Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Swat Infantil Contra Alientes E Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mozos guerreiros dirixidos por Eduard Osetrov loitan contra un exército de alieníxenas, principalmente ciclos. Non obstante, entón o neno valente ten que converterse nun indio e, xunto coas deusas, loitar contra o exército de Cortez, que quere conquistar o estado maia.

  SWAT INFANTIL CONTRA ALIENTES E CORTES
  ANOTACIÓN
  Mozos guerreiros dirixidos por Eduard Osetrov loitan contra un exército de alieníxenas, principalmente ciclos. Non obstante, entón o neno valente ten que converterse nun indio e, xunto coas deusas, loitar contra o exército de Cortez, que quere conquistar o estado maia.
  . CAPÍTULO #1
  Os mozos loitadores do destacamento de forzas especiais infantís loitaron con valentía. Porén, detrás dun campo de forzas e medio, practicamente non tiñan posibilidades de morrer. Pero os ciclos de ataque sufriron un enorme dano e, de feito, quedaron sen forza. Así que aínda era posible discutir quen era o verdadeiro heroe.
  Pero hai que renderlle unha homenaxe, os nenos e nenas con traxe de combate dispararon con precisión. Sentiuse que os xogos nos ordenadores non foron en balde, e son só loitadores marabillosos.
  Adala, que estaba a disparar á man dereita de Edik, quitou e tirou a bota do pé do seu fillo. E coa destreza dun mono, lanzou varias sementes de papoula ao inimigo que avanzaba.
  O neno comandante asentiu.
  - Este é un bo, digamos, presente de aniquilación! Pero é mellor usalo durante o asalto ao castelo.
  Adala sinalou loxicamente:
  - Tes unha oferta inesgotable de sorpresas. Polo tanto, non todos os trunfos están dispostos. E o trunfo tampouco está sobreexposto!
  E as minúsculas sementes de papoula da aniquilación golpearon os ciclos, destrozando os grandes guerreiros en pequenos anacos. Aquí vén a destrución.
  A nena chirriou, golpeando o pé do seu fillo:
  Agardando a vitoria sobre os ciclos, creo
  Haberá novas cancións...
  Non me entregarei como escravo da besta,
  Vouche amosar a clase máis alta na batalla!
  O neno que loitaba pola esquerda comentou cun sorriso:
  - Por que non botaches a man, senón o pé?
  Adala riu e respondeu:
  - E é máis divertido!
  Edik asentiu.
  - Si, calquera parvo botará a man, pero proba co teu pé!
  Os nenos exclamaron a coro:
  - Gloria aos guerreiros da luz,
  Gloria á miña patria brillante...
  Os nosos feitos serán cantados,
  Gañar é o principal obxectivo!
  Os Ciclos, efectivamente, despois de sufrir un dano colosal, comezaron a retroceder. Pero os muros levantáronse de novo. E movéronse coches novos. Semellaban pirámides aplanadas sobre eirugas, e de gran tamaño con troncos.
  Cando as tropas das forzas especiais dos nenos dispararon contra eles con armas de raio, practicamente non fixeron dano. As vigas rebotaban na armadura de aceiro.
  Unha das nenas exclamou:
  - Aquí tes outro bromista do inimigo! E ou mesmo toda unha avalancha de bromistas!
  O neno guerreiro exclamou:
  Mellor morrer de pé que vivir de xeonllos! Xa estaba en catividade e golpeáronme con corrente eléctrica, pasando descargas por todo o meu corpo dende a lingua ata os talóns. E é tan doente que a morte é mellor!
  A nena asentiu.
  - Si, e fun torturado! Ademais, sutilmente, gravidade variable e ingravidez palpitante. E tanto doe, e ademais, non deixa rastro, salvo pesadelos!
  Ben, creo que o noso inmortal e xenial comandante chegará a algo!
  Edik asentiu coa cabeza branca e mandou:
  - E agora rapaces, tomade, facer cóxegas no nariz e espirrar!
  Adala, esa moza guerreira experimentada, preguntou sorprendida:
  - E iso por que?
  O neno comandante respondeu confiado:
  - Aquí veredes cal será o efecto!
  Os nenos guerreiros non discutían. Así que colleron e facían cóxegas no nariz dos seus lindos nenos coa punta de puñais minúsculos. E como o collerán e espirran.
  A atmosfera tremeu de contado. E os restos con moitas puntas afiadas choveron dende arriba. Golpearon os tanques piramidais. E picáronos coma un ourizo con agullas. E os enormes monstros pararon.
  Edik asentiu e sinalou:
  - Agora imos cantar!
  E os loitadores das forzas especiais infantís levárono e cantaron con gusto;
  Miña princesa, es unha flor
  Brillando no xardín do Señor!
  A túa mirada é como unha brisa fresca
  Dispara as chamas do inferno!
  
  As nenas sagradas adoran
  Espada heroica, apertando con honra!
  Vou verter sangue nun regueiro
  Un anxo estará contigo para sempre!
  
  Un segredo iluminado cun soño
  A túa imaxe, doce aroma!
  Fuches esculpido polo creador do universo
  Todos os servos do mal non contaminarán!
  
  Quizais só no ceo
  O destino unirá aos amantes!
  Pero Deus non nos deixará caer en po
  Unir a unión de corazóns en separación endurecida!
  Despois de palabras tan marabillosas e sublimes, aconteceu un milagre. Toda unha armada de tanques piramidais floreceu como unha fervenza de canteiros de flores. E as flores exuberantes eran simplemente fermosas. E comezaron a medrar cunha forza frenética e incrible, tormentosa. E resultou tan fermoso.
  Adala bicou na meixela ao neno comandante e comentou:
  - Só es un encanto único!
  Eddie asentiu cun sorriso.
  - Tecnomaxia!
  O neno guerreiro exclamou:
  - Nu, e agora en ataque! Esmaga aos teus inimigos dun só golpe!
  O neno comandante obxectou:
  - Non! É demasiado cedo. En primeiro lugar, deberías mirar as miñas aventuras anteriores. Tiveron que actuar alí mesmo sen nanotecnoloxías avanzadas, e isto, hai que sinalar, é moi difícil!
  Adala dixo cun sorriso:
  - Por suposto, entendo que é máis difícil sen tecnoloxía. Pero un rapaz coma ti, creo, resolverá calquera problema.
  Edik cantou cun sorriso que brillaba como unha escollida perla de mar na súa voz prateada:
  Aínda que non podemos resolver todos os nosos problemas,
  Non resolvas todos os problemas!
  Pero todos serán máis felices
  Todos se divertirán máis!
  Despois diso, o neno acendeu o holograma. As forzas especiais infantís calaron.
  Os ollos de zafiro e esmeralda dos nenos e nenas devoraban a vista.
  Pois o rapaz que estivo en distintas partes do universo e mostrou en máis dun, cando aínda non madurara tanto. E foi a época da Idade Media no Novo Mundo, unha especie de historia alternativa, como o planeta Terra.
  Neste caso, demostrouse que Edik converteuse nun neno indio, perseguindo unha escuadra de caras pálidas nunha emboscada. Vai en calzóns, descalzo, xa que os mocasíns só se interpoñen, pero pintado con debuxos en cores de pés a cabeza. Incluso o rostro dun neno con tatuaxes aterradoras con dragóns e anxos con espadas.
  Aínda que tales debuxos, ao parecer, non son propios dos indios. Pero onde só Edik miles de aventuras e viaxes destino non xogou. Todas as épocas, planetas e tempos mesturáronse, mesturáronse e fundíronse nunha especie de bola densa.
  Ao seu carón xace unha nena musculosa de cadeiras anchas, tacóns espidos, redondos e sedutores case debaixo do nariz. Por algunha razón, a guerreira, aínda que debería ser india, é loira. Case non leva roupa, só bragas dun bikini, unha cadea de perlas nun peito cheo.
  Cando se volveu, Edward viu unha cara bonita cun queixo varonil e un peito grande pero regular. Os brazos da guerreira son musculosos, a súa pel é de chocolate, que, en combinación co branco, cun leve toque de amarelento, ou mellor dito, o pelo dourado de pole, parece maldito atractivo.
  O guerreiro loiro, con todo, susurra ansiosamente:
  - As caras pálidas están chegando aquí, oh xefe Fountain!
  Algo meteu ao mozo guerreiro no lado musculoso... Eduard contracouse e viu unha perna graciosa, espida e de nena. Tamén musculoso e forte. E entón a propia señora co pelo vermello ardente. Que beleza aquí. Loura mel e pelirroja, ambas semiespidas, musculosas e atléticas. Non guerreiros, senón divindades con arcos.
  Edward acariñou coidadosamente primeiro a unha e despois as pernas da outra rapaza. Ronronaron contentos, como gatos acariciados. Pois é certo, unha muller normal non debe fuxir das caricias masculinas. E entón criaron todo tipo de persoas delicadas, que para o máis mínimo acariciamento, ou coqueteo, están listas para demandar. Pero para un home é un desexo bastante natural acariciar e acariciar a unha fermosa moza, ou incluso dúas nenas á vez.
  É certo, é un neno de corpo, pero xa é bastante vello, e en anos, e na memoria é bastante adulto, así que...
  É certo, Edward moi musculoso, pero atlético, só amaba as mulleres fortes capaces de dar a luz unha descendencia forte.
  Pero entón a feroz beleza deulle a Edward un sinal cos seus beizos: conxelar! O inimigo chega pronto!
  De feito, un destacamento apareceu ao bordo ... Vaia, un coronel das forzas especiais non esperaba. Non, non eran trolls en absoluto, nin gnomos, xente bastante normal, pero... Con armadura medieval, con mosquetes tan voluminosos como garrotes de caníbales, con espadas longas. Todo este exército daba a impresión de algo extremadamente irreal e surrealista. E moi arcaico. Ao mesmo tempo, distinguíase polo seu gran número, aínda que non excesivo. A cabalo, cunha pesada armadura, saían cada vez máis cabaleiros. Por certo, cara pálida, unha forte esaxeración: o fociño está curtido, moreno e as barbas son negras.
  A propia guerreira do diaño de cabelos vermellos respondeu á pregunta que estaba lista para romper a lingua de Edward:
  - Este é o destacamento español de Cortes. Non teñas medo, só hai catrocentos deles, e aínda non tiveron tempo de reabastecerse con indios locais.
  O neno guerreiro asubiou e respondeu:
  - Encanto... E cantos somos?
  Esta vez a rubia mel respondeu:
  - Serán cinco contigo! - E interceptando a mirada confusa de Edik, engadiu. - O número máis correcto, o pentagrama!
  O mozo guerreiro estremecía lixeiramente. O equilibrio de poder, en cantidade, está claramente a favor. E o máis importante, non teñen blasters, nin campos de forza, nin sequera granadas de antimateria. E iso é arrepiante. Por exemplo, un hiperblaster pode cortar todo o destacamento, onde nun minuto pódese lanzar a enerxía de dez bombas atómicas lanzadas sobre Hiroshima.
  A diaño pelirroja considerou oportuno lembrarlle a Edward:
  - Tes un arco, oh líder... ¡Abre fogo ao meu mando!
  A loura comentou:
  - O neno está descalzo, e ten unha roupa demasiado modesta, isto non é orde para un gran líder, aínda que agora non haxa exército con el. A nena chamou os dedos espidos dos pés. E algo cambiou, e Eduard sentiu que algo xa non era o mesmo.
  O neno guerreiro volveu chamar a atención sobre si mesmo. Está sen camisa, pero con pantalóns de búfalo e mocasíns con xoias. Na cabeza hai unha coroa da que sobresaen tres plumas. Non, non falcóns, senón algún tipo de paxaro emplumado que non cambia na terra.
  O propio corpo converteuse en músculos moito máis prominentes e masivos, aínda que Edward sempre se distinguiu por un excelente desenvolvemento muscular, con todo, nos últimos anos quedou demasiado seco, polo que as costelas se mostraban pola falta de nutrición e o movemento constante. Pero neste caso, parecía un campión de fitness profesional: un alivio perfecto e nin unha soa graxa, e a súa pel estaba derramada cun bronceado vermello-marrón.
  No peito había unha tatuaxe cun jaguar - o símbolo de Huron. O resto das tatuaxes estaban divididas nalgún lugar, coma por arte de arte. Os guerreiros, en cambio, tiñan a pel perfecta, lisa e pulida, chocolate cun ton dourado, e a súa pel brillaba no solpor dunha cálida noite mexicana.
  Os seus pés permaneceron descalzos, pero isto só aumentou a súa eficacia no combate.
  Tiraron os seus arcos. Dúas nenas máis, e Eduard por algún motivo estaba seguro de que eran as fermosas nenas alí, disfrazáronse con tanto coidado que non eran visibles. Pero eses dous teñen arcos tan luxosos, como os das princesas, e a plumaxe das frechas está densamente chea de diamantes, topacios, rubíes e esmeraldas.
  E o arco de Edward tampouco é inferior en luxo, pero ten máis zafiros e pedras preciosas en tons escuros. E as fermosas nenas teñen unha cor máis brillante.
  Un destacamento de conquistadores españois xa estaba totalmente situado fronte a eles. Catrocentos cabaleiros casteláns. Parece que o mar non está lonxe de aquí, aínda que os cheiros característicos son inaudibles, o vento sopra só da costa. Pero o aroma dos corpos de nenas é tan sedutor, completamente inhumano, como unha mestura de mel, flores, un pouco de noz moscada e especias.
  Os propios guerreiros son moi chulos, e un colleu e colleu un insecto cos seus dedos espidos e esmagouno nun bolo.
  Os seus contrincantes, loitadores, daquela, o poderoso Imperio español, aínda non tiveron tempo de empoleirar a campaña e lucir bastante impresionante.
  Por diante de todo hai un xinete poderoso, de ombreiros anchos e alto, cunha longa barba vermella. Probablemente, este é o conde Cortés, que no futuro recibirá o título de duque e apoderarse dunha riqueza simplemente fabulosa.
  Parecía ser vermello e moi saudable. A armadura só pesa un céntimo e debaixo dela non hai un simple, senón un cabalo de tiro dun traxe de pez.
  O neno coronel levou ao grande español a punta de pistola e preparouse para disparar.
  Xa visto moito, Edik disparou ben dende un arco, aínda que facía tempo que non practicaba este tipo de armas, era máis moderna e avanzada no seu uso, polo que non había ningunha confianza especial en que acertase.
  A beleza vermella ardente tomou o mando. Ela disparou a primeira, e a frecha voou nunha traxectoria tanxente. O de cabelos dourados disparou nalgún lado, e dende as silveiras opostas saíron voando coma cometas, esnaquizando raios de enerxía aniquiladora.
  Edward, que non tivo tempo de disparar, tiña as pupilas dos seus ollos redondeadas nun triángulo. Nunca vira isto antes. A frecha da nena vermella ardente estalou e estendeuse en ondas negras. Os cabaleiros españois, atrapados nesta marea, quedaron calcinados de inmediato e desmoronáronse en po xunto cos seus cabalos. Só quedaron os esqueletos conxelados no aire.
  O agasallo, lanzado por unha rapaza co pelo da cor da pan de ouro, produciu, en non menor medida, un efecto destrutivo. Só que se expresou un pouco diferente. Pasou unha onda branca e de súpeto comezaron a florecer outros cen guerreiros. E, no sentido máis literal. É dicir, brotes suculentos e brillantes cubrían os conquistadores do imperio castelán de pés a cabeza. E entón, brotes rápidos foron, unha avenida de beleza marabillosa comezou a crecer. E potenciais bandidos e estranguladores convertéronse , cada un deles nun arbusto de flores fabulosas coa cor máis rica...
  Outros agasallos tamén funcionaron ben... A terceira frecha esparexeu cun raio escarlata, e os españois arderon coma un facho, procesión pagá, e logo se converteu en cen fogueiras... E a chama de cada lume tiña a súa cor e sombra, e as faíscas voaron, tentando golpear o ceo negro máis alto.
  Pois o cuarto agasallo resultou aínda máis marabilloso. Desde a frecha voaron brillantes, como cristal de roca, chaves inglesas e parafusos! E caeron no rabo do destacamento de Cortes. Os cabalos convertéronse en eirugas, e os xinetes en escavadoras, e un centenar de máquinas de estraños deseños pararon, atrapadas no ancho camiño entre os outeiros.
  Agora deixaron de existir catrocentos fortes e valentes guerreiros do Imperio español.
  Edik exclamou admirado:
  - Tecnomaxia! Aquí está un milagre!
  Só quedou un Cortés, quedou conxelado coma un bloque inmóbil no seu enorme cabalo, coma unha xira alemá, e intentou con éxito manter a compostura.
  Eduard disparoulle, pero dous tacóns espidos e cincelados brillaron, e as nenas, de pelo dourado e pelirrojo, colleron con habilidade unha frecha cos dedos dos pés, despois de que exclamaron ao unísono:
  - Non! Debes descubrir de quen tes sangue máis nobre, sobre as espadas!
  Ben, o que hai nas espadas, así que nas espadas. Edward tiña a habilidade para loitar cun pau e unha pa de zapador, así como un coitelo de baioneta. Se puidese atopar a espada...
  O neno mirou inquisidor aos guerreiros, coma se esperase que lle deran un acaparador de espadas máxicas: un golpe e cen cabezas fóra dos seus ombreiros!
  Pero a diaño pelirroja apuntou a espada española máis común lanzada cara atrás pola onda explosiva da tecnomaxia, murmurando nun ton ominoso:
  - Agora estás en pé de igualdade!
  Entón, o vento cambiou de dirección, traendo o frescor desexado nunha noite tropical bochornosa. O aire fresco saía do mar, o cheiro a iodo, camaróns, algas doces como caramelos de noces.
  Edward pasou lentamente ás armas capturadas, sentíase como un verdadeiro pel vermello. E Cortés, por que mesmo se subiu a México? Quere destruír a antiga cultura maia? Enche os petos de ouro, que é considerado un metal sagrado polos indios locais. Esmaga os vellos cultos e impón un goberno aínda máis cruel dos inquisidores e xesuítas...
  Aquí Edward de súpeto púxose pensando que para unha batalla noutra época, os seus sentimentos eran demasiado reais. Sente co seu torso espido e musculoso un sopro de aire que leva unha agradable frescura do mar, e un anaco de resina cálida pingando sobre un forte ombreiro.
  Non, non parece un soño. Nun soño, normalmente estás inconsciente ou a túa conciencia dura moi pouco tempo. E despois outra cousa... Mesmo os mocasíns causan certos inconvenientes, e ti mesmo non es para nada un rapaz que semella duns doce anos, senón un mozo que xa non é menor que a carne de vinte anos. Así xogaba a súa imaxinación, mirando os encantos das nenas.
  É dicir, o corpo non é seu, aínda que, en xeral, Edik estivo moi lonxe da madurez ata hai pouco. E foi un guerreiro non só no século XXI, senón en épocas máis frías e cósmicas, con gloria para todo un exército. Pero agora, de feito, ou é el, ou, pola contra, non el... A carne é allea, aínda que sa, e nela hai moita enerxía. Non como nos últimos dous anos, cando Eduard sentiu un arrefriamento en si mesmo cara ás guerras e batallas, e unha continua loita pola supervivencia, unha diminución do entusiasmo, unha preguiza viscosa nos adestramentos e unha falta de ganas de levantarse pola mañá e facer exercicios. . Si, e o soño volveuse dalgún xeito viscoso, cando non sentes a mesma enerxía e ganas de saltar, pero queres durmir e pensas que xa tes experiencia en varias batallas, non é hora de retirarte? .
  Para xogar ao máximo, sen riscos, sen dor e só con pracer. E realmente, que necesita un neno eterno? Establécese nalgún mundo tecnoloxicamente avanzado e relativamente seguro, e vive por ti mesmo, disfrutando do entretemento e da alegre ociosidade.
  Pero Edward ten unha situación algo suspendida coa súa pensión. Formalmente, el, como un cidadán elfo que loitou durante máis dunha época en Mechnya e traballou douscentos cincuenta ciclos, parece estar recibindo unha pensión alí. Pero agora serve no Exército Solar dun estado non recoñecido. Entón, o seu estado legal...
  Edward estaba demasiado distraído e Cortés conseguiu recuperarse. O formidable grande español apuntou co seu pesado mosquete ao que parecía ser un indio. Aínda non existía un mecanismo de chispa, e Cortés intentou prenderlle lume á pólvora mediante un mecanismo de frotamento. Ben, non, esta é unha arma moi primitiva, claramente inferior ao habitual arco con frechas. A única vantaxe deste mosquete é que seguramente penetrará en calquera armadura co seu chumbo, do tamaño dun ovo de galiña. Non obstante, é moi difícil golpear deste xeito a un indio hábil e hábil.
  Polo tanto, Edward non se puxo nervioso, senón que se moveu con calma cara á espada. De todos os xeitos, só podes disparar cando acendes o fusible, e isto levará tempo.
  Cortés berrou algo en castelán. Edward non sabía este idioma. Pero, por outra banda, falaba alemán e inglés, ademais dun pouco de francés. O neno guerreiro non era moi experto en Cortez, nin en todas aquelas guerras coloniais en xeral. Sabía o que había nos libros de texto escolares. Pois e algo máis segundo o famoso libro: "A filla de Moctezuma". Pero alí, por suposto, a información era fragmentaria e mesturada con ficción.
  En teoría, Cortés debería saber francés, xa que os españois loitaban moitas veces co país do lirio.
  E Edward, en francés, que non falaba moi ben, dixo:
  - Ten algunha pregunta para min, monseñor?
  Cortés, desconcerto, pegou unha mecha acesa ao mosquete, e este pequeno canón estoupou... Pois un ruxido, mesmo dun tiro. ¡Quizais fose este son, como repouso, o que fixo caer os indios cando as propias balas pasaron voando!
  Neste caso, un anaco de chumbo redondo asubiou a unha distancia de máis de cen metros, e nada perigoso para Edward. O neno guerreiro, sen dar un paso adiante, achegouse á espada e levantou facilmente a arma, aínda que pesaba preto dunha ducia de quilos. Por suposto, unha batalla demasiado longa, incluso endurecida por cabaleiros adestrados, non poderá loitar con tales espadas. O sable, por suposto, é moito máis práctico.
  Finalmente, Cortés falou en francés:
  - Quen eres?
  Eduardo respondeu ao estilo de Mefistófeles:
  - ¡Son parte do poder do que, sempre desexando o mal, fai o ben!
  Aínda que o seu francés non é moi bo, pero o español, claro, entenderao. Aínda así, é bo que nun liceo militar unha das realidades alternativas, lles ensinasen as linguas do suposto inimigo. En primeiro lugar, inglés e alemán, ademais de chinés. O último idioma para aprender é o máis difícil, e case ninguén o sabía. España non foi considerada un opoñente serio, aínda que a prevalencia desta lingua no mundo é maior que a do alemán. Pero cos alemáns, a guerra, ao parecer, críase que non sería posible evitala.
  Cortés devolveu o sorriso e en francés, aínda que non moi limpa, suxeriu:
  - Queres loitar con espadas?
  Edward respondeu concisamente:
  - Cabaleiro!
  Cortez sorriu aínda máis. Foi considerado un dos espadachíns máis fortes de España. E quen é un indio? Só un salvaxe que se atreveu a desafiar ao Imperio Castelán. Así que perderá a cabeza baleira, cun xogo de plumas.
  Edward parecía ter unha opinión diferente e estaba achegándose ao seu opoñente.
  O conde Cortés con bastante facilidade, pois un home da súa constitución e cunha armadura enorme, saltou do seu cabalo.
  Era unha cabeza máis alto que o seu opoñente, aínda que grazas á maxia e por pouco tempo de adulto, e polo menos o dobre. Pero Edward tamén se distinguiu, especialmente nun corpo novo, pola axilidade e a musculatura. E que o conde arrogante intente tomalo con descaro.
  A espada, claro, é máis pesada que o pau, é como axitar unha palanca. Pero as armas do inimigo son aínda máis pesadas. E por máis forte que sexa Cortes, a manobrabilidade dun corpo grande aínda será menor.
  Edward achegábase, o inimigo quedou parado, intentando manter o equilibrio e esperando.
  Os guerreiros da soberbia España perderon os seus corpos despois de que cada guerreiro disparase unha frecha, pero o propio Cortés non parecía para nada avergonzado por isto. Pola contra, o español parecía especialmente recollido e pomposo.
  Edward acelerou de súpeto e realizou unha estocada de ataque. O conde parouno cun movemento apenas perceptible da súa espada. O neno indio riu - o inimigo era mellor do que pensaba.
  Cortez, pola súa banda, realizou unha recepción de garfo, pero tampouco chegou á meta. Edward respondeu.
  Os dous opoñentes comezaron a esgrimir, pero dun xeito peculiar. Eduard, máis lixeiro e áxil, rodou preto do inimigo, mentres as macizas Cortes permanecían inmóbiles, só de cando en vez daban medio paso adiante, tentando chegar ao inimigo.
  Os dous guerreiros estiveron en silencio durante os primeiros dez minutos e actuaron con bastante cautela. Edward golpeou a armadura varias veces, pero a espada capturada non puido penetrar na armadura feita con habilidade. E cando Cortés atrapou ao mozo guerreiro cunha onda cortante, o sangue apareceu no torso espido do guerreiro indio.
  Despois diso, o español cambiou de táctica, a vista do sangue alleo fíxolle perder a compostura, e de súpeto adiante. Edward aínda superaba en número ao inimigo en manobrabilidade. El, coma un leopardo, recuou e retrocedeu, o adestramento do neno do comando tivo efecto.
  Podes noquear a Cortés só golpeándoo na cara, a armadura cubría os seus brazos e as pernas, pero con iso, obrigando ao inimigo a moverse máis lentamente.
  Aquí Edward recuperou a confianza, por moi forte e resistente que fose o conde, aínda se cansaría. Incluso os campións do mundo entre os boxeadores profesionais cansanse e non sempre manteñen o ritmo en doce asaltos. Pero pelexan nas mesmas curtas deportivas. Entón, este monstro quedará sen forza.
  En efecto, Cortés comezou a respirar moito e a suar moito, e o seu ritmo de movemento diminuíu.
  Mesmo nas grosas meixelas apareceu un rubor insalubre.
  Edward volveu ser máis activo e pasou á ofensiva. Ao mesmo tempo, o mozo terminador non usou o que lle ensinaron nas forzas especiais, senón as técnicas destacadas da literatura de aventuras. En particular, golpea baixo a base da empuñadura da espada para cansar o inimigo e, especialmente, a súa man o máximo posible.
  Cortez comezou a retroceder un pouco, e entón Edward recuperou o poder de falar:
  - Que, monseñor, coce?
  En resposta, o conde fixo unha aguda embestida, que case atravesou o ollo de Edward, pero el mesmo recibiu unha espada nos dedos. O mozo guerreiro golpeou sen balancearse demasiado, o coiro de búfalo das luvas só picaba, pero o comando rompeu un par de falanxes de Cortés. Fíxose doloroso levar a espada na man dereita, e o líder dos españois lanzou a arma na man esquerda.
  Pero, claro, cortar coa esquerda é moito máis difícil que coa dereita, aínda que xa estea adestrado.
  Edward gañou algo de confianza. Atacou ao inimigo na cabeza e, ao mesmo tempo, realizou unha patada debaixo do xeonllo.
  A placa da armadura estaba un pouco máis alta, pero aínda así, o búfalo suavizou o golpe. Pero, por outra banda, Cortés cambaleou, e a súa espada desviouse lixeiramente, e Edward, tendo feito unha técnica de abanico cando se realizaba unha combinación de golpes, rabuñaba severamente a conta española na meixela.
  O golpe caeu xusto por debaixo das cellas, pero o sangue aínda derramou, e o inimigo fíxose difícil falar, e a propia dor distraíase do duelo.
  Cortés estaba agora, de feito, furioso, pero a súa furia estaba cansa e dalgún xeito impotente. Varias veces o conde fallou e, finalmente, Edward, mergullando hábilmente coma un peixe, golpeou ao inimigo cunha espada na cara.
  A cella dereita rebentou como unha bola chea de sangue, e Cortez nadaba de verdade. Edward, ao ver o seu estado, cortou o pulso. A pel de búfalo estaba lixeiramente "trompetada", o inimigo aínda tiña a espada na man esquerda.
  Catro mulleres guerreiras bateron os seus pés espidos e cicelados e gritaron a todo pulmón:
  - Ben feito, o noso rapaz! Saíches moi intelixente!
  Entón o mozo guerreiro volveu repetir o golpe nos dedos. El, en principio, podía realizar un ataque na cabeza, pero quería capturar con vida a Cortez.
  A pesada espada do líder español caeu no barro, e o bruto volveu retirarse e respondeu canso en francés:
  - Pois parece que perdín contigo, salvaxe!
  Edward respondeu loxicamente:
  - Os salvaxes non falan francés. E, en xeral, chegaches a unha terra estranxeira para escravizar e matar!
  O líder español berrou:
  - Trouxémosche a fe que te salva do tormento eterno e infernal!
  Edward respondeu cun sorriso.
  - Xa te convertiches nun tormento para todos, aínda que non sexa eterno!
  Ambos guerreiros estaban fronte o outro. Ambos estaban cubertos de sangue, aínda que Cortez, por suposto, estaba salpicado máis groso e máis ferido. Un grande español desarmado contra un indio cunha espada non demasiado afiada, pero bastante mortal.
  Cortez só podía ver cun ollo, pero a pesar da súa meixela fendida, falaba con bastante claridade. Eduardo non sabía que facer co conde español. Habería que levalo prisioneiro, pero neste caso, non está claro a onde levalo.
  Aínda que, de feito, debería ter sido entregado aos guerreiros do imperio maia. Por certo, como se chama a súa capital? Voou da miña cabeza! E onde están agora as unidades dos indios mexicanos. O seu chamado imperio xa está en decadencia, non hai gardacostas nin exército regular á vista. Así, catrocentos españois armados con mosquetes voluminosos demostraron ser unha forza enorme para eles.
  Eduardo leu durante moito tempo un libro sobre a guerra de Cortes, polo que non lembraba con exactitude quen tiñan os indios un rei naquela época e cal, polo menos aproximadamente, tiñan o maior exército. Pero en teoría, unha potencia maior que a propia España (sen posesións estranxeiras!) non debería ser pequena e a poboación.
  Cortés rompeu o silencio e non dixo demasiado claro:
  - Se gañas, mata!
  Edward sorriu en resposta e preguntou con gratitude:
  "Quizais ofrezas un gran rescate por ti mesmo!"
  O conde español respondeu sinceramente:
  - Non teño máis que débedas que me quedan do Estado, gasteino todo na expedición e no meu destacamento de mercenarios!
  Eduardo respondeu polo propio Cortés:
  - E o rei simplemente executa ao perdedor... - E entón un pensamento interesante veu á cabeza do mozo guerreiro. - E se entras ao servizo do rei local? Parece que non tes outra opción!
  Cortez pensou niso. A fortuna gástase, as débedas son grandes e os intereses por elas crecen. En España espérao un cárcere de debedores e, probablemente, tortura. Por suposto, pedirán o destacamento morto, non perdoarán. Ir ao servizo do rei local? Son poucos os españois que serven de mercenarios, e no seu destacamento agora destruído, lonxe de todos son orixinarios do imperio castelán.
  En calquera caso, non hai restricións morais. É que o rei local, moi probablemente dunha especie de pagáns. Pero o propio Cortés non entendía moi ben a fe cristiá, e si, Deus, pendurado coma un indefenso nunha cruz, suscitaba moitas preguntas. De feito, permitiríase o Todopoderoso ser crucificado? E por que Deus, que queimou Sodoma e Gomorra, afogou a case toda a humanidade nunha inundación, espertou de súpeto inclinacións tan estrañas?
  En todo caso, Cortés era máis un agnóstico que un católico. Ademais, durante a batalla non sufriu demasiado: os dedos rotos curaranse rapidamente e a cella tamén. A xesta, afortunadamente, permaneceu intacta, aínda que estaba machucada.
  O conde sorriu e preguntou educadamente:
  - Se vou ao teu servizo, que soldo me darás?
  Edward respondeu ambiguamente:
  - E isto decidirá o meu rei!
  O guerreiro pelirrojo apareceu como un fungo que saía de debaixo dun matón e arrulou:
  - ¡Isto non é un acto dun neno, senón dun marido! Veña, sígueme!
  E a beleza axitaba o seu pé descalzo. O líder español desapareceu con ela. Igual que nas películas, de súpeto e resignado!
  Pero había unha rapaza de pelo dourado. Ela mirou lánguidamente a Edward e preguntou tranquilamente:
  - Ofrecéronche cometer un acto de traizón?
  O mozo guerreiro asentiu obedientemente e quedou sorprendido:
  - Si... Pero como o sabes!
  O guerreiro falou nun ton máis sinxelo:
  O que estás vendo agora non é un soño! Esta é unha realidade paralela sobre a que os deuses aos que servimos teñen un poder considerable...
  Unha rapaza musculosa de cabelo dourado calou, e apareceu outra cunha fregona de pelo verde e ollos brillantes de rubí. Ela dixo lentamente:
  - A xente é diferente. Os deuses tamén... E normalmente, obviamente, non interveñen... agás cando sexa necesaria a intervención. E entón, neste caso, prefiren a xente!
  Apareceu outra rapaza co pelo máis branco que as perlas, respondeu sen alento:
  - E tiveches a sorte de ter tal horóscopo que o Consello dos Deuses te elixiu para a misión máis importante!
  Edward fixo unha reverencia ante as nenas na cintura e respondeu tímidamente:
  - Pois non o sei directamente... Paga a pena?
  Reapareceu a nena pelirroja, cun cabelo máis brillante que o facho olímpico, e respondeu con dureza:
  - Por suposto que non! E a probabilidade de que fagas fronte á tarefa non é máis que unha oportunidade nun billón!
  Edward atragou e murmurou:
  - Pero entón?
  A diaño pelirroja respondeu con dureza:
  - E non tes opción! Ti non me elixiches, eu escollín a ti!
  A moza de cabelos dourados explicou cun ton moi suave:
  - Trasladarémoste a un dos innumerables universos paralelos, no que tes que facer algo que cos teus coñecementos e habilidades é case imposible de facer!
  Unha rapaza co cabelo esmeralda comentou:
  - Ben, por que - é imposible! En varias obras fantásticas, os sicarios, utilizando o coñecemento do futuro, fan varias, ás veces parecía, cousas bastante incribles. Ademais, estas persoas son moito peores que un mozo guerreiro, un neno eterno, forzas especiais e ata un candidato ás ciencias técnicas, que vostede defendeu brillantemente, demostrando que os seus cerebros non son en absoluto infantís!
  O guerreiro de cabelos brancos confirmou:
  - Si, este cadro non só se escolle segundo o horóscopo, senón que tamén é moi valioso en si mesmo. Así que aumentan as posibilidades!
  A nena Ranger de cabelos dourados suspirou pesadamente e comentou:
  - O tempo é curto! Non podemos abandonalo ata o 1 de xuño, o que significa que as nosas posibilidades de incluso avisar a Stalin están a caer en progresión cero!
  Edward pestanexou vigorosamente as súas pestanas negras e murmurou:
  Non entendo moi ben que está pasando?
  As catro nenas feiticeiras miráronse, e entón a máis pelirroja delas suxeriu:
  - Imos amosarlle. As palabras son só o timbre de carámbanos no deserto do Sahara!
  Aquí, no lugar máis interesante, soou un gong que anunciaba:
  É hora de parar esta divertida emisión.
  
  GULLIVER Fíxose NENO MOZO
  ANOTACIÓN
  Esta vez, o lendario viaxeiro Gulliver resultou ser un mozo escravo, converténdose nun neno que bate os seus pés descalzos en pedras afiadas. E entón converteuse nun grumete nun barco pirata.
  . CAPÍTULO #1
  A transición foi bastante longa. A estrada é rochosa e as rochas quentes son de clima tropical. E o sol estaba a piques de poñerse.
  O neno Gulliver camiñaba xunto á nena dona. Ela bateu cos pés descalzos con moita máis confianza que o seu homólogo, que se fixo tan novo, parecía duns doce anos.
  O neno Gulliver murmurou:
  - Estou canso e sedento!
  A rapaza respondeu cunha risa:
  - Vostede é un escravo! E os escravos non poden pedirlle algo aos seus amos!
  O neno suspirou. Ata hai pouco, era un adulto e un capitán, pero agora resultou ser só un shket descalzo, ao que se lle incita como queren!
  Pero entón chegou a parada. O convoi decidiu descansar e comer algo. Os rapaces cativos, que eran adultos, pararon hai unhas horas.
  E permitíronlles beber un pouco de auga e comer unha tortilla con queixo e allo.
  A comida local pareceulle deliciosa a Gulliver. Ademais, valorou que agora ten os dentes novos, sans e absolutamente enteiros. Despois emocionouse.
  Só as plantas espidas dos pés estaban moi derrubadas e rabuñadas nos seixos.
  Despois estaban de novo camiño.
  Houbo uns días longos aquí, ou simplemente o pareceu?
  A nena preguntoulle a Gulliver:
  - ¡Así que cres no teu Deus, pero poderías, por exemplo, ir á foca pola fe!
  O mozo viaxeiro respondeu:
  - Estou en contra dos extremos e do fanatismo!
  A nena aceptou
  - Isto é certo! Pero houbo entre vós que morreron!
  Gulliver respondeu cun sorriso:
  - ¡Eran diferentes! Quen foi a unha morte dolorosa, e quen traizoou! E non só a punta de pistola, senón por interese propio!
  A nena sorriu. Os seus pés descalzos golpearon a grava grosa, e ao parecer incluso lle gustaba.
  Ela cantou:
  O amor de Cristo é fermoso e puro,
  É unha beleza sólida e brillante...
  Ao mesmo tempo, hai moito mal no noso mundo,
  Probablemente aínda sexa un Satanás forte!
  O neno Gulliver quedou sorprendido:
  De onde vén este salmo?
  A rapaza respondeu cun sorriso:
  - ¡Escribín eu! O que é bo?
  Gulliver respondeu cun sorriso:
  - Para ser sincero, non está mal! Pero ti cres en Cristo?
  A nova vizcondesa comentou loxicamente:
  - En que sentido?
  O neno capitán murmurou:
  - ¡Nu, ese Deus!?
  A nena encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Que é o Deus Todopoderoso e o creador do universo non. Pero o feito de que el, quizais, tivese algún tipo de habilidades máxicas - bastante!
  Gulliver elaborou:
  Por que non cres na súa natureza divina?
  A rapaza respondeu con seguridade:
  - Porque estúpidamente acorda que o Todopoderoso vaia á cruz! Moi estúpido, ter o poder de non poder protexerse!
  O capitán do neno respondeu:
  - Fíxoo para tomar todos os nosos pecados sobre si!
  A nova vizcondesa riu e respondeu:
  - Non é moi difícil crer que o Deus Todopoderoso non tiña outro xeito de salvar á humanidade que ir á cruz. Pero que hai da infinita sabedoría do creador?!
  Gulliver encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Pois... Hai segredos que ata os anxos queren penetrar! E, en xeral, realmente pode ser doutro xeito e é imposible!
  A nena asentiu.
  - Aquí vouche mandar que te encastres con varas nos teus tacóns espidos, e entón será posible!
  Houbo un silencio doloroso. Gulliver non sabía que engadir. De feito, os teólogos levan séculos discutindo. E realmente é un paradoxo: despois de engadir outro crime moi grande, a xente tivo unha oportunidade de salvación. Aínda hai moito que discutir. E sobre se o Fillo non trouxo un rescate co seu sacrificio. Só a quen? Para o Pai - isto é estraño, o Pai aceptaría un rescate como a morte do Fillo. Pero tamén lle parece unha blasfemia para Satanás.
  E así se pon mal e tan mal.
  Gulliver cantou cun suspiro:
  Canta xente ten tantas opinións
  O segredo do ceo sagrado
  Quero que todos saiban...
  Na procura da verdade, da escuridade das ramas,
  O demo enfurece de rabia,
  Quere impoñer un plan,
  É un soño recibir a luz do amor das xeracións,
  Só o Deus Todopoderoso pode dar a resposta!
  A nova vizcondesa asentiu.
  - ¡Véxote ben, come!
  Gulliver sinalou:
  - Si, ata dá gusto andar medio espido, baixo o sol quente, cunha rapaza tan fermosa coma ti!
  E de novo o neno botou a boca, pisando unha pedra afiada. E parecía infeliz.
  A vizcondesa comentou:
  - ¡Por suposto, a fe debe basearse en argumentos razoables! Por exemplo, Xesús afirma ser o Deus Altísimo. Porén, ensina: se che golpean na meixela dereita, xira á esquerda! E no Antigo Testamento, pola contra, dá ordes de exterminar mulleres e nenos, ¡e mesmo animais domésticos!
  Gulliver respondeu:
  - Parece que coñeces ben a Biblia!
  A vizcondesa asentiu.
  - Si, lin. E hai moita crueldade e absurdo! Como unha orde para casar con rameras, ou unha orde para matar aos inocentes. E Eliseo puxo os osos sobre os nenos, que só se burlaban del pola súa calvicie!
  O neno Gulliver comentou:
  - E a xente ás veces fai isto, creando crueldade!
  A rapaza confirmou:
  - Si, si! Pero non lles fai ningún mérito!
  O capitán meniño comentou:
  - Por desgraza, ás veces ocorre que hai que usar a crueldade. Pois se non hai outra forma de educación! E, en xeral, que te confunde?
  A vizcondesa comentou:
  - Por unha banda, a crueldade extrema do Antigo Testamento, e ao mesmo tempo a mansedumbre de Xesucristo, que rezaba ata crucificado, polos seus verdugos!
  Gulliver estendeu as mans e respondeu:
  - Non sei! Aínda que sexa difícil dicir por que e que... Debemos recoller os nosos pensamentos. Pero de todos os xeitos. Aquí está a pregunta, pero a vida non acaba coa Terra. E quizais, despois de matar o neno coa axuda do oso Eliseo, liberouno do sufrimento eterno no inferno ardente, trasladándoo inmediatamente ao paraíso?
  A vizcondesa riu e comentou:
  - Así que calquera asasino pode dicir - Non o deixei pecar! E mudouse ao paraíso!
  O neno Gulliver quixo opoñerse, pero dalgún xeito non lle entraron na cabeza os pensamentos. E de que hai que falar? Aquí tes que ser un teólogo experimentado. Mesmo os teólogos e os teólogos non son capaces de dar unha resposta satisfactoria a todas as preguntas. Por exemplo, por que existe o mal na presenza dun Deus Todopoderoso e amoroso? Quere Deus que exista o mal ou non pode acabar con el?
  E aquí é moi difícil responder concretamente. Ou iso resulta, ou non. Pero existe o paradoxo de que calquera resposta non será para todos.
  O neno capitán dixo cun sorriso triste:
  - Aquí ti, por exemplo, vives mil anos sen envellecer. Así que alégrate. Porque Deus che deu graza e eterna mocidade. Pero non llo deu á xente común. E ese é o seu negocio!
  A vizcondesa asentiu.
  - Amén! Isto é xenial!
  Gulliver cantou:
  Deus é a maior misericordia dos sen fondo,
  Creaches a terra, a altura dos ceos...
  Polo ben do pobo, o teu Fillo unigénito,
  Foi á cruz, e despois levantouse de novo!
  A nena asentiu e berrou:
  Na chamada celestial
  Todos os meus amigos reuniranse
  Na chamada celestial
  Alí, pola graza do Señor,
  Farei!
  Gulliver chiscolle un ollo e cantou en resposta:
  Meu Deus, es ti, es ti
  Te veo por todas partes...
  Cando rasgo flores de paso,
  E con amor te adoro!
  
  Xehová é a coroa da beleza,
  Á luz do día e da media noite...
  Estes son os meus pensamentos e soños
  Esta mocidade é un desexo brillante!
  A nena asentiu cun sorriso radiante.
  - Si, tes unha boa canción, pero quero que cantes máis!
  Gulliver cantou cun sorriso:
  Que bonito é todo o que é teu,
  Escoito a túa voz por todas partes...
  No corazón da man dereita de Deus canta,
  E murmura na alma coma un coloso que madura!
  
  Son montañas cubertas de musgo,
  Son ondas con escuma furiosa...
  É unha praia de area quente
  Este é o sol do universo sen fin!
  Entón a nena bateu con rabia o pé descalzo e interrompeu a Gulliver, preguntando:
  - E as vellas feas, a creación do Señor Deus, que tamén son fermosas?
  Gulliver encolleu os ombreiros e comentou:
  - Se hai habitantes doutros mundos e planetas, e eles non son coma nós, entón eles tamén, probablemente, poden pensar que somos un raro. Ademais, mesmo en relación ás mozas máis fermosas!
  A vizcondesa acordou:
  - Desde o punto de vista da dialéctica - soa lóxico!
  Gulliver cantou cun sorriso:
  Iluminou o Señor Todopoderoso,
  Atopando a paz en Cristo...
  Sentín que son un pecador,
  Que o Señor é o meu salvador!
  A nena asentiu e cantou, mostrando os dentes:
  Nun trono celestial
  O Rei Todopoderoso estaba sentado...
  Pola túa gran vontade
  Cristo nos gobernou!
  
  Crucificaron a Deus na cruz
  Xesús orou ao Pai...
  Para non xulgarnos con dureza,
  O pecado perdounos ata o final!
  
  A misericordia é ilimitada
  Enviou ao seu Fillo a morrer...
  Para servirlle a Deus persoalmente,
  E non te atreves a morrer!
  E as nenas chiscaron o ollo á súa contraparte.
  Gulliver sinalou:
  - Si, é precioso. Poemas, digamos que é xenial! Pero recoñeces a Xesucristo como o teu Señor e Salvador?
  A nena riu e cantou:
  Xesús perfección,
  Xesús perfecto...
  Do sorriso ao xesto
  Sobre todo eloxios...
  Oh que bendición
  Oh que bendición
  Saiba que Deus é a perfección!
  Saiba que Deus é ideal!
  Gulliver confirmou:
  - Cantabas ben, e expresivamente! Vexo en ti un gran potencial.
  A nena cantou con deleite:
  Na inmensidade da marabillosa patria,
  Templado na batalla e no traballo...
  Compuxemos unha canción alegre
  Sobre o Deus Todopoderoso e o líder...
  
  Deus a luz é a gloria da batalla,
  Deus Luz do noso voo xuvenil...
  Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue ao Señor!
  Gulliver respondeu cun sorriso:
  - Que ben cantas! Simplemente super!
  A rapaza riu e comentou:
  A canción axúdanos a construír e vivir,
  Apuramos con valentía unha camiñada cunha canción...
  E o que camiña pola vida cunha canción,
  El nunca, nunca desaparecerá!
  Os nenos camiñaron pola estrada pedregosa. Foi doloroso os pés derrubados do neno, pero aguantou e camiñou. E a conversa distraída do sufrimento.
  Ademais, o feito de ter todos os dentes propios e novos xa é edificante. E o corpo novo é resistente e saudable. E todo ao redor é unha percepción tan brillante, radiante e fresca do mundo.
  A vizcondesa preguntou:
  - E por que, por exemplo, se Cristo é Deus e ten todo o poder na Terra e no ceo, o gobernante e conquistador máis exitoso de todos os tempos e pobos é Genghis Khan? Quen é á vez bárbaro e pagán, e moi cruel, e polígamo!?
  Gulliver, cun sorriso infantil desconcertado, respondeu:
  - Ben, esta é unha pregunta difícil... Para ser honesto, a Biblia di que Satanás é o Deus desta época, e quizais Genghis Khan debe o seu éxito ao Diaño!
  A nena respondeu:
  - Ai non! Na Biblia non está escrito nada: Satanás é o deus desta época! Teño unha lembranza eternamente nova, e moito mellor que vós, que vos facedes vellos e feos!
  O capitán meniño comentou:
  - Está escrito - o deus desta época cegou as súas mentes!
  A vizcondesa riu e respondeu:
  - Non di que sexa Satanás! Quizais signifique egoísmo humano. Ou quizais, por exemplo, un orgullo excesivo ou outros defectos de carácter.
  Gulliver sinalou:
  - Isto é en parte verdade! Quizais significaba as dúas cousas!
  A nena cantaba, mostrando os dentes:
  Que quería dicir o Señor?
  Gulliver respondeu confuso:
  - De qué falas?
  A vizcondesa sorriu e respondeu:
  - Si, de cousas diferentes! Incluso teño unha canción sobre iso!
  O capitán neno encolleu os ombreiros e suxeriu:
  - Veña, eu vou cantar primeiro!
  A nena asentiu cun sorriso.
  - Se queres, canta
  Simplemente non cantes para descansar!
  Gulliver cantaba coa súa voz clara e infantil;
  Un home incrédulo é infeliz
  É imposible vivir na luxuria pecaminosa...
  Porque a ira de Deus é terrible
  Porque Deus estrito é o xuíz!
  
  A carne do inferno languidece pola calor,
  E xa é hora de que todos entendamos por moito tempo...
  Os que non coñecen a fe no Señor
  Caer baixo o xugo do inferno!
  
  Un home pecador conseguirá o seu
  Será coma unha araña en chamas...
  Os demos atormentarán no inframundo,
  Os que adoraban a Satanás!
  
  Teme e arrepíntete inimigo do Señor -
  Serás lanzado directo ao inferno...
  Quen non honra o día do sábado -
  Estará para sempre en chamas!
  
  Honraches o ídolo e por iso en agonía,
  Doe moito retorcerse no inferno..
  Será malvado, ciencia -
  Eu preferín o ídolo a Cristo!
  
  Non cría na orde de Deus
  Non quería honrar o primeiro día...
  Non esperes, non arderás inmediatamente -
  A eternidade nos tormentos dun pecador é o destino!
  
  Creo que chegará o tempo da vinganza,
  Xesús o Gran Deus está chegando
  E chegará o día do final
  El traerá a salvación á xente!
  
  O Santo Deus resucitará os mortos,
  Os que na fe non serán picados pola decadencia...
  Creo que tamén estarei co Todopoderoso,
  No ceo - que a carne se derrube!
  A rapaza cun sorriso que brillaba como perlas confirmou:
  - Moi boa canción! Pero non estarás cheo de cancións só! Necesitas algo máis xenial e único!
  Gulliver comentou:
  - A estupidez tamén é única!
  A vizcondesa pirou:
  - Que ben será todo se nos facemos nenos polo menos un pouco!
  E suxeriu:
  - ¡Cantemos outra cousa!
  O capitán neno encolleuse de ombreiros.
  - Queres?
  A nena asentiu.
  - Exacto, quero que cantes!
  E Gulliver tomou e cantou;
  Milagres no novo mundo
  É como un conto de fadas en cores...
  Hai tal beleza
  Non atopes un fallo cun punteiro!
  
  Ben, e se é un novo día
  Chegando pola terra...
  Entón, non somos demasiado preguiceiros para levantarnos,
  Non hai máis fresco no mundo!
  
  Haberá unha nova luz na gloria,
  Onde as árbores son como doces...
  Coñeceremos o amencer
  Na felicidade eterna os nosos fillos!
  
  Unha nova era está chegando
  Este lugar é tan fermoso...
  A persoa será feliz
  Que o camiño sexa perigoso!
  
  Deixa que o planeta floreza
  Pronto será un exuberante paraíso...
  Abre unha conta gañadora
  Que o mundo estea radiante!
  
  Que bo está
  Se o sol brilla...
  O carpintero perfora un cincel
  Todo o mundo é marabilloso no planeta!
  
  Que ben o pasamos
  Felicidade pleno val...
  Será, cre o momento de esplendor da hora,
  Medio dourado!
  
  Quen faría o noso destino,
  Moi valiente guapo...
  Se hai unha redistribución
  Entón vólvete máis poderoso!
  
  Non baixaremos a cabeza
  Endereitando as costas con orgullo...
  Para filloas de manteiga, queixo cottage,
  De inmediato a anfitrioa engade!
  
  Así que haberá felicidade sabelo
  E a luz co nome de Svarog...
  O verdadeiro paraíso será
  A xente rezaba a Deus!
  
  O Señor deu unha resposta:
  Debemos traballar felices...
  E entón virá o ola -
  As caras iluminaranse!
  
  Aquí está unha nena descalza
  Ensellei unha tartaruga...
  Hai que golpealo cun puño
  Botando moito medo!
  
  Onde ocorre o lume
  Ben, onde está o lume...
  golpe esmagador,
  O cruel inimigo está atacando!
  
  Non nos rendiremos ao inimigo,
  Considere esta aspiración...
  Endereita o querubín
  Ás e perdón aos inimigos!
  
  Di que será pronto
  O que se chama vitoria...
  O circo é Chapiteau,
  E ás veces os cans ladran!
  
  Pronto será como no paraíso
  Imos facer o mundo fermoso..
  Lada agradezo -
  Querubíns brillan con ouro!
  O neno cantaba moi ben, e a súa voz fíxose infantil. Moi forte e penetrante.
  A vizcondesa pirou:
  - Comer ben! E mola!
  O neno capitán asubiou:
  Eu canto, eu canto, e vou matar todos os demos!
  A rapaza tamén cantou:
  Estamos orgullosas de nenas de Svarog,
  valentes, valentes guerreiros...
  Servimos fielmente, estamos no nome da familia,
  Que os avós e os pais estean orgullosos!
  
  Deus Svarog e a mente das persoas,
  Fai feliz o mundo...
  Non seremos derrotados, cre o vilán,
  É o noso traballo e creación!
  Gulliver asubiou e observou con amor na súa voz:
  - Gran canción!
  A vizcondesa asentiu e berrou:
  - Si, esa é a beleza. Que comes para cantar.
  O neno e a nena seguiron camiñando. Os seus pés de bebé marcháronse con gran confianza. E sen dúbida podían cantar moi ben.
  Os nenos parecen ser todo. E é un mundo tan marabilloso. Aínda que haxa escravitude nel.
  Gulliver cantou con deleite:
  Todas as persoas do mesmo planeta
  Debes saber vivir amigablemente...
  Os nenos sempre deben rir
  E vivir nun mundo pacífico
  Os nenos deben rir!
  Os nenos deben rir!
  Os nenos deben rir!
  E vive nun mundo en paz!
  Así que camiñaron, camiñaron e volveron camiñar...
  Por fin chegou a noite. E construíuse unha columna con nenos que foron capturados para cear.
  Déronlles algún tipo de sopa comestible condicionalmente e máis bolos con leite. Os escravos comían. E de bo grado quedou durmido.
  De feito, despois dunha dura xornada de marcha, necesitaban descanso.
  Gulliver tamén apuñaba o nariz e tiña soños marabillosos.
  Na que cantaban nenas semiespidas;
  O universo foi destrozado
  Estrelas esvaecidas, catástrofe-morte!
  Saloucos, xemidos no tormento da distancia infernal,
  E para os que sobreviviron: só vergoña de aguantar!
  
  Como Deus, gobernando todas as leis,
  Esquecendo a conciencia, e rexeitando a honra!
  A raza alieníxena trae un mundo novo,
  Lanzounos un reto: unha noticia brillante!
  . CAPÍTULO #2
  O grumete, no que se converteu Gulliver, navegou nun fermoso e moi elegante bergantín. As súas velas eran de cores moi vivas, con debuxos marabillosos e marabillosos en forma de flores e bolboretas e libélulas, así como nenas con espadas.
  E estaba moi en harmonía coa tripulación. Aquí tamén eran exclusivamente nenas. E estaban case espidos, só os peitos e as cadeiras estaban cubertos de cordóns de xoias. E a pel está curtida, brillante, coma estatuas de bronce.
  As nenas piratas azotaban coas súas pernas espidas, moi graciosas e sedutoras.
  E cantaron:
  Somos pobres, somos pobres, piratas,
  Sentímolo moito, moito, moito,
  Non evites que as nenas coñecen a retribución,
  Pero porque non nos inculcaron a moralidade!
  
  Os piratas non necesitan ciencia
  E está claro por que...
  Temos pernas e brazos
  E a cabeza non é para nós!
  E entón apareceu un galón por diante, a rapaza de arriba reparou nel primeiro. Ela saltou, mostrando os seus tacóns espidos e redondos.
  En xeral, que belezas estaban aquí, eo seu cabelo é moi brillante. A maioría delas son louras de mel con cabelos que brillan como follas de ouro, pero tamén hai nenas de cor vermella cobre e incluso cabelos de cor esmeralda.
  Algúns levan pendentes de broche. E que liñas perfectas teñen!
  E os seus músculos, como bólas de mercurio, rolan baixo a pel de bronce e brillante. Estas son realmente nenas que son capaces de loitar de verdade.
  E agora o bergantiñán corre detrás do galón. E neste barco, os osos orcos peludos están correndo, engadindo velas e intentando fuxir.
  Unha moza capitán co pelo de folla de ouro que tan fermosamente sopra no vento, e os pés descalzos que tolean aos homes coma un ruxido:
  ¡Destruiremos os osos malditos! Que a banda de dragóns estea en chamas!
  Aquí o bergantiñán acurta a distancia. E tres nenas disparan dende o canón de proa, apoiando os pés descalzos na cuberta.
  E entón o núcleo sae voando, e despois de describir un arco, choca directamente na galera do galón inimigo. E o barco, recibindo un forte golpe, inclinouse.
  As nenas comezaron a saltar, mostrando os seus tacóns espidos e redondos e ruxindo:
  Gloria aos piratas, gloria!
  As nenas avanzan...
  Loitamos baixo a bandeira escarlata
  O exército está ao ataque!
  E agora o bergantiñán está cada vez máis preto do galón. E as nenas lanzan ganchos a bordo da embarcación inimiga. E atraen o bergantín á súa vítima. E despois parpadeando os pés descalzos. Saltan sobre el e pelexan cos orcos. E hai un paseo salvaxe. As nenas córtanse con sables e sangran ao inimigo en regatos ardentes. E caen, cos orcos cortados a cabeza.
  E as súas cabezas rodan polo chan.
  Isto é verdadeiramente destrución e aniquilación. Agora os guerreiros mostráronse en toda a súa gloria. E as súas pernas espidas e curtidas, como mazos, asestaban golpes esmagadores.
  As nenas son moi fermosas e a súa pel de bronce brilla aos sols, dos cales hai tres.
  Os guerreiros asubian e berran:
  -Mataremos inimigos, este é o noso credo sempre. Todos os exames foron aprobados en cinco, o noso país é santo!
  As nenas quedaron moi chulas. E córtanse para que non se poidan parar os columpios.
  E o neno descalzo Gulliver pelexa con eles. Un neno moi elegante, digamos.
  E o talón espido do neno collerá e golpeará o orco no queixo. E caeu a boca.
  Gulliver cantou:
  - Como vivimos loitando,
  E sen medo á morte...
  Así que a partir de agora, ti e mais eu viviremos!
  En alturas estreladas e silencio estrelado,
  Na onda do mar e lume furioso!
  E furioso, e furioso lume!
  O grumete estaba pirateando, e os seus pés descalzos golpeaban.
  Pero é bo ser un neno. Que corpo tan rápido tes.
  Este é realmente un neno superman.
  E canta a pulmón:
  - Son un cabaleiro da luz no xeonllo dos salvaxes,
  Varrerei da face da terra os inimigos da Patria!
  Así loita e canta o rapaz. E cortes e culatas.
  E outras nenas pelexan con el. Que son tan fermosas e doces.
  Loita, por suposto, a gran altitude. No sentido figurado da palabra.
  Aquí están os guerreiros. Podemos dicir deles: súper e hiper.
  Se comezan a loitar, nada os deterá.
  E agora os últimos orcos caeron baixo os golpes da beleza. E houbo unha gran alegría entre os guerreiros.
  E cantaron:
  Mataremos e cortaremos a todos,
  Mataremos a todos! Mataremos a todos!
  E despois comezaron a remexer polo galón e buscar presas. Ao mesmo tempo, os guerreiros cantaban:
  - Buscamos transeúntes de noite a mañá,
  Imos romper a fraera! Imos romper a fraera!
  Aquí cantou Gulliver con entusiasmo;
  O irmán levantou a man ao seu irmán:
  Guerra cruel - o ruxido do adversario!
  A máquina converteuse no teu amigo,
  Pola frivolidade chegou a retribución!
  
  Que facer se a xente está quebrada
  Cando as balas asubiadas asubían!
  Será que Deus rompa a guerra pola forza -
  Para que rematen os días do dragón de presa!
  
  Pero o inferno non coñece medida e liña,
  A terra arde en napalm, os nenos choran!
  Aquí os rasgos das nenas palidecían...
  Quen, o Señor Santo, responderá por isto?
  
  Ben, cantos seres queridos podes matar,
  Despois de todo, unha persoa nace, créame, para a felicidade!
  A nai non deixa que o seu fillo vaia á fronte,
  E ata no verán hai mal tempo na guerra!
  
  Pero o deber dun soldado é un deber seguro:
  Que necesitas para loitar pola Patria na batalla!
  Aos dezaseis anos, xa un templo gris,
  As viúvas de caras desafortunadas están inchadas polas bágoas!
  
  Pero que é, estás tolo irmán?
  Non, estás tolo, responde o ser querido!
  Por mesquindade, quen está no trono, o noso soldado,
  ¡Pensa que o seu cuñado é un sucio Caín!
  
  No chan, os fluxos de sangue rasgan as veas,
  E o pulso do núcleo responderá cun golpe...
  Un arado esnaquizado nun campo por unha cuncha xeou,
  Ai, que roxo se volveu o sol!
  
  Pero hai fe en que Xesús virá -
  Reconcilia os irmáns, trae a Salvación!
  Entón esquezamos a conta vil de vinganza -
  Na alma de todos nós reina, que o perdón!
  Despois diso, as nenas piratas riron cara ao grumete. E foi xenial.
  Despois diso, os barrís de cervexa e viño foron arrastrados fóra da bodega do galón, comezaron a beber e a rabiar.
  E que baile bailaba descalzo, pernas de nena de belezas. Que xenial quedou.
  E os seus musculos becerros brillaban. Isto é realmente o que necesitan as nenas.
  O neno Gulliver tamén bebeu e cantaba con fervor;
  Todo o mundo ten a súa propia visión persoal do amor -
  O concepto de beleza e ideal!
  Aínda que a xente non creceu con el,
  Pero o home xa non é un mono!
  
  E aquí, por suposto, podes tomar un pouco de aforismos e engadir outros tan enxeñosos;
  O talón espido da nena probablemente terá zapatos de moda!
  Pero algo orixinal non se me ocorre
  Aquí, por exemplo:
  Amor para todas as idades,
  E o neno vese moi orgulloso...
  Os seus ollos brillan na escuridade
  O resultado será xenial!
  Aínda que isto é todo, digamos isto: estupidez e trillada.
  Porén, por outra banda, podemos dicir que mesmo mola.
  Gulliver cantou:
  Estou saltando. Pero eu salto doutro xeito
  Ou mellor dito, salto coma un piollo...
  E podo incorporar cambios especificamente,
  Es un neno descalzo non está tremendo!
  E entón Gulliver cantou algo máis civilizado;
  Queremos vivir nun fermoso mundo paradisíaco -
  Na que non hai enfermidades, vaquillas decrépitas...
  Para que o fío da vida se faga interminable,
  Para que cada día sexa feliz e alegre!
  
  Onde a cor é coma un arco da vella na primavera
  Os nenúfares, como ouro con esmeralda.
  Onde a realidade leva moito tempo sendo semellante a un soño...
  Calquera neno pode facer un milagre!
  
  Oh Patria, santa tristura de Deus;
  Os teus bidueiros están moteados, o brillo do metal...
  E rogo ao Señor por unha cousa,
  Para que a Patria floreza na gloria!
  
  Pero aquí o loitador xa fixo campaña,
  Marcha coma un bárbaro guerreiro!
  Faremos ben ao planeta -
  Para que as balas non atravesen a túa propia nai!
  
  Ataque dos trolls, presión furiosa;
  Avalancha mural dos adversarios apresurados!
  E polo tanto, por que necesitamos unha discusión acalorada,
  Cando a Patria está unida nun puño!
  
  Pero de novo os demonios orcos sonríen,
  Son un home, coma un óso metido na gorxa!
  E o trasno rosmou con furia salvaxe,
  Pero aplicamos dende rati regalo!
  
  Pero a vitoria sobre o inimigo está preto,
  Arrancaremos Rusia do pantano!
  Chegou a retribución para o impuro -
  A súa pelaxe estaba feita en anacos e pelusa!
  
  Cara bonita de rapaza ovalada -
  Deume fe e moita forza!
  Así cantaba Gulliver con gran sentimento e fervor. E o seu canto era incriblemente chic.
  Entón o neno capitán púxose a cantar de novo, despois doutro vaso de cervexa e un bocado de peixe seco;
  Gran, poderoso e sagrado país,
  Xa non hai máis radiante baixo o ceo azul!
  Ela é dada a nós polo Deus todopoderoso para sempre -
  Luz ilimitada, exaltado Mesías!
  
  O mundo nunca viu tal poder, nunca se sabe
  Para que pisemos con orgullo as extensións do espazo!
  Calquera estrela do universo cántache,
  Que An sexa feliz connosco!
  
  Despois de todo, esta é a nosa Patria, é un destino,
  Domina o espazo de todos os asuntos!
  Calquera de nós, créame, querería isto,
  Sen tonterías, supersticións femininas!
  
  Os arcanxos tocan a súa poderosa trompeta,
  ¡Glorifican con forza a marcha dos nosos exércitos!
  E o inimigo atopará o seu destino nun cadaleito de álamo,
  E non recibirá impostos nin tributos!
  
  Esta é a nosa Patria, todo o que hai nela, créame, é beleza,
  Ela virou todo o universo sen esforzo!
  Nenas cunha trenza bastante pesada,
  Caza por ela, para que o barril sexa forte!
  
  Patria, esta é a mirada de ollos azuis da nai,
  A súa man é suave e de pedra!
  E o mozo adversario ao que matas de bala...
  Para que a chama brille máis no corazón!
  
  Fai un xuramento á Patria sen límites,
  Tamén é bo para ti, claro!
  Aínda que o sangue flúe na furia da batalla,
  A retribución chegará agora ao inimigo!
  
  As armas e a coraxe son unha aliaxe tan poderosa,
  O maligno non pode vencelo!
  Nun avión con bombas, voei intelixentemente,
  E mentres estoupa, botan unha saraiba de fiestras!
  
  Pero a orde do gobernante - levar o neno a Marte -
  É hora de que poñas espazo!
  E a arrogancia dun marciano será dura nos ollos,
  Entón vemos moito máis alá de Plutón!
  
  Chegaremos ás alturas do espazo, vendo o bordo do universo,
  Tal é o noso destino humano!
  E polo tanto, atrévese o neno ás fazañas,
  Despois de todo, sabe que a recompensa é cuestión de gañar!
  As nenas tamén pisaron e bateron as mans. E os seus pés descalzos son tan áxiles. E os tacóns espidos brillan ao sol.
  Gulliver está con eles, no corpo dun neno descalzo, tan animado e alegre.
  Pero bailaron no primeiro número.
  Entón decidimos xogar ás cartas. E este tamén é un traballo moi bo.
  E realmente pode tomar e unxirse. E coas nenas ata a rabia brincando.
  A nena pirata colleu na man o pé espido e infantil de Gulliver e comezou a masajear o seu tacón redondo e rosa.
  O grumete riu e ronroneou de pracer. Foi tan xenial. Este é realmente só un neno milagre.
  E as súas pernas espidas e moi fermosas son só un milagre.
  Gulliver cantou cun sorriso:
  Descalzo, só descalzo
  Baixo o trono de xullo e baixo o son do surf...
  Descalzo, só descalzo
  Bailaremos, estamos contigo!
  Estas son algunhas cancións divertidas. E é bo seguir sendo un neno. E ao mesmo tempo mostras proezas colosais.
  Pero claro, iso non é todo. O que só Gulliver aínda non fixo.
  E cantaba e bailaba, e facía fendas coas pernas espidas de neno. O que tamén parecía moi chulo e ata certo punto odioso.
  Aquí era un neno-capitán que viaxou por moitos países, e máis dunha vez arado o océano.
  Si, e o seu estado de ánimo, francamente, é moi agresivo.
  Pero é por iso que aínda non levas á rapaza nunha bandeira pirata e disparas aos tiburóns con armas pequenas. Non é fácil entrar, pero esa é a fermosa.
  O neno Gulliver, apoiando os pés descalzos, colleu as súas pernas infantís e disparou. O núcleo golpeou o tiburón. E rompeulle as costas, noqueando as tripas. O neno berrou:
  - O neno colleu coraxe,
  E a tripulación foi conducida ao cadaleito!
  A nena, a capitán dos piratas, colleu e agarrou o grumete cos seus dedos espidos polo nariz do neno e berrou:
  - Ben, marimacho, queres ocupar o meu lugar. Vexo moita ambición en ti!
  O neno Gulliver respondeu:
  - Convénme ser polo menos pequeno, pero aínda así un home. E a muller é...
  Outro guerreiro pelirrojo cantou:
  Non se pode vivir sen mulleres no mundo, non,
  O sol de maio está neles, o amor florece neles!
  Gulliver ofreceu cun sorriso moi encantador, que é ao mesmo tempo infantil e valente ao mesmo tempo:
  O país está nun momento difícil.
  O sangue corre coma un torrente!
  Loita ata o teu último alento
  E que veña a felicidade, a paz, o amor!
  
  Somos fillos do comunismo traveso
  Patria fillos sen límites...
  Aínda que as hordas de revanchismo están chegando -
  Sexamos fieis ao noso país!
  
  Na grande e cósmica era,
  Os quásares deben crearse a partir do dedo...
  As cousas están moi ben con nós, créeme,
  Aínda que o exército do inferno está atacando!
  
  Mataremos o exército do agresor,
  E imos crear láseres a partir de quarks...
  E un home converterase en calquera heroe,
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas!
  
  Aínda que as nubes arden sobre a Patria,
  Listo para loitar contra o inimigo...
  Un destacamento de loitadores tales cren volátiles,
  Non pisotees o bordo do mundo cunha bota!
  
  Sabemos que o inimigo é poderoso e insidioso,
  Non lle daremos terra nin un palmo...
  E o home é forte cun progreso glorioso
  E cre só nun Señor!
  
  Construiremos un gran comunismo,
  A terra natal florecerá...
  Aínda que o inimigo é moi salvaxe,
  O noso destino no ataque é avanzar!
  
  Neno valente pioneiro,
  Que sempre naceu para ser un guerreiro...
  O león non é un coello covarde,
  Que o soño se faga realidade!
  
  Non toleramos humillacións, irmáns,
  Pola Patria, todos levantaremos como unha montaña...
  Non tomemos máis insultos
  Imos esmagar o inimigo cunha man de aceiro!
  
  Se todos nos damos a man
  Os insectos poden ser derrotados...
  Patria santa coma o sol
  E o cazador converterase nun xogo!
  Velaquí unha canción cantada por un rapaz que era ata hai pouco capitán e tiña a nobreza. E mola.
  Pero unha fragata apareceu no horizonte. Ademais, unha clase grande - sesenta e catro armas. Que é en serio. E vén coma un papaventos que ve galiñas.
  A nena capitán dixo:
  - Este é un reto para nós! Imos loitar ou...
  A rapaza de pelo vermello dixo:
  "Escapar está fóra de cuestión!"
  Unha nena de cabelo azul, mostrando os seus dentes nacarados que brillaban e brillaban, cantaba:
  Debemos respectar, temer,
  As fazañas das nenas non se poden contar...
  As nenas sempre saben loitar
  Poden foder coma un saco de burro!
  E amosou a súa longa e mordaz lingua.
  Ben, unha vez que haberá unha pelexa, entón por que non mostrar o teu temperamento moi agresivo. E será moi doloroso para os inimigos. Si, e os amigos estarán tristes.
  E a batalla, por suposto, require a elección do lugar e da manobra correctas.
  E agora as nenas moven moi intelixentemente o seu bergantín, e ao mesmo tempo non se esquecen de cantar;
  Vostede é un membro do Komsomol da Patria,
  Gústache loitar con valentía por Elf...
  Poderás axudar á Patria,
  O cabaleiro non está con alma de bufón!
  
  A rapaza é unha fermosa cantante
  Correndo descalzo entre as neveiras...
  Ti es a raíña radiante -
  Golpea a Orkolf co puño!
  
  Lanzou unha granada co seu talón espido,
  Destrozou unha ducia de soldados...
  O Führer pronto será pagado,
  O cabaleiro preparará a metralleta!
  
  Somos nenas na batalla do Komsomol,
  Considere os mellores loitadores na batalla...
  A voz das belezas é sonora,
  Que os avós e os pais estean orgullosos!
  
  Baixo Elfsquay loitaron moi duro,
  E foron capaces de aguantar os malvados orcos con valentía...
  As nenas gañamos con claridade
  Aprobando todos os exames só para cinco!
  
  Como furacáns nas nosas veas
  Un lóstrego nas veas sabe...
  Haberá países moi fortes no mundo,
  De osos, cans e monos!
  
  A Wehrmacht non poñerá as nenas de xeonllos,
  Nunca nos agacharemos, xa sabes...
  Stalin e o máis sabio Lenin están connosco,
  Que pasen os séculos e os anos!
  
  Deus creou o universo a partir de fotóns,
  A vida sen morte deu a luz á eternidade...
  Coñecemos a orde, imos construír unha nova,
  E un querubín abre as súas ás por riba de nós!
  
  Hai moitos heroes no patronímico,
  Os membros do Komsomol son sempre os primeiros...
  O exército marcha nunha formación formidable,
  Protexendo os elfos da cidade!
  
  Estamos loitando contra Fritz baixo Elfsquay,
  E puideron defender a capital...
  A nena tirou o paquete co pé descalzo,
  E imos disparar contra os monstros!
  
  Cortamos moitos orcos,
  Moitos punks foron cortados...
  Máis quilómetros xirando
  Cortamos as lexións de Satanás!
  
  Golpeamos todos os dentes de Orctler,
  O presidente do Dragón foi derrotado...
  A nena abriu os beizos
  O gran Armageddon ardeu!
  
  Non lle deas piedade ao Führer
  Nenas sempre sodes valentes...
  Xenerosas recompensas agardan ás belezas,
  E cre que temos un soño feito realidade!
  
  Deus o Creador de todos os mundos do universo,
  Tomou bendicións o elfinista...
  Co seu poder nas batallas sen cambios,
  A nena esmaga o malvado orcismo!
  
  Lanzou unha granada co seu talón espido,
  E converteu o formidable "Tigre"...
  E despois premeunas contra as cordas,
  A beleza sabe moitos xogos!
  
  Así que os orksistas saíron rapidamente,
  Que tanques e proxectís botaban...
  Vemos o comunismo dado,
  E segaron toda unha ringleira de trolls!
  
  Entón, o que tes okrshis,
  Stalingrado estaba contra a túa gorxa...
  Ventomos famosos quilómetros,
  E agora Svarog o Grande está feliz!
  
  Pronto chegará a fe de Xesús
  E outros fermosos deuses...
  Os elfos desenvolverán a luz da arte,
  Cría, lobo e elefantes malvados!
  
  Por fin seremos un
  Na gloria da especie do Pai sabio,
  As nenas das batallas son invencibles,
  Estaremos na fe de Lada ata o final!
  Así cantaban os guerreiros e os piratas. Ben, claro, Gulliver non entendeu todo. Pensaba que se o capturaban, entón por suposto que o golpearían con paus nos seus tacóns espidos e infantís. Ademais, os golpes serán fortes e ao mesmo tempo, para non paralizar. E entón o verdugo collerá unhas pinzas candentes e comezará a romperlle os ósos ao neno. E Gulliver, por suposto, non o atopará un pouco.
  
  
  Isto é o que lles pasa aos rapaces eternos cando se converten en piratas. Aínda que o equipo aquí é moi bo - só nenas en bikini. E ao mesmo tempo apuran e alborotan, brillando descalzos, tacóns redondos e rosas.
  O neno capitán colleuno e cantou:
  As nenas son diferentes
  E todos son xeniais...
  Os seus pezones son escarlatas,
  E están moi afastados!
  Ben, os rapaces están malditos,
  Golpearon os trolls con malvados golpes!
  E se se atopa un orco,
  Iso vaiche pegar moi duro!
  
  POXA PARA UNHA ESCRAVA XUVENIL FERMOSA
  ANOTACIÓN
  Un mozo moi guapo Slavka é posto a poxa. Durante o regateo, un home guapo con músculos destacados é espido e vendido a mulleres por moito diñeiro.
  . CAPÍTULO #1
  Aquí chega o momento da verdade, anunciou o director xefe da apertura da poxa. Durante unha noite, unha virxe moza, guapa e musculosa foi vendida a unha muller. Por suposto, quería dicir que esta é unha tradición para todas as novas strippers.
  Pero o mozo era tan guapo e sexy que todo un enorme salón reuniuse para as mulleres. E os homes simplemente non estaban permitidos. E isto, por suposto, por un lado limitaba os beneficios, pero por outro, aos xigolos gustoulles.
  Despois de todo, a maioría dos homes adoran as femias. Ademais, moitas veces aos mozos non lles importa facer o amor cunha muller maior con máis experiencia.
  Aquí, estampando as botas, subiu ao pedestal un rapaz cuberto de colchas, que apenas chegara á idade adulta. E parece aínda máis novo. Estaba totalmente pechado, pero xa o vían moitas mulleres co mesmo bañador e ardendo de emoción.
  E estas señoras encenderon. O propio Slavka tamén se estremecía. O corazón do seu mozo latexaba como un tambor durante a batalla. Venden unha persoa, como unha especie de animal.
  E hai que dicilo tan inusual e único.
  A cada lado do mozo estaba unha nena con traxe de coiro negro, botas e luvas, e máscaras vermellas na cara. Deberían expor aos poucos ao mozo guapo para provocar aínda máis o público luxurioso. As mulleres ás veces superan aos homes en libertinaxe e sede de sexo, e o seu orgasmo é moito máis forte e máis longo. Polo tanto, non debe sorprenderse que moitos deles se reúnan para mirar a un macho novo e moi fermoso, e despois, se os fondos o permiten, poidan compralo.
  Warbler sentiu unha emoción moi forte e o cheiro a perfume caro, que aínda máis se volveu no mozo hipersexual.
  Aquí está o director principal anunciado:
  - Vyacheslav Kotovsky masculino posto a poxa. Dezaoito anos, físicamente absolutamente san. Moi guapo, curvy, novo no bar de striptease e sexy. Só por unha noite cunha muller que pode facerlle calquera cousa: ¡non mates nin mutiles!
  Tradicionalmente, o prezo inicial é de dez dólares!
  E dúas nenas con traxe de coiro, botas e máscaras quitaron coidadosamente a primeira tapa.
  A fermosa fronte alta do mozo estaba ao descuberto, e as súas longas e douradas ondas de cabelo.
  O pensamento de que agora estaría espido diante de moitos centos de mulleres luxuriosas tivo un efecto emocionante en Slavka, e estremeceuse.
  Este tremor, evocou a sensación de que unha virxe foi posta a poxa, que tanto emociona ás mulleres.
  E houbo berros:
  - ¡Quince dólares!
  - ¡Vinte!
  - Vintecinco!
  - ¡Trinta!
  Unha vaca gorda ladrou:
  -Cincuenta!
  Outra rapaza asubiou:
  - ¡Sesenta!
  Oíuse un berro:
  - Setenta!
  - Oitenta!
  - Noventa!
  - Un cento!
  Houbo unha pausa. O neno tivo que seguir expoñendo aos poucos, o que se volveu ao sexo xusto.
  Aquí hai dúas nenas que quitaron o veo da parte inferior da cara. Abríronse un fermoso nariz, unha boca graciosa e un queixo valente de mozo, así como un pescozo.
  As mulleres aplaudiron.
  Un murmurou:
  -Cento vinte!
  Outro chirrido:
  -Cento trinta!
  O terceiro berrou:
  -Cento cincuenta!
  A gorda asubiou:
  -Cento oitenta!
  E unha muller bastante nova e agradable deu:
  - Douscentos!
  Houbo outra pausa. As criadas expuxeron agora os ombreiros e os brazos do mozo. Eran musculosos, fermosos e de forma graciosa. Non un fisiculturismo, pero un elenco, loitador guapo. E a pel é tan sedutoramente brillante.
  A muller que parecía un hipopótamo murmurou:
  - Douscentos cincuenta!
  A muller dixo un pouco máis agradablemente:
  - Douscentos setenta!
  Outra rapaza chirriou:
  - Tres centos!
  A muller, pola contra, graznou á súa idade:
  - Trescentos cincuenta!
  A representante do sexo xusto emitiu:
  -Catrocentos!
  A propia moza, aparentemente stripper, gruñou:
  - Catrocentos cincuenta!
  No mercado había moitas mulleres novas e fermosas. Mesmo te preguntas por que necesitan gigolos corruptos e desgastados, dos que podes contraer unha infección.
  Unha señora moi respectable dixo:
  - Cincocentos!
  E houbo de novo unha pausa. A cantidade aínda non é tan grande, especialmente tendo en conta a inflación do dólar. Si, e non podo esperar para ver todo tipo de damas, como un novo, fermoso gigolo desposuír.
  Aquí hai dúas nenas con traxe estrito, botas e máscara, sacando outro veo.
  E todo o torso dun neno moi fermoso e en relevo está espido. E podes ver os seus abdominales, que están dispostos como entradas de chocolate. E que pel máis lisa e brillante que brilla no foco.
  Unha das mulleres dixo:
  - ¡Seiscentos!
  Outro entrou:
  - Setecentos!
  O terceiro murmurou:
  - Oitocentos!
  A vella graznou:
  - Novecentos!
  Unha muller bastante nova e bonita con pendentes de diamantes asubiou:
  - Mil!
  E houbo de novo unha pausa. Todos estaban impacientes por ver que pasaría despois. Este mozo é simplemente incrible. Mellor que calquera Apolo.
  A muller do multimillonario, Elena, admirábao, pero aínda non chegou a negociar. De feito, o máis interesante será ao final. E agora onde se apresurar. Este é realmente un ben moi valioso. Aínda que, por outra banda, Elena segue sendo tan fermosa e sexy que, se axita as cadeiras, virá correndo toda unha manada de simpáticos mozos que tamén pagarán por sexo con ela.
  E dúas nenas con traxe de coiro e máscaras volveron a tomar outro veo do guapo Slavik.
  E así expuxeron ata os xeonllos as súas pernas musculosas e de fermosa forma. E bañador. O neno estaba tan emocionado que a súa perfección masculina aumentou. E era grande, e permitíalle á muller dar unha alegría total.
  Un rebumbio percorreu o corredor.
  A muller hipopótamo murmurou:
  - Mil e medio!
  Máis delgado deu fóra:
  - Dous mil!
  A muller coa máscara de gato tuiteou:
  - Dous cincocentos!
  A muller velada dixo:
  - ¡Tres mil!
  A muller dos pendentes de diamantes dixo:
  - ¡Tres cincocentos!
  A vella murmurou:
  - Catro mil!
  A nena, que parecía moi nova, chirriou:
  - Catro e medio!
  E unha muller cuberta cun veo chirou:
  - Cinco mil!
  E houbo de novo unha pausa. Esta vez, nunha noite co xigolo, nomeouse unha cantidade moi decente. Por cinco mil dólares podes alugar cincuenta prostitutas do peor nivel. E un xigolo normal e experimentado custa douscentos dólares por dúas horas. Ben, algúns son máis caros e outros son máis baratos. E agora a cantidade quedou ordenada, e non tan pequena. Ademais, hai unha guerra, o rublo ruso está caendo e o dólar está a medrar de prezo. Non hai tempo para a graxa, viviría!
  Pero, por suposto, aínda non todas as cartas de triunfo foron presentadas. As nenas quitan as grandes botas das pernas do neno. E expoñen unha forma graciosa, semellante aos pés das nenas. E sen pelo, como unha estatua de bronce. Bronceado, descalzo, un mozo fabulosamente guapo, tolean a moitas mulleres.
  E o salón volve ruxir.
  - ¡Seis mil! - Berrou a venerable dama.
  A moza berrou, mostrando os dentes:
  - Sete mil!
  Unha muller nova pero gorda de cara desagradable gruñía:
  - ¡Oito mil!
  Unha muller máis nova e fermosa con pendentes de diamantes tuiteou:
  - Nove mil!
  E unha muller cuxa idade é imposible de determinar por mor do groso veo chirou:
  - Dez mil!
  A súa voz, con todo, era nova. E Slava animouse. Pensar que sexo cunha muller musulmá por ese tipo de diñeiro é xenial! E xa leva dous mil e medio de dólares no peto.
  É certo, iso non é todo. O neno, musculoso, moi guapo, brillando coma unha estatua dun antigo deus grego, ía en bañador. E a súa fermosa dignidade aínda era visible en todo o seu esplendor.
  E dúas nenas con traxe vermello e máscaras levaron e cun movemento elegante e suave quitáronlle o bañador ao mozo.
  Unha tira de tea caeu sobre as pernas núas, curtidas, musculosas e moi graciosas e sedutoras do rapaz, deixando ao descuberto Slavka por completo.
  Sentiu unha profunda vergoña. Rubio coma unha nova virxe que nunca probou o corpo dunha muller.
  Warbler estremeceuse, o seu corazón latía como pedras nun cascabel.
  E o seu estremecemento, vergoña e evidente vergoña tiveron un efecto engaiolante nas mulleres. De feito, este é un neno tan doce, incriblemente guapo, de cabelos dourados e, ademais, unha virxe que fai tremer de languidez ao bo sexo.
  Unha muller gorda coma un hipopótamo gritou:
  - ¡Quince mil dólares!
  A muller deu un pouco máis delgada:
  - ¡Vinte mil!
  A muller do vestido de monxe murmurou:
  - ¡Vintecinco mil!
  A rapaza chirriou:
  - ¡Trinta mil!
  A vella grazlou:
  - Trinta e cinco!
  Unha muller con pendentes de diamantes e un aspecto bastante agradable deu:
  - Corenta!
  Outro representante do sexo xusto cun gran colar de perlas seleccionadas ao redor do seu pescozo gritou:
  - Corenta e cinco mil!
  E, finalmente, unha muller con veo e cunha voz bastante nova deu, cruel e clara:
  - Cincuenta mil!
  Como é habitual, houbo unha pausa no número redondo. De feito, por tal cantidade podes mercar un coche bo e novo. Ou alugar cincocentas non as peores prostitutas por unha hora. Ou douscentos cincuenta xigolos masculinos experimentados durante dúas horas, ou cincocentos non tan experimentados e con clase. Paga a pena comezar.
  Ademais, este mozo guapo pódese alugar máis tarde por unha cantidade menor.
  Elena, que levaba tanto tempo esperando, tremía de impaciencia. Que bonito é. E ao mesmo tempo se ruboriza coma unha rapaza, e treme coma un año antes da matanza.
  O mordomo levantou o seu mazo e comezou a dicir:
  - Cincuenta mil dólares veces! Cincuenta mil dólares dous... Cincuenta mil dólares...
  Elena gritou coa súa propia voz:
  - ¡Sesenta mil!
  Todos se volveron. Vimos unha muller esvelta con máscara. E cunha voz moi agradable e familiar.
  Slavka realmente quería que esta beleza, cuberta cunha máscara, lle comprase polo menos unha noite.
  E entón o encontro coa muller árabe asustouno. No Leste mesmo distínguese a crueldade. E só pode haber perversións terribles. Aínda que non pode ser asasinado nin mutilado, debe facer o que lle pida a muller que o comprou.
  E non rexeite nada.
  Non obstante, a beleza do veo non intentou ceder:
  - ¡Setenta mil!
  Elena murmurou:
  - Oitenta!
  A muller pechada botou bruscamente:
  -Cen mil dólares!
  Un rebumbio percorreu o corredor. Si, a cantidade de só unha noite cun xigolo non ten precedentes. Pero cando se celebra unha poxa, xorde a emoción da negociación, que é difícil de afrontar.
  E moitas mulleres aínda non teñen marido. Ou son viúvas, ou fixeron o seu propio capital, ou conseguiron recibir unha herdanza antes de casar. Ou maridos ficticios.
  Así que había alguén para entrar no trato.
  A moza berrou:
  -Cen dez mil!
  A muller velada rosmou:
  -Cento vinte!
  A muller dos pendentes de diamantes dixo:
  -Cento cincuenta!
  Entón a muller do veo gritou:
  -Douscentos mil!
  Elena rosmou apaixonada:
  - Douscentos cincuenta!
  A rapaza co colar de rubí dixo:
  - Trescentos mil!
  A gorda berrou:
  - Catrocentos mil!
  Entón a muller do burka gritou a todo pulmón:
  - Millóns de dólares!
  Esta xa é unha suma seria e grande. Por tales cantidades, compran cadros, cabalos de pura sangre ou todo un exército de prostitutas. Para a noite podes pedir unha prostituta de elite por mil. Ademais, o rublo está caendo e hai unha guerra, e espérase que só empeore.
  Houbo unha forte pausa. Para o multimillonario marido de Elena, un millón de dólares non é unha cantidade tan letal. Pero só para o meu marido. E é demasiado obvio para ela. E un millón enteiro que deixou as contas non se pode ocultar e non xustificar tan facilmente.
  E outras mulleres estaban claramente avergoñadas por tal suma.
  O mordomo levantou o martelo e comezou a cantar:
  - Un millón de dólares unha vez, un millón de dólares dous, un millón de dólares tres...
  Elena gritou forte:
  - Un millón de dólares e outro dólar!
  Xestor de inicio:
  - Un millón de dólares e outro dólar veces... Un millón...
  A muller do burka ladrou:
  - Dous millóns de dólares!
  Un rebumbio percorreu o corredor. A cantidade era tal que podías alugar dez mil xigolos profesionais por dúas horas, ou vinte mil prostitutas por unha hora. Por tales cantidades, comprobáronse pinturas, caros sementais de pura sangre e xa é posible construír unha vila e non adquirir o iate máis pequeno. E só por unha noite.
  Slava quedou abraiado, e os ollos espallados: é o que aínda lle custa! Unha fortuna.
  Unha das mozas do salón, probablemente sucumbindo á emoción de regatear, a todo pulmón:
  - Dous millóns e un dólar!
  O director comezou a corear:
  - Dous millóns e un dólar veces! Dous millóns e un dólar dous! Dous millóns e un dólar - tres...
  A muller do burka gritou:
  - ¡Cinco millóns!
  Houbo un rebumbio no salón entre as mulleres. Esta xa é unha cantidade colosal, poderíase dicir unha fortuna. E todo isto nunha soa noite. Podes dicir tolo. ¡Ata cinco millóns!
  Curruca, cuxa cabeza daba voltas, e vermella de vergoña, tremendo de vergoña e de emoción, o neno grazlou:
  Teño medo desta escuridade, desesperada e terrible,
  De onde nunca volverei...
  É unha broma, que broma tan bonita
  E un soño é un soño, e agora esperto!
  E o maiordomo comezou a anunciar:
  - Cinco millóns de dólares veces! Cinco millóns de dólares - dous! Cinco millóns de dólares tres...
  Entón unha das mulleres con pendentes de diamantes colleu e deu:
  - ¡Cinco millóns e un dólar!
  Un rebumbio percorreu o corredor. As cantidades eran simplemente dementes. Aínda que, por exemplo, no século pasado, alguén de Xapón pagou cento catro millóns de dólares por un cadro de Van Gogh, marcando un récord. Pero que tipo de imaxe estaba alí: unha mancha! Non é de estrañar que ninguén quixese comprar Van Gogh durante a súa vida.
  Pero aínda así, por unha noite cun xigolo, pagas tanto.
  O mordomo levantou de novo o seu mazo e comezou a cantar:
  - Cinco millóns e un dólar - un! Cinco millóns e un dólar - dous! Cinco millóns e un dólar - tres...
  A muller do burka gritou:
  - Dez millóns de dólares!
  Outro ruído no salón. E algunhas mulleres xa non podían conterse e comezaron a meter os dedos, ou vibradores entre as pernas, para aliviar a excitación extrema. Así que esta negociación impensable conseguiunos. Isto foi moi xenial.
  A gloria volveuse tola: dez millóns de dólares! E a cuarta parte desta cantidade lle corresponde. Non só pagará a mafia, senón que ela mesma converterase nunha persoa rica e respectada. E entón esperará un futuro moi brillante. A muller debaixo do burka tiña unha voz nova e agradable, e nin sequera está claro que é o que lle impide filmar homes por nada. É certo que a moitas mulleres gústalles ter un poder completo sobre os homes e mandalos na cama. E así en lugar dun vibrador, ou homes da rúa compran xigolos.
  E Slava aínda é tan novo e guapo. E cando sorrí, que brillan os seus dentes. De feito, un mozo moi agradable e bonito e figurado. Ben, como superar isto e pasar? Este é realmente o agasallo máis grande do universo.
  A cantidade xa era prohibitiva. E para interromper un moi perigoso.
  E o mordomo comezou a dicir, mostrando os dentes:
  - Dez millóns de dólares veces! Dez millóns de dólares dous! Dez millóns de dólares tres...
  Elena, antes de que caese o martelo, gritou desesperada:
  - ¡Once millóns!
  O ruído no salón é máis alto. Unha das mulleres exclamou:
  - Aquí está un comerciante con saia!
  Slavka murmurou:
  - O teu gigolo é máis caro,
  O que realmente paga a pena!
  O mordomo levantou o martelo e comezou a cantar:
  - Once millóns de veces, once millóns dous! Once millóns tres...
  Aquí Elena asustouse. Ela persoalmente non tiña tal cantidade, berrou só pola súa teimosía. E se o seu marido se entera diso, ocorrerá con ela. Aínda que en caso de divorcio, probablemente aínda demandará a algunha parte do estado. E ser libre. E polo menos viaxará por todo o mundo, o que será moi chulo.
  E que o seu marido non a deixa ir de Moscova, para que morra antes, cabrón!
  Pero no último segundo antes de que o martelo golpeara por terceira vez, a muller do veo berrou:
  - ¡Vinte millóns de dólares!
  As señoras estremeceron e entraron. Camiñante. E entón Elena sentiu emoción e confianza en si mesma. Esta dama velada probablemente sexa fabulosamente rica. Entón, déixaa pagar polo seu capricho. Que pague na súa totalidade o pracer dun neno bonito, bonito e musculoso.
  E Elena dixo:
  -Cen millóns de dólares!
  O salón comezou e berrou. Vaia! Pois a cantidade para a noite cun rapaz moi guapo e curvilíneo. Ata que punto hai que ser luxurioso, ou namorado, para investir nun xigolo novo unha cantidade tan salvaxe.
  O mordomo levantou o martelo e comezou a dicir:
  - Cen millóns de dólares veces! Cen millóns de dólares dous! Trescentos millóns de dólares...
  A muller do burka gritou:
  - Douscentos millóns! - E engadiu. - Remata o circo. Non tes tal suma e quedarás deshonrado!
  Elena murmurou:
  - Como o sabes?
  A muller do veo respondeu:
  - Sei! Cando digo, sei!
  O mordomo levantou o seu mazo e comezou a dicir:
  - Douscentos millóns de dólares veces! Douscentos millóns de dólares dous! Douscentos millóns de dólares tres...
  Entón unha das mulleres do salón chirriu:
  - Douscentos millóns e un dólar!
  O xerente lembrou:
  - Se non paga o importe na súa totalidade, será botado e nunca permitido entrar na sala de poxas.
  A muller das gafas escuras asentiu.
  - Sei! Pero listo!
  O director comezou a corear:
  - ¡Douscentos millóns e un dólar veces! Douscentos millóns e un dólar dous! Douscentos millóns e un dólar tres...
  A muller do veo dixo:
  - Cincocentos millóns de dólares!
  Un rebumbio percorreu o corredor. As mulleres comezaron a facer masaxes entre as pernas e a usar os vibradores con máis forza.
  Slavka viu de súpeto que a súa perfección masculina comezaba a diminuír. Leva demasiado tempo nun estado axitado. E entón queimou.
  E un ruxido de decepción percorreu as bancadas entre as mulleres luxuriosas.
  O mordomo levantou o seu martelo e comezou a cantar, mostrando os seus dentes nacarados:
  - Cincocentos millóns de dólares veces! Cincocentos millóns de dólares dous! Cincocentos millóns de dólares tres!
  Houbo unha forte pausa e o comisario anunciou:
  - Un mozo gigoló, Vyacheslav Kolobkov de dezaoito anos, foi vendido a unha señora cun veo por cincocentos millóns de dólares!
  A muller asentiu.
  - Vou transferir diñeiro da túa conta! E agora será meu, toda a noite!
  Botáronlle un veo sobre Slavka. E púxose unha cadea nun pescozo forte e musculoso.
  O neno bateu os pés nus detrás da súa nova amante.
  O xerente comentou:
  - É o teu escravo pola noite! Só non o mates nin o mutiles!
  Unha muller cun veo achegouse ao mozo. A súa man colleu e agarrou ao neno pola perfección masculina. Inmediatamente volveu erguerse e inchouse. E Slavka ruborouse con forza, de vergoña e vergoña.
  A muller abriu a cara. Era unha fermosísima beleza oriental, de cabelos negros que non tiña máis de vinte e cinco anos. Si, realmente era moi fermosa, aínda que non había rastros de cosméticos na súa cara.
  Slavka espetou:
  - Si, ti mesmo podes recibir cartos pola noite!
  A muller asentiu.
  - Sei! Xa che contarei máis tarde por que che puxen unha suma tan salvaxe! Ata entón, imos á sala! O tempo é pouco e quero gozar do amor por última vez na miña vida!
  O neno quedou sorprendido
  - Por que o último?
  A muller respondeu:
  - Porque eu, a princesa Esmigul, fun condenada a morte por adulterio! E pasadomañá á madrugada cortaranme a cabeza!
  Slavka suxeriu:
  Así que tes que fuxir!
  A princesa respondeu cun suspiro:
  - ¡Xurei por Alá que non fuxiría! Por iso, antes da súa morte, o meu home deume a súa conta, e permitiume facer e mercar todo o que quero estes días!
  Slava riu:
  "Entón, por iso es tan xeneroso!" Non ten sentido gardar!
  Ela asentiu e respondeu:
  - Se me serves ben, e me gusta, compreiche un pazo enteiro, un iate, e que máis queiras, toda unha flota de coches! Entón proba!
  O mozo asentiu.
  - Estou listo e feliz de atenderte!
  Aquí entraron nunha habitación separada e luxosa. A muller quedou soa con el. Con gracia quitou a roupa, revelando un corpo bronceado perfectamente fermoso. A perfección masculina de Slavka aumentou de xeito que estaba listo para estourar.
  A princesa espida asentiu.
  - ¡Ven a ducharte comigo!
  Un mozo e unha moza entraron no baño, completamente cubertos de ouro.
  Derramaron regatos quentes. E comezaron a lavar os fermosos corpos.
  A muller asentiu.
  - Sabes usar a lingua!
  Slavka asentiu.
  - Certamente!
  A princesa Esmigül asentiu.
  - Así que traballa duro! Veña meu neno guapo!
  O mozo axeonllouse, meteu a cara entre as súas pernas, na fenda fermosamente rapada da beleza e comezou a traballar coa lingua, a traballar desinteresadamente e con entusiasmo.
  A nova e fermosa muller xemeu voluptuosamente. E estaba moi contenta.
  Slava tamén se fixo máis forte. Que insoportablemente doía e queimou a súa sobreexcitada dignidade. E traballou e foi bendicido.
  A princesa xemeu, e finalmente, berrando máis forte, sacudiu nun forte orgasmo e caeu.
  Entón ela mesma axeonllouse e o seu rostro achegouse á ingua do mozo. E agora abrazou cos beizos o galo excitado, quente e de agradable cheiro, un semental novo e fermoso. E comezou a traballar coa súa propia lingua.
  Warbler forzouse con forza a non tirar aínda a semente. Deixe unha muller gozar do proceso de lamber, suave, doce, apetitoso, a cabeza da perfección masculina, o mozo máis fermoso e guapo de Moscova.
  E a princesa volveuse tola, traballando cun membro, lingua e beizos. Foi incriblemente agradable e fermoso para ela.
  Warbler, finalmente, aínda non puido conterse e rematou. Ela lanzou unha semente xuvenil e tempestuosa e doce. A princesa lambeuna con avidez coa lingua, non deixando que perdera nin unha gota. E entón ela ordenou:
  - E agora imos na pose de corvo! Vou lamberte e ti lamberasme!
  Slava asentiu de acordo. A súa lingua comezou de novo a masaxear con habilidade e vigor o clítoris da princesa. Mentres a lingua e os beizos dunha muller nova e fermosa volvían a verse obrigados a incharse e quentar, o membro novo e elástico dun gigoló musculoso e moi bonito e hábil!
  
  A RAÍÑA E O ESCRAVO DESCALZADO.
  ANOTACIÓN
  Un mozo dos nosos tempos convértese primeiro en raíña. Pero por unha crueldade excesiva, os deuses convértena nunha escrava descalza. Non obstante, unha moza é liberada da escravitude polos elfos e comezan as súper aventuras.
  . CAPÍTULO #1
  Agripina viu a cerimonia solemne. Como se subise ao trono e sentase nun trono salpicado de xoias. E unha coroa salpicada de estrelas colócase na súa cabeza. E todos os presidentes, monarcas e demais gobernantes do mundo axeonllanse e louvan.
  E o saúdo lévase ao ceo, e os canóns baten. E todo brilla. E agora é a emperatriz do planeta Terra. E cántanlle fanfarrias e tocan as orquestras. E a sala do trono na que se senta é cincuenta veces máis grande que o estadio Luzhniki. E ten todo un exército. Miles de nenas fermosas con saias curtas, coas pernas espidas, coas metralladoras ás costas, saúdana e cantan:
  Es unha gran deusa
  Emperador de todos os pobos...
  elemento ilimitado,
  Mata a todos os teus inimigos!
  Agripina mostrou os dentes e ruxiu:
  Corto os inimigos nunha tanxente
  pegueinos tan rápido...
  Todo sae xenial
  Eu son unha raíña, non coñezo a todos os espectadores!
  Despois diso, levoulle a primeira vítima. Era Pavlusha, un adolescente guapo, rubio e musculoso duns catorce anos. Só leva un bañador vermello e coas mans e os pés esposados. O neno foi azoutado con látegos e púxose de xeonllos.
  Agripina colleu un pesado látego de arame de espiño na man e golpeou a Pavlusha. O neno berrou cunha dor insoportable. E unha muller nova, forte e musculosa seguiu azoutándoo e cantaba, mostrando os dentes:
  - Meus nenos, meu bebé,
  A estas horas non dormes
  E terás shish visible,
  Látego nas costas!
  E a muller poderosa estaba a mallexar ao neno. E para que a pel rebentase e o sangue corría nun regueiro. E Pavlusha berrou de sufrimento insoportable.
  De súpeto, escoitouse un ruxido terrible. O palacio derrubouse e os muros derrubáronse. E ante ela apareceu un anxo enorme e brillante con dúas espadas.
  Voz atronadora dixo:
  - Ti, a emperatriz do mundo, cruzaches todos os límites! Serás castigado por isto. O Deus Todopoderoso quitaráche todo o poder e humillará a quen se exalta.
  Un raio caeu. O palacio desapareceu, todos os servos e os xefes de estado tamén.
  E Agripina, en lugar de luxosas túnicas e unha coroa, resultou ser unha escrava semiespida con grilletes. Nos seus pés e mans descalzos había pesadas cadeas de aceiro. O corpo estaba case espido, só un taparrabos.
  E estaba encadenada xunto con outras escravas case espidas. E os seus pés espidos e fortes queimaron a area quente do deserto.
  Agripina, unha muller poderosa, moi musculosa, coa cabeza ben alta, fíxose ela mesma escrava. E a lacra da capataz caeu sobre o seu lombo en relevo.
  E o látego asubiou. O supervisor nin sequera era humano. Este é un oso enorme e peludo e cunha cunca moi desagradable e fea. Sentou nun camelo e deu golpes con todas as súas forzas á antiga emperatriz mundial.
  Agripina tiña dor e xemaba. Lembrou como, tras a súa detención, foi levada á sala de rexistro. Obrigáronme a quitarme toda a roupa e comezaron a examinar o corpo forte e de nena. Isto foi feito por varias mulleres con bata branca. Como se isto fose un hospital, non unha prisión, nin un shmon, senón un recoñecemento médico.
  Entón mandaron agacharse diante dun espello e iluminado con focos. Agripina squat, por suposto, é fácil. Pero é desagradable cando varias mulleres con bata branca te miran ansiosas. Admiran os músculos fortes e en relevo, máis axeitados para un home que para unha nena, que tanto rolan cando se moven.
  E os seus ollos son luxuriosos. Agripina ten o corpo dunha mocidade moi forte con músculos máis que unha nena, aínda que a pel é lisa, limpa, o peito desenvolvido e as cadeiras anchas. Pero os ombreiros son anchos.
  Agripina agáchase, pero non todos lle dan a orde de parar. Xa comezou a suar e a súa pel curtida brillou, polo que semella aínda máis a estatua dunha antiga deusa guerreira grega.
  Finalmente, cansouse de ser devorada cos seus ollos. E a alcaide de uniforme mandou poñerse nun cadrado e meteu o queixo nun receso especial. Despois diso, quitouse desafiante as luvas finas de goma e, agarrando o queixo, chegou cos dedos á boca de Agripina.
  E están sen lavar, suados. E ela subiu polas meixelas e debaixo da lingua. Agripina estaba indignada e, apartándoa, rosmou:
  - ¡Ponte luvas, cadela! Infectarás!
  Despois diso, ela quedou avergoñada e a busca foi detida. Fotografiado, con todo, espido, para que as tatuaxes fosen visibles. Rodaron non só os dedos, senón tamén as plantas espidas dos pés. E mesmo iluminaron o estómago cunha radiografía, ao parecer sospeitando que alí podía haber drogas.
  Despois diso, leváronme á ducha. Incluso deron unha pastilla de xabón, e despois unha toalla. A continuación veu o uniforme.
  Agripina non lle tiña especialmente medo á prisión. Pola contra, estaba segura de que sería a máis importante e xenial.
  Pero estaba un pouco ateigado na cela, había doce nenas, e cheiraba a cubos.
  Ela inmediatamente construíunos e fíxoos limpar. Entón pediume que arranxara o baño. E escoitárono.
  Agripina estivo xenial mesmo no centro de prisión preventiva. E podería facerme obedecer.
  Pero agora hai dúas ducias de nenas encadeadas ao seu redor e todo un escuadrón de orcos con látegos.
  E estes osos comezaron a golpear severamente a Agripina. E foi tan doloroso que ata esta heroica muller ouveaba de sufrimento e pediu clemencia. De feito, foi unha especie de pesadelo. Despois tamén encadeáronlle o pescozo, que é completamente insoportable.
  Agripina pasou pola area. E o seu estado de ánimo era menor. É golpeada e rabuñada, cuberta de manchas de sangue. E os grilletes tintinean, e o metal brilla.
  Agripina pisa en silencio. A area está quente e doe os pés descalzos. Aínda que aínda non ten nada, as súas pernas están recheas durante as pelexas e os adestramentos. E que dicir das escravas. Moitos deles non sempre ían descalzos, e as súas plantas non son tan ásperas. E arde tan forte que ata aparecen burbullas.
  Unha moza anda e pensa horrorizada: está encadeada e unha escrava, a cuxo lombo cae de cando en vez un látego. Pero pronto levantará unha rebelión e tomará o poder sobre este planeta.
  Unha dama poderosa e musculosa atrae a atención dos orcos. E de cando en vez pegábanlle cun látego ou arame de espiño.
  Agripina volveu berrar:
  - Latexo débil!
  E nese momento todo cambiou. Máis precisamente, frechas afiadas e temperadas voaron contra os orcos desde detrás da duna. Golpearon os osos peludos, saíron dos ollos e cosíronlle a ingle e o peito.
  Agripina colleuno e precipitouse, repicando cadeas, contra o orco. Ela atravesoulle a cabeza cunha cadea.
  E ela cantou:
  - ¡Son coma un demo demo! Vou destruír a capital!
  Os elfos saíron da emboscada dos orcos superviventes. Eran representantes deste pobo glamuroso, en pequenos e graciosos unicornios.
  Os orcos foron rapidamente sacrificados e cortados. Despois diso, as nenas comezaron a ser liberadas das cadeas. Ademais, coa axuda da maxia das variñas máxicas, Agripina tamén se desencadeou.
  A nova quedou libre. E potente, con tubérculos de músculos.
  Despois diso, tivo todo un equipo de mozas. E agora os fermosos guerreiros petaban os seus pés espidos e cicelados no deserto.
  Agripina tarareou, mostrando os dentes:
  O camiño discorre pola curva,
  Nenas descalzas...
  Canso das couzas para esmagar o mal,
  Quero provocar a miña felicidade!
  As rapazas tamén foron moi agresivas e combativas. Querían cantar e saltar. E as súas pernas, de feito, son graciosas, aínda que están esgotadas, derrubadas, pinchadas.
  Aquí está un equipo marchando. E con eles elfos en unicornios, e con arcos.
  Agripina sente forza en si mesma e canta:
   Desde a época de Espartaco - esta fe vive,
  Que nunca debería haber escravos no mundo!
  Se o mestre é descarado, quenta o estómago cunha cociña,
  E o campesiño conxelouse no frío: cre que non é o destino!
  
  O tipo ruso Spartak - sacou unha espada para nós,
  E detrás del, o río dos oprimidos subía sen fin...
  Se es un home, a honra é máis preciosa que a vida,
  Se queres que a vida fluya na felicidade do mundo!
  
  Stenka Razin quería endereitar o campamento dos escravos,
  Para que haxa vontade, todos poden xestionar...
  E a xente coma el non podía aceptar a vergoña,
  E detrás deles a xente - había un exército incontable!
  
  Tortura, estaca e estaca - os argumentos dos reis,
  Todo o mundo quere apoderarse de todo durante séculos!
  Pero a liberdade, créame, é unha milla de pan e mel,
  E tal soño leva moito tempo ardendo nos nosos corazóns!
  
  Chegou o trono - outubro, e agora o noso poder,
  O país arde, moito sangue e dor!
  Pero Xesús non deixará o abismo correcto no inferno,
  O que sexa ferozmente azoutado será feliz no bo!
  
  Lenin abriu a porta, Stalin dirixe con audacia,
  A cada paso imos achegando ao obxectivo sagrado!
  Pero chegou Satanás, o ano corenta e un do mal,
  E agora o noso sangue, coma un regueiro, vomita dunha vea!
  
  Somos un país contigo; a nosa honra é a túa vida,
  Nunca poña os pobos de Rus de xeonllos!
  Aférrate a Rusia, loita pola Patria,
  Este é o significado e o sal da coraxe das xeracións!
  
  O Führer é un cadáver vil, ben, e Rus é un xigante,
  E un checheno cun uzbeko e un ruso están unidos!
  O comunismo é un monolito, un ideal para a alma,
  E os rexementos dos adversarios son esnaquizados nun bolo!
  
  O cosmos chama aos mozos - as trompetas de corno invitan,
  Haberá unha nova fronteira, máis aló de Marte!
  Estamos construíndo o comunismo: cancelaron o rublo,
  Non importa ningunha cidadanía!
  
  Todo o universo, cren, volverase vermello agora,
  Haberá portas para o paraíso - estrelas vermellas.
  O home é irmán dos outros - no pasado unha besta rabiosa,
  E o amor, a beleza cántase en puros himnos!
  
  Polo tanto, non aforres a túa insensibilidade e preguiza,
  Pola nosa Patria, loitando coma un falcón!
  E vos loitadores traballades tanto de noite como de día,
  Que florecería o Xardín do Edén e daría zume doce!
  Agripina cantou xunto co seu equipo descalzo. E de súpeto púxose pensando que parecía estar a favor do comunismo. Ben, Agripina non coñecía os tempos soviéticos: era demasiado nova. Axiña ten trinta e sete anos, e agora é 2023. Entón, que lembra sobre o poder soviético? Esta é unha lenda, nos seus ollos e na mente. Agripina, como se di, é filla do seu tempo. E, por suposto, non escoitei as mellores críticas sobre a época soviética. Como, e de feito, mesmo algo como as bananas escaseaba. Si, e doces, e chicle tamén. E os jeans eran raros. E baixo Gorbachov, ata o vodka amargo e os cigarros desapareceron dos andeis. Longas colas, cupóns, tarxetas, tendas baleiras, unha escaseza total - así se lembra a xente da época soviética.
  E ninguén os quería de volta. En calquera caso, en Moscova, os comunistas recolleron unha porcentaxe insignificante dos votos mesmo nos difíciles anos noventa. Pero Agripina era moi rica, e por suposto para o capitalismo. Entón, por que de súpeto comezou a cantar sobre ideas de esquerdas?
  A moza golpeouse co puño no queixo e asubiou:
  O noso rei, o elixido do ceo,
  O noso rei é como un demo fantasmal...
  O noso rei, mensaxeiro do destino
  O noso rei es só ti!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina colleuno con alegría salvaxe e cantou:
  - Ti es o gran Lucifer, bota un raio sobre a luz,
  E a espada sagrada da guerra - corta o segredo!
  E de novo a nena, ou mellor dito, unha muller adulta e aguerrida, púxose a cantar;
  O noso rei, o mensaxeiro do ceo,
  O noso rei é como un demo fantasma.
  O noso rei, elixido polo destino,
  O noso rei es só ti!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Así cantaba e pisaba o guerreiro no deserto. E o seu humor era alto. Por que debería ser menor.
  Pero aquí de novo, o malestar é visible. Os elfos recibiron un sinal sobre a achega dos orcos. E aliñados en semicírculo. A metade dos xinetes eran elfos. Mozas fermosas, case espidas, pero cubertas de preciosas xoias.
  Estaban claramente preparados para unha batalla mortal.
  Agripina bateu o seu pé descalzo e forte. E nas súas mans apareceu un lazo de peso. Un grande que pode conter moitas frechas.
  A nena, máis precisamente, a muller-heroe cantaba:
  As nubes voaron dos chupasangues,
  O inferno estalou da Terra non moi lonxe!
  A serpe está arrastrándose polo panzvale, o cabrón traqueteo,
  As nubes iluminadas con sangue!
  
  As ondas arden, salpican como unha tormenta infernal,
  E atoparase cun exército dos máis valentes temerarios!
  Protexeremos fermosas mulleres encantadoras
  Seremos dignos das fazañas dos nosos pais!
  
  Miña terra, que dolorosamente xemeches,
  O adversario deixou cen feridas de pegadas!
  Pero deixemos caer os orcos, de inmediato saímos do pedestal,
  A peste dos anos brillantes non tardará!
  
  E a morte xa branquea detrás das nubes,
  Pero os nosos pensamentos están desgarrados ao ceo!
  Esmaguemos os viláns notorios ata o po,
  E rasgar, sabe, orcos pola metade!
  
  Non coñecemos a paz e a podremia da vellez,
  Somos fillos da nosa santa patria!
  Todo brillante pelexou con osos,
  Disparamos poderosas estas raíces!
  
  E que a bomba malvada estoupou con forza,
  Que necesitamos unha explosión, este trono!
  Os loitadores elfi son capaces de moito,
  E a parte superior converterase na parte inferior para o Führer!
  
  O inferno do inframundo, o inferno ardeu,
  Arrastrouse pola rocade cun fociño depredador "Tiger"!
  E todo o cansazo escapou de nós nun instante,
  Rematou o tempo dos xogos divertidos!
  
  Unha granada na man, un lanzamento mortal,
  Aquí está o "Tigre" no fociño firmemente recibido!
  E o Führer na caldeira da sala de caldeiras tártara,
  Para non revelarlle o mundo aos elfos!
  
  O oso treme polas furiosas descargas,
  Aquí está unha bandeira ondeando sobre o Reichstag dos elfos!
  E o sol brillaba sobre a Patria,
  Despois de todo, o Reich Orco caeu en po e cinzas!
  Agripina cantaba, e as outras escravas recolleron, e os elfos. Todo parecía xenial e simplemente incrible.
  E as escravas tiñan arcos nas mans, e a parella ata tiña ballestas. E tiraron do fío e comezaron a tirar frechas. Correron nun arco e atravesaron os orcos que avanzaban.
  Estas bestas, peludas e fedorentas, lanzáronse á batalla cunha furia salvaxe e frenética.
  Esta foi realmente unha batalla. Os elfos, case espidos, disparaban dende os seus arcos. E os elfos masculinos usaron ballestas máis poderosas e letais.
  Tiraron parafusos con moita forza. Que xirou e atravesou os orcos que subían á tormenta. E deulles golpes esmagadores.
  Un dos elfos, que levaba unha coroa de xoias, berrou:
  - Na guerra santa, alí estará a nosa vitoria! Bandeira élfica adiante - gloria aos heroes caídos!
  E así disparou unha gran frecha, tirando do fío co pé descalzo.
  E de novo, mentres ruxe:
  - ¡Nada nos deterá! Ninguén nos vai derrotar!
  E os elfos, xunto coas escravas, arremetían contra os orcos con frechas. E encheunos a fondo. Era o seu panorama moi agresivo da loita.
  Os guerreiros resultaron ser super, demostrando unha forza fenomenal e incomprensible.
  Despois de novo as cancións da xente glamorosa e moi brincadeira.
  Non hai nada máis seguro que unha moeda
  Ela realmente brilla sen falsidade!
  De feito, o doblón é o gobernante do mundo,
  O seu apoio é unha espada e un escudo fortes!
  
  Nel agóchanse os deuses pagáns,
  Como o sol, un rostro dourado radiante...
  Aínda que aínda hai bandidos-parasitos,
  Quen partiu no regateo da alma!
  
  Coin, este é un ídolo e un arcanxo,
  El é o salvador, o destrutor de todo.
  Sen ouro, languidece damasco alugado,
  Sen diñeiro, o éxito non chegará na batalla!
  
  Pero que queres, corazón humano,
  Cazando para comprar a inmortalidade para ti...
  Para abrir con avidez a porta á felicidade,
  Para tecer un fío de séculos de vida!
  
  Pero un doblón tamén pode conseguir iso?
  O círculo de ouro é capaz de soñar?
  Para que o vello con gadaña non veña con saúdos,
  E non puxo un selo na testa na morgue!
  
  Aínda que unha moeda necesita moita felicidade,
  Para deixarnos entregar ao pecado!
  Pero o home non ten poder sobre a paixón,
  El nenas, como millo a un galo!
  
  Quere chegar moito ao estómago,
  Coma faisáns, quilos de piña.
  Aínda que non podes comer ata a tumba,
  Aínda que sexas moi xenial co diñeiro!
  
  E o cadaleito, ata custa demasiado,
  Porque ten lugar para os reis!
  Despois de todo, un anxo debuxará un cero na forma,
  Un golpe na testa e un pau no cerebro!
  Os guerreiros, por suposto, non son inferiores na batalla. E cando os orcos, que sufriron grandes perdas, atravesaron a distancia da batalla, as belezas lanzaron as súas espadas.
  Albina sorriu. Dúas espadas apareceron inmediatamente nas súas mans. Ela deu voltas, xirou o muíño de vento, cortou un par de cabezas de orcos e asubiou:
  - Atopáchesche coa equivocada!
  E despois diso, colleuno co seu talón e deulle unha patada no queixo ao xeneral orco. Estrelouse como un saco de area. E caéronlle dentes da mandíbula rota. E todo parecía tan fermoso e xenial. Que as nenas cantaron a coro con tremendo entusiasmo:
  Pídolle, Señor, que o día non se esmoreza,
  Para que a mirada da rapaza sexa para sempre nova!
  Para que o noso cabaleiro se eleve sobre as rochas,
  Para que a cuberta dos lagos estea máis limpa que o cristal!
  
  Que mundo máis fermoso creou o Señor
  Comeron prata nel, e o bordo é un rubí!
  Buscando unha moza, o ideal de Deus -
  Para iso, cortaba os inimigos nas batallas!
  
  Que é tan duro no corazón dun mozo?
  Que quere atopar neste mundo?
  Pois por que se rompe o remo?
  Como resolver unha maraña de grandes problemas?
  
  Eu tamén quero, Deus, ser feliz,
  Busca o teu soño celestial!
  Para que a boa sorte non rompa o fío,
  Para traer debaixo do camiño, lastre-line!
  
  Pero que debo buscar nunha medida sen amor,
  Que pode ser máis caro para unha nena?
  É difícil construír a felicidade no sangue,
  Nel só podes nadar no inferno do inferno!
  
  A separación é unha tortura para min
  A guerra segue sendo un pesadelo!
  Aquí hai un pé no estribo, ensillado un cabalo,
  Aínda que o malvado orco trouxo ao verdugo unha machada!
  
  Levan as nosas fillas cheas,
  Tortúraos e queiman os seus corpos con lume!
  Pero derrotaremos ao Führer,
  Saiba que o noso Elfo nunca morreu!
  
  Imos xogar unha voda, despois dunha guerra malvada,
  Entón os nenos darán a risa!
  Todos son parentes de sangue para min,
  Estou de caza, haberá xogo gordo!
  
  E o carballo, coma unha esmeralda, a súa follaxe,
  Dixo que o rapaz fixo un gran traballo!
  Que a conciencia estea clara coma un cristal,
  E só nos plus haberá números no saldo!
  Estas son as cantantes aquí, estas rapazas encantadoras e únicas. Que, se xa comezaron a loitar, entón os osos peludos non poderían resistirlles.
  Agripina, descuberta a cara, asubiou, cortando un par de cabezas de orcos máis coas súas espadas:
  - Podo facer de todo, e xa o verás!
  Entón moveu o pé descalzo na ingle dun oficial, un dos osos agresivos e peludos. E realmente colleu e derrotoulle as bolas. Esa era realmente unha nena - Superman.
  E contra tales, probablemente, calquera exército de osos peludos será impotente.
  Agripina sorriu e meteu os dedos na boca. E sopraba con todas as súas forzas. Houbo un son terrible, agresivo e raspando. Era como ser esfolado dende o aire.
  E varios centos de enormes voitres que daban voltas polo campo de batalla sufriron un ataque cardíaco e caeron como pedras de sarabia. E os seus peteiros afiados comezaron a perforar as caveiras dos orcos rastreros e a partir os ósos. E, literalmente, noqueando cerebros.
  Agripina realizou unha técnica de bolboreta coas súas espadas, cortou varias cabezas destes osos dunha gran banda e ruxiu:
  - Estou xenial, todo está suxeito a min,
  Está claro, está claro!
  E a terra enteira treme,
  Esmagándoos co teu talón espido!
  Despois diso, os orcos, incapaces de aguantar, convertéronse nun voo por xunto. Nenas e elfos apuráronse a perseguilos, e ao mesmo tempo, interpretando un canto loitador e agresivo;
  O pesadelo sempre vén coma unha serpe
  Non o esperas, pero se mete na porta!
  Vostede é unha familia feliz e xenerosamente ben alimentada,
  Non sabes que as persoas son animais!
  Aquí comezou a incursión da horda impetuosa,
  Os tártaros están a choparnos de frechas!
  Pero nacemos para unha fazaña valente,
  E soportaremos duros golpes!
  
  Ninguén sabe se o bo Deus
  Así que o home foi cruel!
  A morte está petando no limiar -
  E Weselvul sacou os cornos do lume!
  
  Si, son tempos antigos,
  No que nos puxemos tan chulos!
  Despois de todo, ese non era o meu soño,
  Non fomos a isto, polas montañas-distantes!
  
  Pero se estás no inferno
  Máis ben, no mundo da dor, da escravitude, da batalla!
  Aínda gardo a esperanza
  Deixa que o teu corazón late a todos os ritmos!
  
  Pero os ensaios, esta é a nosa cadea,
  O que non permitirá que os pensamentos sexan fáciles!
  E se é necesario, debemos aguantar,
  E se gritas, entón con toda a forza dos teus pulmóns!
  
  Un poeta, é un cantautor e un canalla,
  Pero non nun campo de batalla quente!
  Morrerán os viles inimigos da Patria,
  Serán enterrados rapidamente e gratis!
  
  Agora tómao, rexeita o arco a Cristo,
  Crúzase, bicando as iconas!
  Creo que vou dicir á xente a verdade,
  Como recompensa, o Señor dará moitas peculiaridades!
  
  Darth Vader VS Satanás
  O buque de guerra insignia de Darth Vader, que parecía un enorme ferro, achegábase ao planeta Terra. Detrás del movéronse outras naves que levaban a morte á galaxia e os sorprendentes fundamentos do universo dun antimundo a outro. En ángulo, imperio espacial Sith. E xunto a eles, simplificado, semellante ás pirañas depredadoras - un Stelzanath totalitario máis aló da educación.
  Un matón de dous metros con máscara, con ombreiros anchos e grandes cornos no casco ronroneou ferozmente:
  Non podes fuxir de Luke Skywalker! Sodes ti ou eu, pero os dous non temos lugar na galaxia!
  Non inferior a Darth Vader en altura e ancho dos ombreiros, a curvilínea e atlética Lyra Velimara sacudiu activamente o seu magnífico busto. O traxe de combate da rapaza xeral era absolutamente transparente e non ocultaba unha soa liña, o seu corpo musculoso e de nena. A súa pel bronceada era impecable e os seus pezones brillaban como rubíes no foco.
  Darth Vader mirou con avidez a beleza. O xeneral de dúas estrelas de Stalzan (un imperio espacial tan sedento de sangue e propenso á conquista que o poder negro Sith é un bebé inocente contra o seu fondo!), parecía desafiantemente sexy.
  Pero que pode el desafortunado inválido? Usa unha prótese cibernética?
  Lyra, interceptando os seus pensamentos, anunciou nun ton triunfal:
  - Non te desesperes, meu amigo... Hai o anel de Salomón na Terra, que ten unha maxia tan poderosa que, no seu fondo, o poder de Luke Skywalker é só un chisco de fume de cigarro!
  Darth Vader, soltando violentamente o aire de debaixo da máscara, asubiou:
  - Serei capaz de conseguirme un corpo real e vivo?
  Lyra, coas súas bólas musculares rodando famosamente baixo a súa pel bronceada, dixo cunha risa:
  - Jinn e ifrit poden facer calquera cousa! Este é o poder sobre o universo!
  Darth Vader cantou desafinado:
  - Si, o desgraciado universo colgou,
  Innumerables tebras de xenios malvados!
  o anel odiado de Salomón -
  Lanzado e cortado a cabeza!
  
  Pero sabe que Vader non é un peón,
  E non andar para sempre baixo o xugo...
  Converte os malvados inimigos en tizóns,
  Será o gobernante dos mundos!
  Lyra bailou en resposta e sinalou co seu dedo gracioso, longo e afiado a bola azul:
  - Esa é a Terra!
  A fermosa atleta cantou en voz alta:
  - A terra está na porta, a terra está na porta, a Terra é visible na porta... Apuntamos os blasters, medimos a distancia e queimaremos a casa do home ata o chan!
  Non obstante, os extraterrestres alegrouse demasiado pronto. A noticia de que apareceron ducias de grandes buques de guerra, emerxentes da escuridade do espazo en órbita terrestre, provocou o pánico máis forte entre todos os medos e gobernos do planeta azul. Naves alieníxenas con miles de armas de combate, moitos emisores causaron unha impresión irresistible na xente.
  Cincuenta barcos - vinte e cinco Imperial e vinte e cinco Stelzanath.
  Poder infernal sobre a Terra... E por algunha razón a xente realmente non cría que os extraterrestres viñesen en paz.
  Lyra Velimara, suxeriu a Darth Vader:
  - ¡Déixame ler un chamamento aos terrícolas!
  O Señor Negro estaba indignado con esta pasaxe:
  - E ti por que? Temos barcos iguais!
  A fermosa nena sacudiu o seu pescozo poderoso e alcista e riu:
  - Si, cando ven a túa cara asústanse...
  Darth Vader ruxiu enxordecedor, a súa voz atragantada como tigres nun lazo:
  - E hai que levar aos terrícolas para asustar! Que levanten as patas de inmediato!
  Lyra Velimara, que xa tivo a experiencia de destruír e conquistar o planeta terra, comentou cunha risita:
  - Xa é hora, xa é hora, na radio - falou Boyarsky... Coa súa voz borracha - asustou ao mundo enteiro!
  O señor negro precipitouse cara ao holograma, tentando coller o escáner de control. Lyra agarrou a Dart cos dedos das súas pernas xoguetonas, detrás da máscara e tirou ao matón. O traxe de batalla de Vader gruñiu con forza e unhas chispas apagaron.
  E a arpía de bronce Lyra botou a rir:
  - Non sabes, imbécil, que antes hai que deixar pasar á señora!
  As armas hiperionicas do imperio Stalzanath desataron o seu lume ardiente sobre satélites e outros produtos de refugallo humanos que xiraban na órbita terrestre.
  E entón apareceu a propia Lyra Velimara. Xurdiu de inmediato en todas as pantallas, incluso apagando televisores e monitores de ordenador. Apareceu espida e fermosa, con catro horquillas cibernéticas no cabelo, botando encanto e maxia aniquiladora. Unha verdadeira divindade no universo da forza bruta!
  A raposa radiante comezou a berrar cun chío de ruiseñor:
  - Terrícolas! Non imos conquistar o teu pequeno mundo miserable. Estás demasiado lonxe de nós para medir o imperio cunha gran guarnición. Os ollos de zafiro, topacio e esmeralda da rapaza brillaban con furia, ou mesmo brillaban como raios de hiperláser. E a voz fíxose moito máis fría. - Dispersarémosvos trivialmente en quarks, e coa axuda dun hipermagogravitador enviaremos as vosas almas ao inframundo, ao eterno tormento infernal!
  Soaba asustado, pero o feito de que tal lixo fose transmitido por unha muller espida, e moi apetitosa, non causou tanto horror como risas!
  Nese momento apareceu un rostro ameazante cunha máscara negra e, como un ruxido, a través das branquias de hipertitanio:
  - En resumo, dános o anel de Salomón antes de que te destruímos por completo!
  Lyra sacudiu o seu peito bronceado, asubiando:
  - Aniquilado moi dolorosamente!
  Darth Vader engadiu, axitando o puño no que a espada que brillaba con luz vermella estaba firmemente suxeita:
  - E castramos sen anestesia!
  Quen no planeta Terra ría, que choraba e quen comezou a ter cólicos nerviosos. E só unha persoa na sublunar azul sentía unha alegría xenuína en si mesma. O presidente turco Erdogan achegouse lentamente ao espello. E mostrou a galleta. Admirei o guijarro chispeante, tan harmoniosamente adornado co dedo índice da miña man dereita.
  O herdeiro dos sultáns otománs berrou:
  - Queres o anel de Salomón? Por que non darlle un wigwam alemán para arrincar?
  Darth Vader, vendo a través das imaxes holográficas a demasiado alegre reacción dos terrícolas, asubiou:
  - É necesario anunciarlle un ultimato á xente!
  Lira Velimar eclosionou Zenki brillando con todas as cores do arco da vella:
  - E isto que é?
  Darth Vader, cun ton triunfal nos pozos sen fondo dos seus ollos, explicou:
  - É unha palabra internacional. Aniquilación garantida!
  Lyra riu e notou faíscas das súas longas uñas monoatómicas afiadas:
  - Ai rapaces! Só a carne pode ser aniquilada... E Magogravity - será aínda máis fresco!
  Darth Vader, cun poder novo e sorprendente, acendeu todos os emisores de gravomag. E comezou a empurrar enxordecedoramente a beluga.
  E que voz tiña o señor negro, ata a armadura estaba candente:
  - Ultimátum! Ultimátum! Vou borrarte nun aniquilador!
  Lira Velimara balanceou o seu magnífico busto e torceu as súas luxosas cadeiras. Ao mesmo tempo, ela berrou, lembrando o folclore terrenal:
  - Mafia rusa, pariches a morte! Vodka con hidróxeno - un membro dos homes arruinado! E temos o poder cósmico de Sabantuya!
  E os guerreiros do gran Stelzanath cantarán:
  - Non somos insectos miserables - tartarugas superninja ... Canóns - Orellas de Cheburashka - queimaremos a todos coma un secante!
  Os extraterrestres espaciais lanzaron un ultimátum, pero ningún efecto. E entón Lyra Velimara suxeriu:
  - E imos facelo dun xeito chulo... Damos o BASIC?
  Darth Vader, a pesar da súa estupidez, que podes sacar do cerebro sen recarga hiperplasmática, murmurou:
  -¿É cando se realizan negociacións agresivas coa axuda dun sabre láser?
  Lyra chiscou o ollo, afastando o can a cadros con cabeza de cabalo co pé descalzo. Unha mestura dun taboleiro de xadrez, un cabalo e un crocodilo chirriou e xirou con resentimento a parte superior. A nena xeral meteu a perna de tal xeito que o ultraplasma quente lle facía cóxegas no talón espido, e ruxiu, sacudíndolle a cabeza de sete cores:
  - Non guapo! En lugar dun sable de luz, lanzaremos unha bomba de termoquark!
  Darth Vader sacou a súa longa lingua clonada de serpe e pasouna polos bordos salgados da súa máscara. E grita sinceramente como un motor de combustión interna roto:
  - Encántanme as bombas de termoquark, e as bombas de termopreón aínda máis!
  Lyra fixo unha mueca caprichosa, volveu mover o pé, esta vez cara ao gato cuberto de follas de urtiga:
  - Non sabes cociñar con preón!
  O señor negro respondeu con lóxica:
  - Se non sabes como, ensinámosche, se non queres, obrigarémoste!
  Lyra axitou a mandíbula de soldado con garras.
  - ¡Erupción hiperplasmática! Un proxectil de termoquark!
  Desde o amplo canón da pistola de gravidade, unha onda azul lanzaba lánguidamente. Un pequeno foguete, do tamaño dunha sandía de tamaño normal, precipitouse á superficie do planeta Terra.
  A lira de Velimara saltou coma unha libélula, e con ela varios guerreiros espidos de Stelzanath.
  Darth Vader erizou a súa máscara nun sorriso tonto.
  - E agora que pasará?
  Pero o disparo de aniquilación nin sequera é visible para os radares: a velocidade máis aló da velocidade da estrela de voo de fotóns emitidos!
  Vladimir Putin non tivo tempo de coñecer o ataque. Ás veces a ignorancia é o último acto da misericordia de Deus.
  Gehenna hiperplásmica tragou ao Comandante Supremo do exército máis poderoso do planeta Terra. Millóns de persoas evaporáronse en plasma e hiperplasma antes de que puidesen comprender a catástrofe que ocorrera.
  Os pétalos floreceron con centos de miles de linguas de aniquilación mortais, cada unha co seu propio matiz único e un patrón dinámico de destrución.
  Un fungo marrón xigante elevouse a unha altura de máis de 500 quilómetros, e a onda expansiva, despois de dar unha volta ao globo varias veces, derrubou todas as fiestras incluso nos Estados Unidos. O brillo engulía toda a ionosfera, en toda a inconmensurable multitude de cores e inflorescencias. Unhas ondas de tsunami xigantes xurdiron da conmoción cerebral. Máis de douscentos metros de pozo de auga cubriron todos os continentes, afundindo decenas de miles de barcos. As liñas eléctricas foron desactivadas, as cidades mergulláronse na escuridade, só interrompidas aquí e alí por fogosas manchas de lume.
  A partir de agora, comezou unha nova era no planeta Terra. Chegou a hora do Dragón.
  En resposta aos fluxos demoníacos de hiperenerxía, o anel de Salomón recibiu unha forte descarga.
  Erdogan sentiu entrar nel o poder de moitos centos de miles de xenios. O presidente de Turquía ruborouse ao instante e comezou a incharse. Un home común cun pequeno bigote de cascuda (que lle dá un parecido con Adolf Hitler!), crece como unha avalancha que baixa o Everest.
  O traxe civil do ditador otomán rebentou e os músculos comezaron a medrar, coma a pasos axigantados. E, aquí os ombreiros en expansión de Edrogan apoiáronse contra a bóveda do antigo palacio do sultán.
  Durante algún tempo, a burbulla inflada foise en amplitude, ata que, finalmente, as paredes de mármore derrubáronse. Numerosos gardacostas turcos estaban espallados en diferentes direccións. E escravos medio espidos, do harén do ditador otomán, sacudindo asustados as pernas espidas, esparexíanse ou arrastráronse se non tiñan a sorte de ser esmagados.
  E Odrogan seguiu medrando, coma un superhome de tamaño. Os edificios da capital turca Ankara aplanáronse baixo as súas botas. Aquí o ditador otomán xa está máis alto que o Everest. E desde as naves estelares de Stalzanath e o imperio Sith negro, a súa imponente silueta é moi claramente visible.
  Lyra Velimara arrullou lascivamente:
  - Que tipo tan grande... Ten dignidade - probablemente moita!
  Darth Vader, tocando na máscara, así que a imaxe nela quedou embarrada, rouca, croa:
  - É un coloso con pés de barro!
  Lyra soltou un par de raios dos seus ollos e arrolou:
  - E ao parecer a voz debería ser anxelical! - Seguido dun guiño, característico dunha prostituta moi cara. - Canta unha flor, non teñas vergoña!
  E o ditador turco Edrogan seguiu inchando rapidamente, coma unha burbulla inchable. E o que é máis perigoso, apareceu nas súas mans unha espada longa e tamén de rápido crecemento.
  Agora o crecemento de Edrogan é de mil millas náuticas, e este non é o límite. E o musculoso que se volveu o ditador turco - os enormes músculos literalmente abultan e sacuden - calquera, incluso o fisiculturismo máis axitado, envexaraos.
  E a súa espada brilla como estrelas que se entrelazan na inflorescencia dun tesoureiro invencible.
  E os dentes do presidente de Turquía vanse alongando, converténdose en colmillos moi afiados e sinuosos dun vampiro foguete. E o batyr recén cocido comeza a brandir a súa xigantesca espada.
  Lyra Velimara grita enxordecedor:
  - Unha carga de termoquark no Führer... Uf, sobre o sultán turco - lume!
  Darth Vader tocou coa súa luva o joystick de control grande e dourado e rosmou irónicamente:
  - E por que non Hiperplasma! O lume xa é unha expresión terrenal obsoleta!
  Lyra Velimara como as súas elegantes pernas de nena, as súas plantas espidas e rosas baterán no chan metálico:
  - Dá a erupción térmica! Bichos antipulsar!
  E os mísiles de termoquark, deixando tras deles un rastro ardente, e un rastro ancho coma o rabo dunha noiva, correron cara a Edrogan, inchados por unha gran cantidade de espíritos e xenios que entraron nel.
  O ditador otomán, cuxo tamaño xa era comparable ao da lúa, axitaba a súa espada cósmica. E a nave estelar do imperio Sith - o cruceiro de mísiles "Baboon" rompeu baixo un terrible golpe. Fragmentos hiperplasmáticos salpicados... E algo incrible e fasmogórico caeu.
  E ao mesmo tempo, é bastante trivial, xa que os soldados clons morreron bastante prosaicamente. Mostrando emocións non máis que biorobots. Pero o seu comandante Santa, ao non ser un clon, estaba claramente nervioso. E recordou cantos escravos hatham vendeu en segredo. Ben, agora definitivamente estaba esperando o inferno do antiuniverso e o tormento do lado escuro da forza!
  Os mísiles termoquark de Erdogan. Cada un deles levaba a enerxía de cen mil millóns de bombas atómicas lanzadas sobre Hiroshima. E o poderoso e musculoso torso do ditador otomán estaba cuberto de úlceras e destellos de explosión de bombas ultranucleares.
  Lyra Velimara pasou o pé descalzo polo seu gracioso nariz e chirriu:
  - Por suposto que non! Quero viño: un paquete de cigarros Camel!
  Darth Vader puxo a súa pata con garras sobre o lombo espido e musculoso da nena e, pasándoa por riba, cantou:
  - A sobriedade é a norma da vida!
  Lyra axeonlou na mandíbula ao opoñente potencial do señor negro e tarareou:
  - Orde, ante todo!
  Aínda que Erdogan foi atravesado con cargas suficientes para destruír a lúa, con Mercurio para comezar, o sultán otomán creceu aínda máis. Agora realmente parecía un ifrit de fadas enorme. E a súa espada buscaba activamente vítimas entre as naves de Stelzanath e do Imperio Sith.
  Darth Vader, observando como os mísiles termoquark non causaron o máis mínimo dano a este mastodonte dun conto de fadas, e o superláser quizais ata alimenta o poder de Erdogan, suxeriu a Lyra:
  - Imos combinar os nosos esforzos?
  A beleza espida do imperio Stalzan non entendeu ben ao señor negro:
  - Como? Estamos tan unidos!
  Apenas cuberta cun bikini, o xeneral Astara, esta fornida moza guerreira ofreceu a súa propia versión:
  "¡Botámoslle unha carga de termopreón!"
  Darth Vader, que espertou a curiosidade do investigador e científico do lado escuro da forza, rouco a través da máscara preguntou:
  - ¿É unha arma baseada no proceso de fusión de preóns?
  Astara, arqueando todo o seu torso de músculos e tendóns, inclinouse ante o señor negro.
  - Ah si, meu señor! Tal reacción fai posible utilizar unha enerxía igual a 1000 pentatóns nun foguete. Ou dez, nin cen billóns de bombas atómicas lanzadas sobre Hiroshima!
  A mente rápida do señor negro fixo unha conta instantánea, e Darth Vader asubiou sorprendido:
  - Vaia! A partir de tal explosión, ata o planeta Xúpiter desmoronarase en quarks!
  Por algún motivo, Lira Velimara non compartía demasiado ese optimismo:
  - O planeta Terra arderá por tal golpe. Toda a vida dentro do sistema solar será destruída!
  Darth Vader observou a batalla espacial. Erdogan estaba tentando cortar o acoirazado Stelzanath, que parecía unha piraña carnívora. El, usando a súa fenomenal maniobrabilidade, intentou desesperadamente evitar a derrota.
  Non obstante, as armas hiperion e as baterías superlager foron completamente inútiles contra a carne ultramagoplasmática de Erdogan. Acumulou a enerxía de miles de millóns de xenios, e a velocidade superou a luz.
  Así que había un armadillo áxil, cortado coma unha salchicha cun coitelo. E ao mesmo tempo grandes faíscas voaron a centos de quilómetros de distancia.
  O ditador otomán gritou enxordecedor:
  - Banzai! Terás un deseño de cadaleito!
  Darth Vader, estimando a distancia, comentou con auténtica preocupación:
  - Se estoupa a carga do termopreón, nós mesmos estaremos arrebatados coma un facho de bolboretas!
  Lyra Velimara chiscoulle un ollo tímidamente ao señor negro e dixo con confianza:
  - Non teñas medo, meu escuro terminador! O termopreon ten unha punta acumulada!
  Lord Vader aceno coa man sen esperanza.
  - Está ben, lume! Mentres tanto, recollerei todos os lados escuros da forza!
  Erdogan, que incluía as setenta e dúas tribos de espíritos de fadas, elevouse sobre a Terra.
  O sultán de Turquía superou dúas veces o diámetro da Lúa na súa lonxitude e simplemente brillou cun poder demoníaco e fenomenal. Ese combate está agora enfurecido no espazo. A espada de Erdogan despega máis rápido que un raio e destroza as naves estelares que disparan frenéticamente.
  Mesmo as partículas de semi-aniquilación son completamente inútiles contra o poder tan salvaxe dos xenios. O enorme destrutor do imperio espacial, que caeu na punta da lámina, ardeu cunha chama amarela-azul e nin sequera deixou fragmentos atrás.
  Pero Lyra Velimara sacou o seu "as de triunfo" da manga: un foguete termopreón. O termopreón é capaz, cando se libera por completo, de 7 trillóns de veces máis enerxía que unha reacción termonuclear.
  A carga acumulada de termopreóns é lixeiramente máis débil, pero enfoca a destrución de forma incomparable con máis precisión. E agora o seu ventre dos acoirazados insignia é expulsado cunha mancha de plasma princesp.
  Así se ve un foguete termopreón baseado en fusión controlado e dirixido de xeito intelixente fóra da caixa. Non ten materia estable, polo que é case imposible baixala. Pero ao mesmo tempo, a propia carga elixe un obxectivo.
  A mancha de plasma de princesa asusta a Erdogan. Dubida en esquivar, pero a substancia ultra avanzada foi máis rápida. E como unha araña, unha bomba hipernuclear chupaba o poderoso torso do rei e emperador dos xenios recén cocido!
  Lira Velimara bateu as patas con calor e cantou:
  - Vou desgarralo! Imos dividilo en quarks!
  Poderoso como Hércules, Erdogan estaba gravemente sesgado, e el, encorvado, como unha bola de gutapercha á metade.
  Unha supernova explotou. Varias das naves de Stalzanath e do Imperio Sith foron derribadas, un eixe hiperplasmático queimou as plataformas e os barrís de moitas baterías. Esmagou moitos clons e fermosas mozas amazonas do imperio Stalzan.
  O propio Erdogan xirou, deu a volta e... Fíxose aínda máis grande e máis asustado. A segunda espada, como un brote dunha planta parasita carnívora, atravesou a súa man dereita.
  E o ditador do Imperio Otomán riu enxordecedor:
  - Oh, miserables extraterrestres espaciais... Só sodes servos de Shaitan, pero de feito, Shaitan é o meu servo!
  Mentres tanto, un tornado asolaba o planeta Terra. As ondas dos océanos do mundo quentáronse ao instante a partir dun brote hipernuclear e ferveron con auga fervendo que escaldaba todos os seres vivos. E os bosques e os edificios altos arderon.
  cen billóns de Hiroshima arderon desde a distancia da órbita lunar: non é unha broma! E o lume que envolveu a Terra enteira queimou literalmente ata o inferno.
  No lugar de Washington, brillou un brillante e violento resplandor de luz, despois apareceu unha colosal flor de cor marrón púrpura. Sete pétalos hiperplasmáticos separados do brote deslumbrante, elevándose a alturas altísimas. Brillaron con todas as cores do arco da vella durante dez segundos , e logo, atenuados ao instante, caeron, deixando só xigantescas faíscas vermellas roxas flotando na estratosfera.
  Nun palpebrar de ollos, decenas, centos de millóns de persoas arderon, esparexendo partículas elementais. Os que estaban máis lonxe estaban cegos e ardeban como fachos vivos. O lume devoraba dolorosamente a carne humana. A pel da xente despexouse, o cabelo converteuse en po, as caveiras carbonizadas. A onda expansiva, coma un acordeón, dobraba os rañaceos, enterrando vivos a moitos, ata hai pouco, individuos tan vivos e despreocupados en sepulturas de formigón quente.
  Un equipo de escolares de Texas loiros e medio espidos perseguía unha pelota, e unha onda de gravidade pasou por eles, deixando só siluetas cinzas sobre a herba queimada. Pobres rapaces, que pensaron no último momento: quizais lle chamaron á súa nai, ou a algún dos heroes da película, innumerables xogos de ordenador.
  A nena, que volveu da tenda cunha cesta, foi ao outro mundo, sorrindo, sen ter tempo nin para berrar. O neno simplemente esnaquizou en fotóns e só unha cinta do arco que sobreviviu milagrosamente estaba xirando nun vórtice atmosférico. As persoas que se escondían no metro, brancas e de cores, foron esmagadas coma moscas á presión, os que daquela voaban nun avión foron arroxados polos tornados da Gehenna máis aló da estratosfera, e esta é unha morte aínda peor e máis lenta... Cando nun baleiro escalofriante devora os restos de aire dunha piraña depredadora, a xente bate a cabeza contra as paredes de duraluminio e os ollos caen das súas órbitas.
  A morte igualou aos pobres e ao multimillonario, ao senador e ao prisioneiro, á estrela de cine e ao carroñero. Parecía que millóns de almas ouveaban ao ceo, o mundo volcaba e quizais por primeira vez a xente sentía o fino que é o fío da vida e o moito que se necesitan. Nai e fillo asfixiáronse baixo os cascallos, agarrados uns aos outros con tal forza que todas as forzas do inframundo non podían arrincarlles.
  Incluso o monstro semimecánico Darth Vader, impregnado ata os globos oculares do lado escuro da forza, sentiu a dor e o sufrimento de miles de millóns de terra perecendo.
  E desesperado chamou para si todas as fibras e masas da manifestación fenomenal do lado escuro da forza.
  Lira Velimara apoiouno neste asunto e tendeu unha man forte ao señor negro. Fusionáronse mentalmente. Os seus campos bioplasmáticos mesturáronse instantáneamente, os principios feminino e masculino uníronse, formando unha unión de forzas teoplásmicas.
  E despois diso, xurdiu un colosal colapso hipergraviomáxico, levando a cabo transformacións sorprendentes, literalmente superfantásticas.
  As naves superviventes do imperio espacial e Stelzanath comezaron a reunirse nun todo, como bólas de mercurio. Fusionáronse rapidamente , presionando na plastilina princeps-plasma, creando un todo único e monolítico entre eles.
  As partículas xiraban por todo o espazo, saíndo como serrín nunha bobina de indución. E entón, no lugar da nave insignia do Imperio Sith, seguiu un estalido de metralladoras como destellos, e despois apareceu un home enorme.
  A súa figura era estraña. O torso e as pernas, como Lyra Velimara, están espidos e sedutores, pero a cabeza, os ombreiros e os brazos están cubertos co traxe de batalla negro de Darth Vader.
  Resultou un híbrido aterrador: o señor das forzas escuras, o guerreiro das tropas SS Stelzanat Velimara. Ademais, as dimensións do matón en diámetro con Venus. Tal monstro naceu, e foi creado por unha manifestación extrema, a maxia da hipergravedade.
  Dous sabres de luz brillaron nas mans de Darth-Lyra, un vermello e outro morado. Ambas as armas brillaban e brillaban con moita intensidade e intensidade. Metade rapaza raposa, metade organismo cibernético desprazáronse cara a Erdogan.
  Baixo as pernas graciosas, espidas e de nena, o baleiro retumaba enxordecedor. Parecía que este monstro estaba simplemente marchando por un campo minado, onde os explosivos son invisibles, pero isto fainos aínda máis destrutivos.
  O ditador turco, tamén inchado co diámetro de Venus, camiñou cara ao seu homólogo. Achegáronse, e un debaixo das pernas espidas e de nena, e o outro debaixo das botas altas, retumaba coma un millón de tronos... baleiro!
  Darth Vader e Lyra nunha botella, saudaron a Erdogan cunha espada.
  O ditador otomán só ladrou en resposta:
  - Non hai piedade co inimigo!
  Darth Vader respondeu dicindo:
  - Nai de repetición - kabaneniya!
  E as súas espadas cun ruxido salvaxe, cruzaron as erupcións de mil millóns de volcáns Krakatau. E o baleiro tremeu. Os quarks bailaban nos vórtices do éter.
  Erdogan, sentindo que a súa carne tecida polas súas numerosas hordas de malos e bos espíritos, estremecía polo golpe, rosmou:
  - ¡A Satanás! Vostede é forte!
  Darth Vader continuou o seu ataque e ladrou:
  - E nunca foi débil!
  Un híbrido dun señor negro e un guerreiro raposo atacou a Erdogan. E aínda que o seu opoñente non era inferior en forza e velocidade, pero na arte da esgrima, por suposto, o presidente turco non podía compararse co guerreiro que foi adestrado polos mellores guerreiros e espadachíns da galaxia: os Jedi.
  Xa se escoitaba a voz de Lyra. Esta nena infernal tamén estudou ben. Como non había homes no seu imperio, as nenas criáronse en ventres cibernéticos. Ensináronlles a matar e loitar mesmo cando o embrión se formaba nun medio nutritivo coa axuda de programas informáticos.
  - Que o fillo dun cidadán turco, non che gusta, tes tal recepción!
  E a espada princeps-plasma corte a cunca ben alimentada de Erdogan. O bigote cortado do ditador otomán caeu, retorcido nos remuíños do éter, comezou a esgazarse, derrubando como un montón de bombas aniquiladoras. E o sangue derramou da meixela cortada. Ademais, en cada pinga salpicaban xenios e meigas con vasoiras.
  O ditador turco intentou responder, pero Darth Vader mergullou con moita habilidade baixo a curva da espada-cimitarra, e el mesmo golpeou ao inimigo de costado, cortando toda unha capa dos músculos do inimigo. Erdogan ruxiu aínda máis forte e volveu atacar.
  Darth Vader parou o balance, e o pé descalzo da lira golpeou o inimigo xusto na ingle.
  Erdogan berrou dolorosamente, e cun xemido salvaxe no que se sentían notas chirriantes, graznou:
  "Agora estás morto!"
  Darth Vader acelerou o seu ataque e cantou mentres atacaba:
  - E aínda así o final, non é o final! O final é só o comezo!
  E agora mantén o seu movemento de sinatura, coa axuda do que o conde Duko foi derrotado. A man cortada, xunto coa espada, pendura na marea do baleiro. E entón tamén comeza a rasgar. Como se nun só lugar marcasen lanzadores reutilizables, a chorro, que emiten supernovas.
  Erdogan, abultado os ollos por unha dor insoportable, recuou e estrelou a cabeza contra a lúa.
  O satélite do planeta Terra deformouse polo impacto, cubriuse de amplas fendas e comezou unha activa erupción de magma. A lúa comezou a parecer unha cara mal golpeada. Lira volveu mover o pé de Erdogan por debaixo do xeonllo, e a espada de Vader dende o lado indefenso colleu o seu ombreiro, cortando un groso anaco de carne e músculos.
  O ditador otomán xa estaba nadando claramente, a súa única espada superviviente voou nunha gran amplitude, pero a punta da espada vermella do señor negro atravesou directamente nas mans do opoñente. Entón un xiro claro e outra pata cortada de Erdogan cae para comezar a rasgar alí, con aniquilación e petardos máxicos.
  O ditador otomán está desarmado e o seu último intento desesperado, coma un dragón, é arder cunha chispa.
  Foi como se disparasen ao mesmo tempo un billón de lanzallamas. E a erupción de plasma inundou case todo o sistema solar. Olas de chama frenética, nun par de segundos, precipitaron cara á órbita de Plutón. A máscara e as mans de Darth Vader sobreviviron, pero os tacóns espidos de nena de Lyra queimáronse completamente.
  A nena xeral berrou de dor: o lume queimou gravemente a sola, incluso grandes burbullas incharon á vez, nos pés e canelas femininas queimadas e ennegrecidas. Púxome de xeonllos...
  Pero Darth Vader, cun movemento profesional, nun salto e cun xiro do corpo e un movemento converxente de espadas, derrubou a cabeza grande e cornuda do presidente otomán Erdogan.
  A enorme cabeza, non inferior en tamaño á lúa, do gran guerreiro e gobernante rolou, e grosos beizos azuis murmuraron:
  - ¡Todo rematado!
  Despois diso, atronaba unha explosión, tan enxordecedora, destrutiva e enorme que todo o que pasou antes foi un miserable lume de fósforo co pano de fondo dunha bomba de hidróxeno probada no espazo. Fluxos de hiperplasma de aniquilación inundaron o espazo dende o Sol, despois Afla-Centaurus e Sirius...
  
  
  
  
  NENO INFELIZ
  Alí vivía un neno, aínda pequeno, pero profundamente infeliz. Na escola ofendíanse e perseguían, na casa os seus pais sempre estaban ocupados e regañaban por malas notas, e ata lle pegábanlle por dúas veces cun cinto. E todo o seu parvo, retrasado mental, covarde - envelenado e golpeado.
  O neno estaba canso diso, e decidiu abandonar a súa malvada cidade e afastarse da odiada escola, alí onde miren os seus ollos.
  O neno aínda era pequeno e inxenuo. Pensaba que só na súa cidade viven persoas tan malas e sobre todo nenos, e noutras cidades todos son bos e amables. E non pode ser doutro xeito, porque o televisor cadrado repítese emocionado que o seu país é o máis humano, amable, fermoso e mellor do mundo. Que no seu país todos os nenos son felices ou definitivamente se farán felices, e o partido e o seu gran líder levarán ao comunismo, cando cada un obteña o que quere.
  E o rapaz golpeado e acosado pensou sinceramente que os nenos da escola eran tan crueis e malvados que foron recrutados pola CIA e o Mossad, que era culpa dos burgueses gordos de América na cidade que houbese andeis e xente baleiras. estaban de pé en longas filas. Que todo estaba ben, se non fose polos burgueses e saboteadores que traspasan as fronteiras pola noite. Que a súa culpa é que as patacas podrecen e os dentes dos nenos doen. E ao parecer tamén se inventaron inxeccións para torturar a xente nos EUA.
  Pero ser tal que o mal goberne en todas as cidades da súa vasta Patria, para que os malvados axentes da CIA seduzan e miquen a todos os nenos, ensinándolles a loitar e vencer aos reclinados.
  Non, debería haber unha cidade no seu mellor e máis humano país do mundo, onde todos sexan amables e sorríen uns aos outros e poidas chegar con seguridade para un apretón de mans sen medo a que un alfinete escondido entre os teus dedos se pegue nela.
  O neno cría firmemente nisto, que aínda hai cidades amables e pacíficas. E el, sen esperar os primeiros e cálidos días de primavera, sacou todo do frigorífico en segredo dos seus pais. E non había tantos produtos no país máis humano, rico, amable e amante da paz do mundo. Enchei o bolso e a mochila con isto, sacudindo os libros de texto e os cadernos de antemán, que creaban unha pesadez adicional e... De cando en vez, mirando ao redor con covarde, abría a porta e saltaba á rúa.
  O neno sempre tiña medo de saír ao seu propio xardín. Parecíalle que alí definitivamente sería golpeado, mutilado, humillado, cuspido, ou se faría algo peor. Pero aínda é a madrugada da primavera, todos van á escola, hai unha oportunidade de pasar por riba dos hooligans do xardín e ir máis aló. Dende este barrio, onde se converteu nun paria e nun hazmerreira, ata onde aínda non o saben. Onde só é un neno de pelo branco cunha gorra de altura.
  Por que a xente está tan enfadada? Que lles fixo para que o odian tan ferozmente? E ademais, odian, no país máis humano, amable, humano e xusto non do globo? Que lles fixo? Ofendiu, calumniou, humillou, cuspir, traizoou a alguén?
  Non lles dixo a todo o mundo que hai que ser amable, simpático, axudarse. Que a loita é mala, e os débiles necesitan axuda? Pero para iso seguían considerando a todo o mundo un parvo, un débil, un imbécil... e algunha outra palabra complicada e incomprensible: ¿pacifista?
  Pero non é estraño que todos os contos de fadas, libros e televisión para nenos nos ensinasen isto? A xente non debería golpear así: sublimemente nobre, propenso ao abnegación, defendéndose uns para outros como unha montaña. Non é o home irmán dun home? O verdadeiro sentido da vida non é facer o ben?
  Entón, por que en realidade se refuta o que se ensinaba nos libros, nas películas e mesmo nas clases de informática? Considérase estúpido, absurdo, divertido, malo!
  Por que nos nosos fillos e os seus compañeiros, tanta rabia e odio, a falta de vontade de escoitar a súa conciencia, o desexo de violencia e destrución? Onde vai a educación e o culto ás boas accións no seu poder máis humano e humano do mundo. Nun poder que axuda e protexe aos oprimidos en todas as partes do globo. O que salva aos negros, indios, a todos os que están axustados e enfermos da fame e das catástrofes naturais.
  O neno chamábase... Sentía medo. Agora serán capturados e intimidados.
  Finxiu non escoitar e acelerou o paso.
  En resposta, un ruxido salvaxe:
  - Manteña o freo! Matarémoste!
  O frenesí salvaxe da súa voz golpea, tanto odio por el? Para qué? Que lles fixo? E odian a el, o que sempre falaba de bondade, de amizade, de misericordia de xeito que non odiarían aos infieis, o que mataría a súa propia nai.
  Pero o rapaz xa tiña decidido, deixar esta cidade, non ir máis a esta maldita e odiada escola. Escapa deste sumidoiro infernal e atopa outra cidade amable, limpa e amigable. Despois de todo, pode ser que no seu país máis filantrópico non existisen esas cidades.
  O neno tiña moito medo de que o alcanzaran, torpe e débil, e lle golpeasen no pescozo, que non puidese marchar. Pero tamén hai un autobús. Só tes que saltar nel, entón o matón e o bandido quedarán atrás.
  Esta vez o rapaz tivo sorte, e no último momento conseguiu saltar ao pé do autobús que se pechaba. A porta foi apertada por unha man delgada e infantil, afortunadamente non moito, e conseguiu agarrarse a unha mochila chea de comestibles.
  A viaxe en autobús naqueles tempos aínda custaba unha escasa suma, e nunha pequena cidade era pouco rentable pagar un soldo ao condutor. Ademais, a xente é honesta e non sente pena por catro copeques. Un par de compañeiros, non puideron poñerse ao día co neno e amasaron a súa rabia no cubo do lixo. Foi brutalmente pateado cos pés, coma se o ferro fose o culpable de que a presa desexada se esvarase. E o neno conducía e rogaba ao Señor Deus (que, por certo, como lles ensinaban, non existe para nada!), para que axiña se abrise a porta e liberase a man.
  Finalmente a seguinte parada, a man está libre e podes sentarte no asento e respirar. Canto máis se afastaba o neno do seu odiado patio, máis tranquila estaba a súa alma. Onde non o saben, alí é máis seguro.
  Aínda que quizais outro rapaz, pola contra, no seu lugar, soñaría con estar máis preto da casa, buscando protección nos seus muros inexpugnables. Pero o patio da casa sempre causou medo no rapaz. Incluso soñaba con pesadelos e os seus compañeiros infernais e desapiadados. O neno intentou camiñar o menos posible pola rúa. Despois das clases, corrín o máis rápido que puiden ao vestiario para chegar a tempo antes de que os odiados compañeiros de corazón cruel saísen e comezasen a mofarme, ou mesmo me pegaran inmediatamente. O neno só atopaba consolo nos libros. Daquela non había ordenador, nin Internet, nin sequera na televisión -só tres canles, onde ao mellor mostran aos pioneiros de excelentes estudantes, ou un coro de cantos- o bo que é vivir no seu país máis humano e humano do mundo. . E no peor dos casos, informes aburridos dos campos e constantes batallas pola colleita. E só unha vez á semana, o domingo, era posible ver, estrictamente segundo o límite, algunha longametraxe interesante ou un programa visitando un conto de fadas.
  E ao neno encantáballe enterrarse nos libros, debuxando neles o sublime, nobre e fabuloso.
  E moitas veces na lección, se os seus compañeiros cuspindo dende a pipa, ou disparando cunha goma elástica, non se cansaba demasiado, tamén pensaba no mundo fabuloso e amable. Sobre o feito de que cando por fin se constrúa o comunismo e haberá unha irmandade universal, universal.
  E entón os nenos de Alfa Centauri, Sirio, Osa Maior, constelación de Saxitario, uniranse. E sorrindo amplamente, tómanse da man. Por exemplo, os nenos da constelación de Peixes teñen a cabeza cuberta de escamas prateadas e aletas douradas e brillantes. E na constelación de Saxitario, probablemente parecen centauros.
  Todo é moi tranquilo e fermoso. Danse agasallos, cantan cancións. Non hai inimizade, nin malicia, ninguén poñerá un botón ou unha ra morta no lombo doutra.
  Pronto chegaría o comunismo, e a odiada CIA, que enredou o mundo enteiro nunha rede de odio e ensinou aos nosos fillos soviéticos a odiar a bondade: que pereza e sexa destruída! Despois de todo, son os americanos que deron lugar aos pesadelos da guerra desde o exterminio dos indios ata Afganistán. Nas súas voces radiofónicas tolean á xente e fan que erguen a man, irmán contra irmán, inspirando odio dende o berce!
  O autobús desliza lentamente pola ruta. Fóra de maio, pola mañá, o día só comeza. Si, o neno non lle ten medo á escuridade. Pola contra, cando está escuro hai máis posibilidades de pasar desapercibidos aos compañeiros, de disolverse na escuridade. No inverno, cando fai frío e as noites son longas, e sobre todo con fortes xeadas, podes saír á rúa e esperar seriamente pasar por diante dos rapaces cheos de rabia.
  No inverno, os hooligans tamén se arrefrían e saen con menos frecuencia. Pero na estación cálida, só comeza o tormento. E só ir á tenda convértese en tortura. E o neno pensa, inventa algún tipo de módulo de transición cero, para que unha vez que xa esteas na tenda, e despois premes o botón e xa estás na casa.
  Pode ser bo que aínda non se inventaran ás artificiais, no seu apartamento, nun piso alto, o neno pode sentir unha relativa seguridade. Cando suas dunha carreira rápida, por fin abres a porta e saltas ao apartamento, sentes que un campión olímpico cruzou a meta: estás na casa e estás a salvo. Finalmente podes respirar e atopar consolo lendo algún libro normal. Afortunadamente, deixaron do seu bisavó unha biblioteca que lle envexará o académico.
  O condutor sinalou que xa estaban na parada final e que todos tiñan que marchar. O neno atopouse nunha zona descoñecida. Non se detivo ata o final. E esta novidade pareceume agradable e sorprendente. Como se pagase a pena dar un paso, e ti, como Eli do Mago da Cidade Esmeralda, atoparáste nun país fabuloso e feliz.
  
  GUERRA AO FIN VICTORIOSO
  13 de abril de 1945. Cidade de Berlín, o edificio da Cancillería Imperial.
  O ministro de Asuntos Exteriores, Ribbentrop, acababa de regresar das conversacións que mantiña coa delegación soviética encabezada polo coñecido disputador e inimigo de Alemaña, Molotov. A pesar de que durante as últimas batallas catro exércitos de tanques soviéticos foron case completamente destruídos. E o 1 de abril, cesou a oferta de axuda occidental en réxime de préstamo-arrendamento, Stalin presentou demandas deliberadamente infladas.
  Ribbentrop díxolle tristemente a Rommel:
  - As negociacións coa delegación soviética chegaron a un impasse. Unha opción de compromiso cero: un regreso ás fronteiras de xuño de 1941 non lle conviña a Stalin. demanda Koba: a rexión de Klaipeda, Prusia Oriental e toda Polonia dentro das fronteiras de 1939. Tamén reclama as terras de Eslovenia, parte de Hungría e os campos petrolíferos de Romanía. Declara que millóns de soldados soviéticos non morreron para chegar a onde todo comezou. Ademais, Joseph esíxenos reparacións, a liberación de todos os militares e civís... E promete liberar aos nosos só por un rescate! Ademais, Stalin tamén quere recibir adquisicións territoriais de Finlandia.
  O mariscal de campo Führer Rommel comentou tristemente:
  - Despois do golpe de estado de xuño de 1944, vímonos obrigados a continuar unha retirada lenta e teimosa na fronte oriental. Aínda que os aliados derrotados en Normandía foron connosco a unha paz relativamente honrada para eles, pero... O Exército Vermello é demasiado forte, e coidamos ao máximo dos soldados, preferindo a defensa activa e os contraataques curtos. Si, os rusos foron ao Vístula e mesmo a costa de enormes perdas atravesárono, irromperon en Eslovaquia, case capturaron Romanía... Pero todos estes éxitos custoulles caros. Tamén estabamos sangrando, pero conseguín establecer unha defensa máis ou menos satisfactoria e reducir o índice de derrotas de tres a catro veces ao noso favor. Pero, ao parecer, Stalin non entende que o seu país tamén está esgotado e que os aliados, xa que deixaron de axudar a Rusia, comezarán a confiar en nós?
  Ribbentrop respondeu cun sorriso alegre:
  - Os tiburóns máis grandes de ultramar xa nos prometen apoio a cambio das terras que recibiremos ao conquistar a URSS! O goberno laborista en Gran Bretaña aínda está dubidando, pero moitas estruturas privadas están preparadas para apoiarnos. Prométenos axuda Brasil, España, Portugal e, especialmente, Arxentina. Perron nin sequera descarta que entre abertamente na guerra do noso lado. Os finlandeses tamén prometen ir ata o final! En Italia, as posicións de Mussolini no norte reforzáronse, mentres que as forzas pro-occidentais aínda controlan o sur. Estamos preparados para continuar a guerra, meu Führer!
  Rommel ordenou succintamente:
  - A min!
  O hábil, industrioso e talentoso Ministro Imperial de Armamentos e Municións, sentou no seu lugar. Speer conseguiu, a pesar de todas as dificultades, aumentar significativamente a produción de armas e puxo moi rapidamente en produción en serie canóns autopropulsados de clase máis avanzada: "e", "LEV" e "Panther" -2.
  O aínda novo e moi enérxico ditador económico do Terceiro Reich informou:
  - No campo da construción de tanques, non só se conseguiu un avance cualitativo, senón tamén cuantitativo. En decembro de 1944, producíronse tanques e canóns autopropulsados de 1960. E isto a pesar de todas as dificultades militares e do lanzamento dos mellores coches do mundo á produción en masa. En particular, E-25, Leo e Panther-2!
  Polo momento, a produción de tanques e canóns autopropulsados é duns dous mil por mes, dos cales en marzo os últimos vehículos: E-10, E-25, Lev, Panther-2 representaron máis de dous terzos dos flota de tanques!
  Rommel preguntou secamente:
  - ¿Estás seguro de que os nosos tanques son superiores aos soviéticos?
  Speer, intentando darlle razoabilidade ao seu ton, dixo:
  - Os nosos deseñadores, aínda que tarde, foron capaces de crear vehículos cun trazado, blindaxe, armamento e rendemento de condución máis ou menos exitosos. Especialmente exitoso foi o E-25. Ao reservar unha fronte de 100 milímetros cun ángulo racional de inclinación de corenta graos, os lados e a popa de 60 milímetros e o armamento dun canón de 88 mm de calibre EL 71 - canóns autopropulsados, unha reserva de tiros de 80, só pesa 26,6 toneladas. Cun motor de 700 cabalos de potencia, o coche acelera máis de 75 quilómetros por hora. Ademais, dada a reserva de peso, os lados da arma autopropulsada están reforzados adicionalmente con pantallas de 30 mm. Así, tanto os rolos como a pantalla cobren o lado, o que significa que a máquina aguanta o impacto dos proxectís T-34-85 non só na fronte, senón no lateral. A mesma arma de 88 milímetros perfora a unha distancia de 150 - 148 mm de armadura cunha inclinación de 60 graos. Dada a cadencia de lume, a precisión do noso canón de 88 mm, o mellor canón antitanque do mundo! E a protección da fronte permítelle facer fotos, incluso IS-2. Ademais, os proxectís puntiagudos das armas soviéticas son moi sensibles ao rebote. E a nosa armadura cementada de alta calidade ten unha gran dureza superficial e rebota perfectamente nun ángulo de inclinación racional.
  Rommel comentou loxicamente:
  - E todo isto conseguiuse grazas a que o motor, a transmisión e a caixa de cambios están situados xuntos, nun só bloque. Así, aforraron no eixe cardán, e reduciron a altura do coche ata os 144 centímetros. A máquina supera todos os modelos soviéticos e é relativamente fácil de fabricar. Aínda que, por exemplo, aínda non podes crear un tanque así!
  Speer retrucou:
  - "Panther"-2 e especialmente o tanque "Lev" teñen en conta os últimos desenvolvementos e melloras. En particular, o "Panther" -2 logrou facer fronte ao peso de 47 toneladas, aumentando o armamento e o stock de proxectís ata o nivel do "Royal Tiger", e lixeiramente inferior en armadura. E iso son vinte e unha toneladas de diferenza. O motor de 700 cabalos de potencia dáche unha velocidade de 55 quilómetros en estrada e 30 quilómetros por hora en rockade. Os coches novos xa entran en serie cun motor de 900 cabalos e poden acelerar ata os 70 quilómetros por hora. O "León" cun canón de 105 mm non ten igual en armamento, supera ao "Rei Tigre" en blindaxe frontal, con lados e popa iguais. E todo cun peso de 51 toneladas, cun motor de 900 cabalos de potencia. Os nosos novos tanques teñen un excelente rendemento de condución, o que significa que poden usarse nunha guerra ofensiva.
  Rommel sorriu e mostrou novamente erudición:
  - E neste tanque, o motor, a transmisión e a caixa de cambios están situados diante da carrocería do vehículo, e a torre está desplazada cara atrás. Tamén reforzaron o esquema. Pero necesitamos un "León" cunha armadura lateral máis forte!
  Speer inclinouse e dixo:
  - No tanque E-50, encarnaremos a protección e o armamento dos Maus, non superando as setenta toneladas de peso!
  Rommel soltou a Speer e invitou ao ministro do aire imperial Saur. Tamén un directivo moi hábil e capaz.
  O ministro imperial dixo con aire vitorioso:
  -¡A nosa aviación tomou a supremacía aérea total! E en primeiro lugar grazas á heroica industria alemá! Os novos avións a reacción que entraron en servizo coa Luftwaffe en 1944 son producidos en masa e en volumes cada vez máis altos. Teñen unha vantaxe de velocidade sobre os vehículos soviéticos de 200-350 quilómetros por hora e están armados con poderosos canóns e foguetes de 30 mm. Os cazas ME-163, Me-262, BA-349 e especialmente os HE-162 baratos, lixeiros, maniobrables e fáciles de fabricar demostraron a súa esmagadora superioridade sobre os Laggs e os Yaks inimigos. O bombardeiro e recoñecemento de alta velocidade Ar-234 ten tal velocidade que nin un só caza soviético pode alcanzalo!
  Ao mesmo tempo, o que é máis significativo, fomos capaces de acadar a paridade co inimigo na produción cuantitativa de máquinas. Prodúcense 150 cazas ME-262 por semana, armas moi poderosas e supervivibles na batalla, xa son 300 e esta cifra crece cazas HE-162, e 120 cun aumento da AP-234. Os modelos máis avanzados do ME-262 con ás inclinadas, o ME-1010 con ás onde o varrido é axustable, o He-262 con mellores características de armamento e voo e, o máis importante, o Yu-287 están en camiño. A última máquina con ás inversas terá unha excelente precisión de bombardeo.
  En total, planeamos aumentar a produción de avións a reacción a douscentos avións ao día, suprimindo por completo ao inimigo.
  Rommel comentou loxicamente:
  - E as nosas máquinas de parafuso teñen bastante éxito. Por exemplo, a evolución do Focke-Wulf - TA-152. Si, e o TA-400 na versión dun bombardeiro a reacción con seis motores mostra unha gran promesa!
  Zaur asubiou orgulloso:
  - O TA-400 pode bombardear fábricas soviéticas máis aló dos Urais, alcanzar velocidades de ata 800 quilómetros e transportar máis de 10 toneladas de bombas. Tamén o é o bombardeiro sen cola XO-18, cun alcance de voo de 16.000 quilómetros! E jet TA-183 e outras máquinas! Imos dominar o aire!
  O mariscal de campo Führer soltou a Zaur. Agora tocaba falar con Schmeisser.
  ametralladora alemá
  StG 44 (en alemán: Sturmgewehr 44 - 1944 rifle de asalto) é un rifle de asalto alemán desenvolvido durante a Segunda Guerra Mundial. Producíronse preto de 850 mil pezas. Entre o tipo moderno de autómatas, converteuse no primeiro desenvolvemento que se produciu en masa.
  Diferénciase dos subfusiles (PPSh, etc.) da Segunda Guerra Mundial por un alcance significativamente máis longo de fogo apuntado, principalmente debido ao uso do chamado intermedio, máis potente e con mellor balística que os cartuchos de pistola usados en subfusil. armas.
  Automatización StG 44 - tipo ventilado coa eliminación de gases en po a través dun burato na parede do barril. O agujero do canón está bloqueado inclinando o parafuso nun plano vertical. O sesgo prodúcese pola interacción de planos inclinados sobre a porta e o porta parafusos. Cámara de gas - sen posibilidade de regulación. O tapón da cámara de gas coa varilla auxiliar desaparafusa cunha deriva especial só ao limpar a máquina. Para lanzar granadas de rifle, foi necesario usar cartuchos especiais con carga de po de 1,5 g (para fragmentación) ou 1,9 g (para granadas de perforación de armaduras acumuladas). O peso estándar da pólvora no cartucho Kurz 7,92x33 é de 1,57 g. O pistón de gas coa varilla combínase co vástago do parafuso.
  Schmeisser tamén mostrou optimismo de que a nova máquina - St 54 - será aínda máis fiable e mellor, cunha alta precisión de lume.
  Von Braun tamén expresou un auténtico optimismo: os mísiles A-10 e A-11 prometían voar a unha distancia de ata 1000 quilómetros e alcanzar con gran precisión, guiados por radio.
  Coa bomba atómica, as cousas foron peor ata que se acaba de lanzar o reactor nuclear. Pero tamén nun par de anos prometeron que a raíña das bombas entraría en serie!
  Pero o máis importante é que os estadounidenses e os británicos prometeron axudar ao Terceiro Reich e aos seus satélites na loita contra o comunismo mundial.
  O mariscal de campo Führer Rommel decidiu:
  - Dílle a Stalin que retomamos as hostilidades na súa totalidade, entón a destrución total e total do comunismo!
  O 13 de abril de 1945 foi o día do gran rexeitamento!
  A guerra alemá asestou o golpe principal desde Hungría, para evitar forzar o Vístula. A ofensiva comezou o 20 de abril, cando as divisións nazis carecían de persoal.
  Os alemáns conseguiron romper a primeira liña de defensa, case en movemento. Usaron activamente tácticas de ataque nocturno para evitar que os rusos usaran a súa numerosa artillería. Pola noite, por suposto, o lume non é tan eficaz, e os nazis teñen dispositivos de visión nocturna.
  Moi rápido tamén se rompeu a segunda liña de defensa e formáronse dúas caldeiras. Pero por orde do cuartel xeral, grandes reservas entraron na batalla. Aínda que non foi posible derrotar aos nazis, a ofensiva de Mainstein foi suspendida.
  Os alemáns, tras un mes de teimosas loitas, só lograron recuperar parte de Eslovaquia, avanzando non máis de 70-80 quilómetros.
  A ofensiva de Fritz en Prusia Oriental foi aínda menos exitosa. Romperon só a primeira liña de defensa, e enfrontáronse a unha defensa densa. Resultou que o Exército Vermello soubo afondar e defenderse. E causar un grave dano.
  Só en Romanía Kisselring logrou grandes éxitos. As tropas fascistas crearon tres caldeiras, e capturaron case toda Moldavia e Bucovina. Pero aínda alí non se lles permitiu entrar en Odessa, parando no Bug - unha barreira natural de auga! Pero os alemáns aínda conseguiron capturar moita terra. Incluíndo na costa do Mar Negro e na rexión ucraína de Chernivtsi. Así, afastando a primeira liña dos campos petrolíferos de Romanía. Pero os seus éxitos de abril e maio limitáronse a isto.
  O Exército Vermello estaba á defensiva e a industria producía moito equipamento militar. Especialmente cazas Yak-9 e tanques T-34-85.
  No verán, Rommel atopouse nunha posición difícil: os recursos humanos de Alemaña xa estaban esgotados e a ofensiva provocou grandes perdas. Non foi necesario contar cunha repetición do ano corenta e un. As tropas soviéticas son endurecidas na batalla, os xenerais gañaron experiencia a un alto prezo e construíuse unha defensa bastante densa e profunda.
  Entón, tivo que pagar por mudarse cara ao leste.
  No centro, as tropas soviéticas aínda tiñan cabezas de ponte sobre o Vístula. Stalin non quería retirarse.
  Rommel decidiu lanzar un ataque aéreo contra a URSS. Xa que o bombardeo é polo menos unha ocupación cara, pero as perdas humanas durante tal ofensiva son moito menores! Ademais, Estados Unidos e Gran Bretaña coas súas colonias e dominios comezaron a prestar unha asistencia cada vez máis activa con armas, recursos e mesmo voluntarios.
  Ataque aéreo de avións a reacción e intentos cautelosos de atravesar grandes exércitos de tanques.
  Pero Stalin non quería sentarse pasivamente e esperar a derrota! O 22 de xuño, as súas tropas lanzaron unha ofensiva en dirección eslovaca. En resposta, os estadounidenses venderon mil bombardeiros B-29 a crédito a Alemaña.
  Os alemáns dominaban o aire e ata agora podían repeler, utilizando a superioridade cualitativa en tanques e canóns autopropulsados, os ataques do Exército Vermello. A finais de xullo, o Grupo de Exércitos Sur alemán pasou á ofensiva nun intento de crear outro peto. As tropas soviéticas foron capaces de deter a ofensiva alemá. Os nazis avanzaron uns trinta quilómetros e, evitando grandes perdas, detivéronse. En agosto, o Exército Vermello tamén avanzou en Prusia Oriental.
  Durante o verán, a primeira liña non cambiou moito.
  Os Estados Unidos, pola súa banda, lanzaron dúas bombas atómicas sobre Xapón. Hirohito anunciou a súa rendición o 16 de agosto. América desatou as mans e intensificou a subministración de tecnoloxía, materias primas e equipamento ao Terceiro Reich.
  A presión da aviación alemá intensificouse. Os nazis esperaban bombardear a URSS. O outono transcorreu nun intercambio de golpes e intentos ofensivos por ambos bandos. Os dous bandos intentaron evitar perdas innecesarias.
  Pero en xeral, a superioridade da Luftwaffe no aire fíxose evidente. Durante 1945, o Terceiro Reich e os satélites produciron máis de sesenta mil avións, na súa maioría avións, e recibiron outros trinta mil dos Aliados. A URSS produciu só corenta e cinco mil coches. Ademais, inferior ao inimigo en velocidade, armas e armaduras.
  1946 tamén comezou cun intento de gran ofensiva do Exército Vermello. Pero os alemáns lanzaron o seu mellor tanque piramidal E-50 á batalla e foron capaces de derrotar ás unidades soviéticas, empuxándoas de volta a Polonia e Eslovenia. Pero as fortes nevadas e o heroísmo masivo das tropas soviéticas detiveron as hordas fascistas no Neman e un pouco máis aló de Grodno! Co apoio de Bandera, o Fritz entrou en Lvov. Non obstante, unha ofensiva a gran escala, ou máis ben o seu fracaso, levou a que a URSS perdese o seu punto de apoio en Europa do Leste, e agora a guerra volveu moverse totalmente ao territorio do Imperio Bolxevique Ruso.
  En maio, as tropas de Rommel intentaron aproveitar o seu éxito, pero despois de varios meses de loita, só chegaron á liña, Baranovichi, Vilna, entón achegáronse a Riga. Os nazis tiveron un pouco máis de éxito no sur - levaron Vinnitsa e Zhytomyr - achegándose a Kiev! E Odessa foi cortada das tropas soviéticas.
  Non obstante, os alemáns tamén sufriron enormes perdas: os adolescentes desde os catorce anos e os avós desde os sesenta e cinco anos foron reclutados no exército. Incluso creáronse varias divisións femininas, así como rexementos separados de francotiradores e aviación onde o sexo débil loitaba!
  No outono, os alemáns defendéronse, e o exército soviético sentiunos. No inverno tamén as batallas estaban en pleno apoxeo. Non foi posible romper os alemáns, que conservaban unha esmagadora supremacía aérea. As asediadas cidades soviéticas de Riga e Odessa caeron, pero os Fritz non puideron desenvolver máis a ofensiva.
  En 1947, o tanque soviético T-54 comezou a entrar na produción en serie, que debía competir co principal E-50 piramidal alemán. É certo que o coche soviético aínda era inferior ao alemán en armas e armaduras, pero era máis barato e lixeiro. A produción en masa comezou en xullo.
  Na aviación, as cousas foron peor, pero o 30 de decembro de 1947 finalmente tivo lugar o voo do primeiro avión de combate en serie soviético MIG-15.
  Isto significa que se rematará o monopolio fascista no aire.
  A produción en masa comezou en maio de 1948. A propia máquina era só lixeiramente inferior en velocidade e armamento ao ME-362. É certo, os alemáns aínda tiñan unha vantaxe na produción ben establecida e experiencia de combate de ases. Pero quedou claro que no aire a URSS estaba a piques de acadar a paridade.
  No outono de 1948 comezaron novas negociacións.
  Alemaña quedou despoboada, pero a URSS tamén foi desangrado. Ademais, os físicos alemáns puideron adiantarse aos soviéticos, e o Terceiro Reich xa probara con éxito unha bomba nuclear.
  Rommel ofreceu unha opción moderada: os alemáns reciben todo o que xa gañaron. De Riga a Odessa.
  Stalin, en resposta, aceptou a opción cero. Nin nós a ti, nin ti a nós!
  As negociacións chegaron de novo a un completo impasse.
  Koba reuniuse á súa vez con todos os industriais, deseñadores e expertos militares máis ou menos importantes.
  Despois de ler publicamente un discurso: que anunciou que ía facer a guerra contra o fascismo ata o amargo final!
  Día 7 de novembro de 1948. Converteuse nun día de grandes cambios e decisións!
  Epílogo
  21 de decembro de 1954... Nova York... O rañaceos máis alto dos Estados Unidos está colgado generosamente con bandeiras vermellas.
  Stalin, cuxa imaxe aparece en pantallas enormes e en todas as cartelerías da república popular americana, saluda cun sorriso ás tropas soviéticas que pasan pola avenida Lenin!
  O mundo enteiro está a celebrar o compañeiro Stalin, de setenta e cinco anos, o primeiro emperador do planeta Terra!
  
  O DEVENIR DE LUCIFER
  Aínda que non foi doado para el, pero aínda relativamente novo e sen ter tempo para endurecer a súa alma, o guerreiro Palpatine conseguiu pasar a barreira.
  Karolina debería ser asasinada coas súas propias mans e cun sabre láser. Pero para ocultar os rastros, colocouse unha pequena carga nuclear no propio palacio.
  Darth Sidious xa dominaba un sabre láser e, de camiño á raíña, reduciu os seus gardas persoais. Entón, mandoulle axeonllarse e quitarlle os caros zapatos, para que morrese como era costume, descalza no cadalso.
  Apareceu Carolina. Palpatine reveloulle o seu verdadeiro rostro e a augusta persoa botou a chorar violentamente. Despois diso, por primeira vez na súa vida, Dart usou un raio de forza... E cando a raíña calcinada se calmou, o despiadado Señor Sith puxo unha arma nuclear no detonador e abandonou o palacio.
  Os habitantes do mundo submarino foron acusados de sabotaxe, polo que estalou unha feroz guerra entre os dous mundos do planeta. A pesar da súa superioridade tecnolóxica, a carreira submarina logrou sobrevivir. Ademais, interviñeron representantes do Senado republicano, que non puideron permitir o xenocidio.
  Palpatine gañouse os loureiros dun pacificador e agora alcanzou o nivel galáctico, ata agora só no papel dun modesto asistente do senador de Naboo, pero moi rapidamente gañando popularidade por si mesmo.
  O seu mestre Plagast aprobou a elevación do aprendiz, pero el mesmo mergullábase cada vez máis no estudo científico dos magoclorianos. Quería gañar el mesmo a inmortalidade e aprender a resucitar aos mortos. Ademais, Plagast, con despiedade exterior, só sentiu afecto por algúns dos seus familiares e soña coa súa rápida resurrección.
  A filla de Palpatine creceu e converteuse nunha raíña. E pronto tivo a súa propia descendencia. O marido non se converteu formalmente en rei, pero era un cónxuxe completamente legal e un antigo oficial Jedi, aínda que non tiña o máis alto nivel de habilidade. Oficialmente, recibiu o título de príncipe e co-gobernante junior - baixo o liderado da raíña.
  Pero a Palpatine non lle gustaba o seu xenro non oficial: demasiado amable, nobre, aparentemente moi guapo e parecía moito máis novo que os seus anos.
  Si, e a filla do gobernante negro creceu moi amable e simpática. De carácter bastante semellante ao seu pai, que soñaba, probablemente, con converterse na peor persoa do universo.
  En calquera caso, Plagast xa non tivo que convencer ao seu aprendiz. Palpatine tomou a decisión por si mesmo: destruír á súa filla e ao seu marido.
  Pero claro de tal xeito que non te alumees. E isto non é doado, polo que a protección do palacio despois de todos os disturbios e sabotaxes reforzouse significativamente.
  Palpatine decidiu protagonizar un accidente na nave estelar. Conseguiu, aproveitando a súa influencia, conseguir a fuxida da familia real a Corusán, planeta metrópole e capital da república. Supostamente, unha invitación a unha gran festa - o milenio dunha gran formación.
  Aprendeu ben as leccións do mestre Plagast;
  O profesor prometeulle ao alumno que aínda que a súa formación sería seria, estarían libres da Regra de Dous. Ao romper o círculo vicioso prescrito por Darth Bane, non ocultarían nada un do outro, non experimentarían celos e desconfianza na súa relación e, así, servirían xuntos ao lado escuro. Sidious estudou baixo os Muun durante décadas, durante as cales Plagast ensinou ao seu aprendiz todo o que el mesmo sabía para que non se perdera todo o novo poder de Plagast. As leccións de Plaguest obrigaron a Palpatine a afrontar os seus medos, roubáronlle todas as súas alegrías e roubáronlle todo o que amaba. O Señor Escuro ensinoulle a Sidious que emocións como a envexa e o odio, aínda que eran necesarias para dominar o lado escuro, eran só medios para abandonar as nocións convencionais de moral para un propósito maior. Plagast tamén deu clases ao seu estudante sobre os medios para tomar o poder co obxectivo final de controlar a galaxia.
  Pero a forma máis eficaz de aprender foi superar barreiras virtuais, e o cine multidimensional.
  Ao axudar a Palpatine a avanzar nas filas, o mestre deu a Thaler Sidious acceso ao seu holocrón Sith, así como a moitos outros. Adestrou a Palpatine no combate con sabre láser, empuñando un raio da Forza, obrigouno a absorber todo tipo de coñecementos sobre varias armas e técnicas do lado escuro, pero dálles só o valor necesario para o verdadeiro propósito da Orde. Ao mesmo tempo, Plagast, baixo o pretexto do Grande de Damasco, fixo todo o necesario para que ninguén sospeitase del relacionado con Palpatine.
  Entón, aquí pasou unha cousa sinxela: a nave estelar golpeou a corrente de asteroides. Ademais, xa no regreso da nave estelar, cando moitos pilotos tomaron bebidas fortes.
  E non só non se sospeitaba de Palpatine, senón que mesmo se lle concedeu unha orde por mostrarse preocupado e disuadirlle dunha vía arriscada. Pero hai tales formas de escusas que unha persoa definitivamente fará exactamente o contrario. E a provocación funcionou, e alí os aparellos quedaron lixeiramente danados.
  Tanto os herdeiros como o cónxuxe morreron, só sobreviviu a pequena princesa Padme Amidala, a neta de Palpatine. Herdou o trono en Naboo.
  E Darth Sidious engadiuse á lista dos seus crimes. Porén, non todo foi aprobado por Plagast.
  "Tes a Forza, aprendiz e un talento para o liderado. O máis importante é que tes a sed de sangue dun asasino en serie, aínda que deberíamos gardala en reserva, a non ser que a violencia sirva para algún propósito exclusivo. Non somos carniceiros, Sidious, como algúns dos Sith do pasado. Somos os arquitectos do futuro".
  "Canto tempo?"
  "Nunha década - e non un día antes".
  Pero a paciencia para conterse non quixo manifestarse. Aínda que ás veces o propio Witt se preguntaba por que de súpeto se volveu tan cruel. Ten tanta agresividade dende que nace? Ademais, nun círculo de amigos, Palpatine daba a impresión dunha persoa amable.
  Darth Sidious incluso presentou unha nova teoría: un verdadeiro Sith debe ocultar os seus pensamentos con tanta habilidade que nin o profesor entende a trampa. Aínda que se chame Plagast o Sabio!
  Mentres Palpatine comezaba a entrar na política galáctica, o seu mentor fixo un novo avance na súa investigación. A vontade do criminal Yinchorri, presentada a Damasco por unha delegación da mesma raza, rompeuse baixo a influencia da Forza, a pesar da resistencia natural interna dos réptiles. Plagast tamén realizou moitos experimentos noutras mostras, probando as súas propias habilidades. Na seguinte reunión no caché, Plagast esbozou a Sidious as pautas segundo as cales os Sith deberían actuar, falou da súa eliminación a longo prazo de Kerred Sante e ordenou a Sidious que ordenase o asasinato do senador Vidar Kim para que Palpatine ocupase o seu lugar. . O propio Plagast visitou o planeta Kamino, onde negociou coa raza local de fabricantes de clons para crear un exército de obedientes Yinchorri. Máis tarde, Damasco e os seus subordinados partiron cara a Serenno, onde Plagast falou persoalmente cos Jedi alí presentes. Entón descubriu que aos Jedi Qui-Gon Jinn non lle gustaban as corporacións, e o seu antigo mestre Dooku consideraba insostible a posición da República. Plagast plantou habilmente sementes de dúbida no corazón do mestre Sifo-Dyas, persuadíndoo suavemente de que a República necesitaba un exército.
  Verdade, quen irá á creación dunha máquina militar cara sen guerra? E os Sith querían controlar precisamente o método da violencia, porque un xeito diferente é contrario ás súas ensinanzas.
  Na sesión política de aceptar máis dunha ducia de mundos da Federación de Comercio na República, Plaguest e Sidious reuníronse de novo baixo o pretexto de Damasco e Palpatine. Seguindo un plan preestablecido, Palpatine pronunciou un discurso espectacular que xerou berros e caos no Senado. Plagast estaba satisfeito, porque os planetas da Federación de Comercio pasaron a formar parte da República e no futuro os Sith poderían desencadear unha guerra galáctica coas súas mans. Pero Plagast sabía que o resentido senador Pax Tim conspirara cos outros inimigos de Damasco -a estrutura de seguridade de Sante- e agora tomaría medidas máis activas para eliminar a Damasco. Polo tanto, Plagast fixo deliberadamente a Palpatine con Tim nunha sesión política e utilizou o estudante como cebo mentres o probaba. A pesar das accións exitosas de Sidious, Tim conseguiu superar a ambos Sith ordenando aos asasinos maladias de Plagast. Debido a que este último concentrou todas as súas forzas para deter o secuestro e localizar a Tim, descoñecía que se planeaba un segundo ataque contra el.
  E Darth Sidious sentiuno, pero xa estaba pensando en desfacerse da tutela dun mentor.
  Durante a cerimonia de inducción de Larsh Hill na casa da Orde en Coruscant, Darth Plagast case foi asasinado por mercenarios. O asistente de Palpatine, Pestage, púxose en contacto cos maladianos e, unha vez recibida a información necesaria, comunicoullo inmediatamente a Palpatine. Ambos chegaron ao lugar do asasinato e só atoparon con vida ao ferido e que apenas respiraba a Plagast, que envolveu a ferida coa Forza; o resto dos muuns das capitais de Damasco foron asasinados. Máis tarde, Palpatine vingouse persoalmente de Tim ao matar ao propio Tim e a moitos outros membros do Gran Protectorado na embaixada de Malastare en Coruscant. A policía non atopou os autores do crime, a pesar da formación dun equipo especial para investigar estas mortes a raíz do asasinato do senador Kim. Como resultado, Damascus Capitals non perdeu o seu líder, pero Hego Damasco retirouse dos asuntos da Galaxia.
  Darth Sidious trabou plans con bastante astucia. Non matou á súa neta Padva, senón que se fixo amigo dela. E con reticencias exteriores, converteuse en senador.
  A influencia do señor negro creceu, apareceu o terceiro Sith Darth Maul. Tamén adestrado en métodos bárbaros, e un loitador moi capaz. Non obstante, o talento de Maul en forza non é tan grande como para converterse nun herdeiro de pleno dereito.
  Ademais, tanto Plagast como Thaler seguen sendo persoas, e non sen sinais de racistas. Realmente non querían que o trono do futuro Imperio Sith fose herdado por unha raza non humana.
  Polo tanto, quizais a morte de Darth Maul estaba predeterminada. Ademais, Palpatine case morreu durante un duelo co seu alumno, e só a superioridade en forza salvou da morte ao futuro emperador.
  Darth Sidious sentiuse molesto porque alguén do universo era mellor empregando o seu sabre láser. E isto tamén deixou pegada. Afortunadamente para unha parella humana, Maul, debido ás súas limitacións, non puido superalas no coñecemento do lado escuro da forza!
  Damasco e Palpatine fixeron todo para garantir que a crise de Naboo beneficiase a ambos. Cando Darth Maul lanzou unha operación sobre Naboo para destruír aos Jedi, Damasco tomara medidas activas para orquestrar unha nova crise. Ao poñerse en contacto cos xefes da Unión Corporativa, o Gremio de Comercio, o Techno Union e outras corporacións, Damasco convenceunos das accións viciosas da República cara aos seus mundos. Palpatine, tras conseguir a súa elección como Canciller Supremo da República Galáctica, decidiu que era hora de completar o Gran Plan en solitario. Despois de aprender de Plaguest todo o que necesitaba e de usar as conexións do seu mestre para obter a ansiada posición, Palpatine considerou ao envellecido Muun máis que un obstáculo. Plagast, pola contra, parecía ter total confianza no seu aprendiz.
  Ademais, Darth Maul morreu e restableceuse automaticamente a regra de dous.
  Aínda quedaba moito traballo e tempo por diante, e Darth Sidus simplemente non tivo a oportunidade de formar un novo estudante.
  Entón, por que o seu tándem non existe durante uns anos máis, ata que a orde Jedi sexa finalmente destruída?
  Pero o máis importante non era iso. Plagast finalmente revelou un terrible segredo: "é el quen é o verdadeiro pai biolóxico de Palpatine - Witt Thaler".
  Si, a súa nai, unha campesiña moi fermosa, volveu a cabeza do rico señor comerciante Damasco. E non puido conter a paixón.
  En xeral, despois da iniciación nos Sith, a capacidade de reproducir descendencia cae drasticamente. E entón tanta sorte: tes un fillo! E tan capaz, e dotado non só de forza, senón de ter un talento político destacado.
  Esta foi a razón número un pola que salvou ao mozo. É moito máis agradable transmitir o traballo do propio sangue. Aínda que, debido ao feito de que os Sith de alto nivel se volvían case estériles, os lazos familiares nunca foron considerados os principais.
  Plagast sentiuse profundamente... Quizais realmente decidiu que o seu propio fillo non o tocaría.
  Pero isto é precisamente o que levou a Darth Sidious a actuar. Cometer un crime como o asasinato do propio pai é o soño de calquera Mestre Sith.
  Na noite anterior ás eleccións, Damasco fixo a súa primeira aparición pública en anos, exclusivamente co senador Palpatine: xuntos asistiron á estrea dunha nova produción de Mon Calamari na Ópera Galáctica. Despois da presentación, os dous Señores Sith retiráronse ao ático de Damasco no edificio Kaldani Spire para celebrar o éxito inminente de Palpatine. Palpatine rodeou o profesor con viño, ensaiando para o próximo discurso do Senado.
  Plagast, borracho, díxolle a Palpatine que o seu experimento con Magochlorians fora máis que exitoso. O neno Anakin gañou a carreira e, o máis importante, logrou desactivar todo un exército de robots de combate. Isto significa que o neno está dotado de forza máis que todos os que viven no universo. Ademais de facer parella co rapaz, conseguiu inseminar con magoclorianos e un representante da raza Togruta. Considerando que os representantes desta raza humanoide, pero non humana, son máis pobres que as persoas en termos de magohlorianos, pero ao mesmo tempo, a porcentaxe de Jedi entre eles, cun número moitas veces menor que o dos humanos, é moi alta, entón...
  No futuro, a nova moza Ahsoka Tano poderá acadar picos de habilidade extraordinarios, antes descoñecidos. A combinación de formas alternativas de percibir o poder da Togruta e a abundancia de Magochlorians - pode dar lugar a un verdadeiro milagre da natureza creada polo home.
  Que segue? Continuará os experimentos e creará unha nova raza de persoas - igual en forza que os deuses. E será capaz de sintetizar seres dun nivel aínda máis elevado que os magohlorianos, os teoclorianos, o que permitirá aos Sith cambiar as leis físicas do universo e quizais crear novos universos.
  Había algo do que asustarse e marabillarse polo señor negro.
  Emborrachándose aos poucos, Plagast caeu nun soño por primeira vez en moitos anos, e despois duns momentos, Sidious, despois de dubidar (quizais sexa mellor cortarlle a cabeza cunha espada?), derrubou un regueiro de Forza. un raio sobre o profesor.
  - O teu pai responderá de todo! Por deixarme, por deixarme vivir un ano de inferno nas torturadas adegas reais! Por que me fixo matar ao meu único amor verdadeiro Carolina!
  O Sith negro ruxiu, botando un raio contra o seu proxenitor. Realmente o odiaba.
  Gozando da dor de Plagast, Darth Sidious torturouno lentamente ata a morte, e el, esgotado coa axuda da Forza, non puido facer nada e morreu.
  Nos últimos segundos, o señor negro dixo:
  "Perdeches este partido o día que decidiches ensinarme a gobernar a Galaxia. Tes o teu pai ao teu lado -ou, máis precisamente, baixo o teu talón. Fuches o meu mestre, pai-, si, para iso che contarei para sempre. , que estea eternamente agradecido, pero nunca serás o meu mestre".
  - Palpatine despediuse dos moribundos e ardendo no lume das forzas do raio Darth Plagast.
  E así o inventor Sith acabou coa súa convulsa vida. E con el pasou páxina da historia universal.
  Pero houbo dúas novas e xeniais creacións: Ahsoka e Anakin, así como un estudante que logrou o poder sobre a galaxia e derrotou aos Jedi.
  Luke Skywalker era así o bisneto de Palpatine e o fillo de Darth Vader.
  Polo tanto, o señor negro dos Sith non podía dar a orde, tomar e destruír o seu descendente directo, dotado de forza. Ademais, diga o que se diga: Luke é cen por cento humano e os seus propios fillos son a metade de Togruta. Pero o emperador Palpatine xa introducira leis que restrinxiron os dereitos dos non humanos e, en xeral, procurou establecer leis racistas no novo estado.
  De feito, unha vez que as persoas son a raza máis numerosa da galaxia, e o propio emperador é un home, así como o seu séquito, entón o racismo duro e a humillación doutras razas están bastante no espírito dos Sith. Amante de reprimir e dominar.
  O Gran Mariscal Tarkin desenvolveu toda unha teoría e ideoloxía para xustificar o racismo...
  Pero herdaron o trono, só a metade do pobo. Aínda que Ahsoka se librou dos feos crecementos, e a súa pel de camaleón parece fermosa.
  O emperador enviou especificamente aos seus fillos para destruír a vida no planeta Shilo, onde vivían os Togruta. E a descendencia do señor negro cumpriu isto con alegría.
  Serviron desde a concepción e só coñecían o lado escuro da forza. Palpatine, na súa mocidade, fixo boas accións máis dunha vez. E se entrou na bodega da tortura, se non se topara con Plagast, nunca se convertería no maior asasino da galaxia.
  Si, os seus fillos non fixeron boas accións, facían felizmente calquera mal. Pero por algún motivo, isto é precisamente o que lle resulta desagradable ao emperador. Tolya e nel a bondade non morreron ata o final. Toli Palpatine cría que era imposible converterse nun verdadeiro Sith sen loitar contigo mesmo, cando derrotas o lado lixeiro de ti mesmo.
  Os seus fillos tomaron o servizo do mal como un feito, como o máis natural do universo, sen experimentar angustia mental e remordemento.
  Pero Palpatine loitou consigo mesmo, e só os Deuses Todopoderosos saben o que lle custou matar a Carolina.
  Ademais, o emperador non se atreveu a matar a súa nai. Ao parecer, Plagast tamén tiña un sentimento de afecto por ela, nunca plantexou tal pregunta.
  E a nai de Palpatine segue viva e, a pesar de que xa pasou máis de cen anos, non semella en absoluto unha vella profunda. Pola contra, parece máis nova que o seu fillo, unha loura forte, de non máis de trinta anos. Despois da súa liberación dos traballos forzados, instalouse nunha provincia remota e alí dedicouse á bruxería.
  Si, unha plebea, unha campesiña, pero tamén unha muller pouco común, que foi cambiada na súa xenética. Se non, dificilmente podería quedar embarazada do señor negro.
  Descalza, só cun taparrabos, cunha cintura fina coma a dunha rapaza, traballaba moito no campo, e pola noite practicaba a bruxería. Pero cando Witt vivía con ela, a súa nai escondeu os seus estudos e non dedicou o seu fillo a nada.
  É certo, deixouno escapar un par de veces: que probablemente estaría destinada a enterrar non só aos seus seres queridos, senón tamén aos seus fillos e netos.
  Palpatine visitou a súa nai hai só un ano, cando foi necesario cubrir a Naboo dunha incursión rebelde. Eses tamén buscaban segredos, no planeta natal do emperador negro. Quizais querían coñecer as súas debilidades, ou atopar parentes?
  O emperador tiña un medio irmán. Aquí Palpatine sacrificouna ás forzas escuras pouco antes da crise en Naboo: como dicir que a sorte sorriu.
  Nese momento, o irmán xa tiña netos, polo que as tácticas expectantes de Darth Sidious estaban xustificadas. Aínda máis vítimas, e reposición do panteón de sangue nativo asasinado.
  Entón quixo ao mesmo tempo, e acabar coa súa nai. Pero Palpatine esperaba coñecer á vella: pero a súa nai non cambiara nada nos longos anos de separación. Unha figura de nena e musculosa, moi escura polas queimaduras solares, e pel lisa, un fermoso rostro cun queixo varonil. Desde a distancia, xeralmente pódese confundir cunha nena, pero de preto, os seus trazos faciais son visibles: bastante madura, formada e ten polo menos trinta anos. E se miras aos ollos esmeralda-zafiro, parecerá aínda máis.
  Witt Thaler, que non esperaba que a súa nai non fose tan sinxela como parece, quedou impresionado e rexeitou matar ou, como el chamou, sacrificarse ás forzas escuras.
  Non atopou en si mesmo a coraxe de dicir polo menos un par de palabras coa nai feiticeira e, evitando o contacto, apresurouse a marchar. A nai puido recoñecer ao seu fillo, pero tamén fíxose pasar por fría e indiferente.
  E durante a última visita a Naboo, apareceu no momento en que o convoi imperial caeu nunha emboscada. Palpatine estaba case enterrado no palacio, pero apareceu unha muller descalza, indicando unha saída oculta e mostrando onde estaba outra emboscada rebelde.
  Despois intercambiaron algunhas frases con ela.
  A nai imperturbable puxo a man na fronte de Palpatine e dixo amargamente:
  Que mal estabas ferido, fillo. Non queda nin unha soa característica recoñecible en ti!
  Darth Sidious con rabia respondeulle á súa nai:
  - ¡Só parezco un vello profundo! De feito, o meu corpo leva moito tempo vivindo non segundo as leis humanas. E aínda son capaz de derrotar a calquera Jedi con espadas. E o termo da existencia física da miña carne durará máis dun século!
  A nova nai fixo un aceno para o seu fillo encollecido.
  "Decidiches prolongar a túa existencia física converténdote nun vampiro?" Por suposto, os vampiros teñen vantaxes sobre os humanos. Excepto pola necesidade de beber sangue tres veces ao día e evitar a luz solar. Pero isto non é a vida!
  O emperador Palpatine foi ofendido pola súa nai e mesmo quixo golpeala, pero conservouse. El murmurou con rabia:
  "Son máis forte que cando era novo, máis difícil de matar con calquera cousa que non sexa prata de lei. E en calquera sol podes levar un traxe cómodo con filtros, e a luz artificial non é perigosa para min.
  Aquí o ton de Darth Sidious suavizouse.
  - Iso é mellor, dime como ti, sendo un home sinxelo, conseguiches manter a túa xuventude?
  Lada Thaler cun doce sorriso de dentes brancos respondeu:
  - Toda a vida andei descalzo por Naboo, traballei toda a vida, comín alimentos saudables, só bebín zume e leite. Sempre ao aire libre - lonxe da cidade. Visitei a capital só unha vez, e despois en cadea, cando me trouxeron para escoitar o veredicto. E alí de novo á aldea cunha aixada!
  Levo o estilo de vida máis saudable de todos os posibles e por que debería envellecer?
  Palpatine nin sequera estaba enfadado esta vez, sentiuse un pouco gracioso e, loxicamente, pediu aclaracións:
  - Millóns de campesiñas levan a mesma forma de vida que ti, pero isto non impide que se convertan en vellas feas, a diferenza de ti. Cal é o segredo - dime!
  Mamá respondeu con condescendencia no seu ton:
  - A pregunta máis importante é, por que unha persoa envellece? O ciclo na natureza é eterno e o corpo humano aseméllase a tal ciclo. Obxectivamente falando, non hai nada no propio corpo humano que teña que envellecer. A muller de aspecto novo fixo unha pausa e continuou coa confianza dunha deusa. - Todo é pensar e crer. Cre que a vellez é antinatural, e a eterna mocidade, pola contra, é un patrón e non envellecerás!
  Palpatine non estaba moi de acordo con isto:
  - Non só as persoas envellecen, senón tamén metal, obxectos, naves espaciais, robots de combate. Por que cres que unha persoa é capaz de evitar isto por un esforzo de vontade e fe?
  A moza respondeu con seguridade:
  - O corpo humano, a diferenza do metal, é un sistema renovable. As células poden dividirse e renovarse durante miles de millóns de millóns de anos. Calquera científico dirá que o talo do corpo durará millóns de millóns de vidas. Só tes que aprender a facer unha pequena cousa esencial: rexenerar e renovar tamén as células nerviosas. Entón a inmortalidade converterase nunha realidade!
  Palpatine preguntou con gratitude:
  - E ti como o fas mamá?
  A muller riu e respondeu nun susurro:
  Por que un vampiro necesitaría saber? E así nesta carne estenderás cinco ou seis séculos. E estás crecendo un cambio marabilloso... Aínda necesitas dominar o segredo da eterna xuventude. Sobre todo tendo en conta o teu egoísmo?
  Darth Sidious asubiou como unha serpe estrangulada e tirou a súa folla carmesí.
  - Podo sacrificarte ás forzas escuras!
  A nai mirou sen sombra do país ao seu fillo-emperador. Ela respondeu cun sorriso aínda máis amplo.
  - Este sacrificio non che axudará na túa loita! Aínda que sexa un tirano sanguento, as miñas oracións sálvanote da morte. Nun ano camiñarás polo bordo mesmo do abismo. E só a túa nai pode salvar a túa alma do inferno!
  Palpatine cedeu e fixo un aceno coa man despectivamente.
  "Vale, como dixeches, ao vampiro aínda lle quedan cinco ou seis séculos. E alí quizais descubra un xeito máis eficaz de prolongar a vida. Ademais, xa se están levando a cabo experimentos para infundir o espírito no clon!
  A mamá despediuse de Palpatine e desexoulle moita sorte. Ela cheiraba tan fresco e agradable. E Darth Sidious anhelaba: hai unha beleza no ben.
  O mal é o mal, e vivir cando hai escuridade e chacales feroces é extremadamente cansativo. Ás veces chegan os medos... Doloroso e terrible.
  Ademais, o emperador Palpatine quería ser sucedido polos Sith, que non son puros malvados, e que o sucesor puidese traer polo menos algo creativo á vida dun poder espacial.
  Luke Skywalker é cen por cento humano e esta é a súa vantaxe significativa.
  Ademais, o sangue de Anakin e Palpatine aínda fluía nel. E levar a este rapaz ao lado escuro requiriu serios esforzos.
  
  
  NACEMENTO DO DEMO
  Como Palpatine, un mozo modesto, un estudante excelente e distinguido por un comportamento exemplar, se converteu na encarnación do universal e do mal e cambiou ao lado escuro da forza?
  A vida no planeta Naboo era relativamente boa: un clima suave, terra xenerosa, case sen rebelións e demandas de cambio. A forma de goberno é unha monarquía constitucional... Pero o poder do rei é grande, os seus decretos son iguais en vigor ás leis, e só Padla Amidala foi modificada para limitar tanto o prazo do reinado do monarca como os seus poderes.
  Palpatine, na súa mocidade, é un mozo moi guapo, delgado e, por suposto, desenvolvido fisicamente, gañou as competicións interplanetarias en Aviaball. Foi entón cando Palpatine, que foi incluído no equipo Naboo no último momento, sentiu unha sensibilidade á forza. Viu de antemán os voos dos púlsares e os xiros dos asteroides no xogo virtual máis complexo. E deuse conta de que podía sentir cando era o momento de dar un golpe fatal e decisivo. E entón o seu nome era algo diferente: Witt Thaler. Unha nai plebea e un pai descoñecido. É certo que grazas ás súas habilidades innatas e ao seu traballo duro, Witt conseguiu entrar na facultade gratuíta dunha prestixiosa facultade. Para iso, foi necesario recoller unha puntuación moi alta.
  A costa do seu pai, a súa nai moi fermosa e curvilínea, dixo que era un cabaleiro nobre, quizais mesmo de entre os Jedi ben nacidos.
  Pero ela non podía nomealo. Witt, con todo, fixo varias suposicións na súa mente: quizais o seu pai é xeralmente un emperador dunha galaxia veciña?
  Incluso cando era neno, Thaler -o futuro Palpatine sentiu a capacidade de ler un libro de texto pechado - en papel ou nun libro electrónico - de todos os xeitos. Impresionou aos seus amigos coa capacidade de predecir o resultado dos deportes ou gañou adiviñas nun desafío, como o que se esconde nun puño.
  Pero foi neste xogo cando se decatou de que tiña un don raro. A sensacional vitoria converteu a Witt Thaler no heroe de Naboo, e... Ben, igual que nun conto de fadas, levou a que a moza máis fermosa, a princesa Caroline Amidala, se namorase del.
  E o propio Witt, co seu sangue novo e quente, sentiu unha onda de simpatía e reciprocidade. Namoráronse ata a tolemia e a herdeira oficial do trono, Carolina Amidala Naberri, quedou embarazada dun neno plebeyo.
  O rei estaba furioso. Segundo o costume e a lei do planeta Naboo, o aborto está estrictamente prohibido, pero a princesa herdeira e os seus descendentes foron privados do dereito ao trono. Witt Thaler, despois de severas torturas, ía ser executado da forma máis dolorosa. E Carolina, despois do nacemento dun neno, foi enviada como escrava ás plantacións. Hai unha princesa: descalza, só cunha túnica andrajosa, tivo que traballar moito xunto con outras nenas presas. Para pasar a noite nun cuartel, sobre táboas espidas, e comer comida sinxela e groseira. A futura raíña foi golpeada cun látego polos supervisores se traballaba aínda un pouco máis lento.
  Un dos tipos de castigos é colgar os escravos no estante, e facer cóxegas cos talóns espidos coas chamas do facho.
  O propio Witt foi torturado no calabozo. Torturáronme de xeito cruel, sutil, pero moi profesionalmente, evitando que perda o coñecemento ou morrera prematuramente.
  Witt Thaler pasou por mil círculos do inferno. Foi torturado durante un ano enteiro antes da súa execución. E entón suponse que o comería vivo, diante de millóns de habitantes de Naboo, por unha garrapata de rata.
  Pero durante a execución, de súpeto, o monstro explotou... E cando o fume desapareceu Witt Thaler desapareceu sen deixar rastro. Moitos tomaron isto como un sinal desde arriba e caeron de xeonllos. E o rei cambaleou, o seu rostro púxose azul - tivo un derrame cerebral.
  E paralizado por moitos meses de tortura, Witt espertou nunha gruta húmida, cuberta de plantas brillantes. Foi moi doloroso para el, pero ao mesmo tempo, volveu a sensación de forza furiosa. Por algún motivo, durante a tortura na bodega de tortura, Witt non puido usar as súas habilidades e queimar aos verdugos.
  Aínda que representaba visiblemente un lume voando fóra de si mesmo, unha erupción de púlsares e flúe dunha terrible arma de plasma (prohibida na antiga república, polo seu poder destrutivo extremadamente grande!). Pero entón volveu a sensación de forza.
  E as profundas feridas inflixidas polos verdugos cicatrizaron lentamente pero seguramente.
  Xunto a Witt había un bote de mestura de nutrientes, e absorbíao de cando en vez, mergullándose no sono.
  Aquí el, por exemplo, soñaba... Delirante e á vez heroico;
  Devorar un cadáver era un proceso acelerado, o león mutante tiña présa sempre que a carne estivese fresca e quente. Cando por fin rematou, o esqueleto quedou. Varios guerreiros negros vestidos con túnicas, armados con variñas máxicas, afastárono e despois colleron o esqueleto.
  - O gladiador valente que morreu de morte valerosa será enterrado segundo o costume local con todas as honras. - Anunciou o comentarista en ton entusiasta.
  - Incrible! Non é tan malo final! - Dixo o futuro emperador espacial. Witt aínda é un mozo nun soño, parécelle que está no seu pasado recente.
  E o comentarista descoñecido seguía atragantando con furioso deleite:
  - E agora anunciamos a continuación do concurso. Polo momento, calquera persoa do público pode loitar contra o león asasino.
  Witt Thaler ergueuse inmediatamente e gritou penetrante:
  - Quero!
  - É comprensible que queiras expiar a túa culpa por non apostar por unha persoa. - a princesa Caroline Amidala bromeou del.
  O mozo gritou con rabia:
  - E se é así! Un animal que matou a unha persoa non é digno de vivir!
  - Pero tes competidores, mira aquí. - A princesa Caroline sinalou a besta resucitada, semellando un crocodilo erguido co fociño dun elefante. Este rapaz tamén quere loitar!
  O comentarista anunciou:
  - Entón dúas persoas á vez expresaron o seu desexo de unirse á loita, entón primeiro deben loitar entre si.
  O público agradeceu esta decisión, máis espectáculos e máis sangue!
  O guerreiro Witt mirou o monstro cun tronco cuberto cunha armadura escamosa, nos primeiros segundos succionaba desagradablemente o estómago. Entón o mozo superou a emoción, aínda que o inimigo era, sen dúbida, perigoso.
  - Daráselle un arma estándar! - Anunciou o comentarista cun calafrío na voz.
  Os guerreiros inclináronse segundo o costume. Despois déronlles unha espada e un escudo. Entón, outra sorpresa agardaba a Witt, entregoulle unha espada, na súa man dereita, e o inimigo recibiu dúas á vez, levando a segunda arma no seu baúl.
  - Non é xusto! - protestou o mozo. - Dúas láminas contra unha.
  - Este é o Chupacadáver, sempre usa o nariz nas batallas. Que costume! - Respondeu un comentarista invisible, sen ocultar o desprezo na súa voz, as armas foron entregadas por rapazas fermosas, case ingrávidas, moi parecidas ás ninfas. Mirándoos, Witt (o futuro Palpatine) sentiu un desexo apaixonado, e daba moita vergoña que se notase a súa tensión. Entón falou con rabia.
  - Entón, dáme unha segunda espada en lugar dun escudo torpe. - Non quero ser un idiota.
  - Tes tanto dereito! - Dixo, lixeiramente podrev, comentarista.
  A ninfa deulle a segunda espada ao mozo e díxolle con patetismo:
  - Loita cabaleiro, non deshonras a honra.
  O comentarista anunciou de novo:
  - O dereito a matar ou perdoar pertence a un loitador que posúe unha arma vitoriosa! E tamén ao público. Creo que isto debe terse en conta.
  - Definitivamente acabarei co atrevido home guapo. - dixo o Chupacadáver.
  - ¡Sen forxar un martelo, non dividirás o castelo! - Falou, aforismo enxeñoso Witt.
  Levantáronse, o elefante crocodilo era moito máis grande que o mozo, e comezaron a esperar o sinal.
  Lixeira coma unha pluma, a ninfa voou cara a el e bicou o mozo na meixela rosada.
  Witt ruborouse e deu medio paso, nese momento soou o sinal da batalla. O devorador de cadáveres precipitouse cara a el, esgrimindo as súas espadas, esperaba tomalo descarado. O mozo estaba en alerta, e, saltando a un lado, e ao saír deu patadas. O golpe caeu no escudo, soou cun son desagradable.
  - Ola rapaz! Coida os teus zapatos, son bonitos.
  O mozo Witt lamentou moito que non se quitase as zapatillas deportivas, eran un agasallo para o seu aniversario, unha cor inusual e, a pesar da súa pel forte, non quería estropealas. É fillo dunha muller pobre, queridos zapatos bos. E el Witt aínda é un neno, para que non dubide en camiñar descalzo.
  A batalla continuou, entón o mozo observou que o inimigo é dono do seu tronco con gran habilidade. Que rápido se move a espada, mentres os brazos non son tan móbiles, e mesmo a superioridade en lonxitude.
  - Toda a vida soñei con montar un elefante, non loitar. Xa estás noxento.
  En resposta, un chirrido rouco:
  - O que non lle gusta a unha persoa. Así de inferior é a túa raza.
  Witt seguiu cambiando a traxectoria, fixo ao muiñeiro, unha das bazas eficaces
  Kendo, pero ao parecer a gloria dun loitador hábil non chegou ao seu opoñente en balde. Conseguiu parar todo e ata asestou el mesmo golpes sensibles. Aquí, por exemplo, un dos ataques alcanzou a Witt no peito, a camiseta foi cortada, o mozo fixo un volteo cara atrás, evitando apenas unha derrota seria. A aguia rusa bicéfala foi danada, cortada á metade.
  - Iso é un cabrón! - Dixo Witt e realizou a técnica "Butterfly", pero de novo todos os ataques resultaron ser
  rexeitado. - Demo de nariz.
  Foi ferido de novo, rabuñando o brazo, despois golpeou no ombreiro. Witt retirouse, de súpeto deuse conta de que estaba a perder a batalla irremediablemente, enfrontado a un compañeiro inimigo máis hábil ca el. Ademais, o mozo aínda non tiña moita experiencia no kendo.
  A princesa Carolina tamén estaba preocupada:
  - Son o último parvo que non parou ao meu mozo. Neste universo, está completamente
  Alien, e deitar a cabeza non se sabe sobre o que.
  Ela quería saltar fóra da area. Aquí, por sorte, apareceu un feiticeiro familiar.
  - Que fermosura, non lle corresponde disparar dun pau nin axitar as pernas. Coñezo a Corpsesucker! Que, definitivamente matará, e incluso se burlará do cadáver. Así que che guste ou non, terás que rendirme a min.
  - Nunca! dixo a princesa Carolina.
  O feiticeiro do lado escuro da forza asubiou:
  - Neste caso, podes venderte ao rexemento, e servirás vinte soldados ao día. Ou, pola contra, ao harén do señor, onde sodes milleiros e murcharedes da melancolía e da abstinencia.
  A princesa berrou con valentía:
  - Convertereime nun guerreiro!
  O feiticeiro chasqueou:
  - Es unha rapaza fráxil que non posúe trucos de maxia elementais. Si, serás incinerado na primeira batalla.
  Carolina estaba ofendida:
  - Mestre da Gloria ensinarame! E si, son forte fisicamente!
  O feiticeiro riu con repugnancia:
  - Mestre da Gloria? E si, é egoísta. É improbable que teña éxito en algo que valga a pena. Así podería facerte unha muller e transmitir as miñas habilidades como nativa.
  A princesa sorriu irónicamente.
  - Queres converterte nun deus?
  O feiticeiro berrou pomposamente:
  - Por que non! Que son peor que outros candidatos?
  Karolina sinceramente e cunha expresión de desprezo, dixo:
  - Estás noxento. Odiarei o teu toque.
  Os ollos do tentador brillaban cunha luz carmesí.
  - Ben, voume lembrar diso.
  Mentres falaban, as feridas de Witt aumentaron. O mozo recuou, xa comezaba a sentirse mareado pola perda de sangue. O chupador de cadáveres fixo outra estocada, un terrible balance case lle cortaba a cabeza, cortou a meixela ao tipo.
  - dixo o cabrón. - Durante as batallas, o velcro dunha das súas zapatillas descolgouse.
  E os zapatos apenas caben. Pero un mozo capaz foi impresionado pola inspiración, saltando bruscamente. Axitaba a perna, e a zapatilla de deporte, coma unha pedra dunha cabestrila, voou no fociño do Devorador de cadáveres, golpeando o talón tachonado con remaches no ollo. Berrou, distraído por un segundo.
  Witt realizou un dos movementos Jedi Kendo máis difíciles, o Triple Fan, e cortou o tronco do monstro. Unha fonte de sangue brotou, e o Devorador de cadáveres retrocedeu, coas pernas ben separadas. A súa gorxa lanzou un ruxido terrible.
  Witt mirou furioso.
  - O inimigo está ao bordo da aniquilación total! Vou gañar!
  O mozo atacou ao inimigo, cunha espada non era terrible. O chupacadáver recuou, tambaleou e perdeu golpes. Pronto recibiu varias feridas graves e soltou a espada. Entón só reaccionou convulsivamente, xirando o escudo. Entusiasmado, Witt realizou unha técnica de forca, apuñalando primeiro ao inimigo na cabeza, sobre a que conseguiu reaccionar, e despois no estómago. A punción foi profunda e saíron os intestinos. Entón, ao ver que o inimigo estaba finalmente debilitado, Witt realizou unha técnica de "pincel" e perforoulle o cranio. Derrubouse morto.
  - Gañou o loitador Witt, alcumado a pantasma. O seu adversario, os Trubosos, que esnaquiza o tronco, está case morto. Agora o mozo gañador ten dereito a acabar con el ou non.
  A multitude era ruidosa, parte da aposta gañada e parte perdida, pero todos tiñan moita sede de sangue.
  Unidos, nun impulso salvaxe e un berro frenético:
  - ¡Gátalo! Córtalle a cabeza e colgade dunha estaca! - berraron. "Ese é o costume de tratar cos perdedores.
  Witt meneou a cabeza, no calor da batalla aínda podía matar, e así, cando todo rematou, a súa rabia evaporouse. Cortar a cabeza a sangue frío, e aínda o abuso non está nas súas regras. O mozo inclinou a cabeza brillante e dixo con firmeza:
  - Non, non vou matar unha criatura indefensa.
  - Destrúeo! Rematalo! - A multitude continuou berrando, e varios membros saltaron. E berros - ¡Dános pracer!
  O futuro emperador Palpatine mostrou unha nobreza inaudita:
  - O inimigo está derrotado, e ata paralizado, que máis necesitas!
  -O teu amigo é parvo. Deixando a Corpsesucker con vida, faise un inimigo mortal.
  Non perdoará a humillación e a perda do tronco. - Dixo o feiticeiro cun sibilante oxidado. Por que es estúpido. Non berres, rematalo? El vai escoitarte!
  - Xa teño sangue dabondo! - respondeu a nena-princesa. - E por que sodes todos tan crueis? Non hai realmente outra forma de divertirse?
  O feiticeiro, cuxo disfrace estaba escondido baixo unha túnica, asubiou:
  - Pero como?
  Caroline, sen ocultar a súa irritación, respondeu:
  - Cancións, por exemplo, para escoitar! Ou a interpretación de números artísticos, todo tipo de programas de entretemento, é posible con animais.
  O feiticeiro, cuxo rostro está escondido, pero as cabezas ardentes aínda brillan pola escuridade, cantou:
  - Que tipo de contrabando é este? Non, non é interesante! Todo tipo de bufóns e bufóns non poden substituír o espectáculo do sangue.
  A princesa fixo unha mueca de cara.
  - De verdade?
  O feiticeiro, engurrado e chispeante, ruxiu:
  - E que dicir dos cantantes coa gorxa enlatada. Coa axuda da maxia e da feiticería, podes recrear calquera música e voz. Podemos facelo. E se queremos, danzarán os houris espidos.
  O mago levantou un dedo longo e garras.
  -Non, rapaza, a loita seria de gladiadores é o mellor.
  A princesa Caroline non estaba de acordo con isto, pero non se opuxo.
  Witt Thaler recibiu diñeiro para a loita, mentres reduciu algo no sorteo. Entón o mozo, que aínda non se apartara da batalla anterior, e os que estaban feridos tiveron que loitar con
  León mutante. Pero se o depredador curara todas as feridas coa axuda da maxia, entón o mozo saíu todo con cortes frescos. Witt quitou a camiseta cortada e quitou as zapatillas deportivas, apartándoas con coidado, levando unha espada nas dúas mans. Medio espido con vaqueiros enrolados, parecíalle especialmente guapo á princesa Caroline. Os cortes anchos eran visibles no torso en relevo. O neno encolleu os ombreiros musculosos, intentando que a dor sirva á súa furia. Os seus pés descalzos sentiron a superficie quente do chan quentado artificialmente.
  Witt Thaler soltou un bico. O público bateu coas mans.
  Xemeu en voz alta:
  - Non é necesario presentar aos loitadores! Que a loita sexa interesante!
  O león, sen agardar pola corneta, saltou, tratando de atravesar o inimigo con colmillos de sable. Non o conseguiu, rebote, Witt conseguiu pegarlle cun tacón no ollo. A besta enfureceuse, saltou cara adiante e tropezou co gume da espada. Aquí o neno gladiador xa estaba sorprendido: o sangue, que antes era vermello, púxose verde.
  - De que todo isto? - Preguntou a sorprendida princesa Caroline.
  - Isto indica que a besta volveuse máis tenaz e forte, aumentou a adaptabilidade. - contestou o feiticeiro en ton sombrío.
  A rapaza fixo unha conclusión sen ambigüedades:
  - Isto é malo!
  A voz do feiticeiro fíxose moito máis alegre:
  - Por que! O teu mozo é un gran loitador, é que xurar será máis interesante.
  O león dragón seguiu saltando, ignorando o sangue, foi moi rápido e a mocidade apenas tivo tempo de esquivar. Aquí Witt fixo volteretas, saltando: como un acróbata, despois mergullando como un loach, abriu a barriga do león. O terminador con colmillos parecía non prestarlle atención a isto, continuando perseguindo ao mozo polo anel.
  - Carallo! - dixo Witt molesto. - Ti que a folla non leva.
  Pola perda de sangue, o mozo comezou a cansar. Cunha estocada precisa, conseguiu perforar o ollo dun león, pero aínda cun só ollo, o depredador seguía sendo perigoso e, unha vez captado o momento, cortou dolorosamente a súa pata con garras nas costelas. As garras deixaron seis raias profundas.
  - Iso é un cabrón! Arranca a carne! - arrulou o mozo.
  Parecía que o león debería ter debilitado durante moito tempo pola perda de sangue, pero os seus ataques facíanse cada vez máis rápidos. Varias veces os colmillos case atravesaron a prensa, e unha atravesou o músculo pectoral de Thaler, rascándoo mal. O mozo cambaleou e os seus dentes brillaron sobre el,
  metido no seu ombreiro. Witt estaba suado, ensanguentado e conseguiu escapar e ata cortarlle a gorxa cunha lámina. A besta estaba sangrando, a arteria principal estaba rota, pero non perdeu velocidade.
  - Es como un zombie, por moitas reaccións. Quizais non sexas o león axeitado. - Dixo o mozo.
  Intentou contraatacar para noquear o último ollo, pero fallou, deixando outra racha de sangue no fociño. un león
  púxoo de novo.
  -¿De onde veñen estes? - Desesperado, o mozo, con todas as súas forzas, golpeou ao seu opoñente no sable de colmillos. Dun choque forte, o óso rachou e saíu zume branco del.
  - Exe! - Cun ton sumamente satisfeito, dixo o feiticeiro. - Parece que o teu amigo decidiu afiar a folla, en todo caso, pódese sentir unha grave arrogancia.
  - Que querías? Vitka é un neno intelixente. - respondeu a princesa Leia, máis ben ronroneando.
  O seguinte golpe, finalmente cortou o colmillo. A besta comezou a xirar, no lugar coma se perdera a orientación. Witt continuou, os seus golpes facíanse cada vez máis fortes, ao ver que o león mutante nadaba, o mozo engadiu enerxía.
  - Que carne de león, non me gusta! - Berrou un valente.
  - Derrótao Vitek, es tan sexy. A princesa Caroline berrou.
  O mozo golpeou o segundo colmillo, xa que o obxectivo era conveniente. Dende a primeira vez, o óso non sucumbiu, e tiven que engadilo. Finalmente, este punto derrubouse, o león quedou claramente atónito.
  - Como estás agora sen colmillos só un gato grande, condenado á morte! - Dixo furioso Witt.
  O rechinar de dentes e os xemidos foron a súa resposta. A loita continuou dun xeito bufón, o león-dragón movéndose supostamente atacando, pero os seus movementos perderon a súa agudeza. O neno, sentindo unha oleada de forzas, á súa vez
  contraatacou constantemente e, ao final, atravesou o último ollo. Esta vez a lámina parece que foi moito máis profunda e chegou ata o cerebro.
  - Bravo, molla! berrou a princesa Carolina.
  Todo o salón uniuse a coro.
  - ¡Acaba con el, acaba con el!
  O mozo gladiador volveu dar patadas co pé e, saltando ás costas, deu unha patada desde unha rotonda. O león mutante parecía estar perdendo a orientación, poñendo o fociño varias veces. Finalmente, cando o neno se acostumou, meteu a folla no peito e intentou furarlle máis, ata o corazón. As patas con garras golpearon as costelas, rascandoas, despois perforaron a carne, pero Witt teimudamente non soltou a folla, aínda que quedou literalmente despedazado. Aquí todo estaba xa decidido pola vontade, as garras seguían rascando e rasgando a carne nova.
  - Tírao! ladrou a princesa Caroline. O seu berro quedou só.
  - Tráeo ata o final! - Ruxiu a multitude.
  Finalmente, a lámina do enfurecido Witt atravesou o corazón, e a besta calou, tras pasar por última vez as súas garras sobre a longa padecida carne.
  - Pois parece todo! O mozo exhalou. - A criatura das tebras é botada no po.
  Anunciou o comentarista do mago.
  - De novo o gañador foi Witt - a pantasma da morte; estrela nacente da area. Recibirá o premio que conseguiu.
  Ante esta frase, a visión de Thaler disipouse como néboa cando se lanzou un poderoso túnel de vento.
  E desta néboa sae... unha poderosa e alta figura dun home ou dunha criatura humanoide encapuchada. Soa unha voz chirriante, moi semellante á voz daquel feiticeiro nun soño.
  - Loitaches ben Witt... Vexo en ti as habilidades dun guerreiro nato!
  Thaler levantouse. Durante o sono, as súas feridas case curaron e as cicatrices palidecéronse e fixéronse menos perceptibles.
  O mozo dixo, tendendolle a man ao home:
  Grazas por salvarme señor...
  O home botou cara atrás a súa nova palma e asubiou:
  - Non, grazas! Toda gratitude leva á misericordia e á debilidade!
  Witt forzou un sorriso e murmurou:
  - Pero salvoume a vida... Entón, dalgunha maneira debo agradecerllo!
  O home botou de súpeto a capucha cara atrás. O mozo mirou a cara aberta. O home tiña un aspecto nobre, parecía algo máis de corenta anos, un pescozo poderoso e unha barba rizada e curta. A mirada dos ollos é moi imperiosa, de inmediato queda claro que está afeito a mandar, e os seus trazos son fortes, fortes.
  Aínda que este señor descoñecía a Witt, ao mozo pareceulle que o vira nalgún lugar antes. Aínda que é moi difícil esquecer os trazos faciais tan expresivos e de vontade forte, a postura rexia, os ollos dun gobernante desde o berce. Pero ao mesmo tempo, a pesar da aparencia nobre, a voz é rouca, desagradable, como rasgada, a pesar do volume.
  O home mirou para Witt e, sen cambiar a expresión severa do seu rostro, dixo:
  - Non te salvei por amor, senón porque te necesito!
  Os ollos do falante brillaban.
  -Voume levar como aprendiz, e abrirei o coñecemento do poder, que os Jedi non se atreven a soñar... Pero sabe que o que viviches na bodega da tortura non deixa de ser flores en comparación co que che espera!
  Witt levantouse e dixo con decisión:
  - Estou listo! Listo para calquera cousa: só salva a Carolina!
  O home bufou co máximo desprezo.
  - O apego é unha debilidade! A maior debilidade que pode permitirse un Sith! - Aquí a voz do gobernante negro fíxose máis ameazante. - Máis precisamente, non poden, non deberían pagalo, pero... Por estraño que pareza, vou liberar a Carolina da escravitude! Só a cambio da túa completa obediencia, para que xures que no momento oportuno cumprirás absolutamente calquera das miñas ordes!
  Witt axeonllouse obedientemente e pronunciou un gran xuramento.
  E entón o home dixo:
  - A partir de agora, o teu novo nome é Darth Sidious! Son Darth Plagueis o teu mestre e mestre!
  A partir dese día, Witt, ou agora Darth Sidious, comezou a adestrarse no manexo da espada e no poder escuro. Doutrina cruel e despiadada. Pero o novo señor negro sentiu un poder en rápido crecemento dentro del. Fíxose máis forte e máis sofisticado cada día, semana e mes.
  Darth Plagueis, ademais do soño da inmortalidade, tiña plans para restaurar o dominio dos Sith. Witt Thaler cambiou o seu nome a Palpatine e cambiou lixeiramente o seu aspecto, así como as súas pegadas dixitais. Converteuse nunha persoa diferente, substituíndo a unha persoa semellante dunha nobre familia Palpatine.
  Comezou a facer unha carreira sen présa como funcionario, ao mesmo tempo que melloraba o seu dominio do poder escuro. Ademais, Darth Plagueis, que tiña unha condición completamente legal de gran empresario, cumpriu a súa palabra.
  Despois da morte do rei, o seu fillo novo sucedeu. Darth Plagueis impulsou o ataque dos hutts contra o palacio. O herdeiro, a súa irmá, irmán e tío foron asasinados.
  Despois diso, o capitán xeral da garda do palacio entronou a Carolina, popular entre o pobo.
  Varios anos de catividade só temperaron a unha muller forte, e ela comezou a gobernar aínda máis. E a súa filla Serafín, que foi criada no mosteiro, converteuse na herdeira do reino de Naboo.
  Aínda que o antigo amante volveu ao poder, Palpatine viuse obrigado a ocultar a súa identidade e permanecer á marxe polo momento. Aínda que a súa influencia no reino foi constantemente reforzada.
  O capitán xeral pronto morreu, ao parecer por un accidente, pero Palpatine estaba detrás. E pronto, o Señor Sith pediulle a Witt Thaler que sacrificase o seu primeiro amor: a raíña Caroline.
  Chegou a un duelo de morte con Plagueis. Ademais, as forzas eran aproximadamente iguais. Cando os dous Sith quedaron esgotados pola batalla, Palpatine cedeu e murmurou:
  - ¡Matarei o meu amor e ao mesmo tempo, os restos do humano que aínda arden en min! - Aquí o señor negro levantou a voz e engadiu con decisión. - Pero xúroche, non te perdoarei por isto e definitivamente o destruirei!
  O desexo de acabar cos que teñen un status superior é inherente á natureza Sith. O meu poder inalcanzable xera a túa envexa; a miña sabedoría alimenta a túa sede de coñecemento; os meus logros espertan un desexo apaixonado de repetilos! - Díxolle Darth Plagueis a Darth Sidious, e continuou cun sorriso. - Ao matar ás persoas máis próximas e queridas a ti mesmo, descubrirás unha fonte incomprensible de forza en ti mesmo. Sinto que te converterás no máis grande dos Sith, cando destrúas a última debilidade humana en ti mesmo!
  
  
  NACIDO MILAGROSAMENTE
  - Houbo unha vez un coronel da Forza Aérea que recibiu un choque grave durante a guerra afgá. E perdeu a oportunidade de ter os seus propios fillos, aínda que quería moito. A muller quería moito ao coronel e foi ao seu encontro, asumiron a crianza de dous rapaces fortes do orfanato. O seu pai adoptivo criounos como espartanos. Pero aínda así non era iso. Os mozos creceron fortes, sans, pero non mostraron superpoderes especiais.
  E a avoa Vanga predixo ao coronel que o representante da súa descendencia converteríase no árbitro do destino do estraño e do universo. Entón o coronel decidiu ir a unha famosa feiticeira, para que ela axudase a súa muller a quedar embarazada dun xeito milagroso.
  A feiticeira realmente tiña habilidades considerables, pero basicamente era unha charlatana do máis alto nivel. Ela declarou que podía facelo e darlle un fillo ao coronel, pero esixiu unha cantidade colosal de diñeiro.
  O coronel tiña algúns inmobles en Moscova, así como valiosos trofeos recuperados durante a guerra con dushmans e chechenos.
  El recolleu esta cantidade salvaxe - un millón e medio de dólares ... É aínda sorprendente que unha persoa experimentada, e así comprou o engano. Pero ao parecer a feiticeira tiña un don serio para a hipnose, a suxestión, a habilidade para enganar que o propio Kashpirovsky, ou un político de clase mundial, envexaría.
  A feiticeira, pola súa banda, realizou un ritual escenificado moi vistoso, durmindo trivialmente á muller do coronel. E entón simplemente inxectou unha semente dun doador no seo de Venus.
  Non demasiado complicado resultou ser unha estafa. Pero eficaz. A muller, (como a Virxe María), concibiu inmaculadamente un fillo; por certo, quedou virxe, polo que o marido perdeu completamente a súa forza masculina debido á lesión.
  Todos estaban satisfeitos e no momento exacto, a muller quedou aliviada da carga dunha nena sa. Ela, con todo, resultou ser completamente diferente do seu pai moreno e da súa nai morena. Pero o pai, aínda que contaba cos seus fillos, amaba á súa filla. Só á súa maneira, criándoa como espartano - temperando e adestrando.
  A rapaza desenvolveuse rapidamente, demostrou altas inclinacións e habilidades. Sobre todo os físicos. O seu cabelo é groso, ondulado, dourado e marabillosamente fermoso.
  Pero cando a nena, como estaba descalza, comezou a correr pola neve de xaneiro -tradicionalmente espertaba ás cinco e media da mañá- ocorreu un suceso. Así comezaba habitualmente o seu día. Unha carreira tan matinal, aínda na escuridade de antes do amencer. Bastante espartano.
  Correu os tradicionais dez quilómetros e medio, en calquera tempo, co fin de conseguir unha carga de vivacidade durante todo o día. Por suposto, este é só o comezo do adestramento, porque Vladlen (nome en honra a Lenin e Stalin!) Dedicouse seriamente ás artes marciais. Incluso competiu en competicións, vencendo ás nenas para que fosen máis grandes e maiores ca ela.
  Pero aínda é unha nena duns dez anos, e corre só en bañador. E o cabelo dourado é coma unha chama. E o maldito maníaco agarda polo neno nunha emboscada. Ao parecer, preparou a trampa con antelación, xa que a moza corre tan rápido que non todos os adultos se van poñer ao día.
  No camiño da moza había varias trampas ben camufladas. A situación agravouse polo feito de que estaba nevando, e todos os rastros estaban cubertos. E Vladlen, unha nena que, en calquera tempo, corría descalza e medio espida, ata se alegrou de tal extremo. Despois, as dificultades só temperan e o que non nos mata só nos fai máis fortes.
  A trampa funcionou, beliscando severamente a perna da nena. Afortunadamente, a través do adestramento, os ósos foron o suficientemente fortes como para non romperse nunha trampa para os osos.
  Pero Vladlen levou a cabo unha reforma importante. E doeu moito. E o vilán intentou botarlle e violar a unha rapaza de karate. Vladlen reaccionou ao instante, golpeoulle o queixo co talón. Pero o criminal era forte. Choigando, saltou cara atrás, fregando a mandíbula machucada. Despois sacou un coitelo.
  A nena atopouse nunha trampa, desarmada e case espida, contra un maníaco cun coitelo longo.
  Seguiu un ataque arrebatador e Vladlen inclinouse e golpeou ao inimigo coa cabeza no plexo solar. O coitelo pasou, rascando o lombo da nena. Vladlen interceptou a xesta e cambiou a dirección do golpe. A punta atravesou o criminal dereito na gorxa. O maníaco atragouse co seu propio sangue e de súpeto expirou.
  E a nena, despois de facer a súa primeira retribución, exclamou:
  - Está feito!
  Con todo, foi un asasinato e a perna da trampa resultou ferida de gravidade.
  Desafortunadamente, o maníaco tiña pais moi influentes e Vladlen estaba en serios problemas. Atentouse contra ela, e na súa casa plantáronse drogas. O coronel tivo que enviar a moza a lugares máis afastados. Á escola de artes marciais rusas en Siberia.
  Alí, no fondo subterráneo, Rodnovers leva séculos vivindo e servindo.
  Non obstante, isto non salvou ao coronel. Un francotirador disparoulle e a súa muller foi detida acusada de tráfico de drogas. Parece que alguén realmente arranxou contas coa súa familia. Tamén foi detido o irmán menor, o irmán maior, afortunadamente, xa fora no exército. Un neno de catorce anos foi enviado a unha colonia de xuvenís. Tamén se receitaron medicamentos.
  Aínda que o caso inicialmente era falso. Pero afortunadamente, segundo as novas leis, non se lle podía dar máis de seis anos.
  A nai era unha muller atlética, e tamén se adestraba como unha espartana. Polo tanto, na colonia de mulleres, pronto gañou autoridade e puido conseguir un bo traballo. O irmán máis novo, forte e ben adestrado en técnicas de combate, tamén se converteu nun dos loitadores, despois pasou a ser comandante de destacamento. Despois de cumprir un terzo do mandato, pasou a liberdade condicional, en liberdade anticipada. En Rusia, as leis para os delincuentes xuvenís son humanas, e ata pódese dicir que foi unha sorte que fixo a primeira viaxe con só catorce anos.
  En xeral, o feito de que o coronel, por tradición, fose un fervoroso admirador da educación espartana, beneficiou claramente á súa familia. Os fortes están relativamente ben no cárcere, pero os débiles e no trono son relativamente malos. O neno pasou pola zona, sen prexuízo de si mesmo, e mesmo recibiu unha educación superior legal (!). Ao parecer, non se deixou levar polo romance dos ladróns, e os tempos cambiaron: pasou de moda ser un bandido. Pola contra, atraeu negocios.
  A educación xurídica é vital para un empresario. Coa nai, a situación era máis complicada: entón é unha adulta, e o crime foi colgado sobre ela nun caso fabricado. Literalmente o organizador dun sindicato para o transporte e venda de drogas. E é case imposible reconsiderar. Tantos rangos máis altos resultarán entón parvos.
  Pero a nai conseguiu que fose trasladada a unha boa zona preto do mar Caspio, e alí conseguiu un traballo como gardián do obshchak. O carcereiro escribiu varios libros, e mesmo actuou en películas. Por que non?
  É esvelta máis aló dos seus anos, físicamente forte, unha muller bonita cun rostro expresivo e un queixo varonil.
  Entón, en principio, non se sentou mal na zona, non se apagaba da vida. E ata tivo descendencia. O neno adestrou dende o berce, e alegrou a vida cotiá do cárcere. Porén, como lle corresponde a un padriño, a súa nai non traballaba, polo que tiña moito tempo libre.
  Vladlen volveu sete anos despois, superando o máis alto nivel de iniciación en artes marciais. Aínda que a ameaza de vinganza aínda non pasou por completo, a guerreira só cambiou o seu apelido a Shamanova, deixando o seu nome anterior.
  Dado que o seu pai era realmente amigo do coñecido xeneral Shamanov, o cambio de apelido resultou bastante simbólico.
  Vladlen, cuxas habilidades son fenomenais, e a escola é moi dura e ao mesmo tempo bastante racional, non tiña igual en artes marciais. Aprendeu o peculiar estilo da loita rusa. O nome da loita é, por suposto, condicional, ou como Ruskundo.
  Vladlen dominaba artes marciais semellantes ao Tehwando - unha técnica moi desenvolvida de patadas, con puñadas rusas, loitas semellantes ao Aikido - técnicas de lanzamento e uso da inercia do opoñente, do boxeo tailandés - cóbados, xeonllos, golpes na cabeza. Rodnoverie creou unha arte marcial sincrética, cuxas técnicas foron puídas durante séculos, e os mestres feiticeiros tomaron todo o mellor doutros pobos e escolas.
  Por suposto, Vladlen Shamanova foi ensinado, e a posesión de armas ... Pero é imposible saber e dominar todo. Un verdadeiro artista marcial debe ser competente en todo, sen excepción, no arsenal. Pero os trucos individuais e as súas fichas funcionan de forma brillante.
  A Vladlen encantáballe sobre todo loitar cos seus pés e lanzar obxectos mortais cos seus dedos espidos, aínda que era forte, quizais, en todo.
  A nena, que se chamaba karateka, aínda que non estudou karate en absoluto, abriu a súa propia escola. Competiu en varias competicións, pero non se esforzou pola fama e os títulos.
  Aínda que participou nalgunhas competicións comerciais e mesmo en loitas clandestinas sen regras, necesitaba diñeiro.
  Sendo aínda unha nena moi nova, Vladlen non tiña présa por casar e ter descendencia. Ela mellorou a si mesma nas artes marciais e ensinounas aos nenos. Volka Rybachenko mostrou especialmente grandes esperanzas. Por certo, tamén estaba a lanzar obxectos cortantes cos seus pés con gran habilidade. O neno de karate (de novo, un alcume que non ten nada que ver coa realidade!) Prometeu converterse no maior mestre.
  E de súpeto, Volka foi invitado a actuar en películas, e o seu irmán Oleg Rybachenko e a propia Vladlen Shamanova foron con el. E esa é outra historia.
  
  
  AFECIONADO
  Isto é máis realista e crible. É dicir, o espírito da persoa máis común e común entrou no corpo de Stalin. E xa que era só unha persoa media, un habitante. E só sabía que Hitler atacaría o 22 de xuño de 1941, e os resultados foron desastrosos.
  Os alemáns puideron tomar Moscova, e o mediocre sicario foi simplemente envelenado polo seu propio séquito. Pero despois da caída da capital, xa era demasiado tarde para arranxar algo. Os xaponeses golpearon o Extremo Oriente, Türkiye desde o sur. Tamén caeu o Cáucaso.
  E Stalin foi substituído inicialmente como figura de compromiso por Molotov. Pero entón o ambicioso Beria meteu a cabeza. E Zhukov interceptouno. E empezou o truco. En resumo, os alemáns foron aos Urais no verán e máis aló, enlazándose cos xaponeses, suprimindo toda apariencia de resistencia.
  Pero en Occidente a guerra continuou. Os estadounidenses dubidaron: Franklin Roosevelt, como era de esperar, tirou ata o final. Xa no Nadal de 1941, os alemáns atacaron Xibraltar. Nese momento, Moscova e Leningrado foron tomadas, e no sur os alemáns bordaron ao Volga e Terek. Estaban máis obstaculizados polas estreitas comunicacións e os vastos espazos rusos que pola mal organizada resistencia das tropas soviéticas.
  Hitler reuniuse persoalmente con Franco e expúxolle a perspectiva: a URSS como forza militar non existe. Os Estados Unidos non serán os primeiros en entrar na guerra de todos os xeitos. Entón, Gran Bretaña non é absolutamente perigoso. Ademais, en novembro, tras a toma de Moscova, Rommel recibiu reforzos, un par de divisións seleccionadas e todo un exército aéreo. E os británicos caeron como po. Os alemáns xa están en Alexandría... Así que Franco ten máis motivos para temer a ira de Hitler que a vinganza de Gran Bretaña. Pero se aínda quere recibir das colonias africanas e inglesas, entón ...
  Franco, ao entender que as mans da Wehrmacht estaban desatadas e que el mesmo podía perdelo todo, primeiro aceptou deixar pasar as tropas alemás, e despois el mesmo declarou a guerra a Gran Bretaña. Ao mesmo tempo, a posición dos británicos empeoraba cada día. Xibraltar foi tomado en tres días. E pronto os alemáns ocuparon Palestina, e Siria, xunto cos turcos, e Iraq con Oriente Medio.
  Estados Unidos entrou na guerra o 4 de xullo de 1942. Xapón atacou Perú-Khabar o Día da Independencia.
  Os alemáns, empregando os recursos de Rusia, Europa e despois de África e Asia, realizaron unha ofensiva aérea e unha guerra submarina.
  Alemaña aumentou a produción de armas, e liderou a ofensiva en Sudáfrica.
  A finais de 1942, África estaba baixo o control total dos nazis, como, por certo, a India. E Indochina, Singapur e as illas a Australia quedaron baixo o control dos xaponeses. É certo que o intento invernal de capturar o arquipélago hawaiano non tivo éxito debido á insuficiente organización do samurai.
  Pero aínda así, os xaponeses, con máis experiencia militar, dominaban o mar. Ademais, a frota submarina alemá aumentou moi rapidamente, reducindo o poder de Gran Bretaña e dos Estados Unidos.
  En maio de 1943 tivo lugar un desembarco alemán na metrópole inglesa. Os alemáns utilizaron planeadores de aterraxe e tanques submarinos, e mesmo os primeiros bombardeiros a reacción AP-161 e Yu-488 de catro motores.
  Esgotada pola guerra submarina, Gran Bretaña non puido aguantar moito tempo, pero loitou moi duro.
  Despois dun mes de cruentas batallas, Londres caeu e a batalla por Inglaterra rematou.
  América foi o seguinte paso. Canadá loitou ao lado dos Estados Unidos, onde Churchill fuxiu, pero os países de América Latina negáronse a facer a guerra co Terceiro Reich. E Arxentina, seguida de Brasil, proporcionou aos alemáns bases militares aliadas no seu territorio.
  A guerra adquiriu un carácter prolongado. EUA no exterior. O seu exército terrestre é forte e a frota estase construíndo moi rapidamente.
  Pero pouco a pouco os alemáns e os xaponeses colleron. Do seu lado estaban todos os recursos do hemisferio oriental, e parte do occidental. Si, a guerra total declarada estaba dando os seus froitos.
  A operación Ícaro tivo éxito e Islandia caeu. Despois diso, o Fritz cambiou a Groenlandia. 1944, porén, non deu a ninguén unha vantaxe decisiva. Non obstante, Xapón e o Terceiro Reich asentaron no hemisferio oriental e fortalecéronse en América Latina. No inverno de corenta e cinco anos, os samuráis, xunto cos nazis, capturaron as illas hawaianas. E na primavera trasladáronse ao istmo de Panamá.
  Despois da morte de Roosevelt, os Estados Unidos comezaron a buscar a paz co Terceiro Reich e Xapón. Pero atopar un compromiso é difícil. Sobre todo porque Hitler cheiraba o sangue. A barracuda do fascismo quería demasiado. A guerra continuou. Os nazis atrincheiraronse en Groenlandia, e no verán de 1945 intentaron desembarcar en Canadá, pero foron arroxados ao mar. Canadá non quería capitular. Verdade, no outono do ano corenta e cinco, Australia caeu - o último bastión significativo do mundo occidental no hemisferio oriental. Xapón e Alemaña dominaban totalmente o mar. A súa flota de submarinos era incomparable.
  Ademais, os submarinos de peróxido de hidróxeno resultaron ser moi fortes e móbiles. A súa velocidade alcanzou os corenta nós por hora.
  E no inverno de corenta e cinco ou corenta e seis, foi a quenda de Zelanda. Na primavera de 1946, Estados Unidos declarou a guerra a case todos os países de América Latina.
  E o proxecto para crear unha bomba atómica non deu resultados tanxibles debido aos recortes de financiamento. Polo tanto, os estadounidenses non puideron lanzar este as de triunfo nun partido perdido!
  E no campo da construción de tanques, o Terceiro Reich superou significativamente aos Estados Unidos. O mellor tanque de produción estadounidense "Pershing" cun peso de corenta e dúas toneladas, tiña 102 milímetros de blindaxe frontal e un canón de 90 mm cunha velocidade de boca de 810 quilómetros por hora. E o mellor e máis masivo en 1946, o tanque alemán "Royal Lion" - cun peso de 65 toneladas, tiña unha armadura frontal de 250 milímetros. Tamén laterais e popa de 200 mm e un canón de 105 mm cunha lonxitude de canón de 100 EL.
  Dada a forma piramidal do tanque, non se podía penetrar dende o Pershing desde ningún ángulo.
  Fallou un intento de lanzar tanques máis potentes dunha serie. Só o T-93, por certo, que pesaba só 93 toneladas cunha blindaxe frontal de 305 milímetros e un canón de calibre 120 tiña algunhas oportunidades contra o alemán ao bater. Pero o rendemento de condución moi baixo do coche, así como a ausencia dunha torreta xiratoria, non o converteu nun competidor digno.
  O desenvolvemento do "Supershing" prolongouse durante moito tempo, e de todos os xeitos este tanque era inferior ao alemán.
  E a aviación a reacción, unha total superioridade en calidade está do lado dos nazis. Os americanos só podían opoñerse á cantidade. Pero os alemáns, tendo os recursos do vello mundo, podían producir trescentos ou catrocentos coches ao día, non inferiores en número aos Estados Unidos. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - estes cazas a reacción están fóra de competición contra a imperfección estadounidense - clase "F"!
  E os bombardeiros a reacción TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 tamén están fóra de competición. Os Estados Unidos aínda non teñen un bombardeiro a reacción en toda regla. É o B-29. É certo que hai un B-36 no proxecto, pero ata agora está lonxe da produción en serie.
  E os mísiles balísticos alemáns de clase "A" non teñen análogos no mundo.
  Discos: tampouco teñen competidores...
  Tecnoloxicamente, o Terceiro Reich forneceu a América completamente e, polo tanto, Hitler está decidido a acabar cos EUA ata o final. E sen compromisos. No ano corenta e seis comezou unha ofensiva contra México e Cuba. No outono, os combates xa estaban en pleno apoxeo en Texas e California. E os alemáns e xaponeses invadiron Canadá desde Alaska.
  Pero agora pasou o ano corenta e seis. A Segunda Guerra Mundial segue en marcha. O cuadraxésimo sétimo ano foi fatal para o Canadá, que finalmente foi ocupado polos Fritz, ao entrar polo norte.
  O avión bombardeiro B-36 apareceu finalmente en América, pero aínda non era posible conseguir Alemaña e Xapón. Ademais, o tanque Washington apareceu a finais de ano cun canón longo de 120 mm e un blindaxe e un rendemento de condución relativamente aceptables, cun peso de sesenta e tres toneladas. Aínda que estaba protexido e peor que o alemán, xa non era inferior en forza de perforación de armaduras.
  Non obstante, a finais do ano corenta e sete, os Estados Unidos xa perderan máis da metade do territorio e estaban condenados.
  Os alemáns incluso conseguiron probar os tanques superpesados "Rat" e "Monster" durante o asalto ás grandes cidades. Este último tiña un lanzabombas que expulsaba unha carga que pesaba dez toneladas!
  Imaxina o terrible que resultou ser a arma!
  E na véspera de Ano Novo caeu Nova York, e o dez de xaneiro, Washington.
  Con todo, os Yankees aínda aguantaron case outros seis meses. Irónicamente, a segunda guerra rematou precisamente o 9 de maio de 1948.
  Pero aínda despois diso, a paz non durou moito. A Hitler non lle gustou que Xapón, sendo moito máis atrasado económicamente que o Terceiro Reich, se apoderase de tanta terra para si.
  Os nazis, aínda que tarde, tiveron a súa propia bomba atómica en agosto de 1948. Parte do atraso debeuse ao feito de que o Führer era dalgún xeito frío coa idea das armas de destrución masiva. Hitler cría que os países debían ser conquistados, non destruídos.
  Pero por algún motivo, o cruel tirano para o aliado Xapón decidiu facer unha excepción.
  Tras estampar grandes mísiles balísticos e cargas nucleares, os nazis comezaron o 4 de xullo de 1951 a Terceira Guerra Mundial.
  Lanzou poderosos ataques nucleares contra Toquio e outras cidades xaponesas. Entón as forzas marítimas e terrestres bateron.
  A Terceira Guerra Mundial rematou en seis meses, en xeral, en realidade ía nunha dirección. E a fase activa das hostilidades durou tres meses.
  Así, o Terceiro Reich estableceu a hexemonía mundial final. Tal inxustiza ocorreu debido ao feito de que a mediocridade entrou no corpo do Gran Stalin. E ningún coñecemento do futuro a axudou! En particular, o afeccionado decidiu desenvolver avións a reacción e deu tal orde a todas as plantas e fábricas. Resultou que o parafuso estaba pechado e o chorro non se soltou.
  E as decisións estratéxicas do sicario non son máis estúpidas. Non é de estrañar que o Exército Vermello estivese arrebatado. E sen ela non hai quen se resista a Alemaña, aos seus aliados e a Xapón.
  Ben, o propio Hitler decidiu a unificación imperial. É dicir, a creación dunha potencia unitaria mundial, onde todas as potencias do planeta Terra, sen excepción, foron incluídas de xeito voluntario-obrigatorio. Cunha moeda única, por suposto, e un programa bárbaro de selección xenética.
  E tamén coa preparación dunha expansión espacial masiva!
  
  
  NENO SAVE TAR RUSIA
  Fóra é un xaneiro frío. Aquí hai un neno, Oleg Rybachenko, camiñando pola rúa cara á escola e, de súpeto, ve que a parede da casa de paneles veciña brilla de forma estraña. O neno sente unha chamada especial: corre alí, converterase no árbitro. O neno correu con todas as súas forzas.
  É bo que houbera poucos coches sorprendentemente, e conseguiu esvarar xusto debaixo dos seus narices. Mergullo hábil e estás no reflexo verde da parede.
  O neno bótalle. As mans, coma nunha película de Harry Potter, entran sen problema nesta marmelada, e un segundo despois o propio rapaz dunha xeada de vinte e cinco graos atópase nun céspede de verán cuberto de herba verde.
  Mesmo por inercia, o neno cae sobre a herba e inmediatamente salta. É bo estar nos brazos dun verán que aínda non morreu tras unha xeada. Aínda que saltou por riba da súa coroa.
  O neno mirou arredor: non había xente ao redor, só árbores que xa comezaran a amarelas, e... un terraplén de ferrocarril. Alto, revestido de granito e por diante, ata se enrola o arame de espiño en paus a raias.
  Oleg Rybachenko sentiu que todo isto non era só así. E enfróntase de feito a algo decisivo... Na súa cabeza escóitase unha orde: achegarse á vía do ferrocarril. Non é moi doado facelo, no camiño hai unha grosa capa de arame: a espiral de Bruno.
  A propia calor suxeriu ao neno unha saída. Comezou a quitarse rapidamente a roupa de inverno. E bótao nunha espiña. O neno sente unha forma especial de orde mental. "Agora podes converterte no creador da historia. Xa non es só un escolar cunha imaxinación superdesenvolvida, Oleg Rybachenko fará grandes cousas!"
  O neno encheu o fío, deixando só uns vaqueiros e unha camiseta. Tamén facía calor con botas de inverno quentes, e o neno espertou. É moi agradable sentir a herba afiada e verde descalza. O chan en agosto está perfectamente quentado e ao neno gústalle andar por el.
  E o inverno é unha época de merda do ano, a diferenza do doce verán. O neno, con todo, non ten tempo para quedarse coa boca aberta, xa que é o árbitro. O neno sobe rapidamente polo fío. A electricidade foi enviada a través dela, e chispas dispararon pola súa roupa nos seus talóns.
  O neno berrou, un golpe doloroso, e saltou ao lenzo. As plantas estaban picadas por pedras afiadas. Pero o neno pasou rapidamente polo terraplén. Sentía que todo isto non era sen razón, senón que formaba parte dun gran plan!
  Aquí están os carrís quentes, o sol xa superou o mediodía, o aire cheira a tilo e a mel. Tan silencioso que podes escoitar o zumbido afastado das abellas.
  O neno púxose descalzo sobre o ferro quente e escoitou novas ordes: "pon sete pedras en cada carríl". O neno dubidou e dixo en voz alta:
  - Pero entón o tren pode saír dos carrís?
  A voz bateu os meus tímpanos:
  - Iso é exactamente o que necesitas! Os inimigos de Rusia irán aquí!
  O rapaz xa non discutiu. E a voz de Deus aclarou: escolle só pedras de cor de aceiro.
  As mans xa se movían. Oleg Rybachenko sentía o pracer de si mesmo: é o árbitro, un simple escolar pasará á historia.
  As pedras son lixeiras nos dous carrís ferroviarios: exactamente catorce pezas, sete de cada unha. E son practicamente indistinguibles!
  Xa está feito! Por fin, o neno volveu perdonarse, leu - "Pai Noso" e, mostrando os seus talóns espidos, recuperouse. Fuxiu a correr sobresaltado, bateando nas pedras e nas plantas doridas. Case saltei por riba do terraplén...
  Non quería volver subir pola corrente, pero non había saída. O neno, usando unha carreira, voou desde o terraplén ata a última barreira case ao instante. Un pouco impresionado, pero non dá medo. E aquí está Oleg Rybachenko de novo na cálida terra do verán. Por diante, xusto no aire, brilla unha néboa verde: o camiño de volta.
  O neno realmente non quere volver dun verán cálido de volta ás xeadas e ao inverno. Pero entón unha voz misteriosa dá a última orde:
  - Apura, ou o portal pecharase, e quedarás para sempre en 1914 e nunca verás aos teus pais.
  Oleg Rybachenko arrinca apresuradamente a roupa do fío e tíraa ao chou. O portal comeza a esvaecerse e o rapaz, sen zapatos, corre cara á saída. Bate con algo elástico e con esforzo salta. Os pés descalzos están queimados pola neve da cidade pisada. Hai que poñerse zapatos e tirar unha chaqueta de inverno xusto na rúa, captando as miradas perplexas dos transeúntes.
  Alguén mesmo gritou: "tolo". Pero o neno non fai caso: fixo o seu traballo e cumpriu a gran misión...
  O 22 de agosto de 1914 estrelouse un tren, ao que seguiron Hindenburg e Erich Ludendorff, Max Hoffmann. Morreron os tres comandantes militares que xogaron un papel decisivo nas batallas na fronte oriental, comezando polas operacións en Prusia Oriental e así por diante.
  Como resultado, as tropas alemás desorganizadas sufriron unha aplastante derrota. Koenigsberg indefenso foi tomado en movemento, e as tropas alemás foron parcialmente cercadas e parcialmente destruídas ou capturadas.
  A vitoria das tropas rusas tivo unha influencia decisiva en todo o curso da guerra. E en primeiro lugar, dende o punto de vista da moral dos soldados e dos oficiais. Non é ningún segredo que despois da derrota de Xapón, a autoridade do exército ruso caeu drasticamente. Ninguén considerou que algúns asiáticos de ollos pechados fosen un opoñente serio. E entón os rusos perderon catro grandes batallas, e en todas as batallas tiveron unha vantaxe numérica.
  E tamén no mar foron totalmente derrotados, agás que houbo éxitos separados e privados. Os cruceiros de Vladivostok foron especialmente distinguidos.
  Ben, onde loitar contra os alemáns, que eran considerados os mellores soldados terrestres do mundo?
  E entón resultou que era posible esnaquizar o Fritz, conducir e levar a decenas de miles de prisioneiros!
  O entusiasmo do exército ruso e da poboación creceu moito. Na fronte austríaca, o avance foi rápido. Austria-Hungría non estaba preparada para a guerra. E a moral das unidades eslavas, especialmente, é moi baixa. Moitos deles rendéronse ao ritmo da batería e aos sons da orquestra. Os eslavos non querían loitar contra os seus irmáns, para os odiados austríacos. Só as unidades húngaras e de etnia alemá estaban máis ou menos listas para o combate.
  O exército ruso envorcou ás tropas austríacas e inmediatamente ocupou Lvov, a fortaleza de Przemysl e, tendo éxito, entrou en Hungría. A fronte alemá rebentaba polas costuras. As forzas superiores rusas derrotaron aos prusianos en Poznan e correron cara ao Oder. Os alemáns trasladaron seis corpos a Austria.
  Pero isto non foi suficiente. Ademais, non había forza suficiente para manter posicións no centro. E no oeste continuaron os duros combates.
  Entón Alemaña viuse obrigada a transferir novas forzas ao leste. A situación agravouse coa entrada na guerra contra Austria Italia. Estes países mantiveron relacións hostís durante séculos. E a alianza tripartita foi en moitos sentidos unha formación artificial. Aínda que a guerra fora máis favorable para Alemaña e Austria, Italia uniríase aos máis fortes. E así as tropas rusas xa se achegan a Budapest, e os asuntos das Potencias Centrais son lixo! Romanía apresurouse a unirse á guerra.
  Está claro que o rei romanés é parente de Nicolás II, e quere expandir as súas terras a costa do colapso do imperio austríaco.
  E Bulgaria, a diferenza da historia real, entrou na guerra do lado de Rusia.
  Só o Imperio Otomán resultou ser leal aos alemáns. E iso só porque o ministro de Defensa ordenou o inicio das hostilidades, antepoñendo ao primeiro ministro e ao sultán. O exército turco non é demasiado forte, pero creou problemas co abastecemento de Rusia coa Entente. Pero, por outra banda, esta é unha gran oportunidade para que Rusia expanda significativamente os seus territorios cara ao sur. Xapón, por suposto, declarou a guerra a Alemaña e Austria. Para apoderarse das colonias alemás no Pacífico.
  Isto liberou as mans de Rusia no Extremo Oriente. E no oeste, os alemáns foron esmagados.
  Só no río Oder foi Alemaña capaz de deter a ofensiva do exército ruso. Para iso, foi necesario parar todas as operacións ofensivas en Occidente. Case a metade de Austria-Hungría foi liberada polas tropas rusas.
  Así, o Imperio austríaco abandonou o xogo e converteuse nunha carga para Alemaña. Os búlgaros lanzaron unha ofensiva contra Istambul.
  No inverno, houbo unha tregua nas hostilidades en Europa. Pero o exército ruso lanzou unha ofensiva contra Turquía. E aquí todo se desenvolveu con éxito. Ademais, os árabes e os armenios rebeláronse contra o dominio otomán.
  As tropas rusas xa estaban en Bagdad en febreiro, e os británicos capturaron Basora. A finais de marzo, Rusia ocupou toda Asia Menor e lanzou un asalto xunto cos búlgaros e os serbios de Istambul. Türkiye está fóra de xogo. Siria, Palestina, o sur de Iraq foron a Gran Bretaña e Francia - Rusia conseguiu todo o demais. Arabia Saudita - ata agora seguía sendo un territorio formalmente independente, pero tamén se suponía que estaba dividido despois da rendición de Alemaña. E ela non estaba lonxe. O 25 de abril de 1915, os Estados Unidos entraron na guerra cos alemáns. Está claro que os americanos son persoas prácticas e querían estar a tempo para a repartición da empanada da vitoria. Na primavera, o exército ruso producira un novo tipo de arma en grandes cantidades: vehículos todoterreo "Luna" -2 con ametralladoras. Os novos tanques, aínda que lixeiros, desenvolveron unha velocidade de 40 quilómetros por hora na autoestrada e tiñan unhas excelentes características de condución.
  As tropas rusas a principios de maio, en canto se secaron as estradas, lanzaron unha ofensiva en Hungría e en toda a fronte sur. O exército austríaco colapsou, as tropas alemás non foron suficientes para manter a fronte.
  O 22 de xuño as tropas rusas entraron en Viena. E o 24 de xuño entraron en Bruxelas os británicos, franceses, belgas e os primeiros batallóns estadounidenses. Holanda entrou na guerra contra Alemaña, e un pouco máis tarde Suecia, con Dinamarca. Os alemáns apenas mantiveron a barreira ao longo do Oder, pero o exército tsarista ruso desenvolveu unha ofensiva contra Múnic. A cidade máis grande do sur de Alemaña caeu o 7 de agosto de 1915. E o 11 de agosto , Alemaña, nunha situación absolutamente desesperada para si mesma, capitulou.
  Despois diso, comezou a división do territorio. Austria-Hungría e o Imperio Otomán desapareceron do mapa político mundial. Bulgaria resultou ser esa parte do territorio turco que os otománs conquistaron dela en 1913. Serbia expandiuse moito e transformouse en Iugoslavia. Romanía recibiu a Transilvania. Rusia incluía na súa composición: Bucovina, Galicia, Checoslovaquia, rexión de Cracovia e metade de Hungría, ata a propia Budapest, onde trazaron a fronteira. Alemaña recibiu unha importante redución no seu territorio. No oeste, tivo que devolver Elzar e Lorena a Francia, as terras previamente conquistadas de Dinamarca. O leste é o máis difícil.
  Rusia insistiu en trazar a fronteira ao longo do Oder, e para Francia ao longo do Rin. Pero EEUU e Gran Bretaña non querían fortalecer demasiado a Rusia e Francia e debilitar demasiado a Alemaña. Como resultado, adoptouse un compromiso. Rusia recibe todas as terras do Leste, onde os polacos son a maioría.
  Prusia Oriental perdeu Klaipeda, Danzig, e resultou estar separada de Alemaña, pero polo menos sobreviviu de forma truncada. Koenigsberg permaneceu alemán. Pero Alemaña perdeu moitas terras. A fronteira resultou moi rota. Nalgúns lugares chegou ata o Oder, e dependía en gran medida da composición étnica da poboación. Non obstante, os alemáns mantiveron case por completo a Pomerania. Pero desde Berlín, ata a fronteira rusa, non había máis de cen quilómetros.
  Así que os alemáns están a punta de pistola. O tamaño do exército alemán limitouse a cen mil soldados e oficiais. Impuxéronse enormes reparacións aos alemáns. A guerra durou algo máis dun ano.
  O imperio ruso e tsarista non tivo tempo de caer en crise e saíu con grandes adquisicións territoriais. A autoridade do tsar reforzouse e a onda do movemento revolucionario comezou a declinar, mentres que na economía, pola contra, comezou un período de crecemento inusualmente rápido.
  
  
  COMO LENIN CONSEGUIDO SER PRESIDENTE NÓS
  Vladimir Ilich Lenin, intentando parecer máis alto, ergueuse con todas as súas forzas. As súas mans secas, pequenas, pero moi móbiles, movíanse nerviosas sobre unha mesa negra e brillante feita coa máis rara madeira de sándalo. Sentado fronte a el, un home enorme cun traxe branco cunha pesada cadea de ouro ao pescozo dun touro, rosmou:
  - Ben, señor Ulyanov. Estou de acordo coas túas condicións: cinco mil dólares ao mes, máis unha porcentaxe de cada negocio posto baixo o martelo. - Aquí a voz do matón fíxose máis dura e ata axitaron con forza a pesada cadea. - Só ese camarada Lenin sen falsidade e po!
  Fregando as mans sudorosas satisfeito, Vladimir Ilich dixo:
  - Por suposto, señor Rockefeller, só no noso negocio é imposible prescindir da mentira! Todo debe ser amigable e moi sinceramente!
  E os dous estafadores riron a carcajadas...
  -------------------------------
  A Revolución de Outubro non ocorreu en Rusia. Houbo unha calma temporal nas frontes da Primeira Guerra Mundial. Os alemáns e austríacos tentaron triunfar en Occidente.
  O exército ruso só estivo activo na fronte turca, onde conseguiu conectarse finalmente cos británicos e inflixir unha serie de derrotas ao inimigo, ocupando a maior parte de Asia Menor.
  Pero entón reuniuse a Asemblea Constituínte na que os bolxeviques se atopaban nunha minoría desesperada, e dominaron os socialistas revolucionarios.
  Unha das primeiras decisións foi: darlle terras aos campesiños e continuar a guerra ata un final victorioso!
  En xullo de 1918, a ofensiva alemá contra París fracasou e o vitorioso exército ruso bateu, primeiro contra os austríacos, despois contra os alemáns.
  Alemaña resistiu desesperadamente, pero en decembro, cando as tropas rusas no leste ocuparon Varsovia e Cracovia, os aliados do oeste capturaron Bruxelas, aínda capitularon. Verdade, dúas semanas despois - a ausencia dunha revolución afectada.
  Guillermo, porén, viuse obrigado a renunciar a case todos os seus poderes, sendo un monarca puramente nominal.
  E o xeneral Kornilov converteuse no presidente da nova república rusa. En agosto de 1917, a súa rebelión foi exitosa, aínda que Kerensky permaneceu formalmente primeiro ministro, pero xa lle dera a presidencia a Kornilov.
  El Kornilov converteuse no comandante en xefe supremo.
  Seguiron as eleccións presidenciais a nivel nacional en Rusia e un referendo sobre unha nova constitución.
  As persoas ás que lles é bastante familiar a forma autoritaria de goberno - apoiaron a versión de Kornilov.
  Rusia ampliou as súas posesións a costa de Alemaña, a desintegrada Austria-Hungría e Turquía, que desapareceron do mapa mundial.
  Este último foi finalmente dividido entre as grandes potencias. Rusia conseguiu Asia Menor, o estreito e Constantinopla. Os franceses tomaron Siria, os británicos Palestina e Iraq.
  En 1926, estalou de novo a guerra entre Rusia e Xapón. O motivo foi o estado de Manchuria e Port Arthur. Segundo o acordo, os dereitos de arrendamento de Port Arthur foron transferidos a Xapón e o contrato expirou. Non obstante, os xaponeses non ían devolver a China o que capturaran.
  Ademais, o mozo Hirohito acababa de recibir o poder, soñando con novas vitorias.
  Porén, o ruso xa era diferente. Endurecida nas frontes da Primeira Guerra Mundial, con comandantes experimentados, novos tanques e avións, comezou a atacar con éxito aos xaponeses.
  Catro meses e medio despois, o exército ruso tomou Port Arthur e expulsou aos xaponeses do continente!
  Durante algún tempo, Xapón aínda resistiu no mar, ata que se achegaron os barcos dos escuadróns do Báltico e do Mar Negro.
  Despois diso, o país do Sol Nacente capitulou.
  Rusia desenvolveuse moi rapidamente, pero en 1929 comezou unha gran depresión en todo o mundo.
  Os disturbios tamén arrasaron no Imperio Ruso. Ademais, Kornilov levou a cabo a rusificación activa.
  Con todo, conseguiu manterse no trono, e nos EUA... os bolxeviques americanos, dirixidos por Lenin, chegaron ao poder!
  Partindo da depresión, o novo réxime bolxevique comezou a prepararse para unha nova guerra!
  A revolución en España rematou coa vitoria dos comunistas e así creouse unha poderosa base bolxevique en Europa...
  1 de xaneiro de 1938. Vladimir Ilich Lenin pasea nervioso pola enorme oficina da Casa Branca. A situación en todo o mundo vaise quentando. Despois de España, os comunistas tiveron éxito en Francia.
  Rusia, que está gobernada polo Xeneralísimo e o presidente Kornilov, xa deixou claro que non permitirá a expansión do bolxevismo en Europa. Cincocentas divisións en dez millóns de exércitos rusos non é unha broma!
  Vladimir Ilich entende isto. E ofrece unha alianza táctica de Gran Bretaña contra Rusia.
  Os británicos sempre desconfían moito da expansión rusa. Pero o comunismo radical asustoulles aínda máis. Houbo que facer unha cuña entre eles e Rusia.
  Lenin preparábase para recibir o ministro de Defensa Churchill e, ao mesmo tempo, proporcionarlles aos británicos a proba do poder inquebrantable dos Estados Unidos.
  E para comezar, o ditador calvo escoitou un informe sobre unha nova arma: a "bomba atómica".
  Oppenheimer entregou o seu informe nun ton moi moderado. Si, xa hai éxitos e mesmo se lanzou un reactor nuclear, pero a aparición da bomba atómica aínda está moi lonxe. O principal problema é a obtención de uranio e plutonio enriquecido. Ademais, mesmo esta noticia non é do todo agradable: unha desas bombas custará tantos acoirazados. Entón, cal é a pregunta: paga a pena gastar diñeiro nunha bomba grande - se podes facer cen mil pequenas?
  Lenin, un vello pequeno, calvo, pero aínda móbil (¡sesenta e sete anos, por certo, aínda está lonxe da vellez!), paseando enerxicamente polo gran salón do seu despacho, comentou:
  - ¡Vostede camarada non entendes de dialéctica! Si, a bomba aínda será cara, pero entón o seu custo baixará nunha orde de arco coa transición á produción en masa.
  Oppenheimer comentou tímidamente:
  - E os rusos non quedarán de brazos cruzados!
  De Vladimir Ilich seguiu unha conclusión lóxica e dura:
  "Entón tes que adiantalos a calquera prezo!"
  Aquí canta o asistente negro de Oppenheimer:
  - Despois de todo, necesitamos unha vitoria! Un para todos, non defenderemos o prezo! Un para todos, non defenderemos o prezo!
  Oppenheimer fixo unha reverencia ante o presidente estadounidense Lenin e rosmou:
  - ¡Es un xenio! Por suposto, non defenderemos o prezo, e imos adiantarnos aos rusos, pero necesitamos diñeiro!
  Lenin dixo con seguridade, tocando os seus tacóns, zapatos feitos de pel de crocodilo:
  - Haberá cartos!
  - E escravos!
  Vladimir Ilich pronunciou a frase histórica:
  - Non te limite en medios! Estou limitando o teu tempo!
  As engrenaxes da máquina de mando e administración do imperio estadounidense comezaron a xirar.
  Pero isto non é o máis importante. Vladimir Ilich, como ninguén, entendeu que para derrotar a Rusia, era necesario minala desde dentro.
  Vladimir Ilich engurrou a súa fronte alta, longa e irregular, e collendo con enerxía o auricular do teléfono comezou a marcar a Dulles.
  Cando o espía xefe achegouse ao aparello, Lenin gritou enxordecedor a todo pulmón:
  - ¡Necesitamos unha persoa igual ou polo menos non moi inferior a min en capacidade para rebelarse, enganar e seducir ao pobo!
  Dulles respondeu cun ton moi confiado:
  - Coñezo a tal persoa Vladimir Ilich!
  Lenin, saltando coma un demo, ruxiu:
  - Entón, quen é? Quen é este xenio feito polo home?
  Dulles, estirando a sílaba nun canto, dixo:
  - Joseph Vissarionovich Stalin! Probablemente o coñezas, Vladimir Ilich!
  Lenin chisco un ollo a si mesmo no espello con borde dourado e diamante e berrou:
  - Este cociñeiro prepara só pratos picantes!
  Dulles, sorrindo con confianza, confirmou:
  Pero iso é exactamente o que necesitamos!
  Lenin guixou o ollo de novo e rosmou:
  - Dálle a Stalin todo o que lle pide. E prométalle o lugar dese insignificante xeneralísimo Kornilov!
  Dulles ruxiu enxordecedor:
  - ¡Vladimir Ilich será representado!
  
  NUNCA RENUNCIAS A VITYAZ
  Moitos discuten sobre se os rusos gañarían a Segunda Guerra Mundial por si mesmos, sen a axuda de Occidente? Entón os deuses decidiron probalo na práctica. E nun universo paralelo, colocaron unha barreira entre as forzas aliadas, as colonias e o Terceiro Reich xunto coa URSS. E isto ocorreu pola pureza do experimento en xuño de 1941.
  Para que os aliados non puidesen axudar nin á URSS nin ao Terceiro Reich. E para a total pureza do experimento, Xapón tamén estaba escondido detrás dunha barreira. Como, que todo estea absolutamente limpo, como nun laboratorio.
  Nos primeiros días, non aconteceu nada moi diferente da historia real. O Fritz avanzou, como na historia real, a uns 30-40 quilómetros diarios, pero pouco a pouco baixando. Por suposto, a ausencia de bombardeos británicos, e de opositores preto do corpo de Rommel, permitiu liberar parte das forzas, especialmente a aviación. Pero os alemáns aínda non o fixeron, polo que as cousas nas frontes estaban indo con bastante éxito de todos os xeitos. Porén, a finais de xullo, a batalla de Smolensk freou o avance do Fritz. Hitler decidiu retirar a Rommel e as súas divisións de Libia, decidindo que as forzas de ocupación de Italia eran suficientes. A dirección fascista, para non perder o tempo, comezou a trasladar as forzas armadas e sobre todo a aviación de Francia e dos Balcáns. Hitler aínda esperaba poder atravesar as tropas soviéticas no centro e facelo antes do inverno.
  En lugar de virar cara ao sur, os Fritz retomaron a súa ofensiva no centro, tentando envolver ás tropas soviéticas que atacaban Smolensk desde os flancos. E o 13 de agosto, o corpo de Rommel pasou á ofensiva, cruzando o Dnieper e tentando chegar á retagarda do grupo soviético que defende Kiev.
  Stalin estaba perdido. Case toda Europa e as posesións francesas en África de súpeto resultaron estar en contra del, e nin un só aliado.
  É que agora non esperan perigo de Xapón. E o Comandante Supremo dá a orde: eliminar todas as divisións do Extremo Oriente.
  As tropas alemás, chegando case ata Moscova, foron detidas polo corpo siberiano. Pero no sur, grazas ao cambio de mando e ás accións de Rommel, os Fritz puideron cortar o grupo sur soviético.
  O curso das hostilidades en Ucraína tamén se viu afectado negativamente polo feito de que Stalin sacou covardemente todas as reservas a Moscova e, así, expuxo a súa propia retagarda.
  Máis precisamente, non para si mesmo, senón para o grupo do sur. Resultou ser un mal estado. Pero na historia real, a defensa de Kiev converteuse nunha derrota. Só aquí había un matiz, os alemáns xa estaban preto de Moscova, e os nazis fortalecéronse a costa de Europa, máis rápido que Stalin a costa do Extremo Oriente. E os alemáns tiveron que superar a distancia menos, e as estradas en Europa son mellores. E tenta transferir rapidamente todo un por un no Ferrocarril Transiberiano.
  Como resultado, os alemáns puideron abrirse paso ata Kharkov e Voroshilovgrad aínda antes que na historia real, capturando unha gran cantidade de industrias e fábricas.
  Leningrado tamén resultou bloqueado, pero non tomado. E os alemáns entraron en Crimea. E os Fritz lograron capturar Voronezh no sur, movéndose polo Don ata Stalingrado.
  Con todo, Moscova foi defendida e no inverno mesmo pasaron á contraofensiva. Pero no flanco sur, Rommel conseguiu abrirse paso ata Stalingrado. Do mesmo xeito, o desembarco en Kerch non tivo lugar. As tropas soviéticas con gran dificultade só conseguiron afastar o inimigo de Stalingrado. E iso foi só porque o clima non estaba do lado da Wehrmacht e eran mudos para loitar contra as xeadas e as neveiras.
  Si, Rommel tivo que ir máis aló do Don. E esta foi unha labazada enxordecedora para o Führer.
  Pero na primavera de 1942, o equilibrio de poder cambiou. Despois de facer unha gran presión sobre os seus aliados, os alemáns aumentaron o número de tropas, incluso a costa do Khiva, e o número de satélites. Particularmente engadido pola cantidade de Italia e Francia. Tamén apareceron divisións negras na fronte oriental. Afortunadamente, a fronte británica e estadounidense de África non interferiu na transferencia de tropas e recursos.
  E de Gaulle, cando perdeu o apoio dos aliados, foi traizoado polos seus propios asociados.
  Así, xuntáronse forzas máis significativas contra a URSS que na realidade. Os Fritz engadíronse especialmente en avións, mantendo a súa vantaxe no aire. E as forzas terrestres superaron os sete millóns contra 5,6 millóns de soldados soviéticos.
  E os nazis lanzaron unha ofensiva no sur. Rommel conseguiu capturar Stalingrado o 27 de xuño. Fritz foi capaz de acumular centos de tanques na cidade á vez. O dominio da aviación inimiga no aire tamén tivo un efecto, o que dificultou a transferencia de reforzos soviéticos a través do amplo río Volga.
  Por desgraza, o heroico Stalingrado non ocorreu en AI. E Rommel moveuse pola ruta batida nos planos polo Volga e ata o mar Caspio.
  Os intentos de romper os alemáns con contraataques no centro fracasaron. Ademais, a cornisa de Rzhev non se formou. Así que os Fritz tiñan unha fronte máis igualada no momento da contraofensiva soviética, e tamén se retiraron de xeito máis igualado. Pero Rzhev, por desgraza, quedou cos nazis.
  Non foi posible atravesar o Fritz, e é moi difícil manter o Cáucaso despois da caída de Stalingrado. Xa que a arteria de subministración no Volga está cortada. E cando a finais de xullo os alemáns chegaron ao mar Caspio, a situación quedou case desesperada. Agora só era posible abastecerse por auga.
  Tendo en conta que os nazis tiñan superioridade aérea, o evento converteuse en algo intermedio, extremadamente difícil e sen esperanza.
  Agosto e setembro pasaron en feroces batallas, ata que o inimigo ao longo da costa do Caspio chegou a Bakú. E alí, con Rommel, resistiron ata finais de outubro. A situación viuse agravada pola entrada de Turquía na guerra.
  A costa de Xapón, os deuses experimentadores coidaron, pero non a costa dos otománs. Pero no inverno, os nazis aínda non se atrevían a atacar Moscova, pararon para o inverno.
  O Exército Vermello fixo varios intentos ofensivos. Pero o inimigo era superior en man de obra, en número de persoal experimentado e en aviación. Só tanques e artillería foron producidos na URSS ata moito máis. Pero os tanques eran na súa maioría lixeiros, e a calidade da armadura era moi pouco importante. Parece que tamén se producen moitos avións, pero debido á escaseza de duraluminio, son máis pesados e menos maniobrables que os de referencia. Tamén resultou Yak-9, case enteiramente de madeira. E iso, por suposto, foi un inconveniente.
  Hitler tamén contou cos seus novos tanques famosos: "Panteras" e "Tigres".
  Producíronse en número crecente. Apareceu, e o terceiro representante da casaría: "León". Na historia real, unha máquina deste tipo foi desenvolvida en 1942, pero debido á falta de recursos e ao gran peso, o monstro máis pesado foi rexeitado.
  Pero aquí o "León" que pesaba 90 toneladas entrou en serie. As súas vantaxes, unha potente armadura e un canón de 105 mm, compensaron en parte o peor rendemento de condución. As armas soviéticas de 76 mm en serie non podían penetrar o "León" desde todos os ángulos.
  Polo tanto, non foi un mal tanque de avance, se a liña de defensa é moi potente, e con escaleiras profundas.
  E o mando soviético fortaleceuse a fondo baixo a capital soviética. E intenta atravesar aquí.
  O cuarto representante da casaría: "Maus", atrasouse algo co lanzamento da serie.
  O número do Exército Vermello aumentou a seis millóns, aínda que moitos dos soldados eran recrutas.
  A eles opuxéronse máis de nove millóns, pero a superioridade numérica compensou parcialmente a natureza demasiado variada do exército inimigo.
  Na aviación, o inimigo é máis forte tanto en número como en calidade. Apareceron os últimos ME-309 e Yu-288. En resposta, as máquinas soviéticas de calidade inferior están loitando, debido á falta de man de obra cualificada e materiais escasos. Os tanques aínda son antigos T-34, e a maioría dos lixeiros, así como os KV.
  No verán, a Wehrmacht liderou a ofensiva: o asalto a Moscova e o ataque polo Volga ata Saratov. Moscova, despois de feroces loitas, foi rodeada a finais do outono. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk tamén foron capturados. Stalin fuxiu a Sverdlovsk. A situación volveuse crítica.
  A capital recibiu a orde de non renderse baixo ningún concepto. Os alemáns fixeron asaltos, pero retrocedéronse ou quedaron atascados en loitas na rúa. No inverno suspendeuse a ofensiva da Wehrmacht. Verdade, os alemáns nun anel dobre concluíron non só a capital soviética, senón tamén Leningrado.
  En maio comezou de novo a ofensiva nazi, pero xa en dirección á cidade de Gorki e Kazán. A construción de tanques soviéticos, a pesar de todas as dificultades, puido poñer en produción: T-34-85 e IS-2, con todo, en pequenas cantidades.
  Gorki só caeu en xullo, mentres Kazan aguantou ata finais de agosto.
  En Leningrado reinou unha terrible fame, e os Fritz nin sequera intentaron asaltala. E Moscova foi tomada gradualmente baixo control. E o 30 de setembro, despois dun asalto extremadamente sanguento, caeu o Kremlin.
  A fortaleza de primeira clase foi gravemente destruída. E este foi un novo golpe para o pobo soviético. Os alemáns trasladáronse aos Urais, pero alí quedaron atascados en neveiras. É difícil loitar coa URSS. Stalin foi partidario de estar ata o final. Pero era moi caro para o propio país e para os alemáns en particular.
  No sur, os nazis tamén avanzaron por Asia Central.
  En 1945, a URSS recibiu o SU-100 e IS-3, pero só en pequenas series. Por desgraza, a finais de xuño, os nazis tamén conquistaran Asia Central. E en xullo, Sverdlovsk tamén caeu. En agosto, os alemáns capturaron Kurgan e Tyumen. E o 3 de setembro tamén Tobolsk. A finais de setembro, Khanty-Maisiysk. E a mediados de outubro e Omsk.
  Novosibirsk, con todo, aínda non se someteu aos nazis. As xeadas xa moi severas obrigaron aos Fritz a aterse ás cidades.
  Así, ata maio de 1946, os nazis non realizaron hostilidades activas.
  Despois fomos a Novosibirsk. Nas batallas participaron helicópteros con forma de disco e os últimos tanques da serie "E". Non obstante, isto non axudou demasiado ao Führer. Os Krauts tomaron Novosibirsk a finais de xuño. Forzou o río Ob. Máis en xullo, os monstros capturaron tanto Kemerovo como Tomsk, e o territorio de Altai. Despois de feroces loitas, Abakan caeu en agosto e Irkutsk foi asaltado en setembro.
  Os alemáns, vomitando sangue profusamente, levárono tamén. Pero de novo, esmoreceron. Estendido nas comunicacións. Así que paramos nas aproximacións a Chita. Pero, en principio, onde teñen présa? Podes esperar ao verán e probar novos equipos.
  Xa sexan discotecas ou chorros. En 1947, os deseñadores soviéticos lanzaron os tanques IS-4, IS-7 e T-54 nunha serie. Certo, en volumes puramente simbólicos. Non había persoas nin recursos suficientes. Os nazis retomaron o seu avance. Aginskoye foi capturado a finais de xuño de Blagoveshchensk. Khabarovsk caeu en xullo e Vladivostok en agosto. Así, os nazis capturaron case todas as principais cidades soviéticas. Quizais excepto Pertopavlovsk. Os demonios tomaron Magadan en setembro. Pero aínda así, Stalin non foi á capitulación.
  Ao final, os nazis aínda perderon!
  
  
  GUERRAS DE DIRECCIÓN ESPACIAL
  Despois de varios anos relativamente prósperos, chegaron severos ensaios para Rusia. O Imperio Celestial, utilizando os seus colosais recursos humanos e as vantaxes dun sistema político totalitario, puido converterse nun hexemón mundial. En Rusia, estalou unha brutal masacre nas fronteiras sur. E aínda que a insurxencia islamita foi esmagada, a guerra contra o terrorismo consumiu moitos recursos. A situación viuse agravada por un duro enfrontamento con Occidente.
  Mentres todo se basease na disuasión nuclear, non houbo guerras a gran escala. Pero o científico estadounidense Wellington pensou en lanzar un tipo especial de foguete a Mercurio sobre un elemento radioactivo sintetizado artificialmente.
  Pero houbo un erro na navegación. O foguete desviouse do rumbo e caeu sobre o Sol... Houbo unha erupción de plasma extremadamente enrarecido, non perigoso para os organismos vivos, pero que derrubou a estrutura atómica, e modificou lixeiramente os enlaces entre neutróns do núcleo atómico. O suficiente para facer imposibles as reaccións nucleares e termonucleares descontroladas.
  E como consecuencia diso: as armas nucleares convertéronse nunha morea de lixo inútil.
  O país máis poderoso do mundo militar e económicamente: o Imperio Celestial, que, debido á superpoboación, tiña unha aguda escaseza de auga doce e enerxía, presentou un ultimato para alugar Siberia.
  Rusia respondeu cunha negativa decisiva...
  Comezou unha gran guerra: a coalición asiática contra Occidente. A nosa Patria converteuse no principal escenario de batallas a gran escala. A vida pacífica é cousa do pasado: o inferno da guerra reinaba en todas partes. As batallas máis feroces estaban en pleno apoxeo de polo en polo.
  A situación nas frontes era crítica: a Unión Asiática xa se achegaba aos montes Urais.
  Preto de Ekaterimburgo, caeu unha bola de lume abraiante e xurdiu unha zona mortal na que nin unha soa persoa podía vivir nin un minuto.
  Patria, Rusia sagrada -
  O meu corazón está aberto para ti...
  O sangue do campo de batalla regado -
  Para florecer no amor da Patria!
  
  O pulso da Terra latexa cun xemido atronador,
  É difícil cando ruxe a guerra...
  Pero o Sol Glorioso sairá sobre Rusia -
  Ti es a nosa única nai inmortal!
  
  O centeo nos campos interminables é dourado,
  A neve brilla prata brillante.
  E as caras miran con orgullo desde as iconas -
  Cabaleiro, sé unha aguia na batalla!
  
  Venceremos na batalla do adversario,
  Defendamos o soño alado.
  Non hai máis valente que un soldado ruso,
  Vou rezar a Deus!
  . Contido principal.
  Cando o corazón está cheo de misericordia, por algún motivo a carteira está baleira!
  Os picos dos montes Urais semellan colmillos que saen da boca, comidos pola carie. Os cazas rusos sen cola están voando a baixo nivel. Como falcóns rápidos, os cabaleiros rusos atacan os torpes, pero poderosamente blindados acoirazados alados do Imperio Celestial.
  O piloto da Forza Aérea Andrey Ognev realiza un xiro difícil. Un pesado canón chinés de cinco canóns que cuspe chama e metal. Un tornado de lume arrasa literalmente a poucos milímetros da armadura translúcida dun caza ruso. Gruñidos sen cola en resposta. Un púlsar desmoronado escápase dun nariz puntiagudo. A torreta xiratoria do xigantesco helicóptero chinés derrábese baixo o impacto... Escóitanse berros abafados.
  O rostro escuro de Andrei coa testa alta rompe nun sorriso de dentes brancos.
  A súa parella, unha loura deslumbrantemente fermosa, Vassa Koltsova, fai un barril, obrigando a escorregar unha piraña de aceiro dun foguete sen guía e envía un "agasallo" a unha das doce enormes hélices do helicóptero do acoirazado.
  Enorme, cunha tripla fila de aspas, a hélice está a caer a pedazos. Vassa, non sen razón o seu nome tradúcese como raíña, soubo bater. Sempre pelexou cunha saia curta e unha camiseta caqui, pero sobre os seus talóns descubertos sentíase a si mesma e ao loitador como un todo.
  Moitas mulleres pilotos imitárono, intentando conseguir unha sensibilidade fenomenal. Un helicóptero de acoirazado son cento vinte puntos de lume que se baixan á superficie: unha pista de incendios. Unha máquina que funciona con po de carbón, pero que ao mesmo tempo leva miles de toneladas de metal, aplicando protección dinámica.
  Os deseñadores xaponeses, chineses e indios fixeron un coche invulnerable aos sistemas de defensa aérea rusos, pero inesperadamente sufriron un ataque aéreo.
  Contorsionado de rabia salvaxe, o xeneral McLee, de ollos pechados, ruxiu, sinalando coa man de luva negra:
  - Destrúeos! Derrete eses monstros!
  Un coronel indio de pecho cheo pero de cintura fina dixo:
  - Esta parella é un príncipe negro e unha raíña. Ninguén os derrubou nunca!
  Mac sorriu incrédulo e murmurou:
  - Non pode ser. Aumentar a densidade do lume.
  E de novo o acoirazado-helicóptero estremeceuse. A torreta xiratoria atascouse e o casco de titanio incendiouse. Os soldados de cor amarela e canela pasaron cun ouveo. Produciuse unha detonación e un foguete cargado de napalm ardeu no interior do casco do xigantesco helicóptero.
  Vassa, despois de reproducir a técnica do "deslizamento" e pasar polas pistas de lume, deu:
  - Todas as idades son sometidas á guerra, só que non podes ensilar o teu último día, sendo derrotado sen tempo!
  Andrew é xenial. O seu pai era o xeneral máis novo do exército angolano e veu estudar a Moscova. Alí casou con Lydia Ogneva, unha famosa atleta e doutora. Entón morreu o seu pai e a súa nai de pelo negro e rizado criouno. Na escola, intentaron burlarse de Andrei, pero o neno aínda estaba dedicado a artes marciais no xardín de infancia. A súa nai soubo loitar contra si mesma, e o seu padrasto foi un campión de estilos mixtos.
  Andrei estudou ben, tiña unha memoria fenomenal, e pronto el mesmo converteuse no líder dos rapaces, o seu líder. Por suposto, escolleu unha escola de voo e foi loitar pola súa Patria Rusia. Gañou fama e respecto. E ninguén se atreveu a reprocharlle a pel negra ao heroe de Rusia, sobre todo porque os trazos faciais negros se mesturaban con outros eslavos e iso facía que o piloto atléticamente construído fose bastante guapo.
  Non había menos lendas sobre os seus amores que sobre fazañas militares. Aínda que o propio Andrei era moito máis modesto do que se lle atribuía.
  Agora buscaba un xeito de destruír un acoirazado invulnerable. A armadura activa de varias capas cubría os principais compoñentes da máquina máis poderosa do Imperio Celestial.
  Savva disparou contra as hélices, intentando inmobilizar a estrutura...
  Mentres tanto, a batalla estalou no chan. Os tanques sen torreta do bloque oriental foron ao ataque. Algúns son enormes, mentres que outros non teñen máis dun metro de altura.
  Contra eles, os loitadores da coalición occidental utilizaron minas móbiles e proxectís guiados sen retroceso.
  Aquí non só loitaron rusos, senón tamén europeos: británicos, franceses, suecos e moitos outros.
  Un inimigo común reuniu persoas de pel branca e moral cristiá. O debate sobre a democracia amainou. Ademais, en Rusia, os sentimentos antioccidentais, despois de que a agresión chegase do leste, quedaron en nada. Efectivamente, onde pode escalar ao Leste unha Europa pacifista e tolerante. Eles e a xente esqueceron en gran medida como loitar. E cando as armas nucleares desapareceron, a poderosa e superpoboada Asia moveu as súas innumerables hordas cara ao norte e ao oeste.
  Entre os que avanzan nas posicións rusas, hai moitos árabes. Algúns fanáticos van ao ataque, non disfrazados, con monos brancos. Acepta a morte cun sorriso nos beizos.
  Miles de tanques que avanzan e vehículos de combate de infantería parecen formigas a vista de paxaro. Savva, despois de danar outro parafuso, quedou un pouco pálida, murmurou:
  - Aínda así, hai demasiados deles... Deus axude a Rusia.
  A propia nena viu o que pasaba nas cidades capturadas pola coalición asiática. Pogroms masivos, asasinatos, masacres. Os homes colgábanse dun arame e as mulleres e os nenos eran levados a campamentos especiais. E despois vendíanos ou distribuíanos a determinadas obras. E a tortura dos prisioneiros de guerra xa é habitual, e mesmo obrigatoria.
  O xeneral McLee non aforra nin sequera o seu. Nun frenesí indefenso que non poden facer fronte aos pequenos cazas Chizh-3, colle unha espada da parede e corta a man do árabe que controla o canón antiaéreo. Berra, e preme o coco ensanguentado contra o seu peito.
  E o formidable comandante dunha man que acaba de ser cortada, de longas uñas, ameaza en dirección aos importunos ases rusos, berrando:
  - Destruír! Queima! Queima!
  Savva, furiosa, dispara outro foguete... Está quedando sen munición. Pero o acoirazado aéreo tamén está perdendo estabilidade.
  A súa mortífera artillería está fóra do xogo... Despois de perder a parte do león do seu poder de combate, Hulk volve atrás. Deben volver á base canto antes para reparar e reabastecer.
  Abaixo, os canóns rusos disparan con precisión contra os tanques de ferro plano do inimigo. Varios coches pararon, botando fume no ceo. Nunha "bandura" a munición comezou a estourar. Voou, dando voltas coma o fociño dunha ximnasta, ata que bateu contra un monte de grava.
  O canón ruso de longo alcance envía un proxectil en dirección ao asta da bandeira. Unha nena artillera cunha gadaña loira, se marca con dous dedos e murmura en alemán:
  - Que teñamos sorte!
  A bandeira da Coalición Asiática é amarela brillante cun círculo vermello no medio. Isto está máis preto de Xapón, pero este é o símbolo elixido pola coalición. Un pequeno proxectil dun canón de alta precisión rompe unha grosa vara e cae un enorme lenzo que pode cubrir o chan dun estadio. Unha ducia de tanques asiáticos están cubertos á vez cun veo aveludado.
  Do lado da coalición occidental, e das posicións rusas, escóitase un son unánime:
  - Hurra!
  Realmente simbólico. E deixe que o inimigo supere en número dez veces, pero a forza do espírito ruso é inquebrantable.
  Ambos cazas rusos atópanse momentaneamente á por á. Un único conxunto - falcóns case triangulares - os defensores de Rusia. Savva xa imaxina como Andrey poñerá a súa man negra e forte no seu ombreiro. Este é un home moi forte no que podes confiar.
  Pero xusto nese momento, foi como se fosen mil flashes de fotos á vez. E aos ollos da parella de combate escurecíase. Despois pintouse a negrura con manchas multicolores, semellantes ás que aparecen cando se derrama aceite sobre a auga.
  Andrei intentou fregar os ollos. A súa man, con dificultades para vencer a resistencia, parecía arrasar a auga.
  Como de lonxe, a voz de Savva está abafada:
  -Estamos mortos?
  O capitán negro responde en voz alta:
  - Non! Estamos vivos.
  De súpeto, esta sensación espesa e pegajosa desaparece e parecen estar en estado de caída libre. Mesmo fíxose lixeiro por uns momentos, coma se fose ingravidez.
  Savva mesmo susurrou un pouco molesto, cunha voz de canto:
  Parece que o mundo está irremediablemente perdido
  E o camiño cara ás estrelas do cabaleiro está bloqueado...
  Nestas curvas de órbitas interminables,
  Non está destinado - a fe é afogar!
  E entón ela boqueou, pousando coas plantas espidas sobre pedras afiadas e montañosas. A escuridade, mesturada con puntos claros e ondas, disipouse.
  Doen un pouco os ollos da luz de maio, do mediodía. Savva estaba a catro patas e inmediatamente saltou.
  Andrei dobrou profesionalmente as pernas nun salto e aterrizou con habilidade. O seu rostro, cun queixo masculino e unha fronte ancha e alta, mantiña unha expresión tranquila. Ata lle sorriu á súa parella.
  - Xa ves! Hai esa luz, e como eu sospeitei desde hai tempo, isto non é o paraíso!
  Savva, cambaleando, deu uns pasos vacilante. Ao aterrar, golpeou dolorosamente as plantas espidas e rasgoulle o xeonllo. Pero a moza, cun habitual esforzo de vontade, afastaba do seu rostro a expresión martirizada e apuntou co dedo diante dela, exclamando:
  -Vaia!
  Andrey mirou onde apuntou Savva. Ante eles había un outeiro en ruinas. E na súa parte superior, rota en fendas, repousaba unha pelota. Máis precisamente, un aparello esférico, metade chumbo, metade tonalidade platino, cun peteiro afiado na parte superior e unha ducia de finos tentáculos espazados uniformemente ao longo dos bordos deste obxecto futurista.
  A nena, confusa, susurrou;
  - Este é o Bioma de Newton! E como se feriu?
  Andrey mirou atentamente, premeu a cabeza contra os seus ombreiros, cheiraba o aire. O aire cheiraba a ozono e a pneumáticos queimados. Mirando ao seu redor con cautela, o capitán dixo cunha voz apenas audible:
  - Aquí podemos atoparnos nunha emboscada!
  Savva deu un paso con confianza cara ao balón e, sen baixar o volume da súa voz, dixo:
  - Non! Sei onde estamos! Esta é exactamente a zona de anomalía onde caeu a nave espacial. Está a só cen quilómetros ao norte de onde loitamos!
  O capitán encolleu de novo os ombreiros e, gardando a aparencia de calma na súa voz, dixo:
  - Máis dun minuto na zona anómala, ninguén puido sobrevivir. Mesmo os robots romperon, desmoronándose en ferruxe!
  Savva, aínda que non foi doado para ela, exclamou con valentía:
  -E sobreviviremos!
  E ela correu cara ao outeiro. Os seus tacóns redondos e poeirentos, rabuñados pola caída, atravesaron rapidamente a cresta irregular e rochosa.
  Andrés quedou abraiado. Non lle doe descalza nas pedras afiadas? En xeral, o comportamento de Koltsova pareceulle estraño para moitos cando ignorou o uniforme de voo habitual, pelexou con roupa case espida. E se nalgún lugar de Mesopotamia ou África, pode ser cómodo cunha camiseta de camuflaxe, pero aínda está fresco nos Urais na primavera.
  A nena chegou da fronteira sur. As tropas rusas e europeas loitaron en Siria, en Iraq, tentando conter o avance da coalición asiática. Ademais, parte das forzas islámicas estaba do lado de Rusia e parte de Asia.
  Nin sequera había unha liña de fronte distinta no sur. En África en xeral, incluso no mesmo país, distintas tribos loitaban entre si. Ademais, a relixión non xogou un papel decisivo. Moitos cristiáns, así como pagáns, seguiron aos asiáticos, baixo consignas supostamente de esquerdas. África converteuse realmente como nunha canción dun debuxo animado sobre Aibolit.
  Pero, probablemente, correr descalzo polo deserto é aínda máis difícil que correr polas costas das montañas. E Savva, este salvaxe de máster, candidato a ciencias biolóxicas, non coñecía nin a dor nin o medo.
  Andrei precipitouse detrás dela, tentando poñerse ao día co demo. A nave resultou estar moito máis lonxe do que parecía a primeira vista.
  A nena adoitaba trenzar o cabelo, pero agora o seu cabelo estaba a caer en pedazos, e o tren dourado revoloteaba como a chama dun facho no vento.
  Nunca un capitán negro atopara a súa moza tan fermosa.
  Aínda que Andrey non é un deportista débil, só conseguiu acurtar a distancia con moita dificultade, pero nunca a alcanzou, aínda que tropezou e case se doe o nariz.(Por certo, non africano en absoluto, pero cun leve joroba e lixeiramente revolta, igual que todo o corpo.) E as pernas espidas de cor chocolate de Savva brillaron, case na propia cabeza do cabaleiro negro e... a nena atravesou a parede, coma se fose só un holograma. .
  Molesto porque o superase, Andrei saltou detrás dela. Descoidado, pero bastante cabaleiro.
  A superficie de chumbo lavou como auga morna do mar, e logo voou polo chan, enterrando o seu rostro nos pés descalzos de Savva. Mecánicamente Andrei bicoulle os nocellos, pero a nena deulle unha patada con rabia, exclamando:
  - Mira, que cousas interesantes hai aquí!
  Aínda que Ognev quería dicir que non hai nada máis interesante cando tal beleza está ao teu lado, pero despois de recibir un talón no nariz, saltou rapidamente. E non quedou decepcionado.
  Peluches e insectos colgaban das paredes. Ademais, os que non existiron e non podían existir máis aló da terra. E cenorias cunha ducia de garras de cangrexo, e un cacto con patas de sapo e fabas de galos, e cascudas de plumas con boca de crocodilo con lingua de colmillos retráctiles. A menos que, por suposto, isto se poida comparar cun príncipe cocido.
  Andrei saltou sorprendido e exclamou en voz alta:
  - Saúdos irmáns en mente!
  En resposta, silencio... Savva comentou bastante lóxica e racionalmente:
  - Non debemos berrar, é mellor que examinemos a nave estelar.
  Dentro da nave espacial era moito máis grande do que parecía desde fóra. Os corredores estreitáronse e ensancháronse. As portas blindadas separáronse cando a xente se achegaba a elas. E o que non se atopou alí.
  Todo tipo de peluches, e estatuas e hologramas. Así como pinturas: en movemento, e ao óleo, e cun mosaico cibernético. Os hologramas mostraron a película real en cor. E escenas de batalla, e varios tipos de imaxes pacíficas e bastante idílicas.
  Andrew comentou con sorpresa:
  - Estraño. É como un museo voador.
  Savva obxectou racionalmente:
  - Todo no noso mundo é á vez un museo e un vertedoiro! Comamos mellor...
  - ¡Arma! - berrou o capitán negro. E engadido rapidamente. - Debemos axudar á nosa Patria a gañar a Terceira Guerra Mundial.
  Savva levantou a vista e gritou:
  Axúdanos a salvar a civilización! A humanidade está en perigo!
  En resposta, escoitouse un grave grave e inusualmente profundo:
  - Vós, os nativos, parece que queredes conseguir algo de nós?
  A rapaza estendeu as mans cara adiante e murmurou suplicando:
  -Nós non! Trátase do destino de toda a humanidade. A terceira guerra mundial decide - que vai gañar: un enfoque bárbaro e cruel ou humanismo e civilización?
  O baixo cambiou a unha soprano fina, e un ton incrédulo:
  - Ah, é? Despois de todo, unha persoa adoita equivocarse, incluso sobre as súas propias intencións. - Polo aire pasaron ventos laranxas e a voz, baixando media oitava, continuou. - Como sempre, a gran maioría das razas do universo teñen unha tendencia: presentarse, se usas a túa lingua, como altamente humanas, e o inimigo simplemente como un demonio.
  Savva, sen deixar de tamborilear nerviosamente co seu pé, sobre o revestimento dun metal descoñecido, murmurou:
  - E ti mesmo mira! Mirade con que bárbaros métodos están a facer a guerra contra nós!
  A voz quentouse un pouco, e o aire comezou a parecer máis suave:
  - Si, o teu inimigo é cruel, pero tampouco sodes anxos. En definitiva, non son as matemáticas as que decidirán cal de vós terá poder na Terra!
  Andrey xa expresou:
  - Entón quen?
  Pero en lugar de responder, o chan debaixo deles balance, e a nena, xunto co negro, atopouse co teito coas súas caras. Entón todo cambiou á vez. Atopáronse no centro dunha cidade grande e moi destruída. As armas rugían enxordecedoras. Explotaron grandes proxectís e caeron bombas. Avanzaron grupos de soldados rusos e europeos. Os soldados amarelos e marróns da Unión Asiática, soportando perdas, retrocedéronse, cubrindo o camiño con montañas de cadáveres. Savva deu un paso e pisou un regato sanguento.
  Non, isto, por suposto, non podía confundir ao guerreiro que pasara por lume, auga e tubos de cobre (¡estas últimas ata agora nun grao mínimo!) Pero o meu corazón non estaba ben. Pero Andrei animouse, lanzou unha pedra coa man dereita á cara amarela dun soldado de ollos pechados que levantou a metralleta, caeu. O capitán exclamou:
  - Isto é Pequín! Os nosos rapaces están gañando!
  De feito, un punteiro torto cun xeroglífico semellante ardeu con chamas azuis. Savva por algún motivo non sentía alegría. Aínda que vira en Internet imaxes de Pequín e dos edificios característicos da capital chinesa.
  Pero aquí é terrible. As mulleres arden, os nenos choran. E moitos cadáveres. Os mortos literalmente encheron todas as aproximacións, e o seu número medrou. Nunca antes a nena vira os mortos amoreados en montes.
  Andrey xa colleu a metralleta soltada por alguén e abriu fogo para matar. É un guerreiro nato. Por parte paterna da tribo zulú, por parte materno: bisavó dúas veces heroe da URSS, avó loitou en Vietnam e Afganistán, pai en Siria, Donbass e Chechenia.
  Na cabeza de Savva brillou:
  Calquera persoa que é home nace guerreiro,
  Aconteceu: o gorila colleu a pedra!
  Cando os inimigos sen contar son unha lexión,
  E no corazón arde unha chama quente!
  E a propia nena colleu a metralleta. As mans fortes son habitualmente lixeiras no mango. Marchas bravas soaron na miña cabeza: destrúe, sirva a túa Gran Patria.
  Pero un leve chirrido inesperado fixo que a nena se conxelara. Á dereita, escoitáronse claramente os saloucos e os berros dos nenos. Savva volveuse, e a súa mirada de aguia, a través do fume que envolvía todo, divisou pequenas e amareladas figuras. Os nenos amarelados e de ollos pechados choraban e tentaban saír da casa en chamas. Pero o seu camiño estaba bloqueado por un bloqueo de troncos impregnados de alcatrán. E detrás dos rapaces espallaron lapas carnívoras.
  O dragón que escupe lume parecía estar ansioso por sacrificarlle á Gehenna...
  Aguantar isto era superior á forza de Savva. A nena correu cara ao lume. Hai que salvar aos máis pequenos: que sexan rusos ou chineses non é importante!
  De súpeto, un regueiro de napalm bloqueou o camiño do guerreiro descalzo.
  Cun berro salvaxe
  - ¡Señor salve!
  Ela lanzouse ao lume. Un cento de alfinetes candentes parecían furados nas plantas espidas, as chamas queimaban os xeonllos indefensos. Pel delicada e oliva, cuberta de burbullas desagradables e carmesí. Que doloroso foi para Savva. O berro máis salvaxe escapou dos pulmóns. Quería dar a volta e saltar das chamas do inferno.
  Pero a moza sentiu: é imposible demorar nin un segundo. Os nenos poden morrer. E non importa de quen sexan. Dostoievski dixo: todos os tesouros do mundo non valen unha bágoa derramada por un neno. Dor desde os talóns espidos ata a parte posterior da cabeza, como rabaños de cabalos, bate con pezuñas afiadas de aceiro nas terminacións nerviosas.
  O seu marabilloso cabelo dourado xa prendeu lume, e as chamas intentan lamber a cara depredadora. Nunca volverá ser a mesma beleza. Velaí unha úlcera roxa, espallada pola súa tenra e aveludada fazula.
  Savva salta desesperadamente, ata onde parece chegar á meta. Unha mestura de fume e aire ardente corre aos pulmóns. A camiseta manchada de ti xa se queimou, e ti, como Jeanne D, estás nun incendio doloroso. Un pouco máis, un pouco máis. Oh meu deus, o seu corpo é unha leprosa.
  A parede ardente interrompese e Savva salta ao fresco. Xa está queimada, o seu corpo marabilloso é coma unha ferida continua e as súas plantas queimadas parecen pisar os puñais máis afiados. Hai un bloqueo por diante. E tes que saltar de novo á chama ruxilante e despiadada.
  E a nena sente que as súas forzas e coraxe están a esgotarse. Case se desmaia polo choque da dor. Pero a través da escuridade pódese ver unha nena que tira das súas maniños e rebota no lume cun chirrido, e un neno coa cabeza rapada, e un moi pequeno que apenas aprendeu a andar.
  Despois de reunir o resto das súas forzas, Savva salta, a rabia e o sentido da xustiza danlle a coraxe para superar unha dor insoportable. Os troncos e as vigas ardentes voan aos lados. Un pouco máis de esforzo. As mans queimadas da nena desfigurada agarran a reixa ardente. Dor como un carneiro de cen toneladas cae sobre a cabeza, o peito, todo o corpo ata a última célula. A reixa non se move e entón Savva agárraa cos dentes. Podes volver tolo de tal sufrimento, desmoronar e derrubar a última das belezas corporais non tocadas polas chamas. Pero entón, finalmente, o Señor premiou o esforzo, a reixa, vermella pola calor, saíu voando da base de cemento.
  A moza paraxa, cos dentes rotos e rebentando pola calor, desmaia. No último fío da conciencia, a pel mutilada séntese como un neno liberado, saltando sobre as pernas carbonizadas da heroína caída.
  Savva espertou... Quedou con Andrei no pico nevado máis alto. Atronadora, coma un coro de mil voces de arcanxos, a voz anunciaba:
  - Pasaches a proba! Haberá paz no planeta! Rusia converterase na nai de todos os pobos da Terra!
  Un mozo de pel negra, e unha loira que se volveu aínda máis delgada e fermosa, viron xardíns floridos, embudos cubertos ante os nosos ollos e armas arroxadizas, abrazando aos soldados. A era do odio e da guerra rematou para sempre.
  E soou por todo o planeta;
  Rusia e China unidas para sempre,
  Islam, cristianismo: amigos sen malicia!
  Glorifiquemos o Nome do Señor Altísimo -
  Todas as nacións do mundo - Familia nativa!
  
  PEDRO III - O GRAN REI
  Pedro Terceiro conseguiu persuadir ao famoso xeneral reformador para que se unise ao seu equipo e aceptase o rango de mariscal de campo. Nikolai Papin converteuse en ministro de Defensa e levou a cabo unha serie de reformas. Este home forte e autorizado axudou a Pedro III a descubrir e reprimir a conspiración dos irmáns Orlov. Os cinco conspiradores foron aforcados. Catalina divorciouse por adulterio e foi exiliada a un mosteiro.
  Pedro Terceiro reforzou o seu poder e foi coroado. E coa súa chegada ao poder, producíronse cambios tanxibles en Rusia. De feito, Pedro Terceiro, como o seu avó, esbozou reformas fundamentais. E ademais, os cambios afectaron á política exterior.
  Partidario dunha alianza con Federico II, Pedro ordenou a Rumyantsev, xunto cos alemáns, que derrotasen aos austríacos. Despois diso, Alemaña devolveu máis que as terras perdidas anteriormente.
  Pero Rusia tamén recibiu o control do estreito de Dinamarca, dividíndoo cos prusianos. Porén, Pedro mostrou perspicacia práctica e tomou case todas as posesións deste estado, deixando só unha parte simbólica das posesións da coroa ao seu "favorito" Federico. Hai que dicir que a influencia de Papin beneficiou ao neto de Pedro o Grande.
  Unha das ideas de Pedro Terceiro foi a idea de dividir Polonia entre Rusia e Prusia. En 1965, estalou a guerra coa Commonwealth. O xenial Alexander Suvorov avanzou rapidamente nel. Pedro Terceiro resultou ser intelixente e conseguiu introducir terras primordialmente rusas no seu imperio, e os prusianos coñecían a parte étnica de Polonia.
  Como na historia real, Rusia tivo que loitar co Imperio Otomán. A loita polos rusos foi aínda máis exitosa. As reformas de Papin, o talento de Rumyantsev e o rápido avance de Suvorov tiveron un efecto. O tsar gustáballe o inquedo Alexandre Vasilyevich, Pedro Terceiro, e el mesmo era moi esixente e estaba de pé todo o tempo. Así que se levaron moi ben.
  No interior do país, o emperador Pedro levou a cabo unha serie de reformas. As leiras foron confiscadas a terratenentes neglixentes en favor da Facenda do Estado, introducíronse unha serie de restricións á corvée e á venda de campesiños. Pero ata agora, o tsar Pedro non se atreveu a marcar plenamente Serfdom.
  Ademais, as reformas da igrexa provocaron unha forte oposición do Sínodo Ortodoxo. O rei, argumentando que a Biblia prohibe o culto e o servizo a calquera outro que non sexa Deus, aboliu o culto aos santos.
  Había algo de luteranismo nisto: unha loita con reliquias e iconas.
  Ora só ao Señor Deus, só adoralo!
  Pero isto non puido menos que espertar resistencia. Nalgúns lugares, ata os curas incitaban á xente a rebelarse.
  Con todo, a reforma pasou, e nas igrexas, lugares de culto, só quedaban imaxes de Cristo e da Virxe María.
  O pobo en xeral prefería escoitar ao rei. Ademais, Pedro Terceiro fíxose famoso como un gobernante cariñoso. Máis grave foi a incautación de todas as terras de mosteiros e igrexas.
  Despois da vitoria sobre Turquía, a autoridade do rei medrou aínda máis. Perth Terceira finalmente decidiu abolir a Servidumbre. Tal decisión non podía menos que provocar graves trastornos no Estado. Os terratenentes sufriron enormes perdas, pero comezou a revolución industrial. O país, a través de todas as dificultades, avanzou bruscamente e con desaceleración.
  A segunda guerra cos turcos resultou aínda máis curta e as tropas rusas baixo o mando de Suvorov gañaron rapidamente. Ademais, a revolución en Francia desviou a atención de Europa.
  Isto foi aproveitado por Pedro Terceiro, colocando no trono de Constantinopla, o seu fillo máis novo, de Konstantin Voronina, o sultán turco.
  Así, o Imperio Otomán atopouse, por así dicir, en unión con Rusia.
  Despois houbo a guerra en Exipto. O sultán local non quería recoñecer o dominio de Rusia sobre África. E aquí por primeira vez o xenio de Suvorov e Napoleón Bonaparte chocaron entre si.
  Tras vivir bastante nesa época durante 70 anos, Pedro Terceiro morreu. Pasou á historia co nome de Gran Libertador. O que é moi honrado!
  Quizais superando ao seu carismático avó! E o emperador Paulo subiu ao trono. Suvorov, despois de vencer ao aínda demasiado novo e inexperto Napoleón, conquistou o norte de África e mesmo Marrocos.
  Dado que nesta historia alternativa, non houbo unha famosa campaña suíza que minase a saúde de Suvorov, o famoso mariscal de campo endurecido viviu máis tempo.
  Napoleón non chegou a ser emperador de Francia, porque non tivo tempo de facerse famoso como comandante e foi golpeado máis dunha vez. Despois do colapso do directorio, Luís XVIII tomou o poder. Houbo unha reforma, é dicir, a restauración da monarquía.
  Paulo I aínda non escapou da conspiración, pero isto aconteceu cinco anos despois. E o seu fillo Alexandre converteuse en emperador. Aquí é onde comezou o xiro. Konstantin era un adolescente, e ademais, sendo o sultán ruso do Imperio Otomán, reclamou o poder.
  Pero Alexander Suvorov aínda estaba vivo e logrou reconciliar o seu sobriño e tío. Aínda que, por suposto, a autonomía interna do Imperio Otomán xerou friccións.
  Ademais, Rusia enfrontouse á oposición de Inglaterra. O crecente poder de Gran Bretaña non estaba contento co seu veciño. E ata comezou a segunda gran guerra cos EUA. Quizais os británicos esperaban que despois da morte de George Washington, o caos e a desgraza chegarían a América. Pero o cálculo non estaba xustificado.
  O pobo dos Estados Unidos non quería volver baixo o rei inglés. A guerra durou dez anos con éxito variable e, ao final, Gran Bretaña, esgotando as súas forzas, detivo a ofensiva.
  Pero os estadounidenses non se calmaron e desenvolveron unha ofensiva contra Canadá. A situación de Gran Bretaña agravouse pola posición de Rusia, que prestou asistencia aos estadounidenses.
  Once anos máis de guerra sanguenta e Estados Unidos reconquistou Canadá. Gran Bretaña quedou debilitada, pero apareceu un novo monstro xeopolítico: os Estados Unidos.
  Rusia fixo a guerra con Austria e conquistouna, dividíndoa en parte con Prusia.
  Ao mesmo tempo, a expansión en Canadá continuou. O país volveuse moi industrializado. Construíuse unha poderosa e numerosa frota. Os rusos desembarcaron en Australia e expandíronse a África.
  Despois da morte de Alexandre Primeiro, xurdiu de novo unha loita polo poder, entre as ramas. O irmán de Alexandre, Constantino, abdicou, e o fillo doutro Constantino, Andrei, avanzou ao trono, disputándoo con Nicolás.
  Formalmente, Nicolás foi proclamado rei, pero durante a coroación, o rei foi asasinado.
  Na confusión resultante, Andrew foi o primeiro en non apoderarse legalmente do trono. O novo rei case inmediatamente comezou unha guerra con Irán e emprendeu unha campaña contra a India. Gran Bretaña aínda estaba en guerra en Canadá e atopouse atada. E a campaña oriental fortaleceu a autoridade de Andrei o Primeiro e permitiulle lanzar a súa rama da dinastía Romanov. Ao mesmo tempo, Rusia e o Imperio Otomán finalmente fusionáronse nun único estado. Si, e anexionando Persia e India.
  A Andrés Primeiro sucedeuno Alexandre II. Baixo este monarca, Rusia continuou a súa expansión en Indochina e na propia China. Prusia tamén se converteu no imperio máis forte, unindo as terras alemás e derrotando a Francia.
  Con todo, Gran Bretaña apoiou aos franceses e houbo unha guerra de vinganza. O Imperio Británico opuxo unha teimuda resistencia. A guerra prolongouse durante un par de décadas.
  Rusia, pola súa banda, conquistou por completo Asia, e chegou a Singapur. Converteuse na potencia máis grande e forte do mundo, movéndose por Asia e África.
  Pero ao mesmo tempo, Estados Unidos tamén subiu. Os estadounidenses completaron o desenvolvemento de Canadá, onde compartiron esferas de influencia con Rusia. Despois capturaron os estados de Texas e California de México.
  Os Estados Unidos mantiveron unha forma de goberno republicana, mentres que Rusia seguía sendo unha monarquía absoluta polo momento. Alexandre II, substituído por Andrei II. A dinastía Romanov continuou.
  A prolongada guerra entre Gran Bretaña e Francia, contra Alemaña, levou a que os alemáns mantivesen as terras previamente conquistadas, incluída Lorena, pero non puideron avanzar máis e quedaron completamente sen forza. Non obstante, os británicos e os franceses tamén morreron practicamente desangrados.
  Nestas condicións, a Rusia tsarista continuou dominando o mundo e aumentando a súa influencia.
  É certo, un monstro estaba a medrar fronte aos Estados Unidos. Ademais, América resultou ser máis extensa do que era na historia real a costa de Canadá.
  Pero isto aínda non acadou proporcións alarmantes. Ademais, estalou unha guerra civil nos Estados Unidos, que provocou numerosas vítimas e destrucións. Ademais, a diferenza da historia real, o xeneral Lee conseguiu romper o Congreso da Confederación, o dereito dos negros servindo no exército dos estados do sur: recibir liberdade e cidadanía.
  E isto arrastrou moito a guerra e, por suposto, aumentou o sacrificio. A astuta diplomacia rusa, que tamén mostrou interese en prolongar o conflito, tamén tivo efecto. E puramente táctico, os sureños na primeira etapa da guerra acadaron un gran éxito e puideron tomar Washington e Nova York. Filadelfia converteuse na nova capital da Alianza do Norte.
  A propia guerra civil caeu nun período posterior: 1881 - 1905, e nela foron esmagadas dinamita e mesmo metralladoras.
  En Rusia, o tsar Andrei II foi substituído por Alexandre III. O novo rei non era nada pacífico. Rusia enfrontouse en África con Francia e Gran Bretaña, que tentaron desenvolver novas colonias. E colgou en conflito con eles.
  Comezou unha nova guerra para a redivisión do mundo, na que Prusia actuou tradicionalmente en alianza con Rusia. Esta vez, os alemáns acertaron. Francia, xunto cos rusos, foi derrotada en poucas semanas. Gran Bretaña sentou fóra do mar, pero perdeu todas as súas colonias en África e Australia, e no Océano Pacífico.
  Os alemáns conseguiron o seu, e expandíronse, levando a fronteira preto de París, e ata a Porte de Calais, e incluso incluíron Normandía. E algo na propia África.
  E Gran Bretaña afundiuse ao nivel dunha potencia menor, Francia converteuse completamente nun tributario.
  Pero a seguinte guerra xa aconteceu con Prusia, baixo Vladimir III. Neste momento, apareceron tipos de armas como tanques, avións e submarinos.
  Os prusianos actuaron en alianza con Xapón. A guerra nun principio non se desenvolveu con moito éxito para Rusia. A corrupción no exército tsarista, o conservadurismo dos xenerais e a asistencia activa prestada por Estados Unidos a Xapón afectaron. Ademais, Suecia e Noruega, e Gran Bretaña e Francia opuxéronse a Rusia.
  A guerra comezou en 1921, irónicamente no fatídico día do 22 de xuño. Foi case unha batalla mundial. O que quedaba de Europa e Asia foi contra Rusia. España e Portugal tamén viviron unha aventura semellante. Portugal sentíase excluído en África, e os españois soñaban con recuperar a súa antiga gloria na Idade Media.
  Desde este momento no hemisferio oriental, non hai tanto espazo que non estea controlado polo tsar ruso.
  Por certo, a esmagadora superioridade da Rusia tsarista en recursos humanos, o forte sistema autocrático e a debilidade da oposición interna xogaron un papel decisivo na guerra.
  Si, os tanques alemáns conseguiron atravesar o Neman ata o Dnieper nos dous primeiros meses, asediar Riga e, no sur, expulsar ás tropas rusas de Hungría. E os deuses deron á terra do Sol Nacente a oportunidade de derrotar á flota rusa. Pero de novo, polo momento.
  Os xenerais sen talento podían perder batalla tras batalla. Pero un novo foi medrando. E o rei, ao final, intensificou a loita contra a corrupción e organizou unha oferta máis ou menos tolerable. E recursos humanos: estaban en movemento as divisións chinesas, indias, árabes. Os alemáns non puideron cruzar o Dnieper, e no inverno as tropas rusas lanzaron unha contraofensiva.
  Cómpre sinalar que Suecia e Noruega non son moi fortes opoñentes; xa en marzo de 1922, Estocolmo foi tomado. E Oslo caeu en maio. En xuño de 1922, as tropas tsaristas puideron restaurar a situación anterior á guerra, empurrando aos prusianos de volta ás súas liñas orixinais.
  Francia, vendo esta evolución dos acontecementos, saíu apresurada da guerra. En resposta, o rei prusiano Guillermo ocupou París e as súas rexións do sur. As tropas rusas avanzaban. En setembro bordaron ao Vístula. As batallas pola Prusia Oriental desenvolvéronse. Koenigsberg caeu en decembro... E Viena foi liberada para o novo ano.
  Tampouco foi fácil para os xaponeses, cuxa frota sufriu importantes danos e perdeu a iniciativa.
  O ano 1923 comezou cunha gran ofensiva das tropas rusas en Polonia e en tres meses unha saída ao Oder e aos Alpes no sur. Os alemáns tiveron a oportunidade de resistir preto de Berlín, pero as tropas rusas lanzaron unha ofensiva en Baviera en abril. As tropas avanzaron lenta e constantemente cara ao final do verán, os rusos chegaron ao Rin. No outono, a rexión do Ruhr foi reconquistada aos alemáns, e en decembro, despois de feroces loitas, Berlín foi cercada.
  Alemaña xa non tiña oportunidade de gañar a guerra. Outros seis meses en 1924 foron combatidos no continente ata que España, Portugal, Alemaña, previamente capturados polos alemáns: Holanda e Bélxica, foron sometidas.
  Só quedaba Gran Bretaña e Xapón xa perdera tanto Okinawa como Hokkaido.
  Churchill liderou a defensa da metrópole. Pero os británicos non tiveron ningunha oportunidade.
  É certo que superaron o pouso do outono.
  Chegou o ano 1925. Non había unidade nos Estados Unidos sobre que facer. Permitir rematar con Gran Bretaña e Xapón. Ou aínda entrar nunha guerra difícil?
  O sentido común dixo que, a pesar da industria desenvolvida, Estados Unidos sería trivialmente esmagado polos números. Pero estar só cun oso ruso dá moito medo.
  En xuño, as tropas rusas realizaron, esta vez un desembarco exitoso en Gran Bretaña, Londres caeu. E en agosto, Xapón tamén estaba rematado.
  Así rematou outra guerra.
  Rusia tomou o control de todos os países do hemisferio oriental. Ao mesmo tempo, o propio imperio mantívose autocrático e unitario. Ou case unitario. As posesións europeas tiñan algúns atributos externos de autonomía. Pero de todos os xeitos, o poder tsarista dominaba en todas partes. Xa sexa o Reino de Polonia, ou o Reino de Suecia co tsar Vladimir á cabeza.
  O 5 de marzo de 1933 morreu o tsar Vladimir o Grande, e o seu fillo Cirilo converteuse no novo tsar. Pero o reinado do novo monarca foi curto, exactamente cen días. E no trono estaba Alexandre cuarto, de quince anos. E cincuenta días despois tivo un accidente. Nicolás II logrou o trono con só dez anos. Son catro emperadores nun ano... Pois que pasa!
  Só moi raramente, por suposto, e non en todos os países do mundo!
  Aínda que, por suposto, moitos lembraron que Nicolás Primeiro gobernou por moi pouco tempo e morreu como consecuencia da violencia.
  Pero o comezo do reinado de Nicolás II resultou bastante bo. Dous anos despois, lanzouse o primeiro satélite artificial da historia do planeta Terra, que voou arredor dos planetas.
  E 1937 resultou non ser tan sinistro como na historia real. Xa que foi este ano cando o primeiro ruso voou ao espazo. Non, non Gagarin, senón o príncipe Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin aínda non tivo sorte. E ti a onde vas?
  Rusia, o imperio máis extenso, pode destinar fondos colosais para a expansión espacial.
  Ao ano seguinte, 1938, probouse a primeira bomba atómica rusa.
  O novo tsar Nicolás II aínda era moi novo e, por suposto, impaciente. Ademais, Estados Unidos seguía sendo o único competidor perigoso de Rusia. Sen esquecer o feito de que os americanos tamén poden estar a piques de ter unha bomba atómica.
  O 1 de marzo de 1940, por orde do tsar Nicolás II, que xa era formalmente adulto, comezou a invasión dos Estados Unidos. O motivo formal foi o apoio dos americanos á oposición republicana en Rusia coas demandas de eleccións parlamentarias.
  É posible que a decisión do mozo Nicolás II fose o paso máis sabio. Despois de todo, é imposible permitir que un adversario potencial tamén adquira armas nucleares.
  A ofensiva das tropas rusas usando grandes columnas de tanques desenvolveuse inicialmente con éxito e rapidamente. Pero entón a resistencia dos americanos intensificouse. Durante varios meses, o avance das tropas rusas foi extremadamente lento. Pero aínda así, o inimigo estaba perdendo e cedendo á cantidade de man de obra, e a calidade da flota de tanques estaba condenada.
  Pero un levantamento estalou en África e China. Ademais, forzas importantes foron desviadas para reprimir a rebelión.
  En 1941, os exércitos estadounidenses lanzaron unha contraofensiva, pero tampouco lograron o seu obxectivo. Varios ataques, e despois o inverno de 1941-1942, durante o cal os estadounidenses perderon case todo o Canadá. E en abril, Toronto e Quebec caeron case simultáneamente.
  A guerra xa comezou no territorio tradicional americano. Houbo intercambios de golpes. Pero o boxeador ruso máis grande venceu ao galo americano.
  Filadelfia caeu en agosto de 1942. E en outubro de 1942, as tropas rusas achegáronse a Nova York. Entón o goberno dos Estados Unidos decidiu usar armas nucleares.
  Pero aínda non tiveron a menor oportunidade de conseguir o territorio de Rusia, polo que se apostou por ataques contra as tropas de asalto.
  A bomba foi disparada pola noite. Esta decisión débese ao feito de que un flash brillante cega aos soldados.
  O efecto non foi moi significativo, morreron algo máis de mil persoas, vinte mil persoas quedaron cegadas, aínda que a maioría foron temporais. Pero tal golpe non se pode chamar decisivo.
  Ademais, a Rusia tsarista ten moitas máis cargas nucleares, polo que aínda non é un feito que sexa racional abrir ese intercambio de racións nucleares.
  Pero a onde vas? Nunha mala posición, todos os movementos son malos, e os políticos intelixentes non se meten nunha mala posición.
  En decembro, Nova York e Washington caeron, e antes diso, os estadounidenses utilizaron cinco máis das súas bombas non moi poderosas e exitosas en canto ao deseño. E a resposta dos xenerais tsaristas deixou caer vinte dos seus cargos. Entón resultou ser usado en serie unha bomba terrible.
  A guerra durou ata o 23 de febreiro de 1943, pero ninguén lanzou bombas atómicas.
  América foi completamente liberada do dominio do capital e sometida ao dominio dun monarca autocrático.
  O rei recibiu novas terras e gran gloria. E agora ninguén se atrevía a discutir con el.
  En 1945, os cosmonautas rusos pousaron na Lúa. E en 1947, o exército ruso entrou en México. O rei decidiu que era hora de poñer fin a unha reliquia como a existencia de moitos estados nun planeta. E o seu exército moveuse para conquistar todo o que se pode conquistar.
  En 1949, Arxentina converteuse no último país soberano anexionado ao Imperio Ruso.
  E houbo paz en todo o mundo. En 1953, os cosmonautas rusos tamén pisaron a superficie de Marte. 1956 - Venus cun home. 1960 - Mercurio. 1961 - un dos satélites de Marte. 1967 - Home en Neptuno, e en 1968 - en Saturno. En 1970 - Urano, e en 1971 - Plutón.
  Nicolás II pasou á historia co alcume: o rematador! En 2016, o rei xa tiña noventa e tres anos. Pero os éxitos da medicina terrenal aínda non nos permiten considerar o rei demasiado decrépito e débil. Leva 83 anos no poder, o que supón un récord absoluto entre aqueles gobernantes cuxo mandato é máis ou menos fiable. Aínda que na historia, din, houbo casos nos que gobernaron máis tempo.
  Na Terra, as cousas case van ben. É certo que hai un problema co crecemento da poboación, que xa superou os oito mil millóns. As grandes esperanzas están asociadas coa expansión espacial.
  Varias cidades xa foron construídas na lúa. Como se viu, con seis veces menos gravidade que na Terra, as verduras e froitas cultivadas en invernadoiros poden alcanzar tamaños enormes.
  Construíronse cidades tanto en Marte como en Venus, así como fábricas en Mercurio. Este planeta, que está o máis próximo ao Sol, é moi conveniente para a produción e laminación de metais. Para este fin utilízase enerxía solar.
  Tamén hai asentamentos humanos nos satélites de Xúpiter, Urano, Saturno. O espazo vaise dominando progresivamente en maior medida.
  E foi en 2016 cando partiu da Lúa a primeira expedición interestelar á estrela Sirio. O monarca espera moito estar á altura dun evento tan alegre como establecer contacto cos irmáns en mente.
  
  
  
  PESADADEO UNIVERSO
  O ditador español Franco, en contraste coa historia real, acordou que as tropas alemás atacasen a fortaleza inglesa de Xibraltar. A cambio, España recibiu algunhas terras británicas e francesas en África.
  O asalto baixo o mando de Mainstein tivo lugar pola noite do 25 de novembro de 1940 ao 26. Como se viu, os británicos non estaban preparados para tal movemento militar e os nazis conseguiron capturar unha fortaleza tan poderosa dun golpe.
  A súa caída tivo un impacto significativo no curso da guerra. A Wehrmacht foi capaz de transferir forzas na distancia máis curta a África, e os británicos foron bloqueados para entrar no mar Mediterráneo desde o leste.
  O mando alemán enviou varias divisións a África ecuatorial. Ademais, o corpo de Rommel foi trasladado a Libia, uns meses antes da realidade.
  Os británicos, pola súa banda, abandonaron a ofensiva contra os italianos en Etiopía e comezaron a reforzar as súas posicións en Exipto. Porén, Rommel conseguiu adiantarse a eles e, como resultado dun ataque preventivo, derrotou ás tropas coloniais, capturando Alexandría e O Cairo. A posición de Gran Bretaña en África tornouse máis complicada. Os alemáns xa chegaran á canle de Suez e ameazaron con avanzar máis cara a Oriente Medio. Ademais, fíxose posible avanzar cara ao Sudán.
  É certo que os asuntos dos italianos en Grecia non tiveron moito éxito, pero o achegamento de forzas adicionais de Alemaña salvou a situación.
  Hitler tiña un dilema: atacar a URSS ou acabar con Gran Bretaña? Os éxitos da Wehrmacht en África motivaron a segunda decisión: desatar as mans en Occidente. Aínda que os preparativos militares da URSS inspiraron medo no Führer.
  O Exército Vermello facíase máis forte, pero os alemáns tampouco estaban sentados de brazos cruzados. A produción de tanques en 1941 duplicouse en comparación con 1940, e a aviación aumentou case dúas veces e media.
  Os nazis levaron a cabo o bombardeo e o desembarco en Malta. Entón Rommel rompeu as defensas da canle de Suez e entrou en Iraq, que se rebelou contra o dominio británico. Os alemáns conquistaron con relativa facilidade tanto Kuwait como todo o Oriente Medio. Stalin, pola súa banda, adheriuse a unha táctica de espera. Pero Churchill continuou teimudamente a guerra. A Wehrmacht, chegando a Irán, volveuse a Sudáfrica.
  O ano 1941 chegaba ao seu fin. O lanzamento de submarinos aumentou e Gran Bretaña estaba perdendo as súas colonias. EEUU foi pasivo. Pero Xapón non puido quedar de brazos cruzados e atacou o porto de Perú o 7 de decembro. Comezou unha nova guerra intensa no Pacífico. E Hitler tivo que abandonar de novo os plans de ataque á URSS.
  É necesario axudar aos xaponeses, apoderarse de Irán e India, así como de Sudáfrica. E o máis importante a propia Gran Bretaña. Ademais, os bombardeiros estadounidenses non son un xoguete. Poden causarlle moitos problemas ao Terceiro Reich. E o máis conveniente é lanzar bombardeos desde o territorio de Gran Bretaña.
  Así que o Führer viuse obrigado en 1942 a abandonar a idea de invadir o leste.
  Había o risco de que o propio Stalin abrise a fronte, pero... Hai que coñecer o carácter de Stalin. É moi reservado en política exterior. A guerra con Finlandia fixo que o Ditador Vermello fose aínda máis cauteloso.
  Mentres a URSS está acumulando forza. O número de aviación o 1 de xaneiro de 1942 alcanzou os trinta e dous mil vehículos, e os tanques, máis de vintecinco mil, máis outros tres mil tanquetas. En total, Stalin planeaba completar a contratación de 20 corpos mecanizados, cun número total de tanques de 32 mil vehículos, dos cales o último KV de varias marcas e T-34, 16,5 mil. Ademais, o desenvolvemento dos tanques T-50 aínda estaba en curso, aínda que o coche resultou ser lixeiro.
  Os alemáns, ao atoparse co Matilda e algúns cruceiros, e tendo información de que os británicos estaban a desenvolver tanques pesados, tamén comezaron a fabricar os seus propios mastodontes. En primeiro lugar, o "Tiger" cun canón de 88 mm e unha armadura cun canón impenetrable de 75 mm cun canón longo.
  Tamén estaba dispoñible información sobre a construción de tanques soviéticos. O tanque KV-2 marchou no desfile do Primeiro de Maio na Praza Vermella, e os trinta e catro tiñan algúns datos.
  En calquera caso, cando Speer dirixiu o ministerio imperial de armamento e munición, os desenvolvementos tecnolóxicos foron máis rápidos. Hitler quería ter os mellores tanques do mundo, e outros máis pesados. Pero mentres Alemaña era claramente inferior á URSS. E o número de coches e a súa calidade. En agosto de 1941, comezou a produción do tanque KV-3. O coche resultou ser bastante pesado con 68 toneladas, pero armado cun canón de 107 mm cunha velocidade inicial de proxectil de 800 metros por segundo. Isto proporcionoulle unha vantaxe sobre o "Tiger", que, por certo, aínda non fora lanzado na serie.
  Aínda máis poderoso era o KV-5 cun peso de 125 toneladas e dous canóns. É certo que unha máquina tan pesada creou máis problemas para o exército soviético que ben. E en 1942 , adoptouse a versión KV-4 con un peso de 107 toneladas . A URSS podería estar orgullosa dos seus tanques máis pesados do mundo, e mesmo dos máis poderosos.
  Pero, por outra banda, Alemaña desenvolveuse bastante ben na aviación. Yu-188, despois de entrar en serie, desenvolveu unha velocidade comparable ás dos cazas. DO-217 tamén parecía decente. Os avións a reacción tamén se desenvolveron activamente. Dado que Gran Bretaña era o obxectivo principal, aos bombardeiros a reacción prestouse moita máis atención que na historia real.
  Os alemáns utilizaron activamente o traballo escravo. Importou de África un gran número de negros. Os traballadores negros eran obedientes, resistentes, pero pouco cualificados. Utilizáronse para traballos auxiliares.
  Pero controlando Europa, os alemáns poderían recrutar suficientes números e man de obra cualificada.
  Speer incluso conseguiu persuadir a Hitler, aínda non levando a cabo un programa para exterminar aos xudeus, senón para utilizalos na produción de avións e equipos.
  A aposta foi unha ofensiva aérea contra Gran Bretaña e unha guerra submarina masiva.
  Porén, a entrada de Estados Unidos no conflito engadiu unha dor de cabeza aos Fritz e obrigou a un forte aumento do número de mandas de lobos.
  Alemaña viuse obrigada tardíamente a aumentar a produción de bombardeiros e avións estratéxicos. En primeiro lugar, Yu-288 e Yu-488 - con catro motores. Pero o seu desenvolvemento e lembranza levou tempo. A modificación ME-109 "F" no seu conxunto foi un digno oponente para os coches británicos. Pero o desenvolvemento do ME-209 fracasou, igual que o ME-210.
  O bombardeiro en picado XE-177 tamén fallou. Pero Speer xogou coa cantidade. Ademais, o Focke-Wulf converteuse no caza máis poderoso en termos de armamento, compensando algunhas das debilidades do ME-109. Si, e a escola de voo dos alemáns resultou ser mellor que o inglés, e aínda máis americano. En maio de 1942, os nazis capturaron Sudáfrica. E un escuadrón estadounidense chegou a Madagascar. A batalla de Midway resultou perdida polos americanos: así o capitán de terceira fila, que xogou un papel decisivo nesta batalla, acabou, irónicamente, en Madagascar. Os Estados Unidos querían manter unha base en África e non deixar que os nazis se relaxen. Pero isto empeorou significativamente a súa posición no Océano Pacífico.
  É certo que os xaponeses non actuaron á altura. A batalla polo arquipélago hawaiano prolongouse.
  Os nazis conseguiron o control de África, e enormes reservas de materias primas estratéxicas, e tamén capturaron a India e Irán. Os recursos baixo o control do Terceiro Reich son enormes, pero aínda deben ser dixeridos.
  A batalla aérea para Gran Bretaña non é tan sinxela. Aumentando constantemente a produción de avións, os alemáns puxeron presión, pero non houbo un dominio total. A falta de poder da aviación estratéxica, e a axuda dos Estados Unidos, e aínda así non hai suficientes submarinos, afectados. E o torpedo milagre co que tantas esperanzas se asociaron defraudounos.
  O Führer non se atreveu a desembarcar en Gran Bretaña en 1942. Apostouse por reforzar o poder marítimo e a flota submarina. Ao mesmo tempo, construíronse portaavións e acoirazados. Había suficiente capacidade de produción, pero todo levou tempo.
  Os mísiles balísticos de clase A tamén requiriron un axuste fino. Pero as carcasas robóticas FAU-1 comezaron a producirse en masa. Os coches relativamente baratos, que utilizaban combustible simple, tiñan a indubidable vantaxe de que non necesitaban pilotos.
  Hitler, despois de ter acceso a recursos naturais ilimitados e reservas de traballo, quería salvar a vida dos pilotos alemáns. V-1 como fácil de fabricar e non tripulado parecía a mellor solución. E milleiros deste tipo de cunchas robóticas caeron desde o outono de 1942 en Londres.
  Ao mesmo tempo, os alemáns aceleraron o desenvolvemento do bombardeiro a reacción Arado e dos mísiles balísticos.
  Stalin continuou esperando e acumulando forzas. En 1942, a URSS produciu cinco mil e medio novos tanques KV e T-34, e preto de mil marcas antigas, preto de cincocentos novos T-50 e T-60 lixeiros e douscentos anfibios. Tamén aumentou a flota de avións: entraron en servizo uns quince mil avións novos e vellos. Incluso había escaseza de pilotos. A produción de Katyushas aumentou lentamente.
  A Alemaña nazi produciu máis de trinta mil avións, pero sufriu importantes perdas nas batallas. Os alemáns produciron uns seis mil e medio de tanques. Sobre todo, o T-3 e unha nova modificación do T-4 cun canón longo de 75 mm. Producíronse un pouco máis de cen dos "Tigres" máis novos, e as "Panteras" aínda están só en prototipos.
  Pero o rifle de asalto MP-44 deseñado por Schmeister comezou a entrar na serie. A diferenza da historia real, a máquina non tivo que ser desenvolvida tendo en conta a escaseza de metais non férreos. E isto acelerou o desenvolvemento dun rifle de asalto máis sinxelo, con aliaxe de aceiro.
  Entón, en armas pequenas, os alemáns comezaron a gañar vantaxe. Pero tamén necesitaban tempo para que a máquina rearmase todas as tropas.
  Pero na flota de submarinos, onde o lanzamento alcanzou corenta ou cincuenta submarinos por mes, os alemáns realmente non teñen igual.
  Incluso había submarinos de moi alta velocidade con peróxido de hidróxeno. Traballo acelerado no programa nuclear. Afortunadamente, hai moitos recursos. E mesmo o erro dos físicos alemáns de que o grafito non é adecuado como moderador non resultou catastrófico. Construíronse varias fábricas para a produción de auga pesada, incluso en África.
  Polo tanto, non é lavando, é rodando, pero o reactor nuclear dos nazis comezou a funcionar en decembro de 1942. Mesmo un pouco antes que os americanos. Despois das derrotas no Pacífico, comezaron un serio desmontaxe. E o financiamento para o programa nuclear foi drasticamente recortado.
  O comezo de 1943 estivo marcado pola declaración de Guerra Total de Hitler e a introdución do servizo universal de traballo nos territorios ocupados. Os ataques masivos do V-1 en Londres non se xustificaron. Os británicos aprenderon a repeler parcialmente tales golpes, pero os alemáns levaron o número.
  Pero a guerra submarina resultou ser realmente desastrosa para Gran Bretaña. A produción de armas na illa caeu drasticamente debido á falta de materias primas. A metrópole estivo ao bordo do colapso. Ademais, os nazis capturaron Madagascar e os xaponeses, xunto cos nazis, invadiron Australia e conseguiron a súa rendición relativamente rápido.
  Aínda que Stalin entendeu o perigo das tácticas de espera, mantívose fiel a si mesmo, sen pelexar. Mellor que os capitalistas se exterminen ata o final. E veremos...
  Pero esta táctica tamén tiña os seus inconvenientes. Usando enormes recursos, o Terceiro Reich xa preparaba unha guerra contra a URSS. A produción de tanques no Terceiro Reich alcanzou en 1943 unha media de 1.200 vehículos diarios, máis trescentos cincuenta canóns autopropulsados. Ademais, as armas autopropulsadas non son nada débiles. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Tendo en conta que os alemáns case non sufriron perdas en tanques, a súa reposición do panzvale xa era dúas veces máis rápida que a do Exército Vermello. E a brecha cuantitativa na tecnoloxía a favor da URSS comezou a diminuír.
  En termos de calidade, o Fritz obtivo un "King Tiger" similar en peso ao KV-3, en termos de potencia de penetración, o arma foi ata algo superior debido á calidade do proxectil e á armadura frontal máis forte. Ben, os superpesados KV-5 e KV-4 soviéticos resultaron ser tecnicamente pouco fiables, especialmente o seu tren de aterrizaje. Entón, o uso de tales monstros en combate estaba en dúbida.
  E Stalin tamén ordenou a creación dun KV-6 con sete canóns e dous lanzacohetes. Fixeron o coche. Pero resultou ser tan pesado e longo que non podías levalo nun tren nin despregalo na batalla. O T-34-76 é un vehículo bastante exitoso, pero máis débil no combate frontal que o Panther ou Tiger. E os KV-1 e KV-2 son comparables aos alemáns en termos de peso, pero son inferiores aos Panthers e Tigers en tope. O T-4 alemán alcanzou aos trinta e catro en blindaxe e superou en armamento, visibilidade e óptica, e iso a igual peso, ou incluso menos, se comparamos modificacións máis pesadas.
  En definitiva, o Fritz tirouse e a calidade estivo á altura. E a aparición do ME-309 e ME-262 deu unha vantaxe na calidade da aviación. Como o Yu-488, o mellor bombardeiro de catro motores. E detrás deles hai modelos reactivos. Como Yu-287 e Arado.
  En setembro de 1943, os nazis finalmente levaron a cabo un desembarco exitoso en Gran Bretaña. Despois de dúas semanas de loita - Inglaterra capitulou. E aínda que Churchill fuxiu a Canadá, o resultado da guerra en Occidente parecía unha conclusión inevitable.
  Roosevelt, despois de perder o seu principal aliado e temendo o crecente poder do Terceiro Reich, pediu a paz.
  Hitler, tras discusións co seu séquito, puxo unha condición para os Estados Unidos: o rexeitamento do programa nuclear e o recoñecemento de todas as conquistas de Xapón e do Terceiro Reich. Así como a retirada das tropas de Islandia, que os Fritz xa cubriran coa flota submarina. O control da Terra do Sol Nacente sobre Gaia, onde os combates aínda non cesaron. Ademais, Hitler esixiu unha compensación material para o Terceiro Reich e Xapón por toda a destrución e os gastos militares causados polos Estados Unidos e Gran Bretaña.
  Aínda que os termos da paz eran extremadamente difíciles, Roosevelt conseguiu con grandes dificultades a súa adopción no Congreso e no Senado.
  Os indicios de Stalin de que non se opoñía a unirse á coalición das potencias do Eixe desempeñaron un papel importante no cumprimento dos Estados Unidos, e polo menos estaba preparado para recuperar Alaska.
  Gañou o pragmatismo americano, que resultou máis alto que o entusiasmo e as emocións. Ademais, o programa nuclear dos alemáns desenvolveuse máis rápido que o estadounidense, e isto estivo cheo dunha catástrofe no futuro.
  Rematou a primeira fase da Segunda Guerra Mundial. Pero o Führer agora quería acabar coa URSS.
  As inesperadas tácticas de agardar e ver de Stalin e a súa devoción pola causa da paz mundial fixeron unha broma sinistra. Joseph foi oposto polo Terceiro Reich e Xapón con todos os recursos do hemisferio oriental, incluíndo Australia, e algunhas cabezas de ponte no mundo occidental.
  A Terra do Sol Nacente, con todo, aínda non rematou con China, pero ben podería abrir unha segunda fronte. Hitler, pola súa banda, formou activamente tropas coloniais e lexións estranxeiras. Ao mesmo tempo, tamén aumentou a produción de armas.
  Na primeira metade de 1944, a produción de tanques e canóns autopropulsados no Terceiro Reich alcanzou e superou os cen vehículos diarios. Panther-2 no seu nivel superou todos os coches soviéticos. Tamén había un tanque alemán máis avanzado "Lion", e pronto o "Royal Lion".
  E o máis importante, a aviación a reacción foi desenvolvida en serie. En resposta, os tanques T-34-85 e IS-1 e IS-2 entraron en produción na URSS, e ninguén retirou a serie KV da produción. O tanque de produción máis masivo do Terceiro Reich para 1944 foi o Panther-2 e o T-34-85 da URSS. Os modelos máis pesados producíronse en cantidades significativas, aproximadamente, en dez cantidades máis pequenas. E os alemáns non querían levar moito peso nas estradas soviéticas, e Stalin comezou a desconfiar da serie KV, e os IS resultaron demasiado crus.
  Non obstante, o alemán "Panther" -2 cun canón de 88 mm de calibre 71 L superou ao T-34-85 no poder de perforación da arma, en blindaxe frontal e un pouco lateral, e tampouco o fixo. conceder en rendemento de condución cun motor de 900 cabalos e un peso de 47 toneladas. Mesmo cando o peso do tanque alemán chegou a 50,2 toneladas, non resultou fatal.
  E o avión a reacción alemán non tiña un opoñente digno en absoluto.
  Hitler decidiu que era mellor non arrastrar a goma e comezou a guerra o 22 de xuño de 1944. Botando sobre a URSS trescentas cincuenta divisións propias e estranxeiras, e cento vinte divisións de satélites. Ao lado do Terceiro Reich estaban: Romanía, Hungría, Eslovaquia, Croacia, Finlandia, Suecia, Italia, Portugal, España, Bulgaria, Arxentina, Turquía.
  Os alemáns tamén utilizaron un gran número de estranxeiros e hiwis na Wehrmacht. En total, o Terceiro Reich, só no primeiro escalón, lanzou á batalla doce millóns e medio de soldados, dos cales non máis do corenta por cento eran alemáns por nacionalidade. Os satélites engadiron outros tres millóns. En total, son case dezaseis millóns de infantería no primeiro escalón, uns trinta e tres mil tanques, máis de cincuenta e cinco mil avións, uns douscentos cincuenta canóns e morteiros.
  A URSS, tras a mobilización, despregou trece millóns e medio de soldados, pero parte das forzas tivo que manterse no Extremo Oriente e distritos internos. No primeiro escalón había oito millóns de soldados, uns trinta mil tanques, case corenta mil avións e uns douscentos mil canóns e morteiros.
  Así, do lado do Terceiro Reich, hai unha dobre superioridade en infantería, e unha superioridade quintupla na mobilidade da forza, cunha mellor metralleta. É certo que a URSS ten moitas metralladoras, case paritarias.
  A diferenza de tanques non é grande, pero a porcentaxe de vehículos obsoletos na URSS é maior, así como os tanques de lanzamentos anteriores.
  A aviación a reacción alemá non ten opoñente, e os avións propulsados por hélices do Terceiro Reich son máis rápidos e mellor armados. É certo que os vehículos soviéticos son superiores en manobrabilidade horizontal.
  En artillería e morteiros, o equilibrio de forzas é o máis próximo á igualdade. Tanto en cantidade como en calidade.
  É certo que a frota do Terceiro Reich está especialmente submarina, moitas veces máis forte que a soviética. Como é o caso de Xapón.
  Ademais, os nazis xa teñen mísiles balísticos de clase A en produción en masa, e os primeiros disquetes despegaron.
  En xeral, os nazis serán máis fortes e Stalin preparou bastante, aínda que tarde, a defensa. Pero non se fixo moito. A liña de Stalin non foi totalmente restaurada e, o máis importante, as tropas non estaban suficientemente adestradas para manter a liña. Aínda que foron reciclados desesperadamente.
  A liña fronteiriza de Molotov, durante tres anos de probabilidade, foi xeralmente completada, pero estaba situada demasiado preto da fronteira e non tiña suficiente profundidade. Ademais, Stalin ordenou a construción dun terceiro escalón detrás do Dnieper, pero só comezou despois da rendición dos Estados Unidos.
  É certo que, ademais das tropas soviéticas, pódese contar con partes do NKVD, cuxo número chegou a un millón de soldados e a milicia. Trátase duns catro millóns de persoas, só nas cidades occidentais. Aínda que, por suposto, a súa eficacia de combate é moito peor que a das unidades habituais.
  Os alemáns, ademais da historia real, asestaron o golpe principal no centro, cortando a repisa de Bialystok e o puño de Lvov. Os primeiros días de loita mostraron que os alemáns, a pesar da gran cantidade de unidades estranxeiras, estaban a realizar a ofensiva con máis ou menos fluidez. Pero as tropas soviéticas adoitan perderse.
  Ademais, a capacidade de combate das unidades ucraínas resultou dubidosa. Moitos desertores e renderse nos primeiros días da guerra.
  Non foi posible conter ao inimigo nas batallas fronteirizas. E entón Stalin cometeu un erro, prohibindo a retirada de unidades á liña principal e esixindo endereitar a fronte. O erro, con todo, foi corrixido, pero con retraso. Os alemáns puideron capturar Minsk xa o 28 de xuño, tras romper a liña de Stalin no centro.
  A confusión só se intensificou. O 30 de xuño produciuse a esperada entrada na guerra de Xapón e os seus satélites. Así que, polo momento, tivemos que esquecernos do traslado de tropas do Extremo Oriente.
  O avance alemán no centro foise expandindo. Había unha brecha enorme que tentaron desesperadamente tapar. Pero os nazis avanzaron e o 16 de xullo irromperon en Smolensk.
  Tirando todas as reservas dispoñibles á batalla e poñendo as milicias baixo as armas, Stalin e Zhukov puideron deter o avance dos Fritz no centro. Pero Hitler virou as súas tropas cara ao sur. Os nazis crearon un enorme caldeiro en Kiev, e capturaron case toda a Ucraína.
  Bloqueou Leningrado, invadiu Crimea. O curso das hostilidades semellaba moito o de 1941, como un karma implacable. Pero as diferenzas tamén foron bastante importantes. A URSS en 1941 tiña algunhas reservas libres, e agora xa estaba todo mobilizado. E cando se produciu o asalto en outubro, resultou que case non había nada con que aguantar a defensa.
  A principios de novembro de 1944, os nazis rodearon Moscova, forzando a Stalin a fuxir a Kuibyshev.
  Os nazis, a diferenza da historia real, tiñan unha importante superioridade numérica. Tiñan divisións suficientes para evitar Moscova desde o norte e o sur. Pero as unidades soviéticas espalláronse demasiado en diferentes frontes.
  En realidade, en 1941, tras as mobilizacións, Stalin gañou unha vantaxe sobre a Wehrmacht no número de efectivos, e tiña catro veces máis avións e tanques que o Terceiro Reich desde o comezo da guerra. E nos primeiros cinco meses da guerra, producíronse máis equipos soviéticos na historia real.
  Pero agora os nazis son todos trunfo, tanto pola cantidade como pola calidade das armas e do persoal. E o Exército Vermello ten as mesmas feridas que en 1941. Incluída a falta de vontade dos ucraínos, bálticos e moitas pequenas nacións de morrer polo sistema soviético. Traizón masiva e atropelo a vítimas da represión, desposuídos e outros ofendidos de todo tipo. Incluíndo os inimigos ideolóxicos do réxime soviético.
  E o feito de que os alemáns tamén derrotasen a Occidente non fai máis que aumentar o número de traidores.
  Polo tanto, non é de estrañar que Moscova estea rodeada e os alemáns capturaron o Donbass, Voronezh e se dirixan cara a Stalingrado.
  O inverno de 1944, por desgraza, non foi tan xeado e nevado como en 1941. Porén, Moscova aguantou heroicamente ata finais de decembro de 1944. Stalingrado caeu en xaneiro de 1945, e as batallas por iso non foron demasiado longas. En febreiro e principios de marzo, os alemáns e os seus satélites capturaron completamente o Cáucaso e os pozos de petróleo de Bakú.
  Despois a ofensiva pasou polo Volga. A Saratov, a Kuibyshev, e máis a Orenburg e Kazán.
  Stalin fuxiu a Sverdlovsk. Kazan caeu en maio. No verán, os alemáns e os xaponeses continuaron avanzando nas profundidades de Rusia. A resistencia das tropas soviéticas caeu. O 5 de agosto de 1945, Sverdlovsk foi tomada. E o 3 de setembro de 1945, Stalin finalmente accedeu a renderse. A cambio das súas propias vidas e liberdade.
  A Segunda Guerra Mundial rematou. Pero a paz durou pouco. Despois de probar as armas nucleares, Hitler convenceuse do seu fenomenal poder destrutivo.
  Agora parecía que Xapón e Estados Unidos aínda estaban no camiño da dominación mundial polo Terceiro Reich. E aínda que o Führer conquistou máis terras que Genghis Khan, Alexandre Magno, Napoleón, o emperador Troiano e Solimán o Magnífico xuntos, decidiu derrotar tamén a Xapón.
  Exactamente tres anos despois do final da Segunda Guerra Mundial, cen mísiles balísticos intercontinentais con poderosas cargas nucleares cubriron ao mesmo tempo o país do Sol Naciente.
  E entón comezou a ofensiva das unidades terrestres da Wehrmacht e da frota. Os alemáns tomaron relativamente rapidamente as posesións de Xapón en Asia, e a propia metrópole foi arrasada con bombas atómicas.
  A resistencia máis ou menos prolongada foi proporcionada polas posesións do Pacífico do país do Sol Naciente. Pero en xuño de 1949, todo rematou. Agora só quedaba derrotar aos Estados Unidos. Ademais, había un motivo. Os estadounidenses, contrariamente ao acordo, desenvolveron armas nucleares e realizaron a súa proba secreta.
  Hitler comezou a guerra o 1 de xaneiro de 1950, lanzando trescentos mísiles nucleares á vez no novo ano. Un ataque nuclear devastador destruíu cen grandes cidades estadounidenses e matou a varias decenas de millóns de persoas. Engadiu un dos maiores crimes de Adolf Hitler á lista máis longa das atrocidades máis odiosas. Despois veu a invasión de Canadá, e do sur xunto coas ditaduras latinoamericanas. Os americanos estaban debilitados e conmocionados, pero loitaron desesperadamente. Entenderon que a derrota para eles só significaba escravitude e unha morte lenta e dolorosa. Polo tanto, foi a máis desesperada de todas as guerras. E durou máis dun ano, o que obrigou ao Terceiro Reich a soltar unhas duascentas cargas nucleares máis, e converter moitas terras fértiles nun deserto radioactivo. Pero o obxectivo foi conseguido e o último inimigo do Terceiro Reich foi derrotado. E despois, comezou o proceso da chamada globalización mundial. O marco alemán converteuse na única moeda mundial. Incluso os países formalmente independentes foron reducidos ao nivel de colonias do Terceiro Reich, mentres que só mantiveron un autogoberno local limitado. Os xudeus e xitanos foron proscritos: foron buscados e destruídos. As SS levaron a cabo purgas masivas, e enfureceron. Chegou un verdadeiro pesadelo: a hora do dragón. Ou, máis exactamente, unha época. O Führer estaba construíndo un imperio totalitario do mundo real con pretensión de expansión espacial. En 1959, durante a celebración do setenta aniversario do Führer, tivo lugar unha coroación oficial, un plebiscito mundial -que lexitimou o título de superemperador-. E cando Adolf Hitler morreu en 1967, o seu fillo herdou o seu título e poder. Nese momento, o planeta Terra xa establecera asentamentos na Lúa e en Marte con Venus, e preparábase activamente para a expansión cara aos mundos estrelados exteriores... Os nazis querían un imperio universal: a construción do Reich Estelar, co fin de para mergullar o universo enteiro nun pesadelo.
  
  
  CEN MIL NENAS FERMOSAS
  Elfaraya viu a si mesma na batalla... Agora é unha guerreira e líder dun exército non débil.
  Nenas fermosas: só teñen os peitos e as coxas cubertas de placas lixeiras blindadas. E os brazos, as pernas e o estómago están espidos, curtidos.
  E estas nenas azotan cos pés descalzos. Eran cen mil. E todas as nenas, nin un só home! E todas fermosas, delgadas, atléticas, musculosas, bronceadas, con dentes de perla!
  Como amazonas... Aliñados en cohortes. Espadas na man, arcos detrás. Non hai escudos: o guerreiro cre que a espada é máis verdadeira que o escudo.
  E as bandeiras ondean con orgullo sobre as nenas. Están preparados para loitar e queren gañar con confianza!
  Pero dende lonxe movíanse hordas de orcos. Osos peludos e desagradables. E unhas cen veces menos trolls que serven de mandos.
  E agora esta horda móvese cara ás mozas.
  Elfaraya dá o comando:
  - Dispara desde arcos, nun arco alto!
  A nena, usando os dedos espidos das súas graciosas pernas, tira das cordas do arco. E dispara frechas mortais.
  Ao mesmo tempo, os guerreiros mostran os dentes e rugen:
  Sexamos campións!
  E voan contra o inimigo cun espeso enxame de frechas. Pican aos adversarios coma un ourizo con agullas.
  Caen orcos e trolls, feridos de asasinas e crueis.
  E Elfaraya di:
  - Polas novas fronteiras do imperio!
  Os guerreiros actúan sincronizados. Os seus corpos bronceados, tan fermosos e brillantes. E os pés descalzos brillan nocellos bronceados. E os dedos son tenaz nas extremidades inferiores. E os agasallos da destrución voan para si mesmos, golpeando aos adversarios.
  Orcos e trolls caen rotos. E teñen caras de animais torcidas pola dor.
  Os guerreiros son simplemente admirables. Son cinturas finas e musculosas e pernas musculosas. Como miles de frechas serán disparadas á vez.
  E golpearán unha masa de orcos. E canta:
  - Pola nosa gran honra,
  ¡Comamos bandidos!
  E de novo unha morea de frechas, e eles van soltalo. E ensuciarán de cadáveres todas as aproximacións aos montes onde se atopan.
  Si, son uns guerreiros incribles. No que un sorriso tan salvaxe, e o corpo xira na dirección correcta co exterminio dos adversarios.
  A propia Elfaraya lanza un arco. Ela tira a corda cos seus dedos espidos e golpea con moita precisión.
  Ao mesmo tempo, a nena canta para si mesma:
  - A violencia mantén o mundo,
  O volcán da rabia arremete ao grande!
  maior tensión,
  Esperta con dor e medo!
  E de novo voa a frecha lanzada polo pé descalzo do guerreiro. E golpea tres orcos á vez.
  Eses atraganse polas fontes de sangue. E Elfaraya como chillar:
  - Gloria á miña maxia!
  E de novo disparará unha frecha co pé descalzo. Esta é unha nena - da clase máis alta, ten un corpo e todo o demais.
  A primeira onda de ataques de orcos e trolls empantanouse. Só quedou unha masa de cadáveres. Pero agora aparecen novos destacamentos de criaturas peludas.
  Elfaraya volve disparar e faino con precisión, e ao mesmo tempo rosma:
  - Gloria ao noso mundo!
  E un raio voa do seu pé descalzo. E a masa de orcos é incendiada e esgazada.
  Si, é unha princesa guerreira. Con ela, calquera home sentirase protexido de forma segura.
  E as outras cen mil nenas non son peores. E tiran moi ben. E o máis importante, rapidamente.
  As súas pernas espidas e musculosas só teñen tempo para parpadear.
  Aquí están ao unísono:
  - Damos un pase activo,
  Golpeamos o inimigo no ollo!
  E de novo lanzan novos agasallos da morte cos pés descalzos. Este é xeralmente o seu lanzamento de enerxía de combate.
  Incluso Elfaraya cantou:
  - Ruxe dos orcos - caras tristes,
  Sabedes, amigos, que son un asasino!
  Matarei a todos, destruirei a todos,
  E romperei a cara peluda a quen sexa!
  Si, a rapaza é moi combativa. E cando unha horda de orcos se achegaba, golpeábaos coma un púlsar. E inmediatamente cincuenta criaturas foron cortadas en pequenos anacos con carne.
  Elfaraya rosmou:
  - Por grandes ideas para que todas as criaturas ardan!
  A guerreira colleu entón e soltou un raio do seu embigo. E un par de ducias de orcos resultaron ser como carneiros perforados cun pincho. Fritiron case ao instante.
  E o resto das nenas berrou:
  - Pola Terra Santa!
  E eu tamén o levarei e deixarán caer coágulos de enerxía dos tacóns. E destrozou moitos loitadores peludos.
  Elfaraya, continuando disparando, esta vez tirando coas mans da corda do arco, chirriu:
  - Pola nosa maxia!
  E tamén sacudiu un raio do seu talón espido... E golpeou tan forte que un cento de orcos e trolls quedaron carbonizados. Como secantes atrapados nun lanzallamas.
  Elfaraya berrou:
  - ¡Son unha gran meiga!
  E de novo, como bate contra o inimigo. E os seus ollos brillaban. E as nenas, coa súa gran paixón, lanzan frechas aos orcos e trolls.
  Os montículos medran dos cadáveres. Todos vanse acumulando e amontoándose. E cada vez máis mortos.
  Elfaraya colleuno e comentou cunha risada:
  - Que facer se hai un rei na túa cabeza?
  Entón crea un palacio para el!
  E de novo, a princesa co pé descalzo lanzará un agasallo de aniquilación asasino e demoledor.
  Esta rapaza é só a encarnación da morte. Pero ao mesmo tempo, os seus ollos radiantes son tan amables.
  E o resto das nenas exterminando moitas criaturas animais, como unha onda de tsunami arrastrándose sobre elas, en xeral é super. E tan furiosamente chova o inimigo con frechas. Moitas veces golpeando directamente.
  Elfaraya grita:
  - Eu nacín neses tempos,
  Que o meu querido país se lembra de min!
  E a guerreira púxose sobre as súas mans, torceu as súas pernas espidas sobre a cabeza e xirou un bulto enorme e ardente. E como vai botar un coágulo de enerxía aos adversarios.
  E inmediatamente explotaron mil orcos. E prendéronlle lume e exfoliaron as súas peles.
  Elfaraya gritou:
  "Son un guerreiro de clase G!"
  E como ri.
  Entón soltarase un raio da lingua. E queimar moitos inimigos.
  Entón a nena-princesa ruxiu:
  - Para min todo o mundo!
  E dos ollos verdes da beleza caeu un raio... E como golpearon a todas estas innumerables criaturas.
  Elfaraya mesmo cantou:
  - Mil millóns de chacals, diaños! E o meu slogan é sinxelo: mata a todos!
  E cos seus dedos espidos, a princesa soltou outro púlsar moi asasino.
  E como vai destrozar a todos...
  E outras nenas non son inferiores a ela. Todo o mundo esmaga e esmaga aos opoñentes coas súas frechas. Usando, por suposto, as súas pernas moi áxiles, sen zapatos innecesarios.
  Os orcos están claramente sen alento. Pero hai moitos. E cada vez se arrastran máis novos rexementos de criaturas.
  Non obstante, tales nenas non poden sentirse avergoñadas nin abaladas. Se van loitar, entón pelexan. E non saben ter medo. Ou mellor dito, non queren saber.
  Aquí están os seus pés descalzos lanzando agasallos mortais da morte. Que partiu a fronte dos orcos.
  Estas son as nenas: realmente son superhomes con saias moi curtas. E tan atractivo e fermoso.
  E cen mil nenas son unha forza colosal! Contra o cal nada pode facer fronte!
  Elfaraya berrou:
  - ¡Gloria ao noso fenómeno!
  E dun talón espido soltou de novo un púlsar de destrución. E a masa de orcos, converteuse nos habitantes do inferno.
  E por que se lles permitiría entrar no paraíso a uns tan peludos?
  Elfaraya ruxe a todo pulmón:
  - Serei o campión do mundo absoluto!
  E de novo, as nenas lanzarán un púlsar candente e letal cos dedos espidos.
  Vai queimar a todos e faraos arder.
  Elfaraya cantou con pracer:
  - Non son unha rapaza sinxela,
  E unha coroa de ouro!
  E de novo un raio voará do embigo da beleza. Golpeará as criaturas peludas e queimará como leña queimada.
  Elfaraya ruxe:
  Queimareite, convertereite en cinzas!
  E dende o embigo volverá mandar un raio...
  E unha masa de orcos fritidos coma chuletas nunha tixola.
  Elfaraya colleuno e cantou con gusto:
  - Orco pésase nun lazo,
  Asalo ao lume!
  E agora algo moi duro e mortal voará do talón espido da nena. O que non se pode defender.
  Unha vez máis, cen orcos foron calcinados á vez. E converteuse en cinzas, e cinzas con la.
  E as nenas como chillar:
  - Pola gran Patria!
  E de novo, os seus tacóns espidos lanzan agasallos da morte cunha velocidade infernal. Estas son nenas que non serán paradas por tormentas, tormentas ou barreiras!
  Aquí están os Terminators!
  Os guerreiros non permiten que os orcos impoñan un combate corpo a corpo e manteñan o inimigo a distancia.
  Pero aínda así, as criaturas peludas intentan desesperadamente abrirse paso. Pero os guerreiros non llo darán con certeza.
  Elfaraya volve estar nos seus brazos, e cos seus pés descalzos reproduce o oito. E aparece unha nube ardente. E cae como un regueiro salvaxe sobre os orcos.
  E un par de miles de criaturas peludas tomaron á vez e arderon.
  Elfaraya berrou:
  - Criaturas negras que berran como moscas! O que non se pode escapar da fame!
  E agora a guerreira soltará tres frechas á vez, tirando da corda do arco co pé descalzo, e unha ducia de orcos romperán!
  Esta é a rapaza terminadora. E ten unha enerxía tan salvaxe e frenética.
  Elfaraya colleuno e cantou:
  - As nenas son diferentes
  Só que non son contaxiosos!
  Se cae,
  Iso non se salvará no inferno!
  E un púlsar asasino corre dende o talón espido da nena. E espalla os osos peludos en todas as direccións.
  Elfaraya entusiasmada di:
  - Son de tal tribo que te vou matar por Deus!
  E de novo, o guerreiro soltará frechas que atravesan calquera armadura e carne de orco rasgada e peluda.
  A súa compañeira, unha rapaza moi fermosa de pelo vermello, berrou:
  - Por unha amizade poderosa!
  E tamén enviará un púlsar infernal de destrución!
  E a masa letal do inimigo esmagará.
  Elfaraya chirriou:
  - Polo meu mundo demoníaco!
  Despois diso, a moza princesa, mentres comeza, que volverá a debuxar os ósos en area. O guerreiro das cerimonias non o sabe.
  A parella pelirroja, a princesa de La Vallière, berra:
  - O futuro é noso!
  Elfaraya gorgoteou en resposta, antes de soltar un salvaxe púlsar asasino.
  - E o pasado só axudará ás nosas vitorias futuras!
  E agora as nenas son todas cen mil, xa que a collen e emiten un raio salvaxe cos dedos espidos.
  E o exército de orcos tomará e arderá. Si, dá medo caer baixo a distribución de tales guerreiros.
  E tamén sorren e mostran dentes que reflicten os raios das estrelas.
  E entón as nenas tomarano e pisarano cos seus tacóns espidos, e unha onda pasará sobre a terra e cubrirá todo un exército de orcos. E enterrar!
  Os guerreiros de dentes deslumbrantes liberarán os raios de sol e cegarán as filas de soldados peludos.
  Elfaraya chirriou:
  - Pola miña decisión e comportamento!
  As nenas loitan cada vez máis. E así collerán e botarán discos cos pés descalzos. Pasarán e a masa de orcos diminuíu.
  A princesa ruxiu a pulmón:
  - Vouvos cortar, vouvos cortar, vouvos cortar todos pronto!
  Vou matar, vou matar, eu vou matar!
  E agora a guerreira co seu talón espido reflectirá o raio de sol e, como un láser, aos orcos.
  E corta unha liña enteira e peluda. E os orcos berran e enrolaron este exército en feces.
  E de novo os orcos están nun ataque salvaxe, e as nenas lánzanlles obxectos da morte cos pés descalzos.
  E os peitos tremen. E así cada cofre é unha torre de tanque enteira!
  E así o colleron as nenas e dispararon raios dende o seu embigo. As cen mil nenas foron cortadas por raios láser co embigo.
  E ata medio millón de orcos foron fritidos á vez. E só o espazo podería dixerilos.
  Elfaraya berrou:
  - Arranqueino e queimeime,
  Son unha nena, só Satanás!
  E de novo dende o embigo soltará un raio. E é mortal. E despois como voan as frechas. E todos convertéronse en bares.
  E agora os orcos son como barras cheas de buratos.
  E as nenas golpean os seus bustos con maxia, e segan moitos orcos fedorentos. E quedaron noqueados.
  Elfaraya cantou:
  - ¡Mataremos a todos!
  Ti es unha rapaza, só unha princesa!
  O guerreiro ruxiu:
  - Vou desgarrarte e non teñas piedade!
  E así axita o busto. E de novo liberar, trae a morte real.
  Os orcos están tentando literalmente derramar cadáveres as posicións inimigas. E seguen e seguen e seguen e seguen. Aquí están crecendo novas montañas dos mortos. Pero os orcos non se renden.
  Eles seguen e seguen e seguen. E morren sen piedade. Pero os guerreiros choveron aos orcos coma unha sarabia de frechas. E os guerreiros non poden deter esta escoria. Pero unha onda peluda está a correr para si mesma. E este mar de colmillos móvese.
  Nenas en plena emoción. E flexionar os músculos. E os orcos móvense por si mesmos, coma se se fora outra onda de tsunami. Pero iso non molesta a ninguén.
  Elfaraya mesmo cantou, antes de que tirou da corda cos seus dedos espidos a cinco arcos á vez, e disparou frechas máxicas:
  - Directamente coas mans.
  Lidei co tsunami...
  Son calquera novena onda,
  O meu amante rasgou!
  O guerreiro mesmo salta e inmediatamente libera unha descarga do embigo. E esmaga o inimigo.
  E ruxir:
  - O meu exército é forte,
  Ela conquista o mundo!
  Elfaraya completamente dispersa. Elas e outras nenas son, por suposto, unha clase brillante de guerreiros. Quen non dará a ninguén a máis mínima piedade.
  Son só animais feroces. Ou quizais mesmo algo así como orcos! Só fermosa, non fea.
  Elfaraya como soltar un raio da súa boca. E queima cen orcos, e canta:
  - Pola miña doce alma!
  E chiscalle un ollo ao inimigo!
  Despois diso, os seus dedos espidos soltarán púlsares. E romperán todo o paquete en partes pequenas e rasgadas.
  Elfaraya gritará entón:
  - O asasinato é o meu credo!
  A súa parella pelirroja ladrará:
  - E o meu, tamén, e na praza!
  Elfaraya desatou unha fervenza de destrución e berrou:
  - E o meu xeralmente está nun cubo!
  E os dous guerreiros pisan os pés descalzos. Unha nova onda de maxia xurdiu.
  E agora dos orcos outra vez, patacas fritas e moscas de carne rasgadas. E despois frítense nunha tixola.
  Elfaraya berrou.
  - Establece novos récords!
  A parella pelirroja confirmou cun ruxido, disparando púlsares ardentes cos seus dedos espidos:
  - Para medrar a terra!
  Elfaraya golpeou aos orcos e chirriou:
  - Dúas veces, tres veces máis que a norma!
  A guerreira pelirroja deu unha burbulla de enerxía máxica co seu talón espido e engadiu con emoción:
  - ¡Para que floreza o meu país!
  Así que as nenas separáronse, e moi a fondo. E esmagan este exército de criaturas peludas con grandes adquisicións para si mesmos.
  Elfaraya volveu lanzar un láser máxico dende o seu embigo, e berrou os ollos brillantes:
  - ¡Teño unha cobra e unha gyurza nunha botella!
  E como lanzará un novo feixe do que queima os orcos vivos contra o inimigo.
  A parella pelirroja da princesa, que de súpeto declarou:
  - Agora chámome de Lavalier!
  Elfaraya confirmou facilmente:
  - De Lavalier, así de Lavalier! Así que aínda máis fermosa!
  O guerreiro pelirrojo chirriou:
  - Son un cabaleiro da luz sobre os xeonllos dos salvaxes,
  ¡Varrerei estes orcos da faz da terra!
  E como moverá por elas as súas pernas espidas e ciceladas... E o resto das nenas, todo o exército de cen mil soldados, collerano, abrirán a boca e soltarán lume.
  E de novo unha fervenza de chamas caerá sobre os orcos, incinerando sen dúbida ningunha e sen dar oportunidade.
  Inmediatamente tres millóns de criaturas peludas prendéronse lume á vez. Era coma se estiveran regado con napalm. Ou incluso fósforo xunto con xofre. E todo explotou como mil millóns de mistos á vez.
  E como se iluminará esta masa. E cantos ouveos e berros e maldicións de todo isto á vez.
  Elfaraya ladrou:
  - Non teñas piedade dos orcos
  Matalos cabróns...
  Como esmagar as couzas -
  Rip como cascudas!
  E collerá os dedos descalzos e soltará un raio. E por favor un troll moi grande. Tomará e despegará. Imaxina que un dinosauro explotara.
  O compañeiro pelirrojo chirriou:
  - Este é un ghoul!
  Elfaraya en resposta, co seu talón espido dando unha burbulla de magoplasma, berrou:
  - Temos unha resposta aos ghouls!
  O guerreiro ardente berrou:
  - E haberá un cadaleito para el, e un saúdo nunha coroa!
  Elfaraya sinalou:
  - Unha coroa de flores pode ser tanto funeral como de loureiro! Así que non te animes demasiado!
  A princesa pelirroja ruxiu, tamén lanzou un raio dende o seu ombigo, derrubando os poucos orcos superviventes:
  - ¡Preparamos algo máis pesado para eles que unha coroa de flores!
  E agora os guerreiros, todas as cen mil nenas, tomarano e, ás ordes de Elfarai, saltarán e retorcerán no aire as súas pernas espidas e musculosas. Como resultado, levantarase unha tormenta e unha auténtica tormenta máxica. E unha onda de forza colosal irá, e un millón de eixos dun tsunami máxico.
  Como resultado, os últimos orcos son destruídos e completamente aplanados.
  Fritiron e convertéronse en chuletas.
  Elfaraya di con patetismo:
  - O himno da Patria nos corazóns, cantamos,
  Faremos que todo o universo sexa felicidade...
  Imos conseguir o lendario Mohammed,
  O ceo e a terra teñen gran poder!
  
  PILOTO ELF CONTRA SASHKA
  Nun dos universos alternativos, durante a Segunda Guerra Mundial, chegou un elfo. Ingresou na Forza Aérea xaponesa e, como resultado, converteuse no as número un alí. Despois de todo, os elfos son moi capaces, rápidos, áxiles, fortes. Teñen unha reacción, e todos os reflexos, moito mellor que os humanos, ademais dunha visión máxica da batalla. Cando un elfo ve o que fará o inimigo.
  En resumo, o elfo, que tomou o alcume de Conan, derrubou avións con tanta facilidade como se rompese sementes.
  E por mor del, Xapón gañou a batalla naval de Midway. Unha gran vitoria tivo un impacto en todo o curso da Segunda Guerra Mundial. En primeiro lugar, os xaponeses finalmente tomaron a iniciativa no Pacífico. E a súa flota foi capaz de capturar o arquipélago hawaiano, recibindo unha posición moi forte, despois de completar a construción do perímetro de defensa nos mares.
  Porén, isto quizais non tivese unha importancia decisiva se, tras estas vitorias, os samuráis non decidiran abrir unha segunda fronte contra a URSS.
  Seguiuse un ataque sorpresa no Extremo Oriente. E as tropas do Imperio do Sol Nacente tamén atacaron Vladivostok. A pesar de que a ameaza dun ataque do Xapón militarista despois do triunfo de Midway fíxose bastante real, coa axuda do suborno e a traizón, os axentes do Mikado convenceron ao comando de Vladivostok de que non levase as tropas á plena preparación para o combate. E, como resultado, xa se trouxo a espada de Damocles, e están de festa no restaurante. O maior Stalingradova agarrou polo pelo ao mozo oficial, era unha cabeza máis alta ca el e claramente máis forte:
  - Que borracho e borracho! Por que tes un equipo tan desmantelado! Este tipo parece máis un grumete que un oficial. Quizais para comezar, explote ben para que saian todos os saltos.
  O coronel Palatsev estaba avergoñado:
  - Esta é Sasha Sokolovsky. Foi enviado a cursos directamente da Escola Suvorov, segundo un programa abreviado. Aínda é bastante neno, en dous meses cumpre quince anos.
  Stalingradova fixo unha mueca desagradable:
  - Vaia! Con catorce anos e xa oficial! Iso é o que fai a guerra! E non sabía que os leites xa estaban a recibir títulos de pleno dereito.
  Paltsev encolleuse de ombreiros.
  - ¡Na guerra, os nenos medran cedo! Ademais, pasoulle unha historia, como escribiu a mellor historia sobre a defensa de Moscova, e Zhukov observou isto e aconselloulle que trasladase o neno de cadetes a oficiais.
  Stalingradova fíxose máis amable con estas palabras:
  - Ben! Que non é parvo. - Ameazou co dedo coma unha mestra de escola. - En xeral, non está mal, pero non máis beber! ¡Síntoo, e o meu nariz é coma un can, inmediatamente debaixo do tribunal! - Unha muller forte, madura, pero que non perdeu a harmonía e frescura atléticas, golpeou o dedo ao coronel. "En realidade, pagarás por isto. Xa é un home de mediana idade, pero compórtase.
  Palatsev tusiu con rabia:
  "En realidade, teño trinta e tres anos, pero xa fun ferido sete veces, así que paréceme vello...
  Stalingradova quixo dicir algo en resposta, cando de súpeto un ruxido monstruoso rompeu o silencio anterior ao amencer. Era coma se caesen pedras pesadas do ceo, o cristal da fiestra rebentou dunha vez. Os anacos de sarabia batían sobre a mesa e ata pousaban nas mans e na cara dos axentes borrachos. Stalingradova gritou como un comandante:
  - Todo o mundo fóra inmediatamente.
  Paltsev gritou en resposta, tanto que case se rasga as cordas vocais:
  - Son cunchas de doce e dezaoito polgadas! Os acoirazados xaponeses de maior tonelaxe parecen estar á caza, o que significa.
  Stalingradova, enfadada, golpeou a parede coa súa bota. Dun golpe cunha bota de trofeo, por certo, rachou a tella:
  - Comezamos, pero non como tiñamos previsto! De ningunha maneira! Caramba, cómpre levar inmediatamente o escuadrón ao mar e afundir a frota do país dos guerreiros de ollos pechados.
  Caendo a catro patas, o capitán de primeira fila (se non coronel) murmurou:
  - Só hai armas no meu destrutor e nun par de pequenos comedores. Nin sequera temos resposta.
  Stalingradova mostrou un puño pesado:
  - Pois ti e os burros! Ruxeu a guerreira de pelo azul coma un tsunami. - Pero deberías ter artillería costeira! Despois de todo, non todos foron enviados á fronte occidental, así como á aviación. Despois de todo, o feito de que Xapón pode entrar na guerra en calquera momento leva anos falando.
  Palatsev xa estaba bastante ferido, quería dicir, pero de novo retumaba, caeron fragmentos. A sirena xerou, avisando da chegada de avións. Con moita dificultade, o coronel das forzas navais levantouse e gritou, bloqueando o estrondo de Stalingradova:
  - Temos aviación, e as baterías costeiras, aínda que non sexan un conxunto completo, están dispoñibles. Imos responder!
  O piloto gruñía mentres corría polas rúas:
  - Só correría ao meu loitador e plantarei estes guerreiros samuráis, non parecerá suficiente. Aínda pagarán por Tsushima e Miduen.
  Sashka Sokolovsky, nun soño xa era un oficial e non un escravo, que tiña a metade da orella cortada, coincidiu:
  - Si, pagarán! Si, aínda cunha porcentaxe!
  Houbo explosións e o chío tardío dos canóns antiaéreos. En xeral, a maior parte da defensa aérea de Vladivostok retirouse no ano corenta e un, para reforzar a defensa de Moscova, polo que os múltiples puntos da colonia de mosquitos do país do Sol Nacente non parecían prestar moita atención. a tal "ruído". Os bombardeiros xaponeses lanzaron "agasallos" de primavera cun chirrido penetrante. O golpe foi inflixido tanto á cidade como á flota. Os avións xaponeses non son demasiado grandes, pero áxiles, pero os acoirazados, pola contra, son pesados. Aquí, o máis grande deles está ata estreito no océano, a lonxitude é de trescentos metros e as armas son 460 milímetros. Ata agora, os americanos non conseguiron afundir ningunha destas belezas, e os superviventes, xunto cos cruceiros, estaban destruíndo a costa. Semellaba moito o ataque vilán da Terra do Sol Nacente o 27 de xaneiro de 1904. Só entón non había aviación.
  Paltsev sentiu que estaba asfixiado por correr. Non é un superhome, senón un home sinxelo con pulmóns enfermos, atrapado nunha situación difícil. Pero Victoria Stalingradova non o superou moito. Pregúntome cantos anos ten, case non parece máis de trinta anos, os seus peitos son grandes e os ombreiros anchos coma os dun home.
  Stalingradova de súpeto deuse a volta e aceno coa man:
  - Non corras vello, sígueme! - Berrou con tanta forza que a onda sonora acaba de golpearlle os oídos. - Saca o destrutor ao mar canto antes.
  As explosións retumaron nas proximidades, caeron restos, un deles caeu directamente sobre Stalingradova, e ela colleuno mecánicamente coas mans. A rapaza terminadora sentíase como unha porteira que gañou con éxito un penalti, o fragmento era redondo, cálido e parecía un balón. Victoria de súpeto sentiu que algo líquido fluía polos seus brazos. A rapaza mirou o fragmento, e entón ata o seu guerreiro de ferro, endurecido por tres anos de guerra (Xunto cos españois e os civís, haberá máis) subironlle náuseas á gorxa. Ela tiña a cabeza dun bebé nas súas mans. Pobre rapaza (isto pódese ver polas coletas curtas, cos ollos arrancados. Stalingradova puxo coidadosamente a cabeza no asfalto rachado e fíxose a perra:
  - Non tiveches tempo para pecar, para non vivir! Non obstante, non hai pecador maior que Deus, polo tanto, non hai pecado maior que a indiferenza ante o sufrimento dos nenos.
  De novo, un ruxido, e fragmentos, un golpeou a moza na bota, rabuñando a pel. Stalingradova xa quería dar a volta e correr o máis rápido posible cara á pista, onde o seu MIG agardaba pacientemente pola agresiva anfitrioa, pero...
  Afiada coma unha folla de puñal, a mirada do guerreiro descubría unha insoportable mueca de dor no rostro do capitán de primeira fila Vladimirovich, cando a súa parte superior do corpo cortado voou arroxada pola onda expansiva. A propia nena apenas esquivou o fragmento. Aínda que é unha rapaza, levantouse por primeira vez en armas nos tempos ruso-xaponeses de Nicolás II. Ela xa nalgún momento, dalgún xeito colleu a súa fazula, mesmo durante a batalla internacional en España. Como resultado, quedou unha profunda cicatriz que, durante moito tempo, estragou a súa aparencia. Ademais da detención e o envío do coronel a un campo de concentración. É certo que foi en Siberia nun lugar de tala onde se presentou a un feiticeiro moi forte, que, coa axuda de ungüentos e a invocación de espíritos, conseguiu curar, coma se nunca o estivera, esta ferida e varias máis. Cicatrices recibidas durante as batallas cos xaponeses, alemáns, checos brancos, tropas de Kolchak, Denikin, Wrangel. E ensinoulle moito, polo que Stalingradova, ao parecer, pertencía ao tipo de xente escollida.
  Tivo a oportunidade de saír antes do previsto usando encantos femininos, polo que foi amnistía, a pesar do difícil artigo. A cuestión, por suposto, non é tanto persuadir ao home, senón garantir que o organizador da festa non se entere diso. E hai tantos estafadores de todas as raias que un snitch, sobre un snitch e un snitch, os impulsa. Polo tanto, realmente non acelerarás se a túa carreira é querida para ti.
  Isto significa que Xapón ten unha gran vantaxe en infantería, aviación e mesmo en tanques. Ben, nos tanques, pola nosa parte compénsase coa superioridade cualitativa, e o resto é moito peor. Aínda que se tomas armas pequenas, Xapón tamén se queda atrás no número de metralladoras, na súa maioría ten armas. Non obstante, as divisións do Extremo Oriente están mal equipadas con metralletas. Non hai máquinas suficientes para todos. Entón ... En termos de calidade, non hai superioridade na infantería, máis ben, aínda peor, todos os mellores oficiais son trasladados á fronte soviética, aquí as peores tropas son, por regra xeral, non disparadas, tendo un mínimo . de adestramento militar. Isto significa que comeza a guerra, nunha situación extremadamente desfavorable para a URSS. E bastantes reservas recén formadas botaranse cara ao leste...
  Stalingradova entrou de súpeto na conflagración. O hospital da cidade bombardeado ardeu. A imaxe é verdadeiramente apocalíptica, e mulleres, nenos e anciáns arden vivos. Aquí o bebé caeu directamente ao lume, e ao redor houbo un ruxido e xemidos terribles.
  Stalingradova sentiu as trompetas dos arcanxos na súa cabeza e lanzouse ás chamas. As linguas de lume lamberon as mans espidas e a cara aberta da nena, pero o piloto moveuse tan rápido que conseguiu agarrar ao neno, sacándoo do abrazo da destrución.
  A nena saltou fóra, sentindo só unha lixeira coceira na pel, lanzou unha ollada ao bebé. Ai, xa era demasiado tarde, o neno asfixiouse, atraendo chamas aos pulmóns, queimaduras na cara redonda. Tales burbullas rasgadas na pel son máis suaves que os brotes de margarida. Stalingradova gritou:
  - Aquí está o caos humano!
  Ela golpeou unha morea de lixo coa súa bota, despois de que se apresurou a axudar a quen máis se podía salvar. Era como unha cobra bailando entre queimadores de gas, a nena retorcíase de xeito moi estraño e bailaba. Queimouse, derretéronse as botas, calcinouse a túnica, pero seguiu loitando teimudamente por cada bágoa de neno, por cada latexo dun corazón pequeno, por cada vida fráxil, pero tan necesaria para o país! As botas desmoronáronse, e agora a rapaza bailaba entre os remuíños de chamas, as súas pernas espidas e encantadoras. Era unha mártir, pero non só unha monxa que se torturaba con xaxúns e un látego, o que non beneficia nin a Deus nin ás persoas, unha mártir loitadora que salva vidas concretas. As pernas da moza guerreira estaban cubertas cunha capa de pequenas burbullas, pero movéronse aínda máis rápido e con máis precisión pola dor.
  O capitán do servizo médico, sacou unhas grandes botas do bolso, gritoulle:
  - ¡Tómaos, ponte axiña! Ti, bailando na chama, converteráste nun lisiado.
  Un guerreiro co rango de maior respondeu inmediatamente:
  - É mellor facerse un lisiado fisicamente que ser un raro moralmente! Nin un segundo para ti, todo para a fronte, todo para a vitoria!
  O capitán do servizo médico respondeu:
  - Este é un verdadeiro home soviético!
  Stalingradova, pisoteando a chama, maldixo:
  - E que estás de pé, salva xente!
  O capitán suspirou.
  - Teño próteses, en lugar de pernas!
  Stalingradova, sacando outra rapaza coa cara medio queimada e inconsciente, gritou furiosamente:
  Que cruel é Deus!
  O capitán encolleuse de ombreiros.
  Non é culpa de Deus, senón da xente!
  Stalingradova opúxose moi razoablemente e con confianza:
  - É o mesmo que dicir: non os pais teñen a culpa, senón os fillos!
  O capitán quixo dicir algo, pero as nubes de fume metéronse na súa gorxa e tusiu con rabia.
  Os bombardeos diminuíron, pero os bombardeos continuaron. Os canóns do barco teñen un suministro decente de proxectís, con todo, o lume agora dirixíase máis aos buques soviéticos desarmados. Yamamoto entendeu que o dominio no mar trasladaría a iniciativa desta guerra a Xapón durante moito tempo. E para construír barcos, o proceso é caro e longo, aínda que, por exemplo, os submarinos, quizais, sexan máis fáciles de selar. Isto, por suposto, tamén hai que telo en conta, pero é importante romper a estrutura. O almirante Yamamoto, o home máis poderoso de Xapón despois do emperador Hirohito, sentíase como un deus. Un verdadeiro deus, polo que a relixión do país do Sol Nacente ensinou que a mellor forma de deificar é a destreza militar. E agora o gran comandante podía atormentar e destrozar arbitrariamente o espazo ao seu redor. Enriba de Vladivostok hai nubes de fume espesas e negras durante moitos quilómetros; estas son instalacións de almacenamento de petróleo e depósitos de combustible en chamas. Centos, miles de persoas arden, carallo, bueno, despois diso, como non sentirse como un deus que se vingou dos rusos durante séculos de humillación, un gran pobo vese obrigado a acurrucarse nunha serie de illas tan pequenas en comparación co extensións de Rusia. Agora a frota rusa está a afundirse e, a diferenza do porto de Perú, non abandonarán nin un só buque.
  Durante a batalla de Khalkhin Gol, Yamamoto propuxo darlle un golpe semellante a Vladivostok, para o que se elaborou un plan detallado. Pero Hitler fixo inesperadamente a paz con Stalin. En xeral, o idiota Hitler, iniciou a masacre dos xudeus e, polo tanto, puxo contra si mesmo tanto a Polonia como aos países de Occidente. E por que o necesitaba? Querías conseguir riquezas xudías? Pero era mellor converterse primeiro nunha potencia mundial, derrotando á URSS, e quizais despois a outros países. Occidente é máis fácil de gañar debido ao feito de que a súa mentalidade se caracteriza moito menos polo fanatismo e unha tendencia ao abnegación. Coñécese polo menos un caso de embestida de pilotos estadounidenses? É certo que houbo un par de colisións, pero o máis probable é que se trate dun accidente. Os rusos son fanáticos, o que é estraño, porque a fe ortodoxa non aproba o suicidio e non considera en absoluto que se poida gañar un camiño ao paraíso con proezas de armas. En xeral, o ensino de Cristo é extremadamente estúpido e pouco práctico. El Yamamoto leu a Biblia e marabillado coa estupidez da xente ao considerar un Deus tan pacifista. Por exemplo, ensina: peganche na meixela dereita - xira á esquerda, piden unha camisa - dá dúas, ama o teu inimigo! Só un enfermo mental pode considerar a Cristo Deus. Tal relixión só é boa para os escravos, os vasalos vinculados. E toda Europa e metade do mundo deberon de crer. É certo que as ensinanzas de Xesús, a pesar de que rexeita o principio do Antigo Testamento, ollo por ollo, e che ensina a amar aos teus inimigos, non impediron que os británicos conquistasen un terzo do planeta enteiro, creando o imperio máis extenso da historia da humanidade. E isto a pesar da relixiosidade de Gran Bretaña, onde se menciona a Deus mesmo no himno nacional. Estrañamente, os presidentes dos Estados Unidos xuran pola Biblia, pero con todo bombardearon as cidades xaponesas con bombas de napalm, queimando vivas a miles de mulleres e nenos. Ademais, morreron civís, non por accidente, senón deliberadamente, esta era unha táctica de aterrorizar á poboación civil: socavar os recursos humanos e económicos. Pero os xaponeses aínda non bombardearon os Estados Unidos. Pero farano! E tamén lle atribúen unha crueldade especial aos samuráis. Despois de todo, el Yamamoto, se o desexa, podería romper con bombardeiros ás cidades dos Estados Unidos, especialmente despois da derrota da frota ianqui preto do porto de Perú. Si os europeos son uns cabróns morais. Teñen un entendemento pervertido, a fe, o ensino e non facer! Non é así en Xapón! O que nos ensinan é o que facemos. Non existe tal cousa que Deus diga que pon a outra meixela, pero os seus servos mataron deliberadamente nenos pequenos. Si, en xeral, a crenza de que Deus é un e Todopoderoso non pode ser certa. Se estivese só, entón por suposto que coidaría de que a xente o adorase correctamente, con fe e verdade, e tivese unha única doutrina. E así cada un reza como quere, o que quere. E o mundo é demasiado feo e incorrecto para ser creado por un único Deus Todopoderoso. Despois de todo, calquera gobernante responsable esfórzase en primeiro lugar pola orde e a xustiza. El quere que os fortes, sabios, nobres, honestos estean en primeiro lugar, e o resto ou se corrixir, medrar física e espiritualmente, ou... Non obstante, se Deus é Todopoderoso e o Creador do universo, entón non o faría. crear monstruos corporais e mentais. Despois de todo, por que ás veces o emperador é obrigado a soportar as debilidades das persoas como un feito? Como non hai outra saída, non pode converter aos monstruos en homes guapos e aos covardes en atrevidos nun abrir e pechar de ollos. Pero se puidese, faríao inmediatamente!
  Por desgraza, teño que aceptar o que é e tratar co material humano que recibín como dado. Pero de quen o recibiu é outra cuestión. Si, e o propio emperador ten debilidades: é só un home - está envelleciendo, enfermo, decrépito. Estrañamente, un emperador divino adoita vivir menos que un servo común, ten menos habilidades de armas que a maioría dos xenerais e moitos soldados. Ben, o que hai nel de Deus todopoderoso. Pero o branco non é mellor! En toda a historia de Europa, non houbo conquistador máis terrible e exitoso que Hitler. Si, é verdadeiramente un símbolo da destreza militar dos brancos! E, con todo, o maior comandante de todos os tempos e pobos, nin sequera puido rematar o ximnasio, conseguir un ensino secundario, que é obrigatorio en Xapón!
  Ademais, Hitler non foi aceptado no exército, por motivos de saúde. Estrañamente, este fanático do culto á forza, o león da guerra, resultou ser tan débil fisicamente que nin sequera en Alemaña, onde hai un posto militar en cada posto, non foi chamado como soldado. Que degradada está Europa.
  Porén, Stalin, outro dos políticos máis destacados do noso tempo, tampouco tiña estudos secundarios, era un pepita. E curiosamente, tampouco foi reclutado no exército, por motivos de saúde. Interesante, casualidade, dous inimigos maliciosos non tiñan estudos secundarios, non foron chamados ao servizo militar por motivos de saúde, tiñan pais de borrachos e o pai de Hitler tamén traballou como zapateiro ao principio!
  Velaí unha coincidencia, estraña, ominosa. A man dereita de Goer Hitler non é así. É dunha familia de aristócratas, o antepasado de Goering foi o deputado do actual gobernante de Alemaña, Bismarck. Goering é un empresario, oligarca, aristócrata e pragmático. Tamén ven posible que substitúan ao Führer posuído. Tamén América e Gran Bretaña queren, aínda que en segredo, acabar con Rusia, independentemente do réxime gobernante, pero queren acabar cos comunistas, que negan o propio concepto de propiedade privada, tanto que ata fan a vista gorda ante o excesivo fortalecemento. de Alemaña.
  Porén, Alemaña é un competidor xeopolítico, pero un competidor no marco das regras de xogo capitalistas e aristocráticas, e a Rusia bolxevique é absolutamente allea e hostil. Mesmo é sorprendente que desde o corenta e un, o propio Churchill ofrecese axuda a Stalin, isto con todo o seu odio anticomunismo, tradicional e inglés a Rusia. Despois de todo, Alemaña baixo os vermellos é un cabalo de guerra enganchado ao carro soviético, e a URSS baixo os marróns é unha eterna zona partidaria. Despois de todo, os fanáticos bolxeviques non se reconciliarán e librarán unha prolongada guerra de guerrillas, que esgotará tanto o Terceiro Reich que todos os soños de maior expansión desaparecerán como un arco da vella despois dunha treboada. Rusia baixo Alemaña, mellor que Alemaña baixo Rusia! Entendendo isto, está claro por que Estados Unidos e Gran Bretaña buscan unha saída á guerra.
  Yamamoto é un pragmático, estivo en guerra con EEUU e Gran Bretaña. Pero estes dous imperios provocaron a Xapón ao impoñer un embargo ao abastecemento de produtos petrolíferos. Despois de todo, o país do Sol Nacente non ten os seus propios pozos e moitas outras materias primas. Os xaponeses estaban a negociar, os americanos estaban acabando con demandas cada vez máis humillantes.
  E ao mesmo tempo, os ianquis, provocando a guerra, non se ocuparon en absoluto de levar o exército e a mariña para combater a preparación. A tentación resultou ser demasiado grande, tanto máis había un brillo de esperanza de que Moscova estaba a piques de caer e Alemaña e os seus aliados acudirían ao rescate. Ademais, existía a esperanza de que Estados Unidos, sendo aínda un país relativamente democrático, moi dependente da opinión pública, se a guerra se prolongaba, non quererían verter sangue sobre as illas alleas. De feito, por que un cidadán estadounidense común conseguiría ataúdes de cinc cos seus parentes, se non estamos a falar de protexer o propio territorio dos Estados Unidos, e mesmo de pagar impostos militares bastante grandes? Quizais por iso perdeu a Rusia tsarista, tendo máis soldados, pero o pobo ruso non consideraba a Manchuria o seu territorio e non quería pagar con sangue e suor intereses abstractos. Por desgraza, Hitler non tomou Moscova, en parte pola falta de preparación para o duro inverno, e en parte polo fanatismo característico dos bolxeviques. Non obstante, non só os bolxeviques, o pobo ruso é propenso ao sacrificio propio por grandes obxectivos. Despois de todo, o primeiro aire foi feito polo ruso Messer. Mesmo é sorprendente que o fixera non por mor dos houris do paraíso, senón polo ben da Patria. Aínda que... Messer é en parte un parvo, despois de todo, é un mestre da acrobacia aérea, un inventor, un deseñador e, por suposto, un vivo traería moito máis beneficios á Patria. Quizais os Yankees non estean tan equivocados, replicando o principio: o principal na batalla é sobrevivir! Despois de todo, os mortos xa non poden matar!
  O almirante Naumo comentou:
  - Xa esgotamos máis das dúas terceiras partes da munición. As armas están moi quentes, bótanse con baldes de auga!
  Yamamoto fixo unha cruz co dedo no aire e dixo cunha voz baixa e lixeiramente rouca:
  - Creo que as armas soportarán o último terzo dos proxectís. Aínda que non, noquear ata o noventa e cinco por cento.
  O almirante Naumo encolleu os ombreiros e limpou a suor da fronte.
  - ¿Vale a pena dar o mellor o primeiro día?
  Yamamoto pechou os puños.
  - Custos! Por suposto que paga a pena! Collemos aos rusos por sorpresa, como foi en 1904, aos alemáns en 1941, pero Stalin castigará severamente o mando e isto non volverá pasar. Polo tanto, é necesario usar o feito de que a cola do dragón quedou durmido. En realidade, entendo que Stalin, a guerra con Alemaña absorbeu a súa atención ata tal punto que deixou de ocuparse do Extremo Oriente. E a súa comitiva sen líder ten medo a tomar a iniciativa. Aquí perdemos o noso golpe. Así como os americanos. Era obvio para todo o mundo que o asunto estaba a prepararse, as nubes íanse xuntando, os tronos pronto caerían, pero...
  Naumo tocou a empuñadura da espada samurai que colgaba do seu cinto, ou como tamén se lle chama comunmente katana:
  - Os rusos sempre actúan tarde! A guerra non será demasiado longa e chegaremos aos Urais.
  Yamamoto levantou os ollos cara ao ceo.
  "Que os deuses nos axuden nisto, pero non o creo!" Aprenden rapidamente, Khalkhin Gol demostrou que o nivel de rusos é maior que durante a guerra de 1904-1905. Ademais, contareiche un segredo. O noso axente secreto en Vladivostok axudou un pouco, que a artillería costeira bastante poderosa non tiña proxectís e o avión non puido despegar a tempo. Esta é a guerra secreta.
  Naumo quedou sorprendido:
  - E onde miraban SMERSH e a NKVD?
  Yamamoto riu, axitando os dedos.
  "Os peores cadros de Rusia serven aquí no Extremo Oriente, os que teñen medo de morrer na fronte soviético-alemá loitan por Vladivostok. Polo tanto, aquí é moito máis doado atopar un traidor ou un parvo na parte superior, así como unha persoa egoísta. E a NKVD está tan afeita a revelar conspiracións imaxinarias que xa non se decata de verdadeiros traidores. Polo tanto, é moi posible traballar. Por certo, se varios xenerais pasaron ao lado dos alemáns, a pesar de que as súas familias, familiares e amigos están ameazados de executar por iso, entón é moi posible subornar a alguén do alto. Ou utilízao na escuridade, que é aínda mellor. Así que fixemos moito traballo. Os xaponeses caracterizámonos xeralmente pola minuciosidade ao pensar nas operacións militares e ter en conta todas as pequenas cousas.
  Naumo fregou a empuñadura da súa katana.
  - Certo! Pero a vergoña de Khalkhin Gol evoca un sentimento de amargura e forte enfado! Como poderiamos...
  Yamamoto consolou:
  - Había máis manchúes que xaponeses, e en xeral é imposible gañar todo o tempo. Debo notar que, con todo, non as mellores unidades loitaron do noso lado, e os rusos tiñan unha gran vantaxe na aviación e os tanques.
  Naumo medio tirado a súa katana.
  - Non estamos xustificados! Un samurái nunca se referirá a unha folla aburrida e un cabalo canso, moitos inimigos e unha arma débil!
  Yamamoto corrixiu:
  - Samurai claro que non, pero un home por desgraza si! A xente adoita cometer erros!
  Yamamoto estaba distraído e gritou algo aos tubos, e despois continuou:
  - Un samurai nunca se dobrará! Vai a carneiro e contra corrente.
  Naumo asentiu.
  - De verdade! Pero loitamos contra os Estados Unidos e o León británico.
  Yamamoto golpeou a timoneira co dedo.
  - Si! É certo, pero os EE. UU. foron golpeados nos dentes, Gran Bretaña perdeu as súas colonias e Alemaña estaba en problemas. Queriamos retirar o maior número posible de forzas do oeste de Rusia para facilitar que a Wehrmacht pase á ofensiva. O golpe estaba previsto para maio, cando as estradas se estaban secando, pero os americanos impediron.
  Naumo sacou a súa katana e tirouna no aire:
  - Morte a EEUU! Sempre interferen con Xapón.
  Yamamoto sorriu con malicia.
  - Non sempre, claro, por exemplo, cando pelexamos por primeira vez con Rusia, os ianquis axudáronnos moito con préstamos, así como con suministros de armas. Máis da metade da nosa flota foi feita co diñeiro dos Estados Unidos e Gran Bretaña, e nos seus propios estaleiros. Entón América non sempre é mala, pero non neste caso.
  Naumo preguntou sorprendido:
  - E por que?
  Yamamoto condescendeu en explicar:
  - Unha bandada de bombardeiros de longo alcance atravesou Toquio e asestaron un golpe insidioso á capital usando bombas de napalm. Centos de casas de madeira arderon e o emperador ordenou a calquera prezo afastar a zona de control da capital. E, en primeiro lugar, capturar o complexo de combate das bases estadounidenses no arquipélago de Midway, máis próximo aos esqueletos xaponeses. E conseguimos!
  Nauma axitou a súa espada no aire:
  Aínda gañamos!
  Yamamoto interrompeu:
  - Entre os brancos tamén hai listos! Non é de estrañar que o emperador no seu despacho coloque un busto de Napoleón. Pero houbo outro César, dixo: é máis difícil manter ao vencido que gañar. Neste caso, isto aplícase a nós en primeiro lugar. Nauma reproduciu a figura oito coa espada:
  Entendo coa miña mente, pero co corazón!
  Yamamoto ergueuse e deu unha palmada no ombreiro ao seu colega.
  - Si, non te enfades, neste caso marchamos para volver. Derrotaremos á URSS e de novo correremos cara a EEUU e os británicos, pero xa xunto cos alemáns e a pasta.
  O almirante Nauma, cun movemento case imperceptible, escondeu a katana na súa vaíña e, balbuceando, murmurou:
  - O futuro é bo, pero o presente é mellor! Escoita nos portaavións, todo o suministro de bombas esgotouse, e en...
  Yamamoto ordenou brevemente:
  - Sube a cuberta e mira arredor, en media hora daremos a volta e marcharemos cara a nosa base máis próxima.
  Nauma asubiou polo nariz:
  - Escoita o comandante!
  O almirante saltou para fóra, suxeitando a porta para evitar que batese. Antes de que os seus pasos apagaran, unha sombra escorregou pola porta, ela andou de puntillas e tirou a colcha.
  Ben, que é a cuestión do tempo, e o amor é a noite.
  Mentres tanto, Sasha Sokolovsky subiu ao caza LAGG-5.
  O neno quería loitar. Voou para atoparse co formidable Conan. Por iso é un soño, que haxa coincidencias incribles.
  Conan xa derrubou cincocentos sesenta avións estadounidenses e británicos. E cruzou o seu peteiro cos ases soviéticos.
  Porén, non sospeita que sorpresa lle espera.
  O propio Sasha Sokolovsky está en contra del.
  O neno está en bañador só, é máis cómodo e racional. Precipita nunha batalla feroz.
  O seu rival, Konan, tamén é rubio e semella un rapaz duns catorce anos, só moi guapo e cunha musculatura destacada.
  Os dous rapaces son terminadores.
  Comezan a dispararse un contra o outro dende longa distancia. E esquivan ao mesmo tempo.
  Saia do camiño dos tiros.
  Sasha grita:
  - Pola patria para Stalin!
  Conan responde:
  - Para Xapón, para o emperador!
  Aínda que non é un samurai en absoluto, senón un elfo. Aquí está o neno Conan, derrubando un coche soviético.
  Sasha responde simétricamente, cortando o xaponés.
  Os dous loitadores merecen ser heroes.
  Ou ben se reúnen, despois espallanse en diferentes direccións, pero ningún pode derrubar a outra.
  Sasha grita:
  - Loita co cobarde vil!
  Conan responde:
  - ¡É a túa loita covarde!
  Volven converxer. Case se embellecen, pero volven espallarse en diferentes direccións. Non, ninguén pode pegar a ninguén. Isto, por desgraza, non lles é posible.
  E volveron espallarse.
  Sasha rosmou:
  - Pola santa Rus'!
  Conan ruxiu:
  - Non, Xapón é máis santo!
  Sasha asubiou e respondeu:
  Pero ti non es xaponés! E nin sequera humano!
  Conan gruñía cos dentes descubertos:
  - E quen son?
  Sasha respondeu sinceramente:
  - Sodes dunha especie de elfos da luz!
  Conan riu e respondeu, cortando outro avión soviético:
  - Así o sabes!
  Sashka sinalou, cun sorriso de dentes de perla:
  - Sei moito!
  Conan suxeriu entón:
  - Fagamos iso! Para min persoalmente, esta guerra é máis ben un xogo e entretemento, ti tamén es un neno do século XXI! Que queres para a Segunda Guerra Mundial?
  Sasha sinalou loxicamente, derrubando un coche xaponés:
  - Eu veño de Rusia, e antes Rusia era a URSS. Así que podo dicir que estou loitando pola miña Patria!
  Conan riuse e comentou:
  - E inventoume un elfo xaponés Conan, e debuxou o anime. Por iso loito por Xapón. Así que esta tamén é, en certa medida, a miña terra!
  Sasha mandou de novo un achegamento. Dispararon por detrás de todas as metralladoras, pero non se puideron bater.
  Quedaron sen munición.
  Conan suxeriu:
  - Veña! Ti e eu saímos da Segunda Guerra Mundial! Eu estou no meu mundo, e ti no teu... E que os acontecementos sigan o seu curso!
  Sasha respondeu:
  - Non, iso non servirá! Xapón xa atacou a URSS e creou problemas con isto. Ou faremos que esteas na Segunda Guerra Mundial, coma se non o fose. Ou quedarei aquí para loitar!
  Conan riu e respondeu:
  - O tempo para os dous na segunda guerra mundial se está acabando! E volvemos aos nosos mundos! En canto ao cambio, o triunfei máis ca ti, mozo oficial, porque son un elfo! Si, non te deixaron entrar inmediatamente ao mando do avión!
  Sasha rosmou:
  - Sé ti por...
  Pero antes de que tivese tempo, un destello estalou e os dous avións, pilotos, desapareceron do aire.
  Entón a guerra continuou sen dous guerreiros de mundos diferentes. Un dos debuxos animados do anime xaponés, e o outro neno, nacido no século XXI, volveron aos seus tempos.
  Pero o feito xa está feito, e Xapón, despois de derrotar a Estados Unidos no mar, está atacando a URSS desde o leste.
  Stalin vese obrigado a transferir forzas significativas ao Leste, e apraza a ofensiva preto de Stalingrado. É certo que a operación Rzhev-Sychov aínda se está a realizar, pero con aínda menos éxito que na historia real. Os alemáns conseguen repeler a ofensiva das tropas soviéticas, provocándolles grandes danos.
  É certo que en África os aliados tomaron a iniciativa. Pero debido á falta de necesidade de salvar a Paulus da caldeira, Rommel recibiu máis reforzos, e levou a cabo un ataque moi eficaz contra os americanos en Alxer, capturando máis de cincuenta mil soldados e oficiais.
  Os grandes danos causaron desacordos no mando estadounidense, e Roosevelt conxelou o traslado de tropas a África, e en xeral afirmou que o Océano Pacífico era o máis importante para América.
  Parte do exército estadounidense, e a maioría dos industriais, tamén insistiron en centrarse en Xapón.
  Como resultado, nos Estados Unidos, os partidarios do illamento puideron romper o proxecto da non participación de América na guerra en Europa. Incluso se ofreceu unha tregua á Wehrmacht.
  Hitler, experimentando problemas coas reservas, acordou unha tregua cos americanos.
  Gran Bretaña tampouco quería loitar sen os Estados Unidos e tamén propuxo unha tregua durante un ano.
  O Führer estivo de acordo con isto. No inverno, os alemáns foron capaces de manter a fronte. Só preto de Leningrado, a Operación Iskra foi coroada polo éxito, e foi posible atravesar o corredor.
  Os alemáns puideron capturar completamente Stalingrado en decembro, pero non avanzaron máis.
  A finais de febreiro, o Exército Vermello levou a cabo un ataque exitoso preto de Voronezh, e puido avanzar significativamente. Pero Mainstein, cun contraataque en marzo, puido cercar ás tropas soviéticas e restaurar a situación.
  Vermello sufriu moito dano. E calmouse un rato.
  Os alemáns, pola súa banda, declararon a guerra total en febreiro. E os aliados deixaron de bombardear e loitar.
  No Terceiro Reich, a produción de armas, especialmente de tanques, aumentou drasticamente.
  Os Fritz planearon, utilizando os "Tigres", "Panteras" e "Ferdinands" para decidir o resultado da guerra ao seu favor.
  Pero, por suposto, isto non foi suficiente. Deron o golpe principal na zona de Stalingrado, ao longo da costa do Volga, en dirección ao mar Caspio.
  O plan era cortar o Cáucaso por terra do resto da URSS. E despois trasládase a Bakú ao longo da costa do Caspio.
  Ao mesmo tempo, os alemáns fixeron esforzos diplomáticos para involucrar a Turquía na guerra.
  Xa deron unha promesa de principios de atacar se a Wehrmacht sae ao mar Caspio.
  Xapón aínda estaba en guerra. Foi capaz de cortar Vladivostok e capturar Mongolia.
  Os samuráis teñen moita infantería e loitan fanáticamente. Os tanques son bastante débiles, pero son lixeiros, móbiles e baratos de fabricar. E o máis importante cun bo tráfico.
  En resumo, a forza do inimigo é grande. E Stalin non sabe que facer.
  Ata agora, toda a aposta está en trinta e catro. Pero son máis débiles que os coches alemáns, especialmente os Tigres. O tanque KV é aínda peor e máis pesado.
  O canón de 45 mm está desfasado e o de 76 mm non é o suficientemente forte.
  A aviación en termos prácticos non está nada mal. Especialmente o Yak-9, con todo, é bastante débil en armas.
  Os alemáns apostaron naturalmente polo Focke-Wulf! Pero o coche era difícil de xestionar. Aínda que moi potente e rápido.
  Comezou a chegar o ME-309, un coche rápido con sete puntos de disparo, pero tampouco moi doado de conducir e pesado. E iso significa con peor manobrabilidade.
  Máis ou menos dos novos desenvolvementos, o Yu-188 e o Yu-288 tiveron éxito, que son bos bombardeiros.
  E, por suposto, comezaron a aparecer os primeiros coches a reacción. Pero aínda non masivamente.
  Os alemáns comezaron a ofensiva só o 15 de xuño, trasladando masas de tanques. E por suposto, agardábanse desde o principio. Construíuse unha forte defensa.
  Unha auténtica cidadela.
  Ademais, IL-2 preparou unha boa sorpresa para os alemáns en forma de pequenas bombas acumuladas.
  Pero isto non é suficiente... Os alemáns aínda eran máis fortes. Acumularon infantería cada vez máis experimentada, tanto de aviación como de tanques.
  Sen fronte occidental, os nazis son máis fortes no aire. Nos tanques, teñen unha pequena vantaxe en número, pero en calidade debido aos vehículos pesados.
  En artillería, incluso un pouco máis de barrís da URSS. Pero claro, en termos de calibres, o inimigo está por diante.
  Só queda contar cunha defensa poderosa e coa resistencia do pobo soviético.
  
  
  
  NAPOLEÓN GAÑOU BAIXO A AGUA
  Napoleón o Grande atacou a Hamilton un par de horas antes e conseguiu derrotalo antes de que Blucher se achegase. E despois derrotou a Blucher.
  Nestas condicións, Rusia, dirixida por Alexandre Primeiro, decidiu non loitar contra Napoleón. Os austríacos, que parecen estar relacionados con el, ofreceron a paz en termos moderados.
  Francia recibiu de volta dúas pequenas áreas en Italia habitadas polos franceses, e os Países Baixos na súa composición. Quitouse dela unha indemnización e recoñeceuse a autoridade de Napoleón I.
  Estableceuse un equilibrio temporal. Francia estaba demasiado cansa das guerras, e Napoleón quedou tranquilo por un tempo. Aínda que comezaron a levarse a cabo algunhas reformas. Unha das máis importantes é a introdución oficial da poligamia, con dereito a ter ata catro socios.
  Aínda que a Igrexa Católica resistiu, a autoridade do papado caeu moito. E os protestantes mostraron flexibilidade neste asunto.
  O propio Napoleón era case un ateo. Separou fortemente a igrexa do estado. Como, as leis seculares non te preocupan.
  Napoleón o Grande, despois de restablecer lixeiramente o poder de Francia, invadiu Alxeria e Marrocos. Comezou a anexar colonias de África ás súas posesións. Pronto as súas tropas capturaron Libia. Pero a Gran Bretaña impediu que Exipto fose tomado, que non tiña opinións sobre el.
  Napoleón decidiu que era mellor non comezar unha guerra no mar, onde era moito máis débil que o inimigo. Ademais, tamén é necesario dixerir o capturado en África.
  Os franceses decidiron trasladarse a Níxer, e conquistar as terras do occidente e o centro de África.
  Napoleón conseguiu establecer boas relacións con Rusia, sobre todo despois da chegada ao poder de Nicolás I, con quen se fixeron amigos, e con Austria. Ademais, en 1829, Austria e Francia entraron na guerra contra Turquía do lado de Rusia. O que resultou ser un movemento forte en xeral.
  Türkiye foi finalmente expulsada dos Balcáns. Bosnia e Hercegovina pasou a formar parte de Austria, Rusia recibiu a parte oriental de Romanía e a parte occidental pasou a ser austríaca.
  Bulgaria e Serbia conseguiron formalmente a independencia, pero os búlgaros convertéronse en vasalos de Rusia e os serbios de Austria. Francia recibiu baixo o seu control o Reino de Cerdeña e Nápoles. Ademais, os franceses capturaron Creta desde Grecia e parte das illas. A propia Grecia no continente logrou formalmente a independencia, pero baixo os auspicios de Francia.
  Turquía en Europa permaneceu en posesión de práctica só Istambul.
  Rusia tamén recibiu Transcaucasia, Batumi, Kars e Erzurum, case todas as terras habitadas por armenios e kurdos. O norte de Iraq converteuse en ruso, e o sur foi anexionado polos británicos.
  Türkiye foi relegada á categoría de potencias menores. E Rusia, pola contra, resultou ser máis forte que na historia real. Napoleón morreu en 1837, deixando a Francia unha gran e poderosa potencia con posesións coloniais en África, Europa e partes de Asia.
  Despois diso, o seu fillo Napoleón II chegou ao poder. Máis alto, loiro, herdou grandes ambicións do seu pai. E fixo un intento de crear unha coalición contra Gran Bretaña.
  Austria estivo de acordo con isto, e Rusia, que naquel momento estaba atascada na guerra do Cáucaso, negouse a librar unha guerra de coalición. Despois, en 1846 Austria e Francia entraron en guerra con Alemaña. Aínda non se uniu baixo Prusia. Si, e as forzas eran desiguais. Austria está no cumio do seu poder e Francia tamén... E Prusia non é moi forte.
  Como resultado da guerra, todas as terras alemás foron capturadas e divididas entre os franceses e os austríacos. Napoleón II axiña se anexionou a Dinamarca. En 1851, Noruega foi capturada polos franceses.
  E en 1853, Nicolás I finalmente uniuse á coalición. Rusia, Austria e Francia caeron sobre o que quedaba de Turquía e Gran Bretaña.
  En terra, o éxito contribuíu á coalición. No mar, as cousas foron un pouco mellores para os británicos. Pero a coalición capturou todo Oriente Medio, Exipto, Sudán. E despois Irán. E en 1857 Rusia, Francia e Austria trasladáronse á India. E tamén puideron capturalo.
  Houbo unha conquista de África cun avance cara ao sur. E a propia Gran Bretaña foi estrangulada por un bloqueo continental. Ao mesmo tempo, tres imperios construían flotas.
  A súa vantaxe en poder de combate e recursos era cada vez máis forte.
  E en 1862, ante a ameaza do desembarco de Rusia, Francia e Austria na propia metrópole, os británicos pediron a paz. Gran Bretaña tivo que aceptar unha serie de condicións humillantes e renunciar ás súas colonias.
  Nicolás I morreu en 1864... Alexandre II sucedeu no seu trono. Pero este rei volveu ter mala sorte. Xa en abril de 1866, foi asasinado a tiros polo nobre Karakazov e a tan esperada liberación dos campesiños non se produciu.
  E o novo tsar Alexandre III estaba en contra da liberación dos campesiños. E continuou o curso conservador. Porén, Rusia avanzaba en Asia e China.
  En EEUU, a guerra civil prolongouse. Especialmente despois do asasinato de Abraham Lincoln. Entre os do norte xurdiron graves desacordos. A guerra durou máis de dez anos e os Estados Unidos permaneceron fragmentados. A prolongación da guerra foi facilitada pola axuda de Napoleón II aos sureños, e a falta de vontade de ter uns Estados Unidos fortes, na fronteira coa colonia francesa de Canadá, e un México vasalo. Napoleón II gobernou ata 1879, e o seu reinado foi bastante longo: corenta e dous anos e glorioso. Os franceses ocuparon África por completo, só Austria levou un pouco nela, sacou proveito de Siria, Palestina, Indochina, en parte a India, Irán, etc.
  Fortalecido en Canadá, México, comezou a penetrar en América Latina. En España e Portugal comezaron a gobernar os reis profranceses. Gran Bretaña converteuse nun país menor.
  Verdade, Rusia fortaleceuse, e un pouco de Austria. Pero isto non dá medo.
  Napoleón III, fillo de Napoleón II, subiu ao trono. Xa tiña trinta e oito anos. Emperador bastante maduro, continuou a política do seu pai, librando guerras en América Latina e dominando Australia e o Océano Pacífico.
  Rusia daquela conquistou e dixeriu China e India, moita terra. En 1904, os rusos tamén desembarcaron en Xapón, xa que previamente conquistaron Corea. A guerra con Xapón prolongouse un pouco e pasou a unha fase partidista. Napoleón III conquistou América Latina, case todo o Continente Vermello. Pero non tivo tempo de entrar nos Estados Unidos e morreu en 1909.
  Napoleón IV - todos os fillos máis vellos foron chamados tradicionalmente Napoleóns, tomou e atacou os Estados Unidos para completar a consolidación da terra. Estados Unidos, pola súa banda, dividiuse en tres partes, e mantívose relativamente atrasado. E numerosos exércitos franceses capturáronos.
  Rusia aínda loitou contra os partisanos xaponeses durante moito tempo, e constantemente estalaron levantamentos en China.
  En 1913 morreu Alexandre III e Nicolás II subiu ao trono. O novo rei continuou o rumbo do seu pai.
  Despois da conquista dos Estados Unidos, Napoleón IV quería máis. Gran Bretaña, aínda sen colonias, non é moi forte. Austria e Rusia, estas son as dúas principais potencias do mundo ademais de Francia.
  Ademais, en ambos os imperios hai monarquías absolutas, e na Rusia tsarista tamén funciona a servidume.
  Napoleón IV pensa niso... Pero loitar contra dous monstros á vez é unha tarefa imposible. Ou demasiado complicado. É necesario escoller un deles e vencelos xuntos.
  Despois da morte do emperador Franz Joseph en 1916, que gobernou durante sesenta e oito anos, un dos reinados máis longos do mundo, o seu sobriño bisto Carlos I subiu ao trono. E despois diso comezaron as colisións en Austria. Non todos recoñeceron ao novo herdeiro, cuxo único tataravó Francisco II era emperador.
  E estalaron varios levantamentos e golpes de estado.
  Francia e Rusia enviaron tropas a Austria. O golpe conxunto levou á rápida derrota do imperio mosaico e a súa división. E pronto Suecia quedou dividida.
  Francia incluía tamén España e Portugal.
  Así, só quedan dous países no mundo: Francia e Rusia, que dividiron todos os territorios...
  Nicolás II e Napoleón IV. Tal é a combinación. E dous monarcas están un fronte ao outro... Pero a guerra nunca comezou... Nicolás II morreu en 1936. Foi sucedido por Alexei II. E Napoleón IV morreu un ano despois en 1937. Sucedeuno non o fillo maior, que tamén morreu, senón o medio Luís XIX.
  O novo rei era novo e Alexei novo. E en 1941, loitaron durante varios meses de maio a decembro... Despois fixeron as paces, en condicións sen anexións e indemnizacións.
  Xa era a última guerra de dous imperios mundiais. En 1943, os franceses voaron á Lúa. E os rusos en 1945. A expansión espacial comezou.
  E dous imperios: ruso e francés, as dinastías Bonaparte e Romanov conviviron pacíficamente.
  Así, en xeral, a vida desenvolveuse con bastante calma noutro sistema do universo terrestre.
  A finais do século XX, os rusos e os franceses conseguiron visitar case todos os planetas do sistema solar e desenvolveron a industria espacial.
  En xeral, non houbo epidemias e fames na Terra. As taxas de natalidade en ambos os imperios foron controladas e as relixións tiñan un alcance limitado.
  A igrexa separouse do estado, e puxéronse de moda o ateísmo e o novo paganismo.
  E as guerras desapareceron por completo, igual que case non houbo grandes disturbios.
  
  SE RASPUTIN SOBREVIVÍA
  Rasputín por certo milagre, a pesar do veleno e da ferida no estómago, aínda sobreviviu despois do intento de asasinato. Como resultado do planeado séquito do tsar Nicolás II, o golpe do palacio non tivo lugar. O tsar pasou con éxito a etapa máis difícil da historia de Rusia. E a finais de abril, nada máis secar as estradas, comezou a ansiada ofensiva no sur.
  A eficacia no combate do exército tsarista non foi socavada polos estúpidos decretos do Goberno Provisional, e baixo o mando do destacado comandante Brusilov, logrou grandes éxitos. Por certo, na historia real, nun principio houbo grandes éxitos, a ofensiva fracasou como consecuencia da sabotaxe, tanto dos bolxeviques como doutros elementos destrutivos, entre eles a gran burguesía e os ministros do Goberno Provisional.
  E así non hai sabotaxe, o exército segue forte coa disciplina dos xenerais tsaristas. E a moral dos austríacos e sobre todo das unidades eslavas está caendo.
  Brusilov tomou Lvov, e avanzou ata o asedio de Przemysl.
  Só debilitando seriamente a fronte no centro, os alemáns detiveron dalgún xeito a ofensiva rusa.
  Porén, as tropas rusas tamén atacaron en Romanía. Houbo grandes éxitos. E mesmo reconquistou Bucarest e Transilvania.
  Os alemáns tamén retiraron tropas doutros sectores, salvando aos austríacos. A situación de Alemaña agravouse coa entrada dos Estados Unidos na guerra en abril de 1917. Por que non unirse aos americanos? Vese que Alemaña xa navega e da gusto estar entre os gañadores.
  No outono, cando comezou a caer a auganieve, finalmente comezou a ofensiva das tropas rusas no centro contra as unidades alemás reais.
  A mala visibilidade na neve mollada dificultou o traballo dos metralladores e artilleiros alemáns. Ademais, no frío, os Fritz sempre ouvean peor que os rusos, máis afeitos ao duro clima.
  Así, o comandante Kornilov, máis decisivo e capaz, dirixiu a fronte central e occidental, quen deixou de lado a un predecesor non tan atrevido.
  As tropas rusas atravesaron as debilitadas defensas alemás e avanzaron con éxito, capturando un gran número de prisioneiros e trofeos.
  Só no río Vístula, despois de debilitar as súas tropas no oeste, os alemáns puideron deter o avance das tropas rusas. O exército tsarista liberou os estados bálticos e entrou en Prusia Oriental.
  Os rusos tamén acadaron grandes éxitos no sector sur da fronte fronte a Turquía. A finais de ano, eles, xunto cos británicos e os franceses, capturaron case por completo Asia Menor e achegáronse a Istambul.
  En xaneiro, Istambul caeu baixo a presión principalmente das tropas rusas, e o Imperio Otomán capitulou.
  Chegou o ano 1918. En Rusia, crían nunha vitoria rápida, e o país aguantou, a pesar de todas as dificultades militares. Os aliados tamén presionaron un pouco aos alemáns en Occidente, e crían no seu éxito.
  América transferiu cada vez máis novas divisións. Austria-Hungría estaba desmoronándose e o seu exército desertaba. Bulgaria declarou a guerra a Alemaña e Austria-Hungría, retirándose da unión dos estados centrais. E Türkiye foi derrotado.
  Por suposto, en Alemaña xurdiron os ánimos para rematar canto antes con esta guerra.
  Pero aínda un pouco indeciso. E ti a onde vas? Xa en marzo, sen agardar ao tempo cálido, Rusia bateu contra a xa rota Austria-Hungría e rompeu a fronte. Os alemáns non puideron resistir o ataque e fluíron. Foron esmagados cunha gran perda. Budapest caeu e o Imperio austríaco capitulou.
  Tempo despois produciuse un golpe de estado en Alemaña e o 9 de maio de 1918 capitulou o Imperio Alemán.
  Así rematou a Primeira Guerra Mundial. Isto foi seguido por negociacións en Versalles, e a sinatura dun novo sistema de paz.
  O Imperio Otomán desapareceu do mapa. Foi dividido por Rusia, Gran Bretaña, Francia. O imperio tsarista recibiu de volta Constantinopla e Asia Menor con Armenia. Gran Bretaña Iraq, Palestina, posesións otomás en Arabia Saudita e Francia Siria. Austria-Hungría tamén desapareceu do mapa de Europa. Rusia recibiu a Galicia, a Bucovina, a Cracovia con terras polacas. Checoslovaquia pasou a formar parte de Rusia, conservando certa autonomía, pero Nicolás II converteuse no rei da República Checa e de Eslovaquia. Cracovia entrou no Reino de Polonia, como Poznan e parte das terras alemás. Incluíndo Danzig. Rusia tamén recibiu a rexión de Klaipeda. Ampliando significativamente a propiedade.
  En Occidente, Alemaña devolveu as posesións francesas e danesas incautadas por Bismarck. E tamén se viu obrigada a aceptar unha zona desmilitarizada na conca do Rin. Alemaña tamén se viu obrigada a pagar enormes reparacións aos países vencedores. En primeiro lugar, Rusia e Francia como as máis afectadas polos alemáns.
  Tamén apareceu Iugoslavia, que se recoñeceu como vasalo de Rusia, pero formalmente non pasou a formar parte dela. Hungría foi cortada e tamén se recoñeceu como vasalo de Rusia. Austria permaneceu formalmente independente, pero pagou reparacións. Romanía recibiu a Transilvania.
  Todos estaban máis ou menos satisfeitos menos os que perderon. Türkiye e Austria-Hungría desapareceron do mapa de Europa e Asia. E Rusia aumentou tanto a poboación como o territorio. Así como Francia, Xapón, Gran Bretaña e só os Estados Unidos recibiron só unha pequena parte das reparacións. As posesións de Alemaña no Pacífico estaban divididas entre Xapón e Gran Bretaña. En África, principalmente Gran Bretaña.
  Poucos meses despois, Rusia uniuse ao bando británico na guerra de Afganistán. Conseguiuse unha rápida vitoria e, por primeira vez, probouse na batalla, un tanque desenvolvido polo fillo de Mendeleev. O novo coche demostrou ser moi eficiente e cunhas boas características de condución.
  Foi nomeada "Alexey" en honra ao herdeiro ao trono. E este coche parecía moi prometedor.
  Despois da conquista e partición de Afganistán, comezou un período de paz. Aínda que pasaron varias pequenas guerras. Rusia e Gran Bretaña dividiron Irán. E entón os aliados completaron a partición de Arabia Saudita.
  A economía de Rusia experimentou un rápido crecemento dun dez por cento ao ano, e quedou en 1929 en segundo lugar. Os Estados Unidos tamén foron subindo rapidamente, algo menos que Francia, e incluso menos que Alemaña. E Gran Bretaña estaba completamente estancada, apenas alcanzando o nivel de antes da guerra.
  Non obstante, cando estalou a Gran Depresión, volveu ser máis difícil e a rebelión e o malestar comezaron a crecer.
  Nicolás II reforzou a súa autoridade gañando a Primeira Guerra Mundial. O tsar reduciu a xornada laboral a dez horas e media, e o sábado e os días previos ás vacacións a oito. O salario en Rusia creceu. Os prezos mantivéronse estables e o rublo tsarista foi a moeda máis forte da Terra.
  Ademais, o rei en 1925 introduciu unha educación gratuíta de sete anos. E en 1929, o ensino de sete graos pasou a ser obrigatorio. A asistencia sanitaria gratuíta tamén se fixo máis accesible.
  E conseguir estudos superiores gratis fíxose moito máis sinxelo. E aumentaron as pensións, e pagábanselles incluso aos traballadores e amas de casa e aos discapacitados.
  Pero a Gran Depresión volveu agravar todos os problemas. E de novo lembraron a Duma, que o tsar disolveu, pero nunca se celebraron novas eleccións. O que levou ao renacemento do absolutismo.
  O rei recibiu de novo o dereito a lexislar e comezou a mostrar unha actividade notable. Non obstante, aínda mellorou sen a Duma Estatal, o Consello de Estado funcionou e adoptouse o Código Civil do Imperio Ruso.
  Porén, a nova burguesía quería máis democracia, e polo menos o renacemento da Duma. Durante a depresión, tanto o proletariado como o campesiñado comezaron a rebelarse.
  Toda a aldea, a clase kulak fíxose moito máis forte. Pero os propietarios aínda conservaban a propiedade da terra. As taxas de natalidade mantivéronse altas e as taxas de mortalidade diminuíron, especialmente coa mellora da atención médica. Isto levou ao crecemento da poboación e á fragmentación da terra. Certo que parte deste crecemento foi absorbido pola cidade. Durante a depresión, o paro disparouse.
  Pero o goberno tsarista, mediante medidas enerxéticas, foi capaz de mitigar as consecuencias da depresión. En 1931, cando Xapón invadiu China e intentou establecer un goberno títere en Manchuria. Isto violou acordos anteriores e converteuse no motivo da entrada de Rusia na guerra.
  Neste momento, o exército tsarista tiña os tanques máis avanzados e poderosos do mundo, os mellores avións, incluíndo seis motobombas. Así, na Rusia tsarista apareceron os primeiros helicópteros producidos en masa do mundo e os máis exitosos: armas sen retroceso.
  Ademais, o nivel dos xenerais subiu na Rusia tsarista. E a flota estaba comandada polo xenial almirante Kolchak.
  Durante a Primeira Guerra Mundial, o exército tsarista reproduciu hidroavións e levounos á perfección. E esnaquizou activamente os xaponeses no mar.
  Desde o principio, a guerra foi desfavorable para os xaponeses. Baixo o tsar, construíuse outra liña principal Baikal-Amur e o abastecemento do exército ruso realizouse sen problemas.
  Superando tanto a cantidade como a calidade dos mariscais de campo xaponeses, Denikin e Kornilov, lideraron unha ofensiva exitosa. Entre os mozos xenerais destacou Vasilevski, que se converteu en coronel aos vinte e tres anos durante a Primeira Guerra Mundial. E con vintecinco anos xa era xeneral.
  Por suposto, había outros mandos. Tukhachevsky tamén experimentou un rápido crecemento profesional. Subiu a Budyonny. Unha serie de vitorias e dende o primeiro momento o exército tsarista foi dono da iniciativa, creando caldeiros e poñendo asedio a Port Arthur. Porén, o cerco durou pouco, durante o asalto esta inexpugnable cidadela caeu en dúas semanas. E en só catro meses de loita, China e toda Corea foron liberadas.
  O tsar Nicolás II, aproveitando que os Estados Unidos estaban debilitados pola Gran Depresión, así como Gran Bretaña non podía intervir na guerra, ordenou apoderarse de Xapón por completo e anexionalo ao Imperio Ruso.
  Kolchak derrotou por completo ao samurai no mar, utilizando, entre outras cousas, os mellores hidroavións do mundo. Ademais, chegou unha frota do Báltico e do Mediterráneo.
  E en marzo de 1932, o exército tsarista desembarcou en Xapón. Despois de tres meses de teimosas loitas, a Terra do Sol Nacente foi conquistada e converteuse nunha provincia rusa. Foi a sede dun referendo sobre a adhesión a Rusia. E Nicolás II converteuse no mikado e emperador xaponés. Rusia tamén conquistou posesións no Océano Pacífico.
  Hitler chegou ao poder en Alemaña en xaneiro de 1933. E por suposto, a súa adhesión podería dar lugar a cataclismos.
  O Führer xurou inmediatamente fidelidade a Nicolás II e declarou unha alianza con Rusia.
  Hitler propuxo, nunha reunión persoal, dividir as colonias francesa e británica.
  Nicolás II aceptou. E concluíuse a unión de Italia, Alemaña e Rusia. Contra, por suposto, Gran Bretaña e Francia. En 1937, Alemaña anexionouse Austria. Ao mesmo tempo, Nicolás II, que gobernaba durante case corenta e tres anos, morreu. No trono estaba o seu neto novo - Alexandre cuarto. O herdeiro Alexei conseguiu casar, facerse fillo e tamén morreu dunha enfermidade incurable. O neto tiña só seis anos, e o irmán do tsar Mikhail Romanov converteuse no gobernante e rexente. Non novo, pero en xeral un rei experimentado. Por certo, foi el quen levou a cabo a dirección xeral para a toma de Xapón, e tiña o título de gran mariscal, como un xeneralísimo.
  O rexente Mikhail Romanov continuou o camiño cara a unha alianza con Alemaña e Italia. E o 15 de maio de 1940, o Terceiro Reich atacou Francia, Bélxica e Holanda, así como Gran Bretaña. Rusia tamén atacou as colonias británicas. E Italia trasladouse a África.
  A guerra desenvolveuse con bastante éxito. Os rusos capturaron en tres meses todas as posesións de Gran Bretaña e Francia en Asia. E despois aterrou en Australia. Rusia tamén avanzou en África.
  Os alemáns, tras a rápida derrota de Francia e a ocupación de Bélxica e Holanda, lanzaron un ataque aéreo contra Gran Bretaña. Non tivo moito éxito ata que a aviación rusa entrou na guerra.
  E Gran Bretaña fíxose moi mala. E bombardearon todo o que puideron. Australia foi rapidamente conquistada polas tropas rusas. E África foi capturada máis lentamente, non tanto pola resistencia das tropas británicas e francesas, senón polas grandes distancias e a falta de estradas.
  Non tiveron tempo de capturar Gran Bretaña en 1940, pero no verán do corenta e un houbo un desembarco e, cos británicos, por fin rematou.
  Despois seguiu a guerra cos Estados Unidos. Roosevelt entrou nunha pelexa sen querer, e con retraso. E a Rusia tsarista quería recuperar Alaska.
  Pero non só iso... No inverno de corenta e un - corenta e dous, as tropas tsaristas cruzaron o xeo ata o territorio dos Estados Unidos e desencadearon alí batallas.
  Do lado das tropas rusas, superioridade na cantidade e calidade das tropas.
  Os americanos estaban perdendo. E os alemáns irromperon desde Canadá, e tamén acadaron un gran éxito. 1942 foi o último ano da América independente. Baixo os golpes de Rusia e Alemaña, os Estados Unidos aguantaron ata o 8 de outubro, cando, tras a caída de Nova York e Washington, capitularon.
  Así rematou a Segunda Guerra Mundial. Máis curto que na historia real, vitorioso para Rusia e o Terceiro Reich. Durante a guerra, os alemáns tamén ocuparon España e Portugal, anexionándose as súas colonias.
  Houbo un cambio no mundo. A Rusia tsarista anexionou todas as colonias de Gran Bretaña e Francia en Asia e no Pacífico, así como Australia. Alaska, a maior parte do Canadá e os Estados Unidos convertéronse en ruso, e Alemaña só recibiu unha pequena parte. A maior parte de África converteuse en rusa. Pero os alemáns apoderáronse de parte das colonias francesas, belgas, portuguesas e españolas.
  Os alemáns tamén capturaron Dinamarca e Noruega. E Suecia estaba dividida con Rusia. Francia, Bélxica, Holanda, España, Portugal, entraron na unión especial dos estados da zona do selo. Os nazis ocupáronos con tropas, aínda que conservaron gobernos títeres formais. O mesmo en Dinamarca e Noruega con parte de Suecia.
  Rusia tomou o control de Gran Bretaña. Xa que o tsar Alexandre IV estaba relacionado cos reis ingleses, foi recoñecido como o monarca de Gran Bretaña.
  Italia gañou algunhas posesións en África e gañou un punto de apoio en Etiopía.
  A Rusia tsarista é, sen dúbida, o imperio máis poderoso e vasto do mundo. Pero o Terceiro Reich é forte. E houbo unha pausa temporal. Necesidade de dixerir novas adquisicións. O rexente Mikhail incluso deu o paso sen precedentes de permitir que un ruso tivese catro esposas.
  Incluso o sínodo viuse obrigado a admitilo para acelerar a asimilación dos arredores.
  E que boa idea! Alexandre cuarto mesmo casou dúas veces na súa mocidade para dar exemplo aos seus súbditos. Así que a situación estabilizouse.
  Michael morreu en 1947 e o tsar Alexandre fíxose cargo. E ata agora conseguiuno. Pero a terra non era suficiente para Hitler, e o Führer poseído soñaba coa dominación do mundo.
  E o 20 de abril de 1955 comezou unha gran guerra contra a Rusia tsarista. O Terceiro Reich e Italia, onde xa gobernaba o fillo de Mussolini Jr., atacaron o imperio do tsar Alexandre IV.
  Comezou a Terceira Guerra Mundial. Arxentina, Brasil, Venezuela, México e varios países latinoamericanos tamén saíron do lado do Terceiro Reich. E estalou a III Guerra Mundial...
  
  
  O ERRO DE ROKOSSOVSKII
  Universo paralelo, mundo terrestre. Durante a Gran Guerra Patriótica, só houbo unha pequena discrepancia coa historia real. Rokossovsky conseguiu persuadir a Stalin de que entrase o 2º Exército da Garda contra Paulus e outras reservas para destruílos antes de que Mainstein se achegase. O argumento que tivo un papel decisivo: "Se destruímos a Paulus e liberamos a Stalingrado antes do ano novo, será un efecto político colosal! Catolicismo O Nadal celebrarase en Stalingrado!".
  Stalin concordou en que os políticos en primeiro lugar ordenaron o ataque a Paulus, mentres que Mainstein foi contido polo momento. Pero como resultado desta decisión espontánea, ocorreu o seguinte. Aínda en decembro, relativamente preparados para o combate, e apoiándose en poderosas estruturas defensivas, as tropas de Paulo opuxeron unha teimuda resistencia e puideron manter as súas posicións. E o 25 de decembro, Mainstein atravesou un corredor ata Stalingrado un pouco cara ao sur.
  E desenvolvéronse feroz batallas. Hitler ordenou manter a cabeza de ponte no Volga a calquera prezo, Stalin ordenou recuperar Stalingrado a calquera prezo. As batallas comezaron a ferver, como durante o asalto de Stalingrado, por parte dos alemáns, pero agora é exactamente o contrario.
  As tropas soviéticas avanzaron e os alemáns loitaron desesperadamente.
  Durante tres meses e medio continuaron as batallas máis teimosas. Cada vez máis reservas entraron na batalla. Finalmente, a finais de marzo, os alemáns foron forzados a saír de Stalingrado, o que lles obrigou a retirarse cara ao Don. Pero as perdas das tropas soviéticas resultaron demasiado altas e seguiu unha longa pausa operativa na ofensiva.
  Os alemáns tamén reforzaron o seu exército cunha mobilización total, trasladaron tanques pesados "Tiger" e "Panther", lamberon as súas feridas. Pero a relación de perdas durante as batallas resultou ser máis favorable para os Fritz que na historia real. Xa que os nazis non caeron nas caldeiras e loitaron en condicións defensivas máis favorables para si mesmos. E isto axudoulles a manter a primeira liña en liñas máis favorables para eles mesmos.
  Si, os aliados actuaron en África non de forma tan decisiva. A ausencia dunha catástrofe para os alemáns no leste creou incerteza e divisións nas súas filas. Os americanos, temendo grandes perdas, comportáronse de forma pasiva, e algúns dos británicos non tiñan forza suficiente.
  Segundo isto, os nazis aínda mantiveron un punto de apoio en Túnez e non podían preocuparse por Italia.
  E o 6 de xullo comezou unha nova ofensiva dos nazis, preto de Stalingrado. Esta vez, con todo, os Fritz resultaron ser máis astutos e non se atreveron a atacar, como esperaba o mando soviético sobre a propia cidade, pero moveron as súas pinzas blindadas cara ao sur. E foi capaz de romper a liña de defensa.
  Avanzando, Mainstein chegou ao Volga, a cen quilómetros ao sur de Stalingrado, para logo virar cara ao sur. Foi unha manobra atrevida e inesperada. Ademais, en batallas ofensivas, o "Tiger" mostrou a súa formidable forza como un tanque innovador cunha forte protección dos lados e da popa.
  O mando soviético intentou responder tardíamente cun contraataque, ao longo dunha zona fortemente fortificada. Desenvolvéronse batallas de tanques, onde por primeira vez o Panther mostrou o seu poder en defensa e nunha emboscada. Os alemáns pararon hábilmente os contraataques das tropas soviéticas cos seus tanques máis novos. Fernando demostrou que tampouco era malo.
  Pero a superioridade numérica aínda está do lado da URSS. Os alemáns non podían avanzar moito e víronse obrigados a parar. A situación no Volga parecía conxelarse. Pero en Chechenia, estalou unha rebelión antisoviética. E a cidade de Grozny foi tomada como resultado dun dobre golpe, coa caída das Portas Terek do Cáucaso. A situación agravouse moito. Türkiye revolveuse. Un dos xenerais otománs resultou ser un axente alemán. Simplemente ordenou ao seu corpo que atacase arbitrariamente ás tropas soviéticas, antepoñendo así ao liderado ao feito de ser atraído á guerra. Churchill e Roosevelt permaneceron en silencio e trinta divisións turcas, que suman un millón de soldados, pasaron á ofensiva.
  Este golpe traizoeiro nas costas e, ao mesmo tempo, apretar a arteria de abastecemento ao longo do Volga, agravou significativamente a situación.
  Mainstein, despois de rexeitar os intentos das tropas soviéticas de afastalo do Volga, intentou desenvolver a ofensiva. Entón o mando soviético lanzou partes da Fronte Esteparia á batalla. Os alemáns foron detidos, oitenta divisións soviéticas contra cincuenta alemás. Pero só puideron frear o seu avance, pero non lograron derrotar ao inimigo. Mentres no Cáucaso a situación empeorou. Os turcos rodearon Ereván e capturaron case por completo Batumi. Hai moi poucas reservas soviéticas en Transcaucasia, despois da captura de Grozny, quince divisións alemás continuaron movéndose en dirección sur, achegándose e rodeando Tbilisi.
  De súpeto, Stalin ordenou unha ofensiva no centro, a terceira operación Rzhev-Sychov. Pero os alemáns estaban preparados para iso, e non se destinaron forzas suficientes para levar a cabo unha ofensiva tan decisiva. A situación agravouse coa entrada de Xapón na guerra. É certo que o samurai non atacou a propia URSS, senón que lanzou unha ofensiva contra Mongolia. Pero o mando soviético, en resposta, por suposto, trasladou tropas e entrou en batalla cos xaponeses. O puño seiscentas mil do exército xaponés apuntou ao golpe, e vinte e cinco divisións máis tiveron que ser trasladadas con urxencia ao Extremo Oriente, debilitando as súas forzas que se opoñen ao Fritz.
  En canto ao mal, pero os aliados adherironse a unha táctica de espera, incluso reduciron a intensidade dos bombardeos do continente europeo e das cidades alemás. E a cabeza de ponte en Tunisia aínda non foi atacada. En xeral, os aliados non tiñan présa por sacar as castañas do lume. E practicamente saboteou a guerra. E os alemáns e os seus satélites gañaron aos poucos no Cáucaso.
  Entón Stalin decidiu actuar como Solón e ofreceulle a Hitler unha tregua. Ademais, as condicións son moi favorables para os alemáns. Todos os prisioneiros de guerra son entregados gratuitamente, mentres que os rusos son devoltos por un importante rescate. Ademais, a URSS comprometeuse a subministrar petróleo e produtos petrolíferos, así como unha serie de categorías de materias primas, ao Terceiro Reich durante a duración da tregua de xeito gratuíto.
  Os cerebros de Hitler poraskinuv decidiron aceptar a proposta de Stalin. A tregua foi por un ano con posibilidade de prórroga. O 1 de setembro de 1943 cesou a guerra no leste. E a loita retomou con renovado vigor. Só esta vez en Occidente. En primeiro lugar, no mar. Tunisia converteuse nun punto de inflamación e trampolín para a invasión nazi.
  O 25 de novembro de 1943, as forzas superiores dos alemáns baixo o mando de Mainstein comezaron a asaltar Xibraltar. Franco recibiu un ultimátum para deixar pasar aos nazis ou, se non, foi ameazado co derrocamento. Durante tres días e tres noites houbo un asalto feroz. Nela, os alemáns utilizaron por primeira vez unha novidade: un Sturmtigr armado cunha bomba a reacción. Esta máquina simplemente destrozou as posicións británicas e exterminou ao inimigo de forma exponencial.
  Xibraltar é a clave para o control do Mediterráneo e ambos os dous lados entendérono. Por desgraza, os alemáns tiveron máis oportunidades para concentrar as súas forzas. E caeu a fortaleza.
  Os combates tamén se intensificaron no mar. A produción de submarinos no Terceiro Reich superou as corenta unidades por mes e seguiu aumentando. Perda de aliados nos crecementos mariños. E en África desenvolveuse unha verdadeira guerra. As "Panteras" e os "Tigres" alemáns demostraron a súa superioridade sobre o inimigo. A ofensiva alemá, como parte dunha agrupación de trinta divisións, comezou cunha invasión de Marrocos, e vinte e cinco divisións, cun ataque a Alxeria...
  O ano 1944 atopou a todos cando a loita desenvolveuse ao máximo...
  A finais de xaneiro de 1944 formouse en Alxer un gran peto de tropas estadounidenses e británicas. E estas forzas simplemente rendironse despois de relativamente pouca resistencia. Entón, os alemáns, xunto cos italianos, invadiron Libia. Novos columpios africanos acumuláronse. O grupo de Rommel trasladouse cara a Exipto, e o de Mainstein cara ao bucle de Níxer.
  Os alemáns estaban armados co "Panther" -2 cunha armadura máis poderosa e unha arma, así como un motor de 900 cabalos de potencia. E os estadounidenses comezaron a recibir o tanque Sherman M 4. Stalin, á súa vez, rearmou os seus puños de tanque T-34-85 e IS-2. Outro tanque alemán "Tiger" - 2 resultou moralmente obsoleto desde o momento en que se puxo en produción en masa. Tendo o mesmo armamento que o "Panther" -2 e sendo vinte e unha toneladas máis pesado, o mastodonte alemán "Tiger" -2, só superou lixeiramente ao seu homólogo máis novo en blindaxe, significativamente inferior tanto en rendemento de condución como en fiabilidade técnica.
  Pero o máis novo caza a reacción ME-262 non tiña igual, nin en armamento nin en velocidade. Entón, a súa superioridade cualitativa debía compensar a vantaxe cuantitativa dos aliados. En xeral, un gran número de avións das tropas da coalición occidental non podían dar unha vantaxe decisiva no campo de batalla. Os ases alemáns eran superiores en habilidade aos seus homólogos occidentais, e isto afectou as estatísticas das batallas aéreas. E a artillería antiaérea dos nazis está enriba. Ademais, os aliados foron decepcionados pola indecisión do seu mando, que levou ás forzas á batalla en partes, polo que sufriron moitas perdas. E foi un inconveniente despregarse en África.
  Rommel a mediados de marzo capturou Libia e foi a El Aman. Aquí os británicos tiñan unha poderosa muralla defensiva. E Montgomery mandou moi eficazmente, especialmente cando recibía reforzos. Pero os alemáns non son tan perdoados. Tirando munición e combustible adicionais a finais de abril, os alemáns realizaron unha manobra circular polo deserto e chegaron ás cabeceiras do Nilo, evitando as defensas británicas. En maio, Alexandría caeu e os alemáns chegaron á canle de Suez. Turquia tamén invadiu Siria e Palestina.
  Xuño converteuse nun punto de inflexión na batalla por Oriente Medio. Incluía máis de setenta divisións alemás e vinte turcas. Os británicos e americanos foron derrotados. E en xullo, Arabia Saudita tamén pasou baixo o control do Terceiro Reich, e as tropas fascistas entraron en Irán, onde se desprazaron, atopando só a resistencia focal das tropas británicas. En agosto, os alemáns, despois de case marchar máis de mil quilómetros, entraron na India. En setembro, case toda a India estaba ocupada. A poboación local coñeceu a Wehrmacht como liberadores. E Xapón finalmente gañou unha fronteira terrestre co seu aliado moi forte.
  Chegou o 1 de outubro. O ano da tregua declarada coa URSS. Os alemáns unidos cos xaponeses, apoderáronse de terras desde Marrocos ata Birmania, incluída a India, chegando ao ecuador, tomando a maior parte de África para si. Así, o Terceiro Reich expandiuse, pero por outra banda dispersou as súas tropas polos continentes.
  Durante este tempo, Stalin preparou e formou unhas trescentas divisións, incluídas as divisións de tanques. E o tamaño total do exército soviético ascendeu a once millóns dos cales oito poderían usarse na fronte alemá soviética. Pero a Wehrmacht tamén se reforzou, aínda que buscou con forza divisións estranxeiras na súa composición. Ademais, a potencia dos avións a reacción creceu. O ME-262 xa se producía en miles de trinta a corenta avións ao día, e foi sen dúbida o mellor caza da Segunda Guerra Mundial. Os seus dous motores aceleraron a unha velocidade de 900 quilómetros por hora, e catro canóns de 30 mm e máis foguetes fixeron do coche un opoñente moi serio para calquera avión.
  O "Panther"-2 demostrou ser incomparable polas características agregadas dun tanque, significativamente superior en armamento e blindaxe aos "Shermans" M 4 e T-34-85. É certo, cun peso de 47 toneladas, pero o motor de 900 cabalos de potencia compensaba con creces isto. Ademais, o Panther-2 en termos de perforación de blindaxe e blindaxe frontal era superior ao IS-2, sen esquecer o rendemento de condución.
  Isto, por suposto, preocupaba a Stalin. Pero o Terceiro Reich aínda está na súa infancia.
  Estanse creando novas divisións estranxeiras e coloniais. Sobre o achegamento ao desenvolvemento de tanques da serie E, con motores aínda máis potentes, armaduras máis grosas e armas máis fortes. E crear novos modelos de avións. Os nazis xa teñen o avión bombardeiro Arado en serie, e apareceu o NE-162. E a vantaxe da Wehrmacht aumentará.
  Polo tanto, Stalin tiña algo no que pensar: aceptar ou non a proposta de Hitler de prorrogar a tregua un ano máis. Por unha banda, non quería botar de novo ao meu pobo ao abismo da guerra. Por outra banda , está claro que será aínda peor - o tempo está a traballar contra a URSS.
  Con todo, Stalin estendeu a tregua. Decidiu que os sabios non loitan.
  Pero o Führer desembarcou inesperadamente en decembro de 1944 en Gran Bretaña. Ninguén esperaba que os nazis aparecesen no inverno. E os británicos puideron ser tomados por sorpresa. Sorpresa, boa organización, pequenos canóns autopropulsados E-10 moi eficaces, todo isto xogou en mans do Fritz.
  E literalmente nunha semana, Gran Bretaña foi capturada! Este é xeralmente un logro colosal da Wehrmacht!
  Londres caeu! E o Führer imaxinouse a si mesmo invencible! Xa en marzo, Islandia foi capturada.
  Despois diso, os nazis suxeriron a América: din, que queres: loitar máis ou aínda dividirás as esferas de influencia? Despois da morte de Roosevelt, un enfoque pragmático prevaleceu nos Estados Unidos: ofreceuse a paz aos alemáns. O Führer, con todo, puxo unha serie de condicións crueis, incluíndo o pago de reparacións e compensacións polo bombardeo das cidades alemás.
  Os americanos dubidaron un pouco, pero tras outra, brutal derrota no mar, reconciliáronse. E aceptaron as condicións de Hitler.
  O Führer fixo unha pequena pausa na guerra... Dixerindo os conquistados e reforzando a súa posición en Europa, África e Asia.
  Pero o 1 de maio de 1947, os nazis, despois de aforrar forzas e apostar polo tanque principal E-75, o máis masivo da Wehrmacht, invadiron a URSS.
  Máis precisamente, alí continuaron a ofensiva. E despregou moitos tanques novos.
  O E-75 converteuse no principal, xa que Hitler era moi afeccionado aos coches grandes. Aínda que o mastodonte non resultou ser totalmente exitoso: máis de noventa toneladas, cun motor de só 900 cabalos de potencia, é dicir, o tanque non era demasiado rápido e moitas veces avariaba. O poderoso canón de 128 mm tiña unha menor cantidade de proxectís e un disparo máis lento que o de 88 mm.
  A torre tiña unha boa protección: unha fronte de 252 mm, os lados de 160 mm en ángulo, pero o casco era peor: unha fronte de 160 mm, aínda que cunha inclinación de 45 graos, só 120 mm de lado e bastante alta.
  En xeral, o E-75 era un "King Tiger" bastante crecido, con certos problemas por iso. Para ser xusto, hai que ter en conta que o motor e a transmisión estaban situados xuntos, o que compactou o deseño do tanque. Ademais, foi posible reforzar a protección do casco con escudos no campo.
  Así que o E-75 estaba ben protexido, poderosamente armado, pero demasiado pesado, pouco móbil e moitas veces avariaba.
  O E-50 era, por suposto, máis pequeno, máis lixeiro, cun motor moldeado e desenvolveu velocidades de máis de sesenta quilómetros por hora. E tiña unha arma de cañón de 88 mm e 100EL de lonxitude. E fixo 12 tiros por minuto. A blindaxe frontal do casco E-50 é case a mesma que a do E-75, a protección dos laterais e da torre é peor. Pero na práctica, o E-50, en todo caso, coa súa mobilidade, menor peso e maior fiabilidade, é máis efectivo que o E-75.
  Pero Hitler ordenou facer unha máquina máis pesada. En xeral, o Führer prohibiu a produción de tanques máis lixeiros de cincuenta toneladas. Para protexer o sangue ario. Só se produciu un pequeno número de E-10 e E-5 de recoñecemento.
  Tamén foi o tanque E-100. E varias das súas modificacións, incluídas as cun lanzabombas.
  O Führer en xeral amaba todo en grande. A modificación do avión TA-400 converteuse no bombardeiro máis masivo. Si, é un poder terrible.
  O Yu-488 apenas entrou en servizo, considerouse obsoleto e foi substituído por un homólogo a reacción. Os alemáns tiñan bombardeiros sen cola B-2 e B-18. Tamén máquinas moi eficaces capaces de bombardear os Estados Unidos desde Europa.
  E o que simplemente non estaba no aire. Ata apareceron as discotecas que, debido ao chorro laminar fluído, son invulnerables ás armas pequenas.
  En resumo, as forzas son desiguais. E Hitler espera acabar facilmente coa URSS.
  Pero non estaba alí. É certo que no Cáucaso, os nazis avanzaron xunto cos turcos. Capturaron Bakú, Ereván e todos os pozos de petróleo. E dende o leste, capturando Primorye e asediando Vladivostok, o Xapón avanzou.
  Pero catro nenas: Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana desafiaron aos nazis e, cando comezou a gran ofensiva contra Moscova, entraron na batalla.
  Natashka disparou unha ráfaga e lanzou unha granada letal co pé descalzo. Ela botou os fascistas e berrou:
  - Gloria á Rusia Soviética!
  Zoya tamén colleu e segou a liña de Fritz. E cos dedos descalzos lanzou os agasallos da morte. Matou a moitos fascistas.
  E ela cantou:
  - Por novos logros!
  O próximo Agustín en marcha. Esmagou os inimigos. Dispuxéronos con poderosos golpes de puños en diferentes direccións. E tamén co pé descalzo lanzará un agasallo de destrución.
  E canta:
  - ¡Imos esmagar o ataque da horda malvada!
  E aquí está o ataque Svetlana. Ela cortou moitos dos nazis. E despois diso, os seus dedos descalzos lanzaron de novo un agasallo asasino.
  E o guerreiro asubiou:
  - Son un super campión!
  As catro guerreiras realmente traballaron para toda a división. Pero unha división, e ata catro son poucas, contra toda a Wehrmacht. Especialmente con armas máis fortes e avanzadas.
  Así, a finais de agosto, os nazis rodearon Moscova. E isto é moi triste. E a finais de decembro de 1947, a capital da URSS caeu. E a seguinte etapa da guerra rematou.
  Despois diso xa non era o que era... Durante 1948, as tropas nazis capturaron por completo, xunto cos xaponeses, todo o territorio da URSS. E foi aínda peor...
  Durante algún tempo, os nazis fixeron a guerra cos partidarios e atraparon a Stalin, quen teimudamente non quería aguantar. Despois de que en abril de 1951 o líder da URSS foi destruído, a guerra de guerrillas comezou a declinar.
  Os alemáns formaron o seu goberno ruso títere, e loitaron contra os partidarios coas forzas locais. E conseguiron triunfar... Os Estados Unidos ata agora permaneceron no exterior e adquiriron armas nucleares.
  Hitler atrasou demasiado tempo a súa marcha en América. E os Estados Unidos foron capaces de establecer a produción en masa de bombas atómicas e despois de hidróxeno. E entón crearon, aínda que máis tarde que os alemáns, mísiles balísticos.
  Ningún bando decidiu ir á guerra. Houbo unha división de esferas de influencia. Tanto Estados Unidos como Alemaña e Xapón capturaron moito e polo tanto estiveron dixerindo posesións polo momento.
  Hitler estrelouse o 20 de abril de 1957, exactamente no día do seu sesenta e oito aniversario. Despois del, o rexente Schellenberg logrou o poder, substituíndo ao eliminado Himmler. E Goering morreu por abuso de drogas.
  Schellenberg levou a cabo unha liberalización parcial nos territorios ocupados. E introduciu máis autogoberno nas colonias. A censura tamén se fixo máis suave. Había outros ademais do Partido Nazi.
  Schellenberg comezou a suavizar a teoría racista. Desenvolvendo progresivamente nos raíles do capitalismo e ao mesmo tempo segundo o plan, a economía do Terceiro Reich elevou o nivel de vida.
  As tropas da guerrilla estaban caendo. A xente acostumouse á disciplina e á nova orde. En 1961 tivo lugar o primeiro voo á Lúa. E en 1976 a Marte.
  Dalgún xeito, os problemas da fame resolveuse e regulouse a natalidade.
  Despois de Schellenberg, Kleiman gobernou. Tamén seguiu liberalizando.
  O Terceiro Reich converteuse nun imperio democrático multipartidista. Pero era imposible separarse del.
  Xapón tamén experimentou a democratización. E os Estados Unidos son desde hai tempo unha democracia.
  Aquí no Terceiro Reich, despois de Kleiman, foi elixido un novo presidente. E convertéronse en - Natasha Rostova. O que está moi ben!
  E chegou a era da democratización e da igualdade.
  O guerreiro ata cantaba;
  O noso pobo non soportará o sufrimento,
  Deixa que as armas - a voz infernal da guerra retumben!
  Estaremos de pé: coa esperanza dunha exclamación,
  Ombro con ombreiro: reunidos, vellos e mozos!
  
  Levantando baionetas nos callos,
  A mirada severa dos loitadores - só rapaces!
  A terra da dor quedou toda canosa,
  As trenzas de nenas tiran timidamente!
  
  Somos fillos do glorioso pobo soviético,
  Non podemos ser rotos, nin aceiro nin lume!
  Loitemos con todas as nosas forzas pola liberdade!
  Unha bandada de fascismo - creo que o romperemos!
  
  Que non se poñan en servizo - amargamente por molestia,
  Pero o pioneiro reuniuse na batalla!
  A gravata arde - todos os ollos están abertos nela,
  Nos gloriosos pasos bolxeviques!
  
  Unha multitude de soldados fuxiu ao ataque con furia,
  Os fascistas calan, o ruxido dos canóns quítanse!
  Do poder vermello esmagado do metal,
  A bandeira rota coa esvástica caeu!
  
  Onde sabían exactamente as nosas baterías
  E por que? rapaz atrevido,
  Aínda que a neve é terróns, doe, atormentaron o mal,
  Cando descalzo pola noite, andaba nunha bolsa!
  
  Cando es pequeno, é máis fácil explorar, máis fácil,
  En calquera fenda, podes meter o nariz!
  Xuraches no frío, no souto,
  Pero alguén riu: o tipo non é o suficientemente maduro!
  
  As nenas tampouco coñecían a covardía,
  Non loitaron peor, rapaces valentes!
  De vacacións bailamos en parellas,
  Charlaron con moderación - é unha mágoa perder palabras!
  
  Hitler cruel - servo de Satanás,
  Xente sen conta, o cabrón estragado!
  Pero o liberador esmagará á horda,
  Despois de todo, non hai límite para os consellos de forzas!
  
  O Partido Comunista amou e criou,
  Os pioneiros valentes para iso!
  Para non soportar o señor Fritz,
  Para que non poñas o xugo!
  
  Ensináronnos a crer sagradamente nun soño,
  E non te arrepintes dos esforzos polo país!
  O que sufrimos, simplemente non se pode medir,
  Queridos, fillos do exército soviético!
  
  Ningún de nós nos referimos á idade,
  Sinto pena por ti mesmo - non respectes aos demais!
  Morrer dá medo, pero non tiña medo
  Rus' é invencible - o exército dos consellos!
  
  E un mundo feliz virá na Terra,
  Non haberá dor, nin bágoas, nin penas, nin necesidade!
  Bandeira sobre todo o planeta do comunismo,
  Os que caeron resucitarán no reino da beleza!
  
  
  Fai anacos o Führer
  O Führer desviouse lixeiramente da historia real, ordenando a Rommel que, tras a rendición da guarnición de Tolbuk, avanzase sen pausa sobre os británicos. Así, impedindo que se asenten á defensiva e ocupando liñas preparadas previamente.
  Continuando a ofensiva, Rommel foi capaz, a pesar de significativamente menos forza, de derrotar aos británicos, e as tropas coloniais rendironse case sen loitar.
  Como resultado, os británicos perderon Exipto e o control da canle de Suez. Pero mesmo este non foi o fin dos problemas para a coalición anti-Hitler.
  O Führer non dirixiu o Cuarto Exército Panzer cara ao sur e, ademais, encomendou o ataque a Stalingrado ao heroe de Crimea, Mainstein. Como resultado, os alemáns puideron capturar a cidade no Volga case de inmediato, e as tropas soviéticas non tiveron tempo de afianzarse alí.
  A partir do éxito das tropas de Mainstein, avanzaron polo Volga e chegaron ao mar Caspio. E entón Turquía entrou na guerra, dando un forte golpe cun exército de millóns. Xapón tamén gañou a Batalla de Midway antes diso e capturou o arquipélago hawaiano.
  E así os samuráis abriron unha segunda fronte no Extremo Oriente. Avanzaron en grandes masas de infantería. E foron capaces de cortar Vladivostok e tomar Khabarovsk, así como capturar a maior parte de Mongolia.
  Como resultado, a URSS non atopou a forza para unha contraofensiva invernal. E os alemáns, e os turcos, e outros satélites do Terceiro Reich, capturaron case todo o Cáucaso durante o inverno, e o petróleo en Bakú.
  A Rusia soviética atopouse nunha posición de presión estratéxica. Stalin mesmo acordou unha paz separada con Alemaña en calquera condición.
  O Führer recibiu información de intelixencia de que se está a traballar nos Estados Unidos para crear unha bomba atómica. E preocupado por isto, acordou unha paz separada coa URSS. Pero claro, levando todo o xa conquistado, así como Leningrado, e toda Carelia, ata Arkhangelsk incluído. Fíxose un gran homenaxe á Rusia soviética. Xapón ocupou a beira do mar e parte doutras terras do Extremo Oriente.
  Stalin, decatándose da desesperanza de librar unha guerra en dúas frontes, e tamén temendo novos tanques alemáns, o Panther e o Tiger, aceptou condicións de paz extremadamente difíciles, pero mantivo Moscova e o seu poder persoal.
  E os Fritz continuaron coa súa ofensiva en África e trasladáronse á India. Inicialmente, planearon tomar todas as colonias de Gran Bretaña e despois capturar a patria.
  Os británicos non podían aguantar en África. Os nazis ocuparon, cunha resistencia extremadamente débil, todo o continente negro, así como a India, uníndose cos xaponeses.
  O desembarco en Gran Bretaña tivo lugar en xuño de 1944, momento no que os alemáns desenvolveran avións a reacción e, debido á súa superioridade cualitativa, apoderáronse completamente da supremacía no mar e no aire.
  América tamén estaba perdendo ante os xaponeses ata agora, xa que venceron por partes á frota ianqui. E iso permitiu compensar o menor potencial económico.
  Gran Bretaña na patria foi rapidamente derrotada. E despois diso, instalouse alí un novo rei pro-alemán e un goberno encabezado por Mosley. A maioría dos barcos da flota inglesa pasaron baixo o Terceiro Reich. En agosto, os alemáns capturaron Irlanda e en setembro tivo lugar a operación Ícaro, coa toma de Islandia.
  Así, o Terceiro Reich asegurouse do bombardeo dos Estados Unidos.
  Pero isto non foi suficiente para o Führer, e o Fritz comezou a atacar América.
  Parte das tropas foron trasladadas a Arxentina e Brasil. E parte trasladouse por Groenlandia e Canadá.
  Por suposto, xunto cos xaponeses, os alemáns tamén capturaron Australia.
  En 1945, os nazis puideron capturar territorios significativos no hemisferio occidental. América enfrontouse cos novos tanques alemáns da serie E, que eran moi superiores aos Sherman e mesmo aos Pershing. O E-75 de Hitler resultou ser practicamente impenetrable desde calquera ángulo para os canóns estadounidenses, e converteuse rapidamente no principal tanque alemán. En marzo de 1946, os Estados Unidos capitularon.
  E houbo unha pausa militar temporal. Stalin mentres estaba sentado en silencio, e non balance o barco.
  Hitler descansou cinco anos e dixeriu as posesións. E despois, con todo, tomou e atacou Xapón só o 20 de abril de 1951. Ela tiña demasiadas posesións.
  A guerra durou oito meses e rematou coa toma de Xapón e de todas as súas colonias.
  Despois diso, o Führer realizou varias operacións máis en América Latina e capturou España e Portugal, e outros países neutrais.
  Türkiye tamén foi conquistada.
  Resultou que o imperio do Terceiro Reich era case universal. Pero aínda había unha URSS desposuída.
  Stalin morreu en marzo de 1953, e despois Beria tamén foi fusilado. Nikita Khrushchev tomou o poder. O que organizou o 20º congreso coa exposición do culto á personalidade de Stalin, e ata perdeu vergonzosamente a guerra.
  E Hitler decidiu:
  - Captura o último poder independente do mundo.
  E así, o 1 de maio de 1956, comezou a gran ofensiva do enorme exército mundial do Terceiro Reich sobre a URSS. De novo guerra e sangue grande.
  Hitler tiña sesenta e sete anos hai pouco, pero o caníbal non quería acougarse.
  A fronteira pasaba moi preto de Moscova, só douscentos vinte quilómetros ao longo da distancia máis curta. Rzhev xa era unha cidade alemá. Así que os Fritz esperaban que mesmo antes do verán tomarían a capital da URSS e, finalmente, completarían a consolidación do imperio a escala planetaria.
  Pero as catro rapazas, dirixidas por Natasha, puxéronse no seu camiño.
  Mozas fermosas e descalzas en bikini defenderon a cidade soviética de Kalinin e o 4 de maio de 1956 as tropas alemás entraron nela, lanzaron un asalto.
  Por diante estaban os tanques piramidais alemáns da serie AG. Eran poderosos e completamente invulnerables ás armas soviéticas, cando se disparaban desde todos os ángulos.
  Pero os nazis non tiveron sorte neste caso: xa que se opoñen catro nenas, bruxas moi fortes. E estes guerreiros souberon loitar contra o inimigo.
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo. Golpeou a eiruga dun tanque piramidal alemán. Como consecuencia, o coche virou cara á esquerda e bateu contra o seu veciño.
  E os dous tanques explotaron á vez.
  E Natasha berrou:
  - Esta é a miña estratexia!
  Zoya, a súa parella, tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos. E bateu contra as eirugas do mastodonte nazi piramidal. O da derrota virou e bateu ao seu veciño. E outra vez explotan dous tanques.
  Zoya berra:
  -Gloria á URSS!
  Outro lume leva a Agustín. Tamén tirou o pé descalzo, algo moi letal. E noqueou un coche alemán na eiruga. E como resultado, os tanques nazis volveron chocar.
  E o demo pelirrojo cantaba:
  Non seremos escravos
  Imos botar os pés descalzos!
  E entón Svetlana cargou contra o inimigo. Si, tan preciso e preciso. E tamén coa axuda dos dedos espidos. E chocaron os coches fascistas. E como estoupan.
  E Svetlana cantará:
  -Gloria á miña Patria!
  Nenas loitan con valentía!
  Natasha volve lanzar unha granada co pé descalzo e xunta dous tanques alemáns, exclamando:
  - ¡Gloria a Stalin!
  Zoya tamén lanza algo mortal cos seus dedos descalzos e exclama a todo pulmón:
  - Pola santa Rus'!
  Agustina deu unha granada co seu talón espido, empurrou os mastodontes nazis e chirriou:
  - Por novas fronteiras!
  Svetlana, nun frenesí salvaxe, lanzou o agasallo da morte cos dedos espidos dos seus pés graciosos e asubiou:
  - Por unha gran vitoria!
  As rapazas pelexaban con máquinas piramidais, moi chulas. Pero que se pode facer contra forzas tan grandes? E agora os nazis rodearon por completo a Kalinin e os guerreiros tiveron que saír do cerco.
  Os alemáns capturaron Saratov, Kuibyshev, Tula e Penza durante maio, e rodearon por completo Moscova, rodeando a cidade por todos os lados.
  E en xuño houbo un asalto á capital.
  Os catro valentes pelexan de novo, e loitan desesperadamente.
  Natasha deu unha volta, lanzou unha granada co pé descalzo e cantou:
  - Gloria ao noso mundo!
  Zoya tamén disparou unha ráfaga, e volveu lanzar unha granada co pé descalzo e chirriou a pleno pulmón:
  - Novo Stalin é o meu ídolo!
  Entón Augustine dispara, e tamén dispara activamente. E cos seus dedos espidos lanza unha granada e ruxe:
  - Haberá novas vitorias! Novos loitadores xurdirán!
  Entón Svetlana dispara, sega aos adversarios. E co pé descalzo lanza o asasino contra os seus adversarios, ouveando:
  - Será a nosa vitoria na guerra santa!
  Os catro loitaron desesperadamente en Moscova. Pero as forzas non son iguais. A cidade estaba literalmente asolagada por hordas, todo tipo de loitadores negros, amarelos e marróns que se usaban como carne de canón.
  E o 3 de xullo, Moscova finalmente caeu ... Neste momento, os alemáns tomaran Kazan, e Ulyanovsk, e a cidade de Gorki e Riazan, e de feito a terra ata o río Uralsk, e xa tomaran Orenburg.
  Desde o leste tamén houbo unha ofensiva de grandes forzas. O 4 de xullo de 1956, Nikita Khrushchev ofreceuse a entregarse ao Terceiro Reich a cambio de garantías da súa propia seguridade e doutros membros do Politburó.
  Hitler aceptou isto... A guerra remataba despois de pouco máis de dous meses. E o equilibrio de poder desde o primeiro momento foi desesperado.
  Con todo, as catro mozas non aceptaron a derrota. Dado que a URSS xa foi completamente capturada, ¿pode ser posible tomar e matar a Hitler?
  E o 9 de agosto de 1956, as catro nenas coñecidas, xunto co neno Oleg Rybachenko, decidiron atacar o búnker de Hitler, destruíndo o principal criminal de todos os tempos e pobos.
  E así, catro nenas e un neno que parecían duns doce anos, moi musculosos, en pantalóns curtos, mudáronse á residencia de Hitler, quen a escollera en Chipre.
  A nena ía descalza e en bikini, o neno de pantalón curto, e tamén descalzo. Así que os cinco estaban cargados de maxia.
  Un neno e catro nenas no ataque.
  Oleg Rybachenko lanzou un púlsar descalzo e infantil, esparexeu aos nazis e chirriu:
  - Pola grandeza de Rusia!
  Natasha soltou un raio do seu embigo, queimando o Fritz, e cos seus dedos descalzos lanzou unha bóla de lume, queimando aos nazis e cantando:
  - Por unha nova Rus'!
  Zoya tamén está ao ataque. Cos dedos descalzos lanza un agasallo asasino. E deixa ao descuberto o peito, botando un raio dende el!
  Entón ela cantou:
  - Si, sé famoso por Rus'!
  Agustín tamén deu a luz os peitos. Ela soltou un púlsar do seu pezón escarlata. E botou un raio cos seus dedos espidos.
  E ela cantou:
  - O primeiro falcón é Lenin, o segundo é Stalin!
  E agora Svetlana está ao ataque. Como botar un púlsar cos dedos descalzos... Vai esnaquizar aos fascistas. E despois cunha cremalleira de pezón escarlata. E segará moitos dos nazis.
  E canta:
  - Pola Patria e Stalin!
  Oleg Rybachenko volve atacar. Corta fascistas con espadas máxicas, e solta un raio cos seus dedos espidos.
  E o neno berra:
  - A grandeza do país!
  Natasha, esmagando aos nazis con espadas e lanzando púlsares infernais cos seus pés descalzos, berra:
  Somos fillos de Satanás!
  E unha burbulla mortal voou do talón espido da nena. E derreteu a todos.
  Zoya tamén está ao ataque. Esmaga a todos con espadas. E con lóstregos ardentes de pezones escarlatas augas Fritz. E cos dedos descalzos lanza púlsares infernais.
  Mentres ruxindo:
  - Pola verdadeira Patria!
  Agustín tamén está ao ataque. E os seus pezones de rubí funcionan, botando fervenzas de raios. E as mans cortan aos adversarios con espadas. E os dedos descalzos lanzan púlsares.
  A beleza ardente grita:
  - Polo Deus Negro!
  E aquí Svetlana está á ofensiva. Tamén unha rapaza terminadora. Os raios e púlsares saíron voando dos pezones de amorodo. Queimaron todo o que rodeaba á nena. Os nazis sufriron especialmente, e os cabaleiros do Terceiro Reich.
  E a nena collerao e gritará:
  - Para o Rus' máis grande! Eu loito!
  Un neno e catro nenas á ofensiva.
  Desprázanse polos corredores do búnker. Exterminan aos fascistas. Van a Hitler. De feito, neste mundo, este morlo conseguiu vivir durante sesenta e sete anos. E así decidiron os cinco terminadores: abonda con Hitler, ¡e matarán! Así que as nenas e o neno móvense.
  Oleg corta aos nazis con espadas, e cos seus pés descalzos lanza coágulos de enerxía e canta:
  - ¡Gloria ao gran Rus!
  Natasha, usando os pezones escarlatas do seu peito, ademais de cortar aos nazis con espadas e lanzar púlsares cos seus dedos espidos, grita:
  - Pola Rus Branca!
  Zoya está á ofensiva. Tamén corta con espadas e lanza un raio contra os nazis con pezones escarlatas. E ruxe para si mesmo:
  - Que gañe o Deus Branco!
  E cos pés descalzos, coma se lanzará un púlsar.
  E aquí está Agustín á ofensiva. Tan feroz e rápido. Tamén derrama lóstregos dos pezones escarlatas, coma dunha cornucopia. E destrúe aos nazis con espadas. E cos dedos descalzos algo ardendo, coma botado fóra.
  Entón a pelirroja cantará:
  - O Deus Negro dará a vitoria!
  E na ofensiva contra os nazis, Svetlana. Tamén os corta con espadas. De pezones de rubí bota un raio, e cos pés descalzos lanza púlsares esmagadores.
  E berra a todo pulmón:
  - Gloria a Svarog!
  O cinco enfurece, envorca tanques, destrúe búnkers nazis, etc. Destrúe aos adversarios como saltóns.
  Oleg á ofensiva. O neno está cortando coma espadas. E cos dedos espidos botará as pernas dos nenos. E os nazis, sen problemas, deitaranse.
  E despois canta:
  - Si, Gran Rus'! Estou contigo!
  Natasha tamén está á ofensiva. Os nazis estanse esmagando. Lanza púlsares cos pés descalzos. Pezones escarlatas, fervenzas de lóstregos vomita.
  E canta para si mesmo:
  - A grandeza de Rusia, Svarog é o meu mesías!
  Zoya está á ofensiva. Tamén bota un raio. E os seus pezones de rubí torcen como boias de surf das correntes de enerxía.
  E os dedos descalzos, coágulos ardentes de púlsares fan clic por si mesmos.
  Zoya berra:
  - Gloria ao espazo Rusia!
  E como un talón espido tomará e sucumbirá a gran escala, a destrución.
  E aquí na batalla e Agustín. Cos dedos descalzos, tamén lanza armas destrutivas e letais ao inimigo. E os seus pezones carmesí, coma se fosen unha metralleta, fan descender correntes de enerxía frenética e destrución sobre o inimigo. Velaí unha pelirroja, como golpea aos nazis. Namorarse literalmente.
  E como bate co seu talón espido!
  E ruxir:
  - Pola forza e a sabedoría do Deus Negro Ruso1
  E entón Svetlana está ao ataque. Tamén destrúe aos nazis con espadas. E os pezones escarlatas botan agasallos da morte. E como tomará e cantará:
  - Gloria ao noso gran Rus'.
  E co seu talón espido, golpeará ao inimigo cun púlsar. E collerá espadas e cortará...
  Si, cinco dos gardas de Hitler segan moi famosos. Isto é realmente o que necesitan as nenas.
  E o neno con el, Oleg Rybachenko, é tan xenial! E os nazis exterminan moi famoso.
  Este é o neno terminador.
  Espadas como slash. E dará unha volta, e cortará aos nazis con espadas. E o púlsar botará cos pés descalzos.
  E ruxir:
  - Pola grandeza de Europa!
  E aquí Natasha está á ofensiva. Tan furioso. E tamén dos pezones escarlatas liberarán púlsares. E esmaga aos fascistas. E lanza tan mortíferos púlsares cos pés descalzos.
  E ruxe a pulmón:
  - ¡Gloria aos deuses rusos!
  A propia Zoya está á ofensiva. E matou a todos os nazis con espadas. E cortarlles a pel nun tambor. Ou mellor dito nunha peneira. E co tacón espido, coma se fose polos nazis, sucumbirá. E desde os pezones escarlatas, carga con fluxos de enerxía. Ben, os nazis teñen que doer moito.
  E Zoya grita para si mesma:
  - Pola Santa Rus'!
  E entón Agostiño tornouse aínda máis activo. Tamén lanzou púlsares cos seus dedos espidos. E dos pezones escarlatas coma raios. E coma dun talón espido, soltará un púlsar, queimando un raio.
  E berra:
  - A graza do Deus Negro está connosco!
  E o demo pelirrojo collerá e dará unha labazada ao inimigo.
  E aquí Svetlana está ao ataque. Unha rapaza que é só unha flor de cor brillante.
  Os nazis arden con confianza. E desde os pezones de rubí envía tales ráfagas de ametralladoras. Que se pode prender lume a todo o universo. E colleron, prenderon lume a todos os nazis.
  Si, Hitler pasará un momento difícil, xa que ese poder está en contra del.
  Pero Svetlana gritou:
  - E o amor do Deus Branco está connosco!
  Cinco movementos para si mesmo. Esmaga aos nazis sen ningunha pena. E mostra un exterminio infernal. Ese é quen se atreve a interpoñerse no camiño de tales mozas, morrerá.
  Oleg á ofensiva. Cada vez máis preto achégase o neno ao despacho de Hitler. Como esmaga salvaxemente as súas espadas. E os pés descalzos do neno envían púlsares.
  Si, os nazis non tiveron sorte, puxéronse en contacto con mozas tan elegantes e cun rapaz.
  Aquí Natasha liberará unha néboa tan ardente dos seus pezones escarlatas. E queiman tantos fascistas. Esta é unha nena, hai un auténtico terminador.
  E aquí tes como lanzar un asasino cos dedos descalzos contra o inimigo. E carallo en concreto.
  Despois diso, Natasha gritará:
  -Gloria á URSS!
  Zoya tamén está á ofensiva. Aquí desde os pezones de amorodo dará un fluxo ardente. E vence aos seus adversarios. E dá volta tras quenda. E collerá pezones escarlatas e disparará ao inimigo.
  E cos dedos descalzos, golpeará o inimigo.
  Despois canta:
  - Gloria á nosa Terra!
  Máis adiante na ofensiva de Agustín. Tamén no lado salvaxe. Golpea aos seus opoñentes. E lanza pezones escarlatas aos inimigos, discos moi ardentes. Queiman literalmente aos nazis en cinzas.
  E o guerreiro ruxe:
  - Por unha gran vitoria!
  Pero no ataque Svetlana. Tan feroz e agresivo. Ela cobre o Fritz cos pés descalzos. E dos pezones de amorodo, como vai soltar, algo bastante mortal.
  E collerá aos nazis e queimalos, despois o po.
  A nena colleuno e berrou:
  - Para os fortes deuses rusos!
  Cinco tomaron e irromperon na oficina do Führer. Hitler é vello. Apareceron cabelos grises e apareceron calvas na fronte. Un home baixo. Caeu de xeonllos diante das nenas e do neno.
  Natasha meteu a súa perna espida e ensanguentada nas súas mans e gritou:
  - Bico o can!
  Hitler asustado bicouse...
  Zoya tamén obrigou ao Führer a bicarlle o talón espido. Hitler foi sometido.
  Despois bicou tamén as solas espidas e ásperas de Agustín. Ela rulou un pouco.
  Svetlana tamén tivo que bicar os seus pés descalzos. As mozas do Führer colleron entón polos brazos e polas pernas. E mentres tiraban, rompéronse en catro partes.
  E Hitler dun choque doloroso xusto o 9 de agosto de 1956, tomou e morreu.
  Rematou o reinado do maior criminal de todos os tempos e pobos, que conquistou o mundo enteiro.
  O grande e sanguento ditador foi sucedido por Schellenberg, quen substituíu a Himmler. E o máis capaz dos fillos de Hitler, obtido por inseminación artificial, foi declarado herdeiro formal.
  Pero... Comezou unha loita polo poder, Schellenberg foi derrocado por Mainstein e comezaron cruentos enfrontamentos.
  
  CLIP DE TERMINADOR DO inferno
  Na primavera de 1942, un dos expertos alemáns descubriu que usaba un clip de aceiro inoxidable en documentos falsificados alemáns, mentres que os rusos só usaban ferro simple. E despois informou isto ao alto mando.
  Despois diso, tívose en conta este matiz e os axentes alemáns comezaron a fallar con moita menos frecuencia.
  E como resultado, o Fritz revelou plans para unha ofensiva nos flancos preto de Stalingrado. E reagrupáronse as tropas. Cando comezou a ofensiva o 19 de novembro, o Exército Vermello enfrontábase cunha defensa moi forte. Ademais, o día da ofensiva, o tempo resultou ser non voador, e isto desactivou a aviación e reduciu o efecto da preparación da artillería.
  Os alemáns puideron aguantar, e a loita durou máis dun mes sen moito éxito para o Exército Vermello.
  África tamén é un pouco diferente. Rommel recibiu máis reforzos de Europa, e puido montar unha magnífica ofensiva contra o estadounidense. Máis de cento cincuenta mil soldados estadounidenses pouco adestrados e inexpertos foron capturados. E as tropas de Rommel tamén capturaron Alxeria e Marrocos.
  Despois diso, os Estados Unidos solicitaron unha tregua coa Wehrmacht. Aproveitando a retirada de América da guerra, os alemáns fortaleceron aínda máis a Rommel e derrotaron a Gran Bretaña en Libia e Exipto. Ao mesmo tempo, durante o inverno, os alemáns rexeitaron a ofensiva do Exército Vermello preto de Leningrado, e un novo intento de atacar preto de Stalingrado, e na dirección Rzhev-Sychov. A primavera transcorreu con relativa calma. Ao non ter éxito no inverno, a URSS aforrou forzas. E os alemáns avanzaban en África e en Oriente Medio. Capturado despois da caída de Exipto, Iraq e Kuwait. Parte de Siria foi ocupada por Turquia. Que entrou en guerra con Gran Bretaña.
  No verán tamén houbo unha calma na fronte oriental. Os nazis avanzaron en Sudán, e avanzaron ata Irán e Oriente Medio. Só en agosto as tropas de Stalin intentaron avanzar preto de Stalingrado. Pero de novo quedaron atascados nunha dura defensa alemá.
  O Panther, que tiña un canón de tiro rápido, preciso e penetrante, demostrou ser especialmente bo nas batallas defensivas.
  Os alemáns pasaron todo o corenta e terceiro ano no leste á defensiva. Mentres tanto, capturaron África e despois de que Irán entrou na India, uníndose cos xaponeses.
  No inverno, o Exército Vermello case non avanzou. Stalin probou as posibilidades da paz. E os alemáns dixeriron as colonias británicas. Churchill caeu enfermo, e sentíndose inseguro, tomou e concluíu unha tregua cos alemáns despois da perda das colonias. Isto desatou as mans dos nazis no leste.
  E en maio de 1944 comezou a ofensiva da Wehrmacht, en dirección ao mar Caspio.
  Nas batallas participaron "Panthers" -2 e "Tigers" -2. Estas máquinas mostraron o seu poder, pero o principal é un avión a reacción que xa non era igual. En particular, ME-262 e XE-162.
  Si, e moitos árabes, africanos e indios foron recrutados na infantería. Eses subiron cara adiante coma carne de canón.
  Ben, e na batalla, así que na batalla!
  O inimigo, lanzando cadáveres, atravesou o mar Caspio e negou o Cáucaso por terra. E os turcos golpearon dende o sur, e as tropas de Rommel.
  Bloqueo total...
  A Wehrmacht lanzou á ofensiva máis de trescentas divisións, na súa maioría de estranxeiros. E logrou avances significativos.
  Aínda que o Exército Vermello loitou heroicamente.
  Especialmente as catro nenas, Natasha, Zoya, Augustine e Svetlana.
  Especialmente famosos lanzaron agasallos de morte ao inimigo cos pés descalzos.
  Pero ata as catro bravas e fermosas meigas resultaron, en xeral, impotentes.
  O Cáucaso foi completamente capturado durante o verán. Durante o outono, o Fritz tamén capturou Saratov e Kuibyshev, avanzando dende o sur. E tamén Uralsk, Guryev e achegáronse a Orenburg.
  No inverno paraban. Houbo unha calma temporal. Só na propia Orenburg houbo batallas. E esta cidade volveu ser lendaria. Lembraron nel a época de Emelyan Pugachev.
  O Führer durante algún tempo intentou negociar unha paz final cos Estados Unidos e Gran Bretaña. Despois continuaron a guerra con Xapón. Aínda que sen éxito. Samurai no mar gañou varias vitorias.
  Na primavera de 1945, o 20 de abril, comezou a operación "Kremlin", cun ataque contra Moscova.
  A loita resultou moi feroz. Os alemáns víronse atraídos a cruentas batallas. As tropas soviéticas loitaron heroicamente. Non obstante, despois de tres meses de teimosas batallas, usando avións a reacción, os últimos tanques da serie E, os alemáns rodearon Moscova. Noutras direccións, conseguiron tomar Tambov, Penza, Ulyanovsk, para avanzar cara a Ufa.
  En agosto, Ryazan caeu e a diferenza con Moscova aumentou aínda máis.
  Stalin ofreceu paz en calquera condición. O Führer ignorou isto. Pero Moscova aguantou ata decembro, cando, ao final, foi tomada.
  Fritz tamén capturou tanto a Gorki como a Kazan a finais de ano.
  Despois do descanso invernal en maio de 1946, o Fritz trasladouse aos Urais. As batallas xa estaban en pleno apoxeo non tan intensamente. Moitos xenerais traizoaron e rendironse sen loitar. Si, e o propio Stalin sufriu un derrame cerebral e non estaba tan preparado para o combate.
  Despois da captura de Sverdlovsk, o goberno da URSS trasladouse a Novosibirsk.
  Pero o exército da Wehrmacht seguiu os seus talóns.
  As cidades foron capturadas durante todo o ano. Despois de tomar Novosibirsk por asalto, Stalin accedeu a renderse a cambio da seguridade persoal.
  E pronto concluíu un acordo de paz entre Xapón e Estados Unidos. Gran Bretaña e América, ao final, recoñeceron todas as ganancias da Wehrmacht.
  Hitler, despois de capturar moitos territorios, creou o seu propio imperio colonial, xunto cos xaponeses.
  Pero non tivo moito tempo para irrumpir. O 20 de abril de 1957, as nenas meigas decidiron levar a cabo unha operación contra o Führer. Na residencia dun ditador xa de mediana idade atacaron catro meigas.
  Guerreiros, en bikini, con espadas máxicas nas mans, e lanzando lóstregos e púlsares cos pés descalzos.
  Natashka dirixiu un muíño de vento, atravesando os nazis e lanzou un coágulo de enerxía cos dedos do seu pé descalzo, gritando:
  -Gloria á Patria!
  Zoya cortada con espadas máxicas. Ela abriu as barrigas dos nazis e berrou:
  - Por novas fronteiras!
  E cos dedos descalzos como soltar un púlsar.
  Despois no ataque de Agustín. Tamén rexenta un muíño con espadas máxicas. Despois lanza algo letal cos pés descalzos.
  Entón a harpía vermella di:
  - Polo Deus Negro!
  A seguinte no ataque é Svetlana. Tamén corta con espadas, e solta un raio cos dedos descalzos, atravesando os nazis.
  Entón Natasha á ofensiva, cortando os gardacostas de Hitler e gritando:
  - E eu son un taco, vou picar a todos os nazis!
  E cos pés descalzos coma unha nena pulsar, e botará.
  E aquí está Zoya no ataque. Espadas como xirar, e cortar a carne. E cos dedos descalzos soltará un raio.
  Entón berrará:
  - Teño unha super nena!
  Máis adiante na ofensiva de Agustín. Tamén xira... E soltoulle un par de raios do peito. E cos pés descalzos o púlsar botará e berrará:
  - Son un super guerreiro!
  E os seus cabelos vermellos revolotean coma un estandarte proletario.
  E aquí Svetlana está ao ataque.
  As súas espadas xiran e os seus pés descalzos espallan coágulos de enerxía, e un raio sairá do seu embigo.
  A nena cantará:
  - Picaremos o dragón e mataremos ao Führer!
  Natasha tamén balance as súas espadas na ofensiva e derruba aos nazis. E os seus pés descalzos lanzan proxectís mortais.
  E o cadaleito conduce nos gardas nazis.
  E a nena canta para si mesma:
  - Son un loitador aniquilador,
  E o gran terminador...
  Descompuxo o átomo dunha vez,
  E a cabeza contra a parede!
  Zoya á ofensiva, colleuno e tirouno cos dedos espidos dos pés, algo que explota o teito.
  E como cantar:
  - Gloria ás distancias espaciais!
  E de novo, as súas espadas rasgaron aos inimigos en pequenos fragmentos e anacos de carne rasgada.
  E aquí no movemento de Agustín. Como batea aos nazis. E anacos de carne sanguenta voan en todas as direccións.
  E a nena co pé descalzo tamén cederá ao púlsar, e ladrará:
  - Son unha gran beleza! Que todos adoran!
  E aquí Svetlana está en movemento. Tamén liberará un raio do embigo. E co pé descalzo, o púlsar caerá sobre os nazis. E as súas espadas, ben, só verdugos.
  Entón a nena berra:
  -Gloria á Patria!
  Natasha está nun frenesí salvaxe. Ataca ao Fritz. Destrozaos e lanza burbullas ardentes cos tacóns.
  E canta para si mesmo:
  - Gloria á nosa casa!
  E tamén deixou caer un coágulo de enerxía do ombligo.
  Zoya leva un muíño de vento con espadas. Derriba a un grupo de fascistas. E entón, como cos dedos descalzos, lanzará contra o inimigo. E espalla aos adversarios en todas as direccións.
  Despois canta:
  - ¡Gloria aos tsares rusos!
  Aquí está Agustín nun duro ataque. Recorta aos adversarios. E agora o seu pé descalzo botará un raio... E un púlsar sairá voando do seu embigo espido. E espállase en dirección aos gardacostas de Hitler.
  Entón a rapaza pelirroja cantou:
  - Non esperes a misericordia de min!
  Svetlana tamén está á ofensiva... Picando aos adversarios, esmagándoos. Lanza raios dende o embigo. E cos dedos espidos, coma chispeantes, flúen fervenzas enteiras de enerxía.
  E canta para si mesmo:
  - Estou moi agradecido
  Son máis chulo que un mono!
  Natasha tamén está á ofensiva... Como corta con espadas. E cos pés descalzos lanzarase o asasino. E aquí hai un voo lóstrego do embigo.
  Entón a nena rosma:
  - Pola gloria da Patria!
  A continuación vén Zoya. Tamén destrúe os inimigos. Os raios por detrás da boca botan. Bota coágulos de enerxía co embigo. E ruxe para si mesmo:
  - ¡Son un campión de lanzamentos!
  E os pés descalzos coma xirar.
  Ademais Agustín á ofensiva. Corta aos nazis con espadas e córtaos en pequenas leitugas. E cos pés descalzos, coma un púlsar, botará. E ata dous raios do embigo... E unha ducia de fascistas frítense no acto!
  O Guerreiro cantará:
  - No nome da nai nai!
  E de novo, os pés descalzos coma un púlsar que bate!
  E despois na ofensiva Svetlana. Este é o tipo de rapaza que non pode ser máis xenial. Esta guerreira collerao e lanzará un raio cos seus pés descalzos. E burbullas de aniquilación sairán voando do embigo. E así é como gritará o guerreiro:
  - A min deume conta de que o carpincho ten un cincel!
  Natasha está en movemento. Desprazado e unha ducia de fascistas cortados. E a nena, cos dedos espidos, soltou o produto aniquilador. Dende o embigo unha fervenza de raios, e cantaba:
  - Eterno meu, o rei máis grande do mundo!
  E un púlsar voou do talón espido da nena.
  Zoya seguía movendo. Colleuno coas súas espadas e cortellou. Inimigos esmagados, chiscando ollos de zafiro. E dende o embigo un alicerce de enerxía. E púlsares descalzos da destrución.
  E como cantar:
  - Vou ser un campión!
  E despois no movemento de Agustín... As súas espadas, coma as láminas dos muíños. Córtase sen dubidalo. E das frechas do embigo afiadas da mosca do lume máxico. E os pés descalzos da nena dan tales agasallos de aniquilación.
  E a propia pelirroja ruxe:
  - Gran campionato!
  Svetlana tampouco é un agasallo. Colleuno e cos pés descalzos lanzou os anacos dun vidro roto. E dúas ducias de fascistas deitáronse mortos. E como dende o embigo dará toda unha liña. E segará, sen problemas, a todos os nazis.
  E cunha chiscadela, comenta:
  - Son un gran soño!
  Natasha fará xirar o triplo muíño de vento con espadas máxicas. Collerá e botará agasallos cos dedos espidos. E co seu talón espido, o ardente dará unhas burbullas...
  E dende o embigo toda unha fervenza de raios.
  Despois canta:
  - Espada láser,
  Quere cortar os inimigos!
  Zoya está á ofensiva. E as súas espadas son auténticos taladros de diamante. E esmagar o Fritz, coma unha cuncha de cen quilos. Pero cando as nenas colleron os pés descalzos e botaron algo sangrante.
  E entón colleu e rompeu.
  Zoya berrou:
  Somos os novos campións!
  E aquí está Agostiño en movemento. Como corta aos inimigos. E o balance das súas espadas corta a todos.
  E cos pés descalzos saen voando todo tipo de agasallos da morte.
  E Agustín cantaba:
  - Meu santo lóstrego!
  E da súa boca sae lume!
  E aquí Svetlana está en movemento. O mesmo que do embigo soltou un agasallo de poder asasino.
  Entón a nena cantou:
  - Son o campión absoluto!
  E colleu os pés descalzos e enviou un púlsar. E o lume do inferno saíu da súa gorxa. E agora o talón espido sucumbiu ás burbullas.
  E dende o embigo, voa un lóstrego mortal e asasino.
  Natasha tamén usaba espadas. Picou a moitos fascistas. E como se vai soltar do embigo cun raio. E esnaquiza os gardacostas do Führer en pequenos anacos.
  Despois diso cantará:
  - Pola Patria e a Liberdade ata o final!
  E cos dedos descalzos, algo completamente mortal será lanzado.
  Zoya, atacando aos inimigos e mostrando os dentes, ruxiu:
  - Tripulación salvaxe! Destroza o inimigo!
  E tamén o botará cos pés descalzos. E do embigo ían colas tan mortíferas.
  A nena berrou:
  - Moita vergoña!
  E entón Agustín mudouse. Ela tamén brillou con ollos esmeralda. E lanzou un montón de raios dende o seu embigo. E cos dedos descalzos lanzouse contra o inimigo.
  E ela azoutou con espadas, berrando:
  - ¡Son sobre todo campión do mundo!
  E despois no ataque Svetlana. Así que todo o mundo debulla e corta. E ela é unha rapaza tan xenial e alegre. Tamén dende o embigo, literalmente, rebentou unha metralleta. E derruba a moitos fascistas. E os pés descalzos botan tales feixes de enerxía nos regatos.
  O guerreiro cantou:
  - O gol está preto!
  E collendo forzas para o lanzamento!
  Si, finalmente, os catro irromperon no despacho de Hitler. Matou a todos os seus gardas. E o número un fascista foi sacado de debaixo da cama.
  Hitler gorgoteou:
  - Vou dar a Polonia!
  Natasha preguntou con sarcasmo:
  - Ou quizais o Cáucaso?
  O Führer ruxiu:
  - Si, polo menos dous do Cáucaso, simplemente non mate!
  As nenas responderon ao unísono:
  - Bícanos os pés!
  Hitler, xemendo, acababa de cumprir sesenta e oito anos, arrastrábase de xeonllos e bicou, descalzo, tacóns redondos de nenas. Sorrían e rían.
  O Führer bicou tres veces cada sola poeirenta e ensanguentada da nena.
  Despois diso, Natasha colleu a Hitler cos dedos descalzos pola man dereita, a Zoya pola esquerda, tamén co pé descalzo. Augustina e Svetlana colleron o Führer cos dedos espidos polos nocellos.
  Despois diso, as nenas tirarán do maior criminal de todos os tempos e pobos en todas as direccións, e levarán, desgarrarán.
  Tanto os brazos como as pernas de Hitler foron arrancados, e polo choque da dor, o gobernante dragón morreu no acto.
  Esa vinganza atopou ao asasino e ao verdugo máis grande da historia do mundo.
  Aquí remata o conto de fadas, aínda que neste planeta se converteu nunha realidade de pesadelo, e quen escoitou estaba feito!
  
  
  MEIGAS CONTRA HITLER
  No ano corenta e un, Hitler, tras a toma da illa de Creta, cambiou de idea sobre ir á URSS. O feito de que Stalin non atacase a Alemaña durante o ataque a Iugoslavia convenceu ao Führer de que non había plans para toparse con el desde o leste.
  Ademais, os presentimentos indicaban que non habería vitoria fácil no leste, e era mellor non ir alí.
  Os Fritz fortaleceron a agrupación de Rommel e conseguiron persuadir a Turquía de que deixase entrar as tropas en Oriente Medio. Os británicos foron totalmente derrotados en Exipto e expulsados de Iraq e Oriente Medio. Logo, Franco accedeu á toma de Xibraltar.
  Despois diso, os alemáns xa podían transferir facilmente tropas a África e máis adiante a Oriente Medio.
  Pal India. E despois diso, sen problemas innecesarios, en apenas seis meses, o Continente Negro foi capturado. E a culminación foi a ofensiva contra Gran Bretaña e o desembarco de tropas na patria en novembro de 1942.
  En dúas semanas Inglaterra caeu. E os Fritz finalmente atrincheiraron-se no hemisferio leste.
  Pero a guerra cos Estados Unidos seguía en curso. E prolongouse pola distancia do océano e as dificultades no traslado de tropas.
  Dependendo dos recursos de África, unha parte importante de Asia e Australia, os alemáns están a construír unha gran armada. Xunto con Xapón, tamén están a facer unha guerra submarina.
  Os corenta e tres e corenta e catro anos pasaron en batallas no mar. Islandia e Groenlandia foron capturadas. E no corenta e cinco, xa tendo tanques da serie "E", os alemáns desembarcaron en Canadá e concentraron as súas forzas en Arxentina.
  Tales eran os seus plans. Aínda que a comunicación prolongada dificultou o ataque aos Estados Unidos.
  Pero en setembro, a maior parte do Canadá estaba invadida.
  Tanto as tropas alemás como as xaponesas entraron nas rexións do norte dos Estados Unidos.
  Pero entón o Fritz foi recibido por catro mozas.
  Mónica, Leia, Gertrude e Angelina.
  Catro belezas entraron na batalla. Mónica, Leah, Gertrude son loiras e Angelina é vermella.
  E que as nenas destrúan o enorme exército do Terceiro Reich.
  Están disparando metralladoras.
  Aquí Mónica lanza unha granada co pé descalzo e canta:
  -Gloria á miña forza! Todo o mundo foi cortado!
  Leia dá a quenda. Tamén sega os inimigos nun estalido e chirri a todo pulmón:
  - O meu exército é forte!
  E co pé descalzo lanza un agasallo de morte.
  A Angelina ardente ou pelirroja lanza un agasallo da morte cos seus dedos espidos e chirridos:
  - A miña vitoria!
  E tamén dá volta!
  Ademais, Gertrude xa está martelando o presente da morte co seu pé descalzo, e como ouvea enxordecedor:
  - Son un campión!
  E lanzará unha liña asasina de novo.
  Mónica volve disparar á horda fascista e canta:
  - Gloria ao meu mundo!
  E cos dedos descalzos lanza un agasallo de morte asasino, esnaquiza aos adversarios.
  Conduce o lume e Leia. É unha rapaza moi intelixente. E os pés descalzos contra o inimigo como lanzando granadas.
  E a nena ruxe:
  - ¡Son un híper guerreiro dos Estados Unidos!
  Entón Angelina dispara. Fai isto moi ben. E un agasallo mortal voa dos seus dedos espidos.
  E a fermosa rapaza ruxe:
  - Serei o campión absoluto do mundo!
  E como amosará a guerreira a súa longa lingua!
  E entón Gertrude intentouno. E tamén como dará a cola. E despois, cos dedos descalzos, botará un agasallo de morte.
  E esparexe a todos os adversarios en anacos de carne.
  Así que as catro nenas están a traballar activamente. Presión, o exército inimigo está claramente esgotando.
  Aínda que non, aparecen formidables tanques, a serie E. Pois as nenas están esperando por eles.
  Mónica lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - Loitaremos no espazo!
  E do seu talón espido, o agasallo da morte rebotou na eiruga E-50. Este vehículo resultou danado e parado.
  O guerreiro grita:
  - Súper!
  Próxima Leia en batalla. Tamén co pé descalzo, mentres lanza un agasallo de morte. Destroza o inimigo. E o tanque apretou.
  E o guerreiro ruxe:
  - Son unha nena en bikini!
  A seguinte é Angelina. Tamén lanza unha granada ao E-75 co pé descalzo, e o vampiro alemán pásao mal.
  E o guerreiro berra:
  - Eu son o que amosará super clase!
  E Gertrude pelexa. Tamén un guerreiro que non coñece a piedade e a dúbida.
  A beleza colleuno e chirriou:
  - Gran regata!
  E unha granada mortal voou desde o pé descalzo.
  Mónica volve disparar e grita:
  - Acrobacia aérea, e a tripulación!
  O seu membro espido tamén tomará e o regueiro da morte botará. E destruír todos os inimigos.
  Despois de que o guerreiro vyaknet:
  - Son unha super nena!
  E Leia é un auténtico heroe na batalla. E golpear aos inimigos. E co pé descalzo lanzará unha granada e collerá unha masa de inimigos e destrozaráos. E despois de berrar:
  - Eu son esa rapaza que Superman!
  E na batalla, Angelina, tamén lanzando co pé descalzo un agasallo da morte. O inimigo será esgazado e cantado:
  - Diablos son un demo!
  E dispara contra o inimigo nun estalido.
  E aquí está Gertrude na bola blanca. Tirárase sen ningún tipo de cerimonia nin prexuízo. E collerao, cos seus dedos espidos, lanzará un agasallo de aniquilación e esnaquizará os inimigos. Isto é moi combativo?
  As catro nenas pelexaban como cabaleiros ou anxos. Pero todo ten un límite. E así os guerreiros retiráronse...
  O outono e o inverno do ano corenta e cinco, transcorreron en teimudas batallas. As forzas eran desiguais. Os alemáns teñen tanques da serie E moito máis fortes que os Sherman e ata os pequenos Pershing. E a aviación a reacción non ten igual. E ata comezaron a aparecer avións de disco, completamente invulnerables a calquera arma pequena.
  Polo tanto, os EE.UU. están sendo capturados gradualmente por todo tipo de divisións estranxeiras do Terceiro Reich.
  A maior parte de América é capturada durante o outono e o inverno. Ademais, os levantamentos no sur dos Estados Unidos, e a traizón a xenerais de raíces alemás. Así como a indubidable superioridade das novas metralladoras, e mesmo dos tanques subterráneos da Wehrmacht.
  E na primavera de abril de 1946, despois de que a horda do Terceiro Reich rodease e tomase Washington e Nova York, os Estados Unidos capitularon.
  Así pasou outra páxina da guerra.
  Pero en 1947, en maio comezou outra batalla, esta vez con Xapón.
  E a campaña contra a URSS volveu aprazarse.
  E agora catro mozas dos EE. UU. non se rendiron e volven loitar contra o inimigo.
  Verán corenta e sete e calor, guerreiros en bikini. E pelexan eles mesmos.
  Mónica lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - Son un terminador!
  E dá unha volta.
  Leia tamén dispara, e fai moi ben. E de novo, os seus pés descalzos botan algo. E exterminan.
  E a nena berra:
  - Combate a acrobacia aérea!
  Ademais, Angelina está disparando. Esmaga aos adversarios. Botaos en masa. E os seus dedos espidos volven lanzar algo brutalmente asasina.
  O guerreiro grita:
  - Son unha garra de aceiro!
  E Gertrude tírase a si mesma e sega aos inimigos. Despois diso, co pé descalzo, botará un agasallo de morte e murmurará:
  - Tema militar e matemáticas!
  E de novo, como levará a todos e segará á tolemia!
  Si, os catro pelexan. Pero as forzas non son iguais. Os novos tanques da serie E-50 U, cunha disposición máis densa, de menos de dous metros de altura, e blindaxe lateral de 170, fronte de 250 mm e un peso de sesenta e cinco toneladas cun motor de 1800 cabalos de potencia.
  Non te resistas a un xaponés así. Así como contra o ME-462, que, sen ningunha cerimonia, destrúe todos os avións inimigos como os koloboks.
  E en contra, tamén discos voadores. E rompen todo.
  En resumo, en seis meses Xapón foi completamente derrotado e todas as súas colonias foron capturadas.
  E que pasou. O Führer pronto conquistou todos os países do mundo excepto a URSS.
  Ata agora todo foi máis ou menos tranquilo. Pero entón Stalin morreu e Nikita Khrushchev tomou o poder. E de novo complicaron as relacións co Terceiro Reich.
  Sen esquecer que a URSS estaba a desenvolver armas nucleares. E tamén se celebrou o vixésimo congreso, que condenou a política anterior.
  E o 22 de xuño de 1956, o Terceiro Reich, ás ordes do xa de mediana idade, pero moi agresivo Hitler, lanzou unha invasión. A súa horda contaba cunha vitoria rápida, pero tiña unha sorpresa inesperada!
  Non só catro nenas estadounidenses, senón tamén catro belezas e bruxas rusas entraron en batalla coas hordas da Wehrmacht. E todo un grupo de nenas de distintas ramas do exército, e tamén todas meigas!
  
  NAPOLEÓN ALEXANDRO I É XENRO
  Napoleón non foi a Rusia, e en xeral casou coa irmá pequena de Alexandre Primeiro. Isto levou a algúns cambios na historia.
  En primeiro lugar, a Rusia tsarista loitou contra Austria e conquistou Galicia. En segundo lugar, Francia organizou Italia, e puxo alí o fillo de Napoleón e a princesa rusa.
  E entón Rusia e Francia conquistaron e dividiron Turquía.
  Ademais, por esforzos conxuntos, Gran Bretaña foi conquistada. As colonias españolas finalmente fixéronse francesas, ao igual que gran parte de África. E entón a India e Irán foron ocupados!
  Despois da morte de Alexandre Primeiro e da abdicación de Constantino, produciuse un golpe de estado e o romano César Napoleón II, de catorce anos, foi elevado ao trono ruso. E despois da morte de Napoleón en 1836, Napoleón II converteuse no gobernante de Francia e de toda Europa e de moitas colonias.
  Xurdiu un único superimperio que continuou a expandirse. Napoleón II posteriormente conquistou China e Indochina e toda África. E Australia e Canadá. E morreu en 1879 con case sesenta e oito anos.
  Entón o trono foi sucedido por Napoleón III. Tamén quería loitar. Pero en todo o mundo, só o territorio dos Estados Unidos quedou sen conquistar a Francia!
  E Napoleón III en 1890 comezou a guerra con América. O último país que non foi posesión francesa.
  E un enorme exército de cinco millóns de soldados de todo o mundo entrou no territorio dos Estados Unidos.
  As forzas serían desiguais. Pero os americanos loitaron contra Napoleón III de xeito moi heroico.
  Sobre todo as catro nenas: Mónica, Leia, Gertrude, Anna! E loitaron como cobras e heroínas.
  Monika cortaba con espadas e discos afiados cos dedos metálicos espidos. E golpeou aos adversarios.
  E o guerreiro cantou:
  - Gloria a América!
  Leia tamén se cortou cun exército estranxeiro con espadas, e asubiou agresivamente:
  - Gloria ao mellor país do mundo!
  E tamén cos pés descalzos lanzou un asasino.
  Gertrude loitou cun exército enorme, e tamén cos pés descalzos, lanzou agullas moi afiadas e golpeou aos inimigos.
  Ao mesmo tempo, a nena chirriou:
  - Son un loitador de tal clase, que é super!
  Anna tamén loitou, lanzando agasallos asasinas cos pés descalzos.
  E berrou:
  - Os logros son grandes!
  Pero por moito que loitasen, e ata moi heroicamente, este catro, pero as forzas superiores dos franceses non obstante os derrotaron.
  As nenas foron tomadas prisioneiras. Alí foron desposuídos e brutalmente torturados. Torceron os brazos no estante, golpeáronos cun látego e un arame candente. As soles espidas queimábanse con lume, aplicouse ferro candente aos tacóns espidos. Pero as mozas nunca recoñeceron o novo dominio de Napoleón III.
  Despois de que foron enviados a traballar, case espidos nas canteiras. E América converteuse nunha nova provincia francesa.
  Cando Napoleón III morreu en 1903 aos sesenta e oito anos, Napoleón IV converteuse en emperador. A súa chegada marcou un novo reinado. Fortalecemento do papel do parlamento, e reducindo a influencia da nobreza. Pouco a pouco o imperio mundial fíxose máis democrático.
  E en 1917, o primeiro home voou ao espazo. Así abriuse a era da astronáutica.
  En 1922, a xente voou á Lúa. E 1933 a Marte. E en 1950 visitaran todos os planetas do sistema solar. Pero no ano 2000 comezou o primeiro voo ás estrelas, toda unha expedición espacial. Aquí hai tal IA só por mor dun matrimonio de Napoleón Bonaparte cunha princesa rusa.
  Como o destino de toda a humanidade depende da menor oportunidade.
  
  CAÍDAS CONTRA CHINA
  ANOTACIÓN
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova mudáronse a Siberia no século XVII, onde entraron en guerra co Imperio chinés baixo o control da dinastía manchú. Os sicarios inmortais cambian o curso da historia, non só en China.
  A guerra está arrasando coma un furacán
  Un neno loita cun gran exército...
  Cortamos a néboa furiosa
  Aínda que ás veces é incluso moi difícil!
  
  O inimigo é moi forte,
  Chega unha continua avalancha...
  Baixo o ruxir das brillantes pancartas escarlatas,
  Pero teremos, creo, unha batalla en maio!
  
  Non penses que podemos ser conquistados
  Somos grandes guerreiros de Deus...
  E non se interromperá, sei o fío da vida,
  Aínda que ás veces pode ser moi estrito!
  
  Coñece a grandeza de Rusia niso
  Que a Patria é máis preciosa que calquera cousa...
  E haberá unha casa rusa moi forte,
  E move na cara ao vil fascista!
  
  Non creas, non rompas a Horda Rus',
  Que non se axeonlla...
  Loita sen contención, non teñas medo,
  No nome das novas xeracións de Xénero!
  
  Pola casa de Rusia, polos seus palleiros,
  Loitaremos moi ferozmente...
  Un soño sen fin feito realidade
  Non es un guerreiro con alma de bufón!
  
  Aquí xuras á Patria,
  Convértete nun guerreiro do gran Svarog...
  Non, non constrúas a felicidade no sangue,
  Cando non hai Deus no corazón de Xesús!
  
  Podemos conseguir novos camiños,
  A grandeza do país que florece...
  E mata o monstro de ollos de gafas,
  Para que o planeta se converta, en breve, nun paraíso!
  . CAPÍTULO #1
  Un neno e unha nena, así como catro meigas, acabaron no sur de Siberia e repelían o ataque dos chineses. Foi unha guerra pouco coñecida, cando os manchúes estaban no poder en China, que se expandían activamente en diferentes rexións de Asia.
  E así atacaron aos rusos na rexión do Tíbet. E a verdadeira historia, conseguiron quitar parte do territorio. Ademais, a Rusia nese momento foi debilitada pola campesiña e a guerra de cosacos de Stenka Razin. Si, e as tropas terían que ser trasladadas a moi longas distancias.
  Pero o neno e a nena inmortais e catro nenas terminadoras acudiron en auxilio do forte ruso.
  Un enorme exército chinés asaltou a fortaleza rusa recentemente construída. E as forzas eran claramente desiguais.
  Só hai mil rusos e douscentos mil chineses. E parecía que non había ningunha oportunidade.
  Pero os seis guerreiros de clase están súper preparados para loitar.
  Oleg Rybachenko na parede. Un neno inmortal, que parece duns doce anos, lanza agullas cos dedos espidos. E golpea ao chinés que avanza. Ducia á vez.
  Bota agullas e Margarita cos dedos espidos. A rapaza destrúe os adversarios e chirri:
  - A miña gran forza!
  E loita con valentía.
  Natasha tamén lanza un poderoso boomerang cos seus dedos espidos. Como esmagar aos opoñentes e chillar:
  - No nome da gran gloria!
  Entón Zoya corta o chinés con espadas e, ao mesmo tempo, lanza agullas con veleno cos pés descalzos. E canta para si mesmo:
  - Na inmensidade de Rus',
  Podemos salvar a todos!
  E de novo as espadas caen sobre os adversarios. E se pican, entón sen ningunha pena.
  Pero cando Aurora comezou a destruír e lanzar bumerangs cos seus dedos espidos, entón isto é unha destrución completa. E os chineses asasinados caen baixo os golpes do demo vermello.
  E a nena ruxe:
  - Vou esmagar e esgazar todo!
  E como tomará e cortará coas dúas espadas!
  E do seu talón espido voa un disco afiado e penetrante. Esta é xeralmente unha nena de morte total.
  E aquí está Svetlana na batalla decisiva. Como imos atormentar aos chineses, e cortalos en anacos con espadas.
  A moza fixo rolar a bolboreta e sete guerreiros do Imperio Celestial morreron cortados.
  E despois agullas afiadas e velenosas voan dende os dedos espidos dos pés. E sorprender aos chineses.
  Oleg Rybachenko loita con guerreiros amarelos. As súas espadas parpadean coma unha hélice.
  O neno canta con gusto:
  - Serei o campión do mundo máis forte,
  Derrotaremos a América, a China!
  E de novo o neno lanza xogos afiados cos seus dedos espidos das pernas dos nenos. E dúas ducias de chineses mortos caen á vez.
  Aquí está unha batalla así. Na historia real, a Rusia tsarista dos tempos prepetrinos perdeu parte do seu territorio. Pero aquí os cabaleiros rusos loitan e non van ceder.
  Oleg Rybachenko loita e canta:
  - Pero somos cabaleiros cheos do espírito ruso,
  Os verdugos nunca escoitarán o noso abafado xemido!
  E de novo o neno bota moi afiado, e con veleno forte, fervido por meigas, agullas moi finas!
  A nena Margarita está ao seu carón. E tamén as súas pernas botan unhas agullas tan mortais. E as mans cortaron aos chinés atacantes. O guerreiro destrúe aos adversarios e canta:
  - Son tan chulo, como un demo de todos os países...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Gobernante de todos os países!
  Natasha tamén corta os chineses e canta:
  - No amencer da noite, non deixaremos que Satanás gañe!
  E tamén voan agullas mortais dos seus pés nus.
  A continuación, Zoya destrúe os inimigos. E desta rapaza parecen emanar vibracións de enerxía colosal.
  E boomerangs e agullas afiadas voan dos pés descalzos da beleza.
  Os guerreiros chirrian:
  - Son un gran soño e beleza descalzo!
  E de novo, lanzará algo moi mortal aos seus opoñentes.
  Pero cando Aurora leva un muíño e corta aos chineses, entón este é o cumio da aniquilación.
  E entón a pelirroja lanzará agullas perforantes cos seus dedos espidos. E caen os guerreiros amarelos mortos.
  Pero cando Svetlana lupanet. E ao mesmo tempo, das súas pernas núas voan un montón de agullas que o atravesan e matan todo.
  E os guerreiros berran:
  - Entón, así, así - gaña un fascista nun centavo!
  E os seus pés descalzos volverán ser lanzados mortalmente contra os chineses.
  Natasha, cortando guerreiros amarelos con espadas, comentou:
  - ¡Foi máis fácil e máis difícil cos nazis!
  Svetlana, despois de pasar o muíño, comentou:
  - E con nós, rapazas, sempre é fácil!
  Aurora, reproduciu a recepción do abano, e gruñou:
  - Non te aburrirás de min para nada!
  E un aguillón mortal voa dos seus pés nus.
  E Zoya collerao e chiscará:
  - Non somos cascudas, somos nenas - de gran gloria!
  E outra vez algo sairá voando dos seus pés descalzos e golpeará o inimigo.
  As nenas levaron o traballo en serio.
  Esta fortaleza é case o único bastión ruso da zona. Hai un par de cidades máis en construción. É bo que os chineses non asomaran a cabeza sobre o Amur. Pero Rusia na historia real perdeu un anaco do seu territorio. Unha dinastía moi agresiva no poder en China. Non obstante, as mozas son as que son capaces de poñer en fuga os rexementos de Lucifer.
  Oleg Rybachenko corta aos chinés. E mentres o neno canta:
  - A clase máis alta será...
  E entón un bumerang lanzado polo pé descalzo do neno voa e un berro:
  - O porco espín vai cortar a todos!
  Margarita tamén lanzou ao inimigo o que é un asasinato. Ela esmagouno en anacos e chirriu:
  - Son un soño descalzo e unha gran beleza!
  E o seu pé lanzará discos salvaxes.
  A seguinte na batalla é Natasha. E tamén lanza ao inimigo o que divide aos adversarios.
  E faino de xeito moi intelixente.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas regulares e mortais.
  A continuación, Zoya na batalla. E tamén lanza ao inimigo todo tipo de esvásticas e bumerangs.
  E sega o inimigo.
  Despois, ao pasar:
  - ¡Gloria ao bo rei!
  Pero na batalla e Aurora. Tamén destrúe os inimigos de China. E se bota, tirará con forza letal.
  E mentres cantaba:
  - Si, en nome da Terra Rusa!
  E, tamén, cargas mortais voan dos seus pés descalzos.
  Svetlana tampouco defrauda ao inimigo. E dos seus pés descalzos voa algo que trae a morte evidente.
  E o guerreiro canta:
  - Nunca nos rendiremos! Os problemas non chegarán a Rus!
  E de novo, os chineses estarán feridos. E collerao sen cerimonia e picarao.
  Seis guerreiros e guerreiros golpearon con forza. E corta o inimigo, e bota os pés descalzos.
  Oleg Rybachenko, cortando aos chineses, cantou:
  - Loitador estrela, o teu corno soa en balde -
  A túa terra está lonxe en dubidosa gloria...
  A chama da batalla treme entre as liñas -
  Nun xogo unilateral sen regras!
  E outro bumerang voa cos pés descalzos do rapaz, que cortan a gorxa a unha ducia de chineses.
  O neno, como vemos, é un loitador.
  E Margarita tamén está en batalla. E así funcionan os seus pés descalzos. Ela extermina aos inimigos sen dúbida, moi xenial.
  E as súas espadas son como verdugos.
  O guerreiro chilla:
  - Que haxa a gloria!
  Natasha tamén dispara cos pés descalzos, e lanza o mortal. E ao mesmo tempo corta activamente con espadas.
  Pita ao mesmo tempo:
  - O meu séquito é unha tripulación estatal!
  A seguinte na loita é Zoya. Tamén un demo do máis alto nivel de aniquilación. Como suxeitar unha bolboreta con espadas. E despois collerá e lanzará elementos rechamantes cos pés descalzos.
  Despois pasa:
  - O exército alégrase - avanzando!
  E toda unha liña de caídas chinesas biseladas.
  A nena canta para si mesma:
  - A Zoya encántalle matar! Ah, esa Zoya!
  E aquí está Aurora nunha rápida ofensiva. Ou máis ben unha defensa agresiva. E coa axuda dos pés descalzos elimina os inimigos.
  E ao mesmo tempo chirri. E cando os seus sabres pasen como as espadas dun cultivador, entón tres ducias de chineses serán destrozados!
  E Aurora berra:
  - Acordes harmónicos, a bandeira de Rusia está moi orgullosa!
  E agora o seu talón espido encaixará no queixo do xeneral chinés. Tomará e caerá.
  Zoya é agresiva no combate. Corta aos seus inimigos e berra:
  - Dubidaremos e mataremos a todos!
  E dos pés descalzos voan tales puñais.
  Svetlana tampouco defrauda a ninguén. E destrúe os inimigos, coma se unha gadaña cortase a herba. Os chineses están fallando.
  A nena berra:
  - Agulla tola! Saia do xardín!
  Oleg Rybachenko derruba a un grupo de guerreiros amarelos con espadas. E entón cos pés descalzos botará un asterisco e gritará:
  - O meu exército é o máis forte!
  O neno terminador, como podes ver, está no cumio da destrución dos inimigos. E faino con moita paixón.
  E dos seus dedos espidos, outro agasallo da morte voa. E como enche os chineses escalando o muro.
  Os guerreiros amarelos son fanáticos. Xa amontoaron montes enteiros de cadáveres. E seguen subindo e subindo e subindo!
  Pero o neno e a nena son só a encarnación do poder mortal. E cando cortan, as salpicaduras de sangue voan en todas as direccións e moi lonxe.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - O heroísmo é unha fazaña glorificada,
  Somos os conquistadores dos planetas!
  Margarita, esta nena inqueda cantaba:
  Non pararemos nin un momento.
  Escóitase o berro abafado de alguén!
  E tamén dos pés descalzos da nena voan agullas destrutivas e asasinas. Golpeando aos chineses coma fabas de trigo. Si, a nena Margarita é unha auténtica terminadora.
  Natasha, cortando os chineses, cantou:
  - E a nena pensou, esmagando o amarelo,
  Que a vida é boa, e que a vida é boa!
  Entón, de novo as agullas voan dos seus pés descalzos.
  Zoya pasou o muíño de vento cos seus sables e chirriu:
  - Matarei a todos os inimigos, e créame, non estou de broma!
  E as pernas do guerreiro lanzaron varias estrelas.
  E a beleza cantou:
  - Un acto militar - Eu batei un níquel!
  Aurora, cortando sen emocións innecesarias, emitiu:
  - Espéranos un gran éxito! Confía en min, non vai mellor!
  E tamén como os pés descalzos, o que mata lanzarase.
  Entón chirrirá:
  - ¡Son unha maldita cobra!
  Svetlana non dá piedade aos chineses. E extermina coma se fosen formigas. E ao mesmo tempo canta:
  - Non haberá xeito de lixo,
  quita os pés pronto!
  E agora, dos seus dedos espidos, volven voar agasallos asasinos. Esta é a muller máis chula!
  E tamén ruxe:
  - Aí estará a nosa vitoria, nunha guerra santa!
  Oleg Rybachenko é cada vez máis activo. E corta coas dúas mans, e ata colleu unha pipa na boca e cuspille aos chinés con agullas. Destrúe aos opoñentes e chía para si mesmo:
  - Esta é a nosa vitoria -
  Quenda completa e listo!
  E de novo, o neno terminador está cortando coma un tolo. E ao mesmo tempo bota o que mata sen piedade.
  Margarita tamén está na pelexa. Nena desesperada. E se lanza un boomerang co pé descalzo, entón isto é nada menos que unha ducia de chinesas cortadas.
  Entón a nena cantará:
  - Oh, eu teño un gran helicóptero,
  Ben, o meu corazón canta de felicidade!
  E unha estrela mortal voa do talón espido da nena. Si, esta é a beleza da máis alta acrobacia aérea. E a morte sementa a dereita e a esquerda.
  Natasha tamén extermina aos chineses en todos os sentidos.
  E mentres el canta:
  - Chirrido, chirrido, chirrido...
  Oliver atopou a Twist!
  E un presente mortal voa do seu pé descalzo.
  Entón Zoya levantouse... Colleuno e cuspirlle ao inimigo dende a palla. Entón ela picou o muíño con espadas. Entón os seus pés descalzos tomaron e lanzaron un infernal presente de morte.
  E caeron os chineses. Como se fosen lambidos por un lanzallamas.
  E aquí na batalla e Aurora. Tamén unha rapaza rápida. E morte vermella, e un raio ardente infernal. E levarao, cortarao.
  Non, nada o impedirá.
  Incluso o tanque Maus.
  Aquí está Aurora e crava o chino. Que é moi chulo e con símbolos tolos e unha espada.
  E as espadas da harpía vermella non pararán, nin un momento.
  Ao mesmo tempo, Aurora grita:
  - A miña patria é a patria do comunismo!
  E tamén desde os seus pés descalzos, como un voo de algo extremadamente letal.
  E outra vez a nena está no aire.
  E entón Aurora lembrou como realmente loitaba co Rato, nunha das historias alternativas. Entón os aliados concluíron unha tregua co Terceiro Reich e, aproveitando a falta de bombardeos, os alemáns puxeron en produción o Mouse.
  Si, estes tanques realmente perlaban coma animais. E o seu progreso foi terrible.
  Pero non para mozas terminadoras. Loitaron contra os nazis a sangue frío e con rapidez ao mesmo tempo.
  E mostráronlle á nai de Kuzma! E os guerreiros loitaron con valentía.
  E agora a Aurora pelirroja está cortando con espadas. E sega os inimigos, coma un cultivador.
  Entón chirrirá:
  - Estou matando!
  Svetlana tampouco é tímida na batalla. Os chineses están sendo exterminados. E ao mesmo tempo, cos pés descalzos, o que sementa a morte, bota.
  E ao mesmo tempo berra:
  - Bravada espacial -
  Haberá unha gran serenata!
  E chiscalle un ollo aos inimigos!
  Entón el cuspir fóra do tubo!
  E entón Oleg Rybachenko dispersarase. E non só lle botemos agullas aos chineses, senón que tamén lle botemos bumerangs cos pés.
  Así é o neno terminador rápido atrapado.
  E ao mesmo tempo canta:
  - Os inimigos non nos deterán,
  Se os débiles axudan!
  E non corras, non corras...
  Se non adiante!
  E Oleg pitará.
  E Margarita colleuno e cos seus pés espidos lanzou o destrutivo e mortalmente asasino. E ao mesmo tempo cantaba:
  - Esta será a mensaxe da cobra!
  E a nena guiña o ollo e chilla!
  Natasha tampouco é unha falla na batalla. Colleuno e cos seus dedos espidos lanzou unha esvástica afiada. Ela golpeou moitos chinés e chirriu:
  - Pola miña Patria!
  E despois está Zoya na batalla. E tamén lanza cargas contra os inimigos cos pés descalzos.
  E chirrindo cun sorriso de dentes:
  - Son un guerreiro, de verdade un terminador!
  Despois diso, a nena golpea con espadas. E berrar a todo pulmón.
  - Banzai!
  A nena, como vedes, non deixará de loitar. E cortará sen antimonio innecesario.
  Aurora tamén asumirá o exterminio. Os chineses estanse esmagando a si mesmos, sen ningún sarcasmo. E os guerreiros amarelos caen, coma se estivesen partidos pola metade.
  E a nena pelirroja berra:
  - A chama do comunismo sobre o mundo!
  E de novo tomará e cortará con dúas espadas. E despois cuspir fóra do tubo. E plántao no inimigo.
  Si, Aurora é a beleza e a perfección mesma.
  Aínda que Svetlana non é peor. E tamén fixo que os chineses fosen golpeados e asasinados en especie.
  E os seus pés descalzos lanzan regalos de destrución aos guerreiros amarelos. Si, fano todo nunha onda alta.
  Svetlana grita:
  - A loita será sanguenta, santa e xusta!
  E do seu pé descalzo volveu romper algo letal. E como tomará e pegará aos chineses!
  Aquí é onde as nenas realmente se desmoronaron. E non dan unha pinga. Aquí están as mulleres - todas as mulleres mulleres!
  Oleg Rybachenko nun ataque impetuoso. Xa mataron a moitos miles de chineses. O ataque dos guerreiros deste imperio amarelo debilitouse.
  Oleg chirriou:
  - A máxima medida de vitoria!
  Colleuno Margarita e cos seus dedos espidos lanzou o mortal, e o que era máis afiado que unha navalla.
  Entón a nena cantou:
  - Desafiamos as tormentas,
  Por que e por que?
  Vivir no mundo sen sorpresas -
  Imposible para calquera!
  Margarita espetoulle toda unha liña de pipas aos chineses e continuou:
  - Que boa sorte - fracasos,
  E salta arriba e abaixo!
  Só deste xeito, e non doutro xeito -
  Só deste xeito, e non doutro xeito...
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Viva a sorpresa!
  E só arriba, nin un milímetro para abaixo!
  A moza mostrou un estado de ánimo bastante loitador.
  Natasha tamén está no epicentro da batalla. Como un volcán en erupción. E lanza agullas cos dedos espidos. Golpea aos adversarios. E deixa cadáveres fóra deles.
  Entón a nena cantou cun sorriso dos seus dentes:
  - Somos tan terminadores, como robots soños, e unha gran beleza!
  E aquí está a rapaza mentres corta o revés con espadas. E cortar a moita xente.
  Zoya tamén está no medio da loita. Loita por si mesmo e mostra os dentes e ruxe:
  - Ninguén nos vai parar!
  E do seu pé descalzo un disco atravesou os chineses. Que cortaron moito a gorxa. E os exércitos do imperio celestial sufocáronse.
  E as nenas empurran cada vez máis.
  Así é como Aurora lanzará algo que corta metal. El cortará unha masa de cabezas que se formaron en montículos. E saltará, voará cara arriba e collelo, ruxirá:
  - O meu nome é o meu puño!
  E volveu axitar dous sables, e os chineses soltaron as tripas. Pero ao mesmo tempo, non teñas un pouco de vergoña.
  E os seus pés descalzos lanzan bumerangs mortais. Que cabezas segan en filas.
  Entón o guerreiro pelirrojo berra:
  - Non estaremos no cable!
  Que haxa felicidade na Terra!
  E collerá máis da pipa coa súa boca escarlata e cuspir. E os guerreiros do imperio celestial colapsaranse, como coli con fariña.
  Así que Svetlana mostrou na batalla.
  Ela derrubou aos adversarios da auga fervendo. E eses escaldados collerano e berrarán moi salvaxe.
  Svetlana grita:
  - A miña matanza!
  E co pé descalzo botará un par de bumerangs. Vai cortar moito chinés.
  E espreme moitos cadáveres.
  Así funcionan os bateadores.
  E cortaron por si mesmos o imperio de China, sen máis. Non, ata teñen un tacto especial.
  O número de chineses mortos xa é de decenas de miles. E as nenas só se divirten e saltan como pelotas.
  Oleg Rybachenko tamén mostra o máis chulo de todos os acrobacias aéreas que poidas imaxinar.
  E o neno corta con dúas espadas para que os brazos, as pernas e as cabezas voen en todas as direccións.
  Oleg grita:
  - Será, creo que a nosa vitoria decisiva!
  Margarita co pé descalzo, lanzando o destrutivo, confirmou:
  - Si, será!
  E os seis comezaron a cortar aínda máis activamente.
  . CAPÍTULO #2
  Despois de que case todo o exército chinés de douscentos mil fose destruído, os seis guerreiros trasladáronse máis ás profundidades do Imperio Celestial. Para evitar que os chineses volvan de novo ás cidades rusas en Siberia.
  Aquí os guerreiros atacaron aos guerreiros amarelos na gran cidade máis próxima.
  Oleg Rybachenko, cortando aos loitadores amarelos e axitando as dúas espadas, gritou:
  - En e tsares rusos!
  E agullas afiadas voaron dos seus pés descalzos. Golpearon os loitadores chineses.
  Margarita, cortando coas súas espadas aos guerreiros amarelos, colleuno e cantou:
  - Agora estamos facendo historia!
  E as agullas voaron dos seus pés descalzos aos guerreiros amarelos.
  O seguinte é Natasha na batalla. Tamén lanza agasallos de morte e berros:
  - O futuro é noso! Gloria á Gran Rusia!
  E a súa perna espida e cicelada botará isto fóra con terrible forza. E cortar aos chineses nunha desorde sanguenta.
  Zoya tamén corta desesperadamente. E golpeou pola metade un xeneral chinés. E cortelle os ósos.
  Despois diso, ela berrou:
  - Pola miña gran vitoria!
  E cos pés descalzos lanzará de novo un agasallo asasino. E elimina a moitos loitadores chineses.
  Pero cando Aurora está en batalla, xeralmente é terrible. Corta aos soldados chineses á metade e lanza agasallos asasinas cos seus pés descalzos. E así esmaga o exército amarelo.
  Non, Aurora chámase de feito a bruxa vermella. E ela é invencible.
  E agullas mortais voan dos seus dedos espidos. Golpearon os chineses e colapsan como sacos de area.
  Aurora ruxe a todo pulmón:
  Os rusos coñécenme
  E chámanlle xenial!
  E de novo a beleza é como lanzar unha agulla mortal. E o inimigo está preso coma un escaravello.
  Aurora gorgoteou:
  - Podes soñar, soñar mal!
  E outra vez a nena batea coma un bumerang.
  Si, esta pelirroja - nin unha libra de sal comeu en asuntos militares. Se debulla, entón debulla.
  E de novo, a rapaza rápida e ardente está ao ataque.
  E aquí Svetlana está ansiosa por loitar. E así corta e destrúe a todos. E as súas espadas son coma un raio centelleante.
  E as agullas voan dos pés descalzos.
  A nena berrou:
  - A miña gran forza -
  Xoga comigo para ser amigo dun crocodilo!
  O neno Oleg Rybachenko, como sempre, está ao ataque. É unha mangosta rápida. Pica e lanza estrelas ao inimigo.
  E o mozo guerreiro berra:
  - Imos á ofensiva
  Vencemos a todos os chineses!
  E aquí está o rapaz ao ataque.
  E a nena Margarita con moita emoción esmaga ás tropas amarelas. E os seus dedos espidos lanzan agasallos da morte.
  E a nena ruxe:
  - Vou gañar!
  E outra vez toda unha choiva de agullas brota do seu pé descalzo.
  E as agullas son letais e envelenadas.
  Margaret á ofensiva. Os chineses están moi apretados contra ela. E a nena é a encarnación do horror.
  Aínda que unha fermosa guerreira.
  E agora un anaco de morte volve voar do seu pé descalzo. Que golpea aos inimigos.
  Natasha en voo salvaxe. Corta os chineses en anacos. E as súas espadas non teñen piedade.
  Ruxe o guerreiro:
  - Será a nosa gran vitoria!
  E dos pés descalzos da beleza volven voar unhas agullas moi mortais e perigosas.
  Golpearon os chineses en gran cantidade. Que chulas son as nenas.
  E na ofensiva non dan descenso a ninguén.
  Pero Zoya non o sabe, nunca hai palabra. Ela rompe cos opoñentes. E as súas espadas son como verdugos.
  Zoya grita a todo pulmón:
  - Non sei misericordia - só a morte!
  E os seus pés descalzos botarán de tal xeito que os chineses non poden resistir!
  Pola contra, o guerreiro está acelerando cada minuto. Aquí está a pista de xeo á ofensiva.
  Aurora tamén é unha rapaza tan xenial. Non retrocede e non se rende. E ela ten éxito en todo.
  Aquí lanzou un abano de aceiro cos seus dedos espidos. Ela derrubou os soldados chineses e asubiou:
  - No imperio vermello, haberá un lume que quentará todo o planeta!
  E de novo, algo que mata especificamente as moscas do seu pé descalzo.
  E o guerreiro está de novo nunha posición alta.
  E aquí está Svetlana na batalla. Non se desvía do plan. E córtase cunha presión salvaxe. E un disco afiado voa dos seus pés nus. Que corta aos opoñentes famosos.
  Svetlana grita con furia salvaxe:
  - Vou destrozarvos a todos!
  E a nena está á ofensiva. E os seus pés descalzos son tan áxiles.
  Máis adiante na batalla, Oleg Rybachenko está desgarrado. Aquí está un rapaz-terminador desesperado. Implica forzas colosais e a presión dun neno salvaxe.
  E aquí un neno lanzando un bumerang co pé descalzo. Si, e os adversarios perderon dúas ducias de cabezas á vez.
  Esta é unha forza realmente letal.
  Oleg cantou:
  - A miña letra é sinxela -
  Non me gusta tirarlle do rabo do gato!
  E unha espada voou do talón espido do neno, e como van ser golpeados os chineses. Literalmente perderon o espírito e a coraxe.
  Oleg comentou con frenesí salvaxe:
  - Nunca digas a palabra non!
  O neno está atacando... Entón lembrouse de Wladimir Klitschko. Si, este boxeador podería volver ao ring. E por que non intentalo? Se aínda hai saúde, entón Deus mesmo ordenouche loitar!
  Neno Terminator ao ataque. Esmaga aos chineses e canta:
  Mozo amigo sempre ser novo
  Non te apresures a descansar...
  Sexa alegre, atrevido, ruidoso -
  Tes que loitar, así que loita!
  Un home con dureza -
  Para vencervos a todos seguidos!
  Son un neno eterno con alma,
  O que dá lugar ao resultado!
  Neno eterno eu alma
  E non retrocedes!
  Un mozo guerreiro e eterno neno nun ataque furioso contra os chineses. Mostrarase dende o mellor lado.
  Margarita tamén esmaga aos guerreiros amarelos e canta:
  - Nunca nos rendiremos!
  E cortou moito chinés, engadiu cunha risada:
  - Non, creame nunca!
  E a nena volveu lanzar agullas afiadas e velenosas.
  Está nun movemento rápido e único.
  Natasha na batalla é rápida e formidable, como unha valquiria. Loita con valentía. E derrubar aos chineses.
  Moitas veces loitaba no ceo. Era unha excelente piloto de as. Tivo que loitar na infantería.
  Pero agora Natasha asumiu o chinés. E debullamos con toda rabia.
  E boomerangs e agullas voan dos seus pés descalzos. Ela esmaga o inimigo.
  A nena canta:
  - Pero creo que o amencer,
  Disipará a escuridade do calabozo da prisión!
  Zoya ataca aos chineses. E estala con forza. E os seus pés descalzos eliminan aos inimigos sen parar.
  Guerreiro en movemento. É como unha cobra que salta e salta para si mesma.
  A nena do cabelo dourado berra:
  - O futuro é noso
  Somos coma os cabaleiros Jedi!
  E agora tomarao dunha volta e darao unha labazada.
  A seguinte no ataque é Aurora. Nena esmagadora e loitadora de cor vermella. Ela pasou á ofensiva, collendo aínda máis o ritmo. As súas espadas son como as aspas dun muíño de vento.
  Beleza ardente emitida:
  - Haberá tal felicidade para o mundo enteiro!
  E de novo a rapaza entra a un ritmo salvaxe. Esta é a verdadeira deusa da guerra.
  Svetlana tamén canta, saltando:
  -Cenos cen, rexemento tras rexemento,
  Cabaleiros rusos cortados cunha espada!
  E agora os seus dedos espidos lanzarán o que non pode ser repelido por un escudo.
  Aquí está a nena. Un auténtico meger.
  Natasha chía cun sorriso de dentes:
  - Non me ensines!
  E bota a morte co pé descalzo.
  Aurora está de acordo:
  - Non hai nada que ensinarnos!
  Os guerreiros aceleran os seus movementos. Polo de agora, case toda a cidade está chea de cadáveres. Si, os chineses topáronse co exterminio. Só hai seis persoas, pero traballan para todo un exército.
  Oleg Rybachenko recordou a historia dun compañeiro do xénero dos elfos. Acabou no Terceiro Reich, e puido convencelo de que o enviasen á Luftwaffe.
  Si, o duende, aínda que de estatura pequena, é moi rápido, forte cunha excelente reacción. En xeral, os elfos son superiores aos humanos en condicións físicas e velocidade de pensamento. E nun avión, un elfo, e mesmo sangue real, séntese como unha aguia.
  E este guerreiro foi capaz de derrubar 538 avións inimigos no aniversario do Führer o 20 de abril de 1944, e el nunca foi derrubado.
  Durante os douscentos primeiros avións, o elfo recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes. Máis de trescentos xa a Orde da Aguia Alemá con diamantes. Máis de catrocentas Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de folla de carballo dourado e diamantes. E por cincocentos avións conmemorativos - a Gran Cruz da Cruz de Ferro. Así, o elfo recolleu un número récord de premios, e neste sentido, mesmo venceu a Hermann Goering e recibiu o grao de coronel.
  Aínda que pelexou no avión como soldado.
  Entón, aínda que un as tan destacado apareceu na Luftwaffe, non influíu demasiado no curso da guerra. De feito, se tomamos os seis primeiros ases da Luftwaffe na historia real, derrubaron un total de máis de mil e medio de avións. Ben, canto axudou a Wehrmacht?
  Aínda que o número de avións derrubados puido ser esaxerado pola propaganda de Goebbels.
  Moitas destas cifras dubidaban moito.
  Pero o elfo honestamente derribou tantos coches, pero el mesmo non perdeu nin un loitador.
  Pero entón Oleg Rybachenko coñeceuno e preguntoulle:
  - Por que se aferraba ao Terceiro Reich, que se considera unha forza do mal?
  Elf comentou loxicamente:
  - Porque non hai ningunha forza do ben no mundo! Cres que Stalin e os aliados son santos?
  Oleg comentou cun sorriso:
  - ¡Pero na URSS ti, tendo derribado tantos avións, serías considerado Deus con maiúscula! E así deberías ser cuspido e maldito!
  Elf comentou sinceramente:
  - En outubro do ano corenta e dous, cando comezou a loitar polo Reich, o desenlace da guerra aínda non era evidente. Que opinas, non teño ningunha posibilidade de estar entre os gañadores?
  Oleg Rybachenko respondeu honestamente:
  - Se desertas á URSS, creo que serás perdoado e aceptado. Os heroes e os grandes guerreiros son apreciados en todas partes!
  O elfo sorriu radiante e respondeu:
  - Grazas pola oferta! Pero cando remate a segunda guerra mundial, volverei ao meu planeta con premios... E claro, non me importará que Alemaña perdese. O principal é que me mostrei como un heroe e entrei na historia da aviación como o mellor as de todos os tempos!
  Oleg Rybachenko comentou irritado:
  Cantos bos morreron por culpa de ti!
  O elfo chirriou, loxicamente recordou:
  - Tamén está Rudel... Tamén é un superhome!
  Oleg asentiu.
  - Rudel... Si, é coma un heroe de banda deseñada!
  O elfo murmurou:
  - ¡Fun e son e serei un guerreiro! Así que tentarei levar a miña conta a mil!
  Oleg Rybachenko dubidou:
  - Podes facelo? O 9 de maio de 1945, o Terceiro Reich capitula!
  O elfo preguntou con gratitude:
  - Podes dicir con máis precisión cando e onde e a que hora, con que forzas atacarán os vermellos e os aliados?
  Oleg preguntou sorprendido:
  - Por que o necesitas?
  O elfo respondeu sinceramente:
  - Quero arrastrar trivialmente a guerra para que a diversión dure máis!
  Oleg sacou unha pistola e respondeu:
  - Podería dispararte, pero non o farei!
  O elfo quedou sorprendido
  - E por que?
  Oleg Rybachenko afirmou decididamente:
  - Que a túa conciencia te castigue!
  E separáronse...
  Oleg Rybachenko pensou que non matara a este elfo en balde. Cantos avións máis derribará. Simplemente será terrible.
  E o neno volveu lanzar o boomerang da morte cos seus dedos espidos.
  Margarita extermina activamente aos chineses na batalla. Os seus pés descalzos son tan acertadamente golpeados con agasallos asasinos que simplemente estás abraiado.
  Nena Superman.
  E a súa actividade na batalla, coma un animal comadrexa.
  Non, ninguén asustará nunca a unha rapaza así, aínda que haxa dous mil millóns de chineses.
  Pero que ten que facer Margaret?
  Ela defende o seu país.
  Oleg Rybachenko, cortando aos chineses, cantou:
  - Non hai unha patria máis fermosa de Rusia,
  Loita por ela e non teñas medo...
  Non hai país máis fermoso no universo -
  Todo o universo é un facho de luz Rus!
  O neno saltará e acelerará, matando a todos cos seus pés.
  Natasha tamén pelexa e canta:
  Ano fatal, non me podes crer
  Mil novecentos noventa e nove...
  Deixa de ir en círculos
  O demo vai virar con cornos de ouro!
  E a nena volverá botar cos pés descalzos un agasallo asasino.
  Zoya tamén está en batalla, foi ferida e pelexa. Moza activa. E se corta con espadas, todo voa ata agora.
  E os seus pés descalzos están lanzando agasallos tan activamente. E tantos eliminan inimigos.
  Si, os chineses teñen claramente días escuros.
  Aurora bate sen mágoa. E os seus pés descalzos son algo máis que mortal. Esta é xeralmente a deusa da aniquilación.
  E hai mil diaños nel.
  Svetlana golpea aos chineses con moita paixón e berra:
  - O futuro é
  Para que non teñamos que ser un gato!
  E as súas pernas espidas volverán botar algo, e os inimigos serán destrozados.
  Nena loitadora - acrobacia aérea nela!
  Despois de despexar a cidade dos chineses, os seis descansaron. Inmediatamente encheu o xabaril, e fritírono enteiro.
  Cortárono en anacos e puxéronse a comer.
  Natasha comentou:
  - Aquí en Walter Scott os cabaleiros comían moito á vez!
  Oleg Rybachenko riu e recordou:
  - Fai tamén Dumas! Así se comeu Porthos un carneiro enteiro!
  Natasha riu.
  - ¿Ovella? Por que non un xabaril?
  Oleg cantou en resposta:
  Toda a túa maldita familia
  Meu tío, que conseguiu o xabaril...
  Cando estaba vivo - avisoume -
  É imposible tomar unha muller dos caníbales!
  Margaret confirmou:
  - É unha canción salvaxe! E quero algo máis conmovedor!
  Oleg comentou:
  -¿Espiritual? Isto é bo!
  E o neno cantou algo...
  Pero Aurora interrompeuno e comentou:
  - É necesario non cantar, senón actuar.
  E a nena sacou un iPhone do cinto. Oleg sorriu, Natasha deulle o seu e ofreceulle:
  - Xoga aos tanques coa pelirroja!
  Aurora aceptou:
  - Encántame este xogo!
  E a rapaza heroe comezou a gañar parámetros.
  Oleg Rybachenko asumiu a flota de tanques.
  Aurora advertiu:
  - Un tanque por un! Proba un duelo!
  O neno aceptou.
  - Isto é correcto!
  Oleg escolleu o tanque soviético máis xenial dos anos corenta: o IS-7. Un coche marabilloso que nunca chegou a ser de serie. Ela ten todo e armaduras, e armas e velocidade. Un auténtico halo!
  Aurora E-75. O coche está peor. E máis pesado, e menos velocidade, reserva de enerxía, un pouco máis débil e unha pistola. O IS-7 ten 130 milímetros fronte aos 128 do E-75. A armadura do alemán quizais sexa máis grosa, pero isto vese compensado pola gran pendente do IS-7. E os lados do Fritz son máis altos... Todo é así, pero...
  Aurora traduce o E-75 ao nivel M... E o coche vai mellorando. E o motor é máis potente e a silueta é moito máis baixa, e o canón volveuse máis longo. E agora a armadura engrosouse. O tanque alemán aínda pesa noventa e cinco toneladas, fronte ás sesenta e oito do soviético. E despois da actualización, ten un deseño similar e agora será máis potente.
  E o IS-7 quedou sen desenvolvemento de todos os xeitos. Entón, na historia real, ninguén o predixo.
  Ben, Oleg, imos aproveitar.
  O neno, con todo, non está perdido. Xa que o inimigo se modernizou, o neno fará algo e usará cunchas de plumas. E despois haberá unha loita moi boa.
  IS-7 achégase. Pero aínda así, o rendemento de condución do alemán aínda é mellor.
  Aurora dispara o seu canón máis longo. Pero aínda non pode entrar.
  E o neno terminador achégase e serpentea as pistas. O pequeno parece estar bastante seguro.
  Aurora, despois doutro tiro, sacou a moraleja:
  - Un rato pode matar un elefante!
  E a batalla continuou, Oleg lanzou un proyectil de canón de 130 mm na articulación do casco e gañou. A pesar de todas as vantaxes.
  Pero en xeral, nos tanques dos anos corenta hai diferentes coches. Proxecto moi formidable - "Royal Lion". O peso é de cen toneladas, a arma é de calibre 210 mm, a armadura frontal ten unha inclinación de 300 mm, os laterais son de 200 mm e o motor é de 1800 cabalos de potencia.
  Este é un coche: mesmo o IS-7 só pode penetrar polo lado e pechar. E é realmente xenial!
  Aurora cantou cun sorriso de dentes:
  - Este é un aguilucho, voando por riba do sol!
  E cala...
  Despois de comer, os seis mudáronse a cidades chinesas. De momento, é necesario lograr a conclusión da paz e desanimar aos manchúes de atacar.
  As nenas e o neno atacaron aos chineses e volveron a matar a moitos con espadas e dedos descalzos.
  Entón os guerreiros dispararon desde os canóns capturados. E moitos chineses foron asasinados.
  Oleg Rybachenko comentou:
  - Quizais sexa mellor xogar á defensiva? E entón resulta dalgún xeito feo?
  Aurora respondeu:
  - ¡Hai un concepto de guerra preventiva!
  Oleg recordou:
  - ¡Víctor Suvorov tamén intentou demostrar que a guerra da Alemaña fascista contra a URSS era preventiva!
  Aurora sorriu e rosmou:
  - Non é así?
  Oleg meneou a cabeza.
  - Dubidoso!
  Margaret recordou:
  - Lin este libro. Ela parece convincente a primeira vista. Pero se afondas máis...
  Aurora asentiu coa cabeza.
  - A URSS estaba a preparar unha guerra ofensiva, e isto é un feito!
  Margaret observou:
  - A URSS estaba preparando unha guerra ofensiva mesmo despois da guerra. Pero a ofensiva nunca comezou!
  Oleg comentou loxicamente:
  - Se Stalin planeou a ofensiva, nun período posterior, despois de completar o persoal das súas divisións con tanques e outros equipos. E a última aviación acaba de comezar a chegar en unidades, incluso os pilotos non a dominaron!
  Aurora tamén se opuxo loxicamente:
  - Se o exército soviético estaba rearmando, entón o exército alemán tampouco se quedou parado. Mentres a URSS producía os avións máis recentes, os Fritz aumentaban a produción da última tecnoloxía.
  Retrasar a vantaxe de Stalin non aumentaría. Pola contra, os nazis, tendo o potencial de Europa, poderían poñerse ao día de Rusia na cantidade de equipos con mellor calidade!
  Oleg Rybachenko dubidou:
  - Que lle fai pensar que a súa calidade era mellor?
  Aurora respondeu sinceramente:
  - Pero gañaron no ano corenta e un! Se foron derrotados en número inferior, quizais tamén fosen superiores en calidade!
  O neno xenio dubidaba:
  - Non o creo!
  Margaret comentou:
  - O ano corenta e un é un misterio. Por que o Exército Vermello formalmente máis forte estaba perdendo batalla tras batalla. E entón, sendo formalmente, e de feito, máis débil, comezou a gañar?
  Oleg Rybachenko respondeu:
  - Este é un gran misterio da Segunda Guerra Mundial!
  Natasha suxeriu:
  - ¡Houbo unha intervención de poderes superiores!
  Oleg asentiu.
  - Realmente houbo algo!
  Agustín rosmou:
  - Os nosos ídolos están cubertos de sangue, os nosos deuses son os deuses da guerra!
  Zoya aceptou.
  - Cuberto de sangue e dos deuses da guerra!
  Despois Oleg e Aurora comezaron a xogar a estratexia da segunda guerra mundial. Aurora para Hitler, Oleg para Stalin.
  Xa houbo un intercambio de auténticos golpes. Aurora utilizou o código malicioso e a masa de tanques da serie "E" atravesou a Moscova. Togo e Oleg usaron o código de estafador e o IS-7 como se fodarían aos alemáns. E a gadaña converxeu na pedra. E moitos cadaleitos. Deixa e virtual.
  Oleg Rybachenko xoga con gusto, e as súas tropas atravesan as defensas alemás. Construír caldeiras. Aurora inicia de novo o código canalla. Hai un intercambio de movementos moi salvaxe.
  O neno xenio cantou:
  - Nalgún lugar do Kama - non nos coñecemos a nós mesmos,
  Algún lugar do río Kama nais!
  Non alcances coas túas mans, non alcances cos teus pés,
  Ben, se é necesario, move os pókers!
  E os tanques soviéticos esnaquizan aos nazis. Non hai nada mellor que o IS-7. E pode loitar con seguridade cos "ratos" e "E" -100. O tanque soviético non ten medo a tales monstros.
  Son máis pesados, pero iso non significa que sexan máis fortes.
  E Oleg avanza, movéndose rapidamente cos coches. E é como mil demos.
  O neno prodigio canta:
  - Imos esmagar o Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  E agora as tropas soviéticas tomaron outra barreira. Son como xenios de pelexas e pelexas!
  Aurora, con todo, tampouco é sinxela. E funciona de forma agresiva. Lanza novas e novas e novas forzas baixo as rodas do Exército Vermello.
  E o guerreiro pelirrojo canta:
  - Os inimigos non me deterán! Conquistarei a extensión do universo!
  E novos e novos rexementos van á batalla.
  Oleg Rybachenko cantou alegremente:
  Fritz rabia en rabia,
  O inimigo do rexemento avanzou...
  Pero arios tolos -
  Os rusos atoparanse coa hostilidade!
  Cavarán na pel dun porco,
  o inimigo será arroxado ao po -
  Os rusos loitan furiosamente
  Forte puño de soldado!
  E o neno realiza outra manobra de rotonda, e leva ao ring as tropas de Aurora.
  Si, o neno é intelixente, non hai palabras.
  Aurora gorgoteou:
  - Non, non me rendirei, pero sempre souben loitar!
  Oleg Rybachenko acordou:
  - Non nos deamos por vencidos! ¡Simplemente te destruiremos!
  E agora as tropas soviéticas están de novo á ofensiva. E xa o código do ladrón non axuda ao Fritz.
  Entón Aurora cambia astutamente a opción. E Gran Bretaña e Estados Unidos entran na guerra do seu lado. Os guerreiros desta armada precipitáronse na batalla. E imos presionar ao inimigo.
  Pero os tanques IS-7 soviéticos con aínda maior facilidade destrúen aos Sherman e Pershings estadounidenses, así como ao tanque Churchill inglés.
  Eles mesmos non levan ningún dano.
  Aurora gruñía:
  - Pois ti e o pequeno diablillo!
  . CAPÍTULO #3
  Os guerreiros do século XXI volveron enfrontarse cos chineses do XVII.
  Hai demasiados soldados no Imperio Celestial. Corren coma un río sen fin.
  Oleg Rybachenko, cortando os chineses con espadas, berrou:
  - Nunca te rendas!
  E un disco afiado voou do pé descalzo do rapaz!
  Margarita, esmagando aos adversarios, gruñía:
  - Hai un lugar para a fazaña no mundo!
  E agullas velenosas espalladas do pé descalzo da nena, golpeando aos chineses.
  Natasha tamén botou os dedos descalzos, asasina e berrou:
  Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E as súas espadas pasaron polo muíño dos chineses.
  Zoya, cortando aos inimigos, chirriu:
  - Para un novo pedido!
  E novas agullas espalladas dos seus pés descalzos. E o que hai no ollo, o que hai na gorxa dos soldados chineses.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionados e furiosos.
  Aurora corte aos soldados amarelos, chirriu:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e mortal agasallo voa do seu pé descalzo. E os loitadores amarelos están caendo.
  Svetlana corta ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os chinos están caendo como gavillas.
  A nena lanza agullas cos pés nus e chilla:
  - Porque a nai Rusia gañará!
  Oleg Rybachenko adianta contra o chinés. O neno de Terminator corta ás tropas amarelas.
  E ao mesmo tempo, os dedos das pernas espidas do rapaz botan agullas con veleno.
  O neno ruxe:
  - ¡Gloria ao futuro Rus!
  E en movemento corta a cabeza e o fociño de todos.
  Margarita tamén esmaga aos adversarios.
  Os seus pés descalzos están a tremer. Os chineses están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - Por novas fronteiras!
  E entón a nena collerá e cortará...
  A masa de cadáveres dos soldados chineses.
  Pero Natasha está á ofensiva. Corta o seu propio chinés e canta:
  - Rus é xenial e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen cortaba a gorxa aos chineses. Si, esta é unha nena.
  Zoya está á ofensiva. Corta aos soldados amarelos coas dúas mans. Cuspir fóra dun tubo. E lanza agullas mortais cos dedos espidos.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  - Eh, mata, imos,
  Oh, o meu favorito irá!
  Aurora, cortando aos chineses e destruíndo aos soldados amarelos, berra:
  - Todo peludo e na pel dun animal,
  Precipitouse á policía antidisturbios cunha porra!
  E cos dedos descalzos, como lanzarse ao inimigo, algo que matará a un elefante.
  E despois chirriar:
  - ¡Lobos!
  Svetlana á ofensiva. Picando cortando os chineses. Cos pés descalzos, lánzalles agasallos da morte.
  Funciona un muíño con espadas.
  Ela esmagou moitos loitadores e berros:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está nun movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais.
  Oleg Rybachenko saltou. O neno deu voltas nunha volta. Picou moitos chineses no salto.
  Lanzou as agullas cos seus dedos espidos e borbullou:
  - Sé famoso pola miña fermosa coraxe!
  E de novo o neno está en batalla.
  Margarita vai á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis duras que as láminas dos muíños de vento. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte.
  A rapaza está á ofensiva. Extermina guerreiros amarelos sen cerimonia.
  E saltos de cando en vez, e reviravoltas!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os propios chineses caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres acumúlanse.
  Margarita chilla:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo os seus pés nus lanzaron a agulla.
  E despois unha ducia de agullas máis!
  Natasha á ofensiva tamén está moi chula.
  E bota cos pés descalzos, e cuspe dende unha palla.
  E berra a todo pulmón:
  - Son unha morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza en movemento.
  Zoya asalta un bloqueo de cadáveres chineses. E boomerangs de destrución tamén voan dos seus pés descalzos.
  E os guerreiros amarelos seguen caendo e caendo.
  Zoya berra:
  - Nena descalza, gañarás!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que directamente na gorxa dos chineses cavar.
  Caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto.
  Aurora á ofensiva. Esmaga ás tropas amarelas. As súas espadas levan a dúas mans. E ela é unha gran guerreira.
  Un tornado atravesa as tropas chinesas.
  A rapaza de pelo vermello ruge:
  - O futuro está oculto! Pero será vitorioso!
  E á ofensiva, unha beleza con cabelos ardentes.
  Aurora en éxtase salvaxe ruge:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro á ofensiva.
  E os seus pés descalzos botan moitas agullas afiadas e velenosas.
  Svetlana na batalla E tan chispeante e loitando. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas mortais. Non un home, senón a morte con cabelos louros.
  Pero se rompe, entón non podes paralo.
  Svetlana canta:
  - A vida non será mel,
  Ese salto nun baile redondo!
  Que o soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E no movemento da rapaza cada vez máis furia.
  Oleg na ofensiva está acelerando todo. O neno vence ao chinés.
  Os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas.
  O mozo guerreiro grita:
  - Imperio furioso - destrozará a todos!
  E de novo o neno está en movemento.
  Margarita é unha nena tormentosa na súa actividade. E golpea aos inimigos.
  Aquí lanzou coa perna núa, un chícharo con explosivos. Ela explotará e inmediatamente botará cen chineses.
  A nena berra:
  - A vitoria chegará de todos os xeitos!
  E corre o muíño con espadas.
  Natasha acelerou os seus movementos. A nena corta aos guerreiros amarelos. E mentres berraba:
  - A vitoria agarda ao imperio de Rusia.
  E exterminemos aos chineses a un ritmo acelerado.
  Natasha é unha rapaza terminadora.
  Non pensa parar e frear.
  Zoya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar ensalada de carne. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E unha masa de xente coa gorxa atravesada, tirada por aí en montes de cadáveres.
  Aurora é unha nena tola. E esmaga a todos coma se fose un robot do hiperplasma.
  Xa esnaquizou nin cen chineses. Pero todo colle ritmo. E o guerreiro aínda ruxe.
  - Son invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo, a beleza no ataque.
  E dos seus dedos espidos, un chícharo sae voando. E trescentos chineses foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Aurora cantou:
  - Non te atreverás a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana tamén está á ofensiva. E non dá un só gramo de tregua. Moza salvaxe Terminator.
  E corta aos inimigos e extermina aos chineses. E a masa de loitadores amarelos xa caeu na cuneta e polas estradas.
  Os seis estaban furiosos. Fixo unha loita salvaxe.
  Oleg Rybachenko volve á acción. E avanza axitando as dúas espadas. E o neno terminador leva o muíño. Os chineses mortos están caendo.
  Masa de cadáveres. Montañas enteiras de corpos sanguentos.
  O neno lembra unha estratexia salvaxe. Onde tamén se mesturaban cabalos e xentes.
  Oleg Rybachenko grita:
  - Ai da mente!
  E haberá moito diñeiro!
  E o neno terminador no novo movemento. E os seus pés descalzos collerán algo e botaránllo.
  O neno xenio ruxiu:
  - Clase maxistral e Adidas!
  Un rendemento moi chulo e xenial. E cantos mataron chineses. E o maior número dos máis grandes mataron os loitadores amarelos.
  Margarita tamén está na pelexa. Esmaga os exércitos amarelos e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Entramos todos no cadaleito!
  E as súas espadas están atacando aos chineses. A masa de loitadores amarelos xa se derrubou.
  A nena rosmou:
  - ¡Estou aínda máis chulo que as panteras! Demostra que todos son os mellores!
  E do talón espido da nena, como un chícharo con poderosos explosivos, sairá voando.
  E atacar ao inimigo.
  E tomará e esmagará algúns dos adversarios.
  E Natasha ten autoridade. E ela vence aos adversarios, e ela mesma non lle dará un descenso a ninguén.
  Cantos chineses interromperon xa.
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son de zafiro. Esta é a moza - o verdugo principal. Aínda que todos os seus socios son verdugos!
  Natasha grita:
  - Estou tolo! Terás un penalti!
  E de novo, a rapaza cortará moitos chineses con espadas.
  Zoya está en movemento e cortou moitos guerreiros amarelos.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios chineses. Estas rapazas son moi fermosas.
  Aurora está avanzando e destruíndo opoñentes. E ao mesmo tempo, non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os dentes e mostrará os dentes!
  E tal pelirroja... Os seus cabelos revolotean polo vento, coma un estandarte proletario.
  E todo sae literalmente da rabia.
  Svetlana en movemento Aquí cortou moitas caveiras. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois cuspe dunha palla. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E outra vez agullas mortais voan dos seus pés nus.
  Oleg Rybachenko salta e salta.
  O neno descalzo emite un montón de agullas e canta:
  - Imos de campamento, abre unha gran conta!
  O mozo guerreiro está no seu mellor momento.
  É bastante vello, pero parece un neno. Só moi forte e musculoso.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Que o xogo non sexa segundo as regras - romperemos a fraera!
  E de novo, agullas mortais e esmagadoras voaron dos seus pés descalzos.
  Margarita cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que a liberdade amencerá!
  A nena volveu lanzar unha fervenza mortal de agullas aos chineses e continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! Que florezan as rosas!
  E en canto a guerreira lanza un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de chineses voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do Imperio Celestial está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos chineses están morrendo.
  A súa nena e espadas, e grans sobre o carbón, e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, tamén ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, golpeando aos opoñentes.
  Zoya nun movemento salvaxe. Ataca aos chineses. Rompe-os en anacos pequenos.
  A muller guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Rompe aos opoñentes e como rugir:
  A nosa vitoria total está a man!
  E leva un muíño salvaxe con espadas. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra Aurora pasou á ofensiva. Esta é unha muller - un pesadelo para todos os pesadelos.
  E se o corta, significa que o cortará.
  Despois diso, a pelirroja tomará e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas en acción e cortar a carne.
  Svetlana tamén vai á ofensiva. Esta rapaza non ten freos. Como cortar, polo que a masa de cadáveres está chea.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E agora un chícharo asasina voa dela.
  Oleg de novo cen chineses, levando un meteoro, cortaron. E collerá unha bomba e lanzará.
  Pequeno en tamaño, pero mortal...
  Como romper en anacos pequenos.
  O neno terminador berrou:
  - Mocidade tempestuosa de máquinas terribles!
  Margarita volverá facelo na batalla.
  E reduciu moitos loitadores amarelos. E corta grandes fendas.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpear con renovado vigor.
  Natasha á ofensiva está aínda máis furiosa. Así golea o chinés. Non lles é moi bo resistirse a tales nenas.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Correr no lugar é un reconciliador común!
  E a rapaza guerreira irrompeu contra os opoñentes con tal fervenza de golpes.
  E botará discos cos pés descalzos.
  Aquí dirixía o muíño. A masa de xefes do exército amarelo retrocedeu.
  Ela é unha beleza loitadora. Gañate a unha armada tan amarela.
  Zoya está en movemento, esmagando a todos sen excepción. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés nus botan agullas moi velenosas.
  Derrota aos opoñentes. Fórmanse a gorxa e fan cadaleitos.
  Zoya colleuno e chirriu:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha gritou encantada:
  Así que é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é verdadeiramente unha rapaza de nenas.
  E das súas pernas espidas, como voará a lámina. E golpeou a moitos loitadores.
  Aurora en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Como unha pancarta proletaria ondeando. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos adversarios, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldito cabrón!
  Aurora colleuno e asubiou:
  - Haberá unha cabeza de touro - os loitadores non se volverán tolos!
  E aquí volveu esmagar a moitos loitadores.
  Oleg Rybachenko murmurou:
  - O que necesitas! Aquí está a nena!
  Margarita, lanzando un puñal co pé descalzo, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Aurora estivo de acordo con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un asasino.
  Svetlana na batalla non é inferior aos opoñentes. Non é unha nena senón un final de chama.
  E berra:
  - Que ceo azul!
  Aurora, soltando a folla co pé descalzo, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana, cortando os inimigos, chirou:
  - Un parvo non necesita un coitelo....
  Zoya chirriou, lanzando agullas coas súas pernas espidas e curtidas:
  - Vai mentirlle dende tres caixas!
  Natasha, cortando os chineses, engadiu:
  - E fai con el por un centavo!
  E os guerreiros collerán e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, teñen moita ilusión.
  Oleg Rybachenko parece moi elegante na batalla.
  Margarita cantou:
  - O golpe é forte, e o tipo ten interese...
  O neno xenial lanzou co pé o que parecía unha hélice de helicóptero. Cortoulle un par de centos de cabezas aos chineses e chirrou:
  - Moi deportivo!
  E ambos - un neno e unha nena en calado.
  Oleg, cortando os soldados amarelos, borbullou:
  - E haberá unha gran vitoria para nós!
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha cantou na ofensiva:
  -¡Guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco-boomerang afiado. Voou en arco, reduciu moitos chinés.
  Zoya engadiu, continuando o exterminio:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon a moitos loitadores.
  A rapaza loura dixo:
  - Xaque mate ao opoñente!
  E amosou a súa lingua.
  Aurora, axitando as pernas e lanzando esvásticas de bordos afiados, gorgoteou6
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos chineses:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora un disco está voando dos pés descalzos dos guerreiros. A carne está rasgada.
  E ouvear de novo:
  - Ninguén pode derrotarnos!
  Natasha voou no aire. Ela abriu aos opoñentes e deu:
  - ¡Somos lobas, fritide o inimigo!
  E dos seus dedos espidos, un disco moi mortal sairá voando.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  Oleg Rybachenko gorgoteou:
  - Ai, cedo, dá seguridade!
  E chiscoulle o ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Natasha cortou o chinés e chirriu:
  - No noso mundo non hai alegría, sen loita!
  O neno respondeu:
  "Ás veces loitar tampouco é divertido!"
  Natasha aceptou:
  - Se non hai forza, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A rapaza lanzou os dedos espidos ás agullas do rival e cantou:
  - O soldado sempre está san,
  E listo para a acción!
  Despois diso, Natasha volveu cortar aos inimigos.
  Zoya é unha nena moi rápida. Aquí hai un barril enteiro no chinés lanzado. E arrincou un par de miles dunha explosión.
  Entón ela berrou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E unha rapaza en encaixe de combate!
  Aurora na batalla tampouco é débil. Así golea o chinés. Como se fose un feixe de cadeas.
  E cortando aos adversarios - canta:
  - Coidado que será útil,
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla coma un demo nunha tabaquera.
  E aquí é como loita Svetlana. E os chineses obtéñeno dela.
  E se bate, pegará.
  Del, saen salpicaduras sanguentas.
  Svetlana notou con dureza cando salpicaron salpicaduras de metal do seu pé descalzo, derretindo caveiras:
  - Gloria a Rusia, moi mesmo gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  División en camisas vermellas -
  Saúdos rusos!
  Aquí as nenas enfrontáronse ás chinesas. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que romperon a cadea.
  Oleg está en batalla e ataca aos chineses. Gáteos sen piedade e berros:
  Somos coma touros!
  Margarita, esmagando o exército amarelo, colleu:
  Somos coma touros!
  Natasha colleuno e berrou, cortando os loitadores amarelos:
  - Mentir está fóra das mans!
  Zoya arrincou aos chineses, chirriu:
  - Non, non de xeito!
  E tamén collerá e soltará un asterisco co pé descalzo.
  Natasha colleuno e chirriu:
  - A nosa televisión está acesa!
  E un feixe asasina de agullas voa da súa perna núa.
  Zoya, tamén esmagando aos chineses, chirriou:
  - A nosa amizade é un monólito!
  E de novo tal lanzamento que os círculos se esfuerzan en todas as direccións. Esta é unha nena - puro exterminio dos adversarios.
  A rapaza cos seus dedos espidos tomará e lanzará tres bumerangs. E os cadáveres disto fixéronse aínda máis.
  Despois diso, a beleza dará:
  - Non lle daremos piedade ao inimigo! Haberá un cadáver!
  E de novo o mortal voa do talón espido.
  Aurora tamén comentou con bastante lóxica:
  - Só non un cadáver, senón moitos!
  Despois diso, a nena colleuno e andou descalza polas pozas ensanguentadas. E matou a moitos chineses.
  E como ruxe:
  - Asasinato en masa!
  E logo golpea a cabeza cun xeneral chinés. Rompe o seu cranio e dálle:
  - Banzai! Irás ao ceo!
  Svetlana, moi furiosa no ataque, chirri:
  - Non te aforrarás!
  E unha ducia de agullas voan dos seus dedos espidos. Como vence a todos. E moito ata o guerreiro intenta esnaquizar e matar.
  Oleg Rybachenko grita:
  - Martelo glorioso!
  E o neno tamén lanza co pé descalzo unha estrela tan chula en forma de esvástica. Híbrido intrincado.
  E a masa dos chineses derrubouse.
  Oleg ruxiu:
  - Banzai!
  E o neno está de novo nun ataque salvaxe. Non, só arde de poder e os volcáns gorgotean!
  Margaret en movemento. Arrancará a barriga de todos.
  Unha nena co pé botará cincuenta agullas á vez. E a masa é asasinada por todo tipo de inimigos.
  Margarita cantou en termos de alegría:
  - Un dous! A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e a cola máis altos cunha pipa.
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Esta é unha empresa tan agresiva. A nena batea e berra:
  "O presidente do Dragón converterase nun cadáver!"
  Natasha na batalla é só unha especie de terminador. E ruxindo borboteou:
  - Banzai! Conseguilo rápido!
  E unha granada voou do seu pé descalzo. E os chineses son coma unhas. E esmagar.
  Aquí está o guerreiro! Para todos os guerreiros - un guerreiro!
  Zoya tamén está á ofensiva. Unha cadela tan furiosa.
  E ela colleuno e borbullou:
  - O noso pai é o propio Deus Branco!
  E corta un muíño triplo para os chineses!
  E Aurora ruxiu en resposta:
  - E meu Deus é negro!
  De feito, a pelirroja é a propia encarnación do engano e da mezquindade. Para os inimigos, claro. E para os amigos, é unha querida.
  E como cos dedos descalzos collerá e botará. E unha morea de guerreiros do imperio celeste.
  A pelirroja gritou:
  - ¡Rusia e o Deus negro están detrás de nós!
  Un guerreiro cun potencial de combate moi alto. Non, baixo isto é mellor non entrometerse.
  Aurora asubiou:
  - Esmagaremos a todos os traidores en pólvora!
  E facerlle un guiño aos seus compañeiros. Si, esta rapaza ardente non é exactamente algo que poida dar paz. A menos que a paz sexa mortal!
  Svetlana, esmagando aos inimigos, emitiu:
  - Varémoste na fila!
  Aurora confirmou:
  - ¡ Mataremos a todos!
  E dos seus pés descalzos volve voar o agasallo da aniquilación total!
  Oleg cantou en resposta:
  - Haberá un banzai completo!
  Aurora, destrozando os chineses coas súas mans espidas, cortándoos con espadas e arroxando agullas cos seus dedos espidos, emitiu:
  - En resumo! En resumo!
  Natasha, destruíndo os guerreiros amarelos, chirriu:
  - En resumo - banzai!
  E cortemos aos adversarios con amargura salvaxe.
  Oleg Rybachenko cortando opoñentes, emitiu:
  - Este gambito non é chinés,
  E o debut, créame, é tailandés!
  E de novo, un disco afiado e cortante de metal voou do pé descalzo do neno.
  Margarita, derrubando aos guerreiros do Imperio Celestial, cantou:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non bromemos con iso -
  ¡Destrozámolo!
  ¡Destrozámolo!
  . CAPÍTULO #3
  Despois de vencer aos chineses, podes descansar un pouco. Pero por desgraza, non tes tempo para relaxarte demasiado.
  Novas hordas amarelas están entrando.
  Oleg Rybachenko córtaos de novo e ruxe:
  - Nunha guerra santa - os rusos non perden!
  Margarita lanza agasallos mortais cos seus dedos descalzos e confirma:
  - Nunca perdas!
  Oleg quería dicir outra cousa...
  Pero agora foron transferidos temporalmente polo feitizo da bruxa a unha substancia diferente.
  E Oleg Rybachenko converteuse nun pioneiro nun dos campos alemáns. E Margarita mudouse con el.
  Ben, non todo o tempo para cortar cos chineses.
  -Gloria á Patria! - O pioneiro Oleg Rybachenko repetiu o berro e soportou en silencio un golpe nos ombreiros, aínda que caeu exactamente nunha das cicatrices inchadas do pasado. E a partir do segundo e en absoluto unha disección - o sangue fluíu! Margarita mirou a Oleg Rybachenko con sorpresa e gratitude e preguntoulle algo en inglés. O neno prodixio Oleg Rybachenko pensou - probablemente, volve preguntar o que vin nun soño - hai sincronismo? O neno devolveulle o sorriso á súa irmá en brazos e encolleu os ombreiros bastante anchos para un neno de dez anos. Ao parecer, Margarita entendeu que Oleg Rybachenko simplemente quería demostrar que non se rendeu e non entendía o que o movía a gritar ao estilo do cine proletario.
  E non só el, senón tamén este Marat Kazei, delgado e calvo. Pero cunha chiscadela alentadora, ela fixo un aceno ao neno valente...
  Oleg Rybachenko ofendiuse de súpeto e, reprimindo a dor na súa voz, comentou:
  - Bravado é todo!
  Margarita obxectou nun susurro:
  - Non, non bravo! É como dicir: a palabra cheira a baioneta!
  Oleg comentou seriamente:
  - É mellor matar a un fascista que maldecir a cen Krauts!
  Houbo un ruído, o ruxido dos motores e o ruído, os xinetes das SS e os médicos verdugos... saltaron ao chan, dessillaron os seus máis parecidos a mutantes que a cabalos animais. Os cativos estaban sentados na herba, nunha cadea. Revisaron as cadeas: así que estaban ben encadeadas. E Oleg Rybachenko non quedou demasiado sorprendido ao ver exactamente como se lle achegou un dos médicos xuvenís da SS. En alemán, dixo con grosería -levántate, bebé primate- empurrando ao neno pioneiro coa punta dunha bota branda na coxa ou mesmo un pouco máis arriba, nos riles. Oleg Rybachenko tensouse... e entón interveu a xenial Aurora. O diaño ardente (Así que foi alcumada nas tropas pola súa cor de cabelo vermello e antinatural e pola súa resistencia e forza pouco femininas!) Explicou algo burlón, e esta burla non rematou Oleg. Vese que tamén o sentiu o médico fascista! O nazi golpeou co pé a Aurora no musculoso ombreiro. Ela só riu. Entón, o fascista golpeou desde unha rotonda, derrubando bruscamente as costas flexibles a unha rapaza atrevida. Oleg tirouse de lado pola sacudida. Aurora volveu sentar inmediatamente e en silencio mostrou as súas mans encadeadas. O profesor gordo chamou ao seu colega máis novo, que de súpeto baixou a vista. Entón rompeu unha rama de brezo seco e mostroulla a Oleg Rybachenko. Acentou diante do seu nariz - o neno retrocedeu involuntariamente. O médico fascista volveu simular que tomaba un brazo, meneou a cabeza, fixo algún movemento estraño. Non entendo, coma se un SS come cunha culler...
  Oleg Rybachenko espetou con rabia en alemán:
  Non podes expresarte en termos humanos.
  Fritz eclosionou: infrahumano, sabe o idioma da raza mestra?
  O mozo Rybachenko Jr. deuse conta de que se traizoou en balde, revelou o que era mellor gardar un segredo, pero ... A palabra non é un gorrión: perderao, non o atraparás. Certo que o doutor gordo e alto puxo un aire de indiferenza, a palabra atragou a frase alemá que pronunciaba o rapaz. De novo repetiu o xesto anterior e mostrou un brazo dobrado.
  E Oleg Rybachenko entendeu: envíano como criado para a leña ...
  Non quería ser golpeado de novo despois dunha negativa orgullosa. E si, non podes perder a oportunidade.
  Ben, cal é o orgullo dun centurión, ou máis ben dun patricio que romper. A idea de escapar, por suposto, chegou - chegou en canto as pesadas esposas premeron baixo a chave grande. Aínda que pode ser máis lóxico dicir que non marchou en absoluto! Pero o pequeno pensamento resultou como un coello asustado que corre nos farois, sen saber que xa, de feito, foi atrapado. E aínda así, tan pronto como Oleg Rybachenko se afastou do aparcamento, o neno viu que un home lobo o seguía. Un deses estraños e adestrados mutantes que protexen o convoi impulsado polas SS. Ao mesmo tempo, ningún do convoi mira desafiante cara ao neno descalzo que subía apresuradamente pola pedreira. Aínda que Oleg Rybachenko sentiu que, moi probablemente, unha cámara oculta estaba filmando os seus movementos. Mesmo é sorprendente como avanzaron tecnicamente os Fritz. Se os nosos non responden adecuadamente, entón será malo.
  A pedreira pinchaba dolorosamente as plantas xa curadas dos indefensos pés dos nenos. Os pés fortemente derrubados xa comezaron a engrosarse, pero este proceso é bastante doloroso cando pisas pedras afiadas. Oleg xemiu tranquilamente, intentando non mostrar que estaba doente e non mirar para o sangue que saíra de novo. Pero entón foi como un tsunami do inexplicable que o arrasou.
  O medo privou instantáneamente e inexplicablemente ao neno pioneiro dos seus propios pensamentos e desexos. Só quería virar en dirección ao lobishome (?). Baixo a mirada dos ollos inhumanos da besta nazi, Oleg Rybachenko conxelouse e conxelouse involuntariamente. Pero enseguida o pioneiro recén cocido foi asolagado cunha calor abrasadora, e o neno moveuse como unha metralleta da fábrica. Rompeu troncos secos de bidueiros e cipreses que medraban en fendas, aínda non verdes despois do inverno -moito, apenas arrastrándoos. Dobreino nunha bolsa grande e transparente, arrastreino, sen distinguir a estrada do aparcadoiro.
  Oleg Rybachenko, no camiño, intentaba desesperadamente superar o horror desalentador. Pioneiro-excelente el ou non! Pero este era como un nadador inepto que intentaba quedarse na auga. Aparece e despois desborda de novo...
  O lobishome seguíao: de cando en vez, parando e cheirando as pegadas espidas que deixaba o rapaz.
  O xenial pioneiro sentiuse aliviado da onda de horror só cando regresou ao lugar do campamento.
  Os viles fascistas non humanos non parecían mirar para Oleg Rybachenko. Aínda que de feito un par de SS non quitaron a vista. Só cando dobraba o que trouxera, o médico-verdugo maior, botando unha breve ollada, botoulle algo ao rapaz... eh! Oleg finalmente entrou en razón. Agarrouna con avidez, pensando que quizais deran unha barra de chocolate ou algo máis aló de soldar para traballar. E eclosionado - laico, sílex e aceiro. O sílex era probablemente de cuarzo. E a cadeira parece un anaco dun arquivo. Como usar todo isto - o pioneiro desenvolvido Oleg sabía en teoría e mesmo con interese, tamén tería probado os Robinson de Polesie ... se non fose por circunstancias estrañas.
  Oleg tocou as pólas húmidas co pé, despois coa man e meneou a cabeza.
  - Tinder... - dixo tranquilamente o pioneiro en ruso, de súpeto tusiu e repetiu. - Necesítase Tinder. - E con dificultade abstívose de cambiar á fala alemá. - Non se iluminará.
  Oleg mirou para eles... Non está claro por que os Fritz, que teñen tanto chisqueiros como mistos e, probablemente, ata un lanzallamas con eles, precisaban deste xeito anticuado de conseguir lume. Queren poñer a proba o enxeño dos pioneiros. Miden o desenvolvemento mental dunha persoa soviética? Ou, burlándose trivialmente dun neno cativo? Quen os entenderá coma doutro planeta!
  Os nazis mirábanse, mostraban os dentes. O máis estraño e... e o máis terrible para Oleg Rybachenko é que os seus rostros non eran malvados, nin crueis, nin sequera burlados, non! Moi curioso coma se fose un animal estrafalario, rexístrase un interese especialmente vivo no profesor superior, coma se quitase adrede as gafas. Non hai unha pinga de indiferenza, é tan interesante como os científicos seguen o experimento.
  Oleg Rybachenko repetiu nun susurro, intentando controlar a emoción na súa voz:
  Todo se momou durante o inverno! Non irá!
  Aos ollos, máis ben finxidos que sinceros malentendidos, pero de novo sen rabia. Pero entón un dos mozos -non o que desencadeou a Oleg- murmurando, levantouse, estirouse, fregou o cu golpeado na sela entre as risas do resto dos homes das SS... Oleg non estaba moi sorprendido de que algúns dos os alemáns usan cabalos para moverse - déficit de combustible. Aínda que, por algún motivo, os transportes se arrastran detrás deles? O inimigo nazi trouxo unha caixa das selas dobradas, da que sacou algo... O pioneiro pensou que era algodón, pero non. De lonxe parece un terrón de fíos finos. Oleg Rybachenko, tomándoo nas mans, entendeu: musgo seco.
  De novo, o neno prodixio pioneiro sorprendeuse por que fose un Fritz, e ata un médico que levaba herba nun arado... Quizais este musgo non sexa tan sinxelo?
  Pois deixa de pensar, que me doe a cabeza. Debe parecer - máis sinxelo e máis estúpido que ti. Por estraño que pareza, pero o tinder colleu inmediatamente - Oleg non golpeou o pedernal no pedernal, pero raspou suavemente (léase nalgún lugar) - e choveron faíscas como sarabia. E foi capaz de prender lumes (agora construíu unha "cabana") común durante varios anos, a maior parte da súa vida. Pronto o lume bailou con forza: o bidueiro arde ben e está húmido. Aquí os mozos gardas das SS animáronse, comezaron a introducir contrasaltos metálicos no chan aos lados do lume.
  E a cabeza de Oleg Rybachenko rodou, algo extremadamente cáustico entrou no seu nariz e desconectou instantáneamente a súa conciencia da realidade. Pero de inmediato, unha visión que era abraiante no realismo envorcou.
  Incluso a personalidade do neno cambiou, imaxinaba a si mesmo como un orfo desafortunado, con pais vivos. Ademais, pai e mamá non deixaron non: privaron aos seus antepasados dos seus dereitos para as débedas e enviaron ao neno a un penitenciario. Sen culpa, pero como os teus pais deben cartos, entón ti, por decisión xudicial nun imperio espacial ditatorial, es un delincuente xuvenil.
  O orfanato para nenos estaba situado na zona industrial da capital e realmente parecía unha prisión. Cuartel por todas partes, cuartel de cela. Oleg Rybachenko, nunha visión realista, pasou a noite en liteiras de madeira mal planeadas. Preto xacían outros rapaces, tanto da raza humana como dos extraterrestres. Non había mantas, colchóns, almofadas, o corpo sobrecargado e moitas veces golpeado xace sobre unha árbore espida. E pola noite, a perna está encadeada á cadea para que non fuxan. Na cela hai uns cen nenos, está moi tapada, os corpos están suados, golpeados preto no recuncho do cubo, nin sequera hai un sistema de sumidoiros. E isto está no Estado, cuxas naves aran as extensións da galaxia e cuxas bandeiras coroan decenas de miles de mundos habitados! Non obstante, os mozos intentan facer o seu relevo na rúa, preto de dous terzos do día están ocupados co traballo. O máis difícil considérase na tenda, poeirento e tedioso. As costas e os brazos están terriblemente cansos diso, e ante os ollos comeza a "fallar", as operacións son sinxelas, pero laboriosas, requiren repetición. Un traballo máis agradable, ao aire libre no campo ou nunha obra de construción. Os nenos, para que estean menos cansos e reciban relaxación, tratan de alternarse en diversos procesos laborais. Pero de todos os xeitos, o corpo doe, moitos nenos, no orfanato - case a metade da xente xeme no seu sono.
  Oleg Rybachenko deuse e virou nerviosamente, a cadea repicaba, o anel fregou a súa perna ata o sangue. Soa a serea, quere dicir subir, para traballar. O corpo do neno aínda non descansou, os outros rapaces -a raza humana espida e a descendencia peluda doutros mundos- loitan por erguerse. O cansazo acumulado durante os meses de escravitude deixa paso a unha dor sorda nos músculos. As cadeas controladas polo chip incorporado saen automaticamente dos seus pés, están feitas dunha aliaxe moi forte que non se pode serrar. Aparecen os supervisores, soan berros ameazadores.
  Os rapaces son levados a bañarse, non tardará moito, a auga dos tanques está oxidada. Oleg Rybachenko lava a boca, salpica para lavar a suor. Non hai ventilación na célula e a sala con cheiro a suor non é capaz de refrescar o sono. Despois lévanos a almorzar, teñen que comer de pé, non hai necesidade de cadeiras para os menores condenados. Aliméntanse con pan e ensilado, a carne é cara e se supón que os nenos non o fan, polo que prefiren o pasto flotante. Non obstante, o cabalo é vexetariano, e como funciona, mentres os depredadores comeron carne, vai para a cama. Xunto a Oleg está o seu amigo Timur. Ambos os dous teñen doce anos nesta visión, máis precisamente que outra realidade, a idade dos rapaces fortes é un punto de inflexión, cando é moi difícil aceptar un lote de escravos.
  Timur, bebendo zume de urtiga nun vaso mal lavado, dixo cun xemido:
  - E iso de novo para traballar nesta tenda! Non quero!
  - Non quero estar de pé e repetir o mesmo movemento dez mil veces. - Respondeu, temblando de recordos desagradables, Oleg Rybachenko.
  - Seica pediremos traballo de campo! - Timur mirou soñador o ceo, onde tres estrelas brillaban á vez neste planeta. - En particular, limpar as carpas-pexegos. Son tan saborosas, sobre todo as de aletas douradas, pero como o alcaide non se ve cobizoso, podes coller algo na boca igualmente.
  Oleg Rybachenko suspirou moito:
  - Tamén preferiría tal traballo no seo da natureza amable. - E entón o pioneiro encarnado púxose máis alegre. - O robot-observador pode ser enganado, aquí a maioría dos equipos de vixilancia xa foron roubados!
  O almorzo rematou e están sendo conducidos ao cableado...
  Os nenos están aliñados no campo de desfiles, os rapaces da raza humana intentan manterse unidos, os extraterrestres manteñen a formación segundo a súa altura. Divídense en grupos segundo a idade e o tamaño. Hai rapaces de cinco a dezaseis anos, así como mozos peludos e escamosos representantes doutros mundos.
  O único que os une é a roupa, ou mellor dito a súa ausencia case total, só pantalóns curtos con número de identificación nos rapaces.
  O imperio trátaos co principio de sacarlle máis beneficios aos que deixaron de ser considerados cidadáns! Aforro en todo, en roupa, zapatos, con todo, algúns rapaces na súa vida libre nunca souberon zapatos.
  Pero con paus e unha pila de goma sobre tacóns espidos recibían a miúdo. As cabezas son rapadas, cada dúas semanas un baño, onde se escaldan. Entón se afeitan inmediatamente cunha máquina contundente, entón non conseguiu crecer moito. Os rapaces marchan descalzos sobre pedras afiadas. Se Oleg está afeito a isto e o seu pé áspero non sente dor, entón os nenos máis pequenos derruban os talóns e os dedos espidos ata que sangran.
  Toda a garda está formada por extraterrestres que representan as razas máis crueis do universo, só a xefa do refuxio, a anciá Frau Pontuss, mira cos seus brutais ollos de sádico.
  O tigre-rinoceronte, que fai o papel dun supervisor, dá instrucións sobre onde traballará hoxe, ou mellor dito, traballará duro ata perder o coñecemento. Oleg, baixando os ombreiros óseos, mira a segunda metade do xardín. Hai nenas, dende pequenas ata case adultas. Van vestidos coma mendigos con farrapos farrapos do liño máis tosco. As caras están secas, os ollos parecen grandes e tristes. O cilicio é curto, delgado pero as pernas musculosas son visibles por debaixo dela. As nenas tamén están descalzas e todas sen excepción son calvas rapadas. Aparentemente, isto faise co fin de humillalos, unha vez máis para demostrar que non son nada. Pero aquí non son os criminais que están reunidos - os desafortunados nenos abandonados.
  Aquí anuncian que un grupo de rapaces irán á costura, para traballar no perfil máis tedioso e esgotador. Aquí Timur non aguantou e gritou con angustia:
  - Non quero traballar así! Envíame á plantación ou ao xardín.
  Os rapaces xeados, curtidos, corpos delgados tensos.
  Pontuss estaba claramente encantado coa nova ocasión para a execución:
  - Onte estabas calado, e tiña medo de que a túa familia quedara sen unha lección visual. Que o rapaz será conducido cinco veces polas filas.
  Unha emoción pasou polas filas dos nenos.
  - Correcto. - Ton perentorio dixo a matrona. - Reparte varas a todos.
  Os golpes aplicáronse con varas de púas especiais. Adoitaban coller os propios rapaces das silveiras, nas épocas nas que non había traballo. Porén, de feito, mesmo entón os nenos foron obrigados, aínda que sen beneficio para o imperio, a cavar, por exemplo, cavar un burato durante medio día e enterralo durante medio día.
  Oleg Rybachenko mirou as mans dos seus fillos, foron derrubados en callos.
  Os mozos desmontaron automaticamente as barras, a Oleg pareceulle que eles, os instrumentos de tortura, queimáronse os dedos e as pernas volvéronse pesadas. Non quería pegar ao seu amigo, pero non tivo valor para protestar. Non viu case nada e golpeou dolorosamente o dedo gordo dun adoquín deitado. Curiosamente, pero a sensación de dor axudou a acumularse e a néboa diante dos meus ollos aclarouse. O paso fíxose máis firme, aínda que o dedo volveuse azul.
  Construíronse en semicírculo nunha longa liña. Timur estaba atado con paus polas súas mans e os seus ombreiros estaban torcidos para facer máis cómodo golpear ao neno ofensor. Os rapaces miran de esguello e intentan apartar a vista. Por orde de Frau Pontuss, salpicaron salmoira, espolvoreando sal azul no seu lombo delgado pero musculoso. A xulgar pola forma en que o rapaz facía muecas, comezou a arder.
  A anfitrioa chamou os beizos.
  - Agora todos reciben unha lección. Golpea con máis forza, quen faga trampas estará condenado a represalias.
  O asistente neste caso, a rata rinoceronte mostrou os colmillos:
  Tratarémolos agora mesmo! O monstro murmurou.
  O neno foi movido entre as filas. Os rapaces subiron lentamente as varas e os primeiros golpes caeron nas costas de Timur. A xulgar polas cicatrices nas costas e nos costados, o neno foi castigado máis dunha vez, así que só suspirou e respirou pesadamente, como todos os rapaces que intentaban conter os berros.
  - Golpea máis forte! berrou Pontus. - Déixao berrar.
  Os primeiros golpes deron os rapaces máis pequenos, que simplemente non tiñan forzas para causar unha dor grave. Pero entón os maiores comezaron a pegarme. O lombo do neno estaba cortado con raias vermellas, goteaba sangue. A dor, intensificada polo sal azul, fixo berrar a Timur, ata caeu, meteron unha táboa con cravos debaixo e pingoulle o peito.
  - Sen necesidade! - berrou o neno. - Vou traballar onde queira que diga.
  - Por suposto que o fará! - respondeu Ponto. - Pero primeiro, unha azotada.
  Os compañeiros de onte estaban demasiado emocionados e venceron ao irmán de onte. Tanto as persoas como os extraterrestres batíanse coa mesma ferocidade. O neno gritaba, os seus pés descalzos deixaban pegadas de sangue. O rato-rinoceronte gruñou e golpeou ao neno cunha porra nas súas pernas espidas e curtidas. Quería causarlle máis dor ao neno. O golpe caeu nos muslosos nocellos, e o seguinte nos talóns. Timur berrou e caeu. Entón o torturador meteu unha grosa agulla na nádega, vertendo o líquido.
  - Certo! dixo Pontus. - Agora prefire morrer antes que desmayarse. Ninguén escapa do castigo.
  Oleg Rybachenko estaba parado case ao final da liña, e pareceulle que eran os golpes do látego os que caeron sobre el. Timur foi decepcionado, o propio neno só se retorcía, berraba e choraba. O seu rostro redondo volveuse carmesí pola dor, unha mueca de sufrimento retorceuno.
  Vendo a Oleg, susurrou cos beizos pálidos:
  -Ten piedade!
  O neno dubidou: quedou conxelado.
  A rata rinoceronte gritou:
  - Pois a que estás esperando! Baía!
  Oleg Rybachenko respondeu:
  - Non podo! El é o meu amigo!
  A rata rinoceronte sorriu:
  Queres o mesmo para ti?
  Oleg tremía por todas partes e palidecía:
  - Non, pero!
  Ponto interrompeuno:
  - Suficiente! O neno asinou a súa propia sentenza. Que vales mordovorot. Botao ben e colgado nun estante para que os demais o admiren.
  Oleg foi expulsado de combate, atraído ás cabras. O neno intentou resistir, pero os tigres rinoceronte trataron con el coma un gatiño. As mans torcidas dolorosamente, os ósos torcidos. Puxérono nas táboas, o neno sentiu a rugosidade da punta das uñas que sobresaían na súa meixela e no estómago. Perforaron no musculoso, peito, queixo, parte frontal das coxas e xeonllos. A súa meixela estaba rabuñada ata o punto de sangue.
  - Oh, non! - Preguntoulle Oleg.
  - Necesario! - Dixo o rato-rinoceronte, para que todos puidesen ser exemplo.
  O neno sentiu que lle botaban salmoira nas costas e despois lle botaban sal. Pica coma xeso de mostaza. Oleg fixo unha mueca, os seus pés callosos estaban manchados (a última vez que estivo nese estraño recordo que xurdiu nesta visión: puxo unhas sandalias hai uns seis anos), case de inmediato comezaron a picar salvaxe. O rato-rinoceronte meteu unha agulla na nádega, pinchaba con dureza e dor, o líquido ardendo entrou.
  - Agora estarás moi aterrorizado, e non perderás o coñecemento. - Croar o monstro, deixando ao descuberto a cara, tería tartamudeado e o produtor dunha película de terror!
  - Para qué? xemeu o neno inocentemente preso. - Por amor de Cristo, ten misericordia.
  A rata rinoceronte, pulverizando saliva velenosa, respondeu:
  - ¡Non creo nestes contos sobre o bo Xesús! En xeral, se hai un Deus, entón é malvado e crueldade. E canto máis mal e sufrimento lle inflixes ao teu próximo, máis poder e felicidade recibirás no outro mundo.
  - Absurdo! - Dixo, palidecendo de horror, e de súpeto Deus é realmente un rapaz así.
  - Xa verás! - A descendencia do Tártaro cósmico riu. - Pero non esperes, hoxe non morrerás.
  Pontuss en ton de ladrido ordenou:
  - Comezar! Que lembre para a eternidade os bicos do látego!
  O prodixio pioneiro cativo tremeu cando escoitou un asubío penetrante e, a continuación, un forte golpe de conmoción cerebral que lle rebentou a pel das costas. As ratas rinoceronte golpearon con forza, pero ao mesmo tempo freaban as súas forzas para non matar. Un berro escapou da gorxa do neno, estremeceuse, saíu unha bágoa. Mordéndose o beizo ata que sangrou, o neno contívoo. Un momento despois, seguiu outro golpe que axitaba todo o corpo. Oleg Rybachenko respiro profundamente, a dor, intensificada polo sal e a salmoira, era insoportable.
  Pontuss gritou:
  - Segue!
  De novo asubíos e golpes! Corta ata o óso. O neno foi queimado ata o interior. Parecía bater o estómago. A pesar dos seus esforzos, parte do berro saíu dos seus beizos apretados.
  - Nai!
  De novo golpes! Na parte traseira, entre os omóplatos afiados e, finalmente, nos talóns espidos. O neno berra, xa non ten forzas para conterse. O berro estala coma un volcán da gorxa e do que parece ser o nariz. Pontuss está satisfeito:
  "Agora vexo que o estás a golpear ata o fondo. Golpealo ben, pero non o mates!
  Con cada golpe, a dor empeora. As bágoas mestúranse co sangue e caen sobre a cama. As raias sanguentas na parte traseira únense, fúndense nunha desorde carmesí, os finos ósos brancos do neno comezan a quedar ao descuberto. Oleg Rybachenko está asfixiando, non ten aire suficiente, o fío cavouse nos nocellos dobrados. Os tacóns espidos zumban coa pel áspera e callosa que non se moven inmediatamente, pero aínda saen gotas de sangue. Os golpes acentúanse, parece que un raio pasa polas terminacións nerviosas ata a propia crista. Outros rapaces calan, a conciencia non permite aprobar, o medo ás represalias non permite condenar. Pódese ver como as cabezas dos rapaces caían, pero os seus ollos seguen a execución. Curioso e estremecedor, a maioría xa foron azoutados dun xeito similar ou máis sofisticado. Pensas que se non fose por min, e ás veces hai malicia nos teus pensamentos: berra, pero por suposto que podería aguantar, non un débil como Oleg.
  A batida xa está nos ósos espidos, as costas, os costados, as coxas son unha ferida sólida. Se non fose pola inxección do estimulante, o neno morrería atascado - morreu por un choque doloroso. E así mergullouse en algo peor que o Inferno de Dante. É entón cando cada molécula, cada célula, cada vea está saturada de dor de pesadelo.
  O pioneiro Oleg Rybachenko intentou desesperadamente distraerse da dor. Lembrando os seus pais, a época feliz da infancia afastada, parecía que se afastaba cos pés da lava ardente e burbullante do sufrimento, pero ela volveu succiono, tapauno coa cabeza. Así que navegaron no océano da tortura, o soño da morte como un liberador do tormento. Lembreime das palabras da Revelación de San Xoán. - E quererán morrer, pero non poden. Así agarda o destino aos pecadores que torturan aos nenos. O Señor recompensaraos cen veces, e o castigo máis importante, como di Xesús no Evanxeo de Mateo, será eterno. E uns irán á vida eterna, outros ao tormento eterno. Isto é dalgún xeito reconfortante, espertando o odio polos inimigos, o desexo de sobrevivir e gañar. O neno consegue berrar:
  - Pagarás por isto, por cada bágoa derramada dun neno responderás o día do Xuízo de Deus.
  - ¡Cala cadela! - Ruxe a rata rinoceronte.
  - Non podes sufocar a verdade. O pioneiro suspirou.
  - Obtén máis!
  Volvéronlle a golpear, investindo toda a rabia, rompendo ósos, pero a dor xa chegou a tal limiar que simplemente non pode facerse máis forte. Este é o ferro, que se pode quentar ata unha determinada temperatura e despois estendese.
  Pontuss entende isto, a vella (ou mellor dito, non ten máis de corenta anos, pero en realidade superou un par de séculos), ten moita experiencia como verdugos:
  - Pois xa abonda! E entón morrerá! Curemos un pequeno prisioneiro e torturémolo coa axuda dun ordenador. Só teño un programa "A tortura dos olímpicos".
  Rato Rinoceronte, bocexando deliberadamente, di:
  - Agora onde está? Á enfermería?
  - Non no estante! - A matrona cortoulle sen apelación. Déixao colgar como unha advertencia para os demais. Inxectar só inxeccións para apoiar o corazón. E deixa que conduzan de novo a Timur polas filas, e que lle tome o resto dos golpes de ti. Unha vez un espectáculo para criar. Hai que traballar!
  O estranxeiro cun látego ladeou a cabeza e moveu as peludas orellas:
  - Escoitar á azafata. Ben, volve executalo.
  Novos golpes caeron sobre Timur. Esta vez, ninguén se atreveu a protestar. Non había o máis mínimo desexo de caer en mans dos verdugos. Timur berra de cando en vez cae. É recollido e golpeado de novo. A segunda serie de folgas xa está chegando ao seu fin. Só quedaron algúns rapaces. Un deles é o maior, de dezaseis anos, xa se está a abrir unha barba e vese un bigote. Obviamente dubida, golpea, pero faino con facilidade, apenas tocando.
  Frau Pontuss está furiosa:
  - Colga a este mozo preguiceiro nun estante e átalle unha pedra aos pés. Déixao sufrir.
  O neno é apresado, tensa os músculos de alivio, froito do traballo duro, e berra:
  - Pois que estás mirando, rapaces gáñenos!
  Os rapaces estremecen, un rebumbio percorre as filas, pero carece de determinación para abalanzarse contra os seus verdugos.
  O mozo é arrastrado, cada rata rinoceronte pesa polo menos sete veces máis ca el. Non ten sentido loitar. Pero entón ocorren acontecementos, ao nivel dos que cambian o destino do imperio. Dous disparos soaron e as ratas rinoceronte caen, as costas dos monstros córtanse, os cráteres profundos abrense. O mozo liberouse e caeu, pero enseguida saltou cun berro:
  - Mira, hai a xustiza de Deus.
  Aparecendo como un anxo da escuridade, a moza de cabelos dourados, que tanto se parecía á súa irmá de armas Margarita, respondeu:
  - Máis ben humano. Saiba que un trato co Diaño non garante o ceo na Terra e un lugar cálido no inferno. Apoiarse en Satanás é como estar sentado na cadeira eléctrica!
  O segundo a esta ardiente Aurora en voz alta:
  - O que está a pasar aquí é unha trama para unha película de terror. Fai isto cos nenos. Saca o neno do estante.
  Oleg Rybachenko meneou a cabeza e... espertou. Non se deitou durante a visión, senón que simplemente quedou parada...
  E pasou bastante tempo. Os nazis seguían facendo
  Preparacións alimentarias. Pero esta terrible droga que xurdiu pola inhalación de fume dun estraño musgo por parte dos médicos das SS non parecía de ningún xeito curta.
  Oleg Rybachenko pensou inmediatamente por que estes Krauts non tiveron ningún efecto. Están sen máscaras de filtro? E por que tal pesadelo nesta alucinación. Que están facendo con el?
  Pero os propios nazis comportáronse con bastante naturalidade, incluso se fixeron dalgún xeito máis amigables, dando a entender que, segundo din, podían comer connosco.
  De feito, tiraron dun par de coxas fortes dunha vaca roubada aos veciños da zona. Entón un nazi arrastrou un forte caldeiro, e o segundo fascista, xunto con Oleg, foi a buscar auga. De novo, pareceulle estraño ao inquisitivo pioneiro, dous baldes de coiro e metal ou madeira comúns no peor dos casos. Ademais, un home das SS, que tampouco era moi típico, íase arrastrando.
  O pioneiro non estaba moi seguro dos seus pés, os golpes sobre esta execución eran demasiado reais en sentimento e o descendente de Lomonosov adiviñou que detrás diso había algo máis que unha simple ou incluso non unha simple alucinación.
  A auga fluía a cen pasos do campamento, un chorro de cristal prateado e chispeante de debaixo de dúas pedras sobre o balcón. Oleg Rybachenko inclinouse cara a ela con avidez. O neno só agora sentiu que todo o que había dentro estaba cocido en pedra, ou máis ben en carbón. Aferrouse con avidez ao agradable frescor e... meteuno no oído.
  Un dos homes das SS, escondido detrás dunha parede rochosa, premeu algo no panel dun complexo dispositivo e riu coma unha rata.
  O golpe foi inflixido polo fascista sen maldade, pero con tal forza que Oleg foi arroxado ás pedras, deixou de escoitar coa orella esquerda, e este lado da cabeza estaba realmente entumecido.
  O doutor matón cunha bata e unha cadea de ouro botou a rir e rosmou:
  - Boxeo! Boxeo!
  . CAPÍTULO #4
  O neno pioneiro saltou e precipitouse cara ao mozo das SS. Apuntando baixo o alento enganosamente coa man dereita, e coa esquerda escondéndose astutamente detrás. Asistiu a un par de clases de boxeo, pero a súa memoria é absoluta. Por exemplo, un golpe falso e unha metade uppercut afiada e metade da man esquerda. Entón o corpo, a coxa, os abdominales e incluso a extensión das pernas inclúense no golpe. E, o máis importante, normalmente os boxeadores que loitan coa man dereita non esperan golpear cun investimento da man esquerda. O factor sorpresa funcionou, Oleg Rybachenko fíxoo! Un home SS novo e ben adestrado non sabía que polo menos Oleg non era zurdo, pero podía lanzar unha "arma" cara á esquerda. E colleu un gancho na mandíbula. E o xenial: o soldado das SS quedou de pé só porque se estrelou contra un bloque de pedra ... E o peso dun neno medio morto de fame non foi suficiente para botar a un soldado seleccionado nas SS, non o fan. toma os débiles!
  Se Oleg Rybachenko fora un loitador máis experimentado neste movemento, probablemente tería ido a facer unha serie de movementos finais. Pero a habilidade non é eloxio, e as características físicas tamén.
  Pero fíxoo bastante ben, sobre todo tendo en conta que o golpe non se practicou nos adestramentos, e o propio Oleg Rybachenko, a pesar das súas grandes habilidades naturais, era xenial no boxeo.
  Agora mesmo lamentou que non se inscribira na sección, onde o adestrador Faranenko dixo: creceres ata ser un tipo grande, pero cunha reacción rápida e lixeira. Pronto a URSS participará nos Xogos Olímpicos, e poderías loitar adecuadamente por unha medalla.
  Qué dis? Oleg Rybachenko respondeu así:
  "Prefiro gardar a miña cabeza para cousas máis útiles para o país que para limpar os centavos dos outros!" Por exemplo, se fai un tractor que funciona con serrín ou mesmo con lixo común, entón moito máis
  A Patria sairá beneficiada!
  Pero agora o propio neno recibiu capital.
  Entón, Oleg Rybachenko nunca fora golpeado antes na súa vida. Un home adulto das SS esmagou rapidamente a resistencia organizada dun neno de dez anos, aínda que era alto para a súa idade (que non obstante mostrou e golpeou con éxito un par de veces) e bateu con habilidade os puños: levantou o caído e bateu de novo. Cando Oleg Rybachenko deixou de resistir (É dicir, case perdeu o coñecemento, é dicir, aínda hai pensamentos na túa cabeza, non estás en negrura, pero o teu corpo xa non obedece. Os que loitaron seriamente no ring probablemente saben o que é gusta de estar nun grog.). O fascista deixoulle caer e, curiosamente, nunca golpeou ao caído. Porén, o médico-verdugo berroulle algo nunha linguaxe anagrama. Colleu un cubo e botou auga na cara machucada.
  A sensación dun gatiño afogado e a auga do xeo que se acaba de derreter é tan fría: só nadando no inverno!
  Oleg sacudiu, ergueuse e cuspir na súa bota con sangue da súa meixela esquerda que rebentaba por dentro. O SS xa non o golpeou - suspirou de súpeto que, tendo en conta en que tropas, o monstro serve sorprendentemente, case con simpatía, e comezou a sacar auga el mesmo nos cubos feitos con cubos de pel de crocodilo (tamén aparentemente non era un despilfarro). ...
  Rybachenko Jr. sinalou esta circunstancia como boa e mala ao mesmo tempo. A boa noticia é que non os matarán, polo menos ata que o experimento chegue ao seu fin lóxico. É certo que a meta pode ser moi estreita e posiblemente un alivio do sufrimento! O malo é que estarán moi vixiados e para escapar, de feito, hai que usar un enxeño enxeñoso!
  Pronto Oleg Rybachenko convenceuse de que ser cobaias significa ter certas vantaxes sobre outros prisioneiros de guerra.
  Resultou que os cativos e cativos tamén se alimentarían quente. Respectado, quere dicir que os gardas das SS habían devorado hai tempo algo das latas e simplemente se deitaban sobre algún tipo de roupa de cama, clamaban ou durmían. Ben, os homes lobo vagaban por aí, xa cazaban, levaban unha patrulla, ou ambos . Non obstante, Oleg non estaba satisfeito. Deitouse sobre as pernas espidas de Aurora e outra moza (para non caer no chan húmido e aínda frío?) e asubiou: Margarita limpou a cara co bordo do abrigo do mariñeiro, empapado en auga derretida, tomado de Oleg Rybachenko. , dicindo con aprobación:
  Agora es un home de verdade. Perdido en puños, gañado en tolos!
  Aurora suxeriu:
  - Si, voulle facer unha masaxe facial, o corte curará máis rápido.
  Oleg Rybachenko sorriu coa forza. Moi pouco natural. Enfermouse, ata o punto de bailar diaños con patíns de plasma nos cascos. E ao mesmo tempo... sentíase agora máis alegre? Tiña un pouco de medo de continuar: agora poranllo sobre pedras e baterán con látegos desde o corazón, ou se cadra probarán cun chisco. Pero os nazis nin sequera miraron aquí, e falaron de algo no seu dialecto de paxaros, degustando quendas na caldeira.
  Margarita susurroulle ao oído:
  - Por suposto, ben feito... Pero sexa máis listo! Cando forte parece débil e viceversa!
  Oleg Rybachenko murmurou:
  - Por desgraza, de nada serve facerse pasar por débil, porque é así!
  Ben, golpearon con forza nos cornos... Ademais da meixela cortada, aínda estaban cambaleantes, aínda que non moito, a columna vertebral é forte: dous dentes. Doían as costelas e doía a orella.
  Porén, a execución durante unha visión fantástica causou moito máis sufrimento.
  - Basta, vale, - Oleg Rybachenko afastaba os longos dedos de Aurora coas súas mans recén encadeadas, sentouse co dobladillo do seu traxe de mariñeiro. Tremelada. - Non, fai frío. E come de caza...
  Como, ao fin e ao cabo, a conciencia depende do ser: converterase sen querelo nun marxista. Se só sobrevives!
  As gachas da prisión foron botadas en cuncas de aluminio: foron transportadas nun dos transportes blindados. Pero non había culleres. Ao parecer, críase que os escravos comerían mingau espeso de todos os xeitos. Ou decidiron burlarse, porque estas culleres non son tan escasas. Pois... iso é mellor!
  Convértete nun auténtico salvaxe: o neno botou a rir e inmediatamente pechou a boca para non conseguilo.
  O mingau resultou ser trigo sarraceno mesturado con cebada perlada: groso, case sen sal e, por suposto, sen carne ou algo semellante, ben, quizais engadiron un pouco de peixe para o cheiro. Unha mestura elemental, case baleira, de dous grans (e eles mesmos rebentaron con carne afumada, a xulgar polo cheiro). Pero o estómago do neno pioneiro chegara desde hai tempo ao seu límite: de xeito que a fame retrocedeu un pouco, só volveu á vista de mingau, pero con forzas triplicadas.
  Verdade, era malo comer - un par de veces a mestura quente caeu desde dentro sobre a meixela ferida e as bágoas brotaron polos ollos pola dor - pero que é?! Si, e "pulseiras" interferiu, Oleg Rybachenko tirou as mans, lanzou con rabia chispas dos seus ollos ao seu redor ... e nalgún momento deuse conta de que a súa man dereita se arrastrou no anel desde un destes idiotas ata o medio!
  Incrible: as SS realmente furaron tan primitivamente. Iso tamén se libraría dos lobos adestrados polos castigadores!
  Oleg Rybachenko conxelouse. Inmediatamente obrigou a mastigar, agochándose detrás dunha cunca. E coa man dereita retorcía ata que o aceiro endurecido cortaba a pel de xeito bastante insoportable.
  Na SS, parece que non todos son tan chulos!
  E deuse conta de que, quizais, podería sacar a man. Un anel deseñado para unha man máis grande: un home ou un mozo local, quizais ata un rapaz maior que traballou moito. Pero para as mans suadas dun neno preadolescente, Oleg Rybachenko, a trampa resultou ser ampla.
  O neno murmurou:
  - Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Os que desexan romper as cadeas! Os avós gañaron o Fritz! Tamén os encheremos como un xogo!
  Aurora, mirando cariñosamente a Oleg Rybachenko, cun movemento suave botou a man cara atrás (saíu sangue dun corte ancho e abrasión na man). O segundo veciño nese momento trasladouse, cubrindo o que estaba a suceder. Oleg mirou o demo ardente aos ollos, chiscou o ollo. E tamén comezou a perforar con láseres esmeralda a quemarropa, como unha cobra, de xeito inseparable. Entón ela meneou a cabeza, sinalando discretamente os lobishomes. Entón, sen parar, para comer - para coller directamente con esponxas escarlatas dunha cunca de pé nun xeonllo levantado, baixou as mans e comezou a debuxar liñas sinuosas converténdose en ondas no chan mollado.
  Oleg Rybachenko non entendeu nada, pero xa soaba na súa cabeza unha canción vitoriosa;
  Mozo, doce, puro;
  País soviético vermello!
  O sol sae radiante
  Dado co teu corazón!
  
  Os nosos lagos están claros
  O cristal tempestuoso do río!
  Os rapaces corren cunha pelota
  Correr xuntos polo monte!
  
  O peito está cheo de aire,
  Primavera en cada brizna de herba!
  Vórome ao Señor
  Deixámonos arrebatar polo mal, problemas!
  
  Chegou o momento duro
  O fascismo invadiu Rus'!
  Forxaremos un novo para a batalla,
  Que reine o comunismo!
  
  Xuntos, as cousas sempre discuten,
  Somos coma un puño pechado!
  A cabalería adoitaba montar
  Ben, agora un tanque de aceiro!
  
  A gran obra de Lenin
  Seguiremos como estamos!
  Stalin o xenio sabio
  O que nos ensinou a gañar!
  
  E para rematar, vouche contar
  Quen salvou - perdeu!
  Pensado con máis precisión - expresarei,
  A final está chegando pronto!
  Oleg Rybachenko, despois de tal area, xa parecía que o mar estaba ata os xeonllos! E as montañas seguro, ao ombreiro!
  As nenas tamén se animaban e murmuraban de orella a orella. Todos tiñan esperanza.
  O descendente de Lomonosov e Stenka Razin inxou as súas meixelas e despois boqueou: o maldito corte doe.
  E se logras escapar? Oleg Rybachenko mirou rapidamente para o lado, como se os seus pensamentos puidesen (e quen sabe, se poden enviarlle fallas, entón non se sabe que tipo de equipo teñen!) escoitou aos escoltas das SS.
  O demo ardente cun brillo infernal nos seus ollos tocou os aneis de aceiro nas mans do neno pioneiro e asentiu con aprobación: din que si, podes probar! Isto queda claro aínda sen discusión e sen máis preámbulos.
  O guerreiro de pelo de raposo susurrou:
  - Aínda que un sobreviva... Haberá quen se vingue!
  Pero entón Oleg Rybachenko converteuse internamente en pedra, coma se fose conxelado. E un simple pensamento conxelouno: torceríalle as mans. E despois... pero entón haberá que axudar ao resto das nenas a liberarse. Se non, non é un estudante pioneiro e excelente, pero quen?
  Lembreime das palabras: o líder non é quen vai adiante el mesmo! E quen pisa e axuda a outro!
  E quen son para ti: rapazas tan fermosas coas pernas rotas de sangue. Algo no interior do mozo leninista estaba indignado: co ruxido de miles de tornados, rebelouse! Resulta: corre o máis rápido que poidas e...
  De feito, se fuximos, entón cando non haberá outra oportunidade. En caso contrario, é unha traizón.
  Volveu a atopar os seus ollos, primeiro con Margarita, e despois con Aurora, que, tamén claramente animada, estaba lambendo a cunca con gusto. E ela, sacando o nariz da cunca, chiscou o ollo.
  - Non te aguantamos! - Engadiu o demo do lume. - Se marchas, seguro que virás axudar!
  Oleg Rybachenko asentiu e respondeu:
  - Xuro! O pioneiro honesto contactará cos partidarios e salvarase!
  Pois iso decidimos! O que seguiu foi moito máis prosaico. Xa era bo que non fose Oleg quen puidese lavar as cuncas; ao parecer, ou tiñan medo de desencadealo de novo ou decidiron deixar que as nenas traballasen duro. Un pouco, pero nesta posición é agradable. O malo é que outra vez tiven que ir, e cando estes fascistas se tranquilizan. Non atopo nada máis ou menos sostible.
  Fai un pouco de frío, e aínda que o vento amainou, as nubes puxéronse a cabalo, e unha choiva fría comezou a espallarse delas. Os homes das SS parecen estar aínda satisfeitos agora, aínda que eles e os seus lobishomes levaban un fedor húmido.
  Tiven que ir moito. Tal mundo aquí é un microclima especial de Crimea. Normalmente non chove, pero neste caso con refachos de vento.
  As nenas xa durmiran ben e o frío dinamizounos.
  Pero por algunha razón Oleg Rybachenko quería durmir, os seus ollos unidos traizoeiramente.
  Si, tal peso, coma se un cadáver de cen toneladas te presionase e non respirase profundamente.
  Oh, vou enfermo, pensou Oleg Rybachenko, reorganizando moito as súas pernas, que de novo comezaron a endurecerse. "Definitivamente vou enfermo agora, pero que entón?" Os nazis definitivamente non usarán aspirina nin inxectarán penicilina, e probablemente se arrepentirán incluso do mel. Ou aínda non é? Gardaches para experimentar? Onde imos agora os pobres?!
  De novo, a realidade con choiva e sufrimento desapareceu, e quedou durmido sobre a marcha. O que, probablemente, só é beneficioso nesta posición;
  Espazo en certo sentido - unha batalla;
  Os pioneiros Dmitry e Oleg Rybachenko, como excelentes estudantes e atletas destacados, recibiron o dereito de representar o seu país na URSS nas competicións amigables de boxeo organizadas entre clubs deportivos infantís da URSS e Alemaña. Ambos os países aínda son considerados aliados, e os rumores dunha guerra inminente diminuíron. De feito, as tropas alemás retiráronse da fronteira, e a Wehrmacht está a levar a cabo unha ofensiva vitoriosa en África, e xa conquistou Exipto e acaba de ser informado da toma de Xibraltar. Conexións coas que Stalin felicitou persoalmente ao Führer!
  Non hai palabras para a visión delirante, pero o que non sucede no universo. Oleg ponse a pensar que - de novo inspirado pola influencia artificial dalgúns raios ou outra cousa. Pero todo é tan real que non hai forzas para resistir este engano.
  Así, podes voar con seguridade a un país case amigable. Na prensa alemá só se din cousas boas da Unión Soviética, e incluso se pon o comunismo entre a ideoloxía fraternal do nacionalsocialismo. Ademais, apareceu un movemento semellante ao de Stakhanov...
  Dmitry e Oleg Rybachenko son boxeadores do grupo de idade máis novo, teñen só once anos, o límite inferior para as actuacións nas competicións. Pero os nenos son bastante grandes para a súa idade, e mesmo a época non ten unha aceleración tan rápida como a finais do século XXI.
  Oleg, con todo, é máis pequeno, máis delgado, dunha categoría de peso máis lixeiro, pero moi rápido. Dmitry é máis grande, máis ancho de óso, pódeselle dar a aparencia dun neno-heroe de polo menos catorce anos.
  Os nenos difiren na cor do cabelo. Olezhek é claro, como un rubio natural, como unha bola de neve. Dmitry con cabelo castaño, cabelo castaño. Oleg é uns meses máis novo, e coa súa cara redonda aínda parece un neno, e Dmitry é simplemente guapo, digno dun cartel propagandístico. As nenas xa están mirando para el, sen crer que este é un neno tan grande.
  Non obstante, Oleg Rybachenko é moito máis erudito que Dmitry, aínda que os dous rapaces son moi intelixentes e estudan os mesmos cinco. De feito, nun país soviético, os bos atletas deben ser excelentes estudantes.
  O resto dos rapaces son maiores, pero ata dezaoito anos, aínda que un par de heroes miden ben dous metros de altura e pesan un céntimo...
  Boxeadores, os mellores cadros novos do país... E os campións de Alemaña e os países sometidos a ela loitarán con eles... Entre nenos, claro, ou xuvenís.
  Voan sen parar no maior transatlántico do Terceiro Reich na ruta Moscova-Berlín.
  Os boxeadores sentan por separado, pero tamén hai loitadores, levantadores de pesas, futbolistas, nadadores. Todos xuvenís e excelente actuación. Stalin ordenou que a nosa nova xeración, nacida baixo o réxime soviético, mostrase todo o mellor e non perda a cara. E, por suposto, todos están ansiosos por loitar...
  Dmitry preguntoulle a Oleg:
  - Fixo un plan táctico para a batalla?
  O neno pioneiro respondeu:
  - Teño unha ducia de plans para cada opoñente... Pero primeiro debes miralo e só despois tomar unha decisión... Para cada enfoque individual, o máis mínimo movemento e detalles, incluída a estrutura fisiolóxica do inimigo, ditan puramente. tácticas individuais.
  Dimitri bufou con desprezo:
  - Pero estou facendo moito máis fácil! Sen tácticas, precipito contra o inimigo, bato máis forte e con máis frecuencia e rompo.
  Oleg Rybachenko comentou:
  - Hai poucos rapaces tan grandes e desenvolvidos fisicamente coma ti á túa idade. Polo tanto, as tácticas de presión pasan. Podes simplemente rolar. Pero aquí estou de estatura case normal, ben, quizais un pouco por riba da media, e para converterse no campión da URSS, un país tan grande, non basta cunha presión. Despois de todo, non podes tomar o inimigo coa forza bruta, porque tamén adestra, leva un estilo de vida saudable, come ben, estuda tácticas. E despois hai que repetilo como nun xogo de xadrez. Ás veces ata algo, sacrificarse polo ben do tapete.
  Dmitri obxectou duramente:
  - E os meus adversarios están adestrando, e na final, o rapaz era aínda máis grande e pesado ca min. Depende moito de como entrenes. Hai quen pensa que é posible ser campión olímpico en dúas semanas, traballando ata o esgotamento... Isto é un engano. Despois, o máis importante no adestramento deportivo non é tanto dar unha supercarga, senón producir unha superrecuperación. Pero hai os conxuntos de exercicios seleccionados individuais e o máis importante é a posterior recuperación e ganancia de forza ... Despois diso, loitas dunha soa respiración, lanzando centos de golpes en tres roldas, ou mellor dito, de feito. , moito menos.
  Oleg Rybachenko comentou:
  Ben, iso tamén é certo! En particular, o segredo da respiración adecuada e as inxeccións nos puntos de crecemento do corpo do neno... Aquí hai algúns Know-Hows do noso gurú. Pero non entendo por que non as comparte con outros adestradores?
  Dmitry murmurou:
  - Díxome en confianza que estamos contigo... Non só boxeadores, senón ante todo soldados. Aínda temos que facer algo especial... Moi importante, aínda máis importante que o ouro olímpico!
  Oleg inclinou a cabeza brillante e dixo:
  - Algo máis importante.... Quizais tamén me dixo isto... Que o destino da humanidade pode depender dos feitos de dous rapaces pioneiros soviéticos. Como un conto de fadas.
  Dmitry comentou filosóficamente:
  - E de onde veñen os contos de fadas, se non da vida. Quizais este sexa realmente o caso! Aínda que non somos parrulos feos, pero... Aínda é prematuro chamarnos Aguias.
  Oleg Rybachenko cambiou suavemente o tema da conversa:
  - Cres que por fin pasou a ameaza dunha invasión alemá?
  Dimitri encolleu os seus amplos ombreiros desconcertado.
  - Aquí, na miña opinión, es máis un experto. Por conta miña, creo que non podes golpear inmediatamente con todos os teus brazos e pernas, entón é de novo imposible atacar en todas as direccións. É certo, se te moves nun salto...
  Oleg Rybachenko riu:
  - Parece bastante lóxico ... Pero non sabemos o que Hitler tiña en mente específicamente, pero a tensión realmente diminuíu e os avións alemáns deixaron de violar o noso espazo aéreo, e non se escoita o repique das eirugas no estranxeiro, isto é un feito. Si, e o Führer, algúns dos traballadores volveron ás máquinas. É dicir, o Terceiro Reich agochou os seus colmillos... Pero non debemos relaxarnos.
  Dmitry sacou da súa carteira un bocadillo cocido con peixe e queixo especial sen graxa e entregoullo a Oleg. Despois sacou o dobre para si. Ofrecido:
  - Comer... Non podes facer pausas longas na inxestión de alimentos e proteínas. Cando a concentración de aminoácidos no corpo cae, os músculos perden forza.
  Oleg Rybachenko comentou:
  - Para os fisiculturismo que traballan moito, isto é ben certo, pero para os boxeadores ... Despois de todo, non temos carne, o corpo pinta, e aínda máis, aumenta a eficacia do combate!
  Dmitry, tras morder un bocadillo e engadirlle un tomate, aceptou:
  - Non todo, pero... ata como ou bebo claras pola noite para que non baixe a concentración de aminoácidos. E o mellor de todo, non os ovos de galiña, senón os ovos de codorniz ou de avestruz, ben, estes últimos son realmente raros ... Aínda que en Asia Central parece que os avestruces xa comezaron a reproducirse ...
  Oleg bromeou moi en serio (en ton):
  - Unha proteína moi valiosa nas patas dianteiras dunha ra. Recomendo probar!
  Dimitri riu coma un neno:
  - Si, pero aínda máis nas ostras con pemento vermello da India!
  Oleg, con todo, mordeu coidadosamente o bocadillo e comezou a absorber un anaco. O peixe era vermello, saboroso, empapado en ketchup con allo triturado. Foi posible engadir un pouco de forza... Como Winnie the Pooh, por exemplo...
  - Winnie the Pooh vive ben no mundo! Ten muller e fillos, é un bardano!
  Oleg suxeriu de súpeto:
  - Podemos cantar?
  Dmitry, sen moito entusiasmo, comentou:
  - Non é moi cedo para cantar?
  Oleg Rybachenko sorriu:
  - Xusto, sobre todo porque sobrevoamos a fronteira da URSS!
  Dmitry preguntoulle á súa parella:
  - Tesoiras ou papel?
  Oleg desistiu.
  "Quizais sexa mellor prescindir de bromas infantís. Somos xente pacífica, pero o noso tren blindado conseguiu acelerar á velocidade da luz...
  Dimitri interrompeu:
  - Non! Non necesitamos cancións de infantil así. Vamos, algo máis... patriótico!
  Oleg infrou os pulmóns cheos e comezou a cantar, compoñendo mentres ía. Danka, pola súa banda, cantou moi ben. Ou mellor dito, a súa voz era como a trompeta dun mariscal, e quizais ata a de Xericó;
  Pioneiro é unha palabra orgullosa
  Empate Stalin Rodnoy empatado.
  Non hai outra que a festa na casa,
  Para min, o ideal comunista!
  
  Xurei servir á Patria para sempre
  Para que a Patria floreza magníficamente,
  Para facelo mellor para todos na vida,
  ¡Para que o voo se faga máis brusco que unha aguia!
  
  Atronaba - chegou a guerra,
  Así que, con coraxe, os rapaces van de campamento!
  A Wehrmacht puxo un fociño fedorente,
  Entón enviarémolo a cargo!
  
  Non lle deron rifles aos mozos,
  Houbo unha resposta que anos - son pequenos!
  De todos os xeitos, fuxiron cara aos soldados,
  Porque as baionetas son tan necesarias!
  
  Preto de Moscova loitamos en ventisqueros,
  Correron descalzos pola xeada...
  Fermosas pioneiras corren con túnicas -
  Non hai granada, así que golpea co puño!
  
  Que crueis son os kats fascistas -
  Canto podes beber o seu sangue,
  Pero os nazis chegarán á retribución,
  Os voitres converteranse en xogo!
  
  Para xantar, unha ración modesta: fame,
  Os soldados sufriron conxelacións nos pés...
  Eu son basicamente só un neno
  Pero os pais están orgullosos da fazaña!
  
  O tanque corre, o "Tigre" empuxou o fociño,
  Pero o mozo loitador apretou a granada!
  E o cabrón fascista atopouse cunha mina:
  Aquí está o seu facho quente abrazado!
  
  Incluso o pequeno será un xigante
  ¡Se tes coraxe!
  Pioneiros como vínculos unidos,
  Alma máis forte: titanio - metal!
  
  A Wehrmacht non pasou, meteuno na testa,
  Cadaleitos de aceiro atragantados!
  Hai rapaces así en Rusia,
  As xeracións de descendentes están orgullosas!
  
  A batalla de novo, esta vez, no Volga,
  Pioneer - o terminador converteuse!
  Os fascistas teñen morgues cheas
  E a muralla da morte está rota na costa!
  
  Cantos dos nosos morreron - non hai conta,
  Cantos morrer de novo - sen bágoas...
  Pero tales loitadores cren o traballo;
  Resucita quen é digno de Cristo!
  
  Convertéronse en membros do Komsomol en Berlín,
  Alí deu un xuramento de fidelidade!
  A metade de Europa coa Unión descalza,
  O noso equipo novo abandonou!
  
  E agora imos construír un mundo novo,
  Todo o mundo converterase nun creador-demiurgo....
  Afundirse no abismo do sufrimento - a guerra,
  Non saberemos o que significa o medo!
  
  A bondade no universo comeza a gobernar
  E entón a dor desaparecerá, créeme...
  Con nós está o mellor de todos os xenios, Stalin,
  Derrotou a besta do inferno de Hitler!
  
  Loitamos con valentía por iso.
  Para sempre honrado...
  E entende que a festa é importante...
  O universo levará a un soño!
  O avión mensaxe cantou esta canción ao unísono. Soaba tan solemne que se podía botar a chorar...
  . CAPÍTULO #5
  A visión desapareceu e o neno escritor e xenio volveu atoparse na realidade dunha columna errante.
  Da imposibilidade dunha conversa trivial con alguén (despois da visión, a linguaxe quedou completamente adormecida!) Oleg Rybachenko tamén estaba furioso. E dalgún xeito nin sequera me decatei de inmediato de que se estaban achegando ao bosque. Rematou - enchoupado, e debaixo dos pés había unha estrada ben pisada, aínda que enchoupada, pero despexada, cortada aquí e acolá por rastros de carros, coches, eirugas de tanques lixeiros, motos e mesmo cascos de cabalos.
  O barro frío, que parecía un xabón desagradable, resultou igual de esvaradío, Oleg Rybachenko mantivo milagrosamente o equilibrio varias veces, e na columna caeron dúas ou tres nenas e levantáronse rapidamente.
  A propia Margarita, bastante esgotada, animou ao seu irmán de armas:
  - Xa está a anoitecer, deixaranche descansar pronto!
  Hora e media despois de comezar a choiva, pasaron o que de lonxe parecían ser unha serra de montes. Preto de Oleg Rybachenko entender - estes non son outeiros, pero un eixe con torres de ametralladoras. Unha antiga muralla de Crimea, que se estende cara ao leste e ao oeste, ata onde alcanza a vista. A intervalos regulares nos "outros" eran visibles aneis de pedra gris case nivelados co chan: as ruínas das torres de vixía. Entre dous destes - no oco, que foi unha vez, probablemente, a apertura da porta, pasou a columna cativa.
  Despois foron levados de novo a durmir. Nin sequera quitaron os grilletes e non comezaron a alimentarse. O sono cubría ás nenas, coma á de corvo;
  De súpeto, o escenario diante das nenas cambiou (e que os soños son moitas veces pretenciosos!) E acabaron no mar, máis precisamente no peirao con vistas ao mar e frescos.
  As nenas de Komsomol foron ao porto, a silueta do destrutor non estaba moi lonxe, a un par de quilómetros, pero case se fundiu coa liña do horizonte. Aquí foron de novo atacados varias veces por cinco ratas cascudas. Son criaturas tan noxentas, con seis patas, que miras e tiras de vómitos. Porén, é cuestión de dous segundos, puñaladas con puñais e todo rematou.
  A fermosa Margarita mesmo cantou:
  - E para min, coma un emético, despois unha poción de amor!
  Aurora Vermella soltou un asubío polas súas fosas nasais:
  - Pero o comportamento é bo - e estou apretado na mandíbula cunha perna!
  Criaturas máis perigosas eran as machadas das gaivotas. Tiñan a capacidade de tirar co peteiro. A punta foi botada fóra e atravesou a pel, inxectando ácido. Entón o paxaro machado sentouse sobre a vítima derrotada - rasgou a carne. É certo, aquí xa foron fusilados na súa maioría. Pero catro depredadores con cabezas mutuamente afiadas intentaron atacar aos exploradores.
  - Aquí están outra perversión da natureza! - O diaño ardente Aurora notou...
  - Quen os creou, nunca perverte nada! - Na nova misión de Margarita volveron aparecer os sentimentos relixiosos atávicos. A personalidade cambia se certas forzas espertan no subconsciente. - Así agrada o Deus Todopoderoso!
  O demo pelirrojo cunha saia curta e o pelo ardendo máis que un lanzallamas volveu obxectar:
  - Non, isto demostra unha vez máis o poderoso poder das mutacións. Unha serie de impactos semellantes poderían dar lugar á vida!
  Lanzando dous chakras, as nenas cortaron os depredadores, e despois colleron os discos que volvían a eles.
  - Como un boomerang, pero cortes de titanio! O demo ardente sorriu.
  - OK! Que só este titanio non corta, este metal é máis débil que un secante.
  As nenas comezaron a dar a volta ao barco. O diaño ardente, entón inesperadamente suplicando, preguntou:
  - Por fin compoñemos unha canción Margarita!
  A loura branca de neve que sorriba máis brillante que o sol preguntou:
  - Para traernos boa sorte!
  Cool Aurora espetou:
  - Exactamente! Deixa chorar o perdedor - a envexa canalla!
  A nena de Komsomol botouse cara atrás e cantou suavemente, as palabras flotaban e brillaban:
  Oráculo entre pedras máxicas,
  Nacido da tempestade - o sol brillante!
  Non somos un desova - escuridade defectuosa,
  Que cor nun raio vento a canción!
  
  Ás veces o rock é certamente prexudicial -
  Estamos en apuros, dor, morte, profecías!
  E pantasmas en pálido brillo,
  Brilla como un sinal na noite!
  
  Pero non seremos supersticiosos
  Guerreiro ruso - espada na man!
  Servir a Xesús fielmente
  Que o demo engane para sempre!
  
  Non hai patria máis forte,
  Despois de todo, a nosa vontade é como o metal!
  O sabio Stalin lidera o ataque,
  Tornado "Andryusha" no metal de Colonia!
  
  Serviremos a Rusia sagradamente,
  Soñei con dedicarlle o meu corazón!
  O soldado ten a baioneta máis afiada,
  E a chama no locutor - discursos!
  
  Eloxio para ti Rus' cun himno,
  Cantámoslle himnos,
  A vinganza chegará aos adversarios -
  Imos tratar co corvo!
  
  Construiremos un novo mundo santo,
  Deus nos bendiga!
  Mozas de luxo e actualizacións,
  Non te converterás en califa por unha hora!
  
  Recompensanos cunha visión marabillosa -
  A voz do Señor chama á espada!
  A vida converterase en marmelada azucarada
  Cando sexas forte como "KAMAZ"!
  
  frondosos bosques de carballos da patria,
  Onde sabes coa túa alma, descansarás!
  Recibirás océanos - gloria,
  Entrarás no Kremlin como mestre!
  
  Vostede é un cabaleiro - unha tribo de xigantes,
  A amplitude dos mares e os témpanos de xeo brillan!
  A area do gran deserto dourado,
  E con veludo esmeralda - bosque!
  
  Entramos con audacia nunha batalla sanguenta,
  Aínda que os "Tigres" rugen formidables!
  As garras das patas nazis,
  En aparencia, Adolf é certamente xenial!
  
  Pero tiña un bigote na cara,
  Fociño torcido, mandíbula apagada!
  E a nosa xente é grande, orgullosa,
  Poder revelado á criatura fascista!
  
  Agora toca a luz
  Chegou a graza do ceo...
  Nos poemas cántanse fazañas -
  Cristo o santo na alma resucitou!
  Aurora aplaudiu, batendo as mans para que se levantase unha nube de moscas:
  - Margarita cantaba ben, pero hai que cantar salmos no coro da igrexa. Todos os pensamentos están atascados nun tema relixioso!
  - Tes que expiar o teu pecado. - Dixo Korshunova, que volveu caer no éxtase relixioso, madurou. - Quen vende a súa alma sempre queda perdido - dá o inmortal polo mortal!
  O demo ardente riu.
  - Ti, xa vexo, tamén eres capaz de falar moi ben! Vale, cariño, agora temos un paseo divertido.
  Sentadas nun bote inchable, non distinguible polos radares cunha cor debaixo dunha bolboreta nocturna, as mozas de Komsomol nadaron cara ao pesado destrutor. Agora tiñan que facer algo grande. Nun momento de perigo, todos os reflexos e reaccións agraváronse. As nenas de Komsomol sentiron sons durante moitos quilómetros, salpicando ondas, berrando gaivotas e mesmo bocexando peixes. Escoitaron a alguén nadando! Os membros do Komsomol, arroxando unha metralleta, viron a un tipo nun colchón de aire. Quitouse a máscara e apareceu o rostro de Denis Baranov. O oficial zombie, un penalista previamente condenado, nesta visión notablemente rexuvenecida e moito máis bonita, chiscoulles o ollo.
  Cunha voz rouca que crepitaba no aire, dixo:
  - Envioume o gran Führer negro!
  - Pero nós non escribimos nada! As nenas exclamaron ao unísono.
  Mirabela non estaba nada satisfeita coa aparición dun criminal endurecido do seu batallón aquí, pero Aurora, pola contra, mostrou un sorriso satisfeito. Por certo, sorprendentemente, en canto o condenado botou unha década e media e se librou da cicatriz, converteuse nun mozo bastante agradable. Se non o souberan de antemán, probablemente non recoñecerían a Baranov.
  - E non é necesario! - Exclamou, ex-convicto embelesado. - O meu único obxectivo é morrer! Na miña próxima vida, convertereime nun sultán, e haberá cen mil virxes no meu harén.
  - Tratar con polo menos un. Se non, será nishtyak, todo o contrario! - Declarou, intentando parecer máis enxeñosa do que é Margarita.
  Denis calou, normalmente eses zombies non son especialmente faladores. Aínda que esta vez, foi unha máquina de guerra.
  - Tes unha experiencia militar decente? - Preguntou Aurora. De feito, despois de todo, xa pasaron pola Segunda Guerra Mundial e atopáronse no futuro. Non tan futuristamente fermoso como o descrito polos escritores de ciencia ficción soviéticos, tamén cheo de guerras e, o máis importante, de varias criaturas mutadas.
  Hai tal cousa - magoraradiación e sub-radiación.
  A magoraradiación é a radiación que non mata aos vivos, senón que cambia as propiedades da materia, incluídas as transformacións, a fusión de varias formas de vida, incluídas a animada e a inanimada.
  Unter-radiation - a diferenza da radiación ordinaria, non causa a ionización dos átomos, senón a súa permutación nas moléculas, e máis activamente no ADN e nas células que transportan información xenética. Nalgúns casos, pódese usar con fins médicos, para unha rexeneración rápida.
  - Por suposto! dixo Baranov con confianza. - Loitei moitas veces!
  Aurora Vermella dubidaba:
  - E a quen mataste?
  O ex-convicto dixo:
  - Infieis!
  O demo ardente engurrou o fociño:
  - Como estás un oficial ruso:
  - Son moiahidín e a miña tarefa é destruír aos infieis! - berrou Baranov. - Entón estou destinado para sempre.
  Aurora susurrou ao oído de Marguerite:
  - Non discutas! Mellor facer o traballo.
  Zombie que ronroneaba en árabe. A radio transmitiu as últimas noticias.
  - En Chechenia, os militantes fixéronse notablemente máis activos. En particular, intentouse bombardear a casa de goberno. Durante a batalla morreron cinco policías e resultaron once feridos, concretando as perdas dos militantes. Segundo algúns informes, o ex-presidente do tribunal da Sharia recibiu preto de cen millóns de dólares de patrocinadores estranxeiros e está a esforzarse activamente por eliminalos. No monte realizouse unha operación especial: os bandidos foron dispersos.
  Zombie revivido:
  "Pronto pegaremos aos infieis para que fuxan ao asubío e ao ridículo!". As súas palabras foron interrompidas por unha onda, arroxou o barco e regañouno con spray. - É certo, digo!
  - En principio, certo! Aurora soltou chispas dos seus ollos. - EEUU é un gran inimigo do Islam. Descompóno coa axuda de Hollywood, xornais porno, series místicas. Agora teremos que disparar a uns ianquis.
  As nenas nadaron ata o destrutor. O capitán de primeira fila Rudolf Reagan, despois de tomar un grolo do seu coñac favorito (ben, todos estes americanos son borrachos, non por nada os Estados Unidos convertéronse nun símbolo dun estilo de vida pouco saudable e da decadencia!), deitouse sobre o cama, apoiando a cabeza no peito da puta. Cando na súa mocidade era afeccionado aos mozos, e despois de que Franklin Truman permitise aos homosexuais servir no exército, tivo experiencia en relacións mesmo con almirantes. E dalgún xeito mesmo cun heroe de catro estrelas da guerra india. Pero baixo o presidente terminador, e mesmo un musulmán, a moral tornouse diferente e os gais foron presionados. Despois diso, Rudolph Reagan decidiu mostrar o seu omnívoro invitando putas. Con todo, acariciando o delicado corpo feminino, non paraba de imaxinar rapaces, musculosos, negros, capaces de ofrecer un pracer inexpresable.
  O cabrón claro que logo son un pervertido!
  Rudolph Reagan permitiu que a puta montase nel, pero non puido descargarse e esgotouse. Non, necesita urxentemente un mozo. Aínda que os homes son algo peores que as mulleres, teñen pouco diñeiro: queren un crecemento profesional. Galina observou isto: será útil na destrución dos inimigos da Rusia soviética; americanos e os seus aliados.
  Os gardas compórtanse sen coidado. Fai frío e prefiren quentes con whisky sen diluir. Margarita frunciou o ceño (aquí están os borrachos acabados; despois de todo, a molécula de alcohol simboliza a destrución do corpo, especialmente da muller), os ianquis son parvos!
  As ondas brillaban nos monitores, ás veces aparecían criaturas. Un destes animais perigosos era o cangrexo serra e ao mesmo tempo o tiburón urtiga. Un animal terrible, perigoso tanto na terra coma no mar. Coa súa garra con agullas urticantes, ben podería morder a unha persoa pola metade ou aínda peor veleno. Non había nenas que se vían, salpicaron cun reflector e os zombies teñen unha temperatura ambiente aínda un par de graos máis fría.
  Tirando á puta de lado, Rudolph Reagan dixo con voz rouca:
  - Vaite, quero durmir. Si, e ti marchas á cama grande!
  - Como queiras, só paga! - berraban as putas despeinadas.
  - Non es o suficientemente hábil, che basta con medio cortacéspedes! - respondeu Rudolph Reagan, e entón con dificultades evitaba eructar. - Como desexes! Pero isto é un roubo.
  - En que plan? - As prostitutas soldados estaban sorprendidas.
  - Tes un bo traballo. - berrou Rudolf. - Gozada e enriquecida, e tremei coma o inferno! O xeneral tremeu, o seu dobre queixo estremecendo.
  - Non te espidas! - Berraron as prostitutas desesperadas (e que pena cando se insire moralidade!). - Vou buscar outro cliente!
  - Pero ollo, os nosos mariñeiros son temperamentais. - comentou Rudolph Reagan cunha ameaza ambigua.
  As mozas do Komsomol xa estaban preto. O zombi apoiouse na guerreira Galina, apoiando a cabeza sobre o seu ombreiro. O oficial morto presionou a súa meixela contra o seu cabelo sedoso e perfumado, bicando a parte superior da súa cabeza. Os beizos fríos queimáronselle o cabelo desagradablemente, o axente cheiraba a cadáver.
  - Voltar! - Dixo ameazante a enfadada Margarita.- Tamén atopei un amante.
  - Non quería ofenderte! Pareces un goury. - Comezou a asubiar a aparencia dun cadáver racional.
  Loitaremos con máscaras. Ninguén debería ver que somos nenas. - A súa amiga Aurora Firefire sacou un matraz cun estimulante. Ela deu un par de grolos. O matraz non é especialmente astuto, feito con acordeón, para que non houbese aire. Entón, o líquido que da vida expira por si só. A propia guerreira unha nota - engadiu. - Ao baleirarse vaise encollendo: como resultado, a auga non salpica, pódese mover en silencio.
  Noutros aspectos, incluso os sons son diferentes, xordos, como carentes de poder. As voces de nenas sonar parecen roucas. As ondas son como unha manta negra na escuridade da cal as luces parpadean ás veces, os peixes case cadrados intentan cuspir algo da súa boca. Aquí hai unha silueta brillante que saltou fóra da auga, e foi cortada case pola metade polo estalido de Aurora. Este peixe ten aletas afiadas e non quería facerse dano nelas.
  As mozas Komsomol non son visibles, o barco cambia automaticamente de cor á paisaxe mariña, así como os traxes mostran as calidades dos camaleóns. O disfraz é perfecto. Pódese ver en particular como os mariñeiros capturan peixes mutantes. Fano de forma moi sinxela: en primeiro lugar, mergullan a goma, lubricandoa con aceite de motor e gasolina: o cheiro espállase lonxe. A tartaruga rato encántao, xeralmente come química coma unha cascuda. Capturas, andoriñas, agarradas ao anzol. A verdade é que non podes comer este lixo. Pero o cebo vivo non é malo. Peixes grandes pican nel, ás veces do tamaño dun golfiño. Algúns deles son comestibles e mesmo son considerados un manxar.
  Tamén os hai velenosos, pero os cociñeiros experimentados son capaces de neutralizalos, e iso encarecen aínda máis. En particular, o peixe carpa esmeralda só se atopa no lago radiactivo Radikal, como se chamaba en sintonía co Baikal, só que agora está contaminado. A carpa esmeralda manchada con uranio provoca intoxicación por drogas, estarei ben frito, un erro mesmo nun minuto implicará a dolorosa morte dun gastrónomo. E tales "fallos" son pouco comúns, de cores brillantes, ata verás isto nun éxito de taquilla. Pesca moi rendible, mutantes meta-cuasi letais, esmeralda e radioactivo, perigoso ao consumirse, e ao mesmo tempo, tentaban criar carpas grandes como bagre fóra da zona, pero alí morreron.
  As nenas viron isto e levantaron as súas armas. Margarita retrocedeu de súpeto; un chirrido fino soou no meu oído:
  - Catrocentos metros ata o barco.
  O terminador loiro, encantado, respondeu:
  - Seguimos co noso achegamento.
  de Aurora e Margarita podían ver na escuridade igual que os dun gato, se non mellor. Había algo máis de xente a bordo, unhas trinta e cinco persoas, entre pescadores mercenarios, moitos dos cales estaban bébedos. Zombie tamén apuntou ao seu opoñente, o antigo oficial condenado tiña unha metralleta cun silenciador.
  Deu un bico, fixo clic en silencio no seguro, acendeu o cristal nocturno. Tiña un aire profesional para el, sobre todo cando levaba o ocular de goma na cara para non regalar a súa posición aos espectadores cun brillo verdoso.
  As mozas miraban aos seus opoñentes a través da óptica do ordenador. Inmediatamente arranxou os obxectivos, poñéndoos á máxima cadencia de lume: mil cincocentas balas por mina. Ao mesmo tempo, as mozas repartían as vítimas, foi necesario sacar trinta e catro persoas á vez. O ordenador deu unha pista sobre como e a quen disparar.
  O soldado observador estaba preto do abano da cerca, fumaba un puro e de cando en vez tomaba whisky dun frasco.
  - Os americanos están a servir descoidadamente! - Notou Aurora e engadiu maliciosamente con veleno na voz. - Este é o resultado da súa podre democracia liberal.
  - O noso pensa mellor! Margaret fixo unha mueca. - Especialmente aqueles que foron contratados para o exército, que non son de orixe eslava?
  - Non sexas parvo de beber tamén! - A nena Komsomol fregou o nariz. - Pica, quizais chove. Ou quizais un gran éxito!
  - Vou quitarllo! Opositor do Terceiro Reich... - murmurou un condenado zombi.
  - En xeral, fumar ralentiza a reacción e cega os ollos! dixo Margaret. - Eu persoalmente prohibiría os cigarros.
  Na popa do gran destrutor é visible o troco, hai varios canóns xemelgos de disparo rápido, a clase Lincoln, xunto a eles cun par de artilleros no asento. Os outros dous dedícanse á pesca. "grobodon" emparellado no lado de estribor. E entón un americano, coma un negro, foise mirando algo no seu "teléfono móbil". Ao parecer "pornukh", unha especie de vídeo. En xeral, as armas son perigosas se se disparan, non se sabe se a "armadura" salvará as pedras e o bote inchable é definitivamente cranty.
  - Así se repartiron os goles. Achegámonos. - Dixo o demo ardente. - Hai que ver que o gando primitivo ofende.
  - ¡Colle como serpes! - Apoiou Margarita, retorcendo a cintura.
  O zombi falou elocuentemente.
  Observadora coma sempre, a pelirroja Aurora observou os canóns de arco con escolta e ata agora a salvo. Varias metralladoras, pesadas, quizais máis potentes que as PKM. E entón a tripulación, é visible un tipo, moi probablemente un chinés, un centinela moi tenso, incluso nervioso. Probablemente, o novato aquí é como se estirou. Preto hai un axente, apoiado casualmente na varanda, un operador de radio con antenas pasou por diante del.
  Asignamos obxectivos! - Ofrécese limo, xogando cos chicles Aurora.
  - Avanzarei á dereita, ti á esquerda capturarás un gran territorio! - Margarita pasou o bordo da man pola gorxa.
  O bote pneumático dividiuse en dúas partes, as nenas deron a volta.
  - Vou varrer os metralladores! Aurora brillou os dentes.
  - E eu son un artillero! Margaret riu.
  O destrutor non é en absoluto pequeno e é moi importante entrar nel de súpeto, interrompéndoo e caendo nas cabinas. As mozas de Komsomol sentíanse nerviosas, a experiencia dos asasinatos non era moi pequena, pero, de todos modos, os seus corazóns comezaron a latexar rapidamente, as súas cabezas estaban ruidosas pola expulsión de sangue.
  Dánse unha orde mental para calmarse e actuar con calma. Nin sequera un loitador ou médico experimentado pode facelo, pero o pulso acouta. Un oído agudo recolle as conversas, porque non todos os ianquis son visibles, pero hai que eliminalos dunha vez.
  Quen en particular na superestrutura superior. Alí, ao parecer, córtanse en cartas. Si, incluso nun tolo primitivo. Que dexenerados son os ianquis, os opositores da Rusia soviética. Xa se escoitan palabras americanas tan fortes. Ata cinco soldados, e tamén terán que ser eliminados.
  - Só parece que temos unha operación sinxela! Margaret notou. - E así evitar ruídos innecesarios que non houbese problemas!
  - Estamos no papel do rei da sabotaxe Thunder Wind! Só aquí gañamos aos Yankees. Aínda que, sinceramente, un país que roda películas de acción tan chulas debería ser o noso aliado e amigo íntimo. - A membro do Komsomol Aurora engurrou as cellas, nunha formidable curva especial.
  - Se non tivese nacido na URSS, preferiría nacer en USA. A civilización de América é de centos de culturas de todo o mundo! - Margarita burlando de alguén, amosou unha longa lingua.
  - A vitoria sobre un rival forte adoita custar máis, pero non o regalarás por nada! Aurora rosmou.
  - Excepto a Gran Guerra contra os ghouls e trolls, cuxos froitos se perderon. Margaret suspirou pesadamente.
  - Temporalmente! - Cortar ríxidamente o demo ardente.
  As nenas correron un gran risco. Observe-los, as metralladoras pesadas comezarían a funcionar inmediatamente. Son aínda máis perigosos que os canóns, necesitan tempo, aínda que non hai moito para apuntar. Ademais, despois de todo, os Yankees teñen ordenadores, así como dispositivos de visión nocturna. E cantas cunchas necesitas para lanzar as súas glamorosas? Despois poden afundirse incluso disparando a cegas ou activando os radares máis potentes. Si, e un foco de atención, podes ver algo vago, en particular, zombies. Este tipo desenmascara aos oficiais de intelixencia do Komsomol. Na parte superior, apareceu outro tipo, o fociño pintado como un azul, foi para os pescadores.
  Volvemos a ter problemas! - Había preocupación na voz de Margarita.
  - Tomaremos fotos de todo á vez! É cuestión de cinco segundos! Aurora tomou un grolo do seu estimulante. Ela golpeou o seu compañeiro co cóbado. - Si, e bebes!
  Hai unha franxa de luz preto do propio lado, pero isto non é un problema.
  Margarita di, ou mellor dito, manda aos zombies:
  - Non tires sen unha orde.
  - Escoita, señora! - Respondeu "boneca condenada".
  Agora todos os goles están capturados e aquí está a sorte. A bordo dos "pescadores" saco unha besta relucente de rubíes: unha pasta de peixe milagre. Incluso catro mozos saíron do agocho, agora todos os obxectivos están capturados.
  - É hora! ¡Hipervolea! - susurra Aurora. - Gústalle destacar.
  As metralladoras batían silenciosamente o chapoteo das ondas, bloqueando completamente o seu disparo. Vinte e cinco balas estoupan nun segundo, e cincuenta en dous. E cómpre eliminar corenta e seis persoas á vez. Mesmo con fallas e a inevitable dobraxe, dous segundos son suficientes para unha varrida completa. Só un fino asubío do movemento das balas, mesmo as persianas non fixeron clic. As palmas son apenas perceptibles, só a culata lixeiramente presionada no ombreiro.
  - Iso é o que significa un electroimán e unha aceleración! - Dixo o demo ardente con admiración.
  - E tamén as nosas capacidades! Margaret gruñía. - Eloxio ao gran creador!
  - Non dada por Deus, ciencia! Aurora opúxose.
  Aínda que golpearon desde distintos puntos, foron bastante capaces de falar, incluso a gran distancia a través de mini-walkie-talkies.
  - Que ninguén supere o límite, que empecemos a desembarcar! - ordenou o guerreiro Komsomol.
  É curioso que todos os paracaidistas sexan tres persoas, dúas mozas Komsomol e un cadáver vivo. As gardas mulleres están lanzando designadores de obxectivos. Aquí podedes ver que saíron tres negros máis.
  - Deus me perdoe! - murmurou a piadosa Margarita, enviando aos loitadores a un mundo mellor.
  Zombie disparou só dous que fumaban ao lado e mirou ao lonxe. Aquí, en xeral, había algo que admirar, e quen condenaría aos mariñeiros que se relaxaban nun porto amigo.
  Margarita, polo rabiño do ollo, conseguiu notar as nubes sanguentas que voaban das cabezas baleiras.
  - O cálculo está chegando! - Di o terminador loiro. - Abrindo unha conta!
  - ¡Parece que non perdas nin un segundo! ordenou Aurora.
  O taboleiro de destrutores levantouse ao instante diante dos exploradores. Só hai cadáveres na cuberta, non habitualmente tranquilos, só peixe callado que bate a cola contra o costado.
  De novo espertando no lugar máis interesante. As rapazas de Komsomol érguense apresuradamente e, saltando, volven correr. Nin sequera tiñan permiso para almorzar, así que os deixaron pasar fame descalzos sobre a area quente. Así que corre de novo e non desacelere. Parece que teñen que traballar duro...
  Aurora animou á súa amiga:
  - Mantén o nariz arriba, muller soviética xenial! Entón non romperemos debaixo do tanque!
  Marguerite espetou ferozmente:
  - Si, non pensei romper! - E entendendo o dobre sentido de tal expresión, engadiu explicando. - E aínda máis curva!
  Os guerreiros do Komsomol enterraron no lado. Por un momento, a popa bloqueou a xa escasa luz. Os exploradores soviéticos escalan como Spider-Man usando botas de velcro. Margarita tamén axuda ao "lastre": un zombi tira case polo pescozo. É bo que este home non sexa de exemplares grandes. Aquí están na cuberta. Un dos loitadores levanta a cabeza, a moza Komsomol córtao cun disco bumerang.
  - Tranquila cadela! - dille ela.
  Subiron rapidamente, ao mesmo tempo pegando barcos. Agora todo está correcto! Toda a cuberta está baixo os canóns das belezas. Aquí asomaron dous mariñeiros, medio segundo e tiñan buratos na cabeza, só conseguiron torcerse.
  - Manteño ao inimigo a punta de pistola! E agora elimina todo en silencio! ordenou Agustín. - En xeral, asumiu o papel de comandante superior, temendo que Margarita demasiado "amable" e relixiosa estropease algo. Korshunova intenta non notar isto. Ademais, como dixo un dos mariscais soviéticos: dúas persoas non son un destacamento, tres non son unha empresa!
  Margarita quitou as botas, meténdoas na mochila, e camiñaba descalza polo lado. Rápidamente, ela quitou ao ametrallador que se agochaba na cela, parece que aínda non se decatou do que pasara. As mozas do Komsomol sacaron as súas marabillosas metralladoras de detrás das súas costas, sorrín, unha delas apuntou a todo o corredor, é necesario limpar todo o corredor.
  Aurora de súpeto correu máis rápido que un sprint olímpico. Un-dous e está preto dos canóns de arco. Hai uns doce loitadores, a metade deles están no "refugio", outros están cortados en cartas. Teñen dúas putas con eles. É unha mágoa para as mozas, pero tal é o amargo destino dunha prostituta. O pago é separado e a desmontaxe é por xunto. Aurora corta a todos cunha pequena ráfaga, dunha arma silenciosa. Ela non necesita unha vista de colimador aquí, polo que hai unha luz de fondo e os mariñeiros non esperan un ataque da retagarda. Si, en xeral, a gran presunción xoga un papel: quen se atreve a atacar un destrutor cheo de soldados e mariñeiros.
  - Move coma un raposo polo corredor da dereita! Aurora murmura suavemente. - Deixa que o zombie quede parado, só cederá coas súas botas chinesas.
  - Claro, limpareino eu. contesta Margarita.
  Os movementos das nenas elaboráronse en numerosas máquinas virtuais, ensináronlles a capturar barcos, tanques, loitar en labirintos, avións de tormenta, plantar explosivos.
  Si, unha lembranza tan falsa ou xenuína doutro mundo emerxe nesta fabulosa visión futurista.
  Se o desexan, os exploradores poderían enganar ao "G-2" para levar explosivos á oficina do primeiro ministro británico e facer moitas outras cousas. Así que agora Margarita pasou pola barandilla, colleu rapidamente os pasos baixo o lume desde un ángulo favorable. Saíron un par de negros e un amarelo. Margarita fallou máis preto. Seguiron cinco máis. Entón, unha vez, unha pequena cola deitouse a todos.
  - ¡Todo será fácil! - respondeu ela. Por algún motivo, a conciencia retrocedeu, había unha paixón polo desexo de facer o seu traballo o mellor posible.
  . CAPÍTULO #6
  Unha moza do Komsomol chocou contra o tanque, polo que había sete loitadores máis. Quiteinos despois de correr ata o nariz, pero do outro lado. Zombie, a pesar da orde, non se quedou parado, senón que camiñaba pola cuberta pola popa, pero afortunadamente non era visible.
  Indo ao nariz de Margarita, púxolle catro máis, xa que andaban nun abrazo, ata parecía que se bicaban.
  - Fun ata a porta! - Lanzou o terminador loiro.
  Aurora, que non se quedou atrás dela, confirmou:
  - E limpei as armas.
  - ¡Molla aos ianquis! Margarita sacou a lingua.
  - E moi eficaz! - Aurora colleu cun dedo do seu pé descalzo unha colilla caída e tirouna de tal xeito que caía directamente no peteiro da "aguia" americana.
  - Estou movendo de lado! - Lanzou laconicamente un demo ardente.
  As belezas seguiron adiante. Aurora case se atopou cara a cara cun negro. Quería berrar, pero a nena tapaba a boca cun bico:
  - Calma gatiño.
  - Ti es o meu divino! - El dixo.
  - Tes bos beizos, rapaz, pero non teño tempo. - Unha nena de Komsomol apretou cos dedos unha arteria preto do seu nariz. - Ás veces sinto que non escollín unha carreira como campión de tenis. Habería diñeiro, fama, moitos guapos e sen asasinatos.
  O mozo botouse cara atrás, a súa lingua saíu por detrás da boca.
  A Aurora pelirroja fixo que unha parella se axeonllara sobre o seu xeonllo, disparou de golpe, destruíndo aos seguintes mozos. Mandado:
  - Galina fai un círculo e achégase á popa.
  - Por suposto, isto é o máis importante para nós. - Emitido por Mirabela
  Unha moza Komsomol percorreu o centro cunha sandalia, matando a algúns militantes máis no camiño, en particular, ela correu pola superestrutura superior. E entón a velocidade está do seu lado, un par de berros incomprensibles, aínda que ninguén tivo tempo de disparar.
  - E din os descendentes, os vaqueiros son despedidos rapidamente. Mentir, probablemente!
  A metralleta (unha arma que fala nun soño non é infrecuente, nunca se sabe de que é capaz, o subconsciente!) Non puido resistir a observación:
  A túa profesionalidade está máis aló dos eloxios.
  - Quizais poida dicir outra cousa! Mirabela pisou co pé descalzo un chisqueiro en chamas caído e fixo unha mueca de dor.
  - Ti es a perfección mesma, es a perfección mesma,
  dende un sorriso ata un xesto é máis alá de eloxios!
  Cometer unha atrocidade co inimigo, un gran fanatismo,
  E fai caer unha choiva de chumbo, con cinza ardente -napalm!- O cibernético artefacto da metralleta cantaba suavemente no auricular.
  - ¡Habilmente distorsionas o golpe! Mirabela riu (pero non lembraba onde escoitaba a canción!) e fregou o seu talón dorido contra o metal áspero.
  A máquina respondeu:
  - O programa ten sentido do humor. Para elevar o espírito dos loitadores!
  - Anteriormente, as películas eran máis frescas, para que o espírito con forza todos os días,
  pero dime o que vai levantar, película porno "Emmanuel"! - respondeu Mirabela con humor (E quen é Emmanuel, de onde me saíu na cabeza tal imaxe. Quizais da palabra Emmanuel?).
  E ela riu coa broma.
  Levantada sobre o bordo do valado, a moza colleu a catro pobres, cortándose no prefixo da estratexia.
  - O equipo está completamente esnaquizado! É bo que o teu último momento sexa feliz!
  Aurora baixa silenciosamente a escaleira, toma posición diante da porta do escenario. Arrastra un negro enorme de cento sesenta quilos. Unha moza Komsomol colga sobre el desde arriba, apoiando o traseiro contra as paredes laterais do corredor. Matón, murmurando.
  - ¡Faxu! Por que tan tranquilo! - Aurora - pégalle cun traseiro na tempe. Despois colle o cadáver, permitindo que baixe suavemente.
  Porque o amor chegou a ti! - responde ela.
  A moza do Komsomol tampouco nos deixou abaixo, entrou coma o vento, unha cola, segando dúas ducias, das cales a metade estaban durmidas. O forte cheiro a alcol dicía que os ianquis tiñan tempo para celebrar algo.
  O soño interrómpese, ruxe unha serea nun timbre baixo. As nenas son espertas con látegos de goma nas pernas e obrigadas a facer fila.
  Recóllenos e volven amarralos, empurrándoos máis.
  Antes diso, con todo, deu comida. De novo a mingau mesturada con peixe non moi fresco. Pero este está salgado aínda máis que o normal. Aparentemente vellas conservas caducadas de entre os trofeos lanzáronse á cebada. E engadiron sal ao peixe para a súa desinfección. Os cadros capturados aínda non perderon o seu valor para os nazis!
  Oleg Rybachenko coixe xunto con eles. Aínda que parece que hai tempo suficiente para durmir e aínda máis, pero non hai alegría. Dolorosamente, o soño esgotou o neno.
  Así camiña así e sente, coma na cabeza, tocando recordos dos froitos de estrañas alucinacións que lle inspiraron os experimentadores nazis;
  Aquí nun soño ve a Dmitry. Parece ese rapaz delgado e alto que vai encadeado xunto a eles, pero máis alto e musculoso. Non obstante, a cara e o nome son similares. Tamén unha estraña coincidencia. E este rapaz tivo un par de pelexas fáciles, contra o equipo masculino de Eslovenia, e despois de Romanía. Ambos combates son rápidos nocauts, e no primeiro minuto! A terceira loita foi máis dura. O italiano delgado tiña unha excelente defensa e mobilidade de pernas. Non se deixou noquear inmediatamente e saíu ben. O rival de Dmitry rematou a primeira volta de pé...
  Entón, o rapaz da segunda rolda, sen prestar atención á posibilidade de se enfrontar a un duro que se aproximaba, simplemente correu cara ao adversario, lanzándolle golpes das dúas mans. E recibiu un golpe directo preciso e rápido cara a el, xusto na punta do queixo.
  Por primeira vez, o novo boxeador estremeceu, pero isto só enfadou a Dmitry. Saltou coma un tigre e enganchou ao seu opoñente coa dereita.
  O vis-a-vis cambaleou e caeu de xeonllos... O árbitro contou o derribo e deu o sinal:
  - Boxeo!
  O italiano, ao parecer, perdeu a súa mobilidade e, tras un rápido deuce na sien e no pómulo, caeu, e estendeu os brazos tan desesperadamente que o árbitro nin sequera comezou a contar, pero deseguido parou a loita. As bancadas, cheas na súa maioría de escolares, asubiaron e ruxiron. Porén, entre o público había oficiais de alto rango das SS. O neno derrotado comezou a ser bombeado, a nena masajeoulle as meixelas e amasoulle o pescozo...
  Dmitry ata tiña medo:
  - ¿Mateino?
  Pero despois dun minuto de vigorosa manipulación, o rostro do mozo boxeador púxose rosado e abriu os ollos. Murmurou algo suavemente. Dmitry axudouno a levantarse e o neno abrazouse de xeito amable.
  Oleg Rybachenko, pola súa banda, boxeou ordenadamente, as loitas foron afeccionadas, catro de tres minutos cada unha .... O neno enviou aos seus dous primeiros opoñentes na terceira e cuarta roldas. Tiven que xogar co terceiro... E aínda que Oleg Rybachenko, demostrando unha defensa marabillosa, liderou con confianza a puntos, a quinta rolda foi designada.
  Os corpos dos rapaces, espidos ata a cintura, e bronceados, brillaban de suor, os músculos tremían e as veas e veas destacaban aínda máis nítidamente. O rival Oleg Rybachenko precipitouse cara adiante, contando co feito de que en caso de actividade se lle daría esta rolda. Pero o valente pioneiro notou que o seu homólogo xa estaba canso, e a súa reacción diminuíu. Seguido por un lado rápido ao lado esquerdo do queixo e tráfico en sentido contrario. O mozo opoñente abrochouse e caeu cara adiante... Ao parecer foi un nocaut, polo que non se levantou á conta de dez.
  Despois houbo un descanso, tres pelexas nun día no sistema de copa é moito!
  Dmitry observou con certo sarcasmo:
  - Aquí os profesionais pelexan quince asaltos, e antes da Primeira Guerra Mundial, non había límites de tempo para nada. Os boxeadores pelexaron ata que un deles caeu esgotado.
  Oleg Rybachenko aquí coincidiu só en parte:
  - Xa sabes, isto é boxeo profesional, dalgunha maneira non me gusta. No boxeo afeccionado, só te moves pola grella, pero no boxeo profesional, depende moito dos promotores. Por exemplo, poden podrecer un boxeador moi talentoso sen darlle pelexas. Si, e os campións teñen a oportunidade de evitar que un adversario demasiado perigoso pele. Por exemplo, simplemente coa axuda de varios atrasos negándose a asinar un contrato.
  Dmitry axitou o puño:
  - Déixao probar!
  Durante o xantar, os mozos deportistas foron alimentados decentemente... Incluso había laranxas e para a sobremesa plátanos, cocos e mangos que non foran probados anteriormente por atletas adolescentes soviéticos.
  Ao parecer, os organizadores nazis da competición intentaron demostrar que o Terceiro Reich, todo está ben, moi satisfactorio e pode permitirse luxo.
  Dmitry e Oleg Rybachenko probaron cocos e plátanos por primeira vez en corpos novos, e ananás por segunda vez (ben, con laranxas na URSS, é moito máis fácil comer as súas en Asia Central!). Aquí os mozos cometeron un erro bastante común: comían en exceso ... E non había adestradores adultos no equipo ... Se as Xuventudes Hitlerianas tiñan un slogan - os mozos deberían ser xestionados polos mozos, entón a delegación deportiva soviética decidiu siga este exemplo.
  Quizais non fose a mellor idea para seguir!
  De todos os xeitos, despois dunha abundante cea con sobremesa e pasteis, había que celebrar tres loitas máis (se non perdías!)... E con rapaces fortes!
  Despois da comida, os nenos deixáronse levar moi ben, Oleg Rybachenko incluso sospeitou que foran mesturados con algo...
  En calquera caso, agora a clase dos mozos atletas soviéticos caeu, e comezaron a perder un tras outro ... Ademais, os xuíces, xunto co árbitro, foron completamente brutalizados.
  Si, e os soviéticos xa loitaban contra os alemáns...
  Nun principio, Dmitry sentiuse tolerable, e na primeira volta os cuartos de final foron...
  Non obstante, xa nas semifinais, sentiu debilidade nos brazos e nas pernas ... Gran debilidade e ralentización dos movementos ... Pero Dmitry mantivo o orgullo e avanzou a pesar de que perdeu moito ... Pero o neno tiña a cabeza forte, e os golpes precisos dun opoñente grande, técnico e rápido só lle enfadaban... E a rabia e o orgullo, á súa vez, permitíanlle continuar a loita con confianza....
  Finalmente, na terceira rolda, Dmitry enganchou ao seu opoñente, rompéndose o nariz...
  O alemán quedou un pouco desconcertado e recibiu no queixo. O neno do Terceiro Reich volveu, estaba trenzado. Dmitry desenvolveu o éxito, non fixo o suficientemente rápido, pero ao mesmo tempo un triplo tanxible ... O opoñente caeu, o árbitro comezou a contar o derrubamento moi lentamente ... O neno alemán levantouse, pero non se puxo firmemente de pé. ... Inspirado Dmitry apresurouse a acabar con el. Uns cantos balances precisos... O neno cae...
  O xuíz non ten présa en achegarse a el. Pregunta por algo ao lado. Contestáronlle...
  Comeza unha nova conta lánguida... Á conta de nove, o neno segue mentindo... Pero soa o sinal do fin da rolda. Recólleno e lévano...
  Dmitry di con confianza:
  - Non haberá cuarta volta! Simplemente non vai saír!
  Neste caso, o neno ruso resulta que ten razón, os segundos deron o visto e prace...
  Oleg Rybachenko, pola súa banda, pelexa coma se nada pasase ... Anota puntos a sangue frío e despois remata na cuarta rolda ... E os movementos seguen sendo precisos e rápidos ...
  Só os dous chegaron ás finais dos atletas soviéticos - representantes do grupo de idade máis novo. Un peso pesado entre os nenos, e un peso mediano... O campión do peso mosca lesionouse unhas horas antes da saída, e non tiveron tempo de buscarlle un substituto...
  Así que só dous rusos acabaron na final, e todo o resto, por suposto, son alemáns que xogarán o ouro entre eles...
  A competición estase filmando activamente... Dmitry fixo unha mueca de noxo:
  - ¡Así nos queren deshonrar! Como se os rusos fósemos peores que os alemáns e non os arios en absoluto!
  Oleg Rybachenko meneou a cabeza.
  - En realidade non! Calquera división de nacionalidades en plenas e non en pleno dereito é absurda xa pola súa propia formulación da cuestión. E que podo dicir, se as nosas ideas son en xeral internacionais!
  Dimitri riu e aceptou.
  - E gañarémolos a nivel internacional...
  Houbo, por suposto, un descanso antes da batalla final... E entón os alemáns construíron outro truco sucio para os rapaces soviéticos... Supostamente, ofrecéronse a pulir as súas zapatillas de deporte con brillo. Pero, como resultado, os zapatos dos pés dos nenos suavizáronse de súpeto e comezaron a desmoronarse ...
  Tiven que tiralo e correr a lavalo na pía... Dmitry estaba seriamente enfadado:
  - Por que o fixeron? Querían provocarnos a pelexa, e despois sacarnos da competición?
  Oleg Rybachenko comentou con bastante lóxica:
  - Si, non só iso! Tamén quererán demostrar que na URSS hai pobreza, e ata os deportistas destacados vense obrigados a competir descalzos. Como, que pobres nenos son en Rusia!
  Dmitry suxeriu:
  - Quizais poidamos pedir zapatillas deportivas aos nosos compañeiros maiores? É certo, serán xeniais para ti, pero haberá para min!
  Oleg Rybachenko meneou a cabeza negativamente.
  - Non paga a pena! Demostrarémoslles que somos capaces de gañar incluso nas condicións máis difíciles. Ademais, non é vergoñento que os rapaces da nosa idade caminen descalzos... Como se di, a infancia descalza...
  Dmitry pechou os puños con tanta forza que lle crujiron os nudillos. O mozo boxeador dixo:
  - Pois cabreáronme! Non, eles simplemente cabrearon!
  Oleg Rybachenko respondeu:
  - Entón, que a rabia nos dea forzas a ti e a min.
  Entón o recordo foi interrompido polo toque de Dima encadeado ao seu carón, o neno murmurou:
  - Ti tamén viu iso?
  Oleg Rybachenko respondeu brevemente:
  -Si!
  Comezou a chover de novo, o que non é o típico da primavera de Crimea. Isto é tanto repugnante como frío. Incluso está sucio, e os callos que se forman nas plantas doen noxentos de auga fría empapada. Unha columna con cativos descalzos entrou no bosque poucas horas despois, xa a última hora da tarde. Ao parecer, os homes das SS tiñan présa por resgardarse da choiva. O neno pioneiro case esqueceu o que lle pasou. Si, e á cara dun mozo leninista pensar no frío, a roupa mollada, as pernas ríxidas e os grilletes de aceiro de aceiro inoxidable duradeiro, que borraban os pulsos ata o sangue.
  Dmitry rompeu o silencio e dixo:
  - Parece que conseguín subir ao redor de Crimea durante o inverno, pero... Dalgunha maneira non está na terra!
  Oleg Rybachenko aceptou, meneando a cabeza:
  - E con nós, en xeral, non todo é coma coa xente!
  O bosque era enorme. Os piñeiros estaban en formación aos lados da estrada: tres ou catro circunferencias, con cortiza fisurada de cor marrón vermella ou amarela-laranxa como grandes escamas de peixe, que levantaban copas compactas de folla perenne ou azuis ata unha altura salvaxe.
  E nas pólas tamén hai flores, que parecen petunias. Non un bosque, senón un conto de fadas, unha sensación de caer noutro mundo. Pero tamén hai un inconveniente: na terra da estrada había moitas espiñas, afiadas, como agullas de aceiro dunha máquina de coser.
  Algunhas das nenas xa gemían mentres as pisaban. Dima, apertando a man, díxolle a Oleg Rybachenko:
  - É un pesadelo! Non creas nas visións!
  Mirabela puxo a man no ourizo louro de Dima, que xa comezara a medrar, e murmurou:
  - ¡Cree ou non! E mira debaixo dos teus pés! Non foi suficiente para traer unha infección para ti!
  O enebro medrou densamente no sotobosque e... amorodos silvestres xa maduros con amorodos. O espírito quedou: unha mestura de piñeiro de primavera e aroma de amorodo e enebro. Parecía facerse aínda máis quente. E simplemente non podía crer que a cen pasos de aquí - mollada, se non tundra, que tipo de tundra podería haber en Crimea? Pero aínda así, mal tempo e pedras negras e frías, baixo as que marchan as hordas fascistas. É unha mágoa que a admiración non durou moito: dor nas mans, boca e costas, o frío, a humidade volveu e Oleg Rybachenko sentiuse moi infeliz. Só ata o límite.
  Porén... o excelente estudante-pioneiro de súpeto riu. Máis dunha vez durante o pouco tempo que pasou aquí en catividade, pensou: ben, todo está mal, non se pode ir máis lonxe e peor! E cada vez que resultou - ata hai moito.
  Dun xeito estraño, este pensamento reconfortouno un pouco. Oleg incluso comezou a lembrar o mapa de Crimea do Atlas. Pero non podía lembralo - e desviouse en pensamentos desconcertados sobre o feito de que algo completamente imposible ocorrera. Podes entrar nun tempo diferente: esta é ciencia ficción desde a época de Mark Twain namorouse. A outro espazo, que é máis moderno, a outro planeta -supoñamos! Ao carallo, coa mente - de súpeto son super-civilizacións; as persoas que están un millón de anos por diante da humanidade no desenvolvemento complétanse! Todo o imposible é posible - sei con certeza!!!! Pero para que ao mesmo tempo cambie a túa esencia, a memoria, toda a expresión e non só a túa?! Isto é totalmente - ilimitado e trascendente...
  Oleg Rybachenko preguntoulle a Dmitry:
  - Tes un plan para a loita?
  O neno respondeu:
  - O plan é sinxelo - golpea! - Axitando o fraco, sobre o que cada óso é visible coas costas, engadiu. - Pero é bo cando non es só un esqueleto, senón que xogan contigo músculos poderosos. Bo durmir... Pero quedaste máis pequeno!
  - Pequeno pero atrevido! - Triste, pero acertadamente respondeu Oleg.
  E o camiño fíxose máis suave, mentres tanto se acelerou. E é tan estraño que en Crimea, pero todo parece que morreu. Un par de veces uns motociclistas cunha odiada esvástica negra saltaron cara a nós. E despois, durante uns cinco minutos, un convoi arrastrou cara a eles: grandes vagóns aproveitados por bityugs de aspecto filosófico con equipaxe de cilicio pechada, sobre os que se sentaban policías con volantes, vestidos con chubasqueros de camuflaxe e vendas de traizón. Tamén acompañado dun transportista. A diferenza dos tanques, Hitler ten moitos deles. Entón outro destacamento en camións, ademais de motocicletas cun sidecar, adiantou facilmente ás escravas capturadas. Son cen coches, nada menos, case todos pintados de cor caqui.
  En movemento, os nazis chamáronse uns aos outros coas columnas de cativos montando na cabeza e, de feito, os xinetes, os escravos e Oleg Rybachenko podían xurar que as voces se burlaban. Os gardas das SS permaneceron en silencio. Os médicos montaban nalgún tipo de vehículos blindados con forma de tartarugas e pesados, aínda tirando de eirugas. Eles erizados de metralladoras. Pero parece, pensou Oleg, que non lles gusta moito este papel: gardas-escoltas... Mesmo agocharon os seus fociños bestiais.
  Dima comentou:
  - Os verdugos tampouco son respectados en Alemaña!
  Mirabela dixo algo de novo, asentando tras os viles soldados das SS. Oleg suspirou.
  - ¡Mátalos! Todos a un, a Hitler!
  Dima comentou cun suspiro:
  - Eh, non entendo a súa lingua. E entón preguntaríame se por fin chegaremos pronto...
  Oleg Rybachenko comentou languidamente:
  - Sei alemán, pero de pouco serve!
  Mentres tanto, a choiva parou, o ceo despexouse sobre as árbores, apareceu o sol. Oleg Rybachenko tivo outro problema: quería ir ao baño cada vez máis nos dous sentidos. E algo provocou: é pouco probable que paran por iso. Por algunha razón, a imposibilidade dun asunto tan elemental, o feito de que aínda aquí depende da vontade doutra persoa, o neno pioneiro estaba completamente enfadado. Ademais, o desexo íase facendo bastante doloroso. Tanto os homes das SS como os seus secuaces resolveron este problema sen parar, pero isto só causou noxo, e non desexo de seguir o seu exemplo.
  Ás veces lamentas que te alimentaches o suficiente para causar necesidade. Os fascistas saben como causar problemas: sádicos nacidos. Ou foi a forma en que o partido os plantexa?
  Oleg Rybachenko xa comezara a ser seriamente acosado, cando de súpeto tirou o aire aínda húmido, con fume, entón un can ladra e escoitáronse voces humanas, á dereita, bruscamente, inmediatamente comezou a clarear, no que os soldados estaban facendo algo - só unha ducia ou tres, e detrás del, o fume subía por riba da pedra e dos edificios macizos. Os nenos vestidos de camuflaxe lanzaron de cabeza dende a estrada cara aos situados no campo. Non rusos, a xulgar polos berros e os brazaletes cunha esvástica, eran vinte: correron e berraban. Cando a columna se achegou á aldea, xa saíran ao seu encontro polo menos unha ducia de soldados, con grandes lanzagranadas e metralladoras portátiles equipadas con amplos lanzagranadas. Estaban dirixidos por un ancián fornido co uniforme dun xeneral das SS.
  Ou quizais non o avó, senón só canoso, porque non había outros signos de vellez nel, e o xesto dunha man longamente anudada, decorada con pulseiras de ouro, parecía real e imperioso.
  E ten premios ... Oleg Rybachenko leu no libro de referencia e quedou abraiado - que tantos se poidan recoller nunha colección. A máis alta é a Cruz de Cabaleiro con follas de carballo e espadas. Enriba só, o mesmo, pero con diamantes, así como a Gran Cruz da Cruz de Ferro, pero só Goering ten tal premio. A Estrela da Gran Cruz da Cruz de Ferro é aínda máis alta e, ao longo da historia de Alemaña, foi concedida ás dúas persoas: os mariscais de campo Blucher e Hindenburg. Ben, a orde da aguia con diamantes será maior.
  A columna de prisioneiros parou. O "doutor-xefe" barrigudo, como chamou Oleg Rybachenko ao xefe do convoi, desmontou e falou co canoso. O resto miraba para o convoi con ceño fruncido e tenso. Oleg Rybachenko notou que todos no campo abandonaron o seu traballo e os nenos que fuxiron case se achegaron. O primeiro alemán, marcharon en columna. E detrás deles están os veciños, delgados: descalzos ou con zapatillas tecidas. Os esmoleiros locais resultaron ser só con camisas a cadros de cores, brancas e negras, tan irregulares que non está claro de inmediato onde están os nenos, onde están as nenas; todo peludo, rubio, pero gris con po ou castaño-vermello, cabelo longo, monstruosamente sucio, pero con ollos vivos e claros -curiosos, un pouco asustados e claramente compasivos. Oleg Rybachenko tamén se decatou de que o convoi das SS intentaba estar o máis preto posible dos escravos e lonxe da poboación local. Os nazis non clamaron, non intimidaron e, en xeral, portáronse tranquilamente.
  Margarita, mirando isto, sinalou:
  - Onde foi a bravata das SS?
  Oleg Rybachenko respondeu con intelixencia:
  - ¡Foi a látegos e bucles!
  O xeneral canoso, pola súa banda, só sinalaba un par de veces aos homes das SS con fociño dexenerativo, e despois, cando o gordo comezou a obxectar algo con escuma na boca, acenou a man, bruscamente, como cortando con unha espada. E o gordo tamén fixo un aceno coa man, pero cunha mirada molesta de acordo, e logo deu unha breve orde. Os coches blindados rugían e os Xinetes do Lobo seguiron a pé pola estrada. Seguíronlle media ducia de soldados locais. O resto rodeou aos escravos cativos, e a columna volveu moverse. O canoso berraba tanto aos nenos como aos traballadores do campo, e el mesmo camiñaba ao carón dos escoltas humanos desmontados.
  Dima, temblando, sinalou:
  -¡Algo que non compartiron!
  Mirabela dixo cun sorriso:
  - ¡Si, que se rixan e solten as tripas!
  Un mozo fornido e barbudo dos combatentes das SS locais, que ocupaba o seu lugar xunto a Oleg Rybachenko, frunciou o ceño ante o neno pioneiro, sacudiu a súa metralleta lixeira e logo gritou na súa cabeza:
  - Es un porco ruso polo menos algo que pensar?
  E rindo, engadiu:
  - Estaremos ou non en Moscova e Washington?
  Oleg Rybachenko deuse conta do que querían del, volveu rapidamente a cabeza, atopou a mirada de Margaret - desesperada e ao mesmo tempo como dicindo: "Afortunado - grandes cousas espéranos!" - pero o xeneral de cabelos canos aceno, e o home barbudo, murmurando outra cousa, mirou arrepentido para Oleg e non dixo nada máis. Oleg Rybachenko case entendeu o que quería... Que sexa aínda vagamente.
  Pero moito mellor, entón os experimentos aínda teñen sentido? Os alemáns realmente queren coñecer o futuro deste xeito? Pero resulta ser unha contradición. As competicións amigables de boxeo están fóra de discusión despois de tal guerra. O fascismo e o comunismo son inimigos para sempre. Ou hai algo máis... Que dolorosamente doían as tempas.
  O asentamento militar resultou estar detrás dunha empalizada baixa, pero sólida, cunha plataforma para os soldados da monstruosa organización das SS, con portas poderosas, pero ben abertas. Só unha cousa lle pareceu estraña a Oleg Rybachenko: piares de portas de pedra, cubertos de esculturas en forma de flores e talos infinitamente sinuosos. Estes alicerces non encaixaban para nada co aspecto xeral da aldea, onde estaba sucia (sen embargo, ¿quizais foi despois do inverno?), e as casas, construídas con tellas de pedra, calafateadas en amplas fendas con musgo amarelado, volvéronse marróns con tellados planos de palla.
  Pero houbo un ACS. Non hai arma autopropulsada, e nunha pista de eiruga, unha modificación descoñecida para o curioso Oleg Rybachenko. Aquí, por exemplo, armas - un morteiro de non menos de 350 milímetros de aparencia. Confesou que nunca escoitara tal cousa.
  Ademais, o coche parece que pesa menos de oitenta toneladas, e como foi arrastrado polas montañas de Crimea? Queres experimentar Sevastopol inexpugnable durante o asalto? A partir desta suposición un pouco de dor no estómago baleiro. Que terán que facer os soldados rusos ante tales golpes. Aquí todo respiraba a Idade Media, mesturada con modernidade e innovacións técnicas. Como buratos con campás e asubíos. Nin sequera se sorprenderá se hai unha televisión aquí, e mesmo unha cor. Non en branco e negro.
  A sala resultou ser a mesma, á que trouxeron, ou mellor dito, conduciron aos escravos. Non obstante, non - peor, porque aquí ninguén se molestou en calafatear as fendas con morteiro de cemento, e cheiraba moi familiar a Oleg Rybachenko - porcos. Baixo o hangar, os escravos decidiron adaptar un hórreo abandonado ou temporalmente baleiro (o cheiro destes lugares case nunca desaparece).
  Margarita engurrou o ceño tanto que se volveu terrible e chorou:
  - Aquí estamos de novo baixados! Pois Hitler só me entendes!
  Pero era un teito sobre as súas cabezas. Ademais, os escravos estaban desencadeados. Aínda que, como temía Oleg, aquí non proporcionaron un baño. Nos locais pasados, onde o cárcere é máis moderno, é moito máis cómodo. Fritz, aínda que ao porco non lle gusta a terra.
  Porén, pensou niso, xa que fixo o seu negocio no muro do fondo. E suspirou. Que dicir... Non é pioneiro, non é nada bonito. Non está todo no pantalón, xa unha pequena vitoria. E as nenas tamén, ao parecer, tiñan que estar aquí... É mellor non mirar...
  Aurora, porén, non se desanima:
  - Outra aventura... Vivimos e respiramos esta felicidade!
  Oleg Rybachenko dixo:
  - E no outro mundo pode ser moito mellor!
  O demo ardente fixo un ollo ao neno:
  - Estou listo para discutir, a oportunidade de comprobar como no outro mundo non vai flotar lonxe de nós!
  Oleg Rybachenko cantou suavemente en resposta. Axudou a facer fronte á humillación e á vergoña;
  Dedicareime á patria sen deixar rastro -
  Que haxa unha fazaña, un guerreiro é exaltado!
  O golpe da espada e da luva é lanzado,
  Rei desapiadado da Lei da Terra!
  
  O volcán arde - as augas ferven,
  Os meus beizos ámbar de amor!
  Quero ter un momento de liberdade
  Que aireado e puro es!
  
  Arde como un cabelo precioso de ouro,
  Axitaba as mans - creceu unha á!
  O Señor deume un agasallo impagable
  E inmediatamente fíxose alegre, lixeiro!
  
  Por onde pasou Deus: creceu un val;
  Rosas brancas en flor, exuberantes!
  Haberá honra - o medio de todos os mundos -
  Un agasallo no altar que ofrecín!
  
  Si, o sei, pecador, asociado á bruxería,
  E non é digno de paraíso e silveiras!
  Pero no Calvario con Cristo,
  Salouquei, envolvendo a icona nunha capa!
  
  Meu ti es a mellor imaxe de todas as noivas,
  Creo no Todopoderoso, o espírito transformarase!
  levarei a miña indigna cruz,
  E levantarei o escudo que caeu das miñas mans!
  . CAPÍTULO 7
  Establecéronse nun hórreo, entón por que poñerse se os nazis están afeitos incluso a tratar mellor o gando que os cidadáns soviéticos.
  Tres rapaces da localidade, baixo o control das SS, foron arrastrados dentro da palla. Correron con rapidez, mostrando os seus tacóns espidos e poeirentos, trouxeron grandes brazos de volta. O do ano pasado arrastrárono, pero moito, case un palleiro. E sete ou oito minutos despois, sen máis, apareceu unha muller que, xunto con dúas mozas do lugar, trouxo unhas tortas planas enormes e dous círculos de queixo. Falando en ucraíno, dividiu con habilidade a comida para todos. Oleg Rybachenko tivo curiosidade: moitos preguntaron a ela e aos nenos sobre algo, e os tres responderon de boa gana.
  Hai moitos alemáns e están montando algo aquí. Pero de novo, ninguén sabe! Finalmente, os mesmos rapaces arrastraron un balde de auga, e pecharon ben as portas. Polo comportamento dos seus compañeiros, Oleg Rybachenko entendeu: esta é unha saída, hoxe non se levarán a ningún outro lugar.
  Margarita ofreceulle auga en brazos ao seu irmán e díxolle:
  - Refrescar non vai facer mal!
  O pan resultou fresco, pero inusual, algo pesado (esa peza rancia que se come pola mañá, Oleg Rybachenko non recordaba o sabor para comparar). Ou sen cocer, ou cómeno sempre aquí (ou mellor dito, moi probablemente o segundo, o resto comía e non mostraba ningún descontento). Pero o queixo resultou ser de produción local con certeza: moi bo, semellante ao queixo feta, que adoraba a Oleg Rybachenko. É unha mágoa que a peza fose só un terzo da palma. Si, incluso un adolescente, non un home.
  Margarita apoiou ao irmán esgotado. Caeu sobre a palla, coma cortado, mastigou o que conseguía, deitado, nin sequera comezou a beber. Oleg Rybachenko de súpeto deuse conta de que estaba temblando. Só se podía esperar que fose só un estremecemento despois do frío, e sobre todo visións salvaxes. Que despois de durmir este tremor pasará. Rybachenko Oleg intentou coller máis palla para si mesmo e, se é posible, cavar nela. Non perdeu o apetito por ningures, tranquilizouse, pero segundo escoitaba a xente; a unha temperatura, o primeiro que corta as ganas é comer. O propio Oleg Rybachenko nunca estivo enfermo - grazas á estrutura xenética. É certo que non lle fixen experimentos similares, incluíndo moitas horas de paseos no frío. Entón... Pero quizais así sexa. E se non, entón hai unha posibilidade de que por ben da ciencia o traten...
  Algunhas nenas tremen igual, pero ninguén tuse.
  ¡Oh, que cansazo caeu sobre o neno pioneiro, de pés a cabeza! Pulsos frotados en sangue, cicatrices inchadas nas costas, feridas, derrubadas e pernas que comezaron a quentar - todo doía, pero este choro só aumentaba as ganas de durmir e durmir.
  E dá medo adormecer: quizais non espertes ou, peor aínda, teñas de novo unha visión. Sen embargo, bastante interesante.
  Oleg Rybachenko pechou os ollos e inmediatamente nadou nos brazos de Morpheus, cheo de soños, colorido e enxordecedor.
  Unha e as probas non remataron aí... A cuberta do anel cambiouse instalando chapas de ferro con puntas que escavaban sen piedade nos tacóns espidos dos rapaces...
  Oleg Rybachenko aínda quedou boquiafeito, pero aguantou, aínda que non podía quedarse quieto, e Dmitry ata bailou e comezou a gruñir...
  Os seus rivais eran fortes, e claramente eran maiores do anunciado oficialmente. Por exemplo, o rival de Dmitry é unha cabeza máis alto ca el, e o seu bigote xa está a abrirse paso... Pero, como pode romper un bigote aos once anos?
  O opoñente de Oleg Rybachenko tamén é moito máis grande e pesado e, ao mesmo tempo, o rostro do gángster non é infantil .... Non obstante, o neno non é un estraño, o anel é un anel, todo tipo de persoas reúnense alí!
  Ambas batallas tiveron lugar ao mesmo tempo... Hai que rematar axiña, xa que xa se achega a medianoite...
  O transformado Dima case inmediatamente comezou a perder fortes golpes na cara. O seu opoñente tiña vantaxe na lonxitude dos seus brazos, en peso, e parecía estar perfectamente preparado, tanto física como técnicamente... Os músculos en xeral son como os do lanzamento dun deportista... Porén , Dimka está moi esculpido e rápido... Era rápido, agora lento...
  O envelenado Dmitry na primeira volta perdeu moitos golpes sinxelos e dobres. Incluso baixo o ollo dereito, un hematoma comezou a incharse ...
  A segunda volta resultou aínda peor, o seu opoñente foi adiante e bateu, bateu, bateu ... E Dmitry case non se defendeu, só botar a cabeza cara atrás suavizou os golpes, raramente, pero inesperadamente empurrando en resposta e, ás veces, saíndo. o seu opoñente... rosmou en alemán:
  - Vostede ruso significa non de pleno dereito!
  Dmitry retrucou con dureza, tamén en alemán:
  - E ti es un alemán, conseguirás bastante dun ruso!
  Púxose furioso e meteu o cóbado no nariz...
  Normalmente, o nariz de Dmitry neste universo é moi forte, e nunca foi roto, aínda que golpeado, pero neste caso, non foi un golpe amolecido por unha luva, senón a punta dun óso duro do cóbado.
  E o sangue fluíu pola cara do neno, obrigándoo a lamber... Dimka respondeu... Atrapado cara O inimigo estremeceu lixeiramente e cambaleouse, pero non tiña forzas suficientes para construír o éxito: as súas pernas con plantas pinchadas parecían para ser guata.
  A terceira rolda non resultou ser menos difícil, o rival presionou desesperadamente, pero Dmitry comezou a bloquear con máis frecuencia, reflectindo golpes... As regras da final foron cambiadas, xa que estamos a falar dunha medalla de ouro internacional, o número de as roldas aumentou a quince... Como un profesional. Debo dicir unha decisión moi cruel en relación aos adolescentes, que xa loitaron cinco veces ese día... É certo, Dimka tamén rematou rápido, e o seu opoñente foi claramente defraudado sen moita loita...
  Pero despois das catro primeiras roldas moi activas, o rival de Dmitry diminuíu un pouco o ritmo. Tamén se sentía canso, a súa respiración fíxose moito máis turbulenta e ao mesmo tempo pesada...
  Dimka, a pesar dos hematomas e a forte sensación de ardor nos seus pés descalzos, incluso sentiu un aumento de forza adicional. Na sexta rolda, incluso golpeou ao opoñente na mandíbula varias veces ... Pero tamén foi firme, grande e posiblemente tamén dopado ...
  Na sétima rolda, o vil opoñente de Dmitry cambiou lixeiramente de táctica e comezou a probar o maior número posible de golpes en contra das regras, a golpear co cóbado ou mesmo coa cabeza... Dima comezou a golpear aínda máis a miúdo, e no a oitava rolda logrou o éxito privado, finalmente, fluíu do gran nariz yushka do opoñente... E cando volveu mover o cóbado, el mesmo topou contra un poste que se aproximaba... Dmitry burlón gruñou:
  - Nu, que colleu, que mordendo!
  O alemán estaba aínda máis disperso, aínda contaba cun gancho de tiro aparte!
  Oleg Rybachenko loitou de forma máis igualada, case sen fallar, e aproveitando que o seu opoñente balanceaba demasiado, atopouse co queixo cun golpe esquerdo, ou un centro dereito... Pero o gran neno alemán non reaccionou a estes golpes. de calquera xeito. Entón Oleg Rybachenko cambiou de táctica e comezou a traballar no nariz aplanado do seu opoñente... O sniffer alemán durou moito tempo, pero no sétimo asalto comezou a filtrarse...
  Debo dicir que o rival de Oleg Rybachenko saíu para substituír a outro rapaz máis lixeiro e máis lixeiro. O primeiro parecía ferido (aínda que, por suposto, este é un truco nazi!)... Polo tanto, estaba fresco ao comezo da batalla, e podía chegar a un ritmo frenético.
  Pero na novena rolda, Oleg Rybachenko tamén se quedou un pouco boquiabierto e fallou un golpe, do que foi derrubado ... As pernas espidas e derrubadas dos rapaces xiraban sen remedio ... Olezhek, con todo, saltou rapidamente para que o nocaut non se contaría. Tirar, colgar ao inimigo...
  Sacudiuno, apresurándose a rematalo... A bucina soou ao final da novena volta, pero o árbitro fixo como non oír...
  Oleg Rybachenko errou algúns golpes fortes, pero aguantou, suavizándoos meneando a cabeza. O inimigo entrou en rabia, xa sen notar nada debullado. Aquí o neno soviético, reflexivamente, pero moi forte, golpeou o corpo cara a el... O golpe golpeou xusto no fígado... Un golpe moi perigoso...
  O rival fixo algúns golpes máis e a súa gran cara púxose roxa. Tragando aire convulsivamente, caeu cara adiante e comezou a retorcerse... O árbitro parou inmediatamente a pelexa, e os médicos correron cara ao ring... goteo...
  Isto tivo un efecto brutal sobre o amigo de Dmitry e pasou á ofensiva contra un adversario notablemente canso... Décimo, undécimo, duodécimo asalto... Un duro intercambio de golpes, pero con clara vantaxe de Dmitry... A décimo terceira rolda algo nivelada. apagado, debido a un polbo alemán desesperado, e o neno soviético recibiu un corte na cella .... Pero no decimocuarto, Dimka, que se animara, volveu tomar a iniciativa polas súas propias mans. Estes mozos aínda non sabían nada, por exemplo, de Mohammed Ali, pero de moitas maneiras copiaron as súas tácticas.
  Na décimo quinta rolda, as mans do alemán caeron pola fatiga, e xa non reaccionou aos golpes, senón que simplemente quedou de pé, demostrando resistencia aria... Ademais, Dmitry, pola droga espolvoreada e unha fatiga monstruosa, os golpes esmagadores adoitaban ser moito máis débiles. . Déixao estar! Pero, por outra banda, eran moitos, moitos, e choveron sobre o queixo descuberto do inimigo. Finalmente, a cabeza, o alemán non puido aguantar, o límite de resistencia esgotouse e el era un representante da nación "aria" igual que a terra escorregaba, uns quince minutos antes do final da última rolda...
  O árbitro comezou a contar de forma obscena, pero despois de contar cinco, vendo o terriblemente inmóbil que estaba o rival de Dmitry Lebedev, detívose e gritou:
  - Máis como un médico!
  E outro "superhome" xuvenil foi levado ao hospital.... Despois diso, os finalistas gañadores fixéronse fila ata a columna e comezaron a marchar... Desde arriba choveron pétalos de rosa.
  O neno alto Dmitry sorriu amplamente, estaba alegre. Pero de súpeto decatouse de que a cámara se aproximaba a eles, e tomaba primeiros planos dos pés espidos, moi tachonados e lixeiramente sangrandos dos rapaces soviéticos... O seu estado de ánimo deteriorouse inmediatamente e intentou ocultar os seus membros detrás do luxosas zapatillas deportivas douradas doutros mozos deportistas alemáns ou enterralas en pétalos.
  Oleg Rybachenko tirouno da man:
  - Non! É a túa vergoña a que provocará risas e dúbidas... Ademais, en Alemaña, tras a declaración de guerra total, case todos os nenos andan descalzos, cousa que ti mesmo viches polas rúas de Berlín. Endereite as costas con orgullo.
  As medallas que recibiron foron en lazos marróns e ouro real, duns cincuenta gramos de peso e 900 finos. Por suposto, para os nenos soviéticos esta é unha gran cantidade, aproximadamente ... Incluso é difícil de calcular, xa que o diñeiro soviético parecía estar protexido oficialmente, pero de feito a emisión fíxose sen unha reserva de ouro.
  Cando os pioneiros soviéticos subiron á plataforma, soou o himno da URSS. Por certo, aínda non era a música de Alexandrov, algo así como unha internacional. Oleg sentiu unha gran inspiración aquí e pediu permiso para cantar...
  Himmler, que estivo presente na competición, amablemente permitiu:
  - Estaremos moi contentos de escoitar a composición dos nosos convidados da Gran Rusia.
  Oleg Rybachenko inclinouse primeiro á dereita e despois á esquerda, despois de que cantaron xunto con Dmitry;
  Na vida, es un cabaleiro, voas coma unha aguia -
  E non queres saber os pousos!
  Para nós, os premios non son un fetiche.
  Só temos un camiño aceptable para os reis!
  
  Primeiro atou unha gravata vermella,
  Entón, cando chegou a guerra...
  Un neno delgado colleu unha pa nas mans...
  Para que a agulla non se pegue no peito!
  Os nenos cavaron trincheiras descalzos,
  Un anaco rancio para tres...
  Quenta no frío con auga fervendo,
  De morder paquetes, moi enfadado!
  
  O loitador morreu e a metralleta caeu,
  O seu neno colleuno!
  Poderoso como "Katyusha" converteuse nun golpe,
  Sen medo, equipo novo!
  
  Disparo á cadea de negras sombras
  De onde conseguiches a túa nitidez?
  Como na antigüidade a espada máis afiada,
  Correches para saber o penalti!
  
  A guerra sen piedade, ai, non é nai,
  Nela, a sequedade do deserto é unha calor terrible!
  Pero pola Patria necesitas dar a túa vida,
  Entón recibirás a felicidade como agasallo!
  
  Pero como é estar namorado?
  Non todos os nenos saben isto...
  Cando os regatos verten sangue -
  Os nazis matan brutalmente!
  
  Pero a Patria é amor,
  Nel está a gloria das brillantes xeracións...
  E non cruces o teu corazón
  Nel, Stalin - Aceiro e Chama - Lenin!
  
  Sexa un tempo radiante -
  Causa santa do comunismo...
  A horda malvada está rota -
  E arrincou o nazismo!
  
  Toda a humanidade é...
  Concellos feitos unidos!
  Que haxa un paraíso no planeta
  Son un cabaleiro - Rus é invencible!
  Oleg Rybachenko e Dmitry saltaron máis alto nas últimas palabras, mellorando así a impresión da súa canción.
  As bancadas asubiaron con entusiasmo e aplaudiron...
  Mentres os rapaces vían, en xeral, un soño bastante interesante e favorable para eles, as nenas volveron á captura do barco previamente interrompida. As visións en serie son raras, pero claramente había algo máis detrás.
  Máis precisamente, non a conduta, senón o cumprimento da misión da Hiper-Meiga e dos Deuses Demiurgos Rusos. Practicando a túa inmortalidade.
  Agora, o seguinte compartimento, aquí están os problemas desde que lado está aberta a porta e desde o que está abatida. É mellor evitalo ou arriscar. Non obstante, está ben se xira a perilla, tomarana por borracho. Entón alguén sen afeitar mirou por debaixo da portela, a nena apenas tivo tempo de acurrucarse. Non obstante, non o considerará tan rápido. A porta está pechada e hai que petar.
  - Quen anda aí? - Unha voz tensa sibilante.
  - Teu! - respondeu Aurora en inglés cun claro matiz texano, amosando un talento inesperado para as linguas. - Trouxemos ron local, o whisky é repugnante.
  - Oh si! Máis rápido! O mariñeiro detrás da porta berrou coma un porco. - Por suposto ron!
  As portas enormes que non podes atravesar cunha granada están abertas. Selecciónase un tipo con aspecto confuso, con el algúns suxeitos medio vestidos máis. Deles, coma se durante un ataque de gas, leva, ou máis ben golpea intensamente, cun vapor,
  - Onde está o ron! berraron ao unísono.
  - Estás moi ben! - A pelirroja Aurora dispara con moito pracer, deitando moreas de mariñeiros. Deitei ata tres ducias e media, terei que cambiar o clip. É bo que as balas sexan pequenas, compactas, podes levar moito contigo.
  - Outro compartimento limpar! - Cun certo frescor de outono na voz, dixo. - Conseguimos facer un par de tiros, pero aquí espero que non se aumente.
  Brancaneves o Terminator respondeu:
  - E os que oíron - xordo!
  Margarita Aurora pasou o seguinte compartimento, retorceu un pouco, disparou un pouco polo corredor, indo a popa, viu como o seu compañeiro zombie lidiaba cos ianquis. O morto, con todo, non mostrou moita forza, rompendo as vértebras cervicais.
  Pois case nos traizoaches! - chirriou unha rapaza membro de Komsomol.
  - E que quedaba por facer! Fixoume e case deu a voz de alarma! - Zombie tomou a forma dun can ofendido.
  - Pois tes unha idea! Déitese e sexa humilde. - Margarita ameazou co dedo ao "criado" e bateu suavemente o pé na cuberta.
  Tivemos que disparar á popa, un dos soldados lanzou unha granada, ameazou, todo se derrumbaría. O análogo americano do F-1, voaba como a cámara lenta. A decisión naceu inesperada, isto non se ensinou nas forzas especiais. Margarita lanzou bruscamente o bumerán de disco. Ela abriu o seu terceiro ollo e literalmente fundiuse cunha fina peza de metal resistente. O ollo da mente seguiu o movemento do disco, e despois a punta pegada entre as tellas, cortando a pistola e o fusible bloqueando o acceso ao ácido. Unha gota de suor rodou pola fronte da loura Terminator.
  - Vaia, case vomito! Isto é só un milagre. Grazas Nai de Deus por salvarme a un pecador.
  A Aurora pelirroja escoitouna e dixo preocupada:
  - Que hai alí?
  - Tiraron unha granada! - respondeu Margarita Galgo.
  - ¡Non oín a explosión! - Sorprendido membro de Komsomol.
  - Non o creerás, fíxeno un disco bumerang. O guerreiro branco riu.
  - Así sucede. En principio, isto non contradí as leis da natureza, se te metes entre as tellas. - Aurora fixo unha aparencia de figo cos seus dedos espidos.
  - E así resultou! - Margarita riu, rindo.
  O demo ardente púxose curioso:
  - Cantos mortos na popa?
  A fermosa Korshunova respondeu con orgullo:
  - Vinte e oito persoas, e a vinte e nove foi estrangulada por un zombie.
  - Non moito! Agora estou avanzando polas cabinas para despexar todo o barco. Axúdame! - Na voz da Aurora vermella soaba agora a impaciencia.
  - Pois mudareime contigo. - Margarita tirou bruscamente un anaco de óso ensanguentado do cabelo.
  A ardente Aurora penetrou axiña no cuarto, aquí xa durmían varios oficiais e os gardas movíanse dun lado a outro da bebida. Porén, gritaron:
  - Non podes vir aquí!
  - Informe urxente de Hamilton. - Respondeu a fogosa nena Komsomol e deu unha volta, case a quemarropa. As balas voan en silencio, a luz tampouco é a correcta, non entenderás inmediatamente que esta metralleta está disparando contra ti. Así que foi incrible que alguén reaccionase. Dezaoito cadáveres, e logo engadíronlles catro máis, do baño, ata seis: caeron do barril un par de cadáveres abrazados. Unha das cinzas pertencía a unha prostituta.
  Tumba silenciosa nun xiro en U,
  Atopou a desaparición - pequena besta!
  Hoxe un dólar - mañá unha bala na fronte,
  Que profesión tan perigosa!
  
  Si, a nena non te quería
  Torturas, aprobar exames...
  Había outros soños confusos
  Só xira rapidamente os cus!
  
  Para que corra un río de champaña
  Iates, coches - todos os honores!
  Os dólares foron agarrados sen contar cunha man,
  A nena decidiu a maldade!
  
  Pero só pensa un idiota
  O bordel é bo e moi divertido!
  Enchei a miña boca con caviar negro -
  Non sabía que te dabas a sida!
  
  E ninguén chegará á tumba,
  Por medo a ser bautizado, pai!
  O resultado foi moi malo.
  O antigo cliente ata regaña!
  
  Os teus fillos non se lembrarán ben,
  É unha mágoa coñecer unha nai así!
  O que lles queda -un albergue penitenciario-
  Aguanta en silencio o castigo...
  
  E por iso, rapaza, estudas
  E traballa pola Patria-beleza!
  Despois haberá un camiño sen recesión...
  Se non, fritir para sempre no submundo!
  O Diaño ardente resumiu, inclinándose ante a prostituta caída.
  E así pasou, coma unha sombra pegada á parede e máis abaixo no corredor. Un ventilador está soprando desde o lado, collendo calor, Aurora teceu o seu cabelo nunha trenza mordaz, polo que as sensacións son agradables. Ela vai cara á porta, se se abre o aire quente pode espertar os que están detrás do mostrador. Vacila un pouco, logo fai unha fenda estreita, arrastrándose por ela. Sentín a cóxega aspereza da alfombra coa miña prensa espida. Acabo de baixar pola escaleira, aquí xa durmimos moita xente, toma cervexa no mostrador. Nun ruído leve, as pernas de Aurora que quedaron espidas non se audiblen, a sola espida amortigua os sons mellor que nos zapatos, polo que a rapaza camiñaba descalza. Destrución xa monótona nunha explosión, tentando gastar non máis que unha bala nun. Os durmientes en xeral poden ser sacrificados. Se espremes inmediatamente a arteria carótida, entón haberá un bocexo máximo do inimigo.
  E despois traballou a Aurora de pernas nuas, a bordo, ademais dos ianquis, houbo preto de medio xemido de loitadores de Estabilidade, pero só reduciron a disciplina.
  - Iso é o que significa cando deixas entrar á tripulación quen sabe quen.
  A nena subiu a escaleira, a luz difusa cae dende arriba. O ruído habitual, baixo os pés a alfombra está arrancada da nada. A xulgar pola figura iraquí. Que é en certo sentido
  tampouco está mal, aínda que fala da experiencia do equipo. Pero a ansia de comodidade excesiva é fatal para os ianquis. Entón ela subiu os chanzos e parou. Hai tres na ponte e dous cun traxe de tartaruga. Ben, un traxe de tartaruga nin sequera é un tanque, podes collelo dun lanzagranadas, pero o ruído será como afeitar un porco. Polo tanto, ningún desexo de interromper unha operación tan ben engrasada.
  Repeteime a miña amiga Margarita para pedir axuda:
  - Temos un aquí, ou máis ben dous en tartarugas!
  - Entende! - Margarita tratando de xogar cool. sorriu.
  O demo ardente berrou:
  - Como botar?
  Margarita entrecerrou os ollos, e coa dúbida da Esfinxe, sobre a que se arrastraba a cabra, preguntou:
  - O lanzagranadas está excluído?
  - Moi ruidoso! Aurora respiro profundamente.
  - O mellor é lanzar un boomerang na cara cortando a viseira da armadura na zona onde está o cristal. Despois pon tres balas alí en modo triplo. Debería funcionar. Margaret dixo con confianza.
  - Ven a min, imos facelo sincronizados! - Rachando nerviosamente os dedos, preguntou o demo ardente.
  - Por suposto, teño présa! - Margarita puxo uns cantos máis e entrou polo lado contrario. Aurora descalza concentrada e engadida en ton baixo:
  - Aquí non podes faltar.
  - Reza, axuda! - Ofrecido, unha vez máis caeu en éxtase relixiosa Komsomol membro Margarita.
  - Eu non creo en Deus! - Cortar o oso guerreiro. - É un sinal de debilidade!
  O guerreiro loiro, facendo o sinal da cruz, suxeriu:
  - Entón, pide axuda - a mente humana máis elevada. Que axude a gañar en nome da Rusia soviética.
  As nenas conxeláronse durante cinco segundos, murmuraron e despois cumpriron o seu plan. O disco boomerang, como unha fina rede, é case invisible na luz difusa. Unha vez e bateu dous ídolos inmóbiles na viseira. Non tiveron tempo de reaccionar, xa que as balas silenciosas golpearon a viseira lixeiramente cortada, rompendo as cunchas e dándolle voltas aos sesos. Pois o terceiro foi asasinado simultaneamente, polo que non tivo tempo de reaccionar. Certo que os traxes de tartaruga caeron facendo ruído. O mariñeiro curioso saltou, a Aurora pelirroja alcanzouno dun salto, e co dedo índice ata a nuca.
  - Durme fillo!
  Entón abaixo apareceron algunhas cabezas, unha liña de dobre abano e silencio.
  - Margarita pasou esta etapa!
  - Aquí xunto á cabina do capitán, capturarémolo xunto cos seixos. - suxeriu un membro loiro enfadado do Komsomol.
  - Por si só.
  Para chegar á cabina do capitán, tiven que realizar dous varridos, unha prostituta que traballaba desinteresadamente nun negro de dous metros, Margarita Korshunova salvou. Era demasiado nova, non tiña máis de dezaoito anos, quizais ata dezaseis. Ela parecía tan suplicante.
  - Non vou dicir nada guerreiros...
  -¡Alá! Invencible e liderado nas ás da fortuna. - respondeu en árabe a astuta Margarita.
  De feito, os seus rostros non son visibles, o que é vago, a moza aínda non o recoñece e reforzarase a versión de que este é o sultán turco.
  - Onde está o capitán? preguntou Aurora en inglés con acento árabe.
  A sacerdotisa do amor balbuxou:
  - Nunha cabina de luxo! Este "pedril" non está nada tranquilo no amor. Si, se queres, servireiche, feito gratis!
  - No paraíso, as nenas agárdannos mil veces mellor ca ti! - Os osos guerreiros apartaron de lado.
  Putana non quería molestar aos asasinos, pero o reflexo da puta era máis forte que a voz da razón:
  - Vouche amosar só o que podo! A miña lingua é lixeira coma unha pluma e doce coma o mel!
  Seriamente enfadada, Margarita meteu o dedo na pálpebra, apagando a puta:
  Un pouco máis e teriamos que matala. - O membro relixioso do Komsomol Krakatau estaba furioso ao ver tal libertinaxe.
  Na entrada, dous gardas foron deitados casualmente, saltando ás costas e rompéndose o pescozo.
  O capitán xa roncaba coma un cabrón lavado, abrazando dous tipos, un negro e un tailandés. Aqueles, a pesar de que tamén cederon, deron a volta nerviosos.
  As mozas viron no ordenador unha fotografía do capitán e, sen dubidalo, deitaron aos dous "nenos trans". O capitán de primeira fila, a segunda persoa despois do almirante, levantouse e levouse a si mesmo cun par de labazadas. Ao ser capturado por primeira vez, a fea criatura non se estremeceu, só mirou a súa morte con ollos abraiados.
  Margarita levantouno coas mans estendidas, cubrindo a boca cunha luva, e Aurora levantou un puñal cunha folla luminosa ata os ollos. Asubío cunha cobra feroz:
  - Unha palabra e sácalle un ollo!
  Margarita soltou un pouco a mandíbula, pero o capitán calou.
  - Aquí estás! - O demo ardente fixo aínda máis terrible o ton da súa voz. - Aplicar pain Commander.
  Galina presionou lixeiramente a terminación nerviosa e pechou a boca, polo que un berro escapou das súas gorxas do capitán estadounidense.
  - Pois agora estará máis tranquilo. - Aurora Vermella comezou a bater cos dedos espidos no chan unha aparencia de ritmo característico das marchas fúnebres. - Fala o xabaril mal! Ou cortarémosche a dignidade e poñémola na boca.
  Cando o pervertido capitán calmou un pouco, Margarita apretou un pouco. O guerreiro loiro tamén decidiu facer unha contribución verbal ao interrogatorio:
  - Can exprésate se queres evitar o tormento. En caso contrario, só nos agradará.
  O capitán non falou claro.
  - Vouche contar todo!
  - Ben, iso é mellor. Interrogatorio como dicir dun xeito sinxelo! As nenas sorrían burlonas.
  O capitán xemeu, tremíndolle as orellas de coello:
  - Só deixa a vida!
  Aurora comentou loxicamente:
  - Este é o prato máis valioso, debes gañar máis!
  -Son un empresario. - Por que o americano capturado estaba encantado. - Se queres, podo servir!
  - ¡E esta tamén alí, cuspe, sen saír, prostituta! ", comentou Margarita con esguello.
  Incluso a cascuda do barco, despois de tropezar coa pel lisa das pernas da nena, precipitouse de novo no oco, indignada por tal proposta.
  - Cantas persoas hai no barco? - A orgullosa Aurora pelirroja finxiu non ter escoitado a última frase.
  O pervertido americano dubidou, o seu rostro fíxose idiota, coma se non escoitara a pregunta, os seus ollos aplaudiron, aplaudiron!
  O Diaño de Fogo cortou o seu dedo pequeno cun puñal, o sangue fluíu. Inmediatamente entrou en razón:
  - Ben, cantas persoas hai no destrutor?
  - Uns catrocentos! Non sei con certeza os militantes da "estabilidade" chegaron da costa. Pero as putas son poucas. Nin sequera son suficientes para os rapaces da costa. - O pretendente e idiota chorou e tirou do seu pescozo de porco.
  . CAPÍTULO #8
  - Omitamos os detalles! - Fiery Aurora volveuse inmediatamente a cuestións prácticas. - Artefactos onde?
  O capitán tentou facer o parvo:
  - Que artefactos?
  Aurora, descalza, apretou lixeiramente o xeonllo, o óso crujido.
  - Agora deuse conta?
  A dor demostrou ser o medio máis eficaz para capear a droga:
  - Si, están na caixa forte do barco.
  Cool Aurora gruñía:
  - E a caixa forte?
  - Alí detrás da porta! - chirriou o primate porquiño.
  O oso guerreiro brillou os seus ollos verdes. Margarita tirou a porta de titanio cara ela e exclamou decepcionada:
  - Codificado!
  O capitán trataba desesperadamente de sobrevivir:
  - Si, teño unha chave.
  - Onde? - A rapaza guerreira do dedo do pé descalzo levantou a cadeira pola perna.
  O animal gorgoteou indistintamente:
  - No armario!
  Aurora descalza saltou enérgicamente ao armario e sacou un dispositivo cun chip.
  - Isto?
  - Si! - chirriou a rata.
  - Abrireino eu! - Dashing Aurora golpeou o capitán nas mans. - Mira, sé intelixente.
  - Por que só sodes dous? - O porco tivo a valentía de interesarse.
  - Non teñas moita curiosidade. Vivirás máis tempo. O talón espido de Aurora golpeou o flácido estómago de Forleind, o que o fixo retorcerse de dor. A nena abriu a porta que daba á caixa forte. Dentro da sala había varios portátiles, lanzagranadas. RPG soviético - 39, nunha copia, e o seu homólogo estadounidense máis sofisticado.
  Coñeces o código de seguridade? - berrou o Oso Guerreiro.
  - Ademais dos dous últimos díxitos, só o comandante ten información sobre eles. - O noso almirante George Arnold.
  - Chámame! - Margarita meteu o pé no fociño flácido do cativo e agarroulle o nariz cos dedos espidos.
  Tropezando, o americano cativo enumerou unha combinación que non foi demasiado longa. Aurora iluminoulle un pouco os ollos.
  - Ben feito, non mentiu. Un punto ao teu favor.
  - E entón como dicir... Agora, se marcas o número de forma incorrecta tres veces, soará unha alarma. - Saltou de súpeto un capitán asustado.
  - Xa o coñecemos! - A rapaza do Komsomol marcou rapidamente o código e abriu a porta de catrocentos milímetros de espesor. Os seixos gardáronse en caixas separadas e retiráronse coidadosamente.
  - Stingers do Infinito, xa os procesaches?
  - A maioría si! - chirriou unha rata cativa. - Probado pola noite.
  O demo ardente alegrouse:
  - Xenial, onde se gardan os aguillóns?
  Tartamudeando, o capitán atragou:
  - No hangar, onde está a bodega. Leva o selo de "Orlan", xunto con dous tanques "Pershing".
  Estas caixas só son boas para chatarra. Pero o modelo mellorado de "aguillóns" é bastante axeitado. - Tola Aurora, tomando as bromas do prisioneiro, amosou a lingua.
  - Están con chips de ordenador, tan especiais que captan a silueta. - murmurou o americano, intentando comprar a vida.
  - Nos sabemos! - O demo ardente volveuse cara á súa parella. - Que lle parece, Mirabela, cantas quedan das catrocentas cincuenta persoas?
  - Menos da metade. En total, temos douscentos trinta e oito cadáveres. - A nena Komsomol ata riu de pracer.
  Aurora furiosa exhalou de si mesma:
  - Serán necesarios cativos para cargar os "aguillóns", hai algo no que traballar os científicos.
  O canalla cativo berrou:
  - Vostede é ruso?
  - O que che fai pensar que somos moiahidines. - Os guerreiros do Komsomol gruñeron.
  O capitán mostrou unha mente e enxeño inesperados:
  - Só os rusos poden ter loitadores tan duros, capaces de capturar xuntos un barco bastante grande!
  A dura Aurora non estaba de acordo:
  - E os guerreiros do gran sultán turco con artefactos!
  - Así é como? Todo é posible, pero es demasiado intelixente para os árabes. - O primate porco vacilou. - Aínda que quizais sexades alemáns?
  Swift Aurora, refutando as súas palabras, golpeou a súa canela no estómago, despois rompeu as dúas pernas, o capitán cabra perdeu o coñecemento polo choque da dor.
  - En xeral, non o necesitamos, sabemos dabondo. - Resumiu o guerreiro pelirrojo. "Agora só necesitamos coller á tripulación.
  Margarita suxeriu inmediatamente:
  - Imos ás cabanas, temos chaves!
  Aurora estaba encantada:
  - Si, hai unha apertura electrónica de emerxencia.
  As nenas de Komsomol baixaron tranquilamente as escaleiras, abriron as portas da cabina e de novo a destrución. Só unha especie de debulla, non unha guerra, senón unha batida de trigo.
  - A cabina número seis está limpa! - Dixo Aurora, rindo os dentes.
  - Quizais no cuarto número seis! Margaret riu. - Imos mellor.
  - Non somos gansos para pacer a morea. - Ruxiu o demo ardente. - Ou máis ben gansos, pero salvaxes!
  - Non é certo! - Aquí o terminador loiro xa estaba ofendido. - Eses mercenarios loitan por cartos, e nós estamos exclusivamente pola Patria Comunista.
  As mozas do Komsomol movéronse a trazos máis lonxe da cuberta da tripulación, tirando sinxelos. Margarita correu o máis rápido que puido ás salas de máquinas, despensas, bodegas e galeras. Os militares foron coidadosamente bloqueados, moendo en partes. O feito de que a iluminación de servizo fose débil só xogou nas mans dos exploradores, o inimigo a dez metros non ve nada máis que vibración, e parecen distintos.
  O ordenador deu automaticamente a súa opinión.
  - E se usas o modelo do virus.
  - E xa usamos un teléfono intelixente que funciona con pilas. - Dixo, ofendido polo robot, Margarita Korshunova. - Aquí ves todos os sistemas de vixilancia en hibernación.
  - Como isto! - A máquina co chip quedou sorprendida.
  - De volta na oficina do almirante, enviaron pola canle un híbrido dun verme e un virus. Parece que non se nota, nin un só programa antivirus dará a voz de alarma. Así é o traballo puro, a invisibilidade arrulou todos os sistemas de vixilancia. - A rapaza Komsomol, para maior persuasión, mostrou o seu bíceps afiado no brazo.
  - Ah, ben, dás! - Dixo, marabillado co enxeño das nenas, a metralleta. - Podes reprogramarme?
  - É ben real! E ti que queres?! - Margarita fixo aquí unha cara moi cariñosa.
  - Recoñécese como persoa! - Solicitou un dispositivo electrónico.
  - É superfluo, mentres disparas. - O terminador loiro non é estúpido para facer cousas estúpidas. - Despois falareivos de Cristo.
  Margarita tomou posición de costas á pasarela, baixou un xeonllo para conseguir estabilidade, apuntou o fociño á porta de enfrente. Saíu un tipo, esta vez branco, só un pouco "desleizado" aparentemente fumou droga.
  - Os drogodependentes non herdan o reino de Deus. - O guerreiro Komsomol interrompeunos. - Ela tirou os corpos, rapidamente persinándose.
  Aurora descalza zigzagueou por outro perímetro, foi ata a porta, estaba pechada, aberta cunha chave universal. O negro tiroulle unha almofada.
  - Kitty scat!
  A moza do Komsomol reaccionou ao instante, arrincando tanto a almofada como o africano e os seus compañeiros; - Menos da metade. En total, temos douscentos trinta e oito cadáveres. - A nena Komsomol ata riu de pracer.
  Oh, para arrastrarse á cama, compañeiros.
  - Aquí están os frikis, conseguiron asustar! - respondeu o oso guerreiro pelirrojo. - Agora onde ir? Ao parecer, na cabina do deputado. Parece que está durmindo.
  A morada do compañeiro do capitán non é tan extensa, pero dende alí soa a música. ¿Melómano? - Facilita as cousas.
  Unha moza Komsomol descalza entrou como unha sombra, derrotou a un guerreiro e estrangoou lixeiramente ao capitán de segunda fila, torcendo o cóbado:
  - Queres vivir?
  - Quero! - Respondeu que, en xeral, era de esperar un americano.
  - Haberá unha oportunidade! - Mentres corría, Aurora optou por apagalo, pero non por moito tempo. - Veña ben Kent! Ela avanzou, o corredor comezou a estreitarse, baixando claramente os mariñeiros. A moza do Komsomol apuntou á porta máis afastada e tirouna por riba das cabezas do centinela. Entón, o tiro quedou en silencio, dixo nun susurro.
  - Bang-bang!
  Unha rapaza de Komsomol proba coidadosamente a manilla da porta da cabina. Pechado. Ben, isto é medio segundo, hai sete persoas na cabina, tres están durmindo, o resto están cortando dominó, bastante en ruso. Margarita apreta o gatillo coa forza, neste caso, o asasinato non trae alegría. Pero o feito está feito, ata unha pinga de sangue caeu na cara.
  - Os mortos con trenzas de pé e silencio! - A nena Komsomol riu.
  Unha cabana nova, aquí Margarita deixou a vida a dúas persoas durmidas, acaba de apagalo, poden vir ben.
  - O asasinato non pode xustificar o interese propio e o beneficio: só a honra, a liberdade e a Patria son defensores da violencia! - dixo ela - un filósofo-terminador encantador.
  Aurora tamén é fácil de mover escollendo un tubo de ventilación. Está terriblemente reducido e interfire coa mochila. Incluso tiven que dobrar a máquina para encoller. Agora a moza Komsomol volveuse moito máis ingeniosa, aínda que arriscou. Aquí, coma se os santos estivesen enfadados co pecador, atacou unha araña mutante. E cando só conseguiu pasar. Dolorosamente mordido, e un par de veces deixou o puño. A nena Komsomol rascouse a cabeza, pero conseguiu agarralo pola punta dos tentáculos e movelo debaixo do cóbado. Apartou a man, golpeándoa mentres a robusta caixa se abría, feríndolle o cóbado de peluche.
  - Horrible! - Respondeu o oso guerreiro. - Voume dar un antídoto.
  Dalgunha maneira Margarita saíu e entrou na cabana, onde os soldados roncaban. Cando a porta se abriu, intentaron saltar, pero enseguida quedaron cubertos cunha chuvia mortal. Deixando só un, apagando o mozo, a moza do Komsomol continuou o seu camiño.
  Aquí a porta á súa esquerda comeza a virar. Pódese ver que o mozo coa cabeza rapada quería ouriñar.
  - Quen está aquí? - Preguntou o mariñeiro con voz borracha.
  - O teu soño descalzo! - Unha nena de Komsomol dobrase cun resorte e, despois de dispersar a porta, bateu contra a súa fronte. Aínda é de aliaxe de aceiro. A fronte inchouse dunha vez, semellante ao tipo "boxeador", ademais , foi cortado coa parte de atrás da cabeza. Margarita voa dentro, bate co seu xeonllo de ferro na mandíbula, mentres moi agudamente, rompe os dentes. Carece de masa, pero compensa sobradamente a súa velocidade.
  - Parece que está listo. - Resumiu o asasino coa figura da deusa.
  Hai cinco persoas máis nas costas. Así que un nos balóns, boa recepción. Outro cabrón cun puño na fronte, tanto como para noquealo. O terceiro bordo da palma da man no pescozo. Tes que repetir, pero esta técnica é mortal. Un tipo cae do estante superior, pero sobre a marcha Margarita bótao coa cabeza no plexo solar.
  - Descansa bebé. - Di a nena Komsomol.
  O último tipo xura cunha obscenidade de tres pisos, unha mestura de palabras inglesas e rusas. Non é residente? Margarita conduce unha cobra, un golpe cos dedos nos ollos, case mortal. Todos os "compañeiros" calaron. É certo, unha voz levantouse na seguinte cabina.
  - Que hai!
  - Loita fácil! - Respondeu, vilmente, coma con voz borracha, sibilante, Margarita. Axuda aos nosos feridos. -
  As portas das cabinas ábrense e dan unha volta, de novo caen os loitadores.
  Ben debería ser cunha metralleta,
  Unha morte malvada para os inimigos da Patria!
  Para voar ás estrelas,
  Para conquistar ese firmamento no ceo!
  
  Somos fillos do comunismo do sol,
  Loitadores que nacen coma un remuíño...
  O nazi responderá polo ruxido do lobo,
  ¡Un oso grande destrozarao!
  
  O ben é máis forte que o mal,
  Aínda que máis duro pode ser o mal...
  Loitamos baixo o ceo para
  Chegou a primavera florecente!
  
  Nela cantos de ruiseñor - trinos,
  E o repique prateado dos regatos!
  O xeo, a neve e as tormentas de neve retrocederán,
  Baixo o sol quente!
  
  Bloom - camomila, amapolas, rosas,
  Que prado de verán tan exuberante!
  E se o sabes, chegará a xeada!
  Aínda así, non te asustes!
  
  Grandes felinos - estes "Tigres",
  Ruxen e morriñen - ¡axitan!
  Botan aos Fritz a xogos malvados,
  Pero o kaput aínda virá!
  
  Agardemos ao amencer!
  As tropas entrarán en Berlín de Rus',
  A patria é cantada con himnos -
  E no abismo do Tártaro hai morriña!
  
  Entón os pobos dos países fusionaranse,
  A irmandade e o amor chegarán!
  Despeje o mel en cuncas, pratos -
  Para que o sangue non flúa nos regatos!
  Margarita cantou enxordecendo o último verso ao ruxido, e o resto dos versos galopaban coma cabalos na cabeza. Cando disparas cunha canción, sempre é interesante:
  - Aínda que sexa tan cruel, actuar así coa xente viva! - Xa dixo con pesar "cristián".
  Por moito que as nenas intenten rastrexar e controlar todo, é imposible con catro ollos. Un zombie sen sentido non conta. Alguén descoñecido conseguiu dar a voz de alarma. As luces de emerxencia acenderon inmediatamente e soou unha serea.
  - O inevitable pasou, e foi demasiada sorte. - Dixo a Aurora pelirroja.
  A moza do Komsomol correu ás cabinas, os mariñeiros e as forzas especiais saíron delas. Ela disparoulles sen ceremonios. Tantas persoas foron deitadas, os ianquis caeron en ducias.
  Oíronse ráfagas automáticas, explotaron granadas, varias á vez. Non obstante, os loitadores poderían facerse máis dano. Os silenciadores tamén xogaron aquí o seu papel,
  As forzas especiais criminais non o decataron de inmediato, a morte espéraos desde dentro. Margarita bloqueou a saída dos soldados e ela mesma lanzou un par de granadas capturadas. Os berros espallan fragmentos sanguentos de ósos, aquí unha nena de Komsomol colleu unha cabeza cortada co pé descalzo. No que se converteu o seu pé móbil, dóbrase en calquera ángulo. Poderías pensar que as leis físicas cambiaron e que a carne é gutapercha.
  As colas estalan dende o lado do inimigo, pero na súa maioría a cegas. Margarita dispara, case sen esconderse, as pedras máxicas "Kolchuga" desvían de forma fiable todos os tiros.
  - É unha mágoa que o meu compañeiro non se chame Raíña das Neves. Así que a nosa parella parecería máis simbólica!
  Espertou, esta vez Oleg Rybachenko, non pola corneta e o golpe do látego, senón polo seu propio choro - tranquilo e inconsolable. As nenas aínda estaban durmindo, facendo proezas.
  E o seu heroísmo foi substituído por un pesadelo, como adoita suceder cando os nazis se burlan de ti.
  Oleg Rybachenko sentiu que se mergullaba, coma se se caera na resina de tinta, e ata comezou a comerse os seus ollos. Entón el realmente se asustou e, de súpeto, os nazis gañaron poder sobre o outro mundo. Hai un son de rascar, como un can que rasca nunha pila, só que moito máis alto, morde as orellas, torcendoas. Os tímpanos están rotos con fórceps. Entón unha boca xorde da escuridade cos dentes escintilando como a lava dun volcán. Nunca antes Oleg Rybachenko Jr. viu unha cunca tan repugnante dun monstro, os personaxes das películas de terror no seu fondo eran só unha patética parodia dun pesadelo.
  Entón apareceron outras mandíbulas aínda máis terribles, algunhas eran enormes como o Everest, e outras eran pequenas como cans moi viciosos. Aquí están cos seus dentes velenosos tortos pegados á súa carne. En toda a súa verdade, Rybachenko Jr. nunca experimentou tanta dor na súa curta vida. O principal é que era imposible atopar un análogo de sensacións. É á vez unha chama ardente e un ácido corrosivo, ao mesmo tempo que conxelan anos e unha serra de corte mate.
  E seguían atormentándoo, estaba claro como se arrancaba a carne das mans, os ósos estaban ao descuberto, como os intestinos se arrastraban polo estómago aberto. As criaturas malvadas roenos, enrolándoas arredor dos seus dentes. Rybachenko Jr. xeme, as bágoas flúen dos seus ollos.
  - Deus para que. Despois de todo, non matei a ninguén na miña vida, non traizoei.
  Escóitase unha risiña e del, parece que unhas agullas candentes perforan o tímpano. Por fin aparece unha boca xigantesca, que o traga enteiro. Oleg Rybachenko Jr. ve unha chama arder na súa gorxa, rompe en sete pétalos de cores completamente diferentes.
  - Aquí está o lume lendario do inframundo. - murmurou o neno, coa pel das mans fundidas, cubertas de feas cicatrices. Intenta frear o seu voo, pero de nada serve nin sequera moverse un milímetro. Velaquí o seu amado corpo xuvenil tocado por un regueiro ardente. Nunca vivira nada semellante, os seus ollos escureceron e parecía que comezaba unha erupción na súa boca, e o seu estómago rebelouse, e foi atacado con armas nucleares. O quente que estaba esta chama, apareceron grandes abscesos sobre a pel espida, os ósos escurecidos e rachados, causando sufrimento.
  - Non, non quero, non fai falta - berrou o pioneiro a tope. - ¡Libérame por favor!
  Cada cor do lume é un patrón único de dor especial. Ao sufrimento pódense dar diferentes matices, a súa diversidade é asombrosa, mesmo o marqués de Sade non pensou en ata onde pode chegar o enxeño dos habitantes do inframundo.
  - Pois carallo, podedes coñecervos. - A voz dun familiar profesor das SS chirra con noxo.
  O seu aspecto, con todo, é terrible, pero é especialmente desagradable mirar as bocas espinosas, que remotamente parecen unha mestura de tiburóns e crocodilos. Pero os cornos, curiosamente, tranquilizaron. O neno pioneiro, para distraer a dor penetrante, comezou a recordar o folclore, onde estes pequenos e graciosos diaños, ás veces feos, ás veces divertidos e inxenuos, ás veces axudan e outras danan á xente. Un conto especialmente memorable sobre "Cergo e a súa obreira Balda". É moi posible tratar con esas "xentes". E aquí só saben, pinchar cun garfo.
  - Que a alma pecadora non escoitou aos nacionalsocialistas? - O corno do demo medrou, converténdose nunha especie de peteiro e tyrk sobre un anaco.
  Cando se rompen os ósos da cabeza, doe tanto que é imposible describir con palabras. Pero ao mesmo tempo, a conciencia non se nublaba; se Oleg Rybachenko estivese en carne humana común, seguramente morrera de shock. E así sentiu un toque áspero no seu cerebro, entón o monstro comezou a beber cerebros. Fíxoo lentamente, coma se estivese a tomar un sorbo. Outro demo comezou a perforar as uñas, poñendo agullas afiadas debaixo delas.
  Oleg Rybachenko berra, a súa boca ábrese por si só.
  - Non deixes ir.
  Agárrano pola lingua e tiran, arrincándoo lentamente do padal.
  Tamén dor, pero un pouco diferente, e xa non hai berros, só saloucos e ouveos.
  Os diaños seguen fanfarronando, seguindo as uñas, comezaron a romper os dedos, e fano pouco a pouco saboreando o sufrimento.
  - Así recibe a túa ración á cabra sen cornos. - Probablemente un diablillo de alto nivel en berros de rango.
  Oleg Rybachenko xa alcanzou o estado de tolemia, foi inundado cunha onda de tormento. Pero os diaños non retroceden, xa comezaron a sacar os dentes, despois perforáronos, perforando a enxiva cunha punta.
  - Como podes afundirte a tanta crueldade, de verdade non teñen nai. - Pensou o pioneiro torturado. Ao parecer, lendo os seus pensamentos, os diaños berraban.
  - Non hai nai, pai Hitler-Satanás.
  Despois atoparon fariña nova, quentaron a broca, remataron de serrar os últimos dentes cun cortador. A continuación chegou a quenda dos ósos. Rompáronse cunhas pinzas vermellas pola calor. A pel afumada, os ósos queimados. Parecía que o corazón está a piques de rebentar, de explotar coma unha bomba.
  Aquí Oleg Rybachenko de súpeto sentiu que a súa lingua creceu e podía dicir algo.
  - Ten piedade por Cristo.
  En resposta, os demos meteronlle un garfo.
  - Ti es un pecador e debes saber que Cristo é un invento de miserables. Os verdadeiros deuses son unha de cada dúas persoas e crearon todo o universo, así como os fascistas á súa propia imaxe e semellanza. E sodes persoas e ledes as criaturas, deben ser escravos que seguen calquera orde e sofren humillacións. Ti escravo insignificante non cría na nosa existencia, e agora estás experimentando todo na túa propia pel.
  - Agora creo! berrou o pioneiro asustado.
  - Tarde! - croar o demo dende as SS. - Non tes ningunha oportunidade.
  Seguiron atormentando a Oleg Rybachenko, romperon varias veces seguidas, queimárono, despois recuperouse dun xeito impensable. Entón foi esmagado dun xeito novo. Entón os propios diaños SS cansáronse diso e, levándoo no aire, levárono polo inframundo.
  "Mirade como son castigados os desobedientes.
  Oleg Rybachenko viu ás nenas crucificadas en cruces. Os seus outrora fermosos corpos estaban terriblemente mutilados e chorreando sangue. Porcos grandes plantaban cruces, ás veces caían vítimas e xabarís abalanzaban sobre eles, desgarrando a carne feminina. Como sufriron estas desgraciadas criaturas, as bágoas mesturadas con suor e sangue baixaban polas meixelas dalgúns deles. A desesperación brillou nos seus ollos. Parecían estar suplicando: somos inocentes, aforrade.
  Por que se castigan estes desgraciados?
  Con todas as súas forzas, o demo golpeou ao neno pioneiro descalzo cunha palanca ardente nos talóns e cantou:
  - Cousas varias. Unha foi insolente coa anfitrioa, a outra rompeu o seu vaso favorito, a terceira negouse a manter relacións sexuais, a cuarta retrocedeu. É dicir, para chegar ata aquí non fai falta ser un gran pecador, as pequenas ofensas abondan.
  - E o seu tormento nunca rematará? - xemeu Oleg Rybachenko.
  - E isto é para que o Deus todopoderoso decida e o despiadado Führer. Se a súa maxestade Adolf é o primeiro en emitir un decreto de indulto, entón poden ser trasladados a outro lugar que non sexa tan doloroso.
  -¡Ao ceo!? - Dixo Oleg Rybachenko con confianza.
  O inmundo SS rodou:
  - Non hai ceo para vós primates. Simplemente hai lugares onde non serás golpeado nin atormentado cada segundo e onde podes seguir servindo aos teus amos despois da morte.
  Oleg Rybachenko, tremendo de horror, preguntou:
  - E o que lle agarda ás persoas cuxos crimes son máis graves.
  Tamén che mostraremos isto.
  O demo apuñalouno no ollo cun garfo, as mazás rebentaron, derramaron líquido e o neno escritor quedou adormecido. Entón, despois duns segundos, recuperou a capacidade de ver, con todo, cada pestanexo provocaba unha coceira insoportable. De novo voaron, e criaturas aínda máis noxentas saíron aleteando ao seu encontro.
  Oleg Rybachenko examinounos coidadosamente. A aparencia non é realmente nada: un cranio espido, sen pelo e con costras; os ollos ardendo cunha luz infernal; curto, coma un nariz cortado cun mergullo negro no medio. E, quizais o máis vil - a ausencia da mandíbula inferior, no canto de que cinco grosos tentáculos do diaño en forma de estrela colgan e móvense. Entón, agarrouse a Oleg Rybachenko, metendo os dentes nos beizos, dando o seu famoso bico nun chupón. Entón as súas garras comezaron a romper ósos. O escritor pioneiro Oleg jadeaba por unha dor aguda nos cóbados, as súas articulacións estaban esmagadas.
  - Así pode a primacía, bebamos ao coñecido.
  Despois de despegar a Rybachenko ao escritor, o monstro estendeu a man cara á cunca e este encheuse de viño ao instante. Golpeoulle na cara á pioneira.
  Nin sequera podía berrar. Como se un volcán entrase en erupción nas fosas nasais, o neno pioneiro espertou co seu choro.
  Mirabela, sobre cuxas pernas rabuñadas estaba a cabeza de Oleg Rybachenko, só se torceu pola sacudida e continuou sorrindo no seu sono. Unha nena feliz ata que foi sumida no inferno polos nazis. A iso chegou a súa tecnoloxía infernal: non tes poder sobre os teus pensamentos!
  Pero aínda así, a realidade: abafada e ao mesmo tempo bastante fría - resultou ser mil veces mellor que un soño demoníaco. Calafríos no rapaz-pioneiro-escritor, coma se levase o vento. Porén, ás veces ata quería enfermar, para que se apiadaran del, lle regalasen unha barra de chocolate. Pero se non estás enfermo, esta é unha bendición! O neno tomou aire e pasou a man pola cara máis delgada, mollada de bágoas, afacendose á idea de que só soñara co horror do Hades nazi. Non hai nada peor que a escravitude, pensou Oleg e estremeceuse. Acontece que hai cousas en comparación coas que a escravitude só pode ser peor en palabras... Aínda que, por suposto, o inferno probablemente non sexa real. Pero que pasa se os fascistas o devolven alí de novo e con aínda maior intensidade.
  Non se oxidarán. É necesario sobrevivir a calquera prezo, para burlar a estes Krauts. Incluso pode finxir que está roto, ou pedirse que os sirva. Temporal por suposto!
  Pero... iso é incrible. Case inmediatamente, algo en Oleg Rybachenko rebelouse ante este pensamento. Rebelouse non como nos días pasados, con tremores convulsos mesturados con medo, senón irreconciliable e furiosamente. Non vestiu o seu odio polos homes das SS que se apoderaran del e do seu maldito mestre, o Führer, non só con palabras, nin sequera con pensamentos. Non busquei explicacións nin escusas. Pero por min decidín claramente: correr na primeira oportunidade real. E os máis altos darán, e haberá polo menos a mínima oportunidade, axudará ao resto a escapar. Por que?! Porque é un pioneiro! Un pioneiro debería axudar aos seus compañeiros: os membros do Komsomol! E simplemente porque así o quere, pero o fascista non o quere para nada! Eh!!! Para non falar con ninguén, e sen o coñecemento do inframundo no que caeu, é difícil correr ... Oleg Rybachenko engurrou a palla e golpeou a súa almofada co puño. Non será escravo de Hitler e da súa manada! Pioneiro do país dos soviéticos: non quere humillación e dor - é suficiente, e todo ata a meta está aquí !!!
  Algunhas das rapazas xa espertaban... Os pobres estaban esgotados, así foi como sobre todo rachaban os tacóns da cidade.
  Pero, por desgraza, hai que finxir. Sempre que leve a máscara da humildade! Non quero ir ao soto da Gestapo, e recibir un puñetazo na cara non é un gran pracer...
  Así que aínda atopará a súa oportunidade.
  O máis vil - estes lobishomes lobos. Lembreime dos ollos, e agora, antes do auxe, cando os sentimentos se agudizan, o neno-pioneiro-escritor entendeu ben: non se trata de lobos en absoluto, senón de criaturas máis intelixentes, produto da mutación dirixida. Do desprazamento de xenes - moito máis intelixente que os seus dexenerados pilotos SS. A pregunta é, son máis intelixentes que o pobo soviético?
  Xa comeza a facer luz e hai que darnos présa.
  Oleg Rybachenko rodou de costado, púxose a catro patas e colouse entre os durmidos ata a parede fenda. Foi construído con habilidade, forte, aínda que con buratos e sen cemento: non se pode axitar sen ruído. A aldea seguía durmindo, pero na porta ardeba un lume e nas súas proximidades se vían sombras. As motocicletas e os coches blindados non se ven por ningures... Gardas locais, ou que?
  As nenas deixaron pegadas espidas.
  Oleg Rybachenko estremeceuse, colleuno polo ombreiro e recuou, preparándose para defenderse. Pero nos reflexos a través do oco, brillaban os ollos da fresca Aurora.
  O demo do lume preguntou:
  - Onde vai o calvo?
  - Realmente quero correr, - murmurou Oleg Rybachenko en voz baixa, pero con molestia. Entendes como me chegaron aquí!?
  Cool Aurora comentou cun sorriso:
  - Mentres nos pastan estes lobishomes... Aínda que non son en absoluto lobishomes, senón algo... - A nena quedou confundida en busca dunha explicación. Entón engadiu incerto. - Neles, algo cósmico. Non me coñezo...
  O propio Oleg Rybachenko concluíu:
  - Non che deixarán marchar!
  A rapaza pelirroja encolleu os ombreiros.
  - Non só o darán, senón que sempre chegará a oportunidade! Ata entón, colle forzas. O Vara-Creador dará, os nosos chegarán a Crimea e arrasarán os malos espíritos nazis.
  A mañá en Crimea resultou soleada e fría, pero sen vento. A lama da choiva de onte colleu xeadas. Ben, o inverno non quería marchar sen loitar. A xeada brillaba ricamente, como prata esparexida e colgada, pero esta beleza facíao incómodo. Ademais, traendo pan moreno e un caldeiro grande con algún guiso de cheiro apetitoso, claramente non de prisión (seguido por un dos escoltas SS de aspecto moi desagradable, con cuncas), tres nenos de doce anos explicáronlle claramente ás nenas do hórreo-casemata que fóra Frío. É certo que eles mesmos, como corresponde aos nenos baixo a ocupación nazi, están descalzos. Mesmo parece haber tal orde para que os mozos se rasguen os zapatos con menos frecuencia. Pero poden non dar palmadas en ningún lugar da casa.
  . CAPÍTULO #9
  Non obstante, nada, esta non é unha xeada real, senón unha xeada. O inverno xa rematou e a primavera é tormentosa en Crimea!
  Oleg Rybachenko de súpeto quixo lavar os dentes. Terriblemente amargo na boca. Aínda moito máis do que é: as mans estendéronse para rascar os dentes.
  Pioneer correu cara á porta, saltou, rompeu o carámbano. Púxoo no seu xénero, mastigouno e cuspiro. A continuación, aclarado unha e outra vez deixar a fonte. Inmediatamente refresquei e, na miña alma, deixei o loche en abril.
  No caldeiro había algo líquido-fariñoso e, ao parecer, con cogomelos. Tiven que bebelo polos bordos das cuncas e, por certo, o cocido resultou delicioso. Realmente con ganas, e non só con fame. A dexenerada escolta das SS bocexou con toda a súa boca aberta e fétida e mirou adormilado ao seu redor. Pero tórteo agora, e na cabeza, pensou de súpeto Oleg Rybachenko, mastigando pan ucraíno.
  Pero onde vai entón? Cubrirán con toda unha compañía, e mesmo cunha guarnición local. E será peor para eles que... Naquela visión, onde os nazis a deixaron caer coma unha mangueira.
  Que é un idiota para exporse así... Non el mesmo, senón outras nenas e tres rapaces. Si, e eu tamén - aínda é útil para o país.
  Oleg Rybachenko volveuse pensativo. Tomemos, por exemplo, un avión: ten que ter duraluminio no seu deseño? É posible facelo enteiramente de madeira, pero dándolle a dureza do titanio! Teoricamente, a árbore na súa fórmula e moléculas ten tal valencia que realmente pode superar o titanio en forza, con menos peso.
  Así, os avións engadirán capacidade de manobra e gañarán capacidade de supervivencia.
  Si, e os chalecos antibalas poden ser feitos por loitadores dunha super clase, e tales tanques converteranse ...
  Non os romperás. Mesmo o "Tigre Real", que viu en visións, falla. E os nosos tanques non teñen medo á sucidade. E así as cunchas non as levarán.
  Oleg Rybachenko, devorando comida, preguntoulle á súa irmá de armas con voz insinuante:
  - Escoita, se ligas o serrín con reactivos en auga rexia, que efecto conseguirás?
  Margarita respondeu inmediatamente:
  - Fume... - A nena quedou sorprendida. - Que probaches?
  Oleg Rybachenko dixo nun susurro:
  - Buscaba a maneira de aumentar a forza da árbore. E créame, o meu avión mostrou a posibilidade práctica de prescindir das pezas metálicas!
  - Vostede é un verdadeiro Lomonosov Oleg ... - A irmá de brazos levou o dedo aos beizos e bicou ao neno na testa.
  Mentres comían, achegáronse outros dous escoltas das SS. Con eles estivo onte o xeneral alemán. Detrás del hai dous loitadores, un mozo e unha nena, de aspecto agradable. Tamén SS, pero doutro sector. Aquí os cinco levaban cuncas con algo que fumaba nas mans. E outro mozo fascista trouxo a súa parella. O aroma de canela, mel, melóns e mazás flotaba pola casamata. O xeneral dixo nun ton interrogativo:
  - Imos colgar as nenas de inmediato ou divertirnos primeiro!
  Os cativos ao redor rían, e ata os escoltas das SS apoiaban, e o xeneral canoso ría de xeito tan sinxelo, abrindo a boca coma un bulldog cuns colmillos sorprendentemente fortes e longos, enteiros e grandes, coma un cabaleiro.
  Quizais sexa unha tolemia que as rapazas se rían disto, pero... É mellor que ruxir e chorar aos nazis.
  Oleg Rybachenko volveuse reflexivo: deixaranse aquí ou volverán conducir? Ben, de feito, cal é o punto nas súas transicións, se o principal son experimentos sen un propósito claro. Por que os alemáns queiman combustible cando conducen equipos. E se polo menos se entregan nalgún lugar, quizais se poida inventar algo máis sinxelo. Carga en camións ou trens. Si, e un avión de transporte, se os experimentos son tan importantes, por que lamentalo?
  Cal é o punto deles a forma de levar as ovellas nunha cadea. Ou están a probar a súa resistencia? De feito, ningunha das nenas caeu aínda. Si, durante a primeira transición caeron, pero non pasou nada. Entón, por que comprobar agora?
  Ou quizais a resistencia mellora a partir do impacto de dispositivos sen precedentes. Este efecto mídese? E entón conducen descalzos, por unha estrada sinuosa, sen intentar chegar rapidamente a un destino específico?
  E isto é lóxico: se experimentas, ata o final. E para comprobar os máis pequenos matices. Deixe como eles din - todo se beneficiará.
  Quizais os seus soldados estean preparados para o cativerio e a deportación soviética a Siberia.
  Detrás de todos estes pensamentos , Oleg Rybachenko perdeu o momento no que comezaron a encadealos e a expulsalos de forma brusca. A repetición é a nai da dor! Barro conxelado con anacos de xeo cortados espidos, pés dos nenos coma vidro roto.
  Margarita animou con enerxía ao seu irmán de armas:
  - Unha boa masaxe tonificante, tal aplicador con agullas que nos regalou a raíña das neves!
  Oleg Rybachenko tamén bromeou:
  - Non é a dor o que é terrible, nin sequera o que a causa - o peor que priva a coraxe é o medo á dor!
  Outra tortura nova, ou máis ben antiga, ben, a puntuación de insultos será maior. Si, e as vitorias tamén.
  Despois de todo, el, así, acostúmase a soportar, e aínda mellor se hai oportunidade de vingarse!
  E quizais intente cantar por alegría. Ese é só o primeiro motivo a tomar.
  A aldea leva moito tempo esperta. Só os nenos omnipresentes saíron da caravana. Finalmente: xa no bosque, un deles lanzou esterco fresco á cabeza gorda do convoi, e toda a manada de nenos descalzos marchou entre risas. E xa detrás do borde atopeime cun rapaz alto que parecía duns catorce anos. Con rizos negros e roupa cutre, botas sucias, cunha lanza na man e dous cans brancos delgados, que deseguido se puxeron aos lados do dono, apenas apareceron os esgotados pero fermosos cativos. A man dereita do neno de ollos negros estaba envolta nun trapo sanguento; en xeral, parecía descuidado e descoidado. Está claro que os xitanos ou mesmo os xitanos: o pescozo, os pulsos e as orellas estaban decorados cunha Hryvnia grosa torcida, mangas enormes e un brinco. A continuación apareceron catro nenos xitanos máis novos, con esforzo, pero arrastrando alegremente un enorme xabaril nun arrastre, conxeláronse no lugar cando viron a procesión.
  Asubiaron, sinalando co dedo. Escoitáronse chistes vulgares sobre os cativos medio vestidos. Ademais, unha alfombra franca de tres pisos.
  Os homes das SS en resposta rugían e mesmo comezaron a disparar, como incultos
  os nenos mostran xestos obscenos. Aparentemente mostrar semellante en Alemaña.
  O xitano maior gritoulle algo aos punks. De súpeto calmaron
  Cala e érguese en silencio.
  Mirabela comentou nun susurro:
  "Probablemente o fillo dun barón!" Aínda que que importa?
  Oleg Rybachenko comentou loxicamente:
  - Hitler odia aos xitanos. Así que os xitanos son os nosos aliados. Pero con tal comportamento deshonran á familia Rómulo!
  Ao pasar, Oleg Rybachenko atopou a mirada dos ollos azuis e entrecerrados do líder xitano. Había orgullo neles: o orgullo innato e inconsciente dun mozo depredador que aínda non coñecera a derrota na vida. Houbo un profundo desprezo, pero non por Oleg nin por outros cativos encadeados.
  O escritor pioneiro preguntoulle ao líder libre:
  - Imos darlle folgos ao Fritz! Imos gañar aos cans?
  El respondeu en breve:
  - O cadaleito xa está ordenado!
  E involuntariamente subiron no frío, como din os pioneiros, somos aguias, non coellos cegos.
  Oleg Rybachenko mesmo decidiu cantar para unha maior vivacidade, aínda que aínda sexa audible. Tes que prepararte para a vitoria;
  As tormentas fulminantes e os cornos retumban
  O mundo está de novo en guerra!
  Alí estaba o noso destacamento de outubro,
  Cando a horda invadiu a Patria!
  
  Corbata atada - Fritz preto de Moscova,
  Voas de armas salpicadas de lume...
  Cavo trincheiras cunha rapaza descalza,
  Para protexer o achegamento ao corazón de Rusia!
  
  Alguén morre, ben, pero Lenin vive,
  En cada sorriso e en cada sorriso!
  A voz da trompeta é poderosa - pronto nunha campaña,
  Somos pioneiros con valentía ardente!
  
  Os tanques arden, Fritz Kaput,
  Batemos con audacia - fillos do pobo!
  A terrible Katyusha varrer a abominación -
  Loamos ao Señor Todopoderoso - Rod!
  
  Nacemos - saber gañar
  A covardía é imperdoable!
  Aprobado o exame - claramente en cinco,
  Ben, Adolf pisou un rastrillo!
  
  O soldado ruso é un verdadeiro heroe,
  El non sabe a palabra - AWOL!
  Saiba que naciches cun soño vermello,
  Podemos aproveitar un lobo endurecido!
  
  O noso Stalingrado, o noso Leningrado,
  En todas partes está a terra santa dos xigantes!
  As cunchas baten coma unha sarabia furiosa,
  E os pioneiros únense coa Patria!
  
  Creo que podemos voar a Marte,
  Podemos construír foguetes para Venus!
  Ben, un fascista apuñalouche no ollo,
  Non hai ninguén máis forte que un ruso na fe!
  
  Roto, crea a columna vertebral do Fritz,
  Imos gañar, aínda agora estamos morrendo de fame!
  A besta rabiosa será esmagada,
  Ben, a vitoria chegará no cálido maio!
  
  Non chores por mamá, non derrames bágoas,
  Se morro, considérame comunista!
  Compadíase, como cola estragada,
  Beneficios só fascistas!
  Camiñar pola neve é duro, pero, afortunadamente, a lama derretiuse con suficiente rapidez.
  E despois, todo, como antes. Rutinariamente por rúas de montaña, evitando asentamentos humanos, con pisadas, case en círculo.
  Non, andaban, se miras o Sol por algún tipo de espiral. En dirección a Sebastopol, e iso seguro.
  Pero ao mesmo tempo, a columna aínda arqueaba. Transportadores ruidosos, localizadores ruidosos. E outra vez probas.
  Foron conducidos de novo á casamata, só que esta vez ao antigo derramamento de sangue. Nin sequera o cheiro a esterco desapareceu.
  Pero hai moito feno, volverase suave para durmir. Desencadeado sen cerimonias innecesarias e ordenado agardar a cea.
  E respectaron moito: apareceron cinco mulleres do lugar, que levaban unha lata grande chea de sopa de leite.
  Margarita quedou sorprendida e preguntoulle á capitán Natasha:
  - Hai milagres nunha peneira ou sen peneira. Pero, en realidade, ou os alemáns son moito máis amables do que os retrata a nosa propaganda, ou somos paxaros valiosos!
  A Aurora pelirroja comentou con bastante rudeza:
  - Non te halagues demasiado! Os cobayos sempre son alimentados cunha dieta equilibrada.
  Oleg Rybachenko puxo no lugar equivocado:
  E aínda máis porcos! Así que ese peso aumentou máis rápido!
  O guerreiro pelirrojo confirmou:
  - ¡A verdade fala pola boca dun bebé! Non te alegres coa soldadura xenerosa! Sobre todo porque está no cárcere!
  Oleg Rybachenko suxeriu loxicamente:
  - Mellor comemos, e despois xa veremos!
  Os fideos flotaban espesos na sopa, e ata parecía que se engadira mel. E o pan traíase ben fresco, perfumado. É como se estivesen nun resort. Fai calor no hórreo. E considera que xa volveu a primavera, apartando a nai inverno.
  Oleg Rybachenko bebeu a cunca e, ao ver que a lata grande aínda non estaba baleira, pediu máis.
  Despois diso, un soño chegou tanto a el como ás nenas como unha onda dunha caída de meteorito, de súpeta e inevitablemente.
  Un terminador zombie saltou por detrás. Mesmo sinto pena por Dmitry Baranov. A bala alcanzouno xusto no medio do peito. Pero o zombie condenado anteriormente non se decata e dispara.
  - O meu corpo está todo cedo morto e o exceso de chumbo de ningún xeito, non carga. - Dmitry sorriu, pero tan asustado, coma un morto.
  - Fu e horror! Lémbrame a Hades. - Eu notei, exclamando Margarita.
  A Aurora pelirroja deitouse no chanzo superior da ponte, tomando baixo o lume non só a saída do compartimento militar, senón tamén unha parte importante do corredor. Desde aquí é conveniente varrer con lume aos rapaces de cores que saltan das cabanas. Ao mesmo tempo, de cando en vez, necesita moverse, cambiando de posición:
  - Non te preocupes, irmá Margarita, xa hai menos de cen inimigos. Imos xestionar dalgún xeito!
  - ¡Aínda menos de setenta, estou comezando un "varrido forte"! - O membro do oso-Komsomol mostrou o fociño.
  - Entra na sala de máquinas, o inimigo pode explotar as caldeiras e tentar inundar o barco. - Agora a Aurora pelirroja está claramente preocupada. Pero, claro, non tirou peor, ao contrario, límpao como a ferruxe cunha serra de esmeril. E o sangue dos seus bicos de aniquilación: bañeiras con barrís!
  - Veña! Por parafusos! Margarita dixo unha frase da súa caricatura favorita. Máis precisamente, a caricatura que destacaba nesta brutalmente distorsionada realidade nazi. - ¡Cadáveres!
  A nena Komsomol camiñaba polo corredor coma un remuíño de aniquilación. Aquí están os compartimentos, portas de titanio, tabiques de aceiro. Os zombies están detrás dela. Non se esconde, e aquí vén a cola. Fusil M-18, calibre 7.45. Golpea exactamente diante do corazón. Zombie criminal é derrubado, cae, pero despois salta. Lanza unha granada.
  - Pois ti e o machista implacable. Margaret está sorprendida.
  Aquí hai unha rapaza Komsomol derrubada a porta da sala de máquinas. Lanzou un disco boomerang, cortando varias persoas. O resto rematou cun golpe de puñal. O cadáver dun loitador con trazos xaponeses caeu nun vapor espeso. O seu fociño escaldause á vez, e por choque perdeu o coñecemento, e quizais mesmo abandonou.
  - A limpeza vai ben! - Denunciado a Margarita.
  - Eu tampouco me equivoco! - Contesta, encantada Aurora. Desde arriba escóitase un longo estalido de metralleta, logo dous máis. A nena Komsomol dispara, obrigando ao adversario a calar.
  - Rompe por todos os lados. É como se estiveses nun xogo de aniquilación. - soprou o demo ardente.
  - Eu tamén me movo. Son visibles varios cadáveres. Porén, os principais adversarios xa se tranquilizaron. Margaret informou.
  Un fragmento dunha granada feriu a Dmitry. Perforouse, voando polas costas. O prisioneiro Baranov só puxo o dedo nos beizos:
  - Non berres, non me doe.
  - Non vaias por diante da tía na calor!- dixo ela, enroscando o ollo dereito Margarita.
  - Estou escoitando! - Pero o zombi actuou exactamente o contrario.
  Margarita pasou o corredor, outra explosión de ráfagas, o berro prolongado de alguén, coma se lle tirasen cravos, estoupou unha granada pesada.
  A Aurora, de pernas nuas, matou aos fuxitivos, entrou na cabana, un, outro, terceiro. Só no cuarto quixeron asala a lume, pero a nena Komsomol estaba por diante deles, obrigando aos inimigos a calmarse para sempre.
  - Cada vez son menos, pero algúns agocháronse nunha cela preto do almacén. Aurora berra. - Tirar granadas é perigoso, acabou.
  - Imita a voz do capitán deste fedorento, artesa. - aconsellou Mirabela Korshunova. Abriráno para ti, despois cortalo con coidado cunha explosión. Os aguillóns non deben afundirse. Agora estou detrás do motor, usando un boomerang. Un fragmento dunha granada feriu ao duro Dima. Perforouse, voando polas costas. O prisioneiro Baranov só puxo o dedo nos beizos:
  ng, quitei tres máis.
  A alegre Aurora berrou de verdadeira preocupación:
  - Ben feito, pronto aparecerán helicópteros, e peor será para nós.
  Ruxido en resposta:
  - ¡Como non o soubeses!
  & Flame Devil Terminator acordou:
  - Seino, a esperanza quenta a alma!
  As granadas de luz e son ME-198 voaron cara a Aurora. Unha nena de Komsomol precipitouse ao seu encontro, repelíndoos co seu corpo. O campo de seis pedras funcionaba como goma, traendo de volta as granadas. Os cadáveres volven voar, ata estou farto de contar.
  Unha nena de Komsomol correu pola esquina, deitouse, disparou unha ráfaga, segando aos que tentaban entrar por detrás. Apareceu un tipo cun traxe de animal, pero a tola Aurora agardaba por el, e unha vez despegou co mesmo lanzagranadas que caeu do soldado ianqui. O tiro é bastante poderoso e na parte máis vulnerable: a viseira. O chan da cabeza foi explotado e unha enorme masa metálica derrubouse, cun zumbido na armadura.
  - Tes que comer! - bromeou o galgo Aurora.
  Agora a moza Komsomol achegouse ao almacén e, imitando a voz do comandante, dixo:
  - ¡Lesiónime! Os moiahidín están detrás de min! Deixa entrar esta orde.
  Pois quen se atreve a desobedecer. A moza do Komsomol saltou ao teito, asegurouse e, disparando dende a parte superior da porta, exterminou a dezanove loitadores asustados, golpeándose coa cabeza.
  - Rematou a primeira fase de limpeza do lugar máis perigoso. - anunciou a nena Komsomol.
  Houbo unha explosión xunto a Margarita, e ela saltou á abertura. Aquí, na bodega, cheira a metal queimado desesperadamente e tira explosivos de forma penetrante. Alguén tenta "rasgar" e cae atravesado. Dous rapaces, obviamente cegados, levantan as mans e gritan en inglés:
  - Non tires! Renunciamos! Aforra-nos en nome da Convención de Xenebra.
  A máis amable Margarita Korshunova non podía matar aos desarmados e, polo tanto, simplemente apagounos, co habitual presionar os dedos. A voz do oso guerreiro soaba pesar:
  Aínda somos rapaces tan novos. Ben, por que necesitas este exército da OTAN. Se ti, Deus me libre, organizas unha provocación, esmagarémoste coma gatiños. Diga Aurora laranxa, xa case rematamos o varrido.
  - O inimigo pode esconderse. Tenta escoitar e coller o alento perturbador, e o noso cheiro é excelente! - A furia pelirroja bufou deliberadamente forte.
  - Si, cheirei o fedor. Os cadáveres están a piques de comezar a descompoñerse, entón as habilidades xogarán contra nós. -Finxiu Mirabela, pero chorou forte.
  As mozas do Komsomol pasaron polas cabanas. Aurora corría especialmente rápido. Aquí está o cheiro a adrenalina, aquí hai tres loitadores novos. Preparado, conxelado nunha emboscada.
  - Isto non é serio. - En resposta, soou un disparo dun RPG. O proyectil pasou voando, pero atravesou parte da placa de blindaxe. Aínda así, esta potencia está deseñada para disparar contra o T-7. Unha rapaza de Komsomol lanzou case a cegas un disco-boomerang, cortou a alguén, escoitouse un berro. Ela irrompeu cun par de tiros, matando aos valentes. Os outros gritaron:
  - Nós tamén nos rendimos!
  Por rabia, Aurora golpeou co pé descalzo, tanto que fallou tres á vez.
  - Lisiar o ben da xente! - gruñou o Komsomol-terminator.
  Só un mozo condenado permaneceu en pé.
  Margaret a na bodega tamén atopou resistencia. No camiño derrotou a un soldado, obviamente unha boina verde. Berraron: "Man a man!"
  Margarita respondeu cun ruxido:
  - Moita sorte! - Realizou a técnica de "dobre garra". Como resultado, o pescozo da boina verde foi roto.
  Agarrei granadas, aquí fíxose un pouco máis seguro, unha ducia de soldados, ao parecer, intentaron poñer en práctica a regra dos exploradores: a supervivencia a toda costa. A Margarita, porén, ata lle gustou este xogo á súa maneira:
  - Pois ben, se así o insistes. Imos ao béisbol, o teu americano favorito, o papel dun lanzador.
  - Se queres, podo velos xogar! A Aurora pelirroja riu.
  - Non importa! O asasino loiro riu aínda máis forte.
  - Fun polo corredor, aínda hai cabanas sen limpar. - A moza do Komsomol xa se movía, escoitáronse breves ráfagas, foron as últimas. A intrépida Aurora nin sequera se escondeu, inchando orgullosa o peito.
  - Son como un robot terminador. - Só en min non quedarán nin as abolladuras.
  A rapaza Komsomol baixou as escaleiras en silencio. Acendeu o reflector infravermello. Revisei os camarotes. Parece que aínda se están movendo. A áxil Aurora pasou por riba dos cadáveres, saltando coma unha corza ou un ninja. Ela non quería desperdiciar munición e só entrou voando á cabina. Camiñaba cun puñal, e os inimigos calaron. Despois á seguinte, táctica semellante.
  Margarita tampouco perde o tempo, lanzando granadas nun arco curvo. Unha explosión despois outra. Un soldado, maltratado pola metralla, saíu correndo do corredor e tropezou cun disco bumerang.
  - E este tamén alí! Margaret quedou sorprendida. - Como a todos vos encanta o picante.
  Diante dela brillaron aínda non desanimados zombies. Abriu fogo dunha ametralladora israelí, ao parecer recollida entre os trofeos, co formidable nome de "Armagedón". E ao parecer deitou a alguén, as balas rebotaron nos lados, derrubou novas manchas de sangue.
  Margarita captou o cheiro do cadáver dos zombies, claramente morría máis forte. Aquí de novo un disparo e fragmentos dos ósos dun ghoul volven verter.
  Margarita correu polo corredor, disparando desde un M-18 capturado. Mágoa que teñas que recargar. Pero podes usar granadas capturadas. Non sintas pena polo teu. A nena lánzaas dun xeito peculiar, collendo cos dedos as súas pernas espidas e de nena.
  Os "limóns" están voando, retorcendo os intestinos. Os cadáveres son visibles e todo está tranquilo. Non debería quedar ningún vivo.
  Parece que se calmaron. - Di a nena Komsomol.
  Agile Aurora confirma:
  - Estou de camiño. - O explorador terminador tratou con outro grupo. Agora quedan os detalles. Como un raposo que caza unha lebre, corre ata a última porta da esquerda. Incluso cantou:
  - Un pesadelo reina nas miñas pupilas, serás esmagado por un golpe de aceiro! Vou disparar os ovos de Rambo e moer os ósos! Sorprenderei a todos!
  A partir de aí, unha granada voa cara ao corredor. A feroz Aurora derrínaa mentres vai. Explosión, fragmentos voan. Outro bateu contra a parede, rebotou e voltou voando controlado coa man.
  Retumaba na apertura. Escóitanse berros. A rapaza Komsomol mirou para a cabina. O axente tenta recoller as tripas. Unha imaxe terrible.
  Si, castigoches a ti mesmo. - Dashing Aurora rematou cunha sensación de misericordia. - En xeral, na miña opinión, as granadas non son estéticamente agradables. Non obstante, é mellor que un simple puño. A última cabina foi despexada! Como estás, Margarita?
  - Arrastrando o prisioneiro! - Dixo a nena Komsomol. - Parece que todo acabou.
  Aurora envioulle un indicativo pola radio:
  - Escóitame Don Quixote. Acabamos de rematar a operación, todo está limpo, podemos levar a cabo o desembarco do equipo.
  - Un submarino en miniatura está en camiño. Pero non esquezas tratar cos helicópteros Blink. - Parece unha voz metálica e cortante de serra.
  - Por suposto, xa os estamos esperando. - Rematou a besta pelirroja.
  Tres "Sachkov" efectivamente viñeron xa estaban na aproximación. Margarita e Aurora colleron un RPG - "supercobra", un análogo do RPG vinte e nove e seis. Preparáronse tres lanzagranadas. É importante que o inimigo peche a distancia e diminuír a velocidade. En primeiro lugar, a "Rede" tenta baixar para examinar as barallas e os bandidos que se atreveron a atacar ao mellor exército do mundo. A versión mellorada da Rede ten armas poderosas, unha armadura nada mala e tres hélices. Non todos os complexos antiaéreos o tomarán, podes ver como disparan os mísiles térmicos. Que é malo contra un tocadiscos RPG? O que non é autoguiado. Así que é máis difícil saír del. Con todo, as mozas apuntan, teñen en conta o liderado.
  Margarita reza de novo. Despois de todo, os bos están no helicóptero. Xa a pel sente o axitación das láminas. O toque do vento é agradable e perturbador.
  - Oh, de novo estou destruíndo unha obra de arte! Un consolo militar!
  Aurora alegre sorriu:
  - De todas as obras de arte, son as obras mestras militares as que están máis firmemente fixadas na memoria das persoas e causan máis bágoas.
  - Certo! Un cadro escrito con sangue: máis brillante que o óleo e esvaécese moito máis lentamente! - Margarita, triste pola crueldade forzada, coincidiu. Así que todo se ten en conta, podes disparar!
  - Que se faga a xustiza de Texas! - Coma sempre, Aurora non perdeu o sentido do humor.
  As cunchas abriron a barriga dos coches. Os tocadiscos esnaquizáronse en pequenos fragmentos. O demo do lume disparou das dúas mans á vez e, polo tanto, os tres coches estaban cubertos.
  Os fragmentos non golpearon ás nenas, pasando voando.
  Kara-132 apareceu ao lonxe. Os avións comprados a Arxentina voaron a gran altitude. Dispararon aos cegos, no seu voo tolo.
  - Este é outro aborto espontáneo. Margaret notou. - O encollemento da mente.
  O membro pelirrojo do Komsomol acordou:
  - Supoño que si! Será difícil eliminalos do RPG.
  - Vou tentar igual! - Margarita, que agora se esquece da bondade, estaba furiosa. - Pero doutro lanzagranadas máis furioso e de longo alcance creado contra tanques de reacción rápida. - O membro loiro de Komsomol mostrou unha arma impresionante.
  - Ou quizais probar as propiedades melloradas dos "aguillóns"? - Ofrecéronlle, mostrando os dentes de perlas Aurora.
  - É unha mágoa gastar en tal lixo! espetou Margaret.
  - Aínda así, haberá unha demostración mellorada. Que os nosos rapaces boten unha ollada ao mesmo tempo. - O oso-terminador lanzou un puñal cos dedos cincelados da perna, coa punta atravesada no ollo do negro que intentaba mirar por detrás da pipa.
  - Entón só un Stinger, e vou saír cun lanzagranadas. - Respondeu un amigo brillante.
  - Está ben, imos facelo. Aurora correu ao almacén. Un antigo penalista mutilado Dmitry Baranov, ou un cadáver vivo, pasou por diante deles, coma se a propósito se expuxese ás balas. Probablemente, coa axuda dos últimos equipos informáticos, os zombies puideron ver, a pesar da distancia. Ametralladoras de gran calibre impactaron, a maioría das balas choveron. Pero hai oito tiradores, e moitos miles de balas estoupan. Golpearon o zombie, caeu! O soldado totalmente derrotado murmurou:
  Cumprín o meu deber!
  - Parece! Onde está a aurora ruxilante, de non ser pola "coiraza" que me pegarían hai tempo. Margarita mirou cara atrás.
  - Estou aquí! - Unha rapaza de Komsomol levou a cabo un lanzagranadas Bumblebee e un Stinger. - Agora apunta.
  Margarita volveu fundirse coa súa arma, viu cada movemento do inimigo, presionando suavemente o inicio. O proxectil está voando! Pero o "Stinger" funcionou, e precipitouse cara ao obxectivo moito antes. A arma estadounidense explotou de forma que ata un helicóptero próximo foi lanzado cara atrás. Como consecuencia deste imprevisto, Margarita faltou:
  - Terrible! Esta é a primeira vez que me pasa isto!
  - Cambiou a traxectoria, non te enfades, nena Komsomol ! - murmurou Dmitry Baranov moribundo.
  - Pode ser! Pero a miña intuición falloume. - Margarita xa estaba lista para chorar.
  - Téntao de novo. Aurora animou.
  Pero Kara-132, ao parecer, recibiu danos por fragmentos dun colega derrubado, foi a un lado e comezou a declinar. Margarita, confundida coa angustia, dixo:
  "Quizais sexa suficiente por agora!"
  A cadela pelirroja con boas accións rosmou:
  - Vale, é hora de descargar os Stingers. O camiño está claro.
  Case ao mesmo tempo que as súas palabras, xurdiu un submarino. Pequenos, pero bastante voluminosos, catro loitadores con traxes electrónicos saltaron como unha catapulta. Margarita mirou para eles: están vestidos con traxes blindados, pero non parecen tan torpes como os modelos anteriores.
  - Cargamos "aguillóns"? - Preguntou a bisneta de Lomonosov e Stenka Razin.
  - O almacén está aberto! - respondeu a Aurora pelirroja. - ¡Démoschelo!
  . CAPÍTULO #10
  O comandante dos paracaidistas, o coronel, declarou con frialdade:
  - Pois cargámolo rapidamente e intentemos lidiar con esta arma complicada.
  Unha nena Komsomol camiñaba pola cuberta, un rifle alemán G-5 estaba tirado por aí. Preto hai outro cun lanzagranadas. Como é típico de Alemaña, é de bastante calidade, quizais incluso mellor que a M-18, ou, en todo caso, máis fiable. O último modelo moderno MG-8, tamén alemán, terminou, pero non de especial interese para os investigadores.
  Os Stingers foron gardados en recipientes oblongos, coidadosamente estibados, arriostrados e acolchados con redes amortiguadoras, utilizando un coxín hidrolizado. Desmontáronse e xuntáronse. As nenas de Komsomol axudaron activamente aos seus mozos blindados. Un dos achados foi un inesperado RPG-49, o último modelo.
  - É raro que non as exportásemos así. - Notou o coronel encargado da operación. Entón volveuse cara ás nenas, respondeu con entusiasmo:
  - Non coñecerás mulleres coma ti en ningunha película de acción. Centos de cadáveres e captura dun gran barco. Creo que pronto se fará unha película sobre o teu tema. - E un berro de trono. - Chamarán a Margarita e Aurora esconde a zona!
  En efecto, o que non está aquí;
  Tamén houbo modelos OG e PG mellorados, modelos con explosivos máis potentes. En particular, o PG utilizou catro tipos de ácido e indución eléctrica, o que permitiu lanzar unha onda explosiva, atravesando armaduras activas multicapa nunha dirección máis estreita xunto cunha pantalla anti-acumulación (E onde leu Margarita tal ficción? ). Un pouco máis caro, pero eficaz.
  - "Pershing" xa está desactualizado. - Notei a filla de Lomonosov e Korshunov, que espertou unha memoria falsa. - Apareceron en servizo tanques Powell máis avanzados, só teñen dous tripulantes e están deitados. Moi semellante ao noso IS-10 soviético, só a armadura é un pouco máis grosa. Foi unha boa cousa capturar.
  - Non todo se pode coller na zona. Colleremos algo para a Antártida. - bromeou, lanzando o brillo do sol cos dentes de Aurora. Non temos medo ás xeadas.
  - Seino! Margarita brillou aínda máis os seus dentes nacarados.
  Durante a conversa, "Stingers" descargouse. Eran exactamente cento cinco. A Rusia debían chegar cinco, e o resto, tras ser procesados, entregáronse aos terroristas.
  As mozas do Komsomol preguntaron ao coronel:
  - Onde están as pedras?
  Un experimentado loitador das forzas especiais explicou razoablemente ás belezas:
  - O caso é que se os levan á Rusia soviética, perderán rapidamente as súas propiedades e non se sabe cando serán restauradas.
  - Certamente! - Confirmado polas femias de Komsomol.
  O coronel Yuri (aquí Margarita recordou que tiña un apelido divertido Petukhov!), Suxeriu a opción Solonovy:
  "Entón, deixalos quedar contigo un tempo. Só dálle ao sultán turco non sete, senón seis. De todos os xeitos, non poderá usar amplificadores de armaduras e aguillóns, e aumentará o nivel de confianza dos terroristas en ti.
  O demo ardente, por suposto, estivo de acordo con esta proposta:
  - Sen dúbida. E que pedra deixar?
  O coronel engurrou a súa alta fronte, as engurras subíronse á luz da lúa como ondas do mar, e despois suavizáronse. Non obstante, tomou unha decisión:
  - O que absorbe a radiación, pode que o necesites. E os seis restantes volveránnos despois de que remate o sultán turco. O coronel pasou o bordo da man pola gorxa.
  Agora Margarita espertou interese:
  - Canto tempo tardará en refacer os Stingers?
  O coronel declarou confiado, frotando a superficie de puntas das súas botas sobre a herba laranxa-amarelada da zona.
  - Non tanto, farémolo con robots-deseñadores especiais. E acendiu o puño. Farémolo en hora ou hora e media! Xa vos avisaremos.
  Dando un salto, Aurora riu, mostrando os dentes:
  - Ben, pero que pasa coa nosa tarefa?
  O comandante SWAT berrou:
  - Vai á cidade, matando a todos ao teu paso! Así, debilitará o grupo pro-estadounidense "Constancy" e creará máis ruído. Si, o sultán turco estará agradecido contigo.
  - Isto é lóxico? - Ambos membros do Komsomol dubidaron claramente das ideas.
  O coronel das Forzas Especiais riu moito.
  - Calculamos loxicamente! Así que Rambo ruso en saias para cazar.
  - Pois de momento, espero que distraigamos de ti aos inimigos. Os ollos de Aurora ilumináronse cun brillo insalubre.
  - Necesitas munición? - Preguntou o coronel de combate.
  Ambas musarañas asentiron coa cabeza.
  - Non vai facer mal, aínda que non gastamos máis de mil por dous.
  O coronel, ao estilo do clero, falou en ton agudo.
  - Non fallará a man do que dá! Non te preocupes, o orzamento da URSH aumentou significativamente.
  - Pero isto significa que os militares ou pensionistas, traballadores da esfera social non recibirán cartos adicionais! Margarita torceu a cara.
  O propio coronel quedou incómodo e anunciou confuso:
  - Ata que se esgote o petróleo, non nos ameaza. É moi bo que limpaches o seixo dos americanos. Quen sabe, conseguiron petróleo barato, o que afectou negativamente aos nosos ingresos. Aquí dominamos conquistas e plataformas tan grandes que bombean combustible directamente da terra. - O coronel brillou estrelas nas correas dos ombreiros.
  - É imposible chamar un país desenvolvido, no que a maioría dos ingresos orzamentarios son petróleo e gas. - Notou Margarita Korushnova nun ton estrito. - É necesario promover a ciencia no ámbito civil, senón todo vai ao militarismo.
  Isto é o que ides facer vós nenas. Xa estamos medrando novos superhomes. Que pode combinarse con fibra, ou mesmo metais líquidos. O coronel fixo unha mueca coma se tivese dor de dentes. Sacou un chicle e meteuno na boca. A vista volveuse asombrada.
  - E despois como en "A tentación de Deus" ou outro nome "Máis forte que Deus todopoderoso"! multi-teohiperplasma volvéndose como o Creador! Margaret notou.
  O comandante pechou os ollos confuso.
  - Non lin unha novela así, pero que é o teohiperplasma?
  As dúas mozas dixeron escapar ao mesmo tempo:
  - Enerxía do futuro! O que era a electricidade de Jules Verne converteuse en tipos de materia fundamentalmente novos.
  Porén, non temos moito tempo para falar. - Dixo a nena Komsomol, descargando os "aguillóns" no barco.
  - É necesario ler "A tentación de Deus". - Dixo o coronel, tremendo involuntariamente.
  - Moi útil para a estratexia de combate. Aurora notou. - En xeral, a nosa terceira guerra mundial contra os Estados Unidos e Inglaterra levouse a cabo de forma tan incompetente que cheira claramente a traizón.
  - Admite que así foi! Os nosos xenerais non son tan estúpidos que nin sequera coñecesen os fundamentos elementais da estratexia e da táctica. comentou o coronel.
  Por que non arrestaron ninguén? A dura Aurora sacudiu o puño con forza.
  O coronel murmurou confuso:
  - Non había orde política, ademais, non querían crear un precedente, podían sufrir persoas moi influentes.
  - Unha persoa decente pon a xustiza - por riba das relacións familiares e amigables! A lei para inimigos e amigos debería ser a mesma que un marido para unha muller! A presenza de diferentes leis converte a xustiza nunha prostituta! - declarou Margarita en ton perentorio.
  O coronel quedou moi sorprendido:
  - Vaia, vexo a Ekaterina alemá. Queres un pouco de xustiza!
  - Quero verdade, orde e, por suposto, liberdade! - Dixo, exclamando Margarita.
  - Que festa? O coronel quedou sorprendido.
  - Da actual ningunha! - A nova bisneta de Mikhail Lomonosov e Stenka Razin encendíase. Enselleu o seu cabalo. - Debería converterse nun novo movemento dominado pola mocidade intelectual. E, en primeiro lugar, é necesario loitar contra a orientación das materias primas da economía. É costume regañar a Hitler, pero baixo el, a industria, en particular a enxeñería, deu un salto colosal dende cero. Conseguiu modernizar o país sen petrodólares. Desafortunadamente, durante a época de Shtakh, apostou pola exportación de materias primas e a importación de bens de consumo, alimentos. E, por desgraza, esta política continúa ata hoxe. Faría dos científicos as persoas máis ricas do país. Os profesores oligarcas serían a regra, non a excepción. Ademais, a educación superior non só debe ser gratuíta, senón tamén obrigatoria, e o director dunha empresa debe ter unha tese, que debe ser entregada a un ordenador que non pode ser subornado. En xeral, elevaremos significativamente o nivel intelectual dos mozos para que non domine o principio: mercar e vender!
  - Si, moitos incluso con estudos superiores buscan pan fácil, o sector do comercio está claramente sobrecargado. - O coronel aceptou cun suspiro e engadiu aínda máis triste. - Non se ten en alta estima un campo científico.
  As armas foron cargadas rapidamente. As nenas de Komsomol traballaban e falaban ao mesmo tempo:
  - Creo que necesitamos restricións máis rigorosas para as economías de mercado e. - Aurora intelixente entrou na conversa. - Que non sería tan súper rico. E entón un oligarca ruso con raíces xudías ten unha fortuna que inmediatamente duascentas das persoas máis ricas de China.
  O coronel xa estaba perdendo os estribos, pero ao mesmo tempo mostraba unha rara moderación:
  - É certo, e mesmo a maioría dos multimillonarios non son de nacionalidade eslava. Estamos a pensar niso, e estamos tentando beliscaros.
  - ¡Plisca débilmente! Si, aquí é necesario un desbroce exhaustivo. Obxectou Margaret. - Pois todos os "Stingers-crackers" descargados é hora de vencer ao inimigo.
  Na costa xa sabían do ataque e os ianquis estaban reunindo forzas. A morte dos helicópteros mostrou o inimigo, son moi fortes, e os estadounidenses non son unha nación para arrincar de cabeza ao inferno. Estaban listos para golpear con certeza. Ademais, o grupo da "constancia" foi tirando as súas unidades.
  Nesta situación, cómpre atacar a si mesmo. Despois haberá vantaxe. Así é só como avanzar ou facer unha manobra de desvío. Margarita Korshunova suxeriu:
  - ¡Imos directos ao porto e matámolos a todos alí!
  - Non é mala idea, pero podes caer inmediatamente baixo o lume da daga. Ofrézoo unha versión máis suave. Desvío rápido, entrada dende o lado do bosque. - Aurora fixo un círculo cos seus dedos espidos, e despois reproduciu o pentagrama.
  - Paga a pena perder o tempo!? - Na voz da científica Margarita soou o escepticismo.
  - A noite de inverno é bastante longa. Aurora opúxose. "Ademais, o inimigo non debe saber que só somos dous. É necesario crear a ilusión de que o ataque tamén vén do lado da terra, coma se houbese grandes forzas contra eles.
  - Esta vez, estou de acordo contigo, imos! - Margarita trouxo pronto a piscina para combater a preparación.
  As nenas de Komsomol movéronse a gran velocidade nun bote inchable. Soldados aínda invisibles, para vixilancia virtual e radar.
  Cortando polo aire, pasaron por alto varios barcos e, pasando os edificios, atopáronse en augas máis libres. Ao longo do camiño, atopáronse con tiburóns mutantes, pero a diferenza da Anaconda, as nenas Komsomol non cheiran a sangue. Polo tanto, non tentaron atacar. Ademais, Aurora lanzou un disco boomerang cos seus dedos descalzos:
  - Que lles dea un novo obxectivo.
  Ferendo o tiburón, derrubou unha fonte de sangue do seu corpo. O animal retorceu, e os seus compañeiros inmediatamente abalanzaron coas súas mandíbulas retráctiles e colmillos de mamuts. Parecía asustado, as monstruosas bestas empalaron ao seu amigo, ela bateu en resposta cun colmillo, golpeou. Sangue verdoso e oleoso espallado pola superficie. Os depredadores entraron na batalla, e o número de lisiados creceu; á súa vez foron rematados por outros.
  - Vaia, Margaret ! Pero son fáciles de tratar con eles. Colleu, feriu un, e os demais mutilaranse. - Aurora chapoteou forte e pisoteou os seus pés descalzos.
  - Xa ves que a moral do demo xoga un papel. Non é necesario predicar o odio ao teu próximo, nin o desexo de acabar cos débiles. Brancaneves o Terminator chiscou o ollo.
  Non loitamos contra os débiles. - Aurora, brillando de ollos esmeralda, dixo moi orgullosa. - Foron catrocentos oitenta contra nós dous, e hai unha batalla por diante con polo menos dous mil, dos cales trescentos cincuenta son forzas especiais seleccionadas que pasaron por Iraq, Afganistán, Somalia. E outros loitadores non carecen de experiencia.
  - Un opoñente forte, tempera o corpo e a vontade, faite máis forte - un débil corrompe a alma e debilita o corpo, faite máis débil! Entón, o camiño difícil dá unha vitoria moito máis fácil! - Dixo a sabia Margarita.
  Pasando por alto o porto da moza Komsomol, fomos á canle. Non estaba lonxe do porto, ata se escoitan os barcos tararear. Os guerreiros scout estaban na canle. Foi bastante longo e estrañamente retorcido. Durante o camiño, as mozas de Komsomol case se toparon cunha anomalía. Curvaba o aire como un resorte transparente. Os insectos voaron ata ela e arderon con caviar brillante. Con todo, ela atraeu criaturas aladas.
  - É algo así como un aniquilador de moscas. - Chamou a atención Aurora, mostrando os seus tacóns espidos.
  - Quizais algún tipo de radiación atrae aos insectos. Sinto as vibracións ultrasónicas do aire coa miña pel. - Margarita ata se encovarde covarde.
  - Un novo problema para nós! En xeral, esta estraña natureza da zona pode provocar un ataque cardíaco. - Soou a ironía na voz da ardente Aurora.
  - Ti e máis eu temos dous corazóns, así que non morremos deseguida! - Margarita púxose alegre.- É bo cando non es moi humano.
  O demo ardente gritou isto:
  - De acordo! E entón teríase parado no fogón, e ata embarazada!
  Con todo, as mozas tiveron que parar, afastarse dos atrancos, apartarse varias veces, pateando cara atrás.
  Detrás dunha anomalía apareceu inmediatamente outra, esta vez de forma intermitente ovalada. Todo isto dificultou o movemento. Con todo, pasaron, diante deles había unha aparencia de regato.
  É difícil escalalo, hai tráfico en sentido contrario, pero non hai anomalías. Quedan pegadas espidas na herba cuberta de xeada.
  As mozas do Komsomol pararon antes de abandonalo. Pódese ver como correron varias cabezas de "repolo". As plantas mutantes non viron ás mozas case indistinguibles, un par delas tropezou coas botas (os Guerreiros Osos acababan de poñerse os zapatos para ocultar o cheiro), pero ao parecer convencidos de que non eran comestibles, quedaron atrás.
  - Temos que nadar un pouco cara adiante! - Dixo, botando o sorriso bestial Aurora. -Agocharemos alí o barco.
  - Levalo contigo non é útil! - Concordou Margarita Korshunova.
  Facer silencioso un motor a reacción non é unha tarefa fácil para os deseñadores, pero o choco usa o mesmo principio e é un cazador de primeira clase.
  Atopar un agocho para que un fraer aleatorio non o agarre non é tan sinxelo. A guarida dunha besta perigosa é o máis axeitado aquí. Por exemplo, unha rata castor. O animal é perigoso, é difícil de matar e do tamaño dun xabaril. Non escamas de la, un fraer normal non se pegará á súa guarida. Sobre todo pola noite. Así razoaron as nenas, escondendo un bote neumático, a semellanza dun peto. Onde os arbustos penden sobre a auga dende arriba. Foi alí onde as nenas deixaron o seu tesouro, disfrazados de pólas de mato.
  - Ben escondido? - preguntou Margarita, facendo exercicios sobre a marcha.
  - Ata a mañá deitate, e ao amencer lavaremos! Aurora furiosa endereitou a pedra co seu talón.
  - E se caga a rata-mapache! - Guerreiro engurrado-membro de Komsomol.
  - Imos disparar! A súa pel é máis forte que a dun caimán e é moi apreciada. Aurora guixou un ollo os ollos esmeralda coma un neno.
  - Imos vender! Cambiamos o noso disfraz, e ninguén nos recoñecerá! - Margarita Korushnova amosou provocativamente a súa lingua.
  Aurora rosmou.
  - OK!
  As nenas retrocederon lixeiramente, cando apareceu o propio mapache rata. Conxeláronse, decididos a manter viva a besta polo momento. Dalgunha maneira, semellaban un bandido que matou a unha familia, pero soltou un paxaro dunha gaiola. Rato-mapache non conseguiu atrapar o cheiro case indistinguible das nenas, ademais, estaba cheo, despois de probar carroña, foi para a cama.
  O seu inusual ronquido aseméllase ao chío dun violinista mediocre.
  As mozas de Komsomol intentaron moverse rapidamente e, ao mesmo tempo, ninguén as viu, o movemento era tan secreto. Mesmo quitaron as botas.
  Aurora, descalza, preguntoulle á súa amiga, e non para obter información, senón simplemente para aliviar a tensión:
  - Pois como se consegue o desvío?
  Margarita respondeu sen alboroto:
  - A non ser que nos atopemos con anomalías.
  O demo ardente puxo o dedo nos beizos:
  - E aquí hai un deses arrepiantes.
  Perla anomalía do subsolo. Incluso afrouxou o chan. Como unha toupa xigantesca, area batida, arxila, herba. Sacou algo viscoso coma o aceite. Despois de comezar a pegar.
  - É noxento! - Dixo a Aurora ardente. É como dous porcos bicándose.
  A anomalía escoitounas e, perturbada, dirixiuse cara ás mozas.
  - Imos aos lados! - ordenou Margarita.
  Agile Aurora non entendeu:
  - E iso por que?
  Brancaneves o Terminator sorriu.
  - ¡Imos facerche perseguir dúas lebres!
  A moza do Komsomol amosou a lingua, colleu unha avespa e mastigouno, divertiuse con tal proposta. Os exploradores dispersáronse e a anomalía conxelouse. Tremeu un pouco e comezou a caer, unha pequena chama pasou por un charco de aceite. Porén, en canto se acendeu, tamén se apaga rapidamente.
  - Isto non é piromanía! - Notei, entregabando os pés descalzos a Aurora e inmediatamente saltei, torcendo a volta de volta.
  - Si, a anomalía da Piromania pode provocar unha catástrofe! Margaret aceptou. - Agora máis rápido, e así estamos perdendo o tempo.
  Tan pronto como as nenas de Komsomol se adentraron na espesura dos arbustos en brotes, árbores, lianas mutantes entrelazadas, estaban rodeadas dunha escuridade case impenetrable. Só a cortiza das árbores brillaba, dándolle á paisaxe unha sensación ominosa e de outro mundo. Non obstante, as nenas non necesitan monoculares de visión nocturna, isto é para persoas débiles, persoas que non son capaces de tomar decisións independentes e ven na escuridade. Aurora case bateu contra unha árbore, a luz de fondo radioactiva fixo que a distancia fose ilusoria, moitas veces facendo trampas coa distancia.
  - Carallo! - O demo ardente mencionou moi ben ao impuro. Parece que non hai ningunha anomalía, pero a luz está dobrada.
  - ¡É fosxeno e fósforo! - declarou Margarita, e torceu o seu gracioso pescozo. Despois de todo, moitas veces cambian os parámetros do aire.
  - ¡Así que hai que telo en conta! - Acordou Aurora Vermella cunha ironía mal disimulada.
  A guerreira axitaba a man polo aire.
  - Ao principio lento, despois acostúmate.
  As mozas de Komsomol aceleraron gradualmente, mentres intentaban non rachar mesmo cun nó debaixo da sola. Temendo non tanto aos observadores casuales como a varias criaturas que puidesen reaccionar ao son.
  Ao principio estaba seco, pero despois, en canto as nenas moveron os arbustos, unha auténtica fervenza botouse sobre eles!
  - A auga, supoño, pesa! suxeriu Aurora.
  - Dez por cento seguro! Margaret aceptou.
  A fogosa demo derrubou o insecto cun tacón de hipertitanio e expresou a súa opinión:
  - Polo tanto, o orballo é tan grande e non se evapora!
  Clay batía baixo as plantas das súas botas. A súa cor é un vermello-verdoso inusual, como un sepulcro. Isto non estaba en ningún lugar da Terra, excepto no lugar da zona.
  As pernas tentaron separarse cara os lados, pero as pistas creceron ao instante, o que facilitou o recoñecemento. É difícil moverse, pégase aos zapatos, o que che obriga a perder esforzo. Aurora e Margarita ata tragaron unha barra de chocolate concentrada. A herba era rara e era predominantemente depredadora. Arrastrouse pola arxila e intentou coller os insectos. As complexidades de lianas altas, arbustos, ramas, follas, ás veces sen cheiro e ás veces cun aroma forte.
  - E de onde son as enredadeiras? - Preguntou Margarita. - É unha zona temperada.
  - O resultado dunha mutación, enraíza. Ademais, a zona é máis cálida que nela! Uns quince graos. Aquí fai máis calor no verán que en África ecuatorial. Ou non é a mesma temperatura. - A fermosa Aurora engurrou a fronte, ao parecer tratando de lembrar o que unha vez leu.
  Margarita afirmou con moita confianza:
  - Iso non é nada! Polo menos para nós.
  A Aurora de pernas nuas deu a volta no aire, dando volteretas e chorando:
  - ¡Somos osos de Komsomol e iso o di todo!
  - Recordo que nos levaron dalgún xeito ao Sahara. Pasei unha semana sen comer nin beber, camiñei pola area, que queimou unha tixola descalza coma nun fogón e nada sobreviviu! - Noteime, deixando chispas dos meus ollos (e non figuradamente, senón literalmente!) Margarita. - Só por suposto agradable, non foi suficiente.
  - Por suposto! Eu tamén o pasei! Os pés acostúmanse rapidamente, pero despois só pican. E a pel escurece ao sol. - Confirmado, alegre e xoguetón como un gato de Viria Aurora.
  - Non me gusta cando o corpo é branco, paréceme demasiado mimado. - Margarita non pretendía facer muecas.
  - O bronceado con chocolate está de moda agora mesmo. O demo ardente roscou os dentes da pantera. - Significa que tes cartos para ir ao Sur.
  As nenas case quedaron sen as complejidades da selva de Chernobyl. Pasado a marxe dunha ampla canle localizouse. Un arbusto denso, que sobresae as raíces, un plátano mutante, coas súas follas anchas, creou unha posición pechada conveniente.
  Margaret exclamou:
  - Ben, aquí está Vizhnitsa diante de nós.
  - Si, unha antiga cidade soviética! Por que Ucraína está orgullosa, converteuse case nun país separado dentro da Unión Soviética. Despois de todo, levamos séculos en guerra con eles ! Por iso gañou a URSS, e agora os ucraínos son os nosos irmáns. Aurora Vermella abriu os brazos e intentou despegar.
  - E antes había irmáns rusos para eles. Todo neno sabe que Kiev é a nai das cidades rusas. - dixo, sorrindo máis ampla Margarita. - Estaban unidos pola sagrada fe ortodoxa e as raíces eslavas. O propio Deus mandou que a URSS fose un único estado. Pero chegou Bandera e puxo a vergoña: resultou ser unha guerra. Con todo, gañamos.
  - A orde está construída sobre unha base onde o cemento é fe e a area é vontade! E para iso, hai que plantar moitos viláns! - Respondeu Aurora gruñendo ferozmente.
  Ver a cidade non é difícil. A gabia está ensuciada aquí, non é problema cruzar a muralla. As casas son na súa maioría antigas, son visibles edificios de cinco pisos e rañaceos da época estalinista. As nenas xa visitaron edificios modernos. Entón Margarita recordou:
  - Hai que sacar dezaoito fillos, non si?
  - Os nosos rapaces axudarán! Imos crear tal pánico na cidade que non poderán seguir os nosos movementos! Aurora descalza sacudiu a pistola.
  A guerreira branca de neve mirou arredor e, cortando un mosquito, baixou a voz e preguntou:
  - E se volca?
  O diaño ardente comentou loxicamente:
  - Conto coa súa cobiza elemental. Ademais, voulle chamar agora a este anano. Apoiarei o seu espírito de loita.
  Margarita Korshunova gruñiu con bastante falta de intelixencia:
  - É mellor facelo cunha boa labazada.
  Aurora, cunha rápida carreira dos dedos dos seus pés descalzos, marcou un número cos botóns e dixo en voz alta:
  - Estás listo!
  - Si, pero houbo tal desorde! - Escoitei un chirrido fino en resposta.
  - Non se desespere baixo o disfraz onde é máis fácil sacar. Ademais, a ninguén lle estrañaría a ausencia de nenos despois dunha noite de tormenta. A diaño astuta e pelirroja baixou o ton.
  - De acordo! Xa non dependerán de nós! - ronroneou o anano - un especialista en kidumping.
  - Agarda por nós, pase o que pase! Quizais engada outro cinco por cento. - dixo Aurora con graza.
  As últimas palabras tiveron un efecto máxico. O bandido imbécil ronroneou:
  - Agardarei, aínda que se achegue o fin do mundo!
  A fría Aurora, cun irónico levantar e baixar unhas longas pestanas, pensou: "algo isto lémbrame a Xudas agardando por unha estaca de álamo".
  - Pois agora venceremos aos americanos e aos seus secuaces.- Dixo decidida a Aurora de ollos verdes.
  - Sabes que non podo perdoar a América de ningún xeito? Galina pechou os puños.
  - Que? - Membro sorprendido da osa vermella-Komsomol.
  - Bombardeo das nosas cidades e xaponesas! Isto é barbarie! Ata escribín poesía! - Margarita sacudiu a súa granada, e ata con tal rabia que caeu todo un enxame de peludos insectos mutantes.
  Aurora levantouse de un salto, encantada:
  - ¡Imos cantar! Isto é interesante.
  E Korshunova cantará, a súa voz, coma sempre, é máis alta que o Himalaia de eloxios;
  A estrela da Patria é dada polo Señor,
  Créeme, é máis radiante que o Sol!
  Ti es o meu país natal -
  Sabe por ti, o corazón latexa de tristeza!
  
  En ti, somos membros do Komsomol coma aguias,
  Esmagamos aos nazis e varrer a chatarra!
  Incluso conseguimos en Xúpiter,
  Cultiva os froitos - un paraíso irrealizable!
  
  Venus é o lugar do amor
  En Marte, o sentimento dun guerreiro é o máis alto!
  Rompes as cadeas do mal, das dúbidas,
  Despois de todo, Deus quere facer o mellor!
  
  Destruír a presión cósmica
  Imos coller o queixo cun forte gancho!
  O inimigo será esmagado polo poder do mundo,
  E os Junkers foron abatidos cun arco infantil común!
  
  Aliñación un: toma e gaña,
  Non podemos saber outro resultado!
  E non desgarras o lobo do Reich,
  Obtén unha baioneta na cara dun loitador!
  
  E a baioneta non che convén para o futuro,
  Engadiremos dinamita ao bulldozer!
  Voo tan rápido
  Cando o proletario golpeou o martelo!
  
  O seguinte movemento pasará como un furacán
  E o final do xogo será un compañeiro gañador!
  Despois de todo, a nosa furia é un volcán tolo,
  Masacre ao cabrón, un gato terrible!
  
  Suxeitamos as carrachas en Berlín,
  París é libre baixo a bandeira rusa!
  Somos fillas da Patria e fillos,
  Cando festexamos, comemos mel con gusto!
  
  Foggy Albion agora é coma un irmán,
  Nova York quedou como unha empanada nun prato!
  A nosa bandeira vermella e escarlata cor papoula,
  Baixo el, todas as persoas con liberdade son felices!
  . CAPÍTULO #12
  Oleg Rybachenko tamén ten un soño que nin sequera é sinxelo, pero marabilloso. Como se el e Dima continuasen coa súa carreira militar;
  Os dous apuntáronse como voluntarios na división infantil de SS, formada polo Führer endemoniado. Parece que nesta realidade, Hitler por fin toleou. Certo, por outra banda, tivo a prudencia de non comezar unha guerra sen esperanza coa URSS.
  Por outra banda, por que o neno non conseguiría un endurecemento militar? Por que deberían deixar as enfermeiras e tomar o sol como barchuks?
  Oleg Rybachenko e Dmitry, xunto con outros mozos do batallón junior, voaron a África. O transporte alemán de seis motores podía transportar ata douscentos paracaidistas armados. Pero había todo un batallón de trescentos loitadores da versión máis nova das Xuventudes Hitlerianas. Trescentos rapaces duns doce anos, aparentemente aínda bastante sopados, pero en realidade eran rapaces especialmente seleccionados que xa recibiran un adestramento militar non débil.
  O Führer quería que participasen na guerra o maior número posible de adolescentes. En África, as principais forzas británicas xa foron derrotadas, aínda que aínda hai fortes guarnicións en Sudán. Verdade, as tropas coloniais non son totalmente fiables, e de feito, as unidades británicas. Non son precisamente ingleses. Non están tan ben armados, especialmente con tanques, probalo, así que transfire o equipo por toda a metrópole. Polo tanto, o risco de grandes perdas nos rapaces é mínimo. Suponse que está ao nivel dos exercicios tácticos convencionais, e a xeración máis nova gañará experiencia na guerra.
  Oleg Rybachenko e Dmitry dominan alemán (o presunto inimigo), así como inglés, español e francés. A súa escola tamén é de elite e os nenos soviéticos, en teoría, deberían ser os máis intelixentes.
  Un neno alemán, ao parecer un dos líderes, alto e musculoso Hans Feuer estreitou a man e dixo honestamente:
  - Non esperabamos que os rusos poidan ser tan fortes e intelixentes. Por exemplo, cuspirnos como alemáns de primeira!
  Oleg Rybachenko comentou modestamente:
  - E o que é tan sorprendente. Quizais teñamos que loitar, pero se entras en recoñecemento e non coñeces a lingua alemá, canta información recollerás?
  Hans aceptou:
  - É verdade! Pero en xeral ensináronnos que sodes subhumanos rusos. Os eslavos son unha etapa de transición entre os simios e os humanos. É dicir, en canto ao desenvolvemento da intelixencia, o ruso é un pouco máis alto que unha mascota.
  Dimitri pechou os puños con rabia.
  - Si, podo incorporar esas palabras.
  Hans respondeu con valentía, apretando os puños:
  - Só a elección das armas depende de min. Con luvas postas, es o campión do Medio Mundo, pero que tal un duelo con nunchucks?
  Dmitry quedou sorprendido:
  - E que é?
  O neno de elite alemán quixo responder, facendo gala da súa erudición, pero Oleg Rybachenko estaba por diante del:
  - Esta é unha ferramenta agrícola, que en China elimina gavillas. Os mongoles tártaros prohibiron aos chineses levar armas, polo que converteron este dispositivo exteriormente inofensivo nun club mortal. Desenvolveuse todo un sistema de combate en nunchucks. Logo foi adoptado polos xaponeses a finais do século XIX. Probablemente, pasou deles ás tropas das SS.
  Hans respondeu:
  - Certamente non desa maneira. Hai dez anos, o Gran Führer convidou a varios gurús de China, ordenando que a escola de combate corpo a corpo do Terceiro Reich fose a máis avanzada do mundo. Non hai que pensar que os alemáns, sendo a nación máis alta, non queremos aprender nada doutros pobos. A nosa escola militar alemá esixe que se teña en conta o máis posible o factor humano.
  Dmitry asentiu vigorosamente, confirmando o pensamento:
  - E tamén o soviético. Stalin dixo: a tecnoloxía durante o período de reconstrución decide todo! E despois, no segundo plan quinquenal, desenvolveu a idea: os cadros deciden todo!
  Oleg Rybachenko dixo o contrario:
  - Debo dicir que non todo está ben co factor humano. Por exemplo, o nivel de formación técnica dos soldados na URSS está atrasado. Pero, en xeral, somos xeniais!
  Hans suxeriu:
  - Gustaríache xogar a Hitler-hash?
  Os nenos soviéticos quedaron sorprendidos:
  - E que é?
  Hans chiscou o ollo.
  - O último invento do Gran Führer. Como ao xadrez, ao que non se xogan dous, senón catro, dous en dous. Pero nun taboleiro de catrocentas celas. Ten tanques, e SAU e acoirazados. En total, cada cifra ten corenta, e un total de cento sesenta. Algúns móvense como o xadrez, outros non. Ademais dalgunhas outras innovacións... Por exemplo, un tanque e un acoirazado só poden ser derrubados por tanques, canóns autopropulsados e Links e infantes xuntos ou, se chegan a unha determinada liña, reforzan as súas armas. En xeral, o xogo é moi difícil, non se parece en absoluto ao xadrez.
  - Amósalle. - Preguntou Oleg Rybachenko.
  Hans sacou unha táboa plegable da mochila. Era articulado e bastante compacto. As figuras están magnetizadas. Corenta idénticos cada un. O taboleiro en si é bastante conservador, un rectángulo. As regras son interesantes, en particular, case todas as pezas non golpean como se moven, excepto os tanques. Ambos poden bater e camiñar cunha captura.
  Como era de esperar, a peza máis forte é o acoirazado, a máis débil é o infantería lixeira. Os canóns autopropulsados resultaron estar aquí, e quen está interesado nos avións, e un a un, pero despois un avión de ataque, un caza, un bombardeiro e un hidroavión. Ademais dos acoirazados, tamén hai destrutores. A infantería tamén é diferente, mecanizada, sinxela e de cabalería. É dicir, non é doado entender as regras. Oleg Rybachenko observou inmediatamente:
  - Non, este xogo de xadrez non pode ser vencido en popularidade. O nivel de dificultade está por riba!
  Hans aceptou:
  - Si, non vai ser doado elaborar unha estratexia aquí. E non podes escribir libros intelixentes. Pero isto é para os arios!
  Dmitry aceptou:
  - Si, para os arios! Xoguemos!
  Oleg Rybachenko advertiu:
  - Haberá pouco pracer!
  Hans convidou a outro rapaz e, formando unha parella, comezou a xogar contra os rapaces. Neste caso, escollín marrón. Oleg e Danka son vermellos naturalmente!
  O partido non foi moi emocionante ao principio, pero despois os rapaces implicáronse. Oleg Rybachenko, como estratega nato, asumiu a iniciativa e comezou a empurrar aos inimigos dos flancos. No xogo do Führer, en xeral, non había rei, e o cuartel xeral podía ser desprazado sen perder un movemento.
  Pero os rapaces non tiñan permiso para xogar. Soou unha alarma...
  - ¡Ataque aéreo!
  Os rapaces correron inmediatamente ata as portas. Aínda que as fiestras eran estreitas, non se podía ver moi ben a través delas, e ata había un esmagamento.
  Os avións de aterraxe voaban nunha columna, e por suposto con escolta de cazas ben armados.
  Non había máis dunha ducia de ingleses. Os Spitfires, ao ver que os alemáns abrían máis fogo de metralladoras, tentando golpear dende longa distancia. Pero eles mesmos conseguiron a resposta. Tres avións da Royal Air Force comezaron a fumar, e o resto fuxiron.
  Os rapaces asubiaron en voz alta, pero ninguén xurou obscenidades: disciplina. Pero pisaron coas botas e soltaron unha serie de bromas salgadas.
  Por suposto, o transporte non pode perseguir aos loitadores, a diferenza de velocidades é dunha orde de magnitude, polo que os rapaces tiveron que calmarse e volver aos seus negocios. Uns incluso comezaron a facer flexións dende o chan, outros a facer prensa.
  Porén, Oleg Rybachenko estaba tan inspirado que cantou, cunha voz capaz de afastar non só ao rei, senón ao emperador dos mentireiros (¡Hitler!);
  Estamos voando nunha dura e mortal batalla,
  Pioneiros - fillos do comunismo!
  O noso Señor Svarog está sempre comigo,
  Esmaguemos os cimentos do revanchismo!
  
  Temos coraxe e constancia
  Cada máquina sabe montar!
  Unha furiosa derrota agarda aos nazis,
  Non leves tonterías de Fritz!
  
  Preto de Moscova, a Wehrmacht foi firmemente derrotada,
  Demostramos un gran valor!
  O parasito escorregadizo foi esmagado
  Gañamos, contamos directamente!
  
  Que pode facer Fritz despois?
  Só as patas para arriba - desiste rapidamente!
  E Adolf na gorxa - un Spitz afiado,
  Que o burro pallaso faga o papel!
  
  O noso papel é tocar o corno vitorioso,
  Xuntando as lexións vermellas!
  E cortaron sen piedad as cabezas do agresor,
  Polo menos viñeron á fronte directamente da escola!
  
  Batemos aos réptiles, coma se naceran de Marte,
  E en todas partes os Fritz piden piedade!
  Somos fillos dos grandes, onde todos os países iguais -
  Que aproben a marcha dende a icona da cara!
  
  Hitler pensou en capturar a nosa Terra,
  E agora ten un golpe baixo o flequillo!
  Despois de todo, os alemáns querían converter a todos nun xogo,
  E púxoos un rapaz sinxelo!
  
  O que pasou co "Tiger" - entrou no metal,
  A partir del cociñaremos samovars con té doce!
  O Fritz conseguiuno - unha forte derrota nos cornos,
  Estamos en Berlín nun maio radiante e cálido!
  
  E Adolf converteuse nun bucle en lugar de gravata,
  Apertou o pescozo do verdugo inimigo!
  Un duro castigo correu polos seus pecados,
  E agora estou pisando Alemaña con tanques!
  
  O propio Gran Stalin premiou ao membro do Komsomol,
  El deu a orde - unha gran estrela de "Vitoria"!
  Canto poñemos - á Santa Patria das forzas,
  Que os nosos avós se alegran do outro mundo!
  É raro, pero por unha canción tan sediciosa aplaudironno violentamente: aquí todos están completamente entumecidos, ou que?
  Cando Oleg Rybachenko rematou de cantar, o soño foi interrompido e volvéronse a espertar, esta vez non do xeito máis habitual, senón que foron tomados e bañados con auga fría. Despois diso, de novo, estas cadeas, que se encheran de terribles abrasións nas mans, e a columna foi conducida... ¡Nin me deron o almorzo! Redondo! Así é, os alemáns permaneceron no seu lugar e os prisioneiros avanzaron lentamente pola circunvalación. Cal é o significado disto non está claro. Estrada pavimentada con asfalto e seixo. Poucas horas despois, os tacóns espidos comezaron a arder e a picar violentamente. Moitas das nenas estaban sangrando.
  Entón, aínda que aínda quedaba moi lonxe da noite, sen cerimonia deixárono para atrás e desencadeáronlle precipitadamente, mandáronlle deitarse.
  Oleg Rybachenko e o resto das nenas obedeceron apresuradamente. E aínda que non tiña ganas de durmir, os brazos do deus do sono e as visións da Hipnose (que o propio Zeus todopoderoso fixo para pechar os ollos!) enrolaron de súpeto, e inevitablemente.
  E de novo, rapaces pioneiros en asuntos militares honorables, aínda que pertenzan a un exército estranxeiro;
  Un batallón de trescentos nenos de doce anos de Jungvolk foi reconstruído no lugar e desprazouse máis ao sur. Nun primeiro momento, os rapaces foron conducidos un par de quilómetros en coches, pero despois, ao parecer, a dirección cambiou de opinión e decidiu organizar unha carreira de supervivencia para os rapaces.
  Os rapaces víronse obrigados a espirse, quedando cuns pantalóns curtos militares, e así case espidos e descalzos con carteiras ao ombreiro, para correr cara ao sur.
  Por suposto, permitíronlles untarse cun novo protector solar bastante eficaz, e a ruta non transcorría polo deserto, senón por herbas máis suaves e non tan ardentes, xa que corría ao longo do río Nilo, e ao redor dun fonte, a herba e as árbores creceron, pero aínda así a proba foi a máis dura. Pois tiven que fuxir, nas condicións da salvaxe calor africana de xullo, e mesmo con metralletas, así como mochilas con provisiones.
  Por suposto, nun batallón especial había rapaces que representaban a cor da nación alemá e tiñan unha formación física decente, pero aínda así.
  Os mozos guerreiros foron construídos e o seu comandante, o mesmo idiota que eles, aínda que bastante altos, cos músculos de Apolo, ordenou:
  - Ben, irmán! Sei que será difícil para ti, pero a débeda é débeda! Cincuenta e oito quilómetros deben ser percorridos pola noite! Iso é unha orde.
  Oleg Rybachenko comentou:
  - Hmm si! A palabra deste comando soa como un feitizo! Non se pode ignorar.
  Dima comentou:
  - Estou disposto a apostar que non o faremos!
  Hans Feuer obxectou:
  - Obrigados a cumprir, pois somos arios! E tamén sodes rusos, arios se anotades no mellor batallón de Jungfolk.
  Unha mochila ás costas, xunto con munición, auga e soldadura, pesa dezaoito quilos, máis unha metralleta de tres quilos. Vinte e un quilogramos, é difícil para un adulto se camiña durante moito tempo, e despois corre, e mesmo baixo o sol abrasador.
  Oleg Rybachenko fregou a perna na herba. Os nenos estaban entusiasmados con desfacerse dos zapatos, usar botas de coiro (o coiro é realmente artificial, pero aínda non un tipo de kirzach), é difícil correr aquí. Os zapatos de ximnasia ou tenis serían mellores, pero nas condicións da guerra en Alemaña isto é un luxo, e decidiron non estropear aos rapaces.
  Soou o mando e os guerreiros de Jungvolk correron a correr, mentres trataban de manter unha aparencia de formación.
  Unha brisa fresca sopraba dende o Nilo, soprando agradablemente os torsos espidos e musculosos dos rapaces guerreiros. Lembraban algo aos titáns adolescentes listos para asaltar o ceo. Correron, respirando mesurado, case de pé a pé. Por diante estaban os máis altos e, por suposto, o alto Dimka, aínda que seis rapaces, incluído o comandante, eran máis altos ca el. Oleg Rybachenko, que estaba só lixeiramente por riba do estándar, o seu crecemento de once anos (en contraste coa realidade na que seguía aos seus antepasados heroicos!) tivo que precipitarse, case ao final. É certo, isto era unha vantaxe, menos posibilidades de esmagar os talóns ou de meterse un pé por debaixo do lugar onde estaban sentados. El é o máis novo aquí, pero certamente non o máis débil nin aínda máis estúpido.
  A carga é palpable, pero aínda así é aceptable, e todos teñen experiencia en trotar cunha carga. Aínda con moito peso, cando levaban, por exemplo, un compañeiro sobre os seus ombreiros.
  Baixo os pés descalzos dos pés descalzos, de cando en vez cruxen ou rachan, en ramas de palmeiras rotas ou conos, ás veces hai plantas espiñentas que os rapaces tentan arremeter. A herba quéntase, moitas veces seca, pero certamente non arde como a area do deserto. En xeral, aínda se pode vivir, só sae o Sol e intensifica a calor.
  Hans alto, aproximadamente da mesma altura que Dmitry e corren ombreiro con ombreiro. Un neno guerreiro alemán pregúntalle a un mozo soldado soviético:
  - Pois agora estás en guerra! A pólvora, claro, aínda non cheirou, pero temos todo por diante. Experimentas algún tipo de emoción?
  Dmitry respondeu sinceramente:
  - Aínda non! - E engadiu, voltando a cabeza de novo. - Sinceramente, non!
  Hans bufou con desprezo.
  - Fago! Serei sincero, si! Ben, que dos rapaces da miña idade poden ir legalmente á guerra. Loita, dispara, mata, explota, captura. Despois de todo, isto é romance. Despois de todo, ti e Olezhka tamén querías sentirte como guerreiros vivos, para fuxir da rutina!
  Dimka obxectou decididamente:
  A nosa vida non é rutina. En xeral, ser un pioneiro, mesmo un líder e un deportista, é moi interesante.
  - Entón, que, rexistrácheste connosco? Tes medo de ser asasinado ou mutilado? - bromeou Hans con sarcasmo.
  Dimka, alcumado Ilya Muromets - mofábase:
  - Por iso apuntei para demostrar que os rusos non poden loitar peor que os alemáns. E entón o mundo enteiro escribe e fala das túas vitorias...
  Hans riu.
  - Pois si! Sobre as nosas vitorias, gloria en todo o universo. - Un rapaz guerreiro alto inflaba o seu amplo peito con orgullo. - E vós rusos dificilmente podedes empurrar ao pequeno exército finlandés. Non tes nada de que presumir!
  Dmitry, ofendido, con dificultade para conterse para non usar os puños, obxectou:
  - Tamén temos a Khalkhin Gol!
  Hans bufou con desprezo.
  - Escaramuza menor, nalgún lugar de Asia. E os nosos rapaces xa tomaron Europa, e case toda África e Asia. E capturaremos Rusia, é hora de cuspirmos!
  Os ollos de Dmitri brillaron con rabia:
  - Non agarres, os brazos son curtos!
  Hans riu.
  - E como o obrigamos a asinar o Tratado de Brest-Litovsk? Dechesnos terra, conta ata o Dnieper, tendo o triplo de baionetas e sables. Que se pode dicir sobre o ruso como soldado neste caso?
  Dimka agrupouse, tiña a intención de darlle a Hans un puñetazo no fociño e, coñecendo a súa forza como campión do "medio mundo", seguramente tería noqueado ao impúdico neno alemán, pero... non quería romper. a liña e organizar unha loita. Si, e non é bo usar os puños durante a polémica. Excepto neste caso, o máis probable é que sexa arrestado e non terá tempo de demostrar que os rusos non loitan peor que os alemáns. Polo tanto, Dmitry obxectou con calma:
  - Os rusos gañamos con Federico II, e ata tomamos Berlín. E cando te mandou Napoleón o Grande, a metade do seu exército eran alemáns, e na Primeira Guerra Mundial houbo un avance de Brusilovsky. Si, e non tomaches París porque as nosas tropas case capturaron Koenigsberg.
  Hans atopou un contraargumento bastante importante:
  - ¡Pero de todas formas, nas últimas batallas connosco, fuches derrotado! E xulgan unha persoa e unha nación en primeiro lugar, segundo actos finais!
  Dmitry obxectou razoablemente:
  - Baixo o tsar, tiñamos unha industria atrasada, sobre todo no ámbito militar-técnico. E agora, desenvolvemos unha industria seria. Por exemplo, viches o tanque KV-2. Está equipado cun obús de 152 mm. Tedes algo así, os alemáns?
  Hans riu.
  - Os franceses dos tanques S-2 tamén tiñan obuses aínda máis grandes que o calibre de 155 milímetros, pero non nos impediu derrotar as ras, tendo un equipo máis débil que agora. A principal fortaleza da Wehrmacht é a superioridade do factor humano!
  Dmitry torceu a cara cun bronceado uniforme:
  - E por que cres que tes vantaxe sobre nós no factor humano, se te convertes no campión do "medio mundo"? E derrotar ao mellor dos teus mozos?
  Hans afirmou con bastante razón:
  - As excepcións ás veces só confirman as regras. En realidade case sempre! Agora, se non tomamos os fenómenos individuais, senón o nivel de adestramento militar no seu conxunto, entón aquí ...
  Dmitry enfadouse:
  - Non sabes que nivel de adestramento de combate temos e como se realizan os exercicios no exército soviético. Así que non hai que especular!
  Hans comentou loxicamente:
  - En España houbo unha competencia entre a escola militar soviética, a doutrina e o alemán. Probamos o noso equipo e armas. O resultado é a vitoria da nosa escola militar, e da arte estratéxica, e a consolidación do franquismo. Así que xa pelexamos cos vosos e gañamos!
  Dmitry Muromets comentou tristemente:
  - Ti tiñas moitas máis tropas ca nós! Acabas de levar a cantidade!
  - Non diría iso. - Hans baixou a cabeza e calou, comezaron a aparecer os primeiros sinais de cansazo e fíxose difícil falar.
  O peor é, por suposto, a calor. O sol foi inexorablemente ao cénit. Ningún dos rapaces estaba afeito a ela. Alemaña e Rusia son países do norte, e no verán raramente superan os trinta graos. E isto é África en xullo, e a brisa deixou de tirar do Nilo.
  Os pés descalzos dos rapaces fixéronse máis espinosos coa herba seca, e de súpeto rematou e todo un quilómetro cubriuse de grava ardente. Foi moi doloroso, algúns dos rapaces non moi comedidos berraban. A suor pingaba deles e choraba cun asubío sobre a grava quente.
  Oleg Rybachenko e Dmitry, e a maioría dos outros nenos criados no espírito espartano, intentaron sorrir e non dar fariña. Estaban pensando noutra cousa. Entón, Oleg Rybachenko imaxinaba que os seus pés descalzos estaban lambidos por unha chama sobre o estante, e querían arrebatarlle un importante segredo de estado. E debe aguantar e non demostrar que está ferido ou asustado. Ademais, os rapaces medraron en duras condicións e os seus tacóns non estaban tan mimados, aínda que o poeta e a grava negra arderon, pero non tanto para que a pel áspera se desprendase.
  Axiña sucederon os golpes de calor. Case simultáneamente, varios rapaces sobrecalentados desmaiáronse, e houbo que recollelos nunha padiola lixeira e plegable.
  Oleg Rybachenko sinalou para si mesmo que os alemáns, en xeral, teñen un bo equipo. É posible que no Exército Vermello atopes un dispositivo para transportar feridos de duraluminio, que ao mesmo tempo se esconde facilmente nunha mochila.
  Pero é máis difícil correr cunha carga adicional nas mans, e os teus talóns espidos arden con máis forza a medida que aumenta a presión. Entón, están nun inferno voluntario-obrigatorio. Oleg Rybachenko mesmo pensou: como reaccionarían os seus compañeiros ante tal proba, todos sobrevivirían.
  Anchas franxas de grava ennegrecida e ardente combináronse con herba seca e apuñalada. Ademais, o comandante levou aos rapaces lonxe do Nilo, ao parecer para evitar entrar nos asentamentos de Exipto.
  De novo, algúns dos rapaces comezaron a derrubarse e os rapaces, esgotados ou abraiados pola porra do sol, cubríronse a cabeza cun trapo empapado en auga e deitáronos nunha padiola. Algúns que previamente sufriran un golpe leve levantáronse e seguiron correndo.
  Pero a forza dos mozos estaba diminuíndo, e case a metade estaban fóra de servizo.
  Finalmente, o comandante, tamén bastante canso, dixo:
  - ¡Ordeno a todos que descansen! Chegamos ao límite! Cúbrase con parasoles, beba auga con vinagre e chocolate. Despois deitarase a facer exercicios de respiración!
  Os rapaces guerreiros exclamaron nun coro débil:
  - ¡Estamos preparados para cumprir calquera pedido!
  A pesar do protector solar, a pel do bebé púxose vermella e magullada. Era incómodo deitarse sobre a herba espinosa e seca, e os rapaces puxéronse celofán debaixo.
  Dmitry e Oleg Rybachenko asentáronse un xunto ao outro na mesma tenda. Os rapaces parecían lixeiramente secos e a pel escurecida. Os meus pés descalzos ardían e picaban moito, había que levantar as pernas para que o sangue saíse, e polo menos fíxose un pouco máis fácil.
  Dmitry comentou:
  - O feito de que a guerra non é mel, sabiamolo, pero non na mesma medida!
  Oleg Rybachenko prometeu tristemente:
  - Aínda son flores. Se ves sangue e miras o teu primeiro cadáver, entenderás que todos estes correndo por unha superficie quente non son nada!
  Dmitry tirou o estómago e dixo:
  - Nos libros, por suposto, escriben sobre o que se sente cando matas a unha persoa por primeira vez. Incluso unha mala persoa e o teu inimigo, listo para soltar as tripas. Pero aínda así..
  Oleg Rybachenko comentou:
  - No libro de Boussenard "Captain Daredevil", tamén había todo un batallón de ventosas que pelexaban cos británicos. Algo nos lembra. Pero aí o problema da psicoloxía, din, o que é matar a unha persoa, só se toca brevemente cando unha bala sega accidentalmente a un mozo baterista. E por iso en xeral hai unha actitude bastante frívola ante a morte. Parece que nin sequera é unha guerra, senón unhas vacacións!
  Dmitry obxectou loxicamente:
  - Este é un libro para nenos e adolescentes; que están aburridos de ler sobre experiencias psicolóxicas. E o final xa é malo, morreu case todo o batallón de milksops, e nunca se escribiu a continuación!
  Oleg Rybachenko, cunha profunda expresión de auténtica dor, comentou:
  - Pero este é un libro tal que lamentas o rápido que rematou. Pero moito máis a miúdo ocorre ao revés, que literalmente sofres, intentando superar tal ou cal traballo!
  - Se tes a novela de León Tolstoi "Guerra e paz", entón Olezhek ten, sen dúbida, razón! Dmitry aceptou.
  O mozo compañeiro obxectou entón:
  - No libro "Guerra e Paz" hai intriga, varias historias e personaxes revelados polo miúdo. Non, ela non está baleira. De ningún xeito aburrido! Aínda que por suposto ao principio está lonxe de ser o máis interesante.
  Dmitry aceptou:
  - Si, é certo... Moitos escritores pecan cunha trama lenta, cando, antes de que comece a acción máis interesante, consegues descartar un libro aparentemente aburrido.
  Despois de permitir que os rapaces agardasen ata o pico do sol, o comandante era un Wolf Shtich animado, un neno moi musculoso, duns catorce anos de aparencia. O rostro é fermoso, pero estrito, infantil e adulto ao mesmo tempo. O propio Wolf aínda é de Jungvolk, pero o seu principio de mando é que os mozos deben ser dirixidos polos mozos. E o feito de que Shtikh non ten experiencia e considera que un neno non molesta a ninguén. O principal é que é un ario e manda aos arios, o que significa que é capaz de facer o imposible para a xente común. E que? Están facendo!
  Volver correr, esquecerse da dor, do cansazo, dos rapaces que ata teñen vergoña (¡tal é a crianza!), Para lembrar a mamá, o papá ou pensar en algo tenro. Isto é cando a capacidade de soportar o sufrimento, e a propia proba é unha gran bendición.
  Os mozos guerreiros corren sen pensar na desobediencia, e se queren algo, é unha loita!
  A calor segue sendo moi forte, e de novo os rapaces saen correndo sobre a grava quente e espinosa. E nin sequera ve o final. A dor faise insoportable e moitos dos mozos guerreiros xa non poden conter os xemidos de dor.
  Entón Oleg Rybachenko comezou a cantar unha canción que compuxo sobre a marcha, unha auténtica marcha;
  A gloria da patria soviética é grande -
  Merecemos crer, seremos esta gloria!
  Derrotaremos a un inimigo cruel na batalla,
  Polo ben do poder ruso, máis radiante!
  
  Que hai na Patria que canta,
  No corazón dun pioneiro honesto e descalzo!
  Precipitámonos como un paxaro ao voo,
  Que santa se fixo a nosa fe!
  
  Automatic créeme irmán maior
  E as granadas non son superfluas!
  Se es valente, entón o resultado
  Será, a pesar de que es un neno!
  
  O pioneiro é arrogante e severo...
  Pero o sorriso de Deus ilumínanos!
  Ai, hai moitos ases malvados no mundo,
  Queren arruinar un lugar no paraíso!
  
  O chacal fascista tira das patas cara a nós,
  Quere arrincarlle o corazón a un neno!
  E os seus porcos sorrisos marcados,
  Que lle dea unha labazada forte!
  
  Os tanques "Tigers" son "botas",
  Torpe - terriblemente angular!
  E non fuxes deles,
  Ben, mellor preparar as granadas!
  
  Crearemos un mundo así, créeme,
  Onde millóns serán felices!
  Unha besta depredadora fuxirá cara á guarida,
  Deitaremos as viles lexións!
  
  Que hai na Patria que canta,
  E esmaga a todos os nazis de forma moi famosa...
  Apertura unha pistola Knight Ray máis forte...
  E para que se faga pacífico e tranquilo no planeta!
  
  
  
  
  A pancarta vermella brillará
  Nel está o santo nome de Xesús!
  Aproba o exame de pioneiro para cinco -
  Para ser famoso - a túa Rusia!
  
  Pero ese exame non está no encerado...
  Haberá que entregalo dende a trincheira!
  Os cabelos canos corren cara ao neno con whisky,
  Morreu un amigo - agora chora na tumba!
  
  Cal é a escoria da maldita guerra,
  Nin sequera é digno de ser chamado besta!
  E a horda non sabe aguantar
  Aínda que Adolf ás veces é máis divertido que un bufón!
  
  Sabemos que non debemos retirarnos,
  Os pioneiros temen para sempre o dos outros!
  Somos fieis amigos,
  E moralmente non creo lisiados!
  
  Completaremos a gloriosa marcha en Berlín,
  Sempre cremos, soubemos loitar!
  E colleu á vez coraxe impetuosa,
  PKK levando na carreira na mochila!
  Oleg Rybachenko rematou unha canción xoguetona e valente, e os rapaces alemáns aprobárono cun asubío e risas. ¡Como se non se decatasen de que o seu cacarexado Führer estaba asolagado de pés a cabeza!
  Fíxose máis divertido correr, engadiuse máis vigor... E pronto acabouse a grava e marchou a herba branda, que se converteu nunha delicia para os pés queimados, rapaces valentes.
  Dimitri comentou cun sorriso:
  - Din que unha canción nos axuda a vivir, pero nada se dixo de que tamén alixeira unha carga pesada ás nosas costas!
  Oleg Rybachenko opúxose:
  - Mesmo durante a civilización do Antigo Exipto, coñecíase sobre o efecto vivificante da música no corpo humano, e tamén das cancións. Por exemplo, as pequenas escravas e as escravas que aínda non podían traballar eficazmente no campo e nas canteiras víronse obrigadas a cantar para animar ás escravas adultas. Despois de todo, tal ciencia da valioloxía veu de Exipto.
  O comandante Lobo gritou:
  - Reconstruír para crecer! E non fales!
  Os rapaces guerreiros reorganizáronse á vez, e logo correron en silencio.
  O sol xa entrou no solpor (no norte de África en xullo escurece máis cedo que no carril do medio.). A parada xa estaba preto, cando de súpeto chegou un sinal.
  - ¡Deitade todos e disfrazade!
  Como resultou por unha razón. Había un ruído afastado por diante. E os rapaces traballaban activamente con palas de zapadores, botando herba sobre si mesmos. Xa estaba bastante escuro...
  Hans comentou:
  - Probablemente, sexa noso! Aínda está demasiado lonxe da primeira liña, porque a Wehrmacht avanzou decentemente.
  Dimitri comentou cun sorriso:
  "Pero aprender a arte do disfraz nunca está de máis!" Nunha guerra real, isto será útil!
  Hans aceptou:
  - Si, nunca, pero seguro que é noso!
  Lobo asubiou:
  "Unha palabra máis e vouche un tiro no acto!" Todos agardan! E facer granadas.
  Como pronto se viu, Hans e, de feito, equivocouse. Apareceron os tanques británicos. Non obstante, os mozos estaban tranquilos sentados nunha emboscada: e se fosen os seus nos vehículos capturados.
  Aínda que os tanques van cara ao norte. Só hai catro, tres lixeiras e unha de difícil penetración "Matilda". O último tanque é un gran problema, xa que as granadas só poden danar as súas pistas. Os pulmóns, en cambio, poden ser golpeados con lanzamentos precisos no teito ou na popa. Se "Matilda" rompe as pistas, entón pode causar perdas aos mozos coas súas dúas metralladoras e un canón.
  Lobo non quería que os seus amigos morreran xa o segundo, ou máis ben ata o terceiro día despois de chegar a África. É certo que as metralladoras poderían desactivar golpes precisos. Pero a pregunta é, de quen son estes tanques? De súpeto, trofeos xa capturados polos alemáns?
  Lobo ordenou:
  - Privado Yungfolkovets Oleg. Sae aos tanques sen armas e unha carteira e descobre quen son!
  Oleg murmurou:
  - Escoita o comandante!
  Medio espido con pantalóns curtos negros, o rapaz estaba moreno de crema protectora, e para ocultar o seu cabelo louro puxo unha especie de turbante dos xornais. Agora parecía un neno árabe común e pobre. É pouco probable que sexa tomado por un inimigo.
  Os depósitos movíanse a paso pausado, pasando a unha marcha onde os motores facían menos ruído, o que tamén espertaba sospeitas. Saltando cara a eles, Oleg axitaba vigorosamente os brazos e gritou nun inglés quebrado.
  - ¡Hai minas! Hai minas!
  Os tanques pararon, unha cabeza con casco saíu do Matilda e unha voz enfadada en inglés respondeu:
  - Por que arapchonok, queres?
  O neno guerreiro xerou:
  - ¡Os alemáns puxeron minas no camiño! Teña coidado tropas reais!
  Unha segunda cabeza apareceu da correa do ombreiro, escoiteino, responderá:
  Que morran eses alemáns desagradables! O meu rei está connosco! Agora comerémolos!
  - ¡Ven sentarte aquí! - Ordenado, a xulgar polas charreteras, un coronel do Real Exército de Tanques Británico!
  O neno subiu á torre, sentindo a agradable frescura da armadura nos seus pés espidos e minúsculos ampollas. Despois botouse cara atrás e comezou a mostrarlles o camiño aos británicos.
  Eran cinco, e na torreta pouco espaciosa do tanque mediano Matilda estaba un pouco pechada. Aquí Oleg Rybachenko decidiu converterse nun heroe. As súas mans hábiles e adestradas, como as dun carteirista profesional, meteron a man no cinto e sacaron revólveres. Os polgares eliminaron os fusibles dunha vez.
  Por suposto, era vil, pero a tentación de lograr a "fazaña" foi tan forte que Olezhek disparou un par de veces desde cada revólver, mentres apuntaba debaixo do omóplato esquerdo.
  Desde tal distancia, é difícil perderse, e só un tolo, ou o último covarde, pode poñerse un chaleco antibalas mentres está sentado nun tanque. O coronel quedou sorprendido e sentiu o fociño dunha pistola detrás do pescozo. O neno murmurou no máis puro dialecto de Londres:
  - Se queres vivir, ordena aos outros tres tanques que se renden! En caso contrario, o noso batallón destruíraos xunto coas tripulacións!
  O coronel quedou sorprendido:
  - Quen eres?
  Oleg Rybachenko respondeu francamente:
  - A túa última oportunidade de supervivencia! Tres tanques lixeiros serán bombardeados con granadas e serás torturado polo lume. A xente morrerá! Contarei ata tres, ou dás a orde de que se entreguen e saian do coche, ou disparoche na carne da perna e repito a petición dende o principio! Un dous...
  O coronel chorou.
  - De acordo! Simplemente non nos mates!
  Oleg Rybachenko declarou con orgullo:
  - Os alemáns non matamos prisioneiros! E despois da capitulación de Gran Bretaña, podes servir de novo nas novas Forzas Reais, a Gran Bretaña renovada.
  O coronel deu a orde con voz temblorosa. Os petroleiros saíron obedientemente dos tanques, deixando as armas. Varios dos rapaces alemáns máis grandes, botando a herba de camuflaxe, correron cara a eles, preparándose para recibir o primeiro lote de prisioneiros das súas vidas.
  . CAPÍTULO #13
  Os Seis loitan de novo contra os chineses. De novo, a súa hipermeiga arroxounos ao século XVII. O inimigo xa conseguiu reunir un enorme exército. As tropas do Imperio Celestial asediaron a cidade rusa.
  E agora un neno, unha nena e catro nenas esmagan o exército amarelo con espadas.
  Oleg Rybachenko dirixiu un muíño de vento, cortou varios chineses e cantou:
  - Á sanguenta batalla...
  E o neno lanzou varias agullas velenosas co pé descalzo.
  Margarita, realizando un ataque rápido con espadas e sostendo un muíño, confirmou:
  - ¡Santo e xusto!
  E tamén botaba agullas cos dedos espidos. Golpeando un par de ducias de chineses.
  Natasha, esmagando os inimigos con espadas, engadiu:
  - Marcha, marcha, adiante...
  E tamén lanzar os pés descalzos da agulla.
  Traballando coas dúas mans e os pés, as nenas esmagaron aos chineses de forma moi famosa.
  Zoya tamén lanzou agullas cos dedos espidos dos pés e chirou:
  - Xente traballadora!
  Aurora, lanzando un boomerang co pé descalzo e cortando aos guerreiros amarelos, confirmou pronto:
  - Marcha, marcha, adiante...
  Svetlana, esmagando aos chineses e soltando estrelas de aceiro cos seus dedos espidos, golpeando ao inimigo, chirriu:
  - Xente traballadora!
  As nenas actuaban como auténticas aguias loitadoras. E dos seus golpes de espadas e lanzamentos de elementos impactantes, os inimigos caían e caían.
  Oleg mantivo a técnica "Butterfly" con espadas e cantou:
  -Caras da morte!
  E co pé descalzo, o neno volveu botar ao asasino.
  Margarita fixo unha recepción no muíño. Ela esmagou aos opoñentes e chirriu agresivamente:
  - Este é o noso camiño e loita!
  E dos seus dedos espidos caeron varios discos mortais.
  Oleg Rybachenko é un neno terminador, volve botar o que mata e canta:
  - O primeiro de maio é unha festa do traballo!
  E dende o pé descalzo do mozo asasino volven voar discos, cortando aos guerreiros do imperio celeste.
  Natasha volve botar o mortal, e chilla:
  - Este é o meu ben!
  E o seu talón espido golpea o xeneral chinés no queixo e rómpelle a mandíbula.
  Zoya fai unha recepción de bolboreta con espadas e berra:
  - Son unha pantera tola!
  E dos seus dedos espidos anos de afiado asasino de discos. E así colleron e cortaron a todos.
  Entón, de novo as espadas están en acción, e todos son cortados. Esta é a rapaza terminadora.
  Aurora destrozou aos chineses, esmagou os seus corpos e gorgoteou:
  Somos elixidos...
  E o don da morte voa do seu talón espido.
  Svetlana, derrubando aos guerreiros do imperio amarelo, confirma, mostrando os seus dentes de perla:
  - Eliximos!
  E dos seus pés descalzos de novo o voo da destrución.
  Oleg Rybachenko, esmagando aos opoñentes, engade:
  Cantas veces é...
  Os dedos espidos do neno lanzaron a mensaxe da morte.
  Margarita, destruíndo opoñentes e lanzando presentacións de aniquilación, engadiu:
  - Non coincide!
  Como unha nena de pernas áxiles.
  Natasha, disparando contra o inimigo e lanzando agasallos da morte, emitiu:
  - Estou detrás de ti...
  E os pés descalzos coma sempre nos negocios.
  Zoya, despois de arrincar aos inimigos, colleuno e asubiou agresivamente cunha cobra:
  - Sigue a sombra...
  E os seus pés descalzos están de novo no negocio...
  Aurora, lanzando a súa arma co seu membro inferior espido contra os inimigos e destrozándoa a fondo, chirriu agresivamente:
  - Estou acostumando a...
  Svetlana colleu e lanzou unha ducia de agullas co pé descalzo, derrubou unha masa de chineses e chirriu:
  - Para desaxustar!
  Oleg Rybachenko volve atacar. Corta aos seus inimigos, e de cando en vez canta:
  - Anxos da bondade, dúas ás brancas, dúas ás brancas sobre o mundo!
  E da súa perna núa volve voar o don da destrución.
  O neno como vemos é moi galgo. E todo o tempo descalzo, e duro. Auténtico macho. Aínda que parece ter doce anos. Pero este é o epítome da destrución.
  Margarita tamén bota agullas cos pés descalzos e chirri:
  - Soño tolo! Beleza total!
  E outra vez algo completamente mortal rebota no talón espido.
  Esta rapaza é a encarnación da morte e da destrución.
  E estes chineses, si, o entenden.
  Natasha no movemento rápido do fermoso terminador. Corta aos adversarios, córtaos con espadas e canta:
  - Eloxiou o tsar Alexei!
  E as agullas voan dos seus pés descalzos.
  Zoya, derrubando aos chineses e destruíndo ao inimigo, confirma:
  - ¡O vilán será derrotado!
  E dos seus pés descalzos sae voando, un presente de morte salvaxe.
  Aurora, esmagando aos inimigos, confirma agresivamente:
  - E non lle pidas piedade ao inimigo!
  E o seu pé descalzo, volve botar fóra, algo absolutamente mortal. E esmaga aos opoñentes en anacos de carne rasgados.
  Svetlana, derrubando aos rivais e lanzando novas agullas ao inimigo, coma unha cobra asubiada:
  - Non berres á lúa!
  E agasallos de morte perigosa voan dos seus dedos espidos. Que feren e matan a todos.
  Oleg Rybachenko está en movemento... o neno é incansable coma sempre...
  Os chineses están pasando mal. Esmagaos así, e séraos.
  O neno xenio grita:
  - Esta é a miña loita!
  E de novo, os agasallos da aniquilación voan dos seus pés descalzos.
  E o mozo guerreiro loita como un heroe absoluto e agresivo. E as súas espadas son como as porras do Deus Negro.
  Margarita colleuno, saltou, cortou unha masa de chineses. Recepción realizada, como forza mortal.
  Entón ela bateu os dedos espidos de novo, actuando como un demo sanguento.
  Os cadáveres dos chineses xa formaron montes enteiros. O mozo guerreiro asubiou:
  - A miña vida na vitoria sobre os inimigos!
  E a nena de novo dende o pé descalzo soltará unha nube de agullas. E os guerreiros amarelos caen mortos.
  Natasha cortou un corredor diante dela dos cadáveres dos guerreiros amarelos. Ela lanzou discos afiados e afilados e chirriou:
  - Tire a Marte, e haberá clase!
  E do seu pé descalzo volve voar un agasallo asasino dunha morte moi desagradable.
  E cantos chineses están morrendo. Centos, miles, baixo os golpes dos seis esmagadores.
  Zoya tamén está en movemento. Anda como unha cobra, non dá ao inimigo a menor oportunidade. E a caída chinesa pirateada.
  A rapaza co pé descalzo lanzou agullas afiadas con veleno e cantou:
  - Os heroes rusos cortan cunha espada!
  E o guerreiro, coma se unha onda se levantase, logo cae.
  E Aurora dá un paso cara ao inimigo, e córtao sen máis.
  Mata os chineses e asubíos:
  - O meu gran heroísmo!
  E do seu pé descalzo, volve voar o que esnaquiza os anacos en lapis de cera.
  A moza pelirroja non aforra aos chineses. Aquí cortaron á vez sete persoas.
  E o seu talón espido, Xeneral do Imperio Celestial, rompeulle a testa. El, por suposto, morreu.
  Svetlana tamén se move e elimina os inimigos. As súas dúas espadas, como tesoiras plegables, atravesaron os corpos dos chineses.
  En movemento, a moza esmagou a unha ducia de adversarios. E colleu os discos cos pés nus e lanzounos. E cortou moito chinés.
  Ela está toda nun frenesí salvaxe.
  Svetlana di:
  - Os inimigos non pasarán!
  Aurora aceptou:
  - Por suposto, non pasarán - sen oportunidade!
  E a cadela pelirroja, berrando salvaxemente de novo e golpeando os chineses con espadas. E entón os dedos espidos da musaraña soltarán algunhas agullas. Que un par de ducias de chineses serán enviados ao outro mundo.
  Oleg Rybachenko, cortando aos guerreiros amarelos, colleuno e chirriu:
  - Aniquilación da mente!
  E de novo o neno, cos seus dedos espidos, botou as agullas terriblemente letais e mortais.
  E entón berrou:
  - No meu soño - sempre unha vitoria!
  Margarita, loitando contra o inimigo e derribando os adversarios, acordou:
  - Mesmo unha vitoria moi grande!
  E a nena de novo cos seus dedos espidos, mentres a toma e lanza o que trae a morte ao inimigo.
  Moitos chineses xa foron asasinados pola súa parella. Si, e catro nenas nada menos.
  Natasha lanzou co pé descalzo unha granada caseira feita con po de carbón. Aquela explotará, esgazando aos soldados chineses.
  E a nena grita:
  - Son a aguia do poder sobre o mundo!
  Zoya tamén é moi áxil para destruír o exército chinés. Balancea as súas espadas e canta:
  - ¡Somos aguias orgullosas!
  E de novo, algo moi mortal sae voando do seu pé descalzo. E os chineses son asasinatos moi específicos.
  Unha rapaza nun éxtase salvaxe dun movemento áxil e agresivo, sen deixar caer nin unha agulla, sen ser golpeada.
  Aurora tamén se move. Os seus pés nus lanzan agullas afiadas. A nena pelirroja actúa como unha pantera perseguindo chacales. Ela corta os chineses coma a cana de azucre.
  E berra a todo pulmón:
  - O futuro é meu!
  E saca a lingua.
  Svetlana tamén extermina aos chineses. E os seus pés descalzos aceleran o seu movemento rápido.
  Rapaza loura, coma unha cobra. E corta aos adversarios sen ningunha pena.
  As súas espadas xiran coma un muíño de vento. E non deixes que o inimigo se conxele en paz. A menos que a paz se faga completa e eterna.
  Svetlana, cortando aos chineses, informa:
  - A nosa forma é a máis alta!
  E do seu pé descalzo sae voando o letal e incomprensible. Como golpear aos opoñentes, tan directo á morte.
  Aurora confirma:
  - Pura derrota!
  E unha ducia de agullas voan do pé descalzo da rapaza. Si, tan acertadamente que cincuenta chineses caeron á vez.
  Natasha nótase isto, derrubando aos guerreiros do Imperio Celestial:
  - A túa rabia é grande!
  E os dedos descalzos lanzarán discos.
  Zoya, cortando aos adversarios, exclama:
  - Que o soño se faga realidade!
  E tamén un pé descalzo, como unha destrución asasino enviará.
  E a masa dos chineses convértese en cadáveres.
  Aurora, cortando os guerreiros amarelos, canta:
  - Non hai piedade co inimigo!
  E da súa perna núa sae voando algo que esmaga ata a morte aos loitadores amarelos.
  E un guerreiro pelirrojo nun movemento salvaxe.
  Svetlana, despois de atravesar unha morea de inimigos, colleuno e chirriou, mostrando os seus dentes nacarados e brillantes:
  - Nunca pararemos! Así que o exército ruso naceu para vencer!
  E entón a nena lanza unha granada de carbón co pé descalzo, e esmaga aos seus opoñentes en anacos de carne sanguentas.
  Oleg Rybachenko, derrotando aos chineses, actuou con axilidade.
  E o neno terminador cantou:
  - O exército ruso nace para gañar!
  E o talón espido do neno dun salto golpeou a mandarina no queixo, literalmente esmagándoo.
  O mozo guerreiro exclamou en voz alta:
  - A vitoria chegará para nós!
  Margarita, cortando os chineses e cortándolles a cabeza, comentou:
  - Se hai...
  E a nena co pé descalzo botou un montón de agullas...
  Oleg Rybachenko berrou en resposta:
  - Quen vén a ti!
  E entón o pé descalzo do rapaz soltou unha nube de agullas. Inmediatamente cen chineses foron golpeados.
  Margarita chirriou a pulmón:
  - Haberá aqueles...
  E os seus dedos espidos lanzaron un boomerang mortal.
  Oleg, eliminando os guerreiros do Imperio Celestial, confirmou:
  - Quen virá por ti!
  E os pés descalzos do neno lanzarán o asasino e único. Algo que esmaga os ósos dos chineses.
  E envelenaos.
  Si, o neno non é dunha ducia tímida...
  Natasha realizou unha recepción dobre barril, reducindo aos chineses e berrando:
  - Estas son as nosas nenas!
  E desde os seus pés descalzos, o voo é un presente de completa destrución.
  E a nena asubiara:
  - Cala a boca!
  E as súas espadas cortaron a cabeza de todos.
  Zoya corta aos opoñentes en movemento e canta:
  - O meu amor está no quinto andar!
  E de novo, o pé descalzo da rapaza lanzará un bumerang. E a masa de guerreiros amarelos coa barriga aberta derrubouse.
  Natasha, cortando os amarelos, falou:
  - Amor? E os ovos de Faberge?
  E de novo, dun talón espido soltou a morte.
  Zoya, cortando os chineses, comentou:
  - E xa estás entumecido especialmente!
  E chiscolle un ollo á súa amiga!
  Ao parecer, as mozas non son unhas simples. E certamente non as ras.
  O pé descalzo de Zoya libera un elemento daniño. E moitos chineses abandonan.
  Aurora ao ataque. Único e devastador. Corta aos inimigos e as súas espadas son como as ás dun muíño de vento.
  Demoño pelirrojo, no clásico movemento dun ataque rápido. Se realmente corta, entón corta específicamente.
  E berrar:
  - O risco é unha causa nobre!
  E dos seus pés descalzos de novo un agasallo ás moscas chinesas. Todos serán cortados e esmagados.
  Svetlana en movemento Esmaga os soldados do imperio celeste. Non che dá a menor oportunidade.
  E agora os seus pés descalzos son tan virtuosos, e os asasinos serán botados. E os chineses serán cortados tanto que simplemente quedas abraiado.
  E a nena Svetlana berra:
  - Plana con orgullo sobre o planeta...
  E rompeu o pescozo do comandante chinés co seu talón espido.
  Oleg Rybachenko, esmagando aos inimigos, cantou:
  - Águia bicéfala rusa...
  E do pé descalzo do rapaz voa outro agasallo da morte para o exército chinés.
  Margarita, atravesando os inimigos e mostrando os dentes, engadiu:
  - Nas cantigas da xente cantada....
  E un limón de carbón saíu voando do talón espido do guerreiro, rompendo aos opoñentes.
  Natasha xirou no aire, reduciu unha ducia e media de chineses. Ela cortou moitos inimigos e chirriu:
  Recuperou a súa grandeza!
  E a nena volve estar en movemento e a danza da morte.
  E os seus pés descalzos botan algo fóra, e os inimigos son asasinados moi específicamente.
  Si, para os chineses é un día negro.
  Zoya tamén os esmaga, córtaos en anacos e chirri:
  - A grandeza do Imperio Ruso!
  E os seus dedos espidos lanzan outro bumerang mortal. O que priva de cabeza aos adversarios.
  E a propia nena collerao e cortará o revés.
  Pero na batalla, Aurora non é tímida. Se perece dolbanet, así que sen ningunha pena. E cortelle as espadas, como os verdugos.
  O demo pelirrojo ruxiu a pulmón:
  - Realmente son só Satanás!
  E de novo as súas espadas soben e caen sobre os loitadores chineses.
  A fera ardente está a piques de ouvear e unha granada de serrín sairá voando do seu pé descalzo.
  Haberá unha explosión. E moitos chineses xa están no cadaleito.
  Máis precisamente, os seus cadáveres están espallados por todas partes.
  Aurora chirrirá:
  - A miña fe é o exterminio!
  E dos seus pés descalzos, coma un agasallo de morte letal, voará.
  E a cadela vermella é só dinamita asasina!
  Svetlana, tamén hai algo que non te deixa aburrir, pero pode matar.
  Tomarao, lanzará un boomerang cos pés descalzos. E cortou moito chinés. Esta rapaza é só unha loira temperamental.
  E nesta tendencia guerreira é cortar a cabeza coa axuda dunha serra de dentes afiados e ardente.
  E o guerreiro cantará:
  - Non te aforrarás! Estaremos moi felices!
  E de novo a rapaza fai movementos moi atrevidos e sabios. E rompe aos opoñentes, non lles permite mirar ao seu redor.
  Nenas no ataque ao exército chinés. Cortan aos adversarios con espadas e envían agasallos de destrución cos pés descalzos.
  Oleg Rybachenko móvese como unha pantera. E corta aos inimigos, facendo onda tras onda. Nun segundo, un neno inmortal pode balancearse quince ou vinte veces.
  E deixa caer moitos guerreiros coa caveira aberta.
  O eterno neno exclama:
  - O naufraxio de soños!
  Unha vez máis, a súa espada está en movemento e mostra unha tendencia a destruír aos opoñentes.
  Margarita tamén se cortou, e chirra:
  - ¡Son un volcán da morte, e vouvos dar cornos coma damas!
  E os seus pés descalzos lanzan discos afiados que matan aos inimigos.
  E a nena berra:
  - Haberá novas vitorias - haberá novos loitadores!
  E o guerreiro destrúe a todos cun ataque furioso.
  E as súas pernas espidas e ciceladas parecen estar a martelar cravos nun cadaleito.
  Natasha picou un montón de chineses e chirriu:
  - Pola nosa vitoria!
  E dos seus pés nus voou, outro agasallo da morte.
  Zoya tamén corta aos adversarios. Actúa con toda a agresividade posible e imposible.
  Aquí está o seu pé descalzo lanzou un limón sobre o carbón. E inmediatamente cen soldados amarelos foron arroxados.
  A nena cantaba cun sorriso:
  - Tomarei o cabalo como prenda, e a sorte espérame!
  E de novo a nena golpeará o inimigo. E camiñará, cortando aos inimigos, sen deixarlles a menor oportunidade.
  Aurora é unha pura besta en combate. Este terminador feminino é simplemente a encarnación da mente diabólica.
  E se ela corta, ela corta.
  E dos chineses só se botan anacos de carne rasgados.
  Aurora, destruíndo os opoñentes, ruxiu:
  - Temperamento dunha cobra!
  E entón o seu pé descalzo lanzou unha auténtica bomba. E moitos soldados amarelos desgarraron.
  Svetlana esmaga aos chineses. Córtaos con espadas e canta:
  - O futuro é o pasado, só cando é bo!
  E agora un agasallo asasino volve voar do seu pé descalzo. Esparexe aos adversarios. E hai fragmentos de mans, pés e outra escuma sanguenta.
  As nenas en combate son tan salvaxes, constantemente ao ataque.
  Pero hai demasiados chineses e, polo tanto, o exterminio é adictivo. Aínda que espadas e traballo.
  Oleg, en particular, comezou a cuspir dunha palla. O que tamén engade exterminio.
  Aceptámolo, o neno é un galgo moi. Os seus movementos son como balance dun péndulo.
  E iso é moito máis rápido que as horas. E cortaron espadas moi rápido e rápido.
  O neno asubiou:
  - Este é o noso soño, gañar e destruír!
  E de novo os seus pés descalzos eliminarán un presente mortal.
  Margarita nun movemento salvaxe. Corta os inimigos e berros:
  - Haberá vitoria, sei seguro!
  E a nena lanzará unha granada mortal.
  E desgarrar as partes dos guerreiros amarelos.
  Natasha tamén está en movemento. Non coñece barreiras e timidez. As súas espadas cortan aos opoñentes. E realizar un muíño triplo.
  Entón a nena di:
  - Gran fervenza!
  E un pé descalzo lanza un bumerang. Unha ducia de chineses quedan sen goles. Aquí está o guerreiro que se ocupa deles.
  Zoya tamén está en movemento. Esmaga aos opoñentes e chirridos:
  - Loita maldito e certo!
  O seu pé descalzo está en movemento, algo botará. E destrozar a masa de guerreiros do imperio celeste.
  Aurora tamén se move. E tamén leva a cabo a destrución dos chineses. E faino, coma se rascase cun pincel.
  E berra:
  - Tendencia Banzai!
  E unha granada volve voar do seu pé descalzo. E esmagará moitos inimigos rotos.
  Svetlana tamén está na batalla. E non se rende sen moita cerimonia. E espadas coma un corte. E cos pés descalzos collerao e deixarao ir. E a partir del proceden tales lóstregos de enerxía.
  Aurora anima á súa amiga:
  - Hai un contacto!
  Svetlana, reducindo á metade ao comandante de China, confirmou:
  - Hai un contacto!
  E ambas nenas bateron os tacóns espidos unha contra a outra.
  Aurora está en movemento de novo. Impetuoso e imbatible. Non coñece debilidade e dúbida.
  As súas espadas atravesaron a carne humana.
  O demo pelirrojo, esmagando a outro chinés, pregunta:
  - Que opinas, de verdade?
  Svetlana respondeu:
  - Certo, o concepto é relativo!
  Aurora riu e comentou:
  - Si, é verdade!
  E outra granada saíu voando do seu pé descalzo. E como bateu contra os inimigos. Dos chineses, só anacos de carne rasgada voaban en diferentes direccións.
  Svetlana sinalou cun sorriso:
  - Así é a nosa matanza e creación!
  E a nena tamén lanzou co pé descalzo un agasallo de morte letal e despiadada.
  Natasha, esmagando os chineses con espadas, loxicamente sinalou:
  Eles teñen a súa verdade, nós temos a nosa!
  E outra granada saíu voando do pé descalzo da nena.
  Zoya concordou con isto, cortando o inimigo en pequenos anacos:
  - Cada un ten o seu. E unha verdade moi grande!
  E do seu pé descalzo voa outra vez unha extremadamente mortal. E rasgando a carne en anacos pequenos de granada.
  Natasha comentou loxicamente:
  - ¡Iso nos deron a ciencia e os deuses!
  Zoya, destruíndo os opoñentes, acordou:
  - Ela deu moito!
  E o seu pé descalzo lanzou de novo, varios discos. E golpeou a unha morea de adversarios.
  Natasha sinalou, mostrando os dentes:
  - A tendencia, porén!
  E os seus dedos espidos lanzaron outra ducia de agullas. Mostraron unha política letal e salvaxe.
  Decenas de miles de chineses xa foron asasinados. O Seis fixo un gran traballo creando unha historia alternativa.
  E por suposto, as nenas e un neno son unha forza moi grande e colosal!
  . CAPÍTULO #14
  Os chineses recibiron unha lección cruel ata que atacaron, o neno xenio Oleg Rybachenko garabateou outra obra mestra;
  HORA DE AGASALLAR!
  PRÓLOGO
  Na véspera do ano novo, a capital Moscova parece unha colmea xigantesca de cores xenerosas con luces. Todo o mundo ten présa por rematar as numerosas cousas que se acumularon ao longo do ano para mergullarse nos doces remuíños da diversión festiva.
  E o mozo Alex coa súa moza Angelina tivo que xirar, entregando numerosos agasallos. A neve pegajosa e sucia rechinaba baixo as botas de fieltro, facía calor no abrigo de pel de ovella de algodón do padre Frost e, debaixo da barba fibrosa, as meixelas rubiciosas e sen navalla do mozo picaban de suor salgado. Angelina, disfrazada de doncela das neves, é un pouco máis doado, aínda que despois da vixésima casa non comezas a caer figuradamente dos teus pés.
  Pero como rexeitar a oportunidade de gañar cartos extra como parella de ano novo?
  Non hai diñeiro suficiente para novas actualizacións, e a bolsa é moi pequena, a prezos tolos...
  - É vostede kudlaty onde chapaet? - Oín unha voz torpe.
  A lanterna apagouse de súpeto, e sombras ominosas escintilaron na escuridade. O bandido barbudo e de ollos estreitos sacudiu un longo puñal, seguido de varios máis, que parecían demos escapando do inframundo.
  - Corta os infieis! - Soa, atormentando os tímpanos, desagradable, coma o chirrido dunha serra enferruxada sobre a voz de formigón.
  Aínda que, por suposto, segundo o escenario de Hollywood, a parella tivo que poñerse de pé e noquear aos bandidos rabiosos dunha vez, pero a vida é máis prosaica. Alex e Angelina deron un ganso. Por suposto, son novos, atléticos, pero as bolsas pesadas con agasallos ás costas e a bata voluminosa dificultan moito a carreira...
  Detrás del, pódese escoitar un forte vapor, esteras sucias, aquí un mozo foi cortado cun puñal nas costas, cortando o abrigo...
  Un obxecto gris voa baixo os pés dos estudantes que foxen, parece que se trata dunha rata cun rabo chispeante (queindo fusible!). Angelina berrou: non lle gustaban as ratas, con todo, o que en realidade era moito máis terrible...
  Retumido! O pavimento de asfalto, levantándose bruscamente, golpeou na cara e o corpo foi atravesado ao instante por unha dor aguda e desgarrada por células...
  A ÚLTIMA OPORTUNIDADE DA HUMANIDADE
  Cando se achega unha armada tan innumerable, é aterrador, desde a distancia parecía que se arrastraba unha nebulosa multicolor e chispeante. Ademais, cada chispa é un demo feroz ou un espírito tembloroso causado pola maxia dun feiticeiro nigromante. A fronte estendida por un par de parsecs, a tal escala, ata os ultra-acoirazados insignia parecen un gran de area no Sahara.
  A confederación humana, xunto con outras razas que habitan a metagalaxia, entrou na batalla decisiva.
  Hai tantos barcos aquí, con sorprendentes, aínda que na maioría dos casos só dificultan a diversidade de combate eficaz. Ben, por exemplo, unha nave estelar en forma de clavicémbalo ou con fociños longos enrolados nunha baqueta en lugar de cordas de arpa, ou mesmo un contrabaixo cunha torre de tanque rectangular . Isto pode impresionar aos individuos débiles de corazón, pero é máis probable que provoque risas que medo, especialmente entre guerreiros sofisticados.
  O seu opoñente é un imperio que afirma descaradamente ser un poder universal. O Gran Ataúde, onde todo se pon ao servizo da guerra, o slogan principal é a eficacia e a conveniencia. A diferenza da Coalición, as naves estelares portadoras de ataúdes só difiren polo tamaño. E a forma é case a mesma: de aparencia moi depredadora, peixes de profundidade. Quizais cunha única excepción: semellan puñais grosos de fundición de aceiro - annigelans.
  As estrelas desta parte do cosmos non están demasiado densamente espalladas polo ceo, pero son coloridas, peculiares no seu rango de luz. Por algunha razón, mirando a estas luminarias, hai unha triste sensación, coma se estiveses mirando aos ollos dos anxos, que condenan aos seres vivos do universo polo seu comportamento vil e verdadeiramente salvaxe.
  O exército de Grobzagonat non tiña présa por atoparse, só unidades móbiles separadas, rapidamente, aproveitando a súa velocidade superior, atacaron ao inimigo, causaron danos e retiráronse. En resposta, intentaron enfrontarse a eles con lume de barranco, pero as tolvas de cadaleitos máis áxiles e tecnoloxicamente avanzadas actuaron de forma moito máis eficiente. As minas estalaron coma se fosen detonadas, entrando en erupción nun géiser de fragmentos do cruceiro e destrutores. Pero aquí era posible botar e cazar grande. Un dos enormes acoirazados da confederación humana foi derrubado, o barco fuma intensamente e a bordo da xigantesca nave estelar "Stalingrad" reina a agitación.
  Están tentando salvalo con todas as súas forzas, a pel das nenas e dos nenos se desprende literalmente da terrible calor. E no aire, como un fashionista, pulverizouse auga de rosas, reaccionou unha molécula de nitróxeno e osíxeno, elevando a temperatura xa prohibitiva para unha persoa. Aquí a nena caeu de xeonllos, e inclinándose sobre os bicos do amuleto de Perun, as pingas de bágoas evaporan sen ter tempo de chegar ao resistente revestimento metálico. Aquí está a morte, un mozo que hai media hora intentou collelo, cae ao chan, e arde, a carne vermella descascállalle os ósos...
  Un robot de combate, deixa caer gotas de lubricante dun fociño ancho, parece que esta máquina está ruxindo, experimentando tormentos, enviando unha oración aos deuses electrónicos, baseándose nun código binario. O sistema de ventilación rompe, converténdose nunha especie de pequenos pero numerosos buracos negros, arriscando a absorber todo e todo.
  Aquí están dúas guerreiras encantadoras, agarradas sen éxito ao morteiro de abordaxe coas súas mans, intentando atrasar a morte. Os seus rostros delicados e rosados están distorsionados e os seus fermosos trazos están distorsionados por unha dor insoportable. Pero a presión do tornado de succión aumenta. Arranca os dedos, brota sangue carmesí dos músculos e tendóns desgarrados , e as nenas corren cara á picadora de carne. Sobre a marcha, unha nena pelirroja choca cun mozo, golpeando a súa cabeza de raposo no estómago.
  Conseguen sorrir antes de marchar para o lugar de non retorno. Outra muller, xa máis que medio carbonizada, debuxou cunha man ardente na parede: "O valente morre unha vez, pero vive para sempre, o covarde vive unha vez, pero está morto para sempre". Unha chama verde azulada engade calor, abrazando un corpo delicioso digno dos podios máis prestixiosos de hai uns momentos. Aquí os ósos das nenas quedan ao descuberto e os fortes músculos, endurecidos desde a infancia, defúndense en cinzas brancas.
  O acoirazado ardeu con forza, expulsando burbullas de aire iridiscentes ao baleiro, e despois explotou, esnaquizándose en moitos fragmentos.
  O hipermariscal Grobzagonath Prince "Giant Mace" ordenou:
  - Avanzar cinco millóns oitocentas cincuenta mil superfragatas, así como resistentes portadores de annigen. Deixa que a horda de universos pase ás costas dos inimigos!
  As fragatas intentaron manter a formación, aliñando en liñas separadas. Os cruceiros de mísiles e as pinzas, xunto cos cazas, formaban unha especie de rede de malla fina. Inicialmente, intentaron bombardear ao inimigo a gran distancia, utilizando unha arma que xa non é nova para o universo, pero sumamente destrutiva: os mísiles termoquark. Como a táctica de boxeo dun gran golpeador: lanza un golpe longo á esquerda e mantén a distancia ao teu compañeiro. As naves da coalición retrocederon, a parte da retagarda das naves estelares avanzou, tentando entrar no campo de batalla a tempo. Os cadaleitos que usan a súa vantaxe en organización e manobra, como un verdugo cunha machada, reducen a formación máis solta das forzas que se opoñen. Entre os que intentaron atacar aos alieníxenas, as perdas aumentaron.
  A diabólica beleza xeral Duquesa de Furia corre no seu transportista de annigen de alta velocidade. Este é un tipo de nave estelar de combate que, a diferenza dos cruceiros convencionais, en lugar de armas, ten emisores de antenas que, cando se usan en combate, corroen a armadura das naves inimigas co seu efecto. Aquí veñen as ondas gravioplásmicas, que atravesan rapidamente o baleiro. O espazo negro dos seus movementos de inundación espacial ten cor como a auga da gasolina derramada. A acción é moi destrutiva. Deforman as armas dos alieníxenas que intentan opoñerse a eles sen éxito, provocan interferencias na guía informática ou mesmo a alta intensidade provocan unha detonación nos fusibles de aniquilación dos mísiles termoquark. As naves estelares inimigas son como peixes baixo unha película de aceite de motor, algunhas delas non feitas de metal nin de cerámica, senón de orixe biolóxica e retorciéndose de forma bastante realista nas máis terribles convulsións.
  Aquí outro dos acoirazados comeza a desmoronarse, en chamas, coma se un buque enorme cun diámetro en todo o ancho da Canle estivese feito de fichas de dominó regadas con gasolina. Non hai nada que dicir sobre as perdas de entre as naves estelares máis pequenas. A coalición de alieníxenas e terrícolas está a ceder claramente, ao parecer a arma máis nova dos stalzans: o gravioplasma emitido, literalmente conmocionou as forzas espaciais de varios centos de imperios.
  O conde de Barsov controla o lume movendo os dedos diante do escáner nunha determinada orde. Exteriormente, a caixa do cadaleito Xeneral de Seis Estrelas parece unha figura poderosa e heroica dun home cunha cara de tigre a raias. Unha fera agresivamente guapa, pero esta é unha beleza malvada: Lucifer. O Grobzagon sorrí con rabia, dando golpes despiadados. Sente a confusión da chusma reunida de varias galaxias. Ben, que se agrupen aínda máis, que aumente o pánico. Cando as forzas principais do imperio grave e implacable entren na batalla, haberá un final victorioso e alegre para algúns e un final triste para outros.
  A coalición está a actuar de forma algo caótica, no canto dun rechazo organizado, manobras escuras, mesmo dous grandes acoirazados, a pesar das distancias cósmicas, cegados, navegaron un cara ao outro, logo cun ruxido, por medio de ondas gravitatorias, desprendendo dolorosamente nos oídos. de loitadores moi próximos, chocaron.
  Os tabiques romperon no seu interior, os compartimentos de loita, as cabanas dos cuarteis, as salas de adestramento e entretemento quedaron esmagadas. Todo aconteceu á velocidade da marea, o suficientemente rápido como para matar calquera posibilidade de fuga, pero aínda agónicamente lento, dando aos millóns de seres vivos atrapados a oportunidade de sentir o medo de pesadelo á morte implacable.
  Velaí a condesa da carreira de chips, moi semellante a un ramo de violetas con patas de sapo rosas en rizos dourados, acepta unha morte dolorosa, confesando... ao seu emisor de combate. Un holograma informático le as oracións e absolve os pecados a paso rápido. Tal é a relixión desta nación glamorosa, a túa arma de alta tecnoloxía desempeña o papel de sacerdote, só se considera así a intelixencia cibernética, ten a santidade e pureza suficientes para servir de intermediario entre un organismo vivo e o Deus Todopoderoso. As últimas palabras do sacerdote emisor foron:
  - O mundo non está desprovisto de encanto, pero a abominación non se sacrifica a Deus!
  A Duquesa de Furie é un esvelto e atlético secuaz do equipo nun modo especial, un código de voz comprimido que xoga un dobre papel. O primeiro escudo do cifrado de posibles escoitas telefónicas do equipo. O segundo impulso magotelepático.
  Cruceiros, destrutores, bergantíns e ata unha nave espacial, son naves danadas ou completamente destruídas pola súa nave estelar. De Furia sinala loxicamente:
  - A coraxe pode compensar un adestramento insuficiente, pero o adestramento nunca compensa a coraxe.
  O seu agarre xa devastou ao límite a enerxía do termoquark (aínda non perfecta) do reactor e agarda ansiosamente o mando. Moitos centos de miles de barcos inimigos das clases principais xa foron destruídos, a batalla está a ter lugar na fronte máis ampla.
  A orde foi dada, apresuráronse, organizáronse para retirarse para recargar as cargas nas estacións de carga: contedores especiais para naves estelares.
  E o príncipe "Giant Mace" lanzou novas forzas á batalla:
  En particular, o seu buque insignia persoal ultra-acoirazado "Beast".
  Entón, outros dous xigantes "Shock and Awe" e "Red Noose" avanzaron. Despregáronse en decenas de miles de canóns e emisores grandes e pequenos. Sobre eles parpadeaban varias capas protectoras: a graviomatrix, os campos magospaciais (materia permeable só nunha dirección), reflector de forza. Todos os dispositivos cibernéticos traballaban sobre o teoplasma de subnivel, que daba resistencia ás interferencias. Ao mesmo tempo, utilizáronse enormes radares, que eles mesmos crearon obstáculos xesuítas para a electrónica do inimigo.
  Como se unha saraiba mortal caese sobre os cultivos, caeron "agasallos" que levaban a morte... Tres xigantes intentaron dispersarse máis para exterminar ao inimigo da forma máis eficiente posible. Son practicamente invulnerables, como un raio de bola, voando, queima a pelusa de chopo revoloteando no espazo, tal é o seu efecto mortal nas naves espaciais de alieníxenas. Obrigándoos a retirarse en pánico. Infinidade de módulos de rescate en forma de pílula espállanse polo baleiro, cada vez máis deles estremecidos polas explosións de foguetes como boias en mar bravo. Ata agora, os cadaleitos non lles prestan atención, rompen primeiro o perigoso e o forte, entón será posible acabar cos alieníxenas que perderon os restos da súa mente polo horror. A batalla aínda non está gañada, as tropas do Imperio Despiadado tamén sofren, con todo, perdas insignificantes en comparación co inimigo.
  Pero ao mesmo tempo, nas naves espaciais en chamas, non hai axitación nin pánico. A evacuación transcorre moi suavemente, coma se non se tratase de organismos vivos, senón de biorobots. Ademais, o retiro, coma se fose unha burla da morte, vai acompañado de valentes cancións.
  E aquí está o portador de anixenos de de Furia: un portador tan especial de plasma gravitatorio, que resultou ser inesperado en canto ao poder destrutivo. A carga da enerxía da destrución produciuse case ao instante e de novo na batalla.
  A nave espacial está gañando a máxima aceleración, a duquesa ata se aferra ao estabilizador, a través do tecido translúcido do traxe de combate, pódese ver como os seus grandes bíceps están tensos, non dun xeito feminino. Ela e outros membros da tripulación teñen que facer un esforzo para non caer de costas. A duquesa con cabeza de tigre é inimitable, como unha guerreira dos cómics, os seus ollos son penetrantes, moi brillantes, o cabelo longo e groso revolotea dende o aire que se achega.
  É difícil de crer que esta nena heroica teña xa alcanzado douscentos ciclos. Que fresca e limpa é o seu rostro, moi móbil, ás veces con expresión furiosa, outras pola contra anxelical ou xoguetona. Hai moitas batallas detrás dela, pero parecía que nunca se cansaba delas. Cada nova loita é algo especial, coa súa indescriptible beleza e riqueza da imaxe, un ritmo emocionante.
  E agora teñen as últimas armas en canto ao principio de operación, contra o que é improbable que o inimigo poida atopar unha protección efectiva, polo menos ata a vitoria final de Grobzagonat.
  Que impotente está o acorazado da raza Phizt. Cego, perdendo a dirección. Xirando cun disco lanzado por un atleta, que despois dun par de momentos as súas partes constituíntes foron pulverizadas polas extensións da galaxia. Ou outra desafortunada vítima, tres destrutores morrendo nos brazos do gravioplasma á vez, os barcos tremen e aplanan, como alevíns arroxados polo oleado sobre a abraiante area.
  Baron de Alligator, corrixindo a puntería dos emisores (e non sen éxito, só quedaron paus monobloque do novo cruceiro incinerado), sinalou con pesar:
  - É fácil matar, é difícil resucitar e, en xeral, é imposible vivir sen violencia!
  Defuria, que dirixe o seu grupo de naves estelares, descarga outra corrente de destrución e parece un barco convertido nun transporte de carga, tamén está enredado nunha rede de plasma, indicou:
  - A morte, como amigo fiel, chegará definitivamente, pero se queres dar un paseo máis longo cunha vida caprichosa, demostra a túa devoción pola mente e coraxe!
  O conde de Barsov ladrou con voz rouca, continuando coa súa enxeñosa liña verbal:
  - As leis non están escritas para parvos, pero tamén reciben sancións pola súa violación para aquelas persoas intelixentes que escribiron estas leis!
  A resistencia organizada da diversa armada rompeuse. Fuxir no espazo é como ata un colapso de montaña, é un tornado que cubriu inmediatamente unha escola de mosquitos, derrubando e recollendo a todos á vez... A persecución comezou. Como unha manada de lobos conducindo un rabaño de ovellas. Só os cadaleitos son moito máis malos, máis despiadados que os lobos. Para eles, non é nin sequera unha cuestión de supervivencia, senón de demostrar vontade inflexible e furia despiadada. Perseguir, atormentar, non soltar. E aínda que moitos nenos non agardarán polos seus pais (e aquí reuníronse criaturas do mesmo sexo ata unha ducia de sexos), senón nais, pais, neutros, os seus fillos, fillas e quen sabe quen máis... Que valor en tal asasinato, cando incluso disparar contra perdices require máis habilidade e esforzo. Os restos inundaron o espazo e caeron sobre as luminarias, provocando perturbacións coroais, prominencias e vórtices de plasma na superficie. As estrelas individuais incluso cambian de cor a causa dos moitos obxectos estraños que caeron na súa superficie. Non todos o entenderán, pero os que teñen corazón: é especialmente terrible se unha criatura que ten personalidade arde viva, e a personalidade é todo un mundo irracional e imprevisible.
  Ata un baleiro pode chorar, de tal desfeita...
  Todo isto viron Alex e Angelina os alumnos de primeiro curso, e nin sequera coma nunha película, senón todo á vez, en moitos puntos e detalles, cando todo entra, enchendo a mente dun caleidoscopio de percepción.
  Entón decatáronse de que unha das naves estelares humanas, un bergantín cos contornos dun delfín bebé, avanzaba cara... Cara ao quásar latente, brillando con todas as cores do arco da vella. Algo lles dixo aos alumnos que se trataba dun quásar, aínda que non con tales raios que queiman todos os seres vivos. Pero mesmo nunha forma reducida, ocultou un perigo mortal para todo o material. E este bergantiñán parecía un valente suicida.
  Annígenos baixo o mando da duquesa de Furia recibiu a orde: "¡Intercepta, nave terrestre!". E tres enormes miles de soldados e decenas de miles de robots de combate a bordo, case intactos, correron tras o bergantín.
  Como se os tiburóns depredadores estivesen perseguindo a un patiño atragantado nas tormentosas augas do océano embravecido.
  Alex de súpeto sentiu que era capaz non só de elevarse, senón de moverse, gritoulle ao seu amigo: "Imos que o anxo os siga". A rapaza respondeu: "Si, sinto que podo".
  Que Mikhail Boyarsky cante: "Aínda que un corpo sen alma non é un corpo, pero que débil é a alma sen corpo!" Quizais isto sexa certo, pero... O espírito pode, tendo entrado na carne doutra persoa, e tomando o control dela, manifestarse nun poder fabuloso...
  Dos tres puñais lanzaron correntes ardentes de radiación aniquiladora, e parecía que o bergantín humano, dirixido pola brava capitán Alena Snegova, non tiña a menor oportunidade. Xa ondas magoplasmáticas furaban no casco, deformando a coraza prateada, obrigando a caer os barrís dos canóns lixeiros coma pasta cocida. Os tripulantes experimentan unha dor terrible, os traxes de combate destrúense, a pel escállase, os ollos quedan cegos... Parece que non hai ningunha posibilidade... O bergantín comeza a brillar, deixando atrás un penacho afumado, con caviar de antimateria.
  Pero neste último momento, cando caes no abismo sen esperanza do inferno da inexistencia, dous portadores de anixen situados nos flancos, sen dar a volta, poñen radiación no medio.
  E comezou, ondas iridiscentes pasaron polo puñal central, os automáticos pasaron á protección. E a nave humana, que parecía minúscula no fondo de xigantes, perdendo partes da súa estrutura, escapou da rede magoplasmática iridiscente.
  Alex sentou no corpo do Barón de Caimán, e Angelina enselou a conciencia do Conde de Barsov. Os caixóns comúns, como os oficiais, están afeitos non a discutir as ordes dos mandos, senón a cumprilas. Se os bateadores nos corpos, usando a memoria dos seus "cabalos", ordenaron cambiar o obxecto do lume, entón... Por iso é necesario. Como di a regra principal do Grobozagonat: "Xuro obedecer sen dúbida ao Hiper-Emperador, a el persoalmente, así como a calquera xefe designado por el!".
  A orde deuse e estase cumprindo... Pero as personalidades dos féretros non queren aceptar que as almas incorpóreas dos mozos presos se apoderaron dos seus corpos. Comeza unha pelexa feroz, o caimán e Barsov conxélanse, os ollos do tigre brillan. A orde xa foi dada e executarase ata que sexa cancelada...
  Con todo, o bergantín xa recibiu feridas mortais, só un pouco máis... Alena Morozova, coas últimas forzas, agárrase a un fino fío da conciencia. O seu traxe, xunto co seu uniforme, está carbonizado, e as lapas acariñan cruelmente o seu corpo xa completamente espido. A pel queda cuberta de grandes burbullas, despois descállase. Vanse caendo anacos da capa... Un pouco máis...
  Aquí hai unha delgada cola dun quásar onde ten que conseguir o seu bergantín, ou mellor dito o que queda del... Xa regresaron as personalidades do Caimán e Barsov, o magoplasma volve cortarse... Os ósos queimados de Alena. están desmoronándose, e a súa conciencia é queimada nun funil negro... E durante unha insignificante fracción de nanosegundo, a destrución final, o fragmento do comandante do bergantín voa ao Probomeran do quásar...
  Todo parou de súpeto, coma se nunca comezara. A armada da Purple Constellation Fleet conxelouse e os seus opoñentes desapareceron á vez. Parecían ás, e as patas dos voitres espaciais estaban pegadas ao espazo e non podían moverse. E, ao mesmo tempo, ninguén sentiu o máis mínimo tremor ou sacudida. Todo o que pasou estaba fóra do ámbito da física ordinaria.
  A duquesa de Furie rosmou ferozmente:
  - Quen é este, guay, que conseguiu pararnos?
  Genhir Wolf mirou con odio non disimulado:
  - Non teño nin idea... É imposible en principio, aínda que...- O xeneral-cortador de cadaleitos baixou a voz, obviamente asustado ata un susurro, foi traizoado por correr nervioso cos ollos xeados nos lados, engadiu. . - O noso axente informou de que a terra pode botar unha broma co paso do tempo.
  A duquesa respondeu con calma, mesmo despectivamente:
  - Isto, por suposto, é molesto, pero ninguén é capaz de prohibir que os individuos vivos pelexen, e nós, os féretros, gañemos!
  O caimán bocexou desafiante e botouse á boca o que parecía un bocadillo moi condimentado. Acariciando o cabelo rebelde da tigresa- axudante, masticando enerxicamente o produto culinario cun forte crujido, pero ao mesmo tempo cunha voz completamente intelixible e forte, resumiu:
  - Un inimigo inacabado é como unha enfermidade non tratada. ¡Espera complicacións!
  Xunto ás almas maltreitas de Angelina e Alex, como dun buraco de xeo, xurdiu a substancia radiante do espírito de Alena. O rostro da alma liberada brillaba coma o sol. Captando as miradas incomprensibles dos compañeiros, a capitán explicou con alegre entusiasmo:
  -Gañamos! Eliminouse a ameaza para a humanidade, tanto este como os retos futuros.
  Angelina murmurou confusa:
  - E como?
  Alenka comezou a explicar:
  - O gran científico Pavel Karpov descubriu que o tempo ten unha estrutura semellante a un río de caudal total e sen límites con moitos millóns de regatos independentes. E que é posible, colocando unha especie de espigón, influír no curso dun determinado regueiro. Desafortunadamente, morreu, revelando así ata o final os mecanismos de influencia, e non houbo outro xenio deste tipo. Pero aquí hai unha forma de crear tal rompeolas e foi revelada por el. Se expulsas a enerxía dun quásar durmido dentro dun determinado rango, e só durante as celebracións da media noite no planeta Terra do ano novo, entón a enerxía liberada provocará unha especie de aumento no pasado do planeta e unha duplicación de o fluxo temporal ocorrerá no Sistema Solar...
  Alex estaba confuso, e pestanexando as súas etéreas pálpebras, susurrou:
  - E que importará?
  A guerreira Alena explicou:
  - Todas as persoas do Sistema Solar recibirán un ano extra de vida, o que significa que Pavel Karpov terá tempo para completar os seus descubrimentos únicos... Ou mellor dito, xa o ten, non hai ningunha armada inimiga diante de nós!
  Angelina exclamou estremecida:
  - ¡Destruíches todos!
  O capitán do bergantiñán sorriu cariñosamente e chiscou o ollo en resposta:
  - Creo que non! Só un espigón colocado no río do tempo retorcía o fluxo cronolóxico en círculo para eles. Isto significa que as caixas do cadaleito vivirán para sempre, nun bucle temporal, vivindo o mesmo ano un número infinito de veces.
  - E nós? preguntou Alex.
  -Volverás ao teu tempo, e espero que a próxima vez non vaias pola rúa con bandidos...
  O mozo e a nena espertaron parados xusto diante das badaladas do Kremlin, na Praza Vermella. O xigantesco reloxo comezou a tocar a medianoite con medida e maxestuoso.
  Chegou o ano novo.
  . CAPÍTULO #15
  Despois dunha pausa, as hostilidades retomáronse. Os chineses intentaron de novo, reunindo forzas para atacar as afastadas posesións de Rusia.
  Esta vez, os seis levaron algunhas armas máis modernas.
  Neste caso, os seis subiron ao IS-7 cunhas cunchas e cartuchos máxicos non intercambiables.
  E comezaron sen cerimonias innecesarias a disparar ao exército chinés e esmagalo con eirugas.
  E Oleg Rybachenko tamén disparou desde un canón e ruxiu:
  - A nosa vitoria é inevitable, xa non será o mesmo que antes!
  Non obstante, durante a rodaxe, e mesmo cando disparas á súa vez, podes pensar noutra cousa.
  De feito, por que Vladimir Vladimirovich Putin é un político e presidente tan afortunado? En particular, desde o comezo do seu nomeamento como sucesor oficial de Yeltsin, todo saíu ben.
  Parecía que os comunistas e Yabloko deberían actuar como unha única formación: o sucesor de Eltsin é o inimigo número un.
  Pero o discurso non tivo lugar. E Sobchak, que roubou, non foi lembrado. A aprobación foi habitual. Aínda que os comunistas deberían ter entendido: este é o seu futuro sepulturero!
  Si, e Yavlinsky - que intentou mostrarse como o político máis opositor que nunca votara polo orzamento, por que non se opuxo.
  Quedou tan raro.
  E entón, dalgún xeito, tivo sorte. Daguestán violento e famento non apoiou a actuación dos wahabíes, aínda que, probablemente, Basayev e Khattab contaron con iso. A oposición na Duma non chocou coas autoridades. Ou use o factor checheno.
  En resumo, todo estivo a favor de Putin dende o principio. E a oposición na Duma non intentou utilizar as explosións de Moscova e Volgodonsk contra as autoridades.
  Aínda que os comunistas deben entender, quedan relegados a un segundo plano.
  Yavlinsky entendeu isto moi tarde.
  Oleg disparou contra os chineses, destrozou os guerreiros amarelos con proxectís.
  E suspirou...
  OK. Pensar en política é un pouco molesto. Tomemos por exemplo a Gerda. Nunha das imaxes represéntase como prisioneira de ladróns coas mans atadas detrás descalza. E ata as patas son vermellas, pódese ver no zoolóxico sen calefacción cun cervo, o atracador ten frío e as pernas de Gerda están moi frías.
  Pobre rapaza, quitáronlle os zapatos, que suplicou á raíña. E agora sofre en catividade.
  O neno volveu disparar contra o exército do imperio celeste, presionando os seus dedos espidos no botón do joystick.
  Despois foron na outra dirección.
  Zhirinovsky non apoiou directamente a Yeltsin, e non hai nin unha soa gravación de vídeo onde faga tales declaracións. Por outra banda, as novas eleccións, e mesmo nas listas dos partidos, foron moi beneficiosas para el. Despois de levar a cabo, de feito, un golpe militar, Eltsin usurpou o poder, converténdose nun ditador de pleno dereito, formalmente ilimitado por nada! Mesmo as actividades do tribunal constitucional foron suspendidas, e o presidente gañou formalmente poderes ilimitados! Nestas condicións, a adopción dunha nova constitución axiña limitou o poder do ditador, que o arranxou! Tamén hai que dicir que, segundo as enquisas de opinión, ata o 80 por cento da poboación rusa estaba disposta a votar o proxecto de constitución presidencial. Polo tanto, non se pode xulgar rigorosamente a Zhirinovsky por apoiar a constitución. En primeiro lugar, se non, simplemente non se lle podía permitir participar nas eleccións e, en segundo lugar, Vladimir esperaba conseguir o apoio dalgúns dos numerosos partidarios de Eltsin. En canto ao nome do partido, naquel momento xurdiu unha ilusión entre a xente: o parlamento comunista-fascista (termo mediático) estaba disperso, ninguén se interfire nas reformas, ¡e pronto viviremos como en América! Nestas condicións, o nome de Liberal Democrático era electoralmente bastante vantaxoso! O bloque electoral converteuse no partido gobernante: The Choice of Russia, liderado por Gaidar! Ninguén cría nas posibilidades do Partido Liberal Democrático, moitos pensaban que Zhirinovsky nin sequera levaría o limiar do cinco por cento!
  Si, parecía que Zhirinovsky tiña ocasións moi débiles. E a elección de Rusia ten todas as cartas de triunfo nas súas mans. Excepto, quizais o máis importante, non houbo logros reais na economía. Pero despois en mans dun enorme aparato de propaganda e recursos administrativos. A experiencia de Casaquistán e doutros países mostra que moitas veces isto é suficiente para gañar as eleccións, incluso para obter resultados sensacionais.
  Pero Vladimir Volfovich mostrou as súas destacadas capacidades políticas: en particular, conseguiu convencer á comitiva de Eltsin da súa lealdade e non se lle impediu rexistrarse, como ocorreu, por exemplo, co bloque Baburin e algúns outros! Conseguiu conseguir diñeiro convencendo aos patrocinadores das súas perspectivas de tempo de antena de pago (e el mesmo gañou algo facendo negocios!). E o máis importante, durante as eleccións, mostrou un magnífico don de palabra, despois de levar a cabo unha encantadora campaña electoral! No sitio web do LDPR, podes atopar antigos rexistros da campaña electoral de 1993: son discursos realmente fortes, en comparación cos que Hitler só é unha patética sombra dun orador. Os demócratas pelexáronse entre eles e notaron o crecemento da popularidade do Partido Liberal Democrático con moito atraso. Debo dicir que os sociólogos non mostraron a imaxe real, senón a que querían ver as autoridades! Gaidar chamou a Zhirinovsky Hitler e esixiu a Yeltsin que anulase o rexistro do Partido Liberal Democrático. Pero analistas próximos ao presidente informaron de que os índices de aprobación de Eltsin estaban caendo e o apoio á constitución estaba a diminuír. Nestas condicións, a descualificación podería xerar problemas ás autoridades. Ademais, en 1993, as tecnoloxías de fraude electoral masivo aínda non foron elaboradas, excepto para o lanzamento primitivo de papeletas nas urnas, polo que a vontade do pobo era relativamente honesta. Zhirinovsky, pola súa banda, prometeu liberar a Rutskoi e outros opositores!
  Oleg Rybachenko foi distraído aquí e disparou de novo desde un proxectil indispensable.
  Mentres a nena Margarita apuntaba a arma cos pés nus, o neno pensou e decatouse.
  O resultado das eleccións foi sensacional, e o líder do Partido Liberal Democrático foi votado tanto polos inimigos do réxime como por moitos partidarios de Yeltsin! O partido obtivo case o 24 por cento dos seus 13 membros, quedando en primeiro lugar. Porén, debido ao sistema electoral mixto, Zhirinovsky acabou con só 60 escanos, ¡ou o 15 por cento da Duma do Estado, a cámara baixa do parlamento! Ademais, os poderes da Duma Estatal estaban severamente limitados pola nova constitución, polo que en realidade Zhirinovsky non recibiu un poder significativo. Probablemente, a súa facción na Duma do Estado só podería ser considerada como un trampolín para un novo ataque ao poder! Ben, o propio Zhirinovsky foi cada vez máis comparado con Hitler! Por certo, en 1930, Hitler gañou o 18 por cento dos votos, ocupando o segundo lugar nas eleccións, pero ao mesmo tempo gañando unha influencia moito máis real no poder. En primeiro lugar, só había unha cámara no Reichstag e, en segundo lugar, as eleccións só se celebraron segundo o sistema proporcional e, en terceiro lugar, o poder do parlamento era incomparablemente máis forte que en Rusia. Zhirinovsky, pola súa banda, resultou estar nunha situación moito peor: a aparición da vitoria deu lugar a expectativas excesivamente altas dos votantes, pero o poder real e a oportunidade de cambiar algo dun nariz gugulkin!
  Aquí, por suposto, comezan os milagres: Zhirinovsky, que antes actuara como un político prudente, de súpeto volveuse impulsivo e extremadamente ilóxico. En particular, foi acusado de hitlerismo, polo que reforzou a retórica antioccidental, dando lugar ao temor de que, se chegaba ao poder, desencadearía unha terceira guerra mundial! E algunhas declaracións foron completamente tolas, incluíndo o uso da bomba atómica contra Casaquistán e outros países. En particular, Zhirinovsky incluso declarou que lanzaría unha bomba atómica sobre Tiflis. Ao mesmo tempo, houbo algúns logros: foi posible levar a cabo unha amnistía, cumprindo as promesas electorais.... Pero, en xeral, Vladimir Volfovich non anotou puntos, constantemente entrando en escándalos ... Si! Por suposto, foi provocado, moitas situacións escandalosas foron creadas pola CIA e os opositores do Partido Liberal Democrático, principalmente entre os demócratas occidentais dentro de Rusia, pero aínda así, un político prudente e pragmático non debería sucumbir a isto, ou polo menos. reducir a posibilidade de provocación ao mínimo! Aquí, por exemplo, Zyuganov, a pesar de que desde hai dezasete anos leva os loureiros do principal opoñente político do Kremlin, de algunha maneira conseguiu evitar escándalos, nunca se instalou en grande e non ten reputación. como un político corrupto! É certo que os comunistas tamén tiveron un momento coa creación de Khodorkovsky, presuntamente o principal financiador do Partido Comunista da Federación Rusa, pero neste caso, Zyuganov non deixou ningunha declaración desacreditadora. Un político moi cauteloso Gennady Andreevich, ás veces ata demasiado cauteloso! En particular, en maio de 1999, cando Eltsin propuxo a candidatura de Stepashin, os comunistas deberían telo bloqueado e forzar a facer concesións ou provocar a disolución da Duma Estatal e as eleccións parlamentarias anticipadas. Pero Zyuganov optou por non arriscarse, aínda que se a Duma do Estado fora disolta entón, os comunistas manterían e mesmo ampliarían o seu control. Si, en agosto de 1999, os comunistas aprobaron a Putin sen loitar, aínda que o feito de que Yeltsin o anunciase como sucesor só esixe que a oposición actuase como fronte unida contra esta candidatura. Pero Zyuganov decidiu que era mellor ir ás urnas, utilizando os privilexios que dá a condición de deputado, e o feito de que Putin puidese converterse nun heroe nacional en só tres meses non podía nin sequera entrar na cabeza do máis valente Kremlin. analistas.
  Oleg Rybachenko volveu disparar contra o chinés coa axuda do pé descalzo dun neno e continuou cos seus pensamentos.
  O neno xenial cría sinceramente que Zhirinovsky non estaba á altura;
  En definitiva, decembro de 1993 foi o pico da traxectoria política do líder do Partido Liberal Democrático, logo comezou o declive, aínda que nun principio non foi desbordante con variacións variadas. Yeltsin tamén foi perdendo popularidade rapidamente: non foi posible superar a crise da economía, pola contra, foi cada vez peor. Aquí Zhirinovsky fixo outro erro de cálculo, asinou un acordo de paz e harmonía. Despois de todo, xa se lle acusaba de apoiar a constitución, que legalizaba o enorme poder presidencial (por outra banda, que pasaría se a constitución non fose adoptada? ¡Era moi probable que houbese unha guerra civil!), E despois había un acordo de paz para asinar. É certo, Zhirinovsky deixouno no outono. Pero, en xeral, levaría moito tempo describir especificamente que erros cometeu o líder do LDPR e por que non chegou a ser presidente. O seu principal erro é estratexicamente incorrecto PR! Despois das eleccións de 1993, foi necesario formar a imaxe do principal inimigo do actual goberno e de Eltsin persoalmente! É dicir, converterse en Antieltsin, coa retórica máis populista, con críticas sobre todo aos inimigos internos, corrupción, roubos, etc. E o slogan principal - Gang Yeltsin en xuízo! E ao mesmo tempo, non desdeñar as consignas de esquerdas, a demagoxia social, a promesa de xustiza! En particular, en Bielorrusia, Lukashenka obtivo máis do 80 por cento na segunda volta das eleccións presidenciais, o que é simplemente excelente para un político da oposición . Pero non se pode dicir que Lukashenka é máis forte na oratoria que Zhirinovsky, senón que, pola contra, Vladimir Volfovich é moito máis educado e desenvolvido intelectualmente. Pero Zhirinovsky foi decepcionado polo seu carácter, demasiado agresivo e de mal genio, e por outra banda, a crenza de que a comitiva de Eltsin, e o propio Eltsin, apostarían por el, escollendoo como sucesor. Quen sabe a historia: seguramente lembrarán a relación entre Hitler e Gindebruner, primeiro receloso, e logo compañeiro! Pero o feito é que Gindebrug foi un heroe da Primeira Guerra Mundial, un patriota do seu país e xa un vello decrépito. E Yeltsin, o destrutor da URSS e inimigo ardiente da ideoloxía imperial, foi un adversario estratéxico para Zhirinovsky. Si, e a comitiva de Eltsin temía que o entón novo e agresivo Zhirinovsky comezase a restablecer a orde e despois as cabezas rodaran! Entón, a comitiva de Eltsin non tiña ningún desexo de empurrar a Volfovich á presidencia ou ao primeiro ministro, e a súa verdadeira oportunidade para o poder era só a través do cadáver de Eltsin. É dicir, Zhirinovsky tiña que imitar polo menos exteriormente o máis alto nivel posible de oposición ao réxime! Para que o pobo pense que non hai maior inimigo das autoridades que Jirinovski, e para que xurda unha asociación: Zhirinovsky ou Yeltsin, Zhirinovsky contra Yeltsin! Non obstante, Vladimir Volfovich non tiña un analista forte e unha persoa de relaciones públicas no seu entorno ou non quería escoitar a ninguén. Ou quizais mesmo lle tiña medo a Eltsin, aínda que hai que dicir que Eltsin aínda non é un tirano se se resignaba a unha amnistía e á liberación dos seus inimigos: Rutskoi e Makashov. Si, e Eltsin foi á disolución do parlamento, porque o pobo, por así dicir, deulle o visto e prace para iso nun referendo o 25 de abril de 1993. Ademais, a execución do parlamento, e do propio Eltsin, asustoulle tanto que perdeu a determinación. Entón, Zhirinovsky podería converterse no seu principal opoñente, especialmente porque Zyuganov, por moito que pinchase a Yeltsin, recibiu o castigo.
  O neno volveu disparar un proxectil pesado tras as nenas coa axuda do seu pé descalzo e continuou cos seus pensamentos.
  O outro erro de Zhirinovsky foi a posición que tomou na guerra de Chechenia. Parece un nacionalista, debería apoiar o establecemento da orde constitucional, pero en que forma! A guerra foi mal dende o principio, as tropas rusas sufriron enormes perdas, principalmente pola mediocridade criminal do comando de Yeltsin. Ademais, os xenerais con experiencia na guerra de Afganistán, por exemplo, o ministro de Defensa Grachev, mandaban peor que os de primeiro. Mesmo os xornalistas ensinaron aos xenerais a loitar! Ese foi o paradoxo!
  Nestas condicións, era necesario tomar unha posición: Yeltsin e a súa banda son os culpables das enormes perdas do exército ruso! Deberíanse reforzar as críticas ao réxime gobernante, pero ao mesmo tempo, sen tocar o exército. Aínda que tampouco se debería defender a Grachev ! Zyuganov tomou a posición gañadora óptima! Criticar a Yeltsin, non pelexar co exército, non apoiar aos separatistas. En xeral, Zyuganov escolleu o curso de acción correcto: distancia máxima da política de Yeltsin, enfrontamento. Porén, os comunistas da Duma da primeira convocatoria non sempre foron consistentes na súa oposición. En particular, a proposta de Zhirinovsky para un voto de censura no goberno de Chernomyrdin non foi apoiada. En xeral, os comunistas votaron a censura por primeira vez só en outubro de 1994, despois do Martes Negro, cando a aprobación pasiva da política económica de Chernomyrdin podía custarlles caro. Na Duma Estatal da segunda convocatoria, onde xa eran maioría os comunistas encabezados por Zyuganov, nunca (!) se someteu a votación un voto de censura! E o parlamento aprobou os cinco candidatos para o cargo de primeiro ministro, pero iso é outra historia! A personalidade de Zyuganov merece un artigo aparte, así como por que aínda perdeu contra Yeltsin en 1996.
  O propio Zhirinovsky, ao parecer, quería un compromiso co séquito de Eltsin, coa esperanza de convencer aos oligarcas da súa lealdade, para que o instalasen como o único que foi capaz de impedir que os comunistas tomasen o trono. Pero o problema é que a comitiva de Yeltsin, naquel momento, non quería un cambio, e non confiaba en Volfovich, quen, por certo, conseguiu empeorar a súa actitude en Occidente. Moitos oligarcas próximos ao presidente tiñan negocios en Occidente e conseguiron acumular alí enormes débedas. Si, e os prezos do petróleo eran duns 10 dólares por barril, polo que había gas barato e a elite enganchouse bastante aos préstamos dos países da OTAN. E en Occidente deixaron claro que Zhirinovsky era inaceptable para eles.
  Nestas condicións, apoiarse nunha alianza coa elite de Yeltsin só estropeou a imaxe do líder do Partido Liberal Democrático, e interferiu no bloque cos comunistas e nacionalistas. Tamén hai que dicir que as fortes perdas do exército ruso, a falta de vontade de derrotar, en xeral, a uns poucos inimigos e non especialmente ben armados, reduciron a popularidade das consignas militantes e o desexo de acadar a felicidade a través da guerra. O pobo viu que o exército ruso non estaba preparado para lavar os pés no Océano Índico e conquistar Oriente Medio coas súas reservas de petróleo. Si, teoricamente, a captura de Oriente Medio podería dar moito diñeiro debido aos petrodólares e ao salto inevitable dos prezos da enerxía, pero aínda que Chechenia non pode ser derrotada ... Os sentimentos pacifistas comezaron a crecer e Zhirik sufriu graves perdas electorais!
  O neno prodixio volve disparar directamente. Un proyectil dun canón de 130 milímetros espallou aos chineses.
  Margarita dixo con aprobación:
  - ¡Es intelixente!
  E comezou a usar os dedos espidos dos pés para disparar.
  E Oleg Rybachenko continuou o seu razoamento.
  Non obstante, hai que dicir que Zyuganov foi extremadamente cauteloso. Por exemplo, cando Boris Fedorov suxeriu votar a favor dunha cualificación de desconfianza no goberno, o Partido Comunista da Federación Rusa non apoiou isto. En xeral, Zyuganov e o seu séquito trataron a Chernomyrdin con moito coidado, aínda que este continuou a súa política en interese dos oligarcas e demostrou lealdade a Eltsin. Pero o interesante é que Zyuganov conseguiu converterse no número un da oposición e anti-Eltsin. Ademais, a propaganda presidencial tamén o axudou nisto, probablemente deliberadamente, xa que o comunista Zyuganov na segunda volta é mellor que o candidato non comunista.
  O partido LDPR no inverno e primavera de 1995 experimentou unha grave crise, varios deputados abandonárono, incluído o brillante e carismático Marychev.
  Pero a guerra en Chechenia gañouse aos poucos, os militantes tamén sufriron enormes perdas e foron desangrados e desmoralizados, o exército ruso avanzaba. En xuño, Shamil Basayev apoderouse dunha maternidade en Budenovsk. En principio, tal movemento dos militantes non deu nada militarmente, e en termos de propaganda incluso foi a favor do partido bélico... Pero Yeltsin rompeu, ao parecer, os acontecementos do 3 ao 4 de outubro e as maldicións de millóns de persoas. dos rusos derrubauno e ordenou a Chernomyrdin parar a guerra e iniciar negociacións...
  O exército ruso cesou unilateralmente as hostilidades. E finalmente a Duma do Estado reuniu os votos suficientes para aprobar un voto de censura no goberno, esixindo a dimisión dun número de funcionarios de seguridade. Yeltsin cedeu, conservando só a Grachev, pero entregouse a Yegorov, Yerin, Stepashin. Aquí Zhirinovsky tomou ao principio a posición correcta: condenou a tregua e votou a favor dun voto de censura. E cando Chernomyrdin blufaba, ameazando con someter a votación da Duma Estatal a cuestión da confianza no gabinete (hai unha advertencia, se menos de 226 votos dos 450 votan a favor da confianza no goberno, entón o presidente está obrigado dentro de unha semana para dispersar o goberno ou disolver a Duma do Estado), Zhirinovsky mostrou firmeza e disposición para acudir a eleccións parlamentarias anticipadas. As vantaxes das eleccións anticipadas son a imaxe dos mártires, a falta de éxito: culpa a Yeltsin e ao goberno, non dan tempo á promoción do proxecto do Kremlin do Congreso das Comunidades Rusas e ao partido no poder: A nosa casa é Rusia. . E, por suposto, outras organizacións - máis pequenas!
  Chernomyrdin, ao entender que o bluff non funcionaría e que o novo parlamento volveríase aínda máis opositor, retirou o voto. A Duma Estatal votou unha vez máis a desconfianza, Zhirinovsky actuou de forma moi agresiva, pero non houbo votos suficientes. Aquí hai que dicir que Yabloko asustouse, Yavlinsky non quería perder as vantaxes dos escanos parlamentarios. Ademais, a súa valoración real non era alta, existía o perigo de simplemente voar.
  A popularidade de Zhirinovsky creceu inmediatamente, pero Volfovich volveu facer un erro de cálculo ao retirar as sinaturas do seu partido, baixo o procedemento de destitución. Non importaba, a oposición tiña ata 300 votos para crear unha comisión de cargos, pero estragou a valoración! Zhirinovsky volveu dar unha razón para acusarse de política conciliadora, alienando a parte do crecente electorado de protesta.
  Non obstante, a tregua en Chechenia, que os militantes violaron descaradamente, varios ataques terroristas, especialmente contra Romanov, as vítimas dos bombardeos levaron a un aumento do estado de ánimo militante na sociedade, e Zhirinovsky comezou a marcar puntos. Ademais, en setembro de 1995, a OTAN comezou a bombardear aos serbios de Bosnia, reforzando o sentimento anti-occidental, o que tamén elevou a clasificación do Partido Liberal Democrático.
  É certo que Zhirinovsky sucumbiu a unha provocación, despois de golpear a unha muller no parlamento, máis dun par de veces movéndoa lixeiramente nun vertedoiro xeral. Entón a prensa de Yeltsin publicouno todo, retratando a Zhirinovsky como un bandido! Porén, tal pasaxe podería atraer a algúns: sobre todo aqueles homes que padecían as mulleres, ou aqueles que, de todos os candidatos, buscaban ao ditador máis feroz, esperando que puxese as cousas en orde! En calquera caso, os "estalinistas" eran para Zhirik.
  Oleg Rybachenko continuou disparando. O neno fíxoo derrotando ao exército de China baixo a dinastía de Manchuria e continuou pensando.
  En outubro de 1995, o Partido Liberal Democrático recolleu 100 sinaturas para emitir un voto de desconfianza no goberno na Duma Estatal, pero Zhirinovsky rexeitou esta intención a última vez.
  Debo dicir que foi o seu erro, e nada xustificado. En primeiro lugar, Zhirinovsky, tras emitir un voto de censura en vésperas das eleccións, atraeu a simpatía do electorado de protesta, que naquel momento constituía a maioría. En segundo lugar, a votación dirixiuse contra o principal competidor de Zhirinovsky, Chernomyrdin, e non interferiu nos intentos de convencer a Yeltsin e o seu séquito para que convertesen a Zhirik no seu sucesor.
  Ademais, Zhirinovsky debería ter entendido; que canto maior sexa o resultado que amose nas eleccións á Duma, máis probable é que a "familia" aposte por el!
  Para ese momento, a mellor táctica de campaña era xogar o papel do número un da oposición, que superaría o nivel de confrontación dos comunistas.
  Zhirinovsky, en xeral, entendeu isto, pero intentou sentarse en dúas cadeiras e foi inconsistente. As novas eleccións foron moito máis difíciles que as antigas! En primeiro lugar, a diferenza de 1993, non tiveron a oportunidade de mostrar ao máximo o seu talento oratorio, deron moi pouco tempo de antena ás festas, cuxo número pasou de 13 a 44 (!). En segundo lugar , contra Zhirinovsky xogou o factor de esperanzas e expectativas incumpridas. Despois de todo, parecía ser o primeiro, pero non mellorou a vida da xente... Aínda que para unha persoa intelixente tiña claro que Zhirik non tiña poder real, e os mesmos comunistas controlaban moito máis votos que o Partido Liberal Democrático. : 102 contra 60, pero... Canta xente intelixente era entón, sobre todo nos anos noventa.
  A terceira razón, botaron terra sobre o líder do LDPR, era a imaxe dun monstro e un matón, temores de que comezase unha terceira guerra mundial.
  O cuarto motivo é tamén un dos principais motivos da aparición dun gran número de competidores. Os máis famosos son: o Congreso das Comunidades Rusas dirixido por Skokov (o antigo secretario do consello de seguridade de Yeltsin), e Alexander Lebed, tamén home de Eltsin, cuxo papel en Transnistria foi moi inflado polos medios de comunicación. Este é un bloque de RRPP activo, pero parece que xa tiveron o suficiente. Despois de todo, a xente non é tan mala como pensan as autoridades, e a maioría delas decatáronse de que o KRO non é unha oposición en absoluto, senón un proxecto do Kremlin, dirixido principalmente contra o Partido Liberal Democrático e o Partido Comunista da Federación Rusa. Pero aínda así, esta organización sacou máis do catro por cento!
  E había outros competidores por riba do tellado, Derzhava-Rutskoi, onde Marychev fuxiu, Block pola URSS - Tyulkin-Ampilov, o Partido Republicano Nacional de Lysenko e moitos de todo tipo. Hai que dicir que os comunistas tamén dispersaron o seu electorado: o Bloque da URSS obtivo máis do catro e medio por cento dos votos, pero non chegou ao parlamento, e perderon votos para o Partido Comunista da Federación Rusa, o partido agrario. tampouco asumiu a barreira do cinco por cento, como outras organizacións de esquerdas. En particular, non está claro con que contaba o ex primeiro ministro Ryzhkov para as eleccións cun bloque: a Unión do Traballo ou o bloque Govorukhin! Con todo, as eleccións de 1995 mostraron o resultado máis débil do partido no poder en toda a historia de Rusia, e a maior porcentaxe de voto de protesta.
  O neno volveu disparar, premendo o botón do joystick cos dedos espidos dos pés e continuou cos seus pensamentos;
  Zhirinovsky, durante a campaña electoral, en xeral reprochou ás autoridades, pero non o fixo o suficientemente agresivo. Ademais, a súa facción apoiou o orzamento do próximo ano, dando outro motivo ás acusacións de orientación pro-Kremlin. Tendo en conta o estado de ánimo de protesta de case todo o electorado imperante nestas eleccións, non foi necesario comprometerse con este goberno! Ademais, a Duma do Estado aprobou inesperadamente facilmente a Dubinin como xefe do Banco Central, aínda que este último era un home do círculo de Eltsin, partidario das reformas do mercado na versión radical de Gaidar. Por certo, Zyuganov tamén apoiou esta candidatura, aínda que Dubinin estivo implicado no Martes Negro, demostrando que tampouco era un opositor de principios!
  Durante as eleccións, Zhirinovsky non quixo formar ningún bloque electoral, aínda que varios partidos nacionalistas máis pequenos expresaron o seu desexo de facelo. Ademais, Vengerovsky aconsellou cambiar o nome do partido, por outro politicamente máis apropiado e eufónico, por exemplo, ¡Gran Rusia! Zhirinovsky mostrou teimosía neste asunto, aínda que a palabra liberal demócrata xa se converteu en abusiva.
  Ademais, cantantes ou artistas coñecidos non estaban incluídos na lista do partido LDPR, aínda que había xente suficiente que quería. En particular, Alla Pugacheva, que lle gustaba moito chamar a atención da prensa, ben podería aceptar o segundo lugar na lista do partido LDPR. Non a molestou de ningún xeito, pero podería crear un motivo informativo adicional para mencionarse a si mesma. Ademais da oportunidade de propoñer certos proxectos e leis para a súa discusión pola Duma Estatal. Incluso o compositor Antonov foi incluído só na lista rexional, e entón pelexaron por completo. En xeral, Zhirinovsky: hai un trazo moi malo no carácter: a falta de vontade para tolerar personalidades fortes no seu entorno, aqueles que defenden o seu punto de vista. Por exemplo, foi precisamente por iso que o famoso hipnotizador Anatoly Kashpirovsky abandonou o partido; que acusou a Vladimir Volfovich de métodos de xestión autoritarios e de desexo de rodearse de aduladores. Debo dicir, por certo, que ata Hitler fixo compromisos coas persoas que necesitaba e tolerounos no seu entorno ata que se fixeron inútiles ou perigosos para el. Recordemos a Rem, Strasser, Goebbels, que se distinguían polo seu esquerdismo e pola súa oposición ás autoridades. Pero foi precisamente grazas a tales personalidades que Hitler conseguiu sacar a máxima de votos de comunistas e socialdemócratas. Tamén debo dicir que Zhirinovsky dixo con demasiada frecuencia: sen pensalo, ou eloxiou ou reprochou a Stalin. En xeral, o propio líder do Partido Liberal Democrático imitou ata certo punto a Stalin, creando o seu propio culto, demostrando a adhesión a métodos de goberno autoritarios, pero ao mesmo tempo acusou aos comunistas de violencia, aínda que el mesmo só defendeu a violencia, a violencia. e máis violencia!
  No contexto da crecente popularidade das ideas de esquerda, Zhirinovsky debería ter adoptado unha actitude máis equilibrada cara as ideas comunistas, e lembrar que unha parte importante do electorado é nostálxico dos tempos soviéticos. Ademais, os atributos externos do esquerdismo non interferirían: por exemplo, a cor azul para a bandeira LDPR é extremadamente lamentable! En primeiro lugar, evoca asociacións con gais, que tamén son "azuis", e, en segundo lugar, a cor azul calma, o que non harmoniza ben cos discursos incendiarios de Zhirinovsky. A mellor opción para o seu partido sería vermello-violeta. Dinamizadora, pedindo fazañas, pero aínda non é o mesmo que os comunistas! Ademais, o roxo é un símbolo da realeza e podería atraer as voces dos partidarios da soberanía, da persuasión monárquica e non comunista.
  O neno xenial volveu premer os botóns do joystick e chirriu:
  - A miña vitoria será gloriosa!
  E razoamento intelixente continuou.
  Non a mellor idea tamén foron vídeos onde Zhirinovsky interpretaba un bufón, en particular, non cantaba moi ben! Neste caso, non foi o mellor movemento, porque o pobo tiña fame en 1995 e quería cambios serios e un líder serio, ¡e el non estaba de humor para bromas! Hai que dicir que os medios pro-Kremlin xa intentaron facer un bufón e un pallaso de Zhirinovsky, e non valeu a pena reforzar esta impresión, dándolle novos trunfos aos seus inimigos!
  Nas eleccións de 1995, o CEC primeiro negouse a rexistrar "Derzhava" - Rutskoy, e despois "Yabloko". Despois diso, ambas as partes foron restauradas, a través do Tribunal Supremo. Hai varias versións sobre este episodio: en particular, que o Kremlin e os seus PR querían axudar a Yavlinsky nas eleccións á Duma, como demócrata e occidental, e Rutskoi, ao parecer, debería ter tirado os votos dos comunistas. para si mesmo....
  A versión a primeira vista é lóxica, se realmente quixesen que Yabloko e Derzhava fosen eliminados, entón o Tribunal Supremo, formado por orde da familia Yeltsin, non os restauraría. Despois de todo, podemos lembrar exemplos recentes nos que Yabloko, Outra Rusia e a Patria non foron autorizados a participar nas eleccións, sen ningún fundamento legal. Por exemplo, a retirada do bloque da Patria en 2006 das eleccións en Moscova foi absolutamente ilegal desde o punto de vista legal! Así que nese vídeo, que se converteu no motivo da descualificación: non había chamadas directas á violencia, pogrom, limpeza racial e mesmo deportación de "caucásicos". Simplemente falaba de limpar Moscova do lixo... Si, había un indicio da necesidade de restaurar a orde e os emigrantes. Pero... En primeiro lugar, isto non é contra a lei, e en segundo lugar, en calquera vídeo máis inofensivo, podes atopar unha pista de calquera cousa. Podes, por exemplo, ata o debuxo animado "Só espera!" prohibición como propaganda de pederastia. E que unha lebre é coma un neno, viaxa cun billete infantil, e o lobo coquetea con el, acaricia... Neste caso, o xuíz non tiña dereito legal a retirar o bloque de Rodina do rexistro! O xuízo de Khodorkovsky é un tema separado, non falaremos diso neste artigo. Pero parece que todos entenden que sen a sanción do Kremlin, isto non tería sucedido...
  Si, si, pero realmente non! En particular, Rutskoi foi entón considerado un fervoroso inimigo de Yeltsin - aínda tería chegado a un enfrontamento armado directo! A clasificación de potencia foi bastante alta e as súas posibilidades de pasar a barreira do cinco por cento son altas. Ben, por que o Kremlin enganaría as posibilidades do seu inimigo? Si, aínda que Yabloko é un partido democrático, é bastante opositor: non apoiou nin unha vez os orzamentos, tanto nesta Duma como na seguinte, Yavlinsky anunciou que loitaría pola presidencia de Rusia. Entón, cal é a razón especial para fortalecer Yabloko: especialmente no contexto das futuras eleccións presidenciais, é moi pouco rendible! Yavlinsky sacou votos de Yeltsin na primeira volta, e o novo e atlético líder de Yabloko parecía moito máis atractivo que o desacreditado e decrépito Yeltsin.
  Entón, a primeira versión non é totalmente convincente, e os tribunais rusos aínda non dependían tanto do presidente de Rusia. En particular, o xeneral do exército Varenikov, membro do GKChP, foi absolto; pódense citar outros exemplos cando o tribunal non sempre se puxo do lado das autoridades.
  Probablemente, a reacción negativa de Occidente á descualificación de Yavlinsky tivo un papel, e o réxime de Yeltsin necesitaba préstamos na véspera das eleccións para crear a aparencia de prosperidade no país. Ben, Rutskoy foi eliminado na mesma ocasión, polo que foron reintegrados na empresa. Non obstante, isto non axudou a Derzhava a tomar a barreira do 5%. O resultado de Rutskoy do 2,7 por cento pódese considerar universal, especialmente tendo en conta o famoso que era. Non obstante, o proxecto KRO do Kremlin tamén perdeu. Zhirinovsky non usou a tribuna da Duma con suficiente eficacia, pero hai que dicir que se beneficiou do feito de que toda a propaganda pro-Kremlin funcionou contra el. Parecía crear unha imaxe de que Zhirinovsky era o inimigo número un das autoridades, e se Vladimir Volfovich fora máis consistente na súa oposición, o seu resultado sería moito maior.
  Oleg Rybachenko cubriu de novo moi intelixentemente o rexemento chinés cun proxectil de fragmentación altamente explosivo. Despois diso, os seus pensamentos fixéronse aínda máis harmoniosos.
  Non obstante, os breves discursos do líder do Partido Liberal Democrático na televisión con ameazas contra as autoridades, os chamamentos máis ben militantes foron en xeral correctos, só que, quizais, Yeltsin e Yeltsin persoalmente deberían ser increpados máis activamente.
  En definitiva, nas eleccións de decembro de 1995, o Partido Comunista da Federación Rusa ocupaba o primeiro lugar con case un 23 por cento, o segundo LDPR un 11,5 por cento, o terceiro NDR un 10,3 por cento e o cuarto Yabloko un 6,7 por cento.
  Os corenta partidos restantes non alcanzaron o limiar do 5%!
  Como avaliar un resultado similar de Zhirinovsky? En porcentaxe, un descenso dobre con respecto ás primeiras eleccións. Pero se temos en conta o aumento da participación de preto do 12 por cento, Zhirinovsky recibiu preto do 62 por cento do resultado de 1993. É moito ou pouco?
  Considerando todas as circunstancias desfavorables, este resultado está entre satisfactorio e só bo. Factores negativos:
  1. Insatisfacción do electorado coas actividades do Partido Liberal Democrático na Duma Estatal. Os populares esperaban máis do candidato que gañou o primeiro posto, pero a vida non mellorou. É certo que a maioría da xente entendeu que Zhirinovsky non tiña poder real, pero aínda reinaba a decepción.
  2. O medo a que o líder militante do Partido Liberal Democrático inicie unha terceira guerra mundial, con consecuencias catastróficas. Ademais, moitos non tiñan medo da moderación de Zhirinovsky e temían que instaurase unha ditadura totalitaria e inundase o país de sangue. A súa histeria asustou a moitos.
  3. A oposición do líder do Partido Liberal Democrático non é suficiente. Especialmente por primeira vez, os meses da guerra en Chechenia e a propia propaganda pro-Kremlin culparon a Zhirinovsky por iso, inflando moito a súa lealdade ás autoridades. Non obstante, o propio Vladimir Volfovich quería amizade co Kremlin, perdendo a imaxe do principal inimigo do actual goberno.
  4. Eficacia insuficiente do uso das pancas da Duma para a implementación de políticas populistas e financeiras. En concreto, púidose someter a votación, unha lei populista tras outra, traballando para o público. Isto é o que fixo Yeltsin en particular, no Congreso ofrecendo algo que non era realista para cumprir e gañando puntos por si mesmo. Si, e Yeltsin durante as eleccións subiu os soldos e as pensións de todos, e despois ou non os pagou, ou foron comidos pola inflación. Lukashenka e outros fixeron o mesmo, pero Yulia Tymoshenko non abandonou a súa dura política monetaria e perdeu as eleccións, perdendo a súa liberdade ao mesmo tempo!
  5. Zhirinovsky fixo outro erro de cálculo relacionado coa súa aparencia. Quedou innecesariamente gordo e, como resultado, comezou a parecer moito peor. Ademais, á xente con fame non lle gustan as barriguitas e as gordas. Aquí, por certo, Zhirinovsky mostrou a súa outra deficiencia, a falta de fanatismo na política, a falta de forza de vontade para manter o seu corpo en forma e non comer en exceso. Por certo, mesmo durante as eleccións de 1991, Zhirinovsky era esvelto, aínda máis delgado que a norma, con corenta e cinco anos. Isto suxire que por natureza "Zhirik" non está inclinado a ter sobrepeso, o que significa que non foi tan difícil para el manterse en forma, a diferenza de, por exemplo, Gaidar.
  Esta é tamén unha desvantaxe importante!
  7. En comparación coas primeiras eleccións, a cantidade de tempo de antena que podería usar Zhirinovsky diminuíu drasticamente. O tempo de antena gratuíto dividíase entre 44 partes, e o tempo de antena de pago non podía ser máis que o tempo de antena gratuíto, e só se podía mercar pola noite. Entón, Zhirinovsky non puido aproveitar ao máximo o seu extraordinario don oratorio, como foi en 1993. Aínda que, por exemplo, tiña máis cartos que entón!
  6. Quizais ata o máis significativo: a competencia política medrou moito e apareceron unha morea de partidos e bloques de imitadores no campo electoral do Partido Liberal Democrático. Deles, en primeiro lugar, KRO, Power, CHP e un montón de outros partidos. E o goberno foi criticado por todos, excepto o partido gobernante A Nosa Casa de Rusia. En canto á frecuencia, promoveron e mostraron moito na televisión Boris Fedorov e o seu bloque Forward Russia, con críticas a Chernomyrdin e ao goberno. É certo que o propio Boris Fedorov só xogou coa oposición, coa esperanza de gañarse ao electorado de protesta. Pero a maioría da xente non o cría! Entón Boris Fedorov mesmo se uniu ao NDR. O Partido Republicano Nacional de Lysenko tamén estivo moi activo, e o seu líder copiou a tolemia emocional de Zhirinovsky, e non se ofendiu en absoluto pola atención dos medios. Ademais, estivo activo o bloque Vedenkin, tamén antigo asistente do líder do Partido Liberal Democrático e nacionalista extremista, así como o bloque Baburin. Baburin tamén é unha persoa moi activa, nun momento case se converteu nun orador en lugar de Khasbulatov. En resumo, o electorado de Zhirinovsky foi practicamente disolto por dobres e imitadores similares. Ademais, a esquerda tamén tivo novas tendencias, entre elas as da persuasión estalinista.
  En tales condicións, o 11,5 por cento de 44 é un resultado digno, aínda que inferior ao posible cunha política electoral máis razoable. Por exemplo, Zyuganov conseguiu aumentar a súa puntuación do 13,5 por cento ao 22,9, aínda que o número de competidores aumentou. Un bloque "Para a URSS!" quitou máis do 4,5 por cento dos votantes! Yabloko sufriu perdas, pero menos do un por cento, e, tendo en conta os partidos que desapareceron detrás da barreira, aumentou a súa facción. En conxunto, tiñan 46 deputados uninominais. Pero a "Elección de Rusia" desapareceu tras as escisións, ao igual que a PRESS de Shakhrai.
  . CAPÍTULO #16
  O exército chinés foi completamente destruído no tanque IS-7. E de novo houbo unha pausa na batalla co Imperio Celestial. E Oleg Rybachenko, sen pensalo dúas veces, esbozou unha historia fermosa e interesante;
  Houbo días duros de finais do outono. Os ceos saloucaban, regando abundantemente a terra con pingas de chumbo. O mundo era gris, as follas douradas desmoronábanse, as pólas das árbores balanceábanse co vento como un marco espido. A bola de neve prata fundiuse sen ter tempo de debuxar os seus intrincados patróns nas fiestras, para cubrir a terra parda-grisada cunha alfombra deslumbrante.
  Slava Ivanov, un neno de nove anos, estaba triste, parecía que todo o universo estaba envolto en arames de espiño. Coa cabeza agachada, volveu dun colexio pouco querido, onde tamén foi golpeado polos compañeiros. Os hematomas aparecen vagamente na cara, o maletín está rasgado, non hai ganas de volver a casa, onde te esperan preguntas intrusivas dos pais. E aínda peor, mañá terás que ir de novo á escola, mergullándote de cabeza no Inferno de Dante para os mozos. Nese momento, cando un rapaz con aspecto de ovella que levaba á matanza entrou pola entrada, un home pequeno saíu ao seu encontro coma un demo dunha tabaquera. Semellaba un neno, pero ao mesmo tempo non era o nariz afiado de Pinocho, tres ollos alegres: vermellos, amarelos e verdes chiscaban constantemente o ollo.
  -Ola! Dixo o home pequeno con ollos de semáforo. E estendeu as súas, como parecía ao tacto mans de madeira.
  Slava non os sacudiu con confianza, xa estaba nunha idade na que os nenos entenden que os milagres non ocorren, e parecía bastante conmocionado ante esa mascarada.
  "Debe ter ollos cibernéticos", e cubriuse cun traxe especial de cartón.
  -Pois por que tan sombrío! Déixame presentarme, son Krore do planeta Chrome. Vese concretamente, abrumado pola atmosfera asfixiante do planeta. Como te chamas.
  -Eslava ou Vyacheslav. O neno murmurou incerto.
  -Entón iso é Glory. Nós, eu e Vint, pasamos voando o teu planeta, os nativos chámanlle Terra e nós chamámoslle Erbana. O noso impulso hipertelepático paralizouse, xa que perdeu case todo o seu poder. Isto está cheo do feito de que podemos quedar atrapados para sempre no teu planeta. Axúdanos. - Pero só son un neno e non entendo dos motores espaciais.
  O neno encolleu os ombreiros delgados con incerteza.
  - Non tes que descifralo. Aquí vén Vint, el explicarache todo.
  Antes deles apareceu o tema, moi parecido a Samodelkin da revista "Merry Pictures". Tiña o mesmo parafuso para un nariz, unha boca en forma de cruz e só tres ollos de semáforo en forma de prato voador dábanlle un aspecto cósmico inusual. Os dedos das mans tiñan forma de chaves inglesas dobradas con moitas articulacións. Aínda que se sentían como aceiro ao tacto, Vint estreitou a man moi suavemente.
  -O noso amigo humano, corpo fráxil.
  Había arrepentimento na voz de Vint.
  -E gústame moito del, e respira con tristeza, é tan temperamental.
  Crore deulle unhas palmaditas no ombreiro dun xeito amigable. Vint continuou nun ton lixeiramente alterado.
  -Cariño, queres voar nun sitio connosco, para ver outros mundos.
  Glory estremeceuse. Parecíalle que durmía e soñaba. Ver a realidade é a mellor forma de beliscarse. O que fixo. Non doía moito, pero Vint e Krore seguían de pé un ao carón, pequenos da súa altura con sorrisos amplos e un pouco descarados.
  -Non, non somos de cera e derreteremos ao sol.
  Vint riu.
  -Agora imos rasgar.
  A trinidade saíu da entrada, había granizado no patio, botas esmagadas polas pozas.
  - Estou farto da túa primitiva forma de transporte. Krohr dixo e sacou do seu peto un dispositivo que parecía un cubo de Rubik.
  Un asubío agudo cortou o silencio. Os cinco compañeiros de Slava desembarcaron xusto na reunión. Foron os mesmos perdedores que o venceron. E agora aparecían sorrisos sádicos nos seus fociños.
  -Esa Brancaneves (Eslava tiña o pelo louro) e vós dous idiotas disfrazados. A empresa máis axeitada
  Achegáronse, o máis grande deles, un home gordo chamado "Baran", intentou darlle unha labazada á fenda Kror. Agarrou bruscamente os dedos cunha aperta.
  - Ola ti "Pinocho". O carneiro literalmente atragouse de rabia. - Pois solta, se non o conseguirás.
  O amigo do carneiro intentou darlle unha patada na cara, pero Krohr cambiou e deulle unha forte patada no estómago. O neno hooligan caeu, boqueando por aire coa boca ben aberta.
  -A conta está aberta. Pinocho mostrou un sorriso.
  Entón fixo un movemento cos dedos: Baran contraeu e perdeu o coñecemento pola dor.
  - De balar o seu, que diga as grazas porque non o pulverizamos en fotóns de toda a galaxia.
  Os outros tres rapaces conxeláronse, mirando para un punto fixo, e logo correron en diferentes direccións.
  -Así se desmoronaron coma os bolos. Non che dixen, Slava, que os nenos humanos son covardes.
  O neno dubidou.
  -Non sei.
  -Entón sabelo. Mentres tanto, damos un pequeno paseo.
  O parafuso fixo xirar a panca, e parecían caer ao chan. Había case escuridade cósmica arredor.
  Slava estremeceuse e entrou no escudo, era coma se estivese sorprendido, o choque foi tan forte. Toda a sala estremeceuse e resultou inundada de vermello, as caras cómicas dos amigos recén acuñados bailaban en tons carmesí.
  - Foches. dixo Crore con gusto. Pero non tes que facelo, só tes que conxelar. Que imos facer agora?
  -Nada. Vint gorgoteou. Recargamos, e despois xa veremos.
  Vint puxo un casco na cabeza de Slava.
  -Pensemos a nosa batería de quásar.
  -En que pensar.
  - Sobre calquera cousa mala e ofensiva. Lembra o que máis che molestou.
  E que che vai axudar? Os ollos de Glory agrandáronse de sorpresa.
  Krohr puxo o pé atrás, o seu "semáforo" iluminouse de emoción.
  -Por suposto, o noso xerador hipertelepático aliméntase de emocións negativas. Transfórmaas nunha forza capaz de desprazar as estrelas das súas órbitas. Despois de todo, isto é exactamente o que resultou atractivo: tes moitas emocións negativas.
  A partir de todo isto, Slava decatouse de que se escondía nel unha enerxía sen precedentes e, por algunha razón, todo o peor nel é capaz de tal que as pequenas pelexas infantís esvaecen como unha vela ao sol.
  - E son forte.
  O neno pechou os puños.
  -Tes un biocampo poderoso - respondeu Parafuso. A nosa pequena nave estelar acelerará a velocidades supercósmicas.
  Na cabina da nave estelar inmediatamente fíxose luz. Slava viu os dispositivos limpos como nun salón de máquinas recreativas. Chamando a súa atención, Krohr acendeu o dispositivo holográfico. O ceo estrelado iluminouse coma un foco.
  -Esta é a túa galaxia, xa ves, bebé, está retorcida en espiral.
  O neno mirou sorprendido o espazo ata entón descoñecido descoñecido para ningunha das persoas. Estaba feliz e un pouco asustado ao mirar este milagre da tecnoloxía alieníxena.
  -Este punto vermello é o lugar onde se atopa o barco nestes momentos.
  -Entendo, e de momento na Terra.
  Preguntou Glory.
  - Non, estamos na lúa. E se queres, podes admirar a paisaxe lunar.
  O parafuso acendeu o ciberescáner, as paredes do barco fixéronse transparentes e a extravagante paisaxe lunar iluminou toda a superficie da cabina.
  -Ese home pequeno que queres correr polos cráteres espaciais.
  suxeriu Vint nun ton fervoroso.
  Glory dubidou.
  Pero alí non hai aire.
  - Pero hai area. Non teñas medo de correr, mentres o baleiro non che é terrible.
  O neno inmediatamente creu no seu estraño amigo. En canto saltou á superficie da lúa, o corpo foi apoderado dunha lixeireza incomprensible. Parecía que non estaba saltando nun espazo sen aire, senón flotando sobre a auga. Un salto brusco e aterras sen problemas no chan. Slava sentiu que experimentara un sentimento semellante nalgún lugar. Aí é só onde - no carrusel, columpios? Non, é máis como saltar nun soño. A mesma sensación de caer lentamente, es como unha folla flotando no aire. Que alto pode saltar. É simplemente incomprensible para a mente.
  -¡Superman! O neno berra e dá patadas con todas as súas forzas.
  -Cando choques co asteroide, ten coidado e poderás voar.
  - Entón xoguemos a poñernos ao día. suxeriu Glory.
  -Cal é a idea. Vint guixou un ollo os ollos do semáforo.
  -Pois veña, quen toque a quen collerá.
  Comezou o partido, e aínda que Vint e Krore foron moito máis rápidos que o rapaz, cedeu con moita habilidade, polo que o xogo resultou divertido. E cando Krohr lle ofreceu a Slava cambiar algo no casco, sentiu unha poderosa forza fluíndo nos lombos do corpo.
  -Vaia! Por primeira vez sinto unha transformación completa en min mesmo.
  O neno saltou de inmediato trinta metros ao aire, logo saltou bastante bruscamente á superficie, deixando pegadas profundas.
  - Ei, tenta poñerme ao día.
  Porén, Screw un pouco, non avergoñado por un salto brusco, alcanzou ao neno, golpeándoo levemente cos dedos no peito.
  -Neno, aínda estás comparado con nós. Por moito que o intentes, poñerémonos ao día contigo.
  Despois diso, Slava fartouse de xogar, xuntou as mans, inclinou a cabeza.
  - Resulta que sucumbiches comigo - rapaces mentirosos de dous corazóns.
  - Por que mentimos, porque isto é un xogo, e no xogo pelexan, e cada un ten dereito á súa táctica. E a nosa estratexia é axudar a todos os seres débiles que viven no universo.
  Creo que xa nos fartamos da lúa. Continuou pensando Vint. Podemos facer de todo, queres que un neno vexa outros mundos e universos?
  -¡Claro que quero! O rostro de Slavik iluminouse de novo de alegría. Mesmo os hematomas parecían adornar o rostro rosado.
  -Entón sube ao barco e vai.
  Slavik sentouse na cadeira do piloto xefe, admirando a grandiosa imaxe da paisaxe do ceo. Na terra non é posible ver tantas estrelas brillantes á vez, a espesa atmosfera terrestre dificulta a observación da grandeza colosal do ceo estrelado.
  E aquí no baleiro pódese ver todo ata o máis pequeno seixo estrelado. Slava admiraba o ceo, sentíase ben e satisfeito, porque observaba o que só podían ver unhas ducias, un máximo de centos de persoas.
  -Agora a nave espacial entrará en hiperderiva e poderás observar algo que ninguén viu antes.
  Slava estendeu os dedos ao panel.
  Vint fixo rodar os ollos. Entón, suavemente pero firmemente, bateu as mans.
  -Non toques os electrodomésticos. Podes virar o gancho equivocado e caer a metade do universo nun burato negro.
  Slavik abriu ben os ollos.
  - Asubío.
  -Non, vimos doutro universo incomparablemente máis desenvolvido que este. E temos unha colosal subministración de enerxía agochada en nós, en comparación coa que miles de millóns de estrelas son po. Mirade como collemos velocidade.
  Ao principio, os corpos celestes condensáronse, parecía que había máis por diante e o espectro cambiou ao lado azul. Detrás, pola contra, as estrelas fixéronse máis raras e esmorecían, adquirindo un matiz vermello.
  - Continúa aumentando a velocidade. Krohr croa.
  As estrelas brillaron rapidamente pola borda, o seu espectro cambiou, converténdose nun brillo roxo sólido. Glory mirou atrás. Había un baleiro absoluto. As estrelas dos lados eran raras e tenues. Mirando para o neno que abría a boca sorprendido, Vint nin sequera se explicaba.
  - Son velocidades superluminais. Os fotóns das estrelas que están detrás de nós quedan atrás do barco, o que significa que simplemente non os vemos. Non só iso, estamos a poñernos ao día cos fotóns que voaron cara adiante, o que significa que ves todas as estrelas ao mesmo tempo, tanto atrás como diante, e voando parcialmente desde o lado. Aquí están acurrucados diante de ti no monitor. Se engadimos un pouco máis de velocidade, faranse invisibles para ti, entrando na parte ultravioleta do espectro. Mirar.
  O parafuso fixo xirar o volante e o brillo roxo esmoreceu á vez, e despois desapareceu por completo.
  - Pois do parafuso. Agora non podes ver nada.
  O espazo negro fíxose á vez sombrío e sombrío. Crore chiscou un ollo con astucia.
  -Agora engadiremos velocidade. A nave espacial pasou por chispas, e a pantalla volveu parpadear.
  - Fomos nós os que activamos o conversor da radiación gamma en luz común. Agora ves de novo o ceo estrelado.
  As estrelas realmente voaban pola borda nun modo tolo. Xa pasaron a parte da galaxia adxacente á terra e desprazáronse ata o seu centro. Aquí baixaron un pouco o ritmo. Para admirar a extravagante inflorescencia. Doeume os ollos o espeso que brillaban incontables cúmulos de estrelas. Máis dunha persoa na terra non viu unha inflorescencia tan sorprendente. Rubis, diamantes, zafiros, topacios, esmeraldas, ágatas e outras pedras parecían brillar pulverizadas no espazo. A súa luz deslumbrante cedeu, brillou por todo o interior. Glory parpadeou. Screw riu, estaba retorcido pola tensión
  - Ese home nunca viu tal cousa. Este é o centro da galaxia. Mira, non te quedes cego.
  "Homeciños felices" riu cunha risa silenciosa.
  - A que velocidade íamos voando?
  O máis pequeno é de mil parsecs por segundo. Un parsec é case tres anos luz. É dicir, nun segundo percorremos o camiño que percorre a luz durante case tres mil anos terrestres.
  Glory nunca deixou de sorprenderse - Vaia, ben, velocidade.
  Vint chiscou un ollo con astucia.
  -A velocidade aínda non é o suficientemente grande como para voar de universo en universo, pero podemos aumentar a rapidez moitas veces. Queres correr polo mundo?
  - Xa dixen que quero!
  -Entón agárrate forte, a nova aceleración será máis pronunciada que a anterior.
  As estrelas esvaecéronse por un momento, e despois precipitáronse nunha cabalgata frenética. O movemento da mininave foi acelerando e acelerando. Galaxias enteiras correron pola borda. A luz borrábase e brillaba, e a carreira tola da nave estelar medraba e medraba.
  Xa nos movemos a unha velocidade dun millón de parsecs por segundo. Aínda non é un gran overclock. Tardará un día en voar ata o bordo do teu pequeno universo. Pero nós Vint prememos o dedo nos beizos: podemos acelerar aínda máis se activamos os aceleradores hiperultraplasmáticos.
  Slava foi lixeiramente presionado na cadeira, e viuse obrigado a cubrirse a cara coas mans para non quedar cego pola abundancia de raios de estrelas. Mesmo os dedos brillaban.
  -A nosa velocidade é de dez millóns de parsecs por segundo. Seguimos acelerando.
  O resplandor ardente fíxose quente, a luz queimou polo interior. Ao ver isto, Krohr acendeu o filtro da luz.
  - Díxenche que os terrícolas son débiles. É necesario dar aínda máis aceleración, e reforzar o campo de forza, facéndoo impenetrable aos raios.
  -A nosa velocidade é de cen millóns de parsecs. Chirriu o parafuso.- Pronto achegarémonos á velocidade subtelepática.
  - Pero isto é improbable, a velocidade do pensamento é infinita e o motor hipertelepático pode acelerar ata o infinito. Ademais, non sabes o nutritivas que son as emocións negativas. Xa corremos pola metade do universo e aínda non esgotamos a centésima por cento.
  Crore respondeu.
  - Si, este rapaz é un auténtico tesouro. Por certo, Slavka, a nosa velocidade alcanzou os mil millóns de parsecs por segundo.
  De súpeto, o xogo de luz pola borda interrompeuse, volveuse escuro e só a luz do interior da nave estelar en miniatura iluminaba o baleiro negro.
  -Onde estamos? -preguntou Slava con voz inxenua.
  - E en ningún lugar do espazo interuniversal. Os ciberescáneres aínda non morreron, pero case non hai materia, só hai baleiro, hiperespazo e moitos campos.
  -Estamos no baleiro. O neno sentiu medo.
  -Podes dicir iso. Pero non teñas medo, pronto atoparémonos noutro universo moito máis grande que o teu mundo. Alí teremos espazo para a actividade creativa.
  -Hai moitos universos e están situados non só no espazo tridimensional, senón tamén no multidimensional. Hai millóns de medidas, están en constante cambio, transformación. Para non sorprenderte coa variedade de formas, iremos ao universo tridimensional habitual. O principal, a súa diferenza coa túa esfera é que a bruxería e a maxia están moi desenvolvidas nela. Todas estas son intrigas da telepatía, a posibilidade de influír no medio material a través da influencia verbal. Atoparáste nun fabuloso super-reino, un mundo de fantasía e soños.
  Que vou facer alí! Despois de todo, a bruxería para min é un misterio detrás de sete focas.
  -Segue sendo un misterio, e unha vez noutro mundo aprenderás maxia rapidamente. O propio Harry Potter non será rival para ti. Non obstante, se este universo non che convén, atoparemos outro para ti. Quizais che guste a tecnoloxía hiperplasmática; ensinarémosche algo máis, pero de momento, os tres temos unha tarefa especial que completar e para iso necesitamos un rapaz coma ti.
  -Para que?
  -Porque es humano.
  -A nosa velocidade alcanzou os dez mil millóns de parsecs por segundo. E iso significa que pronto as estrelas xirarán por riba de nós. Vint soltou un anaco de fume da súa boca.
  E efectivamente, coma nun conto de fadas, unha marabillosa escala de luz iluminouse diante deles. A velocidade da nave estelar diminuíu e caeron nun mundo de contos de fadas. As estrelas deste universo eran especiais non redondas, senón cadradas, triangulares, en forma de conos e prismas. Cada estrela era especial e única, diferenciándose na súa forma ou nunha sombra de luz esquiva.
  Gloria tan conxelada coa boca aberta, o que viu superou as suposicións máis atrevidas.
  As estrelas flotaban lentamente pola borda, parecían illas de lume nun mar de veludo negro.
  Finalmente, apareceu ante os seus ollos un gran planeta, cun diámetro duns dez soles en forma de cilindro. Xusto no centro deste cilindro había un xigantesco castelo de estilo gótico. As súas paredes de mil quilómetros eran facilmente visibles desde a órbita.
  -Aquí neste castelo viven o rei e a raíña, que realmente queren ter herdeiros ao trono. Pero un feitizo terrible pesa sobre eles. Só un neno inocente doutro universo pode romper este feitizo. dixo Crore.
  E agora debemos, como di a xente, aterrar na superficie do planeta.
  O desembarco foi exitoso, facendo un xiro, pasaron voando polas estatuas xigantes de poderosas aguias.
  - All Glory sae. Screw deu unha man e axudou a saltar dun pequeno barco.
  - Inclínate ante o planeta.
  Slava fixo unha leve reverencia. A forza era case a mesma que na terra, aínda que o xigantesco palacio era impactante. Entón abriuse ante eles unha porta de cristal dun quilómetro de lonxitude. Os tres amigos entraron nun corredor ricamente decorado con estatuas douradas e preciosas. Tamén había golfiños de catro colas, soldados alieníxenas con armas de megaplasma. Fermosos ramos de flores naturais, tallados en rubíes, seguían balanceándose e tirando da cabeza. Peixes extravagantes nadaban polo salón, brillando con escamas relucentes.
  -¿É estraño como poden flotar no aire? preguntou o neno.
  -A antigravidade! Crore respondeu. - Aínda non o verás.
  Había moito de todo, todo tipo de cousas diferentes, enfeitizar a vista e sorprender a imaxinación dun neno de nove anos, pero a descrición de tal esplendor levaría moito tempo.
  Era demasiado longo para camiñar polo corredor de cen quilómetros, así que Vint presionou o botón e teletransportáronse directamente á sala do trono. A localización principal dos Star Kings era incrible. No medio do salón había un trono, impoñente como unha montaña, en forma de acueduto en espiral, sobre o que se fundían pequenas pero brillantemente amobladas embarcacións. De cando en vez estalaban en fogos artificiais, a máis brillante fervenza de faíscas que inundaba o espazo circundante do solpor reinando arredor. Entón comezou a soar unha música grandiosa e o resplandor do volcán flameou. A lava vermella ardente atravesou a atmosfera e unha parella real xurdiu dunha nube abraiante. Parecían novos e ao mesmo tempo ricamente vestidos con gusto. No peito do rei había unha cadea con esmeraldas xunto coa imaxe dun caniche azul. E a cadea que adornaba o pescozo da raíña, pola contra, era de zafiro. Inclinou a cara cara ao neno, o can berrou suavemente e axitou o rabo. O Rei sorriu, cos dentes brillando como lámpadas.
  - Douche a benvida, meu convidado chamado Slava. Ti, como di o meu talismán, es un rapaz moi bo e capaz de cumprir o teu destino.
  A persoa real ordenou as frases de forma algo inhumana, pero o significado era claro aínda sen tradución. Aínda que é estraño como un residente doutro universo podería saber ruso.
  -É telepatía. susurrou Crore.
  - Temos un bebé grande de dor. A única filla está cativa polo tirano intergaláctico Eletromendos. E necesitamos un cabaleiro capaz de liberala. A gran profecía di que virá dun pequeno universo con estrelas redondas. Dous dos meus vellos amigos Vint e Krohr trouxéronche ao palacio, agora tes que pasar unha proba seria e derrotar ao hiper-tirano.
  Slava sorriu, pareceulle que as ás detrás das súas costas medraban e era bastante capaz de facerlle fronte a un monstro que aterrorizaba todo o universo infinito.
  -Estou preparado para loitar contra os inimigos e liberar á túa filla.
  -Entón Vint e Kron están de camiño e guiaranche, pero antes debes pasar unha pequena proba. Unha especie de texto sobre a idoneidade profesional.
  -Con ledicia.
  Vint e Krore agarraron ao neno polos brazos e estaban de volta na mininave.
  -Tex ten un texto, e agora imos voar a un planeta que está situado case a carón dunha estrela grande.
  A nave en miniatura deu a volta, e estaban diante dun planeta azul con nubes espumantes.
  Vint sacou o dispositivo.
  - Adeus Brancaneves.
  Un chasquido de dedos e Glory foi, onde queira que penses. Fronte a el estaba o edificio gris da escola, que se puxera ao borde. Hai un maletín pesado detrás das súas costas, o que significa que ten que ir a unha clase aburrida e enfadada. E isto é terriblemente indesexable. As pernas volvéronse quebradizas e tremían. Realmente foi só un soño ou unha alucinación? O neno fregou os ollos e torpemente intentou beliscarse. Ferido. Así que esta é unha realidade, ten que ir á escola. E o ceo choraba, estaba húmido e frío, sopraba un vento frío. Unha chamada soou ao lonxe. As pernas movéronse involuntariamente para correr. Tes que estar a tempo para que comece a clase.
  O neno, un pouco sen alento, entrou correndo na aula. O sombrío profesor Rudolf Frankenstein recibiuno cun ruxido animal.
  Enganas de novo tarde. É unha mágoa que agora xa pasaron os vellos tempos e non te poidan azotar. Quedas despois da escola, lavarás a aula.
  Unha risa velenosa das costas. O carneiro susurra, mostra o seu puño e o dedo medio.
  - Gañarémoste no descanso. Convertémolo nunha chuleta de Brancaneves.
  E duras risas. O profesor finxe non escoitar.
  A lección parece longa e aburrida para rematar "Baran" e a súa compañía comezan a cuspir papel mastigado das pallas.
  O medo métese involuntariamente pola alma, doe o estómago, arrefría o corpo. Cun estremecemento, esperas un cambio cando os cinco viles se agarran a ti. Finalmente, soa a campá e as súas pernas rompen involuntariamente a correr: o neno ten présa por cansarse dos seus sinistros compañeiros. Corre, intentando esconderse no recuncho máis escuro da escola, onde estes vampiros non o atopan. Slava subiu debaixo do galpón, atopándose na rúa. El traduciu, houbo un alento, como sombras de nenos monstros aparecían de diferentes lados, estaban alí mesmo.
  - Pois o parvo fuxiu. Ti eras "Brancaneves" e este té estará "húmido".
  O carneiro sorriu sádico.
  -Párate no musgo e pegámoste, senón deitarás coma un cadáver.
  - Non, os rapaces non. Slava murmurou languidamente.
  - Necesitamos unha cabra. E o que vaia máis lento, segue.
  Era un carneiro case unha cabeza máis alto que Slava e unha vez e media máis deu un forte golpe na cara. O neno estremecíase, o ollo inchado case inmediatamente. Entón seguiu un golpe no nariz, fluíu Yushka. O compañeiro do "Baran" lanzouse á batalla, golpeando as costelas, pero o forte líder retívoo lixeiramente.
  - Espera, que se poña de xeonllos. Ben, "Brancaneves" volverase musgoso.
  O sangue choraba do nariz de Slava, os seus ollos choraban, pero ademais do medo, unha sensación de orgullo e dignidade diferente comezou a espertar na súa alma.
  Non, non vou axeonllarme.
  "Baran" fíxose pasar por sorprendido.
  - Así me opón este idiota. Despois merenda.
  E movíase con todas as súas forzas no oído. A cabeza de Slava tremía, a súa orella púxose roxa.
  - Non, aínda non o vou. Había unha tenacidade na súa voz, que dominaba o medo.
  - Entón estás morto. Matarémoste.
  O xefe volveu balancearse e con todas as súas forzas meteuse no pómulo. Slava apartouse lixeiramente, e o golpe saíu borroso.
  - Aguanta a Brancaneves. "Baran" fixo un xesto ameazador.
  O hooligan atacou a Slava, estendeu os brazos e prendeunos contra a parede. Entón o mozo xefe sacou mistos e acendeu un cigarro.
  -Agora vouche facer unha cauterización. Ponte de xeonllos ou experimenta un zumbido tolo.
  Slava asustouse insoportablemente, xa quería desistir e axeonllarse, mentres lembraba a cara alegre de Krora e a mirada burlona de Vint. Especialmente insoportable era o recordo do rostro singularmente severo e amable dun rei doutro vasto universo. Axeonllarse significa traizoalos. E que heroe está listo para desafiar ao tirano Eletromendos, se os hooligans máis comúns o meten nun escalofrío mortal.
  Cando o cigarro tocoulle a testa, Slava berrou e sacou o brazo dereito bruscamente.
  Un puño ben pechado con furia desesperada caeu sobre a mandíbula do "Baran".
  Salumeu os ollos abraiado, atónito e caeu de costas cun ruído. Aquí Slava sentía en si unha rabia e unha forza inusuales. Goleou como un kickboxer profesional, golpeando e pateando. Pasou medio minuto e os cinco quedaron inconscientes. Slava quedou de pé coa cabeza erguida con orgullo, coas mans no aire.
  -Vitoria! Como puiden facelo!
  O timbre soou para a lección, só que esta vez non causou o estremecemento habitual, senón que parecía un trino de ruiseñor. O neno entrou voando á aula coma se fose ás. Aquí foi onde fracasou da nada. Slava nin sequera se sentou a pronunciar unha palabra xa que acabou no espazo exterior. Non tiña medo - agora o propio diaño non lle ten medo e abriu ben os ollos. As estrelas parecían doces e queridas, non daba medo para nada, pola contra, na ingravidez séntese unha estraña lixeireza. O neno xirou lixeiramente a cabeza. Screw e Krore pairaban ao seu carón.
  -Aquela "Blancaneves" asustouse. Sentímolo, pero non podíamos facer doutro xeito: deberías vencer o medo na túa alma.
  Polo tanto, non foi unha proba real.
  -E non! Era todo real, temos o poder de levarte á Terra e incluso de cambiar lixeiramente a liña do tempo. Como? Este é o segredo dos seres que posúen un millón de dimensións. Agora superaches a proba e pasamos a outros asuntos máis serios.
  -Que?
  O parafuso chirriou cunha voz metálica.
  -Por exemplo, libera á única herdeira do rei Ezaram. Derrotar a Eletromendos non será doado, quintillones de mundos xemen baixo o seu talón. Pero gañou a súa primeira vitoria sobre o seu propio medo.
  - Medo a unha pequena morte - vencéndoa, achegámonos á inmortalidade.
  - Rematou pensou Kroor. Diante, apareceu a forma familiar dun planeta cilíndrico.
  . EPÍLOGO
  Despois dunha serie de golpes e derrotas abraiantes, o Imperio Celestial aceptou a paz e prometeu non volver atacar as posesións da Rusia tsarista.
  Os Seis Grandes razoaron que era demasiado cedo para conquistar China e que podían acordar condicións favorables. De feito, parte de Mongolia, a rexión sur de Usuri, Primorye e mesmo Corea partiron de Rusia. Estes foron acordos rendibles: permitiron á Rusia tsarista de Alexei Mikhailovich afianzarse en Siberia e na costa do Pacífico. E sentirse relativamente seguro.
  E nisto rematou a gloriosa guerra práctica, e outras cousas agardaban aos seis heroes!
  
  
  RAÍÑA DO ESPAZO INMORTAL
  A raíña realmente quería parecer máis nova. E así enviou toda unha expedición en busca do espello da inmortalidade. Mirando nel, podes converterte nunha rapaza nova.
  Ao final, a busca foi exitosa, pero... O xenio do espello díxolle á vella raíña:
  - Vou restaurar a túa mocidade, pero converteráste nun escravo!
  A raíña respondeu cun sorriso entre dentes:
  - Se a mocidade é eterna, entón estou de acordo coa escravitude!
  O xenio lanzou un feitizo. A raíña converteuse nunha nena que, case espida nun taparrabos, escavaba o campo cunha aixada. E traballou ela mesma e traballou moito.
  Só o corpo novo case non doía, e non estaba demasiado canso. Pero foi moi humillante e aburrido. Estaba nalgún planeta con dous soles. E a estrutura é como a baixa Idade Media.
  Ademais, conxelado en formacións. A raíña traballou durante días e volveuse aburrida. Fíxose case como un animal, só nun soño chegou a liberdade. E sempre traballa duro en grilletes. É moi difícil para a antiga raíña. E o toque do látego do xefe sobre o corpo espido, coma o ferro candente.
  Finalmente, houbo un cambio na súa vida. Só para peor. O propietario morreu, e o seu herdeiro quedou completamente arruinado. E a nena foi vendida á canteira.
  Agora tiña que levar pesados cestos, traballar espido en cadea, recibir látegos e durmir nas pedras.
  A raíña estaba agora moito máis atormentada. O xenio, por suposto, tíralle unha trampa. Si, é inmortal e non envelleceu, pero no tormento, coma no inferno.
  Aínda que un corpo forte adoita estresarse. E a raíña decidiu fuxir.
  Coa axuda de cabelos longos, comezou a limar a cadea coa que lle encadearon os pés descalzos e o forte pescozo durante a noite. Limas o ferro endurecido co teu cabelo lentamente, pero a raíña ten o tempo suficiente: inmortal. Outra cousa é que despois de traballar duro nas canteiras tes que durmir, e vías un pouco cada día.
  Pero aínda así bebes.
  A raíña serra a si mesma e logo caeu nun soño. Despois, ao seguinte, volveu serrar.
  Ata que, por fin, rompeu os enlaces.... Con todo, ela non puido escapar. Os gardas deron a voz de alarma.
  A raíña foi atrapada e golpeada sen piedade cun látego. Despois queimaron os tacóns con ferro candente. A continuación, queimaron a marca dun escravo fuxido. E de novo enviado ás minas.
  Os escravos morren tantas veces, e ela leva anos traballando duro. Así que deixalos traballar en grilletes.
  E todas as noites revisaban a súa cadea.
  A raíña durmía con grilletes, e era constantemente azoutada.
  Puxéronlle pesadas cadeas, e golpeárona cun látego en canto traballaba un pouco máis lento.
  A raíña xa cheirara o fedor, e non estaba enferma. A infección non a tomou, nunha dieta escasa e monótona non causou dor no estómago. A eterna nena sufriu, pero non morreu. E os anos pasaron e pasaron. As minas foron desenvolvidas e esgotadas aos poucos.
  Aquí é trasladada de novo a outro traballo. Lavado de sucidade, posto á venda.
  Aquí a raíña finalmente tivo sorte. O comprador resultou ser un dos provedores de gladiadores da area.
  A raíña era moi seca e cansada, levando máis de cen anos nas minas traballando duro. É moi forte e resistente, sostén unha pedra pesada sobre a cabeza.
  Por suposto, a súa forza atraeu ao provedor. Mirou os seus dentes: nin un só burato e tan grande e forte. Sentín o aceiro, os músculos fundidos, como unha pedra!
  E por suposto merquei unha copia tan capaz!
  Despois diso, comezou outra vida para a raíña. Tamén duro con adestramentos, pelexas, bullying, azotes, pero moito máis divertido.
  A raíña levaba máis de douscentos anos sendo nova de corpo, e distinguíase por unha gran forza e resistencia, grazas ao adestramento forzado nun traballo constante.
  Isto deulle unha certa vantaxe sobre outras mozas. Ademais, todas as cicatrices e cortes do seu corpo musculoso curaron moi rápido e sen deixar rastro.
  A raíña tamén foi rápida, unha boa reacción inmortal e estudou con moita dilixencia. Non todo lle funcionou, de inmediato, pero ten un corpo moi tenaz.
  Entón, ao principio gañou a costa da forza, a resistencia e a vitalidade. E entón a súa habilidade comezou a medrar.
  Nun principio non tiñan os rivais máis fortes, pero aos poucos, coa experiencia, foi subindo o seu nivel.
  E así comezou a gañar a raíña e mulleres eminentes. E ata loitar con homes e animais!
  Segundo o costume do imperio, despois de cen vitorias en loitas de gladiadores, podes conseguir a liberdade.
  O tenaz rei, aínda que recibiu feridas e arañazos dos colmillos, finalmente puido gañar a centésima batalla.
  Entón recibiu a liberdade das mans de César. E xa podía gañar cartos en batallas, ou ensinarlle ás nenas a esgrima.
  E axiña a raíña, fermosa e xa rica e aínda nova de corpo, casou cun nobre patricio.
  E vello e feo. Pero non é inmortal e pronto morreu.
  A raíña, agora viúva perpetuamente nova, tiña como amantes unha ducia de mozos guapos.
  E unha gran riqueza.
  Entón, parece que atopou a felicidade ... A non ser que non houbese suficientes froitos de progreso - ben, a ciencia dalgún xeito non se desenvolve neste imperio. E en xeral no planeta. E as armas e os mosquetes son os máis primitivos. Todo literalmente conxelouse.
  E así o imperio caeu en decadencia, unha nova incursión de bárbaros... A raíña está de novo en catividade e escravitude. Pero desde a nova beleza, converteuse na concubina do khan local.
  E ata que morreu e a traizoou ao herdeiro. E el tamén morreu tempo despois.
  E a raíña foi posta a poxa. Desnudo e vendido a un nobre xeque. E ela estivo con el ata que morreu o xeque. E outra vez a nena foi posta a poxa. E esta vez, chegou ao palacio ao sultán. Sendo inmortal, foi capaz de envolver ao monarca e converterse na primeira esposa.
  Pero a mala sorte, a nena inmortal non puido dar a luz fillos. E cando o sultán morreu, o seu herdeiro mandou encadear de novo a raíña e enviala ás minas.
  E outra vez a raíña do inferno. En grilletes, durante o traballo duro, arrastraba pedras nunha cesta, cortaba unha pedra cunha palanca. Tamén comida escasa, monótona, látego, fedor, encadeado. E cada noite é violada polos gardas. Aínda que á raíña incluso lle gustaba, o seu corpo novo alcanzou facilmente o orgasmo.
  E así pasou a eterna nena ano tras ano, década tras década.
  Ata que, por fin, esta mina non se esgotou, senón que pasaron douscentos anos. Ninguén se lembraba de quen era esta raíña. E saíu de novo a poxa. Como de costume espido e musculoso. Por suposto, lavado antes diso.
  E volvérona mercar, para o exército, así que estaba moi forte fisicamente. Si, e hábil, sabía loitar con espadas.
  E a raíña comezou unha carreira militar. Participou en moitas batallas, era tenaz, forte, resistente, corría descalza todo o tempo. E aos poucos a súa carreira foi cara arriba.
  Aquí xa é a comandante do rexemento de mulleres e ten unha riqueza considerable. E de novo atópase cunha festa rendible, e recibe unha enorme propiedade en posesión.
  Así é o zigzag da vida inmortal: agora arriba, agora abaixo!
  A raíña, por suposto, quedou viúva, e logo casou co novo príncipe. O neno perdeu a cabeza por mor dunha muller experimentada, pero aparentemente nova. E así casaron. E entón o mozo fíxose rei. E a súa muller converteuse nunha gran influencia.
  O reino fixo guerras e expandiuse. Fíxose máis e máis forte. E a mocidade de onte primeiro madurou, e despois envelleceu. Exteriormente, a nova raíña foi derrotada pola vontade do rei moribundo, de que se convertería en emperatriz. E asinouno.
  Despois da súa morte, a antiga raíña converteuse en emperatriz. E fixo a guerra. Ser sempre novo ao final conquistou o mundo enteiro!
  E parecía que atopaba a felicidade absoluta... Pero entón pasaron trescentos anos e os alieníxenas desembarcaron. E apoderáronse do planeta.
  E a emperatriz estaba de novo nas canteiras. E xa con colar, espido, descalzo, pero sen cadeas. Traballei un certo tempo, e despois vin a televisión antes de durmir.
  Tamén é unha vida así... Cumpriu máis de cen anos en prisión, máis tarde foi liberada en liberdade condicional e viviu nun planeta ocupado nun imperio espacial.
  Gozou de todos os beneficios dunha civilización moi desenvolvida e... Esta vez entrou no exército espacial.
  Comezou a facer carreira en Star Wars. Ela é inmortal! Nada ten medo!
  Así que avanzou no seu servizo ata converterse en mariscal. Entón conseguiu un planeta enteiro para a posesión.
  Algúns eran gobernadores. Entón volveu ao exército. Loitou e mandou. Converteuse nun hiper-supermariscal.
  E entón levaron a cabo un golpe militar e apoderáronse do trono do emperador dun imperio espacial, liderando a galaxia.
  Entón comezou a conquistar outros mundos. Ela mandou, atacou, gañou, ás veces perdeu, pero vingouse...
  Todo estivo ben ata que se topou co imperio dun mosquito híbrido e das garras.
  Multiplicáronse demasiado rápido e desbordaron a civilización humanoide con números.
  Así que as batallas seguiron, batalla tras batalla... Ata que finalmente, a xente perdeu. E a antiga raíña de novo non se fixo escrava nas minas.
  De novo traballas moito en cadea, e dormes encadeado nas pedras. E baixo o control total dos robots.
  Só nun soño a eterna nena viuse libre e grande. E o resto do tempo traballaba moito por si mesma, traballaba e pedras afiadas cos seus pés endurecidos.
  Pero a raíña non perdeu a esperanza. Ela é inmortal e seguro que cambiará para a eternidade! A escravitude non durará para sempre!
  A antiga raíña mesmo cantou, a pesar de que unha lacra caeu sobre as súas costas espidas e musculosas:
  A filla da Terra dirá en resposta: non,
  Nunca serei un escravo...
  Creo que a liberdade nacerá -
  O vento refrescará unha ferida nova,
  Pola sagrada batalla da Patria,
  Porque o Gran Señor chama...
  Levántase valeroso cabaleiro nas primeiras horas,
  A escuridade desaparecerá, as rosas de maio florecerán!
  
  
  
  
  NON MANTES CUN COMEDOR DE HOME
  En novembro de 1941, Hitler ofreceu inesperadamente a paz a Stalin. Unha decisión que parece improbable a ninguén familiarizado coa situación real.
  Os alemáns parecen estar a piques de tomar Moscova. E por que ofrecer paz nesta situación?
  Pero Hitler, como sabes, tiña unha intuición moi desenvolvida. E sentiu que Moscova foi tomada, non o faría. E se é así, o mesmo momento, no que Stalin está intimidado, para ofrecer paz. Por suposto, non todos os militares estaban de acordo con isto, pero Hitler tiña poder e autoridade.
  Ademais, as condicións de paz prometían ser beneficiosas para os alemáns. De feito, Ucraína pasa a Alemaña e con ela a terra negra e a agricultura, así como a Bielorrusia, os estados bálticos e a rexión de Smolensk.
  Stalin, en xeral, aceptou dar todo o que os alemáns xa conseguiran capturar.
  Sebastopol retirouse ante os alemáns. En resposta, o Fritz abandonou a rexión de Moscova. Leningrado quedou detrás da URSS e un corredor levou a ela. Os alemáns acordaron abandonar a rexión de Leningrado a cambio das rexións de Voroshilovograd e Donetsk, que os alemáns aínda non ocuparan completamente.
  En xeral, os nazis recibiron o Donbass co seu carbón, metais e fábricas, xacementos de bauxita e terras agrícolas, toda a Crimea e mesmo parte do sur do Don. Os alemáns abandonaron a rexión de Leningrado, Moscova, Tula, parte da rexión de Rzhev, Kalinin. A cambio de parte do Donbass, parte do Don coa súa rica terra negra e Sebastopol. Os finlandeses conseguiron Petrozavodsk para eles e o que conseguiron capturar. Separáronse amigablemente.
  Ademais, a URSS comprometeuse a fornecer petróleo a prezos inferiores aos do mercado e a pagar un gran rescate polos prisioneiros de guerra.
  Stalin, temendo perder a guerra e perder Moscova, accedeu a tales condicións. No momento álxido do éxito da Wehrmacht.
  Ben, e Hitler, que ten un instinto sobrenatural, deuse conta de que esta era a mellor opción.
  Rematou a guerra coa URSS. Os nazis en primeiro lugar comezaron a trasladar tropas a África. Ademais, os británicos lanzaron unha ofensiva contra Rommel. Ben, que? E os Fritz levaron e desembarcaron tropas en Malta. Por suposto, primeiro bombardeando alí aos británicos.
  Ademais, por suposto, o asalto a Xibraltar. Hitler reuniuse persoalmente con Franco.
  Como, viches o forte que é Alemaña. Destruíu a URSS. Ela levou catro millóns de prisioneiros rusos e moitos miles de tanques. Para nós, España é como unha mancha nun mapa. Ocuparemos se non deixas pasar ás tropas. E se o perdes, podes conseguir algo en África. Ademais, Gran Bretaña está condenada e non irá a ningún lado!
  Franco, ao entender que España podía estar ocupada e non había oportunidade, accedeu.
  O asalto a Xibraltar foi exitoso, e bastante rápido. A cidadela caeu. E entón os alemáns entraron en África Ecuatorial.
  Os británicos sufriron enormes perdas. Foron capturados como ventosas.
  Rommel derrotou a Gran Bretaña en Libia e desenvolveu unha ofensiva en Exipto. Capturaron Alexandría.
  Despois saíu e cruzou a canle de Suez. Desenvolvendo o éxito, os alemáns capturaron Iraq, Kuwait e todo o Oriente Medio.
  A Wehrmacht perdeu non demasiados soldados e oficiais no leste. E as súas tropas eran máis numerosas e máis experimentadas e mellor adestradas que as forzas inglesas e sobre todo as coloniais.
  Os británicos podían conter tal cousa e, sen dúbida, estaban perdendo. Sen a URSS, os Fritz lograron loitar con éxito con Gran Bretaña.
  En xeral, Gran Bretaña estaba condenada a perder as súas colonias. O seu exército terrestre era demasiado débil e con pouco poder para manter as colonias contra as tropas máis numerosas e disciplinadas da Wehrmacht.
  E a taxa da flota non funcionou. Despois da caída de Xibraltar e Malta, fíxose imposible manter África. Aquí Rommel bloqueou a canle de Suez. E mesmo en terra, os alemáns venceron aos británicos nun gol. Despois da guerra coa URSS, a Wehrmacht fíxose aínda máis forte e máis segura de si mesma, adquiriu moita experiencia de combate.
  Así foi como pouco a pouco foi conquistando África. E a través de Irán, os alemáns entraron na India. Tamén alí, os cipayos locais non querían morrer por Gran Bretaña. En xeral, os alemáns víronse máis obstaculizados polas distancias, a falta de estradas, as longas comunicacións, os problemas de abastecemento que as tropas británicas.
  EEUU está acumulando po para evitar a guerra. Incluso levantaron todas as sancións contra Xapón.
  Pero aínda así, os samuráis atacaron o porto de Perú. Tivemos que asegurarnos e apoderarse das posesións británicas en Asia. E fixérono os xaponeses.
  En definitiva, no ano corenta e segundo e na primeira metade do corenta e tres, os alemáns e os xaponeses conquistaron África, Australia, toda Asia. E en setembro de 1943, seguiu o desembarco en Gran Bretaña. Despois, por suposto, de bombardeos masivos. Os alemáns usaron Yu-288, e Yu-188, e outras máquinas.
  Tras perder as súas colonias e esgotada pola guerra submarina, Gran Bretaña non puido resistir.
  E os alemáns tiñan demasiados recursos, e sobre todo man de obra. Literalmente bombardearon todas as cidades e fábricas de Inglaterra. E despois, por suposto, o desembarco e o uso de "Panteras", "Tigres", "Leóns" e ata "Ratos". Ben, por suposto, tamén os tanques flotantes e os vehículos submarinos.
  "Mouse" tivo tempo para facer o inicio da operación, e ata pelexou. Pero os ratos son demasiado pesados.
  A tripulación de Gerda no Panther distinguiuse nas batallas. Os alemáns despois da toma de Gran Bretaña durante algún tempo aínda loitaron cos Estados Unidos. Expulsou os americanos de Islandia. Pero debido á lonxitude das comunicacións, capturar América resultou ser unha tarefa difícil. Porén, o océano Atlántico non é unha broma. A non ser que bombardearan a un amigo e se cortasen no mar.
  Os submarinos alemáns desenvolvéronse, incluso con peróxido de hidróxeno, e afundiron case toda a flota estadounidense.
  Non obstante, os Estados Unidos seguen sendo moi difíciles de capturar. A guerra prolongouse e os alemáns, ao final, tomaron e fixeron a paz.
  Despois de que os alemáns volvéronse á URSS.
  En 1945, o E-50 e o E-75 entraron en produción. Hitler prohibiu a produción, ademais dunha pequena serie de vehículos de recoñecemento, de tanques de menos de cincuenta toneladas.
  A Pantera pesaba corenta e catro toneladas e media. "Panther" -2 xa son cincuenta e dúas toneladas. A E-50 xa tirou case sesenta e cinco toneladas. O último tanque tiña unha blindaxe frontal moi decente de 150 mm do casco nunha inclinación de 45 graos, e 185 mm da fronte da torreta, tamén en ángulo. Un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL. E 82 mm de blindaxe nos laterais, tamén baixo pendentes. En combinación cun motor que aceleraba ata 1200 cabalos de potencia cando se aumentaba, era un tanque medio moi potente.
  Máis doce tiros por minuto.
  Un E-75 aínda máis pesado que pesa máis de noventa toneladas. Este tanque non resultou moi exitoso. O canón de 128 milímetros tiña unha cadencia de disparo máis lenta, unha velocidade de boca máis baixa e non tiña vantaxes a corta distancia en comparación co E-50 de 88 milímetros.
  A armadura frontal do casco é lixeiramente mellor que 160 mm nun ángulo de 45 graos. Non obstante, non se necesita máis. Ten todas as armas estadounidenses, e mesmo as soviéticas. A torre de defensa é magnífica: 252 mm de fronte, 160 mm de lado e popa. Pódese ver que polo menos existe unha protección máis ou menos fiable para a torre, sobre todo o lateral.
  O lado da caixa é de 120 mm, o que é aceptable, ademais de que tamén se poden colgar pantallas. O motor, con todo, é bastante débil con 900 cabalos de potencia. En xeral, por suposto, o tanque está inacabado, bastante alto. Recórdame a un "Tiger" -2 bastante superado con problemas similares.
  Os dous coches alemáns son imperfectos, pero o E-50 é, por suposto, máis práctico.
  Ben, e o E-100. Pero este coche é aínda máis pesado e peor no rendemento que o E-75.
  O E-100, debido á súa gran masa, produciuse en pequenas cantidades.
  E os propios militares aprobaron en xeral a E-50.
  Na primavera de 1946, xusto o 20 de abril, no día do aniversario do Führer, os alemáns trasládanse á URSS.
  Tiñan un gran número de coches e equipamentos. Decenas de miles de tanques de diferentes versións. A URSS tamén tiña en servizo as series T-34-85 e IS-2 e IS-3. O T-44 non foi totalmente exitoso. E o T-54 aínda non estaba listo.
  Os alemáns produciron o E-50 e o E-75 en gran cantidade.
  Stalin prohibiu, tras a perda dunha parte importante do país, desenvolver máquinas máis pesadas que as corenta e sete toneladas.
  Ademais do gran número de T-34-85, e dos IS-2 e IS-3 algo máis pequenos, o SU-100 foi producido en serie, que era un canón autopropulsado relativamente sinxelo e eficaz.
  Nótese que o tanque máis masivo T-34-85 só podía penetrar a serie alemá E-50 cara ao lateral, e o E-75, mesmo desde o lado, era demasiado resistente e só o SU-100 podía facelo. el, e despois pecha.
  Polo tanto, as forzas son claramente desiguais. Os propios tanques alemáns atravesaron aos soviéticos desde grandes distancias. E só o IS-3 tiña unha protección da fronte máis ou menos satisfactoria, e despois a parte superior.
  Aquí están os alemáns no territorio da URSS.
  Gerda, Charlotte, Christina e Magda na E-50. Asubian cancións e ruxen.
  Todos dubidamos do corno de carneiro,
  Deus estará por nós!
  E como tomarán e dispararán contra o inimigo.
  Trinta e catro explotaron a torre. Si, a tripulación de combate, non dirá nada.
  Charlotte comentou con disgusto:
  Aínda non temos moita armadura. O inimigo pode, e aborda e engancha!
  Christina sinalou:
  - Pero a arma é precisa e letal! Así que un compensa ao outro!
  Gerda asubiou:
  - Rompímolos todos!
  Mentres tanto, Natasha está loitando contra o Fritz no SU-100 coa súa tripulación.
  Oleg Rybachenko foi o quinto membro da tripulación do SU-100 xunto con Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana.
  As nenas asentiron con aprobación.
  - Vostede é un loitador, que é xenial!
  Natasha disparou contra o inimigo. O proyectil golpeou a fronte do coche alemán, rebotou. A nena golpeou con rabia o pé descalzo. E ela comprobou:
  - E agora es un neno! Pareces intelixente, non?
  Oleg asentiu. É un neno inmortal, polo que pode facer moito. Aquí está o alemán E-75 por diante. Como rompelo?
  O neno xenial descubriuno, murmurou ao proxectil:
  - Somos metal, do mesmo sangue - ti e mais eu!
  E coa axuda do seu pé espido e infantil, despregou a vista e disparou.
  Non importa o forte que sexa o tanque alemán con blindaxe frontal, pero se golpeas exactamente de extremo a extremo ou unha combinación de liñas de forza, o tanque preséntase. E entón o metal estalou, e o kit de combate comezou a detonar.
  Oleg Rybachenko chirriou:
  - Esta é a clase máis alta!
  Natashka fixo cóxegas no talón espido do neno e asentiu:
  - Tire!
  Oleg Rybachenko volveu disparar desde o SU-100. Golpearon desde unha longa distancia, e entón o canón soviético de 100 mm non levou os últimos tanques alemáns: E-50 e E-75. Pero o neno é fenomenal. E consegue golpear o inimigo.
  O neno terminador volve disparar. E rompe a E-50. Este tanque é rápido e debe ser golpeado. E os alemáns son todos vara e vara.
  Zoya dispara. E moi atinado.
  Golpea o inimigo na torre. Entón Oleg Rybachenko dispara de novo. Un canón de cen milímetros fai marabillas.
  O neno xenio ruxe:
  - Vou desgarrarte! Vou desgarrarte! Non será bo!
  E de novo, coma un neno, collerao e martelo moi ben. E realmente desgarrar o inimigo.
  Despois diso, emitirá:
  - Son un loitador supersónico!
  E de novo, coa axuda do pé descalzo, disparará.
  O neno só ten doce anos, pero é moi rápido e fenomenal.
  Aquí disparou coa axuda dos dedos descalzos e de Agustín.
  E a nena estrelou o E-50.
  Os alemáns están sufrindo importantes danos. Pero a súa avalancha de tanques está cada vez máis preto. Aquí está o E-100 en movemento. Tamén poderosas armaduras, armas e escudos.
  Pero as súas nenas e o seu neno tamén rompen.
  O coche alemán arde e está destrozado.
  Oleg Rybachenko cantou:
  -Gloria á Santa Patria,
  Con furia sobrenatural!
  De novo o neno disparou, esnaquizou o fascista e chiscoulle o ollo ás nenas. E de novo o neno dispara e esmaga ao inimigo.
  Loitando digamos só o rapaz. E dispara un proxectil. E o tanque Tiger-2, anticuado pero poderoso, xa se converteu nunha vítima. O alemán "Panther" -2 tamén está a sufrir a derrota. Pero ela case conquistou América.
  E agora a URSS está presionando.
  Oleg Rybachenko, pola súa banda, dispara e bate seguro.
  E así comezaron a disparar á súa vez e a cantar...
  Natasha deu unha patada co pé descalzo e berrou:
  - Iso é da taiga...
  Zoya tamén golpeou os dedos dos pés e chirriu:
  - Aos mares británicos....
  Agustina tamén lanzou un proyectil e dixo:
  - Exército Vermello!
  Svetlana disparou obuses cos seus dedos espidos e dixo:
  - Máis forte que todos!
  Oleg Rybachenko fodido e emitiu:
  E deixa que o vermello...
  Natasha disparou e chirriu:
  - Comprime poderosamente!
  Zoya tamén deu labazadas e ladrou:
  - A túa baioneta cunha man callosa!
  Agustín berrou e berrou:
  - E temos que...
  Svetlana lanzou unha carga letal e gritou:
  - Imparable!
  Oleg Rybachenko disparou de novo, rindo:
  - Vai ao último...
  Natasha enviou un proxectil e ruxiu:
  - Combate mortal!
  E as nenas dispersáronse, a arma bateu ata que se esgotaron os proxectís.
  Si, Oleg Rybachenko está de novo en guerra.
  Pero o Exército Vermello está a pasar un momento difícil. Os alemáns avanzan. Teñen máis equipamento, máis infantería. E os xaponeses están chegando dende o leste.
  Non resistas a tal poder.
  Gerda e a súa tripulación pelexan no E-50. Os alemáns xa están asaltando Voronezh. A loita é feroz.
  Por unha banda, un tanque alemán, como caza da súa especie, é moi bo. Pero o consello está pouco protexido. E este é o seu inconveniente, polo que as nenas deben estar vixiantes.
  Aínda hai moito T-34-85 producido. Esta máquina aínda está en produción en masa, e a pistola alemá de 88 mm en 100EL está a colleitar unha abundante colleita a longa distancia.
  O SU-100 tamén se produce cada vez máis, que, sendo un canón autopropulsado, é máis fácil de fabricar que un tanque, pero o canón é máis forte.
  Agora mesmo, presionando o botón do joystick cos dedos espidos dos pés, Gerda rompeu a secadora soviética. A corta distancia, unha máquina deste tipo pode ser moi perigosa.
  O terminador loiro colleuno e cantou:
  - Os meus nervios non son de aceiro,
  Tesme totalmente!
  E entón o canón de Charlotte disparou e esmagou os trinta e catro.
  E unha arma que dispara doce tiros por minuto chega a gran distancia.
  Ademais, cando Christina dispara. E tamén o fará de forma moi acertada e precisa. Ela esnaquizou un tanque do Exército Vermello e chirriu:
  - Lume rabioso! ¡Xura Stalin!
  Despois lupanula e Magda. Fíxoo con moita precisión coa axuda dos seus dedos espidos.
  E ela cantou:
  - Pola gloria da eterna Patria!
  Entón a nena bota a rir...
  A máquina alemá funciona por si mesma sen fallos.
  Aquí, o IS-2 converteuse na súa vítima, un tanque bastante poderoso e perigoso, pero mal protexido pola fronte da torre.
  Só o IS-3 na fronte ten unha protección relativamente boa, pero este tanque aínda se produce en pequenos lotes. Ten unha forma de torre excesivamente complexa. Aínda que o IS-3, como demostrou a práctica de combate, polo menos ten a posibilidade de encaixar nos vehículos da serie E a corta distancia.
  Os tanques máis pesados aínda non se producen na URSS, e mesmo o seu desenvolvemento foi suspendido. Isto, por suposto, xera un problema. Os alemáns teñen só as armas autopropulsadas E-25 na serie lixeira, pero a súa produción está case conxelada. Aínda que a máquina non está mal.
  Só dous tripulantes e un metro e medio de altura. Pequeno cunha pistola de 75 mm da Panther. Cazador de coches soviéticos.
  Pero o Führer prefire o poder. Incluso a E-50 é gradualmente inferior á E-75, que tamén está pechada polos lados con solapas.
  E-75 é difícil de penetrar mesmo no lateral. E os alemáns úsano en avances...
  Dous pilotos alemáns Alvina e Albina xa conseguiron superar o número de avións abatidos por máis de trescentos e recibiron: Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  As nenas son unhas guerreiras tan chulas e as máis chulas do mundo. Si, aínda que Huffman teña máis avións derribados polo momento, pero son, pero moito máis fermosos.
  E loitan, por regra xeral, só cun biquíni e descalzos.
  Alvina derribou tres avións soviéticos do seu ME-262 X con canóns de avións de 30 mm e tuiteou:
  - Eu son o facho da aniquilación!
  Albina, conducindo un lume similar, confirmou:
  Somos unha aniquilación total.
  E cortou catro avións soviéticos máis...
  Os guerreiros están moi pelexando no seu estado de ánimo, pero sorrían constantemente.
  Queren moito os homes, e traballan coa súa lingua. E encántalles. Que belezas marciais.
  Aquí derrubaron un TU-3 soviético e esnaquizárono... Este é o seu fogoso ola.
  As nenas, en fin, non se renden. E o Exército Vermello recibe deles.
  Pero, por outra banda, Anastasia e Mirabela tamén pelexan no mesmo biquíni e descalzas: ¡están gañando contas! As nenas son moi agresivas.
  E Anastasia derrubou un avión alemán e emitiu:
  - Son un gran piloto!
  Mirabela lanzou un canón a un coche alemán de 37 mm e chirriou:
  - Son un super guerreiro!
  Rapazas e de feito o que necesitades....
  Pero loitan no anticuado Yak-9 T, que, por suposto, non tira contra os vehículos alemáns reactivos. Pero as belezas conseguen loitar. E evita ser golpeado.
  E por que? Porque están descalzos e en bikini. Así que non os cortes.
  Os guerreiros, como podemos ver, entenden o que é a pel núa.
  Anastasia derrubou outro loitador alemán e chirriu:
  - Pola Patria!
  Mirabela cortou a HE-162 e berrou:
  - ¡Por Stalin!
  O caza alemán máis perigoso ME-262 X, ten cinco canóns de aire comprimido, e gran velocidade, ás engurradas, armadura poderosa.
  É máis fácil derrubar un coche HE-162 que é lixeiro, barato, pero moi maniobrable.
  O ME-1010 resultou non ser totalmente exitoso para os alemáns, que sen dúbida é un avión excelente en canto a características de voo, pero as súas ás cambian de alcance e requiren pilotos altamente cualificados. O TA-183 resultou ser máis práctico, e tamén vai á fronte.
  Pero Hitler prefire o ME-262 X fortemente blindado, con armas poderosas.
  Ata o momento, as máquinas de parafuso da Luftwaffe aínda non saíron da produción. O TA-152 é o vehículo multiusos máis exitoso, e o ME-309 aínda está en combate. Son superiores aos loitadores soviéticos en velocidade e armamento. E aínda que o Yu-488 é unha máquina de parafuso, os yaks soviéticos nin sequera poden poñerse ao día. Si, incluso o LA-7 máis avanzado é inferior a este coche en velocidade.
  E que facer contra os bombardeiros a reacción: "Arado", Yu-287 e outros.
  A aviación soviética, sen avións a reacción, é débil.
  Porén, Anastasia e Mirabela aínda conseguen facer boas puntuacións aínda en tales condicións.
  Entón, volveron, repostaron e de novo á batalla. De novo derrubar coches alemáns. E fano con gran efecto.
  Ninguén na aviación soviética pode compararse coa súa parella. Ademais, as nenas fan sexo para ser máis fortes. E normalmente sempre teñen homes diferentes. E isto dálle tanta forza ás nenas!
  Este é un dos segredos do seu éxito fenomenal.
  As nenas xa recibiron a estrela de ouro do heroe da URSS, e chiscando o ollo.
  Volveron voar, derrubaron a alguén.
  Anastasia derrubou un Yu-288, un bombardeiro bastante poderoso, co seu cañón de avión de 37 mm.
  E Mirabela derrubou un avión Yu-287, usando tamén o mesmo canón de 37 milímetros. Tales armas fixeron posible, coa fenomenal precisión das nenas, golpear a distancia os vehículos inimigos. Aínda que a munición era limitada, e corres o risco de morrer.
  As nenas azotan cos pés descalzos e cantan:
  - Voa os falcóns coma aguias,
  Estamos por Stalin adiante!
  O noso éxito non está moi lonxe
  Abre unha conta gañadora!
  Así que os guerreiros, por suposto, non defraudarán aos fascistas. E golpearán con tanta forza que doerá ao Führer.
  Anastasia Vedmakova, por suposto, manobra. Yak-9 ten máis de seiscentos quilómetros, non vai espremer, aínda menos cunha arma pesada, pero máis ou menos dando voltas.
  Un pouco mellor que o Yak-3, que, con todo, é máis caro e require duraluminio de alta calidade. E a URSS perdeu moito territorio. E o Yak-9 pódese producir en grandes cantidades.
  Pero o Terceiro Reich, xunto co Xapón, non se pode manter.
  Mirabela derrubou o ME-262 e cantou:
  - Para a gloria da Patria de Rusia,
  faremos máis feliz o mundo enteiro!
  Anastasia cortoulle a outro alemán e chirriu:
  - Este é o nome do amor máis radiante!
  E tamén como ruxir. E golear a Fritz.
  As mozas son certamente moi, moi chulas.
  E os alemáns, mentres tanto, afondan cada vez máis no territorio da URSS.
  Os xaponeses tamén están a entrar en acción. E son moitos e están levando os chineses por diante.
  Os soldados amarelos presionan por un avance. E literalmente tiran cadáveres a todos os achegamentos.
  Pero hai tantos deles que finalmente rompen.
  Os xaponeses e o seu exército amarelo asaltan Khabarovsk. As perdas son completamente ignoradas.
  Pero alí atópanse as mozas soviéticas.
  Alenka e o seu equipo.
  As mozas defenden Khabarovsk. Lanzan granadas ao inimigo cos pés descalzos.
  E cantan entre risas:
  Somos boas rapazas
  E a derrota de todos os loitadores...
  A voz é tan alta
  Na gloria dos pais tolos!
  E de novo voan as granadas lanzadas polos pés descalzos das belezas.
  Alenka, en canto dá unha volta, sega o chinés e chilla:
  - Gloria á nosa terra!
  Anyuta lanzará unha granada cos seus dedos espidos e ruxirá:
  - En nome dos poderes superiores!
  E tamén golpear unha explosión letal.
  Angelica dispara a continuación. E tamén lanza unha granada co pé descalzo.
  E berra:
  - Por novas fronteiras!
  E entón María pegará. E tamén cortou unha liña de loitadores amarelos, cantando:
  - Rabo por rabo! Ollo por ollo!
  E chiscalle un ollo aos teus amigos.
  E entón os Xogos Olímpicos lanzarán toda unha caixa de explosivos contra os samuráis e os chineses.
  E ruxir:
  - Pola gloria da Patria!
  E de novo, os cinco exterminan ao exército estranxeiro.
  Pero os xaponeses xa reuniron moitos chineses. Eles soben e soben. E montículos enteiros de cadáveres medran.
  Alyonka dispara, bota o seu talón e berra:
  - ¡Por Stalin!
  Anyut tamén lanzará unha granada co pé descalzo e rosmará:
  - Profesores!
  Angélica botará a cola. Lanza un agasallo co pé descalzo, e chirra:
  - Por Lenin!
  E despois María, coma unha goleadora contra o inimigo. E os dedos dos pés descalzos comezarán a destruír.
  Despois diso, os chineses espallanse en todas as direccións ...
  E despois, como os Xogos Olímpicos, collerá e sacará un barril de nitroglicerina. E mollar a todos.
  E os militaristas caen para si...
  Oleg Rybachenko e o seu equipo seguen loitando por Tula. Os alemáns intentan rodear Moscova. A cidade de Tula xa repelía o ataque dos Fritz en corenta e un.
  Pero o inimigo é moito máis forte agora. E realiza bombardeos agresivos. E choven bombas sobre o Exército Vermello e outras forzas letais.
  Un rival moi poderoso. E botan á batalla demasiados loitadores negros, árabes e indios. E parece que non para.
  Oleg Rybachenko disparou contra o E-75 e cantou:
  O soldado sempre está san
  O soldado está preparado para todo...
  E po coma das alfombras,
  Estamos saíndo do camiño
  E non parará!
  E non cambies de perna
  Os nosos rostros brillan
  Botas brillantes!
  E de novo o neno golpea ao nazi dende a distancia. Pero as forzas son realmente desiguais.
  Aínda que Tula se mantén heroicamente. E no sur, os nazis achéganse a Stalingrado.
  Pero que cren que gañarán alí?
  Oleg Rybachenko volve disparar contra os nazis e canta:
  E tal caos
  encheu o universo...
  O triste destino da humanidade -
  Aguanta a dor, o sufrimento!
  E de novo caeu o neno, e arde o fascista "Maus" -2, unha máquina moi formidable.
  Natasha comentou loxicamente:
  Ningunha forza pode estar contra nós!
  E chiscoulle o ollo ao neno.
  Máis lupanula e Zoya. Tamén ruxindo:
  - Polo meu acceso á vitoria!
  O SU-100 funciona por si só e non pensa en deter o bombardeo.
  Os alemáns van pasando pouco a pouco a Tula. Teñen moitas forzas, moita infantería. E mover tanques de varias marcas.
  Aquí, por exemplo, está o mesmo "Lev" -2, unha máquina moi poderosa: pesa cen toneladas e a armadura frontal está inclinada 300 milímetros. Nada parece romper.
  Pero Oleg Rybachenko aínda golpea. Mostra a súa clase máis alta - un francotirador.
  E bate a si mesmo, e bate...
  Dos nazis só voan fragmentos. Pero aínda non queren frear.
  Oleg Rybachenko grita:
  - O futuro é noso
  Somos aguias, Jedi!
  E outra vez o neno érguese a cabalos. E de novo, os nazis nun centavo.
  E a tripulación do tanque de Gerda xa está en Stalingrado. Aquí loitas tan agresivas están en pleno apoxeo.
  Gerda, disparando, grita:
  - O meu corpo é ferro!
  Charlotte presionou os botóns da palanca de mando cos dedos espidos dos pés e berrou:
  - Tan útil para unha loita!
  E chiscolle un ollo á súa parella.
  Entón ela lupanula de novo e rompeu os trinta e catro.
  Entón deu un tiro e Christina. Ela rompeu o secado do Exército Vermello, e berrou:
  - Son unha nena tola! Vou desgarrar a todos!
  E entón Magda disparou co pé descalzo.
  As nenas de Alemaña, en xeral, están ben. E manchar o inimigo.
  . CAPÍTULO #2
  Pero entón o seu coche foi atropelado nun lateral. Tiven que parar e reparar.
  Gerda comentou caprichosa:
  Volvemos a perder o tempo!
  Charlotte fregou a superficie da armadura co pé descalzo e berrou:
  Vingarémonos e venceremos!
  E entón colleuno e mostrou os dentes. E emitía raios de sol dos dentes de perlas.
  Christina colleuno e chirriu:
  - Pola Patria sen consello!
  E tamén golpear a armadura co seu talón espido!
  Magda aceptou.
  - E sen tonterías!
  As nenas decidiron xogar ao xadrez polo momento. Unha parella para unha parella. E alí comezaron a construír unha estratexia.
  O xogo é interesante. Pero as nenas discutían sobre cada movemento e batíanse coa cabeza.
  Gerda comentou cun sorriso de dentes:
  - Serei o máximo axioma!
  E como rir..
  Imaxinei o meu homónimo do conto de fadas de Andersen. Aquí foi atrapada no bosque por ladróns. Desmontaron o carro, e case toda a roupa e as botas caras quitáronlle á propia Gerda. Así que Gerda volve estar descalza, e de cilicio. Así era ela, coas mans atadas ás costas.
  Camiña polo bosque frío do outono. A sola espida sente cada golpe, cada golpe, cada póla. Gerda ten medo e quere comer.
  Incluso conseguiu recuperarse no palacio. E na herba do outono hai xeadas, que lembran o frío que ela vivira recentemente.
  Gerda riu... Pensou que no conto de fadas de Andersen claramente non había suficientes tacóns tostados. E iso sería xenial!
  O tanque foi reparado rapidamente. O dano é pequeno. Aínda que o proyectil dun canón de cen milímetros golpeou o costado. O que pode ser perigoso.
  Charlotte presionou os seus dedos espidos nos botóns do joystick e cantou:
  - Son un cazatanques,
  O corazón arde...
  A arma é a miña casa!
  E a cuncha rompeu outros trinta e catro. Ata agora, é a T-34-85 a que domina o campo de batalla. E os vehículos pesados do Exército Vermello son relativamente raros.
  Pero entón apareceu o IS-3. Ten un punto débil: a parte inferior do corpo. A fronte ten un gran ángulo de inclinación. Ten forma: fociño de lucio. Pero se golpeas a parte inferior da fronte, non haberá piedade.
  Magda, coa axuda dos pés descalzos, apuntou cun canón ao inimigo. E como labazada, e o proxectil voou.
  E o coche soviético meteuse no intestino. A torre foi arrancada e os proxectís comezaron a estourar.
  Gerda exclamou:
  - E ti es unha fermosa fermosura!
  Magda berrou, axitando os seus magníficos peitos:
  - Ninguén me vai parar!
  Charlotte confirmou con confianza:
  - E ninguén gaña!
  Christina chirriu en resposta:
  - Os lobos malvados esmagan os inimigos!
  Gerda rosmou:
  - Lobos malvados - saúdo aos heroes!
  Os nazis rodearon a Tula e aos nenos, xunto con catro nenas que teñen que saír do ring.
  O neno, a nena e as nenas corren para si mesmos e lanzan granadas cos dedos espidos.
  E os nazis danan e non poden golpealos.
  Oleg, disparando, cantou:
  - No nome da sagrada Patria,
  Non nos poñades de xeonllos!
  Margarita botou co pé descalzo o agasallo da morte e chirriou:
  - Non! Nunca poña!
  Natasha, disparando e botando, engadiu:
  - Que non veñan problemas á nosa casa!
  E tamén co pé descalzo, como lanzar unha granada letal.
  Ademais, Zoya esquivará o fragmento e tamén deixará que as cousas esmagadoras rompan cos seus dedos descalzos...
  E ruxir:
  - Será xenial!
  E entón Angélica disparará contra o inimigo. Corta-lo cunha furia salvaxe. E ruxir de novo:
  - ¡Son un bebedor tolo!
  E unha granada voará dun talón espido.
  E despois Svetlana, mentres o toma e pega con dor.
  Estas, por suposto, son nenas - o que a morte trae aos inimigos.
  Natasha, disparando contra o inimigo, chirri:
  - Ninguén nos parará, nin o demo nos vencerá!
  E voa dos seus pés descalzos, unha granada nun arco. E lupanet, si, espallará todo e, ademais, lonxe.
  As nenas son certamente capaces de superar o territorio afectado. No sur, os combates están en pleno apoxeo en Stalingrado, que controla o Exército Vermello. Toda unha perda colosal dos xaponeses tomou Khabarovsk e avanzou cara Vladivostok.
  Pois alí serán atendidos polos que o precisen.
  Anna Vedmakova viviu unha cerimonia de despedida non moi agradable co seu fiel cabalo voador. O caza, que se converteu no MiG-4 nativo, no que foron derrubados tantos avións alemáns, simplemente queimou durante os ataques aéreos da armada xaponesa, así como unha boa cantidade doutros vehículos e barcos. Despois de que os voitres da Terra do Sol Nacente picotearon a cidade, Vladivostok foi unha vista triste. Non obstante, o funeral dos mortos celebrouse de xeito militar con modestia e rapidez. O piloto Vedmakova queimou as pernas, os pés da nena estaban cubertos de burbullas e, polo tanto, camiñaba descalza, pisando coidadosamente os dedos dos pés. Os xaponeses aínda non repetiron as incursións, concentraron os seus esforzos en apoiar as frontes que avanzan. Vedmakova superou o bloqueo, foi limpar vigorosamente, entre os traballadores había un gran número de nenos. Delgados, descalzos, coas caras enrojecidas polo fresco sol primaveral, rastrexaban tellas rotas, levantaban postes de telégrafo caídos, simplemente varrían as rúas.
  O maior sobre os rapaces cunha gravata de pioneiro, pero sen camisa (colgaba por separado, ao parecer os rapaces facíanse cargo da súa roupa), foi correndo cara ao piloto.
  - Estamos traballando a ritmo acelerado, compañeiro maior, todo estará listo en breve! Varreremos a rúa, será lisa coma antes da guerra!
  Vedmakova sorriu e lanzoulle un doce:
  - Aquí, tómao! Este é o noso chocolate natural soviético, non veleno americano.
  O neno chiscou un ollo con fervor.
  - E chegamos cun novo apelido para os americanos! Xa que agora están xunto con Hitler e Hirohito, non son ianquis, senón Pindos!
  A moza maior inclinouse ante o neno:
  - Como dixeches quen son?
  O mozo pioneiro repetiu:
  - Pindos! Entón, agora derribaremos aos ianquis que nos traizoaron!
  Vedmakova acariciou a cabeza do neno, entón a súa man grande e forte pasou sobre os ombreiros finos e veados do neno. O neno devolveulle o sorriso: tiña os dentes brancos e estendeu a palma callosa. O Maior estreitou a man do rapaz e respondeulle:
  - Debemos lembrar o nome! Pero despois de todo, aínda non estamos en guerra con América, polo que é prematuro dar con alcumes!
  O neno respondeu:
  - Os americanos son peores que os xaponeses e alemáns, porque prefiren loitar por apoderados. Non importa o crueis que sexan os loitadores do Imperio Sol Nacente, a súa valentía é coñecida por todos.
  Witcher interrompeu:
  - ¡Matarei a estes valentes! E canto antes!
  A nova guarnición en funcións Krotov asinou inesperadamente unha orde non moi lóxica e enviou un piloto guerreiro cun grupo de mariñeiros a Khabarovsk. A orde seguiu inmediatamente, era necesario reflectir a ofensiva das unidades xaponesas. Vedmakova, por suposto, esperaba que lle deran unha loitadora, pero... E a fronte non tiña avións libres á súa disposición e aínda non chegaran os reforzos do seu centro. A viaxe de Vladivostok a Khabarovsk levou un pouco de tempo e o maior foi literalmente arroxado dos carrís nunha loita fervente.
  Os xaponeses intentaron evitar a cidade ben fortificada e rodeala. O guerreiro apenas tivo tempo de saltar á trincheira coa metralleta antes de que comezase o ataque.
  O bruxo preguntoulle ao capitán Sinitsin, que estaba deitado xunto a ela:
  - Entón, o inimigo está a planear a táctica de Friedrich, ou mellor dito o xeneral Nogi, para evitar as fortificacións e poñernos na retagarda.
  O capitán gruñía.
  - Que tente queimar o rabo do cabalo ruso! Así que será golpeado con cascos que non lle parecerá suficiente!
  O piloto as bromeou:
  - ¡Os cascos do cabalo, probablemente non do aceiro Krupp, senón dos nosos soviéticos!
  As súas palabras foron interrompidas polo ouveo das cunchas. Aquí atópase nunha foxa longamente cavada, ao redor de Khabarovsk xeralmente hai unha liña nobre de fortificacións, a ameaza dunha invasión xaponesa existe desde hai máis dun ano. Os protuberancias rebentan por diante e detrás das trincheiras, hai moito ruído delas. En xeral, a famosa shimosa xaponesa crea moito ruído e fume. O guerreiro mira sen medo, mesmo con certa indiferenza. As explosións de cunchas dan lugar a fontes sucias, aquí unha delas fixo tremer o chan. Isto significa que un arma está a golpear, cun calibre de canón duns trescentos milímetros. Escóitanse os xemidos dos feridos... A través do cañón semellan vapores lixeiros que non todos os oídos captan. Aquí o piloto-guerreiro estaba salpicado de terra. Porén, a nena, estornudando, sacudiu o po das súas trenzas vermellas:
  - Así é sempre, se te deites ensucias! E se te levantaches, quédanche unha ou dúas!
  A preparación de artillería resultou ser curta, quizais os xaponeses non tiñan tantos proxectís. O ataque comezou. Varios tacos xaponeses dirixíronse por diante. Pequeno, cun corpo da máquina lixeiramente redondeado. O tanque máis masivo do imperio do Sol Nacente: Chichiha. Vedmakova recordou as súas características. Blindaxe frontal 30 mm, arma 47 mm, motor diésel 320 cabalos de potencia. Excepto polo rendemento de condución, no que esta máquina non é inferior ao T-34, entón é aínda peor que o T-3 alemán do modelo 1943. Mesmo se lle chama no Extremo Oriente, estornude! Pero por certo, a raíña dos campos non é un tanque, senón unha infantería. Aquí proba, achégate aos campos minados. Como se di: onde non pasa un tren blindado, arrastrarase un soldado cun rifle.
  Os rifles dos xaponeses son copiados do alemán Mauser. Subfusiles, arrancados do coñecido "Schmeister" da Primeira Guerra Mundial. En xeral, os de ollos pechados teñen ganas de copiar o mellor do outro lado. Seguro que os deseñadores xaponeses xa están traballando na creación dun híbrido do "Panther" e do T-34!
  Non hai máis dunha ducia de tanques xaponeses, e a artillería soviética non ten présa por atopalos. A infantería corre tras eles, na tradicional liña grosa. Os propios soldados do país do Sol Nacente van vestidos cun uniforme que desprende lixeiramente amarela, a cor da estepa caqui. Vedmakova míraos, estimando rapidamente o número de atacantes. A simple vista, son cinco ou seis mil, e hai un máximo de mil rusos sentados nas trincheiras, cubrindo este sector da fronte. E as armas... O exército do Extremo Oriente está equipado segundo o principio residual, e só os oficiais teñen metralletas. Que é ela, despois de todo, unha maior, sen embargo, sen un cargo, reducido ao nivel dun común.
  O capitán Pareo (aínda un rapaz moi novo) preguntoulle ao Bruxo.
  - Loitaches contra os alemáns?
  A nena respondeu:
  - Non! Biqueinos!
  O capitán, palidecendo de súpeto, comentou:
  - Recordas o teu primeiro cadáver!
  Vedmakova sorriu e meneou a cabeza.
  - Son piloto, e a quen abatei, batei xuntos, ¡non teño concepto de cadáveres! Por certo, durante toda a Gran Guerra Patria, o meu avión nunca foi derrubado!
  O capitán asubiou algo torpe.
  - Só es un as! E cantos alemáns manchados tes!
  Witcher sorriu aínda máis.
  - Despois do vixésimo quinto entregou a estrela do heroe! Só vinte e oito.
  Sinitsin exclamou:
  - ¡Oh! Simplemente es un mestre do teu oficio!
  A rapaza respondeu modestamente:
  - Non é necesario facer un heroe, alguén que cumpra honestamente o seu deber. Agora a infantería achegarase, e atoparémonos con eles.
  O capitán tirou o parafuso dunha pesada metralleta que pesaba ben dez quilos. Toquei o can, o lanzamento está moi axustado, a culata con retroceso. Non é un coloso moi cómodo, pero bate... É certo, segundo os rumores, os alemáns xa teñen unha ametralladora máis poderosa, pero quen sabe se os deseñadores soviéticos chegarán a algo mellor. Sinits non puido resistirse á pregunta:
  - E por que trasladaches a infantería a un piloto tan chulo?
  Vedmakova respondeu medio en broma, facendo tamén clic no atasco da súa metralleta:
  - E só quería saber o que é estar sentado baixo o lume! Iso sería xenial!
  - E ao parecer perdeu as botas, se tivese tanta présa por chegar á primeira liña!
  Vedmakova, de feito, intentando que as burbullas baixasen máis rápido, foise descalza. Aínda que durante a guerra a maioría das mulleres e dos nenos facían gala de tacóns espidos no verán, isto non foi aceptado entre os oficiais, especialmente nos lugares públicos. Pero a Witcher ata lle gustaba destacalo así. Ela respondeu a Sinitsin sinxelamente:
  - Para aforrar cartos, de feito, todo o mundo capitalista está contra nós. Despois de todo, as botas desgastan, e este é o traballo de moita xente!
  O capitán aceptou, chiscando o ollo con fervor.
  - Tes unhas pernas moi bonitas! Podo acaricialos!
  Vedmakova axitou o dedo:
  - Agora non! Entón, se sobrevives, quentareite para a noite.
  Sinicin rodou os ollos.
  - Vaia, es rápido! Normalmente as mulleres rompen durante moito tempo!
  Vedmakova quixo responder, pero escoitouse unha explosión, un tanque xaponés que camiñaba por diante, topouse cunha mina. A nena cantou:
  - ¡Hitler conducía nun coche, o cabrón foi explotado por unha mina! Destrozado en fragmentos, pero iso non serve de nada!
  Outro tanque xaponés explotou, parou, virou o fociño e abriu fogo contra as trincheiras soviéticas. Un terceiro seguiuno. Os xaponeses, con todo, non pensaron en parar. Os de ollos pechados gruñeron: as súas metralladoras comezaron a funcionar, colocadas sobre torres semicirculares e móbiles.
  O capitán murmurou:
  - Iso é fabuloso! Como vai o desfile! Aquí está o exército!
  Vedmakova colleu un rifle, xa que a distancia ata a infantería o permitía, e disparou contra un oficial xaponés. O de ollos pechados caeu, tirando o rifle con tanta forza que xogueou coa baioneta na herba da primavera. Os outros xaponeses seguiron correndo, só inclinaron lixeiramente o corpo, ao parecer esperando deste xeito evitar a derrota, ou máis ben reducir a súa probabilidade. Vedmakova lembrou que así se adestran os soldados do exército Quantude, quen non ten tempo para agacharse a tempo é golpeado na cabeza cunha vara de bambú. Parece ao rei-pai, Herodes estaba ben emocionado! Este, con todo, sobre Nicolás II. Agora están loitando contra Xapón de novo, e non nunha, senón en varias frontes. Non obstante, isto tamén ten as súas vantaxes. A nena cantou:
  Chegando - a Wehrmacht é derrotada nas cinzas,
  Napoleón venceu invencible!
  O inimigo non poderá pisar a bandeira soviética,
  Cando o pobo e o partido estean unidos!
  Un a un, os tanques xaponeses destrozados pararon, pero a infantería, erizada de baionetas, comezou a correr aínda máis rápido. As posicións das tropas soviéticas estaban erizadas de flashes, rifles aplaudidos, ocasionalmente intercalados con ráfagas automáticas. Ela abriu lume e Vedmakova. Os xaponeses, recargando en movemento, dispararon desde os rifles. Berraron a todo pulmón:
  - Banzai! Rus desiste!
  As balas perforaron os seus cadáveres como unha baqueta en maniquíes. Po de ósos, mesturado con sangue, caeu. Porén, a maioría das balas, como ocorre na batalla, pasaron. Os xaponeses cruzaron o campo de minas, os soldadiños demasiado lixeiros para que a súa carreira detonara os agasallos preparados para os tanques.
  Vedmakova sentiu o retroceso brutal da metralleta no seu ombreiro, mentres que os loitadores do país do Sol Nacente parecían auténticos monstros. Os seus berros histéricos facíanse cada vez máis fortes e máis preto, as súas caras amarelas e desagradables brillaban de suor. Vedmakova tenta derrubar tantos soldados inimigos como sexa posible á vez. A nena está tan quente coma sempre, e dispara de forma aniñada. Esgotouse un clip, inseriu outro. O cargador é demasiado grande, redondo, non é fácil metelo na cámara. E de novo o lume, os xaponeses están voando boca abaixo.
  Vedmakova disparou a segunda carga de munición, quedou sen munición. E as granadas xa están laundo aos ollos pechados que avanzan. Responden con lanzamentos, agora hai moito máis berros de xemidos, e os soldados soviéticos están caendo. O caco cortou un pequeno mechón de cabelo da cabeza da Bruxa. Os nervios á nena fallan, e ela salta e grita a todo pulmón:
  - Pola patria para Stalin!
  Seguindo a ela, o resto dos loitadores berran, saltan do cuberto e axitan as baionetas. Os soldados soviéticos foxen ao encontro dos xaponeses, participando nun combate a baioneta.
  Vedmakova corta a barriga do "samurai" máis próximo cun golpe rápido. Berra e tenta responder e derrúbase coma un xabaril abatido. A nena exclama feliz:
  - Fútbol ruso: Rusia - Xapón, dous-cero!
  E, efectivamente, outro xaponés caeu coa gorxa cortada cun coitelo de baioneta. Ben, o terceiro piloto guerreiro deulle unha patada na ingle. O de ollos pechados estendeuse, e a nena, movéndose por inercia, meteu a punta no ollo do adversario!
  -¡Consigue o xaponés! Por que estar ante os porteiros!
  O golpe de represalia da baioneta abriu a túnica do maior, saíu sangue, pero isto non só non avergoñou á moza, senón que tamén deu rabia adicional.
  - A morte de Hirohito! - Ladrou a nena, a súa canela chocou contra a sien de ollos estreitos, e a nena moveuse con tanta rapidez, coma se fose hélices, a última loitadora.
  Os xaponeses retrocederon, e mesmo retrocederon, e a moza inspirada foi ao ataque, a súa metralleta xiraba coma un garrote nas mans dun xigante. Aquí seguiu un duro golpe cunha culata na nuca, oficial demasiado celoso. Anna exhalou.
  - Aquí tes un shahen-hash!
  Pero, en xeral, os rusos pasaron un momento difícil. Do lado dos ollos estreitos, unha vantaxe de cinco veces e o nivel de aptitude física dos xaponeses non é malo, ademais, lonxe dos mellores soldados da URSS loitan contra eles. Naturalmente, durante unha guerra tan difícil, reclutas da terceira categoría foron enviados ao Extremo Oriente, cos peores datos, ou loitadores que resultaron gravemente feridos na batalla cos nazis. Os soldados caeron, ás veces se meteron unha ducia de baionetas nun ruso, literalmente sangraban colectivamente, pero loitaron como heroes e ninguén pediu clemencia.
  Sinitsin atravesou a un oficial xaponés cunha baioneta, pero el mesmo recibiu un punto no lateral. O mozo derrubou ao xaponés atacante cun golpe de culata no peito, pero o sangue fluía do lado con demasiada abundancia. E catro samuráis precipitáronse contra o mozo á vez.
  A valente Vedmakova acudiu ao rescate, apuñalando ao axente cunha baioneta no omóplato e derrubando outro Xap cunha patada debaixo do xeonllo.
  - Espera Petruha! ela dixo.
  Inmediatamente reflectiu dúas baionetas apuntadas ao peito e respondeu:
  - Non son Peter, senón Arkady!
  A nena que derrubou outro xaponés rosmou:
  - Na guerra, todos os nomes son como o clic dun martelo, non debes armalo sen un tiro!
  Arkady retrocedeu lixeiramente e unha baioneta desapiadada abriulle a meixela. O mozo chorou, dunha dor insoportable:
  - Nai de deus!
  Vedmakova opúxose:
  - Se cadra son nai, pero non de Deus! En xeral, non hai Deus, e nunca o houbo!
  Arkady retrocedeu cara a Anna e murmurou indistintamente:
  - E que nos agarda despois da morte a inexistencia?
  A nena meneou a cabeza negativamente.
  - Non! A ciencia comunista resucitará os mortos! E os primeiros a unha nova vida serán devoltos aos que caeron nas batallas pola súa terra natal.
  Sinicin moveu a cabeza.
  - Deus bendiga!
  Vedmakova deitou outro xaponés e berrou:
  - Non hai deus! Se o é, entón debemos admitir que o suposto creador do universo é un sádico! E gústalle torturar a creación!
  Nese momento, a coxa de Arkady abriuse cunha baioneta e, para non caer, apoiouse no guerreiro pelirrojo:
  - E teño dor! Simplemente inimaxinable!
  A superioridade cinco veces maior dos soldados do sol nacente tivo un efecto. Cincuenta samuráis precipitáronse contra eles, esgrimindo as súas baionetas como un exército de porco espíns. Arkady recibiu un par de golpes cunha baioneta no estómago, e despois sacoulle o ollo. Cando o mozo caeu, inxectáronlle vinte veces o que obrigou a calmarse para sempre. É interesante o que sentía a súa alma ao voar: sorpresa ou medo, ou quizais un alivio incrible despois de saír do calabozo do corpo.
  The Witcher estaba coma enfeitizado. Por suposto, a súa túnica caeu en anacos, cortada con baionetas. O guerreiro resultou estar completamente espido, cuberto de moitos arañazos, pero o samurái non puido causarlle unha soa ferida grave. Loitou e os seus peitos espidos cos pezones escarlatas tremían coma boias nun mar. E os nocellos espidos brillaban. A moza era verdadeiramente a encarnación do poder bestial e erótico. As súas plantas espidas volvéronse vermellas de sangue, polo que había unha asociación coa gran deusa da destrución e do mal: Kali! Case todos os soldados soviéticos xa foron apuñalados, a batalla rematou, pero só na súa beleza brillante de Afrodita, de cando en vez golpea con insolente ollo pechado.
  O xeneral xaponés Nugi mirou sorprendido este milagre. Entón un pensamento atravesou a súa mente. Houbo unha orde dada cunha voz fina, dun mosquito desnutrido:
  Bótalle unha rede, tómaa viva!
  Os xaponeses aforradores tamén tiñan redes. De súpeto cómpre levar vivo a un dos rusos. E a web é perfecta para iso. Inmediatamente unha ducia de capturadores lanzaron cadeas á nena
  Vedmakova loitou como puido, intentou con todas as súas forzas liberarse. Pero en balde, os xaponeses concienzudos fixeron a rede partindo de que soportaría un elefante. A nena estaba ben enfadada e arrastrada nos seus brazos. A xulgar por todo, acadouse o éxito táctico, sobre todo porque esta dirección non estaba cuberta nin por artillería nin por ametralladoras.
  A moza recordou o rostro afeitado de Arkady, que se namorou dela, e o seu eslogan:
  - Na guerra, todos os nomes son como o clic dun martelo, non debes armalo sen un tiro!
  Xurdiu un pensamento inquietante e desagradable, non o suavizou! Despois de todo, isto ocorre moitas veces, só namorouse dunha persoa e morreu!
  Os xaponeses aparentemente ocuparon trincheiras mal cubertas neste lugar, continuando evitando as posicións das tropas soviéticas ao redor de Khabarovsk. E a súa Vedmakova está a ser tomada prisioneira, e aínda que aínda non están tomadas, foron cargadas nun coche blindado manchado para levarte á parte traseira. A máquina é antediluviana, probablemente da Primeira Guerra Mundial, polo que imperceptiblemente picou detrás da infantería. A velocidade é duns 12 quilómetros por hora. Brr! O vehículo todoterreo de Prokhorov o primeiro tanque do mundo non pesaba menos, pero tiña unha velocidade de 40 quilómetros por hora na estrada e 25 na estrada. O que, por unha banda, a URSS ataca toda Europa, por outra, unha parte importante de Asia. A moza volveuse de lado, ao parecer había unha ameaza de deitala. Que escuro está nesta parte do coche blindado, ao parecer, alberga o departamento de paracaidistas, ou o transporte de soldados. Estaría ben, por suposto, escapar, desfacendo primeiro as varas e as fortes cordas. E como facelo? A nena, por suposto, ten habilidades, aínda que terá que retocar, ao mesmo tempo quitar as esposas e cortar a cadea á que estaba atada pola perna. Pero aquí as cordas tamén poden encaixar bastante ben. O traballo é tedioso, pero se a levan ao territorio de Manchuria, terá tempo. A rapaza quitou as cordas da pel mollada, serra a cadea e pensou ao mesmo tempo. Hmm, contra a Rusia soviética, houbo unha coalición seria: E o monstro máis serio é Alemaña. Un país con tecnoloxía avanzada e fortes tropas. Por exemplo, escoitou falar do novo caza ME-309. Parece que xa están voando. Non ten datos exactos sobre as armas, pero segundo os rumores, este avión ten ata sete! Puntos de lume. Este é un armamento moi serio, tendo en conta que o Yak=9 só ten dous deles, e non hai ningunha máquina en cazas soviéticos que tivese máis de tres puntos. Tenta vencer a estes monstros! Pois ben, o Fokken-Wulf é unha máquina moi seria, superior aos avións soviéticos en armamento, e mesmo capaz de levar case dúas toneladas de bombas. Xa a finais de 1942, estaba armado con dous canóns de 20 mm e 4 ametralladoras de 13 mm. Pero parece que xa apareceu un novo tipo de avións de ataque e bombardeiros con dous canóns de 30 mm e catro de 20 mm. Xa era un monstro, un monstro para todos os monstros! E segundo os rumores, xa se puxo en produción un avión de combate con oito canóns de 30 mm. Tenta vencer a tal ghoul! Como queren responder a isto os deseñadores soviéticos? Vedmakova escoitou que se estaba a traballar no Yak-3. Faláronlle desta comisaria do departamento de Beria. Parece que o principal punto culminante da aeronave será o menor peso da estrutura, sen motores e armas adicionais. A manobrabilidade é certamente boa, pero gustaríame un aumento do armamento! De feito, no boxeo, por suposto, un atleta lixeiro de peso pluma é máis maniobrable que un peso pesado, pero case seguro que perderá con el de todos os xeitos. Non por nada hai categorías de peso, e entre os boxeadores profesionais o poder de golpe é o máis valorado. É necesario reforzar o armamento dos avións soviéticos, e só entón a Wehrmacht será derrotada ... en pé de igualdade? A partir da segunda metade de 1942, a superioridade aérea da Luftwaffe comezou a evaporarse, mesmo en marzo de 1943 a URSS tiña vantaxe, pero... A traizón dos aliados cambiou o equilibrio de poder. Vaia, Hitler foi asasinado o 13 de marzo, e agora só é finais de abril, pero que gravemente cambiou o equilibrio de poder. Tan rápido, dunha posición estratexicamente gañadora a unha estratexicamente case perdedora. Case porque aínda hai esperanza de que Alemaña poida derrotar antes de conseguir unha vantaxe estratéxica e tecnolóxica sobre a URSS. En particular, os aliados poden subministrar avións aos nazis en grandes cantidades, pero os pilotos alemáns necesitarán tempo para aprender a pilotalos. Aínda así, hai unha diferenza na tecnoloxía, nos cadros de instrumentos. Os tanques tamén requiren tripulacións adestradas, ademais, o rendemento de condución do Chevron no inverno ruso non é especialmente bo. O rifle automático M-18 ... Non é nada malo, pero en termos de velocidade de lume é inferior aos mellores modelos soviéticos, con todo, superando en precisión! En resumo, problema tras problema! Tamén están os realmente famosos "Churchills" cunha armadura poderosa, e un bo rendemento de condución... Por suposto, parece que tamén terán que loitar. E canto máis dure a guerra, máis equipamento recibirán os nazis. Así que a conclusión é sinxela, é necesario inflixir unha derrota aplastante a Alemaña no verán. En canto a Xapón, o mellor é limitarse á defensa activa e lanzar contraataques usando a superioridade cualitativa nos tanques. Pero de novo, aforrando enerxía ao máximo. Non implicarse en batallas prolongadas e construír defensas en liñas preparadas previamente. Aínda hai unha oportunidade de usar o Exército Vermello de China, pero o réxime de Chiang Kashi caeu sobre el con todas as súas forzas. Entón, polo momento, pode confiar nas súas propias forzas. Cando vir? O mellor de todo é a finais de maio, cando por fin as estradas secan e chegan as reposicións ás tropas. A propia Vedmakova tería dado o seu primeiro golpe na dirección de Oryol, e despois na rexión de Kharkov, para afastar aos alemáns do Donbass industrial, e despois cunha marcha forzada, por Ucraína, cruzando o Dnieper en movemento, e máis aló. a Romanía. Non obstante, é posible virar cara ao norte para liberar Bielorrusia e ir á parte traseira do grupo central. A idea no seu conxunto é boa, aínda que hai inconvenientes, a ofensiva en dirección Oryol é a máis evidente e alí agardarán os nazis. Haberá que romper as fortificacións.
  . CAPÍTULO #3
  Aquí, por suposto, as armas e as Katyushas serán útiles. Este último sistema produce un efecto forte, especialmente moral. En calquera caso, necesitas moitas armas e "Katyushas" para lanzar proxectís ás defensas inimigas. En xeral, a experiencia da Primeira Guerra Mundial demostrou que era máis fácil defender que atacar, e se o Kaiser Alemaña non esgotaba as súas forzas coa ofensiva de primavera de 1918, a guerra podería durar varios anos máis. Pero a Segunda Guerra Mundial demostrou a vantaxe das tácticas ofensivas fronte ás defensivas. Por exemplo, a rápida derrota de Polonia, e especialmente a rechamante coalición de aliados occidentales. Os nazis derrotaron ás forzas superiores en mes e medio, simplemente evitando a inexpugnable Liña Maginot. Loitando en África, onde nun principio as forzas superiores de Italia foron vencidas por un golpe decisivo dos británicos. E entón Rommel derrotou ás tropas británicas moito máis fortes nunha rápida ofensiva. Pero claro, o exemplo máis rechamante da URSS, en 1941, foi a gran catástrofe do poderoso exército. E operacións ofensivas de represalia, eliminando as unidades alemás. Entón, o principal é golpearnos sen esperar á presión dos novos tanques alemáns. Unha guerra prolongada de desgaste tórnase case inútil, a menos que, por suposto, os científicos soviéticos creen unha arma milagreira. O último é en principio posible, por exemplo, escoitou que teoricamente é posible crear unha bomba capaz de destruír unha cidade. Ademais, tal bomba pesará de tres a catro toneladas. Parece un conto de fadas, pero... Nacemos para facer realidade un conto de fadas.
  Un camiño aínda máis atractivo é a arma láser descrita no Hiperboloide do enxeñeiro Garin. Tal cousa é bastante capaz de destruír todo un exército de tanques, avións, barcos. Por suposto, se creas tal arma, e non só o Terceiro Reich, senón tamén os traidores do Pindo, acabará todo o mundo capitalista. E a brillante bandeira do comunismo brillará sobre o planeta. Pero por algún motivo, tal arma non se creou. Os espellos non son a mellor forma de recoller a enerxía da combustión nun só fluxo. Si, e enerxía, para cortar os barcos necesitas moito máis. Aínda que ... se se concentra ata a finura dunha micra, entón é moi posible cortar tanto avións como acoirazados. Unha arma milagreira que axudará a salvar a URSS. E aquí está o efecto láser, nunha forma diferente. Finalmente, a cadea cedeu e está case libre, e os anacos de corda están por aí.
  Vedmakova dixo:
  - Paciencia e traballo, se contigo non es un cadáver!
  A nena levantouse, bateu co pé descalzo no chan. Sen reacción. Ela bateu máis forte. En resposta, houbo un xuramento en xaponés e ningunha reacción. Entón Vedmakova cantou irritada. E cantou a tope, coma unha prima donna nunha festa de aniversario:
  As hordas da Wehrmacht están furiosas,
  O ruxido dos canóns e o son das espadas!
  O fume sobe ata un mes
  Raios de distorsión do ceo!
  
  Nos tempos da eternidade, a patria será famosa,
  Vou dar a miña carne por Rusia!
  Quérote a beleza de Rus,
  O Señor de todos os reis está connosco!
  
  Oh, soutos rizados do país,
  O repique dos álamos dourados freme!
  irmáns falcón ortodoxos,
  Deus inspirou o exército para facer proezas!
  
  En días fríos ou quentes
  Quizais cunha nube trae néboa!
  Somos porcos fascistas coma vasoiras,
  Para sacudir a suciedade da túa cara!
  
  O noso partido ten razón
  Loita polo pobo soviético!
  Cantamos unha canción valente
  Penso como unha aguia se apresurou!
  
  Stalin é sabio - o ideal do gobernante,
  Levámonos a unha formidable batalla mortal!
  O estandarte da Patria é a maja do vencedor,
  Listo para discutir con Pallas-destino!
  
  Os feitos de Lenin serán eternos,
  ¡Construiremos o comunismo santo!
  Cre na ensinanza do home,
  O fascismo esmagará no abismo da escuridade!
  
  Todo o planeta é coma un paxaro libre,
  Imos voar ás estrelas afastadas, aos mundos!
  Algo brillante e nobre
  Crearemos como escultores!
  
  E Rusia baixo a bandeira vermella,
  Como o Edén celestial florecerá!
  O caso de Lenin, a vontade de Stalin,
  Lévannos cara a excelencia!
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova, así como catro mozas lendarias, saíron de Tula e chegaron a Moscova.
  Agora a situación da capital era a máis dura. Os alemáns xa estaban rematando o seu cerco, e había un corredor, de trinta ou corenta quilómetros de lonxitude, que cada día se facía máis estreito.
  Seis guerreiros tomaron posicións defensivas nos arredores de Moscova. Houbo un asalto feroz.
  Oleg Rybachenko disparou e canturreou para si mesmo:
  - O futuro é noso!
  E o neno lanza unha granada co pé descalzo e continúa:
  - E estaremos xenial!
  Margarita Korshunova dispara e berra:
  - E convertereime no máis chulo de todos!
  E co pé descalzo lanzará unha granada letal.
  E lanza aos adversarios en diferentes direccións.
  E despois, xa na batalla, Natasha, que segará aos alemáns cunha metralleta, e lanzará co pé descalzo un agasallo da morte.
  Esta é unha muller así...
  No ano corenta e un, Natasha fuxiu da fortaleza de Brest. Foi ao leste. Os zapatos novos fregáronlle rapidamente os pés, e a nena quitoullos e camiñaba descalza.
  Non houbo nada durante un par de horas, e entón as plantas espidas comezaron a picar. Despois dun par de horas, estaban en chamas e xa estalaban de dor.
  Natasha, sendo moscovita, non estaba afeita a andar descalza. E, por suposto, de cando en vez mergullaba no regueiro.
  Si, resultou ser unha tortura para as súas pernas. Pero a rapaza axiña acostumouse a iso.
  Entón camiñaba constantemente descalza, mesmo na neve, e calzaba os zapatos só nas fortes xeadas.
  Agora Natasha loita como unha deusa lendaria.
  E aquí Zoya lanza unha granada co pé descalzo e ruxe:
  - En xeral, esta é unha cita estupenda!
  E dará un xiro ben apuntado.
  E os alemáns e os seus mercenarios están caendo.
  E entón Angélica leva o lume... E tamén dispara con tanta precisión.
  E unha granada tamén sae da súa perna núa.
  E espalla mercenarios.
  Ademais, Svetlana está disparando. E o seu pé descalzo bota de tal xeito que ninguén pode resistir.
  E espalla aos opoñentes moi lonxe.
  E tírase a si mesmo e esmaga aos inimigos cunha onda explosiva.
  Estas son as nenas que naceron na URSS!
  Oleg Rybachenko fai marcas de lume contra a infantería inimiga, lanza granadas automaticamente cos pés dos nenos. E ao mesmo tempo o neno escribe para si.
  Vitali Klitschko, ante un conflito co novo presidente de Ucraína Zelensky, decidiu deixar o cargo de alcalde de Kiev. De feito, por que ser teimudo e aferrarse á posición. É mellor resolver o problema vostede mesmo.
  E tras deixar o cargo de alcalde, Vitali Klitschko retomou a súa carreira. E inmediatamente unha sensación chama a Weider. Sen pelexas intermedias! E isto despois de máis de oito anos de parón.
  Weider, por suposto, está de acordo. Desafío aceptado!
  E chega o momento da verdade. Por unha banda, o múltiple campión do mundo nunca foi vencido dende hai máis de doce anos. E por outra banda, o ex alcalde de Kiev, de corenta e nove anos. Un home que pode bater o récord de Hopins, pero cuxa condición física é moi cuestionable.
  De feito, moitos pensaron que despois dun descanso tan longo, ir directamente a Weider era un suicidio.
  Pero Vitali Klitschko é como Rocky Balboa. Decidiu enfrontarse ao golpeador de peso pesado máis forte. Denotay Wider é un boxeador que perdeu a todos os seus adversarios. Absolutamente todos, incluído Tyson Fury!
  E se Vitali Klitschko ten unha oportunidade?
  Pero Vitali Klitschko adestrouse constantemente, mantívose en forma, foi traballar nunha bicicleta. E por suposto non estaba tan mal fisicamente. E ademais, tiña un queixo de aceiro.
  Ben, que aceptará Vitali Klitschko a loita, aínda que non sexa o favorito.
  Oleg Rybachenko cambiou o clip da ametralladora. As presuntas pelexas con boxeadores son emocionantes.
  De feito, por que Vitali Klitschko non volve ao ring e tenta bater o récord de Hopins?
  Esta sería unha idea moi forte.
  O neno terminador deu unha volta, e segou unhas ducias máis de fascistas.
  Entón o neno riu e amosou a lingua, dicindo:
  - Teño un home que é super!
  Margarita botou dous limóns atados co pé descalzo e chirriou:
  - Es máis chulo que calquera persoa!
  Oleg, seguindo disparando, razoou...
  Vitali Klitschko, con corenta e nove anos, realmente ía romper o récord de Hopins. Incluso recordou nunha rolda de prensa: "Dixen que non ía bater o récord de Foreman, pero non dixen nada de Hopins! Entón vouno tomar e bater o seu récord!"
  Con todo, se unha parte significativa do público cría máis ou menos que Hopins aos corenta e oito anos podería gañar o título de campión do mundo, pero había moita menos fe en Vitali Klitschko aos corenta e nove. Incluso polo feito de que o seu rival xa é moi forte.
  Nunca houbo un tal golpeador na historia do peso pesado. É certo que Wyder xa non é novo, pero os trinta e cinco anos non son corenta e nove.
  Vitali Klitschko, con todo, claramente non perde o optimismo. Adestra duro, ponte en forma. E estou moi contento de ter botado a rutina da cadeira do alcalde de Kiev.
  De feito, non é unha gran felicidade ser alcalde en Ucraína, onde hai tantos problemas.
  Pero para a loita con Uyader, a Vitali Klitschko ofrecéronlle moi bo diñeiro. Así que, en todo caso, non perdín coa carteira. O nome de Vitali Klitschko é famoso.
  As linguas malvadas incluso dixeron que Wyder golpearía unha vez, e que o propio Vitali Klitschko deitábase. E despois recibirá cartos, e escribirá memorias, ou ciencia ficción.
  Ou quizais nunha película.
  Por certo, Wladimir Klitschko tamén quería boxear. Só o astuto Vladimir escolleu un rival máis débil entre o campión do mundo regular. Pero de todos os xeitos, diga o que se diga, é un campión e mola!
  Pero Denotay Wyder, diga o que se diga, segue sendo o mellor dos mellores!
  Pero Vitaly adestra cun frenesí. É como un mozo que se dá a máxima carga. E tivo varias sesións de sparring, mostrando unha excelente forma e boa resistencia. Non, Vitaly está listo. E non só así, entra no ring.
  E de feito, cando chegou o día do xuízo, e o maior golpeador Wyder, o mellor peso pesado neste aspecto, e Vitaly uníronse. O ex alcalde de Kiev, a quen todos xa descartaron da súa carreira no boxeo. Pero agora xuntáronse dúas personalidades lendarias.
  Vitaly, que se converteu en campión do mundo por primeira vez en 1999. Pensade canto tempo foi e xa pasaron máis de vinte anos deste suceso.
  E Wyder xa mantivo o seu título durante moito tempo. E tamén preto de romper, o récord de Holmes por manter o título o máis tempo desde a separación.
  E por suposto, se Weider lle ten medo a alguén, non é o avó de Vitaly. De feito, non todos poden ser Hawkins. E os rivais de Hawkins non son tan poderosos como Weider!
  Pero Vitaly, como contendente, entra no ring. O seu corpo segue sendo magnífico e musculoso, aínda que o seu cabelo xa é grisáceo. O avó Vitaly, como se lle chama con respecto, ou con escarnio. Pero o alivio dos músculos é como o dun novo.
  Vitaly dixo que estaba preparado. E nin el, subiron un pouco as taxas.
  Weider tamén é delgado, cincelado e máis fino en ósos, pesando menos.
  A pesar de ser un formidable golpeador, ten algúns problemas defensivos e non sempre está ben de pé. Pero xa hai moita experiencia de loita. Pola cantidade de pelexas, xa se atopou con Vitaly. E ata agora non foi derrotado.
  Con todo, Vitali Klitschko perdeu os seus dous combates só por lesións e cortes. E tamén se pode dicir que non foi vencido.
  Pero máis de oito anos de parón, e case cincuenta anos. Se Vitaly fose novo, por suposto, tería unha oportunidade. Pero pode bater o récord de Hopins? David Hay, xa con trinta e cinco anos, converteuse nun boxeador cero.
  Pero fálase moito e só se mostrará o anel. Será Vitali Klitschko bater o récord de Hopins, ou deixarase levar nunha padiola, como prometeu Wyder.
  Aquí sae cunha máscara de corvo. Alto, moi seco, incluso delgado como Koschey.
  Un par de boxeadores creulle serios problemas no ring. Trátase do cubano Ostrix que liderou a puntos e superou o nocaut, e Tyson Fury, que tamén liderou a puntos e conseguiu empatar a loita. Así que o maior golpeador do mundo podería quebrar.
  Pero as probabilidades son case unha de cada dez a favor de Wyder. Con todo, a idade de Vitaly e unha gran ruptura na súa carreira son demasiado grandes. Incluso o seu irmán Vladimir aconsellou quentar cun par de fortes campesiños medios. De feito, en Alemaña, Vitali Klitschko podería conseguir máis cartos nun duelo cun boxeador mediocre, só polo seu gran nome.
  Despois de todo, Vitaly é coñecida en todo o mundo non só como boxeador, senón tamén como político, alcalde da capital e heroe do Maidan.
  Non, en calquera caso, Vitali Klitschko debería ter pensado se pagaba a pena a présa e empurrar contra tal montaña.
  Pero a elección foi feita: Vitali Klitschko non busca camiños fáciles!
  A loita está en América. Tocan os himnos de EEUU e Ucraína. Anúncianse listas de servizos. E, finalmente, soa o sinal da batalla.
  Moitos queren ver espectáculo e sangue.
  Weider comezou con cautela, aínda que quizais non teña razón. E de súpeto Vitaly está oxidado. Klitschko Sr. tampouco ten présa. Pero podes ver de inmediato que é lixeiro de pé, delgado, musculoso e ben equilibrado. En calquera caso, o que moitos esperaban: din que flotará inmediatamente, non sucedeu.
  Con confianza, Klitschko traballou cun jab, mantivo un pouco máis alto do habitual, puxo bloques.
  As dúas primeiras xornadas transcorreron sen problemas. E entón Wyder, como era de esperar, colleu moito o ritmo. Fíxose máis activo no ataque e no ataque. Pero Vitaly non perdeu a cabeza. Bloqueou o golpe, atopouse cun golpe esquerdo. E de súpeto, durante un polbo afiado, bateu coa man dereita no corpo. Weider dobrouse coa dor.
  Vitaly aguantou un deuce, e por segunda vez na súa carreira, o campión do mundo e o mellor golpeador de todos os tempos estaba no chan.
  Vitaly sorriu... E o público ruxiu de deleite. Isto non se esperaba do vello Vitaly. Vaia! E despois de todo parece pronto cincuenta anos! E así aínda moverse e bater! Hai que saber!
  Weider levantouse, pero comezou a retroceder. Vitaly lentamente comezou a picarlle co seu jab. E outra vez dous. E golpear de novo. O golpeador retrocede.
  Con dificultade, pero Wyder chegou ao final da rolda. Despois, no seguinte, Vitaly traballou como primeiro número. Pero nada, todo foi segundo o previsto. Durante varias roldas, Wyder retrocedeu e parecía impotente. Pero na novena volta volveu estoupar. E comezou a botar golpes adiante. E volveu perder o deuce e caeu. Segundo derribo.
  Vitaly sorrí. Vai adiante. Weider está inestable sobre os seus pés. Salta o deuce de novo, sen atopar un antídoto. E do seguinte golpe cae.
  Levántase con dificultade, e o árbitro para a pelexa!
  ¡Vitoria! Vitali Klitschko, agora campión do mundo! E de novo o seu cinto! Certo, aínda non é absoluto, pero xa a cabalo!
  Bateu o récord de Hopins e, por suposto, dos pesos pesados de Foreman, converteuse en campión do mundo por cuarta vez, igualando a Holyfield.
  Wyder, por suposto, grita que a loita se detivo demasiado pronto e esixe unha revancha.
  Vitaly di que a decisión de continuar a súa carreira ou ter algunhas pelexas máis tomarase máis tarde. Pero todo o mundo lle di que é moi bo, aínda mellor que na súa mocidade, e que ten que seguir.
  Sobre todo porque non hai nada que facer. En Kiev, outro alcalde, antes das eleccións para a Rada eo presidente aínda está lonxe, alí, por que non loitar?
  Para os próximos tres combates, a Vitaly ofrécese ata cen millóns de dólares, máis outra porcentaxe das emisións.
  Por suposto, o bote é grande, e o ex alcalde de Kiev di o que pensa.
  De feito, demostrou que aínda era capaz de moito. Entón, por que enterrar o talento no chan? E o máis importante, non hai nada máis que facer de todos os xeitos!
  Quizais intente combinar todos os cintos? Sería moi xenial!
  Vitaly acepta a oferta e asina un contrato por tres pelexas máis.
  E o seu próximo opoñente... Ben, por suposto, Tyson Fury! Nunca vencido aínda, gran peso pesado. É certo que foi derrubado por Uydar e alguén máis pequeno. E o máis importante, o delincuente do seu irmán menor. Ben, como non loitar con isto?
  Por suposto, unha nova loita, e unha tarifa fabulosa, e un gran espectáculo.
  Oleg Rybachenko volve disparar aos alemáns e aos loitadores estranxeiros. En xeral, case non hai alemáns na infantería. Movense detrás dos tanques E-50 e E-75. E intentan non correr riscos.
  Aquí, nalgún lugar máis lonxe, é visible o Panther-2. Este tanque, a diferenza da historia real, apareceu no ano corenta e terceiro. E a Pantera en si non era demasiado masiva. Si, e "Panther" -2, aínda que se produciu moito, pero en 1945, preparándose para a guerra coa URSS, os alemáns encheron as fábricas con tanques E-50 e E-75.
  A pesar de toda a practicidade dos canóns autopropulsados lixeiros: E-10 e E-25, o Führer prefería tanques máis pesados. Con dificultade, Guderian convenceu para facer o E-50 de alta velocidade máis masivo. O Führer, pola súa banda, encantoulle máis o E-75, que non resultou ser moi exitoso e pesaba noventa toneladas.
  Pero agora apareceu unha modificación do E-75 M, cunha silueta máis baixa, máis lixeira e cun motor potente. Quizais sexa o máis popular no futuro.
  Oleg Rybachenko, por exemplo, usa tácticas astutas. Boina e co pé descalzo lanza unha granada á eiruga E-50. Por iso, o tanque xira e choca co seu compañeiro.
  E o resultado: dous mastodontes arden.
  Oleg, como podemos ver, é moi astuto.
  Así está a actuar agora, e os alemáns están a sufrir grandes perdas. As pernas do neno son áxiles. É bo ser coma el, descalzo e guapo.
  Pero en xeral, os pensamentos sobre os boxeadores veñen á miña cabeza. Por exemplo, por que Denis Lebedev non debería retomar a súa carreira? Corenta anos non é tanto. Ademais, os principais competidores de peso pesado saíron, e podes tentar combinar os cintos.
  Iso é o que realmente non debes facer, así que é ser un seis coas autoridades. É mellor participar no boxeo nobre ou entrar na oposición.
  Ese é o tipo de como Sergei Kovalev converteuse no alcalde de Moscova. Aínda que isto é só unha fantasía.
  E Denis Lebedev podería facer algo máis construtivo. Ademais, dalgunha maneira é demasiado cedo para deixar o boxeo aínda invicto. Un auténtico deportista debe ir ata o final.
  Tamén podería regresar Wladimir Klitschko. Pero algúns, como Alexander Ustinov, xa foron derrotados tres veces seguidas, non se retiren!
  De feito, os heroes non son persoas, senón directamente de aceiro!
  Pero imaxinemos tal opción, Putin estrelouse nun avión, e en Rusia hai novas eleccións presidenciais.
  E que vemos hoxe? Os comunistas non teñen candidatos fortes. Grudin foi deshonrado e a confianza nel foi minada. Zyuganov é demasiado vello e canso de todos, e hai pouco carisma. Suraikin fracasou nas eleccións anteriores. Outras personalidades pouco coñecidas. Zhirinovsky tamén está demasiado vello e está canso de todos. Outros do Partido Liberal Democrático son pouco coñecidos. A quen máis se pode recomendar dende a oposición? Andrei Navalny é forte, pero non se lle permitirá presentarse ás eleccións. Ksenia Sobchak non é unha candidata seria. Demushkin estaba en prisión e non era demasiado popular. Estaba no cárcere e Udaltsov, aínda que quizais podería, foi apoiado polos comunistas e falar.
  En definitiva, non hai competidores serios na oposición. Entón, Medvedev, presidente en funcións, segue sendo o principal favorito. E se haberá intriga: a segunda volta ou inmediatamente na primeira.
  Dada a baixa valoración de Medvedev, e moi probablemente un gran número de candidatos presidenciais, a segunda volta é moi posible.
  Con todo, Medvedev terá unha vantaxe moi grande na primeira volta, e non un rival moi guapo na segunda.
  Aínda que o seu Zelensky pode aparecer no último momento e confundir todas as cartas!
  Oleg Rybachenko volveu lanzar unha granada, empurrando os tanques dos nazis. Moito ruxido e bombardeo.
  E a terra de cando en vez despega e arde directamente no aire. E envorcar, fundirse, fragmentos.
  Oleg di:
  - Gloria ao noso imperio!
  Margarita, lanzando co pé descalzo un agasallo de asasino, chirriou:
  -Gran gloria aos heroes!
  E de novo a nena co seu tacón espido botará un limón.
  Os fascistas están entrando, oh, e entrando.
  Non hai maneira, nin sequera cunha bomba de baleiro non podes parar e gañar! Que guerreiros tan chulos aquí, só horror!
  Oleg ruge:
  - A nosa vitoria na guerra santa!
  Margaret confirmou:
  - Cunha garantía do cen por cen!
  E de novo a nena lanzou unha granada co pé descalzo.
  Non, estes nenos claramente non se van a rendir así.
  Oleg Rybachenko ruxiu:
  - Pola nova orde soviética!
  Margarita disparou activamente unha ráfaga e confirmou:
  - Banzai!
  Oleg, pola súa banda, intentou compoñer aínda máis. Ben, aquí está Vitaly realizando unha defensa voluntaria contra Tyson Fury. Mentres tanto, Wladimir ten unha pelexa igualmente interesante con Ruiz.
  De feito, Ruiz foi campión do mundo en tres versións. Alí, por que Vladimir non pode loitar contra el por moitos cartos? Todo o contrario máis cómodo - moito máis curto, e gordo. Vladimir pode dispararlle con golpes longos.
  É unha mágoa que Klitschko Jr. perdese unha pelexa con el mentres era campión do mundo. E deberías te mover.
  E como non pensaches niso, Vladimir?
  E o campión do mundo en tres versións é agora Usyk. Con todo, rapidamente chegou ao trono.
  E unha loita de unificación con Vitaly é posible. Pero estas son só especulacións ata agora.
  Vitali necesita vencer a Tyson Fury, e a revancha con Weider interesa. E hai moitos outros loitadores interesantes. O mesmo Anthony Joshua. Tamén sería moi interesante loitar con el. E vingar ao meu irmán tamén.
  Vitaly causou sensación ao derrotar a Weider. E iso mesmo pode ser o éxito do desenvolvemento.
  Por que non converterse no primeiro boxeador do mundo en gañar un campionato despois de cincuenta anos? Isto nunca se fixo antes!
  Ola Vitali! Non importa que tipo de alcalde de Kiev foses, pero agora xa foi recoñecido sen dúbida como un gran campión do mundo!
  Pero aquí está a primeira defensa voluntaria do título. Contra Vitaly, un opoñente máis grande e de brazos máis longos. Non un golpeador tan formidable como Wyder, pero técnico, e destreza, con brazos longos. E ademais aínda non está roto, aínda que caeu.
  O máis importante é que derrotou ao aínda bastante novo Wladimir Klitschko, o que sen dúbida converte a Tyson Fury nun formidable competidor.
  As probabilidades eran de cincuenta e cincuenta. Por suposto, a vitoria por nocaut sobre Wyder foi impresionante. Pero agora non será un gruñido contra el, senón un hábil loitador, ao que ninguén aínda puido enviar. E o máis importante, o gañador do propio Vladimir nos albores da súa forza.
  Será Vitaly capaz de facer fronte a tal técnico á idade de cincuenta anos. Este é un duelo de intelectos. Ese Wyder claramente subestimou a Vitali e intentou tomalo sen ceremonios. E aquí xa non funciona así.
  Aquí están os dous boxeadores preparándose. Vitaly, coma sempre, é serio e concentrado. Está seguro e tranquilo.
  Tyson Fury tamén se está preparando. É máis alto que Vitaly, ten os brazos máis longos e tentará usalo.
  Pero agora a loita terá lugar en Gran Bretaña, e transmisión de pago.
  Tyson Fury é agora o primeiro. Demostra confianza exterior. Calvo, torpe e pouco atlético. Se o cabelo de Vitali Klitschko está tinguido, entón non entenderás cal deles é máis vello, aínda que a diferenza é de dezasete anos. Este aínda non é un récord de loitas polo campionato, pero xa se está a achegar ao récord.
  Ben, quizais Vitali tamén loitará contra alguén máis novo que Tyson Fury.
  Aquí Vitaly sae cunha música formidable. Míranse.
  Tyson agacha e non parece máis alto. Nos ombreiros de Vitaly, quizais, e máis amplos. E o máis importante, a súa figura é moito máis fermosa e os seus músculos están en relevo.
  Ben, a que soan os himnos? Primeiro británicos e despois ucraínos.
  Despois un intercambio de miradas.
  E agora soa a bucina, a primeira volta.
  Vitaly lanza un lixeiro golpe, móvese ben. Tyson intenta marchar. Pero Vitali é moi áxil, e os seus golpes móvense nunha traxectoria torpe, chegando á cabeza de Tyson Fury.
  Todo vai segundo o previsto polos expertos. Vitaly ten unha velocidade excelente.
  E todo ten éxito.
  Gaña a primeira volta... Despois un minuto de descanso e a segunda volta. De novo, Fury non cambia de táctica. Ao parecer, espera que Vitaly se canse.
  . CAPÍTULO #4
  E de novo, Klitschko Sr ten unha lixeira vantaxe. Os irmáns dominan o ring.
  Wladimir gañou a Ruiz Jr hai unha semana por nocaut técnico.
  Ben, a loita continúa.
  A terceira rolda volve estar baixo o ditado de Vitaly. Pero na cuarta rolda, Tyson Fury explota de súpeto. Correndo cara adiante... E bate un dos dous. E cae nunha caída.
  Que quería? Vitali está en alerta.
  Dalgunha maneira Tyson defendeu esta rolda ata o final. Entón comezou de novo a batalla unilateral co dominio de Vitaly. Ademais, o campión do mundo Klitschko Sr. claramente non tiña présa.
  E agora, despois de oito roldas, Tyson Fury retírase de súpeto. E o triunfo declárase por nocaut técnico, pola negativa a continuar a loita.
  Así, Vitali Klitschko establece unha nova marca: o primeiro loitador da historia do boxeo en defender o título mundial aos cincuenta anos. E supera outro logro de Hopins.
  O que agora realmente Vitaly converteuse nun superhome. E vingou ao seu irmán.
  Pero a seguinte loita é unha revancha con Wyder. Prometen tarifas moi altas. Que podes ter un duelo con el, e despois saír con Xosué.
  E entón xa podes pensar nunha loita de unificación con Usyk. En xeral, Vitali Klitschko, en principio, gustaríalle converterse no campión do mundo absoluto. E este desexo é moi forte.
  Oleg Rybachenko sorrí ante os seus pensamentos. Si, isto é posible. O neno sega toda unha liña de fascistas e di:
  - A xente lémbrate de ti Klitschko! A xente apreciate Klitschko! A xente quérete Klitschko! Volve pronto Klitschko!
  O neno xenial riu coa súa alegre canción e de novo como lanzar a máis letal de todas as granadas. E chocan tres tanques dos nazis.
  A pesar da heroica resistencia das tropas soviéticas, os nazis aínda puideron tomar e cortar o corredor que conectaba Moscova con outras partes da URSS.
  Así, a capital de Rusia está en completo bloqueo. Do mesmo xeito que Leningrado está bloqueado.
  Stalingrado segue resistindo. Os alemáns tamén están asaltando as cidades de Grozny e Ordzhonikidze no Cáucaso. A situación é crítica. Especialmente cando Moscova quedou completamente rodeada.
  Ten moitas tropas, e centos de miles de soldados na milicia. Pero nas batallas, os proxectís e os cartuchos consomen moi rapidamente. Pode quedar sen munición. E entón caerá o capital. E non hai tantos alimentos. Isto tamén rematará pronto.
  E sen Moscova, será outra guerra. E Stalin entende isto.
  Agora está en Kuibyshev. Pero despois de que os nazis atravesaron o Volga, entón non estaba lonxe da primeira liña.
  E ademais os samuráis tamén están presionados. E bombardean, e escalan con innumerables infanterías. Quizais non a forza suficiente.
  Stalin entende isto e está tentando negociar unha paz separada con Xapón entre bastidores. Como, incluso están preparados para renunciar ao Extremo Oriente e pagar unha indemnización en ouro.
  Pero Hirohito dixo: necesitamos toda Siberia, ata os Urais. Por desgraza, é imposible ceder tanto.
  Vladivostok xa está case rodeado. E, en xeral, todo é moi parvo...
  Pero algunhas nenas heroína loitan e non ceden ante os fascistas e os militaristas xaponeses.
  O coche blindado da prisión no que viaxaba a cantante Vedmakova parou, escoitouse o chirrido da porta que se abría. Dous xaponeses, un grande e gordo, o outro pequeno e delgado, asomáronse á luz que cegou a Anastasia por un momento. Entón, a nena, sen dubidalo, botou a unha cun balance da súa canela na sien, a outra co puño envolto nunha cadea na mandíbula. Os cacareados guerreiros da Terra do Sol Nacente caeron ridículamente nun nocaut.
  Vedmakova mesmo cantou:
  - ¡Eu chamo ao home a duodécima rolda! Despois de todo, son unha super muller e chea de Atass, e envío ao inimigo a un profundo nocaut, demostrando unha clase desenfreada na batalla.
  A nena colleu unha metralleta xaponesa copiada da Schmeister e, premendo o obturador, correu á cabina. Tres xaponeses máis saltaron por alí, Vedmakova lanzoulles unha explosión, apuntándolles á cabeza e sorrindo ferozmente.
  - Que conseguiron os demonios con cabeza de club!
  O vehículo blindado de transporte de persoal foi capturado por unha dama guerreira espida. Witcher ladrou:
  Planou sobre a desafortunada Rusia,
  Monstros infernais fervendo escuridade!
  O ocupante ten a súa machada chuviosa,
  Afia e córtache a cabeza!
  Un comunista en batalla no inferno non é un peón,
  Non sempre andamos no xugo!
  Converte o Terceiro Reich en tizóns,
  Ben, a honestidade marcará ben!
  A pesar do feito de que estaba noxo, Vedmakova puxo o uniforme militar xaponés retirado dos mortos. Que desagradable era, estes soldados levaban moito tempo sen lavar e apestaba terriblemente. A rapaza piloto berrou:
  - É necesario oskotinitsya ata tal punto! asiático aínda!
  O vehículo blindado de transporte de persoal, con todo, saldou facilmente e partiu en dirección norte. O vehículo contaba con dúas metralladoras de 12 milímetros, polo que nalgunhas ocasións era posible superar un ataque de infantería. Outra cousa é que a armadura de 20 milímetros non podía soportar o calibre das "armas" xaponesas de 37 milímetros. Vedmakova pensou: como cambiou Rusia a chegada dos comunistas ao poder. Se na época do tsar, o exército xaponés era significativamente superior ao ruso en termos técnicos, agora, pola contra, está quedando atrás. Aínda que non se pode dicir que non se fomente a ciencia no país do Sol Nacente. A educación secundaria obrigatoria introduciuse a finais do século XIX. É certo que a calidade da educación en Xapón non era alta. Copiárono da escola prusiana, que era pedante ata o extremo, e simplificárono un pouco, de xeito que un profesor deixaba pasar o maior número de alumnos posible, xa que non había suficientes persoas formadas. En xeral, os xaponeses imitaron aos europeos, por exemplo, aos británicos na aparencia de uniformes caqui, aos alemáns na formación e aos regulamentos militares, aos estadounidenses no uniforme e tipo da mariña e ao sistema das institucións financeiras. É certo que tamén tiñan o seu propio, por exemplo, o código Bushido, os famosos explosivos Shimosa (aínda que apenas era mellor que o europeo). Ata mediados do século XIX, Xapón era un país medieval atrasado que nin sequera tiña vías férreas, pero que estaba armado con canóns con balas de canón. Era aínda máis arcaico que Turquia ou Irán, e máis aínda que a Rusia tsarista. Curiosamente, pero foi América a que axudou ao país do Sol Naciente a chegar á xente e, literalmente, obrigándoos a unirse ao mundo civilizado. O moderno cruceiro de vapor con proxectís explosivos causou unha forte impresión ao atrasado Xapón. Sobre todo cando afundiu varios veleiros, mostrando a total impotencia dos canóns con balas de canón.
  Quizais os americanos lamentarán máis dunha vez que obrigaran a Xapón a abrirse ao mundo. Que levantaron un competidor en Asia, pero daquela era difícil crer que en poucas décadas a Terra do Sol Nacente seguiría o camiño que Occidente levara séculos.
  Vedmakova percorreu a estrada, deixando adiante camións con reforzos, así como vehículos, e razoou. Mesmo baixo Alexandre II, ou máis ben incluso baixo Nicolás I, o goberno tsarista trazou plans para que China se unise a Rusia. Pero Nikolai escolleu a dirección turca como obxecto de expansión. En principio, era máis cómodo. Pero a Gran Bretaña e Francia que odiaban a Rusia baixo a súa influencia defenderon aos otománs. Por primeira vez nun cuarto de milenio (desde o obxectivo de 1612), Rusia perdeu unha guerra a gran escala (as batallas individuais, por suposto, non contan, quere dicir que durante case un cuarto de milenio Rusia non perdeu guerras). en xeral, por certo, foi baixo Nicholas o primeiro que alcanzou o seu máximo, en tamaño). Houbo varias razóns, a máis importante a superioridade das potencias occidentais no equipamento tecnolóxico das tropas. Despois de que Nikolai se suicidase o primeiro, Alexandre II tomou o trono: quizais o tsar máis educado e erudito de toda a historia de Rusia. Lanzou reformas a gran escala, observou a servidume, baixo el comezou o rápido crecemento da industria, a construción de ferrocarrís e centrais eléctricas. Pero ao mesmo tempo, a abolición da servidume tivo lugar a costa dos campesiños, houbo moitas ruínas, estalaron disturbios, especialmente masivos en Polonia. Alexandre conseguiu facer avanzar a Rusia, pero non resolveu os problemas fundamentais, e mesmo vendeu Alaska a América por un centavo e regalou as illas hawaianas de balde. É certo que conseguiu derrotar a Turquía, pero o Imperio Otomán estaba a estas alturas moi débil e foi sacudido polos levantamentos. Si, as perdas de Rusia nesta guerra foron desproporcionadamente grandes, o que demostra que o exército ruso aínda está lonxe de ser perfecto, a pesar da reforma. Non obstante, mesmo baixo Suvorov, todo non estaba tan claro como se escribe nos libros. As vitorias tiveron un custo considerable e Catalina II, por exemplo, durante a segunda guerra ruso-turca, limitouse a adquisicións territoriais relativamente modestas, rexeitando mesmo as reclamacións sobre Moldavia. Aínda que estas terras estaban habitadas por eslavos ortodoxos, e nun momento formaron parte da Rus de Kiev. En xeral, despois da liberación de Rusia do xugo mongol-tátaro, tomouse un curso para devolver todas as terras eslavas orixinais. Levaron varios séculos, por exemplo, Galicia foi devolta só en 1939, despois da liberación do xugo polaco. E a cidade de Przemysl coas terras adxacentes quedou cos húngaros e eslovacos.
  Vedmakova mirou a estrada: non había tantos coches diferentes, aquí marchaban os infantes xaponeses. A poboación de Xapón é duns cen millóns, aínda máis que en Alemaña, o adestramento previo ao reclutamento ocupa a metade das clases da escola. A guerra coa URSS é unha bendición para eles, a diferenza da loita cos EUA. Pode selo, máis e máis novas divisións.
  Hai unha gran tentación de botar unha ráfaga de dúas das túas metralladoras de disparo rápido, xa que isto pódese facer controlándoas cun accionamento hidráulico desde a cabina. Pero a verdade é que entón ela mesma terá poucas posibilidades de saír de aquí. Non, aínda é mellor facelo máis preto da primeira liña ou de noite. Si, parece que xa é noite... Despois daranse de comer os lobos e as ovellas estarán a salvo. Pero non, non é unha ovella.
  Entón, que hai de Xapón? A primeira guerra de 1904-1905 perdeuse, e Rusia perdeu máis de douscentos cincuenta mil soldados e oficiais só como prisioneiros. Aínda que o exército tsarista tiña unha superioridade numérica. Xapón, pola contra, perdeu menos de dous mil prisioneiros; ata se estableceu unha bonificación de cen rublos de ouro por cada soldado de cara amarela capturado e mil oficiais. Esta páxina da historia é moi desagradable para Rusia. O que máis molesta dentro do país, moitos desexaban a vitoria dos xaponeses. Por exemplo, os estudantes da Universidade de Moscova enviaron parabéns ao mikado pola caída de Port Arthur. E canto foi espoliado: non podes enumerar!
  Vedmakova diminuíu a velocidade do gas para non toparse con outra columna en marcha. A nena maldixo:
  - Pois son coma saltóns! Criaturas furtivas!
  O oído xa distinguía o ruxido do cañonazo, a primeira liña achegábase. O piloto gruñía, e logo cantou:
  O guerreiro ruso non xeme de dor,
  O guerreiro ruso destrúe aos xaponeses!
  E temos unha pena total,
  Todo o escudo dobrado estremecía!
  A nena calou de novo. Nesa guerra, EEUU e Gran Bretaña axudaron a Xapón con diñeiro e armas, pero non había fronte no oeste. De feito, o país do Sol Nacente esperaba que Alemaña aproveitase o momento e atacase a Rusia. En principio, foi real, e beneficioso para Alemaña. A Austria-Hungría aliada, que chocaba cos intereses dos Balcáns, tamén podería opoñerse a Rusia. Turquía, historicamente ofendida por Rusia, e mesmo estando baixo o control financeiro de Alemaña, tamén podería entrar na guerra. Non se descarta a entrada de Italia na guerra, que formaba parte da Triple Alianza e podía reclamar as ricas terras ucraínas. En calquera caso, a Rusia tsarista sería mala. Aínda que perdese na alianza coa Entente, entón unha guerra en dúas frontes acabaría nun desastre. As posibilidades de que Francia se una á batalla son escasas, xa que nese momento Gran Bretaña estaba contra Rusia. En xeral, por suposto, este é un gran erro de cálculo do Kaiser, que perdeu tal oportunidade. É posible que mesmo despois do estalido da Primeira Guerra Mundial, o principal erro de cálculo estratéxico fose a ofensiva de Fritz contra Bélxica e Francia. Quizais se tivesen iniciado unha invasión de Rusia con todas as súas forzas, a situación con Polonia en 1939 repetiríase. Afortunadamente, os alemáns resultaron demasiado confiados, escollendo unha guerra en dúas frontes.
  The Witcher, a diferenza de moitos compatriotas, tivo sorte: conseguiu ler Mine Kaif, e mesmo no orixinal. Por suposto, Hitler tiña razón cando dixo que había que estar xunto con Gran Bretaña contra Rusia, ou xunto con Rusia contra Gran Bretaña. E loxicamente, o futuro Führer criticou aos que intentaron sacar á luz o cadáver de Bismarck.
  Hitler realmente rexeitou calquera posibilidade de alianza con Rusia, especialmente cando os bolxeviques chegaron ao poder nela e crían que as terras rusas debían converterse en colonias alemás.
  Isto significa que era inequívocamente un inimigo de Rusia, e calquera tratado para o Führer era un simple anaco de papel. Ademais, Stalin é un idiota que perdeu un golpe tan forte no queixo aberto, aínda que tivo que prepararse para repeler o golpe e poñer en alerta ás tropas. Ou mellor aínda, poñelo en ti mesmo! O exército alemán tampouco estaba preparado para o impulso ofensivo do exército soviético. Sería moi difícil para eles, simplemente poderíamos rodear e destruír as tropas alemás en caldeiras. E que é esta guerra! E así pasou a iniciativa á Wehrmacht. E a fronte fluía de oeste a leste. Non está claro con que contaba Stalin? E Beria é un fillo de puta. Ela coñece ben ao seu calvo. Ben, por que non avisou a Stalin. Por que non se persuade a tomar medidas? Como pasou? Despois de todo, o Comisario do Pobo é unha persoa astuta e non se fiaba de ninguén! Despois de todo, realmente había datos de intelixencia serios, as tropas do Terceiro Reich estaban sendo tiradas ata a fronteira e cada segunda avoa profetizaba a guerra. En xeral, había a sensación de que algo implacable, terrible estaba chegando!
  E só Stalin e a súa comitiva batían os cubos, coma se a propósito quixesen perder e matar millóns de persoas. E, en xeral, o xeorxiano con bigote non é un xenio... Non conseguiu rematar o seminario e, como lle recoñeceu Beria, bebe moitas veces. E cando comezou a guerra, zumbaba en xeral... E agora o mundo enteiro está en armas contra Rusia! E aquí, por suposto, a inflexible política de Stalin ten a culpa. En particular, a pesar de que a fronte estaba asfixiando pola falta de abastecementos, miles de trens foron retirados para deportar chechenos a Casaquistán. E isto fíxose durante a guerra, cando cada vagón conta! Por iso, por certo, Mainstein conseguiu, a pesar da importante superioridade numérica do exército soviético, realizar un contraataque para derrotar ás tropas vermellas. Debido á falta de escalas, os reforzos non foron despregados a tempo, o suministro de tropas soviéticas foi interrompido e, como resultado, a ofensiva fracasou. E se as nosas tropas estivesen agora en Kiev, e quizais en Romanía, Gran Bretaña e Estados Unidos non se atreven a traizoar á URSS!
  Ademais, quen case matou a Hitler? Empurrando así o Terceiro Reich a unha nova agresión?! O máis probable é que fose unha operación dirixida por Beria... Despois de todo, nalgún momento descubriu como acabar con Trotsky. Logo, porén, isto foi debido á necesidade de evitar unha escisión na Internacional. Agora isto levou ao efecto contrario, os inimigos de Rusia uníronse. E inimigos históricos! O seu Vedmakov, debo dicir, quedou moi sorprendido de que Churchill fixera un sensacional discurso o 24 de xuño anunciando o apoio á URSS. É estraño que unha ovella veu por unha alianza cun lobo, se, por suposto, o león británico se pode comparar cunha ovella. Stalin, porén, é un lobo típico! Agora todo volve á normalidade, capitalistas-demócratas e capitalistas-fascistas xuntos! Pero os comunistas estamos unidos e honestos, sen compromiso coa conciencia! Quizais isto é o que quería Stalin? En todo caso, as forzas dos inimigos multiplicáronse e, no leste, Xapón mostrou a súa boca. Pero, en xeral, o curso do liderado dos países do Sol Nacente é lóxico: é necesario pechar a gorxa aos militares con enormes concesións territoriais insatisfeitas e rendición real, prometeron novas batallas e terras. Se os Estados Unidos non impuxeran sancións o 24 de xullo, ou mellor dito, un bloqueo contra Xapón, entón quizais o samurai golpearía a URSS, mesmo en agosto sen esperar o inverno! Os xaponeses son un pobo valente e dificilmente se lles deteña a lembranza de Khalkhin Gol, onde, por certo, loitaron tropas secundarias, incluídos os títeres do goberno imperial manchú!
  E isto podería poñer en perigo a caída de Moscova... Aínda que, probablemente, Stalin preferiría entregar toda Siberia á rendición de Moscova. Simplemente deixaría a cobertura alí, coa esperanza de que o duro inverno da taiga non dese aos xaponeses a oportunidade de avanzar demasiado e conectarse cos alemáns dos Urais ou da rexión do Volga.
  E entón, por suposto, habería problemas... Hitler fracasou preto de Moscova e cometeu un erro de cálculo ao declarar a guerra aos Estados Unidos, sen obrigar a Xapón a corresponder contra a URSS. Hitler non se distinguía en absoluto pola lóxica, polo seu antisemitismo bestial, poñendo contra si a principal elite financeira e mesmo o Vaticano. É certo que isto aumentou a súa popularidade entre os árabes, pero non proporcionaron asistencia significativa ao corpo de Rommel.
  O coche blindado dirixiuse ata a antiga fronteira soviética. Xa houbo algunha destrución. Aquí está o posto fronteirizo que aínda sae fóra.
  E infantería xaponesa, así como varias tanquetas lixeiras con canóns automáticos de 20 mm e dúas metralladoras cada unha. Contra a infantería chinesa, esta pode ser unha boa arma, pero contra o T-34 ... É certo, hai poucos tanques deste tipo no Extremo Oriente, as forzas principais están atrapadas no oeste. Ademais, son visibles un par de vehículos blindados e morteiros máis, transportados en vehículos descubertos. Debo dicir que bos morteiros, a pesar do pequeno calibre...
  Vedmakova dubidou: que facer? Hai moitos xaponeses e, ao parecer, cómpre desviarse por unha estrada rural. Ou quizais aínda dar unha cola para os ollos pechados?
  Xa está a escurecer, as nubes cubriron o ceo, chega a choiva. Por suposto, podes arriscar, sobre todo porque así se amontonaban os xaponeses, a infantería, reunida en densas filas. Si, hai todo un rexemento deles, soldados de cara amarela, bastante desagradables, e non é unha pena matalos.
  Vedmakova fíxose perdón, murmurando:
  - Deus me libre de poñer máis samuráis!
  Dúas metralladoras de gran calibre de 12 milímetros atacaron as criaturas de ollos pechados. O masacre comezou. A nena mesmo cantou:
  Loitaremos contra o inimigo ata o final
  As fazañas dos soldados - non contes o número!
  Os rusos sempre foron capaces de loitar,
  Non te rindas cando veñan problemas!
  12 - milímetros é un cartucho grande e afiado, atravesa o corpo e, ás veces, varios xaponeses á vez. Vedmakova controlou o arma coa axuda de actuadores hidráulicos, que os xaponeses tomaron prestados da aviación. Nos primeiros segundos, os loitadores do Imperio Sol Nacente nin sequera entenderon o que estaba a pasar e de onde viña o ataque. Simplemente caeron, soltando regueiros de sangue do estómago e do peito. Tan inesperada foi a chegada da morte neste mundo aparentemente sereno. Aínda que non, a última afirmación é máis ben unha burla.
  Vedmakova conseguiu cortar varias liñas antes de que o inimigo reaccionase e comezase a espallarse. O piloto seguiu disparando mentres movía o coche blindado de forma que non caese baixo o lume das tanquetas. Non obstante, un canón de avión pode perforar incluso esa armadura. Non obstante, isto aínda depende da velocidade inicial do proxectil, nas tanquetas aínda é maior que nas armas de combate.
  Aínda que o piloto tivo sorte, os xaponeses non descubriron de inmediato quen lles mandaba a morte, sobre todo porque a choiva da primavera pingou, polo que os flashes foron difíciles de distinguir. Probablemente os samuráis pensaron que estaban sendo atacados por un destacamento ruso que atravesara a retagarda, polo que as tanquetas abriron fogo contra os arbustos. Vedmakova, esmagou aos xaponeses e cantou:
  Desde os extremos do océano
  Onde o arco estremecía o ceo!
  As hordas do sultán están arrasando,
  Como se o Anticristo resucitou!
  
  A guerra é despiadada, malvada,
  ¡Como un papaventos descendeu sobre Rus!
  A miña terra é gris nas feridas,
  Salva a miña nai, pídolle a Deus!
  
  Que cruel é o mundo, que horror
  O neno caeu e quedou en anacos!
  Deron a luz, empuxándoo con dor,
  Así que o malvado Thunderer decidiu!
  
  Aquí Deus non sabe a medida da ira,
  Derrotou á raza humana da desgraza!
  E todo vivo sofre
  Só a tristeza conta a vitoria!
  
  Rusia está cuberta de sangue,
  Que cruel eres Deus!
  Onde foi a súa misión?
  Seguro que Cristo é o terceiro, superfluo!
  
  Por que es Inferno e Eva
  Exiliados pola ofensa do seu paraíso!
  Chegou o momento do caníbal,
  Cun ataque máis brusco Mamai!
  
  As nenas choran,
  Os alemáns mataron os pais!
  Ela está descalza, e xeadas,
  Duro, todos os ríos están xeados!
  
  Ninguén se compadece de nós
  Agora os mosquitos, despois as serpes pícannos!
  Ás veces xorde a idea
  Que copa de sufrimento ata o bordo!
  
  Esperanza en van para Deus
  Seguro que non lle fai mal!
  E é mellor vivir mal e mal,
  Pero dixemos: é suficiente!
  
  Temos as bandeiras do comunismo,
  E iso significa sen referencia ao tío!
  Non tolerar os ouriños do fascismo,
  A nosa ética é sinxela: ao carallo!
  
  Esperanza de mans nos callos,
  Na mente que está na cabeza!
  A vontade lévanos aos logros,
  Habilidade, entusiasmo no puño!
  
  E así, medindo pasos,
  Á liberdade e á felicidade ao teu xeito!
  Convertémonos en deuses vermellos
  Ninguén pode dobrarnos!
  Vedmakova cantou e garabateou con metralladoras, dispara aos que xa conseguiran espallarse e deitarse cos ollos pechados. Pero entón a súa sorte cambiou e, ao parecer, varios oficiais xaponeses descubriron cal era o asunto e lanzaron varias granadas ao coche blindado. Vedmakova sentiu un estremecemento no seu casco. Non obstante, as granadas xaponesas eran granadas de fragmentación e non penetraron na armadura, aparentemente deseñadas para conter ráfagas de metralladoras de calibre de ata 14 milímetros.
  Witcher riu.
  - E aquí hai unha batalla teimuda! Corroído, de súpeto máis sabio e golpear o obxectivo con máis frecuencia!
  Nun vehículo blindado de transporte de persoal, as metralladoras son alimentadas por cinto. Isto dá unha gran oferta de balas, ademais, ofrécese refrixeración por auga, o que lle permite aumentar a duración do disparo. Polo tanto, o guerreiro sen cerimonia cortou aos xaponeses que lanzaban granadas. Pero o resto dos loitadores parece que se decataron. As granadas voaron de novo. Escoitouse un ruxido. Parece que unha das granadas resultou pesada, dun quilo de peso e antitanque. Os xaponeses xa foron subministrados con espazos en branco similares. Débil contra Chevrons e T-34, pero podes atravesar un coche blindado! A través do lado perforado, o po estaba chovado sobre Vedmakova. A nena maldixo:
  - Si, Xapón é pequeno, pero causa grandes problemas!
  O coche blindado deixou de moverse e un par de granadas de fragmentación voaron cara ao interior, onde estalaron.
  As astillas atraparon a Vedmakov, arrincándolle o uniforme. Aínda por riba, incendiouse un tanque de gasolina avariado. A nena volveu maldicir.
  - Non é un coche - ¡Xeneral! Eu daríache unha merda!
  Tiven que cortar un par de ducias máis para saír da cabina. A nena fixo isto sen que os soldados xaponeses se decataran e arrastrouse. Por si mesmo, non se preocupou polo seu uniforme do exército do país do Sol Nacente. E na escuridade e na choiva, a cara non se distingue demasiado. Agora cómpre saír da estrada e disolverse no arbusto.
  A nena arrastrouse o suficientemente rápido e ao mesmo tempo topouse con cadáveres un par de veces. Moito murmurou:
  - Non está mal, deille unha luz ao samurai! Agora só tes que salvarte!
  O guerreiro mergullouse entre os arbustos e, levantándose, comezou a camiñar. Bufón con eles, quizais non cheguen. De feito, ela loitou decentemente e pensou que a súa fazaña: o máis probable é que non o creasen, se non, quen sabe, darían outra estrela do heroe!
  En xeral, unha cousa estraña é a guerra, aquí estás matando xente e isto non é normal doado, pero vale. Como di a Biblia, non matarás! Non obstante, Deus mandou non só matar, senón, en xeral, exterminar os amalecitas e as súas mulleres, fillos e mesmo gando! Aínda que mesmo durante a guerra, o exterminio da poboación civil considérase un feito inmoral e vil.
  Porén, os aliados occidentais bombardearon non só e non tanto as instalacións militares como a poboación civil. Isto foi en parte debido á baixa precisión dos bombardeiros a gran altitude, o que dificultaba a derrota de obxectivos puramente militares, pero o principal era a vinganza. Xapón tamén recibiu luz de EE. E non tiñan nada que responder! Simplemente non tiñan avións o tempo suficiente para sacar aos Yankees!
  Ao parecer, os americanos consideraban suficiente a vinganza por Peru Harbour, ou mellor dito, a elite financeira máis alta decidiu actuar pragmáticamente, ao mesmo tempo, e poñer fin ao Exército Vermello de Mao. Xapón abandonou Manchuria como trampolín para a guerra contra a URSS, e déuselle man libre contra Mongolia, e o resto foi obra de Chiang Kai-shek! Entón, será posible arrasar toda a China baixo si mesma. E que o país do Sol Nacente sangre na guerra coa URSS. O máis interesante aquí, probablemente, é que os xaponeses están contando, despois de derrotar a Rusia, para volver igualarse con América usando a axuda de Alemaña e os Estados Unidos, están pensando en arrebatar Siberia e outras terras ao esgotado Xapón.
  Cada bando pensa que se fixo de forma moi intelixente, especialmente desde que América e Gran Bretaña conseguiron o control de vastos territorios sen disparar un tiro. En caso contrario, terían que recuperalos durante moito e tedioso tempo, o que levaría polo menos varios anos, ¡porque aínda son illas!
  Vedmakova andou coa esperanza de cruzar a primeira liña. É moi posible deslizarse no oco e aferrarse ao teu. E quizais ata facer prisioneiro a un dos samuráis. Ben, está preto das posicións máis avanzadas do exército soviético. Se non, será difícil de transportar.
  . CAPÍTULO #5
  Polo tanto, para a oligarquía mundial: Alemaña e Europa baixo a URSS, esta é considerada unha zona de influencia perdida, e mesmo unha ameaza para o fortalecemento do imperio comunista e a maior expansión do bolxevismo. E Rusia baixo Alemaña é a expansión das súas esferas de influencia e a posibilidade de chupar todos os zumes das terras ricas. Pero isto é realmente o que perderon os oligarcas franceses cando perderon con Alemaña: tiveron que compartir un pouco con Hitler, pero conservaron a maior parte da riqueza, e incluso se fixo máis fácil explotar aos traballadores: os alemáns esmagaron os sindicatos. Que perderon os oligarcas no Báltico? Conta todo o capital, e quen non tivo tempo para escapar, entón a liberdade ou a vida! Un exemplo incrible! Entón, non hai nada sorprendente nisto! E se Hitler non fora un antisemita tan ardente, ninguén axudaría á URSS!
  Hai que dicir que unha das razóns polas que Francia rompeu con relativa facilidade foi a porcentaxe significativamente menor de xudeus tanto na poboación xeral como na elite financeira. En Polonia, Gran Bretaña, EEUU: foi todo o contrario. Especialmente nos EUA, que, por certo, explica por que os ianquis, a pesar de que non caeu unha soa bomba sobre América, foron aínda máis crueis coa poboación de Alemaña que os británicos!
  Vishu, converteuse nun monicreque baixo a Wehrmacht, e os alemáns percorreron París tocando harmónicas. Hitler comezou a preparar unha invasión de Inglaterra, sen molestarse en trasladar a economía a unha base militar e utilizar os recursos da Europa conquistada. Custoulle caro, así como a falta de ganas de negociar cos anglos, co rexeitamento do antisemitismo. Este último, quizais, permitiría ao Führer soltar todas as súas forzas para a guerra contra a URSS, e atacar en maio. É certo que a paz con Gran Bretaña podería empurrar a Stalin ao anuncio da mobilización. Sería un sinal de que, din, o inimigo xa está no limiar.
  Ou non converterse, e entón quizais afectaría á posición dos Estados Unidos en relación a Xapón. Non provocarían a Terra do Sol Nacente, e o poderoso imperio podería abrir unha segunda fronte! Que pasou agora. Só nunha situación aínda peor, cando o exército da URSS está case derrotado, a produción de armas aínda non se estableceu e aínda non aprenderon a loitar!
  Agora non é o ano corenta e un: as tropas soviéticas gañaron experiencia de combate, aprenderon a loitar e gañar! Entón, agora non teñen medo de tanques pesados e avións con sete puntos de disparo nunha mesma máquina.
  Un xaponés solitario está preto dunha árbore. Entón, un maniquí amarelo común.
  Vedmakova saltou detrás del. Ela levantou a cabeza e, a continuación, torceu ... Cando tiras bruscamente o "bombo" do inimigo cara arriba, os músculos do pescozo xa non poden proporcionar unha resistencia efectiva e a "cabeza" dobra facilmente!
  Ben, que é un samurai menos! Vedmakova parece alegre e contenta, ata mostra os dentes:
  Xapón nunca nos conquistará! Porque hai un loitador coma min!
  De feito, en toda a historia de Rus, só os mongoles tártaros foron capaces de conquistar! Por que pasou isto e por que a gran nación eslava resultou indefensa, isto é, por suposto, un misterio non para unha xeración!
  A principal razón é a fragmentación feudal, cando cada quen colleu un anaco de terra para si: comezou galiñas e sentouse nela, gardando a súa herdanza: sen traballo!
  Vedmakova sentiu que as botas xaponesas axustadas e incómodas fregábanlle as pernas. O piloto decidiu que neste caso non ten sentido soportar o tormento. Ela só tirou o contundente, constrinxindo e presionando as "almofadas" nos dedos. Sentín o frescor nocturno da miña terra natal cos meus pés descalzos e sentínme moito máis alegre! Ela engadiu un paso, e ata comezou a rebotar un pouco!
  O feito de que os rusos estivesen divididos foi a maior traxedia dos eslavos. No oeste foron subxugados por Lituania e Polonia, e no leste polos crueis tártaros. O xugo, con todo, non durou para sempre: Moscova, antes diso, unha pequena cidade comezou a crecer e mesmo se converteu nunha especie de pequeno imperio. Ivan Kalita converteuse no coleccionista de terras rusas. Foi o primeiro e non o máis exitoso, pero o máis importante é o primeiro! E como soa na canción bolxevique: é mellor estar morto que o segundo!
  Stalin non é ruso, este é o seu principal inconveniente! De aí a desconfianza da nación titular, e as masivas represións inxustificadas! Aquí, dálle os cornos ao porco, e o reino ao calzo!
  Chuchmek no trono e Rus no paddock!
  Por exemplo, tanto Tukhachevsky como Yegorov eran mariscais moi capaces, o que, por certo, pódese dicir sobre o resto dos comandantes reprimidos. Non se pode comparar cun mono con bigote! Por iso quedamos atascados!
  Non obstante, como ocorreu realmente que Stalin conseguiu converterse nun gobernante soberano? Un xeorxiano analfabeto fíxose Deus!
  O pobo ruso debe ser gobernado polo tsar ruso! Os Romanov, por certo, case non tiñan sangue ruso, e quizais por iso dexeneraron!
  Xapón tamén tiña unha forma peculiar de goberno, onde o shogun era esencialmente máis alto que o emperador e, polo tanto, había algunhas vantaxes, xa que é menos probable que arruinase o imperio por mor dun herdeiro parvo. Durante séculos, os xaponeses non libraron unha guerra de conquista, senón que disputaron activamente entre eles. Isto tivo certa influencia na mentalidade desta nación. Pero no século XX, a Terra do Sol Nacente conquistou máis terras que Alexandre Magno! Agora tócalle a Rusia. Só que agora non son tempos tsaristas, goberna o gran partido comunista e o sistema económico e político máis avanzado e perfecto do mundo!
  Vedmakova, con todo, de súpeto meneou a cabeza. No sistema político, e na forma de goberno, tampouco todo está ben! Por exemplo, o pobo non elixe o xefe do Estado como consecuencia dunha expresión alternativa de vontade, pero sucede... Debo dicir que nin a lei nin a constitución prevían a creación dunha sede e a súa habilitación con carácter de urxencia. poderes. E sobre as capacidades da seminarista medio-educada, ela persoalmente tiña grandes dúbidas! Así como Beria: unha persoa astuta, pero pouco educada, cunha visión e unha erudición extremadamente estreitas!
  Pero agora a primeira liña está aínda máis preto, os flashes son visibles e o ruxido fíxose aínda máis forte. É hora de atopar a lingua e.... Vedmakova notou un destacamento de xaponeses que se arrastraban. Agora cómpre con coidado, sentarse na súa cola. Aproximadamente no mesmo estilo que atacou ao Yu-188, un bombardeiro moi rápido, que nin sequera é doado de poñerse ao día co rápido MiG. Os troncos, por certo, en xeral, non son especialmente maniobrables e, a este respecto, non son mellores que os Focken-Wulfs. Pois aquí están os samuráis que se achegan á trincheira, parecen arietes que se arrastran ata un charco de petróleo. Hai moitos xaponeses, aquí hai que actuar con coidado... Aquí está o capitán do exército do país do Sol Nacente, o fociño é coma o dunha marmota. Algo berra, axitando vigorosamente os puños e a daga.
  Vedmakova, agardando pacientemente a que o samurai atacase, golpeouno na parte posterior da cabeza cunha culata de rifle. Non obstante, calculou o golpe de tal xeito que o "jap" non abandonou inmediatamente. E entón ela disparou unha ráfaga dunha metralleta contra os xaponeses que corrían para atacar! berrou:
  - A astucia na guerra é como unha vela nun barco, pero só se infla, non ela!
  O neno Oleg e a nena Margarita pelexan en Stalingrado. Estarán nesta cidade coma titáns.
  Oleg Rybachenko parece de doce anos. E o neno lanza unha granada co pé descalzo.
  Bota aos fascistas e di:
  - Gloria á gran Patria!
  Margarita tamén dá un xiro ben apuntado. Corta aos nazis e canta:
  - ¡Gloria a Stalin e ao sol do comunismo!
  Oleg Rybachenko dispara e engade:
  - Gloria aos heroes!
  A nena dispara, sega aos nazis. Lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - E gloria á Patria por séculos!
  Así, o neno e a nena romperon en serio. Disparan contra os nazis e lanzan granadas.
  O pé descalzo do neno lanza un agasallo asasino. O neno con furia salvaxe di:
  - ¡Atormentamos a todos!
  Margarita, disparando e segando ao inimigo, chilla:
  - E haberá feno do demo!
  E a nena lanza co pé descalzo un agasallo da morte. Así é o guerreiro, capaz de derrubar tropas enteiras.
  Un neno e unha nena pelexan en Stalingrado. Son auténticos heroes. E cabaleiros cheos de espírito audaz.
  Que pensaba Hitler que os rusos non aprenderan nada despois do desastre de 1941?
  E carallo! O Exército Vermello está preparado para enfrontarse aos monstros da serie "E", deixalos continuar: E-75 toneladas por noventa e E-100 toneladas por cento corenta. Desde a taiga ata os mares británicos, o Exército Vermello é o máis forte de todos.
  O neno e a nena pelexan, para que os nazis saian deles coma o vidro dun mazo.
  Os nenos son inmortais e non temen nada. Que son para eles estes fascistas? Os próximos coellos na semente!
  Oleg Rybachenko cantou cun ruxido:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, cabra Hitler,
  Por que te subiste ao culo de Rusia...
  Recibirás de nós específicamente nun centavo -
  Vai atopar o puño dun neno forte!
  E entón un neno musculoso lanza unha granada co pé descalzo. E dous tanques alemáns E-50 e E-75 chocan frontalmente e explotan.
  Oleg Rybachenko di con deleite:
  - Son un mozo loitador de súper clase!
  E de novo o rapaz dá a quenda.
  E entón a nena dispara. Ela bate con precisión e bate forte. E mentres el canta:
  - Vou esmagar a todos os fascistas, e perderei graxa con Adolf!
  E de novo a nena está en plena emoción polo exterminio. Todos tiran e tiran.
  E unha granada volve voar dende o pé descalzo. Ela vence aos fascistas. Lanzamentos como bolos por golpear o balón.
  Margaret canta:
  - Un golpe forte está excepcionalmente ben apuntado,
  O Povetkin máis xenial voa ao ring!
  Oleg Rybachenko, despedido, confirmou facilmente:
  - Unha copia digna de Povetkin, e non corre de fortes opoñentes!
  Despois diso, o neno volve lanzar unha granada co pé descalzo e esnaquiza aos nazis como botellas de adoquín.
  E que intelixentemente tachan, os nazis chocan. Que querían? Non foi necesario subir á URSS.
  Só Oleg Rybachenko está molesto. Estados Unidos xa desatou aos alemáns, e Rusia debería tomar o rap por eles.
  O neno, botando de novo unha granada co pé descalzo, cantou:
  - Non fagas o tolo América,
  Dános Alaska agora...
  Esta é a nosa terra a dúas beiras -
  Non é en balde que o oso é unha fera feroz!
  E Oleg Rybachenko volveu dar a quenda... Segaba aos nazis. E de novo, os dedos espidos do neno apertan a granada e lánzana ao inimigo. Espállano en diferentes direccións.
  O neno ruxe:
  - Gloria a Rusia!
  Margarita volveu lanzar unha granada co pé descalzo e chirriou:
  - Para o tsar Nicolás II!
  O neno corrixiu á nena:
  - Aquí goberna Stalin, non Nicolás II!
  Margarita aceptou:
  Si, Stalin! Quen fixo as paces co caníbal!
  E a nena volveu lanzar un agasallo asasino co pé descalzo.
  Oleg Rybachenko comentou loxicamente:
  - ¡A URSS necesita un respiro! Aínda que o Terceiro Reich aproveitouno mellor!
  E os nenos comezaron a disparar de novo...
  Os alemáns preto de Stalingrado e no propio Stalingrado tiveron un terrible inferno.
  Pero en realidade, o que vén é co que marcha.
  Ou mellor dito, morren. A loita é tan sanguenta e santa.
  Oleg Rybachenko realmente pensa durante a batalla que a xente é demasiado inxenua ás veces. Ou fan un xenio de Stalin, ou fan a Lukashenka en xeral. Pero para a Bielorrusia do século XXI, facer un culto á personalidade a un agricultor colectivo é bastante tonto. Xa é hora de tomar conciencia.
  E elixir un novo líder, novo e progresista. E non para demostrar o nivel de intelixencia dun bebé nunha caixa de area.
  A seguinte anécdota caracteriza a Lukashenka o mellor de todo:
  Cando todo se encarece en Bielorrusia, cal é o máis barato?
  Promesa o presidente Lukashenko!
  E por que?
  Porque non custan nada!
  É unha vergoña para os bielorrusos que aínda votan por un ditador así. Pero xa é hora de ser máis sabios e demostrar que son os pobos de Europa. Por exemplo, en Rusia, Putin polo menos conseguiu gañarse o respecto por si mesmo anexionándose Crimea sen tiro.
  Pero iso é debido á súa fenomenal sorte. Moita sorte con Putin. Por exemplo, tivo sorte que durante a visita do primeiro ministro de Israel, houbo un episodio desagradable coa súa muller en Kiev. Si, de novo unha manifestación de sorte fenomenal. Pero tan pouco retorno real! E se o tsar Nicolás tivese unha sorte tan fenomenal? Máis precisamente, conseguiuno, en 1935 Rusia dominara a metade do mundo.
  E o que segue... O tsar Nicholas programou un voo ao espazo para o 28 de maio de 1935, xusto a tempo para o seu aniversario. O primeiro voo na historia da humanidade dunha cosmonauta rusa.
  E neste mundo, mentres a URSS se dedica á supervivencia.
  As batallas en Stalingrado son case as mesmas que na historia real de 1942. Só que esta vez o inimigo é moito máis forte. E a cantidade debida ás tropas coloniais e tecnoloxicamente.
  É especialmente difícil no ceo da Rusia soviética. Os nazis teñen moitos avións a reacción fortes. E dalgún xeito non é tan fácil resistir isto.
  Aquí están os pilotos alemáns Albina e Alvina cobrando facturas por si mesmos. Son grandes expertos neste campo.
  Como, por exemplo, parar a mozas tan alemás en bikini coas pernas espidas?
  Oleg Rybachenko sente estas nenas.
  Lanza outra granada cos dedos espidos. Espalla aos nazis en todas as direccións e di:
  - Gran corazón de Rusia!
  E o neno terminador é lume moi agresivo. Cada bala alcanza o obxectivo. E os árabes, os negros e os indios están ao ataque. Está chegando unha multitude enorme.
  O neno xenial volve lanzar unha granada co pé descalzo, xunta dous grandes tanques alemáns e o voo:
  Espada samurai contigo
  O corazón e a mente son puros...
  Con valentía lidera o ataque -
  O Camiño da Beleza!
  Margarita, disparando contra o inimigo, colleu e disparou contra os nazis desde unha bazuca e chirriou:
  - Extraordinaria beleza!
  E a guerreira lanzou cos seus dedos espidos un agasallo moi destrutivo da morte. Esmagou aos adversarios. Entón, de novo, cos dedos dos seus pés descalzos, volveu lanzar unha destrución salvaxe. E dous tanques fascistas colleron e chocaron. Ata chispas e fume caeron e derramaron!
  Oleg exclamou:
  - Esa é a eterna nena ben feita!
  Margarita lanzou un novo limón asasino co pé descalzo e chirriu:
  - ¡Somos nenos eternos na vía láctea!
  O neno terminador asentiu e continuou a pelexa. Todo vai segundo o plan. Máis precisamente, mentres é normal. E na súa zona os nazis non romperán.
  Entón, os nazis, por moito que o intenten, pero en realidade só se atragantarán co seu propio sangue.
  E os seus tanques converteranse en chatarra! E a bandeira de Rusia brillará sobre o planeta!
  Oleg Rybachenko actúa con gran enerxía. Lanza granadas cos pés descalzos e canta:
  - Sempre seremos felices
  Haberá un soño brillante...
  E a beleza virá
  O alboroto desaparecerá!
  O neno-xenio actúa con actividade, que aumenta con furia proporcional á afluencia de alemáns.
  Margarita actúa como segundo número. Pero os pés descalzos da moza están a lanzar granadas cada vez máis activamente.
  E os nazis caen baixo os seus golpes.
  Oleg Rybachenko tamén dispara... Pero os pensamentos saltan, volven ao presente. Ao que está na realidade.
  De feito, os bielorrusos parecen ter a maior masa cerebral de Europa, pero permítense poñer un colar, toleran a ditadura do individuo.
  E se o presidente fose unha especie de superhome! E así un agricultor colectivo, e mesmo sen pai legal. E que os aguiñen durante tantos anos.
  E ademais, aínda hai xente estreita que o vota.
  Si, Oleg Rybachenko ata tiña cancionitos.
  Dinme amigos canto tempo
  Votos para o pai Kolya...
  É hora de que elixas a Oleg -
  Para conseguir máis cartos!
  Si, claro, son necesarios cambios e canto antes. De feito, o estancamento está cheo de malas consecuencias.
  Ademais, o propio Lukashenko non sabe o que quere. Ten razón, é esquerda. Iso vai ao capitalismo, despois ao socialismo. E non ten un bo equipo. E non hai partido propio e ideoloxía. Así é o culto a unha personalidade moi mediocre e faladora. Stalin e Lenin polo menos sabían o que querían! E este ditador? Nin sequera sabe se é de dereitas ou de esquerdas!
  Non, sen unha ideoloxía e un partido estable, non haberá estabilidade na sociedade.
  E a seguir adiante tamén!
  Stalin, por desgraza, tamén se converteu nun símbolo de terror e destrución, convertendo o comunismo nun espantallo.
  O goberno óptimo non funcionou. E baixo Brezhnev había unha tolemia: como se podería poñer a tal xefe da URSS. E na súa mocidade, Brezhnev non tirou dun intelectual, pero na súa vellez caeu na tolemia. E, en xeral, é unha mágoa que o xefe do Estado non puidese atar dúas palabras sen un papel. E debes saber como facelo!
  Oleg Rybachenko lanzou unha dobre granada letal co pé descalzo e cantou:
  Pero aínda vive
  Pero vive segundo Brezhnev!
  Son parva, parva, non podo!
  E non conduza unha tormenta de neve!
  Margarita lanzou un paquete explosivo cos seus dedos espidos. Ela esparexeu aos nazis como mazás que se sacudiron dunha póla.
  A nena cantou:
  - Manceiras en flor
  Cancións de Solovyov...
  vou a ti -
  Haberá ensaios!
  A nena sorriu ampla e abraiante. Os seus dentes son como perlas, tan chispeantes.
  Si, esta parella é xenial.
  Oleg Rybachenko tomouno e cantou:
  - Os nosos puños con aceiro,
  garras, dentes e colmillos...
  Queren unha verdadeira loita!
  E de novo, o neno terminador dispara con moita precisión. E gotas sanguentas están a verter dos nazis.
  Non, non haberá piedade. Os inimigos atraganse.
  Mentres tanto, Natashka e o seu equipo pelexan en Sukhumi.
  Os nazis asaltan a costa. A loita, por suposto, é moi desigual
  Pero nenas. Cando están case espidos, é xenial!
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo, segou unha ducia de fascistas e cantou:
  - O futuro do mundo é noso,
  Somos nenas coma Jedi!
  Zoya tamén lanzou unha granada co pé descalzo. Esparexeu aos nazis e chirriu con confianza:
  - Eu son quen pode enterrar a todos na tumba!
  Aurora dispara máis. Tamén unha nena que cando pega xa non é un golpe de mosca.
  O demo pelirrojo colleuno e berrou:
  - Son a cor dun raposo, e a maior beleza!
  E de novo collerao co pé descalzo, e tirará o don da morte! Esta é realmente unha nena, o que necesitas.
  E despois está Svetlana como unha explosión! E ela espallará e esfarelará a todos, coma se se meteran nela diaños de todo o inferno.
  Si, as mozas de aquí, por suposto, de tal sorriso de dentes que van demoler calquera mandíbula sen problemas.
  E se é necesario, a metade da cabeza!
  Natasha dispara ao inimigo e ruxe:
  - Son un guerreiro tan duro que nin un touro me pisará! Romperei a cabeza!
  Zoya confirmou con confianza:
  - Vou romper os cornos!
  E o pé descalzo da nena lanza unha granada. E dous tanques nazis tomarán e chocarán.
  E entón aquí é como chegará Aurora. E tamén co pé descalzo lanzará un asasino.
  E ruxir:
  - ¡Gloria a Stalin, que se faga máis sabio!
  Aurora é realmente malvada. Como é loitar en dúas frontes? De feito, significa suicidio.
  E por que Stalin levou a Rusia a isto?
  A rapaza de novo cos seus dedos espidos lanzará un agasallo asasino de morte e chirrido:
  - Gloria ao novo líder!
  Ben, certo! Stalin ata ten a testa baixa. E isto é un sinal de pouca intelixencia.
  Svetlana tírase a si mesma. E lanza unha granada cos pés descalzos. Dispersa os adversarios. Destrúeos e berra:
  - ¡Gloria aos deuses rusos!
  E de novo, co seu talón espido, botará algo moi destrutivo.
  As mozas aquí son de tal calibre que o Fritz non as leva.
  Catro nenas é unha forza enorme. E o máis importante, están nas mesmas bragas.
  E isto dálles unha habilidade colosal para loitar.
  Natasha está ardendo. Os guerreiros africanos móvense nunha avalancha, incluso hindús e árabes.
  Os alemáns utilízanos como carne de canón. Sen ningunha mágoa e arrepentimento usar en batallas. E por suposto, levan o número.
  Sukhumi xa foi cortada por terra. E é moi malo. Pronto quedaremos sen munición e teremos que retirarnos.
  Pero mentres as nenas aínda non queren ceder. Soñan coa vitoria. Aínda que as forzas non sexan iguais. E Moscova está rodeada.
  Natasha está preocupada por isto. Lanza unha granada co pé descalzo. Rompe os inimigos e canta:
  - Se o capital vai manterse!
  Zoya tamén lanzou o paquete explosivo co pé descalzo e chirriu:
  - O río de Rusia non vai secar!
  E lanzou contra o inimigo desde todos os troncos, unha amargura caseira sen retroceso.
  E rompeu un par de tanques...
  Pero desde arriba, os avións de ataque comezan a presionar.
  Entón, e se son reactivos?
  Aurora disparou o seu lanzacohetes. Golpea un coche alemán. Fíxoa caer.
  Entón a besta pelirroja arrulou:
  - ¡Comunismo sen fronteiras!
  Entón Svetlana comezou a disparar. E segaba os loitadores negros. E despois, coma un pé descalzo, botará un limón.
  E ruxir:
  - Gloria aos novos deuses!
  Natasha disparou contra o inimigo e chirriu:
  - Deuses rusos!
  E do lanzamento do seu pé descalzo, o avión explota.
  Estas son as mozas terminadoras. Se xa están loitando, ninguén pode enfrontarse a eles.
  Zoya tamén lanza algo ao inimigo que mata calquera poder. E algo que destrúe ao inimigo. E a guerreira, mostrando os dentes, berra:
  - Avións no cadaleito!
  E os dedos espidos botan de novo o don da morte.
  E entón Aurora lanzará un limón ao inimigo. Toma e ruxe:
  - O futuro é noso!
  Svetlana mostrou os dentes e dixo:
  - Polo comunismo, e novos logros!
  E de novo, como lanzou unha granada co pé descalzo. E matará a todos. Ben, se non todos, algúns seguro.
  Os nazis subíronse á xerra. E este é o seu problema. Aquí podes ver a pistola autopropulsada Jagdtigr. Un coche anticuado, pero moi asasino. Un neno pioneiro achégase ata ela. E esvara unha mina.
  E a pistola autopropulsada explota trivialmente.
  O neno saca a lingua e canta:
  - Bebamos para a Patria, bebamos para Stalin!
  Imos beber e beber de novo!
  Os pioneiros mataremos a Hitler!
  Os fascistas entenden. Aínda que duro para o Exército Vermello. A cidade de Grozny está rodeada polos nazis, pero aínda están librando unha batalla nela. As nenas son de primeira categoría aquí.
  Aquí está Tamara loitando. Vai en traxe de baño e descalza. E o tempo é quente e a nena é tan destra. A beleza arde. Co pé descalzo sobre os nazis, lanza paquetes explosivos e canta:
  - Hitler pronto meterá cravos no cadaleito,
  Será coma unha araña en chamas...
  Os demos atormentarán no inframundo -
  Os que adoraban a Satanás!
  E de novo, un limón moi mortal voa do talón espido da beleza e esnaquiza aos nazis.
  María di cunha risa:
  - As granadas matarán!
  E dálle unha palmada no ombreiro a Tamara. Dúas nenas pelexan, e na parte superior hai unha Bandeira Vermella atravesada por balas.
  As nenas están descalzas e case sen roupa, pero non teñen intención de entregar as cidades soviéticas.
  María cantou unha alegre canción. E ao mesmo tempo lideraba un lume despiadado e asasino;
   Hai moitas persoas grandes,
  Cuxos feitos viven durante séculos, Hai moitos grandes nomes, Que se chaman inmortales.
  
  Moitos heroes de contos de fadas Conservaron a melodía das épicas, pero o máis sinxelo de todos os heroes E querido por todos nós - un.
  
  Pasou a súa infancia entre as montañas, Seguiu o voo dos paxaros, Herdou das montañas A beleza das ás de aguia.
  
  O seu nome, cun trono, varrido polo océano, tornouse preto e familiar para os proletarios de todos os países.
  
  No continente da China, querido por todos os corazóns, este nome anuncia Fanzam - a paz, o fin - aos palacios.
  
  Stalin é a bandeira da felicidade, o amencer da humanidade! Que o amado Stalin viva moitos, moitos anos!
  As nenas cantaban ben. María, Tamara, foron acompañadas por Verónica e Victoria.
  As catro belezas están rodeadas, pero como pelexan.
  Aquí María lanza unha granada co pé descalzo e derruba un avión de ataque alemán. E a beleza chilla:
  - Gloria á nosa festa!
  Verónica tamén envía un agasallo da morte co pé descalzo, e HE-162 é derrubado. E o guerreiro ruxe:
  - ¡Gloria, que é máis alta que a gloria!
  . CAPÍTULO #6
  Victoria, disparando aos opoñentes e disparando, sorrí:
  - Para as futuras extensións do comunismo!
  E catro belezas, case espidas e descalzas rindo.
  Son nenas tan aguias da orde máis alta.
  Mirabela e Anastasia pelexan no ceo. E tamén lavan o cerebro aos nazis.
  Mirabela cun sorriso, tuitea:
  Todo no mundo estará ben
  Ama a túa terra con paixón!
  E de novo cos dedos espidos, pola ventá aberta, coma se botase un limón. E labazadas aos fascistas. Cae outro coche abatido.
  Este é o truco: tes que chegar alí.
  Anastasia di cunha risa:
  - Lenin teríache eloxiado!
  Mirabela derrubou un par de coches alemáns dunha ráfaga, e notou:
  - ¡Stalin, tamén sen dúbida!
  Anastasia cortou tres avións nazis e confirmou:
  - Sen dúbida!
  As nenas son moi chulas. E o máis importante fermoso. Son cálculos quentes e ao mesmo tempo fríos.
  Mirabela, derrubando outro avión, observou:
  Todo no mundo é relativo...
  Anastasia riu e murmurou con rabia:
  - Sen filosofía extra!
  E tamén abriu a fiestra e lanzou unha granada co pé descalzo. Esta vez explotou o ME-262.
  Mirabella asentiu coa cabeza.
  -Fixeches xenial!
  Anastasia, mostrando os dentes, engadiu:
  - ¡Ela fixo o que fixo!
  E os dous guerreiros botarán a rir. E chiscando un o outro.
  Si, o heroísmo é impresionante.
  No verán de 1946 desenvolvéronse feroz batallas fóra da cidade no Volga. O batallón de francotiradores feminino, baixo o mando da capitán Alena Ogurtsova, tomou unha posición defensiva nas ruínas da rúa Volodarsky. Nenas con metralladoras e rifles, atadas con fardos de granadas, agocháronse detrás das ruínas.
  A propia Alena leva unha túnica manchada sobre o seu corpo espido, cun pantalón curto e descalza. Unha rapaza fermosa e con curvas, con cadeiras fortes, cintura fina, corte de pelo curto debaixo dunha media caixa. O rostro é moi expresivo, cun queixo varonil, os ollos azuis moi separados. Cabelo castaño claro tornouse gris con po, peito alto, aspecto duro. A capitán Alena leva máis de dous anos loitando e a pesar da súa mocidade viu moito. As pernas da nena están cubertas de cortes e contusións. Unha nena é máis áxil para moverse descalza que as botas ásperas e torpes.
  A sola núa sente a máis mínima vibración do chan, advirte da proximidade dunha mina e a propia nai terra engade resistencia. Por unha banda, os pés da nena endurecéronse, e non tiñan medo ao metal quente, nin aos escombros afiados das ruínas, pero, por outra banda, non perderon sensibilidade e flexibilidade, avisando a través do ruxido do movemento de tanques.
  Querida Alenka sostén unha granada cun paquete explosivo atado. É necesario arrastrarse ata o formidable tanque alemán "León", regando as rúas con metralladoras.
  Mary arrastra ao seu carón. Tamén descalzas, polo que todas as mozas do batallón resultaron ser de botas, imitando ao seu comandante. As súas plantas poeirentas afian cando a nena se arrastra a catro patas. O pelo amarelo de María é desordenado e longo... Un pouco encrespado. A nena mesma é delgada, delgada e de estatura pequena. Incluso pódese confundir cunha nena, de ombreiros estreitos e cabeza aparentemente grande.
  Pero María xa experimentou moito. Conseguiu visitar tanto o cativerio fascista, que sobreviviu a crueis torturas, como as minas, de onde, por algún milagre incomprensible, conseguiu escapar. Pero mirando o seu rostro tenro e infantil, nunca se pode dicir que a golpearon cunhas varas de goma nos talóns, pasou unha corrente polo seu corpo.
  María dispara... Un soldado do Terceiro Reich, neste caso árabe, cae morto, co fociño levantando area e cascallos.
  Alyonka esvara unha morea de granadas baixo unha morea de lixo. Agora un "León" de noventa toneladas arrastrará aquí e explotará. Os ollos azuis da rapaza brillan como zafiros no seu rostro, morenos pola queimadura solar e o po.
  A experiencia suxire que un tanque ben protexido agora cambiará de posición. "Lion" ten unha armadura lateral de 100 mm, e mesmo nun ángulo. Os trinta e catro non poden atravesar, só os Keveshes pesados teñen unha oportunidade. Pero as eirugas son o obxectivo. O principal é privar o coche de mobilidade...
  Anyuta dispara unha ráfaga dunha metralleta... Un soldado, ninguén sabe de que nacionalidade, cae. Os alemáns, despois de conquistar a maior parte do hemisferio oriental, aprecian o sangue ario e botan á batalla ás tropas coloniais: árabes, africanos, indios, varios asiáticos e europeos. Tamén aumentou o número de polacos, que están afeitos desde o berce a odiar a Rusia bolxevique. Aquí loitan nacionalistas ucraínos, cosacos do Don, chechenos e todo o Khaganato caucásico. Hitler levantou toda unha internacional.
  Moitos inimigos...
  Anyuta esquiva con habilidade o lume da metralleta. A bala case partiu, ennegrecida polo po, un tacón redondo e de nena. O fermoso capitán ata sentiu unha cóxega polo preto que pasou voando un agasallo de gran calibre. A nena fíxose a sí misma, murmurando:
  Nin unha bala nos deterá!
  María volve disparar... Outra rapaza, Alla, é moi pelirroja, de estatura superior á media e musculosa, a pesar das súas escasas racións. Tamén unha rapaza moi guapa, con cadeiras luxosas, cintura recollida, ombreiros anchos non femininos e peitos altos.
  Alla pelexa só con pantalóns curtos, a túnica está feita en anacos e desmoronándose en po e non se entregan novos uniformes polo Volga. Deus me libre de transferir máis munición, e unha pinga de comida, para as esgotadas tropas soviéticas.
  Entón Alla está case espida, as pernas están rabuñadas, sobre todo os xeonllos. Un anaco de metralla golpeou a planta do pé dereito, e doe, é difícil camiñar.
  Alla pelirroja, poeirenta, case espida, retorce a súa fermosa, pero á vez dura cara. A nena, disparando, di:
  - ¡O Señor, Moscova e Stalin están por riba de nós!
  E corta aos nazis atacantes, sen que ela mesma apenas teña tempo para retroceder.
  As ruínas e as rúas estreitas dificultan a volta dos formidables tanques alemáns. Aquí hai case duascentas toneladas de "ratos" e non poden pasar nada...
  Como esperaba Anyuta, "Lev" conduciu un pouco e enterrouse nunha pila de lixo. Houbo unha explosión. A eiruga rebentou, un par de rolos danados saíron voando.
  O tanque ferido parou e un proyectil saíu voando do seu canón...
  Algún lugar retumaba ao lonxe, deixando as ruínas. Anyuta, como unha serpe, asubiou:
  - Ese é o meu cálculo! Abriuse unha conta...
  A moza-capitán vese de novo obrigada a arrastrarse. Os alemáns e os seus satélites non poden usar a súa superioridade técnica entre os cascallos. Por culpa do teimudo Hitler, as hordas do Terceiro Reich quedaron atrapadas en batallas posicionais nunha cidade bastante grande e ben fortificada.
  María lanza unha granada. Obrigándoos a dar volteretas contra alemáns ou árabes derrubados, dándolle voltas. Un dos militantes nazis quítalle a man, e colga dela, un reloxo inglés con compás.
  María di cun sorriso:
  - O que che mostra o compás - o camiño ao inferno!
  E unha fermosa moza sacude un anaco de cerámica adherida do seu talón poeirento.
  Alla tamén sacude o po, cos seus peitos firmes e cheos. Os pezones son case negros pola sucidade e coceira. E intenta lavar. De novo tes que escavar cando as metralletas alemás están garabateando. E gatear dun xeito plastunski.
  O batallón de mozas mantén os seus postos, aínda que hai bombardeos. E arrincan proxectís pesados e caen bombas do ceo... Pero nada romperá a coraxe das heroínas soviéticas.
  Aquí Anyuta ve á Pantera arrastrándose. Ben, este tanque xa non dá tanto medo.
  Podes golpeala ao lado. A nena espirrou, cuspiu o po que lle subía á elegante boca. Colleu unha granada na man, pesada cun paquete explosivo. Tes que pasar desapercibido. Pero hai moito fume arredor.
  Anyuta comezou a arrastrarse, apoiándose no sumidoiro cos seus cóbados e dedos espidos. Era coma un gato que persegue un rato. A rapaza recordou a guerra daquel terrible verán do ano corenta e un, cando a Wehrmacht invadiu con aleivosía as extensións da URSS. Nin a nena, case a nena tiña medo? Ao principio si, pero despois te acostumas. E xa percibes os constantes estalidos de cunchas como un ruído común.
  E agora estoupou moi preto. A nena deu unha labazada no estómago. Os fragmentos xorden dende arriba coma un rabaño de abellas bravas. Anyuta susurra cos beizos rachados:
  - En nome da xustiza, Señor!
  A moza acelera o seu gateo e lanza unha granada cun paquete explosivo adherido. O presente voa nun arco. Escóitase unha explosión, a armadura lateral máis delgada do Panther préstase. O tanque alemán comeza a arder, o kit de combate detona.
  Anyuta susurra cun sorriso:
  Grazas Señor Xesús! Eu só creo en ti! Rezo a ti só!
  Rompe a pantera. Arrancado, un longo tronco está enterrado en cascallos. A armadura frontal, separada da armadura lateral, aseméllase a unha primicia.
  Anyuta, cuxos ollos, nunha cara marrón polo po e as queimaduras solares, brillan con millo, di:
  - Cantos máis carballos teña o inimigo, máis forte é a nosa defensa!
  Alla é moi sexy coas súas bragas negras, e o corpo espido, poeirento e forte. A rapaza é moi intelixente. Pode lanzar anacos de vidro cos seus dedos espidos.
  Agora lanzou un obxecto afiado coa súa perna graciosa e cuberta de po. E metido, xusto na gorxa dun fascista. A fermosa Alla balbuxou:
  - E eu son un símbolo sexual, e un símbolo da morte!
  A nena, despois de que volveu arrastrándose, disparando. Anyuta tamén liderou o lume.
  O fermoso capitán, despois de cortar o fascista, berrou:
  - A vida é unha cadea, e as pequenas cousas que hai nela son os elos...
  María disparou, abriu a cabeza a Fritz e engadiu:
  - É imposible non darlle importancia á ligazón!
  Anyuta, de novo disparando con precisión, croaxou:
  - Pero non podes ir en ciclos en bagatelas...
  María, coma disparando, engadiu:
  Se non, a cadea envolverache!
  Outra rapaza Matrena, tamén moi fermosa, xunto coa pioneira Seryozhka, preparou unha mina nun fío. Os dous empurrárona... O moco insidioso meteuse na eiruga do "Tigre"-2. E como estoupará este coche alemán de canón longo.
  O rapaz loiro Sergei exclamou:
  - A nosa Rusia, tes un balde!
  E apenas tivo tempo de rebotar, escintilante, negro, tacón abatido, do teito que caía.
  Matryona acariñou o pescozo do neno e dixo:
  -Es moi intelixente!
  A pioneira dirixiuse á fronte e uniuse ao batallón de mulleres. O neno tamén é moi creativo. Por exemplo, fixo avións para derribar avións de ataque fascista. Cando os Focke-Wulfs, ou TA-152, soben, escóitase un ruxido incriblemente enxordecedor.
  Os alemáns golpean co acompañamento dunha sinfonía de Wagner. Unha melodía tan maxestosa.
  Matryona di con molestia:
  - Aínda nos intentan asustar!
  O neno pioneiro cantou con patetismo:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  A morte non nos levará baixo o ceo estrelado!
  Porque a santa Rus loitará duro,
  Carguei a poderosa ametralladora!
  Matryona, unha rapaza alta e musculosa con cadeiras e ombreiros anchos, é unha típica muller campesiña. Durante a loita, as roupas foron rasgadas en farrapos, as pernas fortes están espidas, o cabelo está tecido en dúas trenzas e moito po.
  Seryozhka só ten once anos, delgado pola desnutrición, neno rabuñado e sucio, en pantalóns curtos. O cabelo naturalmente branco do neno púxose gris, e as costelas aparecen a través da pel fina, bronceada e sucia. Pernas terriblemente derrubadas, e en queimaduras, contusións, con burbullas. É certo que o destino evitou que o neno sufrise feridas graves.
  Matryona parece grande e gorda no seu fondo, aínda que a nena non é nada gorda, pero con carne forte e entrenada nos ósos. Ademais, a fame non parecía afectar en absoluto á súa corpulenta e grande figura.
  A nena dispara desde un pesado rifle antitanque. Os coches alemáns non se poden perforar na fronte, pero hai posibilidades nas pistas.
  E o forte "León", despois de recibir un explosivo pesado no tren de aterrizaje, comezou a botar fume como un fumador.
  Seryozhka cantou con malicia:
  - Apestoso Fritz sen pensalo, acendeu un cigarro na entrada! Por suposto, meteuse en grandes problemas!
  Matryona, mostrando as súas pantorrillas musculosas e bronceadas, bateu un baile de claqué cos seus fermosos pés descalzos. A nena cantou:
  - As caras de Santos rusos parpadean dende a icona... Deus non te permita empapar polo menos mil Fritz! E se alguén zumba máis que fascistas, ninguén, créanme, os condenará por iso!
  Despois volveu cargar o rifle antitanque e disparou de novo. O transportista alemán volveu botar fume.
  O batallón de nenas causou importantes danos ao Fritz. Pero tamén sufriu perdas. Aquí unha rapaza quedou partida pola metade, e a súa cara púxose tan pálida a pesar do po.
  A maior parte de Stalingrado xa foi capturada polos nazis, pero o que queda da cidade non quere ceder e renderse.
  Anyuta, pola súa banda, está tentando atravesar o "Tigre". Un poderoso coche alemán, tivo unha granada no lateral, pero non sucumbiu. Dáse a volta para disparar un canón. A rapaza ten que furar no chan, e escombros, para non ser esmagada pola onda expansiva lanzada polo presente.
  Anyuta susurra suavemente:
  - Mamá, papá, síntoo!
  María lanzou unha granada ao Tigre, que estoupou na súa fronte. A nena asubiou:
  - Sobre o feito de que a luz ensina no inverno na primavera... repito sen excepción que Hitler é un cabrón de peste!
  Alla, rompendo a vista dos nazis, e botando sobre eles auga de golpe, tensou:
  - No cadaleito, vin agora o Führer! E deulle unha patada ao pobre no ollo!
  A moza pelirroja lanzou unha granada ao tanque cos seus dedos espidos. Golpeou o barril... Seguiuse unha explosión e o fociño do "Tigre" foi destrozado.
  O alemán covarde colleuno e retrocedeu.
  Anyuta bufou polas súas fosas nasais:
  - O noso, o teu non cederá!
  María matou cunha bala a un mercenario hitleriano e cantou:
  - E o vilán non está de broma! Mans e pés, torce as cordas rusas! Afunde os dentes no mesmo corazón... ¡Bebe a patria ata o fondo!
  Anyuta riu, ladrou:
  - O Führer grita salvaxemente, bágoas!
  María, disparando, engadiu:
  - Pois, sopros de morte, sorrisos!
  Apareceu un "Shtumrtiger" aínda máis perigoso. Destrúe edificios e búnkers enteiros. Ademais, non se achega ás posicións das tropas soviéticas. O coche está cuberto por metralladores alemáns.
  Anyuta ve que achegarse ás posicións do Fritz é pouco realista. Pero no ceo Focke-Wulfs. Unha destas máquinas voa máis preto das posicións soviéticas. As nenas abren fogo contra ela.
  Alla lanza unha granada e di furiosamente:
  - Na morte profunda - non hai perdón!
  Despois diso, a moza dálle unha volta á metralleta. Retrocede rapidamente. Un tanque alemán relativamente novo "Panther" -2 cunha pequena torreta e unha silueta máis baixa vai rapidamente cara arriba.
  Varias mozas lanzan granadas ao coche alemán. Ela, despois de recibir os agasallos, conxélase e non pode dar a volta.
  Alla asubiou, asubiando:
  - Este é un novo ataque! Arrancarémoslle a boca!
  O Panther-2 gruñou e disparou a súa arma máis poderosa.
  A columna de lume dividiu o aire e quentou e electrolizou instantáneamente a atmosfera.
  Alla riu, as cunchas voaron por diante da nena semiespida. A pelirroja desvergoñada sacudiu as cadeiras e dixo:
  - E Newton derrotou aos inimigos, botou o xugo do trono! Fritz decretou a súa lei de Newton!
  Stalingrado estaba todo envolto en incendios, cando as linguas de lume parecían lamber o ceo e crepitar faíscas roxas, laranxas e escarlatas! E cada chispa é coma unha pantasma que escapa dun castelo infernal.
  Anyuta, derrubando a un caza alemán, brillou os seus ollos azuis, cantou:
  - Que estás chorando mala vella? Créeme, só un hospital psiquiátrico está chorando por ti!
  María cantou nun cántico, disparando contra os nazis:
  - Que bo é deitarse na herba e darlle na cabeza ao Fritz! Organiza un cataplasma para o Führer e envía balas dunha metralleta!
  A nena riu desaforada e rodou dende o estómago ata as costas. Fixen unha bicicleta con pernas. Voou unha granada. O Focke-Wulf voador, despois de recibir metralla debaixo da barriga, elevouse rapidamente máis alto. Pódese ver que fragmentos afiados o ferían. A criatura fascista prendeuse lume, e comezou a perder anacos de ás rotas.
  Anyuta, vendo como Fokke ía perdendo altura, graznou:
  - Iso é un semáforo! Un machado colga a bordo!
  O avión alemán explotou, esparexendo restos por todos os recunchos máis afastados do ceo. E onde foi o as fascista. Fixo a miña última volta. O verdugo foi a cinzas, non o piloto!
  María espirrou, esparexendo po e dixo:
  - Ser ou non ser? Non é unha pregunta!
  Alla volveu botar co pé un anaco de vidro, tanto que, golpeando o ollo, saíu no Fritz, pola parte de atrás da cabeza:
  - Son unha armada de tanques! E necesitas ser tratado!
  Os alemáns e os seus satélites intentaron avanzar, lanzando granadas diante deles. Tales tácticas contra as nenas non funcionaron. Aquí Seryozhka despregou unha catapulta e como responde ao inimigo.
  O neno pioneiro berrou:
  - ¡Papá Noel arrincándolle a boca a Hitler!
  A carga da catapulta, atravesando a multitude de nazis, fíxoos espallar e, ao mesmo tempo, rodar no aire. Fritz caeu, e rompeu sobre os cascallos das paredes.
  O tanque "Tiger" -2, perdendo o equilibrio, chocou co "León". Oh, Leva, onde está o teu nome formidable?
  Anyuta sorriu e respondeu:
  - Ben, ben feito Seryozhka!
  O neno rosmou agresivamente.
  - Pioneer sempre está listo!
  A moza-capitán comezou a cravar de novo. E Matryona fixo cóxegas no pé estreito de Seryozhka, que duro o ten! Non é de estrañar que o neno non teña medo de correr polos lumes.
  María nun canto dixo:
  - A mocidade é boa - a vellez é mala!
  Alla, esta alegre pelirroja, aceptou:
  Non hai nada peor que a vellez! Este é realmente o estado máis noxento de todos os posibles!
  E a nena deu un salto cun golpe. Imaxinou por un momento avoas noxentas. Non, non compares, unha vella cunha nena. E que beleza, en corpos esveltos.
  Allah tomouno e cantou:
  - Fluír tras ano, anos nunha caravana,
  Unha vella frega henna nun morteiro...
  E que pasa coa miña figura esvelta,
  Non entendo como foi a mocidade!
  Anyuta brillou cos ollos, derrubou ao alemán cun golpe na ingle e comentou:
  - Non! Aínda así, na guerra hai tal encanto: permanecer sempre novo! Sempre borracho!
  Matryona puxo unha nova carga na catapulta. Isto é algo así como un bo morteiro. A nena asubiou:
  - Non pases, pero pasa!
  Seryozhka moveu o seu pé fino pero áxil e ladrou:
  - Cara de Fritz!
  E unha granada, xunto cun paquete explosivo, voou en pleno apoxeo contra as posicións dos nazis.
  Si, non se lles deu Stalingrado. Por terceiro mes desde finais de xuño prodúcese o asalto, pero a cidade non puido levar todo. Noutros sectores da fronte, os nazis acadaron o éxito, pero neste non.
  Anyuta disparou a pistola e rosmou:
  - Todo é imposible, pasa que é posible... Non hai que complicar moito o universo!
  E golpeou o depósito de gasolina dunha motocicleta. A máquina explotou e torbellinos de lume iluminaron a paisaxe afumada. E o alemán foi destrozado por unha pata ardente.
  A moza capitán gritou:
  - Encántame matar o mal! E este é o máximo ben!
  María golpeou aos alemáns cunha explosión e asubío:
  - Imos xogar ao porco espín!
  Alla abriu fogo, con máis precisión. Uns cantos negros quedaron tirados sobre cascallos cubertos de lanzas:
  -Mata o inimigo! - murmurou a nena.
  María cantaba brincadeira:
  - Despois de pintar a Hitler con batom, Mainstein con laca para o cabelo, arrastrareite ao cautiverio da princesa, o fiel can te roerá!
  Anyuta, disparando, asubiou:
  - Veña pola noite, Adolf, aforcate... Deixa de enganar a cabeza! Veña pola noite, voa coma un xerfalte, para vencer duro aos nazis!
  María dixo enfadada, tirando o casco da cabeza do asalto:
  - Podemos! E imos!
  As mozas do batallón "Lenin" detiveron o avance das tropas estranxeiras. Fritz avanzou, lanzando literalmente cadáveres ao espazo. O tanque "Lev", co que se depositaban as esperanzas, tampouco axudou. Aquí tes unha modificación da máquina cunha pistola de 150 mm.
  Alla tira unha pedra pegada ao seu pezo espido. A nena ten os peitos tan fermosos e cheos. A nena lanza unha granada co pé. A perna é máis forte que o brazo, e o lanzamento vai máis aló.
  "Lion" recibiu un oco na eiruga e parou. Tiro da súa poderosa boca. Retum e colapso.
  Allah, cuspir, di:
  - O guerreiro ruso non xeme de dor!
  E a nena volve disparar. E faino moi ben. O fascista que se inclina para fóra da torre retrocede.
  Unha rapaza pelirroja e case espida di:
  - ¡En balde o inimigo cre que conseguiu romper os rusos! Quen se atreve, ataca na batalla, venceremos ferozmente aos inimigos!
  E Alla fai rodar os músculos da prensa, que ten moi en relevo.
  Ai, que bonitas son as nenas! Non quero que ningún deles morra.
  Ekaterina correu... Unha rapaza moi fermosa, de pelo branco e mullido. Dalgunha maneira consegue untalos con algún tipo de poción para que non se ensucien.
  A rapaza é moi fermosa, coa figura de Venus, só máis tonificada e en relevo. Roupa nela, só un suxeitador e bragas. Todo o demais xa foi destrozado. Pero que graciosas son as pernas! Esta non é unha nena, senón un selo de perfección, unha coroa de beleza.
  Ela móvese dun xeito especial, coma un esquío. Os pés descalzos e o parpadeo, e os tacóns, sorprendentemente permanecen limpos. Ekaterina dispara, e o fascista ten unha úlcera no peito.
  A nena di:
  - A lealdade á patria é a palabra máis alta!
  Deus dixo cunha risa:
  - Quítache o suxeitador e quédate coma min en calzón!
  Catherine meneou a cabeza negativamente.
  - Isto non é apropiado!
  Alla sacudiu as súas cadeiras, disparou acertadamente e cantou:
  - Algo membro do Komsomol volveuse inusual! Camiñar así co peito nu é moi indecente!
  Catherine riu e comentou:
  - Por que alegrar o Fritz, mira a nosa beleza!
  Allah respondeu decididamente:
  - A nosa beleza é mortal!
  Katya riu e disparou contra o TA-200. O coche nazi incendiouse. E a fermosa loira berrou:
  - Morte ao mal!
  Allah riu.
  - E a vida é boa!
  Ekaterina, ao ver que o alemán estaba a caer, rosmou:
  - Este é o valor máis alto! Non penses que os nazis gañaron!
  Alá cantará:
  - Agardando a vitoria! A vitoria agarda... Os que anhelan romper as cadeas! Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Seremos quen de vencer aos nazis!
  Unha rapaza fermosa, e os seus peitos espidos están tremendo. Bo co torso espido na calor, que se intensifica co lume.
  Anyuta agora parecía moito máis decidida. Ela disparou contra o Fritz cunha metralleta e ladrou:
  - Vou te castrar!
  E de feito, os nazis recibiron presentes e cadaleitos mortais! E a nena mostroulles unha figura, imos construír dedos espidos. E asubiou coma un ladrón de ruiseñor. E a través dos dedos das extremidades inferiores.
  A moza capitán é moi intelixente. E chispeante. E nada cruel. Tamén ela ás veces sente pena polos soldados do inimigo, que poden ter fillos que chorarán polos seus pais mortos.
  Anyuta, con todo, afasta tales pensamentos de si mesma, un quere botar a chorar deles. Pero non foron os rusos os que acudiron aos alemáns para roubar e matar. Non, estes son os alemáns e todo un grupo agresivo de estranxeiros de todo o mundo irrompeu nas extensións rusas.
  Anyuta fíxose o percorrido e disparou contra o Fritz, que intentaba achegarse tranquilamente ás posicións do ruso Fritz... O seu ollo e o seu cerebro, que fora noqueado por unha bala, saíronlle.
  A moza-capitán sorriu e dixo con enxeño:
  - Directamente ollo a ollo, cabeza a cabeza!
  Anyuta disparou con precisión e golpeou unha motocicleta cun sidecar. O coche comezou a rasgar, e a metralleta saíu voando, envorcada varias veces. Entón o seu fociño afundiu entre os cascallos.
  A nena fregou a súa sola espida e poeirenta sobre os cascallos. E ela apuntou de novo. O seu rostro alegre e novo sorriu máis ben sorriu. A nena cantou:
  - Non, dixémoslles aos fascistas, o noso pobo non tolerará que o pan perfumado ruso se chame vado!
  María fixo un disparo moi preciso, do que ardeu o Focke-Wulf, e berrou:
  Para un canalla, por suposto, a elección é clara,
  Por dólares, está listo para traizoar a Rus...
  Pero o ruso é tan fermoso
  Que está preparado para dar a súa vida pola Patria!
  A nena, fixo unha voltereta e mostrou aos nazis o figo, e rolou, e as balas non tocaron a beleza.
  Apareceu Alla, esta fermosura, case espida, e sucia coma un demo, lanzou á vez unha granada con dúas patas. E ela comprobou:
  - O que teño é... Fritz nun lado afiado!
  Matrena corrixiu a Alla:
  - Afiado, no lado, e non no lado afiado!
  A nena riu e sacudiu os seus peitos de sandía, e lanzou unha granada usando unha granada cun paquete explosivo. O "Tigre" foi golpeado no fociño, e esta obra de arte torta esquivouse.
  Despois diso, a criatura nazi retrocedeu. Comezou a arrastrarse coma unha tartaruga atrapada nun lume.
  Anyuta cantou, chiscando alegremente:
  - E o "Tigre" retrocede e os alemáns escóndense!
  O Batallón Maiden manobrou baixo ataques, ataques aéreos e armas pesadas. Aquí os bombardeiros a reacción batían, romperon, empinadas ardentes eleváronse ao ceo. E as pedras arderon. Afortunadamente, ningunha das nenas morreu, pero os homes foron ao outro mundo, que non o lamentan tanto! E as almas voan - algunhas para o ceo, e outras para o inferno! Onde diaños con forcos xa agardan aos que non crían en Xesús.
  Alla é o máis sexy dos guerreiros enfurecidos: ben, poden os nazis dende o seu "Sturmtigr" disparar contra as posicións das tropas soviéticas e matar aos guerreiros vermellos?
  . CAPÍTULO #7
  E a nena colleu unha granada cos pés nus e xirou en fervenzas de volteretas. E xirando cada vez máis rápido. E entón, con todas as súas forzas, botou o agasallo da morte ao amplo fociño do Stormtiger. As pernas espidas e bronceadas da beleza brillaron, e a granada voou no ancho fociño. E a poderosa máquina primeiro atragou e despois precipitouse. Dous "Tigres reais" que estaban aos lados do "Sturmtiger" foron arroxados e espallados en diferentes direccións. Os rolos foron arrancados deles, e eles caeron, voando como un colar roto da raíña.
  A onda expansiva botou a Alla, e a nena voou boca abaixo. E ela deu a volta, abalanzouna e lanzouse. Pero a beleza aterrou con todo, escombros afiados e pedras esmagadas escavaron nas súas plantas espidas. A nena doría, e mesmo a través do pé calloso, a punta furaba.
  Pero Alla atopou a forza para erguerse e berrar:
  - Vos fascistas estaredes nas cinzas!
  Anyuta e outras nenas foron arroxadas por unha onda explosiva, e ata lixeiramente esmagadas. Pero ningún dos fermosos guerreiros morreu. As nenas atopáronse con furacáns e lume ben apuntado. Suprimindo os nazis que saltaron e outros insectos agresivos que asedian a URSS.
  María cantou con moito entusiasmo:
  - E cando a trompeta do Señor nos leve á batalla, seremos amigos do Komsomol! E por vontade de Xehová, estarei na convocatoria celestial!
  Alla, sacudindo o po das plantas esnaquizadas en sangue, cantou:
  - Lenin, festa, Komsomol! ¡Estamos enviando o Führer a un manicomio!
  As nenas comezaron a rir enxordecedamente, e Seryozhka dixo con alarma e molestia:
  - E a miña catapulta non é tan precisa como as pernas espidas e fortes de Alla!
  Matryona, flexionando os músculos do brazo, dixo:
  - Iso está ben! Aínda estás pensando. Algo máis chulo!
  Vedmakova, que regresaba da primeira liña, recibiu unha chamada urxente a Vladivostok. Tras sufrir enormes perdas e case rodear Khabarovsk (a comunicación con esta cidade mantívose a través do Amur), os xaponeses detiveron as súas tropas para reagruparse e repoñerse. Polo menos cen millóns de Xapón, con outros setenta millóns de Manchuria e Tailandia, poderían transferir infantería en abundancia. En certo sentido, é máis doado loitar contra a URSS que contra os EE. UU., porque para loitar contra estes últimos necesitas moitos barcos caros e de ningún xeito avións baratos. Pero a infantería con rifles lixeiros e baratos e metralladoras copiadas de Schmeisters pódese subministrar en grandes cantidades. Todo neno xaponés a partir dos sete anos sabe montar e desmontar unha metralleta! Só, por suposto, leva tempo transferir tropas da illa ao continente. E despois de ter recibido a reposición, afonda de novo no territorio soviético!
  Despois de recibir unha chamada, Vedmakova esperaba que finalmente recibiría un novo loitador e loitara no ceo. A moza foi levada a Vladivostok nunha emka. O piloto sentíase como un terminador. O compañeiro de viaxe resultou ser un avó canoso, a pesar da súa considerable idade, que só levaba raias de sarxento.
  El declarou con jactancia:
  - Ai, mocidade! E xa sabes que eu loitei cos xaponeses na época do tsarismo!
  Vedmakova preguntou dubitativa:
  - De verdade? Ou quizais tamén recibiches unha cruz?
  O avó, axitando a barba gris, maldixo:
  - Sen cruz, sen medallas! Así que durante un ano e tres meses loitou como privado! Que opinas, todo o mundo pode conseguir títulos e medallas? Especialmente baixo o tsar, cando a base non era moi favorecida!
  Vedmakova acordou:
  - ¡Si, baixo o rei había desigualdade de clases! Pero agora os tempos son diferentes. Por certo, xapones que tal! Quero dicir, era forte o inimigo?
  O vello respondeu, escindilando os seus dentes de ferro:
  - Non débil, aínda que se o noso mando fose máis intelixente, non renunciarían a Port Arthur e Manchuria! Non son un inimigo tan forte.
  Emka conducía lentamente, a estrada estaba arrasada por bombas e artillería. Era posible falar.
  Vedmakova preguntou un pouco máis tranquilamente:
  - E cales eran os nosos máis fortes?
  O vello con rapidez, coma se fose un xoguete de reloxo, asentiu un par de veces:
  - Algo si! Por exemplo, os xaponeses teñen vinte veces máis campos de tiro que os nosos. Antes de que me mandasen á fronte, só participei en tres campos de tiro. E despois cinco tiros cada un. Porén, nun tiroteo, non podemos dicir que fomos peores que os xaponeses. E iso a pesar de que ían con uniformes caqui, e nós levabamos abrigo branco. Por suposto, despois de ter algunha experiencia militar. Os xaponeses teñen moitas menos habilidades en asuntos militares que os nosos, a pesar da formación máis longa. Pero os seus rifles golpearon con moita máis precisión que o noso club de Mostina.
  Vedmakova aceptou sen reservas:
  - Si, claro! Nisto tes razón! Os xaponeses, como os alemáns, prestan demasiada atención á perforación.
  O vello meneou coa cabeza.
  - Viceversa! Improbable menos do que temos no exército tsarista! Ben, se mesmo antes da Primeira Guerra Mundial, comezaron a adestrar mellor aos soldados, e polo menos cambiaron os seus uniformes, entón... Non un exército, senón un paso sólido!
  Vedmakova comentou, non sen malicia:
  - ¡Antes da guerra tamén nos prestabamos moita atención a andar en desfiles! Ao parecer, o intelixente aprende dos erros dos demais, o tolo dos seus, quen non aprende nada, quen?
  O avó comentou:
  - A aprendizaxe chega co tempo! Pero coa subministración, xeralmente tivemos un bloqueo completo. Sen armas, sen balas! Moitas veces pasaban fame, os soldados enfermaban - ¡non había medicamentos! Morreron máis persoas por tifus e outras abominacións que por balas xaponesas. Foi unha guerra tan mala. Kuropatkin é un idiota! Sen rodeos, sen camuflaxe, lanzou directamente á xente ás trincheiras baixo as metralladoras. Usábanos como carne de canón. Todo acabou moi mal, unha goleada. Como se di, apenas arrastrei as pernas. É certo, podo estar moi orgulloso de que escapei do cativerio! Como ferido tamén!
  A rapaza, curiosa, preguntou:
  - E os propios xaponeses fixéronse mellores ou peores! En canto ás súas calidades de loita.
  O vello acendeu primeiro un cigarro e só entón respondeu:
  - É difícil xulgalo obxectivamente. Os exércitos cambiaron, apareceron tanques, avións, metralletas. Os barcos en termos de progreso non cambiaron tanto, así como as armas. Pero a estupidez do mando seguía sendo a mesma, ¡así que o ataque a Vladivostok!
  Os ollos verdes do Bruxo brillaron.
  - Non hai escusa para iso!
  O vello aceptou.
  - E non pode ser! Despois de todo, sabían que o inimigo estaba a preparar un truco, e non había forma de reaccionar ante el! Como configurado. Pero a tregua co Pindo é unha clara mostra de que está a piques de seguir un forte golpe.
  Witcher riu.
  - Con Pindos?
  O avó confirmou:
  - Si, así chaman agora América e Gran Bretaña! O nome provén da palabra "roubar", é dicir, roubar. E estes son países parasitos, ladróns que chupan sangue aos máis tontos e débiles!
  O piloto asentiu coa cabeza vermella:
  - Aquí estou de acordo!
  O vello insistiu:
  - De acordo en que o noso mando son idiotas, e ata traidores! Así que substitúe a nosa flota, peor que o Pindo!
  Vedmakova opúxose:
  "Quizais non pensaban que os xaponeses atacasen tan rápido. En xeral, o Extremo Oriente era un lugar de descanso, e aquí instaláronse covardes e preguiceiros. Despois de todo, no exército non hai que traballar duro como traballador ou agricultor colectivo na retagarda, pero recibe unha boa ración e un soldo. Por outra banda, non arriscas a túa vida servindo no Extremo Oriente. Si, un paraíso para mocasiños e covardes.
  O vello respondeu:
  - Os soldados e os oficiais pelexan non tan mal. Aquí está Khabarovsk, aínda non pasou.
  Vedmakova acordou:
  - Guerreiro ruso, guerreiro especial! Pero como dixo Brusilov: os nosos soldados son excelentes, os oficiais son bos, os xenerais son mediocres e o tsar é completamente malo!
  O avó gruñiu disgustado:
  - Se o noso comandante non fose Kuropatkin, senón Brusilov: teriamos gañado! Ai, foi sobrescrito! Debo dicir que baixo o tsar, os xenerais rusos fixéronse máis pequenos: baixo Suvorov había toda unha galaxia de xenerais destacados! Porén, Stalin é xeorxiano, pero como din os xeorxianos...
  O avó interrompeu a Witcher:
  - Coidado con este tipo de declaracións! Así podes entrar nun departamento especial! Non obstante, para min, Stalin non é un xenio! E, por exemplo, o golpe de liña perdida en febreiro confírmao! Por certo, oín que o 1 de maio, a defensa aérea soviética en Moscova estaba indefensa e moitos miles de cidadáns soviéticos morreron.
  O vello comentou:
  - Grazas a Estados Unidos e Gran Bretaña! Déronlle á Wehrmacht novos avións! Ademais, escoitei que houbo unha sabotaxe masiva, por mor da cal os Yaks desmoronáronse no aire. E é un novo Yaks!
  A bruxa asentiu coa cabeza.
  - Oín falar del! Realmente unha vergoña! Pero espero que os autores sexan castigados e que se solucione o problema!
  O avó asentiu e de súpeto dixo:
  - O principal problema está nas nosas cabezas! Unha especie de mentalidade soviética! Un intento de converter unha persoa nun engranaxe, nun escravo común!
  Vedmakova non discutiu. Ela fixo unha pausa, mirando fóra da fiestra. Agora a ameaza da derrota da URSS fíxose moito máis tanxible. Descubriuse que nin sequera Moscova está protexida dos ataques aéreos. Polo menos, non ten suficiente protección fiable para soportar un ataque aéreo masivo.
  Ben, a guerra está pasando a unha etapa lixeiramente diferente ... É certo, nas batallas preto de Stalingrado, os alemáns tamén tiveron a supremacía aérea, pero non trouxo a vitoria desexada! Con todo, non tan esmagadora, o Fritz tiña vantaxe! Despois de todo, novos avións soviéticos chegaban regularmente á fronte! Pero debo dicir que o nivel de adestramento de combate entre os pilotos era moi baixo. A maioría dos principiantes non tiñan máis de 8 horas de voo. Isto é un gran inconveniente, especialmente porque os alemáns adoitan ter ata 250 horas. Non obstante, despois de Stalingrado, os alemáns reduciron o programa a 150, pero agora fíxose moito máis fácil co combustible. Non obstante, a aparición dunha gran cantidade de novos avións creará un problema para o Fritz.
  Por certo, informouse de que entre os pilotos dos bombardeiros derrubados, varios cidadáns estadounidenses foron capturados. O que é o último, non foi unha sorpresa! A Luftwaffe non ten pilotos suficientes para novos bombardeiros, así que houbo voluntarios!
  Pregúntome como responderá o mando soviético a isto? Despois de todo, non hai nada para conseguir Berlín? Os bombardeiros estratéxicos de longo alcance non se desenvolveron na URSS, con excepción do P-8. O último avión cunha velocidade de algo máis de 400 quilómetros por hora e creado en 1936 está claramente desfasado. Ademais, ao golpear Berlín, moverase sen escolta aérea, e os alemáns poden interceptala cos seus avións. Despois, xa teñen moi bos radares que rexistrarán o movemento da masa voadora cara a Berlín. Si, e leva tempo liberar suficientes destas máquinas para os ataques contra Alemaña. Os alemáns non son unha nación débil e adoran a tecnoloxía! Eles mesmos son probablemente a nación máis disciplinada e altamente organizada de Europa ou mesmo do mundo! É moi difícil gañar só, e mesmo tendo, na segunda fronte, un Xapón non débil.
  O mellor que se pode facer nesta situación é tentar abrir unha brecha entre os aliados e Alemaña. Pero como facelo? Beria xa lle encomendara que o levase a cabo utilizando o destrutor recibido dos americanos. Podería resultar unha boa provocación, pero Anna non tivo tempo.
  Parece que non é culpable, o que non é o destino, pero aínda come un regusto desagradable. ¡Como se quizais chegase un día antes, todo sería diferente!
  Non obstante, non está excluído! Pero chegou en canto recibiu un pedido de Beria!
  En xeral, Lavrenty Palych é un mestre das provocacións. Xapón atacou o porto de Perú, non sen a súa participación!
  O caso é que os documentos sobre os plans de EE. UU. de lanzar unha serie de ataques preventivos utilizando portaavións, incluídos os baseados no porto de Perú, ¡como se caesen accidentalmente en mans da intelixencia do país do Sol Nacente!
  Ademais, os americanos son parvos: provocaron a guerra a Xapón, xunto con Gran Bretaña impoñéndose un embargo sobre o abastecemento de petróleo e outras materias primas, pero eles mesmos non estaban preparados para a guerra!
  De feito, os Estados Unidos en 1941 non tiñan forzas suficientes, especialmente en tanques, para a guerra con Xapón. En 1940, tiñan só 400 tanques, e a información sobre 1941 é secreta, pero é improbable que aínda así houbese máis de mil. Entón América entrou na guerra, sen estar completamente preparada! Ben, Xapón tampouco está moi armado. Se ela tiña preto de dous mil tanques e medio e lixeiros, entón, por exemplo, non había aviación de longo alcance.
  Así que os valentes pilotos estadounidenses do país do Sol Nacente non bombardearon! E só se meteron nun lych! E agora decidiron recuperar a URSS, confiando principalmente na súa infantería, soñando con repetir o éxito dos tempos do tsar Nicolás II!
  The Witcher aburriuse e cantou:
  Que complicada é a vida, Señor, ai,
  Ti mesmo puxeches unha coroa de espiñas!
  Non, non me explotes a cabeza
  Un novo día prométenos problemas!
  
  Os soños convertéronse en po
  O verme cruel roe de paixón!
  E dor e tristeza nos teus ollos
  Que frear, ninguén está no poder!
  
  Pero que, Deus, podes
  O propio Kohl subiu á cruz do Gólgota!
  Sobre a felicidade soños fantasmagóricos
  Ruxe e xeme no choro da viúva!
  
  Non hai nada peor que a terra que o mundo,
  Esbozo da guerra todo cepillo no sangue!
  Ancoraxe de escuma de éter,
  Rompes a web dunha vez!
  
  E se queres a miña vida
  Entón bótame Señor ao inferno!
  Quérote de todas formas
  En proceso, creo no cambio!
  
  Eu creo que unha persoa
  Capaz de facerse máis limpo, máis alto!
  Que rematará o sufrimento dos tempos,
  Seremos coma un irmán o Altísimo!
  
  Que mandaremos
  Na extensión das naves estelares!
  Que o noso valeroso exército
  Máis forte que o Quasar brillará!
  
  A vida nunca desaparecerá
  E todos serán humanos!
  Como un raio interminable do ano
  Cunha idade sen límites e feliz!
  
  O comunismo faise real
  Cre que será mellor do que soñaches!
  Avanza cara arriba, non abaixo,
  Que haxa alegría, sen tristeza!
  Vedmakova rematou a canción e "Emka" finalmente chegou a Vladivostok. O piloto mirou a cidade con curiosidade. A destrución en Vladivostok aumentou notablemente, algúns edificios fumaban, os equipos de extinción de incendios traballaban nas rúas, había moitos adolescentes con pas, picos e outros equipos de extinción.
  O avó comentou:
  - Baixo o tsar, a xente nova tamén traballou moito, pero sen sorrisos nin ilusión! Aínda que non chegarás lonxe con puro entusiasmo!
  Vedmakova opúxose:
  - Se a industria é o motor da economía, entón o entusiasmo é un combustible con alto índice de octano!
  O vello asentiu feliz.
  - Pois dis rapaza!
  "Emka" parou preto do edificio da oficina do comandante e Vedmakova case quedou sen el. Ela realmente quería estar de novo no seu cabalo alado.
  A nena chamou á porta do despacho onde foi enviada á axenda. Seguiu unha voz adormecida.
  - Rexístrate!
  Witcher entrou, endereitando orgullosa os ombreiros. Na cadeira sentaba un home co uniforme dun coronel da NKVD. Un tipo tan calvo e desagradable. Preguntou tristemente ao piloto:
  - Nome completo!
  A rapaza respondeu rapidamente:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  O coronel engadiu:
  - Grado militar?
  - Maior da Forza Aérea e heroe da Unión Soviética! - Dixo orgulloso o piloto.
  O coronel colleu o receptor e dixo brevemente:
  - Xa chegou o maior da Forza Aérea Vedmakova!
  Entón virouse cara á nena.
  - Como te sentes? Espero que sexa saudable?
  O piloto mostrou os dentes.
  - Síntome ben! Listo para loitar coma unha leona!
  O coronel asentiu.
  - Xenial! Creo que os xaponeses agradecerán!
  Houbo un ruído, o estrondo das botas e seis empregados comúns do departamento especial, acompañados por un home cun uniforme especial, irromperon na oficina. El ordenou:
  - Esposa esta cadela!
  The Witcher estaba confuso:
  - Que máis é isto?
  O coronel ladrou:
  - E iso! ¡Estás detido, cidadá Vedmakova! E será enviado ao cárcere!
  Un home cun uniforme especial advertiu:
  - ¡Esta muller é moi boa loitando! Así que estea atento!
  Witcher sorriu.
  - Non serei representantes das nosas valentes axencias policiais! Chama a Beria e este malentendido dunha vez, aclara!
  O coronel bufou con desprezo.
  - Aquí está para distraer a Beria! Envíaa ao cárcere e a investigación resolverao!
  A meiga asentiu.
  - Son un heroe da Unión Soviética e a investigación, por suposto, descubrirao, pero sería máis rápido con Beria! Quero estar aos mandos do avión canto antes!
  O coronel consolou:
  - Durante a guerra, ninguén tirará por moito tempo! Quita-la!
  Vedmakova camiñaba sen resistir, e só foi empurrada lixeiramente polos canóns das metralladoras dun modelo acurtado, cos que comezaron a equipar os exploradores. Despois metéronme nun funil negro e leváronme. Anna Petrovna estaba tranquila, non se sentía culpable de si mesma e probablemente o NKVD coñeza a súa relación especial con Beria, polo que o descubrirán. Mesmo é interesante visitar o cárcere. Un home de verdade debe criar ao seu fillo, servir no exército e pasar tempo en prisión! Entón, probablemente, un guerreiro! Moitas persoas famosas estaban nos cárceres: Stalin, Lenin e Hitler!
  A prisión non estaba moi lonxe da oficina do comandante, polo que Vedmakova foi retirada e conducida ao xardín. Alí os cans gruñían ferozmente, os muros de pedra do calabozo construído alá polo século XVIII eran aburridos e grises. A nena sentiu unha excitación involuntaria cando a trouxeron dentro e conducírona polos corredores. Aquí está a xanela de rexistro: preguntas sobre o deber:
  - Nome, apelidos, patronímico, xénero!
  A continuación, xira á dereita cara a unha sala de baldosas. Alí, á mesa, sentaba un axente co uniforme da NKVD e un mandil de coiro, e con el un doutor cunha bata branca e dúas mulleres de mediana idade que tiraban nas mans finas luvas de goma.
  O centinela que acompañaba a Vedmakova quitoulle as esposas cun movemento rápido e practicado. O axente ordenou:
  - Desvístete!
  Vedmakova quedou sorprendida:
  - Que?
  O axente repetiu con calma:
  - ¡Dixen que desvístete! Requírese unha busca e unha inspección persoal!
  A nena ruborouse.
  Pero aquí están os homes!
  O oficial co mandil ladrou:
  - Podo axudarte! Pois, bótalle os trapos de puta!
  Vedmakova tremeu, lembrou que si, cando ingresan en prisión, é obrigatorio un rexistro persoal e comezou a quitarse a roupa. As mulleres tomárono e probaron coidadosamente cada costura. Deixada nas súas bragas, Vedmakova estaba avergoñada, pero o oficial ladrou:
  - E quita as bragas cadela! A busca estará completa!
  Quedada diante de varios homes completamente espidos (o convoi que a trouxo quedou parado, disposto a loitar en calquera momento), a moza quedou avergoñada e intentou tapala coas mans.
  Golpérona forte cun garrote nas nádegas:
  - Mans nas costuras cadela!
  Vedmakova croa, pero aguantou. Cando remataron de sondarlle a roupa e arrincáronlle as botas, o oficial mandou:
  Agora comprobeo por ti mesmo!
  As carcereiras partían da cabeza. Arruinábanse o cabelo cos dedos enguantados, despois mirábanlles os oídos, mesmo usando un tubo cunha lanterna. As orellas foron retraídas varias veces, dobradas e sen flexionar. Despois mirou nas fosas nasais:
  - Tose, por favor! Iso é, máis forte!
  O nariz da nena estaba esmagado. Isto foi seguido por un exame da boca. Era bastante desagradable, as mans ásperas presionaban a lingua, de cando en vez apartábana, despois tiraban con máis forza, ata case a arrincaban.
  O oficial falou:
  - Hai que ter máis coidado! Pode ser unha espía!
  Os carcereiros comezaron a presionar os dedos sobre os dentes, comprobando se había empastes que puidesen conter información importante. Vedmakova sentiuse humillada e cuspiu; o seu heroe da URSS foi buscado como unha puta, sen perder nada. Entón as mans enguantadas femininas comezaron a sentir o peito espido da nena. Esmagárona, sentírona literalmente cada milímetro, brillaron a través dunha lanterna. Os peitos da nena incháronse con aleivosía, e os carcereiros presionaban cada vez máis, logo croaban:
  - Non! Ela está limpa aquí!
  A continuación, examináronse o embigo e os dedos. O embigo foi tirado cara atrás, tamén torcido, despois de que foi perforado cunha agulla. Non menos coidadosamente examinou os dedos.
  - E agora unha busca xinecolóxica! - ordenou o oficial.
  Os carcereiros ordenaron:
  - Inclínate e separa as pernas, por favor!
  A isto seguiu o máis humillante, cando a man do carcereiro nunha luva, entrou bastante rudamente no seo da nena. Vedmakova xemeu de dor e humillación. E a man estaba derrubando rixidamente na cova onde a muller garda o seu tesouro máis valioso, do que era tanto doloroso como cóxegas. A rapaza contracouse un pouco, e o axente murmurou maliciosamente:
  - Comprobe o máis coidadosamente posible! Despois de todo, é en lugares íntimos onde os espías adoitan ocultar documentos, e ás veces abonda cunha pequena nota para descubrir información importante.
  Un carcereiro foi substituído por outro, despois de que a busca fíxose aínda máis dolorosa e ruda. Vedmakova decatouse de que só querían humillala, convertendo a procura en tortura.
  O exame do ano non foi menos duro, ademais, utilizouse o intestino e un enema grande. Ao parecer, o piloto era realmente sospeitoso. Despois diso, comprobar os dedos, as pernas e os pés parecía pouco.
  Non obstante, isto non rematou aí, o axente ordenou:
  - Agora na radiografía do estómago! Non había moito que puidese tragar!
  Pois non doe tanto. Aquí estivo presente un médico, mirou todo, ata o corazón e os pulmóns. Finalmente deu o visto e prace:
  Está limpa e perfectamente saudable!
  O oficial gruñía con rabia:
  - É unha mágoa que lle disparemos igual! Non obstante, déixalle tocar o piano por agora!
  O piloto, abraiado pola humillación, camiñaba obediente coma un autómata. As mans de Witcher foron untadas con pintura e espremidas con coidado sobre o papel. Despois seguiron todo tipo de medidas, fotografando de perfil, de cara. Durante bastante tempo víronse obrigados a permanecer espidos, reescribindo todos os signos, cicatrices e lunares do corpo. Despois diso, ela foi lavada nunha ducha fría, o que, por certo, é habitual na URSS, non só para os prisioneiros, se lles deu uniformes de prisión.
  - ¡Vístete cadela!
  A túnica era en realidade de cilicio, cosida de arpillera e bordada cun número de prisión. Non lle regalaron zapatos á rapaza, ao parecer considerándoos un luxo innecesario para os inimigos do pobo, e así, apenas cuberta, levárona á cela.
  Acababan de producirse detencións masivas, a prisión estaba superpoblada e zumbido. Vedmakova foi arroxada a unha gaiola estreita, onde xa había máis de cen mulleres, na súa maioría mozas do exército e criados. Cando o piloto foi introducido na cela, ela non puido dar un paso, o prisioneiro desordenaba todo o piso. Estaba moi escuro na cela, a fiestra estaba tapada con táboas, estaba tapada e cheiraba forte, ao parecer facía tempo que non sacaran o balde.
  As nenas estaban medio espidas, e algunhas completamente espidas, levaban a roupa. Varios deles estaban delirando e pediron unha copa. A bruxa parou e preguntou:
  - Non podo dar un paso! Onde debo ir!
  - Onde trouxo alí e para! - Ordenado dende a escuridade, probablemente o máis vello da cela. - Non hai lugar para nós.
  Vedmakova, ao entender que isto era estúpido, preguntou:
  - Para que sodes rapazas?
  Seguiron as voces:
  - Si, aquí está o artigo 58, ou mesmo sen cargos! Para que estás?
  Witcher bromeou:
  - Si, a Beria foi violada!
  Houbo unha risa amistosa das nenas e unhas exclamacións:
  - Si, ela é nosa!
  Quen chirriu dende a escuridade:
  - Colga un pouco desta Beria!
  Unha voz ominosa interrompeu:
  -Suficiente! E así xa máis de medio milleiro de homes foron fusilados no patio! A nós tamén podemos dar un paseo con toda a cámara!
  Witcher ladrou:
  - Pois non, se me levan para que me fusilen, non cederei así!
  . CAPÍTULO #8
  Oleg Rybachenko continuou loitando por un mañá brillante xunto coa moza Margarita Korshunova.
  Loitaron en Stalingrado. Loitaron con toda a coraxe colosal. E os fillos eternos non pensaron en retirarse e sucumbir ante o inimigo.
  Pero as forzas eran desiguais e os nazis foron avanzando aos poucos. Pero moi lento e tirando os achegamentos ás casas, e ás rúas cos cadáveres dos mercenarios.
  Moscova estaba cercada pero aínda loitaba. E tamén tiña as súas fermosas mozas. que son verdadeiramente ricos.
  Oleg Rybachenko e Margarita tiraban de volta en Stalingrado. Ao mesmo tempo, o neno intentou compoñer algo, segundo AI.
  Candidato presidencial de Bielorrusia Alexander Lukashenko non foi autorizado a participar nas eleccións. Acharon fallas no feito de que a catedral eslava retirase sinaturas. Como resultado, non houbo seis candidatos, senón cinco. E a principal loita desenvolveuse entre Zenon Pozdnyak e Kebich. O prorruso e máis moderado Kebich avanzou á segunda volta cunha lixeira marxe. E despois gañou o Poznyak antiruso cunha gran diferenza.
  Lukashenka protestou que foi expulsado ilegalmente. Pero, en xeral, non había máis que ruído.
  Kebich gañou con moita confianza. E converteuse no primeiro presidente bielorruso.
  Logo Bielorrusia entrou na zona do rublo. A situación da economía mantívose en crise. Non había cartos suficientes. Pero o país estaba na zona do rublo.
  Kebich propuxo un proceso de integración con Rusia. Comezou a converxencia das leis, abríronse as fronteiras, a economía unida. Creáronse organismos supranacionais.
  En 1999 celebráronse novas eleccións presidenciais en Bielorrusia. A economía estaba en profunda crise despois do default ruso. Pero a influencia dos comunistas aumentou moito. Lukashenka, pola súa banda, pelexou con todos e non creou o seu propio partido, e foi afastado por outras forzas. A principal loita desenvolveuse entre Kalyakin e Kebich. Zenon Poznyak perdera popularidade neste momento. Así como a Fronte Popular bielorrusa no seu conxunto.
  Os comunistas fixéronse máis fortes.
  En Rusia, a historia tamén cambiou un pouco. Zyuganov gañou o presidente un pouco máis de votos, aínda que non conseguiu gañar. Lebed foi o secretario do Consello de Seguridade durante un par de meses máis. Pero, en xeral, isto non é tan significativo. A diferenza máis importante é que Chernomyrdin non foi despedido. E, como resultado, mantívose primeiro ministro mesmo despois do default. Kebich, con todo, a pesar da axuda de Chernomyrdin, aínda perdeu na segunda rolda, e Kalyakin converteuse no presidente de Bielorrusia.
  E en Rusia, despois da saída de Yeltsin, Chernomyrdin foi á presidencia. A economía rusa xa pasou ao crecemento e Viktor Stepanovich, aínda que con moita dificultade, coa axuda de Zhirinovsky, que ocupou o terceiro lugar, derrotou a Zyuganov.
  Así, en Rusia, Chernomyrdin converteuse en presidente, Zhirinovsky converteuse en secretario do consello de seguridade e primeiro asistente do presidente. Putin permaneceu ata agora á marxe. Zyuganov é o líder da oposición. Primakov aínda é ministro de Asuntos Exteriores.
  Así que todo foi segundo o plan. Kalyakin continuou o proceso de integración, pero aínda non unido. As economías subiron. Chernomyrdin fixo a guerra en Chechenia. Negociado con Maskhadov. E finalmente logrou a estabilidade alí.
  Chernomyrdin gañou as próximas eleccións facilmente sobre Zyuganov. Kalyakin tamén foi elixido facilmente para un segundo mandato. Todo ía máis ou menos ben. A economía bielorrusa estaba en aumento.
  Pero Kalyakin non foi a un terceiro mandato. O seu sucesor foi un colega Novikov.
  Chernomyrdin tampouco se presentou a un terceiro mandato. Chernomyrdin foi sucedido por Zhirinovsky. Este último, por suposto, volveuse moito máis moderado, pero aumentou a presión sobre Bielorrusia - esixindo a adhesión a Rusia.
  O recén chegado resistiuse. Polo que estaba baixo sancións.
  Zhirinovsky foi máis ríxido e presionou con máis forza... Como resultado, as forzas prorrusas celebraron un referendo en Bielorrusia, que coincidiu cunha grave crise económica. E Bielorrusia pasou a formar parte de Rusia. Isto intensificou o sentimento anti-occidental.
  En 2014, Zhirinovsky, aproveitando a ocasión do Maidan en Ucraína e o derrocamento de Yanukovich, enviou tropas. O exército ucraíno non estaba preparado para o combate e os rusos desarmárono. Yanukovich e a Rada, a punta de pistola, anunciaron un referendo. Rusia anexouse esta república a si mesma.
  Para que os ucraínos se rebelasen menos, Zhirinovsky trasladou a capital de Rusia a Kiev. E isto influíu nos resultados do referendo. O propio Vladimir Volfovich, nas próximas eleccións presidenciais, foi elixido triunfalmente para un terceiro mandato, abolindo todas as restricións nun referendo.
  Alexander Lukashenko retirouse e afundiuse no esquecemento. Putin exerceu como presidente do FSB ata 2012, cando tiña sesenta anos. E Zhirinovsky, que lle gustaba rexuvenecer o equipo, non o substituíu por un oficial capaz de corenta anos. O gobernador de Bielorrusia, que substituíu a Novik, tamén se fixo máis novo.
  Rusia, con todo, caeu baixo as sancións de Occidente, pero non foron moi significativas. Zhirinovsky loitou en Siria e Iraq. Creou o seu propio estado para os kurdos e, en conxunto, actuou con máis decisión que Vladimir Putin. Ademais, Rusia lanzou un ataque con mísiles contra Arabia Saudita e aumentou bruscamente os prezos do petróleo.
  Entón comezou unha gran guerra entre Irán e os Estados Unidos. O que fixo subir aínda máis o prezo do petróleo. Mentres tanto, Rusia tomou e anexionou os Estados bálticos e Moldavia. E entón, aproveitando a turbulencia en Casaquistán tras a saída de Nazarbayev, incluíu esta república na súa circulación.
  Tamén se celebrou un referendo e Rusia adquiriu outra provincia.
  Aos poucos, procedeuse a restauración da URSS.
  En 2020, Zhirinovsky actualizou o rexistro nas eleccións para o cuarto mandato do presidente de Rusia. Ata que marchou.
  E Rusia trasladouse por Asia Central. En Uzbekistán, Taxiquistán, Kirguizistán, Turkmenistán apareceron tropas rusas e celebráronse referendos sobre a adhesión a Rusia.
  Así, o país foi restaurado ás antigas fronteiras da URSS.
  Pero isto non foi suficiente para Zhirinovsky. E el, sen prexuízos innecesarios, ocupou Finlandia con tropas. E aí, por suposto, cun resultado case ao 100%, coa celebración dun referendo. E unirse a ela.
  Así, Rusia volveu o seu. As relacións con China empeoraron algo polas reclamacións a Port Arthur e o desaloxo dos amarelos de Siberia.
  Pero mentres China tiña medo contra Rusia e blasfemia.
  Pero en Alasca houbo un golpe militar, e as tropas rusas ocupárono. E celebraron un referendo sobre o regreso a Rusia. Ao mesmo tempo, Estados Unidos viuse obrigado a recoñecer a nulidade do acordo sobre a venda de Alasca a Rusia.
  Así...
  Oleg Rybachenko parou e comezou a disparar de novo.
  O neno disparou unha ráfaga e despois lanzou unha granada co pé descalzo. Esparexeron aos nazis e tuitearon:
  - ¡Somos invencibles!
  Margarita tamén disparou unha ráfaga, lanzou unha granada cos seus dedos espidos, esmagou o Fritz e berrou:
  - E sempre unidos!
  Os nenos loitaron con moita valentía.
  O neno volveu atacar aos inimigos cunha explosión. Lanzou unha granada á eiruga cos dedos espidos. Como resultado, chocaron dous tanques. Oleg Rybachenko cantou:
  - Gloria a ti, nosa terra rusa,
  No nome da Rusia sagrada,
  Familia de concellos nativos!
  A nena volveu lanzar a granada co pé descalzo. Abatiu unha ducia de fascistas e cantaron:
  - Hai unha vaca na montaña,
  Sexa fillos sans!
  O neno deu unha volta, segou o Fritz e berrou:
  - Patria no meu corazón,
  Por sorte, abriremos a porta!
  E despois diso, a súa perna infantil, lanzou unha granada. É un neno que é verdadeiramente un portador mortal de destrución.
  Margarita tamén é unha frecha cunha precisión colosal.
  A nena colleuno e cantou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, aguia-
  A voz do pobo é sonora -
  O murmurio esmagará a serpe!
  A nena, lanzando unha granada co pé descalzo, colleuna e chiscou máis aló;
  Stalin vive no meu corazón
  Para que non coñezamos a tristeza -
  Abriu a porta ao espazo
  As estrelas brillaban enriba de nós!
  E a nena riu. Ela arremeteu contra os fascistas. Ela derrubou as súas filas e chirriu:
  Creo que o mundo enteiro espertará...
  O fascismo acabará...
  O sol brillará intensamente
  O camiño, iluminando o comunismo!
  E de novo a nena lanza con habilidade unha granada co pé descalzo. Empuxando uns aos outros tanques nazis.
  Natasha tamén loita. En Stalingrado, as nenas son só heroes.
  E cantan para si mesmos con coraxe:
  - A miña terra é a escuridade do universo,
  Podo esmagar o ataque dos malvados inimigos...
  Non podo amar un día sen ti
  Estou listo para dar a miña vida por ti!
  E Natasha lanza unha granada co pé descalzo.
  A continuación, Zoya está disparando. Hermosa rapaza en bikini. Dará unha volta, sega aos nazis.
  E entón un agasallo asasino voará do seu pé descalzo.
  Zoya cantou, mostrando os dentes:
  - Encántame destruír inimigos! Que rapaza!
  E de novo, a beleza cos seus dedos espidos comezará a destrución.
  E entón Aurora dispara. Tamén un demo pelirrojo como conducir aos nazis.
  E co seu pé descalzo, unha granada disparada untará aos combatentes da Wehrmacht na grava.
  A nena chilla:
  - Tili, tili, arrastre, wali...
  Vence aos nazis coa miña forza,
  Non podo rexeitar agora!
  E de novo o guerreiro dispara con precisión.
  Máis lume está dirixido por Svetlana. E tamén cos dedos descalzos, lanzou un paquete explosivo.
  Ben, o Fritz conseguiuno.
  A nena, francamente, é unha guerreira do rock.
  E como cantar:
  - Gloria a Rus' sobre a Terra,
  Sempre estaremos cun soño!
  E catro nenas sobre os nazis e como van golpear. En xeral, son coma santos do batallón dos anxos da morte. E os nazis en Stalingrado entenden.
  Pero cada vez é máis difícil.
  Stalingrado segue aguantando, pero os nazis xa puideron tomar o Dry. Tamén hai unha forte frota do mar entre os nazis. Incluíndo barcos británicos capturados.
  Feriron literalmente toda a costa. E os turcos avanzan dende o sur. Póñase realmente arrepiante.
  Natasha e as súas mozas de Sukhimi puideron voar ata Stalingrado, capturando un avión alemán de madeira contrachapada.
  E agora tamén en Stalingrado. Como, esta cidade son os fascistas, por moito que intentes non tomala.
  Natasha lanza un agasallo asasino co pé descalzo, destrozando aos nazis en carne desgarrada e canta:
  - A nosa vida será marabillosa!
  Zoya, lanzando unha granada co pé descalzo, engadiu, mostrando os dentes:
  - Se, claro, gañamos!
  E a nena sacudiu os seus pezones escarlatas.
  Aurora, disparando, ruxiu:
  - E que a nosa Patria sexa famosa!
  E, cos dedos descalzos, lanzará un agasallo asasino. Esmaga aos opoñentes e chilla:
  - ¡Gloria ao Gran Rus!
  E entón Svetlana tomou a liña e disparouno. Esculpei cen nazis. Entón ela lanzou unha granada co pé descalzo e chirriu:
  - Á nova luz da ciencia e da prosperidade!
  E as catro mozas volven pelexarse, e non van baixar o nariz.
  Natashka levantou o paquete explosivo cos dous pés descalzos. E por mor de toda a súa forza, lanzouno a un tanque nazi.
  A E-75, tras sufrir danos, parou e comezou a fumar.
  Natasha cantou:
  - Rus' riu, chorou e cantou,
  En todas as idades, por iso ela e Rus'!
  Entón Zoya colleuno e lanzou un agasallo asasino cos seus dedos espidos. E outro tanque dos nazis parou, forrado.
  Zoya tuiteou:
  - Si, o futuro é noso!
  Gloria á gran Rusia!
  Aurora disparou desde unha metralleta. Segaba moitos fascistas. Entón ela dixo con agresividade:
  - Gloria aos heroes da URSS!
  E do lanzamento do seu pé descalzo volve voar unha granada. Aquí está a nena pelirroja. Só un terminador invencible.
  E como Svetlana tomouno e esmagou aos nazis. E derrubounos coma un palleiro afiado.
  Entón ela berrou:
  - Gloria á terra de Rusia!
  E do lanzamento do seu pé descalzo, unha granada de fragmentación tan mortal voa.
  O guerreiro chirriou:
  - Para o imperio soviético!
  Natasha disparando, di:
  - Polo maior dos imperios!
  E de novo, algo que mata aos nazis cunha enorme garantía voa do seu pé descalzo.
  E a nena canta:
  - Gloria á miña Patria -
  Gloria a Rusia!
  Zoya tamén lanzou unha granada co pé descalzo. Cortou a moitos nazis e chirriu:
  - Gran Rusia - gran gloria!
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros.
  Nenas por suposto case espidas. En bikini, bronceada, musculosa, fermosa e con curvas.
  Que encantadoras se ven as nenas cando están case espidas! E por que ata roupa!
  A continuación, Aurora dispara activamente. E co pé descalzo botará algo que mata aos nazis.
  Despois canta:
  - Pola gran Patria!
  Svetlana continuou disparando. Ela derrubou aos nazis e chirou:
  - Por grandes logros!
  E co pé descalzo, como lanzar unha granada. E de novo, os nazis son mudos.
  Ben feito rapazas rusas. Son xente de acrobacia aérea.
  E despois están os pilotos: Mirabela e Anastasia. O mesmo que recibir unha labazada no Fritz.
  Si, as hordas de Hitler espállanse de esas nenas.
  Os guerreiros loitan en Yak-9. O coche parece estar anticuado. Pero bastante eficaz. Aínda que en velocidade e armamento inferior á Luftwaffe.
  Só un canón de 20 mm e unha ametralladora para as nenas, contra un ME-262 con cinco canóns de 30 mm.
  Pero aquí Mirabela maniobra con habilidade, entra no rabo do voitre fascista alado. E disparalle. Derrumba o metal, queima o inimigo limpo.
  Entón Mirabela cantou:
  - Cada vez máis alto e máis alto
  Os avións voan coma os paxaros...
  Derrubamos tellados fascistas
  E o valor dos soldados está alén das fronteiras!
  E aquí está Anastasia, como ela o tomará e atrofiará aos nazis. É unha rapaza terminadora.
  Esmagará os rostros dos bandidos nazis e chirrirá:
  - Chegará unha gran gloria para Rus!
  E tamén cos pés descalzos vai presionar os pedais. E cae outro Messerschmitt.
  As nenas pelexan soas en bragas. E son moi bos. Aletean rapidamente nos motores máis débiles. E parten dos tiros do inimigo.
  Mirabela cortando a Fritz, chilla:
  - Sen corvos, non nos podes gañar!
  E de novo o guerreiro arrastra a unha distancia mortal.
  E cae a nova máquina nazi.
  A moza sandalia sabe o que fai. E está moi ben.
  Velaquí un fascista tentando tapar ao guerreiro dende a distancia. E ela marcha. E por algún milagre, de novo ao rabo do inimigo.
  E derruba a Fritz, chirrindo:
  - Nada é imposible para os rusos!
  E de novo o guerreiro dá un xiro desesperado. E outro coche cae furado.
  Mirabella tuiteou:
  - Realmente o mundo foi creado para Rusia!
  E de novo, como saír. E como ceder ao inimigo!
  Anastasia tamén derruba un coche alemán e grita:
  - Toda a nosa terra será famosa, pero non haberá captura para nós!
  E as nenas son cada vez máis diverxentes!
  Que pode tratar con eles? É un furacán agresivo!
  Máis precisamente, un furacán non pode superalos!
  Natasha mentres pelexa e canta:
  Loitaremos por Rusia!
  E tamén co pé descalzo, como lanzar unha granada dun calibre asasino.
  E moer os nazis en chips de metal e carne sanguenta.
  Zoya tamén lanzará un mortal e candente co pé descalzo e, saltando, dará:
  - E pola nova orde do comunismo en todo o mundo!
  E mostrou os dentes.
  A continuación, Aurora dispara forte. Dispárase a si mesmo, sega aos nazis e chirría, mostrando os dentes:
  - Para o progreso!
  E do seu pé descalzo xorde algo que é capaz de esnaquizar calquera obstáculo.
  E despois na batalla Svetlana. Unha rapaza tan asasina.
  E tamén é loira. Como arremete contra os nazis... E entón un agasallo asasino voa do seu pé descalzo. Esmagará aos nazis e converteraos en chamas diabólicas.
  Terminator Girls como asubiar:
  - Eloxiou a miña palabra de honra!
  Palabra Komsomol!
  Guerreiros como disparar contra os nazis. E disparémoslles coma cans rabiosos.
  Aquí están os Terminators! E esmagan aos nazis, ben, diaños!
  Natasha dixo con patetismo:
  - Loitaremos polo socialismo,
  Para a nosa Rusia soviética,
  Para un novo gran pedido!
  E de novo, un presente mortal voa do seu pé descalzo.
  Zoya tamén actúa con bastante enerxía. Esmaga aos fascistas. E non os defrauda. E os seus pés descalzos parpadean coma unha hélice.
  O Guerreiro di con fervor:
  - No nome da Rus' sagrada,
  Rusia será glorificada!
  E de novo o guerreiro con plena emoción loita.
  Entón Aurora lanza co pé descalzo un agasallo da morte. Como arrasa aos nazis en todas as direccións. E di con rabia:
  - Son o campión do mundo de boxeo!
  E entón Svetlana lanzará o asasino e destrutivo. E o seu pé descalzo é tan áxil.
  E o guerreiro berrou:
  - Son o máis forte do mundo,
  empaparemos aos nazis no baño -
  Non cre na bágoa da patria,
  E daremos aos malvados oligarcas no cerebro!
  . CAPÍTULO #9
  Participando en batallas duras, Vedmakova case non durmiu durante varios días e, polo tanto, a pesar da estremeza extrema na cela da prisión, a confusión e o fedor, quedou durmida case inmediatamente.
  Ela soñou que estaba na Idade Media e liderou unha rebelión de escravos, converténdose nunha especie de Espartaco cunha saia! Despois do primeiro éxito, a moza guerreira valente, a moza musculosa, reuniu aos rebeldes e ofreceuse a elixir os seus propios líderes.
  Vedmakova, como era de esperar, converteuse na xefa dun destacamento xa bastante grande e ofreceu ao poderoso heroe Turan como o seu primeiro adxunto.
  E aquí os escravos foron unánimes. Despois escolleron os homes de dez. O sistema decimal é o máis sinxelo e Vedmakova decidiu que nada debería ser complicado.
  Armados con trofeos, e tomando caracois de cascudas (nun pesado soño, estalou o subconsciente das Meigas), seguiron adiante.
  Para fortalecer a súa autoridade e estirar as pernas, Vedmakova camiñaba, movéndose como un gato. Entón a nena botou a correr, sentindo os pequenos e afiados seixos da estrada pedregosa coas plantas dos seus pés descalzos. Pero a guerreira non fixo caso da dor, ademais, estaba por diante de todos. Como se viu, non en balde. Tres loitadores inimigos sentáronse nunha emboscada e poderían dar unha alarma prematura. O líder do levantamento subiu a unha árbore e saltou sobre os inimigos dende arriba. Os seus movementos son como unha danza dun híbrido de tigres e cobras, un lixeiro berro e amainado coas cabezas cortadas.
  - ¡Así rompo a resistencia!
  Vedmakova non puido resistir tocar para o público, mostrando as cabezas cortadas aos escravos. Houbo un ruxido de aprobación en resposta.
  Axiña apareceron as leiras con plantacións. As casas talladas son auténticos pazos con decoración e estatuas. As fontes eran visibles aquí e alí. Dunha estatua en forma de Zeus con ás de bolboreta e bocas no estómago, as pernas e o peito: sete chorros foron golpeados. Os campos son ricos, gordos, con semellanza de algodón dourado, grans con espiguillas grandes, garavanzos e outras cousas. Empregaban moitos escravos. Había homes e mulleres, ademais de moitos nenos. Por suposto, os supervisores, os gardas. Pero en xeral, claro, hai moito máis escravos, e con pas e aixadas.
  Vedmakova levantou unha pancarta caseira cosida apresuradamente por mozas escravas: ¡Coa imaxe dunha espada e unha aixada! Outros escravos acudiron ao ataque.
  Mentres tanto, varios escravos e escravos colgaban dos postes, as mans e os pés perforados con cravos. Parece que estes fillos da inxustiza estaban condenados ao tormento. Ao ver os liberadores que se achegaban, a nena crucificada gritou cunha voz inesperadamente forte:
  - Chegou a retribución, vence aos donos!
  O líder do Witcher, coma sempre por diante. O seu caracol cascuda levantouse e derrubou dous gardas á vez. O resto botouse cara atrás, un con medo, ata topouse coa súa propia lanza. Os intestinos saían do ventre perforado. A nena riu.
  - Sodes uns guerreiros débiles se tedes medo a un cabalo!
  Miloslava, que chegou a ser o seu escudeiro, pelexaba pola man dereita, as machadas nas mans da nena, coma a navalla dun barbeiro intelixente. Tan famoso corta aos loitadores.
  Turan tampouco cedeu. Lanzou unha pedra que rompeu o peito do garda, e uniuse á refriega. Era evidente que o duro traballo lle fixo ben, non os músculos da pedra de muíño. Verdade, Vedmakova moveuse máis rápido.
  Os escravos deixaron de traballar, pero aínda non se sumaron á loita. Ao parecer estaban confundidos. Certo, o mesmo rapaz inquedo, saltando cara aos rapaces traballadores, gritou:
  - Covardes! Quen está detrás de min é o heroe, quen sen min é o porco feo!
  Os rapaces foron os primeiros en responder. Precipitáronse contra os supervisores. Velaquí un mozo de catorce anos que golpeou cunha aixada ao seu "gardián" para que lle esnaquizou a cabeza coma unha cabaza. Funcionou, e as outras escravas, ata as mozas normalmente modestas e pacientes, precipitáronse na refriega.
  Agora a batalla era caótica, pero a superioridade numérica, así como a desesperación, estaban do lado dos escravos. E, por suposto, tomaron o relevo.
  Passa é o que é difícil esperar dunha rapaza que estudou diante dos seus ollos. Ela enfrontouse co garda, el comezou a empurrala. Entón ela enganouno, quitoulle a espada e golpeouno xusto no pescozo.
  - ¡Iso é o que eu chamo merenda! - espetou a nena. - Mira, non te emborraches!
  A primeira finca foi liberada axiña, o desapego medrou ante os nosos ollos. A sublevación estendeuse coma unha pólvora engullando os campos. Vedmakova avanzou galopando. Os cabaleiros dirixíronse cara el, como regra xeral, chegaban ata a parte superior da cabeza. Pero o garda non se rendeu. Unha batalla especialmente teimosa foi preto da fonte de sete cordas. Aquí os plantadores trasladaron a reserva de cabalos á batalla.
  A valente Vedmakova estaba rodeada por todos os lados. Só foi rescatada pola extraordinaria rapidez dun caracol cascuda especialmente engordado. Aquí hai unha estocada exacta e o opoñente picado cae. Non obstante, a nena foi ferida primeiro no ombreiro, despois no estómago e despois case lle cortaron a perna. Entón Vedmakova comezou a lanzar pequenos puñais. Afiados coma unha navalla, caían nos ollos, ás veces na boca. Non obstante, a maioría dos guerreiros estaban medio espidos por mor da calor, e para tales soldados abonda con perforar o peito. Algúns cabaleiros caeron, pero o resto continuou. Había tantas espadas que parecían un peite en movemento. Así que están a verter por todos os lados.
  Pero Miloslava, Passa, Turan e outros escravos chegaron a tempo. Despois de cortar as filas, camiñaron como unha pista de patinaxe, podes ver como os cadáveres saíron voando e, dalgún xeito, os escravos armados apresuráronse en auxilio por mor de toda a súa forza.
  A infantería atacou aos xinetes, os escravos esgotados vingaron a dor e a humillación.
  - Agarra o anel inimigo e non o solte! - Mandou Vedmakova.
  Ante os seus ollos caeu unha escrava coa cabeza cortada, pero unha ducia de gardas caeron detrás del.
  - Colle o número! - Ordeou o mozo líder da sublevación.
  Cada vez máis escravos entraban na batalla. Víase como os rapaces subían aos cabalos a correr, abalanzaban contra os xinetes e usaban os dentes, usaban pedras puntiagudas.
  Os escravos parecían non coñecer o medo, vingáronse dos longos anos de humillación, cando ninguén os consideraba persoas. Ademais, moitos deles naceron libres e aínda non esqueceron o aroma embriagador da vontade.
  Despois de rematar co destacamento "ecuestre", Vedmakova continuou. O último obstáculo serio no seu camiño foi unha cidadela cortada de grandes árbores. Alí había moita seguridade.
  - Busca nas leiras e colle as escaleiras. berrou ela. - Se iso non é suficiente, fainos ti mesmo.
  Os escravos construíron apresuradamente dispositivos de asalto.
  - As escaleiras deben ser anchas, para que poidan pasar por elas moitos guerreiros á vez. - sinalou Vedmakova.
  A masacre aínda asolaba noutras leiras. Nalgúns lugares, os servos pasaron ao lado dos rebeldes, pero nalgúns casos, por costume, resistíronse. Os supervisores foron asasinados rapidamente - estes están lonxe de ser os guerreiros máis duros. O último bastión da resistencia inimiga foron os detinetes. Vedmakova, coma sempre, foi a primeira en escalar o muro. Foi golpeado varias veces cunha frecha, pero loitou contra os presentes mortais cun escudo. O guerreiro máis próximo foi golpeado con tanta forza que aínda que conseguiu parar, caeu da parede.
  Miloslava conseguiu afastar a garda cun gancho, botando tamén ao inimigo. A Passa branca como a neve xa engaiolou aos soldados inimigos coa súa mesma aparencia. Mentres miraban os seus peitos axitados violentamente, con peitos sedutores, a nena deu patadas na ingua cos pés, e logo cortaron un corte. Vedmakova, escalando as paredes, cortada sen piedade. O inimigo xa perdera a moral, cada vez máis escravos escalaban o muro. Romperon, había moitas escaleiras, e os gardas non tiveron tempo de derrotalos a todos. No fondo, a verdade xacían escravos mortos e feridos, o asalto non podía prescindir de perdas. Aquí o escravo e o garda aferráronse e derrubáronse desde unha altura decente. Estaban feridos, pero seguiron, vivos, seguiron estrangulándose.
  O neno inquieto, Vedmakova esqueceuse de preguntar o seu apelido, tamén estaba na parede. Aproveitando a súa pouca estatura, esvarou entre as pernas do axente, despois deulle unha patada nas costas cos dous pés, chocando ao mesmo tempo baixo os xeonllos. Voou cara adiante, chocando contra un forco que estaba suxeito por un escravo adulto.
  - ¡É tan pego que morder dolorosamente! - O neno sacou a lingua delgada, burlando dos gardas.
  - Ai, serpe descalza! - O loitador que estaba á dereita maldiciu e cortexou o neno cunha espada.
  O neno botouse cara atrás e espetoulle no ollo desde a súa pipa. Que desesperado berrou o inimigo, quebrando. O neno non estivo de pé na cerimonia e rematouno cunha espada. As mans do neno, aínda que delgadas, eran musculosas e fortes, endurecidas polo traballo duro.
  Outros rapaces tamén mostraron presión, pelexaron como o inferno, chiscando e xurando, escollendo expresións chulas!
  O muro foi rapidamente despexado, dentro a batalla arrastrase un pouco, temendo a vinganza dos escravos, os donos loitaron desesperadamente. É certo que as barrigas recrecidas son malos axudantes nunha loita con escravos rabiosos.
  O propietario principal, Sheikh Samuma, intentou saír polo paso subterráneo. Levou consigo unha bolsa de pedras e ouro. Quizais tivo unha oportunidade, pero a cobiza decepcionouno. A fermosa rapaza Rakhita, e aínda coa cor cobre da súa pel, é unha tentación de máis.
  - E sígueme cadela! - Sheikh agarrouna polo exuberante pelo.
  - Non fai falta, vou eu, señor! ela suplicou.
  - Non é unha puta! Gústame levarte! O sádico dignatario riu.
  - Pero doe! - A escrava retorcía as pernas espidas.
  - Cando nos vaiamos, vou facerte colgar polo pelo e prenderte lume. O xeque lambeu os beizos carnívoramente.
  - ¡Es unha besta! Pero quérote, créeme!
  A nena acurrucouse á dona, quen lle puxo o fociño sucio na cara limpa e comezou a lamber. Aquí a man de Rakhita atopou un puñal no cinto do xeque e meteuno no seu estómago inchado con todas as súas forzas.
  Aquí hai unha criatura da escuridade.
  O xeque deixou caer a bolsa e soltou o cabelo. As súas mans tentaron pechar o burato profundo, caéronlle os intestinos.
  - Criatura! Equidna! rosmou.
  - Non! Fixen o correcto! Cantas nenas e homes torturaches. Mesmo empalou nenos e cravounos nun poste. Isto é só vinganza! - exclamou a nena.
  - Maldición!
  - Deusa! Vostede me golpeou! - A escrava deu unha patada na barriga regordeta e sangrante do xeque.
  - Poucos golpes! - Sibilou.
  - Pero o sangue nobre flúe en min! - A escrava descalza brillou os dentes.
  - Nada puta! As tropas esmagarán a rebelión, e serás tan torturado que che parecerei un anxo! - Atopei a forza para rosmar o xeque.
  - Teñen unha fantasía máis rica que a túa? A nena sacou a lingua.
  - Abonda para ti! O rico torcíase e xemeu. - Ferido! Tráeme ungüentos facifi.
  - Por que? - Preguntou astuto a nena.
  - Vouche dar esta bolsa de ouro. Sheikh suplicou.
  - El é meu! Está ben, por clemencia, onde está a pomada fatsifi? A nena sorriu con astucia.
  Coñeces o armario en forma de vaca voadora? - O rico sibilou, balbuceando.
  - Si! Vin unha tan fermosa con pedriñas.
  - Polo tanto, cómpre poñer a man na cabeza, e pode facilmente conseguir unha caixa de pomada. Virás por min e mancharás. - murmurou Sheikh, case perdendo o coñecemento.
  "Mesmo un vilán merece atención médica. Agarda por min!
  A nena correu ao cuarto. Non lle importaba o home rico, pero un ungüento tan valioso é moi raro e útil para os rebeldes. E entón ela traizoará aos rebeldes o odiado monstruo.
  Os escravos xa fuxiron ás habitacións. Dous deles viron unha fermosa nena semiespida. Rapaces sans fames de cariño feminino correron cara a ela. A moza traballaba moito, era musculosa e, polo tanto, afastaba facilmente ao atacante, con pernas fortes, e gritou:
  - Se queres conseguir cartos. Saiba que alí, no soto, chora un tipo agresivo, cunha bolsa de ouro.
  - Non nos gustan as agresións! - obxectaron ironicamente rapaces.
  Pero tamén é rico! - espetou a nena.
  - Entón é mellor, imos loitar! Onde está a adega? - Charlaban os escravos rebeldes.
  - Sigue a miña man alí! A escrava fixo un aceno coa man dereita.
  Os escravos novos e negros correron cara a onde apuntaba o seu mortero. A nena sorriu e correu ao cuarto. O mobiliario era bastante rico, pero desordenado. E aquí está o armario fundido en ouro. Rakhita, sen pensalo dúas veces, meteu a man. Ela esvarou cara a dentro e nese momento pechouse a mandíbula.
  A beleza chirriu, os dentes afiados como unha navalla cortándolle o pulso.
  - Ai, que doloroso! ela berrou, logo espremeu. - É tan malo!
  A pesar da dor salvaxe, a nena tratou frenéticamente de vendarlle a man. Vedmakova, ao escoitar os berros das mulleres, decidiu que alguén estaba a ser violado e irrompeu rapidamente na habitación. Vendo a beleza cuberta de sangue, gritou:
  - Quen se atreveu a facer isto?! Poñerei a súa dignidade no cu! - Nun ataque de ira, o guerreiro podería ser rudo.
  As bágoas derramaron dos ollos de Rakhita, non tanto de dor por ela, moitas veces unha escrava azoutada non é allea, como de darse conta de que agora é unha paraxa.
  - É el! A nena sinalou o armario.
  Se ese é o caso, é terrible! - Vedmakova cortou con forza o insecto risueño na cabeza. A estrutura dobrada polo impacto, o ouro máis suave foi cortado. A guerreira continuou batendo ata que ela esnaquizou o armario en anacos.
  A nena púxose notablemente pálida, e a Passa branca como a neve saltou cara ela. Aplicou hábilmente un torniquete, parando o sangrado. Vedmakova sacou unha man cortada, o membro quedou pálido, pero aínda estaba quente.
  - Xenial! - Debemos chamar Khirov. Quizais o fará medrar. O guerreiro asubiou forte.
  Passa preguntou:
  - Quen che aconsellou que meteras aquí a man?
  - Samma!
  - Que meteches en ti? - Vedmakova quedou sorprendida.
  - Non, este monstruo chámase Samuma. - Corrixiu a nena.
  - Se é así, entón hai que cuartealo. A guerreira fixo rodar os ollos.
  - Está no soto e malferido. Poderás atrapalo. Se non respiras.
  Vedmakova intentou suxeitar a xesta, cando de súpeto converteuse nun lagarto escorregadizo, que intentou escapar. Se a guerreira non era tan hábil desde o nacemento, quizais o conseguiu. Sobre todo quen o agarrou non polo rabo, senón polo pescozo.
  - Vaia, maxia estraña. Debemos mostrar Khirov.
  O rostro da nena ferida volveuse apagado e perdeu o coñecemento.
  Passa colleuno xusto a tempo:
  - Nena nerviosa, pero fermosa! Será unha mágoa se ela segue a ser unha paraxa.
  Ben, espero que isto se solucione. Só agora Khirov perdeu algún lugar, prometeu estar ao meu lado. - Vedmakova encolleu o ombreiro con desagrado.
  - Estou aquí! O feiticeiro saltou por detrás da porta. - Síntome maxia.
  - E téñoo nas mans! -gruñou a Bruxa.
  - Pois iso non está mal! Esta é unha mestura dunha medusa e un lagarto, xa ves que é translúcida, podes ver como latexan tres corazóns. O bruxo riu.
  - O que é impresionante. A nena perdeu o brazo e en lugar dela unha medusa lagarto. Creo que, a pesar de toda a destreza de tal criatura, este non é un substituto totalmente equivalente! - O guerreiro non estaba en absoluto inclinado a bromear.
  - Pero unha das partes do corpo pode nadar, e isto non está nada mal. Algún tipo de superpoder! O feiticeiro chiscou un ollo con astucia.
  - Que quere dicir, é unha discapacidade? - Non entendín ao Bruxo.
  - Como dicir! Despois de todo, xa non é só un animal, senón unha parte do corpo feminino. E xestionar animais é difícil. Agora este pequeno lagarto é capaz de encollerse e deslizarse por calquera oco ou trepar pola parede. Ademais, é case invisible, esta especie é como un camaleón. - Comezou a explicar o feiticeiro.
  - Pulsarno! - Dixo, demostrando o entusiasmo de Pass. - Non pensei que fose posible. Corta a xesta e faina espiar.
  - Ocorre que a derrota promete grandes problemas, pero isto só é o reflexo dunha vitoria futura. O feiticeiro deuse conta.
  "Entón non a vas desencantar?" - Aclarou Vedmakova.
  - Non! Na guerra, o valor e a boa intelixencia traen a vitoria. Para golpear, primeiro debes ver o obxectivo, se non, dislocarás o puño. Pero para evitar problemas, a ferida debe ser curada. - respondeu suavemente Hirovo.
  - Non é bo que unha nena sexa un lisiado. Despois de todo, estragala! Podes facelo parecer un membro real, unha man humana? - preguntou Vedmakova.
  - Vou pensar! Quizais podo solucionalo. En xeral, a maioría dos magos son moito mellores para matar que para curar. - subliñou Hirovo coa presión.
  - Estou de acordo con iso! Calquera tolo pode paralizar, non todos os intelixentes poden curar. - Vedmakova, por persuasión, ata torceu o dedo no whisky.
  - Moitos verdugos rudos - poucos médicos!
  Os escravos arrastraron ao dono de Samum, parece que está morto. Rakhita recuperou o seu sentido, o seu rostro torcido pola molestia.
  - De novo enganou a todos! Marchou sen pagar as súas contas.
  - Vou telo aforcar! - Dixo Vedmakova. - Que o seu cadáver sexa un aviso para todos os viles e cobizosos. Unha persoa cobizosa sempre é xenerosa con bágoas de decepción!
  - É razoable! Pero quen me devolverá a man? A nena estaba disposta a chorar.
  - Aquí está! - Indicou o líder da sublevación.
  Khirov inclinouse, unha corda incendiouse nas súas mans.
  - Non te preocupes! Non tes que estar lisiado. Entón Rakhita terá que converterse nun gran espía para ti. Despois de todo, queres vingarte de todos os ricos e poderosos deste imperio.
  - Por suposto. Non sexas escravo, humillado no po! - exclamou a nena.
  - ¡Así que podes axudarnos! Este imperio está mal gobernado, polo que a tumba arranxará o sistema jorobado! - O feiticeiro emitiu un feixe de enerxía do seu dedo índice.
  - Estraño! Vexo moita enerxía en ti. E sabedoría! Estou listo para unirme a vós! - exclamou o escravo.
  - Estarás ferido, pero poderás vencer! Sen dor non hai valor, sen valor non hai vitoria! - declarou, demostrando a mentalidade filosófica do feiticeiro.
  - Son muller - entón estou afeito a aguantar. Rakhita asentiu.
  - Cando a paciencia non é suficiente, cantar axudará! - bromeou Khirov.
  Todos riron. Vedmakova estaba de bo humor. O comezo foi vitorioso, o que significa que non hai tempo que perder. En primeiro lugar, é necesario formar un exército de escravos antes de que se dispersen. Así as persoas son coma o ferro, ata que se arrefríe, dálle a forma desexada. A rapaza guerreira saíu á parede, subiu ao estrado e ordenou con voz atronadora:
  - A colección de trompetas recolle a todos!
  Passa preguntou:
  - As mulleres tamén?
  - Si! Necesitaremos todas as espadas. Apurade, pero sabede que non haberá roubos, repartirémolo todo por igual.
  A recollida de escravos levou un tempo, incluso tiven que usar látegos. A propia Vedmakova viuse obrigada a axudar a algúns dos que non perderon a cabeza e frear os roubos. A rapaza deulle un bo golpe nas orellas dos cinco bandidos máis celosos, un ata lle cortou a cabeza. Gotas de sangue caeron sobre a súa cara, Vedmakova lambeunas con avidez. Funcionou. O encontro xeral celebrouse na escuridade á luz dos fachos. Houbo miles de escravos liberados, Vedmakova mesmo estimou a simple vista que había polo menos doce mil, aínda que hai moitos nenos e mulleres entre eles.
  Ela actuou desde a torre máis alta da cidadela. O feiticeiro estaba no lado oposto, controlaba toda a reunión. Os escravos foron brutalmente explotados, e os débiles foron executados ou sacrificados. Entón, en xeral, se tomamos os parámetros físicos, parecían bos loitadores. É que precisan formación. Vedmakova pronunciou un discurso incendiario. Foi especialmente persistente ao explicar a necesidade de crear un gran exército de liberación.
  - Unidade, coraxe, abnegación - as claves da vitoria, liberdade, felicidade! Sen disciplina non hai exército, e sen exército non se pode atopar a liberdade! O traballo fíxonos máis fortes, multiplicado pola mente dará liberdade, e xunto coa boa sorte traerá felicidade!
  Entón, imos ser un e romper as cadeas! - Falou o guerreiro.
  Os escravos aplaudiron a súa aprobación! Só un escravo, con moitas cicatrices e unha mirada orgullosa, calaba. A súa mirada expresaba o grao máis extremo de desprezo.
  Vedmakova volveu ofrecerse a escoller un único líder do levantamento!
  - O comandante é como a parte superior da pirámide: só debería haber un, se non, incluso unha estrutura tan sólida colapsará!
  Os escravos gritaron:
  -Xa! Condúcenos.
  Ti gran guerreiro serás o noso líder! - Inesperadamente conseguiu berrar todo o neno.
  Isto sorprendeu a Vedmakova: como é posible. Ela mirou máis atentamente, nas mans do neno había algo parecido a unha trapa só máis grosa. E coa axuda deste aparello, ruxiu.
  - O neno irá lonxe! Cómo se chama? - preguntou o guerreiro.
  - Dick! Recoñecino especificamente. Pase dixo.
  - Nome sinxelo! - Vedmakova estaba claramente esperando algo máis exótico.
  - Por que complexidade!
  - ¡Votemos! - anunciou o feiticeiro. Tiña unha voz tan atronadora que tremían as palmeiras. - Quen estea a favor de que o guerreiro Witcher sexa o líder, ergue a man dereita! Vota a verdade, a liberdade e a honra! E a túa vida será tal que os deuses envexan! -
  Os escravos, abrumados polo entusiasmo, botaron case por unanimidade a man dereita. Eles parecían un guerreiro, ea súa unanimidade levou á idea de que, se Hirov usara os seus encantos aquí.
  Non é certo que a súa chegada deulles liberdade e a oportunidade de sentirse persoas de verdade? Polo tanto, é natural atoparse con Vedmakova como a choiva nunha seca. A alegría líase nos rostros dos antigos escravos. Foi como espertar.
  Aquí, con xúbilo xeral, un poderoso escravo, ricamente decorado con cicatrices, avanzou. Falou coa súa voz profunda.
  - Foron, e haberá, moitos que queren levar á felicidade. Pero tes o dereito moral de facelo?
  - Cal!? - A Bruxa sorriu coa boca chea de dentes. Os bíceps dos seus brazos espidos abombaron.
  - Quen eres?! Descendente dunha familia nobre, ou plebeo. Ou quizais mesmo un escravo fuxido como Gissor. Tamén prometeu moito, pero acabou coa súa vida nunha fogueira. E con el vinte mil escravos. - Cortado por un poderoso escravo.
  -Moito dependerá de nós. Véxoche cicatrices, moi probablemente non naceras escravo, podo distinguir as feridas causadas por un látego ou unha espada con lanzas! - Dixo Vedmakova.
  - Adiviñaches o guerreiro descoñecido para min! Son o conde de Forsa, descendente de temibles reis. Pero sabes o nome do teu pai? - Preguntou un nobre escravo.
  - A nobreza da familia ten a mesma relación coa coraxe, que a lonxitude do cabelo para a mente! - Parou Vedmakova e inmediatamente engadiu. -Ningún valor dos devanceiros axudará ao covarde!
  - Falas moi ben. Como un bufón de feira, que valente é o teu corazón? O escravo levantou as cellas ameazante.
  - Ben, ti es un heroe! Conde, pero medido contra o destino dun escravo, onde estaba o teu orgullo e coraxe! - Vedmakova xa comezou a acabar.
  Tiven as miñas propias razóns para iso. E que, non precisa saber, menos coñecemento: é máis fácil morrer! Retote a unha loita a morte, e se non só te atreves con palabras, aceptarás o desafío! ruxiu o conde de forza.
  - ¡Podes estar seguro diso! O guerreiro espetou.
  Os escravos despexaron a area. Witcher baixou e comprobou a espada. O seu opoñente púxose diante dela. Tiña a súa propia arma á vez, dúas espadas moi afiadas. Por se acaso, a guerreira sacou outra espada do seu peito.
  O Conde de Force era moito máis alto que os Witcher, moito máis ancho nos ombreiros, aínda que non parecía tan musculoso e en relevo, unha rapaza digna de converterse nunha campioa mundial de fitness. Non obstante, non había graxa e os ligamentos dos tendóns estaban axustados e inchados. Ademais, houbo unha gran experiencia en cada movemento, e a marcha de salto dixo moito. Un sorriso xusto nas súas caras, xa non era despectivo, senón simpático.
  - Pois quedaste atrapada, rapaza! Non envexarás. O conde mostroulle o puño.
  - Por que estás tan seguro de ti mesmo? A rabia do Bruxo intensificouse.
  - Gañei moitas loitas e torneos. No meu reino, era considerado un dos mellores loitadores, moitos me consideraban incluso o mellor. - Forsa, sacudiu os músculos do peito, que parecían dous escudos parados un ao carón do outro.
  - É porque loitaches só coa nobreza, e eles dexeneraron e engordaron. Agora, se te levabas ben cun plebeo talentoso, pouco da túa gloria quedaba! - Respondeu con confianza Vedmakova.
  - Deita o can ata que un pau pasou polas costas, ou mellor dito a miña espada! -Toda a plenitude da soberbia devolveu ao conde.
  - Isto é moi interesante! Unha lámina feita co aceiro máis forte se oxida nas mans dun falador e dun covarde! - Vedmakova non deixou de brillar con elocuencia.
  - Ben, isto é máis probable que che aplique, cabrón! Forsa rosmou.
  - Quizais deixe de esgrimir en linguas e use algo máis difícil! - Vedmakova reproduciu unha elegante figura de oito.
  - ¡Mutuamente!
  O conde e o líder dos rebeldes atopáronse cara a cara. As espadas movéronse con rapidez, golpeando con toda a forza. Dos golpes voaron chispas, escoitouse un repique.
  O conde atacou varias veces. Probou a técnica do dobre canón, pero Vedmakova rexeitou os ataques, sinalando que o seu nobre rival tiña unha velocidade decente.
  - A que xogas!
  - Nas cordas da morte!
  O Conde volveu botar abaixo unha serie de golpes, intentou combinacións complexas. Vedmakova recuou lixeiramente, fixo un contraataque, collendo lixeiramente ao inimigo polo peito.
  Ela estudou os movementos dun guerreiro experimentado, sen présa para a cama. O conde sorriu e os seus ollos centelleaban:
  - Non es nada tan sinxelo! Quizais nin sequera sexa un escravo, aínda que camiñas descalzo.
  - Nacín libre e vivín no bosque! O meu pescozo nunca coñeceu un xugo. É impensable someterse á forza. Unha persoa verdadeiramente libre sométese a tres cousas: razón, amor, Deus. Un escravo na súa alma é sumiso - ás paixóns, á luxuria, aos servos de Deus! - fermosamente respondeu Vedmakova.
  Tes razón no último! Sodes vós os que tedes verdadeira razón, estes cregos e cregos me puxeron! - O conde fixo un dobre abanico, despois a técnica da "concha", pero non o conseguiu. - Terei o pracer de falar contigo tomando unha copa de viño, a non ser, claro, que te mate.
  - Unha cunca de viño é como un océano - se te deixas levar, perdes o chan baixo os teus pés! - Dixo o guerreiro.
  - Pero sénteste máis libre. Que tal este enfoque.
  Sostiña un tridente, despois unha bolboreta. En resposta, Vedmakova bateu con máis forza na reunión. O conde retrocedeu tambaleándose. Entón o concurso retomouse de novo, Forsa movéndose como unha ventosa, decatouse de que o seu rival era demasiado forte para sacala de repente. Entón, despois de acostumar a Vedmakova a unha determinada secuencia de movementos, o conde cambiou de súpeto a traxectoria da espada e golpeou á nena cun musculoso, pero xunto cun peito feminino. O sangue fluía, o risco era profundo. A ferida non rompeu a Vedmakova, senón que, pola contra, deulle forza. A nena pasou á ofensiva, as espadas brillando nun estraño baile. E aínda que dende fóra parecía que a guerreira perdera a cabeza por completo e estaba furiosa, pero a vida no bosque e a caza dende a infancia ensináronlle a manter a mente na máis feroz batalla. Ao Conde custáballe conter tanta presión, retrocedeu, parando con dificultade. Vedmakova captou o momento no que o dignatario escravo retrocedeu, coma se lle dera un puñetazo debaixo do xeonllo. O golpe alcanzou o tendón e a conta derrubouse, a súa velocidade baixou. Entón a nena fixo a súa propia recepción, ela mesma inventouno, chamándoo o dragón de nove cabezas. Só un loitador ben adestrado podería levar a cabo tal cousa. Ademais, o último noveno ataque foi case irresistible. Aquí foi unha cuestión de mecánica, reflectindo o ataque, a xesta estaba demasiado debilitada, parando ataques, e polo tanto o último ataque rematou. Por primeira vez, o guerreiro realizou unha recepción a un compañeiro bastante hábil e rápido, e cando jadeou, soltando a espada, quedou claro que a novidade foi un éxito.
  O conde púxose pálido, perdeu as forzas.
  - ¡Es unha puta afortunada!
  - En realidade non! A sorte é inestable como a area: só a dilixencia a unira con cemento.
  Vedmakova volveu ferir ao inimigo, pero non profundamente: non quería matar nin mutilar. Golpeando de novo, ela fixo unha estocada, o conde parou mecánicamente e, a guerreira noqueou a súa espada con pés zambos. O dignatario escravo resultou estar completamente desarmado. Vedmakova tirou as súas espadas, precipitouse contra o inimigo e fixo tropezar a conta atrás. As súas mans pecharon o seu membro nun peche.
  - Renunciar? Os ollos da pantera brillaron.
  - ¡Son un conde, voume entregar a un escravo descalzo!
  Vedmakova opúxose con fervor:
  - Non un escravo, senón un loitador por unha causa xusta! Ti mesmo eras un escravo e entendías o que é a humillación, e aínda así son outras persoas, non peores que nós. Así que pregúntalle á túa conciencia!
  . CAPÍTULO #10
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova loitaron na primeira liña. O neno e a nena xa están bastante aburridos da prolongada guerra. Matar e disparar constantemente tamén é molesto.
  É como nun xogo. O mesmo tirador aburrirase tarde ou cedo.
  Os nenos están cansos de disparar e lanzar granadas constantemente cos pés descalzos.
  O rapaz deu a súa quenda. Matou os fascistas.
  E dixo:
  - Maeta!
  A nena lanzou unha granada cos pés nus. Ela esparexeu o Fritz e arrolou con deleite:
  - Teremos novas, moi grandes vitorias!
  Pero xa é aburrido. Incluso o feito de que dende o lanzamento dos pés descalzos do neno, os tanques nazis son empuxados de lado.
  Oleg entón comezou a compoñer.
  Outra historia alternativa. Zyuganov non votou pola candidatura de Stepashin e tampouco as tres faccións comunistas.
  Rematou coa disolución da Duma Estatal e as eleccións anticipadas en setembro de 1999.
  Por suposto, os comunistas eran máis fortes que nunca. E acudiron ás eleccións, apoiándose nos logros do goberno de Primakov, onde xogaron un papel destacado. Aínda non se creou o bloque Unity. Putin non apareceu como primeiro ministro. E a invasión de militantes a Daguestán só sumou votos á esquerda e matou o poder das autoridades.
  En xeral, o goberno resultou desorganizado. O NDR debilitouse e derrubouse, e non houbo un novo partido preparado. Si, e Stepashin, sendo nomeado primeiro ministro, non dirixiu o partido gobernante. E entón Yeltsin despediuno por completo.
  En definitiva, as eleccións parlamentarias deron como resultado unha vitoria contundente da esquerda.
  O triunfo dos comunistas foi impresionante. Ademais, o bloque Primakov-Luzhkov non tivo tempo de relaxarse. Pero aínda así conseguiu rexistrarse xunto cos agricultores. E ocupou o segundo posto. O terceiro foi "Yabloko", que foi ben promocionado. O cuarto lugar foi o Partido Liberal Democrático. Pero en gran parte debido ao feito de que as canles pro-presidenciais promoveron activamente este partido.
  E Yeltsin ata deu, máis precisamente, concedeu a Zhirinovsky o rango de xeneral.
  Así que todo aconteceu segundo un escenario especial.
  A oposición tomou o poder na Duma Estatal. E Yeltsin aceptou marchar voluntariamente, nomeando oficialmente a Primakov como o seu sucesor. Zyuganov tamén se converteu no primeiro ministro e na man dereita.
  Isto, en xeral, lles convén aos comunistas. E chegouse a un compromiso. Basayev e Khattab foron expulsados de Daguestán. Pero non enviaron tropas á propia Chechenia.
  Pronto estalou alí unha guerra civil e a división en varias faccións.
  Rusia axudou a Maskhadov e Kadyrov. Primakov gañou facilmente as eleccións presidenciais en Rusia. O segundo inesperadamente foi Zhirinovsky, que non tiña outros competidores no seu electorado, e o liberal Yavlinsky non era o seu rival.
  Oleg Rybachenko interrompeu a composición. Non, non é interesante. De novo, un tema xa tratado, despois de Primakov, Zyuganov e a restauración da URSS. Canso!
  Algo pode ser máis interesante de compoñer. Por exemplo, sobre o espazo.
  O neno comezou a pensar.
  A nova capital do Gran Imperio Ruso chamábase Petrogrado-Galaktik. Foi fundada na constelación de Saxitario, case no centro da galaxia. Tanto as estrelas como os planetas eran moito máis densos aquí que nos arredores da Vía Láctea, onde a vella Terra atopou acubillo. As tropas confederadas occidentais foron completamente expulsadas do núcleo. Porén, a guerra non pasou sen deixar rastro: miles de planetas foron destruídos, só quedaron recordos da Terra. Este foi o motivo principal do traslado da capital ao lugar máis rico e pacífico da galaxia. É moi difícil romper aquí, polo tanto, mesmo nas condicións dunha guerra espacial total, onde a primeira liña é un concepto abstracto e a retagarda é unha convención, o núcleo converteuse na principal base rusa e bastión industrial. A capital creceu e tragou por completo o planeta Kishish, converténdose nunha xigantesca metrópole. Unha cidade xigante capaz de impresionar a calquera individuo razoable. Numerosas máquinas voadoras atravesaban o ceo roxo.
  O mariscal Maxim Troshev foi convocado ante o ministro de Defensa, o supermariscal Igor Roerich. A próxima reunión foi un sinal dun aumento da actividade do inimigo. A guerra, que molestara a todos, devorou recursos como un funil depredador, morreron nela billóns de persoas e ninguén puido acadar o éxito desexado. A militarización deixou a súa pegada na arquitectura de Petrogrado-Galaktik. Enormes rañaceos están en filas pares, son celas no taboleiro de xadrez da cidade. Isto recordou involuntariamente ao mariscal a construción de armadas espaciais. Durante a última batalla, as grandes naves estelares rusas tamén tomaron as súas posicións, logo romperon a formación de súpeto, golpeando o buque insignia do inimigo. Unha batalla ben planificada converteuse nun corpo a corpo cando varias naves chocaron, estalando en destellos monstruosamente brillantes. O baleiro estaba pintado coma se xigantescos volcáns entrasen en erupción á vez e ríos ardentes fluísen, regatos de chamas infernais desbordaron as súas beiras, cubríndose cunha onda destrutiva. Nunha batalla caótica, o exército da Gran Rusia tivo éxito, pero a vitoria chegou a un prezo moi alto. Varios miles de naves espaciais convertéronse en correntes de partículas elementais. É certo que o inimigo sufriu aínda maiores perdas. Os rusos souberon loitar, pero a confederación, que incluía moitas razas, espetou furiosamente, opoñendo teimuda resistencia.
  O principal problema era que o centro da confederación, situado na galaxia Tom, era moi difícil de destruír. A antiga civilización dos dags con forma de bordo, que viviu neste cúmulo de estrelas durante millóns de anos, construíu unha fortaleza inexpugnable, rodeouse dunha poderosa liña de defensa chea de trampas.
  Para entrar neste espazo "Mannerheim", todo o exército ruso non é suficiente. Non foi posible pór fin á guerra. Os planetas e os sistemas cambiaron de mans moitas veces. O mariscal mirou arredor da capital con nostalxia. Os avións gravísimos e os flaners foron pintados con cores de camuflaxe, o dobre propósito dos avións sentíase en todas partes. Algúns dos edificios parecían tanques xigantescos ou vehículos de combate de infantería con eirugas en lugar de entradas. Foi divertido ver como unha fervenza saía do fociño dun tanque tan alado, a auga azul e esmeralda reflectía catro "soles", xogando en decenas de sombras, e árbores exóticas e enormes flores crecían no tronco e ás ás, formando estrafalarios colgantes. xardíns. Os tanques modernos, só rañaceos de tamaño xigante, por regra xeral, son aerodinámicos, armados con moitas armas. Vivir en tales casas é cómodo e cómodo, aínda que en caso de ataque á capital, un edificio similar converteuse nunha poderosa unidade de combate en cinco minutos. Os transeúntes de todas as clases, e mesmo os nenos pequenos, ían con uniforme do exército ou vestidos de varias organizacións paramilitares. As ciberminas homing flotaban no alto da estratosfera, con aspecto de bólas de cores. As luminarias iluminaban a bóveda do ceo, inundaban con raios abraiantes os lisos bulevares espellados. Maxim Troshev non estaba afeito a tales excesos.
  "Aquí as estrelas son demasiado densas. E fai demasiado calor para min".
  O mariscal limpou a suor da fronte e acendeu a ventilación. O voo posterior pasou sen problemas, pronto apareceu o edificio do Ministerio de Defensa. Na entrada estaban catro vehículos de combate. Luchiars, espinosos en ventosas, animais cun olfacto quince veces máis forte que o dun can, rodeaban a Troshev. O palacio ciclópeo do supermariscal estaba profundamente baixo terra, as súas paredes grosas albergaban canóns de plasma e láseres en cascada. O interior do búnker profundo era sinxelo: non se fomentaba o luxo. Antes disto, Troshev só viu ao seu xefe nunha proxección tridimensional. O supermariscal era un guerreiro ancián e experimentado de cento vinte anos. Tiven que baixar nun ascensor de alta velocidade, penetrando no subsolo durante uns dez quilómetros.
  Tras pasar o cordón de gardas de elite e robots de combate, o mariscal entrou na oficina, onde un ordenador de plasma simulou un holograma despregado da galaxia con marcas da concentración de tropas rusas e lugares de supostos ataques inimigos. Hologramas máis pequenos colgaban preto, imaxes doutras galaxias eran visibles. O control sobre eles non era continuo, intercalados entre as estrelas había estados independentes habitados por razas intelixentes, ás veces moi estrañas. Troshev non mirou este esplendor por moito tempo, tivo que facer outro informe. Igor Roerich parecía novo, o seu rostro case sen engurras, o cabelo loiro espeso. Parecía que podía vivir e vivir, pero a medicina rusa en condicións de guerra non estaba demasiado interesada en prolongar a vida humana. Pola contra, o rápido cambio de xeracións impulsou a evolución, foi a favor do desapiadado seleccionador de guerra. O prazo de vida estaba limitado a cento cincuenta anos. Mesmo para a elite. Pois ben, a taxa de natalidade seguía sendo moi alta, os abortos eran só para nenos discapacitados e os anticonceptivos estaban prohibidos. O supermariscal volveu a mirada cara a Troshev, que entrara.
  - E aquí estás, Maxim. Restablece todos os datos no ordenador, procesará e emitirá unha solución. Que podes dicir dos acontecementos recentes?
  - Os confederados e os seus aliados aprenderon unha boa lección. A balanza está a inclinarse ao noso favor. Durante as últimas dez batallas gañouse a gran maioría das batallas.
  Roerich asentiu.
  - Seino. Pero os aliados dos confederados, os Dagi, fixéronse notablemente máis activos. Comezan a supoñer unha grave ameaza.
  - De acordo.
  Roerich volteou a imaxe no holograma e ampliouno lixeiramente.
  - Antes de Galaxy Smoor. Aquí está a segunda fortaleza máis grande dos Dags. Aquí é onde daremos o golpe principal. Se ten éxito, poderemos gañar a guerra nun prazo de setenta, un máximo de cen anos. E se fallamos, a guerra prolongarase durante moitos séculos. Demostraches ser un comandante competente e, polo tanto, suxiro que dirixes a Operación Steel Hammer. Está claro?
  "Si, exactamente, Excelencia.
  Igor engurrou o ceño.
  Por que tales títulos? Enderezo simplemente: Camarada Supermarshal. De onde conseguiches isto?
  Maxim estaba avergoñado.
  - Eu, camarada Supermariscal, estudei cos Bing. Predicaban o antigo estilo imperial.
  - Claro. Pero agora o imperio é diferente, o presidente simplificou os vellos costumes e procedementos. Ademais, en breve chegará un cambio de poder e teremos un novo irmán maior e comandante supremo. Quizais me despidan, e se a Operación Hammer of Steel ten éxito, poránte no meu lugar. É necesario estudar con antelación, esta é unha enorme responsabilidade.
  O mariscal era máis de tres veces máis novo que Roerich e, polo tanto, o ton paternalista era moi apropiado e non causaba ofensa. Aínda que está a piques de producirse un cambio de líder, e o seu novo líder será máis novo que ambos. Por suposto, será o mellor.
  - Estou listo. Eu sirvo a gran Rusia!
  -Entón vai. Os meus xenerais encheránche os detalles.
  Saúndo, o mariscal retirouse.
  Os corredores do búnker estaban pintados de caqui. A sede operativa estaba situada abaixo. Numerosos ordenadores fotónicos e de plasma procesaron a información que fluía desde varios puntos da metagalaxia a un ritmo acelerado. Había un longo traballo de rutina por diante, e o mariscal foi liberado só despois de hora e media. Agora estaba esperando un hipersalto prolongado cara a unha galaxia veciña. Alí deberían reunirse forzas enormes, case unha sexta parte de toda a flota espacial rusa. Varios millóns de naves estelares. Despois de resolver os pequenos detalles, o mariscal subiu á superficie. O arrefriamento profundo foi substituído por calor intenso. Catro luminarias reuníronse no cénit e, erizadas de coroas lambando sen piedade o ceo, verteron regueiros de partículas sobre o planeta. Cascadas de luz fluían polas rúas espelladas. Maxim saltou ao avión da gravidade, era cómodo e fresco por dentro, e correu aos arredores. Nunca antes estivera en Petrogrado-Galaktika e quería ver cos seus propios ollos a capital, poboada por trescentos mil millóns de habitantes. Deixou o sector militar, e todo cambiou, animado. Apareceron edificios cunha composición orixinal, el chamaríalles, quizais, luxosos: neles instaláronse representantes da clase privilexiada. Durante a guerra total, a capa de oligarcas diminuíu, pero non foi completamente destruída. Os pazos eran auténticas obras de arte. Un deles parecía un castelo medieval, onde se levantaban palmeiras en lugar de dentes de parapeto. O outro estaba de pé sobre pernas finas, e debaixo dela estirábase a autoestrada, parecía unha araña de cores brillantes con forma de estrela. Moitos edificios onde vivían os máis pobres tampouco evocaban asociacións con cuarteis, pola contra, relucían imponentes fachadas, decoradas con estatuas de líderes e xenerais dos séculos pasados. Non todo debe ser pintado con caqui, pensou Troshev. Ademais, quizais a cidade máis poboada do universo debe ter unha fermosa arquitectura. Particularmente colorido foi o sector turístico, coas súas pasarelas móbiles, edificios con forma de rosas xigantescas, tulipáns en plena floración e entrelazados, margaridas ensartadas e animais exóticos estrañamente entremezclados. Ao parecer, é interesante vivir nun oso ou nun tigre de dentes de sable, agrada aos nenos. Non obstante, os adultos tamén se sorprenden cando tal estrutura se move ou xoga. Unha impresión indeleble no mariscal foi un dragón xiratorio de doce cabezas, fontes multicolores iluminadas con neón batían por cada boca. En xeral, había unha gran cantidade de fontes das formas máis estrañas, que lanzaban chorros multicolores a centos de metros ao ceo. E que fermosas son, á luz de catro soles tecendo nun adorno acuático, un xogo de cores fabuloso e único. Os nenos aquí eran alegres e fermosos: as roupas de cores dábanlles un parecido cos elfos de contos de fadas. Aquí non só había xente, a metade do público era estranxeiro. Non obstante, os nenos extraterrestres gozaban xogando cos nenos humanos. Troshev tamén coñeceu plantas intelixentes. Exuberantes dentes de león de cabeza dourada con catro patas e dous mangos finos. Os seus pequenos tiñan só dúas patas e as súas cabezas douradas estaban espesamente salpicadas de manchas esmeraldas. Maxim coñecía ben esta raza: Gapi, criaturas vexetais de tres sexos, pacíficas, pero pola vontade do destino atraídos a unha guerra interestelar total e convertéronse en aliados naturais da Gran Rusia.
  Suficientes representantes doutras razas - na súa maioría estados neutros e planetas. Querían ver a incrible capital do imperio. Aquí a guerra parece distante e irreal, é eliminada por miles de parsecs, e aínda así, a sensación de inquedanza non abandonou o mariscal. O pensamento xurdiu na miña cabeza que os seres intelixentes tamén viven neses planetas aos que terán que atacar, e morrerán miles de millóns de criaturas pensantes. Regueiros de sangue serán derramados, miles de cidades e aldeas serán destruídas. Pero é un mariscal do imperio, e debe cumprir co seu deber.
  Despois de admirar o centro turístico, o mariscal mandou despregar o avión de gravidade e dirixiuse aos distritos industriais. As casas aquí eran un pouco máis baixas, de distribución sinxela. As fábricas estaban situadas no subsolo.
  En canto o graviplano aterrou, unha bandada de rapaces descalzos apurou inmediatamente cara a el con trapos e produtos de limpeza. Ragamuffins delgados de caqui esvaído e esvaído, con grandes buratos rasgados. Profundamente curtido, case negro. Parece que a prolongada guerra obrigou a apertarse o cinto. Troshev tiña simpatía. O condutor, o capitán Fox, non compartía tales sentimentos.
  - Pois ratos, marchade de aquí! Marshall está chegando! espetou el.
  Os nenos sen fogar correron en todas as direccións, o único que se podía ver era como parpadeaban os tacóns sucios. É difícil camiñar descalzo por unha superficie quente en catro "soles" á vez, e os pobres nenos non sabían que eran os zapatos. Un dos rapaces, porén, resultou máis ousado que os outros e, dando a volta, amosou o dedo medio. O capitán sacou o bláster e disparou contra o neno descarado, teríao matado, pero o mariscal conseguiu no último momento empurrar o brazo do capitán. A carga pasou voando, facendo un funil na beirarrúa, fragmentos de pedra fundida caeron sobre as pernas espidas do rapaz, e este derrubouse ao asfalto. Por un esforzo de vontade, o futuro guerreiro conseguiu conter o seu berro e, soportando a dor, ergueuse. Maxim deulle unha dura labazada ao capitán.
  - Tres días na caseta de garda. En silencio, mans nas costuras! - ordenou o mariscal en ton ameazante - Os nenos son propiedade nosa, e debemos protexelos, non matalos. Entendido, raro?
  Lisa estendeu os brazos aos lados. El asentiu brevemente.
  - Responder segundo a carta.
  - Sí señor.
  Maxim mirou para o neno. Era rubio, cunha cara guapa, astuta, musculoso. Baixo a camiseta rasgada é visible unha forte prensa forrada de barras de chocolate.
  -Como te chamas?
  - Janesh Kowalski! - Ao máis alto dos seus pulmóns ladrou ragamuffin.
  - Vexo en ti a composición dun forte guerreiro. Queres entrar na escola Zhukov?
  O neno estaba desanimado.
  - Gustaríame, pero os meus pais son simples traballadores e non poderán pagar a miña educación.
  Marshall sorriu.
  - Estarás inscrito de balde. Ti, tal e como eu o vexo, es forte fisicamente e os teus ollos falan de habilidades mentais. O principal é estudar ben. Son tempos difíciles, pero cando remate a guerra, ata os traballadores vivirán en boas condicións.
  - ¡O inimigo será derrotado! Imos gañar! - berrou Yanesh a tope de voz de novo.
  - Entón ocupa un lugar nas filas, soldado. E para comezar - no meu coche.
  Lisa fixo unha mueca. O neno estaba sucio, e despois del hai que lavar o interior.
  Unha vez subido, o avión de gravidade precipitouse aos cuartos do goberno.
  Yanesh, aguantando a respiración, estudou as enormes casas luxosamente decoradas.
  - Non nos permiten entrar no sector central, e isto é moi interesante.
  - Verás máis.
  Con todo, o mariscal, impulsado por un sentimento de compaixón, ordenou voar ata o centro turístico. O neno miroulle aos ollos, literalmente devorando o que vía. Notou que quería saltar do coche, correr pola beirarrúa en movemento, subir a un dos alucinantes paseos.
  O habitualmente severo Maxim aquel día era, coma nunca, amable e amable.
  - Se queres, da un paseo pola "montaña da alegría", e despois inmediatamente a min. Colle o diñeiro ou non che deixan entrar.
  Marshal tendeu un anaco de papel.
  Yanesh correu aos paseos, pero a súa aparencia era demasiado llamativa.
  Na entrada da sala ninja espacial foi detido por enormes robots.
  -Neno, estás mal vestido, evidentemente de barrios pobres. Debería ser aprehendido e levado á estación.
  O neno intentou fuxir, pero golpeárono cun atordo, derrubandolle no asfalto. Troshev tivo que saír do coche e ir investigar.
  - Espera, este cadete está comigo.
  Os milicianos que se levantaron pararon, mirando para o mariscal. Maxim levaba uniforme de campo, pero as charreteras do comandante brillaban intensamente nos catro soles.
  O maior dos patrulleros, un tenente de policía, saudou.
  "Perdoade, mariscal, pero as instrucións prohíben aos mendigos entrar no centro onde recibimos convidados de toda a galaxia.
  O propio Maxim entendeu que cometera un erro ao soltar un ragamuffin nunha zona tan respectable. Pero non quería mostrar a súa ignorancia.
  Este rapaz é un espía. Desempeñou a tarefa do alto mando.
  O tenente asentiu e premeu o botón da súa pistola. Janesh Kowalski contracouse e recuperou o sentido. Marshal sorriu e tendeu a man. Nese momento, os catro Inogalacts de súpeto erixáronse de radiadores. Exteriormente, os alieníxenas semellaban tocos toscamente tallados con casca azul-marrón, os seus membros estaban nudosos e tortos. Antes de que os monstros tivesen tempo de abrir fogo, Maxim caeu ao chan, sacando o seu bláster. Os camiños ardentes pasaron pola parte superior, chocaron contra unha estatua de cores, pulverizando un pintoresco pedestal en fotóns. Troshev cortou aos dous atacantes cun raio láser, os dous inogalactos supervivientes inclináronse a un lado. Un deles tamén foi superado por unha viga inexorable, pero o segundo conseguiu cubrirse detrás do reborde da fachada. O monstro disparou de tres mans á vez e, aínda que Maxim moveuse rapidamente, estaba levemente ferido: queimou o costado e lesionouse a man dereita. Nunha tanxente, os raios do inimigo golpean a atracción do "lirio de auga tolo". Seguiuse unha explosión.
  Antes de que os ollos do mariscal flotasen, pero quedou sorprendido ao ver como Yanesh sacou un anaco da lousa e lanzouno contra o inimigo. Maxim quedou abraiado co poder inhumano que agochaba este adolescente de aspecto fráxil... O lanzamento resultou ser preciso, xusto nunha fila de cinco ollos. A criatura torcíase e avanzou tambaleándose. Isto foi suficiente para que o tiro ben apuntado de Maxim acabar coa vida do monstro.
  A loita rematou rapidamente. Durante a mesma, a policía nin sequera intentou abrir fogo. Marshal notou isto inmediatamente.
  - Todas as mellores loitas nas frontes, e na retagarda, nas rúas das cidades, os covardes sentan.
  O regordete tenente púxose pálido. Foi a Maxim.
  - Camarada Mariscal, perdón, pero tiñan pesados lanzadores de vigas, e nós...
  - E iso que é! Maxim sinalou o blaster no cinto do patrullero. - Un matamoscas? É unha mágoa, ao parecer, non haberá traballo para ti na capital. Non quedarás ocioso, intentarei mandarte á fronte.
  Despois de facerlle acenos ao neno cun xesto, Maxim axudoulle a subir a bordo do avión de gravidade e, a continuación, estreitou a man con firmeza.
  - Pois ti es unha aguia. Alégrome de non cometer un erro contigo.
  Kovalsky chiscou un ollo dun xeito amigable, a súa voz soaba bastante alta e alegre.
  - Só fixen un lanzamento acertado. Podería...
  - Terás unha oportunidade. Graduado na universidade - e inmediatamente á batalla. Tes toda a vida por diante, aínda loitarás ata os globos oculares.
  - A guerra é xenial! O neno exclamou con entusiasmo. - Quero ir inmediatamente á fronte, coller unha pistola de vigas...
  - Non podes facelo de inmediato, vai ser morto na primeira batalla. Obtén primeiro un título.
  Yanesh cheiraba ofendido. Confiaba nas súas capacidades, pensaba que xa sabía facer tanto, incluso tirar. Mentres tanto, o planeador de gravidade sobrevoaba o enorme parque Michurinsky. Alí creceron árbores xigantescas, algunhas delas alcanzando unha altura de varios centos de metros. E os froitos eran tan grandes que, comendo o medio, podes instalarte dentro. As piñas modificadas xeneticamente cunha casca dourada parecían apetitosas. Certo que, contrariamente ás expectativas, non espertaron moita admiración polo neno.
  - Xa estiven en tales bosques antes. - explicou Janesh. - A diferenza dos cuartos centrais, todos poden entrar alí. Aínda que é un longo camiño para chegar alí.
  - Pode ser! - Dixo Máximo. - E aínda así, admira cales son as plantas aquí... Hai un cogomelo, un pelotón enteiro pode caber debaixo del.
  - Só unha apariencia dun gran agárico de mosca. El é incomestible. Lembro que recollín unha bolsa enteira de anacos de froita cortada. Gústame a pavarara, a pel fina, e o sabor é incrible. Os figos non son nada en comparación con el. Hai que ter coidado ao cortar. Pode estourar, e alí o regueiro é como unha fervenza: deixarache escapar, nin sequera terás tempo de pronunciar unha palabra. A froita aquí é demasiado grande. Hai que levalos peza por peza nunha bolsa de plástico, o que é moi inconveniente.
  Maxim golpeou a Janesh no ombreiro.
  - Non todo se mide coa comida. Baixamos e collemos unhas flores.
  - Nena de agasallo! Por que non!
  As mans do neno chegaron ao volante. O capitán Fox bateu os dedos con fervor.
  - Non toques a roda, cadeliño.
  E entón, en resposta, recibiu outra reprimenda do mariscal.
  "Só tes a coraxe de loitar contra un neno.
  - Síntoo, Excelencia!
  Janesh non puido evitar rir.
  - Se queres, proba. - Permitido Maxim.
  - Teño experiencia en simuladores, - dixo Yanesh.
  Sen sombra de dúbida nin medo, Kowalski puxo as mans no volante e baixou o coche. Ao parecer, realmente tiña habilidades notables. O graviplano pasou polas copas de árbores xigantescas.
  Maxim non interferiu, permitindo ao neno controlar o avión. Debo dicir que afrontou a súa tarefa con moito éxito, manobrando entre baúles xigantescos, nunca se estrelou, demostrando unha técnica virtuosa máis aló dos seus anos. Non obstante, aínda que se estrelase, non é un gran problema, o gravioplano ten un sistema de seguridade perfecto. Finalmente, sentáronse nun claro cheo de pequenas pero fabulosamente fermosas flores. Parecía que o bo mago espallaba xenerosamente as xoias. Os seus ollos ondulaban dunha complexa gama de cores, e o cheiro embriagador causou un deleite indescriptible.
  Yanesh incluso asubiou con admiración. Cando pousaron, o neno saltou e comezou a arrincar as flores, collendo un brazo enteiro. Maxim tiña a cabeza fría, gustáballe a paisaxe e, con todo, algo causou alarma. Sentirse ameazado. Tras pasar por lume e auga, o mariscal adoitaba confiar na súa intuición, raramente o defraudaba. En principio, as formas de vida perigosas para os humanos non deberían atoparse na capital dun gran imperio. Aquí hai algo diferente. Maxim fixo un aceno ao neno e susurroulle suavemente ao oído:
  - Os inimigos están connosco. Esconde as flores e ven comigo.
  Os ollos de Janez brillaron.
  - Estou listo.
  Deixando o ramo no coche baixo a supervisión do capitán Fox, Maxim e Yanesh trasladáronse ao bosque. Por suposto, as tropas deberían ter sido convocadas e peiteadas a zona. Pero Maxim quedou cativado pola emoción. Janesh, por suposto, posuía aspiracións románticas, imaxinaba a si mesmo un oficial de intelixencia militar e alegrouse diso. Fixeron o seu camiño pola selva, intentando non facer ruído. Yanesh conseguiu queimar as súas pernas núas en ortigas roxas, pero contívose, aínda que a pel ata os xeonllos estaba cuberta de grandes burbullas.
  "Ten coidado", murmurou Maxim. - No bosque, en cada brizna de herba, o perigo está oculto.
  "Necesitamos camuflaxe protector aquí", murmurou Janesh. Os farrapos apenas ocultaban o corpo, algo subía polas pernas. Grandes insectos, e Janesh aprendeu isto na escola, a xente non se come neste planeta. As especies de artrópodos máis perigosas foron destruídas a nivel xenético, non foi suficiente para que o centro da capital se convertese nunha fonte de infección ou epidemia. Seguiron en silencio. De súpeto, Maxim conxelouse. Os pequenos seres vivos comportábanse con desacougo, coma se alguén a espantase. O mariscal colleu o neno da man e díxolle ao oído:
  - Hai unha emboscada por diante!
  Maxim sacou unha captadora de son do seu peto e escoitou atentamente os arredores. De feito, cinco loitadores humanos e aproximadamente o mesmo número de inogalactos deitáronse preto. Ben, con tal equilibrio de forzas, é mellor non participar en batalla, senón evitar o inimigo.
  E así o fixeron.
  O soldado experimentado e o rapaz verde movéronse sincronizados. Tiven que atravesar densos matos de arbustos, afogándome ata os nocellos entre musgos. Con moita dificultade, o mariscal calculou a brecha na cadea viva e conseguiu escapar neste lugar. Tiveron sorte, ningún dos extraterrestres tiña instintos animais nin audición fenomenal. A captación de son xa era capaz de distinguir as palabras pronunciadas suavemente.
  - Señor residente, vostede esixe de min o imposible.
  En resposta, unha voz coma un graznido.
  - E vostede, Xeneral, estás afeito a só levar cartos sen gastalos ao máximo.
  A xulgar polo timbre, pertencía a unha raza non humanoide.
  - Pagáronche medio millón, e que? Información obsoleta sobre satélites espías.
  "Non é culpa miña", seguiu xustificando languidamente a voz humana. - A información deste tipo, en principio, queda desactualizada moi rapidamente. Non son omnipotente.
  - Enseguida entendémolo, é máis fácil dicir que es débil. Cando se trata de atacar o sistema do Kremlin, vostede e os seus cómplices serán de pouca utilidade.
  Maxim estremeceuse. Será realmente un ataque á liña de defensa máis poderosa que cobre a capital e todo o centro da galaxia? O sistema "Kremlin", segundo os seus creadores, é inexpugnable e, con todo, se os inimigos se activan no corazón mesmo do imperio, isto leva a tristes reflexións.
  - Sabe, home, pronto usaremos unha arma fundamentalmente nova e, coa súa axuda, as naves rusas converteranse en po antes de chegar ao alcance efectivo. Entón o noso exército, como unha onda gravitacional que todo penetra, inundará os espazos rusos, someterá os mundos imperiais.
  Maxim colleu un suspiro reprimido, ao parecer, tal perspectiva non era especialmente do agrado do traidor. Non obstante, el respondeu:
  - A Quinta Columna está tan activa como sempre, e a túa invasión irá segundo o plan.
  - A súa tarefa para o futuro próximo é crear unha ducia de redutos na capital para os nosos grupos de folga. Os mercenarios infiltraranse aquí baixo o disfraz de turistas, esconderanse nos bosques e despois desempeñarán o seu papel na folga xeral.
  - Así será.
  - E mira, home, se falla o ataque das nosas naves, peor será para ti. A propia contraespionaxe esnaquizarase e a execución será lenta e dolorosa.
  Aínda que Maxim non viu quen falaba, estaba seguro de que SMERSH sería capaz de descubrir o traidor pola súa voz.
  - Necesitamos información sobre todos os últimos nomeamentos na dirección inimiga. Todo o que sabes.
  - Segundo a miña información, o mozo mariscal Maxim Troshev foi nomeado para comandar unha flota estelar na galaxia Smoor. Non hai información exacta sobre el, pero...
  - Todo está claro, os rusos preparan alí unha gran ofensiva. Coma sempre. O novo comandante é un golpe repentino por parte de grandes forzas.
  Maxim estremeceuse, quería correr cara adiante e estrangular o dexenerado. A operación está en perigo.
  -Creo que si. En canto a outras tarefas...
  O traidor enumerou longa e tediosamente, pero Maxim xa tiña formado un plan na súa cabeza. En primeiro lugar, debes abandonar este lugar en silencio e, en segundo lugar, contactar con urxencia a SMERSH. Alí decidirán se neutralizan inmediatamente a rede de espionaxe ou esperan. Despois de todo, os traidores identificados non son perigosos e a desinformación pode filtrarse a través deles. O principal - sen iniciativa. Porén, o neno, que ata agora estivo sentado tranquilo, revolveuse, notábase que a enerxía xuvenil estaba en pleno auxe.
  "Quizais poidamos golpealos cun láser, señor Mariscal?"
  "Non, en absoluto", murmurou Maxim. - Intelixencia para iso e intelixencia para recoller información e reportala á persoa adecuada. E se rompes a orde, eu persoalmente dispararei.
  O mariscal levantou a pistola de raios ameazante.
  Yanesh asentiu.
  - Non se discuten pedidos.
  Maxim arrepentiuse de levar o neno con el. E se escoitan o seu murmurio... Mentres, oíuse un chirrido na captadora de son, o alieníxena volveu falar.
  - Dille a "Xúpiter" que se non nos axuda, podemos traizoalo sacrificando este peón. Entón o teu Supremo enfurecerase e a misericordia non está entre as súas deficiencias.
  "Si", pensou Maxim, "o líder debe ser duro". Non obstante, unha vez que foi un dos mil escollidos, só tivo a oportunidade de converterse en líder no caso da morte repentina do ditador gobernante. Cada ano escóllense mil, e a rotación do poder supremo ocorre unha vez cada trinta anos. Pero tamén se perdeu esta oportunidade. En primeiro lugar, o personaxe de Maxim era demasiado suave e, en segundo lugar, as habilidades paranormais, tan violentas na infancia, comezaron a debilitarse coa idade. Porén, facerse mariscal cando non o sexas, e corenta... algo di.
  - Non toques a Xúpiter. El é a túa principal esperanza. Sen ela, as posibilidades de gañar a guerra son insignificantes.
  Inogalact chasqueou algo inintelixible como resposta. Despois articulou:
  - "Xúpiter" é valioso cando está activo. Debido á súa inacción, as nosas tropas están a sufrir demasiadas perdas. Sexa como for, daráslle as nosas instrucións. Ata entón, podes ir.
  - Xa está, podes marchar, - Maxim suspirou aliviada. Nese momento, refutando as súas palabras, atronou unha explosión. Produciuse un tiroteo.
  - Carallo! Cambia de novo...
  O mariscal inclinouse e só brillaron chispas alegres nos ollos de Yanesh.
  . CAPÍTULO #11
  - Vostede fala conciencia! - rosmou o arrogante escravo.
  - Para que a felicidade é de todos, e non dun puñado de elixidos. Por esta santa causa, erguei a miña espada! - exclamou a Bruxa.
  O conde mostrouse escéptico:
  - Non! Creo que estás impulsado polo resentimento ou polo desexo de poder! Houbo revoltas de escravos, e só rematou cunha masacre. Estas son as consecuencias de calquera rebelión.
  - Non será un motín, senón unha revolución. O máis importante pasará despois, despois da vitoria! - dixo o guerreiro con gran entusiasmo.
  -¿Revolución? Palabra estraña, xurdiches ti mesmo? Forsa quedou sorprendido.
  - En realidade non! Este termo chamoume un anxo nun soño. - Con inspiración encendín a Vedmakov.
  - Un anxo ou un dos deuses negros! Os soños proféticos son astutos. O conde dubidou.
  - En calquera caso, terás a oportunidade de cambiar a vida das persoas para mellor e ser mellor ti mesmo! Todos os problemas veñen do egoísmo, a prosperidade só é posible mediante esforzos comúns. Unha persoa sen equipo é coma unha brasa, sen lume, dá pouca luz e apágase rapidamente! - Botou un chorro de elocuencia de Vedmakov.
  - A persoa da que falas debería estar nun equipo. Pero sabes o que é a natureza animal? Forsa preguntou maliciosamente.
  - E o animal está mellor no rabaño! E en xeral, xa que es un escravo e non foi redimido, entón a nobreza apartouse de ti, en palabras, os verdadeiros amigos mostraron as súas verdadeiras cores. Entón, é hora de buscar compañeiros nun ambiente diferente. - Xa suxeriu Vedmakova con máis calma.
  O conde de Bora calou uns segundos, e logo tendeu a man:
  "Aínda que non creo no éxito final, polo menos a miña espada beberá sangue.
  - A lóxica non debe servir aos instintos - a mente da luxuria! - Dixo a Bruxa.
  - Está ben, deixa de ensinarme! Haberá unha guerra - haberá unha fazaña! O conde comezou a limpar o sangue.
  - Es un guerreiro experimentado e valente, debes ser elixido como líder do escuadrón. - suxeriu o guerreiro.
  - Non está mal, pero non é necesario elixir a todos os comandantes. Debería existir un principio máis estrito de unidade de mando. Vostede foi elixido, así que o nomea! -O conde comezou a vestirse con cota de malla. Un par de rapaces acudiron no seu auxilio.
  E a libre competencia? - Vedmakova dubidou.
  - Para o exército, é desastroso! - Forza de corte. - A economía é un rizoma de moitas ramas, o exército é un só tronco!
  The Witcher provocou:
  - Pero máis veces carballo, e non en poder e postura, senón no nivel de control!
  O neno medio espido deulle unha espada ao conde. Respondeu dándolle unha palmada no óso, máis dunha vez golpeado. O neno berrou e saltou cara atrás, torcendo as súas pernas marróns.
  Witcher dixo con decisión:
  "Estou formando cinco lexións truncadas de dous soldados e medio cada unha. Estás asignado para comandar o terceiro! Que o resto sexan elixidos polos escravos!
  A última proposta causou polémica, que case se converteu nunha pelexa. Entón, de feito, estalou unha pelexa, varios escravos resultaron feridos e Witcher tivo que intervir. Derrumbando o máis xusto, gritou:
  - ¡Basta para botar a batuta! Pasemos ao nomeamento directo dos mandos.
  Os escravos non murmuraron do todo, pero cando o guerreiro someteu a votación tal proposta, levantaron as mans ao unísono.
  Aquí, o Bruxo, que dirixiu o levantamento, tivo que traballar duro. De feito, é difícil determinar a simple vista unha persoa digna, e continuou facendo preguntas aos posibles candidatos. Finalmente, fixéronse asignacións ás lexións e nomeáronse comandantes temporais para departamentos máis pequenos.
  - Cando rematen as batallas, miraremos o valor e o enxeño demostrado polos soldados! - Explicou a nena.
  Unha das lexións estaba formada enteiramente por nenos e adolescentes. Vedmakova puxo ao neno Bik ao mando deles. Os rapaces estaban enfadados:
  - Aínda é moi pequeno! Non necesitamos un pequeno. Pon o máis grande e máis forte sobre nós.
  - E a quen queres?
  - Extráñote! El é o máis merecedor!
  Un mozo de constitución atlética avanzou, aínda era un neno, pero xa alto coma un carballo. É certo, o seu rostro parecía aburrido. Vedmakova, sabendo ben o importante que é a mente para un comandante, preguntou:
  - Que será unha familia de oito!
  O mozo mirou para ela e murmurou:
  - Non sei! Os principais músculos e forza.
  Bick ladrou polo altofalante:
  - Músculos sen cerebro, isto é un puñado de carne - sobre a que chora unha tixola!
  - ¡Cala bicho! Vou explotarche a mandíbula! - Ruxiu o novo heroe.
  - Quen non sabe que sete - cincuenta e seis case non é capaz de golpear o seu puño máis lonxe que o seu nariz! O neno mostroulle a lingua.
  O mozo matón ladrou a pulmón:
  Retote a loitar ata a morte!
  - Imítame coma un mono rato! - dixo o conde de Forsa. - Con todo, esta é a única saída digna.
  - Dos dous duelistas, un é un parvo, o outro un canalla! - Notou a Vedmakova. "Aínda que os rapaces se benefician dun quecemento.
  Bik estaba diante do seu inimigo, a diferenza de altura era grande, o seu opoñente era cinco veces máis pesado. O neno, con todo, mirou despectivamente os seus músculos de relevo, o neno era delgado, pero musculoso. O seu rostro redondo facía muecas, unha espada xiraba nas súas mans.
  - Pois como imos loitar ou aguantar! - Cun escarnio, preguntou.
  - Si, quérote! - O deportista atacou ao neno. Golpeou o revés, a súa espada era longa e pesada, ao parecer era unha das dúas mans. Bik desviou o golpe, nin sequera intentando parar, senón que simplemente saltou por riba da traxectoria e meteu a súa espada na ponte do nariz. O neno bateu só sobre a base do cálculo - para rabuñar, pero non para matar.
  O matón púxose aínda máis furioso, comezou a axitar a segunda espada. Aquí mesmo Buku tivo que presionar para saír. Os tacóns espidos do neno eran cada vez máis pequenos e as láminas corrían tras eles. De súpeto Bik parou, unha pipa apareceu nos seus dentes. O inimigo balanceou con máis forza e precipitouse ao galope cos seus grosos brazos ben separados. Sorrindo con ironía, o neno cuspirou e algo pequeno golpeou a cara do atleta. Bick pasou de lado as láminas, e mesmo golpeou o peito do seu opoñente co seu talón espido.
  Tambaleándose, o poderoso berrou salvaxemente, entón as súas pernas debilitáronse e comezaron a derrubarse.
  Un suspiro amigable percorreu o exército, poucos esperaban que o pequeno derrotase ao xigante. Entón os nenos berraban de alegría, en primeiro lugar, claro, o máis pequeno dos escravos. Os que son máis pequenos e débiles están satisfeitos de ver que o seu xefe principal tampouco é xenial. Polo tanto, ata un neno pode facer algo polo levantamento.
  Os escravos correron cara ao atleta derrotado, incluíndo un par de médicos locais. Na cara áspera do novo heroe con pelos escasos, unha mancha roxa borrosa. O doutor dixo sorprendido:
  - Basílica! Meteuse nela unha agulla con veleno, que paraliza os membros.
  - Temporalmente! dixo Bick. - Despois esperta. Non lembrará nada, simplemente non notará a súa vergoña.
  Witcher achegouse ao neno:
  - Onde aprendeu a facer velenos?
  - En ningunha parte! Atopado nunha das leiras. Os ricos tampouco están satisfeitos coa súa posición na sociedade. Aquí fan todo tipo de veleno. Se a poción está selada, non hai problema, sei como abrir peches! - Bik chiscoulle un ollo astuto ao Witcher.
  - Onde? - Preguntou o guerreiro.
  - Un ladrón ensinou! Temporalmente resultou ser un escravo, eu estaba na mesma parella con el, traballamos moito, cortamos o bosque. Díxome como abrir as pechaduras, incluso me mostrou algo. Marabillado coa miña memoria e logo fuxiu. O neno chiscou un ollo con astucia.
  - Non o seguiches? - Vedmakova quedou sorprendida.
  - Non! Todos fomos azoutados por esta fuga, e se eu tamén me filtrase, entón cada quinto sería crucificado en postes. Dous xa é unha conspiración. - Explicou o neno aludo.
  - Bárbaros! Ben, se es unha persoa tan memorable, quizais che sexa útil coñecer a Khirov. - suxeriu Vedmakova.
  - Non excluído! Hai tempo que quería converterme no máis forte e intelixente! - O rapaz mostrou o balón do bíceps.
  - Máis forte e máis intelixente ca min? - Lanza o guerreiro de forma divertida.
  - Non! Despois de todo, ti es o líder! Pero coa man dereita, por que non! - Bik ergueuse sobre as súas mans para unha maior persuasión.
  - Canto máis alto voa unha persoa, máis descontenta coa súa posición! - Notou a Vedmakova.
  - A xente non voa! Só el ten ás, cuxa mente non está afeita a gatear! - O rapaz mostrou unha consideración desenvolvida máis aló dos seus anos.
  - Haberá ás no noso exército! Prometo que inventarei algo. - prometeu Vedmakova.
  - E creo que ti irmá maior! Despois de todo, non só es un líder, senón tamén unha irmá ou mesmo unha nai para nós. Viviremos como unha soa familia! dixo Bick.
  - O líder do país debería ser irmán da xente, non irmán! - O líder da nación é ante todo un servo do pobo. Non obstante, deixemos o intercambio de eloxios, as armas que aceptaches deberían ser usadas por outros. Imos facer pipas! - Ordenou Vedmakova.
  "Non son o suficientemente longos!" Paso notado. - Cómpre mellorar.
  - Xa o estou pensando, ao fin e ao cabo, os beizos e as meixelas permiten golpear a pouca distancia. Pero se algo é que se expande e golpea con forza. Algúns minerais e herbas. - Vedmakova sentiu unha forte tensión mental.
  O neno ao parecer escoitou as súas palabras:
  Imos facelo, selecciona os elementos! Aínda temos tempo, a moitos escravos hai que amosar as técnicas básicas da guerra.
  - Tes razón, meu irmán pequeno, en certo modo o feiticeiro axudaranos. Non obstante, ata que non nos lancen grandes forzas, debemos atacar. Non obstante, debemos preparar coidadosamente. É máis doado atopar unha rocha seca no océano que un invento que non se utilizou con fins militares. - Resumiu Vedmakov.
  Despois de todo, os rebeldes pasaron o día en exercicios, ao mesmo tempo, Bik enviou intelixencia.
  Un exército saíu da cidade. Non moi grande, pero ben armado. O neno explorador, montado nunha cascuda crustáceo máis pequeno, chamou a atención ata un absurdo:
  - Os guerreiros teñen cinco espadas, e apenas se moven!
  - Entón está ben! dixo Bick. - Ou mellor dito, aínda é marabilloso, antes de que cheguen a nós, están esgotados polo exceso de peso.
  Vedmakova observou astutamente:
  - Dixeron guerreiros experimentados, non leves armas máis de cinco dedos na túa man dereita. Ben, certamente non está mal, a súa estupidez axudará a gañar máis rápido. Mentres tanto, deixa durmir os escravos un par de horas. Levan un día duro e a loita non será doada. Cantos soldados teñen exactamente os inimigos?
  - Cinco mil e medio. dixo Bick con confianza. "Isto significa que se os pinchamos a todos, non quedarán máis de cincocentas persoas na cidade.
  - É bastante razoable, haberá que ir por todos os lados. Pola noite non se atreverán a atacarnos, cortarán os seus. Isto quere dicir que se converterán nun campamento, para que máis tarde á madrugada piquen con todas as súas forzas. Quizais incluso separar as tropas co propósito de cerco. - Suxeriu Vedmakova.
  O conde de Forsa opúxose:
  - Coñezo ben os hábitos que imperan no Sultanato, loitamos con eles máis dunha vez. Pola noite enviarán uns espías con bolsas de ouro ao noso campamento. Tentarán subornar aos escravos e despois empalalos ou, no mellor dos casos, arrincarlles as fosas nasais.
  - Enviar espías é unha táctica antiga. - Noteime, amasando os dedos dos pés de Vedmakov. - Pero non teñen gorras de invisibilidade, os rapaces de garda son tan observadores e astutos, que os atraparán a todos. Ademais, pegámolos un pouco máis preto do amencer. E os escravos durmirán mellor e o inimigo caerá máis profundamente no sono.
  - Loxicamente! Serei o primeiro en atacar! dixo Bick.
  - Será necesario retirar os protectores, e isto pódese facer coa axuda de tubos de disparo. - Vedmakova mostrou o dispositivo. - Aquí achéganse unha especie de pistón, tres tipos de herbas e aceite con carburo. Só tes que ter coidado, se non, o retroceso romperá os dentes dos nenos. Leva contigo os nenos máis intelixentes.
  - Moitos teñen experiencia asaltando xardíns e roubando. Quen naceu libre, e non quen, sobre todo os escravos domésticos, roubaron aos seus amos. - Bik tranquilizou a todos. - Así pasaron pola escola de supervivencia.
  - Tanto mellor! En xeral, creo que non haberá demasiados gardas. Despois de todo, quen somos nós para eles? Os escravos son estúpidos! A estupidez está máis preto da humildade - a rapidez da mente para a vileza.
  O feiticeiro Hirov entrou na conversa:
  - Temos aproximadamente o dobre ou un pouco máis de superioridade, pero o inimigo está mellor adestrado e armado. E no exército do Sultanato, as mulleres serven só na lexión persoal de inmortais. Hai seis mil mercenarios de diferentes países. Teremos moitas mulleres no exército, e salvo raras excepcións, son máis débiles que os homes.
  Polo tanto, cada batalla debe ser coidadosamente planificada. Especialmente na primeira derrota, os escravos comezarán a escapar de nós.
  - A vitoria como muller - atrae con brillantez, pero asusta o prezo! - De novo brillou o enxeño Vedmakov.
  - Xenial! Agora vexo que o plan de funcionamento está bastante acordado. Só queda aclarar os detalles. Durante a batalla, o pánico comezará nas filas do inimigo e a maioría dos soldados correrán cara á cidade de Zhit. - suxeriu Khirov
  - Está claro! O destacamento de escravos máis forte atacará pola parte traseira, só dende o lado da cidade. Quizais o dirixa eu. - suxeriu o conde Forsa.
  - Imposible, pero ti! - Especificou o feiticeiro.
  - Ademais, temos potes de aceite, e ordenou poñerlles mechas. Botar no campamento, intensificar o pánico. - suxeriu Vedmakova.
  E iso tamén é razoable. O feiticeiro aceptou. - Só vostede ten preparado poucos cargos deste tipo ata agora.
  - Certo! Deus do lume da guerra e como outros deuses require atención e sacrificio! Pero non tivemos tempo suficiente para preparalo todo. - A propia Bruxa quedou avergoñada da súa boca.
  - A próxima vez sexa máis sofisticado. Ata agora non puidemos durmir. - Bocexo Khirov sen pretensións.
  O Bruxo asentiu.
  - Teño un hábito bestial, durmo pouco e con sensibilidade, pero os nosos irmáns merecen un descanso.
  - O sono é unha arma estratéxica, a súa falta é a causa do cansazo, que á súa vez é o xerme da derrota. Paso notado.
  Os escravos despois das actividades ao aire libre, durmían coma os mortos. Só os gardas sentaron nunha emboscada, preparados para dar a alarma. Nunca se sabe que de súpeto o comandante do inimigo será máis previsor. Non obstante, resultou que, ao parecer, o comandante do xefe da lexión do goberno, o temnik Etirimon non quería unha batalla nocturna imprevisible. Ademais, na escuridade é máis fácil para un escravo esconderse e despois atrapalos. E así quizais simplemente se renden, despois de que haberá tortura e execución. Temnik Etirimon lambeu os beizos, é especialmente agradable burlarse das mulleres novas, romper os dedos dos pés, prenderlle lume ao cabelo - moi tentador.
  Tras levantar as súas tendas apresuradamente, os soldados quedaron durmidos. Non quedaron máis de dúas ducias de centinelas. Antes de deitarse, Etirimon, xunto cos miles, organizaron un festín, bailaríns espidos, sacudindo os seus encantos diante deles. Foi fermoso e divertido. Miles botáronlles ósos, obrigáronos a tomar poses sedutoras. Entón, sen dúbida algunha, apoderáronse deles e, saciado o seu desexo animal, caeron nun sono borracho.
  A súa morte pasou desapercibida. Os rebeldes pasaron o bosque, unha bandada de rapaces avanzou. Bik, agarrado a unha árbore, escondido na follaxe, viu o primeiro centinela.
  - Aquí está delicioso aburrido.
  O veleno mellorou lixeiramente e causou parálise instantánea. Non é necesario un golpe na cara, porque os soldados do Sultanato, por regra xeral, camiñan lixeiramente e só o cofre está cuberto cunha cuncha e o centinela está deitado.
  - Hai un!
  A propia Vedmakova móvese desde atrás. Ela elimina o centinela sen ningún tubo de tiro. Só chega por detrás e torce o pescozo.
  - O movemento é vida! Simplemente non cantes - pola paz! E tan triste - no estómago está baleiro!
  O guerreiro fíxose un pouco máis divertido. As árbores ao redor son altas, as lianas son visibles. Amado arrastrase preto, e os mozos escravos máis intelixentes. Os guerreiros adultos son máis pesados e, polo tanto, quedan atrás. Unha besta pesada sempre fai máis ruído.
  Vedmakova matou outro centinela no camiño, que só chupaba cervexa de coco dun frasco. O campamento abriuse ante eles.
  Non era un campamento especialmente grande, os soldados durmían, ás veces en tendas de campaña e ás veces só sobre herba espesa. A noite é cálida, non bocexan moitos centinelas, miran con desatención.
  O principal aquí é eliminalos dunha vez, para que non teñan tempo de dar a alarma. O cuco cisne é máis axeitado para iso, coa súa voz agradable. Ela non esperta ningunha sospeita, pola contra, o seu arrullo escóitase case continuamente, pero se cambias de ton podes captar a información.
  A bruxa fai precisamente iso. Contéstanlle. Os centinelas non reaccionan, que teñen "sorte", a morte resultou fácil.
  - Unha espada, coma unha pinga de choiva, caerá e esparexerá, e cando sexan moitas, nacerá a vitoria!
  Vedmakova comezou a matar os durmidos. Por unha banda, non foi cabaleiresca, pero por outra banda, a vitoria paga a pena honrar! A honra é un concepto relativo e debe aplicarse principalmente aos teus soldados.
  En primeiro lugar, rematar cos que están máis ricos vestidos, comandantes. As espadas, por regra xeral, apiláronse nunha pila separada.
  Non obstante, as dores de conciencia non foron longas, os escravos tamén comezaron a masacre e, como resultado, deuse a alarma. Cando te atacan pola noite, o pánico é inevitable, especialmente se está nubrado, está nubrado . Os escravos están todos medio espidos e distínguense facilmente entre si, e os guerreiros enfróntanse, moitas veces pirateando uns aos outros. E alguén grita:
  - Sálvate!
  - Garda! Os demos atacan!
  En tempos de pánico, o papel do comandante é máis importante que nunca. Vedmakova sábeo e correu á tenda principal.
  Etirimon, aínda medio borracho, apenas abriu os ollos. En xeral, quen bebe antes dunha pelexa - resaca no inframundo.
  - Que pasou! Por que calan os tubos! - berrou.
  - Os tubos están en silencio, porque as láminas cantan - o aceiro é máis forte que o cobre! - Berrou Bruxa. Ela saltou sobre Echirimon. Temnik, por suposto, manexou con habilidade a espada, pero aínda non se reunira completamente, e os músculos do Bruxo estaban perfectamente quentados. Debuxou un trío frenético, a súa folla manchada de henna apenas visible na escuridade. A cabeza do desafortunado nobre voou.
  Vedmakova derrubou á milésima que se abalanzou contra ela cunha patada no seu pé. Ela quitou outro comandante cun cuspir do tubo.
  - Que demonios, non espertes!
  De novo un claro golpe de espada, o inimigo atravesado cae! Dous milleiros intentan entrar nel pola parte traseira, pero tropezan cunha bailarina. Ela berra, retrocede. Vedmakova non perde o momento, corta un, remata outro. Ben, un exército sen comandantes é coma un rabaño de ovellas sen pastor, se un lobo non o come, ¡asustaráche!
  Agora os escravos rebeldes, moitos armados cun garrote, ou no mellor dos casos un corno, colleron ás. Unha táctica moi eficaz foi que nos lanzamos cinco a un. Así que era máis doado botar e pisar.
  - Non os deixes escapar! Córtache as pernas! - Berrou a través do amplificador de voz do Vedmakov.
  Solntslav foi picado xunto con todos. Como xogaron os músculos desta diva. Non sen razón, moitos consideran unha muller enfadada máis terrible que un demo. Así que cortou a un dos guerreiros pola metade e a súa folla, por inercia, cortou a gorxa ao oficial que estaba detrás del. Os centurións intentaron restaurar unha aparencia de orde, pero pereceron rapidamente. Ademais, o sultanato fixo todo para asegurarse de que o soldado esquecese cal era a iniciativa. Os rebeldes, pola súa banda, afastaron as tropas do sultanato con bastante habilidade dos caracois de cascudas.
  - Non os deixes sentar na sela! - berrou Solntslav.
  Pase engadido:
  - Lume, renda nos cabalos.
  Isto axudou, os caracois de cascudas irromperon nas filas e sementaron o pánico adicional. Como resultado, sen saber que facer, moitos loitadores apresuráronse a correr. Pero isto é exactamente o que Witcher e os escravos estaban esperando. A loita converteuse en exterminio e persecución.
  A guerreira rompeu o ollo dereito, lanzou tres puñais:
  Non os imos deixar escapar!
  O voo é máis tontería que covardía! Despois de todo, a maioría dos soldados non morren na batalla, senón durante a persecución.
  Bik, como un neno moi rápido, saltou ao pescozo dun dos oficiais e montou sobre el:
  - ¡Cacucara máis rápida!
  O puñal serviu en lugar de espuelas, e o pobre nin sequera intentou tiralo.
  Vedmakova, notando isto, gritou:
  - A guerra é como un xogo de dominó, só os ósos rotos xa non se poden recoller - a terra aguanta!
  - ¡Nada, os meus ósos son novos, fortes! - O neno saltou, cortado no pescozo. Despois diso, incluso engadiu velocidade.
  Vedmakova tropezou cun cadáver, varios corpos estaban tirados por aí, pero a diva non caeu, senón que saltou por riba deles. Entón ela arremeteu coas súas espadas. O espírito de loita das tropas que loitaban contra eles evaporouse e agora o guerreiro converteuse nun verdugo. Incluso había unha aversión ao sangue. Witcher berrou:
  - No nome da honra! Quen vai lanzar o arma - vivirá! Rendir os soldados do Sultanato.
  Houbo quen obedeceu a orde, pero moitos seguiron fuxindo desesperados e algúns caeron de xeonllos.
  Por exemplo, dez loitadores poderosos rendéronse a Bik á vez. Quizais pensaron que era máis seguro entregar o seu destino a un neno. O neno berrou:
  - Caer!
  Os guerreiros caeron. Bik camiñaba descalzo sobre as súas costas, a pesar do pequeno peso do neno, os soldados xemiron de medo. Entón o neno tivo a idea de se aliviar os inimigos derrotados dunha pequena necesidade. Pero entón afastou a vil tentación, porque os escravos queren construír unha sociedade mellor e non repiten o camiño dos seus propios amos.
  - Vale, vive - fuma o ceo!
  Pouco a pouco, a batalla quedou en nada! Aínda que parece que a masacre é longa. Witcher tropezou cun guerreiro bastante hábil. Despois dun duro intercambio de ataques, ela aínda o desarmou e despois atordouno.
  - Precisamos deles!
  Algúns deles botáronse redes, tales non resistiron. A batalla estaba case rematada, só se prolongaba a fuga e a persecución. Vedmakova dirixiu persoalmente a persecución, matou a moitos, pero non puido exterminar a todo o exército ata o último soldado.
  Non obstante, o mozo guerreiro, con varios centos de escravos a cabalo, decidiu emprender unha aventura atrevida, é dicir, capturar a cidade que non estaba preparada para a defensa en movemento.
  - Será un movemento forte. Non permitiremos que nos quiten a riqueza e, o máis importante, estalaremos sobre os nosos ombreiros.
  Varias decenas de loitadores do exército derrotado, con todo, conseguiron saltar sobre caracois de cascudas e galoparon ata a porta.
  Non abriron enseguida, houbo unha rifa. Cando as portas foron baixadas, Vedmakova saltou por detrás do bosque con xinetes. Ela gritou, usando o aparello do neno:
  - No nome do gran sultán Erifef! Poderosos reforzos corren cara a ti! Se queres defender a cidade, deixa que os guerreiros ocupen o seu lugar nas murallas.
  Os gardas espertos non se decataron de inmediato, especialmente porque Vedmakova puxo unha rica vestimenta, que sacou dos cadáveres. Un casco vale algo, brilla coma un carámbano ao sol, ben, quen rexeitará a un gobernador tan nobre.
  E os señores, o burgomaestre e outros fidalgos, claro, non durmían, "coidaban" da súa xente!
  Nun pequeno outeiro había un fermoso palacio con columnas e estatuas, feitas nunha mestura de estilos antigos romanos e antigos orientais. Diante del, como é costume neste país, atópase unha enorme estatua do sultán Erifef, cunha fonte que bota pola súa boca. No salón máis grande era ruidoso e alegre, soaba a música: un festín xunto a unha montaña. Os nobres nobres do Sultanato organizaron un Sabantuy. En caras togas bordadas en ouro, deitaban sobre almofadas exuberantes, sobre mesas baixas había moreas de pratos, viños e tinturas. Centos de lámpadas brillaban nas mesas e nas paredes. Por toda a finca e nas columnatas brillaban innumerables escravos, escravos, escravos e gardacostas que custodiaban o pazo. Os dignatarios brindaron. O gran xefe, Sheikh du Pustemorov, conxelouse nos brazos de dúas hetairas espidas. Retorceu e berrou coma un home posuído, finalmente liberouse e berrou.
  - E agora toca organizar loitas de gladiadores. E tan aburrido, sen sangue, e o viño non está na alma.
  Soou o bucina, os loitadores foron chamados á area. Segundo o costume, os guerreiros máis lixeiros e novos deberían loitar primeiro. Pero o xeque acababa de recibir un lote de escravos adestrados, e quería combinar dous tipos de entretemento, erótico e sanguento.
  Unha fogueira ardeu no centro do Coliseo en miniatura, os fachos reforzados con vidro emitían unha luz bastante brillante cun matiz violáceo e a grava branca brillaba, dándolle ao podio un aspecto alegre. A primeira en subir ao escenario foi unha rapaza musculosa e esvelta cun cinto de coiro. Ela, coma unha ximnasta de primeira, fixo dúas volteretas e andou sobre as súas mans. Entón ela púxose diante do príncipe, conxelada, cruzando a espada e o puñal con tales armas, chamáronlle mirmillon. A pesar de que a moza podía actuar nun concurso de beleza, a pel suave e aveludada, o cabelo louro que tiña, xa tiña unha ampla cicatriz na cara. O seguinte saltador tamén andou sobre as súas mans. As súas armas eran un tridente e unha rede curta - un retiario. Despois de estirarse, púxose diante do inimigo. Era un mozo case un neno, aínda imberbe de cara de nena amable, a presenza de parellas mixtas daba un especial erotismo á acción. Parece que os socios coñécense dende hai tempo e chiscaron o ollo.
  - Que Kaiska! Non pensei que nos veriamos así! Dixo tristemente o neno.
  - Eras un tipo agradable, pero agora a túa alma será levada á chama orixinal! - respondeu a nena con grosería.
  - Pois por que es tan cruel! Aínda somos virxes, hai que vivir! - Con tímida esperanza dixo o mozo.
  - Non nos vai axudar! Os escravos desprezan ata os deuses!
  O adestramento na escola de gladiadores foi duro e as cicatrices son visibles nos corpos espidos e brillantes dos mozos loitadores.
  A multitude animouse, fixo apostas, gritos salvaxes animaron aos mozos gladiadores, que evidentemente non querían loitar.
  A muller do xeque sacou unha bolsa de coiro.
  - Cincuenta ouros para Kaiska! Ela brillou os seus grandes dentes.
  - Comeza! O xeque fixo un sinal.
  Tan diferentes e ao mesmo tempo que tiñan moito en común, os guerreiros confluían, os seus movementos eran rápidos e caóticos. Nun primeiro momento, o guerreiro co tridente tentou botar unha rede, pero o seu opoñente fallou e, saltándolle salvaxemente, conseguiu cortarlle o estómago cun puñal. O mozo saltou cara atrás e golpeou o tridente no peito, pero só raiou lixeiramente a pel. Porén, a súa manobra obrigou ao inimigo a retirarse. Afastouse e apoiouse na rede, evitando que o outrora amado gladiador se achegase.
  - Sodes parvos, homes! Entón, condenado ao fracaso! - dixo a nena arrogante.
  - Que naceu! O mozo parecía confuso.
  De súpeto, un retiario cun tridente colleu grava na man e tirouna á cara. A manobra fixo efecto, a nena pechou os ollos, no mesmo segundo o tridente atravesoulle os abdominales.
  Berrando de dor, a nova gladiadora retorceuse, pero, con todo, conseguiu meter a espada no seu ombreiro. O retiario berrou e sacou a arma. A espada brillou coma un raio, case atravesándolle o pescozo. O gladiador retrocedeu, co peito aberto. O mozo xemeu de dor e deixou caer o seu tridente. Entón o adversario saltou sobre el e lanzou un puñal. O balance foi bastante débil, e a punta atravesou a carne da perna. O retiario berrou e caeu, logo colleu o puñal, intentou erguerse, nese momento a espada deulle no pescozo. Xa perdendo o coñecemento, golpeou a lámina do mirmillon no plexo solar. A parella antigamente amorosa (como Romeo e Xulieta) caeu morta na grava. O público borracho ría e berraba. Tres escravos lúgubres de testa baixa e mandíbulas saíntes correron cara á area, queimaron os corpos dos perdedores, pero que recibiron a liberdade espiritual, cun ferro candente. Despois de asegurarse de que estaban mortos, engancháronos coas costelas polos ganchos, e arrastráronos fóra do escenario. O lugar onde había sangue estaba arroxado con carbóns.
  -Van alimentarse de insectos. - A muller do xeque Demeter mostrou os dentes. - É unha mágoa que os ósos son moi pequenos animais seguirán con fame.
  -Nada será carne e ponavaristey. É unha mágoa, con todo, un par deles poderían resultar atletas bastante prometedores! O xeque rosmou.
  - Na túa cama? - Preguntou maliciosamente a diva.
  - Por que non! A nena é guapa, e o neno podería ser teu. - O xeque era bastante progresista nos seus puntos de vista, crendo que a muller ben podería divertir o seu corpo ben alimentado nun novo escravo.
  - Pequeno e fráxil! Aínda non temos o mesmo par? preguntou Deméter.
  - Por desgraza, non hai! Vexamos a quenda nova que nos mandaron dende un colexio veciño. O xeque sorriu.
  - Quizais sexa mellor deixalos crecer! E entón mataremos a todos os nosos prisioneiros así. - Inesperadamente, a muller do fidalgo mostrou compaixón.
  - A noticia da rebelión dos escravos é demasiado alegre e quero celebrala na súa totalidade. O grande sacudiu o estómago.
  - ¡A non ser, claro, Etimon non te adiantará! - espetou a gorda.
  -¡Que tontería! Tanto mellor que acabemos agora con todos os gladiadores e privamos ao parvo do espectáculo. Veña novatos! O xeque rosmou.
  - Non son precisamente novatos. - Deméter lambeuse os beizos
  O gong soa de novo e os rapaces guerreiros corren cara á area. Parecen uns catorce ou quince anos, con ombreiros e peito bastante anchos. Como os loitadores anteriores, fai volteretas e corre sobre as mans. Xa correndo ao podio, puxéronse armas, cascos, armaduras de peito, escudos e espadas. Un ten unha folla recta, mentres que o outro é curvado como un sable. Preme en relevo aberto e as cicatrices son visibles nel. O neno que está á dereita ten cortes curados que atravesan o seu peito en tres liñas.
  A pel está ricamente untada e brillante.
  O xerente anuncia.
  - Os famosos loitadores Fudoros cun sable curvo e Saflorov cunha espada recta actúan no ring. Fudoros ten seis pelexas, Saflorov ten sete. Todos os seus rivais foron asasinados no acto ou acoitelados por decisión do pobo. O mordomo sinalou co dedo ao público. De novo houbo quen desexaba apostar pola aposta. O xeque berrou.
  - Cen moedas de ouro para Saflorov.
  As apostas concluíronse rapidamente, xuraron os nobres. Dous incluso pelexaron. Un chorrou un vaso de viño, o outro golpeou unha perna gorda na cara. Getters e gardas apuráronse para calmar o furioso público. A muller do xeque, imperiosa, descarada, gorda ladraba:
  -¡Adiante! Matar!
  Os gladiadores converxeron. Esta vez, tomáronse o seu tempo, probándose uns aos outros con coidados golpes. Cando as espadas chocaron, chisparon lixeiramente e os escudos tremeron. Ao público non lle gustou moito esta precaución, ela berrou de desagrado, os ósos voaron cara aos loitadores. Sheikh envorcou a bandexa, cuberta toda de viño e marmelada. Despois cuspir e berrou con rabia.
  Se non pelexas, terei colgado boca abaixo. Varios salvaxes "Xanízaros" que empuxaban saíron correndo ao podio, esgrimiron lanzas, demostrando golpes nas súas costas abertas. Saflorov pasou á ofensiva, atacando con furia, deu unha patada ao seu homólogo no xeonllo. O adolescente retrocedeu, tirando lixeiramente da súa espada cara ao lado, o seu opoñente atravesou o peito. Unha placa mal atornillada caeu ao fondo. O seguinte impulso deixou unha profunda marca na pel, sangue espeso derramado. Fudoros retrocedeu, un dos peludos loitadores deulle unha patada nas pernas. E cando o neno dubidou, Saflorov golpeou o casco con tal furia que cambaleou e derrubouse. Da conmoción cerebral, o "casco" voou, revelando unha cabeza branca cunha protuberancia inchada na fronte. Saflorov puxo a súa espada no seu peito nervioso. Mirou os ollos cara ao "público".
  Agardando por un sinal. Cando á maioría se lles pasa o pelo, significa matar, e cando xuntan as palmas das mans nun castelo, significa ter piedade.
  Porén, a misericordia non se lía nas caras feroces. Case todos, incluso mulleres e adolescentes, pasaron as mans pola gorxa.
  -¡Morte! Gañalo!
  A muller do xeque ladrou burlonamente.
  - Saíu moi barato. Dáme por unha noite.
  Saflorov dubidou, presionado levemente no peito espido do adolescente derrotado, saíu unha pinga de sangue. Entón tirou a súa espada desesperado:
  -Non podo! El é o meu amigo.
  O ruído foi interrompido dunha vez, houbo un silencio de morte.
  -Que! - Sheikh cabreou. "Négase a matar aos vencidos. Os dous nunha gaiola, despois de que haberá terribles torturas diante de toda a escola de gladiadores.
  Os guerreiros saltaron cara a Fudoros, salpicáronlle auga na cara, e despois, para recuperarse máis rápido, queimáronlle o talón espido cun ferro acendido. O neno berrou, saltou e inmediatamente botoulle dous lazos ao pescozo. Saflorov intentou resistir, combateu unha ducia de espadas á vez, o medo deulle forza. Pero un dos tiradores golpeou a súa perna cunha frecha. Polo veleno, o mozo quedou paralizado, pero non morto. Atráronos aos dous e metéronos nunha gaiola. Saflorov foi apuñalado nas costelas cunha vara ardente, a pel comezou a fumear, o neno maltratado aguantou con firmeza as inxeccións. Pero ao parecer a tortura de dous rapaces desobedientes aprazouse para a sobremesa.
  A muller do xeque brillou cos seus ollos:
  - Deben ser o meu marido. Sabes que son creativa.
  - Seino, pero mira, podo poñerme celoso. Os mozos son guapos e xa se poden casar. O xeque sorriu.
  - Probablemente, ata casado! Despois de todo, estes son os escravos máis fortes e sans que deberían ser fructíferos! A muller gorda chiscou o ollo.
  - Os gladiadores son a cor do cativerio! Iso sería facer que as súas mulleres atormenten. O xeque sorriu.
  - Farémolo! Por certo, rapazas de novo.
  Agora as mulleres tiñan que loitar. Dúas divas semiespidas co mesmo taparrabos entraron na area. Estaban encadenados ao pescozo cunha cadea, para non rompelos. Armas Dous puñais en cada man. Está claro que a loita será feroz e non demasiado longa. Unha rapaza era rubia, a outra de pelo negro, as dúas con melenas bastante longas.
  -¡A batalla! tronou o matón.
  - Non apostarei! - ladrou a muller do xeque. "Converteuse nun mal presaxio.
  As pobres mulleres xuntáronse. Foi terrible, un case inmediatamente tiña o estómago aberto, o outro estaba ferido no peito. Seguindo cortando, as nenas daban patadas cos pés, atormentándolles a carne. Corría moito sangue e non podían saír e fuxir. Finalmente, unha delas totalmente cortada caeu de xeonllos. O de cabelo negro riu, intentando rematar, despois topouse cun golpe insidioso por debaixo das costelas. Xemendo, aínda conseguiu golpear o delincuente na parte posterior da cabeza. As dúas fermosas mulleres mutiladas esborralláronse sobre a grava, tremeron varias veces, conxeláronse. Shaggy "Xanissaries" correu cara a eles e pingounos cun ferro acendido. As mozas guerreiras non se movían.
  - Unha vez máis, ningunha aposta non funcionou. Os dous están mortos.
  O público quedou decepcionado, aínda que ver o propio asasinato é moi agradable. Pero ata agora ninguén gañou.
  Nesta situación, só unha nova loita podería salvar o caso. O fácil quecemento rematou e é hora de facer negocios serios.
  Quince gladiadores con túnicas laranxas con buratos, tres plumas negras sobre os limos, acendían na area. Estaban armados con espadas curtas e curvas; nas súas mans levaban pequenos escudos cadrados de superficie convexa, as súas cabezas estaban protexidas por cascos sen viseira. A este grupo seguían os loitadores con túnicas vermellas brillantes, os mesmos con espadas curtas pero rectas, cun pequeno escudo redondo e unha esposa de ferro que cubría a man dereita, que non estaba protexida polo escudo, e unha rótula que protexe a perna esquerda. As plumas verdes en cascos esvaradíos completaban a imaxe.
  Parados un fronte ao outro, inclináronse. Nesta ocasión as apostas facíanse por sumas moito maiores, o ouro fluía de man en man.
  -¡Non pode ser que os mataran todos! dixo a muller do xeque. Seguro que alguén gañará!
  - Entón aposta, esta é a última loita. Mira, xa é luz! - dixo o xeque canso con irritación.
  - Entón será serio! Mil dracmas de ouro sobre vermello. - A gorda sibilou.
  - E por que con eles? - Por que eles? - Repetiu dúas veces, sorprendido, fidalgo.
  - Porque os ollos son máis malos!
  O director berrou algo. Houbo o crepitar dunha trompeta. Mesmo os fachos escintilaban coma se os monstros tivesen algo nos ollos.
  As conversas, os ruídos, as risas, os campeamentos cesaron: todos os ollos estaban postos nos combatentes. O primeiro choque foi terrible: no medio do silencio que reinaba, os golpes de espadas nos escudos soaban con forza. Plumas, anacos de cascos, anacos de escudos esnaquizados voaron pola area mentres gladiadores emocionados e jadeantes se golpeaban golpe tras golpe. Non pasaran nin tres minutos desde o inicio da batalla, e xa se derramaba sangue: catro gladiadores retorcíanse de agonía, e os loitadores pisáronos baixo os seus pés. Un dos que estaban tirados colleu a súa parella pola perna e virou o pé. Voou abaixo, arrincándolle o brazo.
  A muller do príncipe, insaciable Deméter, lanzou un óso roído ao anel.
  - Os tintos se gañas, douche unha copa de viño!
  Como adoita suceder, ocorreu todo o contrario, o maior loitador do equipo polo que Deméter estaba enraizando encheuse. Tres espadas atravesaron de inmediato un amplo peito e un óso intempestivo quedou na man do desafortunado líder.
  Os espectadores con deleite e tensión seguían as cruentas vicisitudes da batalla. Berraron coma un rabaño de touros feridos. A elite local , furiosa, animaba aos loitadores. As filas dos gladiadores diminuíron, a batalla dividiuse en escaramuzas separadas.
  Neste momento, cando o público dignatario estaba a gozar e francamente "volvendo tolo" lamendo sangue, os valentes rebeldes mataron aos gardas adormecidos. Pobedonostsev, xunto cun puñado de homes valentes, despois de esmagar os gardacostas, foi o primeiro en entrar no palacio.
  O ruído da aproximación dos rebeldes obrigou a interromper a loita. Os nobres, cambaleantes, tentaron coller as súas espadas. O mozo líder rebelde gritou forte:
  - O que vexo! Matádesvos uns a outros, para diversión dos canallas! Os bastardos revividos que nin sequera son capaces de levantar unha espada, as súas barrigas interfiren demasiado. Se polo menos unha partícula de orgullo se conservou en ti, corta esta abominación.
  Os gladiadores parecían estar esperando só isto: correron cara ao rabaño obeso.
  Os servos escravos saltaron a un lado, non querendo morrer polos odiados amos, e os rapaces ata comezaron a tirar bandexas e comida aos dignatarios.
  Deméter gritou:
  - ¡Mátalos a todos!
  Entón unha copa de viño de cristal caeulle sobre a cabeza, noqueando á cadela.
  Witcher estaba enfadado. Ela derrubou aos cidadáns ricos da cidade, cortando a súa carne.
  Non foi difícil, pero noxento. Xunto a el loitaba o constante compañeiro de Pass. Pico non se quedou atrás, e os gladiadores vingáronse dos seus carcereiros.
  Os escravos sombríos levantaron o mordomo nun gancho, gritaron:
  -Somos nosos! Escravos coma ti!
  - Así que probalo cunha espada! - berrou ela, así que tremeron as velas dos candelabros do Bruxo.
  O xeque intentou fuxir, pero Bik tropezouno e botoulle mel polo colar:
  - Ben, onde te necesitas. Sen condimento.
  Solntslav cortoulle as cabezas a dous nobres á vez e esmagou a mandíbula dun terceiro co xeonllo. Porén, xa non había nin sequera unha pelexa, só os escravos vingáronse. Os restos da garda fuxiron e os festeiros, aínda na súa mellor forma, non representaban unha forza militar seria. Todos foron asasinados antes de que Vedmakova se arrefriase. Só o xefe xeque aínda estaba vivo, Bik tirou do cabelo. Vedmakova expulsou ao neno descarado:
  - Esta é unha persoa nobre. ¡Podemos ser útiles!
  . CAPÍTULO #12
  Os alemáns continuaron o seu asalto a Stalingrado. Parecía que quedaba bastante, pero foi incriblemente difícil pasar o último. Incluso o uso masivo de "Sturmtigers" non axudou. Aínda que a destrución de bombardeiros a reacción causou enormes. Outro medio foron as bombas de napalm.
  O batallón de mozas adelgazara, pero as belezas aínda loitaban. O 20 de outubro nevou, e as belezas estaban todas descalzas. Deixan pegadas graciosas na colcha branca.
  Nenas fermosas, rodaron un pouco na neve e fixéronse máis limpas. Matryona, despois de capturar a Seryozhka, non puido atopar un lugar para ela mesma. Aínda por perder a un rapaz tan intelixente e fermoso. E que lle agardaba no cativerio fascista? Primeiro a tortura, e despois a pena de morte!
  O neno estivo a piques de ser baleado, pero acabou nas minas. Traballo dezaseis horas ao día, e racións escasas, o látego do supervisor agardaba a Seryozhka.
  Máis precisamente, o rapaz xa é canteira, e alí traballa moito coma un burro. Pero é moito máis cálido baixo terra que na superficie. E os guerreiros, para non conxelarse, vense obrigados a saltar e correr. E as nenas pelexan. Aquí está o poderoso tanque "Lion". Ten un canón de 150 mm, máis eficaz e práctico para as batallas na cidade. Os Fritz adoran este tanque porque está ben protexido por todos os lados.
  "Rato" vaise un pouco atrás. A máquina alemá de menos de duascentas toneladas, tamén estaba armada cun canón de 150 milímetros e setenta e cinco. Moito máis práctico. O número de metralladoras aumentou a catro, e non foi doado achegarse ao tanque.
  Anyuta, María e Alla están tentando enganchar o mastodonte. Coidadosamente seleccionado para el.
  Anyuta cantou con entusiasmo:
  - Como vivimos loitando, e sen medo á morte... Así que a partir de agora viviremos ti e mais eu! E nas alturas estreladas, e o silencio da montaña, en guerra naval e lume furioso! E en furioso, e en furioso lume!
  "Maus" foi a última modificación, con seis metralladoras, dúas coaxiais con canóns e catro xiradas sobre bisagras.
  María, arrastrándose pola neve, asubiou:
  - Nunca nos rendiremos! Despois de todo, Xesús o Deus Altísimo está connosco!
  A nena, achegándose, lanzou un paquete explosivo á eiruga do Rato. Retumaba, baixo o escudo, e rebentou a pista.
  As nenas animaron:
  - ¡Consigue un fascista!
  Alla balanceou e lanzou unha granada de fragmentación ao Fritz. O fascista foi arroxado por unha onda explosiva, xunto con el arrancáronlle as cabezas a dous loitadores negros das tropas coloniais.
  A beleza pelirroja asubiou:
  - Pola Patria e Stalin!
  Anyuta lanzou o paquete explosivo de novo... Esta vez non con tanto éxito, golpeou a armadura e explotou na superficie da capa de aceiro.
  A rapaza enfadada dixo:
  - ¡Oh, manchei!
  E arrastráronse por unha nova porción de explosivos caseiros. Os seus tacóns redondos, vermellos polo frío, escintilaban. Nena case espida, arrastrándose pola neve, un pouco incómoda. Pero teña paciencia. Especialmente cando se producen bombardeos, a neve derrétese.
  Anyuta mesmo cantou:
  - Xa sei, o frío pronto desaparecerá,
  O regato corre forte...
  E xa corren polas pozas...
  Nenas descalzas!
  A nena dispara, e o árabe das tropas coloniais derrúbase. Os intentos do inimigo de actuar en pequenos grupos provocan graves perdas.
  O canón curto do Rato dispara fragmentación de novo. As cunchas estallaron nalgún lugar no fume. E moitos descansos...
  Os alemáns case capturaron Stalingrado... Xa queda moi pouco. Pero iso é precisamente o que impide que a Wehrmacht use grandes bombas e artillería pesada. O Fritz deixa adiante aos estranxeiros, que non se arrepinten.
  María disparou o seu rifle. O mercenario fascista esborrallouse e rodou sobre as pedras das ruínas.
  A nena fregou os seus peitos espidos con pezones escarlatas. Vestiron completamente aos guerreiros: saltan cos seus calzóns. Pero, por outra banda, case non hai éxitos neles. Ao parecer, a desnudez protexe especialmente as belezas. Xa que son capaces de sobrevivir en tal inferno!
  Alla sacude unha mestura de neve e barro e volve disparar. Golpeou un soldado negro xusto no ollo. Mala cadela, non digas nada.
  As tres nenas achéganse de novo a Rato. É difícil penetrar nun coche que ten unha armadura tan grosa por todos os lados. Pero os guerreiros están cheos de optimismo. Se non pode romper a propia cuncha, entón por que non arrincar o barril.
  Alla, pateando terróns sucios cos seus pés nus, cantou:
  - A nosa verdade, a nosa verdade... ¡Como os raios do sol! O noso mañá será luminoso, regatos sairán das montañas!
  Os guerreiros levan moito tempo armados con MP-44 capturados. Estes rifles de asalto teñen un longo alcance. Beleza con confianza lume. As negras caen de novo. Disparan fontes de sangue escarlata.
  María, disparando, cun rifle e unha metralleta capturada nos ombros, cantou:
  - A araña insidiosa aguzou o seu aguillón,
  E bebe sangue ruso sagrado de Rusia!
  Todo é pequeno e pequeno para o seu adversario, matará,
  Quen ten amor por Rusia!
  Amor por Rusia!
  A moza enviou unha bala á "garda" variada que saíu das fendas. A beleza sorriu, o seu rostro, aínda que demacrado, conservou o seu encanto e encanto.
  En xeral, todas as nenas do seu batallón son fermosas. Aquí, por exemplo, os serafines tártaros. O seu pai é tártaro, pero a súa nai é de Bielorrusia, e do seu cabelo Serafima herdou a cor do trigo maduro. Tamén unha rapaza fermosa, descalza, e case espida. E dispara desde unha metralleta capturada, en breves ráfagas. E fascistas doutras tropas arrastráronse por el.
  Serafima dispara con bastante precisión. Xunto a ela estaba a María de cabelos dourados. As dúas nenas disparan e cantan.
  - Patria! María comezou...
  - E o exército! - Continuou, disparando a Serafín.
  María tuiteou:
  - Este...
  Dirixindo o lume e golpeando o coloreado, Serafín informou:
  - Dous polos!
  María sorriu e berrou:
  - No...
  Serafín disparou e engadiu:
  - Que...
  María cortou cinco, continuou:
  - Espera!
  Serafín, disparando, saudou:
  - Planeta!
  María, disparando, berrou:
  - Peito...
  Serafín, disparando, ronroneando:
  - Protexer...
  María esnaquizou a cabeza do fascista e deu:
  -Nós ti....
  Serafín cortando aos nazis con balas, asubío:
  - Un país!
  María, enviando balas ben apuntadas, chirou:
  -Todos....
  Serafín, disparando cada vez con máis precisión, engadiu:
  - Xente!
  María, botando o seu cabelo dourado e sucio da súa fronte, cantou:
  - Rata...
  A bala de serafines, e enviando disparos, deu:
  - O teu...
  María, dándolle na gorxa ao fascista, continuou:
  - Quente!
  O tártaro loiro, enviando tiros, continuou:
  - Nubes...
  María disparando con precisión, engadiu:
  - Xenial!
  Serafíns, sorrisos, chíos:
  - Pois e...
  María, disparando con precisión, gruñou:
  - Sol!
  Serafíns, baténdose a ráfagas, asubiou:
  - Zoy!
  María continuou rindo.
  - Automático...
  Serafíns, como disparando, ladraron:
  - Nather...
  María engadiu tiros ben apuntados:
  - Ombro...
  Serafín engadiu cunha risa:
  - Soldado!
  María cantou con entusiasmo, disparando:
  - Vou cavar...
  Serafima, liderando un lume de caza, engadiu:
  - Sepultura...
  María derrubou ao africano e continuou:
  - Adversario!
  As nenas están sen munición. E ela viuse obrigada a correr rapidamente para cubrirse. O abastecemento polo Volga é moi difícil. Bombardeos e bombardeos constantes. Aquí chega unha compañía de reforzos do outro lado.
  Fontes de spray e fragmentos ferven arredor dos barcos. Os Stormtroopers rugen no ceo. Aquí voan os Focke-Wulfs. E botan bombas.
  Varios barcos romperon. Os soldados soviéticos están afogando e morrendo.
  O lume de artillería inimiga é demasiado denso.
  Mesmo pola noite, os Fritz manteñen todo baixo lume. E os seus bombardeiros en picado están desgastados. Incluíndo o avó de Yu-87. Aínda que os avións a reacción xa entraron na serie.
  Aquí está o lendario Yak-9 soviético. Está loitando contra un alemán ME-309. Manobrabilidade acordada, contra velocidade e armas. O alemán está tentando derrotar o coche soviético desde a primeira chamada. Pero non o consegue. O yak, pola súa banda, esfórzase por entrar na cola, pero o nazi sae debido á alta velocidade.
  Un alemán máis rápido, con armas máis fortes, contra un ruso máis maniobrable. Pero o rápido voo continúa. O fascista usa sete puntos de disparo contra sete, e toca o coche soviético. Ela perde velocidade e comeza a caer.
  Emite puntas de fume. E o motor está en marcha...
  Que é esta guerra! É difícil opoñerse a unha máquina tan poderosa en armamento como a ME-309, na que sete puntos de disparo compensan o exceso de peso e a mala manobrabilidade.
  A alta velocidade permite ao fascista mergullarse e a fronte do loitador alemán está ben blindada.
  Anyuta volve tentar socavar o Rato. A nena arrisca a súa vida. Xa está toda rabuñada, arrastrándose espida polas fortificacións. Toda beleza en arañazos e pisuga. Pero despois lanza unha granada cun paquete pegado á explosión. Incluso é alcanzada por unha explosión dunha metralleta. Raña o ombreiro da beleza.
  Pero, por outra banda, o paquete explosivo alcanzou o fociño dun canón de 150 mm. E o alemán xa recibiu importantes danos. Con moitas dificultades, o coche móvese do seu lugar e volve arrastrarse ata o lugar das súas tropas para lamber as súas feridas.
  Focke-Wulfs e varios TA-152 aparecen no ceo. Comezan a bombardear as posicións soviéticas. Tamén apareceron un par dos últimos HE-183, vehículos a reacción de ataque. Estes voitres alcanzaban velocidades de ata oitocentos quilómetros por hora, e era case imposible golpealos.
  As nenas devolvéronlle un tiro aos alemáns. Sempre hai unha oportunidade de enganchar ao inimigo, a pesar da poderosa protección dos avións de ataque do lume terrestre.
  Anyuta e Alla recuperaron o Luftfaust capturado. Esta arma, composta por nove interconectados vinte milímetros sen retroceso.
  Podes disparar como unha pequena arma antiaérea.
  E os guerreiros apuntan ao inimigo. Presionan suavemente o inicio... Ambas as belezas apoiaron os seus pés descalzos sobre os cascallos, sentindo un retorno suave.
  Focke-Wulf con seis pistolas de aire comenzado a fumear - a súa barriga está aberta.
  As nenas rugen de alegría:
  - Puck! Lavadora! Gol!
  Outros avións alemáns comezan a circular sobre as cabezas das nenas. As belezas lanzanse nos pasadizos subterráneos, esquivando os foguetes Focke-Wulf.
  Anyuta recibiu un talón áspero cun brillo. A nena murmurou:
  - Ó lapas infernais!
  A sola da nena estaba cuberta de burbullas e doíase dolorosamente. Quería picar algo frío.
  E na superficie, as lagoas continúan. A neve asubío das chamas, as ruínas son esgazadas. Os alemáns inundan as posicións con lume, pero hai moi pouco sentido disto. Os guerreiros escondíanse coma ratos en visóns. Que se planchen eles mesmos.
  Alla murmurou ao oído de Anyuta:
  - Creo que en breve os nazis acabarán por fin. Teñen moita forza, pero en Stalingrado non teñen oportunidade de dar a volta!
  A rapaza loura respondeu con orgullo:
  ¡Estamos aquí como trescentos espartanos! Reflictemos as forzas superiores do inimigo!
  Alla pelirroja riu e chiscolle un ollo á súa compañeira:
  - E non nos rodearás!
  Cando as nenas saíron á superficie, a redada rematou. Apareceron novos infantes negros. Subiron cara adiante, e as nenas tiveron que abrir fogo, obrigando ao inimigo a cavar o chan co nariz.
  De novo, os "Leóns" e os "Tigres" entraron en batalla. Os alemáns intentaron presionar ao exército soviético con tanques pesados. De cando en vez chovían cunchas. O "Tiger" máis vulnerable intentou non separarse das súas formacións. Os morteiros retumban tamén.
  As nenas dispararon contra os alemáns e os seus mercenarios. Opoñentes eliminados. Alla e Anyuta dispararon por parellas. Os fociños inimigos apareceron e asentáronse. A continuación, unha nova capa de inimigos que avanzan.
  As nenas cantaron durante a batalla.
  Alla comezou disparando:
  - Antes...
  Anyuta, disparando, continuou:
  - Por ti...
  Alla lupanuv engadiu:
  - Lexión...
  Anyuta, despois de cortar tres, calou:
  - Inimigos...
  Alla, cravando aos adversarios, espetou:
  - Eles....
  Anyuta, despois de demolir a metade do cranio do árabe, continuou:
  - Eles queren...
  Alá, esmagando ao inimigo, continuou:
  - Ti...
  Anyuta, disparando, asubiou con rabia:
  - Destroza...
  Alá, rompendo a caveira do árabe, rosmou:
  - Destruír...
  Anyuta, continuando cravando, asubiou:
  - Notas...
  Alla, coma se disparase, asubiou:
  -Non teñas medo...
  Anyuta, disparando con precisión, gruñou:
  - Inimigo...
  Alla, disparando coma un francotirador, continuou:
  - Shtykov...
  Anyuta, disparando máis, ladrou:
  - Capaz de...
  Alla, sen deixar de disparar, asubiou:
  - Forza...
  Anyuta, disparando con furia, gruñou, corrixindo á súa amiga:
  - Coraxe...
  Alla, en duro éxtase, tras disparar pola cabeza dos africanos, ladrou:
  - Forza...
  Anyuta, galopando con lume, asubiou:
  - Aumentar...
  Alla, axitando os seus rizos vermellos, continuou:
  - E adversarios...
  Anyuta, despois de golpear ao árabe no estómago, emitiu:
  - Inmediatamente...
  Alla, disparando con todos os calibres, ladrou:
  - Destruír...
  As nenas respiraron. E despois de disparar un pouco máis, berraron:
  - Somos os cabaleiros do rifle de francotirador, soa a voz do asasinato!
  A onda de empuxe das tropas coloniais diminuíu un pouco. Os nazis volveron avanzar os tanques. Os "Tigres" -2 apareceron cos seus longos fociños e dispararon proxectís contra todo o que lograban notar.
  "Tiger" -2 tiña a forma orixinal da torre e as pendentes das placas de blindaxe dos lados. Isto fíxoo un pouco máis tenaz. As guerreiras volveron escoller as pistas do tanque como obxectivo. O fascista tiña que ser coma unha serpe nunha tixola.
  Anyuta lanzou un paquete explosivo, esmagando o rolo dianteiro do "Tiger" -2 e cantou:
  - Coñecínche cun agasallo... ¡Claro, delineei un lugar no cadaleito!
  Alla asubiou, lanzando alegremente un paquete grande e explosivo ao fascista:
  - Pero Pasaran!
  E a partir da explosión, o longo fociño do tanque alemán torceuse. E o Rei Tigre comezou a dar a volta. De novo, o fascista estaba moi ferido. Alla colleuno e ladrou, botando un anaco de vidro cos seus dedos espidos:
  - Estar ti nun cadaleito de carballo!
  O vaso, despois de pasar voando, aterrou xusto na gorxa dun indio, de entre as tropas coloniais alemás.
  Anyuta fixo un ollo á súa parella e cantou:
  - Vou mergullar a cabeza neste barril! Vou mollar a todos!
  Alla disparou unha ráfaga dunha metralleta. Os alemáns foron atacados de novo. A nena asubiou:
  - Podemos facer de todo! E imos gañar!
  Anyuta disparou o seu rifle e dixo:
  - Agarda unha gran vitoria! Que os nosos avós estean na gloria!
  Alla fixo volteretas e rolou, xirando coma unha árbore de Nadal. A nena cantou cunha chiscadela:
  - Señor éxito, a onde vai... Señor éxito - rin os fascistas...
  Os tanques alemáns, que non salvaban proxectís, aumentaron o seu lume. Derramaron os seus agasallos estourados. E achegáronse ás posicións soviéticas, tratando de evitar ocos.
  Anyuta, usando un fío, como lles ensinou o cativo Seryozhka, tirou unha mina pesada. "León" arrastrouse lentamente ata as posicións soviéticas. O seu canón de 150 mm non paraba de cuspir proxectís. As nenas asubiaron e chiscaron o ollo.
  Anyuta cantou:
  - Alemáns-pementos, fascistas-nazis... O fin dun pacifista espérache!
  Deus dixo cun sorriso:
  - Pacifismo... ¡Ata é estúpido falar de pacifismo cando se trata dos nazis!
  Anyuta golpeou a ponte do nariz dun árabe da garda colonial cun disparo ben apuntado e berrou:
  - E están paralizados de pensar... E en asuntos militares non son tan fortes! En breve borrarémolos da face do planeta Terra!
  Alla deu outro estoupido, fregou os seus peitos espidos na grava e cantou:
  - Son un cabaleiro ruso de xeonllos dos salvaxes... ¡Varrerei os inimigos da Patria da face da Terra!
  A beleza pelirroja chiscou o ollo, mirando para o ceo. Alí xiraban "Frames", artilleros alemáns.
  Arrastraba, de cando en vez, quedando atrapado no cortaventos alemán "León". E a súa arma seguía cuspir.
  Anyuta, movendo unha mina baixo as orugas dun tanque alemán, asubiou:
  - Para Seryozha ....
  O alemán parou e disparou de novo. O proyectil estoupou detrás das nenas.
  Anyuta dixo:
  - Cunchas de leite, quen ten sesos de bebé!
  "León" quedou de pé durante algún tempo. Se a tripulación alemá experimentada sentía perigo por diante ou quería usar o kit de combate. Pero o "León" quedou parado durante algún tempo e cuspiu cunchas letais.
  Anyuta observou que o tanque alemán tiña un canón máis avanzado e disparaba con máis frecuencia que o KV-2. E isto, por suposto, fai que este coche sexa moito máis perigoso. Anyuta fíxose perdón e asubiou:
  Que os malvados vaian ao inferno!
  Alla disparou ao fascista no plexo solar, e ladrou:
  - A nosa vitoria é inevitable! E todo rematará ben!
  Anyuta tamén cortou ao turco e cantou:
  - Aínda que, parece que pronto a vida se verá interrompida cando os problemas peten no seu corno negro... Os cabalos reliñan e o sangue corre coma un río, e outra vez a terra sae de debaixo dos teus pés!
  Alla, tras empapar o iraniano, engadiu:
  - Pero a terra tamén ten o seu propio gardián... E entre as estrelas estiradas cara el... Invisíbeis fíos salvadores para exiliar a Hitler a Kolyma!
  As nenas, disparando, cantaron ao unísono:
  - Rompemos a Adolf, que lle doerá! Creo que o fascismo será derrotado! E na nosa Rusia aparecerá o mesías, Señor dos pobos de todos os países!
  E os guerreiros seguiron disparando. Pero a infantería inimiga deitouse e comezou a disparar e lanzar granadas. As hordas fascistas intentaron afumar as mozas con lume de morteiro. E tirando moitas granadas.
  Allah comentou filosóficamente:
  - Podes levar o número nas eleccións, a habilidade nas eleccións sen guerra!
  Anyuta riu e comentou:
  - A guerra é un ámbito onde a calidade supera a cantidade, as eleccións, por regra xeral, son todo o contrario, e isto é unha broma!
  Os guerreiros retrocedéronse lixeiramente, as granadas e os seus fragmentos derramaban demasiado. Alla ata interceptou co pé o presente lanzado e botouno cara atrás. A granada pasou voando e golpeou aos nazis nos seus cascos. E como estoupa...
  Era coma se outra ligazón detonara nalgún lugar.
  Allah sinalou filosóficamente:
  - A sorte é a segunda felicidade, o éxito é a terceira, pero a primeira habilidade!
  Anyuta riu e interveu:
  - A sorte é unha recompensa á valentía, pero non á imprudencia!
  Alla sacoulle o ollo a un hindú do exército colonial e asubiou:
  - Quen ten sorte, a súa alma canta!
  Anyuta sorriu e berrou:
  - É bo cando tes sorte, quere dicir que Deus te salvará!
  As nenas son un pouco máis enxeñosas. Entón, o "León" alemán avanzou e alcanzou unha mina. A eiruga topouse cun artefacto explosivo e foi esgazada.
  O "León" ferido xirou e ergueuse... Os guerreiros estaban encantados e cantaban a pulmón:
  - Un león é un lisiado no pensamento, un tigre é fonte de todo tipo de problemas... Non hai nada máis interesante que unha persoa no mundo!
  Anyuta deu unha longa fila, só un exército estranxeiro subiu á tempestade e cantou:
  Temos foguetes, avións,
  O espírito ruso máis forte do mundo...
  Á fronte dos mellores pilotos -
  O inimigo será esmagado en po e abaixo!
  "León" parece estar moi danado. Ela conxelouse, cuspir un par de cunchas máis.
  Apareceu unha Pantera áxil. Non obstante, tiña medo de afondar nas posicións das tropas soviéticas, pero comezou a disparar. As cunchas asubiaban sobre as cabezas das nenas. E romperon cascallos e incendios.
  Anyuta preparou unha granada para lanzar, disposta a captar o momento no que o tanque fascista se achegase a unha distancia accesible. Pero tampouco hai parvos na Pantera. Os alemáns dispararon, botando proxectís nun patrón de taboleiro de xadrez, tratando de non perder un só anaco de terra. E literalmente sacou cada pedra.
  Alla, acariciando o peito espido, comentou:
  - A táctica dos Fritz está defectuosa... Canto lograrán así?
  Anyuta comentou astutamente:
  - Unha galiña picota gran a gran, e gaña peso moito máis rápido que un porco que traga anacos grandes!
  A Pantera disparou máis de oitenta tiros e, despois de quedar sen munición, deu a volta, dirixíndose de novo ao seu covil. No seu lugar, apareceu un novo mastodonte "Sturmtiger". A máquina cubría o seu amplo maleteiro cunha tapa. Pódese ver, así, coa esperanza de salvarse.
  "Sturmtigr", disparou contra as posicións das tropas soviéticas desde a distancia. Foguete disparado. A terra levantouse, e unha fonte ardente derramou chorros de chama.
  As nenas apenas sobreviviron, estaban bastante cubertas. Anyuta estaba ata lixeiramente enxordecida. A nena viu de súpeto galopando nun cabalo. E que comanda un escuadrón que atacou o exército tártaro. E os guerreiros montan a cabalo con ela. Os mongoles tártaros, incapaces de resistir o golpe, recuan e morren a milleiros baixo os cascos.
  Anyuta, pola súa banda, balance dúas espadas e corta aos inimigos. Pero a visión interrompeuse de súpeto.
  Alla golpeou nas meixelas á súa parella, sacúdaa dicindo:
  - Pois todo! Agora deixa de mentir!
  Anyuta respondeu con rabia:
  - Non me deitei, pero loitei!
  A nena saltou furiosa e lanzou unha granada. O presente, despois de pasar voando, aterrou no fociño do tanque "Lev". Tras sufrir danos, o coche engurrou o seu pesado maleteiro.
  Anyuta exclamou a todo pulmón:
  - Son o cabaleiro de Rus!
  Alla deu un estoupido da metralleta e rosmou:
  - respondeu o neno, arrugando as cellas,
  Quero servir á Santa Rus...
  Deixa que se derrame un mar de sangue
  Pero Deus pode salvarnos!
  Anyuta caeu sobre os cascallos co estómago e o peito espidos. Xusto a tempo, cando centos de ráfagas de metralladoras pasaron sobre a súa cabeza. A rapaza sacou a lingua e dixo:
  - A loucura dos soldados valentes é o salvavidas dos xenerais abstrusos!
  Allah acordou:
  - O soldado é valente, o xeneral prudente, o inimigo astuto, o éxito é solidariedade só con coraxe sabia!
  As nenas volveron abrir fogo e piar en solidariedade:
  Por riba del escuadróns
  Ruxindo ao unísono
  Adolf é un tolo forte -
  Plantando Sodoma!
  Apareceu outro "León" blindado. Dous soldados fuxiron del, a xulgar polas caras morenas: árabes. Intentaron tirarlle unha cadea ao gancho para sacar o tanque desenvolvido do campo de batalla.
  Alla e Anyuta dispararon, matando aos técnicos ao mesmo tempo. Os guerreiros cantaron:
  - Non te destrúes e axude a un compañeiro, axuda aos demais a saír da conflagración!
  Apareceron tres negros. Correron coa cadea o máis rápido que puideron, pero tamén foron disparados polas rapazas. Ademais, Anyuta disparou cunha pistola, presionando o can cos seus dedos espidos.
  E conseguiu golpear aos seus opoñentes extremadamente, como Robin Hood con precisión.
  Allah comentou:
  - A marca non é quen bate con éxito, senón quen falla con mala sorte!
  Anyuta lanzou unha granada co pé descalzo e asubiou:
  - O máis preciso coa visión dun puñal pode fallar, pero unha mente imperdoablemente aguda pode escapar do obxectivo!
  A granada alcanzou o morteiro e comezou a explotar, facendo estoupar as minas.
  Si, Stalingrado non foi doado para os alemáns. Teñoos nela unha misteriosa cidadela da morte!
  . CAPÍTULO #13
  O 3 de novembro, os alemáns cercaron a Tikhvin e os combates tiveron lugar na propia cidade. O Exército Vermello retirouse lentamente. A maior parte da cidade de Bakú xa foi capturada, as tropas soviéticas retíranse á península. Ereván aínda apenas aguanta. Stalingrado está ao bordo da destrución.
  Pero aínda así, Stalin ordenou a esta cidade que non se rendese. A loita desenvolvéronse por Astracán. Nesta cidade, os Fritz tamén intentan avanzar. Bombaran duramente todas as aproximacións e destrúen a infraestrutura.
  Chega o inverno... E o curso da guerra é cada vez menos previsible. Pero Stalingrado non parece aguantar. O abastecemento polo Volga dificulta a conxelación e os bombardeos masivos.
  O 4 de novembro xa estaba tomado o noventa por cento de Tikhvin. E os alemáns achegáronse ao territorio finlandés. As tropas soviéticas, que sufriron danos importantes, non puideron reunir forzas suficientes para deter o inimigo.
  Os finlandeses e as tropas suecas títeres tamén atacaron a reunión. Utilizáronse forzas significativas.
  O 5 de novembro uníronse a coalición alemá e as tropas finlandesas-escandinavas. Así, un anel dobre pechouse arredor de Leningrado. Unha nova e importante vitoria para o Terceiro Reich.
  O 6 de novembro aínda seguían a loitar no sector norte. Os nazis ampliaron o corredor. A situación era extremadamente difícil. En Tikhvin arderon os últimos restos da resistencia. Os alemáns lanzaron mísiles balísticos contra Ereván. Lanzou tres presentacións. Causou importantes danos con vítimas. Pero ao final non romperon nada.
  A cidade de Astrakhan foi cortada por terra do resto do territorio soviético. A situación agravouse. Novos acoirazados alemáns e británicos bombardearon Murmansk. Durante o bombardeo morreron o comandante da guarnición e moitos oficiais.
  Foi aínda peor.
  E o 7 de novembro, os nazis irromperon no Volkhov e finalmente esmagaron a Tikhvin coa resistencia das tropas soviéticas. Así, a diferenza con Leningrado creceu moito. Quedou claro que é improbable que a cidade no bloqueo sobreviva.
  O 8 de novembro tiveron lugar as tan esperadas probas do tanque Lev-2. A máquina tiña un deseño modificado. O motor, a transmisión e a caixa de cambios estaban situados nun só lugar e diante, e o compartimento de loita na parte traseira.
  Os alemáns, baixo o liderado de Porsche, fabricaron o coche con esforzos enérxicos no aniversario do golpe de estado.
  De feito, grazas a unha silueta máis baixa, mantendo o armamento e a armadura do "León", o peso do coche reduciuse a sesenta toneladas, cun motor de 1200 cabalos de potencia. As probas de combate demostraron que resultou ser un tanque completamente aceptable. Exactamente o que necesitas!
  A combinación de boa carreira e calidades de armadura.
  O Führer, con todo, non estaba satisfeito. Esixiu reforzar a armadura dos laterais e da popa, así como poñer un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL.
  Outro vehículo de proba foi o E-100. Este tanque, con todo, resultou ser demasiado pesado: 140 toneladas, pero ten unha excelente protección desde todos os ángulos e o armamento do Mouse. En xeral, a serie "E" prometía ser moi prometedora. Os alemáns ao parecer non perderon o tempo.
  Tamén se demostrou o tanque "Bars" cun motor de 1000 cabalos de potencia, con todo, o coche parecía a Hitler non suficientemente protexido.
  Mostrado no aniversario e varios tipos de avións. En particular, avións de ataque e modificacións do ME-262. E tamén a TA-183. Todo un desfile de tecnoloxía.
  Incluíndo potentes lanzadores de gas, son capaces de demoler cidades e aldeas enteiras.
  Aquí, de feito, demostraron sistemas de destrución moi fortes.
  O Panther-2 tamén pasou as probas, cun peso de cincuenta toneladas, tiña unha blindaxe frontal inclinada de 150 milímetros e un canón King Tiger. A armadura lateral era de 82 mm, en ángulo. Tal tanque era máis ou menos adecuado para Hitler, polo que era capaz de soportar trinta e catro en combate corpo a corpo.
  En xeral, os nazis peiteaban a casa de fieras.
  Luchadores "Gotha" superados e probados capaces de alcanzar velocidades de mil cen quilómetros por hora.
  En resumo, desistiron.
  Volkhov caeu o 9 de novembro. A situación chegou ao seu clímax. E de novo os tanques soviéticos intentaron contraatacar.
  Gringeta conxelouse preto da arma. "Churchill" -2 púxose diante dos vehículos soviéticos e cuspir munición.
  A filla do Señor, Jane, contou os éxitos. Os tanques soviéticos diminuíron a velocidade mentres se dirixían á gabia. E isto foi usado pola xefatura alemá.
  Nicoletta colleuno e cantou:
  - O guerreiro inglés non ten medo á morte,
  Baixo o ceo estrelado, a morte non nos levará!
  Porque un león con coroa loitará con valentía,
  Vou cargar a poderosa ametralladora!
  Malania asentiu con aprobación.
  - É fermoso! E nós tamén cobraremos!
  A arma funcionou moi activamente. As cunchas parpadeaban coma mistos deixando contornos no aire. Si, as nenas enérxicas quedaron atrapadas. E o máis importante, preciso.
  Gringeta, asentando coa cabeza, enviou un proxectil á base da torre dos trinta e catro. Murmurado:
  -Isto é a morte! Ela chegará aos meus inimigos! E sei que a partir de agora, ela está á espera de inimigos con bigote!
  Nicoletta dixo cun sorriso:
  - Todos os animais inclináronse ante o bigotudo... ¡Para que lle fallara ao maldito!
  Gringeta riu de novo e disparou, asubiando:
  - O meu proxectil é o máis preciso. Seguro que chegaremos alí!
  Nicoletta levantou o dedo índice e dixo:
  - Pif, Paf - perdín! O coelliño gris saltou!
  Gringeta, disparando, cantou:
  Cada un elixe por si mesmo
  Muller, relixión, estrada...
  Servir ao demo ou ao profeta
  Cada un elixe por si mesmo!
  Jane moveu a cabeza e protestou:
  - Non é certo dese xeito! O noventa e nove por cento da fe dunha persoa está determinada polo nacemento, non polo coñecemento. Aquí pertencemos á Igrexa Anglicana... E se miras, en que base? Esta é a nosa elección?
  Gringeta riuse e comentou:
  - Eu persoalmente estaba nunha familia crente, pero agora cada vez me inclín máis polo ateísmo!
  Nicoletta riu e sacou a lingua.
  - Ateísmo... Iso é interesante!
  Malania sinalou filosóficamente:
  E lonxe de todo! Cando non hai Deus, e non hai forzas sobrenaturais, entón calquera relixión é falsa!
  Gringeta asentiu coa cabeza, confirmando de boa gana:
  - É coma os comunistas! Ocorréuselles a idea de que todas as relixións son só fantasías das persoas. E sobre isto construíron unha doutrina!
  Malanya enrozou os beizos con escepticismo.
  - E que lles espera despois da morte?
  Gringeta riuse carnívora. Ela disparou un proxectil, cortando o casco doutro tanque soviético e respondeu:
  - Aquí podes pensar en moitas cousas... Ata a resurrección dos mortos polas forzas da ciencia!
  Malania lembrou, sorrindo:
  - Lin un libro sobre o mundo do futuro. Xa existe un imperio espacial. Non hai morte, vellez, enfermidade. E, por suposto, fame... É certo que a maioría da poboación non ten traballo, pero hai suficiente para todos.
  Por exemplo, os coches son regalados de balde. E hai máquinas electrónicas coas que se manteñen en contacto co mundo enteiro.
  Nicoletta comentou moi seriamente:
  - O progreso é rápido. Mira estes tanques... Como avanzaron e se fan máis perfectos. Aínda así, "Churchill" -2 non se pode comparar con "Matilda".
  Malania estivo de acordo con isto:
  - Si, os tanques avanzaron... Isto é chic!
  Outro ataque de tanques soviéticos empantanouse, e houbo un descanso.
  Os días 10 e 11 de novembro, os alemáns realizaron pequenas operacións ofensivas, cortando esquinas no norte.
  As tropas soviéticas intentaron contraatacar ao norte de Stalingrado, pero non lograron moito éxito. Xa estaban as últimas casas da cidade. Destruído ao mesmo tempo, ata o chan. Pero de momento, Stalin ordenou mantelo ata o final.
  A cidade de Bakú está case capturada. Pero os pozos de petróleo están en chamas e entre eles estalou a loita. Os alemáns bombardean constantemente.
  As batallas en Astrakhan están no seu apoxeo...
  O 12 de novembro, os turcos lanzaron un ataque contra Ereván. A presión foi rexeitada. Os otománs sufriron. Pero o fau foi despedido de novo. O 13 de novembro, os alemáns ocuparon os últimos barrios de Bakú, anunciando a toma da cidade. Só na península, a loita aínda seguía e o ceo estaba negro polos pozos en chamas.
  14 de novembro, os nazis comezaron o asalto a Murmansk. Usaban artillería e avións...
  Stalingrado estaba ardendo, pero os reforzos soviéticos redesplegados permitiron aguantar. Aínda que só para o bordo da cidade, e a costa de perdas colosais.
  Durante o asalto a Murmansk, reuniuse unha gran armada de acoirazados e tamén se achegaron portaavións. A cidade estaba presionada como un rolo de plasma. E bombardearon e dispararon.
  O 15 de novembro, as tropas fascistas comezaron a moverse, atacando a cidade, o único porto non conxelado do océano Ártico. Os "ratos" participaron nas batallas, e ata o tanque "Rat", que os nazis querían probar na práctica.
  Porén, o "Rato" foi algo decepcionante. Primeiro avanzou, e despois quedou atrapada nos ventisqueros. E parou nos arredores da cidade. Os alemáns non estaban moi preparados para a ofensiva. Pero o bombardeo non parou. O 16 de novembro, os nazis practicamente remataron a limpeza dos pozos de petróleo en chamas. Pero parte da península era inaccesible para eles, por mor dos lumes que medraron ata o sétimo ceo.
  O 17 de novembro, os nazis capturaron a última rama do delta do Volga e, así, bloquearon Astracán máis a fondo. Bakú leva moito tempo cortado.
  Ereván tamén foi asaltado. A cidade está nun outeiro, moi cómodo para a defensa, pero é difícil asaltala sobre todo con tanques.
  O 18 de novembro, as tropas soviéticas probaron de novo a forza das defensas nazis ao norte de Stalingrado. Isto debilitou o ataque sobre o que quedaba do ano no Volga, pero valeu perdas tanxibles.
  O 19 de novembro, os alemáns detiveron o asalto a Murmansk debido ás grandes perdas.
  Así, o Führer posuído non puido sacar de ningún xeito numerosas astillas da súa posición. Os plans dos nazis de acabar coa URSS antes do inverno fracasaron.
  O peor de todo, xa que Xapón suspendeu a ofensiva, polo frío, e as enormes perdas de persoal. O único é que os samuráis aumentaron a produción dos seus propios trinta e catro Panthers con licenza. E poderían causar problemas o próximo verán.
  O 20 de novembro, os alemáns extinguiron parcialmente os incendios e despexaron a maior parte da península.
  O 21 de novembro, as tropas soviéticas atacaron de novo aos alemáns e mesmo se encaixaron a uns poucos quilómetros ao norte de Stalingrado. Os nazis tiveron que debilitar o seu ataque e tentar recuperar as súas posicións.
  As pelexas, como se di en tales casos, están só ao nivel dun monstruo!
  O 22 de novembro, os nazis tentaron avanzar na rexión de Turkmenistán. E despois de camiñar dez quilómetros, foron parados. Pero o 23 de novembro, despois de introducir as brigadas do Sha na batalla, avanzaron de novo. A situación agravouse moito na rexión de Asia Central.
  O 24 de novembro non houbo cambios significativos nas frontes...
  O 25 de novembro, os nazis retomaron o asalto a Murmansk. Lanzou novas pezas á batalla. Pero hai pouco sentido ata agora.
  Chegou o 26 de novembro, once anos desde as eleccións ao Reichstag, tras as cales Hitler foi nomeado Canciller do Reich.
  Por primeira vez, o tanque E-100 máis novo despregouse á fronte.
  Era a práctica de combate dunha máquina así.
  O tanque parecía bastante longo, case aplanado. Del sobresaía o longo fociño dun canón de 128 mm. E blindaxe frontal nun ángulo de corenta e cinco graos. E está inclinado polos lados.
  O tanque E-100 moveuse grazas ao último motor de 1500 cabalos de potencia, máis rápido que o Maus. E os proxectís rebotaron sobre el.
  E no interior do coche apareceron unhas catro alegres Magda, Christina, Gerda e Charlotte.
  As nenas deron a luz fillos para o Führer, e deixáronos baixo o coidado de babás especiais das SS.
  E acaba de chegar á fronte. As nenas son moi divertidas. Botaron de menos as batallas. E aquí só está a oportunidade de expresarse. Tome, finalmente, este norte de Sebastopol.
  E para establecer o dominio do Terceiro Reich no Océano Ártico. Canto máis pode prolongarse realmente a guerra? E os catro pensan: pode polo menos cambiar algo xunto con eles?
  Non está demasiado xeado preto de Murmansk - a corrente do Golfo illa. As nenas están de humor pelexando. Cada un tiña unha parella: un neno e unha nena! Así podes alegrarte.
  Magda e Christina rondaban as armas. O tanque é novo e fácil de manexar. Desde os lados está protexido por 120 mm de blindaxe inclinada, máis outro escudo de 50 mm. Polo tanto, o coche non se pode perforar desde todos os ángulos.
  As nenas estaban asubiando unha canción. Son xeniais de corazón.
  Gerda comentou cun sorriso nos beizos ámbar:
  - Agora temos unha descendencia común con Hitler. Somos membros da familia real!
  Charlotte riu mentres comentaba:
  - E por diante - só ceros!
  O tanque "E" -100 achegouse ás posicións soviéticas. Todo ao redor estaba tan destruído que os disparos dos soviéticos eran raros, e normalmente de armas lixeiras.
  Magda apuntou o seu canón de 128 mm e disparou contra a urraca soviética. A nena loura mel cantaba:
  - Son unha tigresa, e teño un sorriso... E o tigre vicioso destrozou a todos!
  Os corenta e cinco soviéticos retrocederon, varios soldados rusos morreron.
  Magda ronroneou coma un gato:
  - Son superhome, o meu método é sinxelo... ¡Voulle morder os que teñan o rabo feito de la! E entón a nena comezou a rir. Ben, igual que unha deusa salvaxe.
  As prostitutas de Hitler sacudiron o tanque. E eles mesmos saltaron nun coche con armadura inclinada.
  Pero entón os guerreiros viraron o seu coche. Charlotte, esta fermosura con cabelos de cor cobre, como cantar:
  - Tsok, tsok, tsok... ¡Rode o regato! A cabalería nazi comeu toda a area!
  E despois diso, Charlotte, como quere rir... Incluso chamou os dentes. E de novo o tanque xirou. Os alemáns derrubaron o valado de arame de espiño. A máquina, do tamaño dun tiranosaurio rex, gruñiu obscenamente. E os guerreiros mostraron as súas caras bonitas e carnívoras.
  As nenas aguantaron por si mesmas e deron a luz fillos de Adolf Hitler. E iso xa di algo. Fermosas musarañas, pero ao mesmo tempo morais. Aquí esmagaron a un soldado soviético que caeu baixo as rodas. E presionaron un canón de 76 mm no chan. Pasamos por riba del. Aceiro aplanado. Os guerreiros mostraron acrobacias de figuras. As cunchas parecían máis inofensivas que os chícharos, nun cascabel que axita un neno. O seguinte canón que aplanou o E-100 foi o de 85 mm.
  Magda riu.
  - E esmagamos aos rusos coma couzas!
  Cristina corrixiu á súa amiga:
  - Máis como osos! Un oso é un animal grande!
  A pelirroja Charlotte engadiu, deixando ver os colmillos:
  - E dentada!
  Os tanques alemáns abriron camiño a través das liñas de defensa da cidade. As tropas soviéticas loitaron moi duro. Todos tomaron as armas. Mesmo nenos de dez anos loitaron na milicia. Tamén había moitas nenas. Reuníronse todos os habitantes, pero non había armas suficientes. O heroísmo masivo manifestábase en todo. Os pioneiros, utilizando explosivos caseiros ou fardos de granadas, achegáronse aos tanques nazis e lanzáronse baixo as vías, morrendo pola súa terra natal.
  O tanque E-100 sufriu algúns danos. Un dos rapaces conseguiu atravesar unha pesada mina. Morreu el mesmo, pero danou un coche alemán. O rolo rebentou e parte da eiruga saíu voando. O coche grande baixou a velocidade. Entón un par de guerreiros lanzaron fardos de granadas, esnaquizando as grosas pistas.
  A E-100, tras pasar a primeira liña, perdeu a súa mobilidade.
  Gerda apuntou seis metralladoras, e acendeunas cando os soldados soviéticos intentaron contraatacar. Decenas de rusos e representantes doutros pobos de Rusia caeron, atravesados por balas de ametralladoras. Os soldados soviéticos, con todo, correron cara adiante. Tiraron granadas e morreron. Parte dos fragmentos chegaron ao E-100, pero as metralladoras funcionaron correctamente. E o demo Gerda é tan precisa. E as súas balas case nunca voan en balde.
  E os soldados rusos están morrendo...
  Christina foi disparada desde un canón de disparo rápido de 75 mm, proxectís de fragmentación e desde unha ametralladora coaxial. A besta pelirroja, destrozando os soldados soviéticos con balas, asubiou:
  - Eu son o portador da morte... o propio Satanás é pelirrojo para min!
  Magda comentou tímidamente:
  - Pois non tes que facer. Satanás é o inimigo de Deus e está condenado ao lago de lume!
  Christina golpeou o metal co pé descalzo e berrou:
  E o lago de lume? O meu cabelo é coma unha chama!
  Gerda dixo cun sorriso:
  - O propio Führer perdoaranos calquera pecado... Máis precisamente, o propio concepto de pecado, está esencialmente desfasado?
  Magda encolleuse de ombreiros.
  - Queres dicir que o concepto de pecado está desfasado...
  Gerda volveu encender as súas metralladoras, reprimindo un contraataque desesperado dos soldados rusos. As balas matáronos como agasallos do inferno. O E-100 está moi protexido nesta modificación. Ata oito metralladoras, dúas coaxiais con canóns, e o resto estaban controladas por bisagras. E pegaron moi forte.
  Gerda ruxiu cun sorriso:
  - ¡Sin, esta é a base da existencia do Terceiro Reich! A nosa relixión é verdadeiramente a fe das bestas!
  Christina pelirroja, disparando desde un canón e matando soldados rusos, cantou:
  - A miña besta cariñosa e mansa... Encántanme os teus colmillos, créeme! A miña besta infernal e con colmillos!
  Un dos canóns antiaéreos soviéticos conseguiu de novo golpear as pistas e rompelas. E-100 finalmente parou. Magda, con todo, castigou o molesto canón antiaéreo cubríndoo cunha carga pesada. Ben, as pistas estaban rotas.
  Fruncido o ceño, Gerda chamou a un remolcador e preguntou:
  - ¡Sácanos, por favor! Estamos morrendo! As pistas están rotas!
  A resposta chegou inmediatamente:
  - O tirón será!
  Cristina cantou cun sorriso:
  - Este é o movemento! Inimigos que perder!
  Magda disparou contra o arma, que os soldados rusos intentaban sacar para disparar directamente. Ela esnaquizou o barril e dispersou os soldados soviéticos en diferentes direccións. Un dos soldados foi partido pola metade, e loitou en agonía.
  A loura cristiá fíxose o perdón e, levantando os ollos ao ceo, rezou:
  - ¡Perdóame Señor! Por pecado e asasinato involuntarios!
  Christina riuse e comentou:
  - Non, iso non é posible! Debes ser duro coma unha pedra! Convértete nunha pedra para nós!
  Magda respondeu con confianza:
  - Só hai unha pedra - Xesucristo!
  A demo pelirroja ladrou:
  - Xesús era un pacifista! E a nosa fe e profesión é a guerra!
  O tanque E-100 foi remolcado e arrastrado cara ás posicións alemás. Gerda, co sorriso da raíña das neves, comentou:
  - Os rolos son a parte máis vulnerable do tanque. E isto hai que loitar!
  Charlotte meneou a cabeza.
  - Non cubrir todos os rolos con escudos. Isto non é posible, xa que parte das eirugas aínda estará aberta!
  Magda suxeriu:
  - E se fai os rolos pequenos e sen palé?
  A diaño pelirroja riu e mostrou os seus dentes de perlas:
  - E como darlles máis velocidade?
  Magda fregou o metal coa sola e suxeriu:
  - E se usas motores eléctricos?
  Charlotte levantou o seu estómago e torceu o pescozo.
  - Unha opción posible... E os tanques arderán menos!
  Magda dixo entre bágoas:
  - É cando nos metemos no inferno, arderá e arderá coma fachos!
  A pelirroja berrou:
  - Ben, e que... E os anxos son creados a partir dunha chama brillante! Sexamos anxos!
  Christina tomouno e cantou enxordecedor:
  - Non son un anxo, senón só un demo, pero para a xente me convertín nun santo.... ¡Consigue aos inimigos do cálculo, baixo a tortura de tanta dor sobrenatural!
  As nenas calaban... Os Stormtroopers daban voltas no ceo, e o cañonazo retumaba. E as bombas seguían chovendo e chovendo... Como unha auténtica sarabia de destrución e devastación.
  Murmansk estaba ardendo e a xente morría. Os alemáns incluso lanzaron un mísil balístico. Non é unha arma moi eficaz. É máis fácil lanzar unha bomba de cinco toneladas do Yu-488, será máis precisa e máis barata.
  Christina foi a primeira en saltar descalza á neve cando o tanque foi levado ao aparcamento de emerxencia. Os reparadores estaban alí. As nenas mudáronse a unha cabana quente. Deitarse en colchóns. Gerda e Charlotte comezaron a xogar ao xadrez de peto.
  Magda e Kristina comezaron a facer unha prensa para que as súas barrigas quedaran en relevo e non se arruinasen durante o embarazo. Fermoso para estremecer nos lombos dun guerreiro. Aínda frescos, pero estas xa son mulleres que deron a luz fillos. E morrer non dá tanto medo agora: hai alguén para continuar a carreira! Mesmo coa semente dun bastardo como Hitler.
  Pero as mozas do batallón SS "Tigers", o Führer é realmente algo así como Deus. E xa non é un deus pagán, senón algo Todopoderoso e incomprensible no seu xenio.
  Gerda xogou o gambito do rei e desenvolveu un forte ataque. Charlotte defendeuse teimudamente. Houbo un intercambio de golpes. Pero todo acabou en exterminio mutuo, e empate. Entón Magda e Kristina comezaron a xogar ao xadrez. E Charlotte e Gerda comezaron a facer prensa e flexións. A rapaza mantívose activamente en forma.
  Magda, xogando e empurrando ao rival, comentou filosóficamente:
  - Aínda é raro...
  Christina preguntou cun sorriso inocente nos beizos:
  - Que é raro?
  O superhome loiro respondeu:
  - ¡O feito de que os brancos sexan as cores da bondade, pero son os primeiros en comezar a guerra!
  O diaño vermello comentou racionalmente:
  - Pero tamén somos bos... Pero os bolxeviques atacaron a Rusia primeiro!
  Magda cantou en resposta cun ton triste:
  - Pero todo florece ante nós, todo arde detrás de nós...
  Cristina respondeu con voz clara:
  - Non tes que chorar! Con nós é quen decidirá todo por nós!
  Gerda continuou cantando:
  - Alegres, non sombríos, imos para a casa - os deportistas loiros serán a nosa recompensa!
  Despois diso, os catro botaron a rir... Apareceu unha moza asistente que deu ás nenas bocadillos con manteiga, queixo, salchicha e froitos secos. As nenas comían, e estaban esgotadas pola calor. As belezas quedaron durmidas. É bo cando es novo e saudable: podes durmir facilmente.
  Ao día seguinte, 27 de novembro, a E-100 só foi restaurada parcialmente. As mozas non participaron no ataque. Pero, por outra banda, nun biquíni, e descalzos entre as nevadas, fixeron unha carreira. Mirábanse coma se estivesen tolos, correndo case espidos no frío. Pero as nenas xeralmente son acrobacias aéreas. Son persoas especiais do futuro!
  Gerda avanzou. E non tan nena descalza Gerda, que estaba no conto de fadas de Andersen. Pero tamén valente e endurecido. E ao mesmo tempo, converteuse nunha asasino nato. Nena veloz, con músculos fortes.
  Non obstante, as catro nenas son boas. Correron a ritmo acelerado cincuenta quilómetros e regresaron. Despois fixeron unha serie de exercicios, cantaron e balanceáronse. Un pouco de práctica no tiro.
  Só ao día seguinte o tanque E-100 foi reparado. Ben, e non está tan mal. Ademais, nesta máquina superpesada había unha disposición orixinal de rolos, diferente á orde escalonada, que aumentaba o rendemento de condución sobre a neve, pero creaba certos problemas para os reparadores por costume. Aínda que é máis fácil montar o E-100 que o "Tiger" ou "Panther".
  O 28 de novembro, os nazis puideron penetrar un pouco máis en Murmansk. Pero a resistencia das tropas soviéticas é simplemente incomprensible. E mesmo os proxectís de dezaseis polgadas dos acoirazados de Gran Bretaña e Alemaña non puideron romper a vontade da defensa.
  Pero os nazis aínda avanzaron. O tanque E-100 pasou un par de bloques nun día, pero volveu danar as vías. Pero esta vez a reparación levou só unhas horas. O 29 de novembro, as mozas terminadoras chocaron contra un tanque KV-3. O coche soviético bateu contra a armadura frontal un par de veces, pero os proxectís voaron dende a pendente. Magda disparou contra o tanque ruso, incendiándoo como unha pila de fachos apilados.
  Christina preguntoulle á súa parella cun sorriso burlón:
  - Non lle dá pena eses rusos en absoluto?
  Magda respondeu sinceramente:
  - ¡Síntome de todos, incluso dos que non son dignos de piedade!
  E a nena suspirou pesadamente, volvendo os ollos ao ceo. Os guerreiros tentaban actuar cada vez con máis coidado. Para non distraerse coas reparacións. Os canóns de 128 mm e 75 mm funcionaban coma burros. Pero aínda así o tanque estaba danado.
  Unha das paredes explotou e derrubouse sobre o coche. Raiado e lixeiramente abollado a armadura.
  O 30 de novembro, os nazis avanzaron aínda máis. Nalgúns lugares, ata foi ao centro da cidade. Pero o mesmo día, un disparo ben apuntado dun corenta e cinco danou o fociño dun canón de 128 mm, e as mozas víronse obrigadas a levantarse de novo para reparar. E, ao parecer, máis longo.
  Entón os catro decidiron loitar en lugar dun tanque, como simple infantería. As belezas tentaron loitar, loitando nun bikini. Pero no frío, as nenas só podían aguantar unhas horas nunha forma tan medio espida, e logo correron para quentar.
  Gerda entrou na neve, disparou coa última metralleta MP-44 e matou aos soldados rusos de forma bastante activa. Aquí está ela, unha nena descalza e de pelo branco, golpeoulle na cabeza a un coronel do Exército Vermello. E ela dixo:
  - Non, aínda son ario!
  Charlotte, que avanzaba dende o outro lado, riu:
  - Es un guerreiro que trae a morte aos inimigos. - Entón unha rapaza pelirroja e de pernas descubertas disparou contra o maior e golpeouno xusto debaixo dos ollos. Moi sorriu. - Xa ves, disparo igual!
  Gerda deu unha volta, rematando o membro do Komsomol, e o capitán das tropas rusas, mostrou os dentes de cadela:
  - Si, disparas, e vin! Como unha motoserra!
  Charlotte lanzou un anaco de vidro cos seus dedos espidos. Golpeou no pescozo ao tenente do exército ruso e berrou:
  - E aquí estou, botando o vidro!
  Gerda correu pola neve, deixando pegadas espidas e graciosas. Ela correu encorvada. Entón a nena tigresa deu a volta e fixo unha voltereta. Ela torceu e moveu a cabeza no queixo dun soldado soviético. Cuspiu sangue. Gerda apertaba a gorxa cos pés descalzos e estrangulaba ao ruso.
  A diaño pelirroja Charlotte estrangoou á pioneira. Así de desagradables e malvadas resultaron ser as nenas.
  Magda tamén matou a soldados rusos, pero non tocou aos nenos. Non, nunca levará a man a un neno. E, en xeral, o derramamento de sangue non lle daba pracer. Pero aínda así, é unha tigresa do batallón das SS e debe obedecer a orde.
  Aquí Christina lanzou un puñal a un neno que parecía duns doce anos. Xa cruel. Non, os adultos non deben matar nenos!
  Magda fíxose perdón e murmurou:
  - ¡Perdoa ao Señor! Es noxo para min, pero a guerra é guerra!
  E o loiro disparou ao francotirador ruso, este caeu, atravesado por un golpe preciso na ponte do nariz. Ai, apareceron os famosos catro. As nenas mataron primeiro aos británicos e en parte aos estadounidenses, pero agora asumiron
  rusos. Tales son os sorrisos da Segunda Guerra Mundial. Os sorrisos que mostran os colmillos máis reais e afiados!
  Christina fregou o pé descalzo contra a madeira, aínda sentindo frío e comentando:
  - Feo? E que queres das meigas pelirrojas!
  . CAPÍTULO #14
  Os alemáns conxelaron pouco a pouco a actividade. Incluíndo a aviación - e forzado por mor da deterioración das condicións meteorolóxicas. Non foi totalmente posible cumprir os cometidos postos en vésperas da ofensiva. É certo que o Cáucaso está practicamente capturado. A produción de petróleo de Bakú está baixo control. A URSS perdeu a súa maior fonte de petróleo. É certo que os propios alemáns aínda teñen que dedicar tempo a restaurar os pozos. Capturado e Karelia, Arkhangelsk, parte da costa norte. Totalmente cortado da comunicación co resto de Rusia Leningrado. Algúns outros territorios están capturados no centro. A metade de Turkmenistán tamén está ocupada. Xapón capturou toda Mongolia e tamén se encaixou en Asia Central e creou parcialmente cabezas de ponte máis aló do Amur, na rexión de Usuri. É certo que o samurai conseguiu algo menos. Vladivostok está completamente bloqueado e está sendo bombardeado.
  Moscova está a uns 200 quilómetros. E xa os alemáns poden bombardear a capital con mísiles balísticos e bombardear con avións a reacción. Pero no inverno e nas xeadas, a Wehrmacht perdeu a oportunidade de realizar unha nova ofensiva. Sobre todo as tropas coloniais: indios, africanos, árabes son moi fríos. E perderon a maior parte da súa capacidade de combate. É un pecado non aproveitar tal situación. Aínda que o Exército Vermello sufriu enormes perdas, tamén estivo gravemente esgotado.
  En efecto, o Estado Maior decidiu, a pesar de todas as dificultades de abastecemento e a perda do Cáucaso, realizar varias grandes operacións ofensivas no inverno. Aínda que os fascistas non se atrevan a sacar o nariz no inverno, pero nós pincharémolos e esmagarémolos.
  Ou, en todo caso, obrigarémolos a loitar nas peores condicións meteorolóxicas.
  Vasilevsky, xefe do Estado Maior e viceministro de Defensa, loxicamente, suxeriu que a URSS non sería capaz de gañar a carreira tecnolóxica contra toda Europa e África, con Asia para arrancar.
  Neste sentido, durante o inverno, a vantaxe do inimigo, especialmente na aviación, só crecerá. Si, por suposto, os deseñadores soviéticos xa desenvolveron e seguen desenvolvendo tanques novos e máis avanzados. En particular, o T-34-85 cunha torreta máis grande e unha potente arma. Ben, o IS-2 cun canón de 122 milímetros está en camiño. Pero os alemáns tampouco quedarán parados. Ademais, nin os coches novos son o suficientemente bos como para vencer ao León ou a calquera coche pesado.
  E é improbable que agora sexa posible acadar a superioridade numérica.
  Voznesensky tamén falou. Tamén se pronunciou a favor dunha ofensiva temperá:
  - Despois da perda do Cáucaso, o noso exército experimentará unha grave escaseza de combustible. Máis precisamente, xa o vivimos ao máximo. Non obstante, no inverno, o período diúrno é moito máis curto, é habitual o tempo sen voar e tamén se reducirá o consumo de combustible.
  O comisario popular Zhdanov tamén se apresurou a engadir:
  - Ademais, os nosos loitadores e zapadores explotaron todos os pozos de petróleo do Cáucaso. E isto significa que o Fritz aínda non pode usar o noso aceite. Pero tendo en conta a rapidez con que os crueis fascistas son capaces de construír e restaurar todo, na primavera o petróleo de Bakú tamén fluirá na arteria da economía do Terceiro Reich.
  Stalin resumiu a discusión:
  - A finais de decembro faremos a primeira folga de inverno. A única pregunta é onde?
  Non había unidade entre os militares. Zhukov propuxo atacar no centro e botar o inimigo lonxe de Moscova. Vasilevsky suxeriu que sería mellor atopar un punto débil en Tikhvin. Ao mesmo tempo, axudar Leningrado, que o dobre anel do bloqueo pode non sobrevivir.
  Rokossovsky pediu unha ofensiva en dirección a Voronezh. Houbo ideas para atacar aos nazis en Astracán, ou mesmo preto de Arkhangelsk. Stalin escoitou todos os comentarios, rascou algo e pensou.
  A idea de afastar o inimigo de Moscova parecía sedutora e suplicante. Non obstante, é no centro onde os nazis son agora os máis fortes e ben atrincheirados.
  Parecía ilóxico atacar, forzando o Volga, o río era grande e caudaloso, e a primeira fase da operación sería prolongada.
  É posible unha variante de ataque entre o Don e o Volga, pero os nosos xa foron vencidos alí, e os alemáns tamén están ben fortificados.
  A idea de Vasilevsky parece a máis lóxica. No norte, os alemáns son máis débiles e as súas tropas teñen menos experiencia de combate. Ademais, Tikhvin foi ocupado recentemente, as tropas alemás estaban situadas na cornisa. Pero é moi posible que o pensen os Fritz.
  Dar todas as forzas en dirección a Voronezh? Formouse un balcón na configuración da fronte, que sería moi racional tentar cortar coma un cardo de porca inclinado.
  Algúns pensamentos máis interesantes son foder preto de Arkhangelsk. Tendo en conta que o Fritz terá que trasladar reforzos polos mares, hai gran racional nesta dirección.
  Aínda que é difícil abastecer as nosas propias tropas, sobre todo porque a flota submarina dos fascistas domina totalmente no mar. Si, e están entrando en funcionamento novos cruceiros dos nazis. Parece que ata case construíron o acoirazado Bismarck antes inundado. Ademais, o novo barco debería bater o récord de tamaño e armamento do Yamato.
  Aínda que, por outra banda, por que Fritz necesita acoirazados? Para botar po aos ollos de todo o mundo? Máis preocupado polos datos sobre novos tipos de armas que se están a desenvolver no Terceiro Reich. Especialmente sobre mísiles e avións a reacción, e isto é grave.
  Despois dun pouco de dúbida, Stalin aprobou o plan: lanzar unha ofensiva na rexión de Tikhvin a finais de decembro e a principios de xaneiro sentir o inimigo preto de Voronezh.
  En xeral, isto parecía lóxico... Mentres tanto, as catro mozas case esquecidas continuaban co seu heroísmo na fronte oriental. Gerda e Charlotte e Christina e Magda von Singer - despois dunha pausa provocada polo feito de que todas elas quedaron embarazadas case simultáneamente; logo deu a luz fillos sans, volveu á fronte.
  O tempo era frío, as belezas chegaron xusto o vintecinco de decembro. Está nevando e o vento leva rizos. E non escolleron o lugar máis cálido para eles, preto de Leningrado.
  Á súa chegada, as mozas en bikini fixeron un trote polas neveiras. De feito, os verdadeiros arios deben demostrar que non lle teñen medo a ningún, nin sequera ao arrefriado máis severo. Xunto a eles, fuxiu un neno ninja que chegara do Xapón, ao que todos chamaban Karas.
  Este neno fíxose famoso por participar en operacións especiais. Os agradables trazos orientais, xunto co cabelo louro herdado dun pai descoñecido, facían que o neno fose moi guapo.
  As nenas mesmo lle fixeron ollos en resposta, aínda que Karas, quizais, aínda non é parella para elas. Pero o alivio dos músculos, como un arame, corre, que mesmo estas tigresas endurecidas e experimentadas non poden seguir o ritmo.
  As nenas despois de dar a luz na base de adestramento recuperaron por completo a súa forma, pero non todos os superhomes teñen que soportar un ritmo tan xeado.
  Christina, que, como Magda, von Singer, conseguiu loitar cos rusos, comentou:
  - A xeada e a neve son o seu principal aliado. E entón nada é máis chulo que os británicos!
  Magda comentou con razón:
  - Non diría iso. Os rusos son moito máis fortes e as unidades case nunca se retiran!
  Charlotte deu unha voltereta, mentres trotaba, rindo, comentou:
  - Pero esta é máis a súa debilidade que un plus .... Non entendo métodos de mando e control de tropas como a creación de destacamentos de bombardeo e execucións dos comandantes das unidades en retirada.
  A propia Gerda, descalza, dando a volta mentres corría e estiraba, acordou:
  - Por suposto - non sacarás bos guerreiros de debaixo do pau. - Aquí a nena loira, porén, viuse obrigada a admitir, apretando o corazón. - Pero os rusos pelexan ben se xa aguantaron dous anos e medio. Gustaríanos a súa vitalidade!
  Christina bufou despectivamente.
  - Estás falando connosco?
  Gerda riuse, comentando:
  Somos a elite! Especialmente Marsella!
  O mellor as de todos os tempos e pobos, a pesar da prohibición categórica de Hitler, que quería que este símbolo de invencibilidade se centrase exclusivamente no traballo docente; despois de todo, aínda era un tenente xeral, con todo irrompeu á fronte.
  Ou mellor dito, o Führer permitíalle que regresara se os alemáns se sentían mal nalgún lugar.
  Os nazis, por suposto, por se acaso, reforzaron a defensa e preparáronse para o inverno, pero dubidaban moito de que os rusos tivesen os recursos para accións ofensivas a gran escala.
  Non obstante, a intelixencia funcionou. É dicir, a información sobre a inminente ofensiva para liberar a Tikhvin, non obstante, filtrouse. Ademais, as tropas soviéticas comezaron unha poderosa preparación de artillería, xusto a tempo para o Nadal.
  Os Katyushas foron goleados, e mesmo un par dos primeiros lanzadores de reactores Andryusha de alta potencia. E o rebumbio foi tal que as nenas descalzas, medio conxeladas, colleuno.
  Afortunadamente, a súa audición é excelente e os seus ollos brillan con faíscas.
  Mirando unhas a outras, as nenas chegaron á conclusión:
  - Que agora loitaremos, como debe!
  E o neno ninja Karas dixo:
  - A miña tarefa será entrar en Leningrado e recoñecer alí. Es demasiado fermosa para os exploradores!
  Magda inclinou lánguidamente as pestanas, respondendo:
  - E ti tamén... E se os rusos parecen estraños, o teu acento?
  Karas comentou loxicamente:
  - Cando falas ruso demasiado correctamente, traizoa moito máis a un estranxeiro en ti. En calquera caso, corrín, pero esmago coidadosamente ao adversario no flanco...
  As nenas correron cara ao seu tanque. Despois de todo, son petroleiros de proba. E escolleron por si mesmos, algo novo. Máis precisamente, ata dous tanques novatos á vez, que deben ser probados na parte dianteira.
  A saber, "Weasels", coches con dous tripulantes de silueta moi baixa. Os primeiros modelos de tanques dunha nova xeración, onde os alemáns realmente se dedicaron a compactar o deseño. E algúns coñecementos interesantes en xestión. En particular, a transmisión eléctrica e a localización da caixa de cambios montada no motor. E os propios petroleiros, unha parella, estaban en realidade deitados. Ao mesmo tempo, a transmisión e o motor colocáronse na parte traseira, e as nenas estaban cómodamente situadas boca arriba. E as súas pernas esmagaban as marchas e os botóns da parte traseira, e as súas mans, pola contra, movíanse cómodamente ao cambiar. O asento máis reclinado faise por encargo e copia a forma dos seus corpos. Realmente non hai torre: resultou ser canóns autopropulsados e tan baixos que os rolos están situados fóra.
  Por suposto, o canón non pode xirar, pero pode xirar un pouco. Ben, o propio loitador xira ao redor do seu eixe e compensa así a falta dunha torre.
  Magda explicoulles ás compañeiras:
  - Alí, sen torreta, os tanques son máis baratos e máis baixos. Aquí podemos axustar a altura, baixando a 1,2 metros e subíndoa a 1,5... Case coma partidarios, arrastrámonos pola plastuna.
  Cun peso de 12 toneladas, o coche tiña unha excelente blindaxe frontal de 82 milímetros cun ángulo de inclinación de 40 graos desde a horizontal na parte superior. O de abaixo é moi pequeno. Os laterais están peor protexidos con 60 milímetros, pero os propios rolos aínda cobren. O motor de 400 cabalos proporciona un excelente rendemento de condución. Ademais, a localización dos rolos e a suspensión permiten non só reducir a silueta, senón tamén proporcionar excelentes derivas cruzadas.
  Guste ou non, pero unha casa de animais máis pesada, comezando pola Pantera, moito máis voluminosa e torpe. E sobre as neveiras e completamente ataúde.
  Gerda, que se estableceu coa súa compañeira de sempre Charlotte, e involuntariamente sentiu molestias na caixa estreita, compacta e oblonga do tanque. Aínda que, por suposto, debemos render homenaxe ao feito de que o coche co armamento T-4 e a mellor armadura encaixa no peso de 12 toneladas. O terminador loiro comentou:
  - Os tanques máis cómodos foron "Tiger" e "Lion". Neste coche, ata ás nenas nos custa dar a volta.
  Charlotte respondeu:
  - Pero protección ... Como o máis novo "Panther", que só desde novembro comezou a entrar nas tropas cunha caixa de 60 milímetros .... É certo, a fronte está pechada mellor que a nosa con 120 milímetros, pero aínda necesitas para golpeala. Nun ángulo como o noso, un canón de 85 milímetros rebotará aínda que dispare a quemarropa.
  Gerda rascouse o pé detrás da orella, pero a partir deste movemento o seu dedo apoiouse no tellado inclinado e comentou:
  - Os rusos avisáronnos de que poden aparecer tanques cun calibre de 122 milímetros. A intelixencia non dorme!
  Charlotte dixo con confianza, inchando as meixelas e torcendo a boca con rabia:
  - A nosa intelixencia, coma sempre, está por riba. Só nós estabamos encerrados nunha caixa pechada.
  O novo motor de 400 cabalos de potencia, tal e como dicían as instrucións, podería potenciarse durante un breve tempo cunha mestura auga-metal ou nitróxeno. Neste caso, o tanque podería precipitarse durante varios minutos a unha velocidade de máis de 100 quilómetros.
  As tropas soviéticas entraron nun gran avance, antes diso acribillaron todas as trincheiras e búnkers dos nazis. Pero os nazis retiraron a maior parte das tropas á segunda e terceira liña. Despois diso, intentaron enfrontarse á infantería con lume de artillería e filas de ametralladoras.
  Por diante, por suposto, estaban os tanques en movemento. Dado que o T-34-85 máis poderoso aínda non entrara na produción en masa, o T-34-76 máis pequeno e móbil atacou. Eles, independentemente das perdas, subiron á liña de trincheiras e utilizaron o seu excelente rendemento de condución na neve.
  E aquí están os coches alemáns que intentan responder. O T-4 xa foi retirado da produción, pero varios deles aínda están en servizo. Curiosamente, móvense mellor nas neveiras que os monstros máis novos. Aquelas aínda hai que poñer en marcha para limpar a neve que se atascaba entre as pistas de patinaxe. Mesmo é curioso como os Fritz ferven auga nas caldeiras, e despois botan sobre as pistas para que se desprenda esta codia vil.
  Incluso o mellor tanque alemán "Lion" sofre con tales rolos. É certo que na maioría das modificacións, os franceses xa o tiveron en conta, e a propia máquina é capaz de bater a trinta e catro... Pero isto é tan sinxelo condicionalmente.
  Pero aquí hai un par de tanques alemáns aínda movidos... Pero o resto, como dicilo... ¡Na parte superior! É certo que os petroleiros xeniais "Lion" intentan golpear o T-34-76 desde unha longa distancia. Nótese que, dada a fraxilidade da armadura da torre de fundición de deseño soviético, desafortunadamente, hai unha posibilidade de golpear.
  A falta de elementos de aliaxe é tan aguda que ata os canóns de 50 mm do Fritz son perigosos. Non obstante, os golpes dun pequeno canón de 37 mm tamén provocan colapsos e derramamento de blindaxe, ou o casco coas fendas da torre.
  A relativa vulnerabilidade dos "trinta e catro" levou a que a idea de reequipar os "Panthers" cunha arma máis poderosa foi adiada ata tempos mellores. Ou mellor dito, os peores, se as IP entran na serie. Pero ata agora, o IS-1 non se converteu nunha serie masiva. Pero a información xa se filtrou á conta IS-2. Xa que moitos xenerais xa entendían que a URSS estaba case condenada, e non lles resultaba vergonzoso traizoar a súa terra natal por diñeiro. Así que o número de espías, incluído o Estado Maior, medrou significativamente.
  Aquí tes unha modificación pesada do "León" cun canón de 128 mm. Tenta chegar aos trinta e catro coa súa longa pata... Pero tenta bater.
  Non obstante, os petroleiros soviéticos deciden atacar os propios Fritz. Aínda que se teña en conta a cadencia de lume dos canóns da Wehrmacht, isto é suicida.
  Aquí o "León" conseguiu arrincar a torre e catro amigos voaron como pombas ao outro mundo ... Pero outros tanques están aínda máis activamente esgotando ... Aquí os artesáns agraváronse para aumentar dalgún xeito os motores diésel, que eles, aínda que por pouco tempo, pero sen mesturas, aceleran o tanque ata os 70 quilómetros. Deixa que o motor rompa despois diso. Pero aquí chegan ao ataque rapaces desesperados, que non teñen volta. Ben, que? Se é imposible vivir doutro xeito, esquece a supervivencia.
  E agora, como un demo do mundo da neve, un tanque soviético, que escolleu a vítima máis cara para si mesmo, embellece un pesado e letal "León". O coche alemán acababa de comezar a saír do hangar.
  O golpe é forte, o fociño da máquina soviética está dobrado. "Lion" é bastante baixo e os cascos de ambas as máquinas están aplanados. E entón estoupa o motor alemán de diante. E comeza o lume, e a fuxida dos nazis, pola escotilla inferior.
  Non todos, por suposto, os tanques soviéticos foron capaces de atravesar a distancia. As ferramentas dos Fritz traballan e trituran. Pero quen o consiga, como acertará!
  Gerda e Charlotte estaban un pouco por diante dos seus amigos e estaban dentro dos límites cando xa estaban visibles os coches soviéticos. Pois podes disparar, pero é mellor achegarte. A partir de cinco quilómetros, ata a fráxil armadura dun trinta e catro é problemática de levar.
  Fiery Charlotte comentou filosóficamente:
  - Sempre é así. Non se pode disparar dende lonxe!
  Gerda respondeu:
  - Podes se tes o suficiente coidado!
  Pero ata agora a situación non lles obrigou a abrir fogo dende longas distancias. E case ninguén notará o seu tanque pintado de branco. E o coche vai moi ben. Ninguén botará a culpa ao chasis.
  E si, o paseo é suave. Os vehículos soviéticos tampouco están mal, e aquí xa piratearon a primeira liña de defensa alemá e rompen a segunda. E o tempo non voa, aumentou unha tormenta de neve e numerosos avións da Wehrmacht están desactivados.
  Tendo en conta a debilidade numérica da aviación vermella e a aguda escaseza de combustible, non pode haber mellor tempo.
  Deixa que o Fritz se esconda. Xa, algúns deles mesmo comezaron a axitar trapos brancos. Hitler será capaz...
  Gerda disparou dende dous quilómetros. En principio, esta aínda non é unha derrota con certeza, pero vendo cantos alemáns conseguiron paralizar os rusos, entón que esperar. Ademais, trinta e catro son aínda menos tenaz que ao comezo da guerra, e aínda non conseguiron desenvolver novos xacementos. Entón...
  A terminadora loira estaba moi preocupada cando apretou o gatillo da arma. Ela xa perdera o hábito de tirar en directo, agás o asalto de Múrmansk, aínda que continuou practicando en campos de tiro e campos de adestramento durante o seu embarazo, así como durante os primeiros meses do seu reinado. Pero ao parecer é máis doado loitar en biquini e descalzo, fas un só co coche... O proyectil bateu e deforma a torre... Non, non se incendiou, pero o amigo tivo que parar igualmente. E agora outra vítima...
  Charlotte susurra:
  - Quen está afeito a loitar pola vitoria. Irá connosco á tumba... - disparou Gerda, e corrixiu o guerreiro pelirrojo. - Ou mellor dito, todos xuntos levaremos aos inimigos á tumba.
  Brancaneves o Terminator interrompeu con rabia:
  - Si, non hai inspiración, non distraes a canción!
  Charlotte suplicou:
  - ¡Cántao ti mesmo! Es tan capaz!
  E Gerda, levando o lume, cantaba;
  A patria e o exército son dous piares,
  No que descansa o planeta!
  Protexerémoste cos nosos peitos,
  O teu exército está quentado por todo o pobo!
  
  As nubes son frescas e a calor brilla,
  A metralleta fregoulle o ombreiro ao soldado!
  Para sempre patria estamos contigo,
  Imos cavar unha tumba para o vilán!
  
  Si, ás veces o rostro da fortuna é cruel,
  A bala esfórzase en perforar o noso corazón!
  A pequenez retirouse e o loitador morreu,
  Abre a porta do Señor ao heroe!
  
  Nos ceos sen fondo temos paz,
  Paraíso, bendito guerreiro non brilla!
  Paz na patria que levo comigo,
  Os nosos nenos degustarán o froito da vitoria!
  Mentres cantaba, Gerda bateu nove tanques máis, mellorando significativamente a súa puntuación.
  Entón Charlotte cantou:
  chamando a alturas estreladas,
  Atrae a distancias infinitas!
  E a nosa xente do mundo do pensamento,
  Soña cun Ícaro voador!
  
  Os meus ollos están fixados no ceo
  A esfera é difícil de tocar.
  Desde os primeiros parafusos de Arquímedes -
  Planeámolos longos e aburridos!
  Entón a moza non puido resistirse e comezou a apuntar e disparar ... Os petroleiros soviéticos non prestaron atención aos disparos, aínda que tamén se uniu a arma autopropulsada de Magda. Aínda así, nunha tormenta de neve non se pode ver realmente onde, que e como bate. Ademais, ambos os tanques sentáronse e tornáronse case indistinguibles da neveira. Si, e a nova arma era máis discreta, e ao final había un silenciador cunha saída de luz. Este é o coche máis insidioso que produciu o Fritz.
  A carpa crucian, que naquel momento pairaba do seu lado, cantaba con emoción:
  - Se as mulleres están loitando, é mellor non loitar!
  Parecía que danos podían causar dous coches de só doce toneladas cada un? Non obstante, neste caso, os marcos son todo. As rapazas practicamente non faltaron, aínda que non todos os acertos resultaron mortais. Tres ou catro blindaxes inclinadas de trinta e catro rebotaron, preto dunha ducia de pousos provocaron danos en distintos graos de vehículos, pero da categoría dos que son fáciles de arranxar no campo. Pero preto de cincuenta blindaxes de mala calidade dos vehículos soviéticos foron seriamente danadas.
  Aquí, por exemplo, os trinta e catro do comandante comezaron a rasgar cando a munición detonou. A torre foi tirada lonxe, e o fociño converteuse nun volante. Tamén morreu xente.
  Os petroleiros soviéticos decatáronse tarde de que estaban a ser picados e intentaron contrarrestar o ataque.
  As nenas Tiger están moi cheas, pero a carga de munición de 82 proxectís é bastante comparable á Panther. Aínda que a munición descansa sobre o nariz e as nenas descolgan os cóbados sobre elas. Pero aínda hai algo ao que disparar, e ao achegarse, é máis fácil golpear aos rusos.
  Gerda permítese moi axiña e, enviando outro tanque a chatarra, susurra:
  - Deus me perdoe! Estes son rapaces valentes, pero un dos seus comandantes está completamente tolo!
  Charlotte comentou histéricamente susurrando:
  - Se veñen a bordo de nós, entón o final!
  En efecto, os trinta e catro dispararon en movemento, envoltos en fume, estremecidos pola sacudida. Por suposto, os seus golpes son raros, os tiros son imprecisos, pero o tanque está zumbando.
  A fronte aínda está perfectamente protexida e a armadura, diga o que se diga, é de gran calidade, cimentada. E isto significa que a superficie de maior dureza dá un excelente rebote, igual que un coello que salta.
  Pero igual, é mudo por dentro, é o mesmo que subirse a un tambor e batarán con porras de peso.
  É certo que a cabina quedou moito polos golpes, pero cando estás en bikini, incluso é agradable despois de mergullarse nas neveiras. Pero é moito máis desagradable que un proyectil soviético golpee o mandil dereito da pista. Isto é para o rendemento de condución do coche, como unha palanca baixo o ollo. Aínda que, dado que os rolos non son xadrez, senón un carro separado, o tanque aínda pode moverse. Dar a volta e marchar. Isto debería terse feito antes. E así a protección da popa é máis débil. E o ángulo de inclinación é menor. Se golpea, pode romper. As armas rusas non son tan débiles.
  Gerda murmurou, unha vez máis soltando o agasallo do inferno do seu canón semiautomático:
  - Pero Pasaran!
  Aínda que esta palabra, ou mellor dito o lema dos comunistas españois para os guerreiros tigres alemáns, non parece nada apropiado. Despois de todo, os nazis loitaron ao lado de Franco. Aínda que ás veces os soldados adoptan de boa gana os trucos alleos.
  Ao disparar, Charlotte virou un pouco a arma autopropulsada Laska, rompendo o rolo dereito cun proxectil creou un problema para eles neste sentido.
  Os tanques soviéticos non atravesaban as neveiras tan rápido como ao longo da estrada, pero aínda así os seus rápidos saltos interferían coa vista e eran rápidos.
  Aquí as cunchas son realmente vertidas a quemarropa.
  E Gerda dispara a toda velocidade, enchoupada de suor. armadura inclinada
  rebotes na fronte, pero se lles pegan a quemarropa nos lados...
  Charlotte gritou:
  - E aínda que caia nas profundidades do inferno - non volverei ao berce!
  As nenas disparan ata o final, pero as cunchas bótanse polos lados e perforan rompendo os rolos. A armadura racha e o coche arde.
  Gerda decide:
  - Socavamos os coches e marchamos!
  Charlotte exclama con angustia:
  - Queres deixar o ferro?
  Gerda di con determinación:
  - Hai cousas máis importantes que o metal, por exemplo os cadros!
  Charlotte arranca unha pequena cámara de cine e grita:
  - ¡Pero as nosas fazañas quedarán gravadas para sempre!
  Cos seus dedos espidos, Gerda xirou a panca que activaba o explosivo capaz de esnaquizar o tanque experimental contra as bases. A nena tigresa lamentou moito destruír tal obra de arte, pero a onde podes ir se, se non, os guerreiros soviéticos, aos que non se lle pode negar a coraxe, se apoderarán de tecnoloxías únicas.
  Así que explotaron o Laska e mergullaron no ventisquero para salvar as súas vidas únicas.
  Magda von Singer e Christina tampouco quixeron retirarse e o seu coche foi destrozado por proxectís precisos. Tal é o destino: o despiadado Palas de calquera guerra. Cando tes que retirarte, deixando o teu corazón. Pero as nenas loitaron con habilidade e conseguiron gastar case toda a carga de munición. Pero agora tiñan que cavar como serpes nun ventisquero e alí tentar quedarse fóra dos inexorables canóns soviéticos.
  Cando estás suado e en bikini, subir ás profundidades da neve non é a idea máis agradable. Pero cantas veces no noso mundo fas o que che gusta. En calquera caso, por exemplo, a luz conseguiu queimar seriamente as plantas de Christina, as pernas divinas, disparando ata o final. Pero a rapaza disto enfadouse aínda máis e gritou:
  - A honra e a coraxe por peso non se venden!
  Magda, á que tamén lle prenderon lume, ata a súa pel curtida estaba cuberta de burbullas, exclamou:
  - O lume é calor, non lume!
  Os tanques soviéticos, porén, facilitaron a tarefa. Enfurecidos, dispararon ás abandonadas "Comamellas" sen ningunha pena, poñendo moitas ducias de cunchas no metal roto. Ao mesmo tempo, parte dos camións cisterna asomaban polas escotillas e, como unha fervenza de fervenza, as ás dos propios coches alemáns e dos que conducían unha linguaxe obscena.
  Magda fixo unha mueca mentres comentaba:
  - Eles, os bolxeviques, por suposto, son valentes, pero sumamente incultos!
  Christina, cuspindo neve na súa boca, mostrou inesperadamente unha dura xustiza:
  - Cres que os nosos guerreiros son mellores?
  Magda comentou en broma:
  - Por suposto, mellor se gañemos. O Cáucaso xa é noso, máis a Moscova hai só un par de centos de quilómetros... - E a loira mel mostrou severamente os seus longos colmillos. - Ou queres levar discursos de traizón?
  Christina, que xa vira abondo de todo e de todos, só levantou co pé unha fonte de po de neve e riu, observando:
  - Ás veces o silencio é o tipo de traizón máis terrible.
  A noite, a tormenta de neve e os ventos de neve deron ás catro nenas unha boa oportunidade de supervivencia.
  . CAPÍTULO #15
  Ademais, aos opoñentes non se lles ocorreu peitear a neve e buscar diaños de pernas nuas nas neveiras. Entón, os guerreiros, enterrados na neve, sentáronse e os tanques soviéticos seguiron adiante, desenvolvendo un gran avance. Aínda que máis de cen coches quedaron tirados por aí rotos, deformados,
  como resultado da acción das nenas tigre.
  En xeral, as tropas soviéticas acadaron certo éxito nos primeiros días e conseguiron penetrar notablemente nas formacións inimigas.
  O Fritz retirouse ao propio Tikhvin e intentou asentarse na cidade. Por suposto, as casas e as zonas residenciais, en si mesmas, xa son unha protección bastante seria contra o avance das tropas soviéticas.
  As valentes catro das nenas tigre conseguiron retirarse a Tikhvin. Pero tiveron que coller metralletas para defender a cidade. E para os petroleiros, este non é o pasatempo máis agradable.
  Charlotte, disparando contra a infantería que avanzaba, enviando outro soldado vermello ao outro mundo, expresouse:
  - Pois non somos monstros... E tamén queremos conseguir un tesouro!
  Tikhvin recibiu graves danos durante a toma da cidade polos alemáns.
  Agora o Fritz ensillaba nas barricadas e esperaba construír unha liña de defensa inexpugnable.
  Gerda abriu fogo con tiros únicos - foi necesario gardar os cartuchos. As tropas soviéticas perderon demasiados tanques e, polo tanto, a infantería pasou ao ataque.
  Por suposto, non había suficientes vehículos blindados de transporte de persoal dos modelos soviéticos. Polo tanto, perlaron aos soldados para o matanza. E atopáronse con metralladoras e metralladoras. Os catro tiraron ben e escondéronse con habilidade nas barricadas.
  Gerda deitou outro soldado soviético e cantou:
  - Necesitamos realizar unha fazaña de armas - se non, non teremos ningún sentido, vivir!
  A batalla foi en toda a cidade. E xa chovían bombas dende arriba, sobre todo porque o tempo mellorou notablemente, e o Fritz saíu con vantaxe.
  Gerda, furiosa, lanzou o seu puñal cos seus graciosos dedos espidos e berrou:
  - A nosa batalla será vitoriosa, senón é imposible!
  Charlotte, remontando igual de ben, engadiu:
  - Unha vitoria, pero unha grande!
  Gerda, cortando a varios loitadores nunha pequena ráfaga, engadiu:
  Pero a derrota nunca é pequena!
  Os canóns autopropulsados soviéticos dispararon contra Tikhvin, a artillería de campaña e de asedio levantouse un pouco máis tarde. Fritz reforzou a defensa e a presión do aire. As tropas soviéticas levaron novos avións.
  A aparición do mítico Marsella cambiou drasticamente o equilibrio de poder.
  O gran as voou o ME-309, un arma moi poderosa en canto a armamento. E, literalmente, arrasou a todos ao seu paso. Incluso no exército soviético, advertiron especificamente que un monstro deste tipo apareceu no aire.
  O propio Marcel de ningún xeito se consideraba un malvado, e moito menos unha persoa cruel. Cría que loitando contra o Exército Vermello, só cumpría o seu deber sagrado para coa Patria. Ademais, moitos feitos sobre as atrocidades dos nazis non eran coñecidos por el. Si, e demasiado se atribuía á guerra.
  Pero aquí está a primeira pelexa de superas tras o regreso. Bombardeiros soviéticos voadores, avións de ataque e cazas. Claramente queren dar unha batalla feroz ás unidades terrestres da Wehrmacht. Pero Marcel ve todo isto e abre fogo dende unha distancia de cinco ou seis quilómetros, e mesmo asubiando polo nariz.
  Os coches soviéticos e as valentes aínda non viron realmente ao inimigo, xa que os seus avións comezaron a explotar e as súas ás derrubáronse. O Marsella disparou sen apuntar, pero de forma intuitiva. Parecía saber de antemán onde voaría cada piloto e dirixiría o seu monstro alado. Así que resultou que un mozo con cara de neno arrastra a armada alada.
  O ano novo, aínda que xeado, resultou ser caloroso. As tropas soviéticas atacaron desesperadamente e teimudamente, intentaron tomar Tikhvin. Fritz defendeuse teimudamente, tentando quedar na cidade, onde estaba a arteria, alimentando a inexpugnable Leningrado. Ademais, tratábase do prestixio das tropas alemás, ás que lles custa e avergoñan renunciar ás grandes cidades.
  Por sorte, o tempo mellorou e numerosos bombardeiros inimigos, especialmente o enorme Yu-288, picaron as posicións das tropas soviéticas e bombardearon as comunicacións.
  Os avións soviéticos Yak-9 e Lagg-5 eran moi inferiores ao inimigo en termos de armamento e velocidade. En particular, o ME-309, como un dragón, eliminaba os vehículos soviéticos máis débiles. Ademais, os alemáns desenvolveron a táctica de dobre ala, que permitiu utilizar eficazmente a súa vantaxe numérica e reduciu algúns dos problemas de manobrabilidade dos tenaz, pesadamente armados, pero pesados vehículos alemáns dos últimos Focke e ME. Ademais, os jet ME-262 comezaron a aparecer nas frontes, aínda que esta máquina aínda non é completamente fiable tecnicamente, así como unha modificación máis lixeira, máis maniobrable e máis barata do HE-162. Estas últimas máquinas eran máis fáciles de fabricar e tecnicamente máis fiables que as Messerschmites a chorro. Pero para a súa xestión requeríanse pilotos de alta cualificación. O que se depreciou un pouco, calidades tan positivas deste desenvolvemento como o baixo peso da aeronave - só 1,6 toneladas en forma baleira, baixo custo e fabricabilidade de produción e a mellor manobrabilidade do mundo.
  Pero aqueles ases alemáns que dominaron este coche prodigaron os seus eloxios. Particularmente exitoso tivo Huffman, piloto número dous despois de Marsella, que permaneceu fóra do seu alcance. Tras superar o resultado de 300 coches abatidos, Huffman recibiu o alto premio da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de carballo, espadas e diamantes. A súa táctica de achegarse ao mínimo, e despois bater e voar cara atrás é a máis conveniente no HE-162. Así que Huffman demostrou ser un excelente mestre do combate corpo a corpo. Aínda que o resultado de Marsella en 3117 - avións derrubados aínda é inalcanzable.
  Ademais, o 2 de xaneiro de 1944, este lendario piloto apareceu no ceo, con todo convenceu a Hitler, lembrando que as tropas alemás estaban a sentirse mal, e que o equipo alemán máis potente pasaba claramente na neve. Polo tanto, é necesario proporcionar abastecemento de aire ao cercado Tikhvin, onde se instalaron as tropas alemás e bombardear todos os accesos á cidade.
  As nenas tigresa estaban tirando no chan, e o superace marcaba no ceo.
  O primeiro día, Marsella fixo seis saídas e derrubou máis de cen avións soviéticos. É certo que o 4 de xaneiro o tempo deteriorouse drasticamente... Subiu unha tormenta de neve e as tropas soviéticas asaltaron a cidade.
  As catro magníficas das mozas terminadoras preferiron loitar xuntas, ombreiro con ombreiro. Tan singularmente fermoso e mortal. Por mor do frío, víronse obrigados a camuflarse e loitar de branco.
  O neno ninja Karas tamén veu ao rescate. Un neno terminador intrépido, non tiña medo ao frío e loitaba só con pantalóns curtos. A súa única fonte de calor era a crema de camuflaxe, que facía branca a súa pel queimada polo sol baixo a neve que seguía caendo, cubrindo todas as rúas. Ademais, usaba lanzar discos de metal moi finos e unha espada katana na batalla. Pero, por suposto, disparou perfectamente, e desde as armas capturadas. Porén, as mozas tampouco botaron de menos o uso de rifles automáticos.
  Tales armas son máis precisas que as metralletas e, sobre todo, máis fiables. Non obstante, os rifles de asalto MN-44, por regra xeral, non defraudaron aos alemáns. No terceiro inverno, a máquina de guerra alemá ben engrasada estaba lista. En particular, mesmo nunha tormenta de neve, Focke-Wulf e ME, utilizando a calefacción, conseguiron inflixir dolorosas, aínda que limitadas, inxeccións ás tropas soviéticas.
  Gerda, disparando á man, intentando non mirar cara a onde caían os soldados soviéticos. Moitos dos loitadores eran moi novos, de dezasete ou dezaseis anos. A infantería foi recrutada por desprendementos de terra, acumulando todos os recursos. De feito, moito se perdeu.
  Pero entre os Fritz están cheos de estranxeiros. En particular Suecia, na que os nazis gañaron as recentes eleccións, e este territorio títere está baixo o control do Terceiro Reich. Pois xa chegaron como voluntarios dúas divisións e catro brigadas de Suecia. No propio país, hai concentracións e marchas masivas reclamando guerra. E levan retratos de Hitler e Karl duodécimo.
  Entón, a entrada de Suecia nunha guerra directa é cuestión de tempo. España e Portugal xa están en guerra, pero mandan tropas máis ao sur. E agora no inverno tratan xeralmente de escalar nalgún lugar máis aló da Cordilleira do Cáucaso. Ao parecer, o corpo brasileiro está preparado para dar un salto a Asia Central, onde o movemento Basmachi xa está a arder con renovado vigor.
  Pero estes son todos detalles, as divisións de Vlasov tamén loitan en Tikhvin. Estes mozos loitan contra o mal, decatándose de que terribles torturas e un bucle inevitable espéranlles en catividade. E que dicir dos alemáns? Sen embargo, sen azucre! Tamén o terán difícil, moitos morrerán en Siberia, pero aínda así non serán aforcados indistintamente.
  Gerda, cambiando o clip e cortando os soldados vestidos con abrigos grises - os rusos non teñen suficientes túnicas de camuflaxe para todos, imaxinou o que lles podería esperar en caso de captura... E sorriu ante a posible aventura sexual e xenial. . É certo, entón en Siberia será peor. Como se produce esta xeada: a calor do lanzachamas é aínda mellor. Aquí no deserto acostumáronse axiña á area quente e correron descalzos, pero non resultou así. Despois dun par de horas en bikini no frío, comezou a tremer e foi necesario quentar no baño. Alí, os seus mozos do batallón de elite das SS quentaron os corpos a golpes de vasoira de abeto. Ben, e non só, por suposto, cunha vasoira: hai rapaces arios guapos seleccionados, o que necesitas!
  Perderon por completo a súa antiga timidez, ou quizais, pola contra, adquiriron a soltura de machista. Pero agora teñen que retirarse un pouco: os infantes soviéticos, enchendo as aproximacións de cadáveres, achegáronse demasiado perigosamente e comezaron a lanzar granadas.
  Era necesario romper a distancia para non caer baixo a sarabia da fragmentación.
  Magda, recibiu un pequeno corte por unha metralla e, en resposta, disparou oito balas en tres segundos. Os soldados soviéticos fuxiron case sen romper, só lixeiramente agachados e, o clip atopou as súas vítimas. Descargados oito cartuchos e Christina. A agresiva diaño pelirroja expresou:
  - Á loucura dos valentes, cantamos unha canción!
  Pero os soldados soviéticos aparentemente decidiron demostrar que esta é a sabedoría da vida. A metralleta de asalto alemá golpea con todas as súas forzas, e os seus disparos parecen ser ignorados. Aínda que os soldados caen, os que sobreviviron seguen correndo e mesmo lanzando granadas case a quemarropa, aínda que se pode facer antes.
  O crucián lanza discos con moita habilidade, cortando a dous ou tres soldados cun. Despois ataca coa súa espada, que corta metralladoras e rifles, tan facilmente como mistos!
  O neno ninja aínda é bastante pequeno, parece ter once ou doce anos, pero é tan rápido... Non teñen tempo de pegarlle nin de defenderse. O neno foi educado e adestrado desde o nacemento, lanzándolle espadas ao bebé, obrigado a desentrañar e cortar cintas, mergullo nun burato de xeo, colocando gatos especialmente adestrados. Ben, e moito máis, converter un neno xeneticamente dotado nunha auténtica máquina de morte. A súa nai é unha ninja da vixésimo quinta xeración, o seu pai é un poderoso feiticeiro siberiano e un inimigo ideolóxico das autoridades "soviéticas" soviéticas. Excelente xenética e adestramento con maxia - converteu o neno no mellor entre os ninjas. E por suposto, o emperador Hirohito, para demostrarlles aos alemáns que non son os superhomes máis chulos, senón que hai tipos duros en Xapón, enviou ao neno á fronte xermano-soviética.
  E Karas (o peixe carpa simboliza o orgullo e a vitalidade do samurai!) resultou ser un guerreiro digno.
  Por exemplo, cos seus dedos espidos, lixeiramente avermellados por moitas horas de estar no frío amargo, lanza un disco de aceiro máis fino que un pelo. E nas mans de dúas espadas á vez, para que fose máis doado cortar grosas liñas de inimigos. Que terrible é este neno terminador, que por primeira vez os soldados soviéticos, estando indefensos baixo os golpes de espadas e lanzamentos de disco, recusáronse, experimentando un medo real.
  As nenas, despois de cambiar de clip, comezaron a emitir aínda máis rápido, ou mellor dito, a ningures.
  Os cadáveres dos infantes estaban amoreados en mámoas. Case inmediatamente conxeláronse polo frío, e máis soldados subiron por eles. Así subiron e contabilizaron as perdas. Pero o ninja entrou na loita e outra vez, coma se se emitisen ondas de medo.
  Un ataque desesperado durou case todo un día. A costa das maiores perdas, as tropas soviéticas ocuparon un par de cuartos, empurrando aos alemáns nunha serie de liñas. Pero o débil apoio da artillería - a aviación alemá bombardeou as vías do ferrocarril no pasado, privando a subministración e moitas vítimas entre as unidades que avanzaban, obrigou a suspender temporalmente o movemento da infantería.
  A pesar do risco de tales tácticas, os tanques foron lanzados á batalla. Foi necesario romper o inimigo preto de Tikhvin ata que os Fritz, usando a súa vantaxe na tecnoloxía, desbloquearon a cidade.
  E neste asalto, tomouse unha decisión bastante arriscada: usar o tanque IS-2. Un vehículo especialmente deseñado como tanque innovador. Dado que unha arma poderosa, debido á súa baixa taxa de disparo e á súa relativamente pouca precisión de lume, non é adecuada para loitar contra os tanques alleos, pode, con todo, destruír con éxito obxectivos sen blindaxe.
  Entón, aínda que os tanques en condicións urbanas son terroristas suicidas, cómpre romper posicións, mesmo coa testa.
  Primeiro moveranse trinta e catro. Coches relativamente lixeiros e non grandes correron por unha pista estreita... Desde os tellados choveron sobre eles granadas e cócteles molotov. Entón explotaron tanques disfrazados de gasolina e napalm. Pero as grandes perdas non impediron aos petroleiros da URSS. Eles, perdendo centos de coches, irromperon no centro da cidade, e alí entraron nun teimudo intercambio de golpes. Mesmo os efectivos faustpatrons que esnaquizaron a débil armadura lateral dos trinta e catro non asustaron ao soldado soviético.
  Tres exércitos de tanques foron lanzados á batalla á vez. Stalin incluso decidiu rexeitar un segundo ataque en dirección a Voronezh, por mor dunha vitoria decisiva sobre Tikhvin e salvar o "Berce da Revolución". Aínda que se emita o combustible nun límite estrito, durante un par de horas de condución ao día pérdese petróleo caucásico e o desenvolvemento de novos campos leva tempo e diñeiro, cuxos recursos humanos faltan moito ao imperio soviético debido á guerra. en dúas frontes.
  Pero Tikhvin é a arteria de Leningrado e o camiño da vida e, o máis importante, é un símbolo do feito de que as tropas soviéticas poden e son capaces de derrotar a numerosos fascistas ben armados. Así que non soportaremos o prezo...
  O tanque IS-2 parece impresionante: tamén semella un trinta e catro, só a torre avanza aínda máis. Por suposto, o cañón en si é groso e longo, non se pode comparar co T-34-76, que aínda domina o campo de batalla. Durante todo o mes de xaneiro, os titánicos esforzos da T-34-85 non producirán máis de cen.
  A verdade é sorprendente é a vulnerabilidade da fronte da torre: plana e non demasiado grosa.
  O crucián, que estaba lanzando pequenas pero moi poderosas granadas explosivas contra os tanques, correu cara ás nenas e suxeriu:
  - Imos coller o IS-2 e montalo?
  Magda apoiou a idea:
  - Por suposto, imos montar! Botamos de menos a cabana.
  Gerda avisoulle ao neno:
  - Este tanque ten catro metralladoras!
  Karas fixo un ollo ás rapazas, notando:
  -Entón está ben. Axiña a infantería atacará de novo, e ti vas cortala!
  Magda deu un coñito ao neno ninja.
  - ¡Apresa terminador!
  Os tacóns rosas brillaban como ás de mosquito, o neno de karate correu máis rápido que o campión olímpico de sprint. Para comezar, lanzou un pequeno terrón cun feixe de fume ao formidable IS. Estalou unha reacción, saíu fume espeso. Ao mesmo tempo, os chorros negros dispersáronse en diferentes direccións, cegando aos metralladores.
  Despois de derrubar a varios soldados de infantería, Karas voou como un adoquín soltado dunha balista e subiu á torre. Cun gancho especial, sacou a escotilla e botou cara atrás a pesada tapa. Ademais, todo é sinxelo: un par de balances con dúas espadas e cinco membros da tripulación dun tanque pesado separados na cabeza. Ao seu paso tamén saltaron as mozas que, tirando o camuflaxe de peles, volveron a acabar en bikini. O que está quente no tanque mentres conduce. Un motor diésel de 520 cabalos de potencia quenta ben o metal. Si, as solas de nenas espidas senten o propio coche moito mellor que a través de botas especiais de inverno con solas de caucho sintético acanalados. O servizo de intendencia alemán tivo en conta a experiencia dos duros invernos e creou unha nova munición na que as pernas no frío non son tan frías. E é unha verdadeira mágoa, os Fritz colleron botas de fieltro da poboación local e puxéronas sobre si mesmos. Ou envolto en panos de pel.
  Karas despediuse a Magda nos beizos e dixo:
  - Pois o tanque é para ti! Loitarei onde saiba matar mellor.
  Gerda bicou ao neno con admiración no tacón esvaradío e elástico e dixo:
  - ¡Es un milagre!
  Christina engadiu:
  - O estandarte do ario!
  - Sei! - dixo o marimacho e saltou ao frío cun salto dende a escotilla entreaberta... Entón a tapa caeu cun ruxido... E as nenas tiveron a oportunidade de loitar coas armas do inimigo. E a arma é realmente poderosa. Só o Lev-3 recentemente aparecido, ou como tamén se lle chamaba "León Real" cun canón de 128 mm, é máis forte. Pero este tanque aínda está á fronte en exemplares únicos. Foi mostrado durante a celebración do 8 de novembro ao Führer endemoniado. Por suposto, aínda que aínda non está na serie. Por certo, pasa o IS-2, o seu primeiro atropelo.
  Ata agora, nin sequera os petroleiros soviéticos dispararon nin un só tiro, aparentemente elixindo o seu obxectivo con certeza a partir da arma.
  Christina comentou sarcásticamente, xirando o mecanismo:
  - Ah, lixo... Aquí non hai automatización e todo hai que facer manualmente...
  Gerda, que comeu o can mentres sinalaba, notou:
  - E a vista é galima e a visibilidade carece de importancia. Non son moi bos para apuntar.
  Magda, tocando a transmisión co pé descalzo e xirando a caixa, decatouse:
  - E aínda así, en comparación cos trinta e catro, hai algún avance. En particular, cambiar de marcha é máis fácil. A cabina está pechada, pero máis ou menos podes moverte. A munición é realmente pequena. Vinte e oito roldas...
  Gerda comentou loxicamente:
  - Pode ser suficiente para disparar a un número limitado de búnkers, pero claramente non é suficiente para unha batalla de tanques en toda regla.
  Charlotte atopou algo bo no tanque:
  - ¡Pero o armamento das metralladoras está arriba! Catro metralladoras poden proporcionar unha boa protección. E entón mirei este "rato": só hai dous "cuspir" nel para un coche así ...
  Christina, acelerando o motor, confirmou:
  - Iso é! ¿É este armamento para un tanque tan pesado de cento oitenta toneladas?
  Magda, coma unha pantera que matou un búfalo, rosmou:
  - As galiñas rin!
  O motor diésel acelera con forza o depósito. Pódese ver que o IS-2 segue circulando pola estrada, pero cando está fóra da estrada, o seu centro de gravidade desprazado cara adiante terá un efecto. Pero nada, sempre que poidas relaxarte e escoller un obxectivo digno para ti...
  Magda abriu a torreta do tanque para poder ver mellor.
  E aquí hai outro IS-2, é unha boa idea usar estes tanques de forma máis masiva. Detrás del hai tres IS máis, pero un cun canón máis lixeiro de 85 mm. Por certo, o máis perigoso, tan capaz de levar o coche de frente, e bater máis rápido...
  Magda decidiu tirar dende unha distancia de dous quilómetros. Ela ordenou nun ton menor:
  - Dispara exactamente á fronte da torre... E... Enténdese!
  O coche parou, polo que non había suavidade, e Gerda, queixándose da mala calidade da óptica, que probablemente fose pulida por adolescentes sen formación, apuntou o canón. As nenas axudaron a cargar unha cuncha que pesaba un quilo e medio. A guerreira loira puxo a súa meixela na recámara e intentou sentir o coche doutro. Despois de todo, nunca antes disparara desde este canón, modelo 1931. Potente, pero obsoleto, cun proxectil puntiagudo sensible ao rebote. En xeral, a arma, por suposto, non estaba prevista para os tanques. Pero ao parecer, a modificación antitanque do canón 107 mm, desenvolvida en 1940, resultou demasiado pouco fiable e tivo que ser abandonada. E aquí é necesario en condicións de escasa visibilidade desde unha distancia de 2000 metros para dar co obxectivo. Si, e será difícil que o inimigo responda e golpee, pero...
  Gerda bicou a recámara da pistola, mirou axiña pola escotilla, colleu un puñado de neve coa lingua, enguliuno, apoiou os tacóns espidos nas pancas e... disparou!
  Regalaba, de xeito que lle picaba os pulsos e as pantorrillas, e cheiraba a fume.
  O presente voou nun longo arco e ... O IS-2, que andaba por diante, parou, comezou a fumear, e entón a carga de munición comezou a explotar ...
  Magda respondeu feliz:
  - Iso lles demos! - E loxicamente, conceptos bastante iloxicamente confusos, engadiu. - Non é un home o que pinta unha arma, senón a arma dun home!
  Gerda rosmou:
  - Recarga!
  E as nenas tensáronse... Claro que aquí non é o "Tigre", teñen que suar, pero así é máis divertido, sobre todo porque o tanque de pé arrefría rapidamente. O ferro é un bo condutor.
  A segunda vez Gerda disparou máis rápido e con máis confianza. Os IS continuaron movendo e, ao parecer, aínda non descubriran de onde disparaban as armas. Si, e parar non está no costume ruso. Xa que hai unha orde ... E o segundo proyectil xa está acertando con confianza no obxectivo ...
  Gerda lambe os beizos e manda:
  E o terceiro aquí...
  Cun gran retraso, o cuarto IS-1 abriu fogo en movemento... E, curiosamente, bateu, aínda que desde tanta distancia dun coche en movemento é case imposible, pero os tiros deciden todo! Non obstante, a distancia para o canón de 85 mm é demasiado grande, máis aló do límite de penetración. Pero houbo un gran rebumbio na torre e a armadura frontal cedeu. Gerda enviou como resposta o cuarto "paquete de cartas" que pesaba un quilo e medio... A fronte do tanque IS-1 dividiuse e as linguas laranxas eleváronse no ceo.
  As nenas pelexan moi ben... Neste día tiveron sorte. Pero as capacidades do exército soviético non son acordes.
  A pesar de todos os esforzos dos Fritz, o 13 de xaneiro, a costa dos maiores esforzos de perdas colosais, Tikhvin foi tomado ... Unidades alemás separadas intentaron saír do cerco, un corredor foi golpeado cara a eles: seis divisións alemás. á vez con tanques Lev seleccionados, tentando salvar a heroica defensa.
  O neno ninja e as catro nenas abriron camiño nun destacamento separado ao estilo dos tres mosqueteiros. É dicir, onde non era posible moverse tranquilamente cunha pelexa e sobre os cadáveres. Por suposto, o IS-2 tivo que ser abandonado, pero no camiño tamén se toparon inesperadamente cun raro tanque T-34-85, un vehículo que debería substituír aos anticuados e insuficientemente potentes canóns T-34-76 en termos de penetración. .
  A máquina tiña un casco e un tren de aterrizaje similares, pero unha torreta máis grande cun canón longo e groso. O arma era lixeiramente inferior en potencia de penetración á Panther, tanto pola menor velocidade do foco como pola calidade da munición. Pero aínda así a diferenza non parecía abrumadora como 76 - papel milimetrado.
  Para un "Tigre" común xa é perigoso, para un "León" aínda non está inclinado - polo que 100 - milímetros. Aínda que baixo certo ángulo había unha oportunidade. Ou na parte baixa do casco, pero tamén gardas de eirugas.
  O tanque foi abordado e despexado da tripulación. Por suposto que había sangue salpicado dentro. A máquina en si é nova, pero a carga de munición é bastante modesta: só 35 proxectís. A cabina non é moi espazosa, pero mellor que a antiga trinta e catro.
  Gerda sinalou:
  - E aquí está a torre do comandante. Isto significa que temos un forte competidor. Agora os rusos non estarán tan cegos.
  Magda sorriu malamente e comentou:
  - E os rusos xa tiraban ben, aínda que con peor visibilidade. Ademais, a torre fíxose máis grande e máis fácil de golpear.
  Gerda riu a carcajadas disto.
  - Pois si! Este é o maior problema dos nosos petroleiros e, probablemente, a coroa da dignidade deste tanque. Proba, golpea!
  Charlotte cantou:
  - Un, dous, cinco! "Tiger" saíu para disparar!
  Christina colleu:
  - Para cumprir coa T-4, as pernas son máis anchas que os brazos!
  E así se precipitaron nun tanque que se movía máis lixeiro que o IS... Gerda recordou como golpearon a infantería soviética con catro metralladoras. Segaban decentemente, e os rusos nin sequera se decataron de onde caía sobre eles tal ataque. Pero, por outra banda, unha vez que se puxeron en marcha, puxéronse ao ataque, lanzando granadas... Un par de pezas, a pesar dunha distancia decente, subiron voando explotando sobre a torre. Por suposto, para unha armadura de 100 e 90 milímetros de IS, isto é como un pellet para un elefante, pero zumba desagradablemente. Si, e as eirugas pódense cortar.
  Entón, tiven que arrancar o motor e retirarme. E entón a munición esgotouse. Segaron máis de cen soldados vermellos.
  Gerda quedou impresionada por tal desprezo pola morte entre o pobo soviético. Os árabes, coas súas promesas de haréns e palacios de perlas, non tiñan tal dedicación. Pero estes son ateos: persoas que non cren no máis alá e nos contos de fadas sobre os Xardíns do Edén. E que os motiva a loitar con tanta teimosía cando o desenlace da guerra xa é unha conclusión inevitable e isto non é máis que a furia dos condenados?
  Isto é incriblemente difícil de entender e comprender.
  Aínda que por suposto hai moitos entre os traidores rusos. "Exército de Liberación" Vlasov durante seis meses de existencia formou seis divisións e nove brigadas separadas. Aínda que, por suposto, está claro que ser soldado da Wehrmacht é máis doado que traballar quince ou dezaseis horas na máquina para soldar moito peor, pero aínda así... Por algunha razón, as divisións alemás dos antigos prisioneiros de guerra non son visibles na máquina. frontes...
  Aínda que, por certo, hai poucos alemáns en catividade, pero soviéticos... Parece que xa son máis de seis millóns e medio. Quizais non tantos vlasovitas, aínda que moitos prisioneiros dispersáronse en divisións e lexións nacionais controladas polas SS. Ademais, parte dos rusos foron enviados á formación de nobres e monárquicos.
  Pero, en calquera caso, conseguiron tomar Tikhvin deste xeito, a pesar da mellora do tempo e dos bombardeos masivos. Aínda que pagaron un alto prezo.
  Gerda recibiu a orde e disparou contra o chisqueiro trinta e catro. A taxa de disparo da arma é maior, polo que podes sentirte máis seguro. Unha vez, despois o segundo e, finalmente, o terceiro tanque ao vertedoiro...
  Así que hai que ter máis coidado. En caso contrario, golpearanse aquí contra o coche, só a armadura frontal da torre se fixo máis forte e grosa, polo que é case o mesmo formato. O corpo é especialmente vulnerable. E entre os petroleiros rusos hai artesáns. Non obstante, para un tanque tan raro como o IS-2 ou IS-1, un débil non será encarcerado. E trinta e catro do formato habitual poden ser con simples loitadores. A través da fenda da torre do comandante, parecen os fociños dos cabalos, cun fociño. Mesmo é incómodo facer un tiro dirixido a tales belezas.
  Crucian esta vez na torre coas nenas, saíu para servirlles de guía e non pode deixar ás nenas na caldeira. Certo, Magda comentou loxicamente:
  - Podemos marchar igual, sen disparar e sen provocar...
  Crucian, torcendo infantilmente o seu fociño, declarou gemidos:
  - Non - non disparando, non será interesante!
  Magda, con todo, avisou ás nenas:
  - Abrir fogo para matar só cando non haxa máis de tres ou catro coches. Debemos traer este novo tanque de volta ás nosas unidades intacto.
  Gerda aceptou.
  - Ata o momento, esta novidade non figura entre os trofeos, o que significa que aínda nos será útil.
  As nenas tigre continuaron a súa caza con moderado entusiasmo. Non lles foi demasiado ben, pero sumaron sete tanques máis e cinco camións aos seus activos. Unha vez tiven que loitar fóra do coche para coller combustible para repostar.
  En resumo, catro travesuras saíron do caldeiro, e case morreron polo lume da súa artillería. Rescatado só a tempo de levantar a bandeira cunha araña esvástica.
  Agora están cruzando a trincheira e ata hai un par de ramos con flores de papel, que son entregados aos guerreiros heroínas.
  Oleg Rybachenko, que estaba canso de ver esta película burlón, gritou:
  Por que me mostras todas as malditas cadelas! Canto podes ver o asasinato de rusos!
  . CAPÍTULO #16
  A guerra foi o que deu a Jane e ao seu equipo a oportunidade de atoparse na vida. Por iso, as mozas participaron de boa gana na campaña cara ao leste. E por que non? Son cartos e fama.
  O arsenal de tanques soviéticos non cambiou moito. O tanque principal aínda é T-34-85. O chasis e a armadura do casco permaneceron dende o ano corenta. O mesmo motor diésel de cincocentos cabalos de potencia, os mesmos 45 milímetros de blindaxe frontal inclinada. Protección máis débil dos lados do casco, vulnerable aos faustpatrons alemáns.
  Só se instalou unha torreta máis grande, con blindaxe frontal de 90 mm e un canón de 85 mm. O tanque, por suposto, está anticuado e non é nada perigoso para os alemáns!
  As mozas conducen un coche Goering-5, nunha modificación posterior. A armadura lateral aumentou a 178 milímetros e a frontal a 250 está inclinada. O tanque en si está equipado cun motor de turbina de gas e acelera aos británicos a 60 quilómetros por hora.
  Jane preguntoulle ao artillero Gringeta:
  - Podes ver ben?
  O guerreiro campesiño respondeu confiado:
  - A visibilidade aquí é excelente! vexo todo!
  Malanya riu e ladrou:
  - Esmagaremos aos rusos!
  Matilda confirmou con confianza:
  - Si, imos!
  "Goering" -5 voltas, a arma escupe un proxectil. Do soviético trinta e catro rompe a torre. As nenas berran de alegría. Realmente pensan que todo é xenial. E que os petroleiros soviéticos estean a morrer ata agrada.
  Jane berrou cunha doce voz:
  - Borraremos a todos en cinzas... E Moscova estará debaixo de nós!
  Non obstante, despois de tropezar con campos de minas, o tanque alemán tivo que parar. Os rusos estaban moi atrincheirados. E moitos ourizos antitanque. A artillería realiza bombardeos activos.
  Gringeta, enfadada, di:
  - Así resulta... Tropezamos cun bloque duro!
  Jane responde con ostentosa confianza:
  - Non, non pasa ata a mañá... Imos romper a ópera!
  A máquina de guerra alemá paralizouse un pouco. Os avións de ataque a reacción apareceron no ceo e utilizáronse teletanques. Ao parecer, estaban tentando destruír campos minados.
  Coches controlados con explosivos por radio. Tamén se utilizaron lanzadores móbiles de gas. Literalmente bombardearon con lume e chamas as posicións do Exército Vermello.
  Gringeta sinalou con disgusto:
  - Na guerra hai cada vez máis sucidade, e cada vez menos valor!
  Jane viuse obrigada a estar de acordo con isto:
  - Seliavi! ¡Ai, de algunha maneira perdemos!
  Gringeta corrixiu ao comandante:
  - Máis ben, non nós, senón os nosos adversarios! Nada agora, saímos do impasse, e haberá pelexa...
  O tanque alemán disparou, aínda que realmente non se vía nada. Jane fregou os pés descalzos e cantou:
  - Non pensamos mal - estaremos perdidos seguro! Hai un camiño para saír do labirinto, para saír de calquera impasse!
  Gringeta berrou cun sorriso:
  - Quen está alegre, ri...
  Quen queira - logrará...
  Quen busca sempre atopará!
  Malanya, melodiosa e brillante cos seus dentes, engadiu:
  - Quen está afeito a loitar pola vitoria, que cante con nós!
  O cañonazo durou varias horas, e despois os tanques alemáns seguiron adiante. Foron atendidos pola artillería soviética e canóns antitanque de varios calibres. Sen embargo, considerouse que o poder de penetración claramente non é suficiente. Os alemáns avanzaban... Só cando comezaron a disparar os canóns de 203 milímetros apareceron os primeiros vehículos destrozados dos nazis.
  Jane susurrou incerta:
  - Señor... Que me pase esta copa!
  Gringeta dixo con confianza:
  - Non poden ocorrer dúas mortes, non se pode evitar unha! Así que, se acaso, viviremos no outro mundo!
  Malania preguntou nun susurro:
  Como é esa luz?
  Gringeta non falou con demasiada confianza:
  - Creo que é mellor que o noso!
  Malanya murmurou en resposta:
  - ¡Deus non lles permita aos cegos abrir os ollos e endereitar as costas aos jorobados!
  De feito, Jane preguntouse cal podería ser esa luz. Quizais este mundo sexa aínda máis irracional e menos seguro. Jane torceu a cintura e moveu as cadeiras e berrou:
  - Esta é unha opción moi interesante: morrer e acabar no outro mundo! Que nos espera alí? Coñeceremos alí os que nos foron queridos na Terra ou teremos que facer novos amigos?
  Gringeta moveu o can co pé descalzo e asubiou:
  - Haberá séculos novos, haberá un cambio de xeracións... Pero ninguén esquecerá nunca o nome de Lenin!
  E botou a rir, a súa risa un pouco tola. Era unha campesiña guerreira que tocaba activamente as súas pernas espidas e graciosas e os dedos xogaban.
  Aquí collín o IS-3 no visor... Lonxe da verdade. Non todos golpearán, e se o fai, entón o proxectil, que choca contra o fociño do lucio, pode rebotar. Pero a nena sabía o que estaba a facer. Ela disparou e murmurou:
  - A costa das néboas, esmagamos con carnada!
  Matilda tamén cantou:
  - E este "Agdam", bebamos para as damas! Súper señora!
  O tiro de Gringeta foi preciso. O proyectil golpeou a parte inferior da armadura frontal da torre, xusto no oco. E tivo un impacto devastador sen entrar nun rebote. Esta é a situación que se presentou. Máis precisamente, cinco petroleiros soviéticos morreron case inmediatamente. E as mulleres inglesas engadiron á súa lista de crimes.
  Malanya ruxiu mentres disparaban as súas metralladoras. Varios nenos soldados querían arrastrarse ata o taknus de Hitler.
  - Pero pasaran, non te acerques rapaz! - Berrou unha rapaza bonita, e derramou ráfagas de metralletas, valentes pioneiros.
  Jane berrou, golpeando o seu talón espido contra a súa armadura.
  - Ai, rapaces, rapaces, rapaces... De súpeto vós vós vós fixestes censurable! Pódese ver por esta terra maldita, es demasiado nobre!
  E a nena, a filla do señor, daba pena destes rapaces descalzos, rabuñados, sucios, que foron atravesados por balas desapiadas. Que triste e difícil é todo.
  Gringeta disparou de novo, atravesou o canón autopropulsado SU-100 e berrou:
  - E o saltón correrá a entregar as botellas!
  Malanya lambeu os seus beizos cunha lingua escarlata e bebeu un sorbo dunha botella de plástico de Coca-Cola, dicindo:
  - Por suposto que non! Dáme viño e un paquete de cigarros!
  Matilda, movendo coidadosamente o tanque cara adiante, asubiou:
  - Os cigarros son veleno...
  Jane colleu o ritmo e continuou:
  - É certo, di a xente!
  Gringeta en resposta, dispara e asubío:
  Non hai peor que a nicotina!
  Malanya riu e rosmou:
  - Un paquete de cigarros no forno!
  Matilda engadiu en resposta, rascando o pezón escarlata do seu peito:
  Si, a xente di...
  Jane rematou cun sorriso, sacando a lingua.
  - Pero eu fumo....
  Malanya rematou con aplomo.
  - E moi contento!
  As nenas rían mostrando as súas longas linguas de cereixa. Jane comentou cun sorriso:
  - O cigarro é o asasino máis produtivo, sobre todo contra o cliente!
  Malania engadiu:
  - Un cigarro é como un rifle silencioso, pero mortal nas mans dun afeccionado!
  Gringeta disparou o seu canón e comentou cun sorriso:
  - O cigarro é o francotirador máis fiable, sempre mata!
  Matilda diminuíu lixeiramente o tanque no monte, calou:
  - O cigarro sabe amargo, pero atrae máis que os doces!
  Jane respiro profundamente e murmurou:
  - Un cigarro é coma unha nena mala, só despedirse del é moito máis doloroso!
  Gringeta riu, disparou e ruxiu:
  - Un cigarro, a diferenza dunha granada, cando se tira, prolonga a vida!
  As nenas calaron. O seu tanque calouse de novo, acabando nunha gabia. Tiven que saír. Os guerreiros estaban un pouco nerviosos. A defensa soviética é moi forte.
  Jane comentou filosóficamente:
  - Na guerra, o camiño máis curto para a meta é un desvío, e a verdade pura é un engano vil!
  Gringeta, despois de esnaquizar o canón soviético cun disparo ben apuntado, comentou:
  - Cunha manobra de rotonda, o máis probable é que cortes o camiño da meta!
  Malanya disparou a súa metralleta e berrou:
  - A vida é vermella, pero follas con sangue escarlata!
  Matilda resumiu unha conclusión peculiar:
  - Na guerra, a vida perde o seu valor, pero adquire sentido!
  As nenas continuaron coa guerra. Dispararon, e ao mesmo tempo compoñían aforismos sobre a marcha.
  Jane disparou co pé descalzo e deixou caer:
  - A guerra é como un noivo, cobizoso de traizón, pero non permite que se endureza!
  Gringeta disparou e dixo con enxeño:
  - A guerra é unha muller luxuriosa que devora corpos masculinos!
  Malanya asubiou en resposta:
  - A guerra, como o amor, é submisa a todas as idades, pero o pasatempo non é agradable!
  Matilda considerou oportuno engadir:
  - A guerra, coma unha cortesá, é cara, cambiante, pero sempre deixa un recordo heroico de si mesma!
  Jane deu a volta ao can cos seus dedos elegantes e espidos e arrolou:
  - A guerra non é como un soño, non podes prescindir de emocións fortes!
  Gringeta disparou cun sorriso e respondeu:
  - O mundo é aburrido e relaxante, a guerra é interesante e emocionante!
  Matilda, tomando Coca-Cola con pracer, continuou:
  - A guerra é sangue e suor, fertiliza brotes que dan a luz á coraxe!
  Malanya riuse e comentou:
  - Por moi interesante que sexa o proceso de guerra, todos queren un fin!
  Jane pasou de novo os dedos espidos sobre a recámara da pistola e cantou:
  - A guerra non é un libro, non podes pechalo de golpe, non podes escondelo debaixo da almofada, só podes desordenalo!
  Gringeta berrou con aplomo:
  - A guerra é unha relixión: require fanatismo, disciplina, obediencia incuestionable, pero os seus deuses son sempre mortais!
  Malanya riu suavemente e comentou:
  - Na guerra, como nun casino, o risco é grande, e a ganancia é curta!
  Matilda sorriu e ladrou:
  - Un soldado é mortal, a gloria esquécese, os trofeos desgastanse e só os motivos para comezar unha nova masacre son inamovibles.
  Jane falou sutilmente:
  - ¡Despreciamos ao asasino, a non ser que sexa un soldado na fronte, desprezamos ao ladrón, se é un merodeador no campo de batalla dobremente!
  Gringeta volveu cravar e asubiou:
  - Un soldado é un cabaleiro cuxa armadura ten coraxe e honra! Xeneral barón, que ten coroa: prudencia e intelixencia!
  Malanya dixo cun sorriso:
  - O soldado soa orgulloso, o privado pexorativamente!
  Matilda respondeu sabiamente:
  - O primeiro no ataque, pode morrer, pero o último non quedará na memoria!
  Jane arrullou sen alento:
  - É mellor ser o primeiro na división de trofeos que no ataque!
  Gringeta engadiu cun sorriso:
  - A guerra é como unha muller, só abate os homes sen romper!
  Malanya respondeu con dignidade:
  - Unha muller, a diferenza da guerra, non ten présa en deitar a un home!
  Matilda dixo cunha risa:
  - A guerra, a diferenza dunha muller, nunca está satisfeita co número de homes asignados!
  Jane volveu xirar a panca cos seus dedos espidos e dixo:
  -A guerra é a muller máis insaciable, sempre ten poucos homes, ¡e non lle rexeitará a unha muller!
  Gringeta considerou oportuno reproducir este enxeñoso aforismo:
  - As mulleres non lles gusta loitar, pero o desexo de deitar a un home non é moi inferior a unha bala!
  Malanya asubiou como unha cobra, botando a súa lingua rosada:
  - Deita un home, quizais unha bala pequena, fai feliz, unha muller de gran corazón!
  Matilda engadiu cun sorriso sardónico:
  - Gran corazón, moitas veces leva a un pequeno interese propio!
  As nenas terminaron de intercambiar comentarios enxeñosos e comezaron a centrarse no campo de batalla. Os avións de ataque TA-311 voaban no ceo, que dispararon contra as posicións das tropas soviéticas. Aínda que lentamente, a coalición do Terceiro Reich foi avanzando. E tivo tempo para comer un pouco, tragando cadáveres.
  As nenas, aburridas, volveron a bromear con aforismos:
  Jane arrolou:
  - A guerra non ten cara de muller, pero sangra aos homes máis bruscamente que a muller!
  Gringeta disparou e asubiou:
  - A guerra non trae alegría, pero satisface os instintos agresivos!
  Malanya asubiou en resposta:
  - Alegría na guerra, os cadáveres dos inimigos só no prezo!
  Matilda, percorrendo as pistas, engadiu:
  - A guerra é o arado do campo: fecúndase con cadáveres, regase o sangue, pero érguese en vitoria!
  Jane disparou e ronroneou.
  - A vitoria crece sobre cadáveres e sangue, pero dá froitos cun débil!
  Gringeta disparou, esnaquizando os trinta e catro coma unha pedra de vidro, e asubiou:
  - A guerra é como unha flor caníbal, brillante, carnívora e con mal cheiro!
  Malanya limpou o pedal co pé descalzo e berrou:
  - A guerra é a nai do progreso e a madrasta da preguiza!
  Matilda levarao, e como ruxirá:
  - E na guerra, a vida dun soldado non está no prezo, senón dos xenerais e unha perda en absoluto!
  Jane pasou o bordo da man polo peito e berrou:
  - Se queres paz - inspira medo, se queres guerra - fai risas!
  Gringeta colleuno e disparou, apuntando a arma co pé descalzo, cantando:
  - A risa non é pecado se non es un hazmerreír nos asuntos militares!
  Malanya riu e rosmou con éxito:
  - A guerra é como un circo, só o gañador ten a última risa!
  Matilda dirixiu o tanque, esmagando a un par de pioneiros, graznou:
  - Na guerra, coma nun circo, só un asasino alfombrado e serio!
  As nenas calaron outra vez. Están fartos de ser agudos. En xeral, a guerra non é moi fermosa.
  Jane pensou irritada: Gran Bretaña cedera aos alemáns. Aínda que cantas terras conquistaron os británicos. E canto desa Alemaña! Gran Bretaña converteuse nun imperio colosal. Pero non podía dixerir as súas colonias. O Terceiro Reich superou o poder dos Angles e mesmo os mandos resultaron ser moito máis fortes e capaces.
  E cando os nazis chegaron a Londres, a historia rematou para Inglaterra. Xurdiu un novo imperio, cun poder sen precedentes. As tropas das cales serven a moitos pobos e países. E que podemos dicir: o Terceiro Reich, estendendo as súas ás, afogou a Gran Bretaña.
  Pero no ano corenta, despois de conquistar Francia, Hitler ofreceu xenerosamente a paz a Churchill. E había que aceptalo: o sentido común suxeriu que Gran Bretaña non podía gañar nada da guerra, nin sequera teoricamente, senón perdelo. Hitler loitou a batalla aérea con Inglaterra a medias forzas. Cun gran atraso, trasladou tropas a África. Foi á Unión Soviética. Pero todo isto só atrasou o desastre.
  Os alemáns, usando os territorios ocupados, atoparon a forza para loitar en dúas frontes, Xapón venceu con confianza aos estadounidenses. E entón Stalin traizoou, concluíndo unha tregua. Gran Bretaña caeu de xeonllos e pasou a formar parte do Terceiro Reich.
  Moitas vitorias valeronlle á Wehrmacht a gloria da invencibilidade. Jane e os seus amigos foron de boa gana ao exército nazi - para coller a felicidade e as filas. E conseguírono ata certo punto.
  Entón, que? Agora teñen dúas Patrias: Gran Alemaña, Pequena Bretaña.
  Jane bebeu unha Coca-Cola da súa gorxa e berrou:
  - Amor e morte, ben e mal... O que é sagrado, o que é pecaminoso, aos asasinos non lles importa!
  Gringeta cantou en resposta, enviando outro proxectil:
  - Ama e atrévete, deixa que o mal goberne e escolle, só nos dan un!
  As nenas animáronse un pouco. Ben, de feito, na medida do posible, sintonízate dun xeito menor. Son novos, alegres, enérxicos e bastante afortunados. Tantas pelexas e nin un só cero. Excepto que se rascarán no tanque.
  Malanya comentou bruscamente:
  - Eh, Churchill debería ter aceptado a proposta de Hess e entrar na guerra coa URSS. Entón gobernaríamos todo o planeta e, ao final, Alemaña quedaría esmagada!
  Matilda cantou con deleite:
  - Alemaña é boa na batalla, o león británico é o mellor!
  Malania confirmou:
  - Si, o noso león de Gran Bretaña é o mellor!
  Jane dixo cun sorriso:
  - Aínda temos unha oportunidade! Aquí Hitler morrerá e o Imperio Alemán derrubarase!
  Gringeta disparou un proxectil e estivo de acordo en parte:
  - Que se desmorone! Despois de todo, son depredadores carnívoros, pero será mellor para nós?
  Malanya comentou filosóficamente:
  - Unidade en modo difícil, mellor que desorde e desleixo no modo suave!
  Matilda apretou as súas plantas espidas nos pedais e ladrou:
  Tamén estaremos en Marte! E máis aló do sistema solar!
  Jane respondeu cun sorriso da Mona Lisa:
  - Primeiro cómpre establecer un modo único no planeta Terra!
  Gringeta, colleuno e cantou con fervor:
  - E nós somos tal réxime, non imos permitir que cambie!
  Malanya comentou con enxeño:
  - Pero para deixarte co nariz, teño que cambiarme de nariz!
  As nenas teñen máis sorte coma sempre. Aquí o seu tanque chega á primeira liña de trincheiras. E rompe o chan con eirugas. Os guerreiros rin.
  - Levámolos todos!
  Unha das armas quedou atrapada entre os rolos e o tanque parou. As nenas baixaron do coche, pero o depósito estaba demasiado cheo e quente demasiado. E fóra é arriscado, podes queimar.
  Os guerreiros saíron correndo, brillando os seus talóns e cantando:
  - Somos unhas rapazas xoguetas, boas amigas, ben, pero descalzos, que azoten, sustos enérgicamente!
  Jane correu e comentou:
  - Aquí estamos os marines espaciais!
  Malanya confirmou cun sorriso:
  - E no espazo e no pouso!
  E Gringeta colleuno e andou sobre as súas mans, ouveando:
  - Son un super guerreiro! Dubido de todos!
  Matilda respondeu e asubiou:
  - ¡Veleno gota a pinga no Führer!
  Jane riu e cantou:
  - O golpe é forte, e o Führer é todopoderoso!
  Os guerreiros fuxiron, camiñando descalzos, sobre os cascallos, o ferro esmagado e fortemente quentado, todo tipo de vigas e as caveiras rotas.
  Jane cantou:
  - Entenderasme... Entenderasme... Entenderasme, e non atoparás un país mellor!
  A rapaza ten o pracer de correr, coas súas pernas non demasiado endurecidas, por un camiño agudo, e escombros. De feito, é un gran pracer.
  Gringeta cantou:
  - Verán, o sol brilla alto...
  Malanya apoiou a canción:
  - Alto... Alto!
  Matilda engadiu:
  - Verán, estamos lonxe da morte! Lonxe!
  Os guerreiros animábanse visiblemente. De feito, que pracer é moverse con tanta enerxía e saltar.
  Jane riu e comentou:
  - A morte é unha convención, a infamia é un absoluto!
  Gringeta fregou un pé descalzo contra o outro e asubiou:
  - Teremos vacacións! E con ela vitoria!
  Malania dixo con escepticismo:
  - O noso ou o alemán?
  Matilda sorriu e cantou:
  - Un incendio mortal espéranos...
  Jane respondeu:
  Pero é impotente...
  Gringeta berrou coma unha pantera:
  - Todos teñen un cadaleito separado...
  Malanya colleuno e, disparando, asubiou:
  - O batallón Boshey afundiuse na tumba!
  Matilda berrou:
  "Unha lexión enteira caeu na tumba!"
  E as nenas colleron e miaulaban... Son coma cabalos delgados. E tan bonito, as pernas están espidas, curtidas.
  Jane tomouno e asubiou con pracer:
  - E eu son unha cobra! E eu son unha cobra! Non é un oso!
  Gringeta volveu berrar:
  - E é bo que unha cobra voe ata as nubes!
  E as nenas tomarán e chocarán frontes. Dos ollos saen chispas, coma se chegase a hora!
  Malanya colleuno e asubiou:
  - ¡Hitler Kaput!
  Matilda apoiouna:
  - E Stalin kaput!
  Jane sacudiu as cadeiras e berrou:
  - Son un guerreiro da luz, salvaxes de xeonllos... ¡Todos os calumniadores, varrerei da face da Terra!
  Malanya colleuno e ruxiu:
  - E Hitler é un parvo, fuma tabaco! Rouba mistos, non dorme na casa!
  Matilda sorriu malamente e preguntou:
  - Que opinas, ten o Führer?
  Gringeta pisoteou as cinzas co pé descalzo e rosmou:
  - Por suposto que non! Farémoslle un cuarteto, mamada!
  Malanya, rodando os ollos, murmurou:
  - ¡Oh, é moi bonito manter unha vara de xade pulsada na boca e sentila coa lingua!
  Matilda susurrou sen alento:
  - E que xenial é! E todo será xenial!
  As nenas saltaban cada vez máis alto. Pero o seu tanque foi reparado e tivo que regresar. Os guerreiros volveron entrar e asubiaron:
  - Este é o noso tanque! Será xenial!
  Jane recordou de súpeto o conto de Robin Hood. O pequeno Joe está alí, o neno foi feito prisioneiro polo sheriff. O neno foi torturado: puxéronlle sobre unha reixa, fritíronlle os tacóns.
  Cando as chamas lamberon as plantas desnudas e ásperas dos pés do neno... Jane sentiu excitación aquí e quería moito sexo. Aquí entraron. Especialmente o ninja xaponés Karas. Este rapaz loiro, tan guapo, e ten unha perfección masculina moi grande. E é tan agradable tocar unha pel tan limpa e lisa cos teus peitos.
  Jane quería meter o dedo do pé entre as pernas, pero avergoñada e cambiou de opinión. Aínda que, de feito, tal acción é moi agradable!
  A filla do señor dixo:
  - Na onda do mar e lume furioso! E furioso, e furioso lume!
  As nenas volveron mover o seu "Goering" -5 ás posicións das tropas soviéticas. Probablemente o propio Stalin estaba bastante asustado cando soubo do avance dos nazis. De verdade, como non se pode perder aquí. Un coloso corre cara a ti, pero non hai nada que responder. Trinta e catro, non podes superar a serie E. E máis aínda dos AG piramidais.
  E Stalin, ao parecer, está en shock. Polo menos chama a unha cascuda aos teus conselleiros. Sen son, sen significado, sen salpicaduras de auga! Parece que terás billas!
  Jane comentou cun sorriso:
  - E Stalin, a diferenza de Churchill, sempre aceptou de boa gana os folletos de Hitler e púxose á paz!
  Gringeta cantou con entusiasmo:
  - ¡Dime que é o mundo! Eles responderánche: o sol e o vento!
  Malanya comentou con entusiasmo:
  - E teremos fillos fortes e sans!
  Matilda riu e murmurou:
  - O mundo non é un taboleiro de xadrez, e Hitler non é un rei!
  Jane corrixiu á súa amiga:
  É máis alto que un rei! E varrerémolo da faz do planeta!
  Gringeta colleuno e ruxiu:
  - A grandeza dos británicos, recoñeceu o planeta! O fascismo foi esmagado cun golpe de espada!
  Malanya engadiu con entusiasmo:
  - Somos queridos e apreciados por todas as nacións do mundo!
  Matilda, co entusiasmo dunha moza que atopou o seu primeiro amor, engadiu:
  - Eu creo que imos construír o comunismo santo!
  Jane botou a rir e comentou:
  - E baixo o liderado dos alemáns, de feito, pódese construír o comunismo!
  Gringeta golpeou a súa fronte contra a recámara da pistola e cantou:
  - Estamos de broma comunismo, agora imos construílo! E Stalin será o noso superheroe!
  Malanya engadiu, aclarando:
  - No cadaleito claro!
  Gringeta confirmou facilmente:
  - ¡Claro, no cadaleito!
  Jane comentou filosóficamente:
  - Por grande que sexa o rei, vai entrar no cadaleito, coma o canil!
  Gringeta engadiu cun sorriso astuto:
  - Un político sempre mente, só morre de verdade!
  Malanya chamou os dedos descalzos e dixo:
  - A inmortalidade é real, pero a morte é ilusoria!
  Matilda tamén emitiu un aforismo:
  - Os reis poden facer todo, pero nin un, ningún rei pode deixar o cadaleito na terra!
  Jane tuiteou:
  - Pronto acabará a vida....
  Gringeta apoiada con aplomo:
  - Proximamente!
  Malanya disparou ametralladoras contra a infantería soviética e asubío:
  - Ai, nai, nai, ten piedade do fillo!
  Matilda, con dificultade para conter a risa, engadiu:
  - Despois de todo, tiña que vivir, nin un día!
  Jane pensou filosóficamente:
  - Todo o mundo quere vivir fermosamente, pero só uns poucos morren con dignidade!
  Gringeta respondeu cun sorriso:
  - A morte promete problemas, a non ser que brille cos raios do logro!
  Malanya asubiou cun furioso sorriso de dentes:
  "Mellor unha boa morte que unha mala vida!"
  Matilda desafiou:
  - É bo ser Deus, en estado salvaxe, é malo para o demo da zona!
  Gringeta comentou cun sorriso velenoso:
  - E quedamos sen cunchas... De acordo, esta é unha traxedia enorme! Non hai presente de aniquilación!
  Jane bufou despectivamente.
  - Haberá novas presentacións e outros presidentes!
  . CAPÍTULO 17
  Friedrich neste día, 10 de outubro de 1947, como sempre un galgo e incansable, correu rapidamente nun cabalo aéreo Me-362. O neno non sentía nin unha sombra de cansazo, estaba demasiado emocionado e aínda disparou sen fallar. Pola noite, os equipos de reparación, principalmente americanos, encargaron parte dos equipos danados. En particular, os "Pattons" volvéronse fiar con eirugas, ademais, un par de centos destas máquinas entraron en funcionamento sendo transferidas desde o outro lado do océano, ao longo de ferrocarrís xa depurados. Os partidarios, por suposto, intentárono, pero fixérono moito peor do habitual. Bandera derrotou ao Batka ucraíno nas eleccións, e a traizón e a deserción creceron nas filas partidarias. Ademais, o comandante do movemento partidista, Voroshilov, caeu enfermo ... E non recolleron un substituto para el a tempo ... Así, a oferta do grupo internacional de fascistas de choque foi bastante satisfactoria. Si, os valentes traballadores clandestinos e os heroicos saboteadores, ás veces acadaron o éxito, pero non por riba do nivel táctico. Ademais, a aparición de novos aliados que capitularon provocou unha forte caída da fe na vitoria da URSS, o que provocou que os elementos vacilantes, abertamente ou mesmo encuberto, pasaran ao lado dos nazis.
  O número de desertores aumentou especialmente entre o Exército Vermello de Kraikov e o Exército Polaco. Os polacos, crendo nas promesas dos nazis e sobre todo dos capitalistas occidentais, contaban seriamente coa creación dun gran imperio no leste, a costa de Rusia! Non todos, por suposto, os comunistas polacos mantivéronse leais aos soviéticos, pero o resto dos matices políticos... Os liberais son especialmente pouco fiables... Entón, as unidades polacas comezaron a renderse na Ardena de Moscova case inmediatamente desde o inicio da guerra. ofensiva... Afortunadamente, foron poucos e isto aínda non tivo unha influencia decisiva no curso da guerra.
  Friedrich fixo el mesmo o primeiro par de saídas, separándose do resto dos pilotos. Viu que o inimigo xa non se enfrontaba ás hordas nazis con lume tan densamente, e case non quedaban campos de minas no camiño das cuñas dos tanques. Pero os soldados soviéticos loitaron duro. A infantería non abriu fogo e intentou, despois de deixar pechar os tanques, socavar as súas pistas ou un montón de granadas, ou prenderlles lume con botellas de mestura combustible.
  O neno terminador basicamente aumentou a puntuación, debido ás armas soviéticas. Ademais, disparar desde un plano horizontal, evitando a perda de tempo para unha inmersión. É certo que varios tanques situados nunha emboscada tamén foron destruídos. A aviación da URSS actuou de forma inactiva. Pola mañá só apareceron sete avións U-2, despois catro Laggas. En xeral, Friedrich mantivo unha pequena conversa con eles, premendo levemente o gatillo... E despois, coma sempre!
  Despois de suprimir os puntos de combate xa debilitados, os tanques nazis avanzaron máis polo campo e cara ás trincheiras... Non obstante, gabias antitanque e ourizos tamén se atoparon nesta xa sexta e en parte quinta liña de defensa (había oito en total). ). Os artilleros soviéticos puxéronse nerviosos e comezaron a disparar dende lonxe. A artillería dos nazis era despiadada, e a aviación... Ata agora, como unha pista de patinaxe, todo estaba esnaquizado. Ben, Friedrich, coma sempre, está por diante de todos, máis rápido e máis fresco. Os cambios producíronse na formación das tropas, os Pattons cun poderoso armamento de ametralladoras saíron adiante. Unha decisión forzada para reducir as perdas de infantes kamikaze que se sacrifican pero non están dispostos a renderse...
  Friedrich fixo a terceira saída coa súa moza Helga. Aquí coñeceron por primeira vez un lote máis ou menos grande de avións soviéticos. Entre eles había ata cinco Br-3 (de onde foron desenterrados). Curiosamente, pero os bombardeiros da URSS volveron á vista dos ases alemáns de inmediato, e os cazas correron para atopalos.
  Friedrich disparou a sangue frío os coches que intentaban achegarse. Incluíndo un as cunha estrela do heroe da URSS na fuselaxe. Un guerreiro experimentado, con todo, intentou entrar nas nubes, pero contra un monstro como Friedrich Bismarck, só resultou peor. O neno terminador, sen faltar, derrubou trinta e seis cazas e catro avións de ataque á vez, acendendo, forzando, precipitouse tras os bombardeiros.
  Aquí, con todo, Friedrich descubriu que o seu coche non se apresuraba tanto e non percorreu 740 quilómetros estimados nin sequera cun motor forzado. O motivo está claro, os canóns de 30 milímetros de Friedrich, Mr-108, foron substituídos por Mr-103, que, cunha velocidade inicial de proxectil de 960 metros por segundo, penetran no teito dos tanques de forma moito máis eficiente e aos cazas inimigos desde unha distancia moi longa. pero case unha vez e media máis pesado e menos cunha cadencia de fogo de 420 balas por minuto (sen embargo, Friedrich prefería en xeral, caendo en transo, golpear con proxectís únicos!). Si, e a carga de munición para as armas aumentou especialmente para Friedrich. Entón, non foi doado poñerse ao día cos bombardeiros. Varios áxiles He-362 superaron ao valente e novo as. Caeron como sarabia sobre as colleitas, esmagando e atormentando coches soviéticos. Ademais, o Br-3, como máis lento e mal armado, converteuse en presa fácil para os pilotos terroristas. Federico xa estaba maduro ao final da festa, pero rematou unha ducia de distancias máis, noqueando a cincuenta. Con todo, o rapaz non logrou bater o seu anterior récord de douscentos cincuenta e tres coches.
  Friedrich volveu con moito entusiasmo na alma. Gañou e está gañando! E os pensamentos da súa traizón desapareceron por completo. O mozo mesmo se dixo a si mesmo:
  - E por que estes prexuízos! A casa é onde medran os teus amigos e fillos! E a URSS non é a Patria, senón unha prisión de pobos!
  Helga escoitou estas palabras, pero, sen comprender o seu verdadeiro significado, confirmou:
  - Tes razón! E pronto teremos fillos! Aínda que, non quero ter un estómago, mentres aínda haxa tal guerra!
  Friedrich riu.
  - Depende da vontade do Deus Todopoderoso. Porén, o Papa e unha serie de metropolitanos están do noso lado!
  A cuarta saída de asalto, o Fokken-Wulf-5 propulsado por chorro, converteuse nunha caza de armas, xa que só foron capturados un par de tanques. Pero a verdadeira proba aínda estaba por chegar.
  O quinto exército de tanques da garda de Rotmistrov completou a transferencia de baixo prezo á área de Krasnogvardeisky. Non obstante, non foi posible lograr unha sorpresa total. A aviación de recoñecemento nazi rexistrou o movemento dunha gran masa de tanques, e os nazis apresuráronse a tomar contramedidas de represalia. Unhas cincocentas unidades SS do 2º Exército Panzer SS, así como douscentos vehículos da reserva estratéxica, saíron ao encontro de novecentos cincuenta tanques e canóns autopropulsados reforzados con reservas do puño blindado de Rotmistrov. En particular, a batalla desenvolveuse no campo, preto da granxa colectiva Pervomaisky, onde os granadeiros alemáns e as armas estaban situados na liña capturada.
  Friedrich e os mellores ases alemáns foron chamados para defenderse dun golpe masivo da terra e do aire.
  O tenente xeneral Rotmistrov, o heroe da batalla de Stalingrado, levou a cabo a orde do propio comandante supremo, sinceramente cría que a batalla preto de Moscova aínda non estaba perdida. Tiña o poder nas súas mans, brillaba a esperanza de que a URSS recuperase o que perdera antes. Non obstante, a columna, movéndose polo seu propio poder, bastante estirada. Isto debeuse en parte ao desexo de evitar os avións de recoñecemento do Terceiro Reich, con outra duración da marcha provocada polos danos nas vías férreas polo impacto dos avións inimigos.
  Os fortes ataques de bombardeiros obrigaron a grandes forzas de tanques a marchar centos de quilómetros polas súas propias forzas. Ademais, a marcha foi máxima en velocidade... Dada a certa heteroxeneidade do parque de tanques, algúns coches conseguiron substituír os filtros, mentres que outros, pola contra, os tipos antigos, incluídas as transmisións imperfectas, ralentizaban os motores diésel.
  Debido ao brutal e masivo impacto dos avións inimigos, o quinto exército de choque situouse o suficientemente lonxe da liña de fronte e isto obrigou a que esta pista de aceiro pasara da noite á mañá.
  Un grupo máis compacto de nazis xa agardaba por Rotmistrov. Cedendo no número total de tanques, os nazis eran de calidade superior: tendo preto de cento e medio "Panthers" -5 e "Tigers" -5, así como unha ducia de "Goerings" L (vehículos ingleses con 17 pés). armas, aproximadamente igual en potencia de penetración a unha arma "Panthers"), E-50, AG-50 e "Patton". Os cazacarros Superferdinanda aínda estaban en camiño.
  Por suposto, tería sido mellor atacar aos nazis en masa, pero o formidable Zhukov apresurou demasiado a Rotmistrov, temendo con razón que os nazis tomaran enérxicas contramedidas. Porén, xa se fixo...
  Pero aquí o exército soviético tiña un trunfo: esta era unha cobertura de aviación seria ... Os avións eliminaron tanto a dirección dos Urais como a reserva de taxas, e mesmo os vehículos de adestramento, así como o equipo, foron lanzados á batalla directamente desde a cadea de montaxe. . Esta foi a oportunidade de atravesar o flanco dereito e a retagarda, a cuña fascista que se precipitara moi por diante.
  O xeneral Gota e outros comandantes, xa durante as discusións preliminares do plan para a operación de Moscova, asumiron que Krasnogvardeysk seguramente se convertería no lugar dunha batalla de tanques coa reserva de combate dos exércitos soviéticos, o que significa que cómpre ter unha cobertura. plan.
  Os avións especiais alemáns, especialmente o Xe-362, controlaron o espazo aéreo, polo que a batalla en Krasnogvardeisky se convertería no máis grande non só tanque, senón tamén a batalla aérea da Segunda Guerra Mundial.
  Friedrich foi chamado para loitar contra o inimigo, é o mellor as da Luftwaffe, o rei das batallas aéreas era un símbolo da vitoria do Terceiro Reich. E ao lado, ou case ao seu carón na man dereita, no asalto e, polo tanto, a modificación especialmente poderosa do Fokken-Wulf-5, Helga precipitouse.
  O neno mesmo cantou:
  - Nas naves estelares atravesamos as ondas! Os quarks están a espuma nos vórtices de éter!
  Helga confirmou:
  - Criaturas vermellas, haberá Hook para ti! Aos fillos do mundo infernal do inframundo!
  Friedrich riu e deu o seu favorito:
  - Pois do parafuso! Anxo da morte, só asubíao para que apareza! Destrozará toda a escoria en anacos.
  Helga riu en resposta.
  - Ben, es enxeñoso!
  Friedrich estaba algo preocupado polo aumento do peso da súa aeronave, a conexión coa instalación de armas de longo alcance e o aumento da munición. Despois de todo, o proxectil dun canón de 30 milímetros, tres veces máis pesado que o dun canón de 20 milímetros, e quizais catro veces máis poderoso en termos de poder destrutivo, é un arma universal adaptada para levar armaduras tanto na superficie do planeta e no aire! O novo as mesmo quixo renunciar ás metralladoras, quitarlles as catro de gran calibre, pero... Helga opúxose antes do voo:
  - Despois de todo, pode chegar ao combate corpo a corpo. É mellor manter este trunfo...
  - Abonda con forza maior e dous "tiradores"! Friedrich cortou. Para min, o que tirar de preto, é suficiente. En xeral, creo que o armamento de ametralladoras é redundante aquí.
  Helga riuse alegremente e deulle unhas palmadas nas costas ao neno.
  - ¡Non todos, por desgraza, son cabaleiros tan invencibles coma ti! Moitos ases aínda son principiantes, necesitan lume máis denso para seguramente golpear...
  Friedrich obxectou con bastante razón:
  - Un coche tan caro como o ME-362 U non se lle dará a un piloto novato. Este loitador é para ases.
  Helga, en vez de responder, topouse co seu avión de ataque de caza, parpadeando, espida, tacóns rosas. E que máis facer, soou a chamada de emerxencia.
  En xeral, Friedrich estaba satisfeito de que eliminase as dúas metralladoras extremas, a máquina masiva comezou máis fácil e a velocidade aumentou, e o alivio das ás mellorou a súa manobrabilidade. Aínda que os propios puntos de disparo estaban cubertos con carenados, a súa redución engadía significativamente a aerodinámica do coche. Aínda que o Me-362 en termos de calidades aerodinámicas aínda é incomparable entre os motores de pistóns, tal é o cabalo de guerra universal.
  Abaixo, árbores raras, campos relucen... O día fai calor e parece que non vai ser doado loitar. Especialmente os rusos, que están perdendo esta tremenda batalla. Aquí, á esquerda e un pouco máis abaixo, voa unha bandada de corvos... Unha bandada grande, e algúns dos corvos son moi grandes... Sinal nefasto, os corvos acompañan todas as guerras, este mundo cruel e carente de sentimentalismo. Como cantou Boyarsky no famoso musical:
  - Pero por qué! É imposible vivir na mente! Pero por que - a vida non nos ensina nada!
  Isto é violencia, violencia e máis violencia! Crueldade, crueldade e unha vez máis crueldade cimentando a nación!
  Unha bandada de corvos parece interminable, son decenas, centos de miles, e croar para que mesmo nunha cabana hermeticamente pechada se escoite. Friedrich preguntoulle a Helga pola radio:
  - ¿Podemos golpealos con metralladoras?
  A nena as obxectou:
  - Non! Aquí cada bala conta!
  Friedrich riu.
  - O que é ben posible! O rei baixo o trono, deitase nunha bolsa de cartuchos.
  De detrás dunha bandada de voitres, o primeiro lote de avións soviéticos saltou de súpeto. Primeiro foron as Salamandras. Houbo perdas en ambos os bandos, máis rusos foron asasinados. Friedrich abriu fogo tarde e derrubou só oito vehículos. Pero aínda é un mal comezo. Pero un par de "Salamandras" -3 alemás foron derrubados, así como o Me-262, non está claro como conseguiu adiantar a todos.
  Pero o principal estaba por chegar. A bandada de corvos rematou, os pilotos alemáns saltaron ao espazo sobre o campo de Krasnogvardeisky e comezaron.
  Todo un exército precipitouse cara ao escuadrón alemán, e aquí, de feito, había aviación de varios exércitos aéreos da URSS. Unha enorme armada de avións de todo tipo, pero sobre todo era Yakov e algo menos Laggs.
  Friedrich abriu fogo dende unha distancia de máis de seis quilómetros. El volveu mergullarse en correntes de transo salvaxe, cando non apuntas, e os teus dedos presionan automaticamente. Cando xa non hai ningunha consideración, pensamentos, o corpo parece ser teu, pero xa es como un monicreque de forzas descoñecidas... Isto significa que a carne non é túa, senón o espírito do inframundo: forzas impuras e malignas. ...
  Ben, e na cabeza do neno terminador, pola cantidade de veces que soou a canción:
  No círculo de amigos, pero ao mesmo tempo solitario,
  En catividade do sufrimento, preocupacións tristes!
  O noso mundo está tan canso de regañar,
  Nin extensión nin beleza son visibles!
  Onde nos levaches, diaño malvado?
  Cando o demo malvado transforma o exército!
  Cazándonos, por suposto, a gloria militar,
  Aínda que a miña alma é un vil parasito!
  
  Tal baleiro nun espírito moribundo
  Ao redor do pantano non se ve o camiño!
  E a morte, esta aposta á vella desapiadada,
  O que recolle tributo na santa Rus'!
  
  A simple comprensión non brilla,
  Todo na web, poder ilimitado!
  O desexo de vivir nunha morada terrestre,
  Degustación con doce dozura, alegría, felicidade!
  
  Pero o destino enviou ao seu fillo á guerra,
  Onde tivemos que esquecer a paz!
  Non fai falta maldecir a Satanás por isto,
  Non queriamos outra cousa!
  
  No avión atravesei o remuíño,
  Despois de ter realizado un truco, e a recepción é coroa!
  Créeme, o loitador da Patria non morreu,
  Imos facer unha marcha fúnebre pola escoria!
  
  O inimigo é numeroso, forte,
  Coches, loitadores, mísiles!
  Esnaquizaremos a Wehrmacht infernal,
  Cantaranse as fazañas de Rusia!
  Virá á Terra, creo que o comunismo,
  Viviremos felices, sei con certeza!
  O verdugo da xente desmoronarase: o fascismo,
  A vitoria será na bondade, luz de maio!
  
  Patria, voo rápido,
  Deunos unha vida santa!
  O himno da Patria canta nos nosos corazóns,
  Despois de todo, loito ferozmente por ela!
  
  E o momento, creo brillante, chegará,
  Non haberá asasinatos, a vellez perecerá no abismo!
  O xénero desenvolverase sen bordo,
  A parte superior apurará os logros das liñas!
  
  E para que acheguemos ese tempo;
  Debes loitar como un soldado de Rus!
  Para que chegue a todos os que non sexan un imbécil,
  Que os rusos sempre saben loitar!
  Na cabeza de Friedrich soou unha boa canción patriótica, pero mans e pés traidores fixeron todo o contrario. É dicir, enviaron proxectís a avións soviéticos de todo tipo e marca. Os pilotos soviéticos intentaron achegarse e comezar un vertedoiro... Volka, despois de disparar máis de cincuenta coches en movemento, fixo un xiro e evitou os disparos e o intento de embestida (cortou este kamikaze con ráfagas curtas de metralleta) . Entón o avión do novo as cambiou, e estando en transo de combate, o neno deu moitas armas de aire comprimido. Moi cortado un número de loitadores soviéticos emerxentes da retagarda.
  Aquí Friedrich case se bateu, pero conseguiu esvarar na liña de fogo e continuar co exterminio dos adversarios. Esta vez, os "Peóns" bimotores convertéronse nas súas vítimas. Un aforismo brillou pola cabeza dos rapaces (os peóns tampouco son porcas, futuras raíñas!). Helga chirriou na súa radio.
  - Ai, querida nai! Como presionan!
  Friedrich, realizando un bucle morto inacabado, cortou aos combatentes soviéticos a longa distancia, intentando ir detrás da retagarda de Helga. Un deles "Shopkeeper" (Lagg-5), estaba cunha gran estrela vermella na fuselaxe ... Entón, o heroe da URSS. A propia nena, sobre a modificación de asalto do Fokken-Wulf, disparou contra os tanques do exército de Rotmistrov que avanzaba sobre as posicións dos alemáns. E, ao mesmo tempo, bateu con bastante precisión, mergullando con éxito.
  Friedrich, pola súa banda, loitou con avións inimigos, agradecendo mentalmente os suministros polo aumento de munición. Incluso conseguiu meter un terminador traidor no tanque T-34-85, e elixindo o do comandante (isto pódese ver desde as antenas, que, a pesar do po e da distancia, os ollos afiados de Friedrich eran facilmente vistos!).
  A tapa da escotilla foi perforada por tres proxectís á vez e o tanque parou...
  Tamén facía calor no piso de abaixo, a vangarda do Quinto Exército de Tanques da Garda xa rodara contra os granaderos das SS e partes do segundo corpo.
  Os primeiros vehículos soviéticos rodaron na gabia antitanque e diminuíron a velocidade. As armas de disparo rápido "Tigers" -5 e "Panthers" -5 caeron sobre eles. Iso é no que os novos alemáns son fortes é loitar a distancia, para obter vantaxe sobre eles, os tanques soviéticos tiveron que entrar en combate corpo a corpo. Organizar un vertedoiro... Pero tácticamente a decisión foi inexacta, arrincar o campo aberto onde se cavaron as cunetas, para atoparse cos coches que esperaban a "presa". Si, non se acumulan ao mesmo tempo en masa?
  É certo que os Ils soviéticos, a pesar das perdas tanxibles, atravesaron os tanques inimigos, como un pequeno boxeador que se mergullaba baixo a mermelada do xigante, causando danos, incluídas pequenas bombas. É certo, nalgúns "Tigres" -5, estaban enriba da reixa, pero moitos vehículos, a infantería alemá, víronse obrigados a configurar a protección literalmente en movemento.
  Friedrich pensou que se os rusos lanzaran un ataque máis concentrado, terían moitas máis posibilidades de "unha chea de poucos" e rendibles combates corpo a corpo.
  Os embestidos dos pilotos vermellos continuaron, pero por exemplo contra o moi áxil "Salamandra" -3, esta táctica non deu os resultados esperados. As perdas da aviación alemá foron crecendo, así como aínda máis das soviéticas. Pero xa non era unha loita sen resposta. Moitos pilotos soviéticos tiñan unha experiencia decente, non foi por nada que cubriron Moscova, polo que os nazis puxéronse bastante mal.
  Friedrich, cuxo talento se agudizou incriblemente, sempre evitou os golpes e golpeou intuitivamente aos loitadores soviéticos máis perigosos. Tentando noquear aos líderes. Fíxoo, e funcionou sen fallas. Na miña cabeza, por certo, había un baleiro, e unha falta de percepción da batalla como tal. O corpo reaccionou, os obxectivos foron capturados, non houbo fallos. Algunhas veces ata conseguiu tanques.
  E moitos centos, se non miles de avións de todo tipo, parpadeaban e escintilaban ante os meus ollos. Aquí, por exemplo, Huffman no seu Non-362 ... Loita dun xeito especial, velocidade, un tirón de máquina a reacción e escombros voan en todas direccións ... E os rusos tampouco están mal.... Aí é onde está Kozhedub, sería hora de desenergizarlo ... Friedrich móvese como mínimo, agora non hai que virar, bater economicamente, pero só, cambiando lixeiramente da derrota.
  A munición está a esgotarse, así como o combustible dos tanques, e dende as posicións alemás chegan impresionantes reforzos. As salamandras, e mesmo varios formidables Me-362, son os primeiros en entrar na batalla, e detrás delas o resto do campamento de mosquitos nazi. De novo, costa a costa... Os avións soviéticos tamén comezan a retirarse. Están quedando sen combustible, e as perdas superáronse: todos os límites concebibles e inconcibibles. Friedrich volve e pregunta a Helga:
  - Todo está ben?
  A rapaza responde:
  - O avión está en movemento! Derribei seis tanques e un caza...
  Friedrich asubiou:
  - Si, superáchesme ata a min no número de tanques destruídos. Eu persoalmente destruín só cinco coches con fociños!
  Helga riu.
  - E cantos avións?
  - Avións? - A cabeza de Friedrich brillou números... - ¡Exactamente trescentos un! Novo récord mundial. Velaquí o logro...
  Helga exclamou:
  - Si, só es un cabaleiro! Non, pronto o deus da destrución. O gran Kali mesmo... o loitador universal!
  Friedrich corrixiu educadamente:
  - En realidade, Kali non é un deus, senón a deusa do mal. É dicir, unha muller, aínda que no hinduísmo unha divindade moi venerada e popular. Construíronlle moitos templos e ofrécense oracións.
  O neno de súpeto decatouse de que se rabuñaba severamente o xeonllo na panca. E maldito:
  - Carallo! Non pagaba a pena facer un xiro, nun vehículo tan armado.
  Helga dixo con preocupación:
  - E o seguinte voo que tes sen min?
  Friedrich confirmou facilmente:
  - Si, o teu Fokken aínda estará reabastecido e cargado, e o meu xa está listo. Simplemente non fales, só coida de ti!
  Helga dixo enfáticamente:
  - Non! O meu consello para ti é que loitas e loitas o mellor que poidas... Se é posible.
  Os avións aterraron e Friedrich correu ao seguinte coche. A combinación seleccionada do Me-362 e do asalto F -490 foi a óptima para o superass de todos os tempos e pobos.
  Friedrich, sentindo cos pés descalzos os afiados e ásperos pedais do Fokken-Wulf-4, comezou a espremer a velocidade e a cantar:
  - Vou loitar! Vou esmagar a criatura en po!
  A batalla en Krasnogvardeisk continuou. Ademais dos tanques do propio exército de Rotmistrov, cen e medio de vehículos soviéticos, tomados do flanco sur e da zona da fronte soviética de Kashirna, chegaron a tempo para o campo de batalla. É certo que ata agora só chegou o primeiro lote de coches. A aviación soviética tampouco pensou en renderse, pero ata agora non estivo especialmente activa.
  Friedrich púxose a traballar nos tanques, utilizando os seus canóns especialmente deseñados para este fin. Na súa opinión, o calibre de 37 milímetros aínda era ideal para este fin. Aquí, por exemplo, Rudel con tales armas, sen ningún transo de combate, destruíu, ou mellor, o que é máis xusto, derrubou 534 tanques durante toda a guerra. Pero era unha persoa común, non Friedrich quen. O neno recordou como o seu pai lle dixo á súa nai que o efecto combinado sobre o feto que levaba no útero do neno, ademais da manifestación de capacidades fenomenais como a puberdade, podía converter á descendencia nun psicópata...
  Quizais o seu transo de combate, e este superpoder dun guerreiro, tamén sexa consecuencia dun impacto, cuxa natureza descoñece.
  Pero agora están chegando os tanques, para o piloto, os seus movementos parecen lentos, e máis aínda para Friedrich. O novo as comezou a desprenderse dun plano horizontal. Só dispara e golpea. Destellos de luz, de pequenas explosións, escotillas atravesadas. Ao mesmo tempo, acenden moitos coches, xa que os tanques de gasolina están situados no compartimento de loita. E destrución, o T-34 voou como un cañón de estilingue.
  Moitas veces golpear proxectís provocaba a detonación de munición. E isto á súa vez...
  Friedrich non pensou en tales bagatelas, el observou a imaxe cando, despois de sufrir grandes perdas e decatarse da inutilidade dos intentos de romper, que as cunetas cavadas polo pobo soviético, os tanques de garda movéronse.
  Pero aquí tamén lles agardaba unha desagradable sorpresa. Dúas ducias de "Superferdinands" conseguiron achegarse. Eles, por desgraza, tiñan unhas características de condución máis fortes, grazas ao uso de motores americanos.
  Os vehículos soviéticos movéronse por un campo aberto, o que significa que os lendarios cazas xa podían atacar a tres quilómetros de distancia. Por suposto, os "Superferdinands" fallaron, pero a alta taxa de disparo dos canóns antiaéreos permitiulles golpear con bastante frecuencia. Ademais, o campo foi moi excavado e arado con proxectís, e o T-34-85 non puido coller velocidade. Pero aínda se movían como ondas durante unha erupción. E os Panthers -5 e as áxiles bruxas americanas -5, cazacarros de alta velocidade, apresuráronse en auxilio dos Ferdinand -4.
  Friedrich intentou eliminar (puramente inconscientemente) os comandantes. Mesmo os meus dedos agarrados pola tensión. E houbo froitas! O mozo terminador, desde unha proxección horizontal, derrubou corenta e dous tanques T-34, tres KV-s e dous Su-122. Poderían ser tres coches máis, pero foron distraídos por unha incursión de cazas soviéticos e, o máis importante, por avións de ataque. Segundo eles, Friedrich comezou a plantar tanto unha pistola de aire comprimido de 37 milímetros como dúas de 20 milímetros (tamén bastante rechamante, se golpeas unha lanterna ou un tanque de gasolina ou un motor.
  Só vinte e sete avións, e dezaoito deles Ils... Non está nada mal, tendo en conta a importancia de cada tanque, mesmo danados nesta teimuda batalla... Aquí tes uns cantos T-34-85 acelerados, e aínda romperon para pechar. rango. Aquí arderon as "Bruxas" americanas, débilmente blindadas, -5.
  Friedrich viu o avión de ataque de Hans-Ulrich Rudel. Este xa famoso as, ao parecer, tamén decidiu substituír o "Shtuka" por un Focken-Wulf-5 máis forte e rápido. O seu emblema do facho é coñecido por todos. Preguntoulle a Friedrich:
  - Como estás, anxo da morte!
  O Neno Terminator respondeu:
  - Asuntos na Gestapo, e teño logros!
  Rudel asegurou:
  - E estou ben! Pero como consegues disparar con tanta precisión e rapidez, e mesmo desde un plano horizontal?
  O neno as, rindo, respondeu ou mesmo cantou:
  - Todo o imposible é posible, sei con certeza! Atopar o diamante dos reis da Terra en auga corrente!
  - ¡Nada, chegarei ata os trinta ao final do día! Rudel prometeu.
  Retorno, substitución da aeronave, e de novo o Me-362 nativo, a aeronave, que, excepto os buracos de bala nas ás, non recibiu ningún dano baixo o liderado de Volka. E por suposto a batalla de tanques....
  Facía calor en Krasgvardeisky. As columnas do Quinto Exército da Garda e as brigadas retiradas doutras frontes arrincaron. Os reforzos arrastráronse ata os alemáns, incluíndo unha ducia de cazatanques estadounidenses, os últimos M-18 con canóns de 110 milímetros. Estas máquinas non eran inferiores en forza letal aos canóns Tiger-5, calibre 105, e mesmo vencían mellor ao T-34, xa que eran menos propensos a rebotar. A arma en si, ao mesmo tempo, tamén é dun canón antiaéreo estadounidense convertido, o que significa que é de disparo rápido. Só aquí a armadura é máis débil que as alemás, pero aínda así 186 milímetros son suficientes para manter o proxectil na fronte. Especialmente en movemento, o T-34-85 é moi frecuentemente manchado.
  Friedrich, aínda de lonxe, sentiu que se achegaba un tsunami, unha nova onda de avións do Exército Vermello. Isto significa que non depende dos tanques, que case se enfrontaron a un axustado, así que deixe que o avión de ataque se encargue deles. Entre eles, por certo, son visibles He-329 moi pesadamente armados e blindados. Como avións de ataque e destructores de tanques son fortes. Especialmente cos canóns Ra-44 de 88 mm, que atravesan non só o teito do tanque, senón tamén na fronte. Só aquí no combate aéreo, esta máquina, por dicilo suavemente, non é tan versátil como a "egua traballadora" Fokken-Wulf.
  Entre os avións de ataque, Friedrich viu o avión de Helga. Ben, claro, de volta nas filas.
  O neno terminador, baixando un pouco polo camiño, abriremos tres tanques e canóns autopropulsados-76, cantou:
  - Teremos un espectáculo! Simplemente a superclase máis alta!
  . CAPÍTULO 18
  Helga respondeu prontamente:
  - ¡Claro que che creo! Non entreguei o meu corazón a unha besta! A resposta daráselle: cres ou non?
  En lugar de responder, Friedrich comezou a disparar dende a longa distancia desde o fondo... E despois gañando altura.
  Había bastantes avións soviéticos, pero aínda menos que a primeira vez. Os pilotos da Luftwaffe sentíronse bastante seguros, como un neno de primeiro curso que vencera a un compañeiro molesto nunha escola descoñecida, despois de que se viu literalmente abrumado pola forza.
  Os pilotos soviéticos fixéronse máis astutos e, despois de caer baixo os golpes, inmediatamente se dividiron en grupos, tentando atraer aos alemáns cara a si mesmos. Friedrich atacounos, subindo polo outeiro. Para el, con todo, a negativa do inimigo a un ataque directo só facilitou a táctica. Pero outros loitadores alemáns subiron á batalla.
  Friedrich observou molesto que o He-362 adoitaba estar por diante del. Pero está ben, dende unha longa distancia de varios quilómetros, ninguén sabe como cortar de todos os xeitos.
  E "Salamandras" -3, como os avións de papel para nenos, saltan, saltan como un tiburón sobre as ondas, e eles mesmos conseguen...
  Friedrich escolleu á súa vítima, o avión de mando, antes de que tivese tempo de pensar en como foi derrubado este coche. O neno sacou a moraleja:
  - Podes perder nunha guerra, a diferenza dos deportes, unha vez, gañas nunha guerra, a diferenza dun xogo, sen fin! Non obstante, as pezas do taboleiro voan só do perdedor, o gañador pon no taboleiro, incluso antes derrubou unidades de combate.
  Con todo, a loita notouse no campo. Por exemplo, Wittmann xa é un as de tanque bastante endurecido, loitou no "Tiger". El, xunto co artillero, tamén fallaba con bastante frecuencia, aínda que o tanque daba a volta facilmente. O artillero Schleich, apenas tivo tempo de limpar a suor da súa cara. A fronte deste monstro de aceiro xa foi golpeada varias veces, pero ata agora conseguiu rebotar. Wittmann gritou a todo pulmón:
  - Que se acheguen, non te pongas nervioso, por favor...
  As impresións dun participante na batalla, o subxefe de persoal da brigada 31, que recentemente se converteu nun heroe da Unión Soviética, Grigory Penezhko, tamén falaron sobre o estado dunha persoa nesas terribles condicións. ... Antes das imaxes mentais, había imaxes pesadas... Houbo tal ruxido que as membranas presionaban, o sangue fluía dos oídos. O ruxido continuo dos motores, o ruxir do metal, o ruxido, as explosións de proxectís, o ruído salvaxe do ferro rasgado... A partir de tiros a quemarropa, torretas xiradas, armas retorcidas, explosión de blindaxes, tanques estoupados.
  O pesado impenetrable "Patton" -3, case a quemarropa intentou tomar o T-34-85 soviético. El gruñía, a armadura blindada abultada. "Meigas" -4 esvarou e tentaron aplicar eles mesmos a manobra. Era coma se fose un exército de cabalería de antigos cabaleiros a piques de matarse entre eles. Moitas veces, ambos os tanques disparaban a quemarropa e explotáronse entre si.
  A partir dos disparos aos tanques de gasolina, os tanques arderon ao instante. Abríronse as escotillas e os equipos de tanques intentaron saír. Grigory viu un mozo tenente, medio queimado, colgado da súa armadura. Ferido, non puido saír da escotilla. E así morreu. Non había ninguén preto que o axudase. Os soldados perderon a noción do tempo, non sentiron sede, nin calor, nin sequera golpes na estreita cabina do tanque. Un pensamento, un desexo - mentres vivo, vence ao inimigo. Os petroleiros soviéticos, que baixaron dos seus vehículos destrozados, buscaron no campo as tripulacións inimigas, tamén quedaron sen equipo, e batéronos con pistolas, agarráronos corpo a corpo.
  Unha imaxe ao estilo do surrealismo do capitán, que, nalgún frenesí, subiu á armadura do destrozado "Tiger" -5 alemán e golpeou a escotilla cunha metralleta para "fumar" aos nazis. alí. Con moita valentía actuou o comandante da compañía de tanques Chertorizhsky. Noqueou, a través do remuíño de proxectís, rompendo no lado do inimigo "Tiger" -5, pero el mesmo foi alcanzado. Saltando do coche, os petroleiros apagaron o lume. E volveron á batalla.
  Helga xa atravesara o teito do tanque de Grigory Penezhko coa última proyectil. O proyectil alcanzou o depósito de gasolina e todo quedou en chamas. As chamas queimaron os petroleiros soviéticos, o que lles obrigou a saltar das súas escotillas. Pero o propio Grigory, que estaba ferido, non tivo tempo de saltar... Ardeu vivo, decatándose en especie do que é o inframundo...
  Friedrich, ao ver que a aeronave inimiga xa se facía máis sabia e tentaba fuxir dun xeito combinado, atacou os tanques el mesmo... Os alemáns pasaron un momento difícil, aínda que os tanques Challenger ingleses máis armados entraron na batalla (O as tripulacións tamén son dos fillos de Gran Bretaña e disparan con extrema precisión!).
  Friedrich está cheo de enerxía demoníaca e emoción, está preparado para varrer só todo e todos, aínda que teñas que loitar con todo un exército de tanques, e máis aínda co aire. Pero tes que volver, o combustible e as municións estanse esgotando, para iso, un voo, derrubando cincuenta e sete avións e derribando trinta e un tanques e seis canóns autopropulsados, ademais de dous vehículos blindados de transporte de persoal máis, tres Katyushas, catro Andryushas, coches que intentaron ir á parte traseira.
  Helga comentou:
  - Os rusos teñen unha canción sobre as mulleres das nosas aldeas! E non só temos mulleres loitadoras, senón homes, o que necesitas!
  Friedrich aceptou:
  - Os nosos homes, o que necesitas, pero as mulleres son mellores!
  Helga dixo maliciosamente:
  - Unha muller gaña derramando bágoas, un home facéndoas verter!
  Friedrich, mostrando os dentes, comentou:
  - Xa que somos agudos, entón non está todo tan mal hoxe!
  Tes que voar só para o seguinte voo ... Ben, se é así, entón non ten sentido perder o ánimo ... Xa fai calor no Focken-Wulf cun motor arrefriado por aire. Moita calor, motor, máis sol, ademais de pouco tempo para arrefriar. O propio Friedrich mesmo quedou sorprendido de como aínda non caera cunha carga tan salvaxe. Despois de todo, é elemental... roe todo o interior...
  Os tanques soviéticos foron completamente reducidos ... Non obstante, os reforzos chegaron de novo aos alemáns e case todos os avións de ataque foron lanzados á batalla ... Pero os reforzos tamén son axeitados para Rotmistrov ... Os mesmos tanques doutra fronte.
  Pero o aire é moito máis tranquilo, aínda que hai lotes separados de cazas, ou avións de ataque.
  Friedrich repite as vellas tácticas probadas, xa sabe que ela non o defraudará. E os alemáns...
  Tamén se está a realizar un reagrupamento, xa que a maioría dos tanques soviéticos xa foron destruídos, entón podes tentar atacarte... Wittmann comentou tristemente:
  - Oito tanques foron noqueados... Por un día é bo, pero para tal día é malo...
  A guía corrixiu:
  - En realidade, doce....
  Wittmann interrompeu:
  - Catro coches destruídos cando os rusos subiron por unha profunda gabia antitanque - non contes! Era elemental. Si, e a munición debe ser reabastecida ...
  Pero os tanques soviéticos se precipitaron de novo cara adiante cando o avión de ataque empezou a collelos. En particular, Friedrich, que disparou cincuenta e cinco proxectís, dos cales corenta e nove tanques T-34 e seis canóns autopropulsados. E levoulle cinco minutos e medio... Esa é a batalla... Por suposto, podería ter sido máis... Friedrich pensou, por que debería disparar desde dous canóns á vez? E un é bastante... Mentres tanto...
  Helga coñeceuno no aeroporto, bicouno tan apaixonadamente, murmurou:
  - Aquí está a encarnación da cabalería - Don Quixote!
  - Que dixeches? espetou Friedrich.
  A nena recuperouse inmediatamente:
  - Perdón cachorro de lobo... ¡Quería dicir Lancelot!
  O neno as espetou:
  - Entón outro asunto! Despois de todo, Don Quixote é unha parodia dun cabaleiro. A cabalería tola e a nobreza desinteresada son ridiculizadas en certo modo!
  Helga aceptou.
  - Eu, en xeral, enténdoo! Pero...
  Friedrich interrompeu á rapaza:
  - En avións vivos!
  As tripulacións de tanques e pilotos soviéticos parecen ter feito un último intento de cambiar o rumbo dunha batalla extremadamente infructuosa. O xeneral Gota, como un comandante experimentado que xa estudara a fondo as tácticas dos rusos, non tiña présa por atacar, e mesmo se inclinou lixeiramente para aproveitar a vantaxe en potencia de lume ao cento por cento. E por suposto, reserva. Esta é a táctica dun boxeador alto que se retira diante do home baixo, funciona como segundo número, pero non permite que o pinscher de tamaño inferior achegue a distancia e obteña vantaxe. Ben, Rotmistrov non ten outra opción! Ou atacar ou morrer! Este último é mellor, aínda que ambos poden estar xuntos!
  Ben, Friedrich tamén ten que loitar con avións... Tamén é unha loita, e o inimigo é valente...
  Pero primeiro, o neno terminador disparou a quince atacando tanques T-34-85. Tan etéreo nun estalido...
  Helga exclamou:
  Vostede é o emperador do aire! ¡Así será famoso o Terceiro Reich!
  Friedrich respondeulle:
  - E xa é famoso! E non tes que eloxiar!
  Helga gritou:
  - E ti o glorificas aínda máis!
  - Intentareo! Friedrich rosmou.
  Volveu a caer nun transo de ultracombate. Pensamentos estraños xiraban na cabeza do neno. Por exemplo, que lle pasará despois da vitoria do Terceiro Reich? Por suposto, o patrocinio da muller do emperador proporcionaralle o posto máis alto e o seu fillo converterase no herdeiro do Gran Imperio. Vistas emocionantes! E os rusos, por fin, aprenden a orde e a disciplina á que nin Stalin, o sanguento xeorxiano, non podía afeitalos.
  Aínda que, por suposto, a vitoria aínda está lonxe... Ou pode levar e converter o loitador chocando contra o Fritz. Así, matar varias ducias de vehículos fascistas e volver á URSS como un heroe?
  Pero, ¿axudaralle se fusilan os heroes da guerra que escaparon do cativerio, pero... Stalin non confía en ninguén, dixo que non ten un fillo, Yakovlev! Así que xa non pode volver a Friedrich... Sobre todo despois do que fixo... Foi posible fuxir á URSS inmediatamente, cando só lle deron a "Stuka". O neno sería perdoado... Pois quizais o mandaron aos batallóns penais, e se tamén derrubou algúns dos nazis... Si, tivo ocasión de volver... Pero agora, na URSS non o aforrará, quedou demasiado sanguento....
  Friedrich pensou, ben, por que non desertou ao lado dos soviéticos. Ben, vale, uniuse ás Xuventudes Hitlerianas, estando no centro de Berlín, entón non tiña outro xeito de sobrevivir. Pero por que matou os comisarios? Poderías simplemente apagalo... Por que espertou de súpeto nel unha besta salvaxe... Nin sequera unha besta, porque os animais adoitan matar para comer ou por mor dunha sensación de fame. O home, pola contra, converteu matar en diversión, converténdose en peor que un tigre...
  Que pasou con el de que o asasinato comezou a traer alegría, e o desexo de exaltarse no Terceiro Reich, de facer carreira captou toda a esencia? En quen se converteu,.. Por que perdeu o sentimento de patriotismo e apego ao seu pobo?
  Porén, ten un? Aquí está o mesmo xeneral Vlasov ou Boris Alekseevich Smyslovsky. Aquí, tamén, unha persoa estraña, parecía un representante exemplar do corpo nobre da Rusia tsarista. E tivo que ir ao lado de Hitler e doutros fascistas. Oficial do Exército Imperial Ruso, capitán. Despois da Guerra Civil, foi internado en Polonia, despois emigrou a Alemaña. Entrou ao servizo no exército alemán. De 1928 a 1932 estudou nos Cursos Superiores do Departamento Militar (Academia do Estado Maior) da Reichswehr. Durante a Segunda Guerra Mundial, participou activamente na formación de unidades de voluntarios rusos. Cría que os alemáns podían contribuír á restauración de Rusia: "A vitoria dos exércitos alemáns debería levarnos a Moscova e transferir gradualmente o poder ás nosas mans. Os alemáns, aínda despois da derrota parcial da Rusia soviética, terán que loitar contra o mundo anglosaxón durante moito tempo. O tempo traballará ao noso favor, e eles non dependerán de nós. A nosa importancia como aliado aumentará e teremos total liberdade de acción política".
  A cabeza do neno flotaba sobre o que lera antes en Internet... Por casualidade, os seus ollos percorreron a páxina do libro de referencia - "cómplices del nazismo - a vergoña da nación!"
  É certo que, ao mesmo tempo, nunca colaborou co xeneral A. A. Vlasov, xa que non compartía nin as súas opinións nin o seu plan de acción, pero reuniuse persoalmente con el tres veces, principalmente por instrucións do Estado Maior alemán.
  Friedrich interrompeu os seus pensamentos... Oitenta e tres avións soviéticos foron derrubados, e os últimos proyectiles xa están a ser plantados en tanques, e xa é posible volver... Pois que cabrón é... Como ten. caído... puta sanguenta! Os ollos mollaronse inmediatamente... As pingas salgadas de bágoas fluían polas suaves meixelas de neno... Que amargo, ata disparate!
  Ao seu regreso, a visión dunha Helga cansa pero alegre inmediatamente levantou o seu ánimo, e volveu precipitarse á batalla... ¡É un guerreiro! Entón, naceu para gañar, e cuxa nación é máis débil, non é amigo dela!
  Helga notou de súpeto:
  - Estás chorando?
  Friedrich negou coa cabeza.
  - Xa me choran os ollos, de cansazo! Que batalla! Hai seis días que non pecho os ollos! E antes diso, case non durmía!
  Helga consolou:
  - Aquí pecharase o caldeiro e durmiremos un pouco... Queda un pouco. Só un pouco para gañar!
  Voo no Focken-Wulfach-4, os avións inimigos non son visibles e queda pouco dos tanques. Pero ata os que hai hai que rematar.
  Helga murmura á radio:
  - Pois imos collelos! Así que torce o oito!
  Friedrich ríe.
  - Torcer oito é mellor que levar seis nas correas dos ombreiros!
  A nena, despois de bater o coche nun mergullo, ladrou:
  - Non, non te podes imaxinar como un seis. Tes a raza dun rei.
  Do Quinto Exército da Garda había cornos e patas. Agora Gotha deu a orde de avanzar, sobre todo porque xa era noite, a hora xa pasara ben pasada a cea, e a escuridade comezou a achegarse.
  No campo de batalla houbo máis de mil e cen tanques soviéticos destrozados e destruídos, e uns trescentos tanques alemáns que sufriron algún tipo de dano. Deles, uns sesenta e cinco coches non foron de ningún xeito obxecto de restauración.
  E Friedrich, deixando a súa moza durmir nun berce, aínda voaba. Esta vez foi redirixido para suprimir a artillería. A marcha desesperada de Rotmistov desviou parte das forzas, os exércitos de Meinshein, que non avanzaron máis de doce quilómetros nun día e pola noite. Caeu a noite, pero os Stormtroopers seguían traballando. Só cambiaron de piloto.
  Unha vez máis, Friedrich atopouse con bombardeiros nocturnos U-2. Os coches voaron case preto do chan - voo a baixo nivel. Terían a oportunidade de escapar con tal disfraz, pero nesta situación, o instinto diabólico do mozo terminador funcionou.
  Ademais, Friedrich de súpeto sentiu moita vergoña das súas bágoas, e púxose furioso... Incluso o aspecto do neno cambiou. E palabras completamente diferentes, doutra canción, abalanzáronme pola cabeza;
  A ira espállase polo corpo nunha onda ardente,
  É imposible entender tal cousa e o que me pasa agora!
  Aquí o inframundo abriu toda a negrura da alma,
  Quero pazos: non me basta cunha namorada e un paraíso nunha cabana!
  
  E como pasou todo, nin Deus o sabe,
  Fíxenme un cabrón traidor, pero ata agora estou morto!
  De onde é esta revelación, quen a deu a luz,
  Inspiro nun bol: forzas poderosas!
  
  O Diaño arrastrounos nunha rede, arroxándonos a un círculo vicioso,
  Aconteceu, quedei atrapado na rede!
  Pero romperei a rede e aceptarei a Deus co meu corazón,
  Non só maldixes a lúa celestial!
  E estes son irmáns de armas que sei seguro!
  
  Oh, dáme unha oportunidade, santo Señor
  Miña natureza, es traizón e infamia!
  Eu quería carne, salvo só carne,
  E acabou no abismo, onde a sabedoría quedou durmida!
  
  O fascista dixo: nos serves...
  Recibirás terra, diñeiro, recoñecemento de títulos!
  Pero renuncia á túa alma
  E este é o peor castigo do mundo!
  
  Pero eu son un débil, metido nun lío,
  E destruíu o vivo, a honra e a conciencia en si mesmo!
  Así sexa, feito duro
  Despois de todo, non é unha novela, é só unha historia!
  
  Que debo facer, camiño de volta;
  Xa non queda, e agora polo menos o pescozo está nun lazo!
  Pero o demo dixo: acaba coa lea,
  Que covardía, créanos, non acepto!
  Friedrich rematou esta "vocal", derrubando as "orellas" e entón sentiuse extremadamente canso... E o que xa floreceu, o que significa que chegou un novo día o 11 de xullo. E leva sete días en pé...
  Despois de aterrar, o neno apenas conseguiu correr ata a litera e inmediatamente caeu;
  O soño resultou ser moi tenso... Friedrich soñou que era un estudante e que estaba escoitando unha conferencia. Ademais, o profesor do crecemento xigantesco cóntao con tal entusiasmo e fervor que escoitas involuntariamente. Alí estamos a falar dun inimigo histórico de longa data de Rusia, os Estados Unidos. Parece que na súa terra por fin se lles ocorreu unha digna arma de represalia;
  - Debería ser consciente de que o Exército do Pentágono despregou a súa mellor forza de ataque na loita contra o noso desexo de romper o camiño cara a outros mundos. Enviei un telegrama aos militares da OTAN, onde declarei que non me ía apoderar da terra, que estaba a realizar investigacións pacíficas destinadas ao beneficio de toda a humanidade. Non entenderon a miña mensaxe, miden a todos na súa dubidosa e egoísta escala de valores. Estes bastardos megalómano pensan que poden controlar a toda a humanidade. Pensan que se teñen unha paixón maníaca pola captura e a destrución, entón outros representantes doutros mundos deberían ter a mesma paixón animal.
  O orador fixo unha pausa e escoitou unha xenerosa onda de aplausos. E Volka tamén o aplaudiu con forza, aínda que non lle gustaba recoñecer ás autoridades detrás del. Ben, o poderoso xigante continuou:
  - Non son unha besta nin un depredador, pero son capaz e pretendo defenderme, o ben da miña civilización depende da miña loita, e se os meus inimigos e os inimigos da miña civilización pretenden atacar, entón pretendo defender. eu mesmo. Destruirei aos que se interpoñen entre min e a liberdade. Aqueles que case escravizaron á humanidade, considerándose a nación máis alta, máis aló da xurisdición das persoas, enfrontaranse á retribución. A un grupo de oligarcas xa lle dei un céntimo a cada un, mostrareilles un exemplo de persoa capaz de loitar, e non pasar por debaixo do machado coma unha ovella submisa. Debemos unirnos todos, porque esta é a nosa causa común, porque na Terra, pronto non haberá nada que respirar. Agora aos negocios. Para derrotar ás flotas estadounidenses e da OTAN, necesitamos grandes reservas de enerxía ilimitadas, unha arma fundamentalmente nova, e témola. Para moitos, incluso os mellores de vós, a bomba H parece ser o definitivo. Moitos, incluso os mellores de vós, asumen que non hai outro xeito máis poderoso de obter enerxía, agás a aniquilación que pode ser difícil de implementar na práctica. Todos vostedes están familiarizados coas reaccións termonucleares, a fusión de átomos de hidróxeno e a formación de helio. Pois outros elementos ata o ferro. A fusión nuclear dá luz ás estrelas durante miles de millóns de anos. E para moitos de vós parécelle incrible que se poidan levar a cabo reaccións de síntese fundamentalmente novas: practicamente non existen na natureza. Moitos de vós estádes cheos de pensamentos estereotipados de que se a reacción non existe na natureza, entón non pode existir en principio. Que delirio absurdo, a ciencia das supercivilizacións proporciona un xeito de obter xigantescas masas de enerxía a unha escala e reaccións que non existen na natureza. Xa sabedes a existencia dos quarks: as minipartículas que forman as partículas elementais. Incluso a túa ciencia descubriu centos de partículas elementais. Ademais delas, que tamén rexistrou a túa ciencia, hai partículas de varios tipos, moitas das cales che parecen estrañas, ou mesmo superfluas. Chámache a atención a diversidade de quarks, que é difícil de explicar do xeito lóxico habitual. Máis recentemente, os teus científicos descubriron partículas chamadas preóns, as partículas que forman os quarks, e non puideches chegar e estudalas correctamente. Pois aínda non conseguiches extraer do núcleo non só preóns, nin sequera quarks. Ben, que tipo de enerxía se pode obter debido á súa fusión ou división: inconmensurable mesmo en comparación cunha reacción termonuclear. Mesmo co nivel moderno, bastante baixo da ciencia terrestre, hai cálculos teóricos que demostran que canto máis pequena é a partícula, máis enerxía extrae. Isto suxire que se fose posible dominar esa enerxía, sería posible obter unha fonte case ilimitada de recursos enerxéticos. Non obstante, ningún científico terrestre non conseguiu recrear só a reacción de fusión das micropartículas, senón mesmo extraer un quark libre do núcleo.
  Incluso conseguir un quark libre e non vinculado aínda non é un éxito. Cal é a razón pola que a reacción ao romper ou fusionar partículas ultralixeiras aínda non é posible, non só para repetir, senón mesmo para fixar na natureza. A razón reside nisto: é por iso que a reacción termonuclear é tan difícil que, en sentido figurado, mesmo se lle chama heroe de brazos moi curtos. Para provocar unha reacción termonuclear, é necesaria a enerxía dunha bomba atómica; para que unha bomba atómica explote, son necesarios explosivos convencionais. Para provocar unha reacción de fusión de quarks, non hai suficiente reacción dunha explosión dunha carga termonuclear, a súa potencia non é suficiente para a reacción, polo que non se atopan quarks superpesados na natureza. Non hai un paso intermedio, un paso que separa e clasifica as reaccións dentro da fusión atómica. Na fusión termonuclear, hai etapas unha tras outra, que van aumentando en termos de enerxía liberada. Unha reacción que libera moita máis enerxía que unha explosión termonuclear e que é extremadamente rara: unha reacción de aniquilación. Provén do contacto da materia e a antimateria. Na natureza, é raro, extremadamente raro, porque no mundo real case non hai antimateria. A reacción de aniquilación é rara na natureza, non hai un paso intermedio entre a reacción de fusión dos elementos e unha reacción termonuclear. A esencia do problema é que a propia antimateria non está feita de materia simple. Dentro do noso sistema visible, non podemos observalo. Pero se te moveses no espazo e te atopases na unión dos universos, na fronteira do mundo e do antimundo, verías como o proceso de aniquilación avanza a gran escala. A esencia do problema resultou estar na obtención dunha cantidade suficiente de antimateria, é dicir, materia que non podería existir no mundo real. Estaría en contacto constantemente coa materia ordinaria real, tería que aniquilarse ou explotar, do mesmo xeito que dous elementos químicos inofensivos por separado explotan cando entran en contacto. Os protóns, neutróns, electróns, en contacto con positróns, antineutróns, antielectróns converteríanse en fotóns e outras partículas que corren en diferentes direccións. A súa velocidade de expansión é colosal e supera a velocidade da luz. Si, durante a aniquilación a gran escala, as partículas pasan a velocidade de superluz, afastándose unhas das outras. É difícil obter antimateria dun xeito sinxelo, acelerando partículas sobre aceleradores. O resultado obtido deste xeito nunca xustificará os custos. Non obstante, atopouse experimentalmente un xeito eficaz de obter antimateria a escala sólida. A súa esencia reside no feito de que a probabilidade de obter antimateria, así como materia, é aproximadamente a mesma, o que significa que a diferenza entre a antimateria e a materia ordinaria non é grande e non se precisa moita enerxía para cambiar a polaridade da materia. Isto pódese facer usando unha radiación non tan forte dun campo especial e unha onda de natureza especial. Ademais dos quarks, preóns, hai creóns, reson, forkons, ryumons, horodons, romons, etc. A radiación a un nivel telepático especial cambia a estrutura da materia no nivel de resonancia creon, cambiando só lixeiramente, cambiando a estrutura do disposición de micropartículas. O descubrimento de ondas especiais revolucionou a ciencia e a sociedade. Pero cuxa radiación, que nivel podería cambiar o tipo de materia, trasladándoa a un nivel cualitativamente novo, cambiando as características da materia. Descubriuse un novo tipo de radiación no estudo das capacidades humanas, as súas extraordinarias habilidades. Os Hitlernators antes que outras nacións e pobos dominamos habilidades extra. A nova radiación telepática penetrou chumbo e supermateriais sólidos aínda máis densos, o que en si mesmo indicaba un sistema diferente e un rango de radiación diferente. Incluso no teu nivel de ciencia e civilización, hai e creou radiacións que exceden a velocidade da luz. Da radiación radioactiva Alfa, Beta, Gamma, xa os raios Beta móvense un pouco máis que a velocidade da luz, e coa radiación Gamma-AS, o exceso de velocidade da luz é case unha vez e media. No planeta Terra xa descubriron experimentalmente a radiación das ondas Klekon e Der, que superan dúas veces a velocidade da luz. É certo, mentres se están xerando en microdoses, nin sequera son conscientes das perspectivas. Direi máis entre a velocidade da radiación e a súa capacidade de penetración na materia, hai unha conexión directa. Canto máis curto sexa o rango de ondas, maior será o poder de penetración, maior será a velocidade da radiación. Os raios gamma só despois de pasar un centímetro de chumbo se atenúan á metade. Para as radiacións de Klecon e Der, o poder de penetración é aínda maior. A radiación de rango extra, xa sexa aura, teletransportación, telequinese, telepatía, cibercinese, tormocinese, plasmocinese, ten a maior velocidade e todo o rango de penetración. É dicir, é na chamada superestrutura espiritual onde se atopa a clave para controlar os mundos, para dominar formas de enerxía sen precedentes. As novas formas de enerxía abren o camiño ás máis novas formas de medición, medidas do micromundo que son capaces de enraizarse e realizarse no macrocosmos, trasladando as medicións entre micropartículas fundamentais ao mundo real, o chamado rolling. do espazo. Un novo tipo de enerxía dará unha nova arma, emitirá raios Z-56 e esmagará a armada do agresor en pó. Agora podería explicar con máis detalle a esencia da nova enerxía e describir polo miúdo como xorde, así como o efecto da fusión, pero xa nos deron un ultimato. Estes gorilas pensan asustarnos, pero aínda que capitulemos, non poden resistir a tentación de arar a illa e ferrola con bombas e descargas de canóns pesados. Se non hai acción militar, entón por que os ianquis reuniron tal armada, necesitan un acto de intimidación, un exemplo para o mundo enteiro. As túas vidas dependen de min. Ensinareille ao agresor unha lección que lembrará toda a vida, e quen quede vivo, envexará aos mortos!
  Nesta frase, o soño de Friedrich interrompeuse. Abriu frenéticamente os ollos. Helga púxose diante del e levaba ramos de flores nas súas mans, e entre os dedos dunha perna espida de nena había unha rosa, coa que lle facía cóxegas cariñosamente no tacón espido e rosado do neno.
  - Ben, dorme un pouco. É hora de cear!
  Friedrich levantouse de un salto e inmediatamente chupou o estómago ... Pero si, levaba unha semana sen comer case nada. Só bebía chocolate enriquecido diluído con auga. O neno mirou o sol e quedou sorprendido:
  - É raro, pasei unhas cinco horas, pero parece moito menos. Nin sequera tiven tempo de escoitar a conferencia máis interesante sobre as novas armas!
  Helga riu.
  - Sobre a nova arma? Si, cando loitan grandes guerreiros, a técnica máis antiga permite que todos gañen. Pero primeiro, come un pouco de sopa de peixe. Un par de nenas, os teus fans, soldáronche especialmente para ti. Coma e virán novas forzas.
  Friedrich tomou con pracer a sopa de peixe, que lle parecía o prato máis delicioso do planeta Terra. O neno baleirou o bombín e sentiu unha pesadez no estómago. Pero, a pesar diso, alegremente saltou e correu ao coche.
  - Pois, Helga, volveremos loitar!
  A nena respondeu brincadeira:
  - E como!
  E agora o fiable cabalo Me-362, xunto co inseparable satélite Fokken-Wulf-4, volve atormentar a atmosfera con hélices. E iso na guerra como na guerra. Friedrich preguntoulle a Helga:
  Cal é o teu pasatempo favorito ademais da loita?
  A rapaza riu suavemente e respondeu:
  - É difícil sequera dicir! Aínda que o sabes. Eu estaba na talla de madeira. Resultaron tan fermosos patróns... E tamén tentei escribir historias fantásticas. Só cando escribín un par, todo o mundo comezou a rirse de min. E sentín tanta vergoña que deixei de compoñeras. Sabes o desagradable que é cando se rin de ti!
  Friedrich aceptou:
  - Si, entendo! Aínda que agora estou no cumio da fama! Pero en canto morro, estou case...
  Helga interrompeu:
  - Non! Confía en min, non se esquecerán! Creo que o teu nome chamarase exército aéreo, ou algunhas das cidades do leste conquistadas. Ou quizais unha rúa de Berlín!
  Friedrich riu.
  - Si, consoláchesme!
  Helga engadiu en serio:
  - Quizais ata un pedido na aviación sexa aprobado co teu retrato. En primeiro lugar, tes unha cara tan doce e, en segundo lugar, o teu resultado, xa máis de vinte mil cincocentos avións inimigos, é improbable que ninguén o supere!
  Friedrich tamén se opuxo moi seriamente:
  - Non, poden superar se a guerra coa URSS se prolonga moito tempo, ou se aínda teñen que lidar cos aliados de onte. Así que todo é posible... Pero, en principio, é posible chegar a mil avións! Que podo facer e isto!
  A conversa interrompeuse, un pequeno escuadrón de loitadores inimigos voou por diante, e entón tiveron que tomar en serio as armas.
  A pesar da extrema fatiga e esgotamento do exército nazi, a vitoria en Krasnogvardeisky inspirou aos Fritz e á manada multitribal a facer novas proezas.
  Os nazis non se atreveron a atacar Moscova, e atacaron a cidade de Pavlovsky Posad, situada ao leste, e fortificaron as zonas adxacentes a ela.
  Os soldados soviéticos, se non, non se poderían loitar con valentía, pero o corredor entre as cuñas alemás estreitarase tanto á noite que xa estaba a ser atravesado.
  Friedrich e Helga tiveron de novo que asumir os tanques, que tentaron contraatacar e tapar a brecha. E entón mostráronse e perfectamente. O mozo conseguiu superar os cincocentos en tanques! E este é xeralmente un logro da clase ultra!
  Friedrich realmente sentiu alegría por ser tan xenial! Que é o mellor guerreiro de todos os tempos e pobos significa unha clase de clases! E que se sente ser máis alto e máis chulo que todos! Friedrich é lobo, que significa lobo!
  Xa estaba escuro, e a batalla aínda non morreu. Columnas alemás do norte, onde as hordas do famoso Rommel foron desgarradas, e do sur, onde o paso de Mainstein, rodeaba a cidade de Pavlovsky Posad. Xa á media noite, os tanques de Gotha e, en primeiro lugar, varios Ferdinand-4 irromperon nos arredores desta aldea... Pero víronse obrigados a parar. Entón Gota deu a orde de sortear as defensas máis teimosas. Ás dúas da mañá ao leste de Pavlovsky Posad saíron ao encontro partes do segundo corpo das SS e do primeiro corpo de tanques, tamén da URSS. Entón, na noite do 12 de outubro de 1947, un anel de bloqueo pechouse ao redor do grupo militar de Moscova.
  . CAPÍTULO #19
  Na mañá do 13 de outubro de 1947, Friedrich loitou, coma sempre, desinteresadamente e con habilidade. O seu fiel cabalo voador estaba rasgado en altura e o motor, a pesar de que o neno o forzou máis dunha vez, funcionou sen fallas...
  A resistencia das tropas soviéticas debilitouse notablemente... Os nazis aínda non se atreveron a atacar Moscova, que fora convertida nunha fortaleza inexpugnable, senón que se desprazaron cara ao leste. En Pavlovsky Posad, as batallas aínda estaban en pleno apoxeo, os comandantes fascistas negáronse bastante razoablemente a usar tanques na cidade, deixando rumanos, italianos, árabes, indios e outras unidades estranxeiras en asalto.
  Friedrich participou en dúas ou tres pequenas escaramuzas aéreas e, sen dificultade, cortou preto dunha ducia de avións. Outros obxectivos foron terrestres: canóns, obuses, morteiros, Katyushas e, se tes sorte, tanques.
  Este último, en cambio, non se producía con frecuencia. Parece que o consello desapareceu. Ao mediodía, cando a parella de outubro se fixo insoportable, houbo unha breve pausa e Federico, ou como se lle chamaba oficialmente Federico o Grande Bismarck, foi convocado a Smolensk.
  O novo as-terminator parecía moi satisfeito e alegre. Aínda que Friedrich estaba moi amargado e avergoñado da súa traizón, a perspectiva de recibir premios fascistas gustou ao neno.
  Helga foi chamada xunto con el. A nena tamén estaba emocionada e os seus dentes nacarados brillaban cun encantador sorriso de pantera. Ela dixo:
  - Xa ves, o neno lobo, vencemos aos rusos!
  Friedrich non compartía o optimismo neste caso:
  - Ata agora, isto é só un éxito e unha loita intermedios... As batallas e as batallas só están gañando impulso. Pero o comezo e, de feito, con éxito...
  O edificio do comité rexional do PCUS foi elixido para o premio. O enorme aparcadoiro contiña moitos coches de luxo, na súa maioría de fabricación estadounidense.
  De feito, no salón de actos estiveron presentes xenerais títeres do exército estadounidense, do imperio británico, do dominio canadense. Incluso houbo un dos príncipes ingleses... E, por suposto, o propio Hermann Goering e Adolf Hitler... Só iso sorprendeu a Friedrich, Margaret non estaba con el. É raro, quizais só estando embarazada, esta muller excepcional e única non quere poñer en perigo o seu e o fillo recibido do as... Despois de todo, a guerra non é unha broma!
  Ou quizais non quere comunicarse co novo favorito de Hitler co seu marido? Aquí, en xeral, todo é posible e case imposible ler o que hai na mente dunha muller fermosa, como Afrodita, e insidiosa como Hera...
  Non obstante, Friedrich aínda está feliz con iso. Non abondaba coa presenza do Führer para exporse a ela e a ela ao risco de traizoar as súas emocións, cun xesto involuntario ou cunha palabra pouco pensada. Despois de todo, os maridos con cornos, especialmente na persoa do gobernante do medio mundo, son moi perigosos. Mesmo para un tipo tan duro como El é o soldado número un do Terceiro Reich!
  A maioría dos que chegaron para o premio eran pilotos - o propio Goering era un as, un fervoroso admirador da teoría do xeneral Dua - a aviación, o deus das guerras, por suposto, en primeiro lugar as forzas aéreas asignadas. Pero tamén había petroleiros, entre eles o famoso Wittmann. E a entrega de premios comezou con cruces de cabaleiro.
  Cando se chamou a Helga, a nena saltou literalmente coma un cabalo, golpeando os seus talóns. Foi galardoada cunha cruz de cabaleiro e unha insignia especial de loitador, tanques... Ademais, o propio Führer Adolf entregoulle á nena un sable nominal con diamantes, como a mellor muller que se distinguiu como resultado de loitar no Batalla de Moscova.
  Wittmann recibiu unha cruz con follas de carballo, espadas e diamantes, a Estrela da Cruz do Cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes tamén foi premiada ao "bebé" Huffman. Tamén recibiu un premio o as americano coa súa invariable camiseta de vaqueiro.
  Friedrich foi premiado co último... Era bastante lóxico, porque era o mellor dos mellores. O alto galardón, a Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, e follas de carballo, espadas e diamantes, foi entregado aos sons ameazadores do himno nazi. Ademais, entregáronse catro distintivos para catrocentos cincocentos avións e para catrocentos cincocentos tanques. Estas insignias tamén eran de ouro, e cincocentas ata con diamantes pequenos.
  Hitler estreitou a man de Friedrich durante moito tempo e dixo algo con entusiasmo... O neno devorou a famosa cruz cos seus ollos. Os diamantes adornaban follas de carballo platino e empuñaduras de espada. Unha figura brillou na miña memoria de que ata cruces de cabaleiros comúns con diamantes, só vinte e sete ordes deste tipo foron concedidas durante toda a guerra. Ben, neste momento é aínda menos ... Aínda non se estableceu un grao superior de premio, a Cruz de Cabaleiro, onde as follas de prata son substituídas por outras de ouro.
  Con todo, os premios non quedaron aí. Hitler anunciou que Friedrich recibiu o grao de maior mariscal de campo da Forza Aérea e da Garda das SS, coa concesión de armas personalizadas e unha bonificación dun millón cincocentos mil marcos (o custo dos quince Panthers máis novos).
  A arma nominal era a mesma que o sabre doado a Helga, feito de aceiro de Damasco, cunha empuñadura moi ben decorada con diamantes e esmeraldas.
  Friedrich non puido resistir a tentación e varias veces axitou un arma digna do sultán. O mango era cómodo e o sable estaba perfectamente equilibrado e parecía lixeiro para unha man forte de neno.
  Entón falou o xeneral estadounidense Mankurt, que pasou á historia como o autor da expresión popular: que se equivoque o meu país, pero este é o meu país!
  Ademais, este comandante fíxose famoso pola súa monstruosa crueldade, incluíndo aos prisioneiros de guerra.
  Mankurt dixo con dureza:
  - Os bárbaros rusos apoderáronse de moitas terras, creando un enorme cuartel no que reina unha lea eterna. Canto tempo atormentará o seu réxime terrorista a un sexto da humanidade? Os pobos de Rusia agardan a liberación e a chegada á súa terra do exército da Europa libre e dos Estados Unidos. E polo tanto, Estados Unidos fará todo o posible para derrotar á URSS. O fluxo dos nosos equipos e voluntarios de todo o mundo intensificarase e aumentará! (aplausos tormentosos). Todos os países do mundo unidos contra o contaxio bolxevique. O Señor Deus e o exército celestial están connosco. Adiante pola vitoria!
  Un inglés seguiuno e despois diso, o Führer interrompeu a parte oficial da cerimonia, anunciando o comezo do balón. Inmediatamente, moitas nenas e mulleres apareceron listas para facer un par de heroes famosos.
  Friedrich quería elixir a Helga como parella, pero ela negouse inesperadamente, dicindo que o costume non ordena bailar con socios ou compañeiros de armas militares. Ben, por que o neno escolleu outra muller, sobre todo porque todas as mulleres aquí son fermosas - ao parecer foron especialmente seleccionadas. Friedrich sorriu e bailou lixeiramente, pero os pensamentos do neno eran outra cousa.
  Entón, recibiu un alto encargo e agora é un importante mariscal de campo ... A súa carreira está en aumento e, en canto ao número de avións derrubados e de tanques destruídos, non ten igual no mundo! Todo parece estar ben, pero por algún motivo os gatos rascan o corazón... Pero se tomamos figuras coñecidas, por exemplo, Robert Artrois, o príncipe do sangue da rama real dos Capetos. Despois de todo, loitou contra a súa terra natal de Francia e non sufriu un pouco, aínda que o sangue dos seus compatriotas estaba nas súas mans.
  E centos de miles de rusos loitan ao lado dos nazis. Incluso o Gran Duque Kirill Romanov anunciou oficialmente o seu apoio á campaña do leste e á liberación da patria dos bolxeviques. Os Romanov son para os nazis e os países de Occidente detrás deles.
  Ben, se os príncipes ilustres e o Terceiro Reich están en contra de Stalin, entón por que sufriría Federico. Ademais, é posible que os seus antepasados non vivan en absoluto na URSS. Pois pensemos loxicamente... Despois de todo, o curso da historia xa cambiou do xeito máis serio. Agora o mundo nunca será diferente, polo que os soviéticos perderon a batalla de Moscova... E iso que significa? E o feito de que, en primeiro lugar, nun mundo que cambiou significativamente, a probabilidade de que os seus pais (por certo, nacidos en diferentes cidades) se atopen e formen unha familia diminúe drasticamente. Pero tamén papá e mamá non naceron en 1947... Isto significa que a probabilidade de coñecer dous avós e dúas avoas será aínda menor!
  Ademais, cada neno en termos dun conxunto de xenes é único e puramente individual. E iso significa que se o momento da concepción cambia incluso durante unha hora, ou incluso dez minutos, entón xa non será el ... Non Friedrich cunha personalidade única e un conxunto de xenes, senón un completamente diferente, quizais nin sequera exteriormente. rapaz semellante.
  É dicir, a intervención dun sicario no pasado, segundo a lóxica das cousas, debería levar á desaparición do violador das leis inviolables do tempo... É dicir, Friedrich, convertido no favorito de Hitler, debería simplemente desaparecer! E el, e o seu irmán, e quizais os pais e outros.
  Pero como o novo as está vivo, forte, saudable como ningún outro neste desafortunado planeta, quizais este pasado non sexa o seu mundo en absoluto! Quizais este nin sequera sexa o seu universo, unha especie de universo paralelo, e mesmo con desfase temporal. É dicir, non mata a Friedrich os seus antepasados, nin aos seus compatriotas nativos, senón a individuos alieníxenas que só teñen unha semellanza xeral co pasado abstracto do neno terminador.
  Isto significa que, de feito, non é un traidor - só unha persoa, como sicarios de varias series de ciencia ficción, que no pasado utiliza o coñecemento do presente, e mesmo dotado de providencia cun poder incrible. Ben, se está destinado a ter superpoderes, entón é simplemente un pecado non usalos! Ben, xa que o destino, a man dereita do ceo, enviouno primeiro ás Xuventudes Hitlerianas, despois ao Terceiro Reich, entón cómpre facer todo o posible para facer unha carreira. É bo ser un mariscal de campo maior aos catorce anos, un rapaz, pero aos vinte un xeneral de pleno dereito, ou mesmo un mariscal de campo, é mellor. E quen sabe, quizais o Terceiro Reich e América finalmente dixeran, e entón o seu fillo converterase no primeiro ditador mundial!
  Entón apareceu de súpeto aquel ao que o mozo menos esperaba ver: Eugene Porsche... Alto, fermoso, forte, mesmo un pouco rústico e sorprendentemente pouco aristocrático para a filla dun dos maiores magnates do Terceiro Reich.
  Certo, a diferenza da reunión anterior, a moza puxo unhas moi caras, con diamantes, pero ao mesmo tempo eran transparentes e non ocultaban os encantos das pernas graciosas, aínda que non pequenas.
  Por mor dos tacóns altos, a rapaza xa alta parecía case unha xigante. O propio Friedrich era un adolescente común e aínda máis pequeno para a súa idade, era máis baixo ca ela, duns vinte e tres, vintecinco centímetros, e tendo en conta os tacóns e máis...
  Ata Friedrich se avergonzaba, e se nunca crece máis que esta nena de seis quilos (que sucedeu ao seu pai Porsche, ao fin e ao cabo, non é un xigante, aínda que non se sabe que clase de nai era, e que se subiu por debaixo da súa saia). !), estará por encima del para sempre subir. Si, é mellor que ela, como a última vez, fose descalza...
  Evgenia, porén, mirou ao novo as con admiración e, estendendo as mans, bicouno nos beizos:
  - Ti es o meu cabaleiro! A luz non é terrestre!
  Friedrich estaba confuso:
  - Si eu....
  Eugene interrompeu:
  - Non fai falta palabras! Mereces o eloxio. E non só como piloto.... - A filla do magnate sacudiu o pelo. - Pensa, tes un fantástico don de enxeñeiro e deseñador. Suxire ideas como esta... Xenio! Por riba de Leonardo Davinci.
  Friedrich intervino:
  - Pois si! Estou de acordo, este artista non gañou nin unha guerra. Aínda que as súas obras mestras conquistaron o mundo enteiro!
  Comezaron a bailar. Evgenia era igual de fermosa, unha patinadora artística, pero para Volka parecía demasiado grande... E o perfume cheiraba a embriagador... O neno, mirando o escote do seu luxoso peito, sentiu un desexo bastante natural por unha persoa físicamente forte e desenvolvida. adolescente. Ademais, Helga, desafiante, finxiu non notar nada. Non obstante, á xeración máis nova de alemáns ensináronlle que é indecente que unha muller se sinta e máis aínda demostrar celos, e un home, se é un heroe de guerra, ata está obrigado a facer trampa . Que mellorar a raza! Como dixo Hitler: non é pecado que unha muller casada dea a luz un fillo doutro home, hai quen ten mellores datos físicos que o seu marido. Evgenia, porén, preguntoulle moi seriamente ao neno:
  -¿E onde estudaches que coñeces tan ben os principios de control dos tanques e dos canóns autopropulsados, inventando tales saberes?
  Friedrich non podía nin quería dicir a verdade, e a unha rapaza descoñecida, aínda que o seu pai fose un magnate, unha das dez persoas máis ricas do Terceiro Reich e unha das favoritas de Hitler e Goering. El respondeu evasivamente:
  - Os pasatempos desde a infancia xogan un papel aquí ... Varias literaturas científicas, o desexo de inventar! Non é necesario sentarse nun escritorio para crear algo sensato...
  Evgenia asentiu.
  - Si, tamén son afeccionado aos deportes, e ao mesmo tempo roo, ou mesmo mastigo o granito da ciencia... Non obstante, a señora Piston parece unha rata de oficina?
  Friedrich, mostrando os dentes de lobo, confirmou:
  - Si, nunha rata, e non só un armario, non pareces nada! O máis probable é que incluso ti poidas comparar...
  Evgeniya advertiu:
  - Non te compares cunha vaca! Esa é unha pista bastante desagradable!
  Friedrich comentou filosóficamente:
  - Quen non faga mal por negocios, recibe o rango de cabra! Entón... Temos un estúpido bazar.
  - Bazar é xerga? Supoñou Evgenia. - En xeral, a fala alemá parece ser correcta, pero dalgún xeito... Demasiado correcta, acentuacións colocadas exactamente, palabras claras, tensión da fala... E non hai acento, pero sentes algo non nativo nesta corrección. .
  Friedrich non deu mostra de estar preocupado:
  - Nu e iso con isto? Quizais sospeitades que foi un espía soviético, e que os rusos doaron vinte mil, xunto cos americanos e medio milleiro dos seus innumerables avións, para infiltrarme no cumio do Terceiro Reich?
  Evgenia meneou a cabeza.
  - Non, eu non penso así! Era demasiado, mesmo para os rusos. Aínda que hai un dito moi coñecido: Rusia non se pode entender coa mente. Pero aquí paréceme outra cousa, quizais ti, como dicilo... Un produto da enxeñería xenética das SS. Algún tipo de futuro home? Lin traballos científicos sobre xenética e sei que a natureza humana pode ser cambiada, mellorada ou empeorada cunha intervención artificial. E as túas calidades sobrehumanas de guerreiro... É verdade...
  En lugar de responder, Friedrich inclinou a cabeza ante a súa noiva alta e bicouna apaixonadamente nos beizos cheos. Entón dixo:
  - Non te des unha cabeza bonita. Se tes medo de ter fillos defectuosos de min, entón crea que non é así! En xeral, podemos cambiar o tema da conversa.
  Evgenia aceptou:
  - É mellor cambiar! Fala de tanques... En concreto, a principal sede operativa dirixida por Guderian enviou unha tarefa competitiva: dous tipos de tanques... Como un "Imperial Panther" mediano cun canón El 100 de 88 milímetros ou máis curto pero perforante, e blindaxe frontal inclinada de polo menos 250 milímetros e pesado "Royal Tiger" cun canón de calibre El100 de 105 mm, cunha armadura frontal de polo menos 300 ... Ademais, o peso do primeiro tanque non supera as cincuenta toneladas, e o segundo é 65.
  Friedrich bufou despectivamente, coma un león diante dun gopher:
  - Non é real algo así? Sobre todo tendo en conta que te volveches moito máis fácil con materiais escasos e que os bombardeiros aliados non devastan as terras do Terceiro Reich!
  Eugenia respondeu cun suspiro:
  - En principio, é posible, pero non tivemos tempo, ou mellor dito, non temos tempo para facer un prototipo en metal no momento oportuno. Dalgunha maneira deunos o teu brillante saber facer demasiado tarde. E Hitler quere que os últimos tanques comecen a entrar en servizo cos exércitos do Terceiro Reich este ano.
  O novo as quedou sorprendido:
  - Por que leva tanto tempo facer un prototipo?
  A nena asentiu.
  - Non pouco, sobre todo se o modelo é fundamentalmente novo... É como unha cousa popular: se conduces, caerás nun barranco!
  Friedrich pensou: por suposto que hai problemas aquí ... Por exemplo, os deseñadores soviéticos sufriron durante tantos anos coa creación do tanque IS-10 ou pasaron dous anos enteiros xogando co T-54. Ademais, este tanque foi deseñado despois da guerra, e tendo experiencia nas batallas da Segunda Guerra Mundial. Ademais, non era un modelo fundamentalmente novo, senón só unha evolución posterior do T-34. Aquí, por exemplo, o T-44 non tivo un éxito total e practicamente non se utilizou nas hostilidades ... Polo tanto, non debes esperar ningún milagre especial.
  O tanque Tiger, dada a falta de experiencia dos alemáns na creación de máquinas deste tipo (salvo que, por suposto, se conte co chasis, por exemplo, xa existía un Colossal de 150 toneladas creado durante a Primeira Guerra Mundial).
  Friedrich comentou:
  - É necesario deseñar sobre a base do xa creado "Panther" -5, ou AG. O seu tren de aterrizaje permítelle levar unha pistola non só de calibre 88 mm, senón incluso 128 ou 150 obuses ...
  Evgenia riu.
  Pero iso é exactamente o que facemos! Non obstante, Porsche xa ten o seu propio "Royal Tiger", aínda que con canóns de calibre 88 milímetros. Pero quizais, como modelo intermedio, este sirva. A tarefa inicial de reservar 250 milímetros completouse nel, aínda que o peso é bastante grande: 63 toneladas. Por outra banda, a torre cun ángulo de inclinación racional moi grande da armadura, elegante e estilizada... Pode que se poida gañar unha competición intermedia, pero no futuro xurdirán problemas. Pero segundo o teu coñecemento, é posible crear un tanque que sexa impenetrable por todos os lados, destruíndo calquera defensa. De feito, para unha máquina innovadora, é moi importante ter unha boa protección lateral, da que, por desgraza, o Panther non puido presumir durante moito tempo.
  Friedrich comentou:
  - Quizais, de momento non toquemos o tema dos tanques... Ou mellor dito, remataremos de discutilo. Somos vellos profesores ou mozos e mozas.
  Evgenia aceptou:
  - Tes razón, coma sempre, imos falar de algo máis laico. Por exemplo, sobre a casa real británica.
  Friedrich fixo unha mueca.
  - Pois o tema! Si, chegará o momento dos Winsor non quedará nada. Ou cres que, despois de capturar Moscova, os nosos tanques non poderán pulverizar o Londres xa capturado?
  Evgenia mostrou os dentes:
  - Pois claro que poden!
  Despois do baile, seguiu unha cea nobre con pratos suntuosos, pero sen bebidas alcohólicas fortes. Nada máis forte que seis graos. Ben, entón Friedrich e Evgenia, como corresponde a un mozo e unha nena, retiráronse a un cuarto separado.
  Aínda que se acepta xeralmente que as loiras altas non difiren en temperamento, Evgenia demostrou o contrario de forma moi convincente durante varias horas. Ben, Frederick, por suposto, tampouco perdeu a cara. Así que quedaron durmidos, abrazándose con forza.
  O neno soñou que era un ninja xaponés que recibiu a orde do tsar ruso Nicolás II de matar ao mikado, é dicir, ao emperador.
  Friedrich soñaba con escalar as paredes rugosas, aferrándose á mínima fenda ou fenda cos dedos das mans e dos pés. O neno entrou no palacio, onde comezou unha feroz loita...
  O mozo ninja, como de costume, picou, acoitelou, destrozou as cabezas aos inimigos... O soño era demasiado caótico, demasiado sangue, corte e pouco significado. Ademais, nenas con espadas e pernas nuas saltando por todas partes... En resumo...
  Conseguimos durmir tres ou catro horas máis... Friedrich foi espertado por unha mensaxeira dicindo:
  - A batalla está en pleno apoxeo! Non hai persoas insubstituíbles, salvo xente coma ti, Friedrich Bismarck.
  O neno levantouse dun salto e sen sequera despedirse, correu á pista máis próxima.
  E como resultou, non foi en balde que foi chamado ... O xeneral do exército Rokossovsky recibiu a orde de Stalin, sen esperar a concentración total de forzas, para atacar o grupo de exércitos de Rommel. Neste caso, o cálculo baseouse no feito de que os alemáns aínda non tiveron tempo de despregar as súas tropas para un ataque a Voronezh. Así que houbo a posibilidade de realizar unha patada baixa ao longo do flanco estirado, esgotado polas batallas anteriores das tropas alemás.
  Friedrich viuse obrigado a sentarse no Focken-Wulf, e non unha modificación de asalto, senón un modelo común, con catro canóns de vinte milímetros e dúas ametralladoras. Entón, debido á excesiva présa, o neno acabou sen o arma que tiña demostrado ser tan eficaz para loitar contra os tanques. É certo, aínda tiña dez bombas na fuselaxe...
  O ceo tamén estaba quente, había avións de ataque soviéticos e cazas Yaki-9. Non obstante, os últimos vehículos, debido á escasa protección e supervivencia, tamén eran vulnerables a longo alcance, para canóns de calibre 20 mm. Friedrich deulles primeiro os cornos aos loitadores, que, por suposto, estaban por diante do Ilys máis lento. Catro canóns de avións, iso é poder... As dúas primeiras ducias de iacs desmoronáronse, aínda que sen ningún astuto achegamento á cola.
  Friedrich non xirou, non manobrou, simplemente cambiou lixeiramente as pistolas de aire comprimido e fixo vibrar o corpo da súa enorme máquina.
  Vinte e cinco, vinte e seis, vinte e sete... Sen falta, para os descarados Yaks, que, aínda que sofren perdas, non se apagan, senón que mesmo intentan coller velocidade... ata Friedrich quedou algo sorprendido. por que, na literatura militar soviética, esta gloriosa máquina Focken era tan menosprezada -Wulf. Si, realiza un xiro completo en 22 segundos contra 19, para os Yaks (e na modificación lixeira, o Yak incluso pode facelo durante 17 segundos!). Pero Friedrich non necesita manobrar, simplemente reduce a velocidade e voa cara a eles. Nun segundo, podes derrubar de sete a oito coches.
  O tempo para Friedrich nun estado de transo de combate pasou moi lentamente, e ten tempo para pensar e desactivar as súas municións. En principio, é xeralmente aceptado que mesmo o as máis hábil, incluíndo mesmo fenómenos como Rudel, non é capaz de influír seriamente no curso da guerra. Aquí na historia real, os seis mellores ases alemáns destruíron todo un exército aéreo, pero os nazis perderon irremediablemente a batalla polo dominio da atmosfera.
  Pero neste caso, lanzar tantos iacs nun só lugar contra un home está cheo de... Sesenta e un loitadores foron abatidos en menos dun minuto. Así, caen as ás ou rompe o cristal blindado dos camarotes. Isto último é aínda peor, xa que neste caso non se pode gardar o piloto. E xa quedan poucos ases experimentados no Exército Vermello.
  Entre os vehículos abatidos, catro pertencían aos gardas, que derrubaron máis de cinco avións... Só de novo isto non serviu de nada, porque Volka sabía onde golpear e como... Como un cazador que derruba unha bandada de gansos dun ametralladora. Iso é todo, un rabaño, dunha soa ráfaga, determinando e dirixindo intuitivamente e instintivamente os movementos do canón, ao obxectivo desexado, cando non pasa voando nin unha soa bala. Gansos, e neste caso, avións soviéticos son derrubados, e onde as cabinas están rotas, e polos pilotos cosidos, voan en liña recta durante algún tempo máis. Pero algunhas ás están perdendo...
  Friedrich recordou aquí películas sobre vaqueiros americanos ben orientados e a famosa película protagonizada por DiCaprio: "Fast but Dead!". Pero naqueles días, os vaqueiros estadounidenses non coñecían as metralladoras automáticas e as pistolas de aire de disparo rápido. Se non, entenderíanse que arma monstruosa en canto ao poder de destrución.
  Os iacs á vista de preto remataron e Friedrich cambiou a Ila. Aquí o mellor é atacalos desde arriba ou desde o hemisferio traseiro. E tamén sería óptimo sen reducir a distancia.
  Outra forma é tirar as ás máis fráxiles, non podes colgar a armadura neles.
  A IL-2 é alcumada de jorobada. Despois de que se instalou o segundo lugar nel, fíxose máis difícil para un principiante derribar un coche similar para un principiante, pero para o tirador, que protexeu o hemisferio traseiro, pero ... Por suposto, a aerodinámica deste avión empeorou . Entón, será aínda máis fácil con eles...
  Sería máis lóxico que Ilam se espallase en diferentes direccións, pero aquí está o sistema... En definitiva, comezou vencendo ao lendario avión de ataque. Porén, os áxiles "Salamandras" -3 xa chegaron a tempo. Tamén colleron o limo...
  Friedrich mesmo pensou que poderían adiantalo, xa que se atoparon cos iacs mentres aínda se achegaban... Aínda que, quen sabe... Os pilotos da Luftwaffe non son valentes soldados rusos, e normalmente non entran en batalla en inferioridade numérica, pero quizais salvo. cando hai unha ameaza demasiado grave para as forzas terrestres .
  Friedrich, con todo, tampouco experimenta problemas ... Baixa dos canóns no hemisferio blindado traseiro ou tapiza as ás: o resultado é o mesmo. E como estes coches baixan despois, ata deixan unha pegada no aire... Como raias nas costas dun escravo golpeado.
  Friedrich derrubou trinta e sete limos e colleu dous Peóns máis. Tecendo de novo, aínda que non se bateu o anterior récord de cento un. É só que ao inimigo lle quedan avións. Agora só bota as bombas e volve.
  Os tanques soviéticos estaban agora ao ataque, sen o apoio da aviación, e máis aínda da artillería. Os avións de ataque e os bombardeiros caeron sobre eles. Afortunadamente para os petroleiros soviéticos, poderían utilizar as características de condución dos vehículos. Pero o número de avións de todo tipo non paraba de crecer.
  Friedrich soltou todas as súas bombas e virou cara ao aeródromo. Con todo, conseguiu ver o Focken-Wulf-4 Rudel, o famoso cazacarros.
  O novo as regresou ao seu aeródromo "nativo", onde o esperaba o Me-362, terminador Pegasus.
  Friedrich, despois de aterrar o Focken-Wulf, berrou ao piloto veciño:
  - O que ten a ousadía de afirmar que o F -490 é un mal loitador é mentira. Non hai avións malos, só malos pilotos.
  A seguinte saída reduciuse exclusivamente á loita contra os tanques. Polo momento, os alemáns non tiveron tempo de levar un puño poderoso para atopar a armadura, e amontoáronse nos avións.
  As valentes tripulacións de tanques soviéticos xa cruzaran a estreita liña de fronte e atacaron a unidade de infantería, formada por voluntarios árabes.
  Os musulmáns, en contra das expectativas, loitaron con valentía e non pensaron en fuxir, pero ao mesmo tempo actuaron de forma extremadamente inepta. En particular, a bazuca americana foi usada dalgún xeito non dun xeito humano, e aínda máis as granadas.
  Pero o ataque das unidades soviéticas fracasou. Os soldados de asalto fascistas en particular utilizaron numerosas bombas pequenas, con cargas en forma, unha idea copiada dos deseñadores soviéticos, pero cunha implementación máis hábil. Pero os petroleiros soviéticos non recibiron a orde de colgar unha rede desde arriba.
  E Friedrich só plantou canóns de aire nos tellados. Esta é a táctica máis sinxela. Percorre a escotilla da torre e a túa vitoria. E cantos coches se poden botar así se golpeas desde un plano horizontal...
  E a velocidade do tanque non salva se o loitador golpea intuitivamente, sen apuntar, por capricho ...
  É como un simulador con tanques, só tes o modo deus, e cada tiro é preciso, e disparas a miúdo, moitas veces...
  Aquí o número de tanques naufragados superou os cincuenta, polo que Rudel está a descansar... Pero agora tiven que divagar. Apareceu desde o lado "Orellas". Seis pezas derrubadas, e deixaron que o resto destrúa ás Salamandras. En xeral, estes traballadores do millo están autorizados a loitar durante o día, puro suicidio.
  Os tanques son máis importantes...
  Volve... Voo no Focken-Wulf-4, e xunto a el está Helga.
  A nena preguntoulle:
  - Ben, que che gustou Evgeniya?
  Friedrich bufou despectivamente na radio:
  - De que estás celoso?
  A nena riu.
  - Por suposto que non! Somos libres, e non casados. Só me pregunto quen é mellor na cama, eu ou ela!
  Federico respondeu con vehemencia:
  - Por suposto que es! Non es tan grande, e moito máis áxil!
  Helga riu alegremente.
  - ¡Non esperaba outra cousa de ti! Pero claro, o mellor de todo... Fu ela é unha rata de deseño, e unha das poucas mulleres galardoadas coa Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro!
  Friedrich comentou:
  - Creo que follas de carballo, estás á volta da esquina!
  A batalla demostrou que o neno tiña, quizais, razón. Helga golpeou con confianza os tanques. Ao parecer, ela quería demostrar que un guerreiro pode ser máis brusco que un guerreiro. Aínda que, por suposto, non se pode comparar con Friedrich.
  Pronto apareceron grandes columnas de tanques de vehículos alemáns e americanos. Especialmente áxiles e xoguetóns cazatanques americanos "Witches" -3. Isto foi grave, especialmente porque os vehículos soviéticos xa foran destruídos en gran parte polos ataques aéreos. O Panther-5 tamén resultou ser problemático ... O seu canón de lume rápido de canón longo e a súa armadura frontal impenetrable ... Parece que a velocidade do obturador comezou a fallar, as tripulacións dos tanques soviéticos. Algúns, sen escoitar aos mandos, volveron atrás, tentando escapar deste inferno tecnotrónico.
  E de novo regreso e saída, ataque aos tanques...
  Xa era mediodía, estaba a anoitecer... O contraataque do Exército Vermello esgotarase. El e Helga foron redirixidos á dirección de apoio, o grupo de exércitos alemáns dirixíndose cara a Riazán. Ao mesmo tempo, os soldados de Vatutin no caldeiro tamén se intentaron apertar ...
  Cara ao leste, os alemáns seguen avanzando lentamente. Aquí vense obstaculizado pola resistencia das tropas soviéticas e as liñas defensivas da Fronte Esteparia, aínda que non sexa tan densa como nas aforas de Moscova.
  Non obstante, as tropas nazis tiveron máis marxe de manobra e Goth intentou evitar os principais nodos de defensa con tales columnas. Nalgúns lugares, o avance das unidades alemás acelerouse ...
  Friedrich preguntoulle a Helga:
  Estás canso da moza dos meus soños?
  O guerreiro loiro respondeu:
  - Un estado de ánimo alegre afasta o cansazo, mellor que azoutar vacas! Aínda que a fatiga en vez de leite vén con pus sanguento!
  Friedrich aceptou:
  - Xa non hai pisar a verdade!
  Pola noite, o pequeno seguía voando, a pesar de que as nubes chegaran ao ceo e a choiva caera. Segundo a doutrina militar alemá, a aviación tamén se utilizou para suprimir as defensas á vangarda... E a diferenza do ano corenta e un, a Luftwaffe tiña moitos avións grazas á axuda de Pindostan.
  Friedrich estaba agora atacando búnkers, e ata obxectivos máis pequenos... Pola noite, a batalla non diminuíu e as tropas soviéticas lanzaron contraataques. Que sexan pequenos, e bastante caóticos, pero non menos valentes para isto...
  Pola noite, agás o escuadrón U-2, non se atopou ningún obxectivo aéreo. E bombardearon os búnkers... Lixeiramente.
  Na mañá do 15 de outubro de 1947 estalou unha batalla pola cidade e, ao mesmo tempo, polo nó de ferrocarril: Elektrostal. Alí facía moita calor e, o máis importante, a Friedrich uniuse a súa inseparable amiga Helga.
  - Ben, que gran cabaleiro, presionamos aos inimigos?
  Friedrich respondeu alegremente:
  - Os vagabundos empurran no posto de cervexa, e nós estamos gañando. E como gañamos...
  A propia cidade de Elektrostal estaba decentemente fortificada. Ademais das unidades do exército, dúas novas divisións da NKVD tamén participaron na súa defensa. Aínda que, en xeral, non eran unha garda militar de elite como as SS, estaban armados tanto con artillería como con tanques lixeiros.
  Os nazis, pola súa banda, intentaron crear o seu propio caldeiro... Evita a cidadela, cúbrea con garrapatas...
  Aquí, por suposto, o apoio aéreo xoga un papel importante, especialmente se o pescozo está estirado.
  Helga, como é típico dunha nena, asegurou:
  - A vitoria será nosa! Prepara o teu trineo para o verán!
  Friedrich aceptou:
  - E non só no verán! Empregaremos tanques pesados e proyectiles de aire.
  O neno pensaba que estaban de volta no exército de Mainstein, pero o Rommel máis popular é máis famoso en Occidente. Xa que durante a batalla o mozo actuou máis en transo, conducido por un espírito infernal, entón por que non debería lembrar os feitos gloriosos deste comandante. ¡É moito máis agradable lembrar aos británicos derrotados que aos rusos derrotados!
  Rommel, chegando á Liña Marret, decatouse de que se atopaba nunha "posición central" napoleónica entre dous exércitos inimigos e agora podía, inflixindo un golpe decisivo, derrotar a un deles e só entón dar a volta e enfrontarse ao segundo.
  Friedrich riu para si mesmo: Napoleón, aínda que León Tolstoi o dubidaba, era sen dúbida un gran comandante e gobernante. Sobre todo se miras os logros. Só que non os gardou. Hitler para o caso, aínda peor... Pero, en principio, podes comparar o Führer con Napoleón!
  O talentoso comandante Rommel tamén entendeu outra cousa: os estadounidenses e os franceses trasladáronse cara ao leste cara ao centro de Túnez e mantiveron as Gargantas Dorsais Orientales en Fonduk, Faid e Gafs, cubrindo as Gargantas Dorsais Oeste entre 60 e 70 millas ao oeste.
  Parecía que se as tropas italo-alemás capturaran a Faid e Gafsa e despois se desprazaran cara ao oeste, pasando por Feriana e Kasserine, poderían ir directamente á enorme base de abastecemento estadounidense e ao seu cuartel xeral en Tebesse. En Tebesse, as tropas italo-alemás atopáronse moi ao oeste da liña aliada en Tunisia e practicamente nas súas propias comunicacións. Se Rommel vira entón os seus tanques e enviounos ao norte cara ao mar, a cen millas deste lugar, os alemáns poderían cortar todo o exército aliado en Tunisia ou obrigalos a retirarse a Alxer.
  Os pensamentos de Friedrich foron interrompidos pola aparición de dous Laggs escapando de detrás das nubes... Estes están en consumo... E despois tiros ben apuntados ás armas... Só el pode disparar así... Catro Yaks máis... e aí están, si.... E agora, no Katyusha, lume... Para que os fragmentos voen en todas as direccións... Outro lanzador de chorros... Así que Helga está intentando desde un lado. Berralle:
  - Heroe, imos empurrar máis!
  . CAPÍTULO 20
  A misión de Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova no mundo paralelo aínda non rematou.
  Os alemáns avanzaban en dirección á cidade de Gorki. Levárono a un cerco completo. Un neno e unha nena defendían esta gran cidade.
  Moscova completamente rodeada e asfixiada. Os nazis xa entraron no Kremlin nalgúns lugares. A situación da capital da URSS era practicamente desesperada. Os proxectís da guarnición de Moscova estaban chegando ao seu fin. E coa caída da capital, sería outra guerra.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova loitaron pola cidade no Volga.
  O neno e a nena, coma sempre, están de pelexas.
  Disparan e cantan:
  Os pioneiros non se renden
  Non teñen medo á tortura...
  Coma aguias pelexan
  Mandando o Fritz ao inferno!
  
  Moitos deles son heroes
  Moitos nenos tolos...
  Se necesitas ir en formación -
  Cargando a máquina!
  E agora un neno que parece duns doce anos, pero en realidade un veterano endurecido, que xa ten moitos anos, Oleg Rybachenko deu unha volta, despois de segar aos nazis.
  E despois como lle lanza unha granada ao inimigo co pé descalzo.
  E espalla o Fritz en todas as direccións.
  Entón o neno cantará:
  - Son un guerreiro ruso de xeonllos dos salvaxes,
  Inimigos de Rusia, varrerei a faz da terra!
  Margarita, esta rapaza heroe, tamén lanza co pé descalzo un agasallo da morte asasino. Noqueará a unha masa de nazis e piar:
  - Para o gran Rus!
  E outra vez como rir.
  Neno e nena pelexan heroicamente. Aínda que a guerra está case perdida. Os alemáns xa cubriron Orenburg e espremeron ao Exército Vermello por todas partes.
  Máis precisamente, Orenburg foi tomada durante moito tempo. Só queda alí un castelo. Os nazis xa rodearon a Ufa.
  Ademais, as súas tropas do sur xa se achegan a Kazán. A situación é máis que crítica.
  E a situación vese agravada polo feito de que os samuráis veñen do leste e en Asia Central xa se uniron cos alemáns.
  Pero os valentes fillos dos caídos pelexan. Eles cren na súa vitoria. Ou polo menos están preparados para morrer coa cabeza ben alta. Porén, como é a morte? Son inmortais!
  E hai anos que son nenos. E nalgún lugar hai outros mundos e misións.
  Oleg dá outro tiro. Despois lanza unha granada cos dedos descalzos e canta:
  - Stalin estará connosco para sempre!
  Margarita mirou o Fritz e chirriu:
  - Deus me libre! Este caníbal para nós!
  E a nena enfadada lanzou unha granada co pé descalzo.
  Oleg Rybachenko comentou con bastante lóxica:
  - ¡Todos somos caníbales en certa medida!
  E o neno botou o presente da morte cos seus dedos espidos.
  Margarita coincidiu con isto:
  - En certa medida, si!
  E tamén lanzou co pé descalzo un asasino, desde o que chocaron xuntos dous coches alemáns.
  Oleg Rybachenko disparou e pensou que a situación na URSS, quizais, xa estaba desesperada e non tiña moito sentido facer guerra. Por iso matan xente por nada.
  O neno lanzou dúas granadas co pé descalzo. Golpeou a eiruga, os tanques alemáns da serie "E", chocaron xuntos.
  The Terminator Child cantou:
  - Cando chegue o momento
  Loitaremos con valentía!
  O ascenso dos loitadores pola mañá -
  E loita ben!
  O neno, de feito, estaba preparado para esnaquizar calquera exército nun par de minutos.
  Margarita tamén botou o pé descalzo presente de morte e chirriou:
  - Para o Gran Rus!
  Os nenos son uns guerreiros tan valentes que ninguén os pisotea. Son tan grandes loitadores.
  O neno e a nena, coma sempre, están moi emocionados. E con eles coraxe, honra e coraxe. Loitan contra os nazis como titáns. E está claro que o inimigo non pasará, onde están como unha pedra. Quizais incluso algo máis forte que unha rocha e un monolito.
  Margarita, disparando, dixo:
  -Sexamos campións do mundo
  Somos xigantes do instituto!
  E a nena volve lanzar un agasallo da morte co seu pé espido e cicelado. E esmagou o inimigo.
  Esta rapaza é tan xenial que non podes usar nada contra ela.
  Xa que non hai recepción contra chatarra. Aínda que, isto non é chatarra, senón algo aínda máis letal e legal.
  Oleg Rybachenko, disparando, croa:
  - Non son un neno, son un súper neno e estarei por riba de todos no mundo!
  E de novo, como lanza co pé descalzo un coágulo destrutivo de explosivos. E de novo dous tanques alemáns chocan xuntos.
  O mozo guerreiro está configurado dun xeito moi combativo. Pero sente que aquí non se pode romper o traseiro cun látego. Aínda que non hai situacións sen esperanza, así como opoñentes invencibles, tamén.
  O neno recordou como se lle ocorreu cancionitos para as eleccións presidenciais en Bielorrusia:
  A sexta vez que escoitas tonterías non é interesante,
  E non entendo canto "papá" creo!
  Paraíso prometeu construír Lukashenka -
  Pero xunto coa luz, imos á escuridade!
  Si, foi un desafío ao sistema e ao culto á personalidade. En efecto, por que un país europeo debe tolerar un ditador, coma na Idade Media?
  Si, e Stalin tamén é un ditador, e neste universo vai baixando gradualmente a guerra para derrotala...
  Os nenos-heroes loitaron por outros tres días. Mentres tanto, os nazis rodearon Kazan e tomaron Ufa.
  Os combates xa se producían no propio Kremlin. Catro meigas pelexaron cos nazis usando espadas e discos finos para lanzar, cos pés descalzos.
  O Kremlin foi moi danado polos bombardeos de "Sturmlions", "Sturmtigers", bombardeos e enormes canóns.
  O propio Stalin, por suposto, aínda está en Sverdlovsk. E a posición da URSS parece case desesperada. Pero, polo momento, a Bandeira Vermella segue izada sobre a capital de Rusia, o que significa que non todo está perdido!
  A xente cre que o punto de inflexión está a piques de chegar!
  Natasha corta ao árabe pola metade. Lanza un disco co pé descalzo e chirri:
  - Gloria á Patria inmortal! Hitler non pode rompernos!
  Zoya tamén cortou ao fascista con dous sables e chistou:
  - Non, non nos rompas!
  Despois diso, o seu pé descalzo lanzou un disco asasino contra os nazis.
  E un par de loitadores negros colapsaron do muro destruído do Kremlin.
  Aurora disparou máis. Ela tirou raramente, pero con precisión. E entón lanzou os seus sables. E estrelas e finas esvásticas afiadas voaron dos seus dedos espidos.
  E aquí Svetlana lanzará un disco afiado co pé descalzo e abrirá o Fritz. Despois canta:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat é o defensor da Patria, Perun é un soldado!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' cobra alarma!
  Aquí pelexan os catro. Case toda Moscova xa foi tomada, o suministro de munición chegou ao seu fin. E os nenos e nenas rusos están morrendo. Pero non se renden. Aínda que canto tempo durou o cerco.
  As nenas do muro do Kremlin pelexan. Como xente rica. E a pesar de decembro, están descalzos e nun bikini. Pero non senten o frío. Pola contra, a súa enerxía só aumenta.
  E discos afiados e moi planos saen voando dos dedos espidos. Que son destrozados polas tropas estranxeiras da Wehrmacht.
  Os guerreiros loitan como heroes de guerra. E cunha roupa mínima. Tales belezas non están avergoñadas nin polos enormes tanques das series E e AG, nin por outros terribles inventos dos nazis.
  Ningunha moza é algo que poida derrotar calquera forma de fascismo. Aínda que sexa tan perfecto coma neste mundo.
  Natasha cortou cunha espada, lanzou un disco co pé descalzo, cortando aos nazis e cantou:
  - Que bonito é vivir nun país soviético,
  E que bonito é esmagar a Wehrmacht!
  Zoya, pasando o muíño cos seus sables, comentou:
  - A Wehrmacht fíxose dolorosamente forte! Aquí estamos defendendo o Kremlin!
  E a nena lanzou cos seus dedos espidos un asterisco ao Fritz.
  Entón ela cantou:
  - Esta é unha caza salvaxe de inimigos!
  E despois está Aurora na batalla. Ben, a nena é vermella e xenial. No vento do inverno, os seus cabelos cobrizos revolotean como un estandarte de batalla. Non, unha rapaza así non se dobrará ante ninguén.
  E do lanzamento do seu pé descalzo, cortando carne e sangue, voa o disco máis afiado.
  Corta os corpos dos adversarios. E Aurora berra:
  - Son unha super nena!
  E como se ve Svetlana na batalla?
  Este terminador loiro é simplemente un lume diabólico e un tornado de aniquilación.
  E unha sorpresa mortal tamén voa do seu pé descalzo. E unha nena a toda velocidade nunha pelexa.
  Os catro en batalla. E ela non debe nin recuar nin rendirse.
  Son catro bruxas - simplemente super! Un auténtico cuarteto de destrución de todo e de todos!
  Os guerreiros manteñen o sector da defensa. Pero o Kremlin é grande e non pode resistir en todas partes. As forzas son moi desiguais.
  Natasha comentou con molestia:
  ¡Matamos, non gañamos!
  E a nena volveu lanzar unha carga mortal co pé descalzo.
  Zoya comentou loxicamente, cortando ao inimigo:
  - Non se pode gañar todo... A non ser nun xogo de ordenador!
  E a moza de cabelos dourados volveu lanzar o disco da morte.
  Aurora, cortando cos seus sables aos opoñentes, berrou:
  - A vitoria, creo, será nosa! No nome da Santa Rusia!
  E do lanzamento dos seus pés descalzos, voa un agasallo da destrución.
  E caen os nazis de corte.
  E despois Svetlana na batalla. Corta aos fascistas cos seus lanzamentos. E actúa de forma extrema, ou incluso infinitamente destreza. Os seus pés descalzos son tan áxiles. E mostrar unha terrible destrución.
  E entón a nena canta:
  - Gloria á Patria e aos novos mundos!
  E de novo, dos seus pés descalzos, voa a sorpresa da morte.
  E aquí Natasha está de novo en batalla. E corta o Fritz, correndo coma un cometa. E berra a todo pulmón:
  - Gloria á Patria máis grande!
  E as súas espadas despegan coma unha cortadora de céspede.
  E a nena ata canta:
  - Sexa glorificado a Rusia como durante séculos,
  O noso soño farase realidade!
  E a nena deu un boomerang afiado co seu talón espido. E retorceu, e cortou unha ducia de cabezas negras e morenas.
  Por suposto, as nenas non mataron aos alemáns, senón ás unidades coloniais que se usaron contra elas. Pero os guerreiros incluso deste único máis fresco.
  Son relucentes e alegres.
  Natasha volve cortar aos inimigos. E está descalza, botando cousas así.
  E ruxir:
  - Stalin e gloria!
  E despois Zoya. Tamén como liberar a un asasino. E os seus dedos espidos cuspir a mensaxe da morte.
  E o guerreiro como ruxir:
  - Para unha Patria coma a nosa, non dá medo morrer!
  E entón Aurora tamén o tomará e entrará na batalla. E tamén cos pés descalzos lanzará un boomerang. E remodelar os inimigos.
  Despois, mentres canta:
  - Para a Rus' Soviética! Que gobernará sobre o universo!
  E despois na batalla Svetlana. Tamén unha rapaza que non se pode parar nin frear. Velaí como ela bate. É que non podo salvar de tal guerreiro!
  E cos pés descalzos lanza paquetes mortais. E mata aos seus inimigos sen piedade.
  Aínda que entón Yarile pode rezar por eles. Ou quizais Perun. É difícil para os pecadores despois da morte, o reino de Chernobog espéraos! Pero aínda é interesante ao seu xeito: as guerras continúan todo o tempo! E tantas pelexas! Entón, quizais non paga a pena chorar demasiado amargamente o destino dos pecadores?
  Svetlana incluso se sentiu un pouco divertida: non lle envexarás aos cristiáns: serán privados de moitas alegrías na eternidade. Incluso o que tiñan no planeta Terra.
  Ah, pobres pecadores! E aínda máis desgraciados xustos!
  E a nena volve botar o presente da morte co seu pé cicelado e descalzo. Entón di:
  - O mundo será noso! Gloria a Rusia!
  Natasha debuxou unha triple bolboreta coas súas espadas e chirou:
  - Que haxa gloria eterna da gran Rusia!
  E os seus pés descalzos parecen botar fóra o asasino e único. Despois diso, o talón espido da nena golpeou a fronte dun negro, e derruboulle da parede, e cinco árabes máis.
  A seguinte na loita é Zoya. Non hai nada que a deteña. Ela loita coas hordas nazis. E gasta un triplo muíño. Os loitadores cortados pola súa caída.
  Entón a nena di:
  - Eternal Rus', estará con Svarog!
  E fai un guiño aos seus compañeiros.
  A seguinte na batalla é Aurora. Ela varreu coma unha pantera. Ela cortou a todos. E cos pés descalzos lanzou un agasallo da morte. Cortou a moitos fascistas e cantou:
  - Pola forma máis alta da Patria!
  E despois na batalla e Svetlana. Como corta aos inimigos. E funciona moi ben.
  Despois diso, un agasallo da morte voa do seu pé descalzo. E corta a fondo aos nazis, coma a navalla dun barbeiro.
  E a nena berra:
  - A miña idade e a miña verdade! Gloria á Gran Rusia!
  Si, este catro loitas de xeito verdadeiramente heroico. Pero catro belezas descalzas e case espidas non poden gañar a Segunda Guerra Mundial. E así caeu Moscova.
  As mozas saíron da capital capturada, usando tanto as súas espadas como a capa da invisibilidade.
  En xeral, son capaces de moito. Rapazas da máxima iniciativa, que non se poden atopar máis altas e guapas.
  E Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova deixaron a cidade capturada de Gorki.
  Os nazis, por desgraza, triunfaron case en todas partes.
  O neno e a nena marcharon, e botaron agullas cos pés nus, exterminando aos Fritz.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada de falcón, aguia...
  A voz do pobo é sonora -
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará...
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  O camiño, iluminando o comunismo!
  Margarita botou unhas agullas cos dedos dos seus pés descalzos e confirmou:
  - Non, non se esvaecerá!
  E disparou unha ráfaga dunha metralleta, abatindo dúas ducias de fascistas.
  Así son os nenos. Duro, inquebrantable. Aínda que realmente, este non é ese tipo de guerra. E teñen que fuxir.
  Caeu Moscova, caeu a cidade de Gorki. Os nazis asaltan Kazán. Esta é a última cidade soviética no Volga. A resistencia é heroica, pero cada vez máis, e máis unha sensación de desesperanza.
  Os nazis conseguiron tanques piramidais máis avanzados da serie AG, que ningunha arma soviética pode penetrar. E isto, debo dicir, é moi malo.
  Só cando os pés descalzos do neno e das nenas lanzan granadas ás eirugas, os monstros alemáns chocan. Pero que pode facer só unha parella cando case todo o mundo saíu contra a URSS!
  Oleg Rybachenko lanzou unha granada co pé descalzo, empurrou o AG-50 e o AG-75 coa testa, despois de que dixo:
  - Se a fortaleza está en camiño,
  O inimigo construíu...
  É necesario pasar pola parte traseira -
  Tómaa sen tiro!
  Margarita coincidiu con isto:
  - A guerra de trampas é unha gran cousa! Sobre todo se as forzas son desiguais!
  Oleg Rybachenko comentou:
  - E xoguei a estratexia da Entente. Con armas iguais, destruíu cento catorce millóns de soldados inimigos, e el mesmo só perdeu cero. Entón, debido á táctica, podes loitar contra o mundo enteiro!
  Margarita coincidiu con isto:
  - Moi posible! E loita e gaña!
  Oleg Rybachenko lanzou as agullas cos seus dedos espidos. Matou tres ducias de fascistas e dixo:
  - ¡Gañaremos en nome da Santa Rusia!
  O neno e a nena continuaron a súa carreira... Ai, as forzas son realmente demasiado desiguais.
  Kazan foi destruído por todo tipo de armas. Stalin ordenou que a agarrasen ata a última pinga de sangue. Pero en realidade, o espírito de loita do Exército Vermello tras a caída de Moscova estaba demasiado roto. Todo o mundo quería morrer cada vez menos. Si, e os nazis son demasiado superiores en número e armas.
  E os seus avións a reacción están a bombardear todas as cidades e aldeas que os nazis aínda non conseguiron ocupar.
  Antes de que Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova chegasen a Kazan, esta cidade caeu.
  Ufa tamén foi tomado. Entón, a pesar do duro inverno, os nazis foron avanzando cara a Sverdlovsk.
  Alí estaba a sede de Stalin. E dende o leste subiu o samurái. Os xaponeses tamén son fortes.
  Os seus guerreiros son especialmente perigosos: as nenas ninja. A pesar do inverno siberiano, corren pola neve descalzos e eles mesmos levan os mesmos traxes de baño. Dá medo mesmo imaxinar tales guerreiros. Aínda que son moi bonitas.
  Velaquí un deles con pelo azul, outro con amarelo, un terceiro con vermello, un cuarto con branco.
  Eses son os asasinos máis fermosos. Traballan cunha soa espada e lanzan discos finos ou chakras á infantería. E lánzanse explosivos ninja contra os tanques: só teñen o tamaño dun chícharo, pero os tanques soviéticos máis pesados voan alto e destrúenos.
  Mesmo o formidable IS-7, as mozas ninja non son un obstáculo. Son guerreiros tan altos que ata os gardas son impotentes contra eles.
  Aquí hai unha rapaza ninja de pelo azul, lanzou un chícharo e tres tanques soviéticos á vez cos seus dedos espidos, voou alto e explotou en partes.
  E despois hai unha nena de pelo amarelo e pé descalzo lanzando un chícharo. E de novo, os coches soviéticos voan en diferentes direccións e destrúense en bolos. Digamos que aquí guerreiros coma este: ata o cabaleiro máis valente será tímido diante deles.
  Pero na batalla, e unha rapaza ninja de pelo vermello. Igual que tirar un chícharo asasina cos pés descalzos. E polo seu golpe, a armadura do enorme IS-12 estalou.
  Esta é a rapaza terminadora.
  E despois unha moza ninja de pelo branco. Do mesmo xeito o tomará, e con todas as súas forzas meterá as súas espadas aos loitadores do Exército Vermello. Córtaos e canta:
  - Non son un insecto patético, ninja, pero non son unha tartaruga!
  E de novo na batalla, as catro mozas asasinas.
  O Exército Vermello está perdendo a guerra en todas as frontes. Pero aínda intentando loitar.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova vagan pola neve do inverno. Son pobres nenos descalzos. Para os corpos inmortais, a xeada non é tan terrible. Para enfermarse ou algo para arrefriarse, estes superhomes non poden conxelarse. Pero, de todos os xeitos, cando te achegas aos Urais, a xeada é desagradable e morde os talóns espidos dos nenos.
  Oleg comentou tristemente:
  - Non sabes o que é peor: frío e fame, ou a constatación de que a túa sagrada patria está a perder!
  Margarita comentou con bastante lóxica:
  - Para nós, o frío e a fame non son nada... Pero o feito de que perdamos cos nazis é realmente malo!
  Oleg estivo de acordo con isto:
  - Non vai peor! En xeral, por que o Terceiro Reich en xeral ten máis éxito en universos paralelos que no noso?
  Margarita fixo unha suposición lóxica:
  - Porque os nazis son moi fortes e organizados. E tivemos sorte moitas veces. Especialmente con Stalingrado!
  Oleg Rybachenko lanzou unha bola de neve co pé descalzo e comentou:
  - Si, tivemos moita sorte con Stalingrado! ¡Os propios Fritz subiron tontamente á trampa!
  Marguerite arrolou:
  - Intentando non meterse en problemas,
  Para non confundirse e non perderse...
  Sería necesario cobrar un céntimo por un céntimo,
  Ou mellor nacer de novo!
  Nenos no camiño, atacaron un destacamento de nazis. Matou a máis de cen soldados. Un quedou en catividade. Margarita obrigou ao mozo a bicar as súas plantas elásticas, vermellas polo frío. Fíxoo mansamente. E dixo que os alemáns xa se achegaban a Sverdlovsk e o rodeaban.
  Oleg comentou:
  - É raro que ti e eu Margot sexamos máis rápidos, pero algo se move como a xente común ou aínda máis lento!
  Margaret aceptou:
  - Atrapado nunha onda de derrota! Ao parecer, neste universo todo está en contra da URSS. Mesmo a natureza e o espazo!
  Oleg entón suxeriu:
  - E se é trivial para nós matar a Hitler?
  Margarita meneou a cabeza negativamente.
  - A hipermeiga non nos deu tal orde! Entón imos prescindir da actividade persoal. Ademais, que dá?
  Oleg Rybachenko respondeu con confianza:
  - Unha morea! Ademais, o Führer, este é o Führer en África!
  Margaret suxeriu:
  - Loitemos na fronte polo momento, e logo, a costa de Hitler, xa veremos! Como se di - apura lentamente!
  Oleg cantou:
  - A velocidade é boa, non rompas o cincel... O home non é un paxaro carpintero e toleouse ás présas!
  O neno e a nena corrían con todos os ouriños. E conseguiu correr a Sverdlovsk. E comezaron a defender a cidade asaltada polos nazis.
  Os ataques sucedéronse un tras outro.
  Os nenos estaban descalzos. Margarita leva unha túnica e Oleg Rybachenko é un neno con pantalóns curtos. Pero loitaron como os heroes máis reais e inflexibles.
  Oleg lanzou unha agulla cos seus dedos espidos, atravesou a Fritz na gorxa e berrou:
  Non cederemos nin un centímetro de terra!
  Margarita lanzou unha granada co pé descalzo e chirriou:
  - Nin unha gota, nin un palmo, nin un centímetro!
  Neno e nena pelexaban no frío. E con eles estiveron outros pioneiros. E tamén moitos están descalzos a pesar do frío salvaxe. E se os nenos inmortais non teñen medo ás xeadas salvaxes, en calquera caso, non poden ferir, entón é bastante perigoso para os nenos comúns.
  Velaquí un pioneiro descalzo cuxos dedos eran azuis polo frío, tiña un resfriado nos dentes e a mandíbula estaba inchada. O neno ten moita dor. Pero, a pesar diso, colle furiosamente un montón de granadas e lánzao debaixo do tanque nazi, e el mesmo cae atravesado por unha metralleta.
  Este é un rapaz valente...
  Ou unha nena, cuxos pés descalzos arden como amapolas escarlatas, empuxa unha mina baixo as eirugas dos mastodontes alemáns. Ela mesma morre, chorando:
  - Pola Patria e Stalin!
  É moi doloroso estar descalzo no inverno, en Siberia, cando non estás protexido pola carne inmortal.
  Incluso Oleg e Margarita en xeadas severas non están tan satisfeitos de estar medio espidos. Pero sorrín e cantan, querendo animar aos rapaces:
  - Eh, xeada, xeada, non me xees,
  non me xees! Meu cabalo! Meu cabalo!
  De crin branca!
  Os nenos e nenas, sacudindo as súas pernas vermellas e azuis polo frío amargo, cantaron:
  A neve non nos para! A xeada non nos vencerá! Somos os pioneiros do Fritz! ¡O fascista será mallado duro!
  Os nenos pelexan ben! Pero forzas dolorosamente desiguais. Stalin fuxiu do Sverdlovsk cercado a Novosibirsk. Porén, os xaponeses xa se achegan a esta cidade dende o leste. Nin sequera teñen medo das xeadas de Siberia.
  Si, a guerra está chegando ao seu fin.
  Pero os pioneiros non se renden. E mesmo nos momentos difíciles, os nenos cantan con valentía;
  Somos os pioneiros dos fillos do comunismo -
  Un lume, unha tenda de campaña e unha corneta!
  Invasión do maldito fascismo -
  Quen agarda unha furia furiosa!
  
  Que perdemos nestas batallas?
  E entón en batallas co inimigo adquirido?
  Eramos só fillos do mundo -
  E agora os guerreiros da terra natal!
  
  Pero Hitler deu un paso cara á nosa capital,
  Bombas lanzadas sen contar a fervenza!
  Somos a Patria aínda máis fermosa que o ceo -
  Agora chegou o maldito solpor!
  
  Responderemos ás agresións con dureza -
  Aínda que eles mesmos son pequenos de estatura!
  Pero a espada nas mans dun adolescente fráxil -
  Máis forte que as lexións de Satanás!
  
  Deixa que os tanques corran avalancha tras avalancha,
  E dividimos o rifle en tres!
  Deixa que a policía apunte malamente cara atrás,
  Pero o Deus Santo castigaraos ferozmente!
  
  Que decidimos? facer o traballo do mundo
  E para iso, ai, tiña que tirar!
  A calma xa é noxenta.
  Tamén hai violencia!
  
  Coa rapaza corremos xuntos descalzos -
  Aínda que nevou, unha neveira arde coma o carbón!
  Pero non teñas medo, coñece aos nenos...
  O fascista será atrevido ao cadaleito cunha bala!
  
  Aquí poñen a vil compañía Fritz,
  E o resto dos covardes están fuxidos!
  Aplastamos á infantería como unha gadaña na batalla -
  Non somos un obstáculo para os veráns novos!
  
  O logro da vitoria, será en maio,
  Agora a tormenta de neve é espinosa e dura!
  O neno está descalzo, a súa irmá está descalza,
  En farrapos, os nenos coñeceron o auxe!
  
  De onde veñen estes poderes?
  Aguanta a dor e o frío, esa necesidade!
  Cando un amigo medía o fondo da tumba,
  Cando un amigo xeme - Morrerei!
  
  Cristo bendiciunos pioneiros,
  El dixo: a Patria é dada a vós por Deus!
  Esta é a primeira fe de todas,
  Soviético, país sagrado!
  E morren co sorriso nos beizos. Os nenos non coñecen a debilidade... Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova loitaron durante unha semana enteira. Pero Sverdlovsk caeu. Parte da guarnición rendeuse, sentindo unha situación desesperada. Só os pioneiros negáronse a capitular.
  E un puñado de rapaces valentes e descalzos deron un avance desesperado. Correron polas neveiras, literalmente azuis polo terrible frío. E morreron baixo ametralladoras e canóns.
  Oleg Rybachenko e Margarita tamén quedaron bastante rabuñados, pero aínda así escaparon de Sverdlovsk. Despois mudámonos a Novosibirsk. Xeadas, inverno, noites longas.
  O neno e a nena corren para si mesmos, están tristes e moi enfadados.
  Margaret comentou:
  - A hipermeixa podería axudar a este mundo! E despois gañan os nazis! Esta é verdadeiramente unha inxustiza universal!
  Oleg Rybachenko saltou máis alto, torceuse nun salto mortal sete veces e comentou con bastante lóxica:
  - En xeral, hai pouca xustiza no mundo! Por exemplo, por que sofren os vellos? E, case sen excepción! E cando unha persoa é nova, fuma e bebe, e incluso empeora as cousas, ¡e está saudable! Onde está a xustiza que sofren os vellos?
  Margarita concordou con isto:
  - Non hai xustiza no universo!
  Oleg Rybachenko preguntou algo inxenuamente:
  - E onde mira Deus?
  Margarita, esta moza descalza cunha túnica furada, suxeriu:
  - ¡Probablemente, nós mesmos debemos facernos coma deuses, para que reine a xustiza no mundo! Esta é a sabedoría do Creador!
  Oleg Rybachenko confirmou con confianza:
  - ¡Creo que resucitaremos os mortos!
  Terminator Girl confirmou:
  - Si, creo niso, claro!
  Os nenos correron a Novosibirsk e participaron na defensa desta cidade.
  Loitaron case na última gran cidade baixo o control do Exército Vermello.
  Stalin xa negociara con Hitler, aceptando renderse se a súa seguridade persoal estaba garantida. O Führer estaba preparado para iso, sobre todo se os partidarios se calmaban.
  Os xaponeses xa tomaran Novosibirsk desde o leste. Así que practicamente non había posibilidades de escapar. A URSS estaba morrendo.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova dispararon contra os nazis, lanzaron granadas cos pés descalzos. E aínda esperaban algo.
  Xunto a eles estaban os pioneiros. En fortes xeadas en Siberia, todos os nenos ían descalzos e no verán uniformes pioneiros con gravata. Morreron como heroes.
  Os seus pés eran vermellos coma os dos gansos, e os seus dedos volvéronse azuis.
  Pero os pioneiros non se rendiron.
  Sucumbirán ao fascismo!
  Oleg Rybachenko lanzou unha granada co seu pé espido de neno. Empuxou tres tanques alemáns á vez coa testa e murmurou:
  - Creo na vitoria!
  Margarita tamén lanzou un agasallo de asasino cos seus dedos espidos e chirou:
  - Eu tamén cría, e crerei ata o final!
  E loitaron pola última cidade soviética coa furia da desesperación. E aínda así non se ían dobrar.
  Oleg Rybachenko, para animar aos case mortais nenos pioneiros conxelados, cantou con moito entusiasmo;
  Son un mozo guerreiro da nai Rusia,
  Países poderosos, Patrias de todos os países...
  Non hai patria no universo, sabe que é máis fermosa,
  Debaixo da montaña, Stalin atou un empate!
  Ser pioneiro é unha alegría e unha vocación,
  Despois de todo, significa que es un servo do país.
  E podes multiplicar o universo -
  Destruíndo as maquinacións do inferno-Satanás.
  Cando chegou o verán en corenta e un
  A treboada de xuño retumaba por nós...
  Non queremos que a rexión se faga pobre,
  Para a felicidade, cre: a Patria é creada!
  Cunha nena, estamos esperando aos nazis nunha emboscada,
  Temos unha metralleta antes diso.
  E para o enfado de Hitler,
  O noso destacamento vence con éxito aos nazis!
  As amigas descalzas engrosáronse,
  A neve xa pincha baixo a sola núa.
  Do frío e a ruína volvéronse azules,
  Pero o lume santo quenta a nosa alma!
  Batemos sen saber as medidas dos adversarios,
  Non damos descanso día e noite!
  Voan ata os escalóns nun enxame de granadas,
  E oficiais cun rifle de francotirador.
  En ningures os fascistas poden atopar apoio,
  O noso destacamento pioneiro e valente...
  Capaz, se precisa cortar montañas,
  Aquí están os tanques de Hitler ardendo como velas.
  A xente nun ataque de furia reuniuse -
  Por xustiza, coraxe e honra.
  E non hai arrecife no mar das tormentas -
  O que nos faría sentar!
  Entramos en Berlín, unímonos ao Komsomol,
  De pisar descalzos con nenas de todo o mundo!
  Inhalamos mel da vitoria no maio celestial,
  Agora volveuse eterno, o noso brillante éxito!
  
  
  
  
  . ALEXANDRE III VIVIU SESENTA E OITO ANOS
  O rei reforzou o imperio tamén economicamente. Non houbo disturbios nin revolucións, polo que a economía estaba en constante crecemento. E Rusia pola Primeira Guerra Mundial e a poboación tivo máis debido á menor mortalidade e á anexión das rexións do norte de China e Corea. E o exército era máis grande. E apareceron os primeiros tanques lixeiros da serie e moitos avións de diferentes marcas.
  Por desgraza, Alexandre III non viviu para triunfar na Primeira Guerra Mundial, pero Nicolás II xa o conseguiu.
  O novo rei tiña un trono sólido, outra muller, un gran herdeiro, douscentos oitenta millóns de persoas e dous millóns e medio de soldados en estados de paz.
  Así podes loitar con audacia e habilidade! Ademais, os rusos tamén teñen tanques con ametralladoras lixeiras, pero acaban de aparecer e pesados. Foi desenvolvido polo fillo de Mendeleiev.
  Entón non pares ao exército real!
  Nicolás II entrou na guerra cos alemáns e austríacos... As tropas rusas tomaron Galicia, Bucovina, e inflixiron unha serie de derrotas aos austríacos. Nun primeiro momento foron derrotados en Prusia Oriental, pero despois vingáronse e cortaron a Koenigsberg. Os aliados afastaron os alemáns de París... As tropas rusas tomaron Cracovia, e tendo unha superioridade numérica, a pesar do inverno, continuaron a ofensiva, achegándose a Budapest. Alemaña ofreceuse, vendo que cheiraba a derrota pola paz en termos moderados.
  Os alemáns acordaron darlle a Rusia Klaipeda, e parte da terra en Polonia, así como pagar unha indemnización. A Francia devolveuse parte do territorio previamente capturado por Bismarck e un pouco de Dinamarca.
  Austria-Hungría cedeu Galicia, parte da Bucovina e Cracovia. Pero o imperio non se derrubou. Rusia recuperou as terras dos eslavos, todo o que antes formaba parte da Rus de Kiev, e ampliou o reino de Polonia.
  Türkiye e Xapón non tiveron tempo de entrar na guerra, igual que Italia. É dicir, a Primeira Guerra Mundial, de feito, non existiu. Tan pouco problema. Nicolás II reforzou a súa autoridade e logo gobernou pacíficamente durante bastante tempo.
  Rusia, con todo, levou a cabo unha guerra en Afganistán - finalmente dividíndoo cos británicos. Entón Irán dividiuse con Gran Bretaña.
  Rusia ampliou así as súas posesións. Pero chegou a crise económica e a Gran Depresión de 1929... En 1931, Xapón, en alianza con Turquía, iniciou unha guerra contra a Rusia tsarista. Pero en realidade foi un suicidio. A frota tsarista no Pacífico baixo o mando de Kolchak derrotou aos xaponeses. E o exército terrestre era en xeral moitas veces máis forte.
  O mesmo pódese dicir dos turcos. Subían claramente non contra ese inimigo.
  A Rusia tsarista puido desembarcar tropas e capturar Xapón. E entón as tropas rusas finalmente ocuparon Turquía. Así rematou a era do Imperio Otomán.
  E o tsar Nicolás II aumentou a súa gloria e o poder de Rusia. Este glorioso emperador gobernou ata 1936 e tamén morreu con sesenta e oito anos.
  Foi sucedido por Alexei II. En xeral, un home completamente san de trinta e dous anos. A súa nai era diferente, polo que Alexandre Terceiro non permitiu un matrimonio fatal.
  Alexei II completou a conquista de Arabia Saudita dividíndoa con Gran Bretaña.
  Guillermo II gobernou no trono en Alemaña ata 1941. Este monarca leva cincuenta e un anos no poder! Moi longo!
  Pero aquí no trono está o seu fillo Fernando. Non cheira a Hitler. Outra historia.
  Mentres haxa paz. Todas as colonias estaban divididas. Mussolini conquistou Etiopía.
  Non hai máis nada que compartir... Gran Bretaña, con todo, está pasando por momentos difíciles. E está en crise económica.
  E así Fernando propúxolle a Alexei II dividir as posesións coloniais de Francia e Gran Bretaña. Como, de feito, canto podes mirar estas terras.
  Así, Mussolini, Fernando e Alexei II forxaron o seu pacto.
  Pero, por suposto, ata neste momento Rusia xa conseguira conquistar case toda China e facerse máis forte que todos moitas veces na economía, no ámbito militar e na poboación.
  O tsar Alexei aprobou, en xeral, tal proposta e decidiu que xuntos comezarían.
  Fernando xa non era novo. E tivo coidado.
  Porén, o 15 de maio de 1945 comezou a guerra. Os alemáns volveron moverse
  Contra Bélxica...
  E o exército tsarista pasou polas colonias británicas e atravesou Exipto.
  Rusia tiña dez millóns de soldados e cincocentas divisións, e con confianza
  Gañou. Parecía que ninguén podía detela.
  En dous meses, o exército tsarista capturou a India, o sur de Irán, as posesións dos británicos en Arabia Saudita, Exipto, Sudán, a maior parte de Indochina.
  Pero os alemáns só puideron ocupar Bélxica, e nos arredores de París foron detidos. Os Países Baixos tamén entraron na guerra.
  A Rusia tsarista por outros dous meses apoderouse das posesións de Gran Bretaña en Asia e acabou con Indonesia. Despois aterrou en Australia e pasou por África.
  Os alemáns intentaron tomar París, pero o seu asalto foi rexeitado. Porén, a guerra perdeuse. Italia tamén apoderouse das posesións africanas de Gran Bretaña e Francia.
  Só no quinto mes comezaron a chegar a Europa as tropas tsaristas. Ata o momento, as batallas estaban en pleno auxe en África e Australia, pero xa remataban. Austria-Hungría, moi debilitada pola perda de terras, tamén entrou na guerra do lado da coalición.
  Os alemáns puideron conquistar Holanda. E melloraron a súa posición.
  Durante outros dous meses, a Rusia tsarista completou a toma de Australia e África. E só a finais de novembro, xusto no frío, comezou unha nova ofensiva das tropas xermano-rusas, evitando París.
  Neste caso, as forzas xa eran demasiado desiguais. As tropas franco-inglesas foron derrotadas. E París está rodeada.
  E no novo ano, a guarnición capitulou ... Entón as tropas tsaristas e alemás capturaron toda Francia en tres semanas. Entón comezou o bombardeo de Gran Bretaña... E todas as colonias foron capturadas pola coalición.
  Gran Bretaña xa en maio de 1946, sendo desangrado e noqueado por bombas
  Capitulado.
  Así rematou outra gran guerra. Rusia tomou case todas as colonias. Alemaña recibiu relativamente pouco, Italia colleu algo, Austria-Hungría conseguiu unha peza simbólica.
  A pesar de que os alemáns esperaban grandes colonias, e só Marrocos recibiu moito menos na súa totalidade, Alemaña incluíu na súa composición: Bélxica, Holanda e Francia ata Port de Calais.
  Ademais, a Rusia tsarista devolveu o alemán a Namibia e o que antes tiñan.
  En resumo, dalgunha maneira descubrimos e reconciliámonos...
  Chegou a paz... En 1953, Rusia tiña unha bomba atómica, e un ano despois, Alemaña. Estados Unidos recibiu armas nucleares en 1960.
  Así, creouse o equilibrio do medo.
  E en 1955, o primeiro cosmonauta ruso voou ao espazo, voando ao redor do balón. E en 1961, os rusos puxeron un pé na lúa.
  E en 1983 a Marte! Os estadounidenses voaron á Lúa en 1971 e os alemáns en 1984. Austria-Hungría e Alemaña fusionáronse nun só estado. Suecia e Noruega pasaron a formar parte de Rusia con autonomía e autogoberno.
  Outros países foron perdendo gradualmente a súa independencia.
  En 1987, os cosmonautas rusos voaron a Venus na montaña. En 1992 en Mercury. E en 1999, Plutón.
  Dominouse o sistema solar.
  Había tres imperios nucleares: a Gran Alemaña, os EUA e a Gran Rusia.
  Alexei II tamén morreu aos sesenta e oito anos en 1972. Sucedeuno o seu fillo Alexandre cuarto. Este rei tiña corenta e un anos no momento da súa ascensión ao trono. Curiosamente, pero Alexandre cuarto tamén pasou sesenta e oito anos e morreu en 1999. E o seu fillo Vladimir III subiu ao trono. En 2013 celebráronse catrocentos anos da dinastía Romanov.
  Ata agora, Rusia está firmemente en pé. Pero no mundo aínda hai Alemaña e Estados Unidos os seus competidores. O imperio tsarista, xunto coas colonias, comprende algo máis da metade do territorio mundial e máis de dous terzos da poboación mundial. Rusia é forte, pero aínda non é a única.
  Goberna Rusia, Vladimir o terceiro en 2019 cumpriu sesenta e sete anos. Moitos pregúntanse se vivirá, como os anteriores reis, durante sesenta e oito anos, ou interromperá estas estrañas coincidencias?!
  Mentres tanto, Rusia está a desenvolver armas antinucleares. Está claro que non haberá armas nucleares, e Rusia enfrontarase completamente a Alemaña e os Estados Unidos. Ten máis poboación e máis soldados. E a calidade das armas é mellor!
  Pero aínda que hai armas nucleares, e aínda non todas foron conquistadas. Pero están a desenvolver armas antinucleares de forma moi activa, polo que hai certas posibilidades de gañar.
  
  A CAÍDA DE XIBRALTAR
  O ditador español Franco, en contraste coa historia real, acordou que as tropas alemás atacasen a fortaleza inglesa de Xibraltar. A cambio, España recibiu algunhas terras británicas e francesas en África.
  O asalto baixo o mando de Mainstein tivo lugar pola noite do 25 de novembro de 1940 ao 26. Como se viu, os británicos non estaban preparados para tal movemento militar e os nazis conseguiron capturar unha fortaleza tan poderosa dun golpe.
  A súa caída tivo un impacto significativo no curso da guerra. A Wehrmacht foi capaz de transferir forzas na distancia máis curta a África, e os británicos foron bloqueados para entrar no mar Mediterráneo desde o leste.
  O mando alemán enviou varias divisións a África ecuatorial. Ademais, o corpo de Rommel foi trasladado a Libia, uns meses antes da realidade.
  Os británicos, pola súa banda, abandonaron a ofensiva contra os italianos en Etiopía e comezaron a reforzar as súas posicións en Exipto. Porén, Rommel conseguiu adiantarse a eles e, como resultado dun ataque preventivo, derrotou ás tropas coloniais, capturando Alexandría e O Cairo. A posición de Gran Bretaña en África tornouse máis complicada. Os alemáns xa chegaran á canle de Suez e ameazaron con avanzar máis cara a Oriente Medio. Ademais, fíxose posible avanzar cara ao Sudán.
  É certo que os asuntos dos italianos en Grecia non tiveron moito éxito, pero o achegamento de forzas adicionais de Alemaña salvou a situación.
  Hitler tiña un dilema: atacar a URSS ou acabar con Gran Bretaña? Os éxitos da Wehrmacht en África motivaron a segunda decisión: desatar as mans en Occidente. Aínda que os preparativos militares da URSS inspiraron medo no Führer.
  O Exército Vermello facíase máis forte, pero os alemáns tampouco estaban sentados de brazos cruzados. A produción de tanques en 1941 duplicouse en comparación con 1940, e a aviación aumentou case dúas veces e media.
  Os nazis levaron a cabo o bombardeo e o desembarco en Malta. Entón Rommel rompeu as defensas da canle de Suez e entrou en Iraq, que se rebelou contra o dominio británico. Os alemáns conquistaron con relativa facilidade tanto Kuwait como todo o Oriente Medio. Stalin, pola súa banda, adheriuse a unha táctica de espera. Pero Churchill continuou teimudamente a guerra. A Wehrmacht, chegando a Irán, volveuse a Sudáfrica.
  O ano 1941 chegaba ao seu fin. O lanzamento de submarinos aumentou e Gran Bretaña estaba perdendo as súas colonias. EEUU foi pasivo. Pero Xapón non puido quedar de brazos cruzados e atacou o porto de Perú o 7 de decembro. Comezou unha nova guerra no Pacífico. E Hitler tivo que abandonar de novo os plans de ataque á URSS.
  É necesario axudar aos xaponeses, apoderarse de Irán e India, así como de Sudáfrica. E o máis importante a propia Gran Bretaña. Ademais, os bombardeiros estadounidenses non son un xoguete. Poden causarlle moitos problemas ao Terceiro Reich. E o máis conveniente é lanzar bombardeos desde o territorio de Gran Bretaña.
  Así que o Führer viuse obrigado en 1942 a abandonar a idea de invadir o leste.
  Había o risco de que o propio Stalin abrise a fronte, pero... Hai que coñecer o carácter de Stalin. É moi reservado en política exterior. A guerra con Finlandia fixo que o Ditador Vermello fose aínda máis cauteloso.
  Mentres a URSS está acumulando forza. O número de aviación o 1 de xaneiro de 1942 alcanzou os trinta e dous mil vehículos, e os tanques, máis de vintecinco mil, máis outros tres mil tanquetas. En total, Stalin planeaba completar a contratación de 20 corpos mecanizados, cun número total de tanques de 32 mil vehículos, dos cales o último KV de varias marcas e T-34, 16,5 mil. Ademais, o desenvolvemento dos tanques T-50 aínda estaba en curso, aínda que o coche resultou ser lixeiro.
  Os alemáns, ao atoparse co Matilda e algúns cruceiros, e tendo información de que os británicos estaban a desenvolver tanques pesados, tamén comezaron a fabricar os seus propios mastodontes. En primeiro lugar, o "Tiger" cun canón de 88 milímetros e unha armadura cunha arma impenetrable de 75 milímetros cun canón longo.
  Tamén estaba dispoñible información sobre a construción de tanques soviéticos. O tanque KV-2 marchou no desfile do Primeiro de Maio na Praza Vermella, e os trinta e catro tiñan algúns datos.
  En calquera caso, cando Speer dirixiu o ministerio imperial de armamento e munición, os desenvolvementos tecnolóxicos foron máis rápidos. Hitler quería ter os mellores tanques do mundo, e outros máis pesados. Pero mentres Alemaña era claramente inferior á URSS. E o número de coches e a súa calidade. En agosto de 1941, comezou a produción do tanque KV-3. O coche resultou ser bastante pesado con 68 toneladas, pero armado cun canón de 107 mm cunha velocidade inicial de proxectil de 800 metros por segundo. Isto proporcionoulle unha vantaxe sobre o "Tiger", que, por certo, aínda non fora lanzado na serie.
  Aínda máis poderoso era o KV-5 cun peso de 125 toneladas e dous canóns. É certo que unha máquina tan pesada creou máis problemas para o exército soviético que ben. E en 1942, adoptouse a versión KV-4 con un peso de 107 toneladas. A URSS podería estar orgullosa dos seus tanques máis pesados do mundo, e mesmo dos máis poderosos.
  Pero, por outra banda, Alemaña desenvolveuse bastante ben na aviación. Yu-188, despois de entrar en serie, desenvolveu unha velocidade comparable ás dos cazas. DO-217 tamén parecía decente. Os avións a reacción tamén se desenvolveron activamente. Dado que Gran Bretaña era o obxectivo principal, aos bombardeiros a reacción prestouse moita máis atención que na historia real.
  Os alemáns utilizaron activamente o traballo escravo. Importou de África un gran número de negros. Os traballadores negros eran obedientes, resistentes, pero pouco cualificados. Utilizáronse para traballos auxiliares.
  Pero controlando Europa, os alemáns poderían recrutar suficientes números e man de obra cualificada.
  Speer incluso conseguiu persuadir a Hitler, aínda non levando a cabo un programa para exterminar aos xudeus, senón para utilizalos na produción de avións e equipos.
  A aposta foi unha ofensiva aérea contra Gran Bretaña e unha guerra submarina masiva.
  Porén, a entrada de Estados Unidos no conflito engadiu unha dor de cabeza aos Fritz e obrigou a un forte aumento do número de mandas de lobos.
  Alemaña viuse obrigada tardíamente a aumentar a produción de bombardeiros e avións estratéxicos. En primeiro lugar, Yu-288 e Yu-488 - con catro motores. Pero o seu desenvolvemento e lembranza levou tempo. A modificación ME-109 "F" no seu conxunto foi un digno oponente para os coches británicos. Pero o desenvolvemento do ME-209 fracasou, igual que o ME-210.
  O bombardeiro en picado XE-177 tamén fallou. Pero Speer xogou coa cantidade. Ademais, o Focke-Wulf converteuse no caza máis poderoso en termos de armamento, compensando algunhas das debilidades do ME-109. Si, e a escola de voo dos alemáns resultou ser mellor que o inglés, e aínda máis americano. En maio de 1942, os nazis capturaron Sudáfrica. E un escuadrón estadounidense chegou a Madagascar. A batalla de Midway resultou perdida polos americanos: así o capitán de terceira fila, que xogou un papel decisivo nesta batalla, acabou, irónicamente, en Madagascar. Os Estados Unidos querían manter unha base en África e non deixar que os nazis se relaxen. Pero isto empeorou significativamente a súa posición no Océano Pacífico.
  É certo que os xaponeses non actuaron á altura. A batalla polo arquipélago hawaiano prolongouse.
  Os nazis conseguiron o control de África, e enormes reservas de materias primas estratéxicas, e tamén capturaron a India e Irán. Os recursos baixo o control do Terceiro Reich son enormes, pero aínda deben ser dixeridos.
  A batalla aérea para Gran Bretaña non é tan sinxela. Aumentando constantemente a produción de avións, os alemáns puxeron presión, pero non houbo un dominio total. A falta de poder da aviación estratéxica, e a axuda dos Estados Unidos, e aínda así non hai suficientes submarinos, afectados. E o torpedo milagre co que tantas esperanzas se asociaron defraudounos.
  O Führer non se atreveu a desembarcar en Gran Bretaña en 1942. Apostouse por reforzar o poder marítimo e a flota submarina. Ao mesmo tempo, construíronse portaavións e acoirazados. Había suficiente capacidade de produción, pero todo levou tempo.
  Os mísiles balísticos de clase A tamén requiriron un axuste fino. Pero as carcasas robóticas FAU-1 comezaron a producirse en masa. Os coches relativamente baratos, que utilizaban combustible simple, tiñan a indubidable vantaxe de que non necesitaban pilotos.
  Hitler, despois de ter acceso a recursos naturais ilimitados e reservas de traballo, quería salvar a vida dos pilotos alemáns. V-1 como fácil de fabricar e non tripulado parecía a mellor solución. E milleiros deste tipo de cunchas robóticas caeron desde o outono de 1942 en Londres.
  Ao mesmo tempo, os alemáns aceleraron o desenvolvemento do bombardeiro a reacción Arado e dos mísiles balísticos.
  Stalin continuou esperando e acumulando forzas. En 1942, a URSS produciu cinco mil e medio novos tanques KV e T-34, e preto de mil marcas antigas, preto de cincocentos novos T-50 e T-60 lixeiros e douscentos anfibios. Tamén aumentou a flota de avións: entraron en servizo uns quince mil avións novos e vellos. Incluso había escaseza de pilotos. A produción de Katyushas aumentou lentamente.
  A Alemaña nazi produciu máis de trinta mil avións, pero sufriu importantes perdas nas batallas. Os alemáns produciron uns seis mil e medio de tanques. Sobre todo, o T-3 e unha nova modificación do T-4 cun canón longo de 75 mm. Os "Tigres" máis novos produciron algo máis de cen, e os "Panteras" aínda están só en prototipos.
  Pero o rifle de asalto MP-44 deseñado por Schmeister comezou a entrar na serie. A diferenza da historia real, a máquina non tivo que ser desenvolvida tendo en conta a escaseza de metais non férreos. E isto acelerou o desenvolvemento dun rifle de asalto máis sinxelo, con aliaxe de aceiro.
  Entón, en armas pequenas, os alemáns comezaron a gañar vantaxe. Pero tamén necesitaban tempo para que a máquina rearmase todas as tropas.
  Pero na flota de submarinos, onde o lanzamento alcanzou corenta ou cincuenta submarinos por mes, os alemáns realmente non teñen igual.
  Incluso había submarinos de moi alta velocidade con peróxido de hidróxeno. Traballo acelerado no programa nuclear. Afortunadamente, hai moitos recursos. E mesmo o erro dos físicos alemáns de que o grafito non é adecuado como moderador non resultou catastrófico. Construíronse varias fábricas para a produción de auga pesada, incluso en África.
  Polo tanto, non é lavando, é rodando, pero o reactor nuclear dos nazis comezou a funcionar en decembro de 1942. Mesmo un pouco antes que os americanos. Despois das derrotas no Pacífico, comezaron un serio desmontaxe. E o financiamento para o programa nuclear foi drasticamente recortado.
  O comezo de 1943 estivo marcado pola declaración de Guerra Total de Hitler e a introdución do servizo universal de traballo nos territorios ocupados. Os ataques masivos do V-1 en Londres non se xustificaron. Os británicos aprenderon a repeler parcialmente tales golpes, pero os alemáns levaron o número.
  Pero a guerra submarina resultou ser realmente desastrosa para Gran Bretaña. A produción de armas na illa caeu drasticamente debido á falta de materias primas. A metrópole estivo ao bordo do colapso. Ademais, os nazis capturaron Madagascar e os xaponeses, xunto cos nazis, invadiron Australia e conseguiron a súa rendición relativamente rápido.
  Aínda que Stalin entendeu o perigo das tácticas de espera, mantívose fiel a si mesmo, sen pelexar. Mellor que os capitalistas se exterminen ata o final. E veremos...
  Pero esta táctica tamén tiña os seus inconvenientes. Usando enormes recursos, o Terceiro Reich xa preparaba unha guerra contra a URSS. A produción de tanques no Terceiro Reich alcanzou en 1943 unha media de 1.200 vehículos diarios, máis trescentos cincuenta canóns autopropulsados. Ademais, as armas autopropulsadas non son nada débiles. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Tendo en conta que os alemáns case non sufriron perdas en tanques, a súa reposición do panzvale xa era dúas veces máis rápida que a do Exército Vermello. E a brecha cuantitativa na tecnoloxía a favor da URSS comezou a diminuír.
  En termos de calidade, o Fritz obtivo o "Royal Tiger", similar en peso ao KV-3, en termos de poder de penetración, a arma foi ata algo superior debido á calidade do proxectil e á armadura frontal máis forte. Ben, os superpesados KV-5 e KV-4 soviéticos resultaron ser tecnicamente pouco fiables, especialmente o seu tren de aterrizaje. Entón, o uso de tales monstros en combate estaba en dúbida.
  E Stalin tamén ordenou a creación dun KV-6 con sete canóns e dous lanzacohetes. Fixeron o coche. Pero resultou ser tan pesado e longo que non podías levalo nun tren nin despregalo na batalla. O T-34-76 é un vehículo bastante exitoso, pero máis débil no combate frontal que o Panther ou Tiger. E os KV-1 e KV-2 son comparables aos alemáns en termos de peso, pero son inferiores aos Panthers e Tigers en tope. O T-4 alemán alcanzou aos trinta e catro en blindaxe e superou en armamento, visibilidade e óptica, e iso a igual peso, ou incluso menos, se comparamos modificacións máis pesadas.
  En definitiva, o Fritz tirouse e a calidade estivo á altura. E a aparición do ME-309 e ME-262 deu unha vantaxe na calidade da aviación. Como o Yu-488, o mellor bombardeiro de catro motores. E detrás deles hai modelos reactivos. Como Yu-287 e Arado.
  En setembro de 1943, os nazis finalmente levaron a cabo un desembarco exitoso en Gran Bretaña. Despois de dúas semanas de loita - Inglaterra capitulou. E aínda que Churchill fuxiu a Canadá, o resultado da guerra en Occidente parecía unha conclusión inevitable.
  Roosevelt, despois de perder o seu principal aliado e temendo o crecente poder do Terceiro Reich, pediu a paz.
  Hitler, tras discusións co seu séquito, puxo unha condición para os Estados Unidos: o rexeitamento do programa nuclear e o recoñecemento de todas as conquistas de Xapón e do Terceiro Reich. Así como a retirada das tropas de Islandia, que os Fritz xa cubriran coa flota submarina. O control da Terra do Sol Nacente sobre Gaia, onde os combates aínda non cesaron. Ademais, Hitler esixiu unha compensación material para o Terceiro Reich e Xapón por toda a destrución e os gastos militares causados polos Estados Unidos e Gran Bretaña.
  Aínda que os termos da paz eran extremadamente difíciles, Roosevelt conseguiu con grandes dificultades a súa adopción no Congreso e no Senado.
  Os indicios de Stalin de que non se opoñía a unirse á coalición das potencias do Eixe desempeñaron un papel importante no cumprimento dos Estados Unidos, e polo menos estaba preparado para recuperar Alaska.
  Gañou o pragmatismo americano, que resultou máis alto que o entusiasmo e as emocións. Ademais, o programa nuclear dos alemáns desenvolveuse máis rápido que o estadounidense, e isto estivo cheo dunha catástrofe no futuro.
  Rematou a primeira fase da Segunda Guerra Mundial. Pero o Führer agora quería acabar coa URSS.
  As inesperadas tácticas de agardar e ver de Stalin e a súa devoción pola causa da paz mundial fixeron unha broma sinistra. Joseph foi oposto polo Terceiro Reich e Xapón con todos os recursos do hemisferio oriental, incluíndo Australia, e algunhas cabezas de ponte no mundo occidental.
  A Terra do Sol Nacente, con todo, aínda non rematou con China, pero ben podería abrir unha segunda fronte. Hitler, pola súa banda, formou activamente tropas coloniais e lexións estranxeiras. Ao mesmo tempo, tamén aumentou a produción de armas.
  Na primeira metade de 1944, a produción de tanques e canóns autopropulsados no Terceiro Reich alcanzou e superou os cen vehículos diarios. Panther-2 no seu nivel superou todos os coches soviéticos. Apareceu un tanque alemán máis avanzado "Lion", e pronto o "Royal Lion".
  E o máis importante, a aviación a reacción foi desenvolvida en serie. En resposta, os tanques T-34-85 e IS-1 e IS-2 entraron en produción na URSS, e ninguén retirou a serie KV da produción. O tanque en serie máis masivo do Terceiro Reich para 1944 foi o Panther-2 e o T-34-85 da URSS. Os modelos máis pesados producíronse en cantidades significativas, aproximadamente, en dez cantidades máis pequenas. E os alemáns non querían levar moito peso nas estradas soviéticas, e Stalin comezou a desconfiar da serie KV, e os IS resultaron demasiado crus.
  Non obstante, o alemán "Panther" -2 cun canón de 88 mm de calibre 71 L superou ao T-34-85 no poder de perforación da arma, en blindaxe frontal e un pouco lateral, e tampouco o fixo. conceder en rendemento de condución cun motor de 900 cabalos e un peso de 47 toneladas. Mesmo cando o peso do tanque alemán chegou a 50,2 toneladas, non resultou fatal.
  E o avión a reacción alemán non tiña un opoñente digno en absoluto.
  Hitler decidiu que era mellor non arrastrar a goma e comezou a guerra o 22 de xuño de 1944. Botando sobre a URSS trescentas cincuenta divisións propias e estranxeiras, e cento vinte divisións de satélites. Ao lado do Terceiro Reich estaban: Romanía, Hungría, Eslovaquia, Croacia, Finlandia, Suecia, Italia, Portugal, España, Bulgaria, Arxentina, Turquía.
  Os alemáns tamén utilizaron un gran número de estranxeiros e hiwis na Wehrmacht. En total, o Terceiro Reich, só no primeiro escalón, lanzou á batalla doce millóns e medio de soldados, dos cales non máis do corenta por cento eran alemáns por nacionalidade. Os satélites engadiron outros tres millóns. En total, son case dezaseis millóns de infantería no primeiro escalón, uns trinta e tres mil tanques, máis de cincuenta e cinco mil avións, uns douscentos cincuenta canóns e morteiros.
  A URSS, tras a mobilización, despregou trece millóns e medio de soldados, pero parte das forzas tivo que manterse no Extremo Oriente e distritos internos. No primeiro escalón había oito millóns de soldados, uns trinta mil tanques, case corenta mil avións e uns douscentos mil canóns e morteiros.
  Así, do lado do Terceiro Reich, hai unha dobre superioridade en infantería, e unha superioridade quintupla na mobilidade da forza, cunha mellor metralleta. É certo que a URSS ten moitas metralladoras, case paritarias.
  A diferenza de tanques non é grande, pero a porcentaxe de vehículos obsoletos na URSS é maior, así como os tanques de lanzamentos anteriores.
  A aviación a reacción alemá non ten opoñente, e os avións propulsados por hélices do Terceiro Reich son máis rápidos e mellor armados. É certo que os vehículos soviéticos son superiores en manobrabilidade horizontal.
  En artillería e morteiros, o equilibrio de forzas é o máis próximo á igualdade. Tanto en cantidade como en calidade.
  É certo que a frota do Terceiro Reich está especialmente submarina, moitas veces máis forte que a soviética. Como é o caso de Xapón.
  Ademais, os nazis xa teñen mísiles balísticos de clase A en produción en masa, e os primeiros disquetes despegaron.
  En xeral, os nazis serán máis fortes e Stalin preparou bastante, aínda que tarde, a defensa. Pero non se fixo moito. A liña de Stalin non foi totalmente restaurada e, o máis importante, as tropas non estaban suficientemente adestradas para manter a liña. Aínda que foron reciclados desesperadamente.
  A liña fronteiriza de Molotov, durante tres anos de probabilidade, foi xeralmente completada, pero estaba situada demasiado preto da fronteira e non tiña suficiente profundidade. Ademais, Stalin ordenou a construción dun terceiro escalón detrás do Dnieper, pero só comezou despois da rendición dos Estados Unidos.
  É certo que, ademais das tropas soviéticas, pódese contar con partes do NKVD, cuxo número chegou a un millón de soldados e a milicia. Trátase duns catro millóns de persoas, só nas cidades occidentais. Aínda que, por suposto, a súa eficacia de combate é moito peor que a das unidades habituais.
  Os alemáns, ademais da historia real, asestaron o golpe principal no centro, cortando a repisa de Bialystok e o puño de Lvov. Os primeiros días de loita mostraron que os alemáns, a pesar da gran cantidade de unidades estranxeiras, estaban a realizar a ofensiva con máis ou menos fluidez. Pero as tropas soviéticas adoitan perderse.
  Ademais, a capacidade de combate das unidades ucraínas resultou dubidosa. Moitos desertores e renderse nos primeiros días da guerra.
  Non foi posible conter ao inimigo nas batallas fronteirizas. E entón Stalin cometeu un erro, prohibindo a retirada de unidades á liña principal e esixindo endereitar a fronte. O erro, con todo, foi corrixido, pero con retraso. Os alemáns puideron capturar Minsk xa o 28 de xuño, tras romper a liña de Stalin no centro.
  A confusión só se intensificou. O 30 de xuño produciuse a esperada entrada na guerra de Xapón e os seus satélites. Así que, polo momento, tivemos que esquecernos do traslado de tropas do Extremo Oriente.
  O avance alemán no centro foise expandindo. Había unha brecha enorme que tentaron desesperadamente tapar. Pero os nazis avanzaron e o 16 de xullo irromperon en Smolensk.
  Tirando todas as reservas dispoñibles á batalla e poñendo as milicias baixo as armas, Stalin e Zhukov puideron deter o avance dos Fritz no centro. Pero Hitler virou as súas tropas cara ao sur. Os nazis crearon un enorme caldeiro en Kiev, e capturaron case toda a Ucraína.
  Bloqueou Leningrado, invadiu Crimea. O curso das hostilidades semellaba moito o de 1941, como un karma implacable. Pero as diferenzas tamén foron bastante importantes. A URSS en 1941 tiña algunhas reservas libres, e agora xa estaba todo mobilizado. E cando se produciu o asalto en outubro, resultou que case non había nada con que aguantar a defensa.
  A principios de novembro de 1944, os nazis rodearon Moscova, forzando a Stalin a fuxir a Kuibyshev.
  Os nazis, a diferenza da historia real, tiñan unha importante superioridade numérica. Tiñan divisións suficientes para evitar Moscova desde o norte e o sur. Pero as unidades soviéticas espalláronse demasiado en diferentes frontes.
  En realidade, en 1941, tras as mobilizacións, Stalin gañou unha vantaxe sobre a Wehrmacht no número de efectivos, e tiña catro veces máis avións e tanques que o Terceiro Reich desde o comezo da guerra. E nos primeiros cinco meses da guerra, producíronse máis equipos soviéticos na historia real.
  Pero agora os nazis son todos trunfo, tanto pola cantidade como pola calidade das armas e do persoal. E o Exército Vermello ten as mesmas feridas que en 1941. Incluída a falta de vontade dos ucraínos, bálticos e moitas pequenas nacións de morrer polo sistema soviético. Traizón masiva e atropelo a vítimas da represión, desposuídos e outros ofendidos de todo tipo. Incluíndo os inimigos ideolóxicos do réxime soviético.
  E o feito de que os alemáns tamén derrotasen a Occidente non fai máis que aumentar o número de traidores.
  Polo tanto, non é de estrañar que Moscova estea rodeada e os alemáns capturaron o Donbass, Voronezh e se dirixan cara a Stalingrado.
  O inverno de 1944, por desgraza, non foi tan xeado e nevado como en 1941. Porén, Moscova aguantou heroicamente ata finais de decembro de 1944. Stalingrado caeu en xaneiro de 1945, e as batallas por iso non foron demasiado longas. En febreiro e principios de marzo, os alemáns e os seus satélites capturaron completamente o Cáucaso e os pozos de petróleo de Bakú.
  Despois a ofensiva pasou polo Volga. A Saratov, a Kuibyshev, e máis a Orenburg e Kazán.
  Stalin fuxiu a Sverdlovsk. Kazan caeu en maio. No verán, os alemáns e os xaponeses continuaron avanzando nas profundidades de Rusia. A resistencia das tropas soviéticas caeu. O 5 de agosto de 1945, Sverdlovsk foi tomada. E o 3 de setembro de 1945, Stalin finalmente accedeu a renderse. A cambio das súas propias vidas e liberdade.
  A Segunda Guerra Mundial rematou. Pero a paz durou pouco. Despois de probar as armas nucleares, Hitler convenceuse do seu fenomenal poder destrutivo.
  Agora parecía que Xapón e Estados Unidos aínda estaban no camiño da dominación mundial polo Terceiro Reich. E aínda que o Führer conquistou máis terras que Genghis Khan, Alexandre Magno, Napoleón, o emperador Troiano e Solimán o Magnífico xuntos, decidiu derrotar tamén a Xapón.
  Exactamente tres anos despois do final da Segunda Guerra Mundial, cen mísiles balísticos intercontinentais con poderosas cargas nucleares cubriron ao mesmo tempo o país do Sol Naciente.
  E entón comezou a ofensiva das unidades terrestres da Wehrmacht e da frota. Os alemáns tomaron relativamente rapidamente as posesións de Xapón en Asia, e a propia metrópole foi arrasada con bombas atómicas.
  A resistencia máis ou menos prolongada foi proporcionada polas posesións do Pacífico do país do Sol Naciente. Pero en xuño de 1949, todo rematou. Agora só quedaba derrotar aos Estados Unidos. Ademais, había un motivo. Os estadounidenses, contrariamente ao acordo, desenvolveron armas nucleares e realizaron a súa proba secreta.
  Hitler comezou a guerra o 1 de xaneiro de 1950, lanzando trescentos mísiles nucleares á vez no novo ano.
  Un ataque nuclear devastador destruíu cen grandes cidades estadounidenses e matou a varias decenas de millóns de persoas. Engadiu un dos maiores crimes de Adolf Hitler á lista máis longa das atrocidades máis odiosas.
  Despois veu a invasión de Canadá, e do sur xunto coas ditaduras latinoamericanas. Os americanos estaban debilitados e conmocionados, pero loitaron desesperadamente. Entenderon que a derrota para eles só significaba escravitude e unha morte lenta e dolorosa.
  Polo tanto, foi a máis desesperada de todas as guerras. E durou máis dun ano, o que obrigou ao Terceiro Reich a soltar unhas duascentas cargas nucleares máis, e converter moitas terras fértiles nun deserto radioactivo.
  Pero o obxectivo foi conseguido e o último inimigo do Terceiro Reich foi derrotado. E despois, comezou o proceso da chamada globalización mundial. O marco alemán converteuse na única moeda mundial. Incluso os países formalmente independentes foron reducidos ao nivel de colonias do Terceiro Reich, mentres que só mantiveron un autogoberno local limitado.
  Os xudeus e xitanos foron proscritos: foron buscados e destruídos. As SS levaron a cabo purgas masivas, e enfureceron. Chegou un verdadeiro pesadelo: a hora do dragón. Ou, máis exactamente, unha época. O Führer estaba construíndo un imperio totalitario do mundo real con pretensión de expansión espacial.
  En 1959, durante a celebración do setenta aniversario do Führer, tivo lugar unha coroación oficial, un plebiscito mundial -que lexitimou o título de superemperador-. E cando Adolf Hitler morreu en 1967, o seu fillo herdou o seu título e poder.
  Nese momento, o planeta Terra xa fundara asentamentos na Lúa e en Marte con Venus, e estaba a prepararse activamente para a expansión cara aos mundos estrelados exteriores... Os nazis querían un imperio universal: a construción do Reich Estelar, co fin de mergullo todo o universo nun pesadelo.
  
  NOVAS AVENTURAS DOS CABALEIROS DAS ILLAS CORENTA
  Dimka esnaquizou a súa espada e, atónito, pestanexando os ollos, quedou na rúa. As súas mans estaban cubertas de sangue e o que quedaba da espada estaba sanguento. Soaron as sirenas. Rúa da cidade de verán. E correndo policías. Seguido dun golpe cun bastón nas costas. Dimka apenas audible di:
  - Ríndome!
  Levan as mans cara atrás e rompen as esposas. O neno sente dor polo metal que se lle inxecta nos pulsos. Está sendo levado a unha furgoneta, un corvo negro.
  Dimka sente unha mestura de rabia e medo. Lembra o pasado. Unha illa onde os nenos loitaban pola súa existencia con espadas. De madeira, pero cando o neno é tomado pola rabia, convértense en aceiro moi afiado. Dimka permaneceu alí máis dun par de meses. Loitou, loitou, foi ferido e feriuse a si mesmo. Incluso matou persoalmente ao traidor. Todo era. E ao final gañaron.
  É unha mágoa que só quedaran os nenos no barco destruído. E conseguiu escapar só coa súa moza. Despois de tales aventuras, a prisión xa non parecía un país.
  Golpeou coa súa espada ao neno matón e viu que estaba deitado e saíu un charco de sangue.
  O golpe foi mortal? Tan mala sorte, Dimka, coma se non houbese suficientes aventuras na súa cabeza antes disto. E se matou que? Cárcere? Levarano a unha cela sucia e fedorenta con criminais?
  E ata onde se sentará? Só ten catorce anos. Máis de dez, segundo a lei, non teñen dereito a dar. Quizais todo funcione!?
  No patio do ano noventa e dous. Un tempo no que se fala tanto de democracia e de liberdade, pero o bandolerismo vai cobrando forza.
  O funil parou e sacou a Dimka. Un rapaz guapo e curtido de cabelo negro non parece un bandido, senón unha vítima con esposas encadeadas.
  Dimka foi levada case inmediatamente ao investigador e ao fiscal.
  Puxéronme nunha cadeira.
  O investigador fixo algunhas preguntas rutineiras e dixo cun sorriso:
  - O neno ferido por ti está morrendo! Entón, prega a Deus para que non morra!
  Dimka respondeu cun suspiro:
  -Non quería...
  O fiscal tendeu un papel:
  - Esta é unha confesión. Se asinas, quedarás en liberdade baixo fianza á espera do xuízo. E alí, dada a curta idade e a falta de conducións á policía, conseguirao condicionalmente!
  Dimka mirou o xornal e leuno rapidamente, e meneou a cabeza en negativo:
  - Dise aquí que o propio adolescente atacou a empresa. E só me atacaron!
  O interrogador tiña unha fisionomía ratoneira, e unhas cellas grosas, gorgoteaba:
  - Asina como che aconsellamos! Se non, acabarás no cárcere. Agora estamos literalmente cheos de casos, e terás que sentar ante o xulgado durante moito tempo. E alí na cela hai tres filas de liteiras sobre táboas, un cubo para verter na esquina e cincuenta rapaces nerviosos e famentos coma ti. Varios tipos de criminais. E aínda que o neno que feriches siga vivo, a investigación durará tres anos, e despois outro ano e un xuízo! Pasarás os mellores anos da túa vida no inferno!
  O fiscal asentiu coa cabeza e confirmou:
  - Unha medida de contención para ti ou detención, ou un compromiso por escrito de non marcharte e mamá e pai te levaran. A elección é túa! E créanme, as colonias xuvenís xa están superpobladas, e estarán encantadas de darche liberdade condicional. Pero se rifas connosco, seguro que haberá un lugar!
  Dimka sentiu que o investigador e o fiscal non estaban bromeando. E, de feito, poden podrecer no cárcere. Aínda que, por outra banda, non é certo que se liberen se asina. Hai moitos exemplos nos que os policías enganan? Pero o principal en Dimka foi a teimosía e a obstinación que se manifestaron claramente despois de permanecer nas illas da morte. E o neno dixo con decisión:
  - Non!
  O investigador gruñía con dureza:
  - Que non é?
  Dimka dixo con dureza:
  - Non vou asinar! Atacáronme, queríanme ferir cunha cadea, ¡e foi en defensa propia!
  O investigador rosmou:
  - Vale entón! No cárcere, senta unha semana máis sabio!
  O fiscal asentiu coa cabeza, asinando:
  - Durante dous meses de detención. Pero por suposto que podes lanzar antes!
  O investigador rosmou:
  - ¡Creo que a detención lle fará ben ao rapaz!
  Dimka foi sacado da oficina e levado a prisión. As esposas tintinearon, e o único que tiña que facer o Neno era cruzar a cadea pola estrada. Alí debería ser aceptado.
  Dimka camiñaba cunha cadea, encadeada a dous policías. Sentímonos bastante mal. Prisión, cela, condenados malvados. Si, e meteuse en problemas, negándose a asinar unha confesión. Aínda que, por outra banda, despois diso non vai desenganchar.
  Dima foi levado á sala de garda. Nome, apelidos, patronímico, obxectos de valor contigo.
  Entón shmon. Un policía e dúas mulleres con bata branca levaron ao neno a unha habitación cun espello e acenderon lámpadas adicionais. O comando seguiu:
  - Desvístete!
  Dimka suspirou - shmon! Só me pregunta por que as mulleres? O neno quitou os vaqueiros, a camiseta, as zapatillas deportivas, a chaqueta. Quedou só cos seus calzóns.
  Unha moza cunha bata branca comentou:
  - Está ben construído!
  O axente chamou:
  - E quita as bragas! ¡Vivo!
  Dimka, ardendo de vergoña, tamén os quitou. Involuntariamente ruborouse e cubriuse. O policía chamou:
  - En silencio! Mans nas costuras! Bótalle unha ollada máis atenta: é un asasino!
  Unha muller cunha bata branca que parecía unha enfermeira sorriu e púxose unhas finas luvas médicas arrullando:
  - Non vimos tal! Tranquila rapaz, a túa tía sentirache!
  Comezou a examinar o corpo de Dima. Pasei polo pelo do neno que lle crecera durante a súa estancia nas illas. Peiteado coidadosamente cada fío, buscando algo oculto. Quizais ata cartos. Entón ela brillou nas orellas e nas fosas nasais do neno. Fíxoo con coidado, coma se esperase atopar algo.
  Entón ela ordenou poñer a cabeza na abertura e meteu as mans no queixo. Ela meteu a man na boca. Dimka ulía e saboreaba a goma coa lingua. A muller sentía detrás das enxivas, dos dentes, detrás das meixelas. Cando ela presionou a raíz da lingua, o neno sentiu un ataque de vómitos. Si, que vergoña. A súa man chegou ata as amígdalas e fíxose difícil respirar.
  Entón, finalmente, a muller mandoulla e sorriu:
  - Non hai nada!
  O axente ordenou:
  - Continúa Olga! A busca persoal ante o perigo especial do tema debe ser a máis minuciosa!
  A muller de branco comezou a sentir o peito de Dimka. Ela levantou os brazos e mirou debaixo das axilas. E cunha forza inesperada presionou o embigo. Dimka jadeaba...
  Entón a muller parou e preguntou:
  - Pois agora que se agache!
  O policía gruñía:
  - Non é moi fiable! Mira tamén o ano!
  A muller da bata branca meneou a cabeza.
  - Isto require un permiso especial! Do mesmo xeito, para comprobar os lugares íntimos do neno!
  O axente ordenou languidamente:
  -Séntate, pequeno diaño...
  Dimka respondeu con dignidade:
  - Son un neno!
  E fíxose fácil agacharse. Sentou dez veces. Despois diso, as mulleres examináronlle as plantas e pasáronlle entre os dedos dos pés.
  Despois diso, Dimka estaba no cuarto seguinte. Alí outro neno, cun uniforme de prisión, cortado a cero cunha máquina de escribir nas mans, dixo:
  - Que hai de novo?
  O policía respondeu:
  - Si, e moi galgo!
  O neno riu e comentou:
  - Non dá tanto medo! Pois senta na cadeira e corta o pelo!
  Dima sentouse. Non é agradable estar espido. E despois cortáronte calvo coma un criminal. Aínda por riba, a máquina era contundente e era doloroso cortarse o pelo. O cabelo groso e negro caía ao chan. As botas derrubadas dun mozo condenado pisáronos. Parecía que con cada mechón de cabelo saía unha partícula da alma inmortal, e ti eras cada vez menos libre. O humor de Dima estaba deprimido. Diante del estaba unha cela da prisión e unha reunión con delincuentes xuvenís.
  Non obstante, Dimka nunca tivo medo dos seus compañeiros. E despois de endurecer as Corenta Illas, xa non dá medo. Se é así, loitará. E a prisión?
  Que é outra proba. Só ten catorce anos e ten toda a vida por diante.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"