Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

BØrnes Swat Mod UdvÆnde Og Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Unge krigere ledet af Eduard Osetrov kæmper mod en hær af aliens, primært cykler. Men så skal den modige dreng blive indianer og sammen med gudinderne kæmpe mod hæren af Cortez, som vil erobre Maya-staten!

  BØRNES SWAT MOD UDVÆNDE OG CORTES
  ANNOTNING
  Unge krigere ledet af Eduard Osetrov kæmper mod en hær af aliens, primært cykler. Men så skal den modige dreng blive indianer og sammen med gudinderne kæmpe mod hæren af Cortez, som vil erobre Maya-staten!
  . KAPITEL 1
  De unge krigere fra børneafdelingens specialstyrker kæmpede tappert. Men bag et halvandet kraftfelt havde de praktisk talt ingen chance for at dø. Men angrebscyklusserne led enorm skade og løb faktisk tør for damp. Så det var stadig muligt at diskutere, hvem den rigtige helt var.
  Men vi skal hylde, drengene og pigerne i kampdragter skød præcist. Man følte, at spillene på computerne ikke var forgæves, og de er bare vidunderlige kæmpere.
  Adala, som skød på højre hånd af Edik, tog og smed sin støvle fra sit barns fod. Og med en abes fingerfærdighed kastede hun adskillige valmuefrø mod den fremrykkende fjende.
  Drengen kommandant nikkede.
  - Det her er en god, lad os sige, udslettelsesgave! Men det er bedre at bruge det under angrebet på slottet.
  Adala bemærkede logisk:
  - Du har et uudtømmeligt udbud af overraskelser. Så ikke alle trumfkort er lagt ud. Og trumfkortet er heller ikke overeksponeret!
  Og tilintetgørelsens små valmuefrø ramte cyklusserne og rev de store krigere i små, pjaltede stykker. Her kommer ødelæggelsen.
  Pigen knirkede og stampede sit barns fod:
  Jeg tror på, at jeg venter på sejren over cyklusser
  Der kommer nye sange...
  Jeg vil ikke overgive mig til slaveri for dyret,
  Jeg vil vise dig den højeste, ved, klasse i kamp!
  Drengen, der kæmpede til venstre, bemærkede med et smil:
  - Hvorfor kastede du ikke din hånd, men din fod?
  Adala lo og svarede:
  - Og det er sjovere!
  Edik nikkede.
  - Ja, enhver fjols vil kaste sin hånd, men prøv med din fod!
  Børnene udbrød i kor:
  - Ære til lysets krigere,
  Ære til mit lyse moderland ...
  Vores gerninger vil blive sunget,
  At vinde er hovedmålet!
  Efter at have lidt kolossal skade, begyndte cyklerne at trække sig tilbage. Men murene har rejst sig igen. Og nye biler flyttede. De lignede fladtrykte pyramider på larver og store i størrelse med stammer.
  Da tropperne fra børnenes specialstyrker skød mod dem fra strålekanoner, gjorde de praktisk talt ingen skade. Bjælkerne prellede af stålpansringen.
  En af pigerne udbrød:
  - Her er endnu en joker fra fjenden! Og eller endda en hel lavine af jokere!
  Krigeren udbrød:
  Hellere dø på dine fødder end at leve på dine knæ! Jeg var allerede i fangenskab, og de slog mig med elektrisk strøm og sendte udladninger gennem hele min krop fra min tunge til mine hæle. Og det er så sygt, at døden er bedre!
  Pigen nikkede.
  - Ja, og jeg blev tortureret! Desuden subtilt variabel tyngdekraft og pulserende vægtløshed. Og det gør så ondt, og desuden efterlader det ingen spor, bortset fra mareridt!
  Nå, jeg tror, vores udødelige og store kommandør vil finde på noget!
  Edik nikkede indforstået med sit hvide hoved og befalede:
  - Og nu gutter, tag det, kildre i næsen og nys!
  Adala, den erfarne krigerpige, spurgte overrasket:
  - Og hvorfor det?
  Drengenkommandanten svarede selvsikkert:
  - Her vil du se, hvad effekten bliver!
  Krigerbørnene skændtes ikke. Så de tog og kildede deres søde børnenæser med spidserne af små dolke. Og hvordan de vil tage det og nyse.
  Stemningen rystede med det samme. Og affaldet med mange skarpe ender regnede ned fra oven. De ramte de pyramideformede tanke. Og de prikkede dem som et pindsvin med nåle. Og de enorme monstre stoppede.
  Edik nikkede og noterede:
  - Lad os nu gå og synge!
  Og kæmperne fra børnenes specialstyrker tog den og sang med fornøjelse;
  Min prinsesse, du er en blomst
  Glimrende i Herrens have!
  Dit blik er som en frisk brise
  Fordriv helvedes flammer!
  
  Hellige piger elsker
  Heroisk sværd, der klemmer med ære!
  Jeg vil udgyde blod i en strøm
  En engel vil være med dig for evigt!
  
  En hemmelighed lyser op med en drøm
  Dit billede, sød aroma!
  Du blev skulptureret af universets skaber
  Alle det ondes tjenere vil ikke besmitte!
  
  Måske kun i himlen
  Skæbnen vil forene de elskende!
  Men Gud vil ikke lade os smuldre til støv
  Sammensmelte foreningen af hjerter i adskillelse hærdet!
  Efter sådanne vidunderlige og sublime ord skete der et mirakel. En hel armada af pyramideformede tanke blomstrede som en kaskade af blomsterbede. Og de frodige blomster var bare smukke. Og de begyndte at vokse med en hektisk og utrolig, stormfuld styrke. Og det blev så smukt.
  Adala kyssede drengens kommandant på kinden og bemærkede:
  - Du er bare en unik charme!
  Eddie nikkede med et smil.
  - Teknomagisk!
  Krigeren udbrød:
  - Nu, og nu i angreb! Knus dine fjender med ét slag!
  Drengens kommandant indvendte:
  - Nej! Det er for tidligt. Først bør du se på mine tidligere eventyr. De var nødt til at handle der selv uden avanceret nanoteknologi, og dette, skal det bemærkes, er meget svært!
  Adala sagde med et smil:
  - Jeg forstår selvfølgelig, at det er sværere uden teknologi. Men en dreng som dig, tror jeg, vil løse ethvert problem.
  Edik sang med et smil, der funklede som en udsøgt havperle i hans sølvstemme:
  Selvom vi ikke kan løse alle vores problemer,
  Løs ikke alle problemer!
  Men alle bliver gladere
  Alle vil have det sjovere!
  Derefter tændte drengen hologrammet. Børnenes specialstyrker tav.
  Drengenes og pigernes safir- og smaragdøjne fortærede synet.
  Nå, drengen, der var i forskellige dele af universet og viste sig på mere end én, da han endnu ikke var blevet så meget moden. Og det var middelalderens æra i den nye verden, en slags alternativ historie, som planeten Jorden.
  I dette tilfælde blev det vist, at Edik blev en indisk dreng, der forfulgte en gruppe blege ansigter i et baghold. Han er i shorts, barfodet, da mokkasiner kun kommer i vejen, men malet med farvetegninger fra top til tå. Selv et barns ansigt i skræmmende tatoveringer med drager og engle med sværd.
  Selvom sådanne tegninger, det ser ud til, ikke er typiske for indianerne. Men hvor kun Ediks tusindvis af eventyr og rejser skæbnen ikke kastede. Alle epoker, planeter og tider blev blandet sammen, blandet sammen og smeltet sammen til en slags tæt kugle.
  Ved siden af ham ligger en muskuløs pige med brede hofter, bare, runde, forførende hæle næsten under næsen. Af en eller anden grund er krigeren, selvom hun burde være indianer, blondine. Hun har næsten intet tøj på, kun trusser fra et bikinisæt, en perlerække på fuld bryst.
  Da hun vendte sig om, så Edward et smukt ansigt med en mandig hage og et stort, men regulært bryst. Krigerens arme er muskuløse, hendes hud er chokolade, som i kombination med hvid, med et lille strejf af gulhed, eller rettere sagt, gyldent pollenhår, ser forbandet attraktivt ud.
  Den blonde kriger hvisker imidlertid ængsteligt:
  - De blege ansigter kommer her, åh drengeleder Fountain!
  Noget prikkede den unge kriger i den muskuløse side... Eduard rykkede og så et yndefuldt, bart, pigeagtigt ben. Også muskuløs og stærk. Og så selve damen med brændende ildrødt hår. Sådan en skønhed her. Honningblond og rødhåret, begge halvnøgne, muskuløse og atletiske. Ikke krigere, men guddomme med buer.
  Edward strøg forsigtigt først det ene og derefter den anden piges ben. De spindede tilfredse, som katte, der blev strøget. Nå, det er rigtigt, en normal kvinde bør ikke vige tilbage for mandlige kærtegn. Og så har alle mulige følsomme mennesker avlet, at de for den mindste strøg eller flirt er klar til at sagsøge. Men for en mand er det et ganske naturligt ønske at stryge og kærtegne en smuk pige, eller endda to piger på én gang.
  Sandt nok er han et barn i kroppen, men trods alt er han allerede anstændigt gammel, og i år og i hukommelsen er han ret voksen, så ....
  Sandt nok, meget muskuløs, men atletisk Edward, elskede bare stærke kvinder, der var i stand til at føde stærke afkom.
  Men så gav den brændende skønhed Edward et tegn med læberne - frys! Fjenden kommer snart!
  Faktisk dukkede en afdeling op ved kanten ... Wow, sådan en specialstyrke havde oberst ikke forventet. Nej, de var slet ikke trolde, eller nisser - ganske normale mennesker, men ... I middelalderpanser, med musketter så omfangsrige som kannibalkøller, med lange sværd. Hele denne hær gav indtryk af noget ekstremt uvirkeligt og surrealistisk. Og meget arkaisk. Samtidig var den kendetegnet ved sit store antal, selvom den ikke var overdreven. Til hest, i tung rustning, red flere og flere riddere ud. Forresten, bleg ansigt, en stærk overdrivelse - næsepartiet er solbrændt, mørkt, og skægget er sort.
  Den rødhårede djævlekriger svarede selv på spørgsmålet, der var klar til at bryde fra Edwards tunge:
  - Dette er den spanske afdeling Cortes. Vær ikke bange, der er kun fire hundrede af dem, og de har endnu ikke haft tid til at fylde op med lokale indianere.
  Krigeren fløjtede og hviskede tilbage:
  - Charmerende... Og hvor mange af os?
  Denne gang svarede honningblondinen:
  - Der vil være fem med dig! - Og opsnappet Ediks forvirrede blik, tilføjede hun. - Det mest korrekte tal, pentagram!
  Den unge kriger rystede let. Magtbalancen i mængde er tydeligvis ikke til deres fordel. Og vigtigst af alt, de har ingen sprænger, ingen kraftfelter, ikke engang antistof-granater. Og det er uhyggeligt. For eksempel kan én hyperblaster afskære hele detachementet, hvor energien fra ti atombomber, der er kastet på Hiroshima, på et minut kan blive smidt ud.
  Den rødhårede hun-djævel fandt det passende at minde Edward om:
  - Du har en bue, åh leder ... Åben ild på min kommando!
  Blondinen kommenterede:
  - Drengen er barfodet, og har et for beskedent outfit, det er ikke orden for en stor leder, selvom der ikke er nogen hær med ham nu. Pigen knækkede sine bare tæer. Og noget ændrede sig, og Eduard følte, at noget ikke længere var det samme.
  Drenge-krigeren henledte igen lige nu opmærksomheden på sig selv. Han er ganske rigtigt skjorteløs, men i bøffelbukser og juvelbesatte mokkasiner. På hovedet er en krans, hvorfra tre fjer stikker ud. Nej, ikke falke, men en slags fjerfugl, der er uforandret på jorden.
  Kroppen i sig selv blev meget mere fremtrædende og massive muskler, selvom Edward altid var kendetegnet ved fremragende muskeludvikling, men i de senere år var den blevet for tør, så ribbenene slog igennem på grund af mangel på næring og konstant bevægelse. Men i dette tilfælde lignede han en professionel fitnessmester - perfekt lindring og ikke et eneste fedtstof, og hans hud blev hældt med en rød-brun tan.
  På brystet var en tatovering med en jaguar - symbolet på Huron. Resten af tatoveringerne var delt et sted, som ved et trylleslag. Krigerne derimod havde perfekt, glat og poleret hud, chokolade med en gylden nuance, og deres hud skinnede i skumringen af en varm mexicansk aften.
  Deres fødder forblev bare, men dette øgede kun deres kampeffektivitet.
  De trak deres buer. To piger mere, og Eduard var af en eller anden grund sikker på, at det var de smukke piger der, forklædte sig så omhyggeligt, at de ikke var synlige. Men de to har sådanne luksuriøse sløjfer, som prinsessernes, og fjerdragten af pile er tæt overstrøet med diamanter, topaser, rubiner og smaragder.
  Og Edwards bue er heller ikke ringere i luksus, men den har flere safirer og ædelsten i mørke toner. Og de smukke piger har en lysere farve.
  En afdeling af spanske conquistadorer var allerede fuldt placeret foran dem. Fire hundrede castilianske caballeros. Det ser ud til, at havet ikke er langt herfra, selvom de karakteristiske lugte er uhørlige, blæser vinden lige fra kysten. Men duften af pigelige kroppe er så forførende, fuldstændig umenneskelig, som en blanding af honning, blomster, lidt muskatnød og krydderier.
  Krigerne selv er meget seje, og man tog og fangede et insekt med sine bare tæer og knuste det til en kage.
  Deres modstandere, krigere, på det tidspunkt, det magtfulde spanske imperium, har endnu ikke haft tid til at blive støvede på kampagnen og se ret imponerende ud.
  Foran alle er en mægtig, bredskuldret, høj rytter med et langt, rødt skæg. Sandsynligvis er dette grev Cortes, som i fremtiden vil modtage titlen som hertug og beslaglægge simpelthen fabelagtig rigdom.
  Han så ud til at være bare rød og meget sund. Alene rustning vejer en centner, og under den er der ikke en simpel, men en trækhest i en broget kulør.
  Drengen-obersten tog den spanske grande med våben og gjorde sig klar til at skyde.
  Efter at have allerede set en masse, skød Edik godt fra en bue, selvom han ikke havde øvet denne type våben i lang tid, var det mere moderne og avanceret i brug, så der var ingen særlig tillid til, at han ville ramme.
  Den ildrøde skønhed tog kommandoen. Hun skød først, og pilen fløj i en tangentbane. Den gyldenhårede skød et sted til siden, og fra den modsatte fløj krat ud som kometer og smadrede stråler af udslettelsesenergi.
  Edward, der ikke havde tid til at skyde, fik pupillerne i øjnene afrundet til en trekant. Han havde aldrig set dette før. Pilen fra den ildrøde pige brast og spredte sig i sorte bølger. De spanske riddere, fanget i denne tidevand, blev forkullet med det samme og smuldrede til støv sammen med deres heste. Kun skeletterne frosset i luften var tilbage.
  Gaven, udgivet af en pige med hår i farven af bladguld, frembragte i ikke mindre grad en destruktiv effekt. Bare det blev udtrykt lidt anderledes. En hvid bølge passerede, og yderligere hundrede krigere begyndte pludselig at blomstre. Og i bogstaveligste forstand. Nemlig, saftige og lyse knopper dækkede conquistadorerne i det castilianske imperium fra top til tå. Og så, hurtige skud gik, begyndte en allé af vidunderlig skønhed at vokse. Og potentielle banditter og kvælere blev , hver af dem, til en busk af fantastiske blomster med den rigeste farve ...
  Andre gaver virkede også godt... Den tredje pil spredte sig med skarlagenrødt lyn, og spanierne flammede som et fakkellys, hedensk procession og blev så til hundrede bål... Og flammen fra hver ild havde sin egen farve og skygge, og gnisterne fløj og forsøgte at ramme en højere sort himmel.
  Nå, den fjerde gave viste sig at være endnu mere vidunderlig. Fra pilen fløj funklende, som bjergkrystal, skruenøgler og bolte! Og de faldt på halen af Cortes-afdelingen. Hestene blev til larver, og rytterne til gravemaskiner, og hundrede maskiner af mærkelige design standsede, fast på den brede vej mellem bakkerne.
  Nu ophørte fire hundrede stærke og modige krigere fra det spanske imperium med at eksistere.
  Edik udbrød i beundring:
  - Teknomagisk! Her er et mirakel!
  Kun én Cortes var tilbage, han frøs som en ubevægelig klods på sin enorme hest, som en tysk tur, og forsøgte med succes at bevare sin ro.
  Eduard skød på ham, men to bare, mejslede hæle blinkede, og pigerne, guldhårede og rødhårede, fangede behændigt en pil med tæerne, hvorefter de i kor udbrød:
  - Nej! Du skal finde ud af, hvis blod du har mere ædle, på sværd!
  Nå, hvad er der på sværdene, så på sværdene. Edward havde evnen til at kæmpe med en stok og en sapperskovl samt en bajonetkniv. Hvis bare han kunne finde sværdet...
  Drengen så spørgende på krigerne, som om han forventede, at de ville give ham en magisk sværdhamster - et sving og hundrede hoveder fra skuldrene!
  Men den rødhårede hun-djævel pegede på den mest almindelige spanske klinge, der blev kastet tilbage af den eksplosive bølge af teknomagi, hviskende i en ildevarslende tone:
  - Nu er du på lige fod!
  Så skiftede vinden retning og bragte den ønskede kølighed på en lummer tropisk aften. Frisk luft strømmede fra havet, duften af jod, rejer, tang sød som nøddekarameller.
  Edward bevægede sig langsomt til de erobrede våben, han følte sig som en rigtig rødhud. Og Cortes, hvorfor klatrede han overhovedet ind i Mexico? Vil du ødelægge den gamle Maya-kultur? Fyld dine lommer med guld, som betragtes som et helligt metal af de lokale indianere. Knus de gamle kulter og påtving inkvisitorernes og jesuitternes endnu mere grusomme styre...
  Her fangede Edward sig pludselig i at tænke, at til en kamp i en anden æra var hans følelser for virkelige. Han mærker med sin blottede, muskuløse torso et luftpust, der bærer en behagelig havkølighed, og et stykke varm harpiks drypper ned på en stærk skulder.
  Nej, det føles ikke som en drøm. I en drøm er du normalt enten bevidstløs, eller også varer din bevidsthed i meget kort tid. Og så noget andet ... Selv mokkasiner forårsager en vis besvær, og du selv er slet ikke en dreng, der ser omkring tolv år gammel ud, men en ung mand, der ikke længere er yngre end kødet på tyve år. Sådan spillede hans fantasi ud, når han så på de pigeagtige charme.
  Det vil sige, at kroppen ikke er hans, selvom Edik generelt var meget langt fra modenhed indtil for nylig. Og han var en kriger ikke kun i det enogtyvende århundrede, men i køligere og kosmiske epoker, med ære for en hel hær. Men nu er det faktisk enten ham, eller tværtimod ikke han ... Kødet er fremmed, selvom det er sundt, og der er meget energi i det. Ikke som i de sidste par år, hvor Eduard følte en afkøling i sig selv over for krige og kampe, og en kontinuerlig kamp for overlevelse, et fald i entusiasme, en tyktflydende dovenskab i træningen og en manglende vilje til at stå op om morgenen og lave øvelser . Ja, og drømmen er på en eller anden måde blevet tyktflydende, når du ikke føler den samme energi og lyst til at hoppe op, men du vil sove, og du tænker - du har allerede erfaring i forskellige kampe, er det ikke tid til at trække dig tilbage .
  At spille spil fuldt ud, uden risiko, uden smerte og med kun fornøjelse. Og hvad har en evig dreng egentlig brug for? Slå dig ned i en teknologisk avanceret og relativt sikker verden, og lev for dig selv, nyd underholdning og glædelig lediggang.
  Men Edward har en noget suspenderet situation med sin pension. Formelt ser det ud til, at han, som en elverborger, der kæmpede i mere end en æra i Mechnya og trænede to hundrede og halvtreds cyklusser, modtager en pension der. Men nu tjener han i Solar Army i en ikke-anerkendt stat. Så hans juridiske status...
  Edward var for distraheret, og Cortes formåede at komme sig. Den formidable spanske grandee pegede sin tunge musket mod ham, der så ud til at være en indianer. Der var endnu ikke sådan noget som en flintlåsmekanisme, og Cortes forsøgte at sætte ild til krudt ved hjælp af en gnidningsmekanisme. Nå, nej, dette er et meget primitivt våben, klart ringere end den sædvanlige bue med pile. Den eneste fordel ved en sådan musket er, at den helt sikkert vil trænge ind i enhver rustning med sit bly, på størrelse med et hønseæg. Det er dog ekstremt svært at ramme en fingernem og kvik indianer på denne måde.
  Derfor blev Edward ikke nervøs, men bevægede sig roligt mod sværdet. I hvert fald kan du kun skyde, når du tænder lunten, og det vil tage tid.
  Cortes råbte noget på spansk. Edward kunne ikke dette sprog. Men på den anden side talte han tysk og engelsk samt lidt fransk. Krigerdrengen var ikke meget af en ekspert på Cortez eller på alle de kolonikrige generelt. Jeg vidste, hvad der stod i skolebøgerne. Nå, og noget andet ifølge den berømte bog: "The Daughter of Montezuma." Men dér var informationen selvfølgelig fragmentarisk og blandet med fiktion.
  I teorien burde Cortes kunne fransk, da spanierne ofte kæmpede med liljelandet.
  Og Edward på fransk, som han ikke talte særlig flydende, sagde:
  - Har du nogle spørgsmål til mig, monsignor?
  Cortes, af forvirring, stak en tændt væge mod musketten, og denne lille kanon sprængte ... Nå, et brøl, selv fra et skud. Måske var det denne lyd, som peal, der fik indianerne til at falde, da kuglerne selv fløj forbi!
  I dette tilfælde fløjtede et stykke rundt bly over en afstand på mere end hundrede meter, og det var slet ikke farligt for Edward. Krigerdrengen, uden at tilføje et skridt, gik op til sværdet og rejste let våbnet, selvom det vejede en halv snes kilo. Selvfølgelig vil en for lang kamp, selv hærdet af træning af riddere, ikke være i stand til at kæmpe med sådanne sværd. Sablen er selvfølgelig meget mere praktisk.
  Cortes talte endelig på fransk:
  - Hvem er du?
  Edward svarede i stil med Mephistopheles:
  - Jeg er en del af kraften i det, som altid begærer det onde, gør godt!
  Selvom hans fransk ikke er særlig godt, men spanieren, selvfølgelig, vil forstå. Alligevel er det godt, at de i et militærlyceum, en af de alternative virkeligheder, blev undervist i den påståede fjendes sprog. Først og fremmest engelsk og tysk samt kinesisk. Det sidste sprog til læring er det sværeste, og næsten ingen vidste det. Spanien blev ikke betragtet som en seriøs modstander, selvom udbredelsen af dette sprog over hele verden er større end tysk. Men med tyskerne, krigen, mente man åbenbart, at det ikke ville være muligt at undgå den.
  Cortes smilede tilbage og foreslog på fransk, omend ikke særlig rent,:
  - Vil du kæmpe med sværd?
  Edward svarede kort og godt:
  - Ridderlig!
  Cortez smilede endnu bredere. Han blev betragtet som en af de stærkeste sværdmænd i Spanien. Og hvem er en indianer? Bare en vild, der turde udfordre det castilianske imperium. Så han vil miste sit tomme hoved, med et sæt fjer.
  Edward syntes at have en anden mening og nærmede sig sin modstander.
  Grev Cortes sprang nemt nok af sin hest, for en mand af hans bygning og i massiv rustning.
  Han var et hoved højere end sin modstander, selvom takket være magi og i kort tid som voksen, og mindst dobbelt så tung. Men Edward var også kendetegnet, især i en ny krop, ved smidighed og muskuløshed. Og lad den arrogante greve forsøge at tage det uforskammet.
  Sværdet er selvfølgelig tungere end stokken, det er som at vifte med et koben. Men fjendens våben er endnu tungere. Og uanset hvor stærk Cortes er, vil manøvredygtigheden af en stor krop stadig være lavere.
  Edward nærmede sig, fjenden stod stille, forsøgte at opretholde balancen og ventede.
  Det stolte Spaniens krigere mistede deres kroppe, efter at hver kriger havde affyret en pil, men Cortes selv virkede slet ikke flov over dette. Tværtimod så spanieren særligt samlet og pompøs ud.
  Edward accelererede pludselig og udførte et angribende udfald. Greven parerede ham med en knap mærkbar bevægelse af hans sværd. Den indiske dreng klukkede - fjenden var bedre, end han troede.
  Cortez holdt til gengæld en gaffelreception, men nåede heller ikke målet. Edward svarede.
  Begge modstandere begyndte at hegne, men på en ejendommelig måde. Eduard, lettere og mere adræt, kredsede rundt om fjenden, mens den massive Cortes stod ubevægelig og kun lejlighedsvis tog et halvt skridt fremad og forsøgte at nå fjenden.
  Begge krigere var tavse i de første ti minutter og handlede ganske forsigtigt. Edward ramte rustningen flere gange, men det erobrede sværd kunne ikke trænge igennem den dygtigt fremstillede rustning. Og da Cortes fangede den unge kriger med en skarp bølge, dukkede blod op på den indiske krigers nøgne torso.
  Derefter ændrede spanieren taktik, synet af en andens blod fik ham til at miste fatningen og gik brat frem. Edward var stadig flere end fjenden i manøvredygtighed. Han trak sig som en leopard tilbage og bakkede, træningen af kommandodrengen havde effekt.
  Du kan kun slå Cortes ud ved at slå ham lige i ansigtet, rustningen dækkede både hans arme og ben, men tvinger derved fjenden til at bevæge sig langsommere.
  Her genvandt Edward selvtilliden, uanset hvor stærk og hårdfør jarlen, ville han stadig blive træt. Selv verdensmestre blandt professionelle boksere bliver trætte og holder ikke altid tempoet i tolv runder. Men de kæmper i de samme sportsshorts. Så dette monster løber tør for damp.
  Faktisk begyndte Cortes at trække vejret tungt og svede tungt, og hans bevægelseshastighed faldt.
  Selv på de tykke kinder viste sig en usund rødme.
  Edward blev igen mere aktiv og gik i offensiven. Samtidig brugte den unge terminator ikke det, han blev undervist i specialstyrkerne, men de teknikker, der blev fremhævet fra eventyrlitteraturen. I særdeleshed slår man under bunden af sværdgrebet for at trætte fjenden og især hans hånd så meget som muligt.
  Cortez begyndte at trække sig lidt tilbage, og så genvandt Edward talens magt:
  - Hvad, monseigneur, bager?
  Som svar lavede greven et skarpt udfald, som næsten gennemborede Edwards øje, men han fik selv et sværd på fingrene. Den unge kriger slog til uden at svinge for meget, handskernes bøffellæder knækkede kun, men kommandosoldaten knækkede et par falankser af Cortez. Det blev smertefuldt at holde sværdet i sin højre hånd, og spaniernes leder kastede våbnet i hans venstre hånd.
  Men selvfølgelig er det meget sværere at skære med venstre end med højre, selvom du allerede er trænet.
  Edward fik en vis selvtillid. Han angreb fjenden i hovedet og udførte samtidig et spark under knæet.
  Panserpladen var lidt højere, men alligevel mildnede bøflen slaget. Men på den anden side vaklede Cortes, og hans sværd afveg lidt, og Edward, der havde udført en vifteteknik, da en kombination af slag blev udført, kløede den spanske tælle alvorligt på kinden.
  Slaget faldt lige under øjenbrynene, men der løb stadig blod ud, og det blev svært for fjenden at tale, og selve smerten distraherede fra duellen.
  Cortes var nu i sandhed rasende, men hans raseri var træt og på en eller anden måde impotent. Flere gange missede greven, og endelig ramte Edward, der behændigt dykkede som en fisk, fjenden med en klinge i ansigtet.
  Det højre øjenbryn sprang som en bold fyldt med blod, og Cortez svømmede virkelig. Edward, der så sin tilstand, huggede i håndleddet. Bøffelskindet var let "trompeteret", fjenden holdt stadig sværdet i venstre hånd.
  Fire kvindelige krigere trampede med deres bare, mejslede fødder og råbte helt op i lungerne:
  - Godt gået, vores dreng! Du kom meget smart ud!
  Så gentog den unge kriger igen slaget mod fingrene. Han kunne i princippet udføre et angreb i hovedet, men han ville fange Cortez i live.
  Den spanierske leders tunge sværd flippede ned i mudderet, og rådyren trak sig tilbage igen og svarede træt på fransk:
  - Det ser ud til, at jeg tabte til dig, vildmand!
  Edward svarede logisk:
  - Vilde taler ikke fransk. Og generelt kom du til et fremmed land for at slavebinde og dræbe!
  Den spanske leder brølede:
  - Vi bragte dig den tro, der frelser dig fra evig, helvedes pine!
  Edward svarede med et grin.
  - Du er allerede blevet en pine for alle, selvom den ikke er evig!
  Begge krigere stod overfor hinanden. Begge var dækket af blod, selvom Cortez selvfølgelig blev sprøjtet tykkere og mere såret. En ubevæbnet spansk grandee mod en indianer med et ikke alt for skarpt, men ganske dødbringende sværd.
  Cortez kunne kun se med det ene øje, men på trods af sin slidte kind talte han ganske tydeligt. Edward vidste ikke, hvad han skulle stille op med den spanske greve. Det ville være nødvendigt at tage ham til fange, men i dette tilfælde er det ikke klart, hvor han skal føre ham hen.
  Selvom det i virkeligheden burde have været givet til Maya-imperiets krigere. Hvad hedder deres hovedstad forresten? Det fløj ud af mit hoved! Og hvor er enheder af mexicanske indianere nu. Deres såkaldte imperium er allerede i tilbagegang, der er ingen kystvagt eller regulær hær i sigte. Så fire hundrede spaniere bevæbnet med omfangsrige musketter viste sig at være en kæmpe kraft for dem.
  Edward læste en bog om Cortez-krigen i lang tid, så han kunne ikke huske præcis, hvem indianerne havde en konge på det tidspunkt, og hvad, i det mindste cirka, de havde den største hær. Men i teorien bør en magt større end Spanien selv (uden udenlandske besiddelser!) ikke være lille og befolkningen.
  Cortes brød tavsheden og sagde ikke for tydeligt:
  - Hvis du vinder, så dræb!
  Edward smilede som svar og spurgte indbydende:
  "Måske tilbyder du en stor løsesum for dig selv!"
  Den spanske greve svarede ærligt:
  - Jeg har ikke andet end gæld, der er tilbage fra staten, jeg brugte alt på ekspeditionen og min lejesoldat!
  Edward svarede for Cortes selv:
  - Og kongen henretter simpelthen taberen ... - Og så kom en interessant tanke til den unge krigers hoved. - Og hvis du træder i den lokale konges tjeneste? Det ser ud til, at du ikke har noget andet valg!
  Cortez tænkte over det. Formuen er brugt, gælden er stor, og renterne på dem vokser. I Spanien venter et debitors fængsel på ham og sandsynligvis tortur. Selvfølgelig vil de bede om den døde afdeling - de vil ikke benåde. Gå til tjeneste for den lokale konge? Er der få spaniere, der tjener som lejesoldater, og i hans nu ødelagte løsrivelse, er langt fra alle indfødte fra det castilianske imperium.
  Under alle omstændigheder er der ingen moralske begrænsninger. Er det den lokale konge, sandsynligvis fra en slags hedninger. Men Cortes selv forstod ikke rigtig den kristne tro, og ja, Gud, der hang som en forsvarsløs mand på et kors, rejste en masse spørgsmål. Ja, ville den Almægtige lade sig korsfæste? Og hvorfor er det, at Gud, der brændte Sodoma og Gomorra, druknede næsten hele menneskeheden i en oversvømmelse, pludselig vækkede sådanne mærkelige tilbøjeligheder?
  Under alle omstændigheder var Cortes mere agnostiker end katolik. Desuden led han ikke for meget under kampen - brækkede fingre vil hele hurtigt og øjenbrynet også. Børsten forblev heldigvis intakt, selvom den var forslået.
  Greven smilede og spurgte høfligt:
  - Hvis jeg går til din tjeneste, hvilken løn vil du så give mig?
  Edward svarede tvetydigt:
  - Og dette vil afgøre min konge!
  Den rødhårede kriger så ud som en svamp, der sprang ud under en tue og kurrede:
  - Dette er ikke en drengs handling, men af en mand! Kom så, følg mig!
  Og skønheden viftede med sin bare fod. Den spanske leder forsvandt med hende. Ligesom i filmene - pludselig og opgivende!
  Men der var en pige med gyldent hår. Hun så sløvt på Edward og spurgte stille:
  - Du blev tilbudt at begå en forræderi?
  Den unge kriger nikkede lydigt og blev overrasket:
  - Ja... Men hvordan ved du det!
  Krigeren talte i en enklere tone:
  Det, du ser nu, er ikke en drøm! Dette er en parallel virkelighed, som de guder, vi tjener, har betydelig magt over...
  En muskuløs pige med gyldent hår blev stille, og en anden dukkede op med en moppe af grønt hår og glødende rubinøjne. Hun sagde langsomt:
  - Folk er forskellige. Guderne også... Og normalt griber de åbenbart ikke ind... undtagen når indgriben er nødvendig. Og så foretrækker de i dette tilfælde mennesker!
  En anden pige med hår hvidere end perler viste sig, hun svarede forpustet:
  - Og du var heldig at have sådan et horoskop, at Gudernes Råd valgte dig til den vigtigste mission!
  Edward bukkede for pigerne i taljen og svarede frygtsomt:
  - Jamen, jeg ved det ikke direkte... Er det det værd?
  Den rødhårede pigevagter dukkede op igen, med håret flammende lysere end den olympiske fakkel, og svarede hårdt:
  - Selvfølgelig ikke! Og sandsynligheden for, at du vil klare opgaven, er ikke lig med mere end én chance på en billion!
  Edward kvalt og mumlede:
  - Men derefter?
  Den rødhårede hun-djævel svarede hårdt:
  - Og du har ikke noget valg! Du valgte ikke mig, jeg valgte dig!
  Den guldhårede pige forklarede i en meget blød tone:
  - Vi overfører dig til et af de utallige parallelle universer, hvor du skal gøre noget, som med din viden og dine evner er næsten umuligt at gøre!
  En pige med smaragd hår bemærkede:
  - Jamen hvorfor - det er umuligt! I forskellige fantastiske værker gør lejemorderne, ved hjælp af viden om fremtiden, forskellige, nogle gange virkede det helt utrolige ting. Desuden er disse mennesker meget værre end en ung kriger, en evig dreng, specialstyrker og endda en kandidat til tekniske videnskaber, som du strålende forsvarede, hvilket viser, at dine hjerner slet ikke er barnlige!
  Den hvidhårede kriger bekræftede:
  - Ja, denne ramme er ikke bare valgt efter horoskopet, men også ret værdifuld i sig selv! Så chancerne øges!
  Den guldhårede Ranger-pige sukkede tungt og bemærkede:
  - Tiden er knap! Vi kan ikke forlade ham før den 1. juni, hvilket betyder, at vores chancer for endda at advare Stalin falder med nul progression!
  Edward blinkede kraftigt med sine sorte øjenvipper og mumlede:
  Jeg forstår ikke helt hvad der foregår?
  De fire troldkvindepiger så på hinanden, og så foreslog den mest rødhårede af dem:
  - Lad os vise ham. Ord er bare klokkespillet af istapper i Sahara-ørkenen!
  Her, på det mest interessante sted, lød en gong, som meddelte:
  Det er på tide at stoppe denne underholdende udsendelse.
  
  GULLIVER BLEV EN UNG DRENG
  ANNOTNING
  Denne gang viste den legendariske rejsende Gulliver sig at være en ung slave, der blev til en dreng, der stamper sine bare fødder på skarpe sten. Og så blev han kahytsdreng på et piratskib.
  . KAPITEL 1
  Overgangen var ret lang. Vejen er stenet og de varme klipper er tropisk klima. Og solen var lige ved at gå ned.
  Drengen Gulliver gik sammen med elskerindepigen. Hun slog med sine bare fødder meget mere selvsikkert, end hendes modpart, der var blevet så ung, så omkring tolv år gammel ud.
  Drengen Gulliver mumlede:
  - Jeg er træt og tørstig!
  Pigen svarede med et grin:
  - Du er en slave! Og slaver kan ikke bede deres herrer om noget!
  Drengen sukkede. Indtil for nylig var han voksen og kaptajn, men nu viste han sig bare at være en barfodet shket, som bliver opfordret som de vil!
  Men så kom stoppet. Konvojen besluttede at hvile sig og få en bid mad. De fangede drenge, som var voksne, stoppede for et par timer siden.
  Og de fik lov til at drikke noget vand og spise en tortilla med ost og hvidløg.
  Lokal mad virkede lækker for Gulliver. Derudover satte han pris på, at han nu har unge, sunde, absolut hele tænder. Så blev han ophidset.
  Kun de bare fodsåler var meget væltet og ridset på småstenene.
  Så var de på vej igen.
  Der var nogle lange dage her, eller virkede det bare sådan?
  Pigen spurgte Gulliver:
  - Så du tror på din Gud, men du kunne for eksempel gå på bålet for at få tro!
  Den unge rejsende svarede:
  - Jeg er imod ekstremer og fanatisme!
  Pigen var enig
  - Dette er rigtigt! Men der var dem blandt jer, der gik i døden!
  Gulliver svarede med et smil:
  - De var anderledes! Hvem gik til en smertefuld død, og hvem forrådte! Og ikke kun i gevær, men af egeninteresse!
  Pigen smilede. Hendes bare fødder slog det grove grus, og det kunne hun åbenbart endda godt lide.
  Hun sang:
  Kristi kærlighed er smuk og ren,
  Hun er en solid, lys skønhed ...
  Samtidig er der en masse ondskab i vores verden,
  Sandsynligvis stadig en stærk Satan!
  Drengen Gulliver var overrasket:
  Hvor kommer denne salme fra?
  Pigen svarede med et smil:
  - Jeg har selv skrevet det! Hvad er godt?
  Gulliver svarede med et smil:
  - For at være ærlig, ikke dårligt! Men tror du på Kristus?
  Den unge viscountesse bemærkede logisk:
  - I hvilken forstand?
  Drengen-kaptajnen gryntede:
  - Nu, at han Gud!?
  Pigen trak på skuldrene og svarede:
  - At han er den almægtige Gud og universets skaber nr. Men det faktum, at han måske havde en form for magiske evner - ganske!
  Gulliver uddyber:
  Hvorfor tror du ikke på hans guddommelige natur?
  Pigen svarede selvsikkert:
  - Fordi dumt gå med til, at den Almægtige går til korset! Meget dumt, at have magten til ikke at kunne beskytte dig selv!
  Drengkaptajnen svarede:
  - Han gjorde det for at tage alle vores synder på sig!
  Den unge viscountesse fnisede og svarede:
  - Det er ikke særlig svært at tro, at den almægtige Gud ikke havde nogen anden måde at redde menneskeheden på end selv at gå til korset. Men hvad med skaberens uendelige visdom?!
  Gulliver trak på skuldrene og svarede:
  - Jamen ... Der er hemmeligheder, som selv engle ønsker at trænge ind i! Og generelt kan det virkelig være anderledes, og det er umuligt!
  Pigen nikkede.
  - Her vil jeg beordre dig til at indstøbe med pinde på dine bare hæle, og så bliver det muligt!
  Der var en smertefuld stilhed. Gulliver vidste ikke, hvad han skulle tilføje. Faktisk har teologer argumenteret i århundreder. Og det er virkelig et paradoks: Efter at have tilføjet endnu en, meget stor forbrydelse, fik folk en chance for frelse. Der er stadig meget at skændes om. Og om hvorvidt Sønnen ikke bragte en løsesum med sit offer. Kun til hvem? For Faderen - det er mærkeligt, ville Faderen tage en sådan løsesum som Sønnens død. Men det lyder også blasfemisk for Satan.
  Og så bliver det slemt og så slemt.
  Gulliver sang med et suk:
  Hvor mange mennesker har så mange meninger
  Hemmeligheden bag den hellige himmel
  Jeg vil have alle til at vide...
  På jagt efter sandheden, grenenes mørke,
  Dæmonen raser i raseri,
  Ønsker at pålægge en plan,
  Det er en drøm at modtage lyset af kærlighed fra generationer,
  Kun den almægtige Gud kan give svaret!
  Den unge viscountesse nikkede.
  - Jeg ser dig godt, spis!
  Gulliver bemærkede:
  - Ja, det er endda rart at gå halvnøgen, under den varme sol, med sådan en smuk pige som dig!
  Og igen gispede drengen og trådte på en skarp sten. Og han så ulykkelig ud.
  Viscountessen bemærkede:
  - Troen skal selvfølgelig bygge på fornuftige argumenter! For eksempel hævder Jesus at være den Højeste Gud. Men han lærer: Hvis de rammer dig på din højre kind, så drej til venstre! Og i Det Gamle Testamente giver han tværtimod ordre til at udrydde både kvinder og børn og endda husdyr!
  Gulliver svarede:
  - Du kender vist Bibelen godt!
  Viscountessen nikkede.
  - Ja, jeg læste det. Og der er en masse grusomhed og absurditet! Som en befaling om at gifte sig med skøger eller en ordre om at dræbe uskyldige. Og Elisa satte bjørnene på børnene, som kun drillede ham for hans skaldethed!
  Drengen Gulliver bemærkede:
  - Og nogle gange gør folk det her og skaber grusomhed!
  Pigen bekræftede:
  - Ja de gør! Men det giver dem ingen ære!
  Drengkaptajnen bemærkede:
  - Desværre sker der nogle gange det, at man skal bruge grusomhed. Nå, hvis der ikke er nogen anden måde at lære på! Og generelt, hvad forvirrer dig?
  Viscountessen bemærkede:
  - På den ene side Det Gamle Testamentes ekstreme grusomhed, og samtidig Jesu Kristi mildhed, som bad endda korsfæstet, for sine bødler!
  Gulliver spredte sine hænder og svarede:
  - Jeg ved ikke! Selvom det er svært at sige hvorfor og hvad ... Vi skal samle vores tanker. Men alligevel. Her er spørgsmålet, men livet slutter ikke med Jorden. Og måske, efter at have dræbt barnet med hjælp fra bjørnen Elisha, udfriede han det fra evig lidelse i et ildhelvede og overførte ham straks til paradis?
  Viscountessen fnisede og bemærkede:
  - Så enhver morder kan sige - jeg lod ham ikke synde! Og flyttede til paradis!
  Drengen Gulliver ville gerne protestere, men på en eller anden måde kom tankerne ikke ind i hans hoved. Og hvad er der at tale om? Her skal du være en erfaren teolog. Selv teologer og teologer er ikke i stand til at give et tilfredsstillende svar på alle spørgsmål. For eksempel, hvorfor eksisterer ondskab i nærvær af en almægtig og kærlig Gud? Ønsker Gud, at det onde skal eksistere, eller er han ude af stand til at afslutte det?
  Og her er det meget svært at svare konkret på. Eller så viser det sig, eller på anden måde. Men der er et paradoks i, at ethvert svar ikke vil passe alle.
  Kaptajnen sagde med et trist smil:
  - Her lever man for eksempel tusind år uden at blive ældre. Så glæd dig over det. Fordi Gud har givet dig nåde og evig ungdom. Men han gav det ikke til almindelige mennesker. Og det er hans sag!
  Viscountessen nikkede.
  - Amen! Det her er sejt!
  Gulliver sang:
  Gud er de bundløses største nåde,
  Du skabte jorden, himlens højde...
  For folkets skyld, din enbårne søn,
  Han gik til korset og stod så op igen!
  Pigen nikkede og kvidrede:
  Ved det himmelske navneopråb
  Alle mine venner vil samles
  Ved det himmelske navneopråb
  Der, ved Herrens nåde,
  Jeg vil!
  Gulliver blinkede til hende og sang som svar:
  Min Gud, det er dig, det er dig
  Jeg ser dig overalt...
  Når jeg river blomster i forbifarten,
  Og med kærlighed tilbeder jeg dig!
  
  Jehova er skønhedens krone,
  I lyset af dag og midnats udstråling ...
  Det er mine tanker og drømme
  Denne ungdom er et lyst ønske!
  Pigen nikkede med et strålende smil.
  - Ja, du har en god sang, dog vil jeg gerne have, at du synger mere!
  Gulliver sang med et smil:
  Hvor smukt er alt, hvad der er dit,
  Jeg hører din stemme overalt...
  I hjertet af Guds højre hånd synger,
  Og hvisker ind i sjælen som en modnende kolos!
  
  Det er bjerge dækket af mos,
  Det er bølger med rasende skum ...
  Det er en varm sandstrand
  Dette er solen fra det endeløse univers!
  Så stampede pigen vredt på sin bare fod og afbrød Gulliver og spurgte:
  - Og de grimme gamle kvinder, Guds skabelse, som også er smukke?
  Gulliver trak på skuldrene og bemærkede:
  - Hvis der er indbyggere i andre verdener og planeter, og de ikke er som os, så kan de nok også tænke, at vi er en freak. Desuden selv i forhold til de smukkeste piger!
  Viscountessen var enig:
  - Fra dialektikkens synspunkt - lyder det logisk!
  Gulliver sang med et smil:
  Oplyste Herren den Almægtige,
  Finde fred i Kristus...
  Jeg følte, at jeg var en synder,
  At Herren er min frelser!
  Pigen nikkede og sang og blottede sine tænder:
  På en himmelsk trone
  Den Almægtige Konge sad...
  Ved din store vilje
  Kristus regerede os!
  
  De korsfæstede Gud på korset
  Jesus bad til Faderen...
  For ikke at dømme os hårdt,
  Synden har tilgivet os til enden!
  
  Barmhjertighed er grænseløs
  Han sendte sin søn for at dø...
  At tjene ham Gud personligt,
  Og tør ikke dø!
  Og pigerne blinkede til deres modstykke.
  Gulliver bemærkede:
  - Ja, det er dejligt. Digte, lad os bare sige - det er fantastisk! Men anerkender du Jesus Kristus som din Herre og Frelser?
  Pigen fnisede og sang:
  Jesus fuldkommenhed,
  Jesus perfekt...
  Fra smil til gestus
  Frem for alt ros...
  Åh hvilken velsignelse
  Åh hvilken velsignelse
  Vid, at Gud er perfektion!
  Vid, at Gud er ideel!
  Gulliver bekræftede:
  - Du sang det godt, og udtryksfuldt! Jeg ser et stort potentiale i dig.
  Pigen sang med glæde:
  I det vidunderlige hjemlands vidder,
  Behersket i kamp og arbejde...
  Vi komponerede en glad sang
  Om den almægtige Gud og lederen ...
  
  Gud lys er kampens herlighed,
  Guds lys for vores ungdomsflugt...
  Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Herren!
  Gulliver svarede med et smil:
  - Dejligt du synger! Bare super!
  Pigen fnisede og bemærkede:
  Sangen hjælper os til at bygge og leve,
  Vi skynder os dristigt på en vandretur med en sang ...
  Og den, der går gennem livet med en sang,
  Han vil aldrig, aldrig forsvinde!
  Børnene gik langs den stenede vej. Det var smertefuldt for drengens væltede fødder, men han holdt ud og gik. Og samtalen distraherede fra lidelse.
  Derudover er det allerede opløftende, at du har alle dine egne og unge tænder. Og den unge krop er hårdfør og sund. Og alt omkring er sådan en lys, strålende, frisk opfattelse af verden.
  Viscountessen spurgte:
  - Og hvorfor for eksempel, hvis Kristus er Gud, og han har al magten på jorden og i himlen, er den mest succesrige hersker og erobrer af alle tider og folk Djengis Khan? Hvem er både en barbar og en hedensk, og meget grusom, og en polygamist!?
  Gulliver svarede med et forvirret barnligt smil:
  - Nå, det er et svært spørgsmål... For at være ærlig siger Bibelen, at Satan er denne tids gud, og måske skylder Djengis Khan sin succes til Djævelen!
  Pigen svarede:
  - Åh nej! Intet er skrevet i Bibelen - Satan er denne tids gud! Jeg har et evigt ungt minde, og meget bedre end jer mennesker, som bliver gamle og grimme!
  Drengkaptajnen bemærkede:
  - Der står skrevet - denne tids gud har forblindet deres sind!
  Viscountessen lo og svarede:
  - Der står ikke, at det er Satan! Måske betyder det menneskelig egoisme. Eller måske for eksempel overdreven stolthed eller andre karakterfejl.
  Gulliver bemærkede:
  - Det er til dels rigtigt! Måske betød det begge dele!
  Pigen sang og blottede sine tænder:
  Hvad mente Herren?
  Gulliver svarede forvirret:
  - Hvad snakker du om?
  Viscountessen smilede og svarede:
  - Ja, om forskellige ting! Jeg har endda en sang om det!
  Drengkaptajnen trak på skuldrene og foreslog:
  - Kom nu, jeg synger først!
  Pigen nikkede med et smil.
  - Hvis du vil, så syng
  Bare lad være med at synge for at hvile!
  Gulliver sang med sin klare, barnlige stemme;
  En mand i vantro er ulykkelig
  Det er umuligt at leve i syndigt begær...
  Fordi Guds vrede er forfærdelig
  Fordi strenge Gud er dommeren!
  
  Kødet i helvede sygner hen af varmen,
  Og det er tid for os alle at forstå i lang tid ...
  Dem, der ikke kender troen på Herren
  Fald under helvedes åg!
  
  En syndig mand vil få sit
  Det vil være som en edderkop i brand...
  Dæmoner vil pine i underverdenen,
  Dem, der tilbad Satan!
  
  Frygt og omvend Herrens fjende -
  Du bliver kastet direkte til helvede...
  Hvem ærer ikke sabbatsdagen -
  Vil for evigt være i flammer!
  
  Du ærede idolet og for dette i smerte,
  Det gør så ondt at vride sig i helvede..
  Vil være ond, videnskaben -
  Jeg foretrak idolet frem for Kristus!
  
  Troede ikke på Guds ordre
  Jeg ønskede ikke at ære den første dag ...
  Håb ikke, du vil ikke brænde med det samme -
  Evigheden i en synders pinsler er skæbnen!
  
  Jeg tror, at hævnens tid vil komme,
  Jesus den store Gud kommer
  Og dommedagen kommer
  Han vil bringe frelse til mennesker!
  
  Den hellige Gud vil oprejse de døde,
  De, der i tro ikke vil blive stukket af forfald ...
  Jeg tror, at jeg også vil være sammen med den Almægtige,
  I himlen - lad kødet falde sammen!
  Pigen med et smil, der glødede som perler, bekræftede:
  - En meget god sang! Men du bliver ikke fuld af sange alene! Har du brug for noget mere cool og unikt!
  Gulliver bemærkede:
  - Dumhed er også unikt!
  Viscountessen kvidrede:
  - Hvor bliver alt godt, hvis vi bliver børn i hvert fald lidt!
  Og foreslog:
  - Lad os synge noget andet!
  Drengen kaptajn trak på skuldrene.
  - Vil du have det?
  Pigen nikkede.
  - Lige præcis, jeg vil have dig til at synge!
  Og Gulliver tog og sang;
  Mirakler i den nye verden
  Det er som et eventyr i farver...
  Der er sådan en skønhed
  Find ikke en fejl med en pointer!
  
  Tja, hvad nu hvis det er en ny dag
  Kommer over jorden...
  Så vi er ikke for dovne til at stå op,
  Der er ingen køligere i verden!
  
  Der vil komme et nyt lys i herlighed,
  Hvor træerne er som slik...
  Vi vil møde daggryet
  I evig lykke vore børn!
  
  En ny tidsalder kommer
  Dette sted er så smukt...
  Personen vil være glad
  Lad stien være farlig!
  
  Lad planeten blomstre
  Snart et frodigt paradis...
  Åbn en vinderkonto
  Må verden være strålende!
  
  Hvor er det godt
  Hvis solen skinner klart...
  Spætte borer en mejsel
  Alle er vidunderlige på planeten!
  
  Hvor sjovt vi har det
  Lykke fuld dal...
  Det vil være, tro tidens storhedstid,
  Gylden middelvej!
  
  Hvem ville gøre vores skæbne,
  Meget tapper smuk...
  Hvis der sker en omfordeling
  Så bliver du mere magtfuld!
  
  Vi vil ikke sænke hovedet
  Retter stolt ryggen...
  Til pandekagesmør, hytteost,
  Med det samme tilføjer værtinden!
  
  Så der vil være lykke ved
  Og lyset med navnet Svarog...
  Det rigtige paradis bliver
  Folk bad til Gud!
  
  Herren gav ét svar:
  Vi skal arbejde lykkeligt...
  Og så kommer hej -
  Ansigter vil lyse op!
  
  Her er en barfodet pige
  Jeg sadlede en skildpadde...
  Jeg skal slå den med en knytnæve
  Kaster en masse frygt!
  
  Hvor branden opstår
  Nå, hvor brænder ilden...
  knusende slag,
  Den grusomme fjende angriber!
  
  Vi vil ikke overgive os til fjenden,
  Overvej dette ønske...
  Retter keruben op
  Vinger og tilgivelse til fjender!
  
  Sig det bliver snart
  Hvad kaldes sejr...
  Cirkus er Chapiteau,
  Og nogle gange gøer hunde!
  
  Snart vil det være som i paradis
  Lad os gøre verden smuk..
  Lada jeg takker -
  Keruber skinner af guld!
  Drengen sang smukt, og hans stemme blev barnlig. Meget højlydt og gennemtrængende.
  Viscountessen kvidrede:
  - Spis godt! Og det er fedt!
  Drengen kaptajn hvæsede:
  Jeg synger, jeg synger, og jeg vil dræbe alle dæmonerne!
  Pigen sang også:
  Vi er stolte piger af Svarog,
  Modige, modige krigere...
  Vi tjener trofast, vi er i familiens navn,
  Lad bedstefædre og fædre være stolte!
  
  Gud Svarog og menneskers sind,
  Gør verden glad...
  Vi vil ikke blive besejret, tro skurken,
  Det er vores arbejde og skabelse!
  Gulliver fløjtede og noterede med kærlighed i stemmen:
  - God sang!
  Viscountessen nikkede og kvidrede:
  - Ja, det er det smukke ved det. Hvad spiser du for at synge.
  Drengen og pigen fortsatte med at gå. Deres babyfødder stemplede sig med stor selvtillid. Og de kunne uden tvivl synge meget smukt.
  Børn synes at være alt. Og det er sådan en vidunderlig verden. Også selvom der er slaveri i det.
  Gulliver sang med glæde:
  Alle mennesker på den samme planet
  Du skal vide for at leve i mindelighed ...
  Børn skal altid grine
  Og leve i en fredelig verden
  Børn skal grine!
  Børn skal grine!
  Børn skal grine!
  Og lev i en fredelig verden!
  Så de gik, gik og gik igen...
  Endelig kom aftenen. Og en kolonne med børn, der blev fanget, blev bygget til middag.
  De fik en slags betinget spiselig suppe og flere kager med mælk. Slavedrengene spiste. Og faldt gerne i søvn.
  Efter en svær dagsmarch havde de faktisk brug for hvile.
  Gulliver snusede også på næsen, og han havde vidunderlige drømme.
  Hvori halvnøgne piger sang;
  Universet blev revet fra hinanden
  Stjerner falmede, katastrofe-død!
  Hulkende, stønnende i helvedes afstands pine,
  Og for dem, der overlevede: kun skam at holde ud!
  
  Som Gud - hersker over alle love,
  At glemme samvittigheden og afvise ære!
  Alien race bringer en ny verden,
  Kastede en udfordring til os - fantastisk nyhed!
  . KAPITEL 2
  Kahytsknægten, som Gulliver forvandlede sig til, sejlede på en smuk og meget elegant brigantine. Hendes sejl var meget farvestrålende, med vidunderlige, vidunderlige tegninger i form af blomster og sommerfugle, og guldsmede, såvel som piger med sværd.
  Og det var meget i harmoni med besætningen. Her var også udelukkende piger. Og de var næsten nøgne, kun kister og hofter var dækket af smykkestrenge. Og huden er solbrændt, skinnende, som bronzestatuer.
  Piratpiger slog med deres bare, meget yndefulde og forførende ben.
  Og de sang:
  Vi er fattige, vi er fattige, pirater,
  Vi er meget, meget, meget kede af,
  Undgå ikke pigerne kender gengældelse,
  Men fordi de ikke indgydte moral i os!
  
  Pirater har ikke brug for videnskab
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har ben og arme
  Og hovedet er ikke til os!
  Og så dukkede en gallion op forude, pigen på toppen lagde først mærke til ham. Hun sprang af og blinkede med sine bare, runde hæle.
  Generelt, hvilke skønheder var her, og deres hår er meget lyst. De fleste af dem er honningblonde med hår, der glitrer som bladguld, men der er også kobberrøde piger og endda smaragdfarvet hår.
  Nogle bærer broche-øreringe. Og hvilke perfekte linjer de har!
  Og deres muskler, som kugler af kviksølv, ruller under den bronze, skinnende hud. Det er virkelig piger, der er i stand til at kæmpe for alvor.
  Og nu skynder brigantinen efter galjonen. Og på dette skib løber lodne orkebjørne rundt, lægger sejl til og prøver at komme væk.
  En kaptajnspige med bladguldshår, der blæser så smukt i vinden, og bare fødder, der driver mænd til vanvid som et brøl:
  Vi vil ødelægge de forbandede bjørne! Lad dragebanden brænde!
  Her forkorter brigantinen afstanden. Og tre piger skyder fra stævnkanonen og hviler deres bare fødder på dækket.
  Og så flyver kernen ud, og efter at have beskrevet en bue rammer den direkte ind i den fjendtlige galjons kabys. Og skibet, efter at have fået et stærkt slag, vippede.
  Pigerne begyndte at hoppe op, blinkede med deres bare, runde hæle og brølede:
  Ære til piraterne, ære!
  Pigerne bevæger sig fremad...
  Vi kæmper under det skarlagenrøde flag
  Hæren er på angreb!
  Og nu kommer brigantinen tættere og tættere på gallionen. Og pigerne kaster kroge ombord på fjendens fartøj. Og de trækker brigantinen til deres offer. Og så flimrende bare, bare fødder. De hopper på den og kæmper med orkerne. Og der er en vild tur i gang. Pigerne skærer sig med sabler og bløder fjenden i brændende vandløb. Og de falder, med orker hugget deres hoveder af.
  Og deres hoveder ruller på gulvet.
  Dette er virkelig ødelæggelse og udslettelse. Nu viste krigerne sig i al deres herlighed. Og deres bare, solbrune ben, som forhammere, gav knusende slag.
  Pigerne er meget smukke og deres bronzehud glitrer i solen, som der er tre af.
  Warriors fløjter og råber:
  - Vi vil dræbe fjender, det er altid vores credo. Alle eksamener blev bestået på fem, vores land er helligt!
  Pigerne viste sig virkelig seje. Og de er skåret til, så gyngerne ikke kan stoppes.
  Og barfodsdrengen Gulliver kæmper med dem. En meget flot knægt, lad os sige.
  Og drengens bare hæl vil tage og slå orken i hagen. Og hans kæbe faldt.
  Gulliver sang:
  - Hvordan vi levede at kæmpe,
  Og ikke bange for døden...
  Så fra nu af vil du og jeg leve!
  I stjerneklar højder og stjerneklar stilhed,
  I havets bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende ild!
  Kahytsdrengen hackede, og hans bare fødder slog.
  Det er dog godt at være barn. Sikke en hurtig krop du har.
  Dette er virkelig en supermandsdreng.
  Og synger for alvor:
  - Jeg er lysets ridder på de vildes knæ,
  Jeg vil feje Fædrelandets fjender bort fra jordens overflade!
  Sådan kæmper og synger drengen. Og snit og numser.
  Og andre piger slås med ham. Som er så smukke og søde.
  Kæmp selvfølgelig i stor højde. I overført betydning af ordet.
  Her er krigerne. Vi kan sige om dem: super og hyper.
  Hvis de begynder at kæmpe, så vil intet stoppe dem.
  Og nu faldt de sidste orker under skønhedens slag. Og der var stor glæde blandt krigerne.
  Og de sang:
  Vi vil slagte og skære alle,
  Vi vil dræbe alle! Vi vil dræbe alle!
  Og derefter begyndte de at rode rundt i gallionen og lede efter bytte. Samtidig sang krigerne:
  - Vi leder efter forbipasserende fra aften til morgen,
  Lad os bryde igennem fraeraen! Lad os bryde igennem fraeraen!
  Her sang Gulliver med entusiasme;
  Bror rakte hånden op til sin bror:
  Grusom krig - modstanderens brøl!
  Maskinen er blevet din ven,
  For letsindighed kom gengældelse!
  
  Hvad skal man gøre, hvis folk er i stykker
  Når flotte kugler fløjter rundt!
  Gud må hellere bryde krigen med magt -
  Så rovdragens dage er forbi!
  
  Men helvede kender ingen mål og grænse,
  Jorden brænder i napalm, børn græder!
  Her blev pigernes træk blege -
  Hvem, den hellige Herre, vil svare for dette?
  
  Nå, hvor mange kære kan du dræbe,
  En person er trods alt født, tro mig, til lykke!
  Moderen lader ikke sin søn gå foran,
  Og selv om sommeren er der dårligt vejr i krigen!
  
  Men en soldats pligt er en sikker pligt:
  Hvad har du brug for for at kæmpe for fædrelandet i kamp!
  På seksten, allerede et gråt tempel,
  Enker med uheldige ansigter er hævede af tårer!
  
  Men hvad er det, er du skør bror?
  Nej, du er sindssyg, svarer den elskede!
  For ondskabsfuldhed, hvem er på tronen, vores soldat,
  Han tror, at hans svoger er beskidte Kain!
  
  I jorden river blodstrømmene i venerne,
  Og pulsen fra kernen vil reagere med et slag ...
  En plov knust på en mark af en skal frøs,
  Åh, hvor er solen blevet lilla!
  
  Men der er tro på, at Jesus vil komme -
  Forson brødrene, bring Frelse!
  Så lad os glemme hævnens modbydelige beretning -
  I os alles sjæl hersker, lad tilgivelse!
  Derefter fnisede piratpigerne af hyttedrengen. Og det var bare fantastisk.
  Derefter blev tønder med øl og vin slæbt ud af galjonens lastrum, de begyndte at drikke og rase.
  Og hvilken dans dansede barfodet, pigelige ben af skønheder. Hvor så det godt ud.
  Og deres muskuløse lægge funklede. Det er virkelig, hvad piger har brug for.
  Gutten Gulliver drak og sang ogsaa med Iver;
  Alle har deres eget personlige syn på kærlighed -
  Begrebet skønhed og ideal!
  Selvom folk ikke er vokset op med ham,
  Men mennesket er ikke længere en abe!
  
  Og her kan man selvfølgelig tage lidt aforismer og tilføje sådan nogle vittige;
  Pigens bare hæl vil højst sandsynligt få moderigtige sko!
  Men noget originalt kommer ikke til at tænke på
  Her f.eks.:
  Kærlighed til alle aldre,
  Og drengen ser meget stolt ud ...
  Hans øjne skinner i mørket
  Resultatet bliver fedt!
  Selvom dette er alt, lad os sige dette - dumhed og banal.
  Men på den anden side kan vi sige, at endda cool.
  Gulliver sang:
  Jeg hopper. Men jeg hopper anderledes
  Eller rettere, jeg hopper som en lus ...
  Og jeg kan specifikt integrere forandring,
  Du er en barfodet dreng ryster ikke!
  Og så sang Gulliver noget mere civiliseret;
  Vi ønsker at leve i en smuk verden af paradis -
  Hvor der ikke er sygdomme, affældige kvier ...
  Så livets tråd bliver uendelig,
  Så hver dag er glad og munter!
  
  Hvor farven er som en regnbue om foråret
  Åkander, som guld med smaragd.
  Hvor virkeligheden længe har været beslægtet med en drøm ...
  Ethvert barn kan gøre et mirakel!
  
  O Fædreland, Guds hellige Sorg;
  Dine birke er plettet, glimtet af metal ...
  Og jeg beder til Herren om én ting,
  Så fædrelandet blomstrer i herlighed!
  
  Men her er fighteren allerede gået på kampagne,
  Han marcherer som en barbarisk kriger!
  Vi vil gøre godt for planeten -
  Så kugler ikke gennemborer din egen mor!
  
  Angreb af trolde, rasende pres;
  Hassende modstandere væg-lavine!
  Og derfor, hvorfor har vi brug for et ophedet argument,
  Når Fædrelandet er forenet i en knytnæve!
  
  Men igen griner ork-fjenderne,
  De er en mand, som en knogle, der sidder fast i hans hals!
  Og nissen knurrede i vild raseri,
  Men vi søgte fra rati gave!
  
  Men sejren over fjenden er nær,
  Vi vil vriste Rusland fra sumpen!
  gengældelsen for de urene er kommet -
  Deres pels var revet i stykker og fnug!
  
  Oval pige sødt ansigt -
  Gav mig tro og stor styrke!
  Sådan sang Gulliver med stor følelse og inderlighed. Og hans sang var så utrolig smart.
  Så begyndte kaptajnen igen at synge efter endnu et glas øl og en bid tørret fisk;
  Stort, mægtigt, helligt land,
  Der er ikke mere strålende under den blå himmel!
  Hun er givet til os af den almægtige Gud for evigt -
  Ubegrænset lys, ophøjet Messias!
  
  Verden har aldrig set sådan en magt, ved aldrig
  Så vi stolt tramper rummets vidder!
  Enhver stjerne i universet synger for dig,
  Må An være glad for os!
  
  Det er trods alt vores fædreland, det er sådan en skæbne,
  Behersk alle sagers rum!
  Enhver af os, tro mig, ville ønske dette,
  Uden nogen tåbelighed, kvindelig overtro!
  
  Ærkeenglene blæser i deres mægtige trompet,
  De forherliger kraftigt vore hæres march!
  Og fjenden vil finde sin lod i en aspekiste,
  Og han vil ikke modtage skat og tribut!
  
  Dette er vores fædreland, alt i det, tro mig, er skønhed,
  Hun vendte ubesværet hele universet!
  Piger med en ret tung fletning,
  Jagt efter hende, så tønden er stærk!
  
  Fædreland, dette er moderens udseende med blå øjne,
  Hendes hånd er både blid og sten!
  Og den unge modstander, du dræber med en kugle -
  Så flammen flammer stærkere i hjertet!
  
  Tag en ed til det grænseløse fædreland,
  Det er selvfølgelig også godt for dig!
  Selvom blod flyder i kampens raseri,
  Retribution vil komme til fjenden nu!
  
  Våben og mod er sådan en stærk legering,
  Den onde kan ikke overvinde det!
  På et fly med bomber fløj jeg smart,
  Og da det eksploderer, vælter de et regn af vinduer ind!
  
  Men herskerens rækkefølge - flyv barnet til Mars -
  Det er tid for dig at sætte plads!
  Og en marsbos arrogance vil blive hård i øjet,
  Så ser vi langt ud over Pluto!
  
  Vi vil komme til rummets højder og se kanten af universet,
  Sådan er vores menneskelige skæbne!
  Og derfor, vover drengen om bedrifter,
  Når alt kommer til alt, skal du vide, at belønningen er et spørgsmål om gevinst!
  Pigerne trampede også og klappede i hænderne. Og deres bare fødder er så adrætte. Og bare hæle funkler i solen.
  Gulliver er sammen med dem, i kroppen af en barfodet dreng, så livlig og munter.
  Men de dansede på det første nummer.
  Så besluttede vi at spille kort. Og dette er også et meget stort arbejde.
  Og du kan virkelig tage og salve dig selv. Og med pigerne til meget raseri boltre sig.
  Piratpigen tog Gullivers bare, barnlige fod i hånden og begyndte at massere hans runde, lyserøde hæl.
  Kahytsdrengen lo og spindede af fornøjelse. Det var så fantastisk. Dette er virkelig bare en mirakel dreng.
  Og hans bare, meget smukke ben er bare et mirakel.
  Gulliver sang med et smil:
  Barfodet, kun barfodet
  Under juli torden og under lyden af brændingen ...
  Barfodet, kun barfodet
  Vi vil danse, vi er med dig!
  Det er nogle sjove sange. Og det er godt stadig at være en dreng. Og samtidig viser du kolossale bedrifter.
  Men det er selvfølgelig ikke alt. Hvad kun Gulliver ikke har gjort endnu.
  Og han sang og dansede og lavede splitter med bare barnlige ben. Hvilket også så meget sejt og til en vis grad odiøst ud.
  Her var det en drengekaptajn, der rejste til mange lande og mere end én gang pløjede havet.
  Ja, og hans humør er ærligt talt meget aggressivt.
  Men det er derfor endnu ikke tage pigen på et piratflag og skyde hajer fra små våben. Det er ikke nemt at komme ind, men det er det smukke ved det.
  Drengen Gulliver hvilede sine bare fødder, tog sine barnlige ben og skød. Kernen ramte hajen. Og brækkede hendes ryg og slog hendes indvolde ud. Barnet råbte:
  - Drengen fangede et køligt mod,
  Og mandskabet blev kørt i kisten!
  Pigen, kaptajnen for piraterne, tog og greb kahytsdrengen med sine bare tæer ved barnets næse og brølede:
  - Jamen, toboy, du vil tage min plads. Jeg ser en masse ambitioner i dig!
  Drengen Gulliver svarede:
  - Det klæder mig at være i hvert fald lille, men stadig en mand. Og kvinden er...
  En anden rødhåret kriger sang:
  Du kan ikke leve uden kvinder i verden, nej,
  Majsolen er i dem, kærligheden blomstrer i dem!
  Gulliver tilbød med et meget charmerende smil, som både er barnligt og på samme tid modigt på samme tid:
  Landet er i en svær tid.
  Blodet flyder som en torrent!
  Kæmp indtil dit sidste åndedrag
  Og må lykke, fred, kærlighed komme!
  
  Vi er børn af drilsk kommunisme
  Fædrelandets grænseløse sønner...
  Selvom horderne af revanchisme kommer -
  Lad os være tro mod vores land!
  
  I den store og kosmiske æra,
  Kvasarer skal skabes fra fingeren ...
  Det går ganske godt med os, tro mig,
  Selvom det onde helvedes hær angriber!
  
  Vi vil dræbe aggressorens hær,
  Og vi vil skabe lasere fra kvarker ...
  Og en mand vil blive enhver helt,
  Over os er en guldvinget kerub!
  
  Selvom skyer flammer over moderlandet,
  Klar til at bekæmpe fjenden...
  En afdeling af krigere, som sådan mener flygtige,
  Tramp ikke på kanten af verden med en støvle!
  
  Vi ved, at fjenden er mægtig og lumsk,
  Vi vil ikke give ham land ikke et spænd ...
  Og mennesket er stærkt med strålende fremskridt
  Og tro kun én Herre!
  
  Vi vil bygge stor kommunisme,
  Fædrelandet vil blomstre ...
  Selvom fjenden er meget vild,
  Vores skæbne i angrebet er at rykke frem!
  
  Pioneer modig modig dreng,
  At han altid er født til at være en kriger ...
  Løven er ikke en fej kanin,
  Lad drømmen gå i opfyldelse!
  
  Vi tolererer ikke ydmygelse, brødre,
  For fædrelandet vil vi alle stå op som et bjerg ...
  Lad os ikke tage flere fornærmelser
  Lad os knuse fjenden med en stålhånd!
  
  Hvis vi alle tager hånd
  Insekter kan besejres...
  Hellige hjemland som solen
  Og jægeren bliver til et spil!
  Her er en sang sunget af en dreng, der indtil for nylig var kaptajn og havde adelen. Og det er fedt.
  Men en fregat dukkede op i horisonten. Desuden en stor klasse - fireogtres kanoner. Hvad er det seriøst. Og han kommer som en drage, der ser høns.
  Pigekaptajnen sagde:
  - Det er en udfordring for os! Skal vi kæmpe eller...
  Pigen med rødt hår sagde:
  "Escape er udelukket!"
  En pige med blåt hår, der blottede sine perlefarvede tænder, der funklede og funklede, sang:
  Vi skal respektere, frygte,
  Pigernes bedrifter kan ikke tælles med ...
  Piger ved altid, hvordan man kæmper
  De kan kneppe som en sæk af et æsel!
  Og hun viste sin lange og bidende tunge.
  Nå, når der først kommer en kamp, så hvorfor ikke vise dit meget aggressive temperament. Og det vil være meget smertefuldt for fjenderne. Ja, og venner vil være kede af det.
  Og kampen kræver selvfølgelig valg af det rigtige sted og manøvre.
  Og nu flytter pigerne meget klogt deres brigantine, og glemmer samtidig ikke at synge;
  Du er et Komsomol-medlem af fædrelandet,
  Kan du lide at kæmpe modigt for Elf...
  Du vil være i stand til at hjælpe fædrelandet,
  Ridderen er ikke med en bøvls sjæl!
  
  Pigen er en smuk sangerinde
  Susende gennem snedriverne barfodet...
  Du er den strålende dronning -
  Slå Orkolf med knytnæven!
  
  Hun kastede en granat med sin bare hæl,
  rev et dusin soldater fra hinanden...
  Führeren vil snart blive betalt,
  Ridderen vil forberede maskingeværet!
  
  Vi er piger i slaget ved Komsomol,
  Overvej de største krigere i kamp ...
  Skønhedens stemme er klangfuld,
  Lad bedstefædre og fædre være stolte!
  
  Under Elfsquay kæmpede de meget hårdt,
  Og de var i stand til at holde de onde orker modigt...
  Vi piger vinder klart
  Består alle eksamenerne kun for fem!
  
  Som orkaner i vores årer
  Lynglimt i årerne ved...
  Der vil være meget stærke lande i verden,
  Fra bjørne, hunde og aber!
  
  Wehrmacht vil ikke lægge piger på knæ,
  Vi vil aldrig bøje os ned, du ved...
  Stalin og den klogeste Lenin er med os,
  Lad århundreder gå og år!
  
  Gud skabte universet af fotoner,
  Livet uden død fødte evigheden...
  Vi kender rækkefølgen, vi vil bygge en ny,
  Og en kerub åbner sine vinger over os!
  
  Der er mange helte i patronymet,
  Komsomol-medlemmer er altid de første ...
  Hæren marcherer i en formidabel formation,
  Beskyttelse af byens elvere!
  
  Vi kæmper mod Fritz under Elfsquay,
  Og de var i stand til at forsvare hovedstaden ...
  Pigen smed pakken med sin bare fod,
  Og lad os skyde på monstrene!
  
  Vi mejede en masse orkshister ned,
  En masse punkere blev skåret af ...
  Yderligere spinning miles
  Vi skærer Satans legioner!
  
  Vi slog alle Orctlers tænder ud,
  Dragepræsidenten er blevet besejret...
  Pigen åbnede sine læber
  Det store Armageddon brændte!
  
  Giv ingen nåde til Führeren
  I piger er altid modige...
  Generøse belønninger venter skønheder,
  Og tro på, at vi har en drøm gået i opfyldelse!
  
  Gud, skaberen af alle verdener i universet,
  Tog velsigner elfinisten...
  Med sin kraft i kampe uændret,
  Pigen knuser den onde orcisme!
  
  Hun kastede en granat med sin bare hæl,
  Og vendte den formidable "Tiger" ...
  Og pressede dem så til rebene,
  Skønheden kan mange spil!
  
  Så orkshisterne strømmede hurtigt væk,
  Hvilke tanks og granater kastede ...
  Vi ser kommunismen givet,
  Og de mejede en hel række af trolde ned!
  
  Så hvad du okrshis har,
  Stalingrad stod mod din hals ...
  Vi vinder berømte miles,
  Og nu er Svarog den Store glad!
  
  Snart kommer Jesu tro
  Og andre smukke guder...
  Elvere vil udvikle kunstens lys,
  Opdræt, ulv og onde elefanter!
  
  Endelig bliver vi én
  I herligheden af den vise Faders Slag,
  Piger i kampe er uovervindelige,
  Vi vil være i Ladas tro til det sidste!
  Sådan sang krigerne og piraterne. Nå, selvfølgelig forstod Gulliver ikke alt. Han tænkte, at hvis han blev fanget, så ville de selvfølgelig slå ham med stokke på hans bare, barnlige hæle. Desuden vil slagene være stærke og på samme tid for ikke at lamme. Og så vil bødlen tage en glødende tang og begynde at brække drengens knogler. Og Gulliver vil selvfølgelig ikke finde det lidt.
  
  
  Det er, hvad der sker med evige drenge, når de bliver pirater. Selvom holdet her er meget godt - kun piger i bikini. Og på samme tid haster de og bøvler, blinkende barfodede, runde, lyserøde hæle.
  Drengen-kaptajnen tog den og sang:
  Piger er forskellige
  Og de er alle fantastiske...
  Deres brystvorter er skarlagenrøde,
  Og de er meget fjerntliggende!
  Nå, drengene er blodige,
  De slog troldene med onde slag!
  Og hvis en ork bliver fundet,
  Det vil ramme dig meget hårdt!
  
  AUKTION FOR EN SMUK UNGDOMSSLAVE
  ANNOTNING
  En meget smuk ung mand Slavka er sat på auktion. Under forhandlingerne bliver en flot mand med fremtrædende muskler afklædt og solgt til kvinder for mange penge.
  . KAPITEL 1
  Her kommer sandhedens øjeblik, annoncerede chefchefen åbningen af auktionen. For en nat blev en ung, smuk, muskuløs jomfru solgt til en kvinde. Det var selvfølgelig meningen, at dette er en tradition for alle nye strippere.
  Men den unge mand var så smuk og sexet, at en hel kæmpe sal samledes til kvinder. Og mænd fik simpelthen ikke lov. Og dette begrænsede selvfølgelig på den ene side profitten, men på den anden side kunne gigoloerne lide det.
  De fleste hanner elsker trods alt hunner. Desuden har unge mænd ofte ikke noget imod at elske med en mere erfaren ældre kvinde.
  Her klatrede en dreng dækket med sengetæpper, der knap var nået voksenalderen, op på piedestalen, stampende med støvlerne. Og han ser endnu yngre ud. Han var helt lukket, men han blev allerede set af mange kvinder i de samme badebukser og brændende af spænding.
  Og disse damer tændte. Slavka selv rystede også. Hans unge mands hjerte bankede som en tromme under kampen. De sælger en person - som en slags dyr.
  Og det må siges så usædvanligt og unikt.
  På hver side af den unge mand stod en pige i sorte læderdragter, støvler og handsker og røde masker i ansigtet. De burde gradvist afsløre den smukke unge mand for at tænde endnu mere på den lystne offentlighed. Kvinder overgår nogle gange mænd i udskejelser og tørst efter sex, og deres orgasme er meget stærkere og længere. Derfor bør man ikke blive overrasket over, at så mange af dem samledes for at se på en ung, meget smuk han, og så, hvis midlerne tillader det, kan de købe den.
  Warbler mærkede en meget stærk spænding og duften af dyr parfume, som endnu mere tændte den hyperseksuelle unge mand.
  Her er hovedchefen annonceret:
  - Manden Vyacheslav Kotovsky bragte på auktion. Atten år gammel, fysisk absolut sund. Meget smuk, kurvet, ny på stripbaren og sexet. Bare for en nat med en kvinde, der kan gøre ham hvad som helst - bare ikke dræbe eller lemlæste!
  Traditionelt er startprisen ti dollars!
  Og to piger i læderdragter, støvler og masker fjernede forsigtigt det første cover.
  Den unge mands smukke høje pande var blottet, og hans gyldne, lange hårbølger.
  Tanken om, at han nu ville være nøgen foran mange hundrede begærlige kvinder, havde en spændende effekt på Slavka, og han gysede.
  Denne skælven fremkaldte følelsen af, at en jomfru blev sat på auktion, hvilket begejstrer kvinder så meget.
  Og der lød råb:
  - Femten dollars!
  - Tyve!
  - Femogtyve!
  - Tredive!
  En fed ko gøede:
  -Halvtreds!
  En anden kylling hvæsede:
  - Tres!
  Et skrig blev hørt:
  - Halvfjerds!
  - Firs!
  - Halvfems!
  - Et hundrede!
  Der var en pause. Drengen måtte fortsætte med gradvist at afsløre, hvilket tændte det retfærdige køn.
  Her er to piger, der fjernede sløret fra den nederste del af deres ansigter. En smuk næse, en yndefuld mund og en modig hage af en ung mand, såvel som en hals, åbnede sig.
  Kvinderne jublede.
  En mumlede:
  - Et hundrede og tyve!
  En anden knirkede:
  - Et hundrede og tredive!
  Den tredje brølede:
  - Et hundrede og halvtreds!
  Den tykke kvinde hvæsede:
  - Et hundrede og firs!
  Og en ret ung og behagelig kvinde gav ud:
  - To hundrede!
  Der var endnu en pause. Tjenestepigerne blottede nu den unge mands skuldre og arme. De var muskuløse, smukke og yndefulde i formen. Ikke en bodybuilder, men en castet, smuk fighter. Og huden er så forførende skinnende.
  Kvinden, der lignede en flodhest, mumlede:
  - To hundrede og halvtreds!
  Kvinden sagde lidt mere behageligt:
  - To hundrede og halvfjerds!
  En anden ung pige knirkede:
  - Tre hundrede!
  Kvinden kvækkede tværtimod i sin alder:
  - Tre hundrede og halvtreds!
  Repræsentanten for det retfærdige køn udsendte:
  -Firehundrede!
  Den unge kvinde selv, tilsyneladende stripper, gryntede:
  - Fire hundrede og halvtreds!
  Der var mange unge og smukke kvinder på markedet. Du undrer dig endda over, hvorfor de har brug for korrupte og slidte gigoloer, hvorfra du kan blive smittet.
  En meget respektabel dame sagde:
  - Fem hundrede!
  Og der var en pause igen. Beløbet er stadig ikke så stort, især i betragtning af dollarens inflation. Ja, og kan ikke vente med at se alle mulige damer, som en ung, smuk gigolo klæde sig af.
  Her er to piger i stramme jakkesæt, støvler og en maske, der tager endnu et slør af.
  Og hele torsoen på en meget smuk og præget dreng er nøgen. Og du kan se hans mavemuskler, der er lagt ud som indstrømninger af chokolade. Og hvilken glat, skinnende hud, der skinner i rampelyset.
  En af kvinderne sagde:
  - Seks hundrede!
  En anden sagde:
  - Syvhundrede!
  Den tredje mumlede:
  - Ottehundrede!
  Den gamle kvinde kvækkede:
  - Nihundrede!
  En ret ung og smuk kvinde med diamantøreringe hvislede:
  - Tusind!
  Og der var en pause igen. Alle var utålmodige efter at se, hvad der nu ville ske. Denne unge mand er bare fantastisk. Bedre end nogen Apollo.
  Milliardærens kone Elena beundrede ham, men har endnu ikke indgået en handel. Faktisk vil det mest interessante være i slutningen. Og nu hvor skal man skynde sig. Dette er virkelig en meget værdifuld vare. Selvom Elena på den anden side stadig er så smuk og sexet, at hvis hun ryster på hofterne, kommer der en hel flok søde unge løb, som også vil betale penge for sex med hende.
  Og to piger i læderdragter og masker begyndte igen at tage endnu et slør fra smukke Slavik.
  Og så blottede de hans muskuløse, smukt formede ben til knæene. Og badebukser. Drengen var så begejstret, at hans mandlige perfektion svulmede. Og den var stor og tillod kvinden at give fuldkommen glæde.
  En rumlen fejede gennem salen.
  Flodhestkvinden mumlede:
  - Halvandet tusind!
  Mere slank gav ud:
  - To tusinde!
  Kvinden i kattemasken tweetede:
  - To fem hundrede!
  Den tilslørede kvinde sagde:
  - Tre tusinde!
  Kvinden med diamantøreringe sagde:
  - Tre fem hundrede!
  Den gamle kone mumlede:
  - Fire tusinde!
  Pigen, der så meget ung ud, knirkede:
  - Fire et halvt!
  Og en kvinde dækket med et slør kvidrede:
  - Fem tusinde!
  Og der var en pause igen. Denne gang, på en nat med gigoloen, blev der navngivet et meget anstændigt beløb. For fem tusinde dollars kan du leje halvtreds prostituerede på ikke det værste niveau. Og en almindelig, erfaren gigolo koster to hundrede dollars for to timer. Nå, nogle er dyrere og nogle er billigere. Og nu er beløbet blevet pænt, og ikke så lille. Desuden er der krig, og den russiske rubel falder, og dollaren vokser i pris. Der er ingen tid til fedt, jeg ville leve!
  Men selvfølgelig er ikke alle trumfkort lagt ud endnu. Pigerne tager de store støvler af drengens ben. Og de afslører yndefulde i form, der ligner pigelige fødder. Og intet hår - som en bronzestatue. Solbrændte, bare fødder, en fabelagtig smuk ung mand, driver mange kvinder til vanvid.
  Og salen brøler igen.
  - Seks tusind! - Råbte den ærværdige dame.
  Den unge pige kvidrede og blottede sine tænder:
  - Syv tusinde!
  En ung, men tyk kvinde med et ubehageligt ansigt gryntede:
  - Otte tusinde!
  En yngre og smukkere kvinde med diamantøreringe tweetede:
  - Ni tusinde!
  Og en kvinde, hvis alder er umulig at bestemme på grund af det tykke slør, kvidrede:
  - Titusinde!
  Hendes stemme var dog ung. Og Slava muntrede op. At tænke, at sex med en muslimsk kvinde for den slags penge er fantastisk! Og han har allerede to et halvt tusinde dollars på lommen.
  Sandt nok, det er ikke alt. Drengen, muskuløs, meget smuk, skinnende som en statue af en gammel græsk gud, var i badebukser. Og hans smukke værdighed var stadig synlig i al sin pragt.
  Og to piger i røde jakkesæt og masker tog og fjernede med en elegant, glat bevægelse badebukserne fra den unge mand.
  En stribe stof faldt ned på drengens nøgne, solbrune, muskuløse og meget yndefulde, forførende ben og afslørede Slavka fuldstændigt.
  Han følte en dyb skamfølelse. Rødmer som en ung jomfru, der aldrig har smagt en kvindes krop.
  Warbler rystede, hans hjerte hamrede som sten i en ranglen.
  Og hans rysten, skam og åbenlyse forlegenhed havde en fortryllende effekt på kvinder. Faktisk er dette sådan en sød, fantastisk smuk dreng med gyldent hår, og desuden en jomfru, der får det smukke køn til at skælve i sløvhed.
  En kvinde så fed som en flodhest råbte:
  - Femten tusinde dollars!
  Kvinden gav lidt slankere ud:
  - Tyve tusind!
  Kvinden i munkens kjole mumlede:
  - Femogtyve tusinde!
  Den unge pige knirkede:
  - Tredive tusinde!
  Den gamle kvinde kvækkede:
  - Femogtredive!
  En kvinde med diamantøreringe og et ret behageligt udseende gav ud:
  - Fyrre!
  En anden repræsentant for det retfærdige køn med en stor halskæde af udvalgte perler om halsen hvinede:
  - Femogfyrre tusinde!
  Og endelig gav en kvinde i slør og med en ret ung stemme ud, grusomt og tydeligt:
  - Halvtreds tusinde!
  Som sædvanlig var der pause på det runde nummer. Faktisk kan du for et sådant beløb købe en god og ny bil. Eller leje fem hundrede ikke de værste kvindelige prostituerede for en time. Eller to hundrede og halvtreds erfarne mandlige gigoloer i to timer, eller fem hundrede ikke så erfarne og elegante. Er det det værd at starte.
  Desuden kan denne unge smukke mand lejes senere for et mindre beløb.
  Elena, der havde ventet så længe, rystede af utålmodighed. Hvor er han smuk. Og samtidig rødmer hun som en ung pige og skælver som et lam før slagtningen.
  Forvalteren løftede sin hammer og begyndte at sige:
  - Halvtreds tusinde dollars gange! Halvtreds tusinde dollars to... Halvtreds tusinde dollars...
  Elena råbte med sin egen stemme:
  - Tres tusinde!
  Alle vendte sig. Vi så en slank kvinde i maske. Og med en meget behagelig og velkendt stemme.
  Slavka ønskede virkelig, at denne skønhed, dækket af en maske, skulle købe ham i det mindste for en nat.
  Og så skræmte mødet med den arabiske kvinde ham. I selve østen skelnes grusomhed. Og der kan bare være forfærdelige perversioner. Selvom han ikke kan dræbes og lemlæstes, må han gøre, hvad kvinden, der købte ham, beder om.
  Og afslå ikke noget.
  Skønheden i sløret forsøgte dog ikke at give efter:
  - Halvfjerds tusinde!
  Elena mumlede:
  - Firs!
  Den lukkede kvinde kastede brat:
  - Hundrede tusinde dollars!
  En rumlen fejede gennem salen. Ja, beløbet for kun én nat med en gigolo er uden fortilfælde. Men når der afholdes auktion, opstår der spænding ved forhandling, som er svær at klare.
  Og mange kvinder har ikke ægtemænd endnu. De er enten enker eller lavede deres egen kapital eller nåede at modtage en arv, før de blev gift. Eller fiktive ægtemænd.
  Så der var nogen til at indgå i købet.
  Den unge pige råbte:
  - Hundrede ti tusinde!
  Den tilslørede kvinde knurrede:
  - Et hundrede og tyve!
  Kvinden med diamantøreringe sagde:
  - Et hundrede og halvtreds!
  Så råbte kvinden i sløret:
  - To hundrede tusinde!
  Elena knurrede lidenskabeligt:
  - To hundrede og halvtreds!
  Pigen med rubinhalskæden sagde:
  - Tre hundrede tusinde!
  Den tykke kvinde hylede:
  - Fire hundrede tusinde!
  Så råbte kvinden i burkaen for alvor:
  - Millioner dollars!
  Det er allerede et seriøst og stort beløb. For sådanne beløb køber de malerier, fuldblodsheste eller en hel hær af prostituerede. Til natten kan du bestille en eliteprostitueret for tusind. Desuden falder rublen, og der er krig, og det forventes, at det kun vil blive værre.
  Der var en tung pause. For Elenas milliardærmand er en million dollars ikke så dødeligt et beløb. Men kun for min mand. Og det er for tydeligt for hende. Og en hel million, der har forladt regnskabet, kan ikke så let skjules og ikke retfærdiggøres.
  Og andre kvinder var tydeligvis flov over sådan en sum.
  Forvalteren løftede hammeren og begyndte at synge:
  - En million dollars én gang, en million dollars to, en million dollars tre...
  Elena skreg højt:
  - En million dollars og endnu en dollar!
  Start manager:
  - En million dollars og endnu en dollar gange ... En million ...
  Kvinden i burkaen gøede:
  - To millioner dollars!
  En rumlen fejede gennem salen. Beløbet var sådan, at man kunne leje ti tusinde professionelle gigoloer i to timer eller tyve tusinde prostituerede i en time. For sådanne summer blev der købt malerier, dyre fuldblodshingste, og det er allerede muligt at bygge en villa og erhverve ikke den mindste yacht. Og kun for en nat.
  Slava var lamslået, og hans øjne blev store: så meget koster han stadig! En formue.
  En af de unge piger fra salen, formentlig ved at bukke under for begejstringen ved at forhandle, øverst i lungerne:
  - To millioner og en dollar!
  Lederen begyndte at synge:
  - To millioner og en dollar gange! To millioner og en dollar to! To millioner og en dollar - tre ...
  Kvinden i burkaen råbte:
  - Fem millioner!
  Der lød et rumlen i salen blandt kvinderne. Det er allerede et kolossalt beløb, man kan sige en formue. Og det hele er på kun én nat. Man kan bare sige skør. Hele fem millioner!
  Sanger, hvis hoved snurrede og rød af forlegenhed, skælvende af skam og begejstring, kvækkede drengen:
  Jeg er bange for dette mørke, håbløst og forfærdeligt,
  Hvorfra kommer jeg aldrig tilbage...
  Det er en joke, sikke en dejlig joke
  Og en drøm er en drøm, og nu vågner jeg!
  Og overstewarden begyndte at meddele:
  - Fem millioner dollars gange! Fem millioner dollars - to! Fem millioner dollars tre...
  Så tog en af kvinderne med diamantøreringe og gav ud:
  - Fem millioner og en dollar!
  En rumlen fejede gennem salen. Beløbene var simpelthen sindssyge. Selvom, for eksempel, i det sidste århundrede, betalte nogen fra Japan et hundrede og fire millioner dollars for et Van Gogh-maleri, hvilket satte rekord. Men hvad var det for et billede: en klat! Ikke underligt, at ingen ønskede at købe Van Gogh i hans levetid.
  Men alligevel, for en nat med en gigolo, betaler du så meget.
  Forvalteren løftede igen sin hammer og begyndte at synge:
  - Fem millioner og en dollar - en! Fem millioner og en dollar - to! Fem millioner og en dollar - tre ...
  Kvinden i burkaen råbte:
  - Ti millioner dollars!
  Endnu en larm i hallen. Og nogle kvinder kunne ikke længere holde sig tilbage og begyndte at stikke deres fingre, eller vibratorer mellem deres ben, for at lindre ekstrem spænding. Så denne utænkelige forhandling fik dem. Det her var virkelig rigtig fedt.
  Glory gik amok: ti millioner dollars! Og en fjerdedel af dette beløb tilhører ham. Han vil ikke kun betale mafiaen af, men hun vil selv blive en rig og respekteret person. Og så vil han forvente en meget lys fremtid. Kvinden under burkaen havde en ung, behagelig stemme, og det er ikke engang klart, hvad der forhindrer hende i at filme mænd for ingenting. Sandt nok kan mange kvinder lide at have fuld magt over mænd og kommandere dem i sengen. Og så i stedet for en vibrator, eller mænd fra gaden køber gigoloer.
  Og Slava er stadig så ung og smuk. Og når han smiler, hvor skinner hans tænder. Faktisk en yderst behagelig og sød ung mand. Nå, hvordan kommer man forbi dette og kommer igennem? Dette er virkelig den største gave i universet.
  Beløbet var allerede uoverkommeligt. Og at afbryde sådan en meget farlig.
  Og forvalteren begyndte at sige og blottede sine tænder:
  - Ti millioner dollars gange! Ti millioner dollars to! Ti millioner dollars tre...
  Elena, før hammeren faldt, råbte desperat:
  - Elleve millioner!
  Larmen i hallen er højere. En af kvinderne udbrød:
  - Her er en købmand i nederdel!
  Slavka mumlede:
  - Din gigolo er dyrere,
  Hvad er virkelig det værd!
  Forvalteren løftede hammeren og begyndte at synge:
  - Elleve millioner gange, elleve millioner to! Elleve millioner tre...
  Her blev Elena bange. Hun havde ikke personligt et sådant beløb, hun råbte kun på grund af sin stædighed. Og hvis hendes mand finder ud af dette, så vil det ske for hende. Selvom hun i tilfælde af en skilsmisse nok stadig vil sagsøge en del af staten. Og blive fri. Og han vil i hvert fald rejse verden rundt, hvilket vil være ekstremt fedt.
  Og at hendes mand ikke vil slippe hende fra Moskva - så han dør før, bastarden!
  Men i sidste sekund, før hammeren slog for tredje gang, kvidrede kvinden i sløret:
  - Tyve millioner dollars!
  Damerne rystede og gik ind. Walker. Og så følte Elena begejstring og tillid til sig selv. Denne tilslørede dame er formentlig fabelagtig rig. Så lad hende give afkald på sit indfald. Lad ham betale fuldt ud for fornøjelsen af en sød, sød og muskuløs dreng.
  Og Elena sagde:
  - Et hundrede millioner dollars!
  Salen startede op og skreg. Wow! Nå, beløbet for natten med en meget smuk og kurvet dreng. I hvor høj grad skal du være begærlig eller forelsket for at investere i en ung gigolo så vildt meget.
  Forvalteren løftede hammeren og begyndte at sige:
  - Hundrede millioner dollars gange! Et hundrede millioner dollars to! Tre hundrede millioner dollars...
  Kvinden i burkaen råbte:
  - To hundrede millioner! - Og tilføjet. - Slut med cirkus. Du har ikke sådan en sum, og du vil blive vanæret!
  Elena mumlede:
  - Hvordan kan du vide, at?
  Kvinden i sløret svarede:
  - Jeg ved! Når jeg siger, jeg ved det!
  Forvalteren løftede sin hammer og begyndte at sige:
  - To hundrede millioner dollars gange! To hundrede millioner dollars to! To hundrede millioner dollars tre...
  Så knirkede en af kvinderne i salen:
  - To hundrede millioner og en dollar!
  Lederen mindede:
  - Hvis du ikke betaler det fulde beløb, bliver du smidt ud og får aldrig adgang til auktionslokalet.
  Kvinden med de mørke briller nikkede.
  - Jeg ved! Men helt klar!
  Lederen begyndte at synge:
  - To hundrede millioner og en dollar gange! To hundrede millioner og en dollar to! To hundrede millioner og en dollar tre...
  Kvinden i sløret sagde:
  - Fem hundrede millioner dollars!
  En rumlen fejede gennem salen. Kvinder begyndte at massere mellem deres ben og bruge vibratorer kraftigere.
  Slavka så pludselig, at hans maskuline perfektion begyndte at aftage. Den har været i en ophidset tilstand for længe. Og så brændte det ud.
  Og et brøl af skuffelse skyllede gennem tribunerne blandt de lystne kvinder.
  Bestyreren løftede sin hammer og begyndte at synge og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Fem hundrede millioner dollars gange! Fem hundrede millioner dollars to! Fem hundrede millioner dollars tre!
  Der var en tung pause, og stewarden meddelte:
  - En ung gigolo, atten år gammel Vyacheslav Kolobkov, blev solgt til en dame i slør for fem hundrede millioner dollars!
  Kvinden nikkede.
  - Jeg overfører penge fra din konto! Og nu vil han være min, hele natten!
  De kastede et slør over Slavka. Og en kæde blev sat på en stærk, muskuløs hals.
  Drengen slog sine bare fødder bag sin nye elskerinde.
  Lederen bemærkede:
  - Han er din slave for natten! Du må bare ikke dræbe ham eller lemlæste ham!
  En kvinde i slør nærmede sig den unge mand. Hendes hånd tog og greb drengen for maskulin perfektion. Den rejste sig straks igen og svulmede. Og Slavka rødmede stærkt, af forlegenhed og skam.
  Kvinden åbnede sit ansigt. Hun var en meget smuk, orientalsk, sorthåret skønhed, der ikke var mere end femogtyve år gammel. Ja, hun var virkelig meget smuk, selvom der ikke var nogen spor af kosmetik i hendes ansigt.
  Slavka udbrød:
  - Ja, du kan selv modtage penge for natten!
  Kvinden nikkede.
  - Jeg ved! Jeg skal fortælle dig senere, hvorfor jeg lagde sådan en vild sum ud til dig! Indtil da, lad os gå til værelset! Tiden er knap, og jeg vil nyde kærligheden for sidste gang i mit liv!
  Drengen var overrasket
  - Hvorfor den sidste?
  Kvinden svarede:
  - Fordi jeg, prinsesse Esmigul, blev dømt til døden for utroskab! Og i overmorgen ved daggry hugger de mit hoved af!
  Slavka foreslog:
  Så du skal løbe væk!
  Prinsessen svarede med et suk:
  - Jeg svor ved Allah, at jeg ikke ville løbe væk! Derfor, før sin død, gav min mand mig sin konto, og tillod mig at gøre og købe alt, hvad jeg ønsker i disse dage!
  Slava fnisede:
  "Så det er derfor, du er så generøs!" Det nytter ikke at spare!
  Hun nikkede og svarede:
  - Hvis du tjener mig godt, og jeg kan lide det, vil jeg købe dig et helt palads, en yacht, og hvad du ellers vil have, en hel flåde af biler! Så prøv!
  Den unge mand nikkede.
  - Jeg er klar og glad for at tjene dig!
  Her kom de ind i et separat, luksuriøst værelse. Kvinden blev efterladt alene med ham. Yndefuldt tog hun sit tøj af og afslørede en perfekt smuk solbrændt krop. Slavkas maskuline perfektion svulmede, så den var klar til at briste.
  Den nøgne prinsesse nikkede.
  - Kom og tag et bad med mig!
  En ung mand og en ung kvinde gik ind på badeværelset, fuldstændig dækket af guld.
  Varme vandløb væltede ud. Og de begyndte at vaske de smukke kroppe.
  Kvinden nikkede.
  - Du ved, hvordan du bruger sproget!
  Slavka nikkede.
  - Sikkert!
  Prinsesse Esmigül nikkede.
  - Så arbejd hårdt! Kom så min smukke dreng!
  Den unge mand knælede ned, stak sit ansigt mellem hendes ben, ind i skønhedens smukt barberede slids og begyndte at arbejde med sin tunge, at arbejde uselvisk og med entusiasme.
  Den unge, smukke kvinde stønnede vellystigt. Og hun var meget glad.
  Slava blev også stærkere. Hvor smertefuldt og brændte hans overophidsede værdighed. Og han arbejdede og blev velsignet.
  Prinsessen stønnede, og til sidst, skrigende højere, rystede hun i en stærk orgasme og faldt.
  Så knælede hun selv ned, og hendes ansigt nærmede sig den unge mands lyske. Og nu omfavnede hun den ophidsede, varme, behageligt duftende hane, en ung og smuk hingst med sine læber. Og hun begyndte at arbejde med sit eget sprog.
  Warbler tvang sig selv til ikke at smide frøet væk endnu. Lad en kvinde nyde processen med at slikke, glat, sød, appetitlig, lederen af mandlig perfektion, den smukkeste og smukkeste unge mand i Moskva.
  Og prinsessen gik amok og arbejdede med et medlem, tunge og læber. Det var bare utrolig flot og smukt for hende.
  Warbler kunne endelig stadig ikke holde sig tilbage og afsluttede. Hun kastede et stormfuldt, sødt vælling, ungdommeligt frø ud. Prinsessen slikkede hende grådigt med tungen og lod hende ikke gå glip af en eneste dråbe. Og så beordrede hun:
  - Og lad os nu stå som en krage! Jeg vil slikke dig, og du vil slikke mig!
  Slava nikkede indforstået. Hans tunge begyndte igen dygtigt og kraftigt at massere prinsessens klitoris. Mens en ung, smuk kvindes tunge og læber igen blev tvunget til at svulme op og varmes op, var det unge, elastiske medlem af en muskuløs og meget smuk og dygtig gigolo!
  
  DRONNINGEN OG DEN BAREFOEDDE SLAVEN.
  ANNOTNING
  En ung fyr fra vores tid, bliver først en dronning. Men for overdreven grusomhed gør guderne hende til en barfodet slave. En ung kvinde bliver dog befriet fra slaveriet af elvere, og supereventyr begynder.
  . KAPITEL 1
  Agripina så den højtidelige ceremoni. Som om hun bestiger tronen og sætter sig på en trone besat med juveler. Og en krone besat med stjerner er placeret på hendes hoved. Og alle præsidenter, monarker og andre herskere i verden knæler ned og priser hende.
  Og salutten føres op i himlen, og kanonerne slår. Og alt glimter. Og hun er nu kejserinde af planeten Jorden. Og der synges fanfarer for hende, og orkestre spiller. Og tronsalen, hun sidder i, er halvtreds gange større end Luzhniki-stadionet. Og han har en hel hær. Tusindvis af smukke piger i korte nederdele, med bare ben, med maskingeværer bag ryggen, hilser hende og synger:
  Du er en stor gudinde
  Kejser over alle mennesker...
  grænseløst element,
  Dræb alle dine fjender!
  Agripina blottede sine tænder og brølede:
  Jeg fælder fjender på en tangent
  Jeg ramte dem så hurtigt...
  Alt bliver fantastisk
  Jeg er en dronning, jeg kender ikke alle tilskuerne!
  Herefter blev det første offer bragt til hende. Det var Pavlusha, en smuk, lyshåret, muskuløs teenager på omkring fjorten. Han er kun i røde badebukser og med håndjern på hænder og fødder. Drengen blev pisket med piske og lagt på knæ.
  Agripina tog en tung pigtrådspisk i hånden og slog Pavlusha. Drengen skreg af ulidelig smerte. Og en ung, stærk, muskuløs kvinde fortsatte med at piske ham og sang og blottede sine tænder:
  - Mine drenge, min baby,
  På dette tidspunkt sover du ikke
  Og du vil få synlige shish,
  Pisk på ryggen!
  Og den mægtige kvinde slog drengen. Og så huden sprang og blodet flød i en strøm. Og Pavlusha skreg af ulidelig lidelse.
  Pludselig lød et frygteligt brøl. Paladset kollapsede, og murene kollapsede. Og foran hende dukkede en stor, funklende engel op med to sværd.
  Tordrende stemme sagde:
  - Du, verdenskejserinde, har overskredet alle grænser! Du vil blive straffet for dette. Den Almægtige Gud vil tage al magt fra dig og vil gøre den, der ophøjer sig selv, ydmyget.
  Lynet slog ned. Paladset var væk, og alle tjenerne og statsoverhovederne også.
  Og Agripina viste sig i stedet for luksuriøse klæder og en krone at være en halvnøgen slave i lænker. På hendes bare fødder og hænder var der tunge stålkæder. Kroppen var næsten nøgen - kun ét lændeklæde.
  Og hun blev lænket sammen med andre næsten nøgne slavepiger. Og hendes bare, stærke fødder brændte ørkenens varme sand.
  Agripina, en kraftfuld, meget muskuløs kvinde, med hovedet højt, blev selv en slave. Og tilsynsmandens svøbe faldt på hendes prægede ryg.
  Og pisken fløjtede. Tilsynsmanden var ikke engang et menneske. Dette er en kæmpe, shaggy bjørn, og med et meget grimt og grimt krus. Han sad på en kamel og tilførte slag af al sin magt mod den tidligere, verdenskejserinde.
  Agripina havde smerter og stønnede. Hun huskede, hvordan hun efter sin anholdelse blev ført til eftersøgningsrummet. De tvang mig til at tage alt mit tøj af, og begyndte at undersøge den stærke, pigeagtige krop. Dette blev gjort af flere kvinder i hvide kitler. Som om dette er et hospital, ikke et fængsel, og ikke et shmon, men en lægeundersøgelse.
  Så beordrede de at sætte sig på hug foran et spejl og oplyste med spotlights. Agripina squat er selvfølgelig nemt. Men det er ubehageligt, når flere kvinder i hvide kitler kigger ivrigt på dig. De beundrer de stærke, prægede muskler, mere velegnede til en mand end til en pige, der ruller så meget, når de bevæger sig.
  Og deres øjne er begærlige. Agripina har kroppen af en meget stærk ungdom med muskler snarere end en pige, selvom huden er glat, ren, udviklet bryst og brede hofter. Men skuldrene er brede.
  Agripina hujer sig, men alle giver hende ikke kommandoen til at stoppe. Allerede hun begyndte at svede, og hendes solbrune hud skinnede, hvorfor hun ligner endnu mere en statue af en gammel græsk krigergudinde.
  Til sidst blev hun træt af at blive fortæret med øjnene. Og den kvindelige vagtchef i uniform beordrede at stå i en firkant og lægge hagen i en særlig fordybning. Så tog hun trodsigt sine tynde gummihandsker af og greb om hagen og nåede Agripinas mund med fingrene.
  Og de er uvaskede, svedige. Og hun klatrede ved kinderne og under tungen. Agripina var indigneret og skubbede hende væk og knurrede:
  - Tag handsker på, tæve! Du vil smitte!
  Hun var på en eller anden måde flov efter det, og eftersøgningen blev stoppet. Fotograferet dog nøgen, så tatoveringerne var synlige. De rullede ikke kun fingrene, men også de bare fodsåler. Og de oplyste endda maven med et røntgenbillede, tilsyneladende med mistanke om, at der kunne være stoffer der.
  Efter det tog de mig i bad. De gav endda et stykke sæbe og derefter et håndklæde. Dernæst kom uniformen.
  Agripina var ikke særlig bange for fængsel. Tværtimod var hun sikker på, at hun ville være den vigtigste og sejeste.
  Men der var lidt trængsel i cellen, der var tolv piger, og der lugtede af spande.
  Hun byggede dem straks og fik dem til at rydde op. Så bad hun mig om at ordne toilettet. Og de lyttede til hende.
  Agripina var cool selv i arresthuset. Og hun kunne få mig til at adlyde.
  Men nu er der to dusin piger i lænker omkring hende, og en hel gruppe orker med piske.
  Og disse bjørne begyndte at slå Agripina alvorligt. Og det var så smertefuldt, at selv denne heroiske kvinde hylede af lidelse og bad om nåde. Faktisk var det noget af et mareridt. Så lænkede de også hendes hals, hvilket er helt uudholdeligt.
  Agripina bevægede sig hen over sandet. Og hendes humør var mindre. Hun bliver slået og kløet, dækket af blodige pletter. Og lænkerne klirrer, og metallet glimter.
  Agripina tramper lydløst. Sandet er varmt og gør ondt på bare fødder. Selvom hun stadig ikke har noget - er hendes ben proppet under kampe og træning. Og hvad med slavepigerne. Mange af dem gik ikke altid barfodet, og deres såler er ikke så ru. Og det brænder så hårdt, at selv vabler opstår.
  En ung kvinde går og tænker med rædsel: hun er i lænker og en slave, på hvis ryg en pisk falder fra tid til anden. Men snart vil hun rejse et oprør og tage magten over denne planet.
  En kraftfuld, muskuløs dame tiltrækker orkernes opmærksomhed. Og fra tid til anden slog de hende med en pisk eller pigtråd.
  Agripina råbte tilbage:
  - Svagt beat!
  Og i det øjeblik ændrede alt sig. Mere præcist fløj skarpe, tempererede pile mod orkerne bag klitten. De slog shaggy bjørne og kom ud af øjnene og syede gennem lysken og brystet.
  Agripina tog den og skyndte sig, klirrende lænker, mod orken. Hun gennemborede hans hoved med en kæde.
  Og hun sang:
  - Jeg er som en djævel djævel! Jeg vil ødelægge hovedstaden!
  Elverne sprang ud af bagholdet på de overlevende orker. De var repræsentanter for dette glamourøse folk, på små og yndefulde enhjørninger.
  Orkerne blev hurtigt slagtet og nedhugget. Derefter begyndte pigerne at blive løsladt fra lænkerne. Også ved hjælp af magiske tryllestave blev Agripina også frigjort.
  Den unge kvinde blev fri. Og kraftfuld, med knolde af muskler.
  Derefter havde hun et helt hold piger. Og nu stampede de smukke krigere deres bare, mejslede fødder i ørkenen.
  Agripina nynnede og blottede sine tænder:
  Stien løber langs kurven,
  Bare fødder piger...
  Træt af væggelus for at knuse det onde,
  Jeg vil drille min lykke!
  Pigerne var også meget aggressive og stridbare. De ville synge og hoppe. Og deres ben er faktisk yndefulde, selvom de er udmattede, slået ned, punkteret.
  Her er et hold, der marcherer. Og med dem nisser på enhjørninger, og med sløjfer.
  Agripina føler styrke i sig selv og synger:
   Siden Spartacus tid - denne tro lever,
  At der aldrig skulle være slaver i verden!
  Hvis mesteren er fræk - han varmer sin mave med en komfur,
  Og bonden frøs i kulden - tro det ikke er skæbnen!
  
  Den russiske fyr Spartak - han trak et sværd for os,
  Og bag ham rejste de undertryktes flod sig uden ende...
  Hvis du er en mand - ære er dyrere end livet,
  Hvis du vil have livet til at flyde i verdens lykke!
  
  Stenka Razin ville rette op på slavernes lejr,
  Så at der er en vilje, kan alle klare sig ...
  Og folk som ham kunne ikke acceptere skam,
  Og bag dem folket - der var en utallig hær!
  
  Tortur, stativ og pæl - kongernes argumenter,
  Alle ønsker at gribe alt i århundreder!
  Men frihed, tro mig, er en kilometer af brød og honning,
  Og sådan en drøm har brændt i vores hjerter i lang tid!
  
  Torden kom - oktober, og nu er vores magt,
  Landet brænder, en masse blod og smerte!
  Men Jesus vil ikke lade den rette afgrund komme i helvede,
  Den, der bliver voldsomt pisket, bliver glad i det gode!
  
  Lenin åbnede døren, Stalin leder modigt,
  For hvert skridt kommer vi tættere på det hellige mål!
  Men Satan kom, det enogfyrre onde år,
  Og nu brækker vores blod, som en strøm, op fra en åre!
  
  Vi er et land med dig; vores ære er dit liv,
  Læg aldrig folkene i Rus på knæ!
  Hold fast i Rusland, kæmp for fædrelandet,
  Dette er meningen og saltet af generationers mod!
  
  Führeren er et modbydeligt lig, ja, og Rus' er en kæmpe,
  Og en tjetjener med en usbekisk og en russer er forenet!
  Kommunismen er en monolit, et ideal for sjælen,
  Og modstandernes regimenter er smadret til en kage!
  
  Kosmos kalder de unge - hornet trompeterer indbydende,
  Der vil være en ny grænse, hinsides Mars!
  Vi bygger kommunisme - de annullerede rublen,
  Betyder ikke noget statsborgerskab!
  
  Hele universet, tro, vil blive rødt nu,
  Der vil være porte til paradis - røde stjerner.
  Mennesket er en bror for andre - før i tiden et rabiat udyr,
  Og kærlighed, skønhed synges i rene salmer!
  
  Spar derfor ikke på din ømhed og dovenskab,
  For vort Fædreland, kæmper som en falk!
  Og I kæmpere arbejder både nat og dag,
  Hvad ville Edens Have blomstre og give sød saft!
  Agripina sang sammen med sit barfodshold. Og pludselig tog hun sig selv i at tro, at hun så ud til at være for kommunismen. Nå, Agripina kendte ikke sovjettiden: hun var for ung. Snart er hun syvogtredive år gammel, og året er nu 2023. Så hvad kan hun huske om sovjetmagten? Dette er en legende i hendes øjne og sind. Agripina, som man siger, er et barn af sin tid. Og selvfølgelig hørte jeg ikke de bedste anmeldelser om sovjettiden. Ligesom, og faktisk, selv sådan noget som bananer var en mangelvare. Ja, og slik, og også tyggegummi. Og jeans var sjældne. Og under Gorbatjov forsvandt selv bitter vodka og cigaretter fra hylderne. Lange køer, kuponer, kort, tomme butikker, total mangel - sådan husker folk sovjettiden.
  Og ingen ville have dem tilbage. I hvert fald samlede kommunisterne i Moskva en ubetydelig procentdel af stemmerne selv i de svære halvfemser. Men Agripina var meget rig, og selvfølgelig for kapitalismen. Så hvorfor begyndte hun pludselig at synge om venstreorienterede ideer?
  Den unge kvinde slog sig selv i hagen med knytnæven og hvæsede:
  Vor konge, himlens udvalgte,
  Vores konge er som en spøgelsesagtig dæmon...
  Vores konge, skæbnens budbringer
  Vores konge er kun dig!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina tog det med vild glæde og sang:
  - Du er den store Lucifer, kast en stråle på lyset,
  Og krigens hellige sværd - skær hemmeligheden!
  Og atter begyndte pigen, eller rettere, en voksen og garvet kvinde, at synge;
  Vor konge, himlens sendebud,
  Vores konge er som en spøgelsesdæmon.
  Vores konge, udvalgt af skæbnen,
  Vores konge er kun dig!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Sådan sang og trampede krigeren i ørkenen. Og hendes humør var højt. Hvorfor skulle han være mindreårig.
  Men her er urolighederne igen synlige. Elverne modtog et signal om orkernes tilgang. Og stillet op i en halvcirkel. Halvdelen af rytterne var nisser. Smukke piger, næsten nøgne, men dækket af dyrebare smykker.
  De var tydeligvis klar til en drabelig kamp.
  Agripina trampede med sin bare, stærke fod. Og i hendes hænder viste sig en vægtig bue. En stor, der kan rumme mange pile.
  Pigen, mere præcist, kvindehelten sang:
  Skyer fløj fra blodsugere,
  Helvede brød ud fra Jorden ikke langt væk!
  Slangen kravler på Panzvale, den raslende bastard,
  Skyer lyste op med blod!
  
  Bølgerne flammer, plasker som en helvedes storm,
  Og han vil møde en hær af de modigste vovehalse!
  Vi vil beskytte smukke dejlige kvinder
  Vi vil være værdige til vore fædres bedrifter!
  
  Mit land, hvor stønnede du smerteligt,
  Modstanderen efterlod hundrede sår af spor!
  Men lad os droppe orkerne, med det samme er vi væk fra piedestalen,
  De voldsomme års pest vil ikke vare lang!
  
  Og døden hvidner allerede bag skyerne,
  Men vores tanker er revet til himlen!
  Lad os knuse de berygtede skurke til støv,
  Og riv, ved, orker på midten!
  
  Vi kender ikke fred og alderdom rådne,
  Vi er børn af vores hellige fædreland!
  Alt lyst kæmpet med bjørne,
  Skyd vi mægtige disse rødder!
  
  Og at den onde bombe eksploderede med kraft,
  Hvad har vi brug for en shell burst, denne torden!
  Elfi fightere er i stand til meget,
  Og toppen bliver bunden for Führeren!
  
  Underverdenens helvede, helvede blussede op,
  Krabte langs rocaden med en rovmund "Tiger"!
  Og al trætheden fløj af os på et øjeblik,
  Tiden for sjove spil er forbi!
  
  En granat ved hånden, et dødbringende kast,
  Her er "Tigeren" i trynen taget godt imod!
  Og Fuhreren i kedlen i tartarske kedelrummet,
  For ikke at afsløre verden for elverne!
  
  Bjørnen ryster af de rasende salver,
  Her vajer et flag over alfernes rigsdag!
  Og solen brændte over fædrelandet,
  Efter alt er Orc-riget faldet til støv og aske!
  Agripina sang, og de andre slavepiger samlede op, og elverne. Alt så godt ud og bare fantastisk.
  Og slavepigerne havde sløjfer i hænderne, og parret havde endda armbrøster. Og de trak i snoren og begyndte at skyde pile. De løb i en bue og gennemborede de fremrykkende orker.
  Disse udyr, pjuskede og ildelugtende, skyndte sig ind i kamp med et vildt og frenetisk raseri.
  Dette var virkelig en kamp. Nisserne, næsten nøgne, skød fra deres buer. Og de mandlige elvere brugte mere kraftfulde og dødelige armbrøster.
  De kastede bolte med stor kraft. Som snurrede og gennemborede orkerne, der klatrede til storm. Og tildelte dem knusende slag.
  En af elverne, iført en juvelbesat krone, brølede:
  - I den hellige krig vil der være vores sejr! Alvisk flag frem - ære til de faldne helte!
  Og så affyrede hun en stor pil og trak i snoren med sin bare fod.
  Og igen, mens det brøler:
  - Intet vil stoppe os! Ingen vil besejre os!
  Og elverne, sammen med de kvindelige slaver, slyngede orkerne med pile. Og fyldte dem grundigt. Det var deres meget aggressive panorama af kampene.
  Krigerne viste sig at være bare super, og demonstrerede fænomenal og uforståelig styrke.
  Så igen sangene fra de glamourøse og meget legende mennesker.
  Der er ikke noget mere sikkert end en mønt
  Hun skinner virkelig uden løgn!
  Faktisk er dublonen verdens hersker,
  Hans støtte er et stærkt sværd og skjold!
  
  I den er de hedenske guder skjult,
  Som solen, et strålende gyldent ansigt...
  Selvom der stadig er banditter-parasitter,
  Hvem tog afsted i sjælens forhandling!
  
  Mønt, dette er et idol og en ærkeengel,
  Han er frelseren, ødelæggeren af alt.
  Uden guld sygner lejet damask hen,
  Uden penge vil succes ikke komme i kamp!
  
  Men hvad vil du, menneskehjerte,
  På jagt efter at købe udødelighed til dig ...
  At grådigt åbne døren til lyksalighed,
  At væve en tråd af århundreders liv!
  
  Men kan en dubloon også få det?
  Er den gyldne cirkel i stand til at drømme?
  For at den gamle mand med le ikke kommer med hilsener,
  Og han satte ikke et segl på panden i lighuset!
  
  Selvom en mønt har brug for meget lykke,
  At lade os hengive os til synd!
  Men mennesket har ingen magt over lidenskab,
  Ham piger, som hirse for en hane!
  
  Han vil have meget til maven,
  Spis fasaner, ananaspund.
  Selvom du ikke kan spise til graven,
  Også selvom du er ekstremt sej med penge!
  
  Og kisten, den koster endda for meget,
  Fordi der er plads til konger!
  Når alt kommer til alt, vil en engel tegne et nul i formen,
  Et slag i panden og en pind i hjernen!
  Krigere er selvfølgelig ikke ringere i kamp. Og da orkerne, efter at have lidt store tab, brød igennem til slagets afstand, affyrede skønhederne deres sværd.
  Albina smilede. To sværd dukkede straks op i hendes hænder. Hun svingede dem rundt, vendte vindmøllen, huggede et par orkehoveder af og hvæsede:
  - Du løb ind i den forkerte!
  Og efter det tog hun den med sin bare hæl og sparkede orc-generalen i hagen. Det styrtede ned som en sandsæk. Og tænder faldt fra hans brækkede kæbe. Og det hele så så smukt og cool ud. At pigerne sang i kor med enorm entusiasme:
  Jeg beder, Herre, at dagen ikke forsvinder,
  Så pigens blik er evigt ungt!
  Så vores ridder svæver over klipperne,
  Så dækket af søer er renere end krystal!
  
  Hvilken smuk verden har Herren skabt
  De spiste sølv i den, og ahornen er en rubin!
  Leder du efter en kæreste, Guds ideal -
  For at gøre dette huggede han fjender i kampe!
  
  Hvad er så hårdt i hjertet på en ung mand?
  Hvad vil han finde i denne verden?
  Nå, hvorfor er åren knækket?
  Hvordan løser man et virvar af store problemer?
  
  Jeg vil, Gud, også være glad,
  Find din himmelske drøm!
  Så heldet knækker ikke tråden,
  At bringe under stien, ballast-line!
  
  Men hvad skal jeg se efter i en vis grad uden kærlighed,
  Hvad kan være dyrere for en pige?
  Det er svært at bygge lykke på blod,
  På den kan du kun svømme i helvede!
  
  Adskillelse er tortur for mig
  Krig er stadig sådan et mareridt!
  Her er en fod i stigbøjlen, sadlede en hest,
  Selvom den onde ork bragte bødlen en økse!
  
  De tager vores døtre fuldt ud,
  De torturerer dem og brænder deres kroppe med ild!
  Men vi vil påføre Führeren nederlag,
  Vid, at vores alf aldrig døde!
  
  Lad os spille et bryllup efter en ond krig,
  Så vil børnene give grin!
  De er alle mine slægtninge,
  Jeg er på jagt, der bliver fedt vildt!
  
  Og egetræet, som en smaragd, dets løv,
  Han sagde, at fyren gjorde et godt stykke arbejde!
  Lad samvittigheden være så klar som en krystal,
  Og kun i plusserne vil der være tal i balancen!
  Det er sangerne her, disse dejlige og unikke piger. Hvilket, hvis de allerede begyndte at kæmpe, så kunne de shaggy bjørne ikke modstå dem.
  Agripina blottede sit ansigt, hvæsede og skar endnu et par orkehoveder af med sine sværd:
  - Jeg kan alt, og du vil se det!
  Så bevægede hun sin bare fod i lysken på en betjent, en af de aggressive og lurvede bjørne. Og hun tog virkelig og slog hans baller af. Det var virkelig en pige - Superman.
  Og mod sådanne vil sandsynligvis enhver hær af pelsede bjørne være magtesløs.
  Agripina smilede og stak fingrene ind i munden på hende. Og hun blæste af al sin magt. Der var en frygtelig, aggressiv, skrabende lyd. Det var som at blive flået fra luften.
  Og flere hundrede enorme gribbe, der kredsede over slagmarken, fik et hjerteanfald og faldt ned som hagl. Og deres skarpe næb begyndte at gennembore kranierne på de kravlende orker og flække knoglerne. Og bogstaveligt talt at slå hjerner ud.
  Agripina udførte en sommerfugleteknik med sine sværd, skar adskillige hoveder ned af disse bjørne fra en stor bande og brølede:
  - Jeg er cool, alt er underlagt mig,
  Det er klart, det er klart!
  Og hele jorden skælver,
  Knus dem med din bare hæl!
  Derefter blev orkerne, ude af stand til at holde det ud, til en engrosflyvning. Piger og elvere skyndte sig at forfølge dem og fremførte samtidig en kæmpende og aggressiv sang;
  Mareridt kommer altid som en slange
  Du forventer ham ikke, men han kryber ind ad døren!
  Du er glad, generøst velnæret familie,
  Du ved ikke, at mennesker er dyr!
  Her begyndte razziaen af den flotte horde,
  Tatarerne overøser os med pile!
  Men vi er født til en modig bedrift,
  Og vi vil udholde alvorlige slag!
  
  Ingen ved, om den gode Gud
  Så mand blev grusom!
  Døden banker på tærsklen -
  Og Weselvul stak sine horn ud af ilden!
  
  Ja, det er gamle tider,
  hvor vi blev så seje!
  Det var trods alt ikke min drøm,
  Vi gik ikke til dette, gennem bjergene-fjerne!
  
  Men hvis du er i helvede
  Snarere i en verden af smerte, slaveri, kamp!
  Jeg bevarer stadig håbet
  Lad dit hjerte slå alle rytmerne!
  
  Men prøvelser, dette er vores kæde,
  Hvilket ikke vil lade tankerne være nemme!
  Og om nødvendigt må vi holde ud,
  Og hvis du råber, så med alle dine lungers styrke!
  
  En digter, han er en sangskriver og en slyngel,
  Men ikke på en varm slagmark!
  Fædrelandets modbydelige fjender vil dø,
  De vil blive begravet hurtigt og gratis!
  
  Tag nu den, afvis bøjningen for Kristus,
  Kryds dig selv, kysser ikonerne!
  Jeg tror, jeg vil fortælle folk sandheden,
  Som en belønning vil Herren give en masse-ejendom!
  
  Darth Vader VS Satan
  Darth Vaders flagskib, der lignede et stort jern, nærmede sig planeten Jorden. Bag ham flyttede andre skibe, der transporterede døden til galaksen og universets fantastiske grundlag fra den ene antiverden til den anden. Vinklet rumimperium Sith. Og ved siden af dem, strømlinet, svarende til rovpiranhaer - en totalitær Stelzanath hinsides uddannelse.
  En to meter lang bøller i maske med brede skuldre og store horn på hjelmen spindede voldsomt:
  Du kan ikke slippe væk Luke Skywalker! Det er enten dig eller mig, men vi har begge ingen plads i galaksen!
  Ikke ringere end Darth Vader i højde og skulderbredde, rystede den kurvede og atletiske Lyra Velimara aktivt sin storslåede buste. Kampdragten på pigegeneralen var absolut gennemsigtig og skjulte ikke en eneste linje, hendes muskuløse, pigeagtige krop. Hendes bronzede hud var fejlfri, og hendes brystvorter skinnede som rubiner i rampelyset.
  Darth Vader så grådigt på skønheden. Den tostjernede general fra Stalzan (et rumimperium så blodtørstigt og tilbøjeligt til at erobre, at den sorte Sith-magt er en uskyldig baby mod hans baggrund!), så trodsigt sexet ud.
  Men hvad kan han desværre ugyldigt? Brug en cybernetisk protese?
  Lyra opsnappede hans tanker og meddelte i en triumferende tone:
  - Fortvivl ikke, min ven... Der er Salomons ring på Jorden, som har så stærk magi, at Luke Skywalkers kraft på dens baggrund kun er et stykke cigaretrøg!
  Darth Vader lukkede voldsomt luft ud under sin maske og hvæsede:
  - Vil jeg være i stand til at få mig en rigtig, levende krop?
  Lyra, med sine muskelkugler, der rullede berømt under sin brunfarvede hud, sagde med et grin:
  - Jinn og ifrit kan alt! Dette er magt over universet!
  Darth Vader sang ustemt:
  - Ja, det uheldige univers hang,
  Utallige mørke af onde ånder!
  Salomons hadede ring -
  Lanceret og skåret hovedet!
  
  Men ved at Vader bestemt ikke er en brik,
  Og ikke for evigt gå under åget ...
  Forvandler onde fjender til ildsjæle,
  Vil blive verdens hersker!
  Lyra dansede som svar og pegede med sin yndefulde, lange og skarpe finger på den blå kugle:
  - Det er Jorden!
  Den smukke atlet sang højt:
  - Jorden er i koøjet, jorden er i koøjet, Jorden er synlig i koøjet ... Vi sigtede sprængerne, målte afstanden, og vi vil brænde mandens hus ned til grunden!
  Imidlertid glædede rumvæsnerne sig for tidligt. Nyheden om, at dusinvis af store krigsskibe dukkede op, dukkede op fra rummets mørke i kredsløb om jorden, forårsagede den stærkeste panik blandt alle frygt og regeringer på den blå planet. Fremmede rumskibe med tusindvis af kampvåben, mange emittere gjorde et uimodståeligt indtryk på folk.
  Halvtreds skibe - femogtyve Imperial og femogtyve Stelzanath.
  Helvedes magt over Jorden... Og af en eller anden grund troede folk ikke rigtig på, at rumvæsnerne kom i fred.
  Lyra Velimara, foreslået til Darth Vader:
  - Lad mig læse en appel til jordboerne!
  Den Sorte Herre var indigneret over denne passage:
  - Og hvorfor dig? Vi har lige skibe!
  Den smukke pige rystede sin kraftige, bullish hals og fnisede:
  - Ja, når de ser dit ansigt, bliver de bange ...
  Darth Vader brølede øredøvende, hans stemme kvælede som tigre i en løkke:
  - Og vi skal tage jordboerne til skræk! Lad dem hæve poterne med det samme!
  Lyra Velimara, som allerede havde oplevelsen af at ødelægge og erobre planeten jorden, bemærkede med et fnis:
  - Det er tid, det er tid, i radioen - Boyarsky talte ... Med sin fulde stemme - skræmte han hele verden!
  Den sorte herre skyndte sig hen mod hologrammet og forsøgte at få fat i kontrolscanneren. Lyra tog fat i Dart med fingrene på hendes legesyge ben bag masken og smed bøllen væk. Vaders kampdragt gryntede højlydt og gnister blæste ud.
  Og bronzeharpien Lyra brød ud i latter:
  - Ved du ikke, din fjols, at fruen skal slippes igennem først!
  Stalzanath-imperiets hyperionvåben udløste deres sydende ild på satellitter og andre menneskelige affaldsprodukter, der snurrede i kredsløb om jorden.
  Og så dukkede Lyra Velimara selv op. Det opstod med det samme på alle skærme, selv slukkede tv'er og computerskærme. Hun fremstod nøgen og smuk, med fire kybernetiske hårnåle i håret, udspyende charme og udslettelsesmagi. En ægte guddom i brute forces univers!
  Den strålende busk begyndte at hvine med en nattergal-kvvidren:
  - Jordboer! Vi kommer ikke til at erobre jeres elendige lille verden. Du er for langt fra os til at måle imperiet med en stor garnison. Pigens safir-, topas- og smaragdøjne blinkede rasende eller brændte endda som hyperlaserstråler. Og stemmen blev meget koldere. - Vi vil trivielt sprede jer i kvarker, og ved hjælp af en hypermagogravitator vil vi sende jeres sjæle til underverdenen, til evig helvedes pine!
  Det lød skræmmende, men det faktum, at sådan noget vrøvl blev formidlet af en nøgen og meget appetitlig kvinde, forårsagede ikke så meget rædsel som latter!
  I det øjeblik dukkede et truende ansigt i en sort maske op og, som et brøl, gennem hypertitanium gæller:
  - Kort sagt, giv os Salomons ring, før vi fuldstændig ødelægger dig!
  Lyra rystede på sit solbrune bryst og hvæsede:
  - Udslettet meget smertefuldt!
  Darth Vader tilføjede og rystede med knytnæven, hvori sværdet, der glitrede med rødt lys, var fast spændt:
  - Og vi kastrerer uden bedøvelse!
  Hvem på planeten Jorden lo, hvem græd, og hvem begyndte at få nervøs kolik. Og kun én person på den blå undermåne følte ægte glæde i sig selv. Den tyrkiske præsident Erdogan nærmede sig langsomt spejlet. Og viste sig selv kagen. Jeg beundrede den funklende sten, så harmonisk udsmykket med min højre hånds pegefinger.
  De osmanniske sultaners arving brølede:
  - Vil du have Salomons ring? Hvorfor ikke give en tysk wigwam?
  Darth Vader, der gennem de holografiske billeder så jordboernes alt for muntre reaktion, hvæsede:
  - Det er nødvendigt at meddele et ultimatum til folk!
  Lira Velimar udklækkede Zenki funklende med alle regnbuens farver:
  - Og hvad er det her?
  Darth Vader, med en triumferende tone i de bundløse øjne, forklarede:
  - Det er et internationalt ord. Udslettelse garanteret!
  Lyra fnisede og lagde mærke til gnister fra hendes lange, monoatomisk slebne negle:
  - Åh drenge! Kun kød kan udslettes... Og Magogravity - det bliver endnu køligere!
  Darth Vader, med en ny, fantastisk kraft, tændte for alle gravomag-emittere. Og han begyndte øredøvende at skubbe til hvidhvalen.
  Og hvilken stemme den sorte herre havde, selv rustningen var hvidglødende:
  - Ultimatum! Ultimatum! Jeg vil slette dig til en annihilator!
  Lyra Velimara rokkede sin storslåede buste og vred sine luksuriøse hofter. Samtidig hvinede hun og huskede jordisk folklore:
  - Russisk mafia, du fødte døden! Vodka med brint - et medlem af mænd ødelagt! Og vi har kosmisk Sabantuya-kraft!
  Og krigerne fra den store Stelzanath vil synge:
  - Vi er ikke elendige insekter - superninja-skildpadder ... Kanoner - Cheburashkas ører - vi vil brænde alle som en blotter!
  Rumvæsenerne stillede et ultimatum, men ingen effekt. Og så foreslog Lira Velimara:
  - Og lad os gøre det på en fed måde ... Skal vi knalde på BASIC?
  Darth Vader, trods al hans dumhed - hvad kan du tage fra hjernen uden hyperplasmisk genopladning, mumlede:
  - Er det, når der føres aggressive forhandlinger ved hjælp af et lyssværd?
  Lyra blinkede, skubbede den ternede hund væk med et hestehoved med sin bare fod. En blanding af et skakbræt, en hest og en krokodille knirkede og snurrede forarget toppen. Generalpigen stak sit ben på en sådan måde, at den varme ultraplasma kildede hendes bare hæl og brølede og rystede på hendes syvfarvede hoved:
  - Nej smuk! I stedet for et lyssværd kaster vi en termokvarkbombe!
  Darth Vader stak sin lange, slangelignende klonede tunge ud og kørte den langs de salte kanter af sin maske. Og oprigtigt hviner som en ødelagt forbrændingsmotor:
  - Jeg elsker thermoquark bomber, og thermopreon bomber endnu mere!
  Lyra grimaserede lunefuldt, bevægede igen sin fod, denne gang mod katten dækket af nældeblade:
  - Du ved ikke, hvordan man laver mad med preon!
  Den sorte herre svarede logisk:
  - Hvis du ikke ved hvordan, lærer vi dig det, hvis du ikke vil, tvinger vi dig!
  Lyra rystede sin kløede soldats kæbe.
  - Hyperplasmisk udbrud! Et thermoquark projektil!
  Fra tyngdekraftpistolens brede løb blussede en blå bølge sløvt. En lille raket, på størrelse med en vandmelon af almindelig størrelse, skyndte sig til overfladen af planeten Jorden.
  Velimaras lyre sprang som en guldsmede, og flere nøgne krigere fra Stelzanath med hende.
  Darth Vader strittede sin maske i et fjollet grin.
  - Og hvad vil der ske nu?
  Men udslettelsesskuddet er ikke engang synligt for radarer - hastigheden ud over hastigheden af den udsendte fotonflystjerne!
  Vladimir Putin havde ikke tid til at lære om angrebet. Nogle gange er uvidenhed den sidste handling af Guds barmhjertighed.
  Hyperplasmisk Gehenna slugte den øverstkommanderende for den mest magtfulde hær på planeten Jorden. Millioner af mennesker fordampede til plasma og hyperplasma, før de kunne forstå den katastrofe, der var sket.
  Kronblade blomstrede med hundredtusindvis af dødelige udslettelsestunger, hver med sin egen unikke nuance og dynamiske ødelæggelsesmønster.
  En kæmpe brun svamp steg til en højde på mere end 500 kilometer, og eksplosionsbølgen, der havde cirklet rundt om kloden flere gange, slog alle vinduer ud selv i USA. Gløden opslugte hele ionosfæren, i alt det umådelige væld af farver og blomsterstande. Kæmpe tsunamibølger rejste sig fra hjernerystelsen. Mere end to hundrede meter vandskakt dækkede alle kontinenterne og sænkede titusindvis af skibe. Elledninger blev sat ud af funktion, byer kastet ind i mørke, kun afbrudt hist og her af flammende pletter af brande.
  Fra nu af er en ny æra begyndt på planeten Jorden. Dragens time er kommet.
  Som reaktion på de dæmoniske strømme af hyperenergi modtog Salomons ring en stærk udledning.
  Erdogan følte, at mange hundredetusinder af ånders magt trængte ind i ham. Tyrkiets præsident rødmede øjeblikkeligt og begyndte at svulme op. En almindelig mand med et lille kakerlakoverskæg (som giver ham en lighed med Adolf Hitler!), vokser som en lavine, der ruller ned ad Everest.
  Den osmanniske diktators civile dragt brast, og musklerne begyndte at vokse, som med stormskridt. Og her hvilede Edrogans ekspanderende skuldre mod hvælvingen i den gamle Sultans palads.
  I nogen tid gik den oppustede boble i bredden, indtil marmorvæggene til sidst kollapsede. Talrige tyrkiske livvagter var spredt i forskellige retninger. Og halvnøgne slaver, fra den osmanniske diktators harem, der bange rykkede i deres bare ben, spredte sig eller kravlede væk, hvis de ikke var så heldige at blive knust.
  Og Odrogan blev ved med at vokse, som en supermand i størrelse. Bygningerne i den tyrkiske hovedstad Ankara fladede under hans støvler. Her er den osmanniske diktator allerede højere end Everest. Og fra rumskibene i Stalzanath og Black Sith-imperiet er hans tårnhøje silhuet meget tydeligt synlig.
  Lyra Velimara kurrede liderligt:
  - Sikke en kæmpe fyr ... Han har værdighed - sikkert meget!
  Darth Vader, der bankede sig selv på masken - så billedet på den blev mudret, hæst, kvækkede:
  - Det er en kolos med fødder af ler!
  Lyra slap et par lyn fra hendes øjne og kurrede:
  - Og tilsyneladende skulle stemmen være engleagtig! - Efterfulgt af et blink, karakteristisk for en ekstremt dyr prostitueret. - Syng en blomst, skam dig ikke!
  Og den tyrkiske diktator Edrogan fortsatte med at svulme hurtigt op, som en oppustelig boble. Og hvad der er mest farligt, et langt og også hurtigt voksende sværd dukkede op i hans hænder.
  Nu er væksten af Edrogan tusind sømil, og dette er ikke grænsen. Og hvor muskuløs den tyrkiske diktator er blevet - enorme muskler buler bogstaveligt talt og ryster - enhver, selv den mest rystede bodybuilder, vil misunde dem.
  Og hans sværd funkler som stjerner, der er flettet sammen i blomsterstanden af en uovervindelig kasserer.
  Og tænderne på Tyrkiets præsident forlænges og bliver til meget skarpe, snoede hugtænder af en raketvampyr. Og den nybagte batyr begynder at vifte med sit gigantiske sværd.
  Lyra Velimara råber øredøvende:
  - En termokvark angreb på Fuhrer ... Ugh, på den tyrkiske sultan - brand!
  Darth Vader bankede på det store, forgyldte kontroljoystick med sin handske og knurrede ironisk:
  - Og hvorfor ikke Hyperplasma! Ild er allerede et forældet jordisk udtryk!
  Lyra Velimara hvordan hendes elegante, pigeagtige ben, nøgne, lyserøde såler vil banke på metalgulvet:
  - Giv det termiske udbrud! Antipulsar bugs!
  Og termoquark-missiler, der efterlod et brændende spor bag sig, og et spor så bredt som en bruds hale, skyndte sig til Edrogan, opsvulmet af et stort antal ånder og ånder, der kom ind i den.
  Den osmanniske diktator, hvis størrelse allerede var sammenlignelig med månen, viftede med sit kosmiske sværd. Og stjerneskibet i Sith-imperiet - missilkrydseren "Baboon" brød under et frygteligt slag. Hyperplasmiske skår sprøjtede... Og noget utroligt og phasmogorisk faldt ned.
  Og samtidig er det ret trivielt - eftersom klonsoldaterne døde ret prosaisk. Viser ikke følelser mere end biorobotter. Men deres øverstbefalende julemand, der ikke var en klon, var tydeligvis nervøs. Og han huskede, hvor mange hatham-slaver han solgte i hemmelighed. Nå, nu ventede han bestemt på anti-universets inferno og pine fra den mørke side af kraften!
  Erdogans thermoquark missiler. Hver af dem bar energien fra hundrede milliarder atombomber, der blev kastet over Hiroshima. Og den osmanniske diktators kraftfulde, muskuløse torso var dækket af sår og glimt af eksploderende ultraatombomber.
  Lyra Velimara førte sin bare fod over sin yndefulde næse og knirkede:
  - Selvfølgelig ikke! Jeg vil have vin - en pakke Camel-cigaretter!
  Darth Vader lagde sin kløede pote på pigens blottede, muskuløse ryg og kørte den over hende og sang:
  - Ædruelighed er livets norm!
  Lyra knælede den sorte herres potentielle modstander i kæben og nynnede:
  - Bestil først og fremmest!
  Selvom Erdogan blev gennemboret med ladninger nok til at ødelægge månen, med Merkur til start, blev den osmanniske sultan endnu større. Han lignede nu virkelig en kæmpe fe ifrit. Og hans sværd ledte aktivt efter ofre blandt skibene i Stelzanath og Sith-imperiet.
  Darth Vader, der så på, hvordan termoquark-missiler ikke forårsagede den mindste skade på denne mastodont fra et eventyr, og superlaseren måske endda fodrer Erdogans kraft, foreslog Lyra:
  - Skal vi kombinere vores indsats?
  Den nøgne skønhed fra Stalzan-imperiet forstod ikke helt den sorte herre:
  - Hvordan? Vi er så forenede!
  Knap dækket i en bikini, General Astara, tilbød denne kødfulde krigerpige sin egen version:
  "Lad os kaste en thermopreon-ladning efter ham!"
  Darth Vader, der vækkede forskerens og videnskabsmandens nysgerrighed over den mørke side af kraften, hæs gennem masken spurgte:
  - Er dette et våben baseret på preon-fusionsprocessen?
  Astara bøjede sig lavt for den sorte herre, mens hun buede hele sin torso af muskler og sener.
  - Åh ja, min herre! En sådan reaktion gør det muligt at bruge en energi svarende til 1000 pentaton i en raket. Eller ti, ingen hundrede billioner atombomber kastet over Hiroshima!
  Den sorte herres hurtige sind gjorde et øjeblikkeligt tal, og Darth Vader fløjtede overrasket:
  - Wow! Fra sådan en eksplosion vil selv planeten Jupiter smuldre til kvarker!
  Af en eller anden grund delte Lira Velimara ikke en sådan optimisme for meget:
  - Planeten Jorden vil brænde af sådan et slag. Alt liv i solsystemet vil blive ødelagt!
  Darth Vader så rumkampen. Erdogan forsøgte at skære slagskibet Stelzanath, som lignede en kødædende piranha. Ved at bruge sin fænomenale manøvredygtighed forsøgte han desperat at undgå nederlag.
  Hyperion-våben og superlager-batterier var dog fuldstændig ubrugelige mod Erdogans ultra-magoplasmatiske kød. Det akkumulerede energien fra milliarder af ånder, og hastigheden oversteg lyset.
  Så der var en kvik bæltedyr, skåret som en pølse med en kniv. Og på samme tid fløj enorme gnister ud hundredvis af kilometer væk.
  Den osmanniske diktator råbte øredøvende:
  - Banzai! Du får et kistedesign!
  Darth Vader, der estimerede afstanden, bemærkede med ægte bekymring:
  - Hvis thermopreon-ladningen eksploderer, så bliver vi selv blæst væk som en fakkel af sommerfugle!
  Lyra Velimara blinkede genert til den sorte herre og sagde selvsikkert:
  - Vær ikke bange, min mørke terminator! Termopreonet har et kumulativt tip!
  Lord Vader viftede håbløst med hånden.
  - Okay, brand! I mellemtiden vil jeg samle alle de mørke sider af styrken!
  Erdogan, som omfattede alle tooghalvfjerds stammer af eventyrånder, svævede over Jorden.
  Sultanen af Tyrkiet overskred to gange Månens diameter i dens længde og gnistrede simpelthen af dæmonisk og fænomenal kraft. Sådanne kampe raser nu i rummet. Erdogans sværd letter hurtigere end lynet og smadrer febrilsk skydende rumskibe.
  Selv semi-udslettelsespartikler er fuldstændig ubrugelige mod så simpelt vilde åndernes magt. Den enorme ødelægger af rumimperiet, som faldt ind i spidsen af bladet, brændte med en gul-blå flamme og efterlod ikke engang fragmenter.
  Men Lyra Velimara trak sit "trumf-es" frem fra ærmet - en thermopreon-raket. Termopreonen er i stand til, når den er helt frigivet, 7 quadrillioner gange mere energi end en termonuklear reaktion.
  Den kumulative thermopreon-ladning er lidt svagere, men den fokuserer ødelæggelsen uforlignelig mere præcist. Og nu er deres bug af flagskibsslagskibene udstødt som en princesp-plasmaklat.
  Sådan ser en kontrolleret og intelligent rettet fusionsbaseret thermopreon-raket ud uden for boksen. Det har ikke stabilt stof, så det er næsten umuligt at få det ned. Men samtidig vælger ladningen selv et mål.
  Prinsesse-plasmaklat skræmmer Erdogan. Han tøver med at undvige, men det ultraavancerede stof var hurtigere. Og som en edderkop sugede en hypernuklear bombe til den mægtige torso af den nybagte konge og kejser af ånd!
  Lira Velimara klappede varmt i poterne og sang:
  - Jeg river den fra hinanden! Lad os opdele det i kvarker!
  Mægtig som Hercules var Erdogan alvorligt skæv, og han bøjede sig som en guttaperka-bold på midten.
  En supernova eksploderede. Flere af Stalzanaths og Sith Empires rumskibe blev slået tilbage, en hyperplasmisk aksel brændte platformene og tønderne på rigtig mange batterier. Knust mange kloner og smukke Amazon-piger fra Stalzan-imperiet.
  Erdogan selv snurrede, vendte sig om og... Blev endnu større og mere skræmmende. Det andet sværd, som en spire af en kødædende snylteplante, gennemborede hans højre hånd.
  Og det osmanniske imperiums diktator lo øredøvende:
  - Åh, dine elendige rumvæsener... I er bare tjenere for Shaitan, men faktisk er Shaitan min tjener!
  I mellemtiden rasede en tornado på planeten Jorden. Verdenshavenes bølger varmede øjeblikkeligt op fra et hypernuklear udbrud og kogte med stejlt kogende vand, der skoldede alt levende. Og skovene og højhusene brændte.
  Et hundrede billioner Hiroshima brændte fra afstanden fra månens kredsløb - dette er ikke en joke! Og ilden, der opslugte hele Jorden, brændte den bogstaveligt talt til helvede.
  I stedet for Washington, blinkede et stærkt, voldsomt lysblød, så dukkede en kolossal lilla-brun blomst op. Syv hyperplasmiske kronblade adskilt fra den blændende knop, og svævede i skyhøje højder. De skinnede med alle regnbuens farver i ti sekunder , og faldt derefter, øjeblikkeligt dæmpet, af og efterlod kun gigantiske lilla-røde gnister, der svævede i stratosfæren.
  På et øjeblik brændte titusinder, hundreder af millioner mennesker ned og spredte elementarpartikler. De, der var længere væk, var blinde og flammede som levende fakler. Ild fortærede smerteligt menneskekød. Folks hud pillede af, hår blev til støv, kranier blev forkullet. Sprængbølgen foldede som en harmonika skyskrabere og begravede mange, indtil for nylig, levende og ubekymrede individer i varme betongrave.
  Et hold blonde, halvnøgne skoledrenge fra Texas jagtede en bold, og en tyngdekraftsbølge gik igennem dem og efterlod kun aske silhuetter på det brændte græs. Stakkels drenge, hvad tænkte de på i sidste øjeblik: måske kaldte de deres mor, eller en af filmens helte, utallige computerspil.
  Pigen, der vendte tilbage fra butikken med en kurv, gik ind i den næste verden, smilende uden selv at have tid til at skrige. Barnet knuste simpelthen til fotoner, og kun et mirakuløst overlevende bånd af buen snurrede i en atmosfærisk hvirvel. Folk, der gemte sig i metroen, hvide og farvede, blev knust som fluer under pres, dem, der på det tidspunkt fløj i et fly, blev kastet af Gehennas tornadoer ud over stratosfæren, og dette er en endnu værre og langsommere død ... Når de er i et kølende vakuum, hvor de fortærer resterne af luft af en rovpiranha, slår folk deres hoveder mod duraluminiumvæggene, og deres øjne falder ud af deres fatninger.
  Døden har udlignet de fattige og milliardæren, senatoren og fangen, filmstjernen og ådselæderen. Det så ud til, at millioner af sjæle hylede op i himlen, verden vendte på hovedet og måske for første gang mærkede folk, hvor tynd livets tråd er, og hvor meget de har brug for hinanden. Mor og barn blev kvalt under murbrokkerne, klamrede sig til hinanden med en sådan kraft, at alle underverdenens kræfter ikke kunne rive dem af.
  Selv det semi-mekaniske monster Darth Vader, imprægneret til øjenæblerne med den mørke side af kraften, følte smerten og lidelsen fra milliarder af fortabt jord.
  Og i desperation kaldte han til sig alle fibrene og masserne af den fænomenale manifestation af kraftens mørke side.
  Lira Velimara støttede ham i denne sag og rakte en stærk hånd til den sorte herre. De smeltede mentalt sammen. Deres bioplasmatiske felter blandede sig øjeblikkeligt, de feminine og maskuline principper forenede sig og dannede en forening af teoplasmatiske kræfter.
  Og efter det opstod et kolossalt hypergraviomagisk sammenbrud, der udførte fantastiske, bogstaveligt talt superfantastiske transformationer.
  De overlevende rumskibe fra rumimperiet og Stelzanath begyndte at samle sig i en helhed, som kugler af kviksølv. De smeltede hurtigt sammen, pressede ind i princeps-plasma-plasticinen og skabte en enkelt og monolitisk helhed mellem dem.
  Partikler hvirvlede rundt i rummet og kom af som savsmuld i en induktionsspole. Og så, i stedet for flagskibet i Sith Empire, fulgte et maskingevær af glimt som glimt, og efter det dukkede en enorm mand op.
  Hans skikkelse var mærkelig. Overkroppen og benene er ligesom Lyra Velimara nøgne og forførende, men hovedet, skuldrene og armene er dækket af Darth Vaders sorte kampdragt.
  Det viste sig at være en skræmmende hybrid: de mørke kræfters herre, krigeren fra SS-tropperne Stelzanat Velimara. Desuden dimensionerne af bøllen i diameter med Venus. Sådan et monster blev født og blev skabt af en ekstrem manifestation, hypertyngdekraftsmagi.
  To lyssværd blinkede i Darth-Lyras hænder, et rødt og et lilla. Begge våben glødede og funklede meget klart og intenst. Halvt vixen-pige, halvt kybernetisk organisme bevægede sig mod Erdogan.
  Under de yndefulde, bare, pigelige ben buldrede vakuumet øredøvende. Det så ud til, at dette monster simpelthen marcherede gennem et minefelt, hvor sprængstoffer er usynlige, men det gør dem endnu mere destruktive.
  Den tyrkiske diktator, der også var opsvulmet af Venus' diameter, gik hen imod sin modpart. De nærmede sig, og den ene under de bare, pigelige ben, og den anden under høje støvler, buldrede som en million torden ... tomhed!
  Darth Vader og Lyra i én flaske hilste Erdogan med et sværd.
  Den osmanniske diktator gøede kun som svar:
  - Ingen nåde mod fjenden!
  Darth Vader svarede ved at sløre:
  - Gentagelse mor - kabaneniya!
  Og deres sværd med et vildt brøl, udbrud af en milliard Krakatau vulkaner krydsede. Og vakuumet rystede. Quarks dansede i æterhvirvlerne.
  Erdogan, der følte, at hans kød vævet af deres talrige horder af onde og gode ånder, rystede af slaget, og knurrede:
  - Hos Satan! Du er stærk!
  Darth Vader fortsatte sit angreb og gøede:
  - Og han var aldrig svag!
  En hybrid af en sort herre og en vixen-kriger angreb Erdogan. Og selvom hans modstander ikke var ringere med hensyn til styrke og hurtighed, men i sværdmandskunsten, kunne den tyrkiske præsident selvfølgelig ikke sammenlignes med den kriger, der blev trænet af de bedste krigere og sværdkæmpere i galaksen - Jedierne.
  Lyras stemme var allerede hørt. Denne helvedes pige studerede også godt. Da der ikke var nogen mænd i deres imperium, blev pigerne næret i kybernetiske livmoder. De blev lært at dræbe og kæmpe, selv når embryonet blev dannet i et næringsmedium ved hjælp af computerprogrammer.
  - At søn af en tyrkisk statsborger, du ikke kan lide det, du har sådan en modtagelse!
  Og princeps-plasmasværdet huggede Erdogans velnærede krus. Den osmanniske diktators afskårne overskæg faldt ned, snoede sig i æterens hvirvelvinde, begyndte at rive fra hinanden og kollapsede som en hel flok udslettelsesbomber. Og blodet strømmede fra den skårne kind. Desuden sprøjtede ånd og hekse med koste i hver dråbe.
  Den tyrkiske diktator forsøgte at svare, men Darth Vader dykkede meget behændigt ned under sværd-scimitarens kurve, og han tæskede selv fjenden på siden og skar et helt lag af fjendens muskler af. Erdogan brølede endnu højere og angreb igen.
  Darth Vader parerede svinget, og lyrens bare fod ramte fjenden lige i lysken.
  Erdogan tudede smerteligt, og med et vildt støn, hvori knirkende toner kunne mærkes, kvækkede han:
  "Nu er du død mand!"
  Darth Vader fremskyndede sit angreb og sang, mens han angreb:
  - Og dog slutningen, det er ikke slutningen! Slutningen er kun begyndelsen!
  Og nu holder han sit signaturtræk, ved hjælp af hvilket grev Duko blev besejret. Den afskårne hånd hænger sammen med sværdet i bølgen af vakuum. Og så begynder det også at rive. Som om de ét sted scorede genanvendelige jet-, løfteraketter - udsender supernovaer.
  Erdogan, der bulede øjnene af uudholdelig smerte, trak sig tilbage og styrtede sit hoved ind i Månen.
  Satellitten på planeten Jorden blev deformeret fra påvirkningen, den var dækket af brede revner, og et aktivt udbrud af magma begyndte. Månen begyndte at ligne et hårdt slået ansigt. Lira flyttede igen Erdogans fod under knæet, og Vaders sværd fra den forsvarsløse side fangede hans skulder og skar et tykt stykke kød og muskler af.
  Den osmanniske diktator svømmede allerede tydeligt, hans eneste overlevende sværd fløj i en bred amplitude, men spidsen af den sorte herres røde sværd trængte lige ind i modstanderens hænder. Så falder en klar drejning og endnu en afskåret pote af Erdogan ned for at begynde at rive der, med udslettelse og magiske fyrværkeri.
  Den osmanniske diktator er afvæbnet, og hans sidste desperate forsøg er som en drage at flamme med en gnist.
  Det var som om en billion flammekastere gik af på én gang. Og plasmaudbruddet oversvømmede næsten hele solsystemet. Bølger af vanvittige flammer skyndte sig på et par sekunder til Plutos kredsløb. Darth Vaders maske og hænder overlevede, men Lyras bare, pigeagtige hæle blev brændt grundigt.
  Generalpigen skreg af smerte - ilden sved hårdt på sålen, selv store blærer svulmede på én gang, på de brændte og sorte kvindefødder og skinneben. Det gik på knæ...
  Men Darth Vader, med en professionel bevægelse, i et hop og med en drejning af kroppen og en konvergerende bevægelse af sværd, nedbrød det store, hornede hoved af den osmanniske præsident Erdogan.
  Den store krigers og herskerens enorme hoved, ikke ringere i størrelse end månen, rullede væk, og tykke blå læber hviskede:
  - Alt er færdigt!
  Derefter tordnede en eksplosion, så øredøvende, destruktiv og enorm, at alt, hvad der skete før, var en elendig tændstikbrand på baggrund af en brintbombe, der blev testet i rummet. Strømme af annihilationshyperplasma oversvømmede rummet fra Solen, derefter Afla-Centaurus og Sirius...
  
  
  
  
  UGLAD DRENG
  Der boede en dreng, han var stadig lille, men dybt ulykkelig. I skolen blev han fornærmet og forfulgt, hjemme havde hans forældre altid travlt og skældte ham ud for dårlige karakterer og slog ham endda for toere med et bælte. Og alle hans fjols, mentalt retarderede, kujoner - forgiftet og slået.
  Drengen var træt af dette og besluttede at forlade sin onde by og væk fra den forhadte skole, hvor end hans øjne ser ud.
  Drengen var stadig lille og naiv. Han mente, at kun i hans by bor sådanne onde mennesker og især børn, og i andre byer er alle gode og venlige. Og det kan ikke være anderledes, for den firkantede tv-boks gentager spændt, at deres land er det mest humane, venlige, smukke og bedste i verden. At alle børn i hans land er glade eller helt sikkert vil blive glade, og partiet og dets store leder vil føre til kommunisme - når alle får, hvad de vil.
  Og den forslåede og chikanerede dreng troede oprigtigt, at børnene i skolen var så grusomme og onde, at de blev rekrutteret af CIA og Mossad, at det var USA's fedtmavede borgerliges skyld i byen, at der var tomme hylder og mennesker stod i lange køer. At alt var fint, hvis ikke de borgerlige og sabotører, der krydser grænser om natten. At det er deres skyld, at kartoflerne rådner og børnenes tænder gør ondt. Og tilsyneladende blev der også opfundet indsprøjtninger for at torturere mennesker i USA.
  Men at være sådan, at ondskaben hersker i alle byerne i hans store moderland, så de onde agenter fra CIA forfører og forkæler alle børn og lærer dem at kæmpe og slå de liggende.
  Nej, der burde være en by i sit bedste og mest humane land i verden, hvor alle er søde og smiler til hinanden og man trygt kan række ud efter et håndtryk uden frygt for, at en nål gemt mellem fingrene stikker ind i den.
  Drengen troede fuldt og fast på dette, at der stadig er venlige og fredelige byer. Og han, der næppe havde ventet på de første, varme forårsdage, tog hemmeligt fra sine forældre alt ud af køleskabet. Og der var ikke så mange produkter i det mest humane, rige, venlige og fredselskende land i verden. Jeg proppede min taske og rygsæk med dette, rystede lærebøgerne og notesbøgerne ud på forhånd, at de skabte yderligere tyngde og ... Nu og da, mens han kiggede fejt rundt, åbnede han døren og sprang ud på gaden.
  Drengen var altid bange for at gå ud i sin egen gård. Det forekom ham, at der ville han helt sikkert blive slået, lemlæstet, ydmyget, spyttet på, eller noget andet ville blive gjort værre. Men det er stadig tidlig forårsmorgen, alle går i skole, der er mulighed for at smutte forbi gårdshooligans og gå videre. Fra dette kvarter, hvor han blev en udstødt og til grin, til hvor de stadig ikke ved det. Hvor han bare er en hvidhåret dreng med højdekasket.
  Hvorfor er folk så vrede? Hvad gjorde han ved dem, at de hadede ham så voldsomt? Og desuden hader de det, i det mest humane, venlige, humane og retfærdige land ikke på kloden? Hvad gjorde han ved dem? Har han fornærmet, bagtalt, ydmyget, spyttet, forrådt nogen?
  Sagde han ikke til alle, at man skulle være venlig, sympatisk, hjælpe hinanden. At kampene er dårlige, og de svage har brug for hjælp? Men for dette betragtede de stadig alle som et fjols, en svækkelse, en idiot ... og et andet kompliceret og uforståeligt ord - en pacifist?
  Men er det ikke mærkeligt, at alle børns eventyr, bøger og fjernsyn lærte os dette. Skulle folk ikke bare slå til: sublimt ædle, tilbøjelige til selvopofrelse, stå op for hinanden som et bjerg. Er mennesket ikke en mands bror? Er den sande mening med livet ikke at gøre godt?
  Så hvorfor i virkeligheden tilbagevises det, der blev undervist i bøger, i film og endda i undervisning i datalogi? Det betragtes som dumt, absurd, sjovt, dårligt!
  Hvorfor i vores børn og hans jævnaldrende, så meget vrede og had, uvilje til at lytte til deres samvittighed, ønsket om vold og ødelæggelse? Hvor er uddannelse på vej hen, og dyrkelse af gode gerninger i deres mest humane og humane magt i verden. I en magt, der hjælper og beskytter de undertrykte i alle dele af kloden. Som redder sorte, indere, alle, der er stramme og syge, fra sult og naturkatastrofer.
  Drengen blev kaldt... Han følte frygt. Nu vil de blive fanget og mobbet.
  Han lod som om han ikke hørte det og satte farten op.
  Som svar lyder et vildt brøl:
  - Hold bremsen! Vi vil dræbe dig!
  Den vilde vanvid i hans stemme rammer, så meget had til ham? For hvad? Hvad gjorde han ved dem? Og de hader ham, ham, der altid talte om venlighed, om venskab, om barmhjertighed på den måde, at de ikke ville hade de utro, ham, der ville slagte deres egen mor.
  Men drengen havde allerede besluttet sig for at forlade denne by, ikke at gå i denne forbandede, hadede skole mere. Flygt fra denne helvedes kloak og find en anden, venlig, ren, venlig by. Det kan jo være, at der i hans mest filantropiske land ikke fandtes sådanne byer.
  Drengen var meget bange for, at de ville indhente ham, klodset og svag, og slå ham på halsen, at han ikke ville kunne gå. Men der er også en bus. Du skal bare springe ud i det, så falder bøllen og banditten bagud.
  Denne gang var drengen heldig, og i allersidste øjeblik lykkedes det ham at hoppe op på bussens lukkende fodbræt. Døren blev klemt af en tynd, barnlig hånd, heldigvis ikke meget, og det lykkedes ham at holde fast i en rygsæk fuld af dagligvarer.
  Rejser med bus kostede dengang stadig en ringe sum, og det var urentabelt i en lille by at betale en løn til konduktøren. Desuden er folk ærlige, og de har ikke ondt af fire kopek. Et par jævnaldrende kunne ikke hamle op med drengen og æltede deres vrede på skraldespanden. Han blev brutalt sparket med fødderne, som om jernet var skyld i, at det ønskede bytte slap væk. Og drengen kørte og bad til Herren Gud (som forresten, som de blev lært, slet ikke eksisterer!), så døren snart ville åbne sig, og han ville frigøre sin hånd.
  Til sidst næste stop, er hånden fri og man kan sætte sig på sædet og trække vejret. Jo længere drengen bevægede sig væk fra sin forhadte gård, jo roligere blev hans sjæl. Hvor de ikke ved, er det mere sikkert dér.
  Selvom måske en anden dreng tværtimod i hans sted ville drømme om at være tættere på hjemmet og lede efter beskyttelse i dets uindtagelige vægge. Men husets gårdhave vakte altid frygt hos drengen. Han drømte endda om mareridt og sine helvedes, hensynsløse jævnaldrende. Drengen forsøgte at gå så lidt som muligt på gaden. Efter lektionerne løb jeg så hurtigt jeg kunne hen til omklædningsrummet for at være i tide, før de forhadte, grusomme kammerater kom ud og begyndte at håne eller endda straks slå mig. Drengen fandt kun trøst i bøger. Der var dengang ingen computer, intet internet, ikke engang på tv - kun tre kanaler, hvor de i bedste fald viser pionererne for fremragende studerende, eller et sangkor - hvor godt det er at bo i deres mest humane og humane land i verden . Og i værste fald kedelige meldinger fra markerne, og konstante kampe om høsten. Og kun en gang om ugen, om søndagen, var det muligt at se, strengt efter grænsen, en interessant spillefilm eller et program, der besøgte et eventyr.
  Og drengen elskede at begrave sig selv i bøger og tegne det sublime, ædle og fabelagtige i dem.
  Og han ofte til lektionen, hvis hans kammerater spyttede fra piben eller skød med et gummibånd, ikke blev for trætte, tænkte han også på den fantastiske, venlige verden. Om det faktum, at når kommunismen endelig er bygget, og der vil være et universelt, universelt broderskab.
  Og så vil børnene fra Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, Skytten konstellation, forenes sammen. Og smilende bredt holder de hinanden i hånden. For eksempel har børn fra stjernebilledet Fiskene hoveder dækket af sølvfarvede skæl og gyldne, funklende finner. Og i Skyttens stjernebillede ligner de sandsynligvis kentaurer.
  Alt er meget fredeligt og smukt. De giver hinanden gaver, synger sange. Der er intet fjendskab, ingen ondskab, ingen vil sætte en knap eller en død frø i ryggen på en anden.
  Kommunismen ville snart komme, og den forhadte CIA, som viklede hele verden ind i et spind af had og lærte vores sovjetiske børn at hade godhed - lad den gå til grunde og blive ødelagt! Det er jo amerikanerne, der gav anledning til krigens mareridt fra udryddelsen af indianerne til Afghanistan. I deres radiostemmer driver de folk til vanvid og får dem til at løfte deres hænder, bror mod bror, inspirerende had fra vuggen!
  Bussen glider langsomt langs ruten. Uden for maj er morgenen - dagen er lige begyndt. Ja, drengen er ikke bange for mørket. Tværtimod, når det er mørkt, er der flere chancer for at glide ubemærket forbi jævnaldrende, for at opløses i mørket. Om vinteren, når det er koldt og nætterne er lange, og især i hård frost, kan man gå ud på gaden og for alvor forvente at smutte forbi fyrene fuld af vrede.
  Om vinteren bliver hooligans også kolde og går sjældnere ud. Men i den varme årstid begynder bare plagene. Og bare det at gå i butikken bliver til tortur. Og drengen tænker, opfind en slags nul-overgangsmodul, så når du først er i butikken, og så trykker du på knappen, og du er allerede hjemme.
  Det kan være godt, at kunstige vinger endnu ikke er opfundet, i hans lejlighed, på en høj etage, kan drengen føle relativ sikkerhed. Når du sveder af et hurtigt løb, åbner du endelig døren og hopper ind i lejligheden, du føler, at en olympisk mester har krydset målstregen - du er hjemme, og du er sikker. Du kan endelig trække vejret og finde trøst ved at læse en almindelig bog. Heldigvis har de efterladt et bibliotek fra deres oldefar, som akademikeren vil misunde.
  Chaufføren signalerede, at de allerede var ved endestationen, og at alle skulle af sted. Drengen befandt sig i et ukendt område. Han var ikke stoppet ind til det sidste. Og denne nyhed virkede behagelig og overraskende. Som om det er værd at tage et skridt, og du, ligesom Eli fra Troldmanden fra Smaragdbyen, vil finde dig selv i et fabelagtigt og lykkeligt land.
  
  KRIG TIL DEN SEJRENDE ENDE
  13. april 1945. City of Berlin, bygningen af det kejserlige kancelli.
  Udenrigsminister Ribbentrop var netop vendt tilbage fra de samtaler, han førte med den sovjetiske delegation, ledet af den kendte skænderier og Tysklands fjende, Molotov. På trods af det faktum, at under de sidste kampe blev fire sovjetiske tankhære næsten fuldstændig ødelagt. Og den 1. april ophørte leveringen af vestlig bistand under Lend-Lease, Stalin fremsatte bevidst oppustede krav.
  Ribbentrop fortalte trist Rommel:
  - Forhandlinger med den sovjetiske delegation nåede et dødvande. En kompromis nul-mulighed - en tilbagevenden til grænserne i juni 1941 passede ikke Stalin. Koba kræver - Klaipeda-regionen, Østpreussen og hele Polen inden for grænserne af 1939. Det gør også krav på landene i Slovenien, en del af Ungarn og oliefelterne i Rumænien. Han erklærer, at millioner af sovjetiske soldater ikke døde for at komme dertil, hvor det hele begyndte. Derudover kræver Joseph erstatning fra os, løsladelse af alle militære og civile ... Og han lover kun at frigive vores mod en løsesum! Derudover ønsker Stalin også at modtage territoriale erhvervelser fra Finland.
  Feltmarskal Fuhrer Rommel bemærkede dystert:
  - Efter kuppet i juni 1944 var vi tvunget til at fortsætte et langsomt og stædigt tilbagetog på østfronten. Selvom de allierede besejret i Normandiet gik med os til en forholdsvis hæderlig fred for dem, men ... Den Røde Hær er for stærk, og vi tog os af soldaterne maksimalt, og foretrak aktivt forsvar og korte modangreb. Ja, russerne gik til Vistula og krydsede selv på bekostning af store tab, brød ind i Slovakiet, erobrede næsten Rumænien ... Men alle disse succeser kostede dem dyrt. Vi blødte også, men det lykkedes mig at etablere et nogenlunde tilfredsstillende forsvar og reducere tabsprocenten tre-fire gange til vores fordel. Men Stalin forstår tilsyneladende ikke, at hans land også er udmattet, og at de allierede, der er holdt op med at hjælpe Rusland, vil begynde at stole på os?
  Ribbentrop svarede med et glædeligt smil:
  - De største oversøiske hajer lover os allerede støtte i bytte for de lande, som vi vil modtage ved at erobre USSR! Labour-regeringen i Storbritannien tøver stadig, men mange private strukturer er klar til at støtte os! Vi er lovet hjælp fra Brasilien, Spanien, Portugal og især Argentina. Perron udelukker ikke engang, at han åbenlyst går ind i krigen på vores side. Finnerne lover også at gå til enden! I Italien er Mussolinis positioner i nord blevet styrket, mens pro-vestlige styrker stadig kontrollerer syd. Vi er klar til at fortsætte krigen, min Führer!
  Rommel bestilte kort og godt:
  - Speer til mig!
  Den dygtige, flittige og talentfulde kejserlige minister for våben og ammunition sad på sin rette plads. Speer formåede, på trods af alle vanskelighederne, at øge produktionen af våben markant og meget hurtigt sætte mere avanceret klasse selvkørende kanoner i serieproduktion - "e", "LEV" og "Panther" -2.
  Den stadig unge og meget energiske økonomiske diktator fra Det Tredje Rige rapporterede:
  - Inden for tankbygning er der ikke kun opnået et kvalitativt, men også et kvantitativt gennembrud. I december 1944 blev der produceret 1960 kampvogne og selvkørende kanoner. Og det er på trods af alle de militære vanskeligheder og lanceringen af verdens bedste biler i masseproduktion! Især E-25, Leo og Panther-2!
  I øjeblikket er produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner omkring to tusinde om måneden, hvoraf de seneste køretøjer i marts: E-10, E-25, Lev, Panther-2 tegnede sig for mere end to tredjedele af tankflåde!
  Rommel spurgte tørt:
  - Er du sikker på, at vores kampvogne er de sovjetiske overlegne?
  Speer, der forsøgte at give sin tone rimelighed, sagde:
  - Vores designere var, omend for sent, i stand til at skabe køretøjer med en mere eller mindre vellykket layout, rustning, bevæbning og køreegenskaber. Særligt vellykket var E-25. Ved reservation af en pande på 100 millimeter med en rationel hældningsvinkel på fyrre grader, sider og agterstavn på 60 millimeter og bevæbning af en 88 mm kanon af kaliber EL 71 - vejer selvkørende kanoner, en reserve af skud på 80, kun 26,6 tons. Med en motor på 700 hestekræfter accelererer bilen over 75 kilometer i timen. I betragtning af vægtreserven er siderne af den selvkørende pistol desuden forstærket med 30 mm skærme. Således dækker både rullerne og skærmen siden, hvilket betyder, at maskinen holder slaget af T-34-85 skallerne ikke kun på panden, men på siden. Den samme 88-millimeter pistol gennemborer i en afstand på 150 - 148 mm panser med en hældning på 60 grader. I betragtning af skudhastigheden, nøjagtigheden af vores 88 mm kanon, den bedste panserværnspistol i verden! Og pandebeskyttelse giver dig mulighed for at tage billeder, selv IS-2. Desuden er de spidse granater af sovjetiske kanoner meget følsomme over for rikochet. Og vores cementerede rustning af høj kvalitet har en høj overfladehårdhed og rikochetter perfekt i en rationel hældningsvinkel!
  Rommel bemærkede logisk:
  - Og alt dette blev opnået takket være, at motor, transmission og gearkasse er placeret sammen, i én blok. Dermed sparede de på kardanakslen, og reducerede bilens højde til 144 centimeter. Maskinen overgår alle sovjetiske modeller og er forholdsvis nem at fremstille. Selvom du for eksempel stadig ikke kan skabe sådan en tank!
  Speer svarede:
  - "Panther"-2 og især tanken "Lev" tager højde for den seneste udvikling og forbedringer. Især formåede "Panther" -2 at klare vægten på 47 tons, hvilket øgede bevæbningen og beholdningen af granater til niveauet for "Royal Tiger" og lidt underlegen i rustning. Og det er enogtyve tons forskel. Den 700-hestes motor giver dig en hastighed på 55 kilometer på motorvejen og 30 kilometer i timen på rockaden. Nye biler går allerede i serie med en 900 hestekræfter motor og kan accelerere til 70 kilometer i timen. "Løven" med en 105 mm kanon har ingen sidestykke i bevæbning, overgår "Kong Tiger" i frontal rustning, med lige sider og agterstævn. Og alle med en vægt på 51 tons, med en motor på 900 hestekræfter. Vores nye kampvogne - har fremragende køreegenskaber, hvilket betyder, at de kan bruges i en offensiv krig!
  Rommel grinede og viste igen lærdom:
  - Og i denne tank er motor, transmission og gearkasse placeret foran køretøjets karrosseri, og tårnet er skiftet tilbage. De strammede også layoutet op. Men vi har brug for en "Løve" med stærkere sidepanser!
  Speer bukkede og sagde:
  - I E-50 kampvognen vil vi legemliggøre beskyttelsen og bevæbningen af Maus, der ikke overstiger halvfjerds tons vægt!
  Rommel løslod Speer og inviterede den kejserlige luftminister Saur. Også en meget dygtig og dygtig leder.
  Den kejserlige minister sagde med en sejrrig luft:
  -Vores luftfart har taget total luftherredømme! Og først og fremmest tak til den heroiske tyske industri! De nye jetfly, der kom i drift med Luftwaffe i 1944, er masseproducerede og i stadigt stigende mængder. De har en hastighedsfordel i forhold til sovjetiske køretøjer på 200-350 kilometer i timen og er bevæbnet med kraftige 30 mm kanoner og raketter! Fighters ME-163, Me-262, BA-349 og især billige, lette, manøvredygtige og nemme at fremstille HE-162 beviste deres overvældende overlegenhed over fjendens Laggs og Yaks. Højhastigheds-rekognoscerings- og bombeflyet Ar-234 har en sådan hastighed, at ikke et eneste sovjetisk jagerfly kan hamle op med det!
  På samme tid, hvad der er mest betydningsfuldt, var vi i stand til at opnå paritet med fjenden i den kvantitative produktion af maskiner. 150 ME-262 jagerfly produceres om ugen, meget kraftfulde våben og overlevelsesdygtige i kamp, allerede 300 og dette tal vokser HE-162 jagerfly, og 120 med en stigning i AP-234. Mere avancerede modeller af ME-262 med fejede vinger, ME-1010 med vinger, hvor fejet er justerbart, He-262 med bedre bevæbning og flyveegenskaber, og vigtigst af alt Yu-287 er på vej. Den nyeste maskine med omvendte fejede vinger vil have fremragende bombenøjagtighed.
  I alt planlægger vi at øge produktionen af jetfly til to hundrede fly om dagen, hvilket fuldstændigt undertrykker fjenden!
  Rommel bemærkede logisk:
  - Og vores skruemaskiner er ret succesrige. For eksempel udviklingen af Focke-Wulf - TA-152. Ja, og TA-400 i versionen af et jetbombefly med seks motorer lover stort!
  Zaur hvæsede stolt:
  - TA-400 kan bombe sovjetiske fabrikker ud over Ural, nå hastigheder på op til 800 kilometer og bære mere end 10 tons bomber! Det samme er XO-18 haleløse bombefly med en flyverækkevidde på 16.000 kilometer! Og jet TA-183 og andre maskiner! Vi vil dominere luften!
  Feltmarskal Fuhrer løslod Zaur. Nu var det tid til at tale med Schmeisser.
  tysk maskingevær
  StG 44 (tysk: Sturmgewehr 44 - 1944 assault rifle) er en tysk automatriffel udviklet under Anden Verdenskrig. Der blev produceret omkring 850 tusinde stykker. Blandt den moderne type automater blev det den første udvikling, der blev masseproduceret.
  Den adskiller sig fra maskinpistoler (PPSh, etc.) fra Anden Verdenskrig ved en væsentlig længere rækkevidde af målrettet ild, primært på grund af brugen af den såkaldte mellemliggende, kraftigere og med bedre ballistik end pistolpatroner, der anvendes i submachine våben.
  Automation StG 44 - ventileret type med fjernelse af pulvergasser gennem et hul i tøndevæggen. Tøndeboringen låses ved at vippe bolten i et lodret plan. Skævhed opstår ved samspillet mellem skrå planer på porten og boltholderen. Gaskammer - uden mulighed for regulering. Gaskammerets stik med hjælpestangen skrues kun af med en speciel drift ved rengøring af maskinen. Til at kaste riffelgranater var det nødvendigt at bruge specielle patroner med 1,5 g (til fragmentering) eller 1,9 g (til panserbrydende-kumulative granater) pulverladning. Standardvægten af krudt i 7,92x33 Kurz-patronen er 1,57 g. Gasstemplet med stangen er kombineret med boltstammen.
  Schmeisser udtrykte også optimisme over, at den nye maskine - St 54 - vil være endnu mere pålidelig og bedre med høj brandnøjagtighed.
  Von Braun udtrykte også ægte optimisme - A-10 og A-11 missilerne lovede at flyve i en afstand på op til 1000 kilometer og ramme med stor nøjagtighed, styret af radio.
  Med atombomben var det værre, indtil atomreaktoren netop blev opsendt. Men også om et par år lovede de, at bombernes dronning ville gå i serie!
  Men vigtigst af alt lovede amerikanerne og briterne at hjælpe Det Tredje Rige og dets satellitter i kampen mod verdenskommunismen!
  Feltmarskal Fuhrer Rommel besluttede:
  - Fortæl Stalin, at vi genoptager fjendtlighederne fuldt ud, derefter den fuldstændige og totale ødelæggelse af kommunismen!
  Den 13. april 1945 var dagen for det store afslag!
  Den tyske krig tildelte hovedstødet fra Ungarn for at undgå at tvinge den fuldt strømmende Vistula. Offensiven begyndte den 20. april, da de nazistiske divisioner var underbemandede.
  Tyskerne formåede at bryde igennem den første forsvarslinje, næsten på farten. De brugte aktivt natteangrebstaktik for at forhindre russerne i at bruge deres talrige artilleri. Om natten er ilden selvfølgelig ikke så effektiv, og nazisterne har nattesynsapparater.
  Ret hurtigt blev den anden forsvarslinje også brudt, og der blev dannet to kedler. Men efter ordre fra hovedkvarteret gik store reserver ind i slaget. Selvom det ikke var muligt at besejre nazisterne, blev Mainsteins offensiv suspenderet.
  Tyskerne formåede efter en måneds stædige kampe kun at generobre en del af Slovakiet og rykkede ikke mere end 70-80 kilometer frem.
  Fritz-offensiven i Østpreussen var endnu mindre vellykket. De brød kun igennem den første forsvarslinje og stod over for et tæt forsvar. Det viste sig, at den røde hær vidste, hvordan den skulle grave sig ned og forsvare sig. Og gøre alvorlig skade.
  Kun i Rumænien opnåede Kisselring store succeser. Fascistiske tropper skabte tre kedler og erobrede næsten hele Moldova og Bukovina. Men selv der fik de ikke lov til at bryde igennem til Odessa og stoppede ved Bug - en naturlig vandbarriere! Men det lykkedes alligevel tyskerne at erobre en masse land. Herunder på Sortehavskysten og den ukrainske region Chernivtsi. Således flytte frontlinjen væk fra oliefelterne i Rumænien. Men deres succeser i april og maj var begrænset til dette.
  Den Røde Hær var i defensiven, og industrien producerede meget militært udstyr. Især Yak-9 jagerfly og T-34-85 kampvogne.
  Om sommeren befandt Rommel sig i en vanskelig situation - Tysklands menneskelige ressourcer var allerede opbrugt, og offensiven førte til store tab. Det var ikke nødvendigt at regne med en gentagelse af det enogfyrre år. Sovjetiske tropper er hærdede i kamp, generalerne har fået erfaring til en høj pris, og der er bygget et ret tæt og dybdegående forsvar.
  Så du skulle betale for at flytte mod øst.
  I midten holdt sovjetiske tropper stadig brohoveder over Vistula. Stalin ønskede ikke at trække sig tilbage.
  Rommel besluttede at indlede et luftangreb på USSR. Da bombningen i det mindste er en dyr beskæftigelse, men de menneskelige tab under sådan en offensiv er meget mindre! Desuden begyndte USA og Storbritannien med dets kolonier og herredømme at yde mere og mere aktiv bistand med våben, ressourcer og endda frivillige.
  Luftangreb fra jetfly og forsigtige forsøg på at bryde igennem fra store tankhære.
  Men Stalin ønskede ikke at sidde passivt og vente på nederlag! Den 22. juni indledte hans tropper en offensiv i slovakisk retning. Som svar solgte amerikanerne tusinde B-29 bombefly på kredit til Tyskland.
  Tyskerne dominerede luften og kunne indtil videre ved at bruge den kvalitative overlegenhed i kampvogne og selvkørende kanoner afvise den Røde Hærs angreb. I slutningen af juli gik den tyske armégruppe Syd i offensiven i et forsøg på at skabe endnu en lomme. Sovjetiske tropper var i stand til at stoppe den tyske offensiv. Nazisterne rykkede frem omkring tredive kilometer og stoppede for at undgå store tab. I august rykkede Den Røde Hær også frem i Østpreussen.
  I løbet af sommeren har frontlinjen ikke ændret sig meget.
  USA smed i mellemtiden to atombomber over Japan. Hirohito annoncerede sin overgivelse den 16. august. Amerika løste sine hænder og optrappede leveringen af teknologi, råmaterialer og udstyr til Det Tredje Rige.
  Presset fra den tyske luftfart blev intensiveret. Nazisterne håbede på at bombe USSR. Efteråret forløb i en udveksling af slag og offensive forsøg på begge sider. Begge sider forsøgte at undgå unødvendige tab.
  Men generelt blev Luftwaffes overlegenhed i luften indlysende. I løbet af 1945 producerede Det Tredje Rige og satellitterne mere end tres tusinde fly, for det meste jetfly, og modtog yderligere tredive tusinde fra de allierede. USSR producerede kun femogfyrre tusinde biler. Desuden ringere end fjenden i fart, våben og rustninger.
  1946 begyndte også med et forsøg på storoffensiv fra Den Røde Hær. Men tyskerne kastede deres bedste pyramideformede tank E-50 i kamp og var i stand til at besejre de sovjetiske enheder og skubbe dem tilbage til Polen og Slovenien. Men de sovjetiske troppers kraftige snefald og masseheltemod stoppede de fascistiske horder på Neman og lidt ud over Grodno! Med støtte fra Bandera gik Fritz ind i Lvov. Ikke desto mindre førte en storstilet offensiv, eller rettere dens fiasko, til, at USSR mistede sit fodfæste i Østeuropa, og nu er krigen igen flyttet helt til det bolsjevikiske russiske imperiums territorium!
  I maj forsøgte Rommels tropper at bygge videre på deres succes, men efter flere måneders kamp nåede de kun linjen, Baranovichi, Vilna, nærmede sig derefter Riga. Nazisterne havde lidt større succes i Syden - de tog Vinnitsa og Zhytomyr - nærmede sig Kiev! Og Odessa blev afskåret fra de sovjetiske tropper.
  Tyskerne led dog også enorme tab - teenagere fra de var fjorten og bedstefædre fra de var femogtres år blev udskrevet til hæren. Adskillige kvindeafdelinger blev endda oprettet, såvel som separate snigskytte- og luftfartsregimenter, hvor det svage køn kæmpede!
  I efteråret forsvarede tyskerne sig, og den sovjetiske hær mærkede dem. Også om vinteren var kampe i fuld gang. Det var ikke muligt at knække tyskerne, som beholdt den overvældende luftherredømme. De belejrede sovjetiske byer Riga og Odessa faldt, men Fritzerne kunne ikke udvikle offensiven yderligere.
  I 1947 begyndte den sovjetiske T-54-tank at gå ind i serieproduktion, som skulle konkurrere med den vigtigste tyske, pyramideformede E-50. Sandt nok var den sovjetiske bil stadig ringere end den tyske i rustning og våben, men den var billigere og lettere. Masseproduktion begyndte i juli.
  I luftfarten var tingene værre, men den 30. december 1947 fandt flyvningen af det første sovjetiske seriejetjagerfly MIG-15 endelig sted.
  Det betyder, at det fascistiske monopol i luften vil være færdigt.
  Masseproduktion begyndte i maj 1948. Selve maskinen var kun lidt ringere i hastighed og bevæbning i forhold til ME-362. Ganske vist havde tyskerne stadig et forspring i veletableret produktion og kamperfaring af esser. Men det blev klart, at USSR i luften var ved at nå paritet.
  I efteråret 1948 begyndte nye forhandlinger.
  Tyskland blev affolket, men også USSR blev blødt tørt. Derudover var tyske fysikere i stand til at komme foran de sovjetiske, og Det Tredje Rige havde allerede med succes testet en atombombe.
  Rommel tilbød en moderat mulighed - tyskerne får alt, hvad de allerede har vundet. Fra Riga til Odessa.
  Stalin, som svar, gik med til nul-muligheden. Hverken vi til dig, eller du til os!
  Forhandlingerne nåede igen et fuldstændigt dødvande.
  Koba mødtes på skift med hver mere eller mindre betydningsfuld industrimand, designer og militærekspert.
  Efter at han offentligt læste en tale op: hvori han meddelte, at han ville føre krig mod fascismen til den bitre ende!
  Dag 7. november 1948. Blev en dag med store forandringer og beslutninger!
  Epilog
  21. december 1954... New York... Den højeste skyskraber i USA er overdådigt behængt med røde flag.
  Stalin, hvis billede vises på store skærme og på alle reklametavler i folkerepublikkens amerikanske republik, vinker med et smil til de sovjetiske tropper, der passerer langs Lenin Avenue!
  Hele verden fejrer den femoghalvfjerds-årige kammerat Stalin - den første kejser af planeten Jorden!
  
  BLIVER LUCIFER
  Selvom det ikke var let for ham, men stadig relativt ung og ikke havde tid til at hærde sin sjæl, lykkedes det krigeren Palpatine at træde over barrieren.
  Karolina skulle være blevet dræbt med egne hænder og med et lyssværd. Men for at skjule sporene blev der lagt en lille atomladning i selve paladset.
  Darth Sidious var allerede flydende med et lyssværd, og på vej til dronningen skar han hendes personlige vagter ned. Så beordrede han hende til at knæle ned og tage sine dyre sko af - så hun ville dø, som det var sædvanligt, barfodet på stilladset.
  Carolina dukkede op. Palpatine afslørede sit sande ansigt for hende, og den ophøjede person brød voldsomt i gråd. Derefter brugte Dart for første gang i sit liv kraftlyn ... Og da den forkullede dronning faldt til ro, satte den nådesløse Sith Lord et atomvåben på detonatoren og forlod paladset.
  Indbyggerne i den undersøiske verden blev anklaget for sabotage, på grund af hvilken der udbrød en voldsom krig mellem planetens to verdener. På trods af deres teknologiske overlegenhed lykkedes det undervandsløbet at overleve. Derudover greb repræsentanter fra det republikanske senat ind, som ikke kunne tillade folkedrabet.
  Palpatine har gjort sig fortjent til laurbærrene som en fredsstifter og har nu nået det galaktiske niveau, indtil videre kun i rollen som en beskeden assistent for senatoren fra Naboo, men er meget hurtigt blevet populær for sig selv.
  Hans lærer Plagast godkendte lærlingens ophøjelse, men selv blev han mere og mere fordybet i det videnskabelige studium af magochlorerne. Han ønskede selv at opnå udødelighed og lære at genoplive de døde. Derudover følte Plagast med ydre hensynsløshed blot hengivenhed for nogle af sine slægtninge og drømmer om deres hurtige genopstandelse.
  Palpatines datter voksede op og blev dronning. Og hun fik snart sit eget afkom. Ægtemanden blev ikke formelt konge, men han var en fuldstændig lovlig ægtefælle og en tidligere Jedi-officer, dog ikke af det højeste niveau. Officielt modtog han titlen som prins og junior medhersker - under ledelse af dronningen.
  Men Palpatine kunne ikke lide sin uofficielle svigersøn: for venlig, ædel, udadtil meget smuk og så meget yngre ud end hans år.
  Ja, og datteren til den sorte hersker voksede op ekstremt venlig og sympatisk. I karakter ligner hendes far - som sandsynligvis drømte om at blive den værste person i universet.
  I hvert fald behøvede Plagast ikke længere overtale sin lærling. Palpatine tog beslutningen på egen hånd - at ødelægge både sin datter og hendes mand.
  Men selvfølgelig på en måde for ikke at tænde op selv. Og det er ikke let, så beskyttelsen af paladset efter al urolighederne og sabotagen blev væsentligt styrket.
  Palpatine besluttede at iscenesætte en ulykke på rumskibet. Han formåede, ved at bruge sin indflydelse, at opnå den kongelige families flugt til Corusan, metropolplaneten og republikkens hovedstad. Angiveligt en invitation til en fantastisk ferie - årtusindet for en stor formation.
  Han lærte godt lektioner af Mester Plagast;
  Læreren lovede eleven, at selvom hans træning ville være seriøs, ville de være fri for to-reglen. Ved at bryde den onde cirkel, som Darth Bane havde foreskrevet, ville de ikke skjule noget for hinanden, ville ikke opleve jalousi og mistillid i deres forhold og dermed tjene den mørke side sammen. Sidious studerede under Muun i årtier, hvor Plagast lærte sin lærling alt, hvad han selv kunne, så al Plagasts nyfundne kraft ikke ville gå tabt. Plagueasts lektioner tvang Palpatine til at se sin frygt i øjnene, berøvede ham alle hans glæder og berøvede ham alt, hvad han holdt af. Mørkets Herre lærte Sidious, at følelser som misundelse og had, selv om det er nødvendigt for at mestre den mørke side, kun var midler til at opgive konventionelle forestillinger om moral med et større formål. Plagast forelæste også sin elev om midlerne til at gribe magten med det ultimative mål at kontrollere galaksen.
  Men den mest effektive måde at lære på var at passere virtuelle barrierer og multidimensionel biograf.
  Da han hjalp Palpatine med at gå videre gennem rækkerne, gav mesteren Thaler Sidious adgang til sit Sith-holocron, såvel som mange andre. Han trænede Palpatine i lyssværdskamp, med Force-lyn, tvang ham til at absorbere al slags viden om forskellige våben og dark side-teknikker, men give dem kun den værdi, der er nødvendig for ordenens sande formål. Samtidig gjorde Plagast, under dække af Grandee of Damaskus, alt det nødvendige, så ingen mistænkte ham for at være i familie med Palpatine.
  Så her skete der en simpel ting - rumskibet ramte asteroidestrømmen. Desuden allerede ved tilbagevenden af rumskibet, hvor mange piloter tog stærke drinks.
  Og Palpatine blev ikke blot ikke mistænkt, men blev endda tildelt en ordre for at vise bekymring og afskrække ham fra en risikabel rute. Men der er sådanne undskyldninger, at en person helt sikkert vil gøre det modsatte. Og provokationen virkede, og der var apparaterne lettere beskadiget.
  Både arvinger og ægtefælle døde, kun den lille prinsesse Padme Amidala, Palpatines barnebarn, overlevede. Han arvede tronen på Naboo.
  Og Darth Sidious føjede til listen over sine forbrydelser. Det var dog ikke alt, der blev godkendt af Plagast.
  "Du har styrken, lærlingen og et talent for lederskab. Endnu vigtigere er det, at du har en seriemorders blodtørstighed, selvom vi bør holde den i reserve - medmindre volden tjener et eksklusivt formål. Vi er ikke slagtere, Sidious, som noget af fortidens Sith. Vi er fremtidens arkitekter."
  "Hvor længe?"
  "Om et årti - og ikke en dag tidligere."
  Men tålmodighed med at beherske sig selv ønskede ikke at vise sig. Selvom Witt nogle gange selv undrede sig over, hvorfor han pludselig blev så grusom. Har han så meget aggression fra fødslen? Desuden gav Palpatine i en venlig kreds indtryk af en venlig person.
  Darth Sidious introducerede endda en ny teori: en ægte Sith skal skjule sine tanker så dygtigt, at selv læreren ikke forstår fangsten! Også selvom han kalder sig Plagast the Wise!
  Mens Palpatine begyndte at gå ind i galaktisk politik, fik hans mentor et nyt gennembrud i sin forskning. Den kriminelle Yinchorris vilje, der blev præsenteret for Damaskus af en delegation af samme race, blev brudt under påvirkning af kraften på trods af reptilernes indre naturlige modstand. Plagast udførte også en masse eksperimenter på andre prøver og testede sine egne evner. Ved det næste møde i cachen skitserede Plagast for Sidious retningslinjerne for, at Sith skulle handle, talte om hans langsigtede eliminering af Kerred Sante og beordrede Sidious til at beordre mordet på senator Vidar Kim, så Palpatine ville tage hans plads . Plagast selv besøgte planeten Kamino, hvor han forhandlede med den lokale race af klonmagere om at skabe en hær af lydige Yinchorri. Senere rejste Damaskus og hans underordnede til Serenno, hvor Plaguest talte personligt med de tilstedeværende Jedi der. Så han fandt ud af, at Jedi Qui-Gon Jinn havde en modvilje mod virksomheder, og hans tidligere mester Dooku anså republikkens position for uholdbar. Plagast plantede dygtigt frø af tvivl i Mester Sifo-Dyas' hjerte og overbeviste ham blidt om, at republikken havde brug for en hær.
  Sandt nok, hvem vil gå til skabelsen af en dyr militærmaskine uden krig? Og sitherne ønskede at kontrollere netop voldsmetoden, fordi en anden måde er i modstrid med deres lære.
  I den politiske session med at acceptere mere end et dusin handelsforbundsverdener i republikken mødtes Plaguest og Sidious igen under dække af Damaskus og Palpatine. Efter en på forhånd aftalt plan, holdt Palpatine en spektakulær tale, der skabte skrig og kaos i Senatet. Plagast var glad, fordi planeterne i Handelsforbundet blev en del af republikken, og i fremtiden kunne Sith udløse en galaktisk krig med deres hænder. Men Plagast vidste, at den forargede senator Pax Tim havde konspireret med Damaskus' andre fjender - Sante-sikkerhedsstrukturen - og nu ville tage mere aktive skridt for at fjerne Damaskus. Derfor satte Plagast bevidst Palpatine op med Tim ved en politisk session og brugte eleven som lokkemad, mens han testede ham. På trods af Sidious succesrige handlinger lykkedes det Tim at overliste begge Sith ved at beordre de maladiske snigmordere af Plagast. Fordi sidstnævnte koncentrerede alle sine kræfter for at stoppe kidnapningen og lokalisere Tim, var han uvidende om, at der var planlagt et nyt angreb mod ham.
  Og Darth Sidious følte det, men tænkte allerede på at slippe af med en mentors værgemål.
  Under Larsh Hills indsættelsesceremoni i ordenslogen på Coruscant blev Darth Plagast næsten dræbt af lejesoldater. Palpatines assistent, Pestage, kontaktede maladianerne og efter at have modtaget de nødvendige oplysninger underrettede han straks Palpatine om dette. Begge ankom til stedet for attentatet og fandt kun den sårede og knap åndedrættende Plagast i live, som pakkede såret ind med Forcen; resten af Muuns fra Damaskus Hovedstæder blev dræbt. Senere tog Palpatine personlig hævn på Tim ved at dræbe Tim selv og mange andre medlemmer af Gran Protectorate på Malastare-ambassaden på Coruscant. Politiet har ikke fundet gerningsmændene til forbrydelsen, på trods af dannelsen af et særligt hold til at efterforske disse dødsfald i kølvandet på mordet på senator Kim. Som et resultat mistede Damaskus Capitals ikke sin leder, men Hego Damaskus trak sig tilbage fra Galaxys anliggender.
  Darth Sidious udklækkede planer ganske snedigt. Han dræbte ikke sit barnebarn Padva, men blev snarere venner med hende. Og med ydre modvilje blev han senator.
  Indflydelsen fra den sorte herre voksede, den tredje Sith Darth Maul dukkede op. Også trænet i barbariske metoder, og en meget dygtig fighter. Dog er Mauls styrkebegavelse ikke så stor, at han kunne blive en fuldgyldig arving.
  Derudover er både Plagast og Thaler stadig mennesker, og ikke uden tegn på racister. De ønskede ikke rigtig, at det fremtidige Sith-imperiums trone skulle arves af en ikke-menneskelig race.
  Derfor var Darth Mauls død måske forudbestemt. Derudover døde Palpatine næsten under en duel med sin elev, og kun overlegenhed i styrke reddede den fremtidige kejser fra døden.
  Darth Sidious følte sig irriteret over, at nogen i universet var bedre til at bruge sit lyssværd. Og dette satte også sine spor. Heldigvis for et menneskepar kunne Maul, på grund af sine begrænsninger, ikke overgå dem i viden om den mørke side af kraften!
  Damaskus og Palpatine gjorde alt for at sikre, at Naboo-krisen kom dem begge til gode. På det tidspunkt, hvor Darth Maul havde iværksat en operation på Naboo for at ødelægge Jedi'erne, havde Damaskus taget aktive skridt til at orkestrere en ny krise. Ved at kontakte lederne af Corporate Union, Guild of Commerce, Techno Union og andre selskaber, overbeviste Damaskus dem om republikkens ondskabsfulde handlinger over for deres verdener. Palpatine, efter at have sikret sig sit valg som den Galaktiske Republiks øverste kansler, besluttede, at det var på tide at fuldføre den store plan alene. Efter at have lært af Plagueast alt, hvad han havde brug for, og efter at have brugt sin herres forbindelser til at opnå den eftertragtede stilling, betragtede Palpatine den aldrende Muun som intet andet end en hindring. Plagast derimod så ud til at have fuld tillid til sin lærling.
  Desuden døde Darth Maul, og to-reglen blev automatisk genoprettet.
  Der var stadig meget arbejde og tid forude, og Darth Sidus havde simpelthen ikke mulighed for at uddanne en ny elev.
  Så hvorfor eksisterer deres tandem ikke i et par år mere - indtil Jedi-ordenen endelig er ødelagt?
  Men det vigtigste var ikke det. Plagast afslørede endelig en frygtelig hemmelighed: "det er ham, der er den rigtige, biologiske far til Palpatine - Witt Thaler."
  Ja, hans mor, en meget smuk bondekone, vendte hovedet på den rige købmandsherre Damaskus. Og han kunne ikke rumme lidenskaben.
  Generelt falder evnen til at reproducere afkom kraftigt efter initiering i Sith. Og så held - du har en søn! Og så dygtige og begavede ikke kun i styrke, men med et enestående politisk talent.
  Dette var den vigtigste grund til, at han reddede den unge mand. Det er meget mere behageligt at give sit eget blods arbejde videre. Selvom på grund af det faktum, at Sith på højt niveau blev næsten steril, blev familiebånd aldrig betragtet som de vigtigste.
  Plagast følte dybt ... Måske besluttede han virkelig, at hans egen søn ikke ville røre ham.
  Men det er netop det, der fik Darth Sidious til at handle. At begå sådan en forbrydelse som mordet på sin egen far er enhver Sith-mesters drøm.
  Aftenen før valget optrådte Damaskus for første gang i årevis, udelukkende med senator Palpatine: sammen deltog de i premieren på en ny produktion af Mon Calamari i Galactic Opera House. Efter introduktionen trak de to Sith Lords sig tilbage til Damaskus penthouse i Kaldani Spire-bygningen for at fejre Palpatines forestående succes. Palpatine gik rundt om læreren med vin og øvede sig til den kommende tale i Senatet.
  Plagast, bedugget, fortalte Palpatine, at hans eksperiment med Magochlorians havde været mere end vellykket. Drengen Anakin vandt løbet, og vigtigst af alt formåede han at deaktivere en hel hær af kamprobotter. Det betyder, at drengen er begavet i styrke mere end alle dem, der lever i universet. Ud over at danne par med drengen, lykkedes det ham at inseminere med magochlorianere og en repræsentant for Togruta-racen. I betragtning af, at repræsentanterne for denne humanoide, men ikke-menneskelige race, er fattigere end mennesker i form af Magohlorians, men samtidig er procentdelen af Jedi blandt dem, med et mange gange mindre antal end mennesker, meget høj, derefter ...
  Den nye pige Ahsoka Tano vil i fremtiden være i stand til at opnå ekstraordinære, hidtil ukendte spidser af færdigheder. Kombinationen af alternative måder at opfatte Togrutas kraft på og overfloden af Magochlorians - kan give anledning til et virkeligt mirakel af menneskeskabt natur.
  Hvad er det næste? Han vil fortsætte eksperimenter og skabe en ny race af mennesker - lige i styrke med guderne. Og han vil være i stand til at syntetisere væsener på et endnu højere niveau end Magohlorierne - theochlorians, som vil tillade Sith at ændre universets fysiske love og måske skabe nye universer!
  Der var noget at blive skræmt og forundret over af den sorte herre.
  Efterhånden som han blev fuld, faldt Plagast ind i en drøm for første gang i mange år, og efter et par øjeblikke bragte Sidious, efter at have tøvet (måske er det bedre blot at skære hovedet af med et sværd?), en strøm af kraft ned. lyn mod læreren.
  - Din far vil svare for alt! For at have forladt mig, for at lade mig leve gennem et helvedes år i de torturerede kongelige kældre! Hvorfor han fik mig til at dræbe min eneste sande kærlighed Carolina!
  Den sorte Sith brølede og spyede lyn mod sin forælder. Han hadede ham virkelig.
  Darth Sidious nød plagasts smerte og torturerede ham langsomt ihjel, og han, da han blev udmattet ved hjælp af styrken, kunne ikke gøre noget og døde.
  I de sidste sekunder sagde den sorte herre:
  "Du tabte dette spil den dag, du besluttede at lære mig at regere galaksen. Du har din far ved din side - eller mere præcist, under din hæl. Du var min lærer, far - ja, for det vil jeg fortælle dig for evigt , må han være evig taknemmelig, men du bliver aldrig min herre."
  - Palpatine sagde farvel til den døende og brændende i lynstyrkernes ild Darth Plagast.
  Og således afsluttede Sith-opfinderen sit turbulente liv. Og med ham vendte siden af den universelle historie.
  Men der var to nye, store kreationer: Ahsoka og Anakin, samt en elev, der formåede at opnå magten over galaksen og besejrede Jedierne.
  Luke Skywalker var således oldebarn af Palpatine og søn af Darth Vader.
  Derfor kunne den sorte herre af Sith ikke give ordren, tage og ødelægge sin direkte efterkommer, begavet i styrke. Desuden, hvad man end måtte sige - Luke er hundrede procent menneske, og hans egne børn er halvt Togruta. Men kejser Palpatine havde allerede indført love, der begrænsede ikke-menneskernes rettigheder og søgte generelt at etablere racistiske love i den nye stat.
  Faktisk, når først mennesker er den mest talrige race i galaksen, og kejseren selv er en mand, såvel som hans følge, så er hård racisme og ydmygelse af andre racer helt i Siths ånd. Elsker at undertrykke og dominere.
  Stormarskal Tarkin har udviklet en hel teori og ideologi for at retfærdiggøre racisme...
  Men de arvede tronen, kun halvdelen af folket. Også selvom Ahsoka fik bugt med de grimme vækster, og hendes kamæleonskind ser smuk ud.
  Kejseren sendte specifikt sine børn for at ødelægge livet på planeten Shilo, hvor togrutaerne boede. Og den sorte herres afkom opfyldte dette med glæde.
  De tjente fra undfangelsen og kendte kun den mørke side af kraften. Palpatine gjorde i sin ungdom gode gerninger mere end én gang. Og hvis han kom ind i torturkælderen, hvis han ikke var løbet ind i Plagast, ville han aldrig være blevet den største morder i galaksen.
  Ja, hans børn gjorde ikke gode gerninger, de gjorde gerne noget ondt. Men af en eller anden grund er det netop det, der er ubehageligt for kejseren. Tolya og i ham døde godheden ikke til enden. Toli Palpatine mente, at det var umuligt at blive en rigtig Sith uden at kæmpe med sig selv, når man besejrer den lette side i sig selv.
  Hans børn tog det ondes tjeneste som en given ting, som den mest naturlige ting i universet, uden at opleve psykiske kvaler og anger.
  Men Palpatine kæmpede med sig selv, og kun de almægtige guder ved, hvad det kostede ham at dræbe Carolina.
  Desuden turde kejseren ikke dræbe sin mor. Plagast havde tilsyneladende også en følelse af hengivenhed for hende, og rejste aldrig et sådant spørgsmål.
  Og Palpatines mor er stadig i live, og på trods af at hun for længst har passeret over hundrede år, ligner hun slet ikke en dyb gammel kvinde. Tværtimod virker hun yngre end sin søn, en stærk blondine - ikke mere end tredive år gammel af udseende. Efter sin løsladelse fra hårdt arbejde bosatte hun sig i en fjerntliggende provins og begyndte hekseri der.
  Ja, en almue, en bondekone, men også en usædvanlig kvinde, som blev ændret i hendes genetik. Ellers ville hun næppe have kunnet blive gravid af den sorte herre.
  Barfodet, kun i lændeklæde, med en tynd talje som en ung piges, arbejdede hun hårdt i marken, og om natten dyrkede hun hekseri. Men da Witt boede hos hende, gemte hendes mor sine studier og viede ikke sin søn til noget.
  Sandt nok lod hun det glide et par gange: at hun nok ville være bestemt til at begrave ikke kun sine kære, men også deres børn og børnebørn.
  Palpatine besøgte sin mor for kun et år siden - da det var nødvendigt at dække Naboo fra et oprørsangreb. De ledte også efter hemmeligheder på den sorte kejsers hjemmeplanet. Måske ville de kende hans svagheder eller finde slægtninge?
  Kejseren havde en halvbror. Her ofrede Palpatine det til de mørke kræfter kort før krisen i Naboo - hvordan skal man sige, at heldet smilede.
  På dette tidspunkt havde broderen allerede fået børnebørn, så Darth Sidious forventningsfulde taktik var berettiget. Endnu flere ofre, og genopfyldning af pantheonet af myrdet indfødt blod.
  Så ville han på samme tid, og gøre sin mor færdig. Men Palpatine forventede at møde den gamle kvinde: men hans mor havde slet ikke ændret sig i de lange år med adskillelse. En pigeagtig, muskuløs figur, meget mørk af solskoldning og glat hud, et smukt ansigt med en mandig hage. På afstand kan hun generelt forveksles med en pige, men tæt på er hendes ansigtstræk synlige: ret moden, dannet, og hun er mindst tredive år gammel. Og hvis du ser ind i smaragd-safirøjnene, vil det virke endnu mere.
  Witt Thaler, der ikke forventede, at hans mor ikke er så simpel, som det ser ud til, blev chokeret og nægtede at dræbe, eller, som han kaldte det, ofre til de mørke kræfter.
  Han fandt ikke i sig selv dengang modet til at sige i det mindste et par ord med troldkvindemoderen og skyndte sig for at undgå kontakt. Moderen har måske genkendt sin søn, men hun lod også som om hun var kold og ligeglad.
  Og under det sidste besøg i Naboo dukkede hun op i det øjeblik, hvor den kejserlige konvoj fløj i et baghold. Palpatine blev næsten begravet i paladset, men en barfodet kvinde viste sig for ham, hvilket indikerer en skjult udgang og viser, hvor et andet oprørs baghold var placeret.
  Så udvekslede de et par sætninger med hende.
  Den usvigende mor lagde sin hånd på Palpatines pande og sagde bittert:
  Hvor kom du slemt til skade, søn. Der er ikke en eneste genkendelig funktion tilbage i dig!
  Darth Sidious svarede vredt til sin mor:
  - Jeg ligner kun en dyb gammel mand! Faktisk har min krop længe levet ikke efter menneskelige love. Og jeg er stadig i stand til at besejre enhver jedi med sværd. Og perioden for mit køds fysiske eksistens vil vare mere end et århundrede!
  Den unge mor nikkede til sin skrumpede søn.
  "Har du besluttet at forlænge din fysiske eksistens ved at blive en vampyr?" Selvfølgelig har vampyrer fordele i forhold til mennesker. Bortset fra behovet for at drikke blod tre gange om dagen og undgå sollys. Men det her er ikke livet!
  Kejser Palpatine blev fornærmet af sin mor og ville endda slå hende, men holdt sig tilbage. Han mumlede vredt:
  "Jeg er stærkere, end jeg var, da jeg var ung, sværere at dræbe med andet end sterling sølv. Og i enhver sol kan du bære et behageligt jakkesæt med filtre, og kunstigt lys er ikke farligt for mig.
  Her blev Darth Sidious' tone blødere.
  - Det er bedre, fortæl mig, hvordan du, som en simpel mand, formåede at bevare din ungdom?
  Lada Thaler med et sødt, hvidtandet smil svarede:
  - Hele mit liv gik jeg barfodet på Naboo, arbejdede hele mit liv, spiste sund mad, drak kun juice og mælk. Altid udendørs - væk fra byen. Jeg besøgte hovedstaden kun én gang, og derefter i lænker, da de bragte mig for at høre dommen. Og der igen til landsbyen med en hakke!
  Jeg fører den sundeste af alle mulige livsstile, og hvorfor skulle jeg ældes?
  Palpatine var ikke engang vred denne gang, han følte sig lidt sjov, og ganske logisk bad han om afklaring:
  - Millioner af bondekvinder lever på samme måde som dig, men det forhindrer dem ikke i at blive grimme gamle kvinder i modsætning til dig. Hvad er hemmeligheden - fortæl mig!
  Mor svarede med nedladende tonefald:
  - Det vigtigste spørgsmål er, hvorfor bliver en person gammel? Cyklussen i naturen er evig, og den menneskelige krop ligner en sådan cyklus. Objektivt set er der ikke noget i selve menneskekroppen, der skal blive gammel. Den ungt udseende kvinde standsede og fortsatte med en gudindes selvtillid. - Det handler om at tænke og tro. Tro på, at alderdom er unaturlig, og evig ungdom, tværtimod, er et mønster, og du bliver ikke gammel!
  Palpatine var ikke helt enig i dette:
  - Ikke kun mennesker ældes, men også metal, genstande, rumskibe, kamprobotter. Hvorfor tror du, at en person er i stand til at undgå dette ved en indsats af vilje og tro?
  Den unge kvinde svarede selvsikkert:
  - Den menneskelige krop er i modsætning til metal et fornybart system. Celler kan dele sig og forny sig selv i milliarder af milliarder af år. Enhver videnskabsmand vil sige, at stammen i kroppen vil vare i millioner af millioner af liv. Du skal bare lære at gøre en essentiel lille ting - også at regenerere og forny nerveceller. Så bliver udødelighed en realitet!
  Palpatine spurgte indbydende:
  - Og hvordan gør du det mor?
  Kvinden lo og svarede hviskende:
  Hvorfor skal en vampyr vide det? Og så i dette kød vil du strække dig fem eller seks århundreder. Og du vokser en vidunderlig forandring ... Har du stadig brug for at mestre hemmeligheden om evig ungdom. Især i betragtning af din egoisme?
  Darth Sidious hvæsede som en kvalt slange og trak sit karmosinrøde blad.
  - Jeg kan ofre dig til de mørke kræfter!
  Moderen så uden skygge af landet på sin søn-kejser. Hun svarede med et endnu bredere smil.
  - Dette offer vil ikke hjælpe dig i din kamp! Selvom jeg er en blodig tyran, redder mine bønner dig fra døden. Om et år vil du gå langs kanten af afgrunden. Og kun din mor kan redde din sjæl fra helvede!
  Palpatine gav efter og viftede afvisende med hånden.
  "Okay, som du sagde, vampyren har stadig fem eller seks århundreder tilbage. Og der finder jeg måske ud af en mere effektiv måde at forlænge livet på. Desuden udføres der allerede eksperimenter for at indgyde ånden i klonen!
  Mor kyssede Palpatine farvel og ønskede ham held og lykke. Hun duftede så frisk og behagelig. Og Darth Sidious længtes - der er en skønhed i det gode.
  Ondskab er ond, og det er ekstremt trættende at leve, når der er mørke og glubske sjakaler. Nogle gange vælter frygten ind... Smertefuldt og forfærdeligt.
  Desuden ønskede kejser Palpatine at blive efterfulgt af sitherne, som ikke er ren ondskab, og at efterfølgeren kunne bringe i det mindste noget kreativt ind i en rummagts liv.
  Luke Skywalker er et hundrede procent menneske, og dette er hans betydelige plus.
  Derudover flød Anakins og Palpatines blod stadig i ham. Og at bringe denne dreng til den mørke side krævede en seriøs indsats.
  
  
  DJÆVLENS FØDSEL
  Hvordan blev Palpatine - en beskeden ung mand, en fremragende studerende og kendetegnet ved eksemplarisk opførsel, legemliggørelsen af det universelle og onde og skiftede til den mørke side af kraften?
  Livet på planeten Naboo var relativt godt - et mildt klima, generøst land, næsten ingen oprør og krav om forandring. Regeringsformen er et konstitutionelt monarki ... Men kongens magt er stor, hans dekreter er lige i kraft med love, og kun Padla Amidala blev ændret for at begrænse både monarkens regeringstid og hans beføjelser.
  Palpatine, i sin ungdom, er en meget smuk, slank og selvfølgelig fysisk udviklet ung mand, han vandt de interplanetariske konkurrencer i Aviaball. Det var da, at Palpatine, som blev inkluderet i Naboo-holdet i allersidste øjeblik, følte en følsomhed over for kraften. Han så på forhånd pulsarernes flyvninger og asteroidernes sving i det mest komplekse virtuelle spil. Og han indså, at han kunne mærke, hvornår det var tid til at slå et fatalt, afgørende slag. Og så var hans navn noget anderledes: Witt Thaler. En almindelig mor og en ukendt far. Sandt nok, takket være hans medfødte evner og hårde arbejde, lykkedes det Witt at komme ind på det gratis fakultet på et prestigefyldt college. For at gøre dette var det nødvendigt at indsamle en meget høj score.
  På bekostning af sin far, hans meget smukke og kurvede mor, sagde han, at han var en ædel herre, måske endda blandt de velfødte Jedi.
  Men hun kunne ikke navngive ham. Witt gjorde dog forskellige antagelser i sit sind - måske er hans far generelt en kejser fra en nabogalakse?
  Selv som barn følte Thaler - fremtidens Palpatine, evnen til at læse en lukket lærebog - i papirform eller en elektronisk bog - alligevel. Han imponerede sine venner med evnen til at forudsige udfaldet af sport, eller vandt gåder på en tur - som den gemt i en knytnæve.
  Men det var i dette spil, at han indså, at han havde en sjælden gave. Den opsigtsvækkende sejr gjorde Witt Thaler til Naboos helt, og... Nå, ligesom i et eventyr førte det til, at den smukkeste pige, prinsesse Caroline Amidala, blev hovedkulds forelsket i ham.
  Og Witt selv følte med sit unge, varme blod en bølge af sympati og gensidighed. De forelskede sig i hinanden til vanvidspunktet, og den officielle arving til tronen, Carolina Amidala Naberri, blev gravid fra en almindelig dreng.
  Kongen var rasende. Ifølge skik og brug på planeten Naboo er abort strengt forbudt, men kronprinsessen og hendes afkom blev frataget retten til tronen. Witt Thaler skulle efter alvorlig tortur henrettes på den mest smertefulde måde. Og Carolina blev efter fødslen af et barn sendt som slave til plantagerne. Der er en prinsesse: barfodet, i kun en laset tunika, måtte hun arbejde hårdt sammen med andre fængslede piger. At overnatte i en barak, på bare brædder og spise simpel, groft mad. Den kommende dronning blev slået med en pisk af tilsynsmændene, hvis hun arbejdede endnu en lille smule langsommere.
  En af straffetyperne er at hænge slaverne på stativet og kildre de bare hæle med faklens flammer.
  Witt selv blev tortureret i fangehullet. De torturerede mig grusomt, subtilt, men meget professionelt, og forhindrede mig i at miste bevidstheden eller dø for tidligt.
  Witt Thaler gik gennem tusind cirkler af helvede. Han blev tortureret i et helt år før hans henrettelse. Og så skulle han blive spist levende foran millioner af Naboo-beboere af en rotteflåt.
  Men under henrettelsen eksploderede pludselig monsteret... Og da røgen forsvandt forsvandt Witt Thaler sporløst. Mange tog dette som et tegn fra oven og faldt på knæ. Og kongen vaklede, hans ansigt blev blåt - han fik et slagtilfælde.
  Og forkrøblet af mange måneders tortur vågnede Witt op i en fugtig grotte, dækket af lyse planter. Det var meget smertefuldt for ham, men samtidig vendte følelsen af rasende styrke tilbage. Af en eller anden grund kunne Witt under torturen i torturkælderen ikke bruge sine evner og brænde bødderne.
  Selvom det synligt repræsenterede en ild, der fløj ud af sig selv, et udbrud af pulsarer og strømmer fra et forfærdeligt plasmapistolvåben (forbudt i den gamle republik - på grund af dets ekstremt store ødelæggende kraft!). Men så vendte følelsen af styrke tilbage.
  Og de dybe sår, som bødderne påførte, helede langsomt, men sikkert.
  Ved siden af Witt var der en dåse med næringsstofblanding, og han absorberede den nu og da og faldt i søvn.
  Her drømte han for eksempel ... Vrangforestillinger og på samme tid heroisk;
  At fortære et lig var en hurtig proces, mutantløven havde travlt, så længe kødet var frisk og varmt. Da han endelig var færdig, stod skelettet tilbage. Adskillige sorte krigere i klæder, bevæbnet med tryllestave, drev ham væk og samlede derefter skelettet op.
  - Den tapre gladiator, der døde en tapper død, vil blive begravet efter lokal skik med al ære. - Kommentatoren meddelte i en entusiastisk tone.
  - Fantastiske! Ikke så dårlig en slutning! - Sagde den fremtidige rumkejser. Witt er stadig en ung mand i en drøm, det ser ud til, at han er i sin nære fortid.
  Og den ukendte kommentator blev ved med at kvæle i rasende glæde:
  - Og nu annoncerer vi fortsættelsen af konkurrencen. I øjeblikket kan enhver i offentligheden bekæmpe dræberløven.
  Witt Thaler rejste sig straks op og råbte gennemtrængende:
  - Jeg vil have!
  - Det er forståeligt, at man vil sone sin skyld over, at man ikke satsede på en person. - Prinsesse Caroline Amidala drillede ham.
  Den unge mand råbte i raseri:
  - Og i så fald! Et dyr, der dræbte en person, er ikke værdigt til at leve!
  - Men du har konkurrenter, se her. - Prinsesse Caroline pegede på det opstandne udyr, der lignede en opretstående krokodille med næsepartiet af en elefant. Denne fyr vil også gerne kæmpe!
  Kommentatoren meddelte:
  - Så to personer udtrykte på én gang et ønske om at være med i kampen, så først skal de kæmpe mod hinanden.
  Offentligheden hilste denne beslutning velkommen, flere briller og mere blod!
  Warrior Witt kiggede på monsteret med en kuffert dækket med skællende rustning, i de allerførste sekunder sugede det ubehageligt i maven. Så overvandt den unge mand spændingen, selvom fjenden utvivlsomt var farlig.
  - Du får et standardvåben! - Meddelte kommentatoren med en kuldegysning i stemmen.
  Krigerne bukkede efter skik og brug. Så fik de et sværd og et skjold. Så ventede Witt endnu en overraskelse, han fik et sværd på sin højre hånd, og fjenden modtog to på én gang, idet han tog det andet våben i hans bagagerum.
  - Det er ikke fair! - protesterede den unge mand. - To klinger mod en.
  - Det her er Ligsugeren, han bruger altid sin næse i kampe. Sådan en skik! - En usynlig kommentator svarede, uden at skjule foragten i stemmen, våbnene blev overdraget af smukke, næsten vægtløse piger, meget lig nymfer. Da han så på dem, følte Witt (den fremtidige Palpatine) et lidenskabeligt ønske, og han skammede sig meget over, at hans spænding ville blive bemærket. Så han talte med vrede.
  - Så giv mig et andet sværd i stedet for et klodset skjold. - Jeg vil ikke være en fjols.
  - Du har sådan en ret! - Sagde, let podrev, kommentator.
  Nymfen rakte det andet sværd til den unge mand og sagde med patos:
  - Kæmp til ridder, fornærme ikke æren.
  Kommentatoren meddelte igen:
  - Retten til at dræbe eller benåde tilhører en fighter, der ejer et sejrrigt våben! Og også til offentligheden. Det synes jeg skal tages i betragtning.
  - Jeg vil helt sikkert gøre den vovede smukke mand færdig. - sagde Corpsesucker.
  - Uden at smede en hammer, splitter du ikke slottet! - Talte, vittig aforisme Witt.
  De rejste sig, krokodilleelefanten var meget større end fyren, og begyndte at vente på signalet.
  Let som en fjer fløj nymfen hen til ham og kyssede den unge mand på den rosenrøde kind.
  Witt rødmede og tog et halvt skridt, i det øjeblik lød signalet til kamp. Ligæderen styrtede mod ham og viftede med sine sværd, han forventede at tage det uforskammet. Den unge mand var på vagt, og hoppede til siden, og på vej ud sparkede han. Slaget faldt på skjoldet, det ringede med en grim lyd.
  - Hej knægt! Pas på dine sko, de er smukke.
  Unge Witt fortrød virkelig, at han ikke tog sine sneakers af, de var en gave til hans fødselsdag, usædvanlige farver og på trods af deres stærke hud ønskede han ikke at forkæle dem. Han er søn af en fattig kvinde, kære gode sko. Og han Witt er stadig en dreng, så han tøver ikke med at gå barfodet.
  Slaget fortsatte, så bemærkede den unge mand, at fjenden meget behændigt ejer hans kuffert. Hvor hurtigt sværdet bevæger sig, mens armene ikke er så mobile, og endda overlegenheden i længden.
  - Hele mit liv har jeg drømt om at ride på en elefant, ikke at slås. Du er allerede ulækker.
  Som svar lyder et hæs knirken:
  - Hvad en person ikke kan lide. Så ringere er din race.
  Witt fortsatte med at ændre banen, gjorde mod mølleren, et af de effektive tricks
  Kendo, men tilsyneladende kom en dygtig fighters herlighed ikke til hans modstander forgæves. Han formåede at parere alt og tildelte endda følsomme slag selv. Her ramte et af angrebene for eksempel Witt i brystet, T-shirten blev klippet, den unge mand lavede et backflip og undgik næppe et alvorligt nederlag. Den dobbelthovedede russiske ørn blev beskadiget, skåret i to.
  - Det er en bastard! - sagde Witt og udførte "Butterfly"-teknikken, men igen viste alle angrebene sig at være det
  frastødt. - Nosed djævel.
  Han blev såret igen, kløede sig i armen og slog derefter i skulderen. Witt trak sig tilbage, indså han pludselig, at han håbløst tabte slaget, stillet over for en mere dygtig fjendepartner end ham selv. Desuden var den unge mand endnu ikke så erfaren i kendo.
  Prinsesse Caroline var også bekymret:
  - Jeg er det sidste fjols, der ikke stoppede min kæreste. I dette univers er han fuldstændig
  Alien, og lægge hovedet er ikke kendt om hvad.
  Hun ville springe ud af arenaen. Her dukkede der, som heldet ville, en kendt troldmand op.
  - Sikke en skønhed, det er ikke for ham at skyde fra en pind eller vifte med benene. Jeg kender Corpsesucker! Hvad, han vil helt sikkert dræbe, og endda håne liget. Så uanset om du kan lide det eller ej, bliver du nødt til at overgive dig til mig.
  - Aldrig! sagde prinsesse Caroline.
  Troldmanden fra den mørke side af kraften hvæsede:
  - I dette tilfælde kan du blive solgt til regimentet, og du vil tjene tyve soldater om dagen. Eller tværtimod til Herrens harem, hvor der er tusindvis af jer, og I vil visne af melankoli og afholdenhed.
  Prinsessen brølede modigt:
  - Jeg bliver en kriger!
  Troldmanden kaglede:
  - Du er en skrøbelig pige, der ikke ejer elementære trylletricks. Ja, du vil blive forbrændt i det første slag.
  Carolina blev fornærmet:
  - Master of Glory vil lære mig! Og ja, jeg er fysisk stærk!
  Troldmanden fnisede modbydeligt:
  - Master of Glory? Og ja, hun er egoistisk. Det er usandsynligt, at hun vil lykkes med noget værd. Så jeg kunne gøre dig til en kone og give mine færdigheder videre som indfødt.
  Prinsessen smilede ironisk.
  - Vil du blive en gud?
  Troldmanden brølede pompøst:
  - Hvorfor ikke! At jeg er værre end andre ansøgere?
  Karolina sagde oprigtigt og med et udtryk for foragt:
  - Du er ulækker. Jeg vil hade din berøring.
  Fristerens øjne blinkede med et karmosinrødt lys.
  - Jamen, det skal jeg huske.
  Mens de snakkede, voksede Witts sår. Den unge mand trak sig tilbage, han begyndte allerede at føle sig svimmel af blodtabet. Ligsugeren lavede endnu et udfald, et frygteligt sving skar næsten hovedet af, skar fyrens kind.
  - Han sagde bastarden. - Under kampene løsnede velcroen på en af hans sneakers.
  Og skoene passer næsten ikke. Men en dygtig ung mand blev ramt af inspiration og sprang skarpt op. Han viftede med benet, og sneakeren fløj som en sten fra en slynge ind i næsen på Lig-æderen og ramte den besatte hæl med nitter i øjet. Han hylede, distraheret et sekund.
  Witt udførte et af de sværeste Jedi Kendo-bevægelser, Triple Fan, og skar monsterets stamme af. En fontæne af blod sprøjtede ud, og Corpse Eater trådte tilbage med benene vidt fra hinanden. Dens hals bøvsede et frygteligt brøl.
  Witt gloede rasende.
  - Fjenden er på randen af total udslettelse! Jeg vinder!
  Den unge mand angreb fjenden, med et sværd var han ikke forfærdelig. Ligsugeren trak sig tilbage, vaklede og missede slag. Snart fik han flere alvorlige sår og tabte sit sværd. Så reagerede han kun krampagtigt og drejede skjoldet. I begejstring udførte Witt en højgaffelteknik, hvor han stak fjenden først i hovedet, hvorpå han formåede at reagere, og derefter i maven. Punkteringen var dyb, og tarmene kom ud. Så, da han så, at fjenden endelig var svækket, udførte Witt en "børste"-teknik og gennemborede hans kranium. Han kollapsede død.
  - Fighteren Witt, med tilnavnet spøgelset, vandt. Hans modstander, Trubosos, der smadrer stammen, er næsten død. Nu har den vindende unge mand ret til at gøre ham færdig eller ej.
  Publikum var støjende, en del af væddemålet vundet og en del tabt, men alle var ekstremt tørstige efter blod.
  Forenet, i en vild impuls og et vanvittigt skrig:
  - Slå ham! Skær hovedet af og hæng på en pæl! - De råbte. "Det er kutymen at håndtere taberne.
  Witt rystede på hovedet, i kampens hede kunne han stadig dræbe, og så da det hele var forbi, forsvandt hans raseri. Skær hovedet af koldt blod, og stadig misbrug det er ikke i hans regler. Den unge mand bøjede sit lyse hoved og sagde bestemt:
  - Nej, jeg vil ikke dræbe et hjælpeløst væsen.
  - Ødelæg det! Afslut det! - Publikum fortsatte med at råbe, og forskellige lemmer sprang op. Og hviner - Giv os glæde!
  Den fremtidige kejser Palpatine viste uhørt adel:
  - Fjenden er besejret, og endda forkrøblet, hvad har du ellers brug for!
  - Din ven er dum. Da han efterlader Corpsesucker i live, gør han sig selv til en dødsfjende.
  Han vil ikke tilgive ydmygelsen og tabet af stammen. - Sagde troldmanden med en rusten hvæsen. Hvorfor er du dum. Skrig ikke, gør det færdigt?! Han vil lytte til dig!
  - Jeg har fået blod nok! - svarede pigeprinsessen. - Og hvorfor er I alle sammen så grusomme? Er der virkelig ingen anden måde at have det sjovt på?
  Troldmanden, hvis forklædning var skjult under en kappe, hvæsede:
  - Men som?
  Caroline, der næsten ikke skjulte sin irritation, svarede:
  - Sange, for eksempel at lytte! Eller udførelsen af kunstneriske numre, alle former for underholdningsprogrammer, det er muligt med dyr.
  Troldmanden, hvis ansigt er skjult, men de brændende hoveder stadig skinner gennem mørket, sang:
  - Hvad er det for en skamplet? Nej, det er ikke interessant! Alle mulige bøvler og bøvler kan ikke erstatte skuet af blod.
  Prinsessen grimaserede sit ansigt.
  - Virkelig?
  Troldmanden brølede rynkende og funklende:
  - Og hvad med sangerne med deres fortinnede struber. Ved hjælp af magi og trolddom kan du genskabe enhver musik og stemme. Vi kan gøre det. Og hvis vi vil, så vil de nøgne houris danse.
  Troldmanden holdt en lang, kløet finger op.
  -Nej, seriøs gladiatorkamp er bedst.
  Prinsesse Caroline var meget uenig i dette, men gjorde ikke indsigelse.
  Witt Thaler modtog penge for kampen, mens han skar noget ned på konkurrencerne. Så måtte den unge mand, som endnu ikke var gået fra det forrige slag, og de sårede kæmpe med
  Løve mutant. Men hvis rovdyret havde helet alle sårene ved hjælp af magi, så kom den unge mand ud i friske snit. Witt tog sin afskåret T-shirt af og tog sine sneakers af, lagde dem forsigtigt til side og tog et sværd i begge hænder. Halvnøgen i oprullede jeans virkede han særligt smuk for prinsesse Caroline. Brede snit var synlige på aflastningskroppen. Drengen trak på sine senede skuldre og forsøgte at få smerten til at tjene hans raseri. Hans bare fødder mærkede den varme overflade af det kunstigt opvarmede gulv.
  Witt Thaler udgav et kys. Publikum klappede i hænderne.
  Stønnede højlydt:
  - Du behøver ikke at introducere kæmperne! Lad kampen være interessant!
  Løven sprang uden at vente på buglen og forsøgte at lirke fjenden med sabelhugtænder. Det lykkedes ham ikke, studsede, Witt formåede at ramme ham med en hæl i øjet. Dyret blev rasende, sprang frem og snublede på sværdkanten. Her var gladiatordrengen allerede overrasket - blodet, der tidligere var rødt, blev grønt.
  - Fra hvad alt det her? - Spurgte den overraskede prinsesse Caroline.
  - Det tyder på, at udyret er blevet mere ihærdigt og stærkt, tilpasningsevnen er steget. - Troldmanden svarede i en dyster tone.
  Pigen lavede en utvetydig konklusion:
  - Det her er slemt!
  Troldmandens stemme blev meget mere munter:
  - Hvorfor! Din kæreste er en fantastisk fighter, det er bare det at bande vil være mere interessant.
  Drageløven fortsatte med at hoppe og ignorerede blodet, det var meget hurtigt, og de unge havde knap tid til at undvige. Her lavede Witt saltomortaler og hoppede: som en akrobat, så dykkede han som en loach, rev han løvens mave op. Den fanged terminator syntes ikke at være opmærksom på dette og fortsatte med at forfølge den unge mand rundt i ringen.
  - For pokker! - sagde Witt irriteret. - Dig, at klingen ikke tager.
  Fra tabet af blod begyndte den unge mand at blive træt. Med et præcist udfald lykkedes det ham at gennembore øjet på en løve, men selv med det ene øje forblev rovdyret farligt, og efter at have fanget øjeblikket skar han smerteligt sin kløede pote ind i ribbenene. Kløerne efterlod seks dybe striber.
  - Det er en bastard! Riv kødet af! - kurrede den unge mand.
  Det så ud til, at løven i lang tid skulle være svækket af blodtabet, men hans angreb blev hurtigere og hurtigere. Flere gange gennemborede hugtænderne næsten pressen, og en gennemborede Thalers brystmuskel og kradsede den slemt. Den unge mand vaklede, og hans tænder blinkede over ham,
  sidder fast i hans skulder. Witt var svedig, blodig og formåede at glide ud og endda skære halsen over med en klinge. Dyret blødte, hovedpulsåren var brækket, men mistede ikke fart.
  - Du er som en zombie, uanset hvor mange reaktioner. Måske er du ikke den rigtige løve. - Sagde den unge mand.
  Han gjorde et forsøg på modangreb for at slå det sidste øje ud, men missede og efterlod endnu en blodig streg på næsepartiet. en løve
  potede ham igen.
  - Hvor kommer disse fra? - I desperation slog den unge mand med al sin styrke sin modstander på hugtandsablen. Fra et stærkt stød revnede knoglen, og der kom hvid saft ud af den.
  - Ege! - Med en yderst tilfreds tone, sagde troldmanden. - Din ven ser ud til at have besluttet sig for at slibe klingen, under alle omstændigheder kan man mærke en alvorlig arrogance.
  - Hvad vil du have? Vitka er et klogt barn. - svarede prinsesse Leia temmelig spindende.
  Det næste slag, huggede endelig hugtænden af. Dyret begyndte at snurre, på stedet, som om det havde mistet orienteringen. Witt pressede på, hans slag blev mere og mere skarpe, da han så, at mutantløven svømmede, tilføjede den unge mand energi.
  - Hvilket løvekød, kan du ikke lide det! - Råbte en modig fyr.
  - Besejr ham Vitek, du er så sexet. Prinsesse Caroline skreg.
  Den unge mand ramte den anden hugtænd, da målet var bekvemt. Fra første gang bukkede knoglen ikke under, og jeg måtte tilføje den. Til sidst faldt dette punkt sammen, løven var tydeligt målløs.
  - Hvor er du nu uden hugtænder bare en stor kat, dømt til døden! - Sagde rasende Witt.
  Skæren af tænder og stønnen var hans svar. Kampen fortsatte på en bøvlet måde, løvedragen bevægede sig angiveligt angribende, men dens bevægelser mistede deres skarphed. Drengen mærkede til gengæld en bølge af styrke
  konstant modangreb og til sidst gennemborede det sidste øje. Denne gang ser bladet ud til at være gået meget dybere og nået til hjernen.
  - Bravo, våd det! råbte prinsesse Caroline.
  Hele salen var med i kor.
  - Gør ham færdig, gør ham færdig!
  Den unge gladiator sparkede igen med foden og sprang bag ryggen og sparkede fra en rundkørsel. Den mutante løve så ud til at miste orienteringen og prikkede næsepartiet flere gange. Til sidst, da drengen vænnede sig til det, kastede han bladet ind i brystet og forsøgte at gennembore ham dybere, helt til hjertet. Klode poter slog ind i ribbenene, kradsede dem og gennemborede derefter kødet, men Witt løsnede stædigt ikke bladet, selvom han bogstaveligt talt blev revet i stykker. Her var alt allerede afgjort af testamentet, kløerne fortsatte med at ridse og rive det unge kød.
  - Drop det! Prinsesse Caroline gøede. Hendes gråd forblev alene.
  - Bring det til ende! - Publikum brølede.
  Endelig trængte den rasende Witts klinge ind i hjertet, og udyret tav, da det for sidste gang havde slået kløerne over det langmodige kød.
  - Nå, det ser ud til alt! Den unge mand åndede ud. - Mørkets væsen bliver kastet i støvet.
  Det meddelte troldmandens kommentator.
  - Igen var vinderen Witt - dødens spøgelse; arenaens stigende stjerne. Han vil modtage den præmie, han har tjent.
  Ved denne sætning forsvandt Thalers syn som tåge, da en kraftig vindtunnel blev søsat.
  Og fra denne dis kommer gennem ... en kraftig, høj figur af en mand eller et menneskelignende væsen i en hætte. En knirkende stemme lyder, meget lig den troldmands stemme i en drøm.
  - Du kæmpede godt Witt... Jeg ser en født krigers evner i dig!
  Thaler rejste sig. Under søvnen helede hans sår næsten, og arrene blev blege og blev mindre mærkbare.
  Den unge mand sagde og rakte hånden ud til manden:
  Jeg takker dig for at redde mig, sir...
  Manden kastede groft sin unge håndflade tilbage og hvæsede:
  - Nej tak! Al taknemmelighed fører til barmhjertighed og svaghed!
  Witt fremtvang et smil og mumlede:
  - Men du reddede mit liv ... Så jeg må på en eller anden måde takke dig!
  Manden smed pludselig hætten tilbage. Den unge mand kiggede ind i det åbne ansigt. Manden havde et ædelt udseende, han så lidt over fyrre ud, en kraftig hals og et krøllet, kort skæg. Øjnens udseende er meget magtfuldt, det er straks tydeligt, at han er vant til at kommandere, og hans træk er viljestærke, stærke.
  Selvom denne herre ikke var bekendt for Witt, så det ud for den unge mand, at han havde set ham et sted før. Selvom det er meget svært at glemme sådanne udtryksfulde og viljestærke ansigtstræk, kongelig kropsholdning, øjnene af en lineal fra vuggen. Men samtidig er stemmen på trods af den ædle fremtoning hæs, grim, som revet, trods lydstyrken.
  Manden så på Witt og sagde uden at ændre det strenge udtryk i hans ansigt:
  - Jeg reddede dig ikke på grund af kærlighed, men fordi jeg har brug for dig!
  Talerens øjne funklede.
  -Jeg vil tage dig som min lærling, og jeg vil åbne den viden om magt, som jedierne ikke tør drømme om... Men vid, at det, du oplevede i torturkælderen, stadig er blomster i forhold til, hvad der venter dig!
  Witt rejste sig og sagde beslutsomt:
  - Jeg er klar! Klar til alt - bare red Carolina!
  Manden fnyste af den største foragt.
  - Tilknytning er en svaghed! Den største svaghed en Sith har råd til! - Her blev den sorte herskers stemme mere truende. - Mere præcist, de kan ikke, de burde ikke have råd til det, men ... Mærkeligt nok vil jeg befri Carolina fra slaveriet! Kun i bytte for din fuldstændige lydighed, så du sværger, at du på det rigtige tidspunkt vil opfylde absolut enhver af mine ordrer!
  Witt knælede lydigt ned og afsagde en stor ed.
  Og så sagde manden:
  - Fra nu af er dit nye navn Darth Sidious! Jeg er Darth Plague er din lærer og mester!
  Fra den dag begyndte Witt, eller nu Darth Sidious, at træne i sværdmandskab og mørk magt. Grusom og nådesløs doktrin. Men den nye sorte herre mærkede en hastigt voksende magt i sig. Han blev stærkere og mere sofistikeret hver dag, uge og måned.
  Darth Plagueis havde, udover drømmen om udødelighed, planer om at genoprette Siths styre. Witt Thaler ændrede sit navn til Palpatine og ændrede lidt sit udseende såvel som sine fingeraftryk. Han blev en anden person og erstattede en lignende person fra en adelig Palpatine-familie.
  Han begyndte at gøre en rolig karriere som embedsmand, mens han samtidig forbedrede sin beherskelse af mørk magt. Derudover holdt Darth Plagueis, der havde en fuldstændig juridisk status som en stor forretningsmand, sit ord.
  Efter kongens død lykkedes det for hans unge søn. Darth Plagueis ansporede Hutts' angreb på paladset. Arvingen, hans søster, bror og onkel blev dræbt.
  Derefter tronede paladsvagtens generalkaptajn Carolina, populær blandt folket.
  Flere års fangenskab tempererede kun en stærk kvinde, og hun begyndte at regere endnu hårdere. Og hendes datter Serafim, som blev opdraget i klostret, blev arving af kongeriget Naboo.
  Selvom den tidligere elsker vendte tilbage til magten, blev Palpatine tvunget til at skjule sin identitet og forblive på sidelinjen indtil videre. Selvom hans indflydelse i riget konstant blev styrket.
  Generalkaptajnen døde hurtigt - tilsyneladende af en ulykke, men Palpatine stod bag. Og snart krævede Sith Lord af Witt Thaler at ofre sin første kærlighed - Dronning Caroline.
  Det kom til en dødsduel med Plagueis. Desuden var kræfterne omtrent lige store. Da begge Sith var udmattede af slaget, gav Palpatine efter og mumlede:
  - Jeg vil dræbe min kærlighed og samtidig, resterne af det menneske, der stadig ulmer i mig! - Her hævede den sorte herre stemmen og tilføjede beslutsomt. - Men jeg sværger, jeg vil ikke tilgive dig for dette, og jeg vil helt sikkert ødelægge det!
  Ønsket om at gøre op med dem, der er højere i status, er iboende i Sith-naturen. Min uopnåelige kraft avler din misundelse; min visdom nærer din tørst efter viden; mine præstationer vækker et lidenskabeligt ønske om at gentage dem! - Sagde Darth Plagueis til Darth Sidious, og fortsatte med et smil. - Ved at dræbe de nærmeste og kæreste mennesker til dig selv, vil du opdage en uforståelig kilde til styrke i dig selv. Jeg føler, at du vil blive den største af Sith - når du ødelægger den sidste menneskelige svaghed i dig selv!
  
  
  MIRAKULØST FØDT
  - Der var engang en oberst fra luftvåbnet, som fik et alvorligt granatchok under den afghanske krig. Og han mistede muligheden for at få sine egne børn, selvom han rigtig gerne ville. Konen elskede obersten meget og gik ham i møde, de tog opdragelsen af to stærke drenge fra børnehjemmet. Deres adoptivfar opdragede dem som spartanere. Men det var det alligevel ikke. Fyrene voksede op stærke, sunde, men viste ikke særlige superkræfter.
  Og bedstemor Vanga forudsagde over for obersten, at repræsentanten for hans afkom ville blive dommeren for det mærkeliges og universets skæbne. Så besluttede obersten at gå til en berømt troldkvinde, så hun ville hjælpe hans kone med at blive gravid på en mirakuløs måde.
  Troldkvinden havde virkelig betydelige evner, men i bund og grund var hun en charlatan af højeste standard. Hun erklærede, at hun kunne gøre dette og give obersten en søn, men krævede et kolossalt beløb.
  Obersten havde en del fast ejendom i Moskva, såvel som værdifulde trofæer genvundet under krigen med dushmans og tjetjenere.
  Han indsamlede dette vilde beløb - halvanden million dollars ... Det er endda overraskende, at en erfaren person, og så købte ind i bedraget. Men tilsyneladende havde troldkvinden en seriøs gave til hypnose, suggestion, dygtighed, at narre, som Kashpirovsky selv eller en verdensklassepolitiker ville misunde.
  Troldkvinden udførte i mellemtiden et meget farverigt iscenesat ritual, der trivielt fik oberstens kone til at sove. Og så sprøjtede hun simpelthen et frø fra en donor ind i Venus' skød.
  Ikke for indviklet viste sig at være en fidus. Men effektivt. Hustruen, (ligesom jomfru Maria), undfangede ubesmittet et barn - hun forblev i øvrigt jomfru, så manden mistede fuldstændig sin maskuline styrke på grund af skaden.
  Alle var tilfredse, og på det nøjagtige tidspunkt blev kvinden lettet fra en sund piges byrde. Hun viste sig dog at være helt anderledes end sin brunette far og mørkhårede mor. Men faderen, selvom han regnede med sine sønner, elskede sin datter. Kun på sin egen måde, opdrage hende som en spartaner - temperering og træning.
  Pigen udviklede sig hurtigt, viste høje tilbøjeligheder og evner. Især de fysiske. Hendes hår er tykt, bølget, gyldent og vidunderligt smukt.
  Men da pigen, da hun var barfodet, begyndte at løbe gennem januarsneen - traditionelt vågnede klokken halv seks om morgenen - skete der en begivenhed. Sådan begyndte hendes dag normalt. Sådan et morgenløb, stadig i mørket før daggry. Ganske spartansk.
  Hun kørte de traditionelle ti og en halv kilometer, i al slags vejr, for at få en opladning af livlighed for hele dagen. Naturligvis er dette kun begyndelsen på træning, fordi Vladlen (navn til ære for Lenin og Stalin!) var seriøst engageret i kampsport. Hun konkurrerede endda i konkurrencer - og slog piger for at blive større og ældre end hende.
  Men hun er stadig en pige på omkring ti år, og hun løber kun i badebukser. Og gyldent hår er som en flamme. Og den forbandede galning venter på barnet i baghold. Tilsyneladende forberedte han fælden på forhånd, da pigen skynder sig så hurtigt, at ikke alle voksne vil indhente det.
  Flere velcamouflerede fælder lå i pigens vej. Situationen blev forværret af, at det sneede, og alle spor var dækket. Og Vladlen, en pige, der i alt vejr skyndte sig barfodet og halvnøgen, glædede sig endda over sådan en ekstrem. Når alt kommer til alt, dæmper vanskeligheder kun, og det, der ikke dræber os, gør os kun stærkere.
  Fælden virkede og klemte alvorligt pigens ben. Heldigvis var knoglerne gennem træning stærke nok til ikke at knække i en bjørnefælde.
  Men Vladlen tog en større overhaling. Og det gjorde meget ondt. Og skurken forsøgte at smide og voldtage en karatepige. Vladlen reagerede øjeblikkeligt og slog hendes hage med hælen. Men forbryderen var stærk. Klynkende sprang han tilbage og gned sin forslåede kæbe. Så trak han en kniv frem.
  Pigen befandt sig i en fælde, ubevæbnet og næsten nøgen, mod en galning med en lang kniv.
  Et gennemgribende angreb fulgte, og Vladlen lænede sig over og ramte fjenden med hovedet i solar plexus. Kniven gik igennem og kløede pigens ryg. Vladlen opsnappede børsten og ændrede slagets retning. Pointen stak den kriminelle lige i halsen. Galningen blev kvalt i sit eget blod og udløb pludselig.
  Og pigen, efter at have gjort sin første gengældelse, udbrød:
  - Det er gjort!
  Ikke desto mindre var der tale om et mord, og benet i fælden kom alvorligt til skade.
  Desværre havde galningen meget indflydelsesrige forældre, og Vladlen var i alvorlige problemer. Der blev gjort et forsøg på hende, og der blev plantet stoffer i deres hus. Obersten måtte sende pigen til fjernere steder. Til skolen for russisk kampsport i Sibirien.
  Der, i den dybe undergrund, har Rodnovers levet og tjent i århundreder.
  Dette reddede dog ikke obersten. Han blev skudt af en snigskytte, og hans kone blev anholdt anklaget for narkotikahandel. Det ser ud til, at nogen virkelig har gjort op med deres familie. Den yngre bror blev også arresteret, den ældre bror havde heldigvis allerede tjent i hæren. En fjorten-årig dreng blev sendt til en ungdomskoloni. Også ordineret medicin.
  Selvom sagen oprindeligt var falsk. Men heldigvis kunne han ifølge de nye love ikke få mere end seks år.
  Mor var en atletisk kvinde og trænede også som en spartaner. Derfor fik hun i kvindekolonien hurtigt autoritet og kunne få et godt job. Den yngre bror, stærk og veltrænet i kampteknikker, blev også en af kæmperne, derefter blev han afdelingsbefalingsmand. Efter at have afsonet en tredjedel af terminen gik han på prøveløsladelse, tidlig løsladelse. I Rusland er lovene for ungdomskriminelle humane, og man kan endda sige, at det var heldigt, at han tog på den første tur kun fjorten år gammel.
  Generelt gavnede det faktum, at obersten traditionelt var en ivrig beundrer af spartansk uddannelse, klart hans familie. De stærke har det relativt godt i fængslet, men de svage og på tronen er uforholdsmæssigt dårlige! Drengen gik gennem zonen uden at påvirke sig selv, og modtog endda en højere juridisk (!) uddannelse. Han blev tilsyneladende ikke revet med af tyveromantik, og tiderne har ændret sig - det er gået af mode at være bandit. Det tiltrak snarere erhvervslivet.
  En juridisk uddannelse er afgørende for en forretningsmand. Hos moderen var situationen mere kompliceret - hun er da voksen, og forbrydelsen blev hængt på hende i en opdigtet sag. Bogstaveligt talt arrangør af et syndikat for transport og salg af dope. Og det er næsten umuligt at genoverveje. Så mange højere rækker vil så vise sig at være tåber.
  Men moderen formåede at opnå, at hun blev overført til en god zone nær Det Kaspiske Hav, og der fik hun et job som vogter af obshchak. Fangevogteren skrev flere bøger og optrådte endda i film. Hvorfor ikke?
  Hun er slank ud over sine år, fysisk stærk, en smuk kvinde med et udtryksfuldt ansigt og en mandig hage.
  Så i princippet sad hun ikke dårligt i zonen, hun slukkede ikke for livet. Og fik endda afkom. Drengen trænede fra vuggen og lyste fængselshverdagen op. Men som det sømmer sig en gudfar, arbejdede hendes mor ikke, så hun havde meget fritid.
  Vladlen vendte tilbage syv år senere - efter at have bestået det højeste niveau af indvielse i kampsport. Selvom truslen om hævn endnu ikke er helt overstået, ændrede krigeren kun sit efternavn til Shamanova - og efterlod hendes tidligere navn.
  Da hendes far var virkelig venlig med den velkendte general Shamanov, viste ændringen af efternavnet sig at være ret symbolsk.
  Vladlen, hvis evner er fænomenale, og skolen er meget hård og samtidig ret rationel, havde ingen side i kampsport. Hun lærte den ejendommelige stil af russisk brydning. Kampens navn er selvfølgelig betinget, eller som Ruskundo.
  Vladlen mestrede kampsport svarende til Tehwando - en meget udviklet teknik til at sparke, med russisk knytnæve, brydning svarende til Aikido - kasteteknikker og bruge modstanderens inerti, fra thaiboksning - albuer, knæ, hovedstød. Rodnoverie skabte en synkretisk kampsport, hvis teknikker blev poleret i århundreder, og troldmændene tog alt det bedste fra andre folkeslag og skoler.
  Selvfølgelig blev Vladlen Shamanova undervist, og besiddelse af våben ... Men det er umuligt at vide og mestre alt. En ægte kampkunstner skal være dygtig til alt, uden undtagelse, i arsenalet. Men individuelle tricks og deres chips klarer sig glimrende.
  Vladlen elskede mest af alt at kæmpe med fødderne og kaste dødelige genstande med sine bare fingre, selvom hun måske var stærk i alt.
  Pigen, der blev kaldt en karateka, selvom hun slet ikke studerede karate, åbnede sin egen skole. Hun konkurrerede i forskellige konkurrencer, men stræbte ikke efter berømmelse og titler.
  Selvom hun deltog i nogle kommercielle konkurrencer og endda i undergrundskampe uden regler, havde hun brug for penge.
  Da Vladlen stadig var en meget ung pige, havde han ikke travlt med at blive gift og få afkom. Hun forbedrede sig i kampsport og lærte børn dem. Volka Rybachenko viste især store forhåbninger. I øvrigt kastede han også ekstremt behændigt skarpe genstande med fødderne. Karate-drengen (igen et kælenavn, der ikke har noget med virkeligheden at gøre!) lovede at vokse til den største mester.
  Og så blev Volka pludselig inviteret til at optræde i film, og hans bror Oleg Rybachenko og Vladlen Shamanova gik selv med ham. Og det er en anden historie.
  
  
  AMATØR
  Dette er mere realistisk og troværdigt. Nemlig ånden fra den mest almindelige og almindelige person kom ind i Stalins krop. Og da han bare var en gennemsnitlig person, en indbygger. Og han vidste kun, at Hitler ville slå til den 22. juni 1941, og resultaterne var katastrofale.
  Tyskerne var i stand til at indtage Moskva, og den middelmådige lejemorder blev simpelthen forgiftet af sit eget følge. Men efter hovedstadens fald var det allerede for sent at ordne noget. Japanerne ramte Fjernøsten, Türkiye fra syd. Kaukasus faldt også.
  Og Stalin blev i første omgang erstattet som en kompromisfigur af Molotov. Men så stak den ambitiøse Beria hovedet ind. Og Zhukov opsnappede ham. Og skænderiet begyndte. Kort sagt, tyskerne tog til Ural om sommeren og derefter, forbandt sig med japanerne og undertrykte alle tilsyneladende modstand.
  Men i Vesten fortsatte krigen. Amerikanerne tøvede - Franklin Roosevelt trak som forventet til det sidste. Allerede julen 1941 angreb tyskerne Gibraltar. På dette tidspunkt blev Moskva og Leningrad indtaget, og i syd broderede tyskerne til Volga og Terek. De var mere hæmmet af strakt kommunikation og store russiske rum end af de sovjetiske troppers dårligt organiserede modstand.
  Hitler mødtes personligt med Franco og skitserede ham udsigten: USSR som en militær styrke eksisterer ikke. USA vil alligevel ikke være de første, der går ind i krigen. Så Storbritannien er absolut ikke farligt. Desuden modtog Rommel i november, efter erobringen af Moskva, forstærkninger, et par udvalgte divisioner og en hel lufthær til at starte. Og briterne faldt som støv. Tyskerne er allerede i Alexandria... Så Franco har mere grund til at frygte Hitlers vrede end Storbritanniens hævn. Men hvis han stadig ønsker at modtage fra de afrikanske og engelske kolonier, så ...
  Franco, der indså, at Wehrmachts hænder var ubundne, og han selv kunne miste alt, gik først med til at lade de tyske tropper slippe igennem, og derefter erklærede han selv krig mod Storbritannien. Samtidig forværredes briternes stilling hver dag. Gibraltar blev indtaget på tre dage. Og snart besatte tyskerne Palæstina og Syrien sammen med tyrkerne og Irak med Mellemøsten.
  Amerika blev trukket ind i krigen den 4. juli 1942. Japan angreb Peru-Khabar på uafhængighedsdagen.
  Tyskerne brugte ressourcerne fra Rusland, Europa og derefter Afrika og Asien og førte en luftoffensiv og ubådskrig.
  Tyskland øgede produktionen af våben og førte offensiven i Sydafrika.
  Ved udgangen af 1942 var Afrika under nazisternes fuldstændige kontrol, som i øvrigt Indien. Og Indokina, Singapore og øerne til Australien kom under japanernes kontrol. Sandt nok var vinterforsøget på at fange den hawaiiske øgruppe mislykket på grund af samuraiens utilstrækkelige organisation.
  Men stadig, japanerne, der havde mere militær erfaring, dominerede havet. Derudover steg den tyske ubådsflåde meget hurtigt, hvilket reducerede Storbritanniens og USA's magt.
  I maj 1943 fandt en tysk landgang sted på den engelske metropol. Tyskerne brugte landingssvævefly og undervandstanke og endda de første jetbombefly AP-161 og firemotors Yu-488.
  Udmattet af ubådskrigen kunne Storbritannien ikke holde ud længe, men kæmpede ekstremt hårdt.
  Efter en måneds blodige kampe faldt London, og slaget om England sluttede.
  Amerika var næste skridt. Canada kæmpede på USA's side, hvor Churchill flygtede, men landene i Latinamerika nægtede at føre krig mod Det Tredje Rige. Og Argentina, efterfulgt af Brasilien, forsynede tyskerne med deres allierede militærbaser på deres territorium.
  Krigen fik en langvarig karakter. USA i udlandet. Deres landhær er stærk, og flåden bliver bygget meget hurtigt.
  Men lidt efter lidt tog tyskerne og japanerne op. På deres side var alle ressourcerne på den østlige halvkugle og en del af den vestlige. Ja, den erklærede totale krig bar frugt.
  Operation Icarus var vellykket, og Island faldt. Herefter skiftede Fritz til Grønland. 1944 gav dog ingen en afgørende fordel. Japan og Det Tredje Rige fik dog fodfæste på den østlige halvkugle og styrkede sig i Latinamerika. Om vinteren femogfyrre år erobrede samuraierne sammen med nazisterne Hawaii-øerne. Og i foråret flyttede de til Panamatangen.
  Efter Roosevelts død begyndte USA at søge fred med Det Tredje Rige og Japan. Men det er svært at finde et kompromis. Især siden Hitler lugtede blod. Fascismens barracuda ville for meget. Krigen fortsatte. Nazisterne forskansede sig i Grønland, og i sommeren 1945 forsøgte de at lande i Canada, men blev kastet i havet. Canada ønskede ikke at kapitulere. Sandt nok faldt Australien i efteråret i det 45. år - den sidste betydningsfulde højborg i den vestlige verden på den østlige halvkugle. Japan og Tyskland dominerede havet totalt. Deres ubådsflåde var uden sidestykke.
  Derudover viste hydrogenperoxidubåde sig at være meget stærke og mobile. Deres hastighed nåede fyrre knob i timen.
  Og om vinteren femogfyrre eller seksogfyrre var det Zeelands tur. I foråret 1946 erklærede USA krig mod næsten alle landene i Latinamerika.
  Og projektet med at skabe en atombombe gav ikke håndgribelige resultater på grund af nedskæringer i finansieringen. Derfor kunne amerikanerne ikke kaste dette trumf-es i et tabende parti!
  Og inden for tankbygning overhalede Det Tredje Rige USA betydeligt. Den bedste amerikanske produktionstank "Pershing", der vejede toogfyrre tons, havde 102 millimeter frontalpanser og en 90 mm kanon med en mundingshastighed på 810 kilometer i timen. Og den bedste og mest massive i 1946, den tyske tank "Royal Lion" - med en vægt på 65 tons, havde en frontal panser på 250 millimeter. Ligeledes sider og agterstavn på 200 mm og en pistol på 105 mm med en løbslængde på 100 EL.
  På grund af tankens pyramideform kunne den ikke trænges ind fra Pershing fra nogen vinkel.
  Et forsøg på at affyre kraftigere kampvogne fra en serie mislykkedes. Kun T-93'eren, der i øvrigt kun vejede 93 tons med en frontalpanser på 305 millimeter og en 120 kaliber kanon, havde nogle chancer mod tyskeren ved stød. Men bilens meget lave køreegenskaber såvel som fraværet af et roterende tårn gjorde den ikke til en værdig konkurrent.
  Udviklingen af "Superpershing" trak ud i lang tid, og alligevel var denne kampvogn ringere end den tyske.
  Og jetflyvning, en total overlegenhed i kvalitet er på nazisternes side. Amerikanerne kunne kun modsætte sig kvantitet. Men tyskerne, der havde den gamle verdens ressourcer, kunne kassere tre hundrede eller fire hundrede biler om dagen, ikke ringere i antal end USA. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - disse jetjagere er ude af konkurrence mod den amerikanske uperfekthed - klasse "F"!
  Og jetbombeflyene TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 er også ude af konkurrence. USA har endnu ikke en fuldgyldig jetbomber. Er det B-29. Ganske vist er der en B-36 i projektet, men indtil videre er det langt fra serieproduktion.
  Og de tyske klasse "A" ballistiske missiler har ingen analoger i verden overhovedet.
  Diske - har heller ingen konkurrenter ...
  Teknologisk har Det Tredje Rige indrettet Amerika grundigt, og derfor er Hitler fast besluttet på at afslutte USA til ende. Og ingen kompromiser. I det 46. år begyndte en offensiv mod Mexico og Cuba. I efteråret var kampene allerede i fuld gang i Texas og Californien. Og tyskerne og japanerne invaderede Canada fra Alaska.
  Men nu er det seksogfyrre år gået. Anden Verdenskrig er stadig i gang. Det syvogfyrre år var fatalt for Canada, som endelig blev besat af Fritz'erne, der var kommet ind fra nord.
  B-36-jetbomberen dukkede endelig op i Amerika, men det var stadig ikke muligt at få Tyskland og Japan. Derudover dukkede Washington-tanken op i slutningen af året med en 120 mm langløbet pistol og relativt acceptabel rustning og køreegenskaber, der vejede treogtres tons. Selvom den var beskyttet og værre end den tyske, var den ikke længere ringere i panserbrydende styrke.
  Men ved udgangen af det syvogfyrre år havde USA allerede mistet mere end halvdelen af territoriet og var dødsdømt.
  Tyskerne formåede endda at teste de supertunge kampvogne "Rat" og "Monster" under stormen af store byer. Sidstnævnte havde en bombekaster, der udstødte en ladning, der vejede ti tons!
  Forestil dig, hvor forfærdeligt våbnet viste sig at være!
  Og nytårsaften faldt New York, og den tiende januar Washington.
  Ikke desto mindre holdt Yankees stadig ud i næsten yderligere seks måneder. Ironisk nok sluttede den anden krig netop den 9. maj 1948.
  Men selv efter det varede freden ikke længe. Hitler kunne ikke lide, at Japan, som var meget mere tilbagestående end Det Tredje Rige økonomisk, tog så meget jord til sig selv.
  Nazisterne havde, skønt for sent, deres egen atombombe i august 1948. En del af forsinkelsen skyldtes det faktum, at Führeren på en eller anden måde var kold over idéen om masseødelæggelsesvåben. Hitler mente, at lande skulle erobres, ikke ødelægges.
  Men af en eller anden grund besluttede den grusomme tyran for det allierede Japan at gøre en undtagelse.
  Efter at have stemplet store ballistiske missiler og nukleare ladninger begyndte nazisterne den 4. juli 1951 den tredje verdenskrig.
  Leverede kraftige atomangreb på Tokyo og andre japanske byer. Så ramte hav- og landstyrkerne.
  Den tredje verdenskrig sluttede på seks måneder, generelt gik det faktisk i én retning. Og den aktive fase af fjendtlighederne varede tre måneder.
  Således etablerede Det Tredje Rige det endelige verdenshegemoni. En sådan uretfærdighed skete på grund af det faktum, at middelmådighed kom ind i den store Stalins krop. Og intet kendskab til fremtiden hjalp hende! Især besluttede amatøren at udvikle jetfly og gav en sådan ordre til alle fabrikker og fabrikker. Det viste sig, at skruen var slået fra, og strålen blev ikke udløst.
  Og lejemorderens strategiske beslutninger er ingen steder dummere. Ikke underligt, at den røde hær blev blæst væk. Og uden den er der ingen, der kan modstå Tyskland, dets allierede og Japan.
  Nå, Hitler besluttede selv for imperialistisk forening. Nemlig skabelsen af en verdensenhedsmagt, hvor alle kræfterne på planeten Jorden uden undtagelse blev inkluderet på en frivillig-obligatorisk måde. Med en fælles valuta, selvfølgelig, og et barbarisk program for genetisk udvælgelse.
  Og også med forberedelsen af en massiv pladsudvidelse!
  
  
  DRENG RED TSAR RUSLAND
  Det er en kold januar udenfor. Her er en dreng, Oleg Rybachenko, der går ned ad gaden til skole, og pludselig ser han, at væggen i det tilstødende panelhus på en eller anden måde lyser underligt. Drengen føler et særligt kald - løb derhen, du bliver dommeren. Drengen løb af al sin magt.
  Det er godt, at der var overraskende få biler, og det lykkedes ham at glide lige under næsen på dem. Behændig dykning og du er ved den grønne afspejling af væggen.
  Drengen kaster til hende. Hænder, som i en Harry Potter-film, går ind i denne gelé uden problemer, og et sekund senere befinder drengen sig selv fra en 25 graders frost på en sommerplæne, der er bevokset med grønt græs.
  Selv ved inerti falder drengen på græsset og springer straks op. Det er godt at være i favnen på en sommer, der endnu ikke er død efter en frost. Også selvom den sprang over sin krone.
  Drengen så sig omkring - der var ingen mennesker omkring, kun træer, der allerede var begyndt at gulne, og ... en jernbanedæmning. Høj, beklædt med granit og foran den er der endda viklet pigtråd på stribede pæle.
  Oleg Rybachenko følte, at alt dette ikke bare var sådan. Og han står faktisk over for noget afgørende... Der høres en ordre i hans hoved: at nærme sig jernbanesporet. Det er ikke for nemt at gøre dette, på vejen er der et tykt lag tråd - Brunos spiral.
  Selve varmen antydede drengen en vej ud. Han begyndte hurtigt at tage vintertøjet af. Og kast det på en torn. Barnet føler en særlig form for mental orden. "Du kan nu blive historiens skaber. Du er ikke længere bare en skoledreng med en overudviklet fantasi, Oleg Rybachenko vil gøre store ting!"
  Drengen fyldte ledningen og efterlod kun jeans og en T-shirt på. Det var også varmt i varme vinterstøvler, og knægten vågnede. Det er meget behageligt at mærke det skarpe, grønne græs barfodet. Jorden i august er perfekt opvarmet, og drengen kan lide at gå på den.
  Og vinteren er en skør tid på året - i modsætning til den søde sommer. Drengen har dog ikke tid til at stå med åben mund - da han er dommeren. Drengen klatrer hurtigt gennem wiren. Elektricitet blev sendt gennem hende, og gnister skød gennem hendes tøj på hendes bare hæle.
  Drengen skreg, et smertefuldt slag, og sprang op på lærredet. Sålerne blev prikket af skarpe sten. Men drengen løb hurtigt over dæmningen. Han følte, at alt dette ikke var uden grund, men en del af en stor plan!
  Her er de varme skinner, solen har allerede overskredet middag, luften lugter af lind og honning. Så stille, at man kan høre biernes brummen i det fjerne.
  Drengen stod barfodet på det varme jern og hørte nye ordrer: "sæt syv sten på hver skinne." Drengen tøvede og sagde højt:
  - Men så kan toget køre af sporet?
  Stemmen ramte mine trommehinder:
  - Det er præcis, hvad du har brug for! Ruslands fjender vil tage hertil!
  Drengen skændtes ikke længere. Og Guds stemme præciserede: vælg kun stålfarvede sten.
  Hænderne bevægede sig allerede. Oleg Rybachenko følte glæde i sig selv - han er dommeren, en simpel skoledreng vil gå over i historien!
  Stenene er lette på begge jernbanebaner: præcis fjorten stykker - syv fra hver. Og de er næsten ikke til at skelne!
  Det er gjort! Drengen korsede sig endelig igen, læste - "Fadervor" og kom sig tilbage, mens han blinkede med sine bare hæle. Han flygtede med en løbende start, raslende på stenene og ømme såler. Jeg sprang næsten ud over dæmningen...
  Jeg havde ikke lyst til at klatre igen gennem strømmen, men der var ingen vej ud. Drengen, ved hjælp af et løb, fløj fra dæmningen til den sidste barriere næsten øjeblikkeligt. Lidt chokeret, men det er ikke skræmmende. Og her er han Oleg Rybachenko igen på den varme sommerjord. Forude, lige i luften, lyser en grøn tåge: vejen tilbage.
  Drengen ønsker virkelig ikke at vende tilbage fra en varm sommer tilbage til frost og vinter. Men så giver en mystisk stemme den sidste ordre:
  - Skynd dig, ellers lukker portalen, og du vil for altid blive i 1914 og aldrig se dine forældre.
  Oleg Rybachenko river hastigt tøj af tråden og trækker dem på tilfældigt. Portalen begynder at falme, og drengen, uden sko, skynder sig til udgangen. Den støder ind i noget elastisk og springer med kræfter ud. Bare fødder brændes af den nedtrampede bysne. Du skal tage sko på og trække i en vinterjakke lige på gaden - og fange forbipasserendes forvirrede blikke.
  Nogen råbte endda: "gal". Men drengen er ikke opmærksom - han gjorde sit arbejde og opfyldte den store mission...
  Den 22. august 1914 forulykkede et tog, hvorpå Hindenburg og Erich Ludendorff, Max Hoffmann fulgte. Alle tre militære chefer, der spillede en afgørende rolle i kampene på østfronten - startende med operationer i Østpreussen og så videre - døde.
  Som et resultat led de uorganiserede tyske tropper et knusende nederlag. Forsvarsløse Koenigsberg blev taget med på farten, og de tyske tropper blev delvist omringet og delvist ødelagt eller taget til fange.
  De russiske troppers sejr havde en afgørende indflydelse på hele krigens gang. Og først og fremmest fra synspunktet om moralen hos soldater og officerer. Det er ingen hemmelighed, at efter Japans nederlag faldt den russiske hærs autoritet kraftigt. Ingen anså endda nogle smaløjede asiater for at være en seriøs modstander. Og så tabte russerne fire store kampe, og i alle kampe havde de en numerisk fordel.
  Og også til søs blev de fuldstændig besejret, bortset fra at der var separate, private succeser. Krydserne i Vladivostok var især udmærkede.
  Nå, hvor skal man bekæmpe tyskerne, som blev betragtet som de bedste landsoldater i verden?
  Og så viste det sig, at det var muligt at smadre Fritz, og køre og tage titusindvis af fanger!
  Begejstringen hos det russiske militær og befolkningen er vokset mangfoldig. På den østrigske front gik fremrykningen hurtigt. Østrig-Ungarn var ikke klar til krig. Og især de slaviske enheders moral er ekstremt lav. Mange af dem overgav sig lige til trommernes beat og orkestrets lyde. Slaverne ønskede ikke at kæmpe mod deres brødre, for de forhadte østrigere. Kun de ungarske og etnisk tyske enheder var mere eller mindre kampklare.
  Den russiske hær væltede de østrigske tropper og besatte straks Lvov, fæstningen Przemysl og gik med succes ind i Ungarn. Den tyske front var ved at briste i sømmene. De overlegne russiske styrker besejrede preusserne i Poznan og skyndte sig til Oder. Tyskerne overførte seks korps til Østrig.
  Men dette var ikke nok. Desuden var der ikke kræfter nok til at holde positioner i midten. Og i vest fortsatte hårde kampe.
  Så blev Tyskland tvunget til at overføre nye styrker mod øst. Situationen blev forværret af indtræden i krigen mod Østrig Italien. Disse lande har haft fjendtlige forhold i århundreder. Og trepartsalliancen var på mange måder en kunstig dannelse. Selvom krigen havde været mere gunstig for Tyskland og Østrig, ville Italien have tilsluttet sig de stærkeste. Og så nærmer de russiske tropper sig allerede Budapest, og centralmagternes anliggender er skrald! Rumænien skyndte sig at slutte sig til krigen.
  Det er tydeligt, at den rumænske konge er en slægtning til Nicholas II, og han ønsker at udvide sine lande på bekostning af det kollapsende østrigske imperium.
  Og Bulgarien, i modsætning til den virkelige historie, gik ind i krigen på Ruslands side.
  Kun Osmannerriget viste sig at være loyalt over for tyskerne. Og det er kun, fordi forsvarsministeren beordrede starten på fjendtlighederne og satte premierministeren og sultanen foran kendsgerningen. Den tyrkiske hær er ikke for stærk, men den skabte problemer med Ruslands forsyning med ententen. Men på den anden side er dette en stor chance for Rusland til markant at udvide sine territorier mod syd. Japan erklærede selvfølgelig krig mod Tyskland og Østrig. At få fat i de tyske kolonier i Stillehavet.
  Dette frigjorde Ruslands hænder i Fjernøsten. Og i vest blev tyskerne knust.
  Kun ved Oder-floden var Tyskland i stand til at stoppe den russiske hærs offensiv. For at gøre dette var det nødvendigt at stoppe alle offensive operationer i Vesten. Næsten halvdelen af Østrig-Ungarn blev befriet af russiske tropper.
  Således forlod det østrigske imperium faktisk spillet og blev til en byrde for Tyskland. Bulgarerne indledte en offensiv mod Istanbul.
  Om vinteren var der en pause i fjendtlighederne i Europa. Men den russiske hær indledte en offensiv mod Tyrkiet. Og her udviklede alt sig med succes. Desuden gjorde araberne og armenierne oprør mod det osmanniske styre.
  Russiske tropper var allerede i Bagdad i februar, og briterne erobrede Basra. I slutningen af marts besatte Rusland hele Lilleasien og indledte et angreb sammen med bulgarerne og serberne i Istanbul. Türkiye er ude af spillet. Syrien, Palæstina, det sydlige Irak gik til Storbritannien og Frankrig - Rusland fik alt andet. Saudi-Arabien - forblev indtil videre et formelt selvstændigt territorium, men det var også meningen, at det skulle blive delt efter Tysklands overgivelse. Og hun var ikke langt væk. Den 25. april 1915 gik USA ind i krigen med tyskerne. Det er klart, at amerikanerne er praktiske mennesker og ønskede at være i tide til opdelingen af sejrskagen. I foråret havde den russiske hær produceret en ny type våben i store mængder: terrængående køretøjer "Luna" -2 med maskingevær. De nye tanke udviklede, selvom de var lette, en hastighed på 40 kilometer i timen på motorvejen og havde fremragende køreegenskaber.
  Russiske tropper indledte i begyndelsen af maj, så snart vejene tørrede op, en offensiv i Ungarn og på hele sydfronten. Den østrigske hær kollapsede, de tyske tropper var ikke nok til at holde fronten.
  Den 22. juni gik russiske tropper ind i Wien. Og den 24. juni gik de britiske, franske, belgiske og de første amerikanske bataljoner ind i Bruxelles. Holland gik ind i krigen mod Tyskland, og lidt senere Sverige, med Danmark. Tyskerne holdt næppe barrieren langs Oder, men den russiske, tsaristiske hær udviklede en offensiv mod München. Den største by i Sydtyskland faldt den 7. august 1915. Og den 11. august kapitulerede Tyskland, i en helt håbløs situation for sig selv.
  Derefter begyndte opdelingen af territoriet. Østrig-Ungarn og Det Osmanniske Rige forsvandt fra det politiske verdenskort. Bulgarien viste sig at være den del af tyrkisk territorium, som osmannerne erobrede fra det i 1913. Serbien udvidede sig kraftigt og forvandledes til Jugoslavien. Rumænien modtog Transsylvanien. Rusland inkluderede i sin sammensætning: Bukovina, Galicien, Tjekkoslovakiet, Krakow-regionen og halvdelen af Ungarn, lige op til selve Budapest, hvor de trak grænsen. Tyskland fik en stor reduktion af sit territorium. I vest måtte hun returnere Elzar og Lorraine til Frankrig, Danmarks tidligere erobrede lande. Østen er sværest.
  Rusland insisterede på at trække grænsen langs Oder, og for Frankrig langs Rhinen. Men USA og Storbritannien ønskede ikke at styrke Rusland og Frankrig for meget og svække Tyskland for meget. Som følge heraf blev et kompromis vedtaget. Rusland modtager alle landområder i Østen, hvor polakkerne har flertallet.
  Østpreussen mistede Klaipeda, Danzig, og viste sig at være afskåret fra Tyskland, men i det mindste overlevede det i en afkortet form. Koenigsberg forblev tysk. Men Tyskland mistede meget jord. Grænsen viste sig at være meget brudt. Nogle steder nåede den endda til Oder, og var i høj grad afhængig af befolkningens etniske sammensætning. Tyskerne beholdt dog næsten helt Pommern. Men fra Berlin til den russiske grænse var der ikke mere end hundrede kilometer.
  Så tyskerne er i gevær. Størrelsen af den tyske hær var begrænset til hundrede tusinde soldater og officerer. Tyskerne blev pålagt enorme erstatninger. Krigen varede lidt over et år.
  Det russiske, zaristiske imperium havde ikke tid til at falde i en krisetilstand og kom ud med store territoriale erhvervelser. Zarens autoritet blev styrket, og den revolutionære bevægelses bølge begyndte at falde, mens der i økonomien tværtimod begyndte en periode med usædvanlig hurtig vækst.
  
  
  HVORDAN LYKTEDE LENIN AT BLIVE USA'S PRESIDENT
  Vladimir Iljitsj Lenin, der forsøgte at virke højere, rettede sig op af al sin magt. Hans tørre, små, men meget mobile hænder tumlede nervøst på et skinnende, sort bord lavet af det sjældneste sandeltræ. Siddende overfor ham, knurrede en kæmpe mand i hvidt jakkesæt med en tung guldkæde om halsen på en tyr:
  - Nå, hr. Ulyanov. Jeg accepterer dine vilkår - fem tusinde dollars om måneden, plus en procentdel af hver virksomhed sat under hammeren! - Her blev bøllens stemme hårdere, og de rystede endda kraftigt i den tunge kæde. - Kun den kammerat Lenin uden løgn og støv!
  Vladimir Iljitj gned sine svedige hænder tilfreds og sagde:
  - Selvfølgelig, hr. Rockefeller, kun i vores forretning er det umuligt at undvære falskhed! Alt skal være mindeligt og meget oprigtigt!
  Og begge svindlere lo højt...
  ------------------------------
  Oktoberrevolutionen fandt ikke sted i Rusland. Der var en midlertidig pause på fronterne af Første Verdenskrig. Tyskerne og østrigerne forsøgte at få succes i Vesten.
  Den russiske hær var kun aktiv på den tyrkiske front, hvor den endelig formåede at få forbindelse med briterne og påføre fjenden en række nederlag, der besatte det meste af Lilleasien.
  Men så samledes den grundlovgivende forsamling, hvor bolsjevikkerne befandt sig i et desperat mindretal, og de socialrevolutionære dominerede.
  En af de første beslutninger var: at give bønderne jord og fortsætte krigen til en sejrrig afslutning!
  I juli 1918 mislykkedes den tyske offensiv mod Paris, og den sejrrige russiske hær slog først til mod østrigerne, derefter mod tyskerne.
  Tyskland gjorde desperat modstand, men i december, da russiske tropper i øst besatte Warszawa og Krakow, erobrede de allierede i vest Bruxelles - de kapitulerede stadig. Sandt nok, to uger senere - fraværet af en revolution påvirket.
  Wilhelm blev imidlertid tvunget til at give afkald på næsten alle sine beføjelser og forblev en rent nominel monark.
  Og general Kornilov blev præsident for den nye russiske republik. I august 1917 var hans oprør vellykket, selvom Kerenskij formelt forblev premierminister, men han havde allerede givet præsidentposten til Kornilov.
  Han Kornilov blev den øverste øverstbefalende.
  Dette blev efterfulgt af landsdækkende præsidentvalg i Rusland og en folkeafstemning om en ny forfatning.
  De mennesker, for hvem den autoritære styreform er ret bekendt - støttede Kornilovs version.
  Rusland udvidede sine besiddelser på bekostning af Tyskland, det opløste Østrig-Ungarn og Tyrkiet, som forsvandt fra verdenskortet.
  Sidstnævnte blev til sidst delt mellem stormagterne. Rusland fik Lilleasien, strædet og Konstantinopel. Franskmændene tog Syrien, briterne tog Palæstina og Irak.
  I 1926 udbrød krig igen mellem Rusland og Japan. Årsagen var status for Manchuriet og Port Arthur. I henhold til aftalen blev lejerettighederne til Port Arthur overført til Japan, og lejemålet udløb. Japanerne ville dog ikke returnere det, de havde erobret, til Kina.
  Desuden havde unge Hirohito lige fået magten - drømmer om nye sejre.
  Russeren var dog allerede anderledes. Hærdet på fronterne af Første Verdenskrig, med erfarne befalingsmænd, nye kampvogne og fly, begyndte hun med succes at angribe japanerne.
  Fire en halv måned senere indtog den russiske hær Port Arthur og drev japanerne ud af kontinentet!
  I nogen tid holdt Japan stadig ud på havet - indtil skibene fra Østersø- og Sortehavseskadronen nærmede sig.
  Derefter kapitulerede den opgående sols land.
  Rusland udviklede sig meget hurtigt, men i 1929 begyndte en stor depression over hele verden.
  Optøjer fejede også det russiske imperium. Desuden gennemførte Kornilov aktiv russificering.
  Det lykkedes ham dog at blive på tronen, og i USA ... kom de amerikanske bolsjevikker med Lenin i spidsen til magten!
  Efter at have forladt depressionen begyndte det nye bolsjevikiske regime at forberede sig på en ny krig!
  Revolutionen i Spanien endte med kommunisternes sejr og dermed blev der skabt et stærkt bolsjevikisk fodfæste i Europa...
  1. januar 1938. Vladimir Iljitsj Lenin går nervøst rundt i det enorme kontor i Det Hvide Hus. Situationen rundt om i verden bliver varmere. Efter Spanien havde kommunisterne succes i Frankrig.
  Rusland, som er styret af generalissimo og præsident Kornilov, har allerede gjort det klart, at det ikke vil tillade bolsjevismens ekspansion til Europa. Fem hundrede divisioner i ti millioner russiske hær er slet ikke en joke!
  Vladimir Iljitj forstår dette. Og tilbyder en taktisk alliance af Storbritannien mod Rusland.
  Briterne er altid ekstremt på vagt over for russisk ekspansion. Men den radikale kommunisme skræmte dem endnu mere. Der skulle slås en kile mellem dem og Rusland.
  Lenin forberedte sig på at modtage forsvarsminister Churchill og samtidig give briterne bevis på USA's urokkelige magt.
  Og til at begynde med hørte den skaldede diktator en rapport om et nyt våben - "atombomben".
  Oppenheimer afleverede sin rapport i en meget behersket tone. Ja, der er allerede succeser, og endda en atomreaktor er blevet opsendt, men udseendet af atombomben er stadig meget langt væk. Hovedproblemet er at få beriget uran og plutonium. Derudover er selv denne nyhed ikke helt behagelig - en sådan bombe vil koste lige så mange slagskibe. Så hvad er overhovedet spørgsmålet - er det værd at bruge penge på en stor bombe - hvis du kan lave hundrede tusinde små?
  Lenin, en lille, skaldet, men stadig mobil gammel mand (syvogtres år gammel, er i øvrigt stadig langt fra alderdom!), der energisk gik frem i den store sal på sit kontor, bemærkede:
  - Du kammerat forstår ikke dialektik! Ja, bomben vil stadig være dyr, men så vil dens omkostninger falde med en bueordre med overgangen til masseproduktion!
  Oppenheimer bemærkede frygtsomt:
  - Og russerne vil ikke sidde med hånden!
  En logisk og hård konklusion fulgte fra Vladimir Iljitj:
  "Så du skal komme dem foran for enhver pris!"
  Her synger Oppenheimers sorte assistent:
  - Vi har trods alt brug for en sejr! En for alle, vi vil ikke stå op for prisen! En for alle, vi vil ikke stå op for prisen!
  Oppenheimer bøjede sig for den amerikanske præsident Lenin og knurrede:
  - Du er et geni! Selvfølgelig vil vi ikke stå for prisen, og vi vil komme foran russerne, men vi har brug for penge!
  Lenin sagde selvsikkert, mens han bankede på hælene, sko lavet af krokodilleskind:
  - Der bliver penge!
  - Og slaver!
  Vladimir Iljitj udtalte den historiske sætning:
  - Jeg begrænser dig ikke i midler! Jeg begrænser din tid!
  Gearene i det amerikanske imperiums kommando- og administrationsmaskine begyndte at dreje.
  Men dette er ikke det vigtigste. Vladimir Iljitj, som ingen anden, forstod, at for at besejre Rusland var det nødvendigt at underminere det indefra.
  Vladimir Iljitj rynkede sin høje, lange, ujævne pande, og energisk tog han røret fra telefonen og begyndte at ringe til Dulles.
  Da chefspionen nærmede sig apparatet, råbte Lenin øredøvende for alvor:
  - Vi har brug for en person, der er lige eller i hvert fald ikke meget ringere end mig i evnen til at gøre oprør, bedrage og forføre folket!
  Dulles svarede i en meget selvsikker tone:
  - Jeg kender sådan en, Vladimir Iljitj!
  Lenin sprang op som en djævel og brølede:
  - Hvem er han så? Hvem er dette menneskeskabte geni?
  Dulles strakte stavelsen ud til en sang og sagde:
  - Josef Vissarionovich Stalin! Du kender ham sikkert, Vladimir Iljitj!
  Lenin blinkede til sig selv i det forgyldte og diamantindregnede spejl og brølede:
  - Denne kok tilbereder kun krydrede retter!
  Dulles, smilende selvsikkert, bekræftede:
  Men det er præcis, hvad vi har brug for!
  Lenin blinkede igen og knurrede:
  - Giv Stalin alt, hvad han beder om. Og lov ham stedet for den ærke-ubetydelige generalissimo Kornilov!
  Dulles brølede øredøvende:
  - Vladimir Iljitj vil blive opført!
  
  OPgiv ALDRIG VITYAZ
  Mange skændes om, hvorvidt russerne ville have vundet Anden Verdenskrig på egen hånd, uden hjælp fra Vesten? Så guderne besluttede at teste det i praksis. Og i et parallelt univers placerede de en barriere mellem de allierede styrker, kolonier og Det Tredje Rige sammen med USSR. Og dette skete for renheden af eksperimentet tilbage i juni 1941.
  Så de allierede hverken kunne hjælpe USSR eller Det Tredje Rige. Og for eksperimentets fuldstændige renhed var Japan også gemt bag en barriere. Lad alt være helt rent, som i et laboratorium.
  I de allerførste dage skete der intet meget anderledes end den virkelige historie. Fritz'en rykkede frem, som i den virkelige historie, med omkring 30-40 kilometer om dagen, men gradvist aftagende. Naturligvis gjorde fraværet af britiske bombardementer, og modstandere nær Rommels korps, det muligt at slippe en del af styrkerne løs - især luftfarten. Men det har tyskerne endnu ikke gjort, så tingene på fronterne gik alligevel ganske vellykket. Men i slutningen af juli bremsede slaget ved Smolensk fremrykningen af Fritz. Hitler besluttede at trække Rommel og hans divisioner tilbage fra Libyen og besluttede, at Italiens besættelsesstyrker var nok. Den fascistiske ledelse begyndte, for ikke at spilde tid, at overføre de væbnede styrker og især luftfarten fra Frankrig og Balkan. Hitler håbede stadig på, at han kunne bryde igennem de sovjetiske tropper i centrum og klare det inden vinteren.
  I stedet for at vende mod syd genoptog Fritz deres offensiv i midten og forsøgte at omslutte de sovjetiske tropper, der angreb Smolensk fra flankerne. Og den 13. august gik Rommels korps i offensiven, krydsede Dnepr og forsøgte at komme bagerst i den sovjetiske gruppe, der forsvarede Kiev.
  Stalin var rådvild. Næsten hele Europa og franske besiddelser i Afrika viste sig pludselig at være imod ham, og ikke en eneste allieret.
  Er det nu ikke forvente fare fra Japan. Og den øverstkommanderende giver ordren: at fjerne alle divisioner fra Fjernøsten.
  Tyske tropper, der brød igennem næsten til selve Moskva, blev stoppet af det sibiriske korps. Men i syd, takket være kommandoændringen og Rommels handlinger, var Fritz i stand til at afskære den sovjetiske sydlige gruppe.
  Fjendtlighedsforløbet i Ukraine blev også negativt påvirket af, at Stalin feje trak alle reserverne til Moskva og derved blottede sin egen bagdel.
  Mere præcist, ikke til sig selv, men til den sydlige gruppe. Det viste sig at være en dårlig tilstand. Men i den virkelige historie blev Kyivs forsvar til et nederlag. Kun her var der en nuance, tyskerne var allerede i nærheden af Moskva, og nazisterne styrkede sig på bekostning af Europa, hurtigere end Stalin på bekostning af Fjernøsten. Og tyskerne skulle overvinde afstanden mindre, og vejene i Europa er bedre. Og prøv hurtigt at overføre alt én efter én på den transsibiriske jernbane.
  Som et resultat var tyskerne i stand til at bryde igennem til Kharkov og Voroshilovgrad endnu tidligere end i den virkelige historie, og fangede en masse industri og fabrikker.
  Leningrad viste sig også at være blokeret, men ikke taget. Og tyskerne kom ind på Krim. Og Fritz formåede at erobre Voronezh i syd og bevægede sig langs Don til Stalingrad.
  Moskva blev alligevel forsvaret og om vinteren gik man endda over til modoffensiven. Men på den sydlige flanke lykkedes det for Rommel at bryde igennem til Stalingrad. På samme måde fandt landingen i Kerch ikke sted. Sovjetiske tropper formåede kun med stort besvær at skubbe fjenden væk fra Stalingrad. Og det var kun fordi klimaet ikke var på Wehrmachts side, og de var dumme til at kæmpe i frost og snedriver.
  Ja, Rommel måtte bevæge sig ud over Don. Og dette var et øredøvende slag i ansigtet for Führeren.
  Men i foråret 1942 ændrede magtbalancen sig. Efter at have lagt et godt pres på deres allierede, øgede tyskerne antallet af deres tropper, herunder på bekostning af Khiva, og antallet af satellitter. Især tilføjet af mængden af Italien og Frankrig. Sorte divisioner dukkede også op på østfronten. Heldigvis blandede den britiske og amerikanske front fra Afrika sig ikke i overførslen af tropper og ressourcer.
  Og de Gaulle, da han mistede de allieredes støtte, blev forrådt af sine egne medarbejdere.
  Således blev flere betydelige styrker samlet mod USSR end i virkeligheden. Fritz blev især tilføjet i fly, mens de bibeholdt deres fordel i luften. Og landstyrkerne oversteg syv millioner mod 5,6 millioner sovjetiske soldater.
  Og nazisterne indledte en offensiv i syd. Det lykkedes Rommel at erobre Stalingrad den 27. juni. Fritz var i stand til at stable hundredvis af tanke på byen på én gang. Fjendtlig luftfarts dominans i luften havde også en effekt, som gjorde det vanskeligt at overføre sovjetiske forstærkninger over den brede Volga-flod.
  Ak, det heroiske Stalingrad skete ikke i AI. Og Rommel bevægede sig ad den slagne rute i planerne ned ad Volga og til Det Kaspiske Hav.
  Forsøg på at bryde igennem tyskerne med modangreb i midten mislykkedes. Desuden blev Rzhev-afsatsen ikke dannet. Så Fritz havde en mere lige front på tidspunktet for den sovjetiske modoffensiv, og de trak sig også mere jævnt tilbage. Men Rzhev forblev desværre hos nazisterne.
  Det var ikke muligt at bryde igennem Fritz, og det er meget svært at holde Kaukasus efter Stalingrads fald. Da forsyningspulsåren på Volga er skåret over. Og da tyskerne i slutningen af juli nåede Det Kaspiske Hav, blev situationen næsten håbløs. Nu var det kun muligt at forsyne med vand.
  I betragtning af at nazisterne havde luftoverlegenhed, blev begivenheden noget midt imellem, ekstremt vanskelig og håbløs.
  August og september forløb i voldsomme kampe, indtil fjenden langs den kaspiske kyst nåede Baku. Og der, med Rommel, gjorde de modstand indtil slutningen af oktober. Situationen blev forværret af Tyrkiets indtræden i krigen.
  På bekostning af Japan tog de eksperimenterende guder sig, men ikke på bekostning af osmannerne. Men om vinteren turde nazisterne stadig ikke angribe Moskva, de stoppede for vinteren.
  Den Røde Hær gjorde flere offensive forsøg. Men fjenden var overlegen i mandskab, i antallet af erfarne mandskab og i luftfart. Kun tanks og artilleri blev produceret i USSR indtil videre. Men kampvognene var for det meste lette, og rustningens kvalitet var ekstremt ligegyldig. Det ser ud til at der også bliver produceret mange fly, men på grund af manglen på duralumin er de tungere og mindre manøvredygtige end referenceflyene. Yak-9 viste sig også, næsten udelukkende af træ. Og det var selvfølgelig en ulempe.
  Hitler regnede også med sine nye berømte kampvogne - "Panthers" og "Tigers".
  De blev produceret i stigende antal. Dukkede op, og den tredje repræsentant for menageriet: "Lion". I den virkelige historie blev en sådan maskine udviklet i 1942, men på grund af mangel på ressourcer og tung vægt blev det tungeste monster afvist.
  Men her gik "Løven" på 90 tons i serie. Dens fordele, kraftig rustning og en 105 mm pistol, kompenserede delvist for den dårligste kørepræstation. Serielle 76 mm sovjetiske kanoner kunne ikke trænge ind i "Løven" fra alle vinkler.
  Så det var ikke en dårlig gennembrudstank, hvis forsvarslinjen er meget kraftfuld og med dybe lag.
  Og den sovjetiske kommando styrkede sig grundigt under den sovjetiske hovedstad. Og prøv at bryde igennem her.
  Den fjerde repræsentant for menageriet: "Maus", blev noget forsinket med lanceringen af serien.
  Antallet af den røde hær blev øget til seks millioner, selvom mange af soldaterne var rekrutter.
  De blev modarbejdet af mere end ni millioner, men den numeriske overlegenhed kompenserede delvist for den fjendtlige hærs for brogede natur.
  I luftfarten er fjenden stærkere både i antal og kvalitet. Den seneste ME-309 og Yu-288 dukkede op. Som svar kæmper sovjetiske maskiner af ringere kvalitet på grund af mangel på kvalificeret arbejdskraft og knappe materialer. Tankene er stadig gamle T-34'ere, og de fleste af de lette, samt KV.
  Om sommeren ledede Wehrmacht offensiven: angrebet på Moskva og angrebet op ad Volga til Saratov. Moskva blev efter hårde kampe omringet i slutningen af efteråret. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk blev også taget til fange. Stalin flygtede til Sverdlovsk. Situationen blev kritisk.
  Kapitalen blev beordret til ikke at overgive sig under nogen omstændigheder. Tyskerne lavede overfald, men rullede tilbage eller satte sig fast i gadekampe. Om vinteren blev Wehrmachts offensiv indstillet. Sandt nok sluttede tyskerne i en dobbeltring ikke kun den sovjetiske hovedstad, men Leningrad.
  I maj begyndte den nazistiske offensiv igen, men allerede i retning af byen Gorky og Kazan. Sovjetisk tankbygning, på trods af alle vanskelighederne, var i stand til at sætte i produktion: T-34-85 og IS-2, dog i små mængder.
  Gorky faldt først i juli, mens Kazan holdt ud til slutningen af august.
  En frygtelig hungersnød herskede i Leningrad, og Fritz forsøgte ikke engang at storme den. Og Moskva blev gradvist taget under kontrol. Og den 30. september, efter et ekstremt blodigt overfald, faldt Kreml.
  Førsteklasses fæstning blev alvorligt ødelagt. Og dette var et nyt slag for det sovjetiske folk. Tyskerne flyttede til Ural, men der blev de bundet fast i snedriver. Det er svært at kæmpe med USSR. Stalin var tilhænger af at stå til ende. Men det var ekstremt dyrt for landet selv og især for tyskerne.
  I syd rykkede nazisterne også frem gennem Centralasien.
  I 1945 modtog USSR SU-100 og IS-3, men kun i små serier. Ak, i slutningen af juni havde nazisterne også erobret Centralasien. Og i juli faldt Sverdlovsk også. I august erobrede tyskerne Kurgan og Tyumen. Og den 3. september også Tobolsk. I slutningen af september, Khanty-Maisiysk. Og i midten af oktober og Omsk.
  Novosibirsk har dog endnu ikke underkastet sig nazisterne. Allerede meget streng frost tvang Fritz til at holde sig til byerne.
  Så indtil maj 1946 gennemførte nazisterne ikke aktive fjendtligheder.
  Så tog vi til Novosibirsk. Skiveformede helikoptere og de nyeste kampvogne i "E"-serien deltog i kampene. Dette hjalp dog ikke Führeren for meget. Krauterne indtog Novosibirsk i slutningen af juni. Tvang floden Ob. Yderligere i juli erobrede monstrene både Kemerovo og Tomsk og Altai-territoriet. Efter voldsomme kampe faldt Abakan i august, og Irkutsk blev stormet i september.
  Tyskerne, der kastede voldsomt blod op, tog ham også. Men igen løb de ud. Udstrakt i kommunikation. Så vi stoppede ved indflyvningerne til Chita. Men i princippet, hvor har de travlt? Du kan vente til sommeren og teste nyt udstyr.
  Det være sig diskoteker eller jetfly. I 1947 lancerede sovjetiske designere IS-4, IS-7 og T-54 kampvognene i en serie. Ganske vist i rent symbolske bind. Der var ikke nok mennesker eller ressourcer. Nazisterne genoptog deres fremmarch. Aginskoye blev taget til fange i slutningen af juni Blagoveshchensk. Khabarovsk faldt i juli og Vladivostok i august. Således erobrede nazisterne næsten alle større sovjetiske byer. Måske bortset fra Pertopavlovsk. Djævler beslaglagde Magadan i september. Men alligevel gik Stalin ikke til kapitulation.
  I sidste ende tabte nazisterne stadig!
  
  
  RUMRETNINGSKRIGE
  Efter flere relativt velstående år er der kommet alvorlige prøvelser for Rusland. Det himmelske imperium var ved at bruge sine kolossale menneskelige ressourcer og fordelene ved et totalitært politisk system i stand til at blive en verdenshegemon. I Rusland udbrød en brutal massakre ved de sydlige grænser. Og selvom det islamistiske oprør blev slået ned, har krigen mod terrorisme tæret mange ressourcer. Situationen blev forværret af en hård konfrontation med Vesten.
  Så længe alt var baseret på nuklear afskrækkelse, var der ingen store krige. Men den amerikanske videnskabsmand Wellington tænkte på at affyre en speciel type raket til Merkur på et kunstigt syntetiseret radioaktivt grundstof.
  Men der var en fejl i navigationen. Raketten afveg fra kursen og faldt på Solen... Der skete et udbrud af ekstremt sjældent plasma, der ikke var farligt for levende organismer, men som slog atomstrukturen ned og ændrede lidt på bindingerne mellem neutroner i atomkernen. Lige præcis nok til at umuliggøre ukontrollerede nukleare og termonukleare reaktioner.
  Og som et resultat af dette: Atomvåben er blevet til en bunke ubrugeligt affald.
  Det mest magtfulde land i verden militært og økonomisk: det himmelske imperium, som på grund af overbefolkning havde en akut mangel på ferskvand og energi, stillede et ultimatum om at leje Sibirien.
  Rusland svarede med et afgørende afslag ...
  En stor krig er begyndt: Den asiatiske koalition mod Vesten. Vort Fædreland er blevet hovedarenaen for store kampe. Fredfyldt liv hører fortiden til: krigens helvede herskede overalt. De hårdeste kampe var i fuld gang fra pæl til pæl.
  Situationen på fronterne var kritisk: Den asiatiske union nærmede sig allerede Uralbjergene.
  I nærheden af Jekaterinburg faldt en blændende ildkugle, og der opstod en dødelig zone, hvor ikke en eneste person kunne leve et minut.
  Hjemland, hellige Rusland -
  Mit hjerte er åbent for dig...
  Blodet fra slagmarken overrislede -
  At blomstre i kærligheden til Fædrelandslandet!
  
  Jordens puls slår med et buldrende støn,
  Det er svært, når krigen brøler...
  Men den herlige sol vil stå op over Rusland -
  Du er vores eneste udødelige mor!
  
  Rug på de endeløse marker er gylden,
  Sneen funkler blankt sølv.
  Og ansigter ser stolte ud fra ikonerne -
  Ridder, vær en ørn i kamp!
  
  Vi vil vinde i modstanderens kamp,
  Lad os forsvare den bevingede drøm.
  Der er ingen modigere end en russisk soldat,
  Jeg vil bede til Gud!
  . Hovedindhold.
  Når hjertet er fyldt med barmhjertighed, er tegnebogen af en eller anden grund tom!
  Toppene af Uralbjergene ligner hugtænder, der stikker ud af munden, spist af caries. Russiske haleløse jagerfly flyver på et lavt niveau. Som hurtige falke angriber russiske riddere de klodsede, men kraftfuldt pansrede bevingede slagskibe i det himmelske imperium.
  Luftvåbenpiloten Andrey Ognev udfører en svær vending. En tung femløbet kinesisk kanon, der spytter ild og metal ud. En ildtornado fejer bogstaveligt talt nogle få millimeter fra et russisk jagerflys gennemsigtige rustning. Haleløse snerren som svar. En smuldret pulsar glider fra en spids næse. Det roterende tårn på den gigantiske kinesiske helikopter forvrider sig under påvirkning... Dæmpede skrig høres.
  Andreis mørke ansigt med høj pande bryder ud i et hvidtandet smil.
  Hans partner, en blændende smuk blondine, Vassa Koltsova, laver en tønde og tvinger en stålpiranha af en ustyret raket til at glide forbi og sender en "gave" ind i en af de tolv enorme propeller af slagskibets helikopter.
  Kæmpe, med en tredobbelt række blade, er propellen ved at falde fra hinanden. Vassa, ikke uden grund, hendes navn er oversat til dronning, vidste, hvordan man slog. Hun kæmpede altid kun i én kort nederdel og kaki T-shirt, men på sine bare hæle mærkede hun sig selv og fighteren som en helhed.
  Mange kvindelige piloter efterlignede hende og forsøgte at opnå fænomenal følsomhed. En slagskibshelikopter er hundrede og tyve brandpunkter, der sænkes til overfladen - en brandbane. En maskine, der kører på kulstøv, men som samtidig bærer tusindvis af tons metal og anvender dynamisk beskyttelse.
  Japanske, kinesiske, indiske designere gjorde en bil usårbar over for russiske luftforsvarssystemer, men kom uventet under luftangreb.
  Forvredet af vild vrede brølede den smaløjede general McLee og pegede med sin sortbehandskede hånd:
  - Ødelæg dem! Smelt de monstre!
  En fuldbarmet, men tyndtaljet indisk oberst sagde:
  - Dette par er en sort prins og en dronning. Ingen har nogensinde væltet dem!
  Mac grinte vantro og brokkede sig:
  - Det kan ikke være. Øg tætheden af ild.
  Og igen rystede slagskibshelikopteren. Det roterende tårn satte sig fast, og titaniumskroget brød i brand. Flammende gule og kanelsoldater fejede forbi med et hyl. En detonation gik i gang, og en napalm-ladet raket brændte inde i skroget på den gigantiske helikopter.
  Vassa, der havde gengivet "slide"-teknikken og passerede brandstierne, gav ud:
  - Alle aldre er underkastede krig, kun du kan ikke sadle din sidste dag, blive besejret uden tid!
  Andrew er sej. Hans far var den yngste general i den angolanske hær og kom for at studere i Moskva. Der giftede han sig med Lydia Ogneva, en berømt atlet og Ph.D. Så døde hans far, og hans sorte og krølhårede mor opdrog ham. I skolen forsøgte de at drille Andrei, men drengen var stadig engageret i kampsport i børnehaven. Hans mor vidste, hvordan man kæmpede selv, og hans stedfar var en mester i blandede stilarter.
  Andrei studerede godt, havde en fænomenal hukommelse, og snart blev han selv lederen af drengene, deres leder. Selvfølgelig valgte han en flyveskole og gik for at kæmpe for sit moderland Rusland. Han fik berømmelse og respekt. Og ingen vovede at bebrejde Ruslands helt med sort hud, især da neger-ansigtstræk blandet med slaviske, og dette gjorde den atletisk byggede pilot ret smuk.
  Der var ikke mindre legender om hans kærlighedsforhold end om militære bedrifter. Selvom Andrei selv var meget mere beskeden, end det blev tilskrevet ham.
  Nu ledte han efter en måde at ødelægge et usårligt slagskib. Aktiv, flerlags rustning dækkede hovedkomponenterne i den mest kraftfulde maskine i det himmelske imperium.
  Savva skød mod propellerne og forsøgte at immobilisere strukturen...
  I mellemtiden blussede kampen op på jorden. De tårnløse kampvogne fra østblokken gik til angreb. Nogle er enorme, mens andre ikke er mere end en meter høje.
  Mod dem brugte jagerne fra den vestlige koalition mobile miner og styrede projektiler uden rekyl.
  Ikke kun russere kæmpede her, men også europæere: briterne, franskmændene, svenskerne og mange andre.
  En fælles fjende samlede mennesker med hvid hud og kristen moral. Debatten om demokrati er stilnet af. Desuden gik anti-vestlige følelser i Rusland, efter at aggressionen kom fra øst, til intet. Ja, hvor kan et pacifistisk og tolerant Europa klatre mod øst. De og folket glemte stort set, hvordan de skulle kæmpe. Og da atomvåben forsvandt, flyttede magtfulde og overbefolkede Asien sine utallige horder mod nord og vest.
  Blandt dem, der rykker frem på russiske positioner, er der mange arabere. Nogle fanatikere går til angreb, ikke forklædt, i hvide overalls. Accepter døden med et smil på læben.
  Tusindvis af fremrykkende kampvogne og infanteri-kampkøretøjer virker som myrer fra et fugleperspektiv. Savva, der havde beskadiget en anden skrue, blev lidt bleg, hviskede:
  - Alligevel er der for mange af dem ... Gud hjælpe Rusland.
  Pigen så selv, hvad der skete i de byer, der blev erobret af den asiatiske koalition. Massepogromer, mord, massakrer. Mænd blev hængt på en tråd, og kvinder og børn blev ført til særlige lejre. Og så solgte eller distribuerede de dem til bestemte værker. Og tortur af krigsfanger er allerede almindelig, og endda obligatorisk.
  General McLee skåner ikke engang sine egne. I et hjælpeløst vanvid, at de ikke kan klare de bittesmå Chizh-3 jagerfly, griber han et sværd fra væggen og skærer hånden af araberen, der kontrollerer antiluftskytspistolen. Han skriger og presser den blodige stump mod brystet.
  Og den formidable kommandant for en hånd, der netop er blevet klippet af, med lange negle, truer i retning af de påtrængende russiske esser og råber:
  - Ødelæg! Brænde! Brænde!
  Savva, i raseri, affyrer endnu en raket... Hun er ved at løbe tør for ammunition. Men luftslagskibet mister også stabilitet.
  Dets dødbringende artilleri er ude af spillet... Efter at have mistet brorparten af sin kampkraft, vender hulken tilbage. De skal tilbage til basen så hurtigt som muligt for reparationer og forsyning.
  Nedenfor skyder russiske kanoner præcist mod fjendens kantede fladjernstanke. Flere biler standsede og pustede røg op i himlen. I en "bandura" begyndte ammunitionen at briste. Den fløj af sted og væltede som en gymnasts mundkurv, indtil den ramte en grushøj.
  Langrækkende, russisk kanon sender et projektil i retning af flagstangen. En skydepige med en blond le, krydser sig med to fingre og hvisker på tysk:
  - Lad der være held og lykke for os!
  Den asiatiske koalitions flag er lysegult med en rød cirkel i midten. Dette er tættere på Japan, men dette er det symbol, koalitionen har valgt. Et lille projektil fra en højpræcisionskanon knækker en tyk stang, og et kæmpe lærred, der kan dække gulvet på et stadion, falder ned. Et dusin asiatiske tanke er på én gang dækket af et fløjlsblødt slør.
  Fra siden af den vestlige koalition og de russiske holdninger høres en enstemmig lyd:
  - Hurra!
  Virkelig symbolsk. Og lad fjenden overstige ti gange, men styrken af den russiske ånd er urokkelig.
  Begge russiske kæmpere befinder sig et øjeblik fløj til fløj. En enkelt hel - næsten trekantede falke - Ruslands forsvarere. Savva har allerede forestillet sig, hvordan Andrey vil lægge sin sorte stærke hånd på hendes skulder. Dette er en virkelig stærk mand, som du kan stole på.
  Men netop i det øjeblik var det som om tusinde fotoblitzer blinkede på én gang. Og i det kæmpende pars øjne formørkede det. Derefter blev sorten malet med flerfarvede klatter, svarende til dem, der vises, når olie spildes på vand.
  Andrei prøvede at gnide sig i øjnene. Hans hånd, med svært ved at overvinde modstand, syntes at rive vandet.
  Som på lang afstand er Savvas stemme dæmpet:
  - Er vi døde?
  Den sorte kaptajn svarer højt:
  - Nej! Vi er i live.
  Pludselig forsvinder denne tykke, klæbrige følelse, og de ser ud til at være i en tilstand af frit fald. Det blev endda let i et par øjeblikke, som i vægtløshed.
  Savva hviskede endda lidt oprørt med syngende stemme:
  Det ser ud til, at verden er håbløst fortabt
  Og vejen til ridderens stjerner er blokeret ...
  I disse sving af endeløse baner,
  Ikke bestemt - tro er at drukne!
  Og så gispede hun og landede med sine bare såler på skarpe, bjergrige sten. Mørket, blandet med lyse pletter og bølger, forsvandt.
  Øjnene gjorde lidt ondt fra maj, middagslyset. Savva var på alle fire og sprang straks op.
  Andrei bøjede professionelt sine ben i et hop og landede dygtigt. Hans ansigt, med en maskulin hage og en høj bred pande, holdt et roligt udtryk. Han smilede endda til sin partner.
  - Du ser! Der er det lys, og som jeg længe har haft mistanke om - dette er ikke paradis!
  Savva vaklende tog et par tøvende skridt. Da hun landede, knuste hun smerteligt sine bare såler og rev sit knæ. Men pigen drev med en sædvanlig viljeanstrengelse det martyragtige udtryk væk fra hendes ansigt og pegede fingeren foran hende og udbrød:
  - Wow!
  Andrey kiggede, hvor Savva pegede. Før dem lå en faldefærdig bakke. Og på dens top, brækket i revner, hvilede en bold. Mere præcist et sfærisk, halvt bly, halvt platinfarvet apparat, med et skarpt næb på toppen og et dusin tynde fangarme jævnt fordelt langs kanterne af dette futuristiske objekt.
  Pigen, forvirret, hviskede;
  - Dette er Newtons biom! Og hvordan kom han til skade?
  Andrey kiggede nøje, pressede hovedet ind i hans skuldre, snusede luften. Luften lugtede af ozon og brændte dæk. Kaptajnen så sig forsigtigt omkring og sagde med en knap hørbar stemme:
  - Her kan vi løbe ind i et bagholdsangreb!
  Savva tog selvsikkert et skridt mod bolden og sagde uden at sænke lydstyrken på sin stemme:
  - Nej! Jeg ved, hvor vi er! Dette er præcis den anomali zone, hvor rumfartøjet faldt. Det er kun hundrede miles nord for, hvor vi kæmpede!
  Kaptajnen trak igen på skuldrene og sagde, mens han havde et tilsyneladende af ro i stemmen:
  - Mere end et minut i den anomale zone kunne ingen overleve. Selv robotter gik i stykker og smuldrede til rust!
  Savva, selvom det ikke var let for hende, udbrød modigt:
  -Og vi vil overleve!
  Og hun løb mod bakken. Hendes støvede, runde hæle, der blev ridset af faldet, blinkede hurtigt hen over den ujævne, stenede højderyg.
  Andrew var forbløffet. Gør det ikke ondt på hende barfodet på skarpe sten? Generelt virkede Koltsovas opførsel mærkelig for mange, da hun ignorerede den sædvanlige flyveuniform, kæmpede i næsten bart tøj. Og hvis et sted i Mesopotamien eller Afrika, kan det være behageligt i én camouflage T-shirt, men det er stadig køligt i Ural om foråret.
  Pigen ankom fra den sydlige grænse. Russiske og europæiske tropper kæmpede i Syrien, i Irak og forsøgte at begrænse den asiatiske koalitions gennembrud. Desuden var en del af de islamiske styrker på Ruslands side og en del af Asien.
  Der var ikke engang en tydelig frontlinje i syd. I Afrika generelt, selv i det samme land, kæmpede forskellige stammer med hinanden. Desuden spillede religion ikke en afgørende rolle. Mange kristne, såvel som hedninger, fulgte asiaterne under angiveligt venstreorienterede slogans. Afrika er virkelig blevet som i en sang i en tegnefilm om Aibolit.
  Men sandsynligvis er det endnu sværere at løbe barfodet i ørkenen end at løbe langs bjergstejler. Og Savva, denne vilde med en kandidatgrad, en kandidat fra biologiske videnskaber, kendte hverken smerte eller frygt.
  Andrei skyndte sig efter hende og prøvede at indhente djævelen. Rumfartøjet viste sig at være meget længere, end det så ud til ved første øjekast.
  Pigen flettede normalt sit hår, men nu var hendes hår ved at falde fra hinanden, og det gyldne tog flagrede som en fakkelflamme i vinden.
  Aldrig før havde en sort kaptajn fundet sin kæreste så smuk.
  Selvom Andrey ikke er en svag atlet, lykkedes det ham kun med stort besvær at forkorte distancen, men han indhentede hende aldrig, selvom han snublede og næsten gjorde ondt i næsen. (I øvrigt slet ikke afrikansk, men med en lille smule pukkel og let opadvendt, endda som hele kroppen.) Og Savvas nøgne, chokoladefarvede ben glimtede, næsten i spidsen af den sorte herre, og ... pigen passerede gennem væggen, som om hun bare var et hologram .
  Irriteret over, at hun overhalede ham, sprang Andrei efter hende. Skødesløst, men ret ridderligt.
  Blyoverfladen skyllede over som varmt havvand og fløj hen over gulvet og begravede sit ansigt i Savvas bare fødder. Mekanisk kyssede Andrei hendes ankler, men pigen sparkede ham vredt og udbrød:
  - Se, sikke interessante ting er her!
  Selvom Ognev ville sige, at der ikke er noget mere interessant, når en sådan skønhed er ved siden af dig, men efter at have fået en hæl i næsen, sprang han hurtigt op. Og blev ikke skuffet.
  Udstoppede dyr og insekter hang på væggene. Desuden dem, der ikke eksisterede og ikke kunne eksistere ud over jorden. Og gulerødder med et dusin krabbekløer, og en kaktus med frølår og hanekamme, og fjerkakerlakker med krokodillemunde med indtrækkelige tunger. Med mindre dette selvfølgelig kan sammenlignes med en bagt prins.
  Andrei sprang overrasket op og udbrød højt:
  - Hilsen brødre i tankerne!
  Som svar, tavshed ... Savva ganske logisk og rationelt bemærkede:
  - Vi skal ikke råbe, vi må hellere undersøge rumskibet.
  Inde i rumskibet var meget større, end det så ud udefra. Korridorerne blev indsnævret og udvidet. Pansrede døre skiltes, da folk nærmede sig dem. Og hvad kom der bare ikke frem.
  Alle mulige udstoppede dyr og statuer og hologrammer. Samt malerier: bevægende, og i olie, og med en kybernetisk mosaik. Hologrammer viste den rigtige film i farver. Og kampscener, og forskellige slags fredelige, ganske idylliske billeder.
  Andrew bemærkede med overraskelse:
  - Mærkeligt. Det er som et flyvende museum.
  Savva indvendte ganske rationelt:
  - Alt i vores verden er både et museum og en losseplads! Lad os spise bedre...
  - Våben! - udbrød den sorte kaptajn. Og hurtigt tilføjet. - Vi skal hjælpe vores fædreland med at vinde den tredje verdenskrig.
  Savva så op og råbte:
  Hjælp os med at redde civilisationen! Menneskeheden er i fare!
  Som svar hørtes en lav, usædvanlig dyb bas:
  - I, de indfødte, vil åbenbart have noget fra os?
  Pigen strakte hænderne frem og hviskede bedende:
  - Ikke vi! Det handler om hele menneskehedens skæbne. Den tredje verdenskrig afgør - hvad vil vinde: en barbarisk, grusom tilgang eller humanisme og civilisation?
  Bassen ændrede sig til en tynd sopran og en utrolig tone:
  - Åh, er det? Når alt kommer til alt, har en person en tendens til at tage fejl, også om sine egne hensigter. - Orange vinde gik gennem luften og stemmen, der blev en halv oktav lavere, fortsatte. - Som altid har langt de fleste racer i universet en tendens: at præsentere sig selv, hvis man bruger sit sprog, som yderst humane, og fjenden blot som en djævel.
  Savva, uden at holde op med at tromme nervøst med sin fod, på belægningen af et ukendt metal, mumlede:
  - Og du ser selv ud! Se med hvilke barbariske metoder de fører krig mod os!
  Stemmen varmede lidt, og luften begyndte at virke blødere:
  - Ja, din fjende er grusom, men du er heller ikke engle. I sidste ende er det ikke matematikken, der afgør, hvem af jer der skal have magten på Jorden!
  Andrey har allerede udtalt:
  - Hvem så?
  Men i stedet for at svare svajede gulvet under dem, og pigen mødte sammen med den sorte fyr loftet med deres ansigter. Så ændrede alt sig på én gang. De befandt sig i centrum af en stor, hårdt ødelagt by. Kanonerne brølede øredøvende. Store granater eksploderede og bomber faldt. Grupper af russiske og europæiske soldater rykkede frem. De gule og brune soldater fra den asiatiske union trak sig tilbage og dækkede stien med bjerge af lig. Savva tog et skridt og trådte på en blodig strøm.
  Nej, dette kunne selvfølgelig ikke forvirre den kriger, der var gået gennem ild-, vand- og kobberrør (sidstnævnte indtil videre i minimal grad!) Men mit hjerte havde det ikke godt. Men Andrei muntrede op, kastede en sten med højre hånd mod det gule ansigt på en smaløjet soldat, der løftede sit maskingevær, han faldt. Kaptajnen udbrød:
  - Det her er Beijing! Vores fyre vinder!
  Faktisk brændte en skæv pegepind med en lignende hieroglyf med blå flammer. Savva følte af en eller anden grund ikke glæde. Selvom hun på internettet havde set billeder fra Beijing og de karakteristiske bygninger i den kinesiske hovedstad.
  Men her er det forfærdeligt. Kvinder brænder, børn græder. Og en masse lig. De døde fyldte bogstaveligt talt alle tilløbene, og deres antal voksede. Aldrig før havde pigen set de døde stablet op i høje.
  Andrey har allerede samlet det maskingevær, der blev droppet af en person, og åbnet ild for at dræbe. Han er en født kriger. På faderens side fra Zulu-stammen, på moderens side: oldefar to gange en helt fra USSR, bedstefar kæmpede i Vietnam og Afghanistan, far i Syrien, Donbass og Tjetjenien.
  I Savvas hoved blinkede:
  Enhver, der er mand, er født som kriger,
  Det skete så - gorillaen tog stenen!
  Når fjender uden at tælle er legioner,
  Og i hjertet flammer en varm flamme!
  Og pigen tog selv maskingeværet op. Stærke hænder er sædvanligvis lette i håndtaget. Modige marcher lød i mit hoved: ødelægge, tjen dit store moderland.
  Men et uventet svagt knirken fik pigen til at fryse. Til højre hørtes tydeligt børns hulken og gråd. Savva vendte sig om, og hendes ørneblik, gennem røgen, der omsluttede alt, tegnede små, gullige figurer. Gullige, smaløjede børn græd og forsøgte at komme ud af det brændende hus. Men deres vej blev spærret af en blokering af tjæreimprægnerede træstammer. Og bagved fyrene spredte kødædende flammer.
  Den ildpustende drage så ud til at være ivrig efter at ofre til Gehenna...
  At udholde dette var højere end Savvas styrke. Pigen løb mod ilden. Det er nødvendigt at redde de små: om de er russiske eller kinesiske er ikke vigtigt!
  Pludselig spærrede en strøm af napalm den barfodede krigers vej.
  Med et vildt skrig
  - Herre frelse!
  Hun kastede sig i ilden. Hundrede rødglødende stifter så ud til at gennembore hans bare såler, flammerne sang hans forsvarsløse knæ. Delikat, oliven hud, dækket med grimme, røde blærer. Hvor var det smertefuldt for Savva. Det vildeste skrig slap ud af lungerne. Jeg ville vende tilbage og springe ud af helvedes flammer.
  Men pigen følte: det er umuligt at forsinke ikke et sekund. Børn kan dø. Og det er lige meget, hvem de er. Dostojevskij sagde: alle verdens skatte er ikke en tåre værd af et barn. Smerter fra bare hæle til baghovedet, som hesteflokke, slås med stålskarpe hove ved nerveenderne.
  Hendes vidunderlige gyldne hår har allerede taget ild, og flammerne forsøger at slikke rovdyr i ansigtet. Hun bliver aldrig den samme skønhed igen. Her er et lilla sår spredt ud over hendes ømme, fløjlsbløde kind.
  Savva springer desperat, hvor langt det ser ud til at nå målet. En blanding af røg og brændende luft strømmer ind i lungerne. Den plettede T-shirt på dig er allerede brændt ned, og du er ligesom Jeanne D i en smertefuld brand. Lidt mere, lidt mere. Åh min gud, hendes krop er et spedalsk sår.
  Den flammende væg bliver afbrudt, og Savva springer ud i køligheden. Hun er allerede forbrændt, hendes vidunderlige krop er som et kontinuerligt sår, og hendes brændte såler synes at træde på de skarpeste dolke. Der er en blokering forude. Og du skal hoppe ind i den brølende, nådesløse flamme igen.
  Og pigen mærker, at hendes kræfter og mod er ved at slippe op. Hun besvimer næsten af smertechokket. Men gennem mørket kan man se en pige, der trækker sine små hænder og preller af bålet med et skrig, og en dreng med et barberet hoved, og en meget lille en, der knap har lært at gå.
  Efter at have samlet resten af sine kræfter, springer Savva, raser og en følelse af retfærdighed giver hende modet til at overvinde ulidelig smerte. Flammende træstammer og bjælker flyver til siderne. Lidt mere indsats. Den vansirede piges brændte hænder tager fat i den glødende rist. Smerter som en hundrede tons vædder falder på hovedet, brystet, hele kroppen til den allersidste celle. Risten bevæger sig ikke, og så griber Savva den med tænderne. Du kan gå amok af sådanne lidelser, smuldre og kollapse den sidste af de kropslige skønheder uberørt af flammerne. Men så, endelig, belønnede Herren indsatsen, risten, rød af varmen, fløj af cementbunden.
  Den forkrøblede pige, med knækkede tænder og sprængende af varmen, besvimer. Ved den sidste tråd af bevidsthed føles den lemlæstede hud som et befriet barn, der hopper over den faldne heltindes forkullede ben.
  Savva vågnede... Hun stod sammen med Andrei på den højeste sneklædte top. Tordrende, som et kor af tusinde stemmer af ærkeengle, annoncerede stemmen:
  - Du bestod prøven! Der vil være fred på planeten! Rusland vil blive moder til alle jordens mennesker!
  En sorthudet ungdom og en blondine, der blev endnu slankere og smukkere, så blomstrende haver, tragte groet til for vores øjne og kaste våben og omfavne soldater. Hadets og krigens æra var forbi for altid.
  Og det lød over hele planeten;
  Rusland og Kina for evigt forenet,
  Islam, kristendom: venner uden ondskab!
  Lad os prise den højeste Herres navn -
  Alle verdens nationer - indfødt familie!
  
  PETER III - DEN STORE KONGE
  Peter den Tredje formåede at overtale den berømte reformatorgeneral til at slutte sig til hans hold og acceptere rangen som feltmarskal. Nikolai Papin blev forsvarsminister og gennemførte en række reformer. Denne stærke og autoritative mand hjalp Peter III med at afsløre og undertrykke Orlov-brødrenes sammensværgelse. Alle fem sammensvorne blev hængt. Catherine modtog en skilsmisse for utroskab og blev forvist til et kloster.
  Peter den Tredje styrkede sin magt og blev kronet. Og med hans komme til magten skete der håndgribelige ændringer i Rusland. Faktisk skitserede Peter den Tredje, ligesom sin bedstefar, grundlæggende reformer. Og desuden påvirkede ændringerne udenrigspolitikken.
  Som tilhænger af en alliance med Frederik II beordrede Peter Rumyantsev sammen med tyskerne at besejre østrigerne. Derefter returnerede Tyskland mere end de tidligere tabte landområder.
  Men Rusland fik også kontrol over sundet fra Danmark og delte det med preusserne. Peter viste dog praktisk skarpsindighed og tog næsten alle besiddelser af denne stat, og efterlod kun en symbolsk del af kronens ejendele til sin "yndlings" Frederik. Det skal siges, at Papins indflydelse kom Peter den Stores barnebarn til gode.
  En af ideerne fra Peter den Tredje var ideen om at dele Polen mellem Rusland og Preussen. I 1965 udbrød krig med Commonwealth. Den geniale Alexander Suvorov rykkede hurtigt frem i den. Peter den Tredje viste sig at være intelligent og formåede at få oprindeligt russiske lande ind i sit imperium, og preusserne kendte den etniske del af Polen.
  Som i den virkelige historie måtte Rusland kæmpe med det osmanniske rige. Kampene for russerne var endnu mere succesrige. Papins reformer, Rumyantsevs talent og den hurtigt fremadskridende Suvorov havde en effekt. Zaren kunne lide den rastløse Alexander Vasilyevich, Peter den Tredje, og han var selv meget nøjeregnende og var på benene hele tiden. Så de kom rigtig godt ud af det.
  Inde i landet gennemførte kejser Peter en række reformer. Godser blev konfiskeret fra uagtsomme godsejere til fordel for statskassen, en række restriktioner blev indført på corvée og salg af bønder. Men indtil videre turde zar Peter ikke helt markere livegenskabet.
  Desuden skabte kirkereformer stærk modstand fra den ortodokse synode. Kongen, der hævdede, at Bibelen forbyder tilbedelse og tjeneste for andre end Gud, afskaffede helgenkulten.
  Der var noget luthersk i dette - en kamp med relikvier og ikoner.
  Bed kun til Herren Gud, kun tilbed ham!
  Men dette kunne ikke andet end at vække modstand. Nogle steder opildnede selv præsterne folket til at gøre oprør.
  Ikke desto mindre gik reformen igennem, og i kirker, tilbedelsessteder var der kun billeder af Kristus og Jomfru Maria tilbage.
  Folket foretrak generelt at lytte til kongen. Derudover blev Peter den Tredje berømt som en omsorgsfuld hersker. Mere alvorlig var beslaglæggelsen af al jord fra klostre og kirker.
  Efter sejren over Tyrkiet voksede kongens autoritet endnu mere. Perth den Tredje besluttede endelig at afskaffe livegenskab. En sådan beslutning kunne ikke andet end at forårsage alvorlige omvæltninger i staten. Godsejerne led store tab, men den industrielle revolution begyndte. Landet gik gennem alle vanskelighederne skarpt og med opbremsning fremad.
  Den anden krig med tyrkerne viste sig at være endnu kortere, og de russiske tropper under kommando af Suvorov vandt hurtigt. Desuden afledte revolutionen i Frankrig Europas opmærksomhed.
  Dette blev udnyttet af Peter den Tredje, der placerede på tronen af Konstantinopel, hans yngste søn, fra Konstantin Voronina, den tyrkiske sultan.
  Således befandt det osmanniske rige sig sådan set i union med Rusland.
  Så var der krigen i Egypten. Den lokale sultan ønskede ikke at anerkende Ruslands herredømme over Afrika. Og her kolliderede for første gang Suvorovs og Napoleon Bonapartes geni med hinanden.
  Efter at have levet ret meget på det tidspunkt i 70 år døde Peter den Tredje. Han gik over i historien under navnet Den Store Befrier. Hvilket er meget hæderligt!
  Måske overgået hans karismatiske bedstefar! Og kejser Paul besteg tronen. Suvorov, efter at have besejret den stadig for unge og uerfarne Napoleon, erobrede det nordlige Afrika og endda Marokko.
  Da der i denne alternative historie ikke var nogen berømt schweizisk kampagne, der underminerede Suvorovs helbred, levede den berømte hærdede feltmarskal længere.
  Napoleon blev ikke kejser af Frankrig, fordi han ikke havde tid til at blive berømt som kommandør og blev slået mere end én gang. Efter bibliotekets sammenbrud tog Ludvig den Attende magten. Der var en reformation, det vil sige genoprettelse af monarkiet.
  Paul den Første slap stadig ikke fra sammensværgelsen, men dette skete fem år senere. Og hans søn Alexander blev kejser. Det var her, twisten begyndte. Konstantin var en teenager, og da han var den russiske sultan i det osmanniske imperium, hævdede han magten.
  Men Alexander Suvorov var stadig i live og formåede at forsone sin nevø og onkel. Selvom det osmanniske riges interne autonomi naturligvis skabte gnidninger.
  Derudover stod Rusland overfor Englands modstand. Storbritanniens stigende magt var ikke tilfreds med sin nabo. Og selv den anden store krig med USA begyndte. Måske forventede briterne, at der efter George Washingtons død ville komme kaos og skændsel til Amerika. Men regnestykket var ikke berettiget.
  Folket i USA ønskede ikke at gå tilbage under den engelske konge. Krigen varede i ti år med varierende succes, og til sidst stoppede Storbritannien offensiven efter at have udtømt sine styrker.
  Men amerikanerne faldt ikke til ro og udviklede en offensiv mod Canada. Situationen for Storbritannien blev forværret af Ruslands stilling, som ydede bistand til amerikanerne.
  Elleve år mere med blodig krig, og Amerika generobrede Canada. Storbritannien var svækket, men et nyt geopolitisk monster dukkede op: USA.
  Rusland førte krig med Østrig og erobrede det, dels delte det med Preussen.
  Samtidig fortsatte ekspansionen til Canada. Landet er blevet stærkt industrialiseret. En stærk og talrig flåde blev bygget. Russerne landede i Australien og ekspanderede ind i Afrika.
  Efter Alexander den Førstes død opstod der igen en kamp om magten, mellem grenene. Alexanders bror Konstantin abdicerede, og en anden Konstantins søn, Andrei, rykkede frem til tronen og anfægtede det med Nicholas.
  Formelt blev Nicholas udråbt til konge, men under kroningen blev kongen dræbt.
  I den efterfølgende forvirring var Andrew den første, der ikke helt lovligt greb tronen. Den nye konge begyndte næsten øjeblikkeligt en krig med Iran og foretog et felttog mod Indien. Storbritannien var stadig i krig i Canada og fandt sig selv bundet. Og den østlige kampagne styrkede Andrei den Førstes autoritet og tillod ham at starte sin gren af Romanov-dynastiet. Samtidig smeltede Rusland og Det Osmanniske Rige endelig sammen til en enkelt stat. Ja, og annektering af Persien og Indien.
  Andrew den Første blev efterfulgt af Alexander den Anden. Under denne monark fortsatte Rusland sin ekspansion til Indokina og i selve Kina. Preussen blev også det stærkeste imperium, der forenede de tyske lande og besejrede Frankrig.
  Men Storbritannien støttede franskmændene, og der var en hævnkrig. Det britiske imperium gjorde stædig modstand. Krigen trak ud i et par årtier.
  Rusland erobrede i mellemtiden Asien fuldstændigt og nåede Singapore. Det blev den største, stærkeste magt i verden, der bevægede sig gennem Asien og Afrika.
  Men samtidig steg USA også. Amerikanerne fuldførte udviklingen af Canada, hvor de delte indflydelsessfærer med Rusland. Derefter erobrede de staterne Texas og Californien fra Mexico.
  USA beholdt en republikansk styreform, mens Rusland foreløbig forblev et absolut monarki. Alexander II, erstattet af Andrei II. Romanov-dynastiet fortsatte.
  Den langvarige krig mellem Storbritannien og Frankrig, mod Tyskland, førte til, at tyskerne beholdt de tidligere erobrede landområder, herunder Lorraine, men kunne ikke rykke videre og løb helt ud af dampen. Briterne og franskmændene blødte dog også stort set ihjel.
  Under disse forhold fortsatte det tsaristiske Rusland med at dominere verden og øge sin indflydelse.
  Sandt nok voksede et monster op over for USA. Desuden viste Amerika sig at være mere omfattende, end det var i den virkelige historie på bekostning af Canada.
  Men det har endnu ikke nået alarmerende proportioner. Derudover udbrød en borgerkrig i USA, som førte til masseofre og ødelæggelser. I modsætning til den virkelige historie lykkedes det desuden for general Lee at bryde igennem konføderationens kongres, idet de sortes ret havde tjent i sydstaternes hær: at modtage frihed og statsborgerskab.
  Og dette trak krigen i høj grad ud og øgede selvfølgelig ofringen. Det udspekulerede russiske diplomati, som også viste interesse for at forlænge konflikten, havde også en effekt. Og rent taktisk opnåede sønderjyderne i krigens første fase stor succes og kunne indtage Washington og New York. Philadelphia blev den nye hovedstad i Northern Alliance.
  Selve borgerkrigen faldt på en senere periode: 1881 - 1905, og dynamit og endda maskingeværer blev knust i den.
  I Rusland blev zar Andrei II erstattet af Alexander III. Den nye konge var slet ikke fredelig. Rusland stod i Afrika over for Frankrig og Storbritannien, som forsøgte at udvikle nye kolonier. Og hang i konflikt med dem.
  En ny krig begyndte for omdelingen af verden, hvor Preussen traditionelt handlede i alliance med Rusland. Denne gang fik tyskerne ret. Frankrig blev sammen med russerne besejret på få uger. Storbritannien sad ude i udlandet, men mistede alle sine kolonier i Afrika og Australien og i Stillehavet.
  Tyskerne fik deres egen, og udvidede, og førte grænsen nær Paris og til Porte de Calais, og omfattede endda Normandiet. Og noget i selve Afrika.
  Og Storbritannien sank til niveauet af en mindre magt, Frankrig blev fuldstændig en biflod.
  Men den næste krig skete allerede med Preussen, under Vladimir den Tredje. På dette tidspunkt dukkede sådanne typer våben som tanke, fly, ubåde op.
  Preusserne handlede i alliance med Japan. Krigen udviklede sig først ikke særlig vellykket for Rusland. Korruptionen i den tsaristiske hær, generalernes konservatisme og den aktive bistand fra USA til Japan blev ramt. Derudover var Sverige og Norge, samt Storbritannien og Frankrig modstandere af Rusland.
  Krigen begyndte i 1921, ironisk nok på den skæbnesvangre dag den 22. juni. Det var næsten en verdensomspændende kamp. Det, der var tilbage af Europa og Asien, gik imod Rusland. Spanien og Portugal tog også på et lignende eventyr. Portugal følte sig udenfor i Afrika, og spanierne drømte om at genoprette deres tidligere herlighed i middelalderen.
  Siden dette øjeblik på den østlige halvkugle er der ikke så meget plads, der ikke er kontrolleret af den russiske zar.
  Forresten spillede det tsaristiske Ruslands overvældende overlegenhed med hensyn til menneskelige ressourcer, det stærke autokratiske system og den interne oppositions svaghed en afgørende rolle i krigen.
  Ja, de tyske kampvogne formåede at bryde igennem fra Neman til Dnepr i de første to måneder, og belejre Riga og i syd drive de russiske tropper ud af Ungarn. Og guderne gav den Rising Suns land mulighed for at besejre den russiske flåde. Men igen, indtil videre.
  Utalenterede generaler kan tabe kamp efter kamp. Men en ny voksede op. Og kongen intensiverede til sidst kampen mod korruption og organiserede en mere eller mindre tålelig forsyning. Og menneskelige ressourcer: Kinesiske, indiske, arabiske opdelinger var i bevægelse. Tyskerne var ude af stand til at krydse Dnepr, og om vinteren indledte de russiske tropper en modoffensiv.
  Det skal bemærkes, at Sverige og Norge ikke er særlig stærke modstandere, allerede i marts 1922 blev Stockholm indtaget. Og Oslo faldt i maj. I juni 1922 var tsartropperne i stand til at genoprette førkrigssituationen og skubbede preusserne tilbage til deres oprindelige linjer.
  Frankrig, der så denne udvikling af begivenheder, skyndte sig ud af krigen. Som svar besatte den preussiske kong Wilhelm Paris og dets sydlige egne. Russiske tropper rykkede frem. I september broderede de til Vistula. Kampene om Østpreussen udspillede sig. Koenigsberg faldt i december ... Og Wien blev befriet til det nye år.
  Det var heller ikke let for japanerne, hvis flåde led store skader og mistede initiativet.
  Året 1923 begyndte med en stor offensiv af russiske tropper i Polen og inden for tre måneder en udgang til Oder og Alperne i syd. Tyskerne havde en chance for at holde ud i nærheden af Berlin, men russiske tropper indledte en offensiv i Bayern i april. Tropperne rykkede langsomt og støt frem mod slutningen af sommeren, russerne nåede Rhinen. I efteråret blev Ruhr-området generobret fra tyskerne, og i december blev Berlin efter hårde kampe omringet.
  Tyskland havde ikke længere en chance for at vinde krigen. Yderligere seks måneder i 1924 blev udkæmpet på kontinentet, indtil Spanien, Portugal, Tyskland, tidligere erobret af tyskerne: Holland og Belgien, blev underkastet.
  Kun Storbritannien var tilbage, og Japan havde allerede mistet både Okinawa og Hokkaido.
  Churchill ledede forsvaret af metropolen. Men briterne havde ingen chance.
  Sandt nok slog de efterårslandingen.
  Året 1925 er kommet. Der var ingen enighed i USA om, hvad de skulle gøre. Tillad at afslutte Storbritannien og Japan. Eller stadig gå ind i en svær krig?
  Sund fornuft sagde, at på trods af den udviklede industri ville Amerika blive trivielt knust af tal. Men at være alene med en russisk bjørn er ekstremt skræmmende.
  I juni gennemførte russiske tropper, denne gang en vellykket landgang i Storbritannien, London faldt. Og i august stod Japan også færdigt.
  Dermed endte endnu en krig.
  Rusland tog kontrol over alle landene på den østlige halvkugle. Samtidig forblev selve imperiet autokratisk og enhedsmæssigt. Eller næsten ensartet. Europæiske besiddelser havde nogle ydre egenskaber af autonomi. Men alligevel dominerede den tsaristiske magt overalt. Om det er Kongeriget Polen, eller Kongeriget Sverige med Zar Vladimir i spidsen.
  Den 5. marts 1933 døde zar Vladimir den Store, og hans søn Cyril blev den nye zar. Men den nye monarks regeringstid var kort, præcis hundrede dage. Og på tronen var den femtenårige Alexander den fjerde. Og halvtreds dage senere havde han en ulykke. Nicholas II efterfulgte tronen i en alder af kun ti år. Der er fire kejsere på et år... Nå, hvad sker der!
  Kun meget sjældent, selvfølgelig, og ikke i alle lande i verden!
  Selvom mange selvfølgelig huskede, at Nicholas den Første regerede i meget kort tid og døde som følge af vold.
  Men begyndelsen af Nicholas II's regeringstid viste sig at være ret god. To år senere blev den første kunstige satellit i planeten Jordens historie opsendt, som fløj rundt om planeterne.
  Og 1937 viste sig ikke at være så uhyggelig som i den virkelige historie. Siden det var i år, at den første russiske fyr fløj ud i rummet. Nej, ikke Gagarin, men Prins Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin har ikke været heldig endnu. Og hvor skal du hen?
  Rusland, det mest omfattende imperium, kan afsætte kolossale midler til rumudvidelse.
  Året efter, 1938, blev den første russiske atombombe testet.
  Den nye zar Nicholas II var stadig meget ung og selvfølgelig utålmodig. Derudover forblev USA Ruslands eneste farlige konkurrent. For ikke at nævne det faktum, at amerikanerne også kan være ved at have en atombombe.
  Den 1. marts 1940 begyndte invasionen af USA efter ordre fra zar Nicholas II, som allerede formelt var blevet voksen. Den formelle årsag var amerikanernes støtte fra den republikanske opposition i Rusland med kravene om parlamentsvalg.
  Det er muligt, at beslutningen fra den unge mand Nicholas II var det klogeste skridt. Det er trods alt umuligt at lade en potentiel modstander også erhverve sig atomvåben.
  Offensiven af de russiske tropper ved hjælp af store kampvognskolonner udviklede sig oprindeligt med succes og hurtigt. Men så blev amerikanernes modstand intensiveret. I flere måneder var de russiske troppers fremrykning ekstremt langsom. Men alligevel tabte fjenden og gav efter for mængden af mandskab, og tankflådens kvalitet var dømt.
  Men et oprør brød ud i Afrika og Kina. Desuden blev betydelige styrker omdirigeret for at undertrykke oprøret.
  I 1941 indledte de amerikanske hære en modoffensiv, men det lykkedes heller ikke at nå deres mål. Flere angreb, og så vinteren 1941-1942, hvor amerikanerne mistede næsten hele Canada. Og i april faldt Toronto og Quebec næsten samtidigt.
  Krigen er allerede begyndt på traditionelt amerikansk territorium. Der var udvekslinger af slag. Men den større russiske bokser overvandt den amerikanske pik.
  Philadelphia faldt i august 1942. Og i oktober 1942 nærmede russiske tropper sig New York. Så besluttede den amerikanske regering at bruge atomvåben.
  Men de havde stadig ikke den mindste mulighed for at få Ruslands territorium, så der blev satset på strejker mod overfaldstropperne.
  Bomben blev affyret om natten. Denne beslutning skyldes det faktum, at et lysende blitz blænder soldaterne.
  Effekten var ikke særlig signifikant, lidt mere end tusind mennesker døde, tyve tusinde mennesker blev blindet, selvom de fleste af dem var midlertidige. Men et sådant slag kan ikke kaldes afgørende.
  Desuden har det tsaristiske Rusland meget flere nukleare ladninger, så det er endnu ikke et faktum, at det er rationelt at åbne en sådan udveksling af nukleare rationer.
  Men hvor skal du hen? I en dårlig position er alle træk dårlige, og smarte politikere kommer ikke i en dårlig position.
  I december faldt New York og Washington, og inden da brugte amerikanerne yderligere fem af deres designmæssigt ikke særlig kraftige og succesrige bomber. Og tsargeneralernes svar frafaldt tyve af deres anklager. Så det viste sig at være serielt brugt en frygtelig bombe.
  Krigen varede indtil 23. februar 1943, men ingen smed atombomber.
  Amerika blev fuldstændig befriet fra kapitalens dominans og bragt under en autokratisk monarks styre.
  Kongen fik nye lande og stor ære. Og nu turde ingen skændes med ham.
  I 1945 landede russiske kosmonauter på månen. Og i 1947 gik den russiske hær ind i Mexico. Kongen besluttede, at det var på tide at sætte en stopper for et sådant levn som eksistensen af mange stater på én planet. Og hans hær rykkede for at erobre alt, der kan erobres.
  I 1949 blev Argentina det sidste suveræne land annekteret til det russiske imperium.
  Og der var fred i hele verden. I 1953 satte russiske kosmonauter også deres fod på Mars' overflade. 1956 - Venus med en mand. 1960 - Merkur. 1961 - en af Mars satellitter. 1967 - Man on Neptun, og i 1968 - på Saturn. I 1970 - Uranus, og i 1971 - Pluto.
  Nicholas II gik over i historien under kaldenavnet: finisheren! I 2016 var kongen allerede treoghalvfems år gammel. Men den jordiske medicins succeser tillader os endnu ikke at betragte kongen for affældig og svag. Han har siddet ved magten i 83 år, hvilket er en absolut rekord blandt de herskere, hvis embedsperiode er mere eller mindre pålidelig. Selvom der i historien, siger de, var tilfælde, hvor de regerede længere.
  På Jorden går det næsten godt. Sandt nok er der et problem med den voksende befolkning, som allerede har oversteget otte mia. Store forhåbninger er forbundet med pladsudvidelse.
  Flere byer er allerede blevet bygget på månen. Som det viste sig, med seks gange mindre tyngdekraft end på Jorden, kan grøntsager og frugter dyrket i drivhuse nå enorme størrelser.
  Byer er blevet bygget på både Mars og Venus, samt fabrikker på Merkur. Denne planet, som er tættest på Solen, er meget praktisk til produktion og valsning af metaller. Til dette formål bruges solenergi.
  Der er også menneskelige bosættelser på satellitterne Jupiter, Uranus, Saturn. Rummet bliver gradvist mestret i stadigt højere grad.
  Og det var i 2016, at den første interstellare ekspedition til stjernen Sirius startede fra Månen. Monarken forventer meget at leve op til en så glædelig begivenhed som at etablere kontakt med brødre i tankerne.
  
  
  
  UNIVERSET MARERIDT
  Den spanske diktator Franco gik i modsætning til den virkelige historie med på, at de tyske tropper skulle angribe den engelske fæstning Gibraltar. Til gengæld modtog Spanien nogle britiske og franske lande i Afrika.
  Angrebet under kommando af Mainstein fandt sted om natten fra den 25. november 1940 til den 26. Det viste sig, at briterne ikke var helt klar til et sådant militært træk, og det lykkedes nazisterne at erobre en så stærk fæstning fra et slag.
  Dets fald havde en væsentlig indflydelse på krigens gang. Wehrmacht var i stand til at overføre styrker over den korteste afstand til Afrika, og briterne blev blokeret fra at komme ind i Middelhavet fra øst.
  Den tyske kommando sendte flere divisioner til ækvatorial Afrika. Derudover blev Rommels korps flyttet til Libyen, nogle måneder tidligere end virkeligheden.
  Briterne opgav til gengæld offensiven mod italienerne i Etiopien og begyndte at styrke deres positioner i Egypten. Det lykkedes dog Rommel at komme dem foran, og som et resultat af et forebyggende angreb besejrede han kolonitropperne og erobrede Alexandria og Cairo. Storbritanniens stilling i Afrika blev mere kompliceret. Tyskerne var allerede nået til Suez-kanalen og truede med at rykke længere ind i Mellemøsten. Derudover blev det muligt at bevæge sig mod Sudan.
  Sandt nok var italienernes anliggender i Grækenland ikke særlig vellykkede, men tilgangen af yderligere styrker fra Tyskland reddede situationen.
  Hitler havde et dilemma: at angribe USSR eller afslutte Storbritannien? Wehrmachts succeser i Afrika foranledigede den anden beslutning - at løse deres hænder i Vesten. Selvom de militære forberedelser i USSR inspirerede frygt i Fuhrer.
  Den Røde Hær blev stærkere, men tyskerne sad heller ikke passivt. Produktionen af kampvogne i 1941 fordobledes i forhold til 1940, og luftfarten steg med næsten to en halv gange.
  Nazisterne udførte bombningen og landingen på Malta. Så brød Rommel igennem forsvaret ved Suez-kanalen og gik ind i Irak, som havde gjort oprør mod britisk styre. Tyskerne erobrede relativt let både Kuwait og hele Mellemøsten. Stalin på den anden side holdt sig til en ventetaktik. Men Churchill fortsatte stædigt krigen. Efter at have nået Iran vendte Wehrmacht sig mod Sydafrika.
  Året 1941 lakker mod enden. Frigivelsen af ubåde steg, og Storbritannien var ved at miste sine kolonier. USA har været passive. Men Japan kunne ikke sidde passivt og angreb Peru Havn den 7. december. En ny intens krig begyndte i Stillehavet. Og Hitler måtte igen opgive planerne om et angreb på USSR.
  Det er nødvendigt at hjælpe japanerne, at erobre Iran og Indien samt Sydafrika. Og vigtigst af alt selve Storbritannien. Desuden er amerikanske bombefly ikke et legetøj. De kan volde Det Tredje Rige mange problemer. Og det er mest bekvemt at levere bombeangreb fra Storbritanniens territorium.
  Så Führeren blev i 1942 tvunget til at opgive ideen om at invadere østen.
  Der var en risiko for, at Stalin selv ville åbne fronten, men... Man skal kende Stalins karakter. Han er meget reserveret i udenrigspolitikken. Krigen med Finland gjorde den røde diktator endnu mere forsigtig.
  Mens USSR er ved at opbygge styrke. Antallet af luftfart den 1. januar 1942 nåede 32.000 køretøjer og kampvogne, mere end 25.000, plus yderligere 3.000 tankettes. I alt planlagde Stalin at fuldføre rekrutteringen af 20 mekaniserede korps med et samlet antal tanke på 32 tusinde køretøjer, hvoraf den seneste KV af forskellige mærker og T-34, 16,5 tusinde. Plus, udviklingen af T-50-tankene var stadig i gang, selvom bilen viste sig at være let.
  Tyskerne, efter at have stødt på Matilda og nogle krydserkampvogne og havde oplysninger om, at briterne var ved at udvikle tunge kampvogne, begyndte også at lave deres egne mastodonter. Først og fremmest "Tigeren" med en 88 mm kanon og panser med en uigennemtrængelig 75 mm kanon med en lang løb.
  Information om sovjetisk kampvognsbygning var også tilgængelig. KV-2 kampvognen marcherede ved 1. maj paraden på Den Røde Plads, og de 34 havde nogle data.
  Under alle omstændigheder, da Speer stod i spidsen for det kejserlige ministerium for våben og ammunition, gik udviklingen inden for teknologi hurtigere. Hitler ville have de bedste kampvogne i verden, og tungere. Men mens Tyskland var klart ringere end USSR. Og antallet af biler og deres kvalitet. I august 1941 begyndte produktionen af KV-3-tanken. Bilen viste sig at være ret tung med 68 tons, men bevæbnet med en 107 mm kanon med en indledende projektilhastighed på 800 meter i sekundet. Det gav hende en fordel i forhold til "Tigeren", som i øvrigt endnu ikke var lanceret i serien.
  Endnu mere kraftfuld var KV-5 med en vægt på 125 tons og to kanoner. Sandt nok skabte sådan en tung maskine flere problemer for den sovjetiske hær end gavn. Og i 1942 blev KV-4-versionen med en vægt på 107 tons taget i brug. USSR kunne med rette være stolt af sine tungeste kampvogne i verden, og endda de mest magtfulde.
  Men på den anden side har Tyskland udviklet sig ret godt inden for luftfart. Yu-188, efter at have gået i serie, udviklede en hastighed, der kan sammenlignes med jagerfly. DO-217 så også anstændig ud. Jetfly blev også aktivt udviklet. Da Storbritannien var hovedmålet, fik jetbombeflyene meget mere opmærksomhed end i den virkelige historie.
  Tyskerne brugte aktivt slavearbejde. Importerede fra Afrika et stort antal sorte. De sorte arbejdere var lydige, hårdføre, men ufaglærte. De blev brugt til hjælpearbejde.
  Men ved at kontrollere Europa kunne tyskerne rekruttere nok tal og kvalificeret arbejdskraft.
  Speer formåede endda at overtale Hitler, idet han endnu ikke gennemførte et program for at udrydde jøderne, men at bruge dem i produktionen af fly og udstyr.
  Væddemålet blev placeret på en luftoffensiv mod Storbritannien og en massiv ubådskrig.
  Men USA's indtræden i konflikten tilføjede en hovedpine til Fritz og fremtvang en kraftig stigning i antallet af ulveflokke.
  Tyskland blev for sent tvunget til at skrue op for produktionen af bombefly og strategiske fly. Først og fremmest Yu-288 og Yu-488 - med fire motorer. Men deres udvikling og tanker tog tid. ME-109 modifikation "F" som helhed var en værdig modstander for britiske biler. Men udviklingen af ME-209 mislykkedes, ligesom ME-210.
  XE-177 dykkerbomberen fejlede også. Men Speer legede med kvantitet. Derudover blev Focke-Wulf det mest magtfulde jagerfly med hensyn til bevæbning, hvilket kompenserede for nogle af svaghederne ved ME-109. Ja, og tyskernes flyveskole viste sig at være bedre end engelsk, og endnu mere amerikansk. I maj 1942 erobrede nazisterne Sydafrika. Og en amerikansk eskadron ankom til Madagaskar. Slaget ved Midway viste sig at være tabt af amerikanerne: så kaptajnen af tredje rang, som spillede en afgørende rolle i dette slag, endte ironisk nok på Madagaskar. USA ønskede at bevare en base i Afrika og ikke lade nazisterne slappe af. Men dette forværrede deres position i Stillehavet markant.
  Det er rigtigt, japanerne handlede ikke helt på niveau. Kampen om den hawaiianske øgruppe trak ud.
  Nazisterne fik kontrol over Afrika og enorme reserver af strategiske råstoffer og erobrede også Indien og Iran. Ressourcerne under Det Tredje Riges kontrol er enorme, men de mangler stadig at blive fordøjet.
  Luftkampen om Storbritannien er ikke så ligetil. Ved konstant at øge produktionen af fly, lagde tyskerne pres, men der var ingen total dominans. Manglen på magt i strategisk luftfart og hjælp fra USA, og selv da er der ikke nok ubåde, påvirket. Og den mirakeltorpedo, som så mange håb var forbundet med, svigtede os.
  Führeren turde ikke lande i Storbritannien i 1942. Der blev satset på at styrke sømagten og ubådsflåden. Samtidig blev hangarskibe og slagskibe bygget. Der var produktionskapacitet nok, men alt tog tid.
  Klasse A ballistiske missiler krævede også finjustering. Men FAU-1-robotskallerne begyndte at blive masseproduceret. Relativt billige biler, der brugte simpelt brændstof, havde den utvivlsomme fordel, at de ikke behøvede piloter.
  Hitler, efter at have fået adgang til ubegrænsede naturressourcer og arbejdskraftreserver, ønskede at redde tyske piloters liv. V-1 så let at fremstille og ubemandet syntes at være den bedste løsning. Og tusindvis af sådanne robotgranater er faldet siden efteråret 1942 på London.
  Samtidig fremskyndede tyskerne udviklingen af Arado-jetbomberen og ballistiske missiler.
  Stalin fortsatte med at vente og akkumulere styrke. I 1942 producerede USSR fem og et halvt tusinde nye kampvogne KV og T-34, og omkring tusinde gamle mærker, omkring fem hundrede nye lette T-50 og T-60 og to hundrede amfibie. Flyflåden steg også - omkring femten tusinde nye og gamle fly kom i drift. Selv var der mangel på piloter. Produktionen af Katyushas steg langsomt.
  Nazityskland producerede mere end tredive tusinde fly, men led betydelige tab i kampe. Tyskerne producerede omkring seks og et halvt tusinde kampvogne. Mest af alt, T-3 og en ny modifikation af T-4 med en langløbet 75 mm pistol. Lidt mere end hundrede af de nyeste "tigre" blev produceret, og "Panthers" er stadig kun i prototyper.
  Men MP-44 stormgeværet designet af Schmeister begyndte at komme ind i serien. I modsætning til den virkelige historie behøvede maskinen ikke udvikles under hensyntagen til manglen på ikke-jernholdige metaller. Og dette fremskyndede udviklingen af en enklere kampriffel med legeret stål.
  Så i håndvåben begyndte tyskerne at få en fordel. Men de havde også brug for tid for maskinen til at genopruste alle tropperne.
  Men i ubådsflåden, hvor udgivelsen er nået op på fyrre eller halvtreds ubåde om måneden, har tyskerne reelt ingen side.
  Der var endda meget højhastigheds-ubåde på brintoverilte. Fremskyndet arbejde i atomprogrammet. Heldigvis er der mange ressourcer. Og selv tyske fysikeres fejl, at grafit ikke er egnet som moderator, viste sig ikke at være katastrofal. Der er bygget flere fabrikker til produktion af tungt vand, blandt andet i Afrika.
  Så det er ikke ved at vaske, det er ved at rulle, men nazisternes atomreaktor begyndte at fungere i december 1942. Endda lidt tidligere end amerikanerne. Efter nederlagene i Stillehavet begyndte de seriøs demontering. Og finansieringen til atomprogrammet er blevet drastisk skåret ned.
  Begyndelsen af 1943 var præget af Hitlers erklæring om total krig og indførelse af universel arbejdstjeneste i de besatte områder. De massive V-1-angreb på London retfærdiggjorde sig ikke helt. Briterne lærte delvist at afvise sådanne slag, men tyskerne tog nummeret.
  Men ubådskrigen viste sig at være virkelig katastrofal for Storbritannien. Produktionen af våben på øen faldt kraftigt på grund af mangel på råvarer. Metropolen var på randen af sammenbrud. Derudover erobrede nazisterne Madagaskar, og japanerne invaderede sammen med nazisterne Australien og opnåede relativt hurtigt sin overgivelse.
  Selvom Stalin forstod faren ved at vente taktik, forblev han tro mod sig selv og kom ikke i kamp. Lad hellere kapitalisterne udrydde sig selv til ende. Og vi vil se...
  Men denne taktik havde også sine ulemper. Ved at bruge enorme ressourcer forberedte Det Tredje Rige allerede en krig mod USSR. Produktionen af kampvogne i Det Tredje Rige i 1943 nåede et gennemsnit på 1.200 køretøjer om dagen, plus tre hundrede og halvtreds selvkørende kanoner. Desuden er selvkørende kanoner slet ikke svage. "Ferdinands", "Humlebier", "Jagdpanther". I betragtning af, at tyskerne næsten ikke led tab i kampvogne, var deres genopfyldning af panzvale allerede dobbelt så hurtig som den Røde Hær. Og den kvantitative kløft i teknologi til fordel for USSR begyndte at skrumpe.
  Kvalitetsmæssigt fik Fritz en "King Tiger" svarende til KV-3'erens vægt, med hensyn til gennemtrængningskraft var pistolen endda en smule overlegen på grund af projektilets kvalitet og stærkere frontalpanser. Nå, de supertunge sovjetiske KV-5 og KV-4 viste sig at være meget teknisk upålidelige, især deres undervogn. Så kampbrugen af sådanne monstre var i tvivl.
  Og Stalin beordrede også oprettelsen af en KV-6 med syv kanoner og to raketkastere. De har lavet bilen. Men det viste sig at være så tungt og langt, at man ikke kunne bære det på et tog eller indsætte det i kamp. T-34-76 er et ganske succesrigt køretøj, men svagere i front mod front end Panther eller Tiger. Og KV-1 og KV-2 er sammenlignelige med tyskerne med hensyn til vægt, men de er underlegne i forhold til Panthers og Tigers i butting. Den tyske T-4 indhentede de fireogtredive i panser og overgik i bevæbning, sigtbarhed og optik, og dette med samme vægt, eller endnu mindre, hvis vi sammenligner tungere modifikationer.
  Kort sagt, Fritz var trukket op og kvaliteten var på niveau. Og udseendet af ME-309 og ME-262 gav en fordel i kvaliteten af luftfarten. Ligesom Yu-488, det bedste fire-motorede bombefly. Og bag dem er reaktive modeller. Såsom Yu-287 og Arado.
  I september 1943 gennemførte nazisterne endelig en vellykket landgang i Storbritannien. Efter to ugers kamp - kapitulerede England. Og selvom Churchill flygtede til Canada, virkede udfaldet af krigen i Vesten som en selvfølge.
  Roosevelt, der havde mistet sin vigtigste allierede og frygtede Det Tredje Riges voksende magt, bad om fred.
  Hitler satte efter diskussioner med sit følge en betingelse for USA: afvisningen af atomprogrammet og anerkendelsen af alle erobringerne af Japan og Det Tredje Rige. Samt tilbagetrækningen af tropper fra Island, som Fritz allerede faktisk havde overlejret med ubådsflåden. Kontrollen af Land of the Rising Sun over Gaia, hvor kampene endnu ikke er stoppet. Derudover krævede Hitler materiel kompensation til Det Tredje Rige og Japan for alle ødelæggelser og militærudgifter forårsaget af USA og Storbritannien.
  Selvom vilkårene for freden var ekstremt vanskelige, lykkedes det Roosevelt med stort besvær at presse deres vedtagelse i Kongressen og Senatet igennem.
  Stalins antydninger om, at han ikke var imod at slutte sig til Axis-koalitionen og i det mindste klar til at generobre Alaska, spillede en stor rolle i USA's overholdelse.
  Den amerikanske pragmatisme vandt, hvilket viste sig at være højere end entusiasme og følelser. Derudover udviklede tyskernes atomprogram sig hurtigere end det amerikanske, og det var behæftet med en katastrofe i fremtiden.
  Den første fase af Anden Verdenskrig er forbi. Men Führeren ønskede nu at afslutte USSR.
  Stalins uventede vente-og-se-taktik og hans hengivenhed til verdensfredens sag spillede en uhyggelig vittighed. Joseph blev modarbejdet af Det Tredje Rige og Japan med alle ressourcer på den østlige halvkugle, inklusive Australien, og nogle brohoveder i den vestlige verden.
  The Land of the Rising Sun har dog endnu ikke afsluttet Kina, men det kunne godt have åbnet en anden front. Hitler, på den anden side, dannede aktivt kolonitropper og fremmedlegioner. Samtidig steg produktionen af våben også.
  I første halvdel af 1944 nåede og oversteg produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner i Det Tredje Rige hundrede køretøjer om dagen. Panther-2 i sit niveau omgik alle sovjetiske biler. Der var også en mere avanceret tysk tank "Lion", og snart "Royal Lion".
  Og vigtigst af alt er jetflyvning blevet serieudviklet. Som svar gik T-34-85 og IS-1 og IS-2 kampvognene i produktion i USSR, og ingen fjernede heller KV-serien fra produktionen. Den mest massive produktionstank i det tredje rige i 1944 var Panther-2 og USSR T-34-85. Der blev produceret tungere modeller i betydeligt - cirka gange, i ti mindre mængder. Og tyskerne ønskede ikke at køre vægte meget på sovjetiske veje, og Stalin begyndte at mistro KV-serien, og IS'erne viste sig at være for rå.
  Den tyske "Panther" -2 med en 88 mm kanon på 71 L kaliber overgik dog T-34-85 i pansergennemtrængning af kanonen, i frontalpanser og lidt på siden, og gjorde det heller ikke indrømme i køreegenskaber med en motor på 900 hestekræfter og vægt på 47 tons. Selv da vægten af den tyske tank voksede til 50,2 tons, viste den sig ikke at være dødelig.
  Og det tyske jetfly havde slet ikke en værdig modstander.
  Hitler besluttede, at det var bedre ikke at trække gummiet ud, og startede krigen den 22. juni 1944. Kaster på USSR tre hundrede og halvtreds af deres egne og udenlandske divisioner og hundrede og tyve divisioner af satellitter. På det tredje riges side var: Rumænien, Ungarn, Slovakiet, Kroatien, Finland, Sverige, Italien, Portugal, Spanien, Bulgarien, Argentina, Tyrkiet.
  Tyskerne brugte også et stort antal udlændinge og hiwier i Wehrmacht. I alt kastede Det Tredje Rige, alene i det første lag, tolv en halv million soldater i kamp, hvoraf ikke mere end fyrre procent var tyskere efter nationalitet. Satellitter tilføjede yderligere tre millioner. I alt er der næsten seksten millioner infanterister i det første lag, omkring treogtredive tusinde kampvogne, mere end femoghalvtreds tusinde fly, omkring to hundrede og halvtreds kanoner og morterer.
  USSR, efter mobilisering, indsatte tretten og en halv million soldater, men en del af styrkerne måtte holdes i Fjernøsten og interne distrikter. I det første lag var der otte millioner soldater, omkring tredive tusinde kampvogne, næsten fyrre tusinde fly og omkring to hundrede tusinde kanoner og morterer.
  På det tredje riges side er der således en dobbelt overlegenhed i infanteri og en femdobbelt overlegenhed i styrkemobilitet, med et bedre maskingevær. Sandt nok har USSR en masse maskingeværer, næsten paritet.
  Forskellen i tanke er ikke stor, men procentdelen af forældede køretøjer i USSR er højere, såvel som tanke fra tidligere udgivelser.
  Tysk jetflyvning har ingen modstander, og det tredje riges propeldrevne fly er hurtigere og bedre bevæbnet. Sandt nok er sovjetiske køretøjer overlegne med hensyn til horisontal manøvredygtighed.
  I artilleri og morterer er styrkebalancen tættest på lighed. Både kvantitet og kvalitet.
  Sandt nok er flåden i Det Tredje Rige især under vandet, mange gange stærkere end den sovjetiske. Som det er tilfældet med Japan.
  Derudover har nazisterne allerede klasse A ballistiske missiler i masseproduktion, og de første disketter lettede.
  Generelt vil nazisterne være stærkere, og Stalin forberedte ganske rimeligt, om end forsinket, forsvaret. Men meget er ikke blevet gjort. Stalin-linjen blev ikke fuldstændig genoprettet, og vigtigst af alt var tropperne ikke tilstrækkeligt trænede til at holde linjen. Selvom de blev desperat omskolet.
  Molotovs grænselinje, for tre års odds, var generelt afsluttet, men den var placeret for tæt på grænsen og havde ikke tilstrækkelig dybde. Derudover beordrede Stalin opførelsen af et tredje niveau bag Dnepr, men dette blev først startet efter USA's overgivelse.
  Sandt nok, ud over de sovjetiske tropper kan man regne med dele af NKVD, hvis antal blev bragt op til en million soldater og militsen. Det er omkring fire millioner mennesker, kun i vestlige byer. Selvom deres kampeffektivitet selvfølgelig er meget værre end almindelige enheders.
  Tyskerne, såvel som den virkelige historie, tildelte hovedslaget i midten og skar Bialystok-afsatsen og Lvov-næven. De allerførste dage af kampene viste, at tyskerne trods det store antal udenlandske enheder gennemførte offensiven nogenlunde glat. Men de sovjetiske tropper går ofte tabt.
  Derudover viste de ukrainske enheders kampevne sig at være tvivlsom. Mange desertører og overgav sig i de allerførste dage af krigen.
  Det var ikke muligt at inddæmme fjenden i grænsekampe. Og så begik Stalin en fejl og forbød tilbagetrækning af enheder til hovedlinjen og krævede at rette fronten. Fejlen blev dog rettet, men forsinket. Tyskerne var i stand til at erobre Minsk allerede den 28. juni efter at have brudt Stalin-linjen i midten.
  Forvirringen blev kun forstærket. Den 30. juni fandt den forventede indtræden i krigen for Japan og dets satellitter sted. Så foreløbig måtte vi glemme overførslen af tropper fra Fjernøsten.
  Det tyske gennembrud i centrum var ved at udvide sig. Der var et kæmpe hul, som de desperat forsøgte at lukke. Men nazisterne rykkede frem og brød den 16. juli ind i Smolensk.
  Ved at kaste alle tilgængelige reserver i kamp og sætte militserne under våben, var Stalin og Zhukov i stand til at stoppe fremrykningen af Fritz i midten. Men Hitler vendte sine tropper mod syd. Nazisterne skabte en enorm kedel i Kiev og erobrede næsten hele Ukraine.
  Blokeret Leningrad, invaderede Krim. Fjendtlighedernes forløb lignede meget 1941, som ubarmhjertig karma. Men forskellene var også ret betydelige. USSR i 1941 havde nogle frie reserver, og nu var alt allerede mobiliseret. Og da overfaldet fandt sted i oktober, viste det sig, at der næsten ikke var noget at holde forsvaret med.
  I begyndelsen af november 1944 omringede nazisterne Moskva og tvang Stalin til at flygte til Kuibyshev.
  Nazisterne havde i modsætning til den virkelige historie en betydelig numerisk overlegenhed. De havde divisioner nok til at omgå Moskva fra nord og syd. Men de sovjetiske enheder har spredt sig for meget på forskellige fronter.
  I virkeligheden opnåede Stalin i 1941, efter mobiliseringer, en fordel i forhold til Wehrmacht i antallet af mandskab, og han havde fire gange flere fly og kampvogne, end Det Tredje Rige havde lige fra krigens begyndelse. Og i de første fem måneder af krigen blev der produceret mere sovjetisk udstyr i den virkelige historie.
  Men nu er nazisterne alle trumfkort, på siden af både mængden og kvaliteten af våben og personel. Og Den Røde Hær har de samme sår som i 1941. Herunder ukrainere, balteres og mange små nationers manglende vilje til at dø for det sovjetiske system. Masseforræderi og løb på tværs af ofre for undertrykkelse, fordrevne og andre fornærmede af enhver art. Herunder sovjetregimets ideologiske fjender.
  Og det faktum, at tyskerne også besejrede Vesten, øger kun antallet af forrædere.
  Derfor er det ikke overraskende, at Moskva er omringet, og tyskerne har erobret Donbass, Voronezh og bevæger sig mod Stalingrad.
  Vinteren i 1944 var desværre ikke så frost- og snefyldt som i 1941. Moskva holdt dog heltemodigt ud indtil slutningen af december 1944. Stalingrad faldt i januar 1945, og kampene om det var ikke for lange. I februar og begyndelsen af marts erobrede tyskerne og deres satellitter Kaukasus og Baku-oliekilderne fuldstændigt.
  Så gik offensiven langs Volga. Til Saratov, til Kuibyshev og videre til Orenburg og Kazan.
  Stalin flygtede til Sverdlovsk. Kazan faldt i maj. Om sommeren fortsatte tyskerne og japanerne med at bevæge sig ind i dybet af Rusland. Modstanden fra de sovjetiske tropper faldt. Den 5. august 1945 blev Sverdlovsk indtaget. Og den 3. september 1945 gik Stalin endelig med til at overgive sig. Til gengæld for deres eget liv og frihed.
  Anden Verdenskrig er forbi. Men freden varede ikke længe. Efter at have testet atomvåben blev Hitler overbevist om deres fænomenale destruktive kraft.
  Det viste sig nu, at Japan og USA stadig var på vej mod verdensherredømmet af Det Tredje Rige. Og selvom Führeren erobrede mere land end Djengis Khan, Alexander den Store, Napoleon, kejser Trojan og Suleiman den Storslåede tilsammen, besluttede han også at besejre Japan.
  Præcis tre år efter afslutningen af Anden Verdenskrig dækkede hundrede ballistiske, interkontinentale missiler med kraftige nukleare ladninger den Rising Suns land på én gang.
  Og så begyndte offensiven af Wehrmachts jordenheder og flåden. Tyskerne beslaglagde relativt hurtigt Japans besiddelser i Asien, og selve metropolen blev jævnet med jorden med atombomber.
  Mere eller mindre langvarig modstand blev ydet af Stillehavets besiddelser i landet med den Rising Sun. Men i juni 1949 var det hele forbi. Nu var der kun tilbage at besejre USA. Desuden var der en grund. Amerikanerne udviklede i modsætning til aftalen ikke desto mindre atomvåben og gennemførte deres hemmelige test.
  Hitler startede krigen den 1. januar 1950 og smed tre hundrede nukleare missiler på én gang i det nye år. Et ødelæggende atomangreb ødelagde hundrede store amerikanske byer og dræbte flere titusinder af mennesker. Føjede endnu en af Adolf Hitlers største forbrydelser til den længste liste over de mest modbydelige grusomheder. Så kom invasionen af Canada, og fra syd sammen med de latinamerikanske diktaturer. Amerikanerne var svækkede og chokerede, men de kæmpede desperat. De forstod, at nederlag for dem kun betød slaveri og en langsom, smertefuld død. Derfor var det den mest desperate af alle krige. Og det varede i mere end et år og tvang Det Tredje Rige til at droppe omkring to hundrede flere atomladninger og forvandle mange frugtbare lande til en radioaktiv ørken. Men målet blev ikke desto mindre nået, og det tredje riges sidste fjende blev besejret. Og herefter begyndte processen med såkaldt verdensglobalisering. Den tyske mark blev den eneste verdensvaluta. Selv formelt uafhængige lande blev reduceret til niveauet for kolonier i Det Tredje Rige, mens de kun opretholdt begrænset lokalt selvstyre. Jøder og sigøjnere blev forbudt: de blev opsøgt og ødelagt. SS gennemførte massive udrensninger og rasede. Et rigtigt mareridt er kommet - dragens time. Eller mere præcist en æra. Führeren byggede et totalitært imperium i den virkelige verden med krav på rumudvidelse. I 1959, under fejringen af Führerens 70-års fødselsdag, fandt en officiel kroning sted, en verdensomspændende folkeafstemning - som legitimerede titlen som superkejser. Og da Adolf Hitler døde i 1967, arvede hans søn hans titel og magt. På det tidspunkt havde planeten Jorden allerede etableret bosættelser på Månen og på Mars med Venus, og forberedte sig aktivt på ekspansion til de ydre stjerneverdener... Nazisterne ønskede et universelt imperium - konstruktionen af Stjerneriget, for at at kaste hele universet ud i et mareridt.
  
  
  HUNDREDE TUSIND SMUKKE PIGER
  Elfaraya så sig selv i kamp... Hun er nu en kriger og leder af en ikke svag hær.
  Smukke piger: de har kun bryster og lår dækket med lette panserplader. Og arme, ben og mave er bare, solbrændte.
  Og disse piger slår med bare fødder. Der var hundrede tusinde af dem. Og alle pigerne, ikke en eneste mand! Og alt sammen smukt, slankt, atletisk, muskuløst, solbrændt, med perletænder!
  Ligesom Amazons... Opstillet i kohorter. Sværd i hånden, buer bagved. Der er ingen skjolde - krigeren mener, at sværdet er mere sandt end skjoldet.
  Og flag vajer stolt over pigerne. De er klar til at kæmpe og ønsker at vinde trygt!
  Men langvejs fra bevægende horder af orker. Behårede, grimme bjørne. Og omkring hundrede gange færre trolde, der tjener som deres befalingsmænd.
  Og nu bevæger denne horde sig mod pigerne.
  Elfaraya giver kommandoen:
  - Skyd fra buer, i en høj bue!
  Pigen trækker i buestrengene ved hjælp af de bare fingre på sine yndefulde ben. Og skyd dødbringende pile.
  Samtidig blotter krigerne deres tænder og brøler:
  Lad os blive mestre!
  Og de flyver mod fjenden med en tyk sværm af pile. De stikker modstandere som et pindsvin med nåle.
  Orker og trolde falder, slået med morderiske og grusomme.
  Og Elfaraya siger:
  - For imperiets nye grænser!
  Warriors handler synkroniseret. Deres solbrune kroppe, så smukke og skinnende. Og bare fødder blinker solbrune ankler. Og fingrene er ihærdige i underekstremiteterne. Og ødelæggelsesgaverne flyver til dem selv og rammer modstandere.
  Orker og trolde falder i stykker. Og de har forvredet dyreansigter af smerte.
  Krigere er simpelthen beundringsværdige. De er tynde, muskuløse taljer og senede ben. Hvordan tusindvis af pile vil blive affyret på én gang.
  Og de vil slå en masse orker. Og syng:
  - For vores store ære,
  Lad os spise banditter!
  Og igen en masse pile, og de vil frigive det. Og de vil strø med lig alle tilgange til bakkerne, hvor de befinder sig.
  Ja, de er fantastiske krigere. I hvilket sådan et vildt grin, og krop vender i den rigtige retning med udryddelsen af modstandere.
  Elfaraya selv skyder en bue. Hun trækker snoren med sine bare tæer, og slår meget præcist.
  Samtidig synger pigen for sig selv:
  - Vold bevarer verden,
  Volcano of rage slår ud i stor stil!
  Højere spænding,
  Vågner med smerte og frygt!
  Og igen flyver pilen afgivet af krigerens bare fod. Og slår tre orker på én gang.
  De kvæles af blodkilderne. Og Elfaraya hvordan man knirker:
  - Ære til min magi!
  Og igen vil han skyde en pil med sin bare fod. Det her er en pige - af højeste klasse, hun har både krop og alt muligt andet.
  Den første bølge af angreb fra orker og trolde kørte fast. Kun en masse lig var tilbage. Men nu dukker nye løsrivelser af lodne væsner op.
  Elfaraya skyder igen og gør det præcist og knurrer samtidig:
  - Ære til vores verden!
  Og lynet flyver af hendes bare fod. Og massen af orker bliver sat i brand og revet i stykker.
  Ja, det er en krigerprinsesse. Med hende vil enhver mand føle sig sikkert beskyttet.
  Og de andre hundrede tusinde piger er ikke værre. Og de skyder meget godt. Og vigtigst af alt, hurtigt.
  Deres bare, muskuløse ben har kun tid til at flimre.
  Her er de samlet:
  - Vi giver et aktivt pas,
  Vi rammer fjenden lige i øjet!
  Og igen frigiver de nye dødsgaver med bare fødder. Dette er generelt deres lancering af kampenergi.
  Selv Elfaraya sang:
  - Orker brøler - sørgmodige ansigter,
  Ved, venner, jeg er en morder!
  Jeg vil dræbe alle, jeg vil ødelægge alle,
  Og jeg knækker den, der har behårede ansigt!
  Ja, pigen er virkelig ekstremt stridbar. Og når en horde af orker løb tættere på, ville den ramme dem som en pulsar. Og straks blev halvtreds væsner revet i små stykker med kød.
  Elfaraya knurrede:
  - For store ideer, så alle skabninger brænder!
  Krigeren tog og udløste lyn fra hendes navle. Og et par dusin orker viste sig at være som væddere gennemboret med et spyd. De stegte næsten øjeblikkeligt.
  Og resten af pigerne brølede:
  - For det hellige land!
  Og jeg tager det også, og de vil tabe energipropper fra bare hæle! Og rev en masse lodne fightere fra hinanden.
  Elfaraya, der fortsatte med at skyde, denne gang trak i snoren i buen med hænderne, knirkede:
  - For vores magi!
  Og hun rystede også et lyn af sin bare hæl ... Og hun slog så hårdt, at hele hundrede orker og trolde blev forkullet. Som blotters fanget i en flammekaster.
  Elfaraya brølede:
  - Jeg er en fantastisk troldkvinde!
  Og igen, hvordan han slår mod fjenden. Og hendes øjne funklede. Og pigerne kaster med sin store passion pile mod orkerne og troldene.
  Høje vokser fra lig. De hober sig alle sammen og hober sig op. Og flere og flere døde.
  Elfaraya tog den og bemærkede med et grin:
  - Hvad skal man gøre, hvis der er en konge i dit hoved?
  Så skab et palads til ham!
  Og igen vil prinsessen med sin bare fod lancere en morderisk og dødsslående udslettelsesgave.
  Denne pige er blot legemliggørelsen af døden. Men samtidig er hendes strålende øjne så venlige.
  Og resten af pigerne udrydder en masse dyrevæsner, sådan en tsunamibølge sniger sig ind over dem, det er generelt super. Og så rasende overøs fjenden med pile. Slår ofte lige igennem.
  Elfaraya råber:
  - Jeg er født i sådanne tider,
  At mit kære land husker mig!
  Og krigeren stod på hendes hænder, vred sine bare ben over hendes hoved og snurrede en kæmpe, brændende klump. Og hvordan det vil kaste en klump energi på modstanderne.
  Og straks eksploderede tusind orker. Og deres skind blev sat i brand og eksfolieret med det samme.
  Elfaraya råbte:
  "Jeg er en G-klasse kriger!"
  Og som han griner.
  Så vil lyn blive udløst fra tungen. Og brænd en masse fjender.
  Så brølede pigen-prinsessen:
  - For mig hele verden!
  Og fra skønhedens grønne øjne faldt lynet ned... Og hvordan de ramte alle disse utallige skabninger.
  Elfaraya sang endda:
  - Milliarder af sjakaler, djævle! Og mit slogan er enkelt - dræb alle!
  Og med sine bare fingre udgav prinsessepigen endnu en, meget dræbende pulsar.
  Og hvordan det vil rive alle ...
  Og andre piger er ikke ringere end hende. Alle knuser og knuser modstandere med deres pile. Ved hjælp af, selvfølgelig, deres meget kvikke, uden unødvendige sko ben.
  Orker er tydeligvis forpustede. Men der er så mange. Og flere og flere nye regimenter af væsner kravler.
  Sådanne piger kan dog ikke blive flov eller rystet. Hvis de vil kæmpe, så kæmper de. Og de ved ikke, hvordan de skal være bange. Eller rettere sagt, de vil ikke vide det.
  Her er deres bare fødder, der lancerer dødelige dødsgaver. Hvilket splittede orkernes pander.
  Det er pigerne - de er virkelig supermænd i meget korte nederdele. Og så attraktiv og smuk.
  Og hundrede tusinde piger er en kolossal kraft! Som intet kan klare sig imod!
  Elfaraya kvidrede:
  - Ære til vores fænomen!
  Og fra en bar hæl udløste igen en pulsar af ødelæggelse. Og massen af orker, blev indbyggere i helvede.
  Og hvorfor skulle sådanne pjuskede få lov til at komme ind i paradis?
  Elfaraya brøler på toppen af sine lunger:
  - Jeg bliver den absolutte verdensmester!
  Og igen vil pigerne frigive en rødglødende og dødelig pulsar med deres bare tæer.
  Det vil brænde alle og få dem til at brænde.
  Elfaraya sang med glæde:
  - Jeg er ikke en simpel pige,
  Og en gylden krone!
  Og igen vil lyn flyve ud af skønhedens navle. Det vil ramme de lodne væsner og forkulle det som brændt brænde.
  Elfaraya brøler:
  Jeg vil brænde dig, jeg vil gøre dig til aske!
  Og fra navlen igen vil sende lyn ...
  Og en masse orker stegt som koteletter i en stegepande.
  Elfaraya tog den og sang med velbehag:
  - Orc vejer sig i en løkke,
  Steg det på ild!
  Og nu vil noget meget hårdt og dødbringende flyve fra pigens bare hæl. Hvad kan man ikke forsvare sig imod.
  Endnu en gang blev hundrede orker forkullet på én gang. Og det blev til aske og aske med uld.
  Og pigerne hvordan man knirker:
  - For det store Fædreland!
  Og igen kaster deres bare hæle dødsgaver med helvedes fart. Det er piger, der ikke vil blive stoppet af storme, storme eller barrierer!
  Her er Terminatorerne!
  Krigere tillader ikke orkerne at pålægge nærkamp og holde fjenden på afstand.
  Men alligevel forsøger lodne væsner desperat at bryde nærmere igennem. Men krigerne vil ikke give dem det med sikkerhed.
  Elfaraya er tilbage i sine arme, og gengiver med sine bare fødder de otte. Og en brændende sky dukker op. Og det falder som en vild strøm på orkerne.
  Og et par tusinde lodne væsner tog med det samme og brændte ned.
  Elfaraya brølede:
  - Sorte væsner råber som fluer! Hvad kan man ikke ryste fra sult!
  Og nu vil krigeren frigive tre pile på én gang, trække i buestrengen med sin bare fod, og et dusin orker vil bryde igennem!
  Dette er terminator-pigen. Og den har sådan en vild og hektisk energi.
  Elfaraya tog den og sang:
  - Piger er forskellige
  Bare de ikke smitter!
  Hvis det falder,
  Det vil ikke blive reddet i helvede!
  Og en morderisk pulsar suser fra pigens bare hæl. Og spreder shaggy bjørne i alle retninger.
  Elfaraya i vild begejstring siger:
  - Jeg er af en sådan stamme, at jeg vil slå dig ihjel for Guds skyld!
  Og igen vil krigeren frigive pile, der gennemborer enhver rustning, og revet, pjusket orkekød.
  Hendes partner, en meget smuk pige med rødt hår, brølede:
  - For et mægtigt venskab!
  Og det vil også sende en infernalsk pulsar af ødelæggelse!
  Og fjendens dødelige masse vil knuse.
  Elfaraya knirkede:
  - For min dæmoniske verden!
  Efter det, prinsesse pigen, som hun starter, at hun vil tegne knoglerne til sand. Ceremonikrigeren ved det ikke.
  Den rødhårede partner, prinsesse de La Vallière, hviner:
  - Fremtiden er vores!
  Elfaraya gurglede som svar, før han udløste en vild bolt af morderisk pulsar.
  - Og fortiden vil kun hjælpe vores fremtidige sejre!
  Og nu er pigerne alle hundrede tusinde, når de tager det og udsender vilde lyn med deres bare tæer.
  Og orkernes hær vil tage og brænde. Ja, det er skræmmende at falde ind under distributionen af sådanne krigere.
  Og de griner også og viser tænder, der reflekterer stjernernes stråler.
  Og nu vil pigerne tage den og trampe på den med deres bare hæle, og en bølge vil passere over jorden og dække en hel hær af orker. Og begrav!
  Krigere fra blændende tænder vil frigive solstråler og blinde rækken af lodne soldater.
  Elfaraya knirkede:
  - For min beslutning og opførsel!
  Pigerne kæmper hårdere og hårdere. Og sådan vil de tage og kaste skiver med deres bare fødder. De vil feje forbi, og massen af orker har lagt sig.
  Prinsessen brølede på toppen af sine lunger:
  - Jeg klipper jer, jeg klipper jer, jeg klipper jer alle sammen snart!
  Jeg vil dræbe dig, jeg vil dræbe dig, jeg vil dræbe dig!
  Og nu vil krigeren med sin bare hæl reflektere solstrålen og, som en laser, mod orkerne.
  Og skær en hel, pjusket linje ud. Og orkerne hviner og rullede denne hær til afføring.
  Og igen er orkerne i et vildt angreb, og pigerne kaster dødsgenstande efter dem med deres bare fødder.
  Og brysterne ryster. Og så er hver kiste et helt tanktårn!
  Og så tog pigerne den og affyrede lyn fra deres navle. Alle hundrede tusinde piger blev skåret af laserstråler med deres navler.
  Og så mange som en halv million orker blev stegt på én gang. Og kun rummet kunne fordøje dem.
  Elfaraya brølede:
  - Jeg rev og brændte dig,
  Jeg er en pige - bare Satan!
  Og igen fra navlen vil frigive lyn. Og det rammer dræbende. Og så hvordan pilene flyver. Og de blev alle til barer.
  Og nu er orkerne som stænger fulde af huller.
  Og pigerne slår deres buster med magi og mejer en masse stinkende orker. Og de blev slået ud.
  Elfaraya sang:
  - Vi slår alle ihjel!
  Du er sådan en pige - bare en prinsesse!
  Krigeren brølede:
  - Jeg river dig i stykker og har ingen nåde!
  Og sådan ryster han sin barm. Og igen frigivelse, det bringer ægte død.
  Orkerne forsøger bogstaveligt talt at overøse fjendens positioner med lig. Og de bliver ved og ved og ved og ved og ved. Her vokser nye bjerge af døde. Men orkerne giver ikke op.
  De går videre og ved og ved. Og de dør uden nåde. Men krigerne overøste orkerne som et hagl af pile. Og krigerne kan ikke stoppe dette afskum. Men en pjusket bølge suser til sig selv. Og dette fangede hav bevæger sig.
  Piger i vild begejstring. Og spænde deres muskler. Og orkerne bevæger sig for sig selv, som om endnu en tsunamibølge er gået. Men det generer ingen.
  Elfaraya sang endda, før det trak hun i snoren med sine bare tæer ved fem buer på én gang og affyrede magiske pile:
  - Direkte med bare hænder,
  Jeg håndterede tsunamien...
  Jeg er en hvilken som helst niende bølge,
  Min elsker rev!
  Krigeren hopper endda op og frigiver straks en udledning fra navlen. Og knuser fjenden.
  Og brøl:
  - Min hær er stærk,
  Hun erobrer verden!
  Elfaraya fuldstændig spredt. De og andre piger er selvfølgelig en genial klasse af krigere. Hvem vil ikke give nogen den mindste nåde.
  De er bare glubske dyr. Eller måske endda noget som orker! Kun smuk, ikke grim.
  Elfaraya hvordan man slipper lyn fra sin mund. Og brænd hundrede orker og syng:
  - For min søde sjæl!
  Og blink til fjenden!
  Derefter vil hendes bare fingre tabe pulsarer. Og de vil rive hele pakken i små, iturevne dele.
  Elfaraya vil så knirke:
  - Mord er min tro!
  Hendes rødhårede partner vil gø:
  - Og min også, og på pladsen!
  Elfaraya udløste en kaskade af ødelæggelse og brølede:
  - Og min er generelt i en terning!
  Og begge krigere tramper deres bare fødder. En ny bølge af magi er rejst.
  Og nu fra orkerne igen, chips og iturevne kødfluer. Og så steges de i en stegepande.
  Elfaraya hvinede.
  - Sæt nye rekorder!
  Den rødhårede partner bekræftede med et brøl og affyrede flammende pulsarer med sine bare tæer:
  - At dyrke jorden!
  Elfaraya bankede orkerne og knirkede:
  - To gange, tre gange højere end normen!
  Den rødhårede kriger gav en boble af magisk energi med sin bare hæl og tilføjede med begejstring:
  - Så mit land blomstrer!
  Så pigerne skiltes, og det meget grundigt. Og de knuser denne hær af shaggy skabninger med store erhvervelser til sig selv.
  Elfaraya smed igen en magisk laser ud af sin navle og råbte, funklende øjne:
  - Jeg har en cobra og en gyurza i én flaske!
  Og hvordan han vil frigive en ny stråle af det, der brænder orkerne levende ved fjenden.
  Prinsessens rødhårede partner, som pludselig erklærede:
  - Nu hedder jeg de Lavalier!
  Elfaraya bekræftede let:
  - De Lavalier, altså de Lavalier! Så endnu smukkere!
  Den rødhårede kriger knirkede:
  - Jeg er lysets ridder på knæene af de vilde,
  Jeg vil feje disse orker væk fra jordens overflade!
  Og hvordan hun vil flytte sine bare, mejslede ben langs dem ... Og resten af pigerne, hele hæren på hundrede tusinde soldater, vil tage den, åbne munden og frigive ild fra dem.
  Og igen vil en kaskade af flammer falde over orkerne, der forbrænder uden tøven og ikke giver en chance.
  Straks brød tre millioner shaggy skabninger i brand på én gang. Det var, som om de var blevet overhældt med napalm. Eller endda fosfor sammen med svovl. Og alt blussede op som en milliard tændstikker på én gang.
  Og hvordan denne masse vil lyse op. Og hvor mange hyl og skrig og forbandelser fra alt dette på én gang.
  Elfaraya gøede:
  - Hav ingen nåde med orkerne
  Dræb dem bastards...
  Sådan knuser du væggelus -
  Riv som kakerlakker!
  Og han vil tage sine bare tæer og slippe lyn. Og vær sød en meget stor trold. Han vil tage og lette. Forestil dig, at en dinosaur blev sprængt i luften.
  Den rødhårede partner knirkede:
  - Det her er en spøg!
  Elfaraya som svar råbte med sin bare hæl, der gav en boble af magoplasma:
  - Vi har et svar på ghouls!
  Den brændende kriger brølede:
  - Og der vil være en kiste til ham, og hilsner i en krans!
  Elfaraya bemærkede:
  - En krans kan både være begravelse og laurbær! Så bliv ikke for begejstret!
  Den rødhårede prinsesse brølede, affyrede også lyn fra sin navle og slog de få overlevende orker ned:
  - Vi har forberedt noget mere tungtvejende til dem end en krans!
  Og nu vil krigerne, alle hundrede tusinde piger, tage det, og på kommando af Elfarai vil de hoppe op og vride deres bare, muskuløse ben i luften. Som et resultat vil en storm stige, og en rigtig magisk storm. Og en bølge af kolossal kraft vil gå, og en milliontedel af en magisk tsunami.
  Som et resultat bliver de sidste orker ødelagt og fuldstændigt fladede.
  Stegte og blev til koteletter.
  Elfaraya siger med patos:
  - Fædrelandets hymne i hjerterne, synger vi,
  Vi vil gøre alt i universet til lykke...
  Lad os få fat i den legendariske Mohammed,
  Himlen og jorden har stor magt!
  
  ELFEPILOT MOD SASHKA
  I et af de alternative universer, under Anden Verdenskrig, ankom en nisse. Han kom ind i det japanske luftvåben og blev som et resultat nummer et es der. Når alt kommer til alt, er elvere meget dygtige, hurtige, kvikke, stærke. De har en reaktion, og alle reflekserne, meget bedre end mennesker, plus en magisk vision af kampen. Når en alf ser, hvad fjenden vil gøre.
  Kort sagt, nissen, der tog tilnavnet Conan, skød fly ned med så lethed, som om han knækkede frø.
  Og på grund af ham vandt Japan søslaget ved Midway. En stor sejr havde indflydelse på hele Anden Verdenskrigs forløb. Først greb japanerne endelig initiativet i Stillehavet. Og deres flåde var i stand til at erobre den hawaiiske øhav, efter at have modtaget en meget stærk position, efter at have afsluttet konstruktionen af forsvarets omkreds på havene.
  Dette kan dog ikke have været af afgørende betydning, hvis samuraien efter disse sejre ikke havde besluttet at åbne en anden front mod USSR.
  Et overraskelsesangreb fulgte i Fjernøsten. Og tropperne fra Empire of the Rising Sun angreb også Vladivostok. På trods af at truslen om et angreb fra det militaristiske Japan efter Midways triumf blev ret reel, ved hjælp af bestikkelse og forræderi, overbeviste agenter fra Mikado Vladivostok-kommandoen om ikke at bringe tropperne til fuld kampberedskab. Og som et resultat er Damokles-sværdet allerede bragt ind, og de fester i restauranten. Major Stalingradova greb den unge officer i håret, hun var et hoved højere end ham og klart stærkere:
  - Hvilken barm og en drukkenbolt! Hvorfor har du sådan et opløst hold! Denne fyr ligner mere en kahytsdreng end en officer. Måske til en start spræng det godt op, så al humlen kommer ud.
  Oberst Palatsev var flov:
  - Det er Sasha Sokolovsky. Han blev sendt til kurser direkte fra Suvorov-skolen ifølge et forkortet program. Han er stadig en lille dreng, om to måneder er hans fødselsdag femten år gammel.
  Stalingradova grimaserede ubehageligt:
  - Wow! Fjorten år gammel og allerede officer! Det er, hvad krig gør! Og jeg vidste ikke, at mælke allerede modtog fuldgyldige titler.
  Paltsev trak på skuldrene.
  - I krig vokser børn tidligt op! Desuden skete der en historie med ham, som om han skrev den bedste historie om forsvaret af Moskva, og Zhukov bemærkede dette og rådede ham til at overføre drengen fra kadetter til officerer.
  Stalingradova blev venligere ved disse ord:
  - Bøde! At han ikke er dum. - Hun truede som en skolelærer med fingeren. - Generelt ikke dårligt, men ikke mere at drikke! Jeg kan lugte det, og min næse er som en hund, umiddelbart under domstolen! - En stærk kvinde, moden, men ikke mistet atletisk harmoni og friskhed, stak sin finger mod obersten. "Faktisk vil du betale for det her. Allerede en midaldrende mand, men opfører sig.
  Palatsev hostede vredt:
  "Faktisk er jeg treogtredive, men jeg er allerede blevet såret syv gange, så jeg virker gammel ...
  Stalingradova ville sige noget som svar, da et monstrøst brøl pludselig brød stilheden før daggry. Det var som om tunge kampesten faldt ned fra himlen, vinduesglasset sprængtes med det samme. Skår af hagl bankede på bordet og landede endda i hænder og ansigter på berusede betjente. Stalingradova råbte som en kommandør:
  - Alle ud med det samme.
  Paltsev råbte som svar, så meget, at han næsten rev sine stemmebånd:
  - Det er tolv og atten tommer skaller! De japanske slagskibe af den største tonnage ser ud til at være på jagt, hvilket betyder.
  Stalingradova ramte i ærgrelse væggen med sin støvle. Fra en poke med en kyndig, forresten, trofæstøvle, knækkede flisen:
  - Startede, men ikke som vi havde planlagt! Slet ikke! For pokker, du skal straks tage eskadronen til havet og sænke flåden i landet af smaløjede krigere.
  Da han faldt på alle fire, mumlede kaptajnen af første rang (ellers oberst):
  - Der er kun våben på min destroyer og på et par små trug. Vi har ikke engang et svar.
  Stalingradova viste en tung knytnæve:
  - Nå, du og æsler! Den kvindelige kriger med blåt hår som en rasende tsunami brølede. - Men du burde have kystartilleri! Det var trods alt ikke alle, der blev sendt til vestfronten, såvel som luftfarten. Det har trods alt været talt om, at Japan når som helst kan gå ind i krigen.
  Allerede temmelig såret Palatsev, ville han sige, men igen buldrede det, fragmenter faldt ned. Sirenen jamrede og advarede om ankomsten af fly. Med stort besvær rejste sig flådestyrkernes oberst og råbte og blokerede for Stalingradovas rumlen:
  - Vi har luftfart, og kystbatterier, selvom de ikke er i et komplet sæt, er tilgængelige. Lad os svare!
  Piloten knurrede, mens hun løb gennem gaderne:
  - Jeg ville bare løbe hen til min jager, og jeg vil plante disse samurai-krigere, det vil ikke virke nok. De vil stadig betale for Tsushima og Miduen.
  Sashka Sokolovsky, der i en drøm allerede var en officer og ikke en slave, som fik halvdelen af sit øre skåret af, var enig:
  - Ja, de vil betale! Ja, endda med en procentdel!
  Der var eksplosioner og forsinket kvidren fra luftværnskanoner. Generelt blev det meste af luftforsvaret i Vladivostok fjernet tilbage i det enogfyrre år for at styrke forsvaret af Moskva, så de mange punkter i myggekolonien i landet med den Rising Sun syntes ikke at være meget opmærksomme til sådan "støj". Japanske dykkerbombere kastede forårets "gaver" med et gennemtrængende skrig. Slaget blev påført både byen og flåden. De japanske fly er ikke for store, men kvikke, men slagskibene er tværtimod heftige. Her er den største af dem endda trang i havet, længden er tre hundrede meter, og kanonerne er 460 millimeter. Indtil videre er det ikke lykkedes amerikanerne at sænke nogen af disse skønheder, og de overlevende var sammen med krydserne ved at ødelægge kysten. Det lignede stærkt det skurkelige angreb på Land of the Rising Sun den 27. januar 1904. Først da var der ingen luftfart.
  Paltsev følte, at han var ved at blive kvalt af at løbe. Han er ikke en supermand, men en simpel mand med syge lunger, fanget i en vanskelig situation. Men Victoria Stalingradova overhalede ham ikke meget. Jeg spekulerer på, hvor gammel hun er, hun ser næsten ikke mere ud end tredive, hendes bryster er store, og hendes skuldre er brede som en mands.
  Stalingradova vendte sig pludselig om og viftede med hånden:
  - Løb ikke gamle mand, følg mig! - Hun råbte med en sådan kraft, at lydbølgen lige ramte hendes ører. - Få destroyeren ud på havet så hurtigt som muligt.
  Eksplosioner buldrede i nærheden, affald faldt, en af dem faldt direkte på Stalingradova, og hun fangede det mekanisk med sine hænder. Terminatorpigen følte sig som en målmand, der med succes vandt et straffespark, fragmentet var rundt, varmt og lignede en bold. Victoria mærkede pludselig noget flydende strømme ned ad hendes arme. Pigen så på fragmentet, og så kom selv hendes jernkriger, hærdet af tre års krig (Sammen med de spanske og civile, vil der være mere) kvalme op til hendes hals. Hun havde et babyhoved i hænderne. Stakkels pige (det kan ses på de korte pigtails med udskårne øjne. Stalingradova lagde forsigtigt hovedet på den revnede asfalt og krydsede sig:
  - Du havde ikke tid til at synde, ikke til at leve! Der er dog ingen synder større end Gud, derfor er der ingen større synd end ligegyldighed over for børns lidelse.
  Igen, et brøl, og fragmenter, ramte en pigen i støvlen og kradsede huden. Stalingradova ville allerede vende om og skynde sig så hurtigt hun kunne til landingsbanen, hvor hendes MIG tålmodigt ventede på den aggressive værtinde, men ...
  Skarpt som et dolkeblad afslørede krigerens udseende en ulidelig grimase af smerte i ansigtet på kaptajnen af første rang Vladimirovich, da hans øverste del af den afskårne krop fløj kastet op af eksplosionsbølgen. Pigen selv undgik næppe fragmentet. Selvom hun er en pige, tog hun først til våben tilbage i Nicholas II's russisk-japanske tid. Hun fangede allerede på en eller anden måde kinden, selv under den internationale kamp i Spanien. Som et resultat forblev et dybt ar, som i lang tid forkælede hendes udseende. Plus arrestationen og udsendelsen af obersten til en koncentrationslejr. Ganske vist var det i Sibirien på et skovhugststed, at hun blev præsenteret for en meget stærk troldmand, som ved hjælp af salver og påkaldelse af ånder formåede at helbrede, som om han aldrig havde været, dette sår og flere flere. Ar modtaget under kampe med japanerne, tyskerne, hvide tjekkere, tropper fra Kolchak, Denikin, Wrangel. Og hun lærte hende meget, så Stalingradova, det ser ud til, tilhørte den udvalgte slags mennesker.
  Hun fik mulighed for at tage af sted før tid ved hjælp af kvindelige charme, så hun blev bragt under en amnesti på trods af den vanskelige artikel. Pointen er selvfølgelig ikke så meget at overtale manden, men at sikre at festarrangøren ikke finder ud af dette. Og der er så mange svindlere af alle striber, at en snitch, på en snitch og en snitch, driver dem videre. Så du vil ikke rigtig accelerere, hvis din karriere er kær for dig.
  Det betyder, at Japan har en stor fordel inden for infanteri, luftfart og endda i kampvogne. Nå, i tanke er det fra vores side kompenseret af kvalitativ overlegenhed, og resten er meget værre. Selvom hvis du tager håndvåben, halter Japan også bagud i antallet af maskingeværer, for det meste har det våben. De fjernøstlige divisioner er dog dårligt udstyret med maskinpistoler. Der er ikke nok maskiner til alle. Så ... Kvalitetsmæssigt er der ingen overlegenhed i infanteriet, snarere, endnu værre, alle de bedste officerer overføres til den sovjetiske front, her bliver de værste tropper som regel ikke beskudt, idet de har et minimum af militær træning. Det betyder, at krigen begynder i en ekstremt ugunstig situation for USSR. Og en del nydannede reserver vil blive kastet mod øst...
  Stalingradova stak pludselig ind i branden. Det udbombede byhospital var i brand. Billedet er virkelig apokalyptisk, og kvinder, børn og gamle mennesker brænder levende. Her faldt babyen lige i ilden, og rundt omkring var der et frygteligt brøl og støn.
  Stalingradova mærkede ærkeenglenes trompeter i sit hoved og kastede sig ind i flammerne. Ildtunger slikkede pigens bare hænder og åbne ansigt, men piloten bevægede sig så hurtigt, at det lykkedes hende at gribe barnet og trække det ud af ødelæggelsens favn.
  Pigen sprang ud, følte kun en let kløe på hendes hud, kastede et blik på babyen. Ak, det var for sent, drengen blev kvalt, trak flammer ind i lungerne, forbrændinger på sit runde ansigt. Sådanne revet blærer på huden er blødere end tusindfrydknopper. Stalingradova råbte:
  - Her er det menneskeligt kaos!
  Hun ramte en bunke affald med sin støvle, hvorefter hun skyndte sig for at hjælpe, hvem der ellers kunne reddes. Det var som en kobra, der dansede mellem gasblus, pigen vristede sig meget bizart og dansede. Hun blev brændt, hendes støvler smeltede, hendes tunika var forkullet, men hun blev ved med at kæmpe stædigt for hver tåre af et barn, for hvert slag i et lille hjerte, for hvert skrøbeligt liv, men så nødvendigt for landet! Støvlerne faldt fra hinanden, og nu dansede pigen gennem flammernes hvirvelvinde med sine bare, charmerende ben. Hun var en martyr, men ikke bare en nonne, der torturerede sig selv med faster og en pisk, hvilket hverken gavner Gud eller mennesker, en martyrkæmper, der reddede specifikke liv. Krigerpigens ben var dækket af et lag små vabler, men de bevægede sig endnu hurtigere og mere præcist af smerte.
  Kaptajnen for lægetjenesten tog store støvler op af sin taske og råbte til hende:
  - Tag dem, tag dem hurtigt på! Du, der danser på flammen, bliver en krøbling.
  En kriger med rang af major svarede straks:
  - Det er bedre at blive en krøbling fysisk end at være en freak moralsk! Ikke et sekund for dig selv, alt for fronten, alt for sejren!
  Kaptajnen for lægetjenesten svarede:
  - Dette er en rigtig sovjetmand!
  Stalingradova, der trampede ned flammen, forbandede:
  - Og hvad står du, red folk!
  Kaptajnen sukkede.
  - Jeg har proteser, i stedet for ben!
  Stalingradova, der trak en anden pige ud med et halvt sveden ansigt og bevidstløs, råbte rasende:
  Hvor grusom er Gud!
  Kaptajnen trak på skuldrene.
  Det er ikke Guds skyld, men folks!
  Stalingradova protesterede meget rimeligt og selvsikkert:
  - Det er det samme som at sige - ikke forældrene har skylden, men børnene!
  Kaptajnen ville sige noget, men røgskyerne kom ind i hans hals, og han hostede vredt.
  Bombningerne aftog, men beskydningen fortsatte. Skibets kanoner har en anstændig forsyning af granater, dog blev ilden nu mere rettet mod de afvæbnede sovjetiske fartøjer. Yamamoto forstod, at dominans til søs ville overføre initiativet i denne krig til Japan i lang tid. Og at bygge skibe er processen dyr og lang, selvom for eksempel ubåde måske er lettere at stemple. Dette skal der selvfølgelig også tages højde for, men det er vigtigt at bryde strukturen. Admiral Yamamoto, Japans mest magtfulde mand efter kejser Hirohito, følte sig som en gud. En rigtig gud, så religionen i den Rising Suns land lærte, at den bedste måde til guddommeliggørelse er militær dygtighed! Og nu kunne den store kommandør vilkårligt plage og mangle rummet omkring sig. Over Vladivostok er der tykke, sorte røgskyer i mange kilometer; disse er olielagerfaciliteter og brændstofdepoter i brand. Hundrede, tusinder af mennesker brænder, for helvede, ja, efter det, hvordan kan du ikke føle dig som en gud, der tog hævn på russerne i århundreders ydmygelse, et stort folk er tvunget til at klemme sig sammen på en række øer så små sammenlignet med Ruslands vidder. Nu synker den russiske flåde, og i modsætning til Peru Havn vil de ikke forlade et eneste fartøj.
  Under slaget ved Khalkhin Gol foreslog Yamamoto at give Vladivostok et lignende slag, for hvilket der blev udarbejdet en detaljeret plan. Men Hitler sluttede uventet fred med Stalin. Generelt startede idioten Hitler massakren på jøderne og satte derved mod sig selv både Polen og landene i Vesten. Og hvorfor havde han brug for det? Ønsket at få jødiske rigdomme? Men det var bedre først at blive en verdensmagt, der besejrede USSR og måske derefter andre lande. Vesten er lettere at vinde på grund af, at dens mentalitet er meget mindre præget af fanatisme og en tendens til selvopofrelse. Er der mindst ét tilfælde kendt af amerikanske piloter, der ramte? Ganske vist var der et par kollisioner, men det er højst sandsynligt en ulykke. Russerne er fanatiske, hvilket er mærkeligt, fordi den ortodokse tro ikke godkender selvmord, og overhovedet ikke mener, at man kan tjene en vej til paradis ved våbenbragder. Generelt er Kristi lære ekstremt dum og upraktisk. Han Yamamoto læste Bibelen og undrede sig over folks dumhed til at betragte sådan en pacifistisk Gud. For eksempel lærer han: de slår dig på højre kind - drej din venstre, de beder om en skjorte - giv to, elsk din fjende! Kun en psykisk syg person kan betragte Kristus Gud. En sådan religion er kun god for slaver, bundne vasaller. Og hele Europa og halvdelen af verden må have troet. Sandt nok forhindrede Jesu lære, på trods af at den afviser princippet i Det Gamle Testamente, et øje for øje, og lærer dig at elske dine fjender, ikke briterne i at erobre en tredjedel af hele planeten og skabe mest omfattende imperium i menneskehedens historie. Og det er på trods af Storbritanniens religiøsitet, hvor Gud er nævnt selv i nationalsangen. Mærkeligt nok sværger amerikanske præsidenter til Bibelen, men bombarderede ikke desto mindre japanske byer med napalmbomber og brændte tusindvis af kvinder og børn levende. Desuden blev civile dræbt, ikke ved et uheld, men bevidst, dette var en taktik til terrorisering af civilbefolkningen: underminering af menneskelige og økonomiske ressourcer. Men japanerne har endnu ikke bombet USA. Men det vil de! Og de tillægger også samuraien særlig grusomhed. Når alt kommer til alt, kunne han Yamamoto, hvis det ønskes, bryde igennem med bombefly til amerikanske byer, især efter Yankee-flådens nederlag nær Peru Havn. Ja, europæere er moralske bastards. De har en perverteret forståelse, tro, undervisning og ikke at gøre! Sådan er det ikke i Japan! Det, vi bliver undervist, er det, vi gør. Der er ikke sådan noget som Gud siger vend den anden kind til, men alligevel dræbte hans tjenere med vilje små børn. Ja, generelt kan troen på, at Gud er én og almægtig, ikke være sand. Hvis han var alene, så ville han selvfølgelig sørge for, at folk tilbad ham rigtigt, i tro og sandhed, og havde en enkelt lære. Og så beder alle som han vil, hvad han vil. Og verden er for grim og forkert til at blive skabt af en enkelt almægtig Gud. Når alt kommer til alt, stræber enhver ansvarlig hersker i første omgang efter orden og retfærdighed. Han ønsker, at de stærke, kloge, ædle, ærlige skal være i første omgang, og resten enten retter sig selv, vokser fysisk og åndeligt, eller ... Men hvis Gud er almægtig og universets skaber, så ville han ikke skabe kropslige og mentale freaks. Når alt kommer til alt, hvorfor er kejseren nogle gange tvunget til at udholde menneskers svagheder som givet? Fordi der ikke er nogen anden udvej, kan han ikke forvandle freaks til smukke mænd og kujoner til dristige på et øjeblik. Men hvis jeg kunne, ville jeg straks gøre det!
  Ak, jeg er nødt til at acceptere, hvad der er, og beskæftige mig med det menneskelige materiale, som jeg modtog som givet. Men hvem han modtog det fra, er et andet spørgsmål. Ja, og kejseren selv har svagheder: han er bare en mand - han bliver gammel, syg, affældig. Mærkeligt nok lever en guddommelig kejser ofte mindre end en almindelig tjener, har færre våbenfærdigheder end de fleste generaler og mange soldater. Nå, hvad er der i det fra den almægtige Gud. Men hvid er ikke bedre! I hele Europas historie var der ingen mere forfærdelig og succesrig erobrer end Hitler. Ja, han er virkelig et symbol på hvide menneskers militære dygtighed! Og ikke desto mindre kunne den største kommandør af alle tider og folk ikke engang afslutte gymnastiksalen, få en sekundær uddannelse, som er obligatorisk i Japan!
  Desuden blev Hitler ikke optaget i hæren af helbredsmæssige årsager. Mærkeligt nok viste denne styrkekults ildsjæl, krigsløven, sig at være så fysisk svag, at selv i Tyskland, hvor der er en militærpost ved hver post, blev han ikke indkaldt som menig. Hvor er Europa forringet.
  Stalin, en anden af vor tids mest fremtrædende politikere, havde dog heller ikke en ungdomsuddannelse, han var en guldklump. Og interessant nok blev han heller ikke indkaldt til hæren af helbredsmæssige årsager. Interessant, tilfældigheder, to ondsindede fjender havde ikke en ungdomsuddannelse, blev ikke indkaldt til militærtjeneste på grund af helbredsmæssige årsager, havde fædre til drukkenbolte, og Hitlers far arbejdede også som skomager i starten!
  Her er sådan en tilfældighed, mærkelig, ildevarslende. Sådan går Hitlers højre hånd ikke. Han er fra en familie af aristokrater, Görings forfader var stedfortræder for den egentlige hersker i Tyskland, Bismarck. Göring er forretningsmand, oligark, aristokrat og pragmatiker. De ser også det muligt for dem at erstatte den besatte Fuhrer. Også Amerika og Storbritannien ønsker, om end i hemmelighed, at afslutte Rusland, uanset det herskende regime, men de ønsker at gøre en ende på kommunisterne, som benægter selve begrebet privat ejendom, så meget, at de endda lukker øjnene for den overdrevne styrkelse. af Tyskland.
  Tyskland er dog en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent inden for rammerne af de kapitalistiske og aristokratiske spilleregler, og det bolsjevikiske Rusland er absolut fremmed og fjendtlig. Det er endda overraskende, at Churchill fra den 41 selv tilbød Stalin hjælp, dette med al hans anti-kommunisme, traditionelle, engelske had til Rusland. Tyskland under de røde er trods alt en krigshest spændt til den sovjetiske stridsvogn, og USSR under de brune er en evig partisanzone. De fanatiske bolsjevikker vil trods alt ikke forsone sig, og vil føre en langvarig guerillakrig, som vil udmatte Det Tredje Rige så meget, at alle drømme om yderligere ekspansion vil forsvinde som en regnbue efter et tordenvejr! Rusland under Tyskland, bedre end Tyskland under Rusland! Når man forstår dette, er det klart, hvorfor USA og Storbritannien leder efter en vej ud af krigen.
  Yamamoto er en pragmatiker, han var i krig med USA og Storbritannien. Men disse to imperier provokerede selv Japan ved at indføre en embargo på levering af olieprodukter. Når alt kommer til alt, har den Rising Suns land ikke sine egne brønde og mange andre råmaterialer. Japanerne forhandlede, amerikanerne afviklede flere og flere ydmygende krav.
  Og samtidig sørgede Yankees, der provokerede krigen, slet ikke med at bringe hæren og flåden til kampberedskab. Fristelsen viste sig at være for stor, desto mere var der et glimt af håb om, at Moskva var ved at falde og Tyskland, og hendes allierede ville komme til undsætning. Derudover var der et håb om, at USA, som stadig er et relativt demokratisk land, stærkt afhængig af den offentlige mening, hvis krigen trak ud, ikke ville hælde blod på andres øer. Ja, hvorfor skulle en almindelig amerikansk mand på gaden få zinkkister med sine slægtninge, hvis vi ikke taler om at beskytte selve USA's territorium og endda betale ret store militærskatter! Måske er det derfor, tsar-Rusland tabte, og havde flere soldater, men det russiske folk betragtede ikke Manchuriet som deres territorium og ønskede ikke at betale med blod og sved for abstrakte interesser. Ak, Hitler tog ikke Moskva, dels på grund af uforberedelsen til den hårde vinter, og dels på grund af bolsjevikkernes karakteristiske fanatisme. Men ikke kun bolsjevikkerne, det russiske folk er tilbøjelige til selvopofrelse for store mål. Den første luftram blev jo lavet af den russiske fyr Messer. Det er endda overraskende, at han ikke gjorde dette for paradisets, men for fædrelandets skyld. Selvom ... Messer til dels er et fjols, trods alt er han en mester i kunstflyvning, en opfinder, en designer og selvfølgelig en levende ville bringe meget mere gavn for fædrelandet. Måske tager Yankees ikke så forkert, idet de kopierer princippet: det vigtigste i kamp er at overleve! De døde kan jo ikke længere dræbe!
  Admiral Naumo bemærkede:
  - Vi har allerede brugt mere end to tredjedele af ammunitionen. Pistolene er meget varme, de hældes med spande vand!
  Yamamoto lavede et kryds med fingeren i vejret og sagde med en lav, lidt hæs stemme:
  - Jeg tror, våbnene vil holde til den sidste tredjedel af granaterne. Selvom nej, slå op til femoghalvfems procent.
  Admiral Naumo trak på skuldrene og tørrede sved af panden.
  - Kan det betale sig at give alt det bedste på den første dag?
  Yamamoto knyttede næverne.
  - Omkostninger! Selvfølgelig er det det værd! Vi overraskede russerne, som det var i 1904, tyskerne i 1941, men Stalin vil straffe kommandoen hårdt, og det vil ikke ske igen. Så det er nødvendigt at bruge det faktum, at dragens hale faldt i søvn. Faktisk, forstår jeg Stalin, optog krigen med Tyskland hans opmærksomhed i en sådan grad, at han holdt op med at passe på Fjernøsten. Og hans følge uden leder er bange for at tage initiativet. Her missede vi vores slag. Samt amerikanerne. Det var tydeligt for alle, at sagen var ved at blive forberedt, skyerne samlede sig, torden ville snart slå til, men ...
  Naumo rørte ved fæstet af samurai-sværdet, der hang på hans bælte, eller som det også almindeligvis kaldes katana:
  - Russerne handler altid sent! Krigen vil ikke vare for lang, og vi vil nå Ural.
  Yamamoto løftede øjnene mod himlen.
  "Må guderne hjælpe os med dette, men det tror jeg ikke!" De lærer hurtigt, Khalkhin Gol viste, at niveauet af russere er højere end under krigen 1904-1905. Derudover vil jeg fortælle dig en hemmelighed. Vores hemmelige agent i Vladivostok hjalp lidt, at det ret kraftige kystartilleri ikke havde granater, og flyet kunne ikke lette i tide. Dette er den hemmelige krig.
  Naumo var overrasket:
  - Og hvor så SMERSH og NKVD hen?
  Yamamoto klukkede og rystede på fingrene.
  "Ruslands værste kadrer tjener her i Fjernøsten, de, der er bange for at dø på den sovjetisk-tyske front, stræber efter Vladivostok. Derfor er det her meget nemmere at finde en forræder eller et fjols på toppen, samt en selvbetjent person. Og NKVD er så vant til at afsløre imaginære konspirationer, at den ikke længere bemærker rigtige forrædere. Så det er sagtens muligt at arbejde. Forresten, hvis flere generaler gik over til tyskernes side, på trods af at deres familier, slægtninge og venner er truet med henrettelse for dette, så er det sagtens muligt at bestikke nogen fra toppen. Eller brug den i mørke, hvilket er endnu bedre. Så vi har gjort en masse arbejde. Vi japanere er generelt kendetegnet ved grundighed i at tænke over militære operationer og tage hensyn til alle de små ting.
  Naumo gned skaftet på sin katana.
  - Højre! Men skammen over Khalkhin Gol fremkalder en følelse af bitterhed og stærk irritation! Hvordan kunne vi...
  Yamamoto trøstede:
  - Der var flere manchuer end japanere, og generelt er det umuligt at vinde hele tiden. Jeg må bemærke, at ikke desto mindre kæmpede ikke de bedste enheder på vores side, og russerne havde en stor fordel inden for luftfart og kampvogne.
  Naumo halvtegnede sin katana.
  - Vi er ikke berettigede! En samurai vil aldrig referere til en sløv klinge og en træt hest, en masse fjender og et svagt våben!
  Yamamoto rettede:
  - Samurai selvfølgelig ikke, men en mand desværre ja! Folk har en tendens til at lave fejl!
  Yamamoto blev distraheret og råbte noget ind i rørene, og fortsatte så:
  - En samurai vil aldrig rigtig bøje sig! Han går til ram og mod strømmen.
  Naumo nikkede.
  - Virkelig! Men vi kæmpede mod USA og den britiske løve.
  Yamamoto bankede på styrehuset med sin finger.
  - Ja! Sandt nok, men USA blev ramt i tænderne, Storbritannien mistede sine kolonier, og Tyskland var i problemer. Vi ønskede at trække så mange styrker som muligt tilbage fra det vestlige Rusland for at gøre det lettere for Wehrmacht at gå i offensiven. Slaget var planlagt til maj, da vejene var ved at tørre op, men amerikanerne forhindrede.
  Naumo tegnede sin katana og skar den i luften:
  - Død over USA! De blander sig altid med Japan.
  Yamamoto smilede listigt.
  - Ikke altid, selvfølgelig, for eksempel, da vi først kæmpede med Rusland, hjalp Yankees os meget med lån, samt våbenforsyninger. Mere end halvdelen af vores flåde blev lavet med penge fra USA og Storbritannien og på deres egne skibsværfter. Så Amerika er ikke altid dårligt, men ikke i dette tilfælde.
  Naumo spurgte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Yamamoto nedlod sig til at forklare:
  - En flok langtrækkende bombefly brød igennem til Tokyo, og tildelte hovedstaden et snigende slag ved hjælp af napalmbomber. Hundredvis af træhuse brændte ned, og kejseren beordrede for enhver pris at flytte kontrolzonen væk fra hovedstaden. Og først og fremmest at fange kampkomplekset af amerikanske baser på Midway-øgruppen, tættest på de japanske skeletter. Og det lykkedes!
  Nauma viftede med sit sværd i luften:
  Vi vandt stadig!
  Yamamoto afbrød:
  - Også blandt de hvide er der smarte! Ikke underligt, at kejseren på sit kontor satte en buste af Napoleon. Men der var en anden Cæsar, sagde han: det er sværere at holde de erobrede end at vinde. I dette tilfælde gælder det i første omgang for os. Nauma gengav ottetallet med sværdet:
  Jeg forstår med mit sind, men med mit hjerte!
  Yamamoto rejste sig og klappede sin kollega på skulderen.
  - Ja, du skal ikke være ked af det, i dette tilfælde tager vi afsted for at vende tilbage. Vi vil besejre USSR og igen skynde os til USA og briterne, men allerede sammen med tyskerne og pasta.
  Admiral Nauma, med en næsten umærkelig bevægelse, gemte katanaen i dens skede og hviskede lyvende:
  - Fremtiden er god, men nutiden er bedre! Hør på hangarskibe, hele forsyningen af bomber er brugt op, og på ...
  Yamamoto beordrede kort:
  - Kom på dækket og se dig omkring, om en halv time vender vi om og tager afsted til vores nærmeste base.
  Nauma fløjtede gennem hans næse:
  - Lyt til kommandanten!
  Admiralen sprang ud og holdt døren for at forhindre, at den smækkede. Inden hans fodtrin var stillet, gled en skygge ud af døren, hun gik på tæer og smed dynen af.
  Nå, hvad er spørgsmålet om tid, og kærlighed er natten.
  I mellemtiden klatrede Sasha Sokolovsky alligevel ind i LAGG-5 jagerflyet.
  Drengen ville kæmpe. Han fløj op for at møde den formidable Conan. Derfor er det en drøm, at der er utrolige tilfældigheder.
  Conan har allerede skudt fem hundrede og tres amerikanske og britiske fly ned. Og han krydsede sit næb med de sovjetiske esser.
  Han har dog ikke mistanke om, hvilken overraskelse der venter ham.
  Sasha Sokolovsky selv er imod ham.
  Drengen er i badebukser alene, det er mere bekvemt og rationelt. Han skynder sig ind i en hård kamp.
  Hans rival, Konan, er også lyshåret og ligner en dreng på omkring fjorten, kun meget smuk og med fremtrædende muskler.
  Begge drenge er terminatorer.
  De begynder at skyde på hinanden på lang afstand. Og de undviger på samme tid.
  Gå ud af vejen for skud.
  Sasha skriger:
  - For fædreland for Stalin!
  Conan brøler tilbage:
  - For Japan, for kejseren!
  Selvom han slet ikke er en samurai, men en alf. Her er drengen Conan, der vælter en sovjetisk bil.
  Sasha svarer symmetrisk - afskærer den japanske.
  Begge kæmpere fortjener at være helte.
  De flokkes enten og spreder sig i forskellige retninger, men ingen kan bringe den anden ned.
  Sasha skriger:
  - Kæmp mod modbydelige kujoner!
  Conan svarer:
  - Det er din kujonkamp!
  De mødes igen. De ramler næsten hinanden, men spreder sig igen i hver sin retning. Nej, ingen kan slå nogen. Dette er desværre ikke muligt for dem.
  Og de spredte sig igen.
  Sasha knurrede:
  - For hellige Rus'!
  Conan brølede:
  - Nej, Japan er mere helligt!
  Sasha fløjtede og svarede:
  Men du er ikke japaner! Og ikke engang mennesker!
  Conan knurrede med blottede tænder:
  - Og hvem er jeg?
  Sasha svarede ærligt:
  - Du er fra en slags lysnisser!
  Conan klukkede og svarede og skar et andet sovjetisk fly af:
  - Sådan ved du det!
  Sashka bemærkede med et grin af perletænder:
  - Jeg ved meget!
  Conan foreslog derefter:
  - Lad os gøre det! For mig personligt er denne krig mere som et spil og underholdning, du er også et barn af det enogtyvende århundrede! Hvad vil du have til Anden Verdenskrig?
  Sasha noterede logisk og væltede en japansk bil:
  - Jeg kommer fra Rusland, og før Rusland var USSR. Så jeg kan sige, at jeg kæmper for mit fædreland!
  Conan grinede og bemærkede:
  - Og jeg blev opfundet af en japansk alf Conan, og tegnede animen. Det er derfor, jeg kæmper for Japan. Så dette er også til en vis grad mit fædreland!
  Sasha blev igen sendt til tilnærmelse. De skød bagfra alle maskingeværerne, men kunne ikke ramme hinanden.
  De er løbet tør for ammunition.
  Conan foreslog:
  - Kom nu! Du og jeg forlader begge Anden Verdenskrig! Jeg er i min verden, og du er i din ... Og lad begivenhederne gå deres gang!
  Sasha svarede:
  - Nej, det duer ikke! Japan har allerede angrebet USSR og skabt problemer med dette. Eller vi vil gøre det, så du er i Anden Verdenskrig, som om det ikke var det. Eller jeg bliver her for at kæmpe!
  Conan grinede og svarede:
  - Tiden for os begge i anden verdenskrig er ved at rinde ud! Og vi vender tilbage til vores verdener! Hvad forandring angår, så er det lykkedes mig mere end dig, unge officer, fordi jeg er en alf! Ja, de lod dig ikke straks komme ind ved roret i flyet!
  Sasha knurrede:
  - Vær dig for...
  Men før han havde tid, blussede et blitz, og begge fly, pilot-esser, forsvandt fra luften.
  Så fortsatte krigen uden to krigere fra forskellige verdener. En af tegnefilmene af japansk anime, og den anden dreng, født i det enogtyvende århundrede, vendte tilbage til deres tid.
  Men gerningen er allerede gjort, og Japan, efter at have besejret USA på havet, angriber USSR fra øst.
  Stalin er tvunget til at overføre betydelige styrker til Østen, og udsætter offensiven nær Stalingrad. Sandt nok finder Rzhev-Sychov-operationen stadig sted, men med endnu mindre succes end i den virkelige historie. Tyskerne formår at afvise de sovjetiske troppers offensiv og påføre dem stor skade.
  Sandt nok tog de allierede initiativet i Afrika. Men på grund af det manglende behov for at redde Paulus fra kedlen, modtog Rommel flere forstærkninger og udførte et meget effektivt angreb på amerikanerne i Algier og fangede mere end halvtreds tusinde soldater og officerer.
  De store skader forårsagede uenigheder i den amerikanske kommando, og Roosevelt frøs overførslen af tropper til Afrika og udtalte generelt, at Stillehavet var vigtigst for Amerika.
  En del af det amerikanske militær, og de fleste af industrifolkene, insisterede også på at fokusere på Japan.
  Som et resultat var tilhængere af isolation i USA i stand til at bryde igennem projektet med Amerikas ikke-deltagelse i krigen i Europa. En våbenhvile blev endda tilbudt Wehrmacht.
  Hitler, der oplevede problemer med reserver, gik med til en våbenhvile med amerikanerne.
  Storbritannien ønskede heller ikke at kæmpe uden USA og foreslog også en våbenhvile i et år.
  Führeren var enig i dette. Om vinteren var tyskerne i stand til at holde fronten. Kun i nærheden af Leningrad blev Operation Iskra kronet med succes, og det var muligt at bryde igennem korridoren.
  Tyskerne var i stand til fuldstændig at erobre Stalingrad i december, men rykkede ikke videre.
  I slutningen af februar gennemførte den røde hær et vellykket angreb nær Voronezh og var i stand til at rykke betydeligt frem. Men Mainstein var med et modangreb i marts i stand til at omringe de sovjetiske tropper og genoprette situationen.
  Rød tog meget skade. Og faldt til ro et stykke tid.
  Tyskerne erklærede i mellemtiden total krig i februar. Og de allierede holdt op med at bombe og kæmpe.
  I Det Tredje Rige steg produktionen af våben, især kampvogne, dramatisk.
  Fritzerne planlagde ved at bruge "Tigre", "Panthers" og "Ferdinands" for at afgøre krigens udfald til deres fordel.
  Men det var selvfølgelig ikke nok. De leverede hovedslaget i området Stalingrad, langs Volga-kysten, i retning af Det Kaspiske Hav.
  Planen var at afskære Kaukasus landvejen fra resten af USSR. Og flyt så til Baku langs den kaspiske kyst.
  Samtidig gjorde tyskerne en diplomatisk indsats for at inddrage Tyrkiet i krigen.
  De har allerede givet et principielt løfte om at slå til, hvis Wehrmacht kommer ud til Det Kaspiske Hav.
  Japan var stadig i krig. Hun var i stand til at afskære Vladivostok og erobre Mongoliet.
  Samuraierne har meget infanteri og kæmper fanatisk. Tankene er ret svage, men de er lette, mobile og billige at fremstille. Og vigtigst af alt med god trafik.
  Kort sagt, fjendens styrke er stor. Og Stalin ved ikke, hvad han skal gøre.
  Indtil videre er hele væddemålet på fireogtredive. Men de er svagere end tyske biler, især tigrene. KV-tanken er endnu værre og tungere.
  45 mm kanonen er forældet, og 76 mm er ikke stærk nok.
  Luftfart er rent praktisk ikke dårligt. Især Yak-9 er dog ret svag i våben.
  Tyskerne satsede naturligvis på Focke-Wulf! Men bilen var svær at styre. Selvom det er meget kraftfuldt og hurtigt.
  ME-309 begyndte at ankomme, en hurtig bil med syv skudpunkter, men heller ikke særlig let at køre og tung. Og det betyder med dårligere manøvredygtighed.
  Mere eller mindre af de nye udviklinger, Yu-188 og Yu-288 var vellykkede, som er gode bombefly.
  Og selvfølgelig begyndte de første jetbiler at dukke op. Men endnu ikke massivt.
  Tyskerne begyndte først offensiven den 15. juni og overførte masser af kampvogne. Og selvfølgelig var de forventet lige fra begyndelsen. Der blev bygget et stærkt forsvar.
  Et rigtigt citadel.
  Derudover forberedte IL-2 en god overraskelse til tyskerne i form af små kumulative bomber.
  Men det er ikke nok ... Tyskerne var stadig stærkere. De har akkumuleret mere og mere erfarent infanteri, både luftfart og kampvogne.
  Uden en vestfront er nazisterne stærkere i luften. I tanke har de en lille fordel i antal, men i kvalitet på grund af tunge køretøjer.
  I artilleri, endda lidt flere tønder fra USSR. Men selvfølgelig, hvad angår kalibre, er fjenden foran.
  Det er kun tilbage at regne med et stærkt forsvar og det sovjetiske folks modstandskraft.
  
  
  
  NAPOLEON VAND UNDER VAND
  Napoleon den Store angreb Hamilton et par timer tidligere og nåede at besejre ham, før Blucher nærmede sig. Og så besejrede han Blucher.
  Under disse forhold besluttede Rusland, ledet af Alexander den Første, ikke at kæmpe mod Napoleon. Østrigerne, som synes at være i familie med ham, tilbød fred på moderate vilkår.
  Frankrig fik tilbage to små områder i Italien beboet af franskmændene, og Holland i sin sammensætning. En godtgørelse blev fjernet fra den, og Napoleon den Førstes autoritet blev anerkendt.
  Der er etableret en midlertidig ligevægt. Frankrig var for træt af krige, og Napoleon sad stille et stykke tid. Selvom nogle reformer begyndte at udføre. En af de vigtigste er den officielle indførelse af polygami, med ret til at have op til fire partnere.
  Selvom den katolske kirke gjorde modstand, faldt pavedømmets autoritet stærkt. Og protestanterne viste fleksibilitet i denne sag.
  Napoleon selv var nærmest ateist. Han skilte stærkt kirke fra stat. Ligesom sekulære love vedrører dig ikke.
  Napoleon den Store invaderede Algeriet og Marokko, efter at have genoprettet Frankrigs magt lidt. Han begyndte at annektere kolonier i Afrika til sine ejendele. Snart erobrede hans tropper Libyen. Men Egypten blev forhindret i at blive taget af Storbritannien, som ikke selv havde nogen syn på det.
  Napoleon besluttede, at det var bedre ikke at starte en krig til søs, hvor han var meget svagere end fjenden. Desuden er det også nødvendigt at fordøje, hvad der blev fanget i Afrika.
  Franskmændene besluttede at flytte til Niger og erobre landene i Vesten og Afrikas centrum.
  Napoleon formåede at etablere gode forbindelser med Rusland, især efter at Nicholas I kom til magten, som de blev venner med, og med Østrig. Desuden gik Østrig og Frankrig i 1829 ind i krigen mod Tyrkiet på Ruslands side. Hvilket viste sig at være et stærkt træk samlet set.
  Türkiye blev endelig udvist fra Balkan. Bosnien-Hercegovina blev en del af Østrig, Rusland modtog den østlige del af Rumænien, og den vestlige del blev østrigsk.
  Bulgarien og Serbien opnåede formelt uafhængighed, men bulgarerne blev vasaller af Rusland og serberne i Østrig. Frankrig modtog under sin kontrol kongeriget Sardinien og Napoli. Derudover erobrede franskmændene Kreta fra Grækenland og en del af øerne. Grækenland selv på kontinentet opnåede formelt selvstændighed, men i Frankrigs regi.
  Tyrkiet i Europa forblev i besiddelse af praktisk kun Istanbul.
  Rusland modtog også Transkaukasien og Batumi og Kars og Erzurum - næsten alle de lande, der var beboet af armeniere og kurdere. Den nordlige del af Irak blev russisk, og den sydlige del blev annekteret af briterne.
  Türkiye blev henvist til kategorien mindre magter. Og Rusland viste sig tværtimod at være stærkere end i den virkelige historie. Napoleon døde i 1837 og efterlod Frankrig en stor og magtfuld magt med koloniale besiddelser i Afrika, Europa og dele af Asien.
  Derefter kom hans søn Napoleon II til magten. Højere, blond, han arvede store ambitioner fra sin far. Og han gjorde et forsøg på at skabe en koalition mod Storbritannien.
  Østrig var enig i dette, og Rusland, som på det tidspunkt sad fast i krigen i Kaukasus, nægtede at føre en koalitionskrig. Så i 1846 gik Østrig og Frankrig i krig med Tyskland. Det har endnu ikke forenet sig under Preussen. Ja, og kræfterne var ulige. Østrig er på toppen af sin magt og Frankrig også... Og Preussen er ikke særlig stærk.
  Som et resultat af krigen blev alle tyske lande erobret og delt mellem franskmændene og østrigerne. Så annekterede Napoleon II hurtigt Danmark til sig selv. I 1851 blev Norge erobret af franskmændene.
  Og i 1853 sluttede Nicholas I sig endelig til koalitionen. Rusland, Østrig og Frankrig faldt på det, der var tilbage af Tyrkiet og Storbritannien.
  På landjorden bidrog succesen til koalitionen. Til søs gik det lidt bedre for briterne. Men koalitionen erobrede hele Mellemøsten, Egypten, Sudan. Og så Iran. Og i 1857 flyttede Rusland, Frankrig og Østrig til Indien. Og de var også i stand til at fange det.
  Der var en erobring af Afrika med fremrykning mod syd. Og Storbritannien selv blev kvalt af en kontinental blokade. På samme tid byggede tre imperier flåder.
  Deres fordel i kampkraft og ressourcer blev stærkere og stærkere.
  Og i 1862, i lyset af truslen om landgang af Rusland, Frankrig og Østrig i selve metropolen, bad briterne om fred. Storbritannien måtte gå med til en række ydmygende forhold og opgive sine kolonier.
  Nicholas den Første døde i 1864... Alexander II efterfulgte sin trone. Men denne konge var igen uheldig. Allerede i april 1866 blev han skudt og dræbt af adelsmanden Karakazov, og den længe ventede befrielse af bønderne fandt ikke sted.
  Og den nye unge zar Alexander den Tredje var imod bøndernes befrielse. Og fortsatte den konservative kurs. Rusland var dog på fremmarch i Asien og Kina.
  I USA trak borgerkrigen ud. Især efter mordet på Abraham Lincoln. Der opstod alvorlige uenigheder blandt nordboerne. Krigen varede mere end ti år, og USA forblev fragmenteret. Forlængelsen af krigen blev lettet ved hjælp af Napoleon II til sydstaterne, og manglende vilje til at have et stærkt USA, på grænsen til den franske koloni Canada, og vasall Mexico. Napoleon II regerede indtil 1879, og hans regeringstid var ret lang: 42 år og herlig. Franskmændene besatte Afrika fuldstændigt, kun Østrig tog lidt i det, profiterede på Syrien, Palæstina, Indokina, til dels Indien, Iran og så videre.
  Styrket i Canada, Mexico, begyndte at trænge ind i Latinamerika. I Spanien og Portugal begyndte pro-franske konger at regere. Storbritannien blev et mindre land.
  Sandt nok har Rusland styrket sig, og lidt Østrig. Men det her er ikke skræmmende.
  Napoleon III, søn af Napoleon II, besteg tronen. Han var allerede otteogtredive år gammel. En ret moden kejser fortsatte han sin fars politik, førte krige i Latinamerika og mestrede Australien og Stillehavet.
  Rusland erobrede på det tidspunkt og fordøjede Kina og Indien, meget land. I 1904 landede russerne også i Japan efter tidligere at have erobret Korea. Krigen med Japan trak noget ud og bevægede sig ind i en partisanfase. Napoleon III erobrede Latinamerika, næsten hele det røde kontinent. Men han havde ikke tid til at komme ind i USA og døde i 1909.
  Napoleon den Fjerde - alle de ældste sønner blev traditionelt kaldt Napoleoner, tog og angreb USA for at fuldføre konsolideringen af landet. USA var i mellemtiden opdelt i tre dele og forblev relativt tilbagestående. Og talrige franske hære fangede dem.
  Rusland bekæmpede stadig de japanske partisaner i lang tid, og der udbrød konstant opstande i Kina.
  I 1913 døde Alexander III, og Nicholas II besteg tronen. Den nye konge fortsatte sin fars kurs.
  Efter erobringen af USA ville Napoleon den Fjerde mere. Storbritannien, endnu uden kolonier, er ikke særlig stærkt. Østrig og Rusland, disse er de to hovedmagter i verden udover Frankrig.
  Desuden er der i begge imperier absolutte monarkier, og i det tsaristiske Rusland fungerer livegenskab også!
  Napoleon den Fjerde tænker over det... Men at kæmpe mod to monstre på én gang er en umulig opgave. Eller for kompliceret. Det er nødvendigt at vælge en af dem og slå dem sammen.
  Efter kejser Franz Josephs død i 1916, som regerede i otteogtres år - en af de længste regeringsperioder i verden, besteg hans oldebarn Charles I tronen. Og efter det begyndte kollisioner i Østrig. Ikke alle genkendte den nye arving, hvis eneste tipoldefar Franz II var kejser.
  Og flere opstande og kup brød ud.
  Frankrig og Rusland sendte tropper til Østrig. Fællesslaget førte til det hurtige nederlag for patchwork-imperiet og dets opdeling. Og snart blev Sverige delt.
  Frankrig omfattede også Spanien og Portugal.
  Således er der kun to lande tilbage i verden: Frankrig og Rusland, som delte alle territorier ...
  Nicholas II og Napoleon IV. Sådan er kombinationen. Og to monarker står overfor hinanden... Men krigen startede aldrig... Nicholas II døde i 1936. Han blev efterfulgt af Alexei II. Og Napoleon den Fjerde døde et år senere i 1937. Han blev efterfulgt ikke af den ældste søn, som også døde, men af den midterste Ludvig nittende.
  Den nye konge var ung og Alexei ung. Og i 1941 kæmpede de i flere måneder fra maj til december ... Hvorefter de sluttede fred, på betingelser uden anneksioner og godtgørelser.
  Det var allerede den sidste krig mellem to verdensimperier. I 1943 fløj franskmændene til månen. Og russerne i 1945. Rumudvidelsen er begyndt.
  Og to imperier: russiske og franske, Bonaparte og Romanov-dynastier sameksisterede fredeligt.
  Så generelt udviklede livet sig ganske roligt i et andet system af det jordiske univers.
  I slutningen af det tyvende århundrede lykkedes det russerne og franskmændene at besøge næsten alle solsystemets planeter og udviklede rumindustrien.
  Generelt var der ingen epidemier og hungersnød på Jorden. Fødselsraterne i begge imperier blev bragt under kontrol, og religioner var begrænset i omfang.
  Kirken blev adskilt fra staten, og ateisme og nyt hedenskab blev moderne.
  Og krigene forsvandt helt, ligesom der næsten ikke var større uroligheder.
  
  HVIS RASPUTIN VILLE OVERLEVE
  Rasputin overlevede ved et eller andet mirakel, trods giften og såret i maven, stadig efter mordforsøget. Som et resultat af længe planlagt følge af zar Nicholas II fandt paladskuppet ikke sted. Zaren passerede med succes det sværeste stadium i Ruslands historie. Og i slutningen af april, så snart vejene tørrede, begyndte den længe ventede offensiv i syd.
  Den tsaristiske hærs kampeffektivitet blev ikke undermineret af den provisoriske regerings dumme dekreter, og under kommando af den fremragende kommandør Brusilov opnåede den store succeser. Forresten, i den virkelige historie var der i starten store succeser, offensiven mislykkedes som følge af sabotage, både fra bolsjevikkerne og andre destruktive elementer, herunder det store bourgeoisi og den provisoriske regerings ministre.
  Og der er altså ingen sabotage, hæren er stadig stærk med tsargeneralernes disciplin. Og moralen hos østrigerne og især de slaviske enheder falder.
  Brusilov indtog Lvov og rykkede frem indtil belejringen af Przemysl.
  Kun ved for alvor at svække fronten i midten, stoppede tyskerne på en eller anden måde den russiske offensiv.
  Russiske tropper slog dog også til i Rumænien. Der har været store succeser. Og selv generobrede Bukarest og Transsylvanien.
  Tyskerne fjernede også tropper fra andre sektorer og reddede østrigerne. Situationen for Tyskland blev forværret af USAs indtræden i krigen i april 1917. Hvorfor ikke slutte sig til amerikanerne? Det kan ses, at Tyskland allerede sejler, og det er rart at være blandt vinderne.
  I efteråret, da slud begyndte at falde, begyndte de russiske troppers offensiv i midten endelig mod de egentlige tyske enheder.
  Dårlig sigtbarhed i våd sne hæmmede arbejdet for tyske maskingeværmænd og artillerister. Derudover hyler Fritz altid værre i kulden end russerne, mere vant til det barske klima.
  Så den mere beslutsomme og dygtige kommandør Kornilov kommanderede den centrale, vestlige front, som fejede en knap så dristig forgænger til side.
  Russiske tropper brød igennem det svækkede tyske forsvar og rykkede med succes fremad og fangede et stort antal fanger og trofæer.
  Kun ved Wisla-floden, efter at have svækket deres tropper i vest, var tyskerne i stand til at stoppe de russiske troppers fremrykning. Den tsaristiske hær befriede de baltiske stater og gik ind i Østpreussen.
  Russerne opnåede også store succeser i den sydlige del af fronten mod Tyrkiet. I slutningen af året erobrede de, sammen med briterne og franskmændene, næsten fuldstændig Lilleasien og nærmede sig Istanbul.
  I januar faldt Istanbul under pres primært fra russiske tropper, og det Osmanniske Rige kapitulerede.
  Året 1918 er kommet. I Rusland troede man på en hurtig sejr, og landet holdt fast på trods af alle de militære vanskeligheder. De allierede pressede også tyskerne lidt i Vesten, og troede på deres succes.
  Amerika overførte flere og flere nye divisioner. Østrig-Ungarn var ved at falde fra hinanden, og dets hær deserterede. Bulgarien erklærede krig mod Tyskland og Østrig-Ungarn og trak sig ud af centralstaternes union. Og Türkiye blev besejret.
  Selvfølgelig opstod der stemninger i Tyskland for at afslutte denne krig hurtigst muligt.
  Men stadig lidt uafklaret. Og hvor skal du hen? Tilbage i marts, uden at vente på det varme vejr, slog Rusland til på det allerede ødelagte Østrig-Ungarn og brød igennem fronten. Tyskerne kunne ikke modstå angrebet og flød. De blev knust med stort tab. Budapest faldt, og det østrigske imperium kapitulerede.
  Nogen tid senere fandt et kup sted i Tyskland, og den 9. maj 1918 kapitulerede det tyske rige.
  Dermed sluttede Første Verdenskrig. Dette blev efterfulgt af forhandlinger i Versailles og underskrivelsen af et nyt fredssystem.
  Det Osmanniske Rige forsvandt fra kortet. Det blev delt af Rusland, Storbritannien, Frankrig. Tsarriget modtog Konstantinopel tilbage og Lilleasien med Armenien. Storbritannien Irak, Palæstina, osmanniske besiddelser i Saudi-Arabien og Frankrig Syrien. Østrig-Ungarn forsvandt også fra Europakortet. Rusland modtog Galicien, Bukovina, Krakow med polske lande. Tjekkoslovakiet blev en del af Rusland og bevarede en vis selvstyre, men Nicholas II blev konge af Tjekkiet og Slovakiet. Krakow kom ind i kongeriget Polen, som Poznan og en del af de tyske lande. Inklusiv Danzig. Rusland modtog også Klaipeda-regionen. Væsentligt udvidet ejerskab.
  I Vesten returnerede Tyskland de franske og danske besiddelser, som var beslaglagt under Bismarck. Og hun blev også tvunget til at gå med til en demilitariseret zone i Rhin-bassinet. Tyskland blev også tvunget til at betale enorme erstatninger til de sejrrige lande. Først og fremmest Rusland og Frankrig som de mest berørte af tyskerne.
  Jugoslavien dukkede også op, som anerkendte sig selv som en vasal af Rusland, men ikke formelt blev en del af det. Ungarn blev skåret ned og anerkendte også sig selv som en vasal af Rusland. Østrig forblev formelt uafhængigt, men betalte erstatning. Rumænien modtog Transsylvanien.
  Alle var mere eller mindre tilfredse undtagen dem, der tabte. Türkiye og Østrig-Ungarn forsvandt fra kortet over Europa og Asien. Og Rusland har øget både befolkning og territorium. Samt Frankrig, Japan, Storbritannien og kun USA modtog kun en lille del af erstatningerne. Tysklands besiddelser i Stillehavet blev delt mellem Japan og Storbritannien. I Afrika, mest Storbritannien.
  Nogle måneder senere sluttede Rusland sig til den britiske side i krigen i Afghanistan. En hurtig sejr blev vundet, og for første gang blev den testet i kamp, en tank udviklet af Mendeleevs søn. Den nye bil viste sig at være meget effektiv og med gode køreegenskaber.
  Hun blev navngivet "Alexey" til ære for tronfølgeren. Og denne bil så meget lovende ud.
  Efter erobringen og delingen af Afghanistan begyndte en periode med fred. Selvom der er gået flere små krige. Rusland og Storbritannien delte Iran. Og så gennemførte de allierede opdelingen af Saudi-Arabien.
  Ruslands økonomi oplevede en hurtig vækst på omkring ti procent om året, og kom i 1929 på andenpladsen. USA var også hurtigt stigende, lidt mindre end Frankrig og endnu mindre end Tyskland. Og Storbritannien var fuldstændig stillestående og nåede knap før krigens niveau.
  Men da den store depression brød ud, blev det igen sværere, og oprør og uro begyndte at vokse.
  Nicholas II styrkede sin autoritet ved at vinde Første Verdenskrig. Zaren reducerede arbejdsdagen til ti en halv time og lørdag og før-feriedage til otte timer. Lønnen i Rusland voksede. Priserne forblev stabile, og den tsaristiske rubel var den stærkeste valuta på Jorden.
  Desuden indførte kongen i 1925 en gratis syv-årig uddannelse. Og i 1929 blev syvtrinsundervisningen obligatorisk. Gratis sundhedsydelser er også blevet mere tilgængelig.
  Og det er blevet meget nemmere at få en videregående uddannelse gratis. Og pensionerne blev forhøjet, og de blev udbetalt selv til arbejdere og husmødre og de handicappede.
  Men den store depression forværrede igen alle problemerne. Og igen huskede de Dumaen, som zaren opløste, men der blev aldrig afholdt nyvalg. Hvad førte til enevældens genoplivning.
  Kongen fik igen ret til at udstede love og begyndte at vise mærkbar aktivitet. Men det blev endda bedre uden statsdumaen, statsrådet virkede, og det russiske imperiums civile lov blev vedtaget.
  Det nye borgerskab ønskede dog mere demokrati og i det mindste genoplivningen af Dumaen. Under depressionen begyndte både proletariatet og bønderne at gøre oprør.
  Hele landsbyen er kulakklassen blevet meget stærkere. Men godsejerne beholdt stadig jordejerskabet. Fødselsraterne forblev høje, og dødsraterne faldt, især med forbedret lægebehandling. Dette førte til befolkningstilvækst og jordfragmentering. Sandt nok blev en del af denne vækst absorberet af byen. Under depressionen steg arbejdsløsheden i vejret.
  Men den tsaristiske regering var ved energiske foranstaltninger i stand til at afbøde følgerne af depressionen. I 1931, da Japan invaderede Kina og forsøgte at oprette en marionetregering i Manchuriet. Dette krænkede tidligere aftaler og blev årsagen til Ruslands indtræden i krigen.
  Den tsaristiske hær havde på dette tidspunkt de mest avancerede og kraftfulde kampvogne i verden, de bedste fly, inklusive seks motorbombefly. Således dukkede verdens første masseproducerede helikoptere op i det tsaristiske Rusland, og de mest succesrige - rekylfrie kanoner.
  Derudover steg niveauet af generaler i det tsaristiske Rusland. Og flåden blev kommanderet af den geniale admiral Kolchak.
  Under Første Verdenskrig reproducerede den tsaristiske hær vandflyvere og bragte dem til perfektion. Og aktivt smadrede japanerne til søs.
  Helt fra begyndelsen gik krigen ugunstigt for japanerne. Under zaren blev endnu en Baikal-Amur hovedlinje bygget, og forsyningen af den russiske hær blev udført uden problemer.
  At overgå både kvantiteten og kvaliteten af de japanske feltmarskaller, Denikin og Kornilov, førte en vellykket offensiv. Blandt de unge generaler skilte Vasilevsky sig ud, som blev oberst i en alder af treogtyve under Første Verdenskrig. Og i en alder af femogtyve var han allerede general.
  Selvfølgelig var der andre befalingsmænd. Tukhachevsky oplevede også hurtig karrierevækst. Klatrede ved Budyonny. En række sejre og lige fra begyndelsen ejede den tsaristiske hær initiativet, skabte kedler og belejrede Port Arthur. Belejringen varede dog ikke længe, under angrebet faldt dette uindtagelige citadel på to uger. Og på kun fire måneders kampe blev Kina og hele Korea befriet.
  Tsar Nicholas II, der udnyttede det faktum, at USA blev svækket af den store depression, ligesom Storbritannien ikke kunne gribe ind i krigen, beordrede at erobre Japan helt og annektere det til det russiske imperium.
  Kolchak besejrede samuraierne fuldstændigt til søs ved at bruge blandt andet de bedste vandflyvere i verden. Desuden ankom en flåde fra Østersøen og Middelhavet.
  Og i marts 1932 landede den tsaristiske hær i Japan. Efter tre måneders stædige kampe blev Land of the Rising Sun erobret og blev en russisk provins. Det var vært for en folkeafstemning om tilslutning til Rusland. Og Nicholas II blev den japanske mikado og kejser. Rusland erobrede også besiddelser i Stillehavet.
  Hitler kom til magten i Tyskland i januar 1933. Og selvfølgelig kunne hans tiltrædelse give anledning til katastrofer.
  Führeren svor straks troskab til Nicholas II og erklærede en alliance med Rusland.
  Hitler foreslog på et personligt møde at dele de franske og britiske kolonier.
  Nicholas II var enig. Og foreningen af Italien, Tyskland og Rusland blev afsluttet. Mod selvfølgelig Storbritannien og Frankrig. I 1937 annekterede Tyskland Østrig. På samme tid døde Nicholas II, efter at have regeret i næsten treogfyrre år. På tronen var hans unge barnebarn - Alexander den fjerde. Arvingen Alexei nåede at blive gift, gøre sig til en søn og døde også af en uhelbredelig sygdom. Barnebarnet var kun seks år gammel, og zarens bror Mikhail Romanov blev hersker og regent. Ikke ung, men generelt en erfaren konge. Forresten var det ham, der udførte den generelle ledelse for erobringen af Japan og havde titlen som stormarskal, såsom en generalissimo.
  Regent Mikhail Romanov fortsatte kursen mod en alliance med Tyskland og Italien. Og den 15. maj 1940 angreb Det Tredje Rige Frankrig, Belgien og Holland samt Storbritannien. Rusland angreb også de britiske kolonier. Og Italien flyttede til Afrika.
  Krigen udviklede sig ganske vellykket. Russerne erobrede på tre måneder alle Storbritanniens og Frankrigs besiddelser i Asien. Og så landede i Australien. Rusland rykkede også frem i Afrika.
  Tyskerne indledte efter Frankrigs hurtige nederlag og besættelsen af Belgien og Holland et luftangreb på Storbritannien. Det var ikke særlig vellykket, før den russiske luftfart gik ind i krigen.
  Og Storbritannien blev meget dårligt. Og de bombede alt, hvad de kunne. Australien blev hurtigt erobret af russiske tropper. Og Afrika blev erobret langsommere, ikke så meget på grund af de britiske og franske troppers modstand, men på grund af de store afstande og manglen på veje.
  De havde ikke tid til at erobre Storbritannien i 1940, men i sommeren enogfyrre var der en landgang, og med briterne var den endelig færdig.
  Derefter fulgte krigen med USA. Roosevelt kom uforvarende i slagsmål og forsinket. Og det tsaristiske Rusland ønskede at genvinde Alaska.
  Men ikke nok med det ... I vinteren enogfyrre - toogfyrre krydsede tsartropperne isen ind i USAs territorium og udløste kampe der.
  På de russiske troppers side, overlegenhed i mængden og kvaliteten af tropper.
  Amerikanerne tabte. Og tyskerne brød ind fra Canada, og opnåede også stor succes. 1942 var det sidste år for det uafhængige Amerika. Under Ruslands og Tysklands slag holdt USA ud til den 8. oktober, hvor de efter New Yorks og Washingtons fald kapitulerede.
  Dermed sluttede Anden Verdenskrig. Kortere end i den virkelige historie, sejrende for Rusland og Det Tredje Rige. Under krigen besatte tyskerne også Spanien og Portugal og annekterede deres kolonier.
  Der skete en forandring i verden. Det tsaristiske Rusland annekterede alle Storbritanniens og Frankrigs kolonier i Asien og Stillehavet samt Australien. Alaska, det meste af Canada og USA blev russisk, og Tyskland fik kun en lille del. Det meste af Afrika blev russisk. Men tyskerne overtog en del af de franske, belgiske, portugisiske, spanske kolonier.
  Tyskerne erobrede også både Danmark og Norge. Og Sverige blev delt med Rusland. Frankrig, Belgien, Holland, Spanien, Portugal gik ind i den særlige union af staterne i frimærkezonen. Nazisterne besatte dem med tropper, selvom de beholdt formelle marionetregeringer. Det samme i Danmark og Norge med en del af Sverige.
  Rusland tog kontrol over Storbritannien. Da zar Alexander den Fjerde var i familie med de engelske konger, blev han anerkendt som Storbritanniens monark.
  Italien fik nogle besiddelser i Afrika og fik fodfæste i Etiopien.
  Det tsaristiske Rusland er uden tvivl det mest magtfulde og enorme imperium i verden. Men det tredje rige er stærkt. Og der var en midlertidig pause. Har brug for at fordøje nye opkøb. Regent Mikhail tog endda det hidtil usete skridt at tillade en russer at have fire koner.
  Selv synoden blev tvunget til at indrømme dette for at fremskynde assimileringen af udkanten.
  Og hvilken god idé! Alexander den Fjerde giftede sig endda to gange i sin ungdom for at være et eksempel for sine undersåtter. Så situationen har stabiliseret sig.
  Michael døde i 1947, og zar Alexander tog virkelig over. Og indtil videre er det lykkedes. Men jord var ikke nok for Hitler, og den besatte Fuhrer drømte om verdensherredømme.
  Og den 20. april 1955 begyndte en stor krig mod det tsaristiske Rusland. Det Tredje Rige og Italien, hvor Mussolini Jr.s søn allerede regerede, angreb zar Alexander den Fjerdes imperium.
  Den tredje verdenskrig begyndte. Argentina, Brasilien, Venezuela, Mexico og en række latinamerikanske lande kom også ud på Det Tredje Riges side. Og tredje verdenskrig brød ud...
  
  
  ROKOSSOVSKII'S FEJL
  Parallelt univers, jordisk verden. Under den store patriotiske krig var der kun en lille uoverensstemmelse med den virkelige historie. Rokossovsky formåede at overtale Stalin til at bringe den 2. gardearmé ind mod Paulus og andre reserver for at ødelægge dem, før Mainstein nærmede sig. Argumentet, der spillede en afgørende rolle: "Hvis vi ødelægger Paulus og befrier Stalingrad inden nytår, vil det være en kolossal politisk effekt! Katolicismens jul vil blive fejret i Stalingrad!".
  Stalin var enig i, at politikerne først og fremmest beordrede angrebet på Paulus, mens Mainstein indtil videre var tilbageholdt. Men som følge af denne spontane beslutning skete følgende. Stadig i december, relativt kampklar og afhængig af magtfulde forsvarsstrukturer, gjorde Paulus' tropper stædig modstand og var i stand til at holde deres stillinger. Og den 25. december brød Mainstein gennem en korridor til Stalingrad lidt mod syd.
  Og voldsomme kampe udspillede sig. Hitler beordrede at holde brohovedet på Volga for enhver pris, Stalin beordrede at generobre Stalingrad for enhver pris. Kampene begyndte at koge, som under stormen af Stalingrad, af tyskerne, men nu er det præcis det modsatte.
  Sovjetiske tropper brød frem, og tyskerne kæmpede desperat tilbage.
  I tre en halv måned fortsatte de mest genstridige kampe. Flere og flere reserver kom ind i kampen. I sidste ende, i slutningen af marts, blev tyskerne tvunget ud af Stalingrad, hvilket tvang dem til at trække sig tilbage til Don. Men tabene af de sovjetiske tropper viste sig at være for store, og en lang operationel pause i offensiven fulgte.
  Tyskerne styrkede også deres hær med total mobilisering, overførte tunge kampvogne "Tiger" og "Panther", slikkede deres sår. Men forholdet mellem tab under kampene viste sig at være mere gunstigt for Fritz end i den virkelige historie. Da nazisterne ikke faldt i kedlerne og kæmpede under mere gunstige defensive forhold for sig selv. Og dette hjalp dem til at holde frontlinjen på mere gunstige linjer for dem selv.
  Ja, de allierede handlede i Afrika ikke så beslutsomt. Fraværet af en katastrofe for tyskerne i øst skabte usikkerhed og splittelse i deres rækker. Amerikanerne, der frygtede store tab, opførte sig passivt, og nogle af briterne havde ikke nok styrke.
  Ifølge dette havde nazisterne stadig fodfæste i Tunesien og kunne ikke bekymre sig om Italien.
  Og den 6. juli begyndte en ny offensiv af nazisterne, nær Stalingrad. Denne gang viste Fritzerne sig dog at være mere udspekulerede og turde ikke angribe, som den sovjetiske kommando forventede på selve byen, men flyttede deres pansertang mod syd. Og var i stand til at bryde igennem forsvarslinjen.
  På vej frem nåede Mainstein Volga, hundrede kilometer syd for Stalingrad, og vendte derefter mod syd. Det var en vovet og uventet manøvre. Derudover viste "Tigeren" i offensive kampe sin formidable styrke som en banebrydende kampvogn med stærk beskyttelse af siderne og agterstavnen.
  Den sovjetiske kommando forsøgte for sent at reagere med et modangreb langs en stærkt befæstet zone. Tankkampe udspillede sig, hvor Panteren for første gang viste sin magt i forsvar og i baghold. Tyskerne parerede dygtigt de sovjetiske troppers modangreb med deres nyeste kampvogne. Ferdinand viste sig heller ikke at være dårlig.
  Men numerisk overlegenhed er stadig på USSR's side. Tyskerne kunne ikke rykke langt frem og blev tvunget til at stoppe. Situationen ved Volga så ud til at fryse til. Men i Tjetjenien udbrød et anti-sovjetisk oprør. Og byen Grozny blev taget som et resultat af et dobbelt slag, med faldet af Terek-portene i Kaukasus. Situationen blev yderst forværret. Türkiye rørte. En af de osmanniske generaler viste sig at være en tysk agent. Han beordrede simpelthen sit korps til vilkårligt at angribe de sovjetiske tropper, og dermed satte ledelsen før kendsgerningen at blive trukket ind i krigen. Churchill og Roosevelt forholdt sig tavse, og tredive tyrkiske divisioner, der tæller omkring en million soldater, gik i offensiven.
  Dette forræderiske slag mod ryggen og samtidig klemning af forsyningspulsåren langs Volga forværrede situationen betydeligt.
  Mainstein, efter at have afvist de sovjetiske troppers forsøg på at skubbe ham væk fra Volga, forsøgte at udvikle offensiven. Så kastede den sovjetiske kommando dele af Steppefronten i kamp. Tyskerne blev stoppet, firs sovjetiske divisioner mod halvtreds tyske. Men de var kun i stand til at bremse deres fremrykning, men det lykkedes ikke at besejre fjenden. Mens man var i Kaukasus, forværredes situationen. Tyrkerne omringede Jerevan og erobrede Batumi næsten fuldstændigt. Der er meget få sovjetiske reserver i Transkaukasien, efter erobringen af Groznyj fortsatte femten tyske divisioner med at bevæge sig i sydlig retning og nærmede sig og omkring Tbilisi.
  Pludselig beordrede Stalin en offensiv i midten, den tredje Rzhev-Sychov-operation. Men tyskerne var klar til dette, og der blev ikke tildelt nok styrker til at gennemføre en så afgørende offensiv. Situationen blev forværret af Japans indtræden i krigen. Sandt nok angreb samuraien ikke selve USSR, men lancerede en offensiv mod Mongoliet. Men den sovjetiske kommando, som svar, overførte selvfølgelig tropper og gik i kamp med japanerne. Den japanske hærs seks hundrede tusinde knytnæve sigtede mod slaget, og yderligere femogtyve divisioner måtte omgående overføres til Fjernøsten, hvilket svækkede deres styrker mod Fritz.
  Med hensyn til ondskab, men de allierede overholdt en ventende taktik, reducerede endda intensiteten af bombningen af det europæiske kontinent og tyske byer. Og brohovedet i Tunesien var stadig ikke angrebet. Generelt havde de allierede ikke travlt med at få kastanjerne ud af ilden. Og praktisk talt saboterede krigen. Og tyskerne og deres satellitter vandt efterhånden i Kaukasus.
  Så besluttede Stalin at opføre sig som Solon og tilbød Hitler en våbenhvile. Desuden er forholdene meget gunstige for tyskerne. Alle krigsfanger får dem gratis, mens russerne tages tilbage mod en betydelig løsesum. Derudover forpligtede USSR sig til gratis at levere olie og olieprodukter samt en række kategorier af råmaterialer til Det Tredje Rige i våbenhvilens varighed.
  Hitler poraskinuv hjerner besluttede at acceptere Stalins forslag. Våbenhvilen var på et år med mulighed for forlængelse. Den 1. september 1943 ophørte krigen i øst. Og kampene genoptog med fornyet kraft. Kun denne gang i Vesten. Først og fremmest til søs. Tunesien blev et flammepunkt og springbræt for den nazistiske invasion.
  Den 25. november 1943 begyndte tyskernes overlegne styrker under kommando af Mainstein at storme Gibraltar. Franco fik et ultimatum om at lade nazisterne slippe igennem, eller også blev han truet med at vælte. I tre dage og tre nætter var der et voldsomt overfald. I den brugte tyskerne først en nyhed: en Sturmtigr bevæbnet med en jetbombe. Denne maskine rev simpelthen de britiske stillinger fra hinanden og udryddede fjenden eksponentielt.
  Gibraltar er nøglen til kontrol over Middelhavet, og begge sider forstod dette. Ak, tyskerne havde flere muligheder for at koncentrere deres styrker. Og fæstningen faldt.
  Kampene blev også intensiveret til søs. Produktionen af ubåde i Det Tredje Rige oversteg fyrre enheder om måneden og fortsatte med at stige. Tab af allierede i havets vækster. Og i Afrika udspillede der sig en rigtig krig. De tyske "Panthers" og "Tigers" demonstrerede deres overlegenhed over fjenden. Den tyske offensiv, som en del af en gruppe på tredive divisioner, begyndte med en invasion fra Marokko og femogtyve divisioner med et angreb på Algeriet ...
  Nytår 1944 fandt alle, da kampene udfoldede sig fuldt ud ...
  I slutningen af januar 1944 dannedes en stor lomme af amerikanske og britiske tropper i Algier. Og disse kræfter overgav sig simpelthen efter relativt lidt modstand. Derefter invaderede tyskerne sammen med italienerne Libyen. Nye afrikanske gynger hobede sig op. Rommels gruppe bevægede sig mod Egypten, og Mainsteins mod Niger-løkken.
  Tyskerne var bevæbnet med "Panther" -2 med kraftigere panser og en pistol, samt en motor på 900 hestekræfter. Og amerikanerne begyndte at modtage kampvognen Sherman M 4. Stalin genoprustede til gengæld sine tanknæver T-34-85 og IS-2. En anden tysk tank "Tiger" - 2 viste sig at være moralsk forældet fra det øjeblik, den blev sat i serieproduktion. Da den havde samme bevæbning som "Panther" -2 og var 21 tons tungere, overgik den tyske mastodont "Tiger" -2 kun lidt sin yngre pendant inden for rustning, betydeligt ringere både med hensyn til køreegenskaber og teknisk pålidelighed.
  Men det nyeste jetjagerfly ME-262 havde ingen lige, hverken i bevæbning eller i fart. Så hans kvalitative overlegenhed skulle kompensere for de allieredes kvantitative fordele. Generelt kunne et stort antal fly fra tropperne fra den vestlige koalition ikke give en afgørende fordel på slagmarken. De tyske esser var overlegne i dygtighed i forhold til deres vestlige kolleger, og dette påvirkede statistikken over luftkampe. Og nazisternes luftværnsartilleri er på toppen. Derudover blev de allierede svigtet af deres kommandos ubeslutsomhed, hvilket bragte styrker i kamp i dele, på grund af hvilke de led mange tab. Og det var ubelejligt at indsætte i Afrika.
  Rommel i midten af marts erobrede Libyen og tog til El Aman. Her havde briterne en kraftfuld defensiv vold. Og Montgomery kommanderede meget effektivt, især da han modtog forstærkninger. Men tyskerne er ikke så tilgivet. Ved at trække yderligere ammunition og brændstof op i slutningen af april, foretog tyskerne en rundkørselsmanøvre gennem ørkenen og nåede Nilens udspring, uden om det britiske forsvar. I maj faldt Alexandria, og tyskerne nåede Suez-kanalen. Türkiye invaderede også Syrien og Palæstina.
  Juni blev et vendepunkt i kampen om Mellemøsten. Det omfattede mere end halvfjerds tyske divisioner og tyve tyrkiske. Briterne og amerikanerne blev besejret. Og i juli kom Saudi-Arabien også under Det Tredje Riges kontrol, og de fascistiske tropper gik ind i Iran, hvor de flyttede, og mødte kun fokusmodstand fra de britiske tropper. I august gik tyskerne, efter næsten at have marcheret mere end tusinde kilometer, ind i Indien. I september var næsten hele Indien besat. Den lokale befolkning mødte Wehrmacht som befriere. Og Japan fik endelig en landegrænse med sin meget stærke allierede.
  1. oktober ankom. Året for våbenhvilen erklæret med USSR. Tyskerne forenede sig med japanerne, erobrede landområder fra Marokko til Burma, inklusive Indien, nåede ækvator og tog det meste af Afrika for sig selv. Således udvidede Det Tredje Rige, men spredte på den anden side sine tropper ud over kontinenterne.
  I løbet af denne tid forberedte og dannede Stalin omkring tre hundrede divisioner, inklusive tankdivisioner. Og den samlede størrelse af den sovjetiske hær blev bragt til elleve millioner, hvoraf otte kunne bruges på den sovjetiske tyske front. Men Wehrmacht styrkede sig også, selv om den skarpt søgte udenlandske splittelser i sin sammensætning. Derudover er kraften i jetfly vokset. ME-262 blev allerede produceret i tusindvis af tredive til fyrre fly om dagen og var uden tvivl Anden Verdenskrigs bedste jagerfly. Dens to motorer accelererede til en hastighed på 900 kilometer i timen, og fire 30 mm kanoner og plusraketter gjorde bilen til en meget seriøs modstander for ethvert fly.
  "Panther"-2 viste sig at være uovertruffen af en kampvogns samlede egenskaber, betydeligt overlegne i bevæbning og rustning i forhold til "Shermans" M 4 og T-34-85. Sandt nok med en vægt på 47 tons, men motoren på 900 hestekræfter mere end kompenserede for dette. Desuden var Panther-2 med hensyn til pansergennemtrængning og frontal panser IS-2 overlegen, for ikke at nævne køreegenskaber.
  Dette bekymrede naturligvis Stalin. Men det tredje rige er stadig i sin vorden.
  Nye udenlandske og koloniale opdelinger bliver skabt. Om tilgangen til udviklingen af kampvogne i E-serien, med endnu kraftigere motorer, tykkere rustninger og stærkere våben. Og skabe nye modeller af fly. Nazisterne har allerede Arado-jetbomberen i serieproduktion, og NE-162 dukkede op. Og fordelen ved Wehrmacht vil stige.
  Derfor havde Stalin noget at tænke over: at acceptere eller ikke acceptere Hitlers forslag om at forlænge våbenhvilen med endnu et år. På den ene side ville jeg ikke kaste mit folk ned i krigens afgrund igen. På den anden side er det klart, at det bliver endnu værre - tiden arbejder imod USSR.
  Stalin forlængede ikke desto mindre våbenhvilen. Han besluttede, at de kloge ikke kæmper.
  Men Führeren landede uventet i december 1944 i Storbritannien. Ingen forventede, at nazisterne ville dukke op om vinteren. Og briterne var i stand til at blive overrumplet. Overraskelse, god organisation, meget effektive små selvkørende kanoner E-10, alt dette spillede i hænderne på Fritz.
  Og bogstaveligt talt på en uge blev Storbritannien taget til fange! Dette er generelt en kolossal præstation af Wehrmacht!
  London er faldet! Og Führeren forestillede sig, at han var uovervindelig! Allerede i marts blev Island erobret.
  Derefter foreslog nazisterne Amerika - de siger, hvad vil du: at kæmpe videre, eller vil du stadig dele indflydelsessfærerne? Efter Roosevelts død herskede en pragmatisk tilgang i USA - fred blev tilbudt tyskerne. Führeren fremsatte dog en række grusomme betingelser - herunder betaling af erstatninger og kompensation for bombningen af tyske byer.
  Amerikanerne tøvede lidt, men efter endnu et brutalt nederlag til søs forsonede de sig. Og de accepterede Hitlers betingelser.
  Führeren tog en kort pause i krigen... Fordøjede de erobrede og styrkede sin position i Europa, Afrika og Asien.
  Men den 1. maj 1947 invaderede nazisterne, efter at have sparet deres kræfter og satset på hovedtanken E-75 - den mest massive i Wehrmacht - USSR.
  Mere præcist fortsatte de offensiven der. Og indsat en masse nye kampvogne.
  E-75 blev den vigtigste, da Hitler var meget glad for store biler. Selvom mastodonten viste sig ikke at være helt vellykket: over halvfems tons, med en motor på kun 900 hestekræfter - det vil sige, at tanken viste sig ikke at være for hurtig og gik ofte i stykker. Den kraftige 128 mm kanon havde et mindre udbud af granater og langsommere affyring end 88 mm.
  Tårnet havde god beskyttelse - en 252 mm pande, 160 mm sider på skrå, men skroget var dårligere - en 160 mm pande, dog med en hældning på 45 grader, kun 120 mm side, og ret høj.
  Generelt var E-75 en ret voksen "King Tiger", med visse problemer på grund af dette. Retfærdigvis skal det bemærkes, at motoren og transmissionen var placeret sammen, hvilket komprimerede tankens layout. Derudover var det muligt at styrke beskyttelsen af skroget med skjolde i marken.
  Så E-75 var godt beskyttet, kraftigt bevæbnet, men for tung, ikke særlig mobil og brød ofte sammen.
  E-50 var selvfølgelig mindre, lettere, med en støbt motor og udviklede hastigheder på over tres kilometer i timen. Og han havde en pistol i 88 mm og 100EL løbslængde. Og hun lavede 12 skud i minuttet. Frontpansringen på E-50 skroget er næsten den samme som E-75, beskyttelsen af siderne og tårnet er værre. Men i praksis er E-50 under alle omstændigheder, med sin mobilitet, mindre vægt og større pålidelighed, mere effektiv end E-75.
  Men Hitler beordrede at gøre en mere massemaskine tungere. Generelt forbød Fuhrer produktionen af tanke, der var lettere end halvtreds tons. For at beskytte arisk blod. Kun et lille antal rekognoscerings E-10'ere og E-5'ere blev produceret.
  Det samme var E-100 tanken. Og flere af dens modifikationer, inklusive dem med en bombekaster.
  Führeren elskede generelt alt det store. TA-400 jet modifikation blev den mest massive bombefly. Ja, det er en frygtelig magt.
  Yu-488 kom knapt i drift, blev anset for at være forældet og blev erstattet af en jet-modstykke. Tyskerne havde haleløse bombefly B-2 og B-18. Også meget effektive maskiner, der er i stand til at bombe USA fra Europa.
  Og hvad det bare ikke var i luften. Selv diskoteker dukkede op, som på grund af den flydende laminære stråle er usårlige over for håndvåben.
  Kort sagt er kræfterne ulige. Og Hitler forventer nemt at afslutte USSR.
  Men det var der ikke. Sandt nok, i Kaukasus rykkede nazisterne frem sammen med tyrkerne. De erobrede Baku, Jerevan og alle oliebrøndene. Og fra øst, indtog Primorye og belejrede Vladivostok, rykkede Japan frem.
  Men fire piger: Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana trodsede nazisterne, og da den store offensiv mod Moskva begyndte, gik de ind i kampen.
  Natashka affyrede et udbrud og kastede en dødelig granat med sin bare fod. Hun smed fascisterne og kvidrede:
  - Ære til Sovjetrusland!
  Zoya tog og mejede også ned af Fritz-linjen. Og med bare tæer smed hun dødsgaverne. Dræbte en masse fascister.
  Og hun sang:
  - For nye præstationer!
  Næste Augustine på farten. Knuste fjenderne. Spredte dem med kraftige knytnæveslag i forskellige retninger. Og også med en bar fod vil lancere en gave til ødelæggelse.
  Og syng:
  - Vi vil smadre angrebet fra den onde horde!
  Og her er angrebet Svetlana. Hun afskar mange af nazisterne. Og efter det lancerede hendes bare tæer igen en mordergave.
  Og krigeren hvæsede:
  - Jeg er en super mester!
  De fire kvindelige krigere arbejdede virkelig for hele divisionen. Men én division, og endda fire er for få, mod hele Wehrmacht. Især med stærkere og mere avancerede våben.
  Så i slutningen af august omringede nazisterne alligevel Moskva. Og det er meget trist. Og i slutningen af december 1947 faldt hovedstaden i USSR. Og den næste fase af krigen sluttede.
  Efter det var det ikke, hvad det plejede at være... I løbet af 1948 erobrede de nazistiske tropper fuldstændig, sammen med japanerne, hele Sovjetunionens territorium. Og det blev endnu værre...
  I nogen tid førte nazisterne krig med partisanerne og fangede Stalin, som stædigt ikke ville finde sig i det. Efter det faktum, at Sovjetunionens leder i april 1951 alligevel blev ødelagt, begyndte guerillakrigen at falde.
  Tyskerne dannede deres marionetrussiske regering og bekæmpede partisanerne med lokale styrker. Og det lykkedes dem at lykkes ... USA forblev indtil videre i udlandet og erhvervede atomvåben.
  Hitler forsinkede sin march mod Amerika for længe. Og USA var i stand til at etablere masseproduktion af atom- og derefter brintbomber. Og så skabte de, omend senere end tyskerne, ballistiske missiler.
  Ingen af parterne besluttede at gå i krig. Der var en opdeling af indflydelsessfærer. Både USA og Tyskland og Japan har erobret meget og har derfor fordøjet ejendele foreløbig.
  Hitler styrtede ned den 20. april 1957, præcis på sin otteogtres fødselsdag. Efter ham lykkedes det regent Schellenberg til magten og erstattede den eliminerede Himmler. Og Göring døde af stofmisbrug.
  Schellenberg gennemførte delvis liberalisering i de besatte områder. Og indført mere selvstyre i kolonierne. Censuren er også blevet blødere. Der var andre end nazistpartiet.
  Schellenberg begyndte at blødgøre den racistiske teori. Gradvist udviklet på kapitalismens skinner og samtidig efter planen hævede det tredje riges økonomi levestandarden.
  Guerillatropperne var ved at falde. Folk vænnede sig til disciplinen og den nye orden. I 1961 fandt den første flyvning til månen sted. Og i 1976 til Mars.
  På en eller anden måde blev problemerne med sult løst, og fødselsraten blev reguleret.
  Efter Schellenberg regerede Kleiman. Han fortsatte også med at liberalisere.
  Det Tredje Rige blev et demokratisk flerpartiimperium. Men det var umuligt at skilles fra ham.
  Japan oplevede også demokratisering. Og Amerika har længe været et demokrati.
  Her i det tredje rige blev der efter Kleiman valgt en ny præsident. Og de blev - Natasha Rostova. Hvilket er rigtig fedt!
  Og demokratiseringens og ligestillingens æra er kommet.
  Krigeren sang endda;
  Vores folk vil ikke udholde lidelse,
  Lad våbnene - krigens infernalske stemme buldre!
  Vi vil stå: med håbet om et udråbstegn,
  Skulder ved skulder: samlet, gammel og ung!
  
  Hæve bajonetter i hård hud,
  Fighternes strenge udseende - bare fyre!
  Jorden af sorg blev helt gråhåret,
  Piger fletninger frygtsomt trække!
  
  Vi er børn af det herlige, sovjetiske folk,
  Vi kan ikke knækkes, hverken stål eller ild!
  Lad os kæmpe med al vores magt for frihed!
  En flok fascisme - jeg tror, vi vil bryde den!
  
  Lad dem ikke tages i brug - bittert af ærgrelse,
  Men pioneren samlede sig i kamp!
  Slipset brænder - alle øjne er åbnet i det,
  I de herlige bolsjevikiske fodspor!
  
  En flok soldater flygtede til angrebet med raseri,
  Fascisterne tier, kanonernes brøl er revet af!
  Fra den knuste røde kraft af metal,
  Det knækkede flag med hagekorset er faldet!
  
  Hvor vores batterier vidste præcist
  Og hvorfor? dristig dreng,
  Selvom sneen er knolde, gør det ondt, de pinte det onde,
  Når han var barfodet om natten, gik han i en taske!
  
  Når man er lille, er det lettere at spejde, lettere,
  I enhver revne kan du stikke næsen!
  Du aflagde ed i kulden, i lunden,
  Men nogen lo: fyren er ikke moden nok!
  
  Pigerne kendte heller ikke til fejhed,
  De kæmpede ikke værre, modige drenge!
  På ferien dansede vi i par,
  De snakkede sparsomt - det er ærgerligt at spilde ord!
  
  Grusomme Hitler - Satans tjener,
  Folk uden en konto, bastarden ødelagt!
  Men befrieren vil knuse horden,
  Der er jo ingen grænser for styrkerådene!
  
  Kommunistpartiet elskede og rejste,
  Det er vi pionerer modige til!
  For ikke at udholde Fritz-herren,
  For at du ikke tager åget på!
  
  Vi blev lært at tro helligt på en drøm,
  Og fortryd ikke indsatsen for landet!
  Hvad vi udholdt, kan simpelthen ikke måles,
  Kære, sønner af den sovjetiske hær!
  
  Ingen af os henviste til alder,
  Hav ondt af dig selv - respekter ikke andre!
  Det er skræmmende at dø, men jeg var ikke bange
  Rus' er uovervindelig - rådenes hær!
  
  Og en lykkelig verden vil komme på Jorden,
  Der vil ikke være smerte, ingen tårer, ingen sorger, ingen behov!
  Banner over hele kommunismens planet,
  De, der er faldet, vil genopstå i skønhedens rige!
  
  
  Riv Führeren i stykker
  Führeren afveg lidt fra den virkelige historie og beordrede Rommel, efter Tolbuk-garnisonens overgivelse, at rykke frem uden pause mod briterne. På den måde forhindrer de dem i at slå sig ned i defensiven og besætte de forberedte linjer.
  Ved at fortsætte offensiven var Rommel i stand til trods væsentlig mindre styrke at besejre briterne, og kolonitropperne overgav sig næsten uden kamp.
  Som et resultat mistede briterne Egypten og kontrollen over Suez-kanalen. Men selv dette var ikke enden på problemerne for anti-Hitler-koalitionen.
  Führeren vendte ikke den fjerde panserarmé mod syd, og derudover betroede han angrebet på Stalingrad til helten fra Krim, Mainstein. Som et resultat var tyskerne i stand til at erobre byen ved Volga næsten øjeblikkeligt, og de sovjetiske tropper havde ikke tid til at få fodfæste der.
  Med udgangspunkt i Mainsteins troppers succes rykkede de frem langs Volga og nåede Det Kaspiske Hav. Og så gik Tyrkiet ind i krigen og leverede et stærkt slag med en millionstærk hær. Japan vandt også slaget ved Midway før det, og erobrede Hawaii-øgruppen.
  Og så åbnede samuraien en anden front i Fjernøsten. De rykkede frem i store masser af infanteri. Og de var i stand til at afskære Vladivostok og indtage Khabarovsk, samt erobre det meste af Mongoliet.
  Som et resultat fandt USSR ikke styrken til en vintermodoffensiv. Og tyskerne og tyrkerne og andre satellitter fra Det Tredje Rige erobrede næsten hele Kaukasus om vinteren og olie i Baku.
  Sovjetrusland befandt sig i en position med strategisk pres. Stalin gik endda med til en særfred med Tyskland på alle vilkår.
  Führer modtog efterretningsinformation om, at der arbejdes i gang i USA for at skabe en atombombe. Og bekymret over dette gik han med til en separat fred med USSR. Men selvfølgelig tager man alt, der allerede er erobret, såvel som Leningrad og hele Karelen, til og med Arkhangelsk. En stor hyldest blev lagt til Sovjetrusland. Japan besatte havet og en del af andre lande i Fjernøsten.
  Stalin, der indså håbløsheden ved at føre en krig på to fronter, og frygtede også nye tyske kampvogne - Panteren og Tigeren, accepterede ekstremt vanskelige fredsforhold, men beholdt Moskva og hans personlige magt.
  Og Fritz fortsatte deres offensiv i Afrika og flyttede til Indien. I første omgang planlagde de at tage alle kolonierne fra Storbritannien og derefter erobre moderlandet.
  Briterne kunne ikke holde ud i Afrika. Nazisterne besatte, med ekstrem svag modstand, hele det sorte kontinent, samt Indien, forenet med japanerne.
  Landgangen i Storbritannien fandt sted i juni 1944, på hvilket tidspunkt tyskerne havde udviklet jetfly, og på grund af deres kvalitative overlegenhed erobrede de fuldstændig overherredømmet i havet og i luften.
  Også Amerika tabte til japanerne indtil videre, da de slog Yankee-flåden i dele. Og det gjorde det muligt at kompensere for det mindre økonomiske potentiale.
  Storbritannien i moderlandet blev hurtigt besejret. Og derefter blev en ny pro-tysk konge indsat der, og en regering ledet af Mosley. De fleste af den engelske flådes skibe gik under Det Tredje Rige. I august erobrede tyskerne Irland, og i september fandt Operation Icarus sted med erobringen af Island.
  Dermed sikrede det tredje rige sig fra bombningen af USA.
  Men dette var ikke nok for Fuhrer, og Fritz begyndte at angribe Amerika.
  En del af tropperne blev overført til Argentina og Brasilien. Og en del flyttede gennem Grønland og Canada.
  Selvfølgelig erobrede tyskerne sammen med japanerne Australien.
  I 1945 var nazisterne i stand til at erobre betydelige områder på den vestlige halvkugle. Amerika stod over for de nye tyske E-serie kampvogne, som var langt overlegne i forhold til Shermans og endda Pershings. Hitlers E-75 viste sig at være praktisk talt uigennemtrængelig fra enhver vinkel af amerikanske kanoner og blev hurtigt den vigtigste tyske kampvogn. I marts 1946 kapitulerede USA.
  Og der var en midlertidig militær pause. Stalin mens sad stille og rokkede ikke båden.
  Hitler hvilede i fem år og fordøjede ejendele. Og så tog og angreb han ikke desto mindre Japan netop den 20. april 1951. Hun havde for mange ejendele.
  Krigen varede otte måneder og endte med erobringen af Japan og alle dets kolonier.
  Derefter gennemførte Führeren flere operationer i Latinamerika og erobrede Spanien og Portugal og andre neutrale lande.
  Türkiye blev også erobret.
  Det viste sig, at det tredje riges imperium var næsten universelt. Men der var stadig et afklebet USSR.
  Stalin døde i marts 1953, og så blev Beria også skudt. Nikita Khrusjtjov tog magten. Som arrangerede den 20. kongres med afsløringen af personlighedskulten af Stalin, og endda skam tabte krigen.
  Og Hitler besluttede:
  - Fange den sidste uafhængige magt i verden.
  Og så den 1. maj 1956 begyndte den store offensiv af den enorme, verdensomspændende hær af Det Tredje Rige mod USSR. Igen krig og stort blod.
  Hitler var for nyligt blevet syvogtres år gammel, men kannibalen ønskede ikke at falde til ro.
  Grænsen passerede meget tæt på Moskva - kun to hundrede og tyve kilometer ad den korteste afstand. Allerede Rzhev var en tysk by. Så Fritz forventede, at de allerede inden sommeren ville tage hovedstaden i USSR og endelig fuldføre konsolideringen af imperiet på planetarisk skala.
  Men de fire piger, anført af Natasha, kom i vejen.
  Smukke, barfodede piger i bikini forsvarede den sovjetiske by Kalinin, og den 4. maj 1956 brød tyske tropper igennem til den og indledte et angreb.
  Foran var tyske, pyramideformede kampvogne af AG-serien. De var magtfulde og fuldstændig usårlige over for sovjetiske kanoner, når de blev affyret fra alle vinkler.
  Men nazisterne var ikke heldige i dette tilfælde: da de blev modarbejdet af fire piger - meget stærke hekse. Og disse krigere vidste, hvordan de skulle bekæmpe fjenden.
  Natasha kastede en granat med sin bare fod. Hun ramte larven på en tysk, pyramideformet tank. Det resulterede i, at bilen svingede til venstre og ramte sin nabo.
  Og begge kampvogne eksploderede på én gang.
  Og Natasha kvidrede:
  - Det er min strategi!
  Zoya, hendes partner, affyrede også en granat med sine bare tæer. Og hun ramte den pyramideformede nazistiske mastodont larver. Det nederlag vendte og ramlede hans nabo. Og igen eksploderer to tanke.
  Zoya skriger:
  - Ære til USSR!
  Yderligere ild fører Augustin. Hun kastede også en bar fod, noget meget dødeligt. Og slog en tysk bil ud i larven. Og som et resultat kolliderede de nazistiske kampvogne igen.
  Og den rødhårede djævel sang:
  Vi vil ikke være slaver
  Lad os kaste bare fødder!
  Og så angreb Svetlana fjenden. Ja, så præcis og præcis. Og også ved hjælp af bare tæer. Og de fascistiske biler stødte sammen. Og hvordan de eksploderer.
  Og Svetlana vil synge:
  - Ære til mit Fædreland!
  Piger kæmper tappert!
  Natasha kaster igen en granat med sin bare fod og skubber to tyske kampvogne sammen og udbryder:
  - Ære til Stalin!
  Zoya kaster også noget dødbringende med sine bare tæer og udbryder helt i lungerne:
  - For hellige Rus'!
  Augustina gav en granat med sin bare hæl, skubbede de nazistiske mastodonter og knirkede:
  - For nye grænser!
  Svetlana kastede i et vildt vanvid dødens gave med de bare tæer på sin yndefulde fod og hvæsede:
  - For en stor sejr!
  Piger kæmpede med pyramidemaskiner, meget sejt. Men hvad kan man gøre mod så store styrker? Og nu omringede nazisterne Kalinin fuldstændigt, og krigerne måtte bryde ud af omringningen.
  Tyskerne erobrede Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza i løbet af maj og omringede Moskva fuldstændigt og omringede byen fra alle sider.
  Og i juni var der et overfald på hovedstaden.
  De modige fire kæmper igen og kæmper desperat.
  Natasha gav en tur, kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Ære til vores verden!
  Zoya affyrede også et udbrud, og affyrede igen en granat med sin bare fod og knirkede i toppen af hendes lunger:
  - Ny Stalin er mit idol!
  Så skyder Augustine og skyder også aktivt. Og med sine bare tæer kaster han en granat og brøler:
  - Der kommer nye sejre! Nye kæmpere vil rejse sig!
  Så skyder Svetlana, slår modstandere ned. Og med sin bare fod kaster han morderen mod sine modstandere og hyler:
  - Det bliver vores sejr i den hellige krig!
  De fire kæmpede desperat i Moskva. Men kræfterne er ikke lige. Byen blev bogstaveligt talt overvældet af horder, alle mulige sorte, gule, brune kæmpere, der blev brugt som kanonføde.
  Og den 3. juli faldt Moskva endelig ... På dette tidspunkt havde tyskerne indtaget Kazan og Ulyanovsk og byen Gorki og Ryazan og faktisk landet til Uralsk-floden og havde allerede stormet Orenburg.
  Også fra øst var der en offensiv af store styrker. Den 4. juli 1956 tilbød Nikita Khrusjtjov at overgive sig til Det Tredje Rige i bytte for garantier for sin egen sikkerhed og andre medlemmer af Politbureauet.
  Hitler gik med til dette... Krigen sluttede efter lidt over to måneder. Og magtbalancen helt fra begyndelsen var håbløs.
  De fire piger accepterede dog ikke nederlag. Da USSR allerede er blevet fuldstændig erobret, kan det så være muligt at tage og dræbe Hitler?
  Og den 9. august 1956 besluttede de velkendte fire piger sammen med drengen Oleg Rybachenko at angribe Hitlers bunker og ødelægge den største forbryder gennem alle tider og folk.
  Så fire piger og en dreng, der så omkring tolv år gamle ud, meget muskuløse, i bare korte bukser, flyttede til Hitlers bolig, som havde valgt det på Cypern.
  Pigen var barfodet og i bikini, drengen var i shorts, og også barfodet. Så alle fem blev anklaget for magi.
  Et barn og fire piger under angreb.
  Oleg Rybachenko kastede en barfodet, barnlig fodpulsar, spredte nazisterne og knirkede:
  - For Ruslands storhed!
  Natasha slap lyn fra sin navle, brændte Fritz, og med sine bare tæer affyrede en ildkugle, brændte nazisterne og sang:
  - For et nyt Rus'!
  Zoya er også til angreb. Med bare tæer smider han en mordergave. Og blotter brystet og spyr lyn fra det!
  Så sang hun:
  - Ja, vær berømt for Rus'!
  Augustin blottede også sine bryster. Hun tabte en pulsar fra sin skarlagenrøde brystvorte. Og hun spyede lyn med sine bare tæer.
  Og hun sang:
  - Den første falk er Lenin, den anden falk er Stalin!
  Og nu er Svetlana til angreb. Sådan smider man en pulsar ud med bare tæer... Det vil smadre fascisterne. Og så med en skarlagenrød nippellynlås. Og han vil meje en masse af nazisterne ned.
  Og syng:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Oleg Rybachenko er på angreb igen. Han skærer fascister med magiske sværd og slipper lyn med sine bare fingre.
  Og drengen skriger:
  - Landets storhed!
  Natasha, der knuser nazisterne med sværd og kaster infernalske pulsarer med sine bare fødder, hviner:
  Vi er Satans børn!
  Og en dødbringende boble fløj af pigens bare hæl. Og smeltede alle.
  Zoya er også til angreb. Knuser alle med sværd. Og med brændende lyn fra skarlagenrøde brystvorter vander Fritz. Og med bare tæer kaster han helvedes pulsarer.
  Mens du brøler:
  - For det sande Fædreland!
  Augustine er også til angreb. Og hendes rubin brystvorter virker og spyr kaskader af lyn. Og hænderne skærer modstandere med sværd. Og bare tæer kaster pulsarer.
  Den brændende skønhed skriger:
  - For den sorte Gud!
  Og her er Svetlana i offensiven. Også en terminator pige. Lyn og pulsarer fløj ud af jordbærvorterne. De brændte alt omkring pigen. Især nazisterne led, og det tredje riges riddere.
  Og pigen vil tage den og råbe:
  - For det største rus! Jeg kæmper!
  En dreng og fire piger i offensiven.
  De bevæger sig langs bunkerens korridorer. De udrydder fascisterne. De går til Hitler. Faktisk i denne verden lykkedes det denne morkel at leve i syvogtres år. Og så besluttede de fem terminatorer: nok er nok med Hitler, og de vil dræbe ham! Så pigerne og drengen flytter.
  Oleg skærer nazisterne med sværd, og med sine bare fødder kaster han energiklumper og synger:
  - Ære til den store Rus'!
  Natasha, der bruger de karminrøde brystvorter, såvel som at hugge nazisterne med sværd og kaste pulsarer med sine bare tæer, råber:
  - For White Rus'!
  Zoya er i offensiven. Han skærer også med sværd og kaster lyn mod nazisterne med karminrøde brystvorter. Og han brøler for sig selv:
  - Må den hvide gud vinde!
  Og med bare fødder, som en pulsar vil lancere.
  Og her er Augustine i offensiven. Så voldsom og hurtig. Det hælder også lyn fra karminrøde brystvorter, som fra et overflødighedshorn. Og han ødelægger nazisterne med sværd. Og med bare tæer brænder noget, som om det er smidt ud.
  Så vil den rødhårede synge:
  - Den Sorte Gud vil give sejren!
  Og i offensiven mod nazisterne, Svetlana. Han hugger dem også med sværd. Fra rubin brystvorter flyder det lyn, og med bare fødder affyrer det knusende pulsarer.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Ære til Svarog!
  De fem raser, vælter kampvogne, ødelægger nazistiske bunkers og så videre. Ødelægger modstandere som græshopper.
  Oleg i offensiven. Drengen hugger som sværd. Og med bare fingre vil han kaste børns ben. Og nazisterne vil uden problemer lægge sig.
  Og så syng:
  - Ja, Great Rus'! Jeg er med dig!
  Natasha er også i offensiven. Nazisterne knuser sig selv. Kaster pulsarer med bare fødder. Skarlagene brystvorter, lyn kaskader spyr.
  Og synger for sig selv:
  - Ruslands storhed, Svarog er min messias!
  Zoya er i offensiven. Kaster også lyn. Og hendes rubin brystvorter rykker som brændingbøjer fra energistrømmene.
  Og bare tæer, flammende klumper af pulsarer klikker for sig selv.
  Zoya skriger:
  - Ære til rummet Rusland!
  Og som en bar hæl vil tage og bukke under i stor skala, ødelæggelse.
  Og her i kamp og Augustin. Med bare tæer kaster han også destruktive og dødelige våben mod fjenden. Og hendes karmosinrøde brystvorter, som fra et maskingevær, bringer strømme af hektisk energi og ødelæggelse ned over fjenden. Her er en rødhåret, hvordan hun tæsker nazisterne. Bliver bogstaveligt talt forelsket.
  Og hvor slår han med sin bare hæl!
  Og brøl:
  - For den sorte russiske guds styrke og visdom1
  Og så er Svetlana til angreb. Ødelægger også nazisterne med sværd. Og karminrøde brystvorter spyr dødsgaver ud. Og hvordan han vil tage og synge:
  - Ære til vores store Rus'.
  Og med sin bare hæl vil han ramme fjenden med en pulsar. Og han vil tage sværd og hugge ...
  Ja, fem af Hitlers vagter slår meget berømt ned. Det er virkelig, hvad piger har brug for.
  Og drengen med ham, Oleg Rybachenko, er så sej! Og nazisterne udrydder meget berømt.
  Dette er terminator-drengen.
  Sværd som skråstreg. Og han vil tage en tur og hugge nazisterne af med sværd. Og pulsaren vil kaste med bare fødder.
  Og brøl:
  - For Europas storhed!
  Og her er Natasha i offensiven. Så rasende. Og også fra de skarlagenrøde brystvorter vil frigive pulsarer. Og knuser fascisterne. Og kaster sådanne dødbringende pulsarer med bare fødder.
  Og han brøler for alvor:
  - Ære til de russiske guder!
  Zoya er selv i offensiven. Og hun dræbte alle nazisterne med sværd. Og skær deres skind i en tromle. Eller rettere i en si. Og med bar hæl, som af nazisterne, vil han bukke under. Og fra de karminrøde brystvorter, lad med energistrømme. Nå, nazisterne må virkelig gøre ondt.
  Og Zoya skriger for sig selv:
  - For Hellige Rus!
  Og så blev Augustin endnu mere aktiv. Hun lancerede også pulsarer med sine bare tæer. Og fra de skarlagenrøde brystvorter blinker som lyn. Og som fra en bar hæl, vil den frigive et pulsar, brændende lyn.
  Og råb:
  - Den sorte Guds nåde er med os!
  Og den rødhårede djævel vil tage og smække fjenden.
  Og her er Svetlana til angreb. En pige, der bare er en blomst med lys farve.
  Nazister brænder selvsikkert. Og fra rubin brystvorter sender sådanne maskingeværsprængninger. At hele universet kan sættes i brand. Og de tog det, de satte ild til alle nazisterne.
  Ja, Hitler vil få det svært, da en sådan magt er imod ham.
  Men Svetlana råbte:
  - Og den hvide guds kærlighed er med os!
  Fem flytter til sig selv. Knuser nazisterne uden medlidenhed. Og viser helvedes udryddelse. Det er den, der tør stå i vejen for sådanne piger, han dør.
  Oleg i offensiven. Tættere og nærmere kommer drengen til Hitlers kontor. Hvordan han vildt knuser sine sværd. Og barnets bare fødder sender pulsarer ud.
  Ja, nazisterne var ikke heldige, de kom i kontakt med så flotte piger og en dreng.
  Her vil Natasha frigøre sådan en brændende tåge fra sine skarlagenrøde brystvorter. Og så mange fascister bliver brændt. Dette er en pige, der er en ægte terminator.
  Og her er, hvordan du affyrer en morder med bare tæer mod fjenden. Og fuck specifikt.
  Hvorefter Natasha vil knirke:
  - Ære til USSR!
  Zoya er også i offensiven. Her fra jordbær brystvorter vil give en brændende strøm. Og slår sine modstandere. Og giver tur efter tur. Og han vil tage skarlagenrøde brystvorter og skyde på fjenden.
  Og med bare tæer vil han ramme fjenden.
  Så synger han:
  - Ære være vor jord!
  Videre i Augustins offensiv. Også på den vilde side. Slår sine modstandere. Og kaster skarlagenrøde brystvorter mod fjender, meget brændende skiver. De brænder bogstaveligt talt nazisterne til aske.
  Og krigeren brøler:
  - For en stor gevinst!
  Men i angrebet Svetlana. Så voldsom og aggressiv. Hun dækker Fritz med sine bare fødder. Og fra jordbærvorterne, som det vil frigive, noget temmelig dødbringende.
  Og han vil tage nazisterne og brænde dem, derefter støvet.
  Pigen tog den og brølede:
  - For stærke, russiske guder!
  Fem tog og brød igennem til Führerens kontor. Hitler er gammel. Grå hår dukkede op, og skaldede pletter dukkede op på panden. En lav mand. Faldt på knæ foran pigerne og drengen.
  Natasha skubbede sit bare, blodige ben ind i hans hænder og råbte:
  - Kys hunden!
  Hitler bange kysset...
  Zoya tvang også Führeren til at kysse hendes bare hæl. Hitler var underkuet.
  Så kyssede han også Augustines nøgne, ru sål. Hun kurrede en del.
  Svetlana måtte også kysse sine bare fødder. Führerens piger tog den derefter i arme og ben. Og da de trak, blev de revet i fire dele.
  Og Hitler fra et smertefuldt chok lige den 9. august 1956 tog og døde.
  Regeringen af den største forbryder gennem alle tider og folk, der erobrede hele verden, er slut.
  Den store og blodige diktator blev efterfulgt af Schellenberg, som afløste Himmler. Og den dygtigste af Hitlers sønner, opnået ved kunstig befrugtning, blev erklæret den formelle arving.
  Men... En kamp om magten begyndte, Schellenberg blev væltet af Mainstein og blodige opgør begyndte.
  
  HELVEDE TERMINATOR CLIP
  I foråret 1942 opdagede en af de tyske eksperter, at han bruger en rustfri stålclips på tyske forfalskede dokumenter, mens russerne kun bruger simpelt jern. Og så rapporterede han dette til overkommandoen.
  Derefter blev denne nuance taget i betragtning, og tyske agenter begyndte at fejle meget sjældnere.
  Og som et resultat afslørede Fritz planer om en offensiv på flankerne nær Stalingrad. Og tropperne blev omgrupperet. Da offensiven begyndte den 19. november, stod Den Røde Hær over for et meget stærkt forsvar. På dagen for offensiven viste vejret sig desuden at være ikke-flyvende, og dette invaliderede luftfarten og reducerede effekten af artilleriforberedelse.
  Tyskerne kunne så holde ud, og kampene varede mere end en måned uden større held for den røde hær.
  Afrika er også lidt anderledes. Rommel modtog flere forstærkninger fra Europa, og var i stand til at starte en storslået offensiv mod amerikaneren. Mere end hundrede og halvtreds tusinde undertrænede og uerfarne amerikanske soldater blev taget til fange. Og Rommels tropper erobrede også Algeriet og Marokko.
  Herefter anmodede USA om en våbenhvile med Wehrmacht. Ved at udnytte Amerikas tilbagetrækning fra krigen styrkede tyskerne Rommel yderligere og besejrede Storbritannien i Libyen og Egypten. Samtidig slog tyskerne i løbet af vinteren tilbage den Røde Hærs offensiv nær Leningrad og et nyt forsøg på at angribe nær Stalingrad og i Rzhev-Sychov-retningen. Foråret forløb forholdsvis roligt. Efter at have ikke opnået succes om vinteren, sparede USSR styrke. Og tyskerne var på fremmarch i Afrika og Mellemøsten. Fanget efter Egyptens, Iraks og Kuwaits fald. En del af Syrien blev besat af Türkiye. Som gik i krig med Storbritannien.
  Også om sommeren var der pause på østfronten. Nazisterne rykkede frem i Sudan og rykkede frem til Iran og Mellemøsten. Først i august forsøgte Stalins tropper at rykke frem nær Stalingrad. Men igen kørte de fast i et hårdt tysk forsvar.
  Panteren, som havde en pansergennemtrængende, præcis og hurtigskydende kanon, viste sig at være særlig god i defensive kampe.
  Tyskerne tilbragte hele det treogfyrre år i øst på defensiven. I mellemtiden erobrede de Afrika, og efter at Iran gik ind i Indien, forenede de sig med japanerne.
  Om vinteren rykkede den røde hær næsten ikke frem. Stalin undersøgte mulighederne for fred. Og tyskerne fordøjede de engelske kolonier. Churchill blev syg, og følte sig usikker, tog og sluttede en våbenhvile med tyskerne efter tabet af kolonierne. Dette løste hænderne på nazisterne i øst.
  Og i maj 1944 begyndte Wehrmachts offensiv, i retning mod Det Kaspiske Hav.
  "Panthers" -2 og "Tigers" -2 deltog i kampene. Disse maskiner viste deres kraft, men det vigtigste er jetfly, som ikke længere var lige. Især ME-262 og XE-162.
  Ja, og mange arabere, afrikanere, indianere blev rekrutteret til infanteriet. De klatrede frem som kanonføde.
  Nå, hvad med i kamp så i kamp!
  Fjenden, der kastede lig, brød igennem til Det Kaspiske Hav og nægtede Kaukasus til lands. Og tyrkerne ramte fra syd, og Rommels tropper.
  Fuld blokering...
  Wehrmacht kastede mere end tre hundrede divisioner ind i offensiven, hovedsagelig fra udlændinge. Og han har gjort betydelige fremskridt.
  Selvom den røde hær kæmpede heroisk.
  Især de fire piger, Natasha, Zoya, Augustine og Svetlana.
  De kastede især berømte dødsgaver mod fjenden med deres bare fødder.
  Men selv de fire modige og smukke hekse viste sig generelt at være magtesløse.
  Kaukasus blev fuldstændig erobret i løbet af sommeren. I løbet af efteråret erobrede Fritzerne også Saratov og Kuibyshev og rykkede frem fra syd. Og også Uralsk, Guryev og nærmede sig Orenburg.
  Om vinteren stoppede de. Der var en midlertidig ro. Kun i selve Orenburg var der kampe. Og denne by blev legendarisk igen. De huskede i ham Emelyan Pugachevs æra.
  Führeren forsøgte i nogen tid at forhandle en endelig fred med USA og Storbritannien. Derefter fortsatte de krigen med Japan. Dog uden held. Samurai til søs vandt flere sejre.
  I foråret 1945, den 20. april, begyndte Operation "Kremlin" med et angreb på Moskva.
  Kampene viste sig at være meget hårde. Tyskerne blev trukket ind i blodige kampe. Sovjetiske tropper kæmpede heroisk. Ikke desto mindre omringede tyskerne Moskva efter tre måneders stædige kampe med jetfly, de seneste kampvogne i E-serien. I andre retninger lykkedes det dem at tage Tambov, Penza, Ulyanovsk for at rykke frem mod Ufa.
  I august faldt Ryazan, og afstanden til Moskva blev endnu større.
  Stalin tilbød fred på alle vilkår. Führeren ignorerede dette. Men Moskva holdt ud indtil december, hvor det til sidst blev taget.
  Fritz fangede også både Gorky og Kazan ved udgangen af året.
  Efter vinterpausen i maj 1946 flyttede Fritz til Ural. Kampene var allerede i fuld gang, ikke så intensivt. Mange generaler forrådte og overgav sig uden kamp. Ja, og Stalin selv fik et slagtilfælde og var ikke så kampklar.
  Efter erobringen af Sverdlovsk flyttede Sovjetunionens regering til Novosibirsk.
  Men Wehrmacht-hæren fulgte i hælene på dem.
  Byer blev erobret hele året. Efter at have taget Novosibirsk med storm gik Stalin med til at overgive sig til gengæld for personlig sikkerhed.
  Og snart indgået en fredsaftale mellem Japan og USA. Storbritannien og Amerika anerkendte til sidst alle Wehrmachts gevinster.
  Hitler, efter at have erobret en masse territorier, skabte sit eget koloniimperium sammen med japanerne.
  Men han havde ikke lang tid til at pramme. Den 20. april 1957 besluttede heksepigerne at gennemføre en operation mod Führeren. I boligen hos en allerede midaldrende diktator angreb fire hekse.
  Krigere, i bikini, med magiske sværd i hænderne og kaster lyn og pulsarer med deres bare fødder.
  Natashka kørte en vindmølle, skar gennem nazisterne og kastede en energiklump med fingrene på sin bare fod og råbte:
  - Ære til fædrelandet!
  Zoya huggede med magiske sværd. Hun rev nazisternes maver op og kvidrede:
  - For nye grænser!
  Og med bare tæer hvordan man slipper en pulsar.
  Så i angrebet af Augustine. Han driver også en mølle med magiske sværd. Så kaster han noget dødeligt med sine bare fødder.
  Så siger den røde harpy:
  - For den sorte Gud!
  Næste i angrebet er Svetlana. Den skærer også med sværd og udløser lyn med bare tæer, der skærer igennem nazisterne.
  Så gik Natasha i offensiven, skar Hitlers livvagter ned og råbte:
  - Og jeg er en cue, jeg hugger alle nazisterne!
  Og med bare fødder som en pulsar pige, og hun vil kaste.
  Og her er Zoya i angrebet. Sværd kan lide at spinde, og skære kødet. Og med bare tæer vil han slippe lyn.
  Så vil den råbe:
  - Jeg har en super pige!
  Videre i Augustins offensiv. Den snurrer også ... Og han tabte et par lyn fra sit bryst. Og med bare fødder vil pulsaren kaste og råbe:
  - Jeg er en super kriger!
  Og hendes røde hår flagrer som et proletarisk banner.
  Og her er Svetlana til angreb.
  Hendes sværd snurrer, og hendes bare fødder spreder energiklumper, og lyn vil flyve ud af hendes navle.
  Pigen vil synge:
  - Vi hugger dragen og dræber Führeren!
  Natasha svinger også sine sværd i offensiven og skærer nazisterne ned. Og hendes bare fødder kaster dødelige projektiler.
  Og kisten kører i de nazistiske vagter.
  Og pigen synger for sig selv:
  - Jeg er en annihilator-kæmper,
  Og den store terminator...
  Dekomponerede atomet på én gang,
  Og hovedet mod væggen!
  Zoya i offensiven, tog den og kastede den med sine bare tæer, noget der blæser taget.
  Og hvordan man synger:
  - Ære til rumafstande!
  Og igen rev hendes sværd fjenderne i små fragmenter og stykker af revet kød.
  Og her i Augustins bevægelse. Hvordan hun tæsker nazisterne. Og stykker blodigt kød flyver i alle retninger.
  Og pigen med bare fod vil også give efter for pulsaren og gø:
  - Jeg er en stor skønhed! Som alle elsker!
  Og her er Svetlana på farten. Det vil også frigive lyn fra navlen. Og med bare fod vil pulsaren falde over nazisterne. Og hendes sværd, ja, bare bødler.
  Så kvidrer pigen:
  - Ære til fædrelandet!
  Natasha er i vild vanvid. Angriber Fritz. Makulerer dem, og kaster brændende bobler med bare hæle.
  Og synger for sig selv:
  - Ære til vores hus!
  Og hun tabte også en energiklump fra sin navle.
  Zoya driver en vindmølle med sværd. Skærer en flok fascister ned. Og så, som med bare tæer, vil den kaste mod fjenden. Og spred modstanderne i alle retninger.
  Så synger han:
  - Ære til de russiske zarer!
  Her er Augustine i et hårdt angreb. Skærer modstanderne ned. Og nu vil hendes bare fod kaste lyn ... Og en pulsar vil flyve ud af hendes bare navle. Og spreder sig i retning af Hitlers livvagter.
  Så sang den rødhårede pige:
  - Vent ikke på nåde fra mig!
  Svetlana er også på offensiven... Hakker modstandere, knuser dem. Kaster lyn fra navlen. Og med bare tæer, som om det funkler, flyder hele kaskader af energi.
  Og synger for sig selv:
  - Jeg er meget taknemmelig
  Jeg er sejere end en abe!
  Natasha er også i offensiven ... Hvordan hun skærer med sværd. Og med bare fødder vil de morderiske lancere. Og her er en lynflugt fra navlen.
  Så knurrer pigen:
  - Til Fædrelandets Ære!
  Dernæst kommer Zoya. Det ødelægger også fjender. Lyn fra bag munden spyr. Han kaster energiklumper med navlen. Og han brøler for sig selv:
  - Jeg er kastemester!
  Og bare fødder som spinning.
  Yderligere Augustine i offensiven. Han hugger nazisterne med sværd og skærer dem i små salat. Og med bare fødder, som en pulsar, vil han kaste. Og endda to lyn fra navlen ... Og et dusin fascister bliver stegt på stedet!
  Krigeren vil synge:
  - I Moder Moders navn!
  Og igen, bare fødder som en pulsar, der hamrer!
  Og så i den offensive Svetlana. Det er sådan en pige, der ikke kunne være sejere. Denne kriger vil tage den og kaste lyn med sine bare fødder. Og udslettelsesbobler vil flyve ud af navlen. Og sådan vil krigeren råbe:
  - Det gik op for mig, at spætten har en mejsel!
  Natasha er på farten. Scrollet og et dusin fascister afskåret. Og pigen, stadig med sine bare tæer, frigav udslettelsesproduktet. Fra navlen en kaskade af lyn, og sang:
  - Evige min, den største konge i verden!
  Og en pulsar fløj fra pigens bare hæl.
  Zoya blev ved med at bevæge sig. Hun tog den med sine sværd og huggede. Fjender knuste, blinkede safirøjne. Og fra navlen en søjle af energi. Og barfodede pulsarer af ødelæggelse.
  Og hvordan man synger:
  - Jeg bliver en mester!
  Og så i Augustins bevægelse ... Hendes sværd, som møllebladene. Han skærer sig uden tøven. Og fra navlen flyver skarpe pile fra magisk ild. Og pigens bare fødder giver sådanne udslettelsesgaver.
  Og den rødhårede selv brøler:
  - Stort mesterskab!
  Svetlana er heller ikke en gave. Hun tog den og kastede med sine bare fødder brudstykkerne af et glasskår. Og to dusin fascister lagde sig døde. Og hvordan fra navlen vil det give en hel linje. Og den vil meje alle nazisterne ned uden problemer.
  Og med et blink bemærker han:
  - Jeg er en stor drøm!
  Natasha vil dreje den tredobbelte vindmølle med magiske sværd. Han vil tage og smide gaver med bare fingre. Og med sin blottede hæl vil den brændende give et par bobler ...
  Og fra navlen en hel kaskade af lyn.
  Så synger han:
  - Lasersværd,
  Ønsker at skære fjender!
  Zoya er i offensiven. Og hendes sværd er ægte diamantbor. Og knus Fritz, som en skal på hundrede pund. Men da pigerne tog de bare fødder og kastede noget blodigt.
  Og så tog det og gik i stykker.
  Zoya brølede:
  Vi er de nye mestre!
  Og her er Augustin i bevægelse. Hvordan hun skærer fjender. Og hendes sværds sving skærer alle.
  Og med bare fødder flyver alle mulige dødsgaver ud.
  Og Augustin sang:
  - Mit hellige lyn!
  Og der kommer ild ud af hendes mund!
  Og her er Svetlana på farten. Det samme som fra navlen frigivet en gave af morderisk magt.
  Så sang pigen:
  - Jeg er den absolutte mester!
  Og hun tog sine bare fødder og sendte en pulsar. Og helvedes ild fløj ud af hendes hals. Og nu bukkede den bare hæl under for bobler.
  Og fra navlen flyver et dødbringende og morderisk lyn.
  Natasha brugte også sværd. Hakkede en masse fascister op. Og hvordan det bliver frigivet fra navlen med lyn. Og smadre Führerens livvagter i små stykker.
  Derefter vil han synge:
  - For Fædrelandet og Friheden til det sidste!
  Og med bare tæer vil der blive sluppet noget helt dødbringende.
  Zoya, der angreb fjenderne og blottede sine tænder, brølede:
  - Wild Crew! Knus fjenden!
  Og han vil også smide den ud med bare fødder. Og fra navlen gik sådanne dødbringende køer.
  Pigen råbte:
  - Stor skam!
  Og så flyttede Augustin. Hun blinkede også med smaragdøjne. Og hun smed en masse lyn ud af sin navle. Og med bare tæer søsatte hun mod fjenden.
  Og hun piskede med sværd og råbte:
  - Jeg er frem for alt verdensmestre!
  Og så i angrebet Svetlana. Så alle tærsker og skærer. Og hun er sådan en sej og frisk pige. Også fra navlen flyver bogstaveligt talt en maskingeværsprængning. Og han slår en masse fascister ned. Og bare fødder spyr sådanne energibundter i vandløb.
  Krigeren sang:
  - Målet er tæt på!
  Og samler kræfter til kastet!
  Ja, endelig bragede de fire ind på Hitlers kontor. Dræbte alle sine vagter. Og den fascistiske nummer et blev trukket ud under sengen.
  Hitler gurglede:
  - Jeg vil give Polen!
  Natasha spurgte sarkastisk:
  - Eller måske Kaukasus?
  Führeren brølede:
  - Ja, mindst to Kaukasus, bare ikke dræbe!
  Pigerne svarede i kor:
  - Kys vores fødder!
  Hitler, stønnende, han var lige blevet otteogtres år gammel, kravlede på knæ og kyssede, barfodet, runde hæle af piger. De smilede og lo.
  Führeren kyssede hver støvede og blodige sål på pigen tre gange.
  Herefter tog Natasha Hitler med sine bare tæer ved højre hånd, Zoya ved venstre, også med en bar fod. Augustina og Svetlana tog Führeren med deres bare tæer ved anklerne.
  Derefter vil pigerne trække den største forbryder gennem alle tider og folk i alle retninger, og tage den, rive den i stykker.
  Både Hitlers arme og ben blev revet af, og af smertechokket døde drageherskeren på stedet.
  Den hævn fandt morderen og den største bøddel i verdenshistorien.
  Her slutter eventyret, selvom det på denne planet er blevet en mareridtsrealitet, og den, der lyttede, var færdig!
  
  
  HEKSE MOD HITLER
  I det 41 år ændrede Hitler efter erobringen af øen Kreta sin mening om at tage til USSR. Det faktum, at Stalin ikke angreb Tyskland under angrebet på Jugoslavien, overbeviste Führeren om, at der ikke var planer om at løbe ind i ham fra øst.
  Desuden antydede forvarsler, at der ikke ville være nogen let sejr i øst, og det var bedre ikke at tage dertil.
  Fritzerne styrkede Rommels gruppering og var i stand til at overtale Tyrkiet til at lukke tropperne ind i Mellemøsten. Briterne blev fuldstændig besejret i Egypten og drevet ud af Irak og Mellemøsten. Snart gik Franco med til at erobre Gibraltar.
  Herefter kunne tyskerne allerede let overføre tropper til Afrika, og videre til Mellemøsten.
  Pal Indien. Og efter det, uden unødvendige problemer, på bare seks måneder, blev det sorte kontinent erobret. Og kulminationen var offensiven mod Storbritannien og landsætningen af tropper i moderlandet i november 1942.
  På to uger faldt England. Og Fritz forskansede sig endelig på den østlige halvkugle.
  Men krigen med USA var stadig i gang. Og det trak ud på grund af havets afsides beliggenhed og vanskelighederne med at overføre tropper.
  Med afhængighed af ressourcerne i Afrika, en betydelig del af Asien og Australien, bygger tyskerne en stor flåde. Sammen med Japan fører de også en ubådskrig.
  De treogfyrre og fireogfyrre år gik i kampe til søs. Island og Grønland blev erobret. Og i den femogfyrre, der allerede havde kampvogne af "E"-serien, landede tyskerne i Canada og koncentrerede deres styrker i Argentina.
  Sådan var deres planer. Selvom den langvarige kommunikation gjorde det svært at angribe USA.
  Men i september var det meste af Canada overrendt.
  Både tyske og japanske tropper kom ind i de nordlige regioner af USA.
  Men så blev Fritz mødt af fire piger.
  Monica, Leia, Gertrude og Angelina.
  Fire skønheder gik ind i kampen. Monica, Leah, Gertrude er blondiner, og Angelina er rød.
  Og lad pigerne ødelægge Det Tredje Riges enorme hær.
  De affyrer med maskingevær.
  Her kaster Monica en granat med sin bare fod og synger:
  - Ære til min styrke! Alle er blevet mejet ned!
  Leia giver turen. Den mejer også fjender ned i et udbrud og knirker i toppen af sine lunger:
  - Min hær er stærk!
  Og med sin bare fod smider han en dødsgave.
  Den brændende eller rødhårede Angelina lancerer en dødsgave med sine bare tæer og knirker:
  - Min sejr!
  Og giver også en tur!
  Ydermere er Gertrud allerede ved at hamre dødsgaven med sin bare fod, og hvor øredøvende hyler:
  - Jeg er en mester!
  Og vil lancere en dræber linje igen.
  Monica skyder igen på den fascistiske horde og synger:
  - Ære til min verden!
  Og med bare tæer smider han en morderisk dødsgave, smadrer modstandere.
  Leder ilden og Leia. Hun er en meget klog pige. Og bare fødder mod fjenden som at kaste med granater.
  Og pigen brøler:
  - Jeg er en amerikansk hyperkriger!
  Så skyder Angelina. Det gør det meget pænt. Og en dødbringende gave flyver fra hendes bare tæer.
  Og den smukke pige brøler:
  - Jeg bliver verdens absolutte mester!
  Og hvordan vil krigeren vise sin lange tunge!
  Og så forsøgte Gertrude. Og også hvordan køen vil give. Og så vil han med bare tæer smide en dødsgave.
  Og spred alle modstandere i kødrester.
  Så de fire piger arbejder aktivt. Pres, fjendens hær er tydeligvis ved at løbe tør.
  Selvom der ikke dukker formidable kampvogne op, er E-serien, men pigerne venter på dem.
  Monica kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Vi vil kæmpe i rummet!
  Og fra hendes bare hæl prellede dødsgaven af E-50-larven. Dette køretøj blev beskadiget og standset.
  Warrior råber:
  - Super!
  Næste Leia i kamp. Også med bar fod, da han smider en dødsgave. Knuder fjenden. Og tanken blev tæt.
  Og krigeren brøler:
  - Jeg er en pige i bikini!
  Den næste er Angelina. Han kaster også en granat mod E-75 med sin bare fod, og den tyske vampyr har det svært.
  Og krigeren skriger:
  - Det er mig, der vil vise super klasse!
  Og Gertrud kæmper. Også en kriger, der ikke kender medlidenhed og tvivl.
  Skønheden tog det og knirkede:
  - Stor regatta!
  Og en dødbringende granat fløj fra en bar fod.
  Monica skyder igen og knirker:
  - Kunstflyvning og besætningen!
  Hendes bare lem vil også tage og dødens strøm vil kaste. Og ødelægge alle fjender.
  Hvorefter krigeren vyaknet:
  - Jeg er en super pige!
  Og Leia er en rigtig helt i kamp. Og rammer fjenderne. Og med sin bare fod vil han kaste en granat, og han vil tage en masse fjender og rive dem fra hinanden. Og efter at have råbt:
  - Jeg er den pige, Superman!
  Og i kamp kaster Angelina også en dødsgave med sin bare fod. Fjenden vil blive revet fra hinanden og sunget:
  - For helvede, jeg er en dæmon!
  Og spræng mod fjenden i et brag.
  Og her er Gertrude i stødbalen. Han skyder sig selv uden nogen ceremoni eller fordomme. Og han vil tage den med sine bare tæer, han vil lancere en udslettelsesgave og rive fjenderne i stykker. Er dette meget stridbart?
  De fire piger kæmpede som riddere eller engle. Men alt har en grænse. Og så trak krigerne sig tilbage ...
  Efterår og vinter i det femogfyrre år, gik i stædige kampe. Kræfterne var ulige. Tyskerne har kampvogne af E-serien for meget stærkere end Shermans og endda de små Pershings. Og jetflyvning har slet ikke sin side. Og selv diskfly begyndte at dukke op, fuldstændig usårlige over for håndvåben.
  Så USA bliver gradvist erobret af alle mulige udenlandske divisioner af Det Tredje Rige.
  Det meste af Amerika er fanget i løbet af efteråret og vinteren. Plus opstandene i det sydlige USA og forræderiet af generaler med tyske rødder. Samt den utvivlsomme overlegenhed af nye maskingeværer og endda underjordiske kampvogne fra Wehrmacht.
  Og i foråret april 1946, efter at horden af Det Tredje Rige havde omringet og indtaget Washington og New York, kapitulerede USA.
  Således blev endnu en side af krigen vendt.
  Men i 1947 begyndte endnu et slag i maj, denne gang med Japan.
  Og kampagnen mod USSR blev igen udsat.
  Og nu gav fire piger fra USA ikke op og kæmper igen mod fjenden.
  Sommer syvogfyrre og varme, krigere i bikinier. Og de kæmper sig selv.
  Monica kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Jeg er en terminator!
  Og giver en tur.
  Leia skyder også, og gør det meget godt. Og igen kaster hendes bare fødder noget. Og de udrydder.
  Og pigen skriger:
  - Bekæmp kunstflyvning!
  Yderligere skyder Angelina. Knuser modstandere. Sparker dem ud i hobetal. Og hendes bare tæer kaster igen noget brutalt morderisk.
  Warrior råber:
  - Jeg er en stålklo!
  Og Gertrude skyder sig selv og mejer fjenderne ned. Derefter vil han med bar fod kaste en dødsgave og mumle:
  - Militært tema og matematik!
  Og igen, hvor vil han tage alle og meje ned til sindssyge!
  Ja, de fire kæmper. Men kræfterne er ikke lige. De nye tanke i E-50 U-serien, med et tættere layout, mindre end to meter i højden, og 170 sidepanser, 250 mm pande og en vægt på femogtres tons med en motor på 1800 hestekræfter.
  Modstå ikke sådan en japaner. Samt mod ME-462, der uden nogen ceremoni ødelægger alle fjendtlige fly som koloboks.
  Og imod, også flyvende skiver. Og de bryder alt.
  Kort sagt, på seks måneder var Japan fuldstændig besejret, og alle hendes kolonier blev erobret.
  Og hvad skete der. Führeren erobrede snart alle verdens lande undtagen USSR.
  Indtil videre har alt været mere eller mindre fredeligt. Men så døde Stalin, og Nikita Khrusjtjov tog magten. Og igen komplicerede forhold til Det Tredje Rige.
  For ikke at nævne, at USSR udviklede atomvåben. Og også den tyvende kongres blev afholdt, som fordømte den tidligere politik.
  Og den 22. juni 1956 indledte Det Tredje Rige på ordre fra den allerede midaldrende, men meget aggressive Hitler, en invasion. Hans horde regnede med en hurtig sejr, men han fik en uventet overraskelse!
  Ikke kun fire amerikanske piger, men også fire russiske skønheder og hekse gik i kamp med Wehrmachts horder. Og en hel gruppe piger i forskellige grene af hæren, og også alle hekse!
  
  NAPOLEON ALEXANDER I'S SØN
  Napoleon tog ikke til Rusland og giftede sig generelt med Alexander den Førstes yngre søster. Dette førte til nogle ændringer i historien.
  For det første kæmpede det tsaristiske Rusland mod Østrig og erobrede Galicien. For det andet organiserede Frankrig Italien og satte Napoleons søn og den russiske prinsesse der.
  Og så erobrede og delte Rusland og Frankrig Tyrkiet.
  Yderligere, ved fælles indsats, blev Storbritannien erobret. De spanske kolonier blev endelig franske, og det samme gjorde store dele af Afrika. Og så blev Indien og Iran besat!
  Efter Alexander den Førstes død og Konstantins abdikation fandt et kup sted, og den fjortenårige romerske Cæsar Napoleon II blev hævet til den russiske trone. Og efter Napoleons død i 1836 blev Napoleon II hersker over Frankrig og hele Europa og mange kolonier.
  Et enkelt superimperium opstod, som fortsatte med at udvide sig. Napoleon II erobrede senere Kina og Indokina og hele Afrika. Og Australien og Canada. Og han døde i 1879 i en alder af næsten otteogtres.
  Derefter blev tronen efterfulgt af Napoleon III. Han ville også kæmpe. Men over hele verden forblev kun USA's territorium ubesejret fra Frankrig!
  Og Napoleon den Tredje i 1890 startede krigen med Amerika. Det sidste land, der ikke var en fransk besiddelse.
  Og en enorm hær på fem millioner soldater fra hele verden kom ind på USA's territorium.
  Kræfterne ville være ulige. Men amerikanerne kæmpede meget heroisk mod Napoleon III.
  Især de fire piger: Monica, Leia, Gertrude, Anna! Og de kæmpede som kobraer og heltinder.
  Monica huggede med sværd, og med bare metaltæer skarpe skiver. Og slog modstandere.
  Og krigeren sang:
  - Ære til Amerika!
  Leia skar også sig selv med en fremmed hær med sværd og hvæsede aggressivt:
  - Ære til det bedste land i verden!
  Og også med bare fødder lancerede en morderisk.
  Gertrude kæmpede med en enorm hær, og også med bare fødder, kastede meget skarpe nåle og ramte fjenderne.
  I det samme knirkede pigen:
  - Jeg er en fighter af sådan en klasse, hvilket er super!
  Anna kæmpede også og kastede morderiske gaver med sine bare fødder.
  Og skreg:
  - Præstationer har os store!
  Men uanset hvordan de kæmpede, og endda meget heroisk, besejrede de fire franskmænds overlegne styrker dem.
  Pigerne blev taget til fange. Der blev de strippet og brutalt tortureret. De vred armene på stativet, slog dem med en pisk og rødglødende tråd. Bare såler blev brændt med ild, glødende jern blev lagt på bare hæle. Men pigerne anerkendte aldrig Napoleon III's nye herredømme.
  Hvorefter de blev sendt på arbejde, næsten nøgne i stenbruddene. Og Amerika blev en ny fransk provins.
  Da Napoleon III døde i 1903 i en alder af otteogtres, blev Napoleon IV kejser. Hans ankomst markerede en ny regeringstid. Styrkelse af parlamentets rolle og reduktion af adelens indflydelse. Efterhånden blev verdensriget mere demokratisk.
  Og i 1917 fløj den første mand ud i rummet. Dermed åbnede astronautikkens æra.
  I 1922 fløj folk til månen. Og 1933 til Mars. Og i 1950 havde de besøgt alle solsystemets planeter. Men i 2000 begyndte den første flyvning til stjernerne, en hel rumekspedition. Her er sådan en AI bare på grund af et ægteskab mellem Napoleon Bonaparte og en russisk prinsesse.
  Hvordan hele menneskehedens skæbne afhænger af den mindste chance.
  
  FALDER MOD KINA
  ANNOTNING
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova flyttede til Sibirien i det syttende århundrede, hvor de gik i krig med det kinesiske imperium under kontrol af Manchu-dynastiet. Udødelige lejemordere ændrer historiens gang, ikke kun i Kina.
  Krigen raser som en orkan
  En dreng kæmper med en stor hær ...
  Vi skærer gennem den rasende tåge
  Selvom det nogle gange endda er for hårdt!
  
  Fjenden er meget stærk,
  En kontinuerlig lavine kommer ...
  Under suset af lyse, skarlagenrøde brusende bannere,
  Men vi får, tror jeg, en kamp i maj!
  
  Tro ikke, vi kan erobres
  Vi er store krigere fra Gud...
  Og det vil ikke blive afbrudt, jeg kender livets tråd,
  Selvom det nogle gange kan være meget strengt!
  
  Kend Ruslands storhed i det
  At fædrelandet er mere værdifuldt end noget andet ...
  Og der vil være et meget stærkt russisk hus,
  Og rør den fascistiske sjofel i ansigtet!
  
  Tro ikke, bryder ikke Horde Rus',
  Som ikke knæler...
  Kæmp uden begrænsning, vær ikke bange,
  I navnet på nye slægtsgenerationer!
  
  For Ruslands hus, for dets høstakke,
  Vi vil kæmpe meget hårdt...
  En uendelig drøm, der går i opfyldelse
  Du er ikke en kriger med en bøvls sjæl!
  
  Her sværger du en ed til fædrelandet,
  Bliv en kriger af den store Svarog...
  Nej, byg ikke lykke på blod,
  Når der ikke er nogen Gud i Jesu hjerte!
  
  Vi kan opnå nye måder,
  Landets storhed, der blomstrer ...
  Og dræb monsteret med brilleøjne,
  Så planeten snart bliver et paradis!
  . KAPITEL 1
  En dreng og en pige, samt fire heksepiger, endte i det sydlige Sibirien og afviste kinesernes angreb. Det var en lidet kendt krig, da manchuerne var ved magten i Kina, som aktivt ekspanderede i forskellige regioner i Asien.
  Og derfor angreb de russerne i Tibet-regionen. Og den virkelige historie, det lykkedes dem at fjerne en del af territoriet. Desuden blev Rusland i det øjeblik svækket af bondekvinden og Stenka Razins kosakkrig. Ja, og tropperne skulle overføres over meget lange afstande.
  Men den udødelige dreng og pige og fire terminatorpiger kom det russiske fort til hjælp.
  En enorm kinesisk hær stormede den nybyggede russiske fæstning. Og kræfterne var tydeligvis ulige.
  Der er kun tusind russere og to hundrede tusinde kinesere. Og der var vist ingen chance overhovedet.
  Men de seks klassekrigere er super klar til at kæmpe.
  Oleg Rybachenko på væggen. En udødelig dreng, der ser ud til at være omkring tolv år gammel, kaster nåle med sine bare tæer. Og rammer de fremrykkende kinesere. Dusin på én gang.
  Kaster nåle og Margarita med bare fingre. Pigen ødelægger modstandere og knirker:
  - Min store magt!
  Og han kæmper bravt.
  Natasha kaster også en kraftig boomerang med sine bare tæer. Sådan knuser du modstandere og knirker:
  - I den store herligheds navn!
  Så skærer Zoya kineserne over med sværd, og kaster samtidig nåle med gift med sine bare fødder. Og synger for sig selv:
  - I det store Rus',
  Vi kan redde alle!
  Og igen falder sværdene over modstanderne. Og hvis de hugger, så uden medlidenhed.
  Men da Aurora begyndte at ødelægge, og kaste boomerangs med sine bare tæer, så er dette fuldstændig ødelæggelse. Og de dræbte kinesere falder under den røde djævels slag.
  Og pigen brøler:
  - Jeg vil knuse og rive alt i stykker!
  Og hvor vil han tage og hugge med begge sværd!
  Og fra hendes bare hæl flyver en skarp og gennemborende skive. Dette er generelt en pige med total død.
  Og her er Svetlana i den afgørende kamp. Hvordan lad os plage kineserne og skære dem i små stykker med sværd.
  Pigen rullede sommerfuglen, og syv krigere fra det himmelske imperium blev hacket ihjel.
  Og så flyver skarpe, giftige nåle fra bare tæer. Og forbløffe kineserne.
  Oleg Rybachenko kæmper med gule krigere. Hans sværd flimrer som en propel.
  Drengen synger med velbehag:
  - Jeg bliver den stærkeste verdensmester,
  Vi vil besejre Amerika, Kina!
  Og igen kaster drengen skarpe spil med sine bare fingre af børns ben. Og to dusin dræbte kinesere falder på én gang.
  Her er sådan en kamp. I den virkelige historie mistede det tsaristiske Rusland fra før-petrinetiden en del af sit territorium. Men her kæmper de russiske riddere og har ikke tænkt sig at give efter.
  Oleg Rybachenko kæmper og synger:
  - Men vi er riddere fulde af den russiske ånd,
  Bødderne vil aldrig høre vores kvælede støn!
  Og igen kaster drengen meget skarpt og med stærk gift, kogt af hekse, meget tynde nåle!
  Pigen Margarita er ved siden af ham. Og også hendes ben kaster sådanne dødbringende nåle. Og hænderne skar den angribende kineser. Krigeren ødelægger modstanderne og synger:
  - Jeg er så sej, som en dæmon af alle lande ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Hersker over alle lande!
  Natasha skærer også kineserne ned og synger:
  - I aftengry vil vi ikke lade Satan vinde!
  Og dødelige nåle flyver også fra hendes bare fødder.
  Dernæst ødelægger Zoya fjenderne. Og fra denne pige ser vibes af kolossal energi ud til at udstråle.
  Og boomerange og skarpe nåle flyver fra skønhedens bare fødder.
  Krigere knirker:
  - Jeg er en stor barfodet drøm og skønhed!
  Og igen vil han kaste noget ekstremt dødbringende mod sine modstandere.
  Men når Aurora driver en mølle og skærer kineserne ned, så er dette tilintetgørelsens højdepunkt.
  Og så vil den rødhårede kaste piercingnåle med sine bare tæer. Og de døde gule krigere falder.
  Men når Svetlana lupanet. Og samtidig flyver en hel flok nåle fra hendes bare ben, som gennemborer og slår alt ihjel.
  Og krigerne knirker:
  - Så, så, så - få en fascist i en skilling!
  Og hendes bare fødder vil igen blive kastet dødbringende mod kineserne.
  Natasha, der huggede gule krigere med sværd, bemærkede:
  - Det var nemmere og sværere med nazisterne!
  Svetlana, efter at have passeret møllen, bemærkede:
  - Og det er altid nemt med os piger!
  Aurora, gengav modtagelsen af ventilatoren og gryntede:
  - Du kommer slet ikke til at kede dig med mig!
  Og et dødbringende stik flyver fra hendes bare fødder.
  Og Zoya vil tage det og knirke:
  - Vi er ikke kakerlakker, vi er piger - af stor herlighed!
  Og igen vil noget flyve ud fra hendes bare fødder, og det vil ramme fjenden.
  Pigerne tog jobbet til sig.
  Denne fæstning er næsten den eneste russiske højborg i området. Der er et par flere byer under opbygning. Det er godt, at kineserne ikke stak hovedet over Amur. Men Rusland har i virkeligheden mistet et stykke af sit territorium. Et meget aggressivt dynasti ved magten i Kina. Det er dog piger, der er i stand til at få Lucifers regimenter på flugt.
  Oleg Rybachenko skærer kineserne. Og mens drengen synger:
  - Den højeste klasse bliver...
  Og så flyver en boomerang kastet af drengens bare fod og et skrig:
  - Pindsvinet vil skære alle!
  Margarita kastede også mod fjenden, hvad der er et mord. Hun knuste den i stykker og knirkede:
  - Jeg er en barfodet drøm og en stor skønhed!
  Og hendes fod vil kaste vilde skiver.
  Næste i kampen er Natasha. Og det kaster også mod fjenden, hvad der splitter modstanderne.
  Og han gør det meget klogt.
  Og hendes bare fødder kaster almindelige, dødbringende nåle.
  Dernæst Zoya i kamp. Og han kaster også mod fjenden, alle mulige hagekors og boomerangs.
  Og mejer fjenden ned.
  Så som det går:
  - Ære være den gode konge!
  Men i kamp og Aurora. Det ødelægger også fjender fra Kina. Og hvis den kaster, vil den kaste med dødelig kraft.
  Og mens du synger:
  - Ja, i det russiske lands navn!
  Og der flyver også dødelige ladninger fra hendes bare fødder.
  Svetlana svigter heller ikke fjenden. Og fra hendes bare fødder flyver noget, der bringer åbenlys død.
  Og krigeren synger:
  - Vi giver aldrig op! Problemer vil ikke komme til Rus!
  Og igen vil kineserne blive såret. Og han vil tage det uden ceremoni og hugge det.
  Seks krigere og krigere ramte hårdt. Og skærer fjenden og kaster bare fødder.
  Oleg Rybachenko, der skar kineserne ned, sang:
  - Stjernekæmper, dit horn blæser forgæves -
  Dit land er langt væk i tvivlsom herlighed...
  Kampens flamme dirrer mellem linjerne -
  I et ensidigt spil uden regler!
  Og endnu en boomerang flyver med drengens bare fødder, som skærer halsen over på et dusin kinesere.
  Drengen, som vi ser, er en fighter.
  Og Margarita er også i kamp. Og så fungerer hendes bare fødder. Hun udrydder fjender uden tvivl ekstremt cool.
  Og hendes sværd er som bødler.
  Krigeren knirker:
  - Lad der være herlighed!
  Natasha skyder også med sine bare fødder og kaster de dødelige. Og samtidig skærer han aktivt med sværd.
  Bipper samtidig:
  - Mit følge er en statsejet besætning!
  Den næste i kampen er Zoya. Også en djævel på højeste niveau af udslettelse. Hvordan man holder en sommerfugl med sværd. Og så vil han tage og kaste slående elementer med bare fødder.
  Hvorefter det går:
  - Hæren jubler - rykker frem!
  Og en hel række af skrå kinesiske fald.
  Pigen synger for sig selv:
  - Zoya elsker at dræbe! Åh, den Zoya!
  Og her er Aurora i en hurtig offensiv. Eller rettere aggressivt forsvar. Og ved hjælp af bare fødder slår fjender ud.
  Og samtidig knirker det. Og når hendes sabler passerer som knivene på en kultivator, så vil tre dusin kinesere blive revet i stykker!
  Og Aurora hviner:
  - Harmoniske akkorder, Ruslands flag er meget stolt!
  Og nu vil hendes bare hæl passe den kinesiske general i hagen. Han vil tage og falde.
  Zoya er aggressiv i kamp. Han skærer sine fjender og skriger:
  - Vi vil tvivle og dræbe alle!
  Og fra bare fødder flyver sådanne dolke.
  Svetlana svigter heller ikke nogen. Og ødelægger fjender, som om en le slår græs. Kineserne svigter.
  Pigen skriger:
  - Skøre nål! Kom ud af gården!
  Oleg Rybachenko hugger en flok gule krigere ned med sværd. Og så vil han med bare fødder kaste en stjerne og råbe:
  - Min hær er den stærkeste!
  Terminator-drengen er, som du kan se, på toppen af ødelæggelsen af fjender. Og han gør det med stor passion.
  Og fra hans bare tæer flyver endnu en dødsgave af. Og hvordan det fylder kineserne op på væggen.
  Gule krigere er fanatikere. De har allerede stablet hele bunker af lig op. Og de bliver ved med at klatre og klatre og klatre!
  Men drengen og pigen er blot legemliggørelsen af dødbringende magt. Og når de skærer, flyver blodstænkene i alle retninger og meget langt.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Heltemod er en præstation forherliget,
  Vi er erobrerne af planeterne!
  Margarita, denne rastløse pige sang:
  Vi stopper ikke et øjeblik.
  Nogens dæmpede skrig høres!
  Og også fra pigens bare fødder flyver destruktive og morderiske nåle. At slå kineserne som hvedeskiver. Ja, pigen Margarita er en rigtig terminator.
  Natasha, der skar kineserne ned, sang:
  - Og pigen tænkte, knusende gul,
  At livet er godt, og at livet er godt!
  Så flyver der igen nåle fra hendes bare fødder.
  Zoya passerede vindmøllen med sine sabler og knirkede:
  - Jeg vil dræbe alle fjenderne, og tro mig, jeg laver ikke sjov!
  Og krigerens ben lancerede flere stjerner.
  Og skønheden sang:
  - En militær handling - jeg ramte en nikkel!
  Aurora, der skærer uden unødvendige følelser, udsendte:
  - Stor succes venter os! Tro mig, det bliver ikke bedre!
  Og også gerne bare fødder, vil det, der dræber, starte.
  Så vil det knirke:
  - Jeg er en forbandet kobra!
  Svetlana giver ingen nåde til kineserne. Og den udrydder som om det er myrer. Og samtidig synger han:
  - Der vil ikke være nogen vej for skrald,
  tag dine fødder væk snart!
  Og nu, fra hendes bare tæer, flyver morderiske gaver igen. Dette er den sejeste dame!
  Og brøler også:
  - Der vil være vores sejr, i en hellig krig!
  Oleg Rybachenko bliver mere og mere aktiv. Og han skar med begge hænder, og tog endda en pibe i munden og spyttede på kineserne med nåle. Ødelægger modstandere og knirker til sig selv:
  - Det er vores sejr -
  Fuld tur og gå!
  Og igen, terminator-drengen hugger som en gal. Og samtidig smide det, der dræber uden medlidenhed.
  Margarita er også med i kampen. Desperat pige. Og hvis han affyrer en boomerang med sin bare fod, så er det ikke mindre end et dusin nedskåret kinesere.
  Så vil pigen synge:
  - Åh, jeg har en stor helikopter,
  Nå, mit hjerte synger af lykke!
  Og en dødbringende stjerne flyver fra pigens bare hæl. Ja, dette er skønheden ved den højeste kunstflyvning. Og døden sår højre og venstre.
  Natasha udrydder også kineserne på alle måder.
  Og mens han synger:
  - Knæk, knirk, knirk...
  Oliver fandt Twist!
  Og en dødbringende gave flyver fra hendes bare fod.
  Så Zoya trak sig op ... Hun tog den og spyttede på fjenden fra halmen. Så huggede hun møllen med sværd. Så tog hendes bare fødder og lancerede en helvedes dødsgave.
  Og kineserne faldt. Som om de blev slikket af en flammekaster.
  Og her i kamp og Aurora. Også en hurtig pige. Og rød død, og en infernalsk brændende stråle. Og han vil tage den, han vil skære den.
  Nej, intet vil stoppe det.
  Selv Maus kampvognen.
  Her er Aurora og nagler kineserne. Hvilket er ekstremt fedt og med skøre symboler og et sværd.
  Og den røde harpys sværd vil ikke stoppe, ikke et øjeblik.
  Samtidig knirker Aurora:
  - Mit fædreland er kommunismens fædreland!
  Og også fra hendes bare fødder, som en flugt af noget ekstremt dødeligt.
  Og igen er pigen i luften.
  Og så huskede Aurora, hvordan hun virkelig kæmpede med musen, i en af de alternative historier. Derefter indgik de allierede en våbenhvile med Det Tredje Rige, og ved at udnytte manglen på bombning satte tyskerne musen i produktion.
  Ja, disse tanke perlede virkelig som dyr. Og deres fremskridt var forfærdeligt.
  Men ikke for terminatorpiger. De bekæmpede nazisterne koldt blodigt og hurtigt på samme tid.
  Og de viste Kuzmas mor! Og krigerne kæmpede tappert.
  Og nu skærer den rødhårede Aurora med sværd. Og mej fjenderne ned som en kultivator.
  Så vil det knirke:
  - Jeg slår den ihjel!
  Svetlana er heller ikke genert i kamp. Kineserne bliver udryddet. Og på samme tid, med bare fødder, kaster det, der sår død.
  Og samtidig skriger han:
  - Rumbravader -
  Der vil være en stor serenade!
  Og blink til fjenderne!
  Så vil han spytte ud af røret!
  Og så vil Oleg Rybachenko spredes. Og lad os ikke kun kaste nåle efter kineserne, men også kaste boomerange med fødderne.
  Sådan er den hurtige terminator dreng fanget.
  Og samtidig synger han:
  - Fjender vil ikke stoppe os,
  hvis de svage hjælper!
  Og løb ikke, løb ikke...
  Hvis ikke frem!
  Og Oleg vil fløjte.
  Og Margarita tog den og kastede med sine bare tæer det ødelæggende og dødeligt morderiske. Og samtidig sang hun:
  - Dette vil være kobraens budskab!
  Og pigen blinker og knirker!
  Natasha er heller ikke en miss i kamp. Hun tog den og kastede med sine bare fingre et skarpt hagekors. Hun slog igennem en masse kinesiske og knirkede:
  - For mit Fædreland!
  Og så er der Zoya i kamp. Og han kaster også angreb mod fjender med bare fødder.
  Og knirker med et smil med tænder:
  - Jeg er sådan en kriger, virkelig en terminator!
  Derefter tæsker pigen med sværd. Og skrige helt op i lungerne.
  - Banzai!
  Pigen, som du kan se, vil ikke stoppe med at kæmpe. Og han vil skære uden unødvendig antimon.
  Aurora vil også tage fat på udryddelse. Kineserne knuser sig selv, uden nogen sarkasme. Og de gule krigere falder, som om de var revet i to.
  Og den rødhårede pige skriger:
  - Kommunismens flamme over hele verden!
  Og igen vil han tage og hugge med to sværd. Og så spyttede ud af røret. Og plant det på fjenden.
  Ja, Aurora er skønhed og perfektion i sig selv.
  Selvom Svetlana ikke er værre. Og hun sørgede også for, at kineserne blev slået og dræbt i naturalier.
  Og hendes bare fødder kaster ødelæggelsesgaver mod de gule krigere. Ja, de gør det hele på en høj bølge.
  Svetlana skriger:
  - Kampen bliver blodig, hellig og rigtig!
  Og fra hendes bare fod brød noget dødeligt igen. Og hvordan han vil tage og ramme kineserne!
  Det var her, pigerne virkelig faldt fra hinanden. Og de giver ikke en dråbe. Her er kvinderne - alle kvinder kvinder!
  Oleg Rybachenko i et voldsomt angreb. De har allerede dræbt mange tusinde kinesere. Angrebet fra krigerne i dette gule imperium er svækket.
  Oleg knirkede:
  - Det højeste mål for sejr!
  Margarita tog den og kastede med sine bare fingre det dødelige, og det der var skarpere end en barbermaskine.
  Så sang pigen:
  - Vi udfordrer stormene,
  Hvorfor og hvorfor?
  At leve i verden uden overraskelser -
  Umuligt for nogen!
  Margarita spyttede en hel række rør ud mod kineserne og fortsatte:
  - Må held og lykke - fiaskoer,
  Og hop op og ned!
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde -
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde ...
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Og kun op - ikke en millimeter ned!
  Pigen udviste et kæmpe kamphumør.
  Natasha er også i selve epicentret af slaget. Som en vulkan i udbrud. Og kaster nåle med bare fingre. Slår modstandere. Og efterlader lig ud af dem.
  Så sang pigen med tændernes grin:
  - Vi er sådanne terminatorer, som drømmerobotter, og stor skønhed!
  Og her er pigen, mens hun hugger baghånd med sværd. Og skære mange mennesker ned.
  Zoya er også med i kampen. Han kæmper for sig selv og blotter sine tænder og brøler:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og fra hendes bare fod fejede en skive gennem kineserne. Som skærer mange halse over. Og det himmelske imperiums hære blev kvalt.
  Og pigerne presser mere og mere på.
  Her er hvordan Aurora vil lancere noget, der skærer metal. Han vil hugge en masse hoveder ned, der er blevet til høje. Og den vil hoppe, flyve op og tage den, brøle:
  - Jeg hedder min knytnæve!
  Og igen viftede han med to sabler, og kineserne slap indvoldene. Men vær samtidig ikke en smule flov.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende boomerangs. Hvilke hoveder klippes i rækker.
  Så hviner den rødhårede kriger:
  - Vi vil ikke være i kablet!
  Lad der være lykke på jorden!
  Og han vil tage mere fra piben med sin skarlagenrøde mund og spytte. Og det himmelske imperiums krigere vil kollapse, som kulier med mel.
  Så Svetlana viste sig i kamp ..
  Hun væltede modstanderne af kogende vand. Og de skoldede vil tage det og råbe meget vildt.
  Svetlana knirker:
  - Mit drab!
  Og med sin bare fod vil han kaste et par boomerange. Vil skære en masse kinesisk.
  Og presser en masse lig ud.
  Det er sådan hitters arbejde.
  Og de nedhuggede Kinas imperium for sig selv, uden videre. Nej, de har endda en særlig takt.
  Allerede nu er antallet af dræbte kinesere i titusindvis. Og pigerne har det bare sjovt og hopper som bolde.
  Oleg Rybachenko viser også den fedeste af al kunstflyvning, som du kan forestille dig.
  Og drengen skærer med to sværd, så arme og ben og hoveder flyver i alle retninger.
  Oleg skriger:
  - Det vil jeg, tror jeg på vores afgørende sejr!
  Margarita med sin bare fod kastede det ødelæggende, bekræftede:
  - Ja, det vil!
  Og hele seks begyndte at hugge endnu mere aktivt.
  . KAPITEL 2
  Efter næsten hele den kinesiske hær på to hundrede tusinde var blevet ødelagt, rykkede de seks krigere længere ind i dybet af det himmelske imperium. For at forhindre kineserne i at vende tilbage til de russiske byer i Sibirien igen.
  Her angreb krigerne de gule krigere i den nærmeste storby.
  Oleg Rybachenko, der huggede de gule jagerfly ned og viftede med begge sværd, råbte:
  - Ind og russiske zarer!
  Og skarpe nåle fløj fra hans bare fødder. De ramte de kinesiske krigere.
  Margarita, der huggede de gule krigere med sine sværd, tog den og sang:
  - Nu skriver vi historie!
  Og nåle fløj fra hendes bare fødder ind i de gule krigere.
  Næste er Natasha i kamp. Han kaster også dødsgaver og hviner:
  - Fremtiden er vores! Ære til det store Rusland!
  Og hendes bare, mejslede ben vil smide dette ud med frygtelig kraft. Og skære kineserne i et blodigt rod.
  Zoya skærer også desperat. Og blæste en kinesisk general midt over. Og skar hans knogler.
  Hvorefter hun hylede:
  - For min store sejr!
  Og med bare fødder vil igen lancere en morderisk gave. Og slå en masse kinesiske krigere ud.
  Men når Aurora er i kamp, er det generelt forfærdeligt. Hun skærer kinesiske soldater i to og lancerer morderiske gaver med sine bare fødder. Og så knuser den gule hær.
  Nej, Aurora kaldes faktisk den røde heks. Og hun er uovervindelig.
  Og dødbringende nåle flyver af hendes bare fingre. De rammer kineserne, og de kollapser som sandsække.
  Aurora brøler på toppen af sine lunger:
  Russerne kender mig
  Og de kalder det fantastisk!
  Og igen er skønheden som at kaste en dødbringende nål. Og fjenden sidder fast som en bille.
  Aurora gurglede:
  - Du kan drømme, drømme dårligt!
  Og igen tæsker pigen som en boomerang.
  Ja, denne rødhårede - ikke et pund salt spiste i militære anliggender. Hvis den tærsker, så tærsker den.
  Og igen er den hurtige og iltre pige til angreb.
  Og her er Svetlana ivrig efter at kæmpe. Så han skærer og ødelægger alle. Og hendes sværd er som funklende lyn.
  Og nåle flyver fra bare fødder.
  Pigen råbte:
  - Min store styrke -
  Spil med mig for at være venner med en krokodille!
  Drengen Oleg Rybachenko er som altid til angreb. Han er en hurtig mangust. Hakker og kaster stjerner mod fjenden.
  Og den unge kriger råber:
  - Lad os gå i offensiven
  Lad os slå alle kineserne!
  Og her er drengen på angrebet.
  Og pigen Margarita knuser i stor begejstring de gule tropper. Og hendes bare fingre kaster dødsgaver.
  Og pigen brøler:
  - Jeg vinder!
  Og igen suser en hel regn af nåle fra hendes bare fod.
  Og nålene er dødelige og forgiftede.
  Margaret i offensiven. Kineserne er meget stramme mod hende. Og pigen er legemliggørelsen af rædsel.
  Selvom en smuk kriger.
  Og nu flyver et stykke død fra hendes bare fod igen. Som rammer fjenderne.
  Natasha i vild flugt. Skærer kineserne i stykker. Og hendes sværd kender ingen nåde.
  Kriger brøler:
  - Det bliver vores store sejr!
  Og fra skønhedens bare fødder flyver der igen meget dødelige og farlige nåle.
  De ramte kineserne i stort tal. Hvad pigerne er virkelig seje.
  Og i offensiven giver de ingen nedstigning.
  Men Zoya ved det ikke, der er aldrig et ord. Hun bryder igennem til modstanderne. Og hendes sværd er som bødler.
  Zoya skriger helt i lungerne:
  - Jeg kender ikke nåde - kun døden!
  Og hendes bare fødder vil kaste sådan, at kineserne ikke kan modstå!
  Omvendt accelererer krigeren hvert minut. Her er skøjtebanen i offensiven.
  Aurora er også sådan en groovy pige. Viger ikke tilbage og giver ikke op. Og hun lykkes med alt.
  Her kastede hun en stålvifte med sine bare tæer. Hun fældede de kinesiske soldater og hvæsede:
  - I det røde imperium vil der være en ild, der vil varme hele planeten!
  Og igen noget, der specifikt dræber fluer fra hendes bare fod.
  Og krigeren er igen på en høj position.
  Og her er Svetlana i kamp. Afviger ikke fra planen. Og han skærer sig selv med vildt pres. Og en skarp skive flyver fra hendes bare fødder. Hvilket berømt skærer modstandere.
  Svetlana knirker af vildt raseri:
  - Jeg vil rive jer alle sammen!
  Og pigen er i offensiven. Og hendes bare fødder er så smidige.
  Længere i kampen er Oleg Rybachenko revet. Her er en desperat drengeterminator. Det involverer kolossale kræfter og presset fra en vild dreng.
  Og her er et barn, der kaster en boomerang med sin bare fod. Ja, og modstanderne tabte to dusin hoveder på én gang.
  Dette er virkelig - virkelig dødelig kraft.
  Oleg sang:
  - Min håndskrift er enkel -
  Jeg kan ikke lide at trække kattens hale!
  Og en klinge fløj fra drengens bare hæl, og hvordan kineserne vil blive slået. De mistede bogstaveligt talt deres ånd og mod.
  Oleg bemærkede med vild vanvid:
  - Sig aldrig ordet nej!
  Drengen angriber... Så huskede han Wladimir Klitschko. Ja, denne bokser kunne vende tilbage til ringen. Og hvorfor ikke prøve? Hvis der stadig er sundhed, så har Gud selv beordret dig til at kæmpe!
  Terminator dreng på angreb. Knuser kineseren og synger:
  Ung ven vær altid ung
  Skynd dig ikke at hvile...
  Vær munter, modig, larmende -
  Du skal kæmpe - så kæmpe!
  En mand med hårdhed -
  At slå jer alle i træk!
  Jeg er en evig dreng med en sjæl,
  Hvad giver anledning til resultatet!
  Evig dreng jeg sjæl
  Og gå ikke tilbage!
  En ung kriger og evigt barn i et rasende angreb på kineserne. Han vil vise sig fra den bedste side.
  Margarita knuser også de gule krigere og synger:
  - Vi giver aldrig op!
  Og hun skar en masse kinesisk fra, tilføjede med et grin:
  - Nej, tro mig aldrig!
  Og pigen kastede igen skarpe, giftige nåle.
  Hun er i en hurtig og unik bevægelse.
  Natasha i kamp er hurtig og formidabel, som en valkyrie. Kæmper tappert. Og vælte kineserne.
  Hun kæmpede ofte i himlen. Hun var en fremragende espilot. Hun måtte kæmpe i infanteriet.
  Men nu har Natasha taget kineserne op. Og lad os tærske med al vreden.
  Og boomerange og nåle flyver fra hendes bare fødder. Hun knuser fjenden.
  Pigen synger:
  - Men jeg tror på solopgangen,
  Vil fordrive mørket i fangehullet!
  Zoya angriber kineserne. Og bryder tæt ud. Og hendes bare fødder slår fjender ud uden stop.
  Kriger på farten. Hun er som en kobra, der hopper og hopper for sig selv.
  Pigen med det gyldne hår skriger:
  - Fremtiden er vores
  Vi er ligesom Jedi Knights!
  Og nu vil hun tage den fra en tur og smække den.
  Næste på angrebet er Aurora. Knusende og kæmpende pige af rød farve. Hun gik til offensiven og øgede tempoet endnu mere. Hendes sværd er som knivene på en vindmølle.
  Ildskønhed udstedt:
  - Der vil være sådan en lykke for hele verden!
  Og igen går pigen i et vildt tempo. Dette er den rigtige krigsgudinde.
  Svetlana synger også og hopper op:
  - Hundrede efter hundrede, regiment efter regiment,
  Russiske riddere skåret med et sværd!
  Og nu vil hendes bare tæer kaste det, der ikke kan afvises af et skjold.
  Her er pigen. En rigtig meger.
  Natasha kvidrer med et smil med tænder:
  - Lær mig ikke!
  Og han kaster døden med sin bare fod.
  Aurora er enig:
  - Der er slet ikke noget at lære os!
  Krigere fremskynder deres bevægelser. For nu er næsten hele byen fyldt med lig. Ja, kineserne løb ind i udryddelse. Der er kun seks personer, men de arbejder for en hel hær.
  Oleg Rybachenko huskede historien om en fyr fra slægten af elvere. Han endte i Det Tredje Rige, og var i stand til at overbevise ham om at blive sendt til Luftwaffe.
  Ja, elveren, selvom den er lille af statur, er meget hurtig, stærk med en fremragende reaktion. Generelt er elvere overlegne i forhold til mennesker i fysisk tilstand og tankehastighed. Og i et fly føles en alf og endda kongeligt blod som en ørn selv.
  Og denne kriger var i stand til at skyde 538 fjendtlige fly ned på Führerens fødselsdag den 20. april 1944, og selv blev han aldrig skudt ned.
  For de første to hundrede fly modtog elveren Ridderkorset af Jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter. Over tre hundrede allerede den tyske Ørneorden med diamanter. Over fire hundrede ridderkors af jernkorset med gyldne egetræssværd og diamanter. Og for fem hundrede erindringsfly - The Iron Cross Grand Cross. Således samlede nissen et rekordstort antal priser, og i denne henseende slog han endda Hermann Göring og modtog rang som oberst.
  Selvom han kæmpede i flyet som menig.
  Så selvom et sådant enestående es dukkede op i Luftwaffe, påvirkede han ikke krigens forløb for meget. Faktisk, hvis vi tager de første seks esser fra Luftwaffe i den virkelige historie, skød de i alt mere end halvandet tusinde fly ned. Nå, hvor meget hjalp det Wehrmacht?
  Selvom antallet af nedskudte fly måske er blevet overdrevet af Goebbels' propaganda.
  Mange af disse tal var stærkt i tvivl.
  Men nissen skød ærligt talt så mange biler ned, men selv mistede han ikke en eneste fighter.
  Men så mødte Oleg Rybachenko ham og spurgte:
  - Hvorfor holdt du dig til Det Tredje Rige, som betragtes som en ondskabsmagt?
  Elf bemærkede logisk:
  - For der er slet ingen god kraft i verden! Tror du, at Stalin og de allierede er helgener?
  Oleg bemærkede med et smil:
  - Men i USSR ville du, efter at have skudt så mange fly ned, blive betragtet som Gud med stort bogstav! Og så burde du blive spyttet og forbandet!
  Elf sagde ærligt:
  - I oktober i det 42. år, da han begyndte at kæmpe for riget, var udfaldet af krigen endnu ikke åbenlyst. Hvad synes du, jeg har ingen chance for at være blandt vinderne?
  Oleg Rybachenko svarede ærligt:
  - Hvis du hopper af til USSR, tror jeg, du vil blive tilgivet og accepteret. Helte og store krigere værdsættes overalt!
  Alfen smilede strålende og svarede:
  - Tak for tilbuddet! Men når anden verdenskrig er forbi, vil jeg vende tilbage til min planet med priser ... Og selvfølgelig vil det ikke betyde noget for mig, at Tyskland tabte. Det vigtigste er, at jeg viste mig selv som en helt og kom ind i luftfartens historie som det bedste es nogensinde!
  Oleg Rybachenko bemærkede irriteret:
  Hvor mange gode fyre døde på grund af dig!
  Alven knirkede og huskede logisk:
  - Der er også Rudel ... Han er også en supermand!
  Oleg nikkede.
  - Rudel ... Ja, det er ligesom en tegneseriehelt!
  Alven mumlede:
  - Jeg var og er og bliver en kriger! Så jeg vil prøve at bringe min konto op på tusind!
  Oleg Rybachenko tvivlede:
  - Kan du klare det? Den 9. maj 1945 kapitulerer Det Tredje Rige!
  Elfen spurgte indbydende:
  - Kan du fortælle mere præcist, hvornår og hvor og på hvilket tidspunkt, med hvilke kræfter de røde og de allierede vil angribe?
  Oleg spurgte overrasket:
  - Hvorfor har du brug for det?
  Elven svarede ærligt:
  - Jeg vil trivielt trække krigen ud, så det sjove varer længere!
  Oleg tog så en pistol frem og svarede:
  - Jeg kunne skyde dig, men jeg vil ikke gøre det!
  Nissen blev overrasket
  - Og hvorfor?
  Oleg Rybachenko udtalte resolut:
  - Lad din samvittighed straffe dig!
  Og de slog op...
  Oleg Rybachenko troede, at han ikke havde dræbt denne alf forgæves. Hvor mange flere fly vil han skyde ned. Det bliver bare forfærdeligt.
  Og drengen lancerede igen dødens boomerang med sine bare tæer.
  Margarita udrydder aktivt kineserne i kamp. Hendes bare fødder er så passende slået med dræbergaver, at man simpelthen bliver overrasket.
  Superman pige.
  Og hendes aktivitet i kampen, som et væseldyr.
  Nej, ingen vil nogensinde skræmme sådan en pige, selvom der er to milliarder kinesere.
  Men hvad skal Margaret gøre?
  Hun forsvarer sit land.
  Oleg Rybachenko, der skar kineserne ned, sang:
  - Der er ikke noget smukkere Ruslands moderland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Der er ikke noget smukkere land i universet -
  Hele universet er en lys fakkel Rus!
  Drengen vil hoppe op og accelerere og slagte alle med fødderne.
  Natasha kæmper og synger også:
  Fatalt år, du kan ikke tro mig
  Et tusind ni hundrede nioghalvfems...
  Stop med at gå i cirkler
  Djævelen vil vende sig med gyldne horn!
  Og pigen vil igen smide en mordergave med sine bare fødder.
  Zoya er også i kamp, blev afviklet og kæmper. Aktiv pige. Og hvis han skærer med sværd, flyver alt så langt.
  Og hendes bare fødder kaster så aktivt gaver. Og så mange slår fjender ud.
  Ja, kineserne har tydeligvis mørke dage.
  Aurora rammer uden medlidenhed. Og hendes bare fødder er noget mere end dødbringende. Dette er generelt udslettelsesgudinden.
  Og der er tusinde djævle i det.
  Svetlana tæsker kineserne med stor lidenskab og hviner:
  - Fremtiden er
  Så vi ikke behøver at være en kat!
  Og hendes bare ben vil kaste noget igen, og fjenderne vil blive revet i stykker.
  Fighting girl - kunstflyvning i hende!
  Efter at have ryddet byen for kineserne, hvilede de seks. Fyldte straks ornen op og stegte den hel.
  De skar det i stykker og begyndte at spise.
  Natasha bemærkede:
  - Her hos Walter Scott spiste ridderne meget ad gangen!
  Oleg Rybachenko grinede og mindede om:
  - Gør Dumas også! Sådan spiste Porthos en hel vædder!
  Natasha lo.
  - Får? Hvorfor ikke en orne?
  Oleg sang som svar:
  Hele din forbandede familie
  Min onkel, der fik ornen...
  Da han var i live - advarede han mig -
  Det er umuligt at tage en kone fra kannibaler!
  Margaret bekræftede:
  - Det er en vild sang! Og jeg vil have noget mere sjælfuldt!
  Oleg bemærkede:
  - Åndeligt? Det er godt!
  Og drengen sang noget ...
  Men Aurora afbrød ham og bemærkede:
  - Det er nødvendigt ikke at synge, men at handle.
  Og pigen tog en iPhone ud af bæltet. Oleg smilede, Natasha rakte ham sit og tilbød:
  - Spil tanks med den rødhårede!
  Aurora var enig:
  - Jeg elsker dette spil!
  Og pigehelten begyndte at få parametre.
  Oleg Rybachenko overtog tankflåden.
  Aurora advarede:
  - En tank for en! Prøv en duel!
  Drengen var enig.
  - Det er helt rigtigt!
  Oleg valgte den sejeste sovjetiske tank i fyrrerne - IS-7. En vidunderlig bil, der aldrig blev seriel. Hun har alt og rustninger, og våben og fart. En rigtig glorie!
  Aurora E-75. Bilen er værre. Og tungere, og mindre fart, gangreserve, lidt svagere og en pistol. IS-7 har 130 millimeter mod 128 for E-75. Tyskerens rustning er måske tykkere, men dette opvejes af IS-7'erens store hældning. Og siderne af Fritz er højere ... Alt er sådan, men ...
  Aurora oversætter E-75 til M-niveau ... Og bilen er i bedring. Og motoren er mere kraftfuld, og silhuetten er meget lavere, og pistolen er blevet længere løb. Og nu er rustningen blevet tykkere. Den tyske kampvogn vejer stadig femoghalvfems tons, sammenlignet med otteogtres for den sovjetiske. Og efter opgraderingen har den et lignende layout og vil nu være mere kraftfuld.
  Og IS-7 stod alligevel uden udvikling. Så i den virkelige historie var der ingen, der forudsagde det.
  Nå, Oleg, lad os spænde dig selv.
  Drengen er dog ikke tabt. Da fjenden har moderniseret sig, vil barnet gøre noget og bruge fjerskaller. Og så bliver der en rigtig god kamp.
  IS-7 nærmer sig. Men alligevel er tyskerens kørepræstationer stadig bedre.
  Aurora affyrer sin kanon med længere løb. Men kan stadig ikke komme ind.
  Og terminator-drengen nærmer sig og slynger sporene. Den lille fyr ser ud til at være ret selvsikker.
  Efter endnu et skud fik Aurora moralen frem:
  - En mus kan dræbe en elefant!
  Og kampen fortsatte, Oleg kørte en 130 mm kanongranat ind i leddet af skroget og vandt. På trods af alle fordelene.
  Men generelt er der i fyrrerne tanks forskellige biler. Meget formidabelt projekt - "Royal Lion". Vægten er hundrede tons, pistolen er 210 mm kaliber, frontalpansringen er 300 mm skrå, siderne er 200 mm, og motoren er 1800 hestekræfter.
  Dette er en bil - selv IS-7 kan kun trænge ind i siden og lukke. Og det er virkelig fantastisk!
  Aurora sang med et tænders grin:
  - Dette er en ørn, der flyver over solen!
  Og hold kæft...
  Efter at have spist tog de seks videre til kinesiske byer. For nu er det nødvendigt at opnå fredsslutning og afskrække manchuerne fra at angribe.
  Pigerne og drengen angreb kineserne og dræbte mange igen med sværd og bare tæer.
  Så skød krigerne fra de erobrede kanoner. Og mange kinesere blev dræbt.
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Måske er det bedre at spille defensivt? Og så viser det sig på en eller anden måde grimt?
  Aurora svarede:
  - Der er et koncept om forebyggende krig!
  Oleg mindede:
  - Victor Suvorov forsøgte også at bevise, at det fascistiske Tysklands krig mod USSR var forebyggende!
  Aurora smilede og knurrede:
  - Er det ikke sådan det er?
  Oleg rystede på hovedet.
  - Tvivlsomt!
  Margaret huskede:
  - Jeg læste denne bog. Hun ser overbevisende ud ved første øjekast. Men hvis du graver dybere...
  Aurora nikkede indforstået.
  - USSR var ved at forberede en offensiv krig, og det er en kendsgerning!
  Margaret bemærkede:
  - USSR forberedte en offensiv krig selv efter krigen. Men offensiven startede aldrig!
  Oleg bemærkede logisk:
  - Hvis Stalin planlagde offensiven, så i en senere periode efter først at have fuldført bemandingen af sine divisioner med kampvogne og andet udstyr. Og den seneste luftfart er lige begyndt at ankomme i enheder, selv piloterne har ikke mestret det!
  Aurora indvendte også logisk:
  - Hvis den sovjetiske hær oprustede, så stod den tyske hær heller ikke stille. Mens USSR var i gang med at finde de nyeste fly, øgede Fritz produktionen af den nyeste teknologi.
  Forsinkelse Stalins fordel ville ikke stige. Tværtimod kunne nazisterne, der har Europas potentiale, indhente Rusland i mængden af udstyr med bedre kvalitet!
  Oleg Rybachenko tvivlede:
  - Hvad får dig til at tro, at deres kvalitet var bedre?
  Aurora svarede ærligt:
  - Men de vandt i det enogfyrre år! Hvis de blev slået ringere i antal, så var de måske også overlegne i kvalitet!
  Drengen-geniet tvivlede:
  - Det tror jeg ikke!
  Margaret bemærkede:
  - Det enogfyrre år er et mysterium. Hvorfor den formelt stærkere Røde Hær tabte kamp efter kamp. Og så, efter at være blevet formelt og faktisk svagere, begyndte hun at vinde?
  Oleg Rybachenko svarede:
  - Dette er et stort mysterium fra Anden Verdenskrig!
  Natasha foreslog:
  - Der var en indgriben fra højere magter!
  Oleg nikkede.
  - Der var virkelig noget!
  Augustin knurrede:
  - Vores idoler er dækket af blod, vores guder er krigens guder!
  Zoya var enig.
  - Dækket af blod og krigsguderne!
  Efter Oleg og Aurora begyndte at spille strategien fra anden verdenskrig. Aurora for Hitler, Oleg for Stalin.
  Der var allerede en udveksling af rigtige slag. Aurora brugte den slyngelstatiske kode, og massen af tanke af "E"-serien brød igennem til Moskva. Togo og Oleg brugte svindlerkoden og IS-7, da de ville kneppe tyskerne. Og leen samledes på stenen. Og en masse kister. Lad og virtuelle.
  Oleg Rybachenko spiller med velbehag, og hans tropper bryder igennem det tyske forsvar. Bygge kedler. Aurora starter slyngelkoden op igen. Der er en meget vild udveksling af træk.
  Drenggeniet sang:
  - Et sted på Kama - vi kender ikke os selv,
  Et sted på Kama-floden mødre!
  Ræk ikke med hænderne, ræk ikke med fødderne,
  Nå, hvis det er nødvendigt, flyt pokers!
  Og sovjetiske kampvogne smadrer nazisterne. Der er ikke noget bedre end IS-7. Og du kan roligt kæmpe med "Mus" og "E" -100. Den sovjetiske tank er ikke bange for sådanne monstre.
  De er tungere, men det betyder ikke, at de er stærkere.
  Og Oleg rykker frem og bevæger sig hurtigt med biler. Og det er som tusinde djævle.
  Vidunderbarn synger:
  - Lad os smadre Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  Og nu tog de sovjetiske tropper endnu en barriere. De er som genier af kampe og kampe!
  Aurora er dog heller ikke enkel. Og det virker aggressivt. Kaster nye og nye og nye kræfter under hjulene på Den Røde Hær.
  Og den rødhårede kriger synger:
  - Fjender vil ikke stoppe mig! Jeg vil erobre universets vidder!
  Og nye og nye regimenter går i kamp.
  Oleg Rybachenko sang glad:
  Fritz raser i raseri,
  Regimentets fjende rykkede frem ...
  Men skøre ariere -
  Russerne vil møde fjendtlighed!
  De vil grave ind i huden på en grise,
  fjenden vil blive kastet i støv -
  Russerne kæmper rasende
  Stærk soldats knytnæve!
  Og drengen udfører endnu en rundkørselsmanøvre og tager Auroras tropper ind i ringen.
  Ja, knægten er klog, der er ingen ord.
  Aurora gurglede:
  - Nej, jeg vil ikke give op, men jeg har altid vidst, hvordan jeg skulle kæmpe!
  Oleg Rybachenko var enig:
  - Lad os ikke give op! Vi vil simpelthen ødelægge dig!
  Og nu er de sovjetiske tropper igen i offensiven. Og allerede skurkens kode hjælper ikke Fritz.
  Så ændrer Aurora snedigt muligheden. Og Storbritannien og USA går ind i krigen på sin side. Krigerne fra denne armada skyndte sig i kamp. Og lad os presse fjenden.
  Men de sovjetiske IS-7 kampvogne ødelægger med endnu større lethed de amerikanske Shermans og Pershings, samt den engelske Churchill tank.
  De tager ikke selv skade.
  Aurora knurrede:
  - Nå, du og lille nar!
  . KAPITEL #3
  Krigere fra det enogtyvende århundrede stødte igen sammen med kineserne fra det syttende.
  Der er for mange soldater i det himmelske imperium. De flyder som en endeløs flod.
  Oleg Rybachenko, der skar kineserne med sværd, brølede:
  - Giv aldrig op!
  Og en skarp skive fløj fra drengens bare fod!
  Margarita, knusende modstandere, gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte kineserne.
  Natasha kastede også sine bare tæer, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes sværd gik gennem møllen på kineserne.
  Zoya, der skar fjenderne, knirkede:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad der er i øjet, hvad der er i halsen på kinesiske soldater.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Aurora skar gule soldater og knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og de gule kæmpere falder.
  Svetlana skærer til mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Kineserne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder og knirker:
  - For Moder Rusland vil vinde!
  Oleg Rybachenko rykker frem mod kineserne. Terminator dreng skærer gule tropper.
  Og samtidig kaster tæerne på drengens bare ben nåle ud med gift.
  Drengen brøler:
  - Ære til Future Rus'!
  Og i bevægelse skærer alles hoved og næseparti.
  Margarita knuser også modstandere.
  Hendes bare fødder flagrer. Kineserne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af kinesiske soldater.
  Men Natasha er i offensiven. Han klipper sit eget kinesisk og synger:
  - Rus' er fantastisk og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og diske flyver fra hendes bare fødder. Som skar halsen over på kineserne. Ja, det er en pige.
  Zoya er i offensiven. Skærer gule soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og kaster dødbringende nåle med bare tæer.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Øh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Aurora, der skærer kineserne ned og ødelægger de gule soldater, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med bare tæer, hvordan man starter ind i fjenden, noget der vil dræbe en elefant.
  Og så knirke:
  - Ulve!
  Svetlana i offensiven. Hakker skærer kineserne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse kæmpere og hvin:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle.
  Oleg Rybachenko sprang op. Drengen snurrede i en saltomortale. Hakkede en masse kinesere op i springet.
  Han kastede nålene med sine bare fingre og klukkede:
  - Bliv berømt for mit smukke mod!
  Og igen er drengen i kamp.
  Margarita går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver.
  Pigen er i offensiven. Udrydder gule krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og kineserne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Natasha på offensiven er også meget sej.
  Og kaster med bare fødder og spytter fra et sugerør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya stormer en blokering af kinesiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de gule krigere bliver ved med at falde og falde.
  Zoya skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på kineserne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere sagt helt død.
  Aurora i offensiven. Knuser gule tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem kinesiske tropper.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Aurora i vild ekstase brøler:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle.
  Svetlana i kamp Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i bevægelsen af pigen mere og mere raseri.
  Oleg i offensiven accelererer alt. Drengen slår kineserne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle.
  Den unge kriger knirker:
  - Rasende imperium - vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og straks kaste hundrede kinesere op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og køre møllen med sværd.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de gule krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde kineserne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kødsalat. Pigen skriger helt i lungerne:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med gennemborede struber, der ligger rundt omkring i dynger af lig.
  Aurora er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede kinesere. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen, skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede kinesere blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Aurora sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder kineserne. Og massen af gule jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Oleg Rybachenko er tilbage i aktion. Og fremskridt med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde kinesere falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  Drengen husker en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og Adidas!
  Virkelig fed og fed præstation viste sig. Og hvor mange dræbte kinesere. Og det største antal af de største dræbte de gule kæmpere.
  Margarita er også med i kampen. Knuser gule hære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd hacker på kineserne. Massen af gule jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis, at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange kinesere har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom alle hendes partnere er bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du får en straf!
  Og igen vil pigen skære en masse kinesere ned med sværd.
  Zoya er på farten og klippede en masse gule krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere kinesere. Disse piger er virkelig smukke.
  Aurora rykker frem og ødelægger modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og sådan en rødhåret ... Hendes hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  Den barfodede dreng udsender en flok nåle og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Han er ret gammel, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Lad spillet ikke være i overensstemmelse med reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødbringende kaskade af nåle mod kineserne og fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusind kinesere straks op i luften. Ja, det himmelske imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange kinesere dør.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber kineserne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og driver en vild mølle med sværd. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men kobraen Aurora gik i offensiven. Dette er en kvinde - et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu hendes sværd i aktion og skære kødet.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Hvordan man hugger, så massen af lig bliver strøet.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Oleg igen hundrede kinesere, der bar en meteor, afskåret. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækkes i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skære en masse gule kæmpere ned. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tæsker kineserne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den gule hær rullede tilbage.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i vandhanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og ramte en masse kæmpere.
  Aurora på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Aurora tog den og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Oleg Rybachenko brokkede sig:
  - Hvad du har brug for! Her er pigen!
  Margarita, der kastede en dolk med sin bare fod, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Aurora var meget enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han lancere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke ringere end modstandere. Ikke en pige, men en flammeafslutning.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Aurora, der slap bladet med sin bare fod, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana, der fældede fjenderne, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya knirkede og kastede nåle med sine bare, solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha, der skar kineserne ned, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Oleg Rybachenko ser meget stilfuld ud i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale dreng affyrede med sin fod, hvad der lignede en helikopterpropel. Han afskar et par hundrede hoveder fra kineserne og knirkede:
  - Ganske sporty!
  Og begge dele - en dreng og en pige i fuld gennembrud.
  Oleg, der huggede de gule soldater ned, gurglede:
  - Og der bliver en stor sejr til os!
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, skar en masse kinesere ned.
  Zoya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte mange kæmpere.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Aurora, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede6
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste kineserne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kødet er revet.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha fløj op i luften. Hun flåede modstanderne op og gav ud:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Oleg Rybachenko klukkede:
  - Åh, tidligt, giver tryghed!
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  Natasha huggede kineseren ned og knirkede:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Drengen svarede:
  "Nogle gange er det heller ikke sjovt at slås!"
  Natasha var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede sine bare tæer mod modstanderens nåle og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Natasha igen fjenderne.
  Zoya er en meget hurtig skat. Her er en hel tønde i kineserne lanceret. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Aurora i kamp er heller ikke svag. Så tæsker kineserne. Som om fra en bunke af kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på det vil være nyttigt,
  Der vil være en tærte i efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse.
  Og her er, hvordan Svetlana kæmper. Og kineserne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Svetlana bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod og smeltede kranier:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Division i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne imod kineserne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Oleg er i kamp og angriber kineserne. Slår dem uden medlidenhed og hviner:
  Vi er som tyre!
  Margarita, der knuste den gule hær, samlede op:
  Vi er som tyre!
  Natasha tog den og hylede og huggede de gule jagerfly ned:
  - Løgn er ude af hånden!
  Zoya rev kineseren i stykker og knirkede:
  - Nej, ikke ude af hånden!
  Og han vil også tage og slippe en stjerne med sin bare fod.
  Natasha tog det og knirkede:
  - Vores tv er tændt!
  Og en dræber bundt nåle flyver fra hendes bare ben.
  Zoya, der også knuste kineserne, knirkede:
  - Vores venskab er en monolit!
  Og igen sådan et kast, at cirklerne sløres i alle retninger. Dette er en pige - ren udryddelse af modstandere.
  Pigen med sine bare tæer vil tage og affyre tre boomerange. Og ligene heraf blev endnu flere.
  Derefter vil skønheden give ud:
  - Vi vil ikke give fjenden nåde! Der vil være et lig!
  Og igen flyver den dødelige ting af fra den bare hæl.
  Aurora bemærkede også ganske logisk:
  - Kun ikke ét lig, men mange!
  Derefter tog pigen den og gik barfodet gennem de blodige vandpytter. Og dræbte en masse kinesere.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og så slår han hovedet mod en kinesisk general. Bræk hans kranium og giv ud:
  - Banzai! Du kommer til himlen!
  Svetlana, meget rasende i angrebet, knirker:
  - Du bliver ikke sparet!
  Og et dusin nåle flyver af hendes bare fingre. Hvordan hun slår alle. Og i høj grad forsøger selv krigeren at sønderdele og dræbe.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Herlig hammer!
  Og drengen kaster også sådan en sej stjerne i form af et hagekors med sin bare fod. Indviklet hybrid.
  Og massen af kineserne kollapsede.
  Oleg brølede:
  - Banzai!
  Og drengen er igen i et vildt angreb. Nej, det syder bare af kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alles maver i stykker.
  En pige med sin fod vil smide halvtreds nåle ud på én gang. Og massen bliver dræbt af alle mulige fjender.
  Margarita sang i form af munterhed:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold næse og hale højere med et rør.
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Det er sådan et aggressivt firma. Pigen tæsker og skriger:
  "Dragepræsidenten vil blive et lig!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglede:
  - Banzai! Få det hurtigt!
  Og en granat fløj af hendes bare fod. Og kineserne er som søm. Og smadre.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også i offensiven. Sådan en rasende tæve.
  Og hun tog den og klukkede:
  - Vores far er selve den hvide gud!
  Og han skærer en tredobbelt mølle til kineserne!
  Og Aurora brølede som svar:
  - Og min Gud er sort!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggørelsen af bedrag og ondskab. For fjender, selvfølgelig. Og for venner er hun en skat.
  Og hvordan han med bare tæer vil tage og kaste. Og en masse bunker af krigere fra det himmelske imperium.
  Den rødhårede råbte:
  - Rusland og den sorte Gud er bag os!
  En kriger med et meget højt kamppotentiale. Nej, under dette er det bedre ikke at blande sig.
  Aurora hvæsede:
  - Vi vil knuse alle forrædere til pulver!
  Og blink til sine partnere. Ja, denne ildsjæle er ikke ligefrem noget, der kan give fred. Medmindre fred er dødbringende!
  Svetlana, der knuste fjenderne, udsendte:
  - Vi fejer dig i kø!
  Aurora bekræftede:
  - Vi slår alle ihjel!
  Og fra hendes bare fødder flyver gaven til total udslettelse igen!
  Oleg sang som svar:
  - Der vil være en komplet banzai!
  Aurora, der rev kineserne med sine bare hænder, huggede dem med sværd og kastede nåle med sine bare tæer, udsendte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, der ødelagde de gule krigere, knirkede:
  - Kort sagt - banzai!
  Og lad os skære modstandere med vild bitterhed.
  Oleg Rybachenko skærer modstandere, udstedt:
  - Denne gambit er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro mig, er thai!
  Og igen fløj en skarp metalskæreskive fra drengens bare fod.
  Margarita, der fældede krigerne fra det himmelske imperium, sang:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det -
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  . KAPITEL #3
  Efter at have slået kineserne, kan du hvile dig lidt. Men ak, du har ikke tid til at slappe for meget af.
  Nye gule horder kommer snigende.
  Oleg Rybachenko skærer dem igen og brøler:
  - I en hellig krig - russerne taber ikke!
  Margarita smider dødelige gaver med sine bare tæer og bekræfter:
  - Tab aldrig!
  Oleg ville sige noget andet...
  Men nu blev de midlertidigt overført af heksens besværgelse til et andet stof.
  Og Oleg Rybachenko blev en pioner i en af de tyske lejre. Og Margarita flyttede med ham.
  Nå, ikke hele tiden at skære med kineserne.
  - Ære til fædrelandet! - Pioner Oleg Rybachenko gentog råbet, og lydløst udholdt et slag på hans skuldre, selvom han faldt nøjagtigt på et af de tidligere hævede ar. Og fra den anden og overhovedet en dissektion - flød blodet! Margarita så på Oleg Rybachenko med overraskelse og taknemmelighed og spurgte ham om noget på engelsk. Vidunderbarnet Oleg Rybachenko tænkte - sandsynligvis spørger han igen, hvad jeg så i en drøm - er der synkronisme? Drengen smilede tilbage til sin søster i arme og trak på sine ret brede skuldre for en ti-årig. Tilsyneladende forstod Margarita, at Oleg Rybachenko blot ønskede at vise, at han ikke gav op og ikke forstod, hvad der fik ham til at råbe i stil med proletarisk biograf.
  Og ikke kun ham, men også denne tynde, skaldede Marat Kazei. Men med et opmuntrende blink nikkede hun til den modige dreng...
  Oleg Rybachenko blev pludselig fornærmet og undertrykte smerten i stemmen og bemærkede:
  - Bravado er alt!
  Margarita indvendte hviskende:
  - Nej, ikke bravader! Det er som at sige - ordet lugter af en bajonet!
  Oleg bemærkede alvorligt:
  - Det er bedre at dræbe én fascist end at forbande hundrede Krauts!
  Der var en larm, brøl fra motorer og larm, ryttere fra SS og bøddellæger - hoppede af til jorden, sadlede deres mere ud som mutanter end dyreheste. Fangene sad på græsset - i en lænke. De undersøgte lænkene, så de blev lænket fast. Og Oleg Rybachenko var ikke så overrasket over at se præcis, hvordan en af de yngre SS-læger henvendte sig til ham. På tysk sagde han groft - rejs dig, baby primat - og skubbede pionerdrengen med tåen af en blød støvle ind i låret eller endda lidt højere i nyrerne. Oleg Rybachenko spændte op... og så greb den seje Aurora ind. Den flammende djævel (Så hun fik tilnavnet i tropperne på grund af sin unaturlige og knaldrøde hårfarve og ufeminine udholdenhed og styrke!) Forklarede noget hånende - og denne hån var ikke overstået Oleg. Det kan ses, at den fascistiske læge også mærkede det! Nazisten ramte Aurora i den muskuløse skulder med foden. Hun fnisede bare. Så ramte fascisten fra en rundkørsel og væltede skarpt en fleksibel ryg på en dristig pige. Oleg rykkede sidelæns af rysten. Aurora satte sig straks igen og viste tavst sine lænkede hænder. Den tykke professor råbte på sin yngre kollega, som pludselig kiggede ned. Så knækkede han en gren af tør lyng og viste den til Oleg Rybachenko. Han vinkede foran næsen - drengen skød ufrivilligt tilbage. Den fascistiske læge lod igen som om han tog en armfuld, rystede på hovedet, lavede nogle mærkelige bevægelser. Forstår ikke, som om en SS-mand spiser med en ske ...
  Oleg Rybachenko udbrød vredt på tysk:
  Du kan ikke udtrykke dig i menneskelige termer.
  Fritz udklækket: undermenneske, kender herreracens sprog?
  Unge Rybachenko Jr. indså, at han havde forrådt sig selv forgæves, afslørede, hvad der var bedre at holde på en hemmelighed, men ... Ordet er ikke en spurv - du vil savne det, du vil ikke fange det. Det er sandt, at den tykke, høje læge fik en luft af ligegyldighed, ordet kvælede den tyske sætning, som drengen sagde. Igen gentog den forrige gestus og viste en foldet armfuld.
  Og Oleg Rybachenko forstod - de sender ham som tjener til brænde ...
  Jeg ønskede ikke at blive slået igen efter et stolt afslag. Og ja, du kan ikke gå glip af muligheden.
  Nå, hvad er stoltheden af en centurion, eller rettere en patricier at bryde. Tanken om at flygte kom selvfølgelig - den kom med det samme de tunge håndjern klikkede under den store nøgle. Selvom det måske er mere logisk at sige, at hun slet ikke gik! Men den lille tanke viste sig at være som en skræmt kanin, der løber i forlygterne, uden at vide, at den i virkeligheden allerede er blevet fanget. Og alligevel - så snart Oleg Rybachenko flyttede væk fra parkeringspladsen - så drengen, at en varulv fulgte efter ham. En af de mærkelige, trænede mutanter, der vogter den SS-drevne konvoj. Samtidig kigger ingen af konvojen trodsigt mod den barfodsdreng, der hastigt klatrer op ad skråningen. Selvom Oleg Rybachenko følte, at et skjult kamera højst sandsynligt filmede hans bevægelser. Det er endda overraskende, hvor teknisk Fritz har avanceret. Hvis vores ikke svarer tilstrækkeligt, så vil det være dårligt.
  Skrækket prikkede smerteligt de allerede helede såler af forsvarsløse børns fødder. Stærkt væltede fødder er allerede begyndt at gro, men denne proces er ret smertefuld, når du træder på skarpe sten. Oleg stønnede stille og forsøgte ikke at vise, at han havde ondt, og ikke at se på blodet, der var kommet ud igen. Men så var det som om en tsunami af det uforklarlige fejede ind over ham.
  Frygten fratog øjeblikkeligt og uforklarligt pionerdrengen sine egne tanker og ønsker. Ville bare vende i retning af varulven (?). Under blikket af det nazistiske dyrs umenneskelige øjne frøs og frøs Oleg Rybachenko ufrivilligt. Men straks blev den nybagte pioner overhældt med flammende varme, og drengen bevægede sig som et maskingevær fra fabrikken. Han knækkede tørre stammer af birke og cypresser, der voksede i sprækker, endnu ikke grønne efter vinteren - meget, og slæbte dem næsten ikke. Jeg foldede den ind i en stor, gennemsigtig taske, trak den væk uden at skelne vejen til parkeringspladsen.
  Oleg Rybachenko, på vejen, forsøgte desperat at overvinde den nedslående rædsel. Pioneer-fremragende han eller ej! Men denne her var som en uduelig svømmer, der forsøgte at blive på vandet. Det dukker op, så flyder det over igen ...
  Varulven fulgte ham: fra tid til anden stoppede han og snusede de bare fodspor efter drengen.
  Den geniale pioner følte sig først lettet fra rædselsbølgen, da han vendte tilbage til lejrstedet.
  De modbydelige ikke-menneskelige fascister så ikke ud til at se på Oleg Rybachenko. Selvom et par SS-mænd faktisk ikke tog øjnene fra sig. Først da han foldede, hvad han havde medbragt, kastede overlægen et kort blik og kastede noget til drengen ... øh! Oleg kom endelig til fornuft. Gribt fat i den og tænkte, at de måske gav en chokoladebar eller noget ud over at lodde for arbejde. Og udklækket - lå, flint og stål. Flinten var højst sandsynligt kvarts. Og stolen ligner et stykke af en fil. Hvordan man bruger alt dette - vidste den udviklede pioner Oleg i teorien og endda med interesse, han ville også have prøvet Robinsons of Polesie ... hvis ikke for mærkelige omstændigheder.
  Oleg rørte ved de fugtige grene med foden, derefter med hånden og rystede på hovedet.
  - Tinder ... - sagde pioneren stille på russisk, pludselig hostede og gentog. - Tinder er nødvendig. - Og undlod med besvær at skifte til tysk tale. - Den lyser ikke.
  Oleg kiggede på dem... Det er ikke klart, hvorfor Fritzerne, som har både lightere og tændstikker og sandsynligvis endda en flammekaster med, havde brug for denne gammeldags måde at få ild på. De vil teste pionerernes opfindsomhed. Måler de en sovjetisk persons mentale udvikling? Eller trivielt håne en fange dreng? Hvem vil forstå dem som fra en anden planet!
  Nazisterne så på hinanden, blottede deres tænder. Det mærkeligste og ... og det mest forfærdelige for Oleg Rybachenko er, at deres ansigter viste sig ikke at være onde, ikke grusomme, ikke engang hånende, nej! Meget nysgerrig, som om man overvejer et fremmedartet dyr, registreres en særlig levende interesse hos seniorprofessoren, som om han med vilje tog sine briller af. Der er ikke en dråbe ligegyldighed, det er så interessant, hvordan videnskabsmænd følger eksperimentet.
  Oleg Rybachenko gentog hvisken og prøvede at kontrollere spændingen i stemmen:
  Alt blev fugtigt i løbet af vinteren! Vil ikke gå!
  I øjnene, snarere fingeret end oprigtig misforståelse, men igen uden vrede. Men så en af de unge - ikke ham, der løsnede Oleg - brokkende, rejste sig, strakte sig, gned sin røv slået på sadlen til latter fra resten af SS-mændene ... Oleg var ikke så overrasket over, at nogle af tyskerne bruger heste til at bevæge sig - brændstofunderskud. Selvom transporterne af en eller anden grund kravler efter dem? Den nazistiske fjende bragte en æske fra de foldede sadler, hvorfra han tog noget ud ... Pioneren troede, det var vat, men nej. Det ligner på afstand en klump tynde tråde. Oleg Rybachenko, der tog det i sine hænder, forstod - tør mos.
  Igen blev pionervidunderbarnet overrasket over, hvorfor det var en Fritz, og endda en læge, der bar græs i en plov ... Måske er dette mos ikke så simpelt?
  Nå, stop med at tænke, mit hoved gør ondt. Det må virke - enklere og dummere, end du er. Mærkeligt nok, men tinderen tog fat med det samme - Oleg ramte ikke flinten på flinten, men skrabede glat (læs et sted) - og gnister regnede ned som hagl. Og han har kunnet bygge bål (nu har han bygget en almindelig "hytte") i flere år, det meste af sit liv. Snart dansede ilden af væld - birken brænder godt og er fugtig. Her vågnede de unge vagter fra SS op, begyndte at køre metalstiger ned i jorden på siderne af bålet.
  Og Oleg Rybachenkos hoved gik rundt, noget ekstremt ætsende kravlede ind i hans næse og afbrød øjeblikkeligt hans bevidsthed fra virkeligheden. Men med det samme rullede en vision, der var fantastisk i realisme.
  Selv barnets personlighed ændrede sig, han forestillede sig selv som et uheldigt forældreløst barn med levende forældre. Desuden efterlod far og mor ikke nej - de fratog deres forfædre deres rettigheder til gæld og sendte drengen til et fængselshjem. Uden skyld, men da dine forældre skylder penge, så er du ved en domstolsafgørelse i et diktatorisk rumimperium en ungdomskriminel.
  Børnehjemmet lå i hovedstadens industriområde og lignede virkelig et fængsel. Kaserne overalt, celle-barakker. Oleg Rybachenko tilbragte i en realistisk vision natten på dårligt høvlede trækøjer. I nærheden lå andre drenge, både fra menneskeheden og rumvæsener. Der var ingen tæpper, madrasser, puder, den overanstrengte og ofte slåede krop ligger på et bart træ. Og om natten er benet lænket til kæden, så de ikke løber væk. Der er omkring hundrede børn i cellen, den er meget indelukket, kroppene er svedige, slået ved siden af hinanden i hjørnet af spanden, der er ikke engang et kloaksystem. Og dette er i staten, hvis rumskibe pløjer galaksens vidder, og hvis flag kroner titusindvis af beboede verdener! Men fyrene forsøger at aflaste sig selv på gaden, omkring to tredjedele af dagen har de travlt med arbejde. Det sværeste betragtes i butikken, støvet og kedeligt. Ryg og arme er frygtelig trætte af det, og før øjnene begynder det at "fejle", operationerne er enkle, men besværlige, kræver gentagelser. Et sjovere job, udendørs i marken eller på en byggeplads. For at de er mindre trætte og får afslapning, forsøger de at veksle i forskellige arbejdsprocesser. Men alligevel gør kroppen ondt, mange drenge, på børnehjemmet - næsten halvdelen af mennesker stønner i søvne.
  Oleg Rybachenko kastede og vendte sig nervøst, kæden klirrede, ringen gned hans ben til blods. Sirenen lyder, det betyder stigning, for at arbejde. Barnets krop har endnu ikke hvilet, de andre drenge - den nøgne menneskeslægt og andre verdeners lodne afkom - kæmper for at rejse sig. Den træthed, der er akkumuleret i løbet af måneders slaveri, giver plads til en kedelig smerte i musklerne. Kæderne styret af den indbyggede spån flyver automatisk af deres fødder, de er lavet af en meget stærk legering, der ikke kan saves igennem. Tilsynsmænd dukker op, og der lyder truende råb.
  Drengene bliver ført til at bade, det tager ikke lang tid, vandet fra tankene er rustent. Oleg Rybachenko skyller munden, sprøjter for at vaske sveden af. Der er ingen ventilation i cellen, og det svedlugtende rum er ikke i stand til at genopfriske søvnen. Derefter tages de til morgenmad, de skal spise stående, der er ikke behov for stole til ungdomsdømte. De fodres med brød og ensilage, kød er dyrt og børn skal det ikke, så de foretrækker at flyde græs. Hesten er dog vegetar, og hvordan den fungerer, mens rovdyrene har spist kød, gå i seng. Ved siden af Oleg er hans ven Timur. Begge er de tolv år gamle i denne vision, mere præcist end en anden virkelighed, er alderen for stærke drenge et vendepunkt, hvor det er meget svært at forlige sig med en slavelod.
  Timur, der drak brændenældejuice i et dårligt vasket glas, sagde med et støn:
  - Og det igen for at arbejde i denne butik! Jeg vil ikke!
  - Jeg vil ikke stå og gentage den samme bevægelse ti tusinde gange. - Besvarede, rystende af ubehagelige minder, Oleg Rybachenko.
  - Måske beder vi om feltarbejde! - Timur kiggede drømmende på himlen, hvor tre stjerner skinnede på én gang på denne planet. - Rengør især karper-fersknerne. De er så velsmagende, især dem med gyldne finner, men da vagtchefen ikke ser grådig ud, kan man alligevel plukke noget i munden.
  Oleg Rybachenko sukkede tungt:
  - Jeg ville også foretrække netop sådan et job i den blide naturs skød. - Og så blev den inkarnerede pioner mere munter. - Robot-observatøren kan snydes, her er det meste af overvågningsudstyret allerede stjålet!
  Morgenmaden er slut, og de bliver ført til ledningerne ...
  Børn er stillet op på paradepladsen, menneskehedens drenge forsøger at holde sammen, rumvæsnerne holder formationen efter deres højde. De er inddelt i grupper efter alder og størrelse. Der er drenge fra fem til seksten år, såvel som lodne og skællende unge repræsentanter for andre verdener.
  Det eneste, der forener dem, er tøj, eller rettere sagt dets næsten fuldstændige fravær, kun shorts med et identifikationsnummer på drengene.
  Imperiet behandler dem efter princippet om at presse flere fordele til sig selv fra dem, der er holdt op med at blive betragtet som borgere! Besparelser i alt, på tøj, sko, dog kendte nogle drenge i deres frie liv aldrig til sko.
  Men med pinde og en gummistabel på bare hæle fik de ofte. Hoveder barberes, hver anden uge et bad, hvor de skoldes. Så barberer de straks af med en stump maskine, så er der ikke ret meget, der er nået at gro ud igen. Drengene marcherer barfodet på skarpe sten. Hvis Oleg er vant til dette, og hans ru fod ikke føler smerte, så slår de mindste børn deres hæle og bare fingre ned, indtil de bløder.
  Hele vagten består af rumvæsner, der repræsenterer de mest grusomme racer i universet, kun lederen af krisecentret, den ældre Frau Pontuss, ser med sine brutale øjne som en sadist.
  Tiger-næsehornet, der spiller rollen som opsynsmand, giver instruktioner om, hvor hvem der skal arbejde i dag, eller rettere sagt arbejde hårdt, indtil han mister bevidstheden. Oleg sænker sine knoglede skuldre og ser på den anden halvdel af gården. Der er piger, fra små til næsten voksne. De er klædt som tiggere i lasede klude af det groveste linned. Ansigterne er tørre, øjnene virker store og triste. Sækkelærreden er kort, tynd, men senede ben er synlige under den. Pigerne er også barfodede og alle uden undtagelse er barberet skaldede. Dette er tilsyneladende gjort for at ydmyge dem, endnu en gang for at vise, at de ikke er noget. Men her er det på ingen måde de kriminelle, der er samlet - de ulykkelige efterladte børn.
  Her annoncerer de, at en gruppe drenge vil gå på systuen, for at arbejde i den mest kedelige og udmattende profil. Her kunne Timur ikke holde det ud og råbte med angst:
  - Sådan vil jeg ikke arbejde! Send mig til plantagen eller haven.
  Drengene frøs, solbrændte, tynde kroppe spændte.
  Pontuss var tydeligvis glad for den nye anledning til henrettelsen:
  - I går var du stille, og jeg var bange for, at din familie ville stå uden en visuel lektion. At drengen bliver kørt fem gange gennem rækkerne.
  En spænding gik gennem børnenes rækker.
  - Det er rigtigt. - Tvingende tone sagde matronen. - Del stænger ud til alle.
  Slagene blev påført med specielle modhagestænger. De blev som regel plukket af drengene selv fra krattene, i perioder hvor der ikke var arbejde. Men selv dengang blev børn tvunget, selv om det var uden fordel for imperiet, til at grave, for eksempel, grave et hul i en halv dag og begrave det i en halv dag.
  Oleg Rybachenko så på sine børns hænder, de blev slået ned i hård hud.
  Fyrene demonterede automatisk stængerne, det forekom Oleg, at de, torturinstrumenterne, brændte deres fingre, og deres ben blev tunge. Han ville ikke slå sin ven, men han havde ikke modet til at protestere. Han så næsten ingenting og slog sin storetå smerteligt på en liggende brosten. Mærkeligt nok, men smertefølelsen hjalp med at samle sig, og tågen for mine øjne lettede. Trinnet blev fastere, selvom fingeren blev blå.
  De blev bygget i en halvcirkel i en lang række. Timur blev bundet med pinde ved sine hænder, og hans skuldre var snoet for at gøre det mere bekvemt at slå den fornærmede dreng. Fyrene skeler og prøver at kigge væk. Efter ordre fra Frau Pontuss sprøjtede de saltlage og dryssede blåt salt på hans magre, men senede ryg. At dømme efter den måde, hvorpå drengen grimaserede, begyndte han at brænde.
  Værtinden slog med læberne.
  - Nu får I alle en lektion. Slå hårdere, den, der snyder, vil være dømt til repressalier.
  Assistenten i dette tilfælde, næsehornsrotten blottede sine hugtænder:
  Vi tager os af dem lige nu! Monsteret mumlede.
  Drengen blev flyttet mellem rækkerne. Drengene løftede langsomt stængerne og de første slag faldt på Timurs ryg. At dømme efter arrene på ryggen og siderne, blev drengen straffet mere end én gang, så han sukkede bare og trak vejret tungt, ligesom alle de drenge, der forsøgte at holde skrigene tilbage.
  - Slå hårdere! råbte Pontus. - Lad ham råbe.
  De første slag blev givet af de mindste drenge, som simpelthen ikke havde kræfter til at forårsage alvorlige smerter. Men så begyndte de ældre fyre at slå mig. Barnets ryg var skåret med røde striber, blod dryppede. Smerten, forstærket af blåt salt, fik Timur til at skrige, han faldt endda, et bræt blev slået ind med søm under og prikkede ham i brystet.
  - Intet behov! - Drengen råbte. - Jeg vil arbejde, hvor end du siger.
  - Selvfølgelig vil du det! - svarede Pontus. - Men først en smæk.
  Gårsdagens kammerater var for begejstrede og slog deres gårsdagens bror. Både mennesker og rumvæsener tæskede med samme vildskab. Drengen skreg, hans bare fødder efterlod blodige fodspor. Rotte-næsehornet snerrede og slog ungen med en kølle på hans bare, solbrune ben. Han ville gøre drengen mere smertefuld. Slaget faldt på de senede ankler, og det næste på hælene. Timur hvinede og sank. Derefter kastede torturisten en tyk nål ind i balden og hældte væsken i.
  - Højre! sagde Pontus. - Nu vil han hellere dø end besvime. Ingen slipper for straf.
  Oleg Rybachenko stod næsten til allersidst i rækken, og det forekom ham, at det var piskens slag, der faldt på ham. Timur blev svigtet, drengen selv rykkede kun, råbte og græd. Hans runde ansigt blev blodrødt af smerte, en grimase af lidelse snoede det.
  Da han så Oleg, hviskede han med blege læber:
  - Hav barmhjertighed!
  Drengen tøvede: han frøs.
  Næsehornsrotten råbte:
  - Nå, hvad venter du på! Bugt!
  Oleg Rybachenko svarede:
  - Nej jeg kan ikke! Han er min ven!
  Næsehornsrotten grinte:
  Vil du have det samme for dig?
  Oleg rystede over det hele og blev bleg:
  - Nej men!
  Pontus afbrød ham:
  - Nok! Drengen underskrev sin egen dom. Hvad er du værd mordovorot. Hæld det godt op og hæng det på en stativ, så andre beundrer det.
  Oleg blev skubbet ud af handling, trukket til bukkene. Drengen forsøgte at gøre modstand, men næsehornstigrene behandlede ham som en killing. Hænderne vred sig smerteligt, knoglerne knuste. De satte det på brædderne, drengen mærkede ruheden af spidsen af udstående negle på kinden og maven. De gennemborede i muskulaturen, brystet, hagen, forsiden af lårene, knæene. Hans kind var kløet til blods.
  - Åh, lad være! - Spurgte Oleg.
  - Nødvendigt! - Sagde rotte-næsehornet, så alle kunne være et eksempel.
  Drengen mærkede, at der blev hældt saltlage på ryggen, og derefter blev der hældt salt. Det svier som sennepsplaster. Oleg grimaserede, hans hårdhændede fødder var udtværet (sidste gang han var i det mærkelige minde, der dukkede op i dette syn - han tog sandaler på for omkring seks år siden), de begyndte næsten med det samme at klø vildt. Rotte-næsehornet kastede en nål ind i balden, den prikkede groft og smertefuldt, den brændende væske gik ind.
  - Nu bliver du meget rædselsslagen, og du mister ikke bevidstheden. - Monsteret kvækkede, blottede sit ansigt, han ville have stammet og producenten af en gyserfilm!
  - For hvad? stønnede det uskyldigt fængslede barn. - For Kristi skyld, vis barmhjertighed.
  Næsehornsrotten, der sprøjtede giftigt spyt, svarede:
  - Jeg tror ikke på de her eventyr om den gode Jesus! Generelt, hvis der er en Gud, så er han ond og grusom. Og jo mere ondskab og lidelse du påfører din næste, jo mere magt og lyksalighed vil du modtage i den næste verden.
  - Absurd! - sagde han og blev bleg af rædsel, og pludselig er Gud virkelig sådan en dreng.
  - Du vil se! - Afkom af den kosmiske Tartarus fnisede. - Men håb ikke, i dag dør du ikke.
  Pontuss kommanderede i en gøende tone:
  - Kom igang! Lad ham huske piskens kys for evigt!
  Det fangede pionervidunderbarn rystede, da han hørte en gennemtrængende fløjt, og derefter et kraftigt hjernerystelseslag, hvorfra huden på hans ryg sprængtes. Næsehornsrotterne slog hårdt, men holdt samtidig kræfterne tilbage for ikke at slå ihjel. Et skrig slap ud af drengens hals, han rystede, en tåre kom ud. Drengen bed sig i læben, indtil den blødte, og holdt sig tilbage. Et øjeblik senere fulgte endnu et slag, som rystede hele kroppen. Oleg Rybachenko tog en dyb indånding, smerten, intensiveret af salt og saltlage, var uudholdelig.
  Pontuss råbte:
  - Fortsæt!
  Igen fløjter og blæser! Skærer igennem til knoglen. Drengen blev brændt ind til det indre. Det så ud til at slå af i maven. Trods hans bedste anstrengelser sivede en del af skriget ud fra hans stramme læber.
  - Mor!
  Igen blæser! På ryggen, mellem de skarpe skulderblade, og til sidst på de bare hæle. Drengen skriger, han har ikke længere kræfter til at holde sig tilbage. Skriget bryder ud som en vulkan fra halsen og hvad der ser ud til at være næsen. Pontuss er tilfreds:
  "Nu kan jeg se, at du slår ham til bunds. Slå ham godt, men dræb ham ikke!
  For hvert slag bliver smerten værre. Tårer blandes med blod og falder på sengen. De blodige striber på ryggen slutter sig sammen, smelter sammen til et karmosinrødt rod, drengens tynde hvide knogler begynder at blive blottet. Oleg Rybachenko er ved at blive kvalt, han har ikke luft nok, ledningen har gravet sig ind i hans bøjede ankler. Bare hæle summer af rystende, ru, hård hud bevæger sig ikke med det samme, men der kommer stadig bloddråber ud. Slagene intensiveres, det ser ud til, at lynet passerer gennem nerveenderne til selve højdedraget. Andre drenge er tavse, samvittigheden tillader ikke at godkende, frygt for repressalier tillader ikke at fordømme. Det kan ses, hvordan drengenes hoveder sank, men deres øjne følger henrettelsen. Nysgerrig og nervepirrende er de fleste allerede blevet pisket på en lignende eller mere sofistikeret måde. Du tænker, hvis bare det ikke var for mig, og nogle gange er der ondskab i dine tanker: han skriger, men selvfølgelig kunne han holde det ud, ikke sådan en svækkelse som Oleg.
  Slået er allerede på de bare knogler, ryggen, siderne, lårene er et solidt sår. Hvis ikke for indsprøjtningen af stimulansen, ville drengen være blevet skruet ihjel - han døde af et smertefuldt chok. Og så kastede han sig ud i noget værre end Dantes Helvede. Det er, når hvert molekyle, hver celle, hver vene er mættet med mareridtsagtig smerte.
  Pioneren Oleg Rybachenko forsøgte desperat at distrahere sig selv fra smerten. Da han huskede sine forældre, den lykkelige æra af fjern barndom, syntes han at skubbe af med fødderne, fra lidelsens rødglødende boblende lava, men hun sugede ham igen ind og dækkede ham med hovedet. Så de sejlede på torturens hav, drømmen om døden som en befrier fra pine. Jeg huskede ordene i Johannes' åbenbaring. - Og de vil gerne dø, men det kan de ikke. Sådan venter skæbnen syndere, der torturerer børn. Herren vil belønne dem hundrede gange, og den vigtigste straf, som Jesus siger i Matthæusevangeliet, vil være evig. Og nogle vil gå ind i evigt liv, andre i evig pine. Dette er på en eller anden måde trøstende, vækker had til fjender, ønsket om at overleve og vinde. Drengen formår at råbe:
  - Det skal du betale for, for hver fældet tåre af et barn skal du svare på Guds doms dag.
  - Hold kæft tæve! - Rhinoceros rotte brøler.
  - Man kan ikke kvæle sandheden. Pioneren sukkede.
  - Få mere!
  De slog ham igen, investerede alt raseri, brækkede knogler, men smerten har allerede nået en sådan tærskel, at den simpelthen ikke kan blive stærkere. Dette er jern, som kan opvarmes til en bestemt temperatur, og så spredes det.
  Pontuss forstår dette, den gamle kvinde (eller rettere, hun ser ikke mere end fyrre år gammel ud, men faktisk overskredet et par århundreder), har en masse erfaring som bødler:
  - Nå, det er nok! Og så vil den dø! Lad os helbrede en lille fange og torturere ham ved hjælp af en computer. Jeg har lige et program "tortur af olympierne."
  Rhinoceros-rotten, der bevidst gaber, siger:
  - Hvor er det nu? Til sygehuset?
  - Nej på stativet! - Matronen afbrød uden appel. Lad det hænge som en advarsel til andre. Injicer kun injektioner for at støtte hjertet. Og lad dem køre Timur gennem rækkerne igen, og lad ham få resten af slagene fra dig. Engang et skue at avle. Skal arbejde!
  Udlændingen med en pisk bøjede hovedet og bevægede sine lodne ører:
  - Lyt til værtinden. Nå, kør den igen.
  Nye slag faldt over Timur. Denne gang var der ingen, der turde protestere. Der var ikke den mindste lyst til at falde i bødlernes hænder. Timur skriger nu og da falder. Han bliver samlet op og slået igen. Den anden række af strejker er allerede ved at være slut. Kun få drenge var tilbage. En af dem er den ældste, seksten år gammel, et skæg bryder allerede igennem og et overskæg er synligt. Han tøver tydeligvis, slår, men gør det let, rører næsten ikke.
  Frau Pontuss er rasende:
  - Hæng denne dovne unge mand på en stativ og bind en sten til hans fødder. Lad ham lide.
  Drengen bliver grebet, han anstrenger sine aflastningsmuskler, frugten af hårdt arbejde, og råber:
  - Jamen, hvad ser du på, fyre slår dem!
  Drengene gyser, en rumlen fejer gennem rækkerne, men mangler viljen til at skynde sig mod deres plageånder.
  Den unge mand bliver slæbt, hver næsehornsrotte er mindst syv gange tungere end ham. Det er meningsløst at kæmpe tilbage. Men så sker der begivenheder på niveau med dem, der ændrer imperiets skæbne. To skud lød, og næsehornsrotterne falder, ryggen på monstrene er skåret, dybe kratere gaber. Den unge mand frigjorde sig og faldt, men sprang straks op med et råb:
  - Se, der er Guds retfærdighed.
  Da hun fremstod som en engel fra mørket, svarede den guldhårede pige, der lignede sin svigersøster Margarita:
  - Snarere menneskeligt. Vid, at en aftale med Djævelen ikke garanterer himlen på jorden og et varmt sted i helvede. At læne sig op ad Satan er som at sidde i den elektriske stol!
  Den anden til denne brændende Aurora højlydt:
  - Det, der foregår her, er et plot til en gyserfilm. Gør dette med børn. Få drengen væk fra stativet.
  Oleg Rybachenko rystede på hovedet og... vågnede. Hun lagde sig ikke ned under synet, men stod simpelthen stille...
  Og der er gået en del tid. Det gjorde nazisterne stadig
  Madtilberedninger. Men denne frygtelige dope, der opstod ved indånding af røg fra et mærkeligt mos fra SS-læger, virkede på ingen måde kort.
  Oleg Rybachenko tænkte straks, hvorfor disse Krauts ikke havde nogen effekt. Er de uden filtermasker? Og hvorfor sådan et mareridt i denne hallucination. Hvad laver de med det?
  Men nazisterne selv opførte sig ganske naturligt, blev endda på en eller anden måde mere venlige og antydede, at de, siger de, kunne spise sammen med os.
  Faktisk trak de et par kraftige lår af en ko stjålet fra lokale beboere. Så slæbte en nazist en heftig kedel, og den anden fascist gik sammen med Oleg efter vand. Igen virkede det underligt for den nysgerrige pioner, to læderspande og i værste fald almindeligt metal eller træ. Desuden slæbte en SS-mand, som heller ikke var helt typisk.
  Pioneren var ikke helt sikker på sine fødder, slagene på denne henrettelse var for virkelige i følelsen, og efterkommeren af Lomonosov gættede på, at noget mere end en simpel eller endda ikke en simpel hallucination lå bag dette.
  Vand strømmede hundrede skridt fra lejren, en sølvskinnende, funklende krystalstråle under to sten, der hængte ud over balkonen. Oleg Rybachenko lænede sig grådigt mod hende. Drengen følte netop nu, at alt indeni var bagt til sten, eller rettere sagt til kul. Klyngede sig grådigt til den behagelige kølighed og ... fik den i øret.
  En af SS-mændene, der gemte sig bag en klippevæg, klikkede noget på panelet på en kompleks enhed og fnisede som en rotte.
  Slaget blev påført af fascisten uden ondskab, men med en sådan kraft, at Oleg blev kastet på stenene, holdt han op med at høre med venstre øre, og denne side af hovedet var virkelig følelsesløs.
  Bøllelægen i morgenkåbe og gylden kæde brød ud i latter og knurrede:
  - Boksning! Boksning!
  . KAPITEL #4
  Pionerdrengen sprang op og skyndte sig mod den unge SS-mand. Sigte under åndedrættet bedragerisk med højre hånd, og med venstre snedigt gemmer sig bagved. Han deltog i et par boksetimer, men hans hukommelse er absolut. For eksempel et falsk slag og en skarp halv uppercut og halv side venstre hånd. Så er krop, lår, mavemuskler og endda benforlængelse inkluderet i slaget. Og - vigtigst af alt - normalt forventer boksere, der kæmper højrehåndet, ikke at ramme med en investering fra venstre hånd. Overraskelsesfaktoren virkede, Oleg Rybachenko gjorde det! En ung og veltrænet SS-mand vidste ikke, at Oleg i hvert fald ikke var venstrehåndet, men han kunne kaste en "pistol" til venstre. Og fangede en krog i kæben. Og den seje - SS-soldaten stod kun på benene, fordi han styrtede tilbage ind i en ren stenblok ... Og vægten af en halvt udsultet dreng var ikke nok til at dumpe en udvalgt soldat i SS, det gør de ikke tag svækkelser!
  Hvis Oleg Rybachenko havde været en mere erfaren kæmper i denne bevægelse, ville han sandsynligvis have gået efter en række afsluttende træk. Men færdigheden er ikke ros, og fysiske egenskaber også.
  Men han klarede det ganske godt, især i betragtning af at slaget ikke blev øvet på træning, og Oleg Rybachenko selv var trods sine store naturlige evner sej til boksning.
  Nu fortrød han endda, at han ikke havde meldt sig til afsnittet, hvor træneren Faranenko sagde - du vil vokse op til at blive en stor fyr, men med en hurtig og let reaktion. Snart vil USSR deltage i de olympiske lege - og du kunne godt kæmpe for en medalje!
  Hvad siger du? Oleg Rybachenko svarede dette som følger:
  "Jeg vil hellere spare mit hoved til mere nyttige ting for landet end at rense hinandens nikkel!" Hvis du for eksempel laver en traktor, der kører på savsmuld, eller endda på almindeligt affald, så meget mere
  Fædrelandet vil gavne!
  Men nu modtog drengen selv kapital.
  Så Oleg Rybachenko var aldrig blevet slået før i sit liv. En voksen SS-mand knuste hurtigt den organiserede modstand fra en ti-årig dreng, omend høj af sin alder (som han dog viste og slog med succes et par gange) og tæskede dygtigt sine næver - rejste den faldne og slog igen. Da Oleg Rybachenko holdt op med at gøre modstand (Det vil sige, han mistede næsten bevidstheden, det vil sige, der er stadig tanker i dit hoved, du er ikke i sort, men din krop adlyder ikke længere. De, der for alvor kæmpede i ringen, ved sikkert, hvad det er kan lide at være i grog.). Fascisten tillod ham at falde, og mærkeligt nok ramte han aldrig den faldne. Lægen råbte dog noget til ham på et anagramsprog. Han tog en spand og hældte vand på sit forslåede ansigt.
  Følelsen af en druknende killing, og vandet fra isen, der lige er smeltet, er så koldt - bare vinterbadning!
  Oleg rystede på sig selv, rejste sig og spyttede på sin støvle med blod fra venstre kind, der var sprængt indefra. SS-manden slog ham ikke længere - han sukkede pludselig over, at uhyret, i betragtning af hvilke tropper, tjener overraskende, næsten sympatisk, og han begyndte selv at trække vand i spande lavet med krokodilleskind (også tilsyneladende ikke så sløset) ...
  Rybachenko Jr. bemærkede denne omstændighed som god og dårlig på samme tid. Den gode nyhed er, at de ikke bliver dræbt, i det mindste før eksperimentet er bragt til sin logiske afslutning. Sandt nok kan målstregen være meget snæversynet og muligvis en lindring af lidelse! Det dårlige er, at de vil være hårdt bevogtet, og for at undslippe, bør man faktisk bruge genial opfindsomhed!
  Snart blev Oleg Rybachenko overbevist om, at det at være marsvin betyder at have visse fordele i forhold til andre krigsfanger.
  Det viste sig, at fanger og fanger også ville blive fodret varme. Respekteret betyder det, at SS-vagterne for længst havde spist noget fra dåser og blot lå på en slags sengetøj, råbte eller sov. Nå, varulve strejfede rundt - enten på jagt eller med en patrulje eller begge dele . Oleg var dog ikke tilfreds. Han lå på de forskudte bare ben af Aurora og en anden ung pige (for ikke at falde på den fugtige, stadig kolde jord?) og hvæsede - Margarita tørrede hans ansigt med kanten af sømandens frakke, gennemvædet i smeltevand, taget fra Oleg Rybachenko , og siger bifaldende:
  Du er nu en rigtig mand. Tabt på næver, vundet på fjolser!
  Aurora foreslog:
  - Ja, jeg laver ham en ansigtsmassage, snittet heler hurtigere.
  Oleg Rybachenko smilede med magt. Meget unaturligt. Han blev syg, så han dansede djævle med plasmaskøjter på hovene. Og på samme tid... følte han sig mere munter nu? Jeg var lidt bange for at fortsætte: nu vil de lægge den ud på sten og slå den med piske fra hjertet, eller måske vil de prøve det med et glimt. Men nazisterne kiggede ikke engang her og talte om noget på deres fugledialekt og smagte på skift fra kedlen.
  Margarita hviskede i hendes øre:
  - Selvfølgelig godt gået ... Men vær klogere! Når stærk virker svag og omvendt!
  Oleg Rybachenko brokkede sig:
  - Det nytter desværre ikke noget at lade som om, at man er svag, for det er det!
  Nå, de slog hårdt på hornene ... Ud over den afskårne kind var de stadig vaklende, dog ikke meget, rygraden er stærk - to tænder. Ribbenene gjorde ondt, og øret gjorde ondt.
  Men henrettelsen under et fantastisk syn forårsagede meget mere lidelse.
  - Nok, okay, - Oleg Rybachenko skubbede Auroras lange fingre væk med sine nylænkede hænder, satte sig med sømandsdragtens kant. Rystede. - Nej, det er koldt. Og spis jagt...
  Hvordan bevidsthed trods alt afhænger af væren - du bliver ubevidst marxist. Hvis bare du overlever!
  Fængselsvælling blev puttet i aluminiumsskåle - de blev transporteret i en af pansertransporterne. Men der var ingen skeer. Tilsyneladende troede man, at slaver alligevel ville spise tyk grød. Eller de besluttede sig for at lave sjov, for disse skeer mangler ikke så meget. Nå... det er bedre!
  Du bliver en rigtig vild - drengen brød ud i latter og lukkede straks munden for ikke at få den.
  Grøden viste sig at være boghvedegrød blandet med perlebyg - tyk, næsten usaltet og selvfølgelig uden kød eller noget lignende, jamen, måske tilsatte de lidt fisk for lugten. En elementær, næsten tom blanding af to korn (og de selv sprænger af røget kød, at dømme efter lugten). Men pionerdrengens mave havde for længst nået sin grænse: så sulten aftog lidt, kun vendte tilbage ved synet af grød, men med tredobbelt styrke.
  Ganske vist var det dårligt at spise - et par gange faldt den varme blanding indefra ned på den sårede kind, og tårerne væltede op i øjnene af smerte - men hvad er det?! Ja, og "armbånd" forstyrrede, Oleg Rybachenko rykkede i hænderne, kastede vredt gnister fra øjnene omkring ham ... og på et tidspunkt indså han, at hans højre hånd var kravlet ind i ringen fra et af disse ryk til midten!
  Utroligt - gennemborede SS'eren virkelig så primitivt. Det ville også slippe af med de ulve, der blev trænet af straffere!
  Oleg Rybachenko frøs. Straks tvang han sig selv til at tygge og gemte sig bag en skål. Og med højre hånd vred han, indtil det hærdede stål skar sig helt ulidelig ind i huden.
  I SS ser det ud til, at ikke alle er så seje!
  Og han indså, at han måske kunne trække hånden ud. En ring designet til en større hånd - en mands eller en lokal ungdom, måske endda en ældre dreng, der arbejdede meget. Men for de svedige hænder på en dreng, Oleg Rybachenko, før teenageren, viste fælden sig at være bred.
  Drengen hviskede:
  - Venter på sejr! Venter på sejr! Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Bedstefædre vandt Fritz! Vi vil også fylde dem op som en leg!
  Aurora, der kærligt kiggede på Oleg Rybachenko, skubbede med en jævn bevægelse hans hånd tilbage (blod kom ud fra et bredt snit og slid på hans hånd). Den anden nabo i det øjeblik flyttede sig og dækkede over, hvad der skete. Oleg så den ildsjæle i øjnene, hun blinkede. Og hun begyndte også at bore med smaragdlasere på skarp afstand, som en kobra - uadskilleligt. Så rystede hun på hovedet og pegede diskret på varulvene. Derefter, uden at ophøre, at spise - at gribe direkte med skarlagenrøde svampe fra en kop stående på et hævet knæ, sænkede hendes hænder og begyndte at tegne snoede linjer, der blev til bølger på den våde jord.
  Oleg Rybachenko forstod ikke noget, men en sejrrig sang lød allerede i hans hoved;
  Ung, sød, ren;
  Røde sovjetiske land!
  Solen står op strålende
  Givet med dit hjerte!
  
  Vores søer er klare
  Flodens stormfulde krystal!
  Drenge løber rundt med en bold
  Løb op ad bakken sammen!
  
  Brystet er sprængfyldt med luft,
  Forår i hvert græsstrå!
  Jeg vender mig til Herren
  Lad os blive blæst væk af ondskab, problemer!
  
  Tiden er kommet hård
  Fascismen har invaderet Rus'!
  Vi vil skabe en ny til kampen,
  Lad kommunismen regere!
  
  Sammen skændes tingene altid,
  Vi er som en knyttet næve!
  Kavaleriet plejede at ride
  Nå, nu en ståltank!
  
  Lenins store værk
  Vi fortsætter som vi er!
  Stalin det kloge geni
  Hvad lærte os at vinde!
  
  Og til sidst vil jeg fortælle dig
  Hvem reddede - tabte!
  Tænkte mere præcist - jeg vil udtrykke,
  Finalen kommer snart!
  Oleg Rybachenko, efter sådan sand, så det allerede ud til, at havet var knædybt! Og bjergene helt sikkert, på skulderen!
  Pigerne vågnede også op og hviskede fra øre til øre. Alle havde håb.
  Efterkommeren af Lomonosov og Stenka Razin pustede kinderne ud og gispede så - det forbandede snit gør ondt.
  Hvad hvis det lykkes dig at flygte? Oleg Rybachenko kiggede hurtigt til siden, som om hans tanker kunne (og hvem ved, hvis de kan sende ham, fejl, så vides det ikke, hvilken slags udstyr de har!) overhørte SS-eskorterne.
  Den flammende djævel med et helvedes glimt i øjnene rørte ved stålringene på pionerdrengens hænder og nikkede bifaldende: de siger, ja, du kan prøve! Dette er klart selv uden diskussion og uden videre.
  Den rævehårede kriger hviskede:
  - Selvom man overlever ... Der vil være nogen at hævne sig på!
  Men så blev Oleg Rybachenko internt til sten, som om han fryser. Og en simpel tanke frøs ham: han ville vride sine hænder. Og så ... men så bliver det nødvendigt at hjælpe resten af pigerne fri. Ellers er han ikke en pioner-fremragende elev, men hvem?!
  Jeg huskede ordene: lederen er ikke den, der selv går frem! Og hvem træder og hjælper en anden!
  Og hvem er de for dig - så smukke piger med ben knækket i blod. Noget inde i den unge leninist var indigneret - med brølet fra tusindvis af tornadoer gjorde den oprør! Det viser sig - løb så hurtigt du kan og ...
  Faktisk, hvis vi løber væk, når der ikke er nogen anden chance. Ellers er det et forræderi.
  Han mødte hans øjne igen, først med Margarita, og derefter med Aurora, som også tydeligt muntrede op, slikkede skålen af smag. Og hun, der stak næsen ud af skålen, blinkede.
  - Vi holder dig ikke! - Fire djævel tilføjet. - Hvis du går, kommer du helt sikkert for at hjælpe!
  Oleg Rybachenko nikkede og svarede:
  - Jeg sværger! Ærlig pioner vil kontakte partisanerne, og du vil blive frelst!
  Nå, det har vi besluttet! Det, der fulgte, var meget mere prosaisk. Det var allerede godt, at det ikke var Oleg, der fik vasket skålene - tilsyneladende frygtede de enten at kæde ham af igen eller besluttede at lade pigerne arbejde hårdt. En bagatel, men i denne stilling er det behageligt. Det dårlige er, at jeg igen måtte gå, og da disse fascister falder til ro. Kan ikke finde noget mere eller mindre bæredygtigt.
  Det er lidt køligt, og selvom vinden har lagt sig, trak skyerne op på hesteryg, og en kold regn begyndte at sprede sig fra dem. SS-mændene ser ud til at være endda tilfredse nu, selvom de og deres varulveulve bar en våd stank.
  Jeg skulle gå meget. Sådan en verden her er et særligt mikroklima på Krim. Normalt ikke regnfuldt, men i dette tilfælde med vindstød.
  Pigerne havde allerede sovet godt, og kulden gav dem liv.
  Men af en eller anden grund ville Oleg Rybachenko sove, hans øjne klæbede forræderisk sammen.
  Ja, sådan en vægt, som om et hundrede tons slagtekrop trykker på dig og ikke trækker vejret dybt.
  Åh, jeg bliver syg, tænkte Oleg Rybachenko og omarrangerede kraftigt sine ben, som igen begyndte at stivne. "Jeg bliver helt sikkert syg nu, men hvad så?" Nazisterne vil bestemt ikke bruge aspirin eller injicere penicillin, og de vil sikkert fortryde selv honning. Eller er det stadig ikke? Gemt til eksperimentering? Hvor er vi stakkels på vej hen nu?!
  Igen forsvandt virkeligheden med regn og lidelse, og han faldt i søvn på farten. Hvilket nok kun er gavnligt i denne stilling;
  Rum på en måde - en kamp;
  Pionererne Dmitry og Oleg Rybachenko, som fremragende studerende og fremragende atleter, modtog retten til at repræsentere deres land i USSR ved venskabelige boksekonkurrencer organiseret mellem børnesportsklubber i USSR og Tyskland. Begge lande betragtes stadig som allierede, og rygterne om en forestående krig er aftaget. De tyske tropper har nemlig trukket sig tilbage fra grænsen, og Wehrmacht gennemfører en sejrrig offensiv i Afrika og har allerede erobret Egypten og er netop blevet fortalt om erobringen af Gibraltar. Forbindelser, som Stalin personligt lykønskede Führeren med!
  Vrangforestillinger ingen ord, men hvad der ikke sker i universet. Oleg fanger sig selv i at tænke det - igen inspireret af den kunstige påvirkning af nogle stråler eller noget andet. Men alt er så virkeligt, at der ikke er nogen styrke til at modstå denne vildfarelse.
  Så du kan roligt flyve til et næsten venligt land. I den tyske presse siges der kun gode ting om Sovjetunionen, og kommunismen er endda placeret blandt nationalsocialismens broderlige ideologi. Desuden dukkede en bevægelse, der ligner Stakhanovs ...
  Dmitry og Oleg Rybachenko er boksere fra den yngste aldersgruppe, de er kun elleve år gamle, den nedre grænse for præstationer i konkurrencer. Men drengene er ret store i forhold til deres alder, og selv æraen er ikke så hurtig acceleration som i slutningen af det enogtyvende århundrede.
  Oleg er dog mindre, tyndere, fra en lettere vægtkategori, men meget hurtig. Dmitry er større, bredere i knogler, han kan få udseendet af en drengehelt på mindst fjorten.
  Drenge adskiller sig i hårfarve. Olezhek er lys, som en naturlig blond, som en snebold. Dmitry med brunt hår, brunt hår. Oleg er et par måneder yngre, og med sit runde ansigt ligner han stadig et barn, og Dmitry er simpelthen smuk, værdig til en propagandaplakat. Piger stirrer allerede på ham og tror ikke på, at det bare er sådan et stort barn.
  Imidlertid er Oleg Rybachenko meget mere lærd end Dmitry, selvom begge drenge er meget smarte og studerer for de samme femmere. I et sovjetisk land skal gode atleter være fremragende studerende.
  Resten af fyrene er ældre, men op til atten år gamle, selvom et par helte er godt to meter høje og vejer en centner ...
  Boksere, de bedste unge kadrer i landet ... Og mestrene i Tyskland og de lande, der er underlagt det, vil kæmpe med dem ... Blandt børn, selvfølgelig, eller juniorer.
  De flyver non-stop med det største passagerskib i Det Tredje Rige på ruten Moskva-Berlin.
  Boksere sidder hver for sig, men der er også brydere, vægtløftere, fodboldspillere, svømmere. Alle juniorer og fremragende præstationer. Stalin beordrede, at vores nye generation, født under det sovjetiske regime, skulle vise alt det bedste og ikke tabe ansigt. Og selvfølgelig er alle ivrige efter at kæmpe ...
  Dmitry spurgte Oleg:
  - Har du lavet en taktisk plan for kampen?
  Pionerdrengen svarede:
  - Jeg har et dusin planer for hver modstander... Men du skal først se på ham, og først derefter træffe en beslutning... For hver enkelt tilgang er det den mindste bevægelse og detaljer, inklusive fjendens fysiologiske struktur, der udelukkende dikterer individuelle taktik.
  Dimitri fnyste foragtende:
  - Men jeg har det meget nemmere! Uden taktik skynder jeg mig mod fjenden, slår hårdere og oftere og bryder.
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Der er få så store og fysisk udviklede fyre som dig på din alder. Derfor passerer trykkets taktik. Du kan bare vælte. Men her er jeg af næsten normal højde, ja, måske lidt over gennemsnittet, og for at blive mester i USSR, sådan et stort land, er et pres ikke nok. Når alt kommer til alt, kan du ikke tage fjenden med rå magt, fordi han også træner, fører en sund livsstil, spiser rigtigt, studerer taktik. Og så skal det spilles om som i et spil skak. Nogle gange endda noget, der ofrer sig for måttens skyld.
  Dmitri protesterede hårdt:
  - Og mine modstandere træner, og i finalen var drengen endnu større og tungere end mig. Meget afhænger af, hvordan du træner. Nogle mennesker tror, at det er muligt at blive en olympisk mester på to uger og arbejde til det punkt, hvor man bliver udmattet... Dette er en vrangforestilling. Det vigtigste ved sportstræning er jo ikke så meget at give en superbelastning, men at producere en superrestitution. Men der er de rigtige individuelle udvalgte sæt af øvelser, og det vigtigste er den efterfølgende restitution og opnåelse af styrke ... Derefter kæmper du i et åndedrag og smider hundredvis af slag i tre omgange, eller rettere, faktisk , meget mindre.
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  Nå, det er bestemt også rigtigt! Især hemmeligheden bag korrekt vejrtrækning og injektioner i vækstpunkterne i barnets krop ... Der er nogle Know-Hows fra vores guru her. Men jeg forstår ikke, hvorfor han ikke deler dem med andre trænere?
  Dmitry hviskede:
  - Han fortalte mig i fortrolighed, at vi er med dig ... Ikke kun boksere, men først og fremmest soldater. Vi skal stadig gøre noget særligt... Meget vigtigt, endnu vigtigere end OL-guld!
  Oleg bøjede sit lyse hoved og sagde:
  - Noget vigtigere .... Måske fortalte han mig det også ... At menneskehedens skæbne kan afhænge af to sovjetiske pionerdrenges gerninger. Ligesom et eventyr.
  Dmitry bemærkede filosofisk:
  - Og hvor kommer eventyr fra, hvis ikke fra livet. Måske vil dette virkelig være tilfældet! Selvom vi ikke er grimme ællinger, men ... Det er stadig for tidligt at kalde os Eagles.
  Oleg Rybachenko ændrede jævnt samtaleemnet:
  - Tror du, at truslen om en tysk invasion endelig er forbi?
  Dimitri trak forvirret på sine brede skuldre.
  - Her er man efter min mening mere ekspert. På egen hånd tænker jeg, at man ikke umiddelbart kan slå med alle sine arme og ben, så er det igen umuligt at angribe i alle retninger. Sandt nok, hvis du bevæger dig i et hop ...
  Oleg Rybachenko grinede:
  - Det lyder ret logisk ... Men vi ved ikke, hvad Hitler specifikt havde i tankerne, men spændingen aftog virkelig, og tyske fly holdt op med at krænke vores luftrum, og larvernes klirren høres ikke i udlandet, det er en kendsgerning. Ja, og Führeren, nogle af arbejderne vendte tilbage til maskinerne. Det vil sige, at det tredje rige gemte sine hugtænder... Men vi må ikke slappe af.
  Dmitry tog en bagt sandwich med fisk og speciel fedtfri ost frem fra sin taske og rakte den til Oleg. Så tog han dobbelt så meget ud for sig selv. Tilbydes:
  - Spis ... Du kan ikke holde lange pauser i mad- og proteinindtag. Når koncentrationen af aminosyrer i kroppen falder, mister musklerne styrke.
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - For bodybuildere, der arbejder meget, er det ganske rigtigt, men for boksere ... Vi har jo ikke noget kød, kroppen maler, og endnu mere øger det kampeffektiviteten!
  Dmitry, der havde bidt en sandwich af og tilføjet en tomat til den, var enig:
  - Ikke alt, men ... jeg spiser eller drikker selv æggehvider om natten, så koncentrationen af aminosyrer ikke falder. Og bedst af alt, ikke kyllingeæg, men vagtler eller strudseæg, ja, sidstnævnte er virkelig sjældne ... Selvom det i Centralasien ser ud til, at strudse allerede er begyndt at yngle ...
  Oleg jokede ganske seriøst (i tone):
  - Et meget værdifuldt protein i forbenene på en frø. Jeg anbefaler at prøve!
  Dimitri fnisede som en dreng:
  - Ja, men endnu mere i østers med rød indisk peber!
  Oleg tog dog forsigtigt en bid af sandwichen og begyndte at absorbere et stykke. Fisken var rød, velsmagende, gennemblødt i ketchup med knust hvidløg. Det var muligt at tilføje lidt styrke ... Som for eksempel Peter Plys ...
  - Peter Plys lever godt i verden! Han har kone og børn, han er en burre!
  Oleg foreslog pludselig:
  - Kan vi synge?
  Dmitry bemærkede uden megen entusiasme:
  - Er det ikke for tidligt at synge?
  Oleg Rybachenko smilede:
  - Lige rigtigt, især da vi fløj over grænsen til USSR!
  Dmitry spurgte sin partner:
  - Saks eller papir?
  Oleg vinkede det af.
  "Måske er det bedre at undvære barnlige vittigheder. Vi er fredelige mennesker, men vores pansrede tog formåede at accelerere til lysets hastighed...
  Dimitri afbrød:
  - Nej! Den slags børnehavesange har vi ikke brug for. Kom nu, noget lidt mere... patriotisk!
  Oleg pustede sine fulde lunger ud og begyndte at synge og komponerede, mens han gik. Danka sang til gengæld rigtig godt med. Eller rettere, hans stemme var som en marskals trompet, og måske endda Jerikos;
  Pioneer er et stolt ord
  Uafgjort Stalin Rodnoy uafgjort.
  Der er ikke andet end festen derhjemme,
  For mig er det kommunistiske ideal!
  
  Jeg svor at tjene Fædrelandet for evigt
  Så fædrelandet blomstrer storslået,
  For at gøre det bedre for alle i livet,
  Så flugten bliver mere brat end en ørn!
  
  Tordet - krigen er kommet,
  Så, dristigt, tager drengene på camping!
  Wehrmacht satte en stinkende tryne,
  Så vi sender det til bekostning!
  
  De gav ikke rifler til fyrene,
  Der var et svar du år - er små!
  Alligevel flygtede de til soldaterne,
  Fordi der er så brug for bajonetter!
  
  I nærheden af Moskva kæmpede vi på snedriver,
  De skyndte sig barfodet gennem frosten ...
  Smukke pionerer løber i klæder -
  Ingen granat, så slå med næven!
  
  Hvor grusomme er fascistiske katte -
  Hvor meget kan du drikke deres blod,
  Men nazisterne vil komme til gengældelse,
  Gribbene bliver til spil!
  
  Til frokost, en beskeden ration - sult,
  Soldater fik forfrysninger på fødderne...
  Jeg er dybest set kun et barn
  Men fædrene er stolte af bedriften!
  
  Tanken suser, "Tigeren" har skubbet mundingen,
  Men den unge kæmper klemte granaten!
  Og den fascistiske bastard stødte på en mine:
  Her er hans varme fakkel omfavnet!
  
  Selv den lille bliver en kæmpe
  Hvis du tog mod til dig!
  Pionerer som led er forenet,
  Sjæl stærkere: titanium - metal!
  
  Wehrmacht bestod ikke, de fik den i panden,
  Stålkister kvalt!
  Der er sådanne drenge i Rusland,
  Generationer af efterkommere er stolte!
  
  Kampen igen, denne gang, på Volga,
  Pioneer - terminatoren er blevet!
  Fascister har fulde lighuse
  Og dødens vold er brudt på kysten!
  
  Hvor mange af vores døde - der tælles ikke,
  Hvor mange vil dø igen - ingen tårer ...
  Men sådanne kæmpere tror på værket;
  Genopstand, hvem der er Kristus værdig!
  
  De blev Komsomol-medlemmer i Berlin,
  Der aflagde han en troskabsed!
  Halvdelen af Europa med Unionen barfodet,
  Vores unge hold trådte af!
  
  Og nu vil vi bygge en ny verden,
  Alle vil blive en skaber-demiurge....
  Synk ned i lidelsens afgrund - krig,
  Vi vil ikke vide, hvad frygt betyder!
  
  Venlighed i universet begynder at herske
  Og så vil smerten forsvinde, tro mig ...
  Hos os er det bedste af alt geni, Stalin,
  Besejrede Hitlers helvede udyr!
  
  Vi kæmpede bravt for dette.
  For evigt beæret...
  Og forstå, at festen er vigtig -
  Universet vil føre til en drøm!
  Budskabsflyet sang denne sang i kor. Det lød så højtideligt, at man kunne bryde ud i gråd ...
  . KAPITEL #5
  Synet forsvandt, og drengeforfatteren og geniet befandt sig igen i virkeligheden af en omvandrende spalte.
  Fra umuligheden af en triviel samtale med nogen (efter visionen blev sproget fuldstændig følelsesløst!) Oleg Rybachenko var desuden rasende. Og på en eller anden måde forstod jeg ikke engang umiddelbart, at de nærmede sig skoven. Det endte - gennemblødt, og under fødderne var der en veltrampet vej, omend gennemblødt, men klar, skåret hist og her af spor af vogne, biler, larver af lette kampvogne, motorcykler og endda hestehove.
  Det kolde mudder, der lignede grim sæbe, viste sig at være lige så glat, Oleg Rybachenko holdt mirakuløst balancen flere gange, og i kolonnen faldt to eller tre piger og rejste sig hurtigt.
  Margarita selv, ret udmattet, opmuntrede sin bror i våben:
  - Det er ved at blive mørkt, de lader dig snart hvile!
  Halvanden time efter, at regnen begyndte, passerede de, hvad der langtfra så ud til at være en række bakker. I nærheden af Oleg indså Rybachenko - det er ikke bakker, men en aksel med maskingeværtårne. En ældgammel, Krimsk vold, der strækker sig mod øst og vest, så langt øjet rakte. Med jævne mellemrum var der på "bakkerne" synlige grå stenringe næsten jævnet med jorden - ruinerne af vagttårne. Mellem to af disse - ind i hulningen, som engang sandsynligvis var portens åbning, passerede den fangede søjle.
  Så blev de igen taget til at sove. De fjernede ikke engang lænkerne og begyndte ikke at fodre. Søvn dækkede pigerne, som en ravns vinge;
  Pludselig ændrede sceneriet sig foran pigerne (og at drømme for ofte er prætentiøse!) Og de endte i havet, nærmere bestemt på molen med havudsigt og køligt.
  Komsomol-pigerne gik til havnen, silhuetten af destroyeren var ikke langt væk, omkring et par kilometer, men den smeltede næsten sammen med horisontlinjen. Her blev de igen angrebet flere gange af fem kakerlakrotter. Det er så ulækre væsner med seks ben, at man kigger og trækker på opkast. Det er dog et spørgsmål om to sekunder, stik med dolke og det hele er slut.
  Den smukke Margarita sang endda:
  - Og for mig, som et brækmiddel, så en kærlighedsdrik!
  Rød Aurora fløjtede gennem hendes næsebor:
  - Men adfærden er god - og jeg er stram i kæben med et ben!
  Farligere væsner var mågeøkser. De havde evnen til at skyde med næbbet. Spidsen blev smidt ud og gennemborede huden og sprøjtede syre ind. Så satte øksefuglen sig på det besejrede offer - rev kødet. Sandt nok, her var de for det meste skudt allerede. Men fire rovdyr med gensidigt skærpede hoveder forsøgte at angribe spejderne.
  - Her er de endnu en perversion af naturen! - Den ildsjæle Aurora lagde mærke til ...
  - Hvem der har skabt dem, fordrejer aldrig noget! - I Margaritas nye mission dukkede atavistiske religiøse følelser igen op. Personligheden ændrer sig, hvis visse kræfter vågner i underbevidstheden. - Så behager den almægtige Gud!
  Den rødhårede dæmon i en kort nederdel og hår, der brændte varmere end en flammekaster, protesterede igen:
  - Nej, det her demonstrerer endnu en gang mutationernes mægtige kraft. En række lignende påvirkninger kunne give anledning til liv!
  Pigerne kastede to chakraer og skar rovdyrene af og fangede derefter skiverne, der vendte tilbage til dem.
  - Som en boomerang, men titanium skærer! Den ildsjæle smilede.
  - OKAY! At kun dette titanium ikke skærer, dette metal er svagere end en blotter.
  Pigerne begyndte at vende båden. Den brændende djævel spurgte så uventet:
  - Lad os endelig komponere en sang Margarita!
  Den snehvide blondine smilede klarere end solen spurgte:
  - For at bringe os held og lykke!
  Cool Aurora udbrød:
  - Nemlig! Lad taberen græde - slyngel misundelse!
  Komsomol-pigen lænede sig tilbage og sang blidt, ordene flød og glitrede:
  Orakel blandt magiske sten,
  Født af stormen - den klare sol!
  Vi er ikke et gyde - mangelfuldt mørke,
  Hvor farve på en stråle sangen vinder!
  
  Nogle gange er sten helt sikkert skadelig -
  Vi er i problemer, sorg, død, profetier!
  Og spøgelser i bleg glans,
  Lys som et tegn om natten!
  
  Men vi vil ikke være overtroiske
  Russisk kriger - sværd i hånd!
  Tjen Jesus trofast
  Lad djævelen for evigt narre!
  
  Der er ikke noget stærkere hjemland,
  Vores vilje er trods alt som metal!
  Den kloge Stalin leder angrebet,
  "Andryusha" tornado på Köln metal!
  
  Vi vil tjene Rusland helligt,
  Jeg drømte om at dedikere mit hjerte til hende!
  Soldaten har den skarpeste bajonet,
  Og flammen i taleren - taler!
  
  Lov til dig Rus' med en salme,
  Vi synger salmer for hende,
  Hævn vil komme til modstandere -
  Lad os tage os af kragen!
  
  Vi vil bygge en ny hellig verden,
  Gud velsigne os!
  Piger luksus og opdateringer,
  Du bliver ikke kalif i en time!
  
  Beløn os med en vidunderlig vision -
  Herrens røst kalder på sværdet!
  Livet bliver sukkerholdigt marmelade
  Når du er stærk som "KAMAZ"!
  
  Homeland frodige egeskove,
  Hvor ved du med din sjæl, du vil hvile!
  Du vil modtage oceaner - herlighed,
  Du kommer ind i Kreml som en mester!
  
  Du er en ridder - en stamme af kæmper,
  Havets rummelighed og isflager skinner!
  Sandet i den gyldne store ørken,
  Og med smaragd fløjl - skov!
  
  Vi går frimodigt ind i en blodig kamp,
  Selvom "Tigers" formidabel brøl!
  Nazisternes kløer,
  Udseendemæssigt er Adolf bestemt sej!
  
  Men fik et overskæg i ansigtet,
  Snuden snoet, kæben af!
  Og vores folk er fantastiske, stolte,
  Afslørede magt til det fascistiske væsen!
  
  Nu er det tid til lyset
  Himlens nåde er kommet...
  I digte synges bedrifter -
  Kristus, den hellige i sjælen, er opstået!
  Aurora klappede og klappede i hænderne, så en sky af fluer rejste sig:
  - Margarita sang godt, men du skal synge salmer i kirkekoret. Alle tanker sidder fast på et religiøst tema!
  - Du skal sone din synd. - Sagde Korshunova, der igen faldt i religiøs ekstase, modnes. - Den, der sælger sin sjæl, forbliver altid med tab - han giver det udødelige for det dødelige!
  Den ildsjæle lo.
  - Du, ser jeg, er også i stand til at tale smukt! Okay, skat, nu har vi en sjov gåtur.
  Siddende på en gummibåd, der ikke kan skelnes af radarer med en farve under en natsommerfugl, svømmede Komsomol-pigerne hen til den tunge destroyer. Nu skulle de gøre noget stort. I et øjebliks fare forværredes alle reflekser og reaktioner. Komsomol-piger mærkede lyde i mange kilometer, plaskede bølger, skrigende måger og endda gabende fisk. De hørte nogen svømme henover! Komsomol-medlemmer, der kastede et maskingevær op, så en fyr på en luftmadras. Han tog sin maske af, og Denis Baranovs ansigt dukkede op. Zombie-officeren, en tidligere dømt straffeforbryder, i denne vision mærkbart forynget og meget smukkere, blinkede til dem.
  Med en hæs stemme, der knitrede luften, sagde han:
  - Jeg blev sendt af den store sorte Fuhrer!
  - Men vi skrev ikke noget! udbrød pigerne i kor.
  Mirabela var slet ikke tilfreds med udseendet af en hærdet kriminel fra deres bataljon her, men Aurora blottede tværtimod et tilfreds smil. Forresten, overraskende nok, så snart den dømte smed halvandet årti og slap af med arret, blev han til en ganske pæn fyr. Hvis de ikke vidste det på forhånd, ville de sandsynligvis ikke have genkendt Baranov.
  - Og det er ikke nødvendigt! - Udbrød, fortvivlet tidligere straffefange. - Mit eneste mål er at dø! I mit næste liv vil jeg blive sultan, og der vil være hundrede tusinde jomfruer i mit harem.
  - Håndter mindst én. Ellers bliver det nishtyak, lige det modsatte! - Erklærede hun og prøvede at virke mere vittig, end Margarita er.
  Denis blev stille, normalt er sådanne zombier ikke særlig snakkesalige. Selvom det denne gang var en krigsmaskine.
  - Har du en anstændig militær erfaring? - Spurgte Aurora. Faktisk har de trods alt allerede gennemgået Anden Verdenskrig og befundet sig i fremtiden. Ikke så futuristisk smuk som beskrevet af sovjetiske science fiction-forfattere, også fuld af krige og, vigtigst af alt, forskellige muterede skabninger.
  Der er sådan noget - magoradiation og unter-stråling.
  Magoradiation er stråling, der ikke dræber de levende, men ændrer stoffets egenskaber, herunder transformationer, sammensmeltning af forskellige livsformer - inklusive levende og livløse.
  Ubestråling - i modsætning til almindelig stråling, forårsager ikke ionisering af atomer, men deres permutation i molekyler, og mest aktivt i DNA og celler, der bærer genetisk information. I nogle tilfælde kan det bruges til medicinske formål, til hurtig regenerering.
  - Selvfølgelig! sagde Baranov selvsikkert. - Jeg kæmpede mange gange!
  Red Aurora tvivlede:
  - Og hvem dræbte du?
  Den tidligere dømte udbrød:
  - Vantro!
  Den flammende djævel rynkede hendes tryne:
  - Hvordan er du en russisk officer:
  - Jeg er en Mujahideen og min opgave er at ødelægge de vantro! - Baranov klynkede. - Så jeg er bestemt for evigt.
  Aurora hviskede i Marguerites øre:
  - Lad være med at skændes! Gør hellere arbejdet.
  Zombie, der spindede under hans ånde på arabisk. Radioen sendte de seneste nyheder.
  - I Tjetjenien er militante blevet mærkbart mere aktive. Man forsøgte især at beskyde regeringshuset. Under slaget blev fem politimænd dræbt og elleve såret, tabene af de militante bliver specificeret. Ifølge nogle rapporter modtog den tidligere formand for sharia-domstolen omkring hundrede millioner dollars fra udenlandske sponsorer og stræber aktivt efter at få dem væk. En særlig operation blev udført i bjergene: banditterne blev spredt.
  Zombie genoplivet:
  "Vi vil snart ramme de utro, så de vil løbe væk til fløjten og latterliggøre!" Hans ord blev afbrudt af en rullende bølge, han kastede båden op og overhældede den med spray. - Det er rigtigt, siger jeg!
  - I princippet vel! Aurora gav gnister fra hendes øjne. - USA er en stor fjende af islam. Hun nedbryder det ved hjælp af Hollywood, pornoaviser, mystiske serier. Nu bliver vi nødt til at skyde nogle Yankees.
  Pigerne svømmede op til destroyeren. Kaptajn af første rang Rudolf Reagan lagde sig efter at have taget en tår af sin yndlingscognac (jamen alle disse amerikanere er drukkenbolte, det er ikke for ingenting, at USA blev et symbol på en usund livsstil og forfald!) seng og hvilede hovedet på horens bryst. Da han i sin ungdom var glad for fyre, og efter Franklin Truman tillod homoseksuelle at tjene i hæren, havde han erfaring med relationer selv med admiraler. Og på en eller anden måde endda med en firestjernet helt fra den indiske krig. Men under terminatorpræsidenten, og selv en muslim, blev moralen anderledes, og homoseksuelle blev presset. Herefter besluttede Rudolph Reagan at vise sin altædende ved at invitere ludere. Ikke desto mindre holdt han ved at kærtegne den sarte kvindelige krop, og han holdt ikke op med at forestille sig fyre, muskuløse, sorte, i stand til at levere en uudsigelig fornøjelse.
  Bastarden selvfølgelig er de da en pervers!
  Rudolph Reagan lod horen ride på ham, men han kunne ikke slippe af med sig selv og blev udmattet. Nej, han har akut brug for en kæreste. Selvom mænd er noget dårligere end kvinder, har de få penge - de vil have karrierevækst. Galina bemærkede dette - det vil være nyttigt i ødelæggelsen af Sovjetruslands fjender; amerikanere og deres allierede.
  Vagterne opfører sig skødesløst. Det er koldt, og de foretrækker at holde varmen med ufortyndet whisky. Margarita rynkede panden (her er de færdige alkoholikere - alkoholmolekylet symboliserer trods alt ødelæggelsen af kroppen, især kvinden), yankeerne er tåber!
  Bølger skinnede på monitorerne, nogle gange dukkede væsner op. Et af disse farlige dyr var savkrabbe og samtidig nældehaj. Et frygteligt dyr, farligt både på land og i havet. Med sin klo med stikkende nåle kunne den godt bide en person i halve eller endnu værre gift. Der var ingen piger at se, de blev oversprøjtet med en refleks, og zombierne har en omgivende temperatur, der er endda et par grader koldere.
  Rudolph Reagan smed skøgen til side og sagde med hæs stemme:
  - Gå væk, jeg vil sove. Ja, og du marcherer til den store seng!
  - Som du ønsker, betal bare! - Pjuskede ludere hvinede.
  - Du er ikke dygtig nok, en halv plæneklipper er nok for dig! - svarede Rudolph Reagan, og holdt sig så med besvær fra at bøvse. - Som du ønsker! Men det her er røveri.
  - På hvilken plan? - Soldatprostituerede blev overraskede.
  - Du har et godt job. - Rudolf klynkede. - Nydes og beriges, og jeg vil ryste ad helvede til! Generalen rystede faktisk, og hans dobbelthage dirrede.
  - Bliv ikke nøgen! - De prostituerede råbte fortvivlet (og sikke en skam, når moralen er indsat!). - Jeg går og leder efter en anden kunde!
  - Men vel at mærke, vores sømænd er temperamentsfulde. - Rudolph Reagan bemærkede med en tvetydig trussel.
  Komsomol-pigerne var allerede tæt på. Zombien lænede sig op ad krigeren Galina og hvilede hans hoved på hendes skulder. Den døde betjent trykkede sin kind mod hendes silkeduftende hår og kyssede toppen af hendes hoved. Kolde læber brændte ubehageligt hans hår, betjenten lugtede af et lig.
  - Gå væk! - Den vrede Margarita udtalte truende - Jeg fandt også en elsker.
  - Det var ikke meningen at fornærme dig! Du ligner bare en gory. - Tilsyneladende af et rationelt lig begyndte at hvæse.
  Vi vil kæmpe i masker. Ingen skal se, at vi er piger. - Hendes veninde Aurora Firefire tog en kolbe med et stimulans frem. Hun tog et par slurke. Kolben er ikke særlig snedig, lavet med harmonika, så der ikke var luft i den. Så den livgivende væske udløber af sig selv. Warrior selv en note - tilføjet. - Når det tømmes, krymper det: Som et resultat sprøjter vandet ikke, du kan bevæge dig lydløst.
  I andre henseender er selv lydene anderledes, døve, som om de er uden magt. De ringende pigestemmer virker hæse. Bølgerne er som et sort tæppe, i hvis mørke lys nogle gange flimrer, næsten firkantede fisk forsøger at spytte noget ud af munden. Her er en lys silhuet sprang op af vandet, og blev skåret næsten i to af Auroras udbrud. Denne fisk har skarpe finner og ønskede ikke at blive såret på dem.
  Komsomol-pigerne er ikke synlige, båden skifter automatisk farve til havbilledet, ligesom kostumerne viser kamæleonernes kvaliteter. Forklædningen er perfekt. Det kan især ses, hvordan sømændene fanger mutantfisk. De gør det meget enkelt: Først dypper de gummiet og smører det tykt med motorolie og benzin: lugten breder sig langt. Rotteskildpadden elsker ham, hun spiser generelt kemi som en kakerlak. Fanger, sluger, klamrer sig til krogen. Sandheden er, at du ikke kan spise dette møg. Men den levende agn er ikke dårlig. Store fisk hakker i den, nogle gange på størrelse med en delfin. Nogle af dem er spiselige og betragtes endda som en delikatesse.
  Der er også giftige, men erfarne kokke er i stand til at neutralisere dem, og det gør dem endnu dyrere. Især smaragdkarpefisken findes kun i den radioaktive Radikal-sø, som den blev kaldt i samklang med Baikal, først nu er den forurenet. Smaragdkarpe plettet med uran forårsager narkotikaforgiftning, jeg vil blive ordentligt stegt, en fejltagelse selv på et minut vil medføre en gourmets smertefulde død. Og sådanne "glitches" er usædvanlige, lyse i farven, du vil endda se dette i en blockbuster. Meget rentabelt fiskeri, meta-kvasi-dødelige mutanter, smaragd og radioaktive, farlige, når de blev indtaget, og samtidig forsøgte de at opdrætte karper store som havkat uden for zonen, men de døde der.
  Pigerne så dette og løftede deres våben. Margarita trak sig pludselig tilbage; et tyndt knirken lød i mit øre:
  - Fire hundrede meter til skibet.
  Den blonde terminator, glad, svarede:
  - Vi fortsætter vores tilnærmelse.
  Auroras og Margaritas øjne kunne se i mørket såvel som en kats, hvis ikke bedre. Der var lidt flere mennesker om bord, omkring femogtredive personer, inklusive lejesoldater fiskere, hvoraf mange var fulde. Zombie tog også sigte på sin modstander, den tidligere straffefangebetjent havde et maskingevær med en lyddæmper.
  Han kyssede, trykkede stille på sikkerhedslåsen, tændte natglasset. Han havde en professionel fornemmelse for ham, især når han holdt gummiøjemuslingen for ansigtet for ikke at give væk sin position til tilskuerne med en grønlig glød.
  Pigerne kiggede på deres modstandere gennem computeroptik. Hun fikserede straks målene og satte dem til den maksimale skudhastighed: tusind fem hundrede skud pr. mine. På samme tid fordelte pigerne ofrene, det var nødvendigt at fjerne 34 personer på én gang. Computeren gav et hint om, hvordan og på hvem man skulle skyde.
  Soldatobservatøren stod nær viften af hegnet, han røg en cigar og nippede fra tid til anden whisky fra en kolbe.
  - Amerikanerne tjener skødesløst! - Aurora bemærkede og tilføjede ondsindet med gift i stemmen. - Det her er resultatet af deres rådne liberale demokrati.
  - Vi tænker bedre! Margaret grimaserede. - Især dem, der blev hyret ind i hæren, som ikke er af slavisk oprindelse?
  - Vær ikke fjols af også at drikke! - Komsomol-pigen gned sig på næsen. - Det klør, måske for at regne. Eller måske et stort hit!
  - Jeg tager den af! Modstander af Det Tredje Rige... - Zombiefange hviskede.
  - Generelt bremser rygning reaktionen og gør øjnene blinde! sagde Margaret. - Jeg ville personligt forbyde cigaretter.
  På agterstavnen af den store destroyer er byttehandel synlig, der er flere dobbelte hurtigskydende kanoner, Lincoln-klassen - ved siden af dem med et par skytter på sædet. De to andre beskæftiger sig med fiskeri. Parret "grobodon" på styrbord side. Og så gik en amerikaner, som en neger, væk og kiggede på noget på sin "mobiltelefon". Tilsyneladende "pornukh", en slags video. Generelt er kanonerne farlige, hvis de affyres, det vides ikke, om "pansringen" vil redde stenene, og gummibåden er bestemt kranty.
  - Så målene blev fordelt. Vi kommer tættere på. - Sagde den brændende djævel. - Primitivt kvæg skal ses fornærme.
  - Snig op som slanger! - Støttede Margarita og vred på taljen.
  Zombien talte veltalende.
  Observant som altid noterede den rødhårede Aurora buepistolerne med eskorte og indtil videre sikkert. Flere maskingeværer, tunge, måske kraftigere end PKM. Og så er besætningen, en fyr synlig, højst sandsynligt en kineser, en meget anspændt, endda nervøs vagtpost. Sandsynligvis, nybegynderen her er, hvordan han strakte sig ud. I nærheden er en betjent, henkastet lænet på rækværket, en radiooperatør med antenner gik forbi ham.
  Lad os tildele mål! - Tilbydes silt, leger med tyggegummi Aurora.
  - Jeg rykker frem til højre, du til venstre vil erobre et stort territorium! - Margarita førte kanten af sin hånd over hendes hals.
  Gummibåden delte sig i to dele, pigerne vendte om.
  - Jeg vil feje maskingeværerne! Aurora blinkede med sine tænder.
  - Og jeg er en skytte! Margaret fnisede.
  Destroyeren er på ingen måde lille, og det er meget vigtigt at bryde ind i den pludseligt, afbryde den og falde ned i kahytterne. Komsomol-pigerne følte sig nervøse, oplevelsen af mordene var ikke for lille, men alligevel begyndte deres hjerter at banke hurtigt, deres hoveder larmede fra frigivelse af blod.
  De giver sig selv en mental kommando om at falde til ro og agere køligt. Ikke alle selv en erfaren fighter eller læge kan gøre dette, men pulsen falder til ro. Et skarpt øre opfanger samtaler, for ikke alle Yankees er synlige, men de skal fjernes med det samme.
  Hvem i særdeleshed i den øverste overbygning. Der er de tilsyneladende skåret i kort. Ja, selv i en primitiv tåbe. Hvor degenererede Yankees er, modstanderne af Sovjetrusland. Så stærke amerikanske ord er allerede hørt. Hele fem soldater, og de skal også fjernes.
  - Kun det ser ud til, at vi har en simpel operation! Margaret bemærkede. - Og så undgå unødvendig støj, at der ikke var ballade!
  - Vi er i rollen som kongen af sabotage Tordenvind! Kun her slog vi Yankees. Selvom, for at være ærlig, burde et land, der optager så seje actionfilm, være vores allierede og nære ven. - Komsomol-medlem Aurora rynkede hendes øjenbryn, i en særlig formidabel bøjning.
  - Hvis jeg ikke var født i USSR, ville jeg have foretrukket at være født i USA. Civilisationen i Amerika er hundredvis af kulturer fra hele verden! - Margarita drillede nogen, viste en lang tunge.
  - Sejr over en stærk modstander koster normalt mere, men du vil ikke give den væk for ingenting! Aurora knurrede.
  - Bortset fra den store krig mod ghouls og trolde, hvis frugter gik tabt. Margaret sukkede tungt.
  - Midlertidigt! - Skær stift den ildsjæle af.
  Pigerne tog en stor risiko. Læg mærke til dem, tunge maskingeværer ville straks begynde at arbejde. De er endnu farligere end kanoner, de har brug for tid, dog ikke meget at sigte. Også, når alt kommer til alt, har Yankees computere, såvel som nattesynsapparater. Og hvor mange skaller skal du bruge for at rulle deres glamourøse ud? Så kan de sænkes selv ved blindskydning, eller ved at tænde for de kraftigste radarer. Ja, og et spotlight, du kan se noget vagt, især zombier. Denne fyr afslører Komsomols efterretningsofficerer. Øverst dukkede en anden type op, næsepartiet malet som en blå, gik til fiskerne.
  Vi er i problemer igen! - Der var bekymring i Margaritas stemme.
  - Vi tager billeder af det hele på én gang! Det er et spørgsmål om fem sekunder! Aurora tog en slurk af sit stimulans. Hun skubbede sin partner med albuen. - Ja, og du drikker!
  Der er en lysstribe nær selve siden, men det er ikke et problem.
  Margarita siger, eller rettere, kommanderer zombierne:
  - Skyd ikke uden en kommando.
  - Hør, frue! - Svarede "fange dukke".
  Nu er alle målene erobret, og her er heldet. Ombord på "fiskerne" trækker jeg et udyr, der skinner med rubiner: en mirakelfiskepasta. Selv fire fyre lænede sig ud af skjul, nu er alle målene fanget.
  - Det er tid! Hypervolley! - Aurora hvisker. - Hun kan godt lide at skille sig ud.
  Maskingeværer slår lydløst bølgesprøjtet og blokerer fuldstændigt for deres skydning. Femogtyve kugler bryder ud på et sekund og halvtreds på to. Og du skal fjerne seksogfyrre mennesker på én gang. Selv med misses og den uundgåelige dubbing er to sekunder nok til et komplet sweep. Kun en tynd fløjte af kuglernes bevægelse, selv skodderne klikkede ikke. Klappene kan næsten ikke mærkes, kun numsen er presset let ned på skulderen.
  - Det er, hvad en elektromagnet og acceleration betyder! - sagde den flammende djævel med beundring.
  - Og også vores evner! Margaret snerrede. - Ros til den store skaber!
  - Ikke givet af Gud, videnskab! Aurora protesterede.
  Selvom de ramte fra forskellige punkter, var de ganske i stand til at tale, selv på stor afstand gennem mini-walkie-talkies.
  - Lad ingen gå over grænsen, lad os begynde at lande! - beordrede Komsomol-krigeren.
  Det er sjovt, at alle faldskærmstropperne er tre personer, to Komsomol-piger og et levende straffefange-lig. De kvindelige rangers kaster målmarkører. Her kan du se, at yderligere tre sorte kom ud.
  - Gud tilgiv mig! - fromme Margarita hviskede og sendte kæmperne til en bedre verden.
  Zombie skød kun to, der røg på siden og kiggede i det fjerne. Her var der generelt noget at beundre, og hvem ville fordømme de sømænd, der slappede af i en venlig havn.
  Ud af øjenkrogen lykkedes det Margarita at bemærke de blodige skyer, der fløj ud af tomme hoveder.
  - Beregningen kommer! - Den blonde terminator siger. - Åbning af en konto!
  - Det ser ud til, at du ikke spilder et eneste sekund! Aurora beordrede.
  Destroyerbrættet rejste sig øjeblikkeligt foran spejderne. Der er kun lig på dækket, ikke sædvanligt stille, kun krøllede fisk, der slår halen mod siden.
  Igen at vågne op på det mest interessante sted. Komsomol-pigerne rejser sig hastigt og springer op og løber igen. De måtte ikke engang spise morgenmad, så de lod dem gå sultne barfodet på varmt sand. Så løb igen og sæt ikke farten ned. Det ser ud til, at de skal arbejde hårdt...
  Aurora opmuntrede sin ven:
  - Hold næsen oppe, din seje sovjetkvinde! Så går vi ikke i stykker under tanken!
  Marguerite knipsede voldsomt:
  - Ja, jeg tænkte ikke på at bryde! - Og at forstå den dobbelte betydning af sådan et udtryk, tilføjede hun forklarende. - Og endnu mere bøj!
  Komsomol-krigere begravede sig selv i siden. Et øjeblik blokerede agterstavnen det allerede svage lys. Sovjetiske spejdere klatrer som Spider-Man ved hjælp af velcro-støvler. Margarita hjælper også "ballasten": en zombie trækker næsten i nakken. Det er godt, at denne mand ikke er fra store eksemplarer. Her er de på dækket. En af kæmperne løfter hovedet, Komsomol-pigen skærer ham af med en boomerangskive.
  - Rolig tæve! - Hun fortæller ham.
  De klatrede hurtigt ind, samtidig med at de stak både. Nu er alt korrekt! Hele dækket er under skønhedens våben. Her lænede to sømænd sig ud, et halvt sekund og der var huller i hovedet, de nåede lige at rykke.
  - Jeg holder fjenden i gevær! Og fjern nu alle lydløst! beordrede Augustin. - Generelt påtog hun sig rollen som øverstkommanderende, da hun frygtede, at for "venlige" og religiøse Margarita ville skrue noget op. Korshunova prøver ikke at bemærke dette. Desuden, som en af de sovjetiske marskaller sagde - to personer er ikke en afdeling, tre er ikke et selskab!
  Margarita tog sine støvler af, lagde dem i sin rygsæk og gik barfodet langs siden. Hurtigt tog hun maskingeværet af sig i cellen, det ser ud til, at han stadig ikke var klar over, hvad der var sket. Komsomol-pigerne trak deres vidunderlige maskingeværer bag på ryggen, smilede, en af dem tog sigte på hele gangen, det er nødvendigt at rydde hele gangen.
  Aurora løb pludselig hurtigere end en olympisk sprint. En-to og hun er i nærheden af buepistolerne. Der er omkring tolv kæmpere, halvdelen af dem står på "spisemusen", andre er skåret i kort. De har to ludere med sig. Det er synd for pigerne, men sådan er en prostituerets bitre skæbne. Betaling er separat, og demontering er engros. Aurora afskærer alle med et kort udbrud, fra et lydløst våben. Hun har ikke brug for et kollimatorsigte her, og så er der modlys, og sejlerne forventer ikke et angreb bagfra. Ja, generelt spiller stor indbildskhed en rolle: Hvem vover at angribe en destroyer fuld af soldater og sømænd.
  - Bevæg dig som en ræv ned ad gangen til højre! Aurora mumler sagte. - Lad zombien stå stille, han vil kun give ud med sine kinesiske støvler.
  - Selvfølgelig renser jeg det selv. Margarita svarer.
  Pigernes bevægelser blev udarbejdet på adskillige virtuelle maskiner, de blev lært at fange skibe, kampvogne, kæmpe i labyrinter, stormfly, plante sprængstoffer.
  Ja, sådan et falsk eller ægte minde fra en anden verden dukker op i denne fabelagtige futuristiske vision.
  Hvis det ønskes, kunne spejderne snyde "G-2" til at bringe sprængstoffer ind på den britiske premierministers kontor og lave en masse andre ting. Så nu bevægede Margarita sig gennem autoværnet, tog hurtigt passagerne under beskydning fra en gunstig vinkel. Et par sorte og en gul kom op. Margarita missede nærmere. Fem mere fulgte. Så en gang lagde en kort kø alle ned.
  - Alt bliver nemt! - Hun svarede. Af en eller anden grund trak samvittigheden sig, der var en passion for ønsket om at gøre deres arbejde bedst muligt.
  . KAPITEL 6
  En Komsomol-pige løb ind i tanken, så der var syv jagere mere. Jeg tog dem af efter jeg løb til næsen, men fra den anden side. Zombie stod trods ordren ikke stille, men gik langs dækket langs agterstavnen, men heldigvis var han ikke synlig.
  Hun gik hen til Margaritas næse og lagde fire mere, da de gik i en omfavnelse, syntes endda at kysse.
  - Jeg gik hen til døren! - Smed den blonde terminator.
  Aurora, der ikke sank bag hende, bekræftede:
  - Og jeg ryddede våbnene.
  - Våd Yankees! Margarita rakte tungen ud.
  - Og meget effektivt! - Aurora samlede et tabt cigaretskod op med en finger på sin bare fod og kastede det på en sådan måde, at det faldt direkte ned i næbbet på den amerikanske "ørn".
  - Jeg bevæger mig fra siden! - Hun kastede lakonisk en brændende dæmon.
  Skønhederne gik videre. Aurora stod næsten ansigt til ansigt med en sort fyr. Han ville skrige, men pigen dækkede hans mund med et kys:
  - Rolig kat.
  - Du er min guddommelige! - Han sagde.
  - Du har gode læber, dreng, men jeg har ikke tid. - En Komsomol-pige klemte en arterie tæt på sin næse med fingrene. - Nogle gange har jeg det ked af, at jeg ikke valgte en karriere som tennismester. Der ville være penge, berømmelse, en masse flotte fyre og ingen mord.
  Fyren lænede sig tilbage, hans tunge sprang ud bag hans mund.
  Den rødhårede Aurora fik et par til at knæle ned på hendes knæ, skød direkte og ødelagde de næste fyre. Kommanderede:
  - Galina laver en cirkel og kom tæt på agterstavnen.
  - Det er selvfølgelig det vigtigste for os. - Udstedt af Mirabela
  En Komsomol-pige gik gennem centrum med en sandal og dræbte et par flere militante undervejs, især løb hun langs den øverste overbygning. Og så er farten på hendes side, et par uforståelige skrig, selv ingen havde tid til at skyde.
  - Og efterkommerne siger, cowboys bliver hurtigt fyret. Løgn, sandsynligvis!
  Maskingeværet (et våben, der taler i en drøm er ikke ualmindeligt, man ved aldrig, hvad det er i stand til, underbevidstheden!) kunne ikke modstå bemærkningen:
  Din faglighed er uden ros.
  - Måske kan du sige noget andet! Mirabela trådte med sin bare fod på en faldet, flammende lighter og grimaserede i smerte.
  - Du er selve perfektion, du er selve perfektion,
  fra et smil til en gestus er hævet over ros!
  Begå en grusomhed med fjenden, en stor fanatisme,
  Og sænk et regnskyl af bly, med brændende aske - napalm! - Maskingeværets kybernetiske anordning sang sagte ind i øretelefonen.
  - Klogt forvrænger du slaget! Mirabela klukkede (men hun kunne ikke huske, hvor hun hørte sangen!) og gned sin ømme hæl mod det ru metal.
  Maskinen svarede:
  - Programmet har humor. For at hæve kæmpernes ånd!
  - Tidligere var film sejere, så ånden med styrke hver dag,
  men fortæl mig, hvad der vil rejse, pornofilm "Emmanuel"! - svarede Mirabela med humor (Og hvem er Emmanuel, hvor kom sådan et billede fra i mit hoved. Måske fra ordet Emmanuel?).
  Og hun grinede af vittigheden.
  Rejst over kanten af hegnet fangede pigen fire stakkels, der skar sig selv på præfikset i strategien.
  - Holdet er fuldstændig smadret! Det er godt, at dit sidste øjeblik bliver lykkeligt!
  Aurora går lydløst ned af stigen, tager stilling foran døren til omgivelserne. Kryber en massiv neger på et hundrede og tres kilogram. En Komsomol-pige hænger over ham ovenfra og hviler sin numse mod korridorens sidevægge. Thug, mumlende.
  - Fakyu! Hvorfor så stille! - Aurora - slår ham med en numse på tindingen. Så tager han slagtekroppen op og lader den forsigtigt sænke sig.
  Fordi kærligheden er kommet til dig! - Hun svarer.
  Komsomol-pigen svigtede os heller ikke her, hun kom ind som vinden, en kø, mejede to dusin ned, hvoraf halvdelen sov. Den stærke lugt af alkohol sagde, at Yankees havde tid til at fejre noget.
  Drømmen afbrydes, en sirene brøler i lav klang. Pigerne bliver vækket med gummipiske på benene og tvunget til at stille op.
  De samler dem op og lænker dem igen og skubber dem længere.
  Før det gav dog mad. Igen grød blandet med ikke alt for frisk fisk. Men denne er saltet endnu mere end normen. Tilsyneladende blev gammel, udløbet dåsemad blandt trofæerne smidt i byg. Og de tilsatte salt til fiskene til desinfektion. De tilfangetagne kadrer har endnu ikke mistet deres værdi for nazisterne!
  Oleg Rybachenko hobbler sammen med dem. Selvom der ser ud til at være tid nok til søvn og endnu mere, men der er ingen munterhed. Smertefuldt udmattede drømmen drengen.
  Så han går sådan og føler, som på hovedet, at tappe minder om frugterne af mærkelige hallucinationer, som de nazistiske eksperimentatorer inspirerede ham;
  Her i en drøm ser han Dmitry. Han ligner den tynde og høje dreng, der er lænket sammen med dem, men højere og muskuløs. Ansigtet og navnet ligner dog hinanden. Også et mærkeligt tilfælde. Og denne dreng havde et par nemme kampe, mod drengeholdet fra Slovenien og derefter Rumænien. Begge kampe er hurtige knockouts, og i det første minut! Den tredje kamp var hårdere. Den magre italiener havde fremragende forsvar og benmobilitet. Han lod sig ikke slå ud med det samme og gik godt ud. Dmitrys modstander afsluttede første runde på fødderne...
  Så løb drengen i anden runde, uden at være opmærksom på muligheden for at løbe sig ind i en hård modkørende, simpelthen hen til modstanderen og kastede slag fra begge hænder. Og han fik et præcist og hurtigt direkte slag mod ham, lige ved hagen.
  For første gang rystede den unge bokser, men dette gjorde kun Dmitry vred. Han hoppede som en tiger og krogede sin modstander med højre.
  Vis-a-vis vaklede og faldt på knæet... Dommeren talte nedslaget og gav signalet:
  - Boksning!
  Italieneren mistede tilsyneladende sin førlighed og faldt efter en hurtig toer mod tindingen og kindbenet og spredte sine arme så håbløst, at dommeren ikke engang begyndte at tælle, men straks stoppede kampen. Standerne, der for det meste var fyldt med skolebørn, fløjtede og brølede. Blandt offentligheden var dog højtstående SS-officerer. Den besejrede dreng begyndte at blive pumpet ud, pigen masserede hans kinder og æltede hans nakke ...
  Dmitry var endda bange:
  - Har jeg dræbt ham?
  Men efter et minuts kraftig manipulation blev den unge boksers ansigt lyserødt, og han åbnede øjnene. Han mumlede noget sagte. Dmitry hjalp ham op, og drengen omfavnede på en venlig måde.
  Oleg Rybachenko boksede til gengæld pænt, kampene var amatører, fire tre minutter hver .... Drengen sendte sine første to modstandere i tredje og fjerde runde. Jeg var nødt til at pille ved den tredje... Og selvom Oleg Rybachenko, der demonstrerede et vidunderligt forsvar, selvsikkert førte på point, blev den femte runde udpeget.
  Drengenes kroppe, nøgne til taljen og solbrændte, skinnede af sved, musklerne rystede, og årerne og årerne stod endnu skarpere frem. Modstanderen Oleg Rybachenko skyndte sig frem og regnede med, at han i tilfælde af aktivitet ville blive givet denne runde. Men den modige pioner lagde mærke til, at hans modstykke allerede var træt, og hans reaktion aftog. Efterfulgt af en hurtig side til venstre side af hagen og modkørende trafik. Den unge modstander spændte og faldt frem ... Det var tilsyneladende et knockout, så han kom ikke op på tællen til ti.
  Så var der pause, tre kampe på én dag i pokalsystemet er meget!
  Dmitry med en vis mængde sarkasme bemærkede:
  - Her kæmper fagfolk femten runder, og før 1. Verdenskrig var der slet ingen tidsbegrænsninger. Bokserne kæmpede, indtil en af dem kollapsede i udmattelse.
  Oleg Rybachenko var her kun delvist enig:
  - Du ved, det er professionel boksning, jeg kan på en eller anden måde ikke lide det. I amatørboksning bevæger du dig bare rundt på nettet, men i profboksning afhænger for meget af promotorer. For eksempel kan de rådne en meget talentfuld bokser uden at give ham kampe. Ja, og mestre har mulighed for at forhindre en for farlig modstander i at kæmpe. For eksempel blot ved hjælp af forskellige forsinkelser at nægte at underskrive en kontrakt.
  Dmitry rystede med næven:
  - Lad ham bare prøve!
  Under frokosten blev unge atleter fodret anstændigt ... Der var endda appelsiner og til dessert bananer, kokosnødder og mango, som ikke tidligere var blevet prøvet af sovjetiske teenageatleter.
  Tilsyneladende forsøgte de nazistiske arrangører af konkurrencen at vise, at det tredje rige, alt er fint, meget tilfredsstillende, og du har råd til luksus.
  Dmitry og Oleg Rybachenko prøvede kokosnødder og bananer for første gang i nye kroppe og ananas for anden gang (godt, med appelsiner i USSR er det meget nemmere at spise deres egne i Centralasien!). Her begik fyrene en ret almindelig fejl - de overtærede ... Og der var ingen voksne trænere på holdet ... Hvis Hitlerjugend havde et slogan - de unge skulle styres af de unge, så besluttede den sovjetiske sportsdelegation at følg dette eksempel.
  Måske var det ikke den bedste idé at følge!
  I hvert fald, efter en solid middag med dessert og kager, skulle der afholdes tre kampe mere (hvis du ikke tabte!) ... Og med stærke fyre!
  Efter måltidet blev drengene ret revet med, Oleg Rybachenko havde endda mistanke om, at de var blevet blandet med noget ...
  Under alle omstændigheder, nu er klassen af unge sovjetiske atleter faldet, og de begyndte at tabe den ene efter den anden ... Desuden blev dommerne, sammen med dommeren, fuldstændig brutaliseret.
  Ja, og sovjetterne kæmpede allerede mod tyskerne ....
  I starten følte Dmitry sig acceptabel, og i første runde gik kvartfinalerne...
  Men allerede i semifinalen følte han svaghed i arme og ben ... Stor svaghed og opbremsning af bevægelser ... Men Dmitry holdt fast i stoltheden, og gik frem på trods af at han savnede meget.. Men drengen havde et stærkt hoved, og de præcise slag fra en stor, teknisk og hurtig modstander gjorde ham kun vred ... Og vrede og stolthed tillod ham til gengæld selvsikkert at fortsætte kampen ...
  Til sidst, i tredje runde, hooked Dmitry sin modstander og brækkede hans næse...
  Tyskeren blev lettere overrumplet og modtaget i hagen. Drengen fra Det Tredje Rige gik tilbage, han var flettet. Dmitry udviklede succes, lavede ikke hurtigt nok, men samtidig en håndgribelig trippel ... Modstanderen faldt, dommeren begyndte at tælle knockdown meget langsomt ... Den tyske dreng rejste sig, men stod ikke solidt på fødderne ... Inspireret Dmitry skyndte sig at gøre ham færdig. Et par præcise sving... Barnet falder...
  Dommeren har ikke travlt med at henvende sig til ham. Han spørger om noget ved siden af. De svarer ham...
  En ny sløv optælling begynder... Ved optællingen til ni lyver drengen stadig... Men signalet for rundens afslutning lyder. De samler ham op og bærer ham væk...
  Dmitry siger selvsikkert:
  - Der bliver ingen fjerde runde! Det kommer bare ikke ud!
  I dette tilfælde viser den russiske dreng sig at have ret, sekunderne gav grønt lys...
  Oleg Rybachenko kæmper til gengæld, som om intet var hændt ... Han scorer koldt blodigt point og slutter så i fjerde runde ... Og bevægelserne er stadig præcise og hurtige ...
  Kun de to af dem nåede finalen fra de sovjetiske atleter - repræsentanter for den yngste aldersgruppe. En sværvægter blandt børn, og en mellemvægter ... Mesteren i fluevægt blev skadet et par timer før afgang, og de havde ikke tid til at finde en afløser til ham ...
  Så kun to russere endte i finalen, og alle resten er selvfølgelig tyskere, der skal spille guld indbyrdes ...
  Konkurrencen bliver aktivt filmet... Dmitry grimasserede i afsky:
  - Det er sådan, de vil skæmme os! Som om vi russere er værre end tyskere og slet ikke ariere!
  Oleg Rybachenko rystede på hovedet.
  - Ikke rigtig! Enhver opdeling af nationaliteter i fuldgyldige og ikke fuldgyldige er absurd allerede ved dens egen formulering af spørgsmålet. Og hvad kan jeg sige, hvis vores ideer generelt er internationale!
  Dimitri grinede og accepterede.
  - Og vi vil slå dem internationalt ...
  Der var selvfølgelig en pause før det sidste slag... Og så byggede tyskerne endnu et beskidt trick til de sovjetiske drenge... De tilbød angiveligt at pudse deres sneakers med glans. Men som et resultat blev skoene på drengenes fødder pludselig bløde og begyndte at smuldre ...
  Jeg var nødt til at smide den af og løbe for at vaske den i vasken ... Dmitry var alvorligt vred:
  - Hvorfor gjorde de det? De ville provokere os til en kamp og så fjerne os fra konkurrencen?
  Oleg Rybachenko bemærkede ganske logisk:
  - Ja, ikke kun det! De vil også gerne vise, at der er fattigdom i USSR, og selv førende atleter er tvunget til at konkurrere barfodet. Ligesom, hvilke fattige børn er der i Rusland!
  Dmitry foreslog:
  - Måske kan vi bede vores ældre kammerater om sneakers? Sandt nok vil de være gode for dig, men der vil være for mig!
  Oleg Rybachenko rystede negativt på hovedet.
  - Ikke det værd! Vi vil vise dem, at vi er i stand til at vinde selv under de sværeste forhold. Derudover er det ikke skammeligt for drenge på vores alder at gå barfodet ... Som man siger, barfodet barndom ...
  Dmitry knyttede næverne med en sådan kraft, at hans knoer knasede. Den unge bokser sagde:
  - Jamen, de gjorde mig sur! Nej, de blev bare specielt sur!
  Oleg Rybachenko svarede:
  - Så lad vreden give dig og mig styrke.
  Så blev hukommelsen afbrudt af berøringen af Dima lænket ved siden af ham, hviskede drengen:
  - Så du det også?
  Oleg Rybachenko svarede kortfattet:
  -Ja!
  Det begyndte at regne igen, hvilket ikke er helt typisk for Krim-foråret. Det her er både ulækkert og køligt. Det er endda snavset, og hård hud, der dannes på sålerne, smerter ulækkert af opblødt koldt vand. En kolonne med barfodede fanger kom ind i skoven få timer senere, allerede sidst på eftermiddagen. Tilsyneladende havde SS-mændene travlt med at søge dækning for regnen. Pionerdrengen glemte næsten, hvad der skete med ham. Ja, og til ansigtet på en ung leninist at tænke på kulden, tøj, der er gennemvådt, stivnede ben og stållænker lavet af slidstærkt rustfrit stål, som slettede håndleddene til blodet.
  Dmitry brød tavsheden og sagde:
  - Det lader til, at det lykkedes mig at klatre rundt på Krim i løbet af vinteren, men ... Det er på en eller anden måde ikke på jorden!
  Oleg Rybachenko var enig og rystede på hovedet:
  - Og hos os er alt generelt ikke som med mennesker!
  Skoven var enorm. Fyrretræer stod i formation på siderne af vejen - tre eller fire omkredse, med rødbrun sprækket eller gul-orange bark som store fiskeskæl, der rejste kompakte stedsegrønne eller blå kroner til en vild højde.
  Og på grenene er der også blomster, som ser ud til at være petunia. Ikke en skov, men et eventyr, en følelse af at falde ind i en anden verden. Men der er også et minus - i snavset på vejen var der en masse torne, skarpe, som stålnåle fra en symaskine.
  Nogle af pigerne stønnede allerede, da de trådte på dem. Dima klemte sin hånd og sagde til Oleg Rybachenko:
  - Det er et mareridt! Tro ikke på visioner!
  Mirabela lagde sin hånd på Dimas blonde pindsvin, som allerede var begyndt at vokse, og hviskede:
  - Tro det eller ej! Og se under dine fødder! Det var ikke nok at bringe en infektion til dig selv!
  Enebær voksede tykt i underskoven og ... allerede modne vilde jordbær med jordbær. Ånden stod - en blanding af forårsfyr og forårsjordbær og enebæraroma. Det så ud til at blive endnu varmere. Og jeg kunne simpelthen ikke tro, at hundrede skridt herfra - våd, hvis ikke tundra, hvilken slags tundra kunne være på Krim? Men alligevel dårligt vejr og sorte kolde sten, som de fascistiske horder marcherer under. Det er en skam, at beundring ikke varede længe - smerter i hænder, mund og ryg, kulde, fugt vendte tilbage, og Oleg Rybachenko følte sig meget ulykkelig. Lige til grænsen.
  Men... den fremragende studenterpioner grinede pludselig. Mere end én gang i den korte tid, han tilbragte her i fangenskab, tænkte han: jamen, alt er dårligt, det kan ikke gå længere og værre! Og hver gang det viste sig - er der endda meget.
  På en mærkelig måde trøstede denne tanke ham lidt. Oleg begyndte endda at huske kortet over Krim fra Atlas. Men han kunne ikke huske det - og forvildede sig i rådvilde tanker om, at der var sket noget helt umuligt. Du kan komme ind i en anden tid - dette er science fiction siden Mark Twains tid blev forelsket. Til et andet rum, som er mere moderne, til en anden planet - antag! For helvede med det, med sindet - lige pludselig er det super-civilisationer; mennesker, der er en million år foran menneskeheden i udvikling, hengiver sig! Alt umuligt er muligt - jeg ved det med sikkerhed !!!! Men for at din essens, hukommelse, alt udtryk og ikke kun dit samtidig skulle ændre sig?! Dette er fuldstændig - grænseløst og transcendent ...
  Oleg Rybachenko spurgte Dmitry:
  - Har du en plan for kampen?
  Drengen svarede:
  - Planen er enkel - hit! - Ryster den magre, hvor hver knogle er synlig med ryggen, tilføjede han. - Men det er godt alligevel, når man ikke bare er et skelet, men kraftfulde muskler spiller på en. God søvn... Men du er blevet mindre!
  - Lille, men vovet! - Banalt, men rammende svarede Oleg.
  Og vejen blev jævnere, i mellemtiden hurtigere. Og det er så mærkeligt, at på Krim, men alt ser ud til at være døde ud. Et par gange sprang motorcyklister med et forhadt sort hagekors hen imod os. Og så i omkring fem minutter slæbte en konvoj hen imod dem - store vogne spændt af filosofisk udseende bityugs med lukket sækbagage, hvorpå der sad pjuskede politimænd-mænd i camouflageregnfrakker og forræderibind. Også ledsaget af en transportør. I modsætning til kampvogne har Hitler mange af dem. Så overhalede endnu en afdeling på lastbiler, plus motorcykler med sidevogn, let de fangede slavepiger. Der er hundrede biler, ikke mindre, næsten alle malet i kakifarve.
  På farten kaldte nazisterne på hinanden med kolonnerne af fanger, der red i hovedet, og faktisk kunne ryttere, slaver og Oleg Rybachenko sværge på, at stemmerne var hånende. SS-vagterne forholdt sig tavse. Lægerne kørte på en slags pansrede køretøjer formet som skildpadder og tunge, stadig trækkende larver. De strittede med maskingeværer. Men det ser ud til, tænkte Oleg, at de ikke rigtig kan lide denne rolle - vagter-eskorte ... De skjulte endda deres dyriske mundkurv.
  Dima bemærkede:
  - Bødler respekteres heller ikke i Tyskland!
  Mirabela sagde noget igen og nikkede efter de modbydelige SS-soldater. Oleg sukkede.
  - Dræb dem! Alle til én, til Hitler!
  Dima bemærkede med et suk:
  - Øh, jeg forstår ikke deres sprog. Og så vil jeg spørge, om vi endelig kommer snart ...
  Oleg Rybachenko bemærkede sløvt:
  - Jeg kan tysk, men det nytter ikke meget!
  Imens stoppede regnen, og himlen klarede over træerne, solen kom frem. Oleg Rybachenko havde et andet problem - han ville mere og mere på toilettet på begge måder. Og noget tilskyndet: det er usandsynligt, at de stopper på grund af dette. Af en eller anden grund, umuligheden af en sådan elementær sag, det faktum, at det selv her afhænger af en andens vilje, var pionerdrengen fuldstændig vred. Derudover var ønsket ved at blive ret smertefuldt. Både SS-mændene og deres håndlangere løste dette problem uden at stoppe, men dette forårsagede kun afsky og ikke et ønske om at følge deres eksempel.
  Nogle gange fortryder du, at du har spist nok til at skabe behov. Fascister ved, hvordan man skaber problemer - fødte sadister. Eller var det den måde, partiet opdragede dem på?
  Oleg Rybachenko var allerede begyndt at blive alvorligt chikaneret, da han pludselig trak den stadig fugtige luft ind med røg, så blev en hund gøen og menneskestemmer hørt, til højre, skarpt, begyndte opklaringen straks, hvorpå soldaterne gjorde noget - kun et dusin eller tre, og bagved steg røgen over sten og massive bygninger. Børn klædt i camouflage styrtede hovedkulds fra vejen mod dem, der var placeret i marken. Ikke russere, at dømme efter råb og armbind med hagekors, var der tyve af dem - de løb og råbte. Da kolonnen nærmede sig landsbyen, var mindst et dusin soldater allerede kommet ud for at møde dem - med store granatkastere og bærbare maskingeværer udstyret med brede granatkastere. De blev ledet af en heftig gammel mand i uniform af en SS-general.
  Eller måske ikke bedstefar, men bare gråhåret, fordi der ikke var andre tegn på alderdom i ham, og gestus af en lang knudet hånd, dekoreret med guldarmbånd, så kongelig og imperiøs ud.
  Og han har priser ... Oleg Rybachenko læste i opslagsbogen, og blev overrasket - at så mange kan samles i en samling. Det højeste er Ridderkorset med egetræsblade og sværd. Kun ovenfor, det samme, men med diamanter, samt Storkorset af Jernkorset, men kun Göring har en sådan pris. Stjernen for Storkorset af Jernkorset er endnu højere, og gennem Tysklands historie blev den tildelt alle to personer - feltmarskalerne Blucher og Hindenburg. Nå, rækkefølgen af ørnen med diamanter vil være højere.
  Kolonnen af fanger stoppede. Den potmavede "doktor-chef", som Oleg Rybachenko kaldte konvojens leder, steg af og talte til den gråhårede. Resten så rynkende og spændt på konvojen. Oleg Rybachenko bemærkede, at alle i marken opgav deres arbejde, og de børn, der var løbet væk, kom næsten tæt på. Den første tysker, de marcherede i en kolonne. Og bag dem står de lokale - magre: barfodet eller i vævede bastsko. Lokale tiggerfyre viste sig kun at være i farverige ternede skjorter - sorte og hvide. Sådanne pjaltede, at det ikke umiddelbart er klart, hvor drengene er, hvor pigerne er; alle pjuskede, lyshårede, men grå af støv eller brunrøde, langhårede, monstrøst snavsede, men med livlige, klare øjne - nysgerrige, lidt bange og tydeligt medlidende. Oleg Rybachenko bemærkede også, at SS-konvojen forsøgte at holde sig så tæt som muligt på slaverne og væk fra lokalbefolkningen. Nazisterne råbte ikke, mobbede ikke og opførte sig generelt stille.
  Margarita, der kiggede på dette, bemærkede:
  - Hvor blev SS-bravaderet af?
  Oleg Rybachenko svarede vittigt:
  - Gik til pisk og sløjfer!
  Den gråhårede general pegede i mellemtiden lige på SS-mændene med degenerative tryner et par gange, og da den tykke mand begyndte at indvende noget med skum på munden, viftede han med hånden, skarpt, som om han huggede med. et sværd. Og den tykke mand viftede også med hånden, men med et irriteret indforstået blik, og gav så en kort kommando. Panservogne brølede, og Wolf Riders traskede videre ned ad vejen. Et halvt dusin lokale soldater fulgte efter. Resten omringede de fangede slaver, og kolonnen flyttede sig igen. Den gråhårede råbte af både børnene og arbejderne på marken, og han gik selv ved siden af de afmonterede menneskeeskorte.
  Dima, rystende, bemærkede:
  - Noget de ikke delte!
  Mirabela sagde med et smil:
  - Ja, lad dem skændes og slippe hinandens indvolde!
  En kraftig ung, skægget mand fra de lokale SS-krigere, der tog plads ved siden af Oleg Rybachenko, rynkede panden på drengepioneren, rystede sit lette maskingevær og råbte derefter i hovedet på ham:
  - Er du en russisk gris i det mindste noget at tænke på?
  Og smilende tilføjede han:
  - Vil vi være i Moskva og Washington eller ej?
  Oleg Rybachenko indså, hvad de ønskede af ham, vendte hurtigt hovedet, mødte Margarets blik - desperat og samtidig som om han sagde: "Heldig - store ting venter os!" - men den gråhårede general vinkede det af, og den skæggede mand, brokkende noget andet, så beklagende på Oleg og sagde ikke mere. Oleg Rybachenko forstod næsten, hvad han ville ... Lad det være endnu vagt.
  Men så meget desto bedre, så giver eksperimenterne stadig mening? Vil tyskerne virkelig kende fremtiden på denne måde? Men det viser sig at være en selvmodsigelse. Venlige boksekonkurrencer er udelukket efter sådan en krig. Fascisme og kommunisme er fjender for evigt. Eller er der noget andet... Hvor gjorde tindingerne ondt.
  Den militære bosættelse viste sig at stå bag en lav, men solid palisade - med en platform for soldaterne fra den monstrøse SS-organisation, med kraftige - dog vidåbne - porte. Kun én ting virkede mærkelig for Oleg Rybachenko - stenportsøjler, dækket med udskæringer i form af uendeligt snoede blomster og stilke. Disse søjler passede slet ikke ind i den generelle udsigt over landsbyen, hvor den var snavset (dog var det måske efter vinteren?), Og husene, bygget af stenfliser, indhyllet i brede sprækker med gulligt mos, blev brune med flade stråtag.
  Men der var en ACS. Der er ingen selvkørende pistol, og på en larvebane er en modifikation ukendt for den nysgerrige Oleg Rybachenko. Her, for eksempel, våben - en morter ikke mindre end 350 millimeter i udseende. Han indrømmede, at han aldrig havde hørt om sådan noget.
  Desuden ser bilen ud, som om den vejer under firs tons, og hvordan blev den overhovedet slæbt langs Krim-bjergene? Vil du opleve det uindtagelige Sevastopol under overfaldet? Fra denne antagelse en lille smerte i den tom mave. Hvad skal de russiske soldater gøre under sådanne slag. Her åndede alt middelalderen, blandet med modernitet og tekniske nyskabelser. Som huller med klokker og fløjter. Du vil ikke engang blive overrasket, hvis der er et TV her, og endda et farvet. Ikke sort/hvid.
  Værelset viste sig at være det samme, som de bragte eller rettere kørte slaverne ind i. Dog nej - værre, for her gad ingen tætte revnerne med cementmørtel, og det lugtede meget velkendt for Oleg Rybachenko - grise. Under hangaren besluttede slaverne at tilpasse enten en forladt eller midlertidig tom lade (lugten fra sådanne steder forsvinder næsten aldrig).
  Margarita rynkede så meget, at hun blev forfærdelig og klynkede:
  - Her er vi igen sænket! Nå Hitler, du får kun mig!
  Men det var tag over hovedet på dem. Plus, slaverne blev frigjort. Selvom de, som Oleg frygtede, ikke stillede et toilet til rådighed her. I tidligere lokaler, hvor fængslet er mere moderne, er det meget mere behageligt. Fritz, selvom grisen ikke kan lide snavs.
  Han tænkte dog over det, da han allerede havde gjort sit arbejde ved den fjerneste mur. Og sukkede. Hvad kan jeg sige ... Det er ikke banebrydende, det er slet ikke smukt. Alt er ikke i bukserne, allerede en lille sejr. Og også pigerne skulle tilsyneladende være her ... Det er bedre ikke at kigge ...
  Aurora mister dog ikke modet:
  - Endnu et eventyr... Vi lever og ånder i denne lykke!
  Oleg Rybachenko udbrød:
  - Og i den næste verden kan det blive meget bedre!
  Den flammende djævel blinkede til drengen:
  - Jeg er klar til at argumentere, muligheden for at tjekke, hvordan det i den næste verden ikke vil flyde væk fra os!
  Oleg Rybachenko sang blidt som svar. Det hjalp til at klare ydmygelse og skam;
  Jeg vil hengive mig til fædrelandet uden et spor -
  Lad der være en bedrift, en kriger er ophøjet!
  Sværdets og handskens slag er kastet,
  Den hensynsløse konge af jordens lov!
  
  Vulkanen brænder - vandet kogte,
  Mine ravfarvede læber af kærlighed!
  Jeg vil gerne have et øjebliks frihed
  Hvor er du luftig og ren!
  
  Brænder som guld, dyrebart hår,
  Han viftede med hænderne - en vinge voksede!
  Herren gav mig en uvurderlig gave
  Og det blev straks glædeligt, lys!
  
  Hvor Gud gik forbi: der voksede en dal;
  Blomstrende, frodige hvide roser!
  Der vil være ære - midten af alle verdener -
  En gave på alteret, som jeg tilbød!
  
  Ja, jeg ved, syndig, forbundet med hekseri,
  Og ikke værdig til paradis og krat!
  Men på Golgata med Kristus,
  Jeg hulkede og pakkede ikonet ind i en kappe!
  
  Min du er det bedste billede af alle brude,
  Jeg tror, at den Almægtige, ånden vil forvandle sig!
  Jeg vil bære mit uværdige kors,
  Og jeg vil rejse det skjold, der er faldet fra mine hænder!
  . KAPITEL 7
  De slog sig ned i en lade, så hvorfor stille op, hvis nazisterne er vant til selv at behandle kvæg bedre end sovjetiske borgere.
  Tre lokale drenge, under kontrol af SS, blev slæbt ind i halmen. De skyndte sig hurtigt, blinkede med deres bare, støvede hæle, bragte store armfulde tilbage. Sidste års slæbte de den, men meget, næsten en høstak. Og syv-otte minutter efter det, ikke mere, dukkede en kvinde op, som sammen med to lokale piger kom med nogle store flade kager og to heftige cirkler ost. Hun talte på ukrainsk og fordelte behændigt maden for alle. Oleg Rybachenko blev nysgerrig: mange spurgte både hende og drengene om noget, og alle tre svarede villigt.
  Der er mange tyskere, og de er ved at montere noget her. Men igen, ingen ved det! Til sidst slæbte de samme drenge en spand vand og låste dørene tæt. Ved opførsel af sine ledsagere forstod Oleg Rybachenko: dette er en ude, de vil ikke blive kørt andre steder i dag.
  Margarita tilbød sin bror i armene vand og sagde:
  - Forfriskende vil ikke skade!
  Brødet viste sig at være frisk, men usædvanligt, en slags tungt (det forældede stykke spist om morgenen kunne Oleg Rybachenko ikke huske smagen at sammenligne). Enten ubagt, eller også spiser de det altid her (eller rettere, højst sandsynligt det andet, resten spiste og viste ingen utilfredshed). Men osten viste sig helt sikkert at være lokalt produceret - meget god, ligner fetaost, som Oleg Rybachenko forgudede. Det er ærgerligt, at stykket kun var en tredjedel af håndfladen. Ja, selv en teenagedreng, ikke en mands.
  Margarita støttede den udmattede bror. Han faldt på halmen, som om han var skåret ned, tyggede, hvad han fik, liggende, begyndte ikke engang at drikke. Oleg Rybachenko indså pludselig, at han rystede. Man kunne kun håbe, at det bare var en rysten efter kulden, og især vilde syner. At efter søvnen vil denne skælven gå over. Rybachenko Oleg forsøgte at rive mere halm op til sig selv og, hvis det var muligt, grave i det. Han mistede ikke lysten nogen steder, beroligede han sig selv, men som han hørte folk; ved en temperatur er det første, der afskærer lysten, at spise. Oleg Rybachenko har aldrig selv været syg - takket være den genetiske struktur. Sandt nok lavede jeg ikke lignende eksperimenter på ham, inklusive mange timers gåture i kulden. Så... Men måske gør det det. Og hvis ikke, så er der en chance for, at de for videnskabens skyld vil behandle ham ...
  Nogle piger ryster lige så meget, men ingen hoster.
  Åh, hvor faldt trætheden over pionerdrengen, fra top til tå! Håndled gnides ind i blod, hævede ar på ryggen, sårede, slået ned og ben, der begyndte at blive varme - alt gjorde ondt, men denne klynken øgede kun lysten til at sove og sove.
  Og det er skræmmende at falde i søvn - du vågner måske ikke op, eller endnu værre, er i en vision igen. Dog ret interessant.
  Oleg Rybachenko lukkede øjnene og svømmede straks ind i Morpheus arme - fuld af drømme, farverig og øredøvende klingende.
  En og testene sluttede ikke der ... Ringdækslet blev ændret ved at installere jernplader med pigge, der nådesløst gravede ind i drengenes bare hæle ...
  Oleg Rybachenko gispede endda, men holdt ud, selvom han ikke kunne stå stille, og Dmitry dansede endda og begyndte at knurre ...
  Deres rivaler var stærke og var klart ældre end officielt annonceret. For eksempel er Dmitrys rival et hoved højere end ham, og antennerne bryder allerede igennem ... Men hvordan kan antennerne bryde igennem i en alder af elleve?
  Oleg Rybachenkos modstander er også meget større og tungere, og samtidig er gangsterens ansigt ikke barnligt....Drengen er dog ikke fremmed, ringen er en ring, alle mulige mennesker mødes der!
  Begge kampe fandt sted på samme tid .... Vi skal hurtigt afslutte, da midnat allerede nærmer sig ...
  Den forvandlede Dima begyndte næsten øjeblikkeligt at savne kraftige slag i ansigtet. Hans modstander havde en fordel i længden af hans arme, i vægt, og så ud til at være perfekt forberedt, både fysisk og teknisk ... Musklerne er generelt som dem i en atlets pitching ... Dog er Dimka meget skulptureret og hurtig ... han var hurtig, nu langsom ...
  Forgiftede Dmitry i første runde missede en masse enkelt- og dobbeltslag. Selv under højre øje begyndte et hæmatom at svulme op ...
  Anden runde viste sig endnu værre, hans modstander gik fremad og slog, slog, slog ... Og Dmitry forsvarede sig næsten ikke, kun at kaste hovedet tilbage blødgjorde slagene, sjældent, men uventet skubbede som svar og nogle gange trak sig ud hans modstander ... Han knurrede på tysk:
  - Du russer betyder ikke fuldgyldig!
  Dmitry svarede hårdt, også på tysk:
  - Og du er tysker, du får ret fuldt ud af en russer!
  Han blev rasende og satte albuen i næsen ...
  Normalt er Dmitrys næse i dette univers meget stærk, og den er aldrig blevet brækket, selvom den blev ramt, men i dette tilfælde var det ikke et slag blødgjort af en handske, men spidsen af en hård albueknogle.
  Og blodet flød ned ad drengens ansigt og tvang den til at slikke af... Dimka svarede... Fanget mod Fjenden rystede let, og han vaklede, men han havde ikke kræfter nok til at bygge videre på succesen - hans ben med punkterede såler virkede at blive vattet.
  Tredje runde viste sig at være ikke mindre vanskelig, modstanderen pressede desperat, men Dmitry begyndte at blokere oftere, hvilket afspejlede slag ... Reglerne for finalen blev ændret, da vi taler om en international guldmedalje, antallet af runder blev øget til femten ... Som en proff. Jeg må sige en meget grusom beslutning i forhold til teenagerne, der allerede kæmpede fem gange den dag ... Sandt nok sluttede Dimka også hurtigt, og hans modstander blev tydeligvis svigtet uden større kamp ...
  Men efter de første fire meget aktive runder bremsede Dmitrys modstander farten noget. Han følte sig også træt, hans vejrtrækning blev meget mere turbulent og samtidig tung ...
  På trods af hæmatomer og en alvorlig brændende fornemmelse i hans bare fødder følte Dimka endda en bølge af yderligere styrke. I sjette runde ramte han endda modstanderen i kæben flere gange ... Men han var også standhaftig, stor og muligvis også dopet ...
  I syvende runde ændrede Dmitrys modbydelige modstander lidt taktik og begyndte at prøve så mange slag som muligt i modstrid med reglerne, at slå med albuen eller endda med hovedet ... Dima begyndte at slå endnu oftere, og i ottende runde opnåede han privat succes, endelig flød det fra modstanderens store næse yushka... Og da han endnu en gang bevægede albuen, løb han selv ind i et modkørende indlæg... Hånende Dmitry knurrede til ham:
  - Nu, det fangede, hvilket bidende!
  Tyskeren var endnu mere spredt, han regnede stadig med en separat skydekrog!
  Oleg Rybachenko kæmpede mere jævnt, næsten uden at misse, og udnyttede det faktum, at hans modstander svingede for bredt, mødte han sin hage med et venstre stik, eller et højre kryds ... Men den store tyske knægt reagerede ikke på disse slag på nogen måde. Så ændrede Oleg Rybachenko sin taktik og begyndte at arbejde på sin modstanders flade næse... Den tyske sniffer varede længe, men ved syvende runde begyndte den at lække...
  Jeg må sige, at modstanderen til Oleg Rybachenko kom ud for at erstatte en anden, lettere og lettere dreng. Førstnævnte så ud til at være skadet (selvom dette selvfølgelig er et nazistisk trick!) ... Derfor var han frisk i begyndelsen af slaget, og kunne afvikle et hektisk tempo.
  Men i niende runde gabede Oleg Rybachenko også lidt og missede et slag, hvorfra han blev slået ned... Drengenes bare, nedslåede ben snurrede hjælpeløst... Olezhek sprang dog hurtigt op, så knockoutet ville ikke blive talt med. Kaster, hænger på fjenden ...
  Han rystede det af sig og skyndte sig at gøre det færdigt ... Hornet lød omkring slutningen af niende runde, men dommeren lod som om han ikke hørte ...
  Oleg Rybachenko missede et par tunge slag, men holdt fast og blødgjorde dem ved at ryste på hovedet. Fjenden gik i raseri og bemærkede allerede ikke noget, der var tærsket. Her slog den sovjetiske dreng, refleksivt, men meget kraftigt, kroppen mod ham ... Slaget ramte lige i leveren ... Et meget farligt hit ...
  Modstanderen lavede et par slag mere, og hans store ansigt blev lilla. Han slugte krampagtigt luft, faldt frem og begyndte at vride sig... Dommeren stoppede straks kampen, og lægerne løb ind i ringen... dryp...
  Dette havde en brutal effekt på Dmitrys ven, og han gik i offensiven mod en mærkbart træt modstander ... Tiende, ellevte, tolvte runde ... En hård udveksling af slag, men med Dmitrys klare fordel ... Den trettende runde blev noget udjævnet af, på grund af en desperat blækspruttetysker, og den sovjetiske dreng fik et snit i øjenbrynet .... Men i det fjortende tog Dimka, der havde muntret op, igen initiativet i egen hånd. Disse fyre vidste stadig ikke noget, for eksempel om Mohammed Ali, men på mange måder kopierede de hans taktik.
  Ved den femtende runde faldt tyskerens hænder af træthed, og han reagerede ikke længere på slagene, men stod blot og demonstrerede arisk udholdenhed .... Derudover blev Dmitry, af drysset dope og monstrøs træthed, normalt smadrende slag meget svagere . Lad det være! Men på den anden side var der mange, mange, og de regnede ned over fjendens udækkede hage. Til sidst, hovedet, tyskeren kunne ikke holde det ud, grænsen for udholdenhed var udtømt, og han var en repræsentant for den "ariske" nation, ligesom snavs gled ned, cirka femten minutter før slutningen af sidste runde ...
  Dommeren begyndte at tælle uanstændigt langsomt, men efter at have talt fem, da han så, hvor frygteligt ubevægelig Dmitry Lebedevs modstander var, stoppede han og råbte:
  - Mere som en læge!
  Og en anden ung "supermand" blev bragt til hospitalet... Derefter stillede de vindende finalister sig op til kolonnen og begyndte at marchere... Rosenblade regnede ned fra oven.
  Den høje dreng Dmitry smilede bredt, han var munter. Men så bemærkede han pludselig, at kameraet var rykket tættere på dem og tog nærbilleder af sovjetiske drenges nøgne, kraftigt beslåede og let blødende fødder... Hans humør forværredes straks, og han forsøgte at skjule sine lemmer bag luksuriøse forgyldte sneakers af andre unge tyske atleter eller begrav dem i kronblade.
  Oleg Rybachenko trak ham i hånden:
  - Lad være! Det er din forlegenhed, der vil forårsage klukker og tvivl ... Desuden går næsten alle børn i Tyskland, efter den totale krigserklæring, næsten alle børn barfodet, som du selv så på gaden i Berlin. Så ret stolt ryggen.
  De medaljer, de fik, var på brune bånd og ægte guld, omkring halvtreds gram i vægt og 900 fine. For sovjetiske drenge er dette selvfølgelig et stort beløb - cirka ... Det er endda svært at beregne, da sovjetiske penge så ud til at være officielt sikret, men faktisk blev udstedelsen foretaget uden en guldreserve.
  Da de sovjetiske pionerer steg op på platformen, lød USSR-hymnen. Det var i øvrigt ikke Alexandrovs musik endnu, noget i retning af en international. Oleg fik stor inspiration her og bad om lov til at synge...
  Himmler, der var til stede ved konkurrencen, tillod elskværdigt:
  - Vi vil være meget glade for at høre sammensætningen af vores gæster fra Storrusland.
  Oleg Rybachenko bukkede først til højre og derefter til venstre, hvorefter de sang sammen med Dmitry;
  I livet er du en ridder, du flyver som en ørn -
  Og du vil ikke vide landingerne!
  For os er priser slet ikke en fetich -
  Vi har kun én acceptabel vej til kongerne!
  
  Bind først et rødt slips,
  Så da krigen kom...
  En tynd dreng tog en skovl i sine hænder -
  Så nålen ikke stikker ind i brystet!
  Børn gravede skyttegrave barfodet,
  Et stykke gammelt for tre ...
  Opvarmet i kulden med kogende vand,
  Fra bidende pakker, meget vred!
  
  Jagerflyet døde og maskingeværet faldt,
  Hans lille dreng tog den op!
  Mægtig som "Katyusha" blev et slag,
  Frygtløst, unge hold!
  
  Jeg skyder på kæden af sorte skygger
  Hvor har du din skarphed fra?
  Som i oldtiden det skarpeste sværd,
  Du løb for at kende straffen!
  
  Krig uden medlidenhed, desværre, er ikke en mor,
  I den er tørheden i ørkenen en frygtelig varme!
  Men for fædrelandet skal du give dit liv,
  Så får du glæde i gave!
  
  Men hvordan er det at være forelsket?
  Ikke alle drenge ved det...
  Når vandløbene hælder blod -
  Nazisters brutale drab!
  
  Men fædreland er kærlighed,
  I den er lyse generationers herlighed ...
  Og kryds ikke dit hjerte
  I den, Stalin - Stål og Flamme - Lenin!
  
  Vær en strålende tid -
  Kommunismens hellige sag...
  Den onde horde er brudt -
  Og rykket nazismen væk!
  
  Hele menneskeheden er...
  Råd forenet!
  Lad der være paradis på planeten
  Jeg er en ridder - Rus' er uovervindelig!
  Oleg Rybachenko og Dmitry hoppede højere ved de sidste ord og forstærkede derved indtrykket af deres sang yderligere.
  Standerne fløjtede begejstret og klappede ...
  Mens drengene generelt så en ret interessant og gunstig drøm for dem, vendte pigerne tilbage til den tidligere afbrudte fangst af skibet. Seriesyner er sjældne, men der var tydeligvis noget mere bag.
  Mere præcist, ikke adfærden, men opfyldelsen af Hyper-heksens og de russiske demiurgeguders mission. At praktisere din udødelighed.
  Nu er det næste rum, her er problemerne fra hvilken side døren er åben, og hvorfra den er slået ned. Det er bedst enten at undgå eller risikere det. Det er dog okay, hvis hun drejer knappen, vil de tage hende for hendes drukkenbolt. Så kiggede en ubarberet ud under koøjen, pigen havde knap nok tid til at putte sig. Han vil dog ikke overveje det så hurtigt. Døren er lukket, og du skal banke på.
  - Hvem der? - En anstrengt stemme piver.
  - Dine! - Aurora svarede på engelsk med et klart texansk skær og viste et uventet talent for sprog. - Vi tog lokal rom med, whisky er kvalmende.
  - Oh yeah! Hurtigere! Sømanden bag døren hvinede som en gris. - Selvfølgelig rom!
  Massive døre, som du ikke kan bryde igennem med en granat, er åbne. En type med et forvirret look udvælges, med ham et par halvklædte emner mere. Fra dem, som under et gasangreb, bærer det eller rettere intenst slår det med en damp,
  - Hvor er rommen! råbte de i kor.
  - Du er så god! - Den rødhårede Aurora skyder med stor fornøjelse og lægger stakke af sømænd. Jeg lagde så mange som tre og et halvt dusin, jeg bliver nødt til at ændre klippet. Det er godt, at kuglerne er små, kompakte, man kan tage meget med.
  - Endnu et rum ryddet! - Med en vis grad af efterårskølighed i stemmen, sagde hun. - Vi nåede at lave et par skud, men her håber jeg ikke, det er hørbart.
  Snow White the Terminator svarede:
  - Og de, der hørte - bliv døve!
  Margarita Aurora passerede det næste rum, vred sig lidt, skød lidt langs korridoren, gik agterud, så hvordan hendes zombiepartner kæmpede med Yankees. Den døde mand viste dog ikke voldsom styrke og brækkede halshvirvlerne.
  Nå, du har næsten forrådt os! - knirkede et pige-Komsomol-medlem.
  - Og hvad var der tilbage at gøre! Han lagde mærke til mig og slog næsten alarm! - Zombie tog form af en fornærmet hund.
  - Nå, du har en idé! Læg dig ned og vær ydmyg. - Margarita truede "tjeneren" med sin finger og slog blidt sin fod på dækket.
  Vi var nødt til at skyde på agterstavnen, en af soldaterne smed en granat ud, den truede, alt ville bryde sammen. Den amerikanske analog af F-1 fløj som slowmotion. Beslutningen blev født uventet, dette blev ikke undervist i specialstyrkerne. Margarita smed pludselig skiveboomerangen. Hun vendte sit tredje øje på og smeltede bogstaveligt talt sammen med et tyndt stykke kraftigt metal. Sindets øje fulgte skivens bevægelse, og så satte spidsen sig fast mellem fliserne og skar pistolen over og lunten blokerede for adgangen til syre. En svedperle trillede ned ad den blonde Terminators pande.
  - Wow, jeg kastede næsten op! Dette er blot et mirakel. Tak, Guds Moder, fordi du reddede mig en synder.
  Den rødhårede Aurora hørte hende og sagde bekymret:
  - Hvad er der?
  - De kastede en granat! - Svarede Greyhound Margarita.
  - Jeg hørte ikke eksplosionen! - Overrasket bjørne-Komsomol-medlem.
  - Du vil ikke tro det, jeg har lavet den til en boomerangskive. Den hvide kriger fnisede.
  - Sådan foregår det. Det er i princippet ikke i modstrid med naturlovene, hvis man kommer mellem fliserne. - Aurora lavede et udseende af en figen med sine bare tæer.
  - Og så blev det! - Margarita fnisede og grinede.
  Den brændende djævel blev nysgerrig:
  - Hvor mange dræbte i agterstavnen?
  Den smukke Korshunova svarede stolt:
  - Otteogtyve mennesker, og den niogtyvende blev kvalt af en zombie.
  - Ikke meget! Nu bevæger jeg mig gennem kahytterne for at rydde hele skibet. Hjælp mig! - I den røde Auroras stemme lød nu utålmodighed.
  - Nå, jeg flytter med dig. - Margarita smed pludselig et stykke blodig knogle af sit hår.
  Den flammende Aurora trængte hurtigt ind i vagtstuen, her sov allerede flere betjente, og vagterne bevægede sig fra side til side af drikken. Men de råbte:
  - Du kan ikke komme her!
  - Hasterapport fra Hamilton. - Den ildsjæle Komsomol-pige svarede og gav en drejning, næsten blankt. Kuglerne flyver lydløst, lyset er heller ikke det rigtige, du vil ikke umiddelbart forstå, at dette maskingevær skyder mod dig. Så det var fantastisk, hvis nogen reagerede. Der var atten lig, og snart kom fire mere til dem, fra badeværelset, endda seks - et par lig faldt fra tønden i en omfavnelse. En af askene tilhørte en prostitueret.
  Stille grav i en U-vending,
  Fandt døden - lille udyr!
  I dag en dollar - i morgen en kugle i panden,
  Sådan et farligt erhverv!
  
  Ja, pigen ville ikke have dig
  Tortur, bestå eksamen ...
  Der var andre forvirrede drømme
  Snurr kun raske æsler!
  
  For en flod af champagne at flyde
  Yachts, biler - alle æresbevisninger!
  Bukke blev grebet uden en konto af en hånd,
  Pigen besluttede sig for ondskab!
  
  Men kun en idiot tænker
  Bordellet er godt og meget sjovt!
  Jeg fyldte min mund med sort kaviar -
  Jeg vidste ikke, at du gav dig selv AIDS!
  
  Og ingen vil komme i graven,
  I frygt for at blive døbt, far!
  Resultatet var meget dårligt.
  Tidligere kunde selv naver!
  
  Dine børn vil ikke huske godt,
  Det er en skam at kende sådan en mor!
  Hvad er der tilbage til dem - et fængselshjem -
  Udhold i stilhed straffen ...
  
  Og derfor, pige, studerer du
  Og arbejde for fædrelandet-skønheden!
  Så kommer der en vej uden recession op...
  Ellers steg for evigt i underverdenen!
  Den brændende Djævel opsummerede og bøjede sig for den faldne prostituerede.
  Og så passerede hun, som en skygge klæbet til væggen og længere nede af gangen. En vifte blæser fra siden og fanger varmen, Aurora flettede sit hår ind i en bidende fletning, så fornemmelserne er behagelige. Hun går hen til døren, hvis den varme luft åbnes kan den vække dem bag disken. Tøver lidt, laver så jævnt en smal revne, der kravler langs den. Jeg mærkede tæppets kildrende ruhed med min bare presse. Jeg gik lige ned ad stigen, mange mennesker sover allerede her, de nipper til øl ved disken. I en let støj kan Auroras ben, der er blevet bare, ikke høres, den bare sål dæmper lyde bedre end i sko, så pigen gik barfodet. Allerede monoton ødelæggelse i et udbrud, forsøger ikke at bruge mere end en kugle på en. Sveller generelt kan slagtes. Hvis du straks klemmer halspulsåren, så vil der være et maksimalt gab fra fjenden.
  Og så arbejdede den barbenede Aurora, om bord, udover Yankees, var der omkring et halvt støn af stabilitetskæmpere, men de reducerede kun disciplinen.
  - Det er det, det betyder, når man lukker besætningen ind, hvem ved hvem.
  Pigen klatrede op ad stigen, diffust lys falder fra oven. Den sædvanlige støj, under fødderne af tæppet er revet fra ingenting. At dømme efter figuren iraker. Hvad er det i en vis forstand
  heller ikke dårligt, selvom det taler om holdets erfaring. Men trangen til overdreven komfort er fatal for Yankees. Så hun klatrede op ad trappen og stoppede. Der er tre på broen og to i en skildpaddedragt. Nå, en skildpaddedragt er ikke engang en tank, du kan tage den fra en granatkaster, men støjen vil være som at barbere en gris. Så intet ønske om at forstyrre sådan en velsmurt operation.
  Jeg henvendte mig til min veninde Margarita for at få hjælp:
  - Vi har en her, eller rettere to i skildpadder!
  - Forstå! - Margarita prøver at spille cool. grinte.
  Den brændende djævel råbte:
  - Hvordan dumper man?
  Margarita kneb øjnene sammen, og med tvivlen om sfinxen, som bukken kravlede på, spurgte hun:
  - Granatkasteren er udelukket?
  - For larmende! Aurora tog en dyb indånding.
  - Det er bedst at affyre en boomerang i ansigtet ved at skære panservisiret i det område, hvor glasset er. Sæt derefter tre kugler derind i triple mode. Bør virke. sagde Margaret selvsikkert.
  - Kom til mig, lad os gøre det i sync! - Nervøst knækkede hendes fingre, spurgte den ildsjæle.
  - Selvfølgelig har jeg travlt! - Margarita lagde et par stykker mere og gik ind fra den modsatte side. Barfodet Aurora koncentreret og tilsat i en lav tone:
  - Du kan ikke gå glip af her.
  - Bed, det hjælper! - Tilbudt, igen faldet i religiøs ekstase Komsomol medlem Margarita.
  - Jeg tror ikke på Gud! - Klip bjørnekrigeren af. - Det er et tegn på svaghed!
  Den blonde kriger, der gjorde korsets tegn, foreslog:
  - Så bed om hjælp - det højeste menneskelige sind. Lad ham hjælpe med at vinde i Sovjetruslands navn.
  Pigerne frøs i fem sekunder, hviskede og opfyldte derefter deres plan. Boomerangskiven er som et tyndt spind næsten usynlig i diffust lys. En gang og ramte to ubevægelige idoler i visiret. De havde ikke tid til at reagere, da tavse kugler ramte det let afskårne visir, brød igennem skallerne og vendte hjernen rundt. Nå, den tredje blev dræbt samtidigt, så han havde ikke tid til at reagere. Sandt nok faldt skildpaddedragterne og larmede. Den nysgerrige sømand sprang ud, den rødhårede Aurora overhalede ham med ét hop, og med pegefingeren til baghovedet.
  - Sov søn!
  Så dernede dukkede et par hoveder op, en dobbelt-fan linje og stilhed.
  - Margarita har bestået denne fase!
  - Her ved siden af kaptajnens kahyt vil vi fange ham sammen med småstenene. - foreslog et vredt blond Komsomol-medlem.
  - Af sig selv.
  For at komme til kaptajnens kahyt var jeg nødt til at udføre to fejninger, en prostitueret arbejdede uselvisk på en to meter lang sort mand, Margarita Korshunova sparede. Hun var for ung, ikke ældre end atten, måske endda seksten. Hun så så bedende ud.
  - Jeg vil ikke sige noget krigere...
  - Allah! Uovervindelig og ført på lykkens vinger. - Den snedige Margarita svarede på arabisk.
  Faktisk er deres ansigter ikke synlige, hvilket er vagt, pigen genkender stadig ikke, og versionen om, at dette er den tyrkiske sultan, vil styrke.
  - Hvor er kaptajnen? spurgte Aurora på engelsk med arabisk accent.
  Kærlighedens præstinde stammede:
  - I en deluxe kabine! Denne "pedril" er slet ikke rolig forelsket. Ja, hvis du vil, vil jeg tjene dig, gjort gratis!
  - I paradis venter piger på os tusind gange bedre end dig! - Bjørnekrigere børstet til side.
  Putana ønskede ikke at genere morderne, men horerens refleks var stærkere end fornuftens stemme:
  - Jeg viser dig kun, hvad jeg kan! Min tunge er let som en fjer og sød som honning!
  Alvorligt vred stak Margarita sin finger i øjenlåget og slukkede for horen:
  Lidt mere, og vi ville have været nødt til at dræbe hende. - Det religiøse Komsomol-medlem Krakatau var rasende over synet af en sådan løssluppenhed.
  Ved indgangen blev to vagter henkastet lagt ned, sprang bag ryggen og brækkede nakken.
  Kaptajnen snorkede allerede som en opvasket bastard og omfavnede to typer, en sort mand og en thai. Dem, på trods af at de også gav efter, smed og vendte nervøst.
  Pigerne så et fotografi af kaptajnen på computeren og lagde uden tøven begge "trans-drenge" i seng. Kaptajnen af første rang, den anden person efter admiralen, blev rykket op og bragt til sig selv med et par lussinger. Da det grimme væsen blev fanget for første gang, rykkede det ikke, men så kun på sin død med forbløffede øjne.
  Margarita løftede ham op på udstrakte hænder og dækkede sin mund med en handske, og Aurora rejste en dolk med et lysende blad til øjnene. Hvæsede med en glubsk kobra:
  - Et ord og stik et øje ud!
  Margarita løsnede lidt sin kæbe, men kaptajnen tav.
  - Her er du! - Den flammende djævel gjorde tonen i hendes stemme endnu mere forfærdelig. - Anvend smertekommandant.
  Galina trykkede let på nerveenden og lukkede munden, så et skrig slap ud af halsen på den amerikanske kaptajn.
  - Nå, det bliver mere stille nu. - Rød Aurora begyndte at slå med bare fingre i gulvet en antydning af en rytme, der er karakteristisk for begravelsesmarcher. - Tal det forkerte orne! Eller vi skærer din værdighed af og putter den i din mund.
  Da den perverse kaptajn faldt lidt til ro, klemte Margarita sig lidt. Den blonde kriger besluttede også at give et verbalt bidrag til afhøringen:
  - Hund udtryk dig, hvis du vil undgå pine. Ellers vil du kun glæde os.
  Kaptajnen talte ikke klart.
  - Jeg skal fortælle dig alt!
  - Jamen, det er bedre. Forhør hvordan man siger på en nem måde! Pigerne grinede hånligt.
  Kaptajnen stønnede, hans kaninører rystede:
  - Bare forlad livet!
  Aurora bemærkede logisk:
  - Dette er den mest værdifulde ret, du skal tjene mere!
  - Jeg er en forretningsmand. - Hvorfor den fangne amerikaner var henrykt. - Hvis du vil, kan jeg tjene!
  - Og denne der også, spyttede, uden at forlade, mandlig prostitueret! " bemærkede Margarita tøvende.
  Selv skibets kakerlak, efter at have snublet over den glatte hud på pigens ben, skyndte sig tilbage i hullet, forarget over et sådant forslag.
  - Hvor mange mennesker er der på skibet? - Den stolte rødhårede Aurora lod, som om hun ikke havde hørt den sidste sætning.
  Den amerikanske pervers tøvede, hans ansigt blev idiot, som om han ikke havde hørt spørgsmålet, hans øjne klapper, klapper!
  Den Ildsjæle huggede hendes lillefinger med en dolk, blodet flød. Han kom straks til fornuft:
  - Hvor mange mennesker er der på destroyeren?
  - Cirka fire hundrede! Jeg ved ikke med sikkerhed, at "stabilitets"-militanterne ankom fra kysten. Men ludere er få. De er ikke engang nok for fyrene fra kysten. - Prætendenten og idioten klynkede og trak sin grisehals.
  . KAPITEL #8
  - Lad os springe detaljerne over! - Fiery Aurora vendte sig straks til praktiske spørgsmål. - Artefakter hvor?
  Kaptajnen forsøgte at spille fjols:
  - Hvilke artefakter?
  Barfodet Aurora klemte let sit knæ, knoglen kradsede.
  - Nu indset?
  Smerter viste sig at være det mest effektive middel til at forvitre stoffet:
  - Ja, de er i skibets pengeskab.
  Cool Aurora knurrede:
  - Og pengeskabet?
  - Der bag døren! - Gris-primat knirkede.
  Bjørnekrigeren blinkede med hendes grønne øjne. Margarita trak titanium døren mod sig og udbrød skuffet:
  - Kodet!
  Kaptajnen forsøgte desperat at overleve:
  - Ja, jeg har en nøgle.
  - Hvor? - Krigerpigen med tåen på hendes bare fod løftede stolen ved benet.
  Dyret gurglede utydeligt:
  - I skabet!
  Den barfodede Aurora sprang hurtigt hen til skabet og tog en enhed med en chip frem.
  - Det her?
  - Ja! - Rotten knirkede.
  - Jeg åbner den selv! - Dashing Aurora ramte kaptajnen på hænderne. - Se, vær smart.
  - Hvorfor er der kun to af jer? - Grisen havde modet til at være interesseret.
  - Vær ikke for nysgerrig. Du vil leve længere. Auroras nøgne hæl ramte Forleinds slap mave og fik ham til at vride sig af smerte. Pigen åbnede døren til pengeskabet. Inde i rummet var der flere bærbare computere, granatkastere. Soviet RPG - 39, i ét eksemplar, og dets mere sofistikerede amerikanske modstykke.
  Kender du sikkerhedskoden? - snerrede Bjørnekrigeren.
  - Ud over de to sidste cifre er det kun befalingsmanden, der har oplysninger om dem. - Vores admiral George Arnold.
  - Ring til mig! - Margarita stak sin fod ind i fangens slap næseparti og tog fat i hans næse med bare fingre.
  Snublende listede den fangede amerikaner en kombination, der ikke var for lang. Aurora lyste hendes øjne lidt op.
  - Godt gået, løj ikke. Et punkt til din fordel.
  - Og hvordan siger man så ... Nu, hvis du taster nummeret forkert tre gange, lyder en alarm. - Pludselig udbrød en skræmt kaptajn.
  - Vi kender ham allerede! - Komsomol-pigen tastede hurtigt koden og åbnede den fire hundrede millimeter tykke dør. Småstenene blev opbevaret i separate kasser og blev forsigtigt fjernet.
  - Stingers from the Infinite, har du bearbejdet dem endnu?
  - For det meste ja! - knirkede en fanget rotte. - Testet om aftenen.
  Den flammende djævel glædede sig:
  - Godt, hvor er stikkerne opbevaret?
  Stammende kvalte kaptajnen ud:
  - I hangaren, hvor lastrummet er. Den bærer "Orlans" segl sammen med to "Pershing"-tanke.
  Disse kasser er kun gode til metalskrot. Men den forbedrede model af "stikkere" er ganske velegnet. - Gale Aurora, der drillede fangen, viste sin tunge.
  - De er med computerchips, så specielle, de fanger silhuetten. - Amerikaneren mumlede og prøvede at købe sit liv.
  - Vi ved! - Den ildsjæle vendte sig mod sin partner. - Hvad tror du, Mirabela, hvor mange af de fire hundrede og halvtreds mennesker er der tilbage?
  - Mindre end halvdelen. I alt har vi to hundrede og otteogtredive lig. - Komsomol-pigen fnisede endda af fornøjelse.
  Rasende Aurora pustede ud fra sig selv:
  - Der bliver brug for fanger til at indlæse "stikkerne", der er noget for forskerne at arbejde videre med.
  Den fangede skurk udbrød:
  - Er du Russisk?
  - Hvad får dig til at tro, at vi er Mujahideen. - Komsomol-krigere knurrede.
  Kaptajnen viste et uventet sind og opfindsomhed:
  - Kun russerne kan have så seje jagerfly, der er i stand til at erobre et ret stort skib sammen!
  Den hårde Aurora var uenig:
  - Og den store tyrkiske sultans krigere med artefakter!
  - Sådan? Alt er muligt, men du er for intelligent til araberne. - Griseprimten vaklede. - Selvom I måske er tyskere?
  Hurtige Aurora, der modbeviste hans ord, slog hendes skinneben i maven, brækkede derefter begge ben, gedekaptajnen mistede bevidstheden fra smertechokket.
  - Generelt har vi ikke brug for det, vi ved nok. - Opsummerede den rødhårede kriger. "Nu mangler vi bare at få fat i besætningen.
  Margarita foreslog straks:
  - Lad os gå til hytterne, vi har et sæt nøgler!
  Aurora var glad:
  - Ja, der er en elektronisk nødåbning.
  Komsomol-pigerne gik stille og roligt ned, åbnede kabinedørene og igen ødelæggelse. Bare en form for tærskning, ikke en krig, men en kærning af hvede.
  - Kabine nummer seks er ren! - Sagde Aurora og grinede med tænderne.
  - Måske i værelse nummer seks! Margaret fnisede. - Lad os gå bedre.
  - Vi er ikke gæs til at græsse i en dynge. - Den flammende djævel brølede. - Eller rettere gæs, men vildt!
  - Ikke sandt! - Her var den blonde terminator allerede fornærmet. - De lejesoldater kæmper for pengene, og vi er udelukkende for det kommunistiske moderland.
  Komsomol-pigerne bevægede sig i streger længere fra besætningsdækket og skød singler. Margarita skyndte sig i fuld fart videre, til maskinrummene, pantries, lastrum, kabyss. Militæret blev omhyggeligt blokeret og kværnet i dele. At vagtbelysningen var svag spillede kun spejderne i hænderne, fjenden på ti meter ser ikke andet end vibrationer, og de ser tydelige ud.
  Computeren gav automatisk sin mening.
  - Og hvis du bruger modellen af virussen.
  - Og vi brugte allerede en batteridrevet smartphone. - Sagt, fornærmet af robotten, Margarita Korshunova. - Her ser du alle overvågningssystemerne i dvale.
  - Sådan her! - Maskinen med chippen var overrasket.
  - Tilbage på admiralens kontor sendte de en hybrid af en orm og en virus gennem kanalen. Det lader til, at det ikke er mærkbart, ikke et eneste antivirusprogram vil slå alarm. Sådan er det rene arbejde, usynligheden lurede alle overvågningssystemer. - Komsomol-pigen viste for større overtalelsesevne sine skarpe biceps på armen.
  - Nå, du giver! - sagde han og undrede sig over pigernes opfindsomhed, maskingeværet. - Kan du omprogrammere mig?
  - Er ret ægte! Og hvad vil du?! - Margarita lavede et meget kærligt ansigt her.
  - Anerkend dig selv som person! - Bedt om en elektronisk enhed.
  - Det er overflødigt, mens du skyder. - Den blonde terminator er ikke dum til at gøre dumme ting. - Senere vil jeg fortælle dig om Kristus.
  Margarita tog stilling med ryggen til landgangen, gik ned på et knæ for stabilitet, pegede næsepartiet mod døren modsatte. En fyr kom ud, denne gang hvid, kun lidt "sjusket" røg tilsyneladende dope.
  - Stofmisbrugere arver ikke Guds rige. - Komsomol-krigeren afbrød dem. - Hun smed ligene og krydsede sig hurtigt.
  Barfodet Aurora zigzaggede langs en anden omkreds, gik hen til døren, den var låst, åbnet med en universel nøgle. Negeren kastede en pude efter hende.
  - Kitty scat!
  Komsomol-pigen reagerede øjeblikkeligt og rev både puden og afrikaneren og hans partnere; - Mindre end halvdelen. I alt har vi to hundrede og otteogtredive lig. - Komsomol-pigen fnisede endda af fornøjelse.
  Åh, at trække i seng, partnere.
  - Her er nørderne, det lykkedes at skræmme! - svarede den rødhårede bjørnekriger. - Hvor skal man nu tage hen? Tilsyneladende i kabinen af stedfortræderen. Han ser ud til at sove.
  Kaptajnstyrmandens bolig er ikke så omfattende, men derfra lyder musik. Meloman betyder? - Gør tingene lettere.
  En barfodet Komsomol-pige trådte ind som en skygge, slog en kriger ud og kvalte let kaptajnen af anden rang og vred hendes albue:
  - Vil du leve?
  - Vil have! - Han svarede, at man generelt kunne forvente en amerikaner.
  - Der vil være en chance! - Mens hun stak af, valgte Aurora at slukke den, men ikke længe. - Kom godt med Kent! Hun gik videre, korridoren begyndte at snævres ind, hvilket klart sænkede sømændene i rang. Komsomol-pigen tog sigte på den fjerneste dør og tog den af over vagtpostens hoveder. Så skuddet var stille, sagde hun hviskende.
  - Bang-bang!
  En Komsomol-pige prøver forsigtigt håndtaget til kabinedøren. Låst inde. Nå, det er et halvt sekund, der er syv personer i kabinen, tre sover, resten skærer dominobrikker, ganske på russisk. Margarita trykker på aftrækkeren med magt, i dette tilfælde bringer mordet ikke glæde. Men gerningen er gjort, selv en dråbe blod er faldet i ansigtet.
  - De døde med fletninger står og tier! - Komsomol-pigen fnisede.
  En ny hytte, her overlod Margarita sit liv til to sovende mennesker, hun slukkede det bare, de kan komme til nytte.
  - Mord kan ikke retfærdiggøre egeninteresse og profit - kun ære, frihed og Fædreland er fortalere for vold! - sagde hun - en charmerende filosof-terminator.
  Aurora er også nem at flytte ved at vælge et udluftningsrør. Den er frygtelig trang og forstyrrer rygsækken. Jeg var endda nødt til at folde maskinen for at krympe. Nu er Komsomol-pigen blevet meget mere ressourcestærk, selvom hun tog risici. Her, som om de hellige var vrede på synderen, angreb en mutant edderkop. Og da han lige nåede at komme igennem. Smertefuldt bidt, og et par gange forlod knytnæven. Komsomol-pigen kløede sig i hovedet, men det lykkedes at gribe ham i spidsen af tentaklerne og flytte ham under albuen. Hun trak sin hånd væk og slog hende, da den robuste æske sprængte og gjorde ondt i hendes udstoppede albue.
  - Forfærdeligt! - Svarede bjørnekrigeren. - Jeg giver mig selv en modgift.
  På en eller anden måde kom Margarita ud og brød igennem til kabinen, hvor soldaterne snorkede. Da døren gik op, forsøgte de at springe op, men de blev straks dækket af en dødbringende regn. Komsomol-pigen forlod kun én, slukkede fyren og fortsatte på vej.
  Her begynder døren til venstre for hende at dreje. Det kan ses, at den barberede hovedgab-tandede fyr ville tisse.
  - Hvem er her? - Spurgte sømanden med fuld stemme.
  - Din barfodsdrøm! - En Komsomol-pige bøjer sig med en fjeder, og efter at have spredt døren styrtede hun ind i hendes pande. Det er stadig legeret stål. Panden hævede med det samme, svarende til "bokser"-typen, desuden blev han skåret med baghovedet. Margarita flyver indenfor, slår med sit jernknæ i kæben, mens hun meget skarpt slår sine tænder ud. Den mangler masse, men mere end kompenserer for dens hastighed.
  - Det ser ud til at være klar. - Opsummerede morderen med figuren af gudinden.
  Der er fem personer mere bagved. Så en i bolden, god modtagelse. Endnu en bastard med en knytnæve i panden, så meget at han slår ham ud. Den tredje kant af håndfladen i nakken. Du skal gentage dig selv, men denne teknik er dødbringende. Den ene type falder ned fra øverste hylde, men i en fart banker Margarita ham med hovedet ind i solar plexus.
  - Hvil dig lidt, skat. - Siger Komsomol-pigen.
  Den sidste type bander med en tre-etagers uanstændighed, en blanding af engelske og russiske ord. Er det ikke en beboer? Margarita udfører en kobra, et slag med fingrene i øjnene, næsten dødeligt. Alle "partnere" tav. Sandt nok steg en stemme i den næste kahyt.
  - Hvad er der!
  - Nem kamp! - Svarede, sjofelt, som med en beruset stemme, hvæsende, Margarita. Hjælp vores sårede. -
  Kahytsdøre åbnes og får en tur, igen falder kæmperne.
  Godt skal være med et maskingevær,
  En ond død for fædrelandets fjender!
  At flyve til stjernerne,
  At erobre den himmelhvælving på himlen!
  
  Vi er børn af Solens Kommunisme,
  Fighters født som en hvirvelvind...
  Nazisten vil svare for ulvens brøl,
  En stor bjørn vil rive ham op!
  
  Det gode er stærkere end det onde,
  Selvom hårdere kan være ondt ...
  Vi kæmper under himlen til
  Det blomstrende forår er ankommet!
  
  I den nattergalesange - triller,
  Og den sølvskinnende ring af vandløb!
  Is, sne og snestorme vil aftage,
  Under den varme sol!
  
  Bloom - kamille, valmuer, roser,
  Sådan en frodig sommereng!
  Og hvis du ved det, kommer der frost!
  Selv da skal du ikke blive forskrækket!
  
  Store katte - disse "tigre",
  De brøler og snurrer - de ryster!
  De kaster Fritz ud i onde spil,
  Men kaput vil stadig komme!
  
  Lad os vente på solopgangen!
  Tropper vil gå ind i Berlin af Rus',
  Fædrelandet synges med salmer -
  Og i Tartarus' afgrund er der længsel!
  
  Så vil landenes folk smelte sammen,
  Broderskab og kærlighed vil komme!
  Hæld honning i kopper, underkopper -
  Så blodet ikke flyder i vandløb!
  Margarita sang øredøvende det sidste vers til brølet, og resten af versene galopperede som heste i hendes hoved. Når du skyder med en sang, er det altid interessant:
  - Selvom det er så grusomt, at handle på denne måde med levende mennesker! - Har allerede beklageligt sagt "Christian".
  Uanset hvor hårdt pigerne prøver at spore og kontrollere alt, er det umuligt med fire øjne. En tankeløs zombie tæller ikke. Det lykkedes en ukendt at slå alarm. Nødlyset tændte med det samme, og en sirene lød.
  - Det uundgåelige skete, og det var for heldigt. - Sagde den rødhårede Aurora.
  Komsomol-pigen skyndte sig til kahytterne, sømænd og specialstyrker løb ud af dem. Hun skød dem uhøjtideligt. Så mange mennesker blev lagt ned, yankeerne faldt i snesevis.
  Automatiske udbrud blev hørt, granater eksploderede, flere på én gang. Fighterne kunne dog skade sig selv mere. Lyddæmpere spillede også deres rolle her,
  De kriminelle specialstyrker fandt ikke ud af det med det samme, døden venter dem indefra. Margarita blokerede soldaternes udgang og kastede selv et par fangede granater. Skrig spreder blodige knoglerfragmenter, her fangede en Komsomol-pige det ene afhuggede hoved med sin bare fod. Hvad hendes mobile fod er blevet til, bøjer i enhver vinkel. Du tror måske, at fysiske love har ændret sig, og at kødet er guttaperka.
  Køer brister fra fjendens side, men for det meste blindt. Margarita fyrer næsten uden at skjule sig, de magiske sten "Kolchuga" afleder pålideligt alle skud.
  - Det er ærgerligt, at min partner ikke hedder Snedronningen. Så vores par ville se mere symbolsk ud!
  Vågnede op, denne gang Oleg Rybachenko, ikke af bulen og piskens slag, men af sin egen gråd - rolig og utrøstelig. Pigerne sov stadig og lavede bedrifter.
  Og hans heltemod blev erstattet af et mareridt, som det ofte sker, når nazisterne håner dig.
  Oleg Rybachenko mærkede, at han dykkede ned, som om han var faldet i blækharpiks og begyndte endda at tære på hans øjne. Så blev han virkelig bange, og pludselig fik nazisterne magten over den anden verden. Der er en kradsende lyd, som en hund, der kradser på en stak, kun meget højere, den bider i ørerne og vrider dem. Trommehinderne knækkes med pincet. Så kommer en mund frem fra mørket med tænder, der funkler som lavaen fra en vulkan. Aldrig før har Oleg Rybachenko Jr. set et så ulækkert krus af et monster, karaktererne i gyserfilm på hans baggrund var kun en patetisk parodi på et mareridt.
  Så dukkede andre endnu mere forfærdelige kæber op, nogle var enorme som Everest, og andre var små som meget ondskabsfulde hunde. Her er de med deres skæve gifttænder klyngende til hans kød. I al sin sandhed har Rybachenko Jr. aldrig oplevet en sådan smerte i sit korte liv. Det vigtigste er, at det var umuligt at finde en analog af fornemmelser. Det er både en brændende flamme og ætsende syre, på samme tid frysende år og en kedelig skæresav.
  Og de blev ved med at plage ham, det var tydeligt hvordan kødet blev revet af hænderne, knoglerne var blottede, hvordan tarmene kravlede ud af den åbne mave. Onde væsner gnaver dem og snor dem rundt om deres tænder. Rybachenko Jr. stønner, tårerne flyder fra hans øjne.
  - Gud for hvad. Jeg har jo ikke dræbt nogen i mit liv, jeg har ikke forrådt.
  Der høres et fnis, og fra ham ser det ud til, at rødglødende nåle gennemborer trommehinden. Til sidst dukker en gigantisk mund op, den sluger ham hel. Oleg Rybachenko Jr. ser en flamme rase i hans hals, den bryder i syv kronblade af helt forskellige farver.
  - Her er det underverdenens legendariske ild. - Drengen hviskede, huden på hans hænder smeltet sammen, dækket af grimme ar. Han forsøger at bremse sin flyvning, men det nytter ikke, han kan ikke engang bevæge sig en millimeter. Her er hans elskede ungdommelige krop berørt af en brændende strøm. Han havde aldrig oplevet noget lignende, hans øjne blev mørkere, og det så ud til, at et udbrud begyndte i hans mund, og hans mave gjorde oprør, og han blev angrebet med atomvåben. Hvor varm denne flamme var, store bylder dukkede op på bar hud, knogler blev mørkere og revnede, hvilket forårsagede lidelse.
  - Nej, det vil jeg ikke, intet behov - råbte pioneren af højeste stemme. - Slip mig venligst!
  Hver ildfarve er et særligt unikt smertemønster. Lidelse kan gives forskellige nuancer, deres mangfoldighed er fantastisk, selv Marquis de Sade tænkte ikke på, hvor langt opfindsomheden hos indbyggerne i underverdenen kan nå.
  - Nå, for helvede, I kan lære hinanden at kende. - Stemmen fra en velkendt SS-professor knirker ulækkert.
  Deres udseende er dog forfærdeligt, men det er især ubehageligt at se på de stikkende munde, der fjernt ligner en blanding af hajer og krokodiller. Men hornene beroligede mærkeligt nok. Pionerdrengen begyndte, for at distrahere fra den gennemtrængende smerte, at huske folklore, hvor disse søde små sjove små djævle, nogle gange grimme, nogle gange omvendt sjove og naive, nogle gange hjælper og nogle gange skader mennesker. En særlig mindeværdig fortælling om "Præst og hans arbejder Balda." Det er sagtens muligt at have med sådanne "mennesker" at gøre. Og her ved de kun, prik med en højgaffel.
  - At den syndige sjæl ikke lyttede til nationalsocialisterne? - Djævelens horn er vokset og er blevet til en slags næb og tyrk på et skår.
  Når knogler er brækket på hovedet, gør det så ondt, at det er umuligt at beskrive med ord. Men på samme tid blev bevidstheden ikke sløret; hvis Oleg Rybachenko havde været i almindeligt menneskekød, ville han helt sikkert være død af chok. Og så han mærkede en hård berøring på sin hjerne, så begyndte monsteret at drikke hjerner. Han gjorde det langsomt, som om han nippede til. En anden dæmon begyndte at bore sine negle og drev skarpe nåle under dem.
  Oleg Rybachenko skriger, hans mund åbner sig af sig selv.
  - Giv ikke slip.
  De griber ham i tungen og trækker, mens de langsomt river ham væk fra ganen.
  Også smerter, men lidt anderledes, og der er ikke flere skrig, kun hulken og hyl.
  Djævlerne fortsætter med at svimle, efter neglene, de begyndte at brække knoerne, og de gør det langsomt og nyder lidelsen.
  - Sådan får den hornløse ged din portion. - Én formentlig senior imponerede i rangskriger.
  Oleg Rybachenko har allerede nået tilstanden af sindssyge, han blev oversvømmet med en bølge af pine. Men djævlerne trækker sig ikke tilbage, de er allerede begyndt at trække tænder ud, så borede de dem og gennemborede tyggegummiet med en spids.
  - Hvordan kan du synke til sådan en grusomhed, har de virkelig ingen mor. - Tænkte den torturerede pioner. Djævlerne skreg tilsyneladende ved at læse hans tanker.
  - Der er ingen mor, far Hitler-Satan.
  Så fandt de nyt mel frem, varmede boret op, savede de sidste tænder færdigt med en fræser. Dernæst kom knoglernes tur. De var knækket med røde tang af varmen. Huden røget, knoglerne brændte. Det så ud til, at hjertet var ved at briste, eksplodere som en bombe.
  Her følte Oleg Rybachenko pludselig, at hans tunge var vokset og kunne sige noget.
  - Forbarm dig for Kristi skyld.
  Som svar kastede dæmonerne en højgaffel ind i ham.
  - Du er en synder, og du burde vide, at Kristus er en opfindelse af elendige mennesker. De sande guder er en ud af to personer og skabte hele universet, såvel som fascisterne i deres eget billede og lighed. Og I er mennesker og læser skabningerne, de skal være slaver, der følger enhver ordre og lider ydmygelse. Din ubetydelige slave troede ikke på vores eksistens, og nu oplever du det hele på din egen hud.
  - Nu tror jeg! råbte den skræmte pioner.
  - Forsinket! - kvækkede djævelen fra SS. - Du har ikke en chance.
  De fortsatte med at plage Oleg Rybachenko, de brød ham flere gange i træk, brændte ham, så kom han sig på en utænkelig måde. Så blev den knust på en ny måde. Så blev SS-djævle selv trætte af det, og efter at have løftet ham op i luften bar de ham gennem underverdenen.
  "Se, hvordan de ulydige bliver straffet.
  Oleg Rybachenko så pigerne korsfæstet på kors. Deres engang så smukke kroppe var frygteligt lemlæstede og dryppede af blod. Store grise plantede kors, nogle gange faldt ofre, og orner kastede sig over dem og rev kvindekød fra hinanden. Hvordan disse uheldige skabninger led, tårer blandet med sved og blod flød ned ad kinderne på nogle af dem. Fortvivlelsen lyste i hans øjne. De så ud til at tigge: vi er uskyldige, skån os.
  Hvorfor bliver disse uheldige straffet?
  Med al sin magt ramte dæmonen den barfodede drengepioner med et rødglødende koben i hælene og sang:
  - Forskellige ting. Den ene var uforskammet over for værtinden, den anden knækkede sin yndlingsvase, den tredje nægtede at have sex, den fjerde trak sig. Det vil sige, for at komme hertil er det ikke nødvendigt at være en stor synder, små forseelser er nok.
  - Og deres pine vil ingen ende tage? - Oleg Rybachenko stønnede.
  - Og det er op til den almægtige Gud at bestemme og den nådesløse Fuhrer. Hvis Hans Majestæt Adolf er den første til at udstede et benådningsdekret, så kan de overføres til et andet sted, der ikke er så smertefuldt.
  - Til himlen!? - sagde Oleg Rybachenko med selvtillid.
  Den urene SS-mand rullede:
  - Der er ingen himmel for jer primater. Der er simpelthen steder, hvor du ikke vil blive slået og pint hvert sekund, og hvor du kan fortsætte med at tjene dine herrer efter døden.
  Oleg Rybachenko, rystende af rædsel, spurgte:
  - Og hvad venter der folk, hvis forbrydelser er mere alvorlige.
  Vi viser dig også dette.
  Djævelen stak ham i øjet med en højgaffel, æblerne sprængtes, væsken væltede ud, og drengeforfatteren blev følelsesløs. Så, efter et par sekunder, genvandt han evnen til at se, men hvert blink forårsagede uudholdelig kløe. Igen fløj de, og endnu flere modbydelige væsner flagrede ud for at møde dem.
  Oleg Rybachenko undersøgte dem omhyggeligt. Udseendet er egentlig ingenting: et nøgent, hårløst og skurret kranium; øjne, der brænder af infernalsk lys; kort, som en afskåret næse med en sort dyk i midten. Og måske den mest modbydelige - fraværet af underkæben, i stedet for hvilken fem tykke, stjerneformede djævle fangarme hænger og bevæger sig. Så han klyngede sig til Oleg Rybachenko, satte tænderne ind i hans læber og gav sit berømte kys i en hickey. Så begyndte hans klohænder at brække knogler. Pionerforfatteren Oleg gispede af akut smerte i albuerne, hans led var knust.
  - Sådan kan forrang, lad os drikke til bekendtskab.
  Efter at have pillet forfatteren Rybachenko af, rakte monsteret sin hånd til koppen, og den fyldtes øjeblikkeligt med vin. Han prikkede hende i pionerens ansigt.
  Jeg kunne ikke engang skrige. Som om en vulkan brød ud i næseborene, blev pionerdrengen vækket af sin gråd.
  Mirabela, på hvis ridsede ben lå hovedet af Oleg Rybachenko, rykkede kun af rysten og fortsatte med at smile i søvne. En glad pige, indtil hun blev kastet i helvede af nazisterne. Det er, hvad deres infernalske teknologi er kommet til - du har ingen magt over dine tanker!
  Men alligevel, virkeligheden: indelukket og på samme tid temmelig kold - viste sig at være tusind gange bedre end en dæmonisk drøm. Kuldegysninger i drenge-pioner-forfatteren, som blæst væk af vinden. Men nogle gange ville han endda blive syg, så de ville forbarme sig over ham, give ham en chokoladebar. Men hvis du ikke er syg, så er det sådan en velsignelse! Drengen trak vejret og førte hånden over sit tyndere ansigt, vådt af tårer, og vænnede sig til tanken om, at han kun havde drømt om den nazistiske Hades rædsel. Der er ikke noget værre end slaveri, tænkte Oleg og rystede. Det viser sig, at der er ting i sammenligning med, som slaveri kun kan blive værre med ord ... Selvom helvede selvfølgelig ikke er virkeligt. Men hvad nu hvis fascisterne returnerer ham dertil igen og med endnu større intensitet.
  De ruster ikke. Det er nødvendigt at overleve for enhver pris, at overliste disse Krauts. Han kan endda lade som om han er knust, eller bede sig selv om at tjene dem. Midlertidig selvfølgelig!
  Men... det er fantastisk. Næsten øjeblikkeligt gjorde noget i Oleg Rybachenko oprør ved denne tanke. Gjorde ikke oprør som i de sidste dage, med krampagtige rystelser blandet med frygt, men uforsonligt og rasende. Han klædte ikke sit had til de SS-mænd, der havde grebet ham og deres forbandede herre, Führeren, ikke kun i ord - endda i tanker. Jeg ledte ikke efter forklaringer eller undskyldninger. Men for mig selv besluttede jeg klart: at løbe ved den første rigtige mulighed. Og de højere vil give, og der vil i det mindste være den mindste chance, han vil hjælpe resten til at flygte. Hvorfor?! Fordi han er en pioner! En pioner bør hjælpe sine kammerater - medlemmer af Komsomol! Og simpelthen fordi han vil have det sådan, men fascisten vil det slet ikke! Øh!!! Ikke for at tale med nogen, og uden viden om den underverden, han faldt ind i, er det svært at løbe ... Oleg Rybachenko krøllede halm og bankede hendes pude med knytnæven. Han vil ikke være en slave for Hitler og hans flok! Pioner i Sovjets land: han ønsker ikke ydmygelse og smerte - det er nok, og alt til målstregen er her !!!
  Nogle af pigerne var allerede ved at vågne ... De stakkels ting var udmattede, sådan knækkede især byens hæle.
  Men ak, du må lade som om. Så længe han bærer ydmyghedens maske! Jeg vil ikke gå i Gestapo-kælderen, og det er ikke en stor fornøjelse at blive slået i ansigtet ...
  Så han vil stadig finde sin chance.
  Den mest modbydelige - disse varulve ulve. Jeg huskede øjnene, og nu, før storhedstiden, hvor følelserne skærpes, forstod drengepioner-forfatteren tydeligt: Det er slet ikke ulve, men klogere skabninger, et produkt af rettet mutation. Fra forskydning af gener - meget smartere end deres degenererede SS-ryttere. Spørgsmålet er, om de er klogere end det sovjetiske folk?
  Det begynder allerede at blive lyst, og vi skal skynde os.
  Oleg Rybachenko rullede om på siden, kom på alle fire og krøb mellem de sovende til den revnede væg. Det var dygtigt bygget, stærkt, men med huller og uden cement - du kan ikke ryste det uden støj. Landsbyen sov stadig, men der brændte ild ved porten, og der kunne ses skygger i nærheden af den. Motorcykler og pansrede biler er ingen steder at se... Lokale vagter, eller hvad?
  Pigerne efterlod sig bare fodspor.
  Oleg Rybachenko rystede - de tog ham ved skulderen og skød tilbage og forberedte sig på at forsvare sig selv. Men i refleksionerne gennem gabet glimtede øjnene på den seje Aurora.
  Ilddjævelen spurgte:
  - Hvor skal den skaldede mand hen?
  - Jeg vil rigtig gerne løbe, - hviskede Oleg Rybachenko stille, men med ærgrelse. Forstår du, hvordan de fik mig hertil!?
  Cool Aurora bemærkede med et smil:
  - Mens de her varulve græsser os... Skønt slet ikke varulve, men noget... - Pigen var forvirret i jagten på en forklaring. Så tilføjede han usikkert. - I dem er der noget kosmisk. Jeg ved det ikke selv...
  Oleg Rybachenko konkluderede selv:
  - Du får ikke lov til at gå!
  Den rødhårede pige trak på skuldrene.
  - De vil ikke bare give det, men chancen vil altid komme! Indtil da, saml dine kræfter. Rod-Skaberen vil give, vores vil komme til Krim og feje de nazistiske onde ånder væk.
  Morgenen på Krim viste sig at være solrig og kold, men vindstille. Mudderet fra gårsdagens regn fangede frost. Nå, vinteren ønskede ikke at forlade uden kamp. Rimfrost gnistrede rigt, som spredt og hængt sølv, men denne skønhed gjorde ham urolig. Efter at have medbragt brunt brød og en stor kedel med en eller anden appetitligt lugtende, tydeligvis ikke fængselsgryderet (efterfulgt af en af de meget grimme udseende SS-eskorte, med skåle), forklarede tre drenge på tolv år tydeligt til pigerne i lade-kasemat, der udenfor Kulde. Sandt nok er de selv, som det sømmer sig for børn under nazistisk besættelse, barfodede. Der ser endda ud til at være en sådan ordre, så unge ville rive deres sko sjældnere. Men de må ikke slå nogen steder hjemmefra.
  . KAPITEL #9
  Dog intet, dette er ikke en rigtig frost, men frostfrost. Vinteren er allerede forbi, og foråret er stormfuldt på Krim!
  Oleg Rybachenko ville pludselig børste sine tænder. Frygtelig bitter i munden. Endnu meget mere end det er - hænder rakte ud for at klø tænderne.
  Pioneer løb hen til døren, sprang op, brød af istappen. Han lagde det i sin slægt, tyggede det op og spyttede det ud. Derefter skylles igen og igen lad springvandet. Straks frisket op og, i min sjæl, lad loach i april.
  I gryden var der noget flydende melet og, det ser ud til, med svampe. Den skulle jeg nippe ud over skålenes kanter, og gryderet blev i øvrigt lækkert. Virkelig med velbehag, og ikke kun af sult. Køllen fra den degenererede SS-vagt gabede med hele sin måbende, stinkende mund og så sig søvnigt omkring. Men drej det nu, og på hovedet, tænkte Oleg Rybachenko pludselig og tyggede ukrainsk brød.
  Men hvor går han så hen? De vil dække med et helt selskab, og endda med en lokal garnison. Og det vil være værre for dem end ... I den vision - hvor nazisterne tabte det som en slange.
  At han er en idiot at blotte sig sådan... Ikke sig selv, men andre piger og tre knægte. Ja, og jeg også - han er stadig nyttig for landet.
  Oleg Rybachenko blev eftertænksom. Tag for eksempel et fly - skal det have duralumin i sit design? Er det muligt at lave det udelukkende af træ, men giver det titaniums hårdhed! Teoretisk set har træet i dets formel og molekyler en sådan valens, at det faktisk kan overgå titanium i styrke med mindre vægt.
  Så flyene vil øge manøvredygtighed og opnå overlevelsesevne.
  Ja, og skudsikre veste kan laves af krigere af en superklasse, og sådanne tanke bliver ...
  Du knækker dem ikke. Selv den "Royal Tiger", som han så i syner, fejler. Og vores tanke er ikke bange for snavs. Og så vil skallerne ikke tage dem.
  Oleg Rybachenko, der spiste mad, spurgte sin søster i arme med en insinuerende stemme:
  - Hør her, hvis du binder savsmuldet med reagenser på aqua regia, hvilken effekt får du så?
  Margarita svarede straks:
  - Røg ... - Pigen blev overrasket. - Hvad har du prøvet?
  Oleg Rybachenko sagde hvisken:
  - Jeg ledte efter en måde at øge træets styrke på. Og tro mig, mit fly viste den praktiske mulighed for at undvære metaldele!
  - Du er en rigtig Lomonosov Oleg ... - Søster i arme lagde fingeren til læberne og kyssede drengen på panden.
  Mens de spiste, nærmede to andre SS-eskorte sig. Med sig var gårsdagens tyske general. Bag ham står to kæmpere, en ung mand og en pige, med et behageligt udseende. Også SS, men fra en anden sektor. Her stod alle fem i krus med noget rygende i hænderne. Og en anden ung fascist tog sin partner med. Duften af kanel, honning, meloner og æbler flød gennem kasematten. Generalen sagde i en spørgende tone:
  - Lad os hænge pigerne med det samme eller have det sjovt først!
  Fangene rundt omkring lo, og selv SS-eskorterne støttede, og den gråhårede general lo så enkelt og åbnede munden som en bulldog med overraskende stærke og lange hugtænder, hele og store, som en hestepasser.
  Måske er det skørt, at pigerne griner af det her, men ... Det er bedre end at brøle og vise tårer til nazisterne.
  Oleg Rybachenko blev eftertænksom: bliver de efterladt her eller kørt igen? Nå, faktisk, hvad er meningen med deres overgange, hvis det vigtigste er eksperimenter uden klart formål. Hvorfor brænder tyskerne brændstof, når de kører udstyr. Og hvis de i det mindste bliver leveret et sted, så kan der måske opfindes noget enklere. Læss på lastbiler eller tog. Ja, og et transportfly, hvis eksperimenter er så vigtige, hvorfor så fortryde det?
  Hvad er meningen med dem, den måde de fører får på en lænke. Eller tester de deres udholdenhed? Faktisk er ingen af pigerne faldet endnu. Ja, under den første overgang faldt de, men der skete ikke noget. Så hvorfor tjekke nu?
  Eller måske forbedres udholdenheden fra virkningen af hidtil usete enheder. Er denne effekt målt? Og så kører de barfodet ad en snoet vej, og de prøver tydeligvis ikke hurtigt at nå frem til en bestemt destination?
  Og det er logisk - hvis du eksperimenterer, så til slutningen. Og for at tjekke de mindste nuancer. Lad som de siger - alt vil gavne.
  Måske er deres soldater dermed ved at blive forberedt på sovjetisk fangenskab og deportation til Sibirien!
  Bag alle disse tanker savnede Oleg Rybachenko det øjeblik, hvor de begyndte at lænke dem sammen og groft skubbede dem ud. Gentagelse er smertens moder! Frosset mudder med nøgne isstykker, børns fødder som knust glas.
  Margarita opmuntrede energisk sin våbenbror:
  - En god opkvikkende massage, sådan en applikator med nåle, som snedronningen gav os!
  Oleg Rybachenko sagde også:
  - Det er ikke smerten, der er forfærdelig, og ikke engang det, der forårsager den - det værste, der fratager modet, er frygten for smerte!
  Endnu en ny, eller rettere gammel tortur - ja, antallet af fornærmelser vil være større. Ja, og også sejre.
  Når alt kommer til alt, vænner han sig altså til at holde ud, og endnu bedre, hvis der er mulighed for at tage hævn!
  Og måske prøve at synge for munterhed. Det er bare det første motiv at tage.
  Landsbyen har været vågen i lang tid. Kun de allestedsnærværende børn så af campingvognen. Til sidst: allerede ved skoven søsatte en af dem frisk gødning mod konvojens tykke hoved, og hele den barfodede flok børn styrtede af sted af grin. Og allerede bag kanten stødte jeg på en høj dreng, der så ud til at være omkring fjorten år gammel. Med sorte krøller og lurvet tøj, snavsede støvler, med et spyd i hånden og to magre hvide hunde, som straks stod på siden af ejeren, dukkede de udmattede, men smukke fanger knapt op. Den sortøjede drengs højre hånd var pakket ind i en blodig klud, generelt så han sjusket og skødesløs ud. Det er klart, at sigøjnerne eller endda sigøjnere: halsen, håndled og ører var dekoreret med en snoet tyk Hryvnia, massive ærmer og en ørering. Fire yngre sigøjner-drenge dukkede op dernæst - med en indsats, men muntert slæbende en kæmpe orne på et træk, frøs de på stedet, da de så optoget.
  De fløjtede og pegede fingre. Der blev hørt vulgære vittigheder om de halvt påklædte fanger. Desuden en åben tre-etagers måtte.
  SS-mændene som svar brølede og begyndte endda at skyde, som ukulturerede
  børn viser obskøne fagter. For tilsyneladende at vise lignende i Tyskland.
  Den ældre sigøjner-dreng råbte noget til punkerne. De faldt pludselig til ro
  Vær stille og stå stille op.
  Mirabela bemærkede hviskende:
  "Sandsynligvis søn af en baron!" Selvom hvad betyder det?
  Oleg Rybachenko bemærkede logisk:
  - Hitler hader sigøjnere. Så sigøjnerne er vores allierede. Men ved en sådan opførsel vanærer de Romulus-familien!
  Da han gik forbi, mødte Oleg Rybachenko blikket fra sigøjnerlederens blå, indsnævrede øjne. Der var stolthed i dem - den medfødte og ubevidste stolthed hos et ungt rovdyr, der endnu ikke havde kendt nederlag i livet. Der var dyb foragt, men ikke for Oleg og ikke for andre lænkede fanger.
  Pionerskribenten spurgte den frie leder:
  - Lad os give Fritz'en et pust! Skal vi slå hundene?
  Han svarede kort:
  - Kisten er allerede bestilt!
  Og de trådte ufrivilligt op i kulden, som pionererne siger, vi er ørne, ikke blinde kaniner.
  Oleg Rybachenko besluttede endda at synge for større livlighed, selvom det stadig er hørbart. Du skal indstille dig på sejren;
  Tordenvejr raser og horn buldrer
  Verden er i krig igen!
  Der var vores løsrivelse fra oktober,
  Da horden invaderede fædrelandet!
  
  Slips bundet - Fritz nær Moskva,
  Volleys af kanoner overstrøet med ild ...
  Jeg graver skyttegrave med en barfodet pige,
  For at beskytte tilgangen til Ruslands hjerte!
  
  Nogen bliver dræbt, men Lenin lever,
  I hvert smil og hvert smil!
  Trompetens stemme er mægtig - snart på en kampagne,
  Vi er pionerer med glødende tapperhed!
  
  Tanks brænder, Fritz kaput,
  Vi slår frimodigt - børn af folket!
  Den frygtelige Katyusha vil feje vederstyggeligheden væk -
  Vi priser den Almægtige Herre - Rod!
  
  Vi er født - ved at vinde
  Fejhed er utilgiveligt!
  Bestået eksamen - klart på fem,
  Nå, Adolf trådte på en rive!
  
  Russisk soldat er en sand helt,
  Han kender ikke ordet - AWOL!
  Vid, at du blev født med en rød drøm,
  Vi kan udnytte en hærdet ulv!
  
  Vores Stalingrad, vores Leningrad,
  Overalt er kæmpernes hellige land!
  Skaller hamrer som et rasende hagl,
  Og pionererne er forenet med fædrelandet!
  
  Jeg tror, vi kan flyve til Mars,
  Vi kan bygge raketter til Venus!
  Nå, en fascist stikker dig i øjet,
  Der er ingen stærkere end en russer i troen!
  
  Knust, tro rygraden i Fritz,
  Vi vil vinde, selv nu sulter vi!
  Det rabiate udyr vil blive knust,
  Nå, sejren kommer i den varme maj!
  
  Græd ikke for mor, fælde ikke tårer,
  Hvis jeg dør, så betragte mig som en kommunist!
  Den havde medlidenhed med sig selv, som fordærvet lim,
  Det gavner kun fascister!
  At gå på sneen er hårdt, men heldigvis smeltede mudderet hurtigt nok.
  Og så alt, som før. Rutinemæssigt gennem bjergets baggader, undgå menneskelige bosættelser, med trampeklapper, næsten i en cirkel.
  Nej, de gik, hvis man ser på Solen langs en form for spiral. I retning af Sevastopol, og det er helt sikkert.
  Men samtidig buede søjlen stadig. Brølende transportører, støjende lokalisatorer. Og igen test.
  De blev drevet tilbage i kasematten, kun denne gang ind i det tidligere blodsudgydelse. Selv lugten af gødning er ikke forsvundet.
  Men der er meget hø, det bliver blødt at sove. Løsnet uden unødvendige ceremonier og beordret til at vente på middag.
  Og de respekterede virkelig: Fem lokale kvinder dukkede op, som bar en stor dåse fyldt med mælkesuppe.
  Margarita blev overrasket og spurgte kaptajn Natasha:
  - Der er mirakler i en si eller uden en sigte. Men egentlig er tyskerne enten meget venligere end vores propaganda portrætterer dem, eller også er vi værdifulde fugle!
  Den rødhårede Aurora bemærkede groft nok:
  - Smig ikke dig selv for meget! Marsvin fodres altid med en afbalanceret kost.
  Oleg Rybachenko satte det forkerte sted:
  Og endnu flere grise! Så den vægt steg hurtigere!
  Den rødhårede kriger bekræftede:
  - Sandheden taler gennem munden på en baby! Glæd dig ikke over generøs lodning! Især fordi hun er i fængsel!
  Oleg Rybachenko foreslog logisk:
  - Vi må hellere spise, og så må vi se!
  Vermicelli flød tykt i suppen, og endda honning syntes at være tilsat. Og brødet blev bragt helt frisk, duftende. Det er som om de er på et feriested. Det er varmt i stalden. Og tænk på, at foråret allerede er vendt tilbage og skubber moder vinter til side.
  Oleg Rybachenko drak skålen, da han så, at den store dåse ikke var tom endnu, bad han om mere.
  Derefter kom en drøm til både ham og pigerne som en bølge fra et meteoritfald - pludselig og uundgåeligt.
  En zombieterminator sprang op bagfra. Jeg har endda ondt af Dmitry Baranov. Kuglen ramte ham lige midt på brystet. Men den tidligere dømte zombie bemærker det ikke og skyder.
  - Min krop er tidligt død og overskydende bly på ingen måde, belaster ikke. - Dmitry smilede, men så skræmmende, som en død mand.
  - Fu og rædsel! Minder mig om Hades. - Jeg lagde mærke til det, udbrød Margarita.
  Den rødhårede Aurora lagde sig på det øverste trin af broen og undersøgte ikke kun udgangen fra militærafdelingen, men også en betydelig del af korridoren. Herfra er det praktisk at feje de farvede fyre væk, der springer ud af hytterne med ild. Samtidig skal hun fra tid til anden flytte sig selv og flytte sin position:
  - Bare rolig, søster Margarita, der er allerede mindre end hundrede fjender. Vi klarer os på en eller anden måde!
  - Selv mindre end halvfjerds starter jeg et "højt sweep"! - Bjørne-Komsomol-medlemmet blottede sin tryne.
  - Bevæg dig ind i maskinrummet, fjenden kan sprænge kedlerne i luften og forsøge at oversvømme skibet! - Nu er den rødhårede Aurora tydeligvis bekymret. Men hun skød selvfølgelig ikke værre, tværtimod renser hun det som rust med en smergel-sav. Og blodet fra hendes udslettelseskys - baljer med tønder!
  - Kom nu! Med skruer! Margarita sagde en sætning fra hendes yndlingstegnefilm. Mere præcist tegneserien, der blev fremhævet i denne brutalt forvanskede nazistiske virkelighed. - Lige!
  Komsomol-pigen gik ned ad korridoren som en hvirvelvind af udslettelse. Her er rummene, titanium døre, stål skillevægge. Zombier er bag hende. Han gemmer sig ikke, og her kommer turen. Riffel M-18, kaliber 7,45. Det rammer præcis lige foran hjertet. Zombiekriminel bliver væltet, han falder, men hopper så op. Kaster en granat.
  - Nå, dig og den ubarmhjertige macho. Margaret er overrasket.
  Her er en Komsomol-pige væltet døren til maskinrummet. Udgav en boomerangskive og afskar flere mennesker. Resten sluttede hun af med et sving med dolken. Kroppen af en jagerfly med japanske træk faldt i tyk damp. Hans næseparti blev skoldet med det samme, og af chok mistede han bevidstheden og faldt måske endda.
  - Oprydningen går godt! - Rapporteret til Margarita.
  - Jeg tager heller ikke fejl! - Svar, glade Aurora. Fra oven høres et langt maskingeværbrud, derefter to mere. Komsomol-pigen skyder og tvinger modstanderen til at holde kæft.
  - Bryd igennem fra alle sider. Det er som om du er i et Annihilation-spil. - den flammende djævel blæste.
  - Jeg flytter også. Flere lig er synlige. Hovedmodstanderne er dog allerede faldet til ro. Margaret rapporterede.
  Et fragment af en granat, sårede Dmitry. Den gennemborede og fløj ud gennem ryggen. Fangen Baranov trykkede kun sin finger mod hans læber:
  - Lad være med at skrige, det gør mig ikke ondt.
  - Gå ikke foran tanten i varmen!- sagde hun og skruede op for sit højre øje Margarita.
  - Jeg lytter! - Men zombien handlede præcis det modsatte.
  Margarita passerede korridoren, endnu et udbrud af udbrud, nogens udstrakte skrig, som om søm blev trukket ud, eksploderede en tung granat.
  Den bare-benede Aurora, der havde dræbt flygtningene, stak sig ind i kabinen, den ene, den anden, den tredje. Først i den fjerde ville de stege hende med ild, men Komsomol-pigen var foran dem og tvang fjenderne til at falde til ro for evigt.
  - Der bliver færre og færre af dem, men nogle af dem gemte sig i en celle i nærheden af lageret. Aurora skriger. - At kaste granater er farligt, slut.
  - Efterlign stemmen fra kaptajnen i dette ildelugtende trug. - Mirabela Korshunova rådgav. De vil åbne det for dig, og derefter skære det forsigtigt af med et udbrud. Stingers må ikke synke. Jeg er bag motoren nu og bruger en boomerang. Et fragment af en granat sårede den seje Dima. Den gennemborede og fløj ud gennem ryggen. Fangen Baranov trykkede kun sin finger mod hans læber:
  ng, jeg tog tre mere af.
  Den friske Aurora hvinede af ægte bekymring:
  - Godt gået, helikoptere dukker snart op, og det bliver værre for os.
  Brøl som svar:
  - Som om du ikke ved det!
  & Flame Devil Terminator blev enige om:
  - Jeg ved det, håb varmer sjælen!
  Lys- og lydgranater ME-198 fløj mod Aurora. En Komsomol-pige skyndte sig at møde dem og afviste dem med sin krop. Feltet med seks sten fungerede som gummi og bragte granaterne tilbage. Lig flyver ud igen, jeg er endda træt af at tælle.
  En Komsomol-pige løb rundt om hjørnet, lagde sig ned, affyrede et skud og mejede dem ned, der forsøgte at komme ind bagfra. En type dukkede op i en dyredragt, men den gale Aurora ventede på ham, og en gang lettede hun med den samme granatkaster, som faldt fra Yankee-soldaten. Skuddet er ret kraftigt og i den mest sårbare del - visiret. Gulvet i hovedet blev blæst af, og en enorm metalmasse kollapsede, med en ringning på pansret.
  - Du skal spise! - greyhound Aurora grinede.
  Nu nærmede Komsomol-pigen sig lageret og efterlignede kommandantens stemme og sagde:
  - Jeg kom til skade! Mujahideen er efter mig! Lad denne rækkefølge ind.
  Nå, hvem vover at være ulydig. Komsomol-pigen sprang til loftet, sikrede sig og skød fra toppen af døren og udryddede nitten skræmte krigere og slog deres hoveder.
  - Første fase med at rydde det farligste sted er slut. - Komsomol-pigen meddelte.
  Der var en eksplosion ved siden af Margarita, og hun sprang ind i åbningen. Her i lastrummet lugter det af desperat brændende metal og trækker gennemborende sprængstoffer. En anden forsøger at "rippe" og falder gennemboret. To fyre, tydeligvis blindede, rækker hænderne op og råber på engelsk:
  - Ik skyd! Lad os give op! Spar os i Genève-konventionens navn.
  Den venligste Margarita Korshunova kunne ikke dræbe ubevæbnede, og derfor slukkede hun dem simpelthen med det sædvanlige tryk med fingrene. Bjørnekrigerens stemme lød beklagelse:
  Vi er stadig så unge drenge. Hvorfor har du brug for denne NATO-hær. Hvis du, gud forbyde, arrangerer en provokation, knuser vi dig som killinger. Sig orange Aurora, vi er næsten færdige med fejet.
  - Fjenden kan gemme sig. Prøv at lytte og fange det forstyrrende åndedræt, og vores duft er fremragende! - Det rødhårede raseri snøftede bevidst højt.
  - Ja, jeg lugtede stanken. Ligene er ved at begynde at nedbrydes, så vil evner spille imod os! - Mirabela fingerede, men græd højlydt.
  Komsomol-pigerne smuttede forbi hytterne. Aurora løb særligt hurtigt. Her dufter adrenalin, her er tre friske fightere. Tilberedt, frosset i baghold.
  - Det er ikke alvorligt - Som svar lød et skud fra en RPG. Granaten fløj forbi, men gennemborede en del af panserpladen. Alligevel er denne kraft designet til at skyde mod T-7. En Komsomol-pige kastede næsten blindt en disk-boomerang, skar nogen af, et skrig blev hørt. Hun bragede ind med et par skud og dræbte de modige. De andre råbte:
  - Vi giver også op!
  Af vrede slog Aurora med sin bare fod, så meget, at hun smed tre på én gang.
  - Forkrøble folkets gode! - knurrede Komsomol-terminatoren.
  Kun én ung dømt stod tilbage på benene.
  Margaret a i lastrummet mødte også modstand. På vejen skød hun en soldat ned, tydeligvis en grøn baret. De råbte: "Hånd til hånd!"
  Margarita svarede med et brøl:
  - Held og lykke! - Udførte "dobbeltklo"-teknikken. Som et resultat blev halsen på den grønne baret brækket.
  Jeg greb granater, det blev lidt mere sikkert her, et dusin soldater forsøgte tilsyneladende at omsætte spejdernes regel i praksis: overlevelse for enhver pris. Margarita kunne dog selv lide dette spil på sin egen måde:
  - Jamen, hvis du insisterer på det. Lad os gå til baseball, din yndlingsamerikaner, rollen som en kande.
  - Hvis du vil, kan jeg se dem spille! Den rødhårede Aurora fnisede.
  - Har ikke noget imod! Den blonde morder fnisede endnu højere.
  - Jeg gik ad korridoren, der er stadig urensede hytter. - Komsomol-pigen var allerede i bevægelse, korte udbrud blev hørt, de var de sidste. Den frygtløse Aurora gemte sig ikke engang og pustede stolt ud over brystet.
  - Jeg er som en terminatorrobot. - Kun i mig vil selv buler ikke blive tilbage.
  Komsomol-pigen gik lydløst ned ad trappen. Tændt den infrarøde reflektor. Jeg tjekkede hytterne. Det ser ud til, at de stadig er i bevægelse. Den kvikke Aurora trådte hen over ligene og hoppede som en då eller en ninja. Hun ville ikke spilde ammunition, og hun fløj bare ind i kabinen. Hun gik med en dolk, og fjenderne tav. Så til den næste, lignende taktik.
  Margarita spilder heller ikke tid ved at kaste granater i en buet bue. Den ene eksplosion og den anden. En soldat, ramt af granatsplinter, løb ud af korridoren og faldt over en boomerangskive.
  - Og denne der også! Margaret var overrasket. - Hvor elsker I alle krydret.
  Foran hende blinkede stadig ikke modløse zombier. Han åbnede ild fra et israelsk maskingevær, tilsyneladende samlet op blandt trofæerne, med det formidable navn "Armageddon". Og tilsyneladende lagde han nogen ned, kuglerne rikochetterede fra siderne, slog nye blodpletter ud.
  Margarita fangede lugten af liget fra zombierne, hun var tydeligt ved at dø stærkere. Her strømmer igen et skud og fragmenter af knoglerne fra en ghoul ind.
  Margarita løb rundt i korridoren og skød fra en fanget M-18. Ærgerligt du skal genindlæse. Men du kan bruge fangede granater. Hav ikke ondt af dine egne. Pigen kaster dem på en ejendommelig måde og tager sine bare, pigelige ben op med fingrene.
  "Citroner" flyver og vrider tarmene. Ligene er synlige og alt er stille. Der burde ikke være nogen tilbage i live.
  De ser ud til at være stille. - Siger Komsomol-pigen.
  Agile Aurora bekræfter:
  - Jeg er på vej. - Terminatorspejderen har beskæftiget sig med en anden flok. Nu er detaljerne tilbage. Som en ræv, der jager en hare, løber hun til den sidste dør til venstre. Hun sang endda:
  - Et mareridt hersker i mine pupiller, du bliver knust af et stålslag! Jeg skyder Rambos æg og maler knoglerne! Jeg vil overraske alle!
  Derfra flyver en granat ud i korridoren. Den glubske Aurora slår hende ned, mens hun går. Eksplosion, fragmenter flyver. En anden ramte muren, hoppede af og fløj tilbage kontrolleret med hånden.
  Rumlede i åbningen. Der høres skrig. Komsomol-pigen kiggede ind i kabinen. Betjenten forsøger at samle sine indvolde. Et frygteligt billede.
  Ja, du straffede dig selv. - Dashing Aurora sluttede af med en følelse af barmhjertighed. - Generelt er granater efter min mening ikke æstetisk tiltalende. Det er dog bedre end en simpel knytnæve. Den sidste hytte er blevet ryddet! Hvordan har du det, Margarita?
  - Trækker fangen! - Sagde Komsomol-pigen. - Det ser ud til, at det hele er forbi.
  Aurora sendte et kaldesignal gennem radioen til hende:
  - Hør mig Don Quixote. Vi har lige afsluttet operationen, alt er ryddet, vi kan udføre landingen af holdet.
  - En miniature-ubåd er på vej. Men glem ikke at handle med Blink-helikopterne. - Lyder som en metallisk, stump savskærende stemme.
  - Dem venter vi selvfølgelig allerede på. - Færdig med det rødhårede udyr.
  Tre "Sachkov" kom faktisk allerede var på vej. Margarita og Aurora greb en RPG - "supercobra", en analog af RPG niogtyve og seks. Tre granatkastere blev klargjort. Det er vigtigt, at fjenden lukker afstanden og sænker farten. Først og fremmest forsøger "Nettet" at gå lavere for at undersøge dæk og banditter, der vovede at angribe den bedste hær i verden. Den forbedrede version af nettet har kraftige våben, ikke dårlig rustning og tre propeller. Ikke alle antiluftfartøjskomplekser vil tage det, du kan se, hvordan termiske missiler skyder tilbage. Hvad er dårligt mod en RPG-pladespiller? Det, der ikke er selvstyret. Så det er sværere at komme ud af det. Ikke desto mindre tager pigerne sigte, tager hensyn til føringen.
  Margarita beder igen. De gode fyre er jo i helikopteren. Allerede huden mærker omrøringen af knivene. Vindens berøring er behageligt og forstyrrende.
  - Åh, igen ødelægger jeg et kunstværk! En militær trøst!
  Glade Aurora smilede:
  - Af alle kunstværker er det militære mesterværker, der sidder stærkest fast i folks hukommelse og forårsager flest tårer!
  - Højre! Et maleri skrevet i blod: lysere end olie og falmer meget langsommere! - Margarita, ked af den tvungne grusomhed, var enig. Så alt er taget i betragtning, du kan skyde!
  - Lad Texas retfærdighed ske! - Som altid har Aurora ikke mistet sin humoristiske sans.
  Skallerne flåede bilernes mave op. Pladespillerne knuste i små fragmenter. Ilddjævelen skød fra begge hænder på én gang, og derfor var alle tre biler dækket til.
  Fragmenterne ramte ikke pigerne, der fløj forbi.
  Kara-132 dukkede op i det fjerne. Fly købt fra Argentina fløj i stor højde. De skød mod blinde i deres vanvittige flugt.
  - Dette er endnu en abort. Margaret bemærkede. - Sindets krympning.
  Det rødhårede Komsomol-medlem var enig:
  - Jeg tror, ja! Det vil være svært at fjerne dem fra RPG'en.
  - Jeg prøver alligevel! - Margarita, der nu glemte venlighed, var rasende. - Men fra en anden mere hidsig og langtrækkende granatkaster skabt mod hurtige reaktionstanke. - Det blonde blonde Komsomol-medlem viste et imponerende våben.
  - Eller måske prøve de forbedrede egenskaber ved "stikkere"? - Tilbudt, blottede hendes tænder fra perler Aurora.
  - Det er ærgerligt at bruge på sådan noget skrammel! Margaret snappede.
  - Alligevel vil der være en forbedret demonstration. Lad vores fyre tage et kig på samme tid. - Bjørneterminatoren kastede en dolk med mejslede fingre på benet, spidsen trængte lige ind i øjet på den sorte mand, der forsøgte at se ud bag røret.
  - Så kun en Stinger, så klarer jeg mig med en granatkaster. - Svarede en lys ven.
  - Okay, lad os gøre det. Aurora skyndte sig til lageret. En lemlæstet tidligere straffeboks Dmitry Baranov, eller et levende lig, gik forbi dem, som om han med vilje udsatte sig selv for kugler. Sandsynligvis, ved hjælp af det nyeste computerudstyr, kunne zombierne se på trods af afstanden. Maskingeværer med stor kaliber ramte, de fleste kugler regnede forbi. Men der er otte skytter, og mange tusinde kugler bryder ud. De slog zombien, han faldt! Den fuldstændigt besejrede soldat hviskede:
  Jeg har gjort min pligt!
  - Det ligner det! Hvor er den brølende Aurora, hvis ikke for "rustningen" ville de have ramt mig for længe siden. Margarita så sig tilbage.
  - Jeg er her! - En Komsomol-pige bar en Bumblebee og en Stinger granatkaster ud. - Sigt nu.
  Margarita fusionerede igen med sit våben, så hver eneste bevægelse af fjenden, blødt trykke på starten. Projektilet flyver! Men "Stingeren" virkede, og han skyndte sig til målet meget tidligere. Det amerikanske våben eksploderede, så selv en nærliggende helikopter blev kastet tilbage. Som et resultat af denne uforudsete omstændighed gik Margarita glip af:
  - Forfærdeligt! Det er første gang, det er sket for mig!
  - Han ændrede bane, bliv ikke ked af det, Komsomol-pige ! - Døende Dmitry Baranov hviskede.
  - Måske! Men min intuition svigtede mig. - Margarita var nu klar til at græde.
  - Prøv igen. Aurora opmuntrede.
  Men Kara-132 modtog tilsyneladende skade fra fragmenter af en nedskudt kollega, gik til siden og begyndte at falde. Margarita, forvirret med angst, sagde:
  "Måske er det nok for nu!"
  Den rødhårede tæve med gode gerninger knurrede:
  - Okay, tid til at losse Stingers. Vejen er klar.
  Næsten samtidig med hendes ord dukkede en ubåd op. Små, men ret voluminøse, fire jagerfly i elektroniske jakkesæt sprang ud som en katapult. Margarita kiggede på dem: de er klædt i pansrede jakkesæt, men de ser ikke så klodsede ud som de tidligere modeller.
  - Skal vi indlæse "stikkere"? - Spurgte oldebarnet af Lomonosov og Stenka Razin.
  - Lageret er åbent! - svarede den rødhårede Aurora. - Lad os give det til dig!
  . KAPITEL #10
  Kommandanten for faldskærmstropperne, obersten, erklærede koldt:
  - Nå, lad os indlæse det hurtigt og prøve at håndtere dette vanskelige våben.
  En Komsomol-pige gik langs dækket, en tysk G-5-riffel lå rundt omkring. I nærheden er en anden med en granatkaster. Som det er typisk for Tyskland, er den af ret høj kvalitet, måske endda bedre end M-18, eller i hvert fald mere pålidelig. Den seneste moderne model MG-8, også tysk, blev afviklet, men ikke af særlig interesse for forskere.
  Stingerne blev opbevaret i aflange beholdere, omhyggeligt stuvet, afstivet og polstret med stødabsorberende net ved hjælp af en hydrolyseret pude. De blev adskilt og sat sammen. Komsomol-piger hjalp aktivt deres pansrede fyre. Et af fundene var en uventet RPG-49, den seneste model.
  - Det er mærkeligt, at vi ikke eksporterede dem sådan. - Læg mærke til obersten, der var ansvarlig for operationen. Så vendte han sig mod pigerne og svarede begejstret:
  - Du vil ikke møde kvinder som dig i nogen actionfilm. Hundredvis af lig og erobringen af et stort skib. Jeg tror snart, der vil blive lavet en film om dit emne. - Og et skrig af torden. - De vil ringe til Margarita og Aurora skjuler zonen!
  Ja, hvad er der ikke her;
  Der var også forbedrede OG- og PG-modeller, modeller med kraftigere sprængstoffer. Især brugte PG fire typer syre og elektrisk induktion, som gjorde det muligt at affyre en eksplosiv bølge, der brød igennem aktiv panser med flere lag i en smallere retning sammen med en antikumulativ skærm (Og hvor læste Margarita sådan fiktion? ). Lidt dyrere, men effektivt.
  - "Pershing" er allerede forældet. - Jeg lagde mærke til Lomonosovs og Korsjunovs datter, som vækkede en falsk hukommelse. - Mere avancerede Powell-kampvogne dukkede op i tjeneste, de har kun to besætningsmedlemmer, og de er placeret liggende. Meget lig vores sovjetiske IS-10, kun rustningen er lidt tykkere. Det var en god ting at fange.
  - Ikke alt kan fanges i zonen. Vi henter nogle til Antarktis. - Hun jokede og sendte solskin med Auroras tænder. Vi er ikke bange for frost.
  - Jeg ved det! Margarita blinkede sine perlefarvede tænder endnu lysere.
  Under samtalen lossede "Stingers". Der var præcis et hundrede og fem af dem. Fem skulle ankomme til Rusland, og resten blev efter behandling overdraget til terroristerne.
  Komsomol-pigerne spurgte obersten:
  - Hvor er stenene?
  En erfaren jager fra specialstyrkerne forklarede med rimelighed skønhederne:
  - Faktum er, at hvis de tages til Sovjetrusland, vil de hurtigt miste deres ejendomme, og det vides ikke, hvornår de bliver genoprettet.
  - Sikkert! - Bekræftet af Komsomol hunbjørne.
  Oberst Yuri (her huskede Margarita, at han havde et sjovt efternavn Petukhov!), Foreslog Solonovy-muligheden:
  "Så lad dem blive hos dig et stykke tid. Giv kun den tyrkiske sultan ikke syv, men seks. Alligevel vil han ikke være i stand til at bruge panserforstærkere og stinger, og niveauet af tillid til dig fra terroristerne vil stige.
  Den ildsjæle var selvfølgelig enig i dette forslag:
  - Utvivlsomt. Og hvilken sten skal man efterlade?
  Obersten rynkede sin høje pande, rynkerne krøb op i måneskin som havets krusninger og glattede så ud. Han tog dog en beslutning:
  - Den, der absorberer stråling, den har du måske brug for. Og de resterende seks vil vende tilbage til os, når den tyrkiske sultan er færdig. Obersten førte kanten af sin hånd over hans hals.
  Nu har Margarita vakt interesse:
  - Hvor lang tid vil det tage at genskabe Stingers?
  Erklærede obersten selvsikkert og gned den spidse overflade af sine støvler over zonens gullig-orange græs.
  - Ikke så meget, det vil vi gøre med specielle robotdesignere. Og han viftede med knytnæven. Vi gør det om en time eller halvanden time! Vi giver dig besked.
  Aurora sprang op og fnisede og blottede sine tænder:
  - Godt, men hvad med vores opgave?
  SWAT-kommandøren brølede:
  - Gå til byen, dræb alle på din vej! Dermed vil du svække den pro-amerikanske gruppe "Constancy" og skabe mere støj. Ja, den tyrkiske sultan vil være dig taknemmelig.
  - Er det logisk? - Begge Komsomol-medlemmer tvivlede tydeligvis på ideerne.
  Specialstyrkens oberst lo hårdt.
  - Vi har regnet logisk ud! Så russisk Rambo i nederdele til jagt.
  - Nå, indtil videre håber jeg, at vi vil distrahere fjenderne fra dig. Auroras øjne lyste op med et usundt skær.
  - Har du brug for ammunition? - Spurgte kampobersten.
  Begge spidsmus nikkede indforstået.
  - Det vil ikke skade, selvom vi ikke brugte mere end tusind for to.
  Den gejstlige oberst talte i en grov tone.
  - Giverens hånd vil ikke svigte! Bare rolig, budgettet for URSH er steget markant.
  - Men det betyder, at militæret eller pensionister, arbejdere på det sociale område ikke vil modtage yderligere penge! Margarita vred sit ansigt.
  Obersten selv blev utilpas, og han meddelte forvirret:
  - Indtil olien løber tør, truer den os ikke. Det er meget godt, at du slår stenen væk fra amerikanerne. Hvem ved, det lykkedes dem at få billig olie, hvilket påvirkede vores indkomst negativt. Her har vi mestret så store erobringer og platforme, at de pumper brændstof direkte fra jorden. - Oberst blinkede stjerner på skulderstropper.
  - Det er umuligt at kalde et udviklet land, hvor størstedelen af budgetindtægterne er olie og gas. - Margarita Korushnova bemærkede i en streng tone. - Det er nødvendigt at fremme videnskaben på den civile sfære, ellers går alt til militarisme.
  Det er hvad I piger skal gøre. Vi vokser allerede nye supermænd. Som kan kombineres med fiber, eller endda flydende metaller. Obersten grimaserede, som om han havde tandpine. Han tog et tyggegummi frem og stak det ind i munden. Udsigten blev hjemsøgt.
  - Og så som i "Guds fristelse" eller et andet navn "Stærkere end den almægtige Gud"! multi-theohyperplasma bliver som Skaberen! Margaret bemærkede.
  Kommandøren lukkede øjnene i forvirring.
  - Jeg har ikke læst sådan en roman, men hvad er teohyperplasma?
  Begge piger røg ud på samme tid:
  - Fremtidens energi! Det, der var Jules Vernes elektricitet, blev grundlæggende nye stoftyper.
  Vi har dog ikke meget tid til at snakke. - Sagde Komsomol-pigen og lossede "stikkerne" i båden.
  - Det er nødvendigt at læse "Guds fristelse". - Sagde obersten og rystede ufrivilligt.
  - Meget nyttig til kampstrategi. Aurora bemærkede. - Generelt blev vores tredje verdenskrig mod USA og England ført så inkompetent, at det tydeligt lugter af forræderi.
  - Indrøm, det var det! Vores generaler er ikke så dumme, at de ikke engang kendte det grundlæggende grundlag for strategi og taktik. Obersten bemærkede.
  Hvorfor blev ingen anholdt? Den seje Aurora rystede kraftigt med knytnæven.
  Obersten mumlede forvirret:
  - Der var ingen politisk orden, derudover ønskede de ikke at skabe præcedens, meget indflydelsesrige mennesker kunne lide.
  - Et anstændigt menneske sætter retfærdighed - over familie og venskabelige forhold! Loven for fjender og venner bør være den samme som en mand til en kone! Tilstedeværelsen af forskellige love gør retfærdighed til en prostitueret! - erklærede Margarita i en tvingende tone.
  Obersten var virkelig overrasket:
  - Wow, jeg ser den tyske Ekaterina. Du vil have noget retfærdighed!
  - Jeg vil have sandhed, orden og selvfølgelig frihed! - Sagde og udbrød Margarita.
  - Hvilken fest? Obersten var overrasket.
  - Af de nuværende ingen! - Mikhail Lomonosovs og Stenka Razins unge oldebarn blev tændt. Hun sadlede sin hest. - Det burde blive en ny bevægelse domineret af intellektuel ungdom. Og først og fremmest er det nødvendigt at kæmpe mod økonomiens råvareorientering. Det er kutyme at skælde ud på Hitler, men under ham tog industrien, især ingeniørarbejdet, et kolossalt spring fra bunden. Han formåede at modernisere landet uden nogen petrodollars. Desværre blev der i Shtakhs tid satset på eksport af råvarer og import af forbrugsvarer, fødevarer. Og desværre fortsætter denne politik den dag i dag. Jeg ville gøre videnskabsmænd til de rigeste mennesker i landet. Oligarkprofessorer ville være reglen, ikke undtagelsen. Desuden skal videregående uddannelser ikke kun være gratis, men også obligatoriske, og direktøren for en virksomhed skal have en afhandling, og den skal afleveres til en computer, der ikke kan bestikkes. Generelt vil vi højne de unges intellektuelle niveau markant, så princippet ikke dominerer: køb og sælg!
  - Ja, mange selv med videregående uddannelser leder efter nemt brød, handelssektoren er tydeligvis overbelastet. - Obersten var enig med et suk og tilføjede endnu mere trist. - Et videnskabeligt felt er ikke højt værdsat.
  Våbnene blev ladet hurtigt. Komsomol-piger arbejdede og talte på samme tid:
  - Jeg tror, vi har brug for strengere restriktioner for markedsøkonomier og. - Kloge Aurora kom ind i samtalen. - Hvad ville ikke være så superrigt. Og så har en russisk oligark med jødiske rødder en formue, der umiddelbart er to hundrede af de rigeste mennesker i Kina.
  Obersten var allerede ved at miste besindelsen, men samtidig viste han sjælden tilbageholdenhed:
  - Det er rigtigt, og selv flertallet af milliardærer er ikke af slavisk nationalitet. Vi tænker over det, og vi prøver at knibe dem.
  - Svagt klem! Ja, her skal der en grundig luget til. Margaret protesterede. - Nå, alle "Stingers-crackers" losset, er det tid til at slå fjenden.
  På kysten vidste de allerede om angrebet, og yankeerne samlede styrker. Helikopternes død viste fjenden, de er meget stærke, og amerikanerne er ikke sådan en nation, at man river hovedkulds ned i helvede. De var helt sikkert klar til at slå. Desuden var "konstansgruppen" ved at trække sine enheder op.
  I denne situation skal du angribe dig selv. Så vil der være en fordel. Det er bare sådan, man går videre eller laver en omvejsmanøvre. Margarita Korshunova foreslog:
  - Lad os gå direkte til havnen og dræbe dem alle der!
  - Ikke en dårlig idé, men man kan straks falde under dolkild. Jeg tilbyder en blødere version. Hurtig omvej, indgang fra siden af skoven. - Aurora lavede en cirkel med sine bare tæer, og gengav derefter pentagrammet.
  - Er det værd at spilde tid!? - I videnskabsmandens stemme Margarita lød skepsis.
  - Vinternatten er ret lang. Aurora protesterede. "Desuden må fjenden ikke vide, at vi kun er to. Det er nødvendigt at skabe illusionen om, at angrebet også kommer fra siden af landet, som om der er store styrker imod dem.
  - Denne gang er jeg enig med dig, lad os gå! - Margarita bragte prompte svømmeanlægget for at bekæmpe beredskab.
  Komsomol-piger bevægede sig i høj fart i en gummibåd. Stadig usynlige soldater, til virtuel overvågning og radar.
  De skar gennem luften og omgik adskillige skibe og passerede bygningerne og befandt sig i friere farvande. Undervejs blev de mødt af mutanthajer, men i modsætning til Anaconda lugtede Komsomol-pigerne ikke af blod. Derfor forsøgte de ikke at angribe. Derudover lancerede Aurora en skiveboomerang med sine bare tæer:
  - Lad ham give dem et nyt mål.
  Han sårede hajen og slog en fontæne af blod ud af hendes krop. Dyret rykkede, og hendes kammerater slog straks til med deres tilbagetrækkelige kæber og hugtænder af mammutter. Det så skræmmende ud, de monstrøse udyr spiddede deres ven, hun stødte som svar med en stødtænd, slog. Grønligt, olieagtigt blod spredt ud over overfladen. Rovdyr kom ind i slaget, og antallet af forkrøblede voksede; de blev til gengæld slået ihjel af andre.
  - Wow, Margaret ! Men de er nemme at have med at gøre. Han tog, sårede en, og resten vil lemlæste sig selv. - Aurora plaskede højt og trampede med sine bare fødder.
  - Du kan se, at djævelens moral spiller en rolle. Ingen grund til at prædike had til din næste og ønsket om at afslutte de svage. Snehvide, Terminator blinkede.
  Vi kæmpede ikke mod de svage. - Aurora, funklende med smaragdøjne, sagde meget stolt. - Der var fire hundrede og firs af dem mod os to, og der venter en kamp med mindst to tusinde, hvoraf tre hundrede og halvtreds er udvalgte specialstyrker, der er gået gennem Irak, Afghanistan, Somalia. Og andre kæmpere er ikke uden erfaring.
  - En stærk modstander, tempererer krop og vilje, gør dig stærkere - en svag fordærver sjælen og svækker kroppen, gør dig svagere! Så den hårde vej giver meget mere let sejr! - Sagde den kloge Margarita.
  Omgå havnen af Komsomol pigen, gik vi til kanalen. Det var ikke langt fra havnen, man kan endda høre skibene summe. Spejderkrigere var i kanalen. Det var ret langt og mærkeligt vred. Undervejs løb Komsomol-pigerne nærmest ind i en anomali. Den buede luften som en gennemsigtig fjeder. Insekter fløj op til hende og blussede op med lys kaviar. Ikke desto mindre tiltrak hun bevingede væsner.
  - Det er noget i retning af en flueudrydder. - Aurora tiltrak sig opmærksomhed og blinkede med sine bare hæle.
  - Måske tiltrækker en eller anden form for stråling insekter. Jeg mærker luftens ultralydsvibrationer med min hud. - Margarita krympede endda fejt.
  - Et nyt problem for os! Generelt kan denne mærkelige natur af zonen føre til et hjerteanfald. - Ironi lød i stemmen fra den brændende Aurora.
  - Du og jeg har to hjerter, så vi dør ikke med det samme! - Margarita blev munter - Det er godt, når man ikke er helt menneskelig.
  Den flammende djævel råbte til dette:
  - Enig! Og så ville hun have stået ved komfuret, og endda gravid!
  Ikke desto mindre var pigerne nødt til at stoppe, skubbe fra snærene, flytte til side flere gange og sparke baglæns.
  Bag en anomali dukkede en anden straks op, denne gang en oval intermitterende. Alt dette gjorde bevægelse vanskelig. Ikke desto mindre passerede de, foran dem var der et antydning af en strøm.
  Det er svært at bestige den, der er modkørende trafik, men der er ingen uregelmæssigheder. Bare fodspor forbliver på græsset dækket af rimfrost.
  Komsomol-pigerne stoppede, før de forlod det. Det kan ses, hvordan flere hoveder af "kål" løb op. Mutantplanterne så ikke de næsten umærkelige piger, et par af dem faldt over støvlerne (bjørnekrigerne havde lige taget deres sko på for at skjule lugten), men tilsyneladende overbevist om, at de var uspiselige, faldt de bagud.
  - Vi skal svømme lidt frem! - Sagde og kastede det dyriske grin Aurora ud. - Vi gemmer båden der.
  - Det er ikke praktisk at tage den med sig! - Margarita Korshunova var enig.
  At gøre en jetmotor lydløs er ikke en nem opgave for designere, men kutlingerne bruger samme princip, og er en førsteklasses jæger.
  At finde et skjulested, så en tilfældig fraer ikke griber det, er ikke så let. Et farligt udyrs hule er bedst egnet her. For eksempel en bæverrotte. Dyret er farligt, det er svært at aflive og på størrelse med et vildsvin. Ikke uldskæl, en normal fraer vil ikke holde sig til hendes hule. Især om natten. Så ræsonnerede pigerne og gemte en gummibåd, som lignede en lomme. Hvor buske hænger over vandet fra oven. Det var der, pigerne efterlod deres skat, forklædt med buskgrene.
  - Godt skjult? - spurgte Margarita og lavede øvelser på farten.
  - Indtil morgenen læg dig ned, og ved daggry vasker vi af! Rasende Aurora rettede stenen op med sin hæl.
  - Og hvis rotte-vaskeren skider! - Rynket kriger-Komsomol-medlem.
  - Lad os skyde! Dens hud er stærkere end en alligator og er højt værdsat. Aurora blinkede med sine smaragdgrønne øjne som et barn.
  - Lad os sælge! Lad os ændre vores forklædning, og ingen vil genkende os! - Margarita Korushnova viste provokativt sin tunge.
  Aurora knurrede.
  - OKAY!
  Pigerne trådte lidt tilbage, da selve rottevaskeren dukkede op. De frøs, fast besluttet på at holde udyret i live indtil videre. På nogle måder lignede de en bandit, der dræbte en familie, men løslod en fugl fra et bur. Rotte-vaskebjørn formåede ikke at fange pigernes næsten utydelige lugt, desuden var han mæt, efter at have smagt ådsler, gik han i seng.
  Hans usædvanlige snorken minder om kvidren fra en middelmådig violinist.
  Komsomol-pigerne forsøgte at bevæge sig hurtigt, og samtidig så ingen dem, bevægelsen var så hemmelighedsfuld. De tog endda deres støvler af.
  Den barfodede Aurora spurgte sin veninde, og ikke med det formål at indhente information, men blot for at lindre spændinger:
  - Jamen, hvordan lykkes omvejen?
  Margarita svarede uden besvær:
  - Medmindre vi løber ind i uregelmæssigheder.
  Den ildsjæle lagde fingeren på hendes læber:
  - Og her er der sådan en, der kryber ud.
  Anomali perle fra undergrunden. Hun løsnede endda jorden. Som en gigantisk muldvarp, ramlet sand, ler, græs. Skubbet noget slimet ud som olie. Efter at være begyndt at smække.
  - Det er ulækkert! - Sagde den brændende Aurora. Det er som to grise, der kysser.
  Uregelmæssigheden hørte dem og bevægede sig forstyrret hen mod pigerne.
  - Lad os gå til siderne! - beordrede Margarita.
  Agile Aurora forstod ikke:
  - Og hvorfor det?
  Snehvide, Terminator, smilede.
  - Lad os få dig til at jage to harer!
  Komsomol-pigen viste sin tunge, fangede en hveps med den og tyggede den, hun morede sig over et sådant forslag. Spejderne spredte sig, og anomalien frøs til. Den rystede lidt og begyndte at falde, en lille flamme gik gennem en pøl af olie. Men så snart den lyste op, gik den også hurtigt ud.
  - Det her er ikke Pyromania! - Jeg lagde mærke til det, knibede barfodet Aurora og sprang straks og vred sig i en saltomortale tilbage.
  - Ja, Pyromania-anomalien kan forårsage en katastrofe! Margaret var enig. - Nu hurtigere frem, og så spilder vi tiden.
  Så snart Komsomol-pigerne gik dybt ind i buskenes tykke knopper, træer, sammenflettede mutante lianer, var de omgivet af næsten uigennemtrængeligt mørke. Kun træernes bark skinnede og gav landskabet en ildevarslende, overjordisk følelse. Piger har dog ikke brug for monokulærer til nattesyn, dette er for svage unge, folk der ikke er i stand til at træffe selvstændige beslutninger og se i mørket. Aurora ramte næsten et træ, det radioaktive baggrundsbelysning gjorde afstanden illusorisk, ofte snyd med afstanden.
  - For pokker! - Den ildsjæle nævnte ganske passende den urene. Det ser ud til, at der ikke er nogen anomali, men lyset er bøjet.
  - Det er fosgen og fosfor! - erklærede Margarita og vred sin yndefulde hals. Når alt kommer til alt, ændrer de ofte luftens parametre.
  - Så det skal der tages højde for! - Red Aurora var enig med dårligt skjult ironi.
  Krigeren viftede med hånden gennem luften.
  - Først langsomt, så væn dig til det.
  Komsomol-pigerne accelererede gradvist, mens de forsøgte ikke at knække selv med en knude under sålen. Frygter ikke så meget tilfældige observatører som forskellige væsner, der kunne reagere på lyden.
  Først var det tørt, men så snart pigerne flyttede buskene, strømmede et rigtigt vandfald over dem!
  - Vand er vel tungt! Aurora foreslog.
  - Helt sikkert ti procent! Margaret var enig.
  Den brændende hun-djævel væltede insektet med en hypertitaniumhæl og udtrykte sin mening:
  - Derfor er duggen så stor og fordamper ikke!
  Clay champerede under støvlesålerne. Dens farve er en usædvanlig grønlig-lilla, som en grav. Dette var ikke nogen steder på Jorden, bortset fra stedet for zonen.
  Benene forsøgte at skille sig ad på den til siderne, men sporene voksede øjeblikkeligt over, hvilket lettede rekognoscering. Det er bare svært at bevæge sig, det klæber til skoene og tvinger dig til at spilde kræfter. Aurora og Margarita slugte endda en koncentreret chokoladebar. Græs var sjældent og var overvejende rovdyr. Hun kravlede på leret og forsøgte at få fat i insekterne. Forviklingerne af høje lianer, buske, grene, blade, nogle gange lugtfri, og nogle gange med en stærk aroma.
  - Og hvor er slyngplanterne fra? - Spurgte Margarita. - Det er en tempereret zone.
  - Resultatet af en mutation, slå rod. Derudover er zonen varmere, end den er i den! Omkring femten grader. Det er varmere her om sommeren end i Ækvatorial Afrika. Eller ikke omtrent samme temperatur. - Smukke Aurora rynkede på panden og forsøgte tilsyneladende at huske, hvad hun engang læste.
  Margarita sagde meget selvsikkert:
  - Det er ingenting! I hvert fald for os.
  Den barebenede Aurora vendte sig om i luften, lavede saltomortaler og klynkede:
  - Vi er Komsomol-bjørne, og det siger det hele!
  - Jeg kan huske, at vi på en eller anden måde blev taget til Sahara. Jeg tilbragte en uge uden mad og drikke, gik langs sandet, som brændte en stegepande barfodet som på et komfur, og intet overlevede! - Jeg lagde mærke til Margarita og lod gnister ud af mine øjne (og ikke billedligt, men bogstaveligt talt!). - Kun selvfølgelig hyggeligt, det var ikke nok.
  - Selvfølgelig! Jeg gik også igennem det! Fødder vænner sig hurtigt til, men klør først bagefter. Og huden bliver mørkere i solen. - Bekræftet, munter og legende som en kat fra Viria Aurora.
  - Jeg kan ikke lide, når kroppen er hvid, den virker for forkælet. - Margarita lod ikke som om hun grimaserede.
  - Chokoladebrun er trendy lige nu. - Den ildsjæle snerrede panterens tænder. - Det betyder, at man har penge til at tage til syden.
  Pigerne løb næsten ud af forviklingerne i Tjernobyl-junglen. Forbi bredden af en bred kanal var placeret. En tæt busk, der stikker rødder ud, en mutant plantain med sine brede blade - skabte en bekvem lukket position.
  Margaret udbrød:
  - Nå, her er Vizhnitsa foran os.
  - Ja, en tidligere sovjetisk by! Hvorfor er Ukraine stolt, det er næsten blevet et separat land i Sovjetunionen. Vi har jo været i krig med dem i århundreder ! Derfor vandt USSR, og nu er ukrainerne vores brødre. Røde Aurora spredte armene bredt og forsøgte at lette.
  - Og tidligere var der russiske brødre til dem. Ethvert barn ved, at Kiev er moderen til russiske byer. - sagde hun og smilede bredere Margarita. - De blev forenet af den hellige ortodokse tro og slaviske rødder. Gud selv befalede, at USSR skulle være en enkelt stat. Men Bandera kom og gjorde bedlam - det viste sig at være en krig. Vi vandt dog.
  - Orden er bygget på et fundament, hvor cement er tro, og sand er vilje! Og til dette skal der plantes mange skurke! - Svarede voldsomt knurrende Aurora.
  At se byen er ikke svært. Grøften er kuldset her, det er ikke noget problem at krydse volden. Husene er for det meste gamle, fem-etagers bygninger er synlige, og skyskrabere fra den stalinistiske æra. Pigerne har allerede besøgt moderne bygninger. Så huskede Margarita:
  - Vi skal tage atten børn ud, ikke?
  - Vores fyre vil hjælpe! Lad os skabe sådan en panik i byen, at de ikke vil være i stand til at spore vores bevægelser! Barfodet Aurora rystede sin pistol.
  Den snehvide kriger så sig omkring og skar en myggeflåt ned, sænkede stemmen og spurgte:
  - Hvad hvis han vælter?
  Den flammende djævel bemærkede logisk:
  - Jeg regner med hans elementære grådighed. Desuden vil jeg kalde denne dværg nu. Jeg vil støtte hans kampånd.
  Margarita Korshunova knurrede ganske uintelligent:
  - Det er bedst at gøre det med et godt slag i ansigtet.
  Aurora, med et hurtigt løb af tæerne på sine bare fødder, ringede til et nummer med knapperne og sagde højt:
  - Er du klar!
  - Ja, men der var sådan noget rod! - Jeg hørte et tyndt knirken som svar.
  - Fortvivl ikke under dække, hvor det er nemmere at tage ud. Desuden ville ingen blive overrasket over fraværet af børn efter sådan en stormfuld nat. Den snu, rødhårede hun-djævel sænkede tonefaldet.
  - Enig! De vil ikke længere være op til os! - Dværgen spindede - en specialist i kidumping.
  - Vent på os, uanset hvad der sker! Måske tilføje yderligere fem procent. - sagde Aurora indbydende.
  De sidste ord havde en magisk effekt. Idiotbanditten spindede:
  - Jeg venter, selvom verdens undergang kommer!
  Den seje Aurora, med en ironisk hævning og sænkning af lange øjenvipper, tænkte: "noget, som minder mig om Judas, der venter på en aspepæl."
  - Nå, nu slår vi amerikanerne og deres håndlangere.- sagde den grønøjede Aurora beslutsomt.
  - Ved du, at jeg ikke kan tilgive Amerika på nogen måde? Galina knyttede næverne.
  - Hvad? - Overrasket rød hun-bjørn-Komsomol-medlem.
  - Bombardement af vores og japanske byer! Dette er barbari! Jeg skrev endda digte! - Margarita rystede sin granat, og endda med en sådan vrede, at en hel sværm af lodne mutante insekter faldt ned.
  Aurora sprang op, glad:
  - Lad os synge! Det er interessant.
  Og Korshunova vil synge, hendes stemme er som altid højere end Himalayas lovprisning;
  Fædrelandets stjerne er givet af Herren,
  Tro mig, hun er mere strålende end Solen!
  Du er mit fødeland -
  Ved for dig, hjertet banker med sorg!
  
  I dig er vi Komsomol-medlemmer som ørne,
  Vi knuser nazisterne og fejer skrotet væk!
  Vi klarede os endda på Jupiter,
  Dyrk frugterne - urealiserbart paradis!
  
  Venus er stedet for kærlighed
  På Mars er følelsen af en kriger den højeste!
  Du bryder ondskabens, tvivlens lænker,
  Gud vil jo gerne gøre det bedste!
  
  Ødelæg det kosmiske pres
  Lad os fange hagen med en stærk krog!
  Fjenden vil blive knust af verdens magt,
  Og Junkers blev skudt ned med en almindelig børnebue!
  
  Opstilling 1 - tag og vind,
  Vi kan ikke kende et andet resultat!
  Og du river ikke Rigets ulv,
  Få en bajonet i ansigtet fra en fighter!
  
  Og bajonetten vil ikke passe dig for fremtiden,
  Vi vil tilføje dynamit til bulldozeren!
  Så hurtig flyvning
  Da proletaren slog hammeren!
  
  Det næste træk vil passere som en orkan
  Og slutspillet vil være en vindende makker!
  Vores raseri er trods alt en gal vulkan,
  Massakre på bastarden, en frygtelig kat!
  
  Vi klemte flåterne i Berlin,
  Paris er gratis under det russiske flag!
  Vi er døtre af fædrelandet og sønner,
  Når vi fester, spiser vi honning med velbehag!
  
  Foggy Albion er nu som en bror,
  New York blev som en tærte på et fad!
  Vores røde, karminrøde valmuefarvede flag,
  Under den er alle mennesker med frihed glade!
  . KAPITEL #12
  Oleg Rybachenko har også en drøm, der ikke engang er enkel, men vidunderlig. Som om han og Dima fortsætter deres militære karriere;
  De to af dem meldte sig som frivillige i børns SS-division, dannet af den dæmonbesatte Fuhrer. Det ser ud til, at Hitler i denne virkelighed endelig blev skør. Sandt nok, på den anden side havde han den forsigtighed ikke at starte en håbløs krig med USSR.
  På den anden side, hvorfor skulle drengen ikke få militær hærdning? Hvorfor skulle de lade sygeplejersker og sole sig som barchuks?
  Oleg Rybachenko og Dmitry fløj sammen med andre fyre fra juniorbataljonen til Afrika. Den tyske seks-motors transport kunne transportere op til to hundrede bevæbnede faldskærmstropper. Men der var en hel bataljon på tre hundrede krigere af den yngre version af Hitlerjugend. Tre hundrede drenge på omkring tolv år, tilsyneladende stadig ret blæst næse, men i virkeligheden var de særligt udvalgte drenge, der allerede havde modtaget en ikke svag militær træning.
  Führeren ønskede, at så mange teenagere som muligt skulle deltage i krigen. I Afrika er de vigtigste britiske styrker allerede blevet besejret, selvom der stadig er stærke garnisoner i Sudan. Sandt nok er de koloniale tropper ikke helt pålidelige, og faktisk de britiske enheder. De er ikke ligefrem engelske. De er ikke så godt bevæbnet, især med tanke, prøv det, så overfør udstyret på tværs af metropolen. Derfor er risikoen for store tab hos drenge minimal. Det formodes at være på niveau med konventionelle taktiske øvelser, og den yngre generation vil få erfaring i krig.
  Oleg Rybachenko og Dmitry taler flydende tysk (den påståede fjende), såvel som engelsk, spansk og fransk. Deres skole er også elite, og sovjetiske børn burde i teorien være de klogeste.
  En tysk dreng, tilsyneladende en af lederne, høje og muskuløse Hans Feuer gav hånden og sagde ærligt:
  - Vi havde ikke forventet, at russere kan være så stærke og smarte. Spyt os for eksempel som førsteklasses tyskere!
  Oleg Rybachenko bemærkede beskedent:
  - Og hvad er så overraskende. Måske bliver vi nødt til at kæmpe, men hvis du går i rekognoscering og ikke kan det tyske sprog, hvor meget information vil du så indsamle?
  Hans var enig:
  - Det er sandt! Men generelt blev vi lært, at I er russiske undermennesker. Slaverne er en overgangsfase mellem aber og mennesker. Det vil sige, hvad angår udviklingen af intelligens, er russisk lidt højere end et kæledyr.
  Dimitri knyttede næverne vredt.
  - Ja, jeg kan indlejre til sådanne ord.
  Hans svarede modigt og knyttede næverne:
  - Kun valget af våben er op til mig. Med handsker på er du mester i den halve verden, men hvad med en duel på nunchucks?
  Dmitry var overrasket:
  - Og hvad er det?
  Den tyske eliteknægt ville svare og vise sin lærdom frem, men Oleg Rybachenko var foran ham:
  - Det her er et landbrugsredskab, som i Kina slår skiver ud. Mongol-tatarerne forbød kineserne at bære våben, så de forvandlede denne udadtil harmløse enhed til en dødbringende klub. Et helt system til kamp på nunchucks blev udviklet. Så blev det adopteret af japanerne i slutningen af det nittende århundrede. Sandsynligvis gik det fra dem til SS-tropperne.
  Hans svarede:
  - Ikke sikkert på den måde. For ti år siden inviterede Den Store Führer adskillige guruer fra Kina og beordrede, at Det Tredje Riges hånd-til-hånd-kampskole skulle være den mest avancerede i verden. Man skal ikke tro, at vi tyskere, som den højeste nation, ikke ønsker at lære noget af andre folkeslag. Vores tyske militærskole kræver, at der så vidt muligt tages hensyn til den menneskelige faktor.
  Dmitry nikkede kraftigt og bekræftede tanken:
  - Og den sovjetiske også. Stalin sagde - teknologien i genopbygningsperioden bestemmer alt! Og så udviklede han i den anden femårsplan ideen - kadrer bestemmer alt!
  Oleg Rybachenko sagde noget andet:
  - Jeg må sige, at alt ikke er i orden med den menneskelige faktor. For eksempel halter niveauet for teknisk træning af soldater i USSR bagud. Men alt i alt er vi gode!
  Hans foreslog:
  - Kunne du tænke dig at spille Hitler-hash?
  Sovjetiske drenge blev overraskede:
  - Og hvad er det?
  Hans blinkede.
  - Den store Führers sidste opfindelse. Som skak, der ikke spilles af to, men af fire, to og to. Men på et bord med fire hundrede celler. Den har kampvogne og SAU og slagskibe. I alt har hver figur fyrre, og i alt et hundrede og tres. Nogle bevæger sig som skak, andre gør ikke. Plus nogle andre innovationer... For eksempel kan en kampvogn og et slagskib kun blive skudt ned af kampvogne, selvkørende kanoner og Links, og infanterister enten sammen, eller hvis de når en bestemt linje, styrker de deres våben. Generelt er spillet meget svært, slet ikke som skak.
  - Vis hende. - Spurgte Oleg Rybachenko.
  Hans tog et foldebræt op af sin rygsæk. Den var hængslet og ret kompakt. Figurerne er magnetiserede. Fyrre identiske hver. Selve brættet er ret konservativt, et rektangel. Reglerne er interessante, især, næsten alle brikker rammer ikke, som de bevæger sig, undtagen tanks. De kan både slå og gå med en capture.
  Som forventet er den stærkeste brik slagskibet, den svageste er den lette infanterist. De selvkørende kanoner viste sig at være her, og hvem er interesseret i flyene, og en ad gangen, men så et angrebsfly, et jagerfly, et bombefly og et hydrofly. Ud over slagskibe er der også destroyere. Infanteriet er også anderledes, mekaniseret, enkelt og kavaleri. Det vil sige, at det ikke er nemt at forstå reglerne. Oleg Rybachenko bemærkede straks:
  - Nej, dette skakspil kan ikke slås i popularitet. Sværhedsgraden er lige over toppen!
  Hans var enig:
  - Ja, det bliver ikke nemt at udvikle en strategi her. Og du kan ikke skrive smarte bøger. Men det her er for arierne!
  Dmitry var enig:
  - Ja, for arierne! Lad os lege!
  Oleg Rybachenko advarede:
  - Der bliver lidt fornøjelse!
  Hans inviterede en anden dreng, og efter at have dannet et par, begyndte han at spille mod drengene. I dette tilfælde valgte jeg brun. Oleg og Danka er naturligt røde!
  Kampen var ikke rigtig spændende i starten, men så blev drengene involveret. Oleg Rybachenko greb som en født strateg initiativet og begyndte at skubbe fjenderne fra flankerne. I spillet om Fuhrer var der generelt ingen konge, og hovedkvarteret kunne fortrænges uden at miste et træk.
  Men drengene måtte ikke lege. En alarm lød...
  - Luftangreb!
  Drengene skyndte sig straks til koøjerne. Selvom vinduerne var smalle, kunne man ikke se særlig godt igennem dem, og der var endda et knus.
  Landende fly fløj i kolonne, og selvfølgelig med eskorte af velbevæbnede jagerfly.
  Der var ikke mere end et dusin englændere. Spitfires, der så, at tyskerne åbnede mere maskingeværild og forsøgte at ramme på lang afstand. Men de fik selv svaret. Tre fly fra Royal Air Force begyndte at ryge, og resten flygtede.
  Drengene fløjtede højt, men ingen bandede uanstændigheder - disciplin. Men de trampede videre med deres støvler og udstødte en række salte vittigheder.
  Transporten kan selvfølgelig ikke jagte jagerflyene, forskellen i hastigheder er en størrelsesorden, så drengene måtte falde til ro og vende tilbage til deres forretning. Nogle begyndte endda at lave push-ups fra gulvet, andre at lave pressen.
  Oleg Rybachenko var imidlertid så inspireret, at han sang med en stemme, der var i stand til at fordrive ikke blot kongen, men løgnernes kejser (Hitler!);
  Vi flyver ind i en barsk, dødelig kamp,
  Pionerer - kommunismens børn!
  Vorherre Svarog er altid med mig,
  Lad os knuse grundlaget for revanchisme!
  
  Vi har mod og vedholdenhed
  Hver maskine ved, hvordan den skal monteres!
  Et rasende nederlag venter nazisterne,
  Bær ikke Fritz-vrøvl!
  
  I nærheden af Moskva blev Wehrmacht hårdt slået,
  Vi viste flot tapperhed!
  Den glatte parasit blev knust
  Vi vandt, vi tæller direkte!
  
  Hvad kan Fritz gøre nu?
  Kun poter til toppen - giv hurtigt op!
  Og Adolf i halsen - en skarp Spids,
  Lad klovneæslet spille rollen!
  
  Vores rolle er at blæse i det sejrrige horn,
  Samler de røde legioner!
  Og skånselsløst skar hovedet af angriberen,
  De kom i hvert fald til fronten lige fra skole!
  
  Vi slog krybdyrene, som om de var født af Mars,
  Og overalt beder Fritz om nåde!
  Vi er de stores sønner, hvor alle lige lande -
  Lad dem godkende marchen fra ansigtsikonet!
  
  Hitler troede at erobre vores jord,
  Og nu har han en bump under pandehåret!
  Tyskerne ville jo gøre alle til et spil,
  Og de blev lagt af en simpel dreng!
  
  Hvad skete der med "Tiger" - han gik ind i metal,
  Fra det vil vi koge samovarer med sød te!
  Fritz fik det - et stejlt nederlag på hornene,
  Vi er i Berlin i en strålende, varm maj!
  
  Og Adolf blev en løkke i stedet for et slips,
  Stramte nakken på fjende-bøddelen!
  En hård straf løb for hans synder,
  Og nu tramper jeg Tyskland med kampvogne!
  
  Den store Stalin selv tildelte Komsomol-medlemmet,
  Han gav ordren - en stor stjerne af "Victory"!
  Hvor meget vi lægger - til styrkernes hellige fædreland,
  At vores bedstefædre glæder sig over den næste verden!
  Det er mærkeligt, men for sådan en oprørsk sang klappede de voldsomt til ham - alle her er fuldstændig følelsesløse, eller hvad?
  Da Oleg Rybachenko var færdig med at synge, blev drømmen afbrudt, og de blev vækket igen, denne gang ikke på den mest sædvanlige måde, men taget og overhældt med koldt vand. Derefter igen disse kæder, som var fyldt med frygtelige slid på hænderne, og søjlen blev drevet ... De gav mig ikke engang morgenmad! Rund! Det er rigtigt, tyskerne blev på plads, og fangerne bevægede sig langsomt hen ad ringvejen. Hvad er meningen med dette er ikke klart. Vej brolagt med asfalt og småsten. Et par timer senere begyndte bare hæle at brænde og klø voldsomt. Mange af pigerne blødte.
  Så, skønt det endnu var langt fra aften, drev de ham uden ceremoni tilbage og løsnede ham hastigt, og beordrede ham til at lægge sig ned.
  Oleg Rybachenko og resten af pigerne adlød hastigt. Og selvom jeg slet ikke havde lyst til at sove, rullede armene på søvnguden og visioner af hypnose (som den almægtige Zeus selv lavede for at lukke øjnene!) pludselig og uundgåeligt op.
  Og igen, pionerdrenge i hæderlige militære anliggender, selv om de tilhører en fremmed hær;
  En bataljon på tre hundrede tolvårige drenge fra Jungvolk blev genopbygget på stedet og rykkede længere sydpå. Først blev drengene kørt et par kilometer i biler, men så skiftede ledelsen tilsyneladende mening og besluttede at arrangere et overlevelsesløb for drengene.
  Drengene blev tvunget til at klæde sig af, forblev i nogle militærshorts, og så næsten nøgne og barfodede med tasker på skuldrene, for at løbe sydpå.
  De fik selvfølgelig lov til at smøre sig ind med en ny, ret effektiv solcreme, og ruten løb ikke gennem ørkenen, men gennem blødere og knap så brændende græs, da det løb langs Nilen, og rundt om et fuldt flydende græs. kilde, græs og træer voksede, men alligevel var testen den sværeste. For jeg måtte flygte, under forholdene i den vilde afrikanske julivarme, og endda med maskinpistoler, samt rygsække med forsyninger.
  Selvfølgelig var der i en særlig bataljon drenge, der repræsenterede den tyske nations farve og havde anstændig fysisk træning, men alligevel.
  De unge krigere blev bygget, og deres kommandant, den samme fjols, som de er, skønt ret høje, med Apollons muskler, beordrede:
  - Nå, bror! Jeg ved, det vil være svært for dig, men gæld er gæld! Otteoghalvtreds kilometer skal tilbagelægges inden aften! Det er en ordre.
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Hmm ja! Ordet denne kommando lyder som en magi! Det kan ikke ignoreres.
  Dima bemærkede:
  - Jeg er villig til at satse på, at vi ikke gør det!
  Hans Feuer protesterede:
  - Forpligtet til at opfylde, for vi er ariere! Og I er også russere, ariere, hvis I skriver ned i den bedste bataljon af Jungfolk.
  En rygsæk bag hans ryg, sammen med ammunition, vand og lodning, vejer atten kilo plus en tre kilo maskinpistol. Enogtyve kilo, det er svært for en voksen, hvis du går i lang tid og derefter løber, og endda under den brændende sol.
  Oleg Rybachenko gned sit ben på græsset. Drengene var begejstrede for at slippe af med skoene, iført læderstøvler (læderet er virkelig kunstigt, men stadig ikke en slags kirzach), det er svært at løbe her. Gymnastiksko eller tennissko ville have været bedre, men under forholdene i det krigsførende Tyskland er dette en luksus, og de besluttede ikke at forkæle drengene.
  Kommandoen lød, og krigerne fra Jungvolk skyndte sig at løbe, mens de forsøgte at bevare et skin af formation.
  En frisk brise blæste fra Nilen, behageligt blæste hen over de drengekrigeres nøgne, muskuløse torsoer. De mindede lidt om teenage-titaner, der var klar til at storme himlen. De løb, trak vejret afmålt, næsten tå til tå. Foran var de højeste, og selvfølgelig høje Dimka, selvom seks drenge, inklusive kommandanten, var højere end ham. Oleg Rybachenko, som kun var lidt over standarden, hans elleve år gamle vækst (i modsætning til den virkelighed, som han fulgte i sine heroiske forfædre!) måtte skynde sig, næsten til allersidst. Sandt nok var dette en fordel, mindre chance for at knuse hælene eller få en fod under det sted, hvor de sad. Han er den yngste her, men bestemt ikke den svageste eller endnu mere dumme.
  Belastningen er til at tage og føle på, men stadig acceptabel, og alle har erfaring med at jogge med læs. Selv med stor vægt, når de for eksempel bar en partner på deres skuldre.
  Under bare fødders bare fødder knaser eller revner de fra tid til anden, til knækkede palmegrene eller kogler, nogle gange er der tornede planter, som drengene forsøger at komme uden om. Græsset er opvarmet, ofte tørt, men brænder bestemt ikke som ørkensand. Generelt kan du stadig leve, kun solen står op og intensiverer varmen.
  Høje Hans, omtrent lige høj som Dmitry, og de løber skulder ved skulder. En tysk krigsdreng spørger en sovjetisk ung soldat:
  - Nå, nu er du i krig! Krudt har selvfølgelig endnu ikke snuset, men vi har alt forude. Oplever du nogen form for spænding?
  Dmitry svarede ærligt:
  - Ikke endnu! - Og han tilføjede og drejede hovedet om igen. - Helt ærligt, nej!
  Hans fnyste foragtende.
  - Jeg gør! Jeg skal være ærlig, ja! Nå, hvad med drengene på min alder kan lovligt gå i krig. Kæmp, skyd, dræb, spræng, fange. Det er trods alt romantik. Du og Olezhka ønskede jo også at føle sig som levende krigere, for at komme væk fra rutinen!
  Dimka protesterede resolut:
  Vores liv er ikke rutine. Generelt er det meget interessant at være en pioner, selv en leder og en atlet.
  - Hvad så, har du tilmeldt os? Er du bange for at blive dræbt eller lemlæstet? - Hans drillede sarkastisk.
  Dimka, med tilnavnet Ilya Muromets - hånede:
  - Derfor skrev jeg under for at vise, at russerne ikke kan kæmpe værre end tyskerne. Og så skriver og taler hele verden om dine sejre ...
  Hans grinede.
  - Altså ja! Om vores sejre, herlighed i hele universet. - En høj krigsdreng pustede sit brede bryst ud af stolthed. - Og I russere kan næsten ikke presse den lille finske hær. Du har ikke noget at prale af!
  Dmitry, fornærmet, med svært ved at holde sig tilbage for ikke at bruge næverne, indvendte:
  - Vi har også Khalkhin Gol!
  Hans fnyste foragtende.
  - Mindre træfning, et sted i Asien. Og vores fyre har allerede taget Europa og næsten hele Afrika og Asien. Og vi vil fange Rusland, det er tid for os at spytte!
  Dmitris øjne blinkede vredt:
  - Tag ikke fat, armene er korte!
  Hans grinede.
  - Og hvordan tvang vi dig til at underskrive Brest-Litovsk-traktaten? Du gav os land, tæl op til Dnepr, med tre gange så mange bajonetter og sabler. Hvad kan man sige om russeren som soldat i dette tilfælde?
  Dimka grupperede sig, han havde til hensigt at slå Hans i trynen, og da han kendte sin styrke som mester i "den halve verden", ville han helt sikkert have slået den uforskammede tyske dreng ud, men ... jeg ville ikke bryde linjen og arrangere en kamp. Ja, og det er ikke godt at bruge næver under striden. Bortset fra i dette tilfælde vil han højst sandsynligt blive arresteret, og han vil ikke have tid til at vise, at russerne ikke kæmper værre end tyskerne. Derfor indvendte Dmitry roligt:
  - Vi russere slog dig under Frederik II, og tog endda Berlin. Og da Napoleon den Store kommanderede dig, var halvdelen af hans hær tyskere, og i Første Verdenskrig var der et Brusilovsky-gennembrud. Ja, og du tog ikke Paris, fordi vores tropper næsten erobrede Koenigsberg.
  Hans fandt et ret tungtvejende modargument:
  - Men alligevel, i de sidste kampe med os, blev du besejret! Og de dømmer en person og en nation i første omgang, efter endelige gerninger!
  Dmitry protesterede ganske rimeligt:
  - Under zaren havde vi en tilbagestående industri, især på det militærtekniske område. Og nu har vi udviklet en seriøs industri. For eksempel så du KV-2 tanken. Den er udstyret med en 152 mm haubits. Har I tyskere sådan noget?
  Hans grinede.
  - Franskmændene på S-2 kampvognene havde også haubitser endnu større end kaliberen på 155 millimeter, men det forhindrede os ikke i at besejre frøerne med svagere udstyr end nu. Wehrmachts største styrke er den menneskelige faktors overlegenhed!
  Dmitry vred sit ansigt med en jævn solbrun farve:
  - Og hvorfor tror du, at du har en fordel i forhold til os i den menneskelige faktor, hvis du blev mester i "den halve verden"? Og besejre de bedste af dine fyre?
  Hans sagde ganske rimeligt:
  - Undtagelser bekræfter nogle gange kun reglerne. Faktisk næsten altid! Nu, hvis vi ikke tager individuelle fænomener, men niveauet af militær træning som helhed, så her ...
  Dmitry blev vred:
  - Du ved ikke, hvilket niveau af kamptræning vi har, og hvordan øvelserne udføres i den sovjetiske hær. Så ingen grund til at spekulere!
  Hans bemærkede logisk:
  - I Spanien var der en konkurrence mellem den sovjetiske militærskole, doktrin og tysk. Vi testede vores udstyr og våben. Resultatet er vores militærskoles sejr og strategiske kunst og konsolideringen af Franco-regimet. Så vi har allerede kæmpet med dine fyre og vundet!
  Dmitry Muromets bemærkede desværre:
  - Du havde mange flere tropper end os! Du har lige taget beløbet!
  - Det ville jeg ikke sige. - Hans sænkede hovedet og blev stille, de første træthedstegn begyndte at vise sig, og det blev svært at tale.
  Det værste er selvfølgelig varmen. Solen gik ubønhørligt til zenit. Ingen af drengene var vant til hende. Tyskland og Rusland er nordlige lande, og om sommeren kommer de sjældent over tredive grader. Og det er Afrika i juli, og vinden er holdt op med at trække fra Nilen.
  Drengenes bare fødder blev mere stikkende af tørt græs, og så sluttede det pludselig, og en hel kilometer var dækket af brændende grus. Det var meget smertefuldt, nogle af de ikke alt for tilbageholdende drenge hvinede. Sveden dryppede fra dem og dryppede med et sus ned på det varme grus.
  Oleg Rybachenko og Dmitry, og de fleste af de andre drenge opdraget i spartansk ånd, forsøgte at smile og ikke give mel ud. De tænkte på noget andet. Så Oleg Rybachenko forestillede sig, at hans bare fødder blev slikket af en flamme på stativet, og de ville snuppe en vigtig statshemmelighed fra ham. Og han skal holde det ud og ikke vise, at han er såret eller bange. Derudover voksede drengene op under barske forhold, og deres hæle var ikke så forkælede, selvom digteren og sort grus brændte, men ikke så meget, at den ru hud skallede af.
  Hedeslag fulgte hurtigt. Næsten samtidigt besvimede flere overophedede drenge, og de måtte samles op på en let, sammenklappelig båre.
  Oleg Rybachenko bemærkede for sig selv, at tyskerne generelt har godt udstyr. Er det muligt, at du i Den Røde Hær finder en anordning til at bære sårede fra duralumin, som samtidig nemt er gemt i en rygsæk.
  Men det er sværere at løbe med en ekstra belastning i hænderne, og dine bare hæle brænder kraftigere, efterhånden som trykket stiger. Så de er på en måde i et frivilligt obligatorisk helvede. Oleg Rybachenko tænkte endda: hvordan ville hans kammerater reagere på sådan en test, alle ville have overlevet.
  Brede skår af rødglødende, sort grus blev kombineret med stikkende, tørret græs. Derudover førte kommandanten gradvist drengene væk fra Nilen, tilsyneladende for at undgå at komme ind i Egyptens bosættelser.
  Igen begyndte nogle af drengene at falde sammen, og drengene, udmattede eller lamslåede af solklubben, dækkede deres hoveder med en klud vædet i vand og lagde dem på en båre. Nogle, der tidligere havde været udsat for et let strejke, rejste sig og fortsatte med at løbe.
  Men styrken hos de unge fyre var aftagende, og næsten halvdelen var ude af drift.
  Til sidst sagde kommandanten, også temmelig træt:
  - Jeg beordrer alle til at hvile! Vi har nået grænsen! Dæk dig selv med parasoller, drik vand med eddike og chokolade. Så vil du lægge dig ned for at lave åndedrætsøvelser!
  Krigerdrengene udbrød i et svagt kor:
  - Vi er klar til at opfylde enhver ordre!
  På trods af solcremen blev babyens hud rød og forslået. Det var ubehageligt at ligge på det stikkende tørre græs, og drengene lagde cellofan under sig.
  Dmitry og Oleg Rybachenko slog sig ned ved siden af hinanden i det samme telt. Drengene virkede let udtørrede, og huden blev mørkere. Mine bare fødder brændte og kløede voldsomt, mine ben skulle løftes op, så blodet flød ud, og det blev i hvert fald lidt nemmere.
  Dmitry bemærkede:
  - At krigen ikke er honning, det vidste vi godt, men ikke i samme omfang!
  Oleg Rybachenko lovede dystert:
  - Det er stadig blomster. Hvis du ser blod og ser på dit første lig, vil du forstå, at alt det, der løber rundt på en varm overflade, er ingenting!
  Dmitry trak sin mave ind og sagde:
  - I bøger skriver de selvfølgelig om, hvordan det føles, når man slår et menneske ihjel for første gang. Selv en dårlig person og din fjende, klar til at slippe indvoldene. Men det er det stadig..
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - I Boussenards bog "Captain Daredevil" var der også en hel bataljon af sutter, der kæmpede med briterne. Noget minder os om. Men dér bliver psykologiens problem, siger de, hvordan det er at dræbe en person, kun kort berørt, når en kugle ved et uheld mejede en ung trommeslager ned. Og så generelt er der en ret useriøs holdning til døden. Det ser ud til ikke engang at være en krig, men en ferie!
  Dmitry indvendte logisk:
  - Dette er en bog for børn og teenagere; som er kede af at læse om psykologiske oplevelser. Og slutningen er allerede dårlig, næsten hele bataljonen af milksops døde, og fortsættelsen blev aldrig skrevet!
  Oleg Rybachenko bemærkede med et dybt udtryk af ægte sorg:
  - Men det er sådan en bog, at man fortryder, hvor hurtigt den endte. Men meget oftere sker det den anden vej rundt, at du bogstaveligt talt lider og prøver at overvinde dette eller hint arbejde!
  - Hvis du har Leo Tolstojs roman "Krig og fred", så har Olezhek uden tvivl ret! Dmitry var enig.
  Den unge partner protesterede derefter:
  - I bogen "Krig og fred" er der intriger, adskillige historielinjer og karakterer afsløret i detaljer. Nej, hun er ikke tom. På ingen måde kedeligt! Selvom det selvfølgelig i starten er langt fra det mest interessante.
  Dmitry var enig:
  - Ja, det er rigtigt ... Mange forfattere synder med et trægt plot, når man, inden den mest interessante handling begynder, når at kassere en tilsyneladende kedelig bog.
  Efter at have givet drengene lov til at vente på selve solens højdepunkt, var kommandanten en pikant Wolf Shtich, en meget muskuløs dreng, omkring fjorten år gammel af udseende. Ansigtet er smukt, men strengt, barnligt og voksent på samme tid. Wolf selv er stadig fra Jungvolk, men hans kommandoprincip er, at de unge skal ledes af de unge. Og det faktum, at Shtikh ikke har nogen erfaring og mener, at et barn ikke generer nogen. Det vigtigste er, at han er arisk og kommanderer arierne, hvilket betyder, at han er i stand til at gøre det umulige, mod almindelige mennesker. Og hvad? De gør det!
  At løbe igen, glemme alt om smerter, træthed, drenge, der endda skammer sig (sådan er opdragelse!), at huske mor, far eller tænke på noget ømt. Dette er, når evnen til at udholde lidelse, og selve testen er en stor velsignelse.
  Unge krigere løber uden at tænke på ulydighed, og hvis de vil noget, er det en kamp!
  Varmen er stadig meget stærk, og igen løber drengene ud på det stikkende varme grus. Og han ser ikke engang enden. Smerten bliver uudholdelig, og mange af de unge krigere kan ikke længere holde smertens støn tilbage.
  Så begyndte Oleg Rybachenko at synge en sang, han komponerede på farten, en rigtig march;
  Det sovjetiske moderlands herlighed er stor -
  Vi værd at tro, vi vil være denne herlighed!
  Vi vil besejre en grusom fjende i kamp,
  For den russiske, mest strålende magts skyld!
  
  Hvad er der i moderlandet, der synger,
  I hjertet af en ærlig, barfodet pioner!
  Vi skynder os som en fugl på flugt,
  Hvor er vores tro blevet hellig!
  
  Automatisk tro mig storebror
  Og granater er slet ikke overflødige!
  Hvis du er modig, så resultatet
  Det vil det, på trods af at du er en dreng!
  
  Pioneren er kæphøj og streng ...
  Men Guds smil oplyser os!
  Ak, der er mange onde esser i verden,
  De vil ødelægge et sted i paradis!
  
  Den fascistiske sjakal trækker poterne mod os,
  Han vil rive et barns hjerte ud!
  Og hans grise pocket grin,
  Lad ham få et slag i ansigtet højt!
  
  Tanks "tigre" er "støvler",
  Klodt - frygtelig kantet!
  Og du løber ikke væk fra dem,
  Nå, hellere forberede granater!
  
  Vi vil skabe sådan en verden, tro mig,
  Hvor millioner vil være glade!
  Et rovdyr vil løbe ind i hulen,
  Vi vil nedlægge de modbydelige legioner!
  
  Hvad er der i moderlandet, der synger,
  Og knuser alle nazisterne meget berømt ...
  Klem stærkere ridderstrålepistol ...
  Og så der bliver fredeligt og stille på kloden!
  
  
  
  
  Det røde banner vil lyse
  I den er Jesu hellige navn!
  Bestå pionereksamenen for fem -
  At være berømt - dit Rusland!
  
  Men den eksamen er ikke på tavlen -
  Det skal afleveres fra skyttegraven!
  Gråt hår skynder sig til drengen i whisky,
  En ven døde - sørg nu ved graven!
  
  Hvad er afskummet i den forbandede krig,
  Ikke engang værdig til at blive kaldt et udyr!
  Og horden ved ikke, hvordan den skal holde
  Selvom Adolf nogle gange er sjovere end en tulle!
  
  Vi ved, at vi ikke må trække os tilbage,
  Pionerer frygter en andens for evigt!
  Vi fyre er trofast venlige,
  Og moralsk tror jeg ikke krøblinge!
  
  Vi vil fuldføre den herlige march i Berlin,
  Vi tror altid, vidste, hvordan man kæmpede!
  Og fanget med det samme et stort mod,
  PKK bærer i løbet i rygsækken!
  Oleg Rybachenko afsluttede en legende og modig sang, og de tyske drenge godkendte den med en fløjt og latter. Som om de ikke lagde mærke til, at deres berygtede Führer var overhældt med skrap fra top til tå!
  Det blev sjovere at løbe, mere kraft blev tilføjet ... Og snart sluttede gruset og blødt græs gik, som blev en fryd for de brændte fødder, modige drenge.
  Dimitri bemærkede med et smil:
  - De siger, at en sang hjælper os til at leve, men der blev ikke sagt noget om, at den også letter en tung byrde bag vores ryg!
  Oleg Rybachenko protesterede:
  - Selv under den gamle egyptiske civilisation var det kendt om musikkens livgivende virkning på menneskekroppen og sange også. For eksempel blev små slaver og kvindelige slaver, der endnu ikke kunne arbejde effektivt på markerne og stenbruddene, tvunget til at synge for at muntre voksne slaver op. En sådan videnskab om Valliologi kom jo fra Egypten.
  Kommandør Wolf råbte:
  - Genopbyg for vækst! Og tal ikke!
  Krigerdrengene reorganiserede sig med det samme og løb så i tavshed.
  Solen er allerede gået ind i solnedgang (i Nordafrika i juli bliver det mørkt tidligere end i midterbanen.). Standsningen var allerede tæt på, da der pludselig fulgte et signal.
  - Alle ligger ned og forklæd dig!
  Som det viste sig af en grund. Der var en fjern larm forude. Og drengene arbejdede aktivt med sapperskovle og kastede græs over sig selv. Det var allerede mørkt nok...
  Hans bemærkede:
  - Sandsynligvis, det er vores! Der er stadig for langt til frontlinjen, for Wehrmacht er anstændigt rykket frem.
  Dimitri bemærkede med et smil:
  "Men at lære kunsten at forklædning skader aldrig!" I en rigtig krig vil dette være nyttigt!
  Hans var enig:
  - Ja, aldrig, men jeg er sikker på, det er vores!
  Ulv hvislede:
  "Et ord mere, og jeg skyder dig på stedet!" Alle ligger og venter! Og lav granatæbler.
  Som det hurtigt viste sig, tog Hans og faktisk fejl. Britiske kampvogne dukkede op. Drengene sad dog stille i baghold: hvad nu hvis de var deres egne på fangede køretøjer.
  Selvom kampvognene er på vej mod nord. Der er kun fire af dem, tre lette og en svær at gennemtrænge "Matilda". Den sidste kampvogn er et stort problem, da granater kun kan beskadige dens spor. Lungerne kan derimod rammes med præcise kast ind i taget eller i agterstavnen. Hvis "Matilda" bryder sporene, så kan hun påføre fyrene tab med sine to maskingeværer og en kanon.
  Wolf ønskede ikke, at hans venner skulle dø allerede på den anden, eller rettere sagt på den tredje dag efter ankomsten til Afrika. Sandt nok kunne maskingeværer deaktivere præcise hits. Men spørgsmålet er, hvis tanke er det? Pludselig trofæer allerede erobret af tyskerne?
  Wolf beordrede:
  - Menig Yungfolkovets Oleg. Gå ud til kampvognene uden våben og en taske og find ud af, hvem de er!
  Oleg hviskede:
  - Lyt til kommandanten!
  Drengen var halvnøgen i sorte shorts mørkfarvet af beskyttelsescreme, og for at skjule sit blonde hår tog han en slags turban på fra aviser. Nu lignede han en almindelig, fattig arabisk knægt. Det er usandsynligt, at han vil blive taget for en fjende.
  Tankene bevægede sig i et roligt tempo og skiftede til et gear, hvor motorerne lavede mindst støj, hvilket også vakte mistanke. Oleg sprang op til dem, viftede kraftigt med armene og råbte på gebrokkent engelsk.
  - Der er miner! Der er miner!
  Tankene stoppede, et hjelmhoved stak ud af Matildaen og en vred stemme på engelsk svarede:
  - Hvorfor arapchonok, vil du have?
  Krigerdrengen græd:
  - Tyskerne lagde miner i vejen! Vær forsigtige kongelige tropper!
  Et andet hoved dukkede op fra skulderremmen, jeg hørte det, det vil svare:
  Lad de grimme tyskere dø! Min konge er med os! Nu spiser vi dem!
  - Kom og sæt dig her! - Beordret, at dømme efter epauletterne, en oberst fra Royal British Tank Army!
  Drengen kravlede op i tårnet og mærkede rustningens behagelige kølighed på sine bare, små blærede fødder. Så lænede han sig tilbage og begyndte at vise briterne vej.
  Der var fem af dem, og i det knap så rummelige tårn på Matilda medium tank var det lidt trangt. Her besluttede Oleg Rybachenko sig for at blive en helt. Hans behændige, trænede hænder, som en professionel lommetyv, rakte ind i deres bælter og trak revolvere ud. Tommelfingrene fjernede sikringerne med det samme.
  Selvfølgelig var det modbydeligt, men fristelsen til at udføre "bedriften" var så stærk, at Olezhek skød et par gange fra hver revolver, mens han sigtede under venstre skulderblad.
  Fra sådan en afstand er det svært at gå glip af, og kun en gal mand, eller den sidste kujon, kan tage en skudsikker vest på, mens han sidder i en tank. Obersten blev overrasket og mærkede mundingen af en pistol bag halsen. Drengen hviskede på den reneste London-dialekt:
  - Hvis du vil leve, så beordre de tre andre kampvogne til at overgive sig! Ellers vil vores bataljon ødelægge dem sammen med besætningerne!
  Obersten blev overrasket:
  - Hvem er du?
  Oleg Rybachenko svarede ærligt:
  - Din sidste chance for at overleve! Tre lette kampvogne vil blive bombarderet med granater, og du vil blive tortureret af ild. Folk vil dø! Jeg tæller til tre, enten giver du ordre til, at de skal overgive sig og komme ud af bilen, eller også skyder jeg dig i kødet på dit ben og gentager anmodningen fra begyndelsen! En to...
  Obersten klynkede.
  - Enig! Bare ikke dræbe os!
  Oleg Rybachenko erklærede stolt:
  - Vi tyskere dræber ikke fanger! Og så efter Storbritanniens kapitulation, kan du igen tjene i de nye Royal Forces, fornyede Storbritannien.
  Obersten gav kommandoen med skælvende stemme. Tankvognene klatrede lydigt ud af kampvognene og lagde deres våben fra sig. Flere af de største tyske drenge, der kastede deres camouflage-græs, løb hen imod dem og forberedte sig på at modtage den første gruppe fanger i deres liv.
  . KAPITEL #13
  De seks kæmper igen mod kineserne. Igen kastede deres hyperwitch dem ind i det syttende århundrede. Fjenden har allerede formået at samle en kæmpe hær. Det himmelske imperiums tropper belejrede den russiske by.
  Og nu knuser en dreng, en pige og fire piger den gule hær med sværd.
  Oleg Rybachenko drev en vindmølle, fældede flere kinesere og sang:
  - Til den blodige kamp ...
  Og drengen kastede flere giftige nåle med sin bare fod.
  Margarita, der udførte et hurtigt angreb med sværd og holdt en mølle, bekræftede:
  - Hellig og ret!
  Og hun kastede også nåle med sine bare tæer. Slår et par dusin kinesere.
  Natasha, der knuser fjender med sværd, tilføjede:
  - Marts, marts, fremad ...
  Og start også nålens bare fødder.
  Pigerne arbejdede med både hænder og fødder og knuste kineserne meget berømt.
  Zoya kastede også nåle med sine bare tæer og kvidrede:
  - Arbejdere!
  Aurora, der affyrede en boomerang med sin bare fod og afskar de gule krigere, bekræftede let:
  - Marts, marts, fremad ...
  Svetlana, der knuste kineserne og frigjorde stålstjerner med sine bare fingre, ramte fjenden, knirkede:
  - Arbejdere!
  Pigerne opførte sig som rigtige kampørne. Og fra deres slag af sværd og kast af slående elementer faldt fjender og faldt.
  Oleg holdt "Sommerfugl"-teknikken med sværd og sang:
  - Dødens ansigter!
  Og med sin bare fod kastede drengen igen morderen.
  Margarita holdt en reception på møllen. Hun knuste modstanderne og knirkede aggressivt:
  - Det er vores vej og kamp!
  Og fra hendes bare fingre faldt flere dødbringende skiver.
  Oleg Rybachenko er en terminator-dreng, som igen kaster det, der dræber, og synger:
  - 1. maj er en arbejdsdag!
  Og fra den unge dræbers bare fødder flyver skiver igen og afskærer det himmelske imperiums krigere.
  Natasha kaster igen den dødelige og knirker:
  - Det er mit gode!
  Og hendes bare hæl rammer den kinesiske general i hagen og brækker hans kæbe.
  Zoya holder en sommerfuglreception med sværd og skriger:
  - Jeg er en gal panter!
  Og fra hendes bare fingre års skarp lille diskmorder. Så de tog og skar alle.
  Så er sværdene igen i aktion, og alle bliver hugget ned. Dette er terminator-pigen.
  Aurora huggede kineserne, knuste deres kroppe og gurglede:
  Vi er udvalgt...
  Og dødsgaven flyver fra hendes bare hæl.
  Svetlana, der skærer det gule imperiums krigere ned, bekræfter og blotter sine perlefarvede tænder:
  - Vi vælger!
  Og fra hendes bare fødder igen ødelæggelsens flugt.
  Oleg Rybachenko, knusende modstandere, tilføjer:
  Hvor ofte er...
  Drengens bare tæer lancerede dødsbudskabet.
  Margarita, der ødelagde modstandere og lancerede udslettelsespræsentationer, tilføjede:
  - Passer ikke sammen!
  Som en pige med smidige ben.
  Natasha, der skød mod fjenden og lancerede dødsgaver, udsendte:
  - Jeg er bag dig...
  Og bare fødder som altid i erhvervslivet.
  Zoya, efter at have revet fjenderne op, tog den og hvislede aggressivt med en kobra:
  - Følg skyggen...
  Og hendes bare fødder er i gang igen...
  Aurora kastede sit våben med sin blottede underekstremitet mod fjenderne og slog det grundigt i stykker, og knirkede aggressivt:
  - Jeg er ved at vænne mig til...
  Svetlana tog og kastede et dusin nåle med sin bare fod, slog en masse kinesere ned og knirkede:
  - Til at mismatche!
  Oleg Rybachenko er på angreb igen. Han hugger sine fjender ned, og fra tid til anden synger han:
  - Godhedens engle, to hvide vinger, to hvide vinger over verden!
  Og fra hans bare ben flyver atter ødelæggelsesgaven.
  Drengen, som vi ser, er meget greyhound. Og hele tiden barfodet, og hårdt. Rigtig macho. Også selvom han ser tolv år gammel ud. Men dette er indbegrebet af ødelæggelse.
  Margarita kaster også nåle med sine bare fødder og knirker:
  - Skør drøm! Fuldstændig skønhed!
  Og igen preller noget helt dødbringende af på den bare hæl.
  Denne pige er legemliggørelsen af død og ødelæggelse.
  Og disse kinesere, ja, det får det.
  Natasha i den hurtige bevægelse af den smukke terminator. Afskærer modstandere, skærer dem med sværd og synger:
  - Ros zar Alexei!
  Og nåle flyver fra hendes bare fødder.
  Zoya, der fælder kineserne og ødelægger fjenden, bekræfter:
  - Skurken vil blive besejret!
  Og fra hendes bare fødder flyver ud, en gave af vild død.
  Aurora, der knuser fjenderne, bekræfter aggressivt:
  - Og bed ikke fjenden om nåde!
  Og hendes bare fod kaster ud igen, noget helt dødbringende. Og smadrer modstandere til iturevne kødstykker.
  Svetlana, vælter rivaler og sender nye nåle ind i fjenden, som en kobra hvæser:
  - Råb ikke ad månen!
  Og gaver af farlige dødsfald flyver fra hendes bare fingre. Som sårede og dræber alle.
  Oleg Rybachenko er på farten... drengen er utrættelig som altid...
  Kineserne har det svært. Han knuser dem sådan og saver dem.
  Drenggeni knirker:
  - Det er min kamp!
  Og igen flyver udslettelsesgaver fra hans bare fødder.
  Og den unge kriger kæmper som en fuldstændig og aggressiv helt. Og hendes sværd er som den sorte guds køller.
  Margarita tog den, sprang op, skar en masse kinesere ned. Afholdt modtagelse, som om dødelig kraft.
  Så slog hun igen med sine bare fingre og opførte sig som en blodig dæmon.
  Kinesernes lig har allerede dannet hele høje. Den unge kriger hvæsede:
  - Mit liv i sejr over fjender!
  Og pigen igen fra en bar fod vil slippe en sky af nåle ud. Og de gule krigere falder døde om.
  Natasha skar en korridor foran sig fra lig af gule krigere. Hun kastede skarpe, slebne skiver og knirkede:
  - Kast til Mars, og der vil være en klasse!
  Og fra hendes bare fod flyver igen en dræbende gave af en meget ubehagelig død.
  Og hvor mange kinesere der dør. Hundreder, tusinder, under slagene fra de knusende seks.
  Zoya er også på farten. Rider som en kobra, giver ikke fjenden den mindste chance. Og det kinesiske fald hacket.
  Pigen med sin bare fod affyrede nåle skarpe med gift og sang:
  - Russiske helte skåret med et sværd!
  Og krigeren, som om en bølge ville rejse sig, så falde.
  Og Aurora tager et skridt mod fjenden og skærer ham ned uden videre.
  Dræber kineserne og hvæser:
  - Mit store heltemod!
  Og fra hendes bare fod flyver igen ud, hvad der smadrer stykkerne til farveblyanter.
  Den rødhårede pige skåner ikke kineserne. Her skæres på én gang syv personer.
  Og hendes bare hæl, General of the Celestial Empire, brækkede hendes pande. Han døde selvfølgelig.
  Svetlana bevæger sig også og skærer fjender ned. Hendes to sværd skar ligesom foldesaks gennem kinesernes kroppe.
  I bevægelse knuste pigen et dusin modstandere. Og hun tog skiverne med sine bare fødder og affyrede dem. Og hun afskar en masse kinesere.
  Hun er helt i vild vanvid.
  Svetlana siger:
  - Fjender vil ikke passere!
  Aurora var enig:
  - Selvfølgelig kommer de ikke forbi - uden en chance!
  Og den rødhårede tæve, der hyler vildt igen og tæsker kineserne med sværd. Og så slipper spidsmusens bare fingre et par nåle. At et par dusin kinesere bliver sendt til den næste verden.
  Oleg Rybachenko, der huggede de gule krigere ned, tog den og knirkede:
  - Udslettelse af sindet!
  Og igen smed drengen med sine bare tæer de frygtelig dødelige og dødbringende nåle ud.
  Og så kvidrede han:
  - I min drøm - altid en sejr!
  Margarita, der kæmpede med fjenden og fældede modstandere, var enig:
  - Endda en meget stor sejr!
  Og pigen igen med sine bare tæer, mens hun tager den og affyrer den dødbringende mod fjenden.
  Så mange kinesere er allerede blevet dræbt af deres par. Ja, og fire piger ikke færre.
  Natasha kastede en hjemmelavet granat lavet af kulstøv med sin bare fod. Den ene vil eksplodere og rive kinesiske soldater i stykker.
  Og pigen råber:
  - Jeg er magtens ørn over verden!
  Zoya er også meget kvik til at ødelægge den kinesiske hær. Han svinger sine sværd og synger:
  - Vi er stolte ørne!
  Og igen flyver noget meget dødbringende ud af hendes bare fod. Og kineserne er meget specifikke dræber.
  En pige i en vild ekstase af en smidig og aggressiv bevægelse, der ikke lader en eneste nål falde uden at blive ramt.
  Aurora flytter også. Hendes bare fødder kaster skarpe nåle. Den rødhårede pige opfører sig som en panter, der jager sjakaler. Hun skærer kineserne som sukkerrør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Fremtiden er min!
  Og stikker tungen frem.
  Svetlana udrydder også kineserne. Og hendes bare fødder fremskynder deres hurtige bevægelse.
  Blond pige, som en kobra. Og skærer modstandere uden medlidenhed.
  Hendes sværd snurrer som en vindmølle. Og lad ikke fjenden fryse i fred. Medmindre freden bliver fuldstændig og evig.
  Svetlana, der afskar kineserne, rapporterer:
  - Vores form er den højeste!
  Og fra hendes bare fod flyver det dødelige og uforståelige ud. Sådan rammer du modstandere, så lige ihjel.
  Aurora bekræfter:
  - Rent nederlag!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare fod. Ja, så passende, at halvtreds kinesere faldt på én gang.
  Natasha bemærker dette og hugger krigerne fra det himmelske imperium ned:
  - Dit raseri er stort!
  Og bare tæer vil starte skiver.
  Zoya, skærende modstandere, udbryder:
  - Lad drømmen gå i opfyldelse!
  Og også en bar fod, som en morderisk ødelæggelse vil sende.
  Og kinesernes masse bliver til lig.
  Aurora, der skærer de gule krigere ned, synger:
  - Ingen nåde mod fjenden!
  Og fra hendes bare ben flyver noget ud, der knuser de gule kæmpere ihjel.
  Og en rødhåret kriger i en vild bevægelse.
  Svetlana, der havde skåret igennem en flok fjender, tog den og knirkede og blottede sine perlefarvede, funklende tænder:
  - Vi stopper aldrig! Så den russiske hær blev født til at vinde!
  Og så kaster pigen en kulgranat med sin bare fod og smadrer sine modstandere til blodige stykker kød.
  Oleg Rybachenko, der besejrede kineserne, handlede kvikt.
  Og terminator-drengen sang:
  - Den russiske hær er født til at vinde!
  Og drengens nøgne hæl i et hop ramte mandarinen i hagen, bogstaveligt talt knuste ham.
  Den unge kriger udbrød højt:
  - Sejren vil komme for os!
  Margarita, der huggede kineserne ned og skar deres hoveder af, bemærkede:
  - Hvis der er...
  Og pigen med sin bare fod kastede en flok nåle ...
  Oleg Rybachenko brølede som svar:
  - Hvem kommer til dig!
  Og så frigav drengens bare fod en sky af nåle. Straks blev hundrede kinesere slået.
  Margarita knirkede helt i lungerne:
  - Der vil være dem...
  Og hendes bare fingre lancerede en dødbringende boomerang.
  Oleg, der skar krigerne fra det himmelske imperium ud, bekræftede:
  - Hvem vil komme efter dig!
  Og drengens bare fødder vil starte morderen og unikke. Noget der knuser kinesernes knogler.
  Og forgifte dem.
  Ja, drengen er ikke fra en frygtsom snes ...
  Natasha holdt en dobbelttøndereception - skar kineserne ned og hvinede:
  - Det er vores piger!
  Og fra hendes bare fødder er flugten en gave af fuldstændig ødelæggelse.
  Og pigen vil hvæse:
  - Hold kæft!
  Og hendes sværd skar alles hoved.
  Zoya skærer modstandere på farten og synger:
  - Min kærlighed er på femte sal!
  Og igen vil pigens bare fod starte en boomerang. Og massen af gule krigere med åbne maver kollapsede.
  Natasha, der huggede de gule ned, sagde:
  - Elsker? Hvad med Faberge-æg?
  Og igen, fra en bar hæl udløste døden.
  Zoya, der huggede kineserne, bemærkede:
  - Og du er specifikt allerede følelsesløs!
  Og blinkede til sin veninde!
  Pigerne er tilsyneladende ikke enfoldige. Og bestemt ikke frøer.
  Zoyas bare fod frigiver et skadeligt element. Og mange kinesere falder fra.
  Aurora på angreb. Unikt og ødelæggende. Skærer fjender, og hendes sværd er som vingerne på en vindmølle.
  Rødhåret djævel i den klassiske bevægelse med et hurtigt angreb. Hvis det virkelig skærer, så skærer det specifikt.
  Og råb:
  - Risiko er en ædel sag!
  Og fra hendes bare fødder igen en gave til de kinesiske fluer. Alle vil blive skåret og knust.
  Svetlana på farten Knuser soldaterne fra det himmelske imperium. Giver dig ikke den mindste chance.
  Og nu er hendes bare fødder så virtuose, og de morderiske vil blive smidt væk. Og kineserne bliver mejet så meget ned, at man simpelthen bliver overrasket.
  Og pigen Svetlana skriger:
  - Svæver stolt over planeten...
  Og hun brækkede halsen på den kinesiske kommandant med sin bare hæl.
  Oleg Rybachenko, der knuste fjenderne, sang:
  - Russisk dobbelthovedet ørn ...
  Og fra drengens bare fod flyver endnu en dødsgave til den kinesiske hær.
  Margarita, der skar gennem fjenderne og blottede sine tænder, tilføjede:
  - I sangene af folket sunget ....
  Og en kulcitron fløj væk fra krigerens bare hæl og knækkede modstanderne ..
  Natasha snurrede i luften, skar et dusin og et halvt kinesere ned. Hun afskar en masse fjender og knirkede:
  Han har genvundet sin storhed!
  Og pigen er igen i bevægelse og dødedansen.
  Og hendes bare fødder smider noget ud, og fjenderne bliver meget specifikt dræbt.
  Ja, for kineserne er det en sort dag.
  Zoya knuser dem også, skærer dem i stykker og knirker:
  - Det russiske imperiums storhed!
  Og hendes bare tæer starter endnu en dødbringende boomerang. Hvilket fratager modstanderne hoveder.
  Og pigen selv vil tage den og hugge baghånden.
  Men i kamp er Aurora ikke genert. Hvis omkomme dolbanet, så uden nogen medlidenhed. Og huggede hendes sværd - ligesom bødler.
  Den rødhårede djævel brølede på toppen af hendes lunger:
  - Jeg er virkelig bare Satan!
  Og igen stiger og falder hendes sværd over de kinesiske krigere.
  Det brændende udyr er ved at hyle, og en granat af savsmuld vil flyve væk fra hendes bare fod.
  Der vil være en eksplosion. Og mange kinesere ligger allerede i kisten.
  Mere præcist er deres lig spredt overalt.
  Aurora vil knirke:
  - Min tro er udryddelse!
  Og fra hendes bare fødder, som en gave til dødelig død, vil flyve.
  Og den røde tæve er bare morddynamit!
  Svetlana, der er også noget, der ikke lader dig kede dig, men kan dræbe.
  Han vil tage den, affyre en boomerang med bare fødder. Og afskære en masse kinesere. Denne pige er bare en temperamentsfuld blondine.
  Og i denne kriger er tendensen at skære hovedet af ved hjælp af en skarptandet og brændende sav.
  Og krigeren vil synge:
  - Du bliver ikke sparet! Vi bliver meget glade!
  Og igen gør pigen meget dristige og kloge træk. Og knækker modstandere og tillader dem ikke at se sig omkring.
  Piger i angrebet på den kinesiske hær. De hugger modstandere med sværd og sender ødelæggelsesgaver med bare fødder.
  Oleg Rybachenko bevæger sig som en panter. Og han skærer fjenderne, laver en bølge efter en bølge. På et sekund kan en udødelig dreng svinge femten eller tyve gange.
  Og slip en masse krigere med deres kranier skåret op.
  Den evige dreng udbryder:
  - Drømmevrag!
  Endnu en gang er hans sværd i bevægelse og viser en tendens til at ødelægge modstandere.
  Margarita skar også sig selv og knirker:
  - Jeg er en dødens vulkan, og jeg vil give jer horn som damer!
  Og hendes bare fødder kaster skarpe skiver, der slår fjender ihjel.
  Og pigen skriger:
  - Der kommer nye sejre - der kommer nye kæmpere!
  Og krigeren ødelægger alle med et rasende angreb.
  Og hendes bare, mejslede ben ser ud til at hamre søm i en kiste.
  Natasha skar en flok kinesere ned og knirkede:
  - For vores sejr!
  Og fra hendes bare fødder fløj en anden dødsgave.
  Zoya skærer også modstandere. Handler i al mulig og umulig aggressivitet.
  Her er hendes bare fod lanceret en citron på kullet. Og straks blev hundrede gule soldater kastet op.
  Pigen sang med et grin:
  - Jeg tager hesten som pant, og heldet venter mig!
  Og igen vil pigen ramme fjenden. Og han vil gå, skære fjenderne, og efterlade dem ikke den mindste chance.
  Aurora er et rent udyr i kamp. Denne kvindelige terminator er simpelthen legemliggørelsen af det djævelske sind.
  Og hvis hun skærer, skærer hun.
  Og fra kineserne hældes kun afrevne stykker kød.
  Aurora, der ødelagde modstandere, brølede:
  - Temperament af en kobra!
  Og så kastede hendes bare fod en rigtig bombe. Og en masse gule soldater rev.
  Svetlana knuser kineserne. Skærer dem med sværd og synger:
  - Fremtiden er fortiden, kun når den er god!
  Og nu flyver en mordertilstedeværende fra hendes bare fod igen. Han spreder modstanderne. Og der er fragmenter fra hænder, fødder og andet blodigt skum.
  Piger i kamp er så vilde, konstant i angreb.
  Men der er for mange kinesere, og derfor er udryddelsen vanedannende. Selvom sværd og arbejde.
  Især Oleg begyndte at spytte fra et sugerør. Hvilket også tilføjer udryddelse.
  Lad os se det i øjnene, drengen er en meget greyhound. Hans bevægelser er som at svinge et pendul.
  Og det er bare meget hurtigere end timer. Og de huggede sværd meget hurtigt og hurtigt.
  Drengen hvæsede:
  - Dette er vores drøm, at vinde og ødelægge!
  Og igen vil hans bare fødder slå en dødbringende gave ud.
  Margarita i et vildt træk. Skærer fjender og skriger:
  - Der kommer en sejr, det ved jeg med sikkerhed!
  Og pigen vil kaste en dødbringende granat.
  Og riv de gule krigeres dele fra hinanden.
  Natasha er også på farten. Kender ikke barrierer og frygtsomhed. Hendes sværd skar modstandere ned. Og udføre en tredobbelt mølle.
  Så siger pigen:
  - Stor kaskade!
  Og en bar fod kaster en boomerang. Et dusin kinesere står tilbage uden mål. Her er krigeren, der beskæftiger sig med dem.
  Zoya er også på farten. Knuser modstandere og knirker:
  - Kæmp blodigt og rigtigt!
  Hendes bare fod er i bevægelse, noget vil kaste. Og rive massen af krigere fra det himmelske imperium fra hinanden.
  Aurora flytter også. Og den udfører også ødelæggelsen af kineserne. Og han gør det, som om han river med en børste.
  Og det skriger:
  - Banzai trend!
  Og en granat flyver fra hendes bare fod igen. Og vil smadre en masse ødelagte fjender.
  Svetlana er også med i kampen. Og han giver ikke op uden megen ceremoni. Og sværd som et snit. Og med bare fødder vil han tage den og lade den gå. Og derfra fortsætter sådanne lyn af energi.
  Aurora opmuntrer sin ven:
  - Der er en kontakt!
  Svetlana, der halverede den kinesiske kommandant, bekræftede:
  - Der er en kontakt!
  Og begge piger slog deres bare hæle mod hinanden.
  Aurora er på farten igen. Imponerende og uovertruffen. Kender ingen svaghed og tvivl.
  Hendes sværd skar gennem menneskekød.
  Den rødhårede djævel, der knuser en anden kineser, spørger:
  - Hvad synes du egentlig?
  Svetlana svarede:
  - Sandt nok, konceptet er relativt!
  Aurora lo og bemærkede:
  - Ja det er sandt!
  Og endnu en granat fløj ud fra hendes bare fod. Og hvordan hun ramte fjenderne. Fra kineserne fløj kun stykker revet kød i forskellige retninger.
  Svetlana bemærkede med et smil:
  - Sådan er det vores drab og skabelse!
  Og pigen lancerede også en gave med dødelig og nådesløs død med sin bare fod.
  Natasha, der smadrede kineserne med sværd, bemærkede logisk:
  De har deres sandhed, vi har vores!
  Og endnu en granat fløj ud fra pigens bare fod.
  Zoya var villigt enig i dette og huggede fjenden i små stykker:
  - Alle har deres eget. Og en meget stor sandhed!
  Og fra hendes bare fod flyver igen en ekstremt dødbringende. Og rive kødet i små stykker af granatæble.
  Natasha bemærkede logisk:
  - Det gav videnskaben og guderne os!
  Zoya, der ødelagde modstandere, var enig:
  - Hun gav meget!
  Og hendes bare fod kastede igen, flere diske. Og ramte en flok modstandere.
  Natasha bemærkede og blottede sine tænder:
  - Tendensen dog!
  Og hendes bare fingre kastede endnu et dusin nåle. De viste en dødelig og vild politik.
  Titusindvis af kinesere er allerede blevet dræbt. De seks gjorde et godt stykke arbejde med at skabe en alternativ historie.
  Og selvfølgelig er piger og en dreng en meget stor og kolossal kraft!
  . KAPITEL #14
  Kineserne fik en grusom lektion, indtil de angreb, drengegeniet Oleg Rybachenko skrev endnu et mesterværk;
  GAVETID!
  PROLOG
  På tærsklen til nytår ligner hovedstaden Moskva en gigantisk bikube, der er generøst farvet med lys. Alle har travlt med at færdiggøre de mange ting, der er akkumuleret i løbet af året for at kaste sig ud i den søde hvirvelvind af festlig sjov.
  Og unge Alex med sin kæreste Angelina måtte spinde og levere adskillige gaver. Klæbrig, snavset sne knagede under filtstøvlerne, det var varmt i fader Frosts bomuldsfårskindsfrakke, og under det fibrøse skæg sviede den unge mands rødmossede, barberbladsfri kinder af salt sved. Angelina, i kostume af en snejomfru, er det lidt nemmere, selvom du efter det tyvende hus ikke begynder billedligt at falde fra dine fødder.
  Men hvordan afslår man muligheden for at tjene ekstra penge som nytårspar?
  Der er ikke penge nok til nye opdateringer, og legatet er ekstremt lille, til vanvittige priser...
  - Det er dig kudlaty hvor chapaet? - Jeg hørte en klodset stemme.
  Lygten gik pludselig ud, og ildevarslende skygger flimrede i mørket. Den skæggede, smaløjede bandit rystede en lang dolk, efterfulgt af flere, der lignede djævle, der flygtede fra underverdenen.
  - Klip de vantro! - Det lyder, plager trommehinderne, grimt, som knusen fra en rusten sav på betonstemme.
  Selvom parret selvfølgelig ifølge Hollywood-scenariet skulle stå op og slå de rabiate banditter ud på én gang, men livet er mere prosaisk. Alex og Angelina gav en gås. Selvfølgelig er de unge, atletiske, men tunge tasker med gaver bag ryggen og omfangsrige gevandter gør det meget svært at løbe...
  Bag ham kan man høre en tung damp, snavsede måtter, her blev en ung mand skåret med en dolk på ryggen, klippede sin frakke ...
  En grå genstand flyver under fødderne på de flygtende elever, det ser ud til at det er en rotte med en funklende (lunte brænder!) Hale. Angelina hvinede: hun kunne ikke lide rotter, men hvad der faktisk var meget mere forfærdeligt ...
  Rumlede! Asfaltbelægningen, der rejste sig skarpt, slog i ansigtet, og kroppen blev øjeblikkeligt gennemboret af en skarp smerte, der rev celler fra hinanden ...
  MENNESKEHEDENS SIDSTE CHANCE
  Når en så utallig armada nærmer sig, er det skræmmende, på afstand så det ud til, at en flerfarvet, funklende tåge kravlede. Desuden er hver gnist en voldsom dæmon eller en skælvende ånd forårsaget af magien fra en necromancer-troldmand. Fronten strakte sig i et par parsecs, i sådan en skala ligner selv flagskibets ultra-slagskibe et sandkorn i Sahara.
  Den menneskelige konføderation gik sammen med andre racer, der beboer metagalaksen, ind i den afgørende kamp.
  Der er så mange skibe her, med fantastiske, selvom de i de fleste tilfælde kun hindrer effektiv kampdiversitet. Nå, for eksempel et rumskib i form af et cembalo eller med lange mundinger rullet ind i en ramrod i stedet for harpestrenge, eller endda en kontrabas med et rektangulært tanktårn. Dette kan og gør indtryk på de sarte sjæle, men det er mere sandsynligt, at det forårsager latter end frygt, især blandt sofistikerede krigere.
  Deres modstander er et imperium, der frækt hævder at være en universel magt. Den store kiste, hvor alt er sat i krigens tjeneste, er hovedsloganet effektivitet og hensigtsmæssighed. I modsætning til koalitionen adskiller kistebærer-rumskibene sig kun i størrelse. Og formen er næsten den samme - meget rovdyr i udseende, dybhavsfisk. Måske med en enkelt undtagelse: ligner tykke, stålstøbte dolke - annigelaner.
  Stjernerne i denne del af kosmos er ikke for tæt spredt over himlen, men de er farverige, ejendommelige i deres lysområde. Af en eller anden grund, når man ser på disse lyskilder, er der en trist følelse, som om man ser ind i engles øjne, at de fordømmer universets levende væsener for deres modbydelige, virkelig vilde adfærd.
  Grobzagonats hær havde ikke travlt med at mødes, kun separate mobile enheder, der hurtigt udnyttede deres overlegne hastighed, angreb fjenden, påførte skade og trak sig tilbage. Som svar forsøgte de at møde dem med spærreild, men de mere adrætte og teknologisk avancerede kistetragte handlede meget mere effektivt. Miner brister som om detonerede og bryder ud i en gejser af fragmenter af krydseren og destroyerne. Men her var det muligt at dumpe og storvildt. Et af det menneskelige forbunds enorme slagskibe er blevet skudt ned, skibet ryger tykt, og om bord på det gigantiske rumskib "Stalingrad" hersker der uro.
  De forsøger at redde ham med al deres magt, huden på piger og drenge skaller bogstaveligt talt af den frygtelige varme. Og i luften, som en fashionista, blev rosenvand sprøjtet, et molekyle af nitrogen og ilt reagerede, hvilket hævede den allerede uoverkommelige temperatur for en person. Her faldt pigen på knæ, og lænet over kysser Peruns amulet, fordamper dråberne af tårer uden at have tid til at nå den kraftige metalbelægning. Her er det døden, en ung mand, der for en halv time siden forsøgte at samle den op, falder på gulvet og flammer, rødt kød skaller af knoglerne ...
  En kamprobot, dråber smøremiddel fra en bred snude, det ser ud til, at denne maskine brøler, oplever pine, sender en bøn til elektroniske guder baseret på en binær kode. Ventilationssystemet bryder sammen, bliver til en slags små, men talrige sorte huller, der risikerer at absorbere alt og alt.
  Her er to charmerende kvindelige krigere, der uden held klamrer sig til bordmørtlen med deres hænder og forsøger at udsætte døden. Deres sarte, lyserøde ansigter er forvrænget, og deres smukke træk er forvrænget af uudholdelig smerte. Men trykket fra sugetornadoen stiger. Han river fingrene af, karmosinrødt blod sprøjter fra afrevne muskler og sener , og pigerne skynder sig ind i kødhakkeren. På flugt støder en rødhåret pige sammen med en ung mand og rammer hendes ræve-lignende hoved ind i maven.
  Det lykkes dem at smile til hinanden, inden de tager af sted til stedet, hvor de ikke vender tilbage. En anden kvinde, allerede mere end halvt forkullet, tegnede med en brændende hånd på væggen: "Den modige dør én gang, men lever for evigt, den kujon lever én gang, men er for evigt død." En blågrøn flamme tilføjer varme og omfavner en dejlig krop, der er værdig til de mest prestigefyldte podier for få øjeblikke siden. Her blotlægges de pigelige knogler, og de stærke muskler, hærdet fra barndommen, smuldrer til hvid aske.
  Slagskibet brændte hårdt, udstødte iriserende luftbobler ind i vakuumet, og eksploderede derefter og knuste i mange fragmenter.
  Hypermarshal Grobzagonath Prince "Giant Mace" beordrede:
  - Kom fem millioner otte hundrede og halvtreds tusinde superfregatter frem, såvel som barske annigen-fartøjer. Lad horden af universer feje forbi på fjendens ryg!
  Fregatterne forsøgte at holde formationen og stillede sig op i separate linjer. Missilkrydsere og gribere dannede sammen med jagerfly en slags finmasket netværk. Til at begynde med forsøgte de at bombardere fjenden på stor afstand ved at bruge et våben, der ikke længere er nyt for universet, men ekstremt ødelæggende: termoquark missiler. Som en stor punchers boksetaktik: Kast et langt venstrestik og hold din partner på afstand. Koalitionsskibene bakkede, den bageste del af rumskibene styrtede frem og forsøgte at bryde igennem til slagmarken i tide. Kister, der udnytter deres fordele i organisation og manøvredygtighed, som en bøddel med en økse, skar den løsere formation af de kræfter, der modsatte dem. Blandt dem, der forsøgte at angribe rumvæsnerne, steg tabene.
  Den djævelske skønhedsgeneral hertuginde de Furia skynder sig på sin højhastigheds annigen-bærer. Dette er sådan en slags kamprumskib, at det i modsætning til konventionelle krydsere i stedet for kanoner har antenneudsendere, som, når de bruges i kamp, korroderer pansringen af fjendtlige skibe med deres effekt. Her kommer de gravioplasmatiske bølger, der hurtigt fejer gennem vakuumet. Sort rum fra deres rumoversvømmende bevægelser er farvet som vand fra spildt benzin. Handlingen er meget destruktiv. De fordrejer kanonerne fra rumvæsener, der uden held forsøger at modsætte sig dem, forårsager interferens i computervejledning eller endda ved høj intensitet forårsager en detonation i termoquark-missilers tilintetgørelsessikringer. Fjendtlige rumskibe er som fisk under en film af motorolie, nogle af dem ikke lavet af metal eller keramik, men af biologisk oprindelse og ganske realistisk vrider sig i de mest forfærdelige kramper.
  Her begynder et andet af slagskibene at smuldre, flammende, som om et enormt skib med en diameter på tværs af Kanalens bredde er lavet af dominobrikker overhældt med benzin. Der er ikke noget at sige til tabene blandt de mindre rumskibe. Koalitionen af udlændinge og jordboer giver tydeligvis efter, tilsyneladende det nyeste våben blandt stalzans - den udsendte gravioplasma, chokerede bogstaveligt talt rumstyrkerne i flere hundrede imperier.
  Comte de Barsov styrer ilden ved at flytte fingrene foran scanneren i en bestemt rækkefølge. Udadtil ligner kisteboksen General of Six Stars en mægtig, heroisk bygning af en mand med et stribet tigeransigt. Et aggressivt smukt udyr, men dette er en ond skønhed - Lucifer. Grobzagon griner vredt og giver nådesløse slag. Han mærker forvirringen af rabblen samlet fra flere galakser. Nå, lad dem samle sig endnu mere, øge panikken. Når hovedkræfterne i det nådesløse, gravrige imperium går ind i kampen, vil der være en sejrrig, glædelig afslutning for nogle og en trist afslutning for andre.
  Koalitionen agerer noget kaotisk, i stedet for en organiseret afvisning, obskure manøvrer, endda to store slagskibe, på trods af de kosmiske afstande, blændet, sejlede mod hinanden, derefter med et brøl, ved hjælp af gravitationsbølger, smertefuldt afgivet i ørerne af tæt beliggende jagerfly, kolliderede.
  Skillevægge gik i stykker inde i dem, kamprum, kasernehytter, trænings- og underholdningshaller blev knust. Det hele skete med tidevandets hastighed, hurtigt nok til at dræbe enhver chance for at undslippe, men stadig pinefuldt langsomt, hvilket gav de millioner af fangede levende væsener en chance for at føle den mareridtsagtige frygt for en uforsonlig død.
  Her er grevinden af chipracen, meget lig en buket violer med lyserøde frølår i gyldne krøller, accepterer en smertefuld død, bekender ... for sin kampudsender. Et computerhologram læser bønner og frikender synder i et hurtigt tempo. Sådan er religionen i denne glamourøse nation, dit højteknologiske våben spiller rollen som en præst, kun kybernetisk intelligens anses for det, det har tilstrækkelig hellighed og renhed til at tjene som mellemled mellem en levende organisme og den almægtige Gud. Præstens sidste ord var:
  - Verden er ikke blottet for charme, men vederstyggelighed er ikke ofret til Gud!
  Hertuginden de Furie er en slank og atletisk håndlanger af holdet i en speciel tilstand, en komprimeret talekode, der spiller en dobbeltrolle. Chifferens første skjold mod mulige aflytninger af holdet. Den anden magotelepatiske impuls.
  Krydsere, destroyere, brigantiner og endda et rumskib, disse er skibe, der er beskadiget eller fuldstændig ødelagt af hendes rumskib. De Furia bemærker logisk:
  - Mod kan kompensere for utilstrækkelig træning, men træning kompenserer aldrig for mod!
  Deres greb har allerede ødelagt termoquark-energien (endnu ikke perfekt) i reaktoren til det yderste og venter spændt på kommandoen. Mange hundrede tusinde af fjendtlige skibe af hovedklasserne er allerede blevet ødelagt, slaget finder sted på den bredeste front.
  Ordren blev givet, de skyndte sig, organiserede sig for at trække sig tilbage for at lade op på fragtstationerne - særlige rumskibscontainere.
  Og prinsen "Giant Mace" kastede nye kræfter ind i kampen:
  Især hans personlige flagskib ultra-battleship "Beast".
  Dernæst rykkede to andre giganter "Shock and Awe" og "Red Noose" frem. De indsatte i titusindvis af store og små kanoner og emittere. Over dem flimrede flere beskyttende lag: graviomatricen, magospatiale felter (permeabelt stof i kun én retning), kraftreflektor. Alle cybernetiske enheder arbejdede på sublevel theoplasma, hvilket gav modstand mod interferens. Samtidig blev der brugt enorme radarer, som selv skabte jesuiterhager for fjendens elektronik.
  Som om et dødbringende hagl faldt over afgrøderne, faldt "gaver" med døden ned... Tre kæmper forsøgte at sprede sig bredere for at udrydde fjenden så effektivt som muligt. De er praktisk talt usårlige, som kuglelyn, flyvende, forbrændinger af poppelfnug, der flagrer i rummet, sådan er deres dødelige effekt på rumskibe af rumvæsner. Tvinger dem til at trække sig tilbage i panik. Utallige pilleformede redningsmoduler spreder sig over vakuumet, flere og flere af dem ryster fra raketeksplosioner som bøjer i hård sø. Indtil videre er kisterne ikke opmærksomme på dem, bryder først og fremmest det farlige og stærke, så vil det være muligt at afslutte de rumvæsener, der har mistet resterne af deres sind fra rædsel. Slaget er endnu ikke vundet, tropperne fra det nådesløse imperium lider dog også ubetydelige tab sammenlignet med fjenden.
  Men på samme tid, på flammende rumskibe, er der ingen stress og panik. Evakueringen forløber meget glat, som om der ikke er tale om levende organismer, men biorobotter. Desuden er tilbagetoget, som i hån mod døden, akkompagneret af modige sange.
  Og her er annigen-bæreren af de Furia: sådan en speciel bærer af gravitationsplasma, som viste sig at være uventet med hensyn til destruktiv kraft. Opladning af ødelæggelsesenergien fandt sted næsten øjeblikkeligt og igen i kamp.
  Rumskibet får maksimal acceleration, hertuginden holder endda fast i stabilisatoren, gennem kampdragtens gennemsigtige stof kan du se, hvordan hendes store biceps er spændt, ikke på en kvindelig måde. Hun og andre besætningsmedlemmer skal gøre en indsats for ikke at falde på ryggen. Hertuginden med et tigerhoved er uforlignelig, som en kriger fra tegneserier, hendes øjne er gennemtrængende, meget lyst, langt og tykt hår flagrer fra den modkørende luft.
  Det er svært at tro, at denne heroiske pige allerede har ramt to hundrede cyklusser. Hvor frisk og rent hendes ansigt er, meget bevægeligt, nogle gange med et rasende udtryk, nogle gange tværtimod engleagtig eller legende. Der er mange kampe bag hende, men hun så aldrig ud til at blive træt af dem. Hver ny kamp er noget særligt, med sin ubeskrivelige skønhed og rigdom i billedet, en spændende rytme.
  Og nu har de de seneste våben med hensyn til operationsprincippet, mod hvilke fjenden sandsynligvis ikke vil være i stand til at finde effektiv beskyttelse, i det mindste indtil Grobzagonats endelige sejr.
  Hvor hjælpeløs er Phizt-racens frygt. Blændet, mister retning. Spinning med en skive lanceret af en atlet, som efter et par øjeblikke dens bestanddele blev sprøjtet hen over galaksens vidder. Eller et andet uheldigt offer, tre destroyere, der dør i armene af gravioplasma på én gang, skibene skælver og flader, som yngel kastet af brændingen på det brændende sand.
  Baron de Alligator, der korrigerede målene for emittere (og ikke uden succes, kun monoblok-pinde var tilbage fra den nye forbrændte krydser), bemærkede med beklagelse:
  - Det er nemt at slå ihjel, det er svært at genoplive, og det er generelt umuligt at leve uden vold!
  Defuria, der styrer sin gruppe af rumskibe, udleder endnu en strøm af ødelæggelse og ser ud som et skib ombygget fra en fragttransport, er også viklet ind i et plasmanetværk, angivet:
  - Døden, som en trofast ven, vil helt sikkert komme, men hvis du vil gå en længere tur med et lunefuldt liv, så bevis din hengivenhed til sindet og mod!
  Comte de Barsov gøede hæst og fortsatte sin vittige verbale linje:
  - Love er ikke skrevet for tåber, men de får også sanktioner for deres overtrædelse for de kloge mennesker, der har skrevet disse love!
  Den mangfoldige armadas organiserede modstand er blevet brudt. Flugt i rummet er som selv et bjergkollaps, det er en tornado, der straks dækkede en skole af midges, væltede og samlede alle op på én gang ... Forfølgelsen begyndte. Som en flok ulve, der driver en flok får. Kun kister er meget slemmere, mere nådesløse end ulve. For dem er dette ikke engang et spørgsmål om overlevelse, men om at demonstrere ubøjelig vilje og hensynsløs raseri. Jagt, pine, giv ikke slip. Og selvom mange børn ikke vil vente på deres forældre (og her har skabninger fra samme køn til et dusin køn samlet sig), men mødre, fædre, neutrale, deres sønner, døtre og hvem ved hvem ellers ... Hvilken tapperhed i sådan en mord, når selv skydning på agerhøns kræver mere dygtighed og indsats. Affaldet oversvømmede rummet og faldt på armaturerne, hvilket forårsagede koronale forstyrrelser, fremspring og plasmahvirvler på overfladen. Individuelle stjerner skifter endda farve fra de mange fremmedlegemer, der er faldet ned på deres overflade. Ikke alle vil forstå, men dem, der har et hjerte: det er især forfærdeligt, hvis et væsen, der har en personlighed, brænder levende, og personligheden er en hel irrationel og uforudsigelig verden.
  Selv et vakuum kan græde, fra sådan en rute...
  Førsteårsstuderende Alex og Angelina så alt dette, og ikke engang som i en film, men på én gang, i mange punkter og detaljer, når alt kommer ind, fylder sindet med et kalejdoskop af opfattelse.
  Så lagde de mærke til, at et af de menneskelige rumskibe - en brigantin med konturerne af en babydelfin, bevægede sig mod ... Mod den sovende kvasar, der skinnede med alle regnbuens farver. Noget fortalte eleverne, at det var en kvasar, selvom det ikke var med sådanne stråler, der brænder alt levende. Men selv i en reduceret form skjulte han en dødelig fare for alt materielt. Og denne brigantine virkede som et modigt selvmord.
  Annigenos under kommando af hertuginden de Furia modtog ordren: "Opsnappe, jordiske rumskib!". Og tre enorme tusinder af soldater og titusinder af kamprobotter om bord, nærmest ubeskadigede, skyndte sig efter brigantinen.
  Som om rovhajer jagter en lille ælling, der kvæler i det stormfulde vand i det rasende hav.
  Alex følte pludselig, at han ikke kun var i stand til at svæve, men at bevæge sig, råbte til sin ven: "Lad os engel følge dem." Pigen svarede: "Ja, det føler jeg, at jeg kan."
  Lad Mikhail Boyarsky synge: "Selvom en krop uden en sjæl ikke er en krop, men hvor svag er sjælen uden en krop!" Måske er dette sandt, men... Ånden kan, efter at være kommet ind i en andens kød og tage kontrol over det, manifestere sig i fabelagtig kraft...
  Brændende strømme af tilintetgørende stråling blev smidt ud af de tre dolke, og det så ud til, at den menneskelige brigantin, ledet af den tapre kaptajn Alena Snegova, ikke havde den mindste chance. Allerede magoplasmatiske bølger trængte ind i skroget og deformerede den sølvfarvede rustning og tvang tønderne med lette kanoner til at falde som overkogt pasta. Besætningsmedlemmer oplever frygtelige smerter, kampdragter falder fra hinanden, huden skaller af, øjnene bliver blinde... Det ser ud til, at der ikke er nogen chance... Brigantinen begynder at gløde og efterlader en rygende fane med kaviar af antistof.
  Men i dette sidste øjeblik, når du falder ned i ikke-eksistens helvedes håbløse afgrund, sætter to annigen-bærere placeret på flankerne, uden at vende dig om, stråling ind i den midterste.
  Og det begyndte, iriserende bølger passerede gennem den centrale dolk, automatikken skiftede til beskyttelse. Og det menneskelige skib, som virkede lille på baggrund af kæmper, der mistede dele af sin struktur, undslap fra det iriserende magoplasmatiske netværk.
  Alex sad i Baron de Alligator's krop, og Angelina sadlede greven de Barsovs bevidsthed. Almindelige kistehoppere er ligesom officererne vant til ikke at diskutere befalingsordrer, men at udføre dem. Hvis hitterne i kroppene, ved hjælp af hukommelsen om deres "heste", beordrede til at ændre ildens genstand, så ... Så det er nødvendigt. Som hovedreglen i Grobozagonat siger: "Jeg sværger uden tvivl at adlyde Hyper-kejseren, ham personligt, såvel som enhver chef udpeget af ham!".
  Ordren er givet og udføres... Men kistebærernes personligheder ønsker ikke at affinde sig med, at unge fangers ulegelige sjæle har taget deres kroppe i besiddelse. En hård kamp begynder, Alligatoren og Barsov fryser, tigerens øjne blæser. Ordren er allerede givet, og den vil blive udført, indtil den annulleres ...
  Brigantinen har dog allerede fået dødelige sår, bare lidt mere ... Alena Morozova klamrer sig med den sidste af sin styrke til en tynd bevidsthedstråd. Hendes jakkesæt er sammen med hendes uniform forkullet, og flammerne kærtegner grusomt hendes i forvejen helt nøgne krop. Huden bliver dækket af store vabler, og skaller derefter af. Stykker af kappen falder af... Lidt mere...
  Her er det en tynd hale af en kvasar, hvor hendes brigantine skal komme, eller rettere hvad der er tilbage af den... Alligatorens og Barsovs personligheder er allerede vendt tilbage, magoplasmaet skæres igen ind.... Alenas brændte knogler smuldrer, og hendes bevidsthed brændes ind i en sort tragt ... Og i en ubetydelig brøkdel af et nanosekund, den endelige ødelæggelse, flyver kommandantens fragment af brigantinen ind i kvasarens Probomeran...
  Alting stoppede pludselig, som om det aldrig var startet overhovedet. Armadaen fra Purple Constellation Fleet frøs, og dens modstandere forsvandt med det samme. Det virkede som vinger, og rumgribbes poter var klistret til rummet og kunne ikke bevæge sig. Og samtidig mærkede ingen den mindste rysten eller stød. Alt, hvad der skete, var uden for den almindelige fysiks rammer.
  Hertuginden de Furie knurrede heftigt:
  - Hvem er det, seje, der formåede at stoppe os?
  Genhir Wolf så med utilsløret had:
  - Jeg aner ikke... Det er i princippet umuligt, dog...- General-kisteskæreren sænkede stemmen, åbenbart skræmt til en hvisken, han blev forrådt af nervøs løb rundt med iskolde øjne på siderne, tilføjede han . - Vores agent rapporterede, at jorden kan kaste en joke over tid.
  Hertuginden svarede roligt, endda afvisende:
  - Dette er selvfølgelig irriterende, men ingen er i stand til at forbyde levende individer at kæmpe, og os kistegårde at vinde!
  Alligatoren gabede trodsigt og kastede ind i hans mund, hvad der lignede en stærkt krydret sandwich. Han strøg tigreadjutantens uregerlige hår , energisk tyggede det kulinariske produkt med et højt knas, men på samme tid med en fuldstændig forståelig og stærk stemme, opsummerede han:
  - En ufærdig fjende er som en ubehandlet sygdom - forvent komplikationer!
  Ved siden af Angelinas og Alex forslåede sjæle, som fra et ishul, dukkede den strålende substans af Alenas ånd op. Den frigjorte sjæls ansigt skinnede som solen. Pigekaptajnen fangede medstuderendes uforstående blikke og forklarede med glædelig entusiasme:
  -Vi vandt! Truslen mod menneskeheden er elimineret, både denne og forhåbentlig fremtidige udfordringer.
  Angelina mumlede forvirret:
  - Og hvor?
  Alenka begyndte at forklare:
  - Den store videnskabsmand Pavel Karpov opdagede, at tiden har en struktur, der ligner en fuldstrømmende, grænseløs flod med mange millioner uafhængige vandløb. Og at det er muligt, ved at placere en slags bølgebryder, at påvirke forløbet af et bestemt vandløb. Desværre døde han og afslørede dermed til det sidste indflydelsesmekanismerne, og der var intet andet sådant geni. Men her er en måde at skabe sådan en bølgebryder på og blev afsløret af ham. Hvis du udstøder energien fra en sovende kvasar inden for et bestemt område, og kun under præcis midnatsfejringer på planeten Jorden i det nye år, så vil den frigivne energi forårsage en slags bølge i planetens fortid og en fordobling af tidsstrømmen vil forekomme i solsystemet ...
  Alex var forvirret, og blinkede med sine æteriske øjenlåg og hviskede:
  - Og hvad vil det betyde?
  Warrior Alena forklarede:
  - Alle mennesker i Solsystemet vil modtage et ekstra leveår, hvilket betyder, at Pavel Karpov vil have tid til at fuldføre sine unikke opdagelser ... Eller rettere, det har han allerede, der er ingen fjende armada foran os!
  Angelina udbrød med et gys:
  - Ødelagde du dem alle!
  Kaptajnen på brigantinen smilede kærligt og blinkede som svar:
  - Jeg tror nej! Bare en bølgebryder placeret i tidens flod snoede den kronologiske strøm i en cirkel for dem. Det betyder, at kistekasserne vil leve evigt, i én tidsløkke, leve det samme år et uendeligt antal gange!
  - Og vi? spurgte Alex.
  - Du vil vende tilbage til din tid, og jeg håber, at du ikke næste gang går ned på gaden med banditter ...
  Den unge mand og pigen vågnede stående lige foran Kreml Chimes på Den Røde Plads. Det gigantiske ur begyndte at slå midnat afmålt og majestætisk.
  Nytår er kommet.
  . KAPITEL #15
  Efter en pause genoptog fjendtlighederne. Kineserne forsøgte igen og samlede styrker for at angribe Ruslands fjerne besiddelser.
  Denne gang tog de seks nogle mere moderne våben.
  I dette tilfælde klatrede de alle seks op på IS-7 med magiske ikke-udskiftelige skaller og patroner.
  Og de begyndte uden unødvendige ceremonier at skyde den kinesiske hær og knuse den med larver.
  Og Oleg Rybachenko skød også fra en kanon og brølede:
  - Vores sejr er uundgåelig, det bliver ikke det samme nu som før!
  Men under optagelsen, og selv når du skyder på skift, kan du tænke på noget andet.
  Ja, hvorfor er Vladimir Vladimirovich Putin så heldig en politiker og præsident. Især lige fra begyndelsen af hans udnævnelse som Jeltsins officielle efterfølger gik alt godt.
  Det så ud til, at kommunisterne og Yabloko skulle have fungeret som en enkelt formation - Jeltsins efterfølger er fjende nummer et.
  Men talen fandt ikke sted. Og Sobchak, der stjal, blev ikke husket. Godkendelsen gik rutinemæssigt. Selvom kommunisterne burde have forstået: dette er deres fremtidige graver!
  Ja, og Yavlinsky - der forsøgte at vise sig som den mest oppositionelle politiker, der aldrig havde stemt for budgettet, hvorfor gjorde ikke indsigelse.
  Det blev bare så mærkeligt.
  Og så var det på en eller anden måde heldigt. Den voldelige og sultne Dagestan støttede ikke wahhabiernes handling, selvom Basayev og Khattab sandsynligvis regnede med dette. Oppositionen i Dumaen stødte ikke sammen med myndighederne. Eller brug den tjetjenske faktor.
  Kort sagt, alt var i Putins favør lige fra begyndelsen. Og oppositionen i Dumaen forsøgte ikke at bruge eksplosionerne i Moskva og Volgodonsk mod myndighederne.
  Selvom kommunisterne skal forstå, er de henvist til baggrunden.
  Yavlinsky forstod dette meget forsinket.
  Oleg skød mod kineserne, rev de gule krigere fra hinanden med granater.
  Og sukkede...
  OKAY. At tænke på politik er lidt irriterende. Tag for eksempel Gerda. Hun er på et af billederne afbildet som en røverfange med hænderne bundet bag sig barfodet. Og benene er endda røde, det kan ses i den uopvarmede zoologiske have med en hjort, røveren er kold, og Gerdas ben er meget kolde.
  Stakkels pige, hendes sko blev taget fra hende, hvilket hun bad dronningen. Og nu lider hun i fangenskab.
  Drengen skød igen mod det himmelske imperiums hær og trykkede sine bare tæer på joystick-knappen.
  Så gik de i den anden retning.
  Zhirinovsky støttede ikke direkte Jeltsin, og der er ikke en eneste videooptagelse, hvor han ville komme med sådanne udtalelser! På den anden side var nyvalg og endda på partilister meget gavnlige for ham. Efter at have udført et militærkup, tilranede Jeltsin sig magten og blev en fuldgyldig diktator, formelt ubegrænset af noget! Selv forfatningsdomstolens aktiviteter blev suspenderet, og præsidenten fik formelt ubegrænsede beføjelser! Under disse forhold begrænsede vedtagelsen af en ny forfatning snart diktatorens magt, som fikserede den! Det skal også siges, at ifølge meningsmålinger var op mod 80 procent af den russiske befolkning klar til at stemme for præsidentens forfatningsudkast. Derfor kan man ikke strengt dømme Zhirinovsky for at støtte forfatningen. For det første kunne han ellers simpelthen ikke få lov til at deltage i valget, og for det andet håbede Vladimir på at få støtte fra nogle af Jeltsins talrige støtter. Hvad angår partiets navn, opstod der på det tidspunkt en illusion blandt folket - det kommunistisk-fascistiske (mediebetegnelse) parlament var spredt, ingen blander sig i reformerne, og snart vil vi leve som i Amerika! Under disse forhold var navnet Liberal Democratic valgmæssigt ganske fordelagtigt! Valgblokken blev det regerende parti: Valget af Rusland, ledet af Gaidar! Ingen troede på det liberale demokratiske partis chancer, mange troede, at Zhirinovsky ikke engang ville tage tærsklen på fem procent!
  Ja, det så ud til, at Zhirinovsky havde meget svage chancer. Og Choice of Russia har alle trumfkortene i hænderne. Bortset fra, måske vigtigst af alt, var der ingen reelle resultater i økonomien. Men så i hænderne på et enormt propagandaapparat og administrative ressourcer. Erfaringerne fra Kasakhstan og andre lande viser, at dette ofte er nok til at vinde valget, endda for at få opsigtsvækkende resultater!
  Men Vladimir Volfovich viste sine enestående politiske evner: Især formåede han at overbevise Jeltsins følge om sin loyalitet, og han blev ikke forhindret i at registrere sig, som det for eksempel var tilfældet med Baburin-blokken og nogle andre! Det lykkedes ham at få penge ved at overbevise sponsorer om hans udsigter til betalt sendetid (og han tjente selv noget på at drive forretning!). Og vigtigst af alt, under valget viste han en storslået talegave efter at have gennemført en fortryllende valgkamp! På LDPR-hjemmesiden kan du finde gamle optegnelser fra valgkampen i 1993: Det er virkelig stærke taler, i sammenligning med hvilke Hitler kun er en patetisk skygge af en taler. Demokraterne skændtes med hinanden og bemærkede væksten i popularitet for det liberale demokratiske parti med lang forsinkelse! Jeg må sige, at sociologer ikke viste det rigtige billede, men det, som myndighederne ønskede at se! Gaidar kaldte Zhirinovsky en Hitler og krævede, at Jeltsin afregistrerede det liberale demokratiske parti. Men analytikere tæt på præsidenten rapporterede, at Jeltsins godkendelsesvurderinger var faldende, og at støtten til forfatningen var faldende. Under disse forhold kan frakendelse skabe problemer for myndighederne. Derudover er teknologierne til massevalgssvindel i 1993 endnu ikke blevet udarbejdet, bortset fra den primitive indkastning af stemmesedler i stemmeurnerne, så folkets vilje var relativt ærlig! Zhirinovsky lovede til gengæld at løslade Rutskoj og andre oppositionelle!
  Oleg Rybachenko blev distraheret her og skød igen fra et uundværligt projektil.
  Mens pigen Margarita pegede på pistolen med sine bare fødder, tænkte drengen og fandt ud af det.
  Resultatet af valget var sensationelt, og lederen af det liberale demokratiske parti blev stemt af både regimets fjender og mange tilhængere af Jeltsin! Partiet scorede næsten 24 procent af deres 13 medlemmer og sluttede på førstepladsen. Men på grund af det blandede valgsystem endte Zhirinovsky med kun 60 pladser, eller 15 procent af Statsdumaen, parlamentets underhus! Derudover var statsdumaens beføjelser stærkt begrænset af den nye forfatning, så Zhirinovsky i virkeligheden ikke modtog betydelig magt. Mest sandsynligt kunne hans fraktion i statsdumaen kun betragtes som et springbræt til et yderligere angreb på magten! Nå, Zhirinovsky selv blev i stigende grad sammenlignet med Hitler! I 1930 vandt Hitler i øvrigt 18 procent af stemmerne og indtog andenpladsen ved valget, men fik samtidig meget mere reel indflydelse på magten. For det første var der kun et kammer i Rigsdagen, og for det andet blev valget kun afholdt efter proportionalsystemet, og for det tredje var parlamentets magt usammenlignelig stærkere end i Rusland! Zhirinovsky viste sig på den anden side at være i en meget værre situation: Tilsyneladende sejr gav anledning til alt for høje forventninger hos vælgerne, men reel magt og mulighed for at ændre noget fra en gugulkin-næse!
  Her begynder mirakler naturligvis: Zhirinovsky, der tidligere havde optrådt som en klog politiker, blev pludselig impulsiv og ekstremt ulogisk. Især blev han anklaget for Hitlerisme, så han styrkede den anti-vestlige retorik, hvilket gav anledning til frygt for, at hvis han kom til magten, ville han udløse en tredje verdenskrig! Og nogle udtalelser var fuldstændig vanvittige, herunder brugen af atombomben mod Kasakhstan og andre lande. Især Zhirinovsky erklærede endda, at han ville kaste en atombombe over Tbilisi! Samtidig var der nogle resultater: det var muligt at gennemføre en amnesti, opfylde valgløfter .... Men generelt scorede Vladimir Volfovich ikke point og kom konstant ind i skandaler ... Ja! Selvfølgelig blev han provokeret, mange skandaløse situationer blev skabt af CIA og modstandere af det liberale demokratiske parti, primært blandt de vestlige demokrater inde i Rusland, men alligevel burde en forsigtig og pragmatisk politiker ikke have bukket under for dette, eller i det mindste reducere muligheden for provokation til et minimum! For eksempel har Zyuganov, på trods af det faktum, at han i sytten år nu har båret laurbærrene fra den største politiske modstander af Kreml, på en eller anden måde formået at undgå skandaler, har aldrig sat sig op for en stor og har intet ry som en korrupt. politiker! Det var rigtigt, at kommunisterne også havde et øjeblik med opsætningen af Khodorkovsky, angiveligt den vigtigste finansmand i Det Kommunistiske Parti i Den Russiske Føderation, men i dette tilfælde efterlod Zyuganov ikke nogen miskrediterende udtalelser. En meget forsigtig politiker Gennady Andreevich, nogle gange endda for forsigtig! Især i maj 1999, da Jeltsin foreslog Stepashins kandidatur, skulle kommunisterne have blokeret hende og enten tvunget indrømmelser ud eller fremkaldt opløsningen af statsdumaen og tidligt parlamentsvalg. Men Zyuganov valgte ikke at risikere det, selvom hvis statsdumaen var blevet opløst dengang, ville kommunisterne have bevaret og endda udvidet kontrollen over den. Ja, i august 1999 godkendte kommunisterne Putin uden kamp, selvom det faktum, at Jeltsin annoncerede ham som sin efterfølger, blot krævede, at oppositionen optrådte som en samlet front mod dette kandidatur. Men Zyuganov besluttede, at det var bedre at gå til stemmeurnerne ved at bruge de privilegier, som status som stedfortræder giver, og det faktum, at Putin kunne blive en national helt på bare tre måneder, kunne ikke engang komme ind i hovedet af det mest modige Kreml. analytikere.
  Oleg Rybachenko skød igen mod kineserne ved hjælp af en drengs bare fod og fortsatte sine tanker.
  Den geniale dreng troede oprigtigt, at Zhirinovsky ikke var på niveau;
  Kort sagt, december 1993 var toppen for den politiske karriere for lederen af det liberale demokratiske parti, så begyndte nedgangen, selvom den i starten ikke var jordskred med forskellige udsving. Jeltsin mistede også hurtigt popularitet: det var ikke muligt at overvinde krisen i økonomien, tværtimod blev den værre og værre. Her lavede Zhirinovsky endnu en fejlberegning, underskrev en aftale om fred og harmoni. Han fik jo allerede skylden for at støtte forfatningen, som legaliserede den enorme præsidentmagt (på den anden side, hvad ville der være sket, hvis forfatningen ikke var blevet vedtaget? Det var meget sandsynligt, at der var en borgerkrig!), Og så var der en fredsaftale at underskrive. Sandt nok forlod Zhirinovsky det i efteråret. Men generelt ville det tage meget lang tid specifikt at beskrive, hvilke fejl LDPR-lederen begik, og hvorfor han ikke blev præsident. Hans største fejl er strategisk forkert PR! Efter valget i 1993 var det nødvendigt at danne billedet af den nuværende regerings hovedfjende og Jeltsin personligt! Altså at blive Antijeltsin, med den mest populistiske retorik, med kritik primært af interne fjender, korruption, tyveri og så videre! Og hovedsloganet - Bande Jeltsin på rettergang! Og samtidig ikke foragte venstreorienterede slogans, socialdemagogi, løftet om retfærdighed! Især i Hviderusland scorede Lukashenka mere end 80 procent i anden runde af præsidentvalget, hvilket simpelthen er fremragende for en oppositionspolitiker ! Men du kan ikke sige, at Lukashenka er stærkere i oratorisk end Zhirinovsky, tværtimod er Vladimir Volfovich meget mere uddannet og intellektuelt udviklet! Men Zhirinovskij blev svigtet af sin karakter, for aggressiv og lynhurtig, og på den anden side troen på, at Jeltsins følge, og Jeltsin selv, ville satse på ham og vælge ham som efterfølger. Hvem kender historien: de vil sandsynligvis huske forholdet mellem Hitler og Gindebruner, først på vagt, og derefter partner! Men sagen er, at Gindebrug var en helt fra 1. verdenskrig, en patriot i sit land og allerede en affældig gammel mand. Og Jeltsin, USSR's ødelægger og en ivrig fjende af den imperiale ideologi, var en strategisk modstander for Zhirinovsky. Ja, og Jeltsins følge frygtede, at den dengang unge og aggressive Zhirinovsky ville begynde at genoprette orden, og så ville hovederne rulle! Så Jeltsins følge havde intet ønske om at skubbe Volfovich til præsidentposten eller premierministeren, og hans reelle chance for magt var kun gennem Jeltsins lig. Det vil sige, at Zhirinovsky i det mindste udadtil skulle efterligne det højest mulige niveau af modstand mod regimet! Så folk tror, at der ikke er nogen større fjende af myndighederne end Zhirinovsky, og så der opstår en forening: Zhirinovsky eller Jeltsin, Zhirinovsky mod Jeltsin! Vladimir Volfovich havde dog enten ikke en stærk analytiker og PR-person i sit miljø eller ønskede ikke at lytte til nogen. Eller måske var han endda bange for Jeltsin, selvom det må siges, at Jeltsin stadig ikke er helt en tyran, hvis han resignerede med en amnesti og løsladelsen af sine fjender: Rutskoj og Makashov. Ja, og Jeltsin gik til opløsning af parlamentet, fordi folket så at sige gav ham grønt lys til dette ved en folkeafstemning den 25. april 1993. Derudover skræmte henrettelsen af parlamentet og Jeltsin selv ham så meget, at han mistede sin beslutsomhed. Så Zhirinovsky kunne meget vel blive hans hovedmodstander, især da Zyuganov, uanset hvor meget han prikkede Jeltsin, modtog straffen!
  Drengen affyrede igen et tungt projektil efter pigerne ved hjælp af sin bare fod og fortsatte sine tanker.
  Zhirinovskys anden fejl var den holdning, han indtog til krigen i Tjetjenien. Det virker som en nationalist, han skulle støtte etableringen af konstitutionel orden, men i hvilken form! Krigen gik dårligt lige fra begyndelsen, de russiske tropper led store tab, primært på grund af Jeltsin-kommandoens kriminelle middelmådighed. Desuden kommanderede generaler med erfaring i krigen i Afghanistan, for eksempel forsvarsminister Grachev, værre end elever i første klasse. Selv journalister lærte generaler at kæmpe! Det var paradokset!
  Under disse forhold var det nødvendigt at tage stilling: Jeltsin og hans bande er skyld i den russiske hærs enorme tab! Kritikken af det herskende regime burde være blevet styrket, men samtidig uden at røre hæren. Selvom Grachev heller ikke skulle have været forsvaret! Zyuganov tog den optimale vinderposition! At kritisere Jeltsin, ikke skændes med hæren, ikke støtte separatisterne. Generelt valgte Zyuganov den rigtige fremgangsmåde: maksimal afstand fra Jeltsins politik, konfrontation. Kommunisterne i den første indkaldelses Duma var dog ikke altid konsekvente i deres modstand. Især Zhirinovskys forslag om mistillidsvotum til Tjernomyrdins regering blev ikke støttet. Generelt stemte kommunisterne for et mistillidsvotum for første gang først i oktober 1994, efter sort tirsdag, hvor den passive godkendelse af Tjernomyrdins økonomiske politik kunne koste dem dyrt. I statsdumaen for den anden indkaldelse, hvor kommunisterne med Zyuganov i spidsen allerede var i flertal, blev der aldrig (!) sat et mistillidsvotum til afstemning! Og parlamentet godkendte alle fem kandidater til posten som premierminister, men det er en anden historie! Zyuganovs personlighed fortjener en separat artikel, samt hvorfor han stadig tabte til Jeltsin i 1996.
  Zhirinovsky selv ønskede, tilsyneladende, et kompromis med Jeltsins følge i håb om at overbevise oligarkerne om hans loyalitet, så de ville indsætte ham som den eneste, der var i stand til at stoppe kommunisterne i at tage tronen. Men problemet er, at Jeltsins følge på det tidspunkt ikke ønskede en forandring og stolede ikke på Volfovich, som i øvrigt formåede at forværre sin holdning i Vesten. Mange oligarker tæt på præsidenten havde forretninger i Vesten og formåede at akkumulere enorm gæld der. Ja, og oliepriserne var omkring 10 dollars per tønde, så der var billig gas, og eliten blev ret hooked på lån fra NATO-lande. Og i Vesten gjorde de det klart, at Zhirinovsky var uacceptabel for dem.
  Under disse forhold spolerede afhængighed af en alliance med Jeltsin-eliten kun billedet af lederen af det liberale demokratiske parti og blandede sig i blokken med kommunisterne og nationalisterne. Det skal også siges, at den russiske hærs store tab, uviljen til generelt at besejre nogle få og ikke særlig velbevæbnede fjender, reducerede populariteten af militante slogans og ønsket om at opnå lykke gennem krig. Folk så, at den russiske hær ikke var klar til at vaske sine fødder i Det Indiske Ocean og erobre Mellemøsten med sine oliereserver. Ja, teoretisk set kunne erobringen af Mellemøsten give mange penge på grund af petrodollars og det uundgåelige spring i energipriserne, men selvom Tjetjenien ikke kan besejres ... Pacifistiske følelser begyndte at vokse, og Zhirik led alvorlige valgtab!
  Vidunderbarnet skyder lige igen. En granat fra en 130 millimeter kanon spredte kineserne.
  Margarita sagde bifaldende:
  - Du er klog!
  Og hun begyndte at bruge sine bare tæer til at fyre sig selv.
  Og Oleg Rybachenko fortsatte sit ræsonnement.
  Det skal dog siges, at Zyuganov var yderst forsigtig. For eksempel, da Boris Fedorov foreslog at stemme for en vurdering af mistillid til regeringen, støttede Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti ikke dette. Generelt behandlede Zyuganov og hans følge Tjernomyrdin meget omhyggeligt, selvom sidstnævnte fortsatte sin politik i oligarkernes interesse og udviste loyalitet over for Jeltsin. Men det interessante er, at Zyuganov formåede at blive nummer et oppositionsmand og anti-Jeltsin. Desuden hjalp pro-præsidentiel propaganda ham også i dette, sandsynligvis bevidst, eftersom kommunisten Zyuganov i anden runde er bedre end den ikke-kommunistiske kandidat.
  LDPR-partiet i vinteren og foråret 1995 oplevede en alvorlig krise, flere deputerede forlod det, herunder den lyse, karismatiske Marychev.
  Men krigen i Tjetjenien blev gradvist vundet, de militante led også store tab og blev blødt og demoraliserede, den russiske hær rykkede frem. I juni beslaglagde Shamil Basayev et fødehospital i Budenovsk. I princippet gav et sådant skridt fra de militante ikke noget militært, og i form af propaganda var det endda til fordel for krigspartiet ... Men Jeltsin brød sammen, tilsyneladende begivenhederne den 3.-4. oktober og millioners forbandelser af russere slog ham ned, og han beordrede Tjernomyrdin til at stoppe krigen og indlede forhandlinger ...
  Den russiske hær indstillede ensidigt fjendtlighederne. Og statsdumaen samlede endelig nok stemmer til at vedtage et mistillidsvotum til regeringen, der krævede en række sikkerhedsembedsmænds afgang. Jeltsin gav efter og beholdt kun Grachev, men overgav Yegorov, Yerin, Stepashin. Her indtog Zhirinovsky først den rigtige holdning: han fordømte våbenhvilen og stemte for et mistillidsvotum. Og da Tjernomyrdin bluffede og truede med at stille spørgsmålet om tillid til kabinettet til afstemning i statsdumaen (der er en advarsel, hvis mindre end 226 stemmer ud af 450 stemmer for tillid til regeringen, så er præsidenten forpligtet inden for en uge til enten at sprede regeringen eller opløse statsdumaen), viste Zhirinovsky fasthed og parathed til at gå til tidligt parlamentsvalg. Fordelene ved tidlige valg er billedet af martyrer, manglen på succes - bebrejde Jeltsin og regeringen, giv ikke tid til at fremme Kreml-projektet under Kongressen af Russiske Fællesskaber, og partiet ved magten: Vores hjem er Rusland . Og selvfølgelig andre organisationer - mindre!
  Tjernomyrdin, da han indså, at bluffet ikke ville fungere, og det nye parlament ville blive endnu mere oppositionelt, trak han afstemningen tilbage. Statsdumaen stemte igen mistillid, Zhirinovsky handlede meget aggressivt, men der var ikke nok stemmer. Her skal det siges, at Yabloko blev bange, Yavlinsky ønskede ikke at miste fordelene ved parlamentariske pladser. Derudover var hans reelle vurdering ikke høj, der var fare for blot at blæse væk.
  Zhirinovskys popularitet voksede straks, men Volfovich lavede igen en fejlberegning ved at trække sit partis underskrifter tilbage under rigsretsproceduren. Det gjorde ikke noget, oppositionen havde så mange som 300 stemmer for at oprette en kommission til at rejse tiltale, men det spolerede vurderingen! Zhirinovsky har igen givet sig selv en grund til at beskylde sig selv for forsonende politik og fremmedgøre en del af den voksende protestvælgerskare.
  Ikke desto mindre førte våbenhvilen i Tjetjenien, som de militante fræk overtrådte, forskellige terrorangreb, især mod Romanov, ofrene for beskydning til en stigning i militante stemninger i samfundet, og Zhirinovsky begyndte at score point. Derudover begyndte NATO i september 1995 at bombe de bosniske serbere, hvilket styrkede den anti-vestlige stemning, hvilket også hævede det liberale demokratiske partis vurdering.
  Sandt nok bukkede Zhirinovsky under for en provokation efter at have tævet en kvinde i parlamentet, mere end et par gange let at bevæge hende i en generel losseplads. Så hypede Jeltsin-pressen det hele op og portrætterede Zhirinovsky som en bandit! En sådan passage kunne dog appellere til nogle: især de mænd, der led af kvinder, eller dem, der af alle kandidater ledte efter den mest glubske diktator i håb om, at han ville bringe tingene i orden! Under alle omstændigheder var "stalinisterne" for Zhirik.
  Oleg Rybachenko fortsatte med at skyde. Drengen gjorde dette ved at besejre den kinesiske hær under det manchuriske dynasti og fortsatte med at tænke.
  I oktober 1995 indsamlede det liberale demokratiske parti 100 underskrifter for at afgive mistillidsvotum til regeringen i statsdumaen, men Zhirinovsky afviste denne hensigt sidste gang.
  Jeg må sige, at det var hans fejl, og intet berettiget. For det første tiltrak Zhirinovsky, efter at have afgivet et mistillidsvotum på tærsklen til valget, sympati hos protestvælgerne, som på det tidspunkt udgjorde flertallet. For det andet var afstemningen rettet mod Zhirinovskys hovedkonkurrent, Tjernomyrdin, og forstyrrede ikke forsøgene bag kulisserne på at overbevise Jeltsin og hans følge om at gøre Zhirik til sin efterfølger.
  Derudover burde Zhirinovsky have forstået; at jo højere resultat han viser ved valget til Dumaen, jo mere sandsynligt er det, at "familien" vil satse på ham!
  I det øjeblik var den bedste kampagnetaktik at spille rollen som opposition nummer et, hvilket ville overgå kommunisternes konfrontationsniveau.
  Zhirinovsky forstod generelt dette, men han forsøgte at sidde på to stole og var inkonsekvent. De nye valg var meget sværere end de gamle! For det første havde de i modsætning til i 1993 ikke mulighed for at vise deres oratoriske talent fuldt ud, de gav for lidt sendetid til festerne, hvoraf antallet steg fra 13 til 44 (!). For det andet spillede mod Zhirinovsky faktoren af uopfyldte håb og forventninger. Han så ud til at være den første, men han gjorde ikke folks liv bedre ... Selvom det var klart for en intelligent person, at Zhirik ikke havde nogen reel magt, og de samme kommunister kontrollerede meget flere stemmer end det liberale demokratiske parti : 102 mod 60, men ... Hvor mange kloge mennesker var der dengang, især i halvfemserne.
  Den tredje grund til, at de hældte snavs over LDPR-lederen, var billedet af et monster og en bølle, frygt for at han ville starte en tredje verdenskrig.
  Den fjerde grund er også en af hovedårsagerne til fremkomsten af et stort antal konkurrenter. De mest berømte er: De russiske samfunds kongres ledet af Skokov (den tidligere sekretær for sikkerhedsrådet under Jeltsin) og Alexander Lebed, også Jeltsins mand, hvis rolle i Transnistrien blev stærkt oppustet af medierne. Dette er en blok af aktiv PR, men det ser ud til, at de har fået nok, ud over kanten. Folk er trods alt ikke så dårlige, som myndighederne tror, og de fleste af dem indså, at KRO slet ikke er en opposition, men et Kreml-projekt, der primært er rettet mod det liberale demokratiske parti og Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti. Men alligevel trak denne organisation mere end fire procent!
  Og der var andre konkurrenter over taget, Derzhava-Rutskoi, hvor Marychev flygtede, Block for USSR - Tyulkin-Ampilov, Lysenkos Nationale Republikanske Parti, og rigtig mange af alle slags. Det skal siges, at kommunisterne også spredte deres vælgerskare: USSR-blokken fik mere end fire en halv procent af stemmerne, men kom ikke ind i parlamentet, og stemmer gik tabt for Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti, det agrariske parti tog heller ikke fem procent-barrieren, som andre venstreorienterede organisationer. Især er det ikke klart, hvad tidligere premierminister Ryzhkov regnede med til valg med en blok: Arbejderforeningen eller Govorukhin-blokken! Valget i 1995 viste imidlertid det svageste resultat af partiet ved magten i hele Ruslands historie og den største procentdel af proteststemmer.
  Drengen skød igen, trykkede på joysticket med sine bare tæer og fortsatte sine tanker;
  Zhirinovsky skældte generelt myndighederne ud under valgkampen, men gjorde det ikke aggressivt nok. Derudover støttede hans fraktion budgettet for næste år, hvilket gav endnu en grund til beskyldninger om pro-Kremlin-orientering. I betragtning af proteststemningerne hos næsten hele vælgerne, der herskede ved disse valg, var det ikke nødvendigt at gå på kompromis med denne regering! Derudover godkendte statsdumaen uventet let Dubinin som chef for centralbanken, selvom sidstnævnte var en mand fra Jeltsins kreds, tilhænger af markedsreformer i den radikale Gaidar-version. Zyuganov støttede i øvrigt også dette kandidatur, selvom Dubinin var involveret i Black Tuesday, hvilket viste, at han heller ikke var en principiel oppositionsmand!
  Under valget ønskede Zhirinovsky ikke at danne nogen valgblokke, selvom flere mindre nationalistiske partier udtrykte deres ønske om det. Derudover rådede Vengerovsky til at ændre partiets navn til et mere politisk passende og veltalende navn - for eksempel Storrusland! Zhirinovsky udviste stædighed i denne sag, selvom ordet liberal demokrat på dette tidspunkt allerede var blevet fornærmende!
  Desuden var kendte sangere eller kunstnere ikke med på LDPRs partiliste, selvom der var nok folk, der ville. Især Alla Pugacheva, der var meget glad for at tiltrække pressens opmærksomhed, kunne godt gå med til andenpladsen på LDPRs partiliste. Det generede hende ikke på nogen måde, men det kunne skabe en ekstra informativ grund til at nævne sig selv. Plus muligheden for at foreslå visse projekter og love til diskussion i statsdumaen. Selv komponisten Antonov var kun inkluderet i den regionale liste, og så skændtes de fuldstændigt. Generelt Zhirinovsky: der er en meget dårlig karakteregenskab: uvilje til at tolerere stærke personligheder i sit miljø, dem, der forsvarer deres synspunkt. For eksempel var det netop af denne grund, at den berømte hypnotisør Anatoly Kashpirovsky forlod partiet; der anklagede Vladimir Volfovich for autoritære ledelsesmetoder og ønsket om at omgive sig med sykofanter. Jeg må i øvrigt sige, at selv Hitler gik på kompromis med de mennesker, han havde brug for, og tolererede dem i sit miljø, indtil de blev ubrugelige eller farlige for ham. Husk Rem, Strasser, Goebbels, som var kendetegnet ved deres venstreorientering og modstand mod myndighederne. Men det var netop takket være sådanne personligheder, at Hitler formåede at trække stemmemaksimen fra kommunisterne og socialdemokraterne. Jeg må også sige, at Zhirinovsky sagde for ofte: uden at tænke, roste eller skældte han Stalin ud. Generelt efterlignede lederen af det liberale demokratiske parti selv til en vis grad Stalin, skabte sin egen kult, demonstrerede overholdelse af autoritære regeringsmetoder, men samtidig anklagede han kommunisterne for vold, selvom han selv bare gik ind for vold, vold og mere vold!
  I sammenhæng med den voksende popularitet af venstreorienterede ideer burde Zhirinovsky have indtaget en mere afbalanceret holdning til kommunistiske ideer, og huske på, at en betydelig del af vælgerne er nostalgiske til sovjettiden. Derudover ville venstrefløjens ydre egenskaber ikke blande sig: for eksempel er den blå farve for LDPR-flaget ekstremt uheldig! For det første vækker den associationer til homoseksuelle, som også er "blå", og for det andet beroliger den blå farve, som ikke harmonerer godt med Zhirinovskys brandtaler! Den bedste mulighed for hans parti ville være lilla-rød. Opkvikkende, kalder på bedrifter, men stadig ikke det samme som kommunisterne! Derudover er lilla et symbol på royalty og kunne tiltrække stemmer fra tilhængere af suverænitet, monarkistisk og ikke-kommunistisk overtalelse!
  Den geniale dreng trykkede på joystick-knapperne igen og knirkede:
  - Min sejr bliver herlig!
  Og fortsatte smarte ræsonnementer.
  Ikke den bedste idé var også videoer, hvor Zhirinovsky spillede en nar, i særdeleshed, han sang ikke særlig godt! I dette tilfælde var det ikke det bedste træk, for folk var dengang sultne i 1995 og ønskede seriøse ændringer og en seriøs leder, og han var ikke i humør til jokes! Det skal siges, at de pro-Kremlske medier allerede forsøgte at lave en nar og en klovn ud af Zhirinovsky, og det var ikke værd at styrke dette indtryk ved at give nye trumfkort til deres fjender!
  Ved valget i 1995 nægtede CEC først at registrere "Derzhava" - Rutskoy, og derefter "Yabloko". Derefter blev begge parter genoprettet, gennem Højesteret. Der er flere versioner om denne episode: Især, at Kreml og dets PR-folk ønskede at hjælpe Yavlinsky i valget til Dumaen, som demokrat og vesterlænding, og Rutskoi, det ser ud til, skulle trække stemmerne fra kommunister på sig selv....
  Versionen ved første øjekast er logisk, hvis de virkelig ønskede, at Yabloko og Derzhava skulle fjernes, så ville Højesteret, dannet på foranledning af Jeltsin-familien, ikke have genoprettet dem! Vi kan trods alt huske nylige eksempler, hvor Yabloko, Andet Rusland og Fædreland ikke fik lov til at deltage i valg uden nogen juridisk begrundelse. For eksempel var fjernelsen af moderlandsblokken i 2006 fra valget i Moskva absolut ulovlig fra et juridisk synspunkt! Så i den video, som blev årsagen til diskvalifikation: Der var ingen direkte opfordringer til vold, pogrom, raceudrensning og endda deportation af "kaukasiere". Det talte simpelthen om at rense Moskva for skrald ... Ja, der var en antydning af behovet for at genoprette orden og emigranter. Men... For det første er dette ikke i strid med loven, og for det andet kan du i enhver mest harmløs video finde en antydning af hvad som helst. Du kan for eksempel endda tegnefilmen "Bare du venter!" forbud som propaganda for pædofili. Og at en hare er som et barn, rejser med en børnebillet, og ulven flirter med ham, kærtegner ... I dette tilfælde havde dommeren ikke den juridiske ret til at fjerne Rodina-blokken fra registrering! Retssagen mod Khodorkovsky er et separat emne, vi vil ikke tale om det i denne artikel. Men det lader til, at alle forstår, at uden Kremls sanktion ville dette ikke være sket ...
  Ja, ja, men ikke rigtig! Især Rutskoj blev dengang betragtet som en ivrig fjende af Jeltsin - det ville stadig være kommet til en direkte væbnet konfrontation! Effektvurderingen var ret høj, og dens chancer for at passere fem procent barrieren er høje! Tja, hvorfor skulle Kreml snyde sin fjendes chancer? Ja, selvom Yabloko er et demokratisk parti, er det ret oppositionelt: det har ikke støttet budgetter en eneste gang, både i denne Duma og den næste, meddelte Yavlinsky, at han ville kæmpe for Ruslands præsidentpost. Så hvad er den særlige grund til at styrke Yabloko: Især i forbindelse med fremtidige præsidentvalg er det ekstremt urentabelt! Yavlinsky trak stemmer fra Jeltsin i første runde, og den unge og atletiske leder af Yabloko så meget mere attraktiv ud end den miskrediterede, affældige Jeltsin.
  Så den første version er ikke helt overbevisende, og de russiske domstole var endnu ikke så stærkt afhængige af Ruslands præsident. Især hærens general Varenikov, et medlem af GKChP, blev frikendt; andre eksempler kan nævnes, hvor retten ikke altid tog myndighedernes parti.
  Mest sandsynligt spillede Vestens negative reaktion på diskvalifikationen af Yavlinsky en rolle, og Jeltsin-regimet havde brug for lån på tærsklen til valget for at skabe et udseende af velstand i landet. Nå, Rutskoy blev fjernet ved samme lejlighed, så de blev genindsat i virksomheden. Dette hjalp dog ikke Derzhava med at tage tærsklen på 5 %. Rutskoys resultat på 2,7 procent kan betragtes som universelt, især i betragtning af hvor berømt han var. Kremls KRO-projekt tabte dog også. Zhirinovsky brugte ikke Dumaens talerstol effektivt nok, men det må siges, at han nød godt af, at al pro-Kremlin-propaganda virkede imod ham. Det så ud til at skabe et billede af, at Zhirinovsky var myndighedernes fjende nummer et, og hvis Vladimir Volfovich havde været mere konsekvent i sin opposition, ville hans resultat have været meget højere.
  Oleg Rybachenko dækkede igen meget smart det kinesiske regiment med et højeksplosivt fragmenteringsprojektil. Derefter blev hans tanker endnu mere harmoniske.
  Men de korte taler fra lederen af det liberale demokratiske parti i fjernsynet med trusler mod myndighederne, ret militante appeller, var generelt korrekte, kun måske skulle Jeltsin og Jeltsin personligt have været mere aktivt skældt ud.
  Kort sagt, ved valget i december 1995 havde Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti førstepladsen med næsten 23 procent, den anden LDPR 11,5 procent, den tredje NDR 10,3 procent og den fjerde Yabloko 6,7 procent.
  De resterende fyrre parter nåede ikke tærsklen på 5 %!
  Hvordan evaluerer man et lignende resultat af Zhirinovsky? Procentvis en fordobling i forhold til det første valg. Men hvis vi tager højde for den øgede valgdeltagelse på omkring 12 procent, så modtog Zhirinovsky omkring 62 procent af 1993-resultatet. Er det meget eller lidt?
  I betragtning af alle de ugunstige omstændigheder er dette resultat mellem tilfredsstillende og bare godt. Dårlige faktorer:
  1. Vælgernes utilfredshed med det liberale demokratiske partis aktiviteter i statsdumaen. Folk forventede mere af den kandidat, der vandt førstepladsen, men livet blev ikke bedre. Sandt nok forstod de fleste mennesker, at Zhirinovsky ikke havde nogen reel magt, men skuffelsen herskede stadig.
  2. Frygten for, at den militante leder af det liberale demokratiske parti vil starte en tredje verdenskrig med katastrofale konsekvenser. Derudover var mange ikke bange for Zhirinovskys tilbageholdenhed og frygt for, at han ville etablere et totalitært diktatur og oversvømme landet med blod. Hans hysteri skræmte mange.
  3. Modstanden fra lederen af det liberale demokratiske parti er ikke nok. Især for første gang gav månederne af krigen i Tjetjenien og pro-Kremlin-propaganda selv Zhirinovsky skylden for dette, hvilket i høj grad øgede hans loyalitet over for myndighederne. Imidlertid ønskede Vladimir Volfovich selv venskab med Kreml og mistede billedet af den nuværende regerings hovedfjende.
  4. Utilstrækkelig effektivitet af brugen af Dumaens løftestænger til gennemførelse af populistiske finanspolitikker. Især var det muligt at sætte den ene populistiske lov efter den anden til afstemning, arbejde for offentligheden. Dette er, hvad Jeltsin især gjorde ved at tilbyde noget, der ikke var realistisk at opfylde, og optjente point til sig selv. Ja, og Jeltsin hævede under valget alles løn og pensioner og betalte dem så enten ikke, eller også blev de ædt op af inflationen. Lukasjenka og andre gjorde det samme, men Julia Timosjenko opgav ikke sin hårde pengepolitik og tabte valget og mistede samtidig sin frihed!
  5. Zhirinovsky lavede en anden fejlberegning relateret til hans udseende. Han blev unødigt tyk og begyndte at se meget værre ud som følge heraf. Derudover kan sultne mennesker ikke lide tykke og tykke mennesker. Her viste Zhirinovsky i øvrigt sin anden mangel, manglen på fanatisme i politik, ikke nok viljestyrke til at holde sin krop i form og ikke overspise. Forresten, selv under valget i 1991 var Zhirinovsky slank, endda tyndere end normen, da han var femogfyrre. Dette tyder på, at "Zhirik" af natur ikke er tilbøjelig til at være overvægtig, hvilket betyder, at det ikke var så svært for ham at holde sig i form, i modsætning til for eksempel Gaidar.
  Dette er også en væsentlig ulempe!
  7. Sammenlignet med det første valg er mængden af sendetid, som Zhirinovsky kunne bruge, faldet drastisk. Gratis sendetid var fordelt på 44 parter, og betalt sendetid kunne ikke være mere end fri sendetid, og den kunne kun købes om natten. Så Zhirinovsky kunne ikke gøre fuld brug af sin enestående oratoriske gave, som det var i 1993. Selvom han for eksempel havde flere penge end dengang!
  6. Måske endda den mest betydningsfulde: Den politiske konkurrence er vokset kraftigt, og en hel flok partier og blokke af efterlignere er dukket op på valgfeltet i det liberale demokratiske parti. Heraf først og fremmest KRO, Power, CHP og en hel masse andre partier. Og regeringen blev kritiseret af alle undtagen regeringspartiet Our House of Russia. I frekvens promoverede og viste de aktivt en masse på tv Boris Fedorov og hans Forward Russia-blok, med kritik af Tjernomyrdin og regeringen. Sandt nok spillede Boris Fedorov selv kun oppositionen i håb om at vinde protestvælgerne. Men de fleste troede ham ikke! Så meldte Boris Fedorov sig endda ind i NDR. Lysenkos Nationale Republikanske Parti var også meget aktivt, og dets leder kopierede Zhirinovskys følelsesmæssige galning og blev på ingen måde stødt af mediernes opmærksomhed. Derudover var Vedenkin-blokken, også en tidligere assistent for lederen af det liberale demokratiske parti og en ekstrem nationalist, aktiv, samt Baburin-blokken. Baburin er også en meget aktiv person, på et tidspunkt blev han næsten en taler i stedet for Khasbulatov. Kort sagt blev Zhirinovskys vælgerskare stort set opløst af lignende doubler og imitatorer. Derudover havde venstrefløjen også nye tendenser, inklusive dem fra den stalinistiske overbevisning.
  Under sådanne forhold er 11,5 procent ud af 44 faktisk et anstændigt resultat, selvom det er lavere end muligt med en mere fornuftig valgpolitik. For eksempel lykkedes det Zyuganov at hæve sin score fra 13,5 procent til 22,9, selvom antallet af konkurrenter steg. En blok "For USSR!" fjernede mere end 4,5 procent af vælgerne! Yabloko led tab, men mindre end én procent, og under hensyntagen til de partier, der forsvandt bag barrieren, øgede den sin fraktion. Tilsammen havde de 46 suppleanter som enkeltmedlemmer. Men "Ruslands valg" forsvandt efter splittelserne, og det samme gjorde Shakhrais PRESS.
  . KAPITEL #16
  Den kinesiske hær blev fuldstændig ødelagt på IS-7 kampvognen. Og igen var der en pause i kampen med det himmelske imperium. Og Oleg Rybachenko skitserede uden at tænke to gange en smuk og interessant historie;
  Der var hårde dage i det sene efterår. Himlen hulkede og vandede jorden rigeligt med blydråber. Verden var grå, de gyldne blade smuldrede, træernes grene svajede i vinden som en bar ramme. Sølvsnebolden smeltede uden at have tid til at tegne sine indviklede mønstre på vinduerne for at dække den brungrå jord med et blændende tæppe.
  Den ni-årige dreng Slava Ivanov var ked af det, det så ud til, at hele universet var indhyllet i pigtråd. Med bøjet hoved vendte han tilbage fra en uelsket skole, hvor han også blev slået af klassekammerater. Blå mærker vises svagt i ansigtet, mappen er revet, der er ingen lyst til at gå hjem, hvor påtrængende spørgsmål fra forældre venter på dig. Og endnu værre, i morgen skal du i skole igen, og kaster dig hovedkulds ind i Dantes Helvede for unge. I det øjeblik, da en knægt med udseende som et får, der blev drevet til slagtningen, kom ind i indgangen, sprang en lille mand ud for at møde ham som en djævel fra en snusdåse. Han lignede en dreng, men på samme tid var han ikke Pinocchios skarpe næse, tre muntre øjne - røde, gule, grønne blinkede konstant.
  -Hej! Sagde den lille mand med øjnene af et lyskryds. Og han rakte sine træhænder, som det så ud til at røre ved.
  Slava rystede dem ikke selvsikkert, han var allerede i en alder, hvor børn forstår, at mirakler ikke sker, og han så ret chokeret ud på sådan en maskerade.
  "Han må have kybernetiske øjne," og han dækkede sig til i en speciel papdragt.
  -Nå, hvorfor så dystert! Lad mig præsentere mig selv, jeg er Krore fra planeten Chrome. Du ser konkret, overvældet af planetens kvælende atmosfære. Hvad hedder du.
  -Slava eller Vyacheslav. Drengen mumlede usikkert.
  - Så det er Glory. Vi - mig og Vint - fløj forbi jeres planet, de indfødte kalder den Jorden, og vi kalder den Erbana. Vores hypertelepatiske drift er gået i stå og har mistet næsten al sin kraft. Dette er fyldt med det faktum, at vi for altid kan sidde fast på jeres planet. Hjælp os. - Men jeg er bare et barn, og jeg forstår ikke rummotorer.
  Drengen trak usikkert på sine tynde skuldre.
  - Du behøver ikke finde ud af det. Her kommer Vint, han vil forklare dig alt.
  Før dem dukkede emnet op, der stærkt lignede Samodelkin fra magasinet "Merry Pictures". Den havde den samme bolt til en næse, en korsformet mund, og kun tre trafiklysøjne i form af en flyvende tallerken gav den et usædvanligt kosmisk udseende. Fingrene på hænderne var i form af skruenøgler bøjet med mange led. Selvom de føltes som stål at røre ved, gav Vint hånden meget blidt.
  -Vores menneskelige ven, skrøbelige krop.
  Der var fortrydelse i Vints stemme.
  -Og jeg holder så meget af ham fra ham, og det ånder af sorg, han er så temperamentsfuld.
  Crore klappede hans skulder på en venlig måde. Vint fortsatte i en lidt ændret tone.
  -Baby, du vil flyve et sted sammen med os for at se andre verdener.
  Glory rystede. Det forekom ham, at han sov og drømte. At se virkeligheden er den bedste måde at knibe dig selv på. Hvilket han gjorde. Det gjorde ikke meget ondt, men Vint og Krore stod stadig side om side, små på højden med brede, lidt frække smil.
  -Nej, vi er ikke lavet af voks og vil smelte i solen.
  Vint lo.
  - Lad os nu rive.
  Treenigheden forlod indgangen, der var sjap i gården, støvler pressede gennem vandpytterne.
  - Jeg er træt af din primitive måde at transportere på. sagde Krohr og tog en enhed, der lignede en Rubiks terning, op af lommen.
  En skarp fløjt afbrød stilheden. De fem af Slavas klassekammerater landede dem lige ved mødet. Det var de samme flotte tabere, der slog ham. Og nu dukkede sadistiske smil op på deres mundkurve.
  -Den Snehvide (Slava havde blond hår) og I to udklædte fjols. Den bedst egnede virksomhed
  De kom tæt på, den største af dem, en tyk mand ved navn "Baran", forsøgte at smække spalten Kror. Han greb pludselig sine fingre med et klem.
  - Hej du "Pinocchio". Vædderen blev bogstaveligt talt kvalt af vrede. - Nå, lad være, ellers får du det.
  Vædderens ven forsøgte at sparke ham i ansigtet, men Krohr skiftede og sparkede ham skarpt i maven. Holigan-drengen faldt og gispede efter luft med sin vidt åbne mund.
  - Kontoen er åben. Pinocchio blottede et smil.
  Så lavede han en bevægelse med fingrene: Baran rykkede og mistede bevidstheden af smerte.
  - Fra at bræge sin egen, lad ham sige tak for, at vi ikke sprøjtede det ind i fotoner på tværs af galaksen.
  De andre tre drenge frøs, stirrede på et fast punkt, og skyndte sig derefter i forskellige retninger.
  -Sådan smuldrede de som kegler. Fortalte jeg dig ikke, Slava, at menneskebørn er feje.
  Drengen tøvede.
  -Jeg ved ikke.
  - Så ved det. I mellemtiden går vi en lille tur.
  Skruen drejede håndtaget, og de så ud til at være faldet i jorden. Der var næsten kosmisk mørke rundt omkring.
  Slava rykkede og kørte ind i skjoldet, det var som om han var blevet chokeret, chokket var så stærkt. Hele lokalet rystede og viste sig at være oversvømmet med rødt, de nyslåede venners komiske ansigter dansede i røde toner.
  - Du spolerede. sagde Crore med velbehag. Men du behøver ikke at gøre dette, du skulle bare fryse. Hvad skal vi gøre nu?
  -Ikke noget. Vint gurglede. Lad os lade op, og så må vi se.
  Vint satte en hjelm på Slavas hoved.
  -Lad os vores kvasarbatteri tænke.
  -Hvad skal man tænke på.
  - Om noget dårligt og stødende. Husk, hvad der irriterede dig mest.
  Og hvad vil det hjælpe dig? Glory's øjne blev store af overraskelse.
  Krohr satte foden tilbage, hans "trafiklys" lyste op af spænding.
  - Selvfølgelig lever vores hypertelepatiske generator af negative følelser. Han forvandler dem til en kraft, der er i stand til at flytte stjerner fra deres baner. Det er trods alt præcis, hvad du viste sig at være attraktiv - du har mange negative følelser.
  Ud fra alt dette indså Slava, at en hidtil uset energi er gemt i ham, og af en eller anden grund er alt det værste i ham i stand til sådan, at små drengekampe falmer som et lys i solen.
  - Og jeg er stærk.
  Drengen knyttede næverne.
  -Du har et stærkt biofelt - svarede Screw. Vores lille rumskib vil accelerere til superkosmiske hastigheder.
  I rumskibets cockpit blev det straks lyst. Slava så enheder pæne som i en spilleautomathal. Krohr fangede hans øje og tændte for den holografiske enhed. Stjernehimlen lyste op som et spotlight.
  -Det her er din galakse, ser du, skat, den er snoet i en spiral.
  Drengen kiggede overrasket ind i det hidtil ukendte rum, der var ukendt for nogen af personerne. Han var glad og lidt bange for at kigge ind i dette mirakel af fremmedteknologi.
  -Denne røde prik er stedet, hvor båden befinder sig i øjeblikket.
  -Jeg forstår, og i øjeblikket på Jorden.
  spurgte Glory.
  - Nej, vi er på månen. Og hvis du vil, kan du beundre månelandskabet.
  Skruen tændte for cyberscanneren, skibets vægge blev gennemsigtige, og det besynderlige månelandskab oplyste hele kahyttens overflade.
  -Den lille mand, du vil løbe gennem rumkratere.
  Vint foreslået i en inderlig tone.
  Glory tøvede.
  Men der er ingen luft derinde.
  - Men der er sand. Vær ikke bange for at løbe tør, mens vakuumet ikke er forfærdeligt for dig.
  Drengen troede straks på sin mærkelige ven. Så snart han sprang ud til månens overflade, blev kroppen grebet med en uforståelig lethed. Det så ud til, at han ikke hoppede i et luftløst rum, men flød på vandet. Et skarpt hop op og du lander jævnt på jorden. Slava følte, at han havde oplevet en lignende følelse et sted. Det er lige der - på karrusellen, gynger? Nej, det er mere som at hoppe i en drøm. Den samme følelse af langsomt at falde, du er som et blad, der svæver i luften. Hvor højt kan han hoppe. Det er bare uforståeligt for sindet.
  - Supermand! Drengen skriger og sparker af al sin kraft.
  -Når du rammer asteroiden, så vær forsigtig, og du kan flyve væk.
  - Så lad os spille indhentning. Herlighed foreslået.
  - Hvad er ideen. Vint blinkede med sine trafiklysøjne.
  -Så kom nu, den, der rører ved hvem, fanger.
  Spillet begyndte, og selv om Vint og Krore var meget hurtigere end drengen, gav han sig meget dygtigt efter, hvilket resulterede i, at legen blev sjov. Og da Krohr tilbød Slava at skifte noget på hjelmen, mærkede han en kraftig kraft strømme ind i lænden af kroppen.
  - Wow! For første gang mærker jeg en fuldstændig transformation i mig selv.
  Drengen sprang straks tredive meter op i luften og sprang derefter ret skarpt op til overfladen og efterlod dybe fodspor.
  - Hej, prøv at indhente mig.
  Men skrue lidt, ikke flov over et skarpt hop, indhentede drengen og slog ham let med fingrene i brystet.
  -Barn, du sammenlignes stadig med os. Uanset hvor meget du prøver, vil vi indhente dig.
  Efter det blev Slava træt af at spille, han foldede hænderne sammen, lænede hovedet.
  - Det viser sig, at du bukkede under for mig - tohjertede løgnagtige knægte.
  - Hvorfor lyver vi, for det her er et spil, og i spillet kæmper de, og alle har ret til deres egen taktik. Og vores strategi er en til at hjælpe alle de svage væsener, der lever i universet.
  Jeg tror, vi har fået nok af månen. Fortsatte tænkte Vint. Vi kan alt, vil du have en dreng til at se andre verdener og universer?
  -Selvfølgelig vil jeg! Slaviks ansigt lyste igen op af glæde. Selv blå mærker syntes at pryde det rosenrøde ansigt.
  -Så kom på skibet og gå.
  Slavik satte sig i chefpilotens stol - og beundrede det storladne billede af himmellandskabet. På jorden er det ikke muligt at se så mange klare stjerner på én gang, den tykke jordiske atmosfære gør det svært at observere stjernehimlens kolossale storhed.
  Og her i et vakuum kan du se alt ned til den mindste stjernesten. Slava beundrede himlen, han følte sig godt og glad, fordi han observerede, hvad kun et par dusin, maksimalt hundreder af mennesker kunne se.
  -Nu vil rumskibet gå i hyperdrift, og du vil være i stand til at observere noget, som ingen har set før.
  Slava rakte fingrene ud til panelet.
  Vint himlede med øjnene. Så slog han blidt, men bestemt med hænderne.
  -Rør ikke ved apparaterne. Du kan dreje den forkerte krog og falde halvdelen af universet ned i et sort hul.
  Slavik spærrede øjnene op.
  - Fløjte.
  -Nej, vi kom fra et andet univers, der er uforlignelig mere udviklet end dette. Og vi har en kolossal energiforsyning gemt i os, i forhold til hvilke milliarder af stjerner er støv. Se hvordan vi tager fart.
  Først fortættede himmellegemerne sig, det så ud til, at der var flere af dem forude, og spektret skiftede til den blå side. Bagved blev stjernerne tværtimod sjældnere og dæmpede og fik en rød nuance.
  - Fortsæt med at øge hastigheden. Krohr kvækkede.
  Stjernerne blinkede hurtigt over bord, deres spektrum skiftede og blev til et solidt lilla skær. Glory så tilbage. Der var absolut tomhed. Stjernerne på siderne var sjældne og svage. Da han så på drengen, der åbnede munden overrasket, forklarede Vint ikke engang.
  - Det er superluminale hastigheder. Stjernernes fotoner, der er bag os, halter efter skibet, hvilket betyder, at vi simpelthen ikke ser dem. Ikke nok med det, så er vi ved at indhente de fotoner, der er fløjet frem, hvilket betyder, at du ser alle stjernerne på samme tid, både bagud og foran, og delvist flyvende fra siden. Her er de samlet foran dig på skærmen. Hvis vi tilføjer lidt mere hastighed, bliver de usynlige for dig og går ind i den ultraviolette del af spektret. Se.
  Skruen drejede rattet, og det lilla skær dæmpede med det samme, for derefter at forsvinde helt.
  - Nå, fra skruen. Nu kan du ikke se noget.
  Det sorte rum blev med det samme dystert og dystert. Crore blinkede listigt.
  -Nu vil vi tilføje hastighed. Rumskibet gik gennem gnister, og skærmen blinkede igen.
  - Det var os, der tændte for konverteren af gammastråling til almindeligt lys. Nu ser du stjernehimlen igen.
  Stjernerne fløj virkelig overbord i en skør tilstand. De har allerede passeret den del af galaksen, der støder op til jorden, og flyttet til dens centrum. Her satte de farten lidt ned. At beundre den besynderlige blomsterstand. Det gjorde ondt i mine øjne, hvor tykt utallige klynger af stjerner glimtede. Mere end én person på jorden har ikke set sådan en fantastisk blomsterstand. Rubiner, diamanter, safirer, topaser, smaragder, agater og andre sten så ud til at flimre pulveriseret i rummet. Deres blændende lys gav efter, skinnede gennem hele indersiden. Glory blinkede. Skrue lo, han var vred af spænding
  - Den mand har aldrig set sådan noget. Dette er centrum af galaksen. Se, bliv ikke blind.
  "Glade små mænd" lo med lydløs latter.
  - Hvor hurtigt fløj vi?
  Den mindste er tusind parsecs pr. sekund. En parsec er næsten tre lysår. Det vil sige, at vi på et sekund rejser den vej, som lyset rejser i næsten tre tusinde jordår.
  Glory holdt aldrig op med at blive overrasket - Wow, nå, fart.
  Vint blinkede listigt.
  -Hastigheden er stadig ikke stor nok til at flyve fra univers til univers, men vi kan øge hurtigheden mange gange. Vil du køre rundt i verdener?
  - Jeg har allerede sagt, at jeg vil!
  -Så hold godt fast, den nye acceleration bliver stejlere end den forrige.
  Stjernerne forsvandt et øjeblik, og så skyndte de sig i en vanvittig kavalkade. Bevægelsen af mini-rumskibet accelererede og accelererede. Hele galakser styrtede overbord. Lyset slørede og flimrede, og rumskibets vanvittige løb voksede og voksede.
  Vi bevæger os allerede med en hastighed på en million parsecs pr. sekund. Det er stadig ikke en stor overclock. Det vil tage en dag at flyve til kanten af dit lille univers. Men vi Vint pressede fingeren til hans læber - vi kan speede endnu mere op, hvis vi slår hyperultraplasmatiske acceleratorer til.
  Slava blev lidt presset ned i stolen, og han blev tvunget til at dække sit ansigt med hænderne for ikke at blive blind af overfloden af stjernestråler. Selv fingrene skinnede igennem.
  -Vores hastighed er ti millioner parsecs i sekundet. Vi fortsætter med at accelerere.
  Det brændende skær blev varmt, lyset brændte gennem det indre. Da Krohr så dette, tændte han lysfilteret.
  - Jeg fortalte dig, at jordboerne er svage. Det er nødvendigt at give endnu mere acceleration og styrke kraftfeltet, hvilket gør det uigennemtrængeligt for strålerne.
  -Vores hastighed er hundrede millioner parsecs. Skruen knirkede - Snart nærmer vi os subtelepatisk hastighed.
  - Men det er usandsynligt, tankehastigheden er uendelig, og den hypertelepatiske motor kan accelerere til det uendelige. Desuden ved du ikke, hvor nærende negative følelser er. Vi har allerede kørt halve universet, og har endnu ikke brugt en hundrededel af en procent.
  Crore svarede.
  - Ja, denne dreng er en sand skat. Forresten, Slavka, vores hastighed har nået en milliard parsecs pr. sekund.
  Pludselig blev lysspillet over bord afbrudt, det blev mørkt, og kun lyset inde i miniaturerumskibet oplyste det sorte vakuum.
  -Hvor er vi? spurgte Slava med naiv stemme.
  - Og ingen steder i det interuniverselle rum. Cyberscannere er ikke døde endnu, men der er næsten ligegyldigt omkring, der er kun vakuum, hyperrum og mange felter.
  - Vi er i tomrummet. Drengen følte frygt.
  -Det kan man godt sige. Men vær ikke bange, snart vil vi befinde os i et andet, meget større univers end din verden. Der vil vi have plads til kreativ aktivitet.
  -Der er mange universer, og de er ikke kun placeret i tredimensionelle, men også i multidimensionelle rum. Der er millioner af målinger, de ændrer sig konstant, transformerer. For ikke at chokere dig med de mange forskellige former, vil vi gå til det sædvanlige tredimensionelle univers. Det vigtigste, dens forskel fra din sfære er, at hekseri og magi er højt udviklet i den. Disse er alle intriger af telepati, muligheden for at påvirke det materielle miljø gennem verbal indflydelse. Du vil finde dig selv i et fabelagtigt superrige, en verden af fantasi og drømme.
  Hvad skal jeg lave der! Trods alt er hekseri for mig et mysterium bag syv segl.
  -Det er stadig et mysterium, og en gang i en anden verden vil du hurtigt lære magi. Harry Potter selv vil ikke være nogen match for dig. Men hvis dette univers ikke passer dig, så finder vi et andet til dig. Måske kan du lide hyperplasmisk teknologi - vi lærer dig noget mere, men indtil videre har vi tre en særlig opgave at udføre, og til det har vi brug for en dreng som dig.
  -Hvorfor?
  - Fordi du er et menneske.
  -Vores hastighed har nået ti milliarder parsecs i sekundet. Og det betyder snart, at stjernerne vil hvirvle over os. Vint slap et stykke røg ud af hans mund.
  Og ja, som i et eventyr lyste en vidunderlig lysskala op foran dem. Rumskibets hastighed faldt, og de faldt ind i en eventyrverden. Stjernerne i dette univers var specielle, ikke runde, men firkantede, trekantede, i form af kegler og prismer. Hver stjerne var speciel og unik og adskilte sig enten i form eller i en uhåndgribelig lysskygge.
  Herligheden frøs så med åben mund, hvad han så oversteg de mest vovede antagelser.
  Stjernerne svævede langsomt over bord, de virkede som ildøer på et sort fløjlshav.
  Endelig dukkede en stor planet op for deres øjne, med en diameter på omkring ti sole i form af en cylinder. Lige i midten af denne cylinder var et gigantisk slot af gotisk stil. Dens tusinde kilometer vægge var let synlige fra kredsløb.
  -Her i dette slot bor kongen og dronningen, som virkelig gerne vil have arvinger til tronen. Men en frygtelig besværgelse tynger dem. Kun et uskyldigt barn fra et andet univers kan bryde denne magi. sagde Crore.
  Og nu skal vi, som folk siger, lande på planetens overflade.
  Landingen var vellykket, og de fløj forbi de gigantiske statuer af mægtige ørne.
  - All Glory kom ud. Screw gav en hånd og hjalp med at springe ud af et lille skib.
  - Bøj dig ned for planeten.
  Slava bukkede let. Styrken var omtrent den samme som på jorden, selvom det gigantiske palads var chokerende. Så åbnede en kilometerlang krystalport sig foran dem. De tre venner gik ind i en korridor rigt møbleret med gyldne og kostbare statuer. Der var også firhalede delfiner, fremmede soldater med megaplasmavåben. Smukke buketter af naturlige blomster, udskåret af rubiner, fortsatte de med at svaje og trække deres hoveder. Besynderlige fisk svømmede rundt i hallen og glitrede med funklende skæl.
  -Det er mærkeligt, hvordan de kan svæve i luften? spurgte drengen.
  - Antigravitation! Crore svarede. - Du vil ikke se det endnu.
  Der var meget af alt muligt andet, alle mulige forskellige ting, fortryllende øjet og forbløffende fantasien hos en ni-årig dreng, men beskrivelsen af en sådan pragt ville tage meget lang tid.
  Det var for lang tid at gå langs den hundrede kilometer lange korridor, så Vint trykkede på knappen, og de teleporterede direkte til tronsalen. Stjernekongernes vigtigste placering var fantastisk. Midt i hallen var en trone, imponerende som et bjerg, i form af en spiral akvædukt, hvorpå små, men lyst møblerede både blev smeltet. Fra tid til anden brød de ud i fyrværkeri, den lyseste kaskade af gnister, der oversvømmede det omgivende rum af tusmørket, der herskede rundt. Så begyndte storladen musik at spille, og gløden fra vulkanen blussede op. Ildrød lava skar gennem atmosfæren, og et kongepar kom frem fra en blændende sky. De virkede unge og rigt på samme tid smagfuldt klædte. På brystet af kongen var en kæde med smaragder sammen med billedet af en blå puddel. Og kæden, der prydede dronningens hals, var tværtimod lavet af safir. Han vippede ansigtet mod drengen, hunden skreg sagte og rystede med halen. Kongen smilede, hans tænder glødede som pærer.
  - Jeg byder dig velkommen, min gæst ved navn Slava. Du, som min talisman siger, du er en meget god dreng og i stand til at opfylde din skæbne.
  Den kongelige person arrangerede sætningerne noget umenneskeligt, men betydningen var klar selv uden oversættelse. Selvom det er mærkeligt, hvordan en beboer i et andet univers kunne kende russisk.
  - Det er telepati. hviskede Crore.
  - Vi har en stor sorgbaby. Den eneste datter holdes fanget af den intergalaktiske tyran Eletromendos. Og vi har brug for en ridder, der er i stand til at befri hende. Den store profeti siger, at han vil komme fra et lille univers med runde stjerner. To af mine gamle venner Vint og Krohr bragte dig til paladset, nu skal du bestå en seriøs test og besejre hypertyrannen.
  Slava smilede, det forekom ham, at der voksede vinger bag hans ryg, og han var ganske i stand til at klare et monster, der terroriserede hele det endeløse univers.
  -Jeg er klar til at bekæmpe fjenderne og befri din datter.
  -Så er Vint og Kron på vej og guider dig, men først skal du bestå en lille test. En slags tekst om faglig egnethed.
  - Med glæde.
  Vint og Krore greb drengen i armene, og de var tilbage på minirumskibet.
  -Tex har en tekst, og nu vil vi flyve til en planet, der ligger næsten ved siden af en stor stjerne.
  Miniatureskibet vendte om, og de var foran en blå planet med frådende skyer.
  Vint tog enheden ud.
  - Farvel Snehvide.
  Snap af fingre og Glory var, hvor end du tror. Foran ham stod den grå skolebygning, som var sat på højkant. Der er en tung dokumentmappe bag hans ryg, hvilket betyder, at han skal til en kedelig og vred klasse. Og dette er frygtelig uønsket. Benene blev skøre og rystede. Var det virkelig bare en drøm eller en hallucination? Drengen gned sig i øjnene og forsøgte klodset at knibe sig selv. Gøre ondt. Så det er en realitet, han skal virkelig i skole. Og himlen græd, det var fugtigt og koldt, en kølig vind blæste. Et opkald lød i det fjerne. Benene bevægede sig ufrivilligt til løbeturen. Du skal være i tide, før undervisningen starter.
  Drengen, lidt forpustet, løb ind i klasseværelset. Den dystre lærer Rudolf Frankenstein hilste ham med et dyrebrøl.
  Du dummer igen sent. Det er ærgerligt, at nu er de gamle tider forbi, og du kan ikke blive pisket. Du bliver efter skole, du vil vaske klasseværelset.
  Et giftigt grin bagfra. Vædderen hvisker, viser knytnæve og langfinger.
  - Vi slår dig i pausen. Lad os forvandle det til en snehvide chop.
  Og hård latter. Læreren lader, som om han ikke hører.
  Lektionen virker lang og kedelig for at afslutte "Baran", og hans firma begynder at spytte tygget papir fra sugerør.
  Frygten kravler ufrivilligt ind i sjælen, den gør ondt i maven, den køler kroppen. Med et gys venter du på en forandring, når de modbydelige fem klamrer sig til dig. Til sidst lyder klokken, og hans ben bryder ufrivilligt ud i en løbetur - drengen har travlt med at blive træt af sine skumle jævnaldrende. Han løber og prøver at gemme sig i det mørkeste hjørne af skolen, hvor disse vampyrer ikke kan finde ham. Slava klatrede ind under skuret og befandt sig på gaden. Han oversatte, der var et åndedrag, da skygger af monsterbørn dukkede op fra forskellige sider, de var lige der.
  - Nå, fjolset løb væk. Du var "Snehvide", og denne te vil være "våd".
  Vædderen grinte sadistisk.
  -Stå på mosen, så slår vi dig, ellers lægger du dig som et lig.
  - Nej, det gør drenge ikke. Slava mumlede sløvt.
  - Vi skal bruge en ged. Og uanset hvad du sænker farten, så kom videre.
  Han var en vædder næsten et hoved højere end Slava og halvanden gang hårdere slog et kraftigt slag i ansigtet. Barnet rykkede, øjet hævede næsten med det samme. Så fulgte et stik i næsen, flød Yushka. Partneren til "Baran" skyndte sig ind i kampen og ramte ribbenene, men den heftige leder holdt ham lidt tilbage.
  - Vent, lad ham komme på knæ. Nå, "Snehvide" bliver mossyet.
  Blodet dryppede fra Slavas næse, hendes øjne løb i vand, men ud over frygten begyndte en anden følelse af stolthed og værdighed at vågne op i hendes sjæl.
  Nej, jeg knæler ikke.
  "Baran" lod som om han var overrasket.
  - Det er sådan, den her skimmel indvender mig. Så tag en snack.
  Og han bevægede sig med al sin magt i øret. Slavas hoved rystede, hans øre blev lilla.
  - Nej, det vil jeg stadig ikke. Der var en vedholdenhed i hans stemme, overvældende frygt.
  - Så er du død. Vi vil dræbe dig.
  Hovedmanden svingede igen og kørte af al sin kraft ind i kindbenet. Slava trådte lidt til side, og slaget kom sløret ud.
  - Hold fast i Snehvide. "Baran" lavede en truende gestus.
  Holiganen angreb Slava, spredte deres arme og klemte dem mod væggen. Så tog den unge høvding tændstikker frem og tændte en cigaret.
  - Nu vil jeg give dig en kauterisering. Gå på knæ eller oplev en vanvittig summen.
  Slava blev ulidelig bange, han ville allerede give op og knæle ned, da han huskede Kroras muntre ansigt og Vints hånende blik. Særligt uudholdeligt var mindet om det enestående strenge og venlige ansigt af en konge fra et andet stort univers. At knæle betyder at forråde dem. Og hvilken helt er han så klar til at udfordre tyrannen Eletromendos, hvis de mest almindelige hooligans driver ham ind i et dødeligt gys.
  Da cigaretten rørte hans pande, skreg Slava og rykkede sin højre arm skarpt ud.
  En stramt knyttet næve med desperat raseri faldt på kæben på "Baranen".
  Han bulede øjnene op af forbløffelse, forbløffet og faldt på ryggen med en lyd. Her følte Slava i sig selv usædvanlig vrede og styrke. Han tæskede som en professionel kickbokser, slog og sparkede. Der gik et halvt minut, og alle fem lå bevidstløse. Slava stod med hovedet stolt kastet op, hænderne i vejret.
  -Sejr! Hvordan kunne jeg have gjort det!
  Klokken ringede til lektionen, men denne gang gav den ikke den sædvanlige gys, men virkede som en nattergaletrille. Drengen fløj ind i klasseværelset som på vinger. Det er her, han fejlede ud af ingenting. Slava satte sig ikke engang ned for at ytre et ord, da han endte i det ydre rum. Han var ikke bange - nu er djævelen ikke selv bange for ham og spærrede øjnene op. Stjernerne virkede søde og kære, det var slet ikke skræmmende, tværtimod, i vægtløshed føler man en mærkelig lethed. Barnet drejede let på hovedet. Skrue og Krore svævede ved siden af ham.
  - At "Snehvide" blev bange. Undskyld, men vi kunne ikke gøre andet: du skulle have overvundet frygten i din sjæl.
  Så det var ikke en rigtig test.
  -Og nej! Det hele var virkeligt, vi har magten til at tage dig til Jorden og endda en smule flytte tidslinjen. Hvordan? Dette er hemmeligheden bag væsener, der ejer en million dimensioner. Nu har du bestået testen, og vi går videre til andre mere alvorlige sager.
  -Hvad?
  Skruen knirkede med en metallisk stemme.
  -Slip for eksempel den eneste arving efter kong Ezaram. At besejre Eletromendos vil ikke være let, kvintillioner af verdener stønner under hans hæl. Men du vandt din første sejr over din egen frygt.
  - Frygt for en lille død - ved at besejre den, nærmer vi os udødelighed.
  - Færdig tænkte Kroor. Forude dukkede den velkendte form af en cylinderplanet op.
  . EPILOG
  Efter en række forbløffende slag og nederlag gik det himmelske imperium med til fred og lovede ikke at angribe det tsaristiske Ruslands besiddelser igen.
  De Store Seks begrundede, at det var for tidligt at erobre Kina, og at de kunne blive enige om gunstige vilkår. Faktisk forlod en del af Mongoliet, den sydlige Usuri-region, Primorye og endda Korea fra Rusland. Det var profitable aftaler - der gjorde det muligt for det tsaristiske Rusland af Alexei Mikhailovich at få fodfæste i Sibirien og på Stillehavskysten. Og føle sig forholdsvis tryg.
  Og herpå sluttede den herlige praktiske krig, og andre ting ventede de seks helte!
  
  
  UDØDELIG RUMDRONNING
  Dronningen ville virkelig se yngre ud. Og derfor sendte hun en hel ekspedition på jagt efter udødelighedens spejl. Når du ser på det, kan du blive en ung pige.
  Til sidst lykkedes eftersøgningen, men ... Ånden i spejlet fortalte den ældre dronning:
  - Jeg vil genoprette din ungdom, men du bliver en slave!
  Dronningen svarede med et hultandsmil:
  - Hvis ungdommen er evig, så går jeg med til slaveri!
  Ånden fortryllede. Dronningen blev til en pige, der næsten nøgen i ét lændeklæde gravede marken med en hakke. Og hun arbejdede selv og arbejdede hårdt.
  Kun den unge krop gjorde næsten ikke ondt og var ikke for træt. Men det var meget ydmygende og kedeligt. Det var på en planet med to sole. Og strukturen er som senmiddelalderen.
  Desuden frosset i formationer. Dronningen arbejdede i dagevis og blev sløv. Hun blev næsten som et dyr, kun i en drøm kom friheden til hende. Og hun arbejder altid hårdt i lænker. Det er meget svært for den tidligere dronning. Og berøringen af opsynsmandens pisk på den nøgne krop, som glødende jern.
  Endelig skete der en forandring i hendes liv. Kun til det værre. Ejeren døde, og hans arving blev fuldstændig ødelagt. Og pigen blev solgt til stenbruddet.
  Nu skulle jeg bære tunge kurve, arbejde nøgen i lænker, modtage piske og sove på sten.
  Dronningen var nu meget mere forpint. Ånden havde selvfølgelig sat en fælde for hende. Ja, hun er udødelig og ældes ikke, men i pine, som i helvede.
  Selvom en stærk krop er vant til stress. Og dronningen besluttede at stikke af.
  Ved hjælp af langt hår begyndte hun at file kæden, som de lænkede hendes bare fødder og stærke hals med for natten. Du filer hærdet jern med dit hår langsomt, men dronningen har lige tid nok - udødelig. En anden ting er, at man efter hårdt arbejde i stenbruddene skal sove, og man så lidt hver dag.
  Men du drikker alligevel.
  Dronningen savede sig selv og faldt så ind i en drøm. Så på den næste savet igen.
  Indtil hun endelig brød forbindelserne .... Hun var dog ikke i stand til at flygte. Vagterne slog alarm.
  Dronningen blev fanget og tævet uden medlidenhed med en pisk. Så brændte de hælene med glødende jern. Dernæst brændte de mærket af en løbsk slave ud. Og igen sendt til minerne.
  Slaver dør så ofte, og hun har arbejdet hårdt i årevis. Så lad dem arbejde i lænker.
  Og hver aften tjekkede de hendes kæde.
  Dronningen sov i lænker, og hun blev konstant pisket rundt.
  Der blev sat tunge lænker på hende, og de slog hende med en pisk, så snart hun arbejdede lidt langsommere.
  Dronningen havde allerede indsnuset stanken og var ikke syg. Infektionen tog det ikke, i en mager og ensformig kost gav den ikke smerter i maven. Den evige pige led, men døde ikke. Og årene gik og blev ved. Minerne blev gradvist udviklet og udtømt.
  Her er hun igen overflyttet til et andet job. Vasket for snavs, sat til salg.
  Her var dronningen endelig heldig. Køberen viste sig at være en af leverandørerne af gladiatorer til arenaen.
  Dronningen var meget tør og tør, efter at have tilbragt mere end hundrede år i minerne i hårdt arbejde. Hun er meget stærk og hårdfør og holder en tung sten over hovedet.
  Selvfølgelig tiltrak hendes styrke leverandøren. Han så på hendes tænder: ikke et eneste hul og så stort og stærkt. Jeg mærkede stål, støbte muskler - som en sten!
  Og selvfølgelig købte jeg sådan en dygtig kopi!
  Derefter begyndte et andet liv for dronningen. Også hård med træning, slagsmål, mobning, smæk, men meget sjovere.
  Dronningen havde været ung i kroppen i mere end to hundrede år, og var kendetegnet ved stor styrke og udholdenhed, takket være tvungen træning i konstant hårdt arbejde.
  Dette gav hende et vist forspring i forhold til andre piger. Desuden helede alle ar og sår på hendes muskuløse krop meget hurtigt og sporløst.
  Dronningen var også hurtig, en god udødelig reaktion og studerede meget flittigt. Ikke alt fungerede for hende med det samme, men hun har en meget ihærdig krop.
  Så først vandt hun på bekostning af styrke, udholdenhed og vitalitet. Og så begyndte hendes færdigheder at vokse.
  Først havde de ikke de stærkeste rivaler, men gradvist, med erfaring, steg hendes niveau.
  Og så begyndte dronningen at vinde og fremtrædende kvinder. Og endda kæmpe med mennesker og dyr!
  Ifølge imperiets skik kan du få frihed efter hundrede sejre i gladiatorkampe.
  Den ihærdige konge, selvom hun modtog sår og skrammer fra hugtænder, var til sidst i stand til at vinde det hundrede slag.
  Så fik hun frihed fra Cæsars hænder. Og hun kunne allerede selv tjene penge i kampe eller lære piger at fægte.
  Og snart giftede dronningen sig, smuk og allerede rig og stadig ung af krop, med en ædel patricier.
  Og gammel og grim. Men han er ikke udødelig og døde hurtigt.
  Dronningen, nu en evigt ung enke, havde en halv snes smukke unge mænd som elskere.
  Og stor rigdom.
  Så det ser ud til, at hun fandt lykken ... Medmindre der ikke var nok frugter af fremskridt - ja, videnskaben udvikler sig på en eller anden måde ikke i dette imperium. Og generelt på planeten. Og kanonerne og musketterne er de mest primitive. Alt frøs bogstaveligt talt.
  Og så faldt imperiet i forfald, et nyt raid af barbarer ... Dronningen er igen i fangenskab og slaveri. Men siden den unge skønhed blev hun den lokale khans medhustru.
  Og indtil han døde og forrådte hende til arvingen. Og også han døde noget tid senere.
  Og dronningen blev sat på auktion. Klædt af nøgen og solgt til en adelig sheik. Og hun var hos ham, indtil sheiken døde. Og igen blev pigen sat på auktion. Og denne gang kom hun til paladset til sultanen. Da hun var udødelig, var hun i stand til at pakke monarken ind og blive den første kone.
  Men uheld, den udødelige pige kunne ikke føde børn. Og da sultanen døde, beordrede hans arving dronningen at blive lænket igen og sendt til minerne.
  Og igen dronningen i helvede. I lænker trak hun under hårdt arbejde sten i en kurv, huggede en sten med et koben. Også mager, monoton mad, pisk, stank, lænket. Og hun bliver voldtaget hver nat af vagterne. Selvom dronningen selv kunne lide det, nåede hendes unge krop let orgasme.
  Og sådan tilbragte den evige pige år efter år, årti efter årti.
  Indtil endelig var denne mine ikke udtømt, men der gik to hundrede år. Ingen huskede, hvem denne dronning var. Og den blev sat på auktion igen. Som sædvanlig nøgen og muskuløs. Selvfølgelig vask inden det.
  Og de købte hende igen, til hæren, så hun var meget stærk fysisk. Ja, og behændig vidste hun, hvordan man kæmpede med sværd.
  Og dronningen begyndte en militær karriere. Hun deltog i mange kampe, var ihærdig, stærk, hårdfør, hun løb barfodet hele tiden. Og gradvist gik hendes karriere op ad bakke.
  Her er hun allerede chef for kvinderegimentet og har en betydelig rigdom. Og igen finder han en indbringende fest for sig selv og modtager et kæmpegods i besiddelse.
  Sådan er det udødelige livs zigzag: nu op, nu ned!
  Dronningen var selvfølgelig enke og giftede sig derefter med den unge prins. Drengen mistede hovedet fra en erfaren, men udadtil ung kvinde. Og så blev de gift. Og så blev den unge mand konge. Og hans kone fik stor indflydelse.
  Kongeriget førte krige og udvidede sig. Det blev stærkere og stærkere. Og gårsdagens ungdom modnedes først, og blev så gammel. Udadtil blev den unge dronning slået ud af den døende konges testamente, at hun ville blive kejserinde. Og han skrev under.
  Efter hans død blev den tidligere dronning kejserinde. Og førte krig. At være evigt ung erobrede i sidste ende hele verden!
  Og det så ud til, at hun fandt absolut lykke ... Men så gik der tre hundrede år, og rumvæsener landede. Og de overtog planeten.
  Og kejserinden var igen i stenbruddene. Og allerede med krave, nøgen, barfodet, men uden kæder. Jeg arbejdede i en vis tid, og så så jeg tv, inden jeg gik i seng.
  Det er også sådan et liv ... Hun afsonede mere end hundrede år i fængsel, blev senere løsladt på prøveløsladelse og levede på en besat planet i et rumimperium.
  Hun nød alle fordelene ved en højt udviklet civilisation og ... Denne gang gik hun ind i rumhæren.
  Hun begyndte at gøre karriere i Star Wars. Hun er udødelig! Intet er bange!
  Så hun avancerede i sin tjeneste, indtil hun blev marskal. Så fik hun en hel planet til besiddelse.
  Nogle var guvernører. Så vendte hun tilbage til hæren. Kæmpede og kommanderede. Blev hyper-supermarskal.
  Og så udførte de et militærkup og greb tronen af kejseren af et rumimperium - førende galaksen.
  Så begyndte hun at erobre andre verdener. Hun kommanderede, angreb, vandt, nogle gange tabte, men tog hævn....
  Alt var fint, indtil hun løb ind i imperiet af en hybrid myg og kløer.
  De formerede sig for hurtigt og overvældede den humanoide civilisation med tal.
  Så kampene fortsatte, kamp efter kamp ... Indtil folk endelig tabte. Og den tidligere dronning blev igen ikke slave i minerne.
  Igen arbejder du hårdt i lænker, og du sover lænket på stenene. Og under fuld kontrol af robotter.
  Kun i en drøm så den evige pige sig fri og stor. Og resten af tiden arbejdede hun hårdt for sig selv, arbejdede og skarpe sten med sine bare hærdede fødder.
  Men dronningen mistede ikke håbet. Hun er udødelig og vil helt sikkert ændre sig for evigt! Slaveri vil ikke vare evigt!
  Den tidligere dronning sang endda, på trods af at en svøbe faldt på hendes bare, muskuløse ryg:
  Jordens datter vil svare, nej,
  Jeg bliver aldrig slave...
  Jeg tror, at friheden vil gry -
  Vinden vil opfriske et friskt sår,
  For moderlandets hellige kamp,
  For den store Herre kalder...
  Opstå tapper ridder i de tidlige timer,
  Mørket vil forsvinde, majroserne vil blomstre!
  
  
  
  
  MÅ IKKE VEDLIGEHOLDES MED EN MENNESKER
  I november 1941 tilbød Hitler uventet Stalin fred. En beslutning, der virker usandsynlig for nogen, der er bekendt med den virkelige situation.
  Tyskerne ser ud til at være ved at indtage Moskva. Og hvorfor tilbyde fred i denne situation?
  Men Hitler havde som bekendt en højt udviklet intuition. Og han følte, at Moskva blev taget, det ville det ikke. Og i så fald, netop det tidspunkt, hvor Stalin bliver skræmt, for at tilbyde fred. Naturligvis var ikke alle militæret enige i dette, men Hitler havde magt og autoritet.
  Desuden lovede fredsbetingelserne at være gavnlige for tyskerne. Faktisk overgår Ukraine til Tyskland og med det den sorte jord og landbrug, såvel som Hviderusland og de baltiske stater og Smolensk-regionen.
  Stalin gik generelt med til at give alt, hvad tyskerne allerede havde formået at fange.
  Sevastopol trak sig tilbage til tyskerne. Som svar forlod Fritz Moskva-regionen. Leningrad forblev bag USSR, og en korridor førte til det. Tyskerne gik med til at forlade Leningrad-regionen i bytte for Voroshilovograd- og Donetsk-regionerne, som tyskerne endnu ikke havde besat helt.
  Generelt modtog nazisterne Donbass med dens kul, metaller og fabrikker, bauxitforekomster og landbrugsjord, hele Krim og endda en del af den sydlige Don. Tyskerne forlod Leningrad-regionen, Moskva, Tula, en del af Rzhev, Kalinin-regionen. Til gengæld for en del af Donbass, en del af Don med dens rige sorte jord og Sevastopol. Finnerne fik Petrozavodsk til sig selv, og hvad de nåede at erobre. De skiltes i mindelighed.
  Derudover forpligtede USSR sig til at levere olie til lavere priser end markedspriserne og til at betale en stor løsesum for krigsfanger.
  Stalin, der frygtede at tabe krigen og miste Moskva, gik med til sådanne betingelser. På toppen af Wehrmachts succes.
  Nå, og Hitler, som har et overnaturligt instinkt, indså, at dette var den bedste mulighed.
  Krigen med USSR er slut. Nazisterne begyndte først og fremmest at overføre tropper til Afrika. Desuden indledte briterne en offensiv mod Rommel. Nå, hvad? Og Fritz'erne tog og landsatte tropper på Malta. Selvfølgelig først ved at bombe briterne der.
  Yderligere, selvfølgelig, angrebet på Gibraltar. Hitler mødtes personligt med Franco.
  Som du så, hvor stærkt Tyskland er. Ødelagde USSR. Hun tog fire millioner russiske fanger og mange tusinde kampvogne. For os er Spanien som en smøre på et kort. Vi besætter, hvis du ikke lader tropperne komme igennem. Og hvis du savner, kan du få noget i Afrika. Desuden er Storbritannien dømt og vil ingen vegne gå!
  Franco, der indså, at Spanien kunne blive besat, og at der ikke var nogen chance, var enig.
  Angrebet på Gibraltar var vellykket og ret hurtigt. Citadellet er faldet. Og så gik tyskerne ind i Ækvatorialafrika.
  Briterne led store tab. De blev fanget som suckers.
  Rommel besejrede Storbritannien i Libyen og udviklede en offensiv i Egypten. Erobrede Alexandria.
  Så gik han ud og krydsede Suez-kanalen. Efter at have udviklet succes, erobrede tyskerne Irak, Kuwait og hele Mellemøsten.
  Wehrmacht mistede ikke for mange soldater og officerer i øst. Og hans tropper var flere og mere garvede og bedre trænede end englænderne og især kolonistyrkerne.
  Briterne kunne rumme sådan noget, og uden tvivl var de ved at tabe. Uden USSR lykkedes det Fritz at kæmpe med Storbritannien.
  Generelt var Storbritannien dømt til at miste sine kolonier. Dens landhær var for svag og undermagt til at holde kolonierne mod de mere talrige og disciplinerede tropper fra Wehrmacht.
  Og satsen på flåden virkede ikke. Efter Gibraltars og Maltas fald blev det umuligt at beholde Afrika. Her spærrede Rommel Suez-kanalen. Og selv på landjorden slog tyskerne briterne i ét mål. Efter krigen med USSR blev Wehrmacht endnu stærkere og mere selvsikker, fik en masse kamperfaring.
  Sådan blev Afrika gradvist erobret. Og gennem Iran kom tyskerne ind i Indien. Også dér ønskede lokale sepoyer ikke at dø for Storbritannien. Generelt var tyskerne mere hæmmet af afstande, mangel på veje, langvarige kommunikationer, forsyningsproblemer end britiske tropper.
  USA samler støv for at undgå krig. De ophævede endda alle sanktioner mod Japan.
  Men alligevel angreb samuraien Peru Havn. Vi måtte sikre os og beslaglægge de britiske besiddelser i Asien. Og japanerne gjorde det.
  Kort sagt, i det 42. år og den første halvdel af de 43 erobrede tyskerne og japanerne Afrika, Australien, hele Asien. Og i september 1943 fulgte landgangen i Storbritannien. Efter selvfølgelig massive bombardementer. Tyskerne brugte Yu-288 og Yu-188 og andre maskiner.
  Efter at have mistet sine kolonier og udmattet af ubådskrigen kunne Storbritannien ikke modstå.
  Og tyskerne havde for mange ressourcer, og især mandskab. De bombede bogstaveligt talt alle byer og fabrikker i England. Og så selvfølgelig landingen og brugen af "Panthers", "Tigers", "Lions" og endda "Mouses". Nå, selvfølgelig, også flydende tanke og undervandsfartøjer.
  "Mus" havde tid til at lave begyndelsen af operationen, og han kæmpede endda. Men mus er alt for tunge.
  Besætningen på Gerda på Panther udmærkede sig i kampe. Tyskerne kæmpede efter erobringen af Storbritannien i nogen tid stadig med USA. Sparkede amerikanerne ud af Island. Men på grund af kommunikationens længde viste det sig at være en vanskelig opgave at erobre Amerika. Alligevel er Atlanterhavet ingen joke. Medmindre de bombede en ven og skar sig selv på havet.
  Tyske ubåde udviklede sig, blandt andet på brintoverilte, og sænkede næsten hele den amerikanske flåde.
  USA er dog stadig ekstremt vanskeligt at erobre. Krigen trak ud, og tyskerne tog til sidst og sluttede fred.
  Efter at tyskerne vendte sig til USSR.
  I 1945 gik E-50 og E-75 i produktion. Hitler forbød produktion, bortset fra en lille serie af rekognosceringskøretøjer, af kampvogne lettere end halvtreds tons.
  Panteren vejede fireogfyrre et halvt ton. "Panther" -2 er allerede tooghalvtreds tons. E-50 har allerede trukket næsten femogtres tons. Den sidste kampvogn havde en meget anstændig frontalpanser på 150 mm af skroget ved en hældning på 45 grader og 185 mm af tårnets pande, også i en vinkel. En pistol på 88 mm med en løbslængde på 100 EL. Og 82 mm panser på siderne, også under skråninger. I kombination med en motor, der accelererede op til 1200 hestekræfter ved boost, en meget kraftig medium tank.
  Plus tolv skud i minuttet.
  En endnu tungere E-75, der vejer over halvfems tons. Denne tank viste sig ikke helt vellykket. 128 mm kanonen havde en langsommere skudhastighed, lavere mundingshastighed og havde ingen fordele på nært hold sammenlignet med 88 mm E-50.
  Skrogets frontpanser er lidt bedre end 160 mm i en vinkel på 45 grader. Mere skal der dog ikke til. Han har alle amerikanske våben, og endda sovjetiske. Forsvarstårnet er storslået: 252 mm pande, 160 mm side og agterstavn. Det kan ses, at der i det mindste er mere eller mindre pålidelig beskyttelse af tårnet, især siden.
  Siden af sagen er 120 mm, hvilket er acceptabelt, plus du kan også hænge skærme. Motoren er dog ret svag med 900 hestekræfter. Generelt er tanken selvfølgelig ufærdig, ret høj. Minder mig om en ret forvokset "Tiger" -2 med lignende problemer.
  Begge tyske biler er uperfekte, men E-50 er selvfølgelig mere praktisk.
  Nå, og E-100. Men denne bil er endnu tungere og dårligere i køreegenskaber end E-75.
  E-100 blev på grund af sin store masse produceret i små mængder.
  Og militæret selv godkendte generelt E-50.
  I foråret 1946, netop den 20. april, på Führerens fødselsdag, flyttede tyskerne til USSR.
  De havde et stort antal biler og udstyr. Titusindvis af tanke i forskellige versioner. USSR havde også serie T-34-85 og IS-2 og IS-3 i drift. T-44 var ikke helt vellykket. Og T-54 var endnu ikke klar.
  Tyskerne producerede E-50 og E-75 i stort antal.
  Stalin forbød, efter tabet af en betydelig del af landet, at udvikle maskiner, der var tungere end syvogfyrre tons.
  Udover det store antal T-34-85'ere, og de noget mindre IS-2 og IS-3, blev SU-100 masseproduceret, som var en forholdsvis enkel og effektiv selvkørende pistol.
  Det skal bemærkes, at den mest massive tank T-34-85 kun kunne trænge den tyske E-50-serie ind i siden, og E-75, selv fra siden, var for hård, og kun SU-100 kunne gøre det. det, og luk derefter.
  Så kræfterne er tydeligvis ulige. De tyske kampvogne gennemborede selv de sovjetiske på store afstande. Og kun IS-3 havde mere eller mindre tilfredsstillende pandebeskyttelse, og så den øverste del.
  Her er tyskerne på USSR's område.
  Gerda, Charlotte, Christina og Magda i E-50. De fløjter sange og brøler.
  Vi tvivler alle på vædderens horn,
  Gud vil være for os!
  Og hvordan de vil tage og skyde på fjenden.
  Fireogtredive blæste af tårnet. Ja, kampmandskabet, du vil ikke sige noget.
  Charlotte bemærkede med utilfredshed:
  Vi har stadig ikke meget rustning. Fjenden kan, og bord og krog!
  Christina bemærkede:
  - Men pistolen er præcis og dødelig! Så det ene kompenserer for det andet!
  Gerda hvæsede:
  - Vi knækker dem alle sammen!
  I mellemtiden kæmper Natasha mod Fritz i SU-100'eren sammen med sit mandskab.
  Oleg Rybachenko var det femte medlem af SU-100-besætningen sammen med Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana.
  Pigerne nikkede bifaldende.
  - Du er en fighter, hvilket er fantastisk!
  Natasha skød mod fjenden. Granaten ramte panden på den tyske bil, rikochetteret af. Pigen stampede vredt med bare fod. Og hun tjekkede:
  - Og nu er du en dreng! Du ser ud til at være smart, ikke?
  Oleg nikkede. Han er en udødelig dreng, så han kan meget. Her er den tyske E-75 forude. Hvordan bryder man igennem det?
  Den geniale dreng fandt ud af det, hviskede til projektilet:
  - Vi er metal, af samme blod - du og mig!
  Og ved hjælp af sin bare, barnlige fod foldede han synet ud og skød.
  Uanset hvor stærk den tyske kampvogn er med frontalpanser, men hvis du rammer præcist fra ende til anden eller en kombination af kraftlinjer, giver kampvognen sig selv. Og så brast metallet, og kampsættet begyndte at detonere.
  Oleg Rybachenko knirkede:
  - Det er den højeste klasse!
  Natashka kildede drengens bare hæl og nikkede:
  - Skyde!
  Oleg Rybachenko skød igen fra SU-100. De ramte på lang afstand, og så tog den 100 mm sovjetiske pistol ikke de seneste tyske kampvogne: E-50 og E-75. Men drengen er fænomenal. Og det lykkes ham at ramme fjenden.
  Terminator-drengen skyder igen. Og den bryder igennem E-50. Denne tank er hurtig og skal rammes. Og tyskerne er alle stok og stok.
  Zoya skyder. Og meget rammende.
  Rammer fjenden i tårnet. Så fyrer Oleg Rybachenko igen. En hundrede millimeter kanon gør underværker.
  Drenggeniet brøler:
  - Jeg river dig i stykker! Jeg vil rive dig i stykker! Det bliver ikke godt!
  Og igen, som et barn, vil han tage det og meget passende hamre det. Og virkelig rive fjenden.
  Hvorefter den udsender:
  - Jeg er en supersonisk fighter!
  Og igen, ved hjælp af en bar fod, vil han skyde.
  Drengen ser kun tolv, men han er meget hurtig og fænomenal.
  Her skød hun ved hjælp af bare tæer og Augustine.
  Og pigen styrtede ned på E-50.
  Tyskerne tager betydelig skade. Men deres lavine af kampvogne kommer tættere og tættere på. Her er E-100 i bevægelse. Også kraftfulde rustninger, våben og skjolde.
  Men hans piger og dreng bryder også igennem.
  Den tyske bil er i brand og er revet i stykker.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Ære til det hellige fædreland,
  Med overjordisk raseri!
  Igen skød drengen, smadrede fascisten og blinkede til pigerne. Og igen skyder ungen og knuser fjenden.
  Kæmper lad os bare sige drengen. Og affyrer et projektil. Og Tiger-2-tanken, forældet, men kraftfuld, er allerede blevet et offer. Den tyske "Panther" -2 lider også af nederlag. Men hun erobrede næsten Amerika selv.
  Og nu presser USSR på.
  Oleg Rybachenko derimod skyder og slår helt sikkert.
  Og så begyndte de at skyde på skift og synge ...
  Natasha sparkede sin bare fod og brølede:
  - Det er fra taigaen...
  Zoya slog også sine bare tæer og knirkede:
  - Til det britiske hav ....
  Augustina affyrede også en granat og sagde:
  - Røde Hær!
  Svetlana affyrede granater med sine bare tæer og sagde:
  - Stærkere end alle andre!
  Oleg Rybachenko fucked op og udsendte:
  Og lad rød...
  Natasha skød og knirkede:
  - Komprimerer kraftigt!
  Zoya slog også og gøede:
  - Din bajonet med hård hud!
  Augustin kimede og brølede:
  - Og vi skal...
  Svetlana affyrede en dødelig anklage og råbte:
  - Ustoppelig!
  Oleg Rybachenko skød igen og grinede:
  - Gå til det sidste...
  Natasha sendte et projektil og brølede:
  - Dødelig kamp!
  Og pigerne spredte sig, pistolen tæskede, indtil granaten løb tør.
  Ja, Oleg Rybachenko er i krig igen.
  Men Den Røde Hær har det svært. Tyskerne rykker frem. De har mere udstyr, mere infanteri. Og japanerne kommer ind fra øst.
  Modstå ikke en sådan magt.
  Gerda og hendes mandskab kæmper på E-50. Tyskerne stormer allerede Voronezh. Kampene er hårde.
  På den ene side er en tysk kampvogn, som jagerfly af sin egen art, meget god. Men tavlen er ret svagt beskyttet. Og dette er hans minus, så piger bør være på vagt.
  Der er stadig meget T-34-85 produceret. Denne maskine er stadig i masseproduktion, og den tyske 88 mm pistol i 100EL høster en rigelig høst på lang afstand.
  SU-100 bliver også produceret mere og mere, som, da det er en selvkørende pistol, er lettere at fremstille end en tank, men pistolen er stærkere.
  Lige nu brød Gerda igennem den sovjetiske tørretumbler ved at trykke på joysticket med sine bare tæer. På tæt hold kan en sådan maskine være meget farlig.
  Den blonde terminator tog det og sang:
  - Mine nerver er ikke lavet af stål,
  Du fik mig fuldstændig!
  Og så affyrede Charlottes kanon og knuste de fireogtredive.
  Og en pistol, der affyrer tolv skud i minuttet, når langt.
  Yderligere, som Christina skyder. Og det vil også gøre det meget passende og præcist. Hun smadrede en Røde Hærs tank og knirkede:
  - Rabiat ild! Hurra Stalin!
  Så lupanula og Magda. Hun gjorde det meget præcist ved hjælp af sine bare tæer.
  Og hun sang:
  - Til det evige Fædrelands Ære!
  Så bryder pigen ud i grin...
  Den tyske maskine fungerer selv uden fejl.
  Her blev IS-2 dens offer, en ret kraftig og farlig kampvogn, men dårligt beskyttet af tårnets pande.
  Kun IS-3 i panden har relativt god beskyttelse, men denne tank bliver stadig produceret i små partier. Det har en alt for kompleks tårnform. Selvom IS-3, som kamppraksis har vist, i det mindste har en chance for at passe ind i E-seriens køretøjer på tæt hold.
  Tyngre tanke er endnu ikke produceret i USSR, og endda deres udvikling er blevet suspenderet. Dette skaber selvfølgelig et problem. Tyskerne har kun E-25 selvkørende kanoner i light-serien, men dens produktion er næsten frosset. Selvom maskinen ikke er dårlig.
  Kun to besætningsmedlemmer og halvanden meters højde. Lille med en 75 mm pistol fra Panther. Jæger efter sovjetiske biler.
  Men Führeren foretrækker magt. Selv E-50 er efterhånden ringere end E-75, som også er lukket fra siderne med skjolde.
  E-75 er svær at trænge ind selv ind i siden. Og tyskerne bruger det i gennembrud ...
  To tyske piloter Alvina og Albina har allerede formået at overskride antallet af nedskudte fly over tre hundrede og modtaget: Ridderkorset af jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Pigerne er så seje krigere og de sejeste i verden. Ja, selvom Huffman har flere fly skudt ned for nu, men de er, men meget smukkere.
  Og de kæmper som regel kun i en bikini og barfodet.
  Alvina skød tre sovjetiske fly ned fra sin ME-262 X med 30 mm flykanoner og tweetede:
  - Jeg er tilintetgørelsens fakkel!
  Albina, der udførte lignende ild, bekræftede:
  Vi er total udslettelse.
  Og hun afskar yderligere fire sovjetiske fly ...
  Krigere er meget kæmpende i deres humør, men de smiler konstant.
  De elsker mænd meget, og arbejder med deres tunge. Og de elsker det. Sådanne kampskønheder.
  Her skød de en sovjetisk TU-3 ned og slog den i stykker ... Dette er deres brændende hej.
  Piger, kort sagt, giv ikke op. Og den røde hær modtager fra dem.
  Men på den anden side kæmper Anastasia og Mirabela også i samme bikini og barfodet - de vinder deres regnskab! De piger er meget aggressive.
  Og Anastasia skød et tysk fly ned og udsendte:
  - Jeg er en fantastisk pilot!
  Mirabela kastede en kanon ind i en 37 mm tysk bil og knirkede:
  - Jeg er en super kriger!
  Piger og faktisk hvad du har brug for ....
  Men de kæmper på den forældede Yak-9 T, som selvfølgelig ikke trækker mod reaktive tyske køretøjer. Men skønheder formår at kæmpe. Og undgå at blive ramt.
  Og hvorfor? For de er barfodede og i bikini. Så skær dem ikke af.
  Krigere, som vi kan se, forstår, hvad bar hud er.
  Anastasia skød en anden tysk jagerfly ned og knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Mirabela skar HE-162 af og brølede:
  - For Stalin!
  Den farligste tyske jagerfly ME-262 X, den har fem luftkanoner, og stor hastighed, fejede vinger, kraftfuld rustning.
  Det er nemmere at skyde en HE-162 bil ned, der er let, billig, men meget manøvredygtig.
  ME-1010 viste sig ikke at være helt vellykket for tyskerne, som utvivlsomt er et fremragende fly med hensyn til flyveegenskaber, men dets vinger ændrer deres sweep og kræver højt kvalificerede piloter. TA-183 viste sig at være mere praktisk og går også foran.
  Men Hitler foretrækker den tungt pansrede ME-262 X, med kraftige våben.
  Indtil videre er Luftwaffes skruemaskiner endnu ikke taget ud af produktion. TA-152 er det mest succesrige multifunktionskøretøj, og ME-309 er stadig i kamp. De er sovjetiske krigere overlegne i fart og bevæbning. Og selvom Yu-488 er en skruemaskine, kan de sovjetiske Yaks ikke engang hamle op med den. Ja, selv den mere avancerede LA-7 er denne bil ringere i fart.
  Og hvad man skal gøre mod jetbomber: "Arado", Yu-287 og andre.
  Sovjetisk luftfart, uden jetfly, er svag.
  Anastasia og Mirabela formår dog stadig at få gode scoringer selv under sådanne forhold.
  Så de vendte tilbage, tankede og igen i kamp. Slå tyske biler ned igen. Og de gør det med stor effekt.
  Ingen i den sovjetiske luftfart kan måle sig med deres par. Derudover har piger sex for at blive stærkere. Og normalt har de altid forskellige mænd. Og det giver pigerne sådan en styrke!
  Dette er en af hemmelighederne bag deres fænomenale succes.
  Pigerne har allerede modtaget den gyldne stjerne fra Sovjetunionens helt og blinker til hinanden.
  De fløj igen, skød nogen ned.
  Anastasia skar en Yu-288, et ret kraftigt bombefly, ned med sin 37 mm flypistol.
  Og Mirabela skød et Yu-287 jetfly ned, også ved at bruge den samme 37-millimeter pistol. Sådanne våben gjorde det muligt, med pigernes fænomenale nøjagtighed, at ramme fjendens køretøjer på afstand. Selvom ammunitionen var begrænset, og du risikerer at dø.
  Piger slår med bare fødder og synger:
  - Flyv falkene som ørne,
  Vi er for Stalin fremad!
  Vores succes er ikke langt væk
  Åbn en vinderkonto!
  Så krigerne vil selvfølgelig ikke svigte fascisterne. Og de vil slå den så hårdt, at det vil skade Führeren.
  Anastasia Vedmakova manøvrer selvfølgelig. Yak-9 er mere end seks hundrede kilometer, den vil ikke presse sig ud, endnu mindre med en tung pistol, men mere eller mindre at kaste og dreje.
  Lidt bedre end Yak-3, som dog er dyrere og kræver duralumin af høj kvalitet. Og USSR mistede meget territorium. Og Yak-9 kan produceres i enorme mængder.
  Men Det Tredje Rige kan ikke sammen med Japan følge med.
  Mirabela skød ME-262 ned og sang:
  - Til ære for moderlandet Rusland,
  Vi vil gøre hele verden gladere!
  Anastasia afskar endnu en tysker og knirkede:
  - Dette er navnet på den mest strålende kærlighed!
  Og også hvordan man brøler. Og tæske på Fritz.
  Pigerne er bestemt meget, meget seje.
  Og tyskerne dykker i mellemtiden mere og mere ind på USSR's territorium.
  Japanerne er også med på banen. Og der er mange af dem, og de kører kineserne foran dem.
  De gule soldater presser på for et gennembrud. Og de kaster bogstaveligt talt lig ved alle tilløb.
  Men der er så mange af dem, at de til sidst bryder igennem.
  Japanerne og deres gule hær stormer Khabarovsk. Tab ignoreres fuldstændigt.
  Men de bliver mødt der af sovjetiske piger.
  Alenka og hendes team.
  Pigerne forsvarer Khabarovsk. De kaster granater mod fjenden med deres bare fødder.
  Og de synger med et grin:
  Vi er gode piger
  Og alle kæmpernes nederlag ...
  Stemmen er så høj
  I gale fædres herlighed!
  Og igen flyver granaterne kastet af skønhedens bare fødder.
  Alenka, så snart hun giver en tur, slår kineseren ned og knirker:
  - Ære være vores land!
  Anyuta vil kaste en granat med sine bare tæer og brøle:
  - I de højere magters navn!
  Og også smække et dødeligt udbrud.
  Angelica skyder næste gang. Og han kaster også en granat med sin bare fod.
  Og skriger:
  - For nye grænser!
  Og så slår Maria. Og hun afskar også en række gule kæmpere og sang:
  - Hale for hale! Øje for øje!
  Og blink til dine venner.
  Og så vil OL kaste en hel kasse sprængstof efter samuraierne og kineserne.
  Og brøl:
  - Til Fædrelandets Ære!
  Og igen udrydder de fem den fremmede hær.
  Men japanerne har allerede samlet en masse kinesere. De klatrer og klatrer. Og hele bunker af lig vokser.
  Alyonka skyder, kaster sin bare hæl og hviner:
  - For Stalin!
  Anyut vil også kaste en granat med sin bare fod og knurre:
  - Lærere!
  Angelica smider køen ud. Han kaster en gave med sin bare fod og knirker:
  - For Lenin!
  Og så Maria, som en thrasher mod fjenden. Og tæerne på bare fødder vil begynde ødelæggelse.
  Derefter spreder kineserne sig i alle retninger ...
  Og så vil han, ligesom OL, tage og sætte en tønde nitroglycerin ud. Og gennemblød alle.
  Og militaristerne falder til sig selv ...
  Oleg Rybachenko og hans hold kæmper stadig for Tula. Tyskerne forsøger at omringe Moskva. Byen Tula afviste allerede Fritz-angrebet i enogfyrre.
  Men fjenden er meget stærkere nu. Og udfører aggressiv beskydning. Og bomber regner ned over Den Røde Hær og andre dødelige styrker.
  En meget stærk modstander. Og de kaster for mange sorte krigere, arabere, indianere i kamp. Og det ser ikke ud til at stoppe.
  Oleg Rybachenko skød mod E-75 og sang:
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt...
  Og støv som fra tæpper,
  Vi kommer af vejen
  Og vil ikke stoppe!
  Og skift ikke ben
  Vores ansigter skinner
  Skinnende støvler!
  Og igen slår drengen nazisten på afstand. Men kræfterne er faktisk ulige.
  Selvom Tula står heroisk. Og i syd nærmer nazisterne sig Stalingrad.
  Men hvad tror de, de vil vinde der?
  Oleg Rybachenko skyder igen på nazisterne og synger:
  Og sådan et kaos
  fyldte universet...
  Menneskehedens triste skæbne -
  Udhold smerte, lidelse!
  Og igen faldt drengen, og den fascistiske "Maus" -2, en meget formidabel maskine, brænder.
  Natasha bemærkede logisk:
  Ingen magt kan stå imod os!
  Og blinkede til drengen.
  Yderligere lupanula og Zoya. Brøler også:
  - For min adgang til sejr!
  SU-100 fungerer for sig selv og tænker ikke på at stoppe beskydningen.
  Tyskerne går efterhånden uden om Tula. De har mange styrker, meget infanteri. Og flyttetanke af forskellige mærker.
  Her er for eksempel den samme "Lev" -2, en meget kraftig maskine: den vejer hundrede tons, og frontalpansringen er 300 millimeter vippet. Intet ser ud til at gå i stykker.
  Men Oleg Rybachenko slår stadig. Viser sin højeste klasse - en snigskytte.
  Og han slår sig selv, og han slår ...
  Fra nazisterne flyver kun fragmenter af. Men de vil stadig ikke sætte farten ned.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Fremtiden er vores
  Vi er Eagles, Jedi!
  Og igen rejser drengen sig på heste. Og igen, nazisterne på en skilling.
  Og tankbesætningen på Gerda er allerede i Stalingrad. Her er sådanne aggressive kampe i fuld gang.
  Gerda, der skyder, råber:
  - Min krop er jern!
  Charlotte trykkede på knapperne på joysticket med sine bare tæer og kvidrede:
  - Så nyttigt til en kamp!
  Og blinkede til sin partner.
  Så lupanulade hun igen og brækkede de fireogtredive.
  Så gav et skud og Christina. Hun brød tørringen af den røde hær og buldrede:
  - Jeg er en skør pige! Jeg river alle!
  Og så skød Magda med sin bare fod.
  Piger fra Tyskland har det generelt godt. Og smøre fjenden.
  . KAPITEL 2
  Men så blev deres bil ramt på siden. Jeg måtte stoppe og reparere.
  Gerda bemærkede lunefuldt:
  Vi spilder tiden igen!
  Charlotte gned overfladen af rustningen med sin bare fod og snerrede:
  Vi vil tage hævn og vinde!
  Og så tog hun den og blottede sine tænder. Og udsendte solstråler fra perletænder.
  Christina tog det og knirkede:
  - For Fædrelandet uden råd!
  Og smæk også på rustningen med sin bare hæl!
  Magda var enig.
  - Og intet pjat!
  Pigerne besluttede sig for at spille skak indtil videre. Et par for et par. Og de begyndte at bygge en strategi der.
  Spillet er interessant. Men pigerne skændtes om hver eneste bevægelse og slog hoveder.
  Gerda bemærkede med et smil på tænderne:
  - Jeg vil være det højeste aksiom!
  Og hvordan man griner..
  Jeg forestillede mig min navnebror fra Andersens eventyr. Her blev hun fanget i skoven af røvere. De skilte vognen ad, og næsten alt tøjet og de dyre støvler blev taget fra Gerda selv. Så Gerda er barfodet igen, og i sæk. Sådan så hun ud med hænderne bundet bag ryggen.
  Han går gennem den efterårskolde skov. Den nøgne sål mærker hvert bump, hver bump, hver kvist. Gerda er bange og vil gerne spise.
  Det lykkedes hende endda at komme sig i paladset. Og på efterårsgræsset er der frost, der minder om kulden, som hun for nylig havde oplevet.
  Gerda klukkede... Hun mente, at der i Andersens eventyr tydeligvis ikke var nok ristede hæle. Og det ville være fantastisk!
  Tanken blev repareret hurtigt. Skaden er lille. Selvom granaten på en hundrede millimeter kanon ramte siden. Hvilket kan være farligt.
  Charlotte trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne og sang:
  - Jeg er en tank destroyer,
  Hjertet brænder...
  Pistolen er mit hjem!
  Og skallen knækkede yderligere fireogtredive. Indtil videre er det T-34-85, der dominerer slagmarken. Og tunge køretøjer i Den Røde Hær er relativt sjældne.
  Men så dukkede IS-3 op. Han har et svagt punkt: den nederste del af kroppen. Panden har en stor hældningsvinkel. Den har en form: geddetryne. Men hvis du rammer den nederste del af panden, så vil der ikke være nåde.
  Magda pegede ved hjælp af bare fødder en kanon mod fjenden. Og hvor slog, og projektilet fløj.
  Og den sovjetiske bil kom i maven. Tårnet blev revet af, og granater begyndte at briste.
  Gerda udbrød:
  - Og du er en smuk skønhed!
  Magda hvinede og rystede på sine storslåede bryster:
  - Ingen vil stoppe mig!
  Charlotte bekræftede selvsikkert:
  - Og ingen vinder!
  Christina knirkede som svar:
  - Onde ulve knuser fjender!
  Gerda knurrede:
  - Onde ulve - hilsen til heltene!
  Nazisterne omringede Tula og børnene, sammen med fire piger må de bryde ud af ringen.
  Drengen, pigen og pigerne løber for sig selv og kaster granater med deres bare tæer.
  Og nazisterne tager skade og kan ikke ramme dem.
  Oleg, fyrede, sang:
  - I det hellige moderlands navn,
  Bring os ikke i knæ!
  Margarita kastede dødsgaven med sin bare fod og knirkede:
  - Nej! Læg aldrig!
  Natasha, der skyder og hopper, tilføjede:
  - Lad ikke problemer komme til vores hus!
  Og også med en bar fod, hvordan man affyrer en dødelig granat.
  Yderligere vil Zoya undvige fragmentet og også lade de knusende ting bryde med sine bare tæer ...
  Og brøl:
  - Det bliver fantastisk!
  Og så vil Angelica skyde på fjenden. Slå den ned i et vildt raseri. Og brøl igen:
  - Jeg er en skør drikker!
  Og en granat vil flyve fra en bar hæl.
  Og så Svetlana, mens hun tager den og slår den smerteligt.
  Det er selvfølgelig piger - hvad døden bringer til fjender.
  Natasha, der skyder på fjenden, knirker:
  - Ingen vil stoppe os, selv djævelen vil ikke besejre os!
  Og flyver fra hendes bare fødder, en granat i en bue. Og lupanet, ja, den vil sprede alt og desuden langt væk.
  Piger er helt sikkert i stand til at overvinde det berørte område. I syd er kampene i fuld gang i Stalingrad, som Den Røde Hær holder. Et helt kolossalt tab af japanerne tog Khabarovsk og rykkede frem mod Vladivostok.
  Nå, der vil de blive mødt af dem, der har brug for det.
  Anna Vedmakova oplevede en ikke særlig behagelig afskedsceremoni med sin trofaste flyvende hest. Jagerflyet, som blev til den indfødte MiG-4, hvorpå så mange tyske fly blev skudt ned, brændte simpelthen ud under luftangrebene fra den japanske armada, såvel som en del andre køretøjer og skibe. Efter at gribbene fra den opgående sols land hakkede i byen, var Vladivostok et trist syn. Begravelsen af de døde blev dog holdt på militær måde beskedent og hurtigt nok. Piloten Vedmakova brændte hendes ben, pigens fødder var dækket af vabler, og derfor gik hun barfodet og trådte forsigtigt på tæerne. Japanerne har endnu ikke gentaget razziaerne, de har koncentreret deres indsats om at støtte de fremrykkende fronter. Vedmakova omgik blokeringen, den blev kraftigt ryddet, blandt arbejderne var der et stort antal børn. Tynde, barfodede, med ansigter røde i den friske forårssol, de rivede knuste fliser, løftede nedfaldne telegrafpæle, fejede simpelthen gaderne.
  Senioren over drengene i pionerslips, men uden skjorte (den hang separat, drengene passede åbenbart deres tøj), løb hen til piloten.
  - Vi arbejder i et fremskyndet tempo, kammerat major, alt er snart klar! Vi vil feje gaden ren, den bliver glat som før krigen!
  Vedmakova smilede og smed ham et stykke slik:
  - Her, tag den! Dette er vores sovjetiske naturlige chokolade, ikke amerikansk gift.
  Drengen blinkede inderligt.
  - Og vi fandt på et nyt kælenavn til amerikanerne! Da de nu er sammen med Hitler og Hirohito, er de ikke Yankees, men Pindos!
  Pigemajoren bukkede for drengen:
  - Hvordan sagde du, hvem de er?
  Den unge pioner gentog:
  - Pindos! Så nu vil vi nedkæmpe yankeerne, der forrådte os!
  Vedmakova strøg drengens hoved, så gik hendes store, stærke hånd over drengens tynde, årede skuldre. Drengen smilede tilbage: hans tænder var hvide og rakte sin hårde håndflade frem. Majoren gav drengen hånden og svarede:
  - Vi skal huske navnet! Men vi er trods alt ikke i krig med Amerika endnu, så det er for tidligt at komme med øgenavne!
  Drengen svarede:
  - Amerikanerne er værre end japanerne og tyskerne, fordi de foretrækker at kæmpe med fuldmagt. Uanset hvor grusomme kæmperne fra Rising Sun Empire er, er deres tapperhed kendt af alle!
  Witcher afbrød:
  - Jeg vil dræbe disse modige mænd! Og så hurtigt som muligt!
  Den nye fungerende garnison Krotov underskrev uventet en ikke helt logisk ordre og sendte en krigerpilot med en gruppe sømænd til Khabarovsk. Ordren fulgte straks, det var nødvendigt at afspejle de japanske enheders offensiv. Vedmakova forventede selvfølgelig, at de ville give hende et jagerfly, men ... Og fronten havde ingen frie fly til sin rådighed, og forstærkningerne af deres center var endnu ikke ankommet. Turen fra Vladivostok til Khabarovsk tog lidt tid, og majoren blev bogstaveligt talt kastet af skinnerne i en kogende kamp.
  Japanerne forsøgte at omgå den godt befæstede by og omringe den. Krigeren nåede knap at hoppe i skyttegraven med maskingeværet, før angrebet begyndte.
  Witcheren spurgte kaptajn Sinitsin, som lå ved siden af hende:
  - Så fjenden planlægger Friedrichs, eller rettere general Nogis, taktik for at omgå befæstningsværkerne og sætte os bagud.
  Kaptajnen gryntede.
  - Lad ham prøve at brænde halen på den russiske hest! Så han vil blive ramt med hove, hvilket ikke vil synes nok!
  Es-piloten jokede:
  - Hestens hove, nok ikke af Krupp-stål, men vores sovjetiske!
  Hendes ord blev afbrudt af hylen fra skaller. Her ligger den i en langgravet skyttegrav, omkring Khabarovsk er der generelt en ædel befæstningslinje, truslen om en japansk invasion har eksisteret i mere end et år. Skaller brister foran og bagved skyttegravene, der lyder en del brøl fra dem. Generelt skaber den berømte japanske shimosa en masse rumlen og røg. Krigeren ser uden frygt, selv med en vis ligegyldighed. Eksplosioner af granater giver anledning til snavsede springvand, her er en af dem, der fik jorden til at ryste. Det betyder, at en pistol rammer, med en kanonkaliber på godt tre hundrede millimeter. Du kan høre de såredes støn... Gennem kanonaden virker de som lette dampe, som ikke alle øre kan fange. Her blev pilot-krigeren overstrøet med jord. Dog rystede pigen, nysende, støvet fra sine røde fletninger:
  - Sådan er det altid, hvis man lægger sig ned bliver man snavset! Og stod du op, har du en eller to tilbage!
  Artilleriforberedelsen viste sig at være kort, måske havde japanerne ikke så mange granater. Angrebet er begyndt. Adskillige japanske tacos kørte foran. Lille, med en let afrundet maskinkrop. Den mest massive tank i Imperiet af den Rising Sun: Chichiha. Vedmakova huskede hans egenskaber. Frontpanser 30 mm, pistol 47 mm, dieselmotor 320 hestekræfter. Bortset fra køreegenskaberne, hvor denne maskine ikke er ringere end T-34, så er den endnu værre end den tyske T-3 af 1943-modellen. Han bliver endda kaldt i Fjernøsten, nys! Men i øvrigt er dronningen af felterne ikke en kampvogn, men et infanteri. Prøv her, nærme dig minefelterne. Som de siger: hvor et pansret tog ikke passerer, vil en soldat med en riffel kravle.
  Japanernes rifler er kopieret fra den tyske Mauser. Maskinpistoler, revet af fra den kendte "Schmeister" fra Første Verdenskrig. Generelt har de smaløjede en trang til at kopiere det bedste fra den anden side. Japanske designere arbejder sikkert allerede på at skabe en hybrid af "Panther" og T-34!
  Der er ikke mere end et dusin japanske kampvogne, og sovjetisk artilleri har på ingen måde travlt med at møde dem. Infanteriet jogger efter dem, i den traditionelle tykke linje. Soldaterne fra den opgående sols land er selv klædt i en uniform, der let afgiver gulhed, farven på kaki-steppen. Vedmakova ser på dem og estimerer hurtigt antallet af angribere. Ved øjet er der fem eller seks tusinde af dem, og der er maksimalt tusinde russere, der sidder i skyttegravene og dækker denne del af fronten. Og våbnene... Den fjerne østlige hær er udstyret efter restprincippet, og kun officerer har maskinpistoler. Hvad er hun, trods alt, en major, dog uden stilling, reduceret til niveauet for en alm.
  Kaptajn Mejs (stadig en meget ung fyr) spurgte Witcheren.
  - Kæmpede du mod tyskerne?
  Pigen svarede:
  - Nej! Jeg kyssede dem!
  Kaptajnen, der pludselig blev bleg, bemærkede:
  - Kan du huske dit første lig!
  Vedmakova smilede og rystede på hovedet.
  - Jeg er pilot, og som jeg skød ned, bankede jeg sammen, jeg har intet begreb om lig! Forresten, under hele den store patriotiske krig blev mit fly aldrig skudt ned!
  Kaptajnen fløjtede noget akavet.
  - Du er bare et es! Og hvor mange udtværede tyskere du har!
  Witcher smilede endnu bredere.
  - Efter den femogtyvende afleverede stjernen af helten! Kun otteogtyve.
  Sinitsin udbrød:
  - Åh! Du er simpelthen en mester i dit håndværk!
  Pigen svarede beskedent:
  - Ingen grund til at gøre en helt, en der bare ærligt opfylder sin pligt. Nu vil infanteriet komme nærmere, og vi vil møde dem.
  Kaptajnen rykkede i bolten fra en tung maskinpistol, der vejede godt ti kilo. Jeg rørte ved hunden, lanceringen er meget stram, numsen med rekyl. Ikke helt en bekvem kolos, men den rammer ... Ganske vist har tyskerne ifølge rygterne allerede et kraftigere maskingevær, men hvem ved, om de sovjetiske designere finder på noget bedre. Sinits kunne ikke modstå spørgsmålet:
  - Og hvorfor overførte du sådan en sej pilot til infanteriet?
  Vedmakova svarede halvt i spøg og klikkede også på syltetøjet fra sin maskinpistol:
  - Og jeg ville bare vide, hvordan det er at sidde under ild! Det ville være fedt!
  - Og du tabte tilsyneladende dine støvler, hvis du havde så travlt med at komme til frontlinjen!
  Vedmakova forsøgte faktisk at få blærerne til at falde hurtigere og gik barfodet. Selv om de fleste kvinder og børn under krigen pralede med bare hæle om sommeren, blev dette ikke accepteret blandt officerer, især på offentlige steder. Men Witcher kunne endda godt lide at fremhæve det på den måde. Hun svarede Sinitsin ganske enkelt:
  - For at spare penge er faktisk hele den kapitalistiske verden imod os. Støvler slides jo op, og det er mange menneskers arbejde!
  Kaptajnen var enig og blinkede inderligt.
  - Du har meget smukke ben! Må jeg klappe dem!
  Vedmakova rystede med fingeren:
  - Ikke nu! Så hvis du overlever, vil jeg varme dig for natten.
  Sinicin rullede med øjnene.
  - Wow, du er hurtig! Normalt går kvinder i stykker i lang tid!
  Vedmakova ville svare, men en eksplosion blev hørt, en japansk tank, der gik foran, kørte ind i en mine. Pigen sang:
  - Hitler kørte i en bil, bastarden blev sprængt i luften af en mine! Splintret i fragmenter - men det nytter kun lidt!
  En anden japansk kampvogn sprængte i luften, stoppede, vendte mundingen og åbnede ild mod de sovjetiske skyttegrave. En tredje fulgte efter ham. Japanerne tænkte dog ikke på at stoppe. De smaløjede snerrede: deres maskingeværer begyndte at arbejde, placeret på halvcirkelformede, mobile tårne.
  Kaptajnen mumlede:
  - Det er fantastisk! Hvordan går paraden! Her er hæren!
  Vedmakova samlede en riffel op, da afstanden til infanteriet tillod det, og skød på en japansk officer. Den smaløjede faldt og kastede riflen fra sig med en sådan kraft, at den fiflede med bajonetten i springgræsset. De andre japanere fortsatte med at løbe, men vippede kun lidt på kroppen og håbede tilsyneladende på denne måde at undgå nederlag, eller rettere reducere dets sandsynlighed. Vedmakova huskede, at det er sådan, soldater i Quantude-hæren trænes, den, der ikke har tid til at bøje sig ned i tide, bliver slået på hovedet med en bambuspind. Det forekommer kongefaderen, at Herodes var godt rørt! Dette han dog om Nicholas II. Nu kæmper de igen mod Japan, og ikke på én, men på flere fronter. Dette har dog også sine fordele. Pigen sang:
  Kommer - Wehrmacht er besejret i asken,
  Napoleon besejrede uovervindeligt!
  Fjenden vil ikke være i stand til at trampe det sovjetiske flag,
  Når folket og partiet er forenet!
  En efter en stoppede de ødelagte japanske kampvogne, men infanteriet, der strittede med bajonetter, begyndte at løbe endnu hurtigere. De sovjetiske troppers positioner strittede med blink, rifler klappede, af og til afbrudt med automatiske udbrud. Hun åbnede ild og Vedmakova. Japanerne, der genopladede på farten, skød fra rifler. De råbte helt op i lungerne:
  - Banzai! Rus giver op!
  Kuglerne gennemborede deres kroppe som en ramrod ind i dukker. Knoglestøv, blandet med blod, faldt ned. De fleste kugler gik dog, som det sker i slaget. Japanerne krydsede minefeltet, de små soldater var for lette til deres løbetur til at detonere gaverne forberedt til kampvognene.
  Vedmakova mærkede maskingeværets brutale rekyl på sin skulder, mens kæmperne i den Rising Sols land så ud til at være rigtige monstre. Deres hysteriske råb blev stærkere og tættere, deres gule, grimme ansigter glitrede af sved. Vedmakova forsøger at nedlægge så mange fjendtlige soldater som muligt ad gangen. Pigen er lige så varm som altid og skyder på en indlejret måde. Et klip løb ud, indsatte et andet. Magasinet er for stort, rundt, det er ikke nemt at kile det ind i kammeret. Og igen ilden, japerne flyver på hovedet.
  Vedmakova skød den anden ammunitionsladning, efterladt uden ammunition. Og granater ulmer allerede mod de fremrykkende smaløjede. De svarer med kast, nu er der meget flere skrig af støn, og sovjetiske soldater falder. Skarven skar en lille hårstrå af på heksens hoved. Pigens nerver svigter, og hun hopper op og råber helt i lungerne:
  - For fædreland for Stalin!
  Efter hende råber resten af kæmperne, springer ud af dækket og ryster deres bajonetter. Sovjetiske soldater flygter for at møde japanerne og engagerer sig i bajonetkamp.
  Vedmakova skærer maven på den nærmeste "samurai" med et hurtigt slag. Han skriger og forsøger at svare og falder sammen som en slagtet orne. Pigen udbryder glad:
  - Russisk fodbold: Rusland - Japan, to-nul!
  Og faktisk faldt en anden japaner med halsen skåret over med en bajonetkniv. Nå, den tredje krigerpilot sparkede ham i lysken. Den smaløjede strakte sig ud, og pigen, der bevægede sig af træghed, stak spidsen ind i modstanderens øje!
  -Få japanerne! Hvorfor stå ved portvagterne!
  Bajonettens gengældelsesangreb rev majorens tunika op, blod kom ud, men dette gjorde ikke kun pigen forlegen, men gav også yderligere raseri.
  - Hirohitos død! - Pigen gøede, skinnebenet bragede ind i den smaløjede tinding, og pigen bevægede sig med en sådan hurtighed, som om hun var propeller, den seneste fighter.
  Japanerne trak sig tilbage og trak sig endda tilbage, og den inspirerede pige gik til angreb, hendes maskingevær snurrede som en kølle i hænderne på en kæmpe. Her fulgte et hårdt slag med en numse på baghovedet, for nidkær betjent. Anna pustede ud.
  - Her er en shahen-hash!
  Men generelt havde russerne det svært. På siden af de smaløjede, en femdobbelt fordel, og japanernes fysiske konditionsniveau er ikke dårligt, derudover kæmper langt fra de bedste soldater i USSR mod dem. Naturligvis, under en så vanskelig krig, blev værnepligtige af den tredje kategori sendt til Fjernøsten med de værste data, eller krigere, der blev alvorligt såret i kampen med nazisterne. Soldaterne faldt, nogle gange blev et dusin bajonetter kastet ind i en russer, de blødte bogstaveligt talt kollektivt, men de kæmpede som helte, og ingen bad om nåde.
  Sinitsin gennemborede en japansk officer med en bajonet, men han fik selv et punkt i siden. Den unge mand slog den angribende japaner ned med et slag med numsen i brystet, men blodet flød for rigeligt fra siden. Og fire samurai skyndte sig mod fyren på én gang.
  Den modige Vedmakova skyndte sig til undsætning, stak betjenten med en bajonet på skulderbladet og slog en anden japper ned med et spark under knæet.
  - Hold fast Petruha! hun sagde.
  Han reflekterede straks to bajonetter rettet mod brystet og svarede:
  - Jeg er ikke Peter, men Arkady!
  Pigen, der væltede en anden japaner, knurrede:
  - I krig er hvert navn som et klik på en hammer, du skal ikke spænde den uden et skud!
  Arkady trådte lidt tilbage, og en hensynsløs bajonet rev hans kind op. Den unge mand klynkede af uudholdelig smerte:
  - Guds mor!
  Vedmakova protesterede:
  - Måske er jeg mor, men ikke Guds! Generelt er der ingen Gud, og har aldrig været det!
  Arkady gik tilbage til Anna og mumlede utydeligt:
  - Og hvad venter os efter døden ikke-eksistens?
  Pigen rystede negativt på hovedet.
  - Nej! Kommunistisk videnskab vil oprejse de døde! Og de første til et nyt liv vil blive returneret til dem, der faldt i kampene for deres hjemland.
  Sinicin rystede på hovedet.
  - Gud bevare!
  Vedmakova lagde en anden japaner fra sig og råbte:
  - Der er ingen Gud! Hvis han er det, så må vi indrømme, at den påståede skaber af universet er en sadist! Og han kan lide at torturere skabelsen!
  I det øjeblik blev Arkadys lår revet op med en bajonet, og for ikke at falde lænede han sig op ad den rødhårede kriger:
  - Og jeg har ondt! Simpelthen utænkeligt!
  Den opgående sols soldaters fem-seksdobbelte overlegenhed havde en effekt. Halvtreds samuraier styrtede imod dem og viftede med deres bajonetter som en hær af pindsvin. Arkady fik et par slag med en bajonet i maven, og så blev hans øje revet ud. Da den unge mand faldt, indsprøjtede de ham tyve gange, hvilket tvang ham til at falde til ro for evigt. Det er interessant, hvad hans sjæl følte, da han fløj væk: overraskelse eller frygt, eller måske en utrolig lettelse efter at have forladt kroppens fangehul.
  The Witcher var som forhekset. Selvfølgelig faldt hendes tunika i stykker, skåret med bajonetter. Krigeren viste sig at være helt nøgen, dækket af mange ridser, men samuraien kunne ikke påføre hende en eneste alvorlig skade! Hun kæmpede, og hendes bare bryster med karminrøde brystvorter rystede som bøjer i et hav. Og bare ankler blinkede. Pigen var virkelig legemliggørelsen af bestial og erotisk kraft. Hendes bare såler blev røde af blod, hvorfra der var en forbindelse med den store gudinde for ødelæggelse og ondskab: Kali! Næsten alle sovjetiske soldater er allerede blevet stukket, kampen er forbi, men kun i hendes funklende skønhed af Aphrodite, rammer den fra tid til anden uforskammet smaløjet.
  Den japanske general Nugi så med overraskelse på dette mirakel. Så kom en tanke gennem hans hoved. Der var en ordre givet med en tynd stemme, om en underfodret myg:
  Kast et net på hende, tag hende i live!
  De sparsommelige japanere havde også net. Pludselig skal du tage en af russerne i live. Og nettet er perfekt til det. Straks kastede et dusin fangere lænker på pigen
  Vedmakova kæmpede tilbage så godt hun kunne, hun forsøgte med al sin magt at frigøre sig. Men alt forgæves lavede den samvittighedsfulde japaner nettet ud fra, at det ville modstå en elefant. Pigen blev grundigt svøbt og slæbt i armene. Efter alt at dømme blev der opnået taktisk succes, især da denne retning ikke var dækket af hverken artilleri eller maskingevær.
  Pigen huskede det glatbarberede ansigt af Arkady, der blev forelsket i hende, og hendes slagord:
  - I krig er hvert navn som et klik på en hammer, du skal ikke spænde den uden et skud!
  En foruroligende og grim tanke opstod, ikke glattede hun det ud! Når alt kommer til alt sker dette ofte, blev bare forelsket i en person, og han døde!
  Japanerne besatte tilsyneladende dårligt dækkede skyttegrave på dette sted og fortsatte med at omgå de sovjetiske troppers positioner omkring Khabarovsk. Og hendes Vedmakova bliver taget til fange, og selvom de ikke allerede er taget, blev de læsset ind i en plettet panservogn for at føre dig bagud. Maskinen er antediluvian, sandsynligvis fra Første Verdenskrig, så umærkeligt hakkede han bag infanteriet. Hastigheden er omkring 12 kilometer i timen. Brr! Den allerførste tank i verden Prokhorovs terrængående køretøj vejede ikke mindre, men havde en hastighed på 40 kilometer i timen på motorvejen og 25 på vejen. Hvad, på den ene side, USSR angriber hele Europa, på den anden side en væsentlig del af Asien. Pigen vendte sig om på siden, tilsyneladende var der en trussel om at lægge hende tilbage. Hvor mørkt det er i denne del af den pansrede bil, tilsyneladende huser den faldskærmsjægerafdelingen eller transporten af soldater. Det ville selvfølgelig være rart at flygte, først at slippe af med stængerne og stærke reb. Og hvordan gør man det? Pigen har selvfølgelig evnerne, selvom hun bliver nødt til at pille, samtidig med at hun trækker håndjernene af og saver kæden, som hun var bundet til ved benet. Men her kan reb også passe ret godt. Arbejdet er kedeligt, men hvis de tager hende til Manchuriets territorium, vil hun have tid. Pigen fjernede rebene fra sin våde hud, savede kæden og tænkte på samme tid. Hmm, mod Sovjetrusland var der en seriøs koalition: Og det alvorligste monster er Tyskland. Et land med avanceret teknologi og stærke tropper. For eksempel hørte hun om det nye ME-309 jagerfly. Det ser ud til, at de allerede flyver. Hun har ikke nøjagtige data om våben, men ifølge rygter har dette fly hele syv! Brandpunkter. Dette er en meget alvorlig bevæbning, i betragtning af at Yak=9 kun har to af dem, og der er ingen maskine på sovjetiske jagerfly, der havde mere end tre point. Prøv at besejre disse monstre! Nå, Fokken-Wulf er en meget seriøs maskine, overlegen i forhold til sovjetiske fly i bevæbning og endda i stand til at bære næsten to tons bomber. Allerede i slutningen af 1942 var han bevæbnet med to 20 mm kanoner og 4 13 mm maskingeværer. Men det ser ud til, at en ny type jager-angrebsfly og bombefly allerede er dukket op med to 30 mm og fire 20 mm kanoner. Det var allerede et monster, et monster for alle monstre! Og ifølge rygterne er et jagerfly med otte 30 mm kanoner allerede sat i produktion! Prøv at overvinde sådan en ånd! Hvordan vil sovjetiske designere svare på dette? Vedmakova hørte, at arbejdet var i gang på Yak-3. Hun fik at vide om denne kurator fra afdelingen i Beria. Det ser ud til, at flyets vigtigste højdepunkt vil være den lavere vægt af strukturen uden yderligere motorer og våben. Manøvredygtighed er bestemt god, men jeg vil gerne have en øget bevæbning! Når alt kommer til alt, i boksning er en let atlet i fjervægt selvfølgelig mere manøvredygtig end en sværvægter, men han vil næsten helt sikkert tabe til ham alligevel. Det er ikke for ingenting, at der er vægtkategorier, og blandt professionelle boksere er slagkraften mest værdsat. Det er nødvendigt at styrke bevæbningen af sovjetiske fly, og først da vil Wehrmacht blive slået ... på lige fod? Fra anden halvdel af 1942 begyndte Luftwaffes overlegenhed i luften at fordampe, selv i marts 1943 havde USSR en fordel, men ... De allieredes forræderi ændrede magtbalancen. Wow, Hitler blev dræbt den 13. marts, og nu er det kun slutningen af april, men hvor seriøst har magtbalancen ændret sig. Så hurtigt, fra en strategisk vindende position til en strategisk næsten tabende position. Næsten fordi der stadig er håb om, at Tyskland vil være i stand til at besejre, før hun opnår en strategisk og teknologisk fordel i forhold til USSR. Især de allierede kan levere fly til nazisterne i store mængder, men de tyske piloter skal bruge tid til at lære at flyve dem. Alligevel er der forskel på teknologi, instrumentpaneler. Tanks kræver også uddannet mandskab, derudover er Chevrons køreegenskaber i den russiske vinter ikke særlig god. M-18 automatisk riffel ... Ikke en dårlig ting, men med hensyn til skudhastighed er den ringere end de bedste sovjetiske modeller, dog overgår den i nøjagtighed! Kort sagt, problem på problem! Der er også de virkelig berømte "Churchills" med kraftig rustning, og gode køreegenskaber... Det ser selvfølgelig ud til, at de også skal kæmpe. Og jo længere krigen varer, jo mere udstyr vil nazisterne modtage. Så konklusionen er enkel, det er nødvendigt at påføre Tyskland et knusende nederlag om sommeren. Hvad angår Japan, er det bedst at begrænse sig til aktivt forsvar og iværksætte modangreb ved hjælp af kvalitativ overlegenhed i kampvogne. Men igen, sparer strøm maksimalt. Ikke at blive involveret i langvarige kampe og bygge forsvar på forhåndsforberedte linjer. Der er stadig en chance for at bruge Kinas Røde Hær, men Chiang Kashi-regimet faldt over den med al sin magt. Så indtil videre kan du stole på din egen styrke. Hvornår skal man komme? Bedst af alt i slutningen af maj, hvor vejene endelig tørrer op, og der kommer genopfyldning i tropperne. Vedmakova selv ville have givet sit første slag i Oryol-retningen og derefter i Kharkov-regionen for at fordrive tyskerne fra den industrielle Donbass og derefter med en tvungen march gennem Ukraine, krydse Dnepr i farten og videre til Rumænien. Det er dog muligt at vende sig mod nord for at befri Hviderusland og gå bagerst i den centrale gruppe. Ideen som helhed er god, selvom der er ulemper, offensiven i Oryol-retningen er den mest åbenlyse, og nazisterne vil vente på den der. Befæstningerne skal brydes ind.
  . KAPITEL #3
  Her vil våben og Katyushaer selvfølgelig komme godt med. Sidstnævnte system frembringer en stærk, især moralsk, effekt. Under alle omstændigheder har du brug for en masse våben og "Katyushas" for at kaste granater mod fjendens forsvar. Generelt viste erfaringerne fra Første Verdenskrig, at det var lettere at forsvare end at angribe, og hvis Kaiser-Tyskland ikke udtømte sine styrker med forårsoffensiven i 1918, kunne krigen vare i flere år endnu. Men Anden Verdenskrig viste fordelen ved offensive taktikker frem for defensive. For eksempel Polens hurtige nederlag og især den slående mægtige vestlige koalition af allierede. Nazisterne besejrede de overordnede styrker på halvanden måned og gik simpelthen uden om den uindtagelige Maginot-linje. Kamp i Afrika, hvor Italiens overlegne styrker først blev slået af et afgørende slag fra briterne. Og så besejrede Rommel de meget stærkere britiske tropper i en hurtig offensiv. Men selvfølgelig var det mest slående eksempel på USSR i 1941 den store katastrofe for den mægtige hær. Og gengældelsesoffensive operationer, der slår tyske enheder ud. Så det vigtigste er at slå os selv uden at vente på presset fra nye tyske kampvogne. En langvarig udmattelseskrig bliver næsten forgæves, medmindre, selvfølgelig, sovjetiske videnskabsmænd skaber et mirakelvåben! Det sidste er i princippet muligt, for eksempel hørte hun, at det teoretisk er muligt at skabe en bombe, der er i stand til at ødelægge en by. Desuden vil en sådan bombe veje tre til fire tons. Det ligner et eventyr, men ... Vi er født til at gøre et eventyr til virkelighed.
  En endnu mere attraktiv vej er laservåbenet beskrevet i Engineer Garins Hyperboloid. Sådan noget er ganske i stand til at ødelægge en hel hær af kampvogne, fly, skibe. Selvfølgelig, hvis du skaber et sådant våben, og ikke kun Det Tredje Rige, men også forræderne mod Pindos, vil hele den kapitalistiske verden ende. Og kommunismens lyse banner vil skinne over planeten. Men af en eller anden grund er sådan et våben ikke blevet skabt. Spejle er ikke den bedste måde at samle forbrændingsenergi i en enkelt strøm. Ja, og energi, for at skære skibene skal du meget mere. Selvom ... hvis det er koncentreret til en finhed af en mikron, så er det sagtens muligt at skære både fly og slagskibe. Et mirakelvåben, der vil hjælpe med at redde USSR. Og her er lasereffekten, i en anden form. Endelig har kæden givet efter og den er næsten fri, og rebstykkerne ligger rundt.
  Vedmakova sagde:
  - Tålmodighed og arbejde, hvis du er sammen med dig, er du ikke et lig!
  Pigen rejste sig, bankede sin bare fod i gulvet. Ingen reaktion. Hun bankede hårdere. Som svar var der en bande på japansk og ingen reaktion. Så sang Vedmakova ærgerligt. Og hun sang helt i top som en primadonna til en jubilæumsfest:
  Wehrmachts horder raser vildt,
  Kanonernes brøl og lyden af sværd!
  Røg stiger op til en måned
  Stråler af forvrængning fra himlen!
  
  I evighedens tidsalder vil fædrelandet blive berømt,
  Jeg vil give mit kød for Rusland!
  Jeg elsker dig Rus-skønhed,
  Alle kongers Herre er med os!
  
  Åh, du krøllede lunde på landet,
  Ringen af gyldne aspe rasler!
  Ortodokse falkebrødre,
  Gud inspirerede hæren til bedrifter!
  
  På kolde eller varme dage
  Måske med en sky vil det bringe dis!
  Vi er fascistiske svin som koste,
  For at ryste snavset af dit ansigt!
  
  Vores parti har ret
  Kæmp for det sovjetiske folk!
  Vi synger en modig sang
  Tænkte som en ørn styrtede op!
  
  Stalin er klog - herskerens ideal,
  Vi føres ind i en formidabel jordisk kamp!
  Fædrelandets banner er vinderens støder,
  Klar til at argumentere med Pallas-skæbnen!
  
  Lenins gerninger vil være evige,
  Vi vil bygge hellig kommunisme!
  Tro på menneskets lære,
  Fascismen vil knuse ind i mørkets afgrund!
  
  Hele planeten er som en fri fugl,
  Lad os flyve til de fjerne stjerner, til verdenerne!
  Noget lyst og ædelt
  Vi vil skabe som billedhuggere!
  
  Og Rusland under det røde banner,
  Som det himmelske Eden vil blomstre!
  Sagen om Lenin, Stalins vilje,
  Led os frem til ekspertise!
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, samt fire legendariske piger, kom ud af Tula og nåede Moskva.
  Nu var hovedstadens situation den sværeste. Tyskerne var allerede ved at afslutte hendes omringning, og der var en korridor på tredive eller fyrre kilometer lang, som blev smallere og smallere for hver dag.
  Seks krigere indtog defensive stillinger i udkanten af Moskva. Der var tale om et voldsomt overfald.
  Oleg Rybachenko fyrede og nynnede for sig selv:
  - Fremtiden er vores!
  Og drengen kaster en granat med sin bare fod og fortsætter:
  - Og vi bliver gode!
  Margarita Korshunova skyder og hviner:
  - Og jeg bliver den sejeste af alle!
  Og med sin bare fod vil han kaste en dødbringende granat.
  Og kaster modstandere i forskellige retninger.
  Og så, allerede i kamp, Natasha, som vil meje tyskerne ned med et maskingevær og kaste en dødsgave med sin bare fod.
  Det er sådan en kvinde...
  I det 41 år strømmede Natasha væk fra Brest-fæstningen. Gik østpå. Nye sko gned hurtigt hendes fødder, og pigen tog dem af og gik barfodet.
  Der var ingenting i et par timer, og så begyndte de bare såler at klø. Efter et par timer var de i brand og eksploderede allerede af smerte.
  Natasha, som er en moskovit, var ikke vant til at gå barfodet. Og selvfølgelig nu og da dyppet i åen.
  Ja, det viste sig at være tortur for hendes ben. Men den unge pige vænnede sig hurtigt til det.
  Så gik hun konstant barfodet, selv i sneen, og tog kun skoene på i hård frost.
  Nu kæmper Natasha som en legendarisk gudinde.
  Og her kaster Zoya en granat med sin bare fod og brøler:
  - Det her er generelt en super date!
  Og vil give en velrettet omgang.
  Og tyskerne og deres lejesoldater falder.
  Og så leder Angelica ilden ... Og hun skyder også så vildt præcist.
  Og en granat styrter også fra hendes bare ben.
  Og spreder lejesoldater.
  Yderligere skyder Svetlana. Og hendes bare fod kaster ud, så ingen er i stand til at modstå.
  Og spreder modstanderne meget langt.
  Og den skyder sig selv og knuser fjender med en eksplosiv bølge.
  Det er pigerne, der blev født i USSR!
  Oleg Rybachenko udfører brand mod fjendens infanteri, kaster automatisk granater med børns fødder. Og samtidig skriver drengen for sig selv.
  Vitali Klitschko, der stod over for en konflikt med den nye præsident i Ukraine Zelensky, besluttede at træde tilbage som borgmester i Kiev. Faktisk, hvorfor være stædig og klynge sig til stillingen. Det er bedre at løse problemet selv.
  Og efter at have forladt borgmesterposten genoptog Vitali Klitschko sin karriere. Og straks kalder en sensation på Weider. Uden mellemkampe! Og dette efter mere end otte års pause.
  Weider er selvfølgelig enig. Udfordring accepteret!
  Og sandhedens øjeblik kommer. På den ene side er den mangedobbelte verdensmester aldrig blevet slået i mere end tolv år. Og på den anden side, den 49-årige tidligere borgmester i Kiev. En mand, der kan slå Hopins' rekord, men hvis kondition er yderst tvivlsom.
  Faktisk troede mange, at efter så lang en pause var det selvmord at gå direkte til Weider.
  Men Vitali Klitschko er ligesom Rocky Balboa. Besluttede at gå op mod den stærkeste sværvægtsspiller. Denotay Wider er en bokser, der har mistet alle sine modstandere. Absolut alle - inklusive Tyson Fury!
  Så hvad hvis Vitali Klitschko har en chance?
  Men Vitali Klitschko trænede konstant, holdt sig i form, gik på arbejde på en cykel. Og han var selvfølgelig ikke så dårlig fysisk. Og desuden havde han en stålhage.
  Nå, hvad vil Vitali Klitschko acceptere kampen, selvom han ikke er favorit.
  Oleg Rybachenko ændrede maskingeværets klip. Påståede kampe med boksere er spændende.
  Ja, hvorfor vender Vitali Klitschko ikke tilbage til ringen og forsøger at slå Hopins' rekord?
  Dette ville være en meget stærk idé.
  Terminator-drengen gav en tur og mejede et par dusin flere fascister ned.
  Så lo drengen og viste sin tunge og sagde:
  - Jeg har en mand, der er super!
  Margarita kastede to citroner bundet sammen med sin bare fod og knirkede:
  - Du er sejere end nogen anden person!
  Oleg, fortsætter med at skyde, begrundede ...
  Vitali Klitschko på niogfyrre ville virkelig slå Hopins' rekord. Han huskede endda på en pressekonference: "Jeg sagde, at jeg ikke ville slå Foremans rekord, men jeg sagde ikke noget om Hopins! Så jeg tager det og slår hans rekord!"
  Men hvis en betydelig del af offentligheden mere eller mindre troede, at Hopins i en alder af otteogfyrre kunne vinde titlen som verdensmester, men der var meget mindre tro på Vitali Klitschko på niogfyrre. Herunder på grund af det faktum, at hans modstander allerede er meget stærk.
  Der har aldrig været sådan en puncher i sværvægterens historie. Sandt nok er Wyder ikke længere ung, men alle femogtredive år er ikke niogfyrre.
  Vitali Klitschko mister dog tydeligvis ikke optimismen. Træn hårdt, kom i form. Og jeg er meget glad for, at jeg har smidt rutinen af formanden for borgmesteren i Kiev.
  Faktisk er det ikke nogen stor lykke at være borgmester i Ukraine, hvor der er så mange problemer.
  Men til kampen med Uyader blev Vitali Klitschko tilbudt rigtig gode penge. Så i hvert fald tabte jeg ikke med min pung. Navnet Vitali Klitschko er berømt.
  Onde tunger sagde endda, at Wyder ville slå en gang, og Vitali Klitschko selv ville lægge sig ned. Og så vil han modtage penge og skrive erindringer eller science fiction.
  Eller måske i en film.
  Wladimir Klitschko ville i øvrigt også gerne bokse. Kun snu Vladimir valgte en svagere modstander blandt den almindelige verdensmester. Men uanset hvad man siger, så er han en mester, og det er fedt!
  Men Denotay Wyder, hvad man end må sige, er stadig den bedste af de bedste!
  Men Vitaly træner med vanvid. Han er som en ung mand, der giver sig selv den maksimale belastning. Og han havde flere sparringssessioner og viste fremragende form og god udholdenhed. Nej, Vitaly er klar. Og ikke bare sådan kommer han ind i ringen.
  Og faktisk, da dommens dag kom, og den største puncher Wyder, den bedste sværvægter i denne henseende, og Vitaly kom sammen. Den tidligere borgmester i Kiev, som alle allerede har afskrevet fra sin boksekarriere. Men nu kom to legendariske personligheder sammen.
  Vitaly, der blev verdensmester for allerførste gang tilbage i 1999. Tænk bare på, hvor længe siden det var, og der er gået mere end tyve år siden denne begivenhed.
  Og Wyder har allerede haft sin titel i meget lang tid. Og også tæt på at bryde, Holmes' rekord for at holde titlen længst siden bælterne blev delt.
  Og selvfølgelig, hvis Weider er bange for nogen, er det ikke Vitalys bedstefar. Faktisk kan ikke alle være Hawkins. Og Hawkins' rivaler er ikke så stærke som Weider!
  Men Vitaly, som udfordrer, kommer ind i ringen. Hans krop er stadig storslået og muskuløs, selvom hans hår allerede er gråligt. Bedstefar Vitaly, som han kaldes med respekt, eller med hån. Men aflastningen af musklerne er ligesom en ung.
  Vitaly sagde, at han var klar. Og ikke engang ham, kurserne er steget lidt.
  Weider er også magert, mejslet og tyndere i knoglerne og vejer mindre.
  På trods af at han er en formidabel puncher, har han nogle defensive problemer og er ikke altid god på fødderne. Men der er allerede meget kamperfaring. Med antallet af kampe har han allerede indhentet Vitaly. Og indtil videre er han ikke blevet besejret.
  Vitali Klitschko tabte dog kun sine to kampe på grund af skader og snitsår. Og man kan også sige, at den ikke blev slået.
  Men mere end otte års pause og næsten halvtreds år gammel. Hvis Vitaly var ung, ville han selvfølgelig have haft en chance. Men kan han slå Hopins' rekord? David Hay blev allerede femogtredive år gammel en nulbokser.
  Men der er meget snak, og kun ringen vil vise sig. Vil Vitali Klitschko slå Hopins' rekord, eller vil han blive båret væk på en båre, som Wyder lovede.
  Her kommer han ud i en ravnemaske. Høj, meget tør, endda tynd som Koschey.
  Et par boksere skabte alvorlige problemer for ham i ringen. Dette er den cubanske Ostrix, der førte på point og slog knockouten, og Tyson Fury, der også førte på point og formåede at bringe kampen uafgjort. Så den største puncher i verden kunne gå i stykker.
  Men oddsene er næsten en ud af ti i Wyders favør. Ikke desto mindre er Vitalys alder og et stort gennembrud i hans karriere for stor. Selv hans bror Vladimir rådede til at varme op med et par stærke mellembønder. Faktisk kunne Vitali Klitschko i Tyskland få flere penge i en duel med en middelmådig bokser, rent på grund af hans store navn.
  Vitaly er trods alt kendt over hele verden, ikke kun som bokser, men også som politiker og borgmester i hovedstaden og helten fra Maidan.
  Nej, i hvert fald skulle Vitali Klitschko have tænkt over, om det var hastværket værd og skubbe mod sådan et bjerg.
  Men valget er taget: Vitali Klitschko leder ikke efter nemme veje!
  Kampen er i Amerika. Hymnerne fra USA og Ukraine spilles. Servicelister annonceres. Og endelig lyder signalet til kamp.
  Mange ønsker at se skue og blod.
  Weider startede forsigtigt, selvom han måske ikke har ret. Og pludselig er Vitaly rusten. Klitschko Sr. har heller ikke travlt. Men du kan med det samme se, at han er let på fødderne, slank, muskuløs og velafbalanceret. Under alle omstændigheder skete det ikke, hvad mange forventede: de siger, at det straks vil flyde.
  Selvsikkert arbejdede Klitschko med et jab, holdt lidt højere end normalt, satte blokeringer.
  De første to runder gik glat. Og så satte Wyder som forventet farten meget op. Han blev mere aktiv i at angribe og angribe. Men Vitaly mistede ikke hovedet. Blokerede slaget, mødte et venstrestik. Og pludselig, under en skarp blæksprutte, slog han sin højre hånd på kroppen. Weider fordoblede i smerte.
  Vitaly holdt en toer, og for anden gang i karrieren var verdensmesteren og den bedste puncher nogensinde på gulvet.
  Vitaly smilede... Og publikum brølede af fryd. Dette var ikke forventet af den gamle mand Vitaly. Wow! Og trods alt synes snart halvtreds år! Og så stadig bevæge sig og slå! Det skal vides!
  Weider rejste sig, men begyndte at bakke. Vitaly begyndte langsomt at stikke ham med sit stik. Og igen to. Og slå igen. Puncheren viger tilbage.
  Med besvær, men Wyder kom til slutningen af runden. Så, i den næste, arbejdede Vitaly som det første nummer. Men intet, alt gik efter planen. I flere omgange bakkede Wyder tilbage og så hjælpeløs ud. Men i niende runde eksploderede det igen. Og begyndte at kaste slag gik fremad. Og igen missede toeren og faldt. Andet knockdown.
  Vitaly smiler. Går fremad. Weider er ustabil på fødderne. Han springer toeren over igen uden at finde en modgift. Og fra næste slag falder.
  Han rejser sig med besvær, og dommeren stopper kampen!
  Sejr! Vitali Klitschko, nu verdensmester! Og igen hans bælte! Sandt nok er det ikke absolut endnu, men allerede til hest!
  Brød Hopins' rekord, og selvfølgelig for Foremans sværvægtere, blev han verdensmester for fjerde gang, hvilket var lig med Holyfield.
  Wyder råber selvfølgelig, at kampen blev stoppet for tidligt og kræver en omkamp.
  Vitaly siger, at beslutningen om at fortsætte sin karriere eller have et par flere kampe vil blive taget senere. Men alle siger til ham, at han er meget god, endda bedre end i sin ungdom, og at han skal fortsætte.
  Især da der ikke er noget at gøre. I Kiev, en anden borgmester, før valget til Rada og præsidenten er stadig langt væk, der, hvorfor ikke kæmpe?
  For de næste tre kampe tilbydes Vitaly så meget som hundrede millioner dollars, plus endnu en procentdel af udsendelserne.
  Selvfølgelig er jackpotten stor, og den tidligere borgmester i Kiev siger, hvad han mener.
  Faktisk viste han, at han stadig var i stand til meget. Så hvorfor begrave talent i jorden? Og vigtigst af alt er der alligevel ikke mere at gøre!
  Måske prøve at kombinere alle bælterne? Det ville være så fantastisk!
  Vitaly accepterer tilbuddet og underskriver en kontrakt på tre kampe mere.
  Og hans næste modstander... Nå, selvfølgelig Tyson Fury! Aldrig slået endnu, stor sværvægter. Sandt nok blev han væltet af Uydar og en mindre. Og vigtigst af alt, gerningsmanden til sin yngre bror. Hvordan kan du ikke kæmpe med det her?
  Selvfølgelig en ny kamp og et fantastisk gebyr og et fantastisk skue.
  Oleg Rybachenko skyder igen på tyskerne og fremmedkrigere. Generelt er der næsten ingen tyskere i infanteriet. De bevæger sig bag E-50 og E-75 kampvognene. Og de prøver ikke at tage risici.
  Her, et sted længere væk, er Panther-2 synlig. Denne tank, i modsætning til den virkelige historie, dukkede op i det treogfyrre år. Og selve Panteren var ikke for massiv. Ja, og "Panther" -2, selvom der blev produceret meget, men i 1945, som forberedelse til krigen med USSR, fyldte tyskerne fabrikkerne med E-50 og E-75 kampvogne.
  På trods af al det praktiske ved lette selvkørende kanoner: E-10 og E-25, foretrak Fuhrer tungere kampvogne. Med besvær overtalte Guderian til at lave den mest massive højhastigheds E-50. Führeren derimod elskede E-75 mere, som viste sig ikke at være særlig vellykket og vejede halvfems tons.
  Men nu er en modifikation af E-75 M dukket op, med en lavere silhuet, lettere og med en kraftig motor. Måske bliver det den mest populære i fremtiden.
  Oleg Rybachenko bruger for eksempel snedige taktikker. Baret og med sin bare fod kaster en granat mod E-50 larven. På grund af dette vender tanken og kolliderer med sin kollega.
  Og resultatet - to mastodonter brænder.
  Oleg, som vi kan se, er meget snedig.
  Sådan agerer han nu, og tyskerne lider store tab. Drengens ben er smidige. Det er godt at være som ham, barfodet og smuk.
  Men generelt kommer tanker om boksere op i mit hoved. Hvorfor skulle Denis Lebedev for eksempel ikke genoptage sin karriere? Fyrre år er ikke så lang tid. Desuden har hovedkonkurrenterne fra tungvægt forladt, og du kan prøve at kombinere bælterne.
  Det skal man egentlig ikke, så det er at være en sekser med myndighederne. Det er bedre at engagere sig i ædel boksning selv eller gå i opposition.
  Det er den type, hvordan Sergei Kovalev blev borgmester i Moskva. Selvom dette kun er en fantasi.
  Og Denis Lebedev kunne gøre noget mere konstruktivt. Desuden er det på en eller anden måde for tidligt at lade boksningen stadig være ubesejret. En rigtig atlet skal gå hele vejen.
  Wladimir Klitschko kunne også vende tilbage. Men nogle, som Alexander Ustinov, er allerede blevet slået tre gange i træk, gå ikke på pension!
  Helte er faktisk ikke mennesker, men lige ud af stål!
  Men lad os forestille os en sådan mulighed, Putin styrtede ned i et fly, og i Rusland er der nyt præsidentvalg.
  Og hvad ser vi i dag? Kommunisterne har ingen stærke kandidater. Grudin blev vanæret og tilliden til ham blev undermineret. Zyuganov er for gammel og træt af alle, og der er lidt karisma. Suraikin fejlede ved det forrige valg. Andre lidet kendte personligheder. Zhirinovsky er også for gammel og træt af alle. Andre i det liberale demokratiske parti er lidt kendte. Hvem kan ellers anbefales fra oppositionen? Andrei Navalnyj er stærk, men han får ikke lov til at stille op til valget. Ksenia Sobchak er ikke en seriøs kandidat. Demushkin sad i fængsel og ikke for populær. Han sad i fængsel, og Udaltsov, selvom han måske kunne, blev støttet af kommunisterne og udtalte sig.
  Der er kort sagt ingen seriøse konkurrenter i oppositionen. Så Medvedev, fungerende præsident, er stadig den største favorit. Og hvis der vil være en intrige: anden runde eller umiddelbart i den første.
  I betragtning af Medvedevs lave vurdering og højst sandsynligt et stort antal præsidentkandidater, er anden runde meget mulig.
  Medvedev vil dog have en meget stor fordel i første runde, og ikke en særlig flot modstander i anden.
  Selvom hans Zelensky kan dukke op i allersidste øjeblik og forvirre alle kortene!
  Oleg Rybachenko kastede igen en granat og skubbede nazisternes kampvogne. En masse brøl og beskydning.
  Og jorden letter nu og da, og brænder lige i luften. Og vælte, smeltende, fragmenter.
  Oleg siger:
  - Ære til vores imperium!
  Margarita, der kastede en mordergave med sin bare fod, knirkede:
  - Stor ære til heltene!
  Og igen vil pigen med sin bare hæl kaste en citron.
  Fascister strømmer ind, åh, og vælter ind.
  Der er ingen måde, selv med en vakuumbombe kan du ikke stoppe og vinde! Sådanne seje krigere her, bare rædsel!
  Oleg brøler:
  - Vores sejr i den hellige krig!
  Margaret bekræftede:
  - Med en garanti på hundrede procent!
  Og igen kastede pigen en granat med sin bare fod.
  Nej, disse børn vil tydeligvis ikke give op bare sådan.
  Oleg Rybachenko brølede:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Margarita affyrede aktivt et skud og bekræftede:
  - Banzai!
  Oleg forsøgte i mellemtiden at komponere yderligere. Nå, her er Vitaly i gang med et frivilligt forsvar mod Tyson Fury. I mellemtiden har Wladimir en lige så interessant kamp med Ruiz.
  Faktisk var Ruiz verdensmester i tre versioner. Der, hvorfor kan Vladimir ikke kæmpe mod ham for en masse penge? Desto mere bekvem modstander - meget kortere og fedt. Vladimir kan skyde ham med lange stød.
  Det er ærgerligt, at Klitschko Jr. missede en kamp med ham, mens han var verdensmester. Og du skulle have flyttet.
  Og hvordan tænkte du ikke på dette, Vladimir?
  Og verdensmesteren i tre versioner er nu Usyk. Kom dog hurtigt på tronen.
  Og en samlingskamp med Vitaly er mulig. Men det er indtil videre kun spekulationer.
  Vitali skal slå Tyson Fury, og revanchen med Weider er interessant. Og der er mange andre interessante fightere. Den samme Anthony Joshua. Det ville også være yderst interessant at kæmpe med ham. Og hævn også min bror.
  Vitaly skabte en sensation ved at besejre Weider. Og det samme kan udvikle succes.
  Hvorfor ikke blive den første bokser i verden til at vinde en mesterskabskamp efter halvtreds år? Dette er aldrig blevet gjort før!
  Hej Vitaly! Det er lige meget, hvilken slags borgmester i Kiev du var, men nu er du allerede blevet anerkendt uden tvivl som en stor verdensmester!
  Men her er det første, frivillige forsvar af titlen. Mod Vitaly, en større og længere armet modstander. Ikke sådan en formidabel puncher som Wyder, men teknisk, og fingernem, med lange arme. Og heller ikke endnu gået i stykker, selvom den blev droppet.
  Vigtigst af alt besejrede han den stadig ret unge Wladimir Klitschko, hvilket uden tvivl gør Tyson Fury til en formidabel konkurrent.
  Oddsene gik omkring fifty-fifty. Selvfølgelig var knockout-sejren over Wyder imponerende. Men nu bliver det ikke et grynt mod ham, men en dygtig fighter, som ingen endnu har kunne udbokse. Og vigtigst af alt, vinderen af Vladimir selv i begyndelsen af sin styrke.
  Vil Vitaly være i stand til at klare sådan en tekniker i en alder af halvtreds. Dette er en duel af intellekter. At Wyder klart undervurderede Vitali og forsøgte at tage det uden højtidelighed. Og her fungerer det ikke sådan mere.
  Her er begge boksere ved at gøre klar. Vitaly er som altid seriøs og fokuseret. Han er selvsikker og rolig.
  Tyson Fury gør sig også klar. Han er højere end Vitaly, har længere arme og vil prøve at bruge den.
  Men nu vil kampen foregå i Storbritannien og betales udsendelse.
  Tyson Fury er nu først ude. Han viser ydre tillid. Skaldet, akavet og ikke særlig atletisk. Hvis Vitali Klitschkos hår er tonet, så vil du ikke forstå, hvilken af dem der er ældre, selvom forskellen er sytten år i alderen. Det er endnu ikke rekord for mesterskabskampe, men det nærmer sig allerede rekorden.
  Nå, måske vil Vitali også kæmpe mod en, der er yngre end Tyson Fury.
  Her kommer Vitaly ud til formidabel musik. De ser på hinanden.
  Tyson bøjer sig og ser ikke højere ud. I skuldrene af Vitaly, måske, og bredere. Og vigtigst af alt er hans figur meget smukkere, og hans muskler er præget.
  Jamen, hvordan lyder salmerne? Først britisk og derefter ukrainsk.
  Så en udveksling af blikke.
  Og nu lyder hornet, første omgang.
  Vitaly kaster et let stik, bevæger sig godt. Tyson forsøger at forlade. Men Vitali er meget adræt, og hans slag bevæger sig i en klodset bane og når hovedet på Tyson Fury.
  Alt går som forudsagt af eksperterne. Vitaly har fremragende hastighed.
  Og alt lykkes.
  Han vinder første runde... Så et minuts hvile og anden runde. Igen ændrer Fury ikke taktik. Han håber åbenbart, at Vitaly bliver træt.
  . KAPITEL #4
  Og igen har Klitschko Sr. en lille fordel. Brødrene dominerer ringen.
  Wladimir vandt Ruiz Jr. for en uge siden på teknisk knockout.
  Nå, kampen fortsætter.
  Tredje runde er igen under diktat af Vitaly. Men i fjerde runde eksploderer Tyson Fury pludselig. Haster frem ... Og slår en toer. Og falder i en knockdown.
  Hvad ville han? Vitali er i alarmberedskab.
  På en eller anden måde forsvarede Tyson denne runde til det sidste. Så startede den ensidige kamp med Vitalys dominans igen. Desuden havde verdensmesteren Klitschko Sr. tydeligvis ikke travlt.
  Og nu, efter otte runder, trækker Tyson Fury sig pludselig tilbage. Og sejren erklæres ved teknisk knockout, på grund af afvisningen af at fortsætte kampen.
  Således sætter Vitali Klitschko en ny rekord: den første fighter i boksningens historie til at forsvare verdensmesterskabet i en alder af halvtreds. Og slår endnu en præstation fra Hopins.
  Hvad nu han virkelig virkelig Vitaly er blevet en supermand. Og han hævnede sin bror.
  Men den næste kamp er en omkamp med Wyder. De lover meget høje gebyrer. At du kan have en duel med ham, og så gå ud til Joshua.
  Og så kan du allerede nu tænke på en samlingskamp med Usyk. Generelt vil Vitali Klitschko i princippet gerne blive den absolutte verdensmester. Og dette ønske er meget stærkt.
  Oleg Rybachenko griner ved sine tanker. Ja, det er muligt. Drengen mejer en hel række fascister ned og siger:
  - Folk husker dig Klitschko! Folk sætter pris på dig Klitschko! Folk vil have dig Klitschko! Kom snart tilbage Klitschko!
  Den geniale dreng lo af sin muntre sang og igen, hvordan man affyrer den mest dødelige af alle granater. Og tre kampvogne fra nazisterne støder sammen.
  På trods af de sovjetiske troppers heroiske modstand var nazisterne stadig i stand til at tage og skære korridoren, der forbinder Moskva med andre dele af USSR.
  Således er Ruslands hovedstad i fuldstændig blokade. På samme måde som Leningrad er blokeret.
  Stalingrad gør stadig modstand. Tyskerne stormer også byerne Grozny og Ordzhonikidze i Kaukasus. Situationen er kritisk. Især da Moskva blev fuldstændig omringet.
  Den har mange tropper og hundredtusindvis af soldater i militsen. Men i kampe forbruges granater og patroner meget hurtigt. Måske løber tør for ammunition. Og så falder hovedstaden. Og der er ikke så mange madforsyninger. Dette vil også snart være overstået.
  Og uden Moskva bliver det endnu en krig. Og Stalin forstår dette.
  Nu er han i Kuibyshev. Men efter at nazisterne brød igennem til Volga, så var det ikke langt fra frontlinjen.
  Og plus er samurai også presset. Og de bomber, og de klatrer med utallige infanteri. Måske ikke nok styrke.
  Stalin forstår dette og forsøger at forhandle en separat fred med Japan bag kulisserne. Ligesom de endda er klar til at opgive Fjernøsten og betale erstatning i guld.
  Men Hirohito sagde: vi har brug for hele Sibirien, hele vejen til Ural. Ak, det er umuligt at give så meget.
  Vladivostok er allerede næsten omringet. Og generelt er alt meget dumt ...
  Men nogle heltindepiger kæmper og giver ikke efter for fascisterne og japanske militarister.
  Den pansrede fængselsvogn, som den syngende Vedmakova kørte i, standsede, knirken fra den åbne dør blev hørt. To japanere, den ene stor og fed, den anden lille og tynd, lænede sig ud af lyset, der blindede Anastasia et øjeblik. Så stødte pigen uden tøven den ene med et sving på skinnebenet mod tindingen, den anden med knytnæven viklet ind i en kæde i kæben. De berygtede krigere i Land of the Rising Sun faldt latterligt i en knockout.
  Vedmakova sang endda:
  - Jeg kalder manden for den tolvte omgang! Jeg er trods alt en super kvinde og fuld af Atass, og jeg sender fjenden i en dyb knockout og demonstrerer uhæmmet klasse i kamp!
  Pigen hentede et japansk maskingevær kopieret fra Schmeisteren, og hun klikkede på lukkeren og skyndte sig til cockpittet. Yderligere tre japanere sprang derud, Vedmakova sendte et udbrud mod dem, sigtede mod deres hoveder og grinede voldsomt.
  - Hvad fik de køllehovedede djævler!
  Den pansrede mandskabsvogn blev taget til fange af en nøgen krigerdame. Witcher gøede:
  Svævede over det uheldige Rusland,
  Infernalske monstre syder mørke!
  Besætteren har sin økse regnfuld,
  Skærp og hug hovedet af!
  En kommunist i kamp i helvede er ikke en brik,
  Vi går ikke altid på åget!
  Gør det tredje rige til ildsjæle,
  Nå, ærlighed vil markere godt!
  På trods af at hun var væmmet, tog Vedmakova den japanske militæruniform taget fra de døde på. Hvor var det ubehageligt, disse soldater havde ikke vasket sig i lang tid, og det stank frygteligt. Piloten hylede:
  - Det er nødvendigt at oskotinitsya i en sådan grad! asiatisk dog!
  Den pansrede mandskabsvogn afviklede dog let og drog af sted i nordlig retning. Køretøjet havde to 12-millimeter maskingeværer, så det ved lejlighed var muligt at slå et infanteriangreb af. En anden ting er, at 20-millimeter panser ikke kunne modstå kaliberen af 37-millimeter japanske "kanoner". Vedmakova tænkte: hvordan ændrede kommunisternes komme til magten Rusland. Hvis den japanske hær i tsartiden var væsentligt overlegen i forhold til den russiske i teknisk henseende, halter den nu tværtimod bagud. Selvom det ikke kan siges, at videnskaben ikke opmuntres i den Rising Suns land. Den obligatoriske ungdomsuddannelse blev indført i slutningen af det nittende århundrede. Det er rigtigt, at kvaliteten af uddannelsen i Japan ikke var høj. De kopierede det fra den preussiske skole, som var pedantisk til det yderste, og forenklede det lidt, så en lærer slap så mange elever igennem som muligt, da der ikke var nok uddannede mennesker. Generelt efterlignede japanerne europæerne, for eksempel briterne i udseendet af khaki-uniformer, tyskerne i formationen og militære regler, amerikanerne i flådens uniform og type og systemet med finansielle institutioner. Sandt nok havde de også deres egen, for eksempel Bushido-koden, de berømte Shimosa-sprængstoffer (selvom den næppe var bedre end den europæiske). Indtil midten af det nittende århundrede var Japan et tilbagestående middelalderland, der ikke engang havde jernbaner, men var bevæbnet med kanoner med kanonkugler. Det var endnu mere arkaisk end Türkiye eller Iran, og endnu mere det tsaristiske Rusland. Mærkeligt nok, men det var Amerika, der hjalp den Rising Sols land med at nå folket og bogstaveligt talt tvang dem til at slutte sig til den civiliserede verden. Den moderne dampkrydser med eksplosive granater gjorde et stærkt indtryk på det tilbagestående Japan. Især da han sænkede flere sejlbåde, hvilket viste kanonernes fuldstændige hjælpeløshed med kanonkugler.
  Måske vil amerikanerne fortryde mere end én gang, at de tvang Japan til at åbne sig for verden. At de rejste en konkurrent i Asien, men så var det svært at tro på, at Land of the Rising Sun om nogle få årtier ville gå den vej, som Vesten havde taget århundreder.
  Vedmakova kørte langs motorvejen, lod lastbiler med forstærkninger frem, samt køretøjer, og ræsonnerede. Selv under Alexander II, eller rettere endda under Nicholas I, udklækkede den tsaristiske regering planer om, at Kina skulle slutte sig til Rusland. Men Nikolai valgte den tyrkiske retning som et objekt for ekspansion. I princippet var det mere bekvemt. Men Rusland-hadende Storbritannien og Frankrig under dets indflydelse stod op for osmannerne. For første gang i et kvart årtusinde (siden 1612-målet) tabte Rusland en storstilet krig (individuelle kampe tæller selvfølgelig ikke, du mener, at Rusland i næsten et kvart årtusinde ikke tabte krige generelt var det forresten under Nicholas den første, at det nåede sit maksimum, hvad angår størrelse). Der var flere grunde, vigtigst af alt vestmagternes overlegenhed med hensyn til troppernes teknologiske udstyr. Efter Nikolai den første begik selvmord, blev tronen overtaget af Alexander II: måske den mest uddannede og lærde tsar i hele Ruslands historie. Han lancerede storstilede reformer, bemærkede livegenskab, under ham begyndte den hurtige vækst af industrien, opførelsen af jernbaner og kraftværker! Men samtidig skete afskaffelsen af livegenskabet på bøndernes bekostning, der var mange ruiner, optøjer brød ud, især masse i Polen. Alexander formåede at flytte Rusland fremad, men løste ikke de grundlæggende problemer, og solgte endda Alaska til Amerika for en krone og gav Hawaii-øerne gratis. Det lykkedes ham ganske vist at besejre Tyrkiet, men det osmanniske rige var på dette tidspunkt meget svagt, og det var rystet af opstande. Ja, Ruslands tab i denne krig var uforholdsmæssigt store, hvilket beviser, at den russiske hær stadig er langt fra perfekt, trods reformen. Men selv under Suvorov var alt ikke så entydigt, som det er skrevet om i bøger. Sejre blev givet til en betydelig pris, og Catherine den Anden, for eksempel, under den anden russisk-tyrkiske krig, begrænsede sig til relativt beskedne territoriale erhvervelser og nægtede endda krav på Moldova. Selvom disse lande var beboet af ortodokse slaver, og på et tidspunkt var en del af Kievan Rus. Generelt, efter Ruslands befrielse fra det mongolsk-tatariske åg, blev der taget en kurs for at returnere alle de oprindelige slaviske lande. Det tog flere århundreder, for eksempel blev Galicien først vendt tilbage i 1939, efter befrielsen fra det polske åg. Og byen Przemysl med de tilstødende lande forblev hos ungarerne og slovakkerne.
  Vedmakova kiggede på motorvejen: der var ikke så mange forskellige biler, her marcherede de japanske infanterister. Japans befolkning er omkring hundrede millioner, endda flere end i Tyskland, før-værnepligtsuddannelse fylder halvdelen af undervisningen i skolen. Krigen med USSR er en gave fra gud til dem, i modsætning til kampen med USA. Du kan stemple, flere og flere nye opdelinger.
  Der er en stor fristelse til at give et udbrud af to af dine hurtigskydende maskingeværer, da dette kan gøres ved at styre dem med et hydraulisk drev fra førerhuset. Men sandheden er, at hun selv har ringe chancer for at komme ud herfra. Nej, det er stadig bedre at gøre det tættere på frontlinjen eller om natten. Ja, det ser ud til at være allerede aften... Så bliver ulvene fodret og fårene er i sikkerhed. Men nej, hun er ikke et får.
  Så hvad med Japan? Den første krig 1904-1905 var tabt, og Rusland mistede mere end to hundrede og halvtreds tusinde soldater og officerer alene som fanger. Selvom den zaristiske hær havde en numerisk overlegenhed. Japan, på den anden side, mistede mindre end to tusinde fanger; der blev endda etableret en bonus på hundrede guldrubler for hver fanget soldat med gul ansigt og tusind officerer. Denne historieside er meget ubehagelig for Rusland. Hvad der er mest irriterende inde i landet, ønskede mange japanerne sejr. For eksempel sendte studerende ved Moskva Universitet lykønskninger til mikadoen med Port Arthurs fald. Og hvor meget blev plyndret: du kan ikke liste!
  Vedmakova bremsede gassen for ikke at løbe ind i en anden marchkolonne. Pigen bandede:
  - Jamen, de er ligesom græshopper! Luskede skabninger!
  Øret fornemmede allerede kanonadens brøl, frontlinjen nærmede sig. Piloten knurrede og sang derefter:
  Russisk kriger stønner ikke af smerte,
  Russisk kriger ødelægger japanerne!
  Og vi har fuldstændig sorg,
  Hele det bøjede skjold rystede!
  Pigen tav igen. I den krig hjalp USA og Storbritannien Japan med penge og våben, men der var ingen front i vest. Faktisk forventede landet med den Rising Sun, at Tyskland ville gribe øjeblikket og angribe Rusland. I princippet var det reelt og gavnligt for Tyskland. Det allierede Østrig-Ungarn, som stødte sammen med interesser på Balkan, kunne også modsætte sig Rusland. Tyrkiet, historisk krænket af Rusland, og endda under Tysklands finansielle kontrol, kunne også gå ind i krigen. Italiens indtræden i krigen, som var en del af Triple Alliance og kunne gøre krav på de rige ukrainske lande, er ikke udelukket. Under alle omstændigheder ville det tsaristiske Rusland være dårligt. Selv hvis hun tabte i alliance med ententen, ville en krig på to fronter være endt i katastrofe. Chancerne for, at Frankrig kommer med i kampen, er små, da Storbritannien på det tidspunkt var imod Rusland. Generelt er dette selvfølgelig en stor fejlberegning af kejseren, der missede en sådan chance. Det er muligt, at selv efter udbruddet af Første Verdenskrig var den vigtigste strategiske fejlberegning Fritz-offensiven mod Belgien og Frankrig. Måske hvis de havde påbegyndt en invasion af Rusland med al deres magt, ville situationen med Polen i 1939 have gentaget sig. Heldigvis viste tyskerne sig at være overmodige, idet de valgte en krig på to fronter.
  The Witcher, i modsætning til mange landsmænd, var heldig: hun formåede at læse Mine Kaif, og endda i originalen. Selvfølgelig havde Hitler ret, da han sagde, at man enten skulle være sammen med Storbritannien mod Rusland, eller sammen med Rusland mod Storbritannien. Og ganske logisk kritiserede fremtidens Fuhrer dem, der forsøgte at trække sig ud i lyset, liget af Bismarck.
  Hitler afviste faktisk enhver mulighed for enhver alliance med Rusland, især da bolsjevikkerne kom til magten i det og mente, at de russiske lande skulle blive tyske kolonier.
  Det betyder, at han utvetydigt var en fjende af Rusland, og enhver traktat for Führeren var blot et stykke papir. Desuden er Stalin en idiot, at han missede et så stærkt slag på den åbne hage, selvom han var nødt til at forberede sig på at afvise slaget og sætte tropperne i alarmberedskab. Eller endnu bedre, læg det i dig selv! Den tyske hær var heller ikke klar til den sovjetiske hærs offensive impuls. Det ville have været meget svært for dem, vi kunne simpelthen omringe og ødelægge tyske tropper i kedler. Og hvad er denne krig! Så initiativet overgik til Wehrmacht. Og fronten flød fra vest til øst. Det er ikke klart, hvad Stalin regnede med? Og Beria er en tøs. Hun kender godt hans skaldede mand. Hvorfor advarede han ikke Stalin. Hvorfor ikke overtales til at handle? Hvordan skete det? Folkekommissæren er jo en snedig person og stolede ikke på nogen! Der var jo virkelig seriøse efterretningsdata, tropperne fra Det Tredje Rige blev trukket op til grænsen, og hver anden bedstemor profeterede krig. Generelt var der en følelse af, at noget uforsonligt, frygteligt var på vej!
  Og kun Stalin og hans følge slog spanden, som om de bevidst ville miste og dræbe millioner af mennesker. Og generelt er den overskægtige georgier ikke sådan et geni ... Han formåede ikke at afslutte seminaret, og som Beria indrømmede for hende, drikker han ofte. Og da krigen begyndte, summede det generelt ... Og nu er hele verden i kamp mod Rusland! Og her er naturligvis Stalins ufleksible politik skylden. Især på trods af, at fronten var ved at blive kvalt af mangel på forsyninger, blev tusindvis af tog tilbagekaldt for at deportere tjetjenere til Kasakhstan. Og det blev gjort under krigen, hvor hver vogn tæller! På grund af dette lykkedes det i øvrigt Mainstein, på trods af den sovjetiske hærs betydelige numeriske overlegenhed, at udføre et modangreb for at besejre de røde tropper. På grund af manglen på lag blev der ikke indsat forstærkninger i tide, forsyningen af sovjetiske tropper blev afbrudt, og som et resultat udløb offensiven. Og hvis vores tropper nu var i Kiev, og måske i Rumænien, ville Storbritannien og USA måske ikke turde forråde USSR!
  Desuden, hvem dræbte næsten Hitler? På den måde skubbes det tredje rige til en ny aggression?! Mest sandsynligt var det en operation ledet af Beria... På et tidspunkt fandt han trods alt ud af, hvordan han skulle afslutte Trotskij. Så skyldtes det imidlertid behovet for at undgå en splittelse i Internationalen. Nu har dette ført til den modsatte effekt, Ruslands fjender har forenet sig. Og historiske fjender! Hendes Vedmakov, må jeg sige, var meget overrasket over, at Churchill holdt en opsigtsvækkende tale den 24. juni, hvor han bebudede støtte til USSR. Det er mærkeligt, at et får kom for en alliance med en ulv, hvis den britiske løve selvfølgelig kan sammenlignes med et får. Stalin er dog en typisk ulv! Nu er alt tilbage til det normale, kapitalister-demokrater og kapitalister-fascister tilsammen! Men kommunisterne er forenede og ærlige, uden at gå på kompromis med samvittigheden! Måske var det det, Stalin ønskede? Under alle omstændigheder blev fjendernes styrker mangedoblet, og i øst viste Japan sin mund. Men generelt er forløbet for ledelsen af landene i den Rising Sun logisk: det er nødvendigt at lukke halsen på militæret med utilfredse enorme territoriale indrømmelser og faktisk overgivelse, de lovede nye kampe og lande. Hvis USA ikke havde indført sanktioner den 24. juli, eller rettere sagt en blokade mod Japan, så ville samuraien måske have ramt USSR, selv i august uden at vente på vinteren! Japanerne er et modigt folk, og de ville næppe blive stoppet af mindet om Khalkhin Gol, hvor i øvrigt sekundære tropper kæmpede, inklusive marionetter fra den manchuriske kejserlige regering!
  Og dette kunne bringe Moskvas fald i fare ... Selvom Stalin sandsynligvis ville have foretrukket at give hele Sibirien til Moskvas overgivelse. Jeg ville simpelthen efterlade dækning der, i håb om, at den hårde taiga-vinter ikke ville give japanerne mulighed for at rykke for langt frem og forbinde sig med tyskerne i Ural- eller Volga-regionen.
  Og så ville der selvfølgelig være problemer ... Hitler fejlede i nærheden af Moskva og lavede en fejlberegning ved at erklære krig mod USA, uden at forpligte Japan til at gengælde USSR. Hitler var slet ikke kendetegnet ved logik, af sin bestialske antisemitisme, der modsatte sig selv den vigtigste finansielle elite og endda Vatikanet. Dette øgede ganske vist hans popularitet blandt araberne, men de ydede ikke væsentlig bistand til Rommels korps.
  Panservognen kørte op til den tidligere sovjetiske grænse. Der har allerede været nogle ødelæggelser. Her er grænseposten, der stadig stikker ud.
  Og japansk infanteri, samt flere lette tankettes med 20 mm automatiske kanoner og to maskingeværer hver. Mod det kinesiske infanteri kan dette være et godt våben, men mod T-34 ... Sandt nok er der få sådanne kampvogne i Fjernøsten, hovedstyrkerne er fastklemt i vest. Derudover er et par mere pansrede køretøjer og morterer synlige, transporteret på åbne køretøjer. Jeg må sige, at gode mørtler, på trods af den lille kaliber ...
  Vedmakova tøvede: hvad skal man gøre? Der er mange japanere, og tilsyneladende skal du dreje af på en landevej. Eller måske stadig give en kø for de smaløjede?
  Det er allerede ved at blive mørkt, skyerne har dækket himlen, regnen kommer. Selvfølgelig kan du tage en chance, især da det er sådan, japanerne stimlede sammen, infanteriet står, samlet i tætte rækker. Ja, der er et helt regiment af dem, gulansigtede soldater, ret grimme, og det er ikke synd at dræbe dem.
  Vedmakova korsede sig og mumlede:
  - Gud forbyde at sætte flere samurai!
  To store kaliber - 12 millimeter maskingeværer slog ud mod de smaløjede væsner. Massakren begyndte. Pigen sang endda:
  Vi vil kæmpe mod fjenden til det sidste
  Soldaternes bedrifter - tæl ikke antallet!
  Russerne har altid været i stand til at kæmpe,
  Giv ikke op, når der kommer problemer!
  12 - millimeter er en stor og skarp patron, den trænger igennem kroppen, og nogle gange flere japanere ad gangen. Vedmakova styrede våbnet ved hjælp af hydrauliske aktuatorer, som japanerne lånte fra luftfarten. I de første sekunder forstod kæmperne fra Rising Sun Empire ikke engang, hvad der skete, og hvor angrebet kom fra. De faldt ganske enkelt, og frigav rislen af blod fra deres maver og bryster. Så uventet var dødens komme i denne tilsyneladende fredfyldte verden. Selvom nej, det sidste udsagn er mere som en hån.
  Vedmakova nåede at klippe flere linjer ned, før fjenden reagerede og begyndte at sprede sig. Piloten fortsatte med at skyde, mens han flyttede panservognen på en sådan måde, at den ikke faldt under ilden fra tankettes. Ikke desto mindre kan en flykanon gennembore selv en sådan rustning. Dette afhænger dog stadig af projektilets begyndelseshastighed, på tankettes er den stadig større end på jagerkanoner.
  Mens piloten var heldig, fandt japanerne ikke umiddelbart ud af, hvem der sendte dem døden, især da forårsregnen dryppede, hvilket resulterede i, at blinkene blev svære at skelne. Sandsynligvis troede samuraien, at de blev angrebet af en russisk afdeling, der var brudt igennem bagud, så tanketterne åbnede ild mod buskene. Vedmakova, knuste japanerne og sang:
  Fra havets fjerne områder
  Hvor buen rystede himlen!
  Sultanens horder fejer,
  Som om Antikrist er opstået!
  
  Krig er nådesløs, ond,
  Som en drage faldt ned på Rus'!
  Min jord er grå af sår,
  Red min mor, jeg beder til Gud!
  
  Hvor er verden grusom, hvilken rædsel
  Barnet faldt og blev revet i stykker!
  De fødte, skubbede ham med smerte,
  Så den onde Thunderer besluttede!
  
  Her kender Gud ikke målet i vrede,
  Han væltede menneskehedens ulykke!
  Og alle levende lider
  Kun sorg tæller sejr!
  
  Rusland er dækket af blod,
  Hvor er du grusom Gud!
  Hvor blev din mission af?
  Sikkert er Kristus den tredje, overflødig!
  
  Hvorfor er du Helvede og Eva
  Forvist på grund af deres paradis!
  Tiden er inde til kannibalen,
  Med et raid mere brat Mamai!
  
  Pigerne fældede tårer,
  Tyskerne dræbte forældrene!
  Hun er barfodet og frost,
  Barskt, alle floderne er frosne!
  
  Ingen har ondt af os mennesker
  Nu mider, så stikker slanger os!
  Nogle gange dukker ideen op
  Hvilken kop af lidelse til randen!
  
  Håber forgæves for Gud
  Han gør bestemt ikke ondt!
  Og det er bedre at leve dårligt og dårligt,
  Men vi sagde - det er nok!
  
  Vi har kommunismens bannere,
  Og det betyder uden henvisning til onklen!
  Tåler ingen urin af fascisme,
  Vores etik er simpel: for helvede med det!
  
  Håber på hænder i ligtorne,
  På sindet, der er i hovedet!
  Vilje fører os til resultater,
  Dygtighed, entusiasme i næven!
  
  Og så, måling af trin,
  Til frihed og lykke på din vej!
  Vi bliver røde guder
  Ingen kan bøje os!
  Vedmakova sang og skriblede fra maskingeværer, skyd dem, der allerede havde nået at sprede sig, og læg dig smaløjet. Men så ændrede hendes held sig, og flere japanske betjente fandt tilsyneladende ud af, hvad der var i vejen, og kastede flere granater mod panservognen. Vedmakova mærkede et gys i sit skrog. De japanske granater var dog fragmenteringsgranater og trængte ikke ind i pansret, tilsyneladende designet til at holde maskingeværsprængninger af kaliber op til 14 millimeter.
  Witcher grinede.
  - Og her er en stædig kamp vildfaren fjols-kugle! Korroderet, pludselig klogere og ramt målet oftere!
  I en pansret mandskabsvogn fodres maskingeværer med bælte. Dette giver et stort udbud af kugler, derudover leveres vandkøling, som giver dig mulighed for at øge varigheden af skydningen. Derfor afskar krigeren uden ceremoni japanerne, der kastede granater mod hende. Men resten af kæmperne ser ud til at have lagt mærke til det. Granater fløj igen. Et brøl blev hørt. Det ser ud til, at en af granaterne viste sig at være tung, omkring et kilogram i vægt og anti-tank. Japanerne var allerede forsynet med lignende emner. Svag mod Chevrons og T-34'ere, men du kan bryde igennem en pansret bil! Gennem den gennemborede side blev der skyllet støv over Vedmakova. Pigen bandede:
  - Ja, Japan er lille, men det volder store problemer!
  Panservognen holdt op med at bevæge sig, og et par fragmenteringsgranater fløj indad, hvor de eksploderede.
  Splinter fangede Vedmakov og rev hans uniform op. For at toppe det, brød en ødelagt benzintank i brand. Pigen bandede igen.
  - Ikke en bil - General! Jeg ville give dig lort!
  Jeg måtte slå et par dusin mere ned for at springe ud af førerhuset. Pigen gjorde dette ubemærket af de japanske soldater og kravlede. For sig selv bekymrede han sig ikke om hendes uniform af hæren i landet af den Rising Sun. Og i mørket og i regnen er ansigtet ikke for tydeligt. Nu skal du af motorvejen og opløses i bushen.
  Pigen kravlede hurtigt nok og løb samtidig ind i lig et par gange. Temmelig mumlet:
  - Ikke dårligt, jeg gav et lys til samuraien! Nu skal du bare redde dig selv!
  Krigeren dykkede ned i buskene og rejste sig og begyndte at gå. Spøg med dem, måske får de det ikke. Faktisk kæmpede hun anstændigt og troede, at hendes bedrift: højst sandsynligt ville de ikke tro det, ellers, hvem ved, ville de have givet en anden stjerne af helten!
  Generelt er en mærkelig ting krig, her dræber du folk, og det er ikke let normalt, men tapperhed. Som Bibelen siger: Du må ikke slå ihjel! Ikke desto mindre befalede Gud ikke blot at dræbe, men generelt at udrydde amalekiterne og deres hustruer og børn og endda husdyr! Selv under krigen betragtes udryddelsen af civilbefolkningen som umoralsk og modbydelig gerning.
  De vestlige allierede bombede imidlertid ikke kun og ikke så meget militære faciliteter som civilbefolkningen. Det skyldtes dels højhøjdebombeflys lave nøjagtighed, som gjorde det svært at besejre rent militære mål, men hovedsagen var hævn. Japan fik også et lys fra USA. Og de havde intet at svare på! De havde bare ikke fly længe nok til at tage yankeerne ud!
  Tilsyneladende anså amerikanerne hævn for Peru Havn for tilstrækkelig, eller rettere sagt besluttede den højeste finansielle elite at handle pragmatisk på samme tid og sætte en stopper for Maos Røde Hær. Japan forlod Manchuriet som et springbræt til krigen mod USSR og fik frie hænder mod Mongoliet, og resten var Chiang Kai-sheks værk! Så bliver det muligt at rive hele Kina op under sig selv. Og lad den opgående sols land bløde i krigen med USSR. Det mest interessante her er nok, at japanerne regner med, efter at have besejret Rusland, for igen at komme på højde med Amerika ved hjælp af Tyskland og USA, de tænker på at fravride Sibirien og andre lande fra det udmattede Japan.
  Hver side mener, at det blev gjort meget klogt, især da Amerika og Storbritannien fik kontrol over store territorier uden at affyre et skud. Ellers ville de have været nødt til at generobre dem i lang og kedelig tid, hvilket ville tage mindst flere år, for det er stadig øer!
  Vedmakova gik i håb om at krydse frontlinjen. Det er sagtens muligt at glide ind i hullet og klamre sig til sin egen. Og måske endda tage en af samurai-fangerne. Nå, det er tæt på den sovjetiske hærs mest avancerede stillinger. Ellers bliver det svært at bære.
  . KAPITEL #5
  Så for verdensoligarkiet: Tyskland og Europa under USSR betragtes dette som en tabt indflydelseszone og endda en trussel mod det styrkede kommunistiske imperium og bolsjevismens yderligere ekspansion. Og Rusland under Tyskland er udvidelsen af sine indflydelsessfærer og muligheden for at suge alle safterne fra rige lande. Men det var egentlig, hvad de franske oligarker tabte, da de tabte til Tyskland: De måtte dele lidt med Hitler, men de beholdt det meste af rigdommen, og det blev endda nemmere at udnytte arbejderne - tyskerne knuste fagforeningerne. Hvad har oligarkerne mistet i Baltikum? Tæl hele kapitalen, og hvem havde ikke tid til at flygte, så frihed eller liv! Et fantastisk eksempel! Så der er ikke noget overraskende i dette! Og hvis Hitler ikke havde været sådan en ivrig antisemit, ville ingen have hjulpet USSR!
  Det skal siges, at en af grundene til, at Frankrig relativt let brød sammen, var den markant lavere procentdel af jøder i både den almindelige befolkning og finanseliten. I Polen, Storbritannien, USA: det var stik modsat. Især i USA, hvilket i øvrigt forklarer, hvorfor Yankees, på trods af at der ikke faldt en eneste bombe over Amerika, var endnu mere grusomme mod Tysklands befolkning end briterne!
  Vishu, blev en marionet under Wehrmacht, og tyskerne red gennem Paris og spillede mundharmonika. Hitler begyndte at forberede en invasion af England, uden at bekymre sig om at overføre økonomien til et militært grundlag og bruge ressourcerne i det erobrede Europa. Det kostede ham dyrt, såvel som manglen på lyst til at forhandle med anglerne, med afvisningen af antisemitisme. Sidstnævnte ville måske give Fuhrer mulighed for at slippe alle sine styrker løs til krigen mod USSR og angribe tilbage i maj. Ganske vist kunne freden med Storbritannien presse Stalin til annonceringen af mobilisering. Det ville blive et signal om, at fjenden, siger de, allerede er ved tærsklen.
  Eller ikke at blive, og så ville det måske påvirke USA's position i forhold til Japan. De ville ikke provokere Land of the Rising Sun, og det mægtige imperium kunne åbne en anden front! Hvad skete der nu. Kun i en endnu værre situation, når USSR's hær næsten er besejret, er produktionen af våben endnu ikke etableret, og de har endnu ikke lært at kæmpe!
  Nu er det ikke det enogfyrre år - de sovjetiske tropper har fået kamperfaring, lært at kæmpe og vinde! Så nu er de ikke bange for tunge kampvogne og fly med syv affyringssteder, på én maskine!
  En enlig japansk mand står nær et træ. Altså en almindelig gul dummy.
  Vedmakova sprang op bag ham. Hun rykkede hovedet op, og vred sig så ... Når du skarpt trækker fjendens "bowler" op, kan nakkemusklerne ikke længere yde effektiv modstand, og "hovedet" kan nemt foldes!
  Nå, hvad er en samurai mindre! Vedmakova ser munter og tilfreds ud, hun blotter endda sine tænder:
  Japan vil aldrig erobre os! For der er en fighter som mig!
  Faktisk, i hele Ruslands historie, var det kun mongol-tatarerne, der var i stand til at erobre! Hvorfor dette skete, og hvorfor den store slaviske nation viste sig at være hjælpeløs, dette er selvfølgelig et mysterium ikke for en generation!
  Hovedårsagen er feudal fragmentering, da alle tog et stykke jord til sig selv: han startede kyllinger og sad i det og vogtede sin arv: uden arbejde!
  Vedmakova følte, at de stramme og ubehagelige japanske støvler gned hendes ben. Piloten besluttede, at det i dette tilfælde ikke giver nogen mening at udholde plagene. Hun smed bare den stumpe, indsnævrede og pressede "puder" på hendes fingre. Jeg mærkede natkøligheden i mit fødeland med mine bare fødder og følte mig meget mere munter! Hun tilføjede et trin, og begyndte endda at hoppe lidt!
  Det faktum, at russerne var splittet, var slavernes største tragedie. I vest blev de underkuet af Litauen og Polen, og i øst af de grusomme tatarer. Åget varede dog ikke evigt: Moskva, før det, begyndte en lille by at vokse og endda forvandlet til en slags lille imperium. Ivan Kalita blev samleren af russiske lande. Han var den første og ikke den mest succesrige, men vigtigst af alt den første! Og hvordan lyder det i den bolsjevikiske sang: det er bedre at være død - end den anden!
  Stalin er ikke russisk, dette er hans største ulempe! Derfor mistilliden til den titulære nation og massive uberettigede undertrykkelser! Giv her hornene til grisen, og riget til chock!
  Chuchmek på tronen og Rus' på folden!
  For eksempel var både Tukhachevsky og Yegorov ganske dygtige marskaler, hvilket i øvrigt kan siges om resten af de undertrykte befalingsmænd! Ikke at sammenligne med en abe med overskæg! Derfor gik vi i stå!
  Men hvordan skete det egentlig, at Stalin formåede at blive en suveræn hersker? En analfabet georgier blev gjort til en Gud!
  Det russiske folk skal regeres af den russiske zar! Romanoverne havde i øvrigt næsten intet russisk blod, og måske var det derfor, de degenererede!
  Japan havde også en ejendommelig styreform, hvor shogunen var væsentligt højere end kejseren, og derfor var der nogle fordele, da det er mindre sandsynligt, at det ødelægger imperiet på grund af en dåres arving. I århundreder førte japanerne ikke en erobringskrig, men skændtes aktivt med hinanden. Dette havde en vis indflydelse på denne nations mentalitet. Men i det tyvende århundrede erobrede den opgående sols land mere land end Alexander den Store! Nu er det Ruslands tur. Først nu er det ikke tsartiden, det store kommunistiske parti hersker og det mest avancerede og perfekte økonomiske og politiske system i verden!
  Vedmakova rystede dog pludselig på hovedet. I det politiske system og i regeringens måde er alt heller ikke rigtigt! For eksempel vælger folket ikke statsoverhovedet som et resultat af en alternativ viljetilkendegivelse, men det sker ... Jeg må sige, at hverken loven eller forfatningen gav mulighed for oprettelse af et hovedkvarter og dets bemyndigelse med nødsituation beføjelser. Og hvad angår den halvt uddannede seminarists evner, var hun personligt i tvivl! Samt Beria: en snedig, men dårligt uddannet person med et ekstremt snævert syn og lærdom!
  Men nu er frontlinjen endnu tættere fremme, blink er synlige, og brølet er blevet endnu stærkere. Det er tid til at finde sproget og .... Vedmakova bemærkede en løsrivelse af kravlende japanere. Nu skal du forsigtigt sidde på halen. Omtrent i samme stil, som hun angreb Yu-188, et meget hurtigt bombefly, som ikke engang er let at indhente på den hurtige MiG. Logs er i øvrigt generelt ikke særlig manøvredygtige og er i denne henseende ikke bedre end Focken-Wulfs! Nå, her er samuraierne, der nærmer sig skyttegraven, de ligner væddere, der kravler op til en oliepøl. Der er mange japanere, her skal du handle omhyggeligt ... Her er kaptajnen for hæren i landet af den Rising Sun, næsepartiet er som et murmeldyr. Noget skriger og vifter kraftigt med næver og dolk.
  Vedmakova, der tålmodigt ventede på, at samuraien skulle angribe, slog ham på bagsiden af hovedet med en riffelkolbe. Han beregnede dog slaget på en sådan måde, at "japperen" ikke umiddelbart grøftede. Og så affyrede hun et udbrud fra en maskinpistol mod japanerne, der løb for at angribe! råbte:
  - List i krig er som et sejl på et skib, men det puster sig kun op, ikke hende!
  Dreng Oleg og pige Margarita slås i Stalingrad. De vil stå i denne by som titaner.
  Oleg Rybachenko ser tolv år gammel ud. Og drengen kaster en granat med sin bare fod.
  Han kaster fascisterne og siger:
  - Ære til det store Fædreland!
  Margarita giver også en velrettet tur. Slår nazisterne ned og synger:
  - Ære til Stalin og kommunismens sol!
  Oleg Rybachenko fyrer og tilføjer:
  - Ære til helte!
  Pigen skyder, mejer nazisterne. Han kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Og ære til fædrelandet i århundreder!
  Derfor brød drengen og pigen for alvor op. De skyder mod nazisterne og kaster granater.
  Drengens bare fod kaster en mordergave. Drengen med vildt raseri siger:
  - Vi plager alle!
  Margarita, der skyder og slår fjenden ned, knirker:
  - Og der bliver djævelens hø!
  Og pigen kaster en dødsgave med sin bare fod. Sådan er krigeren, i stand til faktisk at meje hele tropper ned.
  En dreng og en pige slås i Stalingrad. De er sande helte. Og riddere fulde af dristig ånd.
  Hvad troede Hitler, at russerne intet havde lært efter katastrofen i 1941?
  Og fuck dig! Den Røde Hær er klar til at konfrontere monstrene fra "E"-serien, lad dem fortsætte: E-75 tons for halvfems og E-100 tons for hundrede og fyrre. Fra taigaen til det britiske hav er den røde hær den stærkeste af alle.
  Drengen og pigen slås, så nazisterne kommer fra dem som glas fra en forhammer.
  Børn er udødelige og frygter ingenting. Hvad er disse fascister for dem? De næste kaniner på frøet!
  Oleg Rybachenko sang med et brøl:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, din ged Hitler,
  Hvorfor klatrede du ind i Ruslands røv...
  Du modtager fra os specifikt i en krone -
  Du vil løbe ind i en stærk drengs knytnæve!
  Og så kaster en muskuløs knægt en granat med sin bare fod. Og to tyske kampvogne E-50 og E-75 støder frontalt sammen og eksploderer.
  Oleg Rybachenko siger med glæde:
  - Jeg er en ung superklassekæmper!
  Og igen giver drengen turen.
  Og så skyder pigen. Hun slår præcist og slår hårdt. Og mens han synger:
  - Jeg vil knuse alle fascisterne, og jeg vil tabe fedt til Adolf!
  Og igen er pigen i fuld begejstring for udryddelse. Alle skyder og skyder.
  Og en granat flyver fra en bar fod igen. Hun besejrer fascisterne. Kaster som kegler fra at ramme bolden.
  Margaret synger:
  - Et kraftigt slag er usædvanligt velrettet,
  Den sejeste Povetkin flyver ind i ringen!
  Oleg Rybachenko, der fyrede, bekræftede let:
  - En værdig Povetkin-kopi, og løber ikke fra stærke modstandere!
  Derefter kaster drengen igen en granat med sin bare fod og smadrer nazisterne som brostensbelagte flasker.
  Og hvor klogt tackler nazisterne sammen. Hvad ville de? Det var ikke nødvendigt at klatre på USSR.
  Kun Oleg Rybachenko er irriteret. USA har allerede sluppet tyskerne løs, og Rusland burde tage rappen for dem.
  Drengen, der igen kastede en granat med sin bare fod, sang:
  - Spil ikke det fjols Amerika,
  Giv os Alaska nu...
  Dette er vores land på to kyster -
  Det er ikke forgæves, at bjørnen er et voldsomt udyr!
  Og Oleg Rybachenko gav igen turen ... Han mejede nazisterne ned. Og igen klemmer drengens bare tæer granaten og kaster den mod fjenden. De spreder det i forskellige retninger.
  Drengen brøler:
  - Ære til Rusland!
  Margarita kastede igen en granat med sin bare fod og knirkede:
  - For zar Nicholas II!
  Drengen rettede pigen:
  - Stalin regerer her, ikke Nicholas II!
  Margarita var let enig:
  Ja, Stalin! Hvem sluttede fred med kannibalen!
  Og pigen smed igen en mordergave med sin bare fod.
  Oleg Rybachenko bemærkede logisk:
  - USSR har brug for et pusterum! Selvom det tredje rige udnyttede det bedre!
  Og børnene begyndte at skyde igen ...
  Tyskerne nær Stalingrad og i selve Stalingrad fik et frygteligt helvede.
  Men i virkeligheden er det, du kommer med, det, du forlader med.
  Eller rettere, de dør. Kampen er så blodig og hellig ret.
  Oleg Rybachenko synes virkelig under kampen, at folk til tider er for naive. Enten gør de et geni ud af Stalin, eller også laver de Lukasjenka generelt. Men for Hviderusland i det enogtyvende århundrede er det ret dumt at lave en personlighedskult ud af en kollektiv landmand. Det er på høje tid at blive klogere.
  Og vælg en ny, ung, progressiv leder. Og ikke for at demonstrere intelligensniveauet for en baby i en sandkasse.
  Følgende anekdote karakteriserer Lukasjenka bedst af alle:
  Når alt bliver dyrere i Hviderusland, hvad er så billigst?
  Lover præsident Lukasjenko!
  Og hvorfor?
  For de koster ikke noget!
  Det er en skam for hviderussere, der stadig stemmer på sådan en diktator. Men det er på høje tid at blive klogere og vise, at de er Europas befolkning. For eksempel lykkedes det Putin i Rusland i det mindste at opnå respekt for sig selv ved at annektere Krim uden et skud.
  Men det er på grund af hans fænomenale held. Held og lykke med Putin. For eksempel var det heldigt, at der under besøget af Israels premierminister var en ubehagelig episode med hans kone i Kiev. Ja, igen en manifestation af fænomenalt held. Men så lidt reelt afkast! Og hvad hvis tsar Nicholas havde sådan et fænomenalt held? Mere præcist fik han det, i 1935 havde Rusland mestret halvdelen af verden.
  Og hvad er det næste ... Zar Nicholas planlagde en flyvning ud i rummet den 28. maj 1935, lige i tide til hans fødselsdag. Den allerførste flyvning i menneskehedens historie af en russisk kvindelig kosmonaut.
  Og i denne verden, mens USSR er engageret i overlevelse.
  Kampene i Stalingrad er omtrent de samme som i den virkelige historie i 1942. Kun denne gang er fjenden meget stærkere. Og mængden på grund af de koloniale tropper og teknologisk.
  Det er især hårdt i Sovjetrusland. Nazisterne har mange stærke jetfly. Og på en eller anden måde er det ikke så let at modstå dette.
  Her er de tyske piloter Albina og Alvina, der samler regninger til sig selv. De er store eksperter på dette område.
  Hvordan stopper man for eksempel sådanne tyske piger i bikini med bare ben?
  Oleg Rybachenko føler disse piger.
  Kaster endnu en granat med bare tæer. Spreder nazisterne i alle retninger og siger:
  - Ruslands store hjerte!
  Og terminator drengen er meget aggressiv ild. Hver kugle rammer målet. Og araberne, og de sorte og indianerne er til angreb. En stor skare kommer.
  Den geniale dreng kaster igen en granat med sin bare fod, skubber to store tyske kampvogne sammen og flugten:
  Samurai sværd med dig
  Hjerte og sind er rene...
  Dristigt leder angrebet -
  Skønhedens vej!
  Margarita, der skød mod fjenden, tog og skød mod nazisterne fra en bazooka og knirkede:
  - Ekstraordinær skønhed!
  Og krigeren kastede en meget ødelæggende dødsgave med sine bare tæer. Knuste modstanderne. Så igen, med tæerne på sin bare fod, kastede hun igen vild ødelæggelse. Og to fascistiske kampvogne tog og stødte sammen. Selv gnister og røg faldt og hældte!
  Oleg udbrød:
  - Det er den evige pige godt gået!
  Margarita smed en ny dræber citron med sin bare fod og knirkede:
  - Vi er evige børn på mælkevejen!
  Terminator-drengen nikkede og fortsatte selv kampen. Alt går efter planen. Mere præcist, mens det er normalt. Og i deres område vil nazisterne ikke bryde igennem.
  Så nazisterne, uanset hvor meget de prøver, men i virkeligheden vil de kun blive kvalt i deres eget blod.
  Og deres tanke bliver til skrot! Og Ruslands flag vil skinne over planeten!
  Oleg Rybachenko handler med stor energi. Kaster granater med bare fødder og synger:
  - Vi vil altid være glade
  Der vil være en lys drøm ...
  Og skønheden vil komme
  Balladen vil være væk!
  Drenge-geniet optræder med aktivitet, som tiltager med raseri proportionalt med tilstrømningen af tyskere.
  Margarita fungerer som det andet nummer. Men pigens bare fødder kaster mere og mere aktivt med granater.
  Og nazisterne falder under hendes slag.
  Oleg Rybachenko skyder også... Men tankerne springer, vender tilbage til nuet. Til det, der er i virkeligheden.
  Faktisk ser hviderussere ud til at have den største hjernemasse i Europa, men de lader sig sætte på et halsbånd, tolererer individets diktatur.
  Og hvis præsidenten var en slags supermand! Og altså en kollektiv landmand, og endda uden en lovlig far. Og lad dem holde på dem i så mange år.
  Og desuden er der stadig snæversynede mennesker, der stemmer på ham.
  Ja, Oleg Rybachenko havde endda ditties.
  Fortæl mig venner, hvor længe
  Stemmer på far Kolya ...
  Det er tid for dig at vælge Oleg -
  For at få flere penge!
  Ja, selvfølgelig er der behov for ændringer og så hurtigt som muligt. Faktisk er stagnation fyldt med dårlige konsekvenser.
  Desuden ved Lukasjenko ikke selv, hvad han vil. Han har ret, han er venstre. Det gælder kapitalisme, derefter socialisme. Og han har ikke et godt hold. Og der er ikke noget eget parti og ideologi. Sådan er dyrkelsen af en meget middelmådig og snakkesalig personlighed. Stalin og Lenin vidste i det mindste, hvad de ville! Og denne diktator? Han ved ikke engang, om han er højre eller venstre!
  Nej, uden en ideologi og et stabilt parti vil der ikke være nogen stabilitet i samfundet.
  Og også fremad!
  Stalin blev desværre også et symbol på terror og ødelæggelse, hvilket gjorde kommunismen til et fugleskræmsel.
  Optimal styring lykkedes ikke. Og under Bresjnev var der sindssyge - hvordan kunne man sætte sådan et overhoved for USSR. Og i sin ungdom trak Brezhnev ikke på en intellektuel, men i sin alderdom faldt han i sindssyge. Og generelt er det en skam, at statsoverhovedet ikke kunne binde to ord uden et stykke papir. Og du skal vide, hvordan du gør det!
  Oleg Rybachenko kastede en dødelig dobbeltgranat med sin bare fod og sang:
  Men lever stadig
  Men lev efter Bresjnev!
  Jeg er dum, dum, jeg kan ikke!
  Og kør ikke i snestorm!
  Margarita smed en eksplosiv pakke med sine bare tæer. Hun spredte nazisterne som æbler, der blev rystet fra en gren.
  Pigen sang:
  - Æbletræer i blomst
  Solovyov melodier ...
  Jeg kommer til dig -
  Der vil være øvelser!
  Pigen smilede bredt og blændende. Hendes tænder er som perler, så funklende.
  Ja, dette par er fantastisk.
  Oleg Rybachenko tog den og sang:
  - Vores næver med stål,
  kløer, tænder og hugtænder ...
  De vil have en rigtig kamp!
  Og igen fyrer terminator-drengen meget præcist. Og blodige dråber hælder fra nazisterne.
  Nej, der vil ikke være nåde. Fjender kvæler.
  I mellemtiden kæmper Natashka og hendes hold i Sukhumi.
  Nazisterne stormer kysten. Kampen er selvfølgelig meget ulige
  Men piger. Når de er næsten nøgne, er det skønt!
  Natasha kastede en granat med sin bare fod, mejede et dusin fascister ned og sang:
  - Verdens fremtid er vores,
  Vi er piger som Jedi!
  Zoya affyrede også en granat med sin bare fod. Spredte nazisterne og skreg selvsikkert:
  - Det er mig, der kan begrave alle i graven!
  Aurora skyder videre. Også en pige, der, når hun slår, er det ikke længere et slag fra en flue.
  Den rødhårede djævel tog den og summede:
  - Jeg er farven på en ræv, og den største skønhed!
  Og igen vil han tage den med sin bare fod og kaste dødsgaven væk! Dette er virkelig en pige, hvad du har brug for.
  Og så er der Svetlana som et brag! Og hun vil sprede og smuldre alle, som om djævle fra hele helvede var flyttet ind i hende.
  Ja, pigerne her, selvfølgelig, fra et sådant smil af tænder, at de vil rive enhver kæbe ned uden problemer.
  Og om nødvendigt, så halvdelen af hovedet!
  Natasha skyder mod fjenden og brøler:
  - Jeg er så sej en kriger, at selv en tyr ikke vil trampe imod mig! Jeg brækker hans hoved!
  Zoya bekræftede selvsikkert:
  - Jeg knækker hornene!
  Og pigens bare fod kaster en granat. Og to nazistiske kampvogne vil både tage og støde sammen.
  Og her er hvordan Aurora vil ramme. Og også med en bar fod vil lancere en morderisk.
  Og brøl:
  - Ære til Stalin, lad ham blive klogere!
  Aurora er virkelig ond. Hvordan er det at kæmpe på to fronter? Faktisk betyder det selvmord.
  Og hvorfor bragte Stalin Rusland til dette?
  Pigen igen med sine bare tæer vil lancere en morderisk dødsgave og knirke:
  - Ære til den nye leder!
  Nå, rigtigt! Stalin har endda en lav pande. Og dette er et tegn på lav intelligens.
  Svetlana skyder sig selv. Og kaster en granat med bare fødder. Spreder modstandere. Ødelægger dem og hviner:
  - Ære til de russiske guder!
  Og igen, med sin bare hæl, vil han kaste noget meget ødelæggende.
  Pigerne her er af en sådan kaliber, at Fritz'en ikke vil tage dem.
  Fire piger er en kæmpe kraft. Og vigtigst af alt er de i de samme trusser.
  Og dette giver dem en kolossal evne til at kæmpe.
  Natasha brænder. Afrikanske krigere bevæger sig i en lavine, selv hinduer og arabere.
  Tyskerne bruger dem som kanonføde. Uden medlidenhed og fortrydelse at bruge i kampe. Og selvfølgelig tager de nummeret.
  Sukhumi er allerede blevet afskåret af land. Og det er meget slemt. Vi løber snart tør for ammunition, og vi bliver nødt til at trække os tilbage.
  Men mens pigerne stadig ikke vil give efter. De drømmer om sejr. Også selvom kræfterne ikke er lige store. Og Moskva er omringet.
  Natasha er bekymret over dette. Hun kaster en granat med sin bare fod. Bryder fjender og synger:
  - Hvis hovedstaden vil stå!
  Zoya smed også den eksplosive pakke med sin bare fod og knirkede:
  - Ruslands flod vil ikke løbe tør!
  Og hun bragede mod fjenden fra alle stammer, hjemmelavet rekylløs bitterhed.
  Og knækkede et par tanke ...
  Men fra oven begynder angrebsfly at trykke.
  Så hvad hvis de er reaktive?
  Aurora affyrede sin raketkaster. Påkørte en tysk bil. fik hende til at falde.
  Så kurrede det rødhårede udyr:
  - Kommunisme uden grænser!
  Så begyndte Svetlana at skyde. Og mejede de sorte jagerfly ned. Og så, som en bar fod, vil han kaste en citron.
  Og brøl:
  - Ære til de nye guder!
  Natasha skød mod fjenden og knirkede:
  - Russiske guder!
  Og fra hendes bare fods kaste eksploderer flyet.
  Det er terminator-pigerne. Hvis de allerede kæmper, så kan ingen klare dem.
  Zoya kaster også noget mod fjenden, der dræber enhver magt. Og noget, der ødelægger fjenden. Og krigeren, blotter sine tænder, hviner:
  - Fly i kisten!
  Og bare fingre kaster igen dødens gave.
  Og så sender Aurora en citron ind i fjenden. Tag og brøl:
  - Fremtiden er vores!
  Svetlana blottede sine tænder og sagde:
  - For kommunismen og nye resultater!
  Og igen, hvordan han kastede en granat med sin bare fod. Og han vil dræbe alle. Tja, hvis ikke alle, så nogle helt sikkert.
  Nazisterne kravlede op i kanden. Og dette er deres problem. Her kan du se Jagdtigr selvkørende pistol. En forældet bil, men en meget dræbende en. En pionerdreng kravler hen til hende. Og smutter en mine.
  Og den selvkørende pistol eksploderer trivielt.
  Drengen rækker tungen frem og synger:
  - Lad os drikke for fædrelandet, lad os drikke for Stalin!
  Lad os drikke og drikke igen!
  Vi pionerer vil dræbe Hitler!
  Fascister forstår det. Selvom det er svært for den røde hær. Byen Groznyj er omgivet af nazisterne, men de kæmper stadig en kamp i den. Pigerne er i top her.
  Her kæmper Tamara. Hun er i badedragt og barfodet. Og vejret er varmt og pigen er så fingernem. Skønheden brænder. Med bar fod på nazisterne affyrer han eksplosive pakker og synger:
  - Hitler får snart søm i kisten,
  Det vil være som en edderkop i brand ...
  Dæmoner vil pine i underverdenen -
  Dem, der tilbad Satan!
  Og igen flyver en meget dødbringende citron fra skønhedens bare hæl og smadrer nazisterne.
  Mary siger med et grin:
  - Granater vil dræbe!
  Og slår Tamara på skulderen. To piger kæmper, og øverst er et rødt flag gennemboret af kugler.
  Pigerne er barfodede og næsten uden tøj, men de har ikke til hensigt at udlevere sovjetiske byer.
  Maria sang en munter sang. Og samtidig førte hun en nådesløs og morderisk ild;
   Der er mange store mennesker,
  hvis gerninger lever i århundreder, Der er mange store navne, som kaldes udødelige.
  
  Mange eventyrhelte Bevarede eposens melodi, Men den enkleste af alle helte Og kære for os alle - en.
  
  Han tilbragte sin barndom blandt bjergene, Han fulgte fuglenes flugt, Han arvede fra bjergene ørnevingernes skønhed.
  
  Hans navn, med et tordenskrald, fejede hen over havet, blev tæt på og kendt for proletarerne i alle lande.
  
  På Kinas fastland, kære af alle hjerter, Dette navn varsler Fanzam - fred, enden - til paladser.
  
  Stalin er lykkens banner, menneskehedens daggry! Må elskede Stalin leve i mange, mange lange år!
  Pigerne sang godt. Maria, Tamara, fik selskab af både Veronica og Victoria.
  Alle fire skønheder er omringet, men hvordan kæmper de.
  Her kaster Maria en granat med sin bare fod og skyder et tysk angrebsfly ned. Og skønheden knirker:
  - Ære til vores fest!
  Veronica sender også en dødsgave med sin bare fod, og HE-162 bliver skudt ned. Og krigeren brøler:
  - Ære, som er højere end ære!
  . KAPITEL 6
  Victoria, der skyder mod modstandere og skyder, griner:
  - For kommunismens fremtidige vidder!
  Og fire skønheder, næsten nøgne og barfodet grinende.
  De er sådanne ørnepiger af højeste orden.
  Mirabela og Anastasia kæmper i himlen. Og de hjernevasker også nazisterne.
  Mirabela med et smil, tweeter:
  Alt i verden vil være godt
  Elsk dit hjemland lidenskabeligt!
  Og igen med bare tæer, gennem det åbne vindue, som om man kaster en citron. Og smæk på fascisterne. Endnu en nedskudt bil falder.
  Dette er tricket - du skal nå dertil.
  Anastasia siger med et grin:
  - Lenin ville have rost dig!
  Mirabela skød et par tyske biler ned med ét skud og bemærkede:
  - Stalin, uden tvivl også!
  Anastasia afskar tre nazistiske fly og bekræftede:
  - Uden tvivl!
  Pigerne er så seje. Og vigtigst af alt smuk. De er varme og samtidig kolde beregninger.
  Mirabela, der skød et andet fly ned, bemærkede:
  Alt i verden er relativt...
  Anastasia fnisede og mumlede vredt:
  - Ingen ekstra filosofi!
  Og hun åbnede også vinduet og kastede en granat med sin bare fod. Denne gang eksploderede ME-262.
  Mirabella nikkede indforstået.
  - Du gjorde det godt!
  Anastasia blottede sine tænder og tilføjede:
  - Hun gjorde, hvad hun gjorde!
  Og begge krigere vil bryde ud i latter. Og blink til hinanden.
  Ja, heltemodet er imponerende.
  I sommeren 1946 udspillede sig voldsomme kampe uden for byen ved Volga. Kvinders snigskyttebataljon, under kommando af kaptajn Alena Ogurtsova, indtog en defensiv stilling i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og rifler, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Alena er selv i en plettet tunika over sin nøgne krop, i korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige, med stærke hofter, en tynd talje, en kort klipning under en halvkasse. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en mandig hage, blå øjne vidt fra hinanden. Lysebrunt hår blev gråt med støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Alena har kæmpet i mere end to år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af sår og blå mærker. En pige er mere adræt til at bevæge sig barfodet end ru og klodsede støvler.
  Den nøgne sål mærker den mindste vibration af jorden, advarer om nærheden af en mine, og moderjorden selv tilføjer udholdenhed. På den ene side blev pigens fødder hærdede, og de var ikke bange for varmt metal eller ruinernes skarpe murbrokker, men på den anden side mistede de ikke følsomhed og fleksibilitet og advarede gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Kære Alenka holder en granat med en bundet eksplosionspakke. Det er nødvendigt at kravle til den formidable tyske tank "Lion", der vander gaderne med maskingeværer.
  Mary kravler ved siden af hende. Også barfodet, så alle pigerne fra bataljonen viste sig at være fra støvler, der efterlignede deres chef. Hendes støvede såler skærpes, når pigen kravler på alle fire. Marias gule hår er rodet og langt... Lidt kruset. Pigen selv er slank, tynd, lille af statur. Hun kan endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Mary har allerede oplevet meget. Det lykkedes hende at besøge både fascistisk fangenskab, efter at have overlevet grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, kan man aldrig sige, at hun blev slået med gummistænger på hælene, en strøm gik gennem hendes krop.
  Maria skyder... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om, hans næseparti rejser sand og murbrokker.
  Alyonka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, sorte af solskoldning og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu skifter position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke bryde igennem det, kun tunge Keveshes har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet ...
  Anyuta affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat, ingen ved hvilken nationalitet der falder. Tyskerne, der har erobret det meste af den østlige halvkugle, værdsætter arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er vant til at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister og don-kosakker og tjetjenere og hele det kaukasiske Khaganat. Hitler rejste en hel international.
  Masser af fjender...
  Anyuta undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen flækkede næsten, sort af støv, en rund, pigeagtig hæl. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren ved, hvor tæt en stor kaliber gave fløj forbi. Pigen korsede sig og hviskede:
  Selv en kugle vil ikke stoppe os!
  Maria skyder tilbage... En anden pige, Alla, er meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, på trods af hendes sparsomme rationer. Også en meget smuk pige, med luksuriøse hofter, en opskruet talje, ikke feminine brede skuldre og høje bryster.
  Alla kæmper i bare sine shorts, tunikaen er revet i stykker og smuldrer til støv, og nye uniformer bliver ikke leveret over Volga. Gud forbyde at overføre mere ammunition og en dråbe mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Alla er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et stykke splinter ramte højre fodsål, og det gør ondt, det er svært at gå.
  Rødhåret, støvet, næsten nøgen Alla vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren, Moskva og Stalin er over os!
  Og hun afskærer de angribende nazister, selv har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de formidable tyske kampvogne at vende om. Her er næsten to hundrede tons "mus", og de kan slet ikke passere ...
  Som Anyuta forventede, kørte "Lev" lidt og begravede sig selv i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede og en granat fløj ud af dens tønde...
  Et sted buldrede i det fjerne og efterlod ruinerne. Anyuta, som en slange, hvæsede:
  - Det er min beregning! Har åbnet en konto...
  Pigen-kaptajnen er igen tvunget til at kravle væk. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Hitlers skyld blev horderne fra Det Tredje Rige kørt fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Maria kaster en granat. Tvinger dem til at lave saltomortaler mod nedstyrtede tyskere eller arabere og vende om. En af de nazistiske militante river sin hånd af og hænger på den, et engelsk ur med et kompas.
  Mary siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig - vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke klæbende keramik af sin støvede hæl.
  Alla ryster også støvet af sig med sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Og prøv at vaske. Igen skal man grave sig ned, når de tyske maskinpistoler skribler. Og kravle på en plastunski måde.
  Bataljonen af piger holder deres stillinger, selvom der er beskydning. Og de river tunge granater, og bomber falder ned fra himlen ... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Her ser Anyuta Panteren kravle forbi. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede, spyttede støvet ud, der kravlede ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du skal snige dig ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Anyuta begyndte at krybe op og hvilede på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun var som en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i det enogfyrre år, da Wehrmacht forræderisk invaderede Sovjetunionens vidder. Var hverken pigen, næsten pigen bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante udbrud af skaller som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slog på maven. Fragmenter styrter fra oven som en flok vilde bier. Anyuta hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen fremskynder sin kravling og kaster en granat med en sprængstofpakke på. Nutiden flyver i en bue. En eksplosion høres, Panterens tyndere sidepanser giver sig selv. Den tyske kampvogn begynder at brænde, kampsættet detonerer.
  Anyuta hvisker med et smil:
  Tak Herre Jesus! Jeg tror kun på dig! Jeg beder til dig alene!
  Bryder panteren. Revet af en lang stamme er begravet i murbrokker. Frontrustningen, løsrevet fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Anyuta, hvis øjne, på et ansigt brunt af støv og solskoldning, funkler af kornblomster, siger:
  - Jo flere ege fjenden har, jo stærkere vores forsvar!
  Alla er meget sexet i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan smide glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sit yndefulde, støvdækkede ben. Og sidder fast, lige i halsen på en fascist. Smukke Alla pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen, hvorefter hun kravlede igen og skød. Anyuta førte også ilden.
  Den smukke kaptajn, der havde fældet fascisten, kvidrede:
  - Livet er en kæde, og de små ting i det er leddene ...
  Maria skød, skar Fritz' hoved op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Anyuta, der igen skød præcist, kvækkede:
  - Men man kan ikke gå i cykler på bagateller ...
  Maria, som om hun skød, tilføjede:
  Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige Matrena, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to af dem skubbede hende... Den lumske booger kravlede ind i larven på "Tiger"-2. Og hvordan denne langløbede tyske bil vil eksplodere.
  Den blonde dreng Sergei udbrød:
  - Vores Rusland, du har en spand!
  Og han havde knap nok tid til at hoppe, blinkende, sort, nedad hæl, fra det faldende tag.
  Matryona strøg drengen over halsen og sagde:
  - Du er meget klog!
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er også meget kreativ. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs, eller TA-152'erne, rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Matryona siger irriteret:
  - De forsøger stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden vil ikke tage os under stjernehimlen!
  For hellige Rus vil kæmpe hårdt,
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Matryona, en høj, muskuløs pige med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøj blev revet under kampene i klude, stærke ben er bare, hår er vævet ind i to fletninger og kraftigt støvet.
  Seryozhka er kun elleve år gammel, tynd af underernæring, ridset og beskidt dreng, i intet andet end shorts. Drengens naturligt hvide hår blev gråt, og ribbenene viser sig gennem tynd, solbrændt og snavset hud. Ben frygtelig slået ned, og i forbrændinger, blå mærker, med vabler. Sandt nok holdt skæbnen barnet fra alvorlige skader.
  Matryona virker stor og fed på sin baggrund, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  Pigen skyder fra en tung panserværnsriffel. Tyske biler kan ikke gennembores i panden, men der er en chance i sporene.
  Og den heftige "Lion", efter at have modtaget et tungt sprængstof i undervognen, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Seryozhka sang med ondskab:
  - Stinky Fritz uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Selvfølgelig kom han i store problemer!
  Matryona, der flimrede med sine muskuløse, solbrune lægge, slog en stepdans af med sine bare, smukke ben. Pigen sang:
  - Hellige russiske ansigter flimrer fra ikonet ... Gud forbyde dig at suge mindst tusind Fritz! Og hvis nogen summer mere end fascister, er der ingen, tro mig, der vil fordømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør pustede røg ud igen.
  Pigebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tab. Her blev den ene pige revet i to, og hendes ansigt blev så, trods støvet, bleg.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Anyuta forsøger i mellemtiden at bryde igennem "tigeren". En kraftig tysk bil, fik en granat i siden, men bukkede ikke under. Vender om for at affyre en kanon. Pigen er nødt til at grave sig ned i jorden, og murbrokker, for ikke at blive knust af eksplosionsbølgen, der udløses af nutiden.
  Anyuta hvisker sagte:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Maria kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på hendes pande. Pigen hvæsede:
  - Om det faktum, at lysundervisningen om vinteren om foråret ... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestbastard!
  Alla, der brød synet af nazisterne og hældte vand på dem med et udbrud, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den stakkels mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat mod tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden ... En eksplosion fulgte, og næsen på "Tigeren" blev ødelagt.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Anyuta fnyste gennem hendes næsebor:
  - Vores, din vil ikke give efter!
  Maria fældede en Hitleritisk lejesoldat med en kugle og sang:
  - Og skurken spøger ikke! Hænder og fødder snoer han de russiske reb! Han sætter tænderne ned i hjertet ... Han drikker fædrelandet til bunds!
  Anyuta fnisede og gøede:
  - Führeren råber vildt, river sig i stykker!
  Maria, fyring, tilføjede:
  - Jamen, dødspust, griner!
  En endnu farligere "Shtumrtiger" er dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Anyuta ser, at det er urealistisk at komme tæt på Fritz'ens positioner. Men i himlen Focke-Wulfs. En af disse maskiner flyver tættere på de sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Alla kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død - der er ingen tilgivelse!
  Derefter giver pigen en tur fra maskingeværet. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther" -2 med et lille tårn og en lavere silhuet kører hurtigt op.
  Flere piger kaster granater mod den tyske bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende sig om.
  Alla fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi vil rive hendes mund!
  Panther-2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrolyserede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Alla fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og sagde:
  - Og Newton besejrede fjenderne, smed åget af tronen! Fritz han dekreterede sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt opslugt af brand, da ildtunger syntes at slikke himlen og knitre lilla, orange og karminrøde gnister! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Anyuta, der væltede en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvad klynker du dårlig gammel kvinde? Tro mig, bare et psykiatrisk hospital græder efter dig!
  Maria sang i en sang og skød mod nazisterne:
  - Hvor er det godt at lægge sig på græsset og slå Fritz'en i hovedet! Arranger et omslag til Führeren, og send kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf, der havde modtaget granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Det kan ses, at skarpe fragmenter sårede ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af knækkede vinger.
  Anyuta, da hun så, hvordan Fokke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! En økse hænger om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af. Gjorde min sidste tur. Bøddelen gik i aske, ikke piloten!
  Maria nysede, spredte støv og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Alla kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte øjet og kom ud ved Fritz, gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du skal behandles!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker mod piger virkede ikke. Her indsatte Seryozhka en katapult, og hvordan den rammer fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers mund!
  Angrebet af katapulten, der trængte ind i mængden af nazister, fik dem til at sprede sig og samtidig rulle om i luften. Fritz faldt og brød på murbrokkerne.
  Tank "Tiger" -2, efter at have mistet balancen, kolliderede med "Lion". Åh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Anyuta smilede og svarede:
  - Godt gået Seryozhka!
  Drengen knurrede aggressivt.
  - Pioneer er altid klar!
  Pigekaptajnen begyndte at sømme igen. Og Matryona kildede Seryozhkas smalle fod, hvor har han det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem bålene.
  Mary sagde i en sang:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Alla, denne muntre rødhårede, var enig:
  Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er i sandhed den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen gjorde et hop med et kup. Hun forestillede sig et øjeblik modbydelige bedstemødre. Nej, sammenligne ikke, en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed, i slanke kroppe.
  Allah tog det og sang:
  - Flow efter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinde gnider henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke, hvordan ungdommen er gået!
  Anyuta blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Nej! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Matryona satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvæsede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Seryozhka blandede sin tynde, men smidige fod og gøede:
  - Fritz ansigt!
  Og en granat fløj sammen med en eksplosionspakke i fuld gang ind i nazisternes positioner.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. I den tredje måned siden slutningen af juni har overfaldet stået på, men byen har ikke kunne tage alt. På andre områder af fronten opnåede nazisterne succes, men ikke på denne.
  Anyuta affyrede sin pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det er tilfældigvis muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og ramte benzintanken på en motorcykel. Maskinen eksploderede, og flammende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Maria tæskede tyskerne med et udbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Alla åbnede ild, mere præcist. Et par sorte blev efterladt liggende på spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Maria sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, den trofaste hund vil gnave dig!
  Anyuta, skydende, hvæsede:
  - Kom så om aftenen, Adolf, hæng dig ... Lad være med at narre dit hoved! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - for at slå nazisterne hårdt!
  Maria sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Pigerne fra "Lenin"-bataljonen stoppede de fremmede troppers fremrykning. Fritz rykkede frem og kastede bogstaveligt talt lig ud i rummet. Tanken "Lev", som man havde forhåbninger om, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af maskinen med en 150 mm pistol.
  Alla slår en sten af, der sidder fast på hendes bare brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" modtog et hul i larven og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Allah, der spytter, siger:
  - Den russiske kriger stønner ikke af smerte!
  Og pigen skyder igen. Og han gør det ekstremt godt. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at knække russerne! Hvem tør, han angriber i kamp, vi vil hårdt slå fjenderne!
  Og Alla ruller pressens muskler, som hun har meget præget.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker ikke, at nogen af dem skal dø.
  Ekaterina løb... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Det lykkes hende på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og præget. Tøj på hende, kun bh og trusser. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Bare fødder og flimmer og hæle forbliver overraskende rene. Ekaterina skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Allah sagde med et grin:
  - Tag din bh af og bliv ligesom mig i shorts!
  Catherine rystede negativt på hovedet.
  - Det her er ikke passende!
  Alla rystede på hofterne, skød rammende og sang:
  - Noget Komsomol-medlem er blevet usædvanligt! At gå med bar overkrop på den måde er meget uanstændigt!
  Catherine fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Fritz, se på vores skønhed!
  Allah svarede resolut:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Katya fnisede og skød mod TA-200. Nazibilen brød i brand. Og den smukke blondine råbte:
  - Død over det onde!
  Allah fnisede.
  - Og livet er godt!
  Da Ekaterina så, at tyskeren var ved at falde, knurrede hun:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, at nazisterne har vundet!
  Allah vil synge:
  - Venter på sejr! Sejr venter... Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr! Venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Godt med bar overkrop i varmen, som forstærkes af ilden.
  Anyuta så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Fritz med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem en figur, lad os bygge bare tæer. Og fløjtede som en nattergal-røver. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres døde fædre.
  Anyuta driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, man vil bryde ud i gråd fra dem. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brød ind i de russiske vidder.
  Anyuta korsede sig og skød mod Fritz'en, der stille og roligt forsøgte at komme tæt på den russiske Fritz' positioner ... Hans øje og hjerne, som var blevet slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Anyuta skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted, væltede flere gange. Så sank dens næseparti ned i murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun sigtede igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede ret grinende. Pigen sang:
  - Nej, sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk duftbrød bliver kaldt et vadested!
  Maria lavede et meget præcist skud, hvorfra Focke-Wulf brændte og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  For dollars er han klar til at forråde Rus' ...
  Men den russiske mand er så smuk
  At han er klar til at give sit liv for Fædrelandet!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne figenen og rullede, og kuglerne rørte ikke skønheden.
  Alla dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med det samme med to ben. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Matrena rettede Alla:
  - Skarpt, i siden og ikke i den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tigeren" blev ramt i næsepartiet, og dette skæve kunstværk undgik.
  Derefter trak det nazistiske væsen tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Anyuta sang og blinkede lystigt:
  - Og "Tigeren" viger, og tyskerne gemmer sig!
  Jomfrubataljonen manøvrerede under angreb, luftangreb og tunge kanoner. Her ramte jetbombeflyene, knuste, rødglødende stejl steg op i himlen. Og stenene brændte. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mænd gik til den næste verden - som ikke er så ked af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Alla er den mest sexede af krigerne i raseri: ja, kan nazisterne fra deres "Sturmtigr" skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  . KAPITEL #7
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og snurrer hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin kraft dødsgaven ind i Stormtigerens brede næseparti. Skønhedens nøgne, solbrune ben blinkede, og granaten fløj ind i den brede næse. Og den kraftfulde maskine blev først kvalt og så skyndte sig. To "Royal Tigers", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt ned og fløj som en knækket halskæde af dronningen.
  Sprængbølgen kastede Alla, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede alligevel, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem den hårdhændede fod gennemborede spidsen.
  Men Alla fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i asken!
  Anyuta og andre piger blev kastet op af en eksplosiv bølge og endda lettere knust. Men ingen af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af nazisterne, der sprang ud, og andre aggressive insekter, der belejrede USSR.
  Maria sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet tager os i kamp, bliver vi venner med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Alla, der rystede støvet af sålerne, der var smadret i blod, sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til et galehus!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult er ikke så præcis som Allas bare og stærke ben!
  Matryona bøjede sine armmuskler og sagde:
  - Det er ok! Du tænker stadig. Noget sejere!
  Vedmakova, der vendte tilbage fra frontlinjen, modtog et presserende opkald til Vladivostok. Efter at have lidt store tab og næsten omringet Khabarovsk (kommunikationen med denne by blev opretholdt gennem Amur), stoppede japanerne deres tropper for at omgruppere og genopbygge. Mindst hundrede millioner Japan, med yderligere halvfjerds millioner Manchuriet og Thailand, kunne overføre infanteri i overflod. I en vis forstand er det lettere at bekæmpe USSR end USA, for for at bekæmpe sidstnævnte har du brug for mange dyre skibe og på ingen måde billige fly. Men infanteri med lette og billige rifler og maskingeværer kopieret fra Schmeisters kan leveres i store mængder! Enhver japansk dreng fra en alder af syv ved, hvordan man samler og skiller et maskingevær ad! Kun selvfølgelig tager det tid at overføre tropper fra øen til kontinentet. Og efter at have modtaget genopfyldning, bevæg dig dybt ind i sovjetisk territorium igen!
  Efter at have modtaget et opkald håbede Vedmakova, at hun endelig ville modtage en ny fighter og kæmpe i himlen. Pigen blev taget til Vladivostok i en emka. Piloten føltes som en terminator. Medrejsende viste sig trods sin betydelige alder at være en gråhåret bedstefar, der kun bar sergentstriber.
  Han erklærede pralende:
  - Åh, din ungdom! Og du ved, at jeg kæmpede med japanerne dengang i zartiden!
  Vedmakova spurgte tvivlende:
  - Virkelig? Eller har du måske også fået et kryds?
  Bedstefar rystede på sit grå skæg og bandede:
  - Intet kors, ingen medaljer! Så i et år og tre måneder kæmpede han som menig! Hvad tror du, alle kan få titler og medaljer? Især under tsaren, hvor menigmand ikke var særlig begunstiget!
  Vedmakova var enig:
  - Ja, under kongen var der klasseulighed! Men tiderne er anderledes nu. Forresten, hvordan har du det japs! Jeg mener, var fjenden stærk?
  Den gamle mand svarede og blinkede med sine jerntænder:
  - Ikke svag, selvom vores kommando var smartere, ville de ikke opgive Port Arthur og Manchuriet! De er ikke så stærk en fjende.
  Emka kørte langsomt, vejen var gennemhullet af bomber og artilleri. Det var muligt at snakke.
  Vedmakova spurgte lidt mere stille:
  - Og hvad var vores stærkeste?
  Den gamle mand nikkede rask, som om han var et urværk, et par gange:
  - Lidt ja! For eksempel har japanerne tyve gange flere skydebaner end vores. Inden jeg blev sendt til fronten, deltog jeg kun på tre skydebaner. Og så fem skud hver. Men i en ildkamp kan vi ikke sige, at vi var værre end japanerne. Og det på trods af, at de var i kaki-uniformer, og vi var iført hvide overfrakker. Naturligvis, efter at vi fik lidt militær erfaring. Japanerne har meget mindre evner i militære anliggender end vores, på trods af den længere træning. Men deres rifler ramte meget mere præcist end vores Mostina-klub.
  Vedmakova accepterede uden forbehold:
  - Ja sikkert! Her har du ret! Japanerne er ligesom tyskerne for meget opmærksomme på at bore.
  Den gamle mand rystede på hovedet.
  - Omvendt! Usandsynligt mindre end vi har i tsarhæren! Nå, hvis de allerede før Første Verdenskrig begyndte at træne soldater bedre, og i det mindste skiftede deres uniformer, så ... Ikke en hær, men solid stepping!
  Vedmakova bemærkede, ikke uden ondskab:
  - Før krigen var vi også meget opmærksomme på at gå i parader! Tilsyneladende lærer den kloge af andres fejl, fjolsen af sine egne, hvem lærer slet ikke, hvem?
  Bedstefar bemærkede:
  - Læring kommer med tiden! Men med udbuddet havde vi generelt en fuldstændig blokering. Ingen våben, ingen kugler! De gik ofte sultne, soldaterne blev syge - der var ingen medicin! Flere mennesker døde af tyfus og andre vederstyggeligheder end af japanske kugler. Det var sådan en slem krig. Kuropatkin er en idiot! Ingen omveje, ingen camouflage, han kastede direkte folk i skyttegrave under maskingeværer. Vi blev brugt som kanonføde. Det hele endte meget slemt, en rundgang. Som de siger, jeg slæbte næsten ikke mine ben. Sandt nok kan jeg være ret stolt af, at jeg slap ud af fangenskab! Ligesom såret også!
  Pigen, nysgerrig, spurgte:
  - Og japanerne er selv blevet bedre eller dårligere! Med hensyn til deres kampegenskaber.
  Den gamle mand tændte først en cigaret og svarede først:
  - Det er svært at bedømme det her objektivt. Hærene har ændret sig, kampvogne, fly, maskinpistoler er dukket op. Skibe i forhold til fremskridt har ikke ændret sig så meget, såvel som kanoner. Men dumheden i kommandoen forblev den samme, så skru op for det, angrebet på Vladivostok!
  Witchers grønne øjne blinkede.
  - Der er ingen undskyldning for dette!
  Den gamle mand var enig.
  - Og det kan ikke være! De vidste jo, at fjenden forberedte et trick, og der var ingen måde at reagere på det! Som om det er sat op. Men våbenhvilen med Pindo'erne er et klart tegn på, at et stærkt slag er ved at følge.
  Witcher grinede.
  - Med Pindos?
  Bedstefar bekræftede:
  - Ja, det er det, de kalder Amerika og Storbritannien nu! Navnet kommer fra ordet "at stjæle", det vil sige at stjæle. Og det er parasitlande, tyve, der suger blod fra dem, der er dummere og svagere!
  Piloten nikkede med sit røde hoved:
  - Her er jeg enig!
  Den gamle mand insisterede:
  - Enig i, at vores kommando er idioter, og endda forrædere! Så erstat vores flåde, værre end Pindos!
  Vedmakova protesterede:
  "Måske troede de ikke, at japanerne ville slå til så hurtigt. Generelt var Fjernøsten et hvilested, og her bosatte kujoner og dovne sig. I hæren skal du jo ikke arbejde hårdt som arbejder eller kollektiv landmand bagved, men du får en god ration og løn. På den anden side risikerer du ikke dit liv ved at tjene i Fjernøsten. Ja, et paradis for loafers og kujoner.
  Den gamle mand svarede:
  - Soldater og officerer kæmper ikke så slemt. Her er Khabarovsk, stadig ikke bestået.
  Vedmakova var enig:
  - Russisk kriger, speciel kriger! Men som Brusilov sagde: vores soldater er fremragende, officererne er gode, generalerne er middelmådige, og zaren er fuldstændig dårlig!
  Bedstefar gryntede utilfreds:
  - Hvis vores kommandant ikke var Kuropatkin, men Brusilov: vi havde vundet! Ak, den blev overskrevet! Jeg må sige, at under tsaren blev russiske generaler mindre: under Suvorov var der en hel galakse af fremragende befalingsmænd! Stalin er dog en georgier, men som man siger georgiere...
  Bedstefar afbrød Witcher:
  - Vær forsigtig med sådanne udtalelser! Så du kan komme ind i en særlig afdeling! Men for mig er Stalin på ingen måde et geni! Og for eksempel bekræfter den missede streg i februar dette! Jeg hørte i øvrigt, at den 1. maj var det sovjetiske luftforsvar i Moskva hjælpeløst, og mange tusinde sovjetiske borgere døde!
  Den gamle mand bemærkede:
  - Tak til USA og Storbritannien! De gav Wehrmacht nye fly! Desuden hørte jeg, at der var en massesabotage, på grund af hvilken Yaks faldt fra hinanden i luften! Og det er helt nye Yaks!
  Heks nikkede med hovedet.
  - Jeg har hørt om det! Virkelig en skændsel! Men jeg håber, at gerningsmændene bliver straffet, og at problemet bliver løst!
  Bedstefar nikkede og sagde pludselig:
  - Hovedproblemet er i vores hoveder! En slags sovjetisk mentalitet! Et forsøg på at gøre en person til et tandhjul, til en almindelig slave!
  Vedmakova argumenterede ikke. Hun holdt en pause og stirrede tomt ud af vinduet. Nu er truslen om USSR's nederlag blevet meget mere håndgribelig. Det viste sig, at selv Moskva ikke er beskyttet mod luftangreb. Den har i hvert fald ikke tilstrækkelig pålidelig beskyttelse til at modstå et massivt luftangreb!
  Nå, krigen bevæger sig ind i en lidt anden fase ... Ganske vist havde tyskerne i kampene nær Stalingrad også luftherredømmet, men det bragte ikke den ønskede sejr! Men ikke så overvældende, Fritz havde en fordel! Når alt kommer til alt, ankom der jævnligt nye sovjetiske fly til fronten! Men jeg må sige, at niveauet af kamptræning blandt piloterne var meget lavt. De fleste begyndere havde ikke mere end 8 timers flyvning. Det er et stort minus, især da tyskerne normalt har op til 250 timer! Efter Stalingrad reducerede tyskerne dog programmet til 150, men nu er det blevet meget nemmere med brændstof. Men fremkomsten af et stort antal nye fly vil skabe et problem for Fritz.
  Det blev i øvrigt rapporteret, at blandt piloterne til de nedskudte bombefly blev flere amerikanske borgere taget til fange. Hvad er det sidste, kom ikke som en overraskelse! Luftwaffe har ikke nok piloter til nye bombefly, så der var frivillige!
  Jeg spekulerer på, hvordan den sovjetiske kommando vil reagere på dette? Der er jo ikke noget at få Berlin? Langrækkende strategiske bombefly blev ikke udviklet i USSR, med undtagelse af P-8. Det sidste fly med en hastighed på godt 400 kilometer i timen og skabt i 1936 er klart forældet. Derudover vil den, når den rammer Berlin, bevæge sig uden lufteskorte, og tyskerne kan opsnappe den med deres fly. De har trods alt allerede meget gode radarer, der vil registrere den flyvende masses bevægelse mod Berlin. Ja, og det tager tid at frigive nok af disse maskiner til strejker mod Tyskland. Tyskerne er ikke en svag nation og elsker teknologi! De er nok selv den mest disciplinerede og højt organiserede nation i Europa eller endda i verden! Det er meget svært at vinde alene, og endda at have, på den anden front, ikke et svagt Japan.
  Den bedste ting at gøre i denne situation er at prøve at slå en kile ind mellem de allierede og Tyskland. Men hvordan gør man det? Beria havde allerede instrueret hende i at udføre dette ved hjælp af destroyeren modtaget fra amerikanerne. En god provokation kunne være blevet til, men Anna havde ikke tid.
  Det ser ud til, at hun ikke er skyldig - hvad er ikke skæbnen, men hun gnaver stadig i en ubehagelig eftersmag. Som om, hvis hun var kommet en dag tidligere, ville alt have været anderledes!
  Det er dog ikke udelukket! Men hun kom så snart hun modtog en ordre fra Beria!
  Generelt er Lavrenty Palych en mester i provokationer. Japan angreb Peru Havn, ikke uden hans deltagelse!
  Faktum er, at dokumenter om USA planlægger at iværksætte en række forebyggende angreb ved hjælp af hangarskibe, inklusive dem, der er baseret på Peru Havn, som om det ved et uheld faldt i hænderne på efterretningstjenesten i landet med den Rising Sun!
  Derudover er amerikanerne fjols: de provokerede Japan i krig, sammen med at Storbritannien indførte en embargo på levering af olie og andre råvarer, men de var ikke selv klar til krig!
  Faktisk havde USA i 1941 ikke tilstrækkelige styrker, især i kampvogne, til krigen med Japan. I 1940 havde de kun 400 kampvogne, og oplysninger om 1941 er hemmelige, men det er usandsynligt, at der selv dengang var mere end tusind! Så Amerika klatrede ind i krigen, fuldstændig uforberedt! Jamen, Japan er heller ikke særlig bevæbnet. Hvis hun havde omkring to og et halvt tusinde kampvogne og lette, så var der for eksempel ingen langdistanceflyvning overhovedet!
  Så de amerikanske tapre piloter fra den Rising Suns land bombede ikke! Og de er lige kommet i lych! Og nu har de besluttet at inddrive USSR, primært afhængige af deres infanteri og drømmer om at gentage succesen fra zar Nicholas II's tid!
  The Witcher kedede sig og sang:
  Hvor kompliceret livet er, Herre, ak,
  Du sætter selv en tornekrans på!
  Nej, pust ikke mit hoved
  En ny dag lover os problemer!
  
  Drømme knuste til støv
  Den grusomme orm gnaver af lidenskab!
  Og smerte og sorg i dine øjne
  Hvad skal man bremse, ingen er ved magten!
  
  Men hvad, Gud, kan du
  Kohl selv besteg Golgatas kors!
  Om lykke spøgelsesdrømme
  De brøler og stønner i enkens gråd!
  
  Der er intet værre end jorden end verden,
  Skitse af krigen er alt i blodet!
  Forankringsskum af æter,
  Du bryder nettet med det samme!
  
  Og hvis du vil have mit liv
  Så kast mig Herre i helvede!
  Jeg elsker dig alligevel
  I gang, jeg tror på forandring!
  
  Jeg tror på, at en person
  I stand til at blive renere, højere!
  At tidens lidelser vil ende,
  Vi vil blive som en broder Den Højeste!
  
  Hvad vil vi befale
  I rummet af rumskibe!
  Det er vores tapre hær
  Stærkere end Quasaren vil skinne!
  
  Livet vil aldrig falme
  Og alle vil være mennesker!
  Som en endeløs stråle af året
  Med en grænseløs og salig alder!
  
  Kommunismen bliver virkelig
  Tro på, at det bliver bedre, end du drømte om!
  Fremskridt fremad, op, ikke ned,
  Lad der være glæde - ingen sorg!
  Vedmakova afsluttede sangen og "Emka" kørte endelig ind i Vladivostok. Piloten så nysgerrigt på byen. Ødelæggelserne i Vladivostok steg mærkbart, nogle bygninger røg, brandslukningshold arbejdede på gaderne, der var mange teenagere med skovle, hakke og andre ildslukningssæt.
  Bedstefar bemærkede:
  - Under zaren arbejdede unge også hårdt, men uden smil og entusiasme! Selvom du ikke kommer langt på bar entusiasme!
  Vedmakova protesterede:
  - Hvis industrien er motoren i økonomien, så er entusiasme brændstof med et højt oktantal!
  Den gamle mand nikkede glad.
  - Jamen du siger pige!
  "Emka" stoppede nær bygningen af kommandantens kontor, og Vedmakova løb næsten ud af det. Hun ville rigtig gerne på sin bevingede hest igen.
  Pigen bankede på døren til kontoret, hvor hun blev sendt på dagsordenen. En søvnig stemme fulgte efter.
  - Log ind!
  Witcher kom ind og rettede stolt på sine skuldre. I stolen sad en mand i uniformen af en NKVD-oberst. Sådan en skaldet og ubehagelig type. Han spurgte dystert piloten:
  - Fulde navn!
  Pigen svarede hurtigt:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Obersten tilføjede:
  - Militær rang?
  - Luftvåbenmajor og Sovjetunionens helt! - Stolt sagde piloten.
  Obersten tog røret og sagde kort:
  - Air Force Major Vedmakova er allerede ankommet!
  Så vendte han sig mod pigen.
  - Hvordan har du det? Håber sundt?
  Piloten blottede sine tænder.
  - Jeg har det godt! Klar til at kæmpe som en løvinde!
  Obersten nikkede.
  - Store! Jeg tror, japanerne vil sætte pris på det!
  Der lød en larm, klapren fra støvler, og seks almindelige medarbejdere i specialafdelingen, ledsaget af en mand i særlig uniform, bragede ind på kontoret. Han beordrede:
  - Læg denne tæve i håndjern!
  The Witcher var forvirret:
  - Hvad er det her ellers?
  Obersten gøede:
  - Og det! Du er arresteret, borger Vedmakova! Og du vil blive sendt i fængsel!
  En mand i særlig uniform advarede:
  - Denne kvinde er meget god til at kæmpe! Så vær på vagt!
  Witcher smilede.
  - Jeg vil ikke være repræsentanter for vores tapre retshåndhævende myndigheder! Ring til Beria og denne misforståelse med det samme, forklar!
  Obersten fnyste foragtende.
  - Her er for at distrahere Beria! Send hende i fængsel, og efterforskningen vil finde ud af det!
  Heksen nikkede.
  - Jeg er en helt i Sovjetunionen, og efterforskningen vil selvfølgelig finde ud af det, men det ville være hurtigere med Beria! Jeg vil have kontrol over flyet så hurtigt som muligt!
  Obersten trøstede:
  - Under krigen vil ingen trække i lang tid! Tag hende væk!
  Vedmakova gik uden at gøre modstand, og hun blev kun lidt skubbet af tønderne af maskingeværer af en forkortet model, som de begyndte at udstyre spejdere med. Så stoppede de mig ind i en sort tragt og tog mig væk. Anna Petrovna var rolig, hun følte sig ikke skyldig i sig selv, og NKVD kender sandsynligvis til hendes særlige forhold til Beria, så de vil finde ud af det. Det er endda interessant at besøge fængslet. En rigtig mand skal opdrage sin søn, tjene i hæren og afsone tid i fængsel! Så sandsynligvis en kriger! Mange berømte mennesker sad i fængsler: Stalin, Lenin og Hitler!
  Fængslet lå ikke ret langt fra kommandantens kontor, så Vedmakova blev trukket ud og ført ind i gården. Der knurrede hunde ondskabsfuldt, stenvæggene i fangekælderen bygget tilbage i det attende århundrede var kedelige og grå. Pigen følte en ufrivillig ophidselse, da hun blev ført indenfor og ført gennem gangene. Her er registreringsvinduet: pligtspørgsmål:
  - Fornavn, efternavn, patronym, køn!
  Drej derefter til højre ind i et flisebelagt rum. Der sad ved bordet en betjent i NKVD-uniform og et læderforklæde og med ham en læge i hvid frakke og to midaldrende kvinder, der trak tynde gummihandsker på hænderne.
  Vagtvagten, der ledsagede Vedmakova, fjernede hendes håndjern med en hurtig, øvet bevægelse. Betjenten beordrede:
  - Tag tøjet af!
  Vedmakova var overrasket:
  - Hvad?
  Betjenten gentog roligt:
  - Jeg sagde klæd dig af! En ransagning og personlig inspektion er påkrævet!
  Pigen rødmede.
  Men her er mændene!
  Betjenten med forklædet gøede:
  - Kan jeg hjælpe dig! Nå, smid din klude luder!
  Vedmakova rystede, hun huskede, at ja, når anbragt i fængsel, er en personlig ransagning obligatorisk og begyndte at tage hendes tøj af. Kvinder tog det og undersøgte omhyggeligt hver søm. Efterladt i sine trusser var Vedmakova flov, men betjenten gøede:
  - Og tag dine trusser tæve af! Søgningen vil være afsluttet!
  Efterladt foran flere mænd helt nøgen (konvojen, der bragte hende, stod stille, klar til at kæmpe når som helst), blev pigen flov og forsøgte at dække hende med hænderne.
  De slog hende hårdt med en kølle på numsen:
  - Hænderne i sømmene tæve!
  Vedmakova kvækkede, men holdt ud. Da de var færdige med at undersøge hendes tøj og flåede hendes støvler, kommanderede betjenten:
  Tjek det nu selv ud!
  De kvindelige fangevogtere startede fra hovedet. De pjuskede deres hår med behandskede fingre og kiggede så ind i ørerne, endda ved at bruge et rør med en lommelygte. Ørerne blev trukket tilbage flere gange, bøjede og ubøjede. Så så ind i næseborene:
  - Host, tak! Det er det, stærkere!
  Pigens næse var knust. Dette blev efterfulgt af en undersøgelse af munden. Det var ret ubehageligt, ru hænder trykkede på tungen, nu og da trak den væk, så trak den hårdere, endda næsten rev den af.
  Betjenten talte:
  - Du skal være mere forsigtig! Hun er måske en spion!
  Fangevogterne begyndte at trykke fingrene på deres tænder og tjekkede for fyldninger, der kunne indeholde vigtig information. Vedmakova følte sig ydmyget og spyttet på; hendes helt fra USSR blev eftersøgt som en hore uden at mangle noget. Så begyndte kvindelige handskehænder at mærke pigens bare bryst. De knuste hende, mærkede bogstaveligt talt hver millimeter, skinnede gennem en lommelygte. Pigens bryster svulmede forræderisk, og fangevogterne pressede mere og mere og kvækkede:
  - Nej! Hun er ren her!
  Dernæst blev navlen og fingrene undersøgt. Navlen blev trukket tilbage, også snoet, hvorefter den blev gennemboret med en nål. Ikke mindre omhyggeligt undersøgte fingrene.
  - Og nu en gynækologisk eftersøgning! - beordrede betjenten.
  Fangevogterne beordrede:
  - Bøj dig og spred benene, tak!
  Dette blev efterfulgt af det mest ydmygende, da fangevogterens hånd i en handske temmelig groft gik ind i pigens barm. Vedmakova stønnede af smerte og ydmygelse. Og hånden kollapsede stift ind i hulen, hvor kvinden opbevarer sin mest værdifulde skat, hvorfra det var både smertefuldt og kildrende. Pigen rykkede lidt, og betjenten mumlede ondsindet:
  - Tjek det så omhyggeligt som muligt! Det er trods alt på intime steder, at spioner normalt skjuler dokumenter, og nogle gange er en lille seddel nok til at finde ud af vigtige oplysninger.
  En fangevogter blev erstattet af en anden, hvorefter eftersøgningen blev endnu mere smertefuld og uforskammet. Vedmakova indså, at de bare ville ydmyge hende og forvandle eftersøgningen til tortur.
  Undersøgelsen af anus var ikke mindre grov, desuden blev tarmen brugt, og et stort lavement. Tilsyneladende var piloten faktisk alvorligt mistænkt. Derefter virkede det som en lille ting at tjekke fingre, ben og fødder.
  Dette sluttede dog ikke der, beordrede betjenten:
  - Nu på røntgen af maven! Der var ikke meget hun kunne sluge!
  Nå, det gør ikke så ondt. Her var en læge til stede, han så omhyggeligt alt igennem, selv hjertet og lungerne. Til sidst gav grønt lys:
  Hun er ren og helt sund!
  Betjenten knurrede vredt:
  - Det er ærgerligt, vi skyder hende alligevel! Lad ham dog spille klaver for nu!
  Piloten, lamslået af ydmygelse, gik lydigt som en automat. Witchers hænder blev smurt ind med maling og forsigtigt klemt på papir. Så fulgte alle mulige målinger, fotografering i profil, i fuld ansigt. I temmelig lang tid blev de tvunget til at stå nøgne og omskrev alle tegn, ar og muldvarpe på kroppen. Derefter blev hun skyllet i et koldt brusebad, hvilket i øvrigt er sædvanligt i USSR, ikke kun for fanger, de fik fængselsuniformer.
  - Klæd på tæve!
  Kåben var faktisk sæk, syet af jute og broderet med et fængselsnummer. De gav ikke pigen sko, da de tilsyneladende betragtede dem som en unødvendig luksus for folkets fjender, og så, knap tildækket, tog de hende til cellen.
  Der havde lige været masseanholdelser, fængslet var overfyldt og summede. Vedmakova blev smidt ind i et trangt bur, hvor der allerede var mere end hundrede kvinder, for det meste unge piger fra militæret og tjenere. Da piloten blev bragt ind i cellen, kunne hun ikke tage et skridt, fangen rodede hele gulvet op. Det var meget mørkt i cellen, vinduet var beklædt med brædder, det var indelukket og lugtede stærkt, tilsyneladende havde de ikke taget spanden ud i lang tid.
  Pigerne var halvnøgne, og nogle var helt nøgne, de tog deres tøj. Flere af dem var vilde og bad om en drink. Heksen standsede og spurgte:
  - Jeg kan ikke tage et skridt! Hvor skal jeg gå hen!
  - Hvor bragt derhen og stop! - Bestilt fra mørket, nok den ældste i cellen. - Der er ikke plads til os.
  Vedmakova, der indså, at dette var dumt, spurgte ikke desto mindre:
  - Hvad er I piger til?
  Stemmer fulgte:
  - Ja, her er artikel 58, eller endda uden nogen afgifter overhovedet! Hvad er du til?
  Witcher grinede:
  - Ja, Beria blev voldtaget!
  Der var et venligt grin af pigerne og udråb:
  - Ja, hun er vores!
  Hvem knirkede fra mørket:
  - Hæng lidt af denne Beria!
  En ildevarslende stemme afbrød:
  -Nok! Og så allerede mere end et halvt tusind mand blev skudt i gården! Vi kan også tages en tur med hele kameraet!
  Witcher gøede:
  - Nå, nej, hvis de tager mig for at blive skudt, vil jeg ikke give efter på den måde!
  . KAPITEL #8
  Oleg Rybachenko fortsatte med at kæmpe for en lys morgen sammen med pigen Margarita Korshunova.
  De kæmpede i Stalingrad. De kæmpede med alt kolossalt mod. Og de evige børn tænkte ikke på at trække sig tilbage og bukke under for fjenden.
  Men kræfterne var ulige, og nazisterne rykkede gradvist fremad. Men meget langsom og kaster tilgange til husene, og gaderne med lig af lejesoldater.
  Moskva var omringet, men kæmpede stadig. Og den havde også sine smukke piger. som virkelig er rige.
  Oleg Rybachenko og Margarita skød tilbage i Stalingrad. Samtidig forsøgte drengen at komponere noget, ifølge AI.
  Hvideruslands præsidentkandidat Alexander Lukasjenko fik ikke lov til at deltage i valget. De fandt fejl ved, at den slaviske katedral trak underskrifter tilbage. Som følge heraf var der ikke seks kandidater, men fem. Og hovedkampen udspillede sig mellem Zenon Pozdnyak og Kebich. Den pro-russiske og mere moderate Kebich gik videre til anden runde med en lille margin. Og så vandt han den anti-russiske Poznyak med stor forskel.
  Lukasjenka protesterede over, at han blev fjernet ulovligt. Men generelt var der ikke andet end larm.
  Kebich vandt meget sikkert. Og han blev den første hviderussiske præsident.
  Snart kom Hviderusland ind i rubelzonen. Situationen i økonomien forblev i krise. Der var ikke penge nok. Men landet var i rubelzonen.
  Kebich foreslog en integrationsproces med Rusland. Konvergensen af love begyndte, grænserne åbnede sig, økonomien forenede sig. Overnationale organer blev skabt.
  I 1999 blev der afholdt nye præsidentvalg i Hviderusland. Økonomien var i dyb krise efter den russiske standard. Men kommunisternes indflydelse er steget meget. Lukasjenka derimod skændtes med alle og skabte ikke sit eget parti og blev skubbet til side af andre kræfter. Hovedkampen udspillede sig mellem Kalyakin og Kebich. Zenon Poznyak havde mistet popularitet på dette tidspunkt. Samt den hviderussiske folkefront som helhed.
  Kommunisterne blev stærkere.
  I Rusland har historien også ændret sig en smule. Zyuganov vandt præsidenten lidt flere stemmer, selvom det ikke lykkedes ham at vinde. Lebed var sekretær for Sikkerhedsrådet i et par måneder længere. Men generelt er dette ikke så væsentligt. Den vigtigste forskel er, at Tjernomyrdin ikke blev afskediget. Og som følge heraf forblev han premierminister selv efter misligholdelsen. Kebich tabte dog, på trods af hjælp fra Tjernomyrdin, stadig i anden runde, og Kalyakin blev præsident for Hviderusland.
  Og i Rusland, efter Jeltsins afgang, gik Chernomyrdin til præsidentposten. Den russiske økonomi har allerede bevæget sig ind i vækst, og Viktor Stepanovich, omend med stort besvær, med hjælp fra Zhirinovsky, der tog tredjepladsen, besejrede Zyuganov.
  I Rusland blev Chernomyrdin således præsident, Zhirinovsky blev sekretær for sikkerhedsrådet og første assistent for præsidenten. Putin er indtil videre blevet på sidelinjen. Zyuganov er leder af oppositionen. Primakov er stadig udenrigsminister.
  Så alt gik efter planen. Kalyakin fortsatte integrationsprocessen, men endnu ikke forenet. Økonomierne gik op. Tjernomyrdin førte krig i Tjetjenien. Forhandlet med Maskhadov. Og til sidst opnåede stabilitet der.
  Tjernomyrdin vandt det næste valg let over Zjuganov. Kalyakin blev også let valgt for en anden periode. Alt gik mere eller mindre glat. Den hviderussiske økonomi var i fremgang.
  Men Kalyakin gik ikke til en tredje periode. Hans efterfølger var en kollega Novikov.
  Tjernomyrdin stillede heller ikke op til en tredje periode. Tjernomyrdin blev efterfulgt af Zhirinovsky. Sidstnævnte blev selvfølgelig meget mere moderat, men øgede presset på Hviderusland - krævede optagelse i Rusland.
  Den nytilkomne bøjede. På grund af det, han var under sanktioner.
  Zhirinovsky var mere rigid og presset hårdere ... Som et resultat afholdt de prorussiske styrker en folkeafstemning i Hviderusland, som faldt sammen med en alvorlig økonomisk krise. Og Hviderusland blev en del af Rusland. Denne forstærkede anti-vestlige stemning.
  I 2014 sendte Zhirinovsky, der udnyttede lejligheden til Maidan i Ukraine og væltet af Janukovitj, tropper. Den ukrainske hær var ikke kampklar, og russerne afvæbnede den. Janukovitj og Rada annoncerede i våbenskud en folkeafstemning. Rusland annekterede denne republik til sig selv.
  For at ukrainerne skulle gøre mindre oprør, flyttede Zhirinovsky hovedstaden i Rusland til Kiev. Og det påvirkede resultatet af folkeafstemningen. Vladimir Volfovich selv blev ved det næste præsidentvalg triumferende valgt for en tredje periode, hvilket afskaffede alle restriktioner i en folkeafstemning.
  Alexander Lukasjenko er gået på pension og er sunket i glemmebogen. Putin fungerede som formand for FSB indtil 2012, hvor han var tres år gammel. Og Zhirinovsky, der kunne lide at forynge holdet, erstattede ham ikke med en 40-årig dygtig officer. Hvideruslands guvernør, der afløste Novik, blev også yngre.
  Rusland faldt dog under Vestens sanktioner, men de var ikke særlig betydningsfulde. Zhirinovsky kæmpede i Syrien og Irak. Han skabte sin egen stat for kurderne og handlede i det hele taget mere beslutsomt end Vladimir Putin. Desuden indledte Rusland et missilangreb på Saudi-Arabien og satte oliepriserne kraftigt op.
  Så begyndte en stor krig mellem Iran og USA. Hvad pressede oliepriserne endnu mere op. I mellemtiden tog og annekterede Rusland de baltiske stater og Moldova. Og så, ved at udnytte urolighederne i Kasakhstan efter Nazarbayevs afgang, inkluderede hun denne republik i sit cirkulation.
  Der blev også afholdt en folkeafstemning, og Rusland erhvervede en anden provins.
  Gradvist fortsatte restaureringen af USSR.
  I 2020 opdaterede Zhirinovsky rekorden ved valget for Ruslands præsidents fjerde periode. Indtil han gik.
  Og Rusland flyttede tværs over Centralasien. I Usbekistan, Tadsjikistan, Kirgisistan, Turkmenistan dukkede russiske tropper op, og der blev afholdt folkeafstemninger om tilslutning til Rusland.
  Så landet blev genoprettet til Sovjetunionens tidligere grænser.
  Men dette var ikke nok for Zhirinovsky. Og han besatte uden unødvendige fordomme Finland med tropper. Og der selvfølgelig med et næsten 100% resultat, ved at afholde en folkeafstemning. Og slutter sig til hende.
  Dermed vendte Rusland sit eget tilbage. Forholdet til Kina forværredes noget på grund af krav på Port Arthur og udsættelsen af de gule fra Sibirien.
  Men mens Kina var bange mod Rusland og pladder.
  Men i Alaska var der et militærkup, og russiske tropper besatte det. Og de holdt en folkeafstemning om at vende tilbage til Rusland. Samtidig blev Amerika tvunget til at anerkende ugyldigheden af aftalen om salget af Alaska til Rusland.
  Dermed...
  Oleg Rybachenko stoppede og begyndte at skyde igen.
  Drengen affyrede et skud og kastede derefter en granat med sin bare fod. Spredte nazisterne og tweetede:
  - Vi er uovervindelige!
  Margarita affyrede også et udbrud, kastede en granat med sine bare tæer, knuste Fritz og råbte:
  - Og altid forenet!
  Børnene kæmpede meget tappert.
  Drengen huggede igen på fjenderne med et udbrud. Han kastede en granat mod larven med sine bare tæer. Som følge heraf stødte to kampvogne sammen. Oleg Rybachenko sang:
  - Ære til dig, vores russiske land,
  I det hellige Ruslands navn,
  Native Councils familie!
  Pigen kastede igen granaten med sin bare fod. Skød et dusin fascister ned og sang:
  - Der er en ko på bjerget,
  Vær sunde børn!
  Drengen gav en tur, mejede Fritz'en ned og kvidrede:
  - Fædreland i mit hjerte,
  Heldigvis åbner vi døren!
  Og efter det kastede hans barnlige ben en granat. Han er et barn, der virkelig er en dødelig bærer af ødelæggelse.
  Margarita er også en pil med kolossal nøjagtighed.
  Pigen tog den og sang:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Blikket af en falk, ørn-
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  Pigen, der kastede en granat med sin bare fod, tog den og kvidrede videre;
  Stalin bor i mit hjerte
  Så at vi ikke kender tristhed -
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  Og pigen lo. Hun slog ned på fascisterne. Hun slog deres rækker ud og knirkede:
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op -
  Der vil være en ende på fascismen...
  Solen vil skinne klart
  Vejen, oplysende kommunisme!
  Og igen kaster pigen behændigt en granat med sin bare fod. At skubbe hinandens nazistiske kampvogne.
  Natasha kæmper også. I Stalingrad er piger bare helte.
  Og syng for sig selv med mod:
  - Mit hjemland er universets mørke,
  Jeg kan knuse de onde fjenders angreb ...
  Jeg kan ikke elske en dag uden dig
  Jeg er klar til at give mit liv for dig!
  Og Natasha kaster en granat med sin bare fod.
  Dernæst skyder Zoya. Smuk pige i bikini. Vil give en tur, meje nazisterne ned.
  Og så vil en mordergave flyve fra hendes bare fod.
  Zoya sang og blottede sine tænder:
  - Jeg elsker at ødelægge fjender! Sådan en pige!
  Og igen vil skønheden med sine bare tæer starte ødelæggelse.
  Og så skyder Aurora. Også en rødhåret djævel hvordan man kører på nazisterne.
  Og med hendes bare fod vil en affyret granat smøre Wehrmacht-krigerne på grus.
  Pigen knirker:
  - Tili, tili, trawl, wali ...
  Slå nazisterne med min styrke,
  Jeg kan ikke nægte nu!
  Og igen skyder krigeren præcist.
  Yderligere ild ledes af Svetlana. Og også med bare tæer smed hun en eksplosionspakke.
  Nå, Fritz fik det.
  Pigen er ærligt talt en rockerkriger.
  Og hvordan man synger:
  - Ære til Rus' over jorden,
  Vi vil altid være med en drøm!
  Og fire piger om nazisterne og hvordan de vil ramme. Generelt er de som helgener fra bataljonen af dødsengle. Og det får nazisterne i Stalingrad.
  Men det bliver sværere og sværere og sværere.
  Stalingrad holder stadig ud, men nazisterne har allerede været i stand til at indtage det tørre. Der er også en stærk flåde fra havet blandt nazisterne. Herunder erobrede britiske skibe.
  De sårede bogstaveligt talt hele kysten. Og tyrkerne rykker frem fra syd. Det bliver virkelig uhyggeligt.
  Natasha og hendes piger fra Sukhimi var i stand til at flyve til Stalingrad og fange et tysk krydsfinerfly.
  Og nu også i Stalingrad. Ligesom denne by er fascisterne, uanset hvor hårdt du prøver ikke at tage den.
  Natasha smider en morderisk gave med sin bare fod, river nazisterne i revet kød og synger:
  - Vores liv bliver vidunderligt!
  Zoya, der kastede en granat med sin bare fod, tilføjede og blottede sine tænder:
  - Hvis vi selvfølgelig vinder!
  Og pigen rystede sine skarlagenrøde brystvorter.
  Aurora, skydende, brølede:
  - Og lad vort Fædreland være berømt!
  Og med bare tæer vil han smide en morderisk gave. Knus modstandere, og knirk:
  - Ære til Great Rus'!
  Og så tog Svetlana linen og sprængte den. Jeg udskårede hundrede nazister. Så affyrede hun en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Til videnskabens og velstandens nye lys!
  Og de fire piger slås igen, og de kommer ikke til at sænke næsen.
  Natashka løftede sprængstofpakken med to bare fødder. Og på grund af al sin styrke smed hun den ind i en nazi-tank.
  E-75, efter at have fået skader, stoppede og begyndte at ryge.
  Natasha sang:
  - Rus lo og græd og sang,
  I alle aldre er det derfor hun og Rus'!
  Så tog Zoya den og lancerede en mordergave med sine bare tæer. Og en anden kampvogn fra nazisterne standsede, foret.
  Zoya tweetede:
  - Ja, fremtiden er vores!
  Ære til det store Rusland!
  Aurora skød fra et maskingevær. Mejede en masse fascister ned. Så sagde hun aggressivt:
  - Ære til heltene i USSR!
  Og fra kastet af hendes bare fod flyver en granat igen. Her er den rødhårede pige. Bare en uovervindelig terminator.
  Og hvordan Svetlana tog det og knuste nazisterne. Og væltede dem som en skarp hømark.
  Så kvidrede hun:
  - Ære til Ruslands land!
  Og fra kastet af hendes bare fod flyver sådan en dødbringende fragmenteringsgranat.
  Krigeren knirkede:
  - For det sovjetiske imperium!
  Natasha skyder, siger:
  - For de største imperier!
  Og igen, noget, der dræber nazisterne med en enorm garanti, flyver fra hendes bare fod.
  Og pigen synger:
  - Ære til mit fædreland -
  Ære til Rusland!
  Zoya kastede også en granat med sin bare fod. Hun afskar en masse nazister og knirkede:
  - Stort Rusland - stor herlighed!
  Og blinkede til sine ledsagere.
  Piger selvfølgelig næsten nøgne. I en bikini, solbrændt, muskuløs, smuk og kurvet.
  Hvor ser charmerende piger ud, når de er næsten nøgne! Og hvorfor overhovedet tøj!
  Dernæst skyder Aurora aktivt. Og med sin bare fod vil han kaste noget, der dræber nazisterne.
  Så synger han:
  - For det store Fædreland!
  Svetlana fortsatte med at skyde. Hun skar nazisterne ned og kvidrede:
  - For store præstationer!
  Og med en bar fod, hvordan man affyrer en granat. Og igen, nazisterne er dumme.
  Godt gået russiske piger. De er mennesker af kunstflyvning.
  Og så er der piloterne: Mirabela og Anastasia. Det samme som at blive slået på Fritz.
  Ja, Hitlers horder spreder sig fra sådanne piger.
  Warriors kæmper på Yak-9. Bilen ser ud til at være forældet. Men ret effektivt. Skønt i fart og bevæbning ringere end Luftwaffe.
  Kun en 20 mm kanon og et maskingevær til pigerne, mod en ME-262 med fem 30 mm kanoner.
  Men her manøvrerer Mirabela behændigt, kommer i halen på den bevingede fascistiske grib. Og skyder ham. Slår metal ud, brænder fjenden ren.
  Så sang Mirabela:
  - Højere og højere og højere
  Flyvemaskiner flyver som fugle...
  Vi river fascistiske tage ned
  Og soldaternes tapperhed er hinsides grænserne!
  Og her er Anastasia, hvordan hun vil tage det og gruble på nazisterne. Hun er en terminator pige.
  Han vil knuse de nazistiske banditters ansigter og knirke:
  - Stor ære vil komme til Rus'!
  Og også med bare fødder vil trykke på pedalerne. Og endnu en Messerschmitt falder.
  Piger kæmper i trusser alene. Og de er meget gode. De flagrer hurtigt på svagere motorer. Og de går fra fjendens skud.
  Mirabela skærer Fritz af og knirker:
  - Nej krager, du kan ikke slå os!
  Og igen kryber krigeren ud til en dødelig afstand.
  Og den nye nazistiske maskine falder.
  Sandalpigen ved, hvad hun laver. Og hun har det fantastisk.
  Her er en fascist, der forsøger at dække krigeren på afstand. Og hun går. Og ved et eller andet mirakel, igen ved fjendens hale.
  Og slår Fritz ned og knirker:
  - Intet er umuligt for russere!
  Og igen foretager krigeren en desperat U-vending. Og en anden bil falder gennemhullet.
  Mirabella tweetede:
  - I sandhed er verden skabt til Rusland!
  Og igen, hvordan man kommer ud. Og hvordan man giver efter for fjenden!
  Anastasia vælter også en tysk bil og hviner:
  - Hele vores land vil blive berømt, men der vil ikke være nogen fangst for os!
  Og pigerne er mere og mere divergerende!
  Hvad kan håndtere dem? Er det en aggressiv orkan!
  Mere præcist kan en orkan ikke overvinde dem!
  Natasha kæmper og synger imens:
  Vi vil kæmpe for Rusland!
  Og også med bar fod, hvordan man affyrer en granat af en morderisk kaliber.
  Og mal nazisterne til metalspåner og blodigt kød.
  Zoya vil også kaste en dødbringende og rødglødende en med sin bare fod, og når hun hopper op, vil hun give ud:
  - Og for kommunismens nye orden i hele verden!
  Og blottede sine tænder.
  Aurora skyder derefter hårdt. Han skyder sig selv, mejer nazisterne og knirker og blotter sine tænder:
  - For fremskridt!
  Og fra hendes bare fod suser noget, der er i stand til at knuse enhver forhindring.
  Og så i slaget Svetlana. Sådan en morderpige.
  Og hun er også blond. Hvordan hun hugger mod nazisterne ... Og så flyver en morderisk gave fra hendes bare fod. Han vil knuse nazisterne og forvandle dem til djævelske flammer.
  Terminator piger hvordan man hvæser:
  - Ros mit æresord!
  Komsomol ord!
  Krigere, hvordan man skyder på nazisterne. Og lad os skyde dem som rabiate hunde.
  Her er Terminatorerne! Og de knuser nazisterne - ja, djævle!
  Natasha sagde med patos:
  - Vi vil kæmpe for socialisme,
  For vores sovjetrusland,
  For en ny stor ordre!
  Og igen flyver en dødbringende gave fra hendes bare fod.
  Zoya handler også ret energisk. Knuser fascisterne. Og svigter dem ikke. Og hendes bare fødder flimrer som en propel.
  Krigeren siger med ildhu:
  - I det hellige russ navn,
  Rusland vil blive glorificeret!
  Og igen kæmper krigeren med fuld spænding.
  Så kaster Aurora en dødsgave med bar fod. Hvordan det fejer nazisterne i alle retninger. Og siger rasende:
  - Jeg er verdensmester i boksning!
  Og så vil Svetlana lancere det morderiske og destruktive. Og hendes bare fod er så kvik.
  Og krigeren kvidrede:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Vi vil suge nazisterne i toilettet -
  Tror ikke moderlandets tåre,
  Og vi vil give de onde oligarker i hjernen!
  . KAPITEL #9
  Ved at deltage i tunge kampe sov Vedmakova næsten ikke i flere dage, og på trods af den ekstreme tranghed i fængselscellen, indelukkethed og stank, faldt hun i søvn næsten øjeblikkeligt.
  Hun drømte, at hun var i middelalderen og ledede et slaveoprør og blev en slags Spartacus i en nederdel! Efter den første succes samlede den modige krigerpige, den muskuløse pige, oprørerne og tilbød at vælge deres egne ledere.
  Vedmakova blev som forventet leder af en allerede ret stor afdeling og tilbød den mægtige helt Turan som sin første stedfortræder.
  Og her var slaverne enige. Derefter valgte de ti mand. Decimalsystemet er det enkleste, og Vedmakova besluttede, at intet skulle være kompliceret.
  Bevæbnet med trofæer og tog kakerlaksnegle (i en tung drøm brød heksens underbevidsthed ud), gik de videre.
  For at styrke sin autoritet og strække sine ben gik Vedmakova og bevægede sig som en kat. Så begyndte pigen at løbe og mærkede de små, skarpe småsten på den stenede vej med sine bare fodsåler. Men krigeren var ikke opmærksom på smerten, desuden var hun foran alle. Som det viste sig, ikke forgæves. Tre fjendtlige krigere sad i baghold, og de kunne slå en for tidlig alarm. Lederen af opstanden klatrede i et træ og sprang på fjenderne fra oven. Hendes bevægelser er som en dans af en hybrid af tigre og kobraer, et let skrig og aftaget med afhuggede hoveder.
  - Sådan bryder jeg modstanden!
  Vedmakova kunne ikke modstå at spille for offentligheden og vise afhuggede hoveder til slaver. Der lød et brøl af godkendelse som svar.
  Snart dukkede godserne med plantager op. De udskårne huse er ægte paladser med dekorationer og statuer. Springvand var synlige hist og her. Fra en statue i form af Zeus med sommerfuglevinger og mund på maven, benene og brystet: syv jetfly blev slået. Markerne er rige, fede, med et billede af gyldent bomuld, korn med store aks, kikærter og andre ting. De ansatte mange slaver. Der var både mænd og kvinder, samt mange børn. Selvfølgelig tilsynsmændene, vagterne. Men generelt er der selvfølgelig meget flere slaver, og med skovle og hakker.
  Vedmakova rejste et hjemmelavet banner i hast syet af slavepiger: Med billedet af et sværd og en hakke! Andre slaver skyndte sig til angrebet.
  I mellemtiden hang flere mandlige og kvindelige slaver fra stolperne, deres hænder og fødder var gennemboret med søm. Det ser ud til, at disse uretfærdigheds børn var dømt til at pine. Da den korsfæstede pige så de nærgående befriere, råbte den med en uventet stærk stemme:
  - Retribution er kommet, slå ejerne!
  Lederen af Witcher, som altid foran. Hendes kakerlaksnegl rejste sig og væltede to vagter på én gang. Resten lænede sig tilbage, én i frygt, løb endda ind i sit eget spyd. Tarme stak ud fra den gennemborede mave. Pigen grinede.
  - Man er svage krigere, hvis man er bange for en hest!
  Miloslava, der blev hendes væbner, kæmpede på højre hånd, økserne i hænderne på pigen, som barberkniven på en klog barber. Så berømt afskærer jagerne.
  Turan gav heller ikke efter. Han affyrede en sten, der brækkede vagtens bryst, og sluttede sig til kampen. Det var tydeligt, at det hårde arbejde havde gjort ham godt, ikke møllestenens muskler. Sandt nok bevægede Vedmakova sig hurtigere.
  Slaverne holdt op med at arbejde, men er endnu ikke kommet med i kampen. Tilsyneladende var de forvirrede. Sandt nok, den samme rastløse dreng, der sprang op til de arbejdende drenge, råbte:
  - I kujoner! Hvem der står bag mig er helten, som uden mig er det elendige svin!
  Drengene var de første til at reagere. De skyndte sig hen til opsynsmændene. Her er en fyr på fjorten år, der slog sin "værge" med en hakke, så hans hoved knuste som et græskar. Det virkede, og de andre slaver, selv de normalt beskedne og tålmodige piger, skyndte sig ind i kampen.
  Nu var kampen kaotisk, men den numeriske overlegenhed, såvel som desperation, var på slavernes side. Og selvfølgelig tog de over.
  Passa er det, der er svært at forvente af en pige, der studerede lige foran hendes øjne. Hun tog fat i vagten, han begyndte at skubbe hende. Så hun bedragede ham, tog sværdet væk og ramte ham lige i nakken.
  - Det er det, jeg kalder en snack! - Pigen knækkede. - Se, bliv ikke fuld!
  Det første gods blev hurtigt befriet, løsrivelsen voksede lige foran vores øjne. Oprøret spredte sig som en steppebrand og opslugte markerne. Vedmakova galopperede frem. Ryttere skyndte sig hen imod ham, som regel kom de helt til toppen af hovedet. Men vagten gav ikke op. Et særligt stædigt slag var nær den syvstrengede springvand. Her flyttede plantørerne hestereservatet i kamp.
  Den modige Vedmakova var omringet på alle sider. Hun blev kun reddet af den ekstraordinære hurtighed af en specielt opfedet kakerlaksnegl. Her er et præcist udfald og den hakkede modstander falder. Pigen blev dog først såret i skulderen, derefter i maven, og så var hendes ben næsten skåret af. Så begyndte Vedmakova at kaste små dolke. Skarpe som en barberkniv faldt de ind i øjnene, nogle gange i munden. De fleste af krigerne var dog halvnøgne på grund af varmen, og for sådanne soldater er det nok at gennembore brystet. Et par ryttere faldt, men resten pressede på. Der var så mange sværd, at de lignede en kam i bevægelse. Så de hælder fra alle sider.
  Men Miloslava, Passa, Turan og andre slaver ankom i tide. Efter at have skåret ind i rækkerne, gik de som en skøjtebane, du kan se, hvordan ligene fløj af sted, og på en eller anden måde skyndte bevæbnede slaver sig til deres hjælp på grund af al deres styrke.
  Infanteriet angreb rytterne, de udmattede slaver hævnede smerten og ydmygelsen.
  - Grib fjendens ring og giv ikke slip! - Kommanderede Vedmakova.
  For hendes øjne faldt en slave med et skåret hoved, men et dusin vagter faldt efter ham.
  - Tag nummeret! - Beordrede den unge leder af opstanden.
  Flere og flere slaver gik ind i kampen. Det sås, hvordan drengene klatrede på hestene med et løb, skyndte sig mod rytterne og brugte deres tænder, brugte spidse sten.
  Slaverne så ud til ikke at kendte frygt, de tog hævn for de lange år med ydmygelse, hvor ingen anså dem for at være mennesker. Derudover er mange af dem født frie og har endnu ikke glemt viljens berusende aroma.
  Efter at have afsluttet den "rytterlige" løsrivelse gik Vedmakova videre. Den sidste alvorlige hindring på hans vej var et citadel, der blev skåret ned af store træer. Der var ret meget sikkerhed der.
  - Gennemsøg godserne og tag fat i stigerne. råbte hun. - Hvis det ikke er nok, så lav dem selv.
  Slaverne byggede hastigt overfaldsanordninger.
  - Trapper skulle være brede, så mange krigere kunne passere gennem dem ad gangen. - påpegede Vedmakova.
  Massakren rasede stadig på andre godser. Nogle steder gik tjenerne over til oprørernes side, men i en række tilfælde gjorde de af vane modstand. Opsynsmændene blev hurtigt dræbt - disse er langt fra de hårdeste krigere. Den sidste højborg for fjendens modstand var detinets. Vedmakova var som altid den første, der klatrede op på væggen. Han blev ramt flere gange med en pil, men bekæmpede de dødelige gaver med et skjold. Den nærmeste kriger blev ramt så hårdt, at selvom det lykkedes ham at parere, væltede han ned fra væggen.
  Miloslava formåede at lirke vagten af med en krog og kastede også fjenden af sig. Den snehvide Passa har allerede forhekset fjendens soldater med selve dens udseende. Mens de så på hendes voldsomt hævede bryster med forførende bryster, sparkede pigen i lysken med fødderne og huggede derefter. Vedmakova klatrede op på væggene, skar ned uden medlidenhed. Fjenden havde allerede mistet moralen, flere og flere slaver klatrede op på muren. De brød igennem, der var mange trapper, og vagterne havde ikke tid til at slå dem alle sammen. I bunden lå sandheden døde og sårede slaver, overfaldet kunne ikke undvære tab. Her tog slaven og vagten sig sammen og faldt sammen fra en anstændig højde. De blev såret, men forblev, i live, fortsatte med at kvæle hinanden.
  Den rastløse dreng Vedmakova glemte at spørge om sit efternavn, var også på væggen. Ved at udnytte sin lille statur gled han mellem betjentens ben, og sparkede ham derefter i ryggen med begge fødder og styrtede samtidig under knæene. Han fløj frem og stødte ind i en højgaffel, der blev holdt af en voksen slave ..
  - Det er så fanget, at det smerteligt bider! - Drengen stak sin tynde tunge ud og drillede vagterne.
  - Åh, din barfodede slange! - Fighteren, der stod til højre, bandede og huggede drengen med et sværd.
  Drengen lænede sig tilbage og spyttede ham ind i øjet fra sin pibe. Hvor desperat skreg fjenden og brød sammen. Drengen stod ikke på ceremonien og afsluttede ham med et sværd. Barnets hænder, selvom de var tynde, var senede og stærke - hærdet af hårdt arbejde.
  Andre drenge viste også pres, kæmpede som helvede, hvinede og bandede, valgte seje udtryk!
  Muren blev hurtigt ryddet, inde i slaget trak slaget lidt ud af frygt for slavernes hævn, ejerne kæmpede desperat. Sandt nok er gengroede maver dårlige hjælpere i en kamp med rabiate slaver.
  Hovedejeren, Sheikh Samuma, forsøgte at forlade gennem den underjordiske passage. Han tog en pose med sten og guld med sig. Måske havde han en chance, men grådighed svigtede ham. Den smukke pige Rakhita, og selv med kobberfarven på hendes hud, er for meget af en fristelse.
  - Og følg mig kælling! - Sheikh greb hende i det frodige hår.
  - Ikke nødvendigt, jeg går selv, sir! bønfaldt hun.
  - Ikke en luder! Jeg kan godt lide at bære dig! Den sadistiske højtstående klukkede.
  - Men det gør ondt! - Slaven rykkede i sine bare ben.
  - Når vi er væk, får jeg dig hængt i håret og sat ild til. Sheiken slikkede kødædende sine læber.
  - Du er et udyr! Men jeg elsker dig, tro mig!
  Pigen puttede sig ind til ejeren, som lagde sin beskidte tryne mod hendes rene ansigt og begyndte at slikke. Her fandt Rakhitas hånd en dolk på sheikens bælte og stak den ind i hans opsvulmede mave med al sin magt.
  Her er et mørkets væsen.
  Sheiken tabte posen og slap sit hår. Hans hænder forsøgte at lukke det dybe hul, tarmene faldt ud.
  - Væsen! Echidna! knurrede han.
  - Nej! Jeg gjorde det rigtige! Hvor mange piger og mænd har du tortureret. Han spiddede endda børn og naglede dem til en post. Det her er bare hævn! - udbrød pigen.
  - For pokker!
  - Gudinde! Du slog mig! - Slavinden sparkede til sheikens fyldige, blødende mave.
  - Få ramte! - Han hvæsede.
  - Men ædelt blod flyder i mig! - Den barfodede slave blinkede med sine tænder.
  - Ikke noget hore! Tropperne vil knuse oprøret, og du vil blive så tortureret, at jeg vil virke som en engel for dig! - Jeg fandt styrken til at knurre sheiken.
  - Har de en fantasi rigere end din? Pigen rakte tungen ud.
  - Nok til dig! Den rige mand rykkede og stønnede. - Gøre ondt! Bring mig facifi-salver.
  - Hvorfor? - Slyly spurgte pigen.
  - Jeg giver dig denne pose guld. bad sheik.
  - Han er min! Okay, bare af barmhjertighed, hvor er fatsifi-salven? Pigen smilede listigt.
  Kender du skabet i form af en flyvende ko? - Den rige mand hvæsede, stammende.
  - Ja! Jeg så sådan en smuk en med småsten.
  - Så du skal stikke hånden i hovedet, og du kan sagtens få en æske salve. Du vil komme efter mig og smøre. - Sheikh mumlede, næsten ved at miste bevidstheden.
  "Selv en skurk fortjener lægehjælp. Vent på mig!
  Pigen løb ind i værelset. Hun brød sig ikke om den rige mand, men sådan en værdifuld salve er meget sjælden og nyttig for oprørerne. Og så vil hun forråde den forhadte freak til oprørerne.
  Slaverne er allerede flygtet til værelserne. To af dem så en smuk halvnøgen pige. Raske fyre, der hungrer efter kvindelig hengivenhed, skyndte sig hen til hende. Pigen arbejdede hårdt, var muskuløs og skubbede derfor let angriberen væk, med stærke ben, og råbte:
  - Hvis du vil have penge. Vid, at der, i kælderen, græder en aggressiv type, med en pose guld.
  - Vi kan ikke lide aggression! - ironisk nok indvendte fyre.
  Men han er også rig! - Pigen knækkede.
  - Så er det bedre, lad os kæmpe! Hvor er kælderen? - De oprørske slaver snakkede.
  - Følg min hånd der! Slaven viftede med højre hånd.
  Unge, sorte slaver skyndte sig hen til, hvor hendes støder pegede. Pigen smilede og løb ind i lokalet. Inventaret var ret rigt, men uordentligt. Og her er skabet støbt i guld. Rakhita stak hånden ind uden at tænke sig om to gange. Hun gled indad og i det øjeblik lukkede hendes kæbe sig.
  Skønheden hvinede, knivskarpe tænder skar hendes håndled af.
  - Åh, hvor gør det ondt! skreg hun og pressede sig så ud. - Det er så ondt!
  På trods af den vilde smerte forsøgte pigen febrilsk at binde sin hånd. Vedmakova, der hørte kvinders gråd, besluttede, at nogen var ved at blive voldtaget, og brød hurtigt ind i lokalet. Da hun så skønheden dækket af blod, skreg hun:
  - Hvem turde gøre det her?! Jeg sætter hans værdighed på hans røv! - I et anfald af vrede kunne krigeren være uhøflig.
  Tårer strømmede fra Rakhitas øjne, ikke så meget engang af smerte for hende, mange gange er en pisket slave ikke fremmed for, som fra erkendelsen af, at nu er hun en krøbling.
  - Det er ham! Pigen pegede på skabet.
  Hvis det er tilfældet, så er det forfærdeligt! - Vedmakova huggede det grinende insekt i hovedet med kraft. Strukturen bøjet fra stødet, det blødere guld blev skåret. Krigeren fortsatte med at slå, indtil hun smadrede skabet i stykker.
  Pigen blev mærkbart bleg, og den snehvide Passa sprang op til hende. Hun lagde behændigt en mundbind, og stoppede blødningen. Vedmakova tog en afskåret hånd frem, lemmen blev bleg, men var stadig varm.
  - Store! - Vi må ringe til Khirov. Måske vil han vokse det. Krigeren fløjtede højt.
  Passa spurgte:
  - Hvem rådede dig til at stikke hånden her?
  - Samma!
  - Hvad puttede du i dig selv? - Vedmakova var overrasket.
  - Nej, denne freak hedder Samuma. - Rettede pigen.
  - Hvis ja, så skal det kvarteres. Krigeren himlede med øjnene.
  - Han er i kælderen og er hårdt såret. Du vil være i stand til at fange ham. Hvis du ikke trækker vejret.
  Vedmakova forsøgte at holde børsten, da hun pludselig blev til en glat firben, som forsøgte at snige sig væk. Hvis krigeren ikke var så fingernem fra fødslen, lykkedes det hende måske. Især som ikke tog fat i halen, men i nakken.
  - Wow, underlig magi. Vi skal vise Khirov.
  Den sårede piges ansigt blev mat, og hun mistede bevidstheden.
  Passa hentede det lige i tide:
  - Nervøs pige, men smuk! Det vil være ærgerligt, hvis hun forbliver en krøbling.
  Nå, jeg håber det bliver rettet. Først nu gik Khirov glip af et sted, han lovede at være ved siden af mig. - Vedmakova trak utilfreds på skulderen.
  - Jeg er her! Troldmanden sprang ud bag døren. - Jeg føler magi.
  - Og jeg holder den i mine hænder! - snerrede Heks.
  - Jamen, det er ikke dårligt! Dette er en blanding af en vandmand og en firben, du ser den er gennemskinnelig, du kan se hvordan tre hjerter banker. Troldmanden grinede.
  - Hvad er imponerende. Pigen mistede sin arm og i stedet for hende en firbenvandmand. Jeg tror, på trods af al behændigheden af et sådant væsen, at dette ikke er en helt tilsvarende erstatning! - Krigeren var på ingen måde tilbøjelig til at spøge.
  - Men en af kroppens dele kan svømme, og det her er slet ikke dårligt. En slags superkraft! Troldmanden blinkede listigt.
  - Hvad betyder det, er det et handicap? - Jeg forstod ikke Witcher.
  - Hvordan skal man sige det! Det er jo ikke længere bare et dyr, men en del af kvindekroppen. Og det er svært at håndtere dyr. Nu er denne lille firben i stand til at krympe og glide ind i ethvert hul eller klatre gennem væggen. Derudover er den næsten usynlig, denne art er som en kamæleon. - Begyndte at forklare troldmanden.
  - Pulsarno! - Sagde og demonstrerede Pass's entusiasme. - Jeg troede ikke, det var muligt. Klip børsten af og få den til at spionere.
  - Det sker, at nederlag lover store problemer, men det her er kun en afspejling af en fremtidig sejr. Troldmanden lagde mærke til det.
  "Så du vil ikke fortrylle hende?" - Afklaret Vedmakova.
  - Nej! I krig bringer tapperhed og god intelligens sejr. For at ramme skal du først se målet, ellers rykker du din knytnæve. Men for at undgå ballade skal såret heles. - svarede Hirovo blidt.
  - Det er ikke godt for en pige at være krøbling. Det vil trods alt forkæle hende! Kan du få det til at ligne et rigtigt lem, en menneskelig hånd? - spurgte Vedmakova.
  - Jeg vil tænke! Måske kan jeg ordne det. Generelt er de fleste tryllekunstnere meget bedre til at dræbe end at helbrede. - Hirovo stresset af pres.
  - Det er jeg enig i! Enhver tåbe kan lamme, ikke enhver smart kan helbrede. - Vedmakova, for overtalelses skyld, vred endda fingeren på whiskyen.
  - Mange uforskammede bødler - få læger!
  Slaverne slæbte ejeren af Samum, det ser ud til, at han er død. Rakhita kom til fornuft, hendes ansigt vred sig i irritation.
  - Igen har han bedraget alle! Han gik uden at betale sine regninger.
  - Jeg får ham hængt! - Sagde Vedmakova. - Lad hans lig være en advarsel for alle, der er modbydelige og grådige. En grådig person er altid generøs med tårer af skuffelse!
  - Det er rimeligt! Men hvem vil give mig min hånd tilbage? Pigen var klar til at græde.
  - Her er han! - Indikerede lederen af opstanden.
  Khirov bukkede, en ledning brød i brand i hans hænder.
  - Vær ikke urolig! Du behøver ikke at være forkrøblet. Så Rakhita bliver nødt til at blive en stor spion for dig. Når alt kommer til alt, vil du hævne dig på alle de rige og magtfulde i dette imperium.
  - Selvfølgelig. Vær ikke en slave, ydmyget i støvet! - udbrød pigen.
  - Så du kan hjælpe os! Dette imperium er dårligt styret, så graven vil ordne det pukkelryggede system! - Troldmanden udsendte en stråle af energi fra sin pegefinger.
  - Mærkeligt! Jeg ser en masse energi i dig. Og visdom! Jeg er klar til at slutte mig til dig! - udbrød slaven.
  - Du vil blive såret, men du vil være i stand til at sejre! Uden smerte er der ingen tapperhed, uden tapperhed er der ingen sejr! - Erklærede han og demonstrerede troldmandens filosofiske tankegang.
  - Jeg er kvinde - så jeg er vant til at holde ud. Rakhita nikkede.
  - Når tålmodigheden ikke er nok, hjælper sang! - Khirov grinede.
  Alle lo. Vedmakova var i godt humør. Begyndelsen var sejrrig, hvilket betyder, at der ikke er nogen tid at spilde. Først og fremmest er det nødvendigt at danne en hær af slaver, før de spreder sig. Så folk er som jern, indtil det køler ned, giv det den ønskede form. Krigerpigen kom ud på væggen, klatrede op på podiet og beordrede med en tordnende stemme:
  - Trompetsamling samle alle!
  Passa spurgte:
  - Også kvinder?!
  - Ja! Vi får brug for hvert sværd. Skynd dig, men vid, at der ikke vil ske røverier, vi deler alt ligeligt.
  Indsamlingen af slaver tog noget tid, jeg måtte endda bruge piske. Vedmakova selv blev tvunget til at hjælpe nogle få af dem, der ikke mistede hovedet og bremse røveri. Pigen gav et godt slag i ørerne på de fem mest ivrige banditter, en skar endda hovedet af hende. Dråber af blod faldt på hendes ansigt, Vedmakova slikkede dem grådigt. Det virkede. Generalforsamlingen blev holdt i mørket med faklers lys. Der var tusinder af frigivne slaver, Vedmakova vurderede endda med øjet, at der var mindst tolv tusinde, selvom der er mange børn og kvinder blandt dem.
  Hun optrådte fra citadellets højeste tårn. Troldmanden stod på den modsatte side, han kontrollerede hele forsamlingen. Slaver blev brutalt udnyttet, og de svage blev henrettet eller slagtet. Så generelt, hvis vi tager de fysiske parametre, så de ud som gode kæmpere. Det er bare, at de har brug for træning. Vedmakova holdt en brændende tale. Hun var især vedholdende med at forklare behovet for at skabe en stor befrielseshær.
  - Enhed, mod, uselviskhed - nøglerne til sejr, frihed, lykke! Uden disciplin er der ingen hær, og uden en hær kan man ikke finde frihed! Arbejdskraft har gjort os stærkere, multipliceret med sindet vil give frihed, og sammen med held og lykke vil bringe lykke!
  Så lad os blive en og bryde lænkerne! - Krigeren talte.
  Slaverne jublede over deres godkendelse! Kun én slave, med mange ar og et stolt blik, var tavs. Hans blik udtrykte den mest ekstreme grad af foragt.
  Vedmakova tilbød igen at vælge en enkelt leder af opstanden!
  - Kommandøren er som toppen af pyramiden - der burde kun være én, ellers vil selv sådan en solid struktur kollapse!
  Slaver skreg:
  -Højre! Led os.
  Din store kriger vil være vores leder! - Det lykkedes uventet at råbe alle drengen op.
  Dette overraskede Vedmakova: hvordan er dette overhovedet muligt. Hun kiggede mere opmærksomt, i barnets hænder var der noget, der lignede et vindrør kun tykkere. Og ved hjælp af denne enhed buldrede han.
  - Drengen vil nå langt! Hvad er hans navn? - Krigeren spurgte.
  - Dick! Jeg genkendte specifikt. Pass sagde.
  - Simpelt navn! - Vedmakova forventede tydeligvis noget mere eksotisk.
  - Hvorfor kompleksitet!
  - Lad os stemme! - meddelte troldmanden. Han havde sådan en tordnende stemme, at palmerne rystede. - Den, der går ind for, at Witcher-krigeren er lederen, løft din højre hånd! Stem for sandhed, frihed og ære! Og dit liv vil være sådan, at guderne misunder! -
  Slaverne, overvældet af entusiasme, rakte næsten enstemmigt deres højre hænder op. De lignede en kriger, og deres enighed førte til den idé, at hvis Hirov havde brugt sine charme her.
  Er det ikke rigtigt, at hans ankomst gav dem frihed og mulighed for at føle sig som rigtige mennesker. Så det er naturligt at møde Vedmakova som regn i en tørke. Glæde blev læst på de tidligere slavers ansigter. Det var som at vågne op.
  Her trådte med almindelig jubel en mægtig slave, rigt dekoreret med ar, frem. Han talte med sin dybe stemme.
  - Der var, og bliver, mange, der vil føre til lykke. Men har du den moralske ret til at gøre det!
  - Hvilken!? - Witcher grinede med munden fuld af tænder. Bicepsene på hans bare arme bulede.
  - Hvem er du?! En efterkommer af en adelig familie, eller en almue. Eller måske endda en løbsk slave som Gissor. Han lovede også meget, men endte sit liv på en pæl. og med ham tyve tusinde trælle. - Hakket af en mægtig slave.
  - Meget vil afhænge af os. Jeg ser ar på dig, du er højst sandsynligt ikke født som slave, jeg kan skelne sårene forårsaget af en pisk eller et sværd med spyd! - Sagde Vedmakova.
  - Du gættede den for mig ukendte kriger! Jeg er Comte de Forsa, efterkommer af frygtindgydende konger. Men kender du din fars navn? - Spurgte en ædel slave.
  - Slægtens adel har samme forhold til mod, som hårets længde til sindet! - Parerede Vedmakova og tilføjede straks. -Ingen forfædres tapperhed vil hjælpe kujonen!
  - Du taler smukt. Som en gøgler, hvor modigt er dit hjerte? Slaven løftede truende øjenbrynene.
  - Jamen, du er en helt! Tæl, men målt mod en slaves skæbne, hvor var din stolthed og mod! - Vedmakova er allerede begyndt at afvikle.
  Jeg havde mine egne grunde til dette. Og hvad, du behøver ikke at vide, mindre viden - det er nemmere at dø! Jeg udfordrer dig til en kamp til døden, og tør du ikke kun med ord, så tager du imod udfordringen! brølede Comte de Force.
  - Det kan du være sikker på! Krigeren knækkede.
  Slaverne ryddede arenaen. Witcher kom ned og tjekkede sværdet. Hendes modstander stod foran hende. Han havde sit eget våben med det samme, to skarpt slebne sværd. For en sikkerheds skyld tog krigeren endnu et sværd fra hendes barm.
  Grev de Force var meget højere end Witchers, meget bredere i skuldrene, selvom han ikke virkede så muskuløs og præget, en pige, der var værdig til at blive verdensmester i fitness. Der var dog intet fedt, og senebåndene var stramme og hævede. Derudover var der en kæmpe oplevelse i enhver bevægelse, og den springende gangart talte meget. Et smil spillede på deres ansigter, det var ikke længere foragtende, men snarere sympatisk.
  - Nå, du sad fast, pige! Du vil ikke misunde. Greven viste hende sin knytnæve.
  - Hvorfor er du så selvsikker? The Witchers vrede blev intensiveret.
  - Jeg vandt mange kampe og turneringer. I mit rige blev jeg betragtet som en af de bedste kæmpere, mange anså mig selv for den bedste. - Forsa, rystede hans brystmuskler, som lignede to skjolde, der stod ved siden af hinanden.
  - Det er, fordi man kun kæmpede med adelen, og de er degenereret og blevet fede. Nu, hvis du kom overens med en talentfuld almue, var lidt af din herlighed tilbage! - Selvsikkert svarede Vedmakova.
  - Læg hunden til der gik en pind langs ryggen, eller rettere mit sværd! - Al fylden af arrogance vendte tilbage til greven.
  - Det er meget interessant! En klinge lavet af det stærkeste stål ruster i hænderne på en taler og en kujon! - Vedmakova holdt ikke op med at skinne med veltalenhed.
  - Nå, det er højst sandsynligt, at det gælder for dig, kvindelige bastard! Forsa knurrede.
  - Måske stoppe med at fægte i tunger, og bruge noget hårdere! - Vedmakova gengav et elegant ottetal.
  - Gensidigt!
  Greven og oprørernes leder mødtes ansigt til ansigt. Sværdene bevægede sig hurtigt og slog med fuld kraft. Der fløj gnister fra slagene, der hørtes en ringen.
  Greven angreb flere gange. Han prøvede dobbeltløbsteknikken, men Vedmakova afviste angrebene og bemærkede, at hendes noble modstander havde anstændig fart.
  - Hvad spiller du!
  - På dødens strenge!
  Greven bragte igen en række slag, han prøvede komplekse kombinationer. Vedmakova trak sig lidt tilbage, lavede et modangreb og fangede fjenden lidt ved brystet.
  Hun studerede en erfaren krigers bevægelser uden at skynde sig i seng. Greven smilede, hans øjne blinkede:
  - Du er slet ikke så simpel! Måske ikke engang helt en slave, selvom du går barfodet.
  - Jeg er født fri og boede i skoven! Min hals har aldrig kendt et åg. Det er utænkeligt at underkaste sig magt. En virkelig fri person underkaster sig tre ting - fornuft, kærlighed, Gud. En slave i sin sjæl er underdanig - til lidenskaber, begær, Guds tjenere! - Smukt svarede Vedmakova.
  Du har ret i det sidste! Det er dig, der virkelig har ret, disse præster og præster satte mig op! - Greven lavede en dobbelt fan, derefter "clamshell"-teknikken, men det lykkedes ikke. - Jeg vil med glæde tale med dig over et glas vin, medmindre jeg selvfølgelig slår dig ihjel.
  - Et krus vin er som et hav - hvis du lader dig rive med, mister du jorden under fødderne! - Sagde krigeren.
  - Men man føler sig mere fri. Hvad med denne tilgang.
  Han holdt en trefork, så en sommerfugl. Som svar ramte Vedmakova mødet hårdere. Greven vaklede tilbage. Så blev konkurrencen genoptaget igen, Forsa bevægede sig som en afvikling, han indså, at hans modstander var for stærk til at tage hende ud af det blå. Derefter, efter at have vænnet Vedmakova til en bestemt sekvens af bevægelser, ændrede greven pludselig sværdets bane og ramte pigen på en muskuløs, men sammen med et feminint bryst. Blodet flød, ridsen var dyb. Såret brød ikke Vedmakova, men gav hende tværtimod styrke. Pigen gik i offensiven, sværdene blinkede i en bizar dans. Og selv om det udefra så ud til, at krigeren fuldstændig havde tabt hovedet og var rasende, men livet i skoven og jagten fra spædbarnet lærte hende at holde sig i sindet i den hårdeste kamp. Det var svært for greven at holde et sådant pres tilbage, han trak sig tilbage og parerede med besvær. Vedmakova fangede det øjeblik, hvor slaven ærede tilbage, som om hun havde slået ham under knæet. Slaget ramte senen og greven spændte, hans fart faldt. Så holdt pigen sin egen reception, hun opfandt den selv og kaldte den den ni-hovedede drage. Kun en veltrænet fighter kunne udføre sådan noget. Desuden var det sidste niende angreb næsten uimodståeligt. Her var det et spørgsmål om mekanik, der afspejlede angrebet, penslen var for svækket, parerende angreb, og derfor sluttede det sidste angreb. For første gang holdt krigeren en reception på en ret dygtig og hurtig partner, og da han gispede og tabte sit sværd, blev det klart, at nyheden var en succes.
  Greven blev bleg, han mistede kræfterne.
  - Du er en heldig luder!
  - Ikke rigtig! Held er ustabilt som sand - kun flid vil binde det med cement.
  Vedmakova sårede igen fjenden, men ikke dybt - hun ønskede ikke at dræbe eller lemlæste. Hun slog igen og lavede et udfald, greven parerede mekanisk, og krigeren slog hendes klumpfodssværd ud. Den ærede slave viste sig at være fuldstændig ubevæbnet. Vedmakova smed sine sværd, skyndte sig mod fjenden og slog nedtællingen. Hendes hænder låste hans lem i en lås.
  - Giver op? Panterens øjne glimtede.
  - Jeg er en greve, jeg overgiver mig til en barfodet slave!
  Vedmakova protesterede med ildhu:
  - Ikke en slave, men en kæmper for en retfærdig sag! Du var selv en slave og forstod, hvad ydmygelse er, og alligevel er de andre mennesker, ikke værre end os. Så spørg din samvittighed!
  . KAPITEL #10
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede på frontlinjen. Drengen og pigen er allerede temmelig kede af den langvarige krig. Konstant at dræbe og skyde er også irriterende.
  Det er ligesom i et spil. Den samme skytte vil kede sig før eller siden.
  Børnene er trætte af at skyde og konstant kaste granater med deres bare fødder.
  Drengen gav sin tur. Dræbte fascisterne.
  Og sagde:
  - Maeta!
  Pigen kastede en granat med sine bare fødder. Hun spredte Fritz og kurrede af glæde:
  - Vi får nye, meget store sejre!
  Men det er allerede kedeligt. Selv det faktum, at fra kastet af drengens bare fødder skubbes de nazistiske kampvogne sidelæns.
  Oleg begyndte så at komponere.
  Endnu en alternativ historie. Zyuganov stemte ikke for Stepashins kandidatur, og det gjorde de tre kommunistiske fraktioner heller ikke.
  Det endte med opløsningen af statsdumaen og tidlige valg i september 1999.
  Selvfølgelig var kommunisterne stærkere end nogensinde. Og de gik til valget, afhængige af Primakov-regeringens resultater, hvor de spillede en fremtrædende rolle. Unity-blokken er endnu ikke blevet oprettet. Putin optrådte ikke som premierminister. Og invasionen af militante i Dagestan tilføjede kun stemmer til venstre og dræbte myndighedernes magt.
  Generelt viste regeringen sig at være uorganiseret. NDR svækkedes og brød sammen, og der var ikke noget nyt færdiglavet parti. Ja, og Stepashin, der blev udnævnt til premierminister, stod ikke i spidsen for det regerende parti. Og så fyrede Jeltsin ham helt.
  Kort fortalt resulterede folketingsvalget i en jordskredssejr til venstrefløjen.
  Kommunisternes triumf var imponerende. Derudover havde Primakov-Luzhkov-blokken ikke tid til at slappe af. Men alligevel lykkedes det ham at blive registreret sammen med bønderne. Og tog andenpladsen. Den tredje var "Yabloko", som var godt fremme. Fjerdepladsen blev indtaget af Liberal Democratic Party. Men i høj grad på grund af det faktum, at de pro-præsidentielle kanaler aktivt promoverede dette parti.
  Og Jeltsin gav endda mere præcist Zhirinovsky rang af general.
  Så alt skete i henhold til et særligt scenarie.
  Oppositionen tog magten i statsdumaen. Og Jeltsin indvilligede i at forlade frivilligt og udnævnte officielt Primakov til sin efterfølger. Zyuganov blev også premierminister og højre hånd.
  Dette passede i det hele taget kommunisterne. Og der blev indgået et kompromis. Basayev og Khattab blev presset ud af Dagestan. Men de sendte ikke tropper ind i selve Tjetjenien.
  Der brød hurtigt ud en borgerkrig og opdelingen i flere fraktioner.
  Rusland hjalp Maskhadov og Kadyrov. Primakov vandt let præsidentvalget i Rusland. Den anden uventet var Zhirinovsky - som ikke havde andre konkurrenter i hans vælgerskare, og den liberale Yavlinsky var ikke hans rival.
  Oleg Rybachenko afbrød kompositionen. Nej, det er ikke interessant. Igen, et emne, der allerede er dækket efter Primakov, Zyuganov og genoprettelsen af USSR. Træt!
  Noget kunne være mere interessant at komponere. For eksempel om plads.
  Drengen begyndte at tænke.
  Den nye hovedstad i det store russiske imperium hed Petrograd-Galaktik. Den blev grundlagt i stjernebilledet Skytten, næsten i centrum af galaksen. Både stjerner og planeter var meget tættere her end i udkanten af Mælkevejen, hvor den gamle Jord fandt ly. De vestlige konfødererede tropper blev fuldstændig drevet ud af kernen. Krigen gik dog ikke sporløst: tusindvis af planeter blev ødelagt, kun minder var tilbage fra Jorden. Dette var hovedårsagen til overførslen af hovedstaden til det rigeste og mest fredelige sted i galaksen. Det er meget svært at bryde igennem her, derfor er kernen blevet den vigtigste russiske base og industrielle højborg, selv under betingelserne for en total rumkrig, hvor frontlinjen er et abstrakt begreb, og den bagerste er en konvention. Hovedstaden er vokset og fuldstændig opslugt planeten Kishish og er blevet til en gigantisk metropol. En kæmpe by, der er i stand til at imponere ethvert fornuftigt individ. Talrige flyvende maskiner skærer gennem den lilla himmel.
  Marshal Maxim Troshev blev indkaldt til forsvarsministeren, supermarskal Igor Roerich. Det kommende møde var et tegn på en kraftigt øget aktivitet hos fjenden. Krigen, som havde generet alle, slugte ressourcer som en rovtragt, billioner af mennesker døde på den, og ingen kunne opnå den ønskede succes. Militariseringen satte sit præg på Petrograd-Galaktiks arkitektur. Kæmpe skyskrabere står i lige rækker, de er celler på byens skakbræt. Dette mindede ufrivilligt marskalen om at bygge rumarmadaer. Under det sidste slag indtog store russiske rumskibe også deres positioner, og brød derefter pludselig formationen og ramte fjendens flagskib. En veltilrettelagt kamp eskalerede til en nærkamp, da flere skibe kolliderede og eksploderede i monstrøst lyse blink. Vakuumet var malet, som om gigantiske vulkaner brød ud på én gang, og brændende floder flød, strømme af helvedes flammer løb over deres bredder og dækkede med en ødelæggende bølge. I et kaotisk slag var det store Ruslands hær en succes, men sejren kom til en ekstrem høj pris. Flere tusinde rumskibe blev til strømme af elementære partikler. Sandt nok led fjenden endnu større tab. Russerne vidste, hvordan de skulle kæmpe, men konføderationen, som omfattede mange racer, knækkede rasende og gjorde stædig modstand.
  Hovedproblemet var, at centrum af konføderationen, der ligger i Tom-galaksen, var meget svært at ødelægge. Den ældgamle civilisation af ahornformede dagre, som levede i denne klynge af stjerner i millioner af år, byggede en uindtagelig fæstning, omgav sig med en kraftfuld forsvarslinje fuld af fælder.
  For at bryde ind i dette rum "Mannerheim" er hele den russiske hær ikke nok. Det var ikke muligt at sætte en stopper for krigen. Planeter og systemer skiftede hænder mange gange. Marskalken så sig omkring i hovedstaden med en følelse af nostalgi. Slyngende gravfly og flanere blev malet i camouflagefarver, flyets dobbelte formål kunne mærkes overalt. Nogle af bygningerne lignede gigantiske kampvogne eller infanterikampvogne med larver i stedet for indgange. Det var morsomt at se, hvordan et vandfald brød ud fra mulen af en sådan bevinget tank, blåt og smaragdgrønt vand reflekterede fire "sole", der spillede i snesevis af nuancer, og eksotiske træer og enorme blomster voksede på stammen og vingerne og dannede et underligt hængende haver. Moderne, kun kæmpestore skyskrabertanke er som regel strømlinede, bevæbnet med mange kanoner. At bo i sådanne huse er praktisk og behageligt, selvom en lignende bygning i tilfælde af et angreb på hovedstaden blev til en kraftfuld kampenhed på fem minutter. Forbipasserende i alle klasser, og endda små børn, var i hæruniform eller i forskellige paramilitære organisationers tøj. Homing-cyberminer svævede højt i stratosfæren og lignede farverige bolde. Armaturerne oplyste himlens hvælving, oversvømmede de glatte spejlede boulevarder med blændende stråler. Maxim Troshev var ikke vant til sådanne udskejelser.
  "Stjernerne er for tætte her. Og det er for varmt for mig."
  Marskalken tørrede sved af panden og tændte for ventilationen. Den videre flyvning gik uden problemer, snart dukkede bygningen af Forsvarsministeriet op. Ved indgangen stod fire kampkøretøjer. Luchiarer, stikkende i sugekopper - dyr med en lugtesans femten gange stærkere end en hunds - omringede Troshev. Supermarskalens cyklopiske palads løb dybt under jorden, og dets tykke vægge husede plasmakanoner og kaskadelasere. Indersiden af den dybe bunker var enkel - luksus blev ikke tilskyndet. Før dette så Troshev kun sin chef i en tredimensionel projektion. Supermarshalen var en ældre, erfaren kriger gennem hundrede og tyve år. Jeg skulle ned på en højhastighedselevator, der trængte ned under jorden i godt ti kilometer.
  Efter at have passeret afspærringen af elitevagter og kamprobotter trådte marskalen ind på kontoret, hvor en plasmacomputer simulerede et indsat hologram af galaksen med mærker af koncentrationen af russiske tropper og steder for påståede fjendens angreb. Mindre hologrammer hang i nærheden, billeder af andre galakser var synlige. Kontrol over dem var ikke kontinuerlig, mellem stjernerne var uafhængige stater beboet af intelligente, nogle gange meget mærkelige racer. Troshev så ikke længe på denne pragt, han måtte lave endnu en rapport. Igor Roerich så ung ud, hans ansigt var næsten uden rynker, tykt blondt hår. Det så ud til, at han kunne leve og leve, men russisk medicin under krigstidsforhold var ikke så interesseret i at forlænge menneskelivet. Tværtimod, det hurtige generationsskifte ansporede evolutionen, var til fordel for den hensynsløse krigsvælger. Levetiden var begrænset til et hundrede og halvtreds år. Selv for eliten. Nå, fødselsraten forblev meget høj, aborter var kun for handicappede børn, og præventionsmidler var forbudt. Supermarskalen vendte blikket mod Troshev, som var kommet ind.
  - Og her er du, Maxim. Nulstil alle data til computeren, den vil behandle og udstede en løsning. Hvad kan du sige om de seneste begivenheder?
  - De konfødererede og deres allierede lærte en god lektie. Vægten vipper i vores favør. Over de sidste ti kampe er langt de fleste kampe blevet vundet.
  Roerich nikkede.
  - Jeg ved det. Men de konfødereredes allierede, Dagi, blev mærkbart mere aktive. De begynder at udgøre en alvorlig trussel.
  - Enig.
  Roerich vendte billedet på hologrammet og forstørrede det lidt.
  - Før du Galaxy Smoor. Her er Dags næststørste højborg. Det er her, vi vil slå det største slag. Hvis det lykkes, vil vi være i stand til at vinde krigen inden for halvfjerds, højst hundrede år. Og hvis vi fejler, vil krigen trække ud i mange århundreder. Du har bevist, at du er en kompetent chef, og derfor foreslår jeg, at du leder Operation Steel Hammer. Det er klart?
  "Ja, præcis, Deres Excellence.
  Igor rynkede panden.
  Hvorfor sådanne titler? Henvender sig ganske enkelt: Kammerat Supermarshal. Hvor har du fået det fra?
  Maxim var flov.
  - Jeg, kammerat supermarskal, studerede hos Bingerne. De prædikede den gamle kejserlige stil.
  - Klart. Men nu er imperiet anderledes, formanden forenklede de gamle skikke og procedurer. Desuden kommer der snart et magtskifte, og vi får en ny ældre bror og øverstkommanderende. Måske bliver jeg fyret, og hvis Operation Hammer of Steel lykkes, sætter de dig i mit sted. Det er nødvendigt at studere på forhånd, det er et stort ansvar.
  Marskalken var mere end tre gange yngre end Roerich, og derfor var den nedladende tone meget passende og vakte ikke anstød. Selvom der er ved at være et lederskifte, og deres nye leder vil være yngre end dem begge. Det vil naturligvis være det bedste.
  - Jeg er klar. Jeg tjener store Rusland!
  - Så gå. Mine generaler vil udfylde detaljerne.
  Med hilsen trak marskalen sig tilbage.
  Bunkerens korridorer var malet kaki. Det operative hovedkvarter var placeret nedenfor. Adskillige fotoniske og plasmacomputere behandlede informationen, der strømmede ind fra forskellige punkter i metagalaksen i et accelereret tempo. Der var et langt rutinearbejde forude, og marskalen blev først løsladt efter halvanden time. Nu ventede han på et langvarigt hyperspring ind i en nabogalakse. Kæmpe styrker burde samles der, næsten en sjettedel af hele den russiske rumflåde. Flere millioner rumskibe. Efter at de små detaljer var afklaret, rejste marskalen sig til overfladen. Den dybe kulde blev afløst af intens varme. Fire armaturer samledes i zenit og strittede med kroner, der nådesløst slikkede himlen, og hældte strømme af partikler ud på planeten. Kaskader af lys strømmede ned ad spejlede gader. Maxim sprang ind i tyngdekraftsplanet, det var behageligt og køligt indeni, og skyndte sig til udkanten. Han havde aldrig været i Petrograd-Galaktika før, og han ville med egne øjne se hovedstaden, befolket af tre hundrede milliarder indbyggere. Han forlod militærsektoren, og alt ændrede sig, muntrede op. Bygninger med en original sammensætning dukkede op, han ville måske kalde dem luksuriøse - repræsentanter for den privilegerede klasse bosatte sig i dem. Under den totale krig faldt laget af oligarker, men det blev ikke fuldstændig ødelagt. Paladserne var ægte kunstværker. En af dem lignede en middelalderborg, hvor palmer rejste sig i stedet for brystværn. Den anden stod på tynde ben, og under den strakte motorvejen sig, han lignede en farvestrålende, stjerneformet edderkop. Mange bygninger, hvor der boede fattigere, fremkaldte heller ikke associationer til barakker, tværtimod glitrede imponerende facader, dekoreret med statuer af ledere og generaler fra tidligere århundreder. Ikke alt skal males over med kaki, tænkte Troshev. Derudover skal den måske mest folkerige by i universet have smuk arkitektur. Særligt farverig var turistsektoren med dens bevægelige gangbroer, bygninger formet som gigantiske roser, tulipaner i fuldt flor og flettet sammen, tusindfryd spændt sammen, og eksotiske dyr blandet sig bizart. Tilsyneladende er det interessant at leve i en bjørn eller en sabeltandet tiger, det glæder børn. Men voksne bliver også forbløffet, når sådan en struktur bevæger sig eller spiller. Et uudsletteligt indtryk på marskalen blev gjort af en tolvhovedet roterende drage, flerfarvede fontæner oplyst af neon slog fra hver mund. Generelt var der rigtig mange fontæner af de mest bizarre former, der kastede flerfarvede jetfly hundredvis af meter op i himlen. Og hvor er de smukke, i lyset af fire sole, der væver sig ind i en vandpynt, et fabelagtigt, unikt farvespil. Børnene her var muntre og smukke: farverigt tøj gav dem en lighed med eventyralfer. Her var ikke kun mennesker, halvdelen af publikum var udlændinge. De fremmede børn nød dog at lege med menneskebørnene. Troshev mødte også intelligente planter. Frodige, guldhovedede mælkebøtter med fire ben og to tynde håndtag. Deres små havde kun to ben, og deres gyldne hoveder var tykt besat med smaragdpletter. Maxim kendte denne race godt - Gapi, tre-kønnede plantevæsner, fredelige, men af skæbnens vilje trukket ind i en omfattende interstellar krig og blive naturlige allierede af Storrusland.
  Nok repræsentanter for andre racer - for det meste neutrale stater og planeter. De ønskede at se imperiets utrolige hovedstad. Her virker krigen fjern og uvirkelig, den fjernes af tusindvis af parsecs, og alligevel forlod den urolige følelse ikke marskalen. Tanken opstod i mit hoved, at intelligente væsener også lever på de planeter, som de bliver nødt til at angribe, og hele milliarder af tænkende væsner vil dø. Strømme af blod vil blive udgydt, tusindvis af byer og landsbyer vil blive ødelagt. Men han er en marskal af imperiet, og han skal gøre sin pligt.
  Efter at have beundret turistcentret beordrede marskalen tyngdekraftsflyet at blive indsat og satte kursen mod industridistrikterne. Husene her var lidt lavere, enkel layout. Fabrikker lå dybt under jorden.
  Så snart graviplanet landede, styrtede en flok barfodede fyre straks hen mod det med klude og rengøringsmidler. Tynde ragamuffins i klude af allerede træt falmet khaki, med store pjaltede huller. Dybt solbrændt, næsten sort. Det ser ud til, at den langvarige krig blev tvunget til at spænde livremmen. Troshev havde sympati. Chaufføren, kaptajn Fox, delte ikke sådanne følelser.
  - Nå, rotter, kom væk herfra! Marshall kommer! knækkede han.
  De hjemløse børn styrtede i alle retninger, det eneste, der var synligt, var, hvordan snavsede hæle flimrede. Det er svært at gå barfodet på en overflade, der er varm på fire "sole" på én gang, og de stakkels børn vidste ikke, hvad sko var. En af drengene viste sig dog at være dristigere end de andre, og vendte sig om og viste langfingeren. Kaptajnen trak sin blaster og skød mod den uforskammede dreng, han ville have dræbt ham, men det lykkedes marskalen i sidste øjeblik at skubbe kaptajnens arm. Ladningen fløj forbi og lavede en tragt i fortovet, fragmenter af smeltet sten faldt på drengens bare ben, og han faldt sammen til asfalten. Ved en viljeindsats formåede den fremtidige kriger at begrænse sit råb og rejste sig, mens han holdt smerte. Maxim gav kaptajnen et hårdt slag i ansigtet.
  - Tre dage i vagthuset. Stille og roligt, hænderne i sømmene! - Marskalken kommanderede i en truende tone - Børn er vores ejendom, og vi skal beskytte dem, ikke dræbe dem. Forstår det, freak?
  Lisa strakte armene ud langs hans sider. Han nikkede kort.
  - Svar i henhold til charteret.
  - Ja Hr.
  Maxim så på drengen. Han var lyshåret, med et smukt, listigt ansigt, muskuløs. Under den afrevne T-shirt ses en kraftig presse foret med chokoladebarer.
  -Hvad hedder du?
  - Janesh Kowalski! - På toppen af hans lunger gøede ragamuffin.
  - Jeg ser i dig, hvordan en stærk kriger er. Vil du ind på Zhukov-skolen?
  Drengen var fortvivlet.
  - Jeg ville være glad, men mine forældre er simple arbejdere og vil ikke kunne betale for min uddannelse.
  Marskal smilede.
  - Du bliver tilmeldt gratis. Du, som jeg ser det, er fysisk stærk, og dine øjne taler om mentale evner. Det vigtigste er at studere godt. Det er svære tider, men når krigen slutter, vil selv arbejderne leve under gode forhold.
  - Fjenden vil blive besejret! Vi vil vinde! - råbte Yanesh helt i top igen.
  - Så tag en plads i rækkerne, soldat. Og til at begynde med - i min bil.
  Lisa rystede. Drengen var beskidt, og efter ham skal du vaske interiøret.
  Efter at have rejst sig skyndte tyngdekraftsflyet til regeringskvarteret.
  Yanesh holdt vejret og studerede de enorme, luksuriøst dekorerede huse.
  - Vi må ikke komme ind i den centrale sektor, og det her er så interessant.
  - Du vil se mere.
  Ikke desto mindre beordrede marskalen, drevet af en følelse af medfølelse, at flyve op til turistcentret. Drengen kiggede ham ind i øjnene og fortærede bogstaveligt talt, hvad han så. Det var bemærkelsesværdigt, at han ville springe ud af bilen, løbe langs det bevægelige fortov, bestige en af de forbløffende ture.
  Den normalt strenge Maxim den dag var, som aldrig før, venlig og mild.
  - Hvis du vil, så tag en tur på "glædens bjerg", og derefter straks til mig. Tag pengene ellers vil de ikke lukke dig ind.
  Marshal rakte et stykke papir frem.
  Yanesh skyndte sig til forlystelserne, men hans udseende var for iøjnefaldende.
  Ved indgangen til space-ninja-hallen blev han stoppet af massive robotter.
  -Dreng, du er dårligt klædt, åbenbart fra fattige kvarterer. Du skal pågribes og bringes til stationen.
  Drengen forsøgte at stikke af, men de ramte ham med en bedøver og bankede ham ned på asfalten. Troshev måtte springe ud af bilen og gå på opdagelse.
  - Vent, denne kadet er med mig.
  Militsfolkene, der rejste sig op, standsede og stirrede på marskalken. Maxim var i feltuniform, men kommandantens epauletter funklede klart i de fire sole.
  Den ældste af patruljefolkene, en politiløjtnant, hilste.
  "Undskyld mig, marskal, men instruktionerne forbyder tiggere at komme ind i centret, hvor vi modtager gæster fra hele galaksen.
  Maxim selv forstod, at han havde begået en fejl ved at frigive en ragamuffin i et så respektabelt område. Men han ville ikke vise sin uvidenhed.
  Denne dreng er en spion. Han udførte overkommandoens opgave.
  Løjtnanten nikkede og trykkede på knappen på sin pistol. Janesh Kowalski rykkede og kom til fornuft. Marshal smilede og rakte hånden frem. I det øjeblik strittede de fire Inogalacts pludselig med beamers. Udvendigt lignede rumvæsnerne groft udhuggede stubbe med blåbrun bark, deres lemmer var knudrede og skæve. Før monstrene nåede at åbne ild, faldt Maxim på gulvet og trak sin blaster ud. Glødende stier passerede langs toppen, styrtede ind i en farverig statue og sprøjtede en malerisk piedestal ind i fotoner. Troshev afskar de to angribere med en laserstråle, de to overlevende inogalacts lænede sig til siden. En af dem blev også overhalet af en ubønhørlig bjælke, men den anden formåede at tage dækning bag facadens afsats. Monsteret skød fra tre hænder på én gang, og selvom Maxim bevægede sig hurtigt, blev han lettere såret - han brændte sin side og sårede sin højre hånd. På en tangent rammer fjendens stråler den "skøre åkande"-attraktion. En eksplosion fulgte.
  Før marskalens øjne svævede, men han var overrasket over at se, hvordan Yanesh trak et stykke af pladen ud og affyrede den mod fjenden. Maxim var forbløffet over den umenneskelige kraft gemt i denne skrøbelige teenager ... Kasten viste sig at være præcis, lige i rækken af fem øjne. Væsenet rykkede og vaklede fremad. Dette var nok til at Maxims velrettede skud afsluttede monsterets liv.
  Kampen sluttede hurtigt. Under den forsøgte politiet ikke engang at åbne ild. Marshal bemærkede straks dette.
  - Alle de bedste kampe på fronterne, og bagved, på gaderne i byerne, sidder kujoner ude.
  Den fyldige løjtnant blev bleg. Gik til Maxim.
  - Kammerat Marshal, jeg beder Dem undskylde, men de havde tunge strålekastere, og vi...
  - Og hvad er det! Maxim pegede på sprængeren ved patruljemandens bælte. - En fluesmækker? Det er ærgerligt, der vil tilsyneladende ikke være noget arbejde til dig i hovedstaden. Du vil ikke sidde ledig, jeg vil prøve at sende dig til fronten.
  Efter at have vinket drengen med en gestus hjalp Maxim ham med at hoppe om bord på tyngdekraftflyet og trykkede derefter hans hånd fast.
  - Nå, du er en ørn. Jeg er glad for, at jeg ikke tog fejl med dig.
  Kovalsky blinkede på en venlig måde, hans stemme lød ret højt og glad.
  - Jeg lavede kun ét vellykket kast. Jeg kunne...
  - Du får en mulighed. Uddannet fra college - og straks i kamp. Du har hele dit liv foran dig, du vil stadig kæmpe til øjnene.
  - Krig er fantastisk! Drengen udbrød entusiastisk. - Jeg vil straks gå foran, hente en strålepistol ...
  - Du kan ikke gøre det med det samme, du bliver dræbt i det første slag. Få en grad først.
  Yanesh snusede fornærmet. Han var sikker på sine evner, han troede, at han allerede vidste, hvordan man gør så meget, inklusive skydning. I mellemtiden fløj gravitationsflyet over den enorme Michurinsky-park. Der voksede gigantiske træer, nogle af dem nåede en højde på flere hundrede meter. Og frugterne var så store, at efter at have spist midten, kan du slå dig ned indeni. Genmodificerede ananas med gylden skræl så appetitlige ud. Sandt nok, i modsætning til forventningerne vakte de ikke megen beundring for drengen.
  - Jeg har været i sådanne skove før. - forklarede Janesh. - I modsætning til de centrale kvarterer er alle tilladt derind. Selvom det er en lang gåtur dertil.
  - Måske! - Sagde Maxim. - Og dog, beundre, hvilke planter der er her ... Der er en svamp, en hel deling kan passe under den.
  - Bare et skin af en stor fluesvamp. Han er uspiselig. Jeg kan huske, at jeg samlede en hel pose med udskårne stykker frugt. Jeg kan godt lide pavarara - tynd hud, og smagen er bare lækker. Figner er ingenting sammenlignet med ham. Du skal være forsigtig, når du skærer. Det kan briste, og der er åen som et vandfald - den vil blæse dig væk, du vil ikke engang have tid til at udtale et ord. Frugten her er for stor. Du skal bære dem stykke for stykke i en plastikpose, hvilket er meget ubelejligt.
  Maxim slog Janesh på skulderen.
  - Det er ikke alt, der måles på mad. Lad os gå ned og plukke nogle blomster.
  - Pige som gave! Hvorfor ikke!
  Drengens hænder rakte ud efter rattet. Kaptajn Fox slog ondskabsfuldt med fingrene.
  - Rør ikke ved hjulet, hvalp.
  Og så fik han som svar endnu en irettesættelse fra marskalken.
  "Du har kun modet til at kæmpe mod et barn.
  - Undskyld, Deres Excellence!
  Janesh kunne ikke lade være med at grine.
  - Hvis du vil, så prøv. - Tilladt Maxim.
  - Jeg har erfaring med simulatorer, - sagde Yanesh.
  Uden en skygge af tvivl eller frygt lagde Kowalski hænderne på rattet og styrede bilen ned. Tilsyneladende havde han virkelig bemærkelsesværdige evner. Graviplanet fejede forbi toppen af gigantiske træer.
  Maxim blandede sig ikke og tillod drengen at kontrollere flyet. Jeg må sige, at han klarede sin opgave meget vellykket, idet han manøvrerede mellem gigantiske kufferter, styrtede han aldrig ned og demonstrerede virtuos teknik ud over hans år. Men selvom det styrtede ned, er det ikke et stort problem, gravioplanet har et perfekt sikkerhedssystem. Til sidst satte de sig i en lysning overstrøet med små, men fabelagtig smukke blomster. Det så ud til, at den gode troldmand gavmildt spredte juvelerne. Hans øjne rislede af en kompleks farveskala, og den berusende lugt vakte en ubeskrivelig glæde.
  Yanesh fløjtede endda i beundring. Da de landede, sprang drengen ud og begyndte at plukke blomsterne og samlede en hel armfuld op. Maxim var kold i hovedet, han kunne lide landskabet, og ikke desto mindre vakte noget alarm. Føler sig truet. Efter at have gået gennem ild og vand, plejede marskalen at stole på sin intuition, hun svigtede ham sjældent. I princippet bør livsformer farlige for mennesker ikke findes i hovedstaden i et stort imperium. Her er noget andet. Maxim vinkede drengen og hviskede sagte i hans øre:
  - Fjender er med os. Skjul blomsterne og kom med mig.
  Janez' øjne funklede.
  - Jeg er klar.
  Da de efterlod buketten i bilen under opsyn af kaptajn Fox, bevægede Maxim og Yanesh sig dybt ind i skoven. Selvfølgelig skulle tropper have været tilkaldt og finkæmmet området. Men Maxim var betaget af begejstring. Janesh besad selvfølgelig romantiske forhåbninger, han forestillede sig selv en militær efterretningsofficer og glædede sig over dette. De tog sig vej gennem junglen og forsøgte ikke at lave nogen larm. Yanesh nåede at brænde sine bare ben på lilla brændenælder, men holdt sig tilbage, selvom huden op til knæene var dækket af store vabler.
  "Vær forsigtig," hviskede Maxim. - I skoven, i hvert græsstrå, er fare gemt.
  "Vi har brug for beskyttende camouflage her," hviskede Janesh. Pjalterne skjulte knap liget, noget kravlede op ad benene. Store insekter, og Janesh lærte dette i skolen, bliver folk ikke spist på denne planet. De farligste arter af leddyr blev ødelagt på det genetiske niveau, det var ikke nok for hovedstadens centrum at blive en kilde til infektion eller epidemi. De gik stille videre. Pludselig frøs Maxim. Små levende væsener opførte sig uroligt, som om nogen havde skræmt hende væk. Marskalken tog drengen i hånden og hviskede ham i øret:
  - Der er et baghold forude!
  Maxim tog en lydoptager op af lommen og lyttede omhyggeligt til det omkringliggende område. Faktisk lå fem menneskekæmpere og omtrent det samme antal inogalacts i nærheden. Nå, med en sådan styrkebalance er det bedre ikke at engagere sig i kamp, men at omgå fjenden.
  Og det gjorde de.
  Den erfarne soldat og den grønne dreng bevægede sig i sync. Jeg var nødt til at gå gennem tætte krat af buske og drukne ankeldybt i mos. Med stort besvær beregnede marskalen hullet i den levende kæde og formåede at slippe igennem på dette sted. De var heldige, ingen af rumvæsnerne havde dyreinstinkter eller fænomenal hørelse. Lydoptageren var allerede i stand til at skelne sagte ord.
  - Hr. Resident, du kræver det umulige af mig.
  Som svar, en stemme som en kvækken.
  - Og du, general, er vant til kun at tage penge uden at arbejde dem fuldt ud.
  At dømme efter klangen tilhørte han en ikke-humanoid race.
  - Du fik udbetalt en halv million, hvad så? Forældede oplysninger om spionsatellitter.
  "Det er ikke min skyld," fortsatte den menneskelige stemme med at retfærdiggøre sig sløjt. - Oplysninger af denne art bliver i princippet meget hurtigt forældede. Jeg er ikke almægtig.
  - Det forstod vi straks, det er nemmere at sige, at man er svag. Når det kommer til at angribe Kreml-systemet, vil du og dine medskyldige være til lidt nytte.
  Maxim rystede. Vil det virkelig komme til et angreb på den mest magtfulde forsvarslinje, der dækker hovedstaden og hele galaksens centrum? "Kremlin"-systemet er ifølge dets skabere uindtageligt, og ikke desto mindre, hvis fjenderne aktiveres i hjertet af imperiet, fører det til triste refleksioner.
  - Ved, mand, snart vil vi bruge et fundamentalt nyt våben, og med dets hjælp vil russiske rumskibe blive til støv, før de når den effektive rækkevidde. Så vil vores hær, som en altgennemtrængende gravitationsbølge, oversvømme de russiske rum, undertrykke de imperiale verdener.
  Maxim fangede et undertrykt suk, tilsyneladende var en sådan udsigt ikke særlig til forræderens smag. Han svarede dog:
  - Den femte søjle er lige så aktiv som altid, og din invasion vil gå efter planen.
  - Din opgave for den nærmeste fremtid er at skabe et dusin højborge i hovedstaden for vores strejkegrupper. Lejesoldater vil infiltrere her under dække af turister, gemme sig i skovene og derefter spille deres rolle i generalstrejken.
  - Sådan bliver det.
  - Og se, mand, hvis angrebet af vores rumskibe mislykkes, bliver det værre for dig. Egen kontraspionage vil rive i stykker, og henrettelsen vil være langsom og smertefuld.
  Selvom Maxim ikke så, hvem der talte, var han sikker på, at SMERSH ville være i stand til at finde ud af forræderen ved hans stemme.
  - Vi har brug for information om alle de seneste udnævnelser i fjendens ledelse. Alt hvad du ved.
  - Ifølge mine oplysninger blev den unge marskal Maxim Troshev udnævnt til at kommandere en stjerneflåde i Smoor-galaksen. Der er ingen nøjagtige oplysninger om ham, men ...
  - Alt er klart, russerne forbereder en storoffensiv der. Som altid. Den nye chef er et pludseligt slag af store styrker.
  Maxim rystede, han ville skynde sig frem og kvæle de degenererede. Operationen er i fare.
  - Det tror jeg, det er. Med hensyn til andre opgaver...
  Forræderen talte længe og kedeligt, men Maxim havde allerede lavet en plan i hans hoved. For det første skal du stille og roligt forlade dette sted, og for det andet, hurtigst muligt kontakte SMERSH. Der vil de beslutte, om de straks vil neutralisere spionnetværket eller vente. De identificerede forrædere er jo ikke farlige, og desinformation kan blive lækket gennem dem. Det vigtigste - intet initiativ. Drengen, der indtil nu havde siddet stille, rørte sig dog, det kunne mærkes, at ungdommelig energi var i fuld gang.
  "Måske kan vi ramme dem med en laser, hr. Marshal?"
  "Nej, slet ikke," hviskede Maxim. - Efterretninger til det og efterretninger til at indsamle oplysninger og rapportere det til den rigtige person. Og hvis du bryder ordren, skyder jeg dig personligt.
  Marskalken løftede truende sin strålepistol.
  Yanesh nikkede.
  - Ordrer diskuteres ikke.
  Maxim fortrød, at han tog drengen med sig. Og hvad nu hvis de hører deres hvisken ... Imens hørtes der et knirk i lydoptageren, rumvæsenet talte igen.
  - Fortæl "Jupiter", at hvis han ikke hjælper os, kan vi forråde ham ved at ofre denne bonde. Så vil din Højeste blive rasende, og barmhjertighed er ikke blandt hans mangler.
  "Ja," tænkte Maxim, "lederen må være hård." Når han først var en af de udvalgte tusinde, havde han dog kun en chance for at blive leder i tilfælde af den regerende diktators pludselige død. Tusind udvælges hvert år, og den øverste magts rotation finder sted en gang hvert tredive år. Men denne chance blev også forpasset. For det første var Maxims karakter for blød, og for det andet begyndte de paranormale evner, så voldelige i barndommen, at svækkes med alderen. Men at blive marskal, når man ikke er det, og fyrre ... det siger noget.
  - Rør ikke ved Jupiter. Han er dit vigtigste håb. Uden det er chancerne for at vinde krigen ubetydelige.
  Inogalact klukkede noget uforståeligt som svar. Så formulerede han:
  - "Jupiter" er værdifuld, når den er aktiv. På grund af hans passivitet lider vores tropper for mange tab. Uanset hvad, vil du give ham vores instruktioner. Indtil da kan du gå.
  - Det er det, du kan gå, - Maxim sukkede lettet. I det øjeblik, der modbeviste hans ord, tordnede en eksplosion. Der opstod en skudveksling.
  - For pokker! Skift igen...
  Marskalken bøjede sig ned, og kun glædelige gnister blinkede i Yaneshs øjne.
  . KAPITEL #11
  - Du taler samvittighed! - knurrede den arrogante slave.
  - Så den lykke tilhører alle, og ikke en håndfuld af de udvalgte. For denne hellige sag rejste jeg mit sværd! - udbrød heks.
  Greven var skeptisk:
  - Nej! Jeg tror, at du enten er drevet af vrede eller magtbegær! Der var opstande af slaver, og det endte kun med en massakre. Dette er konsekvenserne af ethvert oprør.
  - Det bliver ikke et optøj, men en revolution. Det vigtigste vil ske senere, efter sejren! - sagde krigeren med stærk entusiasme.
  - Revolution? Mærkeligt ord, fandt du på det selv? Forsa var overrasket.
  - Ikke rigtig! Dette udtryk blev kaldt til mig af en engel i en drøm. - Med inspiration tændte jeg på Vedmakov.
  - En engel eller en af de sorte guder! Profetiske drømme er snedige. Greven tøvede.
  - Under alle omstændigheder vil du have en chance for at ændre folks liv til det bedre og selv blive bedre! Alle problemer kommer fra egoisme, velstand er kun mulig ved fælles indsats. En person uden hold er som en gløde, uden ild, den giver lidt lys og går hurtigt ud! - Udspyede en strøm af veltalenhed af Vedmakov.
  - Den person, du taler om, skal være i et team. Men ved du, hvad dyrenatur er? Forsa spurgte ondsindet.
  - Og dyret er bedre i flokken! Og generelt, da du er en slave og ikke er blevet forløst, så vendte adelen sig bort fra dig, med ord, sande venner viste deres sande farver. Så det er tid til at lede efter kammerater i et andet miljø. - Allerede mere roligt foreslog Vedmakova.
  Comte de Bora var tavs i et par sekunder og rakte så sin hånd frem:
  "Selvom jeg ikke tror på ultimativ succes, vil i det mindste min klinge drikke blod.
  - Logikken skal ikke tjene instinkterne - lystens sind! - Sagde heksen.
  - Okay, stop med at lære mig! Der vil være en krig - der vil være en bedrift! Greven begyndte at tørre blodet af sig selv.
  - Du er en erfaren og modig kriger, du bør vælges som holdleder! - Foreslog krigeren.
  - Ikke dårligt, men det er ikke nødvendigt at vælge enhver kommandør. Der bør være et strengere princip om enhed af kommandoen. Du er blevet valgt, så du udpeger! - Greve begyndte at klæde sig i ringbrynje. Et par drenge skyndte sig ham til hjælp.
  Hvad med fri konkurrence? - Vedmakova tvivlede.
  - For hæren er det katastrofalt! - Afbryd kraft. - Økonomien er et rhizom af mange grene, hæren er en enkelt stamme!
  The Witcher drillede:
  - Men oftere eg, og ikke i magt og holdning, men i niveauet af kontrol!
  Den halvnøgne dreng gav greven et sværd. Han reagerede ved at slå ham på hans knogle, mere end én gang slået tilbage. Drengen råbte og sprang tilbage og rykkede i sine brune ben.
  Witcher sagde beslutsomt:
  "Jeg danner fem afkortede legioner af to en halv soldat hver. Du er tildelt til at kommandere den tredje! Lad resten blive udvalgt af slaverne!
  Det sidste forslag vakte kontrovers, og det blev næsten til et slagsmål. Så udbrød der faktisk et slagsmål, flere slaver blev såret, og Witcher måtte gribe ind. Hun væltede de mest sprælske og råbte:
  - Nok til at rulle stafetten! Lad os gå videre til den direkte udnævnelse af befalingsmænd.
  Slaverne brokkede sig ikke helt, men da krigeren satte et sådant forslag til afstemning, rakte de hænderne i kor.
  Her måtte Witcher, der ledede opstanden, arbejde hårdt. Faktisk er det svært at afgøre en værdig person med øje, og han blev ved med at stille spørgsmål til potentielle kandidater. Endelig blev der lavet opgaver til legionerne, og der blev udnævnt midlertidige chefer til mindre afdelinger.
  - Når kampene er overstået, vil vi se på den tapperhed og opfindsomhed, som soldaterne har vist! - Pigen forklarede.
  En af legionerne bestod udelukkende af børn og teenagere. Vedmakova placerede drengen Bik i kommandoen over dem. Drengene var vrede:
  - Han er stadig for lille! Vi har ikke brug for en lille en. Placer den største og stærkeste over os.
  - Og hvem vil du have?
  - Jeg savner dig! Han er den mest fortjente!
  En atletisk bygget ung mand trådte frem, han var stadig en dreng, men allerede høj som en eg. Sandt nok virkede hans ansigt kedeligt. Vedmakova, der udmærket vidste, hvor vigtigt sindet er for en kommandør, spurgte:
  - Hvad bliver en familie på otte!
  Den unge mand så på hende og mumlede:
  - Jeg ved ikke! De vigtigste muskler og styrke.
  Bick gøede ind i højttaleren:
  - Muskler uden hjerne, det er en håndfuld kød - som en stegepande græder på!
  - Hold kæft din bug! Jeg blæser din kæbe! - Brølede den unge helt.
  - Hvem ved ikke, at syv-seksoghalvtreds næppe er i stand til at slå sin næve længere end sin næse! Drengen viste ham sin tunge.
  Den unge bøller gøede helt ud i lungerne:
  Jeg udfordrer dig til at kæmpe til døden!
  - Du efterligner mig som en rotteabe! - sagde Comte de Forsa. - Dette er dog den eneste værdige udvej.
  - Af de to duellanter er den ene et fjols, den anden er en slyngel! - Læg mærke til Vedmakova. "Selvom drengene har godt af en opvarmning.
  Bik stod foran sin fjende, højdeforskellen var stor, hans modstander var fem gange tungere. Barnet kiggede dog hånligt ind i hans aflastningsmuskler, drengen var tynd, men senet. Hans runde ansigt grimaserede, et sværd snurrede i hans hænder.
  - Jamen, hvordan skal vi kæmpe eller stille op! - Med et hån, spurgte han.
  - Ja jeg elsker dig! - Atleten angreb drengen. Han slog baghånd, hans sværd var langt og tungt, tilsyneladende var det en af de tohåndede. Bik afbøjede slaget og forsøgte ikke engang at parere, men hoppede simpelthen over banen og kørte sit sværd ind i næseryggen. Drengen slog kun på grundlag af beregningen - for at klø, men ikke for at dræbe.
  Bøllen blev endnu mere rasende, han begyndte at vifte med det andet sværd. Her måtte selv Buku lægge pres på at flyde væk. Drengens bare hæle blev mindre, og knivene susede efter dem. Pludselig stoppede Bik , en pibe dukkede op i hans tænder. Fjenden svingede hårdere og skyndte sig i galop med sine tykke arme bredt fra hinanden. Drengen grinte skævt og spyttede, og noget lille ramte atletens ansigt. Bick gik sidelæns forbi knivene og ramte endda sin modstanders bryst med sin bare hæl.
  Svimlende skreg den mægtige fyr vildt, så svækkedes hans ben og begyndte at falde sammen.
  Et venligt suk fejede gennem hæren, få forventede, at den lille dreng ville besejre kæmpen. Så råbte børn af glæde, først og fremmest selvfølgelig den mindste af slaverne. De, der er mindre og svagere, er glade for at se, at din hovedchef heller ikke er stor. Så selv et barn kan gøre noget for oprøret.
  Slaver løb op til den besejrede atlet, inklusive et par lokale læger. På den unge helts ru ansigt med sparsomme hår var en lilla plet sløret. Lægen sagde overrasket:
  - Basilika! En nål med gift blev stukket ind i den, som lammer lemmerne.
  - Midlertidigt! sagde Bick. - Så vågner han. Han vil ikke huske noget, han vil simpelthen ikke bemærke sin skam.
  Witcher gik op til drengen:
  - Hvor lærte du at lave gifte?
  - Ingen steder! Fundet i et af godserne. De rige er heller ikke tilfredse med deres position i samfundet. Her laver de alle former for gift. Hvis eliksiren er forseglet, ikke noget problem, jeg ved, hvordan man åbner låse! - Bik blinkede listigt til Witcheren.
  - Hvor? - Spurgte krigeren.
  - En tyv lærte! Han viste sig midlertidigt at være en slave, jeg var i samme par med ham, vi arbejdede hårdt, fældede skoven. Han fortalte mig, hvordan man åbnede låsene, og viste mig endda noget. Forundrede mig over min hukommelse og flygtede så. Den lille dreng blinkede listigt.
  - Fulgte du ham ikke? - Vedmakova var overrasket.
  - Nej! Vi blev alle pisket for denne flugt, og hvis jeg også lækkede, så ville hver femte blive korsfæstet på pæle. To er allerede en sammensværgelse. - Den sarte dreng forklarede.
  - Barbarer! Nå, hvis du er sådan en hukommelsesperson, vil det måske være nyttigt for dig at lære Khirov at kende. - foreslog Vedmakova.
  - Ikke udelukket! Jeg har længe ønsket at blive den stærkeste og klogeste! - Drengen viste bicepsbolden.
  - Stærkere og klogere end mig? - Cast krigeren legende.
  - Nej! Du er trods alt lederen! Men med din højre hånd, hvorfor ikke! - Bik rejste sig på hænderne for større overtalelsesevne.
  - Jo højere en person flyver, jo mere er han utilfreds med sin position! - Læg mærke til Vedmakova.
  - Folk flyver ikke! Kun han har vinger - hvis sind ikke er vant til at kravle! - Drengen viste en udviklet hensynsfuldhed ud over sine år.
  - Der vil være vinger i vores hær! Jeg lover, at jeg finder på noget. - lovede Vedmakova.
  - Og jeg tror på dig storesøster! Når alt kommer til alt, er du ikke kun en leder, men også en søster eller endda en mor for os. Vi vil leve som én familie! sagde Bick.
  - Landets leder skal være en bror til folk, ikke en bror! - Nationens leder er først og fremmest en tjener for folket. Lad os dog forlade udvekslingen af komplimenter, de våben, du har accepteret, bør bruges af andre. Lad os lave rør! - Bestilt Vedmakova.
  "De er ikke lange nok!" Pass bemærket. - Skal forbedres.
  - Jeg tænker allerede over det, læber og kinder gør det jo muligt at slå et kort stykke. Men hvis noget er, at det udvider sig og rammer med kraft. Nogle mineraler og urter. - Vedmakova følte en stærk mental spænding.
  Drengen hørte tilsyneladende hendes ord:
  Lad os gøre det, vælg elementerne! Vi har stadig tid, mange slaver skal vises krigens grundlæggende teknikker.
  - Du har ret, min yngre bror, på nogle måder vil troldmanden hjælpe os. Men indtil store styrker bliver kastet mod os, må vi angribe. Vi skal dog omhyggeligt forberede os. Det er lettere at finde en tør sten i havet end en opfindelse, der ikke er blevet brugt til militære formål! - Opsummerede Vedmakov.
  Oprørerne brugte jo dagen i øvelser, samtidig sendte Bik efterretninger.
  En hær marcherede ud af byen. Ikke særlig stor, men godt bevæbnet. Spejderdrengen, der red på en mindre krebsdyrkakerlak, gjorde endda opmærksom på en absurditet:
  - Krigerne har fem sværd, og de bevæger sig knap!
  - Så det er godt! sagde Bick. - Eller rettere sagt, det er endda vidunderligt, før de kommer til os, er de udmattede af overvægt.
  Vedmakova bemærkede listigt:
  - Erfarne krigere sagde, tag ikke våben mere end fem fingre på din højre hånd. Nå, bestemt ikke dårligt, deres dumhed vil hjælpe med at vinde hurtigere. Lad i mellemtiden slaverne sove et par timer. De har haft en hård dag, og kampen bliver ikke let. Hvor mange soldater har fjenderne præcist?
  - Fem et halvt tusinde. sagde Bick selvsikkert. "Det betyder, at hvis vi kniber dem alle sammen, vil der ikke være mere end fem hundrede mennesker tilbage i byen.
  - Det er ganske rimeligt, det bliver nødvendigt at gå fra alle sider. Om natten vil de ikke vove at angribe os, de vil skære deres egne. Det betyder, at de bliver en lejr, så de senere ved daggry hugger af al magt. Måske endda adskille tropperne med henblik på omringning. - Foreslået Vedmakova.
  Comte de Forsa protesterede:
  - Jeg kender godt de vaner, der hersker i Sultanatet, vi kæmpede med dem mere end én gang. Om natten vil de sende nogle spioner med guldsække til vores lejr. De vil forsøge at bestikke slaverne og derefter spidde dem eller i bedste fald rive deres næsebor ud.
  - At sende spioner ind er en ældgammel taktik. - Jeg lagde mærke til, æltede Vedmakovs tæer. - Men de har ikke usynlighedskasketter, vagtdrengene er så opmærksomme og snedige, de fanger dem alle sammen. Desuden rammer vi dem lidt tættere på daggry. Og slaverne vil sove bedre, og fjenden vil falde dybere i søvn.
  - Logisk! Jeg vil være den første til at angribe! sagde Bick.
  - Det vil være nødvendigt at fjerne afskærmningerne, og det kan gøres ved hjælp af affyringsrør. - Vedmakova viste enheden. - Her er fastgjort en slags stempel, tre typer urter og olie med karbid. Du skal bare være forsigtig, ellers slår rekylen drengens tænder ud. Tag de klogeste børn med.
  - Mange har erfaring med at plyndre haver og stjæle. Hvem blev født fri, og ikke hvem, især husslaver, stjal fra deres herrer. - Bik beroligede alle. - Så de gik gennem overlevelsesskolen.
  - Så meget bedre! Generelt tror jeg, at der ikke bliver for mange vagter. Når alt kommer til alt, hvem er vi for dem? Slaver er dumme! Dumhed er tættere på ydmyghed - hurtighed i sindet til skurkskab.
  Troldmanden Hirov kom ind i samtalen:
  - Vi har cirka dobbelt eller lidt mere overlegenhed, men fjenden er bedre trænet og bevæbnet. Og i Sultanatets hær tjener kvinder kun i den personlige legion af udødelige. Der er seks tusind lejesoldater fra forskellige lande. Vi vil have mange kvinder i hæren, og med sjældne undtagelser er de svagere end mænd.
  Så hver kamp skal planlægges nøje. Især ved det første nederlag vil slaverne begynde at sprede sig fra os.
  - Sejr som kvinde - tiltrækker med glans, men skræmmer prisen! - Igen glimtede Vedmakov.
  - Store! Nu kan jeg se, at driftsplanen er ret aftalt. Det er kun at afklare detaljerne. Under slaget vil panikken begynde i fjendens rækker, og de fleste af soldaterne vil løbe mod byen Zhit. - foreslog Khirov
  - Det er klart! Den stærkeste løsrivelse af slaver vil slå bagfra, bare fra siden af byen. Måske vil jeg lede ham. - foreslog grev Forsa.
  - Umuligt, men du! - Specificerede troldmanden.
  - Derudover har vi potter med olie, og beordret til at sætte væger på dem. Smid lejren ind, forstærk panikken. - foreslog Vedmakova.
  Og det er også rimeligt. Troldmanden var enig. - Kun du har udarbejdet få sådanne sigtelser indtil videre.
  - Højre! Krigens ildgud og som andre guder kræver opmærksomhed og ofre! Men vi havde ikke tid nok til at forberede alt. - The Witcher blev selv flov over hendes mund.
  - Næste gang vær mere sofistikeret. Indtil videre har vi ikke kunne sove. - Khirov gabte uden nogen forstillelse.
  The Witcher nikkede.
  - Jeg har en dyrisk vane, sover lidt og følsomt, men vores brødre fortjener et hvil.
  - Søvn er et strategisk våben, dens mangel er årsagen til træthed, som igen er kimen til nederlag. Pass bemærket.
  Slaver efter udendørs aktiviteter, sov som de døde. Kun vagter sad i baghold, klar til at slå alarm. Du ved aldrig, hvad pludselig fjendens chef vil være mere fremsynet. Det viste sig dog, tilsyneladende chefen for regeringslegionens chef, temnik Etirimon ønskede ikke en uforudsigelig natkamp. Derudover er det lettere for en slave at gemme sig i mørket og så fange dem. Og så overgiver de sig måske bare, hvorefter der kommer tortur og henrettelse. Temnik Etirimon slikkede sine læber, det er især behageligt at håne unge kvinder, brække tæer, sætte ild til hår - meget fristende.
  Efter at have slået deres telte op, faldt soldaterne i søvn. Der var ikke mere end to dusin vagtposter tilbage. Før han gik i seng, arrangerede Etirimon sammen med tusindvis en fest, nøgne dansere, der rystede deres charme foran dem. Det var smukt og sjovt. Tusinder kastede knogler efter dem og tvang dem til at tage forførende positurer. Så tog de dem uden tøven i besiddelse, og efter at have tilfredsstillet deres dyrelyst faldt de i en beruset søvn.
  Deres død sneg sig ubemærket frem. Oprørerne passerede skoven, en flok drenge rykkede frem. Bik, der klamrede sig til et træ, gemte sig i løvet, så den første vagtpost.
  - Her keder han sig lækkert.
  Giften blev lidt forbedret og forårsagede øjeblikkelig lammelse. Et slag er ikke nødvendigt i ansigtet, for Sultanatets soldater går som regel let, og kun brystet er dækket af en skal, og vagtposten ligger rundt.
  - Der er en!
  Vedmakova selv bevæger sig bagfra. Hun fjerner vagtposten uden noget skyderør. Den kommer bare ind fra ryggen og vrider nakken.
  - Bevægelse er livet! Bare lad være med at synge - for fred! Og så trist - i maven er tom!
  Krigeren blev lidt sjovere. Træerne omkring er høje, lianer er synlige. Elskede kryber i nærheden, og de mest intelligente slavedrenge. Voksne krigere er tungere, og falder derfor bagud. Et tungt udyr larmer altid mere.
  Vedmakova dræbte en anden vagtpost undervejs, som bare suttede kokosøl fra en kolbe. Lejren åbnede for dem.
  Ikke en særlig stor lejr, soldaterne sov, nogle gange i telte, og nogle gange bare på tykt græs. Natten er varm, ikke mange vagtposter gaber, kig uopmærksomt.
  Det vigtigste her er at fjerne dem med det samme, så de ikke når at slå alarm. Svanegøgen er bedre egnet til dette, med sin behagelige stemme. Hun vækker ingen mistanke, tværtimod høres hendes kurren næsten uafbrudt, men ændrer man tonen, kan man fange informationen.
  Heksen gør netop det. De svarer ham. Vagtposterne reagerer ikke, hvad er de "heldige", døden viste sig at være let.
  - Et sværd, som en dråbe regn, vil falde og sprede sig, og når der er mange af dem, vil sejren blive født!
  Vedmakova begyndte at slagte de sovende. På den ene side var det ikke ridderligt, men på den anden side er sejren værd at hædre! Ære er et relativt begreb og bør primært anvendes på dine soldater!
  Først og fremmest, afslutte dem, der er rigere klædt, befalingsmænd. Sværd blev som regel stablet i en separat bunke.
  Samvittighedskvalerne var dog ikke lange, slaverne begyndte også massakren, og som et resultat blev der slået alarm. Når du bliver angrebet om natten, er panik uundgåelig, især hvis det er overskyet, er det overskyet . Slaverne er alle halvnøgne og kan let skelne hinanden, og krigerne står over for hinanden og hacker ofte på hinanden. Og nogen skriger:
  - Red dig selv!
  - Vagt! Dæmoner angriber!
  I tider med panik er chefens rolle vigtigere end nogensinde. Vedmakova ved dette og skyndte sig hen til hovedteltet.
  Etirimon, der stadig var halvfuld, åbnede knap sine øjne. Generelt, hvem drikker før en kamp - tømmermænd i underverdenen.
  - Hvad er der sket! Hvorfor er rørene tavse! - Han råbte.
  - Rørene er tavse, for knivene synger - stål er stærkere end kobber! - Råbte heks. Hun hoppede på Echirimon. Temnik svingede selvfølgelig dygtigt med bladet, men han havde endnu ikke samlet sig helt, og Witchers muskler var perfekt varmet op. Hun tegnede en vanvittig trio, hendes henna-farvede klinge var knap synligt i mørket. Hovedet på den uheldige adelsmand fløj af sted.
  Vedmakova væltede den tusinde, der styrtede mod hende med et fodspark. Hun tog en anden kommandant af med et spyt fra røret.
  - Hvilke åndssvage, vågn ikke op!
  Igen et tydeligt slag af sværdet, den gennemborede fjende falder! To tusindærer forsøger at komme ind i ham bagfra, men de støder på en danser. Hun hviner, sparker sig tilbage. Vedmakova går ikke glip af øjeblikket, han skærer en ned, afslutter en anden. Nå, en hær uden befalingsmænd er som en flok får uden en hyrde, hvis én ulv ikke spiser, så vil den skræmme!
  Nu tog de oprørske slaver, mange bevæbnet med en kølle, eller i bedste fald et horn, vinger. En meget effektiv taktik var, at vi fem kastede os over én. Så det var nemmere at dumpe og trampe.
  - Lad dem ikke slippe væk! Skær dine ben! - Hun skreg gennem Vedmakovens stemmeforstærker.
  Solntslav blev hugget sammen med alle. Hvordan musklerne i denne diva spillede. Ikke uden grund betragter mange en vred kvinde som mere forfærdelig end en dæmon. Så hun skar en af krigerne i halve, og hendes klinge skar ved træghed halsen over på officeren, der stod bag ham. Centurionerne forsøgte at genoprette en antydning af orden, men omkom hurtigt. Derudover gjorde sultanatet alt for at sikre, at soldaten glemte, hvad initiativ var. Oprørerne skubbede til gengæld ret behændigt Sultanatets tropper væk fra kakerlaksneglene.
  - Lad dem ikke sidde på sadlen! - råbte Solntslav.
  Pass tilføjet:
  - Fyr, tøjle hestene.
  Dette hjalp, kakerlaksnegle bragede ind i rækkerne og såede yderligere panik. Som et resultat, uden at vide, hvad de skulle gøre, skyndte mange krigere at løbe. Men det er præcis, hvad Witcher og slaverne ventede på. Kampen eskalerede til udryddelse og forfølgelse.
  Krigeren skruede op for hendes højre øje, kastede tre dolke:
  Vi vil ikke lade dem slippe væk!
  Flugt er mere tåbelighed end fejhed! De fleste soldater dør jo ikke i kamp, men under forfølgelsen!
  Bik hoppede som en meget hurtig dreng på nakken på en af betjentene og red på ham:
  - Hurtigere kakerlak!
  Dolken tjente i stedet for sporer, og den stakkels fyr forsøgte ikke engang at smide den af.
  Vedmakova, der lagde mærke til dette, råbte:
  - Krig er som et spil domino, kun brækkede knogler kan ikke længere samles - jorden holder!
  - Ingenting, mine knogler er unge, stærke! - Drengen sprang af, hugget i nakken. Herefter tilføjede han endda fart.
  Vedmakova snublede over et lig, flere lig lå rundt omkring, men divaen faldt ikke, men hoppede over dem. Så slog hun ud med sine sværd. Kampånden hos de tropper, der kæmpede mod dem, forsvandt, og nu er krigeren blevet til en bøddel. Der var endda en modvilje mod blod. Witcher skreg:
  - I æres navn! Hvem vil kaste våbnet - vil leve! Overgiv Sultanatets soldater.
  Der var dem, der adlød ordren, men mange fortsatte med at flygte i desperation, og nogle faldt på knæ.
  For eksempel overgav ti magtfulde krigere sig til Bik på én gang. Måske troede de, at det var mere sikkert at overgive deres skæbne til et barn. Drengen råbte:
  - Falde ned!
  Krigerne faldt. Bik gik barfodet på ryggen, på trods af barnets lille vægt stønnede soldaterne af frygt. Så kom drengen på ideen om, hvorvidt han skulle afhjælpe de besejrede fjender fra et lille behov. Men så drev han den modbydelige fristelse væk, fordi slaverne vil bygge et bedre samfund og ikke gentager deres egne herres vej.
  - Okay, lev - ryg himlen!
  Efterhånden blev kampen til intet! Selvom det ser ud til, at massakren er lang. Witcher faldt over en ret dygtig kriger. Efter en hård udveksling af angreb afvæbnede hun ham stadig og bedøvede ham derefter.
  - Vi har brug for dem!
  Der blev kastet net på nogle af dem, sådan gjorde ikke modstand. Slaget var næsten forbi, kun flugten og forfølgelsen trak ud. Vedmakova ledte personligt jagten, dræbte mange, men hun kunne ikke udrydde hele hæren til den sidste soldat.
  Ikke desto mindre besluttede den unge kriger med flere hundrede slaver på heste et vovet eventyr, nemlig at erobre byen, der ikke var klar til forsvar på farten.
  - Det bliver et stærkt træk. Vi vil ikke tillade, at rigdom bliver taget væk, og vigtigst af alt, vil vi briste på vores skuldre.
  Flere dusin krigere fra den besejrede hær formåede ikke desto mindre at hoppe på kakerlaksnegle og galopperede til porten.
  De åbnede ikke med det samme, der var skænderier. Da portene blev sænket, sprang Vedmakova ud bag skoven med ryttere. Hun råbte ved hjælp af drengens apparat:
  - I den store Sultan Erifefs navn! Kraftige forstærkninger suser mod dig! Hvis du vil forsvare byen, så lad krigerne tage deres plads på væggene.
  De vågne vagter indså det ikke umiddelbart, især da Vedmakova tog en rig dragt på, som hun trak af ligene. Én hjelm er noget værd, den funkler som en istap i solen, ja, hvem vil nægte sådan en ædel guvernør.
  Og herrerne, borgmesteren og andre adelige sov selvfølgelig ikke, de "passede" på deres folk!
  På en lille bakke var der et smukt palads med søjler og statuer, lavet i en blanding af antikke romerske og antikke østlige stilarter. Foran ham, som det er sædvanligt i dette land, er en kæmpe statue af sultanen Erifef med et springvand, der spyr ud af hans mund. I den største sal var der larmende og muntert, musik lød - et festmåltid ved et bjerg. Sultanatets adelige adelige iscenesatte en Sabantuy. I dyre guldbroderede togaer lå de på frodige puder, på lave borde lå dynger af fade, vine og tinkturer. Hundredvis af lamper glimtede på borde og vægge. I hele godset og i søjlegange blinkede utallige slaver, slaver, slavedrenge og livvagter, der bevogtede paladset. De højtstående skålede. Chief grandee, Sheikh du Pustemorov, frøs i armene på to nøgne hetairaer. Han rykkede og brølede som en besat mand, frigjorde sig endelig og skreg.
  - Og nu er det tid til at arrangere gladiatorkampe. Og så kedeligt, intet blod, og vin er ikke i sjælen.
  Hornet lød, kæmperne blev kaldt til arenaen. Ifølge skik skal de letteste og yngste krigere kæmpe først. Men sheiken havde netop modtaget et parti trænede slaver, og han ville kombinere to typer underholdning, erotisk og blodig.
  Et bål brændte i midten af miniature-Colosseum, de glasforstærkede fakler gav et ret skarpt lys med en lilla nuance, og det hvide grus skinnede og gav podiet et muntert udseende. Den første, der løb ind på scenen, var en muskuløs og slank pige i et læderbælte. Hun lavede som en førsteklasses gymnast to saltomortaler og gik på hænderne. Så stod hun foran prinsen, frøs og krydsede sit sværd og dolk i sådanne våben, de kaldte ham en mirmillon. På trods af at pigen kunne optræde i en skønhedskonkurrence, hvor blød, fløjlsagtig hud, blond hår hun havde, havde hun allerede et bredt ar i ansigtet. Den næste springer gik også på hænderne. Hans våben var en trefork og et kort net - en retiarius. Efter at have strakt sig stillede han sig foran fjenden. Det var en ung mand næsten en dreng, stadig skægløs med et blidt pigeansigt, tilstedeværelsen af blandede par gav en særlig erotik til handlingen. Det ser ud til, at partnerne har kendt hinanden længe og blinket.
  - Hvilken Kaiska! Jeg troede ikke, vi ville mødes sådan her! sagde drengen trist.
  - Du var en flink fyr, men nu vil din sjæl blive ført til den oprindelige flamme! - Pigen svarede groft.
  - Jamen, hvorfor er du så grusom! Vi er stadig jomfruer, vi skal leve! - Med frygtsomt håb sagde den unge mand.
  - Det hjælper os ikke! Slaver foragter selv guderne!
  Træningen på gladiatorskolen var hård, og ar er synlige på de nøgne skinnende kroppe af unge kæmpere.
  Tilskuerne vågnede op, lavede væddemål, vilde råb jublede unge gladiatorer, som åbenbart ikke ønskede at kæmpe.
  Sheikens kone tog en læderpose frem.
  - Halvtreds guld til Kaiska! Hun blinkede med sine store tænder.
  -Begynde! Sheiken signalerede.
  Så forskellige og samtidig meget til fælles, kom krigerne sammen, deres bevægelser var hurtige og kaotiske. Først forsøgte krigeren med treforken at kaste et net, men hans modstander missede og sprang vildt på ham, og formåede at hugge hans mave med en dolk. Den unge mand sprang tilbage og ramte treforken i brystet, men kløede kun let i huden. Men hans manøvre tvang fjenden til at trække sig tilbage. Han bevægede sig væk og lænede sig op ad nettet og forhindrede den engang elskede gladiator i at nærme sig.
  - I mænd er dumme! Så dømt til at mislykkes! - sagde pigen arrogant.
  - Hvad blev født! Den unge mand så forvirret ud.
  Pludselig greb en retiarius med en trefork grus i hånden og kastede det i ansigtet på ham. Manøvren havde en effekt, pigen lukkede øjnene, i samme sekund gennemborede treforken hendes mavemuskler.
  Den unge gladiator græd af smerte og vred sig, men det lykkedes ikke desto mindre at drive bladet ind i hendes skulder. Retiarius råbte og trak sit våben. Sværdet blinkede som et lyn, næsten gennemborede hans hals. Gladiatoren trådte tilbage, hans bryst skåret op. Den unge mand stønnede af smerte og tabte sin trefork. Så sprang modstanderen på ham og kastede en dolk. Gyngen var ret svag, og spidsen gennemborede benets kød. Retiarius skreg og faldt, tog så dolken op, forsøgte at rejse sig, i det øjeblik slog sværdet ham i nakken. Allerede ved at miste bevidstheden slog han bladet på myrmillionen i solar plexus. Det engang så elskede par (som Romeo og Julie) faldt døde om på gruset. Det berusede publikum lo og tudede. Tre dystre slaver med lav pande og udstående kæber løb ind i arenaen, de brændte tabernes kroppe, men som fik åndelig frihed, med et rødglødende jern. Efter at have sikret sig, at de var døde, krogede de dem med deres ribben i krogene og trak dem af scenen. Stedet, hvor der var blod, blev overhældt med kul.
  -De går for at fodre med insekter. - Sheikh Demeters kone blottede sine tænder. - Det er ærgerligt, at knoglerne er for små, vil dyr forblive sultne.
  -Intet vil være kød og ponavaristey. Det er ærgerligt, men et par af dem kunne vise sig at være ret lovende atleter! Sheiken knurrede.
  - I din seng? - Divaen spurgte ondsindet.
  - Hvorfor ikke! Pigen er smuk, men drengen kunne være din. - Sheiken var ret progressiv i sine synspunkter, idet han mente, at konen godt kunne more sin velnærede krop i en ung slave.
  - Lille og skrøbelig! Har vi ikke det samme par endnu? spurgte Demeter.
  - Det er der desværre ikke! Lad os se på det unge skift, der blev sendt til os fra en nærliggende skole. Sheiken grinede.
  - Måske er det bedre at lade dem vokse op! Og så vil vi dræbe alle vores fanger sådan. - Uventet viste adelsmandens kone medfølelse.
  - Nyheden om slaveoprøret er for glædelig, og jeg vil gerne fejre den fuldt ud. Grandeen rystede på maven.
  - Medmindre, selvfølgelig, Etimon ikke kommer foran dig! - Den fede dame knækkede.
  - Sådan en uenighed! Så meget desto bedre lad os afslutte alle gladiatorerne nu og fratage fjolset skuespillet. Kom så nybegyndere! Sheiken knurrede.
  - Det er ikke ligefrem nybegyndere. - Demeter slikkede hendes læber
  Gongen lyder igen, og krigerdrengene løber ud i arenaen. De ser omkring fjorten eller femten år gamle ud, med ret brede skuldre og bryst. Ligesom de tidligere kæmpere laver han saltomortaler og løber på hænderne. Da de allerede var løbet ud til podiet, tog de våben, hjelme, brystrustninger, skjolde og sværd på. Den ene har et lige blad, mens den anden er buet som en sabel. Aflastning tryk åben, og ar er synlige på den. Drengen, der står til højre, har helede snit, der krydser hans bryst i tre linjer.
  Huden er rigt olieret og skinnende.
  Bestyreren meddeler.
  - Berømte jagerfly Fudoros med en buet sabel og Saflorov med et lige sværd optræder i ringen. Fudoros har seks kampe, Saflorov har syv. Alle deres rivaler blev enten dræbt på stedet eller stukket ihjel efter folkets beslutning. Stewarden pegede på publikum med sin finger. Igen var der dem, der ønskede at satse på væddemålet. Sheiken snerrede.
  - Hundrede guldmønter til Saflorov.
  Væddemålene blev hurtigt afsluttet, svor de adelige. To kæmpede endda. Den ene sprøjtede et glas vin, den anden ramte et fedt ben i ansigtet. Gettere og vagter skyndte sig for at berolige den rasende offentlighed. Sheikens kone, kejserlig, uforskammet, fed gøede:
  -Frem! Dræbe!
  Gladiatorerne er stødt sammen. Denne gang tog de sig god tid og testede hinanden med forsigtige slag. Da sværdene stødte sammen, udløste de let, og skjoldene skælvede. Offentligheden kunne ikke lide denne forsigtighed meget, hun hylede af utilfredshed, knogler fløj mod kæmperne. Sheikh væltede bakken, alt dækket med vin og marmelade. Så spyttede han og skreg vredt.
  Hvis du ikke kæmper, får jeg dig hængt på hovedet. Flere skubbede vilde "janitsjarer" løb ud på podiet, de svingede med spyd og demonstrerede stik i deres åbne ryg. Saflorov gik i offensiven, angreb rasende, han sparkede sin modpart i knæet. Teenageren trådte tilbage, hans sværd lidt sidelæns, hans modstander huggede over brystet. En dårligt skruet plade faldt til bunds. Det næste stød efterlod et dybt mærke på huden, tykt blod løb ud. Fudoros trådte tilbage, en af de behårede kæmpere sparkede ham i benene. Og da drengen tøvede, ramte Saflorov hjelmen med sådan raseri, at han vaklede og kollapsede. Fra hjernerystelsen fløj "hjelmen" af og afslørede et hvidt hoved med en hævet bule i panden. Saflorov lagde sin klinge til sit nervøst hævede bryst. Han skelede til "offentligheden".
  Venter på et tegn. Når flertallet løber gennem deres hår, betyder det at dræbe, og når de lægger deres håndflader sammen i et slot, betyder det at have barmhjertighed.
  Barmhjertighed blev dog ikke læst i de glubske ansigter. Næsten alle, selv kvinder og teenagere, kørte hænderne ned i halsen.
  -Død! Slå ham!
  Sheikens kone gøede hånende.
  - Han slap for billigt. Giv mig den for en nat.
  Saflorov tøvede, trykkede let på den besejrede teenagers bare bryst, og en dråbe blod kom ud. Så kastede han fortvivlet sit sværd:
  -Jeg kan ikke! Han er min ven.
  Larmen blev afbrudt med det samme, der var dødsstille.
  -Hvad! - Sheikh blev vred. "Du nægter at dræbe de besejrede. Begge i et bur, hvorefter der vil være frygtelig tortur foran hele gladiatorskolen.
  Krigerne sprang op til Fudoros, sprøjtede vand i hans ansigt, og så brændte de hans bare hæl med et glødende jern for at komme til fornuft hurtigere. Drengen skreg, sprang op og kastede straks to lassoer om halsen på ham. Saflorov forsøgte at modstå, han kæmpede mod et dusin sværd på én gang, frygt gav ham styrke. Men en af skytterne ramte sit ben med en pil. Fra giften blev den unge mand lam, men ikke dræbt. De bandt dem begge sammen og satte dem i et bur. Saflorov blev stukket i ribbenene med en rødglødende stang, huden begyndte at ryge, den voldsramte dreng udholdt standhaftigt injektionerne. Men tilsyneladende blev torturen af to ulydige drenge udsat til dessert.
  Sheikens kone funklede med øjnene:
  - De må være min mand. Du ved, at jeg er kreativ.
  - Jeg ved det, men se bare, jeg kan blive jaloux. Fyrene er smukke og kan allerede blive gift. Sheiken grinede.
  - Mest sandsynligt, endda gift! Det er trods alt de stærkeste og sundeste slaver, der burde være frugtbare! Den tykke kvinde blinkede.
  - Gladiatorer er farven på fangenskab! Det ville være at få deres koner til at plage. Sheiken grinede.
  - Vi klarer det! Forresten, piger igen.
  Nu skulle kvinderne kæmpe. To halvnøgne divaer i samme lændeklæder kom ind i arenaen. De blev lænket om halsen med en kæde - for ikke at blive revet fra hinanden. Våben To dolke i hver hånd. Det er klart, at kampen bliver hård og ikke for lang. Den ene pige var lys, den anden sorthåret, begge med ret lange manker.
  - Til kamp! tordnede bøllen.
  - Jeg vil ikke vædde! - gøede sheikens kone. "Det er blevet et dårligt varsel.
  De stakkels kvinder tog sig sammen. Det var forfærdeligt, den ene havde næsten med det samme maven åben, den anden blev såret i brystet. Pigerne fortsatte med at skære og sparkede med fødderne og plagede deres kød. Der flød meget blod, og de kunne ikke gå og løbe væk. Til sidst faldt en af dem helt opskåret på knæ. Den sorthårede lo, forsøgte at afslutte, og løb så ind i et snigende slag nedefra under ribbenene. Stønnende lykkedes det hende alligevel at ramme gerningsmanden i baghovedet. Begge smukke lemlæstede kvinder faldt sammen på gruset, rystede flere gange, frøs. Shaggy "janitsjarer" løb hen til dem og prikkede dem med et glødende jern. Krigerpigerne rørte sig ikke.
  - Igen, ikke et eneste væddemål fungerede. Begge er døde.
  Publikum var skuffede, selvom det er meget behageligt at se selve mordet. Men indtil videre har ingen vundet.
  I denne situation kunne kun en ny kamp redde sagen. Den nemme opvarmning er slut, og det er tid til seriøse forretninger.
  Femten gladiatorer i orange tunikaer med huller i, tre sorte fjer på deres slim, vinkede ind i arenaen. De var bevæbnet med korte, buede sværd; i hænderne holdt de små firkantede skjolde med en konveks overflade, deres hoveder var beskyttet af hjelme uden visir. Denne gruppe blev fulgt af kæmpere i knaldrøde tunikaer, det samme med korte, men lige sværd, med et lille rundt skjold og et jernhåndjern, der dækkede højre hånd, som ikke var beskyttet af skjoldet, og en knæskalle, der beskyttede venstre ben. Grønne fjer på glatte hjelme fuldendte billedet.
  Stående overfor hinanden bøjede de sig. Denne gang blev væddemålene lavet for meget større summer, guld flød fra hånd til hånd.
  -Det kan ikke passe, at de alle blev dræbt! sagde Sheikhs kone. Nogen er sikker på at vinde!
  - Så sats, det er den sidste kamp. Se, det er allerede lyst! - sagde den trætte sheik irriteret.
  - Så bliver det alvor! Tusind guld drakmer på rødt. - Den tykke kvinde hvæsede.
  - Og hvorfor på dem? - Hvorfor dem? - Gentaget to gange, overrasket, adelsmand.
  - Fordi øjnene er slemmere!
  Lederen råbte noget. Der var en knitrende lyd af en trompet. Selv faklerne flimrede, som om monstrene havde noget i øjnene.
  Samtaler, larm, latter, kamp ophørte: alle øjne var rettet mod kombattanterne. Det første sammenstød var forfærdeligt: Midt i stilheden, der herskede, lød sværdslagene på skjolde skarpt. Fjer, skår af hjelme, stykker af knuste skjolde fløj hen over arenaen, mens ophidsede, pesende gladiatorer ramte hinanden med slag efter slag. Der var ikke engang gået tre minutter siden slagets begyndelse, og der var allerede blevet udgydt blod: Fire gladiatorer vred sig i smerte, og kæmperne trampede dem under deres fødder. En af dem, der lå rundt, greb sin partner i benet og drejede foden. Han fløj ned og rev sig i armen.
  Prinsens kone, umættelige Demeter, kastede en afgnaven knogle ind i ringen.
  - Røde, hvis du vinder, giver jeg dig et glas vin!
  Som det ofte sker, skete det modsatte, den største fighter fra holdet, som Demeter rodede efter, blev fyldt op. Tre sværd gennemborede straks et bredt bryst, og en uheldig knogle blev tilbage i hånden på den uheldige leder.
  Tilskuere fulgte med glæde og spænding slagets blodige omskiftelser. De råbte som en flok sårede tyre. Den lokale elite opmuntrede rasende, rasende og opmuntrede kæmperne. Gladiatorernes rækker tyndede ud, slaget brød op i separate træfninger.
  I dette øjeblik, hvor den højtstående offentlighed nød og rent ud sagt "blev amok" med at slynge blod op, dræbte de modige oprørere de søvnige vagter. Pobedonostsev var sammen med en håndfuld modige mænd, der havde knust livvagterne, den første, der brød ind i paladset.
  Støjen fra oprørernes tilnærmelse tvang kampen til at blive afbrudt. De adelige, vaklende, forsøgte at samle deres sværd op. Den unge oprørsleder råbte højt:
  - Hvad jeg ser! I dræber hinanden, for slyngelernes morskab! De genoplivede bastards, der ikke engang er i stand til at løfte et sværd, deres maver forstyrrer for meget. Hvis i det mindste en partikel af stolthed er blevet bevaret i dig, så afbryd denne vederstyggelighed.
  Gladiatorerne så ud til at vente på netop dette: de skyndte sig til den fede flok.
  Tjenesteslaverne sprang til side og ville ikke dø for de forhadte herrer, og drengene begyndte endda at kaste bakker og mad efter de højtstående.
  Demeter råbte:
  - Dræb dem alle!
  Så faldt et krystal vinglas på hendes hoved og slog tæven ud.
  Witcher var vred. Hun skar de rige borgere i byen ned og huggede deres kød.
  Det var ikke svært, men ulækkert. Ved siden af ham kæmpede den konstante følgesvend Pass. Næb sad ikke bagud, og gladiatorerne tog hævn på deres fangevogtere.
  Dystre slaver rejste forvalteren på en krog, de råbte:
  - Vi er vores! Slaver ligesom dig!
  - Så bevis det med et sværd! - Hun råbte, så lysene på Witchers lysekroner rystede.
  Sheiken forsøgte at løbe væk, men Bik snublede ham og hældte honning ned i hans krave:
  - Nå, hvor er der brug for dig. Ingen krydderier.
  Solntslav skar hovedet af to adelsmænd på én gang og knuste kæben på en tredje med sit knæ. Der var dog ikke længere en antydning af en kamp, bare slaverne tog hævn. Resterne af vagten flygtede, og festerne, selv i deres bedste form, repræsenterede ikke en seriøs militærstyrke. De blev alle dræbt, før Vedmakova kølede af. Kun chefsheiken var stadig i live, Bik trak sig i håret. Vedmakova drev den uforskammede dreng væk:
  - Det er en ædel person. Vi kan være nyttige!
  . KAPITEL #12
  Tyskerne fortsatte deres angreb på Stalingrad. Der så ud til at være en del tilbage, men det var utrolig svært at passere den sidste. Selv den massive brug af "Sturmtigers" hjalp ikke. Selvom ødelæggelsen af jetbomber forårsagede enorme. Et andet middel var napalmbomber.
  Bataljonen af piger var tyndet ud, men skønhederne kæmpede stadig. Den 20. oktober sneede det, og skønhederne var alle barfodede. De efterlader yndefulde spor på det hvide sengetæppe.
  Smukke piger, rullede lidt i sneen og blev renere. Matryona, efter at de fangede Seryozhka, kunne ikke finde et sted for sig selv. Stadig at miste sådan en klog og smuk dreng. Og hvad ventede ham i fascistisk fangenskab? Først tortur og derefter dødsstraf!
  Drengen var ganske vist tæt på at blive skudt, men endte i minerne. Arbejde seksten timer om dagen, og ringe rationer ventede tilsynsmandens pisk på Seryozhka.
  Mere præcist er drengen allerede et stenbrud og arbejder hårdt der som et æsel. Men det er meget varmere under jorden end på overfladen. Og krigerne, for ikke at fryse, er tvunget til at hoppe og løbe. Og pigerne kæmper. Her er den mægtige kampvogn "Lion". Han har en 150 mm pistol, mere effektiv og praktisk til kampe i byen. Fritz elsker denne tank, fordi den er godt beskyttet fra alle sider.
  "Mus" kryber lidt efter. Den tyske maskine under to hundrede tons, var også bevæbnet med en 150-millimeter kanon og femoghalvfjerds. Så meget mere praktisk. Antallet af maskingeværer steg til fire, og det var ikke nemt at komme tæt på kampvognen.
  Anyuta, Maria og Alla forsøger at udhule mastodonten sammen. Omhyggeligt udvalgt til ham.
  Anyuta sang med entusiasme:
  - Hvordan vi levede at kæmpe, og ikke frygte døden ... Så fra nu af vil du og jeg leve! Og i de stjerneklare højder, og bjergstilhed, i søkrig og rasende ild! Og i rasende, og i rasende ild!
  "Maus" var den seneste modifikation med seks maskingeværer, to koaksiale med løb og fire spundet på hængsler.
  Maria, der kravlede gennem sneen, hvæsede:
  - Vi giver aldrig op! Når alt kommer til alt, er Jesus den Højeste Gud med os!
  Pigen, der kom tættere på, kastede en eksplosiv pakke mod muselarven. Det buldrede, under skjoldet, og skøjtebanen brast.
  Pigerne jublede:
  - Få en fascist!
  Alla svingede og kastede en fragmenteringsgranat mod Fritz. Fascisten blev kastet op af en eksplosiv bølge, sammen med ham blev hovederne af to sorte krigere fra kolonitropperne revet af.
  Den rødhårede skønhed fløjtede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Anyuta smed sprængstofpakken igen... Denne gang ikke så succesfuldt, ramte den rustningen og eksploderede på overfladen af stålskallen.
  Pigen i ærgrelse sagde:
  - Åh, jeg smurte!
  Og kravlede efter en ny portion hjemmelavede sprængstoffer. Hendes runde hæle, røde af kulde, flimrede. Næsten nøgen pige, kravlende i sneen, lidt ubehageligt. Men vær tålmodig. Især når beskydning finder sted, smelter sneen.
  Anyuta sang endda:
  - Jeg ved, kulden forsvinder snart,
  Bækken bruser højlydt ...
  Og de løber allerede gennem vandpytterne -
  Barfodede piger!
  Pigen skyder, og araberen fra kolonitropperne kollapser. Fjenders forsøg på at handle i små grupper fører til alvorlige tab.
  Musens korte kanon affyrer fragmentering igen. Skaller brister et sted i røgen. Og mange pauser...
  Tyskerne har næsten erobret Stalingrad ... Der er meget lidt tilbage. Men det er netop det, der forhindrer Wehrmacht i at bruge store bomber og tungt artilleri. Fritz lod udlændinge gå foran, som ikke er ked af det.
  Maria affyrede sin riffel. Den fascistiske lejesoldat kollapsede og rullede hen over ruinernes sten.
  Pigen gned sine bare bryster med karminrøde brystvorter. De klædte krigerne fuldstændig på - de hopper i deres shorts. Men på den anden side er der næsten ingen hits på dem. Tilsyneladende nøgenhed, på en eller anden måde især beskytter skønhederne. Da de er i stand til at overleve i sådan et helvede!
  Alla ryster en blanding af sne og mudder af sig og skyder igen. Det ramte en sort soldat lige i øjet. Dårlig tæve, sig ikke noget.
  De tre piger nærmer sig Mouse igen. Det er svært at trænge igennem en bil, der har så tyk panser fra alle sider. Men krigerne er fulde af optimisme. Hvis du ikke kan bryde igennem selve skallen, hvorfor så ikke rive tønden af.
  Alla, der sparkede beskidte knolde med sine bare fødder, sang:
  - Vores sandhed, vores sandhed ... Som solens stråler! Vores morgendag vil være lys, vandløb vil flyde fra bjergene!
  Krigere har længe været bevæbnet med erobrede MP-44'ere. Disse kampgeværer har en lang rækkevidde. Skønhed selvsikkert brand. Sorte falder igen. De skyder fontæner af skarlagenrødt blod.
  Maria, der skød, med en riffel og et fanget maskingevær på skuldrene, sang:
  - Den lumske edderkop har skærpet sit brod,
  Og han drikker helligt, russisk blod fra Rusland!
  Alt er småt og småt for hans modstander, han vil dræbe,
  Hvem har kærlighed til Rusland!
  Kærlighed til Rusland!
  Pigen sendte en kugle ind i den diverse "vagt", der kravlede ud af sprækkerne. Skønheden smilede, hendes ansigt bevarede, skønt udmagret, sin charme og charme.
  Generelt er alle pigerne i deres bataljon smukke. Her for eksempel de tatariske serafer. Hendes far er tatar, men hendes mor er fra Hviderusland, og fra hendes Serafima arvede hår farven af moden hvede. Også en smuk pige, barfodet og næsten nøgen. Og han skyder fra et erobret maskingevær, i korte stød. Og fascister fra andre tropper kravler på den.
  Serafima skyder ret præcist. Ved siden af hende lå den guldhårede Mary. Begge piger fyrer og synger.
  - Fædreland! Maria startede...
  - Og hæren! - Fortsatte med at skyde Serafim.
  Maria tweetede:
  - Det her...
  Ledende ilden og ramte de farvede, rapporterede Seraphim:
  - To pæle!
  Maria smilede og kvidrede:
  - På den...
  Serafim fyrede og tilføjede:
  - Hvilken...
  Maria afskar fem, fortsatte:
  - Hold fast!
  Serafer, skydende, hilste:
  - Planet!
  Maria, skød, kvidrede:
  - Bryst...
  Serafer, skydende, spindede:
  - Beskyt...
  Maria smadrede fascistens hoved og gav ud:
  - Vi dig ....
  Serafer, der skar nazisterne med kugler, hvæsede:
  - Et land!
  Maria, der sendte velrettede kugler, kvidrede:
  - Alle sammen....
  Serafim, der skyder mere og mere præcist, tilføjede:
  - Folk!
  Maria kastede sit gyldne, beskidte hår fra panden og sang:
  - Rotte...
  Seraphim kugle, og sende skud, gav ud:
  - Din...
  Maria, der slog fascisten i halsen, fortsatte:
  - Varmt!
  Den blonde tatar, der sendte skud, fortsatte:
  - Skyer...
  Maria skyder præcist og tilføjede:
  - Fedt nok!
  Serafer, grinende, kvidrede:
  - Nå og...
  Maria, der skød præcist, knurrede:
  - Sol!
  Serafer, der tæskede i stød, hvæsede:
  - Zoy!
  Mary fortsatte med et grin.
  - Automatisk...
  Serafer gøede, som om de skød:
  - Nather...
  Maria tilføjede velrettede skud:
  - Skulder...
  Serafim tilføjede med et grin:
  - Soldat!
  Maria sang entusiastisk og skød:
  - Jeg graver...
  Serafima, der leder en jagerbrand, tilføjede:
  - Grav...
  Maria væltede afrikaneren og fortsatte:
  - Modstander!
  Pigerne er løbet tør for ammunition. Og hun blev tvunget til at løbe hurtigt i dækning. Forsyning over Volga er meget vanskelig. Konstant bombning og beskydning. Her kommer et kompagni af forstærkninger fra den anden side.
  Springvand af spray og fragmenter koger op omkring bådene. Stormtroopers brøler på himlen. Her flyver Focke-Wulfs ind. Og de smider bomber.
  Flere både brød sammen. Sovjetiske soldater drukner og dør.
  Fjendens artilleriild er for tæt.
  Selv om natten holder Fritz alt under beskydning. Og deres dykkerbomber er slidte. Inklusiv bedstefaren til Yu-87. Selvom jetfly allerede er gået ind i serien.
  Her er den legendariske sovjetiske Yak-9. Han kæmper mod en tysk ME-309. Aftalt manøvredygtighed, mod fart og våben. Tyskeren forsøger at besejre den sovjetiske bil fra det allerførste opkald. Men det lykkes ham ikke. Yaken til gengæld stræber efter at gå ind i halen, men nazisten går på grund af høj fart.
  En hurtigere tysker, med stærkere våben, mod en mere manøvredygtig russer. Men den hurtige flugt fortsætter. Fascisten bruger syv skudpunkter mod syv og rører den sovjetiske bil. Hun mister farten og begynder at falde.
  Den udsender røg. Og motoren er tændt...
  Hvad er denne krig! Det er svært at modsætte sig en maskine så kraftig i bevæbning som ME-309, hvor syv skydepunkter kompenserer for overvægt og dårlig manøvredygtighed.
  Høj hastighed gør det muligt for fascisten at gå ind i et dyk, og panden på det tyske jagerfly er godt pansret.
  Anyuta forsøger igen at underminere musen. Pigen risikerer sit liv. Hun er allerede kløet op og kravler nøgen gennem fæstningsværket. Al skønhed i ridser og pisuga. Men så kaster han en granat med en pakke fastgjort til eksplosionen. Hun bliver endda ramt af et udbrud fra et maskingevær. Ridser skønhedens skulder.
  Men på den anden side ramte den eksplosive pakke mundingen af en 150 mm kanon. Og tyskeren har allerede fået betydelige skader. Med stort besvær bevæger bilen sig fra sin plads og kravler tilbage til placeringen af sine tropper for at slikke dens sår.
  Focke-Wulfs og flere TA-152'ere dukker op på himlen. De begynder at beskyde de sovjetiske stillinger. Et par af de seneste HE-183, attack jet køretøjer, dukkede også op. Disse gribbe nåede hastigheder på op til otte hundrede kilometer i timen, og det var næsten umuligt at ramme dem.
  Pigerne skyder tilbage mod tyskerne. Der er altid en chance for at fange fjenden på trods af den kraftige beskyttelse af angrebsfly mod jordild.
  Anyuta og Alla hentede den erobrede Luftfaust. Dette våben, der består af ni indbyrdes forbundne tyve millimeter rekylfri.
  Du kan skyde som en lille antiluftskyts.
  Og krigerne peger på fjenden. De trykker let på starten ... Begge skønheder hvilede deres bare fødder på murbrokkerne og mærkede en jævn tilbagevenden.
  Focke-Wulf med seks luftkanoner begynder at ryge - hans mave er revet op.
  Pigerne brøler af glæde:
  - Puck! Vaskemaskine! Mål!
  Andre tyske fly begynder at cirkle hen over hovedet på pigerne. Skønheder farer ind i de underjordiske passager og undviger Focke-Wulf-raketter.
  Anyuta fik en ru hæl med et glimt. Pigen mumlede:
  - O infernalske flammer!
  Pigens sål var dækket af vabler og smertefuldt smertende. Jeg ville stikke noget koldt.
  Og på overfladen fortsætter hullerne. Sne hvæser fra flammerne, ruiner er revet fra hinanden. Tyskerne oversvømmer stillingerne med ild, men det er der meget lidt mening i. Krigere gemte sig som mus i mink. Lad dem stryge sig selv.
  Alla hviskede i Anyutas øre:
  - Jeg tror, at snart løber nazisterne endelig tør for damp. De har mange kræfter, men i Stalingrad har de ingen mulighed for at vende om!
  Den blonde pige svarede stolt:
  Vi er her som tre hundrede spartanere! Vi afspejler fjendens overlegne styrker!
  Rødhårede Alla fnisede og blinkede til sin partnerpige:
  - Og du kommer ikke uden om os!
  Da pigerne kom op til overfladen, sluttede razziaen. Nye sorte fodsoldater dukkede op. De klatrede frem, og pigerne måtte åbne ild, hvilket tvang fjenden til at grave jorden med næsen.
  Igen gik "Lions" og "Tigers" i kamp. Tyskerne forsøgte at presse den sovjetiske hær med tunge kampvogne. Nu og da regnede skaller ned. Den mere sårbare "Tiger" forsøgte ikke at bryde væk fra sine formationer. Mørtler buldrede også.
  Pigerne skød mod tyskerne og deres lejesoldater. Slåede modstandere ud. Alla og Anyuta skød i par. Fjendens mundkurve dukkede op og slog sig ned. Derefter et nyt lag af fremrykkende fjender.
  Pigerne sang under kampen.
  Alla begyndte at skyde:
  - Før...
  Anyuta, skydende, fortsatte:
  - Af dig...
  Alla lupanuv tilføjede:
  - Legion...
  Anyuta, efter at have skåret tre af, tyssede:
  - Fjender...
  Alla, sømmende modstandere, udbrød:
  - De....
  Anyuta, der havde revet halvdelen af araberens kranium, fortsatte:
  - De vil have...
  Allah, der knuste fjenden, fortsatte:
  - Du...
  Anyuta, skydende, hvæsede i raseri:
  - Trevl...
  Allah, der brød igennem araberens kranium, knurrede:
  - Ødelæg...
  Anyuta, der fortsatte med at negle, hvæsede:
  - Noter...
  Alla, som om han skød, fløjtede:
  - Vær ikke bange...
  Anyuta affyrede et præcist skud og knurrede:
  - Fjende...
  Alla, der skød som en snigskytte, fortsatte:
  - Shtykov...
  Anyuta skød videre og gøede:
  - I stand til...
  Alla, uden at holde op med at skyde, hvæsede:
  - Tving...
  Anyuta, der fyrede rasende, knurrede og rettede sin ven:
  - Mod...
  Alla, i hård ekstase, efter at have skudt gennem hovedet på afrikanerne, gøede:
  - Styrke...
  Anyuta, galopperende af ild, hvæsede:
  - Øge...
  Alla rystede med sine røde krøller og fortsatte:
  - Og modstandere ...
  Anyuta, der havde ramt araberen i maven, udsendte:
  - Med det samme...
  Alla, der skød med alle kaliber, gøede:
  - Ødelæg...
  Pigerne trak vejret. Og efter at have skudt lidt mere, råbte de:
  - Vi er snigskyttegeværets riddere, mordets stemme ringer!
  Bølgen af pressende, koloniale tropper aftog noget. Nazisterne flyttede igen kampvognene frem. "Tigre" -2 dukkede op med deres lange mundkurve og affyrede granater mod alt, hvad de nåede at bemærke.
  "Tiger" -2 havde tårnets oprindelige form og panserpladernes skråninger fra siderne. Dette gjorde ham lidt mere ihærdig. De kvindelige krigere valgte igen tankens spor som deres mål. Fascisten skulle være som en slange i en stegepande.
  Anyuta kastede en eksplosiv pakke, knuste den forreste rulle af "Tiger" -2 og sang:
  - Jeg mødte dig med en gave ... Selvfølgelig skitserede jeg en plads i kisten!
  Alla hvæsede og kastede glad en stor, eksplosiv pakke mod fascisten:
  - Men Pasaran!
  Og fra eksplosionen snoede den tyske kampvogns lange næseparti. Og Kong Tiger begyndte at vende tilbage. Igen blev fascisten hårdt såret. Alla tog den og gøede og kastede et stykke glas med sine bare tæer:
  - At være dig i en egetræskiste!
  Glasset, der var fløjet forbi, landede lige i halsen på en indianer, blandt de koloniale tyske tropper.
  Anyuta blinkede til sin partner og sang:
  - Jeg dypper hovedet i denne tønde! Jeg dypper alle!
  Alla affyrede et skud fra et maskingevær. Tyskerne var igen under angreb. Pigen hvæsede:
  - Vi kan alt! Og vi vil vinde!
  Anyuta affyrede sin riffel og sagde:
  - En stor sejr venter! Må vores bedstefædre være i herlighed!
  Alla lavede saltomortaler og rullede, snurrede som et juletræ. Pigen sang med et blink:
  - Hr. succes, hvor skal du hen ... Hr. succes - fascisterne griner ...
  Tyske kampvogne, der ikke reddede granater, øgede deres ild. De skænkede deres sprængfyldte gaver. Og de nærmede sig de sovjetiske stillinger og forsøgte at undgå huller.
  Anyuta trak en tung mine op ved hjælp af en ledning, som den fangede Seryozhka lærte dem. "Lion" kravlede langsomt op til de sovjetiske stillinger. Dens 150 mm pistol blev ved med at spytte granater ud. Pigerne hvæsede og blinkede.
  Anyuta sang:
  - Tyskere-peberfrugter, fascister-nazister... Enden på en pacifist venter på dig!
  Allah sagde med et smil:
  - Pacifisme ... Det er endda dumt at tale om pacifisme, når det kommer til nazisterne!
  Anyuta ramte næseryggen på en araber fra kolonivagten med et velrettet skud og kvidrede:
  - Og de er forkrøblede i at tænke ... Og i militære anliggender er de ikke så stærke! Snart vil vi slette dem fra planeten Jordens ansigt!
  Alla gav endnu et udbrud, gned sine bare bryster på gruset og sang:
  - Jeg er en russisk ridder på de vildes knæ ... jeg vil feje Fædrelandets fjender væk fra Jordens overflade!
  Den rødhårede skønhed blinkede og kiggede op mod himlen. "Frames", tyske skytter, snurrede der.
  Krybte op, i ny og næ, siddende fast i den læhegn tyske "Lion". Og hans pistol blev ved med at spytte.
  Anyuta, der flyttede en mine under sporene af en tysk kampvogn, hvæsede:
  - For Seryozha ....
  Tyskeren standsede og skød igen. Granaten eksploderede bag pigerne.
  Anyuta sagde:
  - Skaller af mælk, hvem har hjernen som en baby!
  "Lion" stod i nogen tid. Om det tyske erfarne mandskab følte fare forude, eller de ønskede at bruge kampsættet. Men "Løven" stod stille i nogen tid og spyttede dødelige skaller ud.
  Anyuta bemærkede, at den tyske kampvogn havde en mere avanceret pistol og skød hyppigere end KV-2. Og dette gør selvfølgelig denne bil meget farligere. Anyuta krydsede sig og hvæsede:
  Må de onde gå til helvede!
  Alla skød mod fascisten i solar plexus og gøede:
  - Vores sejr er uundgåelig! Og alt vil ende godt!
  Anyuta afskar også tyrkeren og sang:
  - Selvom det ser ud til, at livet snart vil blive afbrudt, når problemer banker på dets sorte horn ... Heste naboer og blod flyder som en flod, og igen forlader jorden under dine fødder!
  Alla, efter at have gennemvædet iraneren, tilføjede:
  - Men jorden har også sin egen vogter ... Og mellem stjernerne strakt sig til ham ... Usynlige reddetråde til at eksilere Hitler til Kolyma!
  Pigerne, der fyrede, sang i kor:
  - Lad os knække Adolf, det vil gøre ham ondt! Jeg tror på, at fascismen vil blive besejret! Og i vores Rusland vil messias dukke op, Herre over alle landes folk!
  Og krigerne fortsatte med at skyde. Men fjendens infanteri lagde sig ned og begyndte at skyde og kaste granater. Fascistiske horder forsøgte at ryge pigerne ud med morterild. Og kaste en masse granater.
  Allah sagde filosofisk:
  - Du kan tage antallet i valget, dygtigheden i valget uden krig!
  Anyuta fnisede og bemærkede:
  - Krig er et område, hvor kvalitet slår kvantitet, valg er som regel det modsatte, og det er en joke!
  Krigerne trak sig lidt tilbage, granater og deres fragmenter strømmede for tykt. Alla opsnappede endda den kastede gave med sin fod og smed den tilbage. Granaten fløj forbi og ramte nazisterne på deres hjelme. Og hvordan det eksploderer...
  Det var som om et andet led var detoneret et sted.
  Allah bemærkede filosofisk:
  - Held er den anden lykke, succes er den tredje, men den første færdighed!
  Anyuta fnisede og indskød:
  - Held er en belønning for mod, men ikke for hensynsløshed!
  Alla stak øjet ud af en hindu fra kolonihæren og hvæsede:
  - Hvem er heldig, synger hans sjæl!
  Anyuta smilede og kvidrede:
  - Det er godt, når du er heldig, det betyder, at Gud vil redde dig!
  Pigerne er lidt mere kvikke. Så rykkede den tyske "Løve" alligevel frem, og ramte en mine. Larven løb ind i en sprængstof og blev revet fra hinanden.
  Den sårede "Løve" snurrede og rejste sig ... Krigerne var henrykte og sang for alvor:
  - En løve er en krøbling i tænkningen, en tiger er en kilde til alle mulige problemer ... Der er ikke noget mere interessant end en person i verden!
  Anyuta stod i en lang række, bare en fremmed hær rejste sig til storm og sang:
  Vi har raketter, fly,
  Den stærkeste russiske ånd i verden...
  Ved roret af de bedste piloter -
  Fjenden vil blive knust til støv og ned!
  "Lion" ser ud til at være stærkt beskadiget. Hun frøs og spyttede et par skaller mere ud.
  En kvik Panther dukkede op. Hun var dog bange for at gå dybt ind i de sovjetiske troppers positioner, men begyndte at skyde. Skaller fløjtede over hovedet på pigerne. Og de brød murbrokker og brande.
  Anyuta forberedte en granat til at kaste, klar til at fange det øjeblik, hvor den fascistiske kampvogn nærmede sig i en tilgængelig afstand. Men der er heller ingen tåber i Panteren. Tyskerne skød og lagde granater i et skakternet mønster og forsøgte ikke at gå glip af et eneste stykke jord. Og bogstaveligt talt rivede hver sten ud.
  Alla, der klappede sit bare bryst, bemærkede:
  - Fritzernes taktik er mangelfuld ... Hvor meget vil de opnå på den måde?
  Anyuta bemærkede vittigt:
  - En høne hakker korn for korn, og tager meget hurtigere på i vægt end en gris, der sluger store stykker!
  Panteren affyrede mere end firs skud, og efter at være løbet tør for ammunition, vendte han sig om på vej tilbage til sit hul. I stedet dukkede en ny mastodont "Sturmtiger" op. Maskinen dækkede sit brede bagagerum med en hætte. Det kan ses, således i håb om at redde sig selv.
  "Sturmtigr", skød mod de sovjetiske troppers positioner på afstand. Raket affyret. Jorden rejste sig, og en brændende fontæne udøste flammestråler.
  Pigerne overlevede med nød og næppe, de var nogenlunde dækket. Anyuta var endda lidt døv. Pigen så pludselig sig selv galoppere på en hest. Og at hun leder et hold, der angreb den tatariske hær. Og krigere rider på heste med hende. Mongol-tatarerne, ude af stand til at modstå slaget, trækker sig tilbage og dør i tusindvis under hovene.
  Anyuta derimod svinger to sværd og hugger fjender ned. Men synet blev pludselig afbrudt.
  Alla slog sin partner på kinderne, ryster hende og siger:
  - Nå, alt! Hold nu op med at ligge rundt!
  Anyuta svarede vredt:
  - Jeg lagde mig ikke ned, men kæmpede!
  Pigen sprang op i raseri og kastede en granat. Nutiden, efter at have fløjet forbi, landede i næsen på tanken "Lev". Efter at have fået skader rynkede bilen sin tunge bagagerum.
  Anyuta udbrød helt i lungerne:
  - Jeg er Ridderen af Rus!
  Alla gav et skud fra maskingeværet og knurrede:
  - svarede drengen og rynkede øjenbrynene,
  Jeg vil tjene Holy Rus'...
  Lad et hav af blod spilde
  Men Gud kan frelse os!
  Anyuta faldt på murbrokkerne med sin bare mave og bryst. Lige i tide, da hundredvis af maskingeværsprængninger fejede hen over hendes hoved. Pigen rakte tungen ud og sagde:
  - De modige soldaters galskab er livredderen for abstrude generaler!
  Allah var enig:
  - Soldaten er modig, generalen er forsigtig, fjenden er snedig, succes er solidaritet kun med klogt mod!
  Pigerne åbnede ild igen og kvidrede solidarisk:
  Over ham eskadriller
  Brøler i kor
  Adolf er et stærkt fjols -
  Planter Sodoma!
  En anden pansret "Lion" dukkede op. To soldater løb væk fra ham, at dømme efter de sorte ansigter - arabere. De forsøgte at kaste en kæde på krogen for at trække den udviklede tank fra slagmarken.
  Alla og Anyuta fyrede og dræbte teknikerne på samme tid. Krigerne sang:
  - Du må ikke ødelægge dig selv og hjælpe en kammerat, hjælp andre ud af branden!
  Tre sorte dukkede op. De løb med kæden så hurtigt de kunne, men blev også skudt af pigerne. Desuden skød Anyuta fra en pistol og pressede hunden med sine bare tæer.
  Og hun formåede at ramme sine modstandere ekstremt, ligesom Robin Hood præcist.
  Allah bemærkede:
  - Mærket er ikke den, der rammer succesfuldt, men som misser med uheld!
  Anyuta kastede en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Den mest nøjagtige med visionen om en dolk kan misse, men et utilgiveligt skarpt sind kan glide forbi målet!
  Granaten ramte morteren og begyndte at eksplodere og detonerede minerne.
  Ja, Stalingrad var ikke let for tyskerne. Fik dem i det et uhyggeligt dødscitadel!
  . KAPITEL #13
  Den 3. november omringede tyskerne Tikhvin, og der fandt kampe sted i selve byen. Den Røde Hær trak sig langsomt tilbage. Det meste af byen Baku er allerede erobret, de sovjetiske tropper trækker sig tilbage til halvøen. Jerevan holder stadig knap nok. Stalingrad er på randen af ødelæggelse.
  Men stadig beordrede Stalin denne by ikke at overgive sig. Kampene udfoldede sig for Astrakhan. I denne by forsøger Fritz også at rykke frem. De bomber kraftigt alle tilgange og ødelægger infrastrukturen.
  Vinteren kommer... Og krigens gang bliver mindre og mindre forudsigelig. Men Stalingrad ser ikke ud til at holde. Forsyning gennem Volga gør det svært at fryse, og massiv bombning.
  Den 4. november var halvfems procent af Tikhvin allerede taget. Og tyskerne nærmede sig det finske område. De sovjetiske tropper, efter at have lidt betydelig skade, kunne ikke samle nok styrke til at stoppe fjenden.
  Finnerne og de svenske marionettropper angreb også mødet. Der blev brugt betydelige kræfter.
  Den 5. november forenede den tyske koalition og de finsk-skandinaviske tropper. Således lukkede en dobbeltring sig om Leningrad. En ny, stor sejr for Det Tredje Rige.
  Den 6. november var der stadig kampe i den nordlige sektor. Nazisterne udvidede korridoren. Situationen var yderst vanskelig. I Tikhvin var de sidste rester af modstand ved at brænde ned. Tyskerne affyrede ballistiske missiler mod Jerevan. Udgivet tre præsentationer. Forvoldt betydelig skade med tilskadekomne. Men til sidst brød de ikke noget.
  Byen Astrakhan blev afskåret af land fra resten af det sovjetiske territorium. Situationen eskalerede. Nye tyske og britiske slagskibe bombarderede Murmansk. Under beskydningen blev kommandanten for garnisonen og mange officerer dræbt.
  Det blev endnu værre.
  Og den 7. november brød nazisterne ind i Volkhov og knuste endelig Tikhvin med de sovjetiske troppers modstand. Således voksede kløften til Leningrad kraftigt. Det blev klart, at byen i blokaden sandsynligvis ikke vil overleve.
  Den 8. november fandt de længe ventede test af Lev-2 kampvognen endelig sted. Maskinen havde et ændret layout. Motor, transmission og gearkasse var placeret ét sted og foran, og kamprummet bagerst.
  Tyskerne, under ledelse af Porsche, lavede bilen med en energisk indsats på årsdagen for puschen.
  Faktisk, takket være en lavere silhuet, mens bevæbningen og rustningen fra "Lion" blev bevaret, blev bilens vægt reduceret til tres tons med en motor på 1200 hestekræfter. Kampforsøg viste, at det viste sig at være en helt acceptabel kampvogn. Præcis hvad du har brug for!
  Kombinationen af gode løbe- og rustningskvaliteter.
  Führeren var dog ikke tilfreds. Han krævede at styrke pansringen af siderne og agterstavnen, samt at sætte en 88-mm kanon med en løbslængde på 100 EL.
  Et andet testkøretøj var E-100. Denne tank viste sig dog at være for tung: 140 tons, men den har fremragende beskyttelse fra alle vinkler og musens bevæbning. Generelt lovede "E"-serien at være ekstremt lovende. Tyskerne spildte tilsyneladende ikke tiden.
  Tanken "Bars" med en motor på 1000 hestekræfter blev også demonstreret, dog syntes bilen Hitler ikke tilstrækkeligt beskyttet.
  Vist på jubilæet og forskellige slags fly. Især angrebsfly og modifikationer af ME-262. Og også TA-183. En hel parade af teknologi.
  Inklusive kraftfulde gaskastere er de i stand til at nedrive hele byer og landsbyer.
  Her demonstrerede de faktisk meget stærke ødelæggelsessystemer.
  Panther-2 bestod også testene, der vejede halvtreds tons, den havde en 150-millimeter skrånende frontalrustning og en King Tiger-pistol. Sidepansret var 82 mm i en vinkel. Sådan en kampvogn passede mere eller mindre til Hitler, så den var i stand til at modstå fireogtredive i nærkamp.
  Generelt finkæmmede nazisterne menageriet.
  Bestået og testet jagerfly "Gotha", der er i stand til at nå hastigheder på tusind et hundrede kilometer i timen.
  Kort sagt, de gav op.
  Volkhov faldt den 9. november. Situationen har nået sit klimaks. Og igen forsøgte de sovjetiske kampvogne at modangreb.
  Gringeta frøs nær ved pistolen. "Churchill" -2 stod foran sovjetiske køretøjer og spyttede ammunition ud.
  Herrens datter Jane talte hits. Sovjetiske kampvogne bremsede farten, da de kørte i grøften. Og dette blev brugt af det tyske menageri.
  Nicoletta tog den og sang:
  - Den engelske kriger er ikke bange for døden,
  Under stjernehimlen vil døden ikke tage os!
  For en løve med en krone vil kæmpe modigt,
  Jeg vil lade det mægtige maskingevær!
  Malania nikkede bifaldende.
  - Det er flot! Og vi opkræver også!
  Pistolen virkede meget aktivt. Skallerne flimrede som tændstikker og efterlod konturer i luften. Ja, energiske piger blev fanget. Og vigtigst af alt, præcis.
  Gringeta nikkede med hovedet og sendte et projektil ind i bunden af de fireogtredives tårn. Mumlede:
  - Det her er døden! Hun vil komme til mine fjender! Og jeg ved, at hun fremover venter på fjender med overskæg!
  Nicoletta sagde med et smil:
  - Alle dyrene bøjede sig for den overskægskede ... For at han kunne svigte den forbandede!
  Gringeta lo igen og fyrede susende:
  - Mit projektil er det mest nøjagtige. Vi kommer helt sikkert derhen!
  Nicoletta løftede sin pegefinger og sagde:
  - Pif, Paf - savnet! Den grå kanin hoppede af!
  Gringeta, fyrede, sang:
  Alle vælger selv
  Kvinde, religion, vej...
  Tjen djævelen eller profeten
  Alle vælger selv!
  Jane rystede på hovedet og protesterede:
  - Ikke sikkert på den måde! Nioghalvfems procent af en persons tro er bestemt af fødsel, ikke af viden. Her hører vi til den anglikanske kirke ... Og hvis man ser, på hvilket grundlag? Er dette vores valg?
  Gringeta fnisede og bemærkede:
  - Jeg var personligt i en troende familie, men nu er jeg mere og mere tilbøjelig til ateisme!
  Nicoletta fnisede og rakte tungen ud.
  - Ateisme... Det er interessant!
  Malania bemærkede filosofisk:
  Og langt fra alt! Når der ikke er nogen Gud, og der er ingen overnaturlige kræfter, så er enhver religion falsk!
  Gringeta nikkede med hovedet og bekræftede gerne:
  - Det er ligesom kommunisterne! De kom op med ideen om, at alle religioner bare er folks fantasier. Og på dette byggede de en doktrin!
  Malanya krøllede skeptisk sine læber.
  - Og hvad venter dem efter døden?
  Gringeta klukkede kødædende. Hun affyrede et projektil, skar skroget af en anden sovjetisk kampvogn og svarede:
  - Her kan du tænke på meget ... Selv de dødes opstandelse af videnskabens kræfter!
  Malania huskede og smilede:
  - Jeg læste én bog om fremtidens verden. Der er allerede et rumimperium. Der er ingen død, alderdom, sygdom. Og selvfølgelig sult ... Sandt nok har det meste af befolkningen ikke et job, men der er nok til alle.
  For eksempel gives biler gratis væk. Og der er elektroniske maskiner, som de holder kontakt med hele verden med.
  Nicoletta bemærkede ganske alvorligt:
  - Fremskridtet går hurtigt. Se på disse kampvogne... Hvordan de er avanceret og blevet mere perfekte. Alligevel kan "Churchill" -2 ikke sammenlignes med "Matilda".
  Malania var enig i dette:
  - Ja, tankene er rykket frem ... Det her er smart!
  Endnu et angreb af sovjetiske kampvogne kørte fast, og der var en pause.
  Den 10. og 11. november gennemførte tyskerne små offensive operationer, hvor de skar hjørner i nord.
  Sovjetiske tropper forsøgte at modangreb nord for Stalingrad, men opnåede ikke den store succes. Der var allerede de sidste huse i byen. Ødelagt på samme tid, til jorden. Men indtil videre beordrede Stalin at holde det til ende.
  Byen Baku er næsten erobret. Men oliebrøndene er i brand, og der er udbrudt kampe blandt dem. Tyskerne bomber konstant.
  Kampene i Astrakhan er på deres højeste...
  Den 12. november indledte tyrkerne et angreb på Jerevan. Presset blev slået tilbage. Osmannerne led. Men fauen blev fyret igen. Den 13. november besatte tyskerne de sidste kvarterer af Baku - med meddelelse om erobringen af byen. Kun på halvøen var der stadig kampe, og himlen var sort fra flammende brønde.
  14. november begyndte nazisterne angrebet på Murmansk. De brugte artilleri og fly...
  Stalingrad stod i brand, men de omplacerede sovjetiske forstærkninger gjorde det muligt at holde fast. Skønt kun for udkanten af byen, og på bekostning af kolossale tab.
  Under angrebet på Murmansk samledes en stor armada af slagskibe, og hangarskibe nærmede sig også. Byen blev presset som en rulle af plasma. Og de bombede og skød.
  Den 15. november begyndte fascistiske tropper at bevæge sig og angreb byen, den eneste ikke-frysende havn i det arktiske hav. "Mouses" deltog i kampene, og endda "Rat" tanken, som nazisterne ønskede at prøve i praksis.
  "Rotten" var dog noget skuffende. Hun rykkede først frem, og sad derefter fast i snedriverne. Og stoppede i udkanten af byen. Tyskerne var ikke helt klar til offensiven. Men beskydningen stoppede ikke. Den 16. november færdiggjorde nazisterne praktisk talt oprensningen af olie, flammende brønde. Men en del af halvøen var utilgængelig for dem på grund af ildene, der var vokset til den syvende himmel.
  Den 17. november erobrede nazisterne den sidste gren af Volga-deltaet og blokerede derved Astrakhan mere grundigt. Baku har længe været afskåret.
  Jerevan blev også stormet. Byen ligger på en bakke, meget praktisk til forsvar, men det er svært at storme den, især med kampvogne.
  Den 18. november testede sovjetiske tropper igen styrken af det nazistiske forsvar nord for Stalingrad. Dette svækkede angrebet på det, der var tilbage af året på Volga, men var mærkbare tab værd.
  Den 19. november standsede tyskerne angrebet på Murmansk på grund af store tab.
  Således kunne den besatte Fuhrer på ingen måde trække sig ud, talrige splinter fra sin stilling. Nazisternes planer om at afslutte USSR før vinteren slog fejl.
  Værst af alt, som Japan, indstillede offensiven på grund af koldt vejr og store tab af mandskab. Det eneste er, at samuraierne øgede produktionen af deres egne fireogtredive og licenserede Panthers. Og de kan skabe problemer næste sommer.
  Den 20. november slukkede tyskerne delvist brandene og ryddede det meste af halvøen.
  Den 21. november angreb sovjetiske tropper igen tyskerne og kilede endda ind nogle få kilometer nord for Stalingrad. Nazisterne måtte svække deres angreb og forsøge at genvinde deres positioner.
  Kampe, som de siger i sådanne tilfælde, er bare på niveau med en freak!
  Den 22. november forsøgte nazisterne at rykke frem i regionen Turkmenistan. Og efter at have gået ti kilometer blev de stoppet. Men den 23. november, efter at have introduceret shahens brigader i kamp, rykkede de frem igen. Situationen er blevet ekstremt forværret i regionen i Centralasien.
  Den 24. november var der ingen væsentlige ændringer på fronterne ...
  Den 25. november genoptog nazisterne angrebet på Murmansk. Kastede nye dele i kamp. Men der er lidt mening indtil videre.
  Den 26. november er kommet - elleve år siden valget til rigsdagen, hvorefter Hitler blev udnævnt til rigskansler.
  For første gang blev den nyeste E-100 kampvogn indsat til fronten.
  Det var kamppraksis for sådan en maskine.
  Tanken så ret lang ud, næsten flad. Den lange munding af en 128 mm kanon stak ud af den. Og frontal rustning i en vinkel på 45 grader. Og han er vippet fra siderne.
  E-100-tanken flyttede sig takket være den seneste 1500-hestes motor, hurtigere end Maus. Og projektilerne prellede af ham.
  Og inde i bilen dukkede en munter fire Magda, Christina, Gerda og Charlotte op.
  Pigerne fødte børn for Führeren og efterlod dem under pleje af særlige SS-barnepige.
  Og lige ankommet til fronten. Pigerne er meget sjove. De gik glip af kampene. Og her er lige mulighed for at udtrykke sig. Tag endelig dette nordlige Sevastopol.
  Og at etablere Det Tredje Riges dominans i det arktiske hav. Hvor meget længere kan krigen egentlig trække ud? Og de fire tænker: kan noget i det mindste ændre sig sammen med dem?
  Der er ikke for frost i nærheden af Murmansk - Golfstrømmen isolerer. Pigerne er i kamphumør. Hver havde et par - en dreng og en pige! Så du kan glæde dig.
  Magda og Christina svævede rundt om kanonerne. Tanken er helt ny og nem at håndtere. Fra siderne er den beskyttet af 120 mm skrånende rustning, plus endnu et 50 mm skjold. Så bilen kan ikke gennembores fra alle vinkler.
  Pigerne fløjtede en sang. De er gode i hjertet.
  Gerda bemærkede med et smil på sine ravgule læber:
  - Nu har vi et fælles afkom med Hitler. Vi er medlemmer af den kongelige familie!
  Charlotte fnisede, da hun bemærkede:
  - Og frem - kun nuller!
  Tank "E" -100 nærmede sig de sovjetiske stillinger. Alt omkring var så ødelagt, at skud fra sovjetterne var sjældne, og normalt fra lette kanoner.
  Magda rettede sin 128 mm kanon og skød mod den sovjetiske skat. Den honningblonde pige sang:
  - Jeg er en tiger, og jeg har et grin... Og den onde tiger rev alle fra hinanden!
  De sovjetiske 45 rullede tilbage, flere russiske soldater blev dræbt.
  Magda spindede som en kat:
  - Jeg er et supermenneske, min metode er enkel... Jeg bider dem af, der har haler af uld! Og så begyndte pigen at grine. Nå, ligesom en vild gudinde.
  Hitlers prostituerede rystede tanken. Og de sprang selv i en bil med skrå rustning.
  Men så vendte krigerne deres bil. Charlotte, denne skønhed med kobberfarvet hår, hvordan man synger:
  - Tsok, tsok, tsok ... Rul strømmen! Det nazistiske kavaleri spiste alt sandet!
  Og efter det, Charlotte, hvor vil hun gerne grine ... Hun slog endda tænder. Og igen snurrede tanken. Tyskerne rev pigtrådshegnet ned. Maskinen, på størrelse med en Tyrannosaurus rex, knurrede obskønt. Og krigerne blottede deres søde og kødædende ansigter.
  Pigerne holdt ud i sig selv og fødte børn fra Adolf Hitler. Og det siger allerede noget. Smukke spidsmus, men samtidig moralske freaks. Her knuste de en sovjetisk soldat, der faldt under hjulene. Og de pressede en 76 mm kanon ned i jorden. Vi kørte over den. Affladet stål. Warriors viste figur kunstflyvning. Skallerne virkede mere harmløse end ærter, i en rangle, som et barn ryster. Den næste kanon, som E-100 fladtrykte, var 85 mm.
  Magda fnisede.
  - Og vi knuser russerne som væggelus!
  Christina rettede sin ven:
  - Mere som bjørne! En bjørn er et stort dyr!
  Rødhårede Charlotte tilføjede og blottede sine hugtænder:
  - Og tandet!
  Tyske kampvogne trængte sig vej gennem byens forsvarslinjer. De sovjetiske tropper kæmpede meget hårdt. Alle greb til våben. Selv ti-årige drenge kæmpede i militsen. Der var også mange piger. Alle indbyggerne samledes, men der var ikke nok våben. Masseheltemod blev manifesteret i alt. Pionererne, der brugte hjemmelavede sprængstoffer eller bundter af granater, kom tæt på de nazistiske kampvogne og kastede sig under sporene - døde for deres hjemland.
  E-100 tanken fik en del skader. Det lykkedes en af drengene at trænge igennem en tung mine. Han døde selv, men beskadigede en tysk bil. Valsen sprængte, og en del af larven fløj af sted. Den store bil satte farten ned. Så kastede et par krigere bundter af granater og knuste de tykke spor.
  E-100, efter at have passeret frontlinjen, mistede sin mobilitet.
  Gerda sigtede seks maskingeværer, og tændte dem, da de sovjetiske soldater forsøgte at modangreb. Snesevis af russere og repræsentanter for andre folk i Rusland faldt ned, gennemboret af maskingeværskugler. De sovjetiske soldater løb dog frem. De kastede granater og døde. En del af fragmenterne nåede frem til E-100, men maskingeværerne fungerede korrekt. Og djævelen Gerda er så præcis. Og hendes kugler flyver næsten aldrig forgæves.
  Og russiske soldater dør...
  Christina blev affyret fra en hurtigskydende 75 mm kanon, fragmenteringsgranater og affyret fra et koaksialt maskingevær. Det rødhårede dyr, der rev sovjetiske soldater i stykker med kugler, hvæsede:
  - Jeg er dødens bærer ... Satan selv er rødhåret for mig!
  Magda bemærkede frygtsomt:
  - Jamen, det behøver du ikke. Satan er Guds fjende og er dømt til ildsøen!
  Christina slog metallet med sin bare fod og brølede:
  Hvad med ildsøen? Mit hår er som en flamme!
  Gerda sagde med et smil:
  - Führeren vil selv tilgive os enhver synder ... Mere præcist, selve begrebet synd, er det i det væsentlige forældet?
  Magda trak på skuldrene.
  - Du vil sige, at begrebet synd er forældet ...
  Gerda tændte igen for sine maskingeværer og undertrykte et desperat modangreb fra russiske soldater. Kugler dræbte dem som gaver fra helvede. E-100 er meget stærkt beskyttet i denne modifikation. Hele otte maskingeværer, to koaksiale med kanoner, og resten blev styret på hængsler. Og de slog meget hårdt.
  Gerda brølede med et grin:
  - Synd, dette er grundlaget for Det Tredje Riges eksistens! Vores religion er i sandhed dyrenes tro!
  Den rødhårede Christina, der skød fra en kanon og dræbte russiske soldater, sang:
  - Mit kærlige og blide dyr... Jeg elsker dine hugtænder, tro mig! Mit infernalske og fanged udyr!
  En af de sovjetiske antiluftskyts formåede igen at ramme skøjtebanerne og knække dem. E-100 stoppede endelig. Magda straffede dog den irriterende antiluftskyts ved at dække den med en tung ladning. Nå, sporene var brudt.
  Gerda rynkede panden og ringede til en slæbebåd og spurgte:
  - Træk os ud, tak! Vi er ved at dø! Sporene er knækket!
  Svaret kom straks:
  - Slæbebåden bliver!
  Christina sang med et smil:
  - Dette er flytningen! Fjender at spilde!
  Magda skød mod pistolen, som de russiske soldater forsøgte at trække ud til direkte ild. Hun smadrede tønden og spredte de sovjetiske soldater i forskellige retninger. En af soldaterne blev revet i to og kæmpede i smerte.
  Den blonde kristne krydsede sig, og løftede øjnene mod himlen og bad:
  - Tilgiv mig Herre! For ufrivillig synd og mord!
  Christina fnisede og bemærkede:
  - Nej, det er ikke muligt! Du må være hård som en sten! Bliv en klippe for os!
  Magda svarede selvsikkert:
  - Der er kun én klippe - Jesus Kristus!
  Den rødhårede hun-djævel gøede:
  - Jesus var pacifist! Og vores tro og bekendelse er krig!
  E-100 kampvognen blev bugseret og slæbt mod de tyske stillinger. Gerda bemærkede med snedronningens smil:
  - Ruller er den mest sårbare del af tanken. Og dette skal bekæmpes!
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Dæk ikke hele rullerne med skjolde. Dette er ikke muligt, da en del af larverne stadig vil være åbne!
  Magda foreslog:
  - Og hvis man laver rullerne små og uden palle?
  Den rødhårede djævel fnisede og viste sine perletænder:
  - Og hvordan giver man dem mere fart?
  Magda gned metallet med sin bare sål og foreslog:
  - Og hvis du bruger elektriske motorer?
  Charlotte trak maven op og snoede nakken.
  - En mulig mulighed... Og tankene vil brænde mindre!
  Magda sagde grædende:
  - Det er når vi kommer ind i helvede, det vil brænde og brænde som fakler!
  Den rødhårede snerrede:
  - Nå, hvad så ... Og englene er skabt af en lys flamme! Lad os være engle!
  Christina tog den og sang øredøvende:
  - Jeg er ikke en engel, men bare en djævel, men for mennesker er jeg blevet en helgen.... Få kalkulationens fjender, under tortur af sådan en ujordisk smerte!
  Pigerne var tavse... Stormtropperne snurrede på himlen, og kanonaden buldrede. Og bomberne blev ved med at regne ned og regne ned ... Som en rigtig hagl af ødelæggelse og ødelæggelse.
  Murmansk brændte, og folk døde. Tyskerne affyrede endda et ballistisk missil. Ikke et særlig effektivt våben. Det er nemmere at kaste en fem-tons bombe fra Yu-488, det vil være både mere præcist og billigere.
  Christina var den første, der sprang barfodet ud i sneen, da tanken blev kørt til nødparkeringspladsen. Reparationsfolkene var der. Pigerne flyttede ind i en varm hytte. Læg dig på madrasser. Gerda og Charlotte begyndte at spille lommeskak.
  Magda og Kristina begyndte at lave en presse, så deres maver blev præget og ikke sank under graviditeten. Smukt at ryste i lænden på en kriger. Stadig frisk, men det er allerede kvinder, der har født børn. Og at dø er ikke så skræmmende nu - der er nogen til at fortsætte løbet! Selv med frø af sådan en bastard som Hitler.
  Men pigerne fra SS-bataljonen "Tigers", Fuhrer er virkelig noget som Gud. Og ikke længere en hedensk gud, men noget almægtig og uforståeligt i sin genialitet.
  Gerda spillede kongens gambit og udviklede et stærkt angreb. Charlotte forsvarede sig stædigt. Der var en udveksling af slag. Men det hele endte med gensidig udryddelse, og uafgjort. Så begyndte Magda og Kristina at spille skak. Og Charlotte og Gerda begyndte at lave pres og push-ups. Pigen holdt sig aktivt i form.
  Magda, der spillede og skubbede modstanderen, bemærkede filosofisk:
  - Det er stadig underligt...
  spurgte Christina med et uskyldigt smil på læberne:
  - Hvad er mærkeligt?
  Den blonde supermand svarede:
  - Det faktum, at hvide er godhedens farver, men de er de første til at starte krigen!
  Den røde djævel bemærkede rationelt:
  - Men vi er også gode ... Men bolsjevikkerne angreb Rusland først!
  Magda sang som svar med en trist tone:
  - Men alt blomstrer foran os, alt brænder bag os ...
  Christina svarede med klar stemme:
  - Du behøver ikke at klynke! Hos os er den, der bestemmer alt for os!
  Gerda fortsatte med at synge:
  - Glad, ikke dyster, lad os gå hjem - blonde atleter vil være vores belønning!
  Herefter brød de hele fire ud i grin... En ledsagende teenager dukkede op og gav pigerne sandwich med smør, ost, pølse og tørret frugt. Pigerne spiste, og de var udmattede i varmen. Skønhederne faldt i søvn. Det er godt, når man er ung og rask - man kan sagtens gå i seng.
  Dagen efter, den 27. november, blev E-100 kun delvist restaureret. Pigerne deltog ikke i angrebet. Men på den anden side, i én bikini, og barfodet gennem snedriverne, løb de. De blev kigget på, som om de var skøre, der hastede næsten nøgne i kulden. Men piger er generelt kunstflyvning. De er særlige fremtidens mennesker!
  Gerda trådte frem. Og ikke så barfodet pigen Gerda, som var med i Andersens eventyr. Men også modig og hærdet. Og samtidig blev hun en født morder. Hurtig pige med stærke muskler.
  Men alle fire piger er gode. De kørte i et hurtigt tempo 50 kilometer og vendte tilbage. Derefter lavede de en række øvelser, sang og svajede. Lidt træning i at skyde.
  Først dagen efter blev E-100 tanken repareret. Nå, og det er ikke så slemt. Desuden var der i denne supertunge maskine et originalt arrangement af ruller, forskelligt fra den forskudte rækkefølge, som øgede køreegenskaberne på sne, men skabte visse problemer for reparatører af vane. Selvom det bare er nemmere at montere E-100 end "Tiger" eller "Panther".
  Den 28. november kunne nazisterne slå igennem lidt dybere i Murmansk. Men de sovjetiske troppers modstand er simpelthen uforståelig. Og selv de seksten-tommer granater af slagskibene i Storbritannien og Tyskland kunne ikke bryde forsvarets vilje.
  Men nazisterne gik stadig videre. E-100 kampvognen passerede et par blokke på en dag, men beskadigede igen sporene. Men denne gang tog reparationen kun et par timer. Den 29. november kolliderede terminatorpigerne med en KV-3 tank. Den sovjetiske bil ramte frontalpansringen et par gange, men granaterne fløj af fra skråningen. Magda skød tilbage mod den russiske kampvogn og satte den i brand som en bunke stablede fakler.
  Christina spurgte sin partner med et hånende grin:
  - Har du slet ikke ondt af de russere?
  Magda svarede oprigtigt:
  - Jeg har ondt af alle, også dem, der ikke er medlidenhedsværdige!
  Og pigen sukkede tungt og vendte øjnene mod himlen. Krigerne forsøgte at handle mere og mere forsigtigt. For ikke at blive distraheret af reparationer. 128 mm og 75 mm kanonerne fungerede som æsler. Men tanken var stadig beskadiget.
  En af væggene eksploderede og faldt sammen på bilen. Ridset og let bulet rustningen.
  Den 30. november rykkede nazisterne endnu længere frem. Nogle steder gik endda til byens centrum. Men samme dag beskadigede et velrettet skud fra en femogfyrre mundingen af en 128 mm kanon, og pigerne blev tvunget til at rejse sig igen for reparation. Og tilsyneladende længere.
  Så besluttede de fire at kæmpe i stedet for en kampvogn, som simpelt infanteri. Skønhederne forsøgte at kæmpe og kæmpede i én bikini. Men i kulden kunne pigerne kun holde ud et par timer i sådan en halvnøgen form, og så løb de for at varme op.
  Gerda gravede sig ned i sneen, skød fra det seneste MP-44 maskingevær og dræbte russiske soldater ganske aktivt. Her er hun, en barfodet pige med hvidt hår, og slog en oberst fra Røde Hær i hovedet. Og hun sagde:
  - Nej, jeg er stadig arisk!
  Charlotte, der var på vej frem fra den anden side, fnisede:
  - Du er en kriger, der bringer død til fjender. - Så skød en rødhåret, barbenet pige mod majoren og ramte ham lige under øjet. Ret grinte. - Ser du, jeg skyder lige så godt!
  Gerda gav en tur og afsluttede Komsomol-medlemmet, og kaptajnen for de russiske tropper viste hendes tænder tæve:
  - Ja, du skyder, og jeg så! Som en motorsav!
  Charlotte kastede et glasskår med sine bare tæer. Han slog den russiske hærs løjtnant i nakken og kvidrede:
  - Og her er jeg, dad i glas!
  Gerda løb gennem sneen og efterlod nøgne, yndefulde fodspor. Hun løb bøjet. Så vendte tigerpigen om og lavede en saltomortale. Hun vred sig og flyttede sit hoved ind i hagen på en sovjetisk soldat. Han spyttede blod ud. Gerda klemte hende i halsen med sine bare fødder og kvalte russeren.
  Den rødhårede hun-djævel Charlotte kvalte pioneren. Så grimme og onde viste pigerne sig at være.
  Magda dræbte også russiske soldater, men rørte ikke børnene. Nej, hun vil aldrig række hånden op til et barn. Og generelt gav blodudgydelsen hende ikke glæde. Men alligevel er hun en tiger fra SS-bataljonen, og hun skal adlyde ordren.
  Her kastede Christina en dolk mod en dreng, der så ud til at være omkring tolv år gammel. Allerede grusom. Nej, voksne skal ikke dræbe børn!
  Magda krydsede sig og hviskede:
  - Tilgiv Herren! Du er modbydelig for mig, men krig er krig!
  Og blondinen skød mod den russiske snigskytte, han faldt, gennemboret af et præcist slag på næseryggen. Ak, de berømte fire dukkede op. Pigerne dræbte først briterne og til dels amerikanerne, men nu tog de fat
  russere. Sådan er Anden Verdenskrigs raslende grin. De grin, der viser de mest ægte og skarpe hugtænder!
  Christina gned sin bare fod mod træet, men hun følte sig stadig kølig og bemærkede:
  - Grim? Og hvad vil du have af rødhårede hekse!
  . KAPITEL #14
  Tyskerne fastfryste gradvist aktiviteten. Inklusiv luftfart - og tvunget på grund af forringelsen af vejrforholdene. Det var ikke helt muligt at løse de opgaver, der blev stillet på tærsklen til offensiven. Sandt nok er Kaukasus praktisk talt fanget. Bakus olieproduktion er under kontrol. USSR mistede sin største oliekilde. Det er rigtigt, at tyskerne selv stadig skal bruge tid på at genoprette brøndene. Erobret og Karelen, Arkhangelsk, en del af den nordlige kyst. Fuldstændig afskåret fra kommunikation med resten af Rusland Leningrad. Nogle andre territorier er fanget i midten. Halvdelen af Turkmenistan er også besat. Japan erobrede hele Mongoliet og kilede sig også ind i Centralasien og skabte delvist brohoveder ud over Amur i Usuri-regionen. Sandt nok lykkedes det noget mindre for samuraien. Vladivostok er fuldstændig blokeret, og den bliver beskudt.
  Moskva er omkring 200 kilometer væk. Og allerede nu kan tyskerne bombardere hovedstaden med ballistiske missiler og bombe med jetfly. Men om vinteren og i frost mistede Wehrmacht muligheden for at udføre en yderligere offensiv. Især de koloniale tropper: indianere, afrikanere, arabere er meget kolde. Og de mistede det meste af deres kampkapacitet. Det er synd ikke at udnytte sådan en situation. Selvom den røde hær led store tab, var den også alvorligt udtømt.
  Faktisk besluttede generalstaben, på trods af alle forsyningsvanskeligheder og tabet af Kaukasus, at udføre flere store offensive operationer om vinteren. Også selvom fascisterne ikke tør stikke næsen frem om vinteren, men vi vil knibe dem og knuse dem.
  Eller i hvert fald vil vi tvinge dem til at kæmpe under de værste vejrforhold.
  Vasilevsky, chef for generalstaben og viceforsvarsminister, foreslog ganske logisk, at USSR ikke ville være i stand til at vinde det teknologiske kapløb mod hele Europa og Afrika, med Asien til start.
  I denne henseende vil fjendens fordel kun vokse i løbet af vinteren, især inden for luftfart. Ja, selvfølgelig har sovjetiske designere allerede udviklet og fortsætter med at udvikle nye, mere avancerede tanke. Især T-34-85 med et større tårn og en kraftig pistol. Nå, IS-2'eren med en 122-millimeter pistol er på vej. Men tyskerne vil heller ikke stå stille. Desuden er selv de nye biler ikke gode nok til at slå Løven eller nogen tung bil.
  Og det er usandsynligt, at det nu vil være muligt at opnå numerisk overlegenhed.
  Voznesensky talte også. Han talte også for en tidlig offensiv:
  - Efter tabet af Kaukasus vil vores hær opleve en alvorlig mangel på brændstof. Mere præcist oplever vi det allerede til fulde. Men om vinteren er dagtimerne meget kortere, ikke-flyvevejr er almindeligt, og brændstofforbruget vil også blive reduceret.
  Folkekommissær Zhdanov skyndte sig også at tilføje:
  - Derudover sprængte vores jagere og sappere alle oliebrøndene i Kaukasus i luften. Og det betyder, at Fritz'eren endnu ikke kan bruge vores olie. Men i betragtning af, hvor hurtigt de grusomme fascister er i stand til at bygge og genoprette alt, så vil Baku-olie i foråret også strømme ind i det tredje riges økonomi.
  Stalin opsummerede diskussionen:
  - I slutningen af december slår vi det første vinterslag. Spørgsmålet er bare hvor?
  Der var ingen enhed blandt militæret. Zhukov foreslog at slå til i midten og smide fjenden væk fra Moskva. Vasilevsky foreslog, at det ville være bedre at finde et svagt punkt i Tikhvin. Samtidig skal du hjælpe Leningrad, som den dobbelte ring af blokaden måske ikke overlever.
  Rokossovsky opfordrede til en offensiv i retning af Voronezh. Der var ideer til at angribe nazisterne i Astrakhan, eller endda nær Arkhangelsk. Stalin lyttede til alle kommentarerne, kløede noget og tænkte.
  Ideen om at skubbe fjenden væk fra Moskva så forførende og tiggende ud. Det er dog i centrum, at nazisterne nu er stærkest og godt forankret.
  Det virkede ulogisk at angribe og tvinge Volga, floden var stor og fuldstrømmende, og den allerførste fase af operationen ville blive langvarig.
  En variant af et angreb mellem Don og Volga er mulig, men vores er allerede blevet slået der, og tyskerne er også godt befæstet.
  Vasilevskys idé ser den mest logiske ud. I nord er tyskerne svagere, og deres tropper har på en eller anden måde mindre kamperfaring. Desuden blev Tikhvin for nylig besat, de tyske tropper var placeret på kanten. Men det er meget muligt, at Fritz mener det.
  Give alle kræfterne i retning af Voronezh? En balkon dannet i konfigurationen af fronten, som det ville være meget rationelt at forsøge at skære ned som en skrå sotidsel.
  Nogle mere interessante tanker er at kneppe i nærheden af Arkhangelsk. I betragtning af at Fritz bliver nødt til at overføre forstærkninger ved havet, er der rationelt korn i denne retning.
  Selvom det er svært at forsyne vores egne tropper, især da fascisternes ubådsflåde totalt dominerer i havet. Ja, og nye krydsere fra nazisterne kommer i drift. Det ser ud til, at de endda næsten byggede det tidligere oversvømmede slagskib Bismarck. Desuden skulle det nye skib slå rekordstørrelsen og bevæbningen af Yamato.
  Selvom på den anden side, hvorfor har Fritz brug for slagskibe? At kaste støv i hele verdens øjne? Mere bekymret over dataene om nye typer våben, der er ved at blive udviklet i Det Tredje Rige. Især om missiler og jetfly, og det er alvorligt.
  Efter lidt tøven godkendte Stalin planen: at indlede en offensiv på Tikhvin-regionen i slutningen af december og i begyndelsen af januar at mærke fjenden nær Voronezh.
  Generelt så dette logisk ud ... I mellemtiden fortsatte de næsten glemte fire piger deres heltemod på østfronten. Gerda og Charlotte og Christina og Magda von Singer - efter en pause forårsaget af, at de alle næsten samtidig blev gravide; fødte derefter sunde børn, vendte tilbage til fronten.
  Vejret var koldt, skønhederne ankom lige den femogtyvende december. Det sner og vinden blæser krøller. Og de valgte ikke det varmeste sted for sig selv - lige i nærheden af Leningrad.
  Ved ankomsten fik de bikiniklædte piger en løbetur gennem snedriverne. Faktisk skal ægte ariere vise, at de ikke er bange for nogen, selv den mest alvorlige kulde. Sammen med dem flygtede en ninja-dreng, der var ankommet fra Japan, som alle kaldte Karas.
  Denne dreng blev berømt for at deltage i særlige operationer. Behagelige orientalske træk, sammen med blondt hår arvet fra en ukendt far, gjorde drengen meget smuk.
  Pigerne gjorde endda øjne på ham som svar, selvom Karas måske endnu ikke er et par for dem. Men aflastningen af musklerne, som en wire, løber, at selv disse hærdede og erfarne tigre ikke kan følge med.
  Pigerne efter fødslen på træningsbasen genvandt fuldstændig deres form, men ikke enhver supermand er givet til at modstå et så iskoldt tempo.
  Christina, der ligesom Magda von Singer formåede at kæmpe med russerne, bemærkede:
  - Frost og sne er deres vigtigste allierede. Og så intet er sejere end briterne!
  Magda bemærkede med rette:
  - Det ville jeg ikke sige. Russerne er meget stærkere, og enhederne trækker sig næsten aldrig tilbage!
  Charlotte lavede en saltomortale, mens hun joggede, fnisende, bemærkede:
  - Men dette er snarere deres svaghed end et plus .... Jeg forstår ikke sådanne metoder til kommando og kontrol af tropper som oprettelsen af spærreildsafdelinger og henrettelser af cheferne for tilbagegående enheder.
  Barfodet Gerda selv, der vendte sig om, mens hun løb og strækker sig, var enig:
  - Selvfølgelig - du får ikke gode krigere under pinden. - Her blev den blonde pige dog tvunget til at indrømme og knuste sit hjerte. - Men russerne kæmper godt, hvis de allerede har holdt ud i to et halvt år. Vi vil gerne have deres vitalitet!
  Christina fnyste foragtende.
  - Taler du til os?
  Gerda fnisede og bemærkede:
  Vi er eliten! Især Marseille!
  Det bedste es gennem alle tider og folkeslag, trods Hitlers kategoriske forbud, der ønskede, at dette symbol på uovervindelighed udelukkende skulle fokusere på undervisningsarbejdet - trods alt, var han stadig generalløjtnant, brød alligevel ud til fronten.
  Eller rettere sagt, Führeren tillod ham nådigt at vende tilbage, hvis tyskerne havde det dårligt et sted.
  Nazisterne styrkede naturligvis forsvaret og forberedte sig til vinteren, men de tvivlede stærkt på, at russerne ville have ressourcerne til storstilede offensive aktioner.
  Efterretninger virkede dog. Det vil sige, at oplysninger om den forestående offensiv for at befri Tikhvin alligevel lækket ud. Desuden begyndte de sovjetiske tropper en magtfuld artilleriforberedelse, lige i tide til jul.
  Katyushaerne blev tæsket, og endda et par af de første Andryusha-jetkastere med høj effekt. Og rumlen var sådan, at de barfodede, halvfrosne piger fangede det.
  Heldigvis er deres hørelse fremragende, og deres øjne funkler af gnister.
  Pigerne så på hinanden og kom til konklusionen:
  - Hvad nu vil vi kæmpe, som det skal!
  Og ninja-drengen Karas sagde:
  - Min opgave bliver at komme ind i Leningrad og rekognoscere der. Du er for smuk til spejdere!
  Magda vippede langsomt sine øjenvipper og svarede:
  - Og du også... Og hvis russerne virker mærkelige, din accent?
  Karas bemærkede logisk:
  - Når du taler russisk for korrekt, forråder det en udlænding i dig meget mere. Under alle omstændigheder løb jeg, men knus forsigtigt modstanderen på flanken ...
  Pigerne skyndte sig til deres tank. De er jo testtankere. Og de valgte selv noget nyt. Mere præcist endda to begyndertanke på én gang, som skal testes foran.
  Nemlig "Væsler", biler med to besætningsmedlemmer med en meget lav silhuet. De allerførste modeller af tanks af en ny generation, hvor tyskerne virkelig for alvor engagerede sig i at komprimere layoutet. Og noget interessant know-how inden for ledelse. Især den elektriske transmission og placeringen af gearkassen monteret i motoren. Og tankskibene selv, et par, lå faktisk ned. Samtidig var transmission og motor placeret bagerst, og pigerne lå behageligt på maven. Og deres ben knuste gearene og knapperne bagpå, og deres hænder bevægede sig tværtimod komfortabelt, når de skiftede. Det mest liggende sæde er lavet på bestilling og kopierer formen på deres kroppe. Der er virkelig ikke noget tårn - det viste sig at være selvkørende kanoner, og så lavt, at valserne er placeret udenfor.
  Kanonen kan selvfølgelig ikke dreje, men den kan rotere lidt. Nå, fighteren selv drejer som bekendt om sin akse og kompenserer derved for manglen på et tårn.
  Magda forklarede ledsagepigerne:
  - Der, uden tårn, bliver kampvogne billigere og lavere. Her kan vi justere højden, sænke den til 1,2 meter og hæve den til 1,5 ... Næsten som partisaner kravler vi på plastunaen.
  Med en vægt på 12 tons havde bilen fremragende frontalpanser på 82 millimeter i en hældningsvinkel på 40 grader fra vandret øverst. Den nederste er meget lille. Siderne er beskyttet dårligere ved 60 millimeter, men selve rullerne dækker stadig. Motoren på 400 hestekræfter giver fremragende køreegenskaber. Plus, placeringen af rullerne og affjedringen gør det muligt ikke kun at reducere silhuetten, men også give fremragende krydsdrift.
  Kan man lide det eller ej, men et tungere menageri, startende med Panther, meget mere omfangsrigt og klodset. Og på snedriverne og helt kiste.
  Gerda, der slog sig ned med sin mangeårige partner Charlotte, og ufrivilligt mærkede hun ubehag i tankens trange, kompakte og aflange kasse. Selvom vi selvfølgelig skal hylde, at bilen med T-4-bevæbningen og den bedste rustning passede ind i vægten på 12 tons. Den blonde terminator bemærkede:
  - De mest komfortable kampvogne var "Tiger" og "Lion". I denne bil har selv os piger svært ved at vende om.
  Charlotte svarede:
  - Men beskyttelse ... Ligesom den nyeste "Panther", der først siden november begyndte at komme ind i tropperne med en 60-millimeter kasse .... Sandt nok er panden lukket bedre end vores med 120-millimeter, men du har stadig brug for at ramme den. I en sådan vinkel som vores vil en 85-millimeter kanon rikochettere, selv når den skyder skarpt.
  Gerda kløede sig i foden bag øret, men af denne bevægelse hvilede hendes tå alligevel på det skrånende tag og bemærkede:
  - Russerne advarede os om, at der kan dukke kampvogne med en kaliber på 122 millimeter op. Intelligens sover ikke!
  Charlotte sagde selvsikkert, pustede sine kinder og drejede munden i vrede:
  - Vores intelligens er som altid i top. Kun vi blev låst inde i en trang boks.
  Den nye motor på 400 hestekræfter kunne, som vejledningen sagde, for kort tid boostes med en vand-metal- eller nitrogenblanding. I dette tilfælde kunne tanken haste i flere minutter med en hastighed på over 100 kilometer.
  De sovjetiske tropper gik ind i et gennembrud, før det gennemhullede alle nazisternes skyttegrave og bunkere. Men nazisterne trak de fleste af tropperne tilbage til anden og tredje linie. Derefter forsøgte de at møde infanteriet med artilleriild og maskingeværrækker.
  Forude var selvfølgelig tanks i bevægelse. Da den kraftigere T-34-85 endnu ikke var kommet i masseproduktion, angreb den mindre og mere mobile T-34-76. De klatrede, uanset tab, op på skyttegravslinjen og brugte deres fremragende køreegenskaber i sneen.
  Og her prøver de tyske biler at svare. T-4 er allerede taget ud af produktion, men flere af disse er stadig i drift. Mærkeligt nok bevæger de sig bedre i snedriver end nyere monstre. De skal stadig startes for at rydde sneen, der er tilstoppet mellem skøjtebanerne. Det er endda sjovt, hvordan Fritz koger vand i kedler, og derefter hælder det på sporene, så denne modbydelige skorpe kommer af.
  Selv den bedste tyske tank "Lion" lider endda med sådanne ruller. Sandt nok, i de fleste modifikationer har franskmændene allerede taget højde for dette, og selve maskinen er i stand til at slå fireogtredive ... Men dette er kun betinget set så simpelt.
  Men her er et par tyske kampvogne stadig flyttet... Men resten, hvordan skal man sige... I toppen! Sandt nok, fra "Lion" prøver cool tankskibe at ramme T-34-76 fra lang afstand. Det skal bemærkes, at i betragtning af skrøbeligheden af rustningen i det sovjetdesignede støbte tårn, er der desværre en chance for at ramme.
  Manglen på legeringselementer er så akut, at selv 50 mm kanonerne fra Fritz er farlige. Slag fra en lille 37 mm kanon forårsager dog også kollaps og panserudfald, eller skroget med tårnet revner.
  Den relative sårbarhed af "firogtredive" førte til, at ideen om at genudruste "Panthers" med en mere kraftfuld pistol blev udskudt til bedre tider. Eller rettere sagt de værste - hvis IP'er går ind i serien. Men indtil videre er IS-1 ikke blevet en masseserie. Men oplysninger er allerede blevet lækket til IS-2-kontoen. Da mange generaler allerede forstod, at Sovjetunionen næsten var dødsdømt og ikke fandt det skammeligt at forråde deres hjemland for penge. Så antallet af spioner, inklusive generalstaben, er vokset markant.
  Her er en kraftig modifikation af "Løven" med en 128 mm kanon. Han forsøger at nå de fireogtredive med sin lange pote ... Men prøv at slå.
  De sovjetiske tankskibe beslutter sig dog for selv at angribe Fritz. Selvom det tages i betragtning af Wehrmacht-kanonernes skudhastighed, er dette selvmordstruet.
  Her lykkedes det for "Løven" at rive tårnet af og fire venner fløj væk som duer til den næste verden ... Men andre tanke er endnu mere aktivt ved at løbe tør ... Her er håndværkerne blevet forargede for på en eller anden måde at booste dieselmotorer, at de, omend i kort tid, men uden nogen blandinger, accelererer tanken op til 70 kilometer. Lad motoren gå i stykker derefter. Men her kommer desperate fyre til angreb, som ikke har nogen tilbagevenden. Nå, hvad? Hvis det er umuligt at leve anderledes, så glem alt om overlevelse.
  Og nu, som en dæmon fra sneverdenen, ramler en sovjetisk tank, efter at have valgt det dyreste offer for sig selv, en tung og dødelig "løve". Den tyske bil var lige begyndt at forlade hangaren.
  Slaget er stærkt, næsen på den sovjetiske maskine er bøjet. "Lion" er ret lav, og begge maskiners skrog er fladtrykte. Og så eksploderer den tyske motor foran. Og ilden begynder, og nazisternes flugt, gennem den nederste luge.
  Ikke alle, selvfølgelig, sovjetiske kampvogne var i stand til at bryde igennem til rammeafstand. Fritz'ens værktøj arbejder og sliber. Men hvem det end lykkes, hvor vil han ramme!
  Gerda og Charlotte var lidt foran deres venner og var inden for grænserne, da de sovjetiske biler allerede var synlige. Nå, du kan skyde, men det er bedre at komme tættere på. Fra fem kilometer er selv den skrøbelige rustning fra en 34 problematisk at tage.
  Fiery Charlotte bemærkede filosofisk:
  - Sådan er det altid. Kan ikke skyde på afstand!
  Gerda svarede:
  - Det kan man, hvis man er forsigtig nok!
  Men indtil videre har situationen ikke tvunget dem til at åbne ild på lange afstande. Og næppe nogen vil bemærke deres hvidmalede tank. Og bilen kører så godt. Ingen vil bebrejde chassiset.
  Og ja, turen er jævn. Sovjetiske køretøjer er heller ikke dårlige, og her har de allerede hacket den første linje af tysk forsvar og bryder igennem den anden. Og vejret er ikke-flyvende, en snestorm er steget, og adskillige Wehrmacht-fly er slukket.
  I betragtning af den numeriske svaghed ved den røde luftfart og den akutte mangel på brændstof, kan der ikke være bedre vejr.
  Lad Fritz gemme sig. Allerede nu begyndte nogle af dem endda at vifte med hvide klude. Hitler bliver kaput...
  Gerda skød fra to kilometer. I princippet er dette endnu ikke et nederlag med sikkerhed, men at se hvor mange tyskere russerne formåede at lamme, hvad kan man så forvente. Desuden er fireogtredive endnu mindre ihærdige end i begyndelsen af krigen, og de har endnu ikke formået at udvikle nye aflejringer. Så...
  Den blonde terminator var meget bekymret, da hun trykkede på aftrækkeren af pistolen. Hun havde allerede mistet vanen med at skyde live - bortset fra stormen af Murmansk, selvom hun fortsatte med at øve sig på skydebaner og træningsbaner under sin graviditet, såvel som i de første måneder af sin regeringstid. Men tilsyneladende er det nemmere at kæmpe i bikini og barfodet, man bliver ét med bilen ... Granaten ramte og fordrejede tårnet ... Nej, det brød ikke i brand, men vennen måtte alligevel stoppe. Og nu endnu et offer...
  Charlotte hvisker:
  - Som er vant til at kæmpe om sejren. Han vil gå i graven med os ... - Gerda fyrede, og den rødhårede kriger rettede. - Eller rettere sagt, vi vil alle sammen bringe fjenderne i graven.
  Snehvide Terminator afbrød vredt:
  - Ja, der er ingen inspiration, distraher ikke sangen!
  Charlotte bønfaldt:
  - Syng det selv! Du er så dygtig!
  Og Gerda, der førte ilden, sang;
  Fædrelandet og hæren er to søjler,
  Som planeten hviler på!
  Vi vil beskytte dig med vores bryster,
  Din hær er opvarmet af hele folket!
  
  Skyerne er kølige, og varmen skinnede,
  Maskingeværet gned soldatens skulder!
  For evigt hjemland er vi med dig,
  Lad os grave en grav for skurken!
  
  Ja, nogle gange er lykkens ansigt grusomt,
  Kuglen stræber efter at gennembore vores hjerte!
  Småheden trak sig tilbage og jageren døde,
  Åbn Herrens dør for helten!
  
  I den bundløse himmel har vi fred,
  Paradis, velsignede kriger skinner ikke!
  Fred i fædrelandet bærer jeg med mig,
  Vores børn vil smage frugten af sejren!
  Mens Gerda sang, slog Gerda ni kampvogne mere, hvilket forbedrede hendes score markant.
  Så sang Charlotte:
  vinker stjerneklare højder,
  Tiltræk til uendelige afstande!
  Og vores folk i tankeverdenen,
  Drøm om en flyvende Ikaros!
  
  Mine øjne er rettet mod himlen
  Kuglen er svær at røre ved.
  Fra Archimedes første skruer -
  Høvlede dem lange og kedelige!
  Så kunne pigen ikke modstå og begyndte at sigte og skyde sig selv ... De sovjetiske tankskibe var ikke opmærksomme på skuddene, selvom Magdas selvkørende pistol også kom med. Alligevel kan du i en snestorm ikke rigtig se hvor, hvad og hvordan den rammer. Plus, begge tanke satte sig ned og var næsten umulige at skelne fra snedriven. Ja, og den nye pistol var mere upåfaldende, og for enden var der en lyddæmper med lysudtag. Dette er den mest lumske bil, som Fritz har fundet frem.
  Korskarpen, som i det øjeblik svævede fra siden, sang med begejstring:
  - Hvis kvinder kæmper, er det bedre ikke at slås!
  Det virkede som om, hvilken skade to biler på kun tolv tons hver kunne forårsage? Men i dette tilfælde er rammer alt. Pigerne savnede praktisk talt ikke, selvom ikke alle hits viste sig at være dødelige. Tre eller fire skrå rustninger på fireogtredive rikochetteret, omkring et dusin landinger førte til skader på forskellige grader af køretøjer, men fra kategorien af dem, der er lette at reparere i feltet. Men omkring halvtreds rustninger af dårlig kvalitet af sovjetiske køretøjer blev alvorligt beskadiget.
  Her begyndte kommandantens fireogtredive fx at rive, da ammunitionen detonerede. Tårnet blev kastet langt væk, og mundingen blev til et rat. Folk døde også.
  De sovjetiske tankskibe indså for sent, at de blev stukket og forsøgte at modarbejde.
  Tigerpiger er meget overfyldte, men ammunitionsbelastningen på 82 granater er ret sammenlignelig med Panther. Selvom ammunitionen hviler på næsen, og pigerne flår deres albuer af om sig. Men der er stadig noget at skyde på, og når man nærmer sig, er det lettere at ramme russerne.
  Gerda krydser sig meget hurtigt og sender endnu en tank til skrot og hvisker:
  - Gud tilgiv mig! Det er modige fyre, men en af deres befalingsmænd er fuldstændig skør!
  Charlotte bemærkede hysterisk hviskende:
  - Hvis de kommer ombord på os, så er det slut!
  Faktisk skød de fireogtredive på farten, indhyllet i røg, gysende af rysten. Selvfølgelig er deres hits sjældne, skuddene er unøjagtige, men tanken summer.
  Panden er stadig perfekt beskyttet og rustningen, hvad man end må sige, er af høj kvalitet, cementeret. Og det betyder, at overfladen med øget hårdhed giver et fremragende rebound, ligesom en springende kanin.
  Men alligevel er det dumt indeni, det er det samme som at klatre i en tromme, og de vil slå den med tunge køller.
  Ganske vist blev kabinen meget varm af hits, men når man er i bikini, er det endda rart efter at have dykket ned i snedriverne. Men det er meget mere ubehageligt, at en sovjetisk granat rammer skøjtebanens højre forklæde. Dette er for bilens køreegenskaber, som et koben under øjet. Selvom rullerne ikke er skak, men en separat vogn, kan tanken stadig bevæge sig. Vend om og gå. Dette burde have været gjort tidligere. Og så er beskyttelsen af agterstavnen svagere. Og hældningsvinklen er mindre. Hvis den rammer, kan den bryde igennem. Russiske våben er ikke så svage.
  Hviskede Gerda og frigav endnu en gang helvedes gave fra deres halvautomatiske kanon:
  - Men Pasaran!
  Selvom dette ord, eller rettere de spanske kommunisters motto for de tyske tigerkrigere, slet ikke ser passende ud. Nazisterne kæmpede jo på Francos side. Selvom nogle gange soldater villigt adoptere andres tricks.
  Da Charlotte skød, vendte Charlotte den selvkørende pistol fra Laska lidt, og at bryde den højre rulle med et projektil skabte et problem for dem i denne henseende.
  Sovjetiske kampvogne ræsede ikke gennem snedriverne lige så hurtigt som langs motorvejen, men alligevel forstyrrede deres hurtige hop sigtet og var hurtige.
  Her bliver skallerne faktisk hældt på et skarpt område.
  Og Gerda fyrer i topfart, drivvåd af sved. skrånende rustning
  rebounds på panden, men hvis de rammer dem skarpt på siderne ...
  Charlotte råbte:
  - Og selvom jeg falder i helvedes dyb - vender jeg ikke tilbage til vuggen!
  Pigerne skyder til ende, men skallerne skynder sig fra siderne og gennemborer og knækker rullerne. Pansringen revner, og bilen bryder i brand.
  Gerda beslutter:
  - Vi undergraver biler og går!
  Charlotte udbryder med angst:
  - Vil du holde op med at stryge?
  Gerda siger resolut:
  - Der er ting, der er vigtigere end metal, for eksempel rammer!
  Charlotte river et lille filmkamera af og råber:
  - Men vores bedrifter vil blive registreret for evigt!
  Med sine bare fingre drejede Gerda håndtaget, der aktiverede sprængstoffet, der var i stand til at smadre forsøgstanken til baserne. Tigresspigen var meget ked af at ødelægge sådan et kunstværk, men hvor kan du gå hen, hvis ellers de sovjetiske krigere, som ikke kan nægtes mod, vil gribe unikke teknologier.
  Så de sprængte Laska i luften og dykkede ned i snedriven for at redde deres unikke liv.
  Magda von Singer og Christina ønskede heller ikke at trække sig tilbage, og deres bil blev revet fra hinanden af præcise granater. Sådan er skæbnen - enhver krigs nådesløse Pallas. Når du er nødt til at trække dig tilbage, forlader dit hjerte. Men pigerne kæmpede dygtigt, og nåede at bruge næsten hele ammunitionsladningen. Men nu måtte de grave sig ned som slanger i en snedrive og der prøve at sidde ude fra de ubønhørlige sovjetiske kanoner.
  Når du er svedig og i bikini, så er det ikke den mest behagelige idé at klatre ned i snedybet. Men hvor ofte i vores verden, gør du, hvad du behager. Under alle omstændigheder lykkedes det for eksempel lyset for alvor at svide Christinas såler, guddommelige ben, skydende til ende. Men pigen fra dette blev endnu mere vred og råbte:
  - Ære og mod efter vægt sælges ikke!
  Magda, som også blev sat i brand, selv hendes solbrune hud var dækket af vabler, udbrød:
  - Ild er varme, ikke ild!
  Sovjetiske kampvogne gjorde imidlertid selv opgaven lettere. I raseri skød de de forladte "Væsler" uden nogen medlidenhed og lagde mange snesevis af granater i det ødelagte metal. Samtidig lænede en del af tankvognene ud af lugerne og som en kaskade af et vandfald, selve de tyske bilers vinger og dem, der kørte uanstændigt sprog.
  Magda grimaserede, da hun bemærkede:
  - De, bolsjevikkerne, er selvfølgelig modige, men ekstremt ukulturerede!
  Christina, der spyttede sne i munden, udviste uventet barsk retfærdighed:
  - Synes du, vores krigere er bedre?
  Magda bemærkede spøgende:
  - Selvfølgelig er det bedre, hvis vi vinder. Kaukasus er allerede vores, længere til Moskva er der kun et par hundrede kilometer ... - Og honningblondinen blottede strengt sine lange hugtænder. - Eller vil du bære taler om forræderi?
  Christina, som allerede havde set nok af alt og alle, rejste kun en fontæne af snestøv med sin fod og fnisede og bemærkede:
  - Nogle gange er stilhed den mest forfærdelige form for forræderi.
  Nat, snestorm og snedriver gav de fire piger en god chance for at overleve.
  . KAPITEL #15
  Desuden faldt det ikke ind for modstanderne at finkæmme sneen og lede efter barbenede djævle i snedriverne. Så krigerne, begravet i sneen, sad ude, og de sovjetiske kampvogne gik videre og udviklede et gennembrud. Selvom mere end hundrede biler blev liggende, ødelagte, skæve,
  som følge af tigerpigernes handling.
  Generelt opnåede de sovjetiske tropper en vis succes i de første par dage og formåede mærkbart at trænge ind i fjendens formationer.
  Fritz trak sig tilbage til selve Tikhvin og forsøgte at få fodfæste i byen. Naturligvis er huse og boligområder i sig selv allerede en ret seriøs beskyttelse mod de fremrykkende sovjetiske tropper.
  De modige fire af tigerpigerne formåede at trække sig tilbage til Tikhvin. Men de måtte tage maskinpistoler op for at forsvare byen. Og for tankskibe er dette ikke det mest behagelige tidsfordriv.
  Charlotte, der skød tilbage fra det fremrykkende infanteri og sendte en anden rød soldat til den anden verden, udtrykte sig:
  - Jamen, er vi ikke monstre... Og vi vil også gerne have en skat!
  Tikhvin modtog alvorlig skade under tyskernes erobring af byen.
  Nu sadlede Fritz'erne op på barrikaderne og forventede at bygge en uindtagelig forsvarslinje.
  Gerda åbnede ild med enkelte skud - det var nødvendigt at redde patronerne. De sovjetiske tropper mistede for mange kampvogne, og derfor gik infanteriet til angreb.
  Selvfølgelig var der ikke nok pansrede mandskabsvogne af sovjetiske modeller. Derfor perlede de soldaterne til slagtning. Og de blev mødt af maskingeværer og maskingeværer. De fire skød godt og gemte sig behændigt i barrikaderne.
  Gerda lagde en anden sovjetisk soldat ned og sang:
  - Vi skal udrette en våbenbragd - ellers får vi ingen fornuft, at leve!
  Kampen rasede i hele byen. Og bomber regnede allerede fra oven, især da vejret blev mærkbart bedre, og Fritz'en fik et forspring.
  Gerda, rasende, kastede sin dolk med sine yndefulde bare fingre og råbte:
  - Vores kamp vil sejre, ellers er det umuligt!
  Charlotte, der lige så godt skyder tilbage, tilføjede:
  - Én sejr, men en stor en!
  Gerda afskar adskillige jagerfly i et kort udbrud og tilføjede:
  Men nederlag er aldrig småt!
  Sovjetiske selvkørende kanoner affyret mod Tikhvin, felt- og belejringsartilleri rykkede op lidt senere. Fritz styrkede forsvaret og lufttrykket. Sovjetiske tropper trak nye fly op.
  Det legendariske Marseilles udseende ændrede magtbalancen dramatisk.
  Det store es fløj med ME-309, et meget kraftigt våben med hensyn til bevæbning. Og bogstaveligt talt fejede alle på dens vej. Selv i den sovjetiske hær advarede de specifikt om, at et sådant monster dukkede op i luften.
  Marcel selv betragtede på ingen måde sig selv som en ond, meget mindre en grusom person. Han mente, at han ved at kæmpe mod den røde hær kun opfyldte sin hellige pligt over for moderlandet. Desuden var mange fakta om nazisternes grusomheder ikke kendt af ham. Ja, og for meget blev tilskrevet krigen.
  Men her er den første superass kamp efter tilbagekomsten. Flyvende sovjetiske bombefly, angrebsfly og jagerfly. De ønsker tydeligvis at give en hård kamp til Wehrmachts jordenheder. Men Marcel ser alt dette og åbner ild fra en afstand af fem eller seks kilometer og fløjter endda gennem næsen.
  Sovjetiske biler og modige esser så stadig ikke rigtig fjenden, da deres fly begyndte at eksplodere, og deres vinger smuldrede. Marseille skød uden at sigte, men intuitivt. Han så ud til at vide på forhånd, hvor hver pilot ville flyve og dirigere sit bevingede monster. Så det viste sig, at en ung mand med et barnligt ansigt fejer den bevingede armada væk.
  Det nye år, selvom det var frostigt, viste sig at være varmt. Sovjetiske tropper angreb desperat og stædigt, forsøgte at tage Tikhvin. Fritz forsvarede sig stædigt og forsøgte at blive i byen, hvor arterien lå og fodrede uindtagelige Leningrad. Derudover handlede det om de tyske troppers prestige, som har svært og skammer sig over at opgive store byer.
  Som heldet ville det, blev vejret bedre, og adskillige fjendens bombefly, især den massive Yu-288, stak de sovjetiske troppers positioner og bombede kommunikation.
  De sovjetiske fly Yak-9 og Lagg-5 var meget ringere end fjenden med hensyn til bevæbning og hastighed. Især ME-309 slog som en drage svagere sovjetiske køretøjer ud. Derudover udviklede tyskerne double wingman-taktikken, som gjorde det muligt effektivt at bruge deres numeriske fordel og reducerede nogle af manøvreproblemerne for de ihærdige, tungt bevæbnede, men tunge tyske køretøjer af de seneste Focke og ME. Derudover begyndte jet ME-262s at dukke op på fronterne, selvom denne maskine endnu ikke er helt teknisk pålidelig, samt en lettere, mere manøvredygtig og billigere modifikation af HE-162. Sidstnævnte maskiner var lettere at fremstille og teknisk mere pålidelige end jet Messerschmites. Men til dens ledelse krævedes piloter med ret høje kvalifikationer. Hvad der blev noget afskrevet, så positive egenskaber ved denne udvikling som flyets lave vægt - kun 1,6 tons i tom form, lave omkostninger og fremstillingsevne i produktionen og den bedste manøvredygtighed i verden.
  Men de tyske esser, der mestrede denne bil, udødsede dens ros. Særligt vellykket var Huffman, pilot nummer to efter Marseille, som forblev uden for rækkevidde. Efter at have overgået resultatet af 300 nedskudte biler, modtog Huffman den høje pris for Ridderkorset af Jernkorset, med egetræsblade, sværd og diamanter. Hans taktik med at nærme sig et minimum og derefter slå og flyve tilbage er den mest bekvemme på HE-162. Så Huffman viste sig at være en fremragende mester i nærkamp. Selvom resultatet af Marseille i 3117 - nedskudte fly stadig er uopnåeligt.
  Desuden dukkede denne legendariske pilot op på himlen den 2. januar 1944, ikke desto mindre overtalte han Hitler, idet han huskede, at de tyske tropper havde det dårligt, og det mere kraftfulde tyske udstyr passerede tydeligt i sneen. Så det er nødvendigt at sørge for luftforsyning til det omringede Tikhvin, hvor de tyske tropper slog sig ned og bombede alle tilgange til byen.
  Tigresspigerne skød på jorden, og superacet scorede på himlen.
  På den allerførste dag foretog Marseille seks udflugter og skød mere end hundrede sovjetiske fly ned. Sandt nok, den 4. januar forværredes vejret kraftigt ... En snestorm steg, og sovjetiske tropper stormede byen.
  De storslåede fire af terminatorpigerne foretrak at kæmpe sammen - skulder ved skulder. Så enestående smuk og dødbringende. På grund af kulden blev de tvunget til at tage camouflage på og kæmpe i hvidt.
  Ninja-drengen Karas kom også til undsætning. Et frygtløst terminatorbarn, han var ikke bange for kulden og kæmpede i shorts alene. Hans eneste varmekilde var camouflagecreme, som gjorde hans chokoladesolbrændte hud hvid under sneen, der fortsatte med at falde og dækkede alle gaderne. Desuden brugte han at kaste meget tynde metalskiver og et katana-sværd i kamp. Men selvfølgelig skød han perfekt, og fra erobrede våben. Pigerne savnede dog heller ikke at bruge automatgevær.
  Sådanne våben er mere nøjagtige end maskinpistoler, og vigtigst af alt, mere pålidelige. MN-44-angrebsriflerne svigtede dog som regel ikke tyskerne. Den tredje vinter var den velsmurte tyske krigsmaskine klar. Især, selv i en snestorm, lykkedes det Focke-Wulf og ME ved hjælp af opvarmning at påføre sovjetiske tropper smertefulde, omend begrænsede, injektioner.
  Gerda, der skød direkte og forsøgte ikke at se i den retning, hvor de sovjetiske soldater faldt. Mange af kæmperne var meget unge, sytten eller seksten år gamle. Infanteriet blev rekrutteret af jordskred, og opsamlede alle ressourcerne. Faktisk er meget gået tabt.
  Men blandt Fritz er fulde af udlændinge. Især Sverige, hvor nazisterne vandt det seneste valg, og dette marionetterritorium er under Det Tredje Riges kontrol. Nå, allerede to divisioner og fire brigader fra Sverige ankom som frivillige. I selve landet er der stævner og massemarcher, der kræver krig. Og de bærer portrætter af Hitler og Karl den tolvte.
  Så Sveriges indtræden i en direkte krig er et spørgsmål om tid. Spanien og Portugal er allerede i krig, men de sender tropper længere sydpå. Og nu om vinteren forsøger de generelt at klatre et sted ud over Kaukasus-området. Det brasilianske korps er tilsyneladende klar til at tage et spring til Centralasien, hvor Basmachi-bevægelsen allerede blusser op med fornyet kraft.
  Men disse er alle detaljer, Vlasov-divisioner kæmper også i Tikhvin. Disse fyre kæmper mod det onde og indser, at frygtelige tortur og en uundgåelig sløjfe venter dem i fangenskab. Og hvad med tyskerne? Dog uden sukker! De vil også have det svært, mange vil dø i Sibirien, men alligevel bliver de ikke hængt vilkårligt.
  Gerda, efter at have skiftet klippet og mejet soldaterne klædt i grå overfrakker - russerne har ikke nok camouflagedragter til alle, forestillede sig, hvad der kunne vente dem i tilfælde af tilfangetagelse ... Og hun smilede til det mulige seksuelle, kølige eventyr . Sandt nok, så bliver det værre i Sibirien. Hvordan denne frost bliver - flammekastervarmen er endnu bedre. Her i ørkenen vænnede de sig hurtigt til det varme sand og løb barfodet, men sådan gik det ikke. Efter et par timer i bikini i kulden begyndte det at ryste, og det var nødvendigt at varme op i badet. Der varmede deres unge mænd fra elite-SS-bataljonen ligene op med slag af en grankost. Nå, og ikke kun, selvfølgelig, med en kost - der er udvalgte smukke ariske fyre, hvad du har brug for!
  De har fuldstændig mistet deres tidligere generthed, eller måske har de tværtimod fået løsheden som en hun-macho. Men nu må de trække sig lidt tilbage - de sovjetiske infanterister, der fyldte indflyvningerne med lig, nærmede sig for farligt tæt på og begyndte at kaste granater.
  Det var nødvendigt at bryde afstanden for ikke at falde under fragmenteringshaglet.
  Magda fik et lille snit af et granatsplinter og affyrede som svar otte kugler på tre sekunder. De sovjetiske soldater flygtede næsten uden at bryde, kun lidt på hug, og klippet fandt sine ofre. Afladede otte patroner og Christina. Aggressiv rødhåret hun-djævel udtrykte:
  - Til de modiges vanvid synger vi en sang!
  Men de sovjetiske soldater besluttede sig tilsyneladende for at bevise, at dette er livsvisdommen. Det tyske overfaldsmaskingevær tæsker af al sin magt, og dets skud ser ud til at blive ignoreret. Selvom soldaterne falder, fortsætter de, der overlevede, med at løbe og endda kaste granater næsten blankt, selvom dette kan gøres tidligere.
  Krydseren kaster meget behændigt skiver og skærer to eller tre soldater af med en. Så angriber han med sit sværd, som skærer maskingeværer og rifler - lige så let som tændstikker!
  Ninja-drengen er stadig ret lille, han ser ud til at være elleve eller tolv år gammel, men han er så hurtig... De har ikke tid til at slå ham eller forsvare sig. Barnet blev opdraget og trænet fra fødslen, kastede sværd efter babyen, tvunget til at optrevle og klippe bånd, dyppes i et ishul og sætte specialtrænede katte. Nå, og meget mere, at gøre en genetisk begavet dreng til en rigtig dødsmaskine. Hans mor er en femogtyvende generations ninja, hans far er en magtfuld sibirisk troldmand og en ideologisk fjende af de sovjetiske, "sovjetiske" myndigheder. Fremragende genetik og træning med magi - gjorde drengen til den bedste blandt ninjaerne. Og selvfølgelig sendte kejser Hirohito drengen til den tysk-sovjetiske front for at vise tyskerne, at de ikke er de sejeste supermænd, men at der er hårde fyre i Japan.
  Og Karas (karpefisk symboliserer samuraiens stolthed og vitalitet!) viste sig at være en værdig kriger.
  For eksempel kaster han med sine bare fingre, let rødmet efter mange timers at være i den bitre kulde, en stålskive, der er tyndere end et hår. Og i hænderne på to sværd på én gang, så det ville være lettere at skære tykke linjer af fjender. Hvor forfærdeligt er dette terminatorbarn, at sovjetiske soldater for første gang, der var forsvarsløse under slagene fra sværd og skiveskydninger, lænede sig tilbage og oplevede ægte frygt.
  Pigerne, der havde skiftet klip, begyndte at stråle endnu hurtigere, eller rettere, ingen steder.
  Ligene af infanterister blev stablet op i høje. De frøs næsten straks i kulden, og flere soldater klatrede op ad dem. Sådan klatrede de og regnede med tab. Men ninjaen gik ind i kampen og igen, som om bølger af frygt blev udsendt.
  Et desperat angreb rasede næsten en hel dag. På bekostning af de største tab besatte sovjetiske tropper et par kvarterer og skubbede tyskerne på en række linier. Men den svage støtte fra artilleri - den tyske luftfart bombede jernbaneskinnerne i fortiden, fratog forsyningen og en masse ofre blandt de fremrykkende enheder, tvunget til midlertidigt at suspendere bevægelsen af infanteriet.
  På trods af risikoen for en sådan taktik blev kampvogne kastet i kamp. Det var nødvendigt at bryde fjenden nær Tikhvin, indtil Fritz'erne, ved at bruge deres teknologiske fordele, ophævede blokeringen af byen.
  Og i dette angreb blev der taget en ret risikabel beslutning - at bruge IS-2-tanken. Et køretøj specielt designet som en banebrydende tank. Da en kraftig pistol, på grund af dens lave skudhastighed og relativt ringe skudnøjagtighed, er dårligt egnet til at bekæmpe andres kampvogne, kan den dog med held ødelægge upansrede mål.
  Så selvom kampvogne i byforhold er selvmordsbombere, skal du bryde igennem stillinger, selv med din pande.
  Fireogtredive vil rykke først. Relativt lette og ikke store biler ræsede langs en smal bane ... Granater og molotovcocktails regnede ned over dem fra tagene. Så eksploderede forklædte tanke med benzin og napalm. Men store tab stoppede ikke USSR's tankskibe. De, der mistede hundredvis af biler, brød ind i byens centrum, og der gik de ind i en stædig udveksling af slag. Selv de effektive faustmæcener, der smadrede den svage sidepanser på de fireogtredive, skræmte ikke den sovjetiske soldat.
  Tre kampvognshære blev kastet i kamp på én gang. Stalin besluttede endda at afvise et andet angreb i retning af Voronezh af hensyn til en afgørende sejr over Tikhvin og redde "revolutionens vugge". Selv hvis brændstof udstedes til en streng grænse, for et par timers kørsel om dagen, går kaukasisk olie tabt, og udviklingen af nye felter tager tid og penge, hvis menneskelige ressourcer det sovjetiske imperium i høj grad mangler på grund af krigen på to fronter.
  Men Tikhvin er Leningrads arterie og livets vej, og vigtigst af alt er det et symbol på, at sovjetiske tropper kan og er i stand til at besejre talrige og velbevæbnede fascister. Så vi holder ikke prisen...
  IS-2-tanken ser imponerende ud - den ligner også en fireogtredive, kun tårnet er flyttet endnu mere frem. Selvfølgelig er selve tønden tyk og lang, ikke at sammenligne med T-34-76, som stadig dominerer slagmarken. I hele januar vil den titaniske indsats fra T-34-85 ikke producere mere end hundrede.
  Sandheden er slående er sårbarheden af tårnets pande - flad og ikke for tykt pansret.
  Korsmanden, der kastede små, men meget kraftige eksplosive granater mod kampvognene, løb hen til pigerne og foreslog:
  - Lad os tage IS-2'eren og køre på den?
  Magda støttede ideen:
  - Selvfølgelig, lad os ride! Vi savnede hytten.
  Gerda advarede drengen:
  - Denne tank har fire maskingeværer!
  Karas blinkede til pigerne og lagde mærke til:
  - Så det er godt. Snart vil infanteriet angribe igen, og du vil meje det ned!
  Magda nussede ninja-drengen.
  - Skynd dig terminator!
  Pink hæle blinkede som myggevinger, karateungen løb hurtigere end den olympiske sprintmester. Til at begynde med smed han en lille klump med et bundt røg ind i det formidable IS. En reaktion brød ud, tyk røg væltede ud. Samtidig spredte sorte jetfly sig i forskellige retninger og blændede maskingeværerne.
  Efter at have hugget adskillige infanterister ned, fløj Karas som en brosten frigivet fra en ballista og klatrede op på tårnet. Med en speciel krog lirkede han lugen af og smed det tunge låg tilbage. Yderligere er alt enkelt - et par gynger med to sværd og fem medlemmer af besætningen på en tung tank skiltes i hovedet. I kølvandet på ham sprang også pigerne til, som efter at have smidt deres pelscamouflage igen endte i bikini. Hvad er varmt i tanken under kørsel. En 520 hestekræfter dieselmotor varmer metal godt op. Ja, nøgne pigesåler mærker selve bilen meget bedre end gennem specielle vinterstøvler med ribbede syntetiske gummisåler. Den tyske kvartermestertjeneste tog højde for erfaringerne fra hårde vintre, og skabte en ny ammunition, hvor benene i kulden ikke er så kolde. Og det er virkelig ærgerligt, Fritz'en tog filtstøvler fra lokalbefolkningen og trak dem over sig. Eller pakket ind i pelstørklæder.
  Karas kyssede Magda farvel på læberne og sagde:
  - Tja, tanken er til dig! Jeg vil kæmpe, hvor jeg bedre ved, hvordan man dræber.
  Gerda kyssede drengen i beundring på den glatte, elastiske hæl og sagde:
  - Du er et mirakel!
  Christina tilføjede:
  - Den ariske standard!
  - Jeg ved! - sagde Tomboyen og sprang ud i kulden med et enkelt hop fra den halvåbne luge ... Så faldt låget med et brøl ... Og pigerne fik mulighed for at kæmpe på fjendens våben. Og pistolen er virkelig kraftfuld. Kun den nyligt dukkede Lev-3, eller som den også blev kaldt "Royal Lion" med en 128 mm kanon, er stærkere. Men denne tank er stadig ved fronterne i enkelte eksemplarer. Han blev vist under fejringen den 8. november til den dæmonbesatte Fuhrer. Selvfølgelig mens han endnu ikke er med i serien. Da IS-2 i øvrigt passerer, dets første indkøring.
  Indtil videre har selv de sovjetiske tankskibe ikke affyret et eneste skud, og de har åbenbart valgt deres mål med sikkerhed fra pistolen.
  Christina bemærkede sarkastisk og drejede mekanismen:
  - Åh, skrammel ... Der er ingen automatisering her, og alt skal gøres manuelt ...
  Gerda, der spiste hunden, mens hun pegede, bemærkede:
  - Og sigtet er gallim og sigtbarheden er ligegyldig. De er ikke særlig gode til at sigte.
  Magda, der rørte ved transmissionen med sin bare fod og drejede æsken, bemærkede:
  - Og alligevel, sammenlignet med de fireogtredive, er der en vis fremgang. Især er det nemmere at skifte gear. Kabinen er trang, men man kan mere eller mindre bevæge sig. Ammunition er virkelig lille. Otteogtyve runder...
  Gerda bemærkede logisk:
  - Det kan være nok til at skyde på et begrænset antal bunkers, men det er tydeligvis ikke nok til en fuldgyldig kampvognskamp.
  Charlotte fandt noget godt i tanken:
  - Men maskingeværbevæbningen er på toppen! Fire maskingeværer kan give god beskyttelse. Og så kiggede jeg på denne "mus" - der er kun to "spytter" i den for sådan en bil ...
  Christina, der accelererede motoren, bekræftede:
  - Det er det! Er denne bevæbning til sådan en tung tank på hundrede og firs tons?
  Magda, som en panter, der har dræbt en bøffel, knurrede:
  - Kyllinger griner!
  Dieselmotoren accelererer tanken hårdt. Det kan ses, at IS-2'eren stadig kører langs motorvejen, men ved off-road vil dens tyngdepunkt forskudt fremad have en effekt. Men intet, så længe du kan slappe af og vælge et værdigt mål for dig selv ...
  Magda åbnede tankens tårn, så hun bedre kunne se.
  Og her er endnu en IS-2, det er en god idé at bruge sådanne tanke mere massivt. Bag ham er yderligere tre IS'er, men en med en lettere 85 mm kanon. Forresten, den farligste, så i stand til at tage bilen frontalt og ramme hurtigere...
  Magda besluttede at skyde fra en afstand på to kilometer. Hun beordrede i en mindre tone:
  - Skyd præcis på panden af tårnet ... Og ... Du forstår!
  Bilen stoppede, så der var ingen glathed, og Gerda, der klagede over den dårlige kvalitet af optikken, som sandsynligvis var poleret af utrænede teenagere, pegede på tønden. Pigerne hjalp med at læsse en skal, der vejede et og et halvt pund. Den blonde kriger lagde kinden til buksen og prøvede at mærke en andens bil. Hun havde jo aldrig skudt fra denne kanon, model 1931, før. Kraftig, men forældet, med et spidst, rikochetfølsomt projektil. Generelt var pistolen selvfølgelig ikke planlagt til kampvogne. Men tilsyneladende viste antitankmodifikationen af 107 mm-kanonen, udviklet i 1940, sig at være for upålidelig og måtte opgives. Og her er det nødvendigt i forhold med dårlig sigtbarhed fra en afstand af 2000 meter at ramme målet. Ja, og det vil være svært for fjenden at svare og ramme, men ...
  Gerda kyssede pistolens bund, kiggede hurtigt ud af lugen, samlede en håndfuld sne op med tungen, slugte den, hvilede sine bare hæle på håndtagene og ... skød!
  Det gav sig, så det sved i hans håndled og læg og lugtede af røg.
  Nutiden fløj i en lang bue og ... IS-2'eren, der gik foran, stoppede, begyndte at ryge, og så begyndte ammunitionslasten at briste ...
  Magda svarede glad:
  - Det var det, vi gav dem! - Og logisk, ret ulogisk forvirrende begreber, tilføjede hun. - Det er ikke en mand, der maler et våben, men en mands våben!
  Gerda knurrede:
  - Genindlæs!
  Og pigerne spændte op... Det er selvfølgelig ikke "Tigeren" her, de skal svede, men det er sjovere på denne måde, især da den stående tank køler hurtigt ned. Jern er en god leder.
  Anden gang skød Gerda hurtigere og mere selvsikkert. IS'erne fortsatte med at bevæge sig, og tilsyneladende havde de endnu ikke fundet ud af, hvor kanonerne skød fra. Ja, og stop er ikke i den russiske skik. Da der er en ordre ... Og den anden granat rammer allerede selvsikkert målet ...
  Gerda slikker sig om læberne og befaler:
  Og den tredje her...
  Med stor forsinkelse åbnede den fjerde IS-1 ild på farten ... Og mærkeligt nok ramte den, selvom det fra en sådan afstand fra en kørende bil er næsten umuligt, men skud afgør alt! Afstanden til 85 mm pistolen er dog for stor, ud over indtrængningsgrænsen. Men der var en stor rumlen i tårnet, og frontalpansringen faldt ind. Gerda sendte som svar den fjerde "brevpakke", der vejede halvandet pund ... Panden på IS-1-tanken flækkede og orange tunger svævede højt til himlen.
  Pigerne kæmper smukt... Den dag var de heldige. Men den sovjetiske hærs kapacitet er ikke i forhold til hinanden.
  På trods af alle anstrengelser fra Fritz blev Tikhvin den 13. januar, på bekostning af de største anstrengelser for kolossale tab, taget ... Separate tyske enheder forsøgte at bryde ud af omringningen, en korridor blev slået mod dem - seks tyske divisioner på én gang med udvalgte Lev-tanks, der forsøger at redde det heroiske forsvar.
  Ninja-drengen og de fire piger gik i en separat afdeling i stil med de tre musketerer. Nemlig hvor det ikke var muligt stille og roligt at komme rundt med et slagsmål og over ligene. IS-2 måtte naturligvis opgives, men undervejs faldt de også uventet over en sjælden T-34-85 kampvogn, et køretøj, der skulle erstatte de forældede og utilstrækkeligt kraftige T-34-76 kanoner med hensyn til penetration .
  Maskinen havde et lignende skrog og undervogn, men et større tårn med en langløbet og tyk pistol. Pistolen var en smule ringere i gennemtrængningskraft i forhold til Panther, både på grund af den lavere mundingshastighed og kvaliteten af ammunitionen. Men alligevel så forskellen ikke overvældende ud som 76 - millimeterpapir.
  For en almindelig "Tiger" er den allerede farlig, for en "Løve" er den endnu ikke - så 100 - millimeter vippes. Selvom der under en vis vinkel var en chance. Eller i den nederste del af skroget, men også larveværn.
  Tanken blev bordet og ryddet for besætningen. Selvfølgelig var der blod sprøjtet indeni. Selve maskinen er helt ny, men ammunitionsbelastningen er ret beskeden - kun 35 granater. Kabinen er ikke for rummelig, men bedre end den gamle fireogtredive.
  Gerda bemærkede:
  - Og her er kommandanttårnet. Det betyder, at vi har en stærk konkurrent. Nu vil russerne ikke være så blinde.
  Magda smilede ondt og bemærkede:
  - Og russerne skød allerede godt, dog med dårligere sigtbarhed. Derudover er tårnet blevet større og nemmere at ramme!
  Gerda lo højt af dette.
  - Altså ja! Dette er det største problem for vores tankskibe og sandsynligvis denne tanks kroneværdighed! Prøv det, slå det!
  Charlotte sang:
  - En, to, fem! "Tiger" kom ud for at skyde!
  Christina hentede:
  - For at møde T-4 er benene bredere end armene!
  Og så styrtede de af sted på en kampvogn, der bevægede sig lettere end IS ... Gerda huskede, hvordan de ramte det sovjetiske infanteri med fire maskingeværer. De slog anstændigt, og russerne var ikke engang klar over, hvor et sådant angreb faldt på dem. Men på den anden side gik de til angreb, kastede granater ... Et par stykker, trods en anstændig afstand, fløj op eksploderende på tårnet. For panser på 100 og 90 millimeter IS er dette selvfølgelig som en pellet til en elefant, men det summer ubehageligt. Ja, og larver kan skæres.
  Så jeg måtte starte motoren og trække mig tilbage. Og så slap ammunitionen op. De mejede mere end hundrede røde soldater ned.
  Gerda blev ramt af en sådan dødsforagt blandt det sovjetiske folk. Araberne, med deres løfter om harem og perlepaladser, havde ingen sådan dedikation. Men det er ateister - mennesker, der ikke tror på efterlivet og eventyr om Edens haver. Og hvad motiverer dem til at kæmpe så stædigt, når krigens udfald allerede er givet, og dette ikke er andet end de dødsdømtes raseri?
  Dette er utroligt svært at forstå og forstå.
  Selvom der selvfølgelig er mange blandt de russiske forrædere. "Befrielseshær" Vlasov i seks måneders eksistens dannede seks divisioner og ni separate brigader. Selvom det selvfølgelig er klart, at det er lettere at være Wehrmacht-soldat end at arbejde femten eller seksten timer ved maskinen for meget dårligere lodning, men alligevel ... Af en eller anden grund er tyske divisioner fra tidligere krigsfanger ikke synlige på fronter...
  Selvom der i øvrigt er få tyskere i fangenskab, men sovjetiske ... Det ser allerede ud til mere end seks og en halv million. Måske ikke så mange Vlasovitter, selvom mange fanger spredte sig til nationale divisioner og legioner kontrolleret af SS. Derudover blev en del af russerne sendt til dannelsen af adelige og monarkister.
  Men under alle omstændigheder lykkedes det at tage Tikhvin på denne måde, på trods af forbedringen i vejret og massiv bombning. Også selvom de betalte en høj pris.
  Gerda modtog ordren og skød mod lighteren fireogtredive. Pistolens skudhastighed er højere, så du kan føle dig mere sikker. En gang, så den anden og til sidst den tredje tank til lossepladsen ...
  Så du skal være mere forsigtig. Ellers bliver de smækket her på bilen, kun tårnets frontpanser er blevet stærkere og tykkere, og det er altså næsten samme format. Kroppen er særligt sårbar. Og blandt de russiske tankskibe er der håndværkere. For en så sjælden kampvogn som IS-2 eller IS-1 vil en svækkelse dog ikke blive fængslet. Og fireogtredive af det sædvanlige format kan være med simple fightere. Gennem spalten i kommandørtårnet ligner de hestes mundkurve med mundkurv. Det er endda på en eller anden måde ubelejligt at lave et målrettet skud på sådanne skønheder.
  Crucian denne gang i tårnet med pigerne, kom han ud for at tjene som deres guide og kan ikke efterlade pigerne i kedlen. Sandt nok bemærkede Magda logisk:
  - Vi kan gå alligevel, uden at skyde og uden at provokere ...
  Crucian, der barnligt drejede næsen, erklærede klynkende:
  - Nej - ikke at skyde, det bliver ikke interessant!
  Magda advarede dog pigerne:
  - Åbn ild for kun at dræbe, når der ikke er mere end tre eller fire biler. Vi skal bringe denne nye tank tilbage til vores enheder intakt.
  Gerda var enig.
  - Indtil videre er denne nyhed ikke blandt trofæerne, hvilket betyder, at den stadig vil være nyttig for os.
  Tigerpigerne fortsatte deres jagt med moderat entusiasme. De gjorde det ikke så godt, men de tilføjede yderligere syv tanke og fem lastbiler til deres aktiver. Engang måtte jeg kæmpe uden for bilen for at få fat i brændstof til tankning.
  Kort sagt, fire drilske spøgere kom ud af kedlen og døde næsten af deres artilleriild. Reddet kun i tide til at hejse flaget med en hagekors-edderkop.
  Nu krydser de skyttegraven og endda er der et par buketter med papirblomster, som bliver overrakt til heltindekrigerne.
  Oleg Rybachenko, der var træt af at se denne hånende film, råbte:
  Hvorfor viser du mig alle de forbandede tæver! Hvor meget kan du se drabet på russiske mennesker!
  . KAPITEL #16
  Krigen er det, der gav Jane og hendes team en chance for at finde sig selv i livet. Derfor deltog pigerne villigt i kampagnen mod øst. Og hvorfor ikke? Det er penge og berømmelse.
  Det sovjetiske kampvognsarsenal har ikke ændret sig meget. Hovedtanken er stadig T-34-85. Chassis og skrogpanser forblev fra det fyrretyvende år. Den samme fem hundrede hestekræfter dieselmotor, de samme 45 millimeter skrå frontalpanser. Svagere beskyttelse af skrogets sider, sårbar over for tyske faustpatrons.
  Kun et større tårn blev installeret med 90 mm frontal panser og en 85 mm pistol. Tanken er selvfølgelig forældet, og slet ikke farlig for tyskerne!
  Pigerne kører i en Göring-5 bil, i en senere modifikation. Sidepansringen er øget til 178 millimeter, og frontalpansringen til 250 er vippet. Selve tanken er udstyret med en gasturbinemotor og accelererer briterne til 60 kilometer i timen.
  Jane spurgte skytten Gringeta:
  - Kan du se godt?
  Bondekrigeren svarede selvsikkert:
  - Sigtbarheden her er fremragende! Jeg ser alt!
  Malanya fnisede og gøede:
  - Vi vil knuse russerne!
  Matilda bekræftede selvsikkert:
  - Ja vi vil!
  "Goering" -5 omgange spytter pistolen et projektil ud. Fra den sovjetiske fireogtredive bryder tårnet. Pigerne skriger af glæde. De synes virkelig, det hele er fantastisk. Og at sovjetiske tankskibe dør, glæder endda.
  Jane kvidrede med en sød stemme:
  - Vi vil slette alle i aske ... Og Moskva vil være under os!
  Men efter at være stødt på minefelter, måtte den tyske kampvogn stoppe. Russerne var meget tæt forankret. Og en masse anti-tank pindsvin. Artilleri udfører aktiv beskydning.
  Gringeta, irriteret, siger:
  - Sådan bliver det... Vi faldt over en hård blok!
  Jane svarer med prangende selvtillid:
  - Nej, det sker først om morgenen ... Lad os bryde igennem operaen!
  Den tyske krigsmaskine gik noget i stå. Jet-angrebsfly dukkede op på himlen, og der blev brugt teletanks. Tilsyneladende forsøgte de at ødelægge minefelter.
  Kontrollerede biler med sprængstoffer via radio. Der blev også brugt mobile gaskastere. De bombarderede bogstaveligt talt Den Røde Hærs positioner med ild og ild.
  Gringeta bemærkede med utilfredshed:
  - I krigen er der mere og mere snavs, og mindre og mindre tapperhed!
  Jane blev tvunget til at være enig i dette:
  - Selyavi! Ak, vi taber på en eller anden måde!
  Gringeta rettede kommandøren:
  - Snarere ikke os, men vores modstandere! Intet nu, lad os komme ud af dødvandet, og der bliver en kamp ...
  Den tyske kampvogn skød, selvom der ikke rigtig kunne ses noget. Jane gned sine bare fødder sammen og sang:
  - Vi tænker ikke dårligt - vi er helt sikkert vilde! Der er en vej ud af labyrinten, ud af enhver blindgyde!
  Gringeta kvidrede med et smil:
  - Hvem er glad, griner han ...
  Hvem vil - han vil opnå ...
  Hvem søger vil altid finde!
  Malanya, melodisk og funklende med sine tænder, tilføjede:
  - Hvem er vant til at kæmpe for sejren, lad ham synge sammen med os!
  Kanonaden varede i flere timer, og så rykkede de tyske kampvogne alligevel videre. De blev mødt af sovjetisk artilleri og panserværnskanoner af forskellig kaliber. Man mente dog, at den gennemtrængende kraft tydeligvis ikke er nok. Tyskerne rykkede frem... Først da 203-millimeter-kanonerne begyndte at skyde, dukkede de første ødelagte køretøjer op fra nazisterne.
  Jane hviskede usikkert:
  - Herre... Må denne kop gå forbi mig!
  Gringeta sagde selvsikkert:
  - To dødsfald kan ikke ske, et kan ikke undgås! Så vi vil om noget leve i den næste verden!
  Malania spurgte hviskende:
  Hvordan er det lys?
  Gringeta talte ikke for selvsikkert:
  - Jeg synes, det er bedre end vores!
  Malanya hviskede som svar:
  - Gud forbyde de blinde at åbne øjnene og rette ryggen til de pukkelryggede!
  Faktisk spekulerede Jane på, hvad det lys kunne være. Måske er denne verden endnu mere irrationel og mindre sikker. Jane vred sin talje og bevægede hofterne og kvidrede:
  - Dette er en meget interessant mulighed - at dø og ende i den næste verden! Hvad venter os der? Vil vi møde dem, der var os kære på Jorden, eller bliver vi nødt til at få nye venner?
  Gringeta flyttede hunden med sin bare fod og hvæsede:
  - Der kommer nye århundreder, der vil ske et generationsskifte ... Men ingen vil nogensinde glemme navnet Lenin!
  Og brød ud i grin, hendes lidt skøre grin. Hun var en kriger-bonde, der aktivt fingerede på hendes bare, yndefulde ben, og hendes fingre legede.
  Her fangede jeg IS-3'eren i kikkerten ... Langt fra sandheden. Ikke alle vil ramme, og hvis det gør det, så kan projektilet, der styrter ind i geddesnuden, rikochere. Men pigen vidste, hvad hun lavede. Hun skød og mumlede:
  - Tågekysten, vi knuser med madding!
  Matilda sang desuden:
  - Og denne "Agdam", lad os drikke for damerne! Super frue!
  Gringetas skud var præcist. Granaten ramte den nederste del af tårnets frontalpanser lige i mellemrummet. Og gjorde en ødelæggende indvirkning uden at gå ind i en rikochet. Sådan er den situation, der er opstået. Mere præcist døde fem sovjetiske tankskibe næsten øjeblikkeligt. Og de engelske kvinder tilføjede deres liste over forbrydelser.
  Malanya brølede, da hendes maskingeværer gik af. Flere drengesoldater ville kravle op til Hitlers taknus.
  - Men pasaran, kom ikke i nærheden af dreng! - Råbte en smuk pige, og hældte maskingeværsprængninger, modige pionerer.
  Jane kvidrede og bankede sin bare hæl mod sin rustning.
  - Åh, drenge, drenge, drenge ... I blev pludselig anstødelige! Det kan ses for dette forbandede land, du er for ædel!
  Og pigen, herrens datter, havde ondt af disse barfodede, kløede, snavsede drenge, som blev gennemboret af hensynsløse kugler. Hvor er det trist og hårdt.
  Gringeta skød igen, gennemborede SU-100 selvkørende pistol og kvidrede:
  - Og græshoppen vil løbe for at aflevere flaskerne!
  Malanya slikkede sine læber med en skarlagenrød tunge og nippede af en plastikflaske Coca-Cola og sagde:
  - Selvfølgelig ikke! Giv mig vin og en pakke cigaretter!
  Matilda, der forsigtigt bevægede tanken fremad, hvæsede:
  - Cigaretter er gift...
  Jane opfangede rytmen og fortsatte:
  - Det er rigtigt, siger folk!
  Gringeta som svar, skyd og hvæs:
  Der er ikke værre end nikotin!
  Malanya fnisede og knurrede:
  - En pakke cigaretter i ovnen!
  Matilda tilføjede som svar og kradsede den skarlagenrøde brystvorte:
  Ja, siger folk...
  Jane sluttede af med et grin og rakte tungen frem.
  - Men jeg ryger....
  Malanya sluttede med aplog.
  - Og meget glad!
  Pigerne lo og viste deres lange kirsebærtunge. Jane bemærkede med et smil:
  - Cigaretten er den mest produktive dræber, især mod kunden!
  Malania tilføjede:
  - En cigaret er som en lydløs riffel, men dødbringende i hænderne på en amatør!
  Gringeta affyrede sin kanon og bemærkede med et smil:
  - Cigaret er den mest pålidelige snigskytte, dræber altid!
  Matilda sænkede lidt farten på tanken på bakken og tysede:
  - Cigaretten smager bittert, men den tiltrækker mere end slik!
  Jane tog en dyb indånding og mumlede:
  - En cigaret er som en dårlig pige, kun at skille sig af med den er meget mere smertefuldt!
  Gringeta fnisede, skød og brølede:
  - En cigaret, i modsætning til en granat, når den kastes, forlænger livet!
  Pigerne tav. Deres tank gik i stå igen og endte i en grøft. Jeg var nødt til at komme ud. Krigerne var lidt nervøse. Det sovjetiske forsvar er meget stærkt.
  Jane bemærkede filosofisk:
  - I krig er den korteste vej til målet en omvej, og den rene sandhed er et modbydeligt bedrag!
  Gringeta, der havde smadret den sovjetiske kanon med et velrettet skud, bemærkede:
  - Med en rundkørselsmanøvre afskærer du højst sandsynligt stien til målet!
  Malanya affyrede sit maskingevær og kvidrede:
  - Livet er rødt, men blade med skarlagenrødt blod!
  Matilda opsummerede en ejendommelig konklusion:
  - I krig mister livet sin værdi, men får mening!
  Pigerne fortsatte krigen. De skød, og komponerede samtidig aforismer på farten.
  Jane skød med sin bare fod og tabte:
  - Krig er som en brudgom, grådig efter forræderi, men tillader ikke at forælde!
  Gringeta skød og sagde vittigt:
  - Krig er en begærlig kvinde i fortærende mandekroppe!
  Malanya hvislede som svar:
  - Krig er ligesom kærlighed underdanig til alle aldre, men tidsfordriv er ikke behageligt!
  Matilda saw fit for at tilføje:
  - Krig, som en kurtisane, er dyr, foranderlig, men den efterlader altid et heroisk minde om sig selv!
  Jane vendte hunden rundt med sine yndefulde, bare fingre og kurrede:
  - Krig er ikke som en drøm, du kan ikke undvære stærke følelser!
  Gringeta affyrede med et smil og svarede:
  - Verden er kedelig og afslappende, krigen er interessant og spændende!
  Matilda, nipper til cola med fornøjelse, fortsatte:
  - Krig er blod og sved, gøder skud, der føder mod!
  Malanya fnisede og bemærkede:
  - Uanset hvor interessant krigsprocessen er, vil alle have en ende!
  Jane førte igen sine bare tæer over pistolens bundstykke og sang:
  - Krig er ikke en bog, du kan ikke smække den i, du kan ikke gemme den under din pude, du kan kun rode i den!
  Gringeta kvidrede af selvtillid:
  - Krig er en religion: den kræver fanatisme, disciplin, utvivlsom lydighed, men dens guder er altid dødelige!
  Malanya klukkede sagte og bemærkede:
  - I krig, som i et kasino, er risikoen stor, og gevinsten er kort!
  Matilda grinede og gøede:
  - En soldat er dødelig, ære er glemt, trofæer slides op, og kun grundene til at starte en ny massakre er uafvendelige!
  Jane talte subtilt:
  - Vi foragter morderen, medmindre han er soldat ved fronten, foragter vi tyven, hvis han er en marodør på slagmarken dobbelt!
  Gringeta slog igen og hvæsede:
  - En soldat er en ridder, hvis rustning har mod og ære! Generalbaron, som har en krone: forsigtighed og intelligens!
  Malanya sagde med et smil:
  - Soldaten lyder stolt, den menige nedsættende!
  Matilda svarede klogt:
  - Den første i angrebet kan dø, men den sidste vil ikke forblive i hukommelsen!
  Jane kurrede åndeløst:
  - Det er bedre at være den første i delingen af trofæer end i angrebet!
  Gringeta tilføjede med et smil:
  - Krig er som en kvinde, sætter kun mænd ned uden at gå i stykker!
  Malanya svarede med værdighed:
  - En kvinde har i modsætning til krigen ikke travlt med at lægge en mand i seng!
  Matilda sagde med et grin:
  - Krig, i modsætning til en kvinde, er aldrig tilfreds med antallet af tildelte mænd!
  Jane drejede igen håndtaget med sine bare fingre og sagde:
  -Krig er den mest umættelige kvinde, hun har altid få mænd, og hun vil ikke afvise en kvinde!
  Gringeta fandt det passende at gengive denne vittige aforisme:
  - Kvinder kan ikke lide at slås, men ønsket om at lægge en mand ned er ikke meget ringere end en kugle!
  Malanya hvæsede som en kobra og spyede sin lyserøde tunge ud:
  - Læg en mand ned, måske en lille kugle, gør dig glad, en kvinde med et stort hjerte!
  Matilda tilføjede med et sardonisk smil:
  - Stort hjerte, fører ofte til små egeninteresser!
  Pigerne afsluttede med at udveksle vittige bemærkninger og begyndte at fokusere på slagmarken. TA-311 angrebsfly fløj på himlen, som skød mod sovjetiske troppers positioner. Skønt langsomt, var koalitionen af Det Tredje Rige fremme. Og hun havde tid til at spise lidt og sluge lig.
  Pigerne, der kedede sig, begyndte igen at spøge med aforismer:
  Jane kurrede:
  - Krigen har ikke et kvindeansigt, men den bløder mænd mere brat end en kone!
  Gringeta skød og hvæsede:
  - Krig bringer ikke glæde, men den tilfredsstiller aggressive instinkter!
  Malanya fløjtede som svar:
  - Glæde i krigen, ligene af fjender kun i prisen!
  Matilda, der rullede sporene, tilføjede:
  - Krig er markens pløjning: den befrugtes med lig, blod vandes, men den stiger i sejr!
  Jane skød og spindede tilbage.
  - Sejren dyrkes på lig og blod, men den bærer frugt med en svag!
  Gringeta skød, knuste de fireogtredive som en glassten og hvæsede:
  - Krig er som en kannibalblomst, lys, kødædende og med en dårlig lugt!
  Malanya tørrede pedalen med sin bare fod og råbte:
  - Krig er fremskridtets moder og dovenskabens stedmor!
  Matilda vil tage det, og hvordan det vil brøle:
  - Og i krigen ligger en soldats liv ikke i prisen, men fra generalerne og i det hele taget et tab!
  Jane førte kanten af sin hånd over hendes bryst og kvidrede:
  - Hvis du vil have fred - skab frygt, hvis du vil have krig - forårsage latter!
  Gringeta tog den og affyrede, pegede med pistolen med sin bare fod og sang:
  - Latter er ikke synd, hvis man ikke er til grin i militære anliggender!
  Malanya fnisede og knurrede med succes:
  - Krig er som et cirkus, kun vinderen har det sidste grin!
  Matilda førte tanken, knuste et par pionerer, kvækkede:
  - I krigen, som i et cirkus, kun en tæppebelagt, seriøs morder!
  Pigerne tav igen. De er trætte af at være skarpe. Generelt er krigen ikke for smuk.
  Jane tænkte irriteret: Storbritannien havde afstået til tyskerne. Selvom hvor mange lande briterne erobrede. Og hvor meget af det Tyskland! Storbritannien blev et kolossalt imperium. Men hun kunne ikke fordøje sine kolonier. Det Tredje Rige overgik anglernes magt, og selv kommandanterne viste sig at være meget stærkere og mere dygtige.
  Og da nazisterne kom til London, sluttede historien for England. Et nyt imperium opstod med hidtil uset magt. Tropperne tjener mange folk og lande. Og hvad kan vi sige: Det Tredje Rige, der spredte sine vinger, overdøvede Storbritannien.
  Men i det fyrretyvende år, efter at have erobret Frankrig, tilbød Hitler generøst Churchill fred. Og det var nødvendigt at acceptere det: Sund fornuft antydede, at Storbritannien ikke kunne vinde noget ud af krigen, heller ikke teoretisk, men tabe den. Hitler kæmpede luftkampen med England på halv styrke. Med stor forsinkelse overførte han tropper til Afrika. Rejste til Sovjetunionen. Men alt dette forsinkede kun katastrofen.
  Tyskerne, ved at bruge de besatte områder, fandt styrken til at kæmpe på to fronter, Japan slog amerikanerne trygt. Og så forrådte Stalin og indgik en våbenhvile. Storbritannien faldt på knæ og blev en del af Det Tredje Rige.
  Mange sejre gav Wehrmacht uovervindelighedens ære. Jane og hendes venner gik villigt til den nazistiske hær - for at fange lykke og rækker. Og det lykkedes til en vis grad.
  Og hvad så? Nu har de to hjemlande: Stortyskland, Lesser Britain.
  Jane nippede en Coca-Cola fra hendes hals og kvidrede:
  - Kærlighed og død, godt og ondt ... Hvad er helligt, hvad er syndigt, er morderne ligeglade!
  Gringeta sang som svar og sendte endnu et projektil:
  - Elsk og tør, lad det onde herske, og vælg, vi får kun én!
  Pigerne muntrede lidt op. Nå, faktisk, så meget som muligt, tune dig selv på en mindre måde. De er unge, muntre, energiske og ret heldige. Så mange kampe og ikke en eneste skramme. Bortset fra at de vil ridse sig på tanken.
  Malanya bemærkede skarpt:
  - Øh, Churchill skulle have accepteret Hess' forslag og gået ind i krigen med USSR. Så ville vi have regeret hele planeten, og i sidste ende ville Tyskland være blevet knust!
  Matilda sang med glæde:
  - Tyskland er godt i kamp, den britiske løve er den bedste!
  Malania bekræftede:
  - Ja, vores løve fra Storbritannien er den bedste!
  Jane sagde med et smil:
  - Vi har stadig en chance! Her vil Hitler dø, og det tyske rige vil falde fra hinanden!
  Gringeta affyrede et projektil og var delvist enig:
  - Lad det falde fra hinanden! De er trods alt kødædende rovdyr, men vil det være bedre for os?
  Malanya bemærkede filosofisk:
  - Enhed i hård tilstand, bedre end rod og sjusk i blød tilstand!
  Matilda trykkede sine bare såler på pedalerne og gøede:
  Vi er også på Mars! Og ud over solsystemet!
  Jane svarede med et smil af Mona Lisa:
  - Først skal du etablere en enkelt tilstand på planeten Jorden!
  Gringeta, tog den og sang inderligt:
  - Og vi er sådan et regime, vi vil ikke tillade det at ændre sig!
  Malanya bemærkede med vidende:
  - Men for at efterlade dig med en næse, må jeg skifte næse!
  Pigerne er lige så heldige som altid. Her når deres tank den første række af skyttegrave. Og bryder jorden med larver. Krigerne griner.
  - Vi tager dem alle sammen!
  En af pistolerne sad fast mellem rullerne, og tanken stoppede. Pigerne steg ud af bilen, men tanken var for overfyldt og for varm. Og udenfor er risikabelt, du kan blive brændt.
  Krigerne skyndte sig af sted, blinkede med deres bare hæle og sang:
  - Vi er friske piger, gode venner, vel, men på bare fødder, lad dem piske, rask forskrækker!
  Jane løb og bemærkede:
  - Her er vi rumfartøjerne!
  Malanya bekræftede med et smil:
  - Og i rummet og i landingen!
  Og Gringeta tog den og gik på sine hænder og hylede:
  - Jeg er en super kriger! Jeg tvivler på alle!
  Matilda svarede og hvæsede:
  - Gift dråbe for dråbe ind i Führeren!
  Jane fnisede og sang:
  - Slaget er stærkt, og Fuhreren er en almægtig bid!
  Krigerne flygtede, gående barfodet, over murbrokkerne, knust, stærkt opvarmet jern, alskens bjælker og knækkede kranier.
  Jane sang:
  - Du vil forstå mig ... Du vil forstå mig ... Du vil forstå mig, og du vil ikke finde et bedre land!
  Pigen er glad for at løbe, med sine ikke alt for hærdede ben, langs en skarp sti og affald. Det er faktisk en stor fornøjelse.
  Gringeta sang:
  - Sommer, solen skinner højt ...
  Malanya støttede sangen:
  - Høj... Høj!
  Matilda tilføjede:
  - Sommer, vi er langt fra døden! Langt!
  Krigerne muntrede synligt op. Ja, sikke en fornøjelse det er at bevæge sig så kraftigt og hoppe.
  Jane fnisede og bemærkede:
  - Døden er en konvention, skændsel er en absolut!
  Gringeta gned den ene bar fod mod den anden og hvæsede:
  - Vi skal holde ferie! Og med det sejr!
  Malania sagde skeptisk:
  - Vores eller tysk?
  Matilda smilede og sang:
  - En dødbringende brand venter os ...
  Jane svarede:
  Men han er magtesløs...
  Gringeta hylede som en panter:
  - Alle har en separat kiste ...
  Malanya tog den og skød og hvæsede:
  - Boshey bataljon sank i graven!
  Matilda brølede tilbage:
  "En hel legion er faldet i graven!"
  Og pigerne tog den og mjavede ... De er som slanke heste. Og så søde, benene er bare, solbrune.
  Jane tog det og hvæsede med fornøjelse:
  - Og jeg er en kobra! Og jeg er en kobra! Slet ikke en bjørn!
  Gringeta skreg tilbage:
  - Og det er rart for en kobra at flyve op til skyerne!
  Og pigerne vil både tage og støde pander. Gnister strømmer fra øjnene, som om timen er kommet!
  Malanya tog den og hvæsede:
  - Hitler kaput!
  Matilda støttede hende:
  - Og Stalin kaput!
  Jane rystede på hofterne og kvidrede:
  - Jeg er en lysets kriger, vilde på knæ... Alle, der bagtaler, vil jeg feje væk fra Jordens overflade!
  Malanya tog den og brølede:
  - Og Hitler er et fjols, han ryger tobak! Han stjæler tændstikker, han sover ikke hjemme!
  Matilda smilede ondt og spurgte:
  - Hvad tror du, har Führeren?
  Gringeta trampede på asken med sin bare fod og knurrede:
  - Selvfølgelig ikke! Vi giver ham en foursome, blowjob!
  Malanya rullede med øjnene og hviskede:
  - Åh, det er meget rart at have en pulserende jadestang i munden og mærke den med tungen!
  Matilda hviskede forpustet:
  - Og hvor er det fantastisk! Og alt bliver bare fantastisk!
  Pigerne hoppede højere og højere. Men deres tank blev repareret og måtte returnere. Krigerne kravlede ind igen og hvæsede:
  - Dette er vores tank! Han bliver bare fantastisk!
  Jane huskede pludselig historien om Robin Hood. Lille Joe er der, drengen blev taget til fange af sheriffen. Drengen blev tortureret: han blev trukket op på et stativ, hans hæle var stegt.
  Da flammerne slikkede drengens nøgne, ru fodsåler... følte Jane ophidselse her, og hun ville virkelig gerne have sex. Her kom de ind. Især den japanske ninja Karas. Denne blonde dreng, så smuk, og han har en meget stor mandlig perfektion. Og det er så dejligt at røre ved så ren og glat hud med dine bryster.
  Jane ville stikke sin tå mellem sine ben, men blev flov og ombestemte sig. Selvom en sådan handling faktisk er yderst behagelig!
  Herrens datter sagde:
  - I havets bølge og rasende ild! Og rasende, og rasende ild!
  Pigerne flyttede igen deres "Goering" -5 til de sovjetiske troppers positioner. Sandsynligvis var Stalin selv ret forskrækket, da han hørte om nazisternes fremmarch. Virkelig, hvordan kan du ikke fare vild her. En kolos styrter mod dig, men der er intet at svare på. Fireogtredive, du kan ikke slå af E-serien. Og endnu mere fra pyramideformede AG'er.
  Og Stalin er tilsyneladende i chok. Ring i det mindste en kakerlak til dine rådgivere. Ingen lyd, ingen mening, ingen vandsprøjt! Det ser ud til, at du får vandhaner!
  Jane bemærkede med et smil:
  - Og Stalin tog i modsætning til Churchill altid villigt imod uddelinger fra Hitler og gik til fred!
  Gringeta sang entusiastisk:
  - Fortæl mig, hvad verden er! De vil svare dig - solen og vinden!
  Malanya bemærkede entusiastisk:
  - Og vi får stærke, sunde børn!
  Matilda fnisede og hviskede:
  - Verden er ikke et skakbræt, og Hitler er ikke en konge!
  Jane rettede sin ven:
  Han er højere end en konge! Og vi vil feje ham væk fra planetens ansigt!
  Gringeta tog den og brølede:
  - Briternes storhed, anerkendte planeten! Fascismen blev knust med et sværdslag!
  Malanya tilføjede entusiastisk:
  - Vi er elsket og værdsat af alle verdens nationer!
  Matilda tilføjede med entusiasme fra en pige, der har fundet sin første kærlighed:
  - Jeg tror, vi vil bygge hellig kommunisme!
  Jane brød ud i grin og bemærkede:
  - Og under tyskernes ledelse kan der faktisk bygges kommunisme!
  Gringeta slog panden mod pistolens bundstykke og sang:
  - Vi spøger med kommunismen, nu bygger vi den! Og Stalin vil være vores superhelt!
  Malanya tilføjede og præciserede:
  - I kisten selvfølgelig!
  Gringeta bekræftede let:
  - Selvfølgelig i kisten!
  Jane bemærkede filosofisk:
  - Uanset hvor stor kongen er, vil han gå i kisten, ligesom kennelen!
  Gringeta tilføjet med et snedigt grin:
  - En politiker lyver altid, han dør kun for alvor!
  Malanya klikkede med sine bare tæer og sagde:
  - Udødelighed er ægte, men døden er illusorisk!
  Matilda udsendte også en aforisme:
  - Konger kan alt, men ikke én, ikke én konge kan efterlade kisten i landet!
  Jane tweetede:
  - Snart slutter livet....
  Gringeta understøttet med selvtillid:
  - Kommer snart!
  Malanya affyrede maskingeværer mod det sovjetiske infanteri og hvæsede:
  - Åh, mor, mor, forbarm dig med sønnen!
  Matilda, der havde svært ved at holde latteren tilbage, tilføjede:
  - Han skulle jo leve, slet ikke en dag!
  Jane tænkte filosofisk:
  - Alle vil gerne leve smukt, men kun få dør med værdighed!
  Gringeta svarede med et smil:
  - Døden lover ballade, medmindre den funkler af præstationsstråler!
  Malanya hvæsede med et rasende smil med tænder:
  "En god død er bedre end et dårligt liv!"
  Matilda udfordrede:
  - Det er godt at være Gud, i naturen, det er dårligt for djævelen i zonen!
  Gringeta bemærkede med et giftigt grin:
  - Og vi løb tør for skaller ... Enig, det er en kæmpe tragedie! Ingen udslettelsesgave!
  Jane fnyste foragtende.
  - Der kommer nye oplæg og andre formænd!
  . KAPITEL 17
  Friedrich på denne dag, den 10. oktober, 1947, som altid en utrættelig greyhound, kørte han hurtigt på en lufthest Me-362. Drengen følte ikke engang en skygge af træthed, han var for ophidset og skød stadig uden at misse. Om natten tog reparationshold, primært amerikanske, en del af det beskadigede udstyr i brug. Især "Pattons" blev igen spundet med larver, derudover kom et par hundrede af disse maskiner i drift ved at blive overført fra den anden side af havet langs allerede debuggede jernbaner. Partisanerne prøvede selvfølgelig, men de klarede sig meget værre end normalt. Bandera besejrede den ukrainske Batka ved valget, og forræderi og desertering voksede i partisanernes rækker. Plus, kommandanten for partisanbevægelsen, Voroshilov, blev syg ... Og de hentede ikke en erstatning for ham til tiden ... Således var forsyningen af den chok internationale gruppe af fascister ganske tilfredsstillende. Ja, modige undergrundsarbejdere og heroiske sabotører opnåede nogle gange succes, men ikke over det taktiske niveau. Derudover forårsagede fremkomsten af nye kapitulerede allierede et kraftigt fald i troen på USSR's sejr, og det førte til, at de vaklende elementer, åbent eller endda skjult, gik over på nazisternes side.
  Antallet af desertører steg især blandt den røde hær i Kraikov og den polske hær. Polakkerne, der troede på nazisternes og især de vestlige kapitalisters løfter, regnede for alvor med skabelsen af et stort imperium i øst på Ruslands bekostning! Ikke alle, selvfølgelig, forblev de polske kommunister loyale over for sovjetterne, men resten af de politiske afskygninger ... De liberale er især upålidelige ... Så de polske enheder begyndte at overgive sig på Moskva-bulen næsten øjeblikkeligt fra starten af offensiv ... Heldigvis var der få af dem, og det fik endnu ikke afgørende indflydelse på krigens gang .
  Friedrich foretog de første par udflugter selv og brød væk fra resten af piloterne. Han så, at fjenden ikke længere mødte de nazistiske horder med ild så tæt, og der var næsten ingen minefelter tilbage i stien til kampvognskilerne. Men de sovjetiske soldater kæmpede hårdt. Infanteriet åbnede ikke ild og forsøgte efter at have ladet kampvognene lukke, underminere deres spor eller en masse granater eller sætte ild til dem med flasker med brændbar blanding.
  Terminator-drengen øgede stort set scoren på grund af sovjetiske våben. Desuden skyder du fra et vandret plan, så du undgår tab af tid til et dyk. Sandt nok blev flere kampvogne placeret i baghold også ødelagt. Luftfart i USSR handlede inaktivt. Om morgenen dukkede kun syv U-2 fly op, derefter fire Laggas. Generelt havde Friedrich en kort samtale med dem, idet han trykkede let på aftrækkeren ... Og så, som altid!
  Efter at have undertrykt de allerede svækkede kamppunkter, skyndte de nazistiske kampvogne videre over feltet og ind i skyttegravene ... Dog stødte man også på panserværnsgrøfter og pindsvin ved denne allerede sjette og delvist femte forsvarslinje (der var otte i alt ). De sovjetiske skytter blev nervøse og begyndte at skyde langvejs fra. Nazisternes artilleri var hensynsløst, og luftfarten .... Indtil videre, ligesom en skøjtebane, var alt makuleret. Nå, Friedrich er som altid foran alle, hurtigere og sejere. Ændringer fandt sted i troppernes dannelse, Pattons med kraftig maskingeværbevæbning brød frem. En tvungen beslutning om at reducere tab fra kamikaze-infanterister, der ofrer sig selv, men ikke er villige til at overgive sig...
  Friedrich foretog den tredje udflugt med sin kæreste Helga. Her mødte de for første gang et mere eller mindre stort parti sovjetiske fly. Blandt dem var endda fem Br-3'ere (hvorfra de blev gravet op). Mærkeligt nok, men USSR's bombefly vendte sig ved synet af de tyske esser straks tilbage, og jagerne skyndte sig at møde dem.
  Friedrich skød koldblodigt de biler, der forsøgte at nærme sig. Inklusiv et es med en stjerne fra USSR-helten på flykroppen. En erfaren kriger forsøgte dog at gå ind i skyerne, men mod sådan et monster som Friedrich Bismarck blev det kun værre. Terminator-drengen, uden at savne, skød seksogtredive jagerfly og fire angrebsfly ned på én gang, tændte, tvang, skyndte sig efter bombeflyene.
  Her opdagede Friedrich dog, at hans bil ikke skyndte sig så meget, og ikke slog ud 740 anslåede kilometer selv på en forceret motor. Årsagen er klar, Friedrichs 30-millimeter kanoner Mr-108 blev erstattet med Mr-103, som med en indledende projektilhastighed på 960 meter i sekundet trænger langt mere effektivt ind i taget af kampvogne og fjendens jagerfly fra meget lang afstand, men næsten halvanden gang tungere og mindre med en skudhastighed på 420 skud i minuttet (dog foretrak Friedrich generelt, at falde i trance, at slå med enkelte granater!). Ja, og ammunitionsbelastningen til kanonerne blev øget specielt for Friedrich. Så det var ikke let at indhente bombeflyene. Flere kvikke He-362'ere oversteg det modige, unge es. De faldt som hagl på afgrøder og knuste og plagede sovjetiske biler. Desuden blev Br-3, som mere langsomtkørende og dårligt bevæbnet, et let bytte for terroristpiloter. Frederick var allerede moden ved slutningen af festen, men han afsluttede yderligere et dusin distancer og slog halvtreds. Det lykkedes dog ikke drengen at slå sin tidligere rekord på to hundrede og treoghalvtreds biler.
  Friedrich kom tilbage med stor entusiasme i sin sjæl. Han har vundet og vinder! Og tankerne om hans forræderi er helt væk. Den unge mand sagde endda til sig selv:
  - Og hvorfor disse fordomme! Hjemmet er hvor dine venner og børn vokser op! Og USSR er ikke moderlandet, men et fængsel af folk!
  Helga hørte disse ord, men da hun ikke forstod deres sande betydning, bekræftede hun:
  - Du har ret! Og snart får vi børn! Selvom jeg ikke ønsker at få mave, mens der stadig er sådan en krig!
  Friedrich grinte.
  - Det afhænger af den almægtige Guds vilje. Men paven og en række storbyer er på vores side!
  Den fjerde udflugt på angreb, jetdrevne Fokken-Wulf-5, blev til en jagt på kanoner, da kun et par kampvogne blev fanget. Men den virkelige test var endnu ikke kommet.
  Rotmistrovs Fifth Guards Tank Army fuldførte underbudsoverførslen til Krasnogvardeisky-området. Det var dog ikke muligt at opnå fuldstændig overraskelse. Nazistisk rekognosceringsluftfart registrerede bevægelsen af en stor masse kampvogne, og nazisterne skyndte sig at tage gengældelsesforanstaltninger. Omkring fem hundrede SS-enheder fra den 2. SS-panserarmé, såvel som to hundrede køretøjer fra den strategiske reserve, kom ud for at møde ni hundrede og halvtreds kampvogne og selvkørende kanoner forstærket med reserver af Rotmistrovs pansrede knytnæve. Især udspillede slaget sig på marken, nær Pervomaisky-kollektivgården, hvor tyske grenaderer og kanoner var placeret på den erobrede linje.
  Friedrich og de bedste tyske esser blev kaldt ind for at afværge et massivt slag fra land og luft.
  Generalløjtnant Rotmistrov, helten fra slaget ved Stalingrad, udførte ordren fra den øverste øverstbefalende selv, mente oprigtigt, at slaget nær Moskva endnu ikke var tabt. Han havde magten i sine hænder, håbet glimtede om, at USSR ville genvinde, hvad det havde tabt tidligere. Men søjlen, der bevægede sig af egen kraft, strakte sig ret ud. Dette skyldtes til dels ønsket om at undgå Det Tredje Riges rekognosceringsfly, med en anden varighed af marchen forårsaget af skader på jernbanelinjerne på grund af påvirkningen af fjendtlige fly.
  Kraftige bombeangreb tvang store kampvognsstyrker til at marchere hundreder af kilometer under deres egen magt. Desuden var marchen maksimal i hastighed ... I betragtning af tankflådens visse heterogenitet lykkedes det nogle biler at udskifte filtre, mens andre tværtimod, gamle typer, herunder ufuldkomne transmissioner, bremsede dieselmotorer.
  På grund af det brutale og massive nedslag fra fjendtlige fly, var den femte chokhær placeret langt nok fra frontlinjen, og dette tvang denne stålbane til at gå fra aften til morgen.
  En mere kompakt gruppe af nazister ventede allerede på Rotmistrov. Efter at have givet efter i det samlede antal kampvogne var nazisterne overlegne i kvalitet: med omkring halvandet hundrede "Panthers" -5 og "Tigers" -5, samt et dusin "Goerings" L (engelske køretøjer med 17 fods kanoner, omtrent lig med en pistol "Panthers", E-50, AG-50 og "Patton". Superferdinanda tank destroyerne var stadig på vej.
  Selvfølgelig ville det have været bedre at angribe nazisterne i massevis, men den formidable Zhukov skyndte Rotmistrov for meget, med rette frygt for, at nazisterne ville tage energiske modforanstaltninger. Det er dog allerede gjort...
  Men her havde den sovjetiske hær ét trumfkort - dette var et seriøst luftfartsdæksel ... Flyene fjernede både Ural-retningen og ratereserven, og endda træningskøretøjer såvel som udstyr blev kastet i kamp direkte fra samlebåndet . Dette var chancen for at bryde igennem højre flanke og bagud, den fascistiske kile, der havde styrtet langt frem.
  General Gota og andre befalingsmænd antog allerede under de indledende drøftelser af planen for Moskva-operationen, at Krasnogvardeysk helt sikkert ville blive stedet for en kampvognskamp med de sovjetiske hæres kampreserve, hvilket betyder, at du skal have en dækning plan.
  Særlige tyske fly, især Xe-362, overvågede luftrummet, så slaget på Krasnogvardeisky skulle blive den største ikke kun kampvogn, men også luftkamp i Anden Verdenskrig!
  Friedrich blev kaldet til at bekæmpe fjenden, han er Luftwaffes bedste es, luftkampens konge var et symbol på det tredje riges sejr. Og ved siden af, eller næsten ved siden af ham på højre hånd, på angrebet, og derfor især kraftig modifikation af Fokken-Wulf-5, skyndte Helga sig.
  Drengen sang endda:
  - På rumskibe skynder vi os gennem bølgerne! Kvarker skummer i æterhvirvler!
  Helga bekræftede:
  - Røde væsner, der vil være Hook til dig! Til børnene i underverdenens helvedes verden!
  Friedrich lo og gav sin favorit ud:
  - Nå, fra skruen! Dødens engel, bare fløjt den for at dukke op! Vil rive alt afskum i stykker røv!
  Helga grinede som svar.
  - Jamen, du er vittig!
  Friedrich var noget bekymret over stigningen i vægten af hans fly, forbindelsen med installationen af langtrækkende våben og stigningen i ammunition. Når alt kommer til alt er projektilet af en 30-millimeter kanon, tre gange tungere end en 20-mm kanon, og måske fire gange kraftigere med hensyn til destruktiv kraft, et universelt våben, der er tilpasset til at bære panser både på overfladen af planeten og i luften! Den unge es ville endda opgive maskingeværer, fjerne deres fire store kalibere, men ... Helga protesterede før flyvningen:
  - Det kan jo komme til nærkamp. Det er bedre at beholde dette trumfkort ...
  - Nok til Force Majeure og to "skytter"! Friedrich afkortede. For mig, hvad man skal skyde tæt på - det er nok. Generelt mener jeg, at maskingeværbevæbning er overflødig her.
  Helga fnisede lystigt og klappede drengen på ryggen.
  - Ikke alle er desværre så uovervindelige riddere som dig! Mange esser er stadig begyndere, de har brug for mere tæt ild for helt sikkert at ramme ...
  Friedrich protesterede ganske rimeligt:
  - Så dyr en bil som ME-362 U vil ikke blive givet til en nybegynderpilot. Denne fighter er for esser.
  Helga, i stedet for at svare, løb ind i sit jagerangrebsfly, flimrende, nøgne, lyserøde hæle. Og hvad skal man ellers gøre, lød nødkaldet.
  Friedrich var generelt tilfreds med, at han fjernede de to ekstreme maskingeværer, den massive maskine startede lettere, og hastigheden steg, og vingernes lette forbedrede manøvredygtighed. Selvom selve affyringspunkterne var dækket af kåber, bidrog deres reduktion betydeligt til bilens aerodynamik. Selvom Me-362 med hensyn til aerodynamiske kvaliteter stadig er uovertruffen blandt stempelmotorer, er det den universelle krigshest.
  Nedenfor blinker sjældne træer, marker forbi ... Dagen er varm, og det ser ud til, at det ikke bliver let at kæmpe. Især russerne, som taber denne enorme kamp. Her, til venstre og lidt under, flyver en flok krager ... En stor flok, og nogle af kragerne er meget store ... Et ildevarslende tegn, krager ledsager alle krige, denne grusomme verden blottet for sentimentalitet. Som Boyarsky sang i den berømte musical:
  - Men hvorfor! Det er umuligt at leve i sindet! Men hvorfor - livet lærer os ikke noget!
  Dette er vold, vold og mere vold! Grusomhed, grusomhed og endnu en gang grusomhed, der cementerer nationen!
  En flok krager virker uendelig, der er titusinder, hundredtusindvis af dem, og de kvækker, så man selv i en hermetisk lukket hytte kan høre. Friedrich spurgte Helga over radioen:
  - Kan vi ramme dem med maskingeværer?
  Esepigen indvendte:
  - Lad være! Hver kugle tæller her!
  Friedrich grinte.
  - Hvad er muligt! Kongen under tronen, ligge i en pose med patroner.
  Bag en flok gribbe sprang det første parti sovjetiske fly pludselig ud. De blev først mødt af salamanderne. Der var tab på begge sider, flere russere blev dræbt. Friedrich åbnede sent ild og skød kun otte køretøjer ned. Men det er stadig en dårlig start. Men et par tyske "Salamandere" -3 blev skudt ned, samt Me-262, det er ikke klart, hvordan det lykkedes at komme foran alle.
  Men det vigtigste var endnu ikke kommet. Flokken af krager sluttede, de tyske piloter sprang ud i rummet over Krasnogvardeisky-feltet og begyndte.
  En hel hær stormede mod den tyske eskadre, og her var der faktisk luftfart fra flere lufthære i USSR. En kæmpe armada af fly af alle slags, men mest af alt var det Yakov og noget mindre Laggs.
  Friedrich åbnede ild fra en afstand på mere end seks kilometer. Han kastede sig igen ind i strømme af vild trance, når du ikke sigter, og alle dine fingre trykker automatisk. Når der ikke længere er nogen omtanke, tanker, ser kroppen ud til at være din, men du er allerede som en marionet af ukendte kræfter ... Det betyder, at kødet ikke er dit, men underverdenens ånd - urene, onde kræfter ...
  Nå, og i hovedet på terminator-drengen, for det antal gange sangen lød:
  I vennekredsen, men samtidig ensom,
  I fangenskab af lidelse, sørgelige bekymringer!
  Vores verden er så træt af at skælde ud,
  Hverken vidde eller skønhed er synlig!
  Hvor førte du os hen - ond ond djævel?
  Når den onde dæmon vender hæren!
  På jagt os, selvfølgelig, militær ære,
  Selvom min sjæl er en modbydelig parasit!
  
  Sådan tomhed i en døende ånd
  Rundt om sumpen kan du ikke se vejen!
  Og døden, dette tæller den hensynsløse gamle kvinde,
  Hvad samler hyldest i det hellige Rus!
  
  Simpel forståelse skinner ikke,
  Alt på nettet, ubegrænset kraft!
  Ønsket om at leve i en jordisk bolig,
  Smag med sød sødme, glæde, lykke!
  
  Men skæbnen sendte hans søn i krig,
  Hvor vi måtte glemme fred!
  Ingen grund til at forbande Satan for dette,
  Vi ville ikke have andet!
  
  På flyet skar jeg gennem hvirvelvinden,
  Efter at have udført et trick, og modtagelsen er kronen!
  Tro mig, fædrelandets kæmper døde ikke,
  Lad os spille en begravelsesmarch for afskummet!
  
  Fjenden er talrig, stærk,
  Biler, jagerfly, missiler!
  Vi vil smadre den infernalske Wehrmacht i stykker,
  Ruslands bedrifter vil blive sunget!
  Vil komme til Jorden, jeg tror på kommunisme,
  Vi vil leve lykkeligt - jeg ved det med sikkerhed!
  Bøddelen af mennesker vil smuldre - fascisme,
  Sejren vil være i venlighed, lys af maj!
  
  Fædreland, hurtig flugt,
  Det gav os et helligt liv!
  Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Jeg kæmper jo indædt for hende!
  
  Og den tid, jeg tror lys, vil komme,
  Der vil ikke være nogen mord, alderdommen vil omkomme i afgrunden!
  Slægten vil udvikle sig uden kant,
  Toppen vil forhaste resultaterne af linjerne!
  
  Og for at vi kan bringe den tid nærmere;
  Du skal kæmpe som en soldat fra Rus!
  Så det når alle, der ikke er en idiot,
  At russerne altid ved, hvordan man kæmper!
  En god patriotisk sang lød i Friedrichs hoved, men forræderiske hænder og fødder gjorde det modsatte. De sendte nemlig granater til sovjetiske fly af alle typer og mærker. De sovjetiske piloter forsøgte at komme tæt på og starte en losseplads ... Volka, der havde skudt mere end halvtreds biler i farten, lavede en drejning og undgik skuddene og ramteforsøget (han afbrød denne kamikaze med korte skud med maskingevær) . Så skiftede det unge es fly, og da drengen var i en kamptrance, gav han en masse luftpistoler. Meget mejet et antal sovjetiske jagerfly, der dukkede op bagfra.
  Her ramte Friedrich næsten sig selv, men det lykkedes at glide ind i skudlinjen, og fortsætte udryddelsen af modstandere. Denne gang blev tomotorers "Pawns" hans ofre. En aforisme blinkede gennem drengenes hoved (bønder er heller ikke nødder, fremtidige dronninger!). Helga knirkede ind i sin radio.
  - Åh, kære mor! Hvor trykker de!
  Friedrich, der udførte en uafsluttet død løkke, afskar sovjetiske jagerfly på lang afstand og forsøgte at gå bag Helgas ryg. En af dem "Shopkeeper" (Lagg-5), var med en stor rød stjerne på flykroppen ... Så helten i USSR. Pigen selv skød ved angrebsmodifikationen af Fokken-Wulf mod Rotmistrov-hærens kampvogne, der rykkede frem mod tyskernes positioner. Og samtidig ramte hun ret præcist, med succes med at dykke.
  Friedrich kæmpede i mellemtiden med fjendtlige fly og takkede mentalt forsyningerne for stigningen i ammunition. Han formåede endda at sætte en forræderterminator ind i T-34-85-tanken, og efter at have valgt kommandantens en (dette kan ses fra antennerne, som på trods af støvet og afstanden var let at se Friedrichs skarpe øjne!).
  Lugedækslet blev gennemboret af tre granater på én gang, og tanken stoppede...
  Det var også varmt nedenunder, fortroppen af Fifth Guards Tank Army var allerede rullet ind på SS-grenadererne og dele af det andet korps.
  De første sovjetiske køretøjer rullede ned i panserværnsgrøften og satte farten ned. Hurtigskydende kanoner "Tigers" -5 og "Panthers" -5 faldt på dem. Det er det, de nye tyskere er stærke i, er at kæmpe på afstand, for at få en fordel over dem, måtte de sovjetiske kampvogne gå i nærkamp. Arranger en losseplads ... Men taktisk var beslutningen unøjagtig, at rive over den åbne mark, hvor grøfterne blev gravet, for at møde bilerne, der ventede på "bytte". Ja, ikke hober sig på samtidig i massevis?
  Sandt nok brød de sovjetiske Ils, trods håndgribelige tab, alligevel igennem, som en lille bokser, der dykkede under kæmpens syltetøj, til fjendtlige kampvogne og forårsagede skader, herunder små bomber. Ganske vist stod de på nogle "Tigers" -5 oven på gitteret, men mange køretøjer, det tyske infanteri, blev tvunget til at oprette beskyttelse bogstaveligt talt på farten.
  Friedrich mente, at hvis russerne havde leveret et mere koncentreret angreb, ville de have haft en meget bedre chance for "en flok små" og indbringende nærkampe.
  Rammningen af de røde piloter fortsatte, men for eksempel mod den meget kvikke "Salamander" -3, gav denne taktik ikke de forventede resultater. Tabene af tysk luftfart voksede, såvel som endnu flere af de sovjetiske. Men det var ikke længere en ubesvaret kamp. Mange sovjetiske piloter havde anstændig erfaring, det var ikke for ingenting, at de dækkede Moskva, så nazisterne blev ret dårlige.
  Friedrich, hvis flair er blevet utroligt skærpet, undgik altid hits og ramte intuitivt de farligste sovjetiske jagerfly. Forsøger at slå lederne ud. Han gjorde det, og det fungerede uden fejl. I mit hoved var der i øvrigt en tomhed, og en manglende opfattelse af kampen som sådan. Kroppen reagerede, målene blev fanget, der var ingen misser. Et par gange fik endda tanks.
  Og mange hundrede, hvis ikke tusinder af fly af alle slags, flimrede og flimrede for mine øjne. Her f.eks. Huffman på sin Non-362 ... Kæmper på en speciel måde, fart, et ryk med en jetmaskine, og affald flyver i alle retninger... Og russerne er heller ikke dårlige.... Det er lige, hvor Kozhedub er, det ville være på tide at de-energien ham ... Friedrich bevæger sig på et minimum, nu er der ingen grund til at vende, slå økonomisk, men kun, så lidt skiftende fra nederlag ..
  Ammunitionen er ved at løbe tør, ligesom brændstoffet i tankene, og der kommer imponerende forstærkninger fra de tyske stillinger. Salamandere, og endda flere formidable Me-362'ere, er de første, der går ind i slaget, og bag dem resten af den nazistiske myggelejr. Igen, kyst til kyst... Sovjetiske fly begynder også at trække sig tilbage. De er ved at løbe tør for brændstof, og tabene er overskredet: alle tænkelige og ufattelige grænser. Friedrich vender tilbage og spørger Helga:
  - Alt er fint?
  Pigen svarer:
  - Flyet er i bevægelse! Jeg slog seks kampvogne og en jager ud...
  Friedrich fløjtede:
  - Ja, du overgik selv mig i antallet af ødelagte kampvogne. Jeg ødelagde personligt kun fem biler med mundkurv!
  Helga fnisede.
  - Og hvor mange fly?
  - Flyvemaskiner? - Friedrichs hoved blinkede med tal ... - Præcis tre hundrede og et! Ny verdensrekord. Her er præstationen...
  Helga udbrød:
  - Ja, du er bare en ridder! Nej, snart ødelæggelsens gud. Den store Kali selv ... den universelle kæmper!
  Friedrich rettede høfligt:
  - Faktisk er Kali ikke en gud, men ondskabens gudinde. Det vil sige en kvinde, selvom det i hinduismen er en meget æret og populær guddom. Mange templer er blevet bygget til hende, og der bedes bønner.
  Drengen bemærkede pludselig, at han havde ridset sit knæ alvorligt på håndtaget. Og forbandet:
  - For pokker! Det var ikke værd at tage et sving i sådan et tungt bevæbnet køretøj.
  Helga sagde bekymret:
  - Og det næste fly har du uden mig?
  Friedrich bekræftede let:
  - Ja, din Fokken bliver stadig tanket og læsset, og min er allerede klar. Bare tal ikke, bare pas på dig selv!
  Helga sagde eftertrykkeligt:
  - Nej! Mit råd til dig er at kæmpe og kæmpe så godt du kan... Hvis det overhovedet er muligt.
  Flyene landede og Friedrich løb til den næste bil. Den valgte kombination af Me-362 og angrebet F -490 var optimal for alle tiders og folks superass.
  Friedrich, der med sine bare fødder mærkede de skarpe, ru pedaler på Fokken-Wulf-4, begyndte at presse farten ud og synge med:
  - Jeg skal i kamp! Jeg vil knuse væsenet til støv!
  Slaget ved Krasnogvardeisk fortsatte. Ud over tankene fra selve Rotmistrov-hæren ankom halvandet hundrede sovjetiske køretøjer, taget fra den sydlige flanke og Kashirna-sovjetfrontens område, i tide til slagmarken. Det er rigtigt, at kun det første parti biler er ankommet indtil videre. Den sovjetiske luftfart tænkte heller ikke på at overgive sig, men indtil videre har den ikke været særlig aktiv.
  Friedrich gik i gang med kampvognene ved at bruge sine kanoner specielt designet til dette formål. Efter hans mening var kaliberet på 37 millimeter stadig optimalt egnet til dette formål. Her ødelagde for eksempel Rudel med sådanne kanoner, uden nogen kamptrance, eller rettere, hvilket er mere retfærdigt, slog 534 kampvogne ud under hele krigen. Men han var en almindelig person, ikke Friedrich som. Drengen huskede, hvordan hans far fortalte sin mor, at den kombinerede virkning på fosteret i barnets livmoder, ud over manifestationen af fænomenale evner som pubertet, kunne gøre afkommet til en psykopat ...
  Måske er hans kamptrance, og denne supermagt af en kriger, også en konsekvens af en påvirkning, hvis natur er ukendt for ham.
  Men nu kommer kampvognene, for piloten virker deres bevægelser langsomme, og endnu mere for Friedrich. Den unge es begyndte at skrælle af hånden fra et vandret plan. Den bare fyrer og tæsker. Lysglimt, fra små eksplosioner, luger gennemboret. Samtidig lyser mange biler op, da benzintankene er placeret i kamprummet. Og ødelæggelse, T-34 fløj af sted som en slangebøsse.
  Ofte ramte granater forårsagede detonation af ammunition. Og dette til gengæld...
  Friedrich tænkte ikke på sådanne bagateller, han så på billedet, da vagterne efter at have lidt store tab og indset nytteløsheden af forsøg på at bryde igennem end grøfterne gravet af det sovjetiske folk, flyttede vagtvognene rundt.
  Men også her ventede dem en ubehagelig overraskelse. To dusin "Superferdinands" nåede at nærme sig. De var desværre med stærkere køreegenskaber, takket være brugen af amerikanske motorer.
  Sovjetiske køretøjer bevægede sig hen over en åben mark, hvilket betyder, at de legendariske jagerfly kunne ramme allerede fra tre kilometers afstand. Selvfølgelig missede "Superferdinands", men den høje skudrate af antiluftskyts tillod dem at ramme ret ofte. Desuden var marken kraftigt gravet op og pløjet med granater, og T-34-85 kunne ikke få fart. Men de bevægede sig stadig som bølger under et udbrud. Og Panthers -5 og de kvikke amerikanske hekse -5, højhastigheds-tank-destroyere, skyndte sig at hjælpe Ferdinands -4.
  Friedrich forsøgte at slå (rent ubevidst) chefer ud. Selv mine fingre krampede af spændingen. Og der var frugter! Den unge terminator slog fra et vandret projektion toogfyrre T-34 kampvogne, tre KV-er og to Su-122'ere. Det kunne have været tre biler mere, men de blev distraheret af et raid af sovjetiske jagerfly, og vigtigst af alt af angrebsfly. Ifølge dem begyndte Friedrich at plante både en 37-millimeter luftkanon og to 20-millimeter (også ret slående, hvis du ramte en lanterne eller en benzintank eller en motor.
  Kun 27 fly, og atten af dem Ils ... Ikke dårligt, i betragtning af vigtigheden af hver kampvogn, selv beskadiget i denne stædige kamp ... Her er et par T-34-85'ere accelereret, og stadig brød igennem for at lukke rækkevidde. Her flammede de svagt pansrede amerikanske "Hekse" -5.
  Friedrich så Hans-Ulrich Rudels angrebsfly. Dette allerede længe kendte es, ser det ud til, besluttede også at erstatte "Shtuka" med en stærkere og hurtigere Focken-Wulf-5. Hans fakkelemblem er kendt af alle. Han spurgte Friedrich:
  - Hvordan har du det, dødens engel!
  Terminator Boy svarede:
  - Anliggender i Gestapo, og jeg har præstationer!
  Rudel forsikrede:
  - Og jeg har det godt! Men hvordan formår du at skyde så præcist og hurtigt, og endda fra et vandret plan?
  Esedrengen grinede, svarede eller sang endda:
  - Alt det umulige er muligt ved jeg med sikkerhed! Find jordens kongers diamant i rindende vand!
  - Ikke noget, jeg når de tredive inden udgangen af dagen! Rudel lovede.
  Retur, udskiftning af flyet, og igen den indfødte Me-362, flyet, som bortset fra skudhuller på vingerne ikke modtog nogen skade under Volkas ledelse. Og selvfølgelig kampvognskampen....
  Det var varmt ved Krasgvardeisky. Søjlerne fra den femte gardearmé og brigaderne fjernet fra andre fronter trak op. Forstærkninger kravlede op til tyskerne, inklusive et dusin amerikanske tank destroyere, de seneste M-18'ere med 110-millimeter kanoner. Disse maskiner var ikke ringere end Tiger-5 kanonerne, kaliber 105, og slog endda T-34 bedre, da de var mindre tilbøjelige til at rikochettere. Selve pistolen er samtidig også fra en ombygget amerikansk antiluftskyts, hvilket betyder, at den er hurtigskydende. Kun her er rustningen svagere end de tyske, men alligevel er 186 millimeter nok til at holde projektilet i panden. Især på farten er T-34-85 meget ofte udtværet.
  Friedrich følte, selv på afstand, en tsunami nærme sig, en ny bølge af fly fra Den Røde Hær. Det betyder, at det ikke er op til kampvognene, som nærmest har grebet ind i en stram en, så lad angrebsflyet tage sig af dem. Blandt dem er i øvrigt meget tungt bevæbnede og pansrede He-329'er synlige. Som angrebsfly og tank destroyere er stærke. Især med 88 mm Ra-44 kanonerne, som ikke kun gennemborer tankens tag, men også i panden. Kun her i luftkamp er denne maskine mildt sagt ikke så alsidig som "arbejdshoppen" Fokken-Wulf.
  Blandt angrebsflyene fik Friedrich øje på Helgas fly. Nå, selvfølgelig, tilbage i rækken.
  Terminator-drengen, der faldt lidt ned ad vejen, vi vil skære tre kampvogne og selvkørende kanoner-76 op, sang:
  - Vi skal have et show! Simpelthen den højeste superklasse!
  . KAPITEL 18
  Helga svarede let:
  - Selvfølgelig tror jeg på dig! Jeg gav mit hjerte ikke til et udyr! Svaret vil blive givet til dig - tror du det eller ej?
  I stedet for at svare begyndte Friedrich at skyde på lang afstand fra bunden ... Og så tog han højde.
  Der var ret mange sovjetiske fly, men stadig færre end første gang. Luftwaffes piloter følte sig ret trygge, som en førsteklasse, der havde slået en irriterende kammerat i en ukendt skole, efter at han bogstaveligt talt blev overvældet af styrke.
  De sovjetiske piloter blev mere udspekulerede, og da de var faldet under slagene, brød de straks op i grupper og forsøgte at trække tyskerne til sig. Friedrich angreb dem og klatrede op ad bakken. For ham lettede fjendens afvisning af et ligefremt angreb imidlertid kun taktikken. Men andre tyske jagerfly klatrede i kamp.
  Friedrich bemærkede irriteret, at He-362 normalt var foran ham. Men det er okay, fra en lang afstand på flere kilometer er der ingen, der ved, hvordan man skærer ned alligevel.
  Og "Salamanders" -3, ligesom børns papirfly, hopper, hopper som en haj på bølgerne, og de får selv ...
  Friedrich valgte sit offer, kommandoflyet, før han nåede at tænke over, hvordan denne bil blev skudt ned. Drengen bragte moralen frem:
  - Du kan tabe i en krig, i modsætning til sport, én gang vinder du i en krig, i modsætning til et spil, uendeligt! Men brikkerne fra brættet flyver kun væk fra taberen, vinderen lægger på brættet, selv tidligere skudt ned kampenheder!
  Kampen kunne dog mærkes i marken. For eksempel er Wittmann allerede et ret hærdet tank-es, han kæmpede på "Tigeren". Han, sammen med skytten, missede også ret ofte, selvom kampvognen let vendte rundt. Gunner Schleich, havde knap nok tid til at tørre sveden af ansigtet. Panden på dette stålmonster er allerede blevet ramt flere gange, men indtil videre er det lykkedes at rikochette. Wittmann råbte helt i lungerne:
  - Lad dem komme tættere på, vær ikke nervøs, tak...
  Indtrykkene fra en deltager i slaget, stedfortrædende stabschef for den 31. brigade, som for nylig blev en helt i Sovjetunionen, Grigory Penezhko, talte også om en persons tilstand under disse forfærdelige forhold. ... Før mentale billeder var der tunge billeder ... Der lød sådan et brøl, at membranerne pressede, blod flød fra ørerne. Det kontinuerlige brøl af motorer, brølen af metal, brølen, eksplosionerne af granater, den vilde raslen af iturevne jern ... Fra skarpe skud, drejede tårne, drejede kanoner, panser brast, kampvogne eksploderede.
  Den uigennemtrængelige tunge "Patton" -3 forsøgte næsten blankt at tage den sovjetiske T-34-85. Han snerrede, afskærmet rustning svulmende. "Hekse" -4 gled og forsøgte selv at udføre manøvren. Det var, som om det var en kavalerihær af gamle riddere, der var ved at slå hinanden ihjel. Ofte skød begge kampvogne direkte og sprængte hinanden i luften.
  Fra skud ind i gastanke blussede tankene øjeblikkeligt op. Luger åbnede, og kampvognsbesætninger forsøgte at komme ud. Grigory så en ung løjtnant, halvt forbrændt, hænge på sin rustning. Såret kunne han ikke komme ud af lugen. Og så døde han. Der var ingen i nærheden til at hjælpe ham. Soldaterne mistede deres tidsfornemmelse, de følte hverken tørst, varme eller slag i tankens trange cockpit. En tanke, et ønske - mens du er i live, slå fjenden. Sovjetiske tankskibe, som kom ud af deres ødelagte køretøjer, søgte efter fjendtlige besætninger i feltet, forlod også uden udstyr og slog dem med pistoler og greb dem hånd i hånd.
  Et billede i surrealismens stil af kaptajnen, der i en eller anden form for vanvid klatrede op på pansringen af den forliste tyske "Tiger" -5 og ramte lugen med et maskingevær for at "ryge" nazisterne ud derfra. Hvor modigt handlede chefen for tankfirmaet Chertorizhsky. Han slog ud gennem granatets hvirvelvind og brød ind i siden af fjenden "Tiger" -5, men han blev selv ramt. Tankbilerne hoppede ud af bilen og slukkede ilden. Og de gik i kamp igen.
  Helga havde allerede gennemboret taget af Grigory Penezhkos tank med den sidste granat. Granaten ramte benzintanken, og alt gik op i flammer. Flammerne svidede de sovjetiske tankskibe og tvang dem til at springe ud af deres luger. Men Grigory selv, der blev såret, havde ikke tid til at springe ud ... Han brændte levende og indså i naturalier, hvad underverdenen er ...
  Friedrich, da han så, at fjendens luftfart allerede var blevet klogere og prøvede at flyve væk på en kombineret måde, angreb han selv kampvognene ... Tyskerne havde det virkelig svært, selvom de tungest bevæbnede engelske Challenger-tanks gik ind i slaget (The besætninger er også fra Storbritanniens sønner og skyder ekstremt præcist!).
  Friedrich er fuld af dæmonisk energi og begejstring, han er klar til egenhændigt at feje alt og alle væk, selvom du skal kæmpe med en hel kampvognshær, og endnu mere med luft. Men du er nødt til at vende tilbage, brændstof og ammunition er ved at løbe tør for dette, en flyvning, nedskydende syvoghalvtreds fly og slå enogtredive kampvogne og seks selvkørende kanoner ud, plus yderligere to pansrede mandskabsvogne, tre Katyushaer, fire Andryushaer, biler der forsøgte at køre bagud.
  Helga bemærkede:
  - Russerne har en sang om kvinder i vores landsbyer! Og vi har ikke kun kæmpende kvinder, men mænd, hvad du har brug for!
  Friedrich var enig:
  - Vores mænd, hvad du har brug for, men kvinder er bedre!
  Helga sagde listigt:
  - En kvinde vinder ved at fælde tårer, en mand ved at få dem til at fælde!
  Friedrich blottede sine tænder og bemærkede:
  - Siden vi er skarpe, så er alt ikke så slemt i dag!
  Du skal flyve alene til næste flyvning ... Jamen, hvis ja, så nytter det ikke noget at miste modet ... Det er allerede varmt i Focken-Wulf med en luftkølet motor. Meget varmt, motor, plus sol, plus lidt tid til at køle ned. Friedrich selv var endda overrasket over, hvordan han endnu ikke var faldet ned med en så vild ladning. Det er trods alt elementært ... det æder alt det indre væk ...
  Sovjetiske kampvogne blev fuldstændig tyndet ud ... Ikke desto mindre ankom der igen forstærkninger til tyskerne, og næsten alle angrebsfly blev kastet i kamp ... Men forstærkninger egner sig også til Rotmistrov ... De samme kampvogne fra en anden front.
  Men luften er meget roligere, selvom der er separate partier af jagerfly eller angrebsfly.
  Friedrich gentager den gamle beviste taktik, han ved allerede, at hun ikke vil svigte ham. Og tyskerne...
  En omgruppering finder også sted, da de fleste af de sovjetiske kampvogne allerede er blevet ødelagt, så kan du prøve at angribe dig selv ... Wittmann bemærkede dystert:
  - Otte kampvogne blev slået ud ... For én dag er det godt, men for sådan en dag er det dårligt ...
  Guiden rettede:
  - Faktisk tolv ....
  Wittmann afbrød:
  - Fire ødelagte biler, da russerne klatrede gennem en dyb panserværnsgrøft - tæller ikke! Det var elementært. Ja, og ammunitionen skal genopfyldes ...
  Men de sovjetiske kampvogne styrtede frem igen, da angrebsflyene især begyndte at få dem. Specielt Friedrich, der skød femoghalvtreds granater, heraf niogfyrre T-34 kampvogne og seks selvkørende kanoner. Og det tog ham fem et halvt minut ... Det er kampen ... Selvfølgelig kunne det have været mere ... Friedrich tænkte, hvorfor skulle han skyde fra to kanoner på samme tid? Og en er ganske nok ... I mellemtiden ...
  Helga mødte ham i lufthavnen, kyssede ham så lidenskabeligt, hviskede:
  - Her er legemliggørelsen af ridderlighed - Don Quixote!
  - Hvad sagde du? Friedrich snappede.
  Pigen kom sig straks:
  - Undskyld ulveunge... Jeg ville sige Lancelot!
  Esedrengen snappede:
  - Så en anden sag! Don Quixote er trods alt en parodi på en ridder. Tåbelig ridderskab og uinteresseret adel bliver latterliggjort på en måde!
  Helga var enig.
  - Jeg forstår det generelt! Men...
  Friedrich afbrød pigen:
  - På fly i live!
  Sovjetiske kampvognsbesætninger og piloter ser ud til at have gjort et sidste forsøg på at vende skuden i et ekstremt mislykket slag. General Gota, som en erfaren kommandant, der allerede havde studeret russernes taktik grundigt, havde ikke travlt med at angribe og lænede sig endda lidt tilbage for at udnytte fordelen i ildkraft hundrede procent. Og selvfølgelig booking. Dette er taktikken for en høj bokser, der trækker sig tilbage foran den lave mand, fungerer som det andet nummer, men ikke tillader den underdimensionerede pinscher at lukke afstanden og opnå en fordel. Nå, Rotmistrov har intet andet valg! Enten angribe eller dø! Det sidste er bedre, selvom begge godt kan være sammen!
  Nå, Friedrich skal også kæmpe med fly ... Det er også en kamp, og fjenden er modig ...
  Men først skød terminator-drengen femten angribende T-34-85 kampvogne. Så æterisk i ét udbrud ...
  Helga udbrød:
  Du er luftens kejser! Sådan bliver Det Tredje Rige berømt!
  Friedrich svarede hende:
  - Og han er allerede berømt! Og du behøver ikke at rose!
  Helga råbte:
  - Og du forherliger ham endnu mere!
  - Vil forsøge! Friedrich knurrede.
  Han faldt tilbage i en ultra-combat trance. Mærkelige tanker svirrede i drengens hoved. For eksempel, hvad vil der ske med ham efter det tredje riges sejr? Selvfølgelig vil protektion af kejserens kone give ham den højeste position, og hans søn vil blive arving til det store imperium. Spændende udsigter! Og til sidst lærer russerne den orden og disciplin, som selv Stalin, den blodige georgier, ikke kunne vænne dem til.
  Selvom sejren selvfølgelig stadig er langt væk ... Eller det kan tage og vende jageren, der styrter ind i Fritz. Sådan dræber du flere dusin fascistiske køretøjer og vender tilbage til USSR som en helt?
  Men vil det hjælpe ham, hvis krigens helte, der flygtede fra fangenskab, bliver skudt, men .... Stalin stoler slet ikke på nogen, han sagde, at han ikke har en søn, Yakovlev! Så han kan ikke længere gå tilbage til Friedrich ... Især efter hvad han gjorde ... Det var muligt at flygte til USSR med det samme, da de lige gav ham "Stukaen". Drengen ville blive tilgivet... Nå, måske sendte de ham til straffebataljoner, og hvis han også skød nogle af nazisterne ned... Ja, han havde en chance for at vende tilbage... Men nu, i USSR, vil ikke skåne ham, han er blevet for blodig....
  Friedrich tænkte, ja, hvorfor hoppede han ikke af til Sovjets side. Nå, okay, han sluttede sig til Hitlerjugend, da han var i centrum af Berlin, så havde han ingen anden måde at overleve på. Men hvorfor dræbte han kommissærerne? Man kunne bare slukke for det ... Hvorfor vågnede et vildt dyr pludselig op i det ... Ikke engang et udyr, fordi dyr normalt dræber for at spise eller på grund af en følelse af sult. Mennesket, på den anden side, forvandlede drab til sjov og blev værre end en tiger ...
  Hvad skete der med ham, at mordet begyndte at bringe glæde, og ønsket om at ophøje i Det Tredje Rige, for at gøre en karriere fangede hele essensen? Hvem blev han, .. Hvorfor mistede han følelsen af patriotisme og tilknytning til sit folk?
  Men har han en? Her er den samme general Vlasov eller Boris Alekseevich Smyslovsky. Også her, en mærkelig person, virkede det som en eksemplarisk repræsentant for det adelige korps i tsar-Rusland. Og han måtte over på Hitlers og andre fascisters side. Officer for den russiske kejserlige hær, kaptajn. Efter borgerkrigen blev han interneret i Polen, og emigrerede derefter til Tyskland. Han trådte i tjeneste i den tyske hær. Fra 1928 til 1932 studerede han ved de højere kurser ved Reichswehrs militærafdeling (General Staff Academy). Under Anden Verdenskrig deltog han aktivt i dannelsen af russiske frivillige enheder. Han mente, at tyskerne kunne bidrage til genoprettelse af Rusland: "De tyske hæres sejr skulle føre os til Moskva og gradvist overføre magten i vore hænder. Tyskerne vil, selv efter det delvise nederlag af Sovjetrusland, skulle kæmpe mod den angelsaksiske verden i lang tid. Tiden vil arbejde til vores fordel, og de vil ikke være op til os. Vores betydning som allieret vil øges, og vi vil have fuldstændig frihed til politisk handling."
  Drengens hoved svævede på, hvad han havde læst tidligere på internettet ... Helt tilfældigt løb hans øjne over siden af opslagsbogen - "nazismens medskyldige - nationens skam!"
  Ganske vist samarbejdede han aldrig med general A. A. Vlasov, da han ikke delte hverken hans synspunkter eller hans handlingsplan, men han mødtes personligt med ham tre gange, hovedsageligt efter instruktioner fra den tyske generalstab.
  Friedrich afbrød sine tanker... Treogfirs sovjetiske fly blev skudt ned, og de sidste granater er allerede ved at blive plantet i tanke, og det er allerede muligt at vende tilbage... Jamen, sikke en bastard han er... Hvor har han det faldet... Forbandet hore! Øjnene blev straks våde... Salte dråber af tårer flød ned ad de glatte drengekind... Hvor bittert, skyd endda dig selv!
  Da han vendte tilbage, løftede synet af en træt, men munter Helga straks humøret, og han skyndte sig igen i kamp ... Han er en kriger! Så han blev født til at vinde, og hvis nation er svagere, han er ikke venner med hende!
  Helga bemærkede pludselig:
  - Græder du?
  Friedrich rystede på hovedet.
  - Det er allerede, mine øjne løber i vand, af træthed! Hvilken kamp! Jeg har ikke lukket mine øjne i seks dage nu! Og før det sov næsten ikke!
  Helga trøstede:
  - Her lukker kedlen, og vi sover lidt ... Det bliver en lille smule tilbage. Bare lidt at vinde!
  Flyvning på Focken-Wulfach-4, fjendtlige fly er ikke synlige, og der er lidt tilbage af kampvognene. Men selv dem, der er der, skal gøres færdige.
  Helga hvisker i radioen:
  - Nå, lad os få dem! Så vride de otte!
  Friedrich griner.
  - At vride otte er bedre end at få seks på skulderstropper!
  Pigen, der havde ramt bilen fra et dyk, gøede:
  - Nej, man kan ikke forestille sig som en sekser. Du har racen af en konge.
  Fra Fifth Guard Army var der horn og ben. Nu gav Gotha ordre til at rykke frem, især da det allerede var aften, tiden var gået langt over middag, og mørket begyndte at nærme sig.
  På slagmarken var der mere end tusind og hundrede ødelagte og ødelagte sovjetiske kampvogne og omkring tre hundrede tyske kampvogne, der modtog en form for skade. Af disse var omkring 65 biler på ingen måde genstand for restaurering.
  Og Friedrich, der lod sin kæreste sove på en tremmeseng, fløj stadig. Denne gang blev det omdirigeret til at undertrykke artilleri. Rotmistovs desperate march afledte en del af styrkerne, Meinsheins hære, og de rykkede ikke mere end tolv kilometer frem på en dag og aften. Natten faldt på, men stormtropperne arbejdede stadig. De har lige skiftet pilot.
  Endnu en gang stødte Friedrich på U-2 natbombefly. Biler fløj næsten tæt på jorden - lavniveauflyvning. De ville have haft en chance for at slippe igennem med sådan en forklædning, men i denne situation virkede den unge terminators djævelske instinkt.
  Derudover skammede Friedrich sig pludselig meget over sine tårer, og han blev rasende ... Selv drengens udseende ændrede sig. Og helt andre ord, af en anden sang, susede gennem mit hoved;
  Vrede breder sig gennem kroppen i en brændende bølge,
  Det er umuligt at forstå sådan noget, og hvad der sker med mig nu!
  Her åbnede underverdenen alt sort i sjælen,
  Jeg vil have paladser - det er ikke nok for mig med en kæreste og paradis i en hytte!
  
  Og hvordan det hele skete, ved selv Gud ikke,
  Jeg blev en forræder-bastard, men indtil videre er jeg død!
  Hvor er denne åbenbaring fra, hvem der fødte den,
  Jeg henter inspiration i en skål - mægtige kræfter!
  
  Djævelen slæbte os i et net og kastede os ind i en ond cirkel,
  Det skete, jeg blev fanget i nettet!
  Men jeg vil bryde nettet, og jeg vil acceptere Gud med mit hjerte,
  Forband ikke bare den himmelske måne!
  Og det er våbenbrødre, jeg ved med sikkerhed!
  
  Åh, giv mig en chance, hellige Herre
  Min natur, du er forræderi og skændsel!
  Jeg ville have kød, undtagen kun kød,
  Og endte i afgrunden, hvor visdommen faldt i søvn!
  
  Fascisten sagde: du tjener os -
  Du vil modtage jord, penge, titler anerkendelse!
  Men opgiv din sjæl
  Og dette er den værste straf i verden!
  
  Men jeg er en svækkelse, kom i rod,
  Og han ødelagde det levende, ære og samvittighed i sig selv!
  Så må det være, hård kendsgerning
  Det er jo ikke en roman, det er bare en historie!
  
  Hvad skal jeg gøre, helt tilbage;
  Der er ikke mere tilbage, og nu er halsen i hvert fald i en løkke!
  Men dæmonen sagde, slut med rodet,
  Sådan fejhed, tro os, jeg accepterer ikke!
  Friedrich afsluttede denne "vokal" og slog sine "ører" ned, og så følte han sig ekstremt træt ... Og hvad der allerede er blomstret, hvilket betyder, at en ny dag er kommet den 11. juli. Og han har været på benene i syv dage...
  Efter landingen nåede drengen med nød og næppe at løbe hen til køjen og faldt straks ned;
  Drømmen viste sig at være meget anspændt ... Friedrich drømte, at han var studerende og lyttede til en forelæsning. Desuden fortæller læreren i gigantisk vækst det med en sådan entusiasme og ildhu, at du ufrivilligt lytter. Der taler vi om en langvarig historisk fjende af Rusland, USA. Det ser ud til, at de i hans hjemland endelig kom frem til et værdigt gengældelsesvåben;
  - Du skal være opmærksom på, at Pentagon-hæren har indsat sin bedste slagstyrke i kampen mod vores ønske om at bryde vejen til andre verdener. Jeg sendte et telegram til NATO-militæret, hvor jeg erklærede, at jeg ikke ville erobre jorden, at jeg foretog fredelig forskning til gavn for hele menneskeheden. De fik ikke mit budskab, de måler alle på deres tvivlsomme og egoistiske værdiskala. Disse megalomane bastards tror, de kan kontrollere hele menneskeheden. De tror, at hvis de har en manisk passion for fangst og ødelæggelse, så burde andre repræsentanter for andre verdener have den samme dyrelidenskab.
  Taleren holdt en pause og lyttede til en generøs bølge af klapsalver. Og Volka klappede ham også kraftigt, selvom han ikke kunne lide at anerkende autoriteter bag sig. Nå, den mægtige kæmpe fortsatte:
  - Jeg er ikke et udyr eller et rovdyr, men jeg er i stand til og har til hensigt at forsvare mig selv, min civilisations gode afhænger af min kamp, og hvis mine fjender og min civilisations fjender har til hensigt at angribe, så agter jeg at forsvare Mig selv. Jeg vil ødelægge dem, der står mellem mig og friheden. De, der næsten har gjort menneskeheden til slaver og betragter sig selv som den højeste nation, uden for folks jurisdiktion, vil møde gengældelse. Jeg har allerede givet en gruppe oligarker en øre hver, jeg vil vise dem et eksempel på en person, der er i stand til at kæmpe og ikke gå under øksen som et underdanigt får. Vi må alle forene os, fordi dette er vores fælles sag, for på Jorden vil der snart ikke være noget at trække vejret. Nu til forretning. For at besejre de amerikanske og NATO-flåder har vi brug for store, ubegrænsede energireserver, et fundamentalt nyt våben, og vi har det. For mange, selv de bedste af jer, ser H-bomben ud til at være den ultimative. Mange, selv de bedste af jer, antager, at der ikke er nogen anden mere kraftfuld måde at få energi på, bortset fra udslettelse, som kan være svær at gennemføre i praksis. I er alle bekendt med termonukleære reaktioner, fusionen af brintatomer og dannelsen af helium. Nå, andre elementer op til jern. Nuklear fusion giver lys til stjerner i milliarder af år. Og for mange af jer virker det utroligt , at fundamentalt nye syntesereaktioner kan udføres: de eksisterer praktisk talt ikke i naturen. Mange af jer er fulde af stereotype tanker om, at hvis reaktionen ikke findes i naturen, så kan den i princippet ikke eksistere. Hvilken absurd vildfarelse, videnskaben om supercivilisationer giver en måde at opnå gigantiske masser af energi i en skala og reaktioner, der ikke findes i naturen. Du kender allerede eksistensen af kvarker: mini-partiklerne, der udgør elementærpartikler. Selv din videnskab har opdaget hundredvis af elementarpartikler. Ud over dem, som din videnskab også har registreret, er der partikler af forskellige typer, hvoraf mange virker mærkelige for dig, eller endda overflødige. Man bliver ramt af kvarkernes mangfoldighed, som er svær at forklare på sædvanlig logisk måde. For nylig opdagede jeres videnskabsmænd partikler kaldet preoner, de partikler, der udgør kvarker, og I har ikke været i stand til at komme til og studere dem ordentligt. Nå, det er endnu ikke lykkedes dig at udvinde fra kernen ikke kun præoner, selv kvarker. Nå, hvilken slags energi kan opnås på grund af deres fusion eller spaltning: umådelig selv i sammenligning med en termonuklear reaktion. Selv med det moderne, ret lave niveau af terrestrisk videnskab, er der teoretiske beregninger, der viser, at jo mindre partiklen er, jo mere energi udvinder den. Dette tyder på, at hvis det var muligt at mestre sådan energi, så ville det være muligt at opnå en næsten ubegrænset kilde til energiressourcer. Imidlertid har ikke én jordbaseret videnskabsmand undladt ikke blot at genskabe fusionsreaktionen af mikropartikler, men endda at udvinde en fri kvark fra kernen.
  Selv at få en gratis, ubundet kvark er endnu ikke en succes. Hvad er grunden til, at reaktionen ved at bryde eller fusionere ultralette partikler stadig ikke er mulig, ikke kun at gentage, men endda at fikse i naturen. Årsagen ligger i dette: det er derfor, den termonukleare reaktion er så vanskelig, at den billedligt talt endda kaldes en helt med meget korte arme. For at forårsage en termonuklear reaktion er energien fra en atombombe nødvendig; for at en atombombe kan eksplodere, er der brug for konventionelle sprængstoffer. For at forårsage en kvarkfusionsreaktion er der ikke tilstrækkelig reaktion ved en eksplosion af en termonuklear ladning, dens kraft er ikke nok til reaktionen, hvorfor supertunge kvarker ikke findes i naturen. Der er intet mellemtrin, et trin, der adskiller og klassificerer reaktionerne inden for atomfusion. I termonuklear fusion er der stadier efter hinanden, som fortsætter med at stige med hensyn til frigivet energi. En reaktion, der frigiver meget mere energi end en termonuklear eksplosion og er yderst sjælden: en udslettelsesreaktion. Det kommer fra kontakten mellem stof og antistof. I naturen er det sjældent, ekstremt sjældent, for i den virkelige verden er der næsten ingen antistof. Udslettelsesreaktionen er sjælden i naturen, der er intet mellemtrin mellem fusionsreaktionen af grundstoffer og en termonukleær reaktion. Essensen af problemet er, at antistof i sig selv ikke er lavet af simpelt stof. Inden for vores synlige system kan vi ikke observere det. Men hvis du bevægede dig i rummet og befandt dig i samlingspunktet mellem universer, på grænsen mellem verden og anti-verdenen, så ville du se, hvordan udslettelsesprocessen forløber i stor skala. Essensen af problemet viste sig at være at opnå en tilstrækkelig mængde antistof, det vil sige stof, der ikke kunne eksistere i den virkelige verden. Det ville konstant komme i kontakt med rigtigt almindeligt stof, det skulle tilintetgøre eller eksplodere, ligesom to uskadelige kemiske grundstoffer eksploderer, når de kommer i kontakt. Protoner, neutroner, elektroner, i kontakt med positroner, antineutroner, antielektroner ville blive til fotoner og andre partikler, der suser i forskellige retninger. Deres ekspansionshastighed er kolossal og overstiger lysets hastighed. Ja, under udslettelse i stor skala går partiklerne over i superlyshastighed og bevæger sig væk fra hinanden. Det er svært at opnå antistof på en enkel måde ved at accelerere partikler på acceleratorer. Resultatet opnået på denne måde vil aldrig retfærdiggøre omkostningerne. Ikke desto mindre blev der eksperimentelt fundet en effektiv måde at opnå antistof i fast skala. Dens essens ligger i, at sandsynligheden for at opnå antistof, såvel som stof, er omtrent den samme, hvilket betyder, at forskellen mellem antistof og almindeligt stof ikke er stor, og at der ikke kræves meget energi for at ændre stofs polaritet. Dette kan gøres ved hjælp af ikke så stærk stråling af et særligt felt og en bølge af en særlig karakter. Ud over kvarker, preoner, er der creoner, resoner, forkoner, ryumoner, horodoner, romoner osv. Stråling på et særligt telepatisk niveau ændrer strukturen af stoffet på kreon-resonansniveauet, ændrer sig kun lidt, og flytter strukturen af arrangement af mikropartikler. Opdagelsen af særlige bølger har revolutioneret videnskaben og samfundet. Men hvis stråling, hvilket niveau kunne ændre stoftypen, overføre den til et kvalitativt nyt niveau, ændre materiens egenskaber. En ny type stråling blev opdaget i studiet af menneskelige evner, hans ekstraordinære evner. Vi Hitlernatorer før andre nationer og folk mestrede ekstra evner. Den nye telepatiske stråling trængte ind i bly og endnu tættere faste supermaterialer, hvilket i sig selv indikerede et andet system og et andet strålingsområde. Selv på jeres niveau af videnskab og civilisation er der og skabt stråling, der overstiger lysets hastighed. Af den radioaktive stråling Alfa, Beta, Gamma bevæger Beta-stråler sig allerede lidt mere end lysets hastighed, og med Gamma-AS-stråling er overskridelsen af lysets hastighed næsten halvanden gang. På planeten Jorden har de allerede eksperimentelt opdaget strålingen fra Klekon- og Der-bølgerne, som overstiger lysets hastighed to gange. Sandt nok, mens de bliver genereret i mikrodoser, er de ikke engang klar over udsigterne. Jeg vil sige mere mellem strålingens hastighed og dens evne til at trænge ind i stof, der er en direkte forbindelse. Jo kortere bølgeområdet er, jo højere gennemtrængningskraft, jo højere hastighed er strålingen. Gammastråler kun efter at have passeret en centimeter bly dæmpes med det halve. For strålingerne fra Klecon og Der er gennemtrængningskraften endnu højere. Ekstra-range stråling, hvad enten det er aura, teleportation, telekinese, telepati, cyberkinesis, tormokinesis, plasmokinesis, har den højeste hastighed og alle gennemtrængende rækkevidde. Det vil sige, at det er i den såkaldte spirituelle overbygning, der ligger nøglen til at kontrollere verdenerne, til at mestre hidtil usete former for energi. De nyeste energiformer åbner vejen for de nyeste former for målinger, målinger af mikroverdenen, der er i stand til at slå rod og realiseres i makrokosmos, og overfører målingerne mellem mikrofundamentale partikler til den virkelige verden, den såkaldte rullende af plads. En ny type energi vil give et nyt våben, udsende Z-56 stråler og knuse aggressorens armada til pulver. Jeg kunne nu forklare mere detaljeret essensen af den nye energi og detaljeret beskrive, hvordan den opstår, samt effekten af fusionen, men vi har allerede fået et ultimatum. Disse gorillaer tænker at skræmme os, men selvom vi kapitulerer, kan de ikke modstå fristelsen til at pløje øen og stryge den med bomber og salver af tunge kanoner. Hvis der ikke er nogen militær handling, hvorfor samlede yankeerne så en sådan armada, de har brug for en intimidering, et eksempel for hele verden. Dit liv afhænger af mig. Jeg vil lære angriberen en lektie, som han vil huske i hele livet, og den, der forbliver i live, vil misunde de døde!
  Ved denne sætning blev Friedrichs drøm afbrudt. Han åbnede febrilsk øjnene. Helga stod foran ham og holdt blomsterbuketter i hænderne, og i fingrene på et bart, pigeben var der en rose, hvormed hun kærligt kildede drengens bare, lyserøde hæl.
  - Nå, sov lidt. Det er tid til middag!
  Friedrich sprang op og sugede straks maven ind ... Men ja, han havde næsten ikke spist noget i en uge. Han drak kun beriget chokolade fortyndet med vand. Drengen kiggede på solen og blev overrasket:
  - Det er mærkeligt, jeg brugte omkring fem timer, men det virker meget mindre. Jeg havde ikke engang tid til at lytte til det mest interessante foredrag om nye våben!
  Helga fnisede.
  - Om det nye våben? Ja, når store krigere kæmper, giver den ældste teknik alle mulighed for at vinde. Men først spis noget fiskesuppe. Et par piger, dine fans, blev specielt svejset til dig. Spis og nye kræfter vil komme.
  Friedrich tog til fiskesuppen med glæde, som forekom ham den lækreste ret på planeten Jorden. Drengen tømte bowlerhatten og mærkede en tyngde i maven. Men trods dette sprang muntert op og skyndte sig hen til bilen.
  - Nå, Helga, vi kæmper igen!
  Pigen svarede legende:
  - Og hvor!
  Og nu plager den pålidelige hest Me-362 sammen med den uadskillelige satellit Fokken-Wulf-4 igen atmosfæren med propeller. Og det i krigen som i krigen. Friedrich spurgte Helga:
  Hvad er dit yndlingsbeskæftigelse udover at kæmpe?
  Pigen grinede stille og svarede:
  - Det er svært overhovedet at sige! Selvom du ved det. Jeg var til træskærerarbejde. Sådanne smukke mønstre viste sig ... Og jeg prøvede også at skrive fantastiske historier. Først da jeg skrev et par, begyndte alle at grine af mig. Og jeg skammede mig så meget, at jeg holdt op med at komponere dem. Ved du hvor ubehageligt det er når de griner af dig!
  Friedrich var enig:
  - Ja, jeg forstår! Selvom jeg nu er på toppen af berømmelse! Men så snart jeg dør, er jeg næsten...
  Helga afbrød:
  - Nej! Tro mig, de vil ikke glemme! Jeg tror, dit navn vil blive kaldt lufthæren, eller nogle af de erobrede østlige byer. Eller måske en gade i Berlin!
  Friedrich lo.
  - Ja, du trøstede mig!
  Helga tilføjede ganske alvorligt:
  - Måske vil endda en ordre inden for luftfart blive godkendt med dit portræt. For det første har du sådan et sødt ansigt, og for det andet er dit resultat, allerede mere end tyve tusinde fem hundrede fjendtlige fly, usandsynligt at blive overgået af nogen!
  Friedrich indvendte også ganske alvorligt:
  - Nej, de kan overgå, hvis krigen med USSR trækker ud i meget lang tid, eller hvis de stadig skal forholde sig til gårsdagens allierede. Så alt er muligt ... Men i princippet er det muligt at nå tusinde fly! Hvad kan jeg gøre og dette!
  Samtalen blev afbrudt, en lille eskadron af fjendtlige jagere fløj foran, og så måtte de for alvor tage kanonerne op.
  På trods af den nazistiske hærs ekstreme træthed og udmattelse , inspirerede sejren ved Krasnogvardeisky Fritz og multistammeflokken til nye bedrifter.
  Nazisterne turde ikke angribe Moskva og angreb byen Pavlovsky Posad, der ligger mod øst, og befæstede områderne ved siden af.
  De sovjetiske soldater, ellers kunne det ikke have været bekæmpet modigt, men korridoren mellem de tyske kiler var indsnævret så meget om aftenen, at den allerede var ved at blive skudt igennem.
  Friedrich og Helga måtte igen indtage kampvognene, som forsøgte at modangribe og lukke hullet. Og så viste de sig selv og perfekt. Den unge mand nåede at overstige fem hundrede i tanke! Og dette er generelt en præstation af ultraklassen!
  Friedrich følte virkelig glæde over, at han var så sej! At han er den bedste kriger af alle tider og folk betyder en klasse af klasser! Og hvordan føles det at være højere og sejere end alle andre! Friedrich er ulv, hvilket betyder ulv!
  Det var allerede mørkt, og slaget døde stadig ikke ud. Tyske kolonner fra nord, hvor horderne af den berømte Rommel blev revet i stykker, og fra syd, hvor Mainsteinpasset, omringede byen Pavlovsky Posad. Allerede ved midnat brød Gothas kampvogne og først og fremmest flere Ferdinand-4'ere ind i udkanten af denne landsby ... Men de blev tvunget til at stoppe. Så gav Gota ordre til at omgå de mest genstridige forsvar. Klokken to om morgenen øst for Pavlovsky Posad kom dele af det andet SS-korps og det første kampvognskorps, ligeledes fra USSR, ud for at møde hinanden. Så natten til den 12. oktober 1947 lukkede en blokadering omkring Moskvas militærgruppe!
  . KAPITEL 19
  Om morgenen den 13. oktober 1947 kæmpede Friedrich, som altid uselvisk og dygtigt. Hans trofaste flyvende hest blev revet i højden, og motoren, på trods af at drengen tvang den mere end én gang, fungerede uden fejl ...
  De sovjetiske troppers modstand blev mærkbart svækket ... Nazisterne turde endnu ikke angribe Moskva, som var blevet forvandlet til en uindtagelig fæstning, men bevægede sig mod øst. I Pavlovsky Posad var kampene stadig i fuld gang, de fascistiske befalingsmænd nægtede ganske rimeligt at bruge kampvogne i byen, hvilket efterlod rumænere, italienere, arabere, indere og andre udenlandske enheder til at storme.
  Friedrich deltog i to eller tre små luftsammenstød og afbrød uden besvær omkring et dusin fly. Andre mål blev jordet: kanoner, haubitser, morterer, katyusher, og hvis du er heldig, kampvogne.
  Det sidste forekom derimod ikke ofte. Det ser ud til, at rådene er faldet ud. Ved middagstid, da parringen i oktober blev uudholdelig, var der en kort pause, og Frederik, eller som han officielt blev kaldt Frederik den Store Bismarck, blev kaldt til Smolensk.
  Den unge es-terminator så meget glad og munter ud. Selvom Friedrich var meget bitter og skammede sig over sit forræderi, glædede drengen udsigten til at modtage fascistiske priser.
  Helga blev kaldt sammen med ham. Pigen var også begejstret, og hendes perlefarvede tænder funklede med et charmerende pantersmil. Hun sagde:
  - Ser du, ulvedrengen, vi besejrede russerne!
  Friedrich delte ikke optimismen i denne sag:
  - Indtil videre er dette kun en mellemsucces og kamp ... Kampe og kampe tager kun fart. Men begyndelsen og faktisk med succes ...
  Bygningen af CPSU's regionale komité blev valgt til prisen. Den enorme parkeringsplads indeholdt mange luksusbiler, for det meste amerikansk fremstillede.
  Faktisk var marionetgeneraler fra den amerikanske hær, det britiske imperium, det canadiske dominion til stede i forsamlingshuset. Der var endda en af de engelske prinser... Og selvfølgelig Hermann Göring selv og Adolf Hitler... Kun dette overraskede Friedrich, Margaret var ikke med ham. Det er mærkeligt, måske bare at være gravid, denne enestående, unikke kvinde ønsker ikke at bringe sin egen og barnet modtaget fra es i fare ... Tross alt er krig slet ikke en joke!
  Eller måske vil hun ikke kommunikere med Hitlers nye favorit med sin mand? Her er alt generelt muligt, og det er næsten umuligt at læse, hvad der er i sindet på en smuk kvinde, som Afrodite, og lumsk som Hera ...
  Friedrich er dog selv glad for det. Det var ikke nok i Führerens nærvær at udsætte sig selv og hende for risikoen for at forråde hans følelser med en ufrivillig gestus eller et uovervejet ord. Når alt kommer til alt er hornede ægtemænd, især i personen af den halve verdens hersker, meget farlige. Selv for sådan en hård fyr som Han er det tredje riges soldat nummer et!
  De fleste af dem, der ankom til prisen, var piloter - Göring selv var et es, en ivrig beundrer af teorien om General Dua - luftfart, krigens gud, selvfølgelig, først og fremmest tildelte luftstyrker. Men der var også tankskibe, blandt dem den berømte Wittmann. Og prisoverrækkelsen begyndte med ridderkors.
  Da Helga blev kaldt, sprang pigen bogstaveligt talt som en hest og bankede på hælene. Hun blev tildelt et ridderkors og et særligt mærke af en jager, kampvogne ... Oven i dette overrakte Fuhrer Adolf selv pigen en nominel sabel med diamanter, som den bedste kvinde, der udmærkede sig som et resultat af kampe i Moskva kamp.
  Wittmann modtog et kors med egetræsblade, sværd og diamanter, Ridderkorsstjernen med gyldne egblade, sværd og diamanter blev også tildelt "baby" Huffman. Det amerikanske es i sin ufravigelige cowboyskjorte modtog også en pris.
  Friedrich blev tildelt den sidste ... Det var ganske logisk, for han var den bedste af de bedste. Den høje pris, den store stjerne af ridderkorset af jernkorset, og egeblade, sværd og diamanter, blev overrakt til de truende lyde af den nazistiske hymne. Derudover blev der uddelt fire badges for fire hundrede, fem hundrede fly og for fire hundrede, fem hundrede kampvogne. Disse badges var også af guld, og fem hundrede endda med små diamanter.
  Hitler trykkede Friedrichs hånd i lang tid og sagde noget begejstret ... Drengen slugte det berømte kors med øjnene. Diamanter prydet platin egeblade og sværdfæste. En figur glimtede i min hukommelse, at selv almindelige ridderkors med diamanter, kun 27 sådanne ordrer blev tildelt under hele krigen. Nå, på dette tidspunkt er det endnu mindre ... En højere grad af tildeling, Ridderkorset, hvor sølvblade er erstattet af guldblade, er endnu ikke blevet etableret.
  Priserne stoppede dog ikke der. Hitler meddelte, at Friedrich blev tildelt rang som major feltmarskal for luftvåbnet og SS-vagterne, med tildelingen af personlige våben og en bonus på en million fem hundrede tusinde mark (udgiften til femten nyeste Panthers).
  Det nominelle våben var det samme som sabelen doneret til Helga, lavet af Damaskus-stål, med et fæste smukt dekoreret med diamanter og smaragder.
  Friedrich kunne ikke modstå fristelsen og viftede flere gange med et våben, der var sultanen værdigt. Håndtaget var behageligt, og sablen var perfekt afbalanceret og virkede let for en stærk drengehånd.
  Så talte den amerikanske general Mankurt, som gik over i historien som forfatter til det populære udtryk: lad mit land tage fejl, men dette er mit land!
  Derudover blev denne kommandant berømt for sin monstrøse grusomhed, herunder over for krigsfanger.
  Mankurt sagde hårdt:
  - Russiske barbarer har beslaglagt en masse jord og skabt én kæmpe barak, hvor der hersker et evigt rod. Hvor længe vil deres terrorregime plage en sjettedel af menneskeheden? Folkene i Rusland venter på befrielse og ankomsten til deres land af det frie Europas og USA's hær. Og derfor vil Amerika gøre alt for at besejre USSR. Strømmen af vores udstyr og frivillige fra hele verden vil intensiveres og stige! (stormende bifald). Alle lande i verden forenede sig mod den bolsjevikiske smitte. Herren Gud og den himmelske hær er med os. Frem til sejr!
  En englænder fulgte efter ham, og derefter afbrød Fuhreren den officielle del af ceremonien og annoncerede begyndelsen af bolden. Umiddelbart viste en masse piger og kvinder sig klar til at lave et par berømte helte.
  Friedrich ønskede at vælge Helga som partner, men hun nægtede uventet - og sagde, at skikken ikke beordrer dans med partnere eller partnere i militære våben. Nå, hvorfor valgte drengen en anden dame, især da alle kvinderne her er smukke - tilsyneladende var de specielt udvalgt. Friedrich smilede og dansede let, men drengens tanker handlede om noget andet.
  Så han modtog en høj ordre og er nu en stor feltmarskal ... Hans karriere er på vej op, og med hensyn til antallet af nedskudte fly og ødelagte kampvogne har han ingen side i verden! Alt ser ud til at være i orden, men af en eller anden grund klør katte deres hjerter ... Men hvis vi tager velkendte figurer, for eksempel Robert Artrois, blodets fyrste fra den kongelige gren af capetianerne. Han kæmpede trods alt mod sit hjemland Frankrig og led ikke en smule, selvom hans landsmænds blod var på hans hænder.
  Og hundredtusindvis af russere kæmper på nazisternes side. Selv storhertug Kirill Romanov annoncerede officielt sin støtte til den østlige kampagne og befrielsen af hjemlandet fra bolsjevikkerne. Romanovs er for nazisterne og landene i Vesten bag dem.
  Tja, hvis de berømte prinser og det tredje rige er imod Stalin, hvorfor skulle Frederik så lide. Desuden er det muligt, at hans forfædre slet ikke bor i USSR. Nå, lad os tænke logisk... Historiens gang har jo allerede ændret sig på den mest alvorlige måde. Nu bliver verden aldrig anderledes, så Moskva-slaget blev tabt af sovjetterne ... Og hvad betyder det? Og det faktum, at for det første, i en verden, der har ændret sig markant, falder sandsynligheden for, at hans forældre (i øvrigt født i forskellige byer) vil mødes og stifte en familie kraftigt. Men også far og mor blev ikke født i 1947 ... Det betyder, at sandsynligheden for at møde to bedstefædre og to bedstemødre vil være endnu mindre!
  Plus, hvert barn i form af et sæt gener er unikt og rent individuelt. Og det betyder, at hvis undfangelsesøjeblikket ændrer sig selv i en time, eller endda ti minutter, så vil det ikke længere være ham ... Ikke Friedrich med en unik personlighed og sæt af gener, men en helt anden, måske ikke engang udadtil lignende dreng.
  Det vil sige, at en lejemorders indgriben i fortiden, ifølge tingenes logik, skulle føre til, at krænkeren af tidens ukrænkelige love forsvinder ... Det vil sige, at Friedrich, efter at være blevet Hitlers favorit, simpelthen skulle forsvinde! Og han, og hans bror, og måske forældre og andre.
  Men da den unge es er i live, og stærk, sund som ingen anden på denne uheldige planet, så er denne fortid måske slet ikke hans verden! Måske er dette ikke engang hans univers, en slags parallelunivers, og endda med en tidsforskydning. Det vil sige, at han ikke dræber Friedrich sine forfædre, ikke sine indfødte landsmænd, men fremmede individer, der kun har en generel lighed med terminator-drengens abstrakte fortid.
  Det betyder, at han i virkeligheden ikke er en forræder - bare en person, som lejemordere fra forskellige science fiction-serier, der i fortiden bruger nutidens viden og endda er udstyret med forsyn med en utrolig kraft. Nå, hvis han er bestemt til at have superkræfter, så er det simpelthen synd ikke at bruge dem! Nå, da skæbnen, selve himlens højre hånd, sendte ham først til Hitlerjugend, derefter til Det Tredje Rige, så skal du gøre alt for at gøre karriere. Det er godt at være storfeltmarskal på fjorten år, en drengs år, men som tyve er en fuldgyldig general, eller endda feltmarskal, bedre. Og hvem ved, måske vil det tredje rige og Amerika endelig fordøje, og så bliver hans søn den første verdensdiktator!
  Så dukkede pludselig den op, som den unge mand mindst af alt forventede at se: Eugene Porsche ... Høj, smuk, stærk, endda lidt rustik og overraskende nok ikke aristokratisk for datteren af en af de største stormænd i Det Tredje Rige.
  Sandt nok, i modsætning til det forrige møde tog pigen meget dyre med diamanter på, men samtidig var de gennemsigtige og skjulte ikke charmen af yndefulde, men ikke små ben.
  På grund af de høje hæle virkede den i forvejen høje pige nærmest en kæmpekvinde. Friedrich selv var en almindelig og endnu mindre teenager i forhold til sin alder, var kortere end hende, omkring treogtyve, femogtyve centimeter, og tog højde for hæle og mere ...
  Friedrich var endda flov, hvad nu hvis han aldrig vokser mere end denne seks pund pige (som lykkedes med sin far Porsche, trods alt, ikke en kæmpe, selvom det ikke vides, hvilken slags mor hun var, og som klatrede under hendes nederdel !), vil være over ham til altid at rejse sig. Ja, det er bedre, at hun, som sidste gang, gik barfodet ...
  Evgenia så imidlertid på den unge es med beundring, og rakte hænderne ud og kyssede ham på læberne:
  - Du er min ridder! Lys er ikke jordisk!
  Friedrich var forvirret:
  - Ja jeg....
  Eugene afbrød:
  - Intet behov for ord! Du fortjener ros. Og ikke kun som pilot .... - Tycoonens datter rystede i håret. - Tænk bare, du har en fantastisk gave af en ingeniør og designer. Foreslå ideer som denne... Geni! Over Leonardo Davinci.
  Friedrich sagde:
  - Altså ja! Jeg er enig, denne kunstner har ikke vundet en eneste krig. Selvom hans mesterværker erobrede hele verden!
  De begyndte at danse. Evgenia var lige så smuk, en kunstskøjteløber, men for Volka så hun for stor ud ... Og parfumen lugtede berusende ... Drengen, der kiggede på halsudskæringen af sit luksuriøse bryst, følte et helt naturligt ønske om en fysisk stærk og udviklet teenager. Desuden lod Helga trodsigt, som om hun ikke lagde mærke til noget. Imidlertid blev den yngre generation af tyskere lært, at det er uanstændigt for en kvinde at føle og endnu mere at demonstrere jalousi, og en mand, hvis han er en krigshelt, er endda forpligtet til at snyde . Hvad for at forbedre racen! Som Hitler sagde: det er ikke synd for en gift kvinde at føde et barn fra en anden mand, der er en der har bedre fysiske data end sin mand. Evgenia spurgte dog ganske alvorligt drengen:
  - Og hvor har du studeret, at du kender principperne for kontrol af kampvogne og selvkørende kanoner så godt, at du opfinder sådanne knowhows?
  Friedrich kunne og ønskede ikke at fortælle sandheden, og til en ukendt pige, selvom hendes far var en stormand, en af de ti rigeste mennesker i Det Tredje Rige og en favorit blandt Hitler og Göring. Han svarede undvigende:
  - Hobbyer fra barndommen spiller en rolle her ... Diverse videnskabelig litteratur, lysten til at opfinde! Det er ikke nødvendigt at sidde ved et skrivebord for at skabe noget fornuftigt ...
  Evgenia nikkede.
  - Ja, jeg er også glad for sport, og samtidig gnaver, eller ligefrem tygger videnskabens granit ... Ikke desto mindre ligner fru Piston en kontorrotte?
  Friedrich, der blottede ulvetænder, bekræftede:
  - Ja, på en rotte, og ikke kun et skab, ligner du slet ikke! Mest sandsynligt, selv du kan sammenlignes ...
  Evgeniya advarede:
  - Bare lad være med at sammenligne med en ko! Det er et ret grimt tip!
  Friedrich bemærkede filosofisk:
  - Den, der mobber ikke i forretningsøjemed, får rang som en ged! Så ... Vi har en dum basar.
  - Bazaar er slang? Evgenia gættede. - Generelt ser tysk tale ud til at være korrekt, men på en eller anden måde ... For korrekt, præcis placerede betoninger, klare ord, talespænding ... Og der er ingen accent, men du føler noget, der ikke er helt naturligt i denne korrekthed .. .
  Friedrich viste ingen tegn på at være bekymret:
  - Nu og det med det her? Måske har du mistanke om, at det var en sovjetisk spion, og at russerne donerede tyve tusinde, sammen med de amerikanske og et halvt tusinde af deres utallige fly, for at infiltrere mig i toppen af Det Tredje Rige?
  Evgenia rystede på hovedet.
  - Nej, det tror jeg ikke! Det var for meget, selv for russerne. Selvom der er et velkendt ordsprog: Rusland kan ikke forstås med sindet. Men her forekommer det mig noget andet, måske dig, hvordan man siger ... Et produkt af genteknologi af SS. En slags fremtidsmand? Jeg har læst videnskabelige værker om genetik, og jeg ved, at den menneskelige natur kan ændres, forbedres eller forværres ved kunstig intervention. Og dine overmenneskelige egenskaber som en kriger... Det er sandt...
  I stedet for at svare bøjede Friedrich hovedet for sin høje kæreste og kyssede hende lidenskabeligt på hendes fulde læber. Så sagde han:
  - Giv dig ikke et smukt hoved. Hvis du er bange for, at du får defekte børn af mig, så tro det ikke er sådan! Generelt kan vi ændre samtaleemnet.
  Evgenia var enig:
  - Det er bedre at ændre sig! Tal om kampvogne... Især udstedte det primære operative hovedkvarter ledet af Guderian en konkurrenceopgave: to typer kampvogne... Som en medium "Imperial Panther" med en 88-millimeter kanon El 100 eller kortere, men panserbrydende, og frontal skrå rustning på mindst 250 millimeter og tung "Royal Tiger" med en 105 mm El100 kaliber pistol, med en frontal panser på mindst 300 ... Desuden er vægten af den første tank ikke mere end halvtreds tons, og den anden er 65.
  Friedrich fnyste foragtende som en løve foran en gopher:
  - Er sådan noget ikke rigtigt? Især i betragtning af, at du er blevet meget lettere med knappe materialer, og allierede bombefly ødelægger ikke Det Tredje Riges land!
  Eugenia svarede med et suk:
  - I princippet er det muligt, men vi havde ikke tid, eller rettere vi har ikke tid til at lave en prototype i metal i rette tid. Du har på en eller anden måde givet os din geniale knowhow for sent. Og Hitler ønsker, at de seneste kampvogne begynder at gå i tjeneste med Det Tredje Riges hære i år.
  Den unge es blev overrasket:
  - Hvorfor tager det så lang tid at lave en prototype?
  Pigen nikkede.
  - Ikke lidt, især hvis modellen er grundlæggende ny ... Det er ligesom en folketing: hvis du kører, falder du ned i en kløft!
  Friedrich tænkte: selvfølgelig er der problemer her ... For eksempel led sovjetiske designere i så mange år med oprettelsen af IS-10-tanken eller brugte to hele år på at fifle med T-54. Desuden blev denne tank designet efter krigen og har erfaring i kampene under Anden Verdenskrig. Derudover var det ikke en grundlæggende ny model, men kun en videreudvikling af T-34. Her var for eksempel T-44 ikke helt vellykket og blev praktisk talt ikke brugt i fjendtligheder ... Så du skal ikke forvente nogen specielle mirakler.
  Tiger-tanken, givet tyskernes manglende erfaring med at skabe maskiner af denne type (medmindre man selvfølgelig tæller chassiset med, f.eks. var der allerede en 150-tons Colossal skabt under Første Verdenskrig).
  Friedrich bemærkede:
  - Det er nødvendigt at designe på grundlag af den allerede oprettede "Panther" -5, eller AG. Dens undervogn giver dig mulighed for at bære en pistol på ikke kun 88 mm kaliber, men endda 128 eller 150 haubitser ...
  Evgenia fnisede.
  Men det er præcis, hvad vi gør! Porsche har dog allerede sin egen "Royal Tiger", dog med 88-millimeter kaliber kanoner. Men måske, som en mellemmodel, vil denne gøre det. Den indledende opgave med at booke 250 millimeter blev afsluttet i den, selvom vægten er ret stor - 63 tons. På den anden side, tårnet med en meget stor rationel hældningsvinkel af pansret, elegant og strømlinet... Det kan være muligt at vinde en mellemkonkurrence, men der vil opstå problemer i fremtiden. Men ifølge din knowhow er det muligt at skabe en tank, der er uigennemtrængelig fra alle sider, og ødelægger ethvert forsvar. For en banebrydende maskine er det faktisk meget vigtigt at have en god sidebeskyttelse, som Panther desværre ikke kunne prale af i meget lang tid.
  Friedrich bemærkede:
  - Måske vil vi ikke røre emnet kampvogne for nu ... Eller rettere, vi vil diskutere det færdigt. Vi er gamle professorer eller unge fyre og piger.
  Evgenia var enig:
  - Du har ret, som altid, lad os tale om noget mere sekulært. For eksempel om det britiske kongehus.
  Friedrich grimaserede.
  - Nå, temaet! Ja, tiden kommer fra Winsors, der vil ikke være noget tilbage. Eller tror du, efter at have erobret Moskva, vil vores kampvogne ikke være i stand til at pulverisere det allerede erobrede London?
  Evgenia blinkede med sine tænder:
  - Jamen, selvfølgelig kan de det!
  Efter balden fulgte en fornem middag med selve overdådige retter, men uden stærke alkoholiske drikke. Intet stærkere end seks grader. Nå, så trak Friedrich og Evgenia sig, som det sømmer sig for en fyr og en pige, tilbage til et separat værelse.
  Selvom det generelt er accepteret, at høje blondiner ikke adskiller sig i temperament, beviste Evgenia det modsatte ekstremt overbevisende i flere timer. Nå, Frederick tabte selvfølgelig heller ikke ansigt. Så de faldt i søvn og krammede tæt.
  Drengen drømte, at han var en japansk ninja, der modtog en ordre fra den russiske zar Nicholas II om at dræbe mikadoen, det vil sige kejseren.
  Friedrich drømte om at klatre op ad de ru vægge, klamre sig til den mindste revne eller sprække med sine fingre og tæer. Drengen gik ind i paladset, hvor en hård kamp begyndte ...
  Den unge ninja, som sædvanlig, huggede, stak, blæste hovederne af fjenderne ... Drømmen var for kaotisk, for meget blod, skærende og ringe mening. Plus, barbenede piger med sværd, der hopper over det hele... Kort sagt...
  Det lykkedes os ikke at sove i tre eller fire timer mere ... Friedrich blev vækket af en budbringerpige, der sagde:
  - Kampen er i fuld gang! Der er ingen uerstattelige mennesker, undtagen folk som dig, Friedrich Bismarck.
  Drengen sprang op og skyndte sig uden at sige farvel til den nærmeste landingsbane.
  Og som det viste sig, var det ikke forgæves, at han blev kaldt ... General of the Army Rokossovsky modtog en ordre fra Stalin, uden at vente på den fulde koncentration af styrker, om at slå til mod Rommels hærgruppe. I dette tilfælde var beregningen baseret på, at tyskerne endnu ikke havde haft tid til at indsætte deres tropper til et angreb på Voronezh. Så der var en chance for at udføre et lavt spark langs den strakte flanke, udmattet af tidligere kampe fra de tyske tropper.
  Friedrich blev tvunget til at sidde på Focken-Wulf, og ikke en overfaldsmodifikation, men en almindelig model, med fire tyve-millimeter kanoner og to maskingeværer. Så på grund af overdreven hastværk befandt drengen sig uden det våben, der havde vist sig så effektivt til at bekæmpe kampvogne. Sandt nok havde han stadig ti bomber i flykroppen ...
  Himlen var også varm, der var sovjetiske angrebsfly og Yaki-9 jagerfly. Men de nyeste køretøjer var på grund af dårlig beskyttelse og overlevelsesevne også sårbare på lang rækkevidde for 20 mm kaliber kanoner. Friedrich gav først jagerflyene hornene, som selvfølgelig var foran den langsommere Ilys. Fire flykanoner, det er magt... De første to dusin yaks faldt fra hinanden, selv uden nogen snedige tilgange til halen.
  Friedrich spindede ikke, manøvrerede ikke, han flyttede simpelthen luftkanonerne lidt og vibrerede kroppen på sin massive maskine.
  Femogtyve, seksogtyve, syvogtyve... Uden at gå glip af, for de uforskammede Yaks, der, mens de lider tab, alligevel ikke slukker, men selv forsøger at sætte farten op... Friedrich var endda noget overrasket hvorfor, i den sovjetiske militærlitteratur, blev denne herlige Focken-maskine så nedgjort -Wulf. Ja, hun udfører en hel tur på 22 sekunder mod 19, for Yaks (og i letvægtsmodifikationen er Yak endda i stand til at gøre dette i 17 sekunder!). Men Friedrich behøver ikke at manøvrere, han sætter simpelthen farten ned og flyver hen mod dem. På et sekund kan du faktisk få syv til otte biler ned.
  Tiden for Friedrich i en tilstand af kamptrance flød frygteligt langsomt, og han har tid til at tænke og uskadeliggøre sin ammunition. I princippet er det almindeligt accepteret, at selv den mest dygtige es, inklusive selv sådanne fænomener som Rudel, ikke er i stand til for alvor at påvirke krigens gang. Her i den virkelige historie ødelagde de seks bedste tyske esser en hel lufthær, men nazisterne tabte håbløst kampen om dominans i atmosfæren.
  Men i dette tilfælde er det fyldt med at kaste så mange yaks på ét sted mod en mand ... 61 jagerfly blev skudt ned på mindre end et minut. Lige sådan falder vingerne af, eller kahytternes panserglas går i stykker. Det sidste er endnu værre, da piloten i dette tilfælde ikke kan reddes. Og der er allerede få erfarne esser tilbage i Den Røde Hær.
  Blandt de nedskudte køretøjer tilhørte fire vagterne, som skød mere end fem fly ned ... Bare igen hjalp det ikke, for Volka vidste, hvor han skulle ramme og hvordan ... Som en jæger, der væltede en flok gæs fra en maskinpistol. Det er det, en flok, der i ét stød intuitivt, instinktivt bestemmer og dirigerer tøndens bevægelser til det ønskede mål, når ikke en eneste kugle flyver forbi. Gæs, og i dette tilfælde, bliver sovjetiske fly skudt ned, og hvor cockpitterne er brudt, og af syede piloter, flyver de lige i noget mere tid. Men nogle vinger taber ...
  Friedrich huskede her film om velrettede amerikanske cowboys, og den berømte film med DiCaprio i hovedrollen - "Fast but Dead!". Men i de dage kendte amerikanske cowboys ikke til automatiske maskingeværer og hurtigskydende luftgeværer. Ellers ville de have indset, hvilket monstrøst våben med hensyn til ødelæggelseskraften.
  Yakkene i nærudsigten sluttede, og Friedrich skiftede til Ila. Her er det bedst at angribe dem fra oven eller fra den bagerste halvkugle. Og det ville også være optimalt uden at reducere afstanden.
  En anden måde er at skyde de mere skrøbelige vinger af, du kan ikke hænge panser på dem.
  IL-2 har tilnavnet pukkelrygget. Efter at det andet sted var installeret i det, blev det vanskeligere for en nybegynder at skyde en lignende bil ned for en nybegynder, men for skytten, der beskyttede den bagerste halvkugle, men ... Selvfølgelig blev aerodynamikken i dette fly forværret . Så det bliver endnu nemmere med dem ...
  Det ville have været mere logisk for Ilam at sprede sig i forskellige retninger, men her er systemet... Kort sagt begyndte det med at slå det legendariske angrebsfly. De kvikke "Salamandere" -3 er dog allerede ankommet i tide. De tog også silt op ...
  Friedrich troede endda, at de kunne komme ham foran, efter at have mødt yakerne, mens de stadig nærmede sig... Selvom, hvem ved... Luftwaffe-piloterne er ikke modige russiske soldater, og normalt går de ikke i kamp i undertal, men måske undtagen når der er en for alvorlig trussel mod landstyrkerne.
  Friedrich oplever dog heller ikke problemer ... Bugt fra kanonerne ind i den bagerste pansrede halvkugle, eller polstre vingerne - resultatet er det samme. Og hvordan disse biler så ruller ned, de efterlader endda et mærke i luften ... Som striber på ryggen af en slået slave.
  Friedrich skød syvogtredive silts ned og greb yderligere to bønder. Vævning igen, selvom den tidligere rekord på hundrede og én ikke er blevet slået. Det er bare, at fjenden har fly tilbage. Slip nu bare bomberne og kom tilbage.
  Sovjetiske kampvogne var nu på angreb, uden støtte fra luftfart og endnu mere fra artilleri. Angrebsfly og bombefly faldt over dem. Heldigvis for de sovjetiske tankskibe kunne de bruge køretøjernes køreegenskaber. Men antallet af fly af alle slags blev ved med at vokse.
  Friedrich kastede alle sine bomber og vendte sig mod flyvepladsen. Han nåede dog at se Focken-Wulf-4 Rudel, den berømte tank destroyer.
  Den unge es vendte tilbage til sin "hjemmehørende" flyveplads, hvor Pegasus-terminatoren Me-362 ventede på ham.
  Efter at have landet Focken-Wulf råbte Friedrich til nabopiloten:
  - Den, der har frækheden til at påstå, at F -490 er en dårlig fighter, er løgn. Der er ingen dårlige fly, kun dårlige piloter.
  Den næste udrykning blev udelukkende reduceret til kampen mod kampvogne. Tyskerne havde foreløbig ikke tid til at bringe en kraftig knytnæve for at møde rustningen, og de stablede på flyene.
  De tapre sovjetiske kampvognsbesætninger havde allerede krydset den forrevne frontlinje og angrebet infanterienheden, bestående af arabiske frivillige.
  Muslimerne kæmpede mod forventning tappert og tænkte ikke på at stikke af, men de handlede samtidig ekstremt uduelig. Især den amerikanske bazooka blev brugt på en eller anden måde ikke på en menneskelig måde, og endnu mere granater.
  Men angrebet fra de sovjetiske enheder udløb. Især fascistiske stormtropper brugte adskillige små bomber med formede ladninger, en idé kopieret fra sovjetiske designere, men med mere dygtig implementering. Men de sovjetiske tankskibe modtog ikke en ordre om at hænge et net fra oven.
  Og Friedrich har lige plantet luftkanoner på tagene. Dette er den enkleste taktik. Slå gennem tårnlugen og din sejr. Og hvor mange biler kan man dumpe på denne måde, hvis man rammer fra et vandret plan ...
  Og tankens hastighed sparer ikke, hvis jageren slår intuitivt, uden at sigte, på et indfald ...
  Det er som en simulator med kampvogne, kun du har gudstilstand, og hvert skud er præcist, og du skyder ofte, ofte ...
  Her oversteg antallet af ødelagte kampvogne de halvtreds, så Rudel hviler ... Men nu måtte jeg afvige. Dukkede op fra siden "Ørerne". Seks stykker skudt ned, og lad resten ødelægge salamanderne. Generelt får disse majsarbejdere lov i kamp i løbet af dagen, rent selvmord.
  Tanks er vigtigere...
  Retur ... Flyvning på Focken-Wulf-4, og ved siden af ham er Helga.
  Pigen spurgte ham:
  - Nå, hvad kunne du lide Evgeniya?
  Friedrich fnyste hånligt ind i radioen:
  - Hvad er du jaloux på?
  Pigen fnisede.
  - Selvfølgelig ikke! Vi er frie og ikke gift. Gad vide hvem der er bedre i sengen, mig eller hende!
  Frederik svarede heftigt:
  - Selvfølgelig er du det! Du er ikke så stor, og meget mere kvik!
  Helga lo lystigt.
  - Jeg havde ikke forventet andet af dig! Men selvfølgelig, det bedste af det hele ... Fu hun er en designrotte, og en af de meget få kvinder, der blev tildelt Ridderkorset af Jernkorset!
  Friedrich bemærkede:
  - Jeg tror egeblade, du er lige om hjørnet!
  Kampen viste, at drengen måske havde ret. Helga tæskede selvsikkert tankene. Tilsyneladende ville hun bevise, at en kriger kan være mere brat end en kriger. Selvom hun selvfølgelig ikke kan sammenlignes med Friedrich.
  Snart dukkede store tanksøjler af tyske og amerikanske køretøjer op. Særligt kvikke og legende amerikanske tank destroyere "Hekse" -3. Dette var alvorligt, især da de sovjetiske køretøjer allerede stort set var blevet ødelagt af luftangreb. Panther-5 viste sig også at være problematisk ... Dens langløbede hurtigskydende kanon og uigennemtrængelige frontalpanser ... Det ser ud til, at lukkerhastigheden begyndte at svigte, besætningerne på sovjetiske kampvogne. Nogle, der ikke lyttede til kommandanterne, vendte tilbage og forsøgte at flygte fra dette teknotroniske helvede.
  Og igen retur og afgang, angreb på kampvogne ...
  Det var allerede middag, det var ved at blive mørkt... Modangrebet fra Den Røde Hær var løbet tør for damp. Han og Helga blev omdirigeret til støtteretningen, gruppen af tyske hære på vej mod Ryazan. Samtidig blev Vatutins soldater i gryden også forsøgt at stramme ...
  Mod øst rykker tyskerne stadig langsomt frem. Her er de hindret af de sovjetiske troppers udholdenhed og Steppefrontens forsvarslinjer, selvom de ikke er så tætte som i udkanten af Moskva.
  De nazistiske tropper fik dog mere manøvrerum, og Goth forsøgte at omgå de vigtigste forsvarsknudepunkter med sådanne kolonner. Nogle steder accelererede de tyske enheders fremrykning ...
  Friedrich spurgte Helga:
  Er du træt af mine drømmes pige?
  Den blonde kriger svarede:
  - En glad stemning fjerner træthed, bedre end at piske køer! Selvom træthed i stedet for mælk kommer med blodigt pus!
  Friedrich var enig:
  - Der er ikke længere trampet på sandheden!
  Om natten fortsatte den unge med at flyve, på trods af at der var kommet skyer på himlen og regnen var væltet ned. Ifølge den tyske militærdoktrin blev luftfart også brugt til at undertrykke forsvar på forkant ... Og i modsætning til det 41. år havde Luftwaffe masser af fly takket være hjælp fra Pindostan.
  Friedrich angreb nu bunkere, og endnu mindre mål ... Om natten aftog slaget ikke, og de sovjetiske tropper indledte modangreb. Lad dem være små og ret kaotiske, men ikke mindre tapre til dette ...
  Om natten, bortset fra U-2 eskadrillen, blev der ikke stødt på luftmål. Og de bombede bunkerne ... Lidt.
  Om morgenen den 15. oktober 1947 udbrød et slag om byen og samtidig jernbaneknudet: Elektrostal. Det var meget varmt der, og vigtigst af alt fik Friedrich selskab af sin uadskillelige ven Helga.
  - Jamen, hvilken stor ridder, vi presser på fjenderne?
  Friedrich svarede muntert:
  - Bumserne skubber til ølboden, og vi vinder. Og hvordan vinder vi...
  Selve byen Elektrostal var anstændigt befæstet. Ud over hærenhederne deltog to friske divisioner af NKVD også i dens forsvar. Selvom de generelt ikke var sådan en elite militærvagt som SS, var de bevæbnet med både artilleri og lette kampvogne.
  Nazisterne forsøgte til gengæld at skabe deres egen kedel ... Omgå citadellet, dæk det med flåter ...
  Her spiller luftstøtte naturligvis en væsentlig rolle, især hvis nakken er strakt.
  Helga, som det er typisk for en pige, forsikrede:
  - Sejren bliver vores! Gør din slæde klar til sommer!
  Friedrich var enig:
  - Og ikke kun om sommeren! Vi vil bruge tunge tanke og luftgranater.
  Drengen troede, at de var tilbage i Mainsteins hær, men den mest populære Rommel er mere berømt i Vesten. Da den unge mand under slaget handlede mere i trance, ledet af en infernalsk ånd, hvorfor skulle han så ikke huske denne hærførers herlige gerninger. Det er så meget desto mere behageligt at huske de slagne briter end de besejrede russere!
  Rommel, efter at have nået Marret-linjen, indså, at han befandt sig i en Napoleonsk "central position" mellem to fjendtlige hære og kunne nu, med et afgørende slag, besejre den ene af dem og først derefter vende om og stå over for den anden.
  Friedrich klukkede for sig selv: Napoleon, selvom Leo Tolstoj tvivlede på det, var uden tvivl en stor kommandør og hersker. Især hvis man ser på præstationer. Bare han beholdt dem ikke. Hitler for den sags skyld, endnu værre... Men i princippet kan du sammenligne Fuhrer med Napoleon!
  Den talentfulde kommandant Rommel forstod også noget andet: Amerikanerne og franskmændene rykkede langt mod øst ind i det centrale Tunesien og holdt Eastern Dorsal Gorges ved Fonduk, Faid og Gafs, der dækkede Western Dorsal Gorges 60-70 miles mod vest.
  Det så ud til, at hvis de italiensk-tyske tropper havde erobret Faid og Gafsa og derefter bevæget sig vestpå forbi Feriana og Kasserine, kunne de være gået direkte til den enorme amerikanske forsyningsbase og deres hovedkvarter i Tebesse. I Tebesse befandt de italiensk-tyske tropper sig langt vest for den allierede linje i Tunesien og praktisk talt på selve deres kommunikationer. Hvis Rommel så vendte sine kampvogne og sendte dem nordpå til havet, hundrede miles fra dette sted, kunne tyskerne afskære hele den allierede hær i Tunesien eller tvinge dem til at trække sig tilbage til Algier.
  Friedrichs tanker blev afbrudt af tilsynekomsten af to Laggs, der flygtede bag skyerne... Disse er i forbrug... Og så velrettede skud mod pistolerne... Kun han kan skyde sådan... Fire Yaks mere... og der er de, ja.... Og nu, ved Katyushaen, skyd ... Så fragmenterne flyver i alle retninger ... Endnu en jet launcher ... Så Helga prøver fra siden. Råber til ham:
  - Helt, lad os presse hårdere på!
  . KAPITEL 20
  Oleg Rybachenkos og Margarita Korshunovas mission i den parallelle verden er endnu ikke afsluttet.
  Tyskerne rykkede frem i retning af byen Gorky. De førte ham ind i en fuldstændig omringning. En dreng og en pige forsvarede denne storby.
  Fuldstændig omringet og kvalt Moskva. Nazisterne er allerede nogle steder brudt igennem til Kreml. Situationen for hovedstaden i USSR var praktisk talt håbløs. Moskva-garnisonens granater var ved at være slut. Og med hovedstadens fald ville det have været endnu en krig.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede for byen ved Volga.
  Drengen og pigen er som altid i kamphumør.
  De fyrer og synger:
  Pionerer giver ikke op
  De er ikke bange for tortur...
  Som ørne kæmper de
  Sender Fritz til helvede!
  
  Mange af dem er helte
  Mange skøre børn...
  Hvis du har brug for at gå i formation -
  Indlæsning af maskinen!
  Og nu en dreng, der ser omkring tolv år gammel, men faktisk en hærdet veteran, som allerede er mange år gammel, Oleg Rybachenko gav en tur, efter at have mejet nazisterne ned.
  Og så hvordan han kaster en granat mod fjenden med sin bare fod.
  Og spred Fritz i alle retninger.
  Så vil drengen synge:
  - Jeg er en russisk kriger på knæene af de vilde,
  Ruslands fjender, jeg vil feje af jordens overflade!
  Margarita, denne pige-helt, smider også en morderisk dødsgave med sin bare fod. Han vil slå en masse nazister ud og kvidre:
  - For stor Rus'!
  Og igen hvordan man griner.
  Dreng og pige kæmper heroisk. Selvom krigen næsten er tabt. Tyskerne har allerede overlejret Orenburg og klemt den Røde Hær overalt, hvor de kunne.
  Mere præcist er Orenburg længe blevet taget. Kun ét slot står der stadig. Nazisterne har allerede omringet Ufa.
  Desuden nærmer deres tropper fra syd sig allerede Kazan. Situationen er mere end kritisk.
  Og situationen forværres af, at samurai kommer fra øst, og i Centralasien har de allerede sluttet sig til tyskerne.
  Men de modige børn af de faldne kæmper. De tror på deres sejr. Eller de er i det mindste klar til at dø med løftet hoved. Men hvordan er det døden? De er udødelige!
  Og har været børn i årevis. Og et eller andet sted er der andre verdener og missioner.
  Oleg giver endnu et skud. Så kaster han en granat med sine bare tæer og synger:
  - Stalin vil være med os for evigt!
  Margarita skelede til Fritz og knirkede:
  - Gud forbyde! Denne kannibal til os!
  Og pigen i vrede kastede en granat med sin bare fod.
  Oleg Rybachenko bemærkede ganske logisk:
  - Vi er alle sammen kannibaler til en vis grad!
  Og drengen kastede dødsgaven med sine bare tæer.
  Margarita var enig i dette:
  - Til en vis grad, ja!
  Og hun affyrede også en morder med sin bare fod, hvorfra to tyske biler stødte sammen.
  Oleg Rybachenko fyrede og mente, at situationen i USSR måske allerede var håbløs, og at der ikke var meget mening i at føre krig. Det er derfor, de dræber folk for ingenting.
  Drengen kastede to granater med sin bare fod. Ramte larven, de tyske kampvogne i "E"-serien, kolliderede sammen.
  Terminator Child sang:
  - Når tiden kommer
  Vi vil kæmpe modigt!
  Krigernes opgang om morgenen -
  Og kæmpe godt!
  Drengen var faktisk klar til at smadre enhver hær på et par minutter.
  Margarita smed også sin bare fods gave fra døden og knirkede:
  - For Great Rus'!
  Børn er så modige krigere, at ingen vil trampe på dem. De er så store kæmpere.
  Drengen og pigen er som altid vildt begejstrede. Og med dem mod, ære og mod. De kæmper mod nazisterne som titaner. Og det er klart, at fjenden ikke kommer forbi, hvor de står som en klippe. Måske endda noget stærkere end en sten og en monolit.
  Margarita, skydende, sagde:
  - Lad os blive verdensmestre
  Vi er giganter i gymnasiet!
  Og pigen lancerer igen en dødsgave med sin bare, mejslede fod. Og knuste fjenden.
  Denne pige er så sej, at du ikke kan bruge noget imod hende.
  Da der ikke er modtagelse mod skrot. Selvom dette ikke er skrot, men noget endnu mere dødbringende og cool.
  Oleg Rybachenko, skydende, kvækkede:
  - Jeg er ikke en dreng, jeg er en super dreng, og jeg vil være over alle i verden!
  Og igen, hvordan han kaster en destruktiv prop sprængstof med sin bare fod. Og igen støder to tyske kampvogne sammen.
  Den unge kriger er sat op på en meget stridbar måde. Men han føler, at her kan man ikke knække numsen med en pisk. Selvom der ikke er nogen håbløse situationer, såvel som uovervindelige modstandere.
  Drengen huskede, hvordan han fandt på ting til præsidentvalget i Hviderusland:
  Sjette gang at lytte til nonsens er ikke interessant,
  Og jeg forstår ikke, hvor meget "far" jeg tror på!
  Paradise lovede at bygge Lukasjenka -
  Men sammen med lyset går vi ind i mørket!
  Ja, det var en udfordring for systemet og personlighedsdyrkelsen. Ja, hvorfor skulle et europæisk land tolerere en diktator, som i middelalderen?
  Ja, og Stalin er også en diktator, og i dette univers sænker han gradvist krigen for at besejre ...
  Børn-helte kæmpede i yderligere tre dage. I mellemtiden omringede nazisterne Kazan og indtog Ufa.
  Kampene fandt allerede sted i selve Kreml. Fire heksepiger kæmpede med nazisterne ved at bruge sværd og tynde skiver til at kaste med bare fødder.
  Kreml blev hårdt beskadiget af beskydningen af "Sturmlions", "Sturmtigers", bombardementer og enorme kanoner.
  Stalin selv er selvfølgelig stadig i Sverdlovsk. Og USSR's position ser næsten håbløs ud. Men indtil videre hejses det røde banner stadig over Ruslands hovedstad, hvilket betyder, at ikke alt er tabt!
  Folk tror, at vendepunktet er ved at komme!
  Natasha skærer araberen i halve. Han kaster en skive med sin bare fod og knirker:
  - Ære til det udødelige fædreland! Hitler kan ikke knække os!
  Zoya skar også fascisten med to sabler og kvidrede:
  - Nej, knæk os ikke!
  Derefter kastede hendes bare fod en morderisk skive mod nazisterne.
  Og et par sorte krigere kollapsede fra den ødelagte mur i Kreml.
  Aurora skød videre. Hun skød sjældent, men præcist. Og så affyrede hun sine sabler. Og stjerner og skarpe tynde hagekors fløj fra hendes bare tæer.
  Og her vil Svetlana kaste en skarp skive med sin bare fod og skære Fritz'en op. Så synger han:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat er fædrelandets forsvarer, Perun er en soldat!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' samler alarm!
  Her kæmper alle fire. Næsten hele Moskva er allerede indtaget, ammunitionsforsyningerne er nået til ophør. Og russiske drenge og piger dør. Men de giver ikke op. Selvom hvor længe har belejringen varet.
  Pigerne på Kreml-muren kæmper. Som rige mennesker. Og trods december er de barfodet og i én bikini. Men de mærker ikke kulden. Tværtimod stiger deres energi kun.
  Og skarpe, meget flade skiver flyver af fra bare tæer. Som bliver revet i stykker af udenlandske tropper fra Wehrmacht.
  Krigere kæmper som krigens helte. Og med minimalt tøj. Sådanne skønheder er hverken flov over de enorme tanke i E- og AG-serien eller af andre forfærdelige opfindelser fra nazisterne.
  Ingen pige er noget, der kan besejre enhver form for fascisme. Også selvom det er så perfekt som i denne verden.
  Natasha huggede med et sværd, kastede en skive med sin bare fod, skar nazisterne af og sang:
  - Hvor er det dejligt at bo i et sovjetisk land,
  Og hvor er det smukt at knuse Wehrmacht!
  Zoya, der passerede møllen med sine sabler, bemærkede:
  - Wehrmacht er blevet smerteligt stærk! Her forsvarer vi Kreml!
  Og pigen kastede med sine bare tæer en stjerne, der ramte Fritz.
  Så sang hun:
  - Dette er en vild jagt på fjender!
  Og så er der Aurora i kamp. Nå, pigen er rød og sej. I vintervinden flagrer hendes kobberrøde hår som et kampbanner. Nej, sådan en pige vil ikke bøje sig for nogen.
  Og fra kastet af hendes bare fod, der skærer kød og blod, flyver den skarpeste skive.
  Det skærer ligene af modstanderne. Og Aurora skriger:
  - Jeg er en super pige!
  Og hvordan ser Svetlana ud i kamp?
  Denne blonde terminator er simpelthen en djævelsk ild og en tornado af udslettelse.
  Og en dødelig overraskelse flyver også fra hendes bare fod. Og en pige i fuld fart i en kamp.
  Alle fire i kamp. Og hun skal hverken trække sig tilbage eller give op.
  De er fire hekse - bare super! En ægte kvartet af ødelæggelse af alt og alle!
  Krigere holder forsvarssektoren. Men Kreml er stort, og det kan ikke modstå alle steder. Kræfterne er meget ulige.
  Natasha bemærkede irriteret:
  Vi dræber, vi vinder ikke!
  Og pigen kastede igen en dødelig anklage med sin bare fod.
  Zoya bemærkede logisk og huggede fjenden:
  - Man kan ikke vinde alt... Medmindre i et computerspil!
  Og den guldhårede pige smed dødens skive igen.
  Aurora, der skar modstanderne over med sine sabler, kvidrede:
  - Sejren, tror jeg, bliver vores! I det hellige Ruslands navn!
  Og fra kastet af hendes bare fødder flyver en ødelæggelsesgave.
  Og de nedskårne nazister falder.
  Og så Svetlana i kamp. Skærer fascisterne med sine kast. Og den handler ekstremt, eller endda uendeligt behændigt. Hendes bare fødder er så smidige. Og vis en frygtelig ødelæggelse.
  Og så synger pigen:
  - Ære til fædrelandet og nye verdener!
  Og igen, fra hendes bare fødder, flyver dødens overraskelse.
  Og her er Natasha i kamp igen. Og skærer Fritz, farende som en komet. Og skriger helt i lungerne:
  - Ære til det største Fædreland!
  Og hendes sværd letter som en plæneklipper.
  Og pigen synger endda:
  - Bliv herliggjort Rusland som i århundreder,
  Vores drøm går i opfyldelse!
  Og pigen gav en skarp boomerang med sin bare hæl. Og han vred og skar et dusin sorte og sorte hoveder af.
  Selvfølgelig dræbte pigerne ikke tyskerne, men de koloniale enheder, der blev brugt mod dem. Men krigerne selv fra denne kun køligere.
  De er funklende og friske.
  Natasha skærer igen fjenderne ned. Og hun er barfodet og kaster den slags ting.
  Og brøl:
  - Stalin og ære!
  Og så Zoya. Også hvordan man frigiver en morderisk. Og hendes bare tæer spytter dødsbudskabet ud.
  Og krigeren hvordan man brøler:
  - For sådan et fædreland som vores er det ikke skræmmende at dø!
  Og så vil Aurora også tage den og gå ind i kampen. Og også med bare fødder vil lancere en boomerang. Og omform fjenderne.
  Så, mens han synger:
  - For Sovjetrus! Hvad vil herske over universet!
  Og så i slaget Svetlana. Også en pige, der ikke kan stoppes og ikke bremses. Her er hvordan hun slår. Det er bare, at jeg ikke kan redde fra sådan en kriger!
  Og med bare fødder smider hun drabelige pakker. Og hun dræber sine fjender uden nåde.
  Selvom Yarile så kan bede for dem. Eller måske Perun. Det er svært for syndere efter døden, kongeriget Chernobog venter på dem! Men det er endda interessant på sin egen måde - krige fortsætter hele tiden! Og så mange kampe! Så måske er det ikke det værd for bittert at sørge over syndernes skæbne?
  Svetlana følte sig endda lidt sjov: du vil ikke misunde kristne - de vil blive berøvet mange glæder i evigheden. Selv hvad de havde på planeten Jorden.
  Åh, stakkels syndere! Og endnu mere uheldig retfærdig!
  Og pigen kaster igen dødsgaven med sin mejslede, bare fod. Så siger han:
  - Verden bliver vores! Ære til Rusland!
  Natasha tegnede en tredobbelt sommerfugl med sine sværd og kvidrede:
  - Må det store Rusland være evig ære!
  Og hendes bare fødder ser ud til at smide det morderiske og unikke ud. Derefter ramte pigens bare hæl panden på en sort mand og slog ham ned af væggen og fem arabere mere.
  Den næste i kampen er Zoya. Der er intet til at stoppe hende. Hun kæmper med de nazistiske horder. Og bruger en tredobbelt mølle. Kæmperne skar ved hendes fald.
  Så siger pigen:
  - Eternal Rus', vil være med Svarog!
  Og blinker til sine partnere.
  Næste i kampen er Aurora. Hun fejede som en panter. Hun skar alle. Og med bare fødder lancerede hun en dødsgave. Hun skar en masse fascister ned og sang:
  - For Fædrelandets højeste Form!
  Og så i slaget og Svetlana. Hvordan hun skærer fjender. Og det fungerer meget godt.
  Derefter flyver en dødsgave fra hendes bare fod. Og han klipper nazisterne grundigt, som en barbers barberhår.
  Og pigen skriger:
  - Min alder og min sandhed! Ære til det store Rusland!
  Ja, denne fire kæmper virkelig heroisk. Men fire barfodede og næsten nøgne skønheder kan ikke vinde Anden Verdenskrig. Og så faldt Moskva.
  Pigerne brød igennem fra den erobrede hovedstad og brugte både deres sværd og usynlighedens kappe.
  Generelt er de i stand til meget. Piger af højeste initiativ, at de ikke kan findes højere og smukkere.
  Og Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova forlod den erobrede by Gorky.
  Nazisterne, desværre, lykkedes næsten overalt.
  Drengen og pigen gik, og kastede nåle på farten med deres bare fødder og udryddede Fritz.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Blikket af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op -
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Vejen, oplysende kommunisme!
  Margarita kastede et par nåle med fingrene på sine bare fødder og bekræftede:
  - Nej, det falmer ikke!
  Og hun affyrede et skud fra et maskingevær og skød to dusin fascister ned.
  Sådan er børnene. Hård, urokkelig. Selvom det i virkeligheden ikke er den slags krig. Og de skal stikke af.
  Moskva faldt, byen Gorky faldt. Nazisterne stormer Kazan. Dette er den sidste sovjetiske by ved Volga. Modstanden er heroisk, men mere og mere og mere en følelse af håbløshed.
  Nazisterne fik mere avancerede pyramideformede kampvogne fra AG-serien, som intet sovjetisk våben kan trænge igennem. Og dette, må jeg sige, er meget dårligt.
  Først da drengen og pigernes bare fødder kaster granater mod larverne, støder de tyske monstre sammen. Men hvad kan bare ét par gøre, når næsten hele verden er kommet ud mod USSR!
  Oleg Rybachenko kastede en granat med sin bare fod, skubbede AG-50 og AG-75 med deres pande, hvorefter han sagde:
  - Hvis fæstningen er på vej,
  Fjenden byggede...
  Det er nødvendigt at omgå bagfra -
  Tag hende uden et skud!
  Margarita var enig i dette:
  - Snydekrig er en stor sag! Især hvis kræfterne er ulige!
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Og jeg spillede Entente-strategien. Med lige store våben ødelagde han hundrede og fjorten millioner fjendtlige soldater, og selv mistede han kun nul. Så på grund af taktik kan du faktisk kæmpe mod hele verden!
  Margarita var enig i dette:
  - Meget muligt! Og kæmp og vind!
  Oleg Rybachenko kastede nålene med sine bare fingre. Han dræbte tre dusin fascister og sagde:
  - Vi vil vinde i det hellige Ruslands navn!
  Drengen og pigen fortsatte deres løbetur ... Ak, kræfterne er virkelig for ulige.
  Kazan blev ødelagt af alle slags våben. Stalin beordrede hende til at blive holdt til den sidste bloddråbe. Men i virkeligheden var den røde hærs kampånd efter Moskvas fald for brudt. Alle ønskede at dø mindre og mindre. Ja, og nazisterne er for overlegne i antal og våben.
  Og deres jetfly bomber alle de byer og landsbyer, som det endnu ikke er lykkedes nazisterne at indtage.
  Før Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova nåede Kazan, faldt denne by.
  Ufa blev også taget. Så trods den hårde vinter bevægede nazisterne sig mod Sverdlovsk.
  Stalins hovedkvarter lå der. Og fra øst besteg samuraien. Japanerne er også stærke.
  Deres krigere er særligt farlige - ninjapiger. Trods den sibiriske vinter skynder de sig gennem sneen barfodet, og de er selv i de samme badedragter. Det er skræmmende overhovedet at forestille sig sådanne krigere. Selvom de er meget smukke.
  Her er en af dem med blåt hår, en anden med gul, en tredje med rød, en fjerde med hvid.
  Sådan er de smukkeste mordere. De arbejder med ét sværd og kaster tynde skiver eller chakraer mod infanteriet. Og ninjasprængstoffer kastes mod kampvognene - de er kun på størrelse med en ært, men de tungeste sovjetiske kampvogne flyver højt op og river dem fra hinanden.
  Selv de formidable IS-7, ninja-piger er ikke en hindring. De er krigere af så høj en orden, at selv vagterne er magtesløse over for dem.
  Her er en ninjapige med blåt hår, kastede en ært og tre sovjetiske kampvogne på én gang med sine bare tæer, fløj højt op og eksploderede i dele.
  Og så er der en pige med gult hår og en bar fod, der smider en ært. Og igen flyver sovjetiske biler i forskellige retninger og splintres i kager. Lad os bare sige krigere som denne her - selv den modigste ridder vil være genert foran dem.
  Men i kamp, og en ninja pige med rødt hår. Ligesom at smide en dræberært med bare fødder. Og fra hendes hit sprængtes rustningen fra den enorme IS-12.
  Dette er terminator-pigen.
  Og så en ninjapige med hvidt hår. På samme måde vil han tage det, og med al sin magt vil han stikke sine sværd ind i den Røde Hærs kæmpere. Hak dem op og syng:
  - Jeg er ikke et patetisk insekt, ninja, men ikke en skildpadde!
  Og igen i kamp, alle fire morderpiger.
  Den Røde Hær taber krigen på alle fronter. Men prøver stadig at kæmpe.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova vandrer gennem vintersneen. De er fattige barfodsbørn. For udødelige kroppe er frost ikke så forfærdelig. For at blive syg eller noget for at blive forkølet, kan disse supermænd ikke fryse. Men alligevel, når du nærmer dig Ural, er frosten ubehagelig og bider børns bare hæle.
  Oleg bemærkede trist:
  - Du ved ikke, hvad der er værst - kulde og sult, eller erkendelsen af, at dit hellige hjemland er ved at miste!
  Margarita bemærkede ganske logisk:
  - For os er kulde og sult ingenting ... Men det, at vi tabte til nazisterne, er faktisk slemt!
  Oleg var enig i dette:
  - Det bliver ikke værre! Generelt, hvorfor lykkes Det Tredje Rige generelt mere i parallelle universer end i vores?
  Margarita lavede en logisk antagelse:
  - Fordi nazisterne er meget stærke og organiserede. Og vi har været heldige mange gange. Især med Stalingrad!
  Oleg Rybachenko sparkede en snebold med sin bare fod og bemærkede:
  - Ja, vi var meget heldige med Stalingrad! Fritzerne selv klatrede tåbeligt i fælden!
  Marguerite kurrede:
  - Forsøger ikke at komme i problemer,
  For ikke at blive forvirret og ikke fare vild ...
  Det ville være nødvendigt at samle en krone for en krone,
  Eller rettere blive født på ny!
  Børn undervejs angreb en afdeling af nazister. Dræbte mere end hundrede soldater. En blev efterladt i fangenskab. Margarita tvang den unge mand til at kysse deres meget elastiske såler, røde af kulde. Han gjorde det sagtmodigt. Og han sagde, at tyskerne allerede nærmede sig Sverdlovsk og omringede det.
  Oleg bemærkede:
  - Det er mærkeligt, at du og jeg Margot er hurtigere, men noget bevæger sig som almindelige mennesker eller endda langsommere!
  Margaret var enig:
  - Fanget i en bølge af nederlag! Tilsyneladende er alt i dette univers imod USSR. Selv natur og rum!
  Oleg foreslog så:
  - Og hvis det er trivielt for os at dræbe Hitler?
  Margarita rystede negativt på hovedet.
  - Hyperheksen gav os ikke sådan en ordre! Så lad os undvære selvaktivitet. Desuden, hvad giver det?
  Oleg Rybachenko svarede selvsikkert:
  - En masse! Desuden Fuhrer, dette er Fuhrer i Afrika!
  Margaret foreslog:
  - Lad os kæmpe ved fronten for nu, og så får vi se på Hitlers regning! Som de siger - skynd dig langsomt!
  Oleg sang:
  - Hastighed er god, knæk ikke mejslen ... Manden er ikke en spætte, og gik hastigt amok!
  Drengen og pigen løb med al deres urin. Og det lykkedes at skynde sig til Sverdlovsk. Og de begyndte at forsvare byen stormet af nazisterne.
  Angrebet fulgte det ene efter det andet.
  Børnene var barfodede. Margarita er i tunika, og Oleg Rybachenko er en dreng i shorts. Men de kæmpede som de mest virkelige og ubøjelige helte.
  Oleg kastede en nål med sine bare tæer, gennemborede Fritz'en i halsen og kvidrede:
  Vi vil ikke opgive en tomme jord!
  Margarita kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Ikke en dråbe, ikke et spænd, ikke en centimeter!
  Dreng og pige kæmpede i kulden. Og med dem var andre pionerer. Og også mange er barfodede trods den vilde kulde. Og hvis udødelige børn ikke er bange for vild frost, kan de under alle omstændigheder ikke skade, så er det ret farligt for almindelige børn.
  Her er en barfodet pioner, hvis fingre var blå af kulde, var forkølet i tænderne, og kæben var hævet. Drengen har meget ondt. Men på trods af dette tager han rasende en flok granater og kaster den under nazistens kampvogn, og han falder selv gennemboret af et maskingeværbrud.
  Det her er en modig dreng...
  Eller en pige, hvis bare fødder flammer som skarlagenrøde valmuer, skubber en mine under de tyske mastodonters larver. Hun dør selv og græder:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Det er meget smertefuldt at være barfodet om vinteren, i Sibirien, når man ikke er beskyttet af udødelig kød.
  Selv Oleg og Margarita i hård frost er ikke så glade for at være halvnøgne. Men de smiler og synger og vil gerne muntre gutterne op:
  - Øh, frost, frost, frys mig ikke,
  frys mig ikke! Min hest! Min hest!
  Hvidmanet!
  Drengene og pigerne, der rystede deres røde og blå ben af den bitre kulde, sang:
  Sneen vil ikke stoppe os! Frosten vil ikke besejre os! Vi er pionererne for Fritz! Fascisten vil blive slået hårdt!
  Børnene kæmper godt! Men smerteligt ulige kræfter. Stalin flygtede fra det omringede Sverdlovsk til Novosibirsk. Japanerne nærmer sig dog allerede denne by fra øst. De er ikke engang bange for Sibiriens frost.
  Ja, krigen er ved at være slut.
  Men pionererne giver ikke op. Og selv i svære tider synger børn modigt;
  Vi er pionererne for kommunismens børn -
  En ild, et telt og en ringende bugle!
  Invasion af forbandet fascisme -
  Hvem venter på en rasende rute!
  
  Hvad har vi tabt i disse kampe?
  Og så i kampe med fjenden erhvervet?
  Vi plejede kun at være verdens børn -
  Og nu fædrelandets krigere!
  
  Men Hitler tog et skridt mod vores hovedstad,
  Tabte bomber uden at tælle vandfaldet!
  Vi er fædrelandet endnu smukkere end himlen -
  Nu er den blodige solnedgang kommet!
  
  Vi vil reagere hårdt på aggression -
  Selvom de selv er små af vækst!
  Men sværdet i hænderne på en skrøbelig teenager -
  Stærkere end Satans legioner!
  
  Lad tankene skynde lavine efter lavine,
  Og vi deler riflen i tre!
  Lad politiet sigte bagud,
  Men den hellige Gud vil straffe dem hårdt!
  
  Hvad besluttede vi? gøre verdens arbejde
  Og for det måtte jeg desværre skyde!
  Roen er allerede modbydelig.
  Der er også vold!
  
  Med pigen løber vi barfodet sammen -
  Selvom det sneede, brænder en snedrive som kul!
  Men frygt ikke, kender børnene -
  Fascisten vil dristigt blive drevet i kisten med en kugle!
  
  Her sætter de det modbydelige Fritz-selskab,
  Og resten af kujonerne er på flugt!
  Vi knuser infanteri som en le i kamp -
  Vi er ikke en hindring for unge somre!
  
  Sejrspræstation, vil være i maj,
  Nu er snestormen stikkende, hård sne!
  Drengen er barfodet, hans søster er barfodet,
  I klude mødte børn storhedstiden!
  
  Hvor kommer disse beføjelser fra?
  Udholde smerte og kulde, det behøver!
  Da en ven målte bunden af graven,
  Når en ven stønner - jeg dør!
  
  Kristus velsignede os pionerer,
  Han sagde: Fædrelandet er givet dig af Gud!
  Dette er den første tro af alle,
  Sovjetiske, hellige land!
  Og de dør med smil på læben. Børn kender ikke svaghed... Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede i en hel uge. Men Sverdlovsk faldt. En del af garnisonen overgav sig - følte en håbløs situation. Kun pionererne nægtede at kapitulere.
  Og en håndfuld modige, barfodede fyre fik et desperat gennembrud. De løb gennem snedriverne, bogstaveligt talt blå af den frygtelige kulde. Og de døde under maskingeværer og kanoner.
  Oleg Rybachenko og Margarita blev også temmelig ridset, men slap alligevel fra Sverdlovsk. Så flyttede vi til Novosibirsk. Frost, vinter, lange nætter.
  Drengen og pigen løber til sig selv, de er triste og meget vrede.
  Margaret bemærkede:
  - Hyperheksen kunne hjælpe denne verden! Og så vinder nazisterne! Dette er virkelig universel uretfærdighed!
  Oleg Rybachenko hoppede højere, drejede i en syvfold saltomortale og bemærkede ganske logisk:
  - Generelt er der lidt retfærdighed i verden! For eksempel, hvorfor lider gamle mennesker? Og næsten uden undtagelse! Og når en person er ung, ryger og drikker han og gør endda tingene værre, og han er sund! Hvor er den retfærdighed, som gamle mennesker lider?
  Margarita var uden videre enig i dette:
  - Der er ingen retfærdighed i universet!
  Oleg Rybachenko spurgte noget naivt:
  - Og hvor leder Gud hen?
  Margarita, denne barfodede pige i en hul tunika, foreslog:
  - Sandsynligvis skal vi selv blive som guder, så retfærdigheden hersker i verden! Dette er Skaberens visdom!
  Oleg Rybachenko bekræftede selvsikkert:
  - Jeg tror på, at vi vil genoplive de døde!
  Terminator Girl bekræftede:
  - Ja, jeg tror selvfølgelig på det!
  Børnene løb til Novosibirsk og deltog i forsvaret af denne by.
  De kæmpede i næsten den sidste større by under den Røde Hærs kontrol.
  Stalin havde allerede forhandlet med Hitler og indvilliget i at overgive sig, hvis hans personlige sikkerhed var garanteret. Führeren var klar til dette, især hvis partisanerne faldt til ro.
  Japanerne havde allerede stormet Novosibirsk fra øst. Så der var praktisk talt ingen chance for at undslippe. USSR var ved at dø.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova skød mod nazisterne, kastede granater med deres bare fødder. Og de håbede stadig på noget.
  Ved siden af dem var pionererne. I hård frost i Sibirien var alle børn barfodede og om sommeren pioneruniformer med slips. De døde som helte.
  Deres fødder var røde som gæss fødder, og deres tæer blev blå.
  Men pionererne gav ikke op.
  De vil bukke under for fascismen!
  Oleg Rybachenko kastede en granat med sin bare drengelige fod. Han skubbede tre tyske kampvogne på én gang med panden og hviskede:
  - Jeg tror på sejr!
  Margarita smed også en mordergave med sine bare fingre og kvidrede:
  - Jeg troede også, og jeg vil tro til det sidste!
  Og de kæmpede for den sidste, sovjetiske by med fortvivlelsens raseri. Og alligevel ville de ikke bøje sig.
  Oleg Rybachenko sang med stor entusiasme for at muntre de næsten dødbringende frosne pionerbørn op;
  Jeg er en ung kriger fra Moder Rusland,
  Mægtige lande, alle landes moderlande...
  Der er intet hjemland i universet, ved det er smukkere,
  Under bjerget bandt Stalin et slips!
  At være pioner er en glæde og et kald,
  Det betyder jo, at du er landets tjener.
  Og du kan formere universet -
  Ødelæggelse af helvede-Satans indspil.
  Da sommeren kom i enogfyrre
  Juni tordenvejret buldrer for os...
  Vi ønsker ikke, at regionen bliver fattig,
  For lykke, tro - fædrelandet er skabt!
  Med en pige venter vi på nazisterne i baghold,
  Vi fik et maskingevær før det.
  Og til Hitlers vanvittige ærgrelse,
  Vores afdeling slår med succes nazisterne!
  Veninders bare fødder blev grove,
  Sneen prikker allerede under den bare sål.
  Fra kulde og ruin blev blå,
  Men den hellige ild varmer vores sjæl!
  Vi slår uden at kende modstandernes mål,
  Vi giver ikke hvile dag og nat!
  De flyver til niveauerne i en sværm af granater,
  Og betjente med snigskytteriffel.
  Ingen steder kan fascisterne finde støtte,
  Vores pioner, tapre løsrivelse...
  I stand, hvis du har brug for at skære bjerge,
  Her er Hitlers kampvogne, der brænder som stearinlys.
  Folket i et rasende anfald samledes -
  For retfærdighed, mod og ære.
  Og der er intet rev i stormens hav -
  Hvilket ville få os til at sætte os ned!
  Vi gik ind i Berlin, vi slutter os til Komsomol,
  Fra at trampe barfodet med piger i hele verden!
  Vi inhalerer sejrshonning i den himmelske maj,
  Nu er det blevet evigt, vores lyse succes!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III LEVEDE 68 ÅR
  Kongen styrkede imperiet også økonomisk. Der var ingen optøjer og ingen revolution, så økonomien var i konstant vækst. Og Rusland ved Første Verdenskrig og befolkningen havde mere på grund af lavere dødelighed og annektering af de nordlige regioner i Kina og Korea. Og hæren var større. Og de første lette tanke i serien dukkede op, og mange fly af forskellige mærker.
  Ak, Alexander III levede ikke for at triumfere i Første Verdenskrig, men Nicholas II fik det allerede.
  Den nye konge havde en solid trone, en anden hustru, en stor arving, to hundrede og firs millioner mennesker og to en halv million soldater i fredstidsstater.
  Så du kan kæmpe modigt og dygtigt! Derudover har russerne også kampvogne med lette maskingeværer, men de er lige dukket op og tunge. Det blev udviklet af Mendeleevs søn.
  Så stop ikke den kongelige hær!
  Nicholas II gik i krig med tyskerne og østrigerne... Russiske tropper erobrede Galicien, Bukovina og påførte østrigerne en række nederlag. Først blev de slået i Østpreussen, men så tog de hævn og afskar Koenigsberg. De allierede skubbede tyskerne væk fra Paris... Russiske tropper indtog Krakow, og havde en numerisk overlegenhed, trods vinteren, fortsatte offensiven og nærmede sig Budapest. Tyskland tilbød, da det lugtede som et nederlag for freden på moderate vilkår.
  Tyskerne gik med til at give Rusland Klaipeda, og en del af jorden i Polen, samt betale en godtgørelse. Frankrig fik tilbage en del af det territorium, der tidligere var erobret under Bismarck, og en smule af Danmark.
  Østrig-Ungarn afstod Galicien, en del af Bukovina og Krakow. Men imperiet brød ikke sammen. Rusland genvandt slavernes land, alt, hvad der engang var en del af Kievan Rus, og udvidede kongeriget Polen.
  Türkiye og Japan havde ikke tid til at gå ind i krigen, ligesom Italien. Det vil sige, at den første verdenskrig faktisk ikke eksisterede. Så lidt bøvl. Nicholas II styrkede sin autoritet og regerede derefter fredeligt i temmelig lang tid.
  Rusland førte dog en krig i Afghanistan - og til sidst delte den med briterne. Så blev Iran delt med Storbritannien.
  Rusland udvidede dermed sine besiddelser. Men den økonomiske krise og den store depression i 1929 kom ... I 1931 indledte Japan i alliance med Tyrkiet en krig mod det zaristiske Rusland. Men i virkeligheden var det selvmord. Den tsaristiske flåde i Stillehavet under kommando af Kolchak besejrede japanerne. Og landhæren var generelt mange gange stærkere.
  Det samme kan siges om tyrkerne. De klatrede tydeligvis ikke mod den fjende.
  Det tsaristiske Rusland var i stand til at lande tropper og erobre Japan. Og så besatte russiske tropper endelig Tyrkiet. Dermed sluttede det osmanniske riges æra.
  Og zar Nicholas II øgede sin herlighed og Ruslands magt. Denne herlige kejser regerede indtil 1936 og døde også otteogtres.
  Han blev efterfulgt af Alexei II. Generelt en fuldstændig sund mand på toogtredive år gammel. Hans mor var anderledes, så Alexander den Tredje tillod ikke et fatalt ægteskab.
  Alexei II fuldførte erobringen af Saudi-Arabien ved at dele den med Storbritannien.
  Wilhelm II regerede på tronen i Tyskland indtil 1941. Denne monark har været ved magten i enoghalvtreds år! Ret lang!
  Men her på tronen er hans søn Ferdinand. Lugter ikke af Hitler. Anden historie.
  Så længe der er fred. Alle kolonier blev delt. Mussolini erobrede Etiopien.
  Der er ikke mere at dele ... Storbritannien går dog igennem hårde tider. Og er i en økonomisk krise.
  Og så Ferdinand foreslog Alexei II at dele de koloniale besiddelser af Frankrig og Storbritannien. Som i virkeligheden, hvor meget du kan se på disse lande.
  Således indgik Mussolini, Ferdinand og Alexei II deres pagt.
  Men selvfølgelig havde Rusland allerede på dette tidspunkt formået at erobre næsten hele Kina og blive stærkere end alle mange gange i økonomien, på den militære sfære og i befolkningen.
  Tsar Alexei godkendte generelt et sådant forslag og besluttede, at de sammen ville begynde.
  Ferdinand var ikke længere ung. Og han var forsigtig.
  Men den 15. maj 1945 begyndte krigen. Tyskerne rykkede igen
  Mod Belgien...
  Og den tsaristiske hær gik gennem de britiske kolonier og skyndte sig gennem Egypten.
  Rusland havde ti millioner soldater og fem hundrede divisioner og selvsikkert
  Vandt. Det så ud til, at ingen kunne stoppe hende.
  På to måneder erobrede den tsaristiske hær Indien, det sydlige Iran, briternes besiddelser i Saudi-Arabien, Egypten, Sudan, det meste af Indokina.
  Men tyskerne var kun i stand til at besætte Belgien, og i udkanten af Paris blev de stoppet. Holland gik også ind i krigen.
  Det tsaristiske Rusland i yderligere to måneder beslaglagde Storbritanniens besiddelser i Asien og afsluttede Indonesien. Så landede hun i Australien, flyttede gennem Afrika.
  Tyskerne forsøgte at indtage Paris, men deres angreb blev slået tilbage. Men krigen var tabt. Italien greb også Storbritanniens og Frankrigs afrikanske besiddelser.
  Først i den femte måned begyndte tsartropperne at ankomme til Europa. Indtil videre var kampene i fuld gang i Afrika og Australien, men allerede ved at afslutte. Østrig-Ungarn, stærkt svækket af tabet af jord, gik også ind i krigen på koalitionens side.
  Tyskerne var i stand til at erobre Holland. Og de forbedrede deres position.
  I yderligere to måneder fuldførte det tsaristiske Rusland erobringen af Australien og Afrika. Og først i slutningen af november, lige i kulden, begyndte en ny offensiv af de tysk-russiske tropper, uden om Paris.
  I dette tilfælde var kræfterne allerede for ulige. De fransk-engelske tropper blev besejret. Og Paris er omringet.
  Og i det nye år kapitulerede garnisonen ... Så erobrede tsar- og tyske tropper hele Frankrig på tre uger. Så begyndte bombningen af Storbritannien ... Og alle kolonierne blev erobret af koalitionen.
  Storbritannien allerede i maj 1946, blev blødt og slået ud af bomber
  Kapitulerede.
  Dermed endte endnu en stor krig. Rusland tog næsten alle kolonierne. Tyskland modtog relativt lidt, Italien greb noget, Østrig-Ungarn fik en symbolsk brik.
  På trods af at tyskerne forventede store kolonier, og kun Marokko modtog meget mindre i sin helhed, inkluderede Tyskland i sin sammensætning: Belgien, Holland og Frankrig til Port de Calais.
  Derudover returnerede tsar-Rusland tyskerne til Namibia og hvad de tidligere ejede.
  Kort sagt, vi fandt på en eller anden måde ud af og forsonede ...
  Freden er kommet ... I 1953 havde Rusland en atombombe, og et år senere Tyskland. USA modtog atomvåben i 1960.
  Således blev balancen mellem frygt skabt.
  Og i 1955 fløj den første russiske kosmonaut ud i rummet og fløj rundt om bolden. Og i 1961 satte russerne fod på månen.
  Og i 1983 til Mars! Amerikanerne fløj til månen i 1971, og tyskerne i 1984. Østrig-Ungarn og Tyskland smeltede sammen til én stat. Sverige og Norge blev en del af Rusland med autonomi og selvstyre.
  Andre lande mistede gradvist deres uafhængighed.
  I 1987 fløj russiske kosmonauter til Venus op ad bjerget. I 1992 på Mercury. Og i 1999, Pluto.
  Solsystemet er blevet mestret.
  Der var tre atomimperier: Stortyskland, USA og Storrusland.
  Alexei II døde også i en alder af otteogtres i 1972. Han blev efterfulgt af sin søn Alexander den fjerde. Denne konge var enogfyrre år gammel på tidspunktet for sin tronstigning. Mærkeligt nok, men Alexander den fjerde passerede også otteogtres år og døde i 1999. Og hans søn Vladimir III besteg tronen. I 2013 blev fire hundrede år af Romanov-dynastiet fejret.
  Indtil videre står Rusland solidt på benene. Men i verden er der stadig Tyskland og USA dets konkurrenter. Det zaristiske imperium omfatter sammen med kolonierne lidt mere end halvdelen af verdens territorium og mere end to tredjedele af verdens befolkning. Rusland er stærkt, men ikke det eneste endnu.
  Regerer i Rusland, Vladimir den tredje i 2019, han blev syvogtres år gammel. Mange undrer sig - vil han leve, som de tidligere konger, i otteogtres år, eller vil han afbryde disse mærkelige tilfældigheder?!
  I mellemtiden er Rusland ved at udvikle anti-atomvåben. Det er klart, at der ikke kommer atomvåben, og Rusland vil helt klare sig med Tyskland og USA. Det har flere indbyggere og flere soldater. Og kvaliteten af våben er bedre!
  Men mens der er atomvåben, og ikke alle af dem endnu er blevet erobret. Men de udvikler anti-atomvåben meget aktivt, så der er visse chancer for at vinde.
  
  GIBRALTARS FALD
  Den spanske diktator Franco gik i modsætning til den virkelige historie med på, at de tyske tropper skulle angribe den engelske fæstning Gibraltar. Til gengæld modtog Spanien nogle britiske og franske lande i Afrika.
  Angrebet under kommando af Mainstein fandt sted om natten fra den 25. november 1940 til den 26. Det viste sig, at briterne ikke var helt klar til et sådant militært træk, og det lykkedes nazisterne at erobre en så stærk fæstning fra et slag.
  Dets fald havde en væsentlig indflydelse på krigens gang. Wehrmacht var i stand til at overføre styrker over den korteste afstand til Afrika, og briterne blev blokeret fra at komme ind i Middelhavet fra øst.
  Den tyske kommando sendte flere divisioner til ækvatorial Afrika. Derudover blev Rommels korps flyttet til Libyen, nogle måneder tidligere end virkeligheden.
  Briterne opgav til gengæld offensiven mod italienerne i Etiopien og begyndte at styrke deres positioner i Egypten. Det lykkedes dog Rommel at komme dem foran, og som et resultat af et forebyggende angreb besejrede han kolonitropperne og erobrede Alexandria og Cairo. Storbritanniens stilling i Afrika blev mere kompliceret. Tyskerne var allerede nået til Suez-kanalen og truede med at rykke længere ind i Mellemøsten. Derudover blev det muligt at bevæge sig mod Sudan.
  Sandt nok var italienernes anliggender i Grækenland ikke særlig vellykkede, men tilgangen af yderligere styrker fra Tyskland reddede situationen.
  Hitler havde et dilemma: at angribe USSR eller afslutte Storbritannien? Wehrmachts succeser i Afrika foranledigede den anden beslutning - at løse deres hænder i Vesten. Selvom de militære forberedelser i USSR inspirerede frygt i Fuhrer.
  Den Røde Hær blev stærkere, men tyskerne sad heller ikke passivt. Produktionen af kampvogne i 1941 fordobledes i forhold til 1940, og luftfarten steg med næsten to en halv gange.
  Nazisterne udførte bombningen og landingen på Malta. Så brød Rommel igennem forsvaret ved Suez-kanalen og gik ind i Irak, som havde gjort oprør mod britisk styre. Tyskerne erobrede relativt let både Kuwait og hele Mellemøsten. Stalin på den anden side holdt sig til en ventetaktik. Men Churchill fortsatte stædigt krigen. Efter at have nået Iran vendte Wehrmacht sig mod Sydafrika.
  Året 1941 lakker mod enden. Frigivelsen af ubåde steg, og Storbritannien var ved at miste sine kolonier. USA har været passive. Men Japan kunne ikke sidde passivt og angreb Peru Havn den 7. december. En ny krig er begyndt i Stillehavet. Og Hitler måtte igen opgive planerne om et angreb på USSR.
  Det er nødvendigt at hjælpe japanerne, at erobre Iran og Indien samt Sydafrika. Og vigtigst af alt selve Storbritannien. Desuden er amerikanske bombefly ikke et legetøj. De kan volde Det Tredje Rige mange problemer. Og det er mest bekvemt at levere bombeangreb fra Storbritanniens territorium.
  Så Führeren blev i 1942 tvunget til at opgive ideen om at invadere østen.
  Der var en risiko for, at Stalin selv ville åbne fronten, men... Man skal kende Stalins karakter. Han er meget reserveret i udenrigspolitikken. Krigen med Finland gjorde den røde diktator endnu mere forsigtig.
  Mens USSR er ved at opbygge styrke. Antallet af luftfart den 1. januar 1942 nåede 32.000 køretøjer og kampvogne, mere end 25.000, plus yderligere 3.000 tankettes. I alt planlagde Stalin at fuldføre rekrutteringen af 20 mekaniserede korps med et samlet antal tanke på 32 tusinde køretøjer, hvoraf den seneste KV af forskellige mærker og T-34, 16,5 tusinde. Plus, udviklingen af T-50-tankene var stadig i gang, selvom bilen viste sig at være let.
  Tyskerne, efter at have stødt på Matilda og nogle krydserkampvogne og havde oplysninger om, at briterne var ved at udvikle tunge kampvogne, begyndte også at lave deres egne mastodonter. Først og fremmest "Tigeren" med en 88-millimeter kanon og panser med en uigennemtrængelig kanon på 75-millimeter med en lang løb.
  Information om sovjetisk kampvognsbygning var også tilgængelig. KV-2 kampvognen marcherede ved 1. maj paraden på Den Røde Plads, og de 34 havde nogle data.
  Under alle omstændigheder, da Speer stod i spidsen for det kejserlige ministerium for våben og ammunition, gik udviklingen inden for teknologi hurtigere. Hitler ville have de bedste kampvogne i verden, og tungere. Men mens Tyskland var klart ringere end USSR. Og antallet af biler og deres kvalitet. I august 1941 begyndte produktionen af KV-3-tanken. Bilen viste sig at være ret tung med 68 tons, men bevæbnet med en 107 mm kanon med en indledende projektilhastighed på 800 meter i sekundet. Det gav hende en fordel i forhold til "Tigeren", som i øvrigt endnu ikke var lanceret i serien.
  Endnu mere kraftfuld var KV-5 med en vægt på 125 tons og to kanoner. Sandt nok skabte sådan en tung maskine flere problemer for den sovjetiske hær end gavn. Og i 1942 blev KV-4-versionen med en vægt på 107 tons vedtaget. USSR kunne med rette være stolt af sine tungeste kampvogne i verden, og endda de mest magtfulde.
  Men på den anden side har Tyskland udviklet sig ret godt inden for luftfart. Yu-188, efter at have gået i serie, udviklede en hastighed, der kan sammenlignes med jagerfly. DO-217 så også anstændig ud. Jetfly blev også aktivt udviklet. Da Storbritannien var hovedmålet, fik jetbombeflyene meget mere opmærksomhed end i den virkelige historie.
  Tyskerne brugte aktivt slavearbejde. Importerede fra Afrika et stort antal sorte. De sorte arbejdere var lydige, hårdføre, men ufaglærte. De blev brugt til hjælpearbejde.
  Men ved at kontrollere Europa kunne tyskerne rekruttere nok tal og kvalificeret arbejdskraft.
  Speer formåede endda at overtale Hitler, idet han endnu ikke gennemførte et program for at udrydde jøderne, men at bruge dem i produktionen af fly og udstyr.
  Væddemålet blev placeret på en luftoffensiv mod Storbritannien og en massiv ubådskrig.
  Men USA's indtræden i konflikten tilføjede en hovedpine til Fritz og fremtvang en kraftig stigning i antallet af ulveflokke.
  Tyskland blev for sent tvunget til at skrue op for produktionen af bombefly og strategiske fly. Først og fremmest Yu-288 og Yu-488 - med fire motorer. Men deres udvikling og tanker tog tid. ME-109 modifikation "F" som helhed var en værdig modstander for britiske biler. Men udviklingen af ME-209 mislykkedes, ligesom ME-210.
  XE-177 dykkerbomberen fejlede også. Men Speer legede med kvantitet. Derudover blev Focke-Wulf det mest magtfulde jagerfly med hensyn til bevæbning, hvilket kompenserede for nogle af svaghederne ved ME-109. Ja, og tyskernes flyveskole viste sig at være bedre end engelsk, og endnu mere amerikansk. I maj 1942 erobrede nazisterne Sydafrika. Og en amerikansk eskadron ankom til Madagaskar. Slaget ved Midway viste sig at være tabt af amerikanerne: så kaptajnen af tredje rang, som spillede en afgørende rolle i dette slag, endte ironisk nok på Madagaskar. USA ønskede at bevare en base i Afrika og ikke lade nazisterne slappe af. Men dette forværrede deres position i Stillehavet markant.
  Det er rigtigt, japanerne handlede ikke helt på niveau. Kampen om den hawaiianske øgruppe trak ud.
  Nazisterne fik kontrol over Afrika og enorme reserver af strategiske råstoffer og erobrede også Indien og Iran. Ressourcerne under Det Tredje Riges kontrol er enorme, men de mangler stadig at blive fordøjet.
  Luftkampen om Storbritannien er ikke så ligetil. Ved konstant at øge produktionen af fly, lagde tyskerne pres, men der var ingen total dominans. Manglen på magt i strategisk luftfart og hjælp fra USA, og selv da er der ikke nok ubåde, påvirket. Og den mirakeltorpedo, som så mange håb var forbundet med, svigtede os.
  Führeren turde ikke lande i Storbritannien i 1942. Der blev satset på at styrke sømagten og ubådsflåden. Samtidig blev hangarskibe og slagskibe bygget. Der var produktionskapacitet nok, men alt tog tid.
  Klasse A ballistiske missiler krævede også finjustering. Men FAU-1-robotskallerne begyndte at blive masseproduceret. Relativt billige biler, der brugte simpelt brændstof, havde den utvivlsomme fordel, at de ikke behøvede piloter.
  Hitler, efter at have fået adgang til ubegrænsede naturressourcer og arbejdskraftreserver, ønskede at redde tyske piloters liv. V-1 så let at fremstille og ubemandet syntes at være den bedste løsning. Og tusindvis af sådanne robotgranater er faldet siden efteråret 1942 på London.
  Samtidig fremskyndede tyskerne udviklingen af Arado-jetbomberen og ballistiske missiler.
  Stalin fortsatte med at vente og akkumulere styrke. I 1942 producerede USSR fem og et halvt tusinde nye kampvogne KV og T-34, og omkring tusinde gamle mærker, omkring fem hundrede nye lette T-50 og T-60 og to hundrede amfibie. Flyflåden er også steget - omkring femten tusinde nye og gamle fly kom i drift. Selv var der mangel på piloter. Produktionen af Katyushas steg langsomt.
  Nazityskland producerede mere end tredive tusinde fly, men led betydelige tab i kampe. Tyskerne producerede omkring seks og et halvt tusinde kampvogne. Mest af alt, T-3 og en ny modifikation af T-4 med en langløbet 75 mm pistol. De nyeste "Tigers" producerede lidt mere end hundrede, og "Panthers" er stadig kun i prototyper.
  Men MP-44 stormgeværet designet af Schmeister begyndte at komme ind i serien. I modsætning til den virkelige historie behøvede maskinen ikke udvikles under hensyntagen til manglen på ikke-jernholdige metaller. Og dette fremskyndede udviklingen af en enklere kampriffel med legeret stål.
  Så i håndvåben begyndte tyskerne at få en fordel. Men de havde også brug for tid for maskinen til at genopruste alle tropperne.
  Men i ubådsflåden, hvor udgivelsen er nået op på fyrre eller halvtreds ubåde om måneden, har tyskerne reelt ingen side.
  Der var endda meget højhastigheds-ubåde på brintoverilte. Fremskyndet arbejde i atomprogrammet. Heldigvis er der mange ressourcer. Og selv tyske fysikeres fejl, at grafit ikke er egnet som moderator, viste sig ikke at være katastrofal. Der er bygget flere fabrikker til produktion af tungt vand, blandt andet i Afrika.
  Så det er ikke ved at vaske, det er ved at rulle, men nazisternes atomreaktor begyndte at fungere i december 1942. Endda lidt tidligere end amerikanerne. Efter nederlagene i Stillehavet begyndte de seriøs demontering. Og finansieringen til atomprogrammet er blevet drastisk skåret ned.
  Begyndelsen af 1943 var præget af Hitlers erklæring om total krig og indførelse af universel arbejdstjeneste i de besatte områder. De massive V-1-angreb på London retfærdiggjorde sig ikke helt. Briterne lærte delvist at afvise sådanne slag, men tyskerne tog nummeret.
  Men ubådskrigen viste sig at være virkelig katastrofal for Storbritannien. Produktionen af våben på øen faldt kraftigt på grund af mangel på råvarer. Metropolen var på randen af sammenbrud. Derudover erobrede nazisterne Madagaskar, og japanerne invaderede sammen med nazisterne Australien og opnåede relativt hurtigt sin overgivelse.
  Selvom Stalin forstod faren ved at vente taktik, forblev han tro mod sig selv og kom ikke i kamp. Lad hellere kapitalisterne udrydde sig selv til ende. Og vi vil se...
  Men denne taktik havde også sine ulemper. Ved at bruge enorme ressourcer forberedte Det Tredje Rige allerede en krig mod USSR. Produktionen af kampvogne i Det Tredje Rige i 1943 nåede et gennemsnit på 1.200 køretøjer om dagen, plus tre hundrede og halvtreds selvkørende kanoner. Desuden er selvkørende kanoner slet ikke svage. "Ferdinands", "Humlebier", "Jagdpanther". I betragtning af, at tyskerne næsten ikke led tab i kampvogne, var deres genopfyldning af panzvale allerede dobbelt så hurtig som den Røde Hær. Og den kvantitative kløft i teknologi til fordel for USSR begyndte at skrumpe.
  Med hensyn til kvalitet fik Fritz "Royal Tiger", svarende i vægt til KV-3, med hensyn til gennemtrængende kraft, pistolen var endda noget overlegen på grund af kvaliteten af projektilet og stærkere frontalpanser. Nå, de supertunge sovjetiske KV-5 og KV-4 viste sig at være meget teknisk upålidelige, især deres undervogn. Så kampbrugen af sådanne monstre var i tvivl.
  Og Stalin beordrede også oprettelsen af en KV-6 med syv kanoner og to raketkastere. De har lavet bilen. Men det viste sig at være så tungt og langt, at man ikke kunne bære det på et tog eller indsætte det i kamp. T-34-76 er et ganske succesrigt køretøj, men svagere i front mod front end Panther eller Tiger. Og KV-1 og KV-2 er sammenlignelige med tyskerne med hensyn til vægt, men de er underlegne i forhold til Panthers og Tigers i butting. Den tyske T-4 indhentede de fireogtredive i panser og overgik i bevæbning, sigtbarhed og optik, og dette med samme vægt, eller endnu mindre, hvis vi sammenligner tungere modifikationer.
  Kort sagt, Fritz var trukket op og kvaliteten var på niveau. Og udseendet af ME-309 og ME-262 gav en fordel i kvaliteten af luftfarten. Ligesom Yu-488, det bedste fire-motorede bombefly. Og bag dem er reaktive modeller. Såsom Yu-287 og Arado.
  I september 1943 gennemførte nazisterne endelig en vellykket landgang i Storbritannien. Efter to ugers kamp - kapitulerede England. Og selvom Churchill flygtede til Canada, virkede udfaldet af krigen i Vesten som en selvfølge.
  Roosevelt, der havde mistet sin vigtigste allierede og frygtede Det Tredje Riges voksende magt, bad om fred.
  Hitler satte efter diskussioner med sit følge en betingelse for USA: afvisningen af atomprogrammet og anerkendelsen af alle erobringerne af Japan og Det Tredje Rige. Samt tilbagetrækningen af tropper fra Island, som Fritz allerede faktisk havde overlejret med ubådsflåden. Kontrollen af Land of the Rising Sun over Gaia, hvor kampene endnu ikke er stoppet. Derudover krævede Hitler materiel kompensation til Det Tredje Rige og Japan for alle ødelæggelser og militærudgifter forårsaget af USA og Storbritannien.
  Selvom vilkårene for freden var ekstremt vanskelige, lykkedes det Roosevelt med stort besvær at presse deres vedtagelse i Kongressen og Senatet igennem.
  Stalins antydninger om, at han ikke var imod at slutte sig til Axis-koalitionen og i det mindste klar til at generobre Alaska, spillede en stor rolle i USA's overholdelse.
  Den amerikanske pragmatisme vandt, hvilket viste sig at være højere end entusiasme og følelser. Derudover udviklede tyskernes atomprogram sig hurtigere end det amerikanske, og det var behæftet med en katastrofe i fremtiden.
  Den første fase af Anden Verdenskrig er forbi. Men Führeren ønskede nu at afslutte USSR.
  Stalins uventede vente-og-se-taktik og hans hengivenhed til verdensfredens sag spillede en uhyggelig vittighed. Joseph blev modarbejdet af Det Tredje Rige og Japan med alle ressourcer på den østlige halvkugle, inklusive Australien, og nogle brohoveder i den vestlige verden.
  The Land of the Rising Sun har dog endnu ikke afsluttet Kina, men det kunne godt have åbnet en anden front. Hitler, på den anden side, dannede aktivt kolonitropper og fremmedlegioner. Samtidig steg produktionen af våben også.
  I første halvdel af 1944 nåede og oversteg produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner i Det Tredje Rige hundrede køretøjer om dagen. Panther-2 i sit niveau omgik alle sovjetiske biler. En mere avanceret tysk tank "Lion" dukkede op, og snart "Royal Lion".
  Og vigtigst af alt er jetflyvning blevet serieudviklet. Som svar gik T-34-85 og IS-1 og IS-2 kampvognene i produktion i USSR, og ingen fjernede heller KV-serien fra produktionen. Den mest massive serielle tank i det tredje rige i 1944 var Panther-2 og USSR T-34-85. Der blev produceret tungere modeller i betydeligt - cirka gange, i ti mindre mængder. Og tyskerne ønskede ikke at køre vægte meget på sovjetiske veje, og Stalin begyndte at mistro KV-serien, og IS'erne viste sig at være for rå.
  Imidlertid overgik den tyske "Panther" -2 med en 88 mm kanon på 71 L kaliber T-34-85 i panserbrydende kraft af kanonen, i frontalpanser og lidt på siden, og gjorde det heller ikke indrømme i køreegenskaber med en motor på 900 hestekræfter og vægt på 47 tons. Selv da vægten af den tyske tank voksede til 50,2 tons, viste den sig ikke at være dødelig.
  Og det tyske jetfly havde slet ikke en værdig modstander.
  Hitler besluttede, at det var bedre ikke at trække gummiet ud, og startede krigen den 22. juni 1944. Kaster på USSR tre hundrede og halvtreds af deres egne og udenlandske divisioner og hundrede og tyve divisioner af satellitter. På det tredje riges side var: Rumænien, Ungarn, Slovakiet, Kroatien, Finland, Sverige, Italien, Portugal, Spanien, Bulgarien, Argentina, Tyrkiet.
  Tyskerne brugte også et stort antal udlændinge og hiwier i Wehrmacht. I alt kastede Det Tredje Rige, alene i det første lag, tolv en halv million soldater i kamp, hvoraf ikke mere end fyrre procent var tyskere efter nationalitet. Satellitter tilføjede yderligere tre millioner. I alt er der næsten seksten millioner infanterister i det første lag, omkring treogtredive tusinde kampvogne, mere end femoghalvtreds tusinde fly, omkring to hundrede og halvtreds kanoner og morterer.
  USSR, efter mobilisering, indsatte tretten og en halv million soldater, men en del af styrkerne måtte holdes i Fjernøsten og interne distrikter. I det første lag var der otte millioner soldater, omkring tredive tusinde kampvogne, næsten fyrre tusinde fly og omkring to hundrede tusinde kanoner og morterer.
  På det tredje riges side er der således en dobbelt overlegenhed i infanteri og en femdobbelt overlegenhed i styrkemobilitet, med et bedre maskingevær. Sandt nok har USSR en masse maskingeværer, næsten paritet.
  Forskellen i tanke er ikke stor, men procentdelen af forældede køretøjer i USSR er højere, såvel som tanke fra tidligere udgivelser.
  Tysk jetflyvning har ingen modstander, og det tredje riges propeldrevne fly er hurtigere og bedre bevæbnet. Sandt nok er sovjetiske køretøjer overlegne med hensyn til horisontal manøvredygtighed.
  I artilleri og morterer er styrkebalancen tættest på lighed. Både kvantitet og kvalitet.
  Sandt nok er flåden i Det Tredje Rige især under vandet, mange gange stærkere end den sovjetiske. Som det er tilfældet med Japan.
  Derudover har nazisterne allerede klasse A ballistiske missiler i masseproduktion, og de første disketter lettede.
  Generelt vil nazisterne være stærkere, og Stalin forberedte ganske rimeligt, om end forsinket, forsvaret. Men meget er ikke blevet gjort. Stalin-linjen blev ikke fuldstændig genoprettet, og vigtigst af alt var tropperne ikke tilstrækkeligt trænede til at holde linjen. Selvom de blev desperat omskolet.
  Molotovs grænselinje, for tre års odds, var generelt afsluttet, men den var placeret for tæt på grænsen og havde ikke tilstrækkelig dybde. Derudover beordrede Stalin opførelsen af et tredje niveau bag Dnepr, men dette blev først startet efter USA's overgivelse.
  Sandt nok, ud over de sovjetiske tropper kan man regne med dele af NKVD, hvis antal blev bragt op til en million soldater og militsen. Det er omkring fire millioner mennesker, kun i vestlige byer. Selvom deres kampeffektivitet selvfølgelig er meget værre end almindelige enheders.
  Tyskerne, såvel som den virkelige historie, tildelte hovedslaget i midten og skar Bialystok-afsatsen og Lvov-næven. De allerførste dage af kampene viste, at tyskerne trods det store antal udenlandske enheder gennemførte offensiven nogenlunde glat. Men de sovjetiske tropper går ofte tabt.
  Derudover viste de ukrainske enheders kampevne sig at være tvivlsom. Mange desertører og overgav sig i de allerførste dage af krigen.
  Det var ikke muligt at inddæmme fjenden i grænsekampe. Og så begik Stalin en fejl og forbød tilbagetrækning af enheder til hovedlinjen og krævede at rette fronten. Fejlen blev dog rettet, men forsinket. Tyskerne var i stand til at erobre Minsk allerede den 28. juni efter at have brudt Stalin-linjen i midten.
  Forvirringen blev kun forstærket. Den 30. juni fandt den forventede indtræden i krigen for Japan og dets satellitter sted. Så foreløbig måtte vi glemme overførslen af tropper fra Fjernøsten.
  Det tyske gennembrud i centrum var ved at udvide sig. Der var et kæmpe hul, som de desperat forsøgte at lukke. Men nazisterne rykkede frem og brød den 16. juli ind i Smolensk.
  Ved at kaste alle tilgængelige reserver i kamp og sætte militserne under våben, var Stalin og Zhukov i stand til at stoppe fremrykningen af Fritz i midten. Men Hitler vendte sine tropper mod syd. Nazisterne skabte en enorm kedel i Kiev og erobrede næsten hele Ukraine.
  Blokeret Leningrad, invaderede Krim. Fjendtlighedernes forløb lignede meget 1941, som ubarmhjertig karma. Men forskellene var også ret betydelige. USSR i 1941 havde nogle frie reserver, og nu var alt allerede mobiliseret. Og da overfaldet fandt sted i oktober, viste det sig, at der næsten ikke var noget at holde forsvaret med.
  I begyndelsen af november 1944 omringede nazisterne Moskva og tvang Stalin til at flygte til Kuibyshev.
  Nazisterne havde i modsætning til den virkelige historie en betydelig numerisk overlegenhed. De havde divisioner nok til at omgå Moskva fra nord og syd. Men de sovjetiske enheder har spredt sig for meget på forskellige fronter.
  I virkeligheden opnåede Stalin i 1941, efter mobiliseringer, en fordel i forhold til Wehrmacht i antallet af mandskab, og han havde fire gange flere fly og kampvogne, end Det Tredje Rige havde lige fra krigens begyndelse. Og i de første fem måneder af krigen blev der produceret mere sovjetisk udstyr i den virkelige historie.
  Men nu er nazisterne alle trumfkort, på siden af både mængden og kvaliteten af våben og personel. Og Den Røde Hær har de samme sår som i 1941. Herunder ukrainere, balteres og mange små nationers manglende vilje til at dø for det sovjetiske system. Masseforræderi og løb på tværs af ofre for undertrykkelse, fordrevne og andre fornærmede af enhver art. Herunder sovjetregimets ideologiske fjender.
  Og det faktum, at tyskerne også besejrede Vesten, øger kun antallet af forrædere.
  Derfor er det ikke overraskende, at Moskva er omringet, og tyskerne har erobret Donbass, Voronezh og bevæger sig mod Stalingrad.
  Vinteren i 1944 var desværre ikke så frost- og snefyldt som i 1941. Moskva holdt dog heltemodigt ud indtil slutningen af december 1944. Stalingrad faldt i januar 1945, og kampene om det var ikke for lange. I februar og begyndelsen af marts erobrede tyskerne og deres satellitter Kaukasus og Baku-oliekilderne fuldstændigt.
  Så gik offensiven langs Volga. Til Saratov, til Kuibyshev og videre til Orenburg og Kazan.
  Stalin flygtede til Sverdlovsk. Kazan faldt i maj. Om sommeren fortsatte tyskerne og japanerne med at bevæge sig ind i dybet af Rusland. Modstanden fra de sovjetiske tropper faldt. Den 5. august 1945 blev Sverdlovsk indtaget. Og den 3. september 1945 gik Stalin endelig med til at overgive sig. Til gengæld for deres eget liv og frihed.
  Anden Verdenskrig er forbi. Men freden varede ikke længe. Efter at have testet atomvåben blev Hitler overbevist om deres fænomenale destruktive kraft.
  Det viste sig nu, at Japan og USA stadig var på vej mod verdensherredømmet af Det Tredje Rige. Og selvom Führeren erobrede mere land end Djengis Khan, Alexander den Store, Napoleon, kejser Trojan og Suleiman den Storslåede tilsammen, besluttede han også at besejre Japan.
  Præcis tre år efter afslutningen af Anden Verdenskrig dækkede hundrede ballistiske, interkontinentale missiler med kraftige nukleare ladninger den Rising Suns land på én gang.
  Og så begyndte offensiven af Wehrmachts jordenheder og flåden. Tyskerne beslaglagde relativt hurtigt Japans besiddelser i Asien, og selve metropolen blev jævnet med jorden med atombomber.
  Mere eller mindre langvarig modstand blev ydet af Stillehavets besiddelser i landet med den Rising Sun. Men i juni 1949 var det hele forbi. Nu var der kun tilbage at besejre USA. Desuden var der en grund. Amerikanerne udviklede i modsætning til aftalen ikke desto mindre atomvåben og gennemførte deres hemmelige test.
  Hitler startede krigen den 1. januar 1950 og smed tre hundrede nukleare missiler på én gang i det nye år.
  Et ødelæggende atomangreb ødelagde hundrede store amerikanske byer og dræbte flere titusinder af mennesker. Føjede endnu en af Adolf Hitlers største forbrydelser til den længste liste over de mest modbydelige grusomheder.
  Så kom invasionen af Canada, og fra syd sammen med de latinamerikanske diktaturer. Amerikanerne var svækkede og chokerede, men de kæmpede desperat. De forstod, at nederlag for dem kun betød slaveri og en langsom, smertefuld død.
  Derfor var det den mest desperate af alle krige. Og det varede i mere end et år og tvang Det Tredje Rige til at droppe omkring to hundrede flere atomladninger og forvandle mange frugtbare lande til en radioaktiv ørken.
  Men målet blev ikke desto mindre nået, og det tredje riges sidste fjende blev besejret. Og herefter begyndte processen med såkaldt verdensglobalisering. Den tyske mark blev den eneste verdensvaluta. Selv formelt uafhængige lande blev reduceret til niveauet for kolonier i Det Tredje Rige, mens de kun opretholdt begrænset lokalt selvstyre.
  Jøder og sigøjnere blev forbudt: de blev opsøgt og ødelagt. SS gennemførte massive udrensninger og rasede. Et rigtigt mareridt er kommet - dragens time. Eller mere præcist en æra. Führeren byggede et totalitært imperium i den virkelige verden med krav på rumudvidelse.
  I 1959, under fejringen af Führerens 70-års fødselsdag, fandt en officiel kroning sted, en verdensomspændende folkeafstemning - som legitimerede titlen som superkejser. Og da Adolf Hitler døde i 1967, arvede hans søn hans titel og magt.
  På det tidspunkt havde planeten Jorden allerede grundlagt bosættelser på Månen og på Mars med Venus, og forberedte sig aktivt på ekspansion til de ydre stjerneklare verdener ... Nazisterne ønskede et universelt imperium - konstruktionen af Stjerneriget, for at kaste hele universet ud i et mareridt.
  
  NYE EVENTYR AF RIDDERNE AF DE 40 ØER
  Dimka slog sit sværd i stykker og stod forbløffet og blinkede med øjnene på gaden. Hans hænder var dækket af blod, og det, der var tilbage af sværdet, var blodigt. Sirener lød. Sommer bygade. Og kørende betjente. Efterfulgt af et slag med en stafet på ryggen. Dimka knapt hørbar siger:
  - Jeg giver op!
  De bringer hans hænder tilbage og knækker håndjernene. Drengen føler smerte fra det metal, der er sprøjtet ind i hans håndled. Han bliver ført til en varevogn - en sort krage.
  Dimka føler en blanding af vrede og frygt. minder om fortiden. En ø, hvor børn kæmpede for deres eksistens med sværd. Træ, men da drengen bliver grebet af raseri, bliver de til skarpslebet stål. Dimka blev der i mere end et par måneder. Han kæmpede, kæmpede, blev såret og sårede sig selv. Selv dræbte forræderen personligt. Alt var. Og til sidst vandt de.
  Det er en skam, at kun børnene blev på det ødelagte skib. Og det lykkedes ham kun at flygte med sin pige. Efter sådanne eventyr virkede fængslet ikke længere som et land.
  Han slog bølledrengen med sit sværd og så ham ligge, og en blodpøl flød ud.
  Var slaget dødeligt? Så uheldig, Dimka, som om der ikke var nok eventyr på hans hoved før dette. Og hvis han dræbte hvad? Fængsel? Vil de tage ham til en beskidt, ildelugtende celle med kriminelle?
  Og hvor langt vil han sidde? Han er kun fjorten år gammel. Mere end ti har de ifølge loven ikke ret til at give. Måske går alting!?
  I gården i det 92. år. En tid, hvor der tales så meget om demokrati og frihed, men banditteriet tager fart.
  Tragten stoppede, og Dimka blev taget ud. En smuk, solbrændt dreng med sort hår ligner ikke en bandit, men snarere et offer med lænkede håndjern.
  Dimka blev bragt næsten øjeblikkeligt til efterforskeren og anklageren.
  De satte mig i en stol.
  Efterforskeren stillede et par rutinespørgsmål og sagde med et smil:
  - Den knægt, der blev såret af dig, er døende! Så bed til Gud, at han ikke dør!
  Dimka svarede med et suk:
  - Jeg ville ikke have...
  Anklageren rakte et papir frem:
  - Det er en tilståelse. Hvis du skriver under, vil du blive løsladt mod kaution i afventning af retssagen. Og dér, givet den unge alder og manglen på kørsel til politiet, får du det betinget!
  Dimka kiggede på avisen og læste det hurtigt og rystede negativt på hovedet:
  - Der står her, at teenageren selv angreb virksomheden. Og de angreb mig bare!
  Forhørslederen havde en muset fysiognomi, og tykke øjenbryn, klukkede han:
  - Skriv under som vi rådgiver dig! Ellers ender du i fængsel. Nu er vi bogstaveligt talt pakket med sager, og du skal sidde for retten i meget lang tid. Og der i cellen er der tre rækker køjer på brædder, en slopspand i hjørnet og halvtreds nervøse, sultne drenge som dig. Forskellige former for kriminelle. Og selvom den dreng, du sårede, forbliver i live, vil efterforskningen vare tre år, og så endnu et år og en retssag! Du vil tilbringe de bedste år af dit liv i helvede!
  Anklageren nikkede indforstået og bekræftede:
  - En form for tilbageholdenhed for dig eller tilbageholdelse, eller en skriftlig tilsagn om ikke at tage af sted, og du vil blive taget væk af mor og far. Det er dit valg! Og tro mig, ungdomskolonier er allerede overfyldte, og de vil med glæde give dig prøvetid. Men hvis du skændes med os, så er der helt sikkert en plads!
  Dimka følte, at efterforskeren og anklageren ikke lavede sjov. Og faktisk kan de rådne i fængslet. Selvom det til gengæld ikke er et faktum, at de bliver løsladt, hvis han skriver under. Er der mange eksempler, når politiet snyder? Men det vigtigste i Dimka var stædighed og stædighed, der tydeligt viste sig efter opholdet på dødens øer. Og drengen sagde beslutsomt:
  - Nej!
  Efterforskeren knurrede hårdt:
  - Hvad er det ikke?
  Dimka sagde hårdt:
  - Jeg vil ikke skrive under! De angreb mig, de ville såre mig med en kæde, og det var selvforsvar!
  Efterforskeren knurrede:
  - Ok så! I fængsel det, sidde en uge klogere!
  Anklageren nikkede og skrev under:
  - Mens han var i to måneders tilbageholdelse. Men du kan selvfølgelig frigive tidligere!
  Efterforskeren knurrede:
  - Jeg tror, at tilbageholdelsen vil gøre drengen godt!
  Dimka blev taget ud af kontoret og bragt i fængsel. Håndjernene klirrede, og det eneste, drengen skulle gøre, var at krydse kæden over vejen. Der skulle han være blevet accepteret.
  Dimka gik med en kæde, lænket til to politimænd. Følte det ret dårligt. Fængsel, celle, onde dømte. Ja, og han kom i problemer og nægtede at underskrive en tilståelse. Selvom du på den anden side efter det ikke vil afkroge.
  Dima blev ført til vagtværelset. Navn, efternavn, patronym, værdigenstande med dig.
  Så shmon. En politibetjent og to kvinder i hvide kitler tog drengen med ind i et værelse med et spejl og tændte yderligere lamper. Kommandoen fulgte:
  - Tag tøjet af!
  Dimka sukkede - shmon! Gad vide hvorfor kvinder? Drengen tog sine jeans, T-shirt, sneakers og jakke af. Han stod kun tilbage med sine shorts.
  En ung kvinde i en hvid frakke bemærkede:
  - Han er godt bygget!
  Betjenten råbte:
  - Og tag trusserne af! I live!
  Dimka, brændende af forlegenhed, tog dem også af. Uvilkårligt rødmede han og dækkede sig til. Politibetjenten råbte:
  - Lige så stille! Hænderne i sømmene! Se nærmere - det er en morder!
  En kvinde i en hvid frakke, der lignede en sygeplejerske, smilede og tog tynde medicinske handsker på:
  - Sådan noget har vi ikke set! Slap af dreng, din tante vil føle dig!
  Hun begyndte at undersøge Dimas krop. Jeg gik gennem drengens hår, der var vokset under hans ophold på øerne. Kæmmede omhyggeligt hver tråd og led efter noget skjult. Måske endda penge. Så strålede hun i drengens ører og næsebor. Hun gjorde det forsigtigt, som om hun håbede på at finde noget.
  Så beordrede hun at lægge sit hoved på åbningen og gravede sine hænder ind i hagen. Hun stak hånden i munden. Dimka lugtede og smagte gummi med tungen. Kvinden mærkede bag tandkødet, tænderne, bag kinderne. Da hun trykkede på tungeroden, mærkede drengen et anfald af opkastning. Ja, hvor pinligt. Hans hånd gik helt hen til mandlerne, og det blev svært at trække vejret.
  Så til sidst sendte kvinden den til hende og smilede:
  - Der er ingenting!
  Betjenten beordrede:
  - Fortsæt Olga! Personlig eftersøgning af hensyn til emnets særlige fare skal være den mest grundige!
  Kvinden i hvidt begyndte at mærke Dimkas bryst. Hun løftede armene og kiggede under armhulerne. Og med uventet kraft trykket på navlen. Dimka gispede...
  Så standsede kvinden og spurgte:
  - Nå, lad ham nu sidde på hug!
  Politibetjenten knurrede:
  - Det er ikke særlig pålideligt! Se også hans anus!
  Kvinden i den hvide frakke rystede på hovedet.
  - Dette kræver særlig tilladelse! Tilsvarende for at kontrollere drengens intime steder!
  Betjenten kommanderede sløvt:
  - Sæt dig ned, lille djævel...
  Dimka svarede med værdighed:
  - Jeg er en dreng!
  Og det blev nemt at sidde på hug. Sad ti gange. Derefter undersøgte kvinderne hans såler og gik mellem hans tæer.
  Derefter var Dimka i det næste værelse. Der sagde et andet barn, i en fængselsuniform, skåret til nul med en skrivemaskine i hænderne:
  - Hvad er nyt?
  Politibetjenten svarede:
  - Ja, og meget greyhound!
  Drengen grinede og bemærkede:
  - Han er ikke så skræmmende! Nå, sæt dig ned i stolen og klip dit hår!
  Dimka satte sig. Det er ikke rart at være nøgen. Og så skærer de dig skaldet som en kriminel. Oven i købet var maskinen sløv, og det var smertefuldt at blive klippet. Tykt, sort hår faldt til gulvet. De væltede støvler af en ung straffefange trampede på dem. Det så ud til, at med hvert hårstrå forlod en partikel af den udødelige sjæl, og du blev mindre og mindre fri. Dimas humør var trykket. Foran ham var en fængselscelle og et møde med ungdomskriminelle.
  Dimka var dog aldrig bange for sine jævnaldrende. Og efter at have hærdet de fyrre øer, er det ikke skræmmende længere. Hvis det er tilfældet, vil han kæmpe. Og fængslet?
  Hvad er en anden test. Han er kun fjorten år og har hele livet foran sig.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"