztán és más országok tapasztalatai azt mutatják, hogy ez gyakran elég a választások megnyeréséhez, sőt még a szenzációs eredményekhez is!
  De Vlagyimir Volfovics megmutatta kiemelkedő politikai képességeit: különösen sikerült meggyőznie Jelcin környezetét hűségéről, és nem akadályozták meg a regisztrációban, mint például a Baburin-blokk és néhány más esetében! Sikerült pénzhez jutnia azzal, hogy meggyőzte a szponzorokat a fizetett műsoridő kilátásairól (és ő maga keresett valamit az üzlettel!). És ami a legfontosabb, a választások során csodálatos beszédajándékot mutatott be, miután elbűvölő választási kampányt folytatott! Az LDPR honlapján régi feljegyzések találhatók az 1993-as választási kampányról: ezek igazán erős beszédek, amelyekhez képest Hitler csak szánalmas árnyéka a szónoknak. A demokraták civakodtak egymással, és nagy késéssel vették észre a Liberális Demokrata Párt népszerűségének növekedését! Azt kell mondanom, hogy a szociológusok nem a valós képet mutatták, hanem azt, amit a hatóságok látni akartak! Gaidar Hitlernek nevezte Zsirinovszkijt, és azt követelte Jelcintől, hogy törölje a Liberális Demokrata Pártot. Az elnökhöz közel álló elemzők azonban arról számoltak be, hogy Jelcin elfogadottsága csökken, és az alkotmány támogatottsága is csökken. Ilyen feltételek mellett az eltiltás problémákat okozhat a hatóságoknak. Ráadásul 1993-ban még nem dolgozták ki a tömeges választási csalás technológiáit, kivéve a primitív urnákba dobást, tehát a népakarat viszonylag becsületes volt! Zsirinovszkij viszont megígérte, hogy elengedi Ruckojt és más ellenzékieket!
  Oleg Rybachenko figyelmét itt elterelték, és ismét kilőtték egy nélkülözhetetlen lövedékből.
  Miközben a lány Margarita mezítláb a fegyvert mutogatta, a fiú elgondolkodott és kitalálta.
  A választások eredménye szenzációs volt, a Liberális Demokrata Párt vezetőjére a rezsim ellenségei és Jelcin számos híve is szavazott! A párt 13 tagjának közel 24 százalékát szerezte meg, és ezzel az első helyen végzett. Zsirinovszkij azonban a vegyes választási rendszer miatt végül csak 60 mandátumot, vagyis 15 százalékot kapott az Állami Dumában, a parlament alsóházában! Ráadásul az Állami Duma jogkörét az új alkotmány erősen korlátozta, így a valóságban Zsirinovszkij nem kapott jelentős hatalmat. Valószínűleg az Állami Duma frakciója csak ugródeszkának tekinthető a hatalom elleni további támadáshoz! Nos, magát Zsirinovszkijt egyre inkább Hitlerhez hasonlították! Hitler egyébként 1930-ban a szavazatok 18 százalékát szerezte meg, ezzel megszerezte a második helyet a választásokon, ugyanakkor sokkal nagyobb befolyást szerzett a hatalomban. Egyrészt csak egy kamara volt a Reichstagban, másrészt a választásokat csak az arányos rendszer szerint tartották, harmadszor pedig a parlament hatalma összehasonlíthatatlanul erősebb volt, mint Oroszországban! Zsirinovszkij viszont sokkal rosszabb helyzetbe került: a győzelem látszata túlzottan nagy elvárásokat keltett a választókban, de valódi hatalom és gugulkinorrból a változtatás lehetősége!
  Itt persze elkezdődnek a csodák: a korábban körültekintő politikusként viselkedő Zsirinovszkij hirtelen indulatossá és rendkívül logikátlanná vált. Különösen hitlerizmussal vádolták, így erősítette a Nyugat-ellenes retorikát, ami félelmet kelt, hogy ha hatalomra kerül, akkor kirobbant egy harmadik világháború! És néhány kijelentés teljesen őrült volt, beleértve az atombombát Kazahsztán és más országok ellen. Zsirinovszkij még azt is kijelentette, hogy atombombát dob Tbiliszire! Ugyanakkor voltak vívmányok is: lehetett amnesztiát végrehajtani, a választási ígéreteket teljesíteni.... De általában Vlagyimir Volfovics nem szerzett pontokat, folyamatosan botrányokba keveredett ... Igen! Természetesen provokálták, sok botrányos helyzetet produkált a CIA és a Liberális Demokrata Párt ellenfelei, elsősorban az oroszországi nyugati demokraták közül, de ennek ellenére egy körültekintő és pragmatikus politikusnak nem kellett volna beletörődnie, vagy legalábbis minimálisra csökkentse a provokáció lehetőségét! Például Zjuganov annak ellenére, hogy immár tizenhét éve a Kreml fő politikai ellenfelének babérjait koptatja, valahogy sikerült elkerülnie a botrányokat, soha nem tűzte ki magát nagyra, és nincs korrupt híre. politikus! Igaz, a kommunistáknak is volt egy pillanatuk Hodorkovszkijnak, az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának állítólagos főfinanszírozójának felállításával, de ebben az esetben Zjuganov nem hagyott hiteltelenítő kijelentéseket. Nagyon óvatos politikus, Gennagyij Andrejevics, néha túlságosan is óvatos! Különösen 1999 májusában, amikor Jelcin Sztyepasin jelöltségét javasolta, a kommunistáknak meg kellett volna akadályozniuk, és engedményeket kellett volna kikényszeríteni, vagy az Állami Duma feloszlatását és az előrehozott parlamenti választásokat kiprovokálniuk. De Zjuganov úgy döntött, hogy nem kockáztat, bár ha akkor feloszlatták volna az Állami Dumát, a kommunisták megtartották volna, sőt kiterjesztették volna felette az ellenőrzést. Igen, 1999 augusztusában a kommunisták harc nélkül jóváhagyták Putyint, bár az a tény, hogy Jelcin őt utódjának hirdette, csak arra volt szükség, hogy az ellenzék egységes frontként lépjen fel ez ellen a jelöltség ellen. De Zjuganov úgy döntött, hogy jobb, ha elmegy szavazni, kihasználva a képviselői státusz nyújtotta kiváltságokat, és az a tény, hogy Putyin mindössze három hónap alatt nemzeti hőssé válhat, még a legbátrabb Kreml fejébe sem kerülhet. elemzők.
  Oleg Rybachenko ismét egy fiú mezítláb segítségével lőtt a kínaira, és folytatta gondolatait.
  A zseniális fiú őszintén hitte, hogy Zsirinovszkij nem állja meg a helyét;
  Röviden: 1993 decembere volt a Liberális Demokrata Párt vezetőjének politikai karrierjének csúcsa, majd elkezdődött a hanyatlás, bár eleinte nem volt földcsuszamlásos a különböző ingadozásokkal. Jelcin is rohamosan veszített népszerűségéből: a gazdasági válságot nem lehetett leküzdeni, ellenkezőleg, egyre rosszabb lett. Itt Zsirinovszkij újabb tévedést hajtott végre, aláírta a békéről és a harmóniáról szóló megállapodást. Hiszen már akkor is felrótták neki, hogy támogatta a hatalmas elnöki hatalmat legalizáló alkotmányt (másrészt mi lett volna, ha nem fogadják el az alkotmányt? Nagyon valószínű, hogy polgárháború van!), és majd békeszerződést kellett aláírni. Igaz, Zsirinovszkij ősszel otthagyta. De általában nagyon sokáig tartana konkrétan leírni, milyen hibákat követett el az LDPR vezetője, és miért nem lett elnök. A fő hibája a stratégiailag rossz PR! Az 1993-as választások után meg kellett alakítani a jelenlegi kormány és személyesen Jelcin legfőbb ellenségének képét! Vagyis Antijelcinné válni, a legpopulistább retorikával, elsősorban belső ellenségek, korrupció, lopás stb. És a fő szlogen - Jelcin banda tárgyaláson! És egyúttal nem megvetve a baloldali jelszavakat, a szociális demagógiát, az igazságszolgáltatás ígéretét! Különösen Fehéroroszországban Lukasenka több mint 80 százalékot szerzett az elnökválasztás második fordulójában, ami egyszerűen nagyszerű egy ellenzéki politikus számára ! De nem lehet azt mondani, hogy Lukasenka erősebb a szónoklatban, mint Zsirinovszkij, éppen ellenkezőleg, Vlagyimir Volfovics sokkal képzettebb és intellektuálisan fejlettebb! Zsirinovszkijt azonban cserbenhagyta karaktere, túl agresszív és gyors indulatú, másrészt pedig az a hit, hogy Jelcin környezete és maga Jelcin tétje lesz, és őt választja utódjául. Aki ismeri a történetet: valószínűleg emlékezni fognak Hitler és Gindebruner kapcsolatára, először óvatosan, majd partnerként! De a helyzet az, hogy Gindebrug az első világháború hőse volt, hazája hazafia, és máris leromlott öregember. Jelcin pedig, a Szovjetunió megsemmisítője és a birodalmi ideológia lelkes ellensége, Zsirinovszkij stratégiai ellenfele volt. Igen, és Jelcin környezete attól tartott, hogy az akkor még fiatal és agresszív Zsirinovszkij elkezdi helyreállítani a rendet, és akkor gurulnak a fejek! Jelcin környezetének tehát nem volt kedve Volfovicsot az elnöki székbe vagy a miniszterelnöki székbe taszítani, és valódi esélye a hatalomra csak Jelcin holttestén keresztül volt. Vagyis Zsirinovszkijnak legalább külsőleg a lehető legmagasabb szintű ellenállást kellett utánoznia a rendszerrel! Hogy a nép azt gondolja, nincs nagyobb ellensége a hatalomnak, mint Zsirinovszkij, és hogy asszociáció alakuljon ki: Zsirinovszkij vagy Jelcin, Zsirinovszkij Jelcin ellen! Vladimir Volfovich azonban vagy nem volt erős elemző és PR-ember a környezetében, vagy nem akart senkire hallgatni. Vagy talán még Jelcintől is félt, bár azt kell mondani, hogy Jelcin még mindig nem egészen zsarnok, ha beletörődik az amnesztiába és ellenségei: Ruckoj és Makashov szabadon bocsátásába. Igen, és Jelcin odament a parlament feloszlatásához, mert az emberek 1993. április 25-én egy népszavazáson erre feljogosítottak. Ráadásul a parlament kivégzése, és maga Jelcin is annyira megrémítette, hogy elvesztette elszántságát. Szóval Zsirinovszkij nagyon is lehet a fő ellenfele, főleg, hogy Zjuganov, hiába szurkálta Jelcint, megkapta a büntetést!
  A fiú mezítláb segítségével ismét nehéz lövedéket lőtt a lányok után, és folytatta gondolatait.
  Zsirinovszkij másik hibája az volt, hogy a csecsenföldi háborúban foglalt állást. Nacionalistának tűnik, az alkotmányos rend megteremtését kellett volna támogatnia, de milyen formában! A háború kezdettől fogva rosszul ment, az orosz csapatok óriási veszteségeket szenvedtek el, elsősorban a Jelcin-parancsnokság bűnözői középszerűsége miatt. Ráadásul az afganisztáni háborúban tapasztalattal rendelkező tábornokok, például Gracsev védelmi miniszter, rosszabbul parancsoltak, mint az első osztályosok. Még az újságírók is megtanították a tábornokokat harcolni! Ez volt a paradoxon!
  Ilyen körülmények között állást kellett foglalni: Jelcin és bandája okolható az orosz hadsereg hatalmas veszteségeiért! Erősíteni kellett volna az uralkodó rezsim kritikáját, ugyanakkor a hadsereg érintése nélkül. Bár Gracsevet sem kellett volna megvédeni! Zjuganov az optimális nyerő pozícióba került! Jelcint kritizálni, nem veszekedni a hadsereggel, nem támogatni a szakadárokat. Általában Zjuganov a helyes cselekvési irányt választotta: maximális távolságtartás Jelcin politikájától, konfrontáció. Az első összehívás Duma kommunistái azonban nem mindig voltak következetesek az ellenkezésben. Különösen nem támogatták Zsirinovszkij javaslatát a Csernomirgyin kormányával szembeni bizalmatlansági szavazásra. Általánosságban elmondható, hogy a kommunisták először csak 1994 októberében, a fekete kedd után szavaztak bizalmatlanságra, amikor Csernomirgyin gazdaságpolitikájának passzív jóváhagyása sokba kerülhet. A második összehívás Állami Dumájában, ahol már a Zjuganov vezette kommunisták voltak többségben, soha (!) nem szavaztak bizalmatlansági szavazást! A parlament pedig mind az öt jelöltet jóváhagyta a miniszterelnöki posztra, de ez már egy másik történet! Zjuganov személyisége külön cikket érdemel, és az is, hogy 1996-ban miért kapott ki mégis Jelcintől.
  Úgy tűnik, maga Zsirinovszkij is kompromisszumot akart Jelcin környezetével, abban a reményben, hogy meggyőzi az oligarchákat hűségéről, hogy őt állítsák be egyedüliként, aki meg tudja akadályozni a kommunistákat a trónra lépésben. De a probléma az, hogy Jelcin környezete akkoriban nem akart változást, és nem bízott Volfovicsban, akinek egyébként sikerült rontania a hozzáállásán Nyugaton. Sok elnökhöz közel álló oligarchának volt üzlete Nyugaton, és hatalmas adósságokat halmoztak fel ott. Igen, és az olaj ára körülbelül 10 dollár volt hordónként, tehát olcsó volt a gáz, és az elit eléggé kiakadt a NATO-országokból származó hiteleken. Nyugaton pedig világossá tették, hogy Zsirinovszkij elfogadhatatlan számukra.
  Ilyen körülmények között a Jelcin elittel való szövetségre támaszkodás csak rontotta a Liberális Demokrata Párt vezetőjének imázsát, és a kommunistákkal és nacionalistákkal beavatkozott a blokkba. Azt is el kell mondanunk, hogy az orosz hadsereg súlyos veszteségei, általában a néhány és nem különösebben felfegyverzett ellenség legyőzésére való hajlandóság csökkentette a harcos szlogenek népszerűségét és a boldogságot háborúval elérni. Az emberek látták, hogy az orosz hadsereg nem áll készen arra, hogy megmossa a lábát az Indiai-óceánban, és olajtartalékaival meghódítsa a Közel-Keletet. Igen, elméletileg a Közel-Kelet elfoglalása sok pénzt adhat a petrodollárok és az energiaárak elkerülhetetlen megugrása miatt, de még ha Csecsenföldet nem is lehet legyőzni... A pacifista érzelmek kezdtek erősödni, Zsirik pedig komoly választási veszteségeket szenvedett!
  A csodagyerek ismét egyenesen lő. Egy 130 milliméteres ágyú lövedéke szórta szét a kínaiakat.
  Margarita elismerően mondta:
  - Okos vagy!
  És elkezdte a csupasz lábujjaival tüzelni magát.
  És Oleg Rybachenko folytatta az okoskodást.
  Meg kell azonban mondani, hogy Zjuganov rendkívül óvatos volt. Például amikor Borisz Fedorov azt javasolta, hogy szavazzanak a kormányzattal szembeni bizalmatlansági minősítés mellett, az Orosz Föderáció Kommunista Pártja ezt nem támogatta. Általában Zjuganov és környezete nagyon óvatosan bánt Csernomirgyinnel, bár az utóbbi az oligarchák érdekében folytatta politikáját, és lojalitást tanúsított Jelcin iránt. De ami érdekes, az az, hogy Zjuganovnak sikerült az első számú ellenzékivé és Jelcin-ellenessé válnia. Ráadásul ebben az elnökpárti propaganda is segítette, valószínűleg szándékosan, hiszen a kommunista Zjuganov a második fordulóban jobb, mint a nem kommunista jelölt.
  Az LDPR párt 1995 telén és tavaszán súlyos válságot élt át, több képviselő kilépett belőle, köztük a fényes, karizmatikus Marycsev.
  De a csecsenföldi háborút fokozatosan megnyerték, a fegyveresek is hatalmas veszteségeket szenvedtek, elvéreztek és demoralizálódtak, az orosz hadsereg előrenyomult. Júniusban Shamil Basayev elfoglalt egy budenovszki szülészeti kórházat. A militánsok ilyen lépése elvileg katonailag nem adott semmit, sőt propaganda szempontjából még a háborús pártnak is kedvezett... De Jelcin összeomlott, nyilván az október 3-4-i események és milliók átkai az oroszok leütötték, és megparancsolta Csernomirgyinnek, hogy állítsa le a háborút és kezdjen tárgyalásokat...
  Az orosz hadsereg egyoldalúan beszüntette az ellenségeskedést. Az Állami Duma pedig végre összegyűjtött elegendő szavazatot ahhoz, hogy bizalmatlanságot szavazzon a kormánynak, és számos biztonsági tisztviselő lemondását követelje. Jelcin engedett, csak Gracsevet tartotta meg, de megadta magát Jegorovnak, Jerinnek, Sztepasinnak. Itt Zsirinovszkij eleinte a helyes álláspontot képviselte: elítélte a fegyverszünetet, és bizalmatlanságot szavazott meg. És amikor Csernomirgyin blöffölt, azzal fenyegetőzött, hogy az Állami Duma szavazásra bocsátja a kabinetbe vetett bizalom kérdését (egy kitétel van, ha a 450-ből kevesebb mint 226 szavazat szavaz a kormányba vetett bizalomra, akkor az elnök köteles egy hét a kormány feloszlatására vagy az Állami Duma feloszlatására), Zsirinovszkij szilárdságot és készséget mutatott az előrehozott parlamenti választásokra. Az előrehozott választások előnye a mártírkép, a sikertelenség - Jelcint és a kormányt hibáztatja, nem ad időt az Orosz Közösségek Kongresszusa Kreml-projektjének népszerűsítésére és a hatalmon lévő pártra: Az otthonunk Oroszország . És persze más szervezetek - kisebbek!
  Csernomirgyin, felismerve, hogy a blöff nem fog működni, és az új parlament még ellenzékibbé válik, visszavonta a szavazást. Az Állami Duma ismét bizalmatlanságot szavazott, Zsirinovszkij nagyon agresszíven lépett fel, de nem volt elég szavazat. Itt azt kell mondani, hogy Yabloko megijedt, Javlinszkij nem akarta elveszíteni a parlamenti helyek előnyeit. Ráadásul a valós értékelése sem volt magas, fennállt a veszély, hogy egyszerűen lefújja.
  Zsirinovszkij népszerűsége azonnal nőtt, de Volfovics ismét tévedett, amikor a vádemelési eljárás keretében visszavonta pártja aláírásait. Nem számított, az ellenzéknek 300 szavazata volt a vádemelési bizottság létrehozására, de elrontotta a minősítést! Zsirinovszkij ismét okot adott magának, hogy megbékélő politikával vádolja magát, elidegenítve ezzel a növekvő tiltakozó választók egy részét.
  Ennek ellenére a csecsenföldi fegyverszünet, amelyet a fegyveresek pimaszul megszegtek, a különféle terrortámadások, különösen Romanov ellen, az ágyúzás áldozatai a társadalom harcos hangulatának növekedéséhez vezettek, és Zsirinovszkij elkezdett pontokat szerezni. Ráadásul 1995 szeptemberében a NATO bombázni kezdte a boszniai szerbeket, erősítve a nyugatellenességet, ami a Liberális Demokrata Párt besorolását is emelte.
  Igaz, Zsirinovszkij engedett egy provokációnak, miután megvert egy nőt a parlamentben, és több mint néhányszor könnyedén megmozdította egy általános szeméttelepen. Aztán a Jelcin sajtó felpörgette az egészet, Zsirinovszkijt banditaként ábrázolva! Egy ilyen szövegrész azonban tetszeni fog egyeseknek: különösen azoknak a férfiaknak, akik a nőktől szenvedtek, vagy azokat, akik a jelöltek közül a legvadabb diktátort keresték, abban a reményben, hogy majd rendet tesz! Mindenesetre a "sztálinisták" Zsirikért voltak.
  Oleg Rybachenko folytatta a tüzelést. A fiú ezt úgy tette, hogy legyőzte Kína hadseregét a Mandzsúriai dinasztia alatt, és tovább gondolkodott.
  1995 októberében a Liberális Demokrata Párt 100 aláírást gyűjtött össze, hogy bizalmatlanságot szavazzon a kormánynak az Állami Dumában, de Zsirinovszkij legutóbb visszautasította ezt a szándékát.
  Azt kell mondanom, hogy ez az ő hibája volt, és semmi sem indokolt. Először is, Zsirinovszkij, miután a választások előestéjén bizalmatlanságot szavazott, felkeltette az akkori többséget képviselő tiltakozó választók szimpátiáját. Másodszor, a szavazás Zsirinovszkij fő versenytársa, Csernomirgyin ellen irányult, és nem avatkozott be a kulisszák mögötti kísérletekbe, amelyek célja, hogy Jelcint és környezetét meggyőzzék arról, hogy Zsirikot tegyék utódjukra.
  Ráadásul Zsirinovszkijnak meg kellett volna értenie; hogy minél magasabb eredményt mutat fel a dumaválasztáson, annál valószínűbb, hogy a "család" fogad rá!
  Abban a pillanatban a legjobb kampánytaktika az ellenzék első számú szerepének eljátszása volt, ami túlszárnyalja a kommunisták konfrontációjának szintjét.
  Zsirinovszkij általában megértette ezt, de megpróbált két székre ülni, és következetlen volt. Az új választások sokkal nehezebbek voltak, mint a régiek! Először is, 1993-tól eltérően nem volt lehetőségük maradéktalanul megmutatni szónoki tehetségüket, túl kevés műsoridőt adtak a partiknak, amelyek száma 13-ról 44-re (!) nőtt. Másodszor , Zsirinovszkij ellen a beteljesületlen remények és várakozások tényezője játszott. Végül is úgy tűnt, ő volt az első, de nem tette jobbá az emberek életét... Bár egy intelligens ember számára világos volt, hogy Zsiriknek nincs igazi hatalma, és ugyanazok a kommunisták sokkal több szavazatot irányítottak, mint a Liberális Demokrata Párt : 102 a 60 ellen, de ... Hány okos ember volt akkor, főleg a kilencvenes években.
  A harmadik ok, amiért mocskot öntöttek az LDPR vezetőjére, egy szörnyeteg és egy zsarnok képe volt, attól való félelem, hogy kitör egy harmadik világháború.
  A negyedik ok egyben az egyik fő oka a nagyszámú versenytárs megjelenésének. A leghíresebbek: az Orosz Közösségek Kongresszusa, amelyet Szkokov (a Jelcin alatti Biztonsági Tanács egykori titkára) vezetett, valamint Alekszandr Lebed, aki szintén Jelcin embere, akinek Transznisztriában betöltött szerepét nagymértékben felfújta a média. Ez az aktív PR blokkja, de úgy tűnik, elegük van, túl a határon. Hiszen az emberek nem olyan rosszak, mint azt a hatóságok gondolják, és a legtöbben rájöttek, hogy a KRO egyáltalán nem ellenzék, hanem egy Kreml-projekt, amely elsősorban a Liberális Demokrata Párt és az Orosz Föderáció Kommunista Pártja ellen irányul. De ennek ellenére ez a szervezet több mint négy százalékot hozott!
  És voltak más versenytársak is a tető felett, Derzsava-Rutszkoj, ahová Marycsev menekült, Blokk a Szovjetunióért - Tyulkin-Ampilov, Liszenko Nemzeti Republikánus Pártja és sok mindenféle. El kell mondanunk, hogy a kommunisták is szétszórták választóikat: a Szovjetunió Blokkja a szavazatok több mint négy és fél százalékát szerezte meg, de nem jutott be a parlamentbe, és az Orosz Föderáció Kommunista Pártjára, az agrárpártra szavaztak. más baloldali szervezetekhez hasonlóan nem vette át az öt százalékos korlátot. Konkrétan az nem világos, hogy Ryzskov volt miniszterelnök mire számított egy tömb választásain: a Munkásszövetségre vagy a Govoruhin-tömbre! Az 1995-ös választások azonban a hatalmon lévő párt leggyengébb eredményét mutatták Oroszország egész történetében, és a tiltakozó szavazatok legnagyobb százalékát.
  A fiú ismét lőtt, csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és folytatta gondolatait;
  Zsirinovszkij a választási kampány során általában szidta a hatóságokat, de nem tette ezt elég agresszíven. Ráadásul frakciója támogatta a jövő évi költségvetést, újabb okot adva a Kreml-barát irányultság vádjára. Figyelembe véve az ezeken a választásokon eluralkodó szinte a teljes választópolgár tiltakozó hangulatát, nem kellett kompromisszumot kötni ezzel a kormánnyal! Ráadásul az Állami Duma váratlanul könnyen jóváhagyta Dubinint a Központi Bank élére, bár ez utóbbi Jelcin köréből való ember volt, a radikális Gaidar változatban a piaci reformok híve. Amúgy Zjuganov is támogatta ezt a jelöltséget, pedig Dubinin részt vett a Fekete Keddben, mutatva, hogy ő sem volt elvi ellenzéki!
  A választások során Zsirinovszkij nem akart választói szövetséget létrehozni, bár több kisebb nacionalista párt kifejezte ezt a szándékát. Ezenkívül Vengerovsky azt tanácsolta, hogy változtassa meg a párt nevét egy politikailag megfelelőbbre és méltányosabbra - például Nagy Oroszországra! Zsirinovszkij makacsságot mutatott ebben az ügyben, bár a liberális demokrata szó ekkorra már sértődékenysé vált!
  Ráadásul ismert énekesek vagy művészek nem kerültek fel az LDPR pártlistájára, pedig akadt elég érdeklődő. Különösen Alla Pugacheva, aki nagyon szerette a sajtó figyelmét felkelteni, beleegyezhetett az LDPR pártlistájának második helyébe. Ez semmilyen módon nem zavarta, de plusz információs okot adhatott arra, hogy megemlítse magát. Plusz lehetőség arra, hogy bizonyos projekteket és törvényeket javasoljon megvitatásra az Állami Duma számára. Antonov zeneszerző is csak a regionális listán szerepelt, aztán teljesen összevesztek. Általában Zsirinovszkij: van egy nagyon rossz jellemvonás: nem hajlandó elviselni az erős személyiségeket a környezetében, azokat, akik megvédik álláspontjukat. Például éppen ezért a híres hipnotizőr, Anatolij Kaspirovszkij hagyta el a párt; aki Vlagyimir Volfovicset tekintélyelvű irányítási módszerekkel és azzal a vágykal vádolta, hogy szipofánkkal vegye körül magát. Azt kell mondanom egyébként, hogy még Hitler is kompromisszumot kötött azokkal az emberekkel, akikre szüksége volt, és tűrte őket a környezetében, amíg használhatatlanná vagy veszélyessé váltak számára. Emlékezzünk vissza Remre, Strasserre, Goebbelsre, akiket baloldaliságukkal és a hatalommal szembeni ellenállásukkal jellemeztek. De éppen az ilyen személyiségeknek köszönhetően sikerült Hitlernek a kommunisták és a szociáldemokraták szavazatmaximáját kihúzni. Azt is el kell mondanom, hogy Zsirinovszkij túl gyakran mondta: gondolkodás nélkül vagy dicsérte vagy szidta Sztálint. Általánosságban elmondható, hogy a Liberális Demokrata Párt vezetője bizonyos mértékig maga utánozta Sztálint, létrehozva saját kultuszát, demonstrálva a tekintélyelvű kormányzati módszerekhez való ragaszkodást, ugyanakkor erőszakkal vádolta a kommunistákat, bár ő maga csak az erőszakot, az erőszakot hirdette. és még több erőszakot!
  A baloldali eszmék növekvő népszerűségével összefüggésben Zsirinovszkijnak kiegyensúlyozottabban kellett volna viszonyulnia a kommunista eszmékhez, és ne feledje, hogy a választók jelentős része nosztalgiázik a szovjet idők után. Ráadásul a baloldaliság külső tulajdonságai sem zavarnának: például az LDPR zászló kék színe rendkívül szerencsétlen! Először is asszociációkat ébreszt a melegekkel, akik szintén "kékek", másodszor pedig a kék szín nyugtat, ami nem harmonizál jól Zsirinovszkij gyújtós beszédeivel! A legjobb választás a párt számára a lila-vörös. Élénkítő, hőstettekre hív, de még mindig nem ugyanaz, mint a kommunisták! Ezenkívül a lila a királyság szimbóluma, és felkeltheti a szuverenitás, a monarchista és a nem kommunista meggyőződés híveinek hangját!
  A zseniális fiú ismét megnyomta a joystick gombjait, és nyikorgott:
  - Dicsőséges lesz a győzelmem!
  És folytatta az okos érvelést.
  Nem a legjobb ötlet voltak azok a videók sem, ahol Zsirinovszkij bolondot alakított, főleg, hogy nem énekelt túl jól! Jelen esetben ez nem volt a legjobb lépés, mert a nép akkor 1995-ben éhezett, és komoly változásokat, komoly vezetőt akart, és nem volt tréfás kedve! Azt kell mondani, hogy a Kreml-barát média már próbált bohócot és bohócot csinálni Zsirinovszkijból, és nem volt érdemes ezt a benyomást erősíteni, új ütőkártyákat adni ellenségeiknek!
  Az 1995-ös választásokon a CEC először megtagadta a "Derzhava" - Rutskoy, majd a "Yabloko" bejegyzését. Ezt követően a legfelsőbb bíróságon keresztül mindkét felet visszaállították. Erről az epizódról több verzió is létezik: különösen az, hogy a Kreml és PR-emberei Javlinszkijt akarták segíteni a dumaválasztáson, mint demokratát és nyugatit, és úgy tűnik, hogy Ruckojnak kellett volna megszereznie a duma szavazatait. kommunisták magára....
  A verzió első pillantásra logikus, ha valóban azt akarták volna, hogy Yabloko és Derzhava eltávolítsák, akkor a Jelcin család parancsára megalakult Legfelsőbb Bíróság nem állította volna vissza őket! Hiszen felidézhetünk olyan közelmúltbeli példákat, amikor a Yabloko, a Más Oroszország és az Anyaország nem vehetett részt a választásokon, minden jogalap nélkül. Például a Szülőföld blokk eltávolítása 2006-ban a moszkvai választásokról jogi szempontból abszolút törvénytelen volt! Tehát abban a videóban, ami a kizárás oka lett: nem szóltak közvetlenül erőszakra, pogromra, faji megtisztításra és még a "kaukázusiak" kitoloncolására sem. Egyszerűen arról volt szó, hogy Moszkvát megtisztítják a szeméttől... Igen, volt egy utalás a rend és a kivándorlók helyreállításának szükségességére. De... Először is, ez nem törvénybe ütközik, másodszor pedig minden legártalmatlanabb videóban bármire lehet utalni. Például akár a "Csak várj!" tiltás a pedofília propagandájaként. És hogy a nyúl olyan, mint a gyerek, gyerekjeggyel utazik, és a farkas flörtöl vele, simogatja... Ebben az esetben a bírónak nem volt törvényes joga a Rodina blokkot törölni a nyilvántartásból! A Hodorkovszkij-per külön téma, erről ebben a cikkben nem fogunk beszélni. De úgy tűnik, mindenki megérti, hogy a Kreml szankciója nélkül ez nem történt volna meg ...
  Igen, igen, de nem igazán! Különösen Ruckojt akkoriban Jelcin buzgó ellenségének tekintették - még mindig közvetlen fegyveres összecsapásba került volna! A Power besorolás meglehetősen magas volt, és nagy az esélye az öt százalékos korlát átlépésére! Nos, miért csalná meg a Kreml az ellenség esélyeit? Igen, bár a Yabloko egy demokratikus párt, de meglehetősen ellenzéki: még egyszer sem támogatott költségvetést, ebben a Dumában és a következőben sem, Javlinszkij bejelentette, hogy harcolni fog Oroszország elnöki posztjáért. Tehát mi a különös oka a Yabloko megerősítésének: különösen a jövőbeli elnökválasztások kapcsán rendkívül veszteséges! Javlinszkij az első fordulóban szavazatokat húzott le Jelcintől, és a Jabloko fiatal és sportos vezetője sokkal vonzóbbnak tűnt, mint a hiteltelen, levert Jelcin.
  Tehát az első verzió nem teljesen meggyőző, és az orosz bíróságok még nem függtek olyan erősen Oroszország elnökétől. Konkrétan Varenikov hadseregtábornokot, a GKChP tagját felmentették, más példák is említhetők, amikor a bíróság nem mindig állt a hatóságok oldalára.
  Valószínűleg a nyugat Javlinszkij kizárására adott negatív reakciója játszott szerepet, és a Jelcin-rezsimnek a választások előestéjén kölcsönökre volt szüksége, hogy a jólét látszatát keltse az országban. Nos, Rutskoyt ugyanebben az esetben eltávolították, így visszahelyezték őket a cégbe. Ez azonban nem segített Derzhavának átvenni az 5%-os korlátot. Rutskoy 2,7 százalékos eredménye univerzálisnak tekinthető, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy milyen híres volt. Azonban a Kreml KRO projektje is veszített. Zsirinovszkij nem használta elég hatékonyan a duma emelvényét, de azt kell mondani, hogy jól jött neki, hogy minden Kreml-barát propaganda ellene dolgozott. Úgy tűnt, olyan kép alakult ki, hogy Zsirinovszkij a hatalom első számú ellensége, és ha Vlagyimir Volfovics következetesebb lett volna az ellenzékben, akkor sokkal magasabb lett volna az eredménye.
  Oleg Rybachenko ismét nagyon ügyesen lefedte a kínai ezredet egy nagy robbanásveszélyes töredezett lövedékkel. Ezt követően gondolatai még harmonikusabbak lettek.
  A Liberális Demokrata Párt vezetőjének rövid televíziós beszédei a hatóságokkal szembeni fenyegetésekkel, meglehetősen harcias felhívásokkal azonban általában helytállóak voltak, csak talán Jelcint és személyesen Jelcint kellett volna aktívabban szidni.
  Röviden, az 1995. decemberi választásokon az Orosz Föderáció Kommunista Pártja volt az első hely csaknem 23 százalékkal, a második az LDPR 11,5 százalékkal, a harmadik az NDR 10,3 százalékkal, a negyedik pedig a Yabloko 6,7 százalékkal.
  A maradék negyven párt nem érte el az 5%-os küszöböt!
  Hogyan értékeljük Zsirinovszkij hasonló eredményét? Százalékosan kifejezve kétszeres csökkenés az első választásokhoz képest. De ha figyelembe vesszük a mintegy 12 százalékos megnövekedett részvételt, akkor Zsirinovszkij az 1993-as eredmény körülbelül 62 százalékát kapta. Sok vagy kevés?
  Az összes kedvezőtlen körülményt figyelembe véve ez az eredmény a kielégítő és az éppen jó között van. Rossz tényezők:
  1. A választópolgárok elégedetlensége a Liberális Demokrata Párt Állami Dumában végzett tevékenységével. A nép többet várt az első helyezett jelölttől, de az élet nem lett jobb. Igaz, az emberek többsége megértette, hogy Zsirinovszkijnak nincs valódi hatalma, de a csalódás még mindig úrrá lett.
  2. Attól való félelem, hogy a Liberális Demokrata Párt harcos vezetője harmadik világháborút indít, katasztrofális következményekkel. Ráadásul sokan nem féltek Zsirinovszkij visszafogottságától és attól, hogy totalitárius diktatúrát hoz létre, és vérrel árasztja el az országot. Hisztériája sokakat megrémített.
  3. A Liberális Demokrata Párt vezetőjének ellenállása nem elég. Különösen először a csecsenföldi háború hónapjai, és maga a Kreml-barát propaganda tette felelőssé Zsirinovszkijt ezért, ami nagymértékben növelte a hatóságok iránti hűségét. Maga Vlagyimir Volfovics azonban barátságot akart a Kreml-lel, elveszítette a jelenlegi kormány fő ellenségének képét.
  4. A Duma karjainak alkalmazásának elégtelen hatékonysága a populista, pénzügyi politikák megvalósításában. Konkrétan szavazásra lehetett bocsátani, egyik populista törvényt a másik után, a köz érdekében dolgozva. Jelcin ezt tette különösen, a kongresszuson olyasmit kínált, amit nem volt reális teljesíteni, és pontokat szerzett magának. Igen, és Jelcin a választások alatt mindenkinek megemelte a fizetését és a nyugdíját, aztán vagy nem fizette ki, vagy felemésztette őket az infláció. Lukasenka és mások is ezt tették, de Julia Timosenko nem hagyta fel kemény monetáris politikáját, és elvesztette a választásokat, ezzel együtt szabadságát is!
  5. Zsirinovszkij újabb tévedést követett el a megjelenésével kapcsolatban. Feleslegesen meghízott, és emiatt sokkal rosszabbul kezdett kinézni. Ráadásul az éhezők nem szeretik a pocakos és kövér embereket. Itt egyébként Zsirinovszkij megmutatta másik hiányosságát, a fanatizmus hiányát a politikában, nem kellő akaraterőt ahhoz, hogy formában tartsa a testét és ne eszik túl. Zsirinovszkij egyébként még az 1991-es választások idején is karcsú volt, még a megszokottnál is vékonyabb, negyvenöt évesen. Ez arra utal, hogy "Zhirik" természeténél fogva nem hajlamos túlsúlyra, ami azt jelenti, hogy nem volt olyan nehéz formában tartani magát, ellentétben például Gaidarral.
  Ez is jelentős hátrány!
  7. Az első választáshoz képest drasztikusan csökkent a Zsirinovszkij által felhasználható műsoridő. Az ingyenes műsoridőt 44 fél között osztottuk meg, a fizetett műsoridő pedig nem lehetett több az ingyenes műsoridőnél, és csak éjszaka lehetett vásárolni. Zsirinovszkij tehát nem tudta teljes mértékben kihasználni kiemelkedő szónoki tehetségét, mint 1993-ban. Bár például több pénze volt, mint akkor!
  6. Talán még a legjelentősebb is: a politikai versengés erősen megnőtt, és pártok és utánzótömbök egész sora jelent meg a Liberális Demokrata Párt választási mezőnyében. Ezek közül mindenekelőtt a KRO, a Power, a CHP, és még egy csomó párt. A kormányt pedig a Mi Oroszországunk Háza kormánypárt kivételével mindenki kritizálta. Ami a gyakoriságot illeti, aktívan népszerűsítették és sokat mutattak a televízióban Borisz Fedorovot és Forward Russia blokkját, Csernomirgyint és a kormányt bírálva. Igaz, maga Borisz Fedorov csak az ellenzéket játszotta, remélve, hogy megnyeri a tiltakozó választókat. De az emberek többsége nem hitt neki! Aztán Borisz Fedorov még az NDR-hez is csatlakozott. Liszenko Nemzeti Republikánus Pártja is nagyon aktív volt, vezére lemásolta Zsirinovszkij érzelmi őrültségét, és egyáltalán nem sértődött meg a média figyelme miatt. Emellett aktív volt a Vedenkin-blokk, a Liberális Demokrata Párt vezetőjének egykori asszisztense és szélsőségesen nacionalista, valamint a Baburin-blokk. Baburin is nagyon aktív ember, egy időben majdnem szónok lett Khasbulatov helyett. Röviden, Zsirinovszkij választóit nagyjából feloszlatták a hasonló kettősök és utánzók. Emellett a baloldalnak is voltak új irányzatai, köztük a sztálinista felfogás.
  Ilyen feltételek mellett a 44-ből 11,5 százalék valóban tisztességes eredmény, bár alacsonyabb az ésszerűbb választási politikával lehetségesnél. Zjuganovnak például sikerült 13,5 százalékról 22,9-re emelnie pontszámát, pedig a versenyzők száma nőtt. Egy blokk "A Szovjetunióért!" elvitte a szavazók több mint 4,5 százalékát! A Yabloko veszteséget szenvedett el, de kevesebb mint egy százalékot, és a sorompó mögött eltűnt pártokat is figyelembe véve növelte frakcióját. Együtt 46 képviselőjük volt egyéni képviselőként. De az "Oroszország választása" a szakítások után eltűnt, akárcsak Shakhrai PRESS-je.
  . 16. FEJEZET
  A kínai hadsereg teljesen megsemmisült az IS-7 harckocsin. És ismét szünet következett a Mennyei Birodalommal vívott csatában. Oleg Rybachenko pedig anélkül, hogy kétszer is meggondolta volna, felvázolt egy gyönyörű és érdekes történetet;
  Késő őszi nehéz napok voltak. Zokogtak az égiek, ólomcseppekkel bőven öntözték a földet. Szürke volt a világ, omladoztak az arany levelek, a fák ágai csupasz keretként himbálóztak a szélben. Az ezüst hógolyó úgy olvadt el, hogy nem volt ideje bonyolult mintáit az ablakokra rajzolni, vakító szőnyeggel borítani a barnásszürke földet.
  A kilenc éves fiú, Slava Ivanov szomorú volt, úgy tűnt, hogy az egész univerzumot szögesdrót borítja. Lehajtott fejjel tért vissza egy nem szeretett iskolából, ahol osztálytársai is megverték. Az arcon halványan megjelennek a zúzódások, az aktatáska elszakadt, nincs kedve hazamenni, ahol a szülők tolakodó kérdései várnak. És ami még rosszabb, holnap ismét iskolába kell menned, és fejest ugrasz a fiataloknak szánt Dante poklába. Abban a pillanatban, amikor egy vágásra hajtott bárány külsejű legény lépett be a bejáraton, egy kis ember ugrott ki eléje, mint egy ördög a tubákból. Fiúhoz hasonlított, de ugyanakkor nem Pinokkió éles orra volt, három hetyke szem - piros, sárga, zöld folyamatosan kacsintott.
  -Helló! - mondta a kis ember a közlekedési lámpa szemével. És kinyújtotta a kezét, ahogy tapintásra látszott.
  Slava nem rázta meg őket magabiztosan, már abban a korban volt, amikor a gyerekek megértették, hogy csodák nem történnek, és eléggé megdöbbent egy ilyen maskarástól.
  - Biztosan kibernetikus szemei vannak - és egy különleges kartonruhába burkolózott.
  -Hát miért ilyen komor! Hadd mutassam be magam, Krore vagyok a Chrome bolygóról. Konkrétan látod, elárasztja a bolygó fojtogató légköre. Mi a neved.
  -Slava vagy Vjacseszlav. A fiú bizonytalanul motyogott.
  -Szóval ez Glory. Mi - én és Vint - elrepültünk a bolygód mellett, a bennszülöttek Földnek hívják, mi pedig Erbanának. Hipertelepatikus késztetésünk elakadt, szinte teljes erejét elveszítettük. Ez tele van azzal a ténnyel, hogy örökre a bolygótokon ragadhatunk. Segíts nekünk. - De én még csak gyerek vagyok és nem értek az űrmotorokhoz.
  A fiú bizonytalanul megvonta vékony vállát.
  - Nem kell rájönnöd. Jön Vint, mindent elmagyaráz neked.
  Előttük megjelent a téma, erősen hasonlítva Samodelkinre a "Merry Pictures" magazinból. Ugyanaz az orrcsavar, kereszt alakú szája volt, és mindössze három, repülő csészealj alakú közlekedési lámpás szeme adott szokatlan kozmikus megjelenést. A kezeken lévő ujjak csavarkulcsok formájában voltak meghajlítva, sok ízülettel. Bár tapintásra acélnak érezték, Vint nagyon gyengéden kezet fogott.
  -Emberbarátunk, törékeny test.
  Vint hangjából sajnálkozás hallatszott.
  -És annyira kedvelem tőle, és ez szomorúsággal lélegzik, olyan temperamentumos.
  Crore barátságosan megveregette a vállát. Vint kissé megváltozott hangnemben folytatta.
  -Kicsim, szeretnél velünk egy helyre repülni, más világokat látni.
  Glory megborzongott. Úgy tűnt neki, hogy alszik és álmodik. A valóság meglátása a legjobb módja annak, hogy megcsípje magát. Amit meg is tett. Nem nagyon fájt, de Vint és Krore még mindig egymás mellett álltak, kicsik, széles, kissé pimasz mosollyal.
  -Nem, nem viaszból vagyunk és elolvadunk a napon.
  Vint nevetett.
  - Most pedig tépjük.
  A hármasság elhagyta a bejáratot, latyakos volt az udvaron, csizmák csikorogtak a tócsák között.
  - Elegem van a primitív közlekedési módodból. - mondta Krohr, és elővett a zsebéből egy Rubik-kockának látszó eszközt.
  Éles síp szakította meg a csendet. Slava öt osztálytársa rögtön a találkozón landolt velük. Ugyanazok a lendületes vesztesek verték meg. És most szadista vigyorok jelentek meg a pofájukon.
  -Az a Hófehérke (Szlavának szőke haja volt) és ti két felöltöztetett bunkó. A legalkalmasabb cég
  Közeledtek, a legnagyobb közülük, egy "Baran" nevű kövér ember, megpróbálta felpofozni a hasított Krort. Hirtelen megragadta az ujjait egy szorítással.
  - Szia te "Pinocchio". A kos szó szerint megfulladt a haragtól. - Hát engedd el, különben meglesz.
  A kos barátja megpróbálta arcon rúgni, de Krohr megmozdult, és élesen hasba rúgta. A huligán fiú elesett, és tátott szájjal kapkodott levegő után.
  - A számla nyitva van. Pinocchio elmosolyodott.
  Aztán egy mozdulatot tett az ujjaival: Baran megrándult, és elvesztette az eszméletét a fájdalomtól.
  - Attól, hogy a sajátját bégette, mondjon köszönetet, hogy nem permeteztük be fotonokba a galaxisban.
  A másik három fiú megdermedt, egy fix pontot bámultak, majd különböző irányokba rohantak.
  -Így roskadoztak, mint a teke. Hát nem mondtam neked, Slava, hogy az embergyerekek gyávák?
  A fiú habozott.
  -Nem tudom.
  - Szóval tudd. Közben sétálunk egy kicsit.
  A csavar elfordította a kart, és úgy tűnt, a földbe estek. Szinte kozmikus sötétség volt körülötte.
  Slava megrándult és a pajzsba hajtott, mintha sokkot kapott volna, olyan erős volt a sokk. Az egész terem megborzongott, és kiderült, hogy elöntötte a vörös, az újonnan verett barátok komikus arca bíbor tónusokban táncolt.
  - Elbasztad. - mondta Crore előszeretettel. De ezt nem kell megtenned, csak le kell fagynod. Mit fogunk most tenni?
  -Semmi. Vint gurgulázott. Töltődjünk fel, aztán meglátjuk.
  Vint sisakot tett Slava fejére.
  -Gondoljuk a kvazár akkumulátorunkat.
  - Mire kell gondolni.
  - Minden rosszról és sértőről. Emlékezz arra, ami a legjobban idegesített.
  És miben segít? Glory szeme elkerekedett a meglepetéstől.
  Krohr visszatette a lábát, a "közlekedési lámpája" felvillant az izgalomtól.
  -Természetesen a hipertelepatikus generátorunk negatív érzelmekből táplálkozik. Olyan erővé alakítja őket, amely képes elmozdítani a csillagokat a pályájukról. Végtére is, pontosan ez az, amitől vonzónak bizonyult - sok negatív érzelme van.
  Mindebből Slava rájött, hogy soha nem látott energia rejtőzik benne, és valamiért a legrosszabb is képes arra, hogy a kisfiús harcok elhalványuljanak, mint a gyertya a napon.
  - És erős vagyok.
  A fiú ökölbe szorította a kezét.
  - Erős biomeződ van - válaszolta Csavar. Kis csillaghajónk szuperkozmikus sebességre fog felgyorsulni.
  A csillaghajó pilótafülkéjében azonnal világos lett. Slava olyan ügyesnek látta az eszközöket, mint a játékautomaták csarnokában. Krohr elkapta a tekintetét, és bekapcsolta a holografikus eszközt. A csillagos ég reflektorfényként világított.
  -Ez a te galaxisod, látod, kicsim, spirálba van csavarva.
  A fiú meglepetten kémlelt az addig ismeretlen térbe, amelyet egyik ember sem ismert. Boldog volt, és egy kicsit félt is, hogy belenézzen az idegen technológia eme csodájába.
  -Ez a piros pont az a hely, ahol pillanatnyilag a hajó található.
  -Értem, és jelenleg a Földön.
  - kérdezte Glory.
  - Nem, a Holdon vagyunk. És ha akarod, megcsodálhatod a holdbéli tájat.
  A csavar bekapcsolta a kiberszkennert, a hajó falai átlátszóvá váltak, és a szokatlan holdbéli táj megvilágította a kabin teljes felületét.
  -Az a kis ember, akit át akarsz rohanni az űrkrátereken.
  - javasolta Vint heves hangon.
  Glory habozott.
  De nincs benne levegő.
  - De van homok. Ne félj elfogyni, miközben a vákuum nem vészes rád.
  A fiú azonnal hitt furcsa barátjának. Amint kiugrott a Hold felszínére, a testet felfoghatatlan könnyedség fogta el. Úgy tűnt, nem egy levegőtlen térben ugrál, hanem a vízen lebeg. Egy éles ugrás felfelé, és simán landol a földön. Slava úgy érezte, valahol ő is átélt hasonló érzést. Ez az, ahol - a körhinta, hinta? Nem, inkább álomban ugrál. Ugyanaz az érzés, hogy lassan zuhansz, olyan vagy, mint a levegőben lebegő levél. Milyen magasra tud ugrani. Egyszerűen felfoghatatlan az elmének.
  -Felsőbbrendű ember! A fiú teljes erejéből sikít és rúg.
  -Amikor eltalálod az aszteroidát, légy óvatos, és elrepülhetsz.
  - Akkor játsszunk felzárkózást. - javasolta Glory.
  - Mi az ötlet. Vint a lámpás szemére kacsintott.
  -Akkor gyerünk, aki kihez nyúl, az elkapja.
  Elkezdődött a játék, és bár Vint és Krore sokkal gyorsabbak voltak a fiúnál, de nagyon ügyesen megadta magát, aminek eredményeként a játék szórakoztatóra sikeredett. És amikor Krohr felajánlotta Slavának, hogy kapcsoljon valamit a sisakon, érezte, hogy hatalmas erő áramlik a test ágyékába.
  -Azta! Most először érzek teljes átalakulást magamban.
  A fiú azonnal harminc métert ugrott a levegőbe, majd elég élesen felugrott a felszínre, mély lábnyomokat hagyva.
  - Hé, próbálj utolérni.
  Csavar azonban egy kicsit, egy éles ugrástól nem jött zavarba, utolérte a fiút, ujjaival finoman a mellkasába ütötte.
  -Gyerek, még mindig hozzánk hasonlítasz. Bármennyire is próbálkozol, mi utolérjük.
  Utána Slava belebetegedett a játékba, összefonta a kezét, lehajtotta a fejét.
  - Kiderült, hogy behódoltál nekem - kétszívű hazug legények.
  - Miért hazudunk, mert ez egy játék, és a játékban harcolnak, és mindenkinek joga van a saját taktikájához. A stratégiánk pedig az, hogy segítsünk az univerzumban élő összes gyenge lényen.
  Azt hiszem, elegünk van a holdból. folytatta, gondolta Vint. Mindent megtehetünk, szeretnéd, hogy egy fiú más világokat és univerzumokat lásson?
  -Természetesen akarom! Szlavik arca ismét felragyogott az örömtől. Még a zúzódások is dísznek tűntek a kipirult arcnak.
  -Akkor szállj fel a hajóra és menj.
  Szlavik leült a főpilóta székébe - gyönyörködött az égi táj grandiózus képében. A földön nem lehet egyszerre ennyi fényes csillagot látni, a sűrű földi légkör megnehezíti a csillagos égbolt kolosszális nagyszerűségének megfigyelését.
  És itt egy légüres térben a legkisebb csillagkavicsig mindent láthatsz. Slava gyönyörködött az égboltban, jól érezte magát és elégedetten, mert azt figyelte, amit csak néhány tucat, maximum száz ember láthatott.
  -Most az űrhajó hipersodródásba kerül, és olyasmit fogsz megfigyelni, amit még senki sem látott.
  Slava a panel felé nyújtotta az ujjait.
  Vint a szemét forgatta. Aztán gyengéden, de határozottan megcsapta a kezét.
  - Ne érintse meg a készülékeket. Elfordíthatod a rossz horgot, és a fél univerzum fekete lyukba eshet.
  Slavik tágra nyitotta a szemét.
  - Fütyülj.
  -Nem, egy másik univerzumból jöttünk, amely összehasonlíthatatlanul fejlettebb ennél. És egy kolosszális energiakészlet rejtőzik bennünk, amihez képest csillagok milliárdjai por. Nézd, hogyan veszünk fel sebességet.
  Eleinte az égitestek összesűrűsödtek, úgy tűnt, többen vannak előttük, és a spektrum a kék oldalra tolódott. Mögötte, éppen ellenkezőleg, a csillagok ritkábbak és elhalványultak, és vörös árnyalatot kaptak.
  - Folytassa a sebesség növelését. Krohr krákogta.
  A csillagok gyorsan felvillantak a fedélzeten, spektrumuk eltolódott, és szilárd lila fénybe váltott át. Glory hátranézett. Abszolút üresség volt. A csillagok az oldalakon ritkák és homályosak voltak. A fiúra nézve, aki meglepetésében kinyitotta a száját, Vint nem is magyarázkodott.
  - Ezek szuperluminális sebességek. A mögöttünk lévő csillagok fotonjai lemaradnak a hajó mögött, ami azt jelenti, hogy egyszerűen nem látjuk őket. Nem csak az, hogy utolérjük az előrerepült fotonokat, ami azt jelenti, hogy az összes csillagot egyszerre látja, hátul és elöl, részben pedig oldalról repülve. Itt húzódnak meg előtted a monitoron. Ha egy kicsit több sebességet adunk hozzá, akkor láthatatlanná válnak az Ön számára, és a spektrum ultraibolya részébe kerülnek. Néz.
  A csavar elfordította a kormányt, és a lila fény egyszerre elhalványult, majd teljesen eltűnt.
  - Hát a csavartól. Most már nem látsz semmit.
  A fekete tér egyszerre lett komor és komor. Crore ravaszul kacsintott.
  -Most gyorsítjuk. Az űrhajó szikrázott, és a képernyő ismét felvillant.
  - Mi kapcsoltuk be a gammasugárzás átalakítóját közönséges fénnyel. Most újra látod a csillagos eget.
  A csillagok valóban őrült módban repültek a fedélzeten. Már elhaladtak a galaxisnak a Földdel szomszédos részén, és elköltöztek annak középpontjába. Itt kicsit lelassultak. Megcsodálni a különös virágzatot. Fájt a szemem, hogy milyen sűrűn csillogott a számtalan csillaghalmaz. A földön egynél több ember nem látott még ilyen csodálatos virágzatot. A rubinok, gyémántok, zafírok, topázok, smaragdok, achátok és más kövek porrá törve csillogtak az űrben. Vakító fényük megadta magát, átvilágított minden belsejében. Glory pislogott. Screw nevetett, és kicsavarodott a feszültségtől
  - Az az ember még soha nem látott ilyet. Ez a galaxis közepe. Nézd, ne vakulj meg.
  "Vidám kisemberek" nevettek hangtalan nevetéssel.
  - Milyen gyorsan repültünk?
  A legkisebb ezer parszek másodpercenként. Egy parszek csaknem három fényév. Vagyis egy másodperc alatt azt az utat járjuk be, amelyet a fény közel háromezer földi éven át.
  A dicsőség nem szűnt meg lepődni - Hú, hát, gyorsaság.
  Vint ravaszul kacsintott.
  -A sebesség még mindig nem elég nagy ahhoz, hogy univerzumból univerzumba repüljön, de a sebességet sokszorosára növelhetjük. Szeretnél a világ körül versenyezni?
  - Már mondtam, hogy akarom!
  -Akkor kapaszkodj meg, az új gyorsulás meredekebb lesz, mint az előző.
  A csillagok egy pillanatra elhalványultak, majd őrült kavalkádban rohantak. A mini-csillaghajó mozgása egyre gyorsult. Egész galaxisok rohantak át a fedélzeten. A fény elmosódott és csillogott, és a csillaghajó őrült futása egyre csak nőtt.
  Már most is egymillió parszek másodpercenkénti sebességgel haladunk. Még mindig nem egy nagy túlhajtás. Egy napba fog telni, amíg elrepülsz a parányi univerzum szélére. De mi, Vint az ajkára szorítottuk az ujját - még jobban felgyorsíthatjuk, ha bekapcsoljuk a hiperultraplazmatikus gyorsítókat.
  Szlavát kissé beszorították a székbe, és kénytelen volt kezével eltakarni az arcát, nehogy megvakuljon a rengeteg csillagsugártól. Még az ujjak is átragyogtak.
  - A sebességünk tízmillió parszek másodpercenként. Továbbra is gyorsulunk.
  A tüzes izzás forró lett, a fény átégett a belsejében. Ezt látva Krohr bekapcsolta a fényszűrőt.
  - Mondtam már, hogy a földiek gyengék. Még nagyobb gyorsulást kell adni, és erősíteni kell az erőteret, áthatolhatatlanná téve a sugarak számára.
  -A sebességünk százmillió parszek. Csavar csikorgott.- Hamarosan megközelítjük a szubtelepatikus sebességet.
  - De ez nem valószínű, a gondolat sebessége végtelen, és a hipertelepatikus motor a végtelenségig gyorsulhat. Ráadásul nem is tudod, mennyire táplálóak a negatív érzelmek. A fél univerzumban már versenyeztünk, és még nem használtuk fel a száz százalékot sem.
  - válaszolta Crore.
  - Igen, ez a fiú egy igazi kincs. Egyébként, Szlavka, a sebességünk elérte a másodpercenkénti milliárd parszeket.
  Hirtelen megszakadt a fényjáték a fedélzeten, besötétedett, és csak a miniatűr csillaghajó belsejében lévő fény világította meg a fekete vákuumot.
  -Hol vagyunk? - kérdezte Slava naiv hangon.
  - És sehol az univerzális térben. A kiberszkennerek még nem haltak meg, de a környéken szinte semmi anyag, csak vákuum, hipertér és sok mező van.
  - Az ürességben vagyunk. A fiú félelmet érzett.
  -Mondhatni. De ne félj, hamarosan egy másik, sokkal nagyobb univerzumban találjuk magunkat, mint a te világod. Ott lesz helyünk a kreatív tevékenységnek.
  -Sok univerzum van, és nem csak háromdimenziós, hanem többdimenziós térben is találhatók. Mérések milliói vannak, folyamatosan változnak, átalakulnak. Annak érdekében, hogy ne sokkoljuk Önt a formák sokféleségével, áttérünk a szokásos háromdimenziós univerzumra. A lényeg, hogy a te szférádhoz képest az a különbség, hogy a boszorkányság és a mágia nagyon fejlett benne. Ezek mind a telepátia cselszövései, az anyagi környezet szóbeli befolyásolással történő befolyásolásának lehetősége. Egy mesés szuperbirodalomban találod magad, a fantázia és az álmok világában.
  mit fogok ott csinálni! Hiszen a boszorkányság számomra hét pecsét mögött rejtőző rejtély.
  -Ez még mindig rejtély, és egyszer egy másik világban gyorsan megtanulod a varázslatot. Harry Potter maga nem lesz párja. Ha azonban ez az univerzum nem felel meg neked, akkor találunk egy másikat. Lehet, hogy szereted a hiperplazmikus technológiát - megtanítjuk, hogyan kell csinálni, de most hármunkra van egy különleges feladat, amit el kell végeznünk, és ehhez egy olyan fiúra van szükségünk, mint te.
  -Minek?
  -Mert te ember vagy.
  -A sebességünk elérte a tízmilliárd parszek másodpercenként. És ez azt jelenti, hogy hamarosan a csillagok kavarognak felettünk. Vint kieresztett egy füstöt a szájából.
  És valóban, mintha a mesében, csodálatos fényskála gyulladt fel előttük. Csökkent a csillaghajó sebessége, és egy mesevilágba csöppentek. Ennek az univerzumnak a csillagai különlegesek, nem kerekek, hanem négyzet alakúak, háromszög alakúak, kúpok és prizmák formájában. Mindegyik csillag különleges és egyedi volt, vagy alakjában, vagy megfoghatatlan fényárnyalatában különbözött egymástól.
  Glory úgy megdermedt tátott szájjal, hogy amit látott, felülmúlta a legmerészebb feltételezéseket.
  A csillagok lassan lebegtek a fedélzeten, tűzszigeteknek tűntek a fekete bársonyos tengeren.
  Végül egy nagy bolygó jelent meg a szemük előtt, amelynek átmérője körülbelül tíz nap volt, henger alakú. Közvetlenül ennek a hengernek a közepén állt egy gigantikus, gótikus stílusú kastély. Ezer kilométeres falai jól láthatóak voltak a pályáról.
  -Itt, ebben a kastélyban él a király és a királyné, akik nagyon szeretnének trónörökösöket. De szörnyű varázslat nehezedik rájuk. Csak egy ártatlan gyermek egy másik univerzumból képes megtörni ezt a varázslatot. - mondta Crore.
  És most, ahogy az emberek mondják, le kell szállnunk a bolygó felszínére.
  A leszállás sikeres volt, kanyart téve elrepültek a hatalmas sasok óriási szobrai mellett.
  - Minden Glory menjen ki. Screw kezet nyújtott, és segített kiugrani egy kis hajóból.
  - Hajolj meg a bolygó előtt.
  Slava enyhén meghajolt. Az erő nagyjából olyan volt, mint a földön, bár a gigantikus palota megdöbbentő volt. Ekkor kinyílt előttük egy kilométer hosszú kristálykapu. A három barát belépett egy arany és értékes szobrokkal gazdagon berendezett folyosóra. Négyfarkú delfinek is voltak, idegen katonák megaplazma fegyverekkel. Gyönyörű, rubinból faragott természetes virágcsokrok imbolyogtak és húzták a fejüket. Különös halak úszkáltak a hallban, csillogó pikkelyektől csillogva.
  -Furcsa, hogy tudnak a levegőben lebegni? - kérdezte a fiú.
  -Anti gravitáció! - válaszolta Crore. - Még nem fogod látni.
  Rengeteg minden más volt, mindenféle dolog, ami megbabonázta a szemet, és elbűvölte egy kilencéves fiú fantáziáját, de egy ilyen pompa leírása nagyon sokáig tartana.
  Túl hosszú volt végigmenni a száz kilométeres folyosón, ezért Vint megnyomta a gombot, és egyenesen a trónterembe teleportáltak. A csillagkirályok fő helyszíne csodálatos volt. A terem közepén hegyként impozáns, spirális vízvezeték formájú trón állt, amelyen apró, de fényesen berendezett csónakok olvadtak. Időről időre tűzijátékban törtek ki, a szikra legfényesebb zuhatagában, amely elárasztotta a körülötte uralkodó alkonyat környező terét. Aztán grandiózus zene szólt, és fellobbant a vulkán izzása. Tűzvörös láva hasította át a légkört, és egy királyi pár emelkedett ki a vakító felhőből. Fiatalnak és gazdagon egyben ízlésesen öltözöttnek tűntek. A király mellkasán smaragddal díszített lánc volt, kék uszkár képével együtt. A királynő nyakát díszítő lánc pedig éppen ellenkezőleg, zafírból készült. Arcát a fiú felé fordította, a kutya halkan felüvöltött, és megrázta a farkát. A király elmosolyodott, fogai izzóként izzottak.
  - Üdvözlöm, Slava nevű vendégem. Te, ahogy a talizmánom mondja, nagyon jó fiú vagy, és képes vagy beteljesíteni a sorsodat.
  A királyi személy kissé embertelenül rendezte el a mondatokat, de a jelentés fordítás nélkül is egyértelmű volt. Bár furcsa, hogy egy másik univerzum lakója hogyan tudott oroszul.
  -Ez telepátia. - suttogta Crore.
  - Nagy gyászunk van. Az egyetlen lányt az intergalaktikus zsarnok, Eletromendosz tartja fogva. És szükségünk van egy lovagra, aki képes kiszabadítani őt. A nagy prófécia azt mondja, hogy egy kis univerzumból származik, kerek csillagokkal. Két régi barátom, Vint és Krohr hozott a palotába, most komoly próbán kell kiállnod, és le kell győzned a hiperzsarnokot.
  Slava elmosolyodott, úgy tűnt neki, hogy szárnyak nőnek a háta mögött, és eléggé képes megbirkózni egy szörnyeteggel, amely az egész végtelen univerzumot terrorizálja.
  - Készen állok arra, hogy megküzdjek az ellenséggel és kiszabadítsam a lányodat.
  -Akkor Vint és Kron úton vannak és elvezetnek, de előbb át kell menned egy kis teszten. Egyfajta szöveg a szakmai alkalmasságról.
  -Örömmel.
  Vint és Krore megragadta a fiú karját, és visszakerültek a mini csillaghajóra.
  -Texnek van egy szövege, és most egy olyan bolygóra fogunk repülni, amely szinte egy nagy csillag mellett található.
  A miniatűr hajó megfordult, és egy kék bolygó előtt álltak habzó felhőkkel.
  Vint elővette a készüléket.
  - Viszlát Hófehérke.
  Ujjpattintás és Glory ott volt, bárhol is gondolja. Előtte állt a szürke iskolaépület, amely a szélén állt. Nehéz aktatáska van mögötte, ami azt jelenti, hogy egy unalmas és dühös osztályra kell mennie. Ez pedig borzasztóan nem kívánatos. A lábak törékennyé váltak és remegtek. Tényleg csak álom volt, vagy hallucináció? A fiú megdörzsölte a szemét, és ügyetlenül próbálta megcsípni magát. Sért. Szóval ez a valóság, tényleg iskolába kell járnia. És sírt az ég, nyirkos volt és hideg, hideg szél fújt. Egy hívás hallatszott a távolból. A lábak önkéntelenül futásnak eredtek. Időben kell lenni, hogy elkezdődjön az óra.
  A fiú kissé kifulladva berohant az osztályterembe. A komor tanár Rudolf Frankenstein állatbőgéssel fogadta.
  Megint későn hülyéskedsz. Kár, hogy a régi idők elmúltak, és nem lehet megkorbácsolni. Iskola után maradsz, kimosod az osztálytermet.
  Mérgező kuncogás hátulról. A kos suttog, megmutatja az öklét és a középső ujját.
  - A szünetben megverünk. Forgassunk belőle Hófehérke karajt.
  És kemény nevetés. A tanár úgy tesz, mintha nem hallaná.
  A lecke hosszúnak és unalmasnak tűnik, méghozzá "Baran"-t, és a társasága elkezdi köpni a szívószálakból a rágott papírt.
  A félelem önkéntelenül is bemászik a lélekbe, fáj a gyomra, kihűti a testet. Borzongva várod a változást, amikor az aljas ötös ragaszkodik hozzád. Végül megszólal a csengő, és lábai önkéntelenül futásnak erednek - a fiú siet, hogy belefáradjon baljós társaiba. Fut, és megpróbál elbújni az iskola legsötétebb sarkában, ahol a vámpírok nem találják meg. Slava bemászott a fészer alá, és az utcán találta magát. Fordított, volt egy lehelet, ahogy különböző oldalról szörnygyermekek árnyékai jelentek meg, ott voltak.
  - Hát a bolond elszaladt. Te voltál "Hófehérke", és ez a tea "nedves" lesz.
  A kos szadisztikusan elvigyorodott.
  -Állj fel a mohásra és megütjük, különben úgy fekszel le, mint egy hulla.
  - Nem, fiúk nem. Slava bágyadtan motyogta.
  - Kell egy kecske. És bármit is lassítasz, folytasd.
  Szlavánál csaknem egy fejjel magasabb kos volt, és másfélszer erősebben ütött az arcába. A gyerek megrándult, a szeme szinte azonnal bedagadt. Aztán egy orrbökést követett, ömlött Yushka. A "Baran" társa a bordákat ütve rohant csatába, de a tetemes vezér kissé visszatartotta.
  - Várj, hadd térdeljen. Nos, a "Hófehérke" mohos lesz.
  Slava orrából csurgott a vér, könnyezett a szeme, de a félelem mellett a büszkeség és a méltóság másfajta érzése is kezdett ébredezni lelkében.
  Nem, nem térdelek le.
  "Baran" úgy tett, mintha meglepett volna.
  - Így tiltakozik nekem ez a schmuck. Utána uzsonna egyet.
  És minden erejével a fülében mozgott. Slava feje remegett, füle lila lett.
  - Nem, továbbra sem fogom. Hangjában szívósság, elhatalmasodott félelem volt.
  - Akkor halott vagy. Meg fogunk ölni.
  A vezér ismét meglendült, és teljes erejéből az arccsontba hajtott. Slava kissé félrelépett, és az ütés elmosódott.
  - Kapaszkodj Hófehérkébe. "Baran" fenyegető mozdulatot tett.
  A huligán megtámadta Slavát, széttárta a karját és a falhoz szorította. Aztán a fiatal főispán gyufát vett elő és cigarettára gyújtott.
  -Most adok egy kauterizálást. Térdeljen, vagy tapasztaljon őrült zümmögést.
  Slava elviselhetetlenül megijedt, már szeretett volna feladni és letérdelni, ahogy eszébe jutott Krora vidám arca és Vint gúnyos tekintete. Különösen elviselhetetlen volt egy másik hatalmas univerzumból származó király egyedülállóan szigorú és kedves arcának emléke. Letérdelni azt jelenti, hogy eláruljuk őket. És micsoda hős készen áll arra, hogy kihívja a zsarnok Eletromendoszt, ha a leghétköznapibb huligánok halálos borzongásba kergetik.
  Amikor a cigaretta a homlokához ért, Slava felsikoltott, és élesen kirántotta a jobb karját.
  Egy erősen ökölbe szorított ököl kétségbeesett dühvel a "Baran" állkapcsára esett.
  Csodálkozva kidülledt a szeme, elnémult és zajjal hanyatt esett. Itt Slava szokatlan dühöt és erőt érzett magában. Úgy ütött, mint egy profi kickbox, ütött és rúgott. Eltelt fél perc, és mind az öten eszméletlenül feküdtek. Slava büszkén felvetett fejjel állt, kezeit a levegőbe emelve.
  -Győzelem! Hogy is tehettem volna!
  A leckéhez szólt a csengő, csak ezúttal nem a szokásos borzongást váltotta ki, hanem csalogánytrillának tűnt. A fiú úgy repült be az osztályterembe, mintha szárnyra szállna. Itt a semmiből kudarcot vallott. Slava le sem ült egy szót sem kinyögni, amikor a világűrben kötött ki. Nem félt - most maga az ördög nem fél tőle, és tágra nyitotta a szemét. A csillagok édesnek és kedvesnek tűntek, egyáltalán nem volt ijesztő, éppen ellenkezőleg, a súlytalanságban furcsa könnyedséget érez az ember. A gyerek kissé elfordította a fejét. Screw és Krore ott lebegett mellette.
  -Az a "Hófehérke" megijedt. Sajnálom, de nem tehettünk másként: le kellett volna győznöd a félelmet a lelkedben.
  Szóval ez nem volt igazi teszt.
  -És nem! Valóságos volt az egész, megvan a hatalmunk, hogy elvigyünk benneteket a Földre, és akár kissé el is toljuk az idővonalat. Hogyan? Ez a millió dimenzióval rendelkező lények titka. Sikerült a teszten, és áttérünk a többi komolyabb ügyre.
  -Mit?
  A csavar fémes hangon csikorgott.
  -Például engedd szabadon Ezarám király egyetlen örökösnőjét. Eletromendoszt nem lesz könnyű legyőzni, világok kvintilliói nyögnek a sarka alatt. De megnyerted az első győzelmedet a saját félelmed felett.
  - Félelem egy kis haláltól - legyőzve azt, közeledünk a halhatatlansághoz.
  - Kroor befejezte a gondolatot. Előtte egy hengeres bolygó ismerős alakja tűnt fel.
  . EPILÓGUS
  Elképesztő ütések és vereségek sorozata után a Mennyei Birodalom beleegyezett a békébe, és megígérte, hogy többé nem támadja meg a cári Oroszország birtokait.
  A Nagy Hatok úgy érveltek, hogy még túl korai lenne meghódítani Kínát, és kedvező feltételekben tudnak megegyezni. Valójában Mongólia egy része, a déli Usuri régió, Primorye, sőt Korea is elhagyta Oroszországot. Ezek nyereséges megállapodások voltak - lehetővé tették Alekszej Mihajlovics cári Oroszországának, hogy megvesse a lábát Szibériában és a Csendes-óceán partján. És viszonylag biztonságban érzi magát.
  És ezzel véget ért a dicső gyakorlati háború, és más dolgok vártak a hat hősre!
  
  
  HALHATATLAN ŰR KIRÁLYNŐ
  A királynő igazán fiatalabbnak akart kinézni. Ezért egy egész expedíciót küldött a halhatatlanság tükrét keresni . Ha belegondolunk, fiatal lánnyal válhatunk.
  A keresés végül sikeres volt, de ... A tükörben lévő dzsinn azt mondta az idős királynőnek:
  - Visszaállítom a fiatalságodat, de rabszolga leszel!
  A királynő fogazott mosollyal válaszolt:
  - Ha a fiatalság örök, akkor beleegyezek a rabszolgaságba!
  A dzsinn varázsolt. A királynőből lány lett, aki szinte meztelenül egy ágyékkötőben, kapával ásta a mezőt. És ő maga dolgozott és keményen dolgozott.
  Csak a fiatal test szinte nem fájt, és nem volt túl fáradt. De nagyon megalázó és unalmas volt. Valamelyik bolygón volt, ahol két nap van. A szerkezet pedig olyan, mint a késő középkor.
  Sőt, formációkba fagyva. A királynő napokig dolgozott, és eltompult. Szinte olyan lett, mint egy állat, csak álmában érte el a szabadság. És mindig keményen dolgozik béklyókban. Nagyon nehéz az egykori királynőnek. És a felügyelő ostorának érintése a meztelen testen, mint a vörösen izzó vas.
  Végül változás történt az életében. Csak a rosszabbra. A tulajdonos meghalt, örököse pedig teljesen tönkrement. És a lányt eladták a kőbányának.
  Most nehéz kosarakat kellett cipelnem, meztelenül láncban dolgoznom, ostort kapnom és köveken aludnom.
  A királyné most sokkal gyötrőbb volt. A dzsinn természetesen csapdát állított neki. Igen, halhatatlan, és nem öregedett, hanem kínok között, mintha a pokolban lenne.
  Bár az erős test stresszhez szokott. És a királynő úgy döntött, hogy megszökik.
  Hosszú haj segítségével elkezdte reszelni a láncot, amellyel éjszakára megláncolták mezítlábát és erős nyakát. Az edzett vasat lassan reszeled a hajaddal, de a királynőnek épp elég ideje van - halhatatlan. A másik dolog az, hogy a kőbányában végzett kemény munka után aludni kell, és minden nap látott egy keveset.
  De akkor is iszol.
  A királyné megfűrészelte magát, majd álomba merült. Aztán a következő fűrészelésnél újra.
  Míg végül fel nem törte a linkeket... A lány azonban nem tudott elmenekülni. Az őrök riadót emeltek.
  A királynőt elkapták és szánalom nélkül ostorral megverték. Aztán vörösen izzó vassal megégették a sarkukat. Ezután kiégették egy szökött rabszolga márkáját. És ismét a bányákba küldték.
  A rabszolgák oly gyakran halnak meg, és ő évek óta keményen dolgozik. Tehát hagyd, hogy béklyókban dolgozzanak.
  És minden este ellenőrizték a láncát.
  A királynő bilincsben aludt, és állandóan korbácsolták.
  Nehéz láncokat tettek rá, és ostorral verték, amint kicsit lassabban dolgozott.
  A királyné már megszagolta a bűzt, és nem volt beteg. A fertőzés nem vitte el, csekély és egyhangú étrendben nem okozott gyomorfájdalmat. Az örökkévaló lány szenvedett, de nem halt meg. És az évek teltek-múltak. A bányák fokozatosan fejlődtek és kimerültek.
  Itt ismét áthelyezik egy másik munkahelyre. Kosztól mosva, eladó.
  Itt végre szerencséje volt a királynőnek. A vevőről kiderült, hogy az egyik gladiátor szállító az arénába.
  A királynő nagyon száraz és drótos volt, több mint száz évet töltött a bányákban kemény munkával. Nagyon erős és szívós, nehéz követ tart a fején.
  Természetesen az ereje vonzotta a szállítót. Megnézte a fogait: egyetlen lyuk sincs, és olyan nagy és erős. Acélt éreztem, öntött izmokat - mint egy követ!
  És persze vettem egy ilyen képes példányt!
  Ezt követően a királynő számára egy másik élet kezdődött. Szintén kemény edzéssel, verekedéssel, zaklatással, veréssel, de sokkal szórakoztatóbb.
  A királynő testében már több mint kétszáz éve fiatal volt, és nagy erővel és kitartással jellemezte, köszönhetően az állandó kemény munkával végzett kényszeredzésnek.
  Ez adott neki egy bizonyos előnyt a többi lányhoz képest. Ráadásul izmos testén minden heg és vágás nagyon gyorsan és nyomtalanul gyógyult.
  A királynő is gyors volt, jó halhatatlan reakció, és nagyon szorgalmasan tanult. Nem minden sikerült neki azonnal, de nagyon kitartó testalkatú.
  Tehát először az erő, a kitartás és a vitalitás rovására győzött. Aztán a készsége fejlődni kezdett.
  Eleinte nem voltak a legerősebb riválisaik, de fokozatosan, tapasztalattal nőtt a szintje.
  És így a királynő kezdett nyerni és kiváló nőket. És még harcolni is férfiakkal és állatokkal!
  A birodalom szokása szerint a gladiátorharcokban aratott száz győzelem után elnyerheti a szabadságot.
  A szívós király bár sebeket és karcolásokat kapott az agyaroktól, végül megnyerte a századik csatát.
  Aztán szabadságot kapott Caesar kezéből. És már maga is kereshetett pénzt a csatákban, vagy megtanította a lányokat vívni.
  És hamarosan a királynő, aki gyönyörű volt, már gazdag és még mindig fiatal testben, egy nemes patríciushoz ment feleségül.
  És régi és csúnya. De nem halhatatlan, és hamarosan meghalt.
  A királynőnek, aki immár örökifjú özvegy, egy tucat jóképű fiatalember volt a szeretője.
  És nagy gazdagság.
  Úgy tűnik tehát, hogy megtalálta a boldogságot... Hacsak nem volt elég gyümölcse a haladásnak - nos, a tudomány valahogy nem fejlődik ebben a birodalomban. És általában a bolygón. És a fegyverek és a muskéták a legprimitívebbek. Minden szó szerint lefagyott.
  És így a birodalom pusztulásba esett, a barbárok új rohama... A királynő ismét fogságban és rabszolgaságban van. De a fiatal szépség óta a helyi kán ágyasa lett.
  És amíg meg nem halt, és el nem árulta az örökösnek. És ő is meghalt egy idő után.
  A királynőt pedig árverésre bocsátották. Meztelenre vetkőzve eladták egy nemes sejknek. És vele volt a sejk haláláig. És a lányt ismét árverésre bocsátották. És ezúttal a szultánhoz került a palotába. Halhatatlan lévén, képes volt beburkolni az uralkodót, és ő lett az első feleség.
  De balszerencse, a halhatatlan lány nem tudott gyermeket szülni. És amikor a szultán meghalt, örököse megparancsolta, hogy a királynőt újra láncra láncolják, és küldjék a bányákba.
  És ismét a királynő a pokolban. Béklyókban, kemény munka közben köveket vonszolt egy kosárban, feszítővassal sziklát aprított. Szintén csekély, egyhangú étel, ostor, bűz, láncolva. És minden este megerőszakolják az őrök. Bár a királynőnek még tetszett is, fiatal teste könnyen elérte az orgazmust.
  És így töltötte az örökkévaló lány évről évre, évtizedről évtizedre.
  Míg végül ez a bánya nem fogyott ki, de eltelt kétszáz év. Senki sem emlékezett, ki ez a királynő. És ismét árverésre bocsátották. Szokás szerint meztelenül és izmosan. Persze előtte mosás.
  És újra megvették a hadseregbe, így nagyon erős volt fizikailag. Igen, és ügyes volt, tudta, hogyan kell karddal harcolni.
  A királynő pedig katonai karriert kezdett. Sok csatában vett részt, szívós, erős, szívós volt, állandóan mezítláb futott. És fokozatosan a karrierje felfelé ívelt.
  Itt már a női ezred parancsnoka, és jelentős vagyonnal rendelkezik. És ismét nyereséges párt talál magának, és hatalmas birtokot kap.
  Ilyen a halhatatlan élet cikcakkja: most fent, most le!
  A királyné természetesen megözvegyült, majd feleségül vette az ifjú herceget. A fiú egy tapasztalt, de külsőleg fiatal nőtől vesztette el a fejét. És így összeházasodtak. És akkor a fiatalember király lett. A felesége pedig hatalmas befolyást gyakorolt.
  A királyság háborúkat vívott és terjeszkedett. Egyre erősebb lett. És a tegnapi fiatalság először érett, majd megöregedett. Külsőleg a fiatal királynőt a haldokló király akaratából verték meg, hogy császárné legyen. És aláírta.
  Halála után az egykori királyné császárné lett. És háborút viselt. Örökké fiatalnak lenni a végén meghódította az egész világot!
  És úgy tűnt, hogy megtalálta az abszolút boldogságot... De aztán eltelt háromszáz év, és földönkívüliek landoltak. És elfoglalták a bolygót.
  És a császárné ismét a kőbányában volt. És már gallérral, meztelenül, mezítláb, de lánc nélkül. Dolgoztam egy bizonyos ideig, majd lefekvés előtt néztem tévét.
  Ez is egy ilyen élet... Több mint száz évet töltött börtönben, később feltételesen szabadult, és egy megszállt bolygón élt egy űrbirodalomban.
  Élvezte a fejlett civilizáció minden előnyét, és... Ezúttal az űrhadseregbe lépett.
  A Star Warsban kezdett karriert csinálni. Ő halhatatlan! Semmi sem fél!
  Így hát addig haladt a szolgálatában, amíg marsall nem lett. Aztán egy egész bolygót kapott birtokba.
  Néhányan kormányzók voltak. Aztán visszatért a hadseregbe. Harcolt és parancsolt. Hyper-szupermarsall lett.
  Aztán katonai puccsot hajtottak végre, és elfoglalták a galaxist vezető űrbirodalom császárának trónját.
  Aztán elkezdett más világokat meghódítani. Parancsolt, támadott, nyert, néha veszített, de bosszút állt...
  Minden rendben volt, amíg be nem futott a hibrid szúnyog és a karmok birodalmába.
  Túl gyorsan szaporodtak, és számokkal lepték el a humanoid civilizációt.
  Így folytak a csaták, csatáról csatára... Míg végül az emberek veszítettek. És az egykori királynő megint nem lett rabszolga a bányákban.
  Ismét keményen dolgozol láncban, és láncolva alszol a sziklákon. És a robotok teljes irányítása alatt.
  Az örökkévaló lány csak álomban látta magát szabadnak és nagyszerűnek. A hátralévő időben pedig keményen dolgozott önmagáért, dolgozott, és éles kövekkel csupasz, megkeményedett lábával.
  De a királynő nem vesztette el a reményt. Halhatatlan, és biztosan megváltozik az örökkévalóságig! A rabszolgaság nem tart örökké!
  Az egykori királynő még énekelt is, annak ellenére, hogy csupasz, izmos hátára csapás esett:
  A Föld lánya válaszul azt fogja mondani: nem,
  Soha nem leszek rabszolga...
  Hiszem, hogy felvirrad a szabadság -
  Friss sebet frissít a szél,
  A szülőföld szent harcáért,
  Mert a Nagy Úr hív...
  Kelj fel vitéz lovag a korai órákban,
  Elmúlik a sötétség, virágba borulnak a májusi rózsák!
  
  
  
  
  NE KARBANTARTJA Emberevővel
  1941 novemberében Hitler váratlanul békét ajánlott Sztálinnak. Olyan döntés, amely a valós helyzetet ismerő ember számára valószínűtlennek tűnik.
  Úgy tűnik, hogy a németek elfoglalják Moszkvát. És miért kínál békét ebben a helyzetben?
  De Hitlernek, mint tudod, nagyon fejlett intuíciója volt. És úgy érezte, Moszkvát elfoglalták, de nem. És ha igen, akkor éppen akkor, amikor Sztálint megfélemlítik, hogy békét ajánljunk. Természetesen nem minden katona értett egyet ezzel, de Hitlernek hatalma és tekintélye volt.
  Ráadásul a békefeltételek a németek számára előnyösnek ígérkeztek. Valójában Ukrajna Németországhoz száll át, és vele együtt a feketeföld és a mezőgazdaság, valamint Fehéroroszország és a balti államok, valamint a szmolenszki régió.
  Sztálin általában beleegyezett, hogy mindent megad, amit a németeknek már sikerült elfoglalniuk.
  Szevasztopol visszavonult a németekhez. Válaszul a Fritz elhagyta a moszkvai régiót. Leningrád a Szovjetunió mögött maradt, és egy folyosó vezetett hozzá. A németek beleegyeztek abba, hogy elhagyják a leningrádi régiót, cserébe Voroshilovograd és Donyeck régiókért, amelyeket a németek még nem foglaltak el teljesen.
  Általánosságban elmondható, hogy a nácik megkapták a Donbászt szénnel, fémekkel és gyárakkal, bauxitlelőhelyekkel és mezőgazdasági területekkel, az egész Krímet, sőt a Don déli részének egy részét is. A németek elhagyták a leningrádi régiót, Moszkvát, Tulát, Rzsev egy részét, a Kalinini régiót. Cserébe a Donbass egy részéért, a Don egy részéért gazdag feketeföldjével és Szevasztopollal. A finnek megszerezték maguknak Petrozsényt, és amit sikerült elfoglalniuk. Barátságosan váltak el.
  Ezenkívül a Szovjetunió vállalta, hogy a piacinál alacsonyabb áron szállít olajat, és nagy váltságdíjat fizet a hadifoglyokért.
  Sztálin, attól tartva, hogy elveszíti a háborút és Moszkvát, beleegyezett az ilyen feltételekbe. A Wehrmacht sikerének csúcsán.
  Nos, és Hitler, akinek természetfeletti ösztöne van, rájött, hogy ez a legjobb megoldás.
  A Szovjetunióval vívott háború véget ért. A nácik mindenekelőtt csapatokat kezdtek áthelyezni Afrikába. Ráadásul a britek offenzívát indítottak Rommel ellen. Nos, mi? A Fritzek pedig csapatokat vettek és partra szálltak Máltán. Természetesen először az ottani britek bombázásával.
  Továbbá természetesen a Gibraltár elleni támadás. Hitler személyesen találkozott Francóval.
  Láttad, milyen erős Németország. Elpusztította a Szovjetuniót. Négymillió orosz foglyot és sok ezer tankot ejtett. Számunkra Spanyolország olyan, mint egy maszat a térképen. Elfoglaljuk, ha nem engedi át a csapatokat. És ha lemarad, kaphat valamit Afrikában. Ráadásul Nagy-Britannia kudarcra van ítélve, és nem megy sehova!
  Franco, miután rájött, hogy Spanyolországot meg lehet foglalni, és erre nincs esély, beleegyezett.
  A Gibraltár elleni támadás sikeres volt, és meglehetősen gyorsan. A fellegvár leomlott. Aztán a németek beléptek Egyenlítői Afrikába.
  A britek óriási veszteségeket szenvedtek. Elfogták őket, mint a balekokat.
  Rommel Líbiában legyőzte Nagy-Britanniát, Egyiptomban pedig offenzívát fejlesztett ki. Elfoglalták Alexandriát.
  Aztán kiment és átkelt a Szuezi-csatornán. A sikert elérve a németek elfoglalták Irakot, Kuvaitot és az egész Közel-Keletet.
  A Wehrmacht nem túl sok katonát és tisztet veszített keleten. Csapatai pedig nagyobb számban, tapasztaltabbak és képzettebbek voltak, mint az angolok és különösen a gyarmati erők.
  A britek meg tudták tartani az ilyesmit, és kétségtelenül vesztesek voltak. A Szovjetunió nélkül a Fritz sikeresen harcolt Nagy-Britanniával.
  Általában Nagy-Britannia arra volt ítélve, hogy elveszítse gyarmatait. Szárazföldi hadserege túl gyenge és alulhatalmas volt ahhoz, hogy feltartsa a gyarmatokat a Wehrmacht nagyobb számú és fegyelmezettebb csapatai ellen.
  És a flotta árfolyama nem működött. Gibraltár és Málta bukása után lehetetlenné vált Afrika megtartása. Itt Rommel elzárta a Szuezi-csatornát. A németek pedig szárazföldön is egy góllal verték a briteket. A Szovjetunióval vívott háború után a Wehrmacht még erősebb és magabiztosabb lett, sok harci tapasztalatot szerzett.
  Így hódították meg fokozatosan Afrikát. És Iránon keresztül a németek behatoltak Indiába. Ott sem akartak a helyi sepoyok meghalni Nagy-Britanniáért. Általánosságban elmondható, hogy a németeket jobban hátráltatták a távolságok, az utak hiánya, a hosszadalmas kommunikáció, az ellátási problémák, mint a brit csapatokat.
  Az USA port gyűjt, hogy elkerülje a háborút. Még minden Japán elleni szankciót is feloldottak.
  De a szamurájok mégis megtámadták Peru kikötőjét. Biztosítanunk kellett magunkat, és el kellett foglalnunk a brit ázsiai birtokokat. És a japánok megcsinálták.
  Röviden: a negyvenkettedik évben és a negyvenhárom első felében a németek és a japánok elfoglalták Afrikát, Ausztráliát, egész Ázsiát. 1943 szeptemberében pedig a brit partraszállás következett. Természetesen hatalmas bombázások után. A németek Yu-288-at, Yu-188-at és más gépeket használtak.
  A gyarmatait elveszített és a tengeralattjáró-háborúban kimerült Nagy-Britannia nem tudott ellenállni.
  A németeknek pedig túl sok erőforrásuk volt, és főleg munkaerő. Szó szerint lebombázták Anglia összes városát és gyárát. Aztán persze a leszállás és a "Panthers", "Tigers", "Lions" és még az "Egerek" használata is. Hát persze, úszó tankok és víz alatti járművek is.
  "Egérnek" volt ideje elvégezni a művelet elején, és még harcolt is. De az egerek túl nehezek.
  A Párduc Gerda legénysége kitüntette magát a csatákban. A németek Nagy-Britannia elfoglalása után egy ideig még harcoltak az Egyesült Államokkal. Kirúgta az amerikaiakat Izlandról. Ám a kommunikáció elhúzódása miatt Amerika elfoglalása nehéz feladatnak bizonyult. Az Atlanti-óceán azonban nem tréfa. Hacsak nem bombáztak egy barátot és nem vágták meg magukat a tengeren.
  A német tengeralattjárók, többek között a hidrogén-peroxidon is fejlődtek, és szinte az egész amerikai flottát elsüllyesztették.
  Az Egyesült Államokat azonban még mindig rendkívül nehéz elfogni. A háború elhúzódott, és a németek végül megvették és békét kötöttek.
  Miután a németek a Szovjetunióhoz fordultak.
  1945-ben kezdték gyártani az E-50-et és az E-75-öt. Hitler megtiltotta az ötven tonnánál könnyebb harckocsik gyártását, a felderítő járművek kis sorozatán kívül.
  A Párduc negyvennégy és fél tonnát nyomott. A "Panther" -2 már ötvenkét tonna. Az E-50 már csaknem hatvanöt tonnát húzott. Az utolsó harckocsinak nagyon tisztességes elülső páncélzata volt, 150 mm-es hajótest 45 fokos dőlésszögben, és 185 mm-es torony homloka, szintén ferdén. 88 mm-es pisztoly 100 EL csövével. És 82 mm-es páncél az oldalakon, szintén lejtők alatt. Egy olyan motorral kombinálva, amely 1200 lóerőre gyorsult fel, amikor megnövelték, ez egy nagyon erős közepes tank volt.
  Plusz tizenkét lövés percenként.
  Egy még nehezebb E-75, több mint kilencven tonna. Ez a tank nem igazán sikeres. A 128 mm-es fegyvernek lassabb volt a tűzsebessége, kisebb volt a torkolati sebessége, és közelről semmi előnye nem volt a 88 mm-es E-50-hez képest.
  A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben valamivel jobb, mint 160 mm. Több azonban nem szükséges. Ő tartja az összes amerikai fegyvert, sőt még a szovjeteket is. A védelmi torony csodálatos: 252 mm-es homlok, 160 mm-es oldal és tat. Látható, hogy legalább többé-kevésbé megbízható védelme van a toronynak, főleg az oldalának.
  A ház oldala 120 mm, ami elfogadható, plusz képernyőket is lehet akasztani. A motor viszont elég gyenge 900 lóerővel. Általában természetesen a tartály befejezetlen, meglehetősen magas. Egy eléggé túlnőtt "Tigrist" -2 jut eszembe hasonló problémákkal.
  Mindkét német autó tökéletlen, de az E-50 természetesen praktikusabb.
  No meg az E-100. De ez az autó még nehezebb és rosszabb vezetési teljesítményt nyújt, mint az E-75.
  Az E-100-at nagy tömege miatt kis mennyiségben gyártották.
  És a katonaság általában véve jóváhagyta az E-50-et.
  1946 tavaszán, éppen április 20-án, a Führer születésnapján, a németek a Szovjetunióba költöztek.
  Rengeteg autójuk és felszerelésük volt. Több tízezer tank különböző változatokban. A Szovjetunióban a soros T-34-85 és IS-2 és IS-3 is volt szolgálatban. A T-44 nem volt teljesen sikeres. És a T-54 még nem volt kész.
  A németek nagy számban gyártották az E-50-et és az E-75-öt.
  Sztálin az ország jelentős részének elvesztése után megtiltotta a negyvenhét tonnánál nehezebb gépek fejlesztését.
  A nagyszámú T-34-85, valamint a valamivel kisebb IS-2 és IS-3 mellett sorozatgyártásra került az SU-100, amely egy viszonylag egyszerű és hatékony önjáró löveg volt.
  Meg kell jegyezni, hogy a legmasszívabb T-34-85 tank csak oldalba tudott behatolni a német E-50 sorozatba, az E-75 pedig még oldalról is túl kemény volt, és csak az SU-100 volt képes rá. azt, majd zárja be.
  Tehát az erők egyértelműen egyenlőtlenek. Maguk a német tankok nagy távolságból átszúrták a szovjet tankokat. És csak az IS-3-nak volt többé-kevésbé kielégítő a homlokvédelme, majd a felső része.
  Itt vannak a németek a Szovjetunió területén.
  Gerda, Charlotte, Christina és Magda az E-50-en. Dalokat fütyülnek és ordítanak.
  Mindannyian kételkedünk a kos szarvában,
  Isten velünk lesz!
  És hogyan veszik és lőnek rá az ellenségre.
  Harmincnégy lerobbant a toronyról. Igen, a harcoló legénység, nem mondasz semmit.
  Charlotte elégedetlenül jegyezte meg:
  Még mindig nincs sok páncélunk. Az ellenség is, deszka és horog!
  Christina megjegyezte:
  - De a fegyver pontos, és halálos! Tehát az egyik kompenzálja a másikat!
  Gerda felszisszent:
  - Mindet összetörjük!
  Eközben Natasha az SU-100-as Fritz ellen küzd legénységével.
  Oleg Rybachenko az SU-100-as legénység ötödik tagja volt Natasával, Zojával, Augustinával és Szvetlanával.
  A lányok elismerően bólogattak.
  - Te harcos vagy, ami nagyszerű!
  Natasha rálőtt az ellenségre. A lövedék a német autó homlokába ütközött, és elszállt. A lány dühösen taposott mezítláb. És ellenőrizte:
  - És most fiú vagy! Úgy tűnik, okos vagy, igaz?
  Oleg bólintott. Ő egy halhatatlan fiú, így sok mindenre képes. Itt van a német E-75 előtt. Hogyan lehet áttörni rajta?
  A zseniális fiú kitalálta, és odasúgta a lövedéknek:
  - Fém vagyunk, egy vérből valók - te és én!
  És csupasz, gyermeki lába segítségével kibontotta a látványt, és lőtt.
  Nem számít, milyen erős a német tank frontális páncélzattal, de ha pontosan eltalálod a végét vagy az erővonalak kombinációját, akkor a harckocsi megadja magát. Aztán a fém szétrobbant, és a harci készlet robbanni kezdett.
  Oleg Rybachenko nyikorgott:
  - Ez a legmagasabb osztály!
  Nataska megcsiklandozta a fiú csupasz sarkát, és bólintott:
  - Lő!
  Oleg Rybachenko ismét lőtt az SU-100-ból. Messziről ütöttek, majd a 100 mm-es szovjet fegyver nem vette el a legújabb német harckocsikat: E-50 és E-75. De a fiú fenomenális. És sikerül eltalálnia az ellenséget.
  A terminátor fiú újra lő. És áttöri az E-50-et. Ez a tank gyors, és el kell ütni. A németek pedig mind bottal és bottal.
  Zoya lő. És nagyon találó.
  Eltalálja az ellenséget a toronyban. Aztán Oleg Rybachenko ismét tüzel. Száz milliméteres ágyú csodákra képes.
  A fiúzseni ordít:
  - Eltéplek! eltéplek! Nem lesz jó!
  És megint, mint egy gyerek, fogja, és nagyon találóan kalapálja. És tényleg megtépje az ellenséget.
  Ezt követően kiadja:
  - Én szuperszonikus harcos vagyok!
  És megint mezítláb segítségével lőni fog.
  A kölyök még csak tizenkét éves, de nagyon gyors és fenomenális.
  Itt csupasz lábujjak és Augustine segítségével lőtt.
  És a lány lezuhant az E-50-el.
  A németek jelentős károkat okoznak. De a tankok lavinája egyre közeledik. Itt van az E-100 mozgásban. Erőteljes páncélok, fegyverek és pajzsok is.
  De a lányai és a fiúja is áttörik.
  A német autó lángokban áll, darabokra szakadt.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Dicsőség a Szent Hazának,
  Földöntúli dühvel!
  A fiú ismét lőtt, összetörte a fasisztát és kacsintott a lányokra. És ismét a kölyök lövi és legyűri az ellenséget.
  Harc mondjuk a fiú. És kilő egy lövedéket. Az elavult, de erős Tiger-2 tank pedig máris áldozattá vált. A német "Panther" -2 is vereséget szenved. De majdnem maga is meghódította Amerikát.
  És most a Szovjetunió sürgeti.
  Oleg Rybachenko viszont biztosan lő és üt.
  És így elkezdtek felváltva lőni és énekelni...
  Natasha belerúgott a mezítlábába, és felüvöltött:
  - Ez a tajgából van...
  Zoya is megütötte a csupasz lábujjait, és nyikorgott:
  - A Brit-tengerre...
  Augustina is kilőtt egy lövedéket, és azt mondta:
  - Vörös Hadsereg!
  Szvetlana csupasz lábujjával lövedékeket lőtt, és így szólt:
  - Erősebb mindenkinél!
  Oleg Rybacsenko elbaszott, és kiadta:
  És hagyd, hogy Red...
  Natasha tüzelt és nyikorgott:
  - Erőteljesen tömörít!
  Zoya is pofozott és ugatott:
  - A szuronyod bőrkeményedett kézzel!
  Augustine csilingelt és bömbölt:
  - És muszáj...
  Svetlana halálos támadást lőtt, és felkiáltott:
  - Megállíthatatlan!
  Oleg Rybachenko nevetve lőtt újra:
  - Menj az utolsóhoz...
  Natasha lövedéket küldött és üvöltött:
  - Halálos harc!
  A lányok pedig szétszéledtek, a fegyver addig csapódott, míg el nem fogytak a lövedékek.
  Igen, Oleg Rybachenko ismét háborúban áll.
  De a Vörös Hadseregnek nehéz időszaka van. A németek előrenyomulnak. Több felszerelésük, több gyalogságuk van. A japánok pedig keletről jönnek.
  Ne állj ellen az ilyen hatalomnak.
  Gerda és legénysége az E-50-en harcol. A németek már megrohamozzák Voronyezst. A harc heves.
  Egyrészt egy német tank, mint a maga nemében lévő vadászgép, nagyon jó. De a tábla meglehetősen gyengén védett. És ez a mínusza, ezért a lányoknak ébernek kell lenniük.
  Még mindig sok T-34-85 készül. Ez a gép még mindig tömeggyártás alatt áll, és a német 88 mm-es, 100EL-es löveg már messziről is bőséges termést arat.
  Egyre többet gyártanak az SU-100-ast is, amely önjáró lövegként könnyebben gyártható, mint egy harckocsi, de a fegyver erősebb.
  Gerda éppen most, csupasz lábujjával megnyomva a joystick gombját, áttörte a szovjet szárítót. Közelről egy ilyen gép nagyon veszélyes lehet.
  A szőke terminátor elvette és énekelte:
  - Az idegeim nem acélból vannak,
  Teljesen megfogtál engem!
  Aztán Charlotte ágyúja elsült, és szétzúzta a harmincnégyet.
  És egy fegyver, amely percenként tizenkét lövést ad le, nagy távolságra jut el.
  Továbbá, ahogy Christina lő. És azt is nagyon találóan és pontosan fogja megtenni. Összetört egy Vörös Hadsereg tankját, és nyikorgott:
  - Tomboló tűz! Hurrá Sztálin!
  Aztán lupanula és Magda. Nagyon precízen csinálta a csupasz lábujjai segítségével.
  És énekelte:
  - Az örök Haza dicsőségére!
  Aztán a lányból kitör a nevetés...
  A német gép magától működik hiba nélkül.
  Itt az IS-2 lett az áldozata, egy meglehetősen erős és veszélyes tank, de a torony homloka rosszul védett.
  Csak a homlokban lévő IS-3 rendelkezik viszonylag jó védelemmel, de ezt a tankot még mindig kis tételekben gyártják. Túlságosan összetett toronyforma van. Bár az IS-3, amint azt a harci gyakorlat megmutatta, legalább közelről befér az E-sorozatú járművekbe.
  A Szovjetunióban még nem gyártanak nehezebb harckocsikat, sőt fejlesztésüket is felfüggesztették. Ez természetesen problémát okoz. A németeknél csak az E-25-ös önjáró lövegek vannak a könnyű sorozatban, de a gyártása szinte befagyott. Bár a gép nem rossz.
  Csak két legénységtag és másfél méter magas. Kicsi a Panther 75 mm-es fegyverével. Vadász a szovjet autókra.
  De a Führer jobban szereti a hatalmat. Még az E-50 is fokozatosan alulmúlja az E-75-öt, amelyet szintén oldalról pajzsok zárnak le.
  Az E-75 még oldalra is nehezen hatol be. A németek pedig az áttörésekhez használják...
  Két német pilótának, Alvinának és Albinának már sikerült meghaladnia a háromszáz feletti lezuhant repülőgépek számát, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A lányok olyan menő harcosok és a legmenőbbek a világon. Igen, még akkor is, ha Huffmannak egyelőre több gépe van lelőtt, de vannak, de sokkal szebbek.
  És általában csak egy bikiniben és mezítláb harcolnak.
  Alvina három szovjet repülőgépet lőtt le ME-262 X-ről 30 mm-es repülőgépágyúkkal, és ezt írta a Twitteren:
  - Én vagyok a megsemmisülés fáklyája!
  Albina, aki hasonló tüzet vezet, megerősítette:
  Teljes megsemmisülés vagyunk.
  És levágott még négy szovjet gépet...
  A harcosok hangulatukban nagyon küzdenek, de állandóan mosolyognak.
  Nagyon szeretik a férfiakat, és a nyelvükkel dolgoznak. És szeretik. Ilyen harci szépségek.
  Itt lelőttek egy szovjet TU-3-at, és darabokra törték... Ez az ő tüzes köszönésük.
  Egyszóval a lányok nem adják fel. És a Vörös Hadsereg kap tőlük.
  De másrészt Anastasia és Mirabela is ugyanabban a bikiniben és mezítláb harcolnak - ők nyerik a számláikat! A lányok nagyon agresszívak.
  Anasztázia pedig lelőtt egy német gépet, és kiadta:
  - Remek pilóta vagyok!
  Mirabela egy ágyút dobott egy 37 mm-es német autóba, és nyikorgott:
  - Szuper harcos vagyok!
  Lányok és valójában mire van szükséged....
  De harcolnak az elavult Yak-9 T-n, amely természetesen nem húzza a reaktív német járműveket. De a szépségeknek sikerül harcolniuk. És kerülje az ütést.
  És miért? Mert mezítláb és bikiniben vannak. Szóval ne vágd le őket.
  A harcosok, mint látjuk, megértik, mi a csupasz bőr.
  Anastasia lelőtt egy másik német vadászgépet, és nyikorgott:
  - A hazáért!
  Mirabela levágta a HE-162-t, és ezt üvöltötte:
  - Sztálinért!
  A legveszélyesebb német ME-262 X vadászrepülőgép, öt légágyúval, nagy sebességgel, lendített szárnyakkal, erős páncélzattal rendelkezik.
  Könnyebb, olcsó, de nagyon manőverezhető HE-162-es autót könnyebb lelőni.
  Az ME-1010 nem bizonyult teljesen sikeresnek a németek számára, amely kétségtelenül kiváló repülőgépnek számít a repülési jellemzőket tekintve, de szárnyai megváltoztatják a lendületet, és magasan képzett pilótákat igényelnek. A TA-183 praktikusabbnak bizonyult, és elöl is megy.
  De Hitler jobban szereti az erősen páncélozott ME-262 X-et, erős fegyverekkel.
  A Luftwaffe csavargépeit eddig még nem vonták ki a gyártásból. A TA-152 a legsikeresebb többcélú jármű, és az ME-309 még mindig harcban áll. Sebességben és fegyverzetben felülmúlják a szovjet harcosokat. És bár a Yu-488 egy csavaros gép, a szovjet jakok még csak utolérni sem tudják. Igen, még a fejlettebb LA-7 is gyengébb ehhez az autóhoz sebességben.
  És mit kell tenni a sugárhajtású bombázók ellen: "Arado", Yu-287 és mások.
  A szovjet repülés sugárhajtású repülőgépek nélkül gyenge.
  Anastasia és Mirabela azonban még ilyen körülmények között is jó eredményeket ér el.
  Így hát visszatértek, tankoltak és újra csatába indultak. Ismét leverik a német autókat. És ezt nagy hatással teszik.
  A szovjet repülésben senki sem hasonlítható össze a párjával. Ráadásul a lányok azért szexelnek, hogy erősebbek legyenek. És általában mindig más férfiak vannak. És ez ad erőt a lányoknak!
  Ez fenomenális sikerük egyik titka.
  A lányok már megkapták a Szovjetunió hősének aranycsillagát, és egymásra kacsintottak.
  Megint repültek, lelőttek valakit.
  Anastasia levágott egy Yu-288-ast, egy meglehetősen erős bombázót 37 mm-es repülőgépágyújával.
  Mirabela pedig lelőtt egy Yu-287-es sugárhajtóművet, szintén ugyanazzal a 37 milliméteres fegyverrel. Az ilyen fegyverek a lányok fenomenális pontosságával lehetővé tették, hogy távolról eltalálják az ellenséges járműveket. Bár a lőszer korlátozott volt, és a halál kockázata áll fenn.
  A lányok mezítláb vernek és énekelnek:
  - Repülj a sólymokkal, mint a sasokkal,
  Mi Sztálin előtt állunk!
  A sikerünk nincs messze
  Nyiss nyerő számlát!
  A harcosok tehát természetesen nem hagyják cserben a fasisztákat. És akkorát fognak ütni, hogy fájni fog a Führernek.
  Anastasia Vedmakova természetesen manőverez. A Yak-9 több mint hatszáz kilométer, nem fog kipréselni, nehéz fegyverrel még kevésbé, de többé-kevésbé hánykolódik.
  Kicsit jobb, mint a Yak-3, ami azonban drágább és jó minőségű duralumíniumot igényel. És a Szovjetunió rengeteg területet veszített. A Yak-9-et pedig óriási mennyiségben lehet gyártani.
  De a Harmadik Birodalom Japánnal együtt nem tartható lépést.
  Mirabela lelőtte az ME-262-t és ezt énekelte:
  - Oroszország szülőföldjének dicsőségére,
  boldogabbá tesszük az egész világot!
  Anasztázia elvágott egy másik németet, és nyikorgott:
  - Ez a neve a legragyogóbb szerelemnek!
  És azt is, hogyan kell ordítani. És thrash Fritzre.
  A lányok természetesen nagyon-nagyon menők.
  A németek pedig eközben egyre jobban belemélyednek a Szovjetunió területére.
  A japánok is beszállnak az akcióba. És sokan vannak, és maguk előtt hajtják a kínaiakat.
  A sárga katonák az áttörést szorgalmazzák. És szó szerint hullákat dobálnak minden megközelítésre.
  De olyan sok van belőlük, hogy végül áttörnek.
  A japánok és sárga hadseregük megrohamozzák Habarovszkot. A veszteségeket teljesen figyelmen kívül hagyják.
  De ott találkoznak velük a szovjet lányok.
  Alenka és csapata.
  A lányok megvédik Habarovszkot. Mezítláb gránátokat dobnak az ellenségre.
  És nevetve éneklik:
  Jó lányok vagyunk
  És az összes harcos veresége ...
  A hang olyan hangos
  Az őrült atyák dicsőségében!
  És ismét repülnek a szépségek mezítláb által dobott gránátok.
  Alenka, amint fordul, lekaszálja a kínait, és nyikorog:
  - Dicsőség földünknek!
  Anyuta csupasz lábujjával gránátot dob, és üvölt:
  - A felsőbb hatalmak nevében!
  És pofon egy halálos sorozatot is.
  Angelica lő utána. És gránátot is dob a mezítláb.
  És kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor Maria üt. És egy sor sárga harcost is levágott, és énekelte:
  - Farok a farok! Szemet szemért!
  És kacsints a barátaidra.
  És akkor az olimpia egy egész doboz robbanóanyagot dob a szamurájokra és a kínaiakra.
  És ordít:
  - A haza dicsőségére!
  És ismét az ötök kiirtják az idegen hadsereget.
  De a japánok már sok kínait összeszedtek. Másznak és másznak. És egész halom halom nő.
  Alyonka lő, megdobja csupasz sarkát és visít:
  - Sztálinért!
  Anyut mezítláb is gránátot fog dobni, és felmordul:
  - Tanárok!
  Angelica kidobja a sort. Csupasz lábbal ajándékot dob, és nyikorog:
  - Leninért!
  Aztán Maria, mint egy csapkodó az ellenségre. És a mezítláb lábujjai pusztulásnak indulnak.
  Ezt követően a kínaiak minden irányba szétszóródnak ...
  És akkor, mint az olimpián, kivesz egy hordó nitroglicerint, és kirak. És áztasson mindenkit.
  És a militaristák magukra esnek...
  Oleg Rybachenko és csapata továbbra is Tuláért küzd. A németek megpróbálják körülvenni Moszkvát. Tula városa már negyvenegyben visszaverte a Fritzek támadását.
  De az ellenség most sokkal erősebb. És agresszív ágyúzást végez. És bombák záporoznak a Vörös Hadseregre és más halálos erőkre.
  Nagyon erős ellenfél. És túl sok fekete harcost, arabot, indiánt dobnak harcba. És úgy tűnik, nem áll meg.
  Oleg Rybachenko lőtt az E-75-re, és ezt énekelte:
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Kitérünk az útból
  És nem hagyja abba!
  És ne cserélj lábat
  Az arcunk ragyog
  Fényes csizma!
  És a fiú ismét messziről ököllel üti a nácit. De az erők valóban egyenlőtlenek.
  Bár Tula hősiesen áll. Délen pedig a nácik Sztálingrádhoz közelednek.
  De mit gondolnak, hogy ott nyernek?
  Oleg Rybachenko ismét a nácikra lő és énekel:
  És ekkora káosz
  töltötte be az univerzumot...
  Az emberiség szomorú sorsa -
  Elviselni a fájdalmat, szenvedést!
  És a fiú ismét elesett, és a fasiszta "Maus" -2, egy nagyon félelmetes gép lángokban áll.
  Natasha logikusan megjegyezte:
  Semmiféle erő nem állhat ellenünk!
  És a fiúra kacsintott.
  Tovább lupanula és Zoya. Szintén ordít:
  - A győzelemhez való hozzáférésemért!
  Az SU-100 önmagáért dolgozik, és eszébe sem jut abbahagyni az ágyúzást.
  A németek fokozatosan megkerülik Tulát. Rengeteg erőjük van, sok gyalogságuk. És különféle márkájú mozgó tankok.
  Itt van például ugyanaz a "Lev" -2, egy nagyon erős gép: száz tonnát nyom, az elülső páncél 300 millimétert megdöntött. Úgy tűnik, semmi sem törik el.
  De Oleg Rybachenko még mindig üt. Megmutatja legmagasabb osztályát - egy mesterlövész.
  És veri magát, és veri...
  A náciktól csak töredékek repülnek el. De még mindig nem akarnak lassítani.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - A jövő a miénk
  Sasok vagyunk, Jedik!
  És a fiú ismét lóra kel. És megint a nácik egy fillért.
  És Gerda harckocsi-legénysége már Sztálingrádban van. Itt javában zajlanak az ilyen agresszív harcok.
  Gerda, lövöldöz, kiabál:
  - A testem vas!
  Charlotte csupasz lábujjjal megnyomta a joystick gombjait, és csicseregte:
  - Nagyon hasznos a harchoz!
  És a társára kacsintott.
  Aztán újra lupanulát vágott, és eltörte a harmincnégyet.
  Aztán adott egy lövést és Christina. Megtörte a Vörös Hadsereg kiszáradását, és dörmögött:
  - Őrült lány vagyok! Mindenkit eltépek!
  És akkor Magda puszta lábbal lőtt.
  A németországi lányok általában jól vannak. És bekenni az ellenséget.
  . 2. FEJEZET
  Ekkor azonban az autójukat oldalba ütközték. Meg kellett állnom és javítani kellett.
  Gerda szeszélyesen megjegyezte:
  Megint vesztegetjük az időt!
  Charlotte mezítláb dörzsölte a páncél felületét, és vicsorgott:
  Bosszút állunk és nyerünk!
  Aztán elvette, és kifosztotta a fogát. És napsugarakat bocsátott ki a gyöngyfogakból.
  Christina elvette, és felkiáltott:
  - Az anyaországért tanács nélkül!
  És csupasz sarokkal is rácsap a páncélra!
  Magda egyetértett.
  - És semmi hülyeség!
  A lányok úgy döntöttek, hogy egyelőre sakkoznak. Egy pár egy párnak. És elkezdtek ott stratégiát építeni.
  A játék érdekes. De a lányok minden mozdulaton vitatkoztak, és összeütötték a fejüket.
  Gerda fogcsikorgatva jegyezte meg:
  - Én leszek a legmagasabb axióma!
  És hogy nevet..
  Elképzeltem a névrokonomat Andersen meséjéből. Itt fogták el az erdőben rablók. Szétszedték a hintót, szinte az összes ruhát és drága csizmát magától Gerdától vitték el. Gerda tehát ismét mezítláb, és zsákruhában. Így nézett ki, háta mögött megkötött kézzel.
  Sétál az őszi hideg erdőn. A csupasz talp minden ütést, ütést, minden gallyat érez. Gerda fél és enni akar.
  Még a palotában is sikerült magához térnie. És az őszi füvön fagy van, amely a nemrég átélt hidegre emlékeztet.
  Gerda kuncogott... Úgy gondolta, hogy Andersen meséjében nyilvánvalóan nem volt elég pirított sarkú. És az nagyszerű lenne!
  A tankot gyorsan megjavították. A kár kicsi. Bár egy száz milliméteres ágyú lövedéke oldalt talált. Ami veszélyes lehet.
  Charlotte megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombjain, és énekelte:
  - Én egy tankromboló vagyok,
  A szív lángokban áll...
  A fegyver az otthonom!
  A kagyló pedig újabb harmincnégyet tört el. Eddig a T-34-85 uralja a csatateret. A Vörös Hadsereg nehézgépjárművei pedig viszonylag ritkák.
  De aztán megjelent az IS-3. Van egy gyenge pontja: a test alsó része. A homlok nagy dőlésszöggel rendelkezik. Alakja van: csukapofa. De ha megütöd a homlokod alsó részét, akkor nem lesz kegyelem.
  Magda mezítláb segítségével ágyút mutatott az ellenségre. És hogyan csapott, és a lövedék repült.
  És a szovjet autó zsigerbe került. A torony leszakadt, és a lövedékek robbanni kezdtek.
  Gerda felkiáltott:
  - És te gyönyörű szépség vagy!
  Magda felsikkantott, és megrázta csodálatos melleit:
  - Senki nem állít meg!
  Charlotte magabiztosan megerősítette:
  - És senki sem nyer!
  Christina vicsorogva válaszolt:
  - A gonosz farkasok szétverik az ellenségeket!
  Gerda felmordult:
  - Gonosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  A nácik körülvették Tulát és a gyerekeket, négy lánnyal együtt kell kitörniük a ringből.
  A fiú, a lány és a lányok magukhoz futnak, és csupasz lábujjakkal gránátokat dobálnak.
  A nácik pedig sebzést szenvednek el, és nem tudják megütni őket.
  Oleg, tüzel, énekelt:
  - A szent szülőföld nevében,
  Ne kényszeríts minket térdre!
  Margarita puszta lábbal dobta a halál ajándékát, és nyikorgott:
  - Nem! Soha ne tegye!
  Natasha, lövés és pattogó, hozzátette:
  - Ne jöjjön házunkba a baj!
  És mezítláb is, hogyan lehet halálos gránátot indítani.
  Továbbá Zoya kikerüli a töredéket, és hagyja, hogy csupasz lábujjaival összetörjenek a zúzó dolgok ...
  És ordít:
  - Jó lesz!
  És akkor Angelica rálő az ellenségre. Vad dühvel nyírja le. És újra ordít:
  - Őrült ivó vagyok!
  És egy gránát repül a csupasz sarokról.
  Aztán Svetlana, ahogy elkapja és fájdalmasan megüti.
  Ezek természetesen lányok - mit hoz a halál az ellenségnek.
  Natasha, aki az ellenségre lő, nyikorog:
  - Senki nem állít meg minket, még az ördög sem győz le!
  És repül a mezítláb, egy gránát ívben. Lupanet pedig igen, mindent szétszór és ráadásul messzire.
  A lányok minden bizonnyal képesek leküzdeni az érintett területeket. Délen javában dúlnak a harcok Sztálingrádban, amelyet a Vörös Hadsereg tart. A japánok óriási vesztesége elfoglalta Habarovszkot és előrenyomult Vlagyivosztok felé.
  Hát ott találkoznak majd azok, akiknek szükségük van rá.
  Anna Vedmakova nem túl kellemes búcsút élt át hűséges repülő lovával. A vadászgép, amely a natív MiG-4 lett, és amelyen annyi német repülőgépet lőttek le, egyszerűen kiégett a japán armada légicsapásai során, valamint jó néhány egyéb jármű és hajó. Miután a felkelő nap országából származó keselyűk megpiszkálták a várost, Vlagyivosztok szomorú látványt nyújtott. A halottak temetése azonban katonásan szerényen és elég gyorsan zajlott. A pilóta Vedmakova megégette a lábát, a lány lábát hólyagok borították, ezért mezítláb járt, óvatosan a lábujjaira lépve. A japánok még nem ismételték meg a razziákat, erőiket az előrenyomuló frontok támogatására koncentrálták. Vedmakova megkerülte a dugulást, erőteljesen felszámolták, a munkások között sok gyerek volt. Vékonyan, mezítláb, a friss tavaszi napsütésben kivörösödött arccal, törött csempét gereblyéztek, ledőlt távíróoszlopokat emeltek, egyszerűen seperték az utcákat.
  Az idősebb a fiúk fölött úttörő nyakkendőben, de ing nélkül (külön lógott, láthatóan a fiúk vigyáztak a ruhájukra), odaszaladt a pilótához.
  - Gyorsított ütemben dolgozunk, őrnagy elvtárs, hamarosan minden készen lesz! Tisztára söpörjük az utcát, sima lesz, mint a háború előtt!
  Vedmakova mosolyogva odadobott neki egy cukorkát:
  - Tessék, vedd el! Ez a mi szovjet natúr csokoládénk, nem amerikai méreg.
  A fiú hevesen kacsintott.
  - És kitaláltunk egy új becenevet az amerikaiaknak! Mivel most együtt vannak Hitlerrel és Hirohitoval, nem jenkik, hanem pindók!
  A leány őrnagy meghajolt a fiú előtt:
  - Hogy mondtad, kik ők?
  A fiatal úttörő megismételte:
  - Pindos! Szóval most leszámoljuk a jenkiket, akik elárultak minket!
  Vedmakova megsimogatta a fiú fejét, majd nagy, erős keze a fiú vékony, erezetes vállaira ment. A fiú visszamosolygott: fehérek voltak a fogai, és kinyújtotta bőrkeményedett tenyerét. Az őrnagy megrázta a fiú kezét, és így válaszolt:
  - Emlékeznünk kell a névre! De végül is Amerikával még nem állunk hadilábon, ezért még korai becenevekkel előállni!
  A fiú így válaszolt:
  - Az amerikaiak rosszabbak, mint a japánok és a németek, mert inkább meghatalmazott útján harcolnak. Bármilyen kegyetlenek is a Rising Sun Birodalom harcosai, bátorságukat mindenki ismeri!
  Witcher félbeszakította:
  - Megölöm ezeket a bátor férfiakat! És minél előbb!
  Az új megbízott helyőrség, Krotov váratlanul aláírt egy nem egészen logikus parancsot, és egy harcos pilótát küldött egy tengerészcsoporttal Habarovszkba. A parancs azonnal következett, tükrözni kellett a japán egységek offenzíváját. Vedmakova természetesen arra számított, hogy adnak neki egy vadászgépet, de... És a frontnak nem állt rendelkezésére szabad repülőgép, és a központjuk erősítése még nem érkezett meg. A Vlagyivosztokból Habarovszkba tartó út eltartott egy kis ideig, és az őrnagy szó szerint kizökkentett a sínekről egy forró küzdelembe.
  A japánok megpróbálták megkerülni a jól megerősített várost és bekeríteni. A harcosnak alig volt ideje beugrani a géppuskával a lövészárokba, mielőtt megkezdődött a támadás.
  A boszorkány megkérdezte Sinitsin kapitányt, aki mellette feküdt:
  - Tehát az ellenség Friedrich, vagy inkább Nogi tábornok taktikáját tervezi, hogy megkerülje az erődítményeket, és hátba helyezzen minket.
  A kapitány felmordult.
  - Hadd próbálja meg égetni az orosz ló farkát! Szóval olyan patás fog ütni, hogy úgy tűnik, nem lesz elég!
  Az ász pilóta viccelődött:
  - A ló patái, valószínűleg nem Krupp-acélból, hanem a mi szovjeteink!
  Szavait kagylók üvöltése szakította félbe. Itt egy régen ásott árokban fekszik, Habarovszk körül általában nemesi erődvonal húzódik, a japán invázió veszélye már több mint egy éve fennáll. A lövészárkok előtt és mögött lövedékek törnek fel, nagy zúgás hallatszik belőlük. Általában a híres japán shimosa sok dübörgést és füstöt kelt. A harcos félelem nélkül néz, még némi közönnyel is. A lövedékek felrobbanása piszkos szökőkutakhoz vezet, ezek közül az egyik miatt megremegett a föld. Ez azt jelenti, hogy egy fegyver üt, jó háromszáz milliméteres ágyúkaliberrel. Hallod a sebesültek nyögését... Az ágyún keresztül könnyű gőznek tűnnek, amit nem minden fül képes megfogni. Itt a pilóta-harcost földdel szórták meg. A lány azonban tüsszögve lerázta a port vörös fonatáról:
  - Ez mindig így van, ha lefekszel koszos leszel! És ha felkeltél, marad egy-kettő!
  A tüzérségi előkészítés rövidnek bizonyult, talán a japánoknak nem volt annyi lövedékük. A támadás megkezdődött. Számos japán taco vezetett előre. Kicsi, kissé lekerekített géptesttel. A Rising Sun birodalmának legmasszívabb tankja: Chichiha. Vedmakova emlékezett a jellemzőire. Elülső páncél 30 mm, fegyver 47 mm, dízelmotor 320 lóerő. Leszámítva a vezetési teljesítményt, amelyben ez a gép nem rosszabb, mint a T-34, akkor még rosszabb, mint az 1943-as modell német T-3-a. Még a Távol-Keleten is hívják, tüsszents! De egyébként a mezők királynője nem tank, hanem gyalogság. Itt próbálja meg megközelíteni az aknamezőket. Ahogy mondani szokták: ahol páncélvonat nem megy el, ott puskás katona mászik.
  A japánok puskáit a német Mauserből másolták. Géppisztolyok, leszakítva az első világháborúból jól ismert "Schmeister"-ről. Általában a szűk szeműek vágynak arra, hogy a legjobbat másolják a másik oldalról. Bizonyára a japán tervezők már dolgoznak a "Panther" és a T-34 hibridjének megalkotásán!
  Nem több, mint egy tucat japán tank, és a szovjet tüzérség semmi esetre sem siet velük találkozni. A gyalogság kocog utánuk, a hagyományos vastag sorban. Maguk a Felkelő Nap országának katonái is enyhén sárgásságot, a khaki sztyepp színét adó egyenruhát viselnek. Vedmakova rájuk néz, gyorsan megbecsüli a támadók számát. Szemre nézve öt-hatezren vannak, és maximum ezer orosz ül a lövészárokban, lefedve a front ezen szektorát. És a fegyverek... A távol-keleti hadsereg a maradék elv szerint van felszerelve, géppisztolya csak a tiszteknek van. Végtére is mi az őrnagy, de beosztás nélkül, a hétköznapi szintre redukálva.
  - kérdezte Titmouse kapitány (még nagyon fiatal srác) a Witchert.
  - Harcoltál a németekkel?
  A lány így válaszolt:
  - Nem! Megcsókoltam őket!
  A kapitány hirtelen elsápadva megjegyezte:
  - Emlékszel az első holttestére!
  Vedmakova elmosolyodott, és megrázta a fejét.
  - Pilóta vagyok, és akit lelőttem, azt összeütöttem, fogalmam sincs a holttestekről! Egyébként az egész Nagy Honvédő Háború alatt soha nem lőtték le a gépemet!
  A kapitány kissé kínosan füttyentett.
  - Te csak egy ász vagy! És mennyi maszatolt németed van!
  Witcher még szélesebben mosolygott.
  - A huszonötödik után átadta a hős csillagát! Csak huszonnyolc.
  Sinitsin felkiáltott:
  - Ó! Egyszerűen mestere vagy a mesterségednek!
  A lány szerényen válaszolt:
  - Nem kell hőst csinálni, valakit, aki csak becsületesen teljesíti kötelességét. Most a gyalogság közelebb jön, és találkozunk velük.
  A kapitány megrántotta egy jó tíz kilogramm súlyú nehéz géppisztoly reteszét. Megérintettem a kutyát, az indítás nagyon szoros, a feneke visszarúgással. Nem egészen kényelmes kolosszus, de eltalálja... Igaz, a pletykák szerint a németeknek már van erősebb géppuskájuk, de ki tudja, hogy a szovjet tervezők kitalálnak-e valami jobbat. Sinits nem tudott ellenállni a kérdésnek:
  - És miért adtál át egy ilyen menő pilótát a gyalogsághoz?
  Vedmakova félig tréfásan válaszolt, miközben a géppisztolya elakadását is megkattintotta:
  - És csak azt akartam tudni, milyen tűz alatt ülni! Az remek lenne!
  - És láthatóan elvesztetted a csizmádat, ha annyira siettél az élvonalba!
  Vedmakova valójában mezítláb ment, hogy gyorsabban jöjjön le a hólyagok. Bár a háború alatt a legtöbb nő és gyerek nyáron csupasz sarkúban pompázott, ez nem volt elfogadott a tisztek körében, különösen nyilvános helyeken. De a Witcher még szerette is így kiemelni. Szinyicin egyszerűen válaszolt:
  - A megtakarítás érdekében valójában az egész kapitalista világ ellenünk van. Hiszen a csizma elkopik, és ez sokak munkája!
  A kapitány hevesen kacsintva egyetértett.
  - Nagyon szép lábaid vannak! Megsimogathatom őket!
  Vedmakova megrázta az ujját:
  - Nem most! Aztán ha túléled, felmelegítelek éjszakára.
  Sinicin a szemét forgatta.
  - Hú, gyors vagy! Általában a nők sokáig törnek!
  Vedmakova válaszolni akart, de robbanás hallatszott, egy japán tank haladt előre, aknába rohant. A lány ezt énekelte:
  - Hitler autóban vezetett, a barom egy akna robbantotta fel! Töredékekre törve - de ez nem sok haszna!
  Egy másik japán harckocsi felrobbant, megállt, elfordította a torkolatát és tüzet nyitott a szovjet lövészárkokra. Egy harmadik követte. A japánok azonban nem gondoltak arra, hogy megálljanak. A szűk szeműek vicsorogtak: géppuskáik félköríves, mobil tornyokra helyezve működni kezdtek.
  A kapitány motyogta:
  - Nagyszerű! Hogy megy a felvonulás! Itt a hadsereg!
  Vedmakova felkapott egy puskát, mivel a gyalogság távolsága megengedte, és rálőtt egy japán tisztre. A keskeny szemű elesett, és olyan erővel dobta el a puskát, hogy az a tavaszi fűben babrálta a szuronyt. A többi japán tovább futott, csak kissé megdöntötte a testét, láthatóan abban a reményben, hogy így elkerüli a vereséget, vagy inkább csökkenti annak valószínűségét. Vedmakova felidézte, így képezik ki a Quantude hadsereg katonáit, akinek nincs ideje időben lehajolni, annak bambuszbottal verik a fejét. A király-atyának úgy tűnik, Heródes nagyon meghatott! Ezt azonban II. Miklósról. Most ismét Japánnal harcolnak, és nem egy, hanem több fronton. Ennek azonban megvannak az előnyei is. A lány ezt énekelte:
  Jön - a Wehrmacht hamvába verik,
  Napóleon legyőzhetetlen!
  Az ellenség nem fogja tudni eltaposni a szovjet zászlót,
  Amikor a nép és a párt egyesül!
  Egymás után megálltak az összetört japán tankok, de a szuronyoktól hemzsegő gyalogság még gyorsabban kezdett futni. A szovjet csapatok állásait villanások, puskák csattogása, időnként automata kitörések tarkították. Tüzet nyitott és Vedmakovát. A menet közben újratöltő japánok puskából lőttek. Teljesen kiabáltak:
  - Banzai! Rus add fel!
  A golyók úgy fúrták át a tetemüket, mint egy bábu. Vérrel kevert csontpor hullott le. A legtöbb golyó azonban, ahogy az a csatában is megesik, elment. A japánok átkeltek az aknamezőn, a kis katonák túl könnyűek ahhoz, hogy felrobbantsák a harckocsiknak készített ajándékokat.
  Vedmakova a géppuska brutális visszarúgását érezte a vállán, míg a Felkelő Nap országának harcosai igazi szörnyetegeknek tűntek. Hisztérikus kiáltásaik egyre erősebbek lettek, és sárga, csúnya arcuk izzadságtól csillogott. Vedmakova megpróbál egyszerre minél több ellenséges katonát elpusztítani. A lány dögös, mint mindig, és beágyazottan lő. Az egyik klip kifogyott, behelyezett egy másikat. A tár túl nagy, kerek, nem könnyű beékelni a kamrába. És megint a tűz, a japánok fejjel lefelé repülnek.
  Vedmakova lelőtte a második töltényt, lőszer nélkül maradt. És már a gránátok is gyapjúznak az előrenyomuló szűk szeműekre. Dobásokkal válaszolnak, most sokkal több a nyögés sikolya, és szovjet katonák zuhannak. A szilánk egy apró hajszálat vágott le a Boszorkány fejéről. A lány idegei tönkremennek, felugrik, és a tüdejéből kiált:
  - Sztálinnak az anyaországért!
  Őt követve a többi harcos ordít, kiugrál a fedezékből, és megrázza szuronyt. A szovjet katonák a japánok elé menekülnek, és szuronyos harcot folytatnak.
  Vedmakova egy gyors ütéssel megvágja a legközelebbi "szamuráj" hasát. Üvölt, válaszolni próbál, és összeesik, mint egy lemészárolt vadkan. A lány boldogan felkiált:
  - Orosz foci: Oroszország - Japán, kettő-nulla!
  És valóban, egy másik japán elesett úgy, hogy szuronykéssel elvágták a torkát. Nos, a harmadik harcos pilóta ágyékon rúgta. A keskeny szemű kinyújtózkodott, a lány pedig tehetetlenségtől mozgóan beledugta a pontot az ellenfél szemébe!
  - Szerezd meg a japánokat! Minek állni a kapuőrökhöz!
  A szurony megtorló ütése felszakította az őrnagy zubbonyát, vér ömlött ki belőle, de ez nemhogy nem hozta zavarba a lányt, hanem további dühöt is adott.
  - Hirohito halála! - A lány ugatott, sípcsontja nekiütközött a szűk szemű halántéknak, és a lány olyan gyorsan mozgott, mintha légcsavarok lennének, a legújabb vadászgép.
  A japánok visszavonultak, sőt meghátráltak, az ihletett lány pedig támadásba lendült, géppuskája ütőként pörgött egy óriás kezében. Itt egy kemény ütés következett egy fenékkel a fej hátsó részén, túl buzgó tiszt. Anna kifújta a levegőt.
  - Itt egy shahen-hash!
  De általában az oroszoknak nehéz dolguk volt. A szűk szeműek oldalán ötszörös előny, és a japánok fizikai felkészültsége sem rossz, ráadásul messze nem a Szovjetunió legjobb katonái küzdenek ellenük. Természetesen egy ilyen nehéz háború idején a harmadik kategóriás hadköteleseket küldték a Távol-Keletre, a legrosszabb adatokkal, vagy a nácikkal vívott csatában súlyosan megsérült harcosokat. A katonák elestek, néha egy-egy oroszba egy tucat szuronyot döftek, szó szerint kollektíven elvéreztek, de hősként harcoltak, és senki nem kért kegyelmet.
  Szinyicin szuronnyal átszúrt egy japán tisztet, de ő maga kapott pontot az oldalába. A fiatal férfi egy fenékcsapással mellkason buktatta a támadó japánt, de oldalról túlságosan bőségesen folyt a vér. És egyszerre négy szamuráj rohant rá a srácra.
  A bátor Vedmakova a segítségére sietett, szuronyával a lapockájába szúrta a tisztet, majd térd alatti rúgással leütött egy másik japet.
  - Tarts ki Petruha! azt mondta.
  Azonnal visszatükröződött két szurony, amelyek a mellkasra irányultak, és így válaszolt:
  - Nem Péter vagyok, hanem Arkagyij!
  A lány, aki leütött egy másik japánt, felmordult:
  - Háborúban minden név olyan, mint egy kalapács kattanása, nem szabad lövés nélkül felkapni!
  Arkagyij kissé hátralépett, és egy kíméletlen szurony hasította fel az arcát. A fiatalember felnyögött az elviselhetetlen fájdalomtól:
  - Isten Anyja!
  Vedmakova tiltakozott:
  - Lehet, hogy anya vagyok, de nem Istené! Általában véve nincs Isten, és nem is volt!
  Arkagyij visszalépett Annához, és homályosan motyogta:
  - És mi vár ránk a halál nemléte után?
  A lány negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! A kommunista tudomány feltámasztja a halottakat! És az első új életre visszakerül a hazáért vívott harcokban elesettekhez.
  Sinicin megrázta a fejét.
  - Isten áldjon!
  Vedmakova lerakott egy másik japánt, és felsikoltott:
  - Nincs Isten! Ha igen, akkor el kell ismernünk, hogy az univerzum állítólagos teremtője szadista! És szereti a teremtést kínozni!
  Abban a pillanatban Arkagyij combját szuronnyal feltépték, és hogy el ne essen, a vörös hajú harcosra támaszkodott:
  - És nekem fáj! Egyszerűen elképzelhetetlen!
  A felkelő nap katonáinak öt-hatszoros fölénye megtette a hatását. Ötven szamuráj rohant ellenük, szuronyaikat úgy hadonászva, mint egy sertéssereget. Arkagyij szuronyos ütést kapott párszor a gyomrába, majd kiszúrták a szemét. Amikor a fiatalember elesett, hússzor injekciót adtak neki, így örökre megnyugodott. Érdekes, mit érzett a lelke, amikor elrepült: meglepetést vagy félelmet, esetleg hihetetlen megkönnyebbülést, miután elhagyta a test börtönét.
  A Witcher olyan volt, mintha megbabonázták volna. Természetesen a tunikája darabokra hullott, szuronyokkal összevágva. A harcosról kiderült, hogy teljesen meztelen, sok karcolás borította, de a szamuráj egyetlen komoly sérülést sem tudott okozni rajta! Küzdött, és csupasz mellei skarlátvörös mellbimbókkal remegtek, mint a bóják a tengerben. És csupasz bokák villantak. A lány valóban az állati és erotikus hatalom megtestesülése volt. Csupasz talpa vértől vöröslött, amiből a pusztítás és a gonoszság nagy istennőjével volt összefüggés: Kali! Szinte az összes szovjet katonát leszúrták már, a csata véget ért, de csak az ő csillogó szépségében, Aphroditéban, időről időre dühösen megszeppent.
  Nugi japán tábornok meglepetten nézte ezt a csodát. Ekkor egy gondolat villant át a fejében. Vékony hangon parancsot adtak egy alultáplált szúnyogtól:
  Dobj rá hálót, vigye el élve!
  A takarékos japánoknak is volt hálójuk. Hirtelen élve kell elvinnie az egyik oroszt. A web pedig tökéletes erre. Azonnal egy tucat elkapó bilincset dobott a lányra
  Vedmakova, ahogy csak tudott, visszavágott, minden erejével megpróbálta kiszabadítani magát. De hiába, a lelkiismeretes japánok úgy csinálták a hálót, hogy elvisel egy elefántot. A lányt alaposan bepólyázták és a karjában vonszolták. Mindenből ítélve taktikai sikert értek el, főleg, hogy ezt az irányt sem tüzérség, sem géppuska nem fedezte.
  A lány felidézte Arkagyij simára borotvált arcát, aki beleszeretett, és a hívómondatát:
  - Háborúban minden név olyan, mint egy kalapács kattanása, nem szabad lövés nélkül felkapni!
  Felmerült egy nyugtalanító és csúnya gondolat, nem simította ki! Hiszen ez gyakran megesik, csak beleszeretett egy emberbe, és meghalt!
  A japánok láthatóan rosszul fedett lövészárkokat foglaltak el ezen a helyen, és továbbra is megkerülték a szovjet csapatok Habarovszk körüli állásait. Vedmakováját pedig fogságba ejtik, és bár még nem veszik el őket, berakták őket egy foltos páncélautóba, hogy visszavigyenek téged. A gép özönvíz előtti, valószínűleg az első világháborúból való, így észrevétlenül a gyalogság mögé vagdalt. A sebesség körülbelül 12 kilométer per óra. Brr! A világ legelső tankja, Prokhorov terepjárója nem volt kisebb súlyú, de autópályán 40, úton 25 kilométeres óránkénti sebességet ért el. Amit egyrészt a Szovjetunió támad meg egész Európát, másrészt Ázsia jelentős részét. A lány az oldalára fordult, láthatóan fennállt a veszély, hogy visszafekteti. Milyen sötét van a páncélautó ezen részében, úgy tűnik, itt található az ejtőernyős osztály, vagy a katonák szállítása. Jó lenne persze megszökni, először megszabadulni a rudaktól és az erős kötelektől. És hogyan kell csinálni? A lánynak persze vannak képességei, bár muszáj lesz bütykölni, ugyanakkor le kell húznia a bilincset, és el kell vágnia a láncot, amelyhez a lábánál fogva kötötték. De itt a kötelek is egész jól elférnek. A munka fárasztó, de ha Mandzsuria területére viszik, lesz ideje. A lány levette nedves bőréről a köteleket, lefűrészelte a láncot, és egyszerre gondolkodott. Hmm, Szovjet-Oroszország ellen komoly koalíció volt: És a legkomolyabb szörnyeteg Németország. Egy ország fejlett technológiával és erős csapatokkal. Például hallott az új ME-309-es vadászgépről. Úgy tűnik, már repülnek. Nincsenek pontos adatai a fegyverekről, de a pletykák szerint ennek a repülőgépnek akár hét is van! Tűzpontok. Ez egy nagyon komoly fegyverzet, tekintve, hogy a Yak=9-ben csak kettő van, és a szovjet vadászgépeken nincs olyan gép, amelynél több lett volna három pontnál. Próbálja meg legyőzni ezeket a szörnyeket! Nos, a Fokken-Wulf egy nagyon komoly gép, fegyverzetében felülmúlja a szovjet repülőgépeket, és még majdnem két tonna bombát is képes szállítani. Már 1942 végén két 20 mm-es ágyúval és 4 db 13 mm-es géppuskával volt felfegyverkezve. De úgy tűnik, hogy már megjelent egy új típusú vadászrepülőgép és bombázó két 30 mm-es és négy 20 mm-es ágyúval. Ez már szörnyeteg volt, szörnyeteg minden szörnynek! A pletykák szerint pedig már gyártásba is került egy vadászrepülőgép nyolc 30 mm-es ágyúval! Próbálj meg legyőzni egy ilyen ghoul-ot! Hogyan akarnak erre válaszolni a szovjet tervezők? Vedmakova hallott, hogy a Jak-3-on munkálatok folynak. Beria tanszékéről meséltek neki erről a kurátorról. Úgy tűnik, hogy a repülőgép fő fénypontja a szerkezet kisebb súlya lesz, további hajtóművek és fegyverek nélkül. A manőverezhetőség biztosan jó, de a fegyverzet növelését szeretném! Hiszen a bokszban persze egy könnyű atléta pehelysúlyban mozgékonyabb, mint egy nehézsúlyú, de így is szinte biztosan veszít vele. Nem hiába vannak súlykategóriák, a profi ökölvívók között pedig az átütőerőt értékelik leginkább. Meg kell erősíteni a szovjet repülőgépek fegyverzetét, és csak akkor verik meg a Wehrmachtot ... egyenlő alapon? 1942 második felétől a Luftwaffe levegőbeli fölénye kezdett elpárologni, 1943 márciusára még a Szovjetunió volt előnyben, de... A szövetségesek árulása megváltoztatta az erőviszonyokat. Hú, Hitlert március 13-án ölték meg, és most még csak április vége van, de milyen komolyan megváltoztak az erőviszonyok. Olyan gyorsan, a stratégiailag nyerő pozícióból a stratégiailag majdnem vesztes pozícióba. Szinte azért, mert még mindig van remény arra, hogy Németország képes lesz legyőzni, mielőtt stratégiai és technológiai előnyt érne el a Szovjetunióval szemben. A szövetségesek különösen nagy mennyiségben szállíthatnak repülőgépeket a náciknak, de a német pilótáknak időre lesz szükségük, hogy megtanulják, hogyan kell repülni velük. Mégis van különbség a technikában, a műszerfalakban. A tankokhoz is képzett legénység kell, ráadásul a Chevron menetteljesítménye az orosz télen nem kifejezetten jó. Az M-18 automata puska ... Nem rossz, de a tűzsebességet tekintve gyengébb a legjobb szovjet modelleknél, azonban pontosságban felülmúlja! Röviden, probléma a probléma! Ott vannak még az igazán híres "Churchills" erős páncélzattal, jó vezetési teljesítménnyel... Persze úgy tűnik, nekik is meg kell küzdeni. És minél tovább tart a háború, annál több felszerelést kapnak a nácik. A következtetés tehát egyszerű, nyáron megsemmisítő vereséget kell mérni Németországra. Ami Japánt illeti, a legjobb, ha az aktív védekezésre korlátozódik, és ellentámadásokat indít a tartályok minőségi fölényével. De ismételten a maximális energiamegtakarítás. Nem keveredik bele az elhúzódó csatákba, és előre előkészített vonalakra építi a védelmet. Még mindig van esély a Kínai Vörös Hadsereg bevetésére, de a Csang Kasi rezsim minden erejével nekiesett. Egyelőre tehát a saját erejére támaszkodhat. Mikor jön? A legjobb az egészben május végén, amikor végre kiszáradnak az utak, és megérkezik az utánpótlás a csapatokhoz. Maga Vedmakova első ütését Orjol irányába, majd Harkov térségébe adta volna, hogy kiszorítsa a németeket az ipari Donbászból, majd erőltetett menettel Ukrajnán keresztül, menet közben átkelve a Dnyeperen, majd tovább Romániába. Lehetőség van azonban észak felé fordulni, hogy felszabadítsa Fehéroroszországot, és a középső csoport hátuljába kerüljön. Az ötlet összességében jó, bár vannak hátulütői, az Oryol irányú offenzíva a legszembetűnőbb és ott a nácik várják majd. Az erődítményeket be kell majd törni.
  . 3. FEJEZET
  Itt persze jól jönnek a fegyverek és a katyusák. Ez utóbbi rendszer erős, különösen erkölcsi hatást fejt ki. Mindenesetre sok fegyverre és "Katyusha"-ra van szüksége ahhoz, hogy lövedékeket dobjon az ellenség védelmére. Általánosságban elmondható, hogy az első világháború tapasztalatai azt mutatták, hogy könnyebb volt védekezni, mint támadni, és ha a német császár nem meríti ki erőit az 1918-as tavaszi offenzívával, a háború még több évig tarthat. A második világháború azonban bebizonyította, hogy a támadó taktika előnyt jelent a védekezéssel szemben. Például Lengyelország gyors veresége, és különösen a szövetségesek feltűnő erős nyugati koalíciója. A nácik másfél hónap alatt legyőzték a felsőbb erőket, egyszerűen megkerülve a bevehetetlen Maginot-vonalat. Harc Afrikában, ahol eleinte a britek döntő ütése verte meg Olaszország fölényét. Aztán Rommel egy gyors offenzívában legyőzte a sokkal erősebb brit csapatokat. De természetesen a Szovjetunió legszembetűnőbb példája 1941-ben a hatalmas hadsereg nagy katasztrófája volt. És megtorló offenzív műveletek, német egységek kiütése. A lényeg tehát az, hogy megütjük magunkat anélkül, hogy megvárnánk az új német tankok nyomását. Az elhúzódó koptatóháború szinte hiábavalóvá válik, hacsak persze a szovjet tudósok nem alkotnak csodafegyvert! Ez utóbbi elvileg lehetséges, például hallotta, hogy elméletileg lehetséges olyan bombát készíteni, amely képes elpusztítani egy várost. Ráadásul egy ilyen bomba három-négy tonnát fog nyomni. Úgy néz ki, mint egy tündérmese, de... Arra születtünk, hogy egy mesét valóra váltsunk.
  Még vonzóbb út a Garin mérnök hiperboloidjában leírt lézerfegyver. Egy ilyen dolog eléggé képes elpusztítani egy egész tankok, repülőgépek, hajók hadseregét. Természetesen hozzon létre egy ilyen fegyvert, és nem csak a Harmadik Birodalom, hanem a Pindos árulói is, az egész kapitalista világ véget ér. És a kommunizmus fényes zászlaja felragyog a bolygó felett. De valamilyen oknál fogva ilyen fegyvert nem hoztak létre. A tükrök nem a legjobb módja annak, hogy az égési energiát egyetlen áramba gyűjtsék. Igen, és energiára, a hajók vágásához sokkal többre van szükség. Bár ... ha egy mikron finomságra koncentrálódik, akkor teljesen meg lehet vágni a repülőgépeket és a csatahajókat is. Egy csodafegyver, amely segít megmenteni a Szovjetuniót. És itt van a lézerhatás, más formában. Végül a lánc engedett, és szinte szabadon van, a kötéldarabok pedig hevernek.
  Vedmakova azt mondta:
  - Türelem és munka, ha veled, nem vagy holttest!
  A lány felkelt, mezítláb ütögette a padlót. Nincs reakció. A lány erősebben kopogott. Válaszul japánul káromkodás hangzott el, és semmi reakció. Aztán Vedmakova bosszúsan énekelt. És a legjobban énekelte, mint egy primadonna egy jubileumi bulin:
  A Wehrmacht hordái vadul tombolnak,
  Az ágyúdörgés és a kardok hangja!
  A füst akár egy hónapig is megemelkedik
  A torzulás sugarai az égből!
  
  Az örökkévalóság korában híres lesz a haza,
  A húsomat adom Oroszországért!
  Szeretlek, orosz szépség,
  Minden királyok Ura velünk van!
  
  Ó, ti vidék göndör ligetei,
  Az aranynyárvák csengése susog!
  Ortodox sólyom testvérek,
  Isten bravúrokra ihlette a sereget!
  
  Hideg vagy meleg napokon
  Talán egy felhővel ködöt hoz!
  Fasiszta disznók vagyunk, mint a seprű,
  Hogy lerázza a mocskot az arcáról!
  
  A pártunknak igaza van
  Harcolj a szovjet népért!
  Bátor dalt énekelünk
  Gondolom, mint egy sas rohant fel!
  
  Sztálin bölcs - az uralkodó eszménye,
  Félelmetes halandó harcba vezetnek bennünket!
  A szülőföld zászlaja a győztes mozsártörője,
  Készen áll vitatkozni a Pallas-sorssal!
  
  Lenin tettei örökkévalóak lesznek,
  Szent kommunizmust fogunk építeni!
  Higgy az ember tanításában,
  A fasizmus a sötétség szakadékába zúdul!
  
  Az egész bolygó olyan, mint egy szabad madár,
  Repüljünk a távoli csillagokba, a világokba!
  Valami fényes és nemes
  Szobrászként alkotunk!
  
  És Oroszország a vörös zászló alatt,
  Mint a mennyei Éden virágozni fog!
  Lenin esete, Sztálin akarata,
  Vezessen bennünket a kiválóság felé!
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, valamint négy legendás lány kiszállt Tulából és eljutott Moszkvába.
  Most a főváros helyzete volt a legnehezebb. A németek már befejezték a bekerítését, és volt egy harminc-negyven kilométer hosszú folyosó, amely napról napra egyre szűkült.
  Hat harcos foglalt el védelmi állást Moszkva külvárosában. Heves támadás történt.
  Oleg Rybachenko tüzelt és dúdolta magában:
  - A jövő a miénk!
  A fiú pedig puszta lábbal gránátot dob, és így folytatja:
  - És nagyszerűek leszünk!
  Margarita Korshunova lő és visít:
  - És én leszek a legmenőbb mind közül!
  És mezítláb halálos gránátot fog dobni.
  És különböző irányokba dobja az ellenfeleket.
  És akkor, már a csatában, Natasa, aki géppuskával lekaszálja a németeket, és puszta lábbal halálajándékot dob.
  Ez egy ilyen nő...
  A negyvenegyedik évben Natasha eláradt a bresti erődből. Keletre ment. Az új cipő gyorsan megdörzsölte a lábát, a lány pedig levette és mezítláb járt.
  Pár óráig nem volt semmi, aztán viszketni kezdett a csupasz talp. Pár óra múlva már égtek és már robbantak a fájdalomtól.
  Natasha moszkovita lévén nem szokott mezítláb járni. És persze hébe-hóba belemerülve a patakba.
  Igen, a lábaiért kínzásnak bizonyult. De a fiatal lány gyorsan megszokta.
  Aztán állandóan mezítláb járt, még a hóban is, és csak erős fagyban vette fel a cipőjét.
  Natasha most úgy harcol, mint egy legendás istennő.
  És itt Zoya puszta lábbal gránátot dob, és ordít:
  - Ez általában egy szuper randevú!
  És jól irányzott fordulatot fog adni.
  A németek és zsoldosaik pedig elesnek.
  És akkor Angelica vezeti a tüzet... És olyan vadul lő is pontosan.
  És egy gránát is kirohan a csupasz lábáról.
  És szétszórja a zsoldosokat.
  Továbbá Svetlana lő. És a mezítláb úgy kidob, hogy senki sem tud ellenállni.
  És nagyon messzire szórja az ellenfeleket.
  És lelövi magát, és robbanóhullámmal legyűri az ellenséget.
  Ezek azok a lányok, akik a Szovjetunióban születtek!
  Oleg Rybachenko tüzet vezet az ellenséges gyalogságra, automatikusan gránátokat dob a gyerekek lábával. És ugyanakkor a fiú magának ír.
  Vitalij Klicsko, aki konfliktusba került Ukrajna új elnökével, Zelenszkijvel, úgy döntött, lemond Kijev polgármesteri tisztségéről. Valójában minek makacskodni és ragaszkodni a pozícióhoz. Jobb, ha magad oldod meg a problémát.
  És miután elhagyta a polgármesteri posztot, Vitali Klitschko folytatta karrierjét. És azonnal szenzáció szólaltatja meg Weidert. Köztes harcok nélkül! És ez több mint nyolc év kihagyás után.
  Weider természetesen egyetért. Kihívás elfogadva!
  És eljön az igazság pillanata. Egyrészt a többszörös világbajnokot tizenkét évnél tovább nem verték soha. Másrészt pedig Kijev negyvenkilenc éves volt polgármestere. Egy ember, aki képes megdönteni Hopins rekordját, de edzettsége erősen megkérdőjelezhető.
  Valójában sokan azt gondolták, hogy egy ilyen hosszú szünet után öngyilkosságnak számít az, aki egyenesen Weiderhez megy.
  De Vitali Klitschko olyan, mint Rocky Balboa. Úgy döntött, hogy felveszi a harcot a legerősebb nehézsúlyú ütővel. Denotay Wider egy bokszoló, aki minden ellenfelét elveszítette. Abszolút mindenki - beleértve Tyson Furyt is!
  Szóval mi van, ha Vitalij Klicskónak van esélye?
  De Vitali Klitschko folyamatosan edzett, formában tartotta magát, kerékpárral ment dolgozni. És persze fizikailag sem volt olyan rossz. Ráadásul acél álla volt.
  Nos, Vitali Klitschko mit fogad el a küzdelemben, még ha nem is ő a favorit.
  Oleg Rybachenko megváltoztatta a géppuska csipeszt. Izgalmasak az állítólagos harcok a bokszolókkal.
  Valóban, miért nem tér vissza Vitali Klitschko a ringbe, és próbálja meg megdönteni Hopins rekordját?
  Ez nagyon erős ötlet lenne.
  A terminátor fiú fordult, és lekaszált még néhány tucat fasisztát.
  Aztán a fiú nevetett, és a nyelvét mutatta, mondván:
  - Van egy emberem, aki szuper!
  Margarita puszta lábbal dobott két összekötött citromot, és nyikorgott:
  - Menőbb vagy minden embernél!
  Oleg, aki folytatta a lövöldözést, okoskodott ...
  Vitalij Klitschko negyvenkilenc évesen valóban megdöntötte Hopins rekordját. Egy sajtótájékoztatón még így emlékezett vissza: "Azt mondtam, hogy nem fogom megdönteni Foreman rekordját, de nem mondtam semmit Hopinsról! Szóval fogom, és megdöntöm a rekordját!"
  Ha azonban a közvélemény jelentős része többé-kevésbé hitte, hogy Hopins negyvennyolc évesen világbajnoki címet nyerhet, Vitalij Klicskóban viszont negyvenkilenc évesen, sokkal kevesebb volt a hit. Többek között annak köszönhetően, hogy ellenfele már nagyon erős.
  Soha nem volt még ilyen ütő a nehézsúly történetében. Igaz, Wyder már nem fiatal, de mind a harmincöt év nem negyvenkilenc.
  Vitalij Klitschko azonban egyértelműen nem veszíti el optimizmusát. Edzen keményen, hozd magad formába. És nagyon örülök, hogy kidobtam a kijevi polgármesteri szék rutinját.
  Valójában nem nagy boldogság polgármesternek lenni Ukrajnában, ahol annyi probléma van.
  De az Uyaderrel vívott harcért Vitali Klitschko nagyon jó pénzt ajánlott fel. Így mindenesetre nem veszítettem a pénztárcámmal. Vitali Klitschko név híres.
  A gonosz nyelvek még azt is mondták, hogy Wyder egyszer üt, és maga Vitali Klitschko is lefekszik. És akkor pénzt fog kapni, és emlékiratokat vagy tudományos-fantasztikus regényeket fog írni.
  Vagy esetleg egy filmben.
  Egyébként Wladimir Klitschko is bokszolni akart. Csak a ravasz Vlagyimir választott gyengébb ellenfelet a rendes világbajnok közül. De mindegy, bármit is mondjon, ő bajnok, és ez klassz!
  De Denotay Wyder, bármit is mondjon, még mindig a legjobb a legjobbak között!
  De Vitalij őrjöngve edz. Olyan, mint egy fiatal férfi, aki a maximumot adja ki magának. És volt több sparringe is, kiváló formát és kitartást mutatva. Nem, Vitalij készen áll. És nem csak így, hanem ringbe lép.
  És valóban, amikor eljött az ítélet napja, és összejött a legnagyobb ütő, Wyder, a legjobb nehézsúlyú ebből a szempontból, és Vitalij. Kijev volt polgármestere, akit már mindenki kiírt bokszolói pályafutásából. De most két legendás személyiség jött össze.
  Vitalij, aki 1999-ben lett először világbajnok. Gondoljunk csak bele, milyen régen történt, és több mint húsz év telt el azóta.
  Wyder pedig már nagyon régóta birtokolja a címét. És szintén közel áll a megdöntéshez, Holmes rekordja a leghosszabb bajnoki cím birtokában a felosztás óta.
  És persze, ha Weider valakitől fél, az nem Vitalij nagyapjától. Valójában nem lehet mindenki Hawkins. És Hawkins riválisai nem olyan erősek, mint Weider!
  De Vitalij versenyzőként beszáll a ringbe. Teste még mindig pompás és izmos, bár haja már szürkés. Vitalij nagyapa, ahogyan tisztelettel vagy gúnyosan nevezik. De az izmok megkönnyebbülése olyan, mint egy fiatalnál.
  Vitalij azt mondta, hogy készen áll. És még ő sem, az árfolyamok egy kicsit emelkedtek.
  A Weider sovány, vésett és vékonyabb csontozatú, kisebb súlyú.
  Annak ellenére, hogy félelmetes ütő, vannak védekezési problémái, és nem mindig áll jól a lábán. De van már sok harci tapasztalat. A harcok számával már utolérte Vitalit. És eddig nem sikerült legyőzni.
  Vitalij Klitschko azonban csak sérülések és vágások miatt veszítette el két küzdelmét. És azt is mondhatod, hogy nem verték meg.
  De több mint nyolc év kihagyás, és majdnem ötven év. Ha Vitalij fiatal lenne, természetesen lett volna esélye. De vajon meg tudja-e dönteni Hopins rekordját? David Hay már harmincöt évesen nulla bokszoló lett.
  De sok a beszéd, és csak a gyűrű fog látszani. Vitalij Klitschko megdönti Hopins rekordját, vagy hordágyon viszik el, ahogy Wyder ígérte.
  Itt hollómaszkban jön ki. Magas, nagyon száraz, még sovány is, mint Koschei.
  Egy bokszolópár komoly problémákat okozott neki a ringben. Ez a kubai Ostrix, aki pontozással vezetett és kiütötte a kiütést, illetve Tyson Fury, aki szintén pontozással vezetett, és sikerült döntetlenre hoznia a küzdelmet. Így a világ legnagyobb ütője tönkremehet.
  De az esély majdnem egy a tizedhez Wyder javára. Ennek ellenére Vitalij életkora és karrierjében bekövetkezett nagy törés túl nagy. Még a testvére, Vlagyimir is azt tanácsolta, hogy melegedjen össze néhány erős középparaszttal. Valóban, Németországban Vitalij Klitschko több pénzt szerezhet egy közepes bokszolóval vívott párharcban, pusztán nagy nevének köszönhetően.
  Hiszen Vitalij nemcsak bokszolóként, hanem politikusként, a főváros polgármestereként és a Maidan hőseként is ismert az egész világon.
  Nem, Vitalij Klicskónak mindenesetre el kellett volna gondolkodnia azon, hogy megéri-e sietni és nekiütközni egy ilyen hegynek.
  De a választás megtörtént: Vitali Klitschko nem keresi a könnyű utakat!
  A harc Amerikában zajlik. Az USA és Ukrajna himnuszát játsszák. A szolgáltatási listákat közzéteszik. És végül megszólal a harc jele.
  Sokan szeretnének látványt és vért látni.
  Weider óvatosan kezdett, bár lehet, hogy nincs igaza. És hirtelen Vitalij berozsdásodik. Sr. Klitschko szintén nem siet. De azonnal látható, hogy könnyű a lábán, sovány, izmos és kiegyensúlyozott. Mindenesetre az nem történt meg, amire sokan számítottak: azt mondják, azonnal lebeg.
  Klitschko magabiztosan döféssel dolgozott, kicsit magasabban tartott a szokásosnál, blokkokat rakott.
  Az első két kör simán ment. Aztán Wyder, ahogy az várható volt, nagyon felvette a tempót. Aktívabbá vált támadásban és támadásban. De Vitalij nem vesztette el a fejét. Megakadályozta az ütést, bal oldali szúrással találkozott. És hirtelen egy éles polip közben jobb kezével a testhez csapott. Weider megduplázódott a fájdalomtól.
  Vitalij kettőt tartott, és pályafutása során másodszor került padlóra a világbajnok és minden idők legjobb ütője.
  Vitalij elmosolyodott... A közönség pedig üvöltött örömében. Ezt nem várták el az öreg Vitalijtól. Azta! És végül is úgy tűnik, hamarosan ötven év! És így továbbra is mozogni és verni! Tudni kell!
  Weider felkelt, de hátrálni kezdett. Vitalij lassan szúrni kezdte a szúrásával. És megint kettő. És ütött újra. A lyukasztó hátrál.
  Nehezen, de Wyder a kör végére ért. Aztán a következőben Vitalij dolgozott első számként. De semmi, minden a terv szerint ment. Wyder több körön keresztül meghátrált, és tehetetlennek tűnt. De a kilencedik körben ismét felrobbant. És elkezdett ütéseket dobni előrement. És ismét kihagyta a kettőt, és elesett. Második leütés.
  Vitalij mosolyog. Előre megy. Weider bizonytalanul áll a lábán. Megint kihagyja a kettőt, nem talál ellenszert. És a következő ütéstől esik.
  Nehezen feláll, a játékvezető pedig megállítja a küzdelmet!
  Győzelem! Vitali Klitschko, most világbajnok! És megint az öve! Igaz, még nem abszolút, de már lóháton!
  Megdöntötte Hopins rekordját, és persze Foreman nehézsúlyúinak is, negyedszer lett világbajnok, kiegyenlítve Holyfieldet.
  Wyder természetesen azt kiabálja, hogy túl hamar leállították a küzdelmet, és visszavágót követel.
  Vitalij azt mondja, hogy később döntenek arról, hogy folytatja-e a pályafutását, vagy még pár harcot vívjon. De mindenki azt mondja neki, hogy nagyon jó, még jobb, mint fiatalkorában, és folytatnia kell.
  Főleg, hogy nincs mit tenni. Kijevben egy másik polgármester, a Radai választások előtt és az elnök még messze van, miért ne harcolna?
  A következő három viadalért Vitalijnak százmillió dollárt ajánlanak, plusz a közvetítések további százalékát.
  Persze nagy a főnyeremény, és Kijev egykori polgármestere kimondja, amit gondol.
  Sőt, megmutatta, hogy még sok mindenre képes. Miért kell tehát a tehetséget a földbe temetni? És ami a legfontosabb, nincs több tennivaló!
  Esetleg megpróbálja kombinálni az összes övet? Nagyon jó lenne!
  Vitalij elfogadja az ajánlatot, és aláírja a szerződést további három küzdelemre.
  És a következő ellenfele... Hát persze, Tyson Fury! Még soha nem verték meg, nagy nehézsúlyú. Igaz, Uydar és egy kisebb valaki leütötte. És ami a legfontosabb, az öccse elkövetője. Nos, hogy nem lehet ezzel harcolni?
  Természetesen egy új küzdelem, és egy mesés honorárium, és egy nagyszerű látvány.
  Oleg Rybachenko ismét lő a németekre és a külföldi harcosokra. Általánosságban elmondható, hogy a gyalogságban szinte nincs német. Az E-50 és E-75 harckocsik mögött haladnak. És igyekeznek nem kockáztatni.
  Itt, valahol távolabb látható a Párduc-2. Ez a tank, ellentétben a valós történettel, a negyvenharmadik évben jelent meg. És maga a Párduc nem volt túl masszív. Igen, és a "Panther" -2, bár sokat gyártottak, de 1945-ben a Szovjetunióval való háborúra készülve a németek feltöltötték a gyárakat E-50 és E-75 tankokkal.
  A könnyű önjáró fegyverek (E-10 és E-25) praktikussága ellenére a Führer a nehezebb harckocsikat részesítette előnyben. Guderian nehezen tudta rávenni, hogy készítse el a legmasszívabb, nagy sebességű E-50-et. A Führer viszont jobban szerette az E-75-öt, ami nem bizonyult túl sikeresnek, és kilencven tonnát nyomott.
  De most megjelent az E-75 M módosítása, alacsonyabb sziluettel, könnyebb és erőteljes motorral. Talán ez lesz a legnépszerűbb a jövőben.
  Oleg Rybachenko például ravasz taktikát alkalmaz. Beret és mezítláb gránátot dob az E-50-es hernyóra. Emiatt a harckocsi megfordul és ütközik kollégájával.
  És az eredmény - két mastodon ég.
  Oleg, amint látjuk, nagyon ravasz.
  Most így jár el, a németek pedig súlyos veszteségeket szenvednek el. A fiú lába fürge. Jó olyannak lenni, mint ő, mezítláb és jóképűnek.
  De általában a boxerekkel kapcsolatos gondolatok járnak a fejemben. Például Denis Lebegyev miért ne kezdhetné újra pályafutását? Negyven év nem olyan sok. Sőt, a nagy súlyú fő versenytársak távoztak, és megpróbálhatja kombinálni az öveket.
  Ez az, amit tényleg nem szabad megtenned, szóval hatosnak kell lenni a hatóságokkal. Jobb, ha magad nemes bokszot folytatsz, vagy ellenzékbe megy.
  Így lett Szergej Kovaljov Moszkva polgármestere. Bár ez csak fantázia.
  Denis Lebedev pedig tehetne valami konstruktívabbat is. Ráadásul valahogy túl korai még veretlenül hagyni a bokszot. Egy igazi sportolónak végig kell mennie.
  Vlagyimir Klicsko is visszatérhet. De egyeseket, mint például Alekszandr Usztinovot, már háromszor is megverték egymás után, ne vonuljanak vissza!
  Valóban, a hősök nem emberek, hanem egyenesen acélból!
  De képzeljünk el egy ilyen lehetőséget, Putyin lezuhant egy repülővel, Oroszországban pedig új elnökválasztások vannak.
  És mit látunk ma? A kommunistáknak nincsenek erős jelöltjeik. Grudint megszégyenítették, és aláásták a belé vetett bizalmat. Zjuganov túl öreg, és már mindenkibe belefáradt, és kevés a karizma. Suraikin megbukott az előző választásokon. Más kevéssé ismert személyiségek. Zsirinovszkij is túl öreg és elege van mindenkiből. Másokat a Liberális Demokrata Pártban kevesen ismernek. Kiket lehet még ajánlani az ellenzékből? Andrej Navalnij erős, de nem indulhat a választásokon. Ksenia Sobchak nem komoly jelölt. Demuskin börtönben volt, és nem túl népszerű. Börtönben volt, és Udalcovot, bár talán tehette, a kommunisták támogatták, és megszólalt.
  Egyszóval nincs komoly versenytárs az ellenzékben. Tehát továbbra is Medvegyev megbízott elnök a fő favorit. És ha lesz intrika: a második fordulóban vagy azonnal az elsőben.
  Tekintettel Medvegyev alacsony besorolására és nagy valószínűséggel nagy számú elnökjelöltre, a második forduló teljesen lehetséges.
  Medvegyev azonban nagyon nagy előnyben lesz az első körben, a másodikban nem túl jóképű ellenfél.
  Bár a Zelenskyje az utolsó pillanatban megjelenhet, és összezavarja az összes kártyát!
  Oleg Rybachenko ismét gránátot dobott, meglökve a nácik tankjait. Sok üvöltés és ágyúzás.
  És a föld időnként felszáll, és a levegőben ég. És felborulás, olvadás, töredékek.
  Oleg azt mondja:
  - Dicsőség birodalmunknak!
  Margarita, aki mezítláb dobott egy gyilkos ajándékot, nyikorgott:
  - Nagy dicsőség a hősöknek!
  És ismét a csupasz sarkú lány citrommal dob fel.
  Zuhannak a fasiszták, ó, és özönlenek.
  Nincs mód, még vákuumbombával sem lehet megállni és nyerni! Olyan menő harcosok itt, csak borzalom!
  Oleg ordít:
  - Győzelmünk a szent háborúban!
  Margaret megerősítette:
  - Száz százalékos garanciával!
  És a lány ismét gránátot dobott mezítláb.
  Nem, ezek a gyerekek nyilvánvalóan nem adják fel csak úgy.
  Oleg Rybachenko üvöltött:
  - Az új szovjet rendért!
  Margarita aktívan lőtt egy sorozatot, és megerősítette:
  - Banzai!
  Oleg eközben megpróbált tovább komponálni. Nos, itt van Vitalij, aki önkéntes védekezést folytat Tyson Fury ellen. Eközben Wladimir ugyanilyen érdekesen küzd Ruizzal.
  Valójában Ruiz három változatban volt világbajnok. Ott, Vladimir miért nem tud megküzdeni vele sok pénzért? Annál kényelmesebb ellenfél - sokkal rövidebb és kövér. Vlagyimir hosszú szúrással le tudja lőni.
  Kár, hogy Klitschko Jr. kihagyott vele egy küzdelmet, miközben világbajnok volt. És költözned kellett volna.
  És hogy nem jutott eszedbe ez, Vlagyimir?
  A világbajnok három változatban pedig most Usyk. Gyorsan azonban a trónra került.
  És lehetséges az egyesülési harc Vitalijjal. De ezek egyelőre csak találgatások.
  Vitalinak le kell győznie Tyson Furyt, a Weider elleni visszavágó pedig érdekes. És sok más érdekes harcos is van. Ugyanaz az Anthony Joshua. Rendkívül érdekes lenne harcolni is vele. És bosszút álljon a bátyámon is.
  Vitalij szenzációt keltett Weider legyőzésével. És ugyanez lehet a siker fejlesztése.
  Miért nem lehet az első bokszoló a világon, aki ötven év után bajnoki címet nyert? Ilyen még soha nem volt!
  Szia Vitalij! Nem számít, milyen Kijev polgármestere volt, de most már minden kétséget kizáróan nagy világbajnokként ismertek el!
  De itt az első, önkéntes címvédés. Vitalij ellen, egy nagyobb és hosszabb karú ellenféllel. Nem olyan félelmetes ütő, mint Wyder, de technikás és ügyes, hosszú karokkal. És még nem törött, bár leesett.
  A legfontosabb, hogy legyőzte a még fiatal Wladimir Klitschkot, ami kétségtelenül félelmetes versenyzővé teszi Tyson Furyt.
  Az esély körülbelül ötven-ötven volt. Természetesen a Wyder elleni kiütéses győzelem lenyűgöző volt. De most nem morgás lesz ellene, hanem egy ügyes harcos, akit még senki sem tudott kidobni. És ami a legfontosabb, maga Vlagyimir győztese ereje hajnalán.
  Vajon Vitalij képes lesz megbirkózni egy ilyen technikával ötven évesen? Ez az intellektusok párharca. Ez Wyder egyértelműen alábecsülte Vitalit, és megpróbálta szerénytelenül kezelni. És itt ez már nem így működik.
  Itt készül mindkét bokszoló. Vitalij, mint mindig, most is komoly és koncentrált. Magabiztos és nyugodt.
  Tyson Fury is készülődik. Magasabb, mint Vitalij, hosszabb karjai vannak, és megpróbálja használni.
  De most a harc zajlik majd Nagy-Britanniában, és fizetett közvetítés.
  Tyson Fury most először jelent meg. Külső bizalmat tanúsít. Kopasz, esetlen és nem túl sportos. Ha Vitali Klitschko haja színezett, akkor nem fogja megérteni, melyikük idősebb, bár a különbség tizenhét év. Ez még nem rekord a bajnoki küzdelmek terén, de már közelít a rekordhoz.
  Nos, talán Vitali is harcolni fog valakivel, aki fiatalabb, mint Tyson Fury.
  Itt Vitalij félelmetes zenére lép elő. Egymásra néznek.
  Tyson megroskad, és nem tűnik magasabbnak. Vitalij vállában talán, és szélesebben. És ami a legfontosabb, az alakja sokkal szebb, az izmai pedig domborúak.
  Nos, hogyan hangzanak a himnuszok? Először brit, majd ukrán.
  Aztán egy pillantásváltás.
  És most megszólal a kürt, az első kör.
  Vitalij könnyű ütést dob, jól mozog. Tyson megpróbál elmenni. De Vitali nagyon mozgékony, és ütései esetlen pályán mozognak, Tyson Fury fejéhez érve.
  Minden a szakértők előrejelzése szerint alakul. Vitalijnak kiváló a sebessége.
  És minden sikerül.
  Megnyeri az első kört... Aztán egy perc pihenő és a második kör. Fury ismét nem változtat a taktikán. Nyilván abban reménykedik, hogy Vitalij elfárad.
  . 4. FEJEZET
  És ismét az idősebb Klitschko-nak van egy kis előnye. A testvérek uralják a ringet.
  Wladimir egy hete technikai kiütéssel nyerte meg Ruiz Jr.-t.
  Nos, a harc folytatódik.
  A harmadik kör ismét Vitalij diktálása alatt zajlik. De a negyedik körben Tyson Fury hirtelen felrobban. Rohan előre... És eltalál egy kettőt. És leütésbe esik.
  Mit akart? Vitali készenlétben van.
  Tyson valahogy a végéig kivédte ezt a kört. Aztán újra elkezdődött az egyoldalú csata Vitalij fölényével. Ráadásul a világbajnok idősebb Klicsko nyilvánvalóan nem sietett.
  És most, nyolc forduló után Tyson Fury hirtelen visszavonul. A győzelmet pedig technikai kiütéssel hirdetik ki, a küzdelem folytatásának megtagadása miatt.
  Így Vitalij Klitschko új rekordot állított fel: az ökölvívás történetének első harcosa, aki ötven évesen megvédte a világbajnoki címet. És felülmúlja Hopins újabb eredményét.
  Vitalijból szupermen lett. És megbosszulta a testvérét.
  De a következő küzdelem egy visszavágó Wyderrel. Nagyon magas díjakat ígérnek. Hogy párbajt vívhatsz vele, aztán kimennél Joshuához.
  És akkor már gondolhat egy egyesülési harcra Usykkal. Általánosságban elmondható, hogy Vitali Klitschko elvileg abszolút világbajnok szeretne lenni. És ez a vágy nagyon erős.
  Oleg Rybachenko elvigyorodik a gondolataira. Igen, ez lehetséges. A fiú lekaszál egy egész sor fasisztát, és azt mondja:
  - Az emberek emlékeznek rád, Klitschko! Az emberek értékelnek téged Klitschko! Az emberek téged akarnak Klitschko! Gyere vissza hamarosan Klitschko!
  A zseniális fiú nevetett hetyke dalán, és megint azon, hogyan kell kilövésre a leghalálosabb gránátot. És a nácik három tankja ütközik.
  A szovjet csapatok hősies ellenállása ellenére a nácik még mindig el tudták venni és elvágták a Moszkvát a Szovjetunió más részeivel összekötő folyosót.
  Így Oroszország fővárosa teljes blokád alatt áll. Ugyanúgy, ahogy Leningrádot blokkolják.
  Sztálingrád továbbra is ellenáll. A németek megrohamozzák a kaukázusi Groznij és Ordzsonikidze városokat is. A helyzet kritikus. Főleg, amikor Moszkvát teljesen körülvették.
  Sok csapata van, és több százezer katona a milíciában. De a csatákban a kagylók és a patronok nagyon gyorsan elfogynak. Lehet, hogy kifogy a lőszer. És akkor a főváros elesik. És nincs olyan sok élelmiszer-készlet. Ennek is hamarosan vége lesz.
  Moszkva nélkül pedig egy újabb háború lesz. És Sztálin ezt megérti.
  Most Kujbisevben van. De miután a nácik áttörtek a Volgáig, nem volt messze a frontvonaltól.
  És plusz a szamurájokat is nyomják. És bombáznak, és számtalan gyalogsággal másznak. Talán nincs elég erő.
  Sztálin megérti ezt, és a színfalak mögött igyekszik külön békét kötni Japánnal. Akár arra is készek, hogy feladják a Távol-Keletet, és aranyban fizessék a kártalanítást.
  De Hirohito azt mondta: szükségünk van egész Szibériára, egészen az Urálig. Sajnos lehetetlen ennyit kihozni.
  Vlagyivosztok már majdnem körülvéve. És általában minden nagyon buta ...
  De néhány hősnő harcol, és nem enged a fasisztáknak és a japán militaristáknak.
  A páncélozott, börtönautó, amelyben az éneklő Vedmakova utazott, megállt, hallatszott a nyíló ajtó csikorgása. Két japán, az egyik nagy és kövér, a másik kicsi és vékony, kihajolt a fényből, amely egy pillanatra elvakította Anasztáziát. Aztán a lány habozás nélkül az egyiket sípcsontjának lendítésével a halántéknak, a másikat láncba csavart öklével az állkapcsába döfte. A Felkelő Nap országának dicsért harcosai nevetséges módon kiütésbe estek.
  Vedmakova még énekelte:
  - Tizenkettedik körnek hívom az embert! Elvégre szuper nő vagyok és tele vagyok Atasszal, és mély kiütésbe küldöm az ellenséget, féktelen osztályt demonstrálva a csatában!
  A lány felkapott egy japán gépfegyvert, amelyet a Schmeisterről másoltak, és a redőnyt csattogtatva a pilótafülke felé rohant. Még három japán ugrott ki odakint, Vedmakova egy sorozatot küldött feléjük, a fejükre célozva, és vadul vigyorgott.
  - Mit kaptak a botfejű ördögök!
  A páncélost egy meztelen harcos hölgy fogta el. Witcher ugatott:
  A szerencsétlen Oroszország fölött lebegett,
  Pokoli szörnyek forrongó sötétség!
  A megszállónak esős a fejszéje,
  Élesítsd és vágd le a fejedet!
  A pokolban harcoló kommunista nem gyalog,
  Nem mindig járunk az igán!
  Változtasd a Harmadik Birodalmat tűzjelzőkké,
  Nos, az őszinteség jót fog tenni!
  Annak ellenére, hogy undorodott, Vedmakova felvette a halottaktól elvett japán katonai egyenruhát. Milyen kellemetlen volt, ezek a katonák már régóta nem mosdattak, és rettenetesen bűzlött. A pilótalány felüvöltött:
  - Ilyen mértékben kell oskotinitsya! De ázsiai!
  A páncélozott szállító azonban könnyen feltekeredett és elindult északi irányba. A járműben két 12 milliméteres géppuska volt, így alkalmanként el lehetett verni egy gyalogsági támadást. Egy másik dolog, hogy a 20 milliméteres páncél nem bírta a 37 milliméteres japán "fegyverek" kaliberét. Vedmakova arra gondolt: hogyan változtatta meg Oroszországot a kommunisták hatalomra jutása. Ha a cári időkben a japán hadsereg technikai értelemben jelentősen felülmúlta az oroszokat, most éppen ellenkezőleg, le van maradva. Bár nem lehet azt mondani, hogy a tudományt nem bátorítják a Felkelő Nap országában. A 19. század végén vezették be a kötelező középfokú oktatást. Igaz, Japánban az oktatás színvonala nem volt magas. Kimásolták a végletekig pedáns porosz iskolából, kissé leegyszerűsítették, hogy egy tanár minél több diákot engedjen át, mivel nem volt elég képzett ember. Általában a japánok utánozták az európaiakat, például a briteket a khaki egyenruha megjelenésében, a németeket a formációban és a katonai szabályozásban, az amerikaiakat a haditengerészet egyenruhájában és típusában, valamint a pénzügyi intézményrendszerben. Igaz, nekik is megvolt a sajátjuk, például a Bushido kód, a híres Shimosa robbanóanyag (bár ez aligha volt jobb az európainál). A tizenkilencedik század közepéig Japán elmaradott középkori ország volt, amelynek még vasútja sem volt, de ágyúgolyókkal felszerelt ágyúkkal volt felfegyverkezve. Még archaikusabb volt, mint Türkiye vagy Irán, és még inkább a cári Oroszország. Furcsa módon, de Amerika volt az, amely segített a Felkelő Nap országának elérni az embereket, és szó szerint arra kényszerítette őket, hogy csatlakozzanak a civilizált világhoz. A modern gőzcirkáló robbanékony lövedékekkel erős benyomást tett az elmaradott Japánra. Főleg, amikor több vitorlást elsüllyesztett, az ágyúgolyókkal az ágyúk teljes tehetetlenségét mutatva.
  Talán az amerikaiak többször megbánják majd, hogy rákényszerítették Japánt a világ felé. Hogy versenytársat neveltek Ázsiában, de akkor nehéz volt elhinni, hogy a felkelő nap országa néhány évtizeden belül azt az utat járja majd be, amelyre a Nyugat évszázadokat bevett.
  Vedmakova az autópályán haladt, erősítéssel ellátott teherautókat, valamint járműveket engedett előre, és okoskodott. A cári kormány még II. Sándor, vagy még inkább I. Miklós alatt azt tervezte, hogy Kína csatlakozzon Oroszországhoz. De Nikolai a török irányt választotta terjeszkedés tárgyának. Elvileg kényelmesebb volt. De az Oroszországot gyűlölő Nagy-Britannia és a befolyása alatt álló Franciaország kiállt az oszmánok mellett. Negyedezred óta (az 1612-es cél óta) először veszített Oroszország nagyszabású háborút (az egyéni csaták természetesen nem számítanak, úgy érti, hogy közel negyed évezredig Oroszország nem veszített háborúkat általában egyébként Nicholas alatt érte el először a maximumot, méretét tekintve). Ennek több oka is volt, a legfontosabb a nyugati hatalmak fölénye a csapatok technológiai felszerelésében. Nyikolaj első öngyilkossága után II. Sándor foglalta el a trónt: talán a legműveltebb és legműveltebb cár Oroszország egész történetében. Nagyszabású reformokat indított, megjegyezte a jobbágyságot, alatta indult meg az ipar rohamos növekedése, a vasutak és erőművek építése! De ugyanakkor a jobbágyság felszámolása a parasztok rovására ment végbe, sok volt a rom, kitörtek a zavargások, főleg Lengyelországban tömegesek. Sándornak sikerült előrevinnie Oroszországot, de az alapvető problémákat nem oldotta meg, sőt Alaszkát egy fillérért eladta Amerikának, a Hawaii-szigeteket pedig ingyen adta oda. Igaz, sikerült legyőznie Törökországot, de az Oszmán Birodalom ekkorra már nagyon gyenge volt, és felkelések rázták meg. Igen, Oroszország veszteségei ebben a háborúban aránytalanul nagyok voltak, ami azt bizonyítja, hogy az orosz hadsereg a reform ellenére még mindig messze van a tökéletestől. Azonban még Szuvorov alatt sem volt minden olyan egyértelmű, mint ahogy a könyvekben írják. A győzelmeket jelentős költséggel adták, és Második Katalin például a második orosz-török háború idején viszonylag szerény területszerzésekre szorítkozott, még Moldovával szembeni igényét sem utasította el. Bár ezeket a területeket ortodox szlávok lakták, és egy időben a Kijevi Rusz részei voltak. Általánosságban elmondható, hogy Oroszországnak a mongol-tatár iga alóli felszabadulása után az összes eredeti szláv föld visszaadását követték. Több évszázadba telt, például Galíciát csak 1939-ben, a lengyel iga alóli felszabadulás után kapták vissza. Przemysl városa pedig a szomszédos földekkel a magyaroké és szlovákoké maradt.
  Vedmakova az autópályára nézett: nem volt olyan sok különböző autó, itt a japán gyalogosok vonultak. Japán lakossága mintegy százmillió, még több, mint Németországban, az iskolai osztályok felét a sorkatonai képzések teszik ki. A Szovjetunióval vívott háború isteni áldás számukra, ellentétben az USA-val. Lehet bélyegezni, egyre több új felosztás.
  Nagy a kísértés, hogy két gyorstüzelő géppuskáját lefújja, mivel ezt úgy is megteheti, hogy a fülkéből hidraulikus meghajtással vezérli őket. De az igazság az, hogy akkor neki magának kevés esélye lesz kijutni innen. Nem, még mindig jobb, ha a frontvonalhoz közelebb vagy éjszaka csinálod. Igen, úgy tűnik, már este van... Akkor a farkasok kapnak enni, és a birkák biztonságban vannak. De nem, ő nem birka.
  Szóval mi van Japánnal? Az 1904-1905-ös első háborút elvesztették, és Oroszország csak több mint kétszázötvenezer katonát és tisztet veszített fogolyként. Bár a cári hadsereg számbeli fölényben volt. Japán viszont kevesebb mint kétezer foglyot vesztett, sőt minden elfogott sárga arcú katonáért és ezer tisztért száz aranyrubel bónuszt állapítottak meg. A történelemnek ez az oldala nagyon kellemetlen Oroszország számára. Ami a legbosszantóbb az országban, sokan a japánoknak kívántak győzelmet. Például a Moszkvai Egyetem hallgatói gratulációt küldtek a mikádónak Port Arthur bukásához. És mennyit zsákmányoltak: nem lehet felsorolni!
  Vedmakova lelassította a gázt, nehogy újabb menetoszlopba fusson. A lány káromkodott:
  - Hát olyanok, mint a sáskák! Alattomos lények!
  A fül már megkülönböztette az ágyúdörgést, közeledett a frontvonal. A pilóta felmordult, majd ezt énekelte:
  Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól,
  Az orosz harcos elpusztítja a japánokat!
  És teljes gyászunk van,
  Az egész meggörbült pajzs megremegett!
  A lány ismét elhallgatott. Abban a háborúban az USA és Nagy-Britannia pénzzel és fegyverekkel segítette Japánt, de nyugaton nem volt front. Valóban, a Felkelő Nap országa arra számított, hogy Németország megragadja a pillanatot és megtámadja Oroszországot. Elvileg valódi volt, és előnyös volt Németország számára. A szövetséges Ausztria-Magyarország, amely a balkáni érdekekkel ütközött, szintén szembeszállhat Oroszországgal. Az Oroszország által történelmileg megsértett, sőt Németország pénzügyi ellenőrzése alatt álló Törökország is beléphet a háborúba. Nem kizárt Olaszország háborúba lépése, amely a hármas szövetség része volt, és igényt tarthatott a gazdag ukrán földekre. A cári Oroszország mindenesetre rossz lenne. Még ha veszít is az antanttal kötött szövetségben, a háború két fronton katasztrófával végződött volna. Csekély az esélye annak, hogy Franciaország csatlakozzon a csatához, mivel abban az időben Nagy-Britannia Oroszország ellen volt. Általában persze ez a Kaiser nagy tévedése, aki elszalasztott egy ilyen lehetőséget. Lehetséges, hogy az első világháború kitörése után is a fő stratégiai tévedés a Belgium és Franciaország elleni Fritz offenzíva volt. Talán ha teljes erejükkel megkezdték volna az oroszországi inváziót, megismétlődött volna az 1939-es Lengyelország helyzete. Szerencsére a németek túlságosan magabiztosnak bizonyultak, és két fronton választották a háborút.
  A Witchernek sok honfitársával ellentétben szerencséje volt: sikerült elolvasnia a Mine Kaif-ot, és még az eredetiben is. Természetesen Hitlernek igaza volt, amikor azt mondta, hogy vagy Nagy-Britanniával kell együtt lenni Oroszország ellen, vagy Oroszországgal együtt kell lenni Nagy-Britannia ellen. És teljesen logikus, hogy a leendő Führer bírálta azokat, akik megpróbálták kihúzni a fényre, Bismarck holttestére.
  Hitler valóban elutasított minden lehetőséget az Oroszországgal való szövetségre, különösen akkor, amikor a bolsevikok hatalomra kerültek, és úgy gondolták, hogy az orosz földeknek német gyarmatokká kell válniuk.
  Ez azt jelenti, hogy egyértelműen Oroszország ellensége volt, és a Führerrel kötött szerződések csupán papírdarabok voltak. Sőt, Sztálin idióta, hogy kihagyott egy ilyen erős ütést a nyitott állára, bár fel kellett készülnie az ütés visszaverésére és a csapatok készenlétbe helyezésére. Vagy ami még jobb, tedd magadba! A német hadsereg szintén nem állt készen a szovjet hadsereg támadó impulzusára. Nagyon nehéz lett volna nekik, egyszerűen körül tudjuk keríteni és kazánokban megsemmisíteni a német csapatokat. És mi ez a háború! Így a kezdeményezés a Wehrmachthoz szállt. A front pedig nyugatról keletre folyt. Nem világos, mire számított Sztálin? Beria pedig egy rohadék. Jól ismeri a kopasz férfit. Nos, miért nem figyelmeztette Sztálint. Miért nem sikerült rávenni a cselekvésre? Hogy történt? Hiszen a népbiztos ravasz ember, nem bízott senkiben! Hiszen tényleg komoly hírszerzési adatok voltak, a Harmadik Birodalom csapatait húzták fel a határra, és minden második nagymama háborút jövendölt. Általában az volt az érzés, hogy valami engesztelhetetlen, szörnyű dolog jön!
  És csak Sztálin és kísérete verte a vödröket, mintha szándékosan akarna emberek millióit elveszíteni és megölni. És általában a bajuszos grúz nem olyan zseni... Nem sikerült befejeznie a szemináriumot, és ahogy Beria bevallotta, gyakran iszik. És ahogy a háború elkezdődött, általában zúgott... És most az egész világ felfegyverkezve Oroszország ellen! És itt természetesen Sztálin rugalmatlan politikája a hibás. Különösen annak ellenére, hogy a front kifulladt az utánpótlás hiányától, vonatok ezreit hívták vissza a csecsenek Kazahsztánba deportálására. És ez a háború alatt történt, amikor minden vagon számít! Emiatt egyébként Mainsteinnek sikerült a szovjet hadsereg jelentős számbeli fölénye ellenére ellentámadást végrehajtania a vörös csapatok legyőzésére. Echelonok hiányában az erősítést nem vezényelték ki időben, a szovjet csapatok utánpótlása megszakadt, és ennek következtében az offenzíva elhalt. És ha csapataink most Kijevben, és talán Romániában lennének, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok talán nem merné elárulni a Szovjetuniót!
  Különben is, ki ölte meg majdnem Hitlert? Így a Harmadik Birodalom új agresszióra taszítva?! Valószínűleg egy Berija által vezetett művelet volt... Végül is egy időben kitalálta, hogyan végezzen Trockijjal. Akkor azonban ez annak volt köszönhető, hogy el kellett kerülni az Internacionálé szakadását. Ez most az ellenkező hatáshoz vezetett, Oroszország ellenségei egyesültek. És történelmi ellenségek! Vedmakovját, meg kell mondanom, nagyon meglepte, hogy Churchill június 24-én szenzációs beszédet mondott, amelyben bejelentette, hogy támogatja a Szovjetuniót. Furcsa, hogy egy birka szövetségre jött egy farkassal, ha természetesen a brit oroszlán összehasonlítható egy birkával. Sztálin azonban tipikus farkas! Most már minden visszaállt a régi kerékvágásba, kapitalisták-demokraták és kapitalisták-fasiszták együtt! De a kommunisták egységesek és becsületesek, lelkiismereti megalkuvás nélkül! Lehet, hogy Sztálin ezt akarta? Az ellenség erői mindenesetre megsokasodtak, keleten pedig Japán mutatta a száját. De általában véve logikus a Felkelő Nap országainak vezetésének menete: el kell zárni a katonaság torkát az elégedetlen hatalmas területi engedményekkel és a tényleges megadással, új csatákat, földeket ígértek. Ha az Egyesült Államok nem vezet be szankciókat július 24-én, vagy inkább blokádot Japán ellen, akkor talán a szamurájok becsapták volna a Szovjetuniót, még augusztusban anélkül, hogy megvárták volna a telet! A japánok bátor nép, és aligha állítaná meg őket Khalkhin Gol emléke, ahol egyébként másodlagos csapatok harcoltak, köztük a mandzsúriai birodalmi kormány bábjai is!
  Ez pedig veszélyeztetheti Moszkva bukását... Bár valószínűleg Sztálin szívesebben adta volna egész Szibériát Moszkva feladásának. Egyszerűen otthagynám a fedezéket, remélve, hogy a zord tajga tél nem ad lehetőséget a japánoknak, hogy túl messzire lépjenek, és kapcsolatba lépjenek a németekkel az Urálban vagy a Volga-vidéken.
  És akkor persze lesznek problémák... Hitler kudarcot vallott Moszkva közelében, és tévedett, amikor hadat üzent az Egyesült Államoknak, anélkül, hogy Japánt kötelezte volna a Szovjetunióval szembeni viszonzásra. Hitlert egyáltalán nem jellemezte a logika, az állati antiszemitizmus, amely maga ellen állította a fő pénzügyi elitet, sőt a Vatikánt is. Igaz, ez növelte népszerűségét az arabok körében, de nem nyújtottak jelentős segítséget Rommel hadtestének.
  A páncélautó az egykori szovjet határhoz hajtott. Már történt némi pusztítás. Itt még mindig kilóg a határállomás.
  És japán gyalogság, valamint több könnyű tankett 20 mm-es automata ágyúval és két-két géppuskával. A kínai gyalogság ellen ez jó fegyver lehet, de a T-34 ellen... Igaz, a Távol-Keleten kevés ilyen harckocsi van, a főerők nyugaton vannak szorítva. Ezen kívül még pár páncélozott jármű és aknavető látható, nyitott tetejű járműveken szállítva. Azt kell mondanom, hogy a kis kaliber ellenére jó habarcsok ...
  Vedmakova habozott: mit tegyen? Sok a japán, és úgy tűnik, le kell kanyarodni egy országútra. Vagy talán mégis sorba kell állni a szűk szeműeknek?
  Már sötétedik, felhők borították az eget, jön az eső. Persze lehet kockáztatni, főleg, hogy így tolongtak a japánok, a gyalogság sűrű sorokban áll össze. Igen, egy egész ezred van belőlük, sárga arcú katonák, meglehetősen csúnyák, és nem kár megölni őket.
  Vedmakova keresztet vetett, és azt motyogta:
  - Isten ments, hogy még több szamuráj!
  Két nagy kaliberű - 12 milliméteres géppuska csapott le a keskeny szemű lényekre. Megkezdődött a mészárlás. A lány még énekelte is:
  A végsőkig harcolni fogunk az ellenséggel
  A katonák hőstettei - ne számold a számot!
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Ne add fel, ha baj van!
  12 - milliméter egy nagy és éles patron, áthatol a testen, és néha több japán is egyszerre. Vedmakova a fegyvert hidraulikus működtetők segítségével irányította, amelyeket a japánok a repüléstől kölcsönöztek. A Rising Sun Empire harcosai az első másodpercekben nem is értették, mi történik és honnan jött a támadás. Egyszerűen elestek, vércseppeket engedve ki a gyomrukból és a mellkasukból. Olyan váratlan volt a halál eljövetele ebben a látszólag derűs világban. Bár nem, az utolsó kijelentés inkább gúny.
  Vedmakovának sikerült több vonalat lekaszálnia, mire az ellenség reagált és elkezdett szétszóródni. A pilóta folytatta a tüzelést, miközben a páncélautót úgy mozgatta, hogy ne essen tanketták tüze alá. Ennek ellenére egy repülőgépágyú még az ilyen páncélzatot is képes átütni. Ez azonban továbbra is a lövedék kezdeti sebességétől függ, a tankettákon még mindig nagyobb, mint a vadászfegyvereken.
  Míg a pilótának szerencséje volt, a japánok nem azonnal jöttek rá, ki küldi a halálba, főleg, hogy eleredt a tavaszi eső, aminek következtében a villanások nehezen megkülönböztethetők. Valószínűleg a szamurájok azt hitték, hogy egy orosz különítmény támadja meg őket, amely hátulról betört, ezért a tanketták tüzet nyitottak a bokrokra. Vedmakova összetörte a japánokat és énekelte:
  Az óceán messziről
  Ahol a boltív megremegte az eget!
  A szultán hordái söpörnek,
  Mintha az Antikrisztus feltámadt volna!
  
  A háború könyörtelen, gonosz,
  Mint egy sárkány, amely Rusra szállt!
  Szürke a földem a sebekben,
  Mentsd meg anyámat, Istenhez imádkozom!
  
  Milyen kegyetlen a világ, micsoda borzalom
  A gyerek elesett és darabokra szakadt!
  Fájdalommal lökdösve szültek,
  Tehát a gonosz Mennydörgő döntött!
  
  Itt Isten nem tudja a mértéket haragjában,
  Leütötte a szerencsétlenség emberi faját!
  És minden élő szenved
  Csak a bánat számít győzelemnek!
  
  Oroszországot vér borítja,
  Milyen kegyetlen vagy te Isten!
  Hová tűnt a küldetésed?
  Bizony Krisztus a harmadik, fölösleges!
  
  Miért vagytok Pokol és Éva?
  Számkivetettek paradicsomuk vétke miatt!
  Eljött a kannibál ideje,
  Egy rajtaütéssel hirtelenebb Mamai!
  
  A lányok könnyeket hullattak,
  A németek megölték a szülőket!
  Mezítláb van, és fagy,
  Durva, minden folyó befagyott!
  
  Senki sem sajnál minket, embereket
  Most törpék, aztán kígyók csípnek minket!
  Néha felmerül az ötlet
  Micsoda csésze a csordultig tartó szenvedés!
  
  Hiába reménykedj Istenben
  Biztos nem fáj neki!
  És jobb szegényen és szegényen élni,
  De mondtuk - elég volt!
  
  Nálunk vannak a kommunizmus zászlói,
  És ez azt jelenti, hogy a bácsira való hivatkozás nélkül!
  Nem tűri a fasizmus vizeletét,
  Etikánk egyszerű: a pokolba is!
  
  Remény a kezében,
  Az elmén, ami a fejben van!
  Az akarat elvezet bennünket a teljesítményekhez,
  Ügyesség, lelkesedés a markában!
  
  És így mérve a lépéseket,
  Szabadságra és boldogságra a te utadon!
  Vörös istenek leszünk
  Senki sem tud minket elhajlítani!
  Vedmakova énekelt és gépfegyverből firkált, lődd le azokat, akiknek már sikerült szétszóródniuk, és szűk szemekkel feküdj le. De aztán megváltozott a szerencséje, és több japán tiszt láthatóan rájött, mi a baj, és több gránátot dobtak a páncélautóra. Vedmakova borzongást érzett a hajótestében. A japán gránátok azonban töredezett gránátok voltak, és nem hatoltak át a páncélzaton, nyilvánvalóan arra tervezték, hogy akár 14 milliméteres kaliberű géppuska-kitöréseket is tartsanak.
  Witcher felnevetett.
  - És itt van egy makacs harci kóbor bolond-golyó! Korrodált, hirtelen bölcsebb és gyakrabban találta el a célt!
  A páncélozott szállítókocsiban a géppuskákat heveder táplálja. Ez nagy mennyiségű golyót biztosít, emellett vízhűtés is biztosított, amely lehetővé teszi a lövöldözés időtartamának növelését. Ezért a harcos szertartás nélkül levágta a rá gránátokat dobáló japánokat. De úgy tűnik, a többi harcos észrevette. Ismét gránátok repültek. Üvöltés hallatszott. Úgy tűnik, hogy az egyik gránát nehéznek bizonyult, körülbelül egy kilogramm súlyú és páncéltörő. A japánokat már ellátták hasonló blankokkal. Gyenge Chevronok és T-34-esek ellen, de egy páncélozott autón át lehet törni! Az áttört oldalon keresztül por záporozott Vedmakovára. A lány káromkodott:
  - Igen, Japán kicsi, de nagy bajt okoz!
  A páncélozott autó megállt, és egy pár töredezőgránát berepült, ahol felrobbant.
  A szilánkok elkapták Vedmakovot, felszakítva az egyenruháját. A tetejébe egy törött benzintartály is kigyulladt. A lány ismét káromkodott.
  - Nem autó - Tábornok! Szart adnék neked!
  Még pár tucatnyit le kellett kaszálnom, hogy kiugorjak a fülkéből. A lány ezt a japán katonák észrevétlenül tette, és kúszott. Önmaga miatt nem aggódott a Felkelő Nap országa hadseregének egyenruhája miatt. Sötétben és esőben pedig az arc nem túl jól megkülönböztethető. Most le kell szállnia az autópályáról, és fel kell oldódnia a bokorban.
  A lány elég gyorsan kúszott, és ugyanakkor néhányszor holttestekbe futott. Szépen mormolva:
  - Nem rossz, lámpát adtam a szamurájnak! Most már nincs más dolgod, mint megmenteni magad!
  A harcos beleugrott a bokrok közé, és felállva járkálni kezdett. Jester velük, lehet, hogy nem kapják meg. Valójában tisztességesen küzdött, és úgy gondolta, hogy bravúrja: valószínűleg nem hinnék el, különben, ki tudja, a hős egy másik csillagát adták volna!
  Általában furcsa dolog a háború, itt embereket ölsz, és ez nem könnyű normális, de vitézség. Ahogy a Biblia mondja: Ne ölj! Mindazonáltal Isten megparancsolta, hogy ne csak öljék meg, hanem általában is irtsák ki az amálekitákat és feleségeiket, gyermekeiket, sőt még az állatokat is! Bár a polgári lakosság kiirtását még a háború alatt is erkölcstelen és aljas tettnek tartják.
  A nyugati szövetségesek azonban nemcsak és nem annyira katonai létesítményeket, mint inkább a polgári lakosságot bombázták. Ez részben a nagy magasságú bombázók alacsony pontosságának volt köszönhető, ami megnehezítette a tisztán katonai célpontok legyőzését, de a lényeg a bosszú volt. Japán is kapott fényt az USA-tól. És nem volt mit válaszolniuk! Egyszerűen nem volt elég hosszú repülőjük ahhoz, hogy kivegyék a Yankees-t!
  Nyilvánvalóan az amerikaiak elégségesnek tartották a perui kikötőért való bosszút, vagy inkább a legmagasabb pénzügyi elit úgy döntött, hogy egyúttal pragmatikusan lép fel, és véget vet Mao Vörös Hadseregének. Japán a Szovjetunió elleni háború ugródeszkájaként hagyta el Mandzsúriát, és szabad kezet kapott Mongólia ellen, a többi Csang Kaj-sek munkája volt! Akkor lehet majd egész Kínát maga alá gereblyézni. És hadd vérezzen el a Felkelő Nap országa a Szovjetunióval vívott háborúban. A legérdekesebb itt talán az, hogy a japánok Oroszországot legyőzve arra számítanak, hogy Németország és az Egyesült Államok segítségével ismét kiegyenlítenek Amerikával, Szibéria és más vidékek kiharcolására gondolnak a kimerült Japántól.
  Mindegyik fél úgy gondolja, hogy ezt nagyon ügyesen tették, főleg, hogy Amerika és Nagy-Britannia lövés nélkül szerezte meg az irányítást hatalmas területek felett. Ellenkező esetben hosszú és fárasztó időre vissza kellett volna szerezniük őket, ami legalább több évig tart, mert ezek még mindig szigetek!
  Vedmakova sétált, abban a reményben, hogy átlépheti a frontvonalat. Teljesen lehetséges becsúszni a résbe, és ragaszkodni a sajátjához. És talán még foglyul ejteni az egyik szamurájt is. Nos, közel van a szovjet hadsereg legfejlettebb állásaihoz. Ellenkező esetben nehéz lesz szállítani.
  . 5. FEJEZET
  Tehát a Világoligarchia: Németország és Európa a Szovjetunió alatt ez elveszett befolyási zónának számít, sőt veszélyt jelent a megerősödött kommunista birodalomra és a bolsevizmus további terjeszkedésére. A Németország alatti Oroszország pedig befolyási övezeteinek kiterjesztése és lehetősége, hogy minden levet elszívjon a gazdag országokból. De igazából ez az, amit a francia oligarchák elveszítettek, amikor kikaptak Németországtól: egy kicsit meg kellett osztozniuk Hitlerrel, de a vagyon nagy részét megtartották, sőt a munkásokat is könnyebben kizsákmányolták - a németek szétverték a szakszervezeteket. Mit veszítettek az oligarchák a Baltikumban? Számold meg az összes fővárost, és akinek nem volt ideje elmenekülni, akkor a szabadság vagy az élet! Elképesztő példa! Ebben tehát nincs semmi meglepő! És ha Hitler nem lett volna olyan lelkes antiszemita, senki sem segített volna a Szovjetuniónak!
  Azt kell mondanunk, hogy Franciaország viszonylag könnyen összeomlott egyik oka az volt, hogy mind a teljes lakosságban, mind a pénzügyi elitben jelentősen alacsonyabb volt a zsidóság aránya. Lengyelországban, Nagy-Britanniában, az USA-ban: éppen fordítva volt. Főleg az USA-ban, ami egyébként megmagyarázza, hogy a jenkik, annak ellenére, hogy egyetlen bomba sem esett Amerikára, még a briteknél is kegyetlenebbek voltak Németország lakosságával!
  Vishu, a Wehrmacht alatt báb lett, a németek pedig harmonikázva lovagoltak át Párizson. Hitler elkezdte előkészíteni az angliai inváziót, nem törődött azzal, hogy a gazdaságot katonai alapokra helyezze és a meghódított Európa erőforrásait használja fel. Sokba került neki, csakúgy, mint az angolokkal való tárgyalási kedv hiánya, az antiszemitizmus elutasítása . Ez utóbbi talán lehetővé tenné a Führer számára, hogy minden erejét szabadjára engedje a Szovjetunió elleni háborúban, és májusban visszatámadjon. Igaz, a Nagy-Britanniával kötött béke a mozgósítás bejelentésére szoríthatja Sztálint. Ez annak a jele lenne, hogy - mondják - az ellenség már a küszöbön van.
  Vagy nem válni, és akkor talán ez befolyásolná az Egyesült Államok helyzetét Japánnal szemben. Nem provokálnák a Felkelő Nap Országát, és a hatalmas birodalom megnyithatna egy második frontot! Mi történt most. Csak egy még rosszabb helyzetben, amikor a Szovjetunió hadserege majdnem vereséget szenved, a fegyvergyártás még nem alakult ki, és még nem tanultak meg harcolni!
  Most nincs a negyvenegyedik éve - a szovjet csapatok harci tapasztalatot szereztek, megtanultak harcolni és győzni! Így most már nem félnek a nehéz harckocsiktól és a hét lőponttal rendelkező repülőgépektől, egy gépen!
  Egy magányos japán férfi áll egy fa közelében. Szóval egy közönséges sárga bábu.
  Vedmakova felugrott mögötte. Felrántotta a fejét, majd megcsavarta... Ha élesen felhúzod az ellenség "tengerét", a nyakizmok már nem tudnak hatékony ellenállást nyújtani, és a "fej" könnyen összecsukódik!
  Nos, mivel kevesebb szamuráj! Vedmakova vidámnak és elégedettnek tűnik, még a fogát is kicsavarja:
  Japán soha nem fog meghódítani minket! Mert van ilyen harcos, mint én!
  Valóban, Rusz egész történelmében csak a mongol-tatárok voltak képesek hódítani! Hogy miért történt ez, és miért vált tehetetlenné a nagy szláv nemzet, ez persze nem egy generáció számára rejtély!
  A fő ok a feudális széttagoltság, amikor mindenki kivett magának egy darab földet: csirkéket indított, és beleült az örökségébe: munka nélkül!
  Vedmakova úgy érezte, hogy a szűk és kényelmetlen japán csizma dörzsöli a lábát. A pilóta úgy döntött, hogy ebben az esetben nincs értelme elviselni a kínt. Csak ledobta a tompa, összeszűkült és nyomkodó "párnákat" az ujjaira. Mezítláb éreztem szülőföldem éjszakai hűvösségét és sokkal vidámabbnak éreztem magam! Hozzátett egy lépést, és még ugrálni is kezdett egy kicsit!
  Az oroszok megosztottsága volt a szlávok legnagyobb tragédiája. Nyugaton Litvánia és Lengyelország, keleten pedig a kegyetlen tatárok leigázták őket. Az iga azonban nem tartott örökké: Moszkva előtte egy kisváros kezdett növekedni, sőt egyfajta kis birodalommá alakult. Ivan Kalita az orosz földek gyűjtője lett. Ő volt az első és nem a legsikeresebb, de ami a legfontosabb az első! És hogy hangzik a bolsevik dalban: jobb halottnak lenni - mint a második!
  Sztálin nem orosz, ez a fő hátránya! Innen a címzetes nemzettel szembeni bizalmatlanság, és a tömeges indokolatlan elnyomás! Tessék, add a szarvakat a disznónak, és a királyságot a csákónak!
  Csucsmek a trónon és Rusz a karámban!
  Például mind Tuhacsevszkij, mind Jegorov elég tehetséges marsallok voltak, ami egyébként elmondható a többi elnyomott parancsnokról is! Nem hasonlítható össze egy bajuszos majommal! Ezért elakadtunk!
  De hogyan történhetett valójában, hogy Sztálinnak sikerült szuverén uralkodóvá válnia? Egy írástudatlan grúz istenné lett!
  Az orosz népet az orosz cárnak kell uralnia! A Romanovokban egyébként szinte nem volt orosz vér, és talán ezért is degenerálódtak!
  Japánnak is volt egy sajátos államformája, ahol a sógun lényegében magasabb rendű volt, mint a császár, és ezért volt néhány előnye, mert kevésbé valószínű, hogy egy bolond örökös miatt tönkreteszi a birodalmat. A japánok évszázadokon át nem viseltek hódító háborút, hanem aktívan civakodtak egymással. Ez némileg befolyásolta ennek a nemzetnek a mentalitását. De a huszadik században a Felkelő Nap Országa több földet hódított meg, mint Nagy Sándor! Most Oroszországon a sor. Csak most nem cári idők vannak, a nagy kommunista párt uralkodik, és a világ legfejlettebb és legtökéletesebb gazdasági és politikai rendszere!
  Vedmakova azonban hirtelen megrázta a fejét. A politikai rendszerben, és a kormányzásban sincs minden rendben! Például a nép nem alternatív akaratnyilvánítás eredményeként választja meg az államfőt, hanem megtörténik... Azt kell mondanom, hogy sem a törvény, sem az alkotmány nem írta elő a székház létrehozását és annak szükséghelyzeti felhatalmazását. hatáskörök. És a félművelt szeminarista képességeivel kapcsolatban személyesen nagy kétségei voltak! Valamint Beriát: ravasz, de rosszul képzett, rendkívül szűk látókörű és műveltségű ember!
  De most még közelebb van a frontvonal, látszanak a villanások, és még erősebb lett az üvöltés. Ideje megtalálni a nyelvet és... Vedmakova észrevett egy csúszómászó japán különítményt. Most óvatosan kell ülnie a farkukra. Körülbelül abban a stílusban, ahogy megtámadta a Yu-188-at, egy nagyon gyors bombázót, amelyet még a gyors MiG-en sem könnyű utolérni. A rönkök egyébként általában nem különösebben manőverezhetők, és ebből a szempontból semmivel sem jobbak, mint a Focken-Wulfs! Nos, itt vannak a szamurájok az árok felé közeledve, úgy néznek ki, mint egy olajtócsához mászkáló ütős kosok. Sok a japán, itt óvatosan kell cselekedni... Itt van a Felkelő Nap országának hadseregének kapitánya, a pofa olyan, mint a mormotáé. Valami sikít, erőteljesen hadonászva öklével és tőrével.
  Vedmakova türelmesen várta a szamuráj támadását, és puskatussal tarkón ütötte. Az ütést azonban úgy számolta ki, hogy a "jap" nem szállt le azonnal. Aztán egy géppisztolyból sorozatban lőtt a támadásra rohanó japánokra! kiabált:
  - A ravaszság a háborúban olyan, mint egy vitorla a hajón, de csak felfúj, ő nem!
  Oleg fiú és Margarita lány harcol Sztálingrádban. Úgy fognak állni ebben a városban, mint a titánok.
  Oleg Rybachenko tizenkét évesnek tűnik. És a fiú mezítláb dob egy gránátot.
  Megdobja a fasisztákat, és azt mondja:
  - Dicsőség a nagy Szülőföldnek!
  Margarita is ad egy jól irányzott fordulatot. Lekaszálja a nácikat és énekli:
  - Dicsőség Sztálinnak és a kommunizmus napjának!
  Oleg Rybachenko kirúg, és hozzáteszi:
  - Dicsőség a hősöknek!
  A lány lő, lekaszálja a nácikat. Mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - És dicsőség a Szülőföldnek évszázadokig!
  Így a fiú és a lány valóban komolyan szakított. Lőnek a nácikra és gránátokat dobálnak.
  A fiú mezítláb gyilkos ajándékot dob. A fiú vad dühvel azt mondja:
  - Mindenkit meggyötörünk!
  Margarita lövöldözve és lekaszálva az ellenséget, nyikorog:
  - És lesz az ördög szénája!
  És a lány puszta lábbal dobja a halál ajándékát. Ilyen a harcos, aki valójában egész csapatokat képes lekaszálni.
  Egy fiú és egy lány harcol Sztálingrádban. Igazi hősök. És merész lélekkel teli lovagok.
  Mit gondolt Hitler arról, hogy az oroszok semmit sem tanultak az 1941-es katasztrófa után?
  És baszd meg! A Vörös Hadsereg készen áll, hogy szembeszálljon az "E" sorozat szörnyeivel, hadd vigyék tovább: E-75 tonnát kilencven, E-100 tonnát száznegyvenért. A tajgától a Brit-tengerig a Vörös Hadsereg a legerősebb.
  A fiú és a lány úgy verekednek, hogy a nácik úgy kapnak tőlük, mint az üveget a kalapáccsal.
  A gyerekek halhatatlanok és nem félnek semmitől. Mire valók ezek a fasiszták? A következő nyulak a magon!
  Oleg Rybachenko üvöltve énekelte:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, te kecske Hitler,
  Miért másztál be Oroszország seggébe?
  Kifejezetten egy fillért kapsz tőlünk -
  Egy erős fiú öklébe fogsz futni!
  És akkor egy izmos kölyök mezítláb dob egy gránátot. És két német E-50 és E-75 harckocsi frontálisan ütközik és felrobban.
  Oleg Rybachenko örömmel mondja:
  - Fiatal szuperosztályú harcos vagyok!
  És ismét a fiú adja a sort.
  És akkor a lány lő. Pontosan és erősen üt. És miközben énekli:
  - Összetöröm az összes fasisztát, és meghízom Adolfot!
  És a lány ismét a kiirtás teljes izgalmában van. Mindenki lő és lő.
  És mezítlábból megint repül a gránát. Legyőzi a fasisztákat. A labdát eltaláló dobás, mint a teke.
  Margaret énekli:
  - Az erős ütés rendkívül jól irányzott,
  A legmenőbb Povetkin a ringbe száll!
  Oleg Rybachenko, tüzelt, azonnal megerősítette:
  - Méltó Povetkin-másolat, és nem futja az erős ellenfelektől!
  Ezt követően a fiú ismét mezítláb dob egy gránátot, és macskaköves palackként töri össze a nácikat.
  És milyen ügyesen csapnak össze a nácik. Mit akartak? Nem kellett felmászni a Szovjetunióra.
  Csak Oleg Rybachenko bosszús. Az Egyesült Államok már szabadjára engedte a németeket, és Oroszországnak vállalnia kellene a rappet helyettük.
  A fiú, aki ismét mezítláb gránátot dobott, énekelte:
  - Ne játszd a bolond Amerikát,
  Add nekünk Alaszkát most...
  Ez a mi földünk két parton -
  A medve nem hiába vad vadállat!
  És Oleg Rybachenko ismét sorra került... Lekaszálta a nácikat. És ismét a fiú csupasz lábujjai megszorítják a gránátot, és az ellenségre hajítják. Különböző irányokba szórják.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Margarita ismét mezítláb dobott egy gránátot, és nyikorgott:
  - II. Miklós cárért!
  A fiú kijavította a lányt:
  - Itt Sztálin uralkodik, nem II. Miklós!
  Margarita készséggel beleegyezett:
  Igen, Sztálin! Aki békét kötött a kannibállal!
  És a lány ismét egy gyilkos ajándékot dobott mezítláb.
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - A Szovjetuniónak levegőt kell vennie! Bár a Harmadik Birodalom jobban kihasználta!
  És a gyerekek újra lőni kezdtek ...
  A németek Sztálingrád mellett és magában Sztálingrádban is szörnyű poklot kaptak.
  De valójában amivel jössz, azzal távozol.
  Vagy inkább meghalnak. A harc olyan véres és szent jogos.
  Oleg Rybachenko valóban azt gondolja a csata során, hogy az emberek időnként túl naivak. Vagy Sztálinból csinálnak zsenit, vagy általában Lukasenkát. De a huszonegyedik századi Fehéroroszország számára meglehetősen buta dolog személyi kultuszt csinálni egy kollektív farmerből. Legfőbb ideje okoskodni.
  És válassz egy új, fiatal, haladó vezetőt. És nem azért, hogy egy homokozóban demonstrálják a baba intelligencia szintjét.
  A következő anekdota jellemzi legjobban Lukasenkát:
  Amikor Fehéroroszországban minden drágul, mi a legolcsóbb?
  Lukasenko elnököt ígéri!
  És miért?
  Mert ezek nem kerülnek semmibe!
  Szégyen a fehéroroszok számára, akik még mindig egy ilyen diktátorra szavaznak. De itt az ideje bölcsebbé válni, és megmutatni, hogy ők Európa népei. Például Oroszországban Putyinnak legalább sikerült kivívnia magának a tiszteletet azzal, hogy lövés nélkül annektálta a Krímet.
  De ez az ő fenomenális szerencséjének köszönhető. Sok sikert Putyinhoz. Szerencse például, hogy Izrael miniszterelnökének látogatása során történt egy kellemetlen epizód feleségével Kijevben. Igen, ismét a fenomenális szerencse megnyilvánulása. De olyan kevés az igazi megtérülés! És mi van, ha Miklós cárnak ilyen fenomenális szerencséje volt. Pontosabban megkapta, 1935-re Oroszország uralta a fél világot.
  És mi következik... Miklós cár 1935. május 28-ra, éppen születésnapjára tervezett repülést az űrbe. Egy orosz női űrhajós legelső repülése az emberiség történetében.
  És ebben a világban, miközben a Szovjetunió a túlélést folytatja.
  A sztálingrádi csaták nagyjából ugyanazok, mint 1942 valós történelmében. Csak ezúttal az ellenség sokkal erősebb. És a mennyiség a gyarmati csapatoknak és technológiailag is köszönhető.
  Különösen nehéz Szovjet-Oroszország egén. A náciknak sok erős, sugárhajtású repülőgépük van. És valahogy nem olyan könnyű ennek ellenállni.
  Itt vannak a német pilóták, Albina és Alvina, akik számlákat szednek maguknak. Nagy szakértők ezen a területen.
  Hogyan lehet például megállítani az ilyen mezítláb bikinis német lányokat?
  Oleg Rybachenko érzi ezeket a lányokat.
  Egy másik gránátot dob csupasz lábujjakkal. Minden irányba szétszórja a nácikat, és azt mondja:
  - Oroszország nagy szíve!
  És a terminátor fiú nagyon agresszív tűz. Minden golyó eltalálja a célt. És az arabok, a feketék és az indiánok támadnak. Hatalmas tömeg jön.
  A zseniális fiú ismét puszta lábbal dob egy gránátot, összelök két nagy német tankot és a repülés:
  Szamuráj kard veled
  A szív és az elme tiszta...
  Bátran vezeti a támadást -
  A szépség útja!
  Margarita, aki rálőtt az ellenségre, fogta, páncélból rálőtt a nácikra, és nyikorgott:
  - Rendkívüli szépség!
  A harcos pedig a halál pusztító ajándékát dobta csupasz lábujjaival. Összetörte az ellenfeleket. Aztán mezítláb ujjaival ismét vad pusztítást sodort. És két fasiszta tank fogott és összeütközött. Még szikrák és füst is hullott és ömlött!
  Oleg felkiáltott:
  - Ez az örök lány, jól sikerült!
  Margarita mezítláb dobott egy új gyilkos citromot, és nyikorgott:
  - Örök gyerekek vagyunk a tejúton!
  A terminátor fiú bólintott, és maga folytatta a harcot. Minden a terv szerint halad. Pontosabban, miközben normális. És az ő területükön a nácik nem fognak áttörni.
  Tehát a nácik bármennyire is próbálkoznak, de a valóságban csak a saját vérükbe fulladnak.
  És a tankjaik fémhulladékká változnak! És Oroszország zászlaja ragyogni fog a bolygó felett!
  Oleg Rybachenko nagy energiával cselekszik. Mezítláb gránátot dob és énekel:
  - Mindig boldogok leszünk
  Lesz egy fényes álom...
  És jön a szépség
  Elmúlik a felhajtás!
  A fiú-zseni aktivitással cselekszik, amely a németek beáramlásával arányos dühvel nő.
  Margarita a második szám. De a lány mezítláb egyre aktívabban dobálja a gránátokat.
  És a nácik beleesnek az ütéseibe.
  Oleg Rybachenko is lő... De a gondolatok ugrálnak, visszatér a jelenbe. Arra, ami a valóságban van.
  Valójában úgy tűnik, a fehéroroszok rendelkeznek a legnagyobb agytömeggel Európában, de hagyják magukat nyakörvre húzni, elviselik az egyén diktatúráját.
  És ha az elnök valami szuperember lenne! És így egy kolhoz, és még törvényes apa nélkül is. És hadd űzzék őket annyi éven át.
  Ráadásul még mindig vannak szűk látókörű emberek, akik rá szavaznak.
  Igen, Oleg Rybachenko-nak még balhéi is voltak.
  Mondd meg barátaim, meddig
  Szavazatok Kolya apára...
  Itt az ideje, hogy Oleget válassza -
  Hogy több pénzt szerezz!
  Igen, természetesen változtatásokra van szükség, és a lehető leghamarabb. Valójában a stagnálás rossz következményekkel jár.
  Ráadásul Lukasenko maga sem tudja, mit akar. Igaza van, balra van. Ez vonatkozik a kapitalizmusra, majd a szocializmusra. És nincs jó csapata. És nincs saját pártja és ideológiája. Ilyen egy nagyon középszerű és beszédes személyiség kultusza. Sztálin és Lenin legalább tudta, mit akar! És ez a diktátor? Azt sem tudja, hogy jobb vagy bal!
  Nem, ideológia és stabil párt nélkül nem lesz stabilitás a társadalomban.
  És előre is!
  Sztálin, sajnos, a terror és a pusztítás szimbóluma is lett, madárijesztővé változtatva a kommunizmust.
  Az optimális kormányzás nem működött. És Brezsnyev alatt őrültség uralkodott - hogyan is lehetett ilyen fejet tenni a Szovjetuniónak. Fiatalkorában pedig Brezsnyev nem húzott értelmiségit, idős korában viszont őrültségbe esett. És általában is kár, hogy az államfő nem tudott két szót kötni papír nélkül. És tudnia kell, hogyan kell csinálni!
  Oleg Ribacsenko puszta lábbal halálos dupla gránátot dobott, és ezt énekelte:
  De még élni
  De élj Brezsnyev szerint!
  Hülye vagyok, buta, nem tudok!
  És ne vezessen hóvihart!
  Margarita csupasz lábujjával robbanócsomagot dobott. Úgy szórta szét a nácikat, mint az ágról lerázott almát.
  A lány ezt énekelte:
  - Virágzó almafák
  Szolovjov dallamok...
  Eljövök hozzád -
  Lesznek próbák!
  A lány szélesen és vakítóan mosolygott. A fogai olyanok, mint a gyöngy, olyan csillogóak.
  Igen, ez a pár nagyszerű.
  Oleg Rybachenko fogta és énekelte:
  - Öklünk acéllal,
  karmokkal, fogakkal és agyarainkkal...
  Igazi harcot akarnak!
  És megint nagyon pontosan tüzel a terminátor fiú. És véres cseppek ömlenek a náciktól.
  Nem, nem lesz kegyelem. Az ellenségek megfulladnak.
  Eközben Nataska és csapata Szuhumiban harcol.
  A nácik megrohamozzák a partokat. A küzdelem természetesen nagyon egyenlőtlen
  De lányok. Amikor szinte meztelenek, az nagyszerű!
  Natasa mezítláb gránátot dobott, lekaszált egy tucat fasisztát és énekelte:
  - A világ jövője a miénk,
  Olyan lányok vagyunk, mint a Jedik!
  Zoya mezítláb is gránátot indított. Szétszórták a nácikat, és magabiztosan nyikorogtak:
  - Én vagyok az, aki mindenkit a sírba temethet!
  Az Aurora tovább tüzel. Olyan lány is, akit ha eltalál, az már nem légy ütése.
  A vörös hajú ördög elvette, és berregett:
  - Róka színű vagyok, és a legnagyobb szépség!
  És megint elveszi mezítláb, és eldobja a halál ajándékát! Ez tényleg egy lány, amire szüksége van.
  És akkor ott van Svetlana, mint a robbanás! És mindenkit szétszór és összemorzsol, mintha ördögök költöztek volna belé a pokol minden tájáról.
  Igen, a lányok itt persze olyan fogcsikorgatástól, hogy minden pofát gond nélkül lebontanak.
  És ha kell, akkor fél fejet!
  Natasha rálő az ellenségre, és ordít:
  - Olyan szívós harcos vagyok, hogy még egy bika sem tapos ellenem! töröm a fejét!
  Zoya magabiztosan megerősítette:
  - Letöröm a szarvakat!
  A lány mezítláb pedig gránátot dob. És két náci tank is beveszi és összeütközik.
  És akkor íme, hogyan fog Aurora eltalálni. És mezítláb is indít egy gyilkost.
  És ordít:
  - Dicsőség Sztálinnak, hadd bölcsebbé váljon!
  Aurora tényleg gonosz. Milyen két fronton harcolni? Valójában öngyilkosságot jelent.
  És miért hozta rá Sztálin Oroszországot erre?
  A lány ismét csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékot ad a halálból és nyikorog:
  - Dicsőség az új vezetőnek!
  Hát igen! Sztálinnak még alacsony a homloka is. És ez az alacsony intelligencia jele.
  Svetlana lelövi magát. És mezítláb gránátot dob. Szétszórja az ellenfeleket. Elpusztítja őket, és sikolt:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És megint csupasz sarkával valami nagyon pusztító dolgot fog dobni.
  A lányok itt olyan kaliberűek, hogy a Fritz nem fogadja el őket.
  Négy lány hatalmas erő. És ami a legfontosabb: ugyanabban a bugyiban vannak.
  Ez pedig óriási harci képességet ad nekik.
  Natasha lángokban áll. Az afrikai harcosok lavinában mozognak, még a hinduk és az arabok is.
  A németek ágyútölteléknek használják őket. Szánalom és sajnálat nélkül a csatákban való felhasználás. És persze veszik a számot.
  Szuhumit már elvágta a szárazföld. És nagyon rossz. Hamarosan elfogy a lőszerünk, és vissza kell vonulnunk.
  De a lányok még mindig nem akarják megadni magukat. Győzelemről álmodoznak. Még akkor is, ha az erők nem egyenlőek. És Moszkva körül van véve.
  Natasha aggódik emiatt. Mezítláb gránátot dob. Megtöri az ellenséget és énekel:
  - Ha a főváros állni fog!
  Zoya is mezítláb dobta a robbanócsomagot, és nyikorgott:
  - Oroszország folyója nem fog kiszáradni!
  És minden törzséből rárobbant az ellenségre, saját készítésű, visszarúgás nélküli keserűséggel.
  És összetört pár tankot...
  De felülről a támadó repülőgépek elkezdenek nyomni.
  Tehát mi van, ha reaktívak?
  Aurora kilőtte a rakétavetőjét. Elütött egy német autót. Lezuhant.
  Aztán a vörös hajú vadállat kiáltott:
  - Kommunizmus határok nélkül!
  Aztán Svetlana tüzelni kezdett. És lekaszálta a fekete harcosokat. És akkor, mint a mezítláb, megdob egy citromot.
  És ordít:
  - Dicsőség az új isteneknek!
  Natasha rálőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - Orosz istenek!
  És a mezítláb dobásától a gép felrobban.
  Ezek a terminátor lányok. Ha már harcolnak, akkor senki sem tud megbirkózni velük.
  Zoya is dob valamit az ellenségnek, ami minden erőt megöl. És valami, ami elpusztítja az ellenséget. A harcos pedig fogát tátva sikít:
  - Repülőgépek a koporsóban!
  És a csupasz ujjak ismét a halál ajándékát dobják.
  És akkor Aurora citromot indít az ellenségbe. Vedd és ordíts:
  - A jövő a miénk!
  Svetlana kihúzta a fogát, és így szólt:
  - A kommunizmusért és az új eredményekért!
  És megint, hogyan dobott gránátot mezítláb. És mindenkit meg fog ölni. Nos, ha nem mindet, akkor néhányat biztosan.
  A nácik bemásztak a kancsóba. És ez az ő problémájuk. Itt látható a Jagdtigr önjáró fegyver. Elavult autó, de nagyon gyilkos. Egy úttörő fiú kúszik oda hozzá. És kicsúszik egy akna.
  És az önjáró fegyver triviálisan felrobban.
  A fiú kinyújtja a nyelvét, és így énekel:
  - Igyunk a Szülőföldért, igyunk Sztálinért!
  Igyunk és igyunk újra!
  Mi úttörők megöljük Hitlert!
  A fasiszták megértik. Bár nehéz a Vörös Hadseregnek. Groznij városát a nácik körülveszik, de még mindig csatát vívnak benne. A lányok itt a legjobbak.
  Itt Tamara harcol. Fürdőruhában van és mezítláb. És az idő meleg, a lány pedig olyan ügyes. A szépség lángokban áll. Mezítláb a nácikon, robbanócsomagokat bocsát ki, és azt énekli:
  - Hitler hamarosan szöget kap a koporsóba,
  Olyan lesz, mint egy lángoló pók...
  Démonok fognak gyötörni az alvilágban -
  Akik a Sátánt imádták!
  És megint egy nagyon halálos citrom repül a szépség csupasz sarkáról, és szétzúzza a nácikat.
  Mary nevetve mondja:
  - A gránátok megölnek!
  És megveregeti Tamara vállát. Két lány harcol, és a tetején egy golyóval áttört Vörös Zászló áll.
  A lányok mezítláb és szinte ruha nélkül vannak, de nem szándékoznak szovjet városokat átadni.
  Maria vidám dalt énekelt. És ugyanakkor könyörtelen és gyilkos tüzet vezetett;
   Sok nagy ember van,
  Kiknek tettei évszázadokig élnek, Sok nagy név van, Kiket halhatatlannak neveznek.
  
  Sok mesehős Megőrizte az eposz dallamát, de a hősök közül a legegyszerűbb És mindannyiunknak kedves - egy.
  
  Gyermekkorát a hegyek között töltötte, Követte a madarak repülését, A hegyekből örökölte a sasszárnyak szépségét.
  
  Neve, mennydörgés mellett, átsöpört az óceánon, minden ország proletárjai számára közelivé és ismerőssé vált.
  
  Kína szárazföldjén, minden szívnek kedves, Ez a név Fanzamot hirdet - békét, végét - a palotáknak.
  
  Sztálin a boldogság zászlaja, az emberiség hajnala! Éljen szeretett Sztálin sok-sok hosszú évig!
  A lányok jól énekeltek. Mariához, Tamarához Veronica és Victoria is csatlakozott.
  Mind a négy szépség körül van véve, de hogyan harcolnak.
  Itt Maria mezítláb dob egy gránátot, és lelő egy német támadórepülőt. És a szépség csikorog:
  - Dicsőség a pártunknak!
  Veronica mezítláb is halált küld, és a HE-162-t lelövik. És a harcos ordít:
  - Dicsőség, mely magasabb a dicsőségnél!
  . 6. FEJEZET
  Victoria, lő az ellenfelekre, és lő, vigyorog:
  - A kommunizmus jövőbeli kiterjedéseiért!
  És négy szépség, szinte meztelenül és mezítláb nevetnek.
  Ezek a legmagasabb rendű saslányok.
  Mirabela és Anastasia az égen harcol. És a nácik agyát is mossák.
  Mirabela mosolyogva tweet:
  A világon minden rendben lesz
  Szeresd szenvedélyesen szülőföldedet!
  És megint csupasz lábujjakkal, a nyitott ablakon át, mintha citromot dobna. És pofon a fasisztákra. Egy másik lezuhant autó.
  Ez a trükk - el kell jutni odáig.
  Anasztázia nevetve mondja:
  - Lenin megdicsért volna!
  Mirabela egy robbanással lelőtt néhány német autót, és észrevette:
  - Sztálin, minden kétséget kizáróan!
  Anastasia leállított három náci repülőgépet, és megerősítette:
  - Minden kétség nélkül!
  Nagyon menők a lányok. És ami a legfontosabb szép. Ezek meleg és egyben hideg számítás.
  Mirabela egy másik gépet lelőve észrevette:
  A világon minden relatív...
  Anasztázia felkacagott és dühösen motyogta:
  - Nincs extra filozófia!
  És ő is kinyitotta az ablakot, és mezítláb gránátot dobott. Ezúttal az ME-262 robbant fel.
  Mirabella egyetértően bólintott.
  - Jól csináltad!
  Anasztázia fogát tátva hozzátette:
  - Azt tette, amit tett!
  És mindkét harcos nevetésben tör ki. És egymásra kacsintgatnak.
  Igen, a hősiesség lenyűgöző.
  1946 nyarán heves csaták bontakoztak ki a városon kívül a Volgán. A női mesterlövész zászlóalj Alena Ogurcova százados parancsnoksága alatt védekező állást foglalt el a Volodarsky utcai romokban. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötözve bújtak meg a romok mögött.
  Alena maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb. Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény tekintet. Alena kapitány több mint két éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, nem féltek a forró fémtől, a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztetve . tankok.
  Kedves Alenka egy gránátot tart a kezében, bekötött robbanócsomaggal. El kell mászni a félelmetes német "Lion" tankhoz, géppuskákkal öntözni az utcákat.
  Mary mellette kúszik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, amikor a lány négykézláb mászik. Maria sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  Mária azonban már sok mindent átélt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat is, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve sohasem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  Maria lő... A Harmadik Birodalom egy katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, a pofa homokot és törmeléket emel fel.
  Alenka egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tank most pozíciót vált. Az "oroszlán" 100 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áttörni rajta, csak nehézkeveseknek van esélyük. De a hernyók a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Anyuta gépfegyverből lövöldöz... Katona, senki sem tudja, milyen nemzetiségű esik. A németek, miután meghódították a keleti félteke nagy részét, árja vért ápolnak, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. A lengyelek száma is megnőtt - akik bölcsőtől fogva hozzászoktak ahhoz, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Itt harcolnak az ukrán nacionalisták, a doni kozákok, a csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus. Hitler egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség...
  Anyuta ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A gyönyörű kapitány még csiklandozni is érzett, hogy milyen közel repült el egy nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Maria visszalő... Egy másik lány, Alla, nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, csekély adagja ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, fényűző csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállakkal és magas mellekkel.
  Alla csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika darabokra szakadt, porrá omlik, és nem szállítanak át új egyenruhákat a Volgán. Isten ments, hogy több lőszert és egy csepp élelmet szállítsanak a kimerült szovjet csapatoknak.
  Szóval Alla majdnem meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Alla megcsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr, Moszkva és Sztálin felettünk áll!
  És levágja a támadó nácikat, magának alig van ideje visszafordulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes német tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Anyuta várta, "Lev" vezetett egy kicsit, és egy szemétkupacba temette magát. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, hagyva a romokat. Anyuta, mint egy kígyó, felszisszent:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitler hibája miatt a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Maria gránátot dob. Kényszeríteni őket, hogy bukfencet hajtsanak végre a leütött németeken vagy arabokon, megforduljanak. Az egyik náci fegyveres letépi a kezét, és rajta lóg egy iránytűs angol óra.
  Mary mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz poros sarkáról egy tapadó kerámiát.
  Alla is lerázza a port, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És kúszni plastunski módon.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylókat tépnek, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Itt Anyuta látja a Párducot mászkálni. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Anyuta kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány a negyvenegyedik év szörnyű nyaráról emlékezett a háborúra, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió kiterjedését. A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán meg lehet szokni. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek felülről rohannak, mint egy vadméhnyáj. Anyuta megrepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A német tank égni kezd, a harci készlet felrobban.
  Anyuta mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! Csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Megtöri a párducot. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Anyuta, akinek portól és napégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Alla nagyon szexi fekete bugyijában, meztelen, poros, erős testében. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy fasiszta torkán ragadt. Gyönyörű Alla zabált:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány, ami után újra kúszott, lövöldözött. Anyuta is vezette a tüzet.
  A gyönyörű kapitány, miután levágta a fasisztát, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Maria lőtt, felvágta Fritz fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Anyuta, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Maria, mintha lőtt volna, hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Egy másik lány, Matrena, szintén nagyon szép, az úttörő Seryozhka-val együtt aknát készített egy vezetéken. Ketten lökdösték... Az alattomos booger bemászott a "Tigris"-2 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű német autó.
  A szőke fiú, Szergej felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, van egy vödröd!
  És alig volt ideje felpattanni, villogó, feketén, leesett sarokkal a leomló tetőről.
  Matryona megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő a frontra tört, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú is nagyon kreatív. Például repülőgépeket készített, hogy lelője a fasiszta támadógépeket. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  A németek egy Wagner-szimfónia kíséretében sztrájkolnak. Olyan fenséges dallam.
  Matryona bosszúsan mondja:
  - Még mindig megpróbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál nem visz minket a csillagos ég alá!
  A szent Rusz keményen fog harcolni,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Matryona, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A harcok során rongyokra szakadtak a ruhák, az erős lábak meztelenek, a haj két copfba van fonva és erősen poros.
  Serjozska még csak tizenegy éves, sovány az alultápláltságtól, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágban. A fiú természetes fehér haja őszült, a bordái pedig a vékony, cserzett és piszkos bőrön látszanak. A lábak rettenetesen ledöntöttek, égési sérülések, zúzódások, hólyagok. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Matryona nagynak és kövérnek tűnik a hátterében, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontokon. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  A lány nehéz páncéltörő puskából lő. A német autókat nem lehet homlokon átszúrni, de a pályákon van rá esély.
  És a vaskos "Oroszlán", miután súlyos robbanóanyagot kapott a futóműben, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Serjozhka rosszindulattal énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Persze, hogy nagy bajba került!
  Az izmos, lebarnult vádlival villódzó Matryona csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent orosz arcok villognak az ikonról ... Isten ments, hogy legalább ezer Fritzet áztasson! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, akkor senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére olyan sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Anyuta eközben megpróbál áttörni a "Tigrist". Egy erős német autó, oldalba kapott egy gránátot, de nem adta fel. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, nehogy összetörje a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Anyuta halkan suttog:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Maria gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy a télen tavasszal a könnyű tanítás... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Hitler egy pestis fattyú!
  Alla, megtörve a nácik pillantását, és lövöldözve vizet öntött rájuk, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen szemen rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a hordót... Robbanás következett, és a "Tigris" szája megrongálódott.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Anyuta felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Maria golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát ... Fenékig issza a hazát!
  Anyuta kuncogott, ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, elszakítja magát!
  Maria, tüzelve hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Anyuta úgy látja, hogy a Fritz pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen gép közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Alla gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezek után a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Gyorsan felhajt egy viszonylag új német "Panther" -2 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob a német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Alla füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Alla kuncogott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta az igát a trónról! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  Sztálingrádot egész elnyelte a tűzvész, amikor lángnyelvek nyaldosták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Anyuta leütött egy német vadászgépet, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Maria énekelve énekelte a nácikat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe verni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf, miután repeszdarabokat kapott a hasa alá, fürgén emelkedett. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyaik darabjait.
  Anyuta, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér lett hamuvá, nem a pilóta!
  Maria tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Alla ismét eldobott egy üvegdarabot a lábával, annyira, hogy a szemébe ütközve a Fritznél, a tarkóján keresztül kijött:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. A lányokkal szembeni ilyen taktika nem működött. Itt Seryozhka katapultot vetett be, és hogyan találja el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú felkiáltott:
  - A Mikulás kitépi Hitler száját!
  A katapult lövedéke, amely a nácik tömegébe fúródott, szétszóródtak, és egyben a levegőben borultak. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -2 tank elvesztette egyensúlyát, és ütközött az "Oroszlánnal". Ó, Leva, hol a félelmetes neved?
  Anyuta mosolyogva válaszolt:
  - Nos, jól csinálta Serjozhka!
  A fiú agresszíven felmordult.
  - A Pioneer mindig készen áll!
  A kapitánylány ismét szögezni kezdett. És Matrjona megcsiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen keményen bírja! Nem csoda, hogy a fiú nem fél átfutni a tüzeken.
  Mary egy énekben ezt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Alla, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy idős nőt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Allah fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Anyuta felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Matryona új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Serjozska megrázta vékony, de fürge lábát, és ugatott:
  - Fritz arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a nácik állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. Június vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevinni. A front más szektoraiban a nácik értek el sikereket, de ezen nem.
  Anyuta elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Maria dörömbölve ütötte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Alla tüzet nyitott, pontosabban. Néhány fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Maria játékosan énekelte:
  - Miután Hitlert rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Anyuta tüzel, sziszegett:
  - Gyere este, Adolf, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a gyrsólyom - hogy keményen megverd a nácikat!
  Maria dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. Nem segített a "Lev" tank sem, amelyhez reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Alla leüt egy követ, amely a csupasz mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Allah köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, szinte meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Alla pedig görgeti a sajtó izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Ekaterina futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz alakjával, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Ekaterina lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Allah nevetve mondta:
  - Vedd le a melltartód, és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Catherine negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Alla megrázta a csípőjét, találóan lőtt és énekelte:
  - Valami komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Catherine kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért hozz örömet a Fritznek, nézd meg szépségünket!
  Allah határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Katya kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A náci autó kigyulladt. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Allah felkacagott.
  - És az élet szép!
  Ekaterina, látva, hogy a német leesik, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Allah énekelni fogja:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó a csupasz felsőtesttel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Anyuta most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Fritzre, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Ő is néha sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Anyuta azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, könnyekben akar kitörni tőlük az ember. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Anyuta keresztet vetett és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz Fritz pozícióihoz... Szeme és agya, amelyet egy golyó kiütött, kiszivárgott.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Anyuta pontosan lőtt, oldalkocsival elütött egy motort. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret gázlónak nevezzék!
  Maria nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf égett, és csicseregte:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Rust...
  De az orosz férfi olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a náciknak a fügét, görgetett, és a golyók nem érintették a szépséget.
  Alla megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... Fritz éles oldalon!
  Matrena kijavította Alla:
  - Élesen, oldalt, és nem éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot lőtt. A "Tigrist" a pofán találták el, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Anyuta vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de férfiak mentek a másvilágra - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol már vasvillás ördögök várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Alla a legszexisebb harcosok dühében: nos, a nácik a "Sturmtigr"-ből lőhetnek a szovjet csapatok állásaira, és megölhetik a vörös harcosokat?
  . 7. FEJEZET
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. Két "királytigris", amelyek a "Sturmtiger" oldalán álltak, feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, repültek, mint a királynő eltört nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Allát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megrázták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfejen keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Alla megtalálta az erőt, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták a hamuban lesztek!
  Anyutát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A kiugrott nácik és a Szovjetuniót ostromló agresszív rovarok elnyomása.
  Maria nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorsoláson leszek!
  Alla, lerázva a port a vérré zúzott talpról, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! Őrültek házába küldjük a Führert!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Serjozska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És az én katapultom nem olyan pontos, mint Alla csupasz és erős lábai!
  Matryona a kar izmait megfeszítve azt mondta:
  - Rendben van! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  A frontvonalból visszatérő Vedmakova sürgős hívást kapott Vlagyivosztokba. Miután hatalmas veszteségeket szenvedtek el és majdnem körülvették Habarovszkot (a várossal a kommunikációt az Amuron keresztül tartották fenn), a japánok leállították csapataikat, hogy újracsoportosítsanak és feltöltődjenek. Legalább százmillió Japán, további hetvenmillió Mandzsúriával és Thaifölddel bőségesen tudna gyalogságot szállítani. Bizonyos értelemben könnyebb harcolni a Szovjetunióval, mint az USA-val, mert az utóbbi ellen sok drága hajóra van szükség, és semmiképpen sem olcsó repülőgépekre. De a gyalogság könnyű és olcsó puskákkal és Schmeistersről másolt géppuskákkal nagy mennyiségben szállítható! Hét éves kortól minden japán fiú tudja, hogyan kell össze- és szétszerelni a géppuskát! Csak persze időbe telik a csapatok átszállítása a szigetről a kontinensre. És miután megkapta az utánpótlást, költözzön ismét mélyen a szovjet területre!
  Miután kapott egy hívást, Vedmakova remélte, hogy végre kap egy új harcost, és harcol az égen. A lányt Vlagyivosztokba vitték egy emkában. A pilóta terminátornak érezte magát. Az útitársról kiderült, hogy jelentős kora ellenére ősz hajú nagypapa, aki csak őrmesteri csíkokat viselt.
  Dicsekedten kijelentette:
  - Ó, te ifjúság! És tudod, hogy még a cári időkben harcoltam a japánokkal!
  Vedmakova kétkedve kérdezte:
  - Igazán? Vagy esetleg keresztet is kaptál?
  Nagyapa szürke szakállát rázva átkozódott:
  - Se kereszt, se érem! Így hát egy év és három hónapig közlegényként harcolt! Mit gondolsz, mindenki kaphat címet és érmet? Főleg a cár alatt, amikor a sorkatonákat nem nagyon kedvelték!
  Vedmakova egyetértett:
  - Igen, a király alatt osztályegyenlőtlenség volt! De most más idők járnak. Apropó, hogy vagytok japánok! Úgy értem, erős volt az ellenség?
  Az öreg vasfogát kivillantva válaszolt:
  - Nem gyenge, bár ha okosabb lenne a parancsnokságunk, nem adnák fel Port Arthurt és Mandzsúriát! Nem olyan erős ellenségek.
  Emka lassan vezetett, az utat bombák és tüzérség szaggatta. Beszélni lehetett.
  Vedmakova kicsit halkabban kérdezte:
  - És a mieink miben voltak erősebbek?
  Az öreg fürgén, mintha egy óraszerkezetes játék lenne, néhányszor bólintott:
  - Valamennyire igen! Például a japánoknak hússzor több lőterük van, mint a miénk. Mielőtt a frontra küldtek, mindössze három lőtéren vettem részt. Aztán egyenként öt lövés. Egy tűzharcban azonban nem mondhatjuk, hogy rosszabbak voltunk a japánoknál. És ez annak ellenére, hogy khaki egyenruhában voltak, mi pedig fehér kabátban voltunk. Természetesen miután némi katonai tapasztalatot szereztünk. A japánok sokkal kisebb képességekkel rendelkeznek katonai ügyekben, mint a mieink, a hosszabb kiképzés ellenére. De a puskájuk sokkal pontosabban ütött, mint a mostinai klubunk.
  Vedmakova fenntartás nélkül beleegyezett:
  - Igen, persze! Ebben igazad van! A japánok a németekhez hasonlóan túl sok figyelmet fordítanak a fúrásra.
  Az öreg megrázta a fejét.
  - Oda-vissza! Valószínűleg kevesebb, mint a cári hadseregben! Nos, ha már az első világháború előtt elkezdték jobban kiképezni a katonákat, és legalább egyenruhát váltottak, akkor ... Nem hadsereg, hanem szolid lépés!
  Vedmakova nem rosszindulat nélkül megjegyezte:
  - A háború előtt is nagyon odafigyeltünk a parádés sétákra! Úgy látszik, az okos tanul mások hibájából, a hülye a sajátjából, aki egyáltalán nem tanul, ki?
  Nagyapa megjegyezte:
  - A tanulás idővel jön! Ám az utánpótlással általában teljes elzáródásunk volt. Se fegyver, se golyó! Gyakran éheztek, a katonák megbetegedtek - nem volt gyógyszer! Többen haltak meg tífuszban és egyéb utálatosságokban, mint a japán golyókban. Olyan rossz háború volt. Kuropatkin egy idióta! Semmi kitérő, semmi álcázás, direkt dobta az embereket a lövészárkokba gépfegyverek alatt. Ágyútölteléknek használtak bennünket. Minden nagyon rosszul végződött, zűrzavarral. Ahogy mondani szokták, alig húztam a lábam. Igaz, elég büszke lehetek rá, hogy megúsztam a fogságot! Mint a sebesült is!
  A lány kíváncsian megkérdezte:
  - És maguk a japánok is jobbak vagy rosszabbak lettek! Harci tulajdonságaikat tekintve.
  Az öreg először cigarettára gyújtott, és csak azután válaszolt:
  - Ezt nehéz objektíven megítélni. Megváltoztak a hadseregek, megjelentek a tankok, repülőgépek, géppisztolyok. A hajók fejlődése nem sokat változott, ahogy a fegyverek sem. De a parancs hülyesége változatlan maradt, hát csessze el, a Vlagyivosztok elleni támadás!
  A Witcher zöld szeme felvillant.
  - Erre nincs mentség!
  Az öreg beleegyezett.
  - És nem lehet! Hiszen tudták, hogy az ellenség trükköt készít elő, és nem lehetett rá reagálni! Mintha be lenne állítva. De a pindókkal kötött fegyverszünet egyértelmű jele annak, hogy erős csapás következik.
  Witcher felnevetett.
  - Pindosszal?
  Nagyapa megerősítette:
  - Igen, most így hívják Amerikát és Nagy-Britanniát! A név a "lopni", azaz lopni szóból származik. És ezek parazita országok, tolvajok, akik vért szívnak a hülyébbek és gyengébbek közül!
  A pilóta bólintott vörös fejével:
  - Itt egyetértek!
  Az öreg erősködött:
  - Fogadd el, hogy a mi parancsnokságunk idióták, sőt árulók! Tehát cseréljük le a flottánkat, rosszabbul, mint a pindók!
  Vedmakova tiltakozott:
  "Talán nem gondolták, hogy a japánok ilyen gyorsan lecsapnak. Általában a Távol-Kelet pihenőhely volt, gyávák és lusták telepedtek le itt. Hiszen a hadseregben nem kell munkásként vagy kollektív parasztként keményen dolgozni a hátsón, hanem jó adagot és fizetést kapsz. Másrészt nem kockáztatja az életét a távol-keleti szolgálattal. Igen, a naplopók és gyávák paradicsoma.
  Az öreg azt válaszolta:
  - A katonák és a tisztek nem olyan csúnyán harcolnak. Itt van Habarovszk, még mindig nem ment át.
  Vedmakova egyetértett:
  - Orosz harcos, különleges harcos! De ahogy Bruszilov mondta: a katonáink kiválóak, a tisztek jók, a tábornokok középszerűek, a cár pedig teljesen rossz!
  Nagyapa elégedetlenül felmordult:
  - Ha nem Kuropatkin, hanem Bruszilov a parancsnokunk: nyertünk volna! Jaj, felülírták! Azt kell mondanom, hogy a cár alatt az orosz tábornokok kisebbek lettek: Szuvorov alatt kiváló tábornokok egész galaxisa volt! Sztálin azonban grúz, de ahogy mondják grúzok...
  Nagyapa félbeszakította Witchert:
  - Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! Így egy speciális osztályra kerülhetsz! Számomra azonban Sztálin semmiképpen sem zseni! És például a februári kihagyott vonalütés is ezt erősíti meg! Egyébként úgy hallottam, hogy május 1-jén a moszkvai szovjet légvédelem tehetetlen volt és sok ezer szovjet állampolgár meghalt!
  Az öreg megjegyezte:
  - Köszönet az USA-nak és Nagy-Britanniának! Új gépeket adtak a Wehrmachtnak! Sőt, azt hallottam, hogy tömegszabotázs volt, ami miatt a jakok szétestek a levegőben! És ez egy vadonatúj Yaks!
  Boszorkány bólintott.
  - Hallottam róla! Tényleg szégyen! De remélem megbüntetik az elkövetőket, és megoldódik a probléma!
  Nagyapa bólintott, majd hirtelen így szólt:
  - A fő probléma a fejünkben van! Egyfajta szovjet mentalitás! Kísérlet arra, hogy az embert fogaskerékké, közönséges rabszolgává változtassa!
  Vedmakova nem vitatkozott. Megállt, és üres tekintettel bámult ki az ablakon. Most a Szovjetunió vereségének veszélye sokkal kézzelfoghatóbbá vált. Kiderült, hogy még Moszkva sincs védve a légitámadásoktól. Legalábbis nincs elég megbízható védelme ahhoz, hogy ellenálljon egy hatalmas légitámadásnak!
  Nos, a háború egy kicsit más szakaszba lép... Igaz, a Sztálingrád melletti csatákban a németek is légi fölényben voltak, de nem hozta meg a kívánt győzelmet! Azonban nem annyira elsöprő, a Fritz előnyben volt! Hiszen rendszeresen érkeztek új szovjet repülőgépek a frontra! De azt kell mondanom, hogy a pilóták harci kiképzése nagyon alacsony volt. A legtöbb kezdőnek nem volt több 8 óránál a repülése. Ez nagy mínusz, főleg, hogy a németeknél általában akár 250 óra is van! Sztálingrád után azonban a németek 150-re csökkentették a programot, de mára az üzemanyaggal sokkal könnyebbé vált. A nagyszámú új repülőgép megjelenése azonban problémát fog okozni a Fritz számára.
  A hírek szerint egyébként a lezuhant bombázók pilótái között több amerikai állampolgárt is elfogtak. Mi az utolsó, nem ért meglepetésként! A Luftwaffe-nak nincs elég pilótája az új bombázókhoz, ezért voltak önkéntesek!
  Kíváncsi vagyok, hogyan reagál erre a szovjet parancsnokság? Végtére is, nincs semmi, hogy Berlin? Nagy hatótávolságú stratégiai bombázókat nem fejlesztettek ki a Szovjetunióban, a P-8 kivételével. Az utolsó, alig több mint 400 kilométer/órás sebességű, 1936-ban készült repülőgép egyértelműen elavult. Ráadásul Berlinbe érve légi kíséret nélkül fog mozogni, a németek pedig el tudják fogni gépeikkel. Hiszen már nagyon jó radarjaik vannak, amelyek rögzítik a repülő tömeg mozgását Berlin felé. Igen, és időbe telik, amíg elegendő ilyen gépet kiadnak a Németország elleni csapásokhoz. A németek nem egy gyenge nemzet és szeretik a technikát! Ők maguk talán a legfegyelmezettebb és leginkább szervezett nemzet Európában vagy akár a világon! Nagyon nehéz egyedül nyerni , még akkor is, ha a második fronton nincs gyenge Japán.
  Ebben a helyzetben a legjobb, ha megpróbálunk éket verni a szövetségesek és Németország közé. De hogyan kell csinálni? Beria már utasította, hogy ezt az amerikaiaktól kapott romboló segítségével hajtsa végre. Jó provokáció is alakulhatott volna, de Annának nem volt ideje.
  Úgy tűnik, nem bűnös - ami nem a sors, de még mindig rágja a kellemetlen utóízt. Mintha talán egy nappal korábban érkezett volna, minden másképp lett volna!
  Nem kizárt azonban! De azonnal megérkezett, amint megrendelést kapott Beriától!
  Általában Lavrenty Palych a provokációk mestere. Japán megtámadta Peru kikötőjét, nem az ő részvétele nélkül!
  A tény az, hogy az Egyesült Államokról szóló dokumentumok egy sor megelőző csapást terveznek repülőgép-hordozókkal, beleértve a perui kikötőt is, mintha véletlenül a Felkelő Nap országának hírszerzésének kezébe kerültek volna!
  Ráadásul az amerikaiak bolondok: háborúba provokálták Japánt, Nagy-Britanniával együtt embargót vezettek be az olaj- és egyéb nyersanyagellátásra, de ők maguk nem voltak készen a háborúra!
  Valójában az Egyesült Államoknak 1941-ben nem volt elegendő hadereje, különösen tankokban, a Japánnal vívott háborúhoz. 1940-ben még csak 400 tankjuk volt, az 1941-ről szóló információk pedig titkosak, de nem valószínű, hogy akkor is több mint ezer! Amerika tehát bemászott a háborúba, teljesen felkészületlenül! Nos, Japán sem túl fegyveres. Ha körülbelül két és fél ezer tankja volt, és könnyű is, akkor például egyáltalán nem volt nagy hatótávolságú repülés!
  Tehát a Rising Sun országának amerikai vitéz pilótái nem bombáztak! És éppen liciba kapták magukat! És most úgy döntöttek, hogy visszaszerzik a Szovjetuniót, elsősorban a gyalogságukra támaszkodva, II. Miklós cár idei sikerének megismétléséről álmodozva!
  A Witcher megunta, és ezt énekelte:
  Milyen bonyolult az élet, Uram, jaj!
  Te magad fűztél töviskoszorút!
  Nem, ne törd a fejem
  Egy új nap problémákat ígér nekünk!
  
  Az álmok porrá törtek
  A kegyetlen féreg rág a szenvedélytől!
  És fájdalom és bánat a szemedben
  Mit fékezni, senki nincs hatalmon!
  
  De mit tud, Istenem?
  Maga Kohl felment a Golgota keresztjére!
  A boldogságról kísérteties álmok
  Ordítanak és nyögnek az özvegy sírásában!
  
  Nincs rosszabb a földnél, mint a világ,
  Vázlat a háború minden ecset a vérben!
  Rögzítő éterhab,
  Egyszerre feltöröd a hálót!
  
  És ha az életemet akarod
  Akkor dobj Uram a pokolba!
  amúgy szeretlek
  Folyamatban van, hiszek a változásban!
  
  Hiszem, hogy egy személy
  Legyen tisztább, magasabb!
  Hogy véget ér a kor szenvedése,
  Olyanok leszünk, mint a Magasságos testvér!
  
  Mit parancsolunk
  A csillaghajók kiterjedésében!
  Hogy a mi vitéz hadseregünk
  A kvazárnál erősebben fog ragyogni!
  
  Az élet soha nem fog elhalványulni
  És mindenki ember lesz!
  Mint az év végtelen sugara
  Határtalan és boldog korban!
  
  A kommunizmus valósággá válik
  Hidd el, hogy jobb lesz, mint álmodtad!
  Haladás előre, felfelé, nem lefelé,
  Legyen öröm - ne bánat!
  Vedmakova befejezte a dalt, és "Emka" végül behajtott Vlagyivosztokba. A pilóta kíváncsian nézte a várost. Vlagyivosztokban érezhetően megnőtt a pusztítás, néhány épület füstölt, az utcákon tűzoltócsapatok dolgoztak, sok a tinédzser lapáttal, csákánnyal és egyéb tűzoltó készletekkel.
  Nagyapa megjegyezte:
  - A cár alatt a fiatalok is keményen dolgoztak, de mosoly és lelkesedés nélkül! Bár puszta lelkesedéssel nem fogsz messzire jutni!
  Vedmakova tiltakozott:
  - Ha az ipar a gazdaság motorja, akkor a lelkesedés magas oktánszámú üzemanyag!
  Az öreg boldogan bólintott.
  - Hát te azt mondod lány!
  "Emka" megállt a parancsnokság épülete mellett, és Vedmakova majdnem kiszaladt belőle. Nagyon szeretett volna újra a szárnyas lován ülni.
  A lány bekopogott az iroda ajtaján, ahová napirendre küldték. Álmos hang követte.
  - Bejelentkezés!
  Witcher lépett be, és büszkén megigazította a vállát. A székben egy férfi ült az NKVD ezredesének egyenruhájában. Ilyen kopasz és kellemetlen típus. Komoran megkérdezte a pilótát:
  - Teljes név!
  A lány gyorsan válaszolt:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Az ezredes hozzátette:
  - Katonai rang?
  - A légierő őrnagya és a Szovjetunió hőse! - mondta büszkén a pilóta.
  Az ezredes felemelte a kagylót, és röviden így szólt:
  - Vedmakova légierő őrnagy már megérkezett!
  Aztán a lányhoz fordult.
  - Hogy érzitek magatokat? Remélem egészséges?
  A pilóta kitárta a fogát.
  - Jól érzem magam! Készen áll a harcra, mint egy oroszlán!
  Az ezredes bólintott.
  - Nagy! Szerintem a japánok értékelni fogják!
  Zaj, csizmacsörgés hallatszott, és a speciális osztály hat rendes alkalmazottja, egy különleges egyenruhás férfi kíséretében berontott az irodába. Ő rendelt:
  - Megbilincseljük ezt a szukát!
  A Witcher összezavarodott:
  - Mi ez még?
  Az ezredes felkiált:
  - És az! Le vagy tartóztatva, Vedmakova polgár! És börtönbe kerülsz!
  Egy különleges egyenruhás férfi figyelmeztetett:
  - Ez a nő nagyon jól tud harcolni! Szóval légy éber!
  Witcher elmosolyodott.
  - Nem leszek vitéz bűnüldöző szerveink képviselői! Hívja fel Beriát és ezt a félreértést azonnal, tisztázza!
  Az ezredes megvetően felhorkant.
  - Itt kell elterelni Beriát! Küldd börtönbe, és a nyomozás kideríti!
  A boszorkány bólintott.
  - Én a Szovjetunió hőse vagyok, és a nyomozás természetesen kitalálja, de Beriával gyorsabb lenne! A lehető leghamarabb a gép irányításánál szeretnék lenni!
  Az ezredes vigasztalta:
  - A háború alatt senki sem húzza sokáig! Vidd el!
  Vedmakova ellenállás nélkül járt, és csak kissé lökték meg egy rövidített modell géppuskáinak csövei, amelyekkel elkezdték felszerelni a felderítőket. Aztán beletömtek egy fekete tölcsérbe és elvittek. Anna Petrovna nyugodt volt, nem érezte magát bűnösnek, és az NKVD valószínűleg tud a Beriával való különleges kapcsolatáról, úgyhogy kitalálják. Még a börtönt is érdekes meglátogatni. Egy igazi férfinak fel kell nevelnie a fiát, szolgálnia kell a hadseregben, és börtönben kell töltenie az időt! Tehát valószínűleg egy harcos! Sok híres ember volt börtönben: Sztálin, Lenin és Hitler!
  A börtön nem volt túl messze a parancsnoki irodától, ezért Vedmakovát kihúzták és az udvarra vezették. Ott a kutyák gonoszul morogtak, a tizennyolcadik században épült börtön kőfalai unalmasak és szürkék voltak. A lány önkéntelen izgalmat érzett, amikor bevitték és átvezették a folyosókon. Itt a regisztrációs ablak: ügyeleti kérdések:
  - Keresztnév, vezetéknév, családnév, nem!
  Ezután forduljon jobbra egy csempézett szobába. Ott ült az asztalnál egy NKVD egyenruhás és bőrkötényes tiszt, vele egy fehér köpenyes orvos és két középkorú nő, akik vékony gumikesztyűt húztak a kezükre.
  A Vedmakovát kísérő őrszem gyors, gyakorlott mozdulattal levette a bilincseit. A tiszt ezt parancsolta:
  - Vetkőzz le!
  Vedmakova meglepődött:
  - Mit?
  A tiszt higgadtan ismételte:
  - Azt mondtam, vetkőzz le! Kutatás és személyes átvizsgálás szükséges!
  A lány elpirult.
  De itt vannak a férfiak!
  A kötényes tiszt ugatott:
  - Segíthetek! Na, dobd le a rongyaidat kurva!
  Vedmakova remegett, eszébe jutott, hogy igen, amikor börtönbe került, kötelező a személyes átvizsgálás, és elkezdte levetkőzni. A nők fogták, és gondosan megvizsgálták minden varratot. A bugyiban hagyott Vedmakova zavarba jött, de a tiszt ugatott:
  - És vedd le a bugyid szuka! A keresés teljes lesz!
  Több férfi előtt teljesen meztelenül hagyták (az őt szállító konvoj mozdulatlanul állt, minden pillanatban harcra készen), a lány zavarba jött, és megpróbálta kézzel eltakarni.
  Keményen megütötték egy ütővel a fenekén:
  - Kezek a varrásnál szuka!
  Vedmakova károgott, de kibírta. Amikor befejezték a ruhák szondázását és kitépték a csizmáját, a tiszt ezt parancsolta:
  Most nézd meg magad!
  A női börtönőrök fejből indultak ki. Kesztyűs ujjakkal kócolták a hajukat, majd a fülükbe néztek, méghozzá egy zseblámpás csövet használva. A fülek többször behúzódtak, meghajlottak és kihajlottak. Aztán az orrlyukakba nézett:
  - Köhögj, kérlek! Ez az, erősebb!
  A lány orra összetört. Ezt követte a száj vizsgálata. Elég kellemetlen volt, durva kezek nyomták a nyelvet, időnként elhúzták, majd erősebben húzták, sőt majdnem letépték.
  A tiszt megszólalt:
  - Óvatosabbnak kell lenned! Lehet, hogy kém!
  A börtönőrök elkezdték nyomkodni az ujjukat a fogaikon, és ellenőrizték, nincs-e olyan tömés, amely fontos információkat tartalmazhat. Vedmakova megalázottnak érezte magát, leköpték; a Szovjetunió hősét úgy keresték, mint egy kurvát, nem hiányzott semmiről. Aztán a női kesztyűs kezek érezni kezdték a lány csupasz mellkasát. Összetörték, szó szerint minden millimétert éreztek, átsütöttek egy zseblámpán. A lány melle árulkodóan megdagadt, a börtönőrök pedig egyre jobban nyomkodtak, majd károgtak:
  - Nem! Itt tiszta!
  Ezután a köldök és az ujjak vizsgálata történt. A köldököt visszahúzták, meg is csavarták, utána tűvel átszúrták. Nem kevésbé alaposan megvizsgálta az ujjakat.
  - És most nőgyógyászati vizsgálat! - parancsolta a tiszt.
  A börtönőrök parancsot adtak:
  - Hajolj le és tárd szét a lábad, kérlek!
  Ezt követte a legmegalázóbb, amikor a börtönőr keze kesztyűben, meglehetősen durván behatolt a lány keblébe. Vedmakova felnyögött a fájdalomtól és a megaláztatástól. A kéz pedig mereven omlott a barlangba, ahol az asszony legértékesebb kincsét őrzi, amitől fájdalmas és csiklandozó is volt. A lány egy kicsit megrándult, a tiszt pedig rosszindulatúan motyogta:
  - Lehetőleg alaposan ellenőrizze! Hiszen a kémek általában az intim helyeken rejtenek el dokumentumokat, és néha elég egy apró megjegyzés is, hogy megtudja a fontos információkat.
  Egyik börtönőrt egy másik váltotta fel, ami után a keresés még fájdalmasabb és durvább lett. Vedmakova rájött, hogy csak meg akarják alázni, kínzássá változtatva a keresést.
  A végbélnyílás vizsgálata sem volt kevésbé durva, ráadásul a belet és egy nagy beöntést használtak. Nyilvánvalóan a pilótát valóban komolyan gyanúsították. Ezek után az ujjak, lábak és lábfejek ellenőrzése apróságnak tűnt.
  Ezzel azonban még nem ért véget, a tiszt ezt parancsolta:
  - Most a gyomor röntgenén! Nem sok mindent tudott lenyelni!
  Hát nem fáj annyira. Egy orvos volt itt, alaposan átnézett mindent, még a szívet és a tüdőt is. Végül megadta az utat:
  Tiszta és teljesen egészséges!
  A tiszt dühösen felmordult:
  - Kár, hogy úgyis lelőjük! Azonban egyelőre hadd zongorázzon!
  A megaláztatástól elkábított pilóta engedelmesen haladt, mint egy automata. Witcher kezét festékkel kenték be, és óvatosan papírra szorították. Ezután mindenféle mérés következett, profilban, teljes arccal fotózás. Elég sokáig kénytelenek voltak meztelenül állni, átírva az összes jelet, heget és anyajegyet a testen. Ezt követően hideg zuhany alatt öblítették le, ami egyébként a Szovjetunióban megszokott, nemcsak a foglyok esetében, hanem börtönruhát is kaptak.
  - Öltözz fel kurva!
  A köntös valójában zsákvászon volt, zsákvászonból varrták, és börtönszámmal hímezték. Nem adtak cipőt a lánynak, nyilvánvalóan felesleges luxusnak tartották a nép ellenségei számára, így alig takarva bevitték a cellába.
  Tömeges letartóztatások történtek, a börtön túlzsúfolt volt és nyüzsgő volt. Vedmakovát egy szűk ketrecbe dobták, ahol már több mint száz nő volt, főként fiatal lányok a katonaságból és szolgák. Amikor a pilótát bevitték a cellába, egy lépést sem tudott tenni, a fogoly az egész emeletet feldúlta. A cellában nagyon sötét volt, az ablak deszkákkal volt bedeszkázva, fülledt és erős szagú volt, láthatóan már rég nem vették ki a vödröt.
  A lányok félmeztelenül, néhányan pedig teljesen meztelenek voltak, elvették a ruháikat. Közülük többen kiábrándultak, és inni kértek. A boszorkány megállt és megkérdezte:
  - Egy lépést sem tehetek! Hová menjek!
  - Hol hozták oda és állj meg! - A sötétségből parancsolt, valószínűleg a legidősebb a cellában. - Nincs helyünk.
  Vedmakova, felismerve, hogy ez hülyeség, mégis megkérdezte:
  - Minek vagytok lányok?
  Hangok következtek:
  - Igen, itt van az 58. cikkely, vagy akár díjak nélkül is! minek vagy?
  Witcher kiabált:
  - Igen, Beriát megerőszakolták!
  A lányok barátságos nevetésük és felkiáltások hallatszottak:
  - Igen, ő a miénk!
  Ki nyikorgott a sötétből:
  - Akaszd fel egy kicsit ebből a Beriából!
  Egy baljós hang szakította félbe:
  -Elég! És így már több mint félezer embert lőttek le az udvaron! Minket is el lehet vinni sétálni az egész kamerával!
  Witcher ugatott:
  - Nos, nem, ha elvisznek lelőni, nem adom fel így!
  . 8. FEJEZET
  Oleg Rybachenko folytatta a küzdelmet a fényes holnapért Margarita Korshunova lánnyal.
  Sztálingrádban harcoltak. Kolosszális bátorsággal harcoltak. És az örökkévaló gyermekek nem gondoltak arra, hogy visszavonuljanak és behódoljanak az ellenségnek.
  De az erők egyenlőtlenek voltak, és a nácik fokozatosan haladtak előre. De nagyon lassú, és zsoldosok holttesteivel dobta a házak megközelítését, és az utcákat.
  Moszkvát körülvették, de még mindig harcol. És ennek is voltak gyönyörű lányai. akik valóban gazdagok.
  Oleg Rybachenko és Margarita Sztálingrádban forgatott vissza. Ugyanakkor a fiú megpróbált komponálni valamit az AI szerint.
  Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnökjelölt nem vehetett részt a választásokon. Hibát találtak abban, hogy a szláv székesegyház visszavonta az aláírásokat. Ennek eredményeként nem hat, hanem öt jelölt volt. A fő küzdelem pedig Zenon Pozdnyak és Kebich között bontakozott ki. Az oroszbarát és mérsékeltebb Kebich kis előnnyel jutott a második körbe. Aztán nagy különbséggel megnyerte az oroszellenes Poznyakot.
  Lukasenko tiltakozott amiatt, hogy illegálisan távolították el. De általában nem volt semmi, csak zaj.
  Kebich nagyon magabiztosan nyert. És ő lett az első fehérorosz elnök.
  Hamarosan Fehéroroszország belépett a rubelövezetbe. A gazdaság helyzete továbbra is válságos. Nem volt elég pénz. De az ország a rubelzónában volt.
  Kebich integrációs folyamatot javasolt Oroszországgal. Megkezdődött a törvények konvergenciája, megnyíltak a határok, egyesült a gazdaság. Szupranacionális testületek jöttek létre.
  1999-ben új elnökválasztást tartottak Fehéroroszországban. A gazdaság mély válságba került az orosz csőd után. De a kommunisták befolyása nagyon megnőtt. Lukasenka viszont mindenkivel összeveszett, és nem hozott létre saját pártot, más erők lökték félre. A fő küzdelem Kalyakin és Kebich között bontakozott ki. Zenon Poznyak ekkorra már elvesztette népszerűségét. Valamint a Fehérorosz Népfront egészét.
  A kommunisták megerősödtek.
  Oroszországban a történelem is megváltozott egy kicsit. Zjuganov valamivel több szavazatot szerzett az elnöknek, bár nem sikerült nyernie. Lebed néhány hónapig a Biztonsági Tanács titkára volt. De általában ez nem olyan jelentős. A legfontosabb különbség az, hogy Csernomirgyint nem bocsátották el. És ennek köszönhetően a csőd után is miniszterelnök maradt. Kebics azonban Csernomirgyin segítsége ellenére mégis kikapott a második körben, és Kaljakin lett Fehéroroszország elnöke.
  Oroszországban pedig Jelcin távozása után Csernomirgyin az elnöki székbe került. Az orosz gazdaság már növekedésbe lépett, és Viktor Sztyepanovics, ha nagy nehezen is, de a harmadik helyet szerző Zsirinovszkij segítségével legyőzte Zjuganovot.
  Így Oroszországban Csernomirgyin lett az elnök, Zsirinovszkij a Biztonsági Tanács titkára és az elnök első asszisztense. Putyin eddig a pálya szélén maradt. Zjuganov az ellenzék vezetője. Primakov továbbra is külügyminiszter.
  Szóval minden a terv szerint ment. Kalyakin folytatta az integráció folyamatát, de még nem egyesült. A gazdaságok emelkedtek. Csernomirgyin háborút viselt Csecsenföldön. Mashadovval tárgyalt. És végül elérte a stabilitást ott.
  Csernomirgyin könnyedén nyerte meg a következő választást Zjuganov felett. Kalyakint könnyen megválasztották második ciklusra is. Minden többé-kevésbé gördülékenyen ment. A fehérorosz gazdaság felfutásban volt.
  De Kalyakin nem ment a harmadik ciklusra. Utóda Novikov kolléga volt.
  Csernomirgyin sem indult a harmadik ciklusért. Csernomirgyint Zsirinovszkij követte. Ez utóbbi természetesen jóval mérsékeltebbé vált, de fokozta a nyomást Fehéroroszországra - követelve az orosz csatlakozást.
  A jövevény ellenkezett. A szankciók miatt.
  Zsirinovszkij merevebb volt és keményebben nyomott... Ennek eredményeként az oroszbarát erők népszavazást tartottak Fehéroroszországban, ami egybeesett egy súlyos gazdasági válsággal. És Fehéroroszország Oroszország része lett. Ez felerősítette a Nyugat-ellenes hangulatot.
  2014-ben Zsirinovszkij, kihasználva az ukrajnai Maidan és Janukovics megdöntésének alkalmát, csapatokat küldött. Az ukrán hadsereg nem volt harcképes, és az oroszok leszerelték. Janukovics és a Rada fegyverrel élve népszavazást hirdetett. Oroszország ezt a köztársaságot magához csatolta.
  Annak érdekében, hogy az ukránok kevésbé lázadjanak fel, Zsirinovszkij Oroszország fővárosát Kijevbe helyezte át. Ez pedig befolyásolta a népszavazás eredményét. Magát Vlagyimir Volfovicset a következő elnökválasztáson diadalmasan választották meg harmadik ciklusra, népszavazáson eltörölve minden korlátozást.
  Alekszandr Lukasenko visszavonult, és a feledés homályába merült. Putyin 2012-ig, hatvan éves koráig az FSZB elnöke volt. Zsirinovszkij pedig, aki szerette megfiatalítani a csapatot, nem cserélte le egy negyvenéves alkalmas tisztre. A Novik helyére beállt fehérorosz kormányzó is megfiatalodott.
  Oroszország azonban a Nyugat szankciói alá került, de azok nem voltak túl jelentősek. Zsirinovszkij Szíriában és Irakban harcolt. Saját államot hozott létre a kurdoknak, és összességében határozottabban járt el, mint Vlagyimir Putyin. Sőt, Oroszország rakétatámadást intézett Szaúd-Arábia ellen, és erősen megemelte az olajárakat.
  Aztán nagy háború kezdődött Irán és az Egyesült Államok között. Ami még jobban felnyomta az olajárakat. Eközben Oroszország bevette és annektálta a balti államokat és Moldovát. Aztán kihasználva a kazahsztáni zűrzavart Nazarbajev távozása után, bevette ezt a köztársaságot a vérkeringésébe.
  Népszavazást is tartottak, és Oroszország újabb tartományt szerzett meg.
  Fokozatosan folytatódott a Szovjetunió helyreállítása.
  2020-ban Zsirinovszkij frissítette a rekordot az orosz elnök negyedik ciklusára vonatkozó választásokon. Amíg el nem ment.
  Oroszország pedig átköltözött Közép-Ázsián. Üzbegisztánban, Tádzsikisztánban, Kirgizisztánban, Türkmenisztánban orosz csapatok jelentek meg, és népszavazást tartottak az Oroszországhoz való csatlakozásról.
  Így az ország visszakerült a Szovjetunió korábbi határaihoz.
  De ez nem volt elég Zsirinovszkijnak. És fölösleges előítéletek nélkül elfoglalta csapatokkal Finnországot. És ott persze majdnem 100%-os eredménnyel, népszavazás megtartásával. És csatlakozni hozzá.
  Így Oroszország visszaadta a magáét. A Kínával fennálló kapcsolatok némileg romlottak a Port Arthurhoz fűződő követelések és a sárgák Szibériából való kilakoltatása miatt.
  De míg Kína félt Oroszországtól és a fecsegéstől.
  De Alaszkában katonai puccs volt, és az orosz csapatok elfoglalták. És népszavazást tartottak az Oroszországhoz való visszatérésről. Ugyanakkor Amerika kénytelen volt elismerni az Alaszka Oroszországnak történő eladásáról szóló megállapodás érvénytelenségét.
  És így...
  Oleg Rybachenko megállt és újra lőni kezdett.
  A fiú sorozatban lőtt, majd mezítláb gránátot dobott. Szétszórta a nácikat és a Twitteren üzent:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  Margarita is lőtt egy sorozatot, csupasz lábujjával gránátot dobott, szétzúzta a Fritzt és kiabált:
  - És mindig egységben!
  A gyerekek nagyon bátran küzdöttek.
  A fiú ismét az ellenségre vágott egy kitöréssel. Csupasz lábujjakkal gránátot dobott a hernyóra. Ennek következtében két harckocsi ütközött. Oleg Rybachenko énekelte:
  - Dicsőség neked, orosz földünk,
  A szent Oroszország nevében,
  Natív tanácsok családja!
  A lány ismét mezítláb dobta a gránátot. Lelőttek egy tucat fasisztát, és ezt énekelték:
  - Van egy tehén a hegyen,
  Legyetek egészségesek gyerekek!
  A fiú megfordult, lekaszálta a Fritz-et és csicseregte:
  - Szülőföld a szívemben,
  Szerencsére kinyitjuk az ajtót!
  És ezek után a gyerekes lába gránátot dobott. Ő egy kölyök, aki valóban a pusztulás halálos hordozója.
  Margarita is kolosszális pontosságú nyíl.
  A lány fogta és énekelte:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Egy sólyom, sas tekintete-
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  A lány mezítláb gránátot dobott, fogta, és tovább csiripelt;
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot -
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  És a lány nevetett. Levágta a fasisztákat. Kiütötte a soraikat, és nyikorgott:
  Hiszem, hogy az egész világ felébred...
  Vége lesz a fasizmusnak...
  A nap ragyogóan fog sütni
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  És ismét a lány ügyesen mezítláb dob egy gránátot. Egymást lökdösték a náci tankokat.
  Natasha is harcol. Sztálingrádban a lányok csak hősök.
  És bátran énekeljék maguknak:
  - Hazám a világegyetem sötétsége,
  Le tudom verni a gonosz ellenségek támadását...
  Egy napot sem tudok szeretni nélküled
  Kész vagyok az életemet adni érted!
  Natasha pedig puszta lábbal dob egy gránátot.
  Ezután Zoya tüzel. Gyönyörű lány bikiniben. Fordulni fog, lekaszálja a nácikat.
  És akkor egy gyilkos ajándék repül a mezítlábáról.
  Zoya fogát kitárva énekelte:
  - Szeretem az ellenségeket elpusztítani! Egy ilyen lány!
  És a szépség a csupasz lábujjaival ismét pusztulásba kezd.
  És akkor Aurora tüzel. Szintén egy vörös hajú ördög, hogyan kell ráhajtani a nácikra.
  És mezítláb, egy kilőtt gránát kavicsra keni a Wehrmacht harcosait.
  A lány sikít:
  - Tili, tili, vonóháló, wali...
  Erőmmel győzd le a nácikat,
  Most nem tagadhatom meg!
  És a harcos ismét pontosan lő.
  A további tüzet Svetlana vezeti. És szintén csupasz lábujjakkal dobott egy robbanócsomagot.
  Nos, a Fritz megkapta.
  A lány őszintén szólva egy rock harcos.
  És hogyan kell énekelni:
  - Dicsőség Rusznak a Föld felett,
  Mindig egy álommal leszünk!
  És négy lány a nácikon és hogyan fognak ütni. Általában olyanok, mint a halál angyalainak zászlóaljának szentjei. És a nácik Sztálingrádban megértik.
  De ez egyre nehezebb és nehezebb.
  Sztálingrád még kitart, de a nácik már el tudták venni a Szárazt. A nácik között is van egy erős flotta a tengerből. Beleértve az elfogott brit hajókat is.
  Szó szerint megsebesítették az egész partot. A törökök pedig dél felől nyomulnak előre. Nagyon hátborzongató lesz.
  Natasa és szuhimi lányai Sztálingrádba repülhettek, és elfoglaltak egy német rétegelt lemezrepülőt.
  És most Sztálingrádban is. Például ez a város a fasiszták, bármennyire is próbálod nem elfoglalni.
  Natasha puszta lábbal gyilkos ajándékot dob, széttépett húsba tépve a nácikat, és énekli:
  - Csodálatos lesz az életünk!
  Zoya, mezítláb gránátot dobva, fogát kitárva hozzátette:
  - Ha persze nyerünk!
  És a lány megrázta skarlátvörös mellbimbóit.
  Aurora, tüzel, üvöltött:
  - És legyen híres Hazánk!
  És csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékot fog dobni. Zúzd össze az ellenfeleket, és nyikorogj:
  - Dicsőség a Nagy Rusznak!
  Aztán Szvetlana átvette a vonalat, és felrobbantotta. Száz nácit faragtam ki. Aztán mezítláb gránátot lőtt, és nyikorgott:
  - A tudomány és a jólét új fényébe!
  És a négy lány újra verekedni kezd, és nem fogják leengedni az orrukat.
  Nataska két mezítláb emelte fel a robbanóanyagot. És minden ereje miatt egy náci tankba dobta.
  Az E-75, miután megsérült, megállt és füstölni kezdett.
  Natasha énekelte:
  - Rus nevetett, sírt és énekelt,
  Minden korban ezért ő és Rus'!
  Aztán Zoya elvette, és csupasz lábujjakkal elindított egy gyilkos ajándékot. És a nácik másik tankja megállt, bélelt.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Igen, a jövő a miénk!
  Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  Aurora géppuskából lőtt. Elkaszált egy csomó fasisztát. Aztán agresszíven így szólt:
  - Dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  És a mezítláb dobásától ismét egy gránát repül. Itt van a vörös hajú lány. Csak egy legyőzhetetlen terminátor.
  És hogyan vette át Szvetlana, és legyűrte a nácikat. És ledöntötte őket, mint egy éles szénaföldet.
  Aztán csipogott:
  - Dicsőség Oroszország földjének!
  És a mezítláb dobásától egy olyan halálosan töredezett gránát repül.
  A harcos felkiáltott:
  - A szovjet birodalomért!
  Natasha lövöldözve azt mondja:
  - A legnagyobb birodalmaknak!
  És megint valami, ami óriási garanciával megöli a nácikat, kirepül a meztelen lábáról.
  És a lány énekli:
  - Dicsőség szülőföldemnek!
  Dicsőség Oroszországnak!
  Zoya mezítláb is gránátot dobott. Levágta a sok nácit, és nyikorgott:
  - Nagy Oroszország - nagy dicsőség!
  És rákacsintott a társaira.
  A lányok természetesen szinte meztelenek. Bikiniben, lebarnult, izmos, gyönyörű és kanyargós.
  Milyen elbűvölően néznek ki a lányok szinte meztelenül! És miért még ruhákat is!
  Ezután Aurora aktívan lő. És mezítláb valami olyat fog dobni, ami megöli a nácikat.
  Aztán énekli:
  - A nagy Hazáért!
  Svetlana folytatta a tüzelést. Levágta a nácikat, és azt csicseregte:
  - A nagyszerű eredményekért!
  És mezítláb, hogyan kell gránátot indítani. És megint a nácik buták.
  Ügyes orosz lányok. Ők a műrepülő emberek.
  És akkor ott vannak a pilóták: Mirabela és Anastasia. Ugyanaz, mintha a Fritzre csaptak volna.
  Igen, Hitler hordái szétszóródnak az ilyen lányoktól.
  Harcosok harcolnak a Yak-9-en. Úgy tűnik, az autó elavult. De elég hatékony. Bár sebességében és fegyverzetében gyengébb, mint a Luftwaffe.
  Csak egy 20 mm-es ágyú és egy géppuska a lányoknak, egy ME-262-vel szemben öt darab 30 mm-es ágyúval.
  De itt Mirabela ügyesen manőverez, belejön a szárnyas fasiszta keselyű farkába. És lelövi. Kiüti a fémet, tisztára égeti az ellenséget.
  Aztán Mirabela ezt énekelte:
  - Egyre feljebb és feljebb
  A repülők úgy repülnek, mint a madarak...
  Fasiszta háztetőket bontunk le
  A katonák vitézsége pedig a határokon túl van!
  És íme, Anasztázia, hogyan fogja ezt felvenni, és a nácik ellen csapni fog. Ő egy terminátor lány.
  Összetöri a náci banditák arcát, és nyikorog:
  - Nagy dicsőség lesz Rusnak!
  És mezítláb is nyomja a pedálokat. És egy újabb Messerschmitt esik.
  A lányok egyedül bugyiban harcolnak. És nagyon jók. Gyengébb motorokon gyorsan csapkodnak. És távoznak az ellenség lövései elől.
  Mirabela elvágja Fritzet, és nyikorog:
  - Ne varjak, nem győzhetsz le minket!
  És a harcos ismét halálos messzire kúszik.
  És az új náci gépezet bukik.
  A szandálos lány tudja, mit csinál. És remekül teljesít.
  Itt van egy fasiszta, aki távolról próbálja fedezni a harcost. És elmegy. És valami csoda folytán ismét az ellenség farkánál.
  És leüti Fritzet nyikorogva:
  - Az oroszoknak semmi sem lehetetlen!
  És a harcos ismét kétségbeesetten fordul meg. És egy másik autó áttörve esik le.
  Mirabella a Twitteren írta:
  - Valóban Oroszországnak teremtették a világot!
  És ismét, hogyan lehet kijutni. És hogyan kell engedni az ellenségnek!
  Anasztázia is leüt egy német autót, és felsikít:
  - Minden földünk híres lesz, de nekünk nem lesz fogás!
  A lányok pedig egyre inkább eltérnek egymástól!
  Mi lehet velük megbirkózni? Ez egy agresszív hurrikán!
  Pontosabban egy hurrikán nem tudja legyőzni őket!
  Natasha közben harcol és énekel:
  Küzdeni fogunk Oroszországért!
  És azt is, hogy mezítláb hogyan lehet gyilkos kaliberű gránátot indítani.
  És a nácikat fémdarabkákra és véres húsra őrölni.
  Zoya is puszta lábbal dob egy halálos, izzót, és felpattanva kiadja:
  - És a kommunizmus új rendjéért az egész világon!
  És kitárta a fogát.
  Aurora ezután erősen tüzel. Lövi magát, lekaszálja a nácikat, és fogát tátva nyikorog:
  - A haladásért!
  És a mezítlábból kizökken valami, ami képes minden akadályt szétzúzni.
  Aztán a csatában Svetlana. Egy ilyen gyilkos lány.
  És még szőke is. Hogyan vágja a nácikat... És akkor egy gyilkos ajándék kirepül a mezítlábából. Összetöri a nácikat, és ördögi lángokká változtatja őket.
  Terminátor lányok, hogyan kell hisztizni:
  - Dicsérjétek becsületszavamat!
  Komszomol szó!
  Harcosok, hogyan kell lőni a nácikra. És lőjük őket, mint a veszett kutyákat.
  Itt vannak a terminátorok! És szétverik a nácikat - hát ördögök!
  Natasha pátosszal mondta:
  - Harcolni fogunk a szocializmusért,
  Szovjet Oroszországunk számára,
  Egy új nagyszerű rendelésért!
  És megint egy halálos ajándék száll le a mezítlábáról.
  Zoya is meglehetősen energikusan viselkedik. Összetöri a fasisztákat. És nem hagyja cserben őket. És mezítláb villog, mint egy légcsavar.
  A Harcos lelkesedéssel mondja:
  - A szent Rusz nevében,
  Oroszország megdicsőül!
  És ismét a harcos teljes izgalommal küzd.
  Aztán Aurora puszta lábbal dobja a halál ajándékát. Hogy minden irányba elsöpri a nácikat. És dühösen mondja:
  - Én vagyok a világbajnok bokszban!
  És akkor Svetlana elindítja a gyilkos és pusztító. És a mezítláb olyan fürge.
  És a harcos csiripelt:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  A nácikat áztatjuk a vécében -
  Nem hisz a szülőföld könnyének,
  És mi adjuk a gonosz oligarchákat az agyban!
  . 9. FEJEZET
  A nehéz csatákban részt vevő Vedmakova néhány napig alig aludt, ezért a börtöncella rendkívül szűkössége, a fülledtség és a bűz ellenére szinte azonnal elaludt.
  Azt álmodta, hogy a középkorban él, és rabszolgafelkelést vezetett, egyfajta szoknyás Spartacussá vált! Az első siker után a bátor harcos lány, az izmos lány összegyűjtötte a lázadókat, és felajánlotta, hogy maguk választják meg vezéreiket.
  Vedmakova, amint az várható volt, egy amúgy is meglehetősen nagy különítmény vezetője lett, és a hatalmas hőst, Turant ajánlotta fel első helyettesének.
  És itt a rabszolgák egyöntetűek voltak. Aztán kiválasztottak tíz embert. A decimális rendszer a legegyszerűbb, és Vedmakova úgy döntött, hogy semmi sem lehet bonyolult.
  Trófeákkal felfegyverkezve, csótánycsigákat szedve (egy nehéz álomban kitört a Boszorkányok tudatalattija) továbbmentek.
  Hogy megerősítse tekintélyét és nyújtsa a lábát, Vedmakova úgy sétált, mint egy macska. Aztán a lány futni kezdett, mezítlábtal tapogatva a sziklás út apró, éles kavicsait. De a harcos nem figyelt a fájdalomra, ráadásul mindenkit megelőzött. Mint kiderült, nem hiába. Három ellenséges harcos ült lesben, és idő előtt riadót tudtak kelteni. A felkelés vezére felmászott egy fára, és felülről ráugrott az ellenségekre. Mozdulatai olyanok, mint a tigrisek és kobrák hibridjének tánca, enyhe kiáltás, levágott fejjel.
  - Így megtöröm az ellenállást!
  Vedmakova nem tudott ellenállni, hogy a nyilvánosság előtt játszott, levágott fejeket mutatott a rabszolgáknak. Válaszul helyeslő üvöltés hallatszott.
  Hamarosan megjelentek az ültetvényes birtokok. A faragott házak igazi paloták díszekkel és szobrokkal. Itt-ott szökőkutak látszottak. Az egyik Zeusz szoborból pillangószárnyakkal és szájjal a hason, a lábakon és a mellkason: hét fúvókát vertek meg. A földek gazdagok, kövérek, aranyszínű gyapothoz hasonlítanak, nagy tüskés gabonával, csicseriborsóval és egyebekkel. Sok rabszolgát alkalmaztak. Férfiak és nők is voltak, és sok gyerek is. Természetesen a felügyelők, az őrök. De általában persze sokkal több a rabszolga, mégpedig lapáttal, kapával.
  Vedmakova felemelt egy házilag készített transzparenst, amit rabszolgalányok sebtében varrtak: Kard és kapa képével! Más rabszolgák rohantak a támadásra.
  Eközben több férfi és női rabszolga lógott az oszlopokon, kezüket és lábukat szögekkel szúrták át. Úgy tűnik, ezek az igazságtalanság gyermekei kínra voltak ítélve. A közeledő felszabadítók láttán a keresztre feszített lány váratlanul erős hangon felkiáltott:
  - Megjött a megtorlás, verje meg a tulajdonosokat!
  A Witcher vezetője, mint mindig előttünk. Csótánycsigája felemelkedett, és egyszerre két őrt ledöntött. A többiek hátradőltek, az egyik félt, még a saját lándzsájába is belefutott. Az áttört hasból belek álltak ki. A lány felnevetett.
  - Gyenge harcosok vagytok, ha féltek a lótól!
  Miloslava, aki a mestere lett, jobb kézen harcolt, a fejszék a lány kezében, mint egy okos borbély borotvája. Így híresen levágja a harcosokat.
  Turan sem engedett. Kilőtt egy követ, ami eltörte az őr mellkasát, és csatlakozott a harchoz. Nyilvánvaló volt, hogy a kemény munka tett jót neki, nem a malomkő izmai. Igaz, Vedmakova gyorsabban mozgott.
  A rabszolgák abbahagyták a munkát, de még nem csatlakoztak a harchoz. Nyilván összezavarodtak. Igaz, ugyanaz a nyugtalan fiú, aki a dolgozó fiúkhoz ugrott, felkiáltott:
  - Gyávák! Aki mögöttem van, az a hős, aki nélkülem a tetves disznó!
  A fiúk válaszoltak először. A felvigyázókhoz rohantak. Itt van egy tizennégy éves srác, aki úgy ütötte meg a "gondnokát" egy kapával, hogy a feje tökszerűen összetört. Sikerült, és a többi rabszolga, még az általában szerény és türelmes lányok is, belerohantak a harcba.
  A csata most kaotikus volt, de a számbeli fölény és a kétségbeesés is a rabszolgák oldalán volt. És persze átvették.
  Passa az, amit nehéz elvárni egy olyan lánytól, aki a szeme láttára tanult. Megbirkózott az őrrel, ő lökdösni kezdte. Így hát megtévesztette, elvette a kardot, és egyenesen a nyakába ütötte.
  - Ezt hívom uzsonnának! - csattant fel a lány. - Nézd, ne légy részeg!
  Az első birtok gyorsan felszabadult, szemünk láttára nőtt a különítmény. A felkelés futótűzként terjedt el a mezőkön. Vedmakova előrevágtatott. Lovasok rohantak felé, általában a feje tetejéig jutottak. De az őr nem adta fel. Különösen makacs csata zajlott a héthúros szökőkút közelében. Itt az ültetvényesek a lórezervátumot harcba vitték.
  A bátor Vedmakovát minden oldalról körülvették. Csak egy speciálisan hízott csótánycsiga rendkívüli gyorsasága mentette meg. Itt egy pontos kitörés, és a feldarabolt ellenfél elesik. A lány azonban először a vállán, majd a hasán sérült meg, majd majdnem levágták a lábát. Aztán Vedmakova apró tőröket kezdett dobálni. Élesek, mint a borotva, a szemekbe estek, néha a szájba. A harcosok többsége azonban a hőség miatt félmeztelen volt, és az ilyen katonáknak elég a mellkason átszúrni. Néhány lovas elesett, de a többiek tovább nyomultak. Annyi kard volt, hogy úgy néztek ki, mint egy mozgó fésű. Szóval özönlenek minden oldalról.
  De Miloslava, Passa, Turan és más rabszolgák időben megérkeztek. A sorokba vágva korcsolyapályaként sétáltak, láthatod, hogyan repültek el a holttestek, és valahogy minden erejükből felfegyverzett rabszolgák siettek a segítségükre.
  A gyalogság megtámadta a lovasokat, a kimerült rabszolgák megbosszulták a fájdalmat és a megaláztatást.
  - Ragadd meg az ellenséges gyűrűt és ne engedd el! - Parancsolt Vedmakova.
  A szeme láttára egy levágott fejű rabszolga esett le, de egy tucat őr zuhant utána.
  - Vedd a számot! - parancsolta a felkelés fiatal vezetője.
  Egyre több rabszolga szállt be a csatába. Látható volt, ahogy a fiúk futva felmásznak a lovakra, a lovasokra rohannak, és a fogukat használták, hegyes köveket használtak.
  Úgy tűnt, a rabszolgák nem ismernek félelmet, bosszút álltak a megaláztatás hosszú éveiért, amikor senki sem tekintette őket embernek. Ráadásul sokan közülük szabadnak születtek, és még nem felejtették el az akarat bódító illatát.
  Miután befejezte a "lovas" különítményt, Vedmakova továbbment. Az utolsó komoly akadály útjában egy nagy fákról kivágott fellegvár volt. Ott elég nagy volt a biztonság.
  - Kutasd át a birtokokat és ragadd meg a létrákat. kiabált. - Ha ez nem elég, készítsd el magad.
  A rabszolgák sebtében rohameszközöket építettek.
  - A lépcsőknek szélesnek kell lenniük, hogy egyszerre sok harcos áthaladhasson rajtuk. - mutatott rá Vedmakova.
  Más birtokokon még mindig tombolt a mészárlás. A szolgák helyenként átálltak a lázadók oldalára, de sok esetben megszokásból ellenálltak. A felvigyázókat gyorsan megölték - ezek messze nem a legkeményebb harcosok. Az ellenséges ellenállás utolsó fellegvára a detinetek voltak. Vedmakova, mint mindig, volt az első, aki felmászott a falra. Többször eltalálták egy nyíllal, de pajzzsal küzdötte le a halálos ajándékokat. A legközelebbi harcost akkora ütés érte, hogy bár sikerült hárítania, lezuhant a falról.
  Miloslavának sikerült egy horoggal lefeszítenie az őrt, ezzel is eldobva az ellenséget. A hófehér Passa már a megjelenésével is megbabonázta az ellenséges katonákat. Miközben hevesen meredező kebleit nézték, csábító mellekkel a lány lábával ágyékon rúgott, majd megvágta. Vedmakova a falakon mászva szánalom nélkül levágta. Az ellenség már elvesztette a morálját, egyre több rabszolga mászott fel a falra. Áttörtek, sok volt a lépcső, és az őröknek nem volt idejük mindet leverni. Alul az igazság holt és sebesült rabszolgák hevert, a támadás nem nélkülözhette a veszteségeket. Itt a rabszolga és az őr összeverekedtek, és tisztes magasságból összeestek. Megsebesültek, de életben maradtak, és továbbra is fojtogatták egymást.
  A nyughatatlan fiú, Vedmakova elfelejtette megkérdezni a vezetéknevét, szintén a falon volt. Kis termetét kihasználva a tiszt lábai közé csúszott, majd mindkét lábával hátba rúgta, ezzel egyidejűleg a térde alá zuhant. Előrerepült, beleütközött egy vasvillába, amelyet egy felnőtt rabszolga tartott.
  - Ez annyira megfogott, hogy fájdalmasan harapott! - A fiú kinyújtotta vékony nyelvét, ugratva az őröket.
  - Ó, te mezítlábas kígyó! - A jobb oldalon álló harcos szitkozódott és karddal vágta a fiút.
  A fiú hátradőlt, és a szemébe köpött a pipájából. Milyen kétségbeesetten sikoltozott az ellenség, és összetört. A kölyök nem állt ki a szertartáson, és karddal végzett vele. A gyermek keze, bár vékony volt, inas és erős volt - kemény munkával megedződött.
  Más fiúk is nyomást tanúsítottak, pokolian küzdöttek, sikoltozva és káromkodva, menő kifejezéseket választottak!
  A falat gyorsan letisztították, belül a csata kicsit elhúzódott, a rabszolgák bosszújától tartva a tulajdonosok elkeseredetten harcoltak. Igaz, a kinőtt hasak rossz segítők a veszett rabszolgákkal való harcban.
  A fő tulajdonos, Samuma sejk a földalatti átjárón keresztül próbált távozni. Egy zacskó követ és aranyat vitt magával. Talán volt esélye, de a kapzsiság cserbenhagyta. A gyönyörű Rakhita lány, még a bőre rézszínével is, túl nagy a kísértés.
  - És kövess engem kurva! - Sheikh megragadta a dús hajánál fogva.
  - Nem kell, én magam megyek, uram! könyörgött a lány.
  - Nem egy kurva! szeretlek vinni téged! A szadista méltóság kuncogott.
  - De fáj! - A rabszolga megrándította a csupasz lábát.
  - Ha elmegyünk, felakasztlak a hajadnál és felgyújtalak. A sejk húsevően megnyalta az ajkát.
  - Te egy vadállat vagy! De szeretlek, hidd el!
  A lány odabújt a gazdihoz, aki koszos pofáját tiszta arcához tette és nyalni kezdett. Itt Rakhita keze egy tőrt talált a sejk övén, és teljes erejéből beledöfte duzzadt gyomrába.
  Itt van a sötétség teremtménye.
  A sejk ledobta a táskát, és elengedte a haját. Keze megpróbálta bezárni a mély lyukat, a belek kiestek.
  - Teremtmény! Echidna! - morogta.
  - Nem! helyesen cselekedtem! Hány lányt és férfit kínoztál meg. Még gyerekeket is felkarol, és egy oszlopra szegezte. Ez csak bosszú! - kiáltott fel a lány.
  - A fenébe!
  - Istennő! Megvertél! - A rabszolgalány belerúgott a sejk telt, vérző hasába.
  - Keveset találtak! - zihált.
  - De nemes vér folyik bennem! - A mezítlábas rabszolga kivillantotta a fogát.
  - Semmi kurva! A csapatok leverik a lázadást, és annyira megkínoznak, hogy angyalnak fogok tűnni számodra! - Erőt találtam, hogy morogjam a sejket.
  - Gazdagabb fantáziájuk van, mint a tied? A lány kinyújtotta a nyelvét.
  - Elég neked! A gazdag ember megrándult és felnyögött. - Sért! Hozz nekem facifi kenőcsöket.
  - Miért? - érdeklődött ravaszul a lánytól.
  - Neked adom ezt a zacskó aranyat. - könyörgött Sheikh.
  - Ő az enyém! Oké, csak kegyelemből, hol a fatsifi kenőcs? A lány ravaszul elmosolyodott.
  Ismered a szekrényt repülő tehén formájában? - A gazdag ember zihált, dadogva.
  - Igen! Láttam egy ilyen szépet kavicsokkal.
  - Tehát fejbe kell tenni a kezét, és könnyen kaphat egy doboz kenőcsöt. Eljössz értem és smárolsz. - motyogta Sheikh, és majdnem elvesztette az eszméletét.
  "Még egy gazember is megérdemli az orvosi ellátást. Várj meg!
  A lány beszaladt a szobába. Nem törődött a gazdag emberrel, de egy ilyen értékes kenőcs nagyon ritka és hasznos a lázadók számára. És akkor elárulja a gyűlölt korcsot a lázadóknak.
  A rabszolgák már a szobákba menekültek. Ketten láttak egy gyönyörű félmeztelen lányt. Női szeretetre éhes, egészséges srácok rohantak hozzá. A lány keményen dolgozott, izmos volt, ezért erős lábakkal könnyedén ellökte magától a támadót, és felkiáltott:
  - Ha pénzt akarsz szerezni. Tudd, hogy ott a pincében egy agresszív típus sír, egy zacskó arannyal.
  - Nem szeretjük az agressziót! - tiltakoztak ironikusan a srácok.
  De gazdag is! - csattant fel a lány.
  - Akkor jobb, harcoljunk! Hol van a pince? - csacsogtak a lázadó rabszolgák.
  - Kövesd oda a kezem! A rabszolga intett a jobb kezével.
  Fiatal, fekete rabszolgák rohantak oda, amerre a mozsártörője mutatott. A lány elmosolyodott és berohant a szobába. A berendezés meglehetősen gazdag volt, de rendezetlen. És itt van az aranyba öntött szekrény. Rakhita anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, bedugta a kezét. Befelé csúszott, és abban a pillanatban az állkapcsa becsukódott.
  A szépség csikorgott, borotvaéles fogak vágták le a csuklóját.
  - Ó, milyen fájdalmas! - sikoltotta, majd kipréselte magát. - Ez olyan aljas!
  A vad fájdalom ellenére a lány kétségbeesetten próbálta bekötni a kezét. Vedmakova női kiáltozást hallva úgy döntött, hogy valakit megerőszakolnak, és gyorsan berontott a szobába. Látva a vérbe borult szépséget, felsikoltott:
  - Ki merte ezt megtenni?! A méltóságát a fenekére vetem! - Haragjában a harcos goromba tudott lenni.
  Rakhita szeméből kicsordultak a könnyek, nem is annyira az őt ért fájdalomtól, sokszor nem idegen a megkorbácsolt rabszolga, mint attól a felismeréstől, hogy most nyomorék.
  - Ő az! A lány a szekrényre mutatott.
  Ha ez a helyzet, akkor borzasztó! - Vedmakova erővel fejbe vágta a vigyorgó rovart. A szerkezet az ütéstől meghajlott, a puhább arany vágott. A harcos addig verte, amíg darabokra nem törte a szekrényt.
  A lány észrevehetően elsápadt, és a hófehér Passa odaugrott hozzá. Ügyesen szorítószorítót alkalmazott, elállítva a vérzést. Vedmakova elővette egy levágott kezét, a végtag elsápadt, de még mindig meleg volt.
  - Nagy! - Fel kell hívnunk Khirovot. Talán meg fogja növeszteni. A harcos hangosan füttyentett.
  Passa megkérdezte:
  - Ki tanácsolta, hogy ide dugd a kezed?
  - Samma!
  - Mit tettél magadba? - lepődött meg Vedmakova.
  - Nem, ezt a korcsot Samumanak hívják. - javította ki a lány.
  - Ha igen, akkor negyedelni kell. A harcos lesütötte a szemét.
  - A pincében van és súlyosan megsérült. Képes leszel elkapni. Ha nem lélegzik.
  Vedmakova megpróbálta tartani a kefét, amikor hirtelen csúszós gyíkká változott, amely megpróbált elsurranni. Ha a harcos születésétől fogva nem lenne olyan ügyes, talán sikerült neki. Főleg aki nem a farkánál, hanem a nyakánál fogta meg.
  - Hú, furcsa varázslat. Meg kell mutatnunk Khirovot.
  A sebesült lány arca elhomályosult, eszméletét vesztette.
  Passa még időben felvette:
  - Ideges lány, de gyönyörű! Kár lesz, ha nyomorék marad.
  Nos, remélem ez megoldódik. Csak most Hirov kimaradt valahova, megígérte, hogy mellettem lesz. - Vedmakova elégedetlenül megvonta a vállát.
  - Itt vagyok! A varázsló kiugrott az ajtó mögül. - Varázslatot érzek.
  - És a kezemben tartom! - vicsorgott Boszorkány.
  - Hát ez nem rossz! Ez egy medúza és egy gyík keveréke, látod, hogy áttetsző, láthatod, hogyan dobog három szív. A warlock felnevetett.
  - Ami lenyűgöző. A lány elvesztette a karját és helyette egy gyíkmedúzát. Szerintem egy ilyen lény minden ügyessége ellenére ez nem teljesen egyenértékű csere! - A harcos semmiképpen sem volt hajlandó tréfálni.
  - De az egyik testrész tud úszni, és ez egyáltalán nem rossz. Valamiféle szupererő! A varázsló ravaszul kacsintott.
  - Mit jelent, fogyatékosság? - Nem értettem a Witchert.
  - Hogy is mondjam! Hiszen ez már nem csak állat, hanem a női test egy része. Az állatok kezelése pedig nehéz. Most ez az apró gyík képes összezsugorodni és bármilyen résbe becsúszni, vagy átmászni a falon. Ráadásul szinte láthatatlan, ez a faj olyan, mint egy kaméleon. - kezdte magyarázni a varázsló.
  - Pulsarno! - Mondta, ezzel is kimutatva Pass lelkesedését. - Nem hittem, hogy lehetséges. Vágja le az ecsetet, és tegye kémkedésre.
  - Előfordul, hogy a vereség nagy bajokkal kecsegtet, de ez csak egy jövőbeli győzelem tükre. A varázsló észrevette.
  - Szóval nem fogod kiábrándítani? - Tisztázta Vedmakova.
  - Nem! A háborúban a vitézség és a jó intelligencia hozza meg a győzelmet. Az ütéshez először látnod kell a célpontot, különben kimozdítod az öklét. De a baj elkerülése érdekében a sebet meg kell gyógyítani. - válaszolta halkan Hirovo.
  - Egy lánynak nem jó nyomoréknak lenni. Végül is elkényezteti! Tudod valódi végtagnak, emberi kéznek látszani? - érdeklődött Vedmakova.
  - Gondolkozni fogok! Talán meg tudom oldani. Általában a legtöbb bűvész sokkal jobban tud ölni, mint gyógyítani. - hangsúlyozta Hirovo nyomással.
  - Egyetértek ezzel! Minden bolond megnyomorít, nem minden okos tud meggyógyítani. - Vedmakova a meggyőzés kedvéért még az ujját is a whisky felé csavarta.
  - Sok goromba hóhér - kevés orvos!
  A rabszolgák meghurcolták Samum tulajdonosát, úgy tűnik, meghalt. Rakhita észhez tért, arca eltorzult a bosszúságtól.
  - Megint mindenkit becsapott! Úgy távozott, hogy nem fizette ki a számláit.
  - Felakasztom! - Mondta Vedmakova. - Holtteste legyen figyelmeztetés mindazoknak, akik aljas és kapzsiak. A kapzsi ember mindig nagylelkű a csalódás könnyeivel!
  - Ésszerű! De ki adja vissza a kezem? A lány sírni készült.
  - Itt van! - jelezte a felkelés vezetője.
  Hirov meghajolt, kezében meggyulladt egy zsinór.
  - Ne aggódj! Nem kell nyomoréknak lenni. Tehát Rakhitának nagyszerű kémévé kell válnia számodra. Végül is bosszút akar állni ennek a birodalomnak a gazdagon és hatalmason.
  - Természetesen. Ne légy rabszolga, megalázva a porban! - kiáltott fel a lány.
  - Szóval segíthetsz nekünk! Ezt a birodalmat rosszul kormányozzák, így a sír rendbe hozza a púpos rendszert! - A varázsló energiasugarat bocsátott ki a mutatóujjából.
  - Furcsa! Sok energiát látok benned. És bölcsesség! Készen állok csatlakozni hozzátok! - kiáltott fel a rabszolga.
  - Megsérülsz, de győzni fogsz! Fájdalom nélkül nincs vitézség, vitézség nélkül nincs győzelem! - jelentette ki, demonstrálva a varázsló filozófiai gondolkodásmódját.
  - Nő vagyok - tehát megszoktam, hogy elviseljem. Rakhita bólintott.
  - Ha nem elég a türelem, az éneklés segít! - viccelődött Khirov.
  Mindenki nevetett. Vedmakova jó hangulatban volt. A kezdet győztes volt, vagyis nincs vesztegetni való idő. Először is létre kell hozni egy sereg rabszolgát, mielőtt szétszóródnának. Tehát az emberek olyanok, mint a vas, amíg ki nem hűl, adja meg a kívánt formát. A harcos lány kijött a falra, felmászott az emelvényre, és mennydörgő hangon parancsolta:
  - Trombita kollekció gyűjts össze mindenkit!
  Passa megkérdezte:
  - A nők is?!
  - Igen! Minden kardra szükségünk lesz. Siess, de tudd, hogy nem lesz rablás, mindent egyenlően osztunk el.
  A rabszolgák összegyűjtése eltartott egy ideig, még korbácsot is kellett használnom. Maga Vedmakova kénytelen volt segíteni néhányan azok közül, akik nem vesztették el a fejüket, és megfékeztek a rablásokat. A lány jó ütést adott az öt legbuzgóbb bandita fülére, az egyik még a fejét is levágta. Vércseppek hullottak az arcára, Vedmakova mohón megnyalta őket. Működött. Az általános összejövetelt sötétben, fáklyák fényénél tartották. Több ezer felszabadult rabszolga volt, Vedmakova szemre is becsülte, hogy legalább tizenkétezer volt, bár sok gyerek és nő van köztük.
  A fellegvár legmagasabb tornyából lépett fel. A varázsló a másik oldalon állt, ő irányította az egész gyülekezést. A rabszolgákat brutálisan kizsákmányolták, a gyengéket kivégezték vagy lemészárolták. Tehát általában, ha a fizikai paramétereket vesszük, jó harcosnak tűntek. Csak kiképzésre van szükségük. Vedmakova gyújtó beszédet mondott. Különösen kitartóan magyarázta egy nagy felszabadító hadsereg létrehozásának szükségességét.
  - Összefogás, bátorság, önzetlenség - a győzelem, a szabadság, a boldogság kulcsai! Fegyelem nélkül nincs hadsereg, és hadsereg nélkül nem lehet megtalálni a szabadságot! A munka erősebbé tett minket, az elmével megsokszorozva szabadságot ad, és a jó szerencsével együtt boldogságot hoz!
  Váljunk tehát eggyé, és szakítsuk meg a láncokat! - Megszólalt a harcos.
  A rabszolgák örömmel fogadták jóváhagyásukat! Csak egy rabszolga hallgatott, sok sebhelyes és büszke tekintetű. Tekintete a legszélsőségesebb megvetést fejezte ki.
  Vedmakova ismét felajánlotta, hogy egyetlen vezetőt választ a felkelésnek!
  - A parancsnok olyan, mint a piramis csúcsa - csak egy legyen, különben még egy ilyen tömör szerkezet is összedől!
  A rabszolgák felkiáltottak:
  -Jobb! Vezess minket.
  Te nagy harcos leszel a vezérünk! - Váratlanul sikerült túlkiabálni az egész fiút.
  Ez meglepte Vedmakovát: hogyan lehetséges ez? Figyelmesebben nézett, a gyerek kezében volt valami szélcsőhöz hasonló, csak vastagabb. És ennek az eszköznek a segítségével dörmögött.
  - Messzire megy a fiú! Mi a neve? - érdeklődött a harcos.
  - Dick! konkrétan felismertem. - mondta Pass.
  - Egyszerű név! - Vedmakova egyértelműen valami egzotikusabbra számított.
  - Minek a bonyolultság!
  - Szavazzunk! - jelentette be a varázsló. Olyan mennydörgő hangja volt, hogy a pálmafák remegtek. - Aki amellett van, hogy a Witcher harcos legyen a vezér, emelje fel a jobb kezét! Szavazz az igazságra, a szabadságra és a becsületre! És olyan lesz az életed, hogy az istenek irigylik! -
  A rabszolgák, akiket elöntött a lelkesedés, szinte egyöntetűen felemelték jobb kezüket. Harcosnak tűntek, és egyhangúságuk arra a gondolatra vezetett, hogy ha Khirov itt használta volna a bájait.
  Nem igaz, hogy érkezése szabadságot és lehetőséget adott nekik, hogy igazi embereknek érezzék magukat. Tehát természetes Vedmakovával találkozni, mint az esővel a szárazságban. Öröm volt leolvasva az egykori rabszolgák arcáról. Olyan volt, mintha felébrednék.
  Itt általános ujjongással egy hatalmas, hegekkel gazdagon díszített rabszolga lépett előre. Mély hangján beszélt.
  - Sokan voltak, és lesznek is, akik a boldogsághoz akarnak vezetni. De van-e ehhez erkölcsi joga!
  - Melyik!? - A Witcher vigyorgott foggal teli szájjal. Csupasz karján kidülledt a bicepsz.
  - Ki vagy te?! Nemesi család leszármazottja, vagy közember. Vagy talán egy szökött rabszolga, mint Gissor. Ő is sokat ígért, de máglyán vetett véget életének. És vele húszezer rabszolga. - Levágta egy hatalmas rabszolga.
  - Sok múlik rajtunk. Hegeket látok rajtad, nagy valószínűséggel nem rabszolgának születtél, az ostor vagy a lándzsás kard okozta sebeket meg tudom különböztetni! - Mondta Vedmakova.
  - Kitaláltad a számomra ismeretlen harcost! Forsa gróf vagyok, félelmetes királyok leszármazottja. De tudod apád nevét? - kérdezte egy nemes rabszolga.
  - A család nemessége ugyanolyan viszonyban van a bátorsággal, mint a haj hossza az elmével! - hárította Vedmakovát, és azonnal hozzátette. -Az ősök vitézsége nem segít a gyáván!
  - Gyönyörűen beszélsz. Mint egy vásári bolond, milyen bátor a szíved? A rabszolga fenyegetően felvonta a szemöldökét.
  - Hát te egy hős vagy! Gróf, de rabszolgasorshoz mérve, hol volt a büszkeséged és a bátorságod! - Vedmakova már elkezdte felszámolni.
  Erre megvoltak a saját okaim. És mit, nem kell tudni, kevesebb tudás - könnyebb meghalni! Kihívlak egy életre szóló harcra, és ha nem csak szavakban mered, akkor elfogadod a kihívást! üvöltötte a Comte de Force.
  - Ebben biztos lehetsz! - csattant fel a harcos.
  A rabszolgák kitakarították az arénát. Witcher lejött és megnézte a kardot. Ellenfele állt előtte. Egyszerre volt saját fegyvere, két élesen kihegyezett kard. A harcos minden esetre elővett még egy kardot a kebléből.
  De Force gróf jóval magasabb volt, mint a Witchers, sokkal szélesebb a vállak, bár nem tűnt annyira izmosnak és domborúnak, olyan lánynak, aki méltó volt arra, hogy fitnesz világbajnok legyen. Zsír azonban nem volt, az ínszalagok pedig feszültek és megduzzadtak. Ráadásul minden mozdulatban hatalmas élmény volt, az ugráló járás pedig mindent beszédet mondott. Mosoly játszott az arcukon, ez már nem lenéző volt, inkább együttérző.
  - Hát elakadtál, lány! Nem fogsz irigyelni. A gróf felmutatta neki az öklét.
  - Miért vagy ilyen magabiztos? A Witcher dühe felerősödött.
  - Sok küzdelmet és tornát nyertem. A királyságomban az egyik legjobb harcosnak tartottak, sokan még a legjobbnak is tartottak. - Forsa megrázta mellkasi izmait, ami úgy nézett ki, mint két egymás mellett álló pajzs.
  - Azért, mert csak a nemességekkel harcolt, ők pedig elfajultak és meghíztak. Nos, ha kijöttél egy tehetséges közemberrel, kevés maradt a dicsőségedből! - válaszolta magabiztosan Vedmakova.
  - Fektesd a kutyát addig, amíg egy bot nem sétál a hátán, vagy inkább a kardom! - A grófba visszatért az arrogancia teljessége.
  - Ez nagyon érdekes! A legerősebb acélból készült penge berozsdásodik a beszélő és a gyáva kezében! - Vedmakova nem szűnt meg ragyogni az ékesszólástól.
  - Nos, ez nagy valószínűséggel rád vonatkozik, nőstény barom! - morogta Forsa.
  - Talán hagyd abba a nyelveken vívást, és használj valami keményebbet! - Vedmakova elegáns nyolcast reprodukált.
  - Közösen!
  A gróf és a lázadók vezére négyszemközt találkozott. A kardok sebesen mozogtak, teljes erőből csaptak. Az ütésektől szikrák repültek, csengés hallatszott.
  A gróf többször támadott. Kipróbálta a dupla csövű technikát, de Vedmakova visszaverte a támadásokat, megjegyezve, hogy nemes ellenfele tisztességes sebességgel rendelkezik.
  - Mit játszol!
  - A halál húrján!
  A gróf ismét ütések sorozatát ejtette le, összetett kombinációkkal próbálkozott. Vedmakova kissé visszavonult, ellentámadást hajtott végre, kissé elkapta az ellenség mellkasát.
  Egy tapasztalt harcos mozdulatait tanulmányozta, nem sietett lefeküdni. A gróf csillogó szemekkel vigyorgott:
  - Te egyáltalán nem vagy ilyen egyszerű! Talán nem is egészen rabszolga, bár mezítláb jársz.
  - Szabadnak születtem és az erdőben éltem! A nyakam soha nem ismert igát. Elképzelhetetlen alávetni magát az erőszaknak. Egy igazán szabad ember három dolognak hódol - értelemnek, szeretetnek, Istennek. A rabszolga lelkében engedelmeskedik - a szenvedélyeknek, a vágynak, Isten szolgáinak! - válaszolta szépen Vedmakova.
  Az utolsóval kapcsolatban igazad van! Neked van igazán igazad, ezek a papok és papok állítottak be engem! - A gróf kettős legyezőt csinált, majd a "kagylós" technikát, de nem sikerült. - Szívesen beszélgetek veled egy pohár bor mellett, hacsak természetesen meg nem öllek.
  - Egy bögre bor olyan, mint egy óceán - ha elragad, elveszíti a talajt a lábad alól! - Mondta a harcos.
  - De te szabadabbnak érzed magad. Mit szólnál ehhez a megközelítéshez.
  Egy háromágú, majd egy pillangó volt a kezében. Válaszul Vedmakova keményebben ütötte meg a találkozót. A gróf hátratántorodott. Aztán a verseny újra folytatódott, Forsa úgy mozgott, mint egy felhúzás, és rájött, hogy ellenfele túl erős ahhoz, hogy kivegye a semmiből. Aztán, miután Vedmakovát hozzászoktatta egy bizonyos mozdulatsorhoz, a gróf hirtelen megváltoztatta a kard pályáját, és izmos, de nőies mellkason találta el a lányt. Folyott a vér, mély volt a karcolás. A seb nem törte meg Vedmakovát, hanem éppen ellenkezőleg, erőt adott neki. A lány támadásba lendült, a kardok bizarr táncot villantak. És bár kívülről úgy tűnt, hogy a harcos teljesen elvesztette a fejét és dühöngött, de az erdőben való élet és a vadászat csecsemőkorától megtanította arra, hogy a leghevesebb csatában is megtartsa az eszét. A grófnak nehéz volt visszatartania ezt a nyomást, nehezen hárított vissza. Vedmakova elkapta a pillanatot, amikor a rabszolga méltóság meghátrált, mintha a térde alá ütötte volna. Az ütés az inat érte, és a gróf megbukott, sebessége csökkent. Aztán a lány saját fogadást tartott, ő maga találta ki, kilencfejű sárkánynak nevezve. Csak egy jól képzett harcos tud ilyesmit végrehajtani. Ráadásul az utolsó kilencedik támadás szinte ellenállhatatlan volt. Itt a mechanikáról volt szó, tükrözve a támadást, az ecset túlságosan legyengült, hárította a támadásokat, így az utolsó támadás véget ért. A harcos először tartott fogadást egy meglehetősen ügyes és gyors partnernél, és amikor zihálva, kardot ejtve világossá vált, hogy az újdonság sikeres volt.
  A gróf elsápadt, elvesztette az erejét.
  - Szerencsés kurva vagy!
  - Nem igazán! A szerencse bizonytalan, mint a homok - csak a szorgalom köti meg cementtel.
  Vedmakova ismét megsebesítette az ellenséget, de nem mélyen - nem akart megölni vagy megnyomorítani. Újra lecsapott, kiugrott, a gróf gépiesen hárított, és a harcos kiütötte ütős lábú kardját. A rabszolga méltóságról kiderült, hogy teljesen fegyvertelen. Vedmakova eldobta a kardját, nekirontott az ellenségnek, és lebuktatta a számlálót. Kezei zárba zárták a végtagját.
  - Feladás? A párduc szeme felvillant.
  - Gróf vagyok, behódolok egy mezítlábas rabszolgának!
  Vedmakova hevesen tiltakozott:
  - Nem rabszolga, hanem harcos az igazságos ügyért! Te magad is rabszolga voltál, és megértetted, mi a megaláztatás, de ők más emberek, nem rosszabbak nálunk. Kérdezd meg tehát a lelkiismeretedet!
  . 10. FEJEZET
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova harcolt az élvonalban. A fiú és a lány már eléggé unják az elhúzódó háborút. Az állandó gyilkolás és lövöldözés is bosszantó.
  Olyan, mint egy játékban. Ugyanez a lövész előbb-utóbb megunja.
  A gyerekek belefáradtak a lövöldözésbe és az állandóan mezítláb gránátdobálásba.
  A fiú átadta a sorát. Megölték a fasisztákat.
  És mondta:
  - Maeta!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta a Fritz-et, és örömében kotyogott:
  - Új, nagyon nagy győzelmeink lesznek!
  De már unalmas. Még az is, hogy a fiú mezítláb dobásától a náci tankok oldalra lökődnek.
  Oleg ezután komponálni kezdett.
  Egy másik alternatív történelem. Zjuganov nem szavazott Sztepasin jelöltségére, és a három kommunista frakció sem.
  Az Állami Duma feloszlatásával és az 1999. szeptemberi előrehozott választásokkal ért véget.
  Természetesen a kommunisták erősebbek voltak, mint valaha. A választásokon pedig a Primakov-kormány vívmányaira támaszkodva mentek el, ahol kiemelkedő szerepet játszottak. Az Egység blokkot még nem hozták létre. Putyin nem jelent meg miniszterelnökként. A fegyveresek dagesztáni inváziója pedig csak szavazatokat adott a baloldalnak, és megölte a hatóságok hatalmát.
  Általánosságban elmondható, hogy a kormány szervezetlennek bizonyult. Az NDR meggyengült és összeomlott, és nem volt új kész párt. Igen, és Sztepasin, akit miniszterelnökké neveztek ki, nem a kormánypárt élén állt. Aztán Jelcin teljesen kirúgta.
  Röviden: a parlamenti választások a baloldal elsöprő győzelmét eredményezték.
  Lenyűgöző volt a kommunisták diadala. Ráadásul a Primakov-Luzskov blokknak nem volt ideje lazítani. De mégis sikerült bejegyeztetnie magát a gazdákkal együtt. És megszerezte a második helyet. A harmadik a "Yabloko" volt, amelyet jól reklámoztak. A negyedik helyet a Liberális Demokrata Párt szerezte meg. De nagyrészt annak a ténynek köszönhető, hogy az elnökpárti csatornák aktívan támogatták ezt a pártot.
  Jelcin pedig még Zsirinovszkijnak is tábornoki rangot adott, pontosabban.
  Tehát minden egy speciális forgatókönyv szerint történt.
  Az ellenzék átvette a hatalmat az Állami Dumában. Jelcin pedig beleegyezett, hogy önként távozzon, hivatalosan Primakovot nevezte ki utódjának. Zjuganov lett a miniszterelnök és a jobb keze is.
  Ez általában megfelelt a kommunistáknak. És megszületett a kompromisszum. Basajevet és Khattabot kiszorították Dagesztánból. Magába Csecsenföldbe azonban nem küldtek csapatokat.
  Ott hamarosan kitört a polgárháború és a több frakcióra oszlás.
  Oroszország segített Mashadovonak és Kadirovnak. Primakov könnyedén megnyerte az elnökválasztást Oroszországban. A második váratlanul Zsirinovszkij volt - akinek nem volt más versenytársa a választói körében, és a liberális Javlinszkij sem volt a riválisa.
  Oleg Rybachenko félbeszakította a kompozíciót. Nem, nem érdekes. Ismét egy már tárgyalt téma Primakov, Zjuganov és a Szovjetunió helyreállítása után. Fáradt!
  Valami érdekesebb lehet komponálni. Például a térről.
  A fiú gondolkodni kezdett.
  A Nagy Orosz Birodalom új fővárosát Petrograd-Galaktiknak hívták. A Nyilas csillagképben alapították, szinte a galaxis közepén. A csillagok és a bolygók is sokkal sűrűbbek voltak itt, mint a Tejút szélén, ahol a régi Föld menedéket talált. A nyugati konföderációs csapatok teljesen kiszorultak a magból. A háború azonban nem múlt el nyomtalanul: bolygók ezrei pusztultak el, a Földről csak emlékek maradtak. Ez volt a fő oka annak, hogy a fővárost a galaxis leggazdagabb és legbékésebb helyére helyezték át. Itt nagyon nehéz áttörni, ezért még egy totális űrháború körülményei között is, ahol a frontvonal elvont fogalom, a hátsó pedig konvenció, a mag lett a fő orosz bázis és ipari fellegvár. A főváros megnőtt, és teljesen elnyelte a Kishish bolygót, gigantikus metropolisztá alakulva. Egy óriási város, amely minden értelmes embert képes lenyűgözni. Számos repülő gép vágott át a lila égbolton.
  Maxim Troshev marsalt beidézték a védelmi miniszterhez, Igor Roerich szupermarsallhoz. A közelgő találkozó az ellenség élesen megnövekedett aktivitásának jele volt. A mindenkit zavaró háború ragadozó tölcsérként emésztette fel az erőforrásokat, emberek billiói haltak meg rajta, és senki sem tudta elérni a kívánt sikert. A militarizáció nyomot hagyott Petrograd-Galaktik építészetében. Hatalmas felhőkarcolók állnak egyenletes sorban, cellák a város sakktábláján. Ez önkéntelenül is emlékeztette a marsallt az űrarmadák építésére. Az utolsó ütközet során nagy orosz csillaghajók is elfoglalták pozícióikat, majd hirtelen feltörték az alakulatot, és eltalálták az ellenség zászlóshajóját. Egy jól megtervezett csata közelharcba fajult, amikor több hajó összeütközött, és szörnyen fényes villanásokban robbant fel. A vákuumot úgy festették, mintha egyszerre gigantikus vulkánok törtek volna ki, és tüzes folyók áradnának, pokoli lángok patakjai áradtak volna át a partjukon, és pusztító hullám borította be. A kaotikus csatában Nagy-Oroszország hadserege sikeres volt, de a győzelemnek rendkívül nagy ára volt. Több ezer űrhajó változott elemi részecskék folyamává. Igaz, az ellenség még nagyobb veszteségeket szenvedett. Az oroszok tudták, hogyan kell harcolni, de a sok fajt magában foglaló konföderáció dühösen csattant, és makacs ellenállást tanúsított.
  A fő probléma az volt, hogy a konföderáció központját, amely a Tom-galaxisban található, nagyon nehéz volt elpusztítani. A juhar alakú dagok ősi civilizációja, amely ebben a csillaghalmazban élt több millió éven át, bevehetetlen erődöt épített, és egy hatalmas, csapdákkal teli védelmi vonallal vette körül magát.
  Ahhoz, hogy betörjön ebbe a "Mannerheim" térbe, az egész orosz hadsereg nem elég. Nem lehetett véget vetni a háborúnak. A bolygók és rendszerek sokszor cseréltek gazdát. A marsall nosztalgiával nézett körül a fővárosban. Terepszínűre festették a robogó gravi-repülőket és flanereket, a repülőgépek kettős rendeltetése mindenütt érezhető volt. Egyes épületek gigantikus tankoknak vagy gyalogsági harcjárműveknek tűntek, bejáratok helyett hernyókkal. Mulatságos volt nézni, ahogy egy vízesés tört ki egy ilyen szárnyas tartály torkolatából, a kék és smaragd víz négy "napot" tükrözött, több tucat árnyalatban játszva, a törzsön és a szárnyakon pedig egzotikus fák és hatalmas virágok nőttek ki, amelyek szokatlan lógást alkottak. kertek. A modern, csak óriási méretű felhőkarcoló tankok általában áramvonalasak, sok fegyverrel felfegyverkezve. Az ilyen házakban élni kényelmes és kényelmes, bár a főváros elleni támadás esetén egy hasonló épület öt perc alatt erős harci egységgé változott. A járókelők minden osztályból, sőt a kisgyermekek is katonai egyenruhában vagy különféle félkatonai szervezetek ruhájában voltak. A kiberaknák magasan lebegtek a sztratoszférában, és úgy néztek ki, mint a színes golyók. A világítótestek megvilágították a menny boltozatát, vakító sugarakkal árasztották el a sima tükrös sugárutakat. Maxim Troshev nem volt hozzászokva az ilyen túlzásokhoz.
  "Itt túl sűrűek a csillagok. És túl meleg van nekem."
  A marsall letörölte a verejtéket a homlokáról, és bekapcsolta a szellőztetést. A további repülés gond nélkül telt, hamarosan megjelent a Honvédelmi Minisztérium épülete. A bejáratnál négy harci jármű állt. Luchiarok, szúrós balekok - állatok, akiknek szaglása tizenötször erősebb, mint a kutyáé - körülvették Trosevet. A szupermarsall cikloppalotája mélyen a föld alatt futott, vastag falaiban plazmaágyúk és kaszkádlézerek helyezkedtek el. A mély bunker belseje egyszerű volt - a luxust nem ösztönözték. Ezt megelőzően Troshev csak háromdimenziós vetítésben látta főnökét. A szupermarsall idős, tapasztalt, százhúsz éves harcos volt. Le kellett szállnom egy gyorsliftre, amely egy tucat kilométerre behatolt a föld alá.
  Miután áthaladt az elit őrök és harci robotok kordonján, a marsall belépett az irodába, ahol egy plazma számítógép szimulálta a galaxis kihelyezett hologramját az orosz csapatok koncentrációjának és az állítólagos ellenséges csapások helyeinek jeleivel. A közelben kisebb hologramok lógtak, más galaxisok képei voltak láthatók. Az irányítás felettük nem volt folyamatos, a csillagok közé független államok tarkítottak, intelligens, néha nagyon furcsa fajok lakta. Troshev nem sokáig nézte ezt a pompát, újabb jelentést kellett tennie. Igor Roerich fiatalnak tűnt, arca szinte ránctalan volt, sűrű, szőke haja. Úgy tűnt, tud élni és élni, de az orosz orvoslás háborús körülmények között nem volt túlzottan érdekelt az emberi élet meghosszabbításában. Éppen ellenkezőleg, a generációk gyors változása ösztönözte az evolúciót, a kíméletlen háborús válogatónak kedvezett. Az élettartamot százötven évre korlátozták. Még az elitnek is. Nos, a születési arány továbbra is nagyon magas maradt, az abortuszt csak fogyatékos gyerekek végezték, a fogamzásgátlót pedig betiltották. A szupermarsall a belépett Troshevre fordította a tekintetét.
  - És itt vagy, Maxim. Állítsa vissza az összes adatot a számítógépre, az feldolgozza és megoldást ad. Mit tud mondani a közelmúlt eseményeiről?
  - A szövetségesek és szövetségeseik jó leckét vontak le. A mérleg a mi javunkra billen, az elmúlt tíz csatában a csaták túlnyomó többségét megnyerték.
  Roerich bólintott.
  - Tudom. De a konföderációs szövetségesek, a dagik érezhetően aktívabbak lettek. Komoly fenyegetést kezdenek jelenteni.
  - Egyetértek.
  Roerich megfordította a képet a hologramon, és kissé felnagyította.
  - Galaxy Smoor előtt. Itt található a Dágok második legnagyobb fellegvára. Itt csapjuk le a fő csapást. Siker esetén hetven, maximum száz éven belül meg tudjuk nyerni a háborút. És ha kudarcot vallunk, a háború hosszú évszázadokig elhúzódik. Ön kompetens parancsnoknak bizonyult, ezért azt javaslom, hogy vezesse az Acélkalapács hadműveletet. Ez egyértelmű?
  - Igen, pontosan, excellenciás uram.
  Igor a homlokát ráncolta.
  Miért ilyen címek? Megszólítás egyszerűen: Supermarsall elvtárs. Hol szerezted ezt?
  Maxim zavarba jött.
  - Én, szupermarsall elvtárs, a Bingekkel tanultam. A régi birodalmi stílust hirdették.
  - Egyértelmű. De most más a birodalom, az elnök leegyszerűsítette a régi szokásokat, eljárásokat. Sőt, hamarosan hatalomváltás következik, új bátyánk és legfelsőbb parancsnokunk lesz. Lehet, hogy kirúgnak, és ha az Acélkalapács hadművelet sikerrel jár, téged helyeznek a helyemre. Előzetesen tanulni kell, ez óriási felelősség.
  A marsall több mint háromszor fiatalabb volt Roerichnél, ezért a pártfogó hangnem nagyon megfelelő volt, és nem okozott sértést. Bár vezetőváltás előtt áll, és az új vezetőjük fiatalabb lesz mindkettőjüknél. Természetesen ez lesz a legjobb.
  - Készen állok. Nagy Oroszországot szolgálom!
  - Így megy. A tábornokaim megadják a részleteket.
  Üdvözölve a marsall visszavonult.
  A bunker folyosóit khaki színűre festették. A hadműveleti főhadiszállás lent volt. Számos fotonikus és plazma számítógép dolgozta fel gyorsított ütemben a metagalaxis különböző pontjairól beáramló információkat. Hosszú rutinmunka várt ránk, és a marsallt csak másfél óra múlva engedték szabadon. Most egy elhúzódó hiperugrásra várt a szomszédos galaxisba. Hatalmas erőknek kellene összegyűlniük ott, a teljes orosz űrflotta csaknem hatoda. Több millió csillaghajó. Miután az apró részleteket elintézték, a marsall a felszínre emelkedett. A mély hideget erős hőség váltotta fel. Négy világítótest gyűlt össze a zenitben, és az eget kíméletlenül nyaldosó koronákkal dúskálva részecskefolyamokat öntöttek a bolygóra. Fényzuhatag áradt le a tükrös utcákon. Maxim beugrott a gravitációs síkra, kényelmes és hűvös volt bent, és rohant a külterületre. Még soha nem járt Petrograd-Galaktikán, és saját szemével szerette volna látni a háromszázmilliárd lakosú fővárost. Elhagyta a katonai szektort, és minden megváltozott, felvidult. Eredeti összetételű épületek jelentek meg, talán fényűzőnek nevezte őket - a kiváltságos osztály képviselői telepedtek le bennük. A totális háború alatt az oligarchák rétege csökkent, de nem semmisült meg teljesen. A paloták igazi műalkotások voltak. Az egyik középkori kastélyra hasonlított, ahol mellvédfogak helyett pálmafák emelkedtek. A másik vékony lábakon állt, és alatta húzódott az autópálya, úgy nézett ki, mint egy élénk színű, csillag alakú pók. Sok olyan épület, ahol szegényebbek laktak, szintén nem keltett asszociációkat a laktanyával, ellenkezőleg, impozáns homlokzatok csillogóak, az elmúlt évszázadok vezetőinek és tábornokainak szobraival díszítve. Nem szabad mindent khakival átfesteni, gondolta Troshev. Ráadásul az univerzum talán legnépesebb városának gyönyörű építészete van. Különösen színes volt a turisztikai szektor, mozgó sétányaival, gigantikus rózsa alakú épületeivel, virágzó tulipánjaival és egymásba fonódó tulipánjaival, összefűzött százszorszépekkel és furcsa módon keveredő egzotikus állatokkal. Úgy tűnik, érdekes egy medvében vagy egy kardfogú tigrisben élni, ez tetszik a gyerekeknek. Azonban a felnőttek is csodálkoznak, ha egy ilyen szerkezet mozog vagy játszik. A marsallra kitörölhetetlen benyomást tett egy tizenkét fejű, forgó sárkány, mindkét szájából neonnal megvilágított, többszínű szökőkutak dobogtak. Általánosságban elmondható, hogy nagyon sok, a legfurcsább formájú szökőkút volt, amelyek több száz méternyire több színű fúvókákat dobtak az égbe. És milyen szépek, a vízdíszbe szövő négy nap fényében mesés, egyedi színjáték. Vidámak és szépek voltak itt a gyerekek: a színes ruhák a mesebeli manókhoz kölcsönözték őket. Itt nem csak emberek voltak, a közönség fele külföldi volt. Az idegen gyerekek azonban szívesen játszottak az embergyerekekkel. Troshev intelligens növényekkel is találkozott. Buja aranyfejű pitypang négy lábbal és két vékony nyéllel. Kicsiküknek csak két lába volt, arany fejüket pedig vastagon smaragdfoltok tűzték ki. Maxim jól ismerte ezt a fajt - Gapi, három nemű növényi lény, békés, de a sors akaratából egy mindenre kiterjedő csillagközi háborúba keveredett, és Nagy-Oroszország természetes szövetségesei lettek.
  Elég más fajok képviselői - többnyire semleges államok és bolygók. Látni akarták a birodalom hihetetlen fővárosát. Itt a háború távolinak és valószerűtlennek tűnik, több ezer parszek távolítják el, de a kellemetlen érzés mégsem hagyta el a marsallt. Felmerült bennem a gondolat, hogy intelligens lények is élnek azokon a bolygókon, amelyeket meg kell támadniuk, és gondolkodó lények milliárdjai fognak meghalni. Vérfolyamok fognak ontani, városok és falvak ezrei pusztulnak el. De ő a birodalom marsallja, és meg kell tennie kötelességét.
  A turisztikai központ megcsodálása után a marsall elrendelte a gravitációs repülőgép bevetését, és az ipari negyedek felé vette az irányt. A házak itt kicsit alacsonyabbak voltak, egyszerű elrendezésűek. A gyárak mélyen a föld alatt helyezkedtek el.
  Amint a graviplán leszállt, egy csapat mezítlábas srác azonnal rohant felé rongyokkal és tisztítószerekkel. Vékony ragamuffin már fáradt, kifakult khaki rongyokban, nagy rongyos lyukakkal. Mélyen cserzett, majdnem fekete. Úgy tűnik, az elhúzódó háború kénytelen volt meghúzni a nadrágszíjat. Trosev rokonszenvvel viseltetett. A sofőr, Fox kapitány nem osztotta ezt az érzést.
  - Nos, patkányok, menjetek innen! Marshall jön! - csattant fel.
  A hajléktalan gyerekek mindenfelé rohantak, csak az látszott, hogy piszkos sarkúak villognak. Egyszerre négy "napon" forró felületen nehéz mezítláb járni, szegény gyerekek pedig nem tudták, mi az a cipő. Az egyik fiú azonban merészebbnek bizonyult a többieknél, és megfordulva a középső ujját mutatta. A kapitány előrántotta a robbanót, és rálőtt a szemtelen fiúra, meg is ölte volna, de a marsallnak az utolsó pillanatban sikerült meglöknie a kapitány karját. A töltet elrepült, tölcsért formált a járdán, olvadt kődarabok hullottak a fiú csupasz lábára, és az aszfaltra rogyott. Akarat erőfeszítésével a leendő harcosnak sikerült visszatartania kiáltását, és fájdalmat elviselve felkelt. Maxim kemény pofont adott a kapitánynak.
  - Három nap az őrházban. Csendesen, kézzel a varráshoz! - vezényelte a marsall fenyegető hangon - A gyerekek a mi tulajdonunk, és meg kell védenünk őket, nem pedig megölni őket. Érted, korcs?
  Lisa kinyújtotta a karját az oldalán. Röviden bólintott.
  - Válaszoljon a charta szerint.
  - Igen Uram.
  Maxim a fiúra nézett. Szőke hajú volt, jóképű, sunyi arcú, izmos. A szakadt póló alatt erős, csokoládészeletekkel bélelt prés látszik.
  -Mi a neved?
  - Janesh Kowalski! - A tüdeje tetején ragamuffin ugatott.
  - Látom benned egy erős harcos adottságait. Be akarsz lépni a Zsukov Iskolába?
  A fiú kétségbeesett volt.
  - Örülnék, de a szüleim egyszerű munkások, és nem fogják tudni fizetni a tanulmányaimat.
  Marshall elmosolyodott.
  - Ingyen lesz beiratkozva. Te, ahogy látom, fizikailag erős vagy, és a szemed a szellemi képességekről árulkodik. A lényeg, hogy jól tanulj. Nehéz idők járnak ezek, de amikor a háború véget ér, még a munkások is jó körülmények között fognak élni.
  - Az ellenséget legyőzik! Győzni fogunk! - kiáltotta ismét teljes hangon Yanesh.
  - Akkor foglaljon helyet a sorokban, katona. Kezdetnek pedig - az autómban.
  Lisa összerándult. A fiú koszos volt, és utána ki kell mosni a belsejét.
  Miután felemelkedett, a gravitációs repülőgép a kormány épületébe rohant.
  Yanesh lélegzetvisszafojtva tanulmányozta a hatalmas, fényűzően berendezett házakat.
  - Nem engednek be minket a központi szektorba, és ez olyan érdekes.
  - Többet fogsz látni.
  Ennek ellenére a marsall együttérzéstől vezérelve megparancsolta, hogy repüljön fel a turistaközpontba. A fiú a szemébe nézett, szó szerint felfalta, amit látott. Észrevehető volt, hogy ki akart ugrani az autóból, végigrohanni a mozgó járdán, felmászni az egyik észbontó túrára.
  Az általában szigorú Maxim azon a napon, mint még soha, kedves és gyengéd volt.
  - Ha akarsz, lovagolj az "örömhegyen", és utána azonnal hozzám. Vedd el a pénzt, különben nem engednek be.
  Marsall kinyújtott egy darab papírt.
  Yanesh rohant a túrákra, de a megjelenése túlságosan feltűnő volt.
  Az űrnindzsa-csarnok bejáratánál hatalmas robotok állították meg.
  - Fiú, rosszul vagy öltözve, nyilván szegény környékről. El kell fogni és be kell vinni az állomásra.
  A fiú megpróbált elfutni, de kábítószerrel eltalálták, és az aszfaltra lökték. Trosevnek ki kellett ugrania az autóból, és nyomozni kellett.
  - Várj, ez a kadét velem van.
  A fegyveresek, akik felhúzták magukat, megálltak, és a marsallt bámulták. Maxim mezei egyenruhában volt, de a parancsnok epaulettjei fényesen csillogtak a négy napon.
  A járőrök közül a legidősebb rendőr hadnagy tisztelgett.
  - Elnézést, marsall, de az utasítások megtiltják, hogy koldusok belépjenek abba a központba, ahol a galaxis minden részéről fogadunk vendégeket.
  Maxim maga is megértette, hogy hibát követett el, amikor egy ragamuffint engedett el egy ilyen tekintélyes területen. De nem akarta kimutatni tudatlanságát.
  Ez a fiú egy kém. Végrehajtotta a főparancsnokság feladatát.
  A hadnagy bólintott, és megnyomta a pisztoly gombját. Janesh Kowalski megrándult, és magához tért. Marsall elmosolyodott, és kinyújtotta a kezét. Abban a pillanatban a négy Inogalact hirtelen felborzolta a gerendákat. Külsőleg az idegenek kékesbarna kérgű, durván faragott tuskókra emlékeztettek, végtagjaik csomósak és görbültek voltak. Mielőtt a szörnyeknek idejük lett volna tüzet nyitni, Maxim a padlóra zuhant, és elővette a robbantóját. Tüzes ösvények haladtak el a tetején, egy színes szobornak ütköztek, festői talapzatot szórva fotonokba. Troshev lézersugárral levágta a két támadót, a két életben maradt inogalakt oldalra dőlt. Egyiküket szintén utolérte egy kérlelhetetlen gerenda, de a másodiknak sikerült fedezékbe húzódnia a homlokzat párkánya mögé. A szörnyeteg egyszerre három kézből lőtt, és bár Maxim gyorsan mozgott, enyhén megsérült - megégette az oldalát és megsérült a jobb keze. Egy érintőn az ellenség sugarai eltalálják az "őrült tavirózsa" vonzerőt. Robbanás következett.
  A marsall szeme előtt lebegett, de meglepődve látta, hogyan húzott ki Yanesh egy darabot a födémből, és az ellenségre lőtte. Maximot lenyűgözte az embertelen erő, ami ebben a törékeny kinézetű tinédzserben rejlik... A dobás pontosnak bizonyult, pont öt szem sorban. A lény megrándult, és előretántorodott. Ez elég volt ahhoz, hogy Maxim jól irányzott lövése véget vessen a szörny életének.
  A harc gyorsan véget ért. Ezalatt a rendőrök meg sem próbáltak tüzet nyitni. Marsall azonnal észrevette ezt.
  - A legjobb harcok a frontokon, hátul pedig, a városok utcáin gyávák ülnek ki.
  A kövérkés hadnagy elsápadt. Maximhoz ment.
  - Marsall elvtárs, elnézést kérek, de nehéz sugárvetőik voltak, és mi...
  - És mi az! Maxim a járőrövnél lévő robbanóra mutatott. - Egy légycsapó? Kár, hogy a fővárosban láthatóan nem lesz munka. Nem fogsz tétlenül ülni, megpróbállak a frontra küldeni.
  Miután intett a fiúnak egy mozdulattal, Maxim segített neki felugrani a gravitációs repülőgép fedélzetére, majd határozottan megrázta a kezét.
  - Hát te egy sas vagy. Örülök, hogy nem hibáztam veled kapcsolatban.
  Kovalszkij barátságosan kacsintott, hangja meglehetősen hangosan és örömtelien csengett.
  - Csak egy sikeres dobást végeztem. Tudnék...
  - Lesz lehetőséged. Végezze el a főiskolát - és azonnal csatába. Előtted van az egész életed, akkor is a szemedig fogsz küzdeni.
  - A háború nagyszerű! - kiáltott fel a fiú lelkesen. - Azonnal a frontra akarok menni, felvenni egy sugárpisztolyt ...
  - Nem teheted meg azonnal, az első csatában meghalsz. Először szerezzen diplomát.
  Yanesh sértődötten szipogott. Bízott a képességeiben, úgy gondolta, már annyi mindent tud, a lövészetet is beleértve. Eközben a gravitációs sikló a hatalmas Micsurinszkij park felett repült. Hatalmas fák nőttek ott, némelyikük több száz méteres magasságot is elért. A gyümölcsök pedig olyan hatalmasak voltak, hogy miután megette a közepét, bele lehet telepedni. Az aranyszínű héjú, génmódosított ananász étvágygerjesztőnek tűnt. Igaz, a várakozásokkal ellentétben nem váltottak ki nagy csodálatot a fiúban.
  - Voltam már ilyen erdőkben. - magyarázta Janesh. - A központi negyedekkel ellentétben oda mindenkit beengednek. Bár hosszú séta idáig.
  - Talán! - Mondta Maxim. - És mégis, csodáld meg, milyen növények vannak itt... Van egy gomba, egy egész szakasz elfér alatta.
  - Csak egy nagy légyölő galóca látszata. Ő ehetetlen. Emlékszem, összegyűjtöttem egy egész zacskó darabokra vágott gyümölcsöt. Szeretem a pavararát - vékony bőr, és az íze egyszerűen finom. A füge semmi hozzá képest. Vágáskor óvatosnak kell lenni. Felrobbanhat, és ott a patak olyan, mint egy vízesés - elfújja, még egy szót sem lesz időd kimondani. Itt túl nagy a gyümölcs. Ezeket darabonként műanyag zacskóban kell hordani, ami nagyon kényelmetlen.
  Maxim megveregette Janesh vállát.
  - Nem mindent az étellel mérnek. Menjünk le és szedjünk virágot.
  - Lány ajándékba! Miért ne!
  A fiú kezei a kormányhoz nyúltak. Fox kapitány hevesen csapott az ujjaival.
  - Ne nyúlj a kormányhoz, kölyökkutya.
  És akkor válaszul újabb megrovást kapott a marsalltól.
  "Csak ahhoz van bátorsága, hogy megküzdjön egy gyerekkel.
  - Elnézést, excellenciás uram!
  Janesh nem tudott nem nevetni.
  - Ha akarod, próbáld meg. - Maxim megengedett.
  - Van tapasztalatom a szimulátorokban - mondta Yanesh.
  Kowalski kétség és félelem árnyéka nélkül a kormányra tette a kezét, és lekormányozta az autót. Úgy tűnik, valóban figyelemre méltó képességekkel rendelkezett. A graviplan elsuhant a hatalmas fák teteje mellett.
  Maxim nem avatkozott be, lehetővé téve a fiúnak, hogy irányítsa a repülőgépet. Azt kell mondanom, hogy nagyon sikeresen megbirkózott a feladatával, gigantikus törzsek között lavírozott, soha nem zuhant le, éveken túl virtuóz technikát mutatott be. Viszont ha le is zuhant, az nem nagy baj, a gravioplán tökéletes biztonsági rendszerrel rendelkezik. Végül leültek egy apró, de mesésen szép virágokkal tarkított tisztásra. Úgy tűnt, a jó varázsló nagylelkűen szórta szét az ékszereket. Szemei hullámosak voltak a bonyolult színválasztéktól, és a bódító illat leírhatatlan gyönyört keltett.
  Yanesh még fütyült is csodálatában. Amikor leszálltak, a fiú kiugrott, és elkezdte leszedni a virágokat, felszedve egy egész karját. Maxim hűvös volt, tetszett neki a táj, és valami mégis riadalmat keltett. Fenyegetve érzi magát. A tűzön-vízen átjárt marsall szokott bízni az intuíciójában, ritkán hagyta cserben. Az emberre veszélyes életformák elvileg nem találhatók egy nagy birodalom fővárosában. Itt valami más. Maxim intett a fiúnak, és halkan a fülébe súgta:
  - Az ellenségek velünk vannak. Rejtsd el a virágokat és gyere velem.
  Janez szeme csillogott.
  - Készen állok.
  Maxim és Yanesh Fox kapitány felügyelete alatt az autóban hagyva az erdő mélyére költözött. Természetesen csapatokat kellett volna hívni és átfésülni a területet. De Maximot elragadta az izgalom. Janeshnek természetesen voltak romantikus vágyai, katonai hírszerző tisztnek képzelte magát, és ennek örült. Átmentek a dzsungelen, és igyekeztek nem csapni zajt. Yaneshnak sikerült megégetnie csupasz lábát lila csalánon, de visszafogta magát, bár a bőrt térdig nagy hólyagok borították.
  - Vigyázz - suttogta Maxim. - Az erdőben, minden fűszálban veszély rejtőzik.
  - Védőálcára van szükségünk - suttogta Janesh. A rongyok alig takarták el a testet, valami mászott felfelé a lábakon. A nagy rovarok, és Janesh ezt az iskolában tanulta, ezen a bolygón nem esznek embereket. Az ízeltlábúak legveszélyesebb fajai genetikai szinten elpusztultak, nem volt elég, hogy a főváros központja fertőzés vagy járvány forrásává váljon. Csendben mentek tovább. Maxim hirtelen megdermedt. A kis élőlények nyugtalanul viselkedtek, mintha valaki elriasztotta volna. A marsall kézen fogta a fiút, és a fülébe súgta:
  - Les vár!
  Maxim elővett egy hangszedőt a zsebéből, és figyelmesen végighallgatta a környéket. Valóban, öt emberharcos és körülbelül ugyanennyi inogalakt feküdt a közelben. Nos, ilyen erőegyensúly mellett jobb nem harcba bocsátkozni, hanem megkerülni az ellenséget.
  És így is tettek.
  A tapasztalt katona és a zöld fiú szinkronban mozogtak. Sűrű bozótosokon kellett átmennem, bokáig a mohákba fulladva. A marsall nagy nehezen kiszámolta az élőlánc rést, és ezen a helyen sikerült átcsúsznia. Szerencséjük volt, egyik idegennek sem volt állati ösztöne vagy fenomenális hallása. A hangszedő már képes volt megkülönböztetni a halkan kimondott szavakat.
  - Resident úr, ön a lehetetlent követeli tőlem.
  Válaszul egy hang, mint egy károgás.
  - És ön, tábornok, hozzászokott ahhoz, hogy csak pénzt vegyen fel anélkül, hogy maradéktalanul ledolgozná.
  A hangszínből ítélve nem humanoid fajhoz tartozott.
  - Félmilliót fizettek, akkor mi van? Elavult információk a kémműholdakról.
  - Nem az én hibám - igazolta magát bágyadtan az emberi hang. - Az ilyen jellegű információk elvileg nagyon gyorsan elavulnak. nem vagyok mindenható.
  - Ezt azonnal megértettük, könnyebb azt mondani, hogy gyenge vagy. Ha a Kreml-rendszer megtámadásáról van szó, önnek és cinkosainak nem sok haszna lesz.
  Maxim összerezzent. Valóban megtámadják a fővárost és a galaxis egész központját lefedő legerősebb védelmi vonalat? A "Kreml" rendszer a megalkotói szerint bevehetetlen, és ennek ellenére, ha az ellenség a birodalom szívében aktivizálódik, az szomorú elmélkedésekhez vezet.
  - Tudd, ember, hamarosan egy alapvetően új fegyvert fogunk használni, és a segítségével az orosz csillaghajók porrá válnak, mielőtt elérnék a hatékony hatótávolságot. Akkor hadseregünk, mint egy mindent átható gravitációs hullám, elárasztja az orosz tereket, leigázza a birodalmi világokat.
  Maxim elfojtott sóhajt hallatott, úgy tűnik, az árulónak ez a kilátás nem különösebben tetszett. Ő azonban azt válaszolta:
  - Az Ötödik Oszlop olyan aktív, mint valaha, és az inváziód a terv szerint fog haladni.
  - Az Ön feladata a közeljövőben, hogy a fővárosban egy tucat fellegvárat alakítson ki sztrájkcsoportjaink számára. A zsoldosok beszivárognak ide a turisták leple alatt, elbújnak az erdőkben, majd kiveszik a részüket az általános sztrájkból.
  - Így lesz.
  - És nézd, ember, ha a csillaghajóink támadása kudarcot vall, rosszabb lesz neked. A saját kémelhárítás darabokra fog szakadni, a végrehajtás lassú és fájdalmas lesz.
  Bár Maxim nem látta, ki beszél, biztos volt benne, hogy a SMERSH a hangja alapján képes lesz kitalálni az árulót.
  - Információra van szükségünk az ellenséges vezetés legfrissebb kinevezéseiről. Minden, amit tudsz.
  - Információim szerint a fiatal Maxim Troshev marsallt nevezték ki egy csillagflotta parancsnokságára a Smoor galaxisban. Pontos információ nincs róla, de...
  - Minden világos, az oroszok nagy offenzívára készülnek ott. Mint mindig. Az új parancsnok hirtelen nagy erők ütése.
  Maxim összerezzent, előre akart rohanni és megfojtani a degenerált. A művelet veszélyben van.
  - Szerintem így van. Ami a többi feladatot illeti...
  Az áruló hosszan és fárasztóan sorolta, de Maxim már kidolgozott egy tervet a fejében. Először is csendben el kell hagynia ezt a helyet, másodszor pedig sürgősen fel kell vennie a kapcsolatot a SMERSH-val. Ott döntik el, hogy azonnal semlegesítik-e a kémhálózatot, vagy várnak. Hiszen az azonosított árulók nem veszélyesek, rajtuk keresztül dezinformáció is kiszivároghat. A legfontosabb dolog - nincs kezdeményezés. Az eddig csendben ülő fiú azonban megmozdult, érezhető volt, hogy javában tombol a fiatalos energia.
  - Talán megüthetnénk őket egy lézerrel, marsall úr?
  - Nem, egyáltalán nem - suttogta Maxim. - Intelligencia ehhez és intelligencia az információk összegyűjtéséhez és a megfelelő személynek való jelentéséhez. És ha megszegi a parancsot, személyesen lelövöm.
  A marsall fenyegetően felemelte sugárpisztolyát.
  Yanesh bólintott.
  - A megrendeléseket nem tárgyalják.
  Maxim megbánta, hogy magával vitte a fiút. És mi van, ha meghallják a suttogásukat... Közben nyikorgás hallatszott a hangfelvevőben, az idegen ismét megszólalt.
  - Mondd meg "Jupiternek", hogy ha nem segít nekünk, elárulhatjuk, ha feláldozzuk ezt a gyalogot. Akkor a Legfelsőbb feldühödik, és az irgalom nem tartozik a hiányosságai közé.
  "Igen - gondolta Maxim -, a vezetőnek keménynek kell lennie. Valamikor a kiválasztott ezrek közé tartozott, de csak az uralkodó diktátor hirtelen halála esetén volt esélye vezetővé válni. Évente ezret választanak ki, és harminc évente egyszer fordul elő a legfőbb hatalom körforgása. De ez a lehetőség is kimaradt. Először is, Maxim karaktere túl lágy volt, másodszor pedig a gyermekkorban olyan erőszakos paranormális képességek gyengülni kezdtek az életkorral. Azonban, ha marsall leszel, ha nem vagy, és negyven... az mond valamit.
  - Ne érintse meg a Jupitert. Ő a fő reményed. Enélkül a háború megnyerésének esélye elhanyagolható.
  Inogalact valami érthetetlent kattant válaszul. Aztán így fogalmazott:
  - A "Jupiter" értékes, ha aktív. Az ő tétlensége miatt csapataink túl sok veszteséget szenvednek el. Bárhogy is legyen, megadja neki az utasításainkat. Addig mehetsz.
  - Ez az, elmehetsz - sóhajtott Maxim megkönnyebbülten. Ebben a pillanatban, cáfolva szavait, robbanás dördült. Lövöldözés következett.
  - A fenébe is! Válts újra...
  A marsall lehajolt, és Yanesh szemében csak örömteli szikrák villantak fel.
  . 11. FEJEZET
  - Lelkiismeretet beszélsz! - morogta az arrogáns rabszolga.
  - Tehát a boldogság mindenkié, és nem egy maroknyi kiválasztotté. Ezért a szent ügyért felemeltem a kardom! - kiáltott fel Boszorkány.
  A gróf szkeptikus volt:
  - Nem! Hiszem, hogy vagy a neheztelés, vagy a hatalomvágy hajt! Voltak rabszolgafelkelések, és csak mészárlás lett a vége. Ezek minden lázadás következményei.
  - Nem zavargás lesz, hanem forradalom. A legfontosabb később, a győzelem után fog megtörténni! - mondta erős lelkesedéssel a harcos.
  - Forradalom? Furcsa szó, te magad találtad ki? Forsa meglepődött.
  - Nem igazán! Ezt a kifejezést egy angyal hívta nekem álmomban. - Inspirációval fordultam Vedmakovhoz.
  - Egy angyal vagy a fekete istenek egyike! A prófétai álmok ravaszak. A gróf habozott.
  - Mindenesetre esélyed lesz arra, hogy jobbá változtasd az emberek életét, és te magad is jobbá válj! Minden baj az önzésből fakad, a jólét csak közös erőfeszítéssel lehetséges. Az ember csapat nélkül olyan, mint a parázs, tűz nélkül, kevés fényt ad és hamar kialszik! - Vedmakov ékesszólásának folyamát lökte ki.
  - Akiről beszélsz, annak egy csapatban kell lennie. De tudod, mi az az állati természet? - érdeklődött Forsa rosszindulatúan.
  - És jobb az állat a falkában! És általában, mivel rabszolga vagy, és nem váltották meg, akkor a nemesség elfordult tőled, szavakkal az igaz barátok megmutatták valódi színüket. Ideje tehát társakat keresni egy másik környezetben. - javasolta már nyugodtabban Vedmakova.
  Bora gróf néhány másodpercig hallgatott, majd kinyújtotta a kezét:
  "Bár nem hiszek a végső sikerben, legalább a pengém vért fog inni.
  - A logika ne szolgálja az ösztönöket - a vágy elméjét! - Mondta a Boszorkány.
  - Jól van, hagyd abba a tanítást! Lesz háború - lesz bravúr! A gróf elkezdte letörölni magáról a vért.
  - Tapasztalt és bátor harcos vagy, téged kell osztagvezérnek választani! - javasolta a harcos.
  - Nem rossz, de nem kell minden parancsnokot megválasztani. A parancsegységnek szigorúbb elvét kellene alkalmazni. Téged választottak, ezért nevezz ki! -Gróf láncingbe kezdett öltözni. Pár fiú sietett a segítségére.
  Mi a helyzet a szabad versennyel? - kételkedett Vedmakova.
  - A hadsereg számára ez katasztrofális! - Vágja le az Erőt. - A gazdaság sok ág rizóma, a hadsereg egyetlen törzs!
  A Witcher ugratott:
  - De gyakrabban tölgy, és nem erőben és kiállásban, hanem az irányítás szintjén!
  A félmeztelen fiú kardot adott a grófnak. Válaszul rácsapott a csontosra, nem egyszer visszavert. A kölyök felkiáltott, és hátraugrott, és megrándította barna lábát.
  Witcher határozottan mondta:
  "Öt csonka légiót alkotok, egyenként két és fél katonából. Te vagy a harmadik parancsolat! A többit a rabszolgák válasszák!
  Az utolsó javaslat vitákat váltott ki, szinte verekedéssé fajult. Aztán valójában verekedés tört ki, több rabszolga megsebesült, és Witchernek be kellett avatkoznia. Leütve a legfrissebbet, felkiáltott:
  - Elég a stafétabotot dobni! Térjünk át a parancsnokok közvetlen kinevezésére.
  A rabszolgák nem egészen morogtak, de amikor a harcos szavazásra bocsátott egy ilyen javaslatot, egyhangúan felemelték a kezüket.
  Itt a felkelést vezető Witchernek keményen kellett dolgoznia. Valójában nehéz szemmel meghatározni az arra érdemes személyt, és folyamatosan kérdéseket tett fel a leendő jelölteknek. Végül a légiókhoz kerültek kiosztások, a kisebb osztályokba pedig ideiglenes parancsnokokat neveztek ki.
  - Ha véget érnek a csaták, megnézzük a katonák vitézségét és találékonyságát! - magyarázta a lány.
  Az egyik légió teljes egészében gyerekekből és tinédzserekből állt. Vedmakova a Bik fiút helyezte a parancsnokságuk alá. A fiúk mérgesek voltak:
  - Még túl kicsi! Nincs szükségünk egy kicsire. Helyezd fölénk a legnagyobbat és a legerősebbet.
  - És kit akarsz?
  - Hiányzol! Ő a legérdemesebb!
  Egy sportos testalkatú fiatalember lépett előre, még fiú volt, de már magas, mint egy tölgy. Igaz, az arca unalmasnak tűnt. Vedmakova, aki jól tudta, milyen fontos az elme egy parancsnok számára, megkérdezte:
  - Milyen lesz egy nyolctagú család!
  A fiatalember ránézett, és azt suttogta:
  - Nem tudom! A fő izmok és erő.
  Bick beleszólt a hangszóróba:
  - Izmok agy nélkül, ez egy marék hús - amin egy serpenyő sír!
  - Fogd be a szád! Kifújom a pofádat! - üvöltötte az ifjú hős.
  - Ki ne tudná, hogy hét-ötvenhat aligha képes jobban megütni az öklét, mint az orrát! A fiú megmutatta neki a nyelvét.
  A fiatal gengszter a tüdeje hegyén ugatott:
  Kihívlak, hogy harcolj a halálig!
  - Utánozsz engem, mint egy patkánymajmot! - mondta a Comte de Forsa. - Ez azonban az egyetlen méltó kiút.
  - A két párbajtőröző közül az egyik bolond, a másik gazember! - vette észre Vedmakova. "Bár a fiúknak jól jön a bemelegítés.
  Bik ellensége elé állt, nagy volt a magasságkülönbség, ötször nehezebb volt ellenfele. A gyerek azonban megvetően belenézett megkönnyebbült izmaiba, a fiú vékony volt, de inas. Kerek arca grimaszolt, kezében kard forgott.
  - Na, hogy fogunk harcolni vagy kibírni! - Gúnyos mosollyal kérdezte.
  - Igen, szeretlek! - A sportoló rátámadt a fiúra. Hátba ütött, kardja hosszú és nehéz volt, láthatóan a kétkezesek közé tartozott. Bik elhárította az ütést, nem is próbált hárítani, hanem egyszerűen a röppálya fölé ugrott, és az orrnyergébe ütötte a kardját. A fiú csak a számítás alapján vert - vakarni, de nem ölni.
  A gengszter még dühösebb lett, hadonászni kezdett a második karddal. Itt még Bukunak is nyomást kellett gyakorolnia az elfolyásra. A fiú csupasz sarka egyre kisebb lett, a pengék pedig rohantak utánuk. Bik hirtelen megtorpant, egy pipa jelent meg a fogai között. Az ellenség erősebben lendült, és széttárt vastag karokkal vágtába rohant. A fiú fanyarul vigyorogva köpött, és valami apróság megütötte a sportoló arcát. Bick oldalra ment a pengék mellett, és csupasz sarkával még ellenfele mellkasát is eltalálta.
  A hatalmas fickó tántorogva vadul sikoltott, majd a lábai elgyengültek, és elkezdett omlani.
  Barátságos sóhaj söpört végig a seregben, kevesen számítottak arra, hogy a kisfiú legyőzi az óriást. Aztán gyerekek kiabáltak örömükben, mindenekelőtt természetesen a legkisebb rabszolgák. A kisebbek és gyengébbek örömmel látják, hogy a fő főnököd sem nagyszerű. Tehát még egy gyerek is tehet valamit a felkelésért.
  Rabok futottak oda a legyőzött sportolóhoz, köztük néhány helyi orvos. A fiatal hős ritka szőrű durva arcán egy lila folt homályosult el. Az orvos meglepetten mondta:
  - Bazilika! Egy tűt szúrtak bele méreggel, ami megbénítja a végtagokat.
  - Átmenetileg! - mondta Bick. - Aztán felébred. Nem fog emlékezni semmire, egyszerűen nem veszi észre a szégyenét.
  Witcher odament a fiúhoz:
  - Hol tanultál mérgeket készíteni?
  - Most itt! Az egyik birtokon találták. A gazdagok sem elégedettek a társadalomban elfoglalt helyzetükkel. Itt mindenféle mérget készítenek. Ha a főzet le van zárva, semmi gond, tudom, hogyan kell kinyitni a zárakat! - Bik ravaszul a Witcherre kacsintott.
  - Ahol? - Kérdezte a harcos.
  - Egy tolvaj tanított! Átmenetileg rabszolgának bizonyult, egy párban voltam vele, keményen dolgoztunk, kivágtuk az erdőt. Elmondta, hogyan kell kinyitni a zárakat, még mutatott is valamit. Csodálkoztam az emlékeimen, majd elmenekült. A kisfiú ravaszul kacsintott.
  - Nem követted őt? - lepődött meg Vedmakova.
  - Nem! Mindnyájunkat megkorbácsoltak ezért a szökésért, és ha én is kiszivárogtatnék, akkor minden ötödiket póznára feszítenek. A kettő már összeesküvés. - magyarázta a drótos fiú.
  - Barbárok! Nos, ha ilyen emlékező ember vagy, talán hasznos lesz számodra Khirov megismerése. - javasolta Vedmakova.
  - Nem kizárt! Régóta szerettem volna a legerősebb és legokosabb lenni! - A fiú megmutatta a bicepsz labdáját.
  - Erősebb és okosabb nálam? - Játékosan öntsd a harcost.
  - Nem! Végül is te vagy a vezető! De a jobb kezével miért ne! - Bik felállt a kezére a nagyobb meggyőzés érdekében.
  - Minél magasabbra repül az ember, annál inkább elégedetlen a pozíciójával! - vette észre Vedmakova.
  - Az emberek nem repülnek! Csak neki vannak szárnyai - akinek az esze nem szokott mászni! - A fiú fejlett megfontolásról tett tanúbizonyságot az éveken túl.
  - Szárnyak lesznek a seregünkben! Ígérem, kitalálok valamit. - ígérte Vedmakova.
  - És hiszek neked nővéred! Hiszen nem csak vezető, hanem nővér vagy akár anya is vagy nekünk. Egy családként fogunk élni! - mondta Bick.
  - Az ország vezetője legyen testvére az embereknek, ne testvére! - A nemzet vezetője mindenekelőtt a nép szolgája. A bókok cseréjét azonban hagyjuk, az általad elfogadott fegyvereket mások is használják. Csináljunk csöveket! - parancsolta Vedmakova.
  - Nem elég hosszúak! Pass észrevette. - Javítani kell.
  - Már gondolkodom rajta, elvégre az ajkak és a pofák lehetővé teszik, hogy rövid távot eltaláljanak. De ha valami az, hogy kitágul és erővel ütközik. Némi ásvány és gyógynövény. - Vedmakova erős lelki feszültséget érzett.
  A fiú láthatóan hallotta a szavait:
  Csináljuk, jelöljük ki az elemeket! Még van időnk, sok rabszolgának meg kell mutatni a háború alapvető technikáit.
  - Igazad van öcsém, bizonyos szempontból a varázsló segíteni fog nekünk. Amíg azonban nem vetnek ránk nagy erőket, addig támadnunk kell. Azonban alaposan fel kell készülnünk. Könnyebb találni egy száraz sziklát az óceánban, mint egy találmányt, amelyet nem használtak katonai célokra! - foglalta össze Vedmakov.
  Végül is a lázadók gyakorlatokkal töltötték a napot, ugyanakkor Bik hírszerzést küldött.
  Egy sereg vonult ki a városból. Nem túl nagy, de jól felfegyverzett. A kisebb rákféle csótányon lovagló cserkészfiú még egy abszurditásra is felhívta a figyelmet:
  - A harcosoknak öt kardjuk van, és alig mozdulnak!
  - Szóval jó! - mondta Bick. - Illetve még csodálatos is, mielőtt hozzánk jönnek, kimerülnek a túlsúlytól.
  Vedmakova ravaszul megjegyezte:
  - A tapasztalt harcosok azt mondták, ne vegyél fegyvert öt ujjnál többet a jobb kezedre. Nos, biztosan nem rossz, a hülyeségük segít gyorsabban nyerni. Addig a rabszolgákat hagyd aludni pár órát. Nehéz napjuk volt, és a küzdelem nem lesz könnyű. Pontosan hány katonája van az ellenségnek?
  - Öt és fél ezer. - mondta magabiztosan Bick. "Ez azt jelenti, hogy ha mindet megcsípjük, nem marad több mint ötszáz ember a városban.
  - Teljesen ésszerű, minden oldalról el kell menni. Éjszaka nem mernek ránk támadni, megvágják a sajátjukat. Ez azt jelenti, hogy tábor lesz belőlük, hogy később hajnalban minden erejükkel aprítsanak. Talán még a csapatokat is szét kell választani a bekerítés céljából. - javasolta Vedmakova.
  A Comte de Forsa tiltakozott:
  - Jól ismerem a Szultánságban uralkodó szokásokat, nem egyszer harcoltunk velük. Éjszaka néhány kémet küldenek aranyzsákokkal a táborunkba. Megpróbálják megvesztegetni a rabszolgákat, majd felkarolják őket, vagy legjobb esetben kitépik az orrlyukukat.
  - A kémek beküldése ősi taktika. - vettem észre Vedmakov lábujjait gyúrva. - De nincs láthatatlansági sapkájuk, az őrfiúk olyan figyelmesek és ravaszok, hogy mindet elkapják. Ráadásul hajnalhoz közelebb ütjük őket. És a rabszolgák jobban alszanak, az ellenség pedig mélyebb álomba merül.
  - Logikusan! Én leszek az első, aki támad! - mondta Bick.
  - El kell távolítani a védőburkolatokat, ezt pedig tüzelőcsövek segítségével lehet megtenni. - Vedmakova megmutatta a készüléket. - Ide van rögzítve egy dugattyú, háromféle gyógynövény és keményfém olaj. Csak óvatosnak kell lennie, különben a visszarúgás kiüti a fiú fogait. Vidd magaddal a legokosabb gyerekeket.
  - Sokaknak van tapasztalatuk a kertekben való portyázásban és a lopásban. Aki szabadnak született, és nem azokat, akiket, főleg a házi rabszolgák, loptak el gazdáiktól. - nyugtatott meg mindenkit Bik. - Tehát átmentek a túlélés iskoláján.
  - Annál jobb! Általában úgy gondolom, hogy nem lesz túl sok őr. Végül is kik vagyunk mi nekik? A rabszolgák hülyék! A butaság közelebb áll az alázatossághoz - a gyorsaság a gonoszsághoz.
  Hirov varázsló lépett be a beszélgetésbe:
  - Körülbelül kétszeres vagy valamivel több a fölényünk, de az ellenség jobban képzett és felfegyverzett. A Szultánság hadseregében pedig a nők csak a halhatatlanok személyes légiójában szolgálnak. Hatezer zsoldos van különböző országokból. Sok nő lesz a hadseregben, és ritka kivételektől eltekintve gyengébbek a férfiaknál.
  Tehát minden csatát alaposan meg kell tervezni. Különösen az első vereségnél kezdenek majd szétszóródni tőlünk a rabszolgák.
  - Női győzelem - ragyogással vonz, de elriasztja az árát! - Ismét felvillant Vedmakov esze.
  - Nagy! Most úgy látom, hogy a működési terv teljesen megegyezett. Már csak a részletek tisztázása van hátra. A csata során pánik kezdődik az ellenség soraiban, és a katonák többsége Zhit városa felé fut. - javasolta Khirov
  - Ez egyértelmű! A rabszolgák legerősebb különítménye hátulról, közvetlenül a város felől csap le. Talán én vezetem őt. - javasolta Forsa gróf.
  - Lehetetlen, de te! - pontosította a varázsló.
  - Ezen kívül vannak olajos edényeink, és elrendeltük, hogy kanócokat rögzítsünk hozzájuk. Dobd be a tábort, fokozd a pánikot. - javasolta Vedmakova.
  És ez ésszerű is. A varázsló beleegyezett. - Csak te készítettél eddig néhány ilyen vádat.
  - Jobb! A háború tűzistene és más istenekhez hasonlóan figyelmet és áldozatot igényel! De nem volt elég időnk mindent előkészíteni. - Maga a Witcher is szégyellte a száját.
  - Legközelebb legyen kifinomultabb. Eddig nem tudtunk aludni. - ásított Hirov minden színlelés nélkül.
  A Witcher bólintott.
  - Állati szokásom van, keveset és érzékenyen alszom, de a testvéreink megérdemlik a pihenést.
  - Az alvás stratégiai fegyver, hiánya a fáradtság oka, ami viszont a vereség csírája. Pass észrevette.
  A rabszolgák a szabadtéri tevékenységek után úgy aludtak, mint a halottak. Csak az őrök ültek lesben, készen a riasztásra. Soha nem tudhatod, mi lesz hirtelen az ellenség parancsnoka előrelátóbb. Kiderült azonban, láthatóan a kormánylégió főnökének parancsnoka, a temnik Etirimon nem akart kiszámíthatatlan éjszakai csatát. Ezenkívül a rabszolgák sötétben könnyebben elrejtőzhetnek, majd elkaphatják őket. És így talán csak megadják magukat, ami után kínzás és kivégzés következik. Temnik Etirimon megnyalta az ajkát, különösen kellemes fiatal nőket gúnyolni, lábujjakat törni, hajat gyújtani - nagyon csábító.
  Miután a katonák sietve felverték sátraikat, elaludtak. Két tucatnál több őrszem maradt. Lefekvés előtt Etirimon több ezrével együtt lakomát rendezett, meztelen táncosok rázták maguk előtt varázsukat. Gyönyörű volt és szórakoztató. Ezrek dobálták őket csontokkal, csábító pózokra kényszerítették őket. Aztán minden habozás nélkül birtokba vették őket, és állati vágyukat kielégítve részeg álomba merültek.
  Haláluk észrevétlenül kúszott fel. A lázadók elhaladtak az erdő mellett, egy csapat fiú haladt előre. Bik egy fába kapaszkodva, a lombok közé bújva meglátta az első őrszemet.
  - Itt finom unatkozik.
  A méreg némileg javult, és azonnali bénulást okozott. Arcba ütés nem szükséges, mert a szultánság katonái általában enyhén sétálnak, és csak a mellkasát borítja kagyló, és az őr hever.
  - Van egy!
  Maga Vedmakova hátulról mozog. Eltávolítja az őrszemet lőcső nélkül. Csak hátulról jön be és csavarja a nyakát.
  - A mozgás az élet! Csak ne énekelj - a békéért! És olyan szomorú - a gyomor üres!
  A harcos kicsit viccesebb lett. A környező fák magasak, liánok látszanak. A közelben szeretett csúszómászók, és a legintelligensebb rabszolgafiúk. A felnőtt harcosok nehezebbek, ezért lemaradnak. Egy nehéz vadállat mindig nagyobb zajt ad.
  Vedmakova útközben megölt egy másik őrszemet, aki éppen kókuszsört szívott egy lombikból. Megnyílt előttük a tábor.
  Nem túl nagy tábor, a katonák aludtak, hol sátrakban, hol pedig csak sűrű füvön. Az éjszaka meleg, nem sok őrszem ásít, nézz figyelmetlenül.
  Itt a legfontosabb az, hogy azonnal távolítsa el őket, hogy ne legyen idejük riasztásra. A hattyúkakukk erre alkalmasabb, kellemes hangjával. Nem ébreszt gyanút, éppen ellenkezőleg, szinte folyamatosan hallatszik búgása, de ha változtat a hangon, elkaphatja az információt.
  A boszorkány éppen ezt teszi. Válaszolnak neki. Az őrszemek nem reagálnak, mi a "szerencséjük", a halál könnyűnek bizonyult.
  - Egy kard, mint egy csepp eső, lehull és szétszóródik, és ha sok lesz belőlük, megszületik a győzelem!
  Vedmakova elkezdte lemészárolni az alvókat. Egyrészt nem volt lovagias, másrészt a győzelmet érdemes megtisztelni! A becsület relatív fogalom, és elsősorban a katonáira kell vonatkoztatni!
  Mindenekelőtt végezzen a gazdagabb öltözetűekkel, parancsnokokkal. A kardokat általában külön halomba rakták.
  A lelkiismeret furdalás azonban nem tartott sokáig, a rabszolgák is megkezdték a mészárlást, és ennek hatására meg is riadt. Amikor éjszaka megtámadnak, elkerülhetetlen a pánik, különösen, ha felhős, akkor felhős . A rabszolgák mind félmeztelenek és könnyen megkülönböztetik egymást, a harcosok pedig egymással szemben állnak, gyakran hackelve egymást. És valaki felkiált:
  - Mentsd magad!
  - Őrség! Démonok támadnak!
  Pánik idején a parancsnok szerepe fontosabb, mint valaha. Vedmakova tudja ezt, és a fősátorhoz rohant.
  Etirimon, aki még mindig félrészeg volt, alig nyitotta ki a szemét. Általában, aki iszik harc előtt - másnaposság az alvilágban.
  - Mi történt! Miért hallgatnak a csövek! - Kiabált.
  - A csövek némák, mert a pengék énekelnek - az acél erősebb, mint a réz! - Kiáltott Boszorkány. Echirimonra ugrott. Temnik természetesen ügyesen forgatta a pengét, de még nem szedte össze teljesen magát, és a Witcher izmai tökéletesen felmelegedtek. Egy őrjöngő triót rajzolt, hennával festett pengéje alig látszott a sötétben. A szerencsétlen nemes feje leszállt.
  Vedmakova egy lábrúgással leütötte az ezreléket, aki nekirohant. Egy másik parancsnokot levett egy köpéssel a csőből.
  - Micsoda kísértetek, ne ébredjetek fel!
  Ismét tiszta kardcsapás, az áttört ellenség elesik! Két ezres hátulról próbál bejutni hozzá, de belebotlanak egy táncosba. Visít, visszarúg. Vedmakova nem hagyja ki a pillanatot, az egyiket levágja, a másikat befejezi. Nos, a hadsereg parancsnokok nélkül olyan, mint a juhnyáj pásztor nélkül, ha egy farkas nem eszik, akkor megijeszt!
  Most a lázadó rabszolgák, akik közül sokan bottal, vagy legjobb esetben kürttel voltak felfegyverkezve, szárnyra kaptak. Nagyon hatásos taktika volt, hogy öten egyet dobtunk. Így könnyebb volt lerakni és taposni.
  - Ne hagyd, hogy megszökjenek! Vágd le a lábad! - Üvöltötte a Vedmakov hangerősítőjén keresztül.
  Solntslavot mindenkivel együtt feldarabolták. Hogyan játszottak ennek a dívának az izmai. Nem ok nélkül sokan szörnyűbbnek tartják a dühös nőt, mint egy démont. Így hát kettévágta az egyik harcost, a pengéje pedig tehetetlenségből elvágta a mögötte álló tiszt torkát. A századosok megpróbálták helyreállítani a rend látszatát, de gyorsan elpusztultak. Ezenkívül a szultánság mindent megtett annak érdekében, hogy a katona elfelejtse, mi a kezdeményezés. A lázadók viszont meglehetősen ügyesen ellökték a szultánság csapatait a csótánycsigáktól.
  - Ne üljenek nyeregbe! - kiáltotta Solntslav.
  A bérlet hozzáadva:
  - Tűz, fékezze be a lovakat.
  Ez segített, a csótánycsigák berobbantottak a sorokba, és további pánikot keltettek. Ennek eredményeként sok harcos, nem tudva, mit tegyen, rohanni kezdett. De Witcher és a rabszolgák pontosan erre vártak. A harc megsemmisítéssé és üldöztetéssé fajult.
  A harcos becsavarta a jobb szemét, három tőrt dobott:
  Nem hagyjuk, hogy elmenjenek!
  A repülés inkább bolondság, mint gyávaság! Hiszen a legtöbb katona nem a csatában hal meg, hanem az üldözés közben!
  Bik, mint egy nagyon gyors fiú, az egyik tiszt nyakába ugrott, és rálovagolt:
  - Gyorsabb csótány!
  A tőr sarkantyú helyett szolgált, szegény meg sem próbálta ledobni.
  Vedmakova észrevette ezt, és felkiáltott:
  - A háború olyan, mint egy dominójáték, csak a törött csontokat már nem lehet összeszedni - a föld tart!
  - Semmi, a csontjaim fiatalok, erősek! - A fiú leugrott, nyakon vágta. Utána még gyorsított is.
  Vedmakova megbotlott egy holttestben, több holttest hevert, de a díva nem esett el, hanem átugrott rajtuk. Aztán a kardjaival csapott le. Az ellenük harcoló csapatok harci szelleme elpárolgott, és a harcosból hóhér lett. Még a vértől is idegenkedtek. Witcher felsikoltott:
  - A becsület nevében! Aki eldobja a fegyvert - élni fog! Add fel a Szultánság katonáit.
  Voltak, akik engedelmeskedtek a parancsnak, de sokan kétségbeesetten menekültek tovább, néhányan pedig térdre rogytak.
  Például tíz erős vadászgép egyszerre megadta magát Biknek. Talán úgy gondolták, biztonságosabb egy gyerek kezére adni a sorsukat. A fiú felkiáltott:
  - Leesik!
  A harcosok elestek. Bik mezítláb jártak a hátukon, a gyerek kis súlya ellenére a katonák felnyögtek félelmükben. Aztán a fiú azzal az ötlettel állt elő, hogy mentesítse-e a legyőzött ellenségeket egy kis szükségtől. De aztán elűzte az aljas kísértést, mert a rabszolgák jobb társadalmat akarnak építeni, és nem ismétlik meg saját uraik útját.
  - Oké, élj - füstöld el az eget!
  Fokozatosan a csata semmivé lett! Bár úgy tűnik, hogy a mészárlás hosszú. Witcher egy meglehetősen képzett harcosba botlott. Kemény támadásváltás után még mindig leszerelte, majd elkábította.
  - Szükségünk van rájuk!
  Néhányukra hálót dobtak, az ilyenek nem ellenálltak. A csata már majdnem véget ért, csak a repülés és az üldözés húzódott el. Vedmakova személyesen vezette az üldözést, sokakat megölt, de nem tudta az egész sereget az utolsó katonáig kiirtani.
  Ennek ellenére az ifjú harcos több száz lovas rabszolgával egy merész kalandra szánta el magát, nevezetesen, hogy elfoglalja a várost, amely nem állt készen a védelemre menet közben.
  - Erős lépés lesz. Nem engedjük, hogy elvegyék a gazdagságot, és ami a legfontosabb, a vállunkra fogunk törni.
  A legyőzött hadsereg több tucat harcosának mégis sikerült csótánycsigára ugrani, és a kapuhoz vágtattak.
  Nem nyitottak ki azonnal, szóváltás volt. Amikor leeresztették a kapukat, Vedmakova lovasokkal ugrott ki az erdő mögül. A lány a fiú eszközével felkiáltott:
  - A nagy Erifef szultán nevében! Erőteljes erősítések rohannak feléd! Ha meg akarod védeni a várost, hagyd, hogy a harcosok foglalják el a helyüket a falakon.
  Az ébredő őrök nem vették észre azonnal, főleg, hogy Vedmakova egy gazdag ruhát vett fel, amelyet lehúzott a holttestekről. Egy sisak ér valamit, szikrázik, mint jégcsap a napon, hát ki utasít el egy ilyen nemes kormányzót.
  És az urak, a polgármester és más nemesek persze nem aludtak, "vigyáztak" a népükre!
  Egy kis dombon állott egy gyönyörű palota oszlopokkal és szobrokkal, amelyek az ókori római és az ókori keleti stílus keverékével készültek. Előtte, ahogy az ebben az országban szokás, Erifef szultán hatalmas szobra áll, szájából szökőkúttal. A legnagyobb teremben zajos és vidám volt, zene szólt - lakoma a hegy mellett. A Szultánság nemesei Sabantuyt rendeztek. Drága arannyal hímzett tógában buja párnákon feküdtek, az alacsony asztalokon edények, borok és tinktúrák halomban hevertek. Az asztalokon és a falakon több száz lámpa csillogott. Az egész birtokon és az oszlopcsarnokokban számtalan rabszolga, rabszolga, rabszolgafiú és a palotát őrző testőr villant. A méltóságok koccintottak. A főnagy, Sheikh du Pustemorov megdermedt két meztelen hetaira karjában. Úgy rándult és bömbölt, mint egy megszállott, végül kiszabadította magát és felsikoltott.
  - És itt az ideje, hogy gladiátorharcokat rendezzünk. És olyan unalmas, nincs vér, és bor nincs a lélekben.
  Megszólalt a kürt, a harcosokat az arénába hívták. A szokás szerint a legkönnyebb és legfiatalabb harcosoknak kell először harcolniuk. De a sejk éppen most kapott egy rakás kiképzett rabszolgát, és kétféle szórakozást akart kombinálni, az erotikust és a véres.
  A miniatűr Colosseum közepén máglya égett, az üveggel megerősített fáklyák meglehetősen erős, lilás árnyalatú fényt adtak, a fehér kavics pedig megcsillant, vidám megjelenést kölcsönözve a pódiumnak. Elsőként egy izmos és karcsú, bőröves lány futott be a színpadra. Mint egy első osztályú tornász, két bukfencet csinált, és kézen járt. Aztán a herceg elé állt, megdermedt, kardját és tőrét olyan fegyverekben keresztezte, mirmillonnak hívták. Annak ellenére, hogy a lány felléphetett egy szépségversenyen, milyen puha, bársonyos bőrű, szőke haja volt, már széles heg volt az arcán. A következő ugró is a kezén járt. Fegyverei egy háromágú és egy rövid háló - retiarius - voltak. Nyújtás után az ellenség elé állt. Szinte fiú, még szakálltalan, szelíd lányos arcú fiatalember volt, a vegyes párok jelenléte különleges erotikát adott az akciónak. Úgy tűnik, a partnerek már régóta ismerik egymást, és kacsintottak.
  - Micsoda Kaiska! Nem gondoltam volna, hogy így találkozunk! - mondta szomorúan a fiú.
  - Kedves srác voltál, de most a lelked az eredeti lángra kerül! - válaszolta gorombán a lány.
  - Hát miért vagy ilyen kegyetlen! Még szüzek vagyunk, élnünk kell! - Félénk reménnyel mondta a fiatalember.
  - Nem segít rajtunk! A rabszolgák még az isteneket is megvetik!
  A gladiátoriskolában a kiképzés kemény volt, és a fiatal harcosok csupasz, fényes testén hegek láthatók.
  A tömeg felpörgött, fogadásokat kötött, vad kiáltások örvendeztették a fiatal gladiátorokat, akik nyilván nem akartak harcolni.
  A sejk felesége elővett egy bőrtáskát.
  - Ötven aranyat Kaiskának! Kivillantotta nagy fogait.
  -Kezdődik! A sejk jelezte.
  A harcosok annyira különbözőek és sok közös vonásuk volt, hogy egymáshoz közeledtek, mozgásuk gyors és kaotikus volt. A háromágú harcos eleinte hálót próbált kidobni, de ellenfele elhibázta, és vadul nekiugrva sikerült egy tőrrel felvágnia a gyomrát. A fiatal férfi hátraugrott, és mellkason találta a háromágat, de csak kissé karcolta meg a bőrt. Manővere azonban visszavonulásra kényszerítette az ellenséget. Eltávolodott, és a hálónak dőlt, megakadályozva, hogy az egykor szeretett gladiátor közeledjen.
  - Ti, férfiak, hülyék vagytok! Szóval kudarcra van ítélve! - mondta a lány arrogánsan.
  - Mi született! A fiatalember zavartnak tűnt.
  Hirtelen egy háromágú retiarius kavicsot ragadott a kezébe, és az arcába dobta. A manővernek megvolt a hatása, a lány lehunyta a szemét, ugyanabban a másodpercben a háromágú hasba fúródott.
  A fájdalomtól felkiáltott fiatal gladiátor vonaglott, de ennek ellenére sikerült a vállába vernie a pengét. A retiarius felkiáltott, és elővette a fegyverét. A kard villámként villámlott, majdnem a nyakába fúródott. A gladiátor hátrébb lépett, mellkasát szétvágta. A fiatalember felnyögött a fájdalomtól, és leejtette háromágúját. Ekkor az ellenfél ráugrott és tőrt dobott. A lengés meglehetősen gyenge volt, és a hegy átszúrta a lábszárat. A retiarius felsikoltott és elesett, majd felkapta a tőrt, megpróbált felállni, abban a pillanatban a kard a nyakába csapódott. Már eszméletét vesztve eltalálta a mirmillon pengéjét a napfonatban. Az egykor szerető pár (mint Rómeó és Júlia) holtan esett a kavicsra. A részeg közönség nevetett és dudált. Három komor, alacsony homlokú, kiálló állkapocsú rabszolga futott be az arénába, vörösen izzó vassal égették el a vesztesek, de lelki szabadságot kapott testét. Miután megbizonyosodtak arról, hogy meghaltak, bordáikkal a kampójuknál fogva felakasztották őket, és lerángatták a színpadról. A helyet, ahol vér volt, szénnel dobálták meg.
  -Elmennek rovarokkal táplálkozni. - Déméter sejk kifosztotta a fogát. - Kár, hogy a csontok túl kicsik, az állatok éhesek maradnak.
  -Semmi sem lesz hús és ponavaristey. Kár, de páran közülük egészen ígéretes sportolók lehetnek! A sejk felmordult.
  - Az ágyadban? - érdeklődött rosszindulatúan a díva.
  - Miért ne! A lány csinos, a fiú pedig a tiéd lehet. - A sejk meglehetősen progresszív nézeteket vallott, mert úgy gondolta, hogy a feleség jól tudja szórakoztatni jól táplált testét egy fiatal rabszolgában.
  - Kicsi és törékeny! Még nincs ugyanaz a párunk? - kérdezte Demeter.
  - Sajnos, nincs! Nézzük a fiatal műszakot, akit a szomszéd iskolából küldtek hozzánk. A sejk elvigyorodott.
  - Talán jobb, ha hagyjuk felnőni! És akkor minden foglyunkat megöljük így. - Váratlanul együttérzést tanúsított a nemesúr felesége.
  - A rabszolgalázadás híre túlságosan örömteli, és szeretném teljes egészében megünnepelni. A nagyérdemű megrázta a gyomrát.
  - Kivéve persze, ha Etimon nem fog megelőzni téged! - csattant fel a kövér hölgy.
  - Micsoda semmiség! Annál jobb, ha most végezzünk az összes gladiátorral, és fosztjuk meg a bolondot a látványtól. Hajrá újoncok! A sejk felmordult.
  - Nem egészen újoncok. - Demeter megnyalta a száját
  Újra megszólal a gong, és a harcos fiúk kirohannak az arénába. Körülbelül tizennégy-tizenöt évesnek tűnnek, meglehetősen széles vállakkal és mellkassal. Az előző harcosokhoz hasonlóan ő is bukfencez és kézen fut. Miután már kifutottak a pódiumra, fegyvert, sisakot, mellpáncélt, pajzsot és kardot vettek fel. Az egyiknek egyenes pengéje van, míg a másik szablyaszerűen ívelt. A dombornyomás kinyílik, és láthatóak rajta a hegek. A jobb oldalon álló fiú gyógyult sebeket szenvedett, amelyek három sorban keresztezik a mellkasát.
  A bőr gazdagon olajozott és fényes.
  A menedzser bejelenti.
  - Híres harcosok, Fudoros hajlított szablyával és Saflorov egyenes karddal lépnek fel a ringben. Fudorosnak hat, Saflorovnak hét meccse van. Valamennyi riválisukat vagy a helyszínen megölték, vagy a nép döntése alapján agyonkéselték. A steward az ujjával a hallgatóságra mutatott. Ismét voltak, akik fogadni akartak a fogadásra. A sejk vicsorgott.
  - Száz aranyat Saflorovnak.
  A fogadásokat gyorsan megkötötték - esküdtek meg a nemesek. Még ketten is verekedtek. Az egyik egy pohár bort fröcskölt, a másik egy kövér lábát ütötte arcon. Getterek és őrök siettek, hogy lecsillapítsák a tomboló közvéleményt. A sejk felesége, parancsoló, szemtelen, kövér ugatott:
  -Előre! Megöl!
  A gladiátorok összejöttek. Ezúttal időt szakítottak, óvatos ütésekkel próbára tették egymást. Ahogy a kardok összeütköztek, enyhén szikráztak, és a pajzsok remegtek. A közvélemény nem nagyon szerette ezt az óvatosságot, nemtetszéssel üvöltött, csontok repültek a harcosok felé. Sheikh felborította a borral és lekvárral borított tálcát. Aztán kiköpött és dühösen sikoltott.
  Ha nem harcolsz, fejjel lefelé lógatlak. Több lökött vad "janicsár" szaladt ki a pódiumra, lándzsával hadonásztak, bökést demonstráltak nyitott hátukban. Saflorov támadásba lendült, hevesen támadott, térden rúgta társát. A tinédzser meghátrált, kissé oldalra húzta a kardját, ellenfele pedig a mellkason vágott. Egy rosszul csavarozott lemez esett az aljára. A következő lökés mély nyomot hagyott a bőrön, sűrű vér ömlött ki belőle. Fudoros hátralépett, az egyik szőrös harcos lábon rúgta. És amikor a fiú habozott, Saflorov olyan dühvel ütötte a sisakot, hogy megtántorodott és összeesett. Az agyrázkódástól a "sisak" kirepült, így egy fehér fej látható, a homlokon duzzadt dudorral. Saflorov idegesen heves mellkasára tette a pengét. Hunyorogva nézett a "nyilvánosságra".
  Jelre várva. Ha a többség beletúr a hajába, az ölni, ha pedig egy kastélyban összeteszi a tenyerét, az irgalmasságot jelent.
  Az irgalmasságot azonban nem lehetett leolvasni a vad arcokról. Szinte mindenkinek, még a nőknek és a tinédzsereknek is a torkán futott le a keze.
  -Halál! Verd meg!
  A sejk felesége gúnyosan ugatott.
  - Túl olcsón szállt le. Add ide egy éjszakára.
  Saflorov habozott, enyhén megnyomta a legyőzött tinédzser csupasz mellkasát, és egy csepp vér jött ki belőle. Aztán kétségbeesetten eldobta a kardját:
  - Nem tudok! Ő az én barátom.
  A zaj azonnal megszakadt, halálos csend lett.
  -Mit! - háborodott fel Sheikh. "Nem hajlandó megölni a legyőzötteket. Mindketten egy ketrecben, ami után szörnyű kínzások lesznek az egész gladiátoriskola előtt.
  A harcosok felugrottak Fudoroshoz, vízzel fröcskölték az arcát, majd hogy gyorsabban észhez térjenek, vörösen izzó vasalóval megégették a csupasz sarkát. A fiú felsikoltott, felugrott és azonnal a nyakába dobott két lasszót. Saflorov megpróbált ellenállni, egyszerre tucatnyi kardot harcolt le, a félelem erőt adott neki. De az egyik lövöldöző nyíllal eltalálta a lábát. A méregtől a fiatalember megbénult, de nem halt meg. Mindkettőt megkötözték és ketrecbe zárták. Saflorovot bordákba szúrták egy izzó rúddal, a bőr füstölni kezdett, a megtépázott fiú rendületlenül tűrte az injekciókat. De nyilvánvalóan két engedetlen fiú kínzását elhalasztották desszertként.
  A sejk felesége szikrázott a szemével:
  - Biztos a férjem. Tudod, hogy kreatív vagyok.
  - Tudom, de nézd csak, féltékeny tudok lenni. A srácok jóképűek, és már meg is házasodhatnak. A sejk elvigyorodott.
  - Valószínűleg még házas is! Végül is ezek a legerősebb és legegészségesebb rabszolgák, akiknek gyümölcsözőnek kell lenniük! A kövér nő kacsintott.
  - A gladiátorok a fogság színe! Ez azt jelenti, hogy kínzásra késztetik a feleségüket. A sejk elvigyorodott.
  - Sikerülni fogunk! Egyébként megint lányok.
  Most a nőknek harcolniuk kellett. Két félmeztelen díva ugyanabban az ágyékkötőben lépett be az arénába. A nyakba lánccal béklyózták - hogy ne szakadjanak szét. Fegyverek Mindkét kézben két tőr. Nyilvánvaló, hogy a küzdelem heves és nem túl hosszú lesz. Az egyik lány szép volt, a másik fekete hajú, mindkettő meglehetősen hosszú sörényű.
  -Csatázni! mennydörögte a gengszter.
  - Nem fogadok! - ugatott a sejk felesége. "Rossz előjel lett.
  A szegény asszonyok összejöttek. Szörnyű volt, az egyiknek szinte azonnal szétnyílt a gyomra, a másiknak megsérült a mellkasa. A vágást folytatva a lányok lábukkal rugdostak, kínozva a húsukat. Nagyon sok vér folyt, és nem tudtak elmenni és elfutni. Végül egyikük teljesen felvágva térdre rogyott. A fekete hajú nevetett, próbálta befejezni, majd alattomos ütésbe futott alulról a bordái alól. Felnyögött, de mégis sikerült eltalálnia az elkövető tarkóját. Mindkét gyönyörű megcsonkított nő összeesett a kavicson, többször megremegett, megdermedt. Bozontos "janicsárok" odaszaladtak hozzájuk, és megbökték őket egy vörösen izzó vasalóval. A harcos lányok nem mozdultak.
  - Ismétlem, egyetlen fogadás sem működött. Mindketten halottak.
  A közönség csalódott volt, bár magát a gyilkosságot látni nagyon kellemes. De eddig senki sem nyert.
  Ebben a helyzetben csak egy új harc mentheti meg az ügyet. A könnyű bemelegítésnek vége, és itt az ideje a komoly üzletnek.
  Tizenöt gladiátor lyukas narancssárga tunikában, három fekete tollal a nyálkájukon integetett be az arénába. Rövid, görbe kardokkal voltak felfegyverkezve; kezükben kis négyzet alakú, domború felületű pajzsokat tartottak, fejüket szemellenző nélküli sisak védte. Ezt a csoportot élénkpiros tunikájú harcosok követték, ugyanilyen rövid, de egyenes karddal, kis kerek pajzzsal és a pajzs által nem védett jobb kezét fedő vas bilinccsel, valamint a bal lábát védő térdkalácskal. Zöld tollak a csúszós sisakokon egészítették ki a képet.
  Egymással szemben állva meghajoltak. Ezúttal jóval nagyobb összegekre kötötték a fogadásokat, kézről kézre folyt az arany.
  -Az nem lehet, hogy mindet megölték! Sheikh felesége mondta. Valaki biztosan nyer!
  - Fogadjunk, ez az utolsó harc. Látod, már világos! - mondta ingerülten a fáradt sejk.
  - Akkor komoly lesz! Ezer arany drachma piroson. - A kövér nő zihált.
  - És miért rajtuk? - Miért pont őket? - Kétszer ismételte, meglepett, nemes.
  - Mert a szem gonoszabb!
  Az igazgató kiáltott valamit. Egy trombita reccsenése hallatszott. Még a fáklyák is pislákoltak, mintha a szörnyek szemében lenne valami.
  A beszélgetések, a zaj, a nevetés, a küzdelmek abbamaradtak: minden szem a harcolókra szegeződött. Az első összecsapás szörnyű volt: az uralkodó csend közepette élesen megszólaltak a kardok ütései a pajzsokon. Tollak, sisakszilánkok, összetört pajzsdarabok röpültek át az arénán, miközben izgatottan, lihegő gladiátorok csaptak egymás után ütéssel. Még három perc sem telt el a csata kezdete óta, és már ki is ömlött a vér: négy gladiátor vonaglott kínjában, a harcosok pedig lábuk alá taposták őket. Az egyik heverő megragadta társa lábát és elfordította a lábfejét. Lerepült, kitépte a karját.
  A herceg felesége, a telhetetlen Demeter egy lerágott csontot dobott a gyűrűbe.
  - Vörösök, ha nyersz, adok egy pohár bort!
  Ahogy az lenni szokott, ennek az ellenkezője történt, a csapat legnagyobb harcosát, amelyiknek Demeter szurkolt, betöltötték. Három kard azonnal széles mellkasba fúródott, és egy idő előtt felszedett csont maradt a szerencsétlen vezér kezében.
  A nézők örömmel és feszültséggel követték a csata véres viszontagságait. Úgy ordítottak, mint egy sebesült bikacsorda. A helyi elit dühödten, dühöngött, felvidította a harcosokat. A gladiátorok sorai megritkultak, a csata külön-külön összecsapásokra bomlott.
  Ebben a pillanatban, amikor a közönség élvezte, és őszintén szólva "megőrült" a vérben, a bátor lázadók megölték az álmos őröket. Pobedonostsev egy maroknyi bátor emberrel együtt, miután szétverte a testőröket, elsőként tört be a palotába.
  A lázadók közeledtéből származó zaj a harc megszakítására kényszerítette. A nemesek tántorogva próbálták felkapni a kardjukat. A fiatal lázadóvezér hangosan felkiáltott:
  - Amit látok! Öld meg egymást, a gazemberek szórakoztatására! Az újjáéledt köcsögök, akik még kardot sem tudnak emelni, a hasuk túlságosan közbeszól. Ha a büszkeség legalább egy része megmaradt benned, vágd le ezt az utálatosságot.
  A gladiátorok mintha csak erre vártak volna: az elhízott csordához rohantak.
  A szolgaszolgák félreugrottak, nem akartak meghalni a gyűlölt urakért, a fiúk pedig még tálcákkal és étellel is dobálni kezdték a méltóságokat.
  Demeter felkiáltott:
  - Öld meg mindet!
  Aztán egy kristály borospohár esett a fejére, kiütötte a szukát.
  Witcher mérges volt. Levágta a város gazdag polgárait, feldarabolta a húsukat.
  Nem volt nehéz, de undorító. Mellette Pass állandó társa küzdött. Beak nem maradt le, és a gladiátorok bosszút álltak börtönőreiken.
  A komor rabszolgák horogra emelték az intézőt, és azt kiabálták:
  - A miénk vagyunk! Olyan rabszolgák, mint te!
  - Szóval bizonyítsd be karddal! - Kiáltotta, így megremegtek a gyertyák a Witcher csillárjain.
  A sejk megpróbált elmenekülni, de Bik megbotránkoztatta, és mézet öntött a gallérjába:
  - Nos, hol van rád szükség. Nincs fűszerezés.
  Solntslav egyszerre két nemes fejét vágta le, a harmadiknak pedig a térdével összetörte az állkapcsát. A harcnak azonban már csak a látszata sem volt, csak a rabszolgák álltak bosszút. Az őrség maradványai elmenekültek, a lakomák még a legjobb formájukban sem jelentettek komoly katonai erőt. Mindannyiukat megölték, mielőtt Vedmakova kihűlt volna. Csak a fősejk élt még, Bik meghúzta a haját. Vedmakova elűzte a szemtelen fiút:
  - Ez egy nemes ember. Hasznosak lehetünk!
  . 12. FEJEZET
  A németek folytatták Sztálingrád elleni támadást. Úgy tűnt, elég kevés volt hátra, de hihetetlenül nehéz volt átmenni az utolsón. Még a "Sturmtigers" tömeges használata sem segített. Bár a sugárhajtású bombázók megsemmisítése óriásit okozott. Egy másik eszköz a napalmbombák voltak.
  A lányok zászlóalja megfogyatkozott, de a szépségek továbbra is harcoltak. Október 20-án havazott, a szépségek mind mezítláb voltak. Kecses nyomokat hagynak a fehér ágytakarón.
  Gyönyörű lányok, gurultak egy kicsit a hóban és tisztábbak lettek. Matryona, miután elfogták Serjozhkát, nem talált helyet magának. Még mindig elveszíteni egy ilyen okos és gyönyörű fiút. És mi várt rá a fasiszta fogságban? Először a kínzás, aztán a halálbüntetés!
  A fiú valóban közel állt a lövéshez, de a bányákban kötött ki. Napi tizenhat órás munka és csekély adag, a felügyelő ostora várta Serjozskát.
  Pontosabban a fiú már kőbánya, és ott keményen dolgozik, mint a szamár. De a föld alatt sokkal melegebb van, mint a felszínen. A harcosok pedig, hogy ne fagyjanak meg, ugrásra és futásra kényszerülnek. És a lányok veszekednek. Íme a hatalmas "Oroszlán" tank. 150 mm-es fegyvere van, hatékonyabb és praktikusabb a városi csatákhoz. A Fritz szereti ezt a tankot, mert minden oldalról jól védett.
  "Egér" egy kicsit hátrébb kúszik. A kétszáz tonna alatti német gépet egy 150 milliméteres ágyúval és hetvenöttel is felfegyverezték. Sokkal praktikusabb. A géppuskák száma négyre nőtt, és nem volt könnyű a harckocsi közelébe kerülni.
  Anyuta, Maria és Alla együtt próbálják kivájni a masztodont. Gondosan kiválasztott neki.
  Anyuta lelkesen énekelte:
  - Hogyan éltünk harcban, és nem féltünk a haláltól... Szóval ezentúl te és én élünk! És a csillagos magasságban, és a hegyi csendben, a tengeri hadviselésben és a dühöngő tűzben! És dühösen, és dühödt tűzben!
  A "Maus" volt a legújabb módosítás, hat géppuskával, kettő koaxiális csövekkel és négy zsanéron pörgetett.
  Maria a hóban mászva felszisszent:
  - Soha nem adjuk fel! Hiszen Jézus, a Magasságos Isten velünk van!
  A lány közelebb érve robbanócsomagot dobott az Egérhernyó felé. Dübörgött, a pajzs alatt, és szétrobbant a jégpálya.
  A lányok ujjongtak:
  - Szerezz egy fasisztát!
  Alla meglendített, és egy szilánkos gránátot dobott a Fritzre. A fasisztát egy robbanásveszélyes hullám lökte fel, vele együtt a gyarmati csapatok két fekete harcosának a fejét is letépték.
  A vörös hajú szépség füttyentett:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Anyuta ismét eldobta a robbanócsomagot... Ezúttal nem olyan sikeresen, a páncélt találta el és az acélhéj felületén robbant.
  A lány bosszúsan így szólt:
  - Ó, smároltam!
  És felkúszott egy új adag házi készítésű robbanóanyagért. A hidegtől vörös, kerek sarka villódzott. Szinte meztelen lány, mászkál a hóban, kicsit kényelmetlenül. De légy türelmes. Főleg ha ágyúzás történik, a hó elolvad.
  Anyuta még énekelte is:
  - Tudom, a hideg hamarosan eltűnik,
  A patak hangosan zúg...
  És már rohangálnak a tócsák között -
  Mezítlábas lányok!
  A lány lő, a gyarmati csapatok arabja pedig összeesik. Az ellenség kis csoportokban tett kísérletei súlyos veszteségekhez vezetnek.
  Az Egér rövid ágyúja ismét töredezettséget tüzel. A kagylók valahol kipattantak a füstben. És sok szünet...
  A németek majdnem elfoglalták Sztálingrádot... Már nagyon kevés van hátra. De éppen ez akadályozza meg a Wehrmachtot abban, hogy nagy bombákat és nehéztüzérséget alkalmazzon. Fritzek elengedték a külföldieket, akik nem sajnálják.
  Maria elsütötte a puskáját. A fasiszta zsoldos összeesett és átgurult a romok kövein.
  A lány skarlátvörös mellbimbókkal dörzsölte csupasz melleit. Teljesen felöltöztették a harcosokat - rövidnadrágban ugrálnak. De másrészt szinte nincs is rajtuk sláger. Látszólag a meztelenség, valahogy különösen védi a szépségeket. Mert képesek túlélni egy ilyen pokolban!
  Alla lerázza a hó és sár keverékét, és újra lő. Pont egy fekete katonának találta a szemét. Rossz kurva, ne mondj semmit.
  A három lány ismét Egérhez közeledik. Nehéz minden oldalról behatolni egy ilyen vastag páncélzatú autóba. De a harcosok tele vannak optimizmussal. Ha magát a héjat nem tudja áttörni, akkor miért ne tépje le a hordót.
  Alla, mezítláb piszkos rögökbe rúgva, ezt énekelte:
  - A mi igazságunk, a mi igazságunk... Mint a nap sugarai! A holnapunk fényes lesz, patakok folynak a hegyekből!
  A harcosok régóta fel vannak fegyverkezve elfogott MP-44-esekkel. Ezek a géppuskák nagy hatótávolságúak. A szépség magabiztosan tüzel. A feketék ismét elesnek. Skarlátvörös szökőkútokat lövöldöznek.
  Maria lövöldözve, puskával és elfogott géppuskával a vállán énekelte:
  - Az alattomos pók megélezte a szúrását,
  És szent, orosz vért iszik Oroszországból!
  Minden kicsi és kicsi az ellenfél számára, meg fog ölni,
  Aki szereti Oroszországot!
  Szerelem Oroszországba!
  A lány golyót küldött a válogatott "őrségbe", amely kimászott a repedésekből. A szépség mosolygott, arca, bár lesoványodott, megőrizte varázsát és varázsát.
  Általában minden lány a zászlóaljukban gyönyörű. Itt van például a tatár szerafi. Apja tatár, édesanyja fehérorosz származású, és Serafima haja érett búza színét örökölte. Szintén gyönyörű lány, mezítláb, és szinte meztelenül. És egy elfogott géppuskából lő, rövid sorozatokban. És más csapatok fasisztái másznak rajta.
  Serafima elég pontosan lő. Mellette az aranyhajú Maria feküdt. Mindkét lány tüzel és énekel.
  - Szülőföld! Maria elkezdte...
  - És a hadsereg! - Folytatás, Seraphim lövöldözése.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Ezt...
  A tüzet vezetve és a színeseket eltalálva Seraphim jelentette:
  - Két rúd!
  Maria mosolyogva csipogott:
  - A...
  Seraphim lőtt, és hozzátette:
  - Melyik...
  Maria ötöt levágott, és folytatta:
  - Kitartás!
  Szerafim, tüzel, tisztelgett:
  - Bolygó!
  Maria, lövöldöz, csipogott:
  - A mell...
  Szerafim, lövöldözve, dorombolva:
  - Védd...
  Maria összetörte a fasiszta fejét, és így szólt:
  - Mi te ....
  Szerafim, aki golyókkal vágta a nácikat, felszisszent:
  - Egy ország!
  Maria, jól irányzott golyókat küldve, csicseregte:
  - Mindenki....
  Szerafim, aki egyre pontosabban lő, hozzátette:
  - Emberek!
  Mária aranyszínű, piszkos haját a homlokából kidobva énekelte:
  - Patkány...
  Szerafim golyója és lövések küldése kiadta:
  - A te...
  Maria, a fasiszta torkán ütve, folytatta:
  - Meleg!
  A szőke tatár lövöldözéssel folytatta:
  - Felhők...
  Maria pontosan lő, hozzátette:
  - Menő!
  Szerafim vigyorogva csipogott:
  - Jól és...
  Maria pontosan lőve felmordult:
  - Nap!
  Seraphim, kitörve vergődve, felszisszent:
  - Zoy!
  Mary nevetve folytatta.
  - Automatikus...
  Szerafim, mintha tüzelne, ugatott:
  - Nather...
  Maria jól irányzott lövéseket adott hozzá:
  - Váll...
  Szerafim nevetve tette hozzá:
  - Katona!
  Maria lelkesen énekelte, forgatta:
  - ásni fogok...
  Szerafima, aki egy vadásztüzet vezet, hozzátette:
  - Sír...
  Maria leütötte az afrikait, és így folytatta:
  - Ellenfél!
  A lányoknál elfogyott a lőszer. És kénytelen volt gyorsan futni fedezékért. Az ellátás a Volgán nagyon nehéz. Állandó bombázás és ágyúzás. Itt jön egy társaság erősítés a másik oldalról.
  A csónakok körül permetek és törmelékek szökőkutak forrnak fel. Rohamosztagosok dübörögnek az égen. Itt repülnek be a Focke-Wulfok. És bombákat dobnak.
  Több hajó szétesett. A szovjet katonák megfulladnak és meghalnak.
  Az ellenséges tüzérségi tűz túl sűrű.
  A Fritz még éjszaka is mindent tűz alatt tart. És a búvárbombázóik is kopottak. Beleértve Yu-87 nagyapját is. Bár a sugárhajtású repülőgépek már bekerültek a sorozatba.
  Itt van a legendás szovjet Jak-9. Egy német ME-309-essel harcol. Megállapodott manőverezési képesség, sebesség és fegyverek ellen. A német már az első hívástól kezdve megpróbálja legyőzni a szovjet autót. De nem sikerül neki. A jak viszont igyekszik belemenni a farkába, de a náci a nagy sebesség miatt távozik.
  Egy gyorsabb német, erősebb fegyverekkel, egy manőverezhetőbb orosz ellen. De a gyors repülés folytatódik. A fasiszta hét lőpontot használ hét ellen, és hozzáér a szovjet autóhoz. Elveszíti a sebességét, és zuhanni kezd.
  Füstfoszlányokat bocsát ki. És a motor be van kapcsolva...
  Mi ez a háború! Nehéz szembeszállni egy olyan erős fegyverzetű géppel, mint az ME-309, amelyben hét lőpont kompenzálja a túlsúlyt és a rossz manőverezőképességet.
  A nagy sebesség lehetővé teszi a fasiszta számára, hogy merülésbe lépjen, és a német harcos homloka jól páncélozott.
  Anyuta ismét megpróbálja aláásni az Egeret. A lány az életét kockáztatja. Már teljesen fel van kaparva, meztelenül mászik az erődítmények között. Minden szépség a karcokban és a pisugában. Ám ekkor egy gránátot dob a robbanáshoz egy csomaggal. Még egy géppuska is eltalálja. Megvakarja a szépség vállát.
  Másrészt azonban a robbanóanyag egy 150 mm-es ágyú torkolatába ütközött. A német pedig már jelentős károkat is kapott. Az autó nagy nehezen kimozdul a helyéről, és visszakúszik csapatai helyére, hogy megnyalja a sebeit.
  Focke-Wulf és több TA-152 is megjelenik az égen. Elkezdik ágyúzni a szovjet állásokat. A legújabb HE-183 típusú támadórepülőgépek közül is megjelent néhány. Ezek a keselyűk akár nyolcszáz kilométeres óránkénti sebességet is elértek, és szinte lehetetlen volt eltalálni őket.
  A lányok visszalőnek a németekre. Mindig van esély az ellenség megakasztására, annak ellenére, hogy a támadó repülőgépek erőteljes védelmet nyújtanak a földi tűz ellen.
  Anyuta és Alla visszakapta az elfogott Luftfaust. Ez a fegyver kilenc egymáshoz kapcsolódó húsz milliméteres visszarúgásból áll.
  Lőhetsz, mint egy kis légelhárító fegyverrel.
  A harcosok pedig az ellenségre mutatnak. Simán megnyomják a rajtot... Mindkét szépség mezítláb pihent a törmeléken, érezve a sima visszatérést.
  Focke-Wulf hat légfegyverrel, füstölni kezd - hasa felszakadt.
  A lányok üvöltöttek örömükben:
  - Puck! Mosó! Cél!
  Más német gépek kezdenek körözni a lányok feje fölött. A szépségek berohannak a földalatti járatokba, kikerülve a Focke-Wulf rakétákat.
  Anyuta csillogó durva sarkat kapott. A lány mormolta:
  - Ó pokoli lángok!
  A lány talpát hólyagok borították, és fájdalmasan fájt. Valami hideget akartam piszkálni.
  A felszínen pedig folytatódnak a szakadékok. A lángoktól sziszeg a hó, romok szakadnak szét. A németek tűzzel árasztják el az állásokat, de ennek nagyon kevés értelme van. A harcosok úgy bújtak el, mint az egerek a nercekben. Hadd vasalják magukat.
  Alla Anyuta fülébe súgta:
  - Azt hiszem, hamarosan a nácik végre elfogynak. Sok erejük van, de Sztálingrádban nincs lehetőségük megfordulni!
  A szőke lány büszkén válaszolt:
  Úgy vagyunk itt, mint háromszáz spártai! Az ellenség felsőbb erőit tükrözzük!
  A vörös hajú Alla kuncogott, és párjára kacsintott:
  - És nem fogsz megkerülni minket!
  Amikor a lányok a felszínre értek, a razzia véget ért. Új fekete gyalogos katonák jelentek meg. Előremásztak, a lányoknak tüzet kellett nyitniuk, és arra kényszerítették az ellenséget, hogy orrukkal ássák a földet.
  Ismét az "oroszlánok" és a "tigrisek" harcba szálltak. A németek nehéz harckocsikkal próbálták megszorítani a szovjet hadsereget. Hébe-hóba kagylók záporoztak. A sebezhetőbb "Tigris" igyekezett nem elszakadni alakulataitól. Habarcsok is dübörögtek.
  A lányok lőttek a németekre és zsoldosaikra. Kiütött ellenfelek. Alla és Anyuta párban lőttek. Az ellenség szájkosarai megjelentek és letelepedtek. Aztán egy új réteg előretörő ellenség.
  A lányok énekeltek a csata közben.
  Alla elkezdte tüzelni:
  - Azelőtt...
  Anyuta lövöldözve folytatta:
  - Általad...
  Alla lupanuv hozzátette:
  - Légió...
  Anyuta, miután hármat levágott, elhallgatott:
  - Ellenségek...
  Alla, az ellenfeleket szegezve, kibökte:
  - Ők....
  Anyuta, miután lerombolta az arab koponyájának felét, folytatta:
  - Akarják...
  Allah, legyűrve az ellenséget, így folytatta:
  - Te...
  Anyuta lövöldözve sziszegett dühében:
  - Aprítsd fel...
  Allah, áttörve az arab koponyáján, felmordult:
  - Elpusztítani...
  Anyuta, folytatva a körmölést, felszisszent:
  - Jegyzetek...
  Alla, mintha lövöldözne, füttyentett:
  - Ne félj...
  Anyuta pontos lövést leadva felmordult:
  - Ellenség...
  Alla, úgy tüzelve, mint egy mesterlövész, folytatta:
  - Shtykov...
  Anyuta tovább tüzelve ugatott:
  - Képes...
  Alla, anélkül, hogy abbahagyta volna a tüzelést, felszisszent:
  - Kényszerítés...
  Anyuta dühösen tüzelve, morgott, helyesbítve barátját:
  - Bátorság...
  Alla, kemény elragadtatásában, az afrikaiak fején keresztül ugatott:
  - Erő...
  Anyuta tűzben vágtatva felszisszent:
  - Növekedés...
  Alla vörös fürtjeit rázva folytatta:
  - És az ellenfelek...
  Anyuta, miután az arab gyomrába ütötte, kiadta:
  - Azonnal...
  Alla minden kaliberrel tüzelve ugatott:
  - Elpusztítani...
  A lányok levegőt vettek. És miután még egy kicsit lőttek, azt kiáltották:
  - A mesterlövész puska lovagjai vagyunk, a gyilkosság hangja cseng!
  A lökés, gyarmati csapatok hulláma némileg alábbhagyott. A nácik ismét előremozdították a tankokat. "Tigrisek" -2 jelentek meg hosszú orrukkal, és lövedékeket lőttek mindenre, amit észrevettek.
  A "Tiger" -2 a torony eredeti formájával és a páncéllemezek oldalról lejtésével rendelkezett. Ettől egy kicsit kitartóbb lett. A női harcosok ismét a tank nyomvonalait választották célpontnak. A fasisztának olyannak kellett lennie, mint a kígyó a serpenyőben.
  Anyuta robbanócsomagot dobott, összezúzta a "Tiger" -2 elülső görgőjét, és énekelte:
  - Egy ajándékkal találkoztam veled... Természetesen felvázoltam egy helyet a koporsóban!
  Alla sziszegett, és boldogan dobott egy nagy, robbanócsomagot a fasisztára:
  - De Pasaran!
  A robbanástól pedig kicsavarodott a német tank hosszú orra. És a Királytigris elkezdett visszafordulni. A fasiszta ismét súlyosan megsebesült. Alla fogta és ugatott, csupasz lábujjával dobott egy üvegdarabot:
  - Hogy te legyél egy tölgyfa koporsóban!
  A pohár elrepülve egy indián torkában landolt, a gyarmati német csapatok közül.
  Anyuta párjára kacsintott, és ezt énekelte:
  - Ebbe a hordóba bedugom a fejem! Mindenkit megmártózok!
  Alla egy sorozatot lőtt ki egy géppuskából. A németeket ismét támadás érte. A lány felszisszent:
  - Mindent megtehetünk! És nyerni fogunk!
  Anyuta elsütötte a puskáját, és így szólt:
  - Nagy győzelem vár! Nagyapáink legyenek dicsőségben!
  Alla bukfencezett és gurult, pörögve, mint a karácsonyfa. A lány kacsintva énekelte:
  - Siker úr, hova mész... Siker úr - nevetnek a fasiszták...
  A német tankok, nem mentve a lövedékeket, fokozták tüzüket. Kiöntötték szétrobbanó ajándékaikat. És közeledtek a szovjet állásokhoz, igyekeztek elkerülni a hiányosságokat.
  Anyuta egy drót segítségével, ahogy a fogoly Szerjozska tanította nekik, felhúzott egy súlyos aknát. "Oroszlán" lassan felkúszott a szovjet pozíciókig. 150 mm-es fegyvere folyton lövedékeket köpött. A lányok felszisszentek és kacsintottak.
  Anyuta énekelte:
  - Németek-paprikák, fasiszták-nácik... Egy pacifista vége vár rátok!
  Allah mosolyogva mondta:
  - Pacifizmus... Még hülyeség is pacifizmusról beszélni, ha a nácikról van szó!
  Anyuta a gyarmati őrség egy arab orrnyergét találta el egy jól irányzott lövéssel, és csicseregte:
  - És megnyomorították a gondolkodásukat... És katonai ügyekben nem olyan erősek! Hamarosan letöröljük őket a Föld bolygó színéről!
  Alla még egy sorozatot adott, megdörzsölte csupasz melleit a kavicson, és énekelte:
  - Orosz lovag vagyok a vadak térdén... Elsöpöröm a Haza ellenségeit a Föld színéről!
  A vörös hajú szépség kacsintott, és felnézett az égre. Ott forogtak a "keretek", német lövészek.
  Hébe-hóba felkúszott, elakadt a szélfogó német "Oroszlán". És a fegyvere folyamatosan köpködött.
  Anyuta egy aknát mozgatva egy német tank lánctalpai alatt felszisszent:
  - Seryozha számára...
  A német megállt és újra tüzelt. A lövedék felrobbant a lányok mögött.
  Anyuta azt mondta:
  - Tejhéjak, kinek van egy csecsemő agya!
  "Oroszlán" állt egy ideig. Akár a tapasztalt német legénység érezte a veszélyt maga előtt, akár el akarták használni a harci felszerelést. De az "oroszlán" egy ideig mozdulatlanul állt, és halálos kagylókat köpött ki belőle.
  Anyuta megjegyezte, hogy a német harckocsinak fejlettebb fegyvere volt, és gyakrabban lőtt, mint a KV-2. És ez természetesen sokkal veszélyesebbé teszi ezt az autót. Anyuta keresztet vetett, és felszisszent:
  A gonoszok menjenek a pokolba!
  Alla rálőtt a fasisztára a napfonatba, és ugatott:
  - A győzelmünk elkerülhetetlen! És minden jó vége lesz!
  Anyuta is levágta a törököt, és énekelte:
  - Bár úgy tűnik, hamarosan megszakad az élet, ha a baj kopogtat fekete szarván... A lovak szomjaznak, és úgy folyik a vér, mint a folyó, és újra kimegy a föld a lábad alól!
  Alla, miután áztatta az iránit, hozzátette:
  - De a földnek is megvan a maga őrzője... És a csillagok között neki feszített... Láthatatlan mentőszálak Hitler Kolimába száműzetéséhez!
  A lányok tüzelődve, egyhangúan énekelték:
  - Törjük meg Adolfot, fájni fog neki! Hiszem, hogy a fasizmust legyőzik! És a mi Oroszországunkban megjelenik a Messiás, minden ország népeinek Ura!
  A harcosok pedig tovább lőttek. De az ellenséges gyalogság lefeküdt, és elkezdett lövöldözni és gránátokat dobálni. A fasiszta hordák mozsártűzzel próbálták kifüstölni a lányokat. És sok gránátot dobni.
  Allah filozófiailag megjegyezte:
  - A választásokon a számot, a választásokon a készséget háború nélkül elviheti!
  Anyuta kuncogott, és megjegyezte:
  - A háború olyan terület, ahol a minőség veri a mennyiséget, a választások általában ennek az ellenkezője, és ez vicc!
  A harcosok kissé visszavonultak, a gránátok és töredékeik túl sűrűn ömlöttek. Alla még a lábával elfogta a kidobott ajándékot, és visszadobta. A gránát elrepült, és eltalálta a nácikat a sisakjukon. És hogy felrobban...
  Mintha egy másik láncszem robbant volna fel valahol.
  Allah filozófiailag megjegyezte:
  - A szerencse a második boldogság, a siker a harmadik, de az első készség!
  Anyuta kuncogott, és közbeszólt:
  - A szerencse jutalom a bátorságért, de nem a vakmerőségért!
  Alla kivájta egy hindu szemét a gyarmati hadseregből, és felszisszent:
  - Akinek szerencséje van, annak énekel a lelke!
  Anyuta mosolyogva csipogott:
  - Jó, ha szerencséd van, ez azt jelenti, hogy Isten megment!
  A lányok kicsit szellemesebbek. Aztán a német "Oroszlán" mégis előrement, és aknát talált. A hernyó robbanószerkezetbe ütközött és szétszakadt.
  A megsebesült "Oroszlán" megpördült és felállt... A harcosok el voltak ragadtatva, és tüdejük hegyén énekelték:
  - Az oroszlán egy nyomorék a gondolkodásban, a tigris mindenféle baj forrása... Az embernél nincs érdekesebb a világon!
  Anyuta hosszú sort mondott, csak egy idegen sereg viharzott fel és énekelte:
  Vannak rakétáink, repülőink,
  A legerősebb orosz szellem a világon...
  A legjobb pilóták élén -
  Az ellenség porig lesz törve és le!
  Úgy tűnik, hogy az "oroszlán" súlyosan megsérült. Megdermedt, és kiköpött még néhány kagylót.
  Egy fürge Párduc jelent meg. Félt azonban mélyen bemenni a szovjet csapatok pozícióiba, de lőni kezdett. Kagylók fütyültek a lányok feje fölött. És törmeléket és tüzet törtek.
  Anyuta gránátot készített a dobásra, készen arra, hogy elkapja a pillanatot, amikor a fasiszta tank megközelíthető távolságból közeledik. De a Párducban sincsenek bolondok. A németek lőttek, sakktáblás mintázatban lövedékeket raktak le, és igyekeztek egyetlen földdarabot sem elszalasztani. És szó szerint kigereblyézett minden követ.
  Alla megveregette a csupasz mellkasát, és megjegyezte:
  - A Fritz taktikája hibás... Mennyit fognak így elérni?
  Anyuta szellemesen megjegyezte:
  - A tyúk szemenként csípi, és sokkal gyorsabban hízik, mint egy disznó, aki nagy darabokat nyel le!
  A Párduc több mint nyolcvan lövést adott le, és miután kifogyott a lőszerből, megfordult, és visszaindult az odújába. Helyette egy új mastodon "Sturmtiger" jelent meg. Széles törzsét kupakkal takarta a gép. Látható tehát, abban a reményben, hogy megmentheti magát.
  "Sturmtigr", messziről lőtte a szovjet csapatok állásait. Rakéta lőtt. A föld felemelkedett, és egy tüzes szökőkút lángokat ontott.
  A lányok alig élték túl, eléggé el voltak takarva. Anyuta még kissé meg is süketült. A lány hirtelen meglátta magát, amint egy lovon vágtat. És hogy ő irányít egy osztagot, amely megtámadta a tatár hadsereget. A harcosok pedig lovagolnak vele. A mongol-tatárok, akik képtelenek ellenállni az ütésnek, visszavonulnak, és ezrével halnak meg a paták alatt.
  Anyuta viszont két kardot lendít és ellenségeket vág le. De a látomás hirtelen megszakadt.
  Alla megütötte párja arcát, megrázta, mondván:
  - Hát mindent! Most hagyd abba a heverést!
  Anyuta dühösen válaszolt:
  - Nem feküdtem le, hanem harcoltam!
  A lány dühében felugrott és gránátot dobott. A jelen, miután elrepült, a "Lev" tartály torkolatában landolt. A sérülés után az autó meggyűrte súlyos csomagtartóját.
  Anyuta hevesen felkiáltott:
  - Én vagyok a rusz lovagja!
  Alla kifújta a géppuskát, és felmordult:
  - válaszolta a fiú, és összevonta a szemöldökét.
  A Szent Oroszországot akarom szolgálni...
  Engedd, hogy kiömljön a vértenger
  De Isten megmenthet minket!
  Anyuta csupasz hasával és mellkasával a törmelékre esett. Éppen időben, miközben géppuska-kitörések százai söpörtek át a feje fölött. A lány kinyújtotta a nyelvét, és így szólt:
  - A bátor katonák őrülete az elgondolkodtató tábornokok életmentője!
  Allah beleegyezett:
  - A katona bátor, a tábornok megfontolt, az ellenség ravasz, a siker szolidaritás csak bölcs bátorsággal!
  A lányok ismét tüzet nyitottak, és szolidaritásból csicseregtek:
  Fölötte századok
  Egyhangú üvöltés
  Adolf erős bolond -
  Szodoma ültetése!
  Egy másik páncélos "Oroszlán" jelent meg. Két katona elfutott előle, a sáros arcokból ítélve - arabok. Megpróbáltak láncot dobni a horogra, hogy a kifejlesztett harckocsit kihúzzák a csatatérről.
  Alla és Anyuta lőttek, és egyszerre ölték meg a technikusokat. A harcosok ezt énekelték:
  - Ne pusztítsd magad és segíts ki egy elvtársat, segíts ki másokat a tűzvészből!
  Három fekete jelent meg. Száguldottak a lánccal, amilyen gyorsan csak tudtak, de a lányok le is lőtték őket. Sőt, Anyuta fegyverből lőtt, csupasz lábujjával megnyomva a kutyát.
  És sikerült rendkívüli módon megütnie ellenfeleit, például Robin Hoodot.
  Allah megjegyezte:
  - Nem az a bélyeg, aki sikeresen üt, hanem aki balszerencsével elhibázza!
  Anyuta mezítláb gránátot dobott, és felszisszent:
  - A tőrlátással a legpontosabb tévedhet, de a megbocsáthatatlanul éles elme elcsúszhat a célon!
  A gránát eltalálta a habarcsot, és robbanni kezdett, felrobbantva az aknákat.
  Igen, Sztálingrád nem volt könnyű a németeknek. A halál hátborzongató fellegvára lett!
  . 13. FEJEZET
  November 3-án a németek körülvették Tikhvint, és magában a városban zajlottak a harcok. A Vörös Hadsereg lassan visszavonult. Baku városának nagy részét már elfoglalták, a szovjet csapatok visszavonulnak a félszigetre. Jereván még mindig alig tartja magát. Sztálingrád a pusztulás szélén áll.
  Sztálin mégis megparancsolta ennek a városnak, hogy ne adja meg magát. Harc bontakozott ki Asztrahánért. Ebben a városban a Fritzek is igyekeznek előretörni. Erősen bombázzák az összes megközelítést és tönkreteszik az infrastruktúrát.
  Jön a tél... A háború menete pedig egyre kevésbé kiszámítható. De úgy tűnik, Sztálingrád nem tartja magát. A Volgán keresztüli ellátás megnehezíti a befagyást és a hatalmas bombázást.
  November 4-én Tyhvin kilencven százalékát már elfoglalták. A németek pedig megközelítették a finn területet. A jelentős károkat szenvedett szovjet csapatok nem tudtak elég erőt gyűjteni az ellenség megállításához.
  A finnek és a bábos svéd csapatok is megtámadták a találkozót. Jelentős erőket alkalmaztak.
  November 5-én egyesült a német koalíció és a finn-skandináv csapatok. Így Leningrád körül kettős gyűrű zárult. A Harmadik Birodalom új, nagy győzelme.
  November 6-án még folytak a harcok az északi szektorban. A nácik kiterjesztették a folyosót. A helyzet rendkívül nehéz volt. Tikhvinben az ellenállás utolsó maradványai is leégtek. A németek ballisztikus rakétákkal lőtték ki Jerevánt. Három prezentáció jelent meg. Jelentős károkat okozott áldozatokkal. De végül nem törtek el semmit.
  Asztrahán városát szárazföldi úton elvágták a szovjet terület többi részétől. A helyzet eszkalálódott. Új német és brit csatahajók bombázták Murmanszkot. Az ágyúzás során a helyőrség parancsnoka és sok tiszt meghalt.
  Még rosszabb lett.
  November 7-én pedig a nácik betörtek a Volhovba, és végül a szovjet csapatok ellenállásával legyűrték Tikhvint. Így élesen nőtt a szakadék Leningrádhoz képest. Világossá vált, hogy a blokád alatt álló város valószínűleg nem marad életben.
  November 8-án végre megtörténtek a Lev-2 harckocsi régóta várt tesztjei. A gép módosított elrendezésű volt. A motor, a sebességváltó és a váltó egy helyen és elöl, a harctér hátul kapott helyet.
  A németek a Porsche vezetésével lendületes erőfeszítésekkel készítették el az autót a puccs évfordulóján.
  Valójában az alacsonyabb sziluettnek köszönhetően az "oroszlán" fegyverzetének és páncéljának megőrzése mellett az autó tömege hatvan tonnára csökkent, 1200 lóerős motorral. A harci tesztek azt mutatták, hogy teljesen elfogadható tanknak bizonyult. Pontosan amire szüksége van!
  A jó futás és páncél tulajdonságok kombinációja.
  A Führer azonban nem volt elégedett. Követelte az oldalak és a far páncélzatának megerősítését, valamint egy 88 mm-es, 100 EL csövű löveg felszerelését.
  Egy másik tesztjármű az E-100 volt. Ez a tank azonban túl nehéznek bizonyult: 140 tonnás, de kiváló védelmet nyújt minden szögből és az egér fegyverzetéből. Általában véve az "E" sorozat rendkívül ígéretesnek ígérkezett. A németek láthatóan nem vesztegették az időt.
  Az 1000 lóerős motorral szerelt "Bars" tartályt is bemutatták, azonban Hitler úgy tűnt, hogy az autó nem kellően védett.
  Megjelenik az évfordulón és különféle repülőgépeken. Különösen a támadó repülőgépek és az ME-262 módosításai. És a TA-183 is. A technológia egész parádéja.
  A nagy teljesítményű gázhordozókkal együtt egész városokat és falvakat képesek lerombolni.
  Itt valójában nagyon erős pusztítási rendszereket mutattak be.
  A Panther-2 is átment a teszteken, ötven tonna súlyú, 150 milliméteres ferde frontpáncélzattal és King Tigris löveggel rendelkezett. Az oldalpáncél 82 mm-es volt, szögben. Egy ilyen tank többé-kevésbé megfelelt Hitlernek, így közelharcban harmincnégyet is kibírt.
  Általában a nácik átfésülték a menazsériát.
  Átvizsgált és tesztelt "Gotha" vadászgépek, amelyek képesek elérni az ezerszáz kilométer per órás sebességet.
  Egyszóval feladták.
  Volhov november 9-én esett el. A helyzet elérte a tetőpontját. A szovjet tankok ismét megpróbáltak ellentámadást indítani.
  Gringeta megdermedt a fegyver közelében. "Churchill" -2 a szovjet járművek előtt állt és lőszert köpött.
  Az Úr lánya, Jane megszámolta a találatokat. A szovjet tankok lelassítottak, ahogy az árokba hajtottak. És ezt használta a német menazséria.
  Nicoletta fogta és énekelte:
  - Az angol harcos nem fél a haláltól,
  A csillagos ég alatt a halál nem visz el minket!
  Mert a koronás oroszlán bátran harcol,
  Megtöltöm a hatalmas géppuskát!
  Malania elismerően bólintott.
  - Ez gyönyörű! És díjat is fogunk fizetni!
  A fegyver nagyon aktívan működött. A kagylók gyufaként villogtak, körvonalakat hagyva a levegőben. Igen, az energikus lányokat elkapták. És ami a legfontosabb: pontos.
  Gringeta a fejével biccentve lövedéket küldött a harmincnégyes tornyának tövébe. Motyogott:
  - Ez a halál! Eljön az ellenségeimhez! És tudom, hogy ezentúl bajuszos ellenségekre vár!
  Nicoletta mosolyogva mondta:
  - Minden állat meghajolt a bajuszos előtt... Hogy elbukhassa az átkozottat!
  Gringeta ismét nevetett, és sziszegve tüzelt:
  - Az én lövedékem a legpontosabb. Biztosan eljutunk oda!
  Nicoletta felemelte a mutatóujját, és így szólt:
  - Pif, Paf - kimaradt! A szürke nyuszi leugrott!
  Gringeta, tüzel, énekelt:
  Mindenki maga választ
  Nő, vallás, út...
  Szolgáljátok az ördögöt vagy a prófétát
  Mindenki maga választ!
  Jane megrázta a fejét, és tiltakozott:
  - Nem biztos, hogy így! Az ember hitének kilencvenkilenc százalékát a születés határozza meg, nem a tudás. Itt mi az anglikán egyházhoz tartozunk... És ha megnézzük, milyen alapon? Ez a mi választásunk?
  Gringeta kuncogott, és megjegyezte:
  - Én személy szerint hívő családba tartoztam, de mostanra egyre inkább az ateizmus felé hajlok!
  Nicoletta kuncogott, és kinyújtotta a nyelvét.
  - Ateizmus... Ez érdekes!
  Malania filozófiailag megjegyezte:
  És messze mindentől! Amikor nincs Isten, és nincsenek természetfeletti erők, akkor minden vallás hamis!
  Gringeta bólintott, készségesen megerősítve:
  - Olyan, mint a kommunisták! Azzal az ötlettel álltak elő, hogy minden vallás csak az emberek fantáziája. És erre építettek egy tant!
  Malanya szkeptikusan görbítette az ajkát.
  - És mi vár rájuk a halál után?
  Gringeta húsevően kuncogott. Kilőtt egy lövedéket, levágva egy másik szovjet tank testét, és így válaszolt:
  - Itt sok mindenre lehet gondolni... Még a halottak feltámadására is a tudomány erői által!
  Malania vigyorogva emlékezett vissza:
  - Olvastam egy könyvet a jövő világáról. Már létezik űrbirodalom. Nincs halál, öregség, betegség. És persze az éhség... Igaz, a lakosság nagy részének nincs munkája, de mindenkinek van elég.
  Például az autókat ingyen adják. És vannak elektronikus gépek, amelyekkel tartják a kapcsolatot az egész világgal.
  Nicoletta nagyon komolyan megjegyezte:
  - Gyors a haladás. Nézd meg ezeket a tankokat... Hogyan fejlődtek és lettek tökéletesebbek. Ennek ellenére a "Churchill" -2 nem hasonlítható össze "Matildával".
  Malania egyetértett ezzel:
  - Igen, a tankok előrehaladtak... Ez sikkes!
  A szovjet tankok újabb támadása elakadt, és szünet következett.
  November 10-én és 11-én a németek kisebb offenzív hadműveleteket hajtottak végre, északon elvágva.
  A szovjet csapatok Sztálingrádtól északra próbáltak ellentámadást indítani, de nem értek el sok sikert. Már az utolsó házak is megvoltak a városban. Ezzel egy időben elpusztult, a földre. De egyelőre Sztálin elrendelte, hogy tartsák meg a végsőkig.
  Baku városát majdnem elfoglalták. De az olajkutak égnek, és harcok törtek ki közöttük. A németek folyamatosan bombáznak.
  Az asztraháni csaták a csúcson vannak...
  November 12-én a törökök támadást indítottak Jereván ellen. A nyomást visszaverték. Az oszmánok szenvedtek. De a fau megint kilőtt. November 13-án a németek elfoglalták Baku utolsó negyedét - ezzel bejelentették a város elfoglalását. Csak a félszigeten folytak még harcok, és az ég fekete volt a lángoló kutaktól.
  November 14-én a nácik megkezdték a támadást Murmanszk ellen. Tüzérséget és repülőgépet használtak...
  Sztálingrád lángokban állt, de az átcsoportosított szovjet erősítés lehetővé tette a kapaszkodást. Bár csak a város szélére, és kolosszális veszteségek árán.
  A Murmanszk elleni támadás során csatahajók nagy armadája gyűlt össze, és repülőgép-hordozók is közeledtek. A várost úgy nyomták, mint egy plazmahenger. És bombáztak és lőttek.
  November 15-én fasiszta csapatok kezdtek megmozdulni, és megtámadták a várost, a Jeges-tenger egyetlen nem fagyos kikötőjét. A csatákban "Egerek" vettek részt, sőt a "Rat" tank is, amit a nácik a gyakorlatban is ki akartak próbálni.
  A "Patkány" azonban némileg csalódást okozott. Először előrement, majd elakadt a hófúvásban. És megállt a város szélén. A németek nem álltak készen az offenzívára. De az ágyúzás nem állt meg. November 16-án a nácik gyakorlatilag befejezték az olajos, lángoló kutak megtisztítását. De a félsziget egy része elérhetetlen volt számukra a hetedik égig terjedő tüzek miatt.
  November 17-én a nácik elfoglalták a Volga-delta utolsó ágát, és ezzel még alaposabban blokkolták Asztrahánt. Baku már régóta le van vágva.
  Jerevánt is megrohamozták. A város egy dombon van, nagyon kényelmes védekezés, de nehéz megrohamozni, főleg tankokkal.
  November 18-án a szovjet csapatok ismét tesztelték a náci védelem erejét Sztálingrádtól északra. Ez gyengítette a Volgán az évből hátralévő támadást, de kézzelfogható veszteségeket ért.
  November 19-én a németek súlyos veszteségek miatt leállították a Murmanszk elleni támadást.
  Így a megszállt Führer sehogyan sem tudott kihúzni, számtalan szilánk a helyzetéből. A nácik azon tervei, hogy a tél előtt véget vessenek a Szovjetuniónak, kudarcot vallottak.
  A legrosszabb az egészben, hogy Japán felfüggesztette az offenzívát a hideg időjárás és a hatalmas munkaerőveszteség miatt. Az egyetlen dolog, hogy a szamurájok növelték saját harmincnégyük gyártását, és engedélyezték a Panthers-t. És jövő nyáron okozhatnak gondot.
  November 20-án a németek részben eloltották a tüzeket, és megtisztították a félsziget nagy részét.
  November 21-én a szovjet csapatok ismét megtámadták a németeket, sőt néhány kilométerre Sztálingrádtól északra beékelték magukat. A náciknak meg kellett gyengíteniük a támadást, és meg kellett próbálniuk visszaszerezni pozícióikat.
  A verekedések, ahogy ilyenkor mondják, csak a korcs szintjén vannak!
  November 22-én a nácik megpróbáltak előrenyomulni Türkmenisztán térségében. Tíz kilométer gyaloglás után pedig megállították őket. De november 23-án, miután a sah dandárjait bevezették a csatába, ismét előrenyomultak. A helyzet rendkívül súlyosbodott Közép-Ázsia régiójában.
  November 24-én nem történt jelentős változás a frontokon ...
  November 25-én a nácik újraindították a Murmanszk elleni támadást. Új alkatrészeket dobott a csatába. De egyelőre kevés értelme van.
  Eljött november 26-a - tizenegy év a Reichstag-választás óta, amely után Hitlert birodalmi kancellárnak nevezték ki.
  Először a legújabb E-100 harckocsit vetették be a frontra.
  Ez volt egy ilyen gép harci gyakorlata.
  A tartály meglehetősen hosszúnak tűnt, majdnem laposnak. Egy 128 mm-es ágyú hosszú csőtorkolata állt ki belőle. És elülső páncél negyvenöt fokos szögben. És oldalról meg van dőlve.
  Az E-100 tank a legújabb 1500 lóerős motornak köszönhetően mozgott, gyorsabban, mint a Maus. És a lövedékek visszapattantak róla.
  Az autóban pedig megjelent egy vidám négyes Magda, Christina, Gerda és Charlotte.
  A lányok gyermekeket szültek a Führernek, és speciális SS-dadák felügyelete alatt hagyták őket.
  És most érkezett a frontra. A lányok nagyon viccesek. Lemaradtak a csatákról. És itt csak a lehetőség, hogy kifejezzék magukat. Vegyük végre ezt az északi Szevasztopolt.
  És megteremteni a Harmadik Birodalom dominanciáját a Jeges-tengeren. Meddig tarthat még valóban a háború? És a négyen gondolkodnak: legalább valami megváltozhat velük együtt?
  Murmanszk közelében nincs túl fagy - a Golf-áramlat szigeteli. A lányok harcias hangulatban vannak. Mindegyikben volt egy pár - egy fiú és egy lány! Szóval lehet örülni.
  Magda és Christina a fegyverek körül lebegtek. A tartály teljesen új, könnyen kezelhető. Oldalról 120 mm-es ferde páncélzat, plusz további 50 mm-es pajzs védi. Tehát az autót nem lehet minden szögből átszúrni.
  A lányok egy dalt fütyültek. Szívükben nagyszerűek.
  Gerda mosolyogva borostyánsárga ajkán megjegyezte:
  - Most közös utódunk van Hitlerrel. A királyi család tagjai vagyunk!
  Charlotte kuncogva megjegyezte:
  - És előre - csak nullák!
  Az "E" -100 tank megközelítette a szovjet állásokat. A környéken minden annyira megsemmisült, hogy a szovjetek lövése ritka volt, és általában könnyű fegyverekből.
  Magda becélozta 128 mm-es ágyúját, és rálőtt a szovjet szarkára. A mézes szőke lány ezt énekelte:
  - Tigris vagyok, és vigyorgok... És a gonosz tigris mindenkit széttépett!
  A szovjet negyvenötös visszagurult, több orosz katona meghalt.
  Magda dorombolt, mint egy macska:
  - Superman vagyok, egyszerű a módszerem... Leharapom azokat, akiknek gyapjúból van a farka! És akkor a lány nevetni kezdett. Nos, mint egy vad istennő.
  Hitler prostituáltai megrázták a tankot. Ők maguk pedig beugrottak egy ferde páncélos autóba.
  De aztán a harcosok megfordították a kocsijukat. Charlotte, ez a rézszínű hajú szépség, hogyan kell énekelni:
  - Tsok, tsok, tsok ... Tekerd a patakot! A náci lovasság megette az összes homokot!
  És ezek után, Charlotte, mennyire szeretne nevetni... Még a fogait is összeszorította. És a tank ismét megpördült. A németek lebontották a szögesdrót kerítést. A gép, akkora, mint egy Tyrannosaurus rex, obszcén módon morgott. A harcosok pedig felfedték aranyos és húsevő arcukat.
  A lányok kibírták magukat, és Adolf Hitlertől szültek gyerekeket. És ez már mond valamit. Gyönyörű cickányok, de ugyanakkor erkölcsi korcsok. Itt összetörtek egy szovjet katonát, aki a kerekek alá esett. És a földbe nyomtak egy 76 mm-es ágyút. Áthajtottunk rajta. Lapított acél. A Warriors figurális műrepülést mutatott be. A kagylók ártalmatlanabbnak tűntek, mint a borsó, olyan csörgőben, amit egy gyerek ráz. A következő ágyú, amit az E-100 lapított, a 85 mm-es volt.
  Magda felkacagott.
  - És úgy zúzzuk az oroszokat, mint a poloskákat!
  Christina kijavította barátját:
  - Inkább medvék! A medve nagy állat!
  A vörös hajú Charlotte kitárta az agyarait:
  - És fogas!
  Német tankok nyomultak át a város védelmi vonalain. A szovjet csapatok nagyon keményen harcoltak. Mindenki fegyvert fogott. Még tízéves fiúk is harcoltak a milíciában. Sok lány is volt. Az összes lakos összegyűlt, de nem volt elég fegyver. A tömeges hősiesség mindenben megnyilvánult. Az úttörők házi készítésű robbanóanyagokkal vagy gránátkötegekkel a náci tankok közelébe kerültek, és a sínek alá vetették magukat - meghaltak hazájukért.
  Az E-100 harckocsi némi sérülést szenvedett. Az egyik fiúnak sikerült átnyomnia egy nehéz aknát. Ő maga is meghalt, de megrongált egy német autót. A henger szétrepedt, és a hernyó egy része elrepült. A nagy autó lelassított. Aztán néhány harcos gránátkötegeket dobott, szétzúzva a vastag nyomokat.
  Az E-100, miután áthaladt a frontvonalon, elvesztette mozgékonyságát.
  Gerda hat géppuskát célzott meg, és bekapcsolta őket, amikor a szovjet katonák ellentámadásba lendültek. Több tucat orosz és más oroszországi népek képviselői esett el, géppuskagolyók átütve. A szovjet katonák azonban előrefutottak. Gránátot dobtak és meghaltak. A töredékek egy része elérte az E-100-at, de a géppuskák megfelelően működtek. És az ördög Gerda olyan pontos. És a golyói szinte soha nem repülnek hiába.
  És orosz katonák halnak meg...
  Christinát egy gyorstüzelő 75 mm-es ágyúból, töredezett lövedékekből és egy koaxiális géppuskából lőtték ki. A vörös hajú vadállat, szovjet katonákat tépve golyókkal, felszisszent:
  - Én vagyok a halál hordozója... Maga a Sátán nekem vörös hajú!
  Magda félénken megjegyezte:
  - Nos, nem kell. A Sátán Isten ellensége, és a tűz tavára van ítélve!
  Christina mezítláb csapott a fémre, és üvöltött:
  Mi a helyzet a tűz tavával? A hajam olyan, mint a láng!
  Gerda mosolyogva mondta:
  - Maga a Führer megbocsát nekünk minden bűnt... Pontosabban maga a bűn fogalma, lényegében elavult?
  Magda vállat vont.
  - Azt akarod mondani, hogy a bűn fogalma elavult...
  Gerda ismét bekapcsolta gépfegyvereit, elfojtva az orosz katonák kétségbeesett ellentámadását. A golyók úgy ölték meg őket, mint a pokol ajándéka. Az E-100 nagyon erősen védett ebben a módosításban. Nyolc géppuska, két koaxiális ágyúval, a többit zsanérokon vezérelték. És nagyon erősen ütöttek.
  Gerda vigyorogva üvöltötte:
  - Bűn, ez a Harmadik Birodalom létezésének alapja! Vallásunk valóban a vadállatok hite!
  A vörös hajú Krisztina ágyúból tüzelve orosz katonákat gyilkolva énekelte:
  - Szerető és szelíd vadállatom... Imádom az agyaraidat, hidd el! Az én pokoli és agyaras vadállatom!
  Az egyik szovjet légvédelmi ágyúnak ismét sikerült eltalálnia a pályákat és betörni. Az E-100 végül megállt. Magda azonban megbüntette a bosszantó légelhárító fegyvert, súlyos töltettel takarva el. Nos, a nyomok eltörtek.
  Gerda homlokát ráncolva hívott egy vontatót, és megkérdezte:
  - Húzzon ki minket, kérem! haldoklunk! Eltörtek a nyomok!
  Azonnal jött a válasz:
  - A vontató lesz!
  Christina mosolyogva énekelte:
  - Ez a lépés! Elveszítendő ellenségek!
  Magda rálőtt a fegyverre, amelyet az orosz katonák próbáltak kihúzni közvetlen tüzet. Összetörte a hordót, és különböző irányokba szórta a szovjet katonákat. Az egyik katona kettészakadt, és kínok között harcolt.
  A szőke keresztény keresztet vetett, tekintetét az égre emelve így imádkozott:
  - Bocsáss meg Uram! Akaratlan bűnért és gyilkosságért!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Nem, ez nem lehetséges! Biztos kemény vagy, mint a szikla! Legyen kő számunkra!
  Magda magabiztosan válaszolt:
  - Csak egy szikla van - Jézus Krisztus!
  A vörös hajú ördög ugatott:
  - Jézus pacifista volt! Hitünk és hivatásunk pedig a háború!
  Az E-100-as harckocsit a német állások felé vontatták és vonszolták. Gerda a hókirálynő mosolyával megjegyezte:
  - A hengerek a tartály legsérülékenyebb részei. És ezt meg kell küzdeni!
  Charlotte megrázta a fejét.
  - Ne takarja le az egész görgőt pajzsokkal. Ez nem lehetséges, mivel a hernyók egy része továbbra is nyitva lesz!
  Magda azt javasolta:
  - És ha kicsire és raklap nélkül csinálja a görgőket?
  A vörös hajú ördögnő kuncogott, és megmutatta gyöngyfogait:
  - És hogyan lehet nagyobb sebességet adni nekik?
  Magda megdörzsölte a fémet csupasz talpával, és azt javasolta:
  - És ha elektromos motorokat használ?
  Charlotte felhúzta a gyomrát, és kicsavarta a nyakát.
  - Egy lehetséges lehetőség... És a tankok kevésbé fognak égni!
  Magda sírva mondta:
  - Ekkor kerülünk a pokolba, égni fog és égni fog, mint a fáklyák!
  A vörös hajú vicsorgott:
  - No, és mi van... És az angyalok fényes lángból születnek! Legyünk angyalok!
  Christina elvette, és fülsüketítően énekelte:
  - Nem vagyok angyal, hanem csak egy ördög, de az emberek számára szent lettem... Szerezd meg a számítás ellenségeit, ilyen földöntúli fájdalom kínja alatt!
  A lányok elhallgattak... Rohamosztagosok forogtak az égen, és dördült az ágyú. És a bombák folyton záporoztak és záporoztak... Mint a pusztulás és pusztítás valódi jégesője.
  Murmanszk égett, és emberek haltak meg. A németek még ballisztikus rakétát is indítottak. Nem túl hatékony fegyver. Könnyebb ledobni egy öttonnás bombát a Yu-488-ról, pontosabb és olcsóbb is lesz.
  Christina volt az első, aki mezítláb ugrott ki a hóba, amikor a tankot a vészhelyzeti parkolóba vitték. A szerelők ott voltak. A lányok beköltöztek egy meleg kunyhóba. Feküdj le a matracokra. Gerda és Charlotte zsebes sakkozni kezdett.
  Magda és Kristina préselni kezdtek, hogy a hasuk domború legyen, és ne ereszkedjen meg a terhesség alatt. Gyönyörű borzongni egy harcos ágyékában. Még friss, de ezek már olyan nők, akik gyermeket szültek. És most már nem is olyan ijesztő a halál - van, aki folytatja a versenyt! Még egy olyan barom magvával is, mint Hitler.
  De a lányok a "Tigrisek" SS-zászlóaljból, a Führer valóban olyanok, mint Isten. És már nem pogány isten, hanem valami Mindenható és felfoghatatlan a maga zsenialitásában.
  Gerda a király gambitját játszotta és erős támadást fejlesztett ki. Charlotte makacsul védekezett. Ütésváltás történt. De minden kölcsönös kiirtással és döntetlennel végződött . Aztán Magda és Krisztina sakkozni kezdett. Charlotte és Gerda pedig préselni és fekvőtámaszozni kezdett. A lány aktívan tartotta formában.
  Magda az ellenfelet játszó és lökdösőn filozofikusan megjegyezte:
  - Még mindig furcsa...
  Christina ártatlan mosollyal az ajkán kérdezte:
  - Mi a furcsa?
  A szőke szuperember így válaszolt:
  - Az, hogy a fehérek a jóság színei, de ők kezdik először a háborút!
  A vörös ördög racionálisan megjegyezte:
  - De mi is jók vagyunk... De a bolsevikok először Oroszországot támadták meg!
  Magda szomorú hangon énekelte:
  - De minden virágzik előttünk, minden ég mögöttünk...
  Christina tiszta hangon válaszolt:
  - Nem kell nyafogni! Velünk az, aki mindent eldönt helyettünk!
  Gerda tovább énekelt:
  - Vidáman, nem komoran, gyerünk haza - szőke sportolók lesznek a jutalmunk!
  Utána mind a négyen kitörtek a nevetésből... Megjelent egy kísérő tinédzser, aki vajjal, sajttal, kolbásszal, aszalt gyümölcsökkel szendvicseket adott a lányoknak. A lányok ettek, és kimerültek a hőségben. A szépségek elaludtak. Fiatalon és egészségesen jó - könnyen elaludhatsz.
  Másnap, november 27-én az E-100-at csak részben állították helyre. A lányok nem vettek részt a támadásban. De másrészt egy bikiniben, mezítláb a hóbuckák között futottak. Úgy nézték őket, mint akik őrültek, szinte meztelenül rohannak a hidegben. De a lányok általában műrepülők. Ők a jövő különleges emberei!
  Gerda előrelépett. És nem olyan mezítlábas lány, Gerda, ami Andersen meséjében volt. De egyben bátor és kemény is. És ugyanakkor született gyilkos lett. Gyors lány, erős izmokkal.
  Viszont mind a négy lány jó. Ötven kilométeres gyors iramban száguldottak, és visszatértek. Aztán egy sor gyakorlatot végeztek, énekeltek és ringatóztak. Egy kis gyakorlat a lövészetben.
  Csak másnap javították meg az E-100-as harckocsit. Nos, és nem is olyan rossz. Sőt, ebben a szupernehéz gépben a görgők eredeti elrendezése volt, amely eltér a lépcsőzetes sorrendtől, ami növelte a vezetési teljesítményt havon, de megszokásból bizonyos problémákat okozott a szerelőknek. Bár az E-100-at egyszerűbb felszerelni, mint a "Tigrist" vagy a "Panthert".
  November 28-án a nácik egy kicsit mélyebbre törhettek Murmanszkban. De a szovjet csapatok ellenállása egyszerűen felfoghatatlan. És még Nagy-Britannia és Németország csatahajóinak tizenhat hüvelykes kagylói sem tudták megtörni a védelem akaratát.
  De a nácik még mindig előretörtek. Az E-100 harckocsi egy nap alatt elhaladt néhány blokkon, de ismét megrongálta a lánctalpakat. De ezúttal a javítás csak néhány órát vett igénybe. November 29-én a terminátor lányok egy KV-3 harckocsival ütköztek. A szovjet autó néhányszor nekiütközött az elülső páncélnak, de a lövedékek kirepültek a lejtőről. Magda visszalőtt az orosz tankra, és felgyújtotta, mint egy halom fáklyát.
  Christina gúnyos vigyorral kérdezte párját:
  - Egyáltalán nem sajnálod azokat az oroszokat?
  Magda őszintén válaszolt:
  - Sajnálok mindenkit, még azokat is, akik nem méltók a sajnálatra!
  És a lány nagyot sóhajtott, és az ég felé fordította a tekintetét. A harcosok egyre óvatosabban próbáltak cselekedni. Annak érdekében, hogy ne terelje el a figyelmét a javítás. A 128 és 75 mm-es fegyverek úgy működtek, mint a szamarak. De a tank így is megsérült.
  Az egyik fal felrobbant és ráomlott az autóra. Karcos és kissé behorpadt a páncél.
  November 30-án a nácik még tovább haladtak. Néhány helyen még a városközpontba is bement. Ám még aznap egy negyvenötösből egy jól irányzott lövés megsértette egy 128 mm-es ágyú torkolatát, a lányok kénytelenek voltak ismét felállni javítás céljából. És úgy tűnik, hosszabb ideig.
  Aztán a négyen úgy döntöttek, hogy harckocsi helyett harcolnak, mint az egyszerű gyalogság. A szépségek egy bikiniben küzdve próbáltak küzdeni. Ám a hidegben a lányok csak pár órát bírtak ki ilyen félmeztelen formában, aztán rohantak bemelegíteni.
  Gerda befurakodott a hóba, a legújabb MP-44-es géppuskából lőtt, és meglehetősen aktívan gyilkolt orosz katonákat. Itt van, egy mezítlábas, fehér hajú lány, aki fejbe ütött egy Vörös Hadsereg ezredest. És azt mondta:
  - Nem, én még mindig árja vagyok!
  Charlotte, aki a túloldalról haladt előre, kuncogott:
  - Te egy harcos vagy, aki halált hoz az ellenségekre. - Ekkor egy vörös hajú, csupasz lábú lány rálőtt az őrnagyra, és pont a szeme alá találta. Szépen vigyorgott. - Látod, én is olyan jól lövök!
  Gerda fordult, befejezte a komszomol tagot, az orosz csapatok kapitánya pedig a fogát mutatta szuka:
  - Igen, te lősz, és láttam! Mint egy láncfűrész!
  Charlotte csupasz lábujjával dobott egy üvegszilánkot. Nyakba ütötte az orosz hadsereg hadnagyát, és csicseregte:
  - És itt vagyok, kóvályogj az üveggel!
  Gerda átfutott a havon, csupasz, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Lehajolt. Aztán a tigrislány megfordult, és bukfencezett. Megcsavarta és egy szovjet katona állába hajtotta a fejét. Kiköpte a vért. Gerda mezítláb megszorította a torkát, és megfojtotta az oroszt.
  A vörös hajú ördögnő, Charlotte megfojtotta az úttörőt. Ilyen csúnyák és gonoszak lettek a lányok.
  Magda orosz katonákat is megölt, de a gyerekekhez nem nyúlt. Nem, soha nem fog kezet emelni egy gyerekre. És általában a vérontás nem okozott neki örömet. De mégis egy tigris az SS-zászlóaljból, és engedelmeskednie kell a parancsnak.
  Christina itt egy tőrt dobott egy körülbelül tizenkét éves fiúra. Már kegyetlen. Nem, a felnőttek ne öljenek gyerekeket!
  Magda keresztet vetett, és azt suttogta:
  - Bocsáss meg az Úrnak! Undorító vagy számomra, de a háború az háború!
  A szőke pedig rálőtt az orosz mesterlövészre, ő elesett, egy pontos találattal átszúrták az orrnyergét. Jaj, megjelent a híres négyes. A lányok először megölték a briteket és részben az amerikaiakat, de most felvették
  oroszok. Ilyenek a második világháború zörgő vigyora. A vigyorok, amelyek a legvalóságosabb és legélesebb agyarakat mutatják!
  Christina a fához dörzsölte a meztelen lábát, még mindig hideg volt, és megjegyezte:
  - Csúnya? És mit akarsz a vörös hajú boszorkányoktól!
  . 14. FEJEZET
  A németek fokozatosan lefagyasztották a tevékenységet. Beleértve a repülést - és az időjárási viszonyok romlása miatt kényszerült. Az offenzíva előestéjén kitűzött feladatokat nem lehetett teljesen teljesíteni. Igaz, a Kaukázust gyakorlatilag elfoglalták. A bakui olajtermelés ellenőrzés alatt áll. A Szovjetunió elvesztette legnagyobb olajforrását. Igaz, maguknak a németeknek még időt kell szánniuk a kutak helyreállítására. Elfogták és Karélia, Arhangelszk, az északi part része. Teljesen elzárták a kommunikációt Oroszország többi részével, Leningráddal. Néhány más területet elfoglaltak a központban. Türkmenisztán fele szintén megszállt. Japán elfoglalta egész Mongóliát, és beékelődött Közép-Ázsiába, és részben hídfőket hozott létre az Amuron túl, az Usuri régióban. Igaz, a szamurájoknak valamivel kevésbé sikerült. Vlagyivosztok teljesen blokkolva van, és ágyúzzák.
  Moszkva körülbelül 200 kilométerre van. És máris a németek bombázhatják a fővárost ballisztikus rakétákkal és bombázhatnak sugárhajtású repülőgépekkel. De télen és fagyban a Wehrmacht elvesztette a lehetőséget, hogy újabb offenzívát hajtson végre. Főleg a gyarmati csapatok: indiaiak, afrikaiak, arabok nagyon hidegek. És elvesztették harci képességeik nagy részét. Bűn nem kihasználni egy ilyen helyzetet. Noha a Vörös Hadsereg hatalmas veszteségeket szenvedett, az is erősen megfogyatkozott.
  A vezérkar valóban úgy döntött, az ellátási nehézségek és a Kaukázus elvesztése ellenére több nagy támadó hadműveletet hajt végre a télen. Még ha a fasiszták télen nem is merik kidugni az orrukat, de megcsípjük és összetörjük őket.
  Vagy mindenesetre a legrosszabb időjárási körülmények között is harcra kényszerítjük őket.
  Vasziljevszkij, a vezérkari főnök és a védelmi miniszter helyettese logikusan azt sugallta, hogy a Szovjetunió nem lesz képes megnyerni a technológiai versenyt egész Európával és Afrikával szemben, Ázsiával szemben.
  Ebben a tekintetben a tél folyamán az ellenség előnye, különösen a repülésben, csak nőni fog. Igen, természetesen a szovjet tervezők már kifejlesztettek és folyamatosan fejlesztenek új, fejlettebb harckocsikat. Különösen a T-34-85 nagyobb toronnyal és erős fegyverrel. Nos, az IS-2 122 milliméteres fegyverrel már úton van. De a németek sem fognak megállni. Ráadásul még az új autók sem elég jók ahhoz, hogy legyőzzék az Oroszlánt vagy bármely nehéz autót.
  És nem valószínű, hogy most sikerül majd számbeli fölényt elérni.
  Voznyeszenszkij is megszólalt. A korai offenzíva mellett is felszólalt:
  - A Kaukázus elvesztése után hadseregünkben súlyos üzemanyaghiány lesz. Pontosabban már most is teljes mértékben megtapasztaljuk. Télen azonban jóval rövidebb a nappali időszak, gyakori a nem repülés, és az üzemanyag-fogyasztás is csökkenni fog.
  Zsdanov népbiztos is sietett hozzátenni:
  - Ezen kívül vadászgépeink és szappereink felrobbantották az összes kaukázusi olajkutat. Ez pedig azt jelenti, hogy a Fritz még nem tudja használni az olajunkat. De figyelembe véve, hogy a kegyetlen fasiszták milyen gyorsan képesek mindent felépíteni és helyreállítani, akkor tavasszal a bakui olaj is beáramlik a Harmadik Birodalom gazdaságának artériájába.
  Sztálin így foglalta össze a vitát:
  - December végén lecsapjuk az első téli csapást. A kérdés csak az, hogy hol?
  A katonaság között nem volt egység. Zsukov azt javasolta, hogy csapjon le a központba, és dobja el az ellenséget Moszkvából. Vaszilevszkij azt javasolta, hogy jobb lenne Tyhvinben találni egy gyenge pontot. Ugyanakkor segítse Leningrádot, amelyet a blokád kettős gyűrűje nem élhet túl.
  Rokosszovszkij offenzívát kért Voronyezs irányába. Voltak ötletek a nácik megtámadására Asztrahánban, vagy akár Arhangelszk közelében. Sztálin meghallgatott minden megjegyzést, karmolt valamit és gondolkodott.
  Csábítónak és könyörgőnek tűnt az az ötlet, hogy el kell lökni az ellenséget Moszkvától. A nácik azonban most a középpontban vannak a legerősebbek és a legerősebbek.
  Logikátlannak tűnt megtámadni, erőltetni a Volgát, a folyó nagy volt és teli folyású, és a hadművelet legelső szakasza elhúzódik.
  Lehetséges a Don és a Volga közötti támadás egy változata, de a mieinket ott már megverték, és a németek is jól megerősítettek.
  Vasziljevszkij ötlete tűnik a leglogikusabbnak. Északon a németek gyengébbek, csapataiknak valahogy kevesebb a harci tapasztalata. Ráadásul Tikhvint nemrégiben elfoglalták, a német csapatok a párkányon helyezkedtek el. De nagyon is lehetséges, hogy a Fritzek így gondolják.
  Minden erőt Voronyezs irányába adni? Az elülső elrendezésben kialakított erkély, amit nagyon ésszerű lenne ferde kocabogáncs módjára levágni.
  Néhány érdekesebb gondolat az, hogy Arhangelszk közelében dugjon. Tekintettel arra, hogy a Fritznek a tengerek mentén kell erősítést szállítania, ebben az irányban van értelme.
  Bár nehéz saját csapatainkat ellátni, főleg, hogy a fasiszták tengeralattjáró-flottája totálisan uralja a tengert. Igen, és a nácik új cirkálói lépnek üzembe. Úgy tűnik, majdnem megépítették a korábban elárasztott Bismarck csatahajót is. Sőt, az új hajónak meg kell győznie a Yamato rekordméretét és fegyverzetét.
  Bár másrészt miért kellenek Fritznek csatahajók? Porot szórni az egész világ szemébe? Jobban aggódnak a Harmadik Birodalomban kifejlesztett új típusú fegyverekre vonatkozó adatok. Különösen a rakétákkal és a sugárhajtású repülőgépekkel kapcsolatban, és ez komoly.
  Sztálin kis habozás után jóváhagyta a tervet: december végén támadást indítanak a Tikhvin régió ellen, január elején pedig Voronyezs közelében érezni az ellenséget.
  Általában ez logikusnak tűnt... Eközben a majdnem elfeledett négy lány folytatta hősiességét a keleti fronton. Gerda és Charlotte, Christina és Magda von Singer - egy olyan szünet után, amelyet az okozott, hogy szinte egyszerre estek teherbe; majd egészséges gyerekeket szült, visszatért a frontra.
  Hideg volt az idő, éppen december huszonötödikén érkeztek a szépségek. Havazik, és a szél fürtöket fúj. És nem a legmelegebb helyet választották maguknak - közvetlenül Leningrád közelében.
  Érkezéskor a bikinis lányok kocogtak a hóbuckák között. Valójában az igazi árjáknak meg kell mutatniuk, hogy nem félnek semmilyen, még a legsúlyosabb hidegtől sem. Velük együtt elmenekült egy Japánból érkezett nindzsa fiú, akit mindenki Karasnak hívott.
  Ez a gyerek a különleges műveletekben való részvételről vált híressé. Kellemes keleties vonások, valamint egy ismeretlen apától örökölt szőke haj nagyon jóképűvé tették a fiút.
  A lányok válaszul még pillantást is vettek rá, bár Karas talán még nem egy pár számukra. De az izmok megkönnyebbülése, mint egy drót, úgy fut, hogy még ezek az edzett és tapasztalt tigrisek sem tudnak lépést tartani vele.
  A lányok az edzőbázison szülés után teljesen visszanyerték formájukat, de nem minden szuperember adatott meg egy ilyen jeges tempót.
  Christina, akinek Magdához, von Singerhez hasonlóan sikerült megküzdenie az oroszokkal, megjegyezte:
  - A fagy és a hó a fő szövetségesük. És így semmi sem menőbb, mint a britek!
  Magda jogosan jegyezte meg:
  - Ezt nem mondanám. Az oroszok sokkal erősebbek, és az egységek szinte soha nem vonulnak vissza!
  Charlotte bukfencezett kocogás közben kuncogva megjegyezte:
  - De ez inkább a gyengéjük, mint a plusz... Nem értem az olyan csapatok irányítási és irányítási módszereit, mint a gátcsapatok létrehozása és a visszavonuló egységek parancsnokainak kivégzése.
  Maga a mezítlábas Gerda, aki futás és nyújtás közben megfordult, beleegyezett:
  - Persze - a bot alól nem kapsz jó harcosokat. - Itt a szőke lány azonban kénytelen volt elismerni, összeszorította a szívét. - De jól harcolnak az oroszok, ha már két és fél évet kitartanak. Kívánjuk a vitalitásukat!
  Christina megvetően felhorkant.
  - Hozzánk beszélsz?
  Gerda kuncogott, és megjegyezte:
  Mi vagyunk az elit! Főleg Marseille!
  Minden idők és népek legjobb ásza Hitler kategorikus tiltása ellenére, aki azt akarta, hogy ez a legyőzhetetlenség szimbóluma kizárólag a tanári munkára koncentráljon - elvégre még altábornagy volt, ennek ellenére kitört a frontra.
  Illetve a Führer kegyesen megengedte neki, hogy visszatérjen, ha a németek valahol rosszul érzik magukat.
  A nácik persze minden esetre megerősítették a védelmet és felkészültek a télre, de erősen kételkedtek abban, hogy az oroszoknak lesz forrásuk nagyszabású támadóakciókra.
  A hírszerzés azonban működött. Vagyis a Tikhvin felszabadítását célzó közelgő offenzíváról szóló információk mégis kiszivárogtak. Ráadásul a szovjet csapatok erőteljes tüzérségi felkészítésbe kezdtek, éppen karácsonyra.
  A katyusákat szétverték, sőt még néhányat az első Andryusha nagy teljesítményű sugárvetőből is. A dübörgés pedig olyan volt, hogy a mezítlábas, félig fagyott lányok elkapták.
  Szerencsére a hallásuk kiváló, a szemük pedig szikrázik.
  A lányok egymásra nézve arra a következtetésre jutottak:
  - Most mit fogunk harcolni, ahogy kell!
  És a nindzsa fiú Karas azt mondta:
  - Az lesz a feladatom, hogy belépjek Leningrádba és ott felderítsek. Túl szép vagy a cserkészekhez!
  Magda bágyadtan megbillentette a szempilláit, és így válaszolt:
  - És te is... És ha az oroszok furcsának tűnnek, a te akcentusod?
  Karas logikusan megjegyezte:
  - Ha túl helyesen beszélsz oroszul, az sokkal jobban elárul benned egy külföldit. Mindenesetre futottam, de óvatosan összetörtem az ellenfelet a szárnyon ...
  A lányok a tankjukhoz rohantak. Végül is ők teszttartályosok. És választottak maguknak valami újat. Pontosabban akár két kezdő tankot is egyszerre, amit elöl kell tesztelni.
  Nevezetesen a "menyétek", két legénységgel rendelkező, nagyon alacsony sziluettű autók. Az új generációs tankok legelső modelljei, ahol a németek valóban komolyan foglalkoztak az elrendezés tömörítésével. És néhány érdekes menedzsment know-how. Különösen az elektromos sebességváltó és a motorba szerelt sebességváltó elhelyezkedése. És maguk a tankerek, egy pár, valójában feküdtek. Ezzel együtt a váltót és a motort hátulra helyezték, a lányok pedig kényelmesen hason helyezkedtek el. És a lábuk összenyomta a sebességváltókat és a gombokat hátul, a kezük pedig éppen ellenkezőleg, kényelmesen mozgott váltáskor. A leginkább fekvő ülések megrendelésre készülnek, és lemásolják a test alakját. Tényleg nincs torony - kiderült, hogy önjáró fegyverek, és olyan alacsonyak, hogy a görgők kívül helyezkednek el.
  Természetesen az ágyú nem tud elfordulni, de egy kicsit foroghat. Nos, maga a vadászgép híresen megfordul a tengelye körül, és ezzel kompenzálja a torony hiányát.
  Magda elmagyarázta a társlányoknak:
  - Ott torony nélkül egyre olcsóbbak a tankok. Itt tudjuk állítani a magasságot, 1,2 méterre leengedve és 1,5-re emelve... Szinte partizánként mászunk a plasztunán.
  A 12 tonnás tömegű autó kiváló, 82 milliméteres elülső páncélzattal rendelkezett, a vízszinteshez képest 40 fokos dőlésszögben a tetején. Az alsó nagyon kicsi. Az oldalak 60 milliméternél rosszabbul védettek, de maguk a görgők még mindig takarnak. A 400 lóerős motor kiváló menetteljesítményt biztosít. Ráadásul a görgők elhelyezkedése és a felfüggesztés nemcsak a sziluett csökkentését teszi lehetővé, hanem kiváló keresztirányú sodródást is.
  Akár tetszik, akár nem, de egy nehezebb menazséria, a Párductól kezdve, sokkal terjedelmesebb és ügyetlenebb. És a hóbuckákon és teljesen koporsón.
  Gerda, aki régi párjával, Charlotte-tal telepedett le, és önkéntelenül is kényelmetlenséget érzett a tank szűk, kompakt és hosszúkás dobozában. Bár természetesen tisztelegnünk kell, hogy a 12 tonnás tömegbe belefért a T-4-es fegyverzettel és a legjobb páncélzattal ellátott autó. A szőke terminátor megjegyezte:
  - A legkényelmesebb tankok a "Tigris" és az "Oroszlán" voltak. Ebben az autóban még mi lányok is nehezen tudunk megfordulni.
  Charlotte így válaszolt:
  - De védelem... Mint a legújabb "Panther", ami csak november óta kezdett bemenni a csapatok közé egy 60 milliméteres tokkal.... Igaz, a homlok jobban zárva van, mint a miénk 120 milliméterrel, de akkor is kell hogy eltalálja. Ilyen szögben, mint a miénk, egy 85 milliméteres löveg akkor is ütést fog okozni, amikor pontból tüzel.
  Gerda a füle mögé vakarta a lábát, de ettől a mozdulattól a lábujja mégis a lejtős tetőn pihent, és megjegyezte:
  - Az oroszok figyelmeztettek bennünket, hogy megjelenhetnek 122 milliméteres kaliberű tankok. Az intelligencia nem alszik!
  Charlotte magabiztosan mondta, kifújta az arcát, és haragjában elfordította a száját:
  - Az intelligenciánk, mint mindig, most is a csúcson van. Csak mi voltunk bezárva egy szűk dobozba.
  Az új, 400 lóerős motort az utasítás szerint rövid időre víz-fém vagy nitrogén keverékkel lehetett felpörgetni. Ebben az esetben a tank több percig rohanhat 100 kilométer feletti sebességgel.
  A szovjet csapatok áttörést értek el, előtte a nácik minden árkát és bunkerét feldúlták. De a nácik a csapatok nagy részét a második és harmadik vonalba vonták vissza. Ezt követően tüzérségi tűzzel és géppuskás beosztású gyalogsággal próbáltak találkozni.
  Előtte persze mozgó tankok álltak. Mivel az erősebb T-34-85 még nem került tömeggyártásba, a kisebb és mozgékonyabb T-34-76 támadott. A veszteségektől függetlenül felmásztak a lövészárok vonalára, és kihasználták kiváló menetteljesítményüket a hóban.
  És itt próbálnak válaszolni a német autók. A T-4-et már kivonták a gyártásból, de ezek közül több még mindig szolgálatban van. Furcsa módon jobban mozognak hófúvásban, mint az újabb szörnyek. Ezeket még el kell indítani a korcsolyapályák között eltömődött hó eltakarításához. Még az is vicces, ahogy a Fritzek vizet forralnak a kazánokban, majd a sínekre öntik úgy, hogy ez az aljas kéreg leszakadjon.
  Még a legjobb német tank "Lion" is szenved az ilyen görgőktől. Igaz, a legtöbb módosításnál ezt már a franciák is figyelembe vették, és maga a gép harmincnégyet is képes verni... De ez csak feltételesen ennyire egyszerű.
  De itt van még megmozgatott pár német tank... De a többi, hogy is mondjam... A tetején! Igaz, az "Oroszlán" hűvös tankerei megpróbálják nagy távolságból eltalálni a T-34-76-ot. Meg kell jegyezni, hogy tekintettel a szovjet tervezésű öntött torony páncélzatának törékenységére, sajnos van esély a találatra.
  Az ötvözőelemek hiánya annyira akut, hogy még a Fritz 50 mm-es fegyverei is veszélyesek. Azonban egy kis 37 mm-es ágyú találatai is összeomlást és páncélhullást okoznak, vagy a toronnyal együtt megreped a hajótest.
  A "harmincnégy" viszonylagos sebezhetősége oda vezetett, hogy a "Panthers" erősebb fegyverrel való újbóli felszerelésének gondolatát a jobb időkig halasztották. Vagy inkább a legrosszabbak - ha IP-k kerülnek a sorozatba. De eddig az IS-1 nem vált tömegsorozattá. Ám az információ már kiszivárgott az IS-2 fiókjába. Mivel sok tábornok már megértette, hogy a Szovjetunió majdnem el van ítélve, és nem tartotta szégyenletesnek hazáját pénzért elárulni. Tehát a kémek száma, beleértve a vezérkarat is, jelentősen megnőtt.
  Íme az "Oroszlán" súlyos módosítása 128 mm-es ágyúval. Hosszú mancsával megpróbálja elérni a harmincnégyet... De próbálja meg eltalálni.
  A szovjet tankerek azonban úgy döntenek, hogy maguk támadják meg a Fritzeket. Még ha figyelembe vesszük a Wehrmacht ágyúk tűzsebességét is, ez öngyilkosság.
  Itt az "Oroszlán"-nak sikerült leszakítania a tornyot, és négy barát galambként repült el a következő világba... De más tankok még aktívabban fogynak... Itt a kézművesek megnehezültek, hogy valahogy felerősítsék a dízelmotorokat, rövid ideig ugyan, de mindenféle keverék nélkül felgyorsítják a tankot 70 kilométerre. Hagyja letörni a motort ezután. De itt kétségbeesett srácok támadnak, akiknek nincs visszatérése. Nos, mi? Ha nem lehet másképp élni, akkor felejtsd el a túlélést.
  És most, mint egy démon a hóvilágból, egy szovjet tank, miután a legdrágább áldozatot választotta magának, egy nehéz és halálos "Oroszlánt" üt meg. A német autó éppen elindult a hangárból.
  Az ütés erős, a szovjet gép torkolatja meggörbült. Az "oroszlán" meglehetősen alacsony, és mindkét gép törzse lapított. És akkor felrobban a német motor elöl. És kezdődik a tűz, és a nácik menekülése az alsó nyíláson keresztül.
  Természetesen nem mindegyik szovjet tank tudott döngölő távolságra áttörni. A Fritz szerszámai dolgoznak és csiszolnak. De akinek sikerül, az hogyan fog ütni!
  Gerda és Charlotte egy kicsit megelőzték barátaikat, és a határokon belül voltak, amikor már látszottak a szovjet autók. Na jó, lehet lőni, de jobb közelebb menni. Öt kilométerről még a harmincnégy törékeny páncélját is nehéz elvinni.
  Fiery Charlotte filozófiailag megjegyezte:
  - Ez mindig így van. Nem lehet távolról lőni!
  Gerda így válaszolt:
  - Megteheti, ha elég óvatos!
  De a helyzet eddig nem kényszerítette őket arra, hogy nagy távolságból tüzet nyissanak. A fehérre festett tankjukat pedig aligha veszi észre valaki. És az autó nagyon jól megy. Senki nem fogja hibáztatni az alvázat.
  És igen, az utazás sima. A szovjet járművek sem rosszak, és itt már feltörték a német védelmi vonal első vonalát, és áttörik a másodikat. Az időjárás pedig nem repül, feltámadt a hóvihar, és számos Wehrmacht repülőgép indul el.
  Figyelembe véve a vörös légi közlekedés számszerű gyengeségét és az akut üzemanyaghiányt, ennél jobb időjárás nem is lehet.
  Hadd bújjon el a Fritz. Néhányan már most is fehér rongyokat kezdtek lengetni. Hitler tönkremegy...
  Gerda két kilométerről lőtt. Ez elvileg még nem biztos vereség, de látva, hogy hány németet sikerült megnyomorítani az oroszoknak, akkor mire számíthatunk. Ráadásul a harmincnégyek még kevésbé szívósak, mint a háború elején, és még nem sikerült új lelőhelyeket kialakítaniuk. Így...
  A szőke terminátor nagyon aggódott, amikor meghúzta a pisztoly ravaszát. Már elvesztette az éles lövöldözés szokását - kivéve a murmanszki megrohanást, bár terhessége alatt, valamint uralkodása első hónapjaiban folytatta a lőtereken és gyakorlótereken gyakorolt gyakorlatokat. De láthatóan könnyebb bikiniben és mezítláb harcolni, eggyé válsz az autóval... A lövedék eltalálta és elvetemítette a tornyot... Nem, nem gyulladt ki, de a barátnak mégis meg kellett állnia. És most egy újabb áldozat...
  Charlotte azt suttogja:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni. Velünk megy a sírba... - lőtt Gerda, mire a vörös hajú harcos kijavított. - Vagy inkább mindannyian együtt visszük a sírba az ellenséget.
  Hófehérke, a terminátor dühösen közbeszólt:
  - Igen, nincs ihlet, ne tereld el a dalt!
  Charlotte könyörgött:
  - Énekeld magad! Annyira képes vagy!
  És Gerda, a tüzet vezetve, énekelt;
  A haza és a hadsereg két pillér,
  Amelyen a bolygó nyugszik!
  Megvédünk a melleinkkel,
  A seregedet minden ember melegíti!
  
  Hűvösek a felhők, sütött a hőség,
  A géppuska megdörzsölte a katona vállát!
  Örökké szülőföldünk veled vagyunk,
  Ássunk sírt a gazembernek!
  
  Igen, néha a szerencse arca kegyetlen,
  A golyó arra törekszik, hogy átjárja a szívünket!
  A kicsiség visszavonult, és a harcos meghalt,
  Nyisd ki az Úr ajtaját a hősnek!
  
  A feneketlen égbolton békességünk van,
  Paradicsom, áldott harcos nem ragyog!
  Békét viszek magammal a hazában,
  Gyermekeink megkóstolják a győzelem gyümölcsét!
  Gerda éneklés közben további kilenc tankot vert meg, jelentősen javítva ezzel a pontszámát.
  Aztán Charlotte ezt énekelte:
  csillagos magasságokat int,
  Vonzzon végtelen távolságokra!
  És a mi gondolatvilágunk emberei,
  Álmodj egy repülő Ikaruszról!
  
  Szemem az égre szegeződik
  A gömb nehezen érinthető.
  Arkhimédész első csavarjaitól -
  Hosszan és fárasztóan tervezték őket!
  Aztán a lány nem tudott ellenállni, és elkezdett célozni és tüzelni... A szovjet tankerek nem figyeltek a lövésekre, bár Magda önjáró fegyvere is csatlakozott. Mégis, hóviharban nem igazán lehet látni, hogy hol, mit és hogyan ér. Ráadásul mindkét tank leült, és szinte megkülönböztethetetlenné vált a hófúvástól. Igen, és az új pisztoly feltűnőbb volt, és a végén volt egy hangtompító fénykimenettel. Ez a Fritz által kiváltott legálomosabb autó.
  A kárász, amely abban a pillanatban az oldaláról lebegett, izgatottan énekelte:
  - Ha a nők verekednek, jobb, ha nem veszekednek!
  Úgy tűnt, milyen károkat okozhat két, egyenként mindössze tizenkét tonnás autó? Ebben az esetben azonban a keret a minden. A lányok gyakorlatilag nem hibáztak, bár nem minden találat lett halálos. Három-négy ferde harmincnégyes páncél rikoltozott, körülbelül egy tucat leszállás vezetett különböző fokú járművek sérüléséhez, de a terepen könnyen javíthatóak kategóriájából. De körülbelül ötven rossz minőségű szovjet jármű páncélzata súlyosan megsérült.
  Itt például elkezdett szakadni a parancsnok harmincnégye, amikor a lőszer felrobbant. A tornyot messzire dobták, és a pofa kormánykerékké változott. Emberek is meghaltak.
  A szovjet tankerek későn vették észre, hogy megszúrják őket, és megpróbáltak ellentámadást intézni.
  A tigrislányok nagyon zsúfoltak, de a 82 lövedékből álló lőszer mennyisége teljesen összemérhető a Párducéval. Bár a lőszer az orrán nyugszik, a lányok pedig lekönyökölnek róluk. De még van mire lőni, és közeledve könnyebb eltalálni az oroszokat.
  Gerda nagyon gyorsan keresztet vet, és egy másik tankot küld a selejtért, és azt suttogja:
  - Isten bocsásson meg! Bátor srácok ezek, de az egyik parancsnokuk teljesen őrült!
  Charlotte hisztérikusan suttogva jegyezte meg:
  - Ha ránk jönnek, akkor a vég!
  Valóban, a harmincnégyesek menet közben lőttek, füstbe burkolózva, megborzongva a rázkódástól. A találataik persze ritkák, a lövések pontatlanok, de zúg a tank.
  A homlok továbbra is tökéletesen védett, és a páncél, bármit is mondjunk, kiváló minőségű, cementezett. Ez pedig azt jelenti, hogy a megnövelt keménységű felület kiváló visszapattanást ad, akár egy ugró nyúl.
  De mindegy, belül butaság, ugyanaz, mint bemászni a dobba, és nehéz ütőkkel fogják megverni.
  Igaz, az utastér nagyon felforrósodott a slágerektől, de ha bikiniben vagy, az a hófúvásba merülve is jólesik. De sokkal kellemetlenebb, hogy egy szovjet lövedék eltalálta a jégpálya jobb kötényét. Ez az autó vezetési teljesítményét szolgálja, mint egy feszítővas a szem alatt. Bár, tekintettel arra, hogy a görgők nem sakk, hanem külön kocsi, a tank még mozoghat. Fordulj meg és menj el. Ezt korábban kellett volna megtenni. És így a tat védelme gyengébb. És a dőlésszög is kisebb. Ha eltalál, áttörhet. Az orosz fegyverek nem olyan gyengék.
  Gerda suttogta, és ismét elengedte a pokol ajándékát félautomata ágyújukból:
  - De Pasaran!
  Bár ez a szó, vagy inkább a spanyol kommunisták mottója a német tigrisharcosok számára, egyáltalán nem tűnik helyénvalónak. Hiszen a nácik Franco oldalán harcoltak. Bár néha a katonák szívesen átvesznek mások trükkjeit.
  Lövéskor Charlotte kissé elfordította a Laska önjáró fegyvert, a jobb oldali görgő lövedékkel való törése ebből a szempontból problémát okozott számukra.
  A szovjet tankok nem száguldoztak olyan gyorsan a hótorlaszok között, mint az autópályán, de gyors ugrásaik mégis zavarták a látványt, és gyorsak voltak.
  Itt a kagylókat valójában pontatlan tartományban öntik ki.
  Gerda pedig végsebességgel tüzel, izzadságtól elázva. ferde páncél
  lepattanók a homlokon, de ha pont üresen találják el őket az oldalakon...
  Charlotte felkiáltott:
  - És ha a pokol mélyére zuhanok is - nem térek vissza a bölcsőbe!
  A lányok a végéig lőnek, de a kagylók oldalról rohannak és áttörik a görgőket. A páncél megreped, és az autó kigyullad.
  Gerda úgy dönt:
  - Aláássuk az autókat és távozzunk!
  Charlotte szorongva kiáltja:
  - Le akarsz szokni a vasról?
  Gerda határozottan így szól:
  - Vannak fontosabb dolgok a fémnél, például a keretek!
  Charlotte letép egy kis filmkamerát, és azt kiáltja:
  - De a hőstetteinket örökre rögzítik!
  Gerda csupasz ujjaival a bázisok felé fordította a kart, amely aktiválta a kísérleti harckocsit szétzúzni képes robbanóanyagot. A tigrislány nagyon sajnálta, hogy elpusztított egy ilyen műalkotást, de hova mehetsz, ha különben a szovjet harcosok, akiktől nem lehet megtagadni a bátorságot, egyedi technológiákat ragadnak meg.
  Felrobbantották a Laskát, és belemerültek a hótorlaszba, hogy megmentsék egyedülálló életüket.
  Magda von Singer és Christina sem akart visszavonulni, autójukat pedig pontos lövedékek tépték szét. Ilyen a sors - minden háború könyörtelen pallasza. Amikor vissza kell vonulnod, elhagyva a szívedet. De a lányok ügyesen küzdöttek, és szinte a teljes lőszert sikerült elhasználniuk. De most kígyóként kellett befurakodniuk a hókupacba, és ott próbálniuk kiülni a kérlelhetetlen szovjet fegyverek közül.
  Ha izzadtan és bikiniben vagy, akkor a hó mélyébe mászni nem a legkellemesebb ötlet. De milyen gyakran a mi világunkban azt csinálod, ami tetszik. Mindenesetre például a fény komolyan megperzselte Christina talpát, isteni lábait, a végéig lőtt. De a lány ettől még dühösebb lett, és felkiáltott:
  - A súly szerinti becsületet és bátorságot nem árulják!
  Magda, akit szintén felgyújtottak, még a lebarnult bőrét is hólyagok borították, így kiáltott fel:
  - A tűz hőség, nem tűz!
  A szovjet tankok azonban maguk is megkönnyítették a feladatot. Dühükben minden szánalom nélkül lelőtték az elhagyott "Menyétákat", sok tucat kagylót tettek a törött fémbe. Ugyanakkor a tartályhajók egy része kihajolt a nyílásokból, és mint egy vízesés zuhatagából maguknak a német autóknak és a trágár beszédet közlekedőknek a szárnyai.
  Magda grimaszolva megjegyezte:
  - Ők, a bolsevikok persze bátrak, de rendkívül kulturálatlanok!
  Christina, aki a havat a szájába köpte, hirtelen durva igazságot tanúsított:
  - Szerinted a mi harcosaink jobbak?
  Magda viccesen megjegyezte:
  - Persze, jobb, ha nyerünk. A Kaukázus már a miénk, Moszkváig csak pár száz kilométer... - És a mézesszőke szigorúan kitárta hosszú agyarait. - Vagy áruló beszédet akarsz tartani?
  Christina, aki már eleget látott mindenből és mindenkiből, csak egy hópor szökőkutat emelt a lábával, és kuncogott, megjegyezve:
  - Néha a csend az árulás legszörnyűbb fajtája.
  Az éjszaka, a hófúvás és a hófúvás jó esélyt adott a négy lánynak a túlélésre.
  . 15. FEJEZET
  Ráadásul az ellenfeleknek eszükbe sem jutott, hogy átfésüljék a havat, és mezítláb ördögöket keressenek a hóbuckákban. Így hát a hóba temetett harcosok kiültek, a szovjet tankok pedig áttörést értek el. Bár száznál is több autó hevert összetörve, elvetemülten,
  a tigrislányok akciója következtében.
  Általánosságban elmondható, hogy a szovjet csapatok az első napokban némi sikert értek el, és észrevehetően behatoltak az ellenséges alakulatokba.
  A Fritz magába Tikhvinbe vonult vissza, és megpróbálta megvetni a lábát a városban. Természetesen a házak és a lakónegyedek már önmagukban is komoly védelmet jelentenek az előrenyomuló szovjet csapatokkal szemben.
  A tigrislányok bátor négyének sikerült visszavonulnia Tikhvinbe. De géppisztolyt kellett ragadniuk, hogy megvédjék a várost. A tankerek számára pedig nem ez a legkellemesebb időtöltés.
  Charlotte az előrenyomuló gyalogságtól visszalőve, újabb vörös katonát küldve a túlvilágra, így fejezte ki magát:
  - Hát nem szörnyetegek vagyunk... És kincset is szeretnénk szerezni!
  Tikhvin komoly károkat szenvedett, amikor a németek elfoglalták a várost.
  Most a Fritz felnyergelt a barikádokra, és arra számított, hogy bevehetetlen védelmi vonalat épít fel.
  Gerda egyetlen lövéssel tüzet nyitott - menteni kellett a töltényeket. A szovjet csapatok túl sok tankot veszítettek, ezért a gyalogság támadásba lendült.
  Természetesen nem volt elég szovjet modellek páncélozott szállítója. Ezért lemészárolták a katonákat. És géppuskák és géppuskák várták őket. A négyen jól lőttek, és ügyesen elbújtak a barikádokon.
  Gerda lefektetett egy másik szovjet katonát, és ezt énekelte:
  - Fegyveres bravúrt kell véghezvinnünk - különben nem lesz értelmünk, élni!
  A csata az egész városban tombolt. És fentről már záporoztak a bombák, főleg, hogy érezhetően javult az idő, és a Fritz is előnyt kapott.
  Gerda dühösen kecses csupasz ujjaival megdobta a tőrét, és felkiáltott:
  - A csatánk győztes lesz, különben lehetetlen!
  Charlotte ugyanilyen jól visszalőve hozzátette:
  - Egy győzelem, de nagy!
  Gerda, aki egy rövid sorozatban levágott több vadászgépet, hozzátette:
  De a vereség sosem kicsi!
  A szovjet önjáró lövegek Tyhvinre lőttek, a mezei és ostromtüzérség kicsit később vonult fel. Fritz megerősítette a védelmet és a légnyomást. A szovjet csapatok új repülőgépeket vontak be.
  A legendás Marseille megjelenése drámaian megváltoztatta az erőviszonyokat.
  A nagy ász az ME-309-et repítette, amely fegyverzet szempontjából nagyon erős fegyver. És szó szerint elsodort mindenkit, aki az útjába került. Még a szovjet hadseregben is kifejezetten figyelmeztettek, hogy egy ilyen szörnyeteg megjelent a levegőben.
  Marcel maga semmi esetre sem tartotta magát gonosznak, még kevésbé kegyetlen embernek. Úgy vélte, hogy azzal, hogy a Vörös Hadsereg ellen harcol, csak az anyaország iránti szent kötelességét teljesíti. Ráadásul a nácik atrocitásairól sok tényt nem tudott. Igen, és túl sokat tulajdonítottak a háborúnak.
  De itt az első szupercsavar a visszatérés után. Repülő szovjet bombázók, támadó repülőgépek és vadászgépek. Egyértelműen ádáz csatát akarnak adni a Wehrmacht szárazföldi egységeinek. De Marcel látja mindezt, és öt-hat kilométeres távolságból tüzet nyit, és még az orrán keresztül is fütyül.
  A szovjet autók és a bátor ászok még mindig nem látták igazán az ellenséget, mivel gépeik robbanni kezdtek, szárnyaik pedig összeroppantak. A Marseille célzás nélkül, de intuitívan lőtt. Úgy tűnt, előre tudta, hová repül majd minden pilóta, és irányítja szárnyas szörnyét. Így derült ki, hogy egy gyerekarcú fiatalember lesöpri a szárnyas armadát.
  Az új év, bár fagyos, forrónak bizonyult. A szovjet csapatok kétségbeesetten és makacsul támadtak, megpróbálták elfoglalni Tikhvint. Fritz makacsul védekezett, és megpróbált a városban maradni, ahol az artéria feküdt, táplálva a bevehetetlen Leningrádot. Ráadásul a német csapatok presztízséről volt szó, akik nehezen és szégyellik a nagyvárosokat feladni.
  Szerencse, hogy az időjárás javult, és számos ellenséges bombázó, különösen a hatalmas Yu-288, megsértette a szovjet csapatok állásait és bombázta a kommunikációt.
  A szovjet Yak-9 és Lagg-5 repülőgépek fegyverzetét és sebességét tekintve sokkal alacsonyabbak voltak az ellenségnél. Különösen az ME-309, mint egy sárkány, kiütötte a gyengébb szovjet járműveket. Emellett a németek kifejlesztették a kettős szárnyas taktikát, ami lehetővé tette számbeli előnyük hatékony kihasználását és csökkentette a legújabb Focke és ME szívós, erősen felfegyverzett, de nehéz német járműveinek néhány manőverezési problémáját. Ezenkívül a jet ME-262-esek kezdtek megjelenni az előlapokon, bár ez a gép még nem teljesen megbízható műszakilag, valamint a HE-162 könnyebb, manőverezhetőbb és olcsóbb változata. Ez utóbbi gépek könnyebben gyárthatók és műszakilag megbízhatóbbak voltak, mint a sugárhajtású Messerschmitek. Az irányításához azonban meglehetősen magas képzettségű pilótákra volt szükség. Ami némileg leértékelődött, ennek a fejlesztésnek olyan pozitív tulajdonságai, mint a repülőgép alacsony tömege - csak 1,6 tonna üresen, alacsony költség és gyárthatóság, valamint a világ legjobb manőverezhetősége.
  De azok a német ászok, akik elsajátították ezt az autót, eltékozolták a dicséreteket. Különösen sikeres volt Huffman, a Marseille után második számú pilóta, aki elérhetetlen maradt. A 300 lezuhant autó eredményét felülmúlva Huffman megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének magas kitüntetését, tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az ő taktikája, hogy megközelíti a minimumot, majd eltalálja és visszarepül, a legkényelmesebb a HE-162-n. Huffman tehát a közelharc kiemelkedő mesterének bizonyult. Bár a Marseille 3117-es eredménye - lezuhant repülőgép még mindig elérhetetlen.
  Sőt, 1944. január 2-án ez a legendás pilóta megjelent az égen, ennek ellenére meggyőzte Hitlert, emlékeztetve arra, hogy a német csapatok rosszul érzik magukat, és az erősebb német felszerelések egyértelműen elhaladtak a hóban. Tehát biztosítani kell a levegőellátást a körülvett Tikhvinnek, ahol a német csapatok letelepedtek, és bombázzák a város összes megközelítését.
  A tigrislányok a földön lőttek, a szuperace pedig az égen lőtt.
  Már az első napon a Marseille hat bevetést hajtott végre, és több mint száz szovjet repülőgépet lőtt le. Igaz, január 4-én az időjárás meredeken romlott ... Feltámadt a hóvihar, és a szovjet csapatok megrohamozták a várost.
  A csodálatos négyes terminátorlányok inkább együtt harcoltak - vállvetve. Olyan egyedülállóan szép és halálos. A hideg miatt kénytelenek voltak álcázni és fehérben harcolni.
  A nindzsa fiú, Karas is a segítségére sietett. Rettenthetetlen terminátorgyerek, nem félt a hidegtől, és egyedül harcolt rövidnadrágban. Egyetlen meleg forrása a terepszínű krém volt, amitől csokoládétól leégett bőre fehér lett a folyamatosan hulló hó alatt, és beborította az összes utcát. Sőt, nagyon vékony fémkorongokat és katana kardot is használt a csatában. De természetesen tökéletesen lőtt, és elfogott fegyverekből. A lányok azonban nem hagyták ki az automata puskát sem.
  Az ilyen fegyverek pontosabbak, mint a géppisztolyok, és ami a legfontosabb, megbízhatóbbak. Az MN-44-es gépkarabélyok azonban általában nem hagyták cserben a németeket. A harmadik télre elkészült a jól olajozott német hadigépezet. Focke-Wulfnak és az ME-nek még hóviharban is sikerült fájdalmas, bár korlátozott injekciókat adnia a szovjet csapatoknak.
  Gerda kézzel lőtt, és igyekezett nem abba az irányba nézni, amerre a szovjet katonák zuhannak. A harcosok közül sokan nagyon fiatalok voltak, tizenhét-tizenhat évesek. A gyalogságot földcsuszamlások toborozták, összeszedve az összes erőforrást. Valójában sok minden elveszett.
  De a Fritzek között tele vannak külföldiekkel. Különösen Svédországban, ahol a nácik megnyerték a legutóbbi választásokat, és ez a bábterület a Harmadik Birodalom ellenőrzése alatt áll. Nos, Svédországból már két hadosztály és négy brigád érkezett önkéntesként. Magában az országban háborút követelő gyűlések és tömeges felvonulások zajlanak. És Hitler és Karl tizenkettedik portréit viselik.
  Svédország közvetlen háborúba lépése tehát idő kérdése. Spanyolország és Portugália már háborúban áll, de csapatokat küldenek messzebbre délre. És most télen általában megpróbálnak felmászni valahová a Kaukázus vonulatán túl. A brazil alakulat láthatóan készen áll egy ugrásra Közép-Ázsiába, ahol a Basmachi mozgalom már újult erővel lángol fel.
  De ezek mind részletkérdések, Vlasov-hadosztályok is harcolnak Tikhvinben. Ezek a srácok harcolnak a gonosszal, felismerve, hogy rettenetes kínzások és elkerülhetetlen hurok vár rájuk a fogságban. És mi van a németekkel? Cukor azonban nincs! Nehéz dolguk is lesz, sokan meghalnak Szibériában, de mégsem akasztják fel válogatás nélkül.
  Gerda, miután lecserélte a klipet, és lekaszálta a szürke kabátba öltözött katonákat - az oroszoknak nincs mindenkinek elegendő terepszínű köntösük, elképzelte, mi várhat rájuk elfogás esetén... És elmosolyodott az esetleges szexuális, menő kalandon . Igaz, akkor Szibériában rosszabb lesz. Hogyan lesz ez a fagy - a lángszóró hő még jobb. Itt a sivatagban gyorsan megszokták a forró homokot, és mezítláb futottak, de ez nem így sikerült. Néhány óra hidegben töltött bikini után elkezdett remegni, és fel kellett melegedni a fürdőben. Ott az elit SS-zászlóaljból származó fiataljaik lucfenyő seprűvel melegítették fel a testeket. Nos, és persze nem csak seprűvel - vannak válogatott jóképű árja srácok, amire szükséged van!
  Teljesen elvesztették korábbi félénkségüket, vagy éppen ellenkezőleg, megszerezték a női macsó lazaságát. De most egy kicsit vissza kell vonulniuk - a szovjet gyalogosok, holttestekkel megtöltve a megközelítéseket, túl veszélyesen közeledtek, és gránátokat kezdtek dobálni.
  Meg kellett törni a távolságot, hogy ne essen a töredezett jégeső alá.
  Magda apró vágást kapott egy repesztől, és válaszul három másodperc alatt nyolc golyót lőtt ki. A szovjet katonák szinte törés nélkül, csak enyhén guggolva elmenekültek, és a klip megtalálta áldozatait. Nyolc töltény és Christina kiürült. Az agresszív vörös hajú ördögnő ezt mondta:
  - A bátrak őrületére énekelünk egy dalt!
  De a szovjet katonák láthatóan úgy döntöttek, hogy bebizonyítják, hogy ez az élet bölcsessége. A német rohamgéppuska minden erejével csapkod, lövéseit pedig úgy tűnik, figyelmen kívül hagyják. Bár a katonák elesnek, a túlélők továbbra is futnak, sőt, szinte üresen dobálják a gránátokat, bár ezt korábban is meg lehet tenni.
  A kárász nagyon ügyesen dob korongokat, két-három katonát levág eggyel. Aztán a kardjával támad, ami géppuskákat és puskákat vág - olyan könnyedén, mint a gyufát!
  A nindzsa fiú még elég kicsi, tizenegy-tizenkét évesnek tűnik, de olyan gyors... Nincs idejük megütni vagy megvédeni magát. A gyermeket születésétől fogva nevelték és nevelték, kardokat dobált a babára, kénytelen volt kibontani és szalagokat vágni, jéglyukba merülni, speciálisan kiképzett macskákat beállítani. Nos, és még sok más, egy genetikailag tehetséges fiú igazi halálgépezetgé alakítása. Édesanyja huszonötödik generációs nindzsa, apja erős szibériai varázsló, a szovjet, "szovjet" hatalom ideológiai ellensége. Kiváló genetika és varázslatos képzés - a fiút a nindzsák legjobbjává tette. És persze Hirohito császár, hogy megmutassa a németeknek, hogy nem ők a legmenőbb szuperemberek, hanem Japánban vannak kemény srácok, a fiút a német-szovjet frontra küldte.
  És Karas (a pontyhal a szamurájok büszkeségét és életerejét szimbolizálja!) méltó harcosnak bizonyult.
  Például csupasz ujjaival, enyhén kivörösödve a sokórás csípős hidegben, hajszálvékonyabb acélkorongot dob. És egyszerre két kard kezében, hogy könnyebb legyen vastag ellenségsorokat vágni. Milyen szörnyű ez a terminátorgyerek, hogy a szovjet katonák először védtelenül kardcsapások és koronglövések alatt dőltek hátra, valódi félelmet élve át.
  A lányok, miután váltottak klipet, még gyorsabban kezdtek sugározni, vagy inkább sehol.
  A gyalogosok holttesteit halmokba halmozták fel. Szinte azonnal megdermedtek a hidegben, és újabb katona mászott fel rájuk. Így másztak és számoltak veszteségekkel. De a ninja beszállt a harcba, és újra, mintha a félelem hullámai indultak volna ki.
  Egy kétségbeesett támadás tombolt szinte egy egész napon át. A legnagyobb veszteségek árán a szovjet csapatok elfoglaltak néhány negyedet, és számos vonalon megszorították a németeket. De a tüzérség gyenge támogatása - a német légiközlekedés korábban bombázta a vasúti síneket, megfosztva az utánpótlást és sok áldozatot az előrenyomuló egységek között, kénytelen volt ideiglenesen felfüggeszteni a gyalogság mozgását.
  Az ilyen taktikák kockázata ellenére harckocsikat dobtak harcba. Meg kellett törni az ellenséget Tikhvin közelében, amíg a Fritzek technológiai előnyüket kihasználva fel nem oldották a város blokkolását.
  És ebben a támadásban meglehetősen kockázatos döntés született - az IS-2 harckocsi használata. Kifejezetten áttörő tartálynak tervezett jármű. Mivel egy erős löveg alacsony tűzsebessége és viszonylag gyenge tűzpontossága miatt nem alkalmas mások tankjai elleni harcra, sikeresen képes megsemmisíteni a páncélozatlan célpontokat.
  Tehát, bár városi körülmények között a tankok öngyilkos merénylők, át kell törni a pozíciókat, még a homlokával is.
  Harmincnégyen költöznek először. Viszonylag könnyű és nem nagy autók száguldoztak egy keskeny pályán... A tetőkről gránátok és Molotov-koktélok záporoztak rájuk. Aztán felrobbant az álcázott benzin- és napalmtartály. De a súlyos veszteségek nem állították meg a Szovjetunió tankhajóit. Több száz autót elvesztve betörtek a városközpontba, és ott makacs ütésváltásba keveredtek. Még a harmincnégyek gyenge oldalpáncélját szétverő hatékony faustpatrónusok sem ijesztették meg a szovjet katonát.
  Egyszerre három harckocsi hadsereget dobtak csatába. Sztálin még úgy döntött, hogy megtagadja a második csapást Voronyezs irányába, a Tikhvin feletti döntő győzelem és a "Forradalom bölcsőjének" megmentése érdekében. Hiába adják ki szigorúan az üzemanyagot, napi pár óra autózásra, a kaukázusi olaj elvész, új mezők kifejlesztése pedig időt és pénzt igényel, amiből a szovjet birodalom a háború miatt nagyon hiányzik. két fronton.
  De Tikhvin Leningrád artériája és az élet útja, és ami a legfontosabb, annak a szimbóluma, hogy a szovjet csapatok képesek és képesek legyőzni számos jól felfegyverzett fasisztát. Szóval nem bírjuk az árát...
  Az IS-2 harckocsi lenyűgözően néz ki - harmincnégyesnek is néz ki, csak a torony van még jobban előremozdítva. Természetesen maga a hordó vastag és hosszú, nem hasonlítható össze a T-34-76-tal, amely még mindig uralja a csatateret. Egész januárban a T-34-85 titáni erőfeszítései legfeljebb százat produkálnak.
  Az igazság feltűnő a torony homlokának sebezhetősége - lapos és nem túl vastagon páncélozott.
  A kárász, aki kicsi, de nagyon erős robbanógránátokat dobált a tankokra, odaszaladt a lányokhoz, és azt javasolta:
  - Fogjuk meg az IS-2-t és lovagoljunk vele?
  Magda támogatta az ötletet:
  - Persze, lovagoljunk! Lemaradtunk a kabinról.
  Gerda figyelmeztette a fiút:
  - Ennek a tanknak négy géppuskája van!
  Karas a lányokra kacsintott, és észrevette:
  - Szóval jó. Hamarosan újra támad a gyalogság, te pedig lekaszálod!
  Magda megbökte a nindzsa fiút.
  - Siess terminátor!
  Rózsaszín sarkú szúnyogszárnyként villant, a karatés gyerek gyorsabban futott, mint az olimpiai sprintbajnok. Először egy kis csomót dobott egy füstköteggel a félelmetes IS-be. Kitört a reakció, sűrű füst ömlött ki. Ezzel egyidejűleg a fekete fúvókák különböző irányokba szóródtak szét, elvakítva a géppuskásokat.
  Miután több gyalogost levágott, Karas úgy repült, mint egy ballisztából kiszabadult macskakő, és felmászott a toronyba. Egy speciális horog segítségével kifeszítette a nyílást, és visszadobta a nehéz fedelet. Ezenkívül minden egyszerű - néhány hinta két karddal és egy nehéz tank legénységének öt tagja vált el a fejükben. Nyomában a lányok is beugrottak, akik a szőrmeálcájukat ledobva ismét bikiniben kötöttek ki. Mi melegszik a tankban vezetés közben. Az 520 lóerős dízelmotor jól felmelegíti a fémet. Igen, a csupasz lányos talp sokkal jobban érzi magát az autót, mint a speciális, bordás szintetikus gumitalpú téli csizmán keresztül. A német parancsnoki szolgálat figyelembe vette a kemény tél tapasztalatait, és olyan új lőszert készített, amelyben a hidegben nem annyira hidegek a lábak. És ez tényleg kár, a Fritz nemezcsizmát vett el a helyi lakosságtól, és magára húzta. Vagy prémes sálakba burkolva.
  Karas búcsúzóul szájon csókolta Magdát, és így szólt:
  - Hát a tank neked való! Ott fogok harcolni, ahol tudok jobban ölni.
  Gerda csodálattal csókolta meg a fiút a csúszós, rugalmas sarkán, és így szólt:
  - Te egy csoda vagy!
  Christina hozzátette:
  - Az árja mércéje!
  - Tudom! - mondta a kisfiú, és egy ugrással kiugrott a hidegbe a félig nyitott nyílásból... Aztán üvöltve leesett a fedél... És a lányok lehetőséget kaptak, hogy az ellenség fegyverein harcoljanak. És a fegyver nagyon erős. Csak a nemrég megjelent Lev-3, vagy ahogy más néven "királyi oroszlán" 128 mm-es ágyúval erősebb. De ez a tank még mindig a fronton van egyetlen példányban. A november 8-i ünnepségen mutatták meg a démontól megszállt Führernek. Persze amíg még nem szerepel a sorozatban. Ahogy egyébként, az IS-2 halad, az első befutása.
  Eddig még a szovjet tankerek sem adtak le egyetlen lövést sem, nyilván a fegyverből választották ki célpontjukat.
  Christina gúnyosan megjegyezte, megfordítva a mechanizmust:
  - Ó, szemét... Itt nincs automatizálás, és mindent kézzel kell csinálni...
  Gerda, aki mutogatás közben megette a kutyát, észrevette:
  - És a látvány csúnya, és a láthatóság nem fontos. Nem túl jók a célzásban.
  Magda mezítláb megérintette a sebességváltót, és elfordította a dobozt, és észrevette:
  - És mégis, a harmincnégyhez képest van némi előrelépés. Különösen a sebességváltás könnyebb. A kabin szűkös, de többé-kevésbé költözni lehet. A lőszer nagyon kicsi. Huszonnyolc kör...
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Korlátozott számú bunkerre való lövöldözéshez elég lehet, de egy teljes értékű tankcsatához nyilvánvalóan nem.
  Charlotte talált valami jót a tartályban:
  - De a géppuskás fegyverzet a csúcson van! Négy géppuska jó védelmet nyújthat. És akkor megnéztem ezt az "egeret" - csak két "köpés" van benne egy ilyen autóhoz ...
  Christina a motort felgyorsítva megerősítette:
  - Ez az! Ez a fegyverzet egy ilyen nehéz, száznyolcvan tonnás harckocsihoz való?
  Magda, mint egy párduc, amelyik bivalyot ölt, felmordult:
  - Csirkék nevetnek!
  A dízelmotor erősen felgyorsítja a tankot. Látható, hogy az IS-2 továbbra is az autópályán halad, de terepen az előretolt tömegközéppontja hatással lesz. De semmi, amíg ellazulhatsz és méltó célt választhatsz magadnak...
  Magda kinyitotta a tank tornyát, hogy jobban lásson.
  És itt van még egy IS-2, érdemes masszívabban használni az ilyen tankokat. Mögötte van még három IS, de egy könnyebb, 85 mm-es ágyúval. Amúgy a legveszélyesebb, tehát képes frontálisan bevinni az autót, és gyorsabban ütni...
  Magda úgy döntött, két kilométeres távolságból lő. Halk hangon parancsolta:
  - Lődd le pontosan a torony homlokát... És... Érted!
  Az autó megállt, így nem volt sima, Gerda pedig az optika rossz minőségére panaszkodva, amit valószínűleg képzetlen tinédzserek csiszoltak ki, a csövet mutatta. A lányok segítettek berakni egy másfél kilós kagylót. A szőke harcos a farzsebére tette az arcát, és megpróbálta megtapintani valaki más autóját. Hiszen még soha nem lőtt ebből az ágyúból, az 1931-es modellből. Erőteljes, de elavult, hegyes, ricochet-érzékeny lövedékkel. Általában a fegyvert természetesen nem tankokhoz tervezték. De úgy tűnik, a 107 mm-es fegyver 1940-ben kifejlesztett páncéltörő módosítása túlságosan megbízhatatlannak bizonyult, és el kellett hagyni. És itt rossz látási viszonyok között 2000 méter távolságból kell eltalálni a célt. Igen, és az ellenségnek nehéz lesz válaszolni és ütni, de ...
  Gerda megcsókolta a fegyver szárát, gyorsan kinézett a nyíláson, felszedett egy marék havat a nyelvével, lenyelte, csupasz sarkát a karokra támasztotta és... lőtt!
  Úgy elfogyott, hogy csípte a csuklóját és a vádliját, és füstszagú volt.
  Az ajándék hosszú ívben repült, és ... Az előre haladó IS-2 megállt, füstölni kezdett, majd a lőszer rakomány szétrobbant ...
  Magda boldogan válaszolt:
  - Ezt adtuk nekik! - És logikusan, meglehetősen logikátlanul összekeverő fogalmak, tette hozzá. - Nem az ember fest fegyvert, hanem az ember fegyvere!
  Gerda felmordult:
  - Töltsd újra!
  A lányok pedig megfeszültek... Persze itt nem a "Tigris", izzadni kell, de így szórakoztatóbb, főleg, hogy az álló tank hamar kihűl. A vas jó vezető.
  Másodszor Gerda gyorsabban és magabiztosabban lőtt. Az IS-ek tovább mozogtak, és láthatóan még nem tudták, honnan lőnek a fegyverek. Igen, és a stop nem az orosz szokás. Mivel parancs van ... És a második kagyló már magabiztosan célba ér ...
  Gerda megnyalja az ajkát, és azt parancsolja:
  És itt a harmadik...
  Nagy késéssel menet közben tüzet nyitott a negyedik IS-1... És furcsa módon eltalált, bár ilyen távolságból mozgó autótól ez szinte lehetetlen, de a lövések mindent eldöntenek! A 85 mm-es pisztoly távolsága azonban túl nagy, meghaladja a behatolási határt. De nagy dübörgés hallatszott a toronyban, és az elülső páncél beomlott. Gerda válaszul elküldte a negyedik, másfél kilós "levélcsomagot"... Az IS-1 harckocsi homloka meghasadt, és narancssárga nyelvek magasan az ég felé emelkedtek.
  Gyönyörűen küzdenek a lányok... Ezen a napon szerencséjük volt. De a szovjet hadsereg képességei nem arányosak.
  A Fritz minden erőfeszítése ellenére január 13-án, a legnagyobb erőfeszítések árán, óriási veszteségek árán, Tikhvint elfoglalták... Külön német egységek próbáltak kitörni a bekerítésből, egy folyosót ütöttek feléjük - hat német hadosztályt. egyszerre válogatott Lev tankokkal, próbálva menteni a hősies védelmet.
  A fiú nindzsa és a négy lány külön különítményben haladt a három muskétás stílusában. Mégpedig ott, ahol nem lehetett csendesen megkerülni verekedéssel és a holttestek felett. Természetesen az IS-2-t el kellett hagyni, de útközben váratlanul egy ritka T-34-85-ös harckocsiba is belebotlottak, egy olyan járműbe, amely az elavult és a behatolás szempontjából nem kellően erős T-34-76-os fegyvereket váltja fel. .
  A gépnek hasonló volt a törzse és a futóműve, de nagyobb torony, hosszú csövű és vastag fegyverrel. A pisztoly átütőképességében valamivel gyengébb volt, mint a Panther, mind az alacsonyabb csőtorkolati sebesség, mind a lőszer minősége miatt. De a különbség mégsem tűnt elsöprőnek, mint a 76-os milliméteres papír.
  Egy hétköznapi "Tigris" számára ez már veszélyes, egy "Oroszlán" számára még nem - tehát 100 - milliméter dőlt. Bár egy bizonyos szög alatt megvolt az esély. Vagy a hajótest alsó részében, de hernyóvédők is.
  A tankba beszálltak, és kiszabadították a legénységből. Természetesen vér fröccsent odabent. Maga a gép teljesen új, de a lőszer terhelése meglehetősen szerény - mindössze 35 kagyló. A kabin nem túl tágas, de jobb, mint a régi harmincnégy.
  Gerda megjegyezte:
  - És itt van a parancsnok tornya. Ez azt jelenti, hogy erős versenytársunk van. Most az oroszok nem lesznek olyan vakok.
  Magda gonoszul elmosolyodott, és megjegyezte:
  - Az oroszok pedig már jól lőttek, igaz, rosszabb látótávolsággal. Ráadásul a torony nagyobb lett és könnyebben üthető!
  Gerda ezen hangosan felnevetett.
  - Nos, igen! Ez a legnagyobb probléma tankereink számára, és valószínűleg ennek a tanknak a koronája! Próbáld ki, üsd meg!
  Charlotte ezt énekelte:
  - Egy, kettő, öt! "Tigris" jött ki lőni!
  Christina felvette:
  - A T-4 teljesítéséhez a lábak szélesebbek, mint a karok!
  Így hát elrohantak egy tankra, amely könnyebben mozgott, mint az IS... Gerdának eszébe jutott, hogyan találták el a szovjet gyalogságot négy géppuskával. Tisztességesen kaszáltak, és az oroszok fel sem fogták, hol esett rájuk egy ilyen támadás. De másrészt, miután elindultak, támadásba lendültek, gránátokat dobáltak... Pár darab a tisztes távolság ellenére felrobbant a toronyon. Persze 100 és 90 milliméteres IS páncélnál ez olyan, mint egy elefánt pellet, de kellemetlenül zümmög. Igen, és a hernyók vághatók.
  Így hát be kellett indítanom a motort és visszavonulnom. És akkor elfogyott a lőszer. Több mint száz vörös katonát kaszáltak el.
  Gerdát megdöbbentette a szovjet nép halálmegvetése. Az arabok, akik háremeket és gyöngypalotákat ígértek, nem voltak ilyen elkötelezettek. De ezek ateisták - olyan emberek, akik nem hisznek a túlvilágban és az Édenkertekről szóló mesékben. És mi készteti őket ilyen makacs harcra, amikor a háború kimenetele már előre eldöntött dolog, és ez nem más, mint a halálra ítéltek dühe?
  Ezt hihetetlenül nehéz megérteni és felfogni.
  Bár persze sokan vannak az orosz árulók között. Vlasov "Felszabadító Hadsereg" hat hónapig hat hadosztályt és kilenc különálló dandárt alkotott. Bár persze világos, hogy Wehrmacht katonának lenni könnyebb, mint tizenöt-tizenhat órát a gépnél dolgozni sokkal rosszabb forrasztásért, de mégis... Valamiért nem látszanak a volt hadifogolyokból származó német hadosztályok a frontok...
  Bár egyébként kevés német van fogságban, de szovjetek... Úgy tűnik, már több mint hat és fél millió. Talán nem sok vlaszovita, bár sok fogoly szétszóródott az SS által irányított nemzeti hadosztályokba és légiókba. Ezenkívül az oroszok egy részét nemesek és monarchisták formációjába küldték.
  De mindenesetre így sikerült bevenniük Tikhvint, az időjárás javulása és a hatalmas bombázások ellenére. Annak ellenére, hogy borsos árat fizettek.
  Gerda megkapta a parancsot, és rálőtt a harmincnégyes öngyújtóra. A fegyver tűzsebessége magasabb, így magabiztosabbnak érezheti magát. Egyszer, aztán a második és végül a harmadik tank a szemétlerakóhoz...
  Szóval óvatosabbnak kell lenni. Ellenkező esetben itt csapódnak le az autónál, csak a torony elülső páncélja lett erősebb és vastagabb, és így majdnem ugyanaz a formátum. A test különösen sérülékeny. És az orosz tankerek között vannak kézművesek. Azonban egy ilyen ritka tankért, mint az IS-2 vagy IS-1, egy gyengécske nem kerül börtönbe. A szokásos formátumból pedig harmincnégy lehet egyszerű harcosokkal. A parancsnoki torony résén keresztül úgy néznek ki, mint a lovak szájkosara, szájkosárral. Még valahogy kényelmetlen is ilyen szépségekre célzott lövést készíteni.
  Crucian ezúttal a toronyban a lányokkal, kiszállt, hogy kalauzul szolgáljon, és nem hagyhatja a lányokat a kazánban. Igaz, Magda logikusan megjegyezte:
  - Amúgy távozhatunk lövöldözés és provokáció nélkül...
  Crucian gyerekesen megcsavarva a pofáját, nyafogva kijelentette:
  - Nem - nem lövöldözni, nem lesz érdekes!
  Magda ennek ellenére figyelmeztette a lányokat:
  - Csak akkor nyiss tüzet, ha ölni akarsz, ha nincs több három vagy négy autónál. Ezt az új tankot érintetlenül kell visszavinnünk az egységeinkhez.
  Gerda egyetértett.
  - Ez az újdonság egyelőre nem szerepel a trófeák között, vagyis továbbra is hasznos lesz számunkra.
  A tigrislányok mérsékelt lelkesedéssel folytatták a vadászatot. Nem jártak túl jól, de további hét tankkal és öt teherautóval bővítették eszközeiket. Egyszer az autón kívül kellett harcolnom, hogy üzemanyagot vegyek a tankoláshoz.
  Röviden: négy huncut csínytevő kiszállt az üstből, és majdnem belehaltak a tüzérségükbe. Csak időben sikerült megmenteni a zászlót horogkeresztes pókkal.
  Most átkelnek az árkon, és még ott is van egy-két papírvirágos csokor, amit átadnak a hősnőknek.
  Oleg Ribacsenko, aki belefáradt e gúnyos filmbe, felkiáltott:
  Miért mutogatod nekem azt az átkozott szukát? Mennyire lehet nézni az orosz emberek meggyilkolását!
  . 16. FEJEZET
  A háború az, ami lehetőséget adott Jane-nek és csapatának, hogy megtalálják önmagukat az életben. Ezért a lányok készségesen vettek részt a keleti kampányban. És miért nem? Ez pénz és hírnév.
  A szovjet tankarzenál nem sokat változott. A fő harckocsi továbbra is T-34-85. Az alváz és a hajótest páncélzata a negyvenedik évtől megmaradt. Ugyanaz az ötszáz lóerős dízelmotor, ugyanaz a 45 milliméteres ferde frontpáncél. A hajótest oldalainak gyengébb védelme, sebezhető a német faustpatronokkal szemben.
  Csak egy nagyobb torony került beépítésre, 90 mm-es elülső páncélzattal és egy 85 mm-es löveggel. A tank természetesen elavult, és egyáltalán nem veszélyes a németekre!
  A lányok egy Goering-5 autót vezetnek, későbbi átalakításban. Az oldalpáncél 178 milliméterre nőtt, az elülső páncél 250 milliméterre dőlt. Maga a tartály gázturbinás motorral van felszerelve, és 60 kilométer per órás sebességre gyorsítja a briteket.
  Jane megkérdezte Gringetát a tüzértől:
  - Jól látsz?
  A paraszti harcos magabiztosan válaszolt:
  - A láthatóság itt kiváló! mindent látok!
  Malanya kuncogott és ugatott:
  - Összetörjük az oroszokat!
  Matilda magabiztosan megerősítette:
  - Igen, megtesszük!
  "Goering" -5 fordulat, a fegyver lövedéket lövell ki. A szovjet harmincnégy törik a torony. A lányok sikoltoznak örömükben. Tényleg azt hiszik, hogy ez minden nagyszerű. És hogy a szovjet tankerek haldoklik, még örülök is.
  Jane édes hangon csicseregte:
  - Mindenkit hamuba törölünk... És Moszkva alattunk lesz!
  Miután azonban aknamezőkre botlott, a német tanknak meg kellett állnia. Az oroszok nagyon szorosan beépültek. És egy csomó tankelhárító sün. A tüzérség aktív ágyúzást végez.
  Gringeta bosszúsan azt mondja:
  - Így alakul... Kemény blokkba botlottunk!
  Jane hivalkodó magabiztossággal válaszol:
  - Nem, ez csak reggelig történik... Törjük át az operát!
  A német hadigépezet némileg leállt. Jet támadó repülőgépek jelentek meg az égen, és teletankokat használtak. Nyilvánvalóan aknamezőket próbáltak elpusztítani.
  Robbanóanyaggal rádióval irányított autók. Mobil gázvetőket is alkalmaztak. Szó szerint tűzzel és lánggal bombázták a Vörös Hadsereg állásait.
  Gringeta elégedetlenül jegyezte meg:
  - A háborúban egyre több a kosz, és egyre kevesebb a vitézség!
  Jane kénytelen volt egyetérteni ezzel:
  - Seljavi! Jaj, valahogy veszítünk!
  Gringeta kijavította a parancsnokot:
  - Inkább nem mi, hanem az ellenfeleink! Most semmi, szálljunk ki a zsákutcából, és harc lesz...
  A német harckocsi lőtt, bár valójában semmit sem lehetett látni. Jane összedörzsölte a mezítlábát, és énekelte:
  - Nem gondolunk rosszra - biztosan el fogunk veszni! Van kiút a labirintusból, minden zsákutcából!
  Gringeta mosolyogva csicseregte:
  - Aki vidám, az nevet...
  Aki akar, eléri...
  Aki keres, az mindig talál!
  Malanya dallamosan és fogaitól csillogóan hozzátette:
  - Aki szokott küzdeni a győzelemért, az énekeljen velünk!
  Az ágyúzás több órán át tartott, majd a német tankok mégis továbbindultak. Szovjet tüzérség és különféle kaliberű páncéltörő ágyúk fogadták őket. Érezhető volt azonban, hogy az átütő erő egyértelműen nem elég. A németek előrenyomultak... Csak amikor elkezdtek lőni a 203 milliméteres ágyúk, akkor jelentek meg a náciktól az első összetört járművek.
  Jane bizonytalanul suttogta:
  - Uram... Ez a pohár múljon el mellettem!
  Gringeta magabiztosan mondta:
  - Két haláleset nem történhet meg, egyet nem lehet elkerülni! Tehát, ha valami, akkor a következő világban élünk!
  Malania suttogva kérdezte:
  Milyen ez a fény?
  Gringeta nem beszélt túl magabiztosan:
  - Szerintem jobb, mint a miénk!
  Malanya ezt suttogta válaszul:
  - Adja Isten, hogy a vakok kinyitják a szemüket, és kiegyenesítsék a hátukat a púposoknak!
  Jane valóban azon töprengett, mi lehet ez a fény. Talán ez a világ még irracionálisabb és kevésbé biztonságos. Jane megcsavarta a derekát, megmozgatta a csípőjét, és csipogott:
  - Ez egy nagyon érdekes lehetőség - meghalni és a következő világban végezni! Mi vár ránk ott? Találkozunk ott azokkal, akik kedvesek voltak nekünk a Földön, vagy új barátokat kell szereznünk?
  Gringeta mezítláb mozgatta a kutyát, és felszisszent:
  - Lesznek új évszázadok, nemzedékváltás lesz... De a Lenin nevet soha senki nem felejti el!
  És nevetésben tört ki, a kissé őrült nevetésével. Harcos-paraszt volt, aki aktívan ujjongott csupasz, kecses lábaival, és az ujjai játszottak.
  Itt elkaptam az IS-3-at... Távol az igazságtól. Nem mindenki fog eltalálni, és ha igen, akkor a lövedék a csukapofának ütközve rikochethet. De a lány tudta, mit csinál. Tüzelt, és azt mormolta:
  - A ködök partja, csalival zúzzuk!
  Matilda emellett énekelte:
  - És ez az "Agdam", igyunk a hölgyeknek! Szuper hölgyem!
  Gringeta lövése pontos volt. A lövedék a torony elülső páncéljának alsó részét, közvetlenül a résben találta el. És pusztító hatást fejtett ki anélkül, hogy a ricochetbe ment volna. Ilyen helyzet állt elő. Pontosabban, öt szovjet tanker szinte azonnal meghalt. Az angol nők pedig felvették a bűncselekmények listáját.
  Malanya üvöltött, miközben eldördültek a gépfegyverei. Több katona fiú akart felkúszni Hitler taknusához.
  - De pasaran, ne gyere a közelébe fiú! - Kiáltott egy csinos lány, és géppuska-kitöréseket öntött, bátor úttörők.
  - csicseregte Jane, és csupasz sarkával a páncéljához csapott.
  - Ó, fiúk, fiúk, fiúk... Hirtelen kifogásolhatóvá váltatok! Látható erre az átkozott földre, túl nemes vagy!
  A leány pedig, az úr leánya, megsajnálta ezeket a mezítlábas, karcos, koszos fiúkat, akiket kíméletlen golyók szúrtak át. Milyen szomorú és nehéz ez az egész.
  Gringeta ismét lőtt, átlyukasztotta az SU-100 önjáró fegyvert, és csipogott:
  - És a szöcske futni fog, hogy átadja az üvegeket!
  Malanya skarlátvörös nyelvével megnyalta az ajkát, és belekortyolt egy műanyag üveg Coca-Cola-ból, mondván:
  - Természetesen nem! Adj bort és egy doboz cigarettát!
  Matilda óvatosan előremozdítva a tankot, felszisszent:
  - A cigaretta méreg...
  Jane felvette a ritmust, és folytatta:
  - Így van, mondják az emberek!
  Gringeta válaszul, lő és sziszeg:
  Nincs rosszabb a nikotinnál!
  Malanya kuncogott és felmordult:
  - Egy doboz cigaretta a kemencében!
  Matilda válaszul hozzátette, és megvakarta a melle skarlátvörös mellbimbóját:
  Igen, az emberek azt mondják...
  Jane vigyorogva fejezte be, és kinyújtotta a nyelvét.
  - De én dohányzom....
  Malanya aplombával végzett.
  - És nagyon örülök!
  A lányok nevetve mutatták hosszú, cseresznyeszínű nyelvüket. Jane mosolyogva jegyezte meg:
  - A cigaretta a legtermékenyebb gyilkos, főleg a vásárlóval szemben!
  Malania hozzátette:
  - A cigaretta olyan, mint egy néma puska, de halálos egy amatőr kezében!
  Gringeta elsütötte az ágyút, és mosolyogva megjegyezte:
  - A cigaretta a legmegbízhatóbb mesterlövész, mindig öl!
  Matilda kissé lelassította a tankot a dombon, és elhallgatott:
  - A cigaretta keserű ízű, de jobban vonz, mint az édesség!
  Jane mély levegőt vett, és ezt suttogta:
  - A cigaretta olyan, mint egy rossz lány, csak az elválás sokkal fájdalmasabb!
  Gringeta kuncogott, tüzelt és üvöltött:
  - A cigaretta, a gránáttal ellentétben, eldobva meghosszabbítja az életet!
  A lányok elhallgattak. A tankjuk ismét elakadt, és egy árokban kötött ki. ki kellett szállnom. A harcosok kissé idegesek voltak. A szovjet védelem nagyon erős.
  Jane filozófiailag megjegyezte:
  - Háborúban a célhoz vezető legrövidebb út kerülő, a tiszta igazság pedig aljas megtévesztés!
  Gringeta, miután egy jól irányzott lövéssel szétzúzta a szovjet ágyút, megjegyezte:
  - Egy körös manőverrel nagy valószínűséggel elvágod a célhoz vezető utat!
  Malanya elsütötte a géppuskáját, és azt csicseregte:
  - Az élet vörös, de skarlátvörös a levele!
  Matilda egy különös következtetést foglalt össze:
  - A háborúban az élet elveszti értékét, de értelmet nyer!
  A lányok folytatták a háborút. Lőttek, és közben aforizmákat komponáltak menet közben.
  Jane mezítláb lőtt, és elejtette:
  - A háború olyan, mint a vőlegény, mohó az árulásra, de nem engedi, hogy elhaljon!
  Gringeta lőtt, és szellemesen azt mondta:
  - A háború egy kéjes nő a férfitestekben!
  Malanya felszisszent válaszul:
  - A háború, akárcsak a szerelem, minden korosztálynak engedelmeskedik, de az időtöltés nem kellemes!
  Matilda jónak látta hozzátenni:
  - A háború, mint az udvarhölgy, drága, változékony, de mindig hősi emléket hagy magáról!
  Jane kecses, csupasz ujjaival megfordította a kutyát, és kotyogott:
  - A háború nem olyan, mint egy álom, nem nélkülözheted az erős érzelmeket!
  Gringeta vigyorogva tüzelt, és így válaszolt:
  - A világ unalmas és pihentető, a háború érdekes és izgalmas!
  Matilda, élvezettel kortyolgatva a kólát, így folytatta:
  - A háború vér és verejték, megtermékenyíti a hajtásokat, amelyek bátorságot szülnek!
  Malanya kuncogott, és megjegyezte:
  - Bármilyen érdekes is a háború folyamata, mindenki a végét akarja!
  Jane csupasz lábujjaival ismét végigsimított a fegyver csuklóján, és énekelte:
  - A háború nem könyv, nem tudod becsapni, nem rejtheted a párnád alá, csak elronthatod!
  Gringeta dühösen csicseregte:
  - A háború vallás: fanatizmust, fegyelmet, megkérdőjelezhetetlen engedelmességet igényel, de istenei mindig halandók!
  Malanya halkan kuncogott, és megjegyezte:
  - Háborúban, akárcsak egy kaszinóban, a kockázat nagy, a nyereség pedig kicsi!
  Matilda vigyorgott és ugatott:
  - A katona halandó, a dicsőség feledésbe merül, a trófeák elhasználódnak, és csak az okok eltávolíthatatlanok egy új mészárlás megkezdésére!
  Jane finoman megszólalt:
  - Megvetjük a gyilkost, hacsak nem katona a fronton, a tolvajt megvetjük, ha martalóc a csatatéren duplán!
  Gringeta ismét leszögezte, és felszisszent:
  - A katona az a lovag, akinek a páncéljában bátorság és becsület van! Báró tábornok, akinek koronája van: megfontoltság és intelligencia!
  Malanya mosolyogva mondta:
  - A katona hangzik büszkén, a közlegény pejoratívan!
  Matilda bölcsen válaszolt:
  - Az első a támadásban, meghalhat, de az utolsó nem marad az emlékezetben!
  Jane lélegzetvisszafojtva kotyogott:
  - Jobb elsőnek lenni a trófeaosztásban, mint a támadásban!
  Gringeta mosolyogva tette hozzá:
  - A háború olyan, mint egy nő, csak a férfiakat teszi le törés nélkül!
  Malanya méltósággal válaszolt:
  - Egy nő, ellentétben a háborúval, nem siet lefektetni a férfit!
  Matilda nevetve mondta:
  - A háború, ellentétben a nőkkel, soha nem elégszik meg a beosztott férfiak számával!
  Jane puszta ujjaival ismét elfordította a kart, és így szólt:
  -A háború a legtelhetetlenebb nő, mindig kevés férfija van, és nem fog visszautasítani egy nőt!
  Gringeta jónak látta megismételni ezt a szellemes aforizmát:
  - A nők nem szeretnek verekedni, de a vágy, hogy leterítsenek egy férfit, nem sokkal rosszabb, mint a golyó!
  Malanya felszisszent, mint egy kobra, és kifújta rózsaszín nyelvét:
  - Fektessen le egy férfit, esetleg egy kis golyót, tegyen boldoggá, egy nagy szívű nőt!
  Matilda gúnyos mosollyal tette hozzá:
  - Nagy szív, gyakran kis önérdekhez vezet!
  A lányok befejezték a szellemes megjegyzéseket, és a csatatérre kezdtek koncentrálni. TA-311-es támadógépek repültek az égen, amelyek a szovjet csapatok állásait lőtték. Habár lassan, a Harmadik Birodalom koalíciója haladt előre. És volt ideje enni egy keveset, holttesteket nyelni.
  A lányok unatkozva ismét aforizmákkal kezdtek viccelni:
  Jane kotyogott:
  - A háborúnak nincs női arca, de a férfiakat hevesebben vérzi, mint egy feleséget!
  Gringeta tüzelt, és felszisszent:
  - A háború nem okoz örömet, de kielégíti az agresszív ösztönöket!
  Malanya válaszul füttyentett:
  - Öröm a háborúban, ellenségek teteme csak az árban!
  Matilda a számokat görgetve hozzátette:
  - A háború a mező szántása: hullákkal megtermékenyítik, vért öntözik, de győzelemre emelkedik!
  Jane lőtt és dorombolt.
  - A győzelem holttesten és véren van, de gyengével terem!
  Gringeta lőtt, széttörte a harmincnégyet, mint egy üvegkő, és felszisszent:
  - A háború olyan, mint a kannibál virág, fényes, húsevő és rossz szagú!
  Malanya mezítláb megtörölte a pedált, és felkiáltott:
  - A háború a haladás anyja és a lustaság mostohaanyja!
  Matilda elviszi, és hogyan fog ordítani:
  - És a háborúban a katona élete nem az árban van, hanem a tábornokoktól és egyáltalán veszteség!
  Jane végigsimította a kezét a mellkasán, és csicseregte:
  - Ha békét akarsz - kelts félelmet, ha háborút akarsz - okozz nevetést!
  Gringeta fogta és lőtt, mezítláb mutatva a fegyvert, és énekelte:
  - A nevetés nem bűn, ha nem vagy nevetség tárgya a katonai ügyekben!
  Malanya kuncogott, és sikerrel morgott:
  - A háború olyan, mint a cirkusz, csak a győztes nevet utoljára!
  Matilda vezette a tankot, szétzúzva néhány úttörőt, és károgva:
  - A háborúban, mint a cirkuszban, csak szőnyeges, komoly gyilkos!
  A lányok ismét elhallgattak. Belefáradtak, hogy élesek legyenek. Általában véve a háború nem túl szép.
  Jane bosszúsan gondolta: Nagy-Britannia átengedte magát a németeknek. Bár hány földet hódítottak meg a britek. És mennyi ebből Németországból! Nagy-Britannia kolosszális birodalommá vált. De nem tudta megemészteni a kolóniáit. A Harmadik Birodalom felülmúlta a szögek erejét, és még a parancsnokok is sokkal erősebbnek és tehetségesebbnek bizonyultak.
  És amikor a nácik Londonba érkeztek, Anglia számára véget ért a történelem. Új birodalom alakult ki, példátlan hatalommal. Amelynek csapatai sok népet és országot szolgálnak. És mit is mondhatnánk: a Harmadik Birodalom szárnyait bontva elfojtotta Nagy-Britanniát.
  De a negyvenedik évben, miután meghódította Franciaországot, Hitler nagylelkűen békét ajánlott Churchillnek. És el kellett fogadni: a józan ész azt sugallta, hogy Nagy-Britannia a háborúval még elméletileg sem nyerhet semmit, hanem elveszíthet. Hitler félerővel vívta a légi csatát Angliával. Nagy késéssel csapatokat vitt át Afrikába. A Szovjetunióba ment. De mindez csak késleltette a katasztrófát.
  A németek a megszállt területeket kihasználva két fronton is erőt találtak a harchoz, Japán magabiztosan verte az amerikaiakat. Aztán Sztálin elárulta, fegyverszünetet kötött. Nagy-Britannia térdre esett, és a Harmadik Birodalom része lett.
  Sok győzelem a Wehrmachtnak a legyőzhetetlenség dicsőségét érdemelte ki. Jane és barátai készségesen elmentek a náci hadseregbe - hogy boldogságot és rangokat szerezzenek. És valamennyire sikerült is nekik.
  És akkor mi van? Most két hazájuk van: Nagy-Németország, Kis-Britannia.
  Jane a torkából kortyolt egy Coca-Colát, és azt csicseregte:
  - Szerelem és halál, jó és rossz... Mi szent, mi bűnös, a gyilkosokat nem érdekli!
  Gringeta énekelt válaszul, és újabb lövedéket küldött:
  - Szeress és merj, uralkodjon a gonosz, és válassz, nekünk csak egy adatik!
  A lányok kicsit felvidultak. Nos, amennyire csak lehetséges, hangolja magát kisebb mértékben. Fiatalok, vidámak, energikusak és meglehetősen szerencsések. Annyi verekedés és egyetlen karcolás sem. Kivéve, hogy megkarcolják magukat a tankon.
  Malanya élesen megjegyezte:
  - Eh, Churchillnek el kellett volna fogadnia Hess javaslatát, és be kellett volna lépnie a háborúba a Szovjetunióval. Akkor mi uraltuk volna az egész bolygót, és a végén Németországot szétverték volna!
  Matilda örömmel énekelte:
  - Németország jó a csatában, a brit oroszlán a legjobb!
  Malania megerősítette:
  - Igen, a mi oroszlánunk Nagy-Britanniából a legjobb!
  Jane mosolyogva mondta:
  - Még van esélyünk! Itt Hitler meghal, és a Német Birodalom szétesik!
  Gringeta lövedéket lőtt ki, és részben egyetértett:
  - Hagyd, hogy szétessen! Végül is húsevő ragadozók, de vajon jobb lesz-e nekünk?
  Malanya filozófiailag megjegyezte:
  - Egység kemény módban, jobb, mint a rendetlenség és a hanyagság lágy módban!
  Matilda csupasz talpát a pedálokra nyomta, és ugatott:
  Mi is a Marson leszünk! És a Naprendszeren túl!
  Jane a Mona Lisa mosolyával válaszolt:
  - Először egyetlen módot kell létrehoznia a Föld bolygón!
  Gringeta fogta, és buzgón énekelte:
  - És mi egy ilyen rezsim vagyunk, nem engedjük, hogy megváltozzon!
  Malanya szellemesen megjegyezte:
  - De hogy orral hagyjam, orrot kell cserélnem!
  A lányok olyan szerencsések, mint mindig. Itt a harckocsijuk eléri az első lövészároksort. És feltöri a földet hernyókkal. A harcosok nevetnek.
  - Mindet elvisszük!
  Az egyik fegyver a görgők közé szorult, és a harckocsi megállt. A lányok kiszálltak a kocsiból, de a tank túl zsúfolt és túl meleg volt. Kint pedig kockázatos, megéghetsz.
  A harcosok elrohantak, csupasz sarkukat villogtatva énekelték:
  - Friss lányok vagyunk, jó barátok, na de mezítláb, hadd ostorozzanak, fürgén ijeszt!
  Jane elfutott, és megjegyezte:
  - Itt vagyunk az űrhajósok!
  Malanya mosolyogva megerősítette:
  - És az űrben és a leszállóban!
  Gringeta pedig fogta, és üvöltve ment a kezére:
  - Szuper harcos vagyok! Mindenkiben kételkedem!
  Matilda válaszolt és felszisszent:
  - Cseppenként méreg a Führerbe!
  Jane kuncogott és énekelte:
  - Az ütés erős, a Führer pedig mindenható!
  A harcosok mezítláb járva menekültek a törmeléken, zúzott, erősen felhevített vason, mindenféle gerendákon, törött koponyákon.
  Jane énekelte:
  - Meg fogsz érteni... Meg fogsz érteni... Meg fogsz érteni, és nem találsz jobb országot!
  A lány szívesen fut, nem túl kemény lábakkal éles ösvényen, törmeléken. Valóban nagy öröm.
  Gringeta énekelte:
  - Nyár, magasan süt a nap...
  Malanya támogatta a dalt:
  - Magas magas!
  Matilda hozzátette:
  - Nyár, messze vagyunk a haláltól! Messze!
  A harcosok láthatóan felvidultak. Valóban, milyen élvezet ilyen energikusan mozogni és ugrálni.
  Jane kuncogott, és megjegyezte:
  - A halál megegyezés, a gyalázat abszolút!
  Gringeta egyik mezítláb a másikhoz dörzsölte, és felszisszent:
  - Nyaralásunk lesz! És vele a győzelem!
  Malania szkeptikusan mondta:
  - A miénk vagy a német?
  Matilda mosolyogva énekelte:
  - Halálos tűz vár ránk...
  Jane így válaszolt:
  De tehetetlen...
  Gringeta üvöltött, mint egy párduc:
  - Mindenkinek külön koporsója van...
  Malanya elvette, és lövés közben felszisszent:
  - Boshey zászlóalj a sírba süllyedt!
  Matilda visszaordított:
  - Egy egész légió esett a sírba!
  És a lányok fogták és nyávogtak... Olyanok, mint a karcsú lovak. És olyan aranyos, a lábak csupasz, lebarnult.
  Jane elvette, és örömmel felszisszent:
  - És én kobra vagyok! És én kobra vagyok! Egyáltalán nem medve!
  Gringeta visszavigyorgott:
  - És jó, hogy egy kobra felrepül a felhők közé!
  És a lányok elkapják és összeütik a homlokukat. Szikrák hullanak a szemekből, mintha eljött volna az óra!
  Malanya elvette és felszisszent:
  - Hitler kaput!
  Matilda támogatta:
  - És Sztálin kaput!
  Jane megrázta a csípőjét és csicseregte:
  - Fény harcosa vagyok, vademberek térden állva... Mindenkit, aki rágalmaz, elsöpörök a Föld színéről!
  Malanya elvette és felüvöltött:
  - Hitler pedig bolond, dohányzik! Gyufát lop, nem alszik otthon!
  Matilda gonoszul elmosolyodott, és megkérdezte:
  - Mit gondol, van a Führernek?
  Gringeta mezítláb a hamuba taposott, és felmordult:
  - Természetesen nem! Adunk neki egy négyest, szopást!
  Malanya szemeit forgatva suttogta:
  - Ó, nagyon jólesik egy lüktető jade rudat a szádban tartani és a nyelveddel érezni!
  Matilda lélegzetvisszafojtva suttogta:
  - És milyen nagyszerű! És minden nagyszerű lesz!
  A lányok egyre feljebb ugráltak. De a tankjukat megjavították, és vissza kellett térniük. A harcosok visszamásztak, és felszisszentek:
  - Ez a mi tankunk! Egyszerűen nagyszerű lesz!
  Jane-nek hirtelen eszébe jutott Robin Hood meséje. A kis Joe ott van, a fiút a seriff fogságba ejtette. A fiút megkínozták: fogasra húzták, a sarkát megsütötték.
  Ahogy a lángok nyaldosták a fiú csupasz, megkeményedett talpát... Jane itt izgatottságot érzett, és nagyon szeretett volna szexelni. Itt léptek be. Főleg a japán nindzsa Karas. Ez a szőke fiú, olyan jóképű, és nagyon nagy férfi tökéletessége van. És olyan jó érzés ilyen tiszta és sima bőrt megérinteni a melleivel.
  Jane a lábujját a lába közé akarta dugni, de zavarba jött, és meggondolta magát. Bár valóban, egy ilyen akció rendkívül kellemes!
  Az úr lánya így szólt:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És dühös, és dühös tűz!
  A lányok ismét a szovjet csapatok állásaiba helyezték át a "Goering" -5-öt. Valószínűleg maga Sztálin is nagyon kiakadt, amikor értesült a nácik előretöréséről. Tényleg, hogy nem lehet itt eltévedni. Egy kolosszus rohan rád, de nincs mit válaszolni. Harmincnégy éves, az E-sorozatot nem tudod legyőzni. És még inkább a piramis alakú AG-któl.
  És Sztálin láthatóan sokkos állapotban van. Legalább hívj egy csótányt a tanácsadóidhoz. Se hang, se jelentés, se vízcsepp! Úgy tűnik, csapokat fogsz kapni!
  Jane mosolyogva jegyezte meg:
  - És Sztálin, ellentétben Churchill-lel, mindig készségesen fogadta el Hitlertől a segédanyagokat, és békére ment!
  Gringeta lelkesen énekelte:
  - Mondd, mi a világ! Válaszolnak neked - a nap és a szél!
  Malanya lelkesen megjegyezte:
  - És erős, egészséges gyermekeink lesznek!
  Matilda kuncogott és suttogta:
  - A világ nem sakktábla, és Hitler sem király!
  Jane kijavította barátját:
  Magasabb, mint egy király! És lesöpörjük őt a bolygó színéről!
  Gringeta elvette és felüvöltött:
  - A britek nagysága, felismerte a bolygót! A fasizmust egy kardcsapással leverték!
  Malanya lelkesen hozzátette:
  - A világ minden nemzete szeret és becsül bennünket!
  Matilda egy lány lelkesedésével, aki megtalálta első szerelmét, hozzátette:
  - Hiszem, fel fogjuk építeni a szent kommunizmust!
  Jane nevetésben tört ki, és megjegyezte:
  - És a németek vezetése alatt tulajdonképpen a kommunizmus is felépülhet!
  Gringeta a homlokát a pisztoly farához ütötte, és ezt énekelte:
  - A kommunizmust vicceljük, most megépítjük! És Sztálin lesz a szuperhősünk!
  Malanya hozzátette, pontosítva:
  - Természetesen a koporsóban!
  Gringeta készséggel megerősítette:
  - Hát persze, a koporsóban!
  Jane filozófiailag megjegyezte:
  - Bármilyen nagy a király, bemegy a koporsóba, mint a kennelbe!
  Gringeta ravasz vigyorral hozzátette:
  - Egy politikus mindig hazudik, csak az igazat hal meg!
  Malanya csupasz lábujjait csattogtatta, és így szólt:
  - A halhatatlanság valóságos, de a halál illuzórikus!
  Matilda is kiadott egy aforizmát:
  - A királyok mindent megtehetnek, de egy, egyetlen király sem hagyhatja el a koporsót a földön!
  Jane a Twitteren írta:
  - Hamarosan véget ér az élet...
  Gringeta aplombbal támogatott:
  - Hamarosan!
  Malanya géppuskákkal lőtt a szovjet gyalogságra, és felszisszent:
  - Ó, anya, anya, könyörülj a fián!
  Matilda nehezen tudta visszatartani a nevetését, és hozzátette:
  - Végül is élnie kellett, egy napot sem!
  Jane filozofikusan gondolkodott:
  - Mindenki szeretne szépen élni, de csak kevesen halnak meg méltósággal!
  Gringeta mosolyogva válaszolt:
  - A halál bajt ígér, hacsak nem csillog a siker sugaraitól!
  Malanya dühös fogvigyorral sziszegte:
  "Jobb a jó halál, mint a rossz élet!"
  Matilda kihívta:
  - Jó Istennek lenni, a vadonban, rossz az ördögnek a zónában!
  Gringeta mérges vigyorral jegyezte meg:
  - És kifogytunk a kagylóból... Egyetértek, ez egy hatalmas tragédia! Nincs jelen a megsemmisülés!
  Jane megvetően felhorkant.
  - Lesznek új bemutatók és más elnökök is!
  . 17. FEJEZET
  Friedrich ezen a napon, 1947. október 10-én, mint mindig agár és fáradhatatlan, gyorsan száguldott egy Me-362 léglovon. A fiú a fáradtságnak még árnyékát sem érezte, túlságosan izgatott volt, és még mindig lövés nélkül lőtt. Éjszaka a javítócsapatok, elsősorban amerikaiak, üzembe helyezték a sérült berendezések egy részét. Konkrétan a "Patton"-okat ismét hernyókkal pörgették, ráadásul ezekből a gépekből pár százat üzembe helyeztek az óceánon túlról, már hibakereső vasutak mentén. A partizánok természetesen próbálkoztak, de a szokásosnál sokkal rosszabbul jártak. Bandera a választásokon legyőzte az ukrán Batkát, a partizánok soraiban pedig egyre nőtt az árulás és a dezertálás. Ráadásul a partizánmozgalom parancsnoka, Vorosilov megbetegedett... És nem vették fel időben a helyettesítőt... Így a fasiszták sokkoló nemzetközi csoportjának ellátása meglehetősen kielégítő volt. Igen, a bátor földalatti munkások és a hősies szabotőrök néha sikereket értek el, de nem a taktikai szint felett. Ráadásul az új, kapituláló szövetségesek megjelenése a Szovjetunió győzelmébe vetett hit meredek csökkenését okozta, és ez oda vezetett, hogy a megingott elemek nyíltan vagy akár burkoltan átálltak a nácik oldalára.
  A dezertőrök száma különösen a krajkói Vörös Hadsereg és a Lengyel Hadsereg körében növekedett. A lengyelek, hisznek a nácik és főleg a nyugati kapitalisták ígéreteiben, komolyan számítottak egy nagy birodalom létrehozására keleten, Oroszország rovására! Persze nem minden, a lengyel kommunisták hűségesek maradtak a szovjetekhez, de a többi politikai árnyalat... A liberálisok különösen megbízhatatlanok... Így a lengyel egységek szinte azonnal megadták magukat a Moszkvai öblösön a háború kezdete óta. offenzív... Szerencsére kevesen voltak, és ez még nem volt döntő befolyással a háború menetére.
  Friedrich maga hajtotta végre az első pár bevetést, elszakadva a többi pilótától. Látta, hogy az ellenség már nem találkozik olyan sűrűn tűzzel a náci hordákkal, és szinte már nem maradt aknamező a tankékek útjában. De a szovjet katonák keményen harcoltak. A gyalogság nem nyitott tüzet, és a harckocsikat bezárva próbálta aláásni a nyomukat vagy egy csomó gránátot, vagy éghető keverékkel palackokkal felgyújtani.
  A terminátor fiú alapvetően növelte a pontszámot, a szovjet fegyverek miatt. Sőt, vízszintes síkból történő fotózás, elkerülve a merüléshez szükséges időveszteséget. Igaz, több lesben lévő tank is megsemmisült. A Szovjetunió repülése inaktívan járt el. Már reggel csak hét U-2-es gép jelent meg, majd négy Laggas. Általában Friedrich egy rövid beszélgetést folytatott velük, enyhén megnyomva a ravaszt... Aztán, mint mindig!
  A náci tankok az amúgy is meggyengült harci pontokat elnyomva tovább rohantak a mezőn át a lövészárkokba... Azonban ennél a már hatodik és részben ötödik védelmi vonalnál is akadtak páncélelhárító árkok és sün (összesen nyolc volt) ). A szovjet tüzérek idegesek lettek, és messziről tüzelni kezdtek. A nácik tüzérsége könyörtelen volt, a repülés pedig .... Eddig mint egy korcsolyapálya, minden fel volt aprítva. Nos, Friedrich, mint mindig, mindenki előtt jár, gyorsabb és menőbb. Változások történtek a csapatok felépítésében, az erős géppuskás fegyverzettel rendelkező Pattonok előretörtek. Kénytelen döntés a veszteségek csökkentésére, mert a kamikaze gyalogosok feláldozták magukat, de nem hajlandók megadni magát...
  Friedrich a harmadik bevetést barátnőjével, Helgával végezte. Itt találkoztak először többé-kevésbé nagy adag szovjet repülőgéppel. Volt köztük még öt Br-3 is (ahonnan kiásták). Furcsa mód, de a Szovjetunió bombázói a német ászok láttán azonnal visszafordultak, és a vadászgépek eléjük siettek.
  Friedrich hidegvérrel lelőtte a közeledni próbáló autókat. Beleértve egy ászt a Szovjetunió hősének csillagával a törzsön. Egy tapasztalt harcos azonban megpróbált bemenni a felhők közé, de egy olyan szörnyeteg ellen, mint Friedrich Bismarck, csak rosszabbul sikerült. A terminátor fiú, anélkül, hogy hiányzott volna, harminchat vadászgépet és négy támadórepülőgépet lőtt le egyszerre, bekapcsolva, kényszerítve, a bombázók után rohant.
  Itt azonban Friedrich felfedezte, hogy autója nem rohan annyira, és még erőltetett motoron sem ütött ki 740 becsült kilométert. Az ok egyértelmű, a Friedrich 30 milliméteres Mr-108-as ágyúit Mr-103-asra cserélték, amelyek 960 méter/másodperces kezdeti lövedéksebességgel sokkal hatékonyabban hatolnak át a tankok tetején, és nagyon nagy távolságból az ellenséges vadászgépeket, de csaknem másfélszer nehezebb és kevesebb percenkénti 420 lövéses tűzsebességgel (Friedrich azonban általában a transzba esve inkább egyes lövedékekkel ütött!). Igen, és a fegyverek lőszerterhelését különösen Friedrich esetében növelték. Így nem volt könnyű utolérni a bombázókat. Számos fürge He-362 felülmúlta a bátor, fiatal ászt. Jégesőként zuhantak a termésre, összezúzták és megkínozták a szovjet autókat. Sőt, a Br-3, mivel lassabb és gyengén felfegyverzett, a terrorista pilóták könnyű prédájává vált. Frigyes már megérett a lakoma végére, de még egy tucat távot teljesített, és ötvenet kiütött. A fiúnak azonban nem sikerült megdönteni korábbi, kétszázötvenhárom autós rekordját.
  Friedrich nagy lelkesedéssel a lelkében tért vissza. Nyert és nyer! És az árulásáról szóló gondolatok teljesen eltűntek. A fiatalember még azt mondta magában:
  - És miért ezek az előítéletek! Az otthon az, ahol a barátaid és a gyermekeid nőnek fel! A Szovjetunió pedig nem az anyaország, hanem a népek börtöne!
  Helga hallotta ezeket a szavakat, de mivel nem értette valódi jelentésüket, megerősítette:
  - Igazad van! És hamarosan gyerekeink lesznek! Bár nem akarok gyomrot kapni, amíg még van egy ilyen háború!
  Friedrich felnevetett.
  - Ez a Mindenható Isten akaratától függ. A pápa és számos metropolita azonban a mi oldalunkon áll!
  A negyedik támadás, a sugárhajtású Fokken-Wulf-5 fegyvervadászattá alakult, mivel csak néhány harckocsit fogtak el. De az igazi próba még hátra volt.
  Rotmistrov ötödik gárda harckocsihadserege befejezte az alákínálást a Krasznogvardeszkij területére. Teljes meglepetést azonban nem sikerült elérni. A náci felderítő repülés nagy tömegű harckocsi mozgását rögzítette, és a nácik siettek megtorló ellenintézkedések megtételére. A 2. SS-páncéloshadsereg mintegy ötszáz SS-egysége, valamint a stratégiai tartalék kétszáz járműve érkezett ki, hogy találkozzanak kilencszázötven harckocsival és Rotmistrov páncélos öklével megerősített önjáró fegyverrel. A csata különösen a terepen, a Pervomaisky kolhoz közelében bontakozott ki, ahol német gránátosok és fegyverek voltak az elfoglalt vonalon.
  Friedrichet és a legjobb német ászokat hívták, hogy kivédjenek egy hatalmas ütést földről és levegőről.
  Rotmistrov altábornagy, a sztálingrádi csata hőse maga hajtotta végre a legfelsőbb parancsnoktól kapott parancsot, őszintén hitte, hogy a Moszkva melletti csata még nem veszett el. Hatalom volt a kezében, felcsillant a remény, hogy a Szovjetunió visszaszerzi azt, amit korábban elveszített. A saját erejéből mozgó oszlop azonban eléggé megnyúlt. Ez részben a Harmadik Birodalom felderítő repülőgépeinek elkerülésének volt köszönhető, és a menetelés további időtartamát az ellenséges repülőgépek becsapódása miatt a vasútvonalak sérülései okozták.
  A súlyos bombázócsapások arra kényszerítették a nagy tankerőket, hogy saját erejükből több száz kilométert meneteljenek. Sőt, a menet sebessége maximális volt... Tekintettel a tankflotta bizonyos heterogenitására, egyes autókban sikerült szűrőket cserélni, míg másoknak éppen ellenkezőleg, a régi típusok, köztük a tökéletlen sebességváltók lelassították a dízelmotorokat.
  Az ellenséges repülőgépek brutális és hatalmas becsapódása miatt az ötödik lökéshadsereg elég távol helyezkedett el a frontvonaltól, és ez arra kényszerítette ezt az acélpályát, hogy estétől reggelig járjon.
  A nácik tömörebb csoportja már várt Rotmistrovra. A tankok összlétszámát tekintve a nácik kiváló minőségűek voltak: körülbelül másfélszáz "Panther" -5 és "Tigers" -5, valamint egy tucat "Goerings" L (17 láb hosszú angol járművel) rendelkeztek. fegyverek, amelyek átütőereje megközelítőleg megegyezik egy "Panthers"), E-50, AG-50 és "Patton" fegyverrel. A Superferdinanda tankrombolók még mindig úton voltak.
  Persze jobb lett volna tömegesen támadni a nácikat, de a félelmetes Zsukov túlságosan siettette Rotmistrovot, joggal tartott attól, hogy a nácik energikus ellenintézkedéseket tesznek. Ez azonban már megtörtént...
  De itt a szovjet hadseregnek volt egy ütőkártyája - ez egy komoly légi fedezet volt ... A repülőgépek mind az uráli irányt, mind a kamattartalékot eltávolították, sőt a kiképző járműveket, valamint a felszereléseket közvetlenül a futószalagról dobták harcba. . Ez volt az esély áttörni a jobb szárnyat és a hátat, a fasiszta éket, amely messze előre rohant.
  Gota tábornok és más parancsnokok már a moszkvai hadművelet tervének előzetes megbeszélései során azt feltételezték, hogy Krasznogvardejszk minden bizonnyal egy tankcsata helyszíne lesz a szovjet hadseregek harci tartalékaival, ami azt jelenti, hogy fedéllel kell rendelkeznie. terv.
  Speciális német repülőgépek, különösen a Xe-362 figyelték a légteret, így a Krasnogvardeisky-i ütközet a második világháború legnagyobb harckocsi-, de légi csatája is lett!
  Friedrichet az ellenséggel való harcra hívták, ő a Luftwaffe legjobb ásza, a légiharcok királya a Harmadik Birodalom győzelmének jelképe volt. És mellette, vagy majdnem mellette a jobb oldalon, a rohamra, és ezért a Fokken-Wulf-5 különösen erőteljes módosítására Helga rohant.
  A fiú még ezt énekelte:
  - Csillaghajókon rohanunk át a hullámokon! A kvarkok éterörvényekben habznak!
  Helga megerősítette:
  - Vörös lények, lesz Hook neked! Az alvilági pokolvilág gyermekeinek!
  Friedrich nevetett, és kiadta kedvencét:
  - Hát a csavartól! A halál angyala, csak fütyülj, hogy megjelenjen! Az összes söpredéket darabokra fogja tépni!
  Helga kuncogott válaszul.
  - Hát te szellemes vagy!
  Friedrich némileg aggódott repülőgépei tömegének növekedése, a nagy hatótávolságú fegyverek telepítésével és a lőszerszám növekedésével való kapcsolat miatt. Végül is egy 30 milliméteres lövedék, amely háromszor nehezebb, mint egy 20 mm-es ágyú, és talán négyszer erősebb a pusztító erejét tekintve, egy univerzális fegyver, amely alkalmas arra, hogy páncélt hordozzon mind a felszínen. bolygón és a levegőben! A fiatal ász még a géppuskákat is le akarta adni, eltávolítani a négy nagykaliberűt, de... Helga ellenkezett a repülés előtt:
  - Végül is közelharcba kerülhet. Jobb megtartani ezt az adukártyát...
  - Elég a Vis Maiorhoz és két "lövőhöz"! - vágott közbe Friedrich. Nekem mit lőjek le közelről - ez elég. Általában úgy gondolom, hogy a géppuskás fegyverzet itt felesleges.
  Helga vidáman felkacagott, és megveregette a fiú hátát.
  - Sajnos nem mindenki olyan legyőzhetetlen lovag, mint te! Sok ász még kezdő, sűrűbb tűzre van szükségük, hogy biztosan eltalálják...
  Friedrich teljesen ésszerűen tiltakozott:
  - Olyan drága autót, mint az ME-362 U, kezdő pilóta nem ad. Ez a harcos az ászoknak való.
  Helga válasz helyett belerohant a villogó, meztelen, rózsaszín sarkú vadászrepülőgépébe. És mi mást tenni, megszólalt a segélyhívás.
  Friedrich általában elégedett volt azzal, hogy a két szélső géppuskát eltávolította, a masszív gép könnyebben indult, és nőtt a sebesség, és a szárnyak kivilágosodása javította a kormányozhatóságot. Bár magukat a tüzelőpontokat burkolatok borították, ezek csökkentése jelentősen javította az autó aerodinamikáját. Bár aerodinamikai tulajdonságait tekintve az Me-362-nek még mindig nincs párja a dugattyús motorok között, ilyen a háború univerzális lova.
  Lent ritka fák, mezők villannak... Forró a nap, és úgy tűnik, nem lesz könnyű harcolni. Főleg az oroszok, akik elveszítik ezt a hatalmas csatát. Itt balra és kicsit lent egy varjúcsapat repül... Egy nagy nyáj, és a varjak egy része nagyon nagy... Baljós jel, minden háborút varjak kísérnek, ez a szentimentalitástól mentes kegyetlen világ. Ahogy Boyarsky énekelt a híres musicalben:
  - De miért! Lehetetlen lélekben élni! De miért - az élet nem tanít meg minket semmire!
  Ez erőszak, erőszak és még több erőszak! Kegyetlenség, kegyetlenség és még egyszer kegyetlenség bebetonozza a nemzetet!
  A varjúcsapat végtelennek tűnik, tíz-százezren vannak, és úgy kárognak, hogy még a hermetikusan zárt kabinban is hallani lehet. Friedrich megkérdezte Helgától a rádióban:
  - Megüthetjük őket gépfegyverrel?
  Az ászlány ellenkezett:
  - Ne! Itt minden golyó számít!
  Friedrich felnevetett.
  - Mi egészen lehetséges! A király a trón alatt, feküdjön egy zacskó töltényben.
  Egy keselyűcsapat mögül hirtelen kiugrott az első adag szovjet repülőgép. Először a szalamandraiak találkoztak velük. Mindkét oldalon voltak veszteségek, több orosz halt meg. Friedrich későn nyitott tüzet, és mindössze nyolc járművet lőtt le. De ez még mindig rossz kezdet. De lelőttek egy pár német "Salamander" -3-at, valamint a Me-262-t, nem világos, hogyan sikerült mindenkit megelőzni.
  De a fő dolog még hátra volt. A varjak csapata véget ért, a német pilóták kiugrottak a Krasnogvardeisky mező feletti térbe, és elkezdték.
  Egy egész hadsereg rohant a német század felé, és itt valójában a Szovjetunió több légi hadserege is repült. Mindenféle repülőgép hatalmas armádája, de leginkább Yakov volt és valamivel kevesebb Lagg.
  Friedrich több mint hat kilométeres távolságból nyitott tüzet. Ismét belemerült a vad trance patakjaiba, amikor nem célzol, és az ujjaid automatikusan megnyomnak. Amikor már nincs megfontolás, gondolat, a test a tiédnek tűnik, de már olyan vagy, mint az ismeretlen erők bábja... Ez azt jelenti, hogy nem a hús a tiéd, hanem az alvilág szelleme - tisztátalan, gonosz erők ...
  Nos, és a terminátorfiú fejében, ahányszor szólt a dal:
  Baráti körben, de ugyanakkor magányosan,
  A szenvedés, a bánatos gondok fogságában!
  Világunk annyira belefáradt a szidásba,
  Sem kiterjedés, sem szépség nem látható!
  Hová vezettél minket - gonosz gonosz ördög?
  Amikor a gonosz démon megfordítja a sereget!
  Vadászni ránk természetesen katonai dicsőség,
  Bár a lelkem aljas parazita!
  
  Ilyen üresség a haldokló szellemben
  A mocsár körül nem látod az utat!
  És a halál, ez számít a könyörtelen öregasszonynak,
  Milyen adót szed a szent Ruszban!
  
  Az egyszerű megértés nem ragyog,
  Minden a weben, határtalan hatalom!
  A vágy, hogy egy földi lakhelyen éljen,
  Kóstolás édes édességgel, örömmel, boldogsággal!
  
  De a sors hadba küldte fiát,
  Ahol el kellett felejtenünk a békét!
  Nem kell ezért a Sátánt átkozni,
  Nem akartunk mást!
  
  A repülőn átvágtam a forgószélben,
  Miután végrehajtott egy trükköt, és a fogadtatás a korona!
  Hidd el, a haza harcosa nem halt meg,
  Játsszunk egy temetési menetet a söpredékért!
  
  Az ellenség sok, erős,
  Autók, vadászgépek, rakéták!
  Darabokra zúzzuk a pokoli Wehrmachtot,
  Oroszország hőstetteit éneklik!
  Eljön a Földre, azt hiszem, a kommunizmus,
  Boldogan fogunk élni - ezt biztosan tudom!
  Az emberek hóhéra összeomlik - fasizmus,
  A győzelem a kedvességben lesz, május fényében!
  
  Haza, gyors repülés,
  Szent életet adott nekünk!
  Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Végül is hevesen küzdök érte!
  
  És eljön az idő, azt hiszem, fényes,
  Nem lesznek gyilkosságok, az öregség a szakadékba vész!
  A nemzetség él nélkül fejlődik,
  A felső rohanni fogja a vonalak eredményeit!
  
  És azért, hogy ezt az időt közelebb hozzuk;
  Úgy kell harcolnod, mint egy orosz katonának!
  Hogy mindenkihez eljusson, aki nem hülye,
  Hogy az oroszok mindig tudnak harcolni!
  Friedrich fejében egy jó hazafias dal csendült fel, de az áruló kezek és lábak éppen az ellenkezőjét tették. Ugyanis minden típusú és márkájú szovjet repülőgéphez küldtek lövedékeket. A szovjet pilóták megpróbáltak közel férkőzni és beindítani a szemétlerakót... Volka, miután több mint ötven autót lőtt le menet közben, kanyarodott és elkerülte a lövéseket és a döngölési kísérletet (ezt a kamikazét géppuska rövid sorozatokkal vágta le) . Ekkor a fiatal ász gépe elmozdult, és harci transzban lévén a fiú sok légfegyvert adott. Nagyon lekaszált számos szovjet harcost, akik hátulról bukkantak fel.
  Itt Friedrich majdnem feldöngölte magát, de sikerült a tűzvonalba csúsznia, és folytatni az ellenfelek kiirtását. Ezúttal a kétmotoros "Pawns" lett az áldozata. Egy aforizma villant át a fiúk fején (a gyalogok sem őrültek, leendő királynők!). - csikorgott Helga a rádiójába.
  - Ó, édes anyám! Hogy nyomják!
  Friedrich egy befejezetlen holthurkot végrehajtva nagy távolságból elvágta a szovjet vadászgépeket, megpróbálva Helga háta mögé menni. Egyikük "Boltos" (Lagg-5), nagy vörös csillaggal volt a törzsön... Szóval a Szovjetunió hőse. A lány maga a Fokken-Wulf rohammódosítása során lőtt a németek pozícióira előretörő Rotmistrov hadsereg tankjaira. És ugyanakkor elég pontosan ütött, sikeresen merült.
  Friedrich eközben ellenséges repülőgépekkel harcolt, és gondolatban megköszönte a készletek megnövekedését. A T-34-85-ös harckocsiba még egy áruló terminátort is sikerült betennie, és a parancsnokiét választotta (ez látszik az antennákon, amin a por és a távolság ellenére is jól kivehető volt Friedrich éles szeme!).
  A nyílás fedelét egyszerre három kagyló szúrta át, és a tank megállt...
  Lent is meleg volt, az ötödik gárda harckocsihadseregének élcsapata már rágördült az SS-gránátosokra és a második hadtest egyes részeire.
  Az első szovjet járművek a páncélelhárító árokba gurultak és lelassítottak. A "Tigers" -5 és a "Panthers" -5 gyorstüzelő ágyúk rájuk zuhantak. Ebben erősek az új németek, hogy távolról harcolnak, ahhoz, hogy előnyt szerezzenek velük szemben, a szovjet tankoknak közelharcba kellett lépniük. Lerakót rendezni... De taktikailag pontatlan volt a döntés, hogy átszakadt a nyílt mezőn, ahol az árkokat ásták, hogy találkozzanak a "zsákmányra" váró autókkal. Igen, ne halmozzon fel egyszerre tömegesen?
  Igaz, a szovjet Ils a kézzelfogható veszteségek ellenére mégis áttört, mint egy kis bokszoló, aki az óriás lekvárja alá merült, az ellenség tankjaira, károkat okozva, köztük kis bombákat is. Igaz, néhány "Tigers" -5-ösön a rajtrács tetején álltak, de sok jármű, a német gyalogság kénytelen volt védelmet felállítani szó szerint menet közben.
  Friedrich úgy gondolta, hogy ha az oroszok koncentráltabb csapást mértek volna, sokkal nagyobb esélyük lett volna a "egy rakás kis" és jövedelmező közelharcra.
  A piros pilóták döngölése folytatódott, de például a nagyon fürge "Salamander" -3 ellen ez a taktika nem hozta meg a várt eredményt. A német repülés veszteségei nőttek, csakúgy, mint a szovjeteké. De ez már nem volt megválaszolatlan küzdelem. Sok szovjet pilóta tisztességes tapasztalattal rendelkezett, nem hiába fedezték Moszkvát, így a nácik nagyon rosszul lettek.
  Friedrich, akinek érzéke hihetetlenül kiélezett, mindig elkerülte az ütéseket, és intuitív módon eltalálta a legveszélyesebb szovjet vadászgépeket. Megpróbálja kiütni a vezetőket. Megcsinálta, és gyújtáskimaradás nélkül működött. A fejemben egyébként üresség volt, és a csata mint olyan felfogásának hiánya. A test reagált, a célpontokat elkapták, nem volt tévedés. Néhányszor még tankokat is kapott.
  És sok száz, ha nem ezer mindenféle repülőgép villogott és pislákolt a szemem előtt. Itt például Huffman a Non-362-én... Különleges módon harcol, sebesség, egy sugárhajtású gép rángatása, és törmelék repül mindenfelé... És az oroszok sem rosszak.... Pont ott van Kozhedub, ideje lenne feszültségmentesíteni... Friedrich minimum mozog, most nem kell fordulni, gazdaságosan verni, hanem csak, így kicsit elmozdulva a vereségtől..
  Kifogy a lőszer, ahogy a tartályokban lévő üzemanyag is, és lenyűgöző erősítés érkezik a német állásokból. Szalamandra, sőt több félelmetes Me-362 is elsőként lép be a csatába, mögöttük pedig a náci szúnyogtábor többi tagja. Megint parttól partig... A szovjet repülőgépek is elkezdenek visszavonulni. Kifogy az üzemanyaguk, a veszteségek pedig túlléptek: minden elképzelhető és felfoghatatlan határt. Friedrich visszatér és megkérdezi Helgát:
  - Minden rendben?
  A lány válaszol:
  - A repülő úton van! Kiütöttem hat tankot és egy vadászgépet...
  Friedrich füttyentett:
  - Igen, még engem is megelőztél a megsemmisített tankok számában. Én személy szerint mindössze öt autót tettem tönkre szájkosárral!
  Helga felkacagott.
  - És hány repülővel?
  - Repülőgépek? - Friedrich fejében számok villantak... - Pontosan háromszázegy! Új világrekord. Itt az eredmény...
  Helga felkiáltott:
  - Igen, te csak egy lovag vagy! Nem, hamarosan a pusztítás istene. Maga a nagy Kali ... az univerzális harcos!
  Friedrich udvariasan kijavította:
  - Valójában Kali nem isten, hanem a gonosz istennője. Vagyis egy nő, bár a hinduizmusban nagyon tisztelt és népszerű istenség. Sok templomot építettek neki, és imádkoznak.
  A fiú hirtelen észrevette, hogy erősen megkarcolta a térdét a karon. És átkozott:
  - A fenébe is! Nem volt érdemes kanyarodni, ilyen erősen felfegyverzett járműben.
  Helga aggódva mondta:
  - És a következő repülésed nélkülem?
  Friedrich készséggel megerősítette:
  - Igen, a te Fokkened még fel lesz tankolva és megrakodva, az enyém pedig már kész is. Csak ne beszélj, csak vigyázz magadra!
  Helga határozottan mondta:
  - Nem! Azt tanácsolom neked, hogy harcolj és küzdj a legjobban... Ha lehet.
  A gépek leszálltak, és Friedrich a következő kocsihoz rohant. A Me-362 és az Assault F -490 kiválasztott kombinációja optimális volt minden idők és népek szuperpasszai számára.
  Friedrich, mezítláb érezve a Fokken-Wulf-4 éles, durva pedáljait, elkezdte kicsikarni a sebességet, és együtt énekelni:
  - Megyek harcolni! porrá zúzom a lényt!
  A csata Krasnogvardeisknél folytatódott. A Rotmistrov-hadsereg tankjain kívül másfél száz szovjet jármű érkezett időben a csatatérre, amelyeket a déli szárnyról és a Kashirna Szovjet Front területéről vettek át. Igaz, egyelőre csak az első adag autó érkezett meg. A szovjet repülés sem gondolt a megadásra, de eddig nem volt különösebben aktív.
  Friedrich nekilátott a harckocsiknak, speciálisan erre a célra tervezett ágyúival. Véleménye szerint a 37 milliméteres kaliber még így is optimálisan megfelelt erre a célra. Itt például Rudel ilyen fegyverekkel, minden harci transz nélkül megsemmisített, vagy ami igazságosabb, az egész háború alatt 534 tankot ütött ki. De ő hétköznapi ember volt, nem Friedrich. A fiúnak eszébe jutott, hogy apja azt mondta az anyjának, hogy a gyermek méhében hordozott magzatra gyakorolt együttes hatás, amellett, hogy a pubertásban megnyilvánuló fenomenális képességek megnyilvánulnak, az utódból pszichopatává válhat...
  Lehet, hogy a harci transza és ez a harcos szuperereje is egy olyan becsapódás következménye, amelynek természete ismeretlen.
  De most jönnek a tankok, a pilóta számára a mozgásuk lassúnak tűnik, Friedrichnek pedig még inkább. A fiatal ász vízszintes síkból kezdett kihámozni. Csak tüzel és csapkod. Fényvillanások, kis robbanásokból, áttört nyílások. Ugyanakkor sok autó kigyullad, mivel a benzintartályok a harctérben találhatók. És a pusztítás, a T-34 úgy repült el, mint egy csúzlicső.
  Gyakran a lövedékek ütközése okozta a lőszerek felrobbanását. És ez viszont...
  Friedrich nem gondolt ilyen apróságokra, azt a képet nézte, amikor súlyos veszteségeket szenvedve, a szovjet nép által ásott árkokon áttörő próbálkozások hiábavalóságát felismerve, az őrtankok megmozdultak.
  De itt is kellemetlen meglepetés várta őket. Két tucat "szuperferdinándnak" sikerült megközelítenie. Sajnos az amerikai motorok használatának köszönhetően erősebb menettulajdonságokkal rendelkeztek.
  A szovjet járművek nyílt terepen haladtak, ami azt jelenti, hogy a legendás vadászgépek már három kilométerről csapódhattak le. Természetesen a "Superferdinands" kihagyta, de a légelhárító ágyúk nagy tűzsebessége lehetővé tette számukra, hogy elég gyakran találjanak el. Ezenkívül a mezőt erősen felásták és lövedékekkel felszántották, és a T-34-85 nem tudta felvenni a sebességet. De még mindig úgy mozogtak, mint a hullámok a kitörés során. A Panthers -5 és a fürge American Witches -5, nagysebességű tankrombolók pedig siettek a Ferdinands -4 segítségére.
  Friedrich megpróbálta kiütni (pusztán tudat alatt) a parancsnokokat. Még az ujjaim is görcsbe rándultak a feszültségtől. És voltak gyümölcsök! A fiatal terminátor vízszintes vetületből negyvenkét T-34-es harckocsit, három KV-t és két Szu-122-est ütött ki. Lehetett volna még három autó is, de a szovjet vadászgépek, és legfőképpen a támadórepülőgépek rajtaütése elterelte őket. Ezek szerint Friedrich elkezdett egy 37 milliméteres légpuskát és két 20 millimétereset is beültetni (ez is elég feltűnő, ha eltalál egy lámpást vagy egy benzintartályt, vagy egy motort).
  Csak huszonhét repülőgép, és ebből tizennyolc Il... Nem rossz, ha figyelembe vesszük az egyes tankok fontosságát, még megsérült is ebben a makacs csatában... Íme néhány T-34-85, amelyek felgyorsultak, és még mindig áttörték a zárást. hatótávolság. Itt lángolt a gyengén páncélozott amerikai "boszorkányok" -5.
  Friedrich látta Hans-Ulrich Rudel támadógépét. Ez a már régóta híres ász, úgy tűnik, szintén úgy döntött, hogy a "Shtuka"-t egy erősebb és gyorsabb Fokken-Wulf-5-re cseréli. Fáklya emblémáját mindenki ismeri. Megkérdezte Friedrichet:
  - Hogy vagy, a halál angyala!
  A Terminátor fiú így válaszolt:
  - Ügyek a Gestapoban, és vannak eredményeim!
  Rudel biztosította:
  - És jól vagyok! De hogyan sikerül ilyen pontosan és gyorsan lőni, méghozzá vízszintes síkból?
  Az ász fiú nevetve válaszolt vagy énekelt:
  - Minden lehetetlen lehetséges. Biztosan tudom! Keresd meg a Föld királyainak gyémántját folyó vízben!
  - Semmi, a nap végére utolérem a harmincat! Rudel megígérte.
  Visszatérés, gépcsere, és ismét a natív Me-362, a repülőgép, amely a szárnyakon lévő golyókat leszámítva nem szenvedett sérülést Volka vezetésével. És persze a tankcsata....
  Meleg volt Krasgvardeiskyben. Az Ötödik Gárda Hadsereg oszlopai és a más frontokról eltávolított dandárok felvonultak. Erősítés kúszott fel a németekhez, köztük egy tucat amerikai tankromboló, a legújabb M-18-asok 110 milliméteres ágyúkkal. Ezek a gépek halálos erejükben nem voltak rosszabbak, mint a 105-ös Tiger-5 ágyúk, és még a T-34-et is jobban verték, mivel kevésbé voltak hajlamosak a ricochetre. Maga a fegyver ugyanakkor szintén egy átalakított amerikai légelhárító ágyúból származik, ami azt jelenti, hogy gyorstüzelésű. Csak itt gyengébb a páncél, mint a németeknél, de így is 186 milliméter elég ahhoz, hogy a lövedéket a homlokban tartsa. Főleg menet közben nagyon gyakran elkenődik a T-34-85.
  Friedrich még távolról is érezte a közeledő cunamit, a Vörös Hadsereg repülőgépeinek új hullámát. Ez azt jelenti, hogy ez nem a tankokon múlik, amelyek már-már szorosba szorultak, úgyhogy a támadó repülőgépek gondoskodjanak róluk. Köztük egyébként nagyon erősen felfegyverzett és páncélozott He-329-esek láthatók. Támadóként a repülőgépek és a tankrombolók erősek. Főleg a 88 mm-es Ra-44-es ágyúkkal, amelyek nemcsak a harckocsi tetején, hanem a homlokon is áthatolnak. Csak itt a légiharcban ez a gép enyhén szólva sem olyan sokoldalú, mint a "munkakanca" Fokken-Wulf.
  A támadórepülőgépek között Friedrich észrevette Helga gépét. Hát persze, vissza a ranglétrán.
  A terminátor fiú, aki egy kicsit ereszkedik az úton, szétvágunk három harckocsit és önjáró fegyvereket-76, így énekelte:
  - Lesz műsorunk! Egyszerűen a legmagasabb szuperosztály!
  . 18. FEJEZET
  Helga készségesen válaszolt:
  - Természetesen hiszek neked! A szívemet nem vadállatnak adtam! A választ megkapja - hiszi vagy sem?
  Friedrich válasz helyett messziről lőni kezdett az aljáról... Aztán egyre magasabbra.
  Elég sok szovjet repülőgép volt, de még mindig kevesebb, mint először. A Luftwaffe pilótái egészen magabiztosnak érezték magukat, mint egy elsős, aki egy ismeretlen iskolában megvert egy idegesítő társat, utána szó szerint elöntötte az erő.
  A szovjet pilóták ravaszabbak lettek, és miután elestek az ütések alatt, azonnal csoportokra oszlottak, és megpróbálták magukhoz húzni a németeket. Friedrich megtámadta őket, felmászott a dombra. Számára azonban az ellenség visszautasítása az egyenes támadástól csak megkönnyítette a taktikázást. De más német vadászok beszálltak a csatába.
  Friedrich bosszúsan vette tudomásul, hogy a He-362 rendszerint megelőzte őt. De nem baj, nagy, több kilométeres távolságról úgysem tudja senki, hogyan kell levágni.
  És a "Szalamandra" -3, akárcsak a gyerekek papírrepülői, ugrálnak, ugrálnak, mint egy cápa a hullámokon, és maguk is megkapják ...
  Friedrich még azelőtt kiválasztotta áldozatát, a parancsnoki repülőgépet, mielőtt elgondolkodhatott volna, hogyan lőtték le ezt az autót. A fiú kihozta az erkölcsöt:
  - Egy háborúban veszíthetsz, ellentétben a sporttal, egyszer, háborúban nyerhetsz, ellentétben a játékkal, végtelenül! A tábláról azonban csak a vesztesről repülnek el a figurák, a győztes a korábban lelőtt harci egységeket is felteszi a táblára!
  A küzdelem azonban érezhető volt a mezőnyben. Pl. Wittmann már eléggé edzett tank ász, a "Tigisen" harcolt. Ő is a tüzérrel együtt elég gyakran hibázott, bár a tank könnyen megfordult. Schleich tüzérnek alig volt ideje letörölni az izzadságot az arcáról. Ennek az acélszörnynek a homlokát már többször eltalálták, de eddig sikerült rikochetezni. Wittmann szívből kiáltott:
  - Hadd jöjjenek közelebb, ne idegeskedj, kérlek...
  A csata egyik résztvevőjének, a közelmúltban a Szovjetunió hősévé vált 31. dandár vezérkari főnök-helyettesének, Grigorij Penezskónak a benyomásai is beszéltek az ember állapotáról ezekben a szörnyű körülmények között. ... A mentális képek előtt súlyos képek voltak... Olyan üvöltés volt, hogy a hártyák nyomták, vér folyt a fülekből. Folyamatos motorzúgás, fémcsörgés, robbanás, lövedékek robbanása, szakadt vas vad zörgése... Az éles lövésektől tornyok forogtak, elcsavarodott fegyverek, páncélok, harckocsik robbantak.
  Az áthatolhatatlan, nehéz "Patton" -3, szinte pontatlan megpróbálta elvenni a szovjet T-34-85-öt. Felmordult, és kidülledt az árnyékolt páncél. "Boszorkányok" -4 megcsúsztak, és maguk próbálták végrehajtani a manővert. Mintha az ókori lovagokból álló lovas sereg lett volna, amely meg akarja ölni egymást. Gyakran mindkét harckocsi üresen lőtt és felrobbantotta egymást.
  A benzintartályokba lövésektől a tartályok azonnal fellángoltak. A nyílások kinyíltak, és a harckocsizók megpróbáltak kijutni. Grigorij egy félig megégett fiatal hadnagyot látott a páncélján lógni. Sebesülten nem tudott kiszabadulni a nyílásból. És így meghalt. Nem volt senki a közelében, aki segített volna neki. A katonák elvesztették az időérzéküket, nem éreztek sem szomjúságot, sem meleget, de még csak ütéseket sem éreztek a tank szűk pilótafülkéjében. Egy gondolat, egy vágy - amíg él, győzze le az ellenséget. Az összetört járműveikből kiszálló szovjet tankerek a terepen átkutatták a szintén felszerelés nélkül maradt ellenséges legénységeket, és pisztolyokkal verték, kézről-kézre ragadták őket.
  Szürrealizmus stílusú kép a kapitányról, aki valamiféle őrjöngésben felmászott az összetört német "Tigris" -5 páncéljára, és géppuskával ráütött a nyílásra, hogy "kifüstölje" a nácikat. ott. Milyen bátran cselekedett a Chertorizhsky tankszázad parancsnoka. A lövedékek forgószélén keresztül kiütötte az ellenséges "Tigris" -5 oldalát, de őt magát eltalálták. A kocsiból kiugrva a tankerek eloltották a tüzet. És újra csatába indultak.
  Helga az utolsó lövedékkel már átlyukasztotta Grigorij Penezsko tankjának tetejét. A lövedék eltalálta a benzintartályt, és minden lángokban állt. A lángok felperzselték a szovjet tankereket, kénytelenek voltak kiugrani a nyílásokból. De magának Grigorijnak, aki megsebesült, nem volt ideje kiugrani ... Élve égett, rájött, mi az alvilág ...
  Friedrich látva, hogy az ellenséges légiközlekedés már bölcsebb lett, és kombinált módon próbál elrepülni, maga támadta meg a tankokat... A németeknek valóban nehéz dolguk volt, bár a legerősebben felfegyverzett angol Challenger tankok is beszálltak a csatába (A A legénység szintén Nagy-Britannia fiaiból származik, és rendkívül pontosan lőnek!)
  Friedrich tele van démoni energiával és izgalommal, kész egymaga mindent és mindenkit elsöpörni, még akkor is, ha egy egész tanksereggel kell megküzdenie, és még inkább levegővel. De vissza kell menni, fogy az üzemanyag és a lőszer, ehhez egy repülés, ötvenhét repülőgép lelövése, harmincegy harckocsi és hat önjáró fegyver, plusz két páncélozott szállító, három katyusha, négy Andryusha, olyan autó, amely megpróbált hátramenni.
  Helga megjegyezte:
  - Az oroszoknak van egy daluk a falvainkbeli nőkről! És nem csak harcoló nők, hanem férfiak is vannak, amire szükséged van!
  Friedrich egyetértett:
  - A mi embereink, mi kell, de a nők jobbak!
  Helga ravaszul mondta:
  - A nő úgy nyer, hogy könnyeket ejt, a férfi azzal, hogy hullatja őket!
  Friedrich fogát tátva megjegyezte:
  - Mivel élesek vagyunk, hát ma már nem minden olyan rossz!
  Egyedül kell repülnie a következő járatra ... Nos, ha igen, akkor nincs értelme elveszíteni a szívét ... Már meleg van a Focken-Wulfban léghűtéses motorral. Nagyon meleg, motor, plusz nap, plusz kevés idő lehűlni. Friedrich maga is meglepődött, hogy még nem esett le ilyen vad teherrel. Végül is ez elemi ... minden belsejét felemészti ...
  A szovjet tankokat teljesen elvékonyították... Ennek ellenére ismét erősítés érkezett a németekhez, és szinte minden támadógépet harcba dobtak... De Rotmistrovnak is megfelelő az erősítés... Ugyanezek a tankok egy másik frontról.
  De a levegő sokkal nyugodtabb, bár vannak külön vadászgépek, vagy támadó repülőgépek.
  Friedrich a régi bevált taktikát ismétli, már tudja, hogy a lány nem hagyja cserben. És a németek...
  Átcsoportosítás is zajlik, hiszen a szovjet tankok nagy részét már megsemmisítették, akkor megpróbálhatod magad támadni... Wittmann komoran megjegyezte:
  - Nyolc tankot kiütöttek... Egy napra jó, de egy ilyen napra már rossz...
  Az útmutató javított:
  - Valójában tizenkettő...
  Wittmann félbeszakította:
  - Négy megsemmisült autó, amikor az oroszok átmásztak egy mély tankelhárító árkon - nem számít! Elemi volt. Igen, és a lőszert pótolni kell ...
  De a szovjet tankok ismét előrerohantak, amikor a támadórepülőgépek különösen elkezdték megszerezni őket. Különösen Friedrich, aki ötvenöt lövedéket lőtt, ebből negyvenkilenc T-34-es harckocsit és hat önjáró fegyvert. És öt és fél percébe telt ... Ennyi a csata... Persze lehetett volna több is... Friedrich arra gondolt, miért lőhet egyszerre két ágyúból? És egy is elég... Addig is...
  Helga találkozott vele a repülőtéren, olyan szenvedélyesen megcsókolta, és azt suttogta:
  - Itt a lovagiasság megtestesítője - Don Quijote!
  - Mit mondtál? - csattant fel Friedrich.
  A lány azonnal magához tért:
  - Bocsánat farkaskölyök... Lancelot akartam mondani!
  Az ász fiú rávágta:
  - Akkor más kérdés! Hiszen a Don Quijote egy lovag paródiája. Az ostoba lovagiasságot és az érdektelen nemességet bizonyos értelemben nevetségessé teszik!
  Helga egyetértett.
  - Általában megértem! De...
  Friedrich félbeszakította a lányt:
  - Repülőgépeken élve!
  Úgy tűnik, a szovjet harckocsizók és pilóták egy utolsó kísérletet tettek egy rendkívül sikertelen csata megfordítására. Gota tábornok, mint tapasztalt parancsnok, aki már alaposan tanulmányozta az oroszok taktikáját, nem sietett a támadásra, sőt kissé hátra is dőlt, hogy száz százalékosan kihasználja a tűzerő előnyét. És persze a foglalás. Ez a magas bokszoló taktikája, aki visszahúzódik az alacsony ember elé, második számként dolgozik, de nem engedi, hogy az alulméretezett pinscher zárja a távot és előnyt szerezzen. Nos, Rotmistrovnak nincs más választása! Vagy támadj, vagy halj meg! Az utóbbi jobb, bár lehet, hogy a kettő együtt van!
  Nos, Friedrichnek repülőgépekkel is meg kell küzdenie ... Ez is harc, és az ellenség bátor ...
  De először a terminátor fiú tizenöt támadó T-34-85 harckocsit lőtt le. Annyira éteri egy sorozatban...
  Helga felkiáltott:
  Te vagy a levegő császára! Így lesz híres a Harmadik Birodalom!
  Friedrich így válaszolt neki:
  - És máris híres! És nem kell dicsérni!
  Helga felkiáltott:
  - És még jobban dicsőíted őt!
  - Megpróbál! - morogta Friedrich.
  Újra ultraharci transzba esett. Furcsa gondolatok kavarogtak a fiú fejében. Például mi lesz vele a Harmadik Birodalom győzelme után? Természetesen a császár feleségének pártfogása biztosítja számára a legmagasabb pozíciót, és fia lesz a Nagy Birodalom örököse. Izgalmas kilátások! És az oroszok végre megtanulják azt a rendet és fegyelmet, amelyhez még Sztálin, a vérbeli grúz sem tudta őket hozzászoktatni.
  Bár persze a győzelem még messze van... Vagy megteheti, és ráfordíthatja a Fritzbe zuhanó vadászgépet. Így megölni több tucat fasiszta járművet, és hősként visszatérni a Szovjetunióba?
  De vajon segít-e rajta, ha a hadifogságból megszökött háború hőseit lelövik, de .... Sztálin egyáltalán nem bízik senkiben, azt mondta, hogy nincs fia, Jakovlev! Így már nem tud visszamenni Friedrichhez... Főleg azok után, amit tett... Azonnal a Szovjetunióba lehetett menekülni, amikor éppen odaadták neki a "Stukát". A fiúnak megbocsátanak... Hát lehet, hogy büntetőzászlóaljakba küldték, és ha le is lő néhány nácit... Igen, volt esélye visszatérni... De most, a Szovjetunióban nem kíméli, túl véres lett...
  Friedrich arra gondolt, miért nem lépett át a szovjetek oldalára. Nos, oké, csatlakozott a Hitlerjugendhez, mivel Berlin központjában volt, akkor nem volt más módja a túlélésre. De miért ölte meg a komisszárokat? Egyszerűen kikapcsolhatná... Miért ébredt fel benne hirtelen egy vadállat... Még egy vadállat sem, mert az állatok általában azért ölnek, hogy enjenek, vagy éhségérzetük miatt. Az ember viszont az ölést szórakozássá változtatta, és rosszabb lett, mint egy tigris...
  Mi történt vele, hogy a gyilkosság örömet okozott, és a vágy, hogy felmagasztaljon a Harmadik Birodalomban, hogy karriert csináljon, megragadta az egész lényeget? Kivé lett, .. Miért vesztette el a hazaszeretet és a népéhez való ragaszkodás érzését?
  Azonban van neki ilyen? Itt van ugyanaz a Vlasov tábornok vagy Borisz Alekszejevics Szmiszlovszkij. Itt is furcsa személy, a cári Oroszország nemesi testületének példamutató képviselőjének tűnt. És át kellett állnia Hitler és más fasiszták oldalára. Az orosz császári hadsereg tisztje, százados. A polgárháború után Lengyelországba internálták, majd Németországba emigrált. Szolgálatba lépett a német hadseregben. 1928-tól 1932-ig a Reichswehr Katonai Tanszékének (vezérkari akadémiájának) felsőbb kurzusain tanult. A második világháború idején aktívan részt vett az orosz önkéntes alakulatok megalakításában. Úgy vélte, hogy a németek hozzájárulhatnak Oroszország helyreállításához: "A német hadseregek győzelmének Moszkvába kell vezetnie, és fokozatosan a kezünkbe kell adnia a hatalmat. A németeknek még Szovjet-Oroszország részleges veresége után is sokáig harcolniuk kell az angolszász világ ellen. Az idő a javunkra fog válni, és nem rajtunk múlik. Szövetségesként fontosságunk nőni fog, és teljes politikai cselekvési szabadságunk lesz."
  A fiú feje azon lebegett, amit korábban az interneten olvasott... Egészen véletlenül végigfutott a szeme a referenciakönyv lapján - "a nácizmus cinkosai - a nemzet szégyene!"
  Igaz, ugyanakkor soha nem működött együtt A. A. Vlasov tábornokkal, mivel nem osztotta sem nézeteit, sem cselekvési tervét, de háromszor személyesen találkozott vele, főleg a német vezérkar utasítására.
  Friedrich félbeszakította gondolatait... Nyolcvanhárom szovjet gépet lelőttek, és már az utolsó lövedékeket is a tankokba ültetik, és máris vissza lehet térni... Hát, mekkora barom ez... elesett... Rohadt kurva! A szemek azonnal vizesek lettek... Sós könnycseppek folytak le a sima fiús arcokon... Milyen keserű, még lődd le magad!
  Hazatérése után a fáradt, de jókedvű Helga látványa azonnal feldobta a kedélyét, és ismét csatába rohant... Ő egy harcos! Tehát győzni született, és akinek gyengébb a nemzete, nem barátkozik vele!
  Helga hirtelen észrevette:
  - Te sírsz?
  Friedrich megrázta a fejét.
  - Máris könnyes a szemem, a fáradtságtól! Micsoda csata! Már hat napja nem hunyom be a szemem! És előtte szinte nem aludt!
  Helga vigasztalt:
  - Itt bezár a bogrács és alszunk egy kicsit... Marad egy kicsit. Csak egy kicsit a győzelemhez!
  Repülés a Focken-Wulfach-4-en, az ellenséges repülőgépek nem láthatók, és kevés maradt a tankokból. De még az ott lévőket is ki kell fejezni.
  Helga a rádióba súgja:
  - No, hozzuk őket! Szóval csavarja a nyolcat!
  Friedrich kuncog.
  - Nyolcat jobb csavarni, mint vállszíjakra tenni hatot!
  A lány, miután egy merülésből elütötte az autót, ugatott:
  - Nem, nem képzelhető el hatosnak. Egy király fajtája van.
  Az Ötödik Gárda Hadseregétől szarvak és lábak voltak. Most Gotha parancsot adott az előretörésre, különösen, mivel már este volt, az idő már jóval a vacsora után eltelt, és kezdett közeledni a sötétség.
  A csatatéren több mint ezer és száz összetört és megsemmisült szovjet harckocsi, és mintegy háromszáz német harckocsi volt, amelyek valamilyen kárt szenvedtek. Ebből mintegy hatvanöt autót semmiképpen sem kellett restaurálni.
  Friedrich pedig, a barátnőjét egy kiságyon aludni hagyva, még mindig repült. Ezúttal átirányították a tüzérség elnyomására. Rotmistov kétségbeesett menete eltérítette az erők egy részét, Meinshein seregeit, és nem haladtak előre tizenkét kilométernél egy nap és este alatt. Leszállt az éjszaka, de a rohamosztagosok még dolgoztak. Csak pilótát cseréltek.
  Friedrich ismét U-2 éjszakai bombázókkal találkozott. Az autók szinte a talajhoz közel repültek - alacsony szintű repülés. Ilyen álcával lett volna esélyük átcsúszni, de ebben a helyzetben a fiatal terminátor ördögi ösztöne működött.
  Ráadásul Friedrich hirtelen nagyon szégyellte a könnyeit, és dühös lett... Még a fiú pillantása is megváltozott. És egészen más szavak, egy másik dal szavai kavarogtak a fejemben;
  A harag tüzes hullámban terjed a testben,
  Lehetetlen megérteni az ilyesmit és azt, ami most velem történik!
  Itt az alvilág megnyitotta a lélek minden feketeségét,
  Palotákat akarok - nekem nem elég egy kedvesem és a paradicsom egy kunyhóban!
  
  És hogyan történt mindez, még Isten sem tudja,
  Betyár barom lettem, de eddig halott vagyok!
  Honnan ez a kinyilatkoztatás, ki szülte,
  Ihletet merítek egy tálba - hatalmas erők!
  
  Az ördög hálóban rántott minket, ördögi körbe taszítva,
  Így is lett, beleakadtam a hálóba!
  De feltöröm a hálót, és szívemmel elfogadom Istent,
  Ne csak a mennyei holdat átkozd!
  És ezek fegyvertestvérek, biztosan tudom!
  
  Ó, adj egy esélyt, szent Uram
  Természetem, árulás és gyalázat vagy!
  Húst akartam, csak a húst kivéve,
  És a mélységben kötött ki, ahol a bölcsesség elaludt!
  
  A fasiszta azt mondta: te szolgálsz minket...
  Földet, pénzt, címeket kapsz elismerésben!
  De add fel a lelked
  És ez a legrosszabb büntetés a világon!
  
  De gyenge vagyok, összezavarodtam,
  És elpusztította magában az élőt, a becsületet és a lelkiismeretet!
  Így legyen, kemény tény
  Végül is ez nem regény, ez csak egy történet!
  
  Mit tegyek, visszafelé;
  Nincs több hátra, és most legalább a nyak hurokba került!
  De a démon azt mondta, fejezd be a rendetlenséget,
  Ilyen gyávaságot, higgyétek el, nem fogadom el!
  Friedrich befejezte ezt az "éneket", leütötte a "fülét", majd rendkívül fáradtnak érezte magát... És ami már kivirágzott, ami azt jelenti, hogy július 11-én új nap jött el. És már hét napja talpon van...
  Leszállás után a fiú alig futott ki a priccsre, és azonnal leesett;
  Az álom nagyon feszültnek bizonyult ... Friedrich azt álmodta, hogy diák, és előadást hallgat. Ráadásul a gigantikus növekedés tanítója olyan lelkesedéssel és hévvel meséli, hogy ön akaratlanul is hallgat. Ott Oroszország régóta fennálló történelmi ellenségéről, az Egyesült Államokról beszélünk. Úgy látszik, hazájában végre méltó megtorló fegyverrel álltak elő;
  - Tudnia kell, hogy a Pentagon hadsereg a legjobb csapásmérő erejét vetette be a más világok felé vezető út megtörésére irányuló vágyunk elleni küzdelemben. Küldtem egy táviratot a NATO katonaságnak, ahol kijelentettem, hogy nem fogom elfoglalni a földet, békés kutatást folytatok, az egész emberiség javára. Nem kapták meg az üzenetemet, mindenkit a kétes és önző értékskálájukon mérnek. Ezek a megalomán gazfickók azt hiszik, képesek irányítani az egész emberiséget. Úgy gondolják, hogy ha mániákus szenvedélyük van az elfogás és a pusztítás iránt, akkor más világok más képviselőinek is hasonló állati szenvedéllyel kell rendelkezniük.
  A szónok szünetet tartott, és nagylelkű tapsot hallgatott. És Volka is hevesen tapsolt neki, bár nem szeretett tekintélyeket felismerni maga mögött. Nos, a hatalmas óriás folytatta:
  - Nem vagyok vadállat vagy ragadozó, de képes vagyok és szándékomban áll megvédeni magam, civilizációm java függ a küzdelmemtől, és ha ellenségeim és civilizációm ellenségei támadni akarnak, akkor védekezni akarok. magamat. Elpusztítom azokat, akik köztem és a szabadság között állnak. Azok, akik szinte rabszolgává tették az emberiséget, magukat a legmagasabb nemzetnek tekintve, túlmutatnak az emberek joghatóságán, megtorlásnak kell nézniük. Adtam már egy-egy oligarchák csoportjának egy-egy fillért, példát mutatok nekik a harcra tudó emberről, aki nem megy a fejsze alá, mint egy engedelmes bárány. Mindannyiunknak össze kell fognunk, mert ez a közös ügyünk, mert a Földön hamarosan nem lesz mit lélegezni. Most az üzlethez. Az amerikai és a NATO-flotta legyőzéséhez nagy, korlátlan energiatartalékokra van szükségünk, egy alapvetően új fegyverre, és ez megvan. Sokak számára, még a legjobbak számára is, a H-bomba tűnik a legjobbnak. Sokan, még a legjobbak is, azt feltételezik, hogy nincs más erősebb módja az energiaszerzésnek, kivéve a megsemmisítést, amelyet a gyakorlatban nehéz megvalósítani. Mindannyian ismerik a termonukleáris reakciókat, a hidrogénatomok fúzióját és a hélium képződését. Nos, egyéb elemek a vasig. A magfúzió évmilliárdokon át fényt ad a csillagoknak. És sokaknak hihetetlennek tűnik, hogy alapvetően új szintézisreakciók hajthatók végre: a természetben gyakorlatilag nem léteznek. Sokan tele vagytok olyan sztereotip gondolatokkal, hogy ha a reakció nem létezik a természetben, akkor elvileg nem is létezhet. Micsoda abszurd téveszme, a szupercivilizációk tudománya módot ad a természetben nem létező gigantikus energiatömegekhez és reakciókhoz. Már ismeri a kvarkok létezését: az elemi részecskéket alkotó minirészecskéket. Még a tudományod is több száz elemi részecskét fedezett fel. Rajtuk kívül, amelyeket a tudományod is feljegyzett, vannak különféle típusú részecskék, amelyek közül sok furcsának tűnik, vagy akár feleslegesnek is. Megdöbbent a kvarkok sokfélesége, amit nehéz a szokásos logikai módon megmagyarázni. Nemrég a tudósaitok felfedezték a preonoknak nevezett részecskéket, a kvarkokat alkotó részecskéket, és Önök nem tudták megfelelően elérni és tanulmányozni őket. Nos, nem csak preonokat, de még kvarkokat sem sikerült még kinyernie a magból. Nos, milyen energiát lehet nyerni összeolvadásuk vagy hasadásuk miatt: még egy termonukleáris reakcióhoz képest is mérhetetlen. Még a modern, meglehetősen alacsony szintű földi tudomány mellett is léteznek olyan elméleti számítások, amelyek azt mutatják, hogy minél kisebb a részecske, annál több energiát von ki. Ez azt sugallja, hogy ha lehetséges lenne elsajátítani egy ilyen energiát, akkor szinte korlátlan energiaforrást lehetne megszerezni. Egyetlen földi tudósnak sem sikerült azonban nemcsak a mikrorészecskék fúziós reakcióját újra létrehoznia, de még szabad kvarkot sem sikerült kinyernie az atommagból.
  Még egy ingyenes, kötetlen kvark megszerzése sem jelent sikert. Mi az oka annak, hogy az ultrakönnyű részecskék feltörésével vagy összevonásával végbemenő reakciót továbbra sem lehet nemcsak megismételni, de még rögzíteni sem a természetben. Az ok ebben rejlik: ezért olyan nehéz a termonukleáris reakció, hogy képletesen még nagyon rövid karú hősnek is nevezik. A termonukleáris reakció előidézéséhez egy atombomba energiája, az atombomba felrobbanásához pedig hagyományos robbanóanyagok szükségesek. A kvarkfúziós reakció előidézéséhez a termonukleáris töltés robbanása nem elég, ereje nem elegendő a reakcióhoz, ezért a természetben nem találhatók szupernehéz kvarkok. Nincs köztes lépés, olyan lépés, amely az atomfúzión belüli reakciókat szétválasztja és osztályozza. A termonukleáris fúzióban egymás után vannak szakaszok, amelyek a felszabaduló energiát tekintve folyamatosan növekszenek. A termonukleáris robbanásnál sokkal több energiát felszabadító és rendkívül ritka reakció: megsemmisülési reakció. Az anyag és az antianyag érintkezéséből származik. A természetben ritka, rendkívül ritka, mert a való világban szinte nincs antianyag. Az annihilációs reakció ritka a természetben, nincs köztes lépés az elemek fúziós reakciója és a termonukleáris reakció között. A probléma lényege, hogy maga az antianyag nem egyszerű anyagból áll. Látható rendszerünkön belül nem tudjuk megfigyelni. De ha az űrben mozognál, és az univerzumok találkozásánál találnád magad, a világ és az antivilág határán, akkor láthatnád, hogyan megy végbe a megsemmisülés folyamata nagy léptékben. A probléma lényege abban rejlett, hogy elegendő mennyiségű antianyagot kell megszerezni, vagyis olyan anyagot, amely nem létezhetne a való világban. Állandóan érintkezésbe kerülne valódi közönséges anyaggal, meg kellene semmisülnie vagy felrobbannia, ahogyan két külön-külön is ártalmatlan kémiai elem felrobban, ha érintkezik. A protonok, neutronok, elektronok pozitronokkal, antineutronokkal, antielektronokkal érintkezve fotonokká és más, különböző irányokba rohanó részecskévé alakulnának. Tágulási sebességük óriási, és meghaladja a fénysebességet. Igen, a nagy léptékű megsemmisítés során a részecskék szuperfénysebességgel haladnak, távolodva egymástól. Nehéz antianyagot előállítani egyszerű módon, a részecskék gyorsításával a gyorsítókon. Az így elért eredmény soha nem fogja indokolni a költségeket. Mindazonáltal kísérleti úton találtak egy hatékony módszert az antianyag szilárd méretű előállítására. Lényege abban rejlik, hogy az antianyag, valamint az anyag megszerzésének valószínűsége megközelítőleg azonos, ami azt jelenti, hogy nem nagy a különbség az antianyag és a közönséges anyag között, és nem sok energia kell az anyag polaritásának megváltoztatásához. Ezt egy speciális mező nem túl erős sugárzásával és egy különleges természetű hullámmal lehet megtenni. A kvarkok, preonok mellett vannak kreonok, rezonok, forkonok, ryumonok, horodonok, romonok stb. A speciális telepatikus szintű sugárzás kreon-rezonancia szinten változtatja meg az anyag szerkezetét, csak kis mértékben változtatja meg az anyag szerkezetét. mikrorészecskék elrendezése. A különleges hullámok felfedezése forradalmasította a tudományt és a társadalmat. De kinek a sugárzása, milyen szintje változtathatja meg az anyag típusát, minőségileg új szintre helyezve, megváltoztatva az anyag jellemzőit. Új típusú sugárzást fedeztek fel az emberi képességek, rendkívüli képességeinek vizsgálatában. Mi Hitlernátorok más nemzetek és népek előtt extra képességeket sajátítottunk el. Az új telepatikus sugárzás ólmon és még sűrűbb szilárd szuperanyagokon is áthatolt, ami önmagában is más rendszert és más sugárzási tartományt jelez. Még a tudomány és a civilizáció szintjén is létezik és hozott létre a fénysebességet meghaladó sugárzás. Az Alfa, Béta, Gamma radioaktív sugárzásból már a Béta sugarak valamivel többet mozognak a fénysebességnél, Gamma-AS sugárzásnál pedig a fénysebesség többlete csaknem másfélszeres. A Föld bolygón kísérletileg már felfedezték a fénysebességet kétszeresen meghaladó Klekon és Der hullámok sugárzását. Igaz, miközben mikrodózisokban generálják őket, még csak nincsenek is tisztában a kilátásokkal. A sugárzás sebessége és az anyagon való áthatolási képessége között többet mondok, közvetlen összefüggés van. Minél rövidebb a hullámtartomány, annál nagyobb a behatolóképesség, annál nagyobb a sugárzás sebessége. A gamma-sugarak csak egy centiméternyi ólom áthaladása után gyengülnek felére. A Klecon és a Der sugárzásainál az áthatoló ereje még nagyobb. A hatótávolságon kívüli sugárzás, legyen az aura, teleportáció, telekinézis, telepátia, kiberkinézis, tormokinézis, plazmokinézis, a legnagyobb sebességgel és minden behatolási hatótávolsággal rendelkezik. Vagyis az úgynevezett spirituális felépítményben rejlik a kulcs a világok irányításához, a példátlan energiaformák elsajátításához. Az energia legújabb formái megnyitják az utat a legújabb mérési formákhoz, a mikrovilág méréseihez, amelyek képesek gyökeret ereszteni és megvalósulni a makrokozmoszban, átviszik a méréseket a mikro-alapszemcsék között a való világba, az ún. a tér. Egy új típusú energia új fegyvert ad, Z-56 sugarakat bocsát ki, és porrá zúzza az agresszor armadáját. Most részletesebben kifejthettem az új energia lényegét, és részletesen leírhatnám, hogyan keletkezik, valamint az egyesülés hatását, de már kaptunk egy ultimátumot. Ezek a gorillák azt hiszik, hogy megijesztenek minket, de még ha kapitulálunk is, nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy felszántsák a szigetet, és bombákkal és nehézfegyverekkel vasalják meg. Ha nincs katonai akció, akkor miért gyűjtöttek össze a jenkik ekkora armadát, kell nekik egy megfélemlítés, példa az egész világ számára. Az életed tőlem függ. Olyan leckét adok az agresszornak, amelyre egy életen át emlékezni fog, és aki életben marad, az irigyelni fogja a halottakat!
  Erre a mondatra Friedrich álma félbeszakadt. Kétségbeesetten kinyitotta a szemét. Helga állt előtte, és virágcsokrokat tartott a kezében, egy csupasz, lány lábának ujjaiban pedig egy rózsa volt, amivel szeretettel csiklandozta a fiú csupasz, rózsaszín sarkát.
  - Hát aludj egy kicsit. Eljött a vacsora ideje!
  Friedrich felugrott, és azonnal beszívta a gyomrát... De igen, egy hete szinte semmit nem evett. Csak vízzel hígított dúsított csokoládét ivott. A fiú a napba nézett, és meglepődött:
  - Furcsa, vagy öt órát töltöttem, de sokkal kevesebbnek tűnik. Nem is volt időm meghallgatni a legérdekesebb előadást az új fegyverekről!
  Helga felkacagott.
  - Az új fegyverről? Igen, amikor nagy harcosok harcolnak, a legrégebbi technika lehetővé teszi, hogy mindenki nyerjen. De előbb egyél halászlét. Néhány lányt, a rajongóitokat kifejezetten neked hegesztettek. Egyél és új erők jönnek.
  Friedrich örömmel vette a halászlét, amely a Föld bolygó legfinomabb ételének tűnt számára. A fiú kiürítette a kalapját, és elnehezült a gyomrában. De ennek ellenére vidáman felugrott és az autóhoz rohant.
  - Nos, Helga, még harcolunk!
  A lány játékosan válaszolt:
  - És hogyan!
  És most a megbízható Me-362 ló az elválaszthatatlan Fokken-Wulf-4 műholddal együtt ismét propellerekkel kínozza a légkört. És ez a háborúban, mint a háborúban. Friedrich megkérdezte Helgától:
  Mi a kedvenc időtöltésed a verekedésen kívül?
  A lány halkan felnevetett, és így válaszolt:
  - Még azt is nehéz megmondani! Bár tudod. Fafaragással foglalkoztam. Olyan szép minták lettek... És próbáltam fantasztikus történeteket is írni. Csak amikor írtam egy párat, mindenki elkezdett rajtam nevetni. És annyira szégyelltem magam, hogy abbahagytam a komponálásukat. Tudod, milyen kellemetlen, amikor kinevetnek!
  Friedrich egyetértett:
  - Igen, értem! Bár most a hírnév csúcsán vagyok! De amint meghalok, majdnem...
  Helga közbeszólt:
  - Nem! Hidd el, nem felejtenek el! Azt hiszem, a nevedet légi hadseregnek fogják hívni, vagy néhány meghódított keleti várost. Vagy talán egy utca Berlinben!
  Friedrich nevetett.
  - Igen, megvigasztaltál!
  Helga egészen komolyan hozzátette:
  - Talán még egy repülési rendelést is jóváhagynak a portréjával. Először is, olyan édes arcod van, másodszor pedig az eredményedet, amely már több mint húszezer-ötszáz ellenséges repülőgép, valószínűleg senki sem fogja felülmúlni!
  Friedrich is nagyon komolyan tiltakozott:
  - Nem, felülmúlhatják, ha a háború a Szovjetunióval nagyon sokáig elhúzódik, vagy ha még a tegnapi szövetségesekkel kell megküzdeniük. Szóval minden lehetséges... De elvileg ezer repülőt is el lehet érni! Mit tehetek és ezt!
  A beszélgetés megszakadt, egy kis osztag ellenséges vadászgép repült előre, majd komolyan kézbe kellett venniük a fegyvereket.
  A náci hadsereg rendkívüli fáradtsága és kimerültsége ellenére a Krasznogvardeszkijnél aratott győzelem új bravúrokra inspirálta a Fritzeket és a több törzsből álló csapatot.
  A nácik nem merték megtámadni Moszkvát, és megtámadták a keletre fekvő Pavlovsky Posad városát, és megerősítették a vele szomszédos területeket.
  A szovjet katonák, különben nem lehetett volna bátran megvívni, de estére annyira leszűkült a folyosó a német ékek között, hogy már át is lőtték.
  Friedrichnek és Helgának ismét fel kellett vennie a harcot a tankokkal, amelyek megpróbáltak ellentámadásba lendülni és betömni a rést. Aztán megmutatták magukat és tökéletesen. A fiatalembernek sikerült meghaladnia az ötszázat a tankokban! És ez általában az ultraosztály vívmánya!
  Friedrich igazán örült, hogy ilyen menő! Hogy ő minden idők és népek legjobb harcosa, az osztályok osztályát jelenti! És milyen érzés mindenkinél magasabbnak és menőbbnek lenni! Friedrich Farkas, ami azt jelenti: farkas!
  Már sötét volt, és a csata még mindig nem halt ki. A német oszlopok északról, ahol a híres Rommel hordái szakadtak, és délről, ahol a Mainstein-hágó, vették körül Pavlovsky Posad városát. Már éjfélkor Gotha tankjai és mindenekelőtt több Ferdinand-4 betörtek ennek a falunak a külterületére... De kénytelenek voltak megállni. Aztán Gota kiadta a parancsot, hogy kerüljék meg a legmakacsabb védelmet. Hajnali két órakor Pavlovsky Posadtól keletre a második SS-hadtest és az első, szintén a Szovjetunióból származó harckocsihadtest egyes részei találkoztak egymással. Tehát 1947. október 12-én éjjel blokádgyűrű zárult a moszkvai katonai csoport körül!
  . 19. FEJEZET
  1947. október 13-án reggel Friedrich, mint mindig, önzetlenül és ügyesen küzdött. Hűséges repülő lova magasra szakadt, és a motor annak ellenére, hogy a fiú többször erőltette, hiba nélkül működött ...
  A szovjet csapatok ellenállása érezhetően meggyengült... A nácik még nem merték megtámadni a bevehetetlen erőddé alakított Moszkvát, hanem kelet felé mozdultak. Pavlovsky Posadban még javában zajlottak a csaták, a fasiszta parancsnokok teljesen ésszerűen megtagadták a tankok használatát a városban, így a románok, olaszok, arabok, indiaiak és más külföldi egységek rohamra kényszerültek.
  Friedrich két-három kisebb légi ütközetben vett részt, és minden nehézség nélkül elvágott egy tucat repülőgépet. Más célpontokat is daráltak: ágyúkat, tarackokat, aknavetőket, katyusákat, és ha szerencséd van, tankokat.
  Ez utóbbi viszont nem sűrűn fordult elő. Úgy tűnik, a tanács elfogyott. Délben, amikor az októberi párosítás már elviselhetetlenné vált, rövid szünet következett, és Frigyest, vagy hivatalos nevén Nagy Bismarck Frigyest, Szmolenszkbe hívták.
  A fiatal ász-terminátor nagyon elégedettnek és vidámnak tűnt. Bár Friedrich nagyon el volt keseredve és szégyellte az árulást, a fasiszta kitüntetések lehetősége örült a fiúnak.
  Helgát vele együtt hívták. A lány is izgatott volt, és gyöngyházfogai bájos párducmosolytól csillogtak. Azt mondta:
  - Látod, a farkasfiú, legyőztük az oroszokat!
  Friedrich ebben az esetben nem osztotta az optimizmust:
  - Eddig ez csak egy köztes siker és küzdelem... A csaták és csaták csak lendületet vesznek. De a kezdet és valójában sikeresen...
  A kitüntetésre az SZKP regionális bizottságának épületét választották. A hatalmas parkolóban sok luxusautó volt, többnyire amerikai gyártású.
  Valóban, az amerikai hadsereg, a Brit Birodalom, a kanadai uralom bábtábornokai jelen voltak a gyülekezeti teremben. Még az angol hercegek közül is ott volt egy... És persze maga Hermann Göring és Adolf Hitler... Csak ez meglepte Friedrichet, Margaret nem volt vele. Furcsa, talán éppen terhes lévén ez a kiemelkedő, egyedi nő nem akarja veszélyeztetni a sajátját és az ásztól kapott gyermekét... Hiszen a háború egyáltalán nem tréfa!
  Vagy talán nem akar kommunikálni Hitler új kedvencével a férjével? Itt általában minden lehetséges, és szinte lehetetlen elolvasni, mi van egy gyönyörű nő fejében, mint Aphrodité, és alattomos, mint Héra ...
  Friedrich azonban még örül is ennek. Nem volt elég a Führer jelenlétében egy önkéntelen mozdulattal vagy egy meggondolatlan szóval kitenni magát és őt annak a veszélynek, hogy elárulja érzelmeit. Hiszen a szarvas férjek, főleg a félvilág uralkodója személyében, nagyon veszélyesek. Még egy ilyen kemény fickó számára is, mint Ő, a Harmadik Birodalom első számú katonája!
  A díjra érkezők többsége pilóta volt - maga Göring is ász volt, Dua tábornok elméletének lelkes tisztelője -, a repülés, a háborúk istene természetesen mindenekelőtt légierőt osztott ki. De voltak tankerek is, köztük a híres Wittmann. A díjátadó pedig lovagkeresztekkel kezdődött.
  Amikor Helgát hívták, a lány szó szerint ugrott, mint a ló, és a sarkát kopogtatta. Lovagkereszttel és különleges harcos-jelvénnyel, tankokkal jutalmazták... Ezen felül maga a Führer Adolf adott át a lánynak egy névleges gyémánt szablyát, mint a legjobb nő, aki kitűnt a harcok eredményeként. Moszkvai csata.
  Wittmann tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített keresztet kapott, a Lovagkereszt Csillagát aranytölgy levelekkel, kardokkal és gyémántokkal szintén Huffman "bébi" kapta. Díjat is kapott a változatlan cowboyingében az amerikai ász.
  Friedrich lett az utolsó... Teljesen logikus volt, mert ő volt a legjobb a legjobbak között. A magas kitüntetést, a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagycsillagát, valamint tölgyfaleveleket, kardokat és gyémántokat a náci himnusz fenyegető hangjai mellett adták át. Ezen kívül négyszáz-ötszáz repülőgépért és négyszáz-ötszáz harckocsiért négy jelvényt osztottak ki. Ezek a jelvények is aranyak voltak, és még ötszáz apró gyémánttal is.
  Hitler sokáig fogta Friedrich kezét, és lelkesen mondott valamit... A fiú szemével felfalta a híres keresztet. Platina tölgyleveleket és kardmarkolatokat gyémántok díszítettek. Egy alak villant fel az emlékezetemben, hogy még a közönséges gyémántokkal díszített lovagi kereszteket is csak huszonhét ilyen rendet osztottak ki az egész háború alatt. Nos, ebben a pillanatban még kevésbé... A magasabb fokozatú kitüntetést, a Lovagkeresztet, ahol az ezüst leveleket arany levelekkel helyettesítik, még nem alapították.
  A díjak átadása azonban nem állt meg itt. Hitler bejelentette, hogy Friedrich megkapta a légierő és az SS-gárda őrnagy tábornagyi rangját, személyre szabott fegyverek kitüntetésével és egymillió-ötszázezer márka bónuszával (tizenöt legújabb Panther költsége).
  A névleges fegyver megegyezett a Helgának adományozott damaszkuszi acélból készült szablyával, melynek markolata gyémántokkal és smaragdokkal gyönyörűen díszített.
  Friedrich nem tudott ellenállni a kísértésnek, és többször meglengette a szultánhoz méltó fegyvert. A fogantyú kényelmes volt, a szablya pedig tökéletesen kiegyensúlyozott, és könnyűnek tűnt egy erős fiúkézhez.
  Majd Mankurt amerikai tábornok beszélt, aki a népi kifejezés szerzőjeként vonult be a történelembe: tévedjen a hazám, de ez az én hazám!
  Ezenkívül ez a parancsnok híressé vált szörnyű kegyetlenségéről, beleértve a hadifoglyokat is.
  Mankurt keményen mondta:
  - Az orosz barbárok sok földet elfoglaltak, és egyetlen hatalmas barakkot hoztak létre, amelyben örök rendetlenség uralkodik. Meddig kínozza terrorista rezsimjük az emberiség hatodát? Oroszország népei várják a felszabadulást és a szabad Európa és az Egyesült Államok hadseregének földjükre érkezését. Ezért Amerika minden erőfeszítést megtesz a Szovjetunió legyőzésére. Felszereleseink és önkénteseink áramlása a világ minden tájáról felerősödni és növekedni fog! (viharos taps). A világ minden országa összefogott a bolsevik fertőzés ellen. Az Úristen és a mennyei sereg velünk van. Előre a győzelemért!
  Egy angol követte, majd a Führer megszakította a ceremónia hivatalos részét, és bejelentette a bál kezdetét. Azonnal megjelent egy csomó lány és nő, akik készen állnak arra, hogy híres hősöket alkossanak.
  Friedrich Helgát akarta partnernek választani, de ő váratlanul visszautasította - mondván, hogy a szokás nem rendeli el a táncot sem partnerekkel, sem katonai fegyveres partnerekkel. Nos, miért választott a fiú másik hölgyet, főleg, hogy itt minden nő gyönyörű - nyilván kifejezetten kiválasztották. Friedrich elmosolyodott és könnyedén táncolt, de a fiú gondolatai másról szóltak.
  Így hát magas parancsot kapott, és most már jelentős tábornagy... Karrierje felfelé ível, és a lezuhant repülőgépek és az összetört tankok számát tekintve nincs párja a világon! Úgy tűnik, minden rendben van, de valamiért a macskák kaparják a szívüket... De ha jól ismert alakokat vesszük, például Robert Artrois-t, a vér hercegét a capetusok királyi ágából. Hiszen hazája, Franciaország ellen harcolt, és egy cseppet sem szenvedett, bár honfitársai vére volt a kezén.
  És oroszok százezrei harcolnak a nácik oldalán. Még Kirill Romanov nagyherceg is hivatalosan bejelentette, hogy támogatja a keleti hadjáratot és a haza felszabadítását a bolsevikoktól. A Romanovok a náciknak és a mögöttük álló nyugati országoknak szólnak.
  Nos, ha az illusztris hercegek és a Harmadik Birodalom Sztálin ellen van, akkor miért szenvedne Frigyes? Sőt, lehetséges, hogy ősei egyáltalán nem a Szovjetunióban élnek. No, gondoljuk logikusan... Hiszen a történelem menete már a legkomolyabban megváltozott. Most a világ soha nem lesz más, így a moszkvai csatát elvesztették a szovjetek ... És ez mit jelent? És az a tény, hogy először is egy jelentősen megváltozott világban annak a valószínűsége, hogy szülei (egyébként különböző városokban születettek) találkoznak és családot alapítanak, meredeken csökken. De apa és anya sem 1947-ben születtek... Ez azt jelenti, hogy még kisebb a valószínűsége annak, hogy két nagypapával és két nagymamával találkozunk!
  Ráadásul minden gyermek a génkészlet szempontjából egyedi és tisztán egyéni. Ez pedig azt jelenti, hogy ha a fogantatás pillanata akár egy órára, vagy akár tíz percre is megváltozik, akkor már nem ő lesz az... Nem az egyedi személyiséggel és génkészlettel rendelkező Friedrich, hanem egy teljesen más, talán külsőleg sem. hasonló fiú.
  Vagyis egy bérgyilkos beavatkozása a múltban a dolgok logikája szerint az idő sérthetetlen törvényeinek megsértőjének eltűnéséhez kell, hogy vezessen... Vagyis Friedrichnek, aki Hitler kedvence lett, egyszerűen el kell tűnnie! És ő, és a bátyja, és talán a szülők és mások.
  De mivel a fiatal ász él, és olyan erős, egészséges, mint senki más ezen a szerencsétlen bolygón, akkor talán ez a múlt egyáltalán nem az ő világa! Talán ez nem is az ő univerzum, valamiféle párhuzamos univerzum, sőt időeltolással. Vagyis nem Friedrich őseit öli meg, nem őshonos honfitársait, hanem olyan idegen egyedeket, akik csak általánosan hasonlítanak a terminátorfiú absztrakt múltjára.
  Ez azt jelenti, hogy valójában nem áruló - csak egy személy, mint a különféle sci-fi sorozatok bérgyilkosai, aki a múltban a jelen tudását használja, sőt, a gondviselés hihetetlen erővel ruházta fel. Nos, ha az a sors, hogy szuperképességekkel rendelkezzen, akkor egyszerűen bűn, ha nem használja őket! Nos, mivel a sors, maga az ég jobb keze, először a Hitlerjugendhez, majd a Harmadik Birodalomhoz küldte, akkor mindent meg kell tenni a karrierért. Tizennégy évesen, fiú évesen jó őrnagynak lenni, de húsz évesen egy teljes értékű tábornok, vagy akár tábornagy is jobb. És ki tudja, talán végre megemészti a Harmadik Birodalom és Amerika, és akkor a fia lesz a világ első diktátora!
  Aztán hirtelen megjelent az, akit a fiatalember a legkevésbé várt: Eugene Porsche... Magas, szép, erős, még egy kicsit rusztikus és meglepően nem arisztokratikus a Harmadik Birodalom egyik legnagyobb mágnásának lánya számára.
  Igaz, az előző találkozással ellentétben a lány nagyon drága ruhákat vett fel, gyémántokkal, ugyanakkor átlátszóak voltak, és nem rejtették el a kecses, bár nem kicsi lábak varázsát.
  A magas sarkú cipők miatt az amúgy is magas lány szinte óriásnőnek tűnt. Friedrich maga is közönséges és még kisebb tinédzser volt a korához képest, alacsonyabb volt nála, körülbelül huszonhárom, huszonöt centiméter, és figyelembe véve a sarkakat és még sok minden mást...
  Friedrich még zavarba is jött, mi van, ha soha nem nő többet, mint ez a hat kilós lány (akinek sikerült az apja, Porsche, végül is nem egy óriás, bár nem tudni, milyen anya volt, és ki mászott be a szoknyája alá !), túl lesz rajta, hogy mindig felemelkedjen. Igen, jobb, ha ő, mint legutóbb, mezítláb ment ...
  Evgenia azonban csodálattal nézett a fiatal ászra, és kezét kinyújtva szájon csókolta:
  - Te vagy a lovagom! A fény nem földi!
  Friedrich összezavarodott:
  - Igen én....
  Eugene félbeszakította:
  - Nem kellenek szavak! Megérdemled a dicséretet. És nem csak pilótaként.... - A iparmágnás lánya megrázta a haját. - Gondoljon csak bele, fantasztikus mérnöki és tervezői ajándéka van. Javasolj ehhez hasonló ötleteket... Zseni! Leonardo Davinci fölött.
  Friedrich beleszólt:
  - Nos, igen! Egyetértek, ez a művész egyetlen háborút sem nyert meg. Bár remekei az egész világot meghódították!
  Elkezdtek táncolni. Evgenia ugyanolyan szép volt, műkorcsolyázó, de Volkának túl nagynak tűnt... És a parfüm bódító illatú volt... A fiú fényűző mellkasának nyakkivágására nézve teljesen természetes vágyat érzett egy fizikailag erős és fejlettség után. tizenéves. Ráadásul Helga dacosan úgy tett, mintha nem vett volna észre semmit. A németek fiatalabb nemzedékét azonban megtanították arra, hogy illetlenség, ha egy nő féltékenységet érez, és még inkább tanúsít, a férfi pedig, ha háborús hős, még csalni is köteles . Mit kell javítani a fajtán! Ahogy Hitler mondta: nem bűn egy férjes asszonynak gyereket szülni egy másik férfitól, van akinek jobbak a fizikai adatai, mint a férjének. Evgenia azonban nagyon komolyan megkérdezte a fiút:
  - És hol tanulta, hogy ilyen jól ismeri a harckocsik és önjáró fegyverek irányításának alapelveit, ilyen know-how-kat talált ki?
  Friedrich nem tudott és nem is akart igazat mondani, és egy ismeretlen lánynak, még akkor sem, ha az apja mágnás volt, a Harmadik Birodalom tíz leggazdagabb emberének egyike, Hitler és Göring kedvence. Kitérően válaszolt:
  - A gyermekkori hobbik szerepet játszanak itt ... Különféle tudományos irodalom, a feltalálás vágya! Nem szükséges az íróasztalhoz ülni ahhoz, hogy valami értelmeset alkoss...
  Evgenia bólintott.
  - Igen, én is szeretek sportolni, és közben rágcsolom, vagy éppen rágom a tudomány gránitját... Ennek ellenére Mrs. Piston úgy néz ki, mint egy irodai patkány?
  Friedrich, farkasfogat kifejtve, megerősítette:
  - Igen, egy patkányon, és nem csak egy szekrényen, egyáltalán nem úgy nézel ki! Valószínűleg még téged is össze lehet hasonlítani...
  Evgeniya figyelmeztetett:
  - Csak ne hasonlítsd a tehénhez! Ez elég csúnya tipp!
  Friedrich filozófiailag megjegyezte:
  - Aki nem üzletből zaklat, az kecske rangot kap! Szóval... Van egy hülye bazárunk.
  - A bazár szleng? Evgenia sejtette. - Általában véve a német beszéd helyesnek tűnik, de valahogy ... Túl helyes, pontosan elhelyezett hangsúlyok, világos szavak, a beszéd feszültsége ... És nincs akcentus, de ebben a helyességben érzed, hogy valami nem egészen natív. .
  Friedrich semmi jelét nem mutatta az aggodalomnak:
  - No és ezzel? Talán arra gyanakszik, hogy egy szovjet kém volt, és hogy az oroszok húszezret adományoztak az amerikaiakkal és félezerrel a számtalan repülőgépükből, hogy beszivárogjanak a Harmadik Birodalom tetejére?
  Evgenia a fejét rázta.
  - Nem én nem hiszem! Túl sok volt, még az oroszoknak is. Bár van egy közismert mondás: Oroszországot nem lehet érteni. De itt nekem valami másnak tűnik, talán te, hogy is mondjam... Az SS géntechnológiájának terméke. Valamiféle jövőbeli ember? Olvastam genetikai tudományos munkákat, és tudom, hogy az emberi természet megváltoztatható, javítható vagy rontható mesterséges beavatkozással. És a te emberfeletti harcos tulajdonságaid... ez igaz...
  Friedrich válasz helyett fejet hajtott magas barátnője előtt, és szenvedélyesen megcsókolta telt ajkán. Aztán azt mondta:
  - Ne adj magadnak szép fejet. Ha félsz, hogy hibás gyerekeket kapsz tőlem, akkor hidd el, hogy nem így van! Általában meg tudjuk változtatni a beszélgetés témáját.
  Evgenia beleegyezett:
  - Jobb átöltözni! Beszéljünk a harckocsikról... Konkrétan a Guderian vezette hadműveleti főparancsnokság adott ki egy versenyfeladatot: kétféle harckocsit... Mint egy közepes "Császári Párduc" egy 88 milliméteres El 100-as ágyúval vagy rövidebb, de páncéltörővel, és legalább 250 milliméteres elülső ferde páncélzat és nehéz "Királytigris" 105 mm-es El100-as kaliberű fegyverrel, legalább 300-as frontpáncéllal ... Ráadásul az első harckocsi súlya nem haladja meg az ötven tonnát, és a második a 65.
  Friedrich megvetően felhorkant, mint az oroszlán a gopher előtt:
  - Nem valóságos valami ilyesmi? Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a szűkös anyagokkal sokkal könnyebbé vált, és a szövetséges bombázók nem pusztítják a Harmadik Birodalom földjeit!
  Eugenia sóhajtva válaszolt:
  - Elvileg lehetséges, de nem volt időnk, vagy inkább nincs időnk megfelelő időben fémből prototípust készíteni. Valahogy túl későn adta át nekünk a briliáns tudását. Hitler pedig azt akarja, hogy a legújabb tankok ebben az évben szolgálatba álljanak a Harmadik Birodalom hadseregeinél.
  A fiatal ász meglepődött:
  - Miért kell annyi idő egy prototípus elkészítése?
  A lány bólintott.
  - Nem kicsit, főleg, ha a modell alapvetően új... Ez olyan, mint a népi dolog: ha vezetsz, szakadékba zuhansz!
  Friedrich úgy gondolta: persze itt is vannak problémák... Például a szovjet tervezők annyi éven át szenvedtek az IS-10 harckocsi megalkotásától, vagy két egész évet töltöttek a T-54-essel. Sőt, ezt a tankot a háború után tervezték, és tapasztalattal rendelkezik a második világháború csatáiban. Ráadásul ez nem egy alapvetően új modell volt, hanem csak a T-34 továbbfejlesztése. Itt például a T-44 nem volt teljesen sikeres, és gyakorlatilag nem használták ellenségeskedésben ... Tehát ne számítson különösebb csodákra.
  A Tiger tank, tekintettel arra, hogy a németeknek nincs tapasztalata az ilyen típusú gépek létrehozásában (kivéve persze, ha az alvázat számoljuk, például már az első világháború alatt készült egy 150 tonnás Colossal).
  Friedrich megjegyezte:
  - A már elkészített "Panther" -5, vagy AG alapján kell tervezni. Futóműve nemcsak 88 mm-es kaliberű fegyvert, hanem akár 128 vagy 150 tarackot is lehetővé tesz ...
  Evgenia felkacagott.
  De pontosan ezt tesszük! A Porschének azonban már van saját "Királytigrise", igaz, 88 milliméteres kaliberű fegyverekkel. De köztes modellként talán ez is megteszi. A 250 milliméter lefoglalásának kezdeti feladatát elvégezték benne, bár a tömeg meglehetősen nagy - 63 tonna. Viszont a torony a páncél racionális dőlésszöge igen nagy, elegáns és áramvonalas... Lehet, hogy sikerül megnyerni egy köztes versenyt, de a jövőben felmerülnek problémák. De a know-how-ja szerint lehetséges olyan tankot létrehozni, amely minden oldalról áthatolhatatlan, bármilyen védelmet megsemmisít. Valóban, egy áttörő géphez nagyon fontos a jó oldalvédelem, amivel sajnos a Panther nem büszkélkedhet sokáig.
  Friedrich megjegyezte:
  - Lehet, hogy a tankok témáját egyelőre nem érintjük... Vagy inkább befejezzük a tárgyalást. Öreg professzorok vagyunk, vagy fiatal srácok és lányok.
  Evgenia beleegyezett:
  - Igazad van, mint mindig, beszéljünk valami világibbról. Például a brit királyi házról.
  Friedrich elfintorodott.
  - Hát a téma! Igen, eljön az idő a Winsoroktól, nem marad semmi. Vagy azt gondolja, hogy Moszkva elfoglalása után a tankjaink nem tudják porrá törni a már elfoglalt Londont?
  Evgenia kivillantotta a fogát:
  - Hát persze, hogy tudnak!
  A bál után nemes vacsora következett, magukkal a pazar ételekkel, de erős alkoholos italok nélkül. Semmi sem erősebb hat foknál. Nos, akkor Friedrich és Evgenia, ahogy az illik egy sráchoz és egy lányhoz, visszavonult egy külön szobába.
  Bár általánosan elfogadott, hogy a magas szőkék temperamentumban nem különböznek egymástól, Evgenia több órán keresztül rendkívül meggyőzően bizonyította az ellenkezőjét. Nos, Frederick természetesen szintén nem veszítette el arcát. Így szorosan ölelkezve elaludtak.
  A fiú azt álmodta, hogy ő egy japán nindzsa, aki parancsot kapott II. Miklós orosz cártól, hogy ölje meg a mikadót, vagyis a császárt.
  Friedrich arról álmodott, hogy felmászik a durva falakra, ujjaival és lábujjaival belekapaszkodik a legkisebb repedésbe vagy résbe. A fiú belépett a palotába, ahol heves küzdelem kezdődött ...
  A fiatal nindzsa szokásához híven aprított, szúrt, lefújta a fejeket az ellenségekről... Az álom túl kaotikus volt, túl sok vér, vágás és kevés értelme. Ráadásul mezítláb kardozó lányok ugrálnak mindenfelé... Röviden...
  Sikerült három-négy órát aludnunk... Friedrichet egy hírnöklány ébresztette, mondván:
  - Javában zajlik a csata! Nincsenek pótolhatatlan emberek, kivéve az olyanokat, mint te, Friedrich Bismarck.
  A fiú felpattant, és elköszönés nélkül a legközelebbi kifutóhoz sietett.
  És mint kiderült, nem hiába hívták ... a hadsereg tábornokának Rokosszovszkij parancsot kapott Sztálintól, anélkül, hogy megvárta volna az erők teljes koncentrációját, hogy csapjon le Rommel hadseregcsoportja ellen. Ebben az esetben a számítás azon alapult, hogy a németeknek még nem volt idejük bevetni csapataikat Voronyezs elleni támadásra. Így lehetőség nyílt egy alacsony rúgás végrehajtására a kifeszített szárnyon, kimerülten a német csapatok korábbi csatáiban.
  Friedrich kénytelen volt a Focken-Wulfra ülni, és nem egy rohammódosítás, hanem egy közönséges modell, négy húsz milliméteres ágyúval és két géppuskával. Így a fiú a túlzott sietség miatt a harckocsik elleni harcban olyan hatékonynak bizonyult fegyver nélkül találta magát. Igaz, még tíz bomba volt a törzsben...
  Az ég is forró volt, voltak szovjet támadórepülőgépek és Yaki-9 vadászgépek. A legújabb járművek azonban a gyenge védelem és túlélés miatt nagy hatótávolságon is sebezhetőek voltak, a 20 mm-es kaliberű fegyverek számára. Friedrich először a kürtöket adta a harcosoknak, akik természetesen megelőzték a lassabb Ilyst. Négy repülőgépágyú, ennyi az erő... Az első két tucat jak szétesett, még a farok ravasz megközelítése nélkül is.
  Friedrich nem forgott, nem manőverezett, egyszerűen csak kissé elmozdította a légfegyvereket, és megrázta hatalmas gépe testét.
  Huszonöt, huszonhat, huszonhét... Kihagyás nélkül, a szemtelen jakok számára, akik bár veszteségeket szenvednek, mégsem kapcsolnak ki, hanem még csak próbálnak felvenni a sebességet... Friedrich kissé meg is lepődött miért a szovjet katonai irodalomban ezt a dicső Focken-gépet annyira lekicsinyelték -Wulf. Igen, 22 másodperc alatt hajt meg egy teljes fordulatot a 19-cel szemben, a jakok esetében (és a könnyű változatban a Yak még 17 másodpercig is képes erre!). De Friedrichnek nem kell manővereznie, egyszerűen lelassít és feléjük repül. Egy másodperc alatt valójában hét-nyolc autót tud lerombolni.
  A harci transz állapotában lévő Friedrich számára rettenetesen lassan telt az idő, és van ideje gondolkodni és hatástalanítani a lőszert. Elvileg általánosan elfogadott, hogy még a legügyesebb ász sem képes komolyan befolyásolni a háború menetét, beleértve még az olyan jelenségeket is, mint Rudel. Itt a valós történelemben a hat legjobb német ász egy egész légi sereget pusztított el, de a nácik reménytelenül elvesztették a légkörbeli dominanciáért vívott csatát.
  De ebben az esetben annyi jakot dobni egy helyen egy emberre, az tele van... Hatvanegy vadászgépet lőttek le kevesebb mint egy perc alatt. Csak úgy leesnek a szárnyak, vagy betörik a kabinok páncélüvege. Ez utóbbi még rosszabb, mivel ebben az esetben a pilótát nem lehet megmenteni. És már kevés tapasztalt ász maradt a Vörös Hadseregben.
  A lezuhant járművek közül négyen az őrökhöz tartoztak, akik ötnél több gépet lőttek le... Csak ez megint nem segített, mert Volka tudta, hova kell ütni és hogyan... Mint egy vadász, aki leütött egy libacsapatot egy géppuska. Ennyi, egy nyáj, egy robbanásban, intuitívan, ösztönösen meghatározza és irányítja a hordó mozgását, a kívánt célpont felé, amikor egy golyó sem repül el mellette. A libákat, és ebben az esetben a szovjet gépeket lelövik, és ahol a pilótafülke feltörik, és varrott pilóták által, még egy ideig egyenesen repülnek. De néhány szárnya veszít...
  Friedrich emlékezett itt a jól irányzott amerikai cowboyokról szóló filmekre, és a híres filmre DiCaprio főszereplésével - "Gyors, de halott!". De akkoriban az amerikai cowboyok nem ismerték az automata géppuskákat és a gyorstüzelő légfegyvereket. Különben rájöttek volna, milyen szörnyű fegyver a pusztító ereje.
  A jakok a közelben véget értek, és Friedrich átváltott Ilára. Itt a legjobb felülről vagy a hátsó féltekéből támadni. És a távolság csökkentése nélkül is optimális lenne.
  Másik módszer a törékenyebb szárnyak lövése, nem lehet rájuk páncélt akasztani.
  Az IL-2 beceneve púpos. Miután a második helyet beszerelték benne, egy kezdőnek nehezebb volt lelőni egy hasonló autót egy kezdőnek, de a lövésznek, aki védte a hátsó féltekét, de ... Természetesen ennek a repülőgépnek az aerodinamikája romlott. . Szóval még könnyebb lesz velük...
  Logikusabb lett volna, ha Ilam különböző irányokba szóródik, de itt van a rendszer... Röviden, a legendás támadórepülőgép legyőzésével kezdődött. A fürge "Salamanders" -3 azonban már időben megérkezett. Fel is szedték az iszapot...
  Friedrich még arra is gondolt, hogy megelőzhetik, amikor még közeledve találkoztak a jakokkal... Bár ki tudja... A Luftwaffe pilótái nem bátor orosz katonák, és általában nem lépnek túlerőben a csatába, de talán kivéve amikor túl komoly veszély fenyegeti a szárazföldi erőket .
  Friedrich azonban szintén nem tapasztal problémát... Az ágyúktól a hátsó páncélozott féltekébe, vagy kárpitozzuk a szárnyakat - az eredmény ugyanaz. És ahogy ezek az autók legurulnak, még nyomot is hagynak a levegőben... Mint csíkok egy megvert rabszolga hátán.
  Friedrich lelőtt harminchét iszapot, és megragadott még két gyalogot. Újra szövés, bár a korábbi százegyes rekord nem dőlt meg. Csak hát az ellenségnek gépei maradtak. Most dobd le a bombákat és gyere vissza.
  A szovjet tankok most a légiközlekedés, és még inkább a tüzérség támogatása nélkül támadtak. Támadó repülőgépek és bombázók zuhantak rájuk. A szovjet tankerek szerencsére ki tudták használni a járművek menettulajdonságait. De mindenféle repülőgép száma folyamatosan nőtt.
  Friedrich ledobta az összes bombáját, és a repülőtér felé fordult. Azonban sikerült megnéznie a Focken-Wulf-4 Rudelt, a híres tankrombolót.
  A fiatal ász visszatért "szülői" repülőterére, ahol a Pegazus-terminátor Me-362-es várt rá.
  Friedrich a Focken-Wulf leszállása után a szomszéd pilótának kiáltott:
  - Akinek van merészsége azt állítani, hogy az F -490 rossz vadászgép, az hazudik. Nincsenek rossz repülőgépek, csak rossz pilóták.
  A következő bevetés kizárólag a tankok elleni küzdelemre korlátozódott. A németeknek egyelőre nem volt idejük erős ököllel találkozni a páncélosokkal, és felhalmozták a gépeket.
  A vitéz szovjet harckocsizók már átkeltek a rongyos frontvonalon, és megtámadták az arab önkéntesekből álló gyalogsági egységet.
  A muszlimok a várakozásokkal ellentétben bátran harcoltak, és eszébe sem jutott a menekülés, ugyanakkor rendkívül ügyetlenül viselkedtek. Különösen az amerikai bazookát használták valahogy nem emberi módon, és még inkább gránátokat.
  A szovjet egységek támadása azonban elhalt. Különösen a fasiszta rohamosztagosok használtak számos kis bombát, formázott töltetekkel, szovjet tervezőktől másolt ötlettel, de ügyesebb kivitelezéssel. De a szovjet tankerek nem kaptak parancsot, hogy akasszák fel a hálót felülről.
  Friedrich pedig éppen légágyúkat helyezett a háztetőkre. Ez a legegyszerűbb taktika. Üsd át a torony nyílásán és nyerj. És hány autót lehet így kidobni, ha vízszintes síkból ütöd el...
  És a tank sebessége nem ment, ha a vadász intuitív módon, célzás nélkül, szeszélyből üt...
  Olyan, mint egy szimulátor tankokkal, csak neked van isten módod, és minden lövés pontos, és gyakran, gyakran lősz...
  Itt az összetört tankok száma meghaladta az ötvenet, úgyhogy Rudel pihen... De most el kellett térnem. Megjelent oldalról "Fülek". Hat darabot lelőttek, és hagyja, hogy a többi elpusztítsa a szalamandrákat. Általában ezeket a kukoricamunkásokat nappal csatába engedik, tiszta öngyilkosság.
  A tankok fontosabbak...
  Vissza... Repülés a Focken-Wulf-4-en, és mellette Helga.
  A lány megkérdezte tőle:
  - Nos, mi tetszett neked Evgeniya?
  Friedrich megvetően horkantott a rádióba:
  - Mire vagy féltékeny?
  A lány felkacagott.
  - Természetesen nem! Szabadok vagyunk, és nem házasok. Csak kíváncsi vagyok, ki a jobb az ágyban, én vagy ő!
  Frederick hevesen válaszolt:
  - Persze hogy az vagy! Nem vagy olyan nagy, és sokkal fürgébb!
  Helga vidáman felnevetett.
  - Nem is vártam tőled mást! De persze a legjobb az egészben... Fu ő egy designpatkány, és azon kevés nők egyike, akit a Vaskereszt Lovagkeresztjével tüntettek ki!
  Friedrich megjegyezte:
  - Azt hiszem, tölgyfalevél, mindjárt itt vagy!
  A csata megmutatta, hogy a fiúnak talán igaza volt. Helga magabiztosan csapkodta a tankokat. Nyilvánvalóan be akarta bizonyítani, hogy egy harcos tud hirtelenebb lenni, mint egy harcos. Bár természetesen nem hasonlítható Friedrichhez.
  Hamarosan megjelentek a német és amerikai járművek nagy tankoszlopai. Különösen fürge és játékos amerikai tankrombolók "Witches" -3. Ez komoly volt, különösen azért, mert a szovjet járműveket már nagyrészt megsemmisítették a légicsapások. A Panther-5 is problémásnak bizonyult... Hosszú csövű gyorstüzelő ágyúja és áthatolhatatlan frontpáncélzata... Úgy tűnik, a zársebesség kezdett kudarcot vallani, a szovjet tankok legénysége. Néhányan, nem hallgatva a parancsnokokra, visszafordultak, és megpróbáltak menekülni ebből a technotronikus pokolból.
  És ismét visszatérés és indulás, támadás a tankok ellen ...
  Már dél volt, besötétedett... A Vörös Hadsereg ellentámadása kifogyott. Őt és Helgát a támogatás irányába irányították, a német hadseregcsoport Rjazan felé haladt. Ugyanakkor Vatutin katonáit az üstben is megpróbálták megszorítani ...
  Kelet felé a németek még lassan haladnak előre. Itt hátráltatja őket a szovjet csapatok állóképessége és a sztyeppei front védelmi vonalai, még ha nem is olyan sűrűek, mint Moszkva peremén.
  A náci csapatok azonban nagyobb mozgásteret kaptak, és Goth ilyen oszlopokkal próbálta megkerülni a fő védelmi csomópontokat. Helyenként felgyorsult a német egységek előrenyomulása...
  Friedrich megkérdezte Helgától:
  Eleged van álmaim lányából?
  A szőke harcos így válaszolt:
  - Az örömteli hangulat elűzi a fáradtságot, jobban, mint a tehenek ostorozása! Bár a fáradtság tej helyett véres gennyel jár!
  Friedrich egyetértett:
  - Az igazságon már nincs lábbal!
  Éjszaka a fiatal folytatta a repülést, annak ellenére, hogy felhők jöttek az égre, és zuhogott az eső. A német katonai doktrína szerint a repülést a védelem elnyomására is használták az élvonalban... És a negyvenegyedik évvel ellentétben a Luftwaffe rengeteg repülőgéppel rendelkezett Pindostan segítségének köszönhetően.
  Friedrich most bunkereket támadott, és még kisebb célpontokat... Éjszaka a csata nem csillapodott, a szovjet csapatok ellentámadásokat indítottak. Legyenek kicsik és meglehetősen kaotikusak, de ehhez nem kevésbé vitézek ...
  Éjszaka az U-2-es század kivételével nem találkoztak légi célponttal. És bombázták a bunkereket... Kicsit.
  1947. október 15-én reggel csata tört ki a városért és egyben a vasúti csomópontért, az Elektrostalért. Nagyon meleg volt ott, és ami a legfontosabb, Friedrichhez csatlakozott elválaszthatatlan barátja, Helga is.
  - Nos, milyen nagy lovag, rászorítjuk az ellenséget?
  Friedrich vidáman válaszolt:
  - A sörbódénál nyomulnak a trógerek, mi pedig nyerünk. És hogyan nyerjünk...
  Maga Elektrostal városa rendesen meg volt erődítve. Védelmében a hadsereg egységein kívül az NKVD két friss hadosztálya is részt vett. Bár általában nem voltak olyan elit katonai gárda, mint az SS, mind tüzérséggel, mind könnyű harckocsikkal voltak felfegyverkezve.
  A nácik viszont megpróbálták létrehozni a saját üstjüket ... Kerüljék meg a fellegvárat, fedjék be kullancsokkal ...
  Itt természetesen jelentős szerepe van a légtámasznak, különösen, ha a nyak megfeszül.
  Helga, ahogy az egy lányra jellemző, biztosította:
  - A győzelem a miénk lesz! Készítse elő szánját a nyárra!
  Friedrich egyetértett:
  - És nem csak nyáron! Nehéz harckocsikat és légágyúkat fogunk használni.
  A fiú azt hitte, hogy visszatértek Mainstein seregébe, de a legnépszerűbb Rommel inkább Nyugaton híres. Mivel a csata során a fiatalember inkább transzban, pokoli szellemtől vezérelve viselkedett, miért ne emlékezhetne ennek a parancsnoknak a dicsőséges tetteire. Annál kellemesebb emlékezni a legyőzött britekre, mint a legyőzött oroszokra!
  Rommel, miután elérte a Marret-vonalat, rájött, hogy napóleoni "központi pozícióban" van két ellenséges sereg között, és most döntő csapást mérve legyőzheti az egyiket, és csak azután fordulhat szembe a másodikkal.
  Friedrich magában kuncogott: Napóleon, bár Lev Tolsztoj kételkedett benne, kétségtelenül nagy parancsnok és uralkodó volt. Főleg, ha az elért eredményeket nézzük. Csak ő nem tartotta meg őket. Hitler, ami még rosszabb... De elvileg össze lehet hasonlítani a Führert Napóleonnal!
  A tehetséges Rommel parancsnok mást is ért: az amerikaiak és a franciák távol keletre, Közép-Tunéziába költöztek, és Fonduknál, Faidnál és Gafsnál tartották a keleti háti-szurdokot, amely 60-70 mérföldre nyugatra fedte le a nyugati Dorsalis-szurdokot.
  Úgy tűnt, ha az olasz-német csapatok elfoglalták volna Faidot és Gafsát, majd nyugatra haladtak volna Feriana és Kasserine mellett, akkor egyenesen a hatalmas amerikai utánpótlásbázisra és a tebesse-i főhadiszállásra mehettek volna. Tebesse-ben az olasz-német csapatok a tunéziai szövetséges vonaltól messze nyugatra találták magukat, és gyakorlatilag a kommunikációjukon. Ha Rommel ezután megfordítja tankjait, és északra, a tenger felé küldi őket, száz mérföldre ettől a helytől, a németek elvághatják Tunéziában az egész szövetséges hadsereget, vagy arra kényszeríthetik őket, hogy visszavonuljanak Algírba.
  Friedrich gondolatait megszakította két Lagg felbukkanása, akik a felhők mögül kiszöktek... Ezek fogyasztásban vannak... Aztán jól irányzott lövések a fegyverekre... Csak ő tud így lőni... Még négy jakk... és ott vannak, igen.... És most, a Katyushánál lőj... Hogy a töredékek minden irányba repüljenek... Egy újabb sugárvető... Szóval Helga oldalról próbálkozik. Kiáltja neki:
  - Hős, nyomjuk jobban!
  . 20. FEJEZET
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova küldetése a párhuzamos világban még nem ért véget.
  A németek Gorkij városa irányába nyomultak előre. Teljes bekerítésbe vitték. Egy fiú és egy lány védte ezt a nagy várost.
  Teljesen körülvették és megfojtották Moszkvát. A nácik helyenként már áttörtek a Kremlbe. A Szovjetunió fővárosának helyzete gyakorlatilag kilátástalan volt. A moszkvai helyőrség lövedékei a végéhez közeledtek. A főváros elestével pedig újabb háború lett volna.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova a Volga-parti városért harcoltak.
  A fiú és a lány, mint mindig, most is harcias hangulatban vannak.
  Tüzelnek és énekelnek:
  Az úttörők nem adják fel
  Nem félnek a kínzástól...
  Mint a sasok harcolnak
  A Fritz elküldése a pokolba!
  
  Sokan közülük hősök
  Sok őrült gyerek...
  Ha képzésbe kell menned -
  A gép betöltése!
  És most egy tizenkét évesnek tűnő fiú, de valójában egy edzett veterán, aki már sok éves, Oleg Rybachenko fordult, miután lekaszálta a nácikat.
  És akkor hogyan dobja mezítláb gránátot az ellenségre.
  És szórja szét a Fritzeket minden irányba.
  Aztán a fiú ezt énekli:
  - Orosz harcos vagyok a vadak térdén,
  Oroszország ellenségei, lesöpöröm a föld színéről!
  Margarita, ez a lány-hős, szintén puszta lábbal dobja meg a halál gyilkos ajándékát. Nácik tömegét fogja kiütni, és azt csiripelni:
  - A nagy Rus'ért!
  És megint hogyan kell nevetni.
  Fiú és lány hősiesen harcol. Bár a háború majdnem elveszett. A németek már beborították Orenburgot, és mindenhová szorították a Vörös Hadsereget, ahol csak tudták.
  Pontosabban Orenburgot már régóta bevették. Csak egy kastély áll még ott. A nácik már körülvették Ufát.
  Sőt, csapataik délről már közelednek Kazan felé. A helyzet több mint kritikus.
  A helyzetet pedig súlyosbítja, hogy keletről érkeznek szamurájok, és Közép-Ázsiában már csatlakoztak a németekhez.
  De az elesettek bátor gyermekei harcolnak. Hisznek a győzelmükben. Vagy legalábbis készen állnak a halálra emelt fővel. De hogyan is áll a halál? Ők halhatatlanok!
  És évek óta gyerekek. És valahol más világok és küldetések is vannak.
  Oleg ad még egy lövést. Aztán csupasz lábujjakkal gránátot dob, és énekli:
  - Sztálin örökké velünk lesz!
  Margarita hunyorogva nézett a Fritzre, és nyikorgott:
  - Isten mentsen! Ez a kannibál nekünk!
  És a lány dühében mezítláb gránátot dobott.
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - Valamilyen mértékben mindannyian kannibálok vagyunk!
  És a fiú csupasz lábujjjal dobta a halál ajándékát.
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Bizonyos mértékig igen!
  És mezítláb is elindított egy gyilkost, amiből két német autó ütközött össze.
  Oleg Rybachenko lőtt, és úgy gondolta, hogy a Szovjetunióban a helyzet talán már reménytelen, és nincs sok értelme a háborúnak. Ezért ölnek embereket a semmiért.
  A fiú mezítláb két gránátot dobott. Üsd el a hernyót, az "E" sorozatú német tankok egymásnak ütköztek.
  A Terminátor Gyermek ezt énekelte:
  - Amikor eljön az ideje
  Bátran fogunk küzdeni!
  A harcosok felemelkedése reggel -
  És küzdj jól!
  A fiú valójában készen állt arra, hogy néhány perc alatt szétverje bármelyik sereget.
  Margarita is ledobta mezítláb halálajándékát, és nyikorgott:
  - A Nagy Rusért!
  A gyerekek olyan bátor harcosok, hogy senki sem tapossa el őket. Olyan nagyszerű harcosok.
  A fiú és a lány, mint mindig, most is vadul izgatott. És velük bátorság, becsület és bátorság. Titánként harcolnak a nácik ellen. És világos, hogy az ellenség nem megy át, ahol úgy állnak, mint egy szikla. Talán még valami erősebb is, mint egy kő és egy monolit.
  Margarita tüzelve azt mondta:
  -Legyünk világbajnokok
  A középiskola óriásai vagyunk!
  És a lány újra útjára bocsátja a halál ajándékát csupasz, cizellált lábával. És legyűrte az ellenséget.
  Ez a lány annyira menő, hogy nem használhatsz fel ellene semmit.
  Mivel selejt ellen nincs vétel. Bár ez nem selejt, hanem valami még halálosabb és menőbb.
  Oleg Rybachenko, tüzel, károgott:
  - Nem vagyok fiú, szuper fiú vagyok, és mindenki felett leszek a világon!
  És megint az, ahogy pusztító robbanóanyag-rögöt dob el puszta lábbal. És ismét két német tank ütközik össze.
  A fiatal harcos nagyon harciasan van beállítva. De érzi, hogy itt nem lehet ostorral széttörni a fenekét. Bár reménytelen helyzetek nincsenek, és legyőzhetetlen ellenfelek sem.
  A fiúnak eszébe jutott, hogyan talált ki cuccokat a fehérorosz elnökválasztásra:
  Hatodik alkalommal hülyeségeket hallgatni nem érdekes,
  És nem értem, mennyire hiszek "apunak"!
  A Paradicsom megígérte, hogy megépíti Lukasenkát -
  De a fénnyel együtt megyünk a sötétségbe!
  Igen, ez kihívás volt a rendszernek és a személyi kultusznak. Valóban, miért tűrne el egy európai ország egy diktátort, mintha a középkorban volna?
  Igen, és Sztálin is diktátor, és ebben az univerzumban fokozatosan csökkenti a háborút, hogy legyőzze ...
  A gyerekek-hősök még három napig küzdöttek. Eközben a nácik körülvették Kazánt és bevették Ufát.
  A harcok már magában a Kremlben zajlottak. Négy boszorkánylány mezítláb harcolt a nácikkal karddal és vékony korongokkal dobáshoz.
  A Kreml súlyosan megrongálta a "Sturmlions", "Sturmtigers" lövedékeket, bombázásokat és hatalmas ágyúkat.
  Maga Sztálin természetesen még mindig Szverdlovszkban van. A Szovjetunió helyzete pedig szinte reménytelennek tűnik. Ám a Vörös Zászló egyelőre még mindig ott húzódik Oroszország fővárosa felett, vagyis nincs minden veszve!
  Az emberek azt hiszik, hogy hamarosan eljön a fordulópont!
  Natasha kettévágja az arabot. Mezítláb dob egy korongot, és nyikorog:
  - Dicsőség a halhatatlan Hazának! Hitler nem tud megtörni minket!
  Zoya két szablyával is megvágta a fasisztát, és csicseregte:
  - Nem, ne törj össze minket!
  Ezt követően mezítláb gyilkos korongot dobott a nácikra.
  És pár fekete harcos lezuhant a Kreml lerombolt faláról.
  Aurora tovább lőtt. Ritkán, de pontosan lőtt. Aztán kilőtte a szablyáit. Csillagok és éles vékony horogkeresztek repültek a csupasz lábujjairól.
  És itt Szvetlana mezítláb dob egy éles korongot, és felvágja a Fritz-et. Aztán énekli:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat a haza védelmezője, Perun katona!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' riasztást gyűjt!
  Itt mind a négyen harcolnak. Szinte az egész Moszkvát elfoglalták már, a lőszerszállítás véget ért. Az orosz fiúk és lányok pedig haldokolnak. De nem adják fel. Bár mióta tart az ostrom.
  A Kreml falán lévő lányok verekednek. Mint a gazdagok. És december ellenére mezítláb és egy bikiniben vannak. De nem érzik a hideget. Éppen ellenkezőleg, energiájuk csak nő.
  És éles, nagyon lapos korongok repülnek le a csupasz lábujjakról. Amelyeket a Wehrmacht idegen csapatai tépnek szét.
  A harcosok úgy harcolnak, mint a háború hősei. És minimális ruházattal. Az ilyen szépségeket sem az E és AG sorozat hatalmas tankjai, sem a nácik más szörnyű találmányai nem hozzák zavarba.
  Egyetlen lány sem képes legyőzni a fasizmus bármely formáját. Még akkor is, ha olyan tökéletes, mint ezen a világon.
  Natasa karddal vágott, mezítláb korongot dobott, levágta a nácikat, és énekelte:
  - Milyen jó egy szovjet országban élni,
  És milyen szép összetörni a Wehrmachtet!
  Zoya szablyáival elhaladva a malom mellett megjegyezte:
  - Fájdalmasan erős lett a Wehrmacht! Itt védjük a Kreml-et!
  És a lány csupasz lábujjával egy csillagot dobott a Fritzre.
  Aztán ezt énekelte:
  - Ez egy vad vadászat az ellenségekre!
  És akkor ott van Aurora a csatában. Nos, a lány vörös és hűvös. A téli szélben rézvörös haja harci zászlóként lobog. Nem, egy ilyen lány nem hajlik meg senki előtt.
  És mezítláb dobásától, húst és vért vágva, a legélesebb korong repül.
  Megvágja az ellenfelek testét. És Aurora felsikolt:
  - Szuper lány vagyok!
  És hogyan néz ki Svetlana a csatában?
  Ez a szőke terminátor egyszerűen egy ördögi tűz, és a megsemmisülés tornádója.
  És a mezítlábáról is halálos meglepetés repül. És egy lány teljes sebességgel harcban.
  Mind a négyen harcban. És nem kell sem visszavonulnia, sem feladnia.
  Négy boszorkány - egyszerűen szuper! A minden és mindenki elpusztításának igazi kvartettje!
  Harcosok tartják a védelmi szektort. De a Kreml nagy, és nem tud mindenhol ellenállni. Az erők nagyon egyenlőtlenek.
  Natasha bosszúsan jegyezte meg:
  Ölünk, nem nyerünk!
  És a lány ismét halálos támadást dobott mezítláb.
  Zoya logikusan megjegyezte, feldarabolva az ellenséget:
  - Nem lehet mindent megnyerni... Hacsak nem egy számítógépes játékban!
  És az aranyhajú lány újra eldobta a halál korongját.
  Aurora, aki szablyájával vágta az ellenfeleket, csicseregte:
  - A győzelem, azt hiszem, a miénk lesz! Szent Oroszország nevében!
  És mezítláb dobásától a pusztítás ajándéka repül.
  És a vágott nácik elesnek.
  Aztán Szvetlana a csatában. Dobásaival megvágja a fasisztákat. És rendkívül, sőt végtelenül ügyesen cselekszik. Mezítláb olyan mozgékony. És szörnyű pusztítást mutasson.
  És akkor a lány énekli:
  - Dicsőség a hazának és új világoknak!
  És ismét mezítlábról repül a halál meglepetése.
  Natasha pedig ismét harcban áll. És levágja a Fritzet, rohanva, mint egy üstökös. És üvölti a tüdejéből:
  - Dicsőség a legnagyobb szülőföldnek!
  És a kardjai úgy szállnak fel, mint egy fűnyíró.
  És a lány még énekli is:
  - Dicsőítsétek Oroszországot, mint évszázadok óta,
  Az álmunk valóra válik!
  És a lány csupasz sarkával éles bumerángot adott. És megcsavarta, és levágott egy tucat fekete és sáros fejet.
  Természetesen a lányok nem a németeket ölték meg, hanem az ellenük bevetett gyarmati egységeket. De a harcosok még ebből is csak menőbb.
  Csillogóak és pörgősek.
  Natasha ismét levágja az ellenséget. És mezítláb, ilyeneket dobál.
  És ordít:
  - Sztálin és dicsőség!
  Aztán Zoya. Azt is, hogyan lehet szabadon engedni egy gyilkost. És csupasz lábujjai kiköpték a halál üzenetét.
  És a harcos hogyan kell ordítani:
  - Egy ilyen Szülőföldnek, mint a miénk, nem ijesztő a halál!
  És akkor Aurora is elviszi és beszáll a csatába. És mezítláb is elindít egy bumerángot. És formálja át az ellenséget.
  Aztán ahogy énekli:
  - Szovjet Oroszországnak! Mi fog uralkodni az univerzumon!
  Aztán a csatában Svetlana. Szintén egy lány, akit nem lehet megállítani és nem lelassítani. Íme, hogyan ver. Csak hát nem tudok megmenteni egy ilyen harcostól!
  És mezítláb halálos csomagokat dobál. És kegyelem nélkül megöli ellenségeit.
  Bár akkor Yarile imádkozhat értük. Vagy talán Perun. Nehéz a bűnösöknek a halál után, Csernobog királysága vár rájuk! De ez a maga módján még érdekes is - a háborúk folyamatosan dúlnak! És annyi harc! Szóval talán nem érdemes túl keservesen elsiratni a bűnösök sorsát?
  Svetlana még egy kicsit viccesen is érezte magát: nem irigyelheti a keresztényeket - megfosztják őket sok örömtől az örökkévalóságban. Még az is, ami a Földön volt.
  Ó, szegény bűnösök! És még több szerencsétlen igaz!
  És a leány ismét a halál ajándékát dobja vésett, mezítláb. Aztán azt mondja:
  - A világ a miénk lesz! Dicsőség Oroszországnak!
  Natasha hármas pillangót rajzolt a kardjaival, és csicseregte:
  - Legyen örök dicsősége a nagy Oroszországnak!
  És úgy tűnik, mezítláb kidobja magából a gyilkos és egyedit. Ezt követően a lány csupasz sarka egy fekete férfi homlokát találta el, és lelökte őt a falról, és még öt arabot.
  A harcban Zoya következik. Semmi sem akadályozza meg. Harcol a náci hordákkal. És hármas malmot költ. A harcosok elestek.
  Aztán a lány azt mondja:
  - Örök Rus', Svaroggal lesz!
  És a partnereire kacsint.
  A csatában az Aurora következik. Úgy söpört, mint egy párduc. Mindenkit levágott. És mezítláb dobta útjára a halál ajándékát. Sok fasisztát levágott, és énekelte:
  - A Haza legmagasabb formájához!
  Aztán a csatában és Svetlana. Hogyan vágja le az ellenségeket. És nagyon jól működik.
  Ezek után a halál ajándéka repül a mezítlábáról. És alaposan levágja a nácikat, mint a borbély borotvaszőrét.
  És a lány felkiált:
  - Korom és igazam! Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  Igen, ez a négyes igazán hősiesen küzd. De négy mezítlábas és szinte meztelen szépség nem nyerheti meg a második világháborút. És így Moszkva elesett.
  A lányok kardjukat és a láthatatlanság köntösét használva törtek ki az elfoglalt fővárosból.
  Általában sok mindenre képesek. A legmagasabb kezdeményezésű lányok, hogy magasabbnak és szebbnek nem is lehet őket találni.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig elhagyta Gorkij elfoglalt városát.
  A nácik, sajnos, szinte mindenhol sikerrel jártak.
  A fiú és a lány elmentek, és mezítláb tűket dobáltak útközben, és kiirtották a Fritzeket.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred...
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  Margarita mezítláb ujjaival megdobott néhány tűt, és megerősítette:
  - Nem, nem fog elhalványulni!
  És egy sorozatot lőtt ki egy géppuskából, lekaszálva két tucat fasisztát.
  Ilyenek a gyerekek. Kemény, rendíthetetlen. Bár valójában ez nem olyan háború. És menekülniük kell.
  Moszkva elesett, Gorkij városa elesett. A nácik megrohamozzák Kazanyt. Ez az utolsó szovjet város a Volgán. Az ellenállás hősies, de egyre inkább, és inkább a kilátástalanság érzése.
  A nácik az AG sorozatból fejlettebb piramis tankokat kaptak, amelyeken egyetlen szovjet fegyver sem tud áthatolni. És ez, azt kell mondanom, nagyon rossz.
  Csak akkor ütköznek össze a német szörnyek, amikor a fiú és a lányok mezítláb gránátot dobnak a hernyók felé. De mit tehet egyetlen pár, amikor szinte az egész világ kiállt a Szovjetunió ellen!
  Oleg Rybachenko mezítláb gránátot dobott, homlokukkal meglökte az AG-50-et és az AG-75-öt, majd ezt mondta:
  - Ha az erőd útban van,
  Az ellenség épített...
  Hátulról kell megkerülni -
  Lövés nélkül vigye el!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - A háború megcsalása nagy dolog! Főleg, ha az erők egyenlőtlenek!
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - És az antant stratégiát játszottam. Egyenlő fegyverekkel száztizennégy millió ellenséges katonát semmisített meg, ő maga pedig csak nullát veszített. Tehát a taktikának köszönhetően tulajdonképpen az egész világ ellen harcolhatsz!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Könnyen lehetséges! És küzdj és nyerj!
  Oleg Rybachenko csupasz ujjaival dobta a tűket. Megölt három tucat fasisztát, és azt mondta:
  - Nyerni fogunk a Szent Oroszország nevében!
  A fiú és a lány folytatta a futást... Jaj, az erők tényleg túl egyenlőtlenek.
  Kazánt mindenféle fegyver elpusztította. Sztálin elrendelte, hogy az utolsó csepp vérig tartsák. A valóságban azonban a Vörös Hadsereg harci szelleme Moszkva bukása után túlságosan megtört. Mindenki egyre kevésbé akart meghalni. Igen, és a nácik túlságosan felülmúlják a létszámot és a fegyvereket.
  A sugárhajtású repülőgépeik pedig minden várost és falut bombáznak, amelyeket a nácik még nem sikerült elfoglalniuk.
  Mielőtt Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova elérte volna Kazánt, ez a város elesett.
  Ufát is elvitték. Tehát a zord tél ellenére a nácik Szverdlovszk felé indultak.
  Ott volt Sztálin főhadiszállása. És keletről felmászott a szamuráj. A japánok is erősek.
  Harcosaik különösen veszélyesek - nindzsa lányok. A szibériai tél ellenére mezítláb rohannak át a havon, ők maguk is ugyanabban a fürdőruhában. Ilyen harcosokat még elképzelni is ijesztő. Bár nagyon szépek.
  Itt az egyik kék hajú, a másik sárga, a harmadik piros, a negyedik fehér.
  Ilyenek a legszebb gyilkosok. Egy karddal dolgoznak, és vékony korongokat vagy csakrákat dobnak a gyalogságra. A nindzsa robbanóanyagokat pedig a tankok ellen dobják - csak borsó nagyságúak, de a legnehezebb szovjet tankok magasan repülnek és széttépik őket.
  Még a félelmetes IS-7, ninja lányok sem akadályoznak. Olyan magas rendű harcosok, hogy még az őrök is tehetetlenek velük szemben.
  Itt van egy kék hajú nindzsa lány, aki egyszerre dobott egy borsót és három szovjet tankot csupasz lábujjakkal, magasra repült, és darabokra robbant.
  Aztán ott van egy sárga hajú, mezítlábas lány, aki borsót dobál. És ismét a szovjet autók különböző irányokba repülnek, és süteményekké törnek. Mondjuk ilyen harcosok itt - még a legbátrabb lovag is félénk lesz előttük.
  De a csatában, és egy vörös hajú nindzsa lány. Csakúgy, mint mezítláb dobni egy gyilkos borsót. Találatától pedig szétrobbant a hatalmas IS-12 páncélzata.
  Ez a terminátor lány.
  Aztán egy fehér hajú nindzsa lány. Ugyanúgy elviszi, és minden erejével a Vörös Hadsereg harcosaiba fogja döfni kardjait. Vágd fel őket, és énekeld:
  - Nem vagyok egy szánalmas rovar, nindzsa, de nem is teknős!
  És ismét a csatában, mind a négy gyilkos lány.
  A Vörös Hadsereg minden fronton elveszíti a háborút. De még mindig küzdeni próbál.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova vándorol a téli hóban. Szegény mezítlábas gyerekek. A halhatatlan testek számára a fagy nem olyan szörnyű. Ezek a szuperemberek nem tudnak megfagyni ahhoz, hogy megbetegszenek vagy megfázzanak. De mindazonáltal, amikor az Urálhoz közeledik, a fagy kellemetlen, és megharapja a gyerekek csupasz sarkát.
  Oleg szomorúan megjegyezte:
  - Nem tudod, mi a rosszabb - a hideg és az éhség, vagy a felismerés, hogy szent hazád elveszik!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - Számunkra a hideg és az éhség semmi... De az, hogy vereséget szenvedtünk a nácikkal szemben, valójában rossz!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Nem lesz rosszabb! Általában véve a Harmadik Birodalom miért sikeresebb a párhuzamos univerzumokban, mint a miénkben?
  Margarita logikusan feltételezte:
  - Mert a nácik nagyon erősek és szervezettek. És sokszor volt szerencsénk. Főleg Sztálingráddal!
  Oleg Ribacsenko mezítláb rúgott egy hógolyót, és megjegyezte:
  - Igen, nagy szerencsénk volt Sztálingráddal! Maguk a Fritzek ostoba módon belemásztak a csapdába!
  Marguerite kotyogott:
  - Próbálok nem bajba kerülni,
  Hogy ne tévedj össze és ne vessz el...
  Egy fillért kellene gyűjteni egy fillért,
  Vagy inkább születj újjá!
  A gyerekek útközben megtámadták a nácik egy különítményét. Több mint száz katonát öltek meg. Egyet fogságban hagytak. Margarita arra kényszerítette a fiatalembert, hogy csókolja meg nagyon rugalmas, hidegtől vöröses talpukat. Szelíden tette. És azt mondta, hogy a németek már közelednek Szverdlovszkhoz és körülveszik.
  Oleg megjegyezte:
  - Furcsa, hogy te és én Margot gyorsabbak vagyunk, de valami úgy mozog, mint a hétköznapi emberek, vagy még lassabban!
  Margaret beleegyezett:
  - Elkapott a vereség hulláma! Úgy tűnik, ebben az univerzumban minden a Szovjetunió ellen szól. Még a természet és a tér is!
  Oleg ezután azt javasolta:
  - És ha triviális számunkra Hitlert megölni?
  Margarita negatívan megrázta a fejét.
  - A hiperboszorkány nem adott nekünk ilyen parancsot! Legyünk tehát öntevékenység nélkül. Ezen kívül mit ad?
  Oleg Rybachenko magabiztosan válaszolt:
  - Nagyon! Sőt, a Führer, ez a Führer Afrikában!
  Margaret azt javasolta:
  - Egyelőre harcoljunk a fronton, aztán Hitler költségén meglátjuk! Ahogy mondani szokták - lassan siess!
  Oleg énekelte:
  - A sebesség jó, ne törd el a vésőt... Az ember nem fakopáncs, és sietve megőrült!
  A fiú és a lány minden vizeletével szaladt. És sikerült rohanni Szverdlovszkba. És elkezdték védeni a nácik által megrohamozott várost.
  A támadások egymás után következtek.
  A gyerekek mezítláb voltak. Margarita tunikában, Oleg Rybachenko pedig rövidnadrágos fiú. De úgy harcoltak, mint a legvalóságosabb és legrendíthetetlenebb hősök.
  Oleg csupasz lábujjával tűt dobott, a Fritz torkán szúrta, és ciripelt:
  Egy centi földet sem adunk fel!
  Margarita mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Egy cseppet, egy fesztávot, egy centimétert sem!
  Fiú és lány verekedtek a hidegben. És velük voltak más úttörők is. És sokan mezítláb vannak a vad hideg ellenére is. És ha a halhatatlan gyerekek nem félnek a vad fagytól, semmi esetre sem árthatnak, akkor ez meglehetősen veszélyes a hétköznapi gyerekek számára.
  Itt van egy mezítlábas úttörő, akinek az ujjai kékek voltak a hidegtől, megfázott a foga, és bedagadt az állkapcsa. A fiúnak nagy fájdalmai vannak. De ennek ellenére dühösen vesz egy csomó gránátot, és a náci tank alá dobja, és ő maga is elesik egy géppuska robbanásában.
  Ez egy bátor fiú...
  Vagy egy lány, akinek mezítláb lángol, mint a skarlátvörös mák, aknát tol a német mastodonok hernyói alá. Ő maga meghal, és sír:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Nagyon fájdalmas mezítláb lenni télen, Szibériában, amikor nem véd a halhatatlan hús.
  A súlyos fagyokban még Oleg és Margarita sem örül annak, hogy félmeztelenül van. De mosolyognak és énekelnek, hogy felvidítsák a srácokat:
  - Eh, fagy, fagy, ne fagyj meg,
  ne fagyj meg! Lovam! Lovam!
  Fehér sörényű!
  A csípős hidegtől piros-kék lábukat remegő fiúk és lányok énekelték:
  A hó nem állít meg minket! A fagy nem győz le minket! Mi vagyunk a Fritz úttörői! A fasisztát keményen meg fogják verni!
  Jól küzdenek a gyerekek! De fájdalmasan egyenlőtlen erők. Sztálin a bekerített Szverdlovszkból Novoszibirszkbe menekült. A japánok azonban már kelet felől közelítik ezt a várost. Még Szibéria fagyától sem félnek.
  Igen, a háború a végéhez közeledik.
  De az úttörők nem adják fel. És még a nehéz időkben is bátran énekelnek a gyerekek;
  Mi vagyunk a kommunizmus gyermekeinek úttörői -
  Tűz, sátor és csengő bogár!
  Az átkozott fasizmus inváziója -
  Ki vár egy dühös rohamra!
  
  Mit veszítettünk ezekben a csatákban?
  És akkor a megszerzett ellenséggel vívott csatákban?
  Korábban csak a világ gyermekei voltunk...
  És most a szülőföld harcosai!
  
  De Hitler tett egy lépést fővárosunk felé,
  Bombákat dobott le anélkül, hogy megszámolta volna a vízesést!
  Mi vagyunk a Haza, még az égnél is szebb -
  Most eljött a rohadt naplemente!
  
  Az agresszióra keményen reagálunk -
  Bár ők maguk kis termetűek!
  De a kard egy törékeny tinédzser kezében -
  Erősebb, mint a Sátán légiói!
  
  Hadd rohanjanak a tankok lavinát lavinára,
  És a puskát három részre osztjuk!
  Célozzon a rendõrség aljasan hátul,
  De a Szent Isten hevesen megbünteti őket!
  
  Mit döntöttünk? végezze a világ munkáját
  És ehhez, jaj, lőnöm kellett!
  A nyugalom már undorító.
  Erőszak is van!
  
  A lánnyal, akivel mezítláb futunk együtt -
  Hiába esett a hó, úgy ég a hóbucka, mint a szén!
  De ne félj, ismerd meg a gyerekeket...
  A fasisztát golyóval bátran a koporsóba hajtják!
  
  Ide rakták az aljas Fritz társaságot,
  És a többi gyávák menekülnek!
  Összetörjük a gyalogságot, mint a kaszát a csatában -
  Nem vagyunk akadályok a fiatal nyaraknak!
  
  A győzelem májusban lesz,
  Most a hóvihar szúrós, kemény hó!
  A fiú mezítláb, a nővére mezítláb,
  Rongyban értek a gyerekek a virágkorhoz!
  
  Honnan származnak ezek az erők?
  Elviselni a fájdalmat és a hideget, ez a szükséglet!
  Amikor egy barát megmérte a sír alját,
  Ha egy barát felnyög - meghalok!
  
  Krisztus megáldott minket, úttörőket,
  Azt mondta: a Hazát Isten adta neked!
  Ez az első hit,
  Szovjet, szent ország!
  És mosollyal az ajkukon halnak meg. A gyerekek nem ismerik a gyengeséget... Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova egy egész héten át harcoltak. De Szverdlovszk elesett. A helyőrség egy része megadta magát - reménytelen helyzetet érezve. Csak az úttörők nem voltak hajlandók kapitulálni.
  És egy maroknyi bátor, mezítlábas srác kétségbeesett áttörést ért el. Átfutottak a hóbuckákon, szó szerint kékek voltak a rettenetes hidegtől. És meghaltak gépfegyverek és ágyúk alatt.
  Oleg Rybachenko és Margarita is eléggé megkarcolódott, de mégis megszöktek Szverdlovszkból. Aztán Novoszibirszkbe költöztünk. Fagy, tél, hosszú éjszakák.
  A fiú és a lány elszaladnak magukhoz, szomorúak és nagyon dühösek.
  Margaret megjegyezte:
  - A hiperboszorkány segíthetne ezen a világon! És akkor a nácik nyernek! Ez valóban egyetemes igazságtalanság!
  Oleg Rybachenko feljebb ugrott, hétszeres bukfencet csavart, és logikusan megjegyezte:
  - Általában kevés az igazságosság a világon! Például miért szenvednek az idősek? És szinte kivétel nélkül! És amikor az ember fiatal, akkor dohányzik és iszik, sőt még ront is a helyzeten, és egészséges! Hol van az igazságosság, amit az idősek szenvednek el?
  Margarita készséggel egyetértett ezzel:
  - Az univerzumban nincs igazságosság!
  Oleg Rybachenko kissé naivan kérdezte:
  - És hová néz Isten?
  Margarita, ez a mezítlábas lány lyukas tunikában, ezt javasolta:
  - Valószínűleg nekünk magunknak kell olyanokká válnunk, mint az istenek, hogy az igazságosság uralkodjon a világon! Ez a Teremtő bölcsessége!
  Oleg Rybachenko magabiztosan megerősítette:
  - Hiszem, hogy feltámasztjuk a halottakat!
  A Terminator Girl megerősítette:
  - Igen, hiszek benne, persze!
  A gyerekek Novoszibirszkbe futottak, és részt vettek ennek a városnak a védelmében.
  Szinte az utolsó nagyvárosban harcoltak a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt.
  Sztálin már tárgyalt Hitlerrel, és beleegyezett, hogy megadja magát, ha személyes biztonsága garantált. A Führer készen állt erre, különösen, ha a partizánok megnyugszanak.
  A japánok már kelet felől megrohamozták Novoszibirszket. Így gyakorlatilag esély sem volt a szökésre. A Szovjetunió haldoklott.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova lőtt a nácikra, mezítláb gránátokat dobált. És még mindig reménykedtek valamiben.
  Mellettük az úttörők voltak. Szibériában a súlyos fagyban minden gyerek mezítláb volt, nyári úttörő egyenruhában, nyakkendővel. Hősként haltak meg.
  A lábuk vörös volt, mint a libáké, és a lábujjaik kékek.
  De az úttörők nem adták fel.
  Behódolnak a fasizmusnak!
  Oleg Ribacsenko csupasz fiús lábával gránátot dobott. Egyszerre három német tankot lökött a homlokával, és azt suttogta:
  - Hiszek a győzelemben!
  Margarita is puszta ujjaival dobott egy gyilkos ajándékot, és csicseregte:
  - Én is hittem, és a végsőkig hinni is fogok!
  És a kétségbeesés dühével küzdöttek az utolsó, szovjet városért. És mégsem akartak meghajolni.
  Oleg Rybachenko, hogy felvidítsa a szinte halálosan megfagyott úttörő gyerekeket, nagy lelkesedéssel énekelt;
  Oroszország anya fiatal harcosa vagyok,
  Erőteljes országok, minden ország szülőföldje...
  Nincs szülőföld az univerzumban, tudd, hogy szebb,
  A hegy alatt Sztálin nyakkendőt kötött!
  Úttörőnek lenni öröm és elhívás,
  Végül is ez azt jelenti, hogy az ország szolgája vagy.
  És megsokszorozhatod az univerzumot -
  A pokol-Sátán mesterkedéseinek lerombolása.
  Amikor negyvenegyben eljött a nyár
  Nekünk zúg a júniusi zivatar...
  Nem akarjuk, hogy a régió elszegényedjen,
  A boldogságért higgy - a Haza létrejött!
  Egy lánnyal várjuk a nácikat lesben,
  Előtte gépfegyverünk volt.
  És Hitler őrült bosszúságára
  Különítményünk sikeresen legyőzi a nácikat!
  Barátnők mezítláb durvultak,
  A csupasz talp alatt már szúr a hó.
  A hidegtől és a romoktól kék lett,
  De a szent tűz melengeti a lelkünket!
  Úgy verünk, hogy nem ismerjük az ellenfelek intézkedéseit,
  Nem adunk pihenést éjjel-nappal!
  Gránátrajban repülnek az echelonok felé,
  És tisztek mesterlövész puskával.
  A fasiszták sehol nem találnak támogatást,
  Úttörő, bátor különítményünk...
  Képes, ha hegyeket kell vágnia,
  Itt vannak Hitler tankjai, amelyek gyertyaként égnek.
  A dührohamban lévő emberek összegyűltek -
  Az igazságosságért, a bátorságért és a becsületért.
  És nincs zátony a viharok tengerében -
  Amitől leülnénk!
  Beléptünk Berlinbe, csatlakozunk a Komszomolhoz,
  Attól, hogy mezítláb taposs a lányokkal az egész világon!
  Győzelemmézet szívunk a mennyei májusban,
  Most lett örök, fényes sikerünk!
  
  
  
  
  . III. SÁNDOR HATVANNYOLC ÉVET ÉLT
  A király gazdaságilag is megerősítette a birodalmat. Nem voltak zavargások és forradalom, így a gazdaság folyamatos növekedésben volt. És Oroszország az első világháború és a lakosság több miatt alacsonyabb halandóság és annektálni az északi régiók Kína és Korea. És a hadsereg nagyobb volt. És megjelentek a sorozat első könnyű tankjai, és sok különböző márkájú repülőgép.
  Sajnos III. Sándor nem élte meg a diadalt az első világháborúban, de II. Miklós már megkapta.
  Az új királynak szilárd trónja, másik felesége, nagyszerű örököse, kétszáznyolcvanmillió embere és két és fél millió katonája volt a békeidőben élő államokban.
  Így bátran és ügyesen küzdhetsz! Ráadásul az oroszoknak is vannak könnyű géppuskás tankjaik, de azok most jelentek meg és nehezek. Mengyelejev fia fejlesztette ki.
  Tehát ne állítsa meg a királyi sereget!
  II. Miklós háborúba szállt a németekkel és az osztrákokkal... Az orosz csapatok elfoglalták Galíciát, Bukovinát, és sorozatos vereséget mértek az osztrákokra. Először Kelet-Poroszországban verték meg őket, de aztán bosszút álltak és elvágták Koenigsberget. A szövetségesek kiszorították a németeket Párizsból... Az orosz csapatok bevették Krakkót, és számbeli fölényben a tél ellenére folytatták az offenzívát Budapest felé közeledve. Németország felajánlotta, hogy ez a béke mérsékelt vereségének illata.
  A németek beleegyeztek abba, hogy Oroszországnak adják Klaipedát és a lengyelországi föld egy részét, valamint kártérítést fizetnek. Franciaország visszakapta a korábban Bismarck alatt elfoglalt terület egy részét, és egy részét Dániából.
  Ausztria-Magyarország átengedte Galíciát, Bukovina és Krakkó részét. De a birodalom nem omlott össze. Oroszország visszaszerezte a szlávok földjeit, mindent, ami egykor a Kijevi Rusz része volt, és kiterjesztette a lengyel királyságot.
  Türkiye és Japán nem volt ideje belépni a háborúba, ahogy Olaszország sem. Vagyis az első világháború valójában nem létezett. Olyan kevés gond. II. Miklós megerősítette tekintélyét, majd jó ideig békésen uralkodott.
  Oroszország azonban háborút folytatott Afganisztánban - végül megosztotta a britekkel. Aztán Irán felosztották Nagy-Britanniával.
  Oroszország ezzel kiterjesztette birtokait. De jött a gazdasági válság és az 1929-es nagy gazdasági világválság... 1931-ben Japán Törökországgal szövetségben háborút indított a cári Oroszország ellen. De valójában öngyilkosság volt . A cári flotta a Csendes-óceánon Kolcsak parancsnoksága alatt legyőzte a japánokat. És a szárazföldi hadsereg általában sokszor erősebb volt.
  Ugyanez mondható el a törökökről is. Nyilvánvalóan nem az ellenség ellen másztak fel.
  A cári Oroszország csapatokat tudott partra tenni és elfoglalni Japánt. És akkor az orosz csapatok végre elfoglalták Törökországot. Ezzel véget ért az Oszmán Birodalom korszaka.
  Miklós cár pedig növelte dicsőségét és Oroszország hatalmát. Ez a dicsőséges császár 1936-ig uralkodott, és hatvannyolc évesen is meghalt.
  Utódja Alekszej II. Általában teljesen egészséges, harminckét éves férfi. Anyja más volt, így Harmadik Sándor nem engedte meg a végzetes házasságot.
  II. Alekszej Szaúd-Arábia meghódítását Nagy-Britanniával való felosztásával fejezte be.
  II. Vilmos 1941-ig uralkodott a trónon Németországban. Ez az uralkodó ötvenegy éve van hatalmon! Elég hosszú!
  De itt van a trónon a fia, Ferdinánd. Nem Hitler szaga van. Más történet.
  Amíg béke van. Minden kolóniát felosztottak. Mussolini meghódította Etiópiát.
  Nincs mit megosztani... Nagy-Britannia azonban nehéz időket él át. És gazdasági válságban van.
  Ezért Ferdinánd azt javasolta II. Alekszejnek, hogy osszák fel Franciaország és Nagy-Britannia gyarmati birtokait. Mint valójában, mennyire lehet nézni ezeket a vidékeket.
  Így Mussolini, Ferdinánd és Alekszej II.
  De persze Oroszországnak ekkorra már sikerült szinte egész Kínát meghódítania, és mindenkinél sokszorosan erősebb lett a gazdaságban, a katonai szférában és a népességben.
  Alekszej cár általában jóváhagyta ezt a javaslatot, és úgy döntött, hogy együtt kezdik.
  Ferdinánd már nem volt fiatal. És óvatos volt.
  1945. május 15-én azonban elkezdődött a háború. A németek ismét megmozdultak
  Belgium ellen...
  A cári hadsereg pedig átment a brit gyarmatokon, és átrohant Egyiptomon.
  Oroszországnak tízmillió katonája és ötszáz hadosztálya volt, és magabiztosan
  Nyerte. Úgy tűnt, senki sem tudja megállítani.
  A cári hadsereg két hónap alatt elfoglalta Indiát, Dél-Iránt, a britek szaúd-arábiai birtokait, Egyiptomot, Szudánt, Indokína nagy részét.
  De a németek csak Belgiumot tudták elfoglalni, és Párizs külvárosában megállították őket. Hollandia is beszállt a háborúba.
  A cári Oroszország további két hónapra elfoglalta Nagy-Britannia ázsiai birtokait, és végzett Indonéziával. Aztán Ausztráliában landolt, és átköltözött Afrikán.
  A németek megpróbálták bevenni Párizst, de támadásukat visszaverték. A háború azonban elveszett. Olaszország megragadta Nagy-Britannia és Franciaország afrikai birtokait is.
  Csak az ötödik hónapban kezdtek megérkezni a cári csapatok Európába. Eddig Afrikában és Ausztráliában javában folytak a csaták, de már befejeződtek. A földvesztéstől erősen meggyengült Ausztria-Magyarország is a koalíció oldalán lépett be a háborúba.
  A németek el tudták foglalni Hollandiát. És javították pozíciójukat.
  További két hónapig a cári Oroszország befejezte Ausztrália és Afrika elfoglalását. És csak november végén, éppen a hidegben kezdődött meg a német-orosz csapatok új offenzívája, Párizs megkerülésével.
  Ebben az esetben az erők már túlságosan egyenlőtlenek voltak. A francia-angol csapatok vereséget szenvedtek. És Párizs körül van véve.
  Az új évben pedig a helyőrség kapitulált... Aztán a cári és a német csapatok három hét alatt elfoglalták egész Franciaországot. Aztán elkezdődött Nagy-Britannia bombázása... És az összes kolóniát elfoglalta a koalíció.
  Nagy-Britannia már 1946 májusában elvérzett és bombák kiütötték
  Kapitulált.
  Ezzel egy újabb nagy háború ért véget. Oroszország szinte az összes gyarmatot bevette. Németország viszonylag keveset kapott, Olaszország megragadott valamit, Ausztria-Magyarország szimbolikus darabot kapott.
  Annak ellenére, hogy a németek nagy gyarmatokra számítottak, és csak Marokkó kapott jóval kevesebbet teljes egészében, Németország összetételébe bekerült: Belgium, Hollandia és Franciaország Port de Calais-ig.
  Ráadásul a cári Oroszország visszaadta a németet Namíbiának és azt, amit korábban birtokoltak.
  Röviden: valahogy rájöttünk és kibékültünk...
  Béke jött... 1953-ban Oroszországnak volt atombombája, egy évvel később pedig Németországnak. Az USA 1960-ban kapott atomfegyvert.
  Így létrejött a félelem egyensúlya.
  És 1955-ben az első orosz űrhajós a labda körül repült az űrbe. 1961-ben pedig az oroszok feltették a lábukat a Holdra.
  És 1983-ban a Marsra! Az amerikaiak 1971-ben, a németek 1984-ben repültek a Holdra. Ausztria-Magyarország és Németország egy államba egyesült. Svédország és Norvégia autonómiával és önkormányzattal Oroszország része lett.
  Más országok fokozatosan elvesztették függetlenségüket.
  1987-ben orosz űrhajósok repültek fel a hegyre a Vénuszra. 1992-ben a Merkúron. 1999-ben pedig a Plútó.
  A naprendszert elsajátították.
  Három atombirodalom létezett: Nagy-Németország, az USA és a Nagy-Oroszország.
  II. Alekszej is meghalt hatvannyolc éves korában, 1972-ben. Utóda fia, Sándor negyedik lett. Ez a király negyvenegy éves volt trónra lépése idején. Furcsa módon, de a negyedik Sándor is elmúlt hatvannyolc év, és 1999-ben meghalt. És fia, Vlagyimir III lépett a trónra. 2013-ban a Romanov-dinasztia négyszáz éves fennállását ünnepelték.
  Oroszország eddig szilárdan áll a lábán. De a világban még mindig ott vannak a versenytársai Németország és az Egyesült Államok. A cári birodalom a gyarmatokkal együtt a világ területének valamivel több mint felét és a világ lakosságának több mint kétharmadát foglalja magában. Oroszország erős, de még nem az egyetlen.
  Rules Oroszország, Vlagyimir a harmadik 2019-ben hatvanhét éves lett. Sokan kíváncsiak, vajon hatvannyolc évig fog-e élni, mint az előző királyok, vagy megszakítja ezeket a furcsa egybeeséseket?!
  Mindeközben Oroszország atomfegyvereket fejleszt. Nyilvánvaló, hogy nem lesz atomfegyver, és Oroszország teljesen megbirkózik Németországgal és az Egyesült Államokkal. Több a lakossága és több a katona. És a fegyverek minősége jobb!
  De bár vannak nukleáris fegyverek, és még nem sikerült mindegyiket meghódítani. De nagyon aktívan fejlesztik az atomellenes fegyvereket, így van bizonyos esély a győzelemre.
  
  GIBRALTÁR ELBUSZTA
  Franco spanyol diktátor a valós történettel ellentétben beleegyezett, hogy a német csapatok megtámadják Gibraltár angol erődjét. Cserébe Spanyolország néhány brit és francia földet kapott Afrikában.
  A Mainstein parancsnoksága alatti támadásra 1940. november 25-ről 26-ra virradó éjszaka került sor. Mint kiderült, a britek nem voltak egészen készen egy ilyen katonai lépésre, és a náciknak sikerült egy ilyen erős erődöt egy csapásra elfoglalniuk.
  Bukása jelentős hatással volt a háború menetére. A Wehrmacht a legrövidebb távolságon tudta átvinni erőit Afrikába, a briteket pedig megakadályozták, hogy kelet felől lépjenek be a Földközi-tengerbe.
  A német parancsnokság több hadosztályt küldött az Egyenlítői Afrikába. Ráadásul Rommel hadtestét a valóságnál néhány hónappal korábban szállították át Líbiába.
  A britek pedig felhagytak az olaszok elleni offenzívával Etiópiában, és elkezdték megerősíteni pozícióikat Egyiptomban. Rommelnek azonban sikerült megelőznie őket, és egy megelőző csapás eredményeként legyőzte a gyarmati csapatokat, elfoglalva Alexandriát és Kairót. Nagy-Britannia helyzete Afrikában bonyolultabbá vált. A németek már elérték a Szuezi-csatornát, és azzal fenyegetőztek, hogy továbbnyomulnak a Közel-Kelet felé. Ezenkívül lehetővé vált a Szudán felé való elmozdulás.
  Igaz, az olaszok görögországi ügyei nem voltak túl sikeresek, de a németországi kiegészítő erők közeledése megmentette a helyzetet.
  Hitlernek dilemmája volt: megtámadni a Szovjetuniót, vagy végezni Nagy-Britanniával? A Wehrmacht afrikai sikerei késztették a második döntést - nyugaton elengedni a kezüket. Bár a Szovjetunió katonai előkészületei félelmet keltettek a Führerben.
  A Vörös Hadsereg erősödött, de a németek sem ültek tétlenül. A harckocsik gyártása 1941-ben megkétszereződött 1940-hez képest, a légi közlekedés pedig csaknem két és félszeresére nőtt.
  A nácik hajtották végre a bombázást és a partraszállást Máltán. Aztán Rommel áttörte a Szuezi-csatorna védelmét, és belépett Irakba, amely fellázadt a brit uralom ellen. A németek viszonylag könnyen meghódították Kuvaitot és az egész Közel-Keletet. Sztálin viszont kiváró taktikához ragaszkodott. Churchill azonban makacsul folytatta a háborút. A Wehrmacht Iránba érve Dél-Afrika felé fordult.
  Az 1941-es év a végéhez közeledett. A tengeralattjárók kibocsátása megnövekedett, és Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait. Az USA passzív volt. De Japán nem ülhette tétlenül, és december 7-én megtámadta Peru kikötőjét. Új háború kezdődött a Csendes-óceánon. És Hitlernek ismét fel kellett hagynia a Szovjetunió elleni támadás terveivel.
  Segíteni kell a japánokon, el kell foglalni Iránt és Indiát, valamint Dél-Afrikát. És ami a legfontosabb, magát Nagy-Britanniát. Ráadásul az amerikai bombázók nem játékszerek. Sok gondot okozhatnak a Harmadik Birodalomnak. És a legkényelmesebb Nagy-Britannia területéről bombázni.
  Így a Führer 1942-ben kénytelen volt feladni a keleti megszállás gondolatát.
  Fennállt annak a veszélye, hogy Sztálin maga nyitja meg a frontot, de... Ismerni kell Sztálin jellemét. Nagyon visszafogott a külpolitikában. A Finnországgal vívott háború még óvatosabbá tette a Vörös Diktátort.
  Miközben a Szovjetunió erősödik. A légi közlekedés száma 1942. január 1-jén elérte a harminckétezer járművet, a harckocsik száma pedig több mint huszonötezer, plusz további háromezer tanketta. Összességében Sztálin 20 gépesített hadtest toborzását tervezte, összesen 32 ezer járművel, amelyek közül a legfrissebb különböző márkájú KV és T-34, 16,5 ezer. Ráadásul a T-50-es harckocsik fejlesztése még folyt, bár az autó könnyűnek bizonyult.
  A németek, miután találkoztak a Matildával és néhány cirkáló harckocsival, és információjuk volt arról, hogy a britek nehéz harckocsikat fejlesztenek, szintén elkezdték saját mastodonjaikat készíteni. Mindenekelőtt a "Tigris" 88 milliméteres ágyúval, és a páncél egy áthatolhatatlan, 75 milliméteres ágyúval, hosszú csövvel.
  Információk voltak a szovjet tanképítésről is. A KV-2 harckocsi a Vörös téri május elsejei felvonuláson vonult fel, és a harmincnégynek volt néhány adata.
  Mindenesetre, amikor Speer a birodalmi fegyverkezési és lőszerügyi minisztériumot vezette, a technológiai fejlődés gyorsabban ment. Hitler a világ legjobb tankjait akarta, és nehezebbeket. De míg Németország egyértelműen alulmaradt a Szovjetuniónál. És az autók száma és minősége. 1941 augusztusában megkezdődött a KV-3 harckocsi gyártása. Az autó meglehetősen nehéznek bizonyult, 68 tonnás, de egy 107 mm-es ágyúval volt felszerelve, amelynek kezdeti lövedéksebessége 800 méter másodpercenként. Ez előnyhöz juttatta a "Tigrist" képest, amelyet egyébként még nem indítottak el a sorozatban.
  Még erősebb volt a KV-5, 125 tonnás tömeggel és két fegyverrel. Igaz, egy ilyen nehéz gép több problémát okozott a szovjet hadseregnek, mint hasznot. 1942-ben pedig elfogadták a 107 tonnás KV-4 változatot. A Szovjetunió joggal lehet büszke a világ legnehezebb tankjaira, sőt a legerősebbre is.
  De másrészt Németország elég jól fejlődött a légi közlekedésben. A Yu-188 sorozatba kerülve a vadászgépekhez hasonló sebességet fejlesztett ki. A DO-217 is jól nézett ki. A sugárhajtású repülőgépeket is aktívan fejlesztették. Mivel Nagy-Britannia volt a fő célpont, a sugárhajtású bombázók sokkal nagyobb figyelmet kaptak, mint a valós történelemben.
  A németek aktívan alkalmaztak rabszolgamunkát. Afrikából importált hatalmas számú feketét. A fekete munkások engedelmesek, szívósak voltak, de képzetlenek. Kisegítő munkákra használták őket.
  De Európa ellenőrzésével a németek elegendő létszámot és képzett munkaerőt toborozhattak volna.
  Speernek még Hitlert is sikerült meggyőznie, még nem végzett programot a zsidók kiirtására, hanem repülőgépek és berendezések gyártásában való felhasználására.
  A fogadást a Nagy-Britannia elleni légi offenzívára és egy hatalmas tengeralattjáróháborúra kötötték.
  Amerika konfliktusba lépése azonban fejfájást okozott a Fritznek, és a farkasfalkák számának meredek növekedését kényszerítette ki.
  Németország késve volt kénytelen felpörgetni a bombázók és a stratégiai repülőgépek gyártását. Először is Yu-288 és Yu-488 - négy motorral. De a fejlesztésük és az eszünkbe juttatásuk időbe telt. Az ME-109 "F" módosítása összességében méltó ellenfele volt a brit autóknak. De az ME-209 fejlesztése kudarcot vallott, akárcsak az ME-210.
  Az XE-177 búvárbombázó is meghibásodott. De Speer a mennyiséggel játszott. Ezenkívül a Focke-Wulf a fegyverzet tekintetében a legerősebb vadászgép lett, kompenzálva az ME-109 néhány gyengeségét. Igen, és a németek repülőiskolája jobbnak bizonyult, mint az angol, és még inkább az amerikai. 1942 májusában a nácik elfoglalták Dél-Afrikát. És egy amerikai osztag érkezett Madagaszkárra. A midwayi csatát az amerikaiak elvesztették: így az ebben a csatában döntő szerepet játszó, harmadrangú kapitány ironikus módon Madagaszkáron kötött ki. Az Egyesült Államok bázist akart fenntartani Afrikában, és nem hagyni, hogy a nácik lazuljanak. Ez azonban jelentősen rontotta helyzetüket a Csendes-óceánon.
  Igaz, a japánok nem viselkedtek teljesen a megfelelő módon. A hawaii szigetvilágért folytatott csata elhúzódott.
  A nácik megszerezték Afrika irányítását, hatalmas stratégiai nyersanyagtartalékokat, valamint elfoglalták Indiát és Iránt is. A Harmadik Birodalom irányítása alatt álló erőforrások hatalmasak, de még meg kell őket emészteni.
  A légi harc Nagy-Britanniáért nem ilyen egyszerű. Folyamatosan növelték a repülőgépgyártást, a németek nyomást gyakoroltak, de nem volt teljes dominancia. A stratégiai légiközlekedés erőhiánya és az Egyesült Államok segítsége, és még akkor is nincs elég tengeralattjáró, érintett. A csodatorpedó pedig, amelyhez oly sok remény fűzött, cserbenhagyott bennünket.
  A Führer 1942-ben nem mert leszállni Nagy-Britanniában. A fogadást a tengeri erő és a tengeralattjáró flotta megerősítésére tették. Ezzel egy időben repülőgép-hordozókat és csatahajókat is építettek. Volt elég gyártókapacitás, de mindenhez idő kellett.
  Az A osztályú ballisztikus rakéták is finomhangolást igényeltek. A FAU-1 robothéjakat azonban tömeggyártásba kezdték. A viszonylag olcsó, egyszerű üzemanyagot használó autóknak megvolt az a kétségtelen előnye, hogy nem volt szükségük pilótákra.
  Hitler, miután korlátlan természeti erőforrásokhoz és munkaerő-tartalékhoz jutott, meg akarta menteni a német pilóták életét. A V-1 könnyen gyártható és pilóta nélküli volt a legjobb megoldásnak. És több ezer ilyen robotkagyló esett le 1942 ősze óta Londonra.
  Ezzel egy időben a németek felgyorsították az Arado sugárhajtású bombázó és a ballisztikus rakéták fejlesztését.
  Sztálin továbbra is várt és erőt halmozott. 1942-ben a Szovjetunió öt és fél ezer új KV és T-34 harckocsit, valamint körülbelül ezer régi márkát, körülbelül ötszáz új könnyű T-50-et és T-60-at és kétszáz kétéltűt gyártott. A repülőgéppark is bővült - mintegy tizenötezer új és régi repülőgép állt szolgálatba. Még pilótákból is hiány volt. A katyusák termelése lassan nőtt.
  A náci Németország több mint harmincezer repülőgépet gyártott, de a csatákban jelentős veszteségeket szenvedett. A németek mintegy hat és fél ezer harckocsit gyártottak. Legfőképpen a T-3 és a T-4 új módosítása, hosszú csövű 75 mm-es fegyverrel. A legújabb "Tigers" valamivel több mint százat gyártott, és a "Panthers" még mindig csak prototípusban van.
  De a Schmeister által tervezett MP-44 támadópuska kezdett belépni a sorozatba. A valós történettől eltérően a gépet nem a színesfém-hiány figyelembevételével kellett fejleszteni. Ez pedig felgyorsította egy egyszerűbb, ötvözött acélból készült géppuska kifejlesztését.
  Így a kézifegyverekben a németek kezdtek előnyt szerezni. De időre volt szükségük, hogy a gép felfegyverezze az összes csapatot.
  De a tengeralattjáró-flottában, ahol a kibocsátás elérte a negyven-ötven tengeralattjárót havonta, a németeknek nincs párja.
  Még nagyon nagy sebességű tengeralattjárók is voltak hidrogén-peroxidon. Felgyorsult a munka az atomprogramban. Szerencsére rengeteg forrás van. És még a német fizikusok azon hibája sem lett katasztrofális, hogy a grafit nem alkalmas moderátornak. Számos nehézvíz-előállító gyár épült, köztük Afrikában.
  Tehát nem mosással, hanem hengereléssel, de a nácik atomreaktora 1942 decemberében kezdett működni. Még egy kicsit korábban is, mint az amerikaiak. A csendes-óceáni vereségek után komoly szétszerelésbe kezdtek. Az atomprogram finanszírozását pedig drasztikusan csökkentették.
  1943 elején Hitler totális háborút hirdetett, és bevezette az egyetemes munkaszolgálatot a megszállt területeken. A London elleni hatalmas V-1-es csapások nem egészen igazolták magukat. A britek megtanulták részben visszaverni az ilyen ütéseket, de a németek átvették a számot.
  A tengeralattjáró-háború azonban valóban katasztrofálisnak bizonyult Nagy-Britanniára nézve. A szigeten a fegyvergyártás a nyersanyaghiány miatt jelentősen visszaesett. A metropolisz az összeomlás szélén állt. Ezenkívül a nácik elfoglalták Madagaszkárt, a japánok pedig a nácikkal együtt megszállták Ausztráliát, és viszonylag gyorsan elérték annak megadását.
  Sztálin ugyan megértette a várakozási taktika veszélyét, de hű maradt önmagához, nem keveredett harcba. Inkább hagyjuk, hogy a kapitalisták végleg kiirtsák magukat. És nézni fogjuk...
  De ennek a taktikának megvoltak a maga hátrányai is. Hatalmas erőforrások felhasználásával a Harmadik Birodalom már háborút készített a Szovjetunió ellen. A Harmadik Birodalomban 1943-ban a harckocsik gyártása elérte az átlagosan napi 1200 járművet, plusz háromszázötven önjáró fegyvert. Ráadásul az önjáró fegyverek egyáltalán nem gyengék. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Tekintettel arra, hogy a németek szinte nem szenvedtek veszteséget a harckocsikban, a panzvale-utánpótlásuk már kétszer olyan gyors volt, mint a Vörös Hadseregnél. És a technológiai mennyiségi szakadék a Szovjetunió javára csökkenni kezdett.
  Minőségben a KV-3-hoz hasonló tömegű "Királytigrist" kapott a Fritz, áthatoló erejét tekintve a lövedék minősége és az erősebb frontpáncél miatt még némileg felülmúlta a fegyvert. Nos, a szupernehéz szovjet KV-5 és KV-4 műszakilag nagyon megbízhatatlannak bizonyult , főleg a futóművük. Tehát az ilyen szörnyek harci alkalmazása kétséges volt.
  Sztálin pedig elrendelte egy KV-6 létrehozását is hét ágyúval és két rakétavetővel. Ők csinálták az autót. De olyan nehéznek és hosszúnak bizonyult, hogy nem lehetett vonaton vinni vagy csatában bevetni. A T-34-76 meglehetősen sikeres jármű, de frontharcban gyengébb, mint a Panther vagy a Tiger. A KV-1 és KV-2 pedig súlyukat tekintve a németekhez hasonlítható, de ütésben alulmúlják a Párducokat és a Tigriseket. A német T-4 páncélzatban utolérte a harmincnégyet, és felülmúlta a fegyverzetben, a láthatóságban és az optikában is, és ezt egyenlő súllyal, vagy még kevesebben, ha a nehezebb módosításokat hasonlítjuk össze.
  Röviden: a Fritz felhúzott, és a minőség is megfelelő volt. Az ME-309 és ME-262 megjelenése pedig előnyt jelentett a repülés minőségében. Akárcsak a Yu-488, a legjobb négymotoros bombázó. És mögöttük reaktív modellek állnak. Mint például a Yu-287 és az Arado.
  1943 szeptemberében a nácik végre sikeres partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Két hét harc után - Anglia kapitulált. És bár Churchill Kanadába menekült, a nyugati háború kimenetele előre eldöntöttnek tűnt.
  Roosevelt, miután elvesztette fő szövetségesét, és félt a Harmadik Birodalom növekvő hatalmától, békét kért.
  Hitler a környezetével folytatott megbeszélések után feltételt szabott az Egyesült Államoknak: az atomprogram elutasítását, valamint Japán és a Harmadik Birodalom összes hódításának elismerését. Valamint a csapatok kivonása Izlandról, amelyet a Fritz már ténylegesen lefedett a tengeralattjáró flottával. A Felkelő Nap országának irányítása Gaia felett, ahol a harcok még nem álltak le. Ezen kívül Hitler anyagi kártérítést követelt a Harmadik Birodalomnak és Japánnak az Egyesült Államok és Nagy-Britannia által okozott összes pusztításért és katonai kiadásokért.
  Bár a béke feltételei rendkívül nehezek voltak, Rooseveltnek nagy nehézségek árán sikerült elérnie, hogy elfogadják a Kongresszusban és a Szenátusban.
  Az Egyesült Államok betartásában nagy szerepet játszottak Sztálin utalásai, miszerint nem ellenzi a tengelyhatalmak koalíciójához való csatlakozást, és legalább kész Alaszka visszafoglalására.
  Győzött az amerikai pragmatizmus, amelyről kiderült, hogy magasabb volt, mint a lelkesedés és az érzelmek. Ráadásul a németek atomprogramja gyorsabban fejlődött, mint az amerikai, és ez a jövőben katasztrófával járt.
  A második világháború első szakasza véget ért. De a Führer most véget akart vetni a Szovjetuniónak.
  Sztálin váratlan kivárás-taktikája és a világbéke ügye iránti elkötelezettsége baljós viccet játszott. Joseph ellen a Harmadik Birodalom és Japán állt a keleti félteke összes erőforrásával, beleértve Ausztráliát is, és néhány hídfőállást a nyugati világban.
  A felkelő nap országa azonban még nem végzett Kínával, de könnyen megnyithatta volna a második frontot. Hitler viszont aktívan alakított gyarmati csapatokat és idegenlégiókat. Ezzel párhuzamosan nőtt a fegyvergyártás is.
  1944 első felében a Harmadik Birodalomban a harckocsik és önjáró fegyverek gyártása elérte és meghaladta a napi száz járművet. A Panther-2 a maga szintjén megkerülte az összes szovjet autót. Megjelent egy fejlettebb német tank "Lion", és hamarosan a "Royal Lion".
  És ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülést sorozatban fejlesztették. Válaszul a Szovjetunióban a T-34-85 és az IS-1 és IS-2 harckocsik gyártásba kerültek, és a KV sorozatot sem vonta ki senki a gyártásból. A Harmadik Birodalom legmasszívabb sorozatos tankja 1944-ben a Panther-2 és a Szovjetunió T-34-85 volt. A nehezebb modelleket lényegesen - körülbelül alkalommal - tíz kisebb mennyiségben gyártották. A németek pedig nemigen akartak súlyokat vezetni a szovjet utakon, Sztálin pedig elkezdett bizalmatlankodni a KV-sorozatban, az IS-ek pedig túl nyersnek bizonyultak.
  A német "Panther" -2 88 mm-es, 71 literes kaliberű löveggel azonban felülmúlta a T-34-85-öt az ágyú páncéltörő erejében, elülső páncélzatában és egy kicsit az oldalán, és nem is. 900 lóerős motorral és 47 tonnás tömeggel rendelkezik a menetteljesítményben. Még amikor a német harckocsi súlya 50,2 tonnára nőtt, kiderült, hogy nem volt végzetes.
  A német sugárhajtású repülőgépnek pedig egyáltalán nem volt méltó ellenfele.
  Hitler úgy döntött, hogy jobb, ha nem húzza ki a gumit, és 1944. június 22-én megkezdte a háborút. Háromszázötven saját és külföldi hadosztályt és százhúsz hadosztály műholdat dobtak a Szovjetunióra. A Harmadik Birodalom oldalán álltak: Románia, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Finnország, Svédország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Bulgária, Argentína, Törökország.
  A németek nagyszámú külföldit és hiwit is használtak a Wehrmachtban. Összességében a Harmadik Birodalom, egyedül az első lépcsőben, tizenkét és fél millió katonát vetett csatába, akiknek nemzetiségük szerint legfeljebb negyven százaléka volt német. A műholdak további három milliót adtak hozzá. Összesen csaknem tizenhat millió gyalogos van az első lépcsőben, körülbelül harmincháromezer harckocsi, több mint ötvenötezer repülőgép, körülbelül kétszázötven ágyú és aknavető.
  A Szovjetunió a mozgósítás után tizenhárom és fél millió katonát vetett be, de az erők egy részét a Távol-Keleten és a belső körzetekben kellett tartani. Az első lépcsőben nyolcmillió katona, körülbelül harmincezer tank, csaknem negyvenezer repülőgép és körülbelül kétszázezer ágyú és aknavető volt.
  Így a Harmadik Birodalom oldalán a gyalogságban kettős, az erőmobilitásban pedig ötszörös fölény érvényesül, jobb géppuskával. Igaz, a Szovjetunióban sok gépfegyver van, szinte paritás.
  A tankok közötti különbség nem nagy, de a Szovjetunióban magasabb az elavult járművek aránya, valamint a korábbi kiadású tankok aránya.
  A német sugárhajtású repülésnek nincs ellenfele, a Harmadik Birodalom légcsavaros repülőgépei gyorsabbak és jobban fel vannak fegyverezve. Igaz, a szovjet járművek jobbak a vízszintes manőverezőképességben.
  Tüzérségben és aknavetőben az erőviszonyok a legközelebb állnak az egyenlőséghez. Minőségben és mennyiségben egyaránt.
  Igaz, a Harmadik Birodalom flottája különösen víz alatti, sokszor erősebb, mint a szovjet. Ahogy Japán esetében is.
  Ráadásul a náciknak már tömeggyártásban vannak A osztályú ballisztikus rakétái, és felszálltak az első lemezek.
  Általánosságban elmondható, hogy a nácik erősebbek lesznek, Sztálin pedig meglehetősen ésszerűen felkészült a védekezésre, bár megkésve. De sok minden nem történt. A Sztálin-vonalat nem állították helyre teljesen, és ami a legfontosabb, a csapatok nem voltak kellően képzettek a vonal megtartásához. Bár kétségbeesetten átképezték őket.
  Molotov határvonala, három évnyi esélytelenség ellenére, általában elkészült, de túl közel volt a határhoz, és nem volt kellő mélysége. Emellett Sztálin elrendelte a Dnyeper mögött egy harmadik lépcső építését, de ezt csak az Egyesült Államok megadása után kezdték meg.
  Igaz, a szovjet csapatok mellett számítani lehet az NKVD egyes részeire is, akiknek létszámát elérte az egymillió katonát és a milíciát. Ez körülbelül négymillió ember, csak a nyugati városokban. Bár természetesen a harci hatékonyságuk sokkal rosszabb, mint a hagyományos egységeké.
  A németek, csakúgy, mint a valódi történelem, középen mérték a fő csapást, elvágták a bialystoki párkányt és a Lvov-öklét. A harcok legelső napjai megmutatták, hogy a németek a nagyszámú külföldi egység ellenére többé-kevésbé gördülékenyen hajtották végre az offenzívát. De a szovjet csapatok gyakran elvesznek.
  Ráadásul az ukrán egységek harcképessége is kétségesnek bizonyult. Sok dezertőr és megadta magát a háború legelső napjaiban.
  A határharcokban nem lehetett megfékezni az ellenséget. Aztán Sztálin hibázott, megtiltotta az egységek visszavonását a fővonalhoz, és követelte a front kiegyenesítését. A hibát azonban korrigálták, de késve. A németek már június 28-án el tudták foglalni Minszket, középen áttörve a Sztálin-vonalat.
  A zűrzavar csak fokozódott. Június 30-án megtörtént Japán és műholdjai várt belépése a háborúba. Így egyelőre el kellett felejtenünk a távol-keleti csapatok átszállítását.
  A német áttörés a központban bővült. Volt egy hatalmas rés, amit kétségbeesetten próbáltak betömni. De a nácik előrenyomultak, és július 16-án betörtek Szmolenszkbe.
  Sztálin és Zsukov az összes rendelkezésre álló tartalékot harcba dobva és a milíciákat fegyver alá vetve meg tudta állítani a Fritz előrenyomulását a központban. De Hitler dél felé fordította csapatait. A nácik hatalmas üstöt építettek Kijevben, és szinte egész Ukrajnát elfoglalták.
  Blokkolta Leningrádot, megszállta a Krímet. Az ellenségeskedés menete nagyon úgy nézett ki, mint 1941, mint a könyörtelen karma. De a különbségek is elég jelentősek voltak. A Szovjetuniónak 1941-ben volt néhány szabad tartaléka, és most már mindent mozgósítottak. És amikor októberben megtörtént a támadás, kiderült, hogy a védekezést szinte semmi sem tartja.
  1944 novemberének elejére a nácik körülvették Moszkvát, és Sztálin Kujbisevbe menekült.
  A nácik a valós történelemtől eltérően jelentős számbeli fölényben voltak. Elég hadosztályuk volt ahhoz, hogy megkerüljék Moszkvát északról és délről. De a szovjet egységek túlságosan elterjedtek a különböző frontokon.
  A valóságban 1941-ben, a mozgósítások után, Sztálin létszámban előnybe került a Wehrmachttal szemben, és négyszer több repülőgépe és tankja volt, mint a Harmadik Birodalomnak a háború kezdete óta. És a háború első öt hónapjában a valós történelemben több szovjet berendezést gyártottak.
  De most a nácik mind ütőkártyák, mind a fegyverek, mind a személyzet mennyisége és minősége szempontjából. És a Vörös Hadseregnek ugyanazok a sebek, mint 1941-ben. Beleértve azt is, hogy az ukránok, a baltiak és sok kis nemzet nem hajlandó meghalni a szovjet rendszerért. Tömeges hazaárulás és az elnyomás áldozatainak, kifosztott és mindenféle sértett áldozatainak összerohanása. Beleértve a szovjet rezsim ideológiai ellenségeit is.
  Az pedig, hogy a németek a Nyugatot is legyőzték, csak növeli az árulók számát.
  Ezért nem meglepő, hogy Moszkvát körülveszik, a németek pedig elfoglalták Donbászt, Voronyezst és Sztálingrád felé haladnak.
  Az 1944-es tél sajnos nem volt olyan fagyos és havas, mint 1941-ben. Moszkva azonban hősiesen kitartott 1944 decemberének végéig. Sztálingrád 1945 januárjában elesett, és az érte folytatott harcok nem tartottak túl sokáig. Februárban és március elején a németek és műholdaik teljesen elfoglalták a Kaukázust és a bakui olajkutakat.
  Aztán az offenzíva a Volga mentén ment. Szaratovba, Kujbisevbe, majd tovább Orenburgba és Kazanyba.
  Sztálin Szverdlovszkba menekült. Kazany májusban esett el. Nyáron a németek és a japánok tovább vonultak Oroszország mélyére. A szovjet csapatok ellenállása esett. 1945. augusztus 5-én elfoglalták Szverdlovszkot. És 1945. szeptember 3-án Sztálin végül beleegyezett a megadáshoz. Cserébe a saját életükért és szabadságukért.
  A második világháború véget ért. De a béke nem tartott sokáig. A nukleáris fegyverek kipróbálása után Hitler meggyőződött azok fenomenális pusztító erejéről.
  Most úgy tűnt, hogy Japán és az Egyesült Államok még mindig a Harmadik Birodalom világuralomra törekvő útján halad. És bár a Führer több földet hódított meg, mint Dzsingisz kán, Nagy Sándor, Napóleon, Trójai császár és Nagy Szulejmán együttvéve, úgy döntött, Japánt is legyőzi.
  Pontosan három évvel a második világháború vége után egyszerre száz ballisztikus, interkontinentális, erős nukleáris töltetű rakéta lepte el a Felkelő Nap országát.
  És ekkor megkezdődött a Wehrmacht és a flotta szárazföldi egységeinek offenzívája. A németek viszonylag gyorsan elfoglalták Japán ázsiai birtokait, és magát a metropoliszt is a földdel tették egyenlővé atombombákkal.
  Többé-kevésbé hosszan tartó ellenállást a Felkelő Nap országának csendes-óceáni birtokai biztosítottak. De 1949 júniusára mindennek vége volt. Most már csak az Egyesült Államok legyőzése maradt hátra. Ráadásul volt is oka. Az amerikaiak a megállapodással ellentétben mégis nukleáris fegyvereket fejlesztettek ki, és végrehajtották titkos tesztjüket.
  Hitler 1950. január 1-jén kezdte meg a háborút, és az új évben egyszerre háromszáz nukleáris rakétát dobott le.
  Egy pusztító nukleáris csapás száz nagy amerikai várost pusztított el, és több tízmillió embert ölt meg. Adolf Hitler még egy legnagyobb bűnével felkerült a legrosszabb atrocitások leghosszabb listájára.
  Aztán jött Kanada inváziója, és délről a latin-amerikai diktatúrákkal együtt. Az amerikaiak legyengültek és megdöbbentek, de elkeseredetten harcoltak. Megértették, hogy a vereség számukra csak rabszolgaságot és lassú, fájdalmas halált jelent.
  Ezért ez volt a legelkeseredettebb háború. És ez több mint egy évig tartott, és arra kényszerítette a Harmadik Birodalmat, hogy további mintegy kétszáz nukleáris töltetet dobjon le, és sok termékeny földet alakítson radioaktív sivataggá.
  De a célt mégis sikerült elérni, és a Harmadik Birodalom utolsó ellenségét is legyőzték. És ezt követően megkezdődött az úgynevezett világglobalizáció folyamata. A német márka lett az egyetlen világvaluta. Még a formálisan független országok is a Harmadik Birodalom gyarmatainak szintjére süllyedtek, miközben csak korlátozott helyi önkormányzatot tartottak fenn.
  A zsidókat és a cigányokat törvényen kívül helyezték: felkutatták és elpusztították őket. Az SS hatalmas tisztogatásokat hajtott végre és tombolt. Egy igazi rémálom jött - a sárkány órája. Vagy pontosabban egy korszak. A Führer valóságos totalitárius birodalmat épített fel, igényt tartva az űr bővítésére.
  1959-ben, a Führer hetvenedik születésnapja alkalmából hivatalos koronázásra, egy világméretű népszavazásra került sor - amely legitimálta a szupercsászári címet. És amikor Adolf Hitler 1967-ben meghalt, fia örökölte címét és hatalmát.
  Ekkorra a Föld bolygó már településeket alapított a Holdon és a Marson a Vénusszal, és aktívan készült a külső csillagvilágokba való terjeszkedésre... A nácik egyetemes birodalmat akartak - a Csillagbirodalom felépítését, hogy rémálomba döntse az egész univerzumot.
  
  A NEGYVEN SZIGET LOVAGJÁNAK ÚJ KALANDJAI
  Dimka darabokra törte kardját, és döbbenten, pislogva állt az utcán. A kezét vér borította, és ami a kardból megmaradt, az véres volt. Megszólaltak a szirénák. Nyári város utca. És rohanó zsaruk. Ezt követte egy bottal való ütés a háton. Dimka alig hallhatóan ezt mondja:
  - Feladom!
  Visszahozzák a kezét, és felcsattanják a bilincset. A fiú fájdalmat érez a csuklójába fecskendezett fémtől. Egy furgonhoz viszik - egy fekete varjúhoz.
  Dimka harag és félelem keverékét érzi. Felidézi a múltat. Egy sziget, ahol a gyerekek karddal küzdöttek létükért. Fából, de amikor a fiút elfogja a düh, élesen csiszolt acéllá változnak. Dimka több mint pár hónapig maradt ott. Harcolt, harcolt, megsebesült és maga is megsebesült. Még személyesen is megölte az árulót. Minden volt. És a végén nyertek.
  Kár, hogy csak a gyerekek maradtak az elpusztult hajón. És csak a lányával sikerült megszöknie. Ilyen kalandok után a börtön már nem tűnt országnak.
  Kardjával megütötte a zaklató fiút, és látta, hogy hazudik, és vértócsa folyt ki belőle.
  Végzetes volt az ütés? Olyan szerencsétlen, Dimka, mintha nem lett volna elég kaland a fejében előtte. És ha megölt mit? Börtön? Egy koszos, büdös cellába viszik a bűnözők közé?
  És meddig fog ülni? Még csak tizennégy éves. Tíznél többet a törvény szerint nincs joguk adni. Talán minden sikerülni fog!?
  A kilencvenkettedik év udvarán. Olyan időkben, amikor annyi szó esik a demokráciáról és a szabadságról, de a banditizmus egyre nagyobb lendületet kap.
  A tölcsér megállt, és Dimkát kivették. Egy jóképű, cserzett, fekete hajú fiú nem úgy néz ki, mint egy bandita, inkább egy láncolt bilincsű áldozat.
  Dimkát szinte azonnal a nyomozóhoz és az ügyészhez vitték.
  Leültettek egy székre.
  A nyomozó feltett néhány rutin kérdést, és mosolyogva mondta:
  - Az általad megsebesített kölyök haldoklik! Imádkozz tehát Istenhez, hogy ne haljon meg!
  Dimka sóhajtva válaszolt:
  - Nem akartam...
  Az ügyész egy papírt nyújtott:
  - Ez egy vallomás. Ha aláírja, óvadék ellenében szabadlábra helyezik a tárgyalásig. És ott, tekintettel a fiatal korra és a rendőrségre való hajtás hiányára, feltételesen megkapja!
  Dimka ránézett a papírra, gyorsan elolvasta, és nemlegesen megrázta a fejét:
  - Itt azt írják, hogy maga a tinédzser támadta meg a társaságot. És csak megtámadtak!
  A kihallgatónak egeres fiziognómiája és vastag szemöldöke volt, gurgulázta:
  - Írja alá, ahogy tanácsoljuk! Ellenkező esetben börtönbe kerülsz. Most szó szerint tele vagyunk ügyekkel, és nagyon sokáig kell majd a bíróság előtt ülnie. És ott a cellában három sor priccs van deszkán, a sarokban egy vödör és ötven ideges, éhes fiú, mint te. Különféle bűnözők. És még ha a fiú, akit megsebesítettél, életben marad, a nyomozás három évig fog tartani, aztán még egy év és tárgyalás! Életed legszebb éveit a pokolban töltöd!
  Az ügyész egyetértően bólintott, és megerősítette:
  - Korlátozási intézkedés vagy őrizetbe vétel, vagy írásbeli kötelezettségvállalás, hogy nem hagyod el, és anya és apa elvisz. A választás a tiéd! És hidd el, a fiatalkori kolóniák már túlzsúfoltak, és szívesen adnak próbaidőt. De ha veszekszik velünk, akkor biztosan lesz helye!
  Dimka úgy érezte, hogy a nyomozó és az ügyész nem viccel. És valójában a börtönben is megrohadhatnak. Bár az viszont nem tény, hogy kiengedik, ha aláírja. Sok példa van arra, amikor a zsaruk csalnak? De Dimkában a makacsság és a makacsság volt a fő, ami egyértelműen megmutatkozott a halál szigetein való tartózkodás után. És a fiú határozottan így szólt:
  - Nem!
  A nyomozó keményen felmordult:
  - Mi nem?
  Dimka keményen mondta:
  - Nem írom alá! Megtámadtak, meg akartak sebesíteni egy lánccal, és ez önvédelem volt!
  A nyomozó felmordult:
  - Rendben, akkor! A börtönben ülj egy héttel bölcsebben!
  Az ügyész bólintott, és aláírta:
  - Két hónapos fogva tartás alatt. De természetesen korábban is kiadhatod!
  A nyomozó felmordult:
  - Szerintem a fogva tartás jót fog tenni a fiúnak!
  Dimkát kivitték az irodából és börtönbe vitték. A bilincsek csilingeltek, és a Fiúnak egyetlen dolga volt, hogy átkeljen a láncon az úton. Ott kellett volna elfogadni.
  Dimka lánccal ment, két rendőrhöz láncolva. Elég rosszul éreztem magam. Börtön, cella, gonosz elítéltek. Igen, és bajba került, nem volt hajlandó aláírni a vallomást. Bár viszont utána nem fogsz kiakasztani.
  Dimát az ügyeletre vitték. Név, vezetéknév, családnév, értéktárgyak veled.
  Aztán shmon. Egy rendőr és két fehér köpenyes nő bevitte a fiút egy tükrös szobába, és további lámpákat kapcsoltak be. Következett a parancs:
  - Vetkőzz le!
  Dimka felsóhajtott - shmon! Csak az a kérdés, hogy miért a nők? A fiú levette a farmert, pólót, tornacipőt, kabátot. Csak a rövidnadrágja maradt.
  Egy fiatal, fehér köpenyes nő megjegyezte:
  - Jól felépített!
  A tiszt odakiáltott:
  - És vedd le a bugyidat! Élő!
  A zavartól égő Dimka le is vette őket. Önkéntelenül is elpirult, és betakarta magát. A rendőr odakiáltott:
  - Csendben! Kezek a varrásoknál! Nézze meg közelebbről - ez egy gyilkos!
  Egy nővérnek látszó fehér köpenyes nő mosolygott, és vékony, orvosi kesztyűt húzott fel:
  - Ilyet még nem láttunk! Nyugi fiú, a nagynéni érezni fogja!
  Vizsgálni kezdte Dima holttestét. Végigsétáltam a fiú haján, ami megnőtt a szigeteken való tartózkodása alatt. Óvatosan fésülje meg az egyes szálakat, keresve valami rejtett dolgot. Talán még pénzt is. Aztán beleragyogott a fiú fülébe és orrlyukaiba. Óvatosan tette, mintha abban reménykedett volna, hogy talál valamit.
  Aztán megparancsolta, hogy tegye a fejét a nyílásra, és az állába fúrta a kezét. A lány a szájába tette a kezét. Dimka gumiszagot és ízt érzett a nyelvével. A nő az íny, a fogak, az orcák mögött érezte magát. Amikor megnyomta a nyelv gyökerét, a fiú hányást érzett. Igen, milyen kínos. Keze egészen a mandulákig ért, és nehéz lett lélegezni.
  Aztán végül a nő odaküldte neki, és elvigyorodott:
  - Nincs semmi!
  A tiszt ezt parancsolta:
  - Folytasd Olga! Az alany különleges veszélyére való tekintettel a személyes keresés legyen a legalaposabb!
  A fehér ruhás nő tapogatni kezdte Dimka mellkasát. Felemelte a karját, és a hóna alá nézett. És váratlan erővel nyomta a köldökét. Dimka zihált...
  Ekkor a nő megállt, és megkérdezte:
  - Na, most hadd guggoljon!
  A rendőr felmordult:
  - Nem túl megbízható! Nézd meg a végbélnyílását is!
  A fehér köpenyes nő megrázta a fejét.
  - Ehhez külön engedély szükséges! Hasonlóképpen, hogy ellenőrizze a fiú intim helyeit!
  A tiszt bágyadtan parancsolta:
  - Ülj le, kisördög...
  Dimka méltósággal válaszolt:
  - Fiú vagyok!
  És könnyű lett guggolni. Tízszer ült. Ezt követően a nők megvizsgálták a talpát, és átmentek a lábujjai közé.
  Ezek után Dimka a szomszéd szobában volt. Egy másik gyerek börtönegyenruhában, írógéppel a kezében nullára vágva azt mondta:
  - Mi újság?
  A rendőr azt válaszolta:
  - Igen, és nagyon agár!
  A fiú felnevetett, és megjegyezte:
  - Nem olyan ijesztő! Na, ülj le a székre és vágd le a hajad!
  Dimka leült. Nem szép meztelennek lenni. Aztán kopaszra vágtak, mint egy bűnözőt. Ráadásul a gép tompa volt, és fájdalmas volt a hajvágás. Vastag, fekete haj a padlóra hullott. Egy fiatal elítélt leütött csizmája taposott rájuk. Úgy tűnt, hogy a halhatatlan lélek minden szálával távozik egy részecskéből, és te egyre kevésbé leszel szabad. Dima hangulata nyomott volt. Előtte egy börtöncella és egy találkozó fiatalkorú bűnözőkkel.
  Dimka azonban soha nem félt társaitól. És a Negyven-sziget keményítése után már nem ijesztő. Ha igen, harcolni fog. És a börtön?
  Mi a másik teszt. Még csak tizennégy éves, és még előtte áll az egész élete.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"