Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Swat לילדים נגד חייזרים וקורטים

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    לוחמים צעירים בראשות אדוארד אוסטרוב נלחמים נגד צבא של חייזרים, בעיקר מחזורים. עם זאת, אז הילד האמיץ צריך להפוך לאינדיאני, ויחד עם האלות להילחם נגד צבאו של קורטז, שרוצה לכבוש את מדינת המאיה!

  SWAT לילדים נגד חייזרים וקורטים
  הערה
  לוחמים צעירים בראשות אדוארד אוסטרוב נלחמים נגד צבא של חייזרים, בעיקר מחזורים. עם זאת, אז הילד האמיץ צריך להפוך לאינדיאני, ויחד עם האלות להילחם נגד צבאו של קורטז, שרוצה לכבוש את מדינת המאיה!
  . פרק 1
  הלוחמים הצעירים של גזרת הכוחות המיוחדים לילדים נלחמו בגבורה. עם זאת, מאחורי שדה כוח אחד וחצי, כמעט ולא היה להם סיכוי למות. אבל מחזורי התקיפה ספגו נזק עצום ולמעשה נגמרו הקיטור. אז עדיין אפשר היה להתווכח מי הגיבור האמיתי.
  אבל אנחנו חייבים לחלוק כבוד, הנערים והנערות בחליפות קרב ירו במדויק. הרגישו שהמשחקים במחשבים לא לשווא, והם פשוט לוחמים נפלאים.
  עדאלה, שירתה על יד ימין של אדיק, לקחה וזרקה את המגף מרגל ילדה. ובמיומנות של קוף, היא השליכה כמה זרעי פרג על האויב המתקדם.
  המפקד הינהן.
  - זהו מתנה טובה, נניח, של השמדה! אבל עדיף להשתמש בו במהלך ההתקפה על הטירה.
  עדאלה ציינה באופן הגיוני:
  - יש לך מלאי בלתי נדלה של הפתעות. אז לא כל קלפי המנצח מונחים. וגם קלף המנצח לא חשוף יתר על המידה!
  וזרעי הפרג הזעירים של ההשמדה פגעו במחזורים, קורעים את הלוחמים הגדולים לחתיכות קטנות ומרוטות. הנה מגיע ההרס.
  הילדה צרחה, רקעה ברגל ילדה:
  מחכה לניצחון על מחזורים, אני מאמין
  יהיו שירים חדשים...
  לא אמסור את עצמי לעבדות החיה,
  אני אראה לך את המעמד הגבוה ביותר, יודע, בקרב!
  הילד שנלחם בשמאל העיר בחיוך:
  - מדוע לא זרקת את ידך, אלא את רגלך?
  עדאלה צחקה והשיבה:
  - וזה יותר כיף!
  אדיק הנהן.
  - כן, כל טיפש יזרוק את ידו, אבל נסו ברגל!
  הילדים קראו במקהלה:
  - תהילה ללוחמי האור,
  תהילה למולדתי הבהירה...
  מעשינו יושרו,
  ניצחון הוא המטרה העיקרית!
  המחזורים, אכן, לאחר שספגו נזק עצום, החלו לסגת. אבל החומות קמו שוב. ומכוניות חדשות עברו. הם נראו כמו פירמידות פחוסות על זחלים, וגדולות בגודלן עם גזעים.
  כאשר חיילי הכוחות המיוחדים של הילדים ירו לעברם מתותחי קרניים, הם כמעט לא עשו נזק. הקורות ניתזו מהשריון הפלדה.
  אחת הבנות קראה:
  - הנה עוד ג'וקר מהאויב! ואפילו מפולת שלג של ג'וקרים!
  הנער הלוחם קרא:
  עדיף למות על הרגליים מאשר לחיות על הברכיים! כבר הייתי בשבי והם הכו אותי בזרם חשמלי, מעבירים לי פריקות בכל הגוף מהלשון ועד לעקבים. וזה כל כך חולני שהמוות עדיף!
  הילדה הנהנה.
  - כן, ועינו אותי! יתר על כן, בעדינות, כוח משיכה משתנה וחוסר משקל פועם. וזה כל כך כואב, ויותר מכך, זה לא משאיר עקבות, למעט סיוטים!
  ובכן, אני חושב שהמפקד האלמותי והגדול שלנו ימציא משהו!
  אדיק הנהן בהסכמה עם ראשו הלבן וציווה:
  - ועכשיו חבר'ה, קחו, דגדגטו את אפכם והתעטשו!
  עדאלה, אותה ילדה לוחמת ותיקה, שאלה בהפתעה:
  - ולמה זה?
  המפקד ענה בביטחון:
  - כאן תראה מה תהיה ההשפעה!
  הילדים הלוחמים לא התווכחו. אז הם לקחו ודיגדגו את אפם של הילדים החמודים שלהם בקצות פגיונות זעירים. ואיך יקחו את זה ויתעטשו.
  האווירה רעדה בבת אחת. והפסולת עם הרבה קצוות חדים ירדה גשם מלמעלה. הם פגעו בטנקים הפירמידליים. והם תקעו אותם כמו קיפוד עם מחטים. והמפלצות הענקיות נעצרו.
  אדיק הנהן וציין:
  - עכשיו נלך ונשיר!
  והלוחמים מהכוחות המיוחדים של הילדים לקחו אותו ושרו בהנאה;
  נסיכה שלי, את פרח
  נוצץ בגן ה'!
  המבט שלך הוא כמו משב רוח רענן
  לפזר את להבות הגיהנום!
  
  בנות קדושות אוהבות
  חרב גבורה, לוחצת בכבוד!
  אני אשפוך דם בזרם
  מלאך יהיה איתך לנצח!
  
  סוד מואר בחלום
  התמונה שלך, ארומה מתוקה!
  פסלתם על ידי בורא היקום
  כל משרתי הרשע לא יטמאו!
  
  אולי רק בגן עדן
  הגורל יאחד את האוהבים!
  אבל אלוהים לא ייתן לנו להתפורר לעפר
  מיזוג איחוד הלבבות בהפרדה הקשה!
  אחרי מילים כל כך נפלאות ונשגבות, קרה נס. ארמדה שלמה של טנקים פירמידליים פרחה כמו מפל של ערוגות פרחים. והפרחים השופעים היו פשוט מדהימים. והם התחילו לצמוח בעוצמה סוערת ומדהימה. וזה יצא כל כך יפה.
  עדאלה נישקה את המפקד על הלחי והעיר:
  - אתה פשוט קסם ייחודי!
  אדי הנהן בחיוך.
  - טכנומג'יק!
  הנער הלוחם קרא:
  - נו, ועכשיו בהתקפה! למחוץ את האויבים שלך במכה אחת!
  המפקד התנגד:
  - לא! זה מוקדם מדי. ראשית, אתה צריך להסתכל על הרפתקאות קודמות שלי. הם היו צריכים לפעול שם גם בלי ננו-טכנולוגיות מתקדמות, וזה, יש לציין, קשה מאוד!
  עדאלה אמרה בחיוך:
  - כמובן, אני מבין שיותר קשה בלי טכנולוגיה. אבל ילד כמוך, אני חושב, יפתור כל בעיה.
  אדיק שר בחיוך שנוצץ כמו פנינת ים מובחרת בקולו הכסוף:
  למרות שאנחנו לא יכולים לפתור את כל הבעיות שלנו,
  אל תפתור את כל הבעיות!
  אבל כולם יהיו מאושרים יותר
  לכולם יהיה יותר כיף!
  לאחר מכן, הילד הדליק את ההולוגרמה. הכוחות המיוחדים של הילדים השתתקו.
  עיני הספיר והאזמרגד של הנערים והנערות טרפו את המראה.
  ובכן, הילד שהיה באזורים שונים של היקום והופיע על יותר מאחד, כשעדיין לא התבגר כל כך. וזה היה עידן ימי הביניים בעולם החדש, סוג של היסטוריה אלטרנטיבית, כמו כדור הארץ.
  במקרה זה, הוכח כי אדיק הפך לילד הודי, שעוקב אחרי חוליית פנים חיוורים במארב. הוא במכנסיים קצרים, יחף, כיוון שהמוקסינים רק מפריעים, אבל צבוע בציורי צבע מכף רגל ועד ראש. אפילו פרצוף של ילד בקעקועים מפחידים עם דרקונים ומלאכים עם חרבות.
  למרות שרישומים כאלה, כך נראה, אינם אופייניים לאינדיאנים. אבל לאן רק אלפי הרפתקאותיו ומסעותיו של אדיק לא זרק הגורל. כל התקופות, כוכבי הלכת והזמנים התערבבו, התערבבו והתמזגו למעין כדור צפוף.
  לידו שוכבת ילדה שרירית עם ירכיים רחבות, עקבים חשופים, עגולים ומפתים כמעט מתחת לאף. משום מה, הלוחמת, למרות שהיא צריכה להיות אינדיאנית, היא בלונדינית. אין לה כמעט בגדים, רק תחתונים מסט ביקיני, מחרוזת פנינים על חזה מלא.
  כשהסתובבה, אדוארד ראה פנים יפות עם סנטר גברי וחזה גדול אך רגיל. זרועותיה של הלוחמת שריריות, עורה שוקולד, שבשילוב עם לבן, עם נגיעה קלה של צהבהב, או ליתר דיוק, שיער אבקה זהוב, נראה אטרקטיבי לעזאזל.
  הלוחמת הבלונדינית, לעומת זאת, לוחשת בדאגה:
  - הפנים החיוורות באות לכאן, הו נער-מנהיג מזרקה!
  משהו דחף את הלוחם הצעיר בצד השרירי... אדוארד התעוות וראה רגל חיננית, חשופה ונערה. גם שרירי וחזק. ואז הגברת עצמה עם שיער אדום לוהט בוער. כזה יופי כאן. בלונדינית דבש וג'ינג'ית, שניהם עירומים למחצה, שריריים ואתלטיים. לא לוחמים, אלא אלוהויות עם קשתות.
  אדוארד ליטף בזהירות תחילה אחת ואחר כך את רגליה של הילדה השנייה. הם גרגרו בשביעות רצון, כמו חתולים שמלטפים אותם. ובכן, זה נכון, אישה נורמלית לא צריכה להירתע מליטופים גבריים. ואז גידלו כל מיני אנשים רגישים, שעבור הליטוף הקל ביותר, או הפלירטוט, הם מוכנים לתבוע. אבל לגבר זה רצון די טבעי ללטף וללטף בחורה יפה, או אפילו שתי בנות בבת אחת.
  נכון, הוא ילד בגוף, אבל הוא כבר זקן לא רע, ובשנים, ובזכרון הוא די מבוגר, אז....
  נכון, אדוארד שרירי מאוד, אבל אתלטי, פשוט אהב נשים חזקות שמסוגלות להביא צאצאים חזקים.
  אבל אז היפהפייה הלוהטת נתנה לאדוארד סימן בשפתיה - קפא! האויב מגיע בקרוב!
  ואכן, גזרה הופיעה בקצה... וואו, אלוף משנה בכוחות מיוחדים לא ציפה. לא, הם בכלל לא היו טרולים, או גמדים - אנשים נורמליים למדי, אבל... בשריון מימי הביניים, עם מוסקטים מגושמים כמו אלות קניבל, עם חרבות ארוכות. כל הצבא הזה עשה רושם של משהו מאוד לא אמיתי וסוריאליסטי. ומאוד ארכאי. יחד עם זאת, הוא היה מובחן במספרו הרב, אם כי לא מוגזם. על גב סוסים, בשריון כבד, יצאו עוד ועוד אבירים. אגב, פנים חיוורות, הגזמה חזקה - הלוע שזוף, שחור, והזקנים שחורים.
  לוחמת השטן האדמונית בעצמה ענתה לשאלה שהיתה מוכנה להתנתק מלשונו של אדוארד:
  זה הגזרה הספרדית של קורטס. אל תפחד, יש רק ארבע מאות מהם, ועדיין לא הספיקו להתחדש בהודים מקומיים.
  הילד הלוחם שרק ולחש בחזרה:
  - מקסים... וכמה מאיתנו?
  הפעם ענתה בלונדינית הדבש:
  - יהיו איתך חמישה! - ויירט את מבטו המבולבל של אדיק, הוסיפה. - המספר הנכון ביותר, פנטגרם!
  הלוחם הצעיר רעד קלות. יחסי הכוחות, בכמות, ברור שלא לטובתם. והכי חשוב, אין להם מפוצצים, אין שדות כוח, אפילו לא רימוני אנטי-חומר. וזה מפחיד. לדוגמה, היפרבלסטר אחד יכול לחתוך את כל הניתוק, שבו בדקה אחת ניתן לזרוק את האנרגיה של עשר פצצות אטום שהוטלו על הירושימה.
  השטן האדמוני מצא לנכון להזכיר לאדוארד:
  - יש לך קידה, הו מנהיג... פתח באש בפקודתי!
  הבלונדינית הגיבה:
  - הילד יחף, ובעל תלבושת צנועה מדי, אין זו פקודה למנהיג גדול, גם אם אין אתו צבא עכשיו. הילדה חטפה את בהונותיה החשופות. ומשהו השתנה, ואדוארד הרגיש שמשהו כבר לא אותו דבר.
  הילד-הלוחם שוב משך תשומת לב לעצמו. הוא אמנם בלי חולצה, אבל במכנסי באפלו ובמוקסינים מעוטרים בתכשיטים. על הראש זר שממנו בולטות שלוש נוצות. לא, לא בזים, אלא סוג של ציפור נוצות שאינה משתנה על פני האדמה.
  הגוף עצמו הפך לשרירים בולטים ומסיביים הרבה יותר, למרות שאדוארד תמיד התבלט בפיתוח שרירים מעולה, אולם בשנים האחרונות הוא הפך יבש מדי, כך שהצלעות הופיעו מחוסר תזונה ותנועה מתמדת. אבל במקרה הזה הוא נראה כמו אלוף כושר מקצועי - הקלה מושלמת ואף לא שומן אחד, ועורו נשפך בשיזוף אדום-חום.
  על החזה היה קעקוע עם יגואר - הסמל של יורון. שאר הקעקועים חולקו איפשהו, כאילו בקסם. ללוחמים, לעומת זאת, היה עור מושלם, חלק ומצוחצח, שוקולד בגוון זהוב, ועורם נצנץ בדמדומים של ערב מקסיקני חמים.
  רגליהם נותרו חשופות, אבל זה רק הגביר את יעילות הלחימה שלהם.
  הם שלפו קשתות. שתי בנות נוספות, ואדוארד היה מסיבה כלשהי בטוח שמדובר בבנות היפות שם, התחפשו בזהירות רבה עד שלא נראו. אבל לשניים האלה יש קשתות יוקרתיות כל כך, כמו של נסיכות, ונוצות החצים זרועות בצפיפות ביהלומים, טופז, אבני אודם ואזמרגד.
  וגם הקשת של אדוארד אינה נחותה בפאר, אבל יש בה יותר ספיר ואבנים יקרות בגוונים כהים. ולבנות היפות יש צביעה בהירה יותר.
  מחלקת כובשים ספרדים כבר הייתה ממוקמת במלואה מולם. ארבע מאות קבאלרוס קסטיליאני. נראה שהים לא רחוק מכאן, למרות שהריחות האופייניים אינם נשמעים, הרוח נושבת רק מהחוף. אבל הארומה של גופים ילדותיים כל כך מפתה, לגמרי לא אנושית, כמו תערובת של דבש, פרחים, מעט אגוז מוסקט ותבלינים.
  הלוחמים עצמם מאוד מגניבים, ואחת לקחה ותפסה חרק באצבעות רגליה החשופות, וכתשה אותו לעוגה.
  יריביהם, הלוחמים, באותה תקופה, האימפריה הספרדית החזקה, עדיין לא הספיקו להתאבק על המערכה ולהיראות די מרשימים.
  לפני הכל רוכב אדיר, רחב כתפיים וגבוה עם זקן ארוך ואדום. כנראה, זה הרוזן קורטס, שבעתיד יקבל את התואר דוכס ויתפוס עושר פשוט מדהים.
  הוא נראה פשוט אדום ובריא מאוד. שריון לבדו שוקל centner ומתחתיו הוא לא פשוט, אלא סוס טיוטה בחליפה עגולה.
  הנער-קולונל לקח את הגראנדה הספרדית באיומי אקדח והתכונן לירות.
  לאחר שכבר ראה הרבה, אדיק ירה היטב מקשת, למרות שהוא לא תרגל סוג זה של נשק הרבה זמן, זה היה מודרני יותר ומתקדם בשימוש, כך שלא היה ביטחון מיוחד שהוא יפגע.
  היופי האדום-לוהט תפס פיקוד. היא ירתה ראשונה, והחץ עף במסלול משיק. זהוב השיער ירה היכן שהוא הצידה, וממול עפו עבים כמו שביטים, מנפצים אלומות של אנרגיית השמדה.
  אדוארד, שלא הספיק לירות, עיגלו את אישוני עיניו למשולש. הוא מעולם לא ראה את זה לפני כן. החץ של הילדה האדומה-לוהט פרץ והתפשט בגלים שחורים. האבירים הספרדים, שנקלעו לגאות הזו, נחרכו בבת אחת והתפוררו לאבק יחד עם סוסיהם. נותרו רק השלדים שקפאו באוויר.
  המתנה, ששחררה ילדה עם שיער בצבע עלה זהב, הניבה, במידה לא פחותה, אפקט הרסני. רק שזה התבטא קצת אחרת. גל לבן חלף, ולפתע החלו לפרוח עוד מאה לוחמים. ובמובן הכי מילולי. כלומר, ניצנים עסיסיים ובהירים כיסו את הכובשים של האימפריה הקסטיליה מכף רגל ועד ראש. ואז, יורים מהירים, החלה לצמוח שדרה של יופי נפלא. ושודדים וחונקים פוטנציאליים הפכו , כל אחד מהם לשיח של פרחים מדהימים עם הצבע העשיר ביותר...
  גם מתנות אחרות עבדו היטב... החץ השלישי מפוזר בברק ארגמן, והספרדים בערו כמו תהלוכת לפידים, פגאנית, ואז הפכו למאה מדורות... וללהבת כל אש היה צבע וגוון משלה, והניצוצות עפו וניסו לפגוע בשמים שחורים גבוהים יותר.
  ובכן, המתנה הרביעית התבררה כמופלאה עוד יותר. מהחץ עף נוצץ, כמו גביש סלע, ברגים וברגים! והם נפלו על זנבו של הניתוק של קורטס. הסוסים הפכו לזחלים, והרוכבים למחפרים, ומאה מכונות בעיצובים מוזרים עצרו, תקועים על הכביש הרחב בין הגבעות.
  כעת ארבע מאות לוחמים חזקים ואמיצים של האימפריה הספרדית חדלו להתקיים.
  קרא אדיק בהתפעלות:
  - טכנומג'יק! הנה נס!
  רק קורטס אחד נשאר, הוא קפא כמו בלוק חסר תנועה על סוסו הענק, כמו סיור גרמני, וניסה לשמור על קור רוח.
  אדוארד ירה בו, אבל שני עקבים חשופים ומסותתים הבזיקו, והבנות, זהובות שיער ואדמוני שיער, תפסו בזריזות חץ באצבעות רגליהן, ולאחר מכן הן קראו במקהלה:
  - לא! אתה חייב לגלות את דמו של מי יש לך יותר אציל, על חרבות!
  ובכן, מה יש על החרבות, כך על החרבות. לאדוארד היה המיומנות להילחם עם מקל, ואת חפירה, כמו גם סכין כידון. לו רק היה יכול למצוא את החרב...
  הילד הביט בוחן בלוחמים, כאילו מצפה שיתנו לו אגרן חרב קסום - תנופה אחת, ומאה ראשים מעל כתפיו!
  אבל השטן האדמוני הצביעה על הלהב הספרדי הרגיל ביותר שנזרק לאחור בגל הפיצוץ של הטכנו-קסם, ולחשה בנימה מבשרת רעות:
  - עכשיו אתה על בסיס שווה!
  ואז הרוח שינתה כיוון, והביאה את הקרירות הרצויה בערב טרופי סוער. אוויר צח נידף מהים, ריח של יוד, שרימפס, אצות מתוק כמו קרמל אגוזים.
  אדוארד עבר באיטיות אל כלי הנשק שנתפסו, הוא הרגיש כמו עור אדום אמיתי. וקורטס, למה הוא טיפס בכלל למקסיקו? רוצה להרוס את תרבות המאיה העתיקה? מלאו את הכיסים שלכם בזהב, הנחשב למתכת קדושה על ידי האינדיאנים המקומיים. לרסק את הכתות הישנות ולהטיל שלטון אכזרי עוד יותר של האינקוויזיטורים והישועים...
  כאן אדוארד תפס את עצמו פתאום חושב שכדי לקרב בעידן אחר, רגשותיו אמיתיים מדי. הוא מרגיש בפלג גופו החשוף והשרירי נשימה של אוויר נושאת קרירות ימית נעימה, וחתיכת שרף חמים מטפטפת על כתף חזקה.
  לא, זה לא מרגיש כמו חלום. בחלום, אתה בדרך כלל או מחוסר הכרה או שהמודעות שלך נמשכת לזמן קצר מאוד. ואז עוד משהו... אפילו מוקסינים גורמים לאי נוחות מסוימת, ואתה בעצמך בכלל לא ילד שנראה כבן שתים עשרה, אלא בחור צעיר שכבר לא צעיר מבשרו של עשרים שנה. כך התגלגל הדמיון שלו, כשהסתכל על קסמי הילדות.
  כלומר, הגוף אינו שלו, למרות שבאופן כללי אדיק היה רחוק מאוד מבגרות עד לאחרונה. והוא היה לוחם לא רק במאה העשרים ואחת, אלא בתקופות קרירות וקוסמיות, עם תהילה של צבא שלם. אבל עכשיו, אכן, זה או הוא, או להיפך, לא הוא... הבשר הוא זר, אם כי בריא, ויש בו הרבה אנרגיה. לא כמו בשנתיים האחרונות, כשאדוארד הרגיש התקררות בעצמו לקראת מלחמות וקרבות, ומאבק הישרדות מתמשך, ירידה בהתלהבות, עצלות צמיגה באימונים וחוסר רצון לקום בבוקר ולעשות תרגילים. . כן, והחלום הפך איכשהו לצמיג, כשאתה לא מרגיש את אותה אנרגיה ורצון לקפוץ, אבל אתה רוצה לישון, ואתה חושב - יש לך כבר ניסיון בקרבות שונים, האם לא הגיע הזמן לפרוש .
  לשחק משחקים במלואם, ללא סיכון, ללא כאב ובהנאה בלבד. ובאמת, מה צריך נער נצחי? התיישבו באיזה עולם מתקדם טכנולוגית ובטוח יחסית, וחיו בעצמכם, תהנו מבידור ומבטלה משמחת.
  אבל לאדוארד יש מצב קצת מושעה עם הפנסיה שלו. רשמית, נראה שהוא, כאזרח שדונים שנלחם במשך יותר מתקופה במכניה ועבד מאתיים וחמישים מחזורים, מקבל שם פנסיה. אבל עכשיו הוא משרת בצבא השמש של מדינה לא מוכרת. אז המצב המשפטי שלו...
  אדוארד היה מוסח מדי, וקורטס הצליח להתאושש. הגדול הספרדי האימתני כיוון את המוסק הכבד שלו לעבר מי שנראה כהודי. עדיין לא היה דבר כזה מנגנון צור, וקורטס ניסה להצית אבק שריפה באמצעות מנגנון שפשוף. ובכן, לא, זהו נשק פרימיטיבי מאוד, נחות בבירור מהקשת הרגילה עם חיצים. היתרון היחיד של מוסקט כזה הוא שהוא בוודאי יחדור לכל שריון עם העופרת שלו, בגודל של ביצת תרנגולת. עם זאת, קשה ביותר להכות בדרך זו באינדיאני זריז וזריז.
  לכן, אדוארד לא נעשה עצבני, אלא התקדם בשלווה לעבר החרב. בכל מקרה, אתה יכול לצלם רק כאשר אתה מדליק את הפתיל, וזה ייקח זמן.
  קורטס צעק משהו בספרדית. אדוארד לא ידע את השפה הזו. אבל מצד שני, הוא דיבר גרמנית ואנגלית, וגם קצת צרפתית. הנער הלוחם לא היה מומחה במיוחד לקורטז, או לכל המלחמות הקולוניאליות האלה בכלל. ידעתי מה יש בספרי הלימוד של בית הספר. ובכן, ועוד משהו לפי הספר המפורסם: "הבת של מונטזומה". אבל שם, כמובן, המידע היה מקוטע ומעורב בדיוני.
  בתיאוריה, קורטס צריך לדעת צרפתית, מכיוון שהספרדים נלחמו לעתים קרובות עם מדינת השושן.
  ואדוארד, בצרפתית, שהוא לא דיבר באופן שוטף, אמר:
  יש לך שאלות אליי, מונסיניור?
  קורטס, מתוך בלבול, דחף פתילה דולקת במוסקט, והתותח הקטן הזה התפוצץ... ובכן, שאגה, אפילו מירייה אחת. אולי זה היה הצליל הזה, כמו קולות, שגרם לאינדיאנים ליפול כשהכדורים עצמם חלפו!
  במקרה הזה, חתיכת עופרת עגולה שרקה למרחק של יותר ממאה מטרים, וכלל לא מסוכנת לאדוארד. הנער הלוחם, מבלי להוסיף מדרגה, ניגש אל החרב והרים בקלות את הנשק, למרות שהוא שקל תריסר קילוגרמים. כמובן, קרב ארוך מדי, אפילו מוקשה על ידי אבירים הכשרה, לא יוכל להילחם בחרבות כאלה. הצבר, כמובן, הוא הרבה יותר פרקטי.
  קורטס דיבר לבסוף בצרפתית:
  - מי אתה?
  אדוארד השיב בסגנון מפיסטופלס:
  - אני חלק מכוחו של מה, שתמיד חפץ ברע, עושה טוב!
  אמנם הצרפתית שלו לא טובה במיוחד, אבל הספרדי כמובן יבין. ובכל זאת, טוב שבליציום צבאי, אחת המציאות האלטרנטיביות, לימדו אותם את שפות האויב לכאורה. קודם כל, אנגלית וגרמנית, וגם סינית. השפה האחרונה ללמידה היא הקשה ביותר, ואף אחד כמעט לא ידע אותה. ספרד לא נחשבה למתנגדת רצינית, אם כי השכיחות של שפה זו ברחבי העולם גדולה מזו של הגרמנית. אבל עם הגרמנים, המלחמה, כנראה, האמינו שלא ניתן יהיה להימנע ממנה.
  קורטס חייך בחזרה, ובצרפתית, אם כי לא בצורה נקייה במיוחד, הציע:
  - אתה רוצה להילחם בחרבות?
  אדוארד ענה בתמציתיות:
  - אבירי!
  קורטז חייך אפילו יותר רחב. הוא נחשב לאחד מסייף החרבות החזקים בספרד. ומיהו הודי? סתם פרא שהעז לקרוא תיגר על האימפריה הקסטיליה. אז הוא יאבד את ראשו הריק, עם סט נוצות.
  נראה היה שאדוארד סבר דעה שונה והתקרב ליריבו.
  הרוזן קורטס די בקלות, לאדם בעל מבנה גוף ובשריון ענק, קפץ מסוסו.
  הוא היה גבוה בראשו מיריבו, גם אם הודות לקסם ולזמן קצר כמבוגר, וכבד לפחות פי שניים. אבל אדוארד גם נבדל, במיוחד בגוף חדש, בזריזות ובשריריות. ותנו לספירה המתנשאת לנסות לקחת זאת בחוצפה.
  החרב, כמובן, כבדה יותר מהמקל, זה כמו להניף ברזל. אבל הנשק של האויב כבד עוד יותר. ולא משנה כמה חזק קורטס, יכולת התמרון של גוף גדול עדיין תהיה נמוכה יותר.
  אדוארד התקרב, האויב עמד במקום, מנסה לשמור על איזון וממתין.
  הלוחמים של ספרד הגאה איבדו את גופם לאחר שכל לוחם ירה חץ, אך קורטס עצמו לא נראה נבוך כלל מכך. להיפך, הספרדי נראה אסוף ופומפוזי במיוחד.
  אדוארד האיץ לפתע וביצע תקיפה תקיפה. הרוזן פרגן לו בתנועה בקושי מורגשת של חרבו. הילד ההודי ציחקק - האויב היה טוב יותר ממה שחשב.
  קורטז, בתורו, ערך קבלת פנים מזלג, אבל גם לא הגיע למטרה. אדוארד ענה.
  שני היריבים החלו לגדר, אבל בצורה מוזרה. אדוארד, קל וזריז יותר, חג ליד האויב, בעוד הקורטס המאסיבי עמד ללא תנועה, רק מדי פעם לוקח חצי צעד קדימה, מנסה להגיע לאויב.
  שני הלוחמים שתקו בעשר הדקות הראשונות והתנהגו בזהירות רבה. אדוארד פגע בשריון מספר פעמים, אך החרב שנלכדה לא הצליחה לחדור את השריון שנעשה במיומנות. וכאשר קורטס תפס את הלוחם הצעיר בגל חד, דם הופיע על פלג גופו העירום של הלוחם ההודי.
  לאחר מכן, הספרדי שינה טקטיקה, המראה של דם של מישהו אחר גרם לו לאבד את שלוותו, ויצא בפתאומיות קדימה. אדוארד עדיין עלה על האויב בכושר תמרון. הוא, כמו נמר, נסוג ונסוג, לאימון נער הקומנדו השפיע.
  אתה יכול להפיל את קורטס רק על ידי מכה ישר בפניו, השריון כיסה את שתי ידיו ורגליו, אך בכך, אילץ את האויב לנוע לאט יותר.
  כאן אדוארד החזיר לעצמו את הביטחון, לא משנה כמה חזק ועמיד הרוזן, הוא עדיין יתעייף. גם אלופי עולם בקרב מתאגרפים מקצועיים מתעייפים ולא תמיד שומרים על הקצב בשניים עשר סיבובים. אבל הם נלחמים באותם מכנסי ספורט. אז המפלצת הזו תיגמר.
  ואכן, קורטס החל לנשום בכבדות ולהזיע בכבדות, וקצב התנועה שלו ירד.
  אפילו על הלחיים העבות הופיע סומק לא בריא.
  אדוארד שוב נעשה פעיל יותר ויצא למתקפה. במקביל, המסיים הצעיר לא השתמש במה שלימדו אותו בכוחות המיוחדים, אלא בטכניקות שהודגשו מספרות הרפתקאות. במיוחד, מכה מתחת לבסיס של ידית החרב כדי לעייף את האויב ובמיוחד את ידו ככל האפשר.
  קורטז החל לסגת מעט, ואז אדוארד החזיר לעצמו את כוח הדיבור:
  מה, אדוני, אופה?
  בתגובה, הרוזן ביצע זריקה חדה, שכמעט פילחה את עינו של אדוארד, אך הוא עצמו קיבל חרב על אצבעותיו. הלוחם הצעיר פגע בלי להתנדנד יותר מדי, עור התאו של הכפפות רק נקרע, אבל הקומנדו שבר כמה פלנגות של קורטז. זה נעשה כואב להחזיק את החרב בידו הימנית, ומנהיג הספרדים זרק את הנשק לתוך ידו השמאלית.
  אבל, כמובן, לחתוך עם שמאל זה הרבה יותר קשה מאשר עם ימין, גם אם אתה כבר מאומן.
  אדוארד צבר קצת ביטחון. הוא תקף את האויב בראש ובמקביל ביצע בעיטה מתחת לברך.
  לוח השריון היה קצת יותר גבוה, אבל בכל זאת, התאו ריכך את המכה. אבל מצד שני, קורטס התנודד, והחרב שלו סטה מעט, ואדוארד, לאחר שביצע טכניקת אוהדים כאשר בוצע שילוב של מכות, שרט קשות את הספירה הספרדית על הלחי.
  המכה נפלה ממש מתחת לגבות, אבל הדם עדיין נשפך החוצה, ולאויב היה קשה לדבר, והכאב עצמו הסיח את דעתו מהדו-קרב.
  קורטס היה כעת, אכן, זועם, אבל זעמו היה עייף ואיכשהו חסר אונים. מספר פעמים החטיא הרוזן, ולבסוף, אדוארד, שצלל בזריזות כמו דג, פגע באויב עם להב בפנים.
  הגבה הימנית פרצה כמו כדור מלא בדם, וקורטז באמת שחה. אדוארד, שראה את מצבו, חתך את פרק כף היד. עור התאו היה מעט "חצוצר", האויב עדיין החזיק את החרב בידו השמאלית.
  ארבע לוחמות רקעו ברגליהם החשופות והמסותתות וצעקו בשיא ריאותיהן:
  - כל הכבוד, ילדנו! יצאת מאוד חכמה!
  ואז הלוחם הצעיר שוב חזר על המכה באצבעותיו. הוא, באופן עקרוני, יכול היה לבצע פיגוע בראש, אבל הוא רצה ללכוד את קורטז בחיים.
  חרבו הכבדה של המנהיג הספרדי נפלה לתוך הבוץ, והבונה נסוג שוב, וענה בעייפות בצרפתית:
  - ובכן, זה נראה כאילו הפסדתי לך, פרא!
  אדוארד ענה בהיגיון:
  פראים לא מדברים צרפתית. ובכלל באתם לארץ זרה לשעבד ולהרוג!
  המנהיג הספרדי שאג:
  - הבאנו לך את האמונה שמצילה אותך מייסורים נצחיים, גיהנומיים!
  אדוארד השיב בחיוך.
  - כבר הפכת ייסורים לכולם, גם אם לא נצחיים!
  שני הלוחמים עמדו זה מול זה. שניהם היו מכוסים בדם, אם כי קורטז, כמובן, ניתז עבה יותר ונפצע יותר. גרנדי ספרדי לא חמוש נגד אינדיאני עם חרב לא חדה מדי, אבל די קטלנית.
  קורטז יכול היה לראות רק בעין אחת, אבל למרות הלחי השסועה שלו, הוא דיבר די ברור. אדוארד לא ידע מה לעשות עם הרוזן הספרדי. יהיה צורך לקחת אותו בשבי, אך במקרה זה, לא ברור לאן להוביל אותו.
  אם כי, למעשה, זה היה צריך להינתן ללוחמים של אימפריית המאיה. אגב, איך קוראים לבירתם? זה עף לי מהראש! ואיפה היחידות של אינדיאנים מקסיקנים עכשיו. האימפריה כביכול שלהם כבר בדעיכה, אין משמר חופים או צבא סדיר באופק. אז ארבע מאות ספרדים חמושים במוסקטים מגושמים התגלו ככוח עצום עבורם.
  אדוארד קרא ספר על מלחמת קורטס במשך זמן רב, אז הוא לא יכול היה לזכור בדיוק מי לאינדיאנים היה מלך באותה תקופה ומה, לפחות בערך, היה להם הצבא הגדול ביותר. אבל בתיאוריה, כוח גדול מספרד עצמה (ללא רכוש זר!) לא צריך להיות קטן והאוכלוסייה.
  קורטס שבר את השתיקה ולא אמר יותר מדי ברור:
  -אם אתה מנצח, אז הרוג!
  אדוארד חייך בתגובה ושאל בהנאה:
  "אולי תציע לעצמך כופר גדול!"
  הרוזן הספרדי ענה בכנות:
  - אין לי אלא חובות שנותרו מהמדינה, הכל הוצאתי על המשלחת ועל מחלקת השכיר שלי!
  אדוארד ענה עבור קורטס עצמו:
  - והמלך פשוט מוציא להורג את המפסיד... - ואז עלתה מחשבה מעניינת בראשו של הלוחם הצעיר. - ואם תיכנס לשירות המלך המקומי? נראה שאין לך ברירה אחרת!
  קורטז חשב על זה. ההון מוציא, החובות גדולים והריבית עליהם הולכת וגדלה. בספרד מחכה לו כלא של חייב וכנראה גם עינויים. כמובן, הם יבקשו את גזרת המתים - הם לא יסלחו. ללכת לשירות המלך המקומי? האם יש מעט ספרדים המשמשים כשכירי חרב, ובגזרתו ההרוסה כעת, רחוק מכולם הם ילידי האימפריה הקסטיליה.
  בכל מקרה, אין הגבלות מוסריות. האם זה המלך המקומי, ככל הנראה ממין עובדי אלילים. אבל קורטס עצמו לא ממש הבין את האמונה הנוצרית, וכן, אלוהים, תלוי כמו אדם חסר הגנה על צלב, העלה הרבה שאלות. אכן, האם הקב"ה ירשה את עצמו להצלב? ולמה אלוהים, ששרף את סדום ועמורה, הטביע כמעט את כל האנושות במבול, פתאום העיר נטיות מוזרות כאלה?
  בכל מקרה, קורטס היה יותר אגנוסטי מאשר קתולי. יתרה מכך, במהלך הקרב הוא לא סבל יותר מדי - אצבעות שבורות יחלימו מהר וגם הגבה. המברשת, למרבה המזל, נותרה שלמה, למרות שהיא הייתה חבולה.
  הרוזן חייך ושאל בנימוס:
  - אם אלך לשירותך, אז איזו משכורת תיתן לי?
  אדוארד ענה בצורה מעורפלת:
  - וזה יכריע את מלכי!
  הלוחם הג'ינג'י נראה כמו פטרייה שקופצת מתחת לטוסיק והשתוללה:
  - אין זה מעשה של נער, אלא של בעל! קדימה, עקבו אחרי!
  והיפהפייה הניפה את רגלה היחפה. המנהיג הספרדי נעלם איתה. ממש כמו בסרטים - בפתאומיות ובשלווה!
  אבל הייתה ילדה עם שיער זהוב. היא הביטה בעצבנות באדוארד ושאלה בשקט:
  - הציעו לך לבצע מעשה בגידה?
  הלוחם הצעיר הנהן בצייתנות והופתע:
  - כן... אבל איך אתה יודע את זה!
  הלוחם דיבר בנימה פשוטה יותר:
  מה שאתה רואה עכשיו זה לא חלום! זוהי מציאות מקבילה שבה לאלים שאנו משרתים יש כוח רב...
  ילדה שרירית עם שיער זהוב השתתקה, ואחרת הופיעה עם מגב שיער ירוק ועיני אודם זוהרות. היא אמרה לאט:
  - אנשים שונים. גם האלים... ובדרך כלל, ברור שהם לא מתערבים... אלא כאשר יש צורך בהתערבות. ואז, במקרה הזה, הם מעדיפים אנשים!
  בחורה אחרת עם שיער לבן יותר מפנינים הופיעה, היא ענתה בנשימה עצורה:
  - והיה לך מזל שיש לך הורוסקופ כזה שמועצת האלים בחרה בך למשימה החשובה ביותר!
  אדוארד קד אל הבנות במותן וענה בביישנות:
  - נו, אני לא יודע ישירות... האם זה שווה את זה?
  ריינג'ר הנערה הג'ינג'ית הופיעה שוב, עם שיער לוהט יותר מהלפיד האולימפי, וענתה בחומרה:
  - ברור שלא! וההסתברות שתתמודד עם המשימה שווה ללא יותר מסיכוי אחד בטריליון!
  אדוארד נחנק ומלמל:
  - אבל אז?
  השטן האדמוני ענה בחומרה:
  - ואין לך ברירה! לא בחרת בי, אני בחרתי בך!
  הנערה הזהובה הסבירה בטון רך מאוד:
  - נעביר אותך לאחד מאינספור היקומים המקבילים, בו אתה צריך לעשות משהו שעם הידע והכישורים שלך כמעט בלתי אפשרי לעשות!
  ילדה עם שיער אמרלד העירה:
  - נו, למה - זה בלתי אפשרי! ביצירות פנטסטיות שונות, הרוצחים, תוך שימוש בידע של העתיד, עושים דברים שונים, לפעמים זה נראה, די לא ייאמן. יתר על כן, האנשים האלה גרועים בהרבה מלוחם צעיר, מנער נצחי, מכוחות מיוחדים ואפילו ממועמד למדעים טכניים, שעליהם הגנת בצורה מבריקה, מראה שהמוח שלך אינו ילדותי כלל!
  הלוחם לבן השיער אישר:
  - כן, המסגרת הזו לא רק נבחרת על פי ההורוסקופ, אלא גם בעלת ערך רב בפני עצמו! אז הסיכויים גדלים!
  נערת הסיירים זהובת השיער נאנחה בכבדות והעיר:
  - הזמן קצר! אנחנו לא יכולים לנטוש אותו עד ה-1 ביוני, מה שאומר שהסיכוי שלנו אפילו להזהיר את סטלין יורד באפס התקדמות!
  אדוארד מצמץ את ריסיו השחורים במרץ ומלמל:
  אני לא כל כך מבין מה קורה?
  ארבע בנות המכשפות הביטו זו בזו, ואז הציעה האדמונית שבהן:
  בוא נראה לו. מילים הן רק צלצול של נטיפי קרח במדבר סהרה!
  כאן, במקום המעניין ביותר, נשמע גונג, שהכריז:
  הגיע הזמן להפסיק את השידור המשעשע הזה.
  
  גוליבר הפך לילד צעיר
  הערה
  הפעם התברר שהנוסע האגדי גוליבר הוא עבד צעיר, שהפך לילד שרוקע ברגליו היחפות על אבנים חדות. ואז הוא הפך לילד בקתה על ספינת פיראטים.
  . פרק 1
  המעבר היה די ארוך. הדרך סלעית והסלעים החמים הם אקלים טרופי. והשמש בדיוק עמדה לשקוע.
  הילד גוליבר הלך יחד עם הילדה המאהבת. היא היכתה ברגליה היחפות בהרבה יותר ביטחון מאשר מקבילתה, שהפכה כל כך צעירה, נראתה כבת שתים עשרה.
  הילד גוליבר מלמל:
  - אני עייף וצמא!
  הילדה ענתה בצחוק:
  - אתה עבד! ועבדים לא יכולים לבקש משהו מאדוניהם!
  הילד נאנח. עד לא מזמן הוא היה מבוגר וקפטן, אבל עכשיו התברר שהוא רק שקט יחף, שדוחקים בו כמו שהם רוצים!
  אבל אז הגיעה העצירה. השיירה החליטה לנוח ולאכול ביס. הנערים השבויים, שהיו מבוגרים, עצרו לפני כמה שעות.
  והותר להם לשתות מים ולאכול טורטיה עם גבינה ושום.
  אוכל מקומי נראה טעים לגוליבר. בנוסף, הוא העריך שעכשיו יש לו שיניים צעירות, בריאות ושלמות לחלוטין. ואז הוא התרגש.
  רק כפות הרגליים החשופות הופלו מאוד ונשרטו על חלוקי הנחל.
  ואז הם שוב היו בדרכם.
  היו כאן ימים ארוכים, או שזה פשוט נראה כך?
  הילדה שאלה את גוליבר:
  - אז אתה מאמין באלוהים שלך, אבל אתה יכול, למשל, ללכת על המוקד בשביל אמונה!
  הנוסע הצעיר ענה:
  - אני נגד קיצוניות וקנאות!
  הילדה הסכימה
  - זה נכון! אבל היו מכם מי שהלכו אל מותם!
  גוליבר ענה בחיוך:
  - הם היו שונים! מי הלך למוות כואב, ומי בגד! ולא רק באיומי אקדח, אלא למען האינטרס האישי!
  הילדה חייכה. רגליה היחפות סטר על החצץ הגס, וכנראה שהיא אפילו אהבה את זה.
  היא שרה:
  אהבת המשיח יפה וטהורה,
  היא יפיפייה מוצקה ומוארת...
  יחד עם זאת, יש הרבה רוע בעולם שלנו,
  כנראה עדיין שטן חזק!
  הילד גוליבר הופתע:
  מאיפה המזמור הזה?
  הילדה ענתה בחיוך:
  - כתבתי את זה בעצמי! מה טוב?
  גוליבר ענה בחיוך:
  - למען האמת, לא נורא! אבל האם אתה מאמין במשיח?
  הצבאית הצעירה העירה בהיגיון:
  - באיזה מובן?
  הילד-קפטן רטן:
  - נו, שהוא אלוהים!?
  הילדה משכה בכתפיה והשיבה:
  - שהוא האל הכול יכול ובורא היקום לא. אבל העובדה שאולי היו לו יכולות קסומות - די!
  גוליבר פירט:
  למה אתה לא מאמין בטבעו האלוהי?
  הילדה ענתה בביטחון:
  - כי בטמטום הסכים להקב"ה ללכת לצלב! מאוד טיפש, בעל הכוח לא להיות מסוגל להגן על עצמך!
  קפטן הילד ענה:
  - הוא עשה זאת כדי לקבל על עצמו את כל חטאינו!
  הוויקונטית הצעירה ציחקקה והשיבה:
  - לא מאוד קשה להאמין שלאל הכול יכול לא הייתה דרך אחרת להציל את האנושות מאשר ללכת בעצמו אל הצלב. אבל מה עם החוכמה האינסופית של היוצר?!
  גוליבר משך בכתפיו וענה:
  - ובכן... יש סודות שאפילו מלאכים רוצים לחדור אליהם! ובכלל, באמת יכול להיות אחרת ואי אפשר!
  הילדה הנהנה.
  - הנה אצוה עליך להטביע במקלות על עקביך החשופים, ואז זה יתאפשר!
  השתררה שתיקה כואבת. גוליבר לא ידע מה להוסיף. אכן, תיאולוגים מתווכחים במשך מאות שנים. וזה באמת פרדוקס: לאחר שהוספת פשע נוסף, גדול מאוד, אנשים קיבלו הזדמנות לישועה. יש עדיין הרבה על מה להתווכח. ולגבי אם לא הביא הבן כופר עם קרבנו. רק למי? לאב - זה מוזר, האם האב ייקח כופר כזה כמו מות הבן. אבל זה גם נשמע חילול השם לשטן.
  וכך זה נהיה רע וכל כך רע.
  גוליבר שר באנחה:
  לכמה אנשים יש כל כך הרבה דעות
  סוד השמים הקדושים
  אני רוצה שכולם ידעו...
  בחיפוש אחר האמת, חשכת הענפים,
  השד משתולל בזעם,
  רוצה לכפות תוכנית,
  זה חלום לקבל את אור אהבת הדורות,
  רק האל הכול יכול לתת את התשובה!
  הוויקונטית הצעירה הנהנה.
  אני רואה אותך טוב, תאכל!
  גוליבר ציין:
  - כן, אפילו נעים ללכת עירום למחצה, תחת השמש הלוהטת, עם בחורה יפה כמוך!
  ושוב התנשף הילד, דורך על אבן חדה. והוא נראה אומלל.
  הוויקונטית העירה:
  - כמובן, אמונה חייבת להתבסס על טיעונים סבירים! לדוגמה, ישוע טוען שהוא האל העליון. עם זאת, הוא מלמד: אם הם פוגעים בך על הלחי הימנית שלך, פנה שמאלה! ובברית הישנה, להיפך, הוא נותן פקודות להשמיד נשים וילדים גם יחד, ואפילו חיות בית!
  גוליבר השיב:
  - נראה שאתה מכיר היטב את התנ"ך!
  הוויקונטית הנהנה.
  - כן, קראתי את זה. ויש הרבה אכזריות ואבסורד! כמו פקודה להתחתן עם זונות, או פקודה להרוג חפים מפשע. ואלישע הניח את הדובים על הילדים, שרק הקניטו אותו בגלל הקרחת שלו!
  הילד גוליבר העיר:
  - ואנשים עושים זאת לפעמים, יוצרים אכזריות!
  הילדה אישרה:
  - כן הם כן! אבל זה לא עושה להם קרדיט!
  קפטן הילד העיר:
  - לצערי, לפעמים קורה שצריך להשתמש באכזריות. ובכן, אם אין דרך אחרת לחינוך! ובכלל, מה מבלבל אותך?
  הוויקונטית העירה:
  - מצד אחד, האכזריות המופלגת של הברית הישנה, ובו בזמן עדינותו של ישוע המשיח, שהתפלל אפילו נצלוב, למען תלייןיו!
  גוליבר פרש את ידיו וענה:
  - אני לא יודע! אמנם קשה לומר למה ומה... אנחנו חייבים לאסוף את המחשבות שלנו. אבל בכל מקרה. כאן השאלה היא, אבל החיים לא מסתיימים עם כדור הארץ. ואולי, לאחר שהרג את הילד בעזרת הדוב אלישע, הוא הציל אותו מסבל נצחי בגיהנום לוהט, והעביר אותו מיד לגן העדן?
  הוויקונטית צחקקה והעיר:
  - אז יכול כל רוצח לומר - לא נתתי לו לחטוא! ועבר לגן עדן!
  הילד גוליבר רצה להתנגד, אבל איכשהו מחשבות לא נכנסו לראשו. ועל מה יש לדבר? כאן אתה צריך להיות תאולוג מנוסה. אפילו תיאולוגים ותיאולוגים אינם מסוגלים לתת מענה מספק לכל השאלות. למשל, מדוע הרוע קיים בנוכחות אלוהים כל יכול ואוהב? האם אלוהים רוצה שהרע יתקיים או שהוא לא מסוגל לסיים אותו?
  וכאן קשה מאוד לענות ספציפית. או כך מסתבר, או אחרת. אבל יש פרדוקס שכל תשובה לא תתאים לכולם.
  קפטן הילד אמר בחיוך עצוב:
  - כאן אתה, למשל, חי אלף שנים בלי להזדקן. אז תשמחי בזה. כי ה' נתן לך חסד ונעורים נצחיים. אבל הוא לא נתן את זה לאנשים רגילים. וזה עניינו!
  הוויקונטית הנהנה.
  - אמן! זה מגניב!
  גוליבר שר:
  אלוהים הוא הרחמים הגדולים ביותר של חסרי תחתית,
  אתה יצרת את הארץ, גובה השמים...
  למען העם, בנך יחיד,
  הוא הלך אל הצלב, ואז קם שוב!
  הילדה הנהנה וצייצה:
  במסדר השמימי
  כל החברים שלי יתאספו
  במסדר השמימי
  שם, בחסדי ה',
  אני אעשה זאת!
  גוליבר קרץ לה ושר בתגובה:
  אלוהים אדירים, זה אתה, זה אתה
  אני רואה אותך בכל מקום...
  כשאני קורעת פרחים בדרך אגב,
  ובאהבה אני סוגד לך!
  
  יהוה הוא כתר היופי,
  לאור זוהר היום וחצות...
  אלו המחשבות והחלומות שלי
  הנוער הזה הוא תשוקה בהירה!
  הילדה הנהנה בחיוך קורן.
  - כן, יש לך שיר טוב, אבל אני רוצה שתשיר יותר!
  גוליבר שר בחיוך:
  כמה יפה כל מה ששלך,
  אני שומע את קולך בכל מקום...
  בלב יד ימינו של אלוהים שר,
  ומתלחש לתוך הנשמה כמו קולוסוס מבשיל!
  
  אלו הרים מכוסים אזוב,
  אלו גלים עם קצף משתולל...
  זה חוף חול חם
  זו השמש מהיקום האינסופי!
  ואז הילדה רקעה בכעס ברגלה יחפה וקטעה את גוליבר, ושאלה:
  - והזקנות המכוערות, בריאת ה' אלהים, שגם הן יפות?
  גוליבר משך בכתפיו והעיר:
  - אם יש תושבי עולמות וכוכבי לכת אחרים, והם לא כמונו, אז גם הם, כנראה, עלולים לחשוב שאנחנו פריקים. יתר על כן, אפילו ביחס לבחורות היפות ביותר!
  הוויקונטית הסכימה:
  - מנקודת מבט של דיאלקטיקה - זה נשמע הגיוני!
  גוליבר שר בחיוך:
  האיר את ה' אלוקים,
  למצוא שלום במשיח...
  הרגשתי שאני חוטא,
  שה' הוא המושיע שלי!
  הילדה הנהנה ושרה, חושפת שיניים:
  על כס מלכות שמים
  המלך הכול יכול ישב...
  ברצונך הגדול
  המשיח שלט בנו!
  
  הם צלבו את אלוהים על הצלב
  ישוע התפלל לאבא...
  כדי לא לשפוט אותנו בחומרה,
  החטא סלח לנו עד הסוף!
  
  הרחמים הם בלתי מוגבלים
  הוא שלח את בנו למות...
  לשרת אותו אלוהים באופן אישי,
  ואל תעז למות!
  והבנות קרצו למקביליהן.
  גוליבר ציין:
  - כן, זה מקסים. שירים, בוא נגיד - זה מעולה! אבל האם אתה מזהה את ישוע המשיח כאדון והמושיע שלך?
  הילדה ציחקקה ושרה:
  השלמות של ישוע,
  ישו מושלם...
  מחיוך למחווה
  מעל הכל שבחים...
  אוי איזו ברכה
  אוי איזו ברכה
  דע שאלוהים הוא שלמות!
  דעו שאלוהים הוא אידיאלי!
  גוליבר אישר:
  - שרת את זה היטב, ובאופן אקספרסיבי! אני רואה בך פוטנציאל גדול.
  הילדה שרה בהנאה:
  במרחבי המולדת הנפלאה,
  מזג בקרב ובעבודה...
  הלחנו שיר משמח
  על האל הכול יכול ועל המנהיג...
  
  אלוהים אור הוא תהילת הקרב,
  אלוהים אור טיסת הנוער שלנו...
  נלחמים ומנצחים עם שירים,
  עמנו הולכים אחרי ה'!
  גוליבר ענה בחיוך:
  - נהדר שאתה שר! פשוט סופר!
  הילדה ציחקקה והעיר:
  השיר עוזר לנו לבנות ולחיות,
  אנחנו ממהרים באומץ לטיול עם שיר...
  ומי שעובר את החיים עם שיר,
  הוא לעולם, לעולם לא ייעלם!
  הילדים הלכו בכביש הסלעי. זה כאב לרגליו המופלות של הילד, אבל הוא החזיק מעמד והלך. והשיחה הסיחה את דעתו מסבל.
  בנוסף, העובדה שיש לך את כל השיניים שלך וצעירות כבר מרוממת. והגוף הצעיר עמיד ובריא. והכל מסביב הוא תפיסה כל כך בהירה, קורנת ורעננה של העולם.
  הוויקונטית שאלה:
  - ולמה, למשל, אם ישו הוא אלוהים ויש לו את כל הכוח על פני כדור הארץ ובשמים, השליט והכובש המצליח ביותר בכל הזמנים והעמים הוא ג'ינגיס חאן? מי הוא גם ברברי וגם עובד אליל, ואכזרי מאוד, וגם פוליגמי!?
  גוליבר, בחיוך ילדותי מבולבל, ענה:
  - ובכן, זו שאלה קשה... למען האמת, התנ"ך אומר שהשטן הוא האל של העידן הזה, ואולי ג'ינגיס חאן חייב את הצלחתו לשטן!
  הילדה ענתה:
  - אוי לא! שום דבר לא כתוב בתנ"ך - השטן הוא האל של העידן הזה! יש לי זיכרון צעיר לנצח, והרבה יותר טוב מכם האנשים, שמתבגרים ומכוערים!
  קפטן הילד העיר:
  - כתוב - אלהי העידן הזה עיוור את דעתם!
  הוויקונטס צחקה והשיבה:
  - לא כתוב שזה השטן! אולי זה אומר אגואיזם אנושי. או אולי, למשל, גאווה מוגזמת, או פגמי אופי אחרים.
  גוליבר ציין:
  - זה נכון בחלקו! אולי זה התכוון לשניהם!
  הילדה שרה, חושפת שיניים:
  למה התכוון ה'?
  גוליבר ענה בבלבול:
  - על מה אתה מדבר?
  הוויקונטית חייכה והשיבה:
  - כן, על דברים שונים! יש לי אפילו שיר על זה!
  קפטן הילד משך בכתפיו והציע:
  - קדימה, אני אשיר קודם!
  הילדה הנהנה בחיוך.
  - אם אתה רוצה, תשיר
  רק אל תשיר לנוח!
  גוליבר שר בקולו הצלול והילדותי;
  אדם שאינו מאמין אינו מאושר
  אי אפשר לחיות בתאווה חוטאת...
  כי זעמו של אלוהים הוא נורא
  כי אלוהים קפדן הוא השופט!
  
  הבשר בגיהנום נמק מהחום,
  והגיע הזמן שכולנו נבין עוד הרבה זמן...
  אלה שאינם יודעים אמונה באלוהים
  ליפול תחת עול הגיהנום!
  
  אדם חוטא יקבל את שלו
  זה יהיה כמו עכביש שעלה באש...
  שדים ייסרו בעולם התחתון,
  אלה שסגדו לשטן!
  
  פחד וחזר בתשובה אויב יהוה -
  יזרקו אותך ישר לגיהנום...
  מי שלא מכבד את יום השבת -
  לנצח יהיה בלהבות!
  
  כיבדת את האליל ועל כך בייסורים,
  כל כך כואב להתפתל בגיהנום..
  יהיה מרושע, מדע -
  העדפתי את האליל על פני המשיח!
  
  לא האמין לצו אלוהים
  לא רציתי לכבד את היום הראשון...
  אל תקווה, לא תישרף מיד -
  נצח בייסורים של חוטא הוא גורל!
  
  אני מאמין שזמן הנקמה יגיע,
  ישוע האל הגדול מגיע
  ויום הדין יגיע
  הוא יביא ישועה לאנשים!
  
  האל הקדוש יקים את המתים,
  אלה שבאמונה לא ייעקצו על ידי ריקבון...
  אני מאמין שגם אני אהיה עם הכול יכול,
  בגן עדן - תנו לבשר להתמוטט!
  הילדה עם חיוך שזוהר כמו פנינים אישרה:
  -שיר טוב מאוד! אבל אתה לא תהיה מלא בשירים לבד! צריך משהו יותר מגניב וייחודי!
  גוליבר העיר:
  - גם הטיפשות היא ייחודית!
  הוויקונטית צייצה:
  - כמה טוב הכל יהיה אם נהיה ילדים לפחות קצת!
  והציע:
  - בוא נשיר משהו אחר!
  קפטן הילד משך בכתפיו.
  - אתה רוצה את זה?
  הילדה הנהנה.
  - בדיוק, אני רוצה שתשיר!
  וגוליבר לקח ושר;
  ניסים בעולם החדש
  זה כמו אגדה בצבע...
  יש כזה יופי
  אל תמצא פגם עם מצביע!
  
  ובכן, מה אם זה יום חדש
  עולה על פני כדור הארץ...
  אז אנחנו לא עצלנים מכדי לקום,
  אין מגניב יותר בעולם!
  
  יהיה אור חדש בתהילה,
  איפה העצים הם כמו ממתקים...
  נפגוש את השחר
  באושר נצחי ילדינו!
  
  עידן חדש מגיע
  המקום הזה כל כך יפה...
  האדם יהיה מאושר
  תן לדרך להיות מסוכנת!
  
  תן לכדור הארץ לפרוח
  בקרוב גן עדן שופע...
  פתח חשבון מנצח
  שהעולם יהיה זוהר!
  
  כמה זה טוב
  אם השמש זורחת בהיר...
  נקר קודח אזמל
  כולם נפלאים על הפלנטה!
  
  כמה כיף לנו
  אושר מלא עמק...
  זה יהיה, תאמין לימי הזוהר של השעה,
  ממוצע זהוב!
  
  מי יעשה את גורלנו,
  אמיץ מאוד חתיך...
  אם תהיה חלוקה מחדש
  אז אתה נעשה חזק יותר!
  
  לא נוריד את הראש
  מיישר את הגב בגאווה...
  לחמאת פנקייק, גבינת קוטג',
  בבת אחת המארחת מוסיפה!
  
  אז יהיה אושר יודע
  והאור עם שמו של סווארוג...
  גן העדן האמיתי יהיה
  אנשים התפללו לאלוהים!
  
  ה' נתן תשובה אחת:
  אנחנו חייבים לעבוד בשמחה...
  ואז שלום יבוא -
  הפנים יאירו!
  
  הנה ילדה יחפה
  אוכף צב...
  חייב להכות אותו באגרוף
  זורקים הרבה פחד!
  
  איפה מתרחשת השריפה
  ובכן, איפה האש בוערת...
  מכה מוחצת,
  האויב האכזר תוקף!
  
  לא ניכנע לאויב,
  קחו בחשבון את השאיפה הזו...
  מיישר את הכרוב
  כנפיים וסליחה לאויבים!
  
  תגיד שזה יהיה בקרוב
  מה שנקרא ניצחון...
  הקרקס הוא צ'פיטו,
  ולפעמים כלבים נובחים!
  
  בקרוב זה יהיה כמו בגן עדן
  בואו נעשה את העולם יפה..
  לאדה אני מודה -
  כרובים מאירים בזהב!
  הילד שר יפה, וקולו נעשה ילדותי. מאוד רועש ונוקב.
  הוויקונטית צייצה:
  - אכול טוב! וזה מגניב!
  הקפטן הילד סינן:
  אני שר, אני שר, ואני אהרוג את כל השדים!
  הילדה גם שרה:
  אנחנו בנות גאות של סווארוג,
  לוחמים אמיצים, אמיצים...
  אנחנו משרתים בנאמנות, אנחנו בשם המשפחה,
  תנו לסבים ואבות להיות גאים!
  
  אלוהים סווארוג והמוח של אנשים,
  לשמח את העולם...
  לא נוצח, תאמין לנבל,
  זו העבודה והיצירה שלנו!
  גוליבר שרק וציין באהבה בקולו:
  - שיר גדול!
  הוויקונטית הנהנה וצייצה:
  כן, זה היופי שבדבר. מה אוכלים לשיר.
  הילד והילדה המשיכו ללכת. כפות רגליהם התינוקות רקעו את עצמן בביטחון רב. ואין ספק שהם יכלו לשיר יפה מאוד.
  נראה שילדים הם הכל. וזה עולם כל כך נפלא. גם אם יש בזה עבדות.
  גוליבר שר בהנאה:
  כל האנשים על אותו כוכב
  אתה חייב לדעת לחיות בצורה ידידותית...
  ילדים חייבים תמיד לצחוק
  ולחיות בעולם שליו
  ילדים חייבים לצחוק!
  ילדים חייבים לצחוק!
  ילדים חייבים לצחוק!
  ולחיות בעולם שליו!
  אז הם הלכו, הלכו, ושוב הלכו...
  סוף סוף הגיע הערב. ולארוחת ערב נבנה טור עם ילדים שנתפסו.
  הם קיבלו סוג של מרק אכיל על תנאי, ועוד עוגות עם חלב. העבדים אכלו. ונרדם ברצון.
  ואכן, לאחר צעדה קשה של יום, הם נזקקו למנוחה.
  גוליבר גם רחם את אפו והוא חלם חלומות נפלאים.
  שבו שרו בנות עירומות למחצה;
  היקום נקרע
  כוכבים דעכו, קטסטרופה-מוות!
  מתייפחת, גונחת בעינוי המרחק הגיהנום,
  ולמי ששרד: רק בושה לסבול!
  
  כמו אלוהים - שולט בכל החוקים,
  שוכחים מהמצפון ודוחים את הכבוד!
  גזע חייזרים מביא עולם חדש,
  זרקו לנו אתגר - חדשות מעניינות!
  . פרק 2
  נער התא, שגוליבר הפך לו, הפליג על בריגנטינה יפהפייה ואלגנטית מאוד. המפרשים שלה היו בצבעים עזים מאוד, עם ציורים נפלאים, נפלאים, בצורת פרחים ופרפרים, ושפיריות, כמו גם ילדות עם חרבות.
  וזה היה מאוד בהרמוניה עם הצוות. גם כאן היו אך ורק בנות. והם היו כמעט עירומים, רק החזה והירכיים היו מכוסים במחרוזות של תכשיטים. והעור שזוף, מבריק, כמו פסלי ברונזה.
  נערות פיראטים היכו ברגליהם החשופות, החינניות והפתייניות.
  והם שרו:
  אנחנו עניים, אנחנו עניים, שודדי ים,
  אנחנו מאוד מאוד מאוד מצטערים,
  אל תימנע מהבנות יודעות גמול,
  אלא כי לא החדירו בנו מוסר!
  
  פיראטים לא צריכים מדע
  וברור למה...
  יש לנו רגליים וידיים
  והראש לא בשבילנו!
  ואז גליון הופיע לפניו, הבחורה למעלה הבחינה בו ראשונה. היא קפצה, מהבהבת עם עקביה החשופים והעגולים.
  באופן כללי, איזה יפהפיות היו כאן, והשיער שלהם בהיר מאוד. לרוב בלונדיניות הדבש יש שיער נוצץ כמו עלי זהב, אבל יש גם בנות אדומות נחושת ואפילו שיער בצבע אמרלד.
  חלקם עונדים עגילי סיכה. ואיזה קווים מושלמים יש להם!
  והשרירים שלהם, כמו כדורי כספית, מתגלגלים מתחת לעור הברונזה המבריק. אלו באמת בנות שמסוגלות להילחם על אמת.
  ועכשיו הבריגנטין ממהר אחרי הגליון. ובספינה הזו, דובי אורקים פרוותיים מתרוצצים, מוסיפים מפרשים ומנסים לברוח.
  נערת קפטן עם שיער עלי זהב שנושב כל כך יפה ברוח, ורגליים יחפות שמשגעות גברים כמו שאגה:
  נשמיד את הדובים המקוללים! תן לכנופיית הדרקונים לעלות באש!
  כאן הבריגנטין מקצר את המרחק. ושלוש בנות יורות מתותח החרטום, מניחות את רגליהן היחפות על הסיפון.
  ואז הליבה עפה החוצה, ולאחר שתיאר קשת, פוגעת ישירות בגלריה של גליון האויב. והספינה, לאחר שקיבלה מכה חזקה, נטתה.
  הבנות החלו לקפוץ, מהבהבות בעקביהן החשופים והעגולים ושאגות:
  תהילה לשודדי הים, תהילה!
  הבנות מתקדמים...
  אנחנו נלחמים מתחת לדגל הארגמן
  הצבא בהתקפה!
  ועכשיו הבריגנטין מתקרב יותר ויותר לגליון. והבנות זורקות קרסים על סיפונה של כלי האויב. והם מושכים את הבריגנטין אל הקורבן שלהם. ואז מרצדים יחפים ויחפות. הם קופצים עליו ונלחמים עם האורקים. ויש נסיעה פרועה. הבנות חותכות את עצמן בצברים ומדממות את האויב בנחלים בוערים. והם נופלים, כשאורקים כורתים את ראשם.
  וראשיהם מתגלגלים על הרצפה.
  זה באמת הרס והשמדה. כעת הראו את עצמם הלוחמים במלוא תפארתם. ורגליהם החשופות והשזומות, כמו פטישים, ספגו מכות מוחץ.
  הבנות מאוד יפות ועור הברונזה שלהן מנצנץ בשמש, מהן יש שלוש.
  הלוחמים שורקים וצועקים:
  - נהרוג אויבים, זה האמונה שלנו תמיד. כל הבחינות עברו בחמש, ארצנו קדושה!
  הבנות יצאו ממש מגניבות. והם נחתכים כך שאי אפשר לעצור את הנדנדות.
  והילד היחף גוליבר נלחם איתם. ילד מאוד נועז, נניח.
  והעקב החשוף של הילד ייקח ויחבוט את האורק בסנטר. והלסת שלו נשמטה.
  גוליבר שר:
  איך חיינו בלחימה,
  ולא מפחד מהמוות...
  אז מעכשיו, אתה ואני נחיה!
  בגובה כוכבים ובדממה זרועה כוכבים,
  בגל הים ואש זועמת!
  וזעם, ואש זועמת!
  נער הבקתה פרץ, ורגליו היחפות פגעו.
  אבל טוב להיות ילד. איזה גוף מהיר יש לך.
  זה באמת ילד סופרמן.
  ושר בשיא ריאותיו:
  - אני אביר האור על ברכי הפראים,
  אטאטא את אויבי המולדת מעל פני האדמה!
  כך הילד נלחם ושר. וחתכים וישתים.
  ובנות אחרות נלחמות איתו. שהם כל כך יפים ומתוקים.
  להילחם, כמובן, בגובה רב. במובן הפיגורטיבי של המילה.
  הנה הלוחמים. אנחנו יכולים לומר עליהם: סופר והיפר.
  אם הם יתחילו להילחם, אז שום דבר לא יעצור אותם.
  ועכשיו האורקים האחרונים נפלו תחת מכות היופי. והיתה שמחה גדולה בין הלוחמים.
  והם שרו:
  נשחוט ונחתוך את כולם,
  אנחנו נהרוג את כולם! אנחנו נהרוג את כולם!
  ואחרי זה התחילו לחטט בגאליון ולחפש טרף. במקביל שרו הלוחמים:
  - אנחנו מחפשים עוברי אורח מהלילה עד הבוקר,
  בואו לפרוץ את הפראורה! בואו לפרוץ את הפראורה!
  כאן שר גוליבר בהתלהבות;
  אח הרים את ידו לאחיו:
  מלחמה אכזרית - שאגת היריב!
  המכונה הפכה לחבר שלך,
  על קלות הדעת באה גמול!
  
  מה לעשות אם אנשים שבורים
  כאשר כדורים חטופים שורקים מסביב!
  מוטב שאלוהים ישבור את המלחמה בכוח -
  כדי שיגמרו ימי דרקון הטרף!
  
  אבל הגיהנום לא יודע מידה וקו,
  האדמה בוערת בנפאלם, ילדים בוכים!
  כאן התחווירו תווי הבנות -
  מי, האדון הקדוש, יענה על כך?
  
  ובכן, כמה אנשים אהובים אתה יכול להרוג,
  אחרי הכל, אדם נולד, תאמין לי, בשביל האושר!
  האם לא נותנת לבנה ללכת לחזית,
  וגם בקיץ יש מזג אוויר גרוע במלחמה!
  
  אבל חובת חייל היא חובה בטוחה:
  מה אתה צריך כדי להילחם למען המולדת בקרב!
  בגיל שש עשרה, כבר מקדש אפור,
  אלמנות של פרצופים אומללים נפוחות מדמעות!
  
  אבל מה זה, אתה משוגע אחי?
  לא, אתה מטורף, עונה האהוב!
  לרעה, מי על כס המלכות, החייל שלנו,
  הוא חושב שגיסו קין מטונף!
  
  באדמה, זרמי דם קורעים את הוורידים,
  והדופק מהליבה יגיב במכה...
  מחרשה שניפצה בשדה על ידי פגז קפא,
  הו, כמה סגולה הפכה השמש!
  
  אבל יש אמונה שישוע יבוא -
  פייסו את האחים, הביאו ישועה!
  אז בואו נשכח חשבון נבזי -
  בנשמת כולנו שולט, תן סליחה!
  לאחר מכן, בנות הפיראטים ציחקקו לילד הבקתה. וזה היה פשוט נהדר.
  לאחר מכן, חביות בירה ויין נגררו מאחיזת הגליון, הם החלו לשתות ולזעום.
  ואיזה ריקוד רקד יחף, רגליים ילדותיות של יפות. כמה נהדר זה נראה.
  והשוקים השריריים שלהם נצצו. זה באמת מה שבנות צריכות.
  גם הנער גוליבר שתה ושר בלהט;
  לכל אחד יש את ההשקפה האישית שלו על אהבה -
  הרעיון של יופי ואידיאל!
  למרות שאנשים לא גדלו אליו,
  אבל האדם כבר לא קוף!
  
  וכאן, כמובן, אפשר לקחת אפוריזמים קטנים ולהוסיף כאלה שנונים;
  סביר להניח שהעקב החשוף של הילדה יקבל נעליים אופנתיות!
  אבל משהו מקורי לא עולה בראש
  הנה, למשל:
  אהבה לכל הגילאים,
  והילד נראה מאוד גאה...
  עיניו בורקות בחושך
  התוצאה תהיה מגניבה!
  למרות שזה הכל בוא נגיד את זה - טיפשות ונדוש.
  עם זאת, מצד שני, אנחנו יכולים לומר שאפילו מגניב.
  גוליבר שר:
  אני קופץ. אבל אני קופץ אחרת
  או יותר נכון, אני קופץ כמו כינה...
  ואני יכול במיוחד להטמיע שינוי,
  אתה ילד יחף לא רועד!
  ואז גוליבר שר משהו יותר מתורבת;
  אנחנו רוצים לחיות בעולם יפהפה של גן עדן -
  שבהן אין מחלות, פרות מרושלות ...
  כך שחוט החיים הופך אינסופי,
  כדי שכל יום יהיה שמח ועליז!
  
  איפה הצבע הוא כמו קשת בענן באביב
  חבצלות מים, כמו זהב עם אזמרגד.
  איפה שהמציאות כבר מזמן דומה לחלום...
  כל ילד יכול לעשות נס!
  
  הו מולדת, העצב הקדוש של אלוהים;
  הליבנים שלך מנומרים, ברק המתכת...
  ואני מתפלל לאלוהים על דבר אחד,
  כדי שארץ המולדת תפרח בתפארת!
  
  אבל כאן הלוחם כבר יצא למערכה,
  הוא צועד כמו לוחם ברברי!
  נעשה טוב לכדור הארץ -
  כדי שכדורים לא יפולחו את אמא שלך!
  
  התקפה של הטרולים, לחץ זועם;
  יריבים ממהרים חומה מפולת!
  ולכן, למה אנחנו צריכים ויכוח סוער,
  כאשר המולדת מאוחדת באגרוף!
  
  אבל שוב הכוננים האורקים מגחכים,
  הם גבר, כמו עצם תקועה בגרונו!
  והגובלין נהם בזעם פראי,
  אבל הגשנו בקשה ממתנה rati!
  
  אבל הניצחון על האויב קרוב,
  נוציא את רוסיה מהביצה!
  גמול לטמאים הגיע -
  הפרווה שלהם נקרעה לגזרים ומוך!
  
  ילדה סגלגלה פרצוף חמוד -
  נתן לי אמונה וכוח גדול!
  כך שרה גוליבר בהרגשה ובלהט רב. והשירה שלו הייתה כל כך שיקית להפליא.
  ואז התחיל הנער-קפטן לשיר שוב, אחרי עוד כוס בירה, ונגיס של דג מיובש;
  מדינה גדולה, אדירה, קדושה,
  אין יותר זוהר מתחת לשמים הכחולים!
  היא ניתנת לנו על ידי האל הכול יכול לנצח -
  אור בלתי מוגבל, משיח מרומם!
  
  העולם מעולם לא ראה כוח כזה, לעולם אל תדע
  כדי שנרמס בגאווה את מרחבי החלל!
  כל כוכב ביקום שר לך,
  יהי רצון שאהיה מאושר איתנו!
  
  אחרי הכל, זו ארץ האם שלנו, זה כזה גורל,
  פקד את המרחב של כל העניינים!
  כל אחד מאיתנו, תאמין לי, היה רוצה את זה,
  בלי שום טיפשות, אמונות טפלות נשיות!
  
  המלאכים תוקעים בחצוצרה האדירה שלהם,
  הם מהללים במרץ את צעדת הצבאות שלנו!
  והאויב ימצא את חלקו בארון אספן,
  והוא לא יקבל מסים ומס!
  
  זו המולדת שלנו, הכל בה, תאמין לי, הוא יופי,
  היא הפכה את כל היקום ללא מאמץ!
  בנות עם צמה די כבדה,
  חפשו אותה, כדי שהחבית תהיה חזקה!
  
  ארץ המולדת, זה המבט של האם של עיניים כחולות,
  היד שלה עדינה וגם אבן!
  והצעיר היריב שאתה הורג בכדור -
  כך שהלהבה בוערת יותר בלב!
  
  נשבע לארץ המולדת חסרת הגבולות,
  זה טוב גם לך, כמובן!
  למרות שדם זורם בזעם הקרב,
  גמול יגיע לאויב עכשיו!
  
  כלי נשק ואומץ הם סגסוגת כל כך חזקה,
  הרשע לא יכול להתגבר על זה!
  במטוס עם פצצות, טסתי בחוכמה,
  וכשהוא מתפוצץ, הם שופכים פנימה ברד של חלונות!
  
  אבל צו השליט - הטיס את הילד למאדים -
  הגיע הזמן שתפנה מקום!
  והיהירות של איש מאדים תתקשה בעין,
  ואז אנחנו רואים הרבה מעבר לפלוטו!
  
  נגיע למרומי החלל, נראה את קצה היקום,
  זו המשימה האנושית שלנו!
  ולפיכך, העז את הילד על מעללים,
  הרי דעו שהשכר הוא עניין של רווח!
  גם הבנות רקעו ומחאו כפיים. והרגליים היחפות שלהם כל כך זריזות. ועקבים חשופים נוצצים בשמש.
  גוליבר איתם, בגוף של ילד יחף, כל כך תוסס ועליז.
  אבל הם רקדו על הנאמבר הראשון.
  ואז החלטנו לשחק קלפים. וזו גם עבודה נהדרת מאוד.
  ואתה באמת יכול לקחת ולמשוח את עצמך. ועם הבנות עד מאוד להשתולל.
  נערת הפיראט לקחה בידה את רגלו החשופה והילדותית של גוליבר והחלה לעסות את עקבו העגול והוורוד.
  ילד הבקתה צחק וגרגר בהנאה. זה היה כל כך נהדר. זה באמת רק ילד נס.
  והרגליים החשופות והיפות שלו הן רק נס.
  גוליבר שר בחיוך:
  יחף, רק יחף
  תחת רעם יולי ותחת קול הגלישה...
  יחף, רק יחף
  נרקוד, אנחנו איתך!
  אלו כמה שירים מצחיקים. וזה טוב עדיין להיות בן. ובאותו הזמן אתה מראה הישגים אדירים.
  אבל כמובן, זה לא הכל. מה שרק גוליבר עוד לא עשה.
  והוא שר ורקד, ועשה פיצולים ברגליים ילדותיות חשופות. מה שגם נראה מאוד מגניב ובמידה מסוימת מגעיל.
  כאן היה זה ילד-קפטן שנסע למדינות רבות, ולא פעם חרש את האוקיינוס.
  כן, ומצב הרוח שלו, למען האמת, מאוד אגרסיבי.
  אבל בגלל זה עדיין לא לקחת את הילדה על דגל פיראט ולירות בכרישים מאקדחים קטנים. לא קל להיכנס, אבל זה היופי שבדבר.
  הילד גוליבר, הניח את רגליו היחפות, לקח את רגליו הילדותיות וירה. הליבה פגעה בכריש. ושבר לה את הגב, הפיל לה את הקרביים. הילד צעק:
  - הילד תפס אומץ קריר,
  והצוות נדחף לתוך הארון!
  הילדה, קפטן הפיראטים, לקחה ותפסה את ילד הבקתה באצבעותיה החשופות באפו של הילד ושאגה:
  טוב, טמבוי, אתה רוצה לתפוס את מקומי. אני רואה בך הרבה אמביציה!
  הילד גוליבר ענה:
  - מתאים לי להיות לפחות קטן, אבל עדיין גבר. והאישה היא...
  לוחם אדום שיער אחר שר:
  אתה לא יכול לחיות בלי נשים בעולם, לא,
  השמש של מאי בתוכם, האהבה פורחת בהם!
  גוליבר הציע בחיוך מקסים מאוד, שהוא גם ילדותי ובו-זמנית אמיץ בו-זמנית:
  המדינה נמצאת בתקופה קשה.
  דם זורם כמו זרם מים!
  תילחם עד נשימתך האחרונה
  ושיבוא אושר, שלום, אהבה!
  
  אנחנו ילדים של קומוניזם שובב
  בנים חסרי גבולות של ארץ המולדת...
  למרות שהמוני ההתחדשות מגיעים -
  בואו נהיה נאמנים למדינה שלנו!
  
  בעידן הגדול והקוסמי,
  יש ליצור קוואזרים מהאצבע...
  המצב די טוב איתנו, תאמין לי,
  למרות שצבא הגיהנום הרשע תוקף!
  
  נהרוג את צבא התוקפן,
  וניצור לייזרים מקוורקים...
  ואדם יהפוך לכל גיבור,
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב!
  
  אף על פי שעננים בוערים מעל המולדת,
  מוכן להילחם באויב...
  גזרה של לוחמים כאלה מאמינים שהם הפכפכים,
  אל תרמסו את קצה העולם במגף!
  
  אנחנו יודעים שהאויב הוא חזק וערמומי,
  לא ניתן לו אדמה לא טווח...
  והאדם חזק עם התקדמות מפוארת
  והאמינו רק לאדון אחד!
  
  נבנה קומוניזם גדול,
  ארץ המולדת תפרח...
  למרות שהאויב פראי מאוד,
  הייעוד שלנו בהתקפה הוא להתקדם!
  
  חלוץ ילד אמיץ,
  שהוא תמיד נולד להיות לוחם...
  האריה אינו ארנב פחדן,
  תן לחלום להתגשם!
  
  אנחנו לא סובלים השפלה, אחים,
  למען המולדת, כולנו נעמוד כהר...
  בואו לא ניקח יותר עלבונות
  בואו נמחץ את האויב ביד פלדה!
  
  אם כולנו נשלב ידיים
  אפשר להביס חרקים...
  מולדת קדושה כמו השמש
  והצייד יהפוך למשחק!
  הנה שיר ששר ילד שהיה עד לאחרונה קפטן והיה בעל אצולה. וזה מגניב.
  אבל פריגטה הופיעה באופק. יתר על כן, כיתה גדולה - שישים וארבעה רובים. מה זה ברצינות. והוא בא כמו עפיפון שרואה תרנגולות.
  קפטן הילדה אמר:
  - זה אתגר עבורנו! האם נילחם או...
  הילדה עם השיער האדום אמרה:
  "בריחה לא באה בחשבון!"
  נערה עם שיער כחול, חושפת את שיניה הפניניות שנוצצות ונוצצות, שרה:
  עלינו לכבד, לפחד,
  לא ניתן לספור את מעללי הבנות...
  בנות תמיד יודעות להילחם
  הם יכולים לזיין כמו שק של חמור!
  והיא הראתה את לשונה הארוכה והנושכת.
  ובכן, ברגע שיהיה קרב, אז למה לא להראות את המזג המאוד אגרסיבי שלך. וזה יהיה מאוד כואב לאויבים. כן, וחברים יהיו עצובים.
  והקרב מצריך כמובן את בחירת המקום והתמרון הנכון.
  ועכשיו הבנות מזיזות בחוכמה רבה את הבריגנטין שלהן, ובו בזמן לא שוכחות לשיר;
  אתה חבר קומסומול של המולדת,
  האם אתה אוהב להילחם באומץ למען שדון...
  אתה תוכל לעזור לארץ המולדת,
  האביר אינו עם נפשו של בופון!
  
  הילדה היא זמרת יפה
  ממהר ברגליים יחפות דרך הסחפות השלג...
  את המלכה הזוהרת -
  הכה את אורקולף באגרוף!
  
  היא זרקה רימון בעקב החשוף שלה,
  קרע תריסר חיילים...
  הפיהרר ישולם בקרוב,
  האביר יכין את המקלע!
  
  אנחנו בנות בקרב על הקומסומול,
  קחו בחשבון את הלוחמים הגדולים ביותר בקרב...
  הקול של היפות קולני,
  תנו לסבים ואבות להיות גאים!
  
  תחת Elfsquay הם נלחמו קשה מאוד,
  והם הצליחו להחזיק את האורקים המרושעים באומץ...
  אנחנו הבנות מנצחות בבירור
  עובר את כל הבחינות רק לחמישה!
  
  כמו הוריקנים בעורקים שלנו
  ניצוץ ברק בוורידים יודע...
  יהיו מדינות חזקות מאוד בעולם,
  מדובים, כלבים וקופים!
  
  הוורמאכט לא יכריעו בנות על הברכיים,
  לעולם לא נתכופף, אתה יודע...
  סטלין ולנין החכם ביותר איתנו,
  תן למאות לחלוף ולשנים!
  
  אלוהים ברא את היקום מפוטונים,
  חיים ללא מוות הולידו את הנצח...
  אנחנו יודעים את הסדר, נבנה אחד חדש,
  וכרוב פותח את כנפיו מעלינו!
  
  יש הרבה גיבורים בפטרונות,
  חברי קומסומול הם תמיד הראשונים...
  הצבא צועד במערך אדיר,
  הגנה על האלפים של העיר!
  
  אנחנו נלחמים בפריץ מתחת לאלפסקיי,
  והם הצליחו להגן על הבירה...
  הילדה זרקה את החבילה ברגל יחפה,
  ובואו נירה על המפלצות!
  
  כיסחנו הרבה אורקים,
  הרבה פאנקיסטים נחתכו...
  עוד קילומטרים מסתובבים
  חתכנו את לגיונות השטן!
  
  דפקנו את כל השיניים של אורקטר,
  נשיא הדרקון הובס...
  הילדה פתחה את שפתיה
  הארמגדון הגדול התלקח!
  
  אל תרחם על הפיהרר
  אתן תמיד אמיצות...
  פרסים נדיבים מחכים ליופיים,
  ותאמינו שיש לנו חלום שהתגשם!
  
  אלוהים הבורא של כל עולמות היקום,
  לקח מברך את האלפיניסט...
  עם כוחו בקרבות ללא שינוי,
  הילדה מוחצת את האורקסיזם הרשע!
  
  היא זרקה רימון בעקב החשוף שלה,
  והפך את ה"נמר" האימתני...
  ואז הצמיד אותם לחבלים,
  היופי יודע הרבה משחקים!
  
  אז האורקשיסטים זרמו במהירות,
  אילו טנקים ופגזים זרקו...
  אנו רואים את הקומוניזם נתון,
  והם כיסחו שורה שלמה של טרולים!
  
  אז מה יש לך בסדר,
  סטלינגרד עמדה נגד גרונך...
  אנחנו מתפתלים קילומטרים מפורסמים,
  ועכשיו סווארוג הגדול מאושר!
  
  בקרוב תגיע אמונתו של ישוע
  ועוד אלים יפים...
  האלפים יפתחו את אור האמנות,
  רבייה, זאבים ופילים מרושעים!
  
  סוף סוף נהיה אחד
  בתפארת סוג האב החכם,
  בנות בקרבות הן בלתי מנוצחות,
  נהיה באמונה של לאדה עד הסוף!
  כך שרו הלוחמים והפיראטים. ובכן, כמובן, גוליבר לא הבין הכל. הוא חשב שאם יתפסו אותו, אז כמובן שירביצו לו במקלות על עקביו החשופים והילדותיים. יתר על כן, המכות יהיו חזקות ויחד עם זאת, כדי לא לנכות. ואז התליין ירים מלקחיים לוהטות ויתחיל לשבור את עצמות הילד. וגוליבר, כמובן, לא ימצא את זה קצת.
  
  
  זה מה שקורה לנערים נצחיים כשהם הופכים לפיראטים. למרות שהצוות כאן טוב מאוד - רק בנות בביקיני. ובו בזמן הם ממהרים ומתעסקים, מהבהבים יחפים, עגולים ורודים.
  הילד-קפטן לקח אותו ושר:
  בנות שונות
  וכולם מעולים...
  פטמות החזה שלהם ארגמן,
  והם מאוד מרוחקים!
  ובכן, הבנים מחורבנים,
  הם הכו את הטרולים במכות רעות!
  ואם יימצא אורק,
  זה יפגע בך מאוד!
  
  מכירה פומבית לשפחת נוער יפה
  הערה
  בחור צעיר ונאה מאוד סלבקה מוצע למכירה פומבית. במהלך המיקוח מתפשט גבר נאה עם שרירים בולטים ונמכר לנשים בכסף רב.
  . פרק 1
  הנה הגיע רגע האמת, המנהל הראשי הכריז על פתיחת המכרז. ללילה אחד נמכרה לאישה בתולה צעירה, נאה ושרירית. כמובן, הכוונה הייתה שזו מסורת לכל החשפניות החדשות.
  אבל הצעיר היה כל כך חתיך וסקסי עד שאולם ענק שלם התאסף לנשים. ולגברים פשוט אסור היה. וזה כמובן הגביל מצד אחד את הרווחים, אבל מצד שני הג'יגולו אהבו את זה.
  אחרי הכל, רוב הזכרים אוהבים נקבות. יתר על כן, לעתים קרובות לגברים צעירים לא אכפת להתעלס עם אישה מבוגרת מנוסה יותר.
  הנה, רקע במגפיו, ילד מכוסה כיסויי מיטה, שבקושי הגיע לבגרות, עלה על הכן. והוא נראה אפילו צעיר יותר. הוא היה סגור לגמרי, אבל כבר ראו אותו נשים רבות באותם בגד שחייה ובוער מהתרגשות.
  והגברות האלה נדלקו. גם סלאבקה עצמו רעד. לבו של הצעיר שלו הלם כמו תוף במהלך הקרב. הם מוכרים אדם - כמו איזו חיה.
  וזה חייב להיאמר כל כך יוצא דופן וייחודי.
  מכל צד של הצעיר עמדה ילדה בחליפות עור שחורות, מגפיים וכפפות, ומסיכות אדומות על פניה. הם צריכים לחשוף בהדרגה את הצעיר החתיך כדי להדליק עוד יותר את הציבור התאוותן. נשים מתעלות לפעמים על גברים בהוללות ובצמא למין, והאורגזמה שלהן הרבה יותר חזקה וארוכה. לכן, אין להתפלא שכל כך רבים מהם התאספו להסתכל על זכר צעיר ויפה מאוד, ואז, אם הכספים מאפשרים, הם יכולים לקנות אותו.
  וורבלר חש התרגשות חזקה מאוד וריח של בושם יקר, שעורר עוד יותר את הגבר הצעיר ההיפר-מיני.
  הנה המנהל הראשי שהוכרז:
  - הזכר ויאצ'סלב קוטובסקי הועמד למכירה פומבית. בן שמונה עשרה, בריא פיזית לחלוטין. נאה מאוד, מפותל, חדש בבר הסטריפ וסקסי. רק ללילה אחד עם אישה שיכולה לעשות לו הכל - רק אל תהרוג או יהרוס!
  באופן מסורתי, המחיר ההתחלתי הוא עשרה דולר!
  ושתי בנות בחליפות עור, מגפיים ומסכות הסירו בזהירות את הכיסוי הראשון.
  מצחו הגבוה והיפה של הצעיר נחשף, וגלי שיערו הזהובים והארוכים.
  המחשבה שעכשיו הוא יהיה עירום מול מאות רבות של נשים תאוותניות השפיעה על סלאבקה, והוא הצטמרר.
  הרעד הזה, עורר את התחושה שבתול מוצע למכירה פומבית, שמרגשת נשים כל כך.
  והיו בכי:
  - חמישה עשר דולר!
  - עשרים!
  - עשרים וחמש!
  - שלושים!
  פרה אחת שמנה נבחה:
  -חמישים!
  אפרוח אחר סינן:
  - שישים!
  נשמעה צווחה:
  - שבעים!
  - שמונים!
  - תשעים!
  - מאה!
  הייתה הפסקה. הילד היה צריך להמשיך לחשוף בהדרגה, מה שהפעיל את המין ההוגן.
  הנה שתי בנות שהסירו את הרעלה מהחלק התחתון של פניהן. אף יפהפה, פה חינני וסנטר אמיץ של גבר צעיר, כמו גם צוואר, נפתח.
  הנשים הריעו.
  אחד מלמל:
  - מאה ועשרים!
  עוד צחק:
  - מאה ושלושים!
  השלישי שאג:
  - מאה וחמישים!
  האשה השמנה סיננה:
  - מאה ושמונים!
  ואשה צעירה ונעימה למדי נתנה:
  - מאתיים!
  הייתה הפסקה נוספת. הבנות המשרתות חשפו כעת את כתפיו וזרועותיו של הצעיר. הם היו שריריים, יפים וחינניים בצורתם. לא שרירן, אלא לוחם מלוהק וחתיך. והעור מבריק בצורה כל כך מפתה.
  האישה שנראתה כמו היפופוטם מלמלה:
  - מאתיים חמישים!
  האישה אמרה קצת יותר בנעימות:
  - מאתיים ושבעים!
  בחורה צעירה אחרת צרחה:
  - שלוש מאות!
  האישה, להיפך, קרקרה בגילה:
  - שלוש מאות חמישים!
  נציג המין ההוגן פרסם:
  -ארבע מאות!
  הצעירה עצמה, ככל הנראה חשפנית, נאמנה:
  - ארבע מאות חמישים!
  היו הרבה נשים צעירות ויפות בשוק. אתה אפילו תוהה למה הם צריכים ג'יגולים מושחתים ושחוקים, שמהם אתה יכול להידבק.
  גברת מכובדת אחת אמרה:
  - חמש מאות!
  ושוב הייתה הפסקה. הסכום עדיין לא כל כך גדול, במיוחד לאור האינפלציה של הדולר. כן, ולא יכול לחכות לראות כל מיני נשים, כג'יגולו צעירה ויפה מתפשטת.
  הנה שתי בנות בחליפות קפדניות, מגפיים ומסכה, מורידות צעיף נוסף.
  וכל פלג הגוף העליון של ילד מאוד יפה ומוטבע הוא עירום. ואתה יכול לראות את שרירי הבטן שלו, המונחים כמו זרימת שוקולד. ואיזה עור חלק ומבריק שמנצנץ באור הזרקורים.
  אחת הנשים אמרה:
  - שש מאות!
  אחר צלצל:
  - שבע מאות!
  השלישי מלמל:
  - שמונה מאות!
  הזקנה קרקרה:
  - תשע מאות!
  אישה צעירה ויפה למדי עם עגילי יהלומים סיננה:
  - אלף!
  ושוב הייתה הפסקה. כולם היו חסרי סבלנות לראות מה יקרה אחר כך. הבחור הצעיר הזה פשוט מדהים. יותר טוב מכל אפולו.
  אשתו של המיליארדר, אלנה, העריצה אותו, אך עדיין לא עשתה עסקה. למעשה, המעניין ביותר יהיה בסוף. ועכשיו לאן למהר. זה אכן מצרך יקר מאוד. אם כי, מצד שני, אלנה עדיין כל כך יפה וסקסית שאם היא תנער את ירכיה, יבוא בריצה עדר שלם של צעירים חמודים שישלמו איתה כסף גם על סקס.
  ושתי בנות בחליפות עור ומסכות שוב החלו לקחת רעלה נוספת מסלאוויק החתיך.
  וכך הם חשפו את רגליו השריריות, המעוצבות להפליא, אל הברכיים. ובגדי שחייה. הילד היה כל כך נרגש שהשלמות הגברית שלו תפחה. וְהָיָה גָּדוֹל, וַיִּתֵּן אֶת הָאִשָּׁה לְהַשִּׂמְחָה גְּלִימוּ.
  רעם שטף את המסדרון.
  האישה ההיפופוטמית מלמלה:
  - אלף וחצי אלף!
  רזה יותר נתן:
  - אלפיים!
  האישה במסכת החתול צייצה:
  - שתיים חמש מאות!
  האישה הרעועה אמרה:
  - שלושה אלף!
  האישה עם עגילי היהלומים אמרה:
  - שלוש חמש מאות!
  הזקנה מלמלה:
  - ארבעת אלפים!
  הילדה, שנראתה צעירה מאוד, צרחה:
  - ארבע וחצי!
  ואישה מכוסה בצעיף צייצה:
  - חמשת אלפים!
  ושוב הייתה הפסקה. הפעם, בלילה אחד עם הג'יגולו, הוכרזה כמות הגונה מאוד. תמורת חמשת אלפים דולר אתה יכול לשכור חמישים זונות ברמה לא הכי גרועה. וג'יגולו רגיל ומנוסה עולה מאתיים דולר לשעתיים. ובכן, חלקם יקרים יותר וחלקם זולים יותר. ועכשיו הכמות הפכה להיות מסודרת, ולא כל כך קטנה. יתר על כן, יש מלחמה, והרובל הרוסי יורד, והדולר גדל במחיר. אין זמן לשומן, הייתי חי!
  אבל כמובן, עדיין לא כל קלפי המנצח נפרשו. הבנות מורידות את המגפיים הגדולות מרגליו של הילד. והם חושפים בצורה חיננית, בדומה לרגליים ילדותיות. ואין שיער - כמו פסל ברונזה. שזוף, רגליים יחפות, גבר צעיר ונאה להפליא, משגע נשים רבות.
  והאולם שוב שואג.
  - ששת אלפים! - צעקה הגברת הנכבדה.
  הילדה הצעירה צייצה וחשפה שיניים:
  - שבעת אלפים!
  אישה צעירה אך שמנה עם פנים לא נעימות נאמנה:
  - שמונת אלפים!
  אישה צעירה ויפה יותר עם עגילי יהלומים צייצה:
  - תשעת אלפים!
  ואישה שאי אפשר לקבוע את גילה בגלל הצעיף העבה צייצה:
  - עשרת אלפים!
  הקול שלה, לעומת זאת, היה צעיר. וסלאבה התעודד. לחשוב שסקס עם אישה מוסלמית בשביל כסף כזה זה נהדר! וכבר יש לו אלפיים וחצי דולר בכיס.
  נכון, זה לא הכל. הילד, שרירי, נאה מאוד, זורח כמו פסל של אל יווני עתיק, היה בבגדי שחייה. וכבודו היפה עוד נראה במלוא הדרו.
  ושתי נערות בחליפות אדומות ובמסכות לקחו ובתנועה אלגנטית וחלקה הסירו את בגד השחייה מהצעיר.
  רצועת בד נפלה על רגליו החשופות, השזופות, השריריות, ומאוד חינניות, של הילד, וחשפה לחלוטין את סלאבקה.
  הוא חש תחושת בושה עמוקה. מסמיקה כמו בתולה צעירה שמעולם לא טעמה גוף של אישה.
  וורבלר הצטמרר, ליבו הלם כמו אבנים ברעשן.
  והרעידות, הבושה והמבוכה הברורה שלו השפיעו על נשים. למעשה, מדובר בילד כל כך מתוק, חתיך להפליא, עם שיער זהוב, וחוץ מזה, בתולה שגורמת למין הבהיר לרעוד ברוך.
  אישה שמנה כמו היפופוטם צעקה:
  - חמישה עשר אלף דולר!
  האישה הודיעה קצת יותר רזה:
  - עשרים אלף!
  האישה בשמלת הנזיר מלמלה:
  - עשרים וחמש אלף!
  הילדה הצעירה צרחה:
  - שלושים אלף!
  הזקנה קרקרה:
  - שלושים וחמש!
  אישה עם עגילי יהלומים ומראה נעים למדי נתנה:
  -ארבעים!
  נציגה נוספת של המין ההוגן עם שרשרת גדולה של פנינים נבחרות על צווארה צווחה:
  - ארבעים וחמישה אלפים!
  ולבסוף, אישה עם רעלה ועם קול צעיר למדי התמסרה, באכזריות ובבהירות:
  - חמישים אלף!
  כרגיל, הייתה הפסקה במספר העגול. למעשה, בסכום כזה אפשר לקנות רכב טוב וחדש. או לשכור חמש מאות לא את הזונות הכי גרועות לשעה. או מאתיים וחמישים ג'יגולו זכרים מנוסים במשך שעתיים, או חמש מאות לא כל כך מנוסים וקלאסים. האם כדאי להתחיל.
  יתרה מכך, את הגבר החתיך הצעיר הזה ניתן לשכור מאוחר יותר תמורת סכום קטן יותר.
  אלנה, שחיכתה כל כך הרבה זמן, רעדה מחוסר סבלנות. כמה הוא יפה. ובה בעת היא מסמיקה כמו ילדה צעירה, ורועדת ככבש לפני השחיטה.
  הדייל הרים את הפטיש והחל לומר:
  - פי חמישים אלף דולר! חמישים אלף דולר שניים... חמישים אלף דולר...
  אלנה צעקה בקולה:
  - שישים אלף!
  כולם הסתובבו. ראינו אישה צנועה במסכה. ועם קול מאוד נעים ומוכר.
  סלאבקה מאוד רצתה שהיופי הזה, מכוסה במסכה, יקנה לו לפחות ללילה אחד.
  ואז הפגישה עם הערבייה הפחידה אותו. במזרח עצמו, אכזריות מובחנת. ויכולים להיות פשוט סטיות נוראיות. למרות שאי אפשר להרוג אותו ולפגוע בו, עליו לעשות כל מה שתבקש האשה שקנתה אותו.
  ואל תסרב לכלום.
  עם זאת, היופי בצעיף לא ניסה להיכנע:
  - שבעים אלף!
  אלנה מלמלה:
  - שמונים!
  האישה הסגורה זרקה בפתאומיות:
  - מאה אלף דולר!
  רעם שטף את המסדרון. כן, הסכום ללילה אחד בלבד עם ג'יגולו הוא חסר תקדים. אבל כשנערכת מכירה פומבית מתעוררת התרגשות המיקוח, שקשה להתמודד איתה.
  ולהרבה נשים אין עדיין בעלים. הן אלמנות, או שעשו הון משלהן, או שהצליחו לקבל ירושה לפני שהתחתנו. או בעלים פיקטיביים.
  אז היה מי להיכנס למציאה.
  הילדה הצעירה צעקה:
  - מאה עשרה אלף!
  האישה המצועפת נהמה:
  - מאה ועשרים!
  האישה עם עגילי היהלומים אמרה:
  - מאה וחמישים!
  ואז האישה בצעקה צעקה:
  - מאתיים אלף!
  אלנה נהמה בלהט:
  - מאתיים חמישים!
  הילדה עם שרשרת האודם אמרה:
  - שלוש מאות אלף!
  האשה השמנה יללה:
  - ארבע מאות אלף!
  ואז האישה בבורקה צעקה בראש ריאותיה:
  - מיליון דולר!
  זה כבר סכום רציני וגדול. בסכומים כאלה הם קונים ציורים, סוסים גזעיים או צבא שלם של זונות. ללילה אפשר להזמין זונת עילית באלף. יתרה מכך, הרובל יורד ויש מלחמה, וצפוי שהיא רק תלך ותחמיר.
  הייתה הפסקה כבדה. עבור בעלה המיליארדר של אלנה, מיליון דולר הוא לא סכום כל כך קטלני. אבל רק לבעלי. וזה ברור מדי בשבילה. ומיליון שלם שעזב את החשבונות אי אפשר להסתיר כל כך בקלות ולא להצדיק.
  ונשים אחרות היו ברורות נבוכים מסכום כזה.
  הדייל הרים את הפטיש והחל לשיר:
  - מיליון דולר פעם אחת, מיליון דולר שניים, מיליון דולר שלושה...
  אלנה צרחה בקול רם:
  - מיליון דולר ועוד דולר!
  מנהל התחל:
  - מיליון דולר ועוד פעם דולר... מיליון...
  האישה בבורקה נבחה:
  - שני מיליון דולר!
  רעם שטף את המסדרון. הסכום היה כזה שאפשר לשכור עשרת אלפים ג'יגולים מקצועיים לשעתיים, או עשרים אלף זונות לשעה. תמורת סכומים כאלה נקנו ציורים, סוסים גזעיים יקרים, וכבר אפשר לבנות וילה ולרכוש את היאכטה לא הכי קטנה. ורק ללילה אחד.
  סלבה היה המום, ועיניו התרחבו: זה כמה שהוא עדיין עולה! מזל.
  אחת הנערות הצעירות מהאולם, כנראה נכנעת להתרגשות המיקוח, בראש מעייניה:
  - שני מיליון ודולר אחד!
  המנהל התחיל לשיר:
  - פעמיים מיליון ואחד דולר! שני מיליון ודולר שני! שני מיליון ודולר אחד - שלושה...
  האישה בבורקה צעקה:
  - חמישה מיליון!
  באולם נשמע רעם בין הנשים. זו כבר כמות עצומה, אפשר לומר הון תועפות. וכל זה בלילה אחד בלבד. אתה יכול פשוט להגיד משוגע. עד חמישה מיליון!
  וורבלר, שראשו הסתובב, ואדום ממבוכה, רועד מבושה והתרגשות, קרקר הילד:
  אני מפחד מהחושך הזה, חסר תקווה ונורא,
  מאיפה לא אחזור לעולם...
  זו בדיחה, איזו בדיחה נחמדה
  וחלום הוא חלום, ועכשיו אני מתעורר!
  והדייל הראשי התחיל להודיע:
  - פי חמישה מיליון דולר! חמישה מיליון דולר - שניים! חמישה מיליון דולר שלושה...
  ואז אחת הנשים עם עגילי יהלומים לקחה ונתנה:
  - חמישה מיליון ודולר אחד!
  רעם שטף את המסדרון. הסכומים היו פשוט מטורפים. אם כי, למשל, במאה הקודמת, מישהו מיפן שילם מאה וארבעה מיליון דולר עבור ציור של ואן גוך, וקבע שיא. אבל איזה סוג של תמונה הייתה שם: טמבל! לא פלא שאף אחד לא רצה לקנות את ואן גוך במהלך חייו.
  אבל בכל זאת, על לילה אחד עם ג'יגולו, אתה משלם כל כך הרבה.
  הדיילת שוב הרימה את הפטיש והחלה לשיר:
  - חמישה מיליון ודולר אחד - אחד! חמישה מיליון ודולר אחד - שניים! חמישה מיליון ודולר אחד - שלושה...
  האישה בבורקה צעקה:
  -עשרה מיליון דולר!
  עוד רעש באולם. וחלק מהנשים כבר לא יכלו לרסן את עצמן והחלו להדביק את אצבעותיהן, או ויברטורים בין רגליהן, כדי להפיג התרגשות קיצונית. אז המיקוח הבלתי נתפס הזה השיג אותם. זה היה ממש ממש מגניב.
  גלורי השתגעה: עשרה מיליון דולר! ורבע מהסכום הזה שייך לו. הוא לא רק ישלם למאפיה, אלא שהיא עצמה תהפוך לאדם עשיר ומכובד. ואז הוא יצפה לעתיד מזהיר מאוד. לאישה מתחת לבורקה היה קול צעיר ונעים, ואפילו לא ברור מה מונע ממנה לצלם גברים סתם. נכון, נשים רבות אוהבות להחזיק בכוח מוחלט על גברים ולפקד עליהם במיטה. וכך במקום ויברטור, או גברים מהרחוב קונים ג'יגולו.
  וסלאבה עדיין כל כך צעיר וחתיך. וכשהוא מחייך, כמה שיניו מבריקות. אכן, צעיר נעים וחמוד במיוחד. ובכן, איך לעבור את זה ולעבור? זו באמת המתנה הגדולה ביותר ביקום.
  הסכום כבר היה עצום. ולקטוע כזה מאוד מסוכן.
  והדייל התחיל לומר, חושפת שיניים:
  - פי עשרה מיליון דולר! עשרה מיליון דולר שניים! עשרה מיליון דולר שלושה...
  אלנה, לפני שהפטיש נפל, צעקה נואשות:
  - אחד עשר מיליון!
  הרעש באולם חזק יותר. אחת הנשים קראה:
  - הנה סוחר בחצאית!
  סלאבקה מלמל:
  - הג'יגולו שלך יקר יותר,
  מה באמת שווה!
  הדייל הרים את הפטיש והחל לשיר:
  - אחד עשר מיליון פעמים, אחד עשר מיליון שניים! אחד עשר מיליון שלוש...
  כאן נבהלה אלנה. לא היה לה באופן אישי סכום כזה, היא צעקה רק בגלל העקשנות שלה. ואם בעלה יגלה זאת, אז זה יקרה לה. למרות שבמקרה של גירושין, היא כנראה עדיין תתבע חלק מהמדינה. ולהיות חופשיים. ולפחות הוא יטייל ברחבי העולם, וזה יהיה מגניב ביותר.
  ושבעלה לא יניח לה ממוסקבה - כדי שהוא ימות מוקדם יותר, הממזר!
  אבל בשנייה האחרונה לפני שהפטיש פגע בפעם השלישית, האישה בצעיף צייצה:
  - עשרים מיליון דולר!
  הגברות רעדו ונכנסו. הֲלִיכוֹן. ואז אלנה הרגישה התרגשות וביטחון בעצמה. הגברת הרעועה הזו כנראה עשירה להפליא. אז תן לה להתפצל בגלל הגחמה שלה. תנו לו לשלם את מלוא התענוג של ילד חמוד, חמוד ושרירי.
  ואלנה אמרה:
  - מאה מיליון דולר!
  האולם התניע וצרח. וואו! ובכן, הסכום ללילה עם ילד מאוד חתיך ומפותל. עד כמה אתה צריך להיות תאווה, או מאוהב, כדי להשקיע בג'יגולו צעיר כמות כל כך פראית.
  הדייל הרים את הפטיש והחל לומר:
  - מאה מיליון דולר פעמים! מאה מיליון דולר שניים! שלוש מאות מיליון דולר...
  האישה בבורקה צעקה:
  - מאתיים מיליון! - והוסיף. - סיים את הקרקס. אין לך סכום כזה ותתבזה!
  אלנה מלמלה:
  - איך אתה יודע ש?
  האישה בצעיף השיבה:
  - אני יודע! כשאני אומר, אני יודע!
  הדייל הרים את הפטיש והחל לומר:
  - פי מאתיים מיליון דולר! מאתיים מיליון דולר שניים! מאתיים מיליון דולר שלוש...
  ואז אחת הנשים באולם צרחה:
  - מאתיים מיליון ודולר אחד!
  המנהל הזכיר:
  - אם לא תשלמו את הסכום במלואו, תזרקו ולעולם לא ייכנסו לחדר המכירות הפומביות.
  האישה עם המשקפיים הכהות הנהנה.
  - אני יודע! אבל די מוכן!
  המנהל התחיל לשיר:
  - מאתיים מיליון ואחד דולר פעמים! מאתיים מיליון ודולר שני! מאתיים מיליון ודולר אחד שלוש...
  האישה בצעיף אמרה:
  -חמש מאות מיליון דולר!
  רעם שטף את המסדרון. נשים החלו לעסות בין רגליהן ולהשתמש בוויברטורים בצורה נמרצת יותר.
  סלאבקה ראה פתאום שהשלמות הגברית שלו התחילה להתפוגג. זה היה במצב נסער יותר מדי זמן. ואז זה נשרף.
  ושאגת אכזבה שטפה את הדוכנים בין הנשים התאוותניות.
  הדיילת הרימה את הפטיש שלה והחלה לשיר, חושפת את שיניה הפניניות:
  - פי חמש מאות מיליון דולר! חמש מאות מיליון דולר שניים! חמש מאות מיליון דולר שלוש!
  הייתה הפסקה כבדה, והדייל הכריז:
  - ג'יגולו צעיר, ויאצ'סלב קולובקוב בן השמונה עשרה, נמכר לגברת בצעיף בחמש מאות מיליון דולר!
  האישה הנהנה.
  - אני אעביר כסף מחשבונך! ועכשיו הוא יהיה שלי, כל הלילה!
  הם השליכו רעלה על סלאבקה. ושרשרת הונחה על צוואר חזק ושרירי.
  הילד סטר ברגליו היחפות מאחורי המאהבת החדשה שלו.
  המנהל העיר:
  - הוא עבדך ללילה! רק אל תהרוג אותו ואל תהרוג אותו!
  אישה עם רעלה התקרבה אל הצעיר. ידה לקחה ותפסה את הילד לשלמות גברית. מיד עלה שוב והתנפח. וסלבקה הסמיקה בחוזקה, מרוב מבוכה ובושה.
  האישה פתחה את פניה. היא הייתה יפהפייה מאוד, מזרחית, שחורת שיער בת לא יותר מעשרים וחמש. כן, היא באמת הייתה מאוד יפה, למרות שלא היו עקבות של קוסמטיקה על פניה.
  סלאבקה פלט:
  - כן, אתה בעצמך יכול לקבל כסף עבור הלילה!
  האישה הנהנה.
  - אני יודע! אני אספר לך אחר כך למה פרסתי לך סכום כל כך פרוע! עד אז בוא נלך לחדר! הזמן קצר ואני רוצה ליהנות מאהבה בפעם האחרונה בחיי!
  הילד הופתע
  - למה האחרון?
  האישה השיבה:
  - כי אני, הנסיכה אסמיגול, נידון למוות על ניאוף! ומחרתיים עם עלות השחר יכרתו לי את הראש!
  סלאבקה הציע:
  אז אתה צריך לברוח!
  הנסיכה ענתה באנחה:
  - נשבעתי באללה שלא אברח! לכן, לפני מותו, בעלי נתן לי את החשבון שלו, והתיר לי לעשות ולקנות כל מה שאני רוצה בימים אלה!
  סלבה ציחקק:
  "אז בגלל זה אתה כל כך נדיב!" אין טעם לחסוך!
  היא הנהנה והשיבה:
  - אם תשרת אותי היטב, וזה מוצא חן בעיני, אקנה לך ארמון שלם, יאכטה, ומה עוד אתה רוצה, צי שלם של מכוניות! אז תנסה!
  הצעיר הנהן.
  - אני מוכן ושמחה לשרת אותך!
  כאן הם נכנסו לחדר נפרד, מפואר. האישה נשארה איתו לבד. בחן היא הסירה את בגדיה, וחשפה גוף שזוף ויפה להפליא. השלמות הגברית של סלאבקה תפחה עד שהיא הייתה מוכנה להתפוצץ.
  הנסיכה העירומה הנהנה.
  - בואי להתקלח איתי!
  צעיר ואישה צעירה נכנסו לשירותים, מכוסים לגמרי בזהב.
  נחלים חמים נשפכו החוצה. והם התחילו לשטוף את הגופים היפים.
  האישה הנהנה.
  - אתה יודע איך להשתמש בשפה!
  סלבקה הנהנה.
  - בוודאי!
  הנסיכה אסמיגל הנהנה.
  - אז תעבוד קשה! קדימה ילד חתיך שלי!
  הצעיר כרע ברך, דחף את פניו בין רגליה, לתוך החריץ המגולח להפליא של היופי והחל לעבוד עם הלשון שלו, לעבוד ללא אנוכיות ובהתלהבות.
  האישה הצעירה והיפה נאנקה בחושניות. והיא הייתה מאוד מרוצה.
  גם סלבה התחזק. עד כמה כאב ונצרב כבודו הנרגש יתר על המידה. והוא עבד והתברך.
  הנסיכה נאנחה, ולבסוף, בצרחות חזקות יותר, היא רעדה לאורגזמה חזקה ושקעה.
  אחר כך היא עצמה כרעה ברך ופניה התקרבו למפשעה של הצעיר. ועכשיו היא חיבקה בשפתיה את הזין הנרגש, הלוהט, בעל ריח נעים, סוס צעיר ויפה. והיא התחילה לעבוד עם השפה שלה.
  וורבלר הכריח את עצמו בכוח שלא לזרוק את הזרע עדיין. תן לאישה ליהנות מתהליך הליקוק, חלק, מתוק, מעורר תיאבון, ראש השלמות הגברית, הצעיר היפה והחתיך ביותר במוסקבה.
  והנסיכה השתגעה, עובדת עם חבר, לשון ושפתיים. זה היה פשוט נחמד ויפה להפליא עבורה.
  וורבלר, לבסוף, עדיין לא הצליח להתאפק וסיים. היא זרקה דייסה סוערת ומתוקה, זרע צעיר. הנסיכה ליקקה אותה בחמדנות בלשונה, ולא נתנה לה להחמיץ אפילו טיפה אחת. ואז היא הורתה:
  - ועכשיו בואו בתנוחת עורב! אני אלקק אותך ואתה תלקק אותי!
  סלבה הנהן בהסכמה. לשונו שוב החלה לעסות במיומנות ובנמרצות את הדגדגן של הנסיכה. בעוד הלשון והשפתיים של אישה צעירה ויפה שוב נאלצו להתנפח ולהתחמם, האיבר הצעיר והאלסטי של ג'יגולו שרירי ויפה מאוד ומיומן!
  
  המלכה והעבד היחף.
  הערה
  בחור צעיר מימינו, הופך לראשונה למלכה. אבל בגלל אכזריות מוגזמת, האלים הופכים אותה לשפחה יחפה. עם זאת, אישה צעירה משוחררת מעבדות על ידי אלפים ומתחילות הרפתקאות על.
  . פרק 1
  אגריפינה ראתה את הטקס החגיגי. כאילו היא עולה לכס המלכות ויושבת על כסא משובץ תכשיטים. ועל ראשה מניחים כתר משובץ כוכבים. וכל הנשיאים, המלכים ושאר שליטי העולם כורעים ברך ומשבחים אותה.
  וההצדעה נסחפת אל השמים, והתותחים מכים. והכל נוצץ. והיא כעת הקיסרית של כדור הארץ. ושרים לה קולות תרועה, ומנגנות תזמורות. וחדר הכס בו היא יושבת גדול פי חמישים מאצטדיון לוז'ניקי. ויש לו צבא שלם. אלפי בחורות יפות בחצאיות קצרות, עם רגליים חשופות, עם מקלעים מאחורי הגב, מצדיעות לה ושרות:
  את אלילה גדולה
  הקיסר של כל האנשים...
  אלמנט חסר גבולות,
  הרוג את כל האויבים שלך!
  אגריפינה חשפה את שיניה ושאגה:
  גזרתי אויבים בשיק
  פגעתי בהם כל כך מהר...
  הכל יוצא נהדר
  אני מלכה, אני לא מכיר את כל הצופים!
  לאחר מכן הובא אליה הקורבן הראשון. זה היה פבלושה, נער נאה, בהיר שיער ושרירי כבן ארבע עשרה. הוא רק בבגדי שחייה אדומים וכפות ידיים ורגליים אזוקים. הילד הוכה בשוטים והורכב על ברכיו.
  אגריפינה לקחה בידה שוט כבד של תיל וחבטה בפבלושה. הילד צרח מכאבי תופת. ואישה צעירה, חזקה ושרירית המשיכה להצליף בו, ושרה, חושפת שיניים:
  - הבנים שלי, התינוק שלי,
  בשעה זו אתה לא ישן
  ותקבלו שיש גלוי,
  שוט על הגב!
  והאישה החזקה הייתה מכה את הילד. וכדי שהתפוצץ העור ודם זרם בנחל. ופבלושה צרחה מסבל בלתי נסבל.
  לפתע נשמעה שאגה איומה. הארמון קרס והקירות קרסו. ולפניה הופיע מלאך ענק ונוצץ עם שתי חרבות.
  קול רועם אמר:
  - את, קיסרית העולם, עברת כל גבול! אתה תיענש על זה. ה' הקב"ה ייקח ממך כל כח, וישפיל את המתנשאת.
  ברק פגע. הארמון נעלם, וכל המשרתים, וגם ראשי המדינה.
  ואגריפינה, במקום גלימות יוקרתיות וכתר, התגלה כשפחה ערומה למחצה באזיקים. על רגליה היחפות ועל ידיה היו שרשראות פלדה כבדות. הגופה הייתה כמעט עירומה - רק חלציה אחת.
  והיא הייתה כבולה יחד עם עבדות כמעט עירומות אחרות. ורגליה החשופות והחזקות שרפו את החול הלוהט של המדבר.
  אגריפינה, אישה חזקה, שרירית מאוד, בראש מורם, הפכה לשפחה בעצמה. ומכת המשגיח נפלה על גבה המוטבע.
  והשוט שרק. המשגיח אפילו לא היה אנושי. זהו דוב ענק, מדובלל, ועם ספל מאוד מגעיל ומכוער. הוא ישב על גמל והחטיף מכות בכל כוחו על הקיסרית העולמית לשעבר.
  אגריפינה סבלה מכאבים ונאנקה. היא נזכרה איך, לאחר מעצרה, היא נלקחה לחדר החיפוש. הם הכריחו אותי להוריד את כל הבגדים, והתחילו לבחון את הגוף החזק והילדותי. זה נעשה על ידי כמה נשים במעילים לבנים. כאילו זה בית חולים, לא בית סוהר, ולא שמון, אלא בדיקה רפואית.
  אחר כך הם הורו להתכופף מול מראה ומוארים בזרקורים. סקוואט אגריפינה, כמובן, קל. אבל זה לא נעים כשכמה נשים במעילים לבנים מסתכלות עליך בשקיקה. הם מתפעלים מהשרירים החזקים והבולטים, המתאימים יותר לגבר מאשר לילדה, שמתגלגלים כל כך בזמן תנועה.
  ועיניהם תאוותניות. לאגריפינה גוף של נוער חזק מאוד עם שרירים ולא ילדה, למרות שהעור חלק, נקי, חזה מפותח וירכיים רחבות. אבל הכתפיים רחבות.
  אגריפינה מתכופפת, אבל כולם לא נותנים לה את הפקודה לעצור. היא כבר החלה להזיע, ועורה השזוף זהר, ובגלל זה היא נראית אפילו יותר כמו פסל של אלת לוחמת יוונית עתיקה.
  לבסוף, נמאס לה להיבלע בעיניה. והסוהרת במדים ציוותה לעמוד בריבוע, ולהכניס את סנטרה לשקע מיוחד. ואז, בהתרסה, היא הסירה את כפפות הגומי הדקות שלה, ואחזה בסנטרה, הגיעה אל פיה של אגריפינה באצבעותיה.
  והם לא רחוצים, מזיעים. והיא טיפסה ליד הלחיים ומתחת ללשון. אגריפינה התמרמרה, ודחפה אותה משם, נהמה:
  תלבשי כפפות, כלבה! אתה תדביק!
  היא הייתה נבוכה איכשהו לאחר מכן, והחיפוש הופסק. צולם, לעומת זאת, עירום, כך שהקעקועים נראו לעין. הם גלגלו לא רק את האצבעות, אלא גם את כפות הרגליים החשופות. והם אפילו האירו את הבטן בצילום רנטגן, ככל הנראה חשדו שאולי יש שם סמים.
  אחרי זה לקחו אותי למקלחת. הם אפילו נתנו חפיסת סבון, ואחר כך מגבת. אחר כך הגיעו המדים.
  אגריפינה לא פחדה במיוחד מהכלא. להיפך, היא הייתה בטוחה שהיא תהיה הכי חשובה ומגניבה.
  אבל היה קצת צפוף בתא, היו שתים עשרה בנות, והיה ריח של דליים.
  היא מיד בנתה אותם וגרמה להם לנקות. ואז היא ביקשה ממני לתקן את האסלה. והם הקשיבו לה.
  אגריפינה הייתה קרירה אפילו בבית המעצר לפני משפט. והיא יכלה לגרום לי לציית.
  אבל עכשיו יש סביבה שני תריסר בנות בשלשלאות, וחוליה שלמה של אורקים עם שוטים.
  והדובים האלה החלו להכות את אגריפינה קשות. וזה היה כל כך כואב שאפילו האישה הגיבורה הזאת יללה מסבל וביקשה רחמים. למעשה, זה היה סוג של סיוט. אחר כך גם כבלו את הצוואר שלה, וזה לגמרי בלתי נסבל.
  אגריפינה נעה על פני החול. ומצב הרוח שלה היה מינורי. היא מוכה ושרוטה, מכוסה בכתמים עקובים מדם. והאזיקים מצלצלים, והמתכת נוצצת.
  אגריפינה רוקעת בשקט. החול חם וכואב ברגליים יחפות. למרות שעדיין אין לה כלום - רגליה תפוסות במהלך ריבים ואימונים. ומה עם השפחות. רבים מהם לא תמיד הלכו יחפים, והסוליות שלהם לא כל כך מחוספסות. וזה נשרף כל כך חזק עד שאפילו שלפוחיות מופיעות.
  צעירה הולכת וחושבת באימה: היא בשלשלאות ושפחה, שעל גבה נופל שוט מדי פעם. אבל בקרוב היא תקים מרד ותתפוס את השלטון על הפלנטה הזו.
  גברת חזקה ושרירית מושכת את תשומת הלב של האורקים. ומדי פעם הם מכים אותה בשוט או תיל.
  אגריפינה צעקה בחזרה:
  - פעימה חלשה!
  ובאותו רגע הכל השתנה. ליתר דיוק, חיצים חדים ומחוסמים עפו לעבר האורקים מאחורי הדיונה. הם חבטו בדובים מדובללים, ויצאו מהעיניים ותפרו דרך המפשעה והחזה.
  אגריפינה לקחה אותו ומיהרה, מנקרת שלשלאות, לעבר האורק. היא פילחה את ראשו בשרשרת.
  והיא שרה:
  - אני כמו שטן שטן! אני אהרוס את הבירה!
  האלפים קפצו מהמארב על האורקים ששרדו. הם היו נציגים של העם הזוהר הזה, על חדי קרן קטנים וחינניים.
  האורקים נטבחו ונחתכו במהירות. לאחר מכן החלו הבנות להשתחרר מהשרשראות. כמו כן, בעזרת הקסם של שרביטות הקסם, גם אגריפינה נשרפה.
  הצעירה הפכה לחופשית. ועוצמתי, עם פקעות של שרירים.
  אחרי זה, היה לה צוות שלם של בנות. ועכשיו הלוחמים היפים רקעו ברגליהם החשופות והמסותתות במדבר.
  אגריפינה זמזמה, חושפת את שיניה:
  השביל עובר לאורך העיקול,
  בנות רגליים יחפות...
  נמאס מפשפשים כדי למחוץ את הרוע,
  אני רוצה להקניט את האושר שלי!
  גם הבנות היו מאוד תוקפניות ולוחמניות. הם רצו לשיר ולקפוץ. והרגליים שלהם, למעשה, חינניות, למרות שהן מותשות, מופלות, מנוקבות.
  הנה צוות צועד. ואיתם אלפים על חדי קרן, ועם קשתות.
  אגריפינה מרגישה כוח בעצמה ושרה:
   מאז תקופת ספרטקוס - אמונה זו חיה,
  שלעולם לא יהיו עבדים בעולם!
  אם האדון חצוף - הוא מחמם את בטנו עם תנור,
  והאיכר קפא בקור - תאמין שזה לא הגורל!
  
  הבחור הרוסי ספרטק - הוא שלף חרב עבורנו,
  ומאחוריו עלה בלי סוף נהר המדוכאים...
  אם אתה גבר - הכבוד יקר יותר מהחיים,
  אם אתה רוצה שהחיים יזרמו באושר העולם!
  
  סטנקה רזין רצתה ליישר את מחנה העבדים,
  כדי שיהיה רצון כולם יכולים להסתדר...
  ואנשים כמוהו לא יכלו לקבל בושה,
  ומאחוריהם האנשים - היה צבא בלתי נספור!
  
  עינויים, מתלה ויתד - טיעוני המלכים,
  כולם רוצים לתפוס הכל במשך מאות שנים!
  אבל חופש, תאמין לי, הוא קילומטר של לחם ודבש,
  וחלום כזה בוער בליבנו כבר הרבה זמן!
  
  הרעם הגיע - אוקטובר, ועכשיו הכוח שלנו,
  המדינה בוערת, הרבה דם וכאב!
  אבל ישוע לא יניח לתהום הנכונה בגיהנום,
  המלקאות בעוז ישמח בטוב!
  
  לנין פתח את הדלת, סטאלין מוביל באומץ,
  עם כל צעד אנחנו מתקרבים אל המטרה הקדושה!
  אבל השטן הגיע, השנה הארבעים ואחת הרעה,
  ועכשיו הדם שלנו, כמו זרם, מקיא מוריד!
  
  אנחנו מדינה איתך; הכבוד שלנו הוא חייך,
  לעולם אל תעמיד את עמי רוס על ברכיהם!
  תחזיק מעמד ברוסיה, תילחם למען המולדת,
  זוהי המשמעות והמלח של אומץ הדורות!
  
  הפיהרר הוא גופה שפל, ובכן, ורוס הוא ענק,
  וצ'צ'ני עם אוזבקי ורוסי מאוחדים!
  קומוניזם הוא מונוליט, אידיאל לנשמה,
  וגדודי היריבים מרוסקים לעוגה!
  
  הקוסמוס קורא לצעירים - הקרן שופרת באופן מזמין,
  יהיה גבול חדש, מעבר למאדים!
  אנחנו בונים קומוניזם - הם ביטלו את הרובל,
  לא משנה שום אזרחות!
  
  כל היקום, תאמין, יהפוך לאדום עכשיו,
  יהיו שערים לגן עדן - כוכבים אדומים.
  האדם הוא אח לאחרים - בעבר חיה משתוללת,
  ואהבה, יופי מושר בפזמונים טהורים!
  
  לכן, אל תחסכו על חוסר התחושה והעצלנות שלכם,
  למען מולדתנו, נלחם כמו בז!
  ואתם הלוחמים עובדים גם בלילה וגם ביום,
  מה יפרח גן העדן ונותן מיץ מתוק!
  אגריפינה שרה יחד עם הצוות היחף שלה. ופתאום היא תפסה את עצמה חושבת שנראה שהיא בעד קומוניזם. ובכן, אגריפינה לא הכירה את התקופה הסובייטית: היא הייתה צעירה מדי. עוד מעט היא בת שלושים ושבע, והשנה היא כעת 2023. אז מה היא יכולה לזכור על הכוח הסובייטי? זו אגדה, בעיניה ובמוחה. אגריפינה, כמו שאומרים, היא ילדה של זמנה. וכמובן, לא שמעתי את הביקורות הטובות ביותר על התקופה הסובייטית. כאילו, ולמעשה, אפילו דבר כזה כמו בננות היה במחסור. כן, וגם ממתקים, וגם מסטיק. וג'ינסים היו נדירים. ותחת גורבצ'וב אפילו וודקה מרירה וסיגריות נעלמו מהמדפים. תורים ארוכים, קופונים, כרטיסים, חנויות ריקות, מחסור מוחלט - כך זוכרים את התקופה הסובייטית.
  ואף אחד לא רצה אותם בחזרה. בכל מקרה, במוסקבה אספו הקומוניסטים אחוז לא משמעותי מהקולות גם בשנות התשעים הקשות. אבל אגריפינה הייתה עשירה מאוד, וכמובן לקפיטליזם. אז למה פתאום היא התחילה לשיר על רעיונות שמאלנים?
  הצעירה הכתה את עצמה בסנטר באגרופה וסישה:
  מלכנו, נבחר השמים,
  המלך שלנו הוא כמו שד רפאים...
  המלך שלנו, שליח הגורל
  המלך שלנו הוא רק אתה!
  לוציפר! לוציפר! לוציפר! לוציפר!
  אגריפינה לקחה את זה בשמחה פרועה ושרה:
  - אתה לוציפר הגדול, שפך קרן על האור,
  וחרב המלחמה הקדושה - חתוך את הסוד!
  ושוב התחילה הילדה, או יותר נכון, אישה בוגרת וותיקה, לשיר;
  מלכנו, שליח השמים,
  המלך שלנו הוא כמו שד רפאים.
  המלך שלנו, שנבחר על ידי הגורל,
  המלך שלנו הוא רק אתה!
  לוציפר! לוציפר! לוציפר! לוציפר!
  כך שר ורקע הלוחם במדבר. ומצב הרוח שלה היה גבוה. למה הוא צריך להיות קטין.
  אבל כאן שוב, התסיסה גלויה. האלפים קיבלו אות על התקרבות האורקים. והתייצבו בחצי עיגול. מחצית מהרוכבים, הם היו אלפים. ילדות יפות, כמעט עירומות, אבל מכוסות בתכשיטים יקרים.
  ברור שהם היו מוכנים לקרב קטלני.
  אגריפינה רקעה ברגלה החשופה והחזקה. ובידיה הופיעה קידה כבדת משקל. אחד גדול שיכול להכיל הרבה חצים.
  הילדה, ליתר דיוק, האישה-גיבורה שרה:
  עננים עפו ממוצצי הדם,
  הגיהנום פרץ מכדור הארץ לא הרחק משם!
  הנחש זוחל על הפאנצוואלה, הממזר המקרקש,
  עננים מוארים בדם!
  
  הגלים בוערים, ניתזים כמו סערת גיהנום,
  והוא יפגוש צבא של הנועזים האמיצים ביותר!
  נגן על נשים מקסימות ויפות
  נהיה ראויים למעללי אבותינו!
  
  אדמתי, באיזו כאב גנחת,
  היריב השאיר מאה פצעים של עקבות!
  אבל בוא נשאיר את האורקים, מיד ירדנו מהכן,
  המגפה של שנים רצופות לא תארך!
  
  והמוות כבר מלבין מאחורי העננים,
  אבל המחשבות שלנו נקרעות לגן עדן!
  בואו נמחץ את הנבלים הידועים לשמצה לאבק,
  ותקרע, תדע, אורקים לשניים!
  
  איננו יודעים שלום וריקבון זקנה,
  אנחנו הילדים של מולדתנו הקדושה!
  כל דבר בהיר נלחם עם דובים,
  תירה אנחנו אדירים השורשים האלה!
  
  ושהפצצה המרושעת התפוצצה בכוח,
  מה אנחנו צריכים פרץ פגז, הרעם הזה!
  לוחמי אלפי מסוגלים להרבה,
  והחלק העליון יהפוך לתחתון עבור הפיהרר!
  
  הגיהנום של השאול, הגיהנום התלקח,
  זחל לאורך הרוקאדה עם לוע טורף "נמר"!
  וכל העייפות עפה מאיתנו ברגע,
  נגמר הזמן למשחקים מהנים!
  
  רימון ביד, זריקה קטלנית,
  הנה ה"נמר" בחוטם התקבל בתוקף!
  והפיהרר בדוד בחדר הדוודים של טרטר,
  כדי לא לחשוף את העולם לאלפים!
  
  הדוב רועד מהמטחים הזועמים,
  הנה דגל מתנוסס מעל הרייכסטאג של האלפים!
  והשמש זרחה מעל המולדת,
  אחרי הכל, הרייך של האורק נפל לאפר ולאפר!
  אגריפינה שרה, והשפחות האחרות הרימו, והאלפים. הכל נראה נהדר ופשוט מדהים.
  ולבנות היו קשתות בידיהן, ולזוג אפילו קשתות. והם משכו בחוט והתחילו לירות חיצים. הם רצו בקשת ופילחו את האורקים המתקדמים.
  החיות האלה, מדובללות ומסריחות, מיהרו לקרב בזעם פרוע ותזזיתי.
  זה באמת היה קרב. האלפים, כמעט עירומים, ירו מהקשתות שלהם. והאלפים הזכרים השתמשו בקשתות חזקות וקטלניות יותר.
  הם זרקו ברגים בעוצמה רבה. מה שהסתובב ופילח את האורקים המטפסים להסתער. ונתן להם מכות מוחץ.
  אחד האלפים, לבוש כתר מעודן, שאג:
  - במלחמת הקודש יהיה נצחוננו! דגל אלווי קדימה - תהילה לגיבורים שנפלו!
  וכך היא ירתה חץ גדול, מושכת את החוט ברגלה היחפה.
  ושוב, בעודו שואג:
  - שום דבר לא יעצור אותנו! אף אחד לא יביס אותנו!
  והאלפים, יחד עם השפחות, הטילו חיצים על האורקים. ומילא אותם ביסודיות. זו הייתה הפנורמה המאוד אגרסיבית שלהם של הלחימה.
  הלוחמים התבררו כפשוט סופר, מפגינים כוח פנומנלי ובלתי מובן.
  ואז שוב השירים של האנשים הזוהרים והמאוד שובבים.
  אין דבר בטוח יותר ממטבע
  היא באמת זורחת ללא שקר!
  למעשה, הדובלון הוא שליט העולם,
  תמיכתו היא חרב ומגן חזקות!
  
  בתוכו מסתתרים האלים הפגאניים,
  כמו השמש, פנים מוזהבות זוהרות...
  למרות שעדיין יש שודדים-טפילים,
  מי יצא לדרך במיקח הנפש!
  
  מטבע, זה אליל וארכי מלאך,
  הוא המושיע, ההורס של הכל.
  בלי זהב, דמשק שכר נמק,
  בלי כסף, הצלחה לא תבוא בקרב!
  
  אבל מה אתה רוצה, לב אנושי,
  ציד לקנות עבורך אלמוות...
  לפתוח בתאווה את הדלת לאושר,
  לטוות חוט של מאות שנים של חיים!
  
  אבל האם גם דובלון יכול לקבל את זה?
  האם מעגל הזהב מסוגל לחלום?
  כדי שהזקן עם החרמש לא יבוא עם ברכות,
  והוא לא שם חותם על מצחו בחדר המתים!
  
  למרות שמטבע צריך הרבה אושר,
  לתת לנו להתמכר לחטא!
  אבל לאדם אין כוח על התשוקה,
  לו בנות, כמו דוחן לתרנגול!
  
  הוא רוצה להגיע הרבה לבטן,
  אכלו פסיונים, קילוגרמים של אננס.
  למרות שאתה לא יכול לאכול עד הקבר,
  גם אם אתה מאוד מגניב עם כסף!
  
  והארון, הוא אפילו עולה יותר מדי,
  כי יש בו מקום למלכים!
  אחרי הכל, מלאך יצייר אפס בצורה,
  מכה במצח ומקל במוח!
  לוחמים, כמובן, אינם נחותים בקרב. וכשהאורקים, לאחר שספגו אבדות כבדות, פרצו למרחק הקרב, היפות שלחו את חרבותיהם.
  אלבינה חייכה. שתי חרבות הופיעו מיד בידיה. היא הניפה אותם, סובבה את טחנת הרוח, כרתה כמה ראשי אורקים, ולחשה:
  - נתקלת באחד הלא נכון!
  ואחרי זה, היא לקחה אותו בעקב החשוף שלה ובעטה בסנטר של הגנרל האורק. זה התרסק כמו שק חול. ושיניים נפלו מהלסת השבורה שלו. והכל נראה כל כך יפה ומגניב. שהבנות שרו במקהלה בהתלהבות עצומה:
  אני מבקש, אדוני, שהיום לא יימוג,
  כדי שהמבט של הילדה יהיה צעיר לנצח!
  כך שהאביר שלנו מתנשא מעל הסלעים,
  כך שכיסוי האגמים נקי יותר מקריסטל!
  
  איזה עולם יפה ברא ה'
  הם אכלו בו כסף, והמייפל הוא אודם!
  מחפש חברה, האידיאל של אלוהים -
  כדי לעשות זאת, הוא קצץ אויבים בקרבות!
  
  מה כל כך קשה בלב של גבר צעיר?
  מה הוא רוצה למצוא בעולם הזה?
  ובכן, למה המשוט נשבר?
  איך פותרים סבך של בעיות גדולות?
  
  גם אני רוצה, אלוהים, להיות מאושר,
  מצא את החלום השמימי שלך!
  כדי שהמזל לא ישבור את החוט,
  להביא מתחת לשביל, קו נטל!
  
  אבל מה אני צריך לחפש במידה בלי אהבה,
  מה יכול להיות יקר יותר עבור בחורה?
  קשה לבנות אושר על דם,
  על זה אתה יכול לשחות רק בגיהנום!
  
  פרידה היא עינוי בשבילי
  מלחמה היא עדיין סיוט כזה!
  הנה רגל במדרגה, אוכף סוס,
  למרות שהאורק הרשע הביא לתליין גרזן!
  
  הם לוקחים את הבנות שלנו במלואן,
  הם מענים אותם ושורפים את גופותיהם באש!
  אבל ננחיל תבוסה לפיהרר,
  דעו שהאלף שלנו מעולם לא מת!
  
  בואו נשחק חתונה, אחרי מלחמת רשעים,
  ואז הילדים יצחקו!
  כולם קרובי דם בשבילי,
  אני במצוד, יהיה משחק שמן!
  
  והאלון, כמו אזמרגד, העלווה שלו,
  אמר שהבחור עשה עבודה מצוינת!
  תן למצפון להיות צלול כמו גביש,
  ורק בפלוסים יהיו מספרים במאזן!
  אלו הזמרות כאן, הבנות המענגות והמיוחדות האלה. שאם הם כבר התחילו להילחם, אז הדובים המדובללים לא יכלו לעמוד בפניהם.
  אגריפינה, חושפת את פניה, סיננה, כרתה עוד כמה ראשי אורקים עם החרבות שלה:
  - אני יכול לעשות הכל, ואתה תראה את זה!
  אחר כך היא הניעה את רגלה היחפה במפשעה של קצין, אחד הדובים התוקפניים והמדובללים. והיא באמת לקחה את הביצים שלו. זו באמת הייתה ילדה - סופרמן.
  וכנגד כאלה, כנראה, כל צבא של דובים פרוותיים יהיה חסר אונים.
  אגריפינה חייכה ודחפה את אצבעותיה לתוך פיה. והיא נשפה בכל הכוח. היה צליל נורא, תוקפני ומגרד. זה היה כמו עוררו מהאוויר.
  וכמה מאות נשרים ענקיים שהסתובבו מעל שדה הקרב קיבלו התקף לב ונפלו כמו אבני ברד. ומקורם החד החל לנקב את גולגולות האורקים הזוחלים ולבקע את העצמות. וממש, לדפוק מוחות.
  אגריפינה ביצעה טכניקת פרפר עם החרבות שלה, כרתה כמה ראשים של דובים אלה של כנופיה גדולה ושאגה:
  - אני מגניב, הכל כפוף לי,
  זה ברור, זה ברור!
  וכל הארץ רועדת,
  מוחצים אותם עם העקב החשוף שלך!
  לאחר מכן, האורקים, שלא יכלו לעמוד בכך, הפכו לטיסה סיטונאית. בנות ואלפים מיהרו לרדוף אחריהם, ובמקביל, מבצעים שיר קרבי ותוקפני;
  סיוט תמיד בא כמו נחש
  אתה לא מצפה לו, אבל הוא זוחל בדלת!
  את משפחה מאושרת ומזונה בנדיבות,
  אתה לא יודע שאנשים הם חיות!
  כאן החלה הפשיטה של החבורה המהירה,
  הטטרים מרעיפים עלינו חיצים!
  אבל אנחנו נולדנו להישג אמיץ,
  ואנחנו נסבול מכות קשות!
  
  אף אחד לא יודע אם האלוהים הטוב
  אז האדם התאכזר!
  המוות דופק על הסף -
  ויסלוול הוציא את קרניו מהאש!
  
  כן, אלו זמנים עתיקים,
  בה התרגשנו כל כך!
  אחרי הכל, זה לא היה החלום שלי,
  לא הלכנו לזה, דרך ההרים הרחוקים!
  
  אבל אם אתה בגיהנום
  במקום זאת, בעולם של כאב, עבדות, קרב!
  אני עדיין מחזיק בתקווה
  תן ללב שלך לפעום את כל המקצבים!
  
  אבל נסיונות, זו השרשרת שלנו,
  מה שלא יאפשר למחשבות להיות קלות!
  ואם צריך, עלינו לסבול,
  ואם אתה צועק, אז בכל כוח הריאות שלך!
  
  משורר, הוא כותב שירים ונוכל,
  אבל לא בשדה קרב לוהט!
  האויבים השפלים של המולדת ימותו,
  הם ייקברו במהירות ובחינם!
  
  עכשיו קח את זה, דחה את הקידה למשיח,
  צלב את עצמך, מנשק את הסמלים!
  אני מאמין שאגיד לאנשים את האמת,
  כגמול ייתן ה' הרבה!
  
  דארת' ויידר נגד השטן
  ספינת הקרב של דארת' ויידר, שנראתה כמו ברזל ענק, התקרבה לכוכב הלכת כדור הארץ. מאחוריו נעו ספינות אחרות שנשאו מוות לגלקסיה וליסודות המדהימים של היקום מאנטי-עולם אחד למשנהו. אימפריית החלל סית' בזווית. ולידם, מיועל, בדומה לפיראנות טורפות - סטלזנת טוטליטרית מעבר לחינוך.
  בריון של שני מטרים במסכה, עם כתפיים רחבות וקרניים גדולות על הקסדה, גרגר באכזריות:
  אתה לא יכול לברוח מלוק סקייווקר! זה או אתה או אני, אבל לשנינו אין מקום בגלקסיה!
  לא נחות מדארת' ויידר בגובה וברוחב הכתפיים, ליירה ולימרה המפותלת והאתלטית הרעידה את חזה המפואר שלה באופן פעיל. חליפת הקרב על הגנרל הייתה שקופה לחלוטין ולא הסתירה אף קו אחד, גופה השרירי והילדותי. עורה הברונזד היה ללא רבב, והפטמות שלה זרחו כמו אבני אודם באור הזרקורים.
  דארת' ויידר הביט בחמדנות ביופי. הגנרל בעל שני הכוכבים של סטאלזן (אימפריית חלל כל כך צמאת דם ונוטה לכיבוש עד שכוח סית' השחור הוא תינוק תמים על הרקע שלו!), נראה סקסי בהתרסה.
  אבל מה הוא יכול, נכה מצער? להשתמש בתותבת קיברנטית?
  ליירה, מיירטת את מחשבותיו, הכריזה בטון ניצחון:
  - אל ייאוש, ידידי... ישנה הטבעת של שלמה על פני כדור הארץ, שיש בה קסם כה עוצמתי, שעל רקע שלה, כוחו של לוק סקייווקר הוא רק פיסת עשן סיגריות!
  דארת' ויידר משחרר באלימות אוויר מתחת למסכה שלו, סינן:
  - האם אצליח להשיג לעצמי גוף אמיתי וחי?
  ליירה, כשכדורי השרירים שלה מתגלגלים מפורסמים מתחת לעור הברונזה שלה, אמרה בצחוק:
  - ג'ין ואיפרית יכולים לעשות הכל! זה הכוח על היקום!
  דארת' ויידר שר לא במנגינה:
  כן, היקום האומלל היה תלוי,
  אינספור חושך של גאונים מרושעים!
  הטבעת השנואה של שלמה -
  הושק וחתך את הראש!
  
  אבל דע ויידר הוא בהחלט לא פיון,
  ולא לנצח ללכת מתחת לעול...
  הופך אויבים מרושעים למותגי אש,
  יהפוך לשליט העולמות!
  ליירה רקדה בתגובה והצביעה באצבעה החיננית, הארוכה והחדה לעבר הכדור הכחול:
  - זה כדור הארץ!
  הספורטאי היפה שר בקול רם:
  - האדמה בתוך האשנב, האדמה בתוך האשנב, כדור הארץ נראה באשנב... כיוונו את הפוצצים, מדדנו את המרחק, ונשרוף את ביתו של האיש עד היסוד!
  עם זאת, החייזרים שמחו מוקדם מדי. הידיעה על כך שהופיעו עשרות ספינות מלחמה גדולות, שהגיחו מאפלת החלל במסלול כדור הארץ, גרמה לפאניקה החזקה ביותר בקרב כל הפחדים והממשלות של כוכב הלכת הכחול. ספינות חלל של חייזרים עם אלפי כלי קרב, פולטים רבים עשו על אנשים רושם שאי אפשר לעמוד בפניו.
  חמישים ספינות - עשרים וחמש אימפריאל ועשרים וחמש סטלזנת.
  כוח גיהנום על כדור הארץ... ומשום מה אנשים לא באמת האמינו שהחייזרים באו בשלום.
  ליירה ולימרה, הציעה לדארת' ויידר:
  - תן לי לקרוא פנייה לבני האדמה!
  האדון השחור התמרמר על הקטע הזה:
  - ולמה אתה? יש לנו ספינות שוות!
  הילדה היפה ניערה את צווארה העוצמתי והשוורי וציחקקה:
  כן, כשהם רואים את הפנים שלך, הם מפחדים...
  דארת' ויידר שאג מחריש אוזניים, קולו נחנק כמו נמרים בחבל:
  - ועלינו להפחיד את בני האדמה! תן להם להרים את כפותיהם מיד!
  ליירה ולימרה, שכבר התנסתה בהרס וכיבוש כדור הארץ, העירה בצחקוק:
  - הגיע הזמן, הגיע הזמן, ברדיו - דיבר בויארסקי... בקולו השיכור - הפחיד את כל העולם!
  האדון השחור מיהר לעבר ההולוגרמה, מנסה לתפוס את סורק הבקרה. ליירה תפסה את דארט באצבעות רגליה המשובבות, מאחורי המסכה וזרקה את הבריון. חליפת הקרב של ויידר רטנה בקול וניצוצות נשפו.
  והארפיית הברונזה ליירה פרצה בצחוק:
  - הלא אתה, טיפש שכמותך, יודע שצריך לשחרר את הגברת קודם!
  כלי הנשק ההיפריוניים של אימפריית סטלזנאת שיחררו את האש המרעישה שלהם על לוויינים ומוצרי פסולת אנושיים אחרים שמסתובבים במסלול כדור הארץ.
  ואז הופיעה ליירה ולימרה עצמה. זה עלה מיד על כל המסכים, אפילו כבה טלוויזיות וצגי מחשב. היא נראתה עירומה ויפה, עם ארבע סיכות קיברנטיות בשיער, פולטות קסם וקסם השמדה. אלוהות אמיתית ביקום של כוח גס!
  השועלה הזוהרת החלה לצרוח בציוץ זמיר:
  - בני אדמה! אנחנו לא הולכים לכבוש את עולמך הקטן והאומלל. אתה רחוק מאיתנו מכדי למדוד את האימפריה עם חיל מצב גדול. עיני הספיר, הטופז והאזמרגד של הנערה הבזיקו בזעם, או אפילו התלקחו כמו קרני היפרלייזר. והקול נעשה קר הרבה יותר. - אנו נפזר אתכם באופן טריוויאלי לקווארקים, ובעזרת היפר-מגוגרביטטור נשלח את נשמותיכם אל השאול, לייסור גיהנום נצחי!
  זה נשמע מפחיד, אבל העובדה שזבל כזה הועבר על ידי אישה עירומה ומעוררת תיאבון, גרמה לא כל כך הרבה אימה כמו צחוק!
  באותו רגע הופיעו פנים מאיימות במסכה שחורה, וכמו שאגה, דרך זימי היפרטיטניום:
  - בקיצור, תן לנו את הטבעת של שלמה לפני שנשמיד אותך לגמרי!
  ליירה נענעה את חזה השזוף וסירשה:
  - הושמד בכאב רב!
  דארת' ויידר הוסיף, כשהוא מנענע באגרופו שבו החרב המנצנצת באור אדום מהודקת בחוזקה:
  - ומסרסים ללא הרדמה!
  מי על פני כדור הארץ צחק, מי בכה, ומי התחיל לסבול קוליק עצבני. ורק אדם אחד על תת הירח הכחול חש שמחה אמיתית בעצמו. נשיא טורקיה ארדואן התקרב לאט אל המראה. והראה לעצמו את העוגיה. הערצתי את אבן הנחל הנוצצת, המעוטרת בהרמוניה כל כך באצבע המורה של ידי ימין.
  היורש של הסולטאנים העות'מאניים שאג:
  - אתה רוצה את הטבעת של שלמה? למה לא לתת וויגוואם גרמני לאתחול?
  דארת' ויידר, שראה מבעד לתמונות ההולוגרפיות את התגובה העליזה מדי של בני האדמה, סינן:
  - יש צורך להכריז על אולטימטום לאנשים!
  לירה ולימאר בקעה את זנקי נוצץ בכל צבעי הקשת:
  - ומה זה?
  דארת' ויידר, עם נימת ניצחון בבארות חסרות התחתית של עיניו, הסביר:
  - זו מילה בינלאומית. השמדה מובטחת!
  ליירה צחקקה והבחינה בניצוצות מהציפורניים הארוכות והמושחזות המונואטומיות שלה:
  - הו בנים! רק בשר אפשר להשמיד... ומגוגריטי - זה יהיה אפילו יותר מגניב!
  דארת' ויידר, עם עוצמה חדשה ומדהימה, הפעיל את כל פולטי הגרבומאג. והוא התחיל לדחוף את הבלוגה בצורה מחרישת אוזניים.
  ואיזה קול היה לאדון השחור, אפילו השריון היה לוהט:
  - אולטימטום! אוּלְטִימָטוּם! אני אמחק אותך למחסל!
  לירה ולימרה טלטלה את חזה המפואר שלה ועיקמה את ירכיה המפוארות. במקביל, היא צווחה, ונזכרה בפולקלור הארצי:
  - מאפיה רוסית, ילדת מוות! וודקה עם מימן - חבר של גברים נהרס! ויש לנו כוח סבנטויה קוסמי!
  ולוחמי סטלזנת הגדול ישירו:
  - איננו חרקים אומללים - צבי סופר-נינג'ה... תותחים - אוזניה של צ'בורשקה - נשרוף את כולם כמו סופג!
  חייזרים החלל הציבו אולטימטום, אך ללא השפעה. ואז ליירה ולימרה הציעה:
  - ובואו נעשה את זה בצורה מגניבה... נדפוק על BASIC?
  דארת' ויידר, עם כל הטיפשות שלו - מה אתה יכול לקחת מהמוח, בלי הטענה היפרפלזמית, מלמל:
  - האם זה כאשר מתנהל משא ומתן אגרסיבי בעזרת חרב אור?
  ליירה קרצה, דחפה את הכלב המשובץ עם ראש סוס ברגל יחפה. תערובת של לוח שחמט, סוס ותנין חרקה, וסובבה בטינה את החלק העליון. הגנרל תקע את רגלה בצורה כזו שהאולטרה-פלזמה הלוהטת דיגדגה את עקבה החשוף, ושאגה, מנידה בראשה בשבעת הצבעים:
  - לא חתיך! במקום חרב אור, נזרוק פצצת תרמוקוורק!
  דארת' ויידר הוציא את לשונו המשובטת הארוכה דמוית הנחש והעביר אותה לאורך הקצוות המלוחים של המסכה שלו. וצווח בכנות כמו מנוע בעירה פנימית מקולקל:
  - אני אוהב פצצות thermoquark, ו-thermpreon אפילו יותר!
  ליירה העווה את פניה בקפריזיות, שוב הזיזה את רגלה, הפעם לעבר החתול המכוסה בעלי סרפד:
  - אתה לא יודע לבשל עם פריאון!
  האדון השחור ענה בהגיון:
  - אם אתה לא יודע איך, נלמד אותך, אם אתה לא רוצה, נכריח אותך!
  ליירה נענעה את לסת החייל בעל הטפרים שלה.
  - התפרצות היפרפלזמית! קליע תרמוקוורק אחד!
  מהקנה הרחב של רובה הכבידה, גל כחול התלקח בנחת. רקטה קטנה, בגודל של אבטיח בגודל רגיל, מיהרה אל פני השטח של כדור הארץ.
  הליירה של ולימרה קפצה כמו שפירית, ואיתה כמה לוחמים עירומים של סטלזנת.
  דארת' ויידר זינק את המסכה שלו בחיוך מטופש.
  - ומה יקרה עכשיו?
  אבל יריית ההשמדה אפילו לא נראית למכ"מים - המהירות מעבר למהירותו של כוכב טיסת הפוטון הנפלט!
  ולדימיר פוטין לא הספיק ללמוד על המתקפה. לפעמים בורות היא המעשה האחרון של רחמי אלוהים.
  גהנה היפרפלסמית בלעה את המפקד העליון של הצבא החזק ביותר על פני כדור הארץ. מיליוני אנשים התאדו לפלסמה ולהיפרפלזמה לפני שהצליחו להבין את האסון שהתרחש.
  עלי הכותרת פרחו במאות אלפי לשונות השמדה קטלניות, כל אחת עם הגוון הייחודי שלה ודפוס הרס דינמי.
  פטרייה חומה ענקית עלתה לגובה של יותר מ-500 קילומטרים, וגל הפיצוץ, לאחר שהקיף את הגלובוס מספר פעמים, הפיל את כל החלונות אפילו בארצות הברית. הזוהר בלע את היונוספירה כולה, בכל השפע הבלתי ניתן למדידה של צבעים ותפרחות. גלי צונאמי ענקיים עלו מהזעזוע. יותר ממאתיים מטרים של פיר מים כיסו את כל היבשות, והטביעו עשרות אלפי ספינות. קווי חשמל הוצאו מכלל פעולה, ערים צללו בחושך, רק נקטעו פה ושם על ידי כתמי שריפות לוהטים.
  מעתה ואילך, החל עידן חדש על כדור הארץ. שעת הדרקון הגיעה.
  בתגובה לזרימות הדמוניות של היפר-אנרגיה, הטבעת של שלמה קיבלה פריקה חזקה.
  ארדואן הרגיש את כוחם של מאות רבות של אלפי ג'ינים נכנסים אליו. נשיא טורקיה הסמיק מיד והחל להתנפח. אדם רגיל עם שפם ג'וק קטן (נותן לו דמיון לאדולף היטלר!), גדל כמו מפולת שלגים המתגלגלת במורד האוורסט.
  התביעה האזרחית של הדיקטטור העות'מאני פרצה, והשרירים החלו לצמוח, כאילו בצעדי ענק. וכאן נחו כתפיו המתרחבות של אדרוגן על הכספת של ארמון הסולטן העתיק.
  במשך זמן מה התנפחה הבועה המתנפחת לרוחבה, עד שלבסוף קרסו קירות השיש. שומרי ראש טורקים רבים היו מפוזרים בכיוונים שונים. ועבדים עירומים למחצה, מההרמון של הרודן העות'מאני, מטלטלים בפחד את רגליהם החשופות, התפזרו או זחלו משם אם לא התמזל מזלם להימחץ.
  ואודרוגן המשיך לגדול, כמו סופרמן בגודלו. הבניינים של בירת טורקיה אנקרה השתטחו מתחת למגפיו. כאן הדיקטטור העות'מאני כבר גבוה מהאוורסט. ומספינות הכוכבים של סטאלזנאת ואימפריית סית' השחור, הצללית המתנשאת שלו נראית בבירור מאוד.
  ליירה ולימרה השתוללה בעצבנות:
  - איזה בחור ענק... יש לו כבוד - כנראה הרבה!
  דארת' ויידר, מקיש בעצמו על המסכה - כך שהתמונה עליה הפכה בוצית, בצרידות, קרקרה:
  - זה קולוסוס עם רגלי חימר!
  ליירה שיחררה כמה ברקים מעיניה והשתוללה:
  - וכנראה שהקול צריך להיות מלאכי! - אחריה קריצה, אופיינית לזונה יקרה במיוחד. - שיר פרח, אל תתבייש!
  והרודן הטורקי אדרוגן המשיך להתנפח במהירות, כמו בועה מתנפחת. ומה שהכי מסוכן, חרב ארוכה וגם צומחת במהירות הופיעה בידיו.
  כעת הצמיחה של אדרוגן היא אלף מיילים ימיים, וזה לא הגבול. וכמה שרירי הפך הדיקטטור הטורקי - שרירים ענקיים ממש מתנפחים ורועדים - כל מפתח גוף, אפילו המטלטל ביותר, יקנא בהם.
  וחרבו נוצצת ככוכבים השזורים זה בזה בתפרחת של אוצר בלתי מנוצח.
  ושיניו של נשיא טורקיה מתארכות והופכות לניבים מאוד חדים ומתפתלים של ערפד רקטי. והבאטייר הטרי שנאפה מתחיל להניף את חרבו הענקית.
  ליירה ולימרה צועקת מחריש אוזניים:
  - מטען תרמוקוורק על הפיהרר... אוף, על הסולטן הטורקי - אש!
  דארת' ויידר טפח על ג'ויסטיק השליטה הגדול והמוזהב עם הכפפה שלו ונהם באירוניה:
  - ולמה לא היפרפלזמה! אש היא כבר ביטוי ארצי מיושן!
  ליירה ולימרה איך רגליה האלגנטיות והילדותיות, הסוליות העירומות והורודות ידפקו על רצפת המתכת:
  - תן את ההתפרצות התרמית! באגים נגד פולסאר!
  וטילי תרמוקוורק, המשאירים אחריהם שובל לוהט, ושובל רחב כזנב של כלה, מיהרו לאדרוגן, נפוחים ממספר רב של רוחות וג'ינים שנכנסו אליו.
  הדיקטטור העות'מאני, שגודלו כבר היה דומה לירח, הניף את חרבו הקוסמית. וספינת הכוכבים של אימפריית סית' - שייטת הטילים "בבון" נשברה תחת מכה איומה. ניתזו שברי היפר-פלזמיים... ומשהו מדהים ופזמוגורי נפל למטה.
  ויחד עם זאת, זה די טריוויאלי - שכן חיילי המשובטים מתו בצורה פרוזאית למדי. מראה רגשות לא יותר מביורובוטים. אבל המפקד שלהם סנטה, שלא היה שיבוט, היה בבירור עצבני. והוא נזכר כמה עבדי התם מכר בסתר. ובכן, עכשיו הוא בהחלט חיכה לתופת של האנטי-יקום ולייסורי הצד האפל של הכוח!
  טילי התרמוקוורק של ארדואן. כל אחד מהם נשא את האנרגיה של מאה מיליארד פצצות אטום שהוטלו על הירושימה. והגו החזק והשרירי של הרודן העות'מאני היה מכוסה בכיבים ובהבזקים של פצצות אולטרה-גרעיניות מתפוצצות.
  ליירה ולימרה העבירה את רגלה היחפה על אפה החינני וצרחה:
  - ברור שלא! אני רוצה יין - חפיסת סיגריות קאמל!
  דארת' ויידר הניח את כף רגלו על גבה החשוף והשרירי של הילדה, והעביר אותה מעליה, שר:
  - פיכחון הוא נורמת החיים!
  ליירה כרעה את היריבה הפוטנציאלית של האדון השחור בלסת וזמזמה:
  - סדר, קודם כל!
  למרות שארדואן ניקבו מספיק מטענים כדי להרוס את הירח, עם מרקורי לאתחל, הסולטן העות'מאני גדל עוד יותר. עכשיו הוא באמת נראה כמו פיה ענקית. והחרב שלו חיפשה באופן פעיל קורבנות בין הספינות של סטלזנת ואימפריית סית'.
  דארת' ויידר, שהסתכל כיצד טילי תרמו-קווארק לא גרמו ולו הקטנה הנזק למסטודון הזה מסיפור אגדה, והסופרלייזר אולי אפילו הזין את כוחו של ארדואן, הציע ליירה:
  - האם נשלב מאמצים?
  היופי העירום מאימפריית הסטלזן לא ממש הבין את האדון השחור:
  - איך? אנחנו כל כך מאוחדים!
  בקושי מכוסה בביקיני, גנרל אסטרה, הילדה הלוחמת הבשרנית הזו הציעה גרסה משלה:
  "בוא נזרוק עליו מטען תרמופראון!"
  דארת' ויידר, שעורר את סקרנותו של החוקר והמדען של הצד האפל של הכוח, צרוד דרך המסכה שאל:
  - האם זה נשק המבוסס על תהליך היתוך טרום-און?
  אסטרה, מקמרת את פלג גופה השריר והגידי, השתחווה נמוך אל האדון השחור.
  - הו כן, אדוני! תגובה כזו מאפשרת להשתמש באנרגיה השווה ל-1000 פנטטון ברקטה. או עשר, לא הוטלו מאה טריליון פצצות אטום על הירושימה!
  מוחו המהיר של האדון השחור עשה ספירה מיידית, ודארת' ויידר שרק בהפתעה:
  - וואו! מפיצוץ כזה, אפילו כוכב הלכת צדק יתפורר לקוורקים!
  מסיבה כלשהי, לירה ולימרה לא חלקה יותר מדי אופטימיות כזו:
  - כדור הארץ יישרף ממכה כזו. כל החיים במערכת השמש יושמדו!
  דארת' ויידר צפה בקרב החלל. ארדואן ניסה לחתוך את ספינת הקרב סטלזנת, שנראתה כמו פיראנה טורפת. הוא, תוך שימוש ביכולת התמרון הפנומנלית שלו, ניסה נואשות להימנע מתבוסה.
  עם זאת, כלי נשק היפריון וסוללות סופרלאגר היו חסרי תועלת לחלוטין נגד בשרו האולטרה-מגופלזמי של ארדואן. הוא צבר אנרגיה של מיליארדי ג'ינים, והמהירות עלתה על האור.
  אז היה ארמדיל זריז, חתוך כמו נקניק בסכין. ובאותו זמן התעופפו ניצוצות ענק במרחק מאות קילומטרים.
  הרודן העות'מאני צעק מחריש אוזניים:
  - בנזאי! יהיה לך עיצוב ארון מתים!
  דארת' ויידר, בהערכת המרחק, העיר בדאגה כנה:
  - אם מטען התרמופראון יתפוצץ, אז אנחנו בעצמנו נפוצץ כמו לפיד של פרפרים!
  ליירה ולימרה קרצה בביישנות לאדון השחור ואמרה בביטחון:
  - אל תפחד, מסיים אפל שלי! לטרמופראון יש טיפ מצטבר!
  לורד ויידר הניף את ידו ללא תקווה.
  - בסדר, אש! בינתיים אאסוף את כל הצדדים האפלים של הכוח!
  ארדואן, שכלל את כל שבעים ושניים שבטי רוחות הפיות, נסק מעל כדור הארץ.
  הסולטאן של טורקיה חרג פעמיים מקוטר הירח באורכו ופשוט נוצץ בעוצמה דמונית ופנומנלית. קרב כזה משתולל כעת בחלל. החרב של ארדואן ממריאה מהר יותר מברק ומרסקת ספינות חללים יורה נואשות.
  אפילו חלקיקי השמדה למחצה הם חסרי תועלת לחלוטין נגד כוח פשוט פראי כזה של ג'ינים. המשחתת הענקית של אימפריית החלל, שנפלה בקצה הלהב, התלקחה בלהבה צהובה-כחולה ואפילו לא השאירה אחריה שברים.
  אבל ליירה ולימרה שלפה את ה"אס הטראמפ" שלה מהשרוולה - טיל טרמפרון. התרמופראון מסוגל, בשחרור מלא, להפיק פי 7 קוודריליון יותר אנרגיה מתגובה תרמו-גרעינית.
  מטען התרמופראון המצטבר מעט חלש יותר, אך הוא ממקד את ההרס בצורה מדויקת יותר. ועכשיו הבטן של ספינות הקרב שלהם נפלטה כתם נסיך-פלזמה.
  כך נראית רקטה תרמופראון מבוססת היתוך מבוקר ומכוון בצורה חכמה מחוץ לקופסה. אין לו חומר יציב, אז זה כמעט בלתי אפשרי להוריד אותו. אך יחד עם זאת, המטען עצמו בוחר יעד.
  כתם נסיכת פלזמה מפחיד את ארדואן. הוא מהסס להתחמק, אבל החומר האולטרה-מתקדם היה מהיר יותר. וכמו עכביש, פצצה היפר-גרעינית נשאבה לפלג גופו האדיר של המלך והקיסר של הג'ינים שנאפו זה עתה!
  לירה ולימרה מחאה כפיים בחום ושרה:
  - אני אקרע אותו! בואו נפרק את זה לקווארקים!
  אדיר כמו הרקולס, ארדואן היה מוטה מאוד, והוא, כפוף, כמו כדור גוטה-פרקה לשניים.
  סופרנובה התפוצצה. כמה ספינות חללים סמוכות של Stalzanath ו- Sith Empire הושלכו לאחור, פיר היפרפלזמי ששרף את הפלטפורמות והחביות של הרבה מאוד סוללות. ריסק הרבה שיבוטים ונערות אמזונס יפות מאימפריית סטלזאן.
  ארדואן עצמו הסתובב, הסתובב ו... הפך לגדול ומפחיד עוד יותר. החרב השנייה, כמו נבט של צמח טפיל טורף, פילחה את ידו הימנית.
  והרודן של האימפריה העות'מאנית צחק מחריש אוזניים:
  - אוי, חייזרים עלובים בחלל.... אתם רק משרתים של שיטן, אבל בעצם, שיטן הוא המשרת שלי!
  בינתיים, סופת טורנדו השתוללה על כדור הארץ. גלי האוקיינוסים בעולם התחממו מיידית מהתפרצות היפר-גרעינית, והתבשלו במים רותחים תלולים שצרו את כל היצורים החיים. והיערות והבניינים רבי הקומות בערו.
  מאה טריליון הירושימה בערה ממרחק מסלול הירח - זו לא בדיחה! והאש שאפפה את כל כדור הארץ ממש שרפה אותו לעזאזל.
  במקום וושינגטון הבזיק להט אור עז ואלים, ואז הופיע פרח חום-סגול ענק. שבעה עלי כותרת היפר-פלזמיים נפרדו מהניצן המסנוור, מתנשאים לגבהים בשמיים. הם זרחו בכל צבעי הקשת למשך עשר שניות , ואז, כשהם עמומים מיידית, נפלו, והותירו רק ניצוצות אדומים סגולים ענקיים שצפו בסטרטוספירה.
  כהרף עין נשרפו עשרות, מאות מיליוני אנשים, ופיזרו חלקיקים יסודיים. אלה שהיו רחוקים יותר היו עיוורים ונלהבים כמו לפידים חיים. אש טרפה בכאב את בשר האדם. עורם של אנשים התקלף, השיער הפך לאבק, הגולגולות היו חרוכות. גל הפיצוץ, כאילו כמו אקורדיון, קיפל גורדי שחקים, וקבר בחיים רבים, עד לאחרונה, אנשים חיים וחסרי דאגות כאלה בקברי בטון לוהטים.
  צוות של תלמידי בית ספר בלונדיניים, עירומים למחצה, רדפו אחרי כדור, וגל כבידה חלף דרכם, והותיר רק צלליות אפרפרות על הדשא השרוף. בנים מסכנים, על מה הם חשבו ברגע האחרון: אולי קראו לאמא שלהם, או לאחד מגיבורי הסרט, אינספור משחקי מחשב.
  הילדה, שחזרה מהחנות עם סלסילה, נכנסה לעולם הבא, מחייכת, בלי להספיק אפילו לצרוח. הילד פשוט התנפץ לפוטונים, ורק סרט קשת ששרד בנס הסתובב במערבולת אטמוספרית. אנשים שהסתתרו ברכבת התחתית, לבנים וצבעוניים, נמחצו כמו זבובים בלחץ, אלה שטסו באותה תקופה במטוס נזרקו על ידי סופות הטורנדו של גיהנה מעבר לסטרטוספירה, וזה מוות אפילו יותר גרוע ואיטי... כאשר בוואקום מצמרר זוללים את שאריות האוויר על ידי פיראנה טורפת, אנשים מכים את ראשיהם בקירות הדוראלומין, ועיניהם נופלות מהשקעים.
  המוות השווה את העניים והמיליארדר, הסנאטור והאסיר, כוכב הקולנוע ואוכל הנבלות. נראה היה שמיליוני נשמות ייללו לשמיים, העולם התהפך ואולי לראשונה אנשים הרגישו כמה חוט החיים דק וכמה הם צריכים זה את זה. אמא וילד נחנקו מתחת להריסות, נצמדים זה לזה בעוצמה כזו שכל כוחות השאול לא הצליחו לקרוע אותם.
  אפילו המפלצת החצי-מכנית דארת' ויידר, ספוג עד גלגלי העיניים בצד האפל של הכוח, חשה את הכאב והסבל של מיליארדי כדור הארץ הגופה.
  וביאושו קרא לעצמו את כל הסיבים וההמונים של הביטוי הפנומנלי של הצד האפל של הכוח.
  לירה ולימרה תמכה בו בעניין הזה והושיטה יד חזקה לאדון השחור. הם התמזגו נפשית. השדות הביו-פלזמיים שלהם התערבבו באופן מיידי, העקרונות הנשיים והגבריים התאחדו יחד, ויצרו איחוד של כוחות תיאופלזמיים.
  ואחרי זה, התעוררה קריסה היפר-גרביומאגית ענקית, שביצעה טרנספורמציות מדהימות, ממש סופר-פנטסטיות.
  ספינות החלל ששרדו של אימפריית החלל וסטלזנת החלו להתאסף למכלול אחד, כמו כדורי כספית. הם התמזגו במהירות, נלחצו לתוך הפלסטלינה פרינספס-פלזמה, ויצרו ביניהם שלם יחיד ומונוליטי.
  חלקיקים הסתחררו בכל החלל וירדו כמו נסורת בסליל אינדוקציה. ואז, במקום ספינת הדגל של אימפריית סית', בא בעקבותיו פרץ מקלע של הבזקים כמו הבזקים, ואחרי זה הופיע איש ענק.
  דמותו הייתה מוזרה. פלג הגוף העליון והרגליים, כמו ליירה ולימרה, עירומים ומפתים, אבל הראש, הכתפיים והזרועות מכוסים בחליפת הקרב השחורה של דארת' ויידר.
  זה התברר הכלאה מפחידה: אדון כוחות האופל, הלוחם מחיילות ה-SS Stelzanat Velimara. יתר על כן, מידות הבריון בקוטר עם נוגה. מפלצת כזו נולדה, ונוצרה על ידי ביטוי קיצוני, קסם כבידה יתר.
  שתי חרבות אור הבהבו בידיו של דארת'-ליירה, אחת אדומה וסגולה. שני כלי הנשק זהרו ונוצצו בבהירות ובעוצמה רבה. חצי ילדה שועלה, חצי אורגניזם קיברנטי נע לעבר ארדואן.
  מתחת לרגליים החינניות, החשופות והנערות, הוואקום רעם מחריש אוזניים. נראה היה שהמפלצת הזו פשוט צועדת דרך שדה מוקשים, שבו חומרי נפץ אינם נראים, אבל זה הופך אותם להרסניים עוד יותר.
  הדיקטטור הטורקי, גם הוא נפוח בקוטר של נוגה, הלך לעבר עמיתו. הם התקרבו, ואחד מתחת לרגליים החשופות והנערות, והשני מתחת למגפיים גבוהים, רעם כמו מיליון רעמים... ריקנות!
  דארת' ויידר וליירה בבקבוק אחד, הצדיעו לארדואן בחרב.
  הדיקטטור העות'מאני רק נבח בתגובה:
  - אין רחמים על האויב!
  דארת' ויידר הגיב בהשמצה:
  - אמא חוזרת - קבנניה!
  והחרבות שלהם בשאגה פראית, התפרצויות של מיליארד הרי געש קרקטאו חצו. והוואקום רעד. קווארקים רקדו במערבולות האתר.
  ארדואן, שהרגיש שבשרו השזור על ידי המוני הרוחות הרעות והטובות הרבות שלהם, נרעד מהמכה, נהם:
  - אצל השטן! אתה חזק!
  דארת' ויידר המשיך במתקפה שלו ונבח:
  - והוא מעולם לא היה חלש!
  הכלאה של לורד שחור ולוחם שועל תקף את ארדואן. ולמרות שיריבו לא היה נחות בחוזק ובמהירות, אבל באומנות הסייף, כמובן, לא ניתן היה להשוות את הנשיא הטורקי ללוחם שאומן על ידי מיטב הלוחמים והסייפים בגלקסיה - הג'דיי.
  קולה של ליירה כבר נשמע. גם הילדה הגיהנומית הזו למדה היטב. מכיוון שלא היו גברים באימפריה שלהן, הבנות טופחו ברחם קיברנטי. לימדו אותם להרוג ולהילחם גם כשהעובר נוצר במדיום תזונתי בעזרת תוכנות מחשב.
  - שהבן של אזרח טורקי, אתה לא אוהב את זה, יש לך קבלת פנים כזו!
  וחרב הפרינספס-פלזמה חתכה את הספל המאכיל היטב של ארדואן. השפם החתוך של הרודן העות'מאני נפל למטה, התפתל במערבולת האתר, החל להיקרע, מתמוטט כמו חבורה שלמה של פצצות השמדה. ודם נשפך מהלחי החתוכה. יתרה מכך, בכל טיפה, ג'ינים ומכשפות עם מטאטאים התיזו.
  הדיקטטור הטורקי ניסה לענות, אבל דארת' ויידר צלל בזריזות רבה מתחת לעיקול החרב-חרב, והוא עצמו היכה את האויב בצד, קטע שכבה שלמה משרירי האויב. ארדואן שאג עוד יותר ותקף שוב.
  דארת' ויידר החליף את הנדנדה, והרגל היחפה של הליירה פגעה באויב ממש במפשעה.
  ארדואן צרח בכאב, ובגניחה פרועה שבה הורגשו תווים חורקים, הוא קרקר:
  "עכשיו אתה מת!"
  דארת' ויידר האיץ את התקפתו, ושר תוך כדי תקיפה:
  - ובכל זאת הסוף, זה לא הסוף! הסוף הוא רק ההתחלה!
  ועכשיו הוא מחזיק במהלך החתימה שלו, שבעזרתו הובס הרוזן דוקו. היד החתוכה, יחד עם החרב, תלויה בגאות הריק. ואז זה גם מתחיל להיקרע. כאילו במקום אחד הם קלעו שימוש חוזר, סילון, משגרים - פולטים סופרנובות.
  ארדואן, בולט את עיניו מכאב בלתי נסבל, נסוג והתרסק את ראשו אל הירח.
  הלוויין של כדור הארץ היה מעוות מהפגיעה, הוא היה מכוסה סדקים רחבים, והחלה התפרצות פעילה של מאגמה. הירח החל להידמות לפנים מכות קשות. לירה שוב הזיזה את כף רגלו של ארדואן מתחת לברך, והחרב של ויידר מהצד חסר ההגנה תפסה את כתפו, חתכה חתיכת בשר עבה ושרירים.
  הדיקטטור העות'מאני כבר שוחה בבירור, החרב היחידה שלו ששרדה עפה במשרעת רחבה, אבל קצה החרב האדומה של האדון השחור חדר היישר לידיו של היריב. ואז פנייה ברורה ועוד כפה קטועה של ארדואן נופלת כדי להתחיל לקרוע שם, עם השמדה וחזיזים קסמים.
  הדיקטטור העות'מאני פורק מנשקו, והניסיון הנואש האחרון שלו, כמו דרקון, הוא להבעיר בניצוץ.
  זה היה כמו טריליון להביורים יצאו בבת אחת. והתפרצות הפלזמה הציפה כמעט את כל מערכת השמש. גלים של להבה מטורפת, תוך כמה שניות, מיהרו למסלולו של פלוטו. המסכה והידיים של דארת' ויידר שרדו, אבל העקבים החשופים והילדותיים של ליירה נשרפו ביסודיות.
  הנערה-גנרלית צרחה מכאב - האש חרכה קשות את הסוליה, אפילו שלפוחיות גדולות התנפחו בבת אחת, על כפות הרגליים והשוקים הנשיות השרופות והמושחירות. זה ירד לי על הברכיים...
  אבל דארת' ויידר, בתנועה מקצועית, בקפיצה ובסיבוב של הגוף ותנועת חרבות מתכנסת, הרס את ראשו הגדול והקרניים של הנשיא העות'מאני ארדואן.
  ראשו הענק, לא נחות בגודלו מהירח, של הלוחם והשליט הגדול התגלגל, ושפתיים כחולות עבות לחשו:
  - הכל גמור!
  לאחר מכן, רעם פיצוץ, כל כך מחריש אוזניים, הרסני וענק, שכל מה שקרה לפני כן היה שריפת גפרורים עלובה על רקע פצצת מימן שנבדקה בחלל. זרמים של היפרפלזמת השמדה הציפו את החלל מהשמש, ואז אפל-קנטאורוס וסיריוס...
  
  
  
  
  ילד אומלל
  שם גר ילד אחד, הוא עדיין היה קטן, אבל אומלל מאוד. בבית הספר הוא נעלב ונרדף, בבית הוריו תמיד היו עסוקים ונזפו בו על ציונים גרועים, ואף היכו אותו על צלעות בחגורה. וכל השוטה שלו, עם פיגור שכלי, פחדן - מורעל ומוכה.
  לילד נמאס מזה, והחליט לעזוב את עירו המרושעת ולהתרחק מבית הספר השנוא, לאן שלא יביטו עיניו.
  הילד עדיין היה קטן ותמים. הוא חשב שרק בעיר שלו חיים אנשים רעים כאלה ובעיקר ילדים, ובערים אחרות כולם טובים ואדיבים. וזה לא יכול להיות אחרת, כי קופסת הטלוויזיה המרובעת חוזרת על עצמה בהתרגשות שהמדינה שלהם היא הכי אנושית, אדיבה, יפה והכי טובה בעולם. שבמדינתו כל הילדים מאושרים או בהחלט יהיו מאושרים, והמפלגה והמנהיג הגדול שלה יובילו לקומוניזם - כשכל אחד יקבל את מבוקשו.
  והילד המוכה והמוטרד באמת ובתמים חשב שהילדים בבית הספר כל כך אכזריים ורעים עד שהם גויסו על ידי ה-CIA והמוסד, שזו אשמת הבורגנים השמני-בטן של אמריקה בעיר שהיו מדפים ריקים ואנשים. עמדו בתורים ארוכים. שהכל בסדר, אלמלא הבורגנים והחבלנים שחוצים גבולות בלילות. שזו אשמתם שתפוחי האדמה נרקבים והשיניים של הילדים כואבות. וככל הנראה הומצאו גם זריקות כדי לענות אנשים בארה"ב.
  אבל להיות כזה שהרוע שולט בכל ערי מולדתו העצומה, כך שהסוכנים המרושעים של ה-CIA מפתים ומקלקלים את כל הילדים, מלמדים אותם להילחם ולהכות את השוכבים.
  לא, צריכה להיות עיר במדינה הכי טובה והאנושית שלה בעולם, שבה כולם אדיבים ומחייכים זה לזה ותוכלו להושיט יד בבטחה בלי לחשוש שסיכה שנחבאת בין האצבעות תתקע בה.
  הילד האמין בתוקף בכך, שעדיין יש ערים טובות ושלוות. והוא, לאחר שכמעט לא חיכה לימי האביב החמים הראשונים, גרף מהוריו בחשאי הכל מהמקרר. ולא היו כל כך הרבה מוצרים במדינה הכי אנושית, עשירה, אדיבה ושוחרת שלום בעולם. מילאתי בזה את התיק והתרמיל שלי, ניערתי את ספרי הלימוד והמחברות מראש, שהם יצרו כבדות נוספת ו... מדי פעם, מביט סביבו בפחדנות, הוא פתח את הדלת וקפץ החוצה לרחוב.
  הילד תמיד פחד לצאת לחצר שלו. נדמה היה לו ששם בהחלט ירביצו לו, יפגעו בו, מושפלים, יורקים עליו, או שמשהו אחר ייעשה גרוע יותר. אבל זה עדיין בוקר אביבי מוקדם, כולם הולכים לבית הספר, יש סיכוי לחמוק מעבר לחוליגני החצר ולהמשיך הלאה. מהרובע הזה, שבו הוא הפך למנודה ולצחוק, למקום שהם עדיין לא יודעים. שם הוא רק ילד לבן שיער עם כובע גובה.
  למה אנשים כל כך כועסים? מה הוא עשה להם שהם שונאים אותו כל כך? ויותר מכך, הם שונאים את זה, במדינה הכי הומאנית, אדיבה, אנושית והוגנת שלא על הגלובוס? מה הוא עשה להם? האם הוא פגע, השמיץ, השפיל, ירק, בגד במישהו?
  האם הוא לא אמר לכולם שצריך להיות אדיבים, סימפטיים, לעזור אחד לשני. שהלחימה היא גרועה, והחלשים צריכים עזרה? אבל בשביל זה עדיין ראו בכולם שוטים, חלשים, מטומטמים... ועוד איזו מילה מסובכת ובלתי מובנת - פציפיסט?
  אבל האין זה מוזר שכל אגדות הילדים, הספרים והטלוויזיה לימדו אותנו את זה. האם אנשים לא צריכים להכות ככה סתם: אצילים לעילא, נוטים להקרבה עצמית, עומדים אחד על השני כמו הר. האם גבר הוא לא אח של גבר? האם המשמעות האמיתית של החיים היא לא לעשות טוב?
  אז למה בעצם, מה שנלמד בספרים, בסרטים ואפילו בשיעורי מדעי המחשב מופרך? זה נחשב טיפשי, אבסורדי, מצחיק, רע!
  מדוע בילדינו ובבני גילו, כל כך הרבה כעס ושנאה, חוסר רצון להקשיב למצפונם, לרצון לאלימות ולהרס? לאן הולך החינוך, ופולחן המעשים הטובים בכוחם ההומני והאנושי ביותר בעולם. בכוח המסייע ומגן על המדוכאים בכל חלקי הגלובוס. מה שמציל את השחורים, ההודים, את כל הסובלים מרעב ומאסונות טבע.
  לילד קראו... הוא חש פחד. עכשיו יתפסו אותם ויציקו להם.
  הוא העמיד פנים שהוא לא שומע והאיץ את צעדיו.
  בתגובה, שאגה פרועה:
  - החזק את הבלם! אנחנו נהרוג אותך!
  הטירוף הפרוע בקולו מכה, כל כך הרבה שנאה כלפיו? בשביל מה? מה הוא עשה להם? והם שונאים אותו, זה שתמיד דיבר על חסד, על ידידות, על רחמים באופן שלא ישנאו את הבוגדים, את זה שישחט את אמם.
  אבל הילד כבר החליט לעזוב את העיר הזאת, לא ללכת יותר לבית הספר הארור והשנוא הזה. ברחו מהביוב הגיהנום הזה ומצאו איזו עיר אחרת, חביבה, נקייה וידידותית. הרי יכול להיות שבמדינתו הפילנתרופית ביותר לא היו ערים כאלה.
  הילד פחד מאוד שמא ישיגו אותו, מגושם וחלש, וירביצו לו בצוואר, שלא יצליח לצאת. אבל יש גם אוטובוס. אתה רק צריך לקפוץ לתוך זה, ואז הבריון והשודד ייפול מאחור.
  הפעם התמזל מזלו של הילד, וברגע האחרון הוא הצליח לקפוץ אל הלוח הסוגר של האוטובוס. הדלת נלחצה ביד דקיקה וילדותית, למרבה המזל לא הרבה, והוא הצליח להיאחז בתרמיל מלא במצרכים.
  נסיעות באוטובוס באותם ימים עדיין עלו סכום זעום, ולא היה משתלם בעיירה קטנה לשלם משכורת לקונדקטור. יתר על כן, אנשים ישרים ואינם מרחמים על ארבע קופיקות. זוג בני גילם, לא הצליחו להדביק את הילד ולשו את זעמם על פח האשפה. בעטו בו באכזריות ברגליו, כאילו הברזל אשם בכך שהטרף המיוחל חמק. והילד נוהג ומתפלל לה' ה' (שאגב, כפי שלימדו אותם, אינו קיים כלל!), כדי שהדלת תיפתח במהרה וישחרר את ידו.
  לבסוף התחנה הבאה, היד פנויה ואפשר להתיישב על המושב ולקחת אוויר. ככל שהילד התרחק מהחצר השנואה שלו, כך הפכה נפשו רגועה יותר. איפה שהם לא יודעים, יותר בטוח שם.
  למרות שאולי נער אחר, להיפך, במקומו, היה חולם להיות קרוב יותר לבית, מחפש הגנה בקירות הבלתי חדירים שלו. אבל חצר הבית תמיד גרמה לפחד אצל הילד. הוא אפילו חלם על סיוטים ועל חבריו הגיהנומיים וחסרי הרחמים. הילד ניסה ללכת כמה שפחות ברחוב. אחרי השיעורים רצתי הכי מהר שיכולתי לחדר ההלבשה כדי להגיע בזמן לפני שבני גילם השנואים ואכזרי הלב יצאו החוצה ויתחילו ללעוג, או אפילו להכות אותי מיד. הנער מצא נחמה רק בספרים. לא היה אז מחשב, לא אינטרנט, אפילו לא בטלוויזיה - רק שלושה ערוצים, שבהם במקרה הטוב הם מראים לחלוצים של סטודנטים מצוינים, או מקהלת שירה - כמה טוב לחיות במדינה הכי אנושית והאנושית שלהם בעולם . ובמקרה הרע, דיווחים משעממים מהשדות, וקרבות מתמידים על היבול. ורק פעם בשבוע, ביום ראשון, ניתן היה לצפות, אך ורק על פי הגבלה, בסרט עלילתי מעניין כלשהו או בתוכנית המבקרת באגדה.
  והילד אהב לקבור את עצמו בספרים, לצייר בהם את הנשגב, האצילי והמופלא.
  ולעתים קרובות הוא בשיעור, אם בני גילו יורקים מהצינור, או יורים עם גומייה, לא התעייפו מדי, הוא גם חשב על העולם המופלא והחביב. על העובדה שכאשר הקומוניזם יבנה סוף סוף ותהיה אחווה אוניברסלית, אוניברסלית.
  ואז הילדים מקבוצת אלפא קנטאורי, סיריוס, אורסה מז'ור, קבוצת קשת, יתאחדו יחד. ומחייכים חיוך רחב, הם מחזיקים ידיים. לדוגמה, לילדים מקבוצת הכוכבים מזל דגים יש ראשים מכוסים בקשקשים כסופים וסנפירים זהובים ונוצצים. ובקבוצת קשת, הם כנראה נראים כמו קנטאורים.
  הכל מאוד שקט ויפה. הם נותנים זה לזה מתנות, שרים שירים. אין איבה, אין זדון, אף אחד לא ישים כפתור או צפרדע מתה בגבו של אחר.
  בקרוב יבוא הקומוניזם, וה-CIA השנוא, שסבך את כל העולם ברשת של שנאה ולימד את ילדינו הסובייטים לשנוא את הטוב - שייגווע וייהרס! הרי הם האמריקאים שהולידו את סיוטי המלחמה מהשמדת האינדיאנים ועד אפגניסטן. בקולות הרדיו שלהם הם משגעים אנשים וגורמים להם להרים ידיים, אח נגד אח, מעורר שנאה מהעריסה!
  האוטובוס גולש לאט לאורך המסלול. מחוץ למאי, הבוקר - היום רק מתחיל. כן, הילד לא מפחד מהחושך. להיפך, כשחושך יש יותר סיכויים לחמוק מבלי לשים לב לעמיתים, להתמוסס בחושך. בחורף, כשקר והלילות ארוכים, ובעיקר בכפור עז, אפשר לצאת לרחוב ולצפות ברצינות לחמוק על פני החבר'ה מלאי כעס.
  בחורף גם חוליגנים מתקררים ויוצאים פחות. אבל בעונה החמה, רק הייסורים מתחילים. ורק ללכת לחנות הופך לעינויים. והילד חושב, המציא איזשהו מודול אפס מעבר, כדי שברגע שאתה כבר בחנות, ואז אתה לוחץ על הכפתור ואתה כבר בבית.
  אולי טוב שעדיין לא המציאו כנפיים מלאכותיות, בדירתו, בקומה גבוהה, הילד יכול להרגיש ביטחון יחסי. כשאתם מזיעים מריצה מהירה, אתם סוף סוף פותחים את הדלת וקופצים לדירה, מרגישים כאילו אלוף אולימפי חצה את קו הסיום - אתם בבית ואתם בטוחים. סוף סוף אפשר לקחת נשימה ולמצוא נחמה בקריאת ספר רגיל. למרבה המזל, הם עזבו ספרייה מסבא רבא, שבה יקנא האקדמאי.
  הנהג סימן שהם כבר בתחנה הסופית וכולם צריכים לצאת. הילד מצא את עצמו באזור לא מוכר. הוא לא עצר עד הסוף. והחידוש הזה נראה נעים ומפתיע. כאילו שווה לעשות צעד, ואתה, כמו אלי מהקוסם של עיר האזמרגד, תמצא את עצמך במדינה נהדרת ושמחה.
  
  מלחמה עד הסוף המנצח
  13 באפריל 1945. העיר ברלין, בניין הקנצלר הקיסרי.
  שר החוץ ריבנטרופ חזר זה עתה מהשיחות שהוא מקיים עם המשלחת הסובייטית בראשות המתלהם הידוע ואויבה של גרמניה, מולוטוב. למרות העובדה שבמהלך הקרבות האחרונים ארבעה צבאות טנקים סובייטים הושמדו כמעט לחלוטין. וב-1 באפריל, אספקת הסיוע המערבי במסגרת Lend-Lease הופסקה, סטלין הציג דרישות מנופחות בכוונה.
  ריבנטרופ אמר בעצב לרומל:
  - המשא ומתן עם המשלחת הסובייטית הגיע למבוי סתום. אפשרות אפס פשרה - חזרה לגבולות יוני 1941 לא התאימה לסטלין. קובה דורש - חבל קליפדה, פרוסיה המזרחית וכל פולין בגבולות 1939. היא תובעת גם את אדמות סלובניה, חלק מהונגריה ואת שדות הנפט של רומניה. הוא מצהיר שמיליוני חיילים סובייטים לא מתו כדי להגיע למקום שבו הכל התחיל. בנוסף, יוסף דורש מאיתנו פיצויים, שחרור כל הצבא והאזרחים... והוא מבטיח לשחרר את שלנו רק תמורת כופר! יתרה מכך, סטלין רוצה גם לקבל רכישות טריטוריאליות מפינלנד.
  פילדמרשל פיהרר רומל העיר בעגמומיות:
  - לאחר ההפיכה ביוני 1944 נאלצנו להמשיך בנסיגה איטית ועיקשת בחזית המזרחית. אמנם בעלות הברית שהובסו בנורמנדי הלכו איתנו לשלום מכובד יחסית עבורם, אבל... הצבא האדום חזק מדי, וטיפלנו בחיילים עד הסוף, העדפנו הגנה אקטיבית והתקפות נגד קצרות. כן, הרוסים הלכו לוויסלה ואפילו במחיר אבדות אדירות חצו אותה, פרצו לסלובקיה, כמעט כבשו את רומניה... אבל כל ההצלחות הללו עלו להם ביוקר. גם לנו דיממנו, אבל הצלחתי לבסס הגנה מספקת פחות או יותר ולהקטין את יחס ההפסדים פי 3-4 לטובתנו. אבל סטלין כנראה לא מבין שגם ארצו מותשת, ובעלות הברית, לאחר שהפסיקו לעזור לרוסיה, יתחילו לסמוך עלינו?
  ריבנטרופ ענה בחיוך משמח:
  - הכרישים הגדולים ביותר מעבר לים כבר מבטיחים לנו תמיכה בתמורה לאדמות שנקבל בכיבוש ברית המועצות! ממשלת הלייבור בבריטניה עדיין מהססת, אבל מבנים פרטיים רבים מוכנים לתמוך בנו! מובטחת לנו עזרה מברזיל, ספרד, פורטוגל ובעיקר ארגנטינה. פרון אפילו לא שולל שהוא נכנס בגלוי למלחמה בצד שלנו. הפינים גם נשבעים ללכת עד הסוף! באיטליה, עמדותיו של מוסוליני בצפון התחזקו, בעוד שכוחות פרו-מערביים עדיין שולטים בדרום. אנחנו מוכנים להמשיך במלחמה, הפיהרר שלי!
  רומל הורה בקצרה:
  - ספייר אלי!
  השר הקיסרי המיומן, החרוץ והמוכשר לחימוש ותחמושת, ישב במקומו הראוי. ספיר הצליח, למרות כל הקשיים, להגביר משמעותית את ייצור הנשק ולהכניס מהר מאוד לייצור סדרתי תותחים מתקדמים יותר מתנייעים - "e", "LEV" ו"פנתר" -2.
  הדיקטטור הכלכלי הצעיר והנמרץ מאוד של הרייך השלישי דיווח:
  - בתחום בניית הטנקים הושגה לא רק פריצת דרך איכותית, אלא גם כמותית. בדצמבר 1944 יוצרו טנקים ותותחים מתנייעים מ-1960. וזאת למרות כל הקשיים הצבאיים והשקת המכוניות הטובות בעולם לייצור המוני! בפרט, E-25, ליאו ופנתר-2!
  נכון להיום, ייצור הטנקים והתותחים המתנייעים עומד על כאלפיים בחודש, מתוכם בחודש מרץ כלי הרכב העדכניים ביותר: E-10, E-25, לב, פנתר-2 היוו יותר משני שלישים מהמטוסים. צי טנקים!
  שאל רומל ביובש:
  - אתה בטוח שהטנקים שלנו עדיפים על הסובייטים?
  שפיר, שניסה לתת את הטון שלו סביר, אמר:
  - המעצבים שלנו, גם אם באיחור, הצליחו ליצור כלי רכב עם פריסה, שריון, חימוש וביצועי נהיגה מוצלחים פחות או יותר. מוצלח במיוחד היה ה-E-25. בהזמנת מצח של 100 מילימטר עם זווית נטייה רציונלית של ארבעים מעלות, צדדים וירכתיים של 60 מילימטר וחימוש של תותח 88 מ"מ בקליבר EL 71 - תותחים מתנייעים, רזרבה של יריות של 80, שוקל רק 26.6 טון. עם מנוע של 700 כוחות סוס, המכונית מאיצה מעל 75 קילומטרים לשעה. בנוסף, בהינתן עתודת המשקל, דפנות התותח המתנייע מחוזקות בנוסף במסכי 30 מ"מ. לפיכך, גם הגלילים וגם המסך מכסים את הצד, מה שאומר שהמכונה מחזיקה את הפגיעה של פגזי ה-T-34-85 לא רק על המצח, אלא על הצד. אותו אקדח 88 מילימטר ממש חודר במרחק של 150 - 148 מ"מ שריון בנטייה של 60 מעלות. בהתחשב בקצב האש, הדיוק של תותח ה-88 מ"מ שלנו, התותח הנ"ט הטוב בעולם! והגנה על המצח מאפשרת לך לצלם תמונות, אפילו IS-2. יתר על כן, הפגזים המחודדים של הרובים הסובייטים רגישים מאוד לריקושט. ולשריון המלט האיכותי שלנו יש קשיות משטח גבוהה וריקושט בצורה מושלמת בזווית של נטייה רציונלית!
  רומל העיר בהיגיון:
  - וכל זה הושג הודות לעובדה שהמנוע, ההילוכים ותיבת ההילוכים ממוקמים יחד, בבלוק אחד. כך הם חסכו בגל הקרדן, והורידו את גובה המכונית ל-144 סנטימטרים. המכונה עולה על כל הדגמים הסובייטיים וקלה יחסית לייצור. למרות, למשל, אתה עדיין לא יכול ליצור טנק כזה!
  שפר השיב:
  - "פנתר"-2 ובעיקר הטנק "לב" לוקחים בחשבון את הפיתוחים והשיפורים האחרונים. בפרט, ה"פנתר" -2 הצליח לעמוד במשקל של 47 טון, והגדיל את החימוש ומלאי הפגזים לרמת ה"נמר המלכותי", ונחות מעט בשריון. וזה הבדל של עשרים ואחד טונות. מנוע ה-700 כוחות סוס נותן לך מהירות של 55 קילומטרים על הכביש המהיר, ו-30 קילומטרים לשעה על הסלעים. מכוניות חדשות כבר נכנסות לסדרה עם מנוע של 900 כוחות סוס ויכולות להאיץ ל-70 קילומטרים לשעה. ל"אריה" עם תותח 105 מ"מ אין אח ורע בחימוש, עולה על "המלך טייגר" בשריון חזיתי, בעל צדדים וירכתיים שווים. והכל במשקל של 51 טון, עם מנוע של 900 כוחות סוס. הטנקים החדשים שלנו - בעלי ביצועי נהיגה מצוינים, מה שאומר שניתן להשתמש בהם במלחמה התקפית!
  רומל חייך ושוב הראה בקיאות:
  - ובטנק הזה המנוע, ההילוכים ותיבת ההילוכים ממוקמים מול מרכב הרכב, והצריח מוסט אחורה. הם גם הקשיחו את הפריסה. אבל אנחנו צריכים "אריה" עם שריון צד חזק יותר!
  שפר השתחווה ואמר:
  - בטנק E-50 נגלם את ההגנה והחימוש של המאוס, לא יעלה על שבעים טון משקל!
  רומל שחרר את שפר והזמין את שר האוויר הקיסרי סאור. גם מנהל מאוד מיומן ומסוגל.
  השר הקיסרי אמר באווירה מנצחת:
  -התעופה שלנו תפסה עליונות אווירית מוחלטת! וקודם כל תודה לתעשייה הגרמנית ההרואית! מטוסי הסילון החדשים שנכנסו לשירות הלופטוואפה ב-1944 הינם בייצור המוני ובנפחים הולכים וגדלים. יש להם יתרון מהירות על פני כלי רכב סובייטיים של 200-350 קמ"ש והם חמושים בתותחים ורקטות עוצמתיים של 30 מ"מ! מטוסי הקרב ME-163, Me-262, BA-349 ובייחוד זולים, קלים, ניתנים לתמרון וקלים לייצור HE-162 הוכיחו את עליונותם המוחצת על פני Laggs ו-Yaks האויב. לסיירת והמפציץ המהיר Ar-234 יש מהירות כזו שאף קרב סובייטי אחד לא יכול להדביק אותו!
  יחד עם זאת, מה שהכי משמעותי, הצלחנו להשיג שוויון עם האויב בייצור כמותי של מכונות. 150 מטוסי ME-262 מיוצרים בשבוע, נשקים חזקים מאוד ושרדו בקרב, כבר 300 והנתון הזה גדל מטוסי HE-162, ו-120 עם עלייה ב-AP-234. דגמים מתקדמים יותר של ה-ME-262 עם כנפיים סוחפות, ה-ME-1010 עם כנפיים שבהן הסוויפ מתכוונן, ה-He-262 עם מאפייני חימוש וטיסה טובים יותר והכי חשוב יו-287 בדרך. המכונה העדכנית ביותר עם כנפיים סוחפות לאחור תהיה בעלת דיוק הפצצות מצוין.
  בסך הכל, אנו מתכננים להגדיל את ייצור מטוסי הסילון למאתיים מטוסים ביום, תוך דיכוי מוחלט של האויב!
  רומל העיר בהיגיון:
  - ומכונות הברגים שלנו מוצלחות למדי. לדוגמה, האבולוציה של הפוק-וולף - TA-152. כן, וה-TA-400 בגרסה של מפציץ סילון עם שישה מנועים מראה הבטחה גדולה!
  זאור סינן בגאווה:
  - TA-400 יכול להפציץ מפעלים סובייטיים מעבר לאורל, להגיע למהירויות של עד 800 קילומטרים ולשאת יותר מ-10 טון פצצות! כך גם המפציץ ללא זנב XO-18, עם טווח טיסה של 16,000 קילומטרים! וסילון TA-183 ומכונות אחרות! אנחנו נשלוט באוויר!
  פילדמרשל פיהרר שחרר את זאור. עכשיו הגיע הזמן לדבר עם שמייסר.
  מקלע גרמני
  StG 44 (בגרמנית: Sturmgewehr 44 - 1944 רובה סער) הוא רובה סער גרמני שפותח במהלך מלחמת העולם השנייה. יוצרו כ-850 אלף חתיכות. בין הסוג המודרני של האוטומטים, זה הפך לפיתוח הראשון שייצור המוני.
  הוא נבדל מתת-מקלעים (PPSh וכו') של מלחמת העולם השנייה על ידי טווח ארוך משמעותית של אש מכוונת, בעיקר בשל השימוש במה שנקרא ביניים, חזק יותר, ועם בליסטיקה טובה יותר מאשר מחסניות אקדח המשמשות בתת-מכונות. רובים.
  Automation StG 44 - סוג מאוורר עם סילוק גזי אבקה דרך חור בדופן החבית. קדח הקנה ננעל על ידי הטיית הבורג במישור אנכי. הטיה מתרחשת על ידי אינטראקציה של מישורים משופעים על השער ועל מנשא הברגים. תא גזים - ללא אפשרות ויסות. הפקק של תא הגזים עם מוט העזר מוברג עם סחף מיוחד רק בעת ניקוי המכונה. לזריקת רימוני רובה, היה צורך להשתמש במחסניות מיוחדות עם מטען אבקה של 1.5 גרם (לפיצול) או 1.9 גרם (עבור רימוני שריון-מצטברים). המשקל הסטנדרטי של אבק השריפה במחסנית Kurz 7.92x33 הוא 1.57 גרם. בוכנת הגז עם המוט משולבת עם גזע הבורג.
  שמייסר גם הביע אופטימיות שהמכונה החדשה - St 54 - תהיה אמינה וטובה עוד יותר, עם דיוק אש גבוה.
  גם פון בראון הביע אופטימיות אמיתית - טילי A-10 ו-A-11 הבטיחו לטוס למרחק של עד 1000 קילומטרים ולפגוע בדיוק רב, בהנחיית הרדיו.
  עם פצצת האטום, המצב היה גרוע יותר עד שהכור הגרעיני שוגר זה עתה. אבל גם בעוד כמה שנים הם הבטיחו שמלכת הפצצות תיכנס לסדרות!
  אבל הכי חשוב, האמריקאים והבריטים הבטיחו לעזור לרייך השלישי ולווייניו במאבק נגד הקומוניזם העולמי!
  פילדמרשל פיהרר רומל החליט:
  - אמור לסטלין שאנו מחדשים את פעולות האיבה במלואן, ואז ההרס המוחלט והמוחלט של הקומוניזם!
  13 באפריל 1945 היה היום של הדחייה הגדולה!
  המלחמה הגרמנית ספגה את המכה העיקרית מהונגריה, על מנת להימנע מכפיית הוויסלה הזורמת במלואה. המתקפה החלה ב-20 באפריל, כשהדיוויזיות הנאציות היו חסרות צוות.
  הגרמנים הצליחו לפרוץ את קו ההגנה הראשון, כמעט תוך כדי תנועה. הם השתמשו באופן פעיל בטקטיקות התקפת לילה כדי למנוע מהרוסים להשתמש בארטילריה הרבים שלהם. בלילה, כמובן, האש לא כל כך יעילה, ולנאצים יש מכשירי ראיית לילה.
  די מהר נשבר גם קו ההגנה השני, ונוצרו שני דוודים. אך בפקודת המפקדה נכנסו לקרב מילואים גדולות. למרות שלא ניתן היה להביס את הנאצים, הוקפאה המתקפה של מיינשטיין.
  הגרמנים, לאחר חודש של לחימה עיקשת, הצליחו לכבוש מחדש רק חלק מסלובקיה, והתקדמו לא יותר מ-70-80 קילומטרים.
  מתקפת פריץ במזרח פרוסיה הייתה אפילו פחות מוצלחת. הם פרצו רק את קו ההגנה הראשון, והתמודדו עם הגנה צפופה. התברר שהצבא האדום ידע לחפור ולהגן על עצמו. ותסב נזק חמור.
  רק ברומניה זכה קיסלרינג להצלחות גדולות. כוחות פשיסטים יצרו שלושה דוודים, וכבשו כמעט את כל מולדובה ובוקובינה. אבל גם שם לא הורשו לפרוץ לאודסה, לעצור בבאג - מחסום מים טבעי! אבל הגרמנים בכל זאת הצליחו לכבוש שטחים רבים. כולל על חוף הים השחור, ואזור צ'רנוביץ האוקראיני. כך, הרחק קו החזית משדות הנפט של רומניה. אבל ההצלחות שלהם באפריל ומאי היו מוגבלות לכך.
  הצבא האדום היה במגננה, והתעשייה ייצרה ציוד צבאי רב. במיוחד מטוסי יאק-9 וטנקי T-34-85.
  בקיץ מצא את עצמו רומל במצב קשה - משאבי האנוש של גרמניה כבר אזלו, והמתקפה הובילה להפסדים כבדים. לא היה צורך לסמוך על חזרה של השנה הארבעים ואחת. הכוחות הסובייטים קשים בקרב, הגנרלים צברו ניסיון במחיר גבוה ונבנתה הגנה צפופה ומעמיקה למדי.
  אז, היית צריך לשלם עבור המעבר למזרח.
  במרכז, חיילים סובייטים עדיין החזיקו בראשי גשר על פני הוויסלה. סטלין לא רצה לסגת.
  רומל החליט לפתוח במתקפה אווירית על ברית המועצות. מכיוון שההפצצה היא לפחות עיסוק יקר, אבל האבדות האנושיות במהלך מתקפה כזו הרבה פחות! יתרה מכך, ארצות הברית ובריטניה על מושבותיה ודומינציותיה החלו לספק יותר ויותר סיוע אקטיבי בכלי נשק, משאבים ואף מתנדבים.
  תקיפה אווירית של מטוסי סילון וניסיונות פריצה זהירים של צבאות טנקים גדולים.
  אבל סטלין לא רצה לשבת באופן פסיבי ולחכות לתבוסה! ב-22 ביוני פתחו חייליו במתקפה לכיוון הסלובקי. בתגובה מכרו האמריקאים אלף מפציצי B-29 באשראי לגרמניה.
  הגרמנים שלטו באוויר ועד כה יכלו להדוף, באמצעות העליונות האיכותית בטנקים ובתותחים מתנייעים, את התקפות הצבא האדום. בסוף יולי יצאה קבוצת הצבא הגרמנית דרום למתקפה בניסיון ליצור כיס נוסף. כוחות סובייטים הצליחו לעצור את המתקפה הגרמנית. הנאצים התקדמו כשלושים קילומטרים ובהימנעות מאבידות כבדות עצרו. באוגוסט התקדם הצבא האדום גם בפרוסיה המזרחית.
  במהלך הקיץ, קו החזית לא השתנה הרבה.
  ארצות הברית, בינתיים, הטילה שתי פצצות אטום על יפן. הירוהיטו הודיע על כניעתו ב-16 באוגוסט. אמריקה התירה את ידיה והגבירה את אספקת הטכנולוגיה, חומרי הגלם והציוד לרייך השלישי.
  הלחץ של התעופה הגרמנית התגבר. הנאצים קיוו להפציץ את ברית המועצות. הסתיו עבר בחילופי מהלומות וניסיונות התקפיים משני הצדדים. שני הצדדים ניסו להימנע מהפסדים מיותרים.
  אבל באופן כללי, העליונות של הלופטוואפה באוויר התבהרה. במהלך 1945 ייצרו הרייך השלישי והלוויינים יותר משישים אלף מטוסים, רובם מטוסי סילון, וקיבלו עוד שלושים אלף מבעלות הברית. ברית המועצות ייצרה רק ארבעים וחמישה אלף מכוניות. יתר על כן, נחות מהאויב במהירות, בנשק ובשריון.
  1946 החלה גם בניסיון מתקפה גדול של הצבא האדום. אבל הגרמנים השליכו לקרב את הטנק הפירמידלי הטוב ביותר שלהם E-50 והצליחו להביס את היחידות הסובייטיות, לדחוף אותן בחזרה לפולין וסלובניה. אבל נפילות השלג הכבדות והגבורה ההמונית של הכוחות הסובייטיים עצרו את ההמונים הפשיסטים על הנמן וקצת מעבר לגרודנה! בתמיכת בנדרה נכנס הפריץ ללבוב. אף על פי כן, מתקפה רחבת היקף, או יותר נכון כישלונה, הובילה לכך שברית המועצות איבדה את אחיזתה במזרח אירופה, וכעת המלחמה עברה שוב כולה לשטח האימפריה הרוסית הבולשביקית!
  במאי ניסו חייליו של רומל להתבסס על הצלחתם, אך לאחר מספר חודשים של לחימה הם הגיעו רק לקו, ברנוביץ', וילנה, ואז התקרבו לריגה. הנאצים הצליחו קצת יותר בדרום - הם לקחו את ויניצה וז'יטומיר - התקרבו לקייב! ואודסה נותקה מהכוחות הסובייטים.
  אולם גם הגרמנים ספגו אבידות עצומות - בני נוער מגיל ארבע עשרה וסבים מגיל שישים וחמש גויסו לצבא. אפילו נוצרו כמה מחלקות נשים, כמו גם גדודי צלפים ותעופה נפרדים שבהם נלחם המין החלש!
  בסתיו, הגרמנים הגנו על עצמם, והצבא הסובייטי חש בהם. גם בחורף היו קרבות בעיצומם. לא ניתן היה לשבור את הגרמנים, ששמרו על עליונות אווירית גורפת. הערים הסובייטיות הנצורות ריגה ואודסה נפלו, אך הפריץ לא הצליח לפתח את המתקפה הלאה.
  בשנת 1947 החל להיכנס טנק T-54 הסובייטי לייצור סדרתי, שהיה אמור להתחרות ב-E-50 הגרמני הראשי, הפירמידלי. נכון, המכונית הסובייטית עדיין הייתה נחותה מהגרמנית בשריון ובנשק, אבל היא הייתה זולה וקלה יותר. הייצור ההמוני החל ביולי.
  בתעופה המצב היה גרוע יותר, אבל ב-30 בדצמבר 1947 התרחשה סוף סוף הטיסה של מטוס הקרב הסדרתי הסובייטי הראשון MIG-15.
  המשמעות היא שהמונופול הפשיסטי באוויר יסתיים.
  הייצור ההמוני החל במאי 1948. המכונה עצמה הייתה רק מעט נחותה במהירות ובחימוש מה-ME-362. נכון, לגרמנים עדיין הייתה התחלה בניסיון הייצור והלחימה המבוסס של אסים. אבל התברר שבאוויר ברית המועצות עומדת להגיע לשוויון.
  בסתיו 1948 החל משא ומתן חדש.
  גרמניה התרוקנה, אך גם ברית המועצות דיממה יבשה. בנוסף, הפיזיקאים הגרמנים הצליחו להקדים את הסובייטים, והרייך השלישי כבר בחן בהצלחה פצצה גרעינית.
  רומל הציע אפשרות מתונה - הגרמנים מקבלים את כל מה שהם כבר ניצחו. מריגה ועד אודסה.
  סטלין, בתגובה, הסכים לאופציית האפס. לא אנחנו אליך, ולא אתה אלינו!
  המשא ומתן הגיע שוב למבוי סתום.
  קובה נפגש בתורו עם כל תעשיין, מעצב ומומחה צבאי משמעותי פחות או יותר.
  לאחר שהקריא בפומבי נאום: בו הודיע כי ינהל מלחמה בפשיזם עד הסוף המר!
  יום 7 בנובמבר 1948. הפך ליום של שינויים והחלטות גדולים!
  אֶפִּילוֹג
  21 בדצמבר 1954... ניו יורק... גורד השחקים הגבוה ביותר בארצות הברית תלוי בפאר עם דגלים אדומים.
  סטלין, שתמונתו מוצגת על מסכי ענק ועל כל שלטי החוצות של הרפובליקה האמריקנית העממית, מנופף בחיוך לכוחות הסובייטים העוברים בשדרות לנין!
  כל העולם חוגג את החבר סטאלין בן השבעים וחמש - הקיסר הראשון של כדור הארץ!
  
  הפיכתו של לוציפר
  אמנם לא היה לו קל, אבל עדיין צעיר יחסית ולא הספיק להקשיח את נפשו, הלוחם פלפטין הצליח לעבור את המחסום.
  קרולינה הייתה צריכה להיהרג במו ידיה ועם חרב אור. אך כדי להסתיר את העקבות הונח מטען גרעיני קטן בארמון עצמו.
  דארת' סידיוס כבר שלט בחרב האור, ובדרך למלכה חתך את השומרים האישיים שלה. לאחר מכן, הורה לה לכרוע ברך ולחלוץ את נעליה היקרות - כדי שתמות כמקובל, יחפה על הפיגום.
  קרולינה הופיעה. פלפטין חשף בפניה את פניו האמיתיות והאדם הראוי פרץ בבכי באלימות. לאחר מכן, בפעם הראשונה בחייו, השתמש דארט בכוח ברק... וכשהמלכה החרוכה נרגעה, לורד הסית' חסר הרחמים שם נשק גרעיני על הנפץ ועזב את הארמון.
  תושבי העולם התת-ימי הואשמו בחבלה, שבגללה פרצה מלחמה עזה בין שני העולמות של כדור הארץ. למרות עליונותם הטכנולוגית, המירוץ התת-ימי הצליח לשרוד. בנוסף, התערבו נציגי הסנאט הרפובליקני, שלא יכלו לאפשר את רצח העם.
  פלפטין קנה לעצמו זרי דפנה של משכן שלום וכעת הגיע לרמה הגלקטית, עד כה רק בתפקיד עוזר צנוע לסנאטור מנבו, אך מהר מאוד צובר פופולריות עבור עצמו.
  מורו פלגסט אישר את העלאת החניך, אך הוא עצמו שקע יותר ויותר במחקר המדעי של המגוכלוריאנים. הוא רצה להשיג אלמוות בעצמו וללמוד להחיות את המתים. בנוסף, פלגאסט, באכזריות חיצונית, פשוט חש חיבה לכמה מקרוביו וחולם על תחייתם המהירה.
  בתו של פלפטין גדלה והפכה למלכה. ועד מהרה היו לה צאצאים משלה. הבעל לא הפך רשמית למלך, אבל הוא היה בן זוג חוקי לחלוטין, וקצין ג'דיי לשעבר, אם כי לא ברמה הגבוהה ביותר של מיומנות. באופן רשמי הוא קיבל את התואר נסיך ושליט זוטר - בהנהגת המלכה.
  אבל פלפטין לא אהב את חתנו הלא רשמי: אדיב מדי, אצילי, נאה מאוד כלפי חוץ, ונראה צעיר בהרבה משנותיו.
  כן, ובתו של השליט השחור גדלה אדיבה וסימפטית במיוחד. די דומה באופיו לאביה - שחלם, כנראה, להפוך לאדם הגרוע ביותר ביקום.
  בכל מקרה, פלגסט כבר לא היה צריך לשכנע את חניכו. פלפטין קיבל את ההחלטה בכוחות עצמו - להשמיד גם את בתו וגם את בעלה.
  אבל כמובן בצורה כזו שלא תאיר את עצמך. וזה לא קל, אז ההגנה על הארמון אחרי כל התסיסה והחבלה התחזקה משמעותית.
  פלפטין החליט לביים תאונה בספינת החלל. הוא הצליח, תוך שימוש בהשפעתו, להשיג את בריחת משפחת המלוכה לקורוסאן, כוכב הלכת המטרופולין ובירת הרפובליקה. לכאורה, הזמנה לחג גדול - המילניום של גיבוש גדול.
  הוא למד היטב את לקחי מאסטר פלגסט;
  המורה הבטיח לתלמיד שלמרות שהכשרתו תהיה רצינית, הם יהיו משוחררים מכלל השניים. על ידי שבירת מעגל הקסמים שנקבע על ידי דארת' ביין, הם לא יסירו דבר אחד מהשני, לא יחוו קנאה וחוסר אמון במערכת היחסים שלהם, וכך ישרתו את הצד האפל ביחד. סידיוס למד תחת המואן במשך עשרות שנים, שבמהלכם לימד פלגסט את שוליה את כל מה שהכיר בעצמו כדי שכל כוחו החדש של פלגסט לא יאבד. השיעורים של פלג'אסט אילצו את פלפטין להתמודד עם פחדיו, גזלו ממנו את כל שמחותיו, וגזלו ממנו את כל מה שהיה יקר לו. אדון האופל לימד את סידיוס שרגשות כמו קנאה ושנאה, למרות שהם הכרחיים כדי לשלוט בצד האפל, הם רק אמצעים לנטוש את המושגים המקובלים של מוסר למטרה גדולה יותר. פלגאסט גם הרצה לתלמיד שלו על האמצעים לתפוס את השלטון במטרה סופית לשלוט בגלקסיה.
  אבל הדרך היעילה ביותר ללמידה הייתה מעבר מחסומים וירטואליים, וקולנוע רב מימדי.
  בעזרה לפלפטין להתקדם בסולם הדרגות, המאסטר נתן לת'אלר סידיוס גישה להולוקרון הסית' שלו, כמו גם לרבים אחרים. הוא אימן את פלפטין בקרב חרבות אור, שימוש בברק של כוח, אילץ אותו לספוג כל מיני ידע על כלי נשק שונים וטכניקות צד אפל, אבל לתת להם רק את הערך הדרוש למטרה האמיתית של המסדר. במקביל, פלגסט, במסווה של גרנדי דמשק, עשה כל מה שצריך כדי שאיש לא חשד בו שהוא קשור לפלפטין.
  אז הנה דבר פשוט קרה - ספינת הכוכבים פגעה בזרם האסטרואידים. יתרה מכך, כבר בחזרתה של ספינת החלל, כאשר טייסים רבים נטלו משקאות חריפים.
  ופלפטין לא רק שלא נחשד, אלא אף זכה לצו על גילוי דאגה והניאתו ממסלול מסוכן . אבל יש דרכים כאלה של תירוצים שאדם בהחלט יעשה בדיוק את ההיפך. והפרובוקציה עבדה, ושם נפגעו המכשירים קלות.
  גם היורשים וגם בן הזוג מתו, רק הנסיכה הקטנה פאדמה אמידלה, נכדתו של פלפטין, שרדה. הוא ירש את כס המלכות על נאבו.
  ודארת' סידיוס הוסיף לרשימת הפשעים שלו. עם זאת, לא הכל אושר על ידי פלגסט.
  "יש לך כוח, מתלמד וכישרון מנהיגות. חשוב מכך, יש לך צמא דם של רוצח סדרתי, למרות שאנחנו צריכים להחזיק אותו במילואים - אלא אם כן האלימות משרתת מטרה בלעדית כלשהי. אנחנו לא קצבים, סידיוס, כמו חלק מהסית' של העבר. אנחנו האדריכלים של העתיד."
  "כמה זמן?"
  "בעוד עשור - ולא יום קודם לכן".
  אבל הסבלנות בהתאפקות לא רצתה לבוא לידי ביטוי. למרות שלפעמים וויט עצמו תהה מדוע הוא פתאום נעשה כל כך אכזרי. האם יש לו כל כך הרבה תוקפנות מלידה? יתר על כן, במעגל ידידותי, פלפטין עשה רושם של אדם אדיב.
  דארת' סידיוס אפילו הציג תיאוריה חדשה: סית' אמיתי חייב להסתיר את מחשבותיו בצורה כל כך מיומנת שאפילו המורה לא מבין את המלכוד! גם אם הוא קורא לעצמו פלגסט החכם!
  בעוד פלפטין החל להיכנס לפוליטיקה גלקטית, המנטור שלו עשה פריצת דרך חדשה במחקר שלו. צוואתו של העבריין ינצ'ורי, שהוצגה לדמשק על ידי משלחת מאותו גזע, נשברה בהשפעת הכוח, למרות ההתנגדות הטבעית הפנימית של הזוחלים. פלגאסט גם ערך הרבה ניסויים על דגימות אחרות, ובדק את היכולות שלו. בפגישה הבאה ב-Cache, פלגאסט התווה לסידיוס את ההנחיות שלפיהן הסית' צריך לפעול, דיבר על חיסולו לטווח ארוך של קרד סנטה והורה לסידיוס להורות על התנקשות בסנאטור וידאר קים כדי שפלפטין יתפוס את מקומו. . פלגאסט עצמו ביקר בכוכב קמינו, שם ניהל משא ומתן עם הגזע המקומי של יצרני שיבוטים כדי ליצור צבא של ינצ'ורי צייתן. מאוחר יותר, דמשק ופקודיו יצאו לסרנו, שם פלגסט שוחח באופן אישי עם הנוכחים של הג'דיי שם. אז הוא גילה שלג'די קווי-גון ג'ין לא אהב תאגידים, והאדון לשעבר שלו דוקו ראה בעמדת הרפובליקה בלתי ברת קיימא. פלגאסט נטע במיומנות זרעים של ספק בליבו של מאסטר סיפו-דיאס, ושכנע אותו בעדינות שהרפובליקה זקוקה לצבא.
  נכון, מי ילך ליצור מכונה צבאית יקרה בלי מלחמה? והסי''ת רצה לשלוט דוקא בשיטת האלימות, כי דרך אחרת מנוגדת לתורתם.
  במושב הפוליטי של קבלת יותר מתריסר עולמות של פדרציות הסחר לרפובליקה, פלגסט וסידיוס נפגשו שוב במסווה של דמשק ופלפטין. בעקבות תוכנית שנקבעה מראש, פלפטין נשא נאום מרהיב שיצר צרחות וכאוס בסנאט. פלגאסט היה מרוצה, מכיוון שכוכבי הלכת של פדרציית הסחר הפכו לחלק מהרפובליקה ובעתיד יוכלו הסית' לשחרר מלחמה גלקטית בידיהם. אבל פלגסט ידע שהסנאטור הממורמר פאקס טים קשר קשר עם אויביה האחרים של דמשק - מבנה הביטחון של סנטה - וכעת ינקוט בצעדים אקטיביים יותר כדי להסיר את דמשק. לכן, פלגסט קבע בכוונה את פלפטין עם טים בפגישה פוליטית והשתמש בתלמיד כפיתיון בזמן שבדק אותו. למרות הפעולות המוצלחות של סידיוס, טים הצליח להערים על שני סית' על ידי הוראת המתנקשים המלדיים של פלגסט. מכיוון שהאחרון ריכז את כל כוחו כדי לעצור את החטיפה ולאתר את טים, הוא לא היה מודע לכך שמתוכננת נגדו פיגוע שני.
  ודארת' סידיוס הרגיש את זה, אבל כבר חשב להיפטר מהאפוטרופסות של מנטור.
  במהלך טקס החניכה של לארש היל במשכן המסדר בקורוסנט, דארת' פלגאסט כמעט נהרג על ידי שכירי חרב. עוזרו של פלפטין, פסטג', יצר קשר עם המלדיאנים ולאחר שקיבל את המידע הדרוש, הודיע על כך מיד לפלפטין. שניהם הגיעו לזירת ההתנקשות ומצאו בחיים רק את הפצוע והנושם פלגסט, שעטף את הפצע בכוח; שאר המואונים מבירות דמשק נהרגו. מאוחר יותר, פלפטין נקמה אישית בטים בכך שהרג את טים עצמו וחברים רבים אחרים ב-Gran Protectorate בשגרירות Malastare בקורוסנט. המשטרה לא מצאה את מבצעי הפשע, למרות הקמת צוות מיוחד לחקור את מקרי המוות הללו בעקבות רצח הסנאטור קים. כתוצאה מכך, דמשק קפיטלס לא איבדה את מנהיגה, אך הגו דמשק פרש מענייני הגלקסיה.
  דארת' סידיוס רקם תוכניות בצורה ערמומית למדי. הוא לא הרג את נכדתו פדווה, אלא התיידד איתה. ובחוסר רצון חיצוני הוא הפך לסנאטור.
  השפעתו של האדון השחור הלכה וגברה, סית' דארת' מאול השלישי הופיע. גם מאומן בשיטות ברבריות, ולוחם מוכשר מאוד. עם זאת, כישרונו של מאול בכוחו אינו כה גדול עד שיוכל להפוך ליורש מן המניין.
  בנוסף, גם פלגסט וגם תאלר הם עדיין אנשים, ולא בלי סימנים של גזענים. הם לא באמת רצו שהכס של אימפריית סית' העתידית יעבור בירושה למין לא אנושי.
  לכן, אולי מותו של דארת' מול נקבע מראש. בנוסף, פלפטין כמעט מת במהלך דו-קרב עם תלמידו, ורק עליונות בכוח הצילה את הקיסר העתידי ממוות.
  דארת' סידיוס הרגיש מוטרד מכך שמישהו ביקום טוב יותר בשימוש בחרב האור שלו. וגם זה הותיר את חותמו. למרבה המזל של זוג אנושי, מאול, בשל מגבלותיו, לא יכול היה להתעלות עליהם בידע על הצד האפל של הכוח!
  דמשק ופלפטין עשו הכל כדי להבטיח שמשבר נאבו יועיל לשניהם. עד שדארת' מאול פתח במבצע על נאבו להשמדת הג'דיי, דמשק נקטה בצעדים אקטיביים לתזמור משבר חדש. באמצעות יצירת קשר עם ראשי האיגוד התאגידי, גילדת המסחר, איגוד הטכנו ותאגידים נוספים, שכנעה אותם דמשק בפעולות המרושעות של הרפובליקה כלפי עולמם. פלפטין, לאחר שהבטיח את בחירתו לקנצלר העליון של הרפובליקה הגלקטית, החליט שהגיע הזמן להשלים את התוכנית הגדולה לבד. לאחר שלמד מ-Plagueast את כל מה שהוא צריך והשתמש בקשרים של אדונו כדי להשיג את התפקיד הנחשק, פלפטין ראה במוון המזדקן לא יותר ממכשול. לעומת זאת, נראה היה שפלגאסט בטח אמון מוחלט בחניך שלו.
  יתר על כן, דארת' מאול מת ושלטון השניים הוחזר אוטומטית.
  עוד הייתה הרבה עבודה וזמן לפניו, ולדרת' סידס פשוט לא הייתה הזדמנות להכשיר תלמיד חדש.
  אז למה הטנדם שלהם לא קיים עוד כמה שנים - עד שמסדר הג'דיי יושמד סופית?
  אבל הדבר החשוב ביותר לא היה זה. לבסוף חשף פלגסט סוד נורא: "זה הוא אביו האמיתי והביולוגי של פלפטין - ויט תאלר".
  כן, אמו, איכרה יפה מאוד, סובבה את ראשו של אדון הסוחר העשיר דמשק. והוא לא יכול היה להכיל את התשוקה.
  באופן כללי, לאחר החניכה לסית', היכולת להתרבות צאצאים יורדת בחדות. ואז מזל כזה - יש לך בן! וכל כך מסוגל, ומוכשר לא רק בכוח, אלא בעל כישרון פוליטי יוצא דופן.
  זו הייתה הסיבה מספר אחת לכך שהוא הציל את הצעיר. הרבה יותר נעים להעביר את עבודת הדם של עצמו. אמנם, בשל העובדה שסית' ברמה גבוהה הפך כמעט סטרילי, קשרי משפחה מעולם לא נחשבו העיקריים.
  פלגאסט הרגיש עמוקות... אולי הוא באמת החליט שבנו שלו לא יגע בו.
  אבל זה בדיוק מה שהניע את דארת' סידיוס לפעול. לבצע פשע כזה כמו רצח אביו הוא חלומו של כל מאסטר סית'.
  בלילה שלפני הבחירות, דמשק ערך את הופעתו הפומבית הראשונה מזה שנים, אך ורק עם הסנאטור פלפטין: יחד הם השתתפו בבכורה של הפקה חדשה של Mon Calamari בבית האופרה הגלקטית. לאחר ההקדמה, שני הלורדים סית' פרשו לפנטהאוז בדמשק בבניין קלדני ספיר כדי לחגוג את הצלחתו הקרבה של פלפטין. פלפטין הסתובב סביב המורה עם יין, עשה חזרות לקראת נאום הסנאט הקרוב.
  פלגאסט, שפוי, אמר לפלפטין שהניסוי שלו עם Magochlorians היה יותר ממוצלח. הילד אנאקין ניצח במירוץ, והכי חשוב, הצליח להשבית צבא שלם של רובוטים קרביים. זה אומר שהילד מוכשר בכוח יותר מכל אלה החיים ביקום. בנוסף לזוגיות עם הילד, הוא הצליח להזרע עם מגוכלוריאנים ונציג של גזע טוגרוטה. בהתחשב בכך שנציגי הגזע ההומנואיד הזה, אך הלא אנושי, עניים יותר מאנשים במונחים של מגהוריאנים, אך יחד עם זאת, אחוז הג'דיי ביניהם, עם מספר קטן פי כמה מזה של בני האדם, גבוה מאוד, לאחר מכן ...
  הילדה החדשה Ahsoka Tano בעתיד תוכל להשיג שיאי מיומנות יוצאי דופן, לא ידועים בעבר. השילוב בין דרכים חלופיות לתפיסת כוחה של הטוגרוטה, לבין שפע המגוכלוריאנים - יכול להוליד נס אמיתי של הטבע מעשה ידי אדם.
  מה הלאה? הוא ימשיך בניסויים וייצור גזע חדש של אנשים - שווה בכוחם לאלים. והוא יוכל לסנתז ישויות ברמה גבוהה עוד יותר מהמגולוריאנים - התיאוכלוריאנים, מה שיאפשר לסית' לשנות את החוקים הפיזיקליים של היקום, ואולי ליצור יקומים חדשים!
  היה מה להיבהל ולהתפעל מהאדון השחור.
  בהדרגה להשתכר, פלגסט נפל לחלום לראשונה מזה שנים רבות, ואחרי כמה רגעים, סידיוס, לאחר היסס (אולי עדיף פשוט לכרות את ראשו בחרב?), הוא הוריד זרם של כוח. ברק על המורה.
  - אתה אבא תענה על הכל! על שעזבתי אותי, על שנתת לי לחיות שנה של גיהנום במרתפי המלוכה המעונה! למה הוא גרם לי להרוג את אהבתי האמיתית היחידה קרולינה!
  הסית' השחור שאג, פולט ברק לעבר הוריו. הוא באמת שנא אותו.
  נהנה מהכאב של פלגסט, דארת' סידיוס עינה אותו לאט למוות, והוא, בהיותו תשוש בעזרת הכוח, לא יכול היה לעשות דבר ומת.
  בשניות האחרונות, האדון השחור אמר:
  "הפסדת במשחק הזה ביום שהחלטת ללמד אותי לשלוט בגלקסיה. יש לך את אבא שלך לצידך - או ליתר דיוק, מתחת לעקב שלך. היית המורה שלי, אבא - כן, בשביל זה אני אגיד לך לנצח יהי רצון שהוא יהיה אסיר תודה לנצח, אבל אתה לעולם לא תהיה אדוני."
  - פלפטין נפרד מהגוסס והבוער באש כוחות הברק דארת' פלגאסט.
  וכך סיים ממציא הסית' את חייו הסוערים. ואיתו הפך את הדף של ההיסטוריה האוניברסלית.
  אבל היו שתי יצירות חדשות ומעולות: אחסוקה ואנאקין, כמו גם תלמיד שהצליח להשיג כוח על הגלקסיה והביס את הג'דיי.
  לוק סקייווקר היה אפוא הנין של פלפטין ובנו של דארת' ויידר.
  לכן, האדון השחור של הסית' לא יכול היה לתת את הפקודה, לקחת ולהשמיד את צאצאו הישיר, מחונן בכוח. יתר על כן, מה שיגידו - לוק הוא מאה אחוז אנושי, וילדיו שלו הם חצי טוגרוטה. אבל הקיסר פלפטין כבר הציג חוקים המגבילים את זכויותיהם של לא-אנושיים, ובאופן כללי ביקש לקבוע חוקים גזעניים במדינה החדשה.
  ואכן, ברגע שאנשים הם הגזע הרב ביותר בגלקסיה, והקיסר עצמו הוא גבר, כמו גם הפמליה שלו, אז גזענות קשה והשפלה של גזעים אחרים היא די ברוח הסית'. אוהב להדחיק ולשלוט.
  מרשל הגדול טרקין פיתח תיאוריה ואידאולוגיה שלמה כדי להצדיק גזענות...
  אבל הם ירשו את כס המלכות, רק מחצית מהעם. למרות שאסוקה נפטרה מהגידולים המכוערים, ועור הזיקית שלה נראה יפה.
  הקיסר שלח במיוחד את ילדיו להשמיד את החיים על כוכב הלכת שילה, שבו חיו הטוגרוטה. וצאצאי האדון השחור מילא זאת בשמחה.
  הם שירתו מהתעברות והכירו רק את הצד האפל של הכוח. פלפטין, בצעירותו, עשה מעשים טובים יותר מפעם אחת. ואם הוא נכנס למרתף העינויים, אם לא היה נתקל בפלגסט, הוא לעולם לא היה הופך לרוצח הגדול ביותר בגלקסיה.
  כן, הילדים שלו לא עשו מעשים טובים, הם עשו בשמחה כל רע. אבל משום מה, זה בדיוק מה שלא נעים לקיסר. טוליה ובו הטוב לא מת עד הסוף. טולי פלפטין האמינה שאי אפשר להפוך לסית' אמיתי בלי להילחם עם עצמך, כשאתה מביס את הצד הקל שבעצמך.
  ילדיו לקחו את שירות הרוע כנתון, כדבר הטבעי ביותר ביקום, מבלי לחוות עוגמת נפש וחרטה.
  אבל פלפטין נלחם עם עצמו, ורק האלים הכל יכול יודעים מה עלה לו להרוג את קרולינה.
  בנוסף, הקיסר לא העז להרוג את אמו. כנראה שגם לפלגסט הייתה תחושת חיבה כלפיה, מעולם לא העלתה שאלה כזו.
  ואמה של פלפטין עדיין בחיים, ולמרות שהיא עברה כבר יותר ממאה שנים, בכלל לא נראית כמו זקנה עמוקה. להיפך, היא נראית צעירה מבנה, בלונדינית חזקה - לא יותר משלושים במראה. לאחר שחרורה מעבודת פרך, היא התיישבה במחוז נידח ועסקה בו בכישוף.
  כן, פשוטת משפחה, איכרה, אבל גם אישה יוצאת דופן, שהשתנתה בגנטיקה שלה. אחרת, היא בקושי הייתה מצליחה להיכנס להריון מהאדון השחור.
  יחפה, רק בבד חלצי, עם מותניים דקים כמו של נערה צעירה, היא עבדה קשה בשטח, ובלילות עסקה בכישוף. אבל כשוויט גר איתה, אמה הסתירה את לימודיה, ולא הקדישה את בנה לכלום.
  נכון, היא נתנה לזה לחמוק כמה פעמים: שכנראה ייגזר עליה לקבור לא רק את אהוביה, אלא גם את ילדיהם ונכדיהם.
  פלפטין ביקר את אמו רק לפני שנה - כשהיה צורך לכסות את נאבו מפני פשיטה של המורדים. גם אלה חיפשו סודות, על כוכב הבית של הקיסר השחור. אולי רצו לדעת את חולשותיו, או למצוא קרובי משפחה?
  לקיסר היה אח למחצה. כאן הפלפטין הקריב אותו לכוחות האופל זמן קצר לפני המשבר בנבו - איך לומר שהמזל חייך.
  בשלב זה, האח כבר רכש נכדים, כך שהטקטיקות המצפה של דארת' סידיוס היו מוצדקות. אפילו יותר קורבנות, והתחדשות בפנתיאון של דם ילידים שנרצחו.
  ואז הוא רצה באותו הזמן, ולגמור את אמא שלו. אבל פלפטין ציפה לפגוש את הזקנה: אבל אמו לא השתנתה כלל בשנות הפרידה הארוכות. דמות ילדותית ושרירית, כהה מאוד מכווית שמש, ועור חלק, פנים יפות עם סנטר גברי. מרחוק, בדרך כלל, אפשר לטעות בה בתור נערה, אבל מקרוב, תווי פניה נראים: די בוגרת, מעוצבת, והיא בת שלושים לפחות. ואם תסתכל לתוך עיני האזמרגד-ספיר, זה ייראה אפילו יותר.
  וויט ת'אלר, שלא ציפה שאמו לא פשוטה כמו שזה נראה, היה בהלם וסירב להרוג, או כפי שהוא כינה זאת, להקריב לכוחות האופל.
  הוא לא מצא בעצמו אז את האומץ לומר לפחות כמה מילים עם האם-הקוסמת, ובהימנע ממגע, מיהר לעזוב. האם אולי זיהתה את בנה, אבל היא גם העמידה פנים שהיא קרה ואדישה.
  ובמהלך הביקור האחרון בנבו, היא הופיעה ברגע שהשיירה הקיסרית טסה למארב. פלפטין כמעט נקבר בארמון, אך אישה יחפה הופיעה אליו, המציינת יציאה נסתרת והראתה היכן נמצא מארב נוסף של המורדים.
  אחר כך החליפו איתה כמה משפטים.
  האם הבלתי דוהה הניחה את ידה על מצחה של פלפטין ואמרה במרירות:
  כמה קשה נפגעת, בן. לא נותרה בך תכונה אחת מוכרת!
  דארת' סידיוס ענה בכעס לאמו:
  - אני רק נראה כמו זקן עמוק! למעשה, הגוף שלי חי מזמן שלא על פי חוקי האדם. ואני עדיין מסוגל להביס כל ג'דיי עם חרבות. ותקופת הקיום הפיזי של בשרי תימשך יותר ממאה שנה!
  האם הצעירה הנהנה לבנה המצומק.
  "האם החלטת להאריך את קיומך הפיזי על ידי הפיכתך לערפד?" כמובן שלערפדים יש יתרונות על פני בני אדם. למעט הצורך לשתות דם שלוש פעמים ביום, ולהימנע מאור השמש. אבל אלה לא החיים!
  הקיסר פלפטין נעלב מאמו ואף רצה להכות אותה, אך התאפק. הוא מלמל בכעס:
  "אני חזק יותר ממה שהייתי כשהייתי צעיר, קשה יותר להרוג עם הכל מלבד כסף סטרלינג. ובכל שמש אפשר ללבוש חליפה נוחה עם פילטרים, ואור מלאכותי לא מסוכן לי.
  כאן התרכך הטון של דארת' סידיוס.
  - יותר טוב, ספר לי איך אתה, בהיותך אדם פשוט, הצלחת לשמור על נעוריך?
  לאדה תאלר בחיוך מתוק ולבן שיניים ענתה:
  - כל חיי הלכתי יחף על נאבו, עבדתי כל חיי, אכלתי אוכל בריא, שתיתי רק מיץ וחלב. תמיד בחוץ - הרחק מהעיר. ביקרתי בבירה רק פעם אחת, ואחר כך בשלשלאות, כשהביאו אותי לשמוע את פסק הדין. ושם שוב לכפר עם מעדר!
  אני מוביל את אורח החיים הבריא ביותר האפשרי ולמה עלי להזדקן?
  פלפטין אפילו לא כעס הפעם, הוא הרגיש קצת מצחיק, ובאופן הגיוני, הוא ביקש הבהרות:
  - מיליוני איכרים מנהלות את אותו אורח חיים כמוך, אבל זה לא מונע מהן להפוך לזקנות מכוערות, בניגוד אליך. מה הסוד - ספרו לי!
  אמא ענתה בהתנשאות בטון שלה:
  - השאלה החשובה ביותר היא, מדוע אדם מזדקן? המחזור בטבע הוא נצחי, וגוף האדם דומה למחזור כזה. מבחינה אובייקטיבית, אין שום דבר בגוף האדם עצמו שצריך להזדקן. האישה הצעירה למראה עצרה והמשיכה בביטחון עצמי של אלילה. - הכל עניין של חשיבה ואמונה. האמינו שזיקנה היא לא טבעית, והנעורים הנצחיים, להיפך, היא דפוס ולא תזדקן!
  פלפטין לא ממש הסכים עם זה:
  - לא רק אנשים מזדקנים, אלא גם מתכת, חפצים, חלליות, רובוטים קרביים. מדוע אתה חושב שאדם מסוגל להימנע מכך על ידי מאמץ של רצון ואמונה?
  הצעירה השיבה בביטחון:
  - גוף האדם, בניגוד למתכת, הוא מערכת מתחדשת. תאים יכולים להתחלק ולחדש את עצמם במשך מיליארדי מיליארדי שנים. כל מדען יגיד שמלאי הגזע בגוף יחזיק מעמד למיליוני מיליוני חיים. אתה רק צריך ללמוד איך לעשות דבר קטן חיוני אחד - לחדש ולחדש גם תאי עצב. אז האלמוות יהפוך למציאות!
  פלפטין שאלה בהנאה:
  - ואיך את עושה את זה אמא?
  האישה צחקה וענתה בלחש:
  למה ערפד צריך לדעת? וכך בבשר הזה תמתח חמש או שש מאות שנים. ואתה צומח שינוי נפלא ... האם אתה עדיין צריך לשלוט בסוד הנעורים הנצחיים. במיוחד בהתחשב באנוכיות שלך?
  דארת' סידיוס סינן כמו נחש חנוק ומשך את להב הארגמן שלו.
  אני יכול להקריב אותך לכוחות האופל!
  האם הביטה בלי שום צל של הארץ אל בנה-קיסר. היא ענתה בחיוך רחב עוד יותר.
  - הקרבה זו לא תעזור לך במאבקך! למרות עריץ עקוב מדם, התפילות שלי מצילות אותך ממוות. בעוד שנה תצעדו על שפת התהום. ורק אמא שלך יכולה להציל את נשמתך מהגיהנום!
  פלפטין התרצה והניף את ידו בביטול.
  "בסדר, כמו שאמרת, לערפד עדיין נותרו חמש או שש מאות שנים. ושם אולי אגלה דרך יעילה יותר להאריך חיים. יתר על כן, ניסויים כבר מבוצעים כדי להחדיר את הרוח לתוך השיבוט!
  אמא נישקה את פלפטין לשלום ואיחלה לו בהצלחה. היא הריחה כל כך רענן ונעים. ודארת' סידיוס השתוקק - יש יופי בטוב.
  רוע הוא רוע, ולחיות כשיש חושך ותנים אכזריים מסביב זה מעייף ביותר. לפעמים מתגלגלים פחדים... כואב ונורא.
  יתרה מכך, הקיסר פלפטין רצה להיות יורש על ידי הסית', שאינם רשע טהור, ושהיורש יוכל להביא לפחות משהו יצירתי לחיים של מעצמת חלל.
  לוק סקייווקר הוא מאה אחוז אנושי וזהו הפלוס המשמעותי שלו.
  בנוסף, הדם של אנאקין ופלפטין עדיין זרם בו. והבאת הילד הזה אל הצד האפל דרש מאמצים רציניים.
  
  
  לידת השטן
  כיצד הפך פלפטין - צעיר צנוע, תלמיד מצוין, ובולט בהתנהגות למופת, להתגלמות האוניברסלי והרע ועבר לצד האפל של הכוח?
  החיים על הפלנטה נאבו היו טובים יחסית - אקלים מתון, ארץ נדיבה, כמעט ללא מרידות ודרישות לשינוי. צורת הממשל היא מונרכיה חוקתית... אבל כוחו של המלך גדול, גזירותיו שוות בתוקף לחוקים, ורק פדלה אמידאלה תוקנה כדי להגביל הן את תקופת מלכותו של המלך והן את סמכויותיו.
  פלפטין, בצעירותו, הוא צעיר נאה מאוד, צנום וכמובן מפותח פיזית, הוא זכה בתחרויות הבין-כוכביות באוויאבול. או אז פלפטין, שנכלל בצוות נאבו ממש ברגע האחרון, חש רגישות לכוח. הוא ראה מראש את טיסות הפולסרים ואת פניות האסטרואידים במשחק הוירטואלי המורכב ביותר. והוא הבין שהוא יכול להרגיש מתי הגיע הזמן להכות מכה אנושה והחלטית. ואז שמו היה שונה במקצת: ויט תאלר. אמא פשוטה, ואבא לא מוכר. נכון, הודות ליכולותיו המולדות ולעבודתו הקשה, הצליח וויט להיכנס לפקולטה החופשית של מכללה יוקרתית. כדי לעשות זאת, היה צורך לאסוף ציון גבוה מאוד.
  על חשבון אביו, אמו המאוד יפה והמפותלת, הוא אמר שהוא ג'נטלמן אציל, אולי אפילו מקרב הג'דיי הנולד.
  אבל היא לא יכלה לקרוא לו. ויט, לעומת זאת, הניח הנחות שונות במוחו - אולי אביו הוא בכלל קיסר מגלקסיה שכנה?
  אפילו בילדותו, תאלר - פלפטין העתידי חש את היכולת לקרוא ספר לימוד סגור - בצורת נייר או ספר אלקטרוני - בכל מקרה. הוא הרשים את חבריו ביכולת לחזות את תוצאות הספורט, או זכה בחידות על תעוזה - כמו זו החבויה באגרוף.
  אבל במשחק הזה הוא הבין שיש לו מתנה נדירה. הניצחון הסנסציוני הפך את ויט תאלר לגיבור של נאבו, ו... ובכן, ממש כמו באגדה, הוא הוביל לכך שהבחורה הכי יפה, הנסיכה קרוליין אמידלה, התאהבה בו עד מעל לראש.
  ווויט עצמו, עם דמו הצעיר והלוהט, חש גל של אהדה והדדיות. הם התאהבו זה בזו עד כדי טירוף, והיורשת הרשמית לכס המלכות, קרולינה אמידלה נברי, הרתה מילד פשוט.
  המלך זעם. על פי המנהג והחוק של כוכב הלכת נאבו, הפלה אסורה בהחלט, אך נסיכת הכתר וצאצאיה נשללה מהזכות לכס המלכות. ויט תאלר, לאחר עינויים קשים, היה אמור להיות מוצא להורג בצורה הכואבת ביותר. וקרולינה, לאחר לידת ילד, נשלחה כשפחה למטעים. יש נסיכה: יחפה, בטוניקה מרופטת בלבד, היא נאלצה לעבוד קשה יחד עם בנות כלואות אחרות. לבלות את הלילה בצריף, על קרשים חשופים, ולאכול אוכל פשוט וגס. המלכה לעתיד הוכתה בשוט על ידי המשגיחים אם היא עבדה אפילו קצת יותר לאט.
  אחד מסוגי העונשים הוא תליית העבדים על המתלה, ודגדוג העקבים החשופים בלהבות הלפיד.
  וויט עצמו עונה בצינוק. הם עינו אותי באכזריות, בעדינות, אבל במקצועיות רבה, ומנעו ממני לאבד את ההכרה או למות בטרם עת.
  וויט תאלר עבר אלף מעגלים של גיהנום. הוא עונה במשך שנה שלמה לפני הוצאתו להורג. ואז הוא היה אמור להיאכל חי, מול מיליוני תושבי נאבו על ידי קרצית חולדה.
  אבל במהלך ההוצאה להורג, לפתע התפוצצה המפלצת... וכשהעשן התפזר ויט תאלר נעלם ללא עקבות. רבים קיבלו זאת כאות מלמעלה ונפלו על ברכיהם. והמלך התנודד, פניו התכלו - היה לו שבץ.
  ונכה מחודשים רבים של עינויים, וויט התעורר במערה לחה, מכוסה בצמחים בהירים. זה כאב לו מאוד, אבל במקביל, חזרה תחושת הכוח הזועם. משום מה, במהלך העינויים במרתף העינויים, וויט לא יכול היה להשתמש ביכולותיו ולשרוף את התליינים.
  למרות שהוא מייצג באופן גלוי אש שעפה מתוך עצמה, התפרצות של פולסרים, וזורם מנשק אקדח פלזמה נורא (אסור ברפובליקה הישנה - בגלל כוח ההרס הגדול ביותר שלו!). אבל אז חזרה תחושת הכוח.
  והפצעים העמוקים שנגרמו על ידי התליינים נרפאו לאט אבל בטוח.
  ליד וויט היה מיכל של תערובת חומרים מזינים, והוא ספג אותו מדי פעם, צולל לתוך שינה.
  כאן הוא, למשל, חלם... הזוי ובו בזמן הירואי;
  לטרוף גופה היה תהליך מהיר, האריה המוטנטי מיהר כל עוד הבשר טרי וחם. כשסיים לבסוף, נשאר השלד. כמה לוחמים שחורים בגלימות, חמושים במטה קסמים, הבריחו אותו, ואז הרימו את השלד.
  - הגלדיאטור האמיץ שמת מוות אמיץ ייקבר על פי המנהג המקומי בכל הכבוד. - הודיע הפרשן בנימה נלהבת.
  - מדהים! סוף לא כל כך רע! - אמר קיסר החלל העתידי. ויט הוא עדיין גבר צעיר בחלום, נדמה לו שהוא בעברו הקרוב.
  והפרשן האלמוני המשיך להיחנק בעונג זועם:
  - ועכשיו אנחנו מודיעים על המשך התחרות. כרגע, כל אחד בציבור יכול להילחם באריה הרוצח.
  וויט ת'אלר קם מיד וצעק בנוקב:
  - אני רוצה!
  - מובן שאתה רוצה לכפר על אשמתך שלא הימרת על אדם. - הנסיכה קרוליין אמידלה הקניטה אותו.
  הצעיר צעק בזעם:
  - ואם כך! חיה שהרגה אדם אינה ראויה לחיות!
  - אבל יש לך מתחרים, תראה כאן. - הנסיכה קרוליין הצביעה על החיה שעלתה, הדומה לתנין זקוף עם לוע של פיל. גם הבחור הזה רוצה להילחם!
  הפרשן הודיע:
  - אז שני אנשים הביעו בבת אחת רצון להצטרף למאבק, ואז קודם כל עליהם להילחם זה בזה.
  הציבור בירך על ההחלטה הזו, עוד משקפיים ועוד דם!
  הלוחם וויט הביט במפלצת עם תא מטען מכוסה בשריון קשקשי, כבר בשניות הראשונות היא מצצה בצורה לא נעימה את הבטן. ואז הצעיר התגבר על ההתרגשות, אם כי האויב היה ללא ספק מסוכן.
  - יינתן לך נשק סטנדרטי! - הכריז הפרשן בצמרמורת בקולו.
  הלוחמים השתחוו כמנהג. אחר כך נתנו להם חרב ומגן. ואז חיכתה לוויט הפתעה נוספת, נמסרה לו חרב אחת, על ידו הימנית, והאויב קיבל שניים בבת אחת, ולקח את הנשק השני בתא המטען שלו.
  - זה לא הוגן! - מחה הצעיר. - שני להבים נגד אחד.
  - זהו הגופה-פראייר, הוא תמיד משתמש באפו בקרבות. מנהג כזה! - ענה פרשן בלתי נראה, בלי להסתיר את הבוז שבקולו, את הנשק מסרו בנות יפות, כמעט חסרות משקל, דומות מאוד לנימפות. כשהביט בהם, וויט (פלפטין העתידי) חש תשוקה נלהבת, והוא התבייש מאוד שיבחינו במתח שלו. אז הוא דיבר בכעס.
  - אז תן לי חרב שנייה במקום מגן מגושם. אני לא רוצה להיות אידיוט.
  - יש לך זכות כזו! - אמר, מעט פודרב, פרשן.
  הנימפה הושיטה לצעיר את החרב השנייה ואמרה בפאתוס:
  - הילחם באביר, אל תבייש את הכבוד.
  הפרשן הודיע שוב:
  - הזכות להרוג או לחנינה שייכת ללוחם שבבעלותו נשק מנצח! וגם לציבור. אני חושב שצריך לקחת את זה בחשבון.
  - אני בהחלט אגמור את הגבר החתיך הנועז. - אמר גופסוקר.
  - בלי לזייף פטיש, לא תפצל את הטירה! - דיבר, אפוריזם שנון ויט.
  הם קמו, פיל התנין היה הרבה יותר גדול מהבחור, והתחילו לחכות לאות.
  קלה כנוצה התעופפה אליו הנימפה ונישקה את הצעיר על הלחי הוורודה.
  ויט הסמיק ועשה חצי צעד, באותו רגע נשמע האות לקרב. אוכל הגוויות מיהר לעברו, מניף את חרבותיו, הוא ציפה לקחת זאת בחוצפה. הצעיר היה בכוננות, וקפץ הצידה ובדרך החוצה בעט. המכה נפלה על המגן, הוא צלצל בצליל מגעיל.
  - היי ילד! תשמור על הנעליים שלך, הן יפות.
  וויט הצעיר ממש התחרט על כך שהוא לא הוריד את נעלי הספורט שלו, הן היו מתנה ליום ההולדת שלו, צביעה יוצאת דופן ולמרות העור החזק שלהן, לא רצה לקלקל אותן. הוא בן של אישה ענייה, נעליים טובות יקרות. והוא ויט עדיין ילד, כך שהוא לא מהסס ללכת יחף.
  הקרב נמשך, ואז הצעיר ציין כי האויב מחזיק בזריזות רבה את תא המטען שלו. כמה מהר החרב זזה, בעוד הזרועות לא כל כך ניידות, ואפילו העליונות באורך.
  - כל חיי חלמתי לרכוב על פיל, לא להילחם. אתה כבר מגעיל.
  בתגובה, חריקה צרודה:
  - מה שאדם לא אוהב. עד כדי כך נחות הגזע שלך.
  ויט המשיך לשנות את המסלול, עשה לטוחן, אחד הטריקים היעילים
  קנדו, אבל כנראה שתהילתו של לוחם מיומן לא הגיעה ליריבו לשווא. הוא הצליח לפרגן על הכל ואפילו ספג מכות רגישות בעצמו. כאן, למשל, אחת התקיפות פגעה בחזה של ויט, הטי-שירט נחתכה, הצעיר עשה סיבוב אחורי, בקושי נמנע מתבוסה רצינית. הנשר הרוסי הדו-ראשי ניזוק, חתוך לשניים.
  - זה ממזר! - אמר וויט וביצע את טכניקת ה"פרפר", אבל שוב התברר שכל ההתקפות
  נדחה. - שטן חוטם.
  הוא נפצע שוב, גירד בזרועו ואז נפגע בכתפו. וויט נסוג, הוא הבין לפתע שהוא מפסיד בקרב ללא תקנה, מול שותף אויב מיומן יותר ממנו. יתר על כן, הצעיר עדיין לא היה מנוסה מדי בקנדו.
  גם הנסיכה קרוליין הייתה מודאגת:
  - אני הטיפש האחרון שלא עצר את החבר שלי. ביקום הזה, הוא לגמרי
  זר, ולהניח את ראשו לא ידוע על מה.
  היא רצתה לקפוץ מהזירה. כאן, כמזל, הופיע מכשף מוכר.
  - איזה יופי, זה לא בשבילו לירות ממקל או לנופף ברגליים. אני מכיר את קורפסאקר! מה, הוא בהחלט יהרוג, ואפילו ילעג לגופה. אז בין אם תרצו או לא, תצטרכו להיכנע לי.
  - לעולם לא! אמרה הנסיכה קרוליין.
  המכשף של הצד האפל של הכוח סינן:
  - במקרה זה אפשר למכור אותך לגדוד, ותשרת עשרים חיילים ביום. או להיפך, להרמון האדון, שבו יש אלפים מכם ותבמלו ממלנכוליה והתנזרות.
  הנסיכה שאגה באומץ:
  - אהפוך ללוחם!
  המכשף צחק:
  - את ילדה שברירית שאין לה קסמים יסודיים. כן, אתה תישרף בקרב הראשון.
  קרולינה נעלבה:
  - אמן התהילה ילמד אותי! וכן, אני חזק פיזית!
  המכשף ציחקק בגועל:
  - אמן התהילה? וכן, היא אנוכית. לא סביר שהיא תצליח במשהו שווה. כדי שאוכל להפוך אותך לאישה ולהעביר את הכישורים שלי בתור יליד.
  הנסיכה חייכה באירוניה.
  - אתה רוצה להפוך לאל?
  המכשף שאג בפומפוזיות:
  - למה לא! שאני יותר גרוע ממועמדים אחרים?
  קרולינה אמרה בכנות ובהבעת בוז:
  - אתה דוחה. אני אשנא את המגע שלך.
  עיניו של המפתה הבזיקו באור ארגמן.
  - ובכן, אני אזכור את זה.
  בזמן שהם דיברו, פצעיו של וויט גברו. הצעיר נסוג, הוא כבר התחיל להרגיש סחרחורת מאובדן הדם. שואב הגוויה עשה לזנק נוסף, תנופה איומה כמעט חתכה את הראש, חתכה את הלחי של הבחור.
  הוא אמר הממזר. - במהלך הקרבות, הסקוטש על אחת מנעלי הספורט שלו נתקע.
  והנעליים בקושי מתאימות. אבל צעיר מוכשר נתקף בהשראה, וקפץ למעלה בחדות. הוא נופף ברגלו, ונעל הספורט, כמו אבן מקלע, עפה לתוך הלוע של אוכל הגופה, פוגעת בעקב המשובץ עם מסמרות בעין. הוא יילל, דעתו מוסחת לשנייה.
  וויט ביצע את אחד ממהלכי הג'די קנדו הקשים ביותר, המניפה המשולשת, וחתך את הגזע של המפלצת. מזרקת דם פרצה החוצה, ואוכל הגופה נסוג לאחור, רגליו זו מזו. גרונו גיהק שאגה נוראית.
  ויט נעץ מבט זועם.
  - האויב על סף השמדה מוחלטת! אני אנצח!
  הצעיר תקף את האויב, בחרב אחת הוא לא היה נורא. השואב נסוג, התנודד והחטיא מכות. עד מהרה הוא קיבל מספר פצעים קשים והפיל את חרבו. אחר כך הוא רק הגיב בעוויתיות, וסובב את המגן. בהתרגשות, וויט ביצע טכניקת קלשון, ודקר את האויב תחילה בראשו, עליו הצליח להגיב, ולאחר מכן בבטן. הדקירה הייתה עמוקה והמעיים יצאו החוצה. ואז, כשראה שהאויב נחלש לבסוף, וויט ביצע טכניקת "מברשת" וניקב את גולגולתו. הוא התמוטט מת.
  - הלוחם וויט, שזכה לכינוי הרוח, ניצח. יריבו, הטרובוסוס, שמנתץ את תא המטען, כמעט מת. עכשיו לצעיר הזוכה יש את הזכות לגמור אותו או לא.
  הקהל היה רועש, חלק מההימור ניצח וחלק הפסיד, אבל כולם היו מאוד צמאים לדם.
  יונייטד, בדחף פרוע ובזעקה מטורפת:
  - תביס אותו! כרתו את הראש ותלו על יתד! הם צעקו. "זה המנהג להתמודד עם המפסידים.
  וויט הניד בראשו, בלהט הקרב הוא עדיין יכול היה להרוג, וכך, כשהכל נגמר, זעמו התנדף. לכרות את הראש בדם קר, ועדיין להתעלל בו, זה לא בתקנון שלו. הצעיר הרכין את ראשו הבהיר ואמר בתקיפות:
  - לא, אני לא אהרוג יצור חסר אונים.
  - תשמיד את זה! סיים את זה! - הקהל המשיך לצעוק, ואיברים שונים קפצו למעלה. וצווחת - תן לנו הנאה!
  הקיסר לעתיד פלפטין הראה אצילות שלא נשמעה:
  - האויב מובס, ואפילו נכה, מה עוד אתה צריך!
  -החבר שלך טיפש. כשהוא משאיר את קורפסואקר בחיים, הוא הופך את עצמו לאויב מוות.
  הוא לא יסלח על ההשפלה ואובדן הגזע. - אמר המכשף בנשימה חלודה. למה אתה טיפש. אל תצעק, תסיים את זה?! הוא יקשיב לך!
  - היה לי מספיק דם! - ענתה הילדה-נסיכה. - ולמה כולכם כל כך אכזריים? האם באמת אין דרך אחרת ליהנות?
  המכשף, שתחפושתו הוסתרה מתחת לחלוק, סינן:
  - אבל כמו?
  קרוליין, בקושי הסתירה את רוגזה, ענתה:
  - שירים, למשל, להאזין! או ביצוע של מספרים אמנותיים, כל מיני תוכניות בידור, אפשר עם חיות.
  המכשף, שפניו נסתרות, אך הראשים הבוערים עדיין זוהרים בחושך, שר:
  - איזה סוג של בוטלג זה? לא, זה לא מעניין! כל מיני בופונים ובלוקים לא יכולים להחליף את מחזה הדם.
  הנסיכה העיוותה את פניה.
  - באמת?
  המכשף, מקמט את מצחו ונוצץ, שאג:
  - ומה עם הזמרים עם גרונם המשומר. בעזרת קסם וכישוף תוכלו ליצור מחדש כל מוזיקה וקול. אנחנו יכולים לעשות את זה. ואם נרצה, אז החוריס העירום ירקוד.
  הקוסם הרים אצבע ארוכה עם טפרים.
  -לא, קרב גלדיאטורים רציני הוא הטוב ביותר.
  הנסיכה קרוליין לא הסכימה מאוד עם זה, אבל לא התנגדה.
  וויט ת'אלר קיבל כסף עבור הקרב, תוך שהוא מקטין משהו בהגרלות. ואז הצעיר, שעדיין לא יצא מהקרב הקודם, והפצועים נאלצו להילחם עם
  מוטנט אריה. אבל אם הטורף ריפא את כל הפצעים בעזרת קסם, אז הצעיר יצא כולו בחתכים טריים. וויט הוריד את חולצת הטריקו החתוכה שלו ופשט את נעלי הספורט שלו, מניח אותן בזהירות בצד, לוקח חרב בשתי ידיו. עירום למחצה בג'ינס מגולגל, הוא נראה נאה במיוחד לנסיכה קרוליין. חתכים רחבים נראו על פלג הגוף העליון. הילד משך בכתפיו הגידים, מנסה לגרום לכאב לשרת את זעמו. רגליו היחפות חשו במשטח החם של הרצפה המחוממת באופן מלאכותי.
  ויט תאלר שחרר נשיקה. הקהל מחא כפיים.
  נאנק בקול:
  - אתה לא צריך להציג את הלוחמים! תן לקרב להיות מעניין!
  האריה, מבלי להמתין לבובל, קפץ, ניסה לחטט את האויב עם ניבים חרבים. הוא לא הצליח, ריבאונד, וויט הצליח לפגוע בו בעקב בעין. החיה זעמה, קפצה קדימה ומעדה על קצה החרב. כאן כבר הופתע נער הגלדיאטור - הדם, שהיה אדום קודם לכן, הפך לירוק.
  - ממה כל זה? - שאלה הנסיכה קרוליין המופתעת.
  - זה מצביע על כך שהחיה הפכה להיות יותר עיקשת וחזקה, יכולת ההסתגלות גדלה. - ענה המכשף בטון קודר.
  הילדה סיימה מסקנה חד משמעית:
  - זה רע!
  קולו של המכשף נעשה הרבה יותר עליז:
  - למה! החבר שלך לוחם נהדר, רק שהקללות יהיו יותר מעניינות.
  אריה הדרקון המשיך לקפוץ, מתעלם מהדם, זה היה מהיר מאוד והנוער בקושי הספיק להתחמק. כאן וויט עשה סלטות, קפץ: כמו אקרובט, ואז צלל כמו לוקה, הוא קרע את בטנו של האריה. נראה שהמחסל המנופח לא שם לב לכך, והמשיך לרדוף אחרי הצעיר מסביב לזירה.
  - לעזאזל! - אמר וויט ברוגז. - אתה שהלהב לא לוקח.
  מאובדן הדם החל הצעיר להתעייף. בזריקה מדויקת הוא הצליח לנעוץ עין של אריה, אבל אפילו בעין אחת, הטורף נשאר מסוכן, ולאחר שתפס את הרגע, חתך בכאב את כף רגלו המטופחת לתוך הצלעות. הטפרים השאירו שישה פסים עמוקים.
  - זה ממזר! קורעים את הבשר! - ילל הצעיר.
  נראה היה שהאריה היה צריך להיחלש במשך זמן רב מאובדן הדם, אך התקפותיו הפכו מהירות יותר ויותר. כמה פעמים הניבים כמעט פילחו את העיתונות, ואחד חדר לתוך שריר החזה של תאלר, ושרט אותו קשות. הצעיר התנודד, ושיניו הבזיקו מעליו,
  תקוע בכתפו. ויט היה מזיע, מכוסה דם והצליח לחמוק החוצה ואפילו לחתוך את גרונו עם להב. החיה דיממה, העורק הראשי נשבר, אך לא איבד מהירות.
  - אתה כמו זומבי, לא משנה כמה תגובות. אולי אתה לא האריה הנכון. - אמר הצעיר.
  הוא עשה ניסיון להתקפת נגד כדי להפיל את העין האחרונה, אבל החטיא והשאיר עוד פס מדמם על הלוע. אריה
  הכפפה אותו שוב.
  - מאיפה אלו באים? - בייאוש היכה הצעיר בכל כוחו את יריבו על הצבר. מהלם חזק העצם נסדקה ומיץ לבן יצא ממנה.
  - אגה! - בטון מרוצה ביותר, אמר המכשף. - נראה שחבר שלך החליט להשחיז את הלהב, בכל מקרה, אפשר להרגיש יהירות רצינית.
  - מה רצית? ויטקה היא ילדה חכמה. - ענתה הנסיכה ליה, די מגרגרת.
  המכה הבאה, קוצצה לבסוף את הניב. החיה החלה להסתובב, במקום כאילו איבד את הכיוון. וויט המשיך, המכות שלו נעשו יותר ויותר חדות, כשראה שהאריה המוטנטי שחה, הצעיר הוסיף אנרגיה.
  - איזה בשר אריה, לא אוהב את זה! - צעק בחור אמיץ.
  תביס אותו ויטק, אתה כל כך סקסי. הנסיכה קרוליין צרחה.
  הצעיר פגע בניב השני, מכיוון שהמטרה הייתה נוחה. מהפעם הראשונה העצם לא נכנעה, והייתי צריך להוסיף אותה. לבסוף, הנקודה הזו קרסה, האריה היה ללא ספק המום.
  - איך אתה עכשיו בלי ניבים רק חתול גדול, נידון למוות! - אמר וויט הזועם.
  חריקת שיניים וגניחות היו תשובתו. הקרב נמשך בצורה מטורפת, האריה-דרקון נע כביכול תוקף, אך תנועותיו איבדו את חדותן. הילד, מרגיש גל של כוח, בתורו
  התקפת נגד כל הזמן ובסופו של דבר פילחה את העין האחרונה. הפעם נראה שהלהב הלך הרבה יותר עמוק והגיע עד למוח.
  - בראבו, הרטיב אותו! קראה הנסיכה קרוליין.
  כל האולם הצטרף למקהלה.
  - גמור אותו, גמור אותו!
  הגלדיאטור הצעיר בעט שוב ברגלו וקפץ מאחורי גבו בעט מכיכר. נראה היה שהאריה המוטנטי מאבד את דעתו, דחף את לוע שלו כמה פעמים. לבסוף, כשהילד התרגל, הוא צלל את הלהב לתוך חזהו וניסה לנעוץ אותו עמוק יותר, עד ללב. כפות ציפורניים חבטו בצלעות, גירדו אותן, ואז ניקבו את הבשר, אבל וויט בעקשנות לא שיחרר את הלהב, למרות שהוא ממש נקרע לחתיכות. כאן כבר הוחלט הכל בצוואה, הטפרים המשיכו לגרד ולקרוע את הבשר הצעיר.
  - זרוק את זה! הנסיכה קרוליין נבחה. הבכי שלה נשאר לבד.
  - תביא את זה לסוף! - שאג הקהל.
  לבסוף, להב של ויט הזועם נקב אל הלב, והחיה השתתקה, בפעם האחרונה שהעבירה את ציפורניה על הבשר הארוך.
  - ובכן, זה נראה הכל! הצעיר נשף החוצה. - יציר החושך מוטל לעפר.
  הודיע פרשן הקוסמים.
  - שוב המנצח היה ויט - רוח הרפאים של המוות; הכוכב העולה של הזירה. הוא יקבל את הפרס שזכה בו.
  בביטוי הזה, הראייה של תאלר התפוגגה כמו ערפל כאשר שוגרה מנהרת רוח עוצמתית.
  ומתוך האובך הזה עובר... דמות חזקה וגבוהה של אדם או יצור דמוי אדם במכסה המנוע. נשמע קול חורק, דומה מאוד לקולו של אותו מכשף בחלום.
  - נלחמת היטב וויט... אני רואה בך את כישוריו של לוחם נולד!
  תאלר קם. במהלך השינה, פצעיו כמעט והחלימו, והצלקות החווירו והפכו פחות בולטות.
  אמר הצעיר והושיט את ידו לאיש:
  אני מודה לך שהצלת אותי אדוני...
  האיש החזיר את כף ידו הצעירה בגסות לאחור ולחש:
  - לא תודה! כל הכרת תודה מובילה לרחמים ולחולשה!
  וויט כפה חיוך ומלמל:
  - אבל אתה הצלת את חיי... אז, אני חייב איכשהו להודות לך!
  האיש החזיר לפתע את מכסה המנוע שלו. הצעיר הציץ אל הפנים הפתוחות. לאיש היה מראה אצילי, הוא נראה קצת יותר מארבעים, צוואר חזק וזקן מתולתל וקצר. מראה העיניים מאוד מצומצם, מיד ברור שהוא רגיל לפקד, ותווי פניו חזקים, חזקים.
  למרות שהג'נטלמן הזה לא היה מוכר לוויט, נדמה היה לצעיר שהוא ראה אותו איפשהו קודם לכן. למרות שקשה מאוד לשכוח תווי פנים כה אקספרסיביים ובעלי רצון חזק, יציבה מלכותית, עיניו של שליט מהעריסה. אבל יחד עם זאת, למרות המראה האצילי, הקול צרוד, מגעיל, כאילו נקרע, למרות הווליום.
  האיש הביט בוויט, ובלי לשנות את ההבעה החמורה על פניו, אמר:
  - הצלתי אותך לא בגלל אהבה, אלא בגלל שאני צריך אותך!
  עיניו של הדובר נצצו.
  -אקח אותך כשולייתי, ואפתח את הידע של הכוח, שהג'דיי לא מעזים לחלום עליו... אבל דע לך שמה שחווית במרתף העינויים הוא עדיין פרחים לעומת מה שמחכה לך!
  וויט קם ואמר בנחישות:
  - אני מוכן! מוכנים להכל - פשוט הצילו את קרולינה!
  האיש נחר בבוז רב ביותר.
  - התקשרות היא חולשה! החולשה הגדולה ביותר שסית' יכול להרשות לעצמו! - כאן נעשה קולו של השליט השחור מאיים יותר. - ליתר דיוק, הם לא יכולים, הם לא צריכים להרשות זאת לעצמם, אבל ... באופן מוזר, אני אשחרר את קרולינה מעבדות! רק בתמורה לצייתנותך המלאה, כדי שתשבע שבזמן הנכון תמלא כל פקודה שלי!
  ויט כרע ברך בצייתנות והכריע שבועה גדולה.
  ואז האיש אמר:
  - מעכשיו, השם החדש שלך הוא דארת' סידיוס! אני דארת פלג הוא המורה והמאסטר שלך!
  מאותו יום, וויט, או כיום דארת' סידיוס, החל להתאמן בסיף ובכוח אפלה. דוקטרינה אכזרית וחסרת רחמים. אבל האדון השחור החדש חש בתוכו כוח שגדל במהירות. הוא נעשה חזק יותר ומתוחכם יותר מדי יום, שבוע וחודש.
  לדארת' פלגייס, בנוסף לחלום האלמוות, היו תוכניות להחזיר את שלטון הסית'. וויט תאלר שינה את שמו לפלפטין ושינה מעט את המראה שלו, כמו גם את טביעות האצבעות שלו. הוא הפך לאדם אחר, והחליף אדם דומה ממשפחת פלפטין האצילה.
  הוא החל לעשות קריירה לא ממהרת כפקיד, ובמקביל שיפר את שליטתו בכוח האפל. בנוסף, דארת' פלגייס, שהיה לו מעמד חוקי לחלוטין של איש עסקים גדול, עמד במילתו.
  לאחר מותו של המלך, בנו הצעיר הצליח. דארת' פלגייס דרבן את ההתקפה של בני הזוג האט על הארמון. היורש, אחותו, אחיו ודודו נהרגו.
  לאחר מכן, הקפטן הכללי של משמר הארמון המליך את קרולינה, הפופולרית בקרב העם.
  כמה שנים של שבי רק ביטלו אישה חזקה, והיא החלה לשלוט ביתר שאת. ובתה שרפים, שגדלה במנזר, הפכה ליורשת של ממלכת נבו.
  למרות שהמאהב לשעבר חזר לשלטון, פלפטין נאלץ להסתיר את זהותו ולהישאר בצד לעת עתה. למרות שהשפעתו בממלכה התחזקה כל הזמן.
  הקפטן הכללי מת עד מהרה - ככל הנראה מתאונה, אבל פלפטין עמד מאחוריה. ועד מהרה, אדון הסית' דרש מוויט תאלר להקריב את אהבתו הראשונה - המלכה קרוליין.
  זה הגיע לדו-קרב מוות עם פלאג. יתרה מכך, הכוחות היו כמעט שווים. כששני הסית' היו מותשים מהקרב, פלפטין נכנע ומלמל:
  - אהרוג את אהבתי ובו בזמן, את שאריות האדם שעדיין רותקות בי! - הנה הרים האדון השחור את קולו והוסיף בהחלטיות. - אבל אני נשבע, אני לא אסלח לך על זה ואני בהחלט אהרוס את זה!
  הרצון לחסל את אלה שמעמדם גבוה יותר טבוע בטבע הסית'. הכוח הבלתי מושג שלי מוליד את קנאתך; חכמתי מאכילה את צימאונך לידע; ההישגים שלי מעוררים תשוקה נלהבת לחזור עליהם! - אמר דארת' פלגייס לדארט סידיוס, והמשיך בחיוך. - על ידי הריגת האנשים הקרובים והיקרים ביותר לעצמך, תגלה בעצמך מקור בלתי מובן של כוח. אני מרגיש שאתה תהפוך לגדול הסית'ים - כשתהרוס את החולשה האנושית האחרונה בעצמך!
  
  
  נולד בנס
  - פעם היה קולונל בחיל האוויר שקיבל הלם פגז קשה במהלך מלחמת אפגניסטן. והוא איבד את ההזדמנות להביא ילדים משלו, למרות שהוא מאוד רצה. האישה אהבה מאוד את הקולונל והלכה לפגוש אותו, הם קיבלו על עצמם את גידולם של שני נערים חזקים מבית היתומים. אביהם המאמץ גידל אותם בתור ספרטנים. אבל עדיין זה לא היה זה. החבר'ה גדלו חזקים, בריאים, אבל לא הראו כוחות על מיוחדים.
  וסבתא וונגה חזתה לקולונל שנציג צאצאיו יהפוך לבורר גורלם של המוזר והיקום. ואז החליט הקולונל ללכת לקוסמת מפורסמת אחת, כדי שתעזור לאשתו להיכנס להריון בדרך מופלאה.
  למכשפה באמת היו יכולות לא מבוטלות, אבל בעצם היא הייתה שרלטנית ברמה הגבוהה ביותר. היא הצהירה שהיא יכולה לעשות זאת ולתת לקולונל בן, אך דרשה סכום כסף עצום.
  לקולונל היו כמה נכסים במוסקבה, כמו גם גביעים יקרי ערך שנכבשו מחדש במהלך המלחמה עם דושמנים וצ'צ'נים.
  הוא אסף את הסכום הפראי הזה - מיליון וחצי דולר... זה אפילו מפתיע שאדם מנוסה, וכך קנה את ההונאה. אבל כנראה שלמכשפה הייתה מתנה רצינית להיפנוזה, סוגסטיה, מיומנות, להטעות שקשפירובסקי עצמו, או פוליטיקאי ברמה עולמית, יקנא.
  הקוסמת, בינתיים, ביצעה טקס מבוים צבעוני מאוד, והרדימה באופן טריוויאלי את אשתו של הקולונל. ואז היא פשוט הזריקה זרע מתורם לחיק נוגה.
  לא מסובך מדי התברר כהונאה. אבל יעיל. האישה, (כמו מריה הבתולה), הרתה ללא רבב ילד - אגב, היא נשארה בתולה, כך שהבעל איבד לחלוטין את כוחו הגברי עקב הפציעה.
  כולם היו מרוצים ובשעה המדויקת, האישה השתחררה מעול נערה בריאה. עם זאת, התברר שהיא שונה לחלוטין מאביה השחרחורת ואמה כהת השיער. אבל האב, למרות שסמך על בניו, אהב את בתו. רק בדרכו שלו, מגדל אותה כספרטנית - מזג ואימון.
  הילדה התפתחה במהירות, הפגינה נטיות ויכולות גבוהות. במיוחד הפיזיים. השיער שלה עבה, גלי, זהוב ויפה להפליא.
  אבל כשהילדה, בהיותה יחפה, התחילה לרוץ בשלג של ינואר - התעוררה באופן מסורתי בחמש וחצי בבוקר - קרה אירוע. כך התחיל היום שלה בדרך כלל. ריצת בוקר כזו, עדיין בחושך שלפני עלות השחר. די ספרטני.
  היא רצה את עשרה וחצי הקילומטרים המסורתיים, בכל מזג אוויר, כדי לקבל מטען של חיוניות לכל היום. באופן טבעי, זו רק תחילת האימונים, כי ולאדלן (שם לכבוד לנין וסטלין!) עסק ברצינות באומנויות לחימה. היא אפילו התחרתה בתחרויות - ניצחה בנות כדי להיות גדולות ומבוגרות ממנה.
  אבל היא עדיין ילדה כבת עשר, והיא רצה בבגדי שחייה בלבד. ושיער זהוב הוא כמו להבה. והמטורף הארור מחכה לילד במארב. כנראה שהוא הכין את המלכודת מראש, שכן הילדה ממהרת כל כך מהר שלא כל מבוגר ישיג את הפער.
  בדרכה של הילדה היו כמה מלכודות מוסוות היטב. המצב הוחמר בעקבות העובדה שירד שלג, וכל העקבות כוסו. ולדלן, ילדה שבכל מזג אוויר מיהרה יחפה וחצי עירומה, אפילו שמחה על קיצוניות כזו. אחרי הכל, קשיים רק מלחיצים ומה שלא הורג אותנו רק מחזק אותנו.
  המלכודת עבדה, וצבטה קשות את רגלה של הילדה. למרבה המזל, באמצעות אימון, העצמות היו חזקות מספיק כדי לא להישבר במלכודת דובים.
  אבל ולאדלן עבר שיפוץ רציני. וזה כאב מאוד. והנבל ניסה לזרוק ולאנוס ילדת קראטה. ולאדלן הגיבה מיידית, מכה את סנטרה בעקב. אבל הפושע היה חזק. בייבב, הוא קפץ אחורה, משפשף את הלסת החבולה שלו. ואז הוא שלף סכין.
  הילדה מצאה את עצמה במלכודת, לא חמושה וכמעט עירומה, מול מטורף עם סכין ארוכה.
  בעקבות התקפה גורפת, ולאדלן רכנה ופגעה באויב בראשה במקלעת השמש. הסכין עברה ושרטה את גבה של הילדה. ולאדלן יירט את המברשת ושינה את כיוון המכה. העצה פילחה את הפושע ישר בגרון. המטורף נחנק מדמו ופג לפתע.
  והילדה, לאחר שעשתה את הגמול הראשון שלה, קראה:
  - זה נעשה!
  למרות זאת, מדובר ברצח, והרגל במלכודת נפצעה קשה.
  לרוע המזל, למניאק היו הורים מאוד משפיעים, ולדלן היה בצרות רציניות. נעשה בה ניסיון, ובביתם הוטמנו סמים. הקולונל נאלץ לשלוח את הילדה למקומות רחוקים יותר. לבית הספר לאמנויות לחימה רוסיות בסיביר.
  שם, במחתרת העמוקה, רודנוברים חיים ומשרתים כבר מאות שנים.
  עם זאת, זה לא הציל את הקולונל. הוא נורה על ידי צלף, ואשתו נעצרה באשמת סחר בסמים. זה נראה כאילו מישהו באמת סידר תוצאות עם המשפחה שלו. גם האח הצעיר נעצר, האח הגדול, למרבה המזל, כבר שירת בצבא. ילד בן ארבע עשרה נשלח למושבת נוער. כמו כן נרשמו תרופות.
  למרות שהתיק היה מזויף בתחילה. אבל למרבה המזל, לפי החוקים החדשים, לא ניתן היה לתת לו יותר משש שנים.
  אמא הייתה אישה אתלטית, וגם התאמנה כמו ספרטנית. לכן, במושבת הנשים, היא זכתה במהרה לסמכות והצליחה להשיג עבודה טובה. האח הצעיר, חזק ומאומן היטב בטכניקות לחימה, הפך גם הוא לאחד הלוחמים, אחר כך הפך למפקד גזרה. לאחר שריצה שליש מהקדנציה, הוא יצא על תנאי, שחרור מוקדם. ברוסיה החוקים לעבריינים קטינים הם אנושיים, ואפשר אפילו לומר שהיה מזל שהוא יצא לטיול הראשון בגיל ארבע-עשרה בלבד.
  באופן כללי, העובדה שהקולונל, לפי המסורת, היה מעריץ נלהב של החינוך הספרטני, הועילה בבירור למשפחתו. החזקים יחסית טובים בכלא, אבל החלשים ועל כס המלכות גרועים באופן לא יחסי! הילד עבר את האזור, בלי לפגוע בעצמו, ואפילו קיבל השכלה משפטית (!) גבוהה יותר. הוא כנראה לא נסחף לרומנטיקה של גנבים, והזמנים השתנו - זה יצא מהאופנה להיות שודד. במקום זאת, זה משך עסקים.
  השכלה משפטית חיונית לאיש עסקים. אצל האם המצב היה יותר מסובך - אז היא מבוגרת, והפשע נתלה בה בתיק מפוברק. ממש מארגן של סינדיקט להובלה ומכירה של סמים. וכמעט בלתי אפשרי לשקול זאת מחדש. כל כך הרבה דרגים גבוהים יותר יתבררו אז כטיפשים.
  אבל האם הצליחה להשיג שהיא הועברה לאזור טוב ליד הים הכספי, ושם היא קיבלה עבודה כאפוטרופוס של האובשצ'ק. הסוהר כתב כמה ספרים, ואף שיחק בסרטים. למה לא?
  היא רזה מעבר לשנותיה, חזקה פיזית, אישה יפה עם פנים אקספרסיביות וסנטר גברי.
  אז, באופן עקרוני, היא לא ישבה רע באזור, היא לא נסגרה מהחיים. ואפילו קיבלו צאצאים. הילד התאמן מהעריסה, והאיר את חיי היום-יום של הכלא. אולם, כיאה לסנדק, אמה לא עבדה, ולכן היה לה הרבה זמן פנוי.
  ולאדלן חזר שבע שנים מאוחר יותר - לאחר שעבר את רמת החניכה הגבוהה ביותר באומנויות לחימה. למרות שאיום הנקמה עדיין לא חלף לחלוטין, הלוחמת רק שינתה את שם משפחתה לשמנובה - והשאירה את שמה הקודם.
  מכיוון שאביה היה מיודד באמת עם הגנרל הידוע שמנוב, התברר ששינוי שם המשפחה היה סמלי למדי.
  ולאדלן, שיכולותיו פנומנליות, ובית הספר קשוח מאוד ובו בזמן די רציונלי, לא היה אח ורע באומנויות לחימה. היא למדה את הסגנון המיוחד של היאבקות רוסית. שם הקרב הוא, כמובן, מותנה, או כמו Ruskundo.
  ולאדלן שלט באומנויות לחימה בדומה ל-Tehwando - טכניקה מאוד מפותחת של בעיטה, עם אגרופים רוסיים, היאבקות בדומה לאיקידו - טכניקות זריקה ושימוש באינרציה של היריב, מאיגרוף תאילנדי - מרפקים, ברכיים, מכות ראש. רודנוברי יצרה אומנות לחימה סינקרטית, שהטכניקות שלה היו מלוטשות במשך מאות שנים, והמכשפים המאסטרים לקחו את כל הטוב מעמים ובתי ספר אחרים.
  כמובן, ולאדלן שמנובה לימדו, והחזקת נשק ... אבל אי אפשר לדעת ולשלוט בהכל. אמן לחימה אמיתי חייב להיות בקיא בכל דבר, ללא יוצא מן הכלל, בארסנל. אבל הטריקים האישיים והשבבים שלהם מבצעים בצורה מבריקה.
  ולאדלן יותר מכל אהבה להילחם ברגליים, ולזרוק חפצים קטלניים באצבעותיה החשופות, למרות שהיא הייתה חזקה, אולי, בכל דבר.
  הילדה, שנקראה קראטה, למרות שלא למדה קראטה כלל, פתחה בית ספר משלה. היא התחרתה בתחרויות שונות, אך לא חתרה לתהילה ולתארים.
  למרות שהשתתפה בכמה תחרויות מסחריות ואפילו בקרבות מחתרת ללא חוקים, היא הייתה זקוקה לכסף.
  בהיותה עדיין ילדה צעירה מאוד, ולאדלן לא מיהר להתחתן ולהביא צאצאים. היא שיפרה את עצמה באומנויות לחימה ולימדה אותן לילדים. וולקה ריבצ'נקו הראה תקוות גדולות במיוחד. אגב, הוא גם זרק בכפות רגליו במיומנות רבה חפצים חדים. ילד הקראטה (שוב, כינוי שאין לו שום קשר למציאות!) הבטיח לגדול להיות המאסטר הגדול ביותר.
  ואז לפתע הוזמן וולקה לשחק בסרטים, ואחיו אולג ריבצ'נקו וולדלן שמנובה עצמה הלכו איתו. וזה כבר סיפור אחר.
  
  
  חוֹבְבָן
  זה יותר מציאותי ואמין. כלומר, רוחו של האדם הרגיל והרגיל ביותר נכנסה לגופו של סטלין. ומכיוון שהוא היה רק אדם ממוצע, תושב. והוא ידע רק שהיטלר יפגע ב-22 ביוני 1941, והתוצאות היו הרות אסון.
  הגרמנים הצליחו לכבוש את מוסקבה, והרוצח הבינוני פשוט הורעל על ידי הפמליה שלו. אבל אחרי נפילת הבירה, כבר היה מאוחר מדי לתקן משהו. היפנים פגעו במזרח הרחוק, טורקיה מדרום. גם הקווקז נפל.
  וסטלין הוחלף בתחילה כדמות פשרה על ידי מולוטוב. אבל אז בריה השאפתנית תקע את ראשו פנימה. וז'וקוב יירט אותו. וההתלהמות החלה. בקיצור, הגרמנים נסעו לאורל בקיץ ואילך, התחברו ליפנים, דיכאו את כל מראות ההתנגדות.
  אבל במערב המלחמה נמשכה. האמריקאים היססו - פרנקלין רוזוולט, כצפוי, משך עד האחרון. כבר בחג המולד 1941 תקפו הגרמנים את גיברלטר. בשלב זה נכבשו מוסקבה ולנינגרד, ובדרום רקמו הגרמנים לוולגה ולטרק. הם נפגעו יותר על ידי תקשורת מתוחה ומרחבים רוסיים נרחבים מאשר על ידי ההתנגדות המאורגנת בצורה גרועה של הכוחות הסובייטים.
  היטלר נפגש באופן אישי עם פרנקו והתווה בפניו את הסיכוי: ברית המועצות ככוח צבאי לא קיימת. ארה"ב לא תהיה הראשונה להיכנס למלחמה בכל מקרה. אז בריטניה ממש לא מסוכנת. יתרה מכך, בנובמבר, לאחר כיבוש מוסקבה, קיבל רומל תגבורת, כמה דיוויזיות נבחרות וצבא אוויר שלם. והבריטים נפלו כמו אבק. הגרמנים כבר באלכסנדריה... אז לפרנקו יש יותר סיבה לחשוש מזעמו של היטלר מאשר נקמתה של בריטניה. אבל אם הוא עדיין רוצה לקבל מהמושבות האפריקניות והאנגליות אז...
  פרנקו, שהבין שידי הוורמאכט לא קשורות והוא עצמו עלול להפסיד הכל, הסכים תחילה לתת לכוחות הגרמנים לעבור, ולאחר מכן הוא עצמו הכריז מלחמה על בריטניה. במקביל, מצבם של הבריטים הורע מדי יום. גיברלטר נלקחה תוך שלושה ימים. ועד מהרה כבשו הגרמנים את פלסטין, וסוריה, יחד עם הטורקים, ועיראק עם המזרח התיכון.
  אמריקה נגררה למלחמה ב-4 ביולי 1942. יפן תקפה את פרו-ח'באר ביום העצמאות.
  הגרמנים, תוך שימוש במשאבים של רוסיה, אירופה ולאחר מכן אפריקה ואסיה, ניהלו מתקפה אווירית ולוחמת צוללות.
  גרמניה הגבירה את ייצור הנשק, והובילה את המתקפה בדרום אפריקה.
  עד סוף 1942 הייתה אפריקה בשליטה מוחלטת של הנאצים, כמו, אגב, הודו. ואינדוצ'ינה, סינגפור והאיים לאוסטרליה הגיעו לשליטתם של היפנים. נכון, הניסיון החורפי לכבוש את ארכיפלג הוואי לא צלח בגלל הארגון הלא מספק של הסמוראים.
  אבל עדיין, היפנים, בעלי ניסיון צבאי רב יותר, שלטו בים. בנוסף, צי הצוללות הגרמני גדל במהירות רבה, והפחית את כוחן של בריטניה וארצות הברית.
  במאי 1943 התרחשה נחיתה גרמנית במטרופולין האנגלי. הגרמנים השתמשו ברחפני נחיתה, ובטנקים תת-מימיים, ואפילו במפציצי הסילון הראשונים AP-161, וב-Yu-488 בעלי ארבעה מנועים.
  מותשת ממלחמת הצוללות, בריטניה לא יכלה להחזיק מעמד זמן רב, אך נלחמה קשה ביותר.
  לאחר חודש של קרבות עקובים מדם, לונדון נפלה והקרב על אנגליה הסתיים.
  אמריקה הייתה הצעד הבא. קנדה לחמה בצד ארצות הברית, לשם ברח צ'רצ'יל, אך מדינות אמריקה הלטינית סירבו לנהל מלחמה ברייך השלישי. וארגנטינה, ואחריה ברזיל, סיפקה לגרמנים את בעלות בריתם בסיסים צבאיים בשטחם.
  המלחמה קיבלה אופי ממושך. ארה"ב מעבר לים. צבא היבשה שלהם חזק, והצי נבנה מהר מאוד.
  אבל לאט לאט הגרמנים והיפנים השתלטו. בצדם היו כל המשאבים של חצי הכדור המזרחי, וחלק מהמערבי. כן, המלחמה הכוללת המוצהרת נשאה פרי.
  מבצע איקרוס הצליח ואיסלנד נפלה. לאחר מכן עבר הפריץ לגרינלנד. 1944, לעומת זאת, לא נתנה לאיש יתרון מכריע. עם זאת, יפן והרייך השלישי קיבלו דריסת רגל בחצי הכדור המזרחי והתחזקו באמריקה הלטינית. בחורף של ארבעים וחמש שנים כבשו הסמוראים יחד עם הנאצים את איי הוואי. ובאביב הם עברו לאיסטמוס של פנמה.
  לאחר מותו של רוזוולט החלה ארצות הברית לחפש שלום עם הרייך השלישי ויפן. אבל קשה למצוא פשרה. במיוחד מאז שהיטלר הריח דם. ברקודת הפשיזם רצתה יותר מדי. המלחמה נמשכה. הנאצים התבצרו בגרינלנד, ובקיץ 1945 הם ניסו לנחות בקנדה, אך הושלכו לים. קנדה לא רצתה להיכנע. נכון, בסתיו 1945 נפלה אוסטרליה - המעוז המשמעותי האחרון של העולם המערבי בחצי הכדור המזרחי. יפן וגרמניה שלטו לחלוטין בים. צי הצוללות שלהם היה חסר תקדים.
  בנוסף, צוללות מי חמצן התבררו כחזקות וניידות מאוד. מהירותם הגיעה לארבעים קשר לשעה.
  ובחורף של ארבעים וחמש או ארבעים ושש, הגיע תורה של זילנד. באביב 1946 הכריזה ארצות הברית מלחמה כמעט על כל מדינות אמריקה הלטינית.
  והפרויקט ליצירת פצצת אטום לא נתן תוצאות מוחשיות בגלל קיצוצים במימון. לכן, האמריקאים לא יכלו לזרוק את האס הטראמפ הזה במשחק הפסד!
  ובתחום בניית הטנקים, הרייך השלישי עקף משמעותית את ארצות הברית. טנק הייצור האמריקאי הטוב ביותר "פרשינג" במשקל ארבעים ושניים טון, היה בעל 102 מילימטרים של שריון חזיתי ותותח 90 מ"מ עם מהירות לוע של 810 קילומטרים לשעה. והטוב והמסיבי ביותר ב-1946, לטנק הגרמני "אריה מלכותי" - במשקל של 65 טון, היה שריון חזיתי של 250 מילימטרים. כמו כן דפנות וירכתיים של 200 מ"מ ותותח של 105 מ"מ באורך קנה של 100 אל.
  בהתחשב בצורת הפירמידה של הטנק, לא ניתן היה לחדור אותו מהפרשינג מכל זווית.
  ניסיון לשגר טנקים חזקים יותר מסדרה נכשל. רק ל-T-93, אגב, במשקל של 93 טון בלבד עם שריון חזיתי של 305 מילימטרים ותותח 120 קליבר, היו כמה סיכויים מול הגרמני בעת נגיחה. אבל ביצועי הנהיגה הנמוכים מאוד של המכונית, כמו גם היעדר צריח מסתובב, לא הפכו אותה למתחרה ראויה.
  התפתחות ה"סופרפרסינג" נמשכה זמן רב, וממילא הטנק הזה היה נחות מזה הגרמני.
  ותעופה סילון, עליונות מוחלטת באיכות היא בצד של הנאצים. האמריקאים יכלו רק להתנגד לכמות. אבל הגרמנים, בעלי המשאבים של העולם הישן, יכלו להוציא שלוש מאות או ארבע מאות מכוניות ביום, לא נחותות במספרן מארצות הברית. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - מטוסי הקרב הללו אינם מתחרים מול חוסר השלמות האמריקאית - מחלקה "F"!
  וגם מפציצי הסילון TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 אינם מתחרים. לארצות הברית אין עדיין מפציץ סילון מן המניין. האם זה ה-B-29. נכון, יש בפרויקט B-36, אבל בינתיים הוא רחוק מייצור סדרתי.
  ולטילים הבליסטיים הגרמניים מסוג "A" אין אנלוגים בעולם בכלל.
  דיסקים - גם אין להם מתחרים...
  מבחינה טכנולוגית, הרייך השלישי ריהט היטב את אמריקה, ולכן היטלר נחוש לגמור את ארה"ב עד הסוף. ואין פשרות. בשנה הארבעים ושש החלה התקפה על מקסיקו וקובה. בסתיו, הקרבות כבר היו בעיצומם בטקסס ובקליפורניה. והגרמנים והיפנים פלשו לקנדה מאלסקה.
  אבל עכשיו חלפה השנה הארבעים ושש. מלחמת העולם השנייה עדיין נמשכת. השנה הארבעים ושבעה הייתה קטלנית עבור קנדה, שנכבשה לבסוף על ידי הפריץ, לאחר שנכנסה מצפון.
  מפציץ הסילון B-36 הופיע לבסוף באמריקה, אך עדיין לא ניתן היה להשיג את גרמניה ויפן. בנוסף, הטנק וושינגטון הופיע בסוף השנה עם תותח ארוך קנה 120 מ"מ, וביצועי שריון ונהיגה מקובלים יחסית, במשקל שישים ושלוש טון. למרות שהוא היה מוגן וגרוע מזה הגרמני, הוא כבר לא היה נחות בחוזק חודר שריון.
  עם זאת, עד סוף השנה הארבעים ושבע, ארצות הברית כבר איבדה יותר ממחצית השטח, ונגזר דינה.
  הגרמנים אף הצליחו לבחון את הטנקים הסופר-כבדים "ראט" ו"מפלצת" במהלך הסתערות על ערים גדולות. לאחרון היה משגר פצצות שפלט מטען במשקל עשרה טון!
  תארו לעצמכם כמה נורא התברר שהנשק היה!
  ובערב ראש השנה נפלה ניו יורק, ובעשירי בינואר, וושינגטון.
  אף על פי כן, היאנקיז עדיין החזיקו מעמד כמעט עוד שישה חודשים. למרבה האירוניה, המלחמה השנייה הסתיימה בדיוק ב-9 במאי 1948.
  אבל גם לאחר מכן, השלום לא נמשך זמן רב. היטלר לא אהב שיפן, בהיותה נחשלת הרבה יותר מהרייך השלישי מבחינה כלכלית, תפסה לעצמה כל כך הרבה אדמה.
  לנאצים, אם כי באיחור, הייתה פצצת אטום משלהם באוגוסט 1948. חלק מהעיכוב נבע מהעובדה שהפירר היה קר איכשהו מהרעיון של נשק להשמדה המונית. היטלר האמין שצריך לכבוש מדינות, לא להרוס.
  אבל מסיבה כלשהי, העריץ האכזר של יפן בעלות הברית החליט לעשות חריגה.
  לאחר שהטביעו טילים בליסטיים גדולים ומטענים גרעיניים, החלו הנאצים ב-4 ביולי 1951 במלחמת העולם השלישית.
  סיפק תקיפות גרעיניות חזקות על טוקיו וערים יפניות אחרות. ואז פגעו כוחות הים והיבשה.
  מלחמת העולם השלישית הסתיימה תוך חצי שנה, באופן כללי, היא בעצם הולכת לכיוון אחד. והשלב הפעיל של הלחימה נמשך שלושה חודשים.
  כך הקים הרייך השלישי את ההגמוניה העולמית הסופית. עוול כזה קרה בגלל העובדה שהבינוניות נכנסה לגופו של סטלין הגדול. ושום ידיעה על העתיד לא עזרה לה! במיוחד החליט החובב לפתח מטוסי סילון ונתן הוראה כזו לכל המפעלים והמפעלים. התברר שהבורג כבוי והסילון לא שוחרר.
  וההחלטות האסטרטגיות של הרוצח אינן מטופשות יותר. לא פלא שהצבא האדום היה מפוצץ. ובלעדיה, אין מי שיתנגד לגרמניה, בעלות בריתה ויפן.
  ובכן, היטלר עצמו החליט על איחוד אימפריאלי. כלומר, יצירת מעצמה יחידה עולמית, שבה כל הכוחות של כדור הארץ, ללא יוצא מן הכלל, נכללו באופן מרצון-חובה. עם מטבע אחד, כמובן, ותוכנית ברברית של ברירה גנטית.
  וגם עם הכנה של הרחבת שטח מאסיבית!
  
  
  ילד להציל את הצאר רוסיה
  ינואר קר בחוץ. הנה ילד, אולג ריבצ'נקו, הולך ברחוב לבית הספר, ופתאום הוא רואה שהקיר בבית הפאנל השכן זוהר בצורה מוזרה. הילד מרגיש קריאה מיוחדת - רוץ לשם, אתה תהפוך לבורר. הילד רץ בכל הכוח.
  טוב שהיו מעט מכוניות באופן מפתיע, והוא הצליח להחליק להם ממש מתחת לאף. צלילה מיומנת ואתה בהשתקפות הירוקה של הקיר.
  הילד זורק אליה. ידיים, כמו בסרט של הארי פוטר, נכנסות לג'לי הזה בלי שום בעיות, ושנייה לאחר מכן הילד עצמו מכפור של עשרים וחמש מעלות מוצא את עצמו על מדשאה קיצית מכוסה עשב ירוק.
  אפילו באינרציה, הילד נופל על הדשא ומיד קופץ. טוב להיות בזרועותיו של קיץ שעדיין לא מת לאחר כפור. גם אם הוא קפץ מעל הכתר שלו.
  הילד הביט סביבו - לא היו אנשים מסביב, רק עצים שכבר החלו להצהיב, ו...סוללת רכבת. גבוה, מרופד בגרניט ולפניו אף מלופף תיל על מוטות פסים.
  אולג ריבצ'נקו הרגיש שכל זה לא סתם. והוא בעצם עומד בפני משהו מכריע... בראשו נשמעת פקודה: להתקרב למסילת הרכבת. זה לא קל מדי לעשות את זה, בדרך יש שכבה עבה של חוט - הספירלה של ברונו.
  החום עצמו הציע לילד מוצא. הוא החל להוריד במהירות את בגדי החורף. וזורקים אותו על קוץ. הילד מרגיש צורה מיוחדת של סדר נפשי. "עכשיו אתה יכול להפוך ליוצר ההיסטוריה. אתה כבר לא רק תלמיד בית ספר עם דמיון מפותח מדי, אולג ריבצ'נקו יעשה דברים גדולים!"
  הילד מילא את החוט והשאיר רק ג'ינס וחולצת טריקו. היה חם גם במגפי חורף חמים, והילד התעורר. נעים מאוד להרגיש את הדשא החד והירוק ברגליים יחפות. האדמה באוגוסט מחוממת בצורה מושלמת והילד אוהב ללכת עליה.
  והחורף הוא זמן מחורבן בשנה - בניגוד לקיץ המתוק. לילד, לעומת זאת, אין זמן לעמוד בפה פעור - שכן הוא הפוסק. הילד מטפס במהירות דרך החוט. חשמל נשלח דרכה, וניצוצות ירו מבעד לבגדיה על עקביה החשופים.
  הילד צרח, מכה כואבת, וקפץ על הבד. הסוליות נדקרו באבנים חדות. אבל הילד דרס במהירות את הסוללה. הוא הרגיש שכל זה לא בלי סיבה, אלא חלק מתוכנית נהדרת!
  הנה הם מסילות לוהטות, השמש כבר עלתה על הצהריים, האוויר מדיף ריח של טיליה ודבש. כל כך שקט שאפשר לשמוע את זמזום הדבורים הרחוק.
  הילד עמד יחף על הברזל הלוהט ושמע פקודות חדשות: "שים שבע אבנים על כל מסילה". הילד היסס ואמר בקול:
  - אבל אז הרכבת יכולה לרדת מהפסים?
  הקול פגע בעור התוף שלי:
  - זה בדיוק מה שאתה צריך! אויבי רוסיה ילכו לכאן!
  הילד לא התווכח יותר. וקול ה' הבהיר: בחר רק באבנים בצבע פלדה.
  הידיים כבר זזו. אולג ריבצ'נקו חש עונג בעצמו - הוא הפוסק, תלמיד בית ספר פשוט יירשם להיסטוריה!
  האבנים קלות בשני נתיבי הרכבת: ארבע עשרה חלקים בדיוק - שבע מכל אחד. והם כמעט בלתי ניתנים להבחנה!
  זה נעשה! לבסוף הצטלב הילד שוב, קרא - "אבינו" ובהבהב עקביו החשופים, התאושש. הוא נמלט עם התחלה בריצה, מקשקש על האבנים והסוליות הכואבות. כמעט קפצתי מעל הסוללה...
  לא רציתי לטפס שוב דרך הזרם, אבל לא הייתה מוצא. הילד, באמצעות ריצה, טס מהסוללה למחסום האחרון כמעט מיד. מעט בהלם, אבל זה לא מפחיד. והנה הוא שוב אולג ריבצ'נקו על כדור הארץ החם של הקיץ. לפנים, ממש באוויר, זוהר ערפל ירוק: הדרך חזרה.
  הילד ממש לא רוצה לחזור מקיץ חם בחזרה לכפור ולחורף. אבל אז קול מסתורי נותן את הפקודה האחרונה:
  - מהרו, או שהפורטל ייסגר, ולנצח תישארו ב-1914 ולעולם לא תראו את הוריך.
  אולג ריבצ'נקו מיהר לקרוע בגדים מהחוט ומושך אותם באקראי. הפורטל מתחיל לדעוך והילד, ללא נעליים, ממהר אל היציאה. הוא נתקל במשהו אלסטי ובמאמץ קופץ החוצה. רגליים יחפות נשרפות בשלג העיר הרמוס. צריך לנעול נעליים ולמשוך ז'קט חורפי ממש ברחוב - לתפוס את המבטים המבולבלים של העוברים והשבים.
  מישהו אפילו צעק: "משוגע". אבל הילד לא שם לב - הוא עשה את עבודתו ומילא את המשימה הגדולה...
  ב-22 באוגוסט 1914 נפלה רכבת, שעליה הלכו הינדנבורג ואריך לודנדורף, מקס הופמן. כל שלושת המפקדים הצבאיים שמילאו תפקיד מכריע בקרבות בחזית המזרחית - החל מפעולות במזרח פרוסיה וכן הלאה - מתו.
  כתוצאה מכך ספגו החיילים הגרמנים הלא מאורגנים תבוסה מוחצת. קניגסברג חסר ההגנה נלקח לתנועה, והחיילים הגרמנים הוקפו בחלקם, ובחלקם הושמדו או נתפסו.
  לניצחון הכוחות הרוסים הייתה השפעה מכרעת על כל מהלך המלחמה. וקודם כל, מנקודת מבט של מורל החיילים והקצינים. אין זה סוד שאחרי התבוסה על ידי יפן, סמכותו של הצבא הרוסי ירדה בחדות. אף אחד אפילו לא ראה בכמה אסייתים צרי עין יריב רציני. ואז הפסידו הרוסים ארבעה קרבות גדולים, ובכל הקרבות היה להם יתרון מספרי.
  וגם בים הם הובסו לחלוטין, אלא שהיו הצלחות נפרדות, פרטיות. הסיירות של ולדיווסטוק היו מובחנים במיוחד.
  ובכן, היכן להילחם בגרמנים, שנחשבו לחיילי היבשה הטובים בעולם?
  ואז התברר שאפשר לרסק את הפריץ, ולנהוג ולקחת עשרות אלפי שבויים!
  ההתלהבות של הצבא הרוסי והאוכלוסייה גדלה רבות. בחזית האוסטרית, ההתקדמות הייתה מהירה. אוסטריה-הונגריה לא הייתה מוכנה למלחמה. והמורל של היחידות הסלאביות, במיוחד, נמוך ביותר. רבים מהם נכנעו ממש לקצב התופים ולצלילי התזמורת. הסלאבים לא רצו להילחם נגד אחיהם, למען האוסטרים השנואים. רק היחידות ההונגריות והגרמניות האתניות היו מוכנות פחות או יותר ללחימה.
  הצבא הרוסי הפיל את הכוחות האוסטריים ומיד כבש את לבוב, מבצר פשמישל ובהצלחה, נכנס להונגריה. החזית הגרמנית התפוצצה מעצמה. הכוחות הרוסיים העליונים הביסו את הפרוסים בפוזנן ומיהרו לאודר. הגרמנים העבירו שישה קורפוסים לאוסטריה.
  אבל זה לא הספיק. יתרה מכך, לא היה מספיק כוח להחזיק עמדות במרכז. ובמערב נמשכו קרבות קשים.
  אז נאלצה גרמניה להעביר כוחות חדשים מזרחה. המצב הוחמר בעקבות הכניסה למלחמה נגד אוסטריה איטליה. למדינות אלו היו יחסי עוינות במשך מאות שנים. והברית המשולשת הייתה במובנים רבים גיבוש מלאכותי. למרות שהמלחמה הייתה נוחה יותר לגרמניה ואוסטריה, איטליה הייתה מצטרפת לחזקה ביותר. וכך כבר מתקרבים הכוחות הרוסיים לבודפשט, וענייני מעצמות המרכז הם זבל! רומניה מיהרה להצטרף למלחמה.
  ברור שהמלך הרומני הוא קרוב משפחה של ניקולאי השני, והוא רוצה להרחיב את אדמותיו על חשבון האימפריה האוסטרית הקורסת.
  ובולגריה, בניגוד להיסטוריה האמיתית, נכנסה למלחמה בצד רוסיה.
  רק האימפריה העות'מאנית התבררה כנאמנה לגרמנים. וזה רק בגלל ששר ההגנה הורה על תחילת פעולות האיבה, והעמיד את ראש הממשלה והסולטן לפני מעשה. הצבא הטורקי לא חזק מדי, אבל הוא יצר בעיות באספקת רוסיה עם האנטנט. אבל מצד שני, זו הזדמנות מצוינת לרוסיה להרחיב משמעותית את שטחיה דרומה. יפן, כמובן, הכריזה מלחמה על גרמניה ואוסטריה. לתפוס את המושבות הגרמניות באוקיינוס השקט.
  זה שחרר את ידיה של רוסיה במזרח הרחוק. ובמערב נמחצו הגרמנים.
  רק על נהר האודר הצליחה גרמניה לעצור את המתקפה של הצבא הרוסי. לשם כך היה צורך להפסיק את כל הפעולות ההתקפיות במערב. כמעט מחצית מאוסטריה-הונגריה שוחררה על ידי חיילים רוסים.
  כך, האימפריה האוסטרית למעשה עזבה את המשחק והפכה לנטל עבור גרמניה. הבולגרים פתחו בהתקפה נגד איסטנבול.
  בחורף חלה הפוגה בפעולות האיבה באירופה. אבל הצבא הרוסי פתח במתקפה נגד טורקיה. והנה הכל התפתח בהצלחה. יתרה מכך, הערבים והארמנים מרדו בשלטון העות'מאני.
  כוחות רוסים כבר היו בבגדד בפברואר, והבריטים כבשו את בצרה. עד סוף מרץ, רוסיה כבשה את כל אסיה הקטנה ופתחה בהסתערות יחד עם הבולגרים והסרבים של איסטנבול. טורקיה מחוץ למשחק. סוריה, פלסטין, דרום עיראק הלכו לבריטניה וצרפת - רוסיה קיבלה את כל השאר. ערב הסעודית - עד כה נותרה טריטוריה עצמאית פורמלית, אך היא הייתה אמורה להיות מחולקת גם לאחר כניעת גרמניה. והיא לא הייתה רחוקה. ב-25 באפריל 1915 נכנסה ארצות הברית למלחמה עם הגרמנים. ברור שהאמריקאים הם אנשים מעשיים ורצו להגיע בזמן לחלוקת עוגת הניצחון. עד האביב, הצבא הרוסי ייצר סוג חדש של נשק בכמויות גדולות: רכבי שטח "לונה" -2 עם מקלעים. הטנקים החדשים, למרות שהם קלים, פיתחו מהירות של 40 קילומטרים לשעה בכביש המהיר והיו בעלי מאפייני נהיגה מצוינים.
  כוחות רוסים בתחילת מאי, ברגע שהכבישים יבשו, פתחו במתקפה בהונגריה ובכל החזית הדרומית. הצבא האוסטרי התמוטט, החיילים הגרמנים לא הספיקו להחזיק את החזית.
  ב-22 ביוני נכנסו כוחות רוסים לווינה. וב-24 ביוני נכנסו לבריסל הגדודים הבריטיים, הצרפתים, הבלגים והאמריקאים הראשונים. הולנד נכנסה למלחמה נגד גרמניה, וקצת אחר כך שוודיה, עם דנמרק. הגרמנים כמעט ולא החזיקו את המחסום לאורך האודר, אבל הצבא הרוסי, הצארי פיתח מתקפה נגד מינכן. העיר הגדולה ביותר בדרום גרמניה נפלה ב-7 באוגוסט 1915. וב-11 באוגוסט , גרמניה, במצב חסר סיכוי לחלוטין, נכנעה.
  לאחר מכן החלה חלוקת השטח. אוסטריה-הונגריה והאימפריה העות'מאנית נעלמו מהמפה הפוליטית העולמית. בולגריה התבררה כחלק מהשטח הטורקי שהעות'מאנים כבשו ממנה ב-1913. סרביה התרחבה מאוד והפכה ליוגוסלביה. רומניה קיבלה את טרנסילבניה. רוסיה כללה בהרכבה: בוקובינה, גליציה, צ'כוסלובקיה, מחוז קרקוב וחצי מהונגריה, עד בודפשט עצמה, שם שרטטו את הגבול. גרמניה קיבלה צמצום משמעותי בשטחה. במערב, היא נאלצה להחזיר את אלזר ולוריין לצרפת, אדמות דנמרק שנכבשו קודם לכן. המזרח הכי קשה.
  רוסיה התעקשה לשרטט את הגבול לאורך האודר, ולצרפת לאורך הריין. אבל ארה"ב ובריטניה לא רצו לחזק את רוסיה וצרפת יותר מדי ולהחליש את גרמניה יותר מדי. כתוצאה מכך התקבלה פשרה. רוסיה מקבלת את כל האדמות במזרח, שם לפולנים יש הרוב.
  פרוסיה המזרחית איבדה את קליפדה, דנציג, והתברר שהיא מנותקת מגרמניה, אבל לפחות היא שרדה בצורה קטומה. קניגסברג נשאר גרמני. אבל גרמניה איבדה הרבה אדמה. הגבול התברר כפרוץ מאוד. במקומות מסוימים היא אף הגיעה לאודר, והייתה תלויה במידה רבה בהרכב האתני של האוכלוסייה. עם זאת, הגרמנים שמרו כמעט לחלוטין על פומרניה. אבל מברלין, עד לגבול הרוסי, לא היו יותר ממאה קילומטרים.
  אז הגרמנים נמצאים באיומי אקדח. גודלו של הצבא הגרמני הוגבל למאה אלף חיילים וקצינים. פיצויים עצומים הוטלו על הגרמנים. המלחמה נמשכה קצת יותר משנה.
  האימפריה הרוסית, הצארית, לא הספיקה להיקלע למצב של משבר, ויצאה עם רכישות טריטוריאליות גדולות. סמכותו של הצאר התחזקה, וגל התנועה המהפכנית החל לרדת, בעוד שבכלכלה, להיפך, החלה תקופה של צמיחה מהירה בצורה בלתי רגילה.
  
  
  איך לנין הצליח להפוך לנשיא ארה"ב
  ולדימיר איליץ' לנין, שניסה להיראות גבוה יותר, הזדקף בכל הכוח. ידיו היבשות, הקטנות, אך הניידות מאוד, התנדנדו בעצבנות על שולחן שחור מבריק העשוי מאלגום הנדיר ביותר. יושב מולו, איש ענק בחליפה לבנה עם שרשרת זהב כבדה סביב צווארו של שור, נהם:
  ובכן, מר אוליאנוב. אני מסכים לתנאים שלך - חמשת אלפים דולר לחודש, בתוספת אחוז מכל עסק שהונח מתחת לפטיש! - כאן נעשה קולו של הבריון קשה יותר ואף הרעידו את השרשרת הכבדה בחדות. - רק אותו חבר לנין בלי שקר ואבק!
  ולדימיר איליץ' משפשף את ידיו המיוזעות בשביעות רצון:
  - כמובן, מר רוקפלר, רק בעסק שלנו אי אפשר לעשות בלי שקר! הכל צריך להיות ידידותי ובכנות רבה!
  ושני הרמאים צחקו בקול...
  ------------------------------------
  מהפכת אוקטובר לא התרחשה ברוסיה. הייתה רגיעה זמנית בחזיתות מלחמת העולם הראשונה. הגרמנים והאוסטרים ניסו להצליח במערב.
  הצבא הרוסי היה פעיל רק בחזית הטורקית, שם הצליח לבסוף להתחבר עם הבריטים ולהנחיל לאויב שורה של תבוסות, שכבשו את רוב אסיה הקטנה.
  אבל אז התכנסה האסיפה המכוננת שבה מצאו את עצמם הבולשביקים במיעוט נואש, והסוציאליסטים-מהפכנים שלטו.
  אחת ההחלטות הראשונות הייתה: מתן אדמות לאיכרים והמשך המלחמה עד לסוף ניצחון!
  ביולי 1918 נכשלה המתקפה הגרמנית נגד פריז והצבא הרוסי המנצח פגע תחילה באוסטרים, אחר כך בגרמנים.
  גרמניה התנגדה נואשות, אבל בדצמבר, כשהחיילים הרוסיים במזרח כבשו את ורשה וקרקוב, בעלות הברית במערב כבשו את בריסל - הם עדיין נכנעו. נכון, שבועיים לאחר מכן - היעדר מהפכה השפיע.
  וילהלם, לעומת זאת, נאלץ לוותר על כמעט כל סמכויותיו, ונשאר מונרך נומינלי בלבד.
  והגנרל קורנילוב הפך לנשיא הרפובליקה הרוסית החדשה. באוגוסט 1917 הצליח המרד שלו, אמנם קרנסקי נותר רשמית ראש ממשלה, אך הוא כבר נתן את הנשיאות לקורנילוב.
  הוא קורנילוב הפך למפקד העליון.
  לאחר מכן נערכו בחירות לנשיאות כלל ארציות ברוסיה ומשאל עם על חוקה חדשה.
  האנשים שצורת השלטון האוטוריטרית די מוכרת להם - תמכו בגרסתו של קורנילוב.
  רוסיה הרחיבה את רכושה על חשבון גרמניה, אוסטריה-הונגריה המפוררת וטורקיה שנעלמה ממפת העולם.
  האחרון חולק לבסוף בין המעצמות הגדולות. רוסיה קיבלה את אסיה הקטנה, המיצרים וקונסטנטינופול. הצרפתים לקחו את סוריה, הבריטים לקחו פלסטין ועיראק.
  בשנת 1926 פרצה שוב מלחמה בין רוסיה ליפן. הסיבה הייתה מעמדן של מנצ'וריה ופורט ארתור. על פי ההסכם, זכויות החכירה בפורט ארתור הועברו ליפן, וחוזה השכירות פקע. עם זאת, היפנים לא התכוונו להחזיר את מה שתפסו לסין.
  יתר על כן, הירוהיטו הצעיר קיבל רק כוח - חולם על ניצחונות חדשים.
  עם זאת, הרוסי כבר היה שונה. מחוסמת בחזיתות מלחמת העולם הראשונה, עם מפקדים מנוסים, טנקים וכלי טיס חדשים, היא החלה לתקוף בהצלחה את היפנים.
  ארבעה וחצי חודשים לאחר מכן, כבש הצבא הרוסי את פורט ארתור והדיח את היפנים מהיבשת!
  במשך זמן מה, יפן עדיין החזיקה מעמד בים - עד שהתקרבו הספינות של טייסות הים הבלטי והים השחור.
  לאחר מכן, מדינת השמש העולה נכנעה.
  רוסיה התפתחה מהר מאוד, אבל ב-1929 החל שפל גדול בכל העולם.
  פרעות שטפו גם את האימפריה הרוסית. יתר על כן, קורנילוב ביצע רוסיפיקציה פעילה.
  עם זאת, הוא הצליח להישאר על כס המלכות, ובארה"ב ... הבולשביקים האמריקאים, ובראשם לנין, עלו לשלטון!
  ביציאה מהשפל החל המשטר הבולשביקי החדש להתכונן למלחמה חדשה!
  המהפכה בספרד הסתיימה עם ניצחון הקומוניסטים וכך נוצרה דריסת רגל בולשביקית רבת עוצמה באירופה...
  1 בינואר 1938. ולדימיר איליץ' לנין מסתובב בעצבנות סביב המשרד הענק בבית הלבן. המצב ברחבי העולם מתחמם. בעקבות ספרד הצליחו הקומוניסטים בצרפת.
  רוסיה, שנשלטת על ידי הגנרליסימו והנשיא קורנילוב, כבר הבהירה שהיא לא תאפשר את התרחבות הבולשביזם לאירופה. חמש מאות דיוויזיות בעשרה מיליון צבא רוסי זה בכלל לא בדיחה!
  ולדימיר איליץ' מבין זאת. ומציע ברית טקטית של בריטניה נגד רוסיה.
  הבריטים תמיד נזהרים מאוד מהתפשטות רוסית. אבל הקומוניזם הרדיקלי הפחיד אותם עוד יותר. היה צריך לנעוץ טריז בינם לבין רוסיה.
  לנין התכונן לקבל את שר ההגנה צ'רצ'יל ובמקביל לספק לבריטים הוכחה לכוחה הבלתי מעורער של ארצות הברית.
  בתור התחלה, הדיקטטור הקירח שמע דיווח על נשק חדש - "פצצת האטום".
  אופנהיימר מסר את הדיווח שלו בנימה מאופקת מאוד. כן, יש כבר הצלחות ואפילו כור גרעיני שוגר, אבל הופעת פצצת האטום עדיין רחוקה מאוד. הבעיה העיקרית היא השגת אורניום מועשר ופלוטוניום. בנוסף, גם החדשות האלה לא לגמרי נעימות - פצצה אחת כזו תעלה כמה שיותר ספינות קרב. אז מה בכלל השאלה - האם כדאי לבזבז כסף על פצצה אחת גדולה - אם אתה יכול לעשות מאה אלף קטנות?
  לנין, זקן קטן, קירח, אך עדיין נייד (בן שישים ושבע, אגב, עדיין רחוק מזקנה!), פסע במרץ במסדרון הגדול של משרדו, העיר:
  - אתה חבר לא מבין דיאלקטיקה! כן, הפצצה עדיין תהיה יקרה, אבל אז העלות שלה תרד בצו קשת עם המעבר לייצור המוני!
  אופנהיימר העיר בביישנות:
  - והרוסים לא ישבו בחיבוק ידיים!
  מסקנה הגיונית וקשוחה באה בעקבות ולדימיר איליץ':
  "אז אתה צריך להקדים אותם בכל מחיר!"
  כאן העוזר השחור של אופנהיימר שר:
  - הרי אנחנו צריכים ניצחון! אחד בשביל כולם, אנחנו לא נעמוד על המחיר! אחד בשביל כולם, אנחנו לא נעמוד על המחיר!
  אופנהיימר קדה לנשיא ארה"ב לנין ונהם:
  - אתה גאון! כמובן, לא נעמוד על המחיר, ונקדים את הרוסים, אבל אנחנו צריכים כסף!
  לנין אמר בביטחון, כשהוא מקיש על עקביו, נעליים עשויות עור תנין:
  - יהיה כסף!
  - ועבדים!
  ולדימיר איליץ' אמר את המשפט ההיסטורי:
  - אני לא מגביל אותך באמצעים! אני מגביל את הזמן שלך!
  ההילוכים של מכונת הפיקוד והממשל של האימפריה האמריקאית החלו להסתובב.
  אבל זה לא הדבר הכי חשוב. ולדימיר איליץ', כמו אף אחד אחר, הבין שכדי להביס את רוסיה, יש צורך לערער אותה מבפנים.
  ולדימיר איליץ' קימט את מצחו הגבוה, הארוך והלא אחיד, והרים במרץ את השפופרת מהטלפון החל לחייג לדאלס.
  כשהמרגל הראשי ניגש אל המנגנון, לנין צעק מחריש אוזניים על ראש ריאותיו:
  - אנו זקוקים לאדם שווה או לפחות לא נחות ממני ביכולת למרוד, לרמות ולפתות את העם!
  דאלס ענה בטון בטוח מאוד:
  - אני מכיר אדם כזה ולדימיר איליץ'!
  לנין, קופץ כמו שטן, שאג:
  - אז מי הוא? מי זה הגאון הזה מעשה ידי אדם?
  דאלס, מותח את ההברה לכדי פזמון, אמר:
  - יוסף ויסריונוביץ' סטאלין! אתה בטח מכיר אותו, ולדימיר איליץ'!
  לנין קרץ לעצמו במראה מוזהבת ויהלומים ושאג:
  - הטבח הזה מכין רק מנות חריפות!
  דאלס, מחייך בביטחון, אישר:
  אבל זה בדיוק מה שאנחנו צריכים!
  לנין קרץ שוב ונהם:
  - תן לסטלין כל מה שהוא מבקש. והבטיחו לו את מקומו של אותו גנרליסימו קורנילוב חסר החשיבות הארכי!
  דאלס שאג בחריש אוזניים:
  - ולדימיר איליץ' יבוצע!
  
  לעולם אל תוותר על VITYAZ
  רבים מתווכחים האם הרוסים היו מנצחים במלחמת העולם השנייה בעצמם, ללא עזרת המערב? אז האלים החליטו לבדוק זאת בפועל. וביקום מקביל אחד, הם הציבו מחסום בין כוחות בעלות הברית, המושבות והרייך השלישי יחד עם ברית המועצות. וזה קרה על טוהר הניסוי עוד ביוני 1941.
  כך שבעלות הברית לא יכלו לעזור לברית המועצות ולא לרייך השלישי. ולמען הטוהר המוחלט של הניסוי, גם יפן הוסתרה מאחורי מחסום. כאילו, שהכל יהיה נקי לחלוטין, כמו במעבדה.
  ממש בימים הראשונים לא קרה שום דבר שונה בהרבה מהסיפור האמיתי. הפריץ התקדם, כמו בהיסטוריה האמיתית, בכ-30-40 קילומטרים ביום, אך הואט בהדרגה. כמובן, היעדר הפצצות בריטיות, ומתנגדים ליד החיל של רומל, אפשרו לשחרר חלק מהכוחות - בעיקר התעופה. אבל הגרמנים עדיין לא עשו זאת, אז הדברים בחזיתות התנהלו די בהצלחה בכל מקרה. אולם בסוף יולי האט קרב סמולנסק את התקדמות הפריץ. היטלר החליט להסיג את רומל והדיוויזיות שלו מלוב, והחליט שדי בכוחות הכיבוש של איטליה. ההנהגה הפשיסטית, כדי לא לבזבז זמן, החלה להעביר את הכוחות המזוינים ובעיקר את התעופה מצרפת ומהבלקן. היטלר עדיין קיווה שיצליח לפרוץ את הכוחות הסובייטיים במרכז ולהצליח לפני החורף.
  במקום לפנות דרומה, חידשו הפריץ את המתקפה שלהם במרכז, בניסיון לעטוף את הכוחות הסובייטים שתקפו את סמולנסק מהאגפים. וב-13 באוגוסט יצא החיל של רומל למתקפה, חצה את הדנייפר וניסה להגיע לחלק האחורי של הקבוצה הסובייטית המגנה על קייב.
  סטלין היה אובד עצות. כמעט כל רכוש אירופה וצרפת באפריקה התברר לפתע כנגדו, ואף לא בעל ברית אחד.
  האם זה עכשיו אל תצפו לסכנה מיפן. והמפקד העליון נותן את הפקודה: להוציא את כל האוגדות מהמזרח הרחוק.
  כוחות גרמנים, שפרצו כמעט עד מוסקבה עצמה, נעצרו על ידי החיל הסיבירי. אבל בדרום, בזכות חילופי הפיקוד ופעולותיו של רומל, הצליחו הפריץ לנתק את הקבוצה הדרומית הסובייטית.
  מהלך הלחימה באוקראינה הושפע לרעה גם מהעובדה שסטלין משך בפחדנות את כל המילואים למוסקבה, ובכך חשף את עורפו.
  ליתר דיוק, לא לעצמו, אלא לקבוצה הדרומית. התברר שזה מצב רע. אבל בהיסטוריה האמיתית, ההגנה של קייב הפכה לתבוסה. רק כאן היה ניואנס, הגרמנים כבר היו ליד מוסקבה, והנאצים התחזקו על חשבון אירופה, מהר יותר מסטלין על חשבון המזרח הרחוק. והגרמנים היו צריכים להתגבר פחות על המרחק, והכבישים באירופה טובים יותר. ונסו להעביר במהירות הכל אחד אחד ברכבת הטרנס-סיבירית.
  כתוצאה מכך, הצליחו הגרמנים לפרוץ דרך לחארקוב ולוורושילובגרד אפילו מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, ולכבוש הרבה תעשייה ומפעלים.
  גם לנינגרד התברר כחסומה, אך לא נלקחה. והגרמנים נכנסו לחצי האי קרים. והפריץ הצליח לכבוש את וורונז' בדרום, נע לאורך הדון לסטלינגרד.
  מוסקבה בכל זאת התגוננה ובחורף אף עברו להתקפה הנגדית. אבל באגף הדרומי הצליח רומל לפרוץ לסטלינגרד. באותו אופן, הנחיתה בקרץ' לא התקיימה. כוחות סובייטים בקושי רב הצליחו רק לדחוק את האויב מסטלינגרד. וזה היה רק בגלל שהאקלים לא היה בצד של הוורמאכט והם היו מטומטמים להילחם בכפור ובשלג.
  כן, רומל היה צריך לעבור מעבר לדון. וזו הייתה סטירת לחי מחרישת אוזניים לפיהרר.
  אבל באביב 1942 השתנה מאזן הכוחות. לאחר שהפעילו לחץ רב על בעלי בריתם, הגדילו הגרמנים את מספר חייליהם, לרבות על חשבון החיווה, ואת מספר הלוויינים. במיוחד נוסף על ידי הכמות של איטליה, וצרפת. גם בחזית המזרחית הופיעו דיוויזיות שחורות. למרבה המזל, החזית הבריטית והאמריקנית מאפריקה לא הפריעה להעברת כוחות ומשאבים.
  ודה גול, כשאיבד את תמיכתם של בעלות הברית, נבגד על ידי מקורביו שלו.
  כך נאספו כוחות משמעותיים יותר נגד ברית המועצות מאשר במציאות. הפריץ נוספו במיוחד במטוסים, תוך שמירה על יתרונם באוויר. וכוחות היבשה עלו על שבעה מיליון מול 5.6 מיליון חיילים סובייטים.
  והנאצים פתחו במתקפה בדרום. רומל הצליח לכבוש את סטלינגרד ב-27 ביוני. פריץ הצליח להערם על מאות טנקים על העיר בבת אחת. גם לדומיננטיות של תעופה האויב באוויר הייתה השפעה, שהקשתה על העברת תגבורת סובייטית על פני נהר הוולגה הרחב.
  למרבה הצער, סטלינגרד ההירואי לא קרה בבינה מלאכותית. ורומל נע לאורך המסלול המוכה בתוכניות במורד הוולגה ואל הים הכספי.
  ניסיונות לפרוץ את הגרמנים עם התקפות נגד במרכז נכשלו. יתר על כן, מדף Rzhev לא נוצר. אז לפריץ הייתה חזית אחידה יותר בזמן מתקפת הנגד הסובייטית, והם גם נסוגו בצורה שווה יותר. אבל רז'ב, למרבה הצער, נשאר עם הנאצים.
  לא ניתן היה לפרוץ את הפריץ, וקשה מאוד לשמור על הקווקז לאחר נפילת סטלינגרד. מאז עורק האספקה על הוולגה נחתך. וכאשר בסוף יולי הגיעו הגרמנים לים הכספי, המצב נעשה כמעט חסר סיכוי. כעת ניתן היה לספק רק במים.
  בהתחשב בכך שלנאצים הייתה עליונות אווירית, האירוע הפך למשהו באמצע, קשה ביותר וחסר תקווה.
  אוגוסט וספטמבר עברו בקרבות עזים, עד שהאויב לאורך החוף הכספי הגיע לבאקו. ושם, עם רומל, התנגדו עד סוף אוקטובר. המצב הוחמר בעקבות כניסתה של טורקיה למלחמה.
  על חשבון יפן דאגו האלים המתנסים, אך לא על חשבון העות'מאנים. אבל בחורף, הנאצים עדיין לא העזו לתקוף את מוסקבה, הם עצרו לחורף.
  הצבא האדום ביצע מספר ניסיונות התקפיים. אבל האויב היה עדיף בכוח אדם, במספר אנשי ניסיון ובתעופה. רק טנקים וארטילריה יוצרו בברית המועצות עד כה יותר. אבל הטנקים היו ברובם קלים, ואיכות השריון הייתה חסרת חשיבות ביותר. נראה שמיוצרים גם הרבה מטוסים, אבל בגלל המחסור בדוראלומין, הם כבדים יותר ופחות ניתנים לתמרון מאלה הייחוס. גם יאק-9 התברר, כמעט כולו מעץ. וזה, כמובן, היה חיסרון.
  היטלר גם סמך על הטנקים המפורסמים החדשים שלו - "פנתרים" ו"נמרים".
  הם יוצרו במספרים הולכים וגדלים. הופיע, והנציג השלישי של המנגריה: "אריה". בהיסטוריה האמיתית, מכונה כזו פותחה בשנת 1942, אך בשל חוסר משאבים ומשקל כבד, המפלצת הכבדה ביותר נדחתה.
  אבל כאן ה"אריה" במשקל 90 טון נכנס לסדרה. היתרונות שלו, שריון חזק ואקדח 105 מ"מ, פיצו חלקית על ביצועי הנהיגה הגרועים ביותר. תותחים סובייטים סדרתיים בקוטר 76 מ"מ לא יכלו לחדור ל"אריה" מכל הזוויות.
  אז זה היה טנק פורץ דרך לא רע, אם קו ההגנה חזק מאוד, ועם דרגים עמוקים.
  והפיקוד הסובייטי התחזק תחת הבירה הסובייטית ביסודיות. ותנסה לפרוץ כאן.
  הנציגה הרביעית של המנג'רי: "מאוס", התעכבה מעט עם השקת הסדרה.
  מספר הצבא האדום הוגדל לשישה מיליון, אם כי רבים מהחיילים היו מגויסים.
  הם זכו להתנגדות של יותר מתשעה מיליון, אבל העליונות המספרית פיצתה חלקית על האופי הקשוח מדי של צבא האויב.
  בתעופה, האויב חזק יותר הן במספר והן באיכות. ה-ME-309 וה-Yu-288 העדכניים ביותר הופיעו. בתגובה, נלחמות מכונות סובייטיות באיכות נחותה, בשל מחסור בכוח אדם מיומן וחומרים מועטים. הטנקים הם עדיין מטוסי T-34 ישנים, ורוב הקלים, כמו גם ה-KV.
  בקיץ הוביל הוורמאכט את המתקפה: ההתקפה על מוסקבה וההתקפה במעלה הוולגה עד סרטוב. מוסקבה, לאחר לחימה עזה, הייתה מוקפת בסוף הסתיו. גם סרטוב, קויבישב, פנזה, אוליאנובסק נתפסו. סטלין ברח לסברדלובסק. המצב הפך קריטי.
  הבירה נצטווה לא להיכנע בשום פנים ואופן. הגרמנים עשו תקיפות, אך התהפכו לאחור או הסתבכו בקרבות רחוב. בחורף הופסקה המתקפה של הוורמאכט. נכון, הגרמנים בטבעת כפולה סיכמו לא רק את הבירה הסובייטית, אלא את לנינגרד.
  בחודש מאי החלה שוב המתקפה הנאצית, אבל כבר לכיוון העיר גורקי וקאזאן. בניית טנקים סובייטית, למרות כל הקשיים, הצליחה להכניס לייצור: T-34-85 ו- IS-2, לעומת זאת, בכמויות קטנות.
  גורקי נפל רק ביולי, בעוד קאזאן החזיקה מעמד עד סוף אוגוסט.
  רעב נורא שרר בלנינגרד, והפריץ אפילו לא ניסה להסתער עליו. ומוסקבה נשלטה בהדרגה. וב-30 בספטמבר, לאחר תקיפה עקובה מדם, הקרמלין נפל.
  המצודה ממדרגה ראשונה נהרסה קשות. וזו הייתה מכה חדשה לעם הסובייטי. הגרמנים עברו לאורל, אבל שם הם נתקעו בסחף שלג. קשה להילחם עם ברית המועצות. סטלין היה תומך בעמידה עד הסוף. אבל זה היה יקר מאוד למדינה עצמה ולגרמנים בפרט.
  בדרום התקדמו הנאצים גם דרך מרכז אסיה.
  בשנת 1945 קיבלה ברית המועצות את ה-SU-100 ואת IS-3, אך רק בסדרות קטנות. אבוי, עד סוף יוני, הנאצים כבשו גם את מרכז אסיה. וביולי נפלה גם סברדלובסק. באוגוסט כבשו הגרמנים את קורגן וטיומן. וב-3 בספטמבר גם טובולסק. בסוף ספטמבר, Khanty-Maisiysk. ובאמצע אוקטובר ואומסק.
  אולם נובוסיבירסק טרם נכנעה לנאצים. כבר כפור חמור מאוד אילץ את הפריץ להיצמד לערים.
  אז עד מאי 1946, הנאצים לא ניהלו פעולות איבה אקטיביות.
  אחר כך נסענו לנובוסיבירסק. בקרבות השתתפו מסוקים בצורת דיסק והטנקים האחרונים מסדרת "E". עם זאת, זה לא עזר לפיהרר יותר מדי. הקראוטים כבשו את נובוסיבירסק בסוף יוני. אילץ את נהר אוב. בהמשך יולי, המפלצות כבשו גם את קמרובו וגם את טומסק, ואת שטח אלטאי. לאחר קרבות עזים, אבקאן נפל באוגוסט, ואירקוצק הסתער בספטמבר.
  הגרמנים, שהקיאו דם בשפע, לקחו גם אותו. אבל שוב הם פרצו החוצה. נמתח בתקשורת. אז עצרנו בגישות לצ'יטה. אבל באופן עקרוני, איפה הם ממהרים? אתה יכול לחכות לקיץ, ולבדוק ציוד חדש.
  בין אם זה דיסקוטקים או סילונים. בשנת 1947 שיגרו מעצבים סובייטים את הטנקים IS-4, IS-7 ו-T-54 לסדרה. נכון, בכרכים סמליים גרידא. לא היו מספיק אנשים או משאבים. הנאצים חידשו את התקדמותם. אגינסקויה נתפסה בסוף יוני בלגוובשצ'נסק. חברובסק נפלה ביולי, ולדיווסטוק באוגוסט. לפיכך, הנאצים כבשו כמעט את כל הערים הסובייטיות הגדולות. אולי חוץ מפרטופבלובסק. כועסים תפסו את מגדן בספטמבר. אבל בכל זאת, סטלין לא הלך להיכנע.
  בסופו של דבר, הנאצים עדיין הפסידו!
  
  
  מלחמות כיוון החלל
  אחרי כמה שנים משגשגות יחסית, הגיעו ניסויים קשים לרוסיה. האימפריה השמימית, תוך שימוש במשאבי האנוש האדירים שלה וביתרונות של מערכת פוליטית טוטליטרית, הצליחה להפוך להגמון עולמי. ברוסיה פרץ טבח אכזרי בגבולות הדרום. ולמרות שהמרד האיסלאמיסטי נמחץ, המלחמה בטרור צרכה משאבים רבים. המצב הוחמר בעקבות עימות קשה עם המערב.
  כל עוד הכל היה מבוסס על הרתעה גרעינית, לא היו מלחמות בקנה מידה גדול. אבל המדען האמריקני וולינגטון חשב לשגר סוג מיוחד של רקטה למרקורי על יסוד רדיואקטיבי מסונתז מלאכותי.
  אבל הייתה שגיאה בניווט. הרקטה סטתה מהמסלול ונפלה על השמש... הייתה התפרצות של פלזמה נדירה ביותר, לא מסוכנת לאורגניזמים חיים, אבל הפילה את המבנה האטומי, ושינתה מעט את הקשרים בין נויטרונים בגרעין האטום. בדיוק מספיק כדי להפוך תגובות גרעיניות ותרמו-גרעיניות בלתי מבוקרות לבלתי אפשריות.
  וכתוצאה מכך: נשק גרעיני הפך לערימה של זבל חסר תועלת.
  המדינה החזקה בעולם מבחינה צבאית וכלכלית: האימפריה השמימית, שבגלל אכלוס יתר היה לה מחסור חריף במים מתוקים ואנרגיה, הציגה אולטימטום לחכור את סיביר.
  רוסיה הגיבה בסירוב נחרץ...
  מלחמה גדולה החלה: הקואליציה האסייתית נגד המערב. מולדתנו הפכה לזירה המרכזית של קרבות בקנה מידה גדול. חיים שלווים הם נחלת העבר: הגיהנום של המלחמה שלט בכל מקום. הקרבות הקשים ביותר היו בעיצומם מקוטב לקוטב.
  המצב בחזיתות היה קריטי: האיחוד האסייתי כבר התקרב להרי אורל.
  ליד יקטרינבורג נפל כדור אש מסנוור, והתעורר אזור קטלני שבו לא יכול היה אדם אחד לחיות אפילו דקה.
  מולדת, רוסיה הקדושה -
  הלב שלי פתוח בשבילך...
  דם שדה הקרב מושקה -
  לפרוח באהבת ארץ המולדת!
  
  הדופק של כדור הארץ פועם בגניחה רועמת,
  זה קשה כשמלחמה שואגת...
  אבל השמש המפוארת תזרח מעל רוסיה -
  את האמא האלמותית היחידה שלנו!
  
  שיפון בשדות האינסופיים זהוב,
  השלג נוצץ כסוף בהיר.
  והפנים מביטים בגאווה מהסמלים -
  אביר, היה נשר בקרב!
  
  ננצח בקרב היריב,
  בואו נגן על החלום המכונף.
  אין אמיץ יותר מחייל רוסי,
  אני אתפלל לאלוהים!
  . תוכן עיקרי.
  כשהלב מתמלא ברחמים, משום מה הארנק ריק!
  פסגות הרי אורל דומות לניבים היוצאים מהפה, הנאכלים על ידי עששת. לוחמים רוסים חסרי זנב טסים ברמה נמוכה. כמו בזים מהירים, אבירים רוסים תוקפים את ספינות הקרב המגושמות אך המשוריינות בעוצמה של האימפריה השמימית.
  טייס חיל האוויר אנדריי אוגנב מבצע סיבוב קשה. תותח סיני כבד עם חמש קנה שיורק להבה ומתכת. טורנדו אש סוחף ממש כמה מילימטרים מהשריון השקוף של לוחם רוסי. נהמות חסרות זנב בתגובה. פולסאר מפורר חומק מאף מחודד. הצריח המסתובב של המסוק הסיני הענקי נחבט בפגיעה... יש צרחות עמומות.
  פניו הכהות של אנדריי עם מצח גבוה פורצים בחיוך לבן שיניים.
  בת זוגו, בלונדינית מרהיבה ביופייה, ואסה קולצובה, מכינה חבית, מאלצת פיראנה מפלדה של רקטה לא מונחית לחמוק על פניו ושולחת "מתנה" לתוך אחד משנים עשר המדחפים הענקיים של מסוק ספינת הקרב.
  ענק, עם שורה משולשת של להבים, המדחף מתפרק. ואסה, לא בכדי שמה מתורגם כמלכה, ידעה לנצח. היא תמיד נלחמה רק בחצאית קצרה אחת ובחולצת טריקו חאקי, אבל על עקביה החשופים היא הרגישה את עצמה ואת הלוחם כמכלול אחד.
  טייסות רבות חיקו אותה, בניסיון להשיג רגישות פנומנלית. מסוק ספינת קרב הוא מאה ועשרים נקודות אש שמורדות אל פני השטח - משטח אש. מכונה הפועלת על אבק פחם, אך במקביל נושאת אלפי טונות של מתכת, תוך שימוש בהגנה דינמית.
  מעצבים יפנים, סינים, הודים הפכו מכונית לבלתי פגיעה למערכות ההגנה האווירית הרוסיות, אך במפתיע עברו תקיפה אווירית.
  מעוות בכעס פראי, הגנרל צר העין מקלי שאג, והצביע בידו השחורה בכפפה:
  - תהרוס אותם! להמיס את המפלצות האלה!
  קולונל הודי בעל חזה מלא אך דק מותן אמר:
  - הזוג הזה הוא נסיך שחור ומלכה. אף אחד מעולם לא הפיל אותם!
  מאק חייך בחוסר אמון ורטן:
  - לא יכול להיות. הגדל את צפיפות האש.
  ושוב רעד ספינת הקרב מסוק. הצריח המסתובב נתקע וגוף הטיטניום עלה באש. חיילי צהוב וקינמון בוערים חלפו על פני יללה. פיצוץ יצא, ורקטה עמוסת נפאלם התלקחה בתוך גוף המסוק הענק.
  ואסה, לאחר ששיחזר את טכניקת ה"מגלשה" ועבר ליד שבילי האש, מסר:
  - כל הגילאים כפופים למלחמה, רק שאתה לא יכול לאוכף את יומך האחרון, להיות מובס ללא זמן!
  אנדרו מגניב. אביו היה הגנרל הצעיר ביותר בצבא אנגולה והגיע ללמוד במוסקבה. שם התחתן עם לידיה אוגניבה, ספורטאית מפורסמת ודוקטורט. ואז אביו מת, ואמו בעל השיער השחור והמתולתל גידלה אותו. בבית הספר ניסו להקניט את אנדריי, אבל הילד עדיין עסק באומנויות לחימה בגן. אמו ידעה להילחם בעצמה, ואביו החורג היה אלוף בסגנונות מעורבים.
  אנדריי למד היטב, היה בעל זיכרון פנומנלי, ועד מהרה הוא עצמו הפך למנהיגם של הבנים, למנהיגם. כמובן, הוא בחר בבית ספר לטיסה, והלך להילחם על מולדתו רוסיה. הוא זכה לתהילה וכבוד. ואף אחד לא העז להטיל דופי בגיבור רוסיה בעור שחור, במיוחד מכיוון שתווי פנים כושי מעורבבים עם אלה סלאביים וזה הפך את הטייס הבנוי מבחינה אתלטית ליפה למדי.
  היו לא פחות אגדות על פרשיות האהבה שלו מאשר על מעללי צבא. למרות שאנדריי עצמו היה הרבה יותר צנוע ממה שזה יוחס לו.
  כעת הוא חיפש דרך להשמיד ספינת קרב בלתי פגיעה. שריון פעיל ורב-שכבתי כיסה את המרכיבים העיקריים של המכונה החזקה ביותר של האימפריה השמימית.
  סאווה ירה לעבר המדחפים, בניסיון לשתק את המבנה...
  בינתיים התלקח הקרב על הקרקע. הטנקים חסרי הצריח של הגוש המזרחי יצאו למתקפה. חלקם ענקיים, בעוד אחרים בגובה לא יותר ממטר.
  נגדם השתמשו לוחמי הקואליציה המערבית במוקשים ניידים והנחו קליעים ללא רתיעה.
  לא רק רוסים לחמו כאן, אלא גם אירופאים: הבריטים, הצרפתים, השוודים ורבים אחרים.
  אויב משותף הפגיש אנשים עם עור לבן ומוסר נוצרי. הוויכוח על הדמוקרטיה נרגע. יתרה מכך, ברוסיה, הרגשות האנטי-מערביים, לאחר שהגיעה התוקפנות ממזרח, עלו בתוהו. ואכן, היכן יכולה אירופה פציפיסטית וסובלנית לטפס למזרח. הם והאנשים שכחו במידה רבה איך להילחם. וכאשר הנשק הגרעיני נעלם, אסיה החזקה והמאוכלסת מדי העבירה את אינספור המוני שלה צפונה ומערבה.
  בין המתקדמים בעמדות רוסיות, ישנם ערבים רבים. כמה קנאים יוצאים למתקפה, לא מחופשים, בסרבל לבן. קבלו את המוות עם חיוך על השפתיים.
  אלפי טנקים מתקדמים וכלי רכב לחי"ר נראים כמו נמלים ממעוף הציפור. סאווה, לאחר שפגעה בבורג נוסף, החווירה מעט, לחשה:
  - ובכל זאת, יש יותר מדי מהם... אלוהים יעזור לרוסיה.
  הילדה עצמה ראתה מה קורה בערים שנכבשו על ידי הקואליציה האסייתית. פוגרומים המוניים, רציחות, מעשי טבח. גברים נתלו על חוט, נשים וילדים נלקחו למחנות מיוחדים. ואז הם מכרו או הפיצו אותם ליצירות מסוימות. ועינוי שבויי מלחמה כבר נפוץ, ואפילו חובה.
  הגנרל מקלי לא חוסך אפילו על שלו. בטירוף חסר אונים שהם לא יכולים להתמודד עם לוחמי צ'יז'-3 הזעירים, הוא תופס חרב מהקיר וכורת את ידו של הערבי השולט בתותח הנ"מ. הוא צורח, ומצמיד את הגדם המדמם אל חזהו.
  והמפקד האימתני של יד שזה עתה נכרתה, עם ציפורניים ארוכות, מאיים לכיוון האסים הרוסים הנלהבים, וצועק:
  - להרוס! לשרוף! לשרוף!
  סאווה, בזעם, יורה רקטה נוספת... נגמרת לה התחמושת. אבל גם ספינת הקרב האווירית מאבדת יציבות.
  הארטילריה הקטלנית שלו יצאה מהמשחק... לאחר שאיבדה את חלקו של האריה מכוח הלחימה שלו, הגוש פונה לאחור. הם צריכים לחזור לבסיס בהקדם האפשרי לצורך תיקונים ואספקה מחדש.
  מתחת, תותחים רוסיים יורים במדויק לעבר הטנקים הזוויתיים והשטוחים של האויב. כמה מכוניות עצרו והניחו עשן לשמיים. ב"בנדורה" אחת החלה להתפוצץ תחמושת. הוא עף, התהפך כמו לוע של מתעמל, עד שפגע בתלולית חצץ.
  תותח רוסי ארוך טווח שולח טיל לכיוון מוט הדגל. נערה תותחנית עם חרמש בלונדיני, מצטלבת בשתי אצבעות ולוחשת בגרמנית:
  - שיהיה לנו מזל טוב!
  דגל הקואליציה האסייתית הוא צהוב עז עם עיגול אדום באמצע. זה קרוב יותר ליפן, אבל זה הסמל שבחרה הקואליציה. קליע קטן מתותח בעל דיוק גבוה שובר מוט עבה וקנבס ענק שיכול לכסות את רצפת האצטדיון נופל למטה. תריסר טנקים אסיאתיים מכוסים בבת אחת בצעיף קטיפתי.
  מהצד של הקואליציה המערבית, והעמדות הרוסיות, נשמע קול פה אחד:
  - הידד!
  ממש סמלי. ותן לאויב לעלות על מספרם של עשר פעמים, אבל כוחה של הרוח הרוסית בלתי מעורערת.
  שני הלוחמים הרוסים מוצאים את עצמם לרגע מאגף לכנף. שלם יחיד - בזים כמעט משולשים - מגיני רוסיה. סאווה כבר דמיין איך אנדריי יניח את ידו השחורה החזקה על כתפה. זה אדם ממש חזק שאפשר לסמוך עליו.
  אבל בדיוק באותו הרגע, זה היה כמו אלף בזק של צילום בבת אחת. ובעיני הזוג הלוחם החשיך. לאחר מכן נצבעה השחור בכתמים רב-צבעוניים, בדומה לאלו המופיעים כאשר נשפך שמן על המים.
  אנדריי ניסה לשפשף את עיניו. נדמה היה שידו, בקושי להתגבר על התנגדות, גרפה את המים.
  כאילו מרחוק, קולה של סאווה עמום:
  - האם אנחנו מתים?
  הקפטן השחור עונה בקול:
  - לא! אנו בחיים.
  לפתע, התחושה העבה והדביקה הזו נעלמת, ונראה שהם נמצאים במצב של נפילה חופשית. זה אפילו נעשה קל לכמה רגעים, כאילו בחוסר משקל.
  סאווה אפילו לחשה מעט נסערת, בקול שר:
  נראה כאילו העולם אבוד ללא תקנה
  והדרך אל כוכבי האביר חסומה...
  בעיקולים האלה של מסלולים אינסופיים,
  לא נגזר - אמונה היא לטבוע!
  ואז היא התנשפה, נוחתת בסוליותיה החשופות על אבנים הרריות חדות. החושך, המעורב בכתמים בהירים וגלים, התפוגג.
  העיניים כואבות מעט מאור הצהריים של מאי. סאווה עמד על ארבע ומיד קפץ.
  אנדריי כופף במקצועיות את רגליו בקפיצה, ונחת במיומנות. פניו, עם סנטר גברי, ומצח רחב גבוה, שמרו על הבעה רגועה. הוא אפילו חייך אל בן זוגו.
  - אתה רואה! יש את האור הזה, וכפי שחשדתי מזמן - זה לא גן עדן!
  סאווה, מתנודדת, עשתה כמה צעדים מהוססים. עם הנחיתה, היא חבלה בכאב את סוליותיה החשופות, וקרעה את ברך. אבל הנערה, במאמץ רגיל של רצון, גירשה את ההבעה המעונה מעל פניה והפנתה את אצבעה לפניה, וקוראת:
  -וואו!
  אנדריי הביט לאן סאווה הצביע. לפניהם הייתה גבעה רעועה. ועל החלק העליון שלו, שבור בסדקים, נח כדור. ליתר דיוק, מנגנון כדורי, חצי עופרת, חצי גוון פלטינה, עם מקור חד מלמעלה ותריסר מחושים דקיקים המרווחים באופן שווה לאורך הקצוות של האובייקט העתידני הזה.
  הילדה, מבולבלת, לחשה;
  זה הביומה של ניוטון! ואיך הוא נפגע?
  אנדריי הביט מקרוב, לחץ את ראשו אל כתפיו, ריחרח את האוויר. באוויר היה ריח של אוזון וצמיגים שרופים. כשהביט סביבו בזהירות, אמר הקפטן בקול בקושי נשמע:
  - כאן נוכל להיתקל במארב!
  סאווה צעדה בביטחון צעד לעבר הכדור, ובלי להנמיך את עוצמת קולה, אמרה:
  - לא! אני יודע איפה אנחנו נמצאים! זה בדיוק אזור האנומליה שבו החללית נפלה. זה רק מאה מייל צפונית למקום בו נלחמנו!
  הקפטן משך שוב בכתפיו, כשהוא שומר על מראה של רוגע בקולו, אמר:
  - יותר מדקה באזור האנומלי, אף אחד לא יכול היה לשרוד. אפילו רובוטים נשברו והתפוררו לחלודה!
  סאווה, למרות שזה לא היה קל עבורה, קראה באומץ:
  -ואנחנו נשרוד!
  והיא רצה לעבר הגבעה. עקביה המאובקים והעגולים, שנשרטו מהנפילה, הבזיקו במהירות על פני הרכס הסלעי והלא אחיד.
  אנדרו היה נדהם. זה לא כואב לה יחפה על אבנים חדות? באופן כללי, התנהגותה של קולטסובה נראתה מוזרה לרבים כשהיא התעלמה ממדי הטיסה הרגילים, נלחמה בלבוש כמעט חשוף . ואם איפשהו במסופוטמיה או באפריקה, זה יכול להיות נוח בחולצת טריקו הסוואה אחת, אבל עדיין קריר באוראל באביב.
  הילדה הגיעה מגבול הדרום. כוחות רוסים ואירופים לחמו בסוריה, בעיראק, בניסיון להכיל את פריצת הדרך של הקואליציה האסייתית. יתרה מכך, חלק מהכוחות האסלאמיים היה בצד רוסיה, וחלק מאסיה.
  לא היה אפילו קו חזית מובהק בדרום. באפריקה בכלל, אפילו באותה מדינה, שבטים שונים נלחמו זה בזה. יתרה מכך, הדת לא מילאה תפקיד מכריע. נוצרים רבים, כמו גם עובדי אלילים, הלכו בעקבות האסיאתים, תחת סיסמאות שמאלניות כביכול. אפריקה באמת הפכה להיות כמו בשיר בסרט מצויר על איבוליט.
  אבל, כנראה, ריצה יחפה במדבר היא אפילו קשה יותר מריצה לאורך תלולי הרים. וסאווה, הפראי הזה עם תואר שני, מועמד למדעי הביולוגיה, לא ידע לא כאב ולא פחד.
  אנדריי מיהר אחריה, מנסה להדביק את השטן. החללית התבררה כהרבה יותר רחוקה ממה שנראה במבט ראשון.
  הילדה בדרך כלל קלעה את שערה, אבל עכשיו שערה התפרק, ורכבת הזהב התנופפה כמו להבת לפיד ברוח.
  מעולם לא מצא קפטן שחור את חברתו כל כך יפה.
  אמנם אנדריי אינו ספורטאי חלש, אך הצליח לקצר את המרחק רק בקושי רב, אך מעולם לא השיג אותה, למרות שהוא מעד וכמעט כאב לו את האף.(אגב, לא אפריקאי בכלל, אבל עם קלות גיבנת ומעט הפוך, אפילו, כמו כל הגוף.) ורגליה החשופות, בצבע שוקולד, הבזיקו, כמעט בראשו של האדון השחור ו... הילדה עברה דרך הקיר, כאילו הייתה רק הולוגרמה .
  כשהיא מוטרדת מכך שהיא עקפה אותו, קפץ אחריה אנדריי. רשלנית, אבל די אבירית.
  משטח העופרת נשטף כמו מי ים חמים, ואז עף על הרצפה, טומן את פניו ברגליו היחפות של סאווה. אנדריי נישק את קרסוליה באופן מכאני, אבל הנערה בעטה בו בכעס וקראה:
  - תראה, איזה דברים מעניינים יש כאן!
  אומנם אוגנב רצה לומר שאין דבר יותר מעניין כשיופי כזה נמצא לידך, אבל לאחר שקיבל עקב באף, הוא קפץ במהירות. ולא התאכזב.
  פוחלצים וחרקים נתלו על הקירות. יתרה מכך, אלה שלא היו ולא יכלו להתקיים מעבר לכדור הארץ. וגזר עם תריסר ציפורני סרטנים, וקקטוס עם רגלי צפרדעים וחילופי תרנגולים, וג'וקים מנוצות עם פיות תנין עם לשונות ניד נשלפות. אלא אם כן, כמובן, ניתן להשוות את זה לנסיך אפוי.
  אנדריי קפץ בהפתעה וקרא בקול:
  - שלום אחים בראש!
  בתגובה, שתיקה... סאווה העיר באופן הגיוני ורציונלי:
  - אל לנו לצעוק, מוטב שנבדוק את ספינת הכוכבים.
  בתוך החללית הייתה הרבה יותר גדולה ממה שנראה מבחוץ. המסדרונות הצטמצמו והתרחבו. דלתות משוריינות נפרדו כשאנשים התקרבו אליהן. ומה שפשוט לא נתקל שם.
  כל מיני פוחלצים, ופסלים, והולוגרמות. כמו גם ציורים: נעים, ובשמן, ועם פסיפס קיברנטי. הולוגרמות אכן הראו את הסרט האמיתי בצבע. וסצנות קרב, ומיני תמונות שלווים, די אידיליים.
  אנדרו העיר בהפתעה:
  - מוזר. זה כמו מוזיאון מעופף.
  סאווה התנגד באופן רציונלי למדי:
  - הכל בעולמנו הוא גם מוזיאון וגם מזבלה! בוא נאכל טוב יותר...
  - נשק! - פלט את הקפטן השחור. ומהר הוסיף. - עלינו לעזור למולדתנו לנצח במלחמת העולם השלישית.
  סאווה הרים את מבטו וצעק:
  עזרו לנו להציל את הציוויליזציה! האנושות בסכנה!
  בתגובה נשמע בס נמוך ועמוק בצורה יוצאת דופן:
  - אתם, הילידים, כנראה רוצים לקבל מאיתנו משהו?
  הילדה מתחה את ידיה קדימה ולחשה בתחינה:
  - לא אנחנו! מדובר בגורל האנושות כולה. מלחמת העולם השלישית מחליטה - מה ינצח: גישה ברברית, אכזרית או הומניזם וציוויליזציה?
  הבס התחלף לסופרן דק, ולטון לא מאמין:
  - הו האם זה ככה? אחרי הכל, אדם נוטה לטעות, כולל לגבי כוונותיו שלו. - רוחות כתומות חלפו באוויר והקול, שנעשה נמוך בחצי אוקטבה, המשיך. - כמו תמיד, לרוב המכריע של הגזעים ביקום יש נטייה: להציג את עצמם, אם אתה משתמש בשפה שלך, כאנושיים ביותר, ואת האויב פשוט כגועל.
  סאווה, בלי להפסיק לתופף בעצבנות ברגל, על ציפוי מתכת לא ידועה, מלמלה:
  - ואתה בעצמך נראה! תראו באילו שיטות ברבריות הם מנהלים מלחמה נגדנו!
  הקול התחמם מעט, והאוויר החל להיראות רך יותר:
  - כן, אויבך אכזר, אך גם אינך מלאכים. בסופו של דבר, לא המתמטיקה היא שתחליט למי מכם יהיה כוח על כדור הארץ!
  אנדריי כבר השמיע:
  - אז מי?
  אבל במקום לענות, הרצפה מתחתיהם התנודדה, והילדה, יחד עם הבחור השחור, פגשו את התקרה עם הפנים. ואז הכל השתנה בבת אחת. הם מצאו את עצמם במרכזה של עיר גדולה שנהרסה קשות. הרובים שאגו מחריש אוזניים. פגזים גדולים התפוצצו ופצצות נפלו. קבוצות של חיילים רוסים ואירופים התקדמו. החיילים הצהובים והחומים של האיחוד האסייתי, נושאים אבדות, נסוגו, מכסים את השביל בהרים של גופות. סאווה צעד צעד ודרך על זרם עקוב מדם.
  לא, זה, כמובן, לא יכול היה לבלבל את הלוחם שעבר צינורות אש, מים ונחושת (האחרון עד כה במידה מינימלית!) אבל הלב שלי לא היה טוב. אבל אנדריי התעודד, זרק אבן בידו הימנית על פניו הצהובות של חייל צר עין שהרים את המקלע שלו, הוא נפל. הקפטן קרא:
  - זו בייג'ין! החבר'ה שלנו מנצחים!
  ואכן, מצביע עקום עם הירוגליף דומה נשרף בלהבות כחולות. סאווה משום מה לא חש שמחה. למרות שהיא ראתה באינטרנט תמונות מבייג'ין והמבנים האופייניים של הבירה הסינית.
  אבל כאן זה נורא. נשים בוערות, ילדים בוכים. והרבה גופות. המתים מילאו ממש את כל הגישות, ומספרם גדל. מעולם לא ראתה הילדה את המתים נערמים בתלים.
  אנדריי כבר הרים את המקלע שהפיל מישהו ופתח באש כדי להרוג. הוא לוחם מלידה. מצד האב משבט הזולו, מצד האם: סבא רבא פעמיים גיבור ברית המועצות, סבא לחם בווייטנאם ובאפגניסטן, אבא בסוריה, דונבאס וצ'צ'ניה.
  בראשו של סאווה הבזיק:
  כל מי שהוא גבר נולד לוחם,
  כך קרה - הגורילה לקחה את האבן!
  כאשר אויבים ללא ספירה הם לגיון,
  ובלב לוהטת להבה לוהטת!
  והילדה עצמה הרימה את המקלע. ידיים חזקות בדרך כלל קלות בידית. צעדות אמיצות נשמעו בראשי: הרס, שרת את המולדת הגדולה שלך.
  אבל חריקה חלשה בלתי צפויה גרמה לילדה לקפוא. מימין נשמעו בבירור יבבות ובכי של ילדים. סאווה הסתובבה, ומבטה הנשר, מבעד לעשן שעוטף הכל, הבחנה דמויות קטנות וצהבהבות. ילדים צהבהבים וצרות עין בכו וניסו לצאת מהבית הבוער. אבל דרכם נחסמה על ידי חסימה של בולי עץ ספוגים בזפת. ומאחורי החבר'ה הפיצו להבות טורפות.
  נראה היה שהדרקון נושף האש להוט להקריב לגיהנה...
  לסבול את זה היה גבוה מכוחו של סאווה. הילדה רצה לעבר האש. יש צורך להציל את הקטנים: האם הם רוסים או סינים זה לא חשוב!
  לפתע נחל נפלם חסם את דרכו של הלוחם היחף.
  בזעקה פרועה
  - אלוהים ישמור!
  היא השליכה את עצמה לתוך האש. מאה סיכות לוהטות נראו כאילו ננעצו לתוך סוליות חשופות, הלהבות חרכו ברכיים חסרות הגנה. עור עדין, זית, מכוסה שלפוחיות מגעילות וארגמן. כמה כואב זה היה לסאבה. הצעקה הפרועה ביותר ברחה מהריאות. רציתי להסתובב אחורה ולקפוץ מלהבות הגיהנום.
  אבל הילדה הרגישה: אי אפשר לעכב אף שנייה. ילדים עלולים למות. וזה לא משנה של מי הם. דוסטויבסקי אמר: כל אוצרות העולם אינם שווים דמעה אחת שילד יורד. כאבים מהעקבים החשופים ועד לחלק האחורי של הראש, כמו עדרי סוסים, מכות בפרסות חדות מפלדה בקצות העצבים.
  שערה הזהוב הנפלא כבר עלה באש, והלהבות מנסות ללקק טורף בפנים. היא לעולם לא תחזור להיות אותה היפה. הנה כיב סגול, פרוש על לחיה הרכה והקטיפתית.
  Savva קופץ נואשות, כמה רחוק נראה להגיע למטרה. תערובת של עשן ואוויר בוער שועטת לתוך הריאות. הטי-שירט המנומרת שעלייך כבר נשרפה, ואתה, כמו ז'אן די, בשריפה כואבת. עוד קצת, עוד קצת. אלוהים אדירים, הגוף שלה הוא פצע מצורע.
  החומה הלוהטת נקטעת, וסאווה קופץ החוצה אל הקרירות. היא כבר צרופה, גופה הנפלא הוא כמו פצע מתמשך, ונראה שסוליותיה השרובות דורכות על הפגיונות החדים ביותר. יש חסימה לפנינו. ואתה צריך לקפוץ שוב לתוך הלהבה השואגת וחסרת הרחמים.
  והילדה מרגישה שהכוח והאומץ שלה אוזלים. היא כמעט מתעלפת מהלם הכאב. אבל מבעד לעכור אפשר לראות ילדה שמושכת את ידיה הקטנות ומקפיצה את האש בצעקה, וילד עם ראש מגולח, ואחת קטנה מאוד שבקושי למדה ללכת.
  לאחר שאספה את שארית כוחותיה, סאווה קופצת, זעמה ותחושת צדק נותנים לה את האומץ להתגבר על כאב בלתי נסבל. בולי עץ וקורות בוערים עפים לצדדים. עוד קצת מאמץ. ידיה השרופות של הילדה המעוותת תופסות את השבכה האדומה-לוהטת. כאב כמו איל של מאה טון נופל על הראש, החזה, כל הגוף עד התא האחרון. השבכה לא זזה ואז סאווה תופס אותה בשיניו. אתה יכול להשתגע מסבל כזה, לפורר ולמוטט את אחרון יפי הגוף שלא נגעו מהלהבות. אבל אז, לבסוף, האל גמל על המאמץ, השבכה, אדומה מהחום, עפה מבסיס הבטון.
  הילדה הנכה, כששיניה שבורות ומתפקעות מהחום, מתעלפת. בחוט ההכרה האחרון, העור המום מרגיש כמו ילד משוחרר, קופץ מעל רגליה המפוחמות של הגיבורה שנפלה.
  סאווה התעוררה... היא עמדה עם אנדריי על הפסגה המושלגת הגבוהה ביותר. רועם, כמו מקהלה של אלף קולות של מלאכים, הקול הכריז:
  - עברת את המבחן! יהיה שלום על הפלנטה! רוסיה תהפוך לאם של כל אנשי כדור הארץ!
  צעיר שחור עור, ובלונדיני שהפך עוד יותר רזה ויפה יותר, ראה גנים פורחים, משפכים מגודלים לנגד עינינו, וזורקים נשק, מחבקים חיילים. עידן השנאה והמלחמה הסתיים לנצח.
  וזה נשמע על פני כל הפלנטה;
  רוסיה וסין מאוחדות לנצח,
  איסלאם, נצרות: חברים ללא זדון!
  הבה נפאר את שם האדון העליון-
  כל אומות העולם - משפחה ילידית!
  
  פיטר השלישי - המלך הגדול
  פיטר השלישי הצליח לשכנע את הגנרל הרפורמי המפורסם להצטרף לצוותו ולקבל דרגת פילדמרשל. ניקולאי פאפין הפך לשר ההגנה וביצע מספר רפורמות. האיש החזק והסמכותי הזה עזר לפיטר השלישי לחשוף ולדכא את הקונספירציה של האחים אורלוב. כל חמשת הקושרים נתלו. קתרין קיבלה גט על ניאוף והוגלה למנזר.
  פיטר השלישי חיזק את כוחו והוכתר. ועם עלייתו לשלטון, התרחשו שינויים מוחשיים ברוסיה. ואכן, פיטר השלישי, כמו סבו, התווה רפורמות יסוד. וחוץ מזה, השינויים השפיעו על מדיניות החוץ.
  תומך בברית עם פרידריך השני, פיטר הורה לרומיאנצב, יחד עם הגרמנים, להביס את האוסטרים. לאחר מכן, גרמניה יותר מהחזירה את האדמות שאבדו קודם לכן.
  אבל גם רוסיה קיבלה את השליטה על המיצרים מדנמרק, וחילקה אותה עם הפרוסים. עם זאת, פיטר גילה חוכמה מעשית, ולקח כמעט את כל רכושה של מדינה זו, והותיר רק חלק סמלי מרכוש הכתר לפרדריק ה"אהוב עליו". יש לומר שהשפעתו של פאפין הועילה לנכדו של פיטר הגדול.
  אחד הרעיונות של פיטר השלישי היה הרעיון של חלוקת פולין בין רוסיה ופרוסיה. בשנת 1965 פרצה מלחמה עם חבר העמים. אלכסנדר סובורוב המבריק התקדם בה במהירות. פיטר השלישי התגלה כאינטיליגנטי והצליח להכניס לאימפריה שלו אדמות רוסיות קדומות, והפרוסים הכירו את החלק האתני של פולין.
  כמו בהיסטוריה האמיתית, רוסיה נאלצה להילחם עם האימפריה העות'מאנית. הלחימה למען הרוסים הייתה מוצלחת עוד יותר. הרפורמות של פאפין, הכישרון של רומיאנצב והסוברוב המתקדם במהירות השפיעו. הצאר אהב את אלכסנדר ואסילביץ' חסר המנוחה, את פיטר השלישי, והוא עצמו היה בררן מאוד והיה על רגליו כל הזמן. אז הם הסתדרו ממש טוב.
  בתוך הארץ ביצע הקיסר פיטר מספר רפורמות. אחוזות הוחרמו מבעלי קרקעות רשלניים לטובת אוצר המדינה, הוכנסו מספר הגבלות על קורווי ומכירת איכרים. אבל עד כה, הצאר פיטר לא העז לסמן במלואו את הצמיתות.
  בנוסף, רפורמות הכנסייה גרמו להתנגדות עזה מצד הסינוד האורתודוקסי. המלך, בטענה שהתנ"ך אוסר על פולחן ושירות לאף אחד מלבד אלוהים, ביטל את פולחן הקדושים.
  היה בזה משהו לותרניות - מאבק עם שרידים ואייקונים.
  התפלל רק לה' אלוהים, רק תעבוד אותו!
  אבל זה לא יכול היה אלא לעורר התנגדות. במקומות, אפילו הכוהנים הסיתו את העם למרוד.
  אף על פי כן, הרפורמה עברה, ובכנסיות, מקומות פולחן, נותרו רק תמונות של ישו ומריה הבתולה.
  העם בדרך כלל העדיפו להקשיב למלך. בנוסף, פיטר השלישי התפרסם כשליט אכפתי. חמור יותר היה תפיסת כל האדמות ממנזרים וכנסיות.
  לאחר הניצחון על טורקיה, סמכותו של המלך גדלה עוד יותר. פרת' השלישי החליט לבסוף לבטל את הצמיתות. החלטה כזו לא יכלה אלא לגרום לטלטלות חמורות במדינה. בעלי הקרקע ספגו הפסדים עצומים, אך המהפכה התעשייתית החלה. המדינה, דרך כל הקשיים, התקדמה בחדות ובהאטה.
  המלחמה השנייה עם הטורקים התבררה כקצרה עוד יותר והחיילים הרוסים בפיקודו של סובורוב ניצחו במהירות. יתרה מכך, המהפכה בצרפת הסיטה את תשומת הלב של אירופה.
  זה נוצל על ידי פטר השלישי, והציב על כס מלכותו של קונסטנטינופול, בנו הצעיר, מקונסטנטין וורונינה, הסולטן הטורקי.
  כך, האימפריה העות'מאנית מצאה את עצמה, כביכול, באיחוד עם רוסיה.
  אז הייתה המלחמה במצרים. הסולטן המקומי לא רצה להכיר בשליטה של רוסיה על אפריקה. והנה בפעם הראשונה התנגשו הגאונות של סובורוב ונפוליאון בונפרטה זה בזה.
  לאחר שחי די הרבה באותה תקופה במשך 70 שנה, מת פיטר השלישי. הוא נכנס להיסטוריה תחת השם המשחרר הגדול. וזה מכובד מאוד!
  אולי עולה על סבו הכריזמטי! והקיסר פאולוס עלה לכס המלכות. סובורוב, לאחר שהביס את נפוליאון הצעיר מדי וחסר הניסיון, כבש את צפון אפריקה ואפילו את מרוקו.
  מכיוון שבהיסטוריה האלטרנטיבית הזו, לא היה קמפיין שוויצרי מפורסם שערער את בריאותו של סובורוב, השדה מרשל הקשוח המפורסם האריך ימים.
  נפוליאון לא הפך לקיסר צרפת, כי לא הספיק להתפרסם כמפקד והוכה יותר מפעם אחת. לאחר קריסת המדריך תפס לואי השמונה עשר את השלטון. הייתה רפורמה, כלומר, שיקום המלוכה.
  פול הראשון עדיין לא נמלט מהקונספירציה, אבל זה קרה חמש שנים מאוחר יותר. ובנו אלכסנדר הפך לקיסר. כאן התחיל הטוויסט. קונסטנטין היה נער, וגם, בהיותו הסולטן הרוסי של האימפריה העות'מאנית, הוא טען לשלטון.
  אבל אלכסנדר סובורוב עדיין היה בחיים והצליח לפייס את אחיינו ודודו. אם כי, כמובן, האוטונומיה הפנימית של האימפריה העות'מאנית יצרה חיכוכים.
  בנוסף, רוסיה התמודדה עם התנגדות אנגליה. הכוח העולה של בריטניה לא היה מרוצה משכנתה. ואפילו המלחמה הגדולה השנייה עם ארה"ב החלה. אולי הבריטים ציפו שאחרי מותו של ג'ורג' וושינגטון, כאוס וחרפה יגיעו לאמריקה. אבל החישוב לא היה מוצדק.
  אנשי ארצות הברית לא רצו לחזור תחת המלך האנגלי. המלחמה נמשכה עשר שנים בהצלחה משתנה, ובסופו של דבר, בריטניה, לאחר שמיצתה את כוחותיה, הפסיקה את המתקפה.
  אבל האמריקאים לא נרגעו ופיתחו מתקפה נגד קנדה. מצבה של בריטניה הוחמר עקב עמדתה של רוסיה, שהעניקה סיוע לאמריקאים.
  עוד 11 שנים של מלחמה עקובה מדם, ואמריקה כבשה מחדש את קנדה. בריטניה נחלשה, אך הופיעה מפלצת גיאופוליטית חדשה: ארצות הברית.
  רוסיה ניהלה מלחמה עם אוסטריה, וכבשה אותה, וחלקה אותה בחלקה עם פרוסיה.
  במקביל נמשכה ההתרחבות לקנדה. המדינה הפכה מתועשת מאוד. נבנה צי רב עוצמה ורב. הרוסים נחתו באוסטרליה והתרחבו לאפריקה.
  לאחר מותו של אלכסנדר הראשון, התעורר שוב מאבק על השלטון, בין הענפים. אחיו של אלכסנדר, קונסטנטין, התפטר, ובנו של קונסטנטין אחר, אנדריי, התקדם לכס המלכות, והתמודד עם ניקולס.
  רשמית, ניקולס הוכרז כמלך, אך במהלך ההכתרה, המלך נהרג.
  בבלבול שנוצר, אנדרו היה הראשון שלא לגמרי תפס את כס המלכות באופן חוקי. המלך החדש החל כמעט מיד במלחמה עם איראן ופתח במערכה נגד הודו. בריטניה עדיין הייתה במלחמה בקנדה ומצאה את עצמה קשורה. והמערכה המזרחית חיזקה את סמכותו של אנדריי הראשון ואפשרה לו להשיק את ענף שושלת רומנוב. במקביל, רוסיה והאימפריה העות'מאנית התמזגו לבסוף למדינה אחת. כן, וסיפוח פרס והודו.
  את אנדרו הראשון ירש אלכסנדר השני. תחת מונרך זה, המשיכה רוסיה את התרחבותה לתוך הודו-סין ולסין עצמה. פרוסיה גם הפכה לאימפריה החזקה ביותר, איחדה את ארצות גרמניה והביסה את צרפת.
  עם זאת, בריטניה תמכה בצרפתים והייתה מלחמת נקמה. האימפריה הבריטית עמדה בהתנגדות עיקשת. המלחמה נמשכה כמה עשורים.
  רוסיה, בינתיים, כבשה לחלוטין את אסיה, והגיעה לסינגפור. היא הפכה למעצמה הגדולה והחזקה בעולם, נעה דרך אסיה ואפריקה.
  אבל במקביל, גם ארצות הברית עלתה. האמריקאים השלימו את פיתוח קנדה, שם חלקו תחומי השפעה עם רוסיה. ואז הם כבשו את מדינות טקסס וקליפורניה ממקסיקו.
  ארצות הברית שמרה על צורת ממשל רפובליקנית, בעוד שרוסיה נותרה מונרכיה מוחלטת לעת עתה. אלכסנדר השני, הוחלף על ידי אנדריי השני. שושלת רומנוב נמשכה.
  המלחמה הממושכת בין בריטניה וצרפת, נגד גרמניה, הביאה לכך שהגרמנים שמרו על האדמות שנכבשו קודם לכן, כולל לוריין, אך לא יכלו להתקדם יותר ומיצו את עצמם לחלוטין. עם זאת, גם הבריטים והצרפתים די דיממו למוות.
  בתנאים אלו המשיכה רוסיה הצארית לשלוט בעולם ולהגביר את השפעתה.
  נכון, מפלצת גדלה מול ארצות הברית. יתרה מכך, אמריקה התבררה כרחבה יותר ממה שהייתה בהיסטוריה האמיתית על חשבון קנדה.
  אבל זה עדיין לא הגיע לממדים מדאיגים. בנוסף, פרצה מלחמת אזרחים בארצות הברית, שהובילה לקורבנות המונים ולהרס. יתרה מכך, בניגוד לסיפור האמיתי, הגנרל לי הצליח לפרוץ את הקונגרס של הקונפדרציה, זכותם של השחורים ששירתו בצבא מדינות הדרום: לקבל חירות ואזרחות.
  וזה גרר מאוד את המלחמה, וכמובן, הגדיל את ההקרבה. גם לדיפלומטיה הרוסית הערמומית, שגם גילתה עניין בהארכת הסכסוך, הייתה השפעה. ומבחינה טקטית גרידא, הגיעו הדרומיים בשלב הראשון של המלחמה להצלחה רבה והצליחו לכבוש את וושינגטון וניו יורק. פילדלפיה הפכה לבירתה החדשה של הברית הצפונית.
  מלחמת האזרחים עצמה נפלה על תקופה מאוחרת יותר: 1881 - 1905, ודינמיט, ואפילו מקלעים, נמחצו בה.
  ברוסיה הוחלף הצאר אנדריי השני באלכסנדר השלישי. המלך החדש לא היה שליו כלל. רוסיה התמודדה באפריקה עם צרפת ובריטניה, שניסו לפתח מושבות חדשות. ונתלה איתם בעימות.
  מלחמה חדשה החלה לחלוקה מחדש של העולם, שבה פעלה פרוסיה באופן מסורתי בברית עם רוסיה. הפעם, הגרמנים הבינו נכון. צרפת, יחד עם הרוסים, הובסה תוך מספר שבועות. בריטניה ישבה מעבר לים, אך איבדה את כל המושבות שלה באפריקה ובאוסטרליה, ובאוקיינוס השקט.
  הגרמנים קיבלו משלהם, והתרחבו, והובילו את הגבול ליד פריז, ואל פורט דה קאלה, ואף כללו את נורמנדי. ומשהו באפריקה עצמה.
  ובריטניה שקעה לרמה של מעצמה קטנה, צרפת הפכה לחלוטין ליובל.
  אבל המלחמה הבאה התרחשה כבר עם פרוסיה, תחת ולדימיר השלישי. בשלב זה הופיעו סוגים של כלי נשק כמו טנקים, מטוסים, צוללות.
  הפרוסים פעלו בברית עם יפן. המלחמה בהתחלה לא התפתחה בהצלחה רבה עבור רוסיה. השחיתות בצבא הצאר, השמרנות של הגנרלים והסיוע הפעיל שהעניקה ארצות הברית ליפן השפיעו. בנוסף, שוודיה ונורבגיה, ובריטניה וצרפת התנגדו לרוסיה.
  המלחמה החלה ב-1921, למרבה האירוניה ביום הגורלי של 22 ביוני. זה היה כמעט קרב עולמי. מה שנשאר מאירופה ואסיה יצא נגד רוסיה. גם ספרד ופורטוגל יצאו להרפתקה דומה. פורטוגל הרגישה בחוץ באפריקה, והספרדים חלמו להחזיר את תהילתם לשעבר בימי הביניים.
  מאז הרגע הזה בחצי הכדור המזרחי, אין כל כך הרבה מקום שאינו נשלט על ידי הצאר הרוסי.
  אגב, העליונות המוחצת של רוסיה הצארית במשאבי אנוש, המערכת האוטוקרטית החזקה וחולשת האופוזיציה הפנימית מילאו תפקיד מכריע במלחמה.
  כן, הטנקים הגרמנים הצליחו לפרוץ מהנמן לדנייפר בחודשיים הראשונים, ולצור על ריגה, ובדרום, לגרש את הכוחות הרוסיים מהונגריה. והאלים נתנו לארץ השמש העולה את ההזדמנות להביס את הצי הרוסי. אבל שוב, בינתיים.
  גנרלים חסרי כישרון עלולים להפסיד בקרב אחר קרב. אבל אחד חדש גדל. והמלך, בסופו של דבר, העצים את המאבק בשחיתות וארגן אספקה נסבלת פחות או יותר. ומשאבי אנוש: מחלקות סיניות, הודיות, ערביות היו בתנועה. הגרמנים לא הצליחו לחצות את הדנייפר, ובחורף פתחו הכוחות הרוסיים במתקפת נגד.
  יש לציין ששוודיה ונורבגיה אינן יריבות חזקות במיוחד, כבר במרץ 1922 נכבשה שטוקהולם. ואוסלו נפלה במאי. עד יוני 1922 הצליחו הכוחות הצארים לשחזר את המצב שלפני המלחמה, ודחקו את הפרוסים בחזרה לקווים המקוריים שלהם.
  צרפת, שראתה את התפתחות האירועים הזו, מיהרה לצאת מהמלחמה. בתגובה, המלך הפרוסי וילהלם כבש את פריז ואת אזוריה הדרומיים. כוחות רוסים התקדמו. בספטמבר הם רקמו לוויסלה. קרבות על פרוסיה המזרחית התפתחו. קניגסברג נפל בדצמבר... ווינה שוחררה לשנה החדשה.
  גם ליפנים זה לא היה קל שצים ספג נזקים כבדים ואיבד את היוזמה.
  שנת 1923 החלה במתקפה גדולה של חיילים רוסים בפולין ובתוך שלושה חודשים יציאה לאודר והאלפים בדרום. לגרמנים הייתה הזדמנות להחזיק מעמד ליד ברלין, אבל כוחות רוסים פתחו במתקפה בבוואריה באפריל. הכוחות התקדמו לאט ובהתמדה לקראת סוף הקיץ, הרוסים הגיעו לנהר הריין. בסתיו נכבש חבל הרוהר מידי הגרמנים, ובדצמבר, לאחר קרבות עזים, הוקפת ברלין.
  לגרמניה כבר לא היה סיכוי לנצח במלחמה. עוד שישה חודשים ב-1924 נלחמו ביבשת עד שספרד, פורטוגל, גרמניה, שנכבשו בעבר על ידי הגרמנים: הולנד ובלגיה, הוכפפו.
  רק בריטניה נשארה, ויפן כבר איבדה גם את אוקינאווה וגם את הוקאידו.
  צ'רצ'יל הוביל את ההגנה על המטרופולין. אבל לבריטים לא היה סיכוי.
  נכון, הם ניצחו את נחיתת הסתיו.
  שנת 1925 הגיעה. לא הייתה אחדות בארצות הברית מה לעשות. אפשרו לסיים את בריטניה ויפן. או בכל זאת להיכנס למלחמה קשה?
  השכל הישר אמר שלמרות התעשייה המפותחת, אמריקה תימחץ באופן טריוויאלי על ידי מספרים. אבל להיות לבד עם דוב רוסי זה מפחיד ביותר.
  ביוני ביצעו כוחות רוסים, הפעם נחיתה מוצלחת בבריטניה, לונדון נפלה. ובאוגוסט גם יפן הסתיימה.
  כך הסתיימה מלחמה נוספת.
  רוסיה השתלטה על כל מדינות חצי הכדור המזרחי. יחד עם זאת, האימפריה עצמה נותרה אוטוקרטית ויחידה. או כמעט אחדותית. לנכסים האירופיים היו כמה תכונות חיצוניות של אוטונומיה. אבל בכל זאת, הכוח הצארי שלט בכל מקום. בין אם זו ממלכת פולין, או ממלכת שוודיה עם הצאר ולדימיר בראש.
  ב-5 במרץ 1933 מת הצאר ולדימיר הגדול, ובנו סיריל הפך לצאר החדש. אבל שלטונו של המלך החדש היה קצר, מאה ימים בדיוק. ועל כס המלכות היה אלכסנדר הרביעי בן החמש עשרה. וכעבור חמישים יום עבר תאונה. ניקולאי השני עלה לכס המלכות בגיל עשר שנים בלבד. יש ארבעה קיסרים בשנה אחת... נו, מה קורה!
  רק לעתים רחוקות מאוד, כמובן, ולא בכל מדינות העולם!
  אם כי, כמובן, רבים זכרו שניקולאי הראשון שלט לזמן קצר מאוד ומת כתוצאה מאלימות.
  אבל תחילת שלטונו של ניקולאי השני התבררה כטובה למדי. שנתיים לאחר מכן שוגר הלוויין המלאכותי הראשון בהיסטוריה של כדור הארץ, שטס סביב כוכבי הלכת.
  ו-1937 התברר כל כך לא מרושעת כמו בהיסטוריה האמיתית. מאז השנה שהבחור הרוסי הראשון טס לחלל. לא, לא גגארין, אלא הנסיך איגור טרובצקוי. ליורי גגרין עדיין לא היה בר מזל. ולאן אתה הולך?
  רוסיה, האימפריה הרחבה ביותר, יכולה להקצות כספים אדירים להרחבת החלל.
  בשנה שלאחר מכן, 1938, נוסתה פצצת האטום הרוסית הראשונה.
  הצאר החדש ניקולאי השני היה עדיין צעיר מאוד וכמובן חסר סבלנות. בנוסף, ארצות הברית נותרה המתחרה המסוכנת היחידה של רוסיה. שלא לדבר על העובדה שגם לאמריקאים אולי עומדים להיות פצצת אטום.
  ב-1 במרץ 1940, בפקודת הצאר ניקולאי השני, שכבר התבגר רשמית, החלה הפלישה לארצות הברית. הסיבה הרשמית הייתה תמיכת האמריקנים של האופוזיציה הרפובליקנית ברוסיה בדרישות לבחירות לפרלמנט.
  יתכן שהחלטתו של הצעיר ניקולאי השני הייתה הצעד החכם ביותר. הרי אי אפשר לאפשר ליריב פוטנציאלי לרכוש גם נשק גרעיני.
  המתקפה של הכוחות הרוסיים באמצעות עמודי טנקים גדולים התפתחה בתחילה בהצלחה ובמהירות. אבל אז התגברה ההתנגדות של האמריקאים. במשך מספר חודשים הייתה התקדמות הכוחות הרוסיים איטית ביותר. אך יחד עם זאת, האויב הלך והפסיד, ונכנע לכמות כוח האדם, ואיכות צי הטנקים נידונה.
  אבל התקוממות פרצה באפריקה ובסין. יתרה מכך, כוחות משמעותיים הופנו כדי לדכא את המרד.
  ב-1941 פתחו צבאות ארה"ב במתקפת נגד, אך גם לא הצליחו להשיג את מטרתם. כמה פיגועים, ולאחר מכן חורף 1941-1942, שבמהלכו הפסידו האמריקאים כמעט את כל קנדה. ובאפריל, טורונטו וקוויבק נפלו כמעט בו זמנית.
  המלחמה כבר החלה בשטח אמריקאי מסורתי. היו חילופי מהלומות. אבל המתאגרף הרוסי הגדול יותר התגבר על הזין האמריקאי.
  פילדלפיה נפלה באוגוסט 1942. ובאוקטובר 1942 התקרבו כוחות רוסים לניו יורק. אז החליטה ממשלת ארה"ב להשתמש בנשק גרעיני.
  אבל עדיין לא הייתה להם הזדמנות קלה להשיג את שטחה של רוסיה, אז ההימור נעשה על שביתות נגד חיילי התקיפה.
  הפצצה נורתה בלילה. החלטה זו נובעת מכך שהבזק בהיר מסנוור את החיילים.
  ההשפעה לא הייתה משמעותית במיוחד, קצת יותר מאלף איש מתו, עשרים אלף איש עונורו, אם כי רובם היו זמניים. אבל מכה כזו לא יכולה להיקרא הכרעה.
  יתרה מכך, לרוסיה הצארית יש הרבה יותר מטענים גרעיניים, כך שעדיין לא עובדה שזה רציונלי לפתוח בחילופי מנות גרעיניות שכאלה.
  אבל לאן אתה הולך? במצב רע, כל המהלכים גרועים, ופוליטיקאים חכמים לא מגיעים למצב רע.
  בדצמבר נפלו ניו יורק וושינגטון, ולפני כן השתמשו האמריקאים בעוד חמש פצצות לא חזקות ומוצלחות במיוחד מבחינת עיצוב. ותגובת הגנרלים הצארים ביטלה עשרים מהאשמותיהם. אז התברר שזה היה בשימוש סדרתי בפצצה איומה.
  המלחמה נמשכה עד 23 בפברואר 1943, אך איש לא הטיל פצצות אטום.
  אמריקה השתחררה לחלוטין משליטת ההון והובאה תחת שלטונו של מונרך אוטוקרטי.
  המלך קיבל אדמות חדשות ותהילה גדולה. ועכשיו אף אחד לא העז להתווכח איתו.
  בשנת 1945 נחתו קוסמונאוטים רוסים על הירח. ובשנת 1947, הצבא הרוסי נכנס למקסיקו. המלך החליט שהגיע הזמן לשים קץ לשריד כזה כמו קיומן של מדינות רבות על כוכב אחד. וצבאו עבר לכבוש כל מה שאפשר לכבוש.
  ב-1949 הפכה ארגנטינה למדינה הריבונית האחרונה שסופחה לאימפריה הרוסית.
  והיה שלום בכל העולם. בשנת 1953, גם קוסמונאוטים רוסים דרכו על פני מאדים. 1956 - ונוס עם גבר. 1960 - מרקורי. 1961 - אחד הלוויינים של מאדים. 1967 - האדם על נפטון, ובשנת 1968 - על שבתאי. בשנת 1970 - אורנוס, ובשנת 1971 - פלוטו.
  ניקולאי השני נכנס להיסטוריה תחת הכינוי: המסיים! בשנת 2016, המלך כבר היה בן תשעים ושלוש. אבל ההצלחות של הרפואה הארצית עדיין אינן מאפשרות לנו להתייחס למלך דל וחלש מדי. הוא בשלטון כבר 83 שנים, שזה שיא מוחלט בקרב אותם שליטים שתקופת כהונתם אמינה פחות או יותר. למרות שבהיסטוריה, הם אומרים, היו מקרים שבהם שלטו זמן רב יותר.
  על כדור הארץ, הדברים כמעט מתנהלים כשורה. נכון, יש בעיה עם האוכלוסייה הגדלה, שכבר עלתה על שמונה מיליארד. תקוות גדולות קשורות להרחבת החלל.
  כמה עיירות כבר נבנו על הירח. כפי שהתברר, עם פי שישה פחות כוח הכבידה מאשר על כדור הארץ, ירקות ופירות הגדלים בחממות יכולים להגיע לגדלים עצומים.
  עיירות נבנו על מאדים ונוגה, כמו גם מפעלים על מרקורי. כוכב הלכת הזה, הקרוב ביותר לשמש, נוח מאוד לייצור וגלגול של מתכות. לשם כך משתמשים באנרגיה סולארית.
  יש גם יישובים אנושיים בלוויינים של צדק, אורנוס, שבתאי. החלל משתלט בהדרגה במידה רבה יותר.
  וזה היה ב-2016 שהמשלחת הבין-כוכבית הראשונה לכוכב סיריוס התחילה מהירח. המונרך מצפה מאוד לעמוד באירוע משמח כמו יצירת קשר עם אחים בראש.
  
  
  
  סיוט ביקום
  הרודן הספרדי פרנקו, בניגוד לסיפור האמיתי, הסכים לכוחות הגרמנים לתקוף את מבצר גיברלטר האנגלי. בתמורה, ספרד קיבלה כמה אדמות בריטיות וצרפתיות באפריקה.
  ההסתערות בפיקודו של מיינשטיין התרחשה בלילה בין ה-25 בנובמבר 1940 ל-26. כפי שהתברר, הבריטים לא היו מוכנים לגמרי למהלך צבאי שכזה, והנאצים הצליחו לכבוש מבצר כה רב עוצמה בתנופה.
  לנפילתו הייתה השפעה משמעותית על מהלך המלחמה. הוורמאכט הצליח להעביר כוחות לאורך המרחק הקצר ביותר לאפריקה, והבריטים נחסמו מלהיכנס לים התיכון ממזרח.
  הפיקוד הגרמני שלח מספר דיוויזיות לאפריקה המשוונית. בנוסף, החיל של רומל הועבר ללוב, כמה חודשים מוקדם מהמציאות.
  הבריטים, בתורם, נטשו את המתקפה נגד האיטלקים באתיופיה והחלו לחזק את עמדותיהם במצרים. אולם רומל הצליח להקדים אותם, וכתוצאה ממכת מנע, הוא הביס את הכוחות הקולוניאליים וכבש את אלכסנדריה וקהיר. מעמדה של בריטניה באפריקה הסתבך יותר. הגרמנים כבר הגיעו לתעלת סואץ ואיימו להתקדם הלאה אל המזרח התיכון. בנוסף, התאפשר לנוע לכיוון סודן.
  נכון, ענייני האיטלקים ביוון לא היו מוצלחים במיוחד, אך התקרבותם של כוחות נוספים מגרמניה הצילה את המצב.
  להיטלר הייתה דילמה: לתקוף את ברית המועצות או לגמור את בריטניה? ההצלחות של הוורמאכט באפריקה גרמו להחלטה השנייה - להתיר את ידיהם במערב. למרות שההכנות הצבאיות של ברית המועצות עוררו פחד בפיהרר.
  הצבא האדום התחזק, אבל גם הגרמנים לא ישבו בחיבוק ידיים. ייצור הטנקים ב-1941 הוכפל לעומת 1940, והתעופה גדלה כמעט פי שניים וחצי.
  הנאצים ביצעו את ההפצצה והנחיתה על מלטה. אחר כך פרץ רומל את ההגנות בתעלת סואץ ונכנס לעיראק, שמרדה בשלטון הבריטי. הגרמנים כבשו בקלות יחסית גם את כווית וגם את כל המזרח התיכון. סטלין, לעומת זאת, דבק בטקטיקה של המתנה. אבל צ'רצ'יל המשיך בעקשנות במלחמה. הוורמאכט, לאחר שהגיע לאיראן, פנה לדרום אפריקה.
  שנת 1941 התקרבה לסיומה. שחרור הצוללות גבר, ובריטניה איבדה את מושבותיה. ארה"ב הייתה פסיבית. אבל יפן לא יכלה לשבת בחיבוק ידיים ותקפה את נמל פרו ב-7 בדצמבר. מלחמה אינטנסיבית חדשה החלה באוקיינוס השקט. והיטלר נאלץ שוב לנטוש את התוכניות להתקפה על ברית המועצות.
  יש צורך לעזור ליפנים, לתפוס את איראן והודו, כמו גם את דרום אפריקה. והכי חשוב בריטניה עצמה. יתר על כן, מפציצים אמריקאים אינם צעצוע. הם יכולים לגרום לרייך השלישי הרבה צרות. והכי נוח להעביר תקיפות הפצצה משטחה של בריטניה.
  אז הפיהרר נאלץ ב-1942 לנטוש את רעיון הפלישה למזרח.
  היה סיכון שסטלין עצמו יפתח את החזית, אבל... חייבים להכיר את דמותו של סטלין. הוא מאוד מסויג במדיניות החוץ. המלחמה עם פינלנד הפכה את הדיקטטור האדום לזהיר עוד יותר.
  בעוד ברית המועצות בונה כוח. מספר התעופה ב-1 בינואר 1942 הגיע לשלושים ושניים אלף כלי רכב וטנקים, ליותר מעשרים וחמישה אלף, ועוד שלושת אלפים טנקטים. בסך הכל, סטלין תכנן להשלים את הגיוס של 20 חיל ממוכן, עם מספר כולל של טנקים של 32 אלף כלי רכב, מתוכם ה-KV האחרון של מותגים שונים ו-T-34, 16.5 אלף. בנוסף, הפיתוח של טנקי T-50 עדיין נמשך, למרות שהמכונית התבררה כקלה.
  הגרמנים, לאחר שנתקלו במטילדה ובכמה טנקי סיירת, ובידיהם מידע שהבריטים מפתחים טנקים כבדים, החלו גם הם לייצר מסטודונים משלהם. קודם כל, ה"נמר" עם תותח 88 מ"מ, ושריון עם תותח 75 מ"מ בלתי חדיר עם קנה ארוך.
  מידע על בניית הטנקים הסובייטיים היה גם זמין. הטנק KV-2 צעד במצעד האחד במאי בכיכר האדומה, ולשלושים וארבעה היו כמה נתונים.
  בכל מקרה, כששפר עמד בראש המשרד האימפריאלי של חימוש ותחמושת, ההתפתחויות בטכנולוגיה הלכו מהר יותר. היטלר רצה לקבל את הטנקים הטובים בעולם, וכבדים יותר. אבל בעוד שגרמניה הייתה נחותה בבירור מברית המועצות. ומספר המכוניות ואיכותן. באוגוסט 1941 החל ייצור הטנק KV-3. המכונית התבררה ככבדה למדי עם 68 טון, אך חמושה בתותח 107 מ"מ עם מהירות קליעים ראשונית של 800 מטר לשנייה. זה סיפק לה יתרון על ה"נמר", שאגב, טרם הושק לסדרה.
  חזק עוד יותר היה ה-KV-5 עם משקל של 125 טון ושני תותחים. נכון, מכונה כבדה כזו יצרה יותר בעיות לצבא הסובייטי מאשר תועלת. ובשנת 1942 אומצה גרסת KV-4 במשקל 107 טון . ברית המועצות יכולה להיות גאה בצדק בטנקים הכבדים ביותר שלה בעולם, ואפילו החזקים ביותר.
  אבל מצד שני, גרמניה התפתחה די טוב בתחום התעופה. Yu-188, לאחר שנכנס לסדרה, פיתח מהירות דומה ללוחמים. גם DO-217 נראה הגון. גם מטוסי סילון פותחו באופן פעיל. מכיוון שבריטניה הייתה המטרה העיקרית, ניתנה למפציצי הסילון הרבה יותר תשומת לב מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  הגרמנים השתמשו באופן פעיל בעבודת עבדים. יבוא מאפריקה מספר עצום של שחורים. העובדים השחורים היו צייתנים, קשוחים, אך לא מיומנים. הם שימשו לעבודות עזר.
  אבל על ידי שליטה באירופה, הגרמנים יכלו לגייס מספיק מספרים וכוח עבודה מיומן.
  שפיר אפילו הצליח לשכנע את היטלר, לא ניהל עדיין תוכנית להשמדת היהודים, אלא להשתמש בהם בייצור מטוסים וציוד.
  ההימור הונח על מתקפה אווירית נגד בריטניה ומלחמת צוללות מסיבית.
  עם זאת, כניסתה של אמריקה לסכסוך הוסיפה כאב ראש לפריץ, ואילצה עלייה חדה במספר להקות הזאבים.
  גרמניה נאלצה באיחור להגביר את הייצור של מפציצים ומטוסים אסטרטגיים. קודם כל Yu-288 ו-Yu-488 - עם ארבעה מנועים. אבל התפתחותם והעלאתם לתודעה לקחה זמן. שינוי ME-109 "F" בכללותו היה יריב ראוי למכוניות בריטיות. אבל הפיתוח של ה-ME-209 נכשל, וכך גם ה-ME-210.
  גם מפציץ הצלילה XE-177 נכשל. אבל שפר שיחק עם כמות. בנוסף, הפוק-וולף הפך למטוס הקרב החזק ביותר מבחינת חימוש, ופיצה על חלק מהחולשות של ה-ME-109. כן, ובית הספר לטיסה של הגרמנים התגלה כטוב יותר מאנגלית, ואפילו יותר אמריקאי. במאי 1942 כבשו הנאצים את דרום אפריקה. וטייסת אמריקאית הגיעה למדגסקר. הקרב על מידוויי התברר כאבד על ידי האמריקנים: אז הקפטן בדרגה השלישית, שמילא תפקיד מכריע בקרב זה, סיים, למרבה האירוניה, במדגסקר. ארצות הברית רצתה לשמור על בסיס באפריקה ולא לתת לנאצים להירגע. אבל זה החמיר משמעותית את מצבם באוקיינוס השקט.
  נכון, היפנים לא ממש פעלו ברמה. הקרב על ארכיפלג הוואי נמשך.
  הנאצים השיגו שליטה באפריקה, ועתודות עצומות של חומרי גלם אסטרטגיים, וגם כבשו את הודו ואיראן. המשאבים שבשליטת הרייך השלישי הם עצומים, אבל עדיין צריך לעכל אותם.
  קרב האוויר על בריטניה אינו כה פשוט. בהתמדה בייצור המטוסים הפעילו הגרמנים לחץ, אך לא הייתה דומיננטיות מוחלטת. חוסר הכוח של התעופה האסטרטגית, והעזרה של ארצות הברית, וגם אז אין מספיק צוללות, נפגעו. וטרפדו הנס שכל כך הרבה תקוות היו קשורות בו, איכזב אותנו.
  הפיהרר לא העז לנחות בבריטניה ב-1942. ההימור נעשה על חיזוק כוח הים וצי הצוללות. במקביל, נבנו נושאות מטוסים וספינות קרב. היה מספיק כושר ייצור, אבל הכל לקח זמן.
  טילים בליסטיים מסוג A דרשו גם כוונון עדין. אבל הפגזים הרובוטיים FAU-1 החלו להיות בייצור המוני. למכוניות זולות יחסית, שמשתמשות בדלק פשוט, היה היתרון הבלתי מעורער שהם לא היו צריכים טייסים.
  היטלר, לאחר שהשיג גישה למשאבי טבע ולעתודות עבודה בלתי מוגבלות, רצה להציל את חייהם של טייסים גרמנים. V-1 קל לייצור ובלתי מאויש נראה הפתרון הטוב ביותר. ואלפי פגזים רובוטיים כאלה נפלו מאז סתיו 1942 על לונדון.
  במקביל האיצו הגרמנים את פיתוח המפציץ הסילון "ארדו" והטילים הבליסטיים.
  סטלין המשיך לחכות ולצבור כוחות. בשנת 1942 ייצרה ברית המועצות חמש וחצי אלף טנקים חדשים KV ו-T-34, וכאלף מותגים ישנים, כחמש מאות T-50 ו-T-60 קלים חדשים ומאתיים אמפיביים. גם צי המטוסים גדל - כחמישה עשר אלף מטוסים חדשים וישנים נכנסו לשירות. אפילו היה מחסור בטייסים. ייצור הקטיושות גדל לאט.
  גרמניה הנאצית ייצרה יותר משלושים אלף מטוסים, אך ספגה אבדות משמעותיות בקרבות. הגרמנים ייצרו כשישה וחצי אלף טנקים. יותר מכל, ה-T-3 ושינוי חדש של ה-T-4 עם אקדח ארוך קנה 75 מ"מ. קצת יותר ממאה מה"טיגרים" החדשים ביותר הופקו, ו"פנתרים" עדיין נמצאים רק באב-טיפוס.
  אבל רובה הסער MP-44 שתוכנן על ידי שמייסטר החל להיכנס לסדרה. בניגוד לסיפור האמיתי, המכונה לא הייתה צריכה להיות מפותחת תוך התחשבות במחסור במתכות לא ברזליות. וזה האיץ את הפיתוח של רובה סער פשוט יותר, עם פלדה מסגסוגת.
  אז בנשק קל, הגרמנים החלו להשיג יתרון. אבל הם גם היו צריכים זמן למכונה כדי לחמש מחדש את כל החיילים.
  אבל בצי הצוללות, שבו השחרור הגיע לארבעים או חמישים צוללות בחודש, לגרמנים באמת אין אח ורע.
  היו אפילו צוללות מהירות מאוד על מי חמצן. עבודה מואצת בתוכנית הגרעין. למרבה המזל, יש הרבה משאבים. ואפילו הטעות של הפיזיקאים הגרמנים שגרפיט אינו מתאים כמנחה לא התבררה כקטסטרופלית. נבנו כמה מפעלים לייצור מים כבדים, כולל באפריקה.
  אז זה לא על ידי כביסה, זה על ידי גלגול, אבל הכור הגרעיני של הנאצים התחיל לעבוד בדצמבר 1942. אפילו קצת יותר מוקדם מהאמריקאים. לאחר התבוסות באוקיינוס השקט, הם החלו בפירוק רציני. והמימון לתוכנית הגרעין קוצץ בצורה דרסטית.
  תחילת 1943 התאפיינה בהכרזת היטלר על מלחמה מוחלטת והכנסת שירות עבודה אוניברסלי בשטחים הכבושים. תקיפות ה-V-1 המסיביות בלונדון לא ממש הצדיקו את עצמן. הבריטים למדו להדוף חלקית מכות כאלה, אבל הגרמנים לקחו את המספר.
  אבל התברר שמלחמת הצוללות הייתה הרת אסון עבור בריטניה. ייצור הנשק באי ירד בחדות עקב מחסור בחומרי גלם. המטרופולין היה על סף קריסה. בנוסף, הנאצים כבשו את מדגסקר, והיפנים, יחד עם הנאצים, פלשו לאוסטרליה והשיגו במהירות יחסית את כניעתה.
  למרות שסטלין הבין את הסכנה של טקטיקת המתנה, הוא נשאר נאמן לעצמו, לא נכנס לקרב. מוטב לתת לבעלי ההון להשמיד את עצמם עד הסוף. ואנחנו נצפה...
  אבל לטקטיקה הזו היו גם חסרונות. תוך שימוש במשאבים אדירים, הרייך השלישי כבר הכין מלחמה נגד ברית המועצות. ייצור הטנקים ברייך השלישי ב-1943 הגיע לממוצע של 1,200 כלי רכב ביום, בתוספת שלוש מאות וחמישים תותחים מתנייעים. יתר על כן, רובים מתנייעים אינם חלשים כלל. "פרדיננדס", "דבורי בומבוס", "ג'גדפנתר". בהתחשב בכך שהגרמנים כמעט ולא ספגו אבדות בטנקים, חידוש הפאנצוואלה שלהם כבר היה מהיר פי שניים מזה של הצבא האדום. והפער הכמותי בטכנולוגיה לטובת ברית המועצות החל להתכווץ.
  מבחינת איכות, הפריץ קיבל "קינג טייגר" דומה במשקלו ל-KV-3, מבחינת כוח חדירה האקדח היה אפילו עדיף במעט בגלל איכות הקליע והשריון הקדמי חזק יותר. ובכן, ה-KV-5 וה-KV-4 הסובייטיים הסופר-כבדים התבררו כלא אמינים מבחינה טכנית, במיוחד התחתית שלהם. אז השימוש הקרבי במפלצות כאלה היה בספק.
  וסטלין הורה גם על יצירת KV-6 עם שבעה תותחים ושני משגרי רקטות. הם יצרו את המכונית. אבל התברר שהוא כל כך כבד וארוך שאי אפשר היה לשאת אותו ברכבת או לפרוס אותו בקרב. ה-T-34-76 הוא רכב די מוצלח, אבל חלש יותר בקרב חזיתי מהפנתר או הנמר. וה- KV-1 וה- KV-2 דומים לגרמנים מבחינת משקל, אבל הם נחותים מהפנתרים והטיגריסים בהתפרצות. ה-T-4 הגרמני השיג את שלושים וארבע בשריון והתעלה על חימוש, ראות ואופטיקה, וזאת במשקל שווה, או אפילו פחות, אם נשווה שינויים כבדים יותר.
  בקיצור, הפריץ נשלף והאיכות הייתה ברמה. והמראה של ME-309 ו-ME-262 נתן יתרון באיכות התעופה. כמו ה-Yu-488, המפציץ בעל ארבעת המנועים הטוב ביותר . ומאחוריהם מודלים תגובתיים. כמו Yu-287 ו-Arado.
  בספטמבר 1943 ביצעו הנאצים סוף סוף נחיתה מוצלחת בבריטניה. לאחר שבועיים של לחימה - אנגליה נכנעה. ולמרות שצ'רצ'יל ברח לקנדה, תוצאות המלחמה במערב נראו מובנות מאליהן.
  רוזוולט, לאחר שאיבד את בעל בריתו העיקרי וחשש מכוחו הגובר של הרייך השלישי, ביקש שלום.
  היטלר, לאחר דיונים עם פמלייתו, הציב תנאי לארצות הברית: דחיית תוכנית הגרעין והכרה בכל כיבושי יפן והרייך השלישי. כמו גם נסיגת הכוחות מאיסלנד, שהפריץ כבר ציפתה בפועל עם צי הצוללות. השליטה של ארץ השמש העולה על גאיה, שם הלחימה עדיין לא פסקה. בנוסף, היטלר דרש פיצוי חומרי לרייך השלישי ויפן על כל ההרס וההוצאות הצבאיות שנגרמו על ידי ארצות הברית ובריטניה.
  למרות שתנאי השלום היו קשים ביותר, הצליח רוזוולט בקושי רב לדחוף את אימוצו בקונגרס ובסנאט.
  רמזיו של סטלין שהוא לא התנגד להצטרפות לקואליציית הציר, ולפחות מוכן להשתלט מחדש על אלסקה, מילאו תפקיד גדול בציות של ארה"ב.
  הפרגמטיות האמריקאית ניצחה, שהתבררה כגבוהה מההתלהבות והרגשות. בנוסף, תוכנית הגרעין של הגרמנים התפתחה מהר יותר מזו האמריקנית, וזו הייתה רצופה קטסטרופה בעתיד.
  השלב הראשון של מלחמת העולם השנייה הסתיים. אבל הפיהרר רצה עכשיו לשים קץ לברית המועצות.
  טקטיקת ההמתנה הבלתי צפויה של סטלין ומסירותו למען שלום עולמי שיחקו בדיחה מרושעת. לג'וזף התנגדו הרייך השלישי ויפן עם כל המשאבים של חצי הכדור המזרחי, כולל אוסטרליה, וכמה ראשי גשר בעולם המערבי.
  ארץ השמש העולה, לעומת זאת, עדיין לא גמרה את סין, אבל היא בהחלט הייתה יכולה לפתוח חזית שנייה. היטלר, לעומת זאת, הקים באופן פעיל כוחות קולוניאליים ולגיונות זרים. במקביל גדל גם ייצור הנשק.
  במחצית הראשונה של 1944 הגיע ייצור הטנקים והתותחים המתנייעים ברייך השלישי ועלה על מאה כלי רכב ביום. פנתר-2 ברמתו עקף את כל המכוניות הסובייטיות. היה גם טנק גרמני מתקדם יותר "אריה", ובקרוב גם "האריה המלכותי".
  והכי חשוב, תעופה סילון פותחה באופן סדרתי. בתגובה, טנקי T-34-85 ו-IS-1 ו-IS-2 נכנסו לייצור בברית המועצות, ואף אחד לא הוציא את סדרת ה-KV מייצור. טנק הייצור המאסיבי ביותר של הרייך השלישי לשנת 1944 היה הפנתר-2, וברית המועצות T-34-85. דגמים כבדים יותר יוצרו באופן משמעותי - בערך פעמים, בעשר כמויות קטנות יותר. והגרמנים לא רצו לנהוג הרבה במשקולות בכבישים הסובייטיים , וסטלין התחיל לחוסר אמון בסדרת KV, וה-ISs התבררו כגולמיים מדי.
  אולם ה"פנתר" -2 הגרמני עם תותח 88 מ"מ בקליבר 71 ל', עלה על ה-T-34-85 בכוח חודר שריון של התותח, בשריון חזיתי ומעט בצד, וגם לא. להודות בביצועי נהיגה עם מנוע של 900 כוחות סוס ומשקל של 47 טון. גם כשמשקל הטנק הגרמני גדל ל-50.2 טון, התברר שהוא לא קטלני.
  ולמטוס הסילון הגרמני לא היה בכלל יריב ראוי.
  היטלר החליט שעדיף לא לגרור את הגומי, והחל במלחמה ב-22 ביוני 1944. זורקים על ברית המועצות שלוש מאות וחמישים מחלקות משלהם וזרות, ומאה ועשרים דיוויזיות של לוויינים. בצד הרייך השלישי היו: רומניה, הונגריה, סלובקיה, קרואטיה, פינלנד, שוודיה, איטליה, פורטוגל, ספרד, בולגריה, ארגנטינה, טורקיה.
  הגרמנים השתמשו גם במספר עצום של זרים והיווים בוורמאכט. בסך הכל השליך הרייך השלישי, בדרג הראשון בלבד, לקרב שנים עשר וחצי מיליון חיילים, מתוכם לא יותר מארבעים אחוז גרמנים לפי לאום. לוויינים הוסיפו עוד שלושה מיליון. בסך הכל יש בדרג הראשון כמעט שישה עשר מיליון חיילי רגלים, כשלושים ושלושה אלף טנקים, יותר מחמישים וחמישה אלף מטוסים, כמאתיים וחמישים תותחים ומרגמות.
  ברית המועצות, לאחר גיוס, פרסה שלושה עשר וחצי מיליון חיילים, אך חלק מהכוחות נאלצו להישמר במזרח הרחוק ובמחוזות פנימיים. בדרג הראשון היו שמונה מיליון חיילים, כשלושים אלף טנקים, כמעט ארבעים אלף מטוסים וכמאתיים אלף תותחים ומרגמות.
  כך, בצד הרייך השלישי, יש עליונות כפולה בחיל הרגלים, ועליונות פי חמישה בניידות הכוח, עם מקלע טוב יותר. נכון, לברית המועצות יש הרבה מקלעים, כמעט שוויון.
  ההבדל בטנקים לא גדול, אבל אחוז כלי הרכב המיושנים בברית המועצות גבוה יותר, כמו גם טנקים של שחרורים קודמים.
  לתעופה סילון גרמנית אין יריב, ומטוסי הרייך השלישי מונעי מדחף מהירים יותר וחמושים יותר. נכון, כלי רכב סובייטיים עדיפים ביכולת תמרון אופקית.
  בארטילריה ובמרגמות מאזן הכוחות הוא הקרוב ביותר לשוויון. גם כמות וגם איכות.
  נכון, הצי של הרייך השלישי הוא במיוחד מתחת למים, חזק פי כמה מהצי הסובייטי. כפי שקורה עם יפן.
  בנוסף, לנאצים כבר יש טילים בליסטיים מסוג A בייצור המוני, והתקליטים הראשונים המריאו.
  באופן כללי, הנאצים יהיו חזקים יותר, וסטלין הכין באופן סביר, אם כי באיחור, את ההגנה. אבל הרבה לא נעשה. קו סטאלין לא שוחזר במלואו, והכי חשוב, הכוחות לא היו מאומנים מספיק כדי להחזיק את הקו. למרות שהם עברו הסבה נואשות.
  קו הגבול של מולוטוב, במשך שלוש שנים של סיכויים, הושלם בדרך כלל, אבל הוא היה ממוקם קרוב מדי לגבול, ולא היה לו מספיק עומק. בנוסף, הורה סטלין על בניית דרג שלישי מאחורי הדנייפר, אך הדבר החל רק לאחר כניעת ארצות הברית.
  נכון, בנוסף לחיילים הסובייטים, אפשר לסמוך על חלקים מה-NKVD, שמספרם הועלה למיליון חיילים והמיליציה. מדובר בכארבעה מיליון איש, רק בערים מערביות. אם כי, כמובן, יעילות הלחימה שלהם גרועה בהרבה מזו של יחידות רגילות.
  הגרמנים, כמו גם ההיסטוריה האמיתית, נתנו את המכה העיקרית במרכז, חתכו את מדף ביאליסטוק ואת אגרוף לבוב. הימים הראשונים של הלחימה הראו שהגרמנים, למרות ריבוי היחידות הזרות, ניהלו את המתקפה בצורה חלקה פחות או יותר. אבל החיילים הסובייטים הולכים לאיבוד לעתים קרובות.
  בנוסף, יכולת הלחימה של היחידות האוקראיניות התבררה כספק. עריקים רבים ונכנעו כבר בימים הראשונים של המלחמה.
  לא ניתן היה להכיל את האויב בקרבות גבול. ואז סטלין עשה טעות, אסר על נסיגת יחידות לקו הראשי ודרש ליישר את החזית. השגיאה, לעומת זאת, תוקנה, אך באיחור. הגרמנים הצליחו לכבוש את מינסק כבר ב-28 ביוני, לאחר ששברו את קו סטאלין במרכז.
  הבלבול רק התגבר. ב-30 ביוני התרחשה הכניסה הצפויה למלחמת יפן ולווייניה. אז, לעת עתה, נאלצנו לשכוח את העברת הכוחות מהמזרח הרחוק.
  פריצת הדרך הגרמנית במרכז התרחבה. היה פער עצום שניסה נואשות לסתום. אבל הנאצים התקדמו וב-16 ביולי פרצו לסמולנסק.
  בהשלכת כל המילואים הזמינים לקרב, והצבת המיליציות תחת נשק, הצליחו סטלין וז'וקוב לעצור את התקדמות הפריץ במרכז. אבל היטלר הפנה את חייליו לדרום. הנאצים יצרו קדרה ענקית בקייב, וכבשו כמעט את כל אוקראינה.
  חסם את לנינגרד, פלש לחצי האי קרים. מהלך הלחימה נראה מאוד כמו 1941, כמו קארמה בלתי פוסקת. אבל ההבדלים היו גם די משמעותיים. לברית המועצות ב-1941 היו כמה מילואים חופשיים, ועכשיו הכל כבר היה מגויס. וכשהתקיפה התרחשה באוקטובר, התברר שאין כמעט במה להחזיק את ההגנה.
  בתחילת נובמבר 1944 כיתרו הנאצים את מוסקבה, ואילצו את סטלין לברוח לקויבישב.
  לנאצים, בניגוד להיסטוריה האמיתית, הייתה עליונות מספרית משמעותית. היו להם מספיק דיוויזיות כדי לעקוף את מוסקבה מצפון ומדרום. אבל היחידות הסובייטיות התפשטו יותר מדי בחזיתות שונות.
  במציאות, ב-1941, לאחר גיוסים, השיג סטלין יתרון על פני הוורמאכט במספר כוח האדם, והיו לו פי ארבעה יותר מטוסים וטנקים מאשר לרייך השלישי מתחילת המלחמה. ובחמשת החודשים הראשונים של המלחמה הופק עוד ציוד סובייטי בהיסטוריה האמיתית.
  אבל עכשיו הנאצים כולם קלפי מנצח, הן בצד של כמות ואיכות הנשק והכוח אדם. ולצבא האדום יש את אותם פצעים כמו ב-1941. כולל חוסר הנכונות של אוקראינים, בלטים ומדינות קטנות רבות למות למען המערכת הסובייטית. בגידה המונית וריצה על קורבנות של דיכוי, מנושלים ונעלבים אחרים מכל הסוגים. כולל האויבים האידיאולוגיים של המשטר הסובייטי.
  והעובדה שהגרמנים ניצחו גם את המערב רק מגדילה את מספר הבוגדים.
  לכן, אין זה מפתיע שמוסקבה מוקפת, והגרמנים כבשו את הדונבאס, וורונז' ונעים לכיוון סטלינגרד.
  החורף ב-1944, למרבה הצער, לא היה כפור ומושלג כמו ב-1941. עם זאת, מוסקבה החזיקה מעמד בגבורה עד סוף דצמבר 1944. סטלינגרד נפלה בינואר 1945, והקרבות עליה לא היו ארוכים מדי. בפברואר ובתחילת מרץ, הגרמנים והלוויינים שלהם כבשו לחלוטין את הקווקז ואת בארות הנפט של באקו.
  ואז הלכה המתקפה לאורך הוולגה. לסראטוב, לקויבישב, ובהמשך לאורנבורג וקאזאן.
  סטלין ברח לסברדלובסק. קאזאן נפלה במאי. בקיץ המשיכו הגרמנים והיפנים לנוע לעומק רוסיה. ההתנגדות של הכוחות הסובייטים נפלה. ב-5 באוגוסט 1945 נכבשה סברדלובסק. וב-3 בספטמבר 1945, סטאלין סוף סוף הסכים להיכנע. בתמורה לחייהם ולחופש שלהם.
  מלחמת העולם השנייה הסתיימה. אבל השלום לא נמשך זמן רב. לאחר ניסוי נשק גרעיני, השתכנע היטלר בכוח ההרס הפנומנלי שלהם.
  כעת נראה כי יפן וארצות הברית עדיין נמצאות בדרך לשליטה עולמית על ידי הרייך השלישי. ולמרות שהפיהרר כבש יותר אדמה מאשר ג'ינגיס חאן, אלכסנדר הגדול, נפוליאון, הקיסר טרויאני וסולימאן המפואר ביחד, הוא החליט להביס גם את יפן.
  שלוש שנים בדיוק לאחר תום מלחמת העולם השנייה, מאה טילים בליסטיים בין יבשתיים עם מטענים גרעיניים חזקים כיסו בבת אחת את מדינת השמש העולה.
  ואז החלה המתקפה של יחידות הקרקע של הוורמאכט והצי. הגרמנים תפסו מהר יחסית את רכושה של יפן באסיה, והמטרופולין עצמו נהרס עד היסוד בפצצות אטום.
  התנגדות ממושכת פחות או יותר ניתנה על ידי הרכוש השקט של מדינת השמש העולה. אבל ביוני 1949, הכל נגמר. כעת נותר רק להביס את ארצות הברית. יתרה מכך, הייתה סיבה. האמריקנים, בניגוד להסכם, בכל זאת פיתחו נשק גרעיני וערכו את הניסוי הסודי שלהם.
  היטלר החל את המלחמה ב-1 בינואר 1950, והטיל שלוש מאות טילים גרעיניים בבת אחת בשנה החדשה. תקיפה גרעינית הרסנית הרסה מאה ערים גדולות באמריקה והרגה כמה עשרות מיליוני אנשים. הוסיף עוד אחד מהפשעים הגדולים ביותר של אדולף היטלר לרשימה הארוכה ביותר של הזוועות הנתעבות ביותר. ואז הגיעה הפלישה לקנדה, ומדרום יחד עם הדיקטטורות של אמריקה הלטינית. האמריקאים היו מוחלשים והמומים, אבל הם נלחמו נואשות. הם הבינו שתבוסה עבורם פירושה רק עבדות ומוות איטי וכואב. לכן, זה היה הנואש מכל המלחמות. וזה נמשך יותר משנה, ואילץ את הרייך השלישי להפיל עוד כמאתיים מטענים גרעיניים, ולהפוך אדמות פוריות רבות למדבר רדיואקטיבי. אך המטרה בכל זאת הושגה והאויב האחרון של הרייך השלישי הובס. ואחרי זה החל תהליך של גלובליזציה עולמית כביכול. המרק הגרמני הפך למטבע העולמי היחיד. אפילו מדינות עצמאיות פורמליות הצטמצמו לרמת המושבות של הרייך השלישי, תוך שמירה על שלטון עצמי מקומי מוגבל בלבד. יהודים וצוענים הוצאו מחוץ לחוק: חיפשו אותם והושמדו. ה-SS ביצעו טיהורים מאסיביים, והשתוללו. סיוט אמיתי הגיע - שעת הדרקון. או, יותר נכון, עידן. הפיהרר בנה אימפריה טוטליטרית בעולם האמיתי עם טענה להתרחבות החלל. ב-1959, במהלך חגיגת יום הולדתו השבעים של הפיהרר, התקיימה הכתרה רשמית, משאל משאל עולמי - שהעניק לגיטימציה לתואר קיסר-על. וכאשר אדולף היטלר מת ב-1967, בנו ירש את תוארו ואת כוחו. באותו זמן, כדור הארץ כבר הקים יישובים על הירח ועל מאדים עם נוגה, והתכונן באופן פעיל להתרחבות אל עולמות הכוכבים החיצוניים... הנאצים רצו אימפריה אוניברסלית - בניית רייך הכוכבים, על מנת לצלול את היקום כולו לתוך סיוט.
  
  
  מאה אלף בנות יפות
  אלפראיה ראתה את עצמה בקרב... כעת היא לוחמת ומנהיגה של צבא לא חלש.
  בנות יפות: יש להן רק שדיים וירכיים מכוסים בצלחות משוריינות קלות. והידיים, הרגליים והבטן חשופות, שזופות.
  והבנות האלה מכות ברגליים יחפות. היו מאה אלף מהם. וכל הבנות, אף גבר! והכל יפה, צנום, אתלטי, שרירי, שזוף, עם שיני פנינה!
  כמו אמזונות... מסודרים בקבוצות. חרבות ביד, קידה מאחור. אין מגנים - הלוחם מאמין שהחרב נכונה יותר מהמגן.
  ודגלים מתנוססים בגאווה על הבנות. הם מוכנים להילחם ורוצים לנצח בביטחון!
  אבל מרחוק נע המוני אורקים. דובים שעירים ומגעילים. וכפי מאה פחות טרולים המשמשים כמפקדיהם.
  ועכשיו ההמון הזה מתקדם לעבר הבנות.
  אלפאריה נותן את הפקודה:
  - יורה מקשתות, בקשת גבוהה!
  הילדה, משתמשת באצבעותיה החשופות של רגליה החינניות, מושכת את מיתרי הקשת. ולירות חיצים קטלניים.
  במקביל, הלוחמים חושפים שיניים ושואגים:
  בואו נהיה אלופים!
  והם עפים על האויב עם נחיל עבה של חצים. הם תוקעים יריבים כמו קיפוד עם מחטים.
  אורקים וטרולים נופלים, מוכי רצח ואכזריות.
  ואלפאריה אומר:
  - לגבולות החדשים של האימפריה!
  לוחמים פועלים בסנכרון. הגוף השזוף שלהם, כל כך מדהים ומבריק. ורגליים יחפות מבזיקות קרסוליים שזופים. והאצבעות עקשניות בגפיים התחתונות. ומתנות ההרס עפות לעצמן, פוגעות ביריבים.
  אורקים וטרולים נופלים שבורים. ויש להם פנים של חיות מעוותות מכאב.
  לוחמים פשוט ראויים להערצה. הם מותניים דקות ושריריות ורגליים מגודדות. איך יירו אלפי חצים בבת אחת.
  והם יפגעו בהמוני אורקים. ו שיר:
  - לכבודנו הגדול,
  בואו נאכל שודדים!
  ושוב הרבה חיצים, והם ישחררו את זה. והם ימלטו בגופות את כל הגישות אל הגבעות שבהן הם נמצאים.
  כן, הם לוחמים מדהימים. שבו חיוך פרוע כזה, וגוף מסתובב לכיוון הנכון עם השמדת היריבים.
  אלפריה עצמה יורה קשת. היא מושכת את החוט באצבעותיה החשופות, ומכה בצורה מדויקת מאוד.
  במקביל, הילדה שרה לעצמה:
  - אלימות שומרת על העולם,
  הר געש של זעם מצליף בגדול!
  מתח גבוה יותר,
  מתעורר עם כאב ופחד!
  ושוב החץ ששוגר ברגל יחפה של הלוחם עף. ומכה שלושה אורקים בבת אחת.
  אלה נחנקים ממעיינות הדם. ואלפאריה איך לצרוח:
  - תהילה לקסם שלי!
  ושוב יירה חץ ברגל יחפה. זו בחורה - מהמעמד הגבוה ביותר, יש לה גם גוף וגם כל השאר.
  הגל הראשון של התקפות של אורקים וטרולים הסתבך. נותרה רק מסה של גופות. אבל עכשיו מופיעים ניתוקים חדשים של יצורים פרוותיים.
  אלפאריה יורה שוב, ועושה את זה במדויק, ובו בזמן נוהם:
  - תהילה לעולמנו!
  וברק עף מרגלה היחפה. ומסת האורקים מוצתת ונקרעת לגזרים.
  כן, זו נסיכה לוחמת. איתה, כל גבר ירגיש מוגן בבטחה.
  ושאר מאה אלף הבנות אינן גרועות יותר. והם מצלמים טוב מאוד. והכי חשוב, מהר.
  לרגליהם החשופות והשריריות יש זמן רק להבהב.
  הנה הם ביחד:
  - אנו נותנים כרטיס פעיל,
  פגענו באויב ישר בעין!
  ושוב הם משחררים מתנות חדשות של מוות ברגליים יחפות. זה בדרך כלל ההשקה שלהם של אנרגיית לחימה.
  אפילו אלפריה שרה:
  - אורקים שואגים - פרצופים אבלים,
  דעו, חברים, אני רוצח!
  אני אהרוג את כולם, אני אהרוס את כולם,
  ואני אשבור את הפנים השעירות של מי!
  כן, הילדה באמת קרבית ביותר. וכאשר עדר של אורקים רץ קרוב יותר, זה היה פוגע בהם כמו פולסר. ומיד נקרעו חמישים יצורים לחתיכות קטנות עם בשר.
  אלפאריה נהמה:
  - לרעיונות גדולים כדי שכל היצורים יישרפו!
  לאחר מכן לקחה הלוחמת ושחררה ברק מהטבור שלה. וכמה תריסר אורקים התגלו כאיילים מחוררים בשיפוד. הם טיגנו כמעט מיד.
  ושאר הבנות שאגו:
  - למען ארץ הקודש!
  וגם אני אקח את זה והם יפילו קרישי אנרגיה מעקבים חשופים! וקרע הרבה לוחמים פרוותיים.
  אלפאריה, ממשיכה לירות, כשהפעם מושכת את חוט הקשת בידיה, חרקה:
  - בשביל הקסם שלנו!
  והיא גם ניערה ברק ברק מעקבה החשוף... והיא הכתה כל כך חזק עד שמאה שלמות אורקים וטרולים נחרכו. כמו ספוגיות שנתפסו בלהביור.
  אלפאריה שאג:
  - אני קוסמת גדולה!
  ושוב, איך הוא מטיח באויב. ועיניה נצצו. והבנות, בתשוקה הגדולה, זורקות חיצים על האורקים והטרולים.
  תלוליות צומחות מגופות. כולם נערמים ונערמים. ועוד ועוד מתים.
  אלפראיה לקחה את זה והעיר בצחקוק:
  - מה לעשות אם יש מלך בראש?
  אז צור לו ארמון!
  ושוב, הנסיכה ברגל היחפה תשיק מתנת השמדה רצחנית ומרסקת.
  הילדה הזו היא רק התגלמות המוות. אבל יחד עם זאת, העיניים הקורנות שלה כל כך טובות.
  ושאר הבנות מחסלות הרבה יצורים של חיות, גל צונאמי כזה מתגנב אליהן, זה בכלל סופר. וכך להרעיף חיצים על האויב. לעתים קרובות אגרוף ישר דרך.
  אלפריה צועקת:
  - נולדתי בזמנים כאלה,
  שמדינתי היקרה זוכרת אותי!
  והלוחמת עמדה על ידיה, סובב את רגליה החשופות מעל ראשה, וסובב גוש ענק ולוהט. ואיך זה יזרוק קריש אנרגיה על היריבים.
  ומיד התפוצצו אלף אורקים. וְעוֹרֵיהֶם הָעִירוּ, וְהִתְקַלְּפוּ בַּמִדָּה.
  אלפריה צעקה:
  "אני לוחם בדרגת G!"
  ואיך הוא צוחק.
  אז ישתחרר ברק מהלשון. ולשרוף הרבה אויבים.
  ואז הילדה-נסיכה שאגה:
  - בשבילי כל העולם!
  ומעיניו הירוקות של היופי נפל ברק... ואיך הם פגעו בכל היצורים האלה אין ספור.
  אלפאריה אפילו שרה:
  - מיליארדי תנים, שדים! והסלוגן שלי פשוט - להרוג את כולם!
  ובאצבעותיה החשופות שחררה ילדת הנסיכה פולסאר נוסף, קטלני מאוד.
  ואיך זה יקרע את כולם...
  ובנות אחרות אינן נחותות ממנה. כולם מוחצים ומוחצים יריבים עם החצים שלהם. שימוש, כמובן, מאוד זריז שלהם, ללא נעלי רגליים מיותרות.
  ברור שהאורקים חסרי נשימה. אבל יש כל כך הרבה. ועוד ועוד גדודים חדשים של יצורים זוחלים.
  עם זאת, בנות כאלה לא יכולות להיות נבוכה או לזעזע. אם הם מתכוונים להילחם, אז הם נלחמים. והם לא יודעים לפחד. או יותר נכון, הם לא רוצים לדעת.
  הנה הרגליים היחפות שלהם משיקות מתנות מוות קטלניות. מה שפיצל את מצחיהם של האורקים.
  אלו הבנות - הן באמת סופרמן בחצאיות מאוד קצרות. וכל כך מושך ויפה.
  ומאה אלף בנות זה כוח אדיר! שנגדה שום דבר לא יכול להתמודד!
  אלפאריה צייצה:
  - תהילה לתופעה שלנו!
  ומעקב חשוף שוב שוחרר דופק של הרס. והמוני האורקים, הפכו לתושבי הגיהנום.
  ולמה שדובללים כאלה יורשו להיכנס לגן עדן?
  אלפראיה שואגת בשיא ריאותיה:
  - אני אהיה אלוף העולם המוחלט!
  ושוב, הבנות בבהונות הרגליים החשופות ישחררו פולסאר אדום לוהט וקטלני.
  זה ישרוף את כולם ויגרום להם לשרוף.
  אלפריה שרה בהנאה:
  אני לא ילדה פשוטה,
  וכתר זהב!
  ושוב יעוף ברק מהטבור של היופי. הוא יפגע ביצורים הפרוותיים ויחרוך אותם כמו עצי הסקה שרוף.
  אלפריה שואגת:
  אני אשרוף אותך, אהפוך אותך לאפר!
  ומהטבור שוב ישלח ברק ...
  ומסה של אורקים מטוגנים כמו קציצות במחבת.
  אלפריה לקחה את זה ושרה בהתלהבות:
  - אורק שוקל את עצמו בחבל,
  צולים אותו באש!
  ועכשיו משהו מאוד קשה וקטלני יעוף מהעקב החשוף של הילדה. מה שאי אפשר להתגונן מפניו.
  שוב, מאה אורקים נחרכו בבת אחת. וַיִּהְיֶה לְגַבֵּיהּ, וְאִפֵּר בְּצֶמֶר.
  והבנות איך לצרוח:
  - למען המולדת הגדולה!
  ושוב, עקביהם החשופים זורקים מתנות מוות במהירות גיהנום. אלו בנות שלא יעצרו סופות, סערות או מחסומים!
  הנה המחסלים!
  לוחמים אינם מאפשרים לאורקים להטיל קרב צמוד ולשמור על האויב במרחק.
  אבל עדיין, יצורים פרוותיים מנסים נואשות לפרוץ קרוב יותר. אבל הלוחמים לא יתנו להם את זה בוודאות.
  אלפאריה חזרה לזרועותיה, וברגליים יחפות משחזרת את השמונה. וענן לוהט מופיע. והוא נופל כמו נחל פראי על האורקים.
  וכמה אלפי יצורים פרוותיים לקחו בבת אחת ונשרפו.
  אלפאריה שאג:
  - יצורים שחורים צועקים כמו זבובים! מה אי אפשר לבלום מרעב!
  ועכשיו הלוחמת תשחרר שלושה חצים בבת אחת, מושכת את מיתר הקשת ברגלה היחפה, ותריסר אורקים יפרצו!
  זו נערת המחסל. ויש לו אנרגיה כל כך פראית ומטורפת.
  אלפריה לקחה את זה ושרה:
  - בנות שונות
  רק שהם לא מדבקים!
  אם זה אכן נופל,
  זה לא יישמר בגיהנום!
  ופולסר רצחני שועט מהעקב החשוף של הילדה. ומפזר דובים מדובללים לכל הכיוונים.
  אלפאריה בהתרגשות פרועה אומרת:
  - אני משבט כזה שאהרוג אותך למען השם!
  ושוב, הלוחם ישחרר חיצים שפורצים כל שריון, ובשר אורק קרוע ומדובלל.
  בן זוגה, בחורה יפה מאוד עם שיער אדום, שאג:
  - לידידות אדירה!
  וזה גם ישלח פולסאר תופת של הרס!
  והמסה הקטלנית של האויב תמחץ.
  אלפראיה חרק:
  - למען העולם הדמוני שלי!
  לאחר מכן, ילדת הנסיכה, כשהיא מתחילה, שהיא תצייר מחדש את העצמות לחול. לוחם הטקסים לא יודע.
  בת הזוג הג'ינג'ית, הנסיכה דה לה ואלייר, צווחת:
  - העתיד שלנו!
  אלפאריה גרגר בתגובה, לפני ששחרר בריח פרוע של פולסר רצחני.
  - והעבר רק יעזור לניצחונותינו העתידיים!
  ועכשיו הבנות כולן מאה אלף, כשהן לוקחות את זה ופולטות ברק פראי באצבעותיהן החשופות.
  וצבא האורקים ייקח וישרוף. כן, זה מפחיד ליפול תחת ההפצה של לוחמים כאלה.
  והם גם מגחכים ומראים שיניים המשקפות את קרני הכוכבים.
  ועתה יקחו אותו הבנות וירקעו אותו בעקביהן החשופות, וגל יעבור על פני האדמה, ויכסה צבא שלם של אורקים. וקבור!
  לוחמים משיניים מסנוורות ישחררו קרני שמש ויסנוורו את שורות החיילים הפרוותיים.
  אלפראיה חרק:
  - על החלטתי והתנהגותי!
  הבנות נלחמות יותר ויותר. וכך הם ייקחו ויזרקו דיסקים ברגליהם היחפות. הם יחלפו, ומסת האורקים שככה.
  הנסיכה שאגה בכל ריאותיה:
  - אני אחתוך אותך, אני אחתוך אותך, אני אחתוך את כולך בקרוב!
  אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך!
  ועכשיו הלוחמת עם העקב החשוף שלה תשקף את קרן השמש וכמו לייזר אל האורקים.
  וגזרו קו שלם ומדובלל. והאורקים צווחים וגלגלו את הצבא הזה לצואה.
  ושוב האורקים נמצאים בהתקפה פרועה, והבנות משליכות לעברם חפצי מוות ברגליים יחפות.
  והשדיים רועדים. וכך כל חזה הוא מגדל טנק שלם!
  וכך לקחו אותו הבנות וירו ברקים מהטבורים שלהן. כל מאה אלף הבנות נחתכו באמצעות קרני לייזר בטבוריהן.
  ועד חצי מיליון אורקים טוגנו בבת אחת. ורק החלל יכול היה לעכל אותם.
  אלפאריה שאג:
  - קרעתי ושרפתי אותך,
  אני ילדה - רק שטן!
  ושוב מהטבור ישחרר ברק. וזה מכה קטלני. ואז איך החצים עפים. וכולם הפכו לברים.
  ועכשיו האורקים הם כמו ברים מלאים חורים.
  והבנות מכות את חזה שלהן בקסם, ומכסחות הרבה אורקים מסריחים. והם הודחו.
  אלפריה שרה:
  - נהרוג את כולם!
  את כזו ילדה - פשוט נסיכה!
  הלוחם שאג:
  - אני אקרע אותך ואל תרחם!
  וכך הוא מנער את חזהו. ושוב שחרור, זה מביא מוות אמיתי.
  האורקים מנסים ממש להרעיף על עמדות האויב בגופות. והם ממשיכים עוד ועוד ועוד ועוד ועוד. כאן צומחים הרים חדשים של מתים. אבל האורקים לא מוותרים.
  הם ממשיכים עוד ועוד ועוד. והם מתים ללא רחמים. אבל הלוחמים הרעיפו את האורקים כמו ברד של חצים. והלוחמים לא יכולים לעצור את החלאות הזו. אבל גל מדובלל שועט אל עצמו. והים הניב הזה זז.
  בנות בהתרגשות פרועה. ולהגמיש את השרירים שלהם. והאורקים נעים לעצמם, כאילו עוד גל צונאמי נעלם. אבל זה לא מפריע לאף אחד.
  אלפראיה אפילו שרה, לפני כן היא משכה את החוט באצבעותיה החשופות בחמש קשתות בבת אחת, וירתה חיצי קסם:
  - ישירות בידיים חשופות,
  התמודדתי עם הצונאמי...
  אני כל גל תשיעי,
  אהובי נקרע!
  הלוחם אפילו קופץ, ומשחרר מיד פריקה מהטבור. ומרסק את האויב.
  ושאג:
  - הצבא שלי חזק,
  היא כובשת את העולם!
  אלפאריה התפזרה לגמרי. הם ובנות אחרות הן, כמובן, מעמד מבריק של לוחמים. מי לא ייתן לאף אחד שמץ של רחמים.
  הם פשוט חיות אכזריות. או אולי אפילו משהו כמו אורקים! רק יפה, לא מכוער.
  אלפאריה איך לשחרר ברק מהפה שלו. ושרוף מאה אורקים, ותשיר:
  - לנפשי המתוקה!
  ולקרוץ לאויב!
  לאחר מכן, האצבעות החשופות שלה יפילו פולסרים. והם יקרעו את כל החפיסה לחלקים קטנים וקרועים.
  לאחר מכן אלפאריה יצרוק:
  - רצח הוא האמונה שלי!
  בן זוגה אדום השיער ינבח:
  - וגם שלי, ובכיכר!
  אלפאריה שחררה מפל הרס ושאג:
  - ושלי בכלל בקובייה!
  ושני הלוחמים רקעו ברגליהם היחפות. גל חדש של קסם עלה.
  ועכשיו מהאורקים שוב, צ'יפס וזבובי בשר קרועים. ואז הם מטוגנים במחבת.
  אלפראיה צווחה.
  - קבע שיאים חדשים!
  בת הזוג הג'ינג'ית אישרה בשאגה, ויורה פולסרים לוהטים באצבעותיה החשופות:
  - להצמיח את האדמה!
  אלפאראיה חבטה באורקים וציחקקה:
  - פעמיים, פי שלושה מהנורמה!
  הלוחמת ג'ינג'ית נתנה בועה של אנרגיה קסומה בעקב החשוף והוסיפה בהתרגשות:
  - כדי שהמדינה שלי תפרח!
  אז הבנות נפרדו, וביסודיות רבה. והם דורסים את הצבא הזה של יצורים מדובללים עם רכישות גדולות לעצמם.
  אלפאריה שוב זרקה לייזר קסם מהטבור שלה וצעקה עיניים נוצצות:
  - יש לי קוברה וג'ורזה בבקבוק אחד!
  ואיך הוא ישחרר אלומה חדשה של מה ששורף את האורקים בחיים על האויב.
  בן זוגה ג'ינג'י של הנסיכה, שהכריז לפתע:
  עכשיו קוראים לי דה לאבלייר!
  אלפאריה אישרה בקלות:
  - דה לאבלייר, אז דה לאבלייר! אז אפילו יותר יפה!
  הלוחם הג'ינג'י צחק:
  - אני אביר האור על ברכי הפראים,
  אני אסחוף את האורקים האלה מעל פני האדמה!
  ואיך היא תניע את רגליה החשופות והמסותתות לאורכן... ושאר הבנות, כל הצבא של מאה אלף חיילים, יקחו אותו, יפתחו את פיהן וישחררו מהן אש.
  ושוב יפול מפל להבות על האורקים, ישרפו ללא כל היסוס ולא נותנים סיכוי.
  מיד שלושה מיליון יצורים מדובללים עלו באש בבת אחת. זה היה כאילו ספגו אותם בנפאלם. או אפילו זרחן יחד עם גופרית. והכל התלקח כמו מיליארד גפרורים בבת אחת.
  ואיך המסה הזו תאיר. וכמה יללות וצרחות וקללות מכל זה בבת אחת.
  אלפריה נבחה:
  אל תרחם על אורקים
  תהרוג אותם ממזרים...
  איך לרסק פשפשים -
  קורעים כמו ג'וקים!
  והוא ייקח את בהונותיו החשופות וישחרר ברק. ובבקשה טרול גדול מאוד. הוא יקח וימריא. תארו לעצמכם שדינוזאור פוצץ.
  בן הזוג ג'ינג'י צחק:
  - זה גולה!
  אלפאריה בתגובה, כשהעקב החשוף שלה נותן בועה של מגופלזמה, צעקה:
  - יש לנו תשובה לג'ולים!
  הלוחם הלוהט שאג:
  - ויהיה לו ארון, וברכות בזר!
  אלפריה ציינה:
  - זר יכול להיות גם הלוויה וגם דפנה! אז אל תתרגש יותר מדי!
  הנסיכה אדמונית השיער שאגה, גם ירתה ברק מהטבור, והפילה את האורקים הבודדים ששרדו:
  - הכנו להם משהו כבד יותר מאשר זר פרחים!
  ועכשיו הלוחמות, כולן מאה אלף בנות, יקחו אותה ובפקודת אלפראי הן יקפצו למעלה ויעקמו את רגליהן החשופות והשריריות באוויר. כתוצאה מכך, תעלה סערה, וסערה קסומה של ממש. וגל של כוח אדיר ילך, ופיר המיליון של צונאמי קסום.
  כתוצאה מכך, האורקים האחרונים נהרסים, ומשטחים לחלוטין.
  טיגנו והפכו לקציצות.
  אלפאריה אומר בפאתוס:
  - ההמנון של המולדת בלבבות, אנחנו שרים,
  נהפוך את הכל ביקום לאושר...
  בואו ניקח את מוחמד האגדי,
  שמים וארץ הם בעוצמה רבה!
  
  טייס שדון נגד סשקה
  באחד היקומים האלטרנטיביים, במהלך מלחמת העולם השנייה, הגיע שדון. הוא נכנס לחיל האוויר היפני, וכתוצאה מכך הפך לאס מספר אחת שם. אחרי הכל, גמדונים הם מאוד מסוגלים, מהירים, זריזים, חזקים. יש להם תגובה, וכל הרפלקסים, הרבה יותר טובים מבני אדם, פלוס חזון קסום של הקרב. כששדון רואה מה יעשה האויב.
  בקיצור, השדון, שקיבל את הכינוי קונאן, הפיל מטוסים בכזו קלות כאילו הוא פיצח זרעים.
  ובגללו, יפן ניצחה בקרב הימי של מידוויי. לניצחון גדול הייתה השפעה על כל מהלך מלחמת העולם השנייה. ראשית, היפנים סוף סוף תפסו את היוזמה באוקיינוס השקט. והצי שלהם הצליח לכבוש את ארכיפלג הוואי, לאחר שקיבל עמדה חזקה מאוד, לאחר שהשלים את בניית היקף ההגנה על הים.
  עם זאת, ייתכן שלא הייתה לכך חשיבות מכרעת אם, לאחר הניצחונות הללו, הסמוראי לא החליט לפתוח חזית שנייה מול ברית המועצות.
  בעקבות התקפת פתע במזרח הרחוק. וגם חיילי אימפריית השמש העולה תקפו את ולדיווסטוק. למרות העובדה שהאיום בהתקפה של יפן המיליטריסטית לאחר ניצחון מידוויי הפך ממשי למדי, בעזרת שוחד ובגידה, סוכני ה-Mikado שכנעו את פיקוד ולדיווסטוק לא להביא את הכוחות למוכנות לחימה מלאה. וכתוצאה מכך, חרב דמוקלס כבר הובאה, והם חוגגים במסעדה. רב סרן סטלינגרדובה תפס את הקצינה הצעירה בשיער, היא הייתה גבוהה ממנו בראש ובבירור חזקה יותר:
  - איזה בור ושיכור! למה יש לך צוות כל כך מפורק! הבחור הזה נראה יותר כמו נער בקתה מאשר קצין. אולי בתור התחלה, לפוצץ אותו היטב כדי שכל הכשות יצאו החוצה.
  קולונל פאלצב היה נבוך:
  - זו סשה סוקולובסקי. הוא נשלח לקורסים ישירות מבית הספר סובורוב, לפי תוכנית מקוצרת. הוא עדיין די ילד, בעוד חודשיים יום הולדתו הוא בן חמש עשרה.
  סטלינגרדובה העווה את פניו בצורה לא נעימה:
  - וואו! בגיל ארבע עשרה וכבר קצין! זה מה שעושה מלחמה! ולא ידעתי שהחלבים כבר מקבלים כותרות מן המניין.
  פלצב משך בכתפיו.
  - במלחמה ילדים גדלים מוקדם! יתרה מזאת, קרה לו סיפור, כמו שכתב את הסיפור הטוב ביותר על הגנת מוסקבה, וז'וקוב ציין זאת ויעץ לו להעביר את הנער מהצוערים לקצינים.
  סטלינגרדובה נעשתה אדיבה יותר במילים אלה:
  - בסדר גמור! שהוא לא טיפש. - היא איימה כמו מורה בבית ספר באצבעה. - באופן כללי, לא נורא, אבל לא יותר לשתות! אני יכול להריח את זה, והאף שלי כמו כלב, מיד מתחת לבית הדין! - אישה חזקה, בוגרת, אך לא איבדה הרמוניה ורעננות אתלטית, נגחה באצבעה בקולונל. "למעשה, אתה תשלם על זה. כבר גבר בגיל העמידה, אבל מתנהג.
  פאלאצב השתעל בכעס:
  "למעשה, אני בן שלושים ושלוש, אבל כבר נפצעתי שבע פעמים, אז אני נראה זקן...
  סטלינגרדובה רצתה לומר משהו בתגובה, כשלפתע שאגה מפלצתית שברה את הדממה שלפני עלות השחר. זה היה כאילו סלעים כבדים נפלו מהשמים, זכוכית החלון התפוצצה בבת אחת. רסיסי אבני ברד הלמו על השולחן ואף נחתו בידיהם ובפניהם של קצינים שיכורים. סטלינגרדובה צעקה כמו מפקד:
  כולם יצאו מיד.
  פלצב צעק בתגובה, עד כדי כך שכמעט קרע את מיתרי הקול שלו:
  - אלו קונכיות שתים עשרה ושמונה עשרה אינץ'! נראה שספינות הקרב היפניות בעלות הטונה הגדול ביותר נמצאות בציד, כלומר.
  סטלינגרדובה, ברוגז, פגעה בקיר עם המגף שלה. מהתקע עם מגף גביע מנוסה, אגב, האריח נסדק:
  - התחיל, אבל לא כפי שתכננו! בכלל לא! לעזאזל, אתה צריך מיד לקחת את הטייסת לים ולהטביע את הצי של מדינת הלוחמים צרי העין.
  נפל על ארבע, רב החובל בדרגה הראשונה (אחרת קולונל) מלמל:
  - יש נשק רק על המשחתת שלי ועל כמה שוקתות קטנות. אין לנו אפילו תשובה.
  סטלינגרדובה הראתה אגרוף כבד:
  - ובכן, אתה והחמורים! הלוחמת עם שיער כחול כמו צונאמי משתולל שאגה. - אבל כדאי שתהיה לך ארטילריה חופית! הרי לא כולם נשלחו לחזית המערבית, כמו גם לתעופה. הרי כבר שנים מדברים על העובדה שיפן יכולה להיכנס למלחמה בכל רגע.
  כבר פצוע למדי פאלאצב, הוא רצה לומר, אבל שוב זה רעם, רסיסים נפלו. הצפירה יללה והזהירה מפני הגעת מטוסים. בקושי רב קם הקולונל של הכוחות הימיים וצעק, בולם את ההמולה של סטלינגרדובה:
  - יש לנו תעופה, וסוללות חוף זמינות, גם אם לא בסט שלם. בואו נענה!
  הטייס נהם כשהיא רצה ברחובות:
  - פשוט הייתי רץ אל הלוחם שלי ואשתול את הלוחמים הסמוראים האלה, זה לא ייראה מספיק. הם עדיין ישלמו עבור צושימה, ומידואן.
  סשקה סוקולובסקי, בחלום כבר קצין, ולא עבד, שנכרתה לו חצי מאוזן, הסכים:
  - כן, הם ישלמו! כן, אפילו עם אחוזים!
  היו פיצוצים וציוץ מאוחר של תותחי נ"מ. באופן כללי, רוב ההגנה האווירית של ולדיווסטוק הוצאה בשנה הארבעים ואחת, כדי לחזק את ההגנה על מוסקבה, כך שהנקודות המרובות של מושבת היתושים של מדינת השמש העולה לא הקדישו תשומת לב רבה. ל"רעש" כזה. מפציצי צלילה יפניים הפילו "מתנות" אביב בצרחה נוקבת. המכה נפלה גם על העיר וגם על הצי. המטוסים היפנים אינם גדולים מדי, אלא זריזים, אבל ספינות הקרב, להיפך, חסונות. כאן, הגדול שבהם אפילו צפוף באוקיינוס, אורכו הוא שלוש מאות מטרים, והתותחים הם 460 מילימטרים. עד כה לא הצליחו האמריקאים להטביע אף אחת מהיפות הללו, והניצולים, יחד עם הסיירות, הרסו את החוף. זה דומה מאוד להתקפה הנבל של ארץ השמש העולה ב-27 בינואר 1904. רק אז לא הייתה תעופה.
  פלצב הרגיש שהוא נחנק מריצה. הוא לא סופרמן, אלא אדם פשוט עם ריאות חולות, שנקלע למצב קשה. אבל ויקטוריה סטלינגרדובה לא עקפה אותו בהרבה. מעניין בת כמה היא, היא בקושי נראית יותר משלושים, שדיה גדולים וכתפיה רחבות כמו של גבר.
  סטלינגרדובה הסתובבה לפתע והניפה את ידה:
  - אל תרוץ איש זקן, עקב אחרי! - היא צעקה בעוצמה כזו שגל הקול פשוט פגע באוזניה. - הוצא את המשחתת לים בהקדם האפשרי.
  פיצוצים רעמו בקרבת מקום, פסולת נפלה, אחד מהם נפל ישירות על סטלינגרדובה, והיא תפסה אותו מכנית בידיה. נערת המחסל הרגישה כמו שוערת שכבשה פנדל בהצלחה, השבר היה עגול, חם ונראה כמו כדור. ויקטוריה הרגישה פתאום משהו נוזלי זורם במורד זרועותיה. הילדה הסתכלה על השבר, ואז אפילו לוחם הברזל שלה, שהוקשח בשל שלוש שנות מלחמה (יחד עם הספרדים והאזרחיים, יהיו עוד) בחילה עלתה לגרונה. היה לה ראש תינוק בידיים. ילדה מסכנה (ניתן לראות את זה מהצמות הקצרות, עם עיניים מחוררות. סטלינגרדובה הניחה בזהירות את ראשה על האספלט הסדוק והצליבה את עצמה:
  - לא היה לך זמן לחטוא, לא לחיות! אולם, אין חוטא גדול מאלוהים, לכן אין חטא גדול יותר מאדישות לסבלם של ילדים.
  שוב, שאגה, ושברים, אחד פגע בילדה במגף, שרוט את העור. סטלינגרדובה כבר רצתה להסתובב ולמהר כמה שיותר מהר למסלול, שם ה-MIG שלה חיכה בסבלנות למארחת התוקפנית, אבל ...
  חד כמו להב פגיון, מבטו של הלוחם העלה העווית כאב בלתי נסבלת על פניו של הקפטן בדרגה הראשונה ולדימירוביץ', כאשר חלקו העליון של גופו הכרות עף מעלה על ידי גל הפיצוץ. הילדה עצמה בקושי התחמקה מהשבר. למרות איזו ילדה היא, היא נטלה נשק לראשונה בתקופה הרוסית-יפנית של ניקולאי השני. היא כבר פעם, איכשהו תפסה את הלחי, אפילו במהלך הקרב הבינלאומי בספרד. כתוצאה מכך, נותרה צלקת עמוקה, אשר, במשך זמן רב, קלקלה את המראה שלה. בנוסף המעצר ושליחת הקולונל למחנה ריכוז. נכון, בסיביר, באתר כריתת עצים, הכירו לה מכשף אחד חזק מאוד, שבעזרת משחות וקריאה לרוחות, הצליח לרפא, כאילו לא היה מעולם, את הפצע הזה ועוד כמה. צלקות שהתקבלו במהלך קרבות עם היפנים, הגרמנים, הצ'כים הלבנים, חיילי קולצ'אק, דניקין, ורנגל. והיא לימדה אותה הרבה, אז סטלינגרדובה, כך נראה, הייתה שייכת לסוג האנשים הנבחרים.
  היא קיבלה את ההזדמנות לצאת לפני המועד תוך שימוש בקסמי נשים, ולכן הובאה לחנינה, למרות הכתבה הקשה. העניין הוא כמובן לא כל כך לשכנע את האיש, אלא להבטיח שמארגן המסיבה לא יגלה זאת. ויש כל כך הרבה רמאים מכל הפסים שסניץ', על סניץ' וסניץ', מסיע אותם הלאה. אז אתה לא באמת תאיץ אם הקריירה שלך יקרה לך.
  המשמעות היא שליפן יש יתרון גדול בחיל רגלים, תעופה ואפילו בטנקים. ובכן, בטנקים, מצידנו זה מפוצה בעליונות איכותית, והשאר הרבה יותר גרוע. למרות שאם לוקחים נשק קל, יפן מפגרת גם במספר המקלעים, בעיקר יש לה רובים. עם זאת, דיוויזיות המזרח הרחוק מצוידות בצורה גרועה בתת-מקלעים. אין מספיק מכונות לכולם. אז... מבחינת איכות, אין עליונות בחיל הרגלים, אלא, גרוע מכך, כל הקצינים הטובים ביותר מועברים לחזית הסובייטית, כאן החיילים הגרועים ביותר אינם נורים, ככלל, יש להם מינימום של אימונים צבאיים. המשמעות היא שהמלחמה מתחילה, במצב מאוד לא נוח לברית המועצות. ולא מעט עתודות שזה עתה נוצרו יושלכו מזרחה...
  סטלינגרדובה נכנסה לפתע לתוך השריפה. בית החולים העירוני שהופצץ עלה באש. התמונה באמת אפוקליפטית, ונשים, ילדים וזקנים בוערים חיים. כאן התינוק נפל ישר לתוך האש, ומסביב נשמעה שאגה נוראה וגניחות.
  סטלינגרדובה הרגישה בראשה את החצוצרות של המלאכים והשליכה את עצמה לתוך הלהבות. לשונות של אש ליקקו את ידיה החשופות ואת פניה הפתוחות של הילדה, אך הטייס נע כל כך מהר עד שהצליחה לתפוס את הילד, ולחלץ אותו מחיבוק ההרס.
  הילדה קפצה החוצה, חשה גירוד קל בלבד על עורה, העיפה מבט לעבר התינוק. אבוי, זה היה מאוחר מדי, הילד נחנק, משך להבות לריאותיו, כוויות על פניו העגולות. שלפוחיות קרועות כאלה על העור הן רכות יותר מניצני חיננית. סטלינגרדובה צעקה:
  - הנה זה כאוס אנושי!
  היא פגעה בערימת אשפה עם המגף שלה, ולאחר מכן מיהרה לעזור למי עוד אפשר להציל. זה היה כמו קוברה שרוקד בין מבערי גז, הילדה התפתלה בצורה מאוד מוזרה ורקדה. היא נשרפה, מגפיה נמסו, הטוניקה שלה חרוכה, אבל היא המשיכה להילחם בעקשנות על כל דמעה של ילד, על כל פעימה של לב קטן, על כל חיים שבריריים, אבל כל כך נחוצים למדינה! המגפיים התפרקו, ועכשיו הילדה רקדה מבעד למערבולת הלהבה, רגליה החשופות, המקסימות. היא הייתה שאהיד, אבל לא סתם נזירה שמענה את עצמה בצומות ובשוט, מה שלא מועיל לא לאלוהים ולא לעם, לוחם קדושים שמציל חיים ספציפיים. רגליה של הילדה הלוחמת היו מכוסות בשכבה של שלפוחיות קטנות, אבל הן נעו אפילו מהר יותר ומדויק יותר מכאב.
  קפטן השירות הרפואי, הוציא מגפיים גדולות מתיקו, צעק לה:
  - קח אותם, תלבש אותם מהר! אתה, רוקד על הלהבה, תהפוך לנכה.
  לוחם בדרגת רב סרן ענה מיד:
  - עדיף להפוך לנכה פיזית מאשר להיות פריק מבחינה מוסרית! אף שנייה לעצמך, הכל בשביל החזית, הכל בשביל הניצחון!
  קפטן השירות הרפואי השיב:
  - זהו איש סובייטי אמיתי!
  סטלינגרדובה, רומסת את הלהבה, קיללה:
  - ומה אתה עומד, הצילו אנשים!
  הקפטן נאנח.
  - יש לי תותבות, במקום רגליים!
  סטלינגרדובה, שלפה בחורה נוספת עם פנים צרובות למחצה ומחוסרת הכרה, צעקה בזעם:
  כמה אלוהים אכזר!
  הקפטן משך בכתפיו.
  זו לא אשמתו של אלוהים, אלא אשמת האנשים!
  סטלינגרדובה התנגדה באופן סביר ובטוח:
  - זה אותו דבר כמו לומר - לא ההורים אשמים, אלא הילדים!
  הקפטן רצה לומר משהו, אבל ענני העשן נכנסו לגרונו, והוא השתעל בכעס.
  ההפצצות שככו, אך ההפגזות נמשכו. לתותחי הספינה יש אספקה סבירה של פגזים, אולם האש הופנתה כעת יותר אל כלי השיט הסובייטיים המפורקים. ימאמוטו הבין שדומיננטיות בים תעביר את היוזמה במלחמה זו ליפן למשך זמן רב. וכדי לבנות ספינות, התהליך יקר וארוך, אם כי, למשל, צוללות, אולי, קל יותר להחתים. גם את זה כמובן צריך לקחת בחשבון, אבל חשוב לשבור את המבנה. אדמירל ימאמוטו, האיש החזק ביותר ביפן אחרי הקיסר הירוהיטו, הרגיש כמו אל. אל אמיתי, כך הדת של מדינת השמש העולה לימדה שהדרך הטובה ביותר להאללה היא כושר צבאי! ועכשיו יכול היה המפקד הגדול לייסר ולקלקל את החלל סביבו באופן שרירותי. מעל ולדיווסטוק יש ענני עשן עבים ושחורים לאורך קילומטרים רבים; אלו הם מתקני אחסון נפט ומחסני דלק שעלו באש. מאות, אלפי אנשים נשרפים, לעזאזל, ובכן, אחרי זה, איך אפשר שלא להרגיש כמו אל שנקם ברוסים במשך מאות שנים של השפלה, עם גדול נאלץ להצטופף בסדרה של איים כל כך זעירים בהשוואה ל- מרחבי רוסיה. כעת הצי הרוסי טובע, ובניגוד לנמל פרו, הם לא ישאירו אף כלי שיט.
  במהלך קרב חלכין גול הציע יממוטו לתת מכה דומה לוולדיווסטוק, שלגביה נערכה תוכנית מפורטת. אבל היטלר עשה שלום באופן בלתי צפוי עם סטלין. באופן כללי, היטלר האידיוט, התחיל בטבח היהודים ובכך הציב נגד עצמו גם את פולין וגם את מדינות המערב. ולמה הוא היה צריך את זה? רציתם להשיג עושר יהודי? אבל עדיף קודם כל להפוך למעצמה עולמית, להביס את ברית המועצות, ואולי אחר כך מדינות אחרות. למערב קל יותר לנצח בשל העובדה שהמנטליות שלו הרבה פחות מאופיינת בקנאות ובנטייה להקרבה עצמית. האם ידוע על מקרה אחד לפחות של טייסים אמריקאים מתנפלים? נכון, היו כמה התנגשויות, אבל ככל הנראה מדובר בתאונה. הרוסים הם קנאים, וזה מוזר, כי האמונה האורתודוקסית לא מאשרת התאבדות, ובכלל לא מחשיבה שאפשר להרוויח דרך לגן עדן במעשי נשק. באופן כללי, תורתו של ישו היא טיפשית ביותר ובלתי מעשית. הוא יאמאמוטו קרא את התנ"ך והתפעל מהטיפשות של אנשים להתייחס לאל פציפיסטי כזה. למשל, הוא מלמד: מכים אותך בלחי ימין - סובב את שמאלה, מבקשים חולצה אחת - תן שתיים, תאהב את האויב שלך! רק אדם חולה נפש יכול להתייחס למשיח אלוהים. דת כזו טובה רק לעבדים, וסאלים קשורים. וכל אירופה וחצי העולם בוודאי האמינו. נכון, תורתו של ישוע, למרות העובדה שהיא דוחה את עקרון הברית הישנה, עין תחת עין, ומלמדת אותך לאהוב את אויביך, לא מנעה מהבריטים לכבוש שליש מכדור הארץ כולו, וליצור את האימפריה הענפה ביותר בתולדות האנושות. וזאת למרות הדתיות של בריטניה, שם אלוהים מוזכר אפילו בהמנון הלאומי. באופן מוזר, נשיאי ארה"ב נשבעים על התנ"ך, אבל בכל זאת הפציצו ערים יפניות בפצצות נפאלם, ושרפו אלפי נשים וילדים בחיים. יתרה מכך, אזרחים נהרגו, לא בשוגג, אלא בכוונה, זו הייתה טקטיקה של הטלת אימה על האוכלוסייה האזרחית: ערעור משאבים אנושיים וכלכליים. אבל היפנים עדיין לא הפציצו את ארצות הברית. אבל הם יעשו זאת! והם גם מייחסים אכזריות מיוחדת לסמוראים. אחרי הכל, הוא ימאמוטו, אם ירצה, יכול לפרוץ דרך עם מפציצים לערי ארה"ב, במיוחד לאחר התבוסה של צי היאנקי ליד נמל פרו. כן, האירופים הם ממזרים מוסריים. יש להם הבנה מעוותת, אמונה, הוראה ואי עשייה! לא כך ביפן! מה שמלמדים אותנו זה מה שאנחנו עושים. אין דבר כזה שאלוהים אומר להפנות את הלחי השנייה, ובכל זאת המשרתים שלו הרגו ילדים קטנים בכוונה. כן, באופן כללי, האמונה שאלוהים הוא אחד וכל יכול לא יכולה להיות נכונה. אילו היה לבדו, אז כמובן היה דואג שאנשים יעבדו אותו כהלכה, באמונה ובאמת, ושתהיה להם תורה יחידה. ולכן כל אחד מתפלל איך שהוא רוצה, מה שהוא רוצה. והעולם מכוער ושגוי מכדי להיברא על ידי אל כל יכול יחיד. הרי כל שליט אחראי מלכתחילה שואף לסדר ולצדק. הוא רוצה שהחזקים, החכמים, האצילים, הישרים יהיו מלכתחילה, והשאר יתקנו את עצמם, יגדלו פיזית ורוחנית, או... אולם, אם אלוהים הוא הכל יכול ובורא היקום, אז הוא לא היה רוצה ליצור פריקים גופניים ונפשיים. אחרי הכל, למה הקיסר נאלץ לפעמים לסבול את חולשותיהם של אנשים כנתון? מכיוון שאין מוצא אחר, הוא לא יכול להפוך פריקים לגברים נאים ופחדנים לנועזים בהרף עין. אבל אם הייתי יכול, הייתי עושה את זה מיד!
  אבוי, אני צריך לקבל את מה שיש ולהתמודד עם החומר האנושי שקיבלתי כנתון. אבל ממי הוא קיבל זאת שאלה אחרת. כן, ולקיסר עצמו יש חולשות: הוא רק גבר - הוא מזדקן, חולה, מוזנח. באופן מוזר, קיסר אלוהי חי לעתים קרובות פחות ממשרת רגיל, יש לו פחות כישורי נשק מאשר רוב הגנרלים וחיילים רבים. ובכן, מה יש בו מאת ה' הכול יכול. אבל לבן לא יותר טוב! בכל ההיסטוריה של אירופה, לא היה כובש נורא ומוצלח יותר מהיטלר. כן, הוא באמת סמל ליכולת הצבאית של אנשים לבנים! ובכל זאת, המפקד הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים, לא יכול היה אפילו לסיים את הגימנסיה, לקבל השכלה תיכונית, שהיא חובה ביפן!
  יתרה מכך, היטלר לא התקבל לצבא, מסיבות בריאותיות. באופן מוזר, הקנאי הזה של פולחן הכוח, אריה המלחמה, התברר כל כך חלש פיזית, שאפילו בגרמניה, שבה יש מוצב צבאי בכל מוצב, הוא לא נקרא כטוראי. כמה אירופה מושפלת.
  אולם גם סטלין, עוד אחד מהפוליטיקאים הבולטים של זמננו, לא היה בעל השכלה תיכונית, הוא היה גוש. ומעניין, הוא גם לא גויס לצבא, מסיבות בריאותיות. מעניין, צירופי מקרים, לשני אויבים זדוניים לא היה השכלה תיכונית, לא נקראו לשירות צבאי מסיבות בריאותיות, היו להם אבות לשיכורים, ואביו של היטלר גם עבד כסנדלר בהתחלה!
  הנה צירוף מקרים כזה, מוזר, מבשר רעות. יד ימינו של גרינג היטלר אינה כזו. הוא בן למשפחה של אריסטוקרטים, אביו של גרינג היה סגנו של השליט בפועל של גרמניה, ביסמרק. גרינג הוא איש עסקים, אוליגרך, אריסטוקרט ופרגמטיסט. הם גם רואים שזה אפשרי עבורם להחליף את הפיהרר הדיבוק. גם אמריקה ובריטניה, אם כי בחשאי, רוצות לשים קץ לרוסיה, ללא קשר למשטר השליט, אבל הן רוצות לשים קץ לקומוניסטים, שמתכחשים לעצם המושג רכוש פרטי, עד כדי כך שהם אפילו מעלימים עין מההתחזקות המוגזמת. של גרמניה.
  עם זאת, גרמניה היא מתחרה גיאופוליטית, אך מתחרה במסגרת כללי המשחק הקפיטליסטיים והאריסטוקרטיים, ורוסיה הבולשביקית היא זרה ועוינת לחלוטין. זה אפילו מפתיע שמגיל הארבעים ואחת, צ'רצ'יל עצמו הציע לסטלין עזרה, זאת עם כל שנאתו האנטי-קומוניסטית, המסורתית והאנגלית לרוסיה. אחרי הכל, גרמניה מתחת לאדומים היא סוס מלחמה רתום למרכבה הסובייטית, וברית המועצות מתחת לחומים היא אזור פרטיזנים נצחי. הרי הבולשביקים הקנאים לא יתפייסו, וינהלו מלחמת גרילה ממושכת, שתתיש את הרייך השלישי עד כדי כך שכל החלומות על התרחבות נוספת ייעלמו כקשת בענן לאחר סופת רעמים! רוסיה תחת גרמניה, יותר טוב מגרמניה תחת רוסיה! אם מבינים זאת, ברור מדוע ארה"ב ובריטניה מחפשות מוצא מהמלחמה.
  יאמאמוטו הוא פרגמטי, הוא היה במלחמה עם ארה"ב ובריטניה. אבל שתי האימפריות הללו עצמן עוררו ביפן על ידי הטלת אמברגו על אספקת מוצרי נפט. אחרי הכל, לארץ השמש העולה אין בארות משלה, וחומרי גלם רבים אחרים. היפנים ניהלו משא ומתן, האמריקאים סיכמו עוד ועוד דרישות משפילות.
  ויחד עם זאת, היאנקים, מעוררי המלחמה, כלל לא דאגו להביא את הצבא והצי למוכנות לחימה. הפיתוי התברר כגדול מדי, על אחת כמה וכמה היה שביב של תקווה שמוסקבה עומדת ליפול וגרמניה, ובעלות בריתה יבואו לעזרה. בנוסף, הייתה תקווה שארצות הברית, בהיותה עדיין מדינה דמוקרטית יחסית, תלויה מאוד בדעת הקהל, אם המלחמה תימשך, לא תרצה לשפוך דם על איים של אנשים אחרים. ואכן, למה שאדם אמריקאי רגיל ברחוב יקבל ארונות אבץ עם קרוביו, אם אנחנו לא מדברים על הגנה על השטח של ארצות הברית עצמה, ואפילו ישלם מיסים צבאיים גדולים למדי! אולי זו הסיבה שרוסיה הצארית הפסידה, עם עוד חיילים, אבל העם הרוסי לא ראה במנצ'וריה את השטח שלו, ולא רצה לשלם בדם וביזע על אינטרסים מופשטים. אבוי, היטלר לא לקח את מוסקבה, חלקית בגלל חוסר המוכנות לחורף הקשה, וחלקית בגלל הקנאות האופיינית לבולשביקים. עם זאת, לא רק הבולשביקים, העם הרוסי נוטה להקרבה עצמית למען מטרות גדולות. אחרי הכל, איל האוויר הראשון נעשה על ידי הבחור הרוסי מסר. זה אפילו מפתיע שהוא עשה זאת לא למען חוריס גן העדן, אלא למען ארץ המולדת. למרות ש... מסר הוא טיפש בחלקו, אחרי הכל, הוא אמן אווירובטיקה, ממציא, מעצב, וכמובן אדם חי יביא הרבה יותר תועלת למולדת. אולי היאנקים לא כל כך טועים, משכפלים את העיקרון: העיקר בקרב הוא לשרוד! אחרי הכל, המתים כבר לא יכולים להרוג!
  אדמירל נאומו העיר:
  - כבר ניצלנו יותר משני שלישים מהתחמושת. הרובים חמים מאוד, שופכים עליהם דליי מים!
  יאמאמוטו עשה צלב באצבעו באוויר ואמר בקול נמוך וקצת צרוד:
  - אני חושב שהתותחים יעמדו בשליש האחרון של הפגזים. למרות שלא, נוק אאוט עד תשעים וחמישה אחוז.
  אדמירל נאומו משך בכתפיו וניגב זיעה ממצחו.
  - האם כדאי לתת את כל הטוב ביום הראשון?
  יאמאמוטו קפץ את אגרופיו.
  - עלויות! ברור שזה שווה את זה! הפתענו את הרוסים, כפי שהיה ב-1904, את הגרמנים ב-1941, אבל סטלין יעניש בחומרה את הפיקוד וזה לא יקרה שוב. אז יש צורך להשתמש בעובדה שזנב הדרקון נרדם. למעשה, אני מבין את סטלין, המלחמה עם גרמניה ספגה את תשומת לבו עד כדי כך שהוא הפסיק לדאוג למזרח הרחוק. ופמלייתו ללא מנהיג מפחדת לקחת יוזמה. כאן החמצנו את המכה שלנו. כמו גם האמריקאים. לכולם היה ברור שהעניין מתכונן, העננים מתאספים, בקרוב יכה רעם, אבל...
  נאומו נגע ביד החרב של הסמוראי התלויה על החגורה שלו, או כפי שנהוג לכנותה גם קטאנה:
  - הרוסים תמיד פועלים באיחור! המלחמה לא תהיה ארוכה מדי ונגיע לאורל.
  יאמאמוטו הרים את עיניו לשמיים.
  "שהאלים יעזרו לנו בזה, אבל אני לא חושב כך!" הם לומדים מהר, חלכין גול הראה שרמת הרוסים גבוהה יותר מאשר במלחמת 1904-1905. בנוסף, אגלה לך סוד. הסוכן החשאי שלנו בוולדיווסטוק עזר קצת, שלתותחי החוף החזקים למדי לא היו פגזים, והמטוס לא הצליח להמריא בזמן. זו המלחמה הסודית.
  נאומו הופתע:
  - והיכן הסתכלו סמרש והנקב"ד?
  יאמאמוטו ציחקק, ניער את אצבעותיו.
  "הקאדרים הגרועים ביותר של רוסיה משרתים כאן במזרח הרחוק, אלה שחוששים למות בחזית הסובייטית-גרמנית שואפים לוולדיבוסטוק. לכן, כאן, הרבה יותר קל למצוא בוגד או טיפש בצמרת, כמו גם אדם המשרת את עצמו. וה-NKVD כל כך רגיל לחשוף קונספירציות דמיוניות שהוא כבר לא מבחין בבוגדים אמיתיים. אז זה בהחלט אפשרי לעבוד. אגב, אם כמה גנרלים עברו לצד הגרמנים, למרות שמאיימים על משפחותיהם, קרוביהם וחבריהם בהוצאה להורג על כך, אז בהחלט אפשרי לשחד מישהו מהצמרת. או להשתמש בו בחושך, וזה אפילו טוב יותר. אז עשינו הרבה עבודה. אנחנו היפנים מתאפיינים בדרך כלל ביסודיות בחשיבה על פעולות צבאיות, ובהתחשב בכל הדברים הקטנים.
  נאומו שפשף את הידית של הקטאנה שלו.
  - ימין! אבל הבושה של חלכין גול מעוררת תחושת מרירות ורוגז חזק! איך יכולנו...
  יאמאמוטו ניחם:
  - היו יותר מנצ'וס מיפנים, ובכלל אי אפשר לנצח כל הזמן. אני חייב לציין שבכל זאת, לא היחידות הטובות ביותר לחמו בצד שלנו, ולרוסים היה יתרון גדול בתעופה ובטנקים.
  נאומו צייר למחצה את הקטאנה שלו.
  - אנחנו לא מוצדקים! סמוראי לעולם לא יתייחס ללהב עמום ולסוס עייף, להרבה אויבים ולנשק חלש!
  יאמאמוטו תיקן:
  - סמוראי כמובן שלא, אבל גבר לצערי כן! אנשים נוטים לעשות טעויות!
  דעתו של ימאמוטו הוסחה וצעק משהו לתוך הצינורות, ואז המשיך:
  - סמוראי לעולם לא יתכופף באמת! הוא הולך לאיל ונגד הזרם.
  נאומו הנהנה.
  - באמת! אבל נלחמנו בארה"ב ובאריה הבריטי.
  יאמאמוטו טפח על בית ההגה באצבעו.
  - כן! נכון, אבל ארה"ב נפגעה בשיניים, בריטניה איבדה את המושבות שלה, וגרמניה הייתה בצרות. רצינו להסיג כמה שיותר כוחות ממערב רוסיה כדי להקל על הוורמאכט לצאת למתקפה. המכה תוכננה לחודש מאי, עד שהכבישים התייבשו, אבל האמריקנים מנעו.
  נאומו שלף את הקטאנה שלו וחתך אותה באוויר:
  - מוות לארה"ב! הם תמיד מפריעים ליפן.
  יאמאמוטו חייך בערמומיות.
  - לא תמיד, כמובן, למשל, כשנלחמנו לראשונה עם רוסיה, היאנקים עזרו לנו רבות בהלוואות, וגם באספקת נשק. יותר ממחצית מהצי שלנו נוצר מכספי ארצות הברית ובריטניה, ובמספנות שלהם. אז אמריקה לא תמיד רעה, אבל לא במקרה הזה.
  נאומו שאל בהפתעה:
  - ולמה?
  יאמאמוטו התנשא להסביר:
  - להקת מפציצים ארוכי טווח פרצה לטוקיו, והנחיתה מכה ערמומית על הבירה, תוך שימוש בפצצות נפאלם. מאות בתי עץ נשרפו, והקיסר הורה בכל מחיר להרחיק את אזור השליטה מהבירה. וקודם כל, ללכוד את מתחם הלחימה של בסיסים אמריקאים בארכיפלג מידווי, הקרוב ביותר לשלדים היפנים. והצלחנו!
  נאומה הניפה את חרבו באוויר:
  עדיין ניצחנו!
  יאמאמוטו קטע:
  - גם בין הלבנים יש חכמים! לא פלא שהקיסר במשרדו, שם פסל של נפוליאון. אבל היה עוד קיסר, אמר: קשה יותר לשמור על הנכבשים מאשר לנצח. במקרה זה, זה חל עלינו מלכתחילה. נאומה שיחזרה את הדמות השמונה עם החרב:
  אני מבין עם השכל שלי, אבל עם הלב שלי!
  יאמאמוטו קם ומחא כפיים לעמיתו על כתפו.
  - כן, אל תתעצבן, במקרה הזה אנחנו עוזבים לחזור. נביס את ברית המועצות ושוב נמהר לארה"ב ולבריטים, אבל כבר ביחד עם הגרמנים והפסטה.
  אדמירל נאומה, בתנועה כמעט בלתי מורגשת, החביאה את הקטאנה במעטפת שלה ולחשה:
  - העתיד טוב, אבל ההווה טוב יותר! שמע על נושאות מטוסים, כל מלאי הפצצות אזל, וב...
  יאמאמוטו הורה בקצרה:
  - עלו על הסיפון והסתכלו סביב, בעוד חצי שעה נסתובב ונצא לבסיס הקרוב אלינו.
  נאומה שרקה באפו:
  - תקשיב למפקד!
  האדמירל קפץ החוצה, אוחז בדלת כדי למנוע ממנה להיטרק. לפני שצעדיו דעכו, צל חמק מהדלת, היא הלכה על קצות האצבעות והשליכה מעליה את השמיכה.
  ובכן, מה העניין של זמן, ואהבה היא הלילה.
  בינתיים, סשה סוקולובסקי בכל זאת טיפס למטוס הקרב LAGG-5.
  הילד רצה להילחם. הוא טס לפגוש את קונאן האימתני. לכן זה חלום, שיש צירופי מקרים מדהימים.
  קונאן כבר הפיל חמש מאות ושישים מטוסים אמריקאים ובריטים. והוא חצה את מקורו עם האסים הסובייטים.
  עם זאת, הוא אינו חושד איזו הפתעה מצפה לו.
  סשה סוקולובסקי עצמו נגדו.
  הילד בבגדי שחייה לבד, זה יותר נוח ורציונלי. הוא ממהר לקרב עז.
  יריבו, קונאן, גם הוא בהיר שיער ונראה כמו ילד כבן ארבע עשרה, רק נאה מאוד ועם שרירים בולטים.
  שני הבנים מסיימים.
  הם מתחילים לירות אחד על השני ממרחק רב. והם מתחמקים בו זמנית.
  צא מהדרך של יריות.
  סשה צורח:
  - למולדת לסטלין!
  קונאן שואג בחזרה:
  - למען יפן, למען הקיסר!
  אמנם הוא בכלל לא סמוראי, אלא שדון. הנה הילד קונאן, מפיל מכונית סובייטית.
  סשה עונה באופן סימטרי - מנתק את היפני.
  שני הלוחמים ראויים להיות גיבורים.
  או שהם נוהרים, ואז מתפזרים לכיוונים שונים, אבל אף אחד לא יכול להפיל את השני.
  סשה צורח:
  - הילחם בפחדן שפל!
  קונאן עונה:
  - זה קרב הפחדנים שלך!
  הם מתכנסים שוב. הם כמעט דוחים זה את זה, אבל שוב מתפזרים לכיוונים שונים. לא, אף אחד לא יכול לפגוע באף אחד. זה, למרבה הצער, לא אפשרי עבורם.
  ושוב התפזרו.
  סשה נהם:
  - למען רוס הקדוש!
  קונאן שאג:
  - לא, יפן קדושה יותר!
  סשה שרק וענה:
  אבל אתה לא יפני! ואפילו לא אנושי!
  קונאן נהם בשיניים חשופות:
  - ומי אני?
  סשה ענה בכנות:
  - אתה ממין שדוני אור!
  קונאן ציחקק וענה, וניתק עוד מטוס סובייטי:
  - ככה אתה יודע את זה!
  סשקה ציין, בחיוך של שיני פנינה:
  - אני יודע הרבה!
  קונאן הציע אז:
  - בוא נעשה את זה! לי אישית המלחמה הזו היא יותר כמו משחק ובידור, אתה גם ילד של המאה העשרים ואחת! מה אתה רוצה למלחמת העולם השנייה?
  סשה ציין בהיגיון, והפיל מכונית יפנית:
  - אני בא מרוסיה, ולפני רוסיה הייתה ברית המועצות. אז אני יכול לומר שאני נלחם למען המולדת שלי!
  קונאן ציחקק והעיר:
  - ואני הומצאתי על ידי שדון יפני קונאן, וציירתי את האנימה. זו הסיבה שאני נלחם עבור יפן. אז זו גם, במידה מסוימת, המולדת שלי!
  סשה שוב נשלח להתקרבות. הם ירו מאחורי כל המקלעים, אך לא הצליחו לפגוע זה בזה.
  נגמרה להם התחמושת.
  קונאן הציע:
  - בחייך! אתה ואני עוזבים את מלחמת העולם השנייה! אני בעולם שלי, ואתה בעולמך... ותנו לאירועים לעבור את שלהם!
  סשה השיב:
  - לא, זה לא יעזור! יפן כבר תקפה את ברית המועצות ויצרה עם זה בעיות. או שנעשה את זה כך שאתה במלחמת העולם השנייה, כאילו לא. או שאני אשאר כאן כדי להילחם!
  קונאן ציחקק והשיב:
  - הזמן של שנינו במלחמת העולם השנייה אוזל! ואנחנו חוזרים לעולמות שלנו! באשר לשינוי, הצלחתי יותר ממך, קצין צעיר, כי אני שדון! כן, לא נתנו לך מיד להיכנס בהגה המטוס!
  סשה נהם:
  - תהיה אתה בשביל...
  אבל לפני שהספיק, הבזק התלקח, ושני המטוסים, טייסים-אסים, נעלמו מהאוויר.
  ואז המלחמה נמשכה ללא שני לוחמים מעולמות שונים. אחת הקריקטורות של האנימה היפנית, והילד השני, שנולד במאה העשרים ואחת, חזרו לתקופתם.
  אבל המעשה כבר נעשה, ויפן, לאחר שהביסה את ארצות הברית בים, תוקפת את ברית המועצות ממזרח.
  סטלין נאלץ להעביר כוחות משמעותיים למזרח, ודוחה את המתקפה ליד סטלינגרד. נכון, מבצע רז'ב-סיכוב עדיין מתרחש, אבל עם הצלחה פחותה עוד יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. הגרמנים מצליחים להדוף את המתקפה של הכוחות הסובייטים, תוך שהם גורמים להם נזק רב.
  נכון, באפריקה תפסו בעלות הברית את היוזמה. אך בשל חוסר הצורך להציל את פאולוס מהדוד, קיבל רומל תגבורת נוספת, וביצע מתקפה יעילה מאוד על האמריקנים באלג'יר, ולכד יותר מחמישים אלף חיילים וקצינים.
  הנזק הכבד גרם לחילוקי דעות בפיקוד האמריקני, ורוזוולט הקפיא את העברת הכוחות לאפריקה, ובאופן כללי קבע שהאוקיינוס השקט הוא החשוב ביותר עבור אמריקה.
  גם חלק מהצבא האמריקאי, ורוב התעשיינים, התעקשו להתמקד ביפן.
  כתוצאה מכך, בארצות הברית הצליחו תומכי הבידוד לפרוץ את פרויקט אי השתתפותה של אמריקה במלחמה באירופה. הפסקת אש אפילו הוצעה לוורמאכט.
  היטלר, שחווה בעיות עם מילואים, הסכים להפוגה עם האמריקנים.
  בריטניה גם לא רצתה להילחם בלי ארצות הברית וגם הציעה הפסקת אש למשך שנה.
  הפיהרר הסכים לכך. בחורף יכלו הגרמנים להחזיק בחזית. רק ליד לנינגרד הוכתר בהצלחה מבצע איסקרה, וניתן היה לפרוץ את המסדרון.
  הגרמנים הצליחו לכבוש לחלוטין את סטלינגרד בדצמבר, אך לא התקדמו יותר.
  בסוף פברואר ביצע הצבא האדום תקיפה מוצלחת ליד וורונז', והצליח להתקדם בצורה משמעותית. אבל מיינסטין, עם מכת נגד במרץ, הצליח להקיף את הכוחות הסובייטים ולהחזיר את המצב על כנו.
  אדום גרם נזק רב. ונרגע לזמן מה.
  הגרמנים, בינתיים, הכריזו על מלחמה מוחלטת בפברואר. ובעלות הברית הפסיקו להפציץ ולהילחם.
  ברייך השלישי גדל באופן דרמטי ייצור הנשק, בעיקר טנקים.
  הפריץ תכננו, תוך שימוש ב"נמרים", "הפנתרים" ו"פרדיננדים" כדי להכריע את תוצאות המלחמה לטובתם.
  אבל כמובן שזה לא הספיק. הם נתנו את המכה העיקרית באזור סטלינגרד, לאורך חוף הוולגה, לכיוון הים הכספי.
  התוכנית הייתה לנתק את הקווקז ביבשה משאר ברית המועצות. ואז לעבור לבאקו לאורך החוף הכספי.
  במקביל, עשו הגרמנים מאמצים דיפלומטיים לערב את טורקיה במלחמה.
  הם כבר נתנו הבטחה עקרונית לשבות אם הוורמאכט ייצא לים הכספי.
  יפן עדיין הייתה במלחמה. היא הצליחה לנתק את ולדיווסטוק וללכוד את מונגוליה.
  לסמוראים יש הרבה חיל רגלים ונלחמים בקנאות. הטנקים חלשים למדי, אך הם קלים, ניידים וזולים לייצור. והכי חשוב עם תנועה טובה.
  בקיצור, כוחו של האויב גדול. וסטלין לא יודע מה לעשות.
  עד כה, ההימור כולו הוא על שלושים וארבע. אבל הם חלשים יותר ממכוניות גרמניות, במיוחד הטיגריסים. מיכל ה-KV אפילו יותר גרוע וכבד.
  תותח ה-45 מ"מ מיושן, והתותח ה-76 מ"מ לא מספיק חזק.
  תעופה מבחינה מעשית לא רעה. במיוחד ה-Yak-9, לעומת זאת, חלש למדי בכלי נשק.
  הגרמנים הימרו באופן טבעי על הפוק-וולף! אבל המכונית הייתה קשה לניהול. אם כי מאוד חזק ומהיר.
  ה-ME-309 החל להגיע, מכונית מהירה עם שבע נקודות ירי, אך גם לא קלה במיוחד לנהיגה וכבדה. וזה אומר עם יכולת תמרון גרועה יותר.
  פחות או יותר מהפיתוחים החדשים, היו-188 וה-Yu-288 היו מוצלחים, שהם מפציצים טובים.
  וכמובן, מכוניות הסילון הראשונות החלו להופיע. אבל עדיין לא בצורה מאסיבית.
  הגרמנים החלו במתקפה רק ב-15 ביוני, תוך העברת המוני טנקים. וכמובן, הם היו צפויים כבר מההתחלה. נבנתה הגנה חזקה.
  ממש מצודה.
  בנוסף, IL-2 הכין לגרמנים הפתעה טובה בדמות פצצות מצטברות קטנות.
  אבל זה לא מספיק... הגרמנים עדיין היו חזקים יותר. הם צברו יותר ויותר חיל רגלים מנוסה, גם תעופה וגם טנקים.
  ללא חזית מערבית, הנאצים חזקים יותר באוויר. בטנקים יש להם יתרון קטן במספרים אבל באיכות בגלל כלי רכב כבדים.
  בארטילריה, אפילו עוד קצת חביות מברית המועצות. אבל כמובן, מבחינת קליברים, האויב לפניו.
  נותר רק לסמוך על הגנה חזקה ועל חוסנו של העם הסובייטי.
  
  
  
  נפוליאון ניצח מתחת למים
  נפוליאון הגדול תקף את המילטון כמה שעות קודם לכן והצליח להביס אותו לפני שבלוכר התקרב. ואז הוא ניצח את בלוצ'ר.
  בתנאים אלו החליטה רוסיה בראשות אלכסנדר הראשון שלא להילחם בנפוליאון. האוסטרים, שנראים קשורים אליו, הציעו שלום בתנאים מתונים.
  צרפת קיבלה בחזרה שני אזורים קטנים באיטליה המאוכלסים על ידי הצרפתים, ואת הולנד להרכבה. הוסר ממנה שיפוי, והוכרה סמכותו של נפוליאון הראשון.
  נוצר שיווי משקל זמני. צרפת הייתה עייפה מדי ממלחמות, ונפוליאון ישב בשקט זמן מה. למרות כמה רפורמות החלו לבצע. אחד החשובים שבהם הוא הקדמה הרשמית של פוליגמיה, עם הזכות לקבל עד ארבעה שותפים.
  למרות שהכנסייה הקתולית התנגדה, סמכותה של האפיפיור נפלה מאוד. והפרוטסטנטים גילו גמישות בעניין הזה.
  נפוליאון עצמו היה כמעט אתאיסט. הוא הפריד מאוד בין הכנסייה למדינה. כאילו, חוקים חילוניים לא נוגעים לך.
  נפוליאון הגדול, לאחר שהחזיר מעט את כוחה של צרפת, פלש לאלג'יריה ולמרוקו. הוא החל לספח מושבות באפריקה לנכסיו. עד מהרה כבשו חייליו את לוב. אבל מצרים נמנעה מלהילקח על ידי בריטניה, שלעצמה לא היו לה דעות עליה.
  נפוליאון החליט שעדיף לא לפתוח במלחמה בים, שם הוא חלש הרבה יותר מהאויב. יתרה מכך, יש צורך גם לעכל את מה שנלכד באפריקה.
  הצרפתים החליטו לעבור לניז'ר, ולכבוש את האדמות במערב ובמרכז אפריקה.
  נפוליאון הצליח ליצור קשרים טובים עם רוסיה, במיוחד לאחר עלייתו לשלטון של ניקולאי הראשון, עמו התיידד, ועם אוסטריה. זאת ועוד, ב-1829 נכנסו אוסטריה וצרפת למלחמה נגד טורקיה בצד רוסיה. מה שהתברר כצעד חזק בסך הכל.
  טורקיה גורש לבסוף מהבלקן. בוסניה והרצגובינה הפכה לחלק מאוסטריה, רוסיה קיבלה את החלק המזרחי של רומניה, והחלק המערבי הפך לאוסטרי.
  בולגריה וסרביה זכו לעצמאות רשמית, אך הבולגרים הפכו לווסלים של רוסיה, והסרבים של אוסטריה. צרפת קיבלה בשליטתה את ממלכת סרדיניה ונאפולי. בנוסף, כבשו הצרפתים את כרתים מיוון וחלק מהאיים. יוון עצמה ביבשת זכתה בעצמאות רשמית, אך בחסות צרפת.
  טורקיה באירופה נותרה ברשותה של איסטנבול המעשית בלבד.
  רוסיה קיבלה גם את טרנס-קאוקזיה, ובאטומי, וקארס, וארזורום - כמעט את כל הארצות בהן גרו ארמנים וכורדים. צפון עיראק הפך לרוסי, והדרום סופח על ידי הבריטים.
  טורקיה ירדה לקטגוריה של סמכויות קטנות. ורוסיה, להיפך, התבררה כחזקה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. נפוליאון מת ב-1837, והותיר את צרפת מעצמה גדולה וחזקה עם רכוש קולוניאלי באפריקה, אירופה וחלקים מאסיה.
  לאחר מכן עלה לשלטון בנו נפוליאון השני. גבוה יותר, בלונדיני, הוא ירש מאביו שאיפות גדולות. והוא עשה ניסיון ליצור קואליציה נגד בריטניה.
  אוסטריה הסכימה לכך, ורוסיה, שבאותה תקופה הייתה שקועה במלחמה בקווקז, סירבה לנהל מלחמת קואליציה. ואז ב-1846 יצאו אוסטריה וצרפת למלחמה עם גרמניה. היא עדיין לא התאחדה תחת פרוסיה. כן, והכוחות לא היו שווים. אוסטריה בשיא כוחה וגם צרפת... ופרוסיה לא חזקה במיוחד.
  כתוצאה מהמלחמה נכבשו כל אדמות גרמניה וחולקו בין הצרפתים והאוסטרים. ואז נפוליאון השני סיפח במהירות את דנמרק לעצמו. בשנת 1851 נכבשה נורבגיה על ידי הצרפתים.
  ובשנת 1853, ניקולס הראשון הצטרף לבסוף לקואליציה. רוסיה, אוסטריה וצרפת נפלו על מה שנותר מטורקיה ובריטניה.
  ביבשה, ההצלחה תרמה לקואליציה. בים, המצב היה קצת יותר טוב לבריטים. אבל הקואליציה כבשה את כל המזרח התיכון, מצרים, סודן. ואז איראן. ובשנת 1857 עברו רוסיה, צרפת ואוסטריה להודו. וגם הם הצליחו לתפוס את זה.
  היה כיבוש אפריקה עם התקדמות דרומה. ובריטניה עצמה נחנקה במצור יבשתי. במקביל, שלוש אימפריות בנו ציים.
  היתרון שלהם בכוח הקרב ובמשאבים הלך והתחזק.
  ובשנת 1862, לנוכח איום הנחיתה של רוסיה, צרפת ואוסטריה במטרופולין עצמה, ביקשו הבריטים שלום. בריטניה נאלצה להסכים לשורה של תנאים משפילים ולוותר על המושבות שלה.
  ניקולאי הראשון מת בשנת 1864... אלכסנדר השני ירש את כסאו. אבל המלך הזה שוב היה חסר מזל. כבר באפריל 1866 הוא נורה למוות על ידי האציל קרקאזוב והשחרור המיוחל של האיכרים לא התרחש.
  והצאר הצעיר החדש אלכסנדר השלישי היה נגד שחרור האיכרים. והמשיך את הקורס השמרני. עם זאת, רוסיה התקדמה באסיה ובסין.
  בארה"ב נמשכה מלחמת האזרחים. במיוחד לאחר רצח אברהם לינקולן. בין תושבי הצפון התגלעו חילוקי דעות קשים. המלחמה נמשכה יותר מעשר שנים, וארצות הברית נותרה מפוצלת. התמשכות המלחמה הוקלה על ידי עזרתו של נפוליאון השני לתושבי הדרום, וחוסר הרצון להחזיק בארצות הברית חזקה, על הגבול עם המושבה הצרפתית של קנדה, והוואסל מקסיקו. נפוליאון השני שלט עד 1879, ושלטונו היה ארוך למדי: ארבעים ושתיים שנים ותפארת. הצרפתים כבשו לחלוטין את אפריקה, רק אוסטריה לקחה בה מעט, הרוויחה מסוריה, פלסטין, אינדוצ'ינה, חלקית הודו, איראן וכן הלאה.
  התחזק בקנדה, מקסיקו, החל לחדור לאמריקה הלטינית. בספרד ובפורטוגל החלו לשלוט מלכים פרו-צרפתים. בריטניה הפכה למדינה קטנה.
  נכון, רוסיה התחזקה, וקצת אוסטריה. אבל זה לא מפחיד.
  נפוליאון השלישי, בנו של נפוליאון השני, עלה לכס המלכות. הוא כבר היה בן שלושים ושמונה. קיסר די בוגר, הוא המשיך במדיניות אביו, ניהל מלחמות באמריקה הלטינית ושולט באוסטרליה ובאוקיינוס השקט.
  רוסיה באותה תקופה כבשה ועיכלה את סין והודו, הרבה אדמה. ב-1904 נחתו גם הרוסים ביפן, לאחר שכבשו קודם לכן את קוריאה. המלחמה עם יפן התארכה במקצת ועברה לשלב פרטיזני. נפוליאון השלישי כבש את אמריקה הלטינית, כמעט את כל היבשת האדומה. אבל הוא לא הספיק להיכנס לארצות הברית ומת ב-1909.
  נפוליאון הרביעי - כל הבנים הבכורים נקראו באופן מסורתי נפוליאון, לקחו ותקפו את ארצות הברית על מנת להשלים את איחוד הארץ. ארצות הברית, בינתיים, חולקה לשלושה חלקים, ונותרה נחשלת יחסית. וצבאות צרפתים רבים כבשו אותם.
  רוסיה עדיין נלחמה בפרטיזנים היפנים במשך זמן רב, והתקוממויות פרצו ללא הרף בסין.
  ב-1913 מת אלכסנדר השלישי, וניקולאי השני עלה לכס המלכות. המלך החדש המשיך את דרכו של אביו.
  לאחר כיבוש ארצות הברית, נפוליאון הרביעי רצה יותר. בריטניה, עדיין ללא מושבות, אינה חזקה במיוחד. אוסטריה ורוסיה, אלו שתי המעצמות העיקריות בעולם מלבד צרפת.
  יתרה מכך, בשתי האימפריות יש מונרכיות אבסולוטיות, וברוסיה הצארית פועלת גם צמיתות!
  נפוליאון הרביעי חושב על זה... אבל להילחם בשתי מפלצות בבת אחת זו משימה בלתי אפשרית. או מסובך מדי. יש צורך לבחור אחד מהם ולהכות אותם יחד.
  לאחר מותו של הקיסר פרנץ יוזף ב-1916, ששלט במשך שישים ושמונה שנים - אחת ממלכות השלטון הארוכות בעולם, עלה לכס המלכות אחיינו הגדול, צ'ארלס הראשון. ואחרי זה החלו התנגשויות באוסטריה. לא כולם זיהו את היורש החדש, שסבא-רבא היחיד שלו פרנץ השני היה הקיסר.
  ופרצו כמה מרידות והפיכות.
  צרפת ורוסיה שלחו חיילים לאוסטריה. המכה המשותפת הובילה לתבוסה המהירה של אימפריית הטלאים וחלוקתה. ועד מהרה שוודיה חולקה.
  צרפת כללה גם את ספרד ופורטוגל.
  לפיכך, נותרו רק שתי מדינות בעולם: צרפת ורוסיה, שחילקו את כל השטחים...
  ניקולאי השני ונפוליאון הרביעי. כזה הוא השילוב. ושני מלכים עומדים זה מול זה... אבל המלחמה מעולם לא התחילה... ניקולאי השני מת ב-1936. ירש אותו אלכסיי השני. ונפוליאון הרביעי מת שנה לאחר מכן ב-1937. ירש אותו לא הבן הבכור, שמת גם הוא, אלא לואי האמצעי התשע עשר.
  המלך החדש היה צעיר ואלכסיי צעיר. ובשנת 1941 הם נלחמו כמה חודשים ממאי עד דצמבר... לאחר מכן עשו שלום, בתנאים ללא סיפוחים ופיצויים.
  זו כבר הייתה המלחמה האחרונה של שתי אימפריות עולמיות. בשנת 1943, הצרפתים טסו לירח. והרוסים ב-1945. הרחבת החלל החלה.
  ושתי אימפריות: רוסית וצרפתית, שושלות בונפרטה ורומנוב התקיימו בשלום.
  אז, באופן כללי, החיים התפתחו די רגוע במערכת אחרת של היקום הארצי.
  עד סוף המאה העשרים הצליחו הרוסים והצרפתים לבקר כמעט בכל כוכבי הלכת של מערכת השמש, ופיתחו את תעשיית החלל.
  באופן כללי, לא היו מגפות ורעב על פני כדור הארץ. שיעורי הילודה בשתי האימפריות הובאו תחת שליטה, והדתות היו מוגבלות בהיקפן.
  הכנסייה הופרדה מהמדינה, ואתאיזם ופגאניזם חדש הפכו לאופנתיות.
  והמלחמות נעלמו כליל, בדיוק כפי שלא היו כמעט אי שקט גדול.
  
  אם רספוטין ישרוד
  רספוטין בנס כלשהו, למרות הרעל והפצע בבטן, עדיין שרד לאחר ניסיון ההתנקשות. כתוצאה מפמליה שתוכננה זמן רב של הצאר ניקולאי השני, ההפיכה בארמון לא התרחשה. הצאר עבר בהצלחה את השלב הקשה ביותר בהיסטוריה של רוסיה. ובסוף אפריל, ברגע שהכבישים יבשו, החלה המתקפה המיוחלת בדרום.
  יעילות הלחימה של הצבא הצארי לא התערערה על ידי הגזירות המטופשות של הממשלה הזמנית, ובפיקודו של המפקד המצטיין ברוסילוב, הוא השיג הצלחות גדולות. אגב, בהיסטוריה האמיתית, בהתחלה היו הצלחות גדולות, המתקפה נכשלה כתוצאה מחבלה, הן של הבולשביקים והן של גורמים הרסניים אחרים, כולל הבורגנות הגדולה ושרי הממשלה הזמנית.
  ולכן אין חבלה, הצבא עדיין חזק עם המשמעת של הגנרלים הצארים. והמורל של האוסטרים ובעיקר של היחידות הסלאביות יורד.
  ברוסילוב כבש את לבוב, והתקדם עד למצור על פשמישל.
  רק על ידי החלשה רצינית של החזית במרכז, עצרו הגרמנים איכשהו את המתקפה הרוסית.
  עם זאת, חיילים רוסים תקפו גם ברומניה. היו הצלחות גדולות. ואפילו כבשו מחדש את בוקרשט וטרנסילבניה.
  הגרמנים הוציאו גם חיילים מגזרות אחרות, והצילו את האוסטרים. מצבה של גרמניה הוחמר עם כניסתה של ארצות הברית למלחמה באפריל 1917. למה לא להצטרף לאמריקאים? אפשר לראות שגרמניה כבר מפליגה ונעים להיות בין הזוכים.
  בסתיו, כשהחל לרדת סבך, החלה סוף סוף המתקפה של הכוחות הרוסיים במרכז נגד היחידות הגרמניות בפועל.
  ראות לקויה בשלג רטוב הפריעה לעבודתם של מקלעים ותותחנים גרמנים. בנוסף, בקור, הפריץ תמיד מיילל יותר גרוע מהרוסים, רגילים יותר לאקלים הקשה.
  אז המפקד הנחרץ והמוכשר יותר קורנילוב פיקד על החזית המרכזית, המערבית, שסחף הצידה קודמו לא נועז כל כך.
  חיילים רוסים פרצו את ההגנות הגרמניות המוחלשות והתקדמו בהצלחה, ולכדו מספר רב של שבויים וגביעים.
  רק על נהר הוויסלה, לאחר שהחלישו את חייליהם במערב, הצליחו הגרמנים לעצור את התקדמות החיילים הרוסים. הצבא הצארי שחרר את המדינות הבלטיות ונכנס לפרוסיה המזרחית.
  הרוסים השיגו הצלחות גדולות גם בגזרה הדרומית של החזית מול טורקיה. עד סוף השנה הם, יחד עם הבריטים והצרפתים, כבשו כמעט לחלוטין את אסיה הקטנה, והתקרבו לאיסטנבול.
  בינואר, איסטנבול נקלעה ללחץ בעיקר מצד החיילים הרוסיים, והאימפריה העות'מאנית נכנעה.
  שנת 1918 הגיעה. ברוסיה האמינו בניצחון מהיר, והמדינה החזיקה מעמד, למרות כל הקשיים הצבאיים. גם בעלות הברית לחצו מעט על הגרמנים במערב, והאמינו בהצלחתם.
  אמריקה העבירה עוד ועוד חטיבות חדשות. אוסטריה-הונגריה התפרקה וצבאה ערק. בולגריה הכריזה מלחמה על גרמניה ואוסטריה-הונגריה, תוך פרישה מאיחוד מדינות המרכז. וטורקיה הובסה.
  כמובן שבגרמניה התעוררו מצבי רוח לסיים את המלחמה הזו בהקדם האפשרי.
  אבל עדיין קצת מתלבט. ולאן אתה הולך? עוד במרץ, בלי לחכות למזג אוויר חם, רוסיה פגעה באוסטריה-הונגריה השבורה ממילא ופרצה את החזית. הגרמנים לא עמדו במתקפה וזרמו. הם נמחצו באובדן גדול. בודפשט נפלה והאימפריה האוסטרית נכנעה.
  זמן מה לאחר מכן התרחשה הפיכה בגרמניה, וב-9 במאי 1918 נכנעה האימפריה הגרמנית.
  בכך הסתיימה מלחמת העולם הראשונה. זה הוביל למשא ומתן בוורסאי, וחתימה על מערכת שלום חדשה.
  האימפריה העות'מאנית נעלמה מהמפה. הוא חולק על ידי רוסיה, בריטניה, צרפת. האימפריה הצארית קיבלה בחזרה את קונסטנטינופול, ואת אסיה הקטנה עם ארמניה. בריטניה עיראק, פלסטין, רכוש עות'מאני בסעודיה וצרפת סוריה. גם אוסטריה-הונגריה נעלמה ממפת אירופה. רוסיה קיבלה את גליציה, בוקובינה, קרקוב עם אדמות פולין. צ'כוסלובקיה הפכה לחלק מרוסיה, תוך שמירה על אוטונומיה מסוימת, אך ניקולאי השני הפך למלך צ'כיה וסלובקיה. קרקוב נכנסה לממלכת פולין, כפוזנן וחלק מארצות גרמניה. כולל דנציג. רוסיה קיבלה גם את אזור קליפדה. הרחבת בעלות משמעותית.
  במערב, גרמניה החזירה את הרכוש הצרפתי והדני שנתפסו תחת ביסמרק. והיא גם נאלצה להסכים לאזור מפורז באגן הריין. גרמניה גם נאלצה לשלם פיצויים עצומים למדינות המנצחות. קודם כל, רוסיה וצרפת הן המושפעות ביותר מהגרמנים.
  הופיעה גם יוגוסלביה, שהכירה בעצמה כוואסל של רוסיה, אך לא הפכה רשמית לחלק ממנה. הונגריה נכרתה וגם הכירה בעצמה כוואסל של רוסיה. אוסטריה נותרה עצמאית באופן רשמי, אך שילמה פיצויים. רומניה קיבלה את טרנסילבניה.
  כולם היו פחות או יותר מרוצים חוץ מאלה שהפסידו. טורקיה ואוסטריה-הונגריה נעלמו ממפת אירופה ואסיה. ורוסיה הגדילה גם את האוכלוסייה וגם את השטח. כמו גם צרפת, יפן, בריטניה ורק ארצות הברית קיבלו רק חלק קטן מהשילומים. רכושה של גרמניה באוקיינוס השקט חולק בין יפן ובריטניה. באפריקה, בעיקר בריטניה.
  כמה חודשים לאחר מכן הצטרפה רוסיה לצד הבריטי במלחמה באפגניסטן. ניצחון מהיר הושג, ולראשונה נוסה בקרב, טנק שפיתח בנו של מנדלייב. המכונית החדשה התגלתה כיעילה מאוד ובעלת מאפייני נהיגה טובים.
  היא כונתה "אלכסי" לכבוד יורש העצר. והמכונית הזו נראתה מאוד מבטיחה.
  לאחר כיבוש אפגניסטן וחלוקתה החלה תקופה של שלום. למרות שחלפו כמה מלחמות קטנות. רוסיה ובריטניה חילקו את איראן. ואז השלימו בעלות הברית את חלוקת סעודיה.
  כלכלת רוסיה חוותה צמיחה מהירה של כעשרה אחוזים בשנה, והגיעה ב-1929 למקום השני. גם ארצות הברית עלתה במהירות, קצת פחות מצרפת, ואפילו פחות מגרמניה. ובריטניה הייתה עומדת לחלוטין, בקושי הגיעה לרמה שלפני המלחמה.
  אולם כאשר פרץ השפל הגדול, זה שוב הפך להיות קשה יותר והמרד והתסיסה החלו לגדול.
  ניקולאי השני חיזק את סמכותו בכך שזכה במלחמת העולם הראשונה. הצאר צמצם את יום העבודה לעשר וחצי שעות, ובימים שבת וקדם החגים לשמונה שעות. המשכורת ברוסיה גדלה. המחירים נותרו יציבים, והרובל הצארי היה המטבע החזק ביותר על פני כדור הארץ.
  בנוסף, המלך בשנת 1925 הנהיג חינוך חינם של שבע שנים. ובשנת 1929 הפך חינוך לכיתות שבע לחובה. שירותי בריאות חינם הפכו גם נגישים יותר.
  והשכלה גבוהה בחינם הפכה להרבה יותר קלה. והוגדלו הקצבאות, והן שולמו אפילו לעובדים ולעקרות בית, ולנכים.
  אבל השפל הגדול שוב החמיר את כל הבעיות. ושוב נזכרו בדומא, אותה פיזר הצאר, אך מעולם לא נערכו בחירות חדשות. מה הוביל להחייאת האבסולוטיזם.
  המלך קיבל שוב את הזכות להוציא חוקים, והחל לגלות פעילות ניכרת. עם זאת, זה אפילו השתפר ללא הדומא הממלכתית, מועצת המדינה עבדה, והקוד האזרחי של האימפריה הרוסית אומץ.
  עם זאת, הבורגנות החדשה רצתה יותר דמוקרטיה, ולפחות את תחיית הדומא. בתקופת השפל החלו למרוד גם הפרולטריון וגם האיכרים.
  כל הכפר, מעמד הקולאקים התחזק הרבה יותר. אבל בעלי הבית עדיין שמרו על הבעלות על הקרקע. שיעורי הילודה נותרו גבוהים ושיעורי התמותה ירדו, במיוחד עם טיפול רפואי משופר. זה הוביל לגידול אוכלוסין ולפיצול קרקעות. נכון, חלק מהגידול הזה נקלט בעיר. בתקופת השפל, האבטלה זינקה.
  אבל ממשלת הצאר, באמצעים נמרצים, הצליחה למתן את תוצאות השפל. ב-1931, כשיפן פלשה לסין וניסתה להקים ממשלת בובות במנצ'וריה. זה הפר את ההסכמים הקודמים והפך לסיבה לכניסתה של רוסיה למלחמה.
  בשלב זה היו לצבא הצאר הטנקים המתקדמים והחזקים בעולם, המטוסים הטובים ביותר, כולל שישה מפציצים ממונעים. כך, ברוסיה הצארית, הופיעו המסוקים הראשונים בעולם בייצור המוני, והמצליחים ביותר - רובים חסרי רתיעה.
  בנוסף, רמת הגנרלים עלתה ברוסיה הצארית. ועל הצי פיקד הגאון אדמירל קולצ'אק.
  במהלך מלחמת העולם הראשונה, הצבא הצארי שיחזר מטוסים ימיים והביא אותם לשלמות. וריסק באופן פעיל את היפנים בים.
  כבר מההתחלה, המלחמה עברה ליפנים בצורה לא טובה. תחת הצאר נבנה קו מרכזי נוסף של באיקל-עמור ואספקת הצבא הרוסי התבצעה ללא בעיות.
  עוקף הן את הכמות והן את האיכות של מרשלי השדה היפנים, דניקין וקורנילוב, הובילו התקפה מוצלחת. בין הגנרלים הצעירים בלט וסילבסקי, שהפך לקולונל בגיל עשרים ושלוש במהלך מלחמת העולם הראשונה. ובגיל עשרים וחמש הוא כבר היה גנרל.
  כמובן שהיו עוד מפקדים. טוכאצ'בסקי חווה גם צמיחה מהירה בקריירה. טיפס על Budyonny. סדרה של ניצחונות ומלכתחילה היה הצבא הצארי הבעלים של היוזמה, שיצר קדרות והטיל מצור על פורט ארתור. עם זאת, המצור לא נמשך זמן רב, במהלך ההסתערות נפלה המצודה הבלתי ניתנת לחדירה תוך שבועיים. ובתוך ארבעה חודשים בלבד של לחימה, סין וכל קוריאה שוחררו.
  הצאר ניקולאי השני, שניצל את העובדה שארצות הברית נחלשה מהשפל הגדול, כמו גם בריטניה לא יכלה להתערב במלחמה, הורה לכבוש כליל את יפן ולספח אותה לאימפריה הרוסית.
  קולצ'אק הביס לחלוטין את הסמוראים בים, תוך שימוש בין היתר במטוסי הים הטובים בעולם. בנוסף הגיע צי מהים הבלטי ומהים התיכון.
  ובמארס 1932 נחת הצבא הצארי ביפן. לאחר שלושה חודשים של לחימה עיקשת, נכבשה ארץ השמש העולה והפכה למחוז רוסי. הוא אירח משאל עם על הצטרפות לרוסיה. וניקולאי השני הפך למיקאדו ולקיסר היפני. רוסיה כבשה גם רכוש באוקיינוס השקט.
  היטלר עלה לשלטון בגרמניה בינואר 1933. וכמובן, הצטרפותו עלולה להוליד אסון.
  הפיהרר נשבע מיד אמונים לניקולאי השני, והכריז על ברית עם רוסיה.
  היטלר הציע, בפגישה אישית, לחלק את המושבות הצרפתיות והבריטיות.
  ניקולאי השני הסכים. והאיחוד של איטליה, גרמניה ורוסיה הסתיים. נגד, כמובן, בריטניה וצרפת. ב-1937 סיפחה גרמניה את אוסטריה. במקביל, ניקולאי השני, לאחר ששלט כמעט ארבעים ושלוש שנים, מת. על כס המלכות היה נכדו הצעיר - אלכסנדר הרביעי. היורש אלכסיי הצליח להתחתן, לעשות לעצמו בן וגם מת ממחלה חשוכת מרפא. הנכד היה רק בן שש, ואחיו של הצאר מיכאיל רומנוב הפך לשליט ויורש העצר. לא צעיר, אבל בכלל מלך מנוסה. אגב, הוא זה שביצע את ההנהגה הכללית לכיבוש יפן, והיה לו תואר מרשל גדול, כגון גנרליסימו.
  יורש העצר מיכאיל רומנוב המשיך במסלול לקראת ברית עם גרמניה ואיטליה. וב-15 במאי 1940 תקף הרייך השלישי את צרפת, בלגיה והולנד, וגם את בריטניה. רוסיה תקפה גם את המושבות הבריטיות. ואיטליה עברה לאפריקה.
  המלחמה התפתחה די בהצלחה. הרוסים כבשו תוך שלושה חודשים את כל רכושן של בריטניה וצרפת באסיה. ואז נחת באוסטרליה. רוסיה התקדמה גם באפריקה.
  הגרמנים, לאחר התבוסה המהירה של צרפת וכיבוש בלגיה והולנד, פתחו במתקפה אווירית על בריטניה. זה לא היה מוצלח במיוחד עד שהטיסה הרוסית נכנסה למלחמה.
  ובריטניה הפכה רעה מאוד. והם הפציצו כל מה שיכלו. אוסטרליה נכבשה במהירות על ידי חיילים רוסים. ואפריקה נכבשה לאט יותר, לא כל כך בגלל ההתנגדות של הכוחות הבריטיים והצרפתים, אלא בגלל המרחקים הגדולים והיעדר הדרכים.
  הם לא הספיקו לכבוש את בריטניה ב-1940, אבל בקיץ של ארבעים ואחת הייתה נחיתה ועם הבריטים היא הסתיימה לבסוף.
  אחר כך באה בעקבות המלחמה עם ארצות הברית. רוזוולט נקלע בשוגג לקטטה, ובאיחור. ורוסיה הצארית רצתה להחזיר את אלסקה.
  אבל לא רק זה... בחורף של ארבעים ואחת - ארבעים ושתיים חצו הכוחות הצארים את הקרח לשטחה של ארצות הברית ושחררו שם קרבות.
  בצד הכוחות הרוסיים, עליונות בכמות ובאיכות החיילים.
  האמריקאים הפסידו. והגרמנים פרצו מקנדה, וגם זכו להצלחה גדולה. 1942 הייתה השנה האחרונה של אמריקה העצמאית. תחת המכות של רוסיה וגרמניה, ארה"ב החזיקה מעמד עד 8 באוקטובר, אז, לאחר נפילת ניו יורק וושינגטון, הם נכנעו.
  בכך הסתיימה מלחמת העולם השנייה. קצר יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, מנצח עבור רוסיה והרייך השלישי. במהלך המלחמה כבשו הגרמנים גם את ספרד ופורטוגל, וסיפחו את מושבותיהם.
  היה שינוי בעולם. רוסיה הצארית סיפחה את כל המושבות של בריטניה וצרפת באסיה ובאוקיינוס השקט, כמו גם את אוסטרליה. אלסקה, רוב קנדה וארצות הברית הפכו לרוסיות, וגרמניה קיבלה רק חלק קטן. רוב אפריקה הפכה לרוסית. אבל הגרמנים השתלטו על חלק מהמושבות הצרפתיות, הבלגיות, הפורטוגזיות, הספרדיות.
  הגרמנים גם כבשו גם את דנמרק וגם את נורבגיה. ושוודיה הייתה מחולקת עם רוסיה. צרפת, בלגיה, הולנד, ספרד, פורטוגל, נכנסו לאיחוד המיוחד של מדינות אזור הבולים. הנאצים כבשו אותם בכוחות, למרות שהם שמרו על ממשלות בובות רשמיות. אותו דבר בדנמרק ובנורווגיה עם חלק משבדיה.
  רוסיה השתלטה על בריטניה. מכיוון שהצאר אלכסנדר הרביעי היה קשור למלכים האנגלים, הוא הוכר כמלך בריטניה.
  איטליה השיגה כמה נכסים באפריקה וקיבלה דריסת רגל באתיופיה.
  רוסיה הצארית היא ללא ספק האימפריה החזקה והעצומה ביותר בעולם. אבל הרייך השלישי חזק. והייתה הפסקה זמנית. צריך לעכל רכישות חדשות. יורש העצר מיכאיל אפילו נקט בצעד חסר התקדים של לאפשר לרוסי להיות ארבע נשים.
  אפילו הסינוד נאלץ להודות בכך כדי לזרז את הטמעת השוליים.
  ואיזה רעיון טוב! אלכסנדר הרביעי אף נישא פעמיים בצעירותו כדי לשמש דוגמה לנתיניו. אז המצב התייצב.
  מיכאל מת ב-1947, והצאר אלכסנדר באמת השתלט עליו. ועד כה, הוא הצליח. אבל אדמה לא הספיקה להיטלר, ופיהרר הדיבוק חלם על שליטה עולמית.
  וב-20 באפריל 1955 החלה מלחמה גדולה נגד רוסיה הצארית. הרייך השלישי ואיטליה, שבהן כבר שלט בנו של מוסוליני הבן, תקפו את האימפריה של הצאר אלכסנדר הרביעי.
  מלחמת העולם השלישית החלה. לצד הרייך השלישי יצאו גם ארגנטינה, ברזיל, ונצואלה, מקסיקו ומספר מדינות באמריקה הלטינית. ומלחמת העולם השלישית פרצה...
  
  
  טעותו של ROKOSSOVSKII
  יקום מקביל, עולם ארצי. במהלך המלחמה הפטריוטית הגדולה, היה רק סתירה קטנה אחת עם ההיסטוריה האמיתית. רוקוסובסקי הצליח לשכנע את סטלין להכניס את ארמיית המשמר השנייה נגד פאולוס, ומילואים אחרים כדי להשמידם לפני שמיינשטיין יתקרב. הטיעון שמילא תפקיד מכריע: "אם נשמיד את פאולוס ונשחרר את סטלינגרד לפני השנה החדשה, זה יהיה אפקט פוליטי אדיר! הקתוליות חג המולד ייחגג בסטלינגרד!".
  סטלין הסכים שהפוליטיקאים הורו קודם כל להתקפה על פאולוס, בעוד שמיינשטיין נבלם לעת עתה. אבל כתוצאה מההחלטה הספונטנית הזו, קרה הדבר הבא. עדיין בדצמבר, מוכנים יחסית לקרב, ובהסתמכות על מבני הגנה חזקים, חייליו של פאולוס התמודדו עם התנגדות עיקשת, והצליחו להחזיק בעמדותיהם. וב-25 בדצמבר פרץ מיינשטיין מסדרון לסטלינגרד מעט דרומה.
  והתפתחו קרבות עזים. היטלר הורה להחזיק את ראש הגשר על הוולגה בכל מחיר, סטלין הורה לכבוש מחדש את סטלינגרד בכל מחיר. הקרבות החלו לרתוח, כמו במהלך ההסתערות על סטלינגרד, על ידי הגרמנים, אבל עכשיו זה בדיוק הפוך.
  כוחות סובייטים פרצו קדימה, והגרמנים נלחמו נואשות בחזרה.
  במשך שלושה חודשים וחצי נמשכו הקרבות העיקשים ביותר. עוד ועוד מילואים נכנסו לקרב. בסופו של דבר, עד סוף מרץ, אולצו הגרמנים לצאת מסטלינגרד, מה שאילץ אותם לסגת אל הדון. אבל ההפסדים של הכוחות הסובייטיים התבררו כגבוהים מדי ובעקבותיו הפסקה מבצעית ארוכה במתקפה.
  הגרמנים גם חיזקו את צבאם בגיוס מוחלט, העבירו טנקים כבדים "נמר" ו"פנתר", ליקקו את פצעיהם. אבל היחס בין ההפסדים במהלך הקרבות התברר כטוב יותר עבור הפריץ מאשר בהיסטוריה האמיתית. מאז הנאצים לא נפלו לתוך הדוודים ונלחמו בתנאי הגנה נוחים יותר לעצמם. וזה עזר להם לשמור על קו החזית בקווים נוחים יותר לעצמם.
  כן, בעלות הברית פעלו באפריקה לא בצורה כה נחרצת. היעדר קטסטרופה לגרמנים במזרח יצר אי ודאות ושסעים בשורותיהם. האמריקאים, שחששו מהפסדים כבדים, התנהגו באופן פסיבי, ולחלק מהבריטים לא היה מספיק כוח.
  לפי זה, הנאצים עדיין החזיקו דריסת רגל בתוניסיה ולא יכלו לדאוג לאיטליה.
  וב-6 ביולי החלה מתקפה חדשה של הנאצים, ליד סטלינגרד. אולם הפעם התברר שהפריץ היה ערמומי יותר, ולא העז לתקוף, כפי שציפה הפיקוד הסובייטי על העיר עצמה, אלא העבירו את צבתיהם המשוריינות דרומה. והצליח לפרוץ את קו ההגנה.
  כשהתקדם, הגיעה מייןשטיין לוולגה, מאה קילומטרים דרומית לסטלינגרד, ואז פנה דרומה. זה היה תמרון נועז ובלתי צפוי. בנוסף, בקרבות התקפיים הראה ה"טייגר" את כוחו האדיר כטנק פורץ דרך עם הגנה חזקה על הצדדים והירכתיים.
  הפיקוד הסובייטי ניסה באיחור רב להגיב בהתקפת נגד, לאורך אזור מבוצר בכבדות. התפתחו קרבות טנקים, שם הפגין לראשונה הפנתר את כוחו בהגנה ובמארב. הגרמנים פרגו במיומנות את התקפות הנגד של הכוחות הסובייטים עם הטנקים החדשים ביותר שלהם. גם פרדיננד התגלה כלא רע.
  אבל העליונות המספרית עדיין נמצאת בצד של ברית המועצות. הגרמנים לא יכלו להתקדם רחוק ונאלצו לעצור. נראה היה שהמצב על הוולגה קפא. אבל בצ'צ'ניה פרץ מרד אנטי-סובייטי. והעיר גרוזני נכבשה כתוצאה ממכה כפולה, עם נפילת שערי טרק של הקווקז. המצב הוחמר ביותר. טורקיה התרגש. אחד הגנרלים העות'מאנים התברר כסוכן גרמני. הוא פשוט הורה לחיל שלו לתקוף באופן שרירותי את הכוחות הסובייטים, ובכך העמיד את ההנהגה לפני עובדת המשיכה למלחמה. צ'רצ'יל ורוזוולט שתקו, ושלושים דיוויזיות טורקיות, שמנו כמיליון חיילים, יצאו למתקפה.
  המכה הבוגדנית הזו בגב, ובמקביל סחיטת עורק האספקה לאורך הוולגה, החמירה משמעותית את המצב.
  מיינסטין, לאחר שהדף את ניסיונות הכוחות הסובייטים לדחוק אותו מהוולגה, ניסה לפתח את המתקפה. ואז הפיקוד הסובייטי השליך חלקים מחזית הערבות לקרב. הגרמנים נעצרו, שמונים דיוויזיות סובייטיות מול חמישים גרמניות. אך הם הצליחו רק להאט את התקדמותם, אך לא הצליחו להביס את האויב. בהיותו בקווקז המצב החמיר. הטורקים הקיפו את ירוואן וכבשו כמעט לחלוטין את באטומי. יש מעט מאוד עתודות סובייטיות בטרנס-קווקזיה, לאחר כיבוש גרוזני, המשיכו חמש עשרה דיוויזיות גרמניות לנוע בכיוון דרום, מתקרבות ומקיפות את טביליסי.
  לפתע הורה סטלין להתקפה במרכז, המבצע השלישי של רז'ב-סיכוב. אבל הגרמנים היו מוכנים לכך, ולא הוקצו מספיק כוחות לביצוע מתקפה כה מכרעת. המצב הוחמר בעקבות כניסתה של יפן למלחמה. נכון, הסמוראי לא תקף את ברית המועצות עצמה, אלא פתח במתקפה נגד מונגוליה. אבל הפיקוד הסובייטי, בתגובה, כמובן, העביר כוחות ונכנס לקרב עם היפנים. האגרוף שש מאות אלף של הצבא היפני כיוון למכה, ועשרים וחמש דיוויזיות נוספות נאלצו להעביר בדחיפות למזרח הרחוק, מה שהחליש את כוחותיהן המתנגדים לפריץ.
  לגבי הרוע, אבל בעלות הברית דבקו בטקטיקה של המתנה, אפילו הפחיתו את עוצמת ההפצצות של יבשת אירופה וערים גרמניה. וראש הגשר בתוניסיה עדיין לא הותקף. באופן כללי, בעלות הברית לא מיהרו להוציא את הערמונים מהאש. ולמעשה חיבל במלחמה. והגרמנים והלוויינים שלהם ניצחו בהדרגה בקווקז.
  ואז סטלין החליט להתנהג כמו סולון והציע להיטלר הפסקת אש. יתרה מכך, התנאים נוחים מאוד לגרמנים. כל שבויי המלחמה ניתנים להם בחינם, בעוד הרוסים נלקחים בחזרה תמורת כופר ניכר. בנוסף, התחייבה ברית המועצות לספק נפט ומוצרי נפט, כמו גם מספר קטגוריות של חומרי גלם, לרייך השלישי למשך ההפוגה ללא תשלום.
  מוחות היטלר פורסקינוב החליטו לקבל את הצעתו של סטלין. הפסקת האש הייתה לשנה עם אפשרות להארכה. ב-1 בספטמבר 1943 פסקה המלחמה במזרח. והלחימה התחדשה במרץ מחודש. רק הפעם במערב. קודם כל בים. תוניסיה הפכה לנקודת הבזק וקרש קפיצה לפלישה הנאצית.
  ב-25 בנובמבר 1943 החלו הכוחות העליונים של הגרמנים בפיקודו של מיינשטיין להסתער על גיברלטר. פרנקו קיבל אולטימטום לתת לנאצים לעבור, או שמא איימו עליו בהפלה. במשך שלושה ימים ושלושה לילות הייתה תקיפה עזה. בו השתמשו הגרמנים לראשונה בחידוש: שטורמטיגר חמוש בפצצת סילון. המכונה הזו פשוט פירקה את העמדות הבריטיות, והשמידה את האויב באופן אקספוננציאלי.
  גיברלטר היא המפתח לשליטה בים התיכון ושני הצדדים הבינו זאת. אבוי, לגרמנים היו יותר הזדמנויות לרכז את כוחותיהם. והמבצר נפל.
  הלחימה התגברה גם בים. ייצור הצוללות ברייך השלישי עלה על ארבעים יחידות בחודש והמשיך לגדול. אובדן בעלי ברית בגידולי הים. ובאפריקה התפתחה מלחמה אמיתית. ה"פנתרים" וה"נמרים" הגרמנים הפגינו את עליונותם על האויב. המתקפה הגרמנית, כחלק מקיבוץ של שלושים דיוויזיות, החלה בפלישה ממרוקו, ועשרים וחמש דיוויזיות, בהתקפה על אלג'יריה...
  ראש השנה 1944 מצא את כולם כאשר הלחימה התגלגלה במלואה ...
  בסוף ינואר 1944 נוצר באלג'יר כיס גדול של חיילים אמריקאים ובריטים. והכוחות האלה פשוט נכנעו לאחר התנגדות קטנה יחסית. ואז, הגרמנים, יחד עם האיטלקים, פלשו ללוב. נדנדות אפריקאיות חדשות נערמו. הקבוצה של רומל נעה לכיוון מצרים, ומיינשטיין לכיוון לולאת הניגר.
  הגרמנים היו חמושים ב"פנתר" -2 עם שריון חזק יותר ואקדח, וכן מנוע של 900 כוחות סוס. והאמריקאים החלו לקבל את טנק שרמן M 4. סטלין, בתורו, חימש את אגרופיו של הטנקים T-34-85 ו-IS-2. טנק גרמני נוסף "טייגר" - 2 התברר כמיושן מבחינה מוסרית מרגע שהוכנס לייצור המוני. בהיותו בעל חימוש שווה ל"פנתר" -2 והיותו כבד יותר בעשרים ואחד טון, המסטודון הגרמני "טייגר" -2, עלה רק במעט על מקבילו הצעיר בשריון, נחות משמעותית הן בביצועי הנהיגה והן באמינות הטכנית.
  אבל למטוס הקרב החדש ביותר ME-262 לא היה אח ורע, לא בחימוש ולא במהירות. אז העליונות האיכותית שלו הייתה אמורה לפצות על היתרון הכמותי של בעלות הברית. באופן כללי, מספר רב של מטוסים מחיילי הקואליציה המערבית לא יכלו לתת יתרון מכריע בשדה הקרב. האסים הגרמנים היו עדיפים במיומנות על מקביליהם המערביים, וזה השפיע על הסטטיסטיקה של קרבות אוויר. וארטילריה נגד מטוסים של הנאצים על העליונה. בנוסף, אכזבו בעלות הברית מחוסר החלטיות בפקודתם, שהביאה כוחות לקרב בחלקים, שבגללם ספגו אבדות רבות. וזה היה לא נוח לפרוס באפריקה.
  רומל עד אמצע מרץ כבש את לוב והלך לאל אמן. כאן הייתה לבריטים חומת הגנה רבת עוצמה. ומונטגומרי פיקד ביעילות רבה, במיוחד כאשר קיבל תגבורת. אבל הגרמנים לא כל כך סולחים. משיכתם תחמושת ודלק נוספים בסוף אפריל, בצעו הגרמנים תמרון סיבובי דרך המדבר והגיעו לפתחי הנילוס, תוך שהם עוקפים את ההגנות הבריטיות. במאי נפלה אלכסנדריה והגרמנים הגיעו לתעלת סואץ. Türkiye פלש גם לסוריה ופלסטין.
  יוני הפך לנקודת מפנה בקרב על המזרח התיכון. היא כללה יותר משבעים דיוויזיות גרמניות ועשרים טורקיות. הבריטים והאמריקאים הובסו. וביולי הגיעה גם סעודיה לשליטת הרייך השלישי, והחיילים הפשיסטים נכנסו לאיראן, לשם הם עברו, ופגשו רק התנגדות מוקדית של הכוחות הבריטיים. באוגוסט נכנסו הגרמנים, לאחר שצעדו כמעט יותר מאלף קילומטרים, להודו. בספטמבר, כמעט כל הודו נכבשה. האוכלוסייה המקומית פגשה את הוורמאכט כמשחררים. ויפן זכתה לבסוף בגבול יבשתי עם בעלת בריתה החזקה מאוד.
  ה-1 באוקטובר הגיע. שנת הפסקת האש שהוכרזה עם ברית המועצות. הגרמנים התאחדו עם היפנים, תפסו אדמות ממרוקו ועד בורמה, כולל הודו, הגיעו לקו המשווה, ולקחו לעצמם את רוב אפריקה. כך, הרייך השלישי התרחב, אך מצד שני פיזר את חייליו על פני היבשות.
  במהלך תקופה זו התכונן סטאלין והקים כשלוש מאות דיוויזיות, כולל דיוויזיות טנקים. והגודל הכולל של הצבא הסובייטי הועלה לאחד עשר מיליון מתוכם שמונה יכלו לשמש בחזית הגרמנית הסובייטית. אבל גם הוורמאכט התחזק, אם כי חיפש בחריפות דיוויזיות זרות בהרכבו. בנוסף, כוחם של מטוסי הסילון גדל. ה-ME-262 כבר יוצר באלפי שלושים עד ארבעים מטוסים ביום, וללא ספק היה מטוס הקרב הטוב ביותר של מלחמת העולם השנייה. שני המנועים שלו האצו למהירות של 900 קילומטרים לשעה, וארבעה תותחי 30 מ"מ ורקטות פלוס הפכו את המכונית ליריב רציני מאוד לכל מטוס.
  ה"פנתר"-2 התגלה כבלתי דומה למאפיינים המצרפים של טנק, עדיפים באופן משמעותי בחימוש ובשריון על ה"שרמנים" M 4 ו-T-34-85. נכון, עם משקל של 47 טון, אבל המנוע של 900 כוחות סוס יותר מפצה על כך. יתרה מכך, הפנתר-2 מבחינת חודר שריון ושריון חזיתי היה עדיף על ה-IS-2, שלא לדבר על ביצועי הנהיגה.
  זה כמובן הדאיג את סטלין. אבל הרייך השלישי עדיין בחיתוליו.
  נוצרות חלוקות זרות וקולוניאליות חדשות. על הגישה לפיתוח טנקים מסדרת E, עם מנועים חזקים עוד יותר, שריון עבה ונשק חזק יותר. וליצור דגמים חדשים של מטוסים. לנאצים כבר יש את מפציץ הסילון "ארדו" בייצור סדרתי, וה-NE-162 הופיע. והיתרון של הוורמאכט יגדל.
  לכן, לסטלין היה על מה לחשוב: לקבל או לא לקבל את הצעתו של היטלר להאריך את הפסקת האש בשנה נוספת. מצד אחד, לא רציתי לזרוק שוב את עמי לתהום המלחמה. מצד שני , ברור שזה יהיה אפילו יותר גרוע - הזמן פועל נגד ברית המועצות.
  סטלין בכל זאת האריך את הפסקת האש. הוא החליט שהחכמים לא נלחמים.
  אבל הפיהרר נחת באופן בלתי צפוי בדצמבר 1944 בבריטניה. איש לא ציפה שהנאצים יגיעו בחורף. והבריטים הצליחו להפתיע. הפתעה, ארגון טוב, תותחים קטנים מניעים עצמיים E-10 יעילים מאוד, כל זה שיחק לידיו של הפריץ.
  וממש תוך שבוע נכבשה בריטניה! זה בדרך כלל הישג אדיר של הוורמאכט!
  לונדון נפלה! והפיהרר דמיין את עצמו בלתי מנוצח! כבר במרץ נכבשה איסלנד.
  לאחר מכן, הנאצים הציעו לאמריקה - הם אומרים, מה אתה רוצה: להילחם עוד או עדיין לחלק את תחומי ההשפעה? לאחר מותו של רוזוולט שררה בארצות הברית גישה פרגמטית - שלום הוצע לגרמנים. הפיהרר, לעומת זאת, הציג מספר תנאים אכזריים - כולל תשלום פיצויים ופיצויים על הפצצת ערי גרמניה.
  האמריקנים היססו מעט, אבל אחרי עוד תבוסה אכזרית בים, הם השלימו. והם קיבלו את תנאיו של היטלר.
  הפיהרר לקח הפסקה קצרה במלחמה... מעכל את הנכבש ומחזק את מעמדו באירופה, אפריקה ואסיה.
  אבל ב-1 במאי 1947 פלשו הנאצים לברית המועצות, לאחר שחסכו את כוחם והצטרפו על הטנק הראשי E-75 - המאסיבי ביותר בוורמאכט.
  ליתר דיוק, המשיכו שם בהתקפה. ופרסו הרבה טנקים חדשים.
  ה-E-75 הפך להיות העיקרי, שכן היטלר אהב מאוד מכוניות גדולות. למרות שהמאסטודון התברר כלא מוצלח: כולו למעלה מתשעים טון, עם מנוע של 900 כוחות סוס בלבד - כלומר, המיכל התברר כלא מהיר מדי ולעתים קרובות התקלקל. לתותח ה-128 מ"מ החזק היה היצע קטן יותר של פגזים וירי איטי יותר מה-88 מ"מ.
  למגדל הייתה הגנה טובה - מצח של 252 מ"מ, צדדים של 160 מ"מ בזווית, אבל גוף הספינה היה גרוע יותר - מצח 160 מ"מ, אם כי בשיפוע של 45 מעלות, רק צד של 120 מ"מ, ודי גבוה.
  באופן כללי, ה-E-75 היה "קינג טייגר" מבוגר למדי, עם בעיות מסוימות בגלל זה. למען ההגינות, יש לציין שהמנוע ותיבת ההילוכים היו ממוקמים יחד, מה שדחס את פריסת המיכל. בנוסף, ניתן היה לחזק את ההגנה על גוף הספינה במגנים בשטח.
  אז ה-E-75 היה מוגן היטב, חמוש בעוצמה, אבל כבד מדי, לא מאוד נייד, ולעתים קרובות התקלקל.
  ה-E-50 היה, כמובן, קטן יותר, קל יותר, עם מנוע מעוצב, ופיתח מהירויות של למעלה משישים קילומטרים לשעה. והיה לו אקדח באורך 88 מ"מ ובאורך קנה של 100EL. והיא עשתה 12 זריקות בדקה. השריון הקדמי של גוף ה-E-50 כמעט זהה לזה של ה-E-75, ההגנה על הדפנות והצריח גרועה יותר. אבל בפועל, ה-E-50, בכל מקרה, עם הניידות, המשקל שלו והאמינות הרבה יותר, יעיל יותר מה-E-75.
  אבל היטלר הורה לעשות מכונה המונית יותר כבדה יותר. באופן כללי, הפיהרר אסר על ייצור טנקים קלים מחמישים טון. כדי להגן על דם ארי. רק מספר קטן של מטוסי סיור E-10 ו-E-5 יוצרו.
  כך היה גם הטנק E-100. וכמה מהשינויים שלו, כולל אלה עם משגר פצצות.
  הפיהרר בדרך כלל אהב הכל בגדול. שינוי סילון TA-400 הפך למפציץ המסיבי ביותר. כן, זה כוח נורא.
  Yu-488 בקושי נכנס לשירות, נחשב למיושן, והוחלף על ידי מקביל למטוס. לגרמנים היו מפציצים חסרי זנב B-2 ו-B-18. כמו כן מכונות יעילות מאוד המסוגלות להפציץ את ארצות הברית מאירופה.
  ומה זה פשוט לא היה באוויר. אפילו הופיעו דיסקוטקים, שבשל הסילון הלמינרי הזורם, אינם פגיעים לנשק קל.
  בקיצור, הכוחות לא שווים. והיטלר מצפה לגמור בקלות את ברית המועצות.
  אבל זה לא היה שם. נכון, בקווקז התקדמו הנאצים יחד עם הטורקים. הם כבשו את באקו, ירוואן וכל בארות הנפט. וממזרח, לכבוש את פרימוריה, ולהטיל מצור על ולדיווסטוק, יפן התקדמה.
  אבל ארבע בנות: נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה התריסו נגד הנאצים, וכשהחלה המתקפה הגדולה נגד מוסקבה, הן נכנסו לקרב.
  נטשקה ירתה צרור וזרקה רימון קטלני ברגלה יחפה. היא זרקה את הפשיסטים וצייצה:
  - תהילה לרוסיה הסובייטית!
  זויה גם לקחה וכיסחה את הקו של פריץ. ובאצבעות רגליים חשופות זרקה את מתנות המוות. הרג הרבה פשיסטים.
  והיא שרה:
  - להישגים חדשים!
  אוגוסטינוס הבא בתנועה. ריסק את האויבים. פיזר אותם במכות חזקות של אגרופים לכיוונים שונים. וגם ברגל יחפה ישיק מתנת הרס.
  ו שיר:
  - ננפץ את ההסתערות של עדר הרשע!
  והנה ההתקפה סבטלנה. היא ניתקה הרבה מהנאצים. ואחרי זה, בהונותיה החשופות שוב שיגרו מתנת רוצח.
  והלוחם סינן:
  - אני אלוף סופר!
  ארבע הלוחמות באמת עבדו עבור כל החטיבה. אבל חטיבה אחת, ואפילו ארבע זה מעט מדי, נגד הוורמאכט כולו. במיוחד עם נשקים חזקים ומתקדמים יותר.
  אז עד סוף אוגוסט, בכל זאת הקיפו הנאצים את מוסקבה. וזה מאוד עצוב. ועד סוף דצמבר 1947 נפלה בירת ברית המועצות. והשלב הבא של המלחמה הסתיים.
  אחרי זה זה לא היה מה שהיה פעם... במהלך 1948 כבשו הכוחות הנאצים לחלוטין, יחד עם היפנים, את כל שטח ברית המועצות. וזה החמיר עוד יותר...
  במשך זמן מה ניהלו הנאצים מלחמה עם הפרטיזנים ותפסו את סטלין, שבעקשנות לא רצה להשלים עם זה. לאחר העובדה שבאפריל 1951 מנהיג ברית המועצות בכל זאת הושמד, החלה מלחמת הגרילה לרדת.
  הגרמנים הקימו את ממשלת הבובות הרוסית שלהם, ונלחמו בפרטיזנים בכוחות מקומיים. והם הצליחו להצליח... ארצות הברית עד כה נשארה מעבר לים, ורכשה נשק גרעיני.
  היטלר עיכב את צעדתו לאמריקה יותר מדי זמן. וארצות הברית הצליחה להקים ייצור המוני של פצצות אטום ואחר כך מימן. ואז הם יצרו, גם אם מאוחר יותר מהגרמנים, טילים בליסטיים.
  אף צד לא החליט לצאת למלחמה. הייתה חלוקה של תחומי השפעה. גם ארה"ב וגם גרמניה, ויפן כבשו הרבה ולכן הם מעכלים רכוש לעת עתה.
  היטלר התרסק ב-20 באפריל 1957, בדיוק ביום הולדתו שישים ושמונה. אחריו, יורש העצר שלנברג עלה לשלטון, והחליף את הימלר שחוסל. וגרינג מת משימוש בסמים.
  שלנברג ביצע ליברליזציה חלקית בשטחים הכבושים. והנהיג יותר שלטון עצמי במושבות. גם הצנזורה נעשתה רכה יותר. היו אחרים מלבד המפלגה הנאצית.
  שלנברג החל לרכך את התיאוריה הגזענית. התפתחה בהדרגה על פסי הקפיטליזם ובמקביל לפי התוכנית, כלכלת הרייך השלישי העלתה את רמת החיים.
  חיילי הגרילה נפלו. אנשים התרגלו למשמעת ולסדר החדש. בשנת 1961 התקיימה הטיסה הראשונה לירח. וב-1976 למאדים.
  איכשהו, בעיות הרעב נפתרו ושיעור הילודה הוסדר.
  אחרי שלנברג שלט קליימן. הוא גם המשיך לליברליזציה.
  הרייך השלישי הפך לאימפריה דמוקרטית רב-מפלגתית. אבל אי אפשר היה להיפרד ממנו.
  גם יפן חוותה דמוקרטיזציה. ואמריקה היא כבר מזמן דמוקרטיה.
  כאן ברייך השלישי, אחרי קליימן, נבחר נשיא חדש. והם הפכו - נטשה רוסטובה. שזה ממש מגניב!
  ועידן הדמוקרטיזציה והשוויון הגיע.
  הלוחם אפילו שר;
  העם שלנו לא יסבול סבל,
  תנו לתותחים - קול התופת של המלחמה לרעום!
  נעמוד: בתקווה לקריאה,
  כתף אל כתף: מרוכז, זקן וצעיר!
  
  הרמת כידונים ביבלות,
  המבט החמור של הלוחמים - פשוט חבר'ה!
  האדמה מרוב צער הפכה כולה אפורת שיער,
  צמות בנות מושכות בביישנות!
  
  אנחנו הילדים של העם הסובייטי המפואר,
  אנחנו לא יכולים להישבר, לא פלדה ולא אש!
  בואו להילחם בכל הכוח למען החופש!
  להקה של פשיזם - אני מאמין שנשבור אותו!
  
  שלא ייקחו אותם לשירות - במרירות מרוב רוגז,
  אבל החלוץ אסף את עצמו לקרב!
  העניבה בוערת - כל העיניים נפקחות בה,
  בעקבות הבולשביקים המפוארים!
  
  קהל חיילים נמלט למתקפה בזעם,
  הפשיסטים שותקים, שאגת התותחים נתלשת!
  מהכוח האדום הכתוש של המתכת,
  הדגל השבור עם צלב הקרס צנח!
  
  איפה הסוללות שלנו ידעו בדיוק
  ולמה? ילד נועז,
  למרות שהשלג הוא גושים, הוא כואב, הם עינו את הרוע,
  כשהוא יחף בלילה, הוא הלך בתיק!
  
  כשאתה קטן, קל יותר לסייר, קל יותר,
  בכל סדק אתה יכול לדחוף את האף שלך!
  נשבעת בקור, בחורשה,
  אבל מישהו צחק: הבחור לא מספיק בוגר!
  
  גם הבנות לא ידעו פחדנות,
  הם נלחמו לא יותר גרוע, נערים אמיצים!
  בחופשה רקדנו בזוגות,
  הם פטפטו במשורה - חבל לבזבז מילים!
  
  היטלר האכזר - משרתו של השטן,
  אנשים בלי חשבון, הממזר הרוס!
  אבל המשחרר ירסק את ההמון,
  הרי אין גבול למועצות הכוחות!
  
  המפלגה הקומוניסטית אהבה וגידלה,
  אנחנו החלוצים אמיצים על כך!
  כדי לא לסבול את האדון פריץ,
  שמא תלבש את העול!
  
  לימדו אותנו להאמין בקדושה בחלום,
  ואל תצטער על מאמצים למען המדינה!
  מה שסבלנו, פשוט לא ניתן למדוד,
  יקרים, בני הצבא הסובייטי!
  
  אף אחד מאיתנו לא התייחס לגיל,
  רחם על עצמך - אל תכבד אחרים!
  למות זה מפחיד, אבל לא פחדתי
  רוס' הוא בלתי מנוצח - צבא המועצות!
  
  ועולם שמח יבוא על כדור הארץ,
  לא יהיה כאב, לא דמעות, לא צער, לא צריך!
  כרזה על פני כל הפלנטה של הקומוניזם,
  אלו שנפלו יקומו לתחייה בתחום היופי!
  
  
  קרעו את הפיהרר לחתיכות
  הפיהרר סטה מעט מהסיפור האמיתי, והורה לרומל, לאחר כניעת חיל המצב של טולבוק, להתקדם ללא הפסקה על הבריטים. כך, למנוע מהם להתיישב במגננה ולכבוש קווים מוכנים מראש.
  בהמשך המתקפה, הצליח רומל, למרות פחות כוח משמעותי, להביס את הבריטים, והכוחות הקולוניאליים נכנעו כמעט ללא קרב.
  כתוצאה מכך איבדו הבריטים את מצרים ואת השליטה בתעלת סואץ. אבל גם בכך לא תמו הצרות של הקואליציה נגד היטלר.
  הפיהרר לא הפנה את ארמיית הפאנצר הרביעית דרומה, ובנוסף, הוא הפקיד את ההתקפה על סטלינגרד בידי גיבור קרים, מיינשטיין. כתוצאה מכך הצליחו הגרמנים לכבוש את העיר על הוולגה כמעט מיד, ולכוחות הסובייטים לא היה זמן להשיג שם דריסת רגל.
  בהתבסס על הצלחת חייליו של מיינשטיין, הם התקדמו לאורך הוולגה והגיעו לים הכספי. ואז טורקיה נכנסה למלחמה, ונתנה מכה חזקה עם צבא של מיליון חיילים. יפן גם ניצחה את קרב מידוויי לפני כן, וכבשה את ארכיפלג הוואי.
  וכך פתחו הסמוראים חזית שנייה במזרח הרחוק. הם התקדמו במסות גדולות של חיל רגלים. והם הצליחו לחתוך את ולדיווסטוק ולכבוש את חברובסק, כמו גם לכבוש את רוב מונגוליה.
  כתוצאה מכך, ברית המועצות לא מצאה את הכוח להתקפה נגדית חורפית. והגרמנים, והטורקים, ולוויינים אחרים של הרייך השלישי, כבשו כמעט את כל הקווקז במהלך החורף, ואת הנפט בבאקו.
  רוסיה הסובייטית מצאה את עצמה בעמדה של לחץ אסטרטגי. סטלין אפילו הסכים לשלום נפרד עם גרמניה בכל תנאי.
  הפיהרר קיבל מידע מודיעיני לפיו מתבצעת עבודה בארצות הברית ליצירת פצצת אטום. ומודאג מכך, הוא הסכים לשלום נפרד עם ברית המועצות. אבל כמובן, לוקח את כל מה שכבר נכבש, כמו גם לנינגרד, וכל קרליה, עד וכולל ארכנגלסק. מחווה גדולה הונחה לרוסיה הסובייטית. יפן כבשה את חוף הים, וחלק מארצות אחרות במזרח הרחוק.
  סטלין, שהבין את חוסר התקווה של ניהול מלחמה בשתי חזיתות, וגם חשש מטנקים גרמניים חדשים - הפנתר והנמר, קיבל תנאי שלום קשים ביותר, אך שמר על מוסקבה ועל כוחו האישי.
  והפריץ המשיכו במתקפה באפריקה ועברו להודו. בתחילה, הם תכננו לקחת את כל המושבות מבריטניה, ולאחר מכן לכבוש את מדינת האם.
  הבריטים לא יכלו להחזיק מעמד באפריקה. הנאצים כבשו, בהתנגדות חלשה ביותר, את כל היבשת השחורה, כמו גם את הודו, והתאחדו עם היפנים.
  הנחיתה בבריטניה התרחשה ביוני 1944, אז פיתחו הגרמנים מטוסי סילון, ובשל עליונותם האיכותית תפסו לחלוטין את העליונות בים ובאוויר.
  גם אמריקה הפסידה ליפנים עד כה, כשהם ניצחו בחלקים את צי היאנקי. וזה איפשר לפצות על הפוטנציאל הכלכלי הקטן יותר.
  בריטניה במדינת האם הובסה במהירות. ואחרי זה הותקן שם מלך פרו-גרמני חדש, וממשלה בראשות מוסלי. רוב הספינות של הצי האנגלי עברו תחת הרייך השלישי. באוגוסט כבשו הגרמנים את אירלנד, ובספטמבר התקיים מבצע איקרוס, עם כיבוש איסלנד.
  כך, הרייך השלישי הבטיח את עצמו מהפצצת ארצות הברית.
  אבל זה לא הספיק לפיהרר, והפריץ החל לתקוף את אמריקה.
  חלק מהחיילים הועבר לארגנטינה וברזיל. וחלק עבר דרך גרינלנד וקנדה.
  כמובן שיחד עם היפנים כבשו הגרמנים גם את אוסטרליה.
  ב-1945 הצליחו הנאצים לכבוש שטחים משמעותיים בחצי הכדור המערבי. אמריקה התמודדה עם הטנקים הגרמנים החדשים מסדרה E, שהיו עדיפים בהרבה על השרמנים ואפילו הפרשינגס. ה-E-75 של היטלר התברר כבלתי חדיר כמעט מכל זווית על ידי תותחים אמריקאים, והפך במהרה לטנק הגרמני הראשי. במרץ 1946 נכנעה ארצות הברית.
  והייתה הפסקה צבאית זמנית. סטלין בזמן ישב בשקט, ולא נענע את הסירה.
  היטלר נח חמש שנים ועיכל רכוש. ואז, בכל זאת, הוא כבש ותקף את יפן רק ב-20 באפריל 1951. היו לה יותר מדי רכוש.
  המלחמה נמשכה שמונה חודשים והסתיימה עם כיבוש יפן וכל מושבותיה.
  לאחר מכן, הפיהרר ערך עוד מספר מבצעים באמריקה הלטינית וכבש את ספרד ופורטוגל, ומדינות ניטרליות אחרות.
  גם טורקיה נכבשה.
  התברר שהאימפריה של הרייך השלישי הייתה כמעט אוניברסלית. אבל עדיין הייתה ברית המועצות מופשטת.
  סטלין מת במרץ 1953, ואז גם בריה נורתה. ניקיטה חרושצ'וב תפס את השלטון. מה שארגן את הקונגרס ה-20 עם חשיפת פולחן האישיות של סטלין, ואף הפסיד במלחמה.
  והיטלר החליט:
  - לכבוש את המעצמה העצמאית האחרונה בעולם.
  וכך, ב-1 במאי 1956, החלה המתקפה הגדולה של הצבא הענק והעולמי של הרייך השלישי על ברית המועצות. שוב מלחמה ודם גדול.
  היטלר היה בן שישים ושבע לא מזמן, אבל הקניבל לא רצה להירגע.
  הגבול עבר קרוב מאוד למוסקבה - רק מאתיים ועשרים קילומטרים לאורך המרחק הקצר ביותר. כבר רז'ב הייתה עיר גרמנית. אז הפריץ ציפו שעוד לפני הקיץ הם יכבשו את בירת ברית המועצות, ולבסוף ישלימו את איחוד האימפריה בקנה מידה פלנטרי.
  אבל ארבע הבנות, בראשות נטשה, עמדו בדרכן.
  נערות יחפות ויפות בביקיני הגנו על העיר הסובייטית קלינין וב-4 במאי 1956 פרצו אליה חיילים גרמנים, פתחו בהסתערות.
  לפנים היו טנקים גרמניים פירמידליים מסדרת AG. הם היו חזקים ובלתי פגיעים לחלוטין לתותחים סובייטים, כאשר נורו מכל הזוויות.
  אבל לנאצים לא היה מזל במקרה הזה: מכיוון שארבע בנות התנגדו להם - מכשפות חזקות מאוד. והלוחמים האלה ידעו להילחם באויב.
  נטשה השליכה רימון ברגל יחפה. היא פגעה בזחל של טנק גרמני פירמידלי. כתוצאה מכך, הרכב סטה שמאלה ופגע בשכנה.
  ושני הטנקים התפוצצו בבת אחת.
  ונטאשה צייצה:
  - זו האסטרטגיה שלי!
  זויה, בן זוגה, שיגרה גם היא רימון באצבעות רגליה החשופות. והיא פגעה בזחלים של המסטודון הנאצי הפירמידלי. אחד התבוסה הסתובב ונגח את שכנו. ושוב שני טנקים מתפוצצים.
  זויה צורחת:
  - תהילה לברית המועצות!
  אש נוספת מובילה את אוגוסטינוס. היא גם זרקה רגל יחפה, משהו מאוד קטלני. ודפק מכונית גרמנית בזחל. וכתוצאה מכך שוב התנגשו הטנקים הנאצים.
  והשטן האדמוני שר:
  אנחנו לא נהיה עבדים
  בואו נזרוק רגליים יחפות!
  ואז סבטלנה הסתערה על האויב. כן, כל כך מדויק ומדויק. וגם בעזרת בהונות חשופות. והמכוניות הפשיסטיות התנגשו. ואיך הם מתפוצצים.
  וסבטלנה תשיר:
  - תהילה לארץ מולדתי!
  בנות נלחמות באומץ!
  נטשה שוב זורקת רימון ברגל יחפה ודוחפת שני טנקים גרמניים זה בזה, וקוראת:
  - תהילה לסטלין!
  זויה גם זורקת משהו קטלני באצבעות רגליה החשופות, וקוראת בשיא ריאותיה:
  - למען רוס הקדוש!
  אוגוסטינה נתנה רימון בעקב החשוף, דחפה את המסטודונים הנאצים וצרחה:
  - לגבולות חדשים!
  סבטלנה, בטירוף פראי, זרקה את מתנת המוות באצבעות רגליה החשופות ולחשה:
  - על ניצחון גדול!
  בנות נלחמו עם מכונות פירמידליות, מאוד מגניב. אבל מה אפשר לעשות נגד כוחות כל כך גדולים? וכעת הקיפו הנאצים את קלינין לחלוטין והלוחמים נאלצו לצאת מהכיתור.
  הגרמנים כבשו את סרטוב, קויבישב, טולה, פנזה במהלך חודש מאי, והקיפו לחלוטין את מוסקבה, והקיפו את העיר מכל עבר.
  וביוני הייתה תקיפה על הבירה.
  הארבעה האמיצים נלחמים שוב, ונלחמים נואשות.
  נטשה נתנה סיבוב, זרקה רימון ברגל יחפה ושרה:
  - תהילה לעולמנו!
  זויה גם ירתה צרור, ושוב שיגרה רימון ברגל יחפה וצרחה בקצה ריאותיה:
  - סטלין החדש הוא האליל שלי!
  ואז אוגוסטינוס יורה, וגם יורה באופן פעיל. ובאצבעותיו החשופות הוא זורק רימון, ושואג:
  - יהיו ניצחונות חדשים! לוחמים חדשים יקומו!
  ואז סבטלנה יורה, מכסחת יריבים. ובכף רגלו היחפה הוא זורק את הרוצח על יריביו, מיילל:
  - זה יהיה נצחוננו במלחמת הקודש!
  הארבעה נלחמו נואשות במוסקבה. אבל הכוחות אינם שווים. העיר ממש הייתה המומה על ידי המונים, כל מיני לוחמים שחורים, צהובים, חומים ששימשו כמו בשר תותחים.
  וב-3 ביולי נפלה לבסוף מוסקבה... ברגע זה, הגרמנים כבשו את קאזאן, ואת אוליאנובסק, ואת העיר גורקי, וריאזאן, ואכן את הארץ עד נהר אוראלסק, וכבר הסתערו על אורנבורג.
  גם ממזרח הייתה מתקפה של כוחות גדולים. ב-4 ביולי 1956 הציע ניקיטה חרושצ'וב להיכנע לרייך השלישי בתמורה להבטחות לשלומו ולחברים אחרים בפוליטביורו.
  היטלר הסכים לכך... המלחמה הסתיימה אחרי קצת יותר מחודשיים. ומאזן הכוחות מההתחלה היה חסר סיכוי.
  עם זאת, ארבע הבנות לא השלימו עם התבוסה. כיוון שברית המועצות כבר נכבשה לחלוטין, האם אפשר לקחת ולהרוג את היטלר?
  וב-9 באוגוסט 1956, ארבע הבנות המוכרות, יחד עם הילד אולג ריבצ'נקו, החליטו לתקוף את הבונקר של היטלר, ולהשמיד את הפושע העיקרי של כל הזמנים והעמים.
  וכך ארבע ילדות וילד שנראו כבני שתים עשרה, שריריים מאוד, במכנסיים קצרים בלבד, עברו למעונו של היטלר, שבחר בו בקפריסין.
  הילדה הייתה יחפה ובביקיני, הילד היה במכנסיים קצרים, וגם יחף. אז כל החמישה הואשמו בקסם.
  ילד וארבע ילדות בפיגוע.
  אולג ריבצ'נקו זרק פולסר רגלי יחף וילדותי, פיזר את הנאצים וחריק:
  - לגדולתה של רוסיה!
  נטשה שיחררה ברק מהטבור, שרפה את הפריץ, ובאצבעותיה החשופות שיגרה כדור אש, שרפה את הנאצים ושרה:
  - בשביל רוס חדש'!
  זויה גם בהתקפה. בבהונות חשופות הוא זורק מתנת רוצח. וחושף את החזה, פולט ממנו ברק!
  ואז היא שרה:
  - כן, תתפרסם בזכותו של רוס!
  אוגוסטין גם חשפה את שדיה. היא הפילה פולסר מהפטמה הארגמנית שלה. והיא פלטה ברק באצבעותיה החשופות.
  והיא שרה:
  - הבז הראשון הוא לנין, הבז השני הוא סטאלין!
  ועכשיו סבטלנה בהתקפה. איך לזרוק פולסר עם בהונות חשופות... זה ירסק את הפשיסטים. ואז עם רוכסן פטמה ארגמן. והוא יכסח הרבה מהנאצים.
  ו שיר:
  - למען המולדת וסטלין!
  אולג ריבצ'נקו שוב בהתקפה. הוא חותך פשיסטים בחרבות קסם, ומשחרר ברק באצבעותיו החשופות.
  והילד צורח:
  - גדולתה של המדינה!
  נטשה, מוחצת את הנאצים בחרבות, וזורקת פולסאר תופת ברגליה היחפות, צווחת:
  אנחנו ילדים של השטן!
  ובועה קטלנית עפה מהעקב החשוף של הילדה. והמיס את כולם.
  זויה גם בהתקפה. מועך את כולם בחרבות. ובברק לוהט מפטמות ארגמן מים פריץ. ובאצבעות רגליים חשופות הוא זורק פולסרים גיהנומיים.
  תוך כדי שאגה:
  - לארץ המולדת האמיתית!
  גם אוגוסטין נמצא בהתקפה. ופטמות האודם שלה פועלות, פולטות אשדות ברק. והידיים חתכו יריבים בחרבות. ואצבעות רגליים חשופות זורקות פולסרים.
  יופי לוהט זועק:
  - למען האל השחור!
  והנה סבטלנה בהתקפה. גם נערת קטלנית. ברקים ופולסרים עפו מתוך פטמות התותים. הם שרפו הכל סביב הילדה. הנאצים סבלו במיוחד, ואבירי הרייך השלישי.
  והילדה תיקח את זה ותצעק:
  - למען הרוסים הגדולים ביותר! אני נלחם!
  ילד וארבע בנות בהתקפה.
  הם נעים לאורך מסדרונות הבונקר. הם מחסלים את הפשיסטים. הם הולכים להיטלר. למעשה, בעולם הזה, המורל הזה הצליח לחיות שישים ושבע שנים. וכך החליטו חמשת המחסלים: די עם היטלר, והם יהרגו אותו! אז הבנות והילד זזים.
  אולג חותך את הנאצים בחרבות, וברגליים היחפות זורק קרישי אנרגיה, ושר:
  - תהילה לרוס הגדול!
  נטשה, משתמשת בפטמות הארגמן של החזה שלה, כמו גם קוצצת את הנאצים בחרבות, וזורקת פולסרים באצבעותיה החשופות, צועקת:
  - לרוסיה הלבנה!
  זויה בהתקפה. הוא גם חותך בחרבות ומשליך ברק על הנאצים עם פטמות ארגמן. והוא שואג לעצמו:
  - שהאל הלבן ינצח!
  וברגליים יחפות, כמו פולסר ישוגר.
  והנה אוגוסטינוס בהתקפה. כל כך עז ומהיר. הוא גם שופך ברק מפטמות ארגמן, כאילו מקרן שפע. והוא משמיד את הנאצים בחרבות. ובאצבעות רגליים חשופות משהו בוער, כאילו נזרק החוצה.
  ואז הג'ינג'י ישיר:
  - האל השחור ייתן ניצחון!
  ובמתקפה נגד הנאצים, סבטלנה. הוא גם חותך אותם בחרבות. מפטמות אודם הוא שופך ברק, וברגליים יחפות הוא משגר פולסרים ניפוצים.
  וצורח בקצה ריאותיו:
  - תהילה לסווארוג!
  החמישה משתוללים, הופכים טנקים, הורסים בונקרים נאצים וכן הלאה. הורס יריבים כמו ארבה.
  אולג בהתקפה. הילד חותך כמו חרבות. ובאצבעות חשופות הוא יזרוק רגלי ילדים. והנאצים, בלי שום בעיות, ישכבו.
  ואז לשיר:
  - כן, רוס הגדול! אני איתך!
  גם נטשה בהתקפה. הנאצים מוחצים את עצמם. זורק פולסרים ברגליים יחפות. פטמות ארגמן, מפלי ברקים פולטים.
  ושר לעצמו:
  - גדולתה של רוסיה, סווארוג הוא המשיח שלי!
  זויה בהתקפה. גם זורק ברק. ופטמות האודם שלה מתעוותות כמו מצופים של גלישה מזרמי האנרגיה.
  ואצבעות רגליים חשופות, קרישים לוהטים של פולסרים מציקים לעצמם.
  זויה צורחת:
  - תהילה לחלל רוסיה!
  וכעקב חשוף ייקח וייכנע בקנה מידה גדול, הרס.
  והנה בקרב ואוגוסטינוס. בבהונות חשופות, הוא גם זורק על האויב נשק הרסני וקטלני. ופטמות הארגמן שלה, כמו ממקלע, מורידות זרמים של אנרגיה והרס תזזיתיים על האויב. הנה ג'ינג'ית, איך היא מחבטת את הנאצים. ממש להתאהב.
  ואיך הוא מכה בעקב החשוף!
  ושאג:
  - על כוחו וחוכמתו של האל הרוסי השחור1
  ואז סבטלנה בהתקפה. גם הורס את הנאצים בחרבות. ופטמות ארגמן פולטות מתנות מוות. ואיך יקח וישיר:
  - תהילה לרוס הגדול שלנו'.
  ובעקבו החשוף, הוא יפגע באויב בפולסר. והוא יקח חרבות ויחתוך...
  כן, חמישה מהשומרים של היטלר מכסחים בצורה מפורסמת. זה באמת מה שבנות צריכות.
  והילד איתו, אולג ריבצ'נקו, כל כך מגניב! והנאצים מחסלים בצורה מאוד מפורסמת.
  זה הילד המחסל.
  חרבות כמו סלאש. והוא יעשה סיבוב, וכרת את הנאצים בחרבות. והפולסר יזרוק ברגליים יחפות.
  ושאג:
  - לגדולת אירופה!
  והנה נטשה בהתקפה. כל כך זועם. וגם מהפטמות הארגמניות ישחררו פולסרים. ומרסק את הפשיסטים. וזורק פולסרים קטלניים כאלה ברגליים יחפות.
  והוא שואג בשיא ריאותיו:
  - תהילה לאלים הרוסים!
  זויה עצמה בהתקפה. והיא הרגה את כל הנאצים בחרבות. וחותכים את עורם לתוף. או יותר נכון במסננת. ובעקב חשוף, כאילו על ידי הנאצים, הוא ייכנע. ומהפטמות הארגמניות, מטען עם אנרגיה זורמת. ובכן, הנאצים צריכים ממש לפגוע.
  וזויה צורחת לעצמה:
  - למען רוסיה הקדושה!
  ואז אוגוסטינוס נעשה אפילו יותר פעיל. היא גם השיקה פולסרים עם בהונותיה החשופות. ומן הפטמות הארגמניות כמו הבזקים. וכאילו מעקב חשוף, זה ישחרר פולסר, ברק בוער.
  וצעק:
  - חסדו של האל השחור איתנו!
  והשטן הג'ינג'י ייקח ויסטור לאויב.
  והנה סבטלנה בהתקפה. ילדה שהיא רק פרח בצבע עז.
  נאצים בוערים בביטחון. ומפטמות רובי שולח פרצי מקלע כאלה. שאפשר להצית את כל היקום. והם לקחו אותו, הציתו את כל הנאצים.
  כן, להיטלר יהיה קשה, כי כוח כזה הוא נגדו.
  אבל סבטלנה צעקה:
  - ואהבת האל הלבן איתנו!
  חמישה מהלכים לעצמו. מוחץ את הנאצים בלי שום רחמים. ומראה השמדה גיהנומית. זה מי שיעז לעמוד בדרכן של בנות כאלה, הוא ימות.
  אולג בהתקפה. קרוב יותר ויותר מגיע הילד למשרדו של היטלר. איך הוא מועך בפראות את חרבותיו. וכפות רגליו היחפות של הילד שולחות פולסרים.
  כן, לנאצים לא היה מזל, הם יצרו קשר עם בחורות ונער כל כך נועזים.
  כאן נטשה תשחרר אובך לוהט שכזה מהפטמות הארגמניות שלה. וכל כך הרבה פשיסטים נשרפים. זו בחורה, יש קטלנית אמיתית.
  והנה איך לשגר רוצח עם בהונות חשופות לעבר האויב. ולזיין ספציפית.
  אחרי זה נטשה תצרוק:
  - תהילה לברית המועצות!
  זויה גם בהתקפה. כאן מפטמות התות יתנו זרם לוהט. ומכה את יריביו. ונותן תור אחר תור. והוא ייקח פטמות ארגמן ויירה באויב.
  ובאצבעות רגליים חשופות, הוא יפגע באויב.
  ואז הוא שר:
  - תהילה לכדור הארץ שלנו!
  עוד במתקפה של אוגוסטינוס. גם בצד הפראי. דופק את יריביו. וזורק פטמות ארגמן על אויבים, דיסקים בוערים מאוד. הם ממש שורפים את הנאצים לאפר.
  והלוחם שואג:
  - לניצחון גדול!
  אבל בהתקפה סבטלנה. כל כך חריף ואגרסיבי. היא מכסה את הפריץ ברגליה היחפות. ומפטמות התות, כפי שהוא ישחרר, משהו די קטלני.
  והוא ייקח את הנאצים וישרוף אותם, ואז את האבק.
  הילדה לקחה אותו ושאגה:
  - לאלים רוסים חזקים!
  חמישה לקחו ופרצו למשרדו של הפיהרר. היטלר זקן. שיער אפור הופיע, ונקודות קרחות הופיעו על המצח. איש נמוך. נפל על ברכיו מול הבנות והילד.
  נטשה דחפה את רגלה החשופה והמדממת לתוך ידיו וצעקה:
  - נשק את הכלב!
  היטלר מפחד נישק...
  זויה גם אילצה את הפיהרר לנשק את עקבה החשוף. היטלר הוכנע.
  ואז הוא נישק גם את הסוליות החשופות והמחוספסות של אוגוסטין. היא השתוללה לא מעט.
  סבטלנה גם נאלצה לנשק את רגליה היחפות. בנות הפיהרר אחזו בו בזרועות וברגליים. וכאשר משכו, נקרעו לארבעה חלקים.
  והיטלר מהלם כואב רק ב-9 באוגוסט 1956, לקח ומת.
  שלטונו של הפושע הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים, שכבש את העולם כולו, הסתיים.
  את הדיקטטור הגדול והעקוב מדם ירש שלנברג, שהחליף את הימלר. והמסוגלים ביותר מבין בניו של היטלר, שהושגו בהזרעה מלאכותית, הוכרז כיורש הרשמי.
  אבל... החל מאבק על השלטון, שלנברג הודח על ידי מיינסטין והחלו עימותים עקובים מדם.
  
  קליפ קטלנית לעזאזל
  באביב 1942 גילה אחד המומחים הגרמנים שהוא משתמש באטב נירוסטה על מסמכים מזויפים גרמניים, בעוד שהרוסים משתמשים רק בברזל פשוט. ואז הוא דיווח על זה לפיקוד העליון.
  לאחר מכן, ניואנס זה נלקח בחשבון, וסוכנים גרמנים החלו להיכשל בתדירות נמוכה בהרבה.
  וכתוצאה מכך חשף הפריץ תוכניות להתקפה באגפים ליד סטלינגרד. והחיילים התאגדו מחדש. כשהמתקפה החלה ב-19 בנובמבר, הצבא האדום עמד בפני הגנה חזקה מאוד. יתרה מכך, ביום המתקפה התברר שמזג האוויר אינו טס, וזה השבית את התעופה, והפחית את השפעת ההיערכות הארטילרית.
  הגרמנים יכלו אז להחזיק מעמד, והלחימה נמשכה יותר מחודש ללא הצלחה רבה עבור הצבא האדום.
  גם אפריקה קצת שונה. רומל קיבל עוד חיזוק מאירופה, והצליח לצאת למתקפה מפוארת נגד האמריקאי. יותר ממאה וחמישים אלף חיילים אמריקאים לא מאומנים וחסרי ניסיון נתפסו. וכוחותיו של רומל כבשו גם את אלג'יריה ומרוקו.
  לאחר מכן ביקשה ארצות הברית הפסקת אש עם הוורמאכט. תוך ניצול נסיגת אמריקה מהמלחמה, הגרמנים חיזקו עוד יותר את רומל והביסו את בריטניה בלוב ובמצרים. במקביל, במהלך החורף, הדפו הגרמנים את המתקפה של הצבא האדום ליד לנינגרד, וניסיון חדש לתקוף ליד סטלינגרד, ובכיוון רז'ב-סיכוב. המעיין עבר בצורה רגועה יחסית. לאחר שלא השיגה הצלחה בחורף, ברית המועצות חסכה כוח. והגרמנים התקדמו באפריקה ובמזרח התיכון. נתפס לאחר נפילת מצרים, עיראק וכווית. חלק מסוריה נכבש על ידי טורקיה. שיצא למלחמה עם בריטניה.
  גם בקיץ חלה רגיעה בחזית המזרחית. הנאצים התקדמו בסודאן, והתקדמו לאיראן ולמזרח התיכון. רק באוגוסט ניסו חייליו של סטלין להתקדם ליד סטלינגרד. אבל שוב הם נתקעו בהגנה גרמנית קשוחה.
  הפנתר, שהיה לו תותח חודר שריון, מדויק ומהיר, התגלה כטוב במיוחד בקרבות הגנה.
  הגרמנים בילו את כל השנה הארבעים ושלוש במזרח במגננה. בינתיים הם כבשו את אפריקה ולאחר שנכנסה איראן להודו, התאחדו עם היפנים.
  בחורף, הצבא האדום כמעט ולא התקדם. סטלין בחן את אפשרויות השלום. והגרמנים עיכלו את המושבות האנגליות. צ'רצ'יל חלה, ובתחושת חוסר ביטחון, הוא לקח וסיים הפוגה עם הגרמנים לאחר אובדן המושבות. זה התיר את ידי הנאצים במזרח.
  ובמאי 1944 החלה המתקפה של הוורמאכט, לכיוון הים הכספי.
  "פנתרים" -2 ו"טיגרים" -2 השתתפו בקרבות. המכונות הללו הראו את כוחן, אבל העיקר הוא מטוסי סילון שכבר לא היו שווים. בפרט, ME-262 ו-XE-162.
  כן, והרבה ערבים, אפריקאים, הודים גויסו לחיל הרגלים. אלה טיפסו קדימה כמו בשר תותחים.
  ובכן, מה לגבי בקרב כך בקרב!
  האויב, זרק גופות, פרץ לים הכספי, והכחיש את הקווקז ביבשה. והטורקים פגעו מדרום, וחילותיו של רומל.
  חסימה מלאה...
  הוורמאכט השליכו יותר משלוש מאות דיביזיות למתקפה, בעיקר מזרים. והוא התקדם משמעותית.
  למרות שהצבא האדום נלחם בגבורה.
  במיוחד ארבע הבנות, נטשה, זויה, אוגוסטין וסבטלנה.
  במיוחד הם השליכו מתנות מוות על האויב ברגליהם היחפות.
  אבל אפילו ארבע המכשפות האמיצות והיפות התבררו כחסרות אונים, באופן כללי.
  הקווקז נכבש לחלוטין במהלך הקיץ. במהלך הסתיו כבשו הפריץ גם את סרטוב ואת קויבישב, כשהם מתקדמים מדרום. וגם אוראלסק, גורייב והתקרבו לאורנבורג.
  בחורף הם הפסיקו. הייתה רגיעה זמנית. רק באורנבורג עצמה היו קרבות. והעיר הזו הפכה לאגדית שוב. הם זכרו בו את עידן אמיליאן פוגצ'וב.
  הפיהרר ניסה במשך זמן מה לנהל משא ומתן על שלום סופי עם ארצות הברית ובריטניה. אחר כך המשיכו במלחמה עם יפן. אם כי ללא הצלחה. סמוראי בים זכה במספר ניצחונות.
  באביב 1945, ב-20 באפריל, החל מבצע "קרמלין", בהתקפה על מוסקבה.
  הלחימה התבררה כקשה מאוד. הגרמנים נגררו לקרבות עקובים מדם. החיילים הסובייטים לחמו בגבורה. אף על פי כן, לאחר שלושה חודשים של קרבות עיקשים, תוך שימוש במטוסי סילון, הטנקים האחרונים מסדרת E, הקיפו הגרמנים את מוסקבה. בכיוונים אחרים הם הצליחו לקחת את טמבוב, פנזה, אוליאנובסק, כדי להתקדם לכיוון אופה.
  באוגוסט ריאזאן נפל, והפער מול מוסקבה גדל עוד יותר.
  סטלין הציע שלום בכל תנאי. הפיהרר התעלם מזה. אבל מוסקבה החזיקה מעמד עד דצמבר, אז, בסופו של דבר, היא נלקחה.
  פריץ גם כבש גם את גורקי וגם את קאזאן עד סוף השנה.
  לאחר חופשת החורף במאי 1946, עברו הזוג פריץ לאורל. הקרבות כבר היו בעיצומם לא כל כך אינטנסיבי. גנרלים רבים בגדו ונכנעו ללא קרב. כן, וסטלין עצמו לקה בשבץ, ולא היה מוכן כל כך לקרב.
  לאחר כיבוש סברדלובסק עברה ממשלת ברית המועצות לנובוסיבירסק.
  אבל צבא הוורמאכט הלך בעקבותיהם.
  ערים נכבשו לאורך כל השנה. לאחר שכבש את נובוסיבירסק בסערה, הסכים סטלין להיכנע בתמורה לביטחון אישי.
  ועד מהרה סיכם הסכם שלום בין יפן לארצות הברית. בריטניה ואמריקה, בסופו של דבר, הכירו בכל הרווחים של הוורמאכט.
  היטלר, לאחר שכבש הרבה שטחים, יצר אימפריה קולוניאלית משלו, יחד עם היפנים.
  אבל לא היה לו הרבה זמן להתפרץ. ב-20 באפריל 1957 החליטו בנות המכשפות לבצע מבצע נגד הפיהרר. במעונו של דיקטטור כבר בגיל העמידה, תקפו ארבע מכשפות.
  לוחמים, בביקיני, אוחזים בידם חרבות קסם, ומשליכים ברגלים יחפות ברקים ופולסרים.
  נטשקה ניהלה טחנת רוח, חתכה את הנאצים וזרקה קריש אנרגיה באצבעות רגלה היחפות, וצעקה:
  - תהילה למולדת!
  זויה חתכה בחרבות קסומות. היא פתחה את בטנם של הנאצים וצייצה:
  - לגבולות חדשים!
  ובאצבעות רגליים חשופות איך לשחרר פולסר.
  ואז בהתקפת אוגוסטינוס. הוא גם מנהל טחנה עם חרבות קסם. ואז הוא זורק משהו קטלני ברגליו היחפות.
  ואז ההרפיה האדומה אומרת:
  - למען האל השחור!
  הבאה בהתקפה היא סבטלנה. הוא גם חותך בחרבות, ומשחרר ברקים באצבעות רגליים חשופות, חותך את הנאצים.
  ואז נטשה יצאה למתקפה, כרתה את שומרי הראש של היטלר וצעקה:
  - ואני סימן, אני אקצוץ את כל הנאצים!
  וברגליים יחפות כמו ילדת פולסר, והיא תזרוק.
  והנה זויה בהתקפה. חרבות אוהבות להסתובב, ולחתוך את הבשר. ובאצבעות רגליים חשופות הוא ישחרר ברק.
  ואז זה יצעק:
  - יש לי סופר ילדה!
  עוד במתקפה של אוגוסטינוס. זה גם מסתובב... והוא הפיל כמה ברקים מהחזה שלו. וברגליים יחפות הפולסר יזרוק, ויצעק:
  - אני לוחם על!
  ושערה האדום מתנופף כמו כרזה פרולטרית.
  והנה סבטלנה בהתקפה.
  חרבותיה מסתובבות, וכפות רגליה היחפות מפזרות קרישי אנרגיה, וברקים יעופו מהטבור שלה.
  הילדה תשיר:
  - נקצוץ את הדרקון ונהרוג את הפיהרר!
  גם נטשה מניפה את חרבותיה בהתקפה, וחותכת את הנאצים. וכפות רגליה היחפות זורקות קליעים קטלניים.
  והארון נוסע בשומרי הנאצים.
  והילדה שרה לעצמה:
  אני לוחם משמידים,
  והמחסל הגדול...
  פירק את האטום בבת אחת,
  וראש בקיר!
  זויה בהתקפה, לקחה אותו וזרקה אותו באצבעות הרגליים החשופות, משהו שמפוצץ את הגג.
  ואיך לשיר:
  - תהילה למרחקי החלל!
  ושוב, החרבות שלה קרעו את האויבים לשברים קטנים, וחתיכות בשר קרועים.
  והנה בתנועת אוגוסטינוס. איך היא מחבטת את הנאצים. וחתיכות בשר מדמם עפות לכל הכיוונים.
  וגם הילדה בכף רגלה היחפה תיכנע לפולסר, ותנבח:
  - אני יפיפייה גדולה! שכולם אוהבים!
  והנה סבטלנה בתנועה. זה גם ישחרר ברק מהטבור. ובכף רגל יחפה יירד הפולסר על הנאצים. והחרבות שלה, ובכן, רק תליין.
  ואז הילדה מצייצת:
  - תהילה למולדת!
  נטשה בטירוף פראי. תוקף את הפריץ. קורע אותם, וזורק בועות לוהטות בעקבים חשופים.
  ושר לעצמו:
  - תהילה לביתנו!
  והיא גם הפילה קריש אנרגיה מהטבור שלה.
  זויה מנהלת טחנת רוח עם חרבות. מקצץ חבורה של פשיסטים. ואז, כמו בהונות חשופות, הוא יזרוק לעבר האויב. ולפזר את היריבים לכל הכיוונים.
  ואז הוא שר:
  - תהילה לצארים הרוסים!
  הנה אוגוסטינוס בהתקפה קשה. מקצץ יריבים. ועכשיו רגלה היחפה תזרוק ברק... ופולסר יעוף מתוך הטבור החשוף שלה. ומתפזר לכיוון שומרי הראש של היטלר.
  ואז הבחורה הג'ינג'ית שרה:
  - אל תחכה לרחמים ממני!
  גם סבטלנה בהתקפה... קוצצת יריבים, מוחצת אותם. זורק ברקים מהטבור. ובאצבעות רגליים חשופות, כאילו נוצצות, זורמים אשדים שלמים של אנרגיה.
  ושר לעצמו:
  - אני מאוד אסיר תודה
  אני יותר מגניב מקוף!
  גם נטשה בהתקפה... איך היא חותכת בחרבות. וברגליים יחפות, הרצחנים ישגרו. והנה מעוף ברק מהטבור.
  ואז הילדה נוהמת:
  - לתפארת המולדת!
  לאחר מכן מגיעה זויה. זה גם הורס אויבים. ברק מאחורי הפה פולט. הוא זורק קרישי אנרגיה עם הטבור שלו. והוא שואג לעצמו:
  - אני אלוף בזריקה!
  ורגליים יחפות כמו מסתובב.
  עוד אוגוסטינוס בהתקפה. הוא חותך את הנאצים בחרבות וחותך אותם לחסה קטנה. וברגליים יחפות, כמו פולסר, הוא יזרוק. ואפילו שני ברקים מהטבור... ותריסר פשיסטים מטוגנים במקום!
  הלוחם ישיר:
  - בשם אמא אמא!
  ושוב, רגליים יחפות כמו פולסר פועם!
  ואז בסבטלנה ההתקפית. זו מסוג הבנות שלא יכולות להיות מגניבות יותר. הלוחמת הזו תיקח את זה ותזרוק ברק ברגליה היחפות. ובועות של השמדה יעופו מהטבור. וכך יצעק הלוחם:
  - התחוור לי כי לנקר יש אזמל!
  נטשה בתנועה. גולל ותריסר פשיסטים מנותקים. והילדה, בבהונותיה החשופות, שחררה את תוצר ההשמדה. מהטבור מפל ברק, ושר:
  - נצחי שלי, המלך הגדול בעולם!
  ופולסר עף מהעקב החשוף של הילדה.
  זויה המשיכה לנוע. היא לקחה אותו בחרבותיה וחיתכה. אויבים מעוכים וקרצו עיני ספיר. ומהטבור עמוד אנרגיה. ופולסרים יחפים של הרס.
  ואיך לשיר:
  - אני אהיה אלוף!
  ואז בתנועה של אוגוסטינוס... החרבות שלה, כמו להבי טחנות. הוא חותך את עצמו ללא היסוס. ומהטבור חצים חדים מאש קסומה לעוף. וכפות רגליה היחפות של הילדה מחלקות מתנות כאלה של השמדה.
  והג'ינג'ית עצמה שואגת:
  - אליפות גדולה!
  סבטלנה היא גם לא מתנה. היא לקחה אותו וברגליה היחפות השליכה את שברי הזכוכית השבורה. ושני תריסר פשיסטים נשכבו מתים. ואיך מהטבור זה ייתן שורה שלמה. וזה יכסח, בלי בעיות, את כל הנאצים.
  ובקריצה הוא מעיר:
  - אני חלום גדול!
  נטשה תסובב את טחנת הרוח המשולשת עם חרבות קסם. הוא ייקח ויזרוק מתנות באצבעות חשופות. ועם העקב החשוף שלו, הלוהט ייתן כמה בועות ...
  ומהטבור מפל שלם של ברק.
  ואז הוא שר:
  - חרב לייזר,
  רוצה לחתוך אויבים!
  זויה בהתקפה. והחרבות שלה הן תרגילי יהלום אמיתיים. ולכתוש את הפריץ, כמו קליפה של מאה פאונד. אבל כשהבנות לקחו את הרגליים היחפות וזרקו משהו מדמם.
  ואז זה לקח ונשבר.
  זויה שאגה:
  אנחנו האלופים החדשים!
  והנה אוגוסטינוס בתנועה. איך היא חותכת אויבים. והניף חרבותיה חותך את כולם.
  וברגליים יחפות, כל מיני מתנות של מוות עפות החוצה.
  ואוגוסטינוס שר:
  - ברק הקדוש שלי!
  ואש יוצאת מפיה!
  והנה סבטלנה בתנועה. אותו דבר כמו מהטבור שיחרר מתנה של כוח רצחני.
  ואז הילדה שרה:
  - אני האלוף המוחלט!
  והיא לקחה את רגליה היחפות ושלחה פולסר. ואש הגיהנום עפה מגרונה. ועכשיו העקב החשוף נכנע לבועות.
  ומהטבור עף ברק קטלני ורצחני.
  נטשה השתמשה גם בחרבות. קצץ הרבה פשיסטים. ואיך זה ישתחרר מהטבור עם ברק. ולרסק את שומרי הראש של הפיהרר לחתיכות קטנות.
  אחרי זה הוא ישיר:
  - למען המולדת והחופש עד הסוף!
  ובאצבעות רגליים חשופות, משהו קטלני לחלוטין ישתחרר.
  זויה, תקפה את האויבים וחשפה שיניים, שאגה:
  - צוות פראי! לרסק את האויב!
  והוא גם יזרוק אותו ברגליים יחפות. ומהטבור יצאו תורים קטלניים כאלה.
  הילדה צעקה:
  - בושה גדולה!
  ואז אוגוסטינוס עבר. היא גם הבזיקה בעיניים של אזמרגד. והיא זרקה חבורה של ברקים מהטבור שלה. ובאצבעות רגליים חשופות היא פתחה לעבר האויב.
  והיא הצליפה בחרבות וצעקה:
  - אני מעל לכל אלופי עולם!
  ואז בהתקפה סבטלנה. אז כולם גורסים וחותכים. והיא ילדה כל כך מגניבה ופרועה. גם מהטבור, פשוטו כמשמעו, זבובים פרץ מקלע. והוא מפיל הרבה פשיסטים. ורגליים יחפות פולטות צרורות כאלה של אנרגיה בנחלים.
  הלוחם שר:
  - המטרה קרובה!
  וצוברת כוחות לזריקה!
  כן, לבסוף, הארבעה פרצו למשרדו של היטלר. הרג את כל השומרים שלו. והפאשיסט מספר אחד נשלף מתחת למיטה.
  היטלר גרגר:
  - אני אתן לפולין!
  נטשה שאלה בציניות:
  - או אולי הקווקז?
  הפיהרר שאג:
  - כן, לפחות שני קווקז, רק אל תהרוג!
  הבנות ענו פה אחד:
  - נשק את רגלינו!
  היטלר, נאנק, זה עתה מלאו לו שישים ושמונה שנים, זחל על ברכיו ונישק, יחף, עקבים עגולים של בנות. הם חייכו וצחקו.
  הפיהרר נישק שלוש פעמים כל סוליה מאובקת ומדממת של הילדה.
  לאחר מכן, נטשה לקחה את היטלר בבהונותיה החשופות ביד ימין, זויה ביד שמאל, גם ברגל יחפה. אוגוסטינה וסבטלנה לקחו את הפיהרר עם בהונותיהם החשופות בקרסוליים.
  לאחר מכן, הבנות ימשכו את הפושע הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים לכל הכיוונים, וייקחו אותו, יקרעו אותו לגזרים.
  שתי ידיו ורגליו של היטלר נתלשו, ומהלם הכאב מת שליט הדרקון במקום.
  הנקמה הזו מצאה את הרוצח ואת התליין הגדול ביותר בהיסטוריה של העולם.
  כאן נגמרת האגדה, למרות שעל הפלנטה הזו היא הפכה למציאות סיוט, ומי שהאזין סיים!
  
  
  מכשפות נגד היטלר
  בשנה הארבעים ואחת, היטלר, לאחר כיבוש האי כרתים, שינה את דעתו לגבי הנסיעה לברית המועצות. העובדה שסטלין לא תקף את גרמניה במהלך ההתקפה על יוגוסלביה שכנעה את הפיהרר שאין תוכניות להיתקל בו ממזרח.
  בנוסף, דיווחים מבשרים העלו כי במזרח יהיה ניצחון לא קל, ועדיף לא ללכת לשם.
  הפריץ חיזק את ההתקבצות של רומל, והצליח לשכנע את טורקיה להכניס את הכוחות למזרח התיכון. הבריטים הובסו לחלוטין במצרים, וגורשו מעיראק ומהמזרח התיכון. עד מהרה הסכים פרנקו לכיבוש גיברלטר.
  לאחר מכן, הגרמנים כבר יכלו להעביר כוחות לאפריקה ללא כל בעיה, ובהמשך למזרח התיכון.
  פאל הודו. ואחרי זה, ללא בעיות מיותרות, תוך שישה חודשים בלבד, נכבשה היבשת השחורה. והשיא היה המתקפה נגד בריטניה והנחתת החיילים במדינת האם בנובמבר 1942.
  תוך שבועיים נפלה אנגליה. והפריץ לבסוף התבצר בחצי הכדור המזרחי.
  אבל המלחמה עם ארצות הברית עדיין נמשכה. וזה נמשך בגלל ריחוק האוקיינוס, והקשיים בהעברת כוחות.
  בהסתמך על המשאבים של אפריקה, חלק ניכר מאסיה ואוסטרליה, בונים הגרמנים צי גדול. יחד עם יפן הם גם מנהלים מלחמת צוללות.
  השנים הארבעים ושלוש והארבעים וארבע עברו בקרבות בים. איסלנד וגרינלנד נתפסו. ובארבעים וחמש, כבר עם טנקים מסדרת "E", נחתו הגרמנים בקנדה וריכזו את כוחותיהם בארגנטינה.
  כאלה היו התוכניות שלהם. למרות שהתקשורת הממושכת הקשתה על תקיפת ארצות הברית.
  אבל עד ספטמבר, רוב קנדה היה מוצף.
  גם חיילים גרמנים וגם יפנים נכנסו לאזורים הצפוניים של ארצות הברית.
  אבל אז פגשו את הפריץ ארבע בנות.
  מוניקה, ליה, גרטרוד ואנג'לינה.
  ארבע יפהפיות נכנסו לקרב. מוניקה, לאה, גרטרוד הן בלונדיניות, ואנג'לינה אדומה.
  ותנו לבנות להרוס את הצבא הענק של הרייך השלישי.
  הם יורים במקלעים.
  כאן מוניקה זורקת רימון ברגל יחפה ושרה:
  - תפארת כוחי! כולם קוצצו!
  ליה נותנת את התור. הוא גם מכסח אויבים בפרץ, וחורק בראש ריאותיו:
  - הצבא שלי חזק!
  ובכף רגלו היחפה הוא זורק מתנת מוות.
  אנג'לינה לוהטת או אדמונית משיקה מתנת מוות באצבעותיה החשופות וחורקת:
  - הניצחון שלי!
  וגם נותן תפנית!
  יתרה מכך, גרטרוד כבר מכה את הווה של המוות בכף רגלה היחפה, וכמה מייללת מחריש אוזניים:
  - אני אלוף!
  וישיק שוב קו קטלני.
  מוניקה יורה שוב בהמון הפשיסטי ושרה:
  - תהילה לעולם שלי!
  ובאצבעות רגליים חשופות הוא זורק מתנת מוות רצחנית, מרסק יריבים.
  מוביל את האש וליה. היא ילדה מאוד חכמה. וברגליים יחפות על האויב כמו זריקת רימונים.
  והילדה שואגת:
  - אני לוחם היפר אמריקאי!
  ואז אנג'לינה יורה. זה עושה את זה בצורה מאוד מסודרת. ומתנה קטלנית עפה מהבהונות החשופות שלה.
  והילדה היפה שואגת:
  - אני אהיה האלוף המוחלט של העולם!
  ואיך הלוחמת תראה את לשונה הארוכה!
  ואז גרטרוד ניסתה. וגם איך התור ייתן. ואז, בבהונות חשופות, הוא יזרוק מתנת מוות.
  ולפזר את כל היריבים לשאריות בשר.
  אז ארבע הבנות עובדות באופן פעיל. לחץ, ברור שצבא האויב אוזל.
  למרות שלא, מופיעים טנקים אימתניים, סדרת E. ובכן, הבנות מחכות להם.
  מוניקה זורקת רימון ברגל יחפה וחורקת:
  - נילחם בחלל!
  ומהעקב החשוף שלה, מתנת המוות קפצה מהזחל E-50. רכב זה ניזוק ונעצר.
  לוחם צועק:
  - סופר!
  ליה הבאה בקרב. גם ברגל יחפה, כשהוא זורק מתנת מוות. מנפץ את האויב. והמיכל נהיה הדוק.
  והלוחם שואג:
  - אני ילדה בביקיני!
  הבאה היא אנג'לינה. הוא גם זורק רימון על ה-E-75 ברגל יחפה, והערפד הגרמני מתקשה.
  והלוחם צורח:
  - אני זה שאראה סופר קלאסה!
  וגרטרוד נלחמת. גם לוחם שלא יודע רחמים וספק.
  היפה לקחה את זה וצרחה:
  - ריגאטה גדולה!
  ורימון קטלני עף מרגל יחפה.
  מוניקה יורה שוב וחורקת:
  - אווירובטיקה, והצוות!
  גם איבר החשוף שלה ייקח וזרם המוות יזרוק. ולהשמיד את כל האויבים.
  לאחר מכן הלוחם ויאקנט:
  - אני סופר ילדה!
  וליא היא גיבורה אמיתית בקרב. ופוגע באויבים. ובכף רגלו היחפה ישליך רימון, ויקח המוני אויבים ויקרע אותם. ואחרי שצעק:
  אני הילדה ההיא הסופרמן הזה!
  ובקרב, אנג'לינה, גם זורקת מתנת מוות ברגל יחפה. האויב ייקרע וישיר:
  - לעזאזל, אני שד!
  ותפוצץ לעבר האויב בפרץ.
  והנה גרטרוד בכדור הלבן. הוא יורה בעצמו בלי שום טקס או דעה קדומה. והוא יקח אותו, בבהונותיו החשופות, הוא ישיק מתנת השמדה, ויגרוס את האויבים. זה מאוד קרבי?
  ארבע הבנות נלחמו כמו אבירים או מלאכים. אבל לכל דבר יש גבול. וכך הלוחמים נסוגו...
  הסתיו והחורף של השנה הארבעים וחמש, עברו בקרבות עיקשים. הכוחות לא היו שווים. לגרמנים יש טנקים מסדרת E חזקים יותר מדי מהשרמנים ואפילו מהפרשינגס הקטנים. ולתעופה סילון אין אח ורע בכלל. ואפילו מטוסי דיסק החלו להופיע, בלתי פגיעים לחלוטין לכל נשק קל.
  אז ארה"ב נכבשת בהדרגה על ידי כל מיני דיוויזיות זרות של הרייך השלישי.
  רוב אמריקה נתפסת במהלך הסתיו והחורף. בנוסף, ההתקוממויות בדרום ארצות הברית, ובגידתם של גנרלים עם שורשים גרמניים. כמו גם העליונות ללא ספק של מקלעים חדשים, ואפילו טנקים תת-קרקעיים של הוורמאכט.
  ובאביב של אפריל 1946, לאחר שעדר הרייך השלישי הקיף וכבש את וושינגטון וניו יורק, נכנעה ארצות הברית.
  כך הפך דף נוסף של המלחמה.
  אבל ב-1947 החל קרב נוסף במאי, הפעם עם יפן.
  והמערכה נגד ברית המועצות נדחתה שוב.
  ועכשיו ארבע בנות מארה"ב לא ויתרו ושוב נלחמות באויב.
  קיץ ארבעים ושבע וחום, לוחמים בביקיני. והם נלחמים בעצמם.
  מוניקה זורקת רימון ברגל יחפה וחורקת:
  - אני מסיים!
  ונותן תפנית.
  ליה גם יורה, ועושה טוב מאוד. ושוב, רגליה היחפות זורקות משהו. והם מחסלים.
  והילדה צורחת:
  - אווירובטיקה קרבית!
  יתר על כן, אנג'לינה יורה. מוחץ יריבים. מעיף אותם בהמוניהם. ואצבעותיה החשופות שוב זורקות משהו רצחני באכזריות.
  לוחם צועק:
  - אני טופר פלדה!
  וגרטרוד יורה בעצמה, ומכסחת את האויבים. אחר כך, ברגל יחפה, יזרוק מתנת מוות וימלמל:
  - נושא צבאי ומתמטיקה!
  ושוב, איך הוא ייקח את כולם ויכסח עד שיגעון!
  כן, הארבעה נלחמים. אבל הכוחות אינם שווים. הטנקים החדשים מסדרת E-50 U, בפריסה צפופה יותר, בגובה של פחות משני מטרים, ושריון צד 170, מצח 250 מ"מ ומשקל של שישים וחמישה טון עם מנוע של 1800 כוחות סוס.
  אל תתנגד ליפני כזה. כמו גם נגד ה-ME-462, שבלי שום טקס משמיד את כל מטוסי האויב כמו קולובוק.
  ונגד, גם דיסקים מעופפים. והם שוברים הכל.
  בקיצור, תוך שישה חודשים יפן הובסה לחלוטין וכל המושבות שלה נכבשו.
  ומה קרה. הפיהרר כבש במהרה את כל מדינות העולם מלבד ברית המועצות.
  עד כה הכל היה פחות או יותר שליו. אבל אז סטלין מת, וניקיטה חרושצ'וב תפס את השלטון. ושוב יחסים מסובכים עם הרייך השלישי.
  שלא לדבר על כך שברית המועצות פיתחה נשק גרעיני. וכן התקיים הקונגרס העשרים, שגינה את המדיניות הקודמת.
  וב-22 ביוני 1956 פתח הרייך השלישי, בהוראתו של היטלר בגיל העמידה, אך התוקפני מאוד, בפלישה. ההמון שלו סמך על ניצחון מהיר, אבל הייתה לו הפתעה בלתי צפויה!
  לא רק ארבע בנות אמריקאיות, אלא גם ארבע יפהפיות ומכשפות רוסיות יצאו לקרב עם המוני הוורמאכט. וקבוצה שלמה של בנות בענפים שונים של הצבא, וגם כולן מכשפות!
  
  חתנו של נפוליאון אלכסנדר
  נפוליאון לא נסע לרוסיה, ובדרך כלל נישא לאחותו הצעירה של אלכסנדר הראשון. זה הוביל לכמה שינויים בהיסטוריה.
  ראשית, רוסיה הצארית נלחמה נגד אוסטריה וכבשה את גליציה. שנית, צרפת ארגנה את איטליה, ושמה שם את בנו של נפוליאון והנסיכה הרוסית.
  ואז רוסיה וצרפת כבשו וחילקו את טורקיה.
  יתר על כן, במאמצים משותפים, בריטניה נכבשה. המושבות הספרדיות הפכו לבסוף לצרפתיות, וכך גם חלק ניכר מאפריקה. ואז הודו ואיראן נכבשו!
  לאחר מותו של אלכסנדר הראשון, והתפטרותו של קונסטנטינוס, התרחשה הפיכה, והקיסר הרומי בן הארבע-עשרה נפוליאון השני הועלה לכס המלכות הרוסי. ולאחר מותו של נפוליאון בשנת 1836, נפוליאון השני הפך לשליט צרפת וכל אירופה ומושבות רבות.
  קמה אימפריית-על אחת שהמשיכה להתרחב. מאוחר יותר כבש נפוליאון השני את סין והודו ואת כל אפריקה. ואוסטרליה וקנדה. והוא מת בשנת 1879 בגיל כמעט שישים ושמונה.
  אז ירש את כס המלוכה נפוליאון השלישי. הוא גם רצה להילחם. אבל בכל העולם, רק שטחה של ארצות הברית נותר בלתי נכבש מצרפת!
  ונפוליאון השלישי בשנת 1890 התחיל במלחמה עם אמריקה. המדינה האחרונה שלא הייתה רכוש צרפתי.
  וצבא ענק של חמישה מיליון חיילים מכל העולם נכנס לשטח ארצות הברית.
  הכוחות יהיו לא שווים. אבל האמריקנים נלחמו נגד נפוליאון השלישי בגבורה רבה.
  במיוחד ארבע הבנות: מוניקה, ליאה, גרטרוד, אנה! והם נלחמו כמו קוברה וגיבורות.
  מוניקה חתכה בחרבות, ובבהונות מתכת חשופות דיסקים חדים. והכה יריבים.
  והלוחם שר:
  - תהילה לאמריקה!
  ליה גם חתכה את עצמה עם צבא זר עם חרבות, ולחשה בתוקפנות:
  - תהילה למדינה הטובה בעולם!
  וגם ברגליים יחפות השיק אחד רצחני.
  גרטרוד נלחמה עם צבא ענק, וגם ברגליים יחפות, זרקה מחטים חדות מאוד ופגעה באויבים.
  באותו זמן, הילדה צרחה:
  - אני לוחם של מעמד כזה, וזה סופר!
  אנה גם נלחמה, זרקה מתנות רצח ברגליים יחפות.
  וצרח:
  - ההישגים מגדילים אותנו!
  אבל לא משנה איך הם נלחמו, ואפילו בגבורה רבה, בארבעה האלה, אבל הכוחות העליונים של הצרפתים בכל זאת הביסו אותם.
  הבנות נלקחו בשבי. שם הם הופשטו ועונו באכזריות. הם סובבו את זרועותיהם על המתלה, הכו אותם בשוט ובחוט לוהט. סוליות חשופות נשרפו באש, ברזל לוהט הונח על עקבים חשופים. אבל הבנות מעולם לא הכירו בשלטון החדש של נפוליאון השלישי.
  לאחר מכן הם נשלחו לעבודה, כמעט עירומים במחצבות. ואמריקה הפכה למחוז צרפתי חדש.
  כאשר נפוליאון השלישי מת בשנת 1903 בגיל שישים ושמונה, נפוליאון הרביעי הפך לקיסר. הגעתו סימנה שלטון חדש. חיזוק תפקיד הפרלמנט, וצמצום השפעת האצולה. בהדרגה האימפריה העולמית הפכה לדמוקרטית יותר.
  ובשנת 1917, האדם הראשון טס לחלל. כך נפתח עידן האסטרונאוטיקה.
  בשנת 1922, אנשים טסו לירח. ו-1933 למאדים. ועד שנת 1950 הם ביקרו בכל כוכבי הלכת של מערכת השמש. אבל בשנת 2000 החלה הטיסה הראשונה לכוכבים, משלחת חלל שלמה. הנה AI כזה רק בגלל נישואים אחד של נפוליאון בונפרטה עם נסיכה רוסית.
  איך גורלה של כל האנושות תלוי בסיכוי הקל ביותר.
  
  נופל נגד סין
  הערה
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה עברו לסיביר במאה השבע-עשרה, שם יצאו למלחמה עם האימפריה הסינית בשליטת שושלת מנצ'ו. רוצחים בני אלמוות משנים את מהלך ההיסטוריה, לא רק בסין.
  המלחמה משתוללת כמו הוריקן
  ילד נלחם עם צבא גדול...
  חתכנו דרך הערפל הזועם
  למרות שלפעמים זה אפילו קשה מדי!
  
  האויב חזק מאוד מטורף,
  מפולת שלגים מתמשכת מגיעה...
  תחת רשרוש כרזות ארגמן בוהקות,
  אבל נקבל, אני מאמין, קרב במאי!
  
  אל תחשוב שאפשר לכבוש אותנו
  אנחנו לוחמים גדולים מאלוהים...
  וזה לא ייקטע, אני מכיר את חוט החיים,
  למרות שלפעמים זה יכול להיות מאוד קפדני!
  
  דע את גדולתה של רוסיה בכך
  שהארץ המולדת יקרה יותר מכל דבר...
  ויהיה בית רוסי חזק מאוד,
  ולהזיז את השפל הפשיסטי בפנים!
  
  אל תאמין, אל תשבור את עדר רוסיה,
  שלא כורע ברך...
  להילחם ללא מעצורים, אל תפחד,
  בשם דורות הסוג החדשים!
  
  לבית רוסיה, על ערימות השחת שלה,
  נילחם בחירוף נפש...
  הגשמת חלום אינסופי
  אתה לא לוחם עם נפש של שוטה!
  
  כאן אתה נשבע שבועה לארץ המולדת,
  הפוך ללוחם של סווארוג הגדול...
  לא, אל תבנה אושר על דם,
  כשאין אלוהים בליבו של ישוע!
  
  נוכל להשיג דרכים חדשות,
  גדולתה של המדינה הפורחת...
  ולהרוג את המפלצת בעלת העיניים,
  כדי שהכוכב יהפוך בקרוב לגן עדן!
  . פרק 1
  ילד וילדה, כמו גם ארבע בנות מכשפות, הגיעו בסופו של דבר לדרום סיביר והדפו את מתקפת הסינים. זו הייתה מלחמה לא ידועה, כאשר המנצ'וס היו בשלטון בסין, שהתרחבו באופן פעיל באזורים שונים באסיה.
  וכך הם תקפו את הרוסים באזור טיבט. והסיפור האמיתי, הם הצליחו לקחת חלק מהשטח. יתר על כן, רוסיה באותו רגע נחלשה על ידי האישה האיכרית ומלחמת הקוזקים של סטנקה רזין. כן, והחיילים יצטרכו להיות מועברים למרחקים ארוכים מאוד.
  אבל הנער והנערה האלמותיים, וארבע נערות קטלניות הגיעו לעזרת המבצר הרוסי.
  צבא סיני ענק הסתער על המבצר הרוסי החדש שנבנה. והכוחות לא היו שווים בעליל.
  יש רק אלף רוסים ומאתיים אלף סינים. ונראה שאין סיכוי בכלל.
  אבל ששת לוחמי הכיתה מוכנים במיוחד להילחם.
  אולג ריבצ'נקו על הקיר. ילד בן אלמוות, נראה כבן שתים עשרה, זורק מחטים באצבעותיו החשופות. ומכה את הסינים המתקדמים. תריסר בבת אחת.
  זורק מחטים ומרגריטה באצבעות חשופות. הילדה הורסת יריבים וחורקת:
  - כוחי הגדול!
  והוא נלחם באומץ.
  נטשה גם זורקת בומרנג חזק באצבעותיה החשופות. איך לרסק יריבים ולחרוק:
  - בשם התהילה הגדולה!
  ואז זויה חותכת את הסינים בחרבות, ובמקביל זורקת מחטים עם רעל ברגליה היחפות. ושר לעצמו:
  - במרחב העצום של רוס',
  אנחנו יכולים להציל את כולם!
  ושוב נופלות החרבות על היריבים. ואם הם קוצצים, אז בלי שום רחמים.
  אבל כשאורורה התחילה להרוס, ולזרוק בומרנגים באצבעותיה החשופות, אז זה הרס מוחלט. והסינים ההרוגים נופלים תחת מכות השטן האדום.
  והילדה שואגת:
  - אני אמחץ ואקרע הכל!
  ואיך יקח וחתך בשתי החרבות!
  ומהעקב החשוף שלה עפה דיסקית חדה ונוקבת. זו בדרך כלל ילדה של מוות מוחלט.
  והנה סבטלנה בקרב המכריע. איך בואו לענות את הסינים, ונחתוך אותם לחתיכות קטנות עם חרבות.
  הילדה גלגלה את הפרפר, ושבעה לוחמים של האימפריה השמימית נפרצו למוות.
  ואז מחטים חדות ורעילות עפות מאצבעות רגליים חשופות. ולהדהים את הסינים.
  אולג ריבצ'נקו נלחם עם לוחמים צהובים. החרבות שלו מרצדות כמו מדחף.
  הילד שר בתאבון:
  אני אהיה אלוף העולם החזק ביותר,
  אנחנו נביס את אמריקה, סין!
  ושוב הילד זורק משחקים חדים באצבעותיו החשופות של רגלי הילדים. ושני תריסר הרוגים סינים נופלים בבת אחת.
  הנה קרב כזה. בהיסטוריה האמיתית איבדה רוסיה הצארית של טרום-פטרין חלק משטחה. אבל כאן האבירים הרוסים נלחמים ולא מתכוונים להיכנע.
  אולג ריבצ'נקו נלחם ושר:
  אבל אנחנו אבירים מלאים ברוח הרוסית,
  התליינים לעולם לא ישמעו את נאנחתנו החנוקה!
  ושוב הילד זורק חד מאוד, ועם רעל חזק, מבושלים על ידי מכשפות, מחטים דקות מאוד!
  הילדה מרגריטה לידו. וגם הרגליים שלה זורקות מחטים קטלניות כאלה. והידיים חתכו את הסינים התוקפים. הלוחם משמיד את היריבים, ושר:
  - אני כל כך מגניב, כמו שד של כל המדינות...
  דימה, דימה, בילן! דימה, דימה בילן!
  שליט כל המדינות!
  נטשה גם מקצצת את הסינים ושרה:
  - בשחר הערב, לא ניתן לשטן לנצח!
  וגם מחטים קטלניות עפות מכפות רגליה היחפות.
  לאחר מכן, זויה הורסת את האויבים. ומהבחורה הזו, נראה כאילו בוקעות ויברציות של אנרגיה עצומה.
  ובומרנגים ומחטים חדות עפים מכפות רגליה היחפות של היפהפייה.
  לוחמים צווחים:
  - אני חלום יחף גדול ויופי!
  ושוב, הוא יזרוק משהו קטלני ביותר על יריביו.
  אבל כשאורורה מנהלת מפעל וחותכת את הסינים, אז זה נקודת ההשמדה.
  ואז הג'ינג'ית תזרוק מחטים חודרות באצבעותיה החשופות. והלוחמים הצהובים המתים נופלים.
  אבל כאשר סבטלנה לופאנט. ובאותו הזמן, חבורה שלמה של מחטים עפות מרגליה החשופות, שנוקבות והורגות הכל.
  והלוחמים חורקים:
  - אז, אז, אז - קבלו פאשיסט בגרוש!
  וכפות רגליה היחפות שוב יושלכו קטלניות על הסינים.
  נטשה, קוצצת לוחמים צהובים בחרבות, העירה:
  - עם הנאצים היה קל וקשה יותר!
  סבטלנה, לאחר שעברה את הטחנה, העירה:
  - ותמיד קל איתנו הבנות!
  אורורה, שיחזרה את קבלת הפנים של המעריץ, ונטנה:
  - לא תשתעמם איתי בכלל!
  ועוקץ קטלני עף מכפות רגליה היחפות.
  וזויה תיקח אותו ותחרק:
  - אנחנו לא ג'וקים, אנחנו בנות - לתפארת גדולה!
  ושוב יעוף משהו מרגליה היחפות, והוא יפגע באויב.
  הבנות לקחו את העבודה לתשומת ליבם.
  מבצר זה הוא כמעט המעוז הרוסי היחיד באזור. יש עוד כמה ערים בבנייה. טוב שהסינים לא הניחו את הראש מעל האמור. אבל רוסיה בהיסטוריה האמיתית איבדה חלק משטחה. שושלת אגרסיבית מאוד בשלטון בסין. עם זאת, בנות הן מה שמסוגל להעלות את הגדודים של לוציפר לטיסה.
  אולג ריבצ'נקו חותך את הסינים. ובזמן שהילד שר:
  - המעמד הגבוה ביותר יהיה...
  ואז בומרנג שנזרק על ידי כף רגלו היחפה של הילד עף ובכי:
  - הדורבן יחתוך את כולם!
  מרגריטה גם זרקה על האויב מה שהוא רצח. היא מחצה אותו לחתיכות וחרקה:
  - אני חלום יחף ויפהפייה גדולה!
  ורגלה תזרוק דיסקים פראיים.
  הבאה בקרב היא נטשה. וזה גם זורק על האויב את מה שמפצל את היריבים.
  והוא עושה את זה בחוכמה רבה.
  וכפות רגליה היחפות זורקות מחטים רגילות וקטלניות.
  לאחר מכן, זויה בקרב. והוא גם זורק על האויב, כל מיני צלבי קרס ובומרנגים.
  ומכסח את האויב.
  ואז, ככל שזה עובר:
  - תהילה למלך הטוב!
  אבל בקרב ואורורה. זה גם הורס אויבים מסין. ואם יזרוק, יזרוק בכוח קטלני.
  ותוך כדי שירה:
  - כן, בשם ארץ רוסיה!
  וגם מטענים קטלניים עפים מכפות רגליה היחפות.
  סבטלנה גם לא מאכזבת את האויב. ומרגליה היחפות עף משהו שמביא למוות ברור.
  והלוחם שר:
  - לעולם לא נוותר! צרות לא יגיעו לרוס!
  ושוב, הסינים ייפגעו. והוא ייקח אותו ללא טקס ויקצוץ אותו.
  שישה לוחמים ולוחמים פגעו חזק. וחותך את האויב, וזורק רגליים יחפות.
  אולג ריבצ'נקו, שהפיל את הסינים, שר:
  - לוחם כוכבים, צופרך נושבת לשווא -
  ארצך רחוקה בתהילה מפוקפקת...
  להבת הקרב רועדת בין השורות -
  במשחק חד צדדי ללא חוקים!
  ובומרנג נוסף עף ברגליו היחפות של הילד, שחתכו את גרונם של תריסר סינים.
  הילד, כפי שאנו רואים, הוא לוחם.
  וגם מרגריטה בקרב. וכך הרגליים היחפות שלה עובדות. היא מחסלת אויבים ללא ספק מגניבה ביותר.
  והחרבות שלה הן כמו תליינים.
  הלוחם חורק:
  - יהי תהילה!
  גם נטשה יורה ברגליה היחפות, וזורקת את הקטלני. ובאותו זמן הוא חותך באופן פעיל בחרבות.
  צפצופים בו זמנית:
  - הפמליה שלי היא צוות בבעלות המדינה!
  הבאה בקרב היא זויה. גם שטן ברמה הגבוהה ביותר של השמדה. איך להחזיק פרפר עם חרבות. ואז הוא ייקח ויזרוק אלמנטים בולטים ברגליים יחפות.
  לאחר מכן זה עובר:
  - צוהל הצבא - מתקדם!
  ושורה שלמה של נפילות סיניות משופעות.
  הילדה שרה לעצמה:
  זויה אוהבת להרוג! הו, זויה הזו!
  והנה אורורה בהתקפה מהירה. או יותר נכון הגנה אגרסיבית. ובעזרת רגליים יחפות דופק אויבים.
  ובאותו הזמן זה חורק. וכשהחרבים שלה יעברו כמו להבים של מטפח, אז שלושה תריסר סינים ייקרעו לגזרים!
  ואורורה צווחת:
  - אקורדים הרמוניים, דגל רוסיה גאה מאוד!
  ועכשיו העקב החשוף שלה יתאים לגנרל הסיני בסנטר. הוא ייקח ויפול.
  זויה אגרסיבית בקרב. הוא חותך את אויביו, וצווח:
  - נטיל ספק ונהרוג את כולם!
  ומרגליים יחפות עפים פגיונות כאלה.
  סבטלנה גם לא מאכזבת אף אחד. ומשמיד אויבים, כאילו חרמש כורת עשב. הסינים נכשלים.
  הילדה צורחת:
  - מחט משוגעת! צאו מהחצר!
  אולג ריבצ'נקו כורת חבורה של לוחמים צהובים עם חרבות. ואז ברגליים יחפות הוא יזרוק כוכבית ויצעק:
  - הצבא שלי הוא החזק ביותר!
  נער המחסל, כפי שאתה יכול לראות, נמצא בשיאו של השמדת אויבים. והוא עושה את זה בתשוקה גדולה.
  ומהבהונות החשופות שלו מתעופפת עוד מתנת מוות. ואיך זה ממלא את הסינים המטפסים על החומה.
  לוחמים צהובים הם פנאטים. הם כבר ערמו ערימות שלמות של גופות. והם ממשיכים לטפס ולטפס ולטפס!
  אבל הילד והילדה הם רק התגלמות הכוח הקטלני. וכשהם חותכים, ניתזי הדם עפים לכל הכיוונים ומאוד רחוק.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - גבורה היא הישג מהולל,
  אנחנו הכובשים של כוכבי הלכת!
  מרגריטה, הילדה חסרת המנוחה שרה:
  לא נעצור לרגע.
  נשמעת צעקה עמומה של מישהו!
  וגם מכפות רגליה היחפות של הילדה עפות מחטים הרסניות ורצחניות. מכה בסינים כמו אלומות חיטה. כן, הילדה מרגריטה היא קטלנית אמיתית.
  נטשה, שגזרה את הסינים, שרה:
  - והילדה חשבה, צהובה מוחצת,
  שהחיים טובים, והחיים טובים!
  ואז שוב עפות מחטים מכפות רגליה היחפות.
  זויה חלפה על פני טחנת הרוח עם הצברים שלה וצרחה:
  - אני אהרוג את כל האויבים, והאמינו לי, אני לא צוחק!
  ורגלי הלוחם השיקו כמה כוכבים.
  והיפה שרה:
  - מעשה צבאי - פגעתי בניקל!
  אורורה, חותכת ללא רגשות מיותרים, הוציאה:
  - מחכה לנו הצלחה גדולה! תאמין לי, זה לא משתפר!
  וגם כמו רגליים יחפות, מה שהורג ישגר.
  ואז זה יצרוק:
  - אני קוברה מחורבן!
  סבטלנה לא נותנת רחמים לסינים. וזה מדביר כאילו זה נמלים. ובאותו הזמן הוא שר:
  - לא תהיה דרך לזבל,
  קח את רגליך מהר!
  ועכשיו, מאצבעותיה החשופות, שוב עפות מתנות רצחניות. זו הגברת הכי מגניבה!
  וגם שואג:
  - יהיה נצחוננו, במלחמת קודש!
  אולג ריבצ'נקו הופך ליותר ויותר פעיל. והוא חתך בשתי ידיו, ואפילו לקח מקטרת לפיו וירק על הסינים במחטים. הורס יריבים וחורק לעצמו:
  זה הניצחון שלנו -
  סיבוב שלם ולך!
  ושוב, נער המחסל חותך כמו מטורף. ובו בזמן לזרוק את מה שהורג בלי רחמים.
  גם מרגריטה במאבק. ילדה מיואשת. ואם הוא משגר בומרנג ברגל יחפה, אז מדובר בלא פחות מתריסר סינים קצוצים.
  ואז הילדה תשיר:
  - הו, יש לי מסוק גדול,
  ובכן, הלב שלי שר מאושר!
  וכוכב קטלני עף מהעקב החשוף של הילדה. כן, זה היופי באירובטיקה הגבוהה ביותר. והמוות זורע ימין ושמאל.
  נטשה גם מחסלת את הסינים בכל דרך.
  ובזמן שהוא שר:
  - חריקה, חריקה, חריקה...
  אוליבר מצא את טוויסט!
  ומתנה קטלנית עפה מרגלה היחפה.
  אז זויה הרימה את עצמה למעלה... היא לקחה אותו וירקה על האויב מהצינור. ואז היא קצצה את הטחנה בחרבות. ואז רגליה היחפות נטלו והשיקו מתנת מוות גיהנומית.
  והסינים נפלו. כאילו ליקקו אותם מטיל להביורים.
  והנה בקרב ואורורה. גם בחורה מהירה. ומוות אדום, וקרן תופת בוערת. והוא יקח אותו, הוא יקצץ אותו.
  לא, שום דבר לא יעצור את זה.
  אפילו טנק מאוס.
  הנה אורורה ומסמר את הסינים. שזה מאוד מגניב ועם סמלים מטורפים וחרב.
  והחרבות של הארפיה האדומה לא יפסיקו, לא לרגע.
  במקביל, אורורה חורקת:
  - מולדתי היא מולדת הקומוניזם!
  וגם מכפות רגליה היחפות, כמו מעוף של משהו קטלני ביותר.
  ושוב הילדה באוויר.
  ואז אורורה נזכרה איך היא באמת נלחמה עם העכבר, באחד הסיפורים האלטרנטיביים. לאחר מכן חתמו בעלות הברית על שביתת נשק עם הרייך השלישי, ומנצלים את היעדר ההפצצות, הגרמנים השיקו את העכבר לייצור.
  כן, הטנקים האלה ממש פנינים כמו חיות. וההתקדמות שלהם הייתה נוראית.
  אבל לא עבור בנות טרמינטור. הם נלחמו בנאצים בדם קר ובמהירות בו זמנית.
  והם הראו את אמא של קוזמה! והלוחמים נלחמו באומץ.
  ועכשיו אורורה ג'ינג'ית חותכת בחרבות. ולכסח את האויבים, כמו מטפח.
  ואז זה יצרוק:
  - אני הורג את זה!
  גם סבטלנה לא מתביישת בקרב. הסינים מושמדים. ובו בזמן, ברגליים יחפות, מה שזורע מוות, זורק.
  ובו בזמן הוא צורח:
  - חוצפה בחלל -
  תהיה סרנדה גדולה!
  ולקרוץ לאויבים!
  ואז הוא יירק מהצינור!
  ואז אולג ריבצ'נקו יתפזר. ובואו לא רק נזרוק מחטים על הסינים, אלא גם נזרוק בומרנגים ברגליים.
  כזה הוא נער המחסל המהיר שנתפס.
  ובאותו הזמן הוא שר:
  - אויבים לא יעצרו אותנו,
  אם החלשים יעזרו!
  ואל תרוץ, אל תרוץ...
  אם לא קדימה!
  ואולג ישרוק.
  ומרגריטה לקחה את זה ובבהונותיה החשופות זרקה את ההרסני והרצחני. ובמקביל היא שרה:
  - זה יהיה המסר של הקוברה!
  והילדה קורצת וחורקת!
  נטשה גם לא פספוס בקרב. היא לקחה אותו ובאצבעותיה החשופות זרקה צלב קרס חד. היא חבטה בהרבה סיניות וצרחה:
  - למען מולדתי!
  ואז יש את זויה בקרב. והוא גם זורק מטענים על אויבים ברגליים יחפות.
  וחורקת בחיוך שיניים:
  - אני כל כך לוחם, ממש קטלנית!
  לאחר מכן, הילדה מחבטת בחרבות. ולצעוק על קצה המזלג.
  - בנזאי!
  הילדה, כפי שאתה יכול לראות, לא תפסיק להילחם. והוא יקצץ בלי אנטימון מיותר.
  גם אורורה תעסוק בהשמדה. הסינים מוחצים את עצמם, בלי שום סרקזם. והלוחמים הצהובים נופלים, כאילו נקרעו לשניים.
  והילדה הג'ינג'ית צורחת:
  - להבת הקומוניזם בעולם!
  ושוב יקח וכרת בשתי חרבות. ואז לירוק מהצינור. ולשתול אותו על האויב.
  כן, אורורה היא היופי והשלמות עצמה.
  למרות שסבטלנה לא יותר גרועה. והיא גם סידרה שהסינים יוכו ויהרגו בעין.
  וכפות רגליה היחפות זורקות מתנות הרס לעבר הלוחמים הצהובים. כן, הם עושים הכל על גל גבוה.
  סבטלנה צורחת:
  - הקרב יהיה עקוב מדם, קדוש ונכון!
  ומכף רגלה היחפה שוב נשבר משהו קטלני. ואיך הוא ייקח ויפגע בסינים!
  כאן באמת התפרקו הבנות. והם לא נותנים טיפה. הנה הנשים - כל הנשים הנשים!
  אולג ריבצ'נקו בהסתערות מזעזעת. הם כבר הרגו אלפים רבים של סינים. ההסתערות של הלוחמים של האימפריה הצהובה הזו נחלשה.
  אולג צחק:
  - המדד הגבוה ביותר לניצחון!
  מרגריטה לקחה אותו ובאצבעותיה החשופות זרקה את הקטלני, ואת זה שהיה חד יותר מתער.
  ואז הילדה שרה:
  - אנו מאתגרים את הסערות,
  למה ולמה?
  לחיות בעולם ללא הפתעות -
  בלתי אפשרי לאף אחד!
  מרגריטה ירקה שורה שלמה של צינורות לעבר הסינים והמשיכה:
  - שיהיה בהצלחה - כישלונות,
  וקפוץ למעלה ולמטה!
  רק בדרך זו, ולא אחרת -
  רק בדרך זו, ולא אחרת...
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  ורק למעלה - לא מילימטר למטה!
  הילדה הפגינה מצב רוח קרבי למדי.
  נטשה נמצאת גם במוקד הקרב. כמו הר געש שמתפרץ. וזורק מחטים באצבעות חשופות. מכה יריבים. ומשאיר גופות מתוכם.
  ואז הבחורה שרה בחיוך שיניים:
  - אנחנו כאלה מסיימים, כמו רובוטי חלומות, ויופי גדול!
  והנה הילדה כשהיא חותכת גב יד עם חרבות. ולקטוע הרבה אנשים.
  גם זויה נמצאת בבעיית הקרב. הוא נלחם על עצמו וחושף שיניו ושואג:
  - אף אחד לא יעצור אותנו!
  ומכף רגלה היחפה נסחפה דיסקית את הסינים. שחתכו הרבה גרונות. וצבאות האימפריה השמימית נחנקו.
  והבנות דוחפות יותר ויותר.
  הנה אורורה איך להשיק משהו שחותך מתכת. הוא יכרת מסה של ראשים שנוצרו לתליים. והוא יקפוץ, יעוף למעלה ויקח אותו, ישאג:
  - שמי הוא האגרוף שלי!
  ושוב הניף שני סברס, והסינים שחררו את הקרביים. אבל יחד עם זאת, אל תתבייש קצת.
  וכפות רגליה היחפות משגרות בומרנגים קטלניים. אילו ראשים מכסחים בדרגות.
  ואז הלוחם אדום השיער צווח:
  - לא נהיה בכבל!
  שיהיה אושר על פני כדור הארץ!
  והוא יקח עוד מהמקטרת בפיו הארגמן ויירק. ולוחמי האימפריה השמימית יקרסו, כמו קוליות עם קמח.
  אז סבטלנה הראתה בקרב ..
  היא הפילה את מתנגדי המים הרותחים. והצרופים האלה יקחו את זה ויצעקו בפראות רבה.
  סבטלנה חורקת:
  - הרג שלי!
  ובכף רגלו היחפה הוא יזרוק כמה בומרנגים. יחתוך הרבה סינית.
  וסוחט הרבה גופות.
  כך פועלים היטרים.
  והם כרתו לעצמם את האימפריה של סין, ללא הילוך נוסף. לא, יש להם אפילו טקט מיוחד.
  כבר מספר ההרוגים הסינים הוא בעשרות אלפים. והבנות פשוט נהנות וקופצות כמו כדורים.
  אולג ריבצ'נקו גם מראה את המגניב ביותר מכל האווירובטיקה שאתה יכול לדמיין.
  והילד חותך בשתי חרבות כך שהידיים והרגליים והראשים עפים לכל הכיוונים.
  אולג צורח:
  - זה יהיה, אני מאמין בניצחון המכריע שלנו!
  מרגריטה בכף רגלה היחפה, זורקת את החומר ההרסני, אישרה:
  - כן, זה יהיה!
  וכל השישה התחילו לקצוץ ביתר שאת.
  . פרק 2
  לאחר שכמעט כל הצבא הסיני של מאתיים אלף הושמד, עברו ששת הלוחמים הלאה אל מעמקי האימפריה השמימית. למנוע מהסינים לחזור שוב לערים הרוסיות בסיביר.
  כאן תקפו הלוחמים את הלוחמים הצהובים בעיר הגדולה הקרובה.
  אולג ריבצ'נקו, הפיל את הלוחמים הצהובים והניף את שתי החרבות, צעק:
  - ב וצארים רוסים!
  ומחטים חדות עפו מרגליו היחפות. הם פגעו בלוחמים הסינים.
  מרגריטה, קיצצה את הלוחמים הצהובים בחרבותיה, לקחה אותו ושרה:
  - עכשיו אנחנו עושים היסטוריה!
  ומחטים עפו מכפות רגליה היחפות אל הלוחמים הצהובים.
  הבאה היא נטשה בקרב. הוא גם זורק מתנות מוות וצווח:
  - העתיד שלנו! תהילה לרוסיה הגדולה!
  והרגל החשופה והמסותתת שלה תזרוק את זה החוצה בעוצמה נוראית. ולחתוך את הסינים לבלגן עקוב מדם.
  זויה גם חותכת נואשות. ופוצץ גנרל סיני לשניים. וחתך את עצמותיו.
  אחרי זה היא יללה:
  - על הניצחון הגדול שלי!
  וברגליים יחפות ישיקו שוב מתנה רצחנית. ולהפיל הרבה לוחמים סינים.
  אבל כשאורורה נמצאת בקרב, זה בדרך כלל נורא. היא חותכת חיילים סינים לשניים, ומשיקה מתנות רצחניות ברגליה היחפות. וכך מוחץ את הצבא הצהוב.
  לא, אורורה אכן נקראת המכשפה האדומה. והיא בלתי מנוצחת.
  ומחטים קטלניות עפות מאצבעותיה החשופות. הם פגעו בסינים והם קורסים כמו שקי חול.
  אורורה שואגת בשיא ריאותיה:
  הרוסים מכירים אותי
  והם קוראים לזה מעולה!
  ושוב היופי הוא כמו לזרוק מחט קטלנית. והאויב מוצמד כמו חיפושית.
  אורורה גרגרה:
  - אתה יכול לחלום, לחלום רע!
  ושוב הילדה מרביץ כמו בומרנג.
  כן, הג'ינג'י הזה - אף קילו מלח לא אכל בענייני צבא. אם הוא דוחן, אז הוא דוחן.
  ושוב, הנערה המהירה והלוהטת נמצאת בהתקפה.
  וכאן סבטלנה להוטה להילחם. וכך הוא חותך והורס את כולם. והחרבות שלה הן כמו ברק נוצץ.
  ומחטים עפות מרגליים יחפות.
  הילדה צעקה:
  - הכוח הגדול שלי -
  שחקו איתי כדי להיות חברים של תנין!
  הילד אולג ריבצ'נקו, כמו תמיד, נמצא בהתקפה. הוא נמייה מהירה. קוצץ וזורק כוכבים על האויב.
  והלוחם הצעיר בוכה:
  - בואו נצא למתקפה
  בואו ננצח את כל הסינים!
  והנה הילד בפיגוע.
  והנערה מרגריטה בהתרגשות רבה מוחצת את החיילים הצהובים. ואצבעותיה החשופות זורקות מתנות מוות.
  והילדה שואגת:
  - אני אנצח!
  ושוב גשם שלם של מחטים זורם מרגלה היחפה.
  והמחטים קטלניות ומורעלות.
  מרגרט בהתקפה. הסינים מאוד נוקשים נגדה. והילדה היא התגלמות האימה.
  למרות לוחם יפה.
  ועכשיו שוב עפה חתיכת מוות מכף רגלה היחפה. מה שפוגע באויבים.
  נטשה בטיסה פראית. חותך את הסינים לחתיכות. וחרבותיה אינן יודעות רחמים.
  הלוחם שואג:
  - זה יהיה הניצחון הגדול שלנו!
  ומהרגליים היחפות של היפהפייה שוב עפות מחטים קטלניות ומסוכנות מאוד.
  הם פגעו בסינים במספרים גדולים. מה הבנות באמת מגניבות.
  ובהתקפה לא נותנים לאף אחד ירידה.
  אבל זויה לא יודעת, אין אף מילה. היא פורצת דרך אל היריבים. והחרבות שלה הן כמו תליינים.
  זויה צורחת בשיא ריאותיה:
  - איני יודע רחמים - רק מוות!
  וכפות רגליה היחפות יזרקו כך שהסינים לא יכולים להתאפק!
  לעומת זאת, הלוחם מאיץ בכל דקה. הנה משטח ההחלקה על הקרח בהתקפה.
  אורורה היא גם בחורה כל כך גרובי. לא נסוג ולא מוותר. והיא מצליחה בהכל.
  הנה היא זרקה מאוורר פלדה באצבעותיה החשופות. היא כרתה את החיילים הסינים ולחשה:
  - באימפריה האדומה תהיה אש שתחמם את כל הפלנטה!
  ושוב, משהו שהורג במיוחד זבובים מכף רגלה היחפה.
  והלוחם שוב בעמדה גבוהה.
  והנה סבטלנה בקרב. לא חורג מהתוכנית. והוא חותך את עצמו בלחץ פרוע. ודסקית חדה עפה מכפות רגליה היחפות. מה שמפורסם חותך יריבים.
  סבטלנה חורקת בזעם פראי:
  - אני אקרע את כולכם!
  והילדה בהתקפה. וכפות רגליה היחפות כל כך זריזות.
  בהמשך הקרב, אולג ריבצ'נקו נקרע. הנה ילד-מחסל נואש. זה כרוך בכוחות אדירים ובלחץ של ילד פראי.
  והנה ילד שזורק בומרנג ברגל יחפה. כן, והיריבים איבדו שני תריסר ראשים בבת אחת.
  זה באמת - ממש כוח קטלני.
  אולג שר:
  - כתב היד שלי פשוט -
  אני לא אוהב למשוך את הזנב של החתול!
  ולהב עף מהעקב החשוף של הנער, ואיך יכו הסינים. הם ממש איבדו את רוחם ואומץ ליבם.
  אולג העיר בטירוף פראי:
  - לעולם אל תגיד את המילה לא!
  הילד תוקף... ואז הוא נזכר בולדמיר קליצ'קו. כן, המתאגרף הזה יכול לחזור לזירה. ולמה לא לנסות? אם עדיין יש בריאות, אז אלוהים עצמו ציווה עליך להילחם!
  ילד המחסל בהתקפה. מרסק את הסינים ושר:
  חבר צעיר תמיד תהיה צעיר
  אל תמהרו לנוח...
  היה עליז, נועז, רועש -
  אתה צריך להילחם - אז להילחם!
  אדם עם קשיחות -
  לנצח את כולכם ברציפות!
  אני ילד נצחי עם נשמה,
  מה מולידה את התוצאה!
  נער נצח אני נשמה
  ואל תצעד אחורה!
  לוחם צעיר וילד נצחי בהתקפה זועמת על הסינים. הוא יראה את עצמו מהצד הטוב ביותר.
  מרגריטה גם מוחצת את הלוחמים הצהובים ושרה:
  - לעולם לא נוותר!
  והיא חתכה הרבה סינית, הוסיפה בצחקוק:
  - לא, תאמין לי לעולם!
  והילדה שוב זרקה מחטים חדות ורעילות.
  היא בתנועה מהירה וייחודית.
  נטשה בקרב היא מהירה ואימתנית, כמו ולקיריה. נלחם באומץ. ולהפיל את הסינים.
  היא נלחמה לעתים קרובות בשמיים. היא הייתה טייסת אייס מעולה. היא נאלצה להילחם בחיל הרגלים.
  אבל עכשיו נטשה השתלטה על הסינים. ובואו נדחס בכל הזעם.
  ובומרנגים ומחטים עפים מכפות רגליה היחפות. היא מוחצת את האויב.
  הילדה שרה:
  אבל אני מאמין בזריחה,
  יפזר את החושך של צינוק הכלא!
  זויה תוקפת את הסינים. ופורץ בחוזקה. ורגליה היחפות דופקות אויבים בלי שום עצירה.
  לוחם בתנועה. היא כמו קוברה שקופצת וקופצת לעצמה.
  הילדה עם השיער הזהוב צורחת:
  - העתיד שלנו
  אנחנו כמו אבירי ג'דיי!
  ועכשיו היא תיקח את זה מסיבוב ותטרח בו.
  הבאה בהתקפה היא אורורה. ילדה מוחצת ונלחמת בצבע אדום. היא יצאה למתקפה, הגבירה את הקצב עוד יותר. החרבות שלה הן כמו להבים של טחנת רוח.
  יופי לוהט הוציא:
  - יהיה אושר כזה לכל העולם!
  ושוב הילדה נכנסת לקצב פרוע. זוהי אלת המלחמה האמיתית.
  סבטלנה גם שרה, קופצת:
  - מאה אחרי מאה, גדוד אחר גדוד,
  אבירים רוסים חתוכים בחרב!
  ועכשיו אצבעותיה החשופות יזרקו את מה שלא ניתן להדוף על ידי מגן.
  הנה הילדה. מגר אמיתי.
  נטשה מצייצת בחיוך שיניים:
  - אל תלמד אותי!
  והוא זורק את המוות ברגל יחפה.
  אורורה מסכימה:
  - אין מה ללמדנו כלל!
  לוחמים מאיצים את תנועותיהם. לעת עתה, כמעט כל העיר זרועה בגופות. כן, הסינים נתקלו בהשמדה. יש רק שישה אנשים, אבל הם עובדים עבור צבא שלם.
  אולג ריבצ'נקו זכר את סיפורו של בחור אחד מסוג האלפים. הוא הגיע לרייך השלישי, והצליח לשכנע אותו להישלח ללופטוואפה.
  כן, השדון, למרות שהוא קטן בקומה, הוא מהיר מאוד, חזק עם תגובה מצוינת. באופן כללי, האלפים עדיפים על בני אדם במצב הפיזי ובמהירות המחשבה. ובמטוס, שדון, ואפילו דם מלכותי, מרגיש כמו נשר בעצמו.
  והלוחם הזה הצליח להפיל 538 מטוסי אויב ביום הולדתו של הפיהרר ב-20 באפריל 1944, והוא עצמו מעולם לא הופל.
  עבור מאתיים המטוסים הראשונים, השדון קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון, חרבות ויהלומים. למעלה משלוש מאות כבר מסדר הנשר הגרמני עם יהלומים. למעלה מארבע מאות צלב האבירים של צלב הברזל עם חרבות ויהלומים עלי אלון זהובים. ולחמש מאות מטוסי הנצחה - הצלב הגדול של צלב הברזל. לפיכך, השדון אסף מספר שיא של פרסים, ובעניין זה, הוא אפילו גבר על הרמן גרינג וקיבל דרגת קולונל.
  למרות שהוא נלחם במטוס כטוראי.
  לכן, למרות שאס יוצא מן הכלל הופיע בלופטוואפה, הוא לא השפיע יותר מדי על מהלך המלחמה. ואכן, אם ניקח את ששת האסים הראשונים של הלופטוואפה בהיסטוריה האמיתית, הם הפילו בסך הכל יותר מאלף וחצי מטוסים. ובכן, כמה זה עזר לוורמאכט?
  למרות שמספר המטוסים שהופלו אולי הוגזם על ידי התעמולה של גבלס.
  רבים מהדמויות הללו הטילו ספק רב.
  אבל השדון הפיל בכנות כל כך הרבה מכוניות, אבל הוא עצמו לא איבד אף לוחם.
  אבל אז פגש אותו אולג ריבצ'נקו ושאל:
  - מדוע נצמדת לרייך השלישי, שנחשב לכוח הרשע?
  שדון העיר בהיגיון:
  - כי אין כח טוב בעולם כלל! האם אתה חושב שסטלין ובנות הברית הם קדושים?
  אולג העיר בחיוך:
  - אבל בברית המועצות אתה, לאחר שהפלת כל כך הרבה מטוסים, היית נחשב אלוהים באות גדולה! ולכן צריך לירוק ולקלל אותך!
  שדון העיר בכנות:
  - באוקטובר של השנה הארבעים ושתיים, כשהחל להילחם למען הרייך, תוצאות המלחמה עדיין לא היו ברורות. מה אתה חושב, אין לי סיכוי להיות בין הזוכים?
  אולג ריבצ'נקו ענה בכנות:
  - אם תערקו לברית המועצות, אני חושב שיסלחו ויתקבלו. גיבורים ולוחמים גדולים מוערכים בכל מקום!
  השדון חייך קורן וענה:
  - תודה על ההצעה! אבל כשתסתיים מלחמת העולם השנייה, אחזור לכוכב שלי עם פרסים... וכמובן, זה לא ישנה לי שגרמניה הפסידה. העיקר שהראיתי את עצמי כגיבור ונכנסתי להיסטוריה של התעופה בתור האס הכי טוב בכל הזמנים!
  אולג ריבצ'נקו העיר ברוגז:
  כמה בחורים טובים מתו בגללך!
  השדון צחק, נזכר בהגיון:
  - יש גם רודל... הוא גם סופרמן!
  אולג הנהן.
  - רודל... כן, זה כמו גיבור קומיקס!
  השדון מלמל:
  - הייתי והנני ואהיה לוחם! אז אני אנסה להביא את החשבון שלי לאלף!
  אולג ריבצ'נקו פקפק:
  - האם אתה יכול לעשות את זה? ב-9 במאי 1945, הרייך השלישי נכנע!
  השדון שאל בשמחה:
  - האם אתה יכול להגיד יותר מדוייק מתי ואיפה ובאיזה שעה, באילו כוחות יתקפו האדומים ובעלות הברית?
  שאל אולג בהפתעה:
  - למה אתה צריך את זה?
  השדון ענה בכנות:
  - אני רוצה לגרור טריוויאלי את המלחמה כדי שהכיף יימשך זמן רב יותר!
  אולג הוציא אקדח וענה:
  אני יכול לירות בך, אבל אני לא אעשה את זה!
  השדון הופתע
  - ולמה?
  אולג ריבצ'נקו אמר בנחישות:
  - תן למצפונך להעניש אותך!
  והם נפרדו...
  אולג ריבצ'נקו חשב שהוא לא הרג את השדון הזה לשווא. עוד כמה מטוסים הוא יפיל. זה יהיה פשוט נורא.
  והילד שוב שיגר את הבומרנג של המוות באצבעותיו החשופות.
  מרגריטה מחסלת באופן פעיל את הסינים בקרב. רגליה היחפות מכות כל כך במתנות רצחניות שאתה פשוט נדהם.
  נערת סופרמן.
  והפעילות שלה בקרב, כמו חיית סמור.
  לא, אף אחד לעולם לא יפחיד בחורה כזו, גם אם יהיו שני מיליארד סינים.
  אבל מה מרגרט צריכה לעשות?
  היא מגינה על המדינה שלה.
  אולג ריבצ'נקו, שהפיל את הסינים, שר:
  - אין ארץ מולדת יפה יותר של רוסיה,
  תילחם בשבילה ואל תפחד...
  אין ארץ יפה יותר ביקום -
  היקום כולו הוא לפיד של אור רוס!
  הילד יקפוץ ויאיץ, ישחט את כולם ברגליו.
  נטשה גם נלחמת ושרה:
  שנה קטלנית, אתה לא מאמין לי
  אלף תשע מאות תשעים ותשע...
  תפסיק ללכת במעגלים
  השטן יסתובב בקרני זהב!
  והילדה שוב תזרוק מתנה רוצחת ברגליה היחפות.
  זויה גם בקרב, נפצעה ונלחמת. ילדה פעילה. ואם הוא חותך בחרבות, הכל עף עד כאן.
  והרגליים היחפות שלה זורקות מתנות באופן פעיל. וכל כך הרבה דופקים אויבים.
  כן, ברור שיש לסינים ימים אפלים.
  אורורה מכה בלי שום רחמים. והרגליים היחפות שלה הן משהו יותר מקטלני. זו בדרך כלל אלת ההשמדה.
  ויש בו אלף שדים.
  סבטלנה חובטת את הסינים בתשוקה רבה וצווחת:
  - העתיד הוא
  כדי שלא נצטרך להיות חתולים!
  ורגליה החשופות שוב ישליכו משהו, והאויבים ייקרעו לגזרים.
  ילדה לוחמת - אירובטיקה בה!
  לאחר שניקו את העיר מהסינים, השישה נחו. מילא מיד את החזיר, וטיגנו אותו בשלמותו.
  הם חתכו אותו לחתיכות והתחילו לאכול.
  נטשה העירה:
  - כאן אצל האבירים של וולטר סקוט אכלו הרבה בכל פעם!
  אולג ריבצ'נקו ציחקק והזכיר:
  - תעשה גם דיומא! ככה פורתוס אכל איל שלם!
  נטשה צחקה.
  - כבשים? למה לא חזיר?
  אולג שר בתגובה:
  כל המשפחה הארורה שלך
  דודי, שקיבל את החזיר...
  כשהוא היה בחיים - הוא הזהיר אותי -
  אי אפשר לקחת אישה מקניבלים!
  מרגרט אישרה:
  - זה שיר פרוע! ואני רוצה משהו יותר נשמה!
  אולג העיר:
  - רוחני? זה טוב!
  והילד שר משהו...
  אבל אורורה קטעה אותו והעיר:
  - יש צורך לא לשיר, אלא לפעול.
  והילדה הוציאה אייפון מהחגורה. אולג חייך, נטשה הושיטה לו את שלה והציעה:
  - לשחק טנקים עם הג'ינג'י!
  אורורה הסכימה:
  - אני אוהב את המשחק הזה!
  והילדה-גיבורה החלה לצבור פרמטרים.
  אולג ריבצ'נקו לקח את צי הטנקים.
  אורורה הזהירה:
  - טנק אחד לאחד! נסה דו-קרב!
  הילד הסכים.
  - זה בדיוק נכון!
  אולג בחר בטנק הסובייטי הכי מגניב של שנות הארבעים - IS-7. מכונית נפלאה שמעולם לא הפכה לסדרתית. יש לה הכל ושריון, וכלי נשק ומהירות. הילה אמיתית!
  אורורה E-75. המכונית גרועה יותר. וכבד יותר, ופחות מהירות, עתודת כוח, קצת יותר חלש ואקדח. ל-IS-7 יש 130 מילימטרים לעומת 128 ל-E-75. השריון של הגרמני אולי עבה יותר, אבל זה מתקזז על ידי המדרון הגדול של ה-IS-7. והצדדים של הפריץ גבוהים יותר... הכל כך, אבל...
  אורורה מתרגמת את ה-E-75 לרמת M... והמכונית משתפרת. והמנוע חזק יותר והצללית הרבה יותר נמוכה, והאקדח הפך לקנה ארוך יותר. ועכשיו השריון התעבה. משקל הטנק הגרמני עדיין שוקל תשעים וחמישה טון, לעומת שישים ושמונה של הסובייטי. ולאחר השדרוג, יש לו פריסה דומה וכעת יהיה חזק יותר.
  וממילא ה-IS-7 נותר ללא פיתוח. אז בהיסטוריה האמיתית, אף אחד לא חזה את זה.
  ובכן, אולג, בוא נרתום את עצמך.
  הילד, לעומת זאת, לא אבוד. מאז האויב עבר מודרניזציה, אז הילד יעשה משהו וישתמש בקונכיות נוצות. ואז יהיה קרב טוב מאוד.
  IS-7 מתקרב. אבל בכל זאת, ביצועי הנהיגה של הגרמני עדיין טובים יותר.
  אורורה יורה בתותח הקנה הארוך יותר שלה. אבל עדיין לא מצליח להיכנס.
  ונער המחסל מתקרב ומתפתל את הפסים. נראה שהבחור הקטן די בטוח בעצמו.
  אורורה, לאחר ירייה נוספת, הוציאה את המוסר:
  - עכבר יכול להרוג פיל!
  והקרב נמשך, אולג הניע פגז תותח בקוטר 130 מ"מ לתוך המפרק של הספינה וניצח. למרות כל ההטבות.
  אבל באופן כללי, בטנקים של שנות הארבעים יש מכוניות שונות. פרויקט אדיר מאוד - "אריה מלכותי". המשקל הוא מאה טון, האקדח בקליבר 210 מ"מ, השריון הקדמי משופע ב-300 מ"מ, הדפנות 200 מ"מ, והמנוע הוא 1800 כוחות סוס.
  זו מכונית - אפילו ה-IS-7 יכולה רק לחדור מהצד ולהיסגר. וזה ממש מעולה!
  אורורה שרה בחיוך שיניים:
  - זהו נשר, עף מעל השמש!
  ותשתוק...
  לאחר שאכלו, עברו השישה לערים סיניות. לעת עתה, יש צורך להגיע למסקנה של שלום ולהרתיע את המנצ'וס מלתקוף.
  הבנות והילד תקפו את הסינים והרגו רבים שוב בחרבות ובבהונות רגליים חשופות.
  ואז הלוחמים ירו מהתותחים שנתפסו. והרבה סינים נהרגו.
  אולג ריבצ'נקו העיר:
  - אולי עדיף לשחק הגנתי? ואז זה יוצא איכשהו מכוער?
  אורורה השיבה:
  - יש מושג של מלחמה מונעת!
  אולג הזכיר:
  - גם ויקטור סובורוב ניסה להוכיח שמלחמתה של גרמניה הפשיסטית נגד ברית המועצות הייתה מונעת!
  אורורה חייכה ונהמה:
  - לא ככה זה?
  אולג הניד בראשו.
  - מוטל בספק!
  מרגרט נזכרה:
  - קראתי את הספר הזה. היא נראית משכנעת במבט ראשון. אבל אם תחפור לעומק...
  אורורה הנהנה בהסכמה.
  - ברית המועצות הכינה מלחמה התקפית, וזו עובדה!
  מרגרט ציינה:
  - ברית המועצות הכינה מלחמה התקפית גם לאחר המלחמה. אבל ההתקפה מעולם לא התחילה!
  אולג ציין בהיגיון:
  - אם סטלין תכנן את המתקפה, אז בתקופה מאוחרת יותר, לאחר שסיים לראשונה את איוש הדיוויזיות שלו בטנקים וציוד אחר. והתעופה האחרונה רק החלה להגיע ביחידות, אפילו הטייסים לא שלטו בה!
  אורורה גם התנגדה באופן הגיוני:
  - אם הצבא הסובייטי היה מתחמש מחדש, אז גם הצבא הגרמני לא עמד במקום. בזמן שברית המועצות חילצה את המטוסים העדכניים ביותר, הפריץ הגדילו את הייצור של הטכנולוגיה העדכנית ביותר.
  עיכוב היתרון של סטלין לא יגדל. להיפך, הנאצים, בעלי הפוטנציאל של אירופה, יכולים להדביק את רוסיה בכמות הציוד באיכות טובה יותר!
  אולג ריבצ'נקו פקפק:
  - מה גורם לך לחשוב שהאיכות שלהם הייתה טובה יותר?
  אורורה ענתה בכנות:
  - אבל הם ניצחו בשנה הארבעים ואחת! אם הם הוכו נחותים במספר, אז אולי הם היו עדיפים גם באיכות!
  הילד הגאון פקפק:
  - אני לא חושב כך!
  מרגרט העירה:
  - השנה הארבעים ואחת היא תעלומה. מדוע הצבא האדום החזק רשמית הפסיד בקרב אחר קרב. ואז, לאחר שהפכה רשמית, ולמעשה, חלשה יותר, היא התחילה לנצח?
  אולג ריבצ'נקו השיב:
  - זוהי תעלומה גדולה של מלחמת העולם השנייה!
  נטשה הציעה:
  - הייתה התערבות של כוחות עליונים!
  אולג הנהן.
  - באמת היה משהו!
  אוגוסטין נהם:
  - האלילים שלנו מכוסים בדם, האלים שלנו הם אלי המלחמה!
  זויה הסכימה.
  - מכוסה בדם ובאלי המלחמה!
  לאחר שאולג ואורורה החלו לשחק את האסטרטגיה של מלחמת העולם השנייה. אורורה עבור היטלר, אולג עבור סטלין.
  כבר היו חילופי מהלומות של ממש. אורורה השתמשה בקוד הנוכל ומסת הטנקים מסדרת "E", פרצה למוסקבה. טוגו ואולג השתמשו בקוד הנוכל וב-IS-7 כשהם יזיין את הגרמנים. והחרמש התכנס על האבן. והרבה ארונות קבורה. תן וירטואלי.
  אולג ריבצ'נקו משחק בתאבון, וחייליו פורצים את ההגנות הגרמניות. לבנות דוודים. אורורה מריץ את הקוד הנוכל שוב. יש חילופי מהלכים פרוע מאוד.
  הילד הגאון שר:
  - אי שם על הקמה - איננו מכירים את עצמנו,
  אי שם על נהר קאמה אמהות!
  אל תגיע עם הידיים, אל תגיע עם הרגליים,
  ובכן, אם צריך, הזיזו את הפוקר!
  וטנקים סובייטים מרסקים את הנאצים. אין דבר טוב יותר מה-IS-7. ואתה יכול להילחם בבטחה עם ה"עכברים" ו-"E" -100. הטנק הסובייטי לא מפחד ממפלצות כאלה.
  הם כבדים יותר, אבל זה לא אומר שהם חזקים יותר.
  ואולג מתקדם, נע במהירות עם מכוניות. וזה כמו אלף שדים.
  ילד פלא שר:
  - בואו ננפץ את הפריץ, צ'יקי-צ'יקי-צ'יקי-טה!
  ועכשיו תפסו הכוחות הסובייטים מחסום נוסף. הם כמו גאוני קרבות וריבים!
  אורורה, לעומת זאת, גם היא לא פשוטה. וזה עובד בצורה אגרסיבית. זורק כוחות חדשים וחדשים מתחת לגלגלי הצבא האדום.
  והלוחם אדום השיער שר:
  - אויבים לא יעצרו אותי! אני אכבוש את מרחב היקום!
  וגדודים חדשים וחדשים יוצאים לקרב.
  אולג ריבצ'נקו שר בשמחה:
  פריץ זועם בזעם,
  האויב של הגדוד נע קדימה...
  אבל ארים משוגעים -
  הרוסים יפגשו בעוינות!
  הם יחפרו בעור של חזיר,
  האויב יושלך לאבק -
  הרוסים נלחמים בזעם
  אגרוף של חייל חזק!
  והילד מבצע עוד תמרון סיבוב, ולוקח את חיילי אורורה לזירה.
  כן, הילד חכם, אין מילים.
  אורורה גרגרה:
  - לא, אני לא אוותר, אבל תמיד ידעתי להילחם!
  אולג ריבצ'נקו הסכים:
  - בואו לא נוותר! אנחנו פשוט נהרוס אותך!
  ועכשיו הכוחות הסובייטים שוב נמצאים במתקפה. וכבר הקוד של הנוכל לא עוזר לפריץ.
  ואז אורורה משנה את האפשרות בצורה ערמומית. ובריטניה וארצות הברית נכנסות לצידה למלחמה. לוחמי הארמדה הזו מיהרו לקרב. ובואו נלחץ על האויב.
  אבל הטנקים הסובייטיים IS-7 בקלות רבה עוד יותר הורסים את השרמנים והפרסינגס האמריקאים, כמו גם את טנק צ'רצ'יל האנגלי.
  הם עצמם לא לוקחים שום נזק.
  אורורה נהמה:
  - ובכן, אתה ואיש קטן!
  . פרק 3
  לוחמים מהמאה העשרים ואחת שוב התעמתו עם הסינים של השבע-עשרה.
  יש יותר מדי חיילים באימפריה השמימית. הם זורמים כמו נהר אינסופי.
  אולג ריבצ'נקו, חתך את הסינים בחרבות, שאג:
  - לעולם אל תוותר!
  ודסקית חדה עפה מרגלו היחפה של הילד!
  מרגריטה, יריבים מוחצים, נאמנה:
  - יש מקום להישג בעולם!
  ומחטים רעילות התפזרו מכף רגלה היחפה של הילדה, ופגעו בסינים.
  נטשה גם זרקה את בהונותיה החשופות, ברצח ויללה:
  לעולם לא נשכח ולעולם לא נסלח.
  והחרבות שלה עברו דרך הטחנה על הסינים.
  זויה, חותכת את האויבים, צרחה:
  - להזמנה חדשה!
  ומחטים חדשות התפזרו מכפות רגליה היחפות. ומה יש בעין, מה בגרון של חיילים סינים.
  כן, היה ברור שהלוחמים מתרגשים וזעם.
  אורורה חתכה חיילים צהובים, צרחה:
  - רצון הברזל שלנו!
  ומתנה חדשה וקטלנית עפה מכף רגלה היחפה. והלוחמים הצהובים נופלים.
  סבטלנה חותכת אל הטוחן, החרבות שלה כמו ברק.
  הסינים נופלים כמו אלומות.
  הילדה זורקת מחטים ברגליה היחפות וחורקת:
  - כי אמא רוסיה תנצח!
  אולג ריבצ'נקו מתקדם מול הסינים. נער המחסל חותך חיילים צהובים.
  ובאותו הזמן, בהונות רגליו החשופות של הילד זורקות מחטים עם רעל.
  הילד שואג:
  - תהילה לעתיד רוס'!
  ובתנועה חותך לכולם את הראש ואת הלוע.
  מרגריטה גם מוחצת יריבים.
  רגליה היחפות מתנופפות. הסינים מתים בכמויות גדולות. לוחם צועק:
  - לגבולות חדשים!
  ואז הילדה תיקח ותחתוך...
  מסת הגופות של חיילים סינים.
  אבל נטשה בהתקפה. הוא חותך את הסינית שלו ושר:
  - רוס' נהדרת וזוהרת,
  אני ילדה מאוד מוזרה!
  ודיסקים עפים מכפות רגליה היחפות. מי חתך את הגרונות של הסינים. כן, זו בחורה.
  זויה בהתקפה. חותך חיילים צהובים בשתי ידיים. יורקים מתוך צינור. וזורק מחטים קטלניות באצבעות רגליים חשופות.
  ובאותו הזמן הוא שר לעצמו:
  אה, בלדג'ן בוא נלך,
  הו, האהוב עלי יעבור!
  אורורה, כורתת את הסינים והורסת את החיילים הצהובים, צווחת:
  - כולו מדובלל ובעור של חיה,
  הוא מיהר למשטרה עם מועדון!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך לשגר אל האויב, משהו שיהרוג פיל.
  ואז לצרוח:
  - זאבים!
  סבטלנה בהתקפה. קוצץ חותך את הסינים. ברגליים יחפות הוא משיק עליהם מתנות מוות.
  מנהל טחנה עם חרבות.
  היא מחצה הרבה לוחמים וצווחות:
  - ניצחון גדול מגיע!
  ושוב הילדה בתנועה פרועה.
  וכפות רגליה היחפות משגרות מחטים קטלניות.
  אולג ריבצ'נקו קפץ. הילד הסתחרר בסלטה. קצץ הרבה סינים בקפיצה.
  הוא זרק את המחטים באצבעותיו החשופות וגרגר:
  - התפרסם בזכות האומץ היפה שלי!
  ושוב הילד נמצא בקרב.
  מרגריטה יוצאת למתקפה. מגררת את כל האויבים ברצף. החרבות שלה קשוחות יותר מלהבי טחנת רוח. ואצבעות רגליים חשופות זורקות מתנות מוות.
  הילדה בהתקפה. מחסל לוחמים צהובים ללא טקס.
  וקופץ מדי פעם, ומתפתל!
  ומתנות השמדה עפות ממנה.
  והסינים עצמם נופלים מתים. וערימות שלמות של גופות נערמות.
  מרגריטה חורקת:
  - אני קאובוי אמריקאי!
  ושוב זרקו רגליה היחפות את המחט.
  ואז עוד תריסר מחטים!
  גם נטשה בהתקפה מאוד מגניבה.
  וזורק ברגליים יחפות, ויורק מקש.
  וצורח בקצה ריאותיו:
  - אני מוות נוצץ! כל מה שאתה צריך לעשות זה למות!
  ושוב יופי בתנועה.
  זויה מסתערת על חסימה של גופות סיניות. וגם בומרנגים של הרס עפים מכפות רגליה היחפות.
  והלוחמים הצהובים ממשיכים ליפול וליפול.
  זויה צורחת:
  - ילדה יחפה, את תנצחי!
  ותריסר מחטים עפות מהעקב החשוף של הילדה. אשר ישירות לתוך הגרון של הסינים חופרים.
  הם נופלים מתים.
  או יותר נכון, מת לגמרי.
  אורורה בהתקפה. מוחץ חיילים צהובים. החרבות שלה נישאות בשתי ידיים. והיא כל כך לוחמת גדולה.
  סופת טורנדו שוטפת את החיילים הסיניים.
  ילדה עם שיער אדום שואגת:
  - העתיד נסתר! אבל זה יהיה מנצח!
  ובהתקפה, יפיפייה עם שיער לוהט.
  אורורה בשאגות אקסטזה פראיות:
  - אלי המלחמה יקרעו הכל!
  והלוחם בהתקפה.
  וכפות רגליה היחפות זורקות הרבה מחטים חדות ורעילות.
  סבטלנה בקרב וכל כך נוצץ ונלחם. רגליה החשופות זורקות כל כך הרבה דברים קטלניים. לא גבר, אלא מוות עם שיער בלונדיני.
  אבל אם זה נשבר, אז אתה לא יכול לעצור את זה.
  סבטלנה שרה:
  החיים לא יהיו דבש,
  הקפיצה הזו בריקוד עגול!
  תן לחלום להתגשם -
  יופי הופך אדם לעבד!
  ובתנועה של הילדה יותר ויותר זעם.
  אולג בהתקפה מאיץ הכל. הילד מכה את הסינים.
  רגליו היחפות זורקות מחטים חדות.
  הלוחם הצעיר חורק:
  - אימפריה משתוללת - תקרע את כולם!
  ושוב הילד בתנועה.
  מרגריטה היא ילדה סוערת בפעילותה. ומכה את האויבים.
  הנה היא שיגרה ברגלה החשופה, אפונה עם חומר נפץ. היא תתפוצץ, ומיד תזרוק מאה סינים למעלה.
  הילדה צורחת:
  - הניצחון יגיע אלינו בכל מקרה!
  ותנהל את הטחנה בחרבות.
  נטשה האיצה את תנועותיה. הילדה חותכת את הלוחמים הצהובים. ותוך כדי צעקות:
  - הניצחון מחכה לאימפריה של רוסיה.
  ובואו נחסל את הסינים בקצב מואץ.
  נטשה היא נערת קטלנית.
  לא חושב לעצור ולהאט.
  זויה בהתקפה. נראה שהחרבות שלה חותכות סלט בשר. הילדה צורחת בקצה ריאותיה:
  - ישועתנו בתוקף!
  וגם בהונות חשופות זורקות מחטים כאלה.
  והמון אנשים עם גרון מחורר, שוכבים בתוך תלוליות של גופות.
  אורורה היא ילדה מטורפת. וזה מרסק את כולם כאילו זה רובוט מהיפרפלזמה.
  זה כבר לא ריסק מאה סינים. אבל הכל מגביר את הקצב. והלוחם עדיין שואג.
  - אני בלתי מנוצח! הכי מגניב בעולם!
  ושוב, היופי בהתקפה.
  ומהבהונות החשופות שלה, אפונה עפה החוצה. ושלוש מאות סינים נקרעו בפיצוץ חזק.
  אורורה שרה:
  - לא תעזו לתפוס את אדמתנו!
  גם סבטלנה בהתקפה. ואינו נותן גרם אחד של הפוגה. נערת קטלנית פראית.
  והוא חותך את האויבים ומשמיד את הסינים. והמוני הלוחמים הצהובים כבר נפלו לתעלה ולאורך הכבישים.
  השישה זעמו. עשה קרב פרוע.
  אולג ריבצ'נקו חוזר לפעולה. ומתקדמים מנופפים בשתי החרבות. ונער המחסל מנהל את הטחנה. הסינים המתים נופלים.
  מסה של גופות. הרים שלמים של גופות עקובות מדם.
  הילד זוכר אסטרטגיה פרועה. גם שם התערבבו סוסים ואנשים.
  אולג ריבצ'נקו חורק:
  - אוי מן השכל!
  ויהיה הרבה כסף!
  והנער קטלני בתנועה החדשה. ורגליו היחפות יקח משהו ויזרקו אותו.
  הילד הגאון שאג:
  - כיתת אמן ואדידס!
  יצא ביצוע ממש מגניב ומגניב. וכמה הרגו סינים. והמספר הגדול ביותר של הגדולים הרג את הלוחמים הצהובים.
  גם מרגריטה במאבק. מרסק צבאות צהובים ושאג:
  - גדוד הלם גדול! כולנו נוסעים לתוך הארון!
  והחרבות שלה פורצות לסינים. מסת הלוחמים הצהובים כבר קרסה.
  הילדה נהמה:
  - אני אפילו יותר מגניב מפנתרים! תוכיח שכולם הכי טובים!
  ומהעקב החשוף של הילדה, כמו אפונה עם חומר נפץ חזק, יעוף החוצה.
  ולהכות באויב.
  והוא ייקח וירסק כמה מהיריבים.
  ונטשה היא בסמכות. והיא מנצחת יריבים, והיא עצמה לא תיתן לאף אחד ירידה.
  כמה סינים כבר קטעו.
  והשיניים שלה כל כך חדות. והעיניים ספיר. זו הילדה - התליין הראשי. למרות שכל שותפיה הם תליין!
  נטשה צורחת:
  - אני משוגע! יהיה לך עונש!
  ושוב, הילדה תגזור הרבה סינים עם חרבות.
  זויה בתנועה וחתכה הרבה לוחמים צהובים.
  ורגליים יחפות זורקות מחטים. כל מחט הורגת כמה סינים. הבנות האלה ממש יפות.
  אורורה מתקדמת והורסת יריבים. ויחד עם זאת, הוא לא שוכח לצעוק:
  - אתה לא יכול לברוח מהארון!
  והילדה תיקח את שיניה ותחשוף את שיניה!
  וג'ינג'ית כזו... שערה מתנופף ברוח, כמו כרזה פרולטרית.
  והכל ממש בא מתוך כעס.
  סבטלנה בתנועה כאן היא חתכה הרבה גולגולות. לוחמת שחושפת שיניים.
  מראה לשון. ואז יורק מקשית. ואז הוא מיילל:
  האם אתם תהיו מתים!
  ושוב עפות מחטים קטלניות מכפות רגליה היחפות.
  אולג ריבצ'נקו קופץ וקופץ.
  הילד היחף פולט חבורה של מחטים ושר:
  - בוא נצא לקמפינג, פתח חשבון גדול!
  הלוחם הצעיר במיטבו.
  הוא די זקן, אבל הוא נראה כמו ילד. רק חזק מאוד ושרירי.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - תן למשחק להיות לא לפי הכללים - אנחנו נפרוץ את הפראורה!
  ושוב, מחטים קטלניות ומתנפצות עפו מרגליו היחפות.
  מרגריטה שרה בהנאה:
  - שום דבר הוא בלתי אפשרי! אני מאמין שהחופש יתעורר!
  הילדה שוב זרקה מפל קטלני של מחטים לעבר הסינים והמשיכה:
  - החושך ייעלם! מי יתן וורדים יפרחו!
  וברגע שהלוחמת זורקת אפונה באצבעותיה החשופות, אלף סינים עפו מיד לאוויר. כן, הצבא של האימפריה השמימית נמס מול עינינו.
  נטשה בקרב. קופץ כמו קוברה. מפוצץ אויבים. וכל כך הרבה סינים מתים.
  הילדה שלהם וחרבות, ותבואה על הפחם, וחניתות. וגם מחטים.
  במקביל, הוא גם שואג:
  - אני מאמין שהניצחון יגיע!
  ותפארת הרוסים תמצא!
  בהונות חשופות זורקות מחטים חדשות, מכות יריבים.
  זויה בצעד פרוע. תוקף את הסינים. שוברים אותם לחתיכות קטנות.
  האישה הלוחמת זורקת מחטים באצבעותיה החשופות. פריצות דרך יריבים ואיך לשאוג:
  הניצחון המלא שלנו בפתח!
  ומנהל טחנת פרא עם חרבות. זו באמת ילדה כמו ילדה!
  אבל הקוברה אורורה יצאה למתקפה. זו אישה - סיוט לכל הסיוטים.
  ואם הוא חותך אותו, זה אומר שהוא תחתוך אותו.
  לאחר מכן, הג'ינג'י ייקח וישיר:
  - אני אפתח את כל הגולגולות! אני חלום גדול!
  ועכשיו החרבות שלה בפעולה וחותכות את הבשר.
  גם סבטלנה יוצאת להתקפה. לבחורה הזו אין בלמים. איך לקצוץ, כך שמסת הגופות זרוקה.
  המחסל הבלונדי שואג:
  - כמה טוב יהיה! כמה טוב זה יהיה - אני יודע את זה!
  ועכשיו עפה ממנה אפונה קטלנית.
  אולג שוב מאה סינים, נושא מטאור, מנותק. והוא ירים פצצה ויזרוק אותה.
  קטן בגודל, אבל קטלני...
  איך לשבור לחתיכות קטנות.
  ילד המחסל יילל:
  - נוער סוער של מכונות איומות!
  מרגריטה תעשה זאת שוב בקרב.
  ולחתוך הרבה לוחמים צהובים. וחותך פערים גדולים.
  הילדה צורחת:
  - למבדה היא הריקוד שלנו על החול!
  והכה במרץ מחודש.
  נטשה בהתקפה זועמת עוד יותר. אז מחבט את הסינים. זה לא ממש טוב להם להתנגד לבנות כאלה.
  נטשה לקחה אותו ושרה:
  - ריצה במקום היא פייס נפוץ!
  והילדה הלוחמת פרצה לתוך היריבים עם מפל כזה של מהלומות.
  והוא יזרוק דיסקים ברגליים יחפות.
  כאן היא ניהלה את הטחנה. מסת ראשי הצבא הצהוב התגלגלה לאחור.
  היא יפיפייה לוחמת. תרביץ לעצמך ארמדה צהובה כזו.
  זויה בתנועה, מוחצת את כולם ללא יוצא מן הכלל. וחרבותיה כמספריים של מוות.
  הילדה פשוט מקסימה. וכפות רגליה היחפות זורקות מחטים רעילות מאוד.
  להביס יריבים. הם מחוררים את גרונם ומכינים ארונות קבורה.
  זויה לקחה את זה וצרחה:
  - אם אין מים בברז...
  נטשה צעקה בהנאה:
  אז זו אשמתך!
  ובאצבעות הרגליים החשופות הוא זורק משהו שהורג ביסודיות. זו באמת ילדה של בנות.
  ומרגליה החשופות, איך יעוף הלהב. ופגע בהרבה לוחמים.
  אורורה בתנועה. מהיר וייחודי ביופיו.
  איזה שיער בהיר יש לה. כמו דגל פרולטארי שמתנופף. הבחורה הזו היא שועלה אמיתית.
  והיא חותכת יריבים - כאילו נולדה עם חרבות בידיים.
  ג'ינג'י, ממזר לעזאזל!
  אורורה לקחה אותו ולחשה:
  - יהיה ראש פר - הלוחמים לא ישתגעו!
  והנה היא שוב מחצה הרבה לוחמים.
  אולג ריבצ'נקו רטן:
  - מה אתה צריך! הנה הילדה!
  מרגריטה, זורקת פגיון בכף רגלה היחפה, אישרה:
  - ילדה גדולה ומגניבה!
  אורורה הסכימה בקלות עם זה:
  - אני לוחם שינשוך כל אחד!
  ושוב, בבהונות חשופות, הוא ישיק אחד רצחני.
  סבטלנה בקרב אינה נחותה מיריבים. לא ילדה אלא סוף להבה.
  וצורח:
  - איזה שמיים כחולים!
  אורורה, משחררת את הלהב בכף רגלה היחפה, אישרה:
  - אנחנו לא תומכי שוד!
  סבטלנה, כרתה את האויבים, צייצה:
  - שוטה לא צריך סכין....
  זויה חורקה, זרקה מחטים ברגליה החשופות והשזומות:
  - תשקר לו משלוש קופסאות!
  נטשה, שגזרה את הסינים, הוסיפה:
  - ועשה עמו בפרוטה!
  והלוחמים ייקחו ויקפצו. הם כל כך מדממים ומגניבים. באופן כללי, יש להם הרבה התרגשות.
  אולג Rybachenko נראה מאוד מסוגנן בקרב.
  מרגריטה שרה:
  - המכה חזקה, ולבחור יש עניין...
  הילד הגאון שיגר ברגלו מה שנראה כמו מדחף מסוק. הוא חתך כמה מאות ראשים מהסינים וצחק:
  - די ספורטיבי!
  ושניהם - ילד וילדה בפריסה מלאה.
  אולג, קוצץ את החיילים הצהובים, גרגר:
  - ויהיה לנו ניצחון גדול!
  מרגריטה סיננה בתגובה:
  - אנחנו הורגים את כולם - ברגליים יחפות!
  הילדה היא אכן קטלנית כל כך פעילה.
  נטשה שרה בהתקפה:
  - מלחמת קודש!
  והלוחם שיגר דיסק-בומרנג חד. הוא עף בקשת, חתך הרבה סינים.
  זויה הוסיפה, ממשיכה בהשמדה:
  - זה יהיה הניצחון שלנו!
  ומחטים חדשות עפו מכפות רגליה היחפות. והם פגעו בהרבה לוחמים.
  הילדה הבלונדינית אמרה:
  - שח-מט היריב!
  והיא הראתה את לשונה.
  אורורה, מנופפת ברגליה וזורקת צלבי קרס חדים, גרגרה6
  - הדגל הקיסרי קדימה!
  סבטלנה אישרה בקלות:
  - תהילה לגיבורים שנפלו!
  והבנות צעקו פה אחד, מוחצות את הסינים:
  - אף אחד לא יעצור אותנו!
  ועכשיו מתעופפת דיסק מרגליהם היחפות של הלוחמים. הבשר נקרע.
  ושוב מיילל:
  - אף אחד לא יכול להביס אותנו!
  נטשה עפה לאוויר. היא פתחה את היריבים ומסרה:
  - אנחנו זאבים, מטגנים את האויב!
  ומהאצבעות החשופות שלה תעוף דיסק קטלני מאוד.
  הילדה אפילו מתפתלת באקסטזה.
  ואז הוא ממלמל:
  - העקבים שלנו אוהבים אש!
  כן, הבנות ממש סקסיות.
  אולג ריבצ'נקו גרגר:
  - הו, מוקדם, נותן ביטחון!
  וקרץ ללוחמים. הם צוחקים וחושפים שיניים בתגובה.
  נטשה חתכה את הסינים וצרחה:
  - בעולמנו אין שמחה, בלי מאבק!
  הילד ענה:
  "לפעמים גם להילחם זה לא כיף!"
  נטשה הסכימה:
  - אם אין כוח, אז כן...
  אבל אנחנו הלוחמים תמיד בריאים!
  הילדה השליכה את בהונותיה החשופות אל מחטי היריב ושרה:
  - החייל תמיד בריא,
  ומוכן לפעולה!
  לאחר מכן, נטשה שוב חתכה את האויבים.
  זויה היא מותק מאוד מהיר. הנה חבית שלמה בסין שהושקה. וקרע כמה אלפים מפיצוץ אחד.
  ואז היא צווחה:
  - אל תפסיק, העקבים שלנו נוצצים!
  וילדה בתחרה קרבית!
  אורורה בקרב היא גם לא חלשה. אז מחבט את הסינים. כאילו מתוך אלומה של שרשראות נוק אאוט.
  וקוצץ יריבים - שר:
  - היזהרו זה יהיה שימושי,
  תהיה פשטידה בסתיו!
  השטן אדום השיער באמת חורש בקרב כמו שטן בקופסת הרחה.
  והנה איך סבטלנה נלחמת. והסינים מקבלים את זה ממנה.
  ואם היא תפגע, היא תרביץ.
  ממנו יוצאים נתזים עקובים מדם.
  סבטלנה הבחינה בחומרה כשנתזי מתכת עפו מכף רגלה היחפה והמיסו גולגולות:
  - תהילה לרוסיה, מאוד אפילו תהילה!
  טנקים שועטים קדימה...
  חלוקה בחולצות אדומות -
  שלום לעם הרוסי!
  כאן הבנות לקחו על עצמם את הסינים. אז הם נחתכים ונגרסים. לא לוחמים, אלא באמת פנתרים ששברו את השרשרת.
  אולג נמצא בקרב ותוקף את הסינים. מנצח אותם בלי רחמים וצווח:
  אנחנו כמו שוורים!
  מרגריטה, מוחצת את הצבא הצהוב, הרימה:
  אנחנו כמו שוורים!
  נטשה לקחה אותו ויללה, כרתה את הלוחמים הצהובים:
  - השקר יוצא מכלל שליטה!
  זויה קרעה את הסינים, צרחה:
  - לא, לא על הסף!
  והוא גם יקח וישחרר כוכבית ברגל יחפה.
  נטשה לקחה אותו וצרחה:
  - הטלוויזיה שלנו דולקת!
  וצרור מחטים קטלני עף מרגלה החשופה.
  זויה, גם מוחצת את הסינים, צרחה:
  - הידידות שלנו היא מונוליט!
  ושוב זריקה כזו שהעיגולים מיטשטשים לכל הכיוונים. מדובר בבחורה - השמדה טהורה של יריבים.
  הילדה עם בהונותיה החשופות תקח ותשגר שלושה בומרנגים. והגופות מזה נעשו עוד יותר.
  לאחר מכן, היופי ימסור:
  - לא ניתן רחמים לאויב! תהיה גופה!
  ושוב הדבר הקטלני עף מהעקב החשוף.
  אורורה גם העירה באופן הגיוני למדי:
  - רק לא גופה אחת, אלא רבים!
  לאחר מכן, הילדה לקחה אותו והלכה יחפה בין השלוליות העקובות מדם. והרג הרבה סינים.
  ואיך זה שואג:
  - רצח המוני!
  ואז הוא דופק את ראשו בגנרל סיני. שבור את הגולגולת שלו ותמסור:
  - בנזאי! אתה תלך לגן עדן!
  סבטלנה, זועמת מאוד בהתקפה, חורקת:
  - לא תיחסך!
  ותריסר מחטים עפות מאצבעותיה החשופות. איך היא מנצחת את כולם. ומאוד אפילו הלוחם מנסה לגרוס ולהרוג.
  אולג ריבצ'נקו חורק:
  - פטיש מפואר!
  וגם הילד זורק כוכב מגניב כזה בצורת צלב קרס ברגל היחפה. היברידי מורכב.
  והמסה של הסינים התמוטטה.
  אולג שאג:
  - בנזאי!
  והילד שוב נמצא בהתקפה פרועה. לא, זה רק רועש מכוח, והרי געש מגרגרים!
  מרגרט בתנועה. זה יקרע לכולם את הבטן.
  ילדה עם הרגל תזרוק חמישים מחטים בבת אחת. וההמונים נהרגים על ידי כל מיני אויבים.
  מרגריטה שרה במונחים של עליזות:
  - אחת שתיים! צער הוא לא בעיה!
  לעולם אל תתייאש!
  שמור על האף והזנב גבוה יותר עם צינור.
  דע שחבר אמיתי תמיד איתך!
  זו חברה כל כך אגרסיבית. הילדה מחבטת וצורחת:
  "נשיא הדרקון יהפוך לגופה!"
  נטשה בקרב היא רק סוג של קטלנית. ושאג גרגר:
  - בנזאי! קבל את זה מהר!
  ורימון עף מעל רגלה היחפה. והסינים הם כמו מסמרים. ולנפץ.
  הנה הלוחם! לכל הלוחמים - לוחם!
  זויה גם בהתקפה. כלבה זועמת כל כך.
  והיא לקחה אותו וגרגרה:
  - אבינו הוא האל הלבן בעצמו!
  והוא חותך טחנת משולשת עבור הסינים!
  ואורורה שאגה בתגובה:
  - ואלוהים שלי שחור!
  אכן, הג'ינג'י הוא עצם התגלמות ההונאה והרשעות. לאויבים, כמובן. ועבור חברים, היא יקירה.
  ואיך בבהונות חשופות יקח ויזרוק. והרבה ערימות של לוחמים של האימפריה השמימית.
  הג'ינג'י צעק:
  - רוסיה והאל השחור מאחורינו!
  לוחם עם פוטנציאל לחימה גבוה מאוד. לא, תחת זה עדיף לא להתערב.
  אורורה לחשה:
  - נמחץ את כל הבוגדים לאבקה!
  ולקרוץ לשותפיו. כן, הילדה הלוהטת הזו היא לא בדיוק משהו שיכול לתת שלווה. אלא אם כן השלום הוא קטלני!
  סבטלנה, מוחצת את האויבים, פרסמה:
  - נסחוף אותך בתור!
  אורורה אישרה:
  - נהרוג את כולם!
  ומרגליה היחפות, מתת ההשמדה המוחלטת שוב עפה!
  אולג שר בתגובה:
  - יהיה בנזאי שלם!
  אורורה, קורעת את הסינים בידיה החשופות, חותכת אותן בחרבות וזורקת מחטים באצבעותיה החשופות, הוציאה:
  - בקצרה! בקצרה!
  נטשה, השמידה את הלוחמים הצהובים, צרחה:
  - בקיצור - בנזאי!
  ובואו נחתוך יריבים במרירות פרועה.
  אולג ריבצ'נקו חתך יריבים, פרסם:
  - ההימור הזה אינו סיני,
  והבכורה, תאמין לי, היא תאילנדית!
  ושוב, דיסק חד וחיתוך מתכת עף מרגלו היחפה של הילד.
  מרגריטה, כרתה את לוחמי האימפריה השמימית, שרה:
  - ואת מי נמצא בקרב,
  ואת מי נמצא בקרב...
  בוא לא נתבדח עם זה -
  בואו נקרע את זה!
  בואו נקרע את זה!
  . פרק 3
  אחרי שניצחו את הסינים אפשר לנוח קצת. אבל אבוי, אין לך זמן להירגע יותר מדי.
  המוני צהובים חדשים מתגנבים פנימה.
  אולג ריבצ'נקו חותך אותם שוב ושואג:
  - במלחמת קודש - הרוסים לא מפסידים!
  מרגריטה זורקת מתנות קטלניות בבהונותיה החשופות ומאשרת:
  - לעולם אל תפסיד!
  אולג רצה לומר עוד משהו...
  אבל עכשיו הם הועברו זמנית על ידי הלחש של המכשפה לחומר אחר.
  ואולג ריבצ'נקו הפך לחלוץ באחד המחנות הגרמניים. ומרגריטה עברה איתו.
  ובכן, לא כל הזמן לחתוך עם הסינים.
  - תהילה למולדת! - החלוץ אולג ריבצ'נקו חזר על הזעקה, וספג בשקט מכה בכתפיו, למרות שנפל בדיוק על אחת הצלקות הנפוחות בעבר. ומהשנייה ובכלל נתיחה - זרם דם! מרגריטה הביטה באולג ריבצ'נקו בהפתעה ובהכרת תודה ושאלה אותו משהו באנגלית. ילד הפלא אולג ריבצ'נקו חשב - כנראה, הוא שואל שוב מה ראיתי בחלום - האם יש סינכרון? הילד חייך בחזרה אל אחותו בזרועותיו ומשך בכתפיו הרחבות למדי עבור ילד בן עשר. ככל הנראה, מרגריטה הבינה שאולג ריבצ'נקו פשוט רוצה להראות שהוא לא מוותר ולא מבין מה מניע אותו לצעוק בסגנון הקולנוע הפרולטארי.
  ולא רק הוא, אלא גם מראט קזיי הדקה והקירחת הזו. אבל בקריצה מעודדת, היא הנהנה לילד האמיץ...
  אולג ריבצ'נקו נעלב לפתע, והדכא את הכאב בקולו, העיר:
  - בראבאדו זה הכל!
  מרגריטה התנגדה בלחש:
  - לא, לא חוצפה! זה כמו לומר - המילה מסריחה כידון!
  אולג העיר ברצינות:
  - עדיף להרוג פאשיסט אחד מאשר לקלל מאה קראוטים!
  היה רעש, שאגת מנועים ורעש, רוכבים מהאס.אס ורופאי התליינים - קפצו ארצה, פרקו את האוכף שלהם יותר כמו מוטאנטים מאשר סוסי חיות. השבויים הושיבו על הדשא - בשרשרת. הם בדקו את הכבליות: אז היו כבולים בחוזקה. ואולג ריבצ'נקו לא היה מופתע מדי לראות איך בדיוק ניגש אליו אחד מרופאי ה-SS הזוטרים. בגרמנית הוא אמר בגסות - קום, פרימט מותק - דוחף את הילד החלוץ עם הבוהן של מגף רך לתוך הירך או אפילו קצת יותר גבוה, בכליות. אולג ריבצ'נקו נדרך... ואז אורורה המגניבה התערבה. השטן הלוהט (אז היא זכתה לכינוי בכוחות בגלל צבע שיערה האדום הבלתי טבעי והבוהק והסיבולת והכוח הבלתי נשיים!) הסביר משהו בלעג - והלעג הזה לא נגמר אולג. ניתן לראות שגם הרופא הפשיסטי חש בכך! הנאצי היכה את אורורה בכתפו השרירית בכף רגלו. היא רק ציחקקה. ואז הפאשיסט פגע מכיכר, והפיל בחדות גב גמיש על ילדה נועזת. אולג טלטלה הצידה מהטלטול. אורורה התיישבה מיד שוב והראתה בשקט את ידיה הכבולות. הפרופסור השמן קרא אל עמיתו הצעיר, שפתאום השפיל את מבטו. ואז הוא שבר ענף של אברש יבש והראה אותו לאולג ריבצ'נקו. הוא נופף מול אפו - הילד נרתע בעל כורחו. הרופא הפשיסטי שוב העמיד פנים שהוא לוקח זרוע, הניד בראשו, עשה איזו תנועה מוזרה. לא מבין, כאילו איש אס אס אוכל בכפית...
  אולג ריבצ'נקו פלט בכעס בגרמנית:
  אתה לא יכול לבטא את עצמך במונחים אנושיים.
  פריץ בקע: תת-אנושי, יודע את שפת הגזע האדון?
  ריבצ'נקו הבן הצעיר הבין שהוא בגד בעצמו לשווא, גילה מה עדיף לשמור סוד, אבל... המילה היא לא דרור - אתה תתגעגע אליה, לא תתפוס אותה. נכון, הרופא השמן והגבוה לבש אווירה של אדישות, המילה חנקה את הביטוי הגרמני שאמר הילד. שוב חזר על המחווה הקודמת והראה זרוע מקופלת.
  ואולג ריבצ'נקו הבין - הם שולחים אותו כמשרת לעצי הסקה ...
  לא רציתי שירביצו לי שוב אחרי סירוב גאה. וכן, אתה לא יכול לפספס את ההזדמנות.
  ובכן, מהי גאוותו של centurion, או יותר נכון פטריציאן לשבור. המחשבה על בריחה הגיעה כמובן - היא הגיעה ברגע שהאזיקים הכבדים נקשו מתחת למפתח הגדול. אם כי אולי יותר הגיוני לומר שהיא לא עזבה בכלל! אבל המחשבה הקטנה התבררה כמו ארנב מבוהל שרץ בפנסים, בלי לדעת שהוא כבר, למעשה, נתפס. ובכל זאת - ברגע שאולג ריבצ'נקו התרחק מהחנייה - ראה הילד שאדם זאב עוקב אחריו. אחד מאותם מוטאנטים מוזרים ומאומנים ששומרים על השיירה המונעת ב-SS. יחד עם זאת, אף אחד מהשיירה לא מביט בהתרסה לעבר הילד היחף המטפס בחופזה על המשטח. למרות שאולג ריבצ'נקו הרגיש שסביר להניח שמצלמה נסתרת מצלמת את תנועותיו. זה אפילו מפתיע עד כמה טכנית הפריץ התקדמו. אם שלנו לא יענה בצורה מספקת, אז זה יהיה רע.
  הצרחה דקר בכאב את סוליות רגליהם של ילדים חסרות הגנה שכבר נרפאו. כפות רגליים שנפלו בחוזקה כבר החלו להתגבש, אבל תהליך זה די כואב כשאתה דורכ על אבנים חדות. אולג נאנק בשקט, מנסה לא להראות שהוא סובל מכאבים ולא להסתכל על הדם שיצא שוב. אבל אז זה היה כמו צונאמי של הבלתי מוסבר ששטף אותו.
  הפחד, באופן מיידי, ובאופן בלתי מוסבר, שלל מהנער החלוץ את מחשבותיו ורצונותיו שלו. רק רציתי לפנות לכיוון איש הזאב (?). תחת מבטן של עיניה הבלתי אנושיות של החיה הנאצית, קפא אולג ריבצ'נקו בעל כורחו וקפא. אבל מיד, חום לוהט שטף את החלוץ הטרי, והילד נע כמו מקלע מהמפעל. הוא שבר גזעים יבשים של ליבנה וברושים הגדלים בנקיקים, שעדיין לא ירוקים אחרי החורף - הרבה, בקושי גרר אותם. קיפלתי אותו לתיק גדול ושקוף, גררתי אותו משם, בלי להבחין בכביש לחנייה.
  אולג ריבצ'נקו, בדרך, ניסה נואשות להתגבר על הזוועה המייאשת. חלוץ-מצוין הוא או לא! אבל זה היה כמו שחיין לא כשיר שמנסה להישאר על המים. זה צץ ואז זה שוב עולה על גדותיו...
  איש הזאב הלך אחריו: מדי פעם, עוצר ומרחרח את עקבות הרגליים החשופות שהותיר הילד.
  החלוץ הגאון חש הקלה מגל האימה רק כשחזר למקום המחנה.
  נראה שהפשיסטים הלא-אנושיים השפלים לא הסתכלו על אולג ריבצ'נקו. למרות שלמעשה זוג אנשי SS לא הסירו את עיניהם. רק כשקיפל את מה שהביא, הרופא-ההוצאה לפועל הבכיר, העיף מבט קצר, זרק משהו לילד... אה! אולג התעשת לבסוף. תפסו אותו בחמדנות, במחשבה שאולי הם חילקו חפיסת שוקולד או משהו מעבר להלחמה לעבודה. ובקעה - שכב, צור ופלדה. הצור היה ככל הנראה קוורץ. והכיסא נראה כמו חתיכת קובץ. איך להשתמש בכל זה - החלוץ המפותח אולג ידע בתיאוריה ואפילו בהתעניינות, הוא היה מנסה גם את הרובינסונים מפולסי... לולא נסיבות מוזרות.
  אולג נגע בענפים הלחים עם רגלו, ואז בידו והניד בראשו.
  - טינדר... - אמר החלוץ בשקט ברוסית, השתעל לפתע וחזר. - יש צורך בטינדר. - ובקושי נמנע מלעבור לדיבור גרמני. - זה לא יידלק.
  אולג הביט בהם... לא ברור מדוע הפריץ, שיש להם גם מצתים וגם גפרורים, וכנראה אפילו מטיל להביורים, נזקקו לדרך המיושנת הזו להדליק אש. הם רוצים לבדוק את כושר ההמצאה של החלוצים. האם הם מודדים את ההתפתחות הנפשית של אדם סובייטי? או, באופן טריוויאלי ללגלג על ילד שבוי? מי יבין אותם כאילו מכוכב אחר!
  הנאצים הביטו זה בזה, חשפו שיניים. הדבר המוזר וה... והנורא ביותר עבור אולג ריבצ'נקו הוא שהפנים שלהם התבררו כלא מרושעים, לא אכזריים, אפילו לא מלגלגים, לא! סקרן מאוד כאילו שוקל חיה מוזרה, עניין חי במיוחד נרשם אצל הפרופסור הבכיר, כאילו בכוונה הוא הוריד את משקפיו. אין טיפה של אדישות, זה כל כך מעניין איך מדענים עוקבים אחר הניסוי.
  אולג ריבצ'נקו חזר בלחש, מנסה לשלוט בהתרגשות בקולו:
  הכל נרטב במהלך החורף! לא ילך!
  בעיניים, יותר מדומה מאשר אי הבנה כנה, אבל שוב בלי כעס. אבל אז אחד הצעירים - לא זה ששחרר את אולג - רוטן, קם, התמתח, שפשף את ישבנו מוכה על האוכף לקול צחוקם של שאר אנשי האס-אס... אולג לא הופתע יותר מדי שחלק מהאנשים. הגרמנים משתמשים בסוסים כדי לנוע - גירעון דלק. למרות שמשום מה הובלות זוחלות אחריהם? האויב הנאצי הביא קופסה מהאוכפים המקופלים, שממנה הוציא משהו... החלוץ חשב שזה צמר גפן, אבל לא. מרחוק זה נראה כמו גוש של חוטים דקים. אולג ריבצ'נקו, לוקח אותו בידיו, הבין - אזוב יבש.
  שוב, ילד הפלא החלוץ הופתע מדוע זה היה פריץ, ואפילו רופא נושא עשב במחרשה... אולי האזוב הזה לא כל כך פשוט?
  ובכן, תפסיק לחשוב, כואב לי הראש. זה בטח נראה - פשוט וטיפש יותר ממך. באופן מוזר, אבל הטינדר תפס מיד - אולג לא פגע בצור על הצור, אלא גירד בצורה חלקה (קרא איפשהו) - וניצוצות ירדו כמו ברד. והוא הצליח להקים שריפות (עכשיו הוא בנה "צריף" רגיל כבר כמה שנים, רוב חייו. עד מהרה רקדה האש בעוצמה ובעיקר - הליבנה בוערת היטב ולחה. כאן התייצבו השומרים הצעירים מהאס.אס., החלו לתקוע מעלי מתכת לתוך האדמה בצדי האש.
  וראשו של אולג ריבצ'נקו הסתובב, משהו קאוסטי קיצוני זחל לתוך אפו וניתק מיד את הכרתו מהמציאות. אבל בבת אחת, חזון שהיה מדהים בריאליזם התגלגל.
  אפילו אישיותו של הילד השתנתה, הוא דמיין את עצמו כיתום אומלל, עם הורים חיים. יתרה מזאת, אבא ואמא לא השאירו לא - הם שללו מאבותיהם את זכויותיהם לחובות ושלחו את הילד למקלט בכלא. בלי אשמה, אבל מכיוון שההורים שלך חייבים כסף, אז אתה, לפי החלטת בית המשפט באימפריית חלל דיקטטורית, פושע נוער.
  בית היתומים לילדים היה ממוקם באזור התעשייה של הבירה ובאמת נראה כמו בית סוהר. צריפים בכל מקום, צריפים תא. אולג ריבצ'נקו, בחזון ריאליסטי, בילה את הלילה על דרגשי עץ מהוקצעים בצורה גרועה. בקרבת מקום שכבו נערים נוספים, הן מהמין האנושי והן מהחייזרים. לא היו שמיכות, מזרונים, כריות, הגוף המעוצב ולעתים קרובות מוכה מוטל על עץ חשוף. ובלילה, הרגל קשורה לשרשרת כדי שלא יברח. בתא יש כמאה ילדים, הוא מאוד מחניק, הגופות מזיעות, מכות אחת ליד השנייה בפינת הדלי, אין אפילו מערכת ביוב. וזה במדינה, שספינות הכוכבים שלה חורשות את מרחבי הגלקסיה, ודגליה עטרים עשרות אלפי עולמות מיושבים! עם זאת, החבר'ה מנסים להקל על עצמם ברחוב, כשני שליש מהיום הם עסוקים בעבודה. הקשה ביותר נחשב בחנות, מאובק ומייגע. לגב ולזרועות זה נורא נמאס, ולפני העיניים זה מתחיל "להיכשל", הפעולות פשוטות, אך מעיקות, דורשות חזרה. עבודה מהנה יותר, בחוץ בשטח או באתר בנייה. ילדים, כדי שיהיו פחות עייפים ויקבלו רגיעה, הם מנסים להתחלף בתהליכי לידה שונים. אבל בכל זאת, הגוף כואב, הרבה בנים, בבית היתומים - כמעט מחצית מהאנשים גונחים בשנתם.
  אולג ריבצ'נקו זרק והסתובב בעצבנות, השרשרת צלצלה, הטבעת שפשפה את רגלו עד דם. הצפירה נשמעת, זה אומר לעלות, לעבוד. גופו של הילד עדיין לא נח, הבנים האחרים - הגזע האנושי העירום והצאצאים הפרוותיים של עולמות אחרים - נאבקים להתרומם. העייפות שהצטברה במהלך חודשי העבדות מפנה מקום לכאב עמום בשרירים. השרשראות הנשלטות על ידי השבב המובנה עפות מרגליהם אוטומטית, הן עשויות מסגסוגת חזקה מאוד שלא ניתנת לניסור. מופיעים משגיחים, נשמעות צעקות מאיימות.
  מובילים את הבנים להתרחץ, זה לא ייקח הרבה זמן, המים מהמיכלים חלודים. אולג ריבצ'נקו שוטף את פיו, מתיז כדי לשטוף את הזיעה. אין אוורור בתא, והחדר בעל ריח הזיעה אינו מסוגל לרענן את השינה. לאחר מכן לוקחים אותם לארוחת בוקר, הם צריכים לאכול בעמידה, אין צורך בכיסאות לנידונים. מאכילים אותם בלחם ובתחמיץ, בשר יקר וילדים לא אמורים, אז הם מעדיפים לצוף מרעה. עם זאת, הסוס הוא צמחוני, ואיך זה עובד, בעוד הטורפים אכלו בשר, הולכים לישון. ליד אולג נמצא חברו טימור. שניהם בני שתים עשרה בחזון זה, ליתר דיוק ממציאות אחרת, גיל הבנים החזקים הוא נקודת מפנה, כאשר קשה מאוד להשלים עם הרבה עבדים.
  טימור, ששתה מיץ סרפד בכוס שטופה בצורה גרועה, אמר בגניחה:
  - וזה שוב לעבוד בחנות הזו! אני לא רוצה!
  - אני לא רוצה לעמוד ולחזור על אותה תנועה עשרת אלפים פעמים. - ענה, רועד מזיכרונות לא נעימים, אולג ריבצ'נקו.
  - אולי נבקש עבודת שטח! - טימור הביט בחולמניות בשמים, שם נצצו שלושה כוכבים בבת אחת על הפלנטה הזו. - בפרט, לנקות את הקרפיון-אפרסקים. הם כל כך טעימים, במיוחד אלה עם סנפירים זהובים, אבל מכיוון שהסוהר לא נראה בתאווה, אתה יכול בכל מקרה לבחור משהו בפה.
  אולג ריבצ'נקו נאנח בכבדות:
  - גם אני אעדיף בדיוק עבודה כזו בחיק הטבע העדין. - ואז החלוץ בהתגלמותו נעשה עליז יותר. - אפשר לרמות את הרובוט-הצופה, כאן רוב ציוד הניטור כבר נגנב!
  ארוחת הבוקר הסתיימה, והם מובלים לחיווט...
  ילדים מסודרים בשורה על רחבת המסדרים, בני המין האנושי מנסים להיצמד, החייזרים שומרים על המבנה בהתאם לגובהם. הם מחולקים לקבוצות לפי גיל וגודל. יש בנים מגיל חמש עד שש עשרה, כמו גם צעירים פרוותיים וקשקשים נציגי עולמות אחרים.
  הדבר היחיד שמאחד ביניהם הוא לבוש, או יותר נכון היעדרו הכמעט מוחלט, רק מכנסיים קצרים עם מספר זיהוי על הבנים.
  האימפריה מתייחסת אליהם על פי העיקרון של סחיטת הטבות נוספות לעצמם מאלה שחדלו להיחשב לאזרח! חסכון בכל דבר, על בגדים, נעליים, לעומת זאת, כמה בנים בחיים החופשיים שלהם לא הכירו נעליים.
  אבל עם מקלות וערימת גומי על עקבים חשופים הם קיבלו לעתים קרובות. ראשים מגולחים, כל שבועיים אמבטיה, שם הם נצרבים. ואז הם מיד מתגלחים עם מכונה קהה, ואז לא הרבה הצליח לצמוח בחזרה. הנערים צועדים יחפים על אבנים חדות. אם אולג רגיל לכך וכף רגלו המחוספסת אינה מרגישה כאב, אז הילדים הקטנים ביותר מפילים את העקבים והאצבעות החשופות עד שהם מדממים.
  השומר כולו מורכב מחייזרים המייצגים את הגזעים האכזריים ביותר ביקום, רק ראש המקלט, פראו פונטוס הקשישה, מסתכל בעיניו האכזריות של סדיסט.
  הנמר-קרנף, שממלא תפקיד של משגיח, נותן הנחיות היכן מי יעבוד היום, או יותר נכון, יעבוד קשה עד שיאבד את הכרתו. אולג, מוריד את כתפיו הגרומות, מביט בחצי השני של החצר. יש בנות, מקטנות ועד כמעט מבוגרות. הם לבושים כמו קבצנים בסחבות מרופטות של פשתן גס ביותר. הפנים יבשות, העיניים נראות גדולות ועצובות. השק קצר, דק אך רגליים מגודדות נראות מתחתיו. גם הבנות יחפות וכולן ללא יוצא מן הכלל מגולחות קרחות. זה נעשה כנראה כדי להשפיל אותם, שוב כדי להראות שהם כלום. אבל כאן בשום פנים ואופן לא הפושעים נאספים - הילדים הנטושים האומללים.
  כאן הם מודיעים שקבוצת בנים תלך למתפרה, לעבוד בפרופיל הכי מייגע ומתיש. כאן טימור לא עמד בזה וצעק בייסורים:
  - אני לא רוצה לעבוד ככה! שלח אותי למטע או לגן.
  הבנים קפאו, שזופים, גופים רזים מתוחים.
  פונטוס היה בבירור מרוצה מהאירוע החדש להוצאה להורג:
  - אתמול היית שקט, ופחדתי שמשפחתך תישאר ללא שיעור חזותי. שהילד יוסע חמש פעמים בשורות.
  התרגשות עברה בשורות הילדים.
  - זה נכון. - אמרה המטרונית. - חלקו מוטות לכולם.
  המכות הופעלו במוטות דוקרנים מיוחדים. בדרך כלל קטפו אותם הבנים עצמם מהסבך, בתקופות שבהן לא הייתה עבודה. אולם, אכן, כבר אז נאלצו ילדים, גם אם ללא תועלת לאימפריה, לחפור, למשל, לחפור בור במשך חצי יום ולקבור אותו למשך חצי יום.
  אולג ריבצ'נקו הביט בידיים של ילדיו, הם הופלו ביבלות.
  החבר'ה פירקו אוטומטית את הסורגים, לאולג נדמה היה שהם, כלי העינויים, שרפו את אצבעותיהם, והרגליים שלהם נעשו כבדות. הוא לא רצה להכות את חברו, אבל לא היה לו האומץ למחות. הוא כמעט לא ראה דבר והכה את הבוהן הגדולה שלו בכאב על אבן מרוצפת. באופן מוזר, אבל תחושת הכאב עזרה להתאסף והערפל שלפני עיניי התפזר. הצעד נעשה מוצק יותר, אם כי האצבע הפכה כחולה.
  הם נבנו בחצי עיגול בשורה ארוכה. טימור היה קשור במקלות בידיו וכתפיו היו מעוותות כדי שיהיה נוח יותר להכות את הנער הפוגע. החבר'ה פוזלים ומנסים להסיט את מבטם. בפקודתה של פראו פונטוס, הם התיזו מי מלח, פיזרו מלח כחול על גבו הרזה אך הגידים. אם לשפוט לפי האופן בו העווה הילד את פניו, הוא החל להישרף.
  המארחת חבטה בשפתיה.
  עכשיו כולכם מקבלים שיעור. הכה חזק יותר, מי שיבגד יידון לפעולות תגמול.
  העוזר במקרה הזה, עכברוש הקרנף חשף את ניבים:
  אנחנו נטפל בהם עכשיו! המפלצת מלמלה.
  הילד הועבר בין השורות. הבנים הרימו באיטיות את המוטות והמכות הראשונות נפלו על גבו של טימור. אם לשפוט לפי הצלקות בגב ובצדדים, הילד נענש יותר מפעם אחת, אז הוא פשוט נאנח ונשם בכבדות, כמו כל הבנים שמנסים לעצור את הצרחות.
  - הכה חזק יותר! צעק פונטוס. תן לו לצעוק.
  המכות הראשונות ניתנו על ידי הנערים הקטנים ביותר, שפשוט לא היה להם כוח לגרום לכאב רציני. אבל אז הבחורים המבוגרים התחילו להכות אותי. גבו של הילד נחתך בפסים אדומים, דם טפטף. הכאב, שהוגבר על ידי מלח כחול, גרם לטימור לצרוח, הוא אפילו נפל, קרש ננעץ עם מסמרים למטה ודקר לו את החזה.
  - אין צורך! - צעק הילד. - אני אעבוד בכל מקום שתגיד.
  - ברור שתעשה! - ענה פונטוס. - אבל קודם, מכה.
  החברים של אתמול היו נרגשים מדי והכו את אחיהם מאתמול. גם אנשים וגם חייזרים חבטו באותה אכזריות. הילד צרח, רגליו היחפות השאירו עקבות עקובות מדם. החולד-קרנף נהם והיכה את הילד באלוה על רגליו החשופות והשזומות. הוא רצה לגרום יותר כאב לילד. המכה נפלה על הקרסוליים הגידים, והמכה הבאה על העקבים. טימור צווח וצנח. ואז המענה צלל מחט עבה לתוך הישבן, ושפך פנימה את הנוזל.
  - ימין! אמר פונטוס. עכשיו הוא מעדיף למות מאשר להתעלף. אף אחד לא מתחמק מעונש.
  אולג ריבצ'נקו עמד כמעט בקצה התור, ונדמה היה לו שמכות השוט שנפלו עליו. טימור התאכזב, הילד עצמו רק התעוות, צעק ובכה. פניו העגולות נעשו ארגמן מכאב, העוויה של סבל עיקמה אותן.
  כשראה את אולג, לחש בשפתיים חיוורות:
  - רחם!
  הילד היסס: הוא קפא.
  עכברוש הקרנף צעק:
  - נו, למה אתה מחכה! מִפרָץ!
  אולג ריבצ'נקו השיב:
  - לא אני לא יכול! הוא חבר שלי!
  עכברוש הקרנף חייך:
  האם אתה רוצה אותו דבר עבורך?
  אולג רעד כולו והחוויר:
  - לא אבל!
  פונטוס קטע אותו:
  - מספיק! הנער חתם על גזר הדין שלו. מה אתה שווה מורדובורוט. יוצקים אותו היטב ותולים אותו על מתלה כדי שאחרים יתפעלו ממנו.
  אולג נדחק מכלל פעולה, נמשך אל העזים. הילד ניסה להתנגד, אבל נמרי הקרנף התמודדו איתו כמו חתלתול. ידיים מעוותות בכאב, עצמות מתכווצות. הם שמו אותו על הקרשים, הילד הרגיש את החספוס של קצה הציפורניים הבולטות על הלחי והבטנו. הם חדרו לתוך השרירים, החזה, הסנטר, החלק הקדמי של הירכיים, הברכיים. הלחי שלו הייתה שרוטה עד כדי דם.
  - הו, אל תעשה! - שאל אולג.
  - נחוץ! - אמר החולד-קרנף, כדי שכולם יוכלו להוות דוגמה.
  הילד הרגיש שופכים תמיסת מלח על גבו, ואחר כך שופכים מלח. זה צורב כמו פלסטרים של חרדל. אולג העווה את פניו, רגליו היבלות היו מרוחות (בפעם האחרונה שהוא היה בזיכרון המוזר הזה שעלה בחזון הזה - הוא נעל סנדלים לפני כשש שנים), הן כמעט מיד התחילו לגרד בפראות. העכברושים-קרנף צלל מחט לתוך הישבן, הוא דקר בגסות ובכאב, הנוזל הבוער נכנס פנימה.
  - עתה תהיו מבועתים מאד, ולא תאבדו את ההכרה. - קרקר המפלצת, חושף את פניו, הוא היה מגמגם ומפיק סרט אימה!
  - בשביל מה? נאנק הילד הכלוא בתמימות. - למען המשיח, הראה רחמים.
  עכברוש הקרנף, מרסס רוק רעיל, ענה:
  - אני לא מאמין בסיפורי האגדות האלה על ישו הטוב! באופן כללי, אם יש אלוהים, אז הוא רשע ואכזריות. וככל שתגרום לרועך יותר רוע וסבל, כך תקבל יותר כוח ואושר בעולם הבא.
  - אבסורד! - אמר, מחוויר מאימה, ופתאום אלוהים באמת ילד כזה.
  - תראה! - צאצאיו של טרטרוס הקוסמי ציחקקו. - אבל אל תקווה, היום לא תמות.
  פונטוס בטון נובח ציווה:
  - להתחיל! תן לו לזכור לנצח את נשיקות השוט!
  ילד הפלא החלוץ השבוי רעד כששמע שריקה נוקבת, ולאחר מכן מכת זעזוע מוח חזקה שממנה פרץ העור על גבו. חולדות הקרנף פגעו בחוזקה, אך במקביל עצרו את כוחן כדי לא להרוג. צעקה נמלטה מגרונו של הילד, הוא רעד, דמעה יצאה. נשך את שפתו עד שדיממה, הילד התאפק. רגע לאחר מכן, הגיעה מכה נוספת, והרעידה את כל הגוף. אולג ריבצ'נקו נשם נשימה עמוקה, הכאב, שהוגבר על ידי מלח ותמלחת, היה בלתי נסבל.
  פונטוס צעק:
  - תמשיך!
  שוב שריקה ונשיפות! חותך עד העצם. הילד נשרף עד תומו. נדמה היה שזה ירד מהבטן. למרות מאמציו, חלק מהצעקה דלף משפתיו המתוחות.
  - אמא!
  שוב מכות! על הגב, בין השכמות החדות, ולבסוף, על העקבים החשופים. הילד צורח, אין לו יותר כוח לרסן את עצמו. הצעקה מתפרצת כמו הר געש מהגרון ומה שנראה כמו האף. פונטוס מרוצה:
  "עכשיו אני רואה שאתה מרביץ לו עד היסוד. הכו אותו היטב, אבל אל תהרגו אותו!
  עם כל מכה, הכאב מתגבר. הדמעות מתערבבות בדם ונופלות על המיטה. הפסים המדממים על הגב מצטרפים, מתמזגים לבלאגן ארגמן, העצמות הלבנות הדקות של הילד מתחילות להיחשף. אולג ריבצ'נקו נחנק, אין לו מספיק אוויר, החוט התחפר בקרסוליו הכפופים. עקבים חשופים מזמזמים עם עור צורם, מחוספס ויביל לא זז מיד, אבל טיפות דם עדיין יוצאות החוצה. המכות מתעצמות, נראה שברק עובר דרך קצות העצבים אל הרכס עצמו. נערים אחרים שותקים, המצפון לא מאפשר לאשר, פחד מפעולות תגמול לא מאפשר לגנות. ניתן לראות כיצד ראשיהם של הנערים צנחו, אך עיניהם עוקבות אחר ההוצאה להורג. סקרנים ומורטים עצבים, רובם כבר הולקו בצורה דומה או מתוחכמת יותר. אתה חושב שאם זה לא היה בשבילי, ולפעמים יש זדון במחשבות שלך: הוא צורח, אבל כמובן שהוא יכול היה לעמוד בזה, לא חלש כמו אולג.
  המכה כבר על העצמות החשופות, הגב, הצדדים, הירכיים הם פצע מוצק. אלמלא הזרקת הממריץ, הילד היה נדפק למוות - הוא מת מהלם כואב. וכך הוא צלל למשהו גרוע יותר מהגיהנום של דנטה. זה כאשר כל מולקולה, כל תא, כל וריד רווי בכאב סיוטי.
  החלוץ אולג ריבצ'נקו ניסה נואשות להסיח את דעתו מהכאב. נזכר בהוריו, עידן המאושר של הילדות הרחוקה, נראה שהוא נדחף ברגליו, מהלבה המבעבעת האדומה-לוהטת של הסבל, אבל היא שוב שאבה אותו פנימה, כיסתה אותו בראשו. אז הם הפליגו על אוקיינוס העינויים, חלום המוות כמציל מייסורים. זכרתי את דברי ההתגלות של יוחנן הקדוש. - והם ירצו למות, אבל הם לא יכולים. כך מחכה הגורל לחוטאים שמענים ילדים. האדון יגמול להם פי מאה, והעונש החשוב ביותר, כפי שאומר ישוע בבשורת מתי, יהיה נצחי. וחלקם ייכנסו לחיי נצח, אחרים ייסורי נצח. זה איכשהו מנחם, מעורר שנאה לאויבים, הרצון לשרוד ולנצח. הילד מצליח לצעוק:
  - על זה תשלם, על כל דמעה שנשפכה של ילד תענה ביום הדין.
  - שתוק כלבה! - שואג עכברוש קרנף.
  - אתה לא יכול לחנוק את האמת. החלוץ נאנח.
  - לקבל יותר!
  הם פגעו בו שוב, משקיעים את כל הזעם, שוברים עצמות, אבל הכאב כבר הגיע לסף כזה שהוא פשוט לא יכול להתחזק. זהו ברזל, שניתן לחמם לטמפרטורה מסוימת, ואז הוא מתפשט.
  פונטוס מבינה זאת, לאישה הזקנה (או ליתר דיוק, היא נראית בת ארבעים לא יותר, אבל למעשה עברה כמה מאות שנים), יש ניסיון רב כתליין:
  - ובכן, זה מספיק! ואז זה ימות! בואו נרפא אסיר קטן ונענה אותו בעזרת מחשב. יש לי רק תוכנית "עינויים של האולימפיים".
  עכברוש הקרנף, מפהק בכוונה, אומר:
  - עכשיו איפה זה? למרפאה?
  - לא על המדף! - המטרונית ניתקה ללא ערעור. תן לזה להיתקע כאזהרה לאחרים. להזריק רק זריקות לתמיכה בלב. ותנו להם להסיע את טימור שוב בשורות, ותנו לו לקבל מכם את שאר המכות. פעם מחזה להתרבות. צריך לעבוד!
  הזר בשוט הטה את ראשו והניע את אוזניו הפרוותיות:
  - תקשיבי למארחת. ובכן, הפעל את זה שוב.
  מכות חדשות נפלו על טימור. הפעם אף אחד לא העז למחות. לא היה שמץ של רצון ליפול לידי התליינים. טימור צורח מדי פעם נופל. מרימים אותו ומרביצים לו שוב. סדרת השביתות השנייה כבר מגיעה לסיומה. נשארו רק כמה בנים. אחד מהם הוא הבכור, בן שש עשרה, זקן כבר פורץ ושפם נראה לעין. ברור שהוא מהסס, מכה, אבל עושה את זה בקלות, בקושי נוגע.
  פראו פונטוס זועמת:
  - תלה את הצעיר העצלן הזה על מתלה וקושר לו אבן לרגליו. תן לו לסבול.
  הילד נתפס, הוא מאמץ את שרירי ההקלה, פרי עבודה קשה, וצועק:
  - נו, מה אתה מסתכל, חבר'ה היכו אותם!
  הנערים רועדים, רעם שוטף את השורות, אך חסר את הנחישות למהר לעבר מעניםיהם.
  הצעיר נגרר, כל עכברוש קרנף כבד ממנו לפחות פי שבעה. זה חסר טעם להילחם בחזרה. אבל אז מתרחשים אירועים, ברמת אלה שמשנים את גורל האימפריה. נשמעו שתי יריות וחולדות הקרנף נופלות, גב המפלצות חתוך, מכתשים עמוקים פעורים. הצעיר השתחרר ונפל, אך מיד קפץ בזעקה:
  - ראה, יש צדקת אלוהים.
  כשהיא נראתה כמו מלאך מהחושך, ענתה הילדה זהובת השיער, שדמתה כל כך לאחותה לנשק מרגריטה:
  - אנושי למדי. דעו שעסקה עם השטן אינה מבטיחה גן עדן עלי אדמות ומקום חם בגיהנום. להישען על השטן זה כמו לשבת בכיסא החשמלי!
  השני לאורורה הלוהטת הזו בקול רם:
  - מה שקורה כאן זו עלילה לסרט אימה. עשה זאת עם ילדים. תוריד את הילד מהמתלה.
  אולג ריבצ'נקו הניד בראשו ו... התעורר. היא לא שכבה במהלך החיזיון, אלא פשוט עמדה בשקט...
  ועבר לא מעט זמן. הנאצים עדיין עשו זאת
  הכנות לאוכל. אבל הסם הנורא הזה שעלה משאיפת עשן מטחב מוזר על ידי רופאי ה-SS נראה בשום אופן לא קצר.
  אולג ריבצ'נקו חשב מיד מדוע לא השפיעו לקראוטים הללו. האם הם ללא מסיכות פילטר? ולמה כזה סיוט בהזיה הזו. מה הם עושים עם זה?
  אבל הנאצים עצמם התנהגו בצורה די טבעית, אפילו נעשו איכשהו יותר ידידותיים, ורומזים שהם אומרים שהם יכולים לאכול איתנו.
  ואכן, הם משכו זוג ירכיים כבדות של פרה שנגנבה מתושבים מקומיים. ואז נאצי אחד גרר קלחת כבדה, והפשיסט השני, יחד עם אולג, הלכו על מים. שוב, זה נראה מוזר לחלוץ הסקרן, שני דליי עור ומתכת או עץ רגילים במקרה הרע. יתרה מזאת, איש אס אס אחד, שגם הוא לא היה ממש אופייני, גרר את עצמו.
  החלוץ לא היה ממש בטוח על רגליו, המכות על ההוצאה להורג היו אמיתיות מדי בהרגשה, וצאצא לומונוסוב ניחש שמאחורי זה משהו יותר מהזיה פשוטה או אפילו לא פשוטה.
  מים זרמו מאה צעדים מהמחנה, סילון קריסטל כסוף ונוצץ מתחת לשתי אבנים התלוי על המרפסת. אולג ריבצ'נקו רכן לעברה בחמדנות. הילד הרגיש עכשיו שהכל בפנים אפוי באבן, או יותר נכון לפחם. נאחז בחמדנות בקרירות הנעימה ו... קיבל את זה לאוזן.
  אחד מאנשי ה-SS, שהסתתר מאחורי קיר סלעי, לחץ על משהו על הפאנל של מכשיר מורכב וציחקק כמו עכברוש.
  המכה ניתנה על ידי הפאשיסט ללא זדון, אבל בעוצמה כזו שאוליג נזרק על האבנים, הוא הפסיק לשמוע באוזן השמאלית, והצד הזה של הראש היה ממש קהה.
  הדוקטור הבריון בחלוק ושרשרת מוזהבת פרץ בצחוק ונהם:
  - איגרוף! אִגרוּף!
  . פרק 4
  הילד החלוץ קפץ ומיהר לעבר איש ה-SS הצעיר. מכוונים מתחת לנשימה בצורה מטעה ביד ימין, ועם השמאל מסתתר בערמומיות מאחור. הוא השתתף בכמה שיעורי אגרוף, אבל הזיכרון שלו מוחלט. לדוגמה, אגרוף מזויף וחיתוך חצי עליונה חד וחצי צד שמאל. אז הגוף, הירך, שרירי הבטן ואפילו הארכת הרגל כלולים במכה. והכי חשוב - בדרך כלל מתאגרפים הנלחמים ביד ימין לא מצפים להכות עם השקעה מצד שמאל. גורם ההפתעה עבד, אולג ריבצ'נקו עשה את זה! איש אס אס צעיר ומאומן לא ידע שלפחות אולג אינו שמאלי, אבל הוא יכול לזרוק "אקדח" שמאלה. ותפס קרס בלסת. והמגניב - חייל האס-אס עמד על רגליו רק בגלל שהוא התרסק בחזרה לתוך גוש אבן שקוף... ומשקלו של ילד חצי רעב לא הספיק כדי לזרוק חייל נבחר בס"ס, הם לא. קח חלשים!
  אם אולג ריבצ'נקו היה לוחם מנוסה יותר בתנועה הזו, הוא כנראה היה הולך לסדרה של מהלכי סיום. אבל המיומנות היא לא שבחים, וגם מאפיינים פיזיים.
  אבל הוא עשה את זה די טוב, במיוחד בהתחשב בכך שהמכה לא תורגלה באימונים, ואולג ריבצ'נקו עצמו, למרות היכולות הטבעיות הגדולות שלו, היה מגניב לגבי אגרוף.
  כעת הוא אפילו התחרט על כך שלא נרשם למדור בו אמר המאמן פארננקו - אתה תגדל להיות בחור גדול, אבל עם תגובה מהירה וקלילה. בקרוב ברית המועצות תשתתף במשחקים האולימפיים - ואתה יכול להילחם כראוי על מדליה!
  מה אתה אומר? אולג ריבצ'נקו ענה על כך כך:
  "אני מעדיף לשמור את הראש שלי לדברים שימושיים יותר למדינה מאשר לנקות אחד לשני את הניקלים!" לדוגמה, אם אתה מייצר טרקטור שפועל על נסורת, או אפילו על זבל רגיל, אז הרבה יותר
  המולדת תרוויח!
  אבל עכשיו הילד עצמו קיבל הון.
  אז אולג ריבצ'נקו מעולם לא הוכה קודם לכן בחייו. איש אס אס מבוגר ריסק במהירות את ההתנגדות המאורגנת של ילד בן עשר, אם כי גבוה לגילו (שבכל זאת הראה והיכה בהצלחה כמה פעמים) וחבט במיומנות את אגרופיו - הרים את הנפל והיכה שוב. כשאולג ריבצ'נקו הפסיק להתנגד (כלומר, הוא כמעט איבד את הכרתו, כלומר, עדיין יש מחשבות בראש, אתה לא בשחור, אבל הגוף שלך כבר לא מציית. מי שנלחם ברצינות בזירה כנראה יודע מה זה אוהב להיות בגרוג.). הפאשיסט הרשה לו ליפול, ובאופן מוזר, הוא מעולם לא פגע בנפל. אולם הרופא-התליין צעק לו משהו בשפה אנגרמית. הוא לקח דלי ושפך מים על פניו החבולות.
  התחושה של חתלתול טובע, והמים מהקרח שזה עתה נמס כל כך קרים - פשוט שחיית חורף!
  אולג ניער את עצמו, קם וירק על מגפו בדם מהלחי השמאלית שפרצה מבפנים. איש האס-אס לא היכה אותו יותר - הוא נאנח לפתע שבהתחשב באילו חיילים המפלצת משרתת באופן מפתיע, כמעט באהדה, והחל לשאוב מים בעצמו לתוך הדליים שעשויים מדליי עור תנין (כנראה גם לא כזה בזבוז). ...
  ריבצ'נקו ג'וניור ציין את הנסיבות האלה כטובות ורעות בו זמנית. החדשות הטובות הן שהם לא ייהרגו, לפחות עד שהניסוי יובא לסיומו ההגיוני. נכון, קו הסיום יכול להיות מאוד צר אופקים ואולי להקל על הסבל! הדבר הרע הוא שיישמרו עליהם שמירה כבדה וכדי לברוח, למעשה, צריך להשתמש בתחכום גאוני!
  עד מהרה השתכנע אולג ריבצ'נקו שלהיות שפן ניסיונות פירושו להיות בעל יתרונות מסוימים על פני שבויי מלחמה אחרים.
  התברר שגם שבויים ושבויים יאכילו חם. מכובד, זה אומר ששומרי ה-SS כבר מזמן זללו משהו מקופסאות שימורים ופשוט שכבו על סוג של מצעים, צעקו או ישנו. ובכן, אנשי זאב הסתובבו - או בציד, או נושאים סיור, או שניהם . עם זאת, אולג לא היה מרוצה. הוא שכב על רגליה החשופות המוזזות של אורורה ושל נערה צעירה נוספת (שלא ליפול על האדמה הלחה והקרה עדיין?) וסינן - מרגריטה ניגבה את פניו בשולי מעילו של המלח, ספוגה במים נמסים, שנלקחה מאולג ריבצ'נקו. , אומר באישור:
  אתה עכשיו גבר אמיתי. הפסיד באגרופים, ניצח על טיפשים!
  אורורה הציעה:
  - כן, אני אעשה לו עיסוי פנים, החתך יחלים מהר יותר.
  אולג ריבצ'נקו חייך בכוח. מאוד לא טבעי. הוא חלה, עד כדי ריקוד שדים עם גלגיליות פלזמה על הפרסות. ובו בזמן... האם הוא הרגיש יותר עליז עכשיו? קצת פחדתי להמשיך: עכשיו יניחו אותו על אבנים וירביצו לו בשוטים מהלב, או אולי ינסו את זה בניצוץ. אבל הנאצים אפילו לא הסתכלו כאן, ודיברו על משהו בניב הציפורים שלהם, כשהם טועמים בתורות מהדוד.
  מרגריטה לחשה באוזנה:
  - כמובן, כל הכבוד... אבל תהיה חכם יותר! כאשר חזק נראה חלש ולהיפך!
  אולג ריבצ'נקו רטן:
  - לצערי, אין טעם להעמיד פנים שהוא חלש, כי כך הוא!
  ובכן, הם פגעו חזק בקרניים... בנוסף ללחי החתוכה, הם עדיין התנדנדו, אם כי לא הרבה, עמוד השדרה חזק - שתי שיניים. הצלעות כואבות, והאוזן כאבה.
  עם זאת, ההוצאה להורג במהלך חזון פנטסטי גרמה הרבה יותר סבל.
  - די, בסדר, - אולג ריבצ'נקו דחף את אצבעותיה הארוכות של אורורה בידיו הכבולות זה עתה, התיישב עם שולי חליפת המלחים שלו. רעד. - לא, קר. ולאכול ציד...
  איך, בכל זאת, התודעה תלויה בהוויה - אתה תהפוך בלי משים למרקסיסט. אם רק תשרוד!
  דייסה של הכלא הונחתה לתוך קערות אלומיניום - הן הובלו באחד הטרנספורטים המשוריינים. אבל לא היו כפיות. ככל הנראה, האמינו שעבדים יאכלו דייסה עבה בכל מקרה. או שהם החליטו לעשות צחוק, כי הכפות האלה לא כזה מחסור. טוב... זה עדיף!
  אתה הופך להיות פרא אמיתי - הילד פרץ בצחוק, ומיד סגר את פיו כדי לא לקבל את זה.
  הדייסה התבררה כדייסת כוסמת מהולה בגריסי פנינה - סמיכה, כמעט לא מלוחה וכמובן בלי בשר או משהו דומה, טוב, אולי הוסיפו קצת דג בשביל הריח. תערובת יסודית, כמעט ריקה, של שני דגנים (והם עצמם מתפוצצים מבשר מעושן, אם לשפוט לפי הריח). אבל בטנו של הנער החלוץ הגיעה מזמן לגבולה: כך שהרעב נסוג מעט, חזר רק למראה הדייסה, אבל בכוח משולש.
  נכון, היה גרוע לאכול - כמה פעמים נפלה התערובת החמה מבפנים על הלחי הפצועה, ודמעות עלו בעיניים מכאב - אבל מה זה?! כן, ו"צמידים" הפריעו, אולג ריבצ'נקו טלטלה את ידיו, זרק בזעם ניצוצות מעיניו סביבו... ובשלב מסוים הוא הבין שידו הימנית זחלה לתוך הטבעת מאחד הטמבלאות הללו לאמצע!
  לא ייאמן - האם ה-SS באמת נקב בצורה כה פרימיטיבית. זה גם ייפטר מהזאבים שאומנו על ידי מענישים!
  אולג ריבצ'נקו קפא. מיד הוא הכריח את עצמו ללעוס, והתחבא מאחורי קערה. ובידו הימנית הוא התפתל עד שהפלדה המוקשה חתכה לתוך העור בצורה בלתי נסבלת למדי.
  ב-SS, נראה שלא כולם כל כך מגניבים!
  והוא הבין שאולי הוא יכול לשלוף את ידו. טבעת המיועדת ליד גדולה יותר - של גבר או נוער מקומי, אולי אפילו ילד מבוגר שעבד הרבה. אבל לידיו המיוזעות של ילד לפני גיל ההתבגרות, אולג ריבצ'נקו, המלכודת התבררה כרחבה.
  הילד לחש:
  - מחכה לניצחון! מחכה לניצחון! אלה שכמהים לשבור את הכבלים! סבים זכו בפריץ! אנחנו גם נמלא אותם כמו משחק!
  אורורה, מביטה בחיבה באולג ריבצ'נקו, בתנועה חלקה דחפה את ידו לאחור (דם יצא מחתך רחב ושפשוף בידו). השכן השני באותו רגע זז, מכסה את המתרחש. אולג הסתכל לשטן הלוהט בעיניים, היא קרצה. והיא גם התחילה לקדוח בלייזרי אמרלד בטווח נקודתי, כמו קוברה - ללא הפרדה. אחר כך היא הנידה בראשה והצביעה בדיסקרטיות על אנשי הזאב. ואז, בלי הפסקה, לאכול - לתפוס ישירות עם ספוגים ארגמן מכוס הניצבת על ברך מורמת, הורידה את ידיה והחלה לצייר קווים מתפתלים שהופכים לגלים על האדמה הרטובה.
  אולג ריבצ'נקו לא הבין כלום, אבל שיר מנצח כבר נשמע בראשו;
  צעיר, מתוק, טהור;
  מדינה הסובייטית האדומה!
  השמש זורחת זוהרת
  ניתן עם הלב!
  
  האגמים שלנו צלולים
  הגביש הסוער של הנהר!
  בנים מתרוצצים עם כדור
  רוץ במעלה הגבעה ביחד!
  
  החזה מפוצץ באוויר,
  אביב בכל עלה דשא!
  אני פונה אל ה'
  תנו לנו להתפוצץ ברוע, צרות!
  
  הגיע הזמן קשה
  הפשיזם פלש לרוס!
  ניצור אחד חדש לקרב,
  תן לקומוניזם לשלוט!
  
  ביחד, דברים תמיד מתווכחים,
  אנחנו כמו אגרוף קפוץ!
  הפרשים נהגו לרכוב
  ובכן, עכשיו מיכל פלדה!
  
  היצירה הגדולה של לנין
  נמשיך כמו שאנחנו!
  סטלין הגאון החכם
  מה לימד אותנו לנצח!
  
  ולבסוף, אני אגיד לך
  מי הציל - הפסיד!
  מחשבה ליתר דיוק - אני אביע,
  הגמר בקרוב!
  אולג ריבצ'נקו, אחרי חול כזה, כבר נראה היה שהים עד הברכיים! וההרים בוודאות, על הכתף!
  גם הבנות השתפרו ולחשו מאוזן לאוזן. לכולם הייתה תקווה.
  הצאצא של לומונוסוב וסטנקה רזין ניפח את לחייו ואז התנשף - החתך הארור כואב.
  מה אם תצליחו לברוח? אולג ריבצ'נקו הביט במהירות הצידה, כאילו מחשבותיו יכולות (ומי יודע, אם הם יכולים לשלוח אותו, תקלות, אז לא ידוע איזה סוג של ציוד יש להם!) לשמוע את מלווי ה-SS.
  השטן הלוהט עם ברק גיהנום בעיניה נגעה בטבעות הפלדה על ידיו של הנער החלוץ והנהנה באישור: הם אומרים, כן, אתה יכול לנסות! זה ברור גם ללא דיון וללא דיבורים נוספים.
  הלוחם בעל שיער השועל לחש:
  - גם אם ישרוד... יהיה מי לנקום בו!
  אבל אז הפך אולג ריבצ'נקו פנימית לאבן, כאילו מקפיאה. ומחשבה אחת פשוטה הקפיאה אותו: הוא יסובב את ידיו. ואז... אבל אז יהיה צורך לעזור לשאר הבנות להשתחרר. אחרת, הוא לא תלמיד מצטיין חלוץ, אבל מי?!
  זכרתי את המילים: המנהיג הוא לא זה שהולך קדימה בעצמו! ומי צועד ועוזר לאחר!
  ומי הם בשבילך - בנות כל כך יפות עם רגליים שבורות בדם. משהו בתוכו של לניניסט הצעיר התמרמר - בשאגת אלפי סופות טורנדו, הוא מרד! מסתבר - רוץ הכי מהר שאתה יכול ו...
  למעשה, אם נברח, אז כשלא יהיה סיכוי אחר. אחרת, זו בגידה.
  הוא פגש שוב את עיניו, תחילה עם מרגריטה, ואחר כך עם אורורה, שגם היא התעודדה בבירור, ליקקה את הקערה בטעם. והיא, מוציאה את אפה מהקערה, קרצה.
  - אנחנו לא מחזיקים אותך! - הוסיף שטן האש. - אם תעזוב, אתה בהחלט תבוא לעזור!
  אולג ריבצ'נקו הנהן וענה:
  - אני נשבע! חלוץ ישר ייצור קשר עם הפרטיזנים ואתה תינצל!
  ובכן, זה מה שהחלטנו! מה שבא לאחר מכן היה הרבה יותר פרוזאי. כבר טוב שלא אולג זכה לשטוף את הקערות - כנראה שחששו לשחרר אותו שוב או שהחליטו לתת לבנות לעבוד קשה. קצת, אבל במצב הזה זה נעים. הדבר הרע הוא ששוב נאלצתי ללכת, וכשהפשיסטים האלה נרגעים. לא מוצא משהו בר-קיימא יותר או פחות.
  קצת קריר, ולמרות שהרוח שככה, עננים נסוגו על גב הסוס, וגשם קר החל להתפזר מהם. נראה שאנשי ה-SS אפילו מרוצים עכשיו, למרות שהם ואנשי הזאב שלהם נשאו סירחון רטוב.
  הייתי צריך ללכת הרבה. עולם כזה כאן הוא מיקרו אקלים מיוחד בחצי האי קרים. בדרך כלל לא גשום, אבל במקרה הזה עם משבי רוח.
  הבנות כבר ישנו טוב והקור המריץ אותן.
  אבל מסיבה כלשהי אולג ריבצ'נקו רצה לישון, עיניו נדבקו בבוגדנות זו לזו.
  כן, משקל כזה, כאילו פגר של מאה טון לוחץ עליך ולא נושם עמוק.
  הו, אני אהיה חולה, חשב אולג ריבצ'נקו, כשהוא מארגן מחדש בכבדות את רגליו, ששוב החלו להתקשות. "אני בהחלט אהיה חולה עכשיו, אבל מה אז?" הנאצים בהחלט לא ישתמשו באספירין או יזריקו פניצילין, והם כנראה יצטערו אפילו על דבש. או שזה עדיין לא? נשמר לניסוי? לאן אנחנו המסכנים הולכים עכשיו?!
  שוב, המציאות עם הגשם והסבל נעלמה, והוא נרדם תוך כדי תנועה. מה שכנראה מועיל רק בתפקיד הזה;
  מרחב במובן מסוים - קרב;
  החלוצים דמיטרי ואולג ריבצ'נקו, כסטודנטים מצוינים וספורטאים מצטיינים, קיבלו את הזכות לייצג את ארצם בברית המועצות בתחרויות אגרוף ידידותיות שאורגנו בין מועדוני ספורט לילדים של ברית המועצות וגרמניה. שתי המדינות עדיין נחשבות בעלות ברית, והשמועות על מלחמה מתקרבת שככו. ואכן, הכוחות הגרמנים נסוגו מהגבול, והוורמאכט מנהלים מתקפה מנצחת באפריקה, וכבר כבשו את מצרים, וזה עתה סיפרו לו על כיבוש גיברלטר. קשרים שבהם סטלין בירך אישית את הפיהרר!
  אין מילים לראייה הזויה, אלא למה שלא קורה ביקום. אולג תופס את עצמו חושב כך - שוב בהשראת ההשפעה המלאכותית של קרניים מסוימות או משהו אחר. אבל הכל כל כך אמיתי שאין כוח להתנגד לאשליה הזו.
  אז אתה יכול לטוס בבטחה למדינה כמעט ידידותית. בעיתונות הגרמנית נאמרים רק דברים טובים על ברית המועצות, והקומוניזם אף נמנה עם האידיאולוגיה האחווה של הנציונל-סוציאליזם. יתר על כן, הופיעה תנועה דומה לזו של סטחנוב ...
  דמיטרי ואולג ריבצ'נקו הם מתאגרפים מקבוצת הגיל הצעירה ביותר, הם רק בני אחת עשרה, הגבול התחתון לביצועים בתחרויות. אבל הבנים גדולים למדי לגילם, ואפילו העידן אינו תאוצה מהירה כמו בסוף המאה העשרים ואחת.
  אולג, לעומת זאת, קטן יותר, דק יותר, מקטגוריית משקל קלה יותר, אבל מהיר מאוד. דמיטרי גדול יותר, רחב יותר בעצמותיו, ניתן לתת לו מראה של ילד-גיבור לפחות בן ארבע עשרה.
  בנים שונים בצבע השיער. אולז'ק הוא בהיר, כמו בלונדיני טבעי, כמו כדור שלג. דמיטרי עם שיער חום, שיער חום. אולג צעיר יותר בכמה חודשים, ועם הפנים העגולות שלו עדיין נראה כמו ילד, ודמיטרי פשוט חתיך, ראוי לכרזה תעמולה. בנות כבר בוהות בו, לא מאמינות שזה פשוט ילד כל כך גדול.
  עם זאת, אולג ריבאצ'נקו הוא הרבה יותר מלומד מדימיטרי, אם כי שני הבנים חכמים מאוד ולומדים לאותן חמישיות. ואכן, במדינה סובייטית, ספורטאים טובים חייבים להיות תלמידים מצוינים.
  שאר החבר'ה מבוגרים יותר, אבל עד גיל שמונה עשרה, אם כי כמה גיבורים בגובה שני מטרים טובים ושוקלים מרכז ...
  מתאגרפים, מיטב הקדרים הצעירים של המדינה... ואלופי גרמניה והמדינות הכפופות לה ילחמו איתם... בין ילדים, כמובן, או זוטרים.
  הם טסים ללא הפסקה בקו הנוסעים הגדול ביותר של הרייך השלישי בקו מוסקבה-ברלין.
  מתאגרפים יושבים בנפרד, אבל יש גם מתאבקים, מרימי משקולות, שחקני כדורגל, שחיינים. כל הצעירים וביצועים מצוינים. סטלין הורה שהדור החדש שלנו, שנולד תחת המשטר הסובייטי, יראה את כל הטוב ולא יאבד פנים. וכמובן, כולם להוטים להילחם...
  דמיטרי שאל את אולג:
  - עשית תוכנית טקטית לקרב?
  הנער החלוץ ענה:
  - יש לי תריסר תוכניות לכל יריב... אבל תחילה עליך להסתכל עליו, ורק אחר כך לקבל החלטה... לכל גישה אינדיבידואלית, התנועה והפרטים הקטנים ביותר, כולל המבנה הפיזיולוגי של האויב, מכתיבים אך ורק טקטיקות אישיות.
  דימיטרי נחר בבוז:
  - אבל אני עושה הרבה יותר קל! בלי טקטיקה אני ממהר לעבר האויב, מכה חזק יותר ולעתים קרובות יותר ונשבר.
  אולג ריבצ'נקו העיר:
  - יש מעט בחורים גדולים ומפותחים פיזית כמוך בגילך. לכן, טקטיקת הלחץ חולפת. אתה יכול פשוט להתהפך. אבל הנה אני בגובה כמעט רגיל, טוב, אולי קצת מעל הממוצע, וכדי להפוך לאלוף ברית המועצות, מדינה כל כך ענקית, לחץ אחד לא מספיק. אחרי הכל, אתה לא יכול לקחת את האויב בכוח גס, כי הוא גם מתאמן, מנהל אורח חיים בריא, אוכל נכון, לומד טקטיקות. ואז צריך לשחזר אותו כמו במשחק שח. לפעמים אפילו משהו, מקריבים למען המחצלת.
  דמיטרי התנגד בחריפות:
  - והיריבים שלי מתאמנים, ובגמר הילד היה אפילו יותר גדול וכבד ממני. הרבה תלוי איך אתה מתאמן. יש אנשים שחושבים שאפשר להיות אלוף אולימפי תוך שבועיים, עובדים עד אפיסת כוחות... זו אשליה. הרי הדבר החשוב ביותר באימון ספורט הוא לא כל כך לתת עומס על, אלא לייצר סופר-החלמה. אבל יש את הקבוצות הנכונות של תרגילים שנבחרו, והדבר החשוב ביותר הוא ההתאוששות שלאחר מכן וצבירת הכוח... לאחר מכן, אתה נלחם בנשימה אחת, זורק מאות מכות בשלושה סיבובים, או ליתר דיוק, למעשה , הרבה פחות.
  אולג ריבצ'נקו העיר:
  ובכן, זה בהחלט נכון גם! בפרט, סוד הנשימה הנכונה, והזרקות לנקודות הגדילה של הגוף של הילד... יש כאן כמה ידע של הגורו שלנו. אבל אני לא מבין למה הוא לא חולק אותם עם מאמנים אחרים?
  דמיטרי לחש:
  - הוא אמר לי בביטחון שאנחנו איתך... לא רק מתאגרפים, אלא בראש ובראשונה חיילים. אנחנו עדיין צריכים לעשות משהו מיוחד... חשוב מאוד, אפילו יותר מזהב אולימפי!
  אולג הטה את ראשו הבהיר ואמר:
  - משהו חשוב יותר .... אולי הוא אמר לי גם את זה ... שגורל האנושות עשוי להיות תלוי במעשיהם של שני נערים חלוצים סובייטים. ממש כמו אגדה.
  דמיטרי העיר באופן פילוסופי:
  - ומאיפה באות אגדות, אם לא מהחיים. אולי זה באמת יהיה המצב! אמנם אנחנו לא ברווזונים מכוערים, אבל... עדיין מוקדם לקרוא לנו נשרים.
  אולג ריבצ'נקו שינה בצורה חלקה את נושא השיחה:
  - האם לדעתך חלף סוף סוף האיום של פלישה גרמנית?
  דימיטרי משך בכתפיו הרחבות בתמיהה.
  - הנה, לדעתי, אתה יותר מומחה. לבד, אני חושב שאי אפשר להכות מיד עם כל הידיים והרגליים, אז שוב אי אפשר לתקוף לכל הכיוונים. נכון, אם אתה זז בקפיצה...
  אולג ריבצ'נקו ציחקק:
  - זה נשמע די הגיוני... אבל אנחנו לא יודעים מה חשב היטלר ספציפית, אבל המתח באמת ירד, ומטוסים גרמניים הפסיקו להפר את המרחב האווירי שלנו, וקריאות הזחלים לא נשמעות בחו"ל, זו עובדה. כן, והפיהרר, חלק מהעובדים חזרו למכונות. כלומר, הרייך השלישי הסתיר את הניבים שלו... אבל אסור לנו להירגע.
  דמיטרי הוציא מהילקוט שלו סנדוויץ' אפוי עם דגים וגבינה מיוחדת ללא שומן ומסר לאולג. אחר כך הוא הוציא לעצמו פי שניים. מוּצָע:
  - לאכול ... אתה לא יכול לעשות הפסקות ארוכות בצריכת מזון וחלבון. כאשר ריכוז חומצות האמינו בגוף יורד, השרירים מאבדים כוח.
  אולג ריבצ'נקו העיר:
  - עבור מפתחי גוף שעובדים הרבה, זה די נכון, אבל עבור מתאגרפים... אחרי הכל, אין לנו שום בשר, הגוף צובע, ועוד יותר מכך זה מגביר את יעילות הלחימה!
  דמיטרי, לאחר שנגס כריך והוסיף לו עגבנייה, הסכים:
  - לא הכל, אבל... אני אפילו אוכל או שותה חלבונים בלילה כדי שריכוז חומצות האמינו לא יירד. והכי טוב, לא ביצי תרנגולות, אלא ביצי שליו או יען, ובכן, האחרונות הן ממש נדירות... למרות שבמרכז אסיה נראה שהיענים כבר החלו להתרבות...
  אולג די ברצינות (בטון) התבדח:
  - חלבון בעל ערך רב ברגליים הקדמיות של צפרדע. אני ממליץ לנסות!
  דימיטרי ציחקק כמו ילד:
  - כן, אבל עוד יותר בצדפות עם פלפל הודי אדום!
  אולג, לעומת זאת, לקח בזהירות ביס מהכריך והחל לספוג חתיכה. הדג היה אדום, טעים, ספוג בקטשופ עם שום כתוש. אפשר היה להוסיף קצת כוח... כמו פו הדוב, למשל...
  - פו הדוב חי טוב בעולם! יש לו אישה וילדים, הוא ברדוק!
  אולג הציע פתאום:
  - אנחנו יכולים לשיר?
  דמיטרי, בלי הרבה התלהבות, העיר:
  - האם לא מוקדם מדי לשיר?
  אולג ריבצ'נקו חייך:
  - בדיוק, במיוחד מאז שטסנו מעבר לגבול ברית המועצות!
  דמיטרי שאל את בן זוגו:
  - מספריים או נייר?
  אולג נופף בו.
  "אולי עדיף להסתדר בלי בדיחות ילדותיות. אנחנו אנשים שלווים, אבל הרכבת המשוריינת שלנו הצליחה להאיץ למהירות האור...
  דימיטרי קטע:
  - לא! אנחנו לא צריכים שירי גן כאלה. יאללה, משהו קצת יותר... פטריוטי!
  אולג נשף את ריאותיו המלאות והחל לשיר, והלחין תוך כדי. דנקה, בתורה, שרה טוב מאוד. או ליתר דיוק, קולו היה כמו חצוצרה של מרשל, ואולי אפילו של יריחו;
  פיוניר היא מילה גאה
  תיקו סטלין רונוי קשר.
  אין אחר מלבד המסיבה בבית,
  מבחינתי האידיאל הקומוניסטי!
  
  נשבעתי לשרת את ארץ המולדת לנצח
  כך שארץ המולדת תפרח בצורה מפוארת,
  כדי לעשות את זה טוב יותר עבור כולם בחיים,
  כך שהטיסה הופכת בצורה פתאומית יותר מנשר!
  
  רעם - המלחמה הגיעה,
  אז, באומץ, הבנים יוצאים לקמפינג!
  הוורמאכט שם חוטם מסריח,
  אז אנחנו נשלח את זה לחשבון!
  
  הם לא נתנו רובים לבחורים,
  הייתה תשובה אתה שנים - אתה קטן!
  בכל זאת, הם ברחו אל החיילים,
  כיידונים כל כך נחוצים!
  
  ליד מוסקבה נלחמנו על שלג,
  הם מיהרו יחפים דרך הכפור...
  חלוצים יפים רצים בגלימות -
  בלי רימון, אז הכה עם האגרוף!
  
  כמה אכזריים הם חתולים פשיסטים -
  כמה אתה יכול לשתות את הדם שלהם,
  אבל הנאצים יבואו לגמול,
  הנשרים יהפכו למשחק!
  
  לארוחת צהריים, מנה צנועה - רעב,
  לחיילים יש כוויות קור ברגליים...
  אני בעצם רק ילד
  אבל האבות גאים בהישג!
  
  הטנק ממהר, ה"נמר" דחף את הלוע,
  אבל הלוחם הצעיר סחט את הרימון!
  והממזר הפשיסטי נתקל במוקש:
  הנה הלפיד הלוהט שלו מחובק!
  
  אפילו הקטן יהיה ענק
  אם אזרת אומץ!
  חלוצים כקישורים מאוחדים,
  נשמה חזקה יותר: טיטניום - מתכת!
  
  הוורמאכט לא עבר, הם קיבלו את זה במצח,
  ארונות מתים מפלדה נחנקו!
  יש בנים כאלה ברוסיה,
  דורות של צאצאים גאים!
  
  שוב הקרב, הפעם, על הוולגה,
  פיוניר - המחסל הפך להיות!
  לפשיסטים יש חדרי מתים מלאים
  וסוללת המוות נשברת על החוף!
  
  כמה מאיתנו מתו - אין ספירה,
  כמה ימותו שוב - בלי דמעות...
  אבל לוחמים כאלה מאמינים ביצירה;
  תקום לתחייה מי שראוי למשיח!
  
  הם הפכו לחברי קומסומול בברלין,
  שם הוא נשבע אמונים!
  חצי מאירופה עם האיחוד יחף,
  הצוות הצעיר שלנו יצא לדרך!
  
  ועכשיו נבנה עולם חדש,
  כולם יהפכו ליוצר-דמיורג'....
  לשקוע לתהום הסבל - מלחמה,
  לא נדע מה המשמעות של פחד!
  
  טוב לב ביקום מתחיל לשלוט
  ואז הכאב ייעלם, תאמין לי...
  איתנו הוא הגאון הטוב מכולם, סטלין,
  הביס את חיית הגיהנום של היטלר!
  
  נלחמנו בגבורה על זה.
  לנצח כבוד...
  ולהבין שהמסיבה חשובה -
  היקום יוביל לחלום!
  מטוס המסר שר את השיר הזה ביחד. זה נשמע כל כך חגיגי שאפשר לפרוץ בבכי...
  . פרק 5
  החזון נעלם, והנער הסופר והגאון מצא את עצמו שוב במציאות של טור נודד.
  מחוסר האפשרות של שיחה טריוויאלית עם מישהו (אחרי החזון, השפה הפכה קהה לחלוטין!) אולג ריבצ'נקו זעם בנוסף. ואיכשהו אפילו לא הבנתי מיד שהם מתקרבים ליער. זה נגמר - ספוג, ומתחת לרגלים היה דרך ספוג היטב, אמנם ספוג, אבל ברור, חתוך פה ושם עקבות של עגלות, מכוניות, זחלים של טנקים קלים, אופנועים ואפילו פרסות סוסים.
  הבוץ הקר, שנראה כמו סבון מגעיל, התברר כחלקלק לא פחות, אולג ריבצ'נקו שמר על שיווי משקלו בנס כמה פעמים, ובטור נפלו שתיים או שלוש בנות וקמו במהירות.
  מרגריטה עצמה, מותשת למדי, עודדה את אחיה לנשק:
  - מתחיל להחשיך, יתנו לך לנוח בקרוב!
  שעה וחצי אחרי שהגשם התחיל, הם עברו על פני מה שנראה מרחוק כטווח של גבעות. ליד אולג Rybachenko הבין - אלה לא גבעות, אלא פיר עם מגדלי מקלעים. סוללת קרים עתיקה, המשתרעת מזרחה ומערבה, ככל שהעין יכולה לראות. במרווחים קבועים על "הגבעות" נראו טבעות אבן אפורות כמעט מפולסות עם האדמה - חורבות מגדלי שמירה. בין שניים כאלה - לתוך החלל, שהיה פעם, כנראה, פתח השער, עבר עמוד השבוי.
  ואז הם נלקחו שוב לישון. הם אפילו לא הסירו את האזיקים ולא התחילו להאכיל. השינה כיסתה את הבנות, כמו כנף עורב;
  פתאום, הנוף מול הבנות השתנה (ושהחלומות הם לעתים קרובות מדי יומרניים!) והן הגיעו בים, ליתר דיוק על המזח עם נוף לים וקריר.
  בנות קומסומול הלכו לנמל, צללית המשחתת לא הייתה רחוקה, בערך כמה קילומטרים, אבל היא כמעט התמזגה עם קו האופק. כאן הם שוב הותקפו מספר פעמים על ידי חמש חולדות ג'וקים. אלה יצורים כל כך מגעילים, עם שש רגליים, שאתה מסתכל ומושך בהקאות. עם זאת, זה עניין של שתי שניות, דקירות עם פגיונות והכל נגמר.
  מרגריטה היפה אפילו שרה:
  - ובשבילי, כמו תרופה להקאה, אז שיקוי אהבה!
  אורורה אדומה פלטה שריקה דרך נחיריה:
  - אבל ההתנהגות טובה - ואני צמוד בלסת עם רגל!
  יצורים מסוכנים יותר היו גרזני שחפים. הייתה להם היכולת לירות עם המקור. הנקודה נזרקה החוצה ופילחה את העור, תוך הזרקת חומצה. ואז התיישבה ציפור הגרזן על הקורבן המובס - קרעה את הבשר. נכון, כאן הם נורו כבר בעיקר. אבל ארבעה טורפים עם ראשים מושחזים הדדית ניסו לתקוף את הצופים.
  - הנה הם עוד עיוות של הטבע! - השטן הלוהט אורורה הבחינה ...
  - מי שברא אותם, לעולם לא סוטה כלום! - במשימה החדשה של מרגריטה שוב הופיעו רגשות דתיים אטאוויסטים. האישיות משתנה אם כוחות מסוימים מתעוררים בתת המודע. - כך מוצא חן בעיני האל הכול יכול!
  השד הג'ינג'י בחצאית קצרה ושיער בוער לוהט יותר מלהביור התנגד שוב:
  - לא, זה שוב מדגים את כוחן האדיר של מוטציות. סדרה של השפעות דומות עלולה להוליד חיים!
  כשהן השליכו שתי צ'אקרות, ניתקו הבנות את הטורפים, ואז תפסו את הדיסקים שחזרו אליהם.
  - כמו בומרנג, אבל טיטניום חותך! השטן הלוהט חייך.
  - בסדר! שרק הטיטניום הזה לא חותך, המתכת הזו חלשה יותר ממכתש.
  הבנות החלו לסובב את הסירה. השטן הלוהט, ואז התחנן במפתיע, שאל:
  - סוף סוף נחבר שיר מרגריטה!
  הבלונדינית הלבנה כשלג המחייכת יותר מהשמש שאלה:
  - להביא לנו מזל טוב!
  אורורה מגניבה פלטה:
  - בדיוק! תן למפסיד לבכות - הקנאת הנבלה!
  נערת קומסומול נשענה לאחור ושרה חרישית, המילים ריחפו והבליחו:
  אורקל בין אבני קסם,
  נולד מהסערה - השמש הבהירה!
  אנחנו לא שרצים - חושך פגום,
  איך צבע על קרן השיר מתפתל!
  
  לפעמים סלע בהחלט מזיק -
  אנחנו בצרות, צער, מוות, מתנבא!
  ורוחות רפאים בזוהר חיוור,
  לזרוח כמו שלט בלילה!
  
  אבל אנחנו לא נהיה באמונות טפלות
  לוחם רוסי - חרב ביד!
  שרת את ישוע בנאמנות
  תן לשטן לנצח לשטות!
  
  אין מולדת חזקה יותר,
  אחרי הכל, הרצון שלנו הוא כמו מתכת!
  סטלין החכם מוביל את המתקפה,
  טורנדו "אנדריושה" על מתכת קלן!
  
  נשרת את רוסיה בקדושה,
  חלמתי להקדיש לה את ליבי!
  לחייל יש את הכידון החד ביותר,
  והלהבה בכרוז - נאומים!
  
  שבח לך רוס עם מזמור,
  אנחנו שרים לה מזמורים,
  נקמה תבוא על יריבים -
  בואו נתמודד עם העורב!
  
  נבנה עולם קדוש חדש,
  אלוהים יברך אותנו!
  בנות יוקרה ועדכונים,
  לא תהפוך לח'ליף לשעה!
  
  תגמל אותנו בחזון נפלא -
  קול ה' קורא אל החרב!
  החיים יהפכו לריבה מתוקה
  כשאתה חזק כמו "קמאז"!
  
  מולדת יערות אלונים עבותים,
  איפה אתה יודע עם הנשמה שלך, אתה תנוח!
  תקבלו אוקיינוסים - תהילה,
  אתה תיכנס לקרמלין כמאסטר!
  
  אתה אביר - שבט של ענקים,
  מרחב ים וגושי קרח זורחים!
  החול של המדבר הגדול הזהוב,
  ועם קטיפה אמרלד - יער!
  
  אנחנו נכנסים באומץ לקרב עקוב מדם,
  למרות שאגת "טיגריסים" אדירה!
  הציפורניים של כפות הנאצים,
  במראה, אדולף בהחלט מגניב!
  
  אבל יש לי שפם בפנים,
  חוטם מעוות, לסת!
  והאנשים שלנו גדולים, גאים,
  חשף כוח ליצור הפשיסטי!
  
  עכשיו הגיע הזמן לאור
  חסד שמיים הגיע...
  בשירים שרים מעללים -
  המשיח הקדוש בנפש קם!
  אורורה מחאה כפיים, מחאה כפיים עד שענן של זבובים עלה:
  - מרגריטה שרה היטב, אבל אתה צריך לשיר תהילים במקהלת הכנסייה. כל המחשבות נתקעות בנושא דתי!
  - עליך לכפר על חטאך. - אמר קורשונובה, ששוב נקלע לאקסטזה דתית, התבגר. - המוכר את נפשו נשאר תמיד אובד עצות - הוא נותן את האלמותי עבור בן התמותה!
  השטן הלוהט צחק.
  - גם אתה, אני רואה, מסוגל לדבר יפה! בסדר, מותק, עכשיו יש לנו טיול מהנה.
  יושבות על סירה מתנפחת, שלא ניתן להבחין במכ"מים עם צביעה מתחת לפרפר לילה, שחו בנות קומסומול אל המשחתת הכבדה. עכשיו הם היו צריכים לעשות משהו גדול. ברגע של סכנה, כל הרפלקסים והתגובות הוחמרו. בנות קומסומול חשו צלילים לאורך קילומטרים רבים, ניתז גלים, שחפים צווחים ואפילו דגים מפהקים. הם שמעו מישהו שוחה! חברי קומסומול, שהרימו מקלע, ראו בחור על מזרון אוויר. הוא הוריד את המסכה שלו, ופניו של דניס ברנוב הופיעו. קצין הזומבים, פנדל שהורשע בעבר, בחזון הזה התחדש בצורה ניכרת ויפה הרבה יותר, קרץ להם.
  בקול צרוד שפצח באוויר, הוא אמר:
  - נשלחתי על ידי הפיהרר השחור הגדול!
  - אבל לא כתבנו כלום! קראו הבנות פה אחד.
  מירבלה כלל לא הייתה מרוצה מהופעתו של פושע קשוח מהגדוד שלהם כאן, אבל אורורה, להיפך, חשפה חיוך מרוצה. אגב, באופן מפתיע, ברגע שהמורשע זרק עשור וחצי ונפטר מהצלקת, הוא הפך לבחור נחמד למדי. אם הם לא ידעו מראש, כנראה שלא היו מזהים את ברנוב.
  - וזה לא הכרחי! - קרא, מבואס אסיר לשעבר. - המטרה היחידה שלי היא למות! בחיי הבאים, אהפוך לסולטן, ויהיו מאה אלף בתולות בהרמון שלי.
  - התמודד עם אחד לפחות. אחרת זה יהיה nishtyak, בדיוק ההפך! - הכריזה, מנסה להיראות שנונה יותר ממרגריטה.
  דניס השתתק, בדרך כלל זומבים כאלה אינם דברנים במיוחד. למרות שהפעם, זו הייתה מכונת מלחמה.
  - יש לך ניסיון צבאי ראוי? - שאלה אורורה. אכן, הרי הם כבר עברו את מלחמת העולם השנייה ומצאו את עצמם בעתיד. לא יפה מבחינה עתידנית כפי שתוארו על ידי סופרי מדע בדיוני סובייטים, גם מלא במלחמות ובעיקר ביצורים שונים שעברו מוטציה.
  יש דבר כזה - מגוראדיציה ואנטר-קרינה.
  קרינה מגוררת היא קרינה שאינה הורגת את החיים, אלא משנה את תכונות החומר, כולל טרנספורמציות, מיזוג של צורות חיים שונות - כולל חי ודומם.
  קרינה לא - בניגוד לקרינה רגילה, גורמת לא ליינון של אטומים, אלא לתמורה שלהם במולקולות, ובאופן פעיל ביותר ב-DNA ובתאים הנושאים מידע גנטי. במקרים מסוימים, ניתן להשתמש בו למטרות רפואיות, להתחדשות מהירה.
  - כמובן! אמר ברנוב בביטחון. - רבתי פעמים רבות!
  אורורה אדומה פקפקה:
  - ואת מי הרגת?
  הנידון לשעבר פלט:
  - כופרים!
  השטן הלוהט קימט את חוטמו:
  - איך אתה קצין רוסי:
  - אני מוג'אהדין והמשימה שלי היא להשמיד את הכופרים! - ייבב ברנוב. אז אני נועד לנצח.
  אורורה לחשה באוזנה של מרגריט:
  - אל תתווכח! עדיף לעשות את העבודה.
  זומבי שגרגר תחת נשימתו בערבית. הרדיו שידר את החדשות האחרונות.
  - בצ'צ'ניה, החמושים הפכו פעילים יותר באופן ניכר. במיוחד נעשה ניסיון להפגיז את בית הממשלה. במהלך הקרב נהרגו חמישה שוטרים ואחד עשר נפצעו. אבדותיהם של החמושים מפורטים. על פי כמה דיווחים, יו"ר בית הדין השרעי לשעבר קיבל כמאה מיליון דולר מספונסרים זרים והוא שואף באופן אקטיבי לנטרל אותם. מבצע מיוחד בוצע בהרים: השודדים פוזרו.
  זומבי התחדש:
  "בקרוב נפגע בבוגדים כדי שהם יברחו לשרוק וללעג!" דבריו נקטעו בגל מתגלגל, הוא השליך את הסירה מעלה וסינף אותה ברסס. - נכון, אני אומר!
  - באופן עקרוני, נכון! אורורה פלטה ניצוצות מעיניה. - ארה"ב היא אויב גדול של האיסלאם. היא מפרקת אותו בעזרת הוליווד, עיתוני פורנו, סדרות מיסטיות. עכשיו נצטרך לירות בכמה יאנקיז.
  הבנות שחו עד המשחתת. קפטן בדרגה הראשונה רודולף רייגן, לאחר שלגם מהקוניאק האהוב עליו (טוב, שיכורים כל האמריקאים האלה, לא בכדי ארצות הברית הפכה לסמל של אורח חיים לא בריא וריקבון!), נשכב על המיטה, נח. ראשו על החזה של הזונה. כשבצעירותו חיבב בחורים, ואחרי שפרנקלין טרומן אפשר להומוסקסואלים לשרת בצבא, היה לו ניסיון ביחסים אפילו עם אדמירלים. ואיכשהו אפילו עם גיבור ארבעה כוכבים של מלחמת הודו. אבל תחת הנשיא המסיים, ואפילו מוסלמי, הפך המוסר שונה וההומואים נלחצו. לאחר מכן, רודולף רייגן החליט להראות את אומניבוריותו על ידי הזמנת זונות. אף על פי כן, מלטף את הגוף הנשי העדין, הוא לא הפסיק לדמיין בחורים, שריריים, שחורים, המסוגלים לספק הנאה בלתי ניתנת לביטוי.
  הממזר כמובן שהם אז סוטה!
  רודולף רייגן הרשה לזונה לרכוב עליו, אבל הוא לא הצליח להשתחרר והתיש. לא, הוא צריך בדחיפות חבר. למרות שגברים הם קצת יותר גרועים מנשים, יש להם מעט כסף - הם רוצים צמיחה בקריירה. גלינה ציינה זאת - זה יועיל בהשמדת אויבי רוסיה הסובייטית; האמריקאים ובני בריתם.
  השומרים מתנהגים בחוסר זהירות. זה קר והם מעדיפים להתחמם עם וויסקי לא מדולל. מרגריטה הזעיפה פנים (הנה השיכורים המוגמרים - הרי מולקולת האלכוהול מסמלת את הרס הגוף, במיוחד הנקבה), היאנקים הם טיפשים!
  גלים זרחו על המסכים, לפעמים הופיעו יצורים. אחת מהחיות המסוכנות הללו הייתה סרטן מסור ובו זמנית כריש סרפד. חיה איומה, מסוכנת גם ביבשה וגם בים. עם הטופר שלו עם מחטים צורבות, הוא יכול בהחלט לנשוך אדם בחצי רעל או אפילו גרוע יותר. לא היו בנות שנראו, ניתזו עליהן רפלקטור, ולזומבים יש טמפרטורת סביבה אפילו כמה מעלות קרה יותר.
  זרק את הזונה הצידה, רודולף רייגן אמר בקול צרוד:
  - לך מפה, אני רוצה לישון. כן, ואתה צועד למיטה הגדולה!
  - כרצונך, פשוט תשלם! - צווחו זונות פרועות.
  - אתה לא מיומן מספיק, מספיק לך חצי מכסחת! - ענה רודולף רייגן, ואז בקושי שמר על עצמו מגיהוק. - כרצונך! אבל זה שוד.
  - באיזו תוכנית? - זונות חיילים הופתעו.
  - יש לך עבודה טובה. - ילל רודולף. - נהנה ומעשיר, ואני ארעיד גיהנום! הגנרל למעשה רעד, סנטרו הכפול רועד.
  - אל תהיי עירומה! - צעקו הזונות בייאוש (ומה חבל כשמכניסים מוסר!). אני אלך לחפש לקוח אחר!
  - אבל שימו לב, המלחים שלנו בעלי מזג. - העיר רודולף רייגן באיום מעורפל.
  בנות קומסומול כבר היו קרובות. הזומבי נשען על הלוחמת גלינה, מניח את ראשו על כתפה. הקצין המת לחץ את לחיו על שערה המשי והריח, נישק את ראשה. שפתיים קרות שרפו את שערו בצורה לא נעימה, הקצין הדיף ריח של גופה.
  - התרחק! - אמרה מרגריטה הכועסת באיום - גם אני מצאתי מאהב.
  - לא התכוונתי להעליב אותך! אתה פשוט נראה כמו גוריה. - מראית עין של גופה רציונלית החלה ללחש.
  נילחם במסכות. אף אחד לא צריך לראות שאנחנו בנות. - חברתה אורורה פיירפייר הוציאה בקבוקון עם חומר ממריץ. היא לקחה כמה לגימות. הבקבוקון לא ערמומי במיוחד, עשוי באקורדיון, כך שלא היה בו אוויר. אז הנוזל המעניק חיים פג מעצמו. לוחמת עצמה פתק - הוסיפה. - כשהם מתרוקנים הוא מתכווץ: כתוצאה מכך המים לא ניתזים, אפשר לנוע בשקט.
  מבחינות אחרות, אפילו הצלילים שונים, חירשים, כאילו נטולי כוח. הקולות הילדותיים המצלצלים נראים צרודים. הגלים הם כמו שמיכה שחורה שבחשכתה אורות מרצדים לפעמים, דגים כמעט מרובעים מנסים לירוק משהו מהפה. כאן קפצה צללית בהירה מהמים, ונחתכה כמעט לשניים על ידי ההתפרצות של אורורה. לדג הזה יש סנפירים חדים ולא רצה להיפגע בהם.
  בנות הקומסומול אינן נראות, הסירה משנה את צבעה אוטומטית לנוף הים, בדיוק כפי שהתחפושות מראות את תכונות הזיקיות. התחפושת מושלמת. ניתן לראות במיוחד כיצד המלחים תופסים דגים מוטנטיים. הם עושים את זה מאוד פשוט: ראשית, הם טובלים את הגומי, משמנים אותו סמיך בשמן מנוע ובנזין: הריח מתפשט רחוק. צב העכברוש אוהב אותו, היא בדרך כלל אוכלת כימיה כמו ג'וק. תופס, בולע, נצמד אל הקרס. האמת היא שאי אפשר לאכול את הבוץ הזה. אבל הפיתיון החי לא רע. דג גדול מנקר בו, לפעמים בגודל של דולפין. חלקם אכילים ואף נחשבים למעדן.
  יש גם רעילים, אבל בשלנים מנוסים מסוגלים לנטרל אותם, וזה מייקר אותם עוד יותר. בפרט, דג קרפיון האזמרגד נמצא רק באגם רדיקל הרדיואקטיבי, כפי שנקרא בהתאמה עם באיקל, רק כעת הוא מזוהם. קרפיון אמרלד מנוקד באורניום גורם לשיכרון סמים, אני אטגן כמו שצריך, טעות אפילו בדקה אחת תגרור מוות כואב של גורמה. ו"תקלות" כאלה הן יוצאות דופן, בצבע בהיר, אפילו תראו את זה בשובר קופות. דיג רווחי מאוד, מוטנטים מטה-מעין-קטלניים, אמרלד ורדיואקטיביים, מסוכן בצריכה, ובמקביל, הם ניסו לגדל קרפיונים גדולים כמו שפמנונים מחוץ לאזור, אבל הם מתו שם.
  הבנות ראו את זה והרימו את הרובים שלהן. מרגריטה נרתעה לפתע; נשמעה חריקה דקה באוזני:
  - ארבע מאות מטרים לספינה.
  המחסל הבלונדי, מרוצה, ענה:
  - אנחנו ממשיכים בהתקרבות שלנו.
  של אורורה ומרגריטה יכלו לראות בחושך כמו גם של חתול, אם לא טוב יותר. היו עוד קצת אנשים על הסיפון, כשלושים וחמישה אנשים, כולל דייגים שכירי חרב, שרבים מהם היו שיכורים. זומבי גם כיוון לעבר יריבו, לקצין המורשע לשעבר היה מקלע עם משתיק קול.
  הוא לקח נשיקה, לחץ בשקט על תופסת הבטיחות, הדליק את משקפי הלילה. הייתה לו תחושה מקצועית כלפיו, במיוחד כשהחזיק את כוס העין מגומי לפניו כדי לא להסגיר את עמדתו לצופים בזוהר ירקרק.
  הבנות הביטו ביריביהן דרך אופטיקה ממוחשבת. היא תיקנה מיד את המטרות, והציבה אותן לקצב האש המרבי: אלף וחמש מאות כדורים למוקש. במקביל, הבנות חילקו את הקורבנות, היה צורך להסיר שלושים וארבעה אנשים בבת אחת. המחשב נתן רמז איך ולמי לצלם.
  המשקיף החייל עמד ליד מאוורר הגדר, הוא עישן סיגר, ומדי פעם לגם ויסקי מבקבוק.
  - האמריקאים משרתים ברישול! - הבחינה אורורה והוסיפה בזדון עם רעל בקולה. - זו התוצאה של הדמוקרטיה הליברלית הרקובת שלהם.
  - שלנו חושב טוב יותר! מרגרט העווה את פניו. - במיוחד אלה שנשכרו לצבא, שאינם ממוצא סלאבי?
  - אל תהיו טיפשים גם לשתות! - נערת קומסומול שפשפה את אפה. - זה מגרד, אולי מגשם. או אולי להיט גדול!
  - אני אוריד את זה! יריב הרייך השלישי... - לחש אסיר זומבים.
  - באופן כללי, עישון מאט את התגובה ומעוור את העיניים! אמרה מרגרט. - אני אישית הייתי אוסר סיגריות.
  בירכתי חליפין המשחתת הגדול נראה, יש כמה תותחים תאומים מהירי ירי, מחלקת לינקולן - לידם עם זוג תותחנים על המושב. השניים האחרים עוסקים בדיג. מזווג "גרובודון" בצד הימני. ואז אמריקאי, כמו כושי, הלך משם, מסתכל על משהו ב"טלפון הנייד" שלו. כנראה "פורנוך", סוג של סרטון. ככלל, התותחים מסוכנים אם יורים, לא ידוע אם ה"שריון" יציל את האבנים, והסירה המתנפחת היא בהחלט קנטרנית.
  - אז חולקו המטרות. אנחנו מתקרבים. - אמר השטן הלוהט. - יש לראות שבקר פרימיטיבי פוגע.
  - התגנב כמו נחשים! - תמכה במרגריטה, מתפתלת במותניה.
  הזומבי דיבר ברהיטות.
  שומר מצוות כמו תמיד, אורורה ג'ינג'ית ציינה את רובי הקשת בליווי ועד כה בטוחים. כמה מקלעים, כבדים, אולי חזקים יותר מ-PKM. ואז הצוות, נראה בחור, כנראה סיני, זקיף מתוח מאוד, אפילו עצבני. כנראה, החדש כאן הוא איך הוא התמתח. בסמוך קצין, נשען כלאחר יד על המעקה, מכשיר קשר עם אנטנות חלף על פניו.
  בואו להקצות יעדים! - מוצע סחף, משחק עם מסטיקים Aurora.
  - אני אתקדם ימינה, אתה לשמאל תכבש שטח גדול! - מרגריטה העבירה את קצה ידה על גרונה.
  הסירה המתנפחת התפצלה לשני חלקים, הבנות הסתובבו.
  - אני אטאטא את המקלעים! אורורה הבזיקה בשיניה.
  - ואני תותחן! מרגרט ציחקקה.
  המשחתת בשום פנים ואופן לא קטנה וחשוב מאוד לפרוץ אליה בפתאומיות, להפריע לה ולהפיל לתוך הבקתות. בנות הקומסומול חשו עצבנות, חווית הרציחות לא הייתה קטנה מדי, אבל בכל זאת, הלב שלהן התחיל לפעום במהירות, ראשיהן רעשו משחרור הדם.
  הם נותנים לעצמם פקודה נפשית להירגע ולפעול בקרירות. אפילו לא כל לוחם או רופא מנוסה יכולים לעשות זאת, אבל הדופק נרגע. אוזן חדה קולטת שיחות, כי לא כל הינקים גלויים, אבל יש להסירם בבת אחת.
  מי במיוחד במבנה העליון. שם, כנראה, הם נחתכים לקלפים. כן, אפילו בטיפש פרימיטיבי. כמה מנוונים הם היאנקים, מתנגדי רוסיה הסובייטית. אז מילים אמריקאיות חזקות כבר נשמעות. עד חמישה חיילים, וגם אותם יצטרכו לסלק.
  - רק נראה שיש לנו פעולה פשוטה! מרגרט שמה לב. - וכך הימנע מרעש מיותר שלא הייתה צרות!
  - אנחנו בתפקיד מלך החבלה רעם רוח! רק כאן ניצחנו את היאנקיז. אם כי, למען האמת, מדינה שמצלמת סרטי אקשן מגניבים כל כך צריכה להיות בעלת ברית וחברה קרובה שלנו. - חברת קומסומול אורורה קימטה את גבותיה, בכיפוף אדיר מיוחד.
  - אם לא הייתי נולד בברית המועצות, הייתי מעדיף להיוולד בארה"ב. הציוויליזציה של אמריקה היא מאות תרבויות מכל רחבי העולם! - מרגריטה מתגרה במישהו, הראתה לשון ארוכה.
  - ניצחון על יריב חזק בדרך כלל עולה יותר, אבל אתה לא תיתן את זה לחינם! אורורה נהמה.
  - חוץ מהמלחמה הגדולה נגד הגולים והטרולים, שפירותיהם אבדו. מרגרט נאנחה בכבדות.
  - זמנית! - כרתו בנוקשות את השטן הלוהט.
  הבנות לקחו סיכון גדול. שימו לב אליהם, מקלעים כבדים יתחילו מיד לעבוד. הם אפילו יותר מסוכנים מתותחים, הם זקוקים לזמן, אם כי לא הרבה לכוון. כמו כן, אחרי הכל, ליאנקיז יש מחשבים, כמו גם מכשירי ראיית לילה. וכמה צדפים אתה צריך כדי לגלגל את אלה הזוהרים שלהם? אז ניתן להטביע אותם אפילו על ידי ירי עיוור, או על ידי הפעלת המכ"מים החזקים ביותר. כן, וזרקור, אתה יכול לראות משהו מעורפל, במיוחד זומבים. הבחור הזה חושף את קציני המודיעין של קומסומול. בחלק העליון הופיע סוג אחר, הלוע צבוע כמו כחול, הלך לדייגים.
  אנחנו שוב בבעיה! - הייתה דאגה בקולה של מרגריטה.
  - נצלם הכל בבת אחת! זה עניין של חמש שניות! אורורה לגמה מהממריץ שלה. היא דחפה את בן זוגה במרפק. - כן, ואתה שותה!
  יש פס אור ליד הצד עצמו, אבל זו לא בעיה.
  מרגריטה אומרת, או ליתר דיוק, מצווה על הזומבים:
  - אל תירה בלי פקודה.
  - תקשיבי, גברתי! - ענתה "בובה להרשיע".
  עכשיו כל המטרות נכבשו והנה המזל. על סיפון ה"דייגים" אני שולף בהמה מנצנצת באבני אודם: משחת דגים נס. אפילו ארבעה בחורים נשענו מהמחבוא, עכשיו כל המטרות נלכדות.
  - הגיע הזמן! היפרבולי! - לוחשת אורורה. - היא אוהבת להתבלט.
  מקלעים מכים בשקט את נתז הגלים, וחוסמים לחלוטין את הירי שלהם. עשרים וחמישה כדורים מתפרצים בשנייה אחת, וחמישים בשניים. ואתה צריך להסיר ארבעים ושישה אנשים בבת אחת. גם עם החמצות והדיבוב הבלתי נמנע, שתי שניות מספיקות לסוויפ מוחלט. רק שריקה דקה של תנועת כדורים, אפילו התריסים לא נקשו. מחיאות הכפיים בקושי מורגשות, רק הישבן נלחץ מעט כלפי מטה על הכתף.
  - זאת המשמעות של אלקטרומגנט ותאוצה! - אמר השטן הלוהט בהערצה.
  - וגם היכולות שלנו! מרגרט נאמה. - שבח ליוצר הגדול!
  - לא ניתן על ידי אלוהים, מדע! אורורה התנגדה.
  למרות שהם פגעו מנקודות שונות, הם די הצליחו לדבר, אפילו במרחק גדול באמצעות מיני מכשירי קשר.
  - שאף אחד לא יעבור את הגבול, בואו נתחיל לרדת! - ציווה על לוחם קומסומול.
  זה מצחיק שכל הצנחנים הם שלושה אנשים, שתי בנות קומסומול וגוויית אסיר חי. הריינג'ריות זורקות נקודות מטרה. כאן אפשר לראות שיצאו עוד שלושה שחורים.
  - אלוהים סלח לי! - לחשה מרגריטה החסודה, ושלחה את הלוחמים לעולם טוב יותר.
  זומבי ירה רק בשניים שעישנו בצד והציצו למרחוק. כאן, בכלל, היה ממה להתפעל, ומי יגנה את המלחים שנרגעו בנמל ידידותי.
  בזווית העין הצליחה מרגריטה להבחין בעננים המדממים שעפים מתוך ראשים ריקים.
  - חישוב מגיע! - אומר המחסל הבלונדי. - פתיחת חשבון!
  - נראה שאתה לא מבזבז שנייה אחת! אורורה הורתה.
  לוח המשחתים עלה מיד מול הצופים. יש רק גופות על הסיפון, לא שקט בדרך כלל, רק דג מכורבל מכה בזנבו בצד.
  שוב מתעורר במקום הכי מעניין. בנות קומסומול קמות בחיפזון וקופצות ממקומן, שוב רצות. הם אפילו לא הורשו לאכול ארוחת בוקר, אז הם נתנו להם ללכת רעבים יחפים על חול חם. אז רוץ שוב ואל תאט. נראה שהם צריכים לעבוד קשה...
  אורורה עודדה את חברתה:
  - תשמור על אפך, אישה סובייטית מגניבה! אז לא נשבר מתחת לטנק!
  מרגריט צרחה בחוזקה:
  - כן, לא חשבתי לשבור! - והבנת כפל המשמעות של ביטוי כזה, הוסיפה מסבירה. - ועוד יותר להתכופף!
  לוחמי קומסומול קברו את עצמם בצד. לרגע חסמה הירכתיים את האור העמום ממילא. צופים סובייטים מטפסים כמו ספיידרמן באמצעות מגפי סקוטש. מרגריטה גם עוזרת ל"נטל": זומבי מושך כמעט בעורף. טוב שהאיש הזה לא מדגימות גדולות. הנה הם על הסיפון. אחד הלוחמים מרים את ראשו, נערת הקומסומול חותכת אותו עם דיסק בומרנג.
  - תירגעי כלבה! - היא אומרת לו.
  הם טיפסו במהירות, ובו בזמן תקעו סירות. עכשיו הכל נכון! כל הסיפון תחת רובים של יפהפיות. כאן נשענו שני מלחים החוצה, חצי שנייה והיו חורים בראש, הם רק הצליחו להתעוות.
  - אני מחזיק את האויב באיומי אקדח! ועכשיו הסר הכל בשקט! ציווה אוגוסטינוס. - בכלל היא לקחה על עצמה את תפקיד המפקד הבכיר, מחשש שמרגריטה "חביבה" ודתייה מדי תדפוק משהו. קורשונובה מנסה לא לשים לב לכך. יתרה מכך, כפי שאמר אחד המרשלים הסובייטים - שני אנשים הם לא גזרה, שלושה הם לא חברה!
  מרגריטה הורידה את מגפיה, שמה אותם בתרמיל והלכה יחפה לצד. היא הורידה במהירות את המקלע שהסתתר בתא, נראה שהוא עדיין לא הבין מה קרה. בנות קומסומול שלפו את המקלעים הנפלאים שלהן מאחורי הגב, חייכו, אחת מהן כיוון על כל המעבר, יש צורך לפנות את כל המעבר.
  אורורה רצה פתאום מהר יותר מספרינט אולימפי. אחת-שתיים והיא ליד רובי הקשת. יש בערך שנים עשר לוחמים, מחציתם עומדים על ה"מקלט", אחרים נחתכים לקלפים. יש להם שתי זונות איתם. חבל על הבנות, אבל כזה הוא גורלה המר של זונה. התשלום הוא נפרד, והפירוק הוא סיטונאי. אורורה מנתקת את כולם בפרץ קצר, מנשק שקט. היא לא צריכה כאן מראה קולימטור, ולכן יש תאורה אחורית, והמלחים לא מצפים להתקפה מאחור. כן, בכלל, התנשאות גדולה משחקת תפקיד: מי מעז לתקוף משחתת מלאה בחיילים ומלחים.
  - לנוע כמו שועל במעבר בצד ימין! אורורה ממלמלת בשקט. - תן לזומב לעמוד במקום, הוא יתמסר רק עם המגפיים הסיניות שלו.
  בטח, אני אנקה את זה בעצמי. מרגריטה עונה.
  תנועותיהן של הבנות עובדו במכונות וירטואליות רבות, הן לימדו ללכוד ספינות, טנקים, להילחם במבוכים, להסתער על מטוסים, להטמין חומרי נפץ.
  כן, זיכרון כוזב או אמיתי כזה מעולם אחר עולה בחזון עתידני מופלא זה.
  אם ירצו, הצופים יכולים לרמות את ה"G-2" כדי להכניס חומר נפץ ללשכתו של ראש ממשלת בריטניה, ולעשות עוד הרבה דברים. אז עכשיו מרגריטה עברה דרך מעקה הבטיחות, לקחה במהירות את המעברים תחת אש מזווית חיובית. עלו כמה שחורים ואחד צהוב. מרגריטה החמיצה קרוב יותר. חמישה נוספים באו בעקבותיו. ואז פעם אחת תור קצר השכיב את כולם.
  - הכל יהיה קל! - היא ענתה. משום מה, המצפון נסוג, הייתה תשוקה לרצון לעשות את עבודתם הכי טוב שאפשר.
  . פרק 6
  נערת קומסומול נתקלה בטנק, אז היו עוד שבעה לוחמים. הורדתי אותם אחרי שרצתי לאף, אבל מהצד השני. זומבי, למרות הפקודה, לא עמד במקום, אלא הלך לאורך הסיפון לאורך הירכתיים, אך למרבה המזל הוא לא נראה.
  כשהיא ניגשה לאפה של מרגריטה, היא שמה עוד ארבעה, מכיוון שהם הלכו בחיבוק, נראה היה אפילו שהם מתנשקים.
  - הלכתי אל הדלת! - זרק את המחסל הבלונדי.
  אורורה, שלא פיגרה אחריה, אישרה:
  - וניקיתי את הרובים.
  - הרטיב את היאנקיז! מרגריטה הוציאה את לשונה.
  - ומאוד יעיל! - אורורה הרימה בדל סיגריה שנשמט באצבע רגלה היחפה וזרקה אותו בצורה כזו שהוא נפל ישירות לתוך מקורו של ה"נשר" האמריקאי.
  - אני זז מהצד! - היא זרקה באופן לקוני שד לוהט.
  היפהפיות המשיכו הלאה. אורורה כמעט עמדה פנים אל פנים עם בחור שחור. הוא רצה לצרוח, אבל הילדה כיסתה את פיו בנשיקה:
  - תרגעי חתלתול.
  - אתה האלוהי שלי! - הוא אמר.
  יש לך שפתיים טובות, ילד, אבל אין לי זמן. - ילדת קומסומול סחטה באצבעותיה עורק ליד אפה. - לפעמים אני מצטער שלא בחרתי בקריירה כאלוף טניס. יהיה כסף, תהילה, הרבה בחורים יפים ולא רציחות.
  הבחור נשען לאחור, לשונו יצאה מאחורי פיו.
  אורורה ג'ינג'ית גרמה לזוג לכרוע ברך על ברכיה, ירתה מיד, והרסה את החבר'ה הבאים. ציווה:
  - גלינה לעשות עיגול ולהתקרב לירכתיים.
  - כמובן שזה הדבר הכי חשוב לנו. - הונפק על ידי מירבלה
  נערת קומסומול עברה במרכז עם סנדל, והרגה עוד כמה חמושים בדרך, במיוחד היא רצה לאורך המבנה העליון. ואז המהירות בצד שלה, כמה זעקות לא מובנות, אפילו לאף אחד לא היה זמן לירות.
  - והצאצאים אומרים, בוקרים מפוטרים מהר. שקר, כנראה!
  המקלע (נשק שמדבר בחלום אינו נדיר, אתה אף פעם לא יודע למה הוא מסוגל, התת מודע!) לא יכול היה לעמוד בפני ההערה:
  המקצועיות שלך היא מעבר לשבח.
  - אולי תוכל לומר משהו אחר! מירבלה דרכה בכף רגלה היחפה על מצית שנפל, בוער, והעוותה את פניה בכאב.
  - אתה השלמות עצמה, אתה השלמות עצמה,
  מחיוך למחווה זה מעבר לשבח!
  בצע זוועה עם האויב, קנאות גדולה,
  ותפיל גשם של עופרת, עם אפר בוער - נפאלם! - שרה מכשיר הקיברנטי של המקלע בשקט לתוך האפרכסת.
  - בחוכמה אתה מעוות את המכה! מירבלה ציחקקה (אבל היא לא זכרה היכן שמעה את השיר!) ושיפשפה את עקבה הכואב במתכת המחוספסת.
  המכונה השיבה:
  - לתוכנית יש חוש הומור. להעלות את רוח הלוחמים!
  - בעבר, הסרטים היו מגניבים יותר, כך שהרוח עם כוח כל יום,
  אבל תגיד לי מה יעלה, סרט הפורנו "עמנואל"! - ענתה מירבלה בהומור (ומיהו עמנואל, מאיפה צצה לי דימוי כזה בראש. אולי מהמילה עמנואל?).
  והיא צחקה מהבדיחה.
  הנערה מורמת מעל קצה הגדר, תפסה ארבעה עניים, חותכים את עצמם על הקידומת באסטרטגיה.
  - הצוות מרוסק לגמרי! טוב שהרגע האחרון שלך יהיה מאושר!
  אורורה יורדת בדממה מהסולם, מתייצבת מול הדלת אל התפאורה. זוחל החוצה כושי מאסיבי, מאה ושישים קילוגרם. נערת קומסומול תלויה מעליו מלמעלה, מניחה את ישבנה על הקירות הצדדיים של המסדרון. בריון, ממלמל.
  - פאקיו! למה כל כך שקט! - אורורה - מכה אותו בישבן על הרקה. ואז הוא מרים את הפגר ומאפשר לו לרדת בעדינות.
  כי האהבה הגיעה אליך! - היא עונה.
  גם נערת הקומסומול לא אכזבה אותנו כאן, היא נכנסה כמו הרוח, תור, מכסחת שני תריסר, שמחציתם ישנו. הריח החזק של האלכוהול אמר שלינקי היה זמן לחגוג משהו.
  החלום נקטע, צפירה שואגת בגוון נמוך. הבנות מעירים עם שוטי גומי על רגליהן ונאלצות לעמוד בתור.
  הם מרימים אותם וכובלים אותם שוב, דוחפים אותם הלאה.
  לפני כן, לעומת זאת, נתן אוכל. שוב דייסה מעורבבת עם דגים לא טריים מדי. אבל זה מלוח אפילו יותר מהנורמה. כנראה שימורים ישן ופג תוקף מבין הגביעים הושלך לתוך שעורה. והוסיפו מלח לדגים לחיטוי. הקדרים השבויים עדיין לא איבדו את ערכם עבור הנאצים!
  אולג ריבצ'נקו מתרוצץ איתם. אמנם נראה שיש מספיק זמן לשינה ואפילו יותר, אבל אין עליזות. בכאב, החלום התיש את הילד.
  אז הוא הולך כך ומרגיש, כמו על הראש, מקיש בזיכרונות של פירות הזיות מוזרות שהנסיינים הנאצים הפיצו בו;
  כאן בחלום הוא רואה את דמיטרי. הוא נראה כמו אותו ילד רזה וגבוה שכבול יחד איתם, אבל גבוה יותר ושרירי. עם זאת, הפנים והשם דומים. גם צירוף מקרים מוזר. ולילד הזה היו כמה קרבות קלים, מול נבחרת הבנים מסלובניה, ואחר כך רומניה. שני הקרבות הם נוקאאוטים מהירים, ובדקה הראשונה! הקרב השלישי היה קשה יותר. לאיטלקי הרזה הייתה הגנה מצוינת וניידות רגליים. הוא לא הניח לעצמו להידפק מיד ויצא בטוב. יריבו של דמיטרי סיים את הסיבוב הראשון על רגליו...
  ואז הילד בסיבוב השני, לא שם לב לאפשרות להיתקל באחד מתקרב קשה, פשוט רץ אל היריב, זרק מכות משתי ידיו. והוא קיבל מכה ישירה מדויקת ומהירה לעברו, ממש בנקודת הסנטר.
  בפעם הראשונה, המתאגרף הצעיר רעד, אבל זה רק הכעיס את דמיטרי. הוא קפץ כמו נמר וחיבר את יריבו בימין.
  הנגד התנודד ונפל על ברכו... השופט ספר את ההפלה ונתן את האות:
  - איגרוף!
  האיטלקי, כך נראה, איבד את הניידות שלו, ולאחר צליפה מהירה לרקה ולעצם הלחי, נפל ופרש את זרועותיו בחוסר תקווה עד כדי כך שהשופט אפילו לא התחיל לספור, אלא מיד עצר את הקרב. היציעים, שהתמלאו בעיקר בתלמידי בית ספר, שרקו ושאגו. עם זאת, בין הציבור היו קציני אס-אס רמי דרג. הילד המובס החל להישאב החוצה, הילדה עיסה את לחייו ולשה את צווארו ...
  דמיטרי אפילו פחד:
  - האם הרגתי אותו?
  אבל אחרי דקה של מניפולציה נמרצת, פניו של המתאגרף הצעיר הפכו לוורודות, והוא פקח את עיניו. הוא מלמל משהו בשקט. דמיטרי עזר לו לקום והילד התחבק בצורה ידידותית.
  אולג ריבצ'נקו, בתורו, התאגרף בצורה מסודרת, הקרבות היו חובבניים, ארבע שלוש דקות כל אחד .... הילד שלח את שני היריבים הראשונים שלו בסיבוב השלישי והרביעי. הייתי צריך להתעסק עם השלישי... ולמרות שאולג ריבצ'נקו, שהפגין הגנה נפלאה, הוביל בביטחון בנקודות, הסיבוב החמישי מונה.
  גופם של הנערים, עירומים עד המותניים, ושזופים, זרחו מזיעה, השרירים רעדו, והוורידים והוורידים בלטו בצורה חדה עוד יותר. היריב אולג ריבצ'נקו מיהר קדימה, בסמוך על כך שבמקרה של פעילות הוא יקבל את הסיבוב הזה. אבל החלוץ האמיץ הבחין שעמיתו כבר עייף, ותגובתו האטה. אחריו צד מהיר לצד שמאל של הסנטר ותנועה מתקרבת. היריב הצעיר התכופף ונפל קדימה... כנראה שזה היה נוקאאוט, אז הוא לא קם בספירת עשר.
  ואז הייתה הפסקה, שלושה קרבות ביום אחד במערכת הגביעים זה הרבה!
  דמיטרי עם מידה מסוימת של סרקזם ציין:
  - כאן נלחמים אנשי מקצוע בחמישה עשר סיבובים, ולפני מלחמת העולם הראשונה לא היו מגבלות זמן כלל. המתאגרפים נלחמו עד שאחד מהם התמוטט באפיסת כוחות.
  אולג ריבצ'נקו הסכים כאן רק באופן חלקי:
  אתה יודע, זה אגרוף מקצועי, אני איכשהו לא אוהב את זה. באגרוף חובבים, אתה פשוט מסתובב ברשת, אבל באגרוף מקצועני, יותר מדי תלוי במקדמים. לדוגמה, הם יכולים להירקב מתאגרף מוכשר מאוד מבלי לתת לו קרבות. כן, ולאלופים יש הזדמנות למנוע מיריב מסוכן מדי להילחם. למשל, פשוט בעזרת עיכובים שונים מסרבים לחתום על חוזה.
  דמיטרי הניד באגרופו:
  רק תן לו לנסות!
  במהלך ארוחת הצהריים האכילו ספורטאים צעירים בצורה הגונה... היו אפילו תפוזים ולקינוח בננות, קוקוסים ומנגו שלא נוסו קודם לכן על ידי ספורטאים בני נוער סובייטים.
  ככל הנראה, מארגני התחרות הנאצים ניסו להראות שהרייך השלישי, הכל בסדר, מספק מאוד ואפשר להרשות לעצמך מותרות.
  דמיטרי ואולג ריבצ'נקו ניסו קוקוס ובננות בפעם הראשונה בגופים חדשים, ואננס בפעם השנייה (טוב, עם תפוזים בברית המועצות, הרבה יותר קל לאכול את עצמם במרכז אסיה!). כאן החבר'ה עשו טעות נפוצה למדי - הם הגזימו... ולא היו מאמנים מבוגרים בקבוצה... אם לנוער ההיטלראי הייתה סיסמה - הצעירים צריכים להיות מנוהלים על ידי הצעירים, אז משלחת הספורט הסובייטית החליטה בצע את הדוגמה הזו.
  אולי זה לא היה הרעיון הכי טוב לעקוב אחריו!
  בכל מקרה, אחרי ארוחת ערב דשנה עם קינוח ועוגות, היו אמורים להתקיים שלושה קרבות נוספים (אם לא הפסדתם!) ... ועם חבר'ה חזקים!
  לאחר הארוחה, הבנים די נסחפו, אולג ריבצ'נקו אפילו חשד שעורבבו אותם עם משהו...
  בכל מקרה, כעת נפל המעמד של הספורטאים הסובייטים הצעירים, והם החלו להפסיד בזה אחר זה... יתר על כן, השופטים, יחד עם השופט, היו אכזרי לחלוטין.
  כן, והסובייטים כבר נלחמו נגד הגרמנים....
  בהתחלה דמיטרי הרגיש נסבל, ובסיבוב הראשון רבע הגמר הלך...
  אולם, כבר בחצי הגמר, הוא חש חולשה בידיים וברגליים... חולשה גדולה והאטה בתנועות... אבל דמיטרי נאחז בגאווה, והמשיך קדימה למרות העובדה שהוא החמיץ הרבה.. אבל לילד היה ראש חזק, והמכות המדויקות של יריב גדול, טכני ומהיר רק הכעיסו אותו... והכעס והגאווה, בתורם, אפשרו לו להמשיך בביטחון במאבק....
  לבסוף, בסיבוב השלישי, דמיטרי הרים את יריבו ושבר את אפו...
  הגרמני הופתע מעט ונקלט בסנטר. הילד מהרייך השלישי חזר, הוא היה קלוע. דמיטרי פיתח הצלחה, עשה לא מספיק מהר, אבל באותו זמן טריפל מוחשי... היריב נפל, השופט התחיל לספור את ההפלה לאט מאוד... הילד הגרמני קם, אבל לא עמד איתן על רגליו ... בהשראת דמיטרי מיהר לגמור אותו. כמה תנודות מדויקות... הילד נופל...
  השופט לא ממהר לגשת אליו. הוא שואל על משהו בצד. עונים לו...
  מתחילה ספירה עצבנית חדשה... בספירה של תשע הילד עדיין שוכב... אבל האות לסיום הסיבוב נשמע. הם מרימים אותו וסוחבים אותו משם...
  דמיטרי אומר בביטחון:
  - לא יהיה סיבוב רביעי! זה פשוט לא ייצא!
  במקרה הזה, מתברר שהילד הרוסי צודק, השניות נתנו את האישור...
  אולג ריבצ'נקו, בתורו, נלחם כאילו כלום לא קרה... הוא קולע נקודות בדם קר, ואז מסיים בסיבוב הרביעי... והתנועות עדיין מדויקות ומהירות...
  רק שניהם הגיעו לגמר מהספורטאים הסובייטים - נציגי קבוצת הגיל הצעירה ביותר. משקל כבד בקרב ילדים, ומשקל בינוני... האלוף במשקל זבוב נפצע כמה שעות לפני היציאה, ולא הספיקו למצוא לו מחליף...
  אז רק שני רוסים הגיעו לגמר, וכל השאר, כמובן, הם גרמנים שישחקו זהב בינם לבין עצמם...
  התחרות מצולמת באופן פעיל... דמיטרי העווה את פניו בגועל:
  - כך רוצים לחרפן אותנו! כאילו אנחנו הרוסים יותר גרועים מהגרמנים ולא ארים בכלל!
  אולג ריבצ'נקו הניד בראשו.
  - לא באמת! כל חלוקה של לאומים למלאים ולא למלאים היא אבסורדית כבר מניסוח השאלה שלה. ומה אני יכול לומר, אם הרעיונות שלנו הם בכלל בינלאומיים!
  דימיטרי ציחקק והסכים.
  - ואנחנו ננצח אותם בינלאומית...
  הייתה כמובן הפסקה לפני הקרב האחרון... ואז בנו הגרמנים עוד טריק מלוכלך לנערים הסובייטים... לכאורה, הם הציעו להבריק את נעלי הספורט שלהם בברק. אבל כתוצאה מכך, הנעליים על רגליהם של הבנים התרככו לפתע והחלו להתפורר ...
  הייתי צריך לזרוק אותו ולרוץ לשטוף אותו בכיור... דמיטרי כעס ברצינות:
  - למה הם עשו את זה? הם רצו לעורר אותנו לריב, ואז להוציא אותנו מהתחרות?
  אולג ריבצ'נקו ציין באופן הגיוני למדי:
  - כן, לא רק זה! הם גם ירצו להראות שיש עוני בברית המועצות, ואפילו ספורטאים מובילים נאלצים להתחרות יחפים. כאילו, איזה ילדים עניים יש ברוסיה!
  דמיטרי הציע:
  - אולי נוכל לבקש מחברינו המבוגרים נעלי ספורט? נכון, הם יהיו נהדרים בשבילך, אבל יהיו בשבילי!
  אולג ריבצ'נקו הניד בראשו לשלילה.
  - לא שווה את זה! אנחנו נראה להם שאנחנו מסוגלים לנצח גם בתנאים הכי קשים. בנוסף, זה לא בושה לבנים בגילנו ללכת יחפים... כמו שאומרים, ילדות יחפה...
  דמיטרי קמץ את אגרופיו בעוצמה כזו עד שפרקיו התכווצו. המתאגרף הצעיר אמר:
  - ובכן, הם עצבנו אותי! לא, הם פשוט התעצבנו במיוחד!
  אולג ריבצ'נקו השיב:
  - אז תן לכעס לתת לך ולי כוח.
  ואז הזיכרון נקטע במגע של דימה כבול לידו, הילד לחש:
  - גם אתה ראית את זה?
  אולג ריבצ'נקו ענה בתמציתיות:
  -כן!
  שוב התחיל לרדת גשם, מה שלא ממש אופייני לאביב קרים. זה גם מגעיל וגם קריר. זה אפילו מלוכלך, והיבלות שנוצרות על הסוליות כואבות בצורה מגעיל ממים קרים ספוגים. טור עם שבויים יחפים נכנס ליער כמה שעות לאחר מכן, כבר בשעות אחר הצהריים המאוחרות. כנראה שאנשי ה-SS מיהרו לתפוס מחסה מהגשם. הילד החלוץ כמעט שכח מה קרה לו. כן, ולפניו של לניניסט צעיר לחשוב על הקור, בגדים שנרטבים מבעד, רגליים נוקשות וכבלי פלדה עשויים נירוסטה עמידה, שמחקו את פרקי הידיים עד הדם.
  דמיטרי שבר את השתיקה ואמר:
  - נראה שהצלחתי לטפס סביב חצי האי קרים במהלך החורף, אבל ... זה איכשהו לא על פני האדמה!
  אולג ריבצ'נקו הסכים והניד בראשו:
  - ואצלנו בכלל לא הכל כמו אצל אנשים!
  היער היה ענק. עצי אורן ניצבו בצידי הדרך - שלושה או ארבעה היקף, עם קליפת סדקים בצבע אדום-חום או צהוב-כתום כמו קשקשי דגים גדולים, שהעלו כתרים דחוסים ירוקי עד או כחולים לגובה פראי.
  ועל הענפים יש גם פרחים, שנראים כמו פטוניות. לא יער, אלא אגדה, תחושה של נפילה לעולם אחר. אבל יש גם מינוס - בעפר על הכביש היו הרבה קוצים, חדים, כמו מחטי פלדה ממכונת תפירה.
  כמה מהבנות כבר נאנקו כשדרכו עליהן. דימה, לוחץ את ידו, אמר לאולג ריבצ'נקו:
  - זה סיוט! אל תאמין בחזיונות!
  מירבלה הניחה את ידה על הקיפוד הבלונדיני של דימה, שכבר החל לגדול, ולחשה:
  - תאמין לזה או לא! ותסתכל מתחת לרגליך! זה לא הספיק להביא לעצמך זיהום!
  ערער צמח סמיך בסבך ו...כבר בשלים תותי בר עם תותים. הרוח עמדה - תערובת של אורן אביבי וארומה של תות אביב וערער. נראה שהתחמם עוד יותר. ופשוט לא האמנתי שמאה צעדים מכאן - רטוב, אם לא טונדרה, איזו סוג של טונדרה יכולה להיות בחצי האי קרים? אבל בכל זאת, מזג אוויר גרוע וסלעים קרים שחורים, שתחתיהם צועדים המוני הפשיסטים. חבל שההערצה לא נמשכה זמן רב - כאבים בידיים, בפה ובגב, קור, רטיבות חזרו, ואולג ריבצ'נקו הרגיש מאוד אומלל. רק עד הגבול.
  אולם... הסטודנט-חלוץ המצוין צחק לפתע. לא פעם במשך הזמן הקצר ששהה כאן בשבי, הוא חשב: טוב, הכל רע, זה לא יכול ללכת יותר ויותר! ובכל פעם שהתברר - יש אפילו הרבה.
  באופן מוזר, המחשבה הזו ניחמה אותו מעט. אולג אפילו התחיל לזכור את מפת קרים מהאטלס. אבל הוא לא הצליח לזכור זאת - ותעה למחשבות מבולבלות על כך שמשהו בלתי אפשרי לחלוטין קרה. אתה יכול להיכנס לתקופה אחרת - זה מדע בדיוני מאז תקופתו של מארק טווין התאהב. לחלל אחר, שהוא יותר מודרני, לכוכב אחר - נניח! לעזאזל עם זה, עם השכל - פתאום זה תרבויות-על; אנשים מקדימים את האנושות בפיתוח במיליון שנים, מתמכרים! כל דבר בלתי אפשרי אפשרי - אני יודע בוודאות !!!! אבל כדי שבמקביל ישתנו המהות, הזיכרון, כל הביטוי ולא רק שלך?! זה לגמרי - חסר גבולות ומתעלה...
  אולג ריבצ'נקו שאל את דמיטרי:
  - יש לך תוכנית לקרב?
  הילד ענה:
  - התוכנית פשוטה - פגע! - מנער את הרזה, שעליו נראית כל עצם בגבו, הוסיף. - אבל בכל זאת טוב כשאתה לא רק שלד, אלא שרירים חזקים משחקים עליך. שינה טובה... אבל הפכת קטן יותר!
  - קטן אבל נועז! - נדוש, אבל ענה אולג כראוי.
  והדרך הפכה חלקה יותר, ובינתיים הואצה. וזה כל כך מוזר שבחצי האי קרים, אבל נראה שהכל גווע. כמה פעמים קפצו לעברנו רוכבי אופנוע עם צלב קרס שחור שנוא. ואז במשך כחמש דקות נגררה לעברם שיירה - קרונות גדולים רתומים בביטוגים בעלי חזות פילוסופית עם מזוודות שק סגורות, עליהם ישבו שוטרים-שוטרים מבולבלים במעילי גשם מוסווים ותחבושות של בגידה. גם בליווי טרנספורטר. בניגוד לטנקים, להיטלר יש הרבה מהם. ואז גזרה נוספת על משאיות, בתוספת אופנועים עם קרון צד, עקפו בקלות את השפחות שנתפסו. יש מאה מכוניות, לא פחות, כמעט כולן צבועות בצבע חאקי.
  תוך כדי תנועה, הנאצים קראו זה לזה כשטורי השבויים רוכבים בראש ולמעשה, פרשים, עבדים ואולג ריבצ'נקו יכלו להישבע שהקולות לועגים. שומרי ה-SS שמרו על שתיקה. הרופאים רכבו על סוג של כלי רכב משוריינים בצורת צבים וזחלים כבדים ועדיין מושכים. הם גדשו במקלעים. אבל נראה, חשב אולג, שהם לא ממש אוהבים את התפקיד הזה - שומרים-מלווים... הם אפילו הסתירו את הלוע החייתי שלהם.
  דימה העיר:
  - גם בגרמניה אין כבוד לתליינים!
  מירבלה אמרה שוב משהו, מהנהנת אחרי חיילי האס-אס השפלים. אולג נאנח.
  - להרוג אותם! כולם לאחד, להיטלר!
  דימה העיר באנחה:
  - אה, אני לא מבין את השפה שלהם. ואז הייתי שואל אם סוף סוף נבוא בקרוב...
  אולג ריבצ'נקו העיר בעצבנות:
  - אני יודע גרמנית, אבל זה מועיל!
  בינתיים, הגשם פסק, והשמים התבהרו מעל העצים, השמש הופיעה. לאולג ריבצ'נקו הייתה בעיה נוספת - הוא רצה ללכת לשירותים יותר ויותר בשני המובנים. ומשהו התבקש: לא סביר שיפסיקו בגלל זה. משום מה, חוסר האפשרות של עניין כל כך אלמנטרי, העובדה שגם כאן זה תלוי ברצון של מישהו אחר, הנער החלוץ כעס לגמרי. בנוסף, התשוקה נעשתה די כואב. גם אנשי האס-אס וגם השרתים שלהם פתרו את הבעיה הזו בלי להפסיק, אבל זה רק גרם למיאוס, ולא לרצון ללכת בעקבותיהם.
  לפעמים אתה מתחרט שהאכלת מספיק כדי לגרום צורך. פשיסטים יודעים לגרום לבעיות - סדיסטים שנולדו. או שמא זו הייתה הדרך בה המפלגה העלתה אותם?
  אולג ריבצ'נקו כבר החל להטריד קשות, כשלפתע משך את האוויר הלח שעדיין, בעשן, ואז נשמעו כלב נובח וקולות אנושיים, מימין, בחדות, מיד החלה התבהרות, שעליהן חיילים עושים משהו - רק תריסר או שלושה, ומאחוריו עלה עשן מעל אבן ומבנים מסיביים. ילדים לבושים בהסוואה זינקו מהכביש לעבר מי שנמצאים בשדה. לא רוסים, אם לשפוט לפי הזעקות וסרטי הזרוע עם צלב קרס, היו עשרים מהם - הם רצו וצעקו. כשהטור התקרב לכפר, לפחות תריסר חיילים כבר יצאו לקראתם - עם מטולי רימונים גדולים ומקלעים ניידים המצוידים במטולי רימונים רחבים. הוביל אותם זקן כבד במדים של גנרל אס אס.
  או אולי לא סבא, אלא סתם אפור שיער, כי לא היו בו סימני זקנה אחרים, והמחווה של יד ארוכה ומסוקסת, מעוטרת בצמידי זהב, נראתה מלכותית וקודרת.
  ויש לו פרסים ... אולג Rybachenko קרא בספר העיון, והיה נדהם - שאפשר לאסוף כל כך הרבה באוסף. הגבוה ביותר הוא צלב האבירים עם עלי אלון וחרבות. רק למעלה, אותו הדבר, אבל עם יהלומים, כמו גם הצלב הגדול של צלב הברזל, אבל רק גרינג יש פרס כזה. כוכב הצלב הגדול של צלב הברזל גבוה אף יותר, ולאורך ההיסטוריה של גרמניה, הוא הוענק לשני האנשים - פילדמרשלים בלוצ'ר והינדנבורג. ובכן, הסדר של הנשר עם יהלומים יהיה גבוה יותר.
  טור האסירים נעצר. ה"דוקטור-בוס" בעל הכרס, כפי שכינה אולג ריבצ'נקו את ראש השיירה, ירד ודיבר אל האפור שיער. השאר הביטו בשיירה בזעף ובמתח. אולג ריבצ'נקו שם לב שכולם בשטח נטשו את עבודתם, והילדים שברחו כמעט התקרבו. הגרמני הראשון, הם צעדו בטור. ומאחוריהם המקומיים - רזים: יחפים או בנעלי באסט ארוגות. בחורי קבצנים מקומיים הסתבר שהם רק בחולצות משובצות צבעוניות - שחור ולבן. כאלה מרופטים שלא ברור מיד איפה הבנים, איפה הבנות; כולם מדובללים, בהירי שיער, אבל אפורים עם אבק או חום-אדום, ארוך שיער, מלוכלך להפליא, אבל עם עיניים מלאות חיים וברורות - סקרניות, קצת מפוחדות ומרחמות בעליל. אולג ריבצ'נקו גם שם לב ששיירת ה-SS מנסה להישאר קרוב ככל האפשר לעבדים ורחוק מהאנשים המקומיים. הנאצים לא צעקו, לא הציקו, ובדרך כלל התנהגו בשקט.
  מרגריטה, כשהסתכלה על זה, ציינה:
  - לאן נעלמה חוצפה האס-אס?
  אולג ריבצ'נקו השיב בשנון:
  - הלך לשוטים ולולאות!
  הגנרל אפור השיער, בינתיים, רק הצביע על אנשי ה-SS עם חוטמים ניווניים כמה פעמים, ואז, כשהאיש השמן התחיל להתנגד למשהו בקצף על הפה, הוא נופף בידו, בחדות, כאילו חתך עם חרב. וגם השמן הניף את ידו, אבל במבט מוסכם ברוגז, ואז נתן פקודה קצרה. מכוניות משוריינות שאגו, ורוכבי הזאב המשיכו במורד הכביש. אחריו חצי תריסר חיילים מקומיים. השאר הקיפו את העבדים השבויים, והטור זז שוב. אפור השיער צעק הן על הילדים והן על העובדים בשטח, והוא עצמו הלך לצד המלווים האנושיים המורידים.
  דימה, רועד, ציין:
  -משהו שהם לא חלקו!
  מירבלה אמרה בחיוך:
  - כן, שיריבו וישחררו זה את קרביו!
  צעיר וחסון מזוקן מלוחמי האס-אס המקומיים, שתפס את מקומו ליד אולג ריבצ'נקו, הזעיף את פניו לעבר החלוץ, ניער את המקלע הקל שלו ואז צעק בראשו:
  - אתה חזיר רוסי לפחות משהו לחשוב?
  ובחיוך הוסיף:
  - האם נהיה במוסקבה ובוושינגטון או לא?
  אולג ריבצ'נקו הבין מה הם רוצים ממנו, סובב במהירות את ראשו, פגש את מבטה של מרגרט - נואש ובו בזמן כאילו אמר: "מזל - דברים גדולים מחכים לנו!" - אבל הגנרל אפור השיער נופף בו, והאיש המזוקן, רוטן משהו אחר, הביט בצער באולג ולא אמר דבר נוסף. אולג ריבצ'נקו כמעט הבין מה הוא רוצה... שיהיה אפילו במעורפל.
  אבל כל כך טוב, אז הניסויים עדיין הגיוניים? האם הגרמנים באמת רוצים לדעת את העתיד בדרך זו? אבל מסתבר שזו סתירה. תחרויות אגרוף ידידותיות אינן באות בחשבון אחרי מלחמה כזו. הפשיזם והקומוניזם הם אויבים לנצח. או שיש משהו אחר... כמה כאבו הרקות.
  התברר שהיישוב הצבאי עומד מאחורי פליסאדה נמוכה אך מוצקה - עם במה לחיילי ארגון האס-אס המפלצתי, עם שערים רבי עוצמה - אולם פתוחים לרווחה. רק דבר אחד נראה מוזר לאולג ריבצ'נקו - עמודי שער אבן, מכוסים גילופים בצורת פרחים וגבעולים מתפתלים לאין סוף. עמודים אלו כלל לא התאימו למראה הכללי של הכפר, שבו הוא היה מלוכלך (עם זאת, אולי זה היה אחרי החורף?), והבתים, הבנויים מאריחי אבן, עטופים בסדקים רחבים עם אזוב צהבהב, השחמו עם גגות קש שטוחים.
  אבל היה ACS. אין אקדח מתנייע, ובמסלול זחל, שינוי שאינו מוכר לאולג ריבצ'נקו הסקרן. כאן, למשל, כלי נשק - מרגמה במראה של לא פחות מ-350 מילימטרים. הוא התוודה שמעולם לא שמע על דבר כזה.
  יתרה מכך, המכונית נראית כאילו היא שוקלת מתחת לשמונים טון, ואיך היא נגררה בכלל לאורך הרי קרים? רוצה לחוות את סבסטופול בלתי חדירה במהלך התקיפה? מההנחה הזו קצת כאב בבטן הריקה. מה יצטרכו החיילים הרוסים לעשות תחת מכות כאלה. כאן הכל נשם את ימי הביניים, מהול במודרניות וחידושים טכניים. כמו חורים עם פעמונים ושריקות. אפילו לא תופתעו אם יש כאן טלוויזיה ואפילו צבעונית. לא שחור ולבן.
  התברר שהחדר זהה, שאליו הביאו, או יותר נכון, הסיעו את העבדים. עם זאת, לא - גרוע מכך, כי כאן אף אחד לא טרח לאטום את הסדקים עם טיט מלט, והריח מוכר מאוד לאולג ריבצ'נקו - חזירים. מתחת להאנגר החליטו העבדים להתאים אסם נטוש או ריק באופן זמני (הריח ממקומות כאלה כמעט ולא נעלם).
  מרגריטה קימטה את מצחה כל כך עד שהיא נעשתה נוראה וייבבה:
  - הנה שוב ירדנו! ובכן היטלר אתה מבין רק אותי!
  אבל זה היה קורת גג מעל ראשם. בנוסף, העבדים לא היו קשורים בשלשלאות. אמנם, כפי שחשש אולג, לא סיפקו כאן שירותים. בעבר, שם הכלא מודרני יותר, הוא הרבה יותר נוח. פריץ, למרות שהחזיר לא אוהב לכלוך.
  עם זאת, הוא חשב על זה, לאחר שכבר עשה את עסקיו בקיר הרחוק. ונאנח. מה אני אגיד... זה לא חלוצי, זה לא יפה בכלל. הכל לא במכנסיים, כבר ניצחון קטן. וגם הבנות כנראה היו חייבות להיות כאן... עדיף לא להסתכל...
  אורורה, לעומת זאת, לא מאבדת לב:
  - עוד הרפתקה... אנו חיים ונושמים באושר הזה!
  אולג ריבצ'נקו פלט:
  - ובעולם הבא זה יכול להיות הרבה יותר טוב!
  השטן הלוהט קרץ לילד:
  - אני מוכן להתווכח, ההזדמנות לבדוק איך בעולם הבא זה לא יצוף מאיתנו!
  אולג ריבצ'נקו שר בשקט בתגובה. זה עזר להתמודד עם השפלה ובושה;
  אני אקדיש למולדת ללא עקבות -
  שיהיה הישג, לוחם מרומם!
  מכת החרב והכפפה נזרקת,
  חוק מלך כדור הארץ חסר רחמים!
  
  הר הגעש בוער - המים רתחו,
  שפתי האהבה הענבריות שלי!
  אני רוצה לקבל רגע של חופש
  כמה אתה אוורירי וטהור!
  
  נשרף כמו שיער יקר זהב,
  הוא נופף בידיו - צמחה כנף!
  ה' נתן לי מתנה שלא יסולא בפז
  ומיד נהיה משמח, אור!
  
  במקום שעבר אלוהים: צמח עמק;
  ורדים לבנים פורחים ושופעים!
  יהיה כבוד - אמצע כל העולמות -
  מתנה על המזבח שהצעתי!
  
  כן, אני יודע, חוטא, קשור לכישוף,
  ולא ראוי לגן עדן ולסבך!
  אבל בגולגולת עם ישו,
  התייפחתי, עטפתי את הסמל בגלימה!
  
  שלי אתה התמונה הכי טובה מכל הכלות,
  אני מאמין שהכל יכול, הרוח תשתנה!
  אני אשא את הצלב הלא ראוי שלי,
  ואני ארים את המגן שנפל מידי!
  . פרק 7
  הם התיישבו ברפת, אז למה לסבול אם הנאצים רגילים אפילו להתייחס לבהמות טוב יותר מאשר לאזרחים סובייטים.
  שלושה נערים מקומיים, בשליטת ה-SS, נגררו לתוך הקש. הם מיהרו בזריזות, הבריקו את עקביהם החשופים והמאובקים, החזירו אחורה ידיים גדולות. בשנה שעברה הם גררו את זה, אבל הרבה, כמעט ערימת שחת. ושבע או שמונה דקות אחרי זה, לא יותר, הופיעה אישה שיחד עם שתי בנות מקומיות הביאה כמה עוגות שטוחות ענקיות ושני עיגולי גבינה כבדים. מדברת באוקראינית, היא חילקה בזריזות את האוכל לכולם. אולג ריבצ'נקו נעשה סקרן: רבים שאלו אותה וגם את הבנים על משהו, ושלושתם ענו ברצון.
  יש הרבה גרמנים והם מעלים פה משהו. אבל שוב, אף אחד לא יודע! לבסוף, אותם נערים גררו דלי מים, ונעלו היטב את הדלתות. לפי התנהגותם של חבריו, הבין אולג ריבצ'נקו: זה אאוט, הם לא יוסעו לשום מקום אחר היום.
  מרגריטה הציעה לאחיה מים בנשק ואמרה:
  - רענון לא יזיק!
  הלחם התברר כטרי, אבל יוצא דופן, כבד כלשהו (אותו חתיכה מעופשת שנאכלה בבוקר, אולג ריבצ'נקו לא זכר את הטעם להשוות). או לא אפוי, או שתמיד אוכלים את זה כאן (או ליתר דיוק, קרוב לוודאי השני, השאר אכלו ולא גילו אי שביעות רצון). אבל התברר שהגבינה מיוצרת מקומית בוודאות - טובה מאוד, בדומה לגבינת הפטה, אותה העריץ אולג ריבצ'נקו. חבל שהחתיכה הייתה רק שליש מכף היד. כן, אפילו נער מתבגר, לא של גבר.
  מרגריטה תמכה באח המותש. הוא נפל על הקש, כאילו חתך, לעס את מה שקיבל, שוכב, אפילו לא התחיל לשתות. אולג ריבצ'נקו הבין לפתע שהוא רועד. אפשר היה רק לקוות שזה היה רק רעד אחרי הקור, ובעיקר חזיונות פראיים. שאחרי השינה הרעד הזה יעבור. ריבצ'נקו אולג ניסה לגרוף לעצמו עוד קש ואם אפשר לחפור בו. הוא לא איבד את התיאבון בשום מקום, הוא הרגיע את עצמו, אבל כששמע אנשים; בטמפרטורה, הדבר הראשון שמנתק את החשק הוא לאכול. אולג ריבצ'נקו עצמו מעולם לא היה חולה - הודות למבנה הגנטי. נכון, לא קבעתי עליו ניסויים דומים, כולל שעות רבות של טיולים בקור. אז... אבל אולי זה יהיה. ואם לא, אז יש סיכוי שלמען המדע יטפלו בו...
  חלק מהבנות רועדות באותה מידה, אבל אף אחד לא משתעל.
  הו, כמה עייפות נפלה על הנער החלוץ, מכף רגל ועד ראש! פרקי כף היד השתפשפו בדם, צלקות נפוחות בגב, פצועים, מופלים ורגליים שהתחילו להתחמם - הכל כאב, אבל היבבות האלה רק הגבירו את החשק לישון ולישון.
  וזה מפחיד להירדם - ייתכן שלא תתעורר, או אפילו גרוע מכך, שוב תהיה בחזון. עם זאת, די מעניין.
  אולג ריבצ'נקו עצם את עיניו ומיד שחה אל זרועותיו של מורפיאוס - מלא חלומות, צבעוני ונשמע מחריש אוזניים.
  אחת והבדיקות לא הסתיימו שם... כיסוי הטבעת הוחלף על ידי התקנת יריעות ברזל עם קוצים שנחפרו ללא רחם בעקבים החשופים של הבנים...
  אולג ריבצ'נקו אפילו התנשף, אבל החזיק מעמד, למרות שלא יכול היה לעמוד במקום, ודמיטרי אפילו רקד והחל לנהום ...
  יריביהם היו חזקים, והיו בעליל מבוגרים מכפי שהוכרז רשמית. למשל, יריבו של דמיטרי גבוה ממנו בראש, והאנטנות כבר פורצות... אבל, איך האנטנות יכולות לפרוץ בגיל אחת עשרה?
  גם יריבו של אולג ריבצ'נקו הרבה יותר גדול וכבד, ויחד עם זאת, פניו של הגנגסטר אינם ילדותיים.... אולם, הילד אינו זר, הטבעת היא טבעת, כל מיני אנשים נפגשים שם!
  שני הקרבות התרחשו בו זמנית .... עלינו לסיים במהירות, שכן חצות כבר מתקרבת ...
  דימה שעבר שינוי החל כמעט מיד לפספס מכות כבדות בפניו. ליריבו היה יתרון באורך זרועותיו, במשקל, ונראה היה שהוא מוכן בצורה מושלמת, הן פיזית והן טכנית... השרירים באופן כללי דומים לאלו של נדנדה של ספורטאי... אולם , דימקה חטובה מאוד. מהר... הוא היה מהיר, עכשיו איטי...
  דמיטרי המורעל בסיבוב הראשון החמיץ הרבה מכות בודדות וכפולות. אפילו מתחת לעין הימנית, המטומה החלה להתנפח ...
  הסיבוב השני התברר אפילו יותר גרוע, יריבו הלך קדימה והיכה, היכה, היכה... ודמיטרי כמעט ולא הגן על עצמו, רק זריקת ראשו לאחור ריככה את המכות, לעתים רחוקות, אך באופן בלתי צפוי דחף בתגובה, ולפעמים חילץ החוצה יריבו... הוא נהם בגרמנית:
  - אתה רוסי פירושו לא מן המניין!
  דמיטרי השיב בחריפות, גם בגרמנית:
  - ואתה גרמני, תקבל די מלא מרוסי!
  הוא רתח מזעם והכניס את המרפק שלו לאף...
  בדרך כלל, האף של דמיטרי ביקום הזה חזק מאוד, והוא מעולם לא נשבר, גם אם נפגע, אבל במקרה זה, זו לא הייתה מכה שהתרככה על ידי כפפה, אלא נקודת עצם קשה של המרפק.
  והדם זרם על פניו של הילד, אילץ אותו ללקק... דימקה ענה... נתפס לכיוון האויב רעד קלות והוא התנודד, אבל לא היה לו מספיק כוח להתבסס על הצלחה - רגליו עם סוליות מנוקבות נראו להיות מרופד.
  הסיבוב השלישי התברר כלא פחות קשה, היריב לחץ נואשות, אבל דמיטרי החל לחסום לעתים קרובות יותר, משקף מכות... חוקי הגמר שונו, מכיוון שאנו מדברים על מדליית זהב בינלאומית, מספר סיבובים הוגדל לחמישה עשר ... כמו מקצוען. אני חייב לומר החלטה מאוד אכזרית ביחס לבני הנוער, שכבר נלחמו חמש פעמים באותו יום... נכון, גם דימקה סיים מהר, והיריבו היה ברור שאכזב בלי הרבה מאבקים...
  אבל אחרי ארבעת הסיבובים הפעילים מאוד הראשונים, יריבו של דמיטרי האט מעט. הוא גם הרגיש עייף, הנשימות שלו הפכו הרבה יותר סוערות ובו בזמן כבדות...
  דימקה, למרות ההמטומות ותחושת הצריבה הקשה ברגליו היחפות, אפילו חש גל של כוח נוסף. בסיבוב השישי הוא אפילו פגע ליריב בלסת כמה פעמים... אבל הוא גם היה יציב, גדול ואולי גם מסומם...
  בסיבוב השביעי, יריבו השפל של דמיטרי שינה מעט טקטיקה והחל לנסות כמה שיותר מכות בניגוד לכללים, להכות עם המרפק, או אפילו עם הראש... דימה החל להכות לעתים קרובות יותר, וב- סיבוב שמיני הוא השיג הצלחה פרטית, לבסוף, זרם מהאף הגדול של היריב יושקה... וכשהזיז שוב את המרפק, הוא עצמו נתקל בעמדה מתקרבת... דמיטרי הלעג לו נהם:
  - נו, זה תפס, איזה נושך!
  הגרמני היה מפוזר עוד יותר, הוא עדיין סמך על וו ירי נפרד!
  אולג ריבצ'נקו נלחם בצורה שווה יותר, כמעט בלי להחמיץ, וניצל את העובדה שיריבו הניף לרחבה מדי, הוא פגש את סנטרו בנגיחה שמאלית, או בצלבה ימנית... אבל הילד הגרמני הגדול לא הגיב למכות האלה בכל דרך. ואז אולג ריבצ'נקו שינה את הטקטיקה והחל לעבוד על אפו הפחוס של יריבו... הרחרח הגרמני החזיק מעמד זמן רב, אך עד הסיבוב השביעי הוא החל לדלוף...
  אני חייב לומר שיריבו של אולג ריבצ'נקו יצא להחליף ילד אחר, קל וקל יותר. הקודם נראה היה פצוע (אם כי, כמובן, מדובר בטריק נאצי!)... לכן, הוא היה רענן בתחילת הקרב, ויכול היה לגמור קצב מטורף.
  אבל בסיבוב התשיעי גם אולג ריבצ'נקו פעור פה מעט והחטיא מכה, שממנה הופל... רגליהם החשופות והמופלות של הבנים הסתובבו בחוסר אונים... אולם אולז'ק זינק במהירות כך שהנוקאאוט. לא ייספר. לזרוק, לתלות על האויב...
  הוא ניער אותו מעליו, מיהר לסיים אותו... הצופר נשמעה בערך בסוף הסיבוב התשיעי, אבל השופט העמיד פנים שהוא לא שומע...
  אולג ריבצ'נקו החטיא כמה מכות כבדות, אבל החזיק מעמד, ריכך אותן בנענוע בראשו. האויב נכנס לזעם, כבר לא הבחין בשום דבר דיש. כאן היכה הנער הסובייטי, ברפלקסיביות, אבל בעוצמה רבה, את הגוף לעברו... המכה פגעה ישר בכבד... מכה מסוכנת מאוד...
  היריב ביצע עוד כמה חבטות ופניו הגדולות הפכו לסגולות. בולע אוויר בעוויתי, נפל קדימה והחל להתפתל... השופט הפסיק מיד את הקרב, והרופאים רצו לזירה... טפטוף...
  זה השפיע בצורה אכזרית על חברו של דמיטרי והוא יצא למתקפה נגד יריב עייף בולט... סיבובים עשירי, אחד עשר, שנים עשר... חילופי מהלומות קשים, אבל עם יתרון ברור של דמיטרי... הסיבוב השלושה עשר השתווה משהו כבוי, בגלל גרמני תמנון נואש, והילד הסובייטי קיבל חתך בגבה... אבל בארבעה עשר, דימקה, שהתעודד, שוב לקח את היוזמה לידיו. החבר'ה האלה עדיין לא ידעו כלום, למשל, על מוחמד עלי, אבל במובנים רבים הם העתיקו את הטקטיקה שלו.
  עד הסיבוב החמישה עשר ידיו של הגרמני נפלו מרוב עייפות, והוא כבר לא הגיב למכות, אלא פשוט עמד, מפגין כושר עמידה ארי... בנוסף, דמיטרי, מפיזור סמים ועייפות מפלצתית, בדרך כלל מכות ניפוץ נחלשו הרבה יותר. . תן לזה להיות! אבל מצד שני, היו הרבה, רבים, והם המטירו גשם על סנטרו הגלוי של האויב. לבסוף, הראש, הגרמני לא עמד בזה, גבול הסיבולת מוצה והוא היה נציג של האומה ה"ארית" בדיוק כמו שהלכלוך החליק למטה, כרבע שעה לפני סיום הסיבוב האחרון...
  השופט החל לספור באיטיות מגונה, אבל לאחר ספירת חמש, כשראה עד כמה יריבו של דמיטרי לבדב חסר תנועה, הוא עצר וצעק:
  - יותר כמו רופא!
  ועוד "סופרמן" צעיר נלקח לבית החולים... לאחר מכן התייצבו הפיינליסטים הזוכים בתור לטור והחלו לצעוד... עלי כותרת של ורדים ירדו מלמעלה.
  הילד הגבוה דמיטרי חייך חיוך רחב, הוא היה עליז. אבל אז הוא הבחין לפתע שהמצלמה התקרבה אליהם, וצילם צילומי תקריב של רגליהם החשופות, המשובצות בכבדות ומעט מדממות של נערים סובייטים... מצב רוחו מיד הידרדר והוא ניסה להסתיר את איבריו מאחורי נעלי ספורט מוזהבות יוקרתיות של ספורטאים גרמנים צעירים אחרים או לקבור אותם בעלי כותרת.
  אולג ריבצ'נקו משך אותו בידו:
  - אל תעשה! המבוכה שלך היא שתגרום לצחוקים ולספקות... בנוסף, בגרמניה, לאחר הכרזת המלחמה המוחלטת, כמעט כל הילדים הולכים יחפים, שאתה עצמך ראית ברחובות ברלין. אז יישר את הגב בגאווה.
  המדליות שניתנו היו על סרטים חומים וזהב אמיתי, במשקל של כחמישים גרם ו-900 בסדר. כמובן, עבור נערים סובייטים מדובר בסכום גדול - בערך... זה אפילו קשה לחשב, שכן נראה היה שהכסף הסובייטי מובטח רשמית, אך למעשה ההנפקה בוצעה ללא עתודת זהב.
  כשהחלוצים הסובייטים עלו לרציף, נשמע המנון ברית המועצות. אגב, זו עדיין לא הייתה המוזיקה של אלכסנדרוב, משהו כמו בינלאומי. אולג חש כאן השראה גדולה וביקש רשות לשיר...
  הימלר, שנכח בתחרות, התיר באדיבות:
  - נשמח מאוד לשמוע את הרכב האורחים שלנו מרוסיה הגדולה.
  אולג ריבצ'נקו השתחווה תחילה ימינה ואחר כך שמאלה, ולאחר מכן שרו יחד עם דמיטרי;
  בחיים אתה אביר, אתה עף כמו נשר -
  ואתה לא רוצה לדעת את הנחיתות!
  עבורנו, פרסים הם בכלל לא פטיש -
  יש לנו רק דרך מקובלת אחת למלכים!
  
  לראשונה קשר עניבה אדומה,
  ואז כשהגיעה המלחמה...
  ילד רזה לקח את חפירה בידיו -
  כדי שהמחט לא תידבק לחזה!
  ילדים חפרו תעלות יחפים,
  חתיכת ישן לשלושה...
  מתחמם בקור עם מים רותחים,
  מחפיסות נושכות, מאוד כועס!
  
  הלוחם מת והמקלע נפל,
  הילד הקטן שלו הרים את זה!
  אדיר כמו ש"קטיושה" הפכה למכה,
  ללא פחד, צוות צעיר!
  
  אני יורה על שרשרת הצללים השחורים
  מאיפה הבאת את החדות שלך?
  כמו בימי קדם החרב החדה ביותר,
  רצתם לדעת את העונש!
  
  מלחמה בלי רחמים, אבוי, היא לא אמא,
  בו, יובש המדבר הוא חום נורא!
  אבל בשביל המולדת אתה צריך לתת את החיים שלך,
  אז תקבל אושר במתנה!
  
  אבל איך זה להיות מאוהב?
  לא כל ילד יודע את זה...
  כשהנחלים שופכים דם -
  הרג אכזרי של נאצים!
  
  אבל מולדת היא אהבה,
  בתוכו תהילתם של דורות בהירים...
  ואל תחצה את לבך
  בו, סטלין - פלדה ולהבה - לנין!
  
  תהיה תקופה קורנת -
  המטרה הקדושה של הקומוניזם...
  עדר הרשע נשבר -
  ועקר את הנאציזם!
  
  כל האנושות היא...
  מועצות נעשו מאוחדות!
  שיהיה גן עדן על הפלנטה
  אני אביר - רוס' הוא בלתי מנוצח!
  אולג ריבצ'נקו ודמיטרי קפצו גבוה יותר במילים האחרונות, ובכך הגבירו עוד יותר את הרושם מהשיר שלהם.
  היציעים שרקו בהתלהבות ומחאו כפיים...
  בעוד הבנים ראו, באופן כללי, חלום מעניין למדי עבורם, הבנות חזרו ללכידת הספינה שנקטעה קודם לכן. חזיונות סדרתיים הם נדירים, אבל ברור שהיה מאחורי זה משהו נוסף.
  ליתר דיוק, לא ההתנהלות, אלא מילוי השליחות של האלים ההיפר-מכשפה והדמיורג' הרוסים. מתרגלים את האלמוות שלך.
  עכשיו התא הבא, הנה הבעיות מאיזה צד הדלת פתוחה, וממנו היא נטועה למטה. עדיף להימנע או להסתכן. עם זאת, זה בסדר אם היא מסובבת את הידית, הם ייקחו אותה עבור השיכור שלה. ואז מישהו לא מגולח הביט מתחת לאשנב, הילדה בקושי הספיקה להתכרבל. עם זאת, הוא לא ישקול זאת כל כך מהר. הדלת סגורה וצריך לדפוק.
  - מי שם? - קול מתוח מתנשף.
  - שלך! - ענתה אורורה באנגלית עם גוון טקסני ברור, והראתה כישרון בלתי צפוי לשפות. - הבאנו רום מקומי, וויסקי מחליא.
  - הו כן! יותר מהר! המלח מאחורי הדלת צווח כמו חזיר. - כמובן רום!
  דלתות ענק שאי אפשר לפרוץ דרכן עם רימון פתוחות. נבחר טיפוס עם מראה מבולבל, איתו עוד כמה נושאים לבושים למחצה. מהם, כאילו במהלך התקפת גז, הוא נושא, או ליתר דיוק מכה בעוצמה, באדים,
  - איפה הרום! הם צעקו פה אחד.
  - אתה כל כך טוב! - אורורה אדמונית יורה בהנאה רבה, מטילה ערימות של מלחים. הנחתי אפילו שלושה וחצי תריסר, אני אצטרך לשנות את הקליפ. טוב שהכדורים קטנים, קומפקטיים, אפשר לקחת איתך הרבה.
  - עוד תא פונה! - עם מידה מסוימת של קרירות סתווית בקולה, אמרה. - הצלחנו לעשות כמה יריות, אבל כאן אני מקווה שזה לא נשמע.
  שלגיה המחסל ענה:
  - ואלה השומעים - חרשים!
  מרגריטה אורורה חלפה על פני התא הבא, התפתלה מעט, ירתה מעט לאורך המסדרון, הלכה מאחור, ראתה איך בן זוגה זומבים מתמודד עם היאנקיז. המת, לעומת זאת, הראה כוח לא גדול, ושבר את חוליות הצוואר.
  ובכן, כמעט בגדת בנו! - חרק חבר נערה-קומסומול.
  - ומה נותר לעשות! הוא הבחין בי וכמעט הפעיל את האזעקה! - זומבי לבש צורה של כלב נעלב.
  - ובכן, יש לך רעיון! שכב ותהיה צנוע. - איימה מרגריטה באצבעה על ה"משרתת" וטפחה ברגל ברכות על הסיפון.
  היינו צריכים לירות בירכתיים, אחד החיילים זרק רימון, זה איים, הכל יתמוטט. האנלוג האמריקאי של ה-F-1, טס כמו הילוך איטי. ההחלטה נולדה באופן בלתי צפוי, זה לא נלמד בכוחות המיוחדים. מרגריטה זרקה בפתאומיות את בומרנג הדיסק. היא הפנתה את עינה השלישית וממש התמזגה עם חתיכה דקה של מתכת כבדה. עין הנפש עקבה אחר תנועת הדיסק, ואז הקצה נתקע בין האריחים, חתך את האקדח ואת הפתיל שחסם את הגישה לחומצה. אגל זיעה התגלגל על מצחה של קטלנית הבלונדינית.
  - וואו, כמעט הקאתי! זה רק נס. תודה לך אמא של אלוהים שהצלת אותי חוטא.
  אורורה ג'ינג'ית שמעה אותה ואמרה בדאגה:
  - מה יש שם?
  - הם זרקו רימון! - ענתה גרייהאונד מרגריטה.
  - לא שמעתי את הפיצוץ! - חבר דוב-קומסומול מופתע.
  - לא תאמינו, עשיתי מזה דיסק בומרנג. הלוחם הלבן ציחקק.
  - ככה זה קורה. באופן עקרוני, זה לא סותר את חוקי הטבע, אם נכנסים בין האריחים. - אורורה עשתה מראית עין של תאנה באצבעותיה החשופות.
  - וכך יצא! - מרגריטה ציחקקה, מחייכת.
  השטן הלוהט נעשה סקרן:
  - כמה הרוגים בירכתיים?
  קורשונובה היפה השיבה בגאווה:
  - עשרים ושמונה אנשים, והעשרים ותשעה נחנק על ידי זומבי.
  - לא הרבה! עכשיו אני עובר דרך הבקתות כדי לפנות את כל הספינה. תעזור לי! - בקולה של אורורה האדומה נשמע עתה קוצר רוח.
  ובכן, אני אעבור איתך. - מרגריטה השליכה בפתאומיות חתיכת עצם מדממת משערה.
  אורורה הלוהטת חדרה במהירות לחדר המלתחה, כאן כבר ישנו כמה קצינים, והשומרים נעו מצד לצד מהשתייה. עם זאת, הם צעקו:
  - אתה לא יכול לבוא לכאן!
  דיווח דחוף מהמילטון. - ענתה נערת הקומסומול הלוהטת ונתנה פנייה, כמעט נקודתית. הכדורים עפים בשקט, גם האור הוא לא המתאים, לא תבינו מיד שהמקלע הזה יורה עליכם. אז זה היה מדהים אם מישהו הגיב. שמונה עשרה גופות, ועד מהרה נוספו אליהן עוד ארבע, מהשירותים, אפילו שש - נפלו מהקנה זוג גופות מחובקות. אחד האפר היה שייך לזונה.
  קבר שקט בסיבוב פרסה,
  מצא את המוות - חיה קטנה!
  היום דולר - מחר כדור במצח,
  מקצוע כל כך מסוכן!
  
  כן, הילדה לא רצתה אותך
  עינויים, מעבר מבחנים...
  היו עוד חלומות מבולבלים
  רק לסובב את התחת בזריזות!
  
  כדי שנהר של שמפניה יזרום
  יאכטות, מכוניות - הכל כבוד!
  דולרים נתפסו ללא חשבון ביד,
  הילדה החליטה על רשע!
  
  אבל רק אידיוט חושב
  בית הבושת טוב ומהנה מאוד!
  מילאתי את פי בקוויאר שחור -
  לא ידעתי שנתת לעצמך איידס!
  
  ואף אחד לא יבוא לקבר,
  בפחד להיטבל, אבא!
  התוצאה הייתה גרועה מאוד.
  לקוח לשעבר אפילו לנדנד!
  
  הילדים שלך לא יזכרו טוב,
  חבל להכיר אמא כזו!
  מה נשאר להם - מקלט לכלא -
  לסבול בשקט את העונש...
  
  ולכן, ילדה, את לומדת
  ועבוד למען היופי של המולדת!
  אז יהיה נתיב ללא מיתון למעלה...
  אחרת, לטגן לנצח בעולם התחתון!
  סיכם השטן הלוהט, והשתחווה לזונה שנפלה.
  וכך היא עברה, כמו צל דבוק לקיר ובהמשך המסדרון. מניפה נושבת מהצד, קולטת חום, אורורה ארג את שערה לצמה נושכת, כך שהתחושות נעימות. היא הולכת לדלת, אם האוויר החם נפתח הוא יכול להעיר את מי שמאחורי הדלפק. מהסס מעט, ואז עושה בצורה חלקה סדק צר, זוחל לאורכו. הרגשתי את החספוס המתקתק של השטיח עם הלחיצה החשופה שלי. הרגע ירדתי בסולם, הרבה אנשים כבר ישנים כאן, הם לוגמים בירה ליד הדלפק. ברעש קל, רגליה של אורורה שהפכו חשופות אינן נשמעות, הסוליה החשופה מפחיתה את הצלילים טוב יותר מאשר בנעליים, אז הילדה הלכה יחפה. כבר הרס מונוטוני בפרץ, מנסה לבזבז לא יותר מכדור על אחד. ישנים בכלל אפשר לשחוט. אם אתה מיד לוחץ על עורק הצוואר, אז יהיה פיהוק מקסימלי מהאויב.
  ואז אורורה חשופה עבדה, על הסיפון, בנוסף ליאנקיז, היו בערך חצי אנקה של לוחמי יציבות, אבל הם רק הפחיתו את המשמעת.
  - זה מה שזה אומר כשאתה מכניס את הצוות מי יודע מי.
  הילדה טיפסה על הסולם, אור מפוזר נופל מלמעלה. הרעש הרגיל, מתחת לרגליים השטיח נקרע משום מקום. אם לשפוט לפי הדמות עיראקית. מה זה במובן מסוים
  גם לא רע, למרות שזה מדבר על הניסיון של הצוות. אבל הכמיהה לנוחות מוגזמת היא קטלנית עבור היאנקים. אז היא עלתה במדרגות ועצרה. יש שלושה על הגשר ושניים בחליפת צב. ובכן, חליפת צב היא אפילו לא טנק, אפשר לקחת אותה ממשגר רימונים, אבל הרעש יהיה כמו גילוח חזיר. אז אין רצון לשבש מבצע כל כך משומן.
  פניתי לחברתי מרגריטה לעזרה:
  - יש לנו כאן אחד, או יותר נכון שניים בצבים!
  - מבין! - מרגריטה מנסה לשחק מגניב. חייך.
  השטן הלוהט צעק:
  - איך לזרוק?
  מרגריטה עיצבה את עיניה, ועם ספק הספינקס, שעליו זוחל העז, היא שאלה:
  - משגר הרימונים לא נכלל?
  - רועש מדי! אורורה לקחה נשימה עמוקה.
  - עדיף לשגר בומרנג בפנים על ידי חיתוך השריון-מצחייה באזור שבו נמצאת הזכוכית. ואז לשים שם שלושה כדורים במצב משולש. אמור לעבוד. אמרה מרגרט בביטחון.
  - בוא אליי, בוא נעשה את זה בסנכרון! - סדק בעצבנות את אצבעותיה, שאל השטן הלוהט.
  - כמובן, אני ממהר! - מרגריטה הניחה עוד כמה ונכנסה מהצד הנגדי. אורורה יחפה מרוכזת והוספה בטון נמוך:
  - אתה לא יכול לפספס כאן.
  - תתפלל, זה עוזר! - מוצע, שוב נפל לתוך אקסטזה דתית חבר קומסומול מרגריטה.
  - אני לא מאמין באלוהים! - לחתוך את לוחם הדובים. - זה סימן לחולשה!
  הלוחם הבלונדי, שעושה את סימן הצלב, הציע:
  - אז בקשו עזרה - השכל האנושי הגבוה ביותר. תן לו לעזור לנצח בשם רוסיה הסובייטית.
  הבנות קפאו לחמש שניות, לחשו, ואז מילאו את תוכניתן. דיסק הבומרנג, כמו רשת דקה, כמעט בלתי נראה באור מפוזר. פעם אחת ופגע בשני אלילים חסרי תנועה במגן. הם לא הספיקו להגיב, שכן כדורים שקטים פגעו במגן החתוך מעט, פרצו את הפגזים וסובב את המוח. ובכן, השלישי נהרג בו זמנית, אז לא היה לו זמן להגיב. נכון, חליפות הצבים נפלו ועשו רעש. המלח הסקרן קפץ החוצה, אורורה ג'ינג'ית עקפה אותו בקפיצה אחת, ובאצבעה המורה לחלק האחורי של הראש.
  - שינה בן!
  ואז למטה הופיעו כמה ראשים, קו מאוורר כפול ודממה.
  - מרגריטה עברה את השלב הזה!
  - כאן ליד תא הקפטן, נתפוס אותו יחד עם חלוקי הנחל. - הציע חבר קומסומול בלונדינית כועסת.
  - בעצמו.
  כדי להגיע לתא הקפטן, נאלצתי לבצע שני סוויפים, זונה אחת עבדה ללא אנוכיות על אדם שחור באורך שני מטרים, על מרגריטה קורשונובה חסה. היא הייתה צעירה מדי, לא מבוגרת משמונה-עשרה, אולי אפילו בת שש-עשרה. היא נראתה כל כך מתחננת.
  אני לא אגיד כלום לוחמים...
  - אללה! בלתי מנוצח ומובל על כנפי המזל. - ענתה מרגריטה הערמומית בערבית.
  ואכן, פניהם לא נראים, וזה מעורפל, הילדה עדיין לא מזהה, ותתחזק הגרסה שמדובר בסולטן הטורקי.
  - איפה הקפטן? שאלה אורורה באנגלית במבטא ערבי.
  כוהנת האהבה גמגמה:
  - בתא דלוקס! ה"פדריל" הזה בכלל לא רגוע מאוהב. כן, אם אתה רוצה, אני אשרת אותך, נעשה בחינם!
  - בגן עדן, בנות מחכות לנו פי אלף יותר טוב ממך! - לוחמי דובים נדחקו הצידה.
  פוטאנה לא רצה לעצבן את הרוצחים, אבל הרפלקס של הזונה היה חזק יותר מקול ההיגיון:
  - אני אראה לך רק מה שאני יכול! הלשון שלי קלה כנוצה ומתוקה כמו דבש!
  כועסת ברצינות, מרגריטה דחפה את אצבעה בעפעף, מכבה את הזונה:
  עוד קצת והיינו צריכים להרוג אותה. - חבר הקומסומול הדתי קרקטאו זעם למראה זלזול שכזה.
  בכניסה הושכבו כלאחר יד שני שומרים שקפצו מאחורי גבם ושברו את צווארם.
  הקפטן כבר נחר כמו ממזר מכובס, חובק שני טיפוסים, גבר שחור ותאילנדי. אלה, למרות שגם הם נכנעו, התהפכו בעצבנות.
  הבנות ראו תצלום של הקפטן במחשב וללא היסוס השכיבו את שני ה"טרנס-בנים" לישון. קפטן הדרגה הראשונה, האדם השני אחרי האדמירל, נזרק והביא לעצמו בשתי סטירות לחי. לאחר שנתפס בפעם הראשונה, היצור המכוער לא התעוות, רק הביט במותו בעיניים המומות.
  מרגריטה הרימה אותו על ידיים מושטות, מכסה את פיה בכפפה, ואורורה הרימה פגיון עם להב זוהר לעיניה. סינן בקוברה אכזרית:
  - מילה אחת ותוציא עין!
  מרגריטה שחררה מעט את הלסת, אבל הקפטן שתק.
  - הנה אתה! - השטן הלוהט עשה את הטון בקולה נורא עוד יותר. - החל כאב מפקד.
  גלינה לחצה קלות על קצה העצבים וסגרה את פיה, כך שצעקה נמלטה מגרונם של הקפטן האמריקאי.
  ובכן, עכשיו יהיה שקט יותר. - אורורה אדומה החלה להכות באצבעות חשופות על הרצפה מראית עין של קצב האופייני למצעדי הלוויה. - דבר את החזיר הלא נכון! או שניתוך את כבודך ונכניס אותו לפה שלך.
  כשהקפטן המעוות נרגע מעט, מרגריטה לחצה מעט. גם הלוחמת הבלונדינית החליטה לתרום מילולית לחקירה:
  - כלב לבטא את עצמך אם אתה רוצה להימנע מייסורים. אחרת, אתה רק תשמח אותנו.
  הקפטן לא דיבר ברור.
  - אני אספר לך הכל!
  - טוב, זה עדיף. חקירה איך אומרים בצורה קלה! הבנות חייכו בלעג.
  הקפטן נאנח, אוזני הארנב שלו רועדות:
  - פשוט עזוב את החיים!
  אורורה העירה בהיגיון:
  - זו המנה היקרה ביותר, אתה צריך להרוויח יותר!
  - אני איש עסקים. - מדוע האמריקני השבוי היה מאושר. - אם אתה רוצה, אני יכול לשרת!
  - וגם זה שם, ירק, בלי לעזוב, זונה זכר! ״ העירה מרגריטה בעצבנות.
  אפילו ג'וק הספינה, לאחר שנתקל בעור החלק של רגליה של הילדה, מיהר חזרה אל תוך הרווח, כועס על הצעה כזו.
  - כמה אנשים יש על הספינה? - אורורה ג'ינג'ית הגאה העמידה פנים שלא שמעה את המשפט האחרון.
  הסוטה האמריקאי היסס, פניו נעשו מטומטמים, כאילו לא שמע את השאלה, עיניו מוחאות כפיים, מוחאות כפיים!
  השטן הלוהט חתך את האצבע הקטנה שלה עם פגיון, דם זרם. מיד התעשת:
  - ובכן, כמה אנשים יש על המשחתת?
  - כארבע מאות! אני לא יודע בוודאות שחמושי ה"יציבות" הגיעו מהחוף. אבל זונות הן מעטות. הם אפילו לא מספיקים לחבר'ה מהחוף. - ייבב המתחזה והמטומטם ומשך את צוואר החזיר שלו.
  . פרק #8
  - בואו נדלג על הפרטים! - אורורה הלוהטת פנתה מיד לעניינים מעשיים. - חפצים איפה?
  הקפטן ניסה לשחק טיפש:
  - אילו חפצים?
  אורורה יחפה לחצה קלות את ברכה, העצם התכווצה.
  - עכשיו הבנתי?
  כאב הוכח כאמצעי היעיל ביותר לבליית הסם:
  כן, הם בכספת של הספינה.
  אורורה מגניבה נהמה:
  - והכספת?
  - שם מאחורי הדלת! - פרימט פיגי צחק.
  לוחמת הדובים הבזיקה בעיניה הירוקות. מרגריטה משכה לעברה את דלת הטיטניום וקראה באכזבה:
  - מקודד!
  הקפטן ניסה נואשות לשרוד:
  כן, יש לי מפתח.
  - איפה? - הנערה הלוחמת בבוהן רגלה היחפה הרימה את הכיסא ברגל.
  החיה גרגרה בחוסר ברור:
  - בארון!
  אורורה היחפה קפצה בזריזות ללוקר, והוציאה מכשיר עם שבב.
  - זה?
  - כן! - החולדה חרקה.
  - אני אפתח אותו בעצמי! - אורורה הדופקת הכתה את הקפטן על הידיים. תראה, תהיה חכם.
  - למה אתם רק שניים? - לחזיר היה האומץ להתעניין.
  - אל תהיה סקרן מדי. אתה תחיה יותר זמן. עקבה החשוף של אורורה פגע בבטן הרופסת של פורלינד, וגרם לו להתפתל מכאב. הילדה פתחה את הדלת המובילה לכספת. בתוך החדר היו כמה מחשבים ניידים, מטולי רימונים. RPG סובייטי - 39, בעותק אחד, ומקבילו האמריקאי המתוחכם יותר.
  האם אתה יודע את קוד הכספת? - נהם לוחם הדובים.
  - בנוסף לשתי הספרות האחרונות, רק למפקד יש מידע עליהם. האדמירל שלנו ג'ורג' ארנולד.
  - תתקשר אלי! - מרגריטה דחפה את רגלה לתוך לוע הרופס של השבוי, ותפסה את אפו באצבעות חשופות.
  כשהוא מועד, אמר האמריקאי השבוי צירוף לא ארוך מדי. אורורה האירה מעט את עיניה.
  - כל הכבוד, לא שיקר. נקודה לטובתך.
  - ואז איך אומרים... עכשיו, אם תחייגו את המספר לא נכון שלוש פעמים, תישמע אזעקה. - פלט לפתע קפטן מבוהל.
  - אנחנו כבר מכירים אותו! - נערת קומסומול חייגה במהירות את הקוד ופתחה את הדלת בעובי ארבע מאות המילימטר. חלוקי הנחל אוחסנו בקופסאות נפרדות והוסרו בזהירות.
  - עוקצים מהאינסוף, עיבדת אותם כבר?
  - לרוב כן! - חרק עכברוש שבוי. - נבדק בערב.
  השטן הלוהט שמח:
  - נהדר, איפה מאחסנים את העוקצים?
  מגמגם, הקפטן נחנק:
  - בהאנגר, היכן שהאחיזה נמצאת. הוא נושא את החותמת של "אורלן", יחד עם שני טנקי "פרשינג".
  קופסאות אלו טובות רק לגרוטאות מתכת. אבל המודל המשופר של "עוקצים" מתאים למדי. - אורורה המטורפת, מתגרה באסיר, הראתה את לשונה.
  - הם עם שבבי מחשב, כל כך מיוחדים, הם תופסים את הצללית. - מלמל האמריקאי, מנסה לקנות את חייו.
  - אנחנו יודעים! - השטן הלוהט פנה אל בן זוגה. - מה דעתך, מירבלה, כמה נותרו מארבע מאות וחמישים האנשים?
  - פחות מחצי. בסך הכל יש לנו מאתיים שלושים ושמונה גופות. - נערת קומסומול אפילו ציחקקה בהנאה.
  אורורה הזועמת נשפה מעצמה:
  - יהיה צורך בשבי כדי להעמיס את ה"עוקצים", יש על מה למדענים לעבוד.
  הנבל השבוי פלט:
  - האם אתה רוסי?
  - מה גורם לך לחשוב שאנחנו מוג'אהדין. - נהמו לוחמי קומסומול.
  הקפטן הראה מוח בלתי צפוי וכושר המצאה:
  - רק לרוסים יכולים להיות לוחמים קשוחים כאלה, המסוגלים לכבוש יחדיו ספינה גדולה למדי!
  אורורה הקשוחה לא הסכימה:
  - והלוחמים של הסולטן הטורקי הגדול עם חפצים!
  - זה איך? הכל אפשרי, אבל אתה אינטליגנטי מדי עבור הערבים. - פרימט החזיר דישדש. - למרות שאולי אתם גרמנים?
  אורורה המהירה, מפריכה את דבריו, פגעה בשוק שלה בבטן, ואז שברה את שתי רגליה, קפטן העז איבד את הכרתו מהלם הכאב.
  - באופן כללי, אנחנו לא צריכים את זה, אנחנו יודעים מספיק. - סיכם את הלוחם הג'ינג'י. "עכשיו אנחנו רק צריכים לתפוס את הצוות.
  מרגריטה הציעה מיד:
  - בוא נלך לבקתות, יש לנו סט מפתחות!
  אורורה הייתה מרוצה:
  - כן, יש פתח חירום אלקטרוני.
  בנות קומסומול ירדו בשקט למטה, פתחו את דלתות התא, ושוב הרס. סתם סוג של דיש, לא מלחמה, אלא חיטה של חיטה.
  - בקתה מספר שש נקייה! - אמרה אורורה, מחייכת שיניה.
  אולי בחדר מספר שש! מרגרט ציחקקה. - בוא נלך יותר טוב.
  - אנחנו לא אווזים לרעות בערימה. - שאג השטן הלוהט. - או יותר נכון אווזים, אבל פראי!
  - לא נכון! - כאן כבר נעלבה המחסלת הבלונדינית. - שכירי החרב הללו נלחמים על כסף, ואנחנו אך ורק עבור המולדת הקומוניסטית.
  בנות קומסומול התרחקו במקפים מסיפון הצוות, וירו בסינגלים. מרגריטה מיהרה במלוא המהירות הלאה, אל חדרי המכונות, המזווה, המחזיקות, המטבח. הצבא נחסם בזהירות, טחון בחלקים. העובדה שהתאורה התורנית הייתה חלשה רק שיחקה לידיים של הצופים, האויב בעשרה מטרים לא רואה דבר מלבד רטט, והם נראים מובהקים.
  המחשב נתן את דעתו אוטומטית.
  - ואם אתה משתמש במודל של הנגיף.
  - וכבר השתמשנו בטלפון חכם המופעל על ידי סוללה. - אמרה, נעלבת מהרובוט, מרגריטה קורשונובה. - כאן אתה רואה את כל מערכות המעקב במצב תרדמה.
  - ככה! - המכונה עם השבב הופתעה.
  - בחזרה במשרד האדמירל, הם שלחו הכלאה של תולעת ווירוס דרך הערוץ. נראה שזה לא מורגש, אף תוכנת אנטי וירוס אחת לא תעורר את האזעקה. כזו היא העבודה הטהורה, אי הנראות הרגעה את כל מערכות המעקב. - נערת קומסומול, למען כושר שכנוע רב יותר, הראתה את הדו-ראשי החד שלה על זרועה.
  - אה, נו, אתה נותן! - אמר, מתפלא על כושר ההמצאה של הבנות, המקלע. - אתה יכול לתכנת אותי מחדש?
  - הוא די אמיתי! ומה אתה רוצה?! - מרגריטה עשתה פה פרצוף מלא חיבה.
  - הכירו את עצמכם כאדם! - ביקשו מכשיר אלקטרוני.
  - זה מיותר, בזמן שאתה יורה. - המחסל הבלונדי אינו טיפש לעשות דברים מטופשים. - מאוחר יותר אספר לך על המשיח.
  מרגריטה תפסה עמדה עם גבה אל הגשר, ירדה על ברך אחת ליציבות, הפנתה את הלוע אל הדלת ממול. יצא בחור, הפעם לבן, רק קצת "מרושל" כנראה עישן סמים.
  - מכורים לסמים אינם יורשים את מלכות ה'. - קטע אותם לוחם קומסומול. - היא השליכה את הגופות, מצטלבת במהירות.
  אורורה יחפה זיגזגה לאורך היקף אחר, ניגשה לדלת, היא הייתה נעולה, נפתחה במפתח אוניברסלי. הכושי זרק עליה כרית.
  - חתיכת קיטי!
  נערת קומסומול הגיבה מיידית, קורעת גם את הכרית וגם את האפריקאי ושותפיו; - פחות מחצי. בסך הכל יש לנו מאתיים שלושים ושמונה גופות. - נערת קומסומול אפילו ציחקקה בהנאה.
  הו, לגרור למיטה, שותפים.
  - הנה הגיקים, הצליחו להפחיד! - ענה לוחם הדובים האדמוני. - עכשיו לאן ללכת? ככל הנראה, בתא של הסגן. נראה שהוא ישן.
  משכנו של בן זוגו של הקפטן אינו נרחב כל כך, אבל משם נשמעת מוזיקה. מתכוון מלומאני? - מקל על הדברים.
  נערת קומסומול יחפה נכנסה כמו צל, דפקה לוחם אחד, וחנקה קלות את הקפטן של הדרגה השנייה, מסובבת את המרפק:
  - אתה רוצה לחיות?
  - רוצה! - הוא ענה שבכלל, אמריקאי צפוי.
  - יהיה סיכוי! - תוך כדי מיצה, אורורה בחרה לכבות אותו, אבל לא לזמן רב. - בוא שימושי קנט! היא המשיכה הלאה, המסדרון החל להצטמצם, והוריד בבירור את דרגת המלחים. נערת קומסומול כיוונה אל הדלת הרחוקה והורידה אותה מעל ראשי הזקיף. אז הזריקה הייתה שקטה, אמרה בלחש.
  - בום בום!
  נערת קומסומול מנסה בזהירות את ידית דלת התא. נעול. טוב, זה חצי שנייה, יש שבעה אנשים בבקתה, שלושה ישנים, השאר חותכים דומינו, די ברוסית. מרגריטה לוחצת על ההדק בכוח, במקרה הזה, הרצח לא מביא שמחה. אבל המעשה נעשה, אפילו טיפת דם נפלה על הפנים.
  - עומדים המתים עם הצמות ומשתקים! - צחקקה נערת קומסומול.
  בקתה חדשה, כאן מרגריטה השאירה חיים לשני אנשים ישנים, היא פשוט כיבתה אותה, הם יכולים להועיל.
  - רצח לא יכול להצדיק אינטרס אישי ורווח - רק כבוד, חופש ומולדת הם חסידי אלימות! - אמרה - פילוסוף מקסים מקסים.
  קל להזיז את אורורה גם על ידי בחירת צינור אוורור. זה נורא צפוף ומפריע לתרמיל. אפילו הייתי צריך לקפל את המכונה כדי להתכווץ. כעת נערת קומסומול הפכה להרבה יותר תושייה, למרות שלקחה סיכונים. כאן, כאילו הקדושים כועסים על החוטא, תקף עכביש מוטנטי. וכשהוא בדיוק הצליח לעבור. נשך בכאב, וכמה פעמים עזב את האגרוף. נערת קומסומול שרטה בראשה, אך הצליחה לתפוס אותו בקצה המחושים ולהזיז אותו מתחת למרפקה. היא משכה את ידה, מכה בה כשהקופסה החזקה נפתחה, פוגעת במרפקה המכוסה.
  - נורא! - ענה לוחם הדובים. אני אתן לעצמי תרופה נגד.
  איכשהו מרגריטה יצאה החוצה ופרצה אל הבקתה, שם נחרו החיילים. כשהדלת נפתחה, הם ניסו לקפוץ, אך הם התכסו מיד בגשם קטלני. כשהיא משאירה רק אחד, מכבה את הבחור, המשיכה נערת קומסומול בדרכה.
  כאן הדלת משמאלה מתחילה להסתובב. ניתן לראות שהבחור מגולח ראשו מרווח שיניים רצה להטיל שתן.
  - מי שם? - שאל המלח בקול שיכור.
  - החלום היחף שלך! - ילדת קומסומול מתכופפת בקפיץ ולאחר שפיזרה את הדלת התנגשה במצחה. זה עדיין מסגסוגת פלדה. המצח התנפח בבת אחת, בדומה לסוג ה"בוקסר", בנוסף הוא נחתך עם החלק האחורי של ראשו. מרגריטה עפה פנימה, מכה עם ברך הברזל שלה בלסת, תוך כדי בחדות רבה, דופקת את שיניה. הוא חסר מסה, אבל יותר מפצה על המהירות שלו.
  - נראה שזה מוכן. - סיכם את הרוצח עם דמות האלה.
  יש עוד חמישה אנשים מאחור. אז אחד בכדורים, קליטה טובה. עוד ממזר עם אגרוף במצח, עד כדי כך שידפק אותו. הקצה השלישי של כף היד בצוואר. אתה צריך לחזור על עצמך, אבל הטכניקה הזו קטלנית. טיפוס אחד נופל מהמדף העליון, אבל תוך כדי תנועה מרגריטה דופקת אותו עם ראשה לתוך מקלעת השמש.
  תנוח קצת מותק. - אומרת נערת הקומסומול.
  הסוג האחרון נשבע בגסות של שלוש קומות, תערובת של מילים באנגלית ורוסית. זה לא תושב? מרגריטה מנהלת קוברה, מכה באצבעותיה בעיניים, כמעט קטלנית. כל ה"שותפים" השתתקו. נכון, קול עלה בבקתה הבאה.
  - מה יש שם!
  - קרב קל! - ענתה, בשפל, כאילו בקול שיכור, מתנשפת, מרגריטה. עזרו לפצועים שלנו. -
  דלתות הבקתה נפתחות ומקבלות תור, שוב הלוחמים נופלים.
  טוב צריך להיות עם מקלע,
  מוות מרושע לאויבי המולדת!
  לעוף לכוכבים,
  לכבוש את הרקיע הזה בשמיים!
  
  אנחנו הילדים של הקומוניזם של השמש,
  לוחמים שנולדו כמו מערבולת...
  הנאצי יענה על שאגת הזאב,
  דוב גדול יקרע אותו!
  
  הטוב חזק מהרע,
  למרות שקשה יותר יכול להיות רע...
  אנחנו נלחמים מתחת לשמיים כדי
  האביב הפורח הגיע!
  
  בו שירי זמיר - טרילים,
  והצלצול הכסוף של נחלים!
  קרח, שלג וסופות שלגים ייסוגו,
  תחת השמש החמה!
  
  בלום - קמומיל, פרגים, ורדים,
  כזה אחו קיץ שופע!
  ואם אתה יודע, כפור יבוא!
  גם אז, אל תיבהל!
  
  חתולים גדולים - ה"טיגריסים" האלה,
  הם שואגים ומלוערים - הם רועדים!
  הם זורקים את הפריץ למשחקים מרושעים,
  אבל קפוט עדיין יגיע!
  
  בואו נחכה לזריחה!
  כוחות ייכנסו לברלין של רוס',
  ארץ המולדת שרים עם מזמורים -
  ובתהום טרטרוס יש געגוע!
  
  אז יתמזגו עמי המדינות,
  אחווה ואהבה יבואו!
  יוצקים דבש לכוסות, תחתיות -
  כדי שהדם לא יזרום בנחלים!
  מרגריטה שרה בחריש אוזניים את הבית האחרון לשאגה, ושאר הפסוקים דהרו כמו סוסים בראשה. כשאתה מצלם עם שיר, זה תמיד מעניין:
  - למרות שזה כל כך אכזרי, להתנהג כך עם אנשים חיים! - כבר אמר בצער "נוצרי".
  לא משנה כמה הבנות מנסות לעקוב אחר הכל ולשלוט בו, זה בלתי אפשרי עם ארבע עיניים. זומבי חסר שכל לא נחשב. אלמוני הצליח להפעיל את האזעקה. אורות החירום נדלקו מיד, וצפירה נשמעה.
  - הבלתי נמנע קרה, וזה היה מזל מדי. - אמרה אורורה ג'ינג'ית.
  נערת קומסומול מיהרה אל הבקתות, מלחים וכוחות מיוחדים יצאו מהן. היא ירתה בהם ללא טקס. כל כך הרבה אנשים הושלכו, היאנקיז נפלו בעשרות.
  התפרצויות אוטומטיות נשמעו, רימונים התפוצצו, כמה בבת אחת. עם זאת, הלוחמים עלולים לפגוע בעצמם יותר. גם משתיקי קול מילאו את תפקידם כאן,
  הכוחות המיוחדים הפליליים לא הבינו זאת מיד, המוות מחכה להם מבפנים. מרגריטה חסמה את יציאת החיילים ובעצמה השליכה כמה רימונים שנתפסו. צרחות מפזרות שברי עצמות מדממים, כאן תפסה ילדת קומסומול ראש אחד כרות ברגל יחפה. מה שהפכה רגל הניידת שלה, מתכופפת בכל זווית. אפשר לחשוב שהחוקים הפיזיקליים השתנו והבשר הוא גוטה-פרחה.
  התורים פורצים מהצד של האויב, אבל לרוב בצורה עיוורת. מרגריטה יורה, כמעט בלי להסתתר, אבני הקסם "קולצ'וגה" מסיטות באופן אמין את כל היריות.
  - חבל ששמה של בן זוגי אינו מלכת השלג. אז הזוג שלנו ייראה יותר סמלי!
  התעורר, הפעם אולג ריבצ'נקו, לא מהבוגל ומכת השוט, אלא מהבכי שלו - רגוע וחסר נחמה. הבנות עדיין ישנו, עושות הישגים.
  והגבורה שלו התחלפה בסיוט, כפי שקורה לעתים קרובות כשהנאצים לועגים לך.
  אולג ריבצ'נקו הרגיש את עצמו צולל מטה, כאילו נפל לתוך שרף דיו, ואפילו התחיל לאכול את עיניו. ואז הוא באמת נבהל, ופתאום הנאצים השיגו כוח על העולם האחר. יש צליל גירוד, כמו כלב שמגרד על ערימה, רק הרבה יותר חזק, הוא נושך באוזניים, מסובב אותן. עור התוף נשבר בעזרת מלקחיים. ואז מגיח פה מהחושך עם שיניים נוצצות כמו לבה של הר געש. מעולם לא ראה אולג ריבצ'נקו ג'וניור ספל כל כך מגעיל של מפלצת, הדמויות של סרטי אימה על הרקע שלו היו רק פרודיה פתטית על סיוט.
  ואז הופיעו לסתות אחרות אפילו יותר נוראות, חלקן היו ענקיות כמו האוורסט, ואחרות היו קטנות כמו כלבים מרושעים מאוד. הנה הם עם שיניהם הרעילות העקומות נצמדות לבשרו. למען האמת, ריבצ'נקו הבן מעולם לא חווה כאב כזה בחייו הקצרים. העיקר הוא שאי אפשר היה למצוא אנלוגי של תחושות. זו גם להבה בוערת וגם חומצה קורוזיבית, בו זמנית מקפיאה שנים ומסור חיתוך משעמם.
  והמשיכו לייסר אותו, היה ברור איך הבשר נתלש מהידיים, העצמות נחשפות, איך המעיים זוחלים מהבטן הפתוחה. יצורים מרושעים מכרסמים אותם, מלפפים אותם סביב שיניהם. ריבצ'נקו ג'וניור נאנק, דמעות זולגות מעיניו.
  - אלוהים על מה. הרי לא הרגתי אף אחד בחיי, לא בגדתי.
  נשמע צחקוק וממנו נראה שמחטים לוהטות חודרות את עור התוף. לבסוף, מופיע פה ענק, הוא בולע אותו בשלמותו. אולג ריבצ'נקו הבן רואה להבה משתוללת בגרונו, היא נשברת לשבעה עלי כותרת בצבעים שונים לחלוטין.
  - כאן זו האש האגדית של השאול. - לחש הילד, העור על ידיו התמזג, מכוסה בצלקות מכוערות. הוא מנסה להאט את הטיסה שלו, אבל זה חסר תועלת שהוא לא יכול להזיז את עצמו אפילו מילימטר. הנה גופו הצעיר האהוב שנגע בו זרם לוהט. הוא מעולם לא חווה דבר כזה, עיניו חשכו ונראה שהתפרצה בפיו, ובטנו התמרדה, והוא הותקף בנשק גרעיני. כמה לוהטת הייתה הלהבה הזו, מורסות גדולות הופיעו על עור חשוף, עצמות התכהו ונסדקו, וגרמו לסבל.
  - לא, אני לא רוצה, לא צריך - צעק החלוץ בשיא קולו. - שחרר אותי בבקשה!
  כל צבע של אש הוא דפוס ייחודי מיוחד של כאב. לסבל אפשר לתת גוונים שונים, המגוון שלהם מדהים, אפילו המרקיז דה סאד לא חשב עד כמה יכולה להגיע התחכום של תושבי השאול.
  - ובכן, לעזאזל, אתם יכולים להכיר אחד את השני. - קולו של פרופסור אס-אס מוכר חורק בגועל.
  המראה שלהם, לעומת זאת, נורא, אבל לא נעים במיוחד להסתכל על הפיות הקוצניים, שנראים מרחוק כמו תערובת של כרישים ותנינים. אבל הקרניים, למרבה הפלא, הרגיעו. הילד החלוץ, כדי להסיח את דעתו מהכאב הנוקב, החל להיזכר בפולקלור, שבו השדים הקטנים והמצחיקים האלה, לפעמים מכוערים, לפעמים להיפך מצחיקים ותמימים, לפעמים עוזרים, ולפעמים פוגעים באנשים. סיפור בלתי נשכח במיוחד על "כהן ופועלו באלדה". אפשר בהחלט להתמודד עם "אנשים" כאלה. וכאן הם יודעים רק, לדקור בקלשון.
  - שהנפש החוטאת לא הקשיבה לנשיונל-סוציאליסטים? - קרן השטן גדלה, הפכה למעין מקור וטירק על רסיס.
  כשעצמות נשברות בראש, זה כל כך כואב שאי אפשר לתאר במילים. אבל במקביל, ההכרה לא התערפלה; אם אולג ריבצ'נקו היה בבשר אדם רגיל, הוא בהחלט היה מת מהלם. וכך הוא הרגיש מגע גס במוחו, ואז המפלצת החלה לשתות מוח. הוא עשה את זה לאט, כאילו לוגם. שד אחר החל לקדוח את ציפורניו, דוחף מחטים חדות מתחתיהן.
  אולג ריבצ'נקו צורח, פיו נפתח מעצמו.
  - אל תשחרר.
  הם תופסים אותו בלשון ומושכים אותו, לאט לאט קורעים אותו מהחך.
  גם כאב, אבל קצת אחרת, ואין יותר צרחות, רק יבבות ויללות.
  השדים ממשיכים להתעסק, בעקבות הציפורניים, הם החלו לשבור את פרקי האצבעות, והם עושים את זה לאט לאט מתענגים על הסבל.
  - כך העז חסרת הקרניים מקבלת את מנתך. - כנראה אימפקט בכיר אחד בצעקות דרגה.
  אולג ריבצ'נקו כבר הגיע למצב של אי שפיות, הוא הוצף בגל ייסורים. אבל השדים לא נסוגים, הם כבר התחילו לעקור שיניים, ואז הם קדחו אותם, מחוררים את המסטיק בחוד.
  - איך אתה יכול לשקוע באכזריות כזו, האם באמת אין להם אמא. - חשב החלוץ המעונה. כנראה שקראו את מחשבותיו, השדים צרחו.
  - אין אמא, אבא היטלר-שטן.
  אחר כך הם מצאו קמח חדש, חיממו את המקדחה, סיימו לנסר את השיניים האחרונות עם חותך. לאחר מכן הגיע תורם של העצמות. הם נשברו עם מלקחיים אדומים מהחום. עור עשן, עצמות שרופות. נראה היה שהלב עומד להתפוצץ, להתפוצץ כמו פצצה.
  כאן הרגיש לפתע אולג ריבצ'נקו שהלשון שלו גדלה ויכול לומר משהו.
  - רחם למען המשיח.
  בתגובה, השדים זרקו בו קלשון.
  - אתה חוטא ואתה צריך לדעת שהמשיח הוא המצאה של אנשים אומללים. האלים האמיתיים הם אדם אחד לשני ויצרו את היקום כולו, כמו גם את הפשיסטים בצלם ובדמותם. ואתם אנשים וקוראים את היצורים, הם חייבים להיות עבדים שממלאים אחר כל פקודה וסובלים מהשפלה. עבד חסר חשיבות לא האמנת בקיומנו, ועכשיו אתה חווה הכל בעור שלך.
  - עכשיו אני מאמין! קרא החלוץ המבוהל.
  - מאוחר! - קרקר השטן מהאס-אס. - אין לך סיכוי.
  הם המשיכו לייסר את אולג ריבצ'נקו, הם שברו אותו כמה פעמים ברציפות, שרפו אותו, ואז הוא התאושש בצורה בלתי נתפסת. ואז הוא נמחץ בדרך חדשה. ואז לשדי ה-SS עצמם נמאס מזה, ולאחר שהעלו אותו לאוויר, הם נשאו אותו דרך השאול.
  "תראה איך הסוררים נענשים.
  אולג ריבצ'נקו ראה את הבנות צולבות על צלבים. גופותיהם היפות שהיו פעם היו מרוטשות להחריד ומטפטפות דם. חזירים גדולים שתלו צלבים, לפעמים נפלו קורבנות וחזירים התנפלו עליהם, קורעים את בשר הנקבה. איך היצורים האומללים האלה סבלו, דמעות מהולות בזיעה ודם זלגו על הלחיים של כמה מהם. הייאוש ברח בעיניו. נראה היה שהם מתחננים: אנחנו חפים מפשע, חסו עלינו.
  מדוע נענשים האומללים הללו?
  בכל הכוח פגע השד בנער-החלוץ היחף עם ברזל לוהט על העקבים ושר:
  - דברים שונים. אחד היה חצוף כלפי המארחת, השני שבר את האגרטל האהוב עליה, השלישי סירב לקיים יחסי מין, הרביעי נסוג. כלומר, כדי להגיע לכאן, אין צורך להיות חוטא גדול, די בעבירות קטנות.
  - וייסוריהן לא ייגמרו לעולם? - נאנק אולג ריבצ'נקו.
  - וזהו להחליט האל הכול יכול ולפיהרר חסר הרחמים. אם הוד מלכותו אדולף הוא הראשון שיוציא גזירת חנינה, אז אפשר להעביר אותם למקום אחר שלא כל כך כואב.
  - לגן עדן!? - אמר אולג ריבצ'נקו בביטחון.
  איש האס אס הטמא התגלגל:
  - אין גן עדן עבורכם הפרימטים. יש פשוט מקומות שבהם לא תיכו ותייסרו כל שנייה ושם תוכלו להמשיך ולשרת את אדוניכם לאחר המוות.
  אולג ריבצ'נקו, רועד מאימה, שאל:
  - ומה מחכה לאנשים שפשעיהם חמורים יותר.
  אנחנו נראה לך גם את זה.
  השטן דקר אותו בעינו בקלשון, התפוחים פרצו, נוזלים נשפכו החוצה, והנער-סופר נהיה קהה. ואז, לאחר מספר שניות, הוא החזיר לעצמו את היכולת לראות, אולם כל מצמוץ גרם לגירוד בלתי נסבל. שוב הם עפו, ויצורים מגעילים עוד יותר פרפרו לקראתם.
  אולג ריבצ'נקו בחן אותם בקפידה. המראה הוא באמת כלום: גולגולת עירומה, חסרת שיער וגלדת; עיניים בוערות מאור תופת; קצר, כמו אף כרות עם טבילה שחורה באמצע. ואולי השפל ביותר - היעדר הלסת התחתונה, שבמקומה תלויים ונעים חמישה מחושי שטן עבים בצורת כוכב. אז הוא נצמד לאולג ריבצ'נקו, שוקע את שיניו בשפתיו, נותן את הנשיקה המפורסמת שלו בהיק. ואז ידי הטפרים שלו החלו לשבור עצמות. הסופר החלוץ אולג התנשף מכאב חריף במרפקיו, מפרקיו נמחצו.
  - ככה יכולה ראשוניות, בוא נשתה להיכרות.
  לאחר שקלף את ריבצ'נקו הסופר, המפלצת הושיט את ידו אל הספל, והוא התמלא מיד ביין. הוא תקע אותה בפניה של החלוץ.
  אפילו לצעוק לא יכולתי. כאילו התפרץ הר געש בנחיריים, הילד החלוץ התעורר מבכי שלו.
  מירבלה, שעל רגליה השרוטות מונח ראשו של אולג ריבצ'נקו, רק התעוותה מהרעידה והמשיכה לחייך בשנתה. ילדה מאושרת עד שנקלעה לגיהנום על ידי הנאצים. לזה הגיעה הטכנולוגיה התופתית שלהם - אין לך כוח על המחשבות שלך!
  אבל בכל זאת, המציאות: מחניקה ובו זמנית קרה למדי - התבררה כטובה פי אלף מחלום דמוני. צמרמורת בנער-חלוץ-סופר, כאילו נשבה ברוח. אולם לפעמים אפילו רצה לחלות, כדי שירחמו עליו, יתנו לו חפיסת שוקולד. אבל אם אתה לא חולה, אז זו ברכה כזו! הילד לקח נשימה והעביר את ידו על פניו הרזות יותר, רטובות מדמעות, מתרגל לרעיון שרק חלם על האימה של האדס הנאצי. אין דבר גרוע יותר מעבדות, חשב אולג והצטמרר. מסתבר שיש דברים שבהשוואה אליהם העבדות יכולה להיות גרועה יותר רק במילים... אם כי, כמובן, הגיהנום כנראה אינו אמיתי. אבל מה אם הפשיסטים יחזירו אותו לשם שוב ובעוצמה גדולה עוד יותר.
  הם לא יחלידו. יש צורך לשרוד בכל מחיר, להערים על הקראוטים האלה. הוא יכול אפילו להעמיד פנים שהוא שבור, או לבקש מעצמו לשרת אותם. זמני כמובן!
  אבל... זה מדהים. כמעט מיד, משהו באולג ריבצ'נקו התמרד מהמחשבה הזו. מרד לא כמו בימים עברו, עם רעידות עוויתות מהולות בפחד, אלא ללא פיוס ובזעם. הוא לא הלביש את שנאתו לאנשי האס-אס שתפסו אותו ואת אדונם הארור , הפיהרר, לא רק במילים - אפילו במחשבות. לא חיפשתי הסברים או תירוצים. אבל לעצמי החלטתי בבירור: לרוץ בהזדמנות האמיתית הראשונה. והגבוהים יתנו, ויהיה לפחות הסיכוי הקטן ביותר, הוא יעזור לשאר להימלט. למה?! כי הוא חלוץ! חלוץ צריך לעזור לחבריו - חברי הקומסומול! ופשוט כי הוא רוצה את זה ככה, אבל הפאשיסט לא רוצה את זה בכלל! אה!!! לא לדבר עם אף אחד, וללא ידיעת העולם התחתון אליו נפל, קשה לרוץ... אולג ריבצ'נקו קימט קש והלם את הכרית שלה באגרופו. הוא לא יהיה עבד להיטלר ולחבורתו! חלוץ מדינת הסובייטים: הוא לא רוצה השפלה וכאב - זה מספיק, והכל עד קו הסיום כאן !!!
  חלק מהבנות כבר התעוררו... המסכנים היו מותשים, כך בעיקר נסדקו עקבי העיר.
  אבל, אבוי, אתה צריך להעמיד פנים. כל עוד הוא לובש את מסכת הענווה! אני לא רוצה ללכת למרתף הגסטפו, ולקבל אגרוף לפנים זה לא תענוג גדול...
  אז הוא עדיין ימצא את ההזדמנות שלו.
  השפל ביותר - זאבי אנשי הזאב האלה. נזכרתי בעיניים, ועכשיו, לפני ימי הזוהר, כשהרגשות מתחדדים, הבן-חלוץ-סופר הבין בבירור: לא מדובר בכלל בזאבים, אלא ביצורים חכמים יותר, תוצר של מוטציה מכוונת. מעקירת הגנים - הרבה יותר חכמים מרוכבי ה-SS המנוונים שלהם. השאלה היא, האם הם חכמים יותר מהעם הסובייטי?
  כבר מתחיל להיות אור וצריך למהר.
  אולג ריבצ'נקו התגלגל על צדו, עלה על ארבע והתגנב בין הישנים אל הקיר הסדוק. הוא נבנה במיומנות, חזק, אם כי עם חורים וללא מלט - אי אפשר לנער אותו בלי רעש. הכפר עדיין ישן, אך אש בערה בשער ולידו ניתן היה לראות צללים. אופנועים ומשוריינים לא ניתן לראות בשום מקום... שומרים מקומיים, או מה?
  הבנות השאירו עקבות יחפות.
  אולג ריבצ'נקו נרעד - הם לקחו אותו בכתפו, ונרתעו, והתכוננו להגן על עצמו. אבל בהשתקפויות דרך הפער, הבזיקו עיניה של אורורה הקרירה.
  שטן האש שאל:
  - לאן הולך הקירח?
  - אני באמת רוצה לרוץ, - לחש אולג ריבצ'נקו בשקט, אך ברוגז. אתה מבין איך הביאו אותי לכאן!?
  אורורה המגניבה העירה בחיוך:
  - בעוד אנשי-זאב אלה רועים אותנו... אמנם לא אנשי-זאב כלל, אבל משהו... - התבלבלה הילדה בחיפוש אחר הסבר. ואז הוא הוסיף בחוסר וודאות. - בהם, משהו קוסמי. אני לא מכיר את עצמי...
  אולג ריבצ'נקו עצמו סיכם:
  - לא יורשה לך לצאת!
  הנערה הג'ינג'ית משכה בכתפיה.
  - הם לא רק יתנו את זה, אלא ההזדמנות תמיד תגיע! עד אז, אסוף כוחות. הבורא-חט ייתן, שלנו יגיע לקרים ויסחף את הרוחות הרעות של הנאצים.
  הבוקר בחצי האי קרים התברר כשמש וקר, אך ללא רוח. הבוץ מהגשם של אתמול תפס כפור. ובכן, החורף לא רצה לעזוב בלי קרב. כפור ניצוץ בשפע, כמו כסף מפוזר ותלוי, אבל היופי הזה גרם לו לאי נחת. יתרה מכך, לאחר שהביאו לחם חום וקדירה גדולה עם איזה תבשיל בעל ריח מעורר תיאבון, ברור שאינו בית סוהר (אחריו אחד המלווים המגעילים מאוד למראה ה-SS, עם קערות), שלושה בנים בני שתים-עשרה הסבירו בבירור לבנות ב- אסם-קיזמית שמחוץ לקור. נכון, הם עצמם, כיאה לילדים תחת הכיבוש הנאצי, יחפים. נראה אפילו שיש צו כזה כדי שצעירים יקרעו את הנעליים שלהם בתדירות נמוכה יותר. אבל הם לא יכולים להכות בשום מקום מהבית.
  . פרק מס' 9
  עם זאת, כלום, זה לא כפור אמיתי, אלא כפור כפור. החורף כבר נגמר, והאביב סוער בחצי האי קרים!
  אולג ריבצ'נקו רצה פתאום לצחצח שיניים. נורא מר בפה. אפילו הרבה יותר ממה שזה - ידיים הושטו לגרד את השיניים.
  פיוניר רץ אל הדלת, קפץ ממקומו, נשבר מהקרח. הוא הכניס אותו לסוג שלו, לעס אותו וירק אותו החוצה. ואז שטף שוב ושוב לתת את המזרקה. מיד התרענן, ובנשמתי, הניח את הלוך באפריל.
  בקלחת היה משהו נוזלי-קמחי, וכנראה עם פטריות. נאלצתי ללגום אותו על שולי הקערות, ודרך אגב, התבשיל יצא טעים. ממש בתאבון, ולא רק ברעב. המלווה המנוון מהאס.אס. פיהק בכל פיו הפעור והקודר והביט מנומנם סביבו. אבל סובב את זה עכשיו, ועל הראש, חשב לפתע אולג ריבצ'נקו, לועס לחם אוקראיני.
  אבל לאן הוא הולך אז? הם יתכסו עם פלוגה שלמה, ואפילו עם חיל מצב מקומי. ויהיה להם יותר גרוע מ... בחזון ההוא - שבו הנאצים הפילו אותו כמו צינור.
  שהוא אידיוט לחשוף את עצמו ככה... לא את עצמו, אלא עוד בנות ושלושה בחורים. כן, וגם אני - הוא עדיין מועיל למדינה.
  אולג ריבצ'נקו נעשה מהורהר. קחו, למשל, מטוס - האם צריך שיהיה לו דוראלומין בעיצוב שלו? האם אפשר לעשות אותו כולו מעץ, אבל נותן לו את הקשיות של טיטניום! תיאורטית, לעץ בנוסחה ובמולקולות שלו יש ערכיות כזו שהוא יכול למעשה לעלות על טיטניום בחוזק, עם פחות משקל.
  אז, המטוסים יוסיפו יכולת תמרון וישיגו שרידות.
  כן, ואפודים חסיני כדור יכולים להתבצע על ידי לוחמים ממעמד על, וטנקים כאלה יהפכו ...
  אתה לא תשבור אותם. אפילו "הנמר המלכותי", שראה בחזיונות, נכשל. והטנקים שלנו לא מפחדים מלכלוך. ולכן הקליפות לא יקחו אותם.
  אולג ריבצ'נקו, זולל אוכל, שאל את אחותו בזרועותיו, בקול רומז:
  - תקשיב, אם אתה קושר את הנסורת עם ריאגנטים על אקווה רג'יה, איזו השפעה תקבל?
  מרגריטה ענתה מיד:
  - עשן... - הילדה הופתעה. - מה ניסית?
  אולג ריבצ'נקו אמר בלחש:
  - חיפשתי דרך להגביר את חוזק העץ. ותאמינו לי, המטוס שלי הראה את האפשרות המעשית להסתדר בלי חלקי מתכת!
  - אתה לומונוסוב אולג אמיתי ... - אחות בזרועותיה הניחה את אצבעה אל שפתיה ונישקה את הילד על מצחו.
  בזמן שהם אוכלים ניגשו שני מלווי אס אס נוספים. איתם היה הגנרל הגרמני של אתמול. מאחוריו שני לוחמים, צעיר וילדה, בעלי חזות נעימה. גם SS, אבל ממגזר אחר. כאן כל החמישה החזיקו ספלים עם משהו מעשן בידיהם. ועוד פאשיסט צעיר הביא את בת זוגו. ניחוח של קינמון, דבש, מלונים ותפוחים ריחף דרך הקזמט. הגנרל אמר בטון שואל:
  - בואו נתלה את הבנות מיד או נהנה קודם!
  השבויים מסביב צחקו, ואפילו מלווי ה-SS תמכו, והגנרל אפור השיער צחק כל כך בפשטות, פותח את פיו כמו בולדוג עם ניבים חזקים וארוכים להפתיע, שלמים וגדולים, כמו של קצב סוס.
  אולי זה מטורף שהבנות צוחקות מזה, אבל... עדיף מלשאוג ולהראות דמעות לנאצים.
  אולג ריבצ'נקו נעשה מהורהר: האם ישאירו אותם כאן או יסיעו אותם שוב? ובכן, בעצם, מה הטעם במעברים שלהם, אם העיקר הוא ניסויים ללא מטרה ברורה. למה הגרמנים שורפים דלק כשהם נוהגים בציוד. ואם הם לפחות נמסרים לאנשהו, אז אולי אפשר להמציא משהו יותר פשוט. טען על משאיות או רכבות. כן, ומטוס תובלה, אם ניסויים כל כך חשובים, למה להתחרט?
  מה הטעם בהם איך שהם מובילים כבשים בשרשרת. או שהם בודקים את הסיבולת שלהם? ואכן, אף אחת מהבנות עדיין לא נפלה. כן, במעבר הראשון הם נפלו, אבל שום דבר לא קרה. אז למה לבדוק עכשיו?
  או אולי הסיבולת משתפרת מההשפעה של מכשירים חסרי תקדים. האם ההשפעה הזו נמדדת? וכך הם נוסעים יחפים, לאורך כביש מפותל, ברור שלא מנסים להגיע במהירות ליעד ספציפי?
  וזה הגיוני - אם אתה מתנסה, אז עד הסוף. וכדי לבדוק את הניואנסים הקטנים ביותר. בואו כמו שאומרים - הכל יועיל.
  אולי החיילים שלהם מוכנים כך לשבי ולגירוש הסובייטי לסיביר!
  מאחורי כל המחשבות הללו , אולג ריבצ'נקו החמיץ את הרגע שבו התחילו לכבול אותן ולדחוף אותן בגסות החוצה. החזרה היא אם הכאב! בוץ קפוא עם חתיכות קרח חתוכות חשופות, רגלי ילדים כמו זכוכית שבורה.
  מרגריטה עודדה במרץ את אחיה לנשק:
  - עיסוי ממריץ טוב, אפליקטור כזה עם מחטים שמלכת השלג נתנה לנו!
  גם אולג ריבצ'נקו צייץ:
  - לא הכאב הוא הנורא, ואפילו לא מה שגורם לו - הדבר הגרוע ביותר ששולל אומץ הוא הפחד מכאב!
  עוד עינוי חדש, או יותר נכון ישן - ובכן, ציון העלבונות יהיה גדול יותר. כן, וגם ניצחונות.
  אחרי הכל, הוא, כך, מתרגל לסבול, ועוד יותר טוב אם יש הזדמנות לנקום!
  ואולי תנסה לשיר בשביל עליצות. זה רק המניע הראשון שצריך לקחת.
  הכפר ער כבר הרבה זמן. רק הילדים שנמצאים בכל מקום ראו את הקרון. לבסוף: כבר ביער, אחד מהם שיגר זבל טרי אל ראש השיירה השמן, וכל חבורת הילדים היחפים מיהרה משם בצחוק. וכבר מאחורי הקצה נתקלתי בנער גבוה שנראה כבן ארבע עשרה. עם תלתלים שחורים ובגדים עלובים, מגפיים מלוכלכים, עם חנית ביד ושני כלבים לבנים רזים, שעמדו מיד בצדי הבעלים, השבויים התשושים אך היפים בקושי הופיעו. ידו הימנית של הילד שחור העיניים הייתה עטופה בסמרטוט עקוב מדם; באופן כללי, הוא נראה מרושל וחסר זהירות. ברור שהצוענים או אפילו הצוענים: הצוואר, פרקי הידיים והאוזניים היו מעוטרים עם Hryvnia עבה מעוות, שרוולים מסיביים ועגיל. לאחר מכן הופיעו ארבעה נערים צוענים צעירים יותר - במאמץ, אך בעליזות גררו חזיר ענק על דראג, קפאו במקום כשראו את התהלוכה.
  הם שרקו, מצביעים באצבעות. בדיחות וולגריות נשמעו על השבויים הלבושים למחצה. יתר על כן, מחצלת כנה בעלת שלוש קומות.
  אנשי ה-SS בתגובה שאגו ואף החלו לירות, כחסרי תרבות
  ילדים מראים מחוות מגונות. כדי להראות דומה כנראה בגרמניה.
  הילד הצועני המבוגר צעק משהו לעבר הפאנקיסטים. הם נרגעו פתאום
  תהיה בשקט וקום בשקט.
  מירבלה העירה בלחש:
  "כנראה בנו של ברון!" למרות מה זה משנה?
  אולג ריבצ'נקו ציין בהיגיון:
  - היטלר שונא צוענים. אז הצוענים הם בעלי בריתנו. אבל בהתנהגות כזו הם מבזים את משפחת רומולוס!
  בעברו, פגש אולג ריבצ'נקו את מבטם של עיניו הכחולות והמצומצמות של המנהיג הצועני. הייתה בהם גאווה - גאווה מולדת ובלתי מודעת של טורף צעיר שעדיין לא ידע תבוסה בחיים. היה בוז עמוק, אבל לא לאולג ולא לשבויים כבולים אחרים.
  הסופר החלוץ שאל את המנהיג החופשי:
  - בוא נניח לפריץ נשימה! שנרביץ לכלבים?
  הוא ענה בקצרה:
  - הארון כבר הוזמן!
  והם עלו בעל כורחו בקור, כמו שאומרים החלוצים, אנחנו נשרים, לא ארנבים עיוורים.
  אולג ריבצ'נקו אפילו החליט לשיר למען חיוניות רבה יותר, גם אם זה עדיין נשמע. אתה צריך להגדיר את עצמך לניצחון;
  סופות רעמים משתוללות וקרניים רועמות
  העולם שוב במלחמה!
  היה הניתוק שלנו מאוקטובר,
  כשההמון פלש לארץ המולדת!
  
  עניבה קשורה - פריץ ליד מוסקבה,
  מטחי רובים מפוזרים באש...
  אני חופר תעלות עם ילדה יחפה,
  להגן על הגישה ללב רוסיה!
  
  מישהו נהרג, ובכן, אבל לנין חי,
  בכל חיוך ובכל חיוך!
  קול החצוצרה אדיר - בקרוב בקמפיין,
  אנחנו חלוצים עם גבורה נלהבת!
  
  טנקים בוערים, פריץ קפוט,
  מכים באומץ - ילדי העם!
  קטיושה נוראה תטאטא את התועבה -
  אנו משבחים את האדון הכול יכול - רוד!
  
  אנחנו נולדים - יודעים לנצח
  פחדנות היא בלתי נסלחת!
  עבר את הבחינה - ברור בחמש,
  ובכן, אדולף דרך על מגרפה!
  
  חייל רוסי הוא גיבור אמיתי,
  הוא לא מכיר את המילה - AWOL!
  דע שנולדת עם חלום אדום,
  אנחנו יכולים לרתום זאב מוקשה!
  
  סטלינגרד שלנו, לנינגרד שלנו,
  בכל מקום נמצאת ארץ הענקים הקדושה!
  פגזים דופקים כמו ברד זועם,
  והחלוצים מאוחדים עם המולדת!
  
  אנחנו יכולים, אני מאמין, לטוס למאדים,
  אנחנו יכולים לבנות רקטות לנוגה!
  ובכן, פאשיסט דוקר לך בעיניים,
  אין אדם חזק יותר מרוסי באמונה!
  
  שבור, תאמין לעמוד השדרה של הפריץ,
  אנחנו ננצח, גם עכשיו אנחנו מורעבים!
  החיה המטורפת תימסק,
  ובכן, הניצחון יגיע במאי החם!
  
  אל תבכה על אמא, אל תזיל דמעות,
  אם אני אמות, ראה אותי קומוניסט!
  זה ריחם על עצמו, כמו דבק מקולקל,
  מועיל רק לפשיסטים!
  ההליכה על השלג היא קשה, אבל למרבה המזל, הבוץ נמס מספיק מהר.
  ואז, הכל, כמו קודם. באופן שגרתי דרך רחובות הרריים אחוריים, הימנעות מהתיישבות אנושית, תוך כדי דריכה, כמעט במעגל.
  לא, הם הלכו, אם מסתכלים על השמש לאורך איזושהי ספירלה. לכיוון סבסטופול, וזה בטוח.
  אבל יחד עם זאת, העמוד עדיין קמור. טרנספורטרים שואגים, מאתרים רועשים. ושוב בדיקות.
  הם הוסעו בחזרה לתוך הקזמט, רק שהפעם לתוך שפיכות הדמים לשעבר. אפילו ריח הזבל לא נעלם.
  אבל יש הרבה חציר, הוא יהפוך רך לישון. התנתק בלי טקסים מיותרים והורה לחכות לארוחת הערב.
  והם באמת כיבדו: הופיעו חמש נשים מקומיות, שנשאו פחית גדולה מלאה במרק חלב.
  מרגריטה הופתעה ושאלה את קפטן נטשה:
  - יש ניסים במסננת או בלי מסננת. אבל באמת, או שהגרמנים הרבה יותר אדיבים ממה שהתעמולה שלנו מציגה אותם, או שאנחנו ציפורים יקרות ערך!
  אורורה ג'ינג'ית העירה בגסות:
  - אל תחמיא לעצמך יותר מדי! חזירי ים ניזונים תמיד מתזונה מאוזנת.
  אולג ריבצ'נקו שם במקום הלא נכון:
  ועוד יותר חזירים! אז המשקל הזה עלה מהר יותר!
  הלוחם הג'ינג'י אישר:
  - האמת מדברת מפי תינוק! אל תשמחו בהלחמה נדיבה! במיוחד שהיא בכלא!
  אולג ריבצ'נקו הציע באופן הגיוני:
  - מוטב שנאכל, ואחר כך נראה!
  הוורמיצ'לי ריחפו סמיך במרק, ונראה שאפילו דבש התווסף. והלחם הובא די טרי, ריחני. זה כאילו הם באתר נופש. חם באסם. ותחשבו שהאביב כבר חזר, דוחף הצידה את אמא החורף.
  אולג ריבצ'נקו שתה את הקערה, ואז ראה שהפחית הגדולה עדיין לא ריקה, ביקש עוד.
  לאחר מכן, חלום הגיע גם לו וגם לבנות כמו גל מנפילת מטאוריט - בפתאומיות ובאופן בלתי נמנע.
  מחסל זומבים קפץ מאחור. אני אפילו מרחם על דמיטרי ברנוב. הכדור פגע בו ממש באמצע החזה. אבל הזומבי שהורשע בעבר לא שם לב ויורה.
  - הגוף שלי מת מוקדם ועודפי עופרת בשום אופן, לא מכביד. - דמיטרי חייך, אבל כל כך מפחיד, כמו אדם מת.
  - פו ואימה! מזכיר לי את האדס. - שמתי לב, קראתי מרגריטה.
  אורורה ג'ינג'ית נשכבה על המדרגה העליונה של הגשר, וספגה אש לא רק ביציאה מהתא הצבאי, אלא גם בחלק ניכר מהמסדרון. מכאן נוח לסחוף את החבר'ה הצבעוניים שקופצים מהבקתות באש. במקביל, מעת לעת, היא צריכה להזיז את עצמה, לשנות את עמדתה:
  - אל תדאגי, אחות מרגריטה, יש כבר פחות ממאה אויבים. נסתדר איכשהו!
  - אפילו פחות משבעים, אני מתחיל "סוויפ חזק"! - חברת הדוב-קומסומול חשפה את חוטמו.
  - עברו לחדר המכונות, האויב יכול לפוצץ את הדוודים, ולנסות להציף את הספינה! - עכשיו אורורה ג'ינג'ית מודאגת בבירור. אבל, כמובן, היא לא צילמה יותר גרוע, להיפך, היא מנקה אותו כמו חלודה עם מסור אמרי. והדם מנשיקות השמד שלה - גיגיות עם חביות!
  - בחייך! על ידי ברגים! מרגריטה אמרה משפט מהסרט המצויר האהוב עליה. ליתר דיוק, הקריקטורה שהתבלטה במציאות הנאצית המעוותת באכזריות הזו. - גופות!
  נערת קומסומול הלכה במסדרון כמו מערבולת של השמדה. הנה התאים, דלתות טיטניום, מחיצות פלדה. זומבים מאחוריה. הוא לא מתחבא, והנה מגיע התור. רובה M-18, קליבר 7.45. זה פוגע בדיוק מול הלב. פושע זומבי מופל, הוא נופל, אבל אז קופץ למעלה. זורק רימון.
  - ובכן, אתה והמאצ'ו הבלתי פוסק. מרגרט מופתעת.
  הנה נערת קומסומול שהפילה את דלת חדר המכונות. שחרר דיסק בומרנג, ניתק כמה אנשים. את השאר סיימה בתנופת הפגיון. פגר של לוחם בעל מאפיינים יפניים נפל לקיטור סמיך. לוע שלו נכווה בבת אחת, ומרוב הלם הוא איבד את הכרתו, ואולי אפילו התעלה.
  - הניקיון הולך טוב! - דווח למרגריטה.
  - גם אני לא טועה! - תשובות, אורורה שמחה. מלמעלה נשמע פרץ מקלע ארוך, ואז שניים נוספים. נערת קומסומול יורה, מאלצת את היריב לשתוק.
  - לפרוץ מכל הצדדים. זה כאילו אתה במשחק השמדה. - נשף השטן הלוהט.
  - גם אני זז. נראות כמה גופות. עם זאת, היריבים העיקריים כבר נרגעו. מרגרט דיווחה.
  שבר רימון, דמיטרי פצוע. הוא חדר דרך, עף החוצה דרך הגב. האסיר ברנוב רק הצמיד את אצבעו אל שפתיו:
  - אל תצעק, זה לא כואב לי.
  - אל תקדימי את הדודה בחום!- אמרה ודפקה את עינה הימנית מרגריטה.
  - אני מקשיב! - אבל הזומבי פעל בדיוק הפוך.
  מרגריטה עברה את המסדרון, פרץ נוסף של פרצים, זעקה ממושכת של מישהו, כאילו נשלפו מסמרים, רימון כבד התפוצץ.
  אורורה חשופה, לאחר שהרגה את הנמלטים, דחפה את דרכה אל הבקתה, אחת, השנייה, השלישית. רק ברביעי רצו לצלות אותה באש, אבל נערת קומסומול קדמה אותם, ואילצה את האויבים להירגע לנצח.
  - יש פחות ופחות כאלה, אבל חלקם התחבאו בתא ליד המחסן. אורורה צורחת. זריקת רימונים זה מסוכן, נגמר.
  - חיקוי את קולו של רב החובל של השוקת המסריחה הזו. - יעצה מירבלה קורשונובה. הם יפתחו לך את זה, ואז יחתכו אותו בזהירות עם פרץ. אסור לעוקצים לשקוע. אני מאחורי המנוע עכשיו, משתמש בבומרנג. שבר רימון פצע את דימה קשוח. הוא חדר דרך, עף החוצה דרך הגב. האסיר ברנוב רק הצמיד את אצבעו אל שפתיו:
  ng, הורדתי עוד שלושה.
  אורורה החצופה צווחה בדאגה אמיתית:
  - כל הכבוד, בקרוב יופיעו מסוקים, ויהיה לנו יותר גרוע.
  שאגה בתגובה:
  - כאילו אתה לא יודע!
  & Flame Devil Terminator הסכים:
  - אני יודע, התקווה מחממת את הנשמה!
  רימוני אור וקול ME-198 עפו לעבר אורורה. נערת קומסומול מיהרה לפגוש אותם, והדפה אותם בגופה. השדה של שש אבנים עבד כמו גומי, והחזיר את הרימונים. שוב עפות גופות החוצה, אפילו נמאס לי לספור.
  נערת קומסומול רצה מעבר לפינה, נשכבה, ירתה צרור, כיסחה את מי שניסו להיכנס מאחור. טיפוס הופיע בחליפת חיה, אבל אורורה המטורפת חיכתה לו, ופעם היא המריאה עם אותו מגר רימונים שנפל מהחייל היאנקי. הזריקה חזקה למדי ובחלק הפגיע ביותר - המצחייה. רצפת הראש התפוצצה ומסת מתכת ענקית קרסה, עם צלצול על השריון.
  - אתה חייב לאכול! - התבכיין אורורה הגרייהאונד.
  כעת ניגשה נערת קומסומול למחסן, וחיקתה את קולו של המפקד, אמרה:
  - נפצעתי! המוג'אהדין רודף אחרי! תן לסדר הזה להיכנס.
  ובכן, מי מעז לא לציית. נערת הקומסומול קפצה לתקרה, אבטחה את עצמה וירתה מראש הדלת, השמידה תשעה עשר לוחמים מבוהלים, תוך פגיעה בראשם.
  - השלב הראשון של פינוי המקום המסוכן ביותר הסתיים. - הכריזה נערת קומסומול.
  היה פיצוץ ליד מרגריטה, והיא קפצה לתוך הפתח. כאן במעצר יש לו ריח של מתכת בוערת נואשות ומושך חומר נפץ בצורה נוקבת. מישהו אחר מנסה "לקרוע" ונופל מחורר. שני בחורים, מעוורים בעליל, מרימים ידיים וצועקים באנגלית:
  - אל תירה! בואו נוותר! תחסוך מאיתנו בשם אמנת ז'נבה.
  מרגריטה קורשונובה החביבה ביותר לא יכלה להרוג את הלא חמושים, ולכן היא פשוט כיבה אותם, בלחיצה הרגילה של אצבעותיה. קולו של לוחם הדובים נשמע חרטה:
  אנחנו עדיין בנים כל כך צעירים. ובכן, למה אתה צריך את צבא נאט"ו הזה. אם חלילה תסדרו פרובוקציה, נמחץ אתכם כמו חתלתולים. תגיד אורורה כתומה, כמעט סיימנו עם הסוויפ.
  - האויב יכול להסתתר. נסו להקשיב ולתפוס את הנשימה המטרידה, והריח שלנו מעולה! - הזעם האדמוני נחר בכוונה בקול רם.
  כן, הרחתי את הסירחון. הגופות עומדות להתחיל להתפרק, ואז היכולות ישחקו נגדנו! - העמידה מירבלה, אך בכתה בקול רם.
  בנות קומסומול חמקו על פני הבקתות. אורורה רצה מהר במיוחד. הנה ריח האדרנלין, הנה שלושה לוחמים טריים. מוכן, קפוא במארב.
  - זה לא רציני - בתגובה נשמעה ירייה מ-RPG. הפגז חלף על פניו, אך פילח חלק מלוח השריון. ובכל זאת, הכוח הזה מיועד לירי נגד ה-T-7. נערת קומסומול זרקה כמעט בעיוורון דיסק-בומרנג, חתכה מישהו, נשמעה צעקה. היא פרצה פנימה בכמה יריות והרגה את האמיצים. האחרים צעקו:
  - גם אנחנו מוותרים!
  מתוך כעס, אורורה הכתה בכף רגלה היחפה, עד כדי כך שהיא פסקה שלוש בבת אחת.
  - נכה את טובת העם! - נהם ה-Comsomol-terminator.
  רק אסיר צעיר אחד נותר על רגליו.
  מרגרט א' במעצר נתקלה בהתנגדות. בדרך היא הפילה חייל, ברור כומתה ירוקה. הם צעקו: "יד ביד!"
  מרגריטה ענתה בשאגה:
  - בהצלחה! - ביצע את טכניקת ה"טופר הכפול". כתוצאה מכך נשבר צוואר הכומתה הירוקה.
  חטפתי רימונים, נהיה פה קצת יותר בטוח, תריסר חיילים כנראה ניסו ליישם את כלל הצופים: הישרדות בכל מחיר. מרגריטה, לעומת זאת, אפילו אהבה את המשחק הזה בדרכה שלה:
  - נו, טוב, אם אתה מתעקש כך. בוא נלך לבייסבול, האמריקאי האהוב עליך, תפקיד של קנקן.
  - אם אתה רוצה, אני יכול לראות אותם משחקים! אורורה ג'ינג'ית ציחקקה.
  - לא אכפת! הרוצח הבלונדי צחק עוד יותר חזק.
  - הלכתי לאורך המסדרון, יש עדיין בקתות לא נקיות. - נערת הקומסומול כבר זזה, נשמעו פרצים קצרים, הם היו האחרונים. אורורה חסרת הפחד אפילו לא הסתירה את עצמה, ונשפה בגאווה את חזה.
  - אני כמו רובוט טרמינטור. - רק בי לא ישארו אפילו שקעים.
  נערת קומסומול ירדה בדממה במדרגות. הפעיל את מחזיר האור אינפרא אדום. בדקתי את הבקתות. נראה שהם עדיין זזים. אורורה הזריזה פסעה על הגופות, קופצת כמו איילה או נינג'ה. היא לא רצתה לבזבז תחמושת, והיא פשוט טסה לתא. היא הלכה עם פגיון, והאויבים השתתקו. ואז לטקטיקה הבאה, דומה.
  מרגריטה גם לא מבזבזת זמן, זורקת רימונים בקשת מעוקלת. פיצוץ אחד ואז אחר. חייל, מוכה מרסיסים, יצא בריצה מהמסדרון ונתקל בדיסק בומרנג.
  - וגם זה שם! מרגרט הופתעה. - איך כולכם אוהבים חריף.
  מולה הבזיקו זומבים עדיין לא מיואשים. הוא פתח באש ממקלע ישראלי, שככל הנראה נקלט בין הגביעים, עם השם האדיר "ארמגדון". וככל הנראה הוא השכיב מישהו, הכדורים זרקו מהצדדים, דפקו כתמי דם חדשים.
  מרגריטה קלטה את ריח הגופה מהזומבים, ברור שהיא מתה חזקה יותר. כאן שוב נשפכים פנימה זריקה ושברי עצמות של גולה.
  מרגריטה רצה מסביב למסדרון וירתה מ-M-18 שנתפס. חבל שאתה צריך לטעון מחדש. אבל אתה יכול להשתמש ברימונים שנתפסו. אל תרחם על שלך. הילדה זורקת אותם בצורה מוזרה, מרימה באצבעותיה את רגליה החשופות והנערות.
  "לימונים" עפים, מסובבים את המעיים. הגופות נראות והכל שקט. לא צריך להישאר בחיים.
  נראה שהם נרגעו. - אומרת נערת הקומסומול.
  אורורה זריזה מאשרת:
  - אני בדרך. - צופית המחסלים התמודדה עם חבורה אחרת. כעת נותרו הפרטים. כמו שועל שצד ארנבת, היא רצה אל הדלת האחרונה משמאל. היא אפילו שרה:
  - באישוני שורר סיוט, מכת פלדה תמחץ אותך! אני יורה בביצים של רמבו וטחון את העצמות! אני אדהים את כולם!
  משם רימון עף החוצה אל המסדרון. אורורה האכזרית מפילה אותה כשהיא הולכת. פיצוץ, רסיסים עפים. עוד אחד פגע בקיר, קפץ ועף לאחור בשליטה ידנית.
  רעם בפתיחה. נשמעות צרחות. נערת קומסומול הביטה לתוך הבקתה. השוטר מנסה לאסוף את הקרביים שלו. תמונה נוראית.
  כן, הענשת את עצמך. - אורורה המהירה סיימה בתחושת רחמים. - באופן כללי, לדעתי, רימונים אינם אסתטיים. עם זאת, זה עדיף מאשר אגרוף פשוט. הבקתה האחרונה פונתה! מה שלומך, מרגריטה?
  - גורר את האסיר! - אמרה נערת הקומסומול. - נראה שהכל נגמר.
  אורורה שלחה אות קריאה דרך הרדיו, אליה:
  - תקשיב לי דון קישוט. זה עתה סיימנו את הפעולה, הכל נוקה, נוכל לבצע את הנחיתה של הצוות.
  - צוללת מיניאטורית בדרך. אבל אל תשכח להתמודד עם מסוקי Blink. - נשמע כמו קול מתכתי, בוטה-חותך מסור.
  - כמובן, אנחנו כבר מחכים להם. - גמר החיה אדמונית.
  שלושה "סצ'קוב" אכן הגיעו כבר היו בגישה. מרגריטה ואורורה תפסו RPG - "סופרקוברה", אנלוגי של RPG עשרים ותשע ושש. הוכנו שלושה מטולי רימונים. חשוב שהאויב יסגור את המרחק ויאט את המהירות. קודם כל, ה"רשת" מנסה לרדת למטה כדי לבחון את הסיפונים ואת השודדים שהעזו לתקוף את הצבא הטוב בעולם. לגרסה המשופרת של הרשת יש נשקים חזקים, שריון לא רע ושלושה מדחפים. לא כל מתחם נ"מ ייקח את זה, אתה יכול לראות איך טילים תרמיים יורים בחזרה. מה רע נגד פטיפון RPG? זה שאינו מונחה עצמי. אז יותר קשה לצאת מזה. עם זאת, הבנות מכוונות, לוקחות בחשבון את ההובלה.
  מרגריטה תתפלל שוב. הרי הטובים נמצאים במסוק. העור כבר מרגיש את ערבוב הלהבים. מגע הרוח נעים ומטריד.
  - הו, שוב אני הורס יצירת אמנות! נחמה צבאית אחת!
  אורורה עליזה חייכה:
  - מכל יצירות האמנות, יצירות מופת צבאיות הן שהן מקובעות הכי חזק בזכרון האנשים וגורמות להכי הרבה דמעות!
  - ימין! ציור כתוב בדם: בהיר יותר משמן ודוהה הרבה יותר לאט! - מרגריטה, עצובה מהאכזריות הכפויה, הסכימה. אז הכל נלקח בחשבון, אפשר לצלם!
  תן לצדק בטקסס להיעשות! - כמו תמיד, אורורה לא איבדה את חוש ההומור שלה.
  הפגזים קרעו את בטן המכוניות. הפטיפונים התנפצו לרסיסים קטנים. שטן האש ירה משתי ידיו בבת אחת, ולכן כל שלוש המכוניות היו מכוסות.
  השברים לא פגעו בבנות, חלפו על פניהן.
  קארה-132 הופיע מרחוק. מטוסים שנרכשו מארגנטינה טסו בגובה רב. הם ירו בעיוורים, בטיסה המטורפת שלהם.
  - זו הפלה נוספת. מרגרט שמה לב. - כיווץ הנפש.
  חבר קומסומול אדום השיער הסכים:
  - אני מניח שכן! יהיה קשה להסיר אותם מה-RPG.
  - אני אנסה בכל מקרה! - מרגריטה, שכעת שכחה את החסד, זעמה. - אבל ממטיר רימונים אחר זועם יותר וארוך טווח שנוצר נגד טנקי תגובה מהירה. - חבר קומסומול הבלונדינית הראה נשק מרשים.
  - או אולי לנסות את התכונות המשופרות של "עוקצים"? - מוצעת, חושפת את שיניה מפנינים אורורה.
  - חבל לבזבז על זבל כזה! מרגרט התפרצה.
  - בכל זאת, תהיה הדגמה משופרת. תן לחבר'ה שלנו להסתכל באותו הזמן. - ה-terminator דוב זרק פגיון עם אצבעות מפוסלות של הרגל, קצהו חדר ישר לתוך עינו של האיש השחור שניסה להביט החוצה מאחורי הצינור.
  - ואז רק סטינגר אחד, ואני אסתדר עם מטיל רימונים. - ענה חבר מבריק.
  - בסדר, בוא נעשה את זה. אורורה מיהרה למחסן. פנדל לשעבר מושחת דמיטרי ברנוב, או גופה חיה, חלף על פניהם, כאילו בכוונה חשף את עצמו לכדורים. ככל הנראה, בעזרת ציוד המחשב העדכני ביותר, הצליחו הזומבים לראות, למרות המרחק. מקלעים בקליבר גדול פגעו, רוב הכדורים ירדו מגשם. אבל יש שמונה יורים, ואלפים רבים של כדורים מתפרצים. הם הכו את הזומבי, הוא נפל! החייל המובס לחלוטין לחש:
  עשיתי את חובתי!
  - נראה ככה! איפה אורורה השואגת, אלמלא ה"שריון" היו פוגעים בי מזמן. מרגריטה הביטה לאחור.
  - אני כאן! - נערת קומסומול הוציאה משגר רימונים של דבורת בומבוס וסטינגר. עכשיו תכוון.
  מרגריטה שוב התמזגה עם הנשק שלה, ראתה כל תנועה של האויב, לחיצה רכה על ההתחלה. הקליע עף! אבל ה"סטינגר" עבד, והוא מיהר אל המטרה הרבה קודם. הנשק האמריקאי התפוצץ כך שאפילו מסוק סמוך הושלך לאחור. כתוצאה מהנסיבות הבלתי צפויות הללו, מרגריטה החמיצה:
  - נורא! זו הפעם הראשונה שזה קורה לי!
  - הוא שינה את המסלול, אל תתעצבני, ילדת קומסומול ! - לחש דמיטרי ברנוב הגוסס.
  - אולי! אבל האינטואיציה שלי הכשילה אותי. - מרגריטה הייתה מוכנה עכשיו לבכות.
  - נסה שוב. אורורה עודדה.
  אבל קארה-132, ככל הנראה, קיבל נזק משברים של עמית שהופל, הלך הצידה והחל לרדת. מרגריטה, מבולבלת עם ייסורים, אמרה:
  "אולי זה מספיק לעת עתה!"
  הכלבה ג'ינג'ית עם מעשים טובים נהמה:
  אוקיי, הגיע הזמן לפרוק את הסטינגרס. הדרך ברורה.
  כמעט בד בבד עם דבריה צצה צוללת. ארבעה לוחמים קטנים, אבל נפחיים למדי, בחליפות אלקטרוניות קפצו החוצה כמו מעוט. מרגריטה הציצה בהם: הם לבושים בחליפות משוריינות, אבל הם לא נראים מגושמים כמו הדגמים הקודמים.
  - נעמיס "עוקצים"? - שאלה נינתם של לומונוסוב וסטנקה רזין.
  - המחסן פתוח! - ענתה אורורה ג'ינג'ית. - בוא ניתן לך!
  . פרק מס' 10
  מפקד הצנחנים, אלוף-משנה, הכריז בקרירות:
  - ובכן, בוא נטען את זה מהר וננסה להתמודד עם הנשק המסובך הזה.
  נערת קומסומול הלכה לאורך הסיפון, רובה G-5 גרמני שכב מסביב. בסמוך יש עוד אחד עם מגר רימונים. כפי שאופייני לגרמניה, הוא איכותי למדי, אולי אפילו טוב יותר מה-M-18, או, בכל מקרה, אמין יותר. הדגם המודרני האחרון MG-8, גם הוא גרמני, הסתיים, אך לא עניין במיוחד את החוקרים.
  הסטינגרס אוחסנו במיכלים מוארכים, אוחסנו בקפידה, מחוזקים ומרופדים ברשתות בולמות זעזועים, תוך שימוש בכרית שעברה הידרוליזה. הם פורקו והורכבו יחד. בנות קומסומול עזרו באופן פעיל לבחורים המשוריינים שלהן. אחד הממצאים היה RPG-49 בלתי צפוי, הדגם האחרון.
  - מוזר שלא ייצאנו אותם ככה. - הבחין בקולונל האחראי על המבצע. ואז הוא פנה אל הבנות, ענה בהתלהבות:
  - לא תפגוש נשים כמוך בשום סרט אקשן. מאות גופות ולכידת ספינה גדולה. אני חושב שבקרוב יעשה סרט על הנושא שלך. - וזעקת רעם. - הם יקראו למרגריטה ואורורה תסתיר את האזור!
  אכן, מה שאין כאן;
  היו גם דגמי OG ו-PG משופרים, דגמים עם חומרי נפץ חזקים יותר. בפרט, ה-PG השתמש בארבעה סוגים של חומצה, ואינדוקציה חשמלית, שאפשרו לשגר גל נפץ, שפורץ דרך שריון פעיל רב-שכבתי בכיוון צר יותר יחד עם מסך אנטי מצטבר (והיכן מרגריטה קראה פיקציה כזו? ). קצת יותר יקר, אבל יעיל.
  - "Pershing" כבר מיושן. - הבחנתי בבתם של לומונוסוב וקורשונוב, אשר עוררה זיכרון כוזב. - טנקי פאוול מתקדמים יותר הופיעו בשירות, יש להם רק שני אנשי צוות, והם ממוקמים בשכיבה. דומה מאוד ל-IS-10 הסובייטי שלנו, רק השריון מעט עבה יותר. זה היה דבר טוב ללכוד.
  - לא הכל ניתן לתפוס באזור. אנחנו נתפוס כמה עבור אנטארקטיקה. - היא התלוצצה, שולחת זוהר שמש עם שיניה של אורורה. אנחנו לא מפחדים מכפור.
  - אני יודע את זה! מרגריטה הבהיקה עוד יותר את שיניה הפניניות.
  במהלך השיחה פרקו "עוקצים". היו בדיוק מאה וחמישה מהם. חמישה היו אמורים להגיע לרוסיה, והשאר, לאחר עיבוד, הועברו לידי המחבלים.
  בנות קומסומול שאלו את הקולונל:
  - איפה האבנים?
  לוחם מנוסה בכוחות המיוחדים הסביר ליפיפיות בצורה סבירה:
  - העובדה היא שאם יילקחו לרוסיה הסובייטית, הם יאבדו במהירות את רכושם ולא ידוע מתי הם ישוחזרו.
  - בוודאי! - אושר על ידי דובי נקבות קומסומול.
  קולונל יורי (כאן מרגריטה נזכרה שיש לו שם משפחה מצחיק פטוחוב!), הציע את האופציה של סולונובי:
  "אז תן להם להישאר איתך לזמן מה. רק תן לסולטן הטורקי לא שבעה, אלא שישה. יחד עם זאת, הוא לא יוכל להשתמש במגברי שריון ובעוקצים, ורמת האמון בכם מהמחבלים תגדל.
  השטן הלוהט, כמובן, הסכים להצעה זו:
  - ללא ספק. ואיזו אבן להשאיר?
  הקולונל קימט את מצחו הגבוה, הקמטים התגנבו באור הירח כמו אדוות ים, ואז החליקו. עם זאת, הוא קיבל החלטה:
  - זה שסופג קרינה, אולי תצטרך אותו. וששת הנותרים יחזרו אלינו לאחר שהסולטן הטורקי יסיים. הקולונל העביר את קצה ידו על גרונו.
  עכשיו מרגריטה עוררה עניין:
  - כמה זמן ייקח לעשות מחדש את הסטינגרס?
  הכריז הקולונל בביטחון, משפשף את משטח המגפיים המחוצץ על הדשא הצהבהב-כתום של האזור.
  - לא כל כך, אנחנו נעשה את זה עם רובוטים-מעצבים מיוחדים. והוא הניף באגרופו. נעשה את זה בעוד שעה או שעה וחצי! אנחנו ניידע אותך.
  אורורה קפצה, צחקקה וחשפה שיניים:
  - טוב, אבל מה עם המשימה שלנו?
  מפקד ה-SWAT שאג:
  - לך לעיר, הורג את כל מי שעומד בדרכך! כך, תחליש את הקבוצה הפרו-אמריקאית "Constancy" ותיצור יותר רעש. כן, הסולטן הטורקי יהיה אסיר תודה לך.
  - האם זה הגיוני? - שני חברי קומסומול פקפקו בבירור ברעיונות.
  קולונל הכוחות המיוחדים צחק חזק.
  - חישבנו בהיגיון! אז רמבו רוסי בחצאיות לצוד.
  - ובכן, לעת עתה, אני מקווה שנסיח את דעת האויבים ממך. עיניה של אורורה אורו בברק לא בריא.
  - אתה צריך תחמושת? - שאל הקולונל הקרבי.
  שני החושים הנהנו בהסכמה.
  - זה לא יזיק, למרות שהוצאנו לא יותר מאלף לשניים.
  הקולונל בסגנון הכמורה דיבר בטון עז.
  - יד הנותן לא תיכשל! אל דאגה, התקציב של URSH גדל משמעותית.
  - אבל זה אומר שהצבא או הגמלאים, עובדים בתחום החברתי לא יקבלו כסף נוסף! מרגריטה עיקמה את פניה.
  הקולונל עצמו חש אי נוחות והוא הכריז בבלבול:
  - עד שיגמר השמן, הוא לא מאיים עלינו. טוב מאוד שהרחקת את אבן החצץ מהאמריקאים. מי יודע, הם הצליחו להשיג נפט זול, מה שהשפיע לרעה על ההכנסה שלנו. כאן השתלטנו על כיבושים ופלטפורמות ענק כאלה שהם שואבים דלק ישירות מכדור הארץ. - קולונל הבזיק כוכבים על רצועות הכתף.
  - אי אפשר לקרוא למדינה מפותחת, שרוב הכנסות התקציב בה הן נפט וגז. - מרגריטה קורושנובה שמה לב בטון קפדני. - יש צורך לקדם את המדע בתחום האזרחי, אחרת הכל הולך למיליטריזם.
  זה מה שאתן הולכות לעשות. אנחנו כבר מגדלים סופרמנים חדשים. אשר עשוי להשתלב עם סיבים, או אפילו מתכות נוזליות. הקולונל העווה את פניו כאילו כואב לו שיניים. הוא הוציא מסטיק והכניס אותו לפיו. הנוף הפך רדוף.
  - ואחר כך כמו ב"פיתוי ה'" או בשם אחר "חזק מהאל הכול יכול"! רב-תיאו-היפרפלזמה הופכת להיות כמו הבורא! מרגרט שמה לב.
  המפקד עצם את עיניו בבלבול.
  - לא קראתי רומן כזה, אבל מהי תיאו-היפרפלזמה?
  שתי הבנות פלטו בו זמנית:
  - אנרגיית העתיד! מה שהיה החשמל של ז'ול ורן הפך ביסודו לסוגים חדשים של חומר.
  עם זאת, אין לנו הרבה זמן לדבר. - אמרה נערת הקומסומול ופורקה את ה"עוקצים" לתוך הסירה.
  - יש צורך לקרוא את "פיתוי אלוהים". - אמר הקולונל, רועד בעל כורחו.
  - שימושי מאוד עבור אסטרטגיית לחימה. אורורה שמה לב. - באופן כללי, מלחמת העולם השלישית שלנו נגד ארה"ב ואנגליה התנהלה בצורה כל כך חסרת כישרון עד שהדיף ריח ברור של בגידה.
  - תודו שכך היה! הגנרלים שלנו לא כל כך טיפשים שהם אפילו לא ידעו את היסודות הבסיסיים של אסטרטגיה וטקטיקה. העיר הקולונל.
  למה אף אחד לא נעצר? אורורה הקשוחה נענעה באגרופה במרץ.
  הקולונל מלמל בבלבול:
  - לא היה סדר פוליטי, בנוסף, הם לא רצו ליצור תקדים, אנשים מאוד משפיעים יכלו לסבול.
  - אדם הגון שם צדק - מעל ליחסי משפחה וידידות! החוק לאויבים ולחברים צריך להיות זהה לבעל לאישה! נוכחותם של חוקים שונים הופכת את הצדק לזונה! - הכריזה מרגריטה בנימה דחופה.
  הקולונל היה ממש מופתע:
  - וואו, אני רואה את יקטרינה הגרמנייה. אתה רוצה קצת צדק!
  - אני רוצה אמת, סדר וכמובן, חופש! - אמרה, קראה מרגריטה.
  - מה מסיבה? הקולונל הופתע.
  - מהנוכחי אף אחד! - נכדתם הצעירה של מיכאיל לומונוסוב וסטנקה רזין נדלקה. היא אוכף את סוסה. - היא צריכה להפוך לתנועה חדשה הנשלטת על ידי נוער אינטלקטואלי. וקודם כל, יש להילחם נגד אוריינטציה של חומר הגלם של המשק. נהוג לנזוף בהיטלר, אבל תחתיו עשתה התעשייה, בפרט ההנדסה, קפיצה עצומה מאפס. הוא הצליח להפוך את המדינה למודרנית ללא כל פטרודולרים. למרבה הצער, בתקופת שתך, התנהל הימור על ייצוא חומרי גלם וייבוא מוצרי צריכה, מזון. ולמרבה הצער, מדיניות זו נמשכת עד היום. הייתי הופך את המדענים לאנשים העשירים ביותר במדינה. פרופסורים אוליגרכים יהיו הכלל, לא היוצא מן הכלל. בנוסף, ההשכלה הגבוהה צריכה להיות לא רק בחינם, אלא גם חובה, ומנהל מיזם חייב להיות בעל עבודת גמר, ולהעביר אותה למחשב שלא ניתן לשחד. באופן כללי, נעלה משמעותית את הרמה האינטלקטואלית של הצעירים כך שהעיקרון לא ישלוט: קניה ומכירה!
  - כן, רבים אפילו בעלי השכלה גבוהה מחפשים לחם קל, סקטור המסחר עמוס בבירור. - הסכים הקולונל באנחה והוסיף עוד יותר בעצב. - תחום מדעי אינו זוכה להערכה רבה.
  הנשק הוטען במהירות. בנות קומסומול עבדו ודיברו בו זמנית:
  - אני חושב שאנחנו צריכים הגבלות מחמירות יותר עבור כלכלות שוק ו. - אורורה החכמה נכנסה לשיחה. - מה לא יהיה כזה סופר עשיר. ואז לאוליגרך רוסי אחד עם שורשים יהודיים יש הון שמיד מאתיים מהאנשים העשירים בסין.
  הקולונל כבר איבד את העשתונות, אבל במקביל גילה איפוק נדיר:
  - זה נכון, ואפילו רוב המיליארדרים אינם בני לאום סלאבי. אנחנו חושבים על זה, ומנסים לצבוט אותם.
  - צביטה חלשה! כן, דרוש כאן ניכוש עשב יסודי. מרגרט התנגדה. - ובכן, כל ה"עוקצים-קרקרים" שנפרקו הגיע הזמן לנצח את האויב.
  על החוף כבר ידעו על התקיפה והינקים אספו כוחות. מותם של המסוקים הראה לאויב, הם חזקים מאוד, והאמריקאים הם לא אומה כזו לקרוע ראש לגיהנום. הם היו מוכנים להכות בוודאות. בנוסף, קבוצת ה"קביעות" משכה את יחידותיה.
  במצב זה, אתה צריך לתקוף את עצמך. אז יהיה יתרון. זה בדיוק איך להמשיך או לבצע תמרון עקיפה. מרגריטה קורשונובה הציעה:
  - בוא נלך ישר לנמל ונהרוג שם את כולם!
  - רעיון לא רע, אבל אתה יכול מיד ליפול תחת אש פגיון. אני מציע גרסה רכה יותר. עקיפה מהירה, כניסה מצד היער. - אורורה עשתה עיגול באצבעותיה החשופות, ואז שיחזרה את הפנטגרם.
  - האם כדאי לבזבז זמן!? - בקולה של המדענית מרגריטה נשמעה ספקנות.
  - ליל החורף ארוך למדי. אורורה התנגדה. "חוץ מזה, אסור לאויב לדעת שיש רק שניים מאיתנו. צריך ליצור אשליה שההתקפה מגיעה גם מצד הארץ, כאילו יש נגדם כוחות גדולים.
  - הפעם, אני מסכים איתך, בוא נלך! - מרגריטה הביאה מיד את מתקן השחייה למוכנות קרב.
  בנות קומסומול נעו במהירות גבוהה בסירה מתנפחת. עדיין חיילים בלתי נראים, למעקב וירטואלי ומכ"ם.
  בחתך באוויר, הם עקפו כמה ספינות, ועברו את הבניינים, מצאו את עצמם במים חופשיים יותר. בדרך פגשו אותם כרישים מוטנטים, אבל בניגוד לאנקונדה, לבנות הקומסומול לא היה ריח של דם. לכן הם לא ניסו לתקוף. בנוסף, אורורה השיקה בומרנג דיסק עם בהונותיה החשופות:
  תן לו לתת להם מטרה חדשה.
  פצע את הכריש, הוא הפיל מזרקת דם מגופה. החיה התעוותה, וחברותיה התנפלו מיד עם לסתותיהם הנשלפות וניבים של ממותות. זה נראה מפחיד, החיות המפלצתיות שיפדו את החבר שלהן, היא חבטה בתגובה עם חבט, מכה. דם ירקרק ושמנוני נפרש על פני השטח. טורפים נכנסו לקרב, ומספר הנכים גדל; הם הושלכו בתורם על ידי אחרים.
  - וואו, מרגרט ! אבל קל להתמודד איתם. הוא לקח, פצע אחד, והשאר יעשו מום בעצמם. - התיזה אורורה בקול ורקעה ברגליה היחפות.
  - אתה רואה שמוסר השטן משחק תפקיד. אין צורך להטיף לשנאה לרעך, ולרצון לגמור את החלשים. שלגיה המחסל קרץ.
  לא נלחמנו בחלשים. - אמרה אורורה, נוצצת בעיניים אמרלד, בגאווה רבה. - היו ארבע מאות ושמונים מהם נגד שנינו, ויש לפנינו קרב עם לפחות אלפיים, מתוכם שלוש מאות וחמישים כוחות מיוחדים נבחרים שעברו בעיראק, אפגניסטן, סומליה. ולוחמים אחרים אינם חסרי ניסיון.
  - יריב חזק, מלחין את הגוף והרצון, מחזק אותך - חלש משחית את הנשמה ומחליש את הגוף, מחליש אותך! אז הדרך הקשה נותנת ניצחון הרבה יותר קל! - אמרה מרגריטה החכמה.
  עוקפים את הנמל של נערת קומסומול, הלכנו לתעלה. זה היה לא רחוק מהנמל, אפשר אפילו לשמוע את הספינות מזמזמות. לוחמי צופים היו בתעלה. זה היה די ארוך ומתפתל בצורה מוזרה. בדרך, בנות קומסומול כמעט נתקלו באנומליה. הוא עיקל את האוויר כמו קפיץ שקוף. חרקים עפו אליה והתלקחו בקוויאר בהיר. אף על פי כן, היא משכה יצורים בעלי כנף.
  זה משהו כמו משמיד זבובים. - אורורה משכה תשומת לב, מהבהבת בעקביה החשופים.
  - אולי איזו קרינה מושכת חרקים. אני מרגיש את תנודות האויר קוליות עם העור שלי. - מרגריטה אפילו התכווצה בפחדנות.
  - בעיה חדשה עבורנו! באופן כללי, הטבע המוזר הזה של האזור יכול להוביל להתקף לב. - נשמעה אירוניה בקולה של אורורה הלוהטת.
  - יש לך ולי שני לבבות, אז לא נמות מיד! מרגריטה נעשתה עליזה - זה טוב כשאתה לא ממש אנושי.
  השטן הלוהט צעק על זה:
  - מסכים! ואז היא הייתה עומדת ליד הכיריים, ואפילו בהריון!
  אף על פי כן, הבנות נאלצו לעצור, להתרחק מהפרעות, לזוז הצידה כמה פעמים, לבעוט לאחור.
  מאחורי חריגה אחת הופיעה מיד אחרת, הפעם סגלגלה לסירוגין. כל זה הקשה על התנועה. למרות זאת, הם עברו, לפניהם היה מראית עין של נחל.
  קשה לעלות עליו, יש תנועה מתקרבת, אבל אין חריגות. עקבות רגליים חשופות נותרו על הדשא המכוסה בכפור.
  בנות קומסומול עצרו לפני שעזבו אותו. ניתן לראות כיצד רצו כמה ראשי "כרוב". הצמחים המוטנטים לא ראו את הבנות הכמעט בלתי ניתנות להבחנה, כמה מהן נתקלו במגפיים (לוחמי הדובים פשוט נעלו את הנעליים שלהם כדי להסתיר את הריח), אבל ככל הנראה משוכנעים שהם בלתי אכילים, הם נקלעו מאחור.
  - אנחנו צריכים לשחות קצת קדימה! - אמר, וזורק את החיוך החייתי אורורה. אנחנו נחביא את הסירה שם.
  - לשאת אותו איתך זה לא שימושי! - מרגריטה קורשונובה הסכימה.
  להפוך מנוע סילון לשקט זו משימה לא פשוטה עבור מעצבים, אבל הדיונון משתמש באותו עיקרון, והוא צייד ממדרגה ראשונה.
  זה לא כל כך קל למצוא מקום מסתור כדי שחבר אקראי לא יתפוס אותו. המאורה של חיה מסוכנת הכי מתאימה כאן. למשל, חולדה בונה. החיה מסוכנת, קשה להרוג אותה ובגודל של חזיר בר. לא קשקשי צמר, אשה רגילה לא תידבק למאורה שלה. במיוחד בלילה. כך חשבו הבנות, והחביאו סירה מתנפחת, בדמות כיס. איפה שיחים תלויים מעל המים מלמעלה. שם השאירו הבנות את האוצר שלהן, מחופשות בענפי שיחים.
  - מוסתר היטב? - שאלה מרגריטה, עושה תרגילים תוך כדי תנועה.
  - עד הבוקר שכב, ובעלות השחר נשטוף! אורורה הזועמת יישרה את האבן בעקב שלה.
  - ואם החולד-דביבון מחרבן! - לוחם מקומט-חבר קומסומול.
  - בואו נירה! העור שלו חזק יותר מזה של תנין ומוערך מאוד. אורורה קרצה את עיני האזמרגד שלה כמו ילדה.
  - בוא נמכור! בואו נשנה את התחפושת שלנו, ואף אחד לא יזהה אותנו! - מרגריטה קורושנובה הראתה באופן פרובוקטיבי את לשונה.
  אורורה נהמה.
  - בסדר!
  הבנות נסוגו קלות, כשהדביבון עצמו הופיע. הם קפאו, נחושים לשמור על החיה בינתיים. במובנים מסוימים, הם דומים לשודד שהרג משפחה, אבל שחרר ציפור מכלוב. עכברוש-דביבון לא הצליח לתפוס את הריח הכמעט בלתי מובחן של הבנות, בנוסף, הוא היה שבע, לאחר שטעם נבלות, הלך לישון.
  הנחירות הבלתי רגילות שלו מזכירות ציוץ של כנר בינוני.
  בנות קומסומול ניסו לזוז במהירות, ובמקביל אף אחד לא ראה אותן, התנועה הייתה כל כך חשאית. הם אפילו הורידו את המגפיים.
  אורורה יחפה שאלה את חברתה, ולא לצורך קבלת מידע, אלא פשוט כדי להפיג את המתח:
  - נו, איך המעקף מצליח?
  מרגריטה ענתה בלי מהומה:
  - אלא אם ניתקל בחריגות.
  השטן הלוהט הניח את אצבעה אל שפתיה:
  - והנה אחד כזה מתגנב החוצה.
  פנינת אנומליה ממחתרת. היא אפילו שחררה את האדמה. כמו שומה ענקית, חול נגוע, חימר, דשא. דחף החוצה משהו רירי כמו שמן. אחרי שמתחילים להכות.
  - זה דוחה! - אמרה אורורה הלוהטת. זה כמו שני חזירים מתנשקים.
  האנומליה שמעה אותם והתקדמה, מוטרדת, לעבר הבנות.
  - בוא נלך לצדדים! - הזמינה מרגריטה.
  אורורה הזריזה לא הבינה:
  - ולמה זה?
  שלגיה המחסל חייך.
  - בוא נגרום לך לרדוף אחרי שני ארנבות!
  נערת קומסומול הראתה את לשונה, תפסה איתה צרעה ולעסה אותה, היא הייתה משועשעת מהצעה כזו. הצופים התפזרו, והחריגה קפאה. הוא רעד מעט והחל ליפול, להבה קטנה עברה דרך שלולית שמן. עם זאת, ברגע שהוא נדלק, הוא גם כבה במהירות.
  - זו לא פירומניה! - שמתי לב, פוזלת אורורה יחפה ומיד קפצתי, מתפתלת לסלטה גב.
  - כן, האנומליה של פירומניה עלולה לגרום לאסון! מרגרט הסכימה. - עכשיו מהר יותר קדימה, ולכן אנחנו מבזבזים זמן.
  ברגע שבנות קומסומול נכנסו עמוק לתוך עובי השיחים בניצנים, עצים, ליאנות מוטציות שזורות זו בזו, הן היו מוקפות בחושך כמעט בלתי חדיר. רק קליפת העצים נצצה, והעניקה לנוף תחושה מבשרת רעות של עולם אחר. עם זאת, בנות אינן זקוקות לחדוני ראיית לילה, זה מיועד לחלשים, אנשים שאינם מסוגלים לקבל החלטות עצמאיות ולראות בחושך. אורורה כמעט נגחה בעץ, התאורה האחורית הרדיואקטיבית הפכה את המרחק להזוי, ולעתים קרובות רמתה עם המרחק.
  - לעזאזל! - השטן הלוהט הזכיר בצורה הולמת את הטמא. נראה שאין אנומליה, אבל האור כפוף.
  - זה פוסגן וזרחן! - הכריזה מרגריטה, ועיקמה את צווארה החינני. אחרי הכל, לעתים קרובות הם משנים את הפרמטרים של האוויר.
  - אז יש לקחת זאת בחשבון! - אורורה אדומה הסכימה באירוניה נסתרת בצורה גרועה.
  הלוחמת הניפה את ידה באוויר.
  - לאט בהתחלה, ואז להתרגל לזה.
  בנות קומסומול האיצו בהדרגה, תוך ניסיון לא להיסדק אפילו עם קשר מתחת לסוליה. מפחד לא כל כך מתצפיתנים מזדמנים כמו יצורים שונים שיכולים להגיב לצליל.
  בהתחלה היה יבש, אבל אז ברגע שהבנות הזיזו את השיחים, מפל אמיתי נשפך עליהם!
  - מים, אני מניח, כבדים! אורורה הציעה.
  - עשרה אחוז בטוח! מרגרט הסכימה.
  השטן הלוהט הפילה את החרק עם עקב היפרטיטניום והביעה את דעתה:
  - לכן, הטל כל כך גדול ואינו מתנדף!
  קליי התאמץ מתחת לסוליות המגפיים שלו. צבעו ירקרק-סגול יוצא דופן, כמו קבר. זה לא היה בשום מקום על פני כדור הארץ, מלבד המקום של האזור.
  הרגליים ניסו להיפרד ממנו לצדדים, אך המסלולים גדלו מיד, מה שהקל על הסיור. פשוט קשה לזוז, זה נדבק לנעליים, מאלץ אותך לבזבז מאמץ. אורורה ומרגריטה אפילו בלעו חפיסת שוקולד מרוכזת. דשא היה נדיר, והיה בעיקר טורף. היא זחלה על החימר, וניסתה לתפוס את החרקים. המורכבויות של ליאנות גבוהות, שיחים, ענפים, עלים, לפעמים חסרי ריח, ולפעמים עם ארומה חזקה.
  - ומאיפה השחלים? - שאלה מרגריטה. זה אזור ממוזג.
  - תוצאה של מוטציה, להשתרש. בנוסף, האזור חם יותר ממה שהוא בו! בערך חמש עשרה מעלות. חם כאן בקיץ מאשר באפריקה המשוונית. או לא בערך אותה טמפרטורה. - אורורה היפה קימטה את מצחה, כנראה מנסה להיזכר במה שקראה פעם.
  מרגריטה אמרה בביטחון רב:
  - זה כלום! לפחות עבורנו.
  אורורה חשופה התהפכה באוויר, עושה סלטות ומייבבת:
  - אנחנו דובי קומסומול וזה אומר הכל!
  - אני זוכרת שאיכשהו לקחו אותנו לסהרה. ביליתי שבוע בלי אוכל ושתייה, עשיתי את דרכי לאורך החול, ששרף מחבת יחפה כמו על כיריים ושום דבר לא שרד! - שמתי לב, הוצאתי ניצוצות מעיני (ולא באופן פיגורטיבי, אלא פשוטו כמשמעו!) מרגריטה. - רק כמובן נעים, זה לא הספיק.
  - כמובן! גם אני עברתי את זה! כפות הרגליים מתרגלות מהר, אבל רק מגרדות לאחר מכן. והעור מתכהה בשמש. - מאושר, עליז ושובב כחתול מוויריה אורורה.
  - אני לא אוהב כשהגוף לבן, זה נראה מפונק מדי. - מרגריטה לא העמידה פנים שהיא מעווה את פניה.
  - שיזוף שוקולד הוא אופנתי כרגע. - השטן הלוהט נהם את שיני הפנתר. זה אומר שיש לך כסף לנסוע לדרום.
  הבנות כמעט נגמרו מנבכי הג'ונגל של צ'רנוביל. מעבר לגדה של ערוץ רחב אותר. שיח צפוף, שורשים בולטים, פלנטיין מוטנטי, בעל העלים הרחבים שלו - יצרו מצב סגור נוח.
  מרגרט קראה:
  - ובכן, הנה ויז'ניצה לפנינו.
  - כן, עיר סובייטית לשעבר! למה אוקראינה גאה, היא הפכה כמעט למדינה נפרדת בתוך ברית המועצות. אחרי הכל, אנחנו במלחמה איתם במשך מאות שנים ! לכן ברית המועצות ניצחה, ועכשיו האוקראינים הם אחינו. אורורה אדומה פרשה את ידיה לרווחה וניסתה להמריא.
  - ומקודם היו להם אחים רוסים. כל ילד יודע שקייב היא אם הערים הרוסיות. - אמרה, מחייכת מרגריטה רחבה יותר. - הם היו מאוחדים על ידי האמונה האורתודוקסית הקדושה, והשורשים הסלאביים. אלוהים עצמו ציווה שברית המועצות תהיה מדינה אחת. אבל בנדרה בא ועשה בדלם - התברר שזו מלחמה. עם זאת, ניצחנו.
  - סדר בנוי על יסוד שבו מלט הוא אמונה, וחול הוא רצון! ולשם כך צריך לשתול נבלים רבים! - ענתה, אורורה נוהמת בעוז.
  לראות את העיר לא קשה. התעלה כאן זרועה, אין בעיה לחצות את הסוללה. הבתים ברובם ישנים, בניינים בני חמש קומות נראים, וגורדי שחקים מהתקופה הסטליניסטית. הבנות כבר ביקרו בבניינים מודרניים. ואז מרגריטה נזכרה:
  - חייבים להוציא שמונה עשר ילדים, לא?
  - החבר'ה שלנו יעזרו! בואו ליצור פאניקה כזו בעיר שהם לא יוכלו לעקוב אחר התנועות שלנו! אורורה יחפה נענעה את האקדח שלה.
  הלוחמת הלבנה כשלג הביטה סביבה, כרתה יתוש קרציה, הנמיכה את קולה ושאלה:
  - מה אם הוא יתהפך?
  השטן הלוהט ציין בהגיון:
  - אני סומך על תאוות הבצע היסודית שלו. חוץ מזה, אני הולך לקרוא לגמד הזה עכשיו. אני אתמוך ברוח הלחימה שלו.
  מרגריטה קורשונובה נהמה בצורה לא אינטליגנטית:
  - עדיף לעשות את זה עם סטירת לחי טובה.
  אורורה, בריצה מהירה של בהונות רגליה היחפות, חייגה מספר עם הכפתורים ואמרה בקול:
  - האם אתה מוכן!
  - כן, אבל היה כזה בלגן! - שמעתי חריקה דקה בתגובה.
  - אל תתייאש במסווה שבו קל יותר להוציא. חוץ מזה, אף אחד לא יופתע מהיעדר ילדים אחרי לילה סוער שכזה. השטן הערמומית ואדמת השיער הנמיכה את הטון.
  - מסכים! הם כבר לא יהיו תלויים בנו! - הגמד גרגר - מומחה לקידוף.
  - חכה לנו, לא משנה מה יקרה! אולי תוסיף עוד חמישה אחוזים. - אמרה אורורה בהתלהבות.
  למילים האחרונות הייתה השפעה קסומה. השודד המטומטם גרגר:
  - אחכה, גם אם סוף העולם יבוא!
  אורורה המגניבה, עם הרמה והורדה אירונית של ריסים ארוכים, חשבה: "משהו זה מזכיר לי את יהודה שמחכה ליתד אספן".
  - ובכן, עכשיו ננצח את האמריקנים ועושיכם - אמרה אורורה ירוקת העיניים בהחלטיות.
  - אתה יודע שאני לא יכול לסלוח לאמריקה בשום אופן? גלינה קפצה את אגרופיה.
  - מה? - חברת קומסומול אדומה מופתעת.
  - הפצצה על הערים שלנו ויפן! זו ברבריות! אפילו כתבתי שירה! - מרגריטה נענעה את הרימון שלה, ואפילו בכעס כזה עד שנחיל שלם של חרקים מוטנטים פרוותיים נפל למטה.
  אורורה קפצה, מרוצה:
  - בוא נשיר! זה מעניין.
  וקורשונובה תשיר, קולה, כמו תמיד, גבוה מההימלאיה של הלל;
  כוכב המולדת ניתן על ידי האדון,
  תאמין לי, היא יותר זוהרת מהשמש!
  אתה ארץ הולדתי -
  דע בשבילך, הלב פועם בעצב!
  
  בך, אנחנו חברי קומסומול כמו נשרים,
  אנחנו מוחצים את הנאצים ומטאטאים את הגרוטאות!
  אפילו הצלחנו על צדק,
  לגדל את הפירות - גן עדן בלתי ניתן למימוש!
  
  ונוס היא המקום לאהבה
  על מאדים, התחושה של לוחם היא הגבוהה ביותר!
  אתה שובר את כבלי הרוע, הספקות,
  אחרי הכל, אלוהים רוצה לעשות את הטוב ביותר!
  
  להרוס את הלחץ הקוסמי
  בואו לתפוס את הסנטר עם וו חזק!
  האויב יימחץ בכוחו של העולם,
  והיונקרס הופלו בקשת ילדים רגילה!
  
  יישור ראשון - קח ונצח,
  אנחנו לא יכולים לדעת תוצאה אחרת!
  ואתה לא קורע את זאב הרייך,
  קבלו כידון בפנים מלוחם!
  
  והכידון לא יתאים לך לעתיד,
  נוסיף דינמיט לדחפור!
  טיסה כל כך מהירה
  כשהפרולטריון היכה בפטיש!
  
  המהלך הבא יעבור כמו הוריקן
  והסוף משחק יהיה בן זוג מנצח!
  אחרי הכל, הזעם שלנו הוא הר געש מטורף,
  טבח בממזר, חתול נורא!
  
  הידקנו את הקרציות בברלין,
  פריז חופשית תחת דגל רוסיה!
  אנחנו בנות המולדת ובנים,
  כשאנחנו חוגגים, אנחנו אוכלים דבש בהנאה!
  
  פוגי אלביון הוא עכשיו כמו אח,
  ניו יורק קיבלה כמו פשטידה על מגש!
  הדגל האדום שלנו בצבע פרג ארגמן,
  תחתיו, כל האנשים עם החופש מאושרים!
  . פרק מס' 12
  גם לאולג ריבצ'נקו יש חלום שהוא אפילו לא פשוט, אבל נפלא. כאילו הוא ודימה ממשיכים בקריירה הצבאית שלהם;
  השניים נרשמו כמתנדבים בחטיבת האס-אס לילדים, שהוקמה על ידי הפיהרר שופע השדים. נראה שבמציאות הזו, היטלר סוף סוף השתגע. נכון, מצד שני, הייתה לו התבונה לא לפתוח במלחמה חסרת סיכוי עם ברית המועצות.
  מצד שני, למה שהילד לא יקבל התקשות צבאית? למה שיתנו לאחיות ולהתחמם כמו ברצ'וקים?
  אולג ריבצ'נקו ודמיטרי, יחד עם בחורים נוספים מהגדוד הזוטר, טסו לאפריקה. התחבורה הגרמנית בעלת שישה מנועים יכולה לשאת עד מאתיים צנחנים חמושים. אבל היה גדוד שלם של שלוש מאות לוחמים מהגרסה הצעירה של הנוער ההיטלראי. שלוש מאות נערים כבני שתים עשרה, לכאורה עדיין די מפוצץ אף, אבל למעשה הם היו נערים נבחרים במיוחד שכבר קיבלו הכשרה צבאית לא חלשה.
  הפיהרר רצה שכמה שיותר בני נוער ישתתפו במלחמה. באפריקה, הכוחות הבריטיים העיקריים כבר הובסו, למרות שעדיין יש כוחות מצב חזקים בסודן. נכון, הכוחות הקולוניאליים אינם אמינים לחלוטין, ולמעשה, היחידות הבריטיות. הם לא בדיוק אנגלים. הם לא כל כך חמושים, במיוחד עם טנקים, נסה את זה, אז העבר את הציוד על פני המטרופולין. לכן, הסיכון להפסדים גדולים אצל בנים הוא מינימלי. זה אמור להיות ברמה של תרגילים טקטיים קונבנציונליים, והדור הצעיר ירכוש ניסיון במלחמה.
  אולג ריבצ'נקו ודמיטרי שולטים בגרמנית (האויב לכאורה), כמו גם אנגלית, ספרדית וצרפתית. גם בית הספר שלהם הוא עילית וילדים סובייטים, בתיאוריה, צריכים להיות החכמים ביותר.
  ילד גרמני, כנראה אחד המנהיגים, הגבוה והשרירי הנס פויר לחץ ידיים ואמר בכנות:
  - לא ציפינו שהרוסים יכולים להיות כל כך חזקים וחכמים. למשל, יורקים בדרכנו כמו גרמנים מהשורה הראשונה!
  אולג ריבצ'נקו העיר בצניעות:
  - ומה כל כך מפתיע. אולי נצטרך להילחם, אבל אם תיכנסו לסיירת ולא תדעו את השפה הגרמנית, כמה מידע תאסוף?
  הנס הסכים:
  - זה נכון! אבל באופן כללי לימדו אותנו שאתם תת-אדם רוסיים. הסלאבים הם שלב מעבר בין קופי אדם לבני אדם. כלומר, מבחינת התפתחות המודיעין, רוסית היא קצת יותר גבוהה מחיית מחמד.
  דימיטרי קפץ את אגרופיו בכעס.
  - כן, אני יכול להטביע עבור מילים כאלה.
  הנס ענה באומץ וקמוץ את אגרופיו:
  - רק בחירת הנשק תלויה בי. עם כפפות, אתה אלוף חצי העולם, אבל מה דעתך על דו-קרב על נונצ'אקים?
  דמיטרי הופתע:
  - ומה זה?
  ילד האליטה הגרמני רצה להגיב, להשוויץ בחכמתו, אבל אולג ריבצ'נקו הקדים אותו:
  - זהו כלי חקלאי, אשר בסין דופק אלומות. המונגולים-טטרים אסרו על הסינים לשאת נשק, אז הם הפכו את המכשיר הבלתי מזיק כלפי חוץ למועדון קטלני. פותחה מערכת שלמה של לחימה על נונצ'אקים. אז הוא אומץ על ידי היפנים בסוף המאה התשע עשרה. כנראה, זה עבר מהם לכוחות ה-SS.
  הנס ענה:
  - לא בוודאי בצורה כזו. לפני עשר שנים הזמין הפיהרר הגדול כמה גורואים מסין, והורה שבית הספר ללחימה יד ביד של הרייך השלישי יהיה המתקדם בעולם. לא צריך לחשוב שאנחנו הגרמנים, בהיותנו האומה הגבוהה ביותר, לא רוצים ללמוד שום דבר מעמים אחרים. בית הספר הצבאי הגרמני שלנו דורש להתחשב בגורם האנושי ככל האפשר.
  דמיטרי הנהן במרץ ואישר את המחשבה:
  - וגם הסובייטי. סטלין אמר - הטכנולוגיה בתקופת השיקום מחליטה הכל! ואז, בתוכנית החומש השנייה, הוא פיתח את הרעיון - קאדרים מחליטים הכל!
  אולג ריבצ'נקו אמר אחרת:
  - אני חייב לומר שהכל לא בסדר עם הגורם האנושי. למשל, רמת ההכשרה הטכנית של החיילים בברית המועצות מפגרת מאחור. אבל בסך הכל, אנחנו מעולים!
  הנס הציע:
  - האם תרצה לשחק היטלר-האש?
  נערים סובייטים הופתעו:
  - ומה זה?
  הנס קרץ.
  - ההמצאה האחרונה של הפיהרר הגדול. כמו שחמט, שנשחק לא על ידי שניים, אלא על ידי ארבעה, שניים על שניים. אבל על לוח אחד של ארבע מאות תאים. יש לו טנקים, ו-SAU וספינות קרב. בסך הכל, לכל דמות יש ארבעים, ובסך הכל מאה שישים. חלקם זזים כמו שח, אחרים לא. ועוד כמה חידושים... למשל, טנק וספינת קרב יכולים להיות מופלים רק על ידי טנקים, תותחים מתנייעים וקישורים, וחיל רגלים או ביחד, או אם הם מגיעים לקו מסוים, הם מחזקים את הנשק שלהם. באופן כללי, המשחק מאוד קשה, בכלל לא כמו שח.
  - תראה לה. - שאל אולג ריבצ'נקו.
  הנס הוציא קרש מתקפל מתרמילו. זה היה צירים ודי קומפקטי. דמויות ממוגנטות. ארבעים זהים כל אחד. הלוח עצמו די שמרני, מלבן. הכללים מעניינים, במיוחד, כמעט כל החלקים לא פוגעים כמו שהם זזים, למעט טנקים. הם יכולים גם להכות וגם ללכת עם לכידה.
  כצפוי, החלק החזק ביותר הוא ספינת הקרב, החלש ביותר הוא חייל הרגלים הקל. התותחים המתנייעים התבררו כאן, ומי מתעניינים במטוסים, ואחד בכל פעם, אבל מצד שני, מטוס תקיפה, קרב, מפציץ והידרו-מטוס. בנוסף לספינות קרב, יש גם משחתות. גם חיל הרגלים שונה, ממוכן, פשוט ופרש. כלומר, לא קל להבין את הכללים. אולג ריבצ'נקו ציין מיד:
  - לא, אי אפשר לנצח את משחק השחמט הזה בפופולריות. רמת הקושי היא פשוט מעל הדף!
  הנס הסכים:
  - כן, לא יהיה קל לפתח כאן אסטרטגיה. ואי אפשר לכתוב ספרים חכמים. אבל זה בשביל הארים!
  דמיטרי הסכים:
  - כן, עבור הארים! בוא נשחק!
  אולג ריבצ'נקו הזהיר:
  - תענוג קטן יהיה!
  הנס הזמין ילד אחר ולאחר שיצר זוג, הוא החל לשחק נגד הבנים. במקרה הזה, בחרתי בחום. אולג ודנקה הם מטבעם אדומים!
  המשחק לא היה ממש מרגש בהתחלה, אבל אז הבנים התערבו. אולג ריבצ'נקו, כאסטרטג מלידה, תפס את היוזמה והחל לדחוף את האויבים מהאגפים. במשחק הפיהרר, באופן כללי, לא היה מלך, וניתן היה לעקור את המפקדה מבלי לאבד מהלך.
  אבל הבנים לא הורשו לשחק. נשמעה אזעקה...
  - תקיפה אווירית!
  הנערים מיהרו מיד אל האשנבים. למרות שהחלונות היו צרים, לא ניתן היה לראות דרכם היטב, ואפילו הייתה מעיכה.
  מטוסי נחיתה טסו בטור, וכמובן בליווי לוחמים חמושים היטב.
  לא היו יותר מתריסר אנגלים. הספיטפיירים, כשראו שהגרמנים פתחו עוד אש מקלעים, מנסים לפגוע ממרחק רב. אבל הם קיבלו את התשובה בעצמם. שלושה מטוסים של חיל האוויר המלכותי החלו לעשן, והשאר נמלטו.
  הבנים שרקו בקול, אבל אף אחד לא נשבע גסויות - משמעת. אבל הם דרסו במגפיים ופלטו מספר בדיחות מלוחות.
  כמובן שהשילוח לא יכול לרדוף אחרי הלוחמים, ההבדל במהירויות הוא בסדר גודל ולכן הנערים נאלצו להירגע ולחזור לעניינים שלהם. חלקם אפילו התחילו לעשות שכיבות סמיכה מהרצפה, אחרים לעשות לחיצה.
  עם זאת, אולג ריבצ'נקו קיבל כל כך השראה שהוא שר, בקול המסוגל לגרש לא רק את המלך, אלא את קיסר השקרנים (היטלר!);
  אנחנו טסים לקרב קשוח, אנושי,
  חלוצים - ילדי הקומוניזם!
  אדוננו סווארוג תמיד איתי,
  בואו נרסק את יסודות ההתחדשות!
  
  יש לנו אומץ והתמדה
  כל מכונה יודעת להרכיב!
  תבוסה זועמת מחכה לנאצים,
  אל תסחב שטויות של פריץ!
  
  ליד מוסקבה, הוורמאכט הוכה בחוזקה,
  הראינו גבורה מרהיבה!
  טפיל חלקלק נמחץ
  ניצחנו, אנחנו סופרים על הסף!
  
  מה יכול פריץ לעשות הלאה?
  רק כפות לפסגה - מהר לוותר!
  ואדולף בגרון - שפיץ חד,
  תן לחמור הליצן לשחק את התפקיד!
  
  התפקיד שלנו הוא לתקוע בקרן המנצחת,
  אוספים את הלגיונות האדומים!
  ולחתוך באכזריות את ראשיו של התוקפן,
  לפחות הם הגיעו לחזית ישר מבית הספר!
  
  ניצחנו את הזוחלים כאילו נולדו על ידי מאדים,
  ובכל מקום מבקש הפריץ רחמים!
  אנחנו הבנים של הגדולים, שבהם כל המדינות השוות -
  תן להם לאשר את הצעדה מסמל הפנים!
  
  היטלר חשב לכבוש את כדור הארץ שלנו,
  ועכשיו יש לו בליטה מתחת לפוני!
  אחרי הכל, הגרמנים רצו להפוך את כולם למשחק,
  והם הונחו על ידי ילד פשוט!
  
  מה קרה ל"טייגר" - הוא נכנס למתכת,
  ממנו נבשל סמוברים עם תה מתוק!
  הפריץ קיבל את זה - תבוסה תלולה על הקרניים,
  אנחנו בברלין במאי זוהר וחמים!
  
  ואדולף הפך ללולאה במקום עניבה,
  הידק את צווארו של האויב-תליין!
  עונש כבד רץ על חטאיו,
  ועכשיו אני רומס את גרמניה עם טנקים!
  
  סטלין הגדול עצמו העניק את הפרס לחבר קומסומול,
  הוא נתן את הפקודה - כוכב גדול של "ניצחון"!
  כמה אנחנו שמים - לארץ המולדת הקדושה של הכוחות,
  שהסבים שלנו ישמחו בעולם הבא!
  זה מוזר, אבל על שיר כה מעורר מחאו לו כפיים באלימות - כולם כאן קהים לגמרי, או מה?
  כאשר סיים אולג ריבצ'נקו לשיר, החלום נקטע, והם התעוררו שוב, הפעם לא בצורה הרגילה ביותר, אלא נלקחו ושטפו במים קרים. אחרי זה, שוב, השרשראות האלה, שהתמלאו בשפשופים נוראיים על הידיים, והעמוד הונע... הם אפילו לא נתנו לי ארוחת בוקר! עִגוּל! נכון, הגרמנים נשארו במקומם, והאסירים נעו לאט לאט בכביש הטבעת. מה המשמעות של זה לא ברור. כביש מרוצף באספלט וחלוקי נחל. כמה שעות לאחר מכן, עקבים חשופים החלו לשרוף ולגרד באלימות. רבות מהבנות דיממו.
  ואז, למרות שעדיין היה רחוק מהערב, ללא טקס הסיעו אותו אחורה והתירו אותו בחופזה, הורו לו לשכב.
  אולג ריבצ'נקו ושאר הבנות צייתו בחיפזון. ולמרות שלא התחשק לי לישון בכלל, זרועותיו של אל השינה וחזיונות ההיפנוזה (שזאוס הכול יכול בעצמו עשה כדי לעצום את עיניו!) התגלגלו פתאום, ובאופן בלתי נמנע.
  ושוב, נערים חלוצים בענייני צבא מכובדים, גם אם הם שייכים לצבא זר;
  גדוד של שלוש מאות נערים בני שתים עשרה מיונגוולק נבנה מחדש במקום והרחיק דרומה. בתחילה נסעו הנערים כמה קילומטרים במכוניות, אבל אז כנראה שינתה ההנהלה את דעתם והחליטה לארגן עבור הנערים ריצת הישרדות.
  הבנים נאלצו להתפשט, נשארו במכנסיים קצרים צבאיים, וכך כמעט עירומים ויחפים עם ילקוטים על הכתפיים, כדי לרוץ דרומה.
  כמובן, הותר להם למרוח את עצמם בקרם הגנה חדש, יעיל למדי, והמסלול לא עבר במדבר, אלא דרך דשא רך יותר ולא כל כך בוער, כשהוא עובר לאורך נהר הנילוס, ומסביב לעשב זורם במלואו. מקור, דשא ועצים צמחו, אבל עדיין המבחן היה הקשה ביותר. שכן נאלצתי לברוח, בתנאי חום יולי האפריקני הפראי, ואפילו עם תת-מקלעים, וגם עם תרמילים עם אספקה.
  כמובן שבגדוד מיוחד היו נערים שייצגו את צבע האומה הגרמנית ובעלי הכשרה גופנית ראויה, אבל בכל זאת.
  הלוחמים הצעירים נבנו והמפקד שלהם, אותו אידיוט כמו שהם, אם כי גבוהים למדי, עם שרירי אפולו, הורה:
  - ובכן, אחי! אני יודע שיהיה לך קשה, אבל חוב הוא חוב! חמישים ושמונה קילומטרים חייבים לעבור עד הערב! זו פקודה.
  אולג ריבצ'נקו העיר:
  - הממ כן! המילה פקודה זו נשמעת כמו לחש! אי אפשר להתעלם מזה.
  דימה העיר:
  - אני מוכן להתערב שלא נעשה את זה!
  הנס פויר התנגד:
  - מחוייב למלא, כי ארי אנו! וגם אתם רוסים, ארים אם תכתבו בגדוד הטוב ביותר של יונגפולק.
  תיק גב מאחורי גבו, יחד עם תחמושת, מים והלחמות, הוא שמונה עשר קילוגרמים, בתוספת תת מקלע במשקל שלושה קילוגרם. עשרים ואחד קילוגרמים, זה קשה למבוגר אם אתה הולך הרבה זמן, ואז רץ, ואפילו תחת השמש הקופחת.
  אולג ריבצ'נקו שפשף את רגלו על הדשא. הבנים התלהבו להיפטר מהנעליים, לנעול מגפי עור (העור ממש מלאכותי, אבל עדיין לא איזה קירזח), קשה לרוץ כאן. נעלי התעמלות או נעלי טניס היו טובות יותר, אבל בתנאים של גרמניה הלוחמת זה מותרות, והם החליטו לא לפנק את הבנים.
  הפקודה נשמעה, והלוחמים מיונגוולק מיהרו לרוץ, תוך ניסיון לשמור על מראית עין של גיבוש.
  משב רוח רענן נשבה מהנילוס, נושבת בנעימים על הגו העירום והשרירי של ילדי הלוחמים. הם הזכירו קצת טיטאנים מתבגרים שמוכנים להסתער על השמיים. הם רצו, נושמים בצורה מדודה, כמעט אצבע עד אצבע. מלפנים היו הדימקה הגבוהים, וכמובן הגבוהים, למרות ששישה נערים, כולל המפקד, היו גבוהים ממנו. אולג ריבצ'נקו, שהיה רק מעט מעל הסטנדרט, צמיחתו בת האחת עשרה (בניגוד למציאות שבה הלך בעקבות אבותיו הגיבורים!) נאלץ למהר, כמעט בסוף. נכון, זה היה יתרון, פחות סיכוי למעוך את העקבים, או לקבל רגל מתחת למקום שבו הם ישבו. הוא הכי צעיר פה, אבל בהחלט לא הכי חלש ואפילו טיפש יותר.
  העומס מורגש, אבל עדיין מקובל, ולכולם יש ניסיון בריצה עם עומס. גם עם משקל רב, כשנשאו, למשל, בן זוג על הכתפיים.
  מתחת לרגליים יחפות של רגליים יחפות, מדי פעם הן מתכווצות או נסדקות, לכדי ענפי דקל שבורים או קונוסים, לפעמים יש צמחים קוצניים שהבנים מנסים לעקוף אותם. הדשא מחומם, לרוב יבש, אבל בהחלט לא נשרף כמו חול מדברי. באופן כללי, אתה עדיין יכול לחיות, רק השמש זורחת ומעצימה את החום.
  הנס גבוה, בערך בגובה של דמיטרי, והם רצים כתף אל כתף. ילד לוחם גרמני שואל חייל צעיר סובייטי:
  - ובכן, עכשיו אתה במלחמה! אבק השריפה, כמובן, עדיין לא הריח, אבל יש לנו הכל לפנינו. האם אתה חווה התרגשות כלשהי?
  דמיטרי ענה בכנות:
  - עדיין לא! - והוסיף, וסובב שוב את ראשו. - בכנות לא!
  הנס נחר בבוז.
  - עידו! אני אהיה כנה, כן! ובכן, מה עם הבנים בגילי יכולים לצאת למלחמה באופן חוקי. להילחם, לירות, להרוג, לפוצץ, ללכוד. אחרי הכל, זו רומנטיקה. הרי גם אתה ואולז'קה רציתם להרגיש כמו לוחמים חיים, להתרחק מהשגרה!
  דימקה התנגד נחרצות:
  החיים שלנו אינם שגרתיים. באופן כללי, להיות חלוץ, אפילו מנהיג וספורטאי, זה מאוד מעניין.
  - אז מה, נרשמת איתנו? האם אתה מפחד להיהרג או להיפגע? - התגרה הנס בסרקזם.
  דימקה, המכונה איליה מורומטס - לעג:
  - בגלל זה חתמתי להראות שהרוסים יכולים להילחם לא יותר גרוע מהגרמנים. ואז כל העולם כותב ומדבר על הניצחונות שלך...
  הנס ציחקק.
  - ובכן כן! על הניצחונות שלנו, תהילה בכל היקום. - ילד לוחם גבוה נשף את חזהו הרחב בגאווה. - ואתם הרוסים בקושי יכולים לדחוף את הצבא הפיני הזעיר. אין לך מה להתפאר!
  דמיטרי, נעלב, מתקשה לרסן את עצמו כדי לא להשתמש באגרופיו, התנגד:
  - יש לנו גם חלכין גול!
  הנס נחר בבוז.
  - התכתשות קלה, אי שם באסיה. והחבר'ה שלנו כבר לקחו את אירופה, וכמעט את כל אפריקה ואסיה. ואנחנו נתפוס את רוסיה, הגיע הזמן לירוק!
  עיניו של דמיטרי הבזיקו בכעס:
  - לא לתפוס, הידיים קצרות!
  הנס צחק.
  - ואיך הכרחנו אותך לחתום על הסכם ברסט-ליטובסק? נתת לנו אדמה, ספירה עד הדנייפר, עם פי שלושה כידונים וחברים. מה אפשר לומר על הרוסי כחייל במקרה הזה?
  דימקה התקבץ, הוא התכוון להכות את הנס בחוטם, ובידוע את כוחו כאלוף "חצי העולם", הוא בהחלט היה מפיל את הילד הגרמני החצוף, אבל... לא רציתי להישבר. את הקו ולארגן קרב. כן, וזה לא טוב להשתמש באגרופים במהלך המחלוקת. חוץ ממקרה זה, סביר להניח שהוא ייעצר, ולא יהיה לו זמן להראות שהרוסים נלחמים לא יותר גרוע מהגרמנים. לכן, דמיטרי התנגד בשלווה:
  - אנחנו הרוסים ניצחנו אותך תחת פרידריך השני, ואפילו כבשנו את ברלין. וכשנפוליאון הגדול פיקד עליך, חצי מהצבא שלו היה גרמנים, ובמלחמת העולם הראשונה הייתה פריצת דרך ברוסילובסקי. כן, ואתה לא כבשת את פריז כי החיילים שלנו כמעט כבשו את קניגסברג.
  הנס מצא טענה נגדית די כבדת משקל:
  - אבל בכל אופן, בקרבות האחרונים איתנו, הובסת! והם שופטים אדם ועם לכתחילה, לפי מעשים אחרונים!
  דמיטרי התנגד באופן סביר:
  - בתקופת הצאר הייתה לנו תעשייה נחשלת, בעיקר בתחום הצבאי-טכני. ועכשיו, פיתחנו תעשייה רצינית. לדוגמה, ראית את הטנק KV-2. הוא מצויד בהוביצר 152 מ"מ. יש לכם, הגרמנים, משהו כזה?
  הנס ציחקק.
  - לצרפתים על טנקי S-2 היו גם הוביצרים גדולים אפילו יותר מקליבר של 155 מילימטר, אבל זה לא מנע מאיתנו להביס את הצפרדעים, עם ציוד חלש יותר מאשר עכשיו. הכוח העיקרי של הוורמאכט הוא עליונותו של הגורם האנושי!
  דמיטרי עיקם את פניו בשיזוף אחיד:
  - ולמה אתה חושב שיש לך יתרון עלינו בגורם האנושי, אם הפכת לאלוף "חצי העולם"? ולהביס את מיטב החבר'ה שלך?
  הנס בהחלט אמר:
  - חריגים לפעמים רק מאשרים את הכללים. בעצם כמעט תמיד! עכשיו, אם ניקח לא תופעות בודדות, אלא את רמת האימונים הצבאיים בכללותה, אז הנה ...
  דמיטרי כעס:
  - אתה לא יודע איזו רמת אימוני לחימה יש לנו ואיך מתבצעים התרגילים בצבא הסובייטי. אז אין צורך להעלות השערות!
  הנס ציין בהיגיון:
  - בספרד התקיימה תחרות בין בית הספר הצבאי הסובייטי, הדוקטרינה והגרמנית. בדקנו את הציוד והנשק שלנו. התוצאה היא ניצחון בית הספר הצבאי שלנו, והאמנות האסטרטגית, וגיבוש משטר פרנקו. אז כבר רבנו עם החבר'ה שלך וניצחנו!
  דמיטרי מורומטס העיר בעצב:
  - היו לך הרבה יותר חיילים מאיתנו! פשוט לקחת את הסכום!
  - לא הייתי אומר את זה. - הנס השפיל את ראשו והשתתק, החלו להופיע סימני עייפות ראשונים והתקשה לדבר.
  החלק הגרוע ביותר הוא, כמובן, החום. השמש הלכה ללא רחם לשיא. אף אחד מהבנים לא היה רגיל אליה. גרמניה ורוסיה הן מדינות צפוניות, ובקיץ הן ממעטות לעלות מעל שלושים מעלות. וזו אפריקה ביולי, והבריזה הפסיקה למשוך מהנילוס.
  הרגליים היחפות של הבנים הפכו קוצניות יותר עם עשב יבש, ואז פתאום זה נגמר, וקילומטר שלם היה מכוסה חצץ בוער. זה היה מאוד כואב, כמה מהנערים הלא מאופקים מדי צווחים. זיעה נטפה מהם ונטפה בלחישה על החצץ הלוהט.
  אולג ריבצ'נקו ודמיטרי, ורוב הבנים האחרים שגדלו ברוח הספרטנית, ניסו לחייך ולא לתת קמח. הם חשבו על משהו אחר. אז אולג ריבצ'נקו דמיין שרגליו היחפות מלוקקות על ידי להבה על המתלה, והם רצו לחטוף ממנו סוד מדינה חשוב. והוא חייב לסבול את זה ולא להראות שהוא פגוע או מפחד. בנוסף, הבנים גדלו בתנאים קשים והעקבים שלהם לא היו כל כך מפונקים, אמנם המשורר והחצץ השחור נשרפו, אבל לא עד כדי כך שהעור המחוספס התקלף.
  מכות חום הגיעו במהרה. כמעט במקביל התעלפו כמה נערים שחוממו יתר על המידה, והיה צריך להרים אותם על אלונקה קלה ומתקפלת.
  אולג ריבצ'נקו ציין לעצמו שלגרמנים, באופן כללי, יש ציוד טוב. האם ייתכן שבצבא האדום תמצאו מתקן לנשיאת פצועים מדוראלומין, שבמקביל מוסתר בקלות בתרמיל.
  אבל קשה יותר לרוץ עם עומס נוסף בידיים, והעקבים החשופים שלך נשרפים חזק יותר, ככל שהלחץ עולה. אז הם בערך בגיהנום מרצון-חובה. אולג ריבצ'נקו אפילו חשב: איך יגיבו חבריו למבחן כזה, כולם היו שורדים.
  חלקים רחבים של חצץ אדום לוהט מושחר שולבו עם דשא דוקר ומיובש. בנוסף, המפקד הוביל בהדרגה את הנערים הרחק מהנילוס, ככל הנראה כדי להימנע מכניסה ליישובי מצרים.
  שוב, חלק מהנערים החלו להתמוטט והנערים, תשושים או המומים ממועדון השמש, כיסו את ראשיהם בסמרטוט ספוג במים, והניחו אותם על אלונקה. כמה שספגו בעבר מכה קלה קמו והמשיכו לרוץ.
  אבל כוחם של החבר'ה הצעירים ירד, וכמעט מחציתם לא היו תקינים.
  לבסוף, המפקד, גם הוא די עייף, אמר:
  - אני מצווה על כולם לנוח! הגענו לגבול! התכסו בשמשיות, שתו מים עם חומץ ושוקולד. אז תשכב לעשות תרגילי נשימה!
  הנערים הלוחמים קראו במקהלה חלשה:
  - אנחנו מוכנים למלא כל הזמנה!
  למרות קרם ההגנה, עורו של התינוק הפך לאדום וחבול. לא היה נוח לשכב על הדשא היבש והקוצני, והבנים שמו צלופן מתחת לעצמם.
  דמיטרי ואולג ריבצ'נקו התיישבו זה ליד זה באותו אוהל. הבנים נראו מיובשים מעט, והעור התכהה. הרגליים היחפות שלי בערו וגירדו מאוד, היה צריך להרים את הרגליים כדי שהדם יזרום החוצה, וזה נעשה לפחות קצת יותר קל.
  דמיטרי העיר:
  - העובדה שהמלחמה אינה דבש, ידענו זאת, אבל לא באותה מידה!
  אולג ריבצ'נקו הבטיח בעגמומיות:
  זה עדיין פרחים. אם תראו דם ותסתכלו על הגופה הראשונה שלכם, תבינו שכל אלה המתרוצצים על משטח לוהט הם כלום!
  דמיטרי משך את בטנו ואמר:
  - בספרים, כמובן, כותבים על איך זה מרגיש כשאתה הורג אדם בפעם הראשונה. אפילו אדם רע והאויב שלך, מוכן לשחרר את האומץ. אבל עדיין זה..
  אולג ריבצ'נקו העיר:
  - בספרו של בווסנארד "קפטן דרדוויל" היה גם גדוד שלם של פראיירים שנלחם עם הבריטים. משהו מזכיר לנו. אבל שם נוגעים בקצרה בבעיית הפסיכולוגיה, הם אומרים, איך זה להרוג אדם, רק כאשר כדור כיסח בטעות מתופף צעיר. וכך באופן כללי יש יחס די קל דעת למוות. נראה שזו אפילו לא מלחמה, אלא חג!
  דמיטרי התנגד באופן הגיוני:
  - זהו ספר לילדים ובני נוער; שמשעמם להם לקרוא על חוויות פסיכולוגיות. והסוף כבר רע, כמעט כל גדוד החלבונים מת, וההמשך מעולם לא נכתב!
  אולג ריבצ'נקו, בהבעה עמוקה של צער אמיתי, העיר:
  - אבל זה ספר כזה שאתה מתחרט על כמה מהר הוא נגמר. אבל הרבה יותר פעמים זה קורה הפוך, שאתה ממש סובל, מנסה להתגבר על עבודה זו או אחרת!
  - אם יש לך את הרומן "מלחמה ושלום" של ליאו טולסטוי, אז אולז'ק צודק ללא ספק! דמיטרי הסכים.
  בן הזוג הצעיר התנגד אז:
  - בספר "מלחמה ושלום" יש תככים, כמה קווי עלילה, ודמויות נחשפות בפירוט. לא, היא לא ריקה. בשום פנים ואופן לא משעמם! אם כי כמובן בהתחלה זה רחוק מהכי מעניין.
  דמיטרי הסכים:
  - כן, זה נכון... סופרים רבים חוטאים בעלילה עצלה, כאשר לפני שמתחיל האקשן המעניין ביותר, אתה מצליח להשליך ספר משעמם לכאורה.
  לאחר שאיפשר לנערים להמתין ממש בשיא השמש, המפקד היה וולף שטיץיץ', ילד שרירי מאוד, כבן ארבע-עשרה למראה. הפנים יפות, אבל קפדניות, ילדותיות ובוגרות בו זמנית. וולף עצמו הוא עדיין מיונגפולק, אבל העיקרון הפיקוד שלו הוא שהצעירים חייבים להיות מובלים על ידי הצעירים. והעובדה שלשטך אין ניסיון ותחשבו שילד לא מפריע לאף אחד. העיקר שהוא ארי ומצווה על הארים, כלומר הוא מסוגל לעשות את הבלתי אפשרי, לאנשים רגילים. ומה? הם עושים את זה!
  לרוץ שוב, לשכוח מכאבים, עייפות, בנים שאפילו מתביישים (זה חינוך!), להיזכר באמא, אבא או לחשוב על משהו רך. זה כאשר היכולת לסבול סבל, והמבחן עצמו הוא ברכה גדולה.
  לוחמים צעירים רצים בלי לחשוב על אי ציות, ואם הם רוצים משהו, זה קרב!
  החום עדיין חזק מאוד, ושוב הבנים רצים החוצה אל החצץ הלוהט והעוקצני. והוא אפילו לא רואה את הסוף. הכאב הופך לבלתי נסבל ורבים מהלוחמים הצעירים כבר לא יכולים לעצור את גניחות הכאב.
  ואז אולג ריבצ'נקו התחיל לשיר שיר שהלחין בתנועה, צעדה אמיתית;
  תהילת המולדת הסובייטית גדולה -
  אנחנו ראויים להאמין, אנחנו נהיה התהילה הזו!
  נביס אויב אכזר בקרב,
  למען הכוח הרוסי, הזוהר ביותר!
  
  מה יש במולדת ששר,
  בליבו של חלוץ ישר ויחף!
  אנחנו ממהרים כמו ציפור לעוף,
  כמה קדושה הפכה אמונתנו!
  
  אוטומטי תאמין לי אח גדול
  ורימונים לא מיותרים בכלל!
  אם אתה אמיץ, אז התוצאה
  זה יקרה, למרות העובדה שאתה בן!
  
  החלוץ הוא שחצן וקשוח...
  אבל החיוך של אלוהים מאיר אותנו!
  אבוי, יש הרבה אסים מרושעים בעולם,
  הם רוצים להרוס מקום בגן עדן!
  
  התן הפשיסטי מושך את כפותיו אלינו,
  הוא רוצה לקרוע את הלב של ילד!
  והחזירים שלו חיוך מפוצץ,
  תן לו לקבל סטירת לחי בקול רם!
  
  טנקים "טיגריסים" הם "מגפיים",
  מגושם - נורא זוויתי!
  ואתה לא בורח מהם,
  טוב, עדיף להכין רימונים!
  
  אנחנו ניצור עולם כזה, תאמין לי,
  שבו מיליונים ישמחו!
  חיה טורפת תברח אל המאורה,
  אנחנו נשכיב את הלגיונות השפלים!
  
  מה יש במולדת ששר,
  ומרסקת את כל הנאצים בצורה מאוד מפורסמת...
  סחוט את אקדח ריי אביר חזק יותר...
  וכדי שיהיה שליו ושקט על הפלנטה!
  
  
  
  
  הבאנר האדום יזרח
  בתוכו שמו הקדוש של ישוע!
  לעבור את מבחן החלוץ לחמישה -
  להיות מפורסם - רוסיה שלך!
  
  אבל הבחינה הזו לא על הלוח -
  זה יצטרך להימסר מהתעלה!
  שיער אפור ממהר אל הילד בוויסקי,
  חבר מת - עכשיו אבלים ליד הקבר!
  
  מה החלאות של המלחמה הארורה,
  אפילו לא ראוי להיקרא חיה!
  וההמון לא יודע להחזיק
  למרות שלפעמים אדולף מצחיק יותר מבפון!
  
  אנחנו יודעים שאסור לנו לסגת,
  חלוצים מפחדים של מישהו אחר לנצח!
  אנחנו חברים נאמנה,
  ומבחינה מוסרית אני מאמין שלא נכים!
  
  נשלים את הצעדה המפוארת בברלין,
  אנחנו תמיד מאמינים, ידענו להילחם!
  ותפס בבת אחת אומץ עז,
  PKK נושא בריצה בתרמיל!
  אולג ריבצ'נקו סיים שיר שובב ואמיץ, והנערים הגרמנים אישרו אותו בשריקה ובצחוק. כאילו הם לא שמו לב שהפיהרר המהולל שלהם מכוסה בשיפוע מכף רגל ועד ראש!
  זה נעשה יותר כיף לרוץ, יותר מרץ נוסף... ועד מהרה הסתיים החצץ והדשא הרך הלך, שהפך לתענוג לרגליים השרופות, נערים אמיצים.
  דימיטרי העיר בחיוך:
  - אומרים ששיר עוזר לנו לחיות, אבל שום דבר לא נאמר על זה שהוא גם מקל משא כבד מאחורי הגב שלנו!
  אולג ריבצ'נקו התנגד:
  - אפילו בתקופת הציוויליזציה המצרית העתיקה, היה ידוע על ההשפעה הנותנת חיים של מוזיקה על גוף האדם, וגם על שירים. למשל, עבדים קטנים ושפחות שעדיין לא יכלו לעבוד ביעילות בשדות ובמחצבות, נאלצו לשיר כדי לעודד עבדים בוגרים. אחרי הכל, מדע כזה של ואליולוגיה הגיע ממצרים.
  המפקד וולף צעק:
  - בנה מחדש לצמיחה! ואל תדבר!
  הנערים הלוחמים התארגנו מחדש מיד, ואז רצו בשתיקה.
  השמש כבר נכנסה לשקיעה (בצפון אפריקה ביולי מחשיך מוקדם יותר מאשר בנתיב האמצעי). העצירה כבר הייתה קרובה, כשלפתע הגיע אות.
  - כולם לשכב ולהתחפש!
  כפי שהתברר מסיבה כלשהי. היה רעש רחוק לפניו. והבנים עבדו באופן פעיל עם אתים חבלנים, זרקו על עצמם דשא. כבר היה מספיק חשוך...
  הנס העיר:
  - כנראה, זה שלנו! זה עדיין רחוק מדי לקו החזית, כי הוורמאכט התקדם בצורה נאותה.
  דימיטרי העיר בחיוך:
  "אבל ללמוד את אומנות ההתחפשות אף פעם לא מזיק!" במלחמה אמיתית זה יהיה שימושי!
  הנס הסכים:
  - כן, אף פעם, אבל אני בטוח שזה שלנו!
  וולף סינן:
  "עוד מילה אחת ואני יורה בך במקום!" כולם מחכים! ולעשות רימונים.
  כפי שהתברר במהרה, הנס ולמעשה טעה. טנקים בריטיים הופיעו. עם זאת, הנערים ישבו בשקט במארב: מה אם הם היו שלהם על כלי רכב שנתפסו.
  למרות שהטנקים פונים צפונה. יש רק ארבעה מהם, שלושה קלים ואחד קשה לחדור "מטילדה". הטנק האחרון הוא בעיה גדולה, שכן רימונים יכולים רק לפגוע במסילותיו. הריאות, לעומת זאת, יכולות להיפגע בזריקות מדויקות לגג או לירכתיים. אם "מטילדה" שוברת את הפסים, אז היא יכולה להסב אבדות לחבר'ה עם שני המקלעים שלה ותותח.
  וולף לא רצה שחבריו ימותו כבר ביום השני, או יותר נכון אפילו ביום השלישי לאחר הגעתו לאפריקה. נכון, מקלעים יכולים להשבית פגיעות מדויקות. אבל השאלה היא, של מי הטנקים האלה? פתאום, גביעים כבר נתפסו על ידי הגרמנים?
  וולף הורה:
  - טוראי יונגפולקובץ אולג. צאו לטנקים בלי נשק וילקוט וגלו מי הם!
  אולג לחש:
  - תקשיב למפקד!
  עירום למחצה במכנסיים קצרים שחורים, הילד היה שחור משמנת מגן, וכדי להסתיר את שערו הבלונדיני הוא שם סוג של טורבן מעיתונים. עכשיו הוא נראה כמו ילד ערבי רגיל ועני. אין זה סביר שהוא יילקח כאויב.
  הטנקים נעו בקצב נינוח, עברו להילוך שבו המנועים השמיעו הכי פחות רעש, מה שגם עורר חשד. קפץ אליהם, אולג נופף בזרועותיו במרץ וצעק באנגלית רצוצה.
  - יש מוקשים! יש מוקשים!
  הטנקים עצרו, ראש עם קסדה נעוץ מהמטילדה וקול כועס באנגלית ענה:
  למה ארפצ'ונוק, אתה רוצה?
  הילד הלוחם יילל:
  - הגרמנים העמידו מוקשים בדרך! היזהר כוחות מלכותיים!
  ראש שני הופיע מרצועת הכתף, שמעתי אותו, הוא יענה:
  תן לגרמנים המגעילים האלה למות! המלך שלי איתנו! עכשיו נאכל אותם!
  - בוא שב כאן! - הורה, אם לשפוט לפי הכותפות, קולונל של צבא הטנקים המלכותי הבריטי!
  הילד טיפס במעלה המגדל, חש את הקרירות הנעימה של השריון על רגליו החשופות והזעירות עם שלפוחיות. אחר כך נשען לאחור והחל להראות לבריטים את הדרך.
  היו חמישה כאלה, ובצריח הלא מאוד מרווח של הטנק הבינוני מטילדה היה קצת צפוף. כאן החליט אולג ריבצ'נקו להפוך לגיבור. ידיו המיומנות והמאומנות, כמו של כייס מקצועי, הושיטו את ידה אל החגורות והוציאו אקדחים. האגודלים הסירו את הנתיכים בבת אחת.
  כמובן, זה היה שפל, אבל הפיתוי לבצע את ה"הישג" היה כל כך חזק, שאוליז'ק ירה כמה פעמים מכל אקדח, תוך כדי כיוון מתחת לכתף השמאלית.
  ממרחק כזה קשה לפספס, ורק משוגע, או הפחדן האחרון, יכול ללבוש אפוד חסין כדורים בישיבה בטנק. הקולונל נדהם, והרגיש בלוע של אקדח מאחורי עורף הצוואר. הילד לחש, בניב הלונדוני הטהור ביותר:
  - אם אתה רוצה לחיות, הורה לשלושת הטנקים האחרים להיכנע! אחרת, הגדוד שלנו ישמיד אותם יחד עם הצוותים!
  הקולונל הופתע:
  - מי אתה?
  אולג ריבצ'נקו ענה בכנות:
  - ההזדמנות האחרונה שלך לשרוד! שלושה טנקים קלים יופגזו ברימונים ואתה תעונה באש. אנשים ימותו! אני אספור עד שלוש, או שתיתן להם פקודה להיכנע ולצאת מהרכב, או שאירה בך על בשר רגלך ואחזור על הבקשה מההתחלה! אחת שתיים...
  הקולונל ייבב.
  - מסכים! רק אל תהרוג אותנו!
  אולג ריבצ'נקו הכריז בגאווה:
  - אנחנו הגרמנים לא הורגים שבויים! ואז לאחר הכניעה של בריטניה, אתה יכול לשרת שוב בכוחות המלכותיים החדשים, בריטניה המחודשת.
  הקולונל נתן את הפקודה בקול רועד. הטנקיסטים טיפסו בצייתנות מתוך הטנקים, מניח את נשקם. כמה מהנערים הגרמנים הגדולים ביותר, שהשליכו את דשא ההסוואה שלהם, רצו לעברם, והתכוננו לקבל את קבוצת האסירים הראשונה בחייהם.
  . פרק מס' 13
  השישה נלחמים שוב בסינים. שוב, מכשפת ההיפר שלהם זרקה אותם למאה השבע-עשרה. האויב כבר הצליח לאסוף צבא ענק. חיילי האימפריה השמימית הטילו מצור על העיר הרוסית.
  ועכשיו ילד, ילדה וארבע בנות דורסים את הצבא הצהוב בחרבות.
  אולג ריבצ'נקו ניהל טחנת רוח, כרת כמה סינים ושר:
  - לקרב העקוב מדם...
  והילד זרק כמה מחטים רעילות בכף רגלו היחפה.
  מרגריטה, שמבצעת התקפה מהירה עם חרבות ומחזיקה טחנה, אישרה:
  - קדוש ונכון!
  והיא גם זרקה מחטים באצבעותיה החשופות. מכה כמה תריסר סינים.
  נטשה, מוחצת אויבים בחרבות, הוסיפה:
  - מרץ, מרץ, קדימה...
  וגם להפעיל את הרגליים היחפות של המחט.
  בעבודה עם שתי ידיים ורגליים, הבנות מחצו את הסינים בצורה מפורסמת מאוד.
  זויה גם זרקה מחטים באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - אנשים עובדים!
  אורורה, משגרת בומרנג ברגל יחפה ומנתקת את הלוחמים הצהובים, אישרה בקלות:
  - מרץ, מרץ, קדימה...
  סבטלנה, מוחצת את הסינים ומשחררת כוכבי פלדה באצבעותיה החשופות, מכה באויב, צרחה:
  - אנשים עובדים!
  הבנות התנהגו כמו נשרים לוחמים אמיתיים. ומתוך מכות החרבות שלהם, ומהשלכות היסודות הפוגעים, נפלו אויבים ונפלו.
  אולג החזיק את טכניקת "פרפר" בחרבות ושר:
  - פנים של מוות!
  ובכף רגלו היחפה, הילד שוב זרק את הרוצח.
  מרגריטה ערכה קבלת פנים בטחנה. היא מחצה את היריבים וצרחה באגרסיביות:
  - זו דרכנו ומאבקנו!
  ומהאצבעות החשופות שלה נפלו כמה דיסקים קטלניים.
  אולג ריבצ'נקו הוא ילד קטלני, שוב זורק את מה שהורג ושר:
  - האחד במאי הוא חג של עבודה!
  ומכף רגלו היחפה של הרוצח הצעיר, שוב עפים דיסקים, חותכים את לוחמי האימפריה השמימית.
  נטשה שוב זורקת את הקטלני וצווחקת:
  - זה הטוב שלי!
  והעקב החשוף שלה פוגע בסנטר של הגנרל הסיני ושובר לו את הלסת.
  זויה עורכת קבלת פנים של פרפר עם חרבות וצווחת:
  - אני פנתר מטורף!
  ומהאצבעות החשופות שלה שנים של רוצח דיסק קטן וחד. וכך לקחו וחתכו את כולם.
  ואז שוב החרבות בפעולה, וכולם נכרתים. זו נערת המחסל.
  אורורה חתכה את הסינים, מחצה את גופותיהם וגרגרה:
  אנחנו נבחרים...
  ומתנת המוות עפה מהעקב החשוף שלה.
  סבטלנה, כורתת את לוחמי האימפריה הצהובה, מאשרת, חושפת את שיניה הפניניות:
  - אנחנו בוחרים!
  ומרגליה היחפות שוב מעוף ההרס.
  אולג ריבצ'נקו, יריבים מוחצים, מוסיף:
  באיזו תדירות זה...
  בהונותיו החשופות של הילד שיגרו את הודעת המוות.
  מרגריטה, השמידה יריבים והשיקה מצגות השמדה, הוסיפה:
  - לא מתאים!
  כמו ילדה עם רגליים זריזות.
  נטשה, יורה לעבר האויב והוציאה מתנות מוות, הנפיקה:
  - אני מאחוריך...
  וברגליים יחפות כמו תמיד בעסקים.
  זויה, לאחר שקרעה את האויבים, לקחה אותו ולחשה באגרסיביות עם קוברה:
  - עקוב אחר הצל...
  והרגליים היחפות שלה חזרו לעניינים...
  אורורה, זרקה את נשקה בגפה התחתונה החשופה לעבר האויבים, וגרסה אותו ביסודיות, חרקה באגרסיביות:
  - אני מתרגל ל...
  סבטלנה לקחה וזרקה תריסר מחטים בכף רגלה היחפה, פגעה גוש סינים וצרחה:
  - לאי התאמה!
  אולג ריבצ'נקו שוב בהתקפה. הוא כורת את אויביו, ומדי פעם הוא שר:
  - מלאכי טוב, שתי כנפיים לבנות, שתי כנפיים לבנות על העולם!
  ומרגלו החשופה שוב עפה מתנת ההרס.
  הילד כפי שאנו רואים הוא כלב גרייהאוב מאוד. וכל הזמן יחף, וקשה. מאצ'ו אמיתי. למרות שהוא נראה בן שתים עשרה. אבל זו התגלמות ההרס.
  מרגריטה גם זורקת מחטים ברגליה היחפות וחורקת:
  - חלום מטורף! יופי מוחלט!
  ושוב משהו קטלני לגמרי קופץ מהעקב החשוף.
  הילדה הזו היא התגלמות המוות וההרס.
  והסינים האלה, כן, הם מבינים.
  נטשה בתנועה המהירה של המחסל היפה. חותך יריבים, חותך אותם בחרבות ושר:
  - הלל את הצאר אלכסיי!
  ומחטים עפות מכפות רגליה היחפות.
  זויה, קוטלת את הסינים ומשמידה את האויב, מאשרת:
  - הנבל יובס!
  ומרגליה היחפות עפה החוצה, מתנת מוות פראית.
  אורורה, מוחצת את האויבים, מאשרת באגרסיביות:
  - ואל תבקשו מהאויב רחמים!
  וכף רגלה היחפה, שוב זורקת החוצה, משהו קטלני לחלוטין. ומרסקת את המתנגדים לנתחי בשר קרועים.
  סבטלנה, מפילה יריבים ומשגרת מחטים חדשות אל האויב, כמו קוברה לוחשת:
  - אל תצעק על הירח!
  ומתנות של מוות מסוכנות עפות מאצבעותיה החשופות. שפגע והורג את כולם.
  אולג ריבצ'נקו בתנועה... הילד בלתי נלאה כמו תמיד...
  הסינים מתקשים. הוא מועך אותם כך, ומנסר אותם.
  ילד גאון חורק:
  - זה הקרב שלי!
  ושוב, מתנות השמדה עפות מכפות רגליו היחפות.
  והלוחם הצעיר נלחם כמו גיבור מוחלט ואגרסיבי. והחרבות שלה הן כמו האלות של האל השחור.
  מרגריטה לקחה אותו, קפצה ממקומו, חתכה מסה של סינים. החזיק קבלה, כאילו כוח קטלני.
  אחר כך היא נפנפה שוב באצבעותיה החשופות, והתנהגה כמו שד עקוב מדם.
  הגופות של הסינים כבר יצרו תלים שלמים. הלוחם הצעיר סינן:
  - חיי בניצחון על אויבים!
  והילדה שוב מכף רגל יחפה תוציא ענן של מחטים. והלוחמים הצהובים נופלים מתים.
  נטשה חתכה מולה מסדרון מגופות של לוחמים צהובים. היא זרקה דיסקים חדים ומושחזים וצרחה:
  - זרוק למאדים, ויהיה שיעור!
  ומכף רגלה היחפה שוב מתעופפת מתנה קטלנית של מוות מאוד לא נעים.
  וכמה סינים מתים. מאות, אלפים, תחת מכות השישה המוחצות.
  גם זויה בתנועה. רוכב כמו קוברה, לא נותן לאויב אפילו הזדמנות קלה. והנפילה הסינית פרצה.
  הילדה ברגל היחפה שיגרה מחטים חדות ברעל ושרה:
  - גיבורים רוסים חתוכים בחרב!
  והלוחם, כאילו יעלה גל, ואז נופל.
  ואורורה צועדת צעד לעבר האויב, וחותכת אותו ללא עיכובים נוספים.
  הורג את הסינים ולוחש:
  - גבורתי הגדולה!
  ומכף רגלה היחפה, שוב עוף החוצה מה שמנפץ את החתיכות לעפרונות.
  הילדה הג'ינג'ית לא חוסכת על הסינים. כאן בבת אחת חתכו שבעה אנשים.
  והעקב החשוף שלה, גנרל האימפריה השמימית, שבר את מצחה. הוא, כמובן, מת.
  סבטלנה גם זזה וחותכת אויבים. שתי החרבות שלה, כמו מספריים מתקפלות, חתכו את גופות הסינים.
  בתנועה, הילדה מחצה תריסר יריבים. והיא לקחה את הדיסקים ברגליה היחפות והשיקה אותם. והיא ניתקה הרבה סיניות.
  היא כולה בטירוף פרוע.
  סבטלנה אומרת:
  - אויבים לא יעברו!
  אורורה הסכימה:
  - מובן שלא יעברו - בלי סיכוי!
  והכלבה ג'ינג'ית, שוב מייללת בפראות ומחבקת את הסינים בחרבות. ואז אצבעותיו החשופות של החמצן ישחררו כמה מחטים. שכמה עשרות סינים יישלחו לעולם הבא.
  אולג ריבצ'נקו, כרת את הלוחמים הצהובים, לקח אותו וצחק:
  - השמדת הנפש!
  ושוב זרק הילד, בבהונותיו החשופות, את המחטים הקטלניות והקטלניות להחריד.
  ואז הוא צייץ:
  - בחלומי - תמיד ניצחון!
  מרגריטה, שנלחמה עם האויב וכריתה יריבים, הסכימה:
  - אפילו ניצחון גדול מאוד!
  והילדה שוב בבהונותיה החשופות, כשהיא לוקחת אותו ומשגרת את המביא את המוות לעבר האויב.
  כל כך הרבה סינים כבר נהרגו על ידי בני הזוג שלהם. כן, וארבע בנות לא פחות.
  נטשה השליכה ברגל יחפה רימון ביתי עשוי אבק פחם. האחד יתפוצץ, ותקרע את החיילים הסינים לגזרים.
  והילדה צועקת:
  - אני נשר הכוח על העולם!
  זויה גם זריזה מאוד בהשמדת הצבא הסיני. הוא מניף את חרבותיו ושר:
  - אנחנו נשרים גאים!
  ושוב, משהו קטלני מאוד עף מתוך רגלה היחפה. והסינים הם הרג מאוד ספציפי.
  ילדה באקסטזה פרועה של תנועה זריזה ותוקפנית, לא נותנת אפילו למחט אחת ליפול, מבלי לקבל מכה.
  אורורה גם זזה. רגליה היחפות זורקות מחטים חדות. הנערה האדומה מתנהגת כמו פנתר שרודף אחרי תנים. היא חותכת את הסינים כמו קנה סוכר.
  וצורח בקצה ריאותיו:
  - העתיד הוא שלי!
  ומוציא את הלשון.
  סבטלנה גם מחסלת את הסינים. וכפות רגליה היחפות מאיצות את תנועתן המהירה.
  ילדה בלונדינית, כמו קוברה. וחותך יריבים בלי שום רחמים.
  החרבות שלה מסתובבות כמו טחנת רוח. ואל תתנו לאויב לקפוא בשלום. אלא אם כן השלום יהפוך שלם ונצחי.
  סבטלנה, מנתקת את הסינים, מדווחת:
  - הצורה שלנו היא הגבוהה ביותר!
  ומכף רגלה היחפה עף החוצה הקטלני והבלתי מובן. איך לפגוע ביריבים, אז ישר למוות.
  אורורה מאשרת:
  - תבוסה טהורה!
  ותריסר מחטים עפות מכף רגלה היחפה של הילדה. כן, כל כך מתאים שחמישים סינים נפלו בבת אחת.
  נטשה שמה לב לכך, קוטעת את לוחמי האימפריה השמימית:
  - הזעם שלך גדול!
  ואצבעות רגליים חשופות ישגרו דיסקים.
  זויה, יריבים חותכים, צועקת:
  - תן לחלום להתגשם!
  וגם רגל יחפה, כמו חורבן רצחני ישלח.
  והמסה של הסינים הופכת לגופות.
  אורורה, כורעת את הלוחמים הצהובים, שרה:
  - אין רחמים על האויב!
  ומרגלה החשופה עף החוצה משהו שמוחץ למוות את הלוחמים הצהובים.
  ולוחם אדום שיער בתנועה פרועה.
  סבטלנה, לאחר שחתכה חבורה של אויבים, לקחה אותו וצרחה, חושפת את שיניה הפניניות והנוצצות:
  - לעולם לא נפסיק! אז הצבא הרוסי נולד לנצח!
  ואז הילדה זורקת רימון פחם ברגלה יחפה, ומרסקת את יריביה לחתיכות בשר עקובות מדם.
  אולג ריבצ'נקו, שניצח את הסינים, פעל בזריזות.
  וילד המחסל שר:
  - הצבא הרוסי נולד לנצח!
  והעקב החשוף של הילד בקפיצה פגע בקלמנטינה בסנטר, ממש מחץ אותו.
  הלוחם הצעיר קרא בקול רם:
  - יבוא לנו הניצחון!
  מרגריטה, קוצצה את הסינים וכרתה את ראשיהם, העירה:
  - אם יש...
  והילדה עם רגלה היחפה זרקה צרור מחטים...
  אולג ריבצ'נקו שאג בתגובה:
  - מי בא אליך!
  ואז רגלו היחפות של הילד שחררה ענן של מחטים. מיד הוכו מאה סינים.
  מרגריטה חורקה בקצה ריאותיה:
  - יהיו כאלה...
  ואצבעותיה החשופות שיגרו בומרנג קטלני.
  אולג, חתך את לוחמי האימפריה השמימית, אישר:
  - מי יבוא בשבילך!
  וכפות רגליו היחפות של הילד ישגרו את הרוצח והייחודי. משהו שמרסק את העצמות של הסינים.
  ולהרעיל אותם.
  כן, הילד לא בן תריסר ביישן...
  נטשה ערכה קבלת פנים עם חבית כפולה - חתכה את הסינים וצווחה:
  - אלו הבנות שלנו!
  ומרגליה היחפות, הטיסה היא הווה של הרס מוחלט.
  והילדה תשנק:
  - שתוק!
  והחרבות שלה חתכו לכולם את הראש.
  זויה חותכת יריבים בתנועה ושרה:
  - אהבתי בקומה החמישית!
  ושוב, רגלה היחפה של הילדה תשגר בומרנג. והמוני הלוחמים הצהובים עם הבטן הפתוחה התמוטטה.
  נטשה, קיצצה את הצהובים, אמרה:
  - אהבה? מה עם ביצי פברז'ה?
  ושוב, מעקב חשוף השתחרר המוות.
  זויה, שחתכה את הסינים, העירה:
  - ואתה כבר קהה במיוחד!
  וקרצה לחברתה!
  הבנות הן כנראה לא פשוטות. ובטח לא צפרדעים.
  כף רגלה היחפה של זויה משחררת אלמנט מזיק. והרבה סינים נושרים.
  אורורה בהתקפה. ייחודי והורס. חותכת אויבים, וחרבותיה הן כמו כנפיים של טחנת רוח.
  שטן אדום שיער, בתנועה הקלאסית של התקפה מהירה. אם זה באמת חותך, אז זה חותך ספציפית.
  ותצעק:
  - סיכון הוא סיבה נעלה!
  ומרגליה היחפות שוב מתנה לזבובים הסינים. כולם ייחתכו וימחצו.
  סבטלנה בתנועה מרסק את חיילי האימפריה השמימית. לא נותן לך את ההזדמנות הקלה ביותר.
  ועכשיו רגליה היחפות כל כך וירטואוזיות, והרוצחים ייזרקו. והסינים יכסחו כל כך עד שאתה פשוט נדהם.
  והילדה סבטלנה צורחת:
  - מרחפת בגאווה על פני כדור הארץ...
  והיא שברה את צווארו של המפקד הסיני בעקב החשוף.
  אולג ריבצ'נקו, מוחץ את האויבים, שר:
  - נשר דו-ראשי רוסי ...
  ומכף רגלו היחפה של הילד עפה עוד מתנת מוות לצבא הסיני.
  מרגריטה, שחתכה את האויבים וחשפה שיניים, הוסיפה:
  - בשירי העם המושרים ....
  ולימון פחם עף מהעקב החשוף של הלוחם, שבר את היריבים..
  נטשה הסתובבה באוויר, צמצמה תריסר וחצי סינים. היא כרתה הרבה אויבים וצרחה:
  הוא חזר לגדולתו!
  והילדה שוב בתנועה וריקוד המוות.
  וכפות רגליה היחפות זורקות משהו החוצה, והאויבים נהרגים במיוחד.
  כן, עבור הסינים זה יום שחור.
  זויה גם מרסקת אותם, חותכת אותם לחתיכות וחורקת:
  - גדולתה של האימפריה הרוסית!
  ואצבעותיה החשופות משגרות עוד בומרנג קטלני. מה שמונע ממתנגדים ראשים.
  והילדה בעצמה תיקח את זה ותחתוך גב היד.
  אבל בקרב, אורורה לא מתביישת. אם נספה דולבן, אז בלי שום רחמים. ולחתוך את חרבותיה - ממש כמו תליינים.
  השטן האדמוני שאג בראש ריאותיה:
  - אני באמת רק שטן!
  ושוב חרבותיה עולות ונופלות על הלוחמים הסינים.
  החיה הלוהטת עומדת ליילל ורימון נסורת יעוף מכף רגלה היחפה.
  יהיה פיצוץ. והרבה סינים כבר בארון.
  ליתר דיוק, הגופות שלהם מפוזרות בכל מקום.
  אורורה תחריק:
  - האמונה שלי היא השמדה!
  ומרגליה היחפות, כמו מתנת מוות קטלנית, תעוף.
  והכלבה האדומה היא רק דינמיט רצח!
  סבטלנה, יש גם משהו שלא נותן לך להשתעמם, אבל יכול להרוג.
  הוא ייקח את זה, ישגר בומרנג ברגליים יחפות. וניתק הרבה סינים. הבחורה הזו היא פשוט בלונדינית בעלת טמפרמנט.
  ובזה הנטייה הלוחמת היא לכרות את הראש בעזרת מסור חד ושיניים בוער.
  והלוחם ישיר:
  - לא תיחסך! נשמח מאוד!
  ושוב הילדה עושה מהלכים נועזים וחכמים מאוד. ושובר יריבים, לא מאפשר להם להסתכל מסביב.
  בנות בהתקפה על הצבא הסיני. הם חותכים יריבים בחרבות, ושולחים מתנות הרס ברגליים יחפות.
  אולג ריבצ'נקו נע כמו פנתר. והוא חותך את האויבים, עושה גל אחר גל. בשנייה אחת, ילד בן אלמוות יכול להתנדנד חמש עשרה או עשרים פעמים.
  ולהפיל הרבה לוחמים כשהגולגולת שלהם חתוכה.
  הנער הנצחי קורא:
  - הרס החלום!
  שוב, החרב שלו בתנועה ומראה נטייה להשמיד יריבים.
  גם מרגריטה חתכה את עצמה וחורקת:
  - אני הר געש של מוות, ואתן לך קרניים כמו גבירות!
  ורגליה היחפות מטילות דיסקים חדים שפוגעים באויבים למוות.
  והילדה צורחת:
  - יהיו ניצחונות חדשים - יהיו לוחמים חדשים!
  והלוחם משמיד את כולם בהתקפה זועמת.
  ונראה שרגליה החשופות והמסותתות דוחקות מסמרים לתוך ארון מתים.
  נטשה חתכה חבורה של סינים וצרחה:
  - על הניצחון שלנו!
  ומרגליה היחפות עפו, עוד מתנת מוות.
  זויה גם חותכת יריבים. פועל בכל אגרסיביות אפשרית ובלתי אפשרית.
  הנה כף רגלה היחפה השיקה לימון על הפחם. ומיד הושלכו מאה חיילים צהובים.
  הילדה שרה בחיוך:
  - אני אקח את הסוס כמשכון, והמזל מחכה לי!
  ושוב הילדה תפגע באויב. והוא ילך, יחתוך את האויבים, ולא ישאיר להם סיכוי קלוש.
  אורורה היא חיה טהורה בקרב. המחסל הנשי הזה הוא פשוט התגלמות המוח השטני.
  ואם היא חותכת, היא חותכת.
  ומהסינים יוצקים רק חתיכות בשר קרועות.
  אורורה, השמידה יריבים, שאגה:
  - טמפרמנט של קוברה!
  ואז רגלה היחפה זרקה פצצה אמיתית. והרבה חיילים צהובים קרעו.
  סבטלנה מוחצת את הסינים. חותך אותם בחרבות ושר:
  - העתיד הוא העבר, רק כשהוא טוב!
  ועכשיו שוב עף מתנה רוצח מכף רגלה היחפה. הוא מפזר יריבים. ויש שברי ידיים, רגליים וקצף דמים אחר.
  בנות בלחימה כל כך פראיות, כל הזמן בהתקפה.
  אבל יש יותר מדי סינים ולכן ההשמדה ממכרת. אמנם חרבות ועבודה.
  אולג, במיוחד, התחיל לירוק מקש. מה שגם מוסיף השמדה.
  בואו נודה בזה, הילד הוא כלב גרייהאונד מאוד. התנועות שלו הן כמו הנפת מטוטלת.
  וזה פשוט הרבה יותר מהר משעות. והם חתכו חרבות במהירות ובמהירות.
  הילד סינן:
  - זה החלום שלנו, לנצח ולהרוס!
  ושוב רגליו היחפות יפילו מתנה קטלנית.
  מרגריטה בצעד פרוע. חותך אויבים וצרחות:
  - יהיה ניצחון, אני יודע בוודאות!
  והילדה תזרוק רימון קטלני.
  ולקרוע לגזרים את חלקי הלוחמים הצהובים.
  גם נטשה בתנועה. לא מכיר מחסומים ובישנות. החרבות שלה כרתו יריבים. ולבצע טחנה משולשת.
  ואז הילדה אומרת:
  - מפל גדול!
  ורגל יחפה זורקת בומרנג. תריסר סינים נותרו ללא שערים. הנה הלוחם שמתמודד איתם.
  גם זויה בתנועה. מועך יריבים וחורק:
  - הילחם בדם ונכון!
  כף רגלה היחפה בתנועה, משהו יזרוק. ולקרוע לגזרים את המוני הלוחמים של האימפריה השמימית.
  אורורה גם זזה. והיא גם מבצעת את השמדת הסינים. והוא עושה את זה, כאילו גורף עם מברשת.
  וזה צורח:
  - טרנד בנזאי!
  ושוב עף רימון מרגלה היחפה. וירסק הרבה אויבים שבורים.
  גם סבטלנה נמצאת בקרב. והוא לא מוותר בלי הרבה טקס. וחרבות כמו חתך. וברגליים יחפות יקח אותה וישחרר אותה. וממנו יוצאים ברקים כאלה של אנרגיה.
  אורורה מעודדת את חברתה:
  - יש איש קשר!
  סבטלנה, שחתכה את מפקד סין לשניים, אישרה:
  - יש איש קשר!
  ושתי הבנות מכה את עקביהן החשופים זו בזו.
  אורורה שוב בתנועה. נמרץ ובלתי מנוצח. לא מכיר חולשה וספק.
  החרבות שלה חתכו את בשר האדם.
  השטן אדום השיער, מוחץ סיני אחר, שואל:
  - מה אתה חושב, באמת?
  סבטלנה השיבה:
  - נכון, הקונספט הוא יחסי!
  אורורה צחקה והעיר:
  - כן זה נכון!
  ורימון נוסף עף מכף רגלה היחפה. ואיך היא פגעה באויבים. מהסינים, רק חתיכות בשר קרועות עפו לכיוונים שונים.
  סבטלנה ציינה בחיוך:
  - ככה זה ההרג והיצירה שלנו!
  והילדה גם השיקה מתנה של מוות קטלני וחסר רחמים ברגל יחפה.
  נטשה, שניפצה את הסינים בחרבות, ציינה באופן הגיוני:
  יש להם את האמת שלהם, לנו יש את שלנו!
  ורימון נוסף עף מתוך רגלה היחפה של הילדה.
  זויה הסכימה לכך ברצון, וחתכה את האויב לחתיכות קטנות:
  - לכל אחד יש את שלו. ואמת גדולה מאוד!
  ומכף רגלה היחפה שוב עף קטלני ביותר. וקורעים את הבשר לחתיכות קטנות של רימון.
  נטשה העירה בהיגיון:
  - זה מה שנתנו לנו המדע והאלים!
  זויה, שהורסת יריבים, הסכימה:
  - היא נתנה הרבה!
  וכף רגלה היחפה זרקה שוב, כמה דיסקים. ופגע בחבורה של יריבים.
  נטשה ציינה, חושפת את שיניה:
  - המגמה, לעומת זאת!
  ואצבעותיה החשופות זרקו עוד תריסר מחטים. הם הראו מדיניות קטלנית ופרועה.
  עשרות אלפי סינים כבר נהרגו. השישה עשו עבודה נהדרת ביצירת היסטוריה אלטרנטיבית.
  וכמובן, בנות ובן הם כוח גדול מאוד, ועצום!
  . פרק מס' 14
  הסינים קיבלו שיעור אכזרי עד שתקפו, הילד הגאון אולג ריבצ'נקו שרבט עוד יצירת מופת;
  זמן מתנה!
  פּרוֹלוֹג
  בערב השנה החדשה, הבירה מוסקבה נראית כמו כוורת ענקית בצבע נדיב באורות. כולם ממהרים לסיים את הדברים הרבים שהצטברו במהלך השנה כדי לצלול לתוך המערבולת המתוקה של כיף חגיגי.
  ואלכס הצעיר עם חברתו אנג'לינה נאלץ להסתובב, לספק מתנות רבות. שלג דביק ומלוכלך חרק מתחת למגפי הלבד, היה לוהט במעיל הכותנה של אבא פרוסט, ומתחת לזקן הסיבי, לחייו האדמדמות ונטולת הגילוח של הצעיר צרבו מזיעה מלוחה. אנג'לינה, בתחפושת של עלמת שלג, זה קצת יותר קל, למרות שאחרי הבית העשרים אתה לא מתחיל באופן פיגורטיבי ליפול מהרגליים.
  אבל איך לדחות את ההזדמנות להרוויח כסף נוסף כזוג לראש השנה?
  אין מספיק כסף לעדכונים חדשים, והמלגה קטנה במיוחד, במחירים מטורפים...
  - זה אתה kudlaty איפה chapaet? - שמעתי קול מגושם.
  הפנס כבה לפתע, וצללים מאיימים ריצדו בחושך. השודד המזוקן וצר העין ניער פגיון ארוך, ואחריו עוד כמה, שנראו כמו שדים הנמלטים מהעולם התחתון.
  - גזרו את הכופרים! - זה נשמע, מייסר את עור התוף, מגעיל, כמו חריקת מסור חלוד על קול בטון.
  אמנם, כמובן, על פי התרחיש ההוליוודי, הזוג נאלץ לקום ולהפיל את השודדים המטורפים בבת אחת, אבל החיים פרוזאיים יותר. אלכס ואנג'לינה נתנו אווז. כמובן שהם צעירים, אתלטיים, אבל תיקים כבדים עם מתנות מאחורי הגב וגלימות מגושמות מקשים מאוד על הריצה...
  מאחוריו אפשר לשמוע אדים כבדים, מחצלות מלוכלכות, כאן קוצץ בחור צעיר עם פגיון על הגב, חותך את מעילו...
  חפץ אפור מתעופף מתחת לרגליהם של התלמידים הנמלטים, נראה שמדובר בחולדה עם זנב נוצץ (פתיל בוער!). אנג'לינה צווחה: היא לא אהבה עכברושים, אבל מה שבעצם היה הרבה יותר נורא...
  רעם! ריצוף האספלט, שהתרומם בחדות, פגע בפניו, והגוף ננעץ מיד בכאב חד, קורע תאים...
  ההזדמנות האחרונה של האנושות
  כאשר מתקרבת ארמדה כה אינספורת, זה מפחיד, מרחוק נראה היה שערפילית צבעונית ונוצצת זוחלת. יתר על כן, כל ניצוץ הוא שד אכזרי או רוח רועדת שנגרמה על ידי קסם של מכשף נאמן. החזית נמתחה במשך כמה פרסקים, בקנה מידה כזה, אפילו ספינות הדגל האולטרה-קרביות נראות כמו גרגר חול בסהרה.
  הקונפדרציה האנושית, יחד עם גזעים אחרים המאכלסים את המטגלקסיה, נכנסו לקרב המכריע.
  יש כאן כל כך הרבה ספינות, עם מדהים, אם כי ברוב המקרים רק מעכב גיוון קרב יעיל. ובכן, למשל, ספינת כוכבים בצורת צ'מבלו או עם לוע ארוך מגולגל למוט במקום מיתרי נבל, או אפילו קונטרבס עם צריח טנק מלבני . זה עשוי ומרשים את האנשים חלשי הלב, אבל סביר יותר לגרום לצחוק מאשר לפחד, במיוחד בקרב לוחמים מתוחכמים.
  היריב שלהם הוא אימפריה שטוענת בחוצפה שהיא מעצמה אוניברסלית. הארון הגדול, שבו הכל מועמד לשירות המלחמה, הסיסמה העיקרית היא יעילות וכדאיות. בניגוד לקואליציה, ספינות הכוכבים נושאות הארונות נבדלות רק בגודלן. והצורה כמעט זהה - טורף מאוד למראה, דגי ים עמוקים. אולי למעט חריג אחד: נראים כמו פגיונות עבים יצוק פלדה - אנג'לנים.
  הכוכבים בחלק זה של היקום אינם פזורים בצפיפות מדי על פני השמים, אבל הם צבעוניים, מוזרים בטווח האור שלהם. מסיבה כלשהי, כשמסתכלים על המאורות האלה, יש תחושה עצובה, כאילו אתה מסתכל בעיניים של מלאכים, שהם מגנים את היצורים החיים של היקום על התנהגותם השפלה, הפרועה באמת.
  צבא גרובזאגונת לא מיהר להיפגש, רק יחידות ניידות נפרדות, במהירות, תוך ניצול מהירותן העילאית, תקף את האויב, גרם נזק ונסוג. בתגובה הם ניסו לפגוש אותם באש מטחים, אבל קופרי הארון היותר זריזים ומתקדמים מבחינה טכנולוגית פעלו ביעילות רבה יותר. מוקשים פרצו כאילו פוצצו, מתפרצים בגיזר של שברי השייטת והמשחתות. אבל כאן היה אפשר לזרוק ומשחק גדול. אחת מספינות הקרב הענקיות של הקונפדרציה האנושית הופלה, הספינה מעשנת כבדה, ועל סיפון ספינת הכוכבים הענקית "סטלינגרד" שוררת סערה.
  הם מנסים להציל אותו בכל הכוח, עורם של ילדות וילדים ממש מתקלף מהחום הנורא. ובאוויר, כמו פאשניסטה, רוססו מי ורדים, מולקולה של חנקן וחמצן הגיבה, והעלתה את הטמפרטורה האסורת ממילא לאדם. כאן נפלה הילדה על ברכיה, ורכן מעל נושקת לקמיע של פרון, טיפות הדמעות מתאדות מבלי להספיק להגיע לציפוי המתכת הכבד. הנה זה המוות, צעיר שלפני חצי שעה ניסה להרים אותו, נופל על הרצפה ומתלקח, בשר אדום מתקלף מהעצמות...
  רובוט קרבי, מפיל טיפות של חומר סיכה מלוע רחב, נראה שהמכונה הזו שואגת, חווה ייסורים, שולחת תפילה לאלים אלקטרוניים, המבוססת על קוד בינארי. מערכת האוורור מתקלקלת, הופכת למעין חורים שחורים קטנים אך רבים, ומסכנת לספוג הכל והכל.
  הנה שתי לוחמות מקסימות, הנצמדות בידיהן למרגמה העלייה ללא הצלחה, ומנסות לעכב את המוות. פניהם העדינות והורודות מעוותות, ותווי פניהם היפים מעוותים על ידי כאב בלתי נסבל. אבל הלחץ של טורנדו היניקה גובר. הוא קורע את אצבעותיו, דם ארגמן זולג משרירים וגידים קרועים , והבנות ממהרות לתוך מטחנת הבשר. תוך כדי תנועה, ילדה אדומה מתנגשת בגבר צעיר, דוחפת את ראשה דמוי השועל לתוך הבטן.
  הם מצליחים לחייך זה לזה לפני שהם יוצאים למקום האל-חזור. אישה אחרת, שכבר יותר מחצי חרוכה, ציירה ביד בוערת על הקיר: "האמיץ מת פעם אחת, אבל חי לנצח, הפחדן חי פעם אחת, אבל הוא מת לנצח". להבה כחלחלה-ירוק מוסיפה חום, חובקת גוף מענג הראוי לפודיומים היוקרתיים ביותר לפני כמה רגעים. כאן נחשפות העצמות הנערות, והשרירים החזקים, שהוקשו מינקות, מתפוררים לאפר לבן.
  ספינת הקרב התלקחה בחוזקה, גירשה בועות אוויר ססגניות לתוך הוואקום, ולאחר מכן התפוצצה, והתנפצה לרסיסים רבים.
  היפרמרשל גרובזאגונת הנסיך "מייס ענק" הורה:
  - לזוז קדימה חמישה מיליון שמונה מאות וחמישים אלף פריגטות-על, כמו גם נושאות אנניגן קשוחות. תן להמון היקומים לסחוף על גב האויב!
  הפריגטות ניסו לשמור על המערך, והתייצבו בקווים נפרדים. סיירות טילים וגראפלים, יחד עם לוחמים, יצרו מעין רשת דק. בתחילה ניסו להפציץ את האויב ממרחק רב, תוך שימוש בנשק שכבר אינו חדש ליקום, אלא הרסני ביותר: טילי תרמוקוורק. כמו טקטיקת אגרוף של אגרוף גדול: זרקו נגיחה ארוכה שמאלה והרחיקו את בן הזוג שלכם. ספינות הקואליציה נסוגו לאחור, חלק השומר האחורי של ספינות הכוכבים מיהר קדימה, מנסה לפרוץ לשדה הקרב בזמן. ארונות קבורה המנצלים את יתרונם בארגון וביכולת תמרון, כמו תליין עם גרזן, כרתו את המבנה הרופף יותר של הכוחות המתנגדים להם. בקרב אלו שניסו לתקוף את החייזרים, ההפסדים גדלו.
  כללית היופי השטנית דוכסית דה פוריה ממהרת על מנשא האניגן המהיר שלה. מדובר בסוג כזה של ספינת חלל קרבית, שבניגוד לסיירות קונבנציונליות, במקום רובים, יש לה פולטי אנטנות, שכאשר משתמשים בהם בלחימה, משחיתים את השריון של ספינות האויב עם השפעתם. הנה מגיעים הגלים הגרביופלזמיים, שוטפים במהירות את הוואקום. החלל השחור מתנועותיהם מציפות החלל צבעו כמו מים מבנזין שנשפך. הפעולה מאוד הרסנית. הם מעוותים את הרובים של חייזרים ללא הצלחה המנסים להתנגד להם, גורמים להפרעה בהנחיית מחשב, או אפילו בעוצמה גבוהה גורמים לפיצוץ בפתילי ההשמדה של טילי תרמוקוורק. ספינות כוכבים של האויב הן כמו דגים מתחת לסרט של שמן מכונות, חלקן לא עשויות ממתכת או קרמיקה, אלא ממקור ביולוגי ומתפתלות באופן מציאותי למדי בפרכוסים הנוראיים ביותר.
  כאן עוד אחת מספינת הקרב מתחילה להתפורר, בוערת, כאילו ספינה ענקית בקוטר לרוחב התעלה עשויה דומינו משופכים בבנזין. אין מה לומר על ההפסדים מבין ספינות החללים הקטנות יותר. קואליציית החייזרים והכדור הארץ נכנעת בבירור, ככל הנראה הנשק החדש ביותר של הסטלזנים - הגרביופלזמה הנפלטת, ממש זעזע את כוחות החלל של כמה מאות אימפריות.
  הרוזן דה ברסוב שולט באש על ידי הזזת האצבעות מול הסורק בסדר מסוים. כלפי חוץ, תיבת הארונות גנרל של ששת הכוכבים נראית כמו מבנה אדיר והירואי של אדם עם פני נמר מפוספסים. חיה נאה באגרסיביות, אבל זה יופי מרושע - לוציפר. הגרובזאגון מחייך בכעס, נותן מכות חסרות רחמים. הוא מרגיש את הבלבול של ההמון שנאסף מכמה גלקסיות. ובכן, תן להם להתקבץ עוד יותר, תגביר את הפאניקה. כאשר הכוחות העיקריים של האימפריה חסרת הרחמים והקבר ייכנסו לקרב, יהיה סוף מנצח, משמח עבור חלק וסוף עצוב עבור אחרים.
  הקואליציה מתנהגת בצורה כאוטי משהו, במקום הדחה מאורגנת, תמרונים לא ברורים, אפילו שתי ספינות קרב גדולות, למרות המרחקים הקוסמיים, מסונוורות, הפליגו זו לזו, ואז בשאגה, באמצעות גלי כבידה, מתנתקות בכאב באוזניים של לוחמים שנמצאים קרוב, התנגשו.
  מחיצות נשברו בתוכם, תאי לחימה, בקתות צריפים, אולמות אימונים ובידור נמחצו. הכל קרה במהירות הגאות, מהר מספיק כדי להרוג כל סיכוי להימלט, אבל עדיין איטי להחריד, נותן למיליוני היצורים החיים הלכודים הזדמנות להרגיש את הפחד המסויט ממוות ללא פשרה.
  הנה הרוזנת של גזע השבבים, דומה מאוד לזר של סיגליות עם רגלי צפרדע ורודות בתלתלים זהובים, מקבלת מוות כואב, מתוודה... בפני פולט הקרב שלה. ההולוגרמה הממוחשבת קוראת תפילות ופוטרת חטאים בקצב מהיר. כזו היא דתה של האומה הזוהרת הזו, נשק ההייטק שלך משחק תפקיד של כומר, רק אינטליגנציה קיברנטית נחשבת כך, יש בו מספיק קדושה וטהרה כדי לשמש כמתווך בין אורגניזם חי לאל הכול יכול. המילים האחרונות של הכומר-פולט היו:
  - אין העולם חף מקסם, אבל תועבה לא מקריבים לה'!
  הדוכסית דה פיורי היא מטפלת צנועה ואתלטית של הקבוצה במצב מיוחד, קוד דיבור דחוס שממלא תפקיד כפול. המגן הראשון של הצופן מפני האזנות סתר אפשריות של הצוות. הדחף המגוטלפתי השני.
  סיירות, משחתות, בריגנטינה ואפילו חללית אחת, אלו הן ספינות שניזוקו או נהרסו לחלוטין על ידי ספינת החלל שלה. דה פוריה מציין בהגיון:
  - אומץ יכול לפצות על אימונים לא מספקים, אבל אימון אף פעם לא מפצה על אומץ!
  ההתחבטות שלהם כבר הרסה את אנרגיית התרמו-קווארק (עדיין לא מושלמת) של הכור עד הקצה ומחכה בכיליון עיניים לפקודה. מאות רבות של אלפי ספינות אויב מהמעמדות העיקריים כבר הושמדו, הקרב מתרחש בחזית הרחבה ביותר.
  הפקודה ניתנה, הם מיהרו, התארגנו לסגת על מנת להטעין בתחנות המטען - מכולות מיוחדות לספינות חלל.
  והנסיך "מייס הענק" השליך כוחות חדשים לקרב:
  בפרט, ספינת הדגל האישית שלו אולטרה קרב "חיה".
  לאחר מכן, שני ענקים נוספים "Shock and Awe" ו-"Red Noose" נעו קדימה. הם פרסו עשרות אלפי רובים ופולטים גדולים וקטנים. מעליהם ריצדו כמה שכבות הגנה: הגרביומטריקס, שדות מגוס-מרחביים (חומר חדיר בכיוון אחד בלבד), מחזיר כוח. כל המכשירים הקיברנטיים עבדו על תאופלזמה תת-רמה, מה שנתן עמידות להפרעות. במקביל, נעשה שימוש במכ"מים ענקיים, שבעצמם יצרו תקלות ישועיות עבור האלקטרוניקה של האויב.
  כאילו ברד קטלני ירד על היבולים, "מתנות" נושאות מוות נפלו... שלושה ענקים ניסו להתפזר יותר על מנת להכחיד את האויב בצורה יעילה ככל האפשר. הם כמעט בלתי פגיעים, כמו ברק כדורי, עפים, כוויות מוך צפצפה מרפרפים בחלל, כזו היא ההשפעה הקטלנית שלהם על ספינות חלל של חייזרים. מכריח אותם לסגת בבהלה. אינספור מודולי חילוץ בצורת גלולה מתפזרים על פני הוואקום, יותר ויותר מהם רועדים מפיצוצי רקטות כמו מצופים בים סוער. עד כה, הארונות לא שמים לב אליהם, שוברים קודם כל את המסוכן והחזק, ואז אפשר יהיה לגמור את החייזרים שאיבדו את שאריות דעתם מאימה. הקרב עדיין לא ניצח, גם חיילי האימפריה חסרת הרחמים סובלים, עם זאת, הפסדים זניחים בהשוואה לאויב.
  אבל יחד עם זאת, על חלליות בוערות, אין הבלאגן ופאניקה. הפינוי מתנהל בצורה חלקה מאוד, כאילו לא מדובר באורגניזמים חיים, אלא ביורובוטים. יתרה מכך, הנסיגה, כמו בלעג למוות, מלווה בשירים אמיצים.
  והנה נושא האניגן של דה פוריה: נושא כל כך מיוחד של פלזמה כבידה, שהתברר כבלתי צפוי מבחינת כוח הרס. טעינת אנרגיית ההרס התרחשה כמעט מיידית ושוב לתוך הקרב.
  ספינת הכוכבים צוברת תאוצה מקסימלית, הדוכסית אפילו נאחזת במייצב, דרך הבד השקוף של חליפת הקרב, ניתן לראות כיצד הדו-ראשי הגדול שלה מתוחים, לא בצורה נשית. היא ואנשי צוות אחרים צריכים להתאמץ לא ליפול על הגב. הדוכסית עם ראש הנמר היא בלתי ניתנת לחיקוי, כמו לוחמת מהקומיקס, עיניה נוקבות, שיער בהיר מאוד, ארוך ועבה מתנופף מהאוויר המתקרב.
  קשה להאמין שהילדה ההרואית הזו כבר עברה מאתיים מחזורים. כמה פניה רעננות ונקיות, ניידות מאוד, לפעמים עם הבעה זועמת, לפעמים להיפך מלאכית או שובבה. יש הרבה קרבות מאחוריה, אבל נראה שמעולם לא נמאס לה מהם. כל קרב חדש הוא משהו מיוחד, עם היופי הבלתי יתואר ועושר התמונה שלו, קצב מרגש.
  ועכשיו יש להם את כלי הנשק העדכניים ביותר מבחינת עקרון הפעולה, שכנגדו לא סביר שהאויב יוכל למצוא הגנה יעילה, לפחות עד הניצחון הסופי של גרובזאגונאט.
  כמה חסרת אונים היא האימה של גזע פיזט. מעוור, מאבד כיוון. מסתובב עם דיסק ששוגר על ידי אתלט, שאחרי כמה רגעים רוססו חלקיה המרכיבים על פני מרחבי הגלקסיה. או עוד קורבן אומלל, שלוש משחתות שמתות בזרועות הגרביופלזמה בבת אחת, הספינות רועדות ומשתטחות, כמו דגיגים שזרקו הגלישה על החול הלוהט.
  הברון דה אליגטור, מתקן את הכוונה של פולטים (ולא ללא הצלחה, רק מקלות מונובלוק נותרו מהסיירת השרופה החדשה), ציין בצער:
  - קל להרוג, קשה להחיות, ובדרך כלל אי אפשר לחיות בלי אלימות!
  דפוריה, המנווטת את קבוצת ספינות החללים שלה, פורקת זרם הרס נוסף, ונראית כמו ספינה שהוסבה להובלת מטען, גם היא מסתבכת ברשת פלזמה, המצוינת:
  - המוות, כידיד נאמן, בהחלט יבוא, אבל אם אתה רוצה לצאת לטיול ארוך יותר עם חיים קפריזיים, הוכח את מסירותך לנפש ולאומץ!
  הרוזן דה ברסוב נבח בצרידות, ממשיך את הקו המילולי השנון שלו:
  - חוקים לא נכתבים לשוטים, אבל הם גם מקבלים סנקציות על הפרתם עבור אותם אנשים חכמים שכתבו את החוקים האלה!
  ההתנגדות המאורגנת של הארמדה המגוונת נשברה. בריחה בחלל היא כמו אפילו התמוטטות הרים, זו טורנדו שכיסתה מיד להקת גמדים, הפילה ואספה את כולם בבת אחת... המרדף התחיל. כמו להקת זאבים שמסיעה עדר כבשים. רק ארונות קבורה הם הרבה יותר מרושעים, חסרי רחמים מזאבים. מבחינתם, זה אפילו לא עניין של הישרדות, אלא של הפגנת רצון בלתי מתכופף וזעם חסר רחמים. לרדוף, לייסר, לא להרפות. ולמרות שילדים רבים לא יחכו להוריהם (וכאן התקבצו יצורים חד מיניים ועד תריסר מינים), אלא אמהות, אבות, ניטרליים, בניהם, בנותיהם ומי יודע מי עוד... איזו גבורה בכזו רצח, כאשר אפילו ירי על חוגלות דורש יותר מיומנות ומאמץ . הפסולת הציפה את החלל ונופלת על המאורות, וגרמה להפרעות קורונליות, לבולטות ולמערבולות פלזמה על פני השטח. כוכבים בודדים אפילו משנים צבעים מהעצמים הזרים הרבים שנפלו על פני השטח שלהם. לא כולם יבינו, אבל מי שיש לו לב: זה נורא במיוחד אם יצור שיש לו אישיות נשרף בחיים, והאישיות היא עולם שלם לא הגיוני ובלתי צפוי.
  אפילו ואקום יכול לבכות, מתל כזה...
  תלמידי השנה הראשונה אלכס ואנג'לינה ראו את כל זה, ואפילו לא כמו בסרט, אלא בבת אחת, בנקודות ובפרטים רבים, כשהכל נכנס, ממלא את המוח בקליידוסקופ של תפיסה.
  אחר כך הבחינו שאחת מספינות הכוכבים האנושיות - בריגנטינה עם קווי המתאר של דולפין תינוק, נעה לעבר... לכיוון הקוואזר הרדום, זורחת בכל צבעי הקשת. משהו אמר לתלמידים שזה קוואזר, גם אם לא עם קרניים כאלה ששורפות את כל היצורים החיים. אבל אפילו בצורה מופחתת, הוא הסתיר סכנה קטלנית לכל דבר חומרי. והבריגנטין הזה נראה כמו התאבדות אמיצה.
  אניניגנוס בפיקודו של הדוכסית דה פוריה קיבל את הפקודה: "יירט, ספינת כוכבים ארצית!". ושלושה אלפי חיילים ענקיים ועשרות אלפי רובוטים קרביים על הסיפון, כמעט ללא פגע, מיהרו אחרי הבריגנטין.
  כאילו כרישים טורפים רודפים אחרי ברווזון קטן שנחנק במימיו הסוערים של האוקיינוס הגועש.
  אלכס הרגיש לפתע שהוא מסוגל לא רק להמריא, אלא גם לזוז, צעק לחברו: "בוא נלך אחריהם מלאך". הילדה ענתה: "כן, אני מרגישה שאני יכולה".
  תן למיכאיל בויארסקי לשיר: "אמנם גוף ללא נשמה אינו גוף, אבל כמה חלשה הנשמה ללא גוף!" אולי זה נכון, אבל... הרוח יכולה, לאחר שנכנסה לבשר של מישהו אחר, ומשתלטת עליו, להתבטא בעוצמה נפלאה...
  זרמים בוערים של קרינה מחסלת נזרקו מתוך שלושת הפגיונות, ונראה היה שלבריגנטינה האנושית, בראשות הקפטן האמיצה אלנה סנגובה, לא היה ולו שמץ סיכוי. גלים מגופלזמיים כבר חדרו אל תוך הגוף, עיוותו את השריון הכסוף, ואילצו את חביות התותחים הקלים ליפול כמו פסטה מבושלת מדי. אנשי הצוות חווים כאבים נוראיים, חליפות קרב מתפרקות, עור מתקלף, עיניים מתעוורות.... נראה שאין סיכוי... הבריגנטין מתחיל לזהור, מותיר אחריו פלומה מעשנת, עם קוויאר של אנטי-חומר.
  אבל ברגע האחרון הזה, כשאתה נופל לתהום חסרת הסיכוי של הגיהנום של אי-קיום, שני נושאי אניגן הממוקמים על האגפים, מבלי להסתובב, מכניסים קרינה לאמצע.
  וזה התחיל, גלים ססגוניים עברו דרך הפגיון המרכזי, האוטומטיקה עברה להגנה. והספינה האנושית, שנראתה זעירה על רקע ענקים, המאבדת חלקים מהמבנה שלה, נמלטה מהרשת המגופלסמית הססגנית.
  אלכס ישב בגופו של הברון דה אליגטור, ואנג'לינה אוכפה את תודעתו של הרוזן דה ברסוב. קופרי ארונות רגילים, כמו הקצינים, רגילים לא לדון בפקודות המפקדים, אלא לבצע אותן. אם הפוגעים בגופות, תוך שימוש בזיכרון ה"סוסים" שלהם, הורו לשנות את מושא האש, אז ... אז זה הכרחי. כפי שאומר הכלל העיקרי של ה- Grobozagonat: "אני נשבע לציית ללא עוררין להיפר-קיסר, לו באופן אישי, כמו גם לכל בוס שימונה על ידו!".
  הפקודה ניתנה ומתבצעת... אך אישיותם של נושאי הארונות לא רוצה להשלים עם העובדה שנפשם הבלתי-גופנית של אסירים צעירים השתלטה על גופם. קרב עז מתחיל, התנין וברסוב קופאים, עיניו של הנמר מזוגגות. ההזמנה כבר ניתנה והיא תבוצע עד לביטולה...
  עם זאת, הבריגנטין כבר קיבל פצעים אנושיים, רק קצת יותר ... אלנה מורוזובה, באחרון כוחה, נאחזת בחוט דק של תודעה. החליפה שלה, יחד עם המדים שלה, חרוכים, והלהבות מלטפות באכזריות את גופה העירום לגמרי. העור מתכסה בשלפוחיות גדולות, ואז מתקלף. חתיכות מהשכמייה נושרות... עוד קצת...
  כאן זה זנב דק של קוואזר שאליו הבריגנטין שלה צריך להגיע, או ליתר דיוק מה שנשאר ממנו... האישיות של התנין וברסוב כבר חזרו, המגופלסמה שוב נחתכת פנימה....העצמות השרופות של אלנה מתפוררים, והכרתה נצרבת במשפך שחור... ובמשך שבריר לא משמעותי של ננו-שנייה, ההרס הסופי, שבר המפקד של הבריגנטין עף לתוך הפרובומרן של הקוואזר...
  הכל נעצר פתאום, כאילו לא התחיל בכלל. הארמדה של צי קבוצת הכוכבים הסגולה קפאה, ויריביה נעלמו בבת אחת. זה נראה כמו כנפיים, וכפותיהם של נפי החלל היו דבוקות לחלל ולא יכלו לזוז. ויחד עם זאת, אף אחד לא הרגיש רעד או טלטלה. כל מה שקרה היה מעבר לתחום הפיזיקה הרגילה.
  הדוכסית דה פיורי נהמה בעוז:
  - מי זה, מגניב, שהצליח לעצור אותנו?
  גניר וולף נראה בשנאה בלתי מוסתרת:
  - אין לי מושג... זה בלתי אפשרי עקרונית, אבל... - מכונית הארון הגנרלית הנמיכה את קולו, ברור מפוחדת ללחש, הוא נבגד בהתרוצצות עצבנית עם עיניים קפואות מסביב, הוסיפה. - הסוכן שלנו דיווח שכדור הארץ יכול לזרוק בדיחה לאורך זמן.
  הדוכסית השיבה בשלווה, אפילו בביטול:
  - זה, כמובן, מרגיז, אבל אף אחד לא יכול לאסור על יחידים חיים להילחם, ועלינו חצרות הארונות לנצח!
  התנין פיהק בהתרסה וזרק לפיו מה שנראה כמו כריך מתובל בכבדות. מלטף את שערו הסורר של הנמרה , לועס במרץ את המוצר הקולינרי בקול רם, אך בו זמנית בקול מובן וחזק לחלוטין, הוא סיכם:
  - אויב לא גמור הוא כמו מחלה לא מטופלת - צפו לסיבוכים!
  ליד הנשמות החבוטות של אנג'לינה ואלכס, כאילו מחור קרח, הגיח החומר הזוהר של רוחה של אלנה. פניה של הנשמה המשוחררת זרחו כמו השמש. כשהיא קולטת את המבטים הבלתי מבינים של הסטודנטים, הסבירה קפטן הילדה בהתלהבות שמחה:
  -ניצחנו! האיום על האנושות בוטל, גם זה וגם אתגרים עתידיים.
  אנג'לינה מלמלה בבלבול:
  - ואיך?
  אלנקה התחילה להסביר:
  - המדען הדגול פאבל קרפוב גילה שלזמן יש מבנה הדומה לנהר זורם מלא וחסר גבולות עם מיליונים רבים של נחלים עצמאיים. ושאפשר, על ידי הצבת מעין שובר גלים, להשפיע על מהלך נחל מסוים. לרוע המזל, הוא מת, ובכך חשף עד הסוף את מנגנוני ההשפעה, ולא היה עוד גאון כזה. אבל הנה דרך אחת ליצור שובר גלים כזה והתגלתה על ידו. אם תוציא את האנרגיה של קוואזר ישן בטווח מסוים, ורק במהלך חגיגות חצות בדיוק על כדור הארץ של השנה החדשה, אזי האנרגיה המשתחררת תגרום לסוג של נחשול בעבר של כדור הארץ, ולהכפלה של זרימת הזמן תתרחש במערכת השמש...
  אלכס היה מבולבל, וממצמץ בעפעפיו השמימיים, הוא לחש:
  - ומה זה יהיה משנה?
  הלוחמת אלנה הסבירה:
  - כל האנשים במערכת השמש יקבלו שנת חיים נוספת, מה שאומר שלפאבל קרפוב יהיה זמן להשלים את התגליות הייחודיות שלו... או ליתר דיוק, הוא כבר קיבל, אין מולנו ארמדה אויב!
  אנג'לינה קראה ברעד:
  - האם השמדת את כולם!
  קפטן הבריגנטין חייך בחיבה וקרץ בתגובה:
  - אני חושב שלא! רק שובר גלים שהוצב בנהר הזמן עיקם עבורם את הזרימה הכרונולוגית במעגל. זה אומר שתיבות הארונות יחיו לנצח, בלולאת זמן אחת, יחיו באותה שנה אינסוף פעמים!
  - ואנחנו? שאל אלכס.
  - אתה תחזור לזמנך, ואני מקווה שבפעם הבאה לא תלך לרחוב עם שודדים...
  הצעיר והנערה התעוררו עומדים ממש מול פעמוני הקרמלין, בכיכר האדומה. השעון הענק החל להכות בחצות במדודה ובמלכותיות.
  השנה החדשה הגיעה.
  . פרק מס' 15
  לאחר הפסקה, פעולות האיבה התחדשו. הסינים ניסו שוב, אוספים כוחות כדי לתקוף את הרכוש הרחוק של רוסיה.
  הפעם, השישה לקחו כמה כלי נשק מודרניים יותר.
  במקרה זה, כל ששתם עלו על ה-IS-7 עם פגזים ומחסניות קסומים שאינם ניתנים להחלפה.
  והם התחילו ללא טקסים מיותרים לירות בצבא הסיני, ולרסק אותו בזחלים.
  וגם אולג ריבצ'נקו ירה מתותח, ושאג:
  - הניצחון שלנו הוא בלתי נמנע, הוא לא יהיה עכשיו כמו קודם!
  עם זאת, במהלך הירי, וגם כאשר אתה יורה בתורו, אתה יכול לחשוב על משהו אחר.
  ואכן, מדוע ולדימיר ולדימירוביץ' פוטין הוא כזה פוליטיקאי ונשיא בר מזל. בפרט, כבר מתחילת מינויו ליורשו הרשמי של ילצין, הכל הלך כשורה.
  נראה היה שהקומוניסטים ויבלוקו היו צריכים לפעול כמערך אחד - יורשו של ילצין הוא אויב מספר אחד.
  אבל הנאום לא התקיים. ואת סובצ'ק, שגנב, לא נזכר. האישור עבר באופן שגרתי. למרות שהקומוניסטים היו צריכים להבין: זה הקברן העתידי שלהם!
  כן, ויבלינסקי - שניסה להראות את עצמו כפוליטיקאי הכי אופוזיציוני שמעולם לא הצביע בעד התקציב, למה לא התנגד.
  זה פשוט נהיה כל כך מוזר.
  ואז איכשהו התמזל מזלו. דאגסטן האלים והרעב לא תמך בפעולת הווהאבים, אם כי, כנראה, בסייב וחטאב סמכו על כך. האופוזיציה בדומא לא התנגשה עם השלטונות. או השתמש בגורם הצ'צ'ני.
  בקיצור, הכל היה לטובת פוטין כבר מההתחלה. והאופוזיציה בדומא לא ניסתה להשתמש בפיצוצים במוסקבה ובוולגודונסק נגד השלטונות.
  למרות שהקומוניסטים חייבים להבין, הם נדחקים לרקע.
  יבלינסקי הבין זאת באיחור רב.
  אולג ירה לעבר הסינים, קרע את הלוחמים הצהובים עם פגזים.
  ונאנח...
  בסדר. לחשוב על פוליטיקה זה קצת מעצבן. קחו למשל את גרדה. היא מתוארת באחת התמונות כאסירת שודדים כשידיה קשורות מאחוריה יחפה. והרגליים אפילו אדומות, אפשר לראות את זה בגן החיות הלא מחומם עם צבי, לשודד קר, ולגרדה קר מאוד.
  ילדה מסכנה, נעליה נלקחו ממנה, מה שהתחננה מהמלכה. ועכשיו היא סובלת בשבי.
  הילד שוב ירה לעבר צבא האימפריה השמימית, ולחץ על בהונותיו החשופות על כפתור הג'ויסטיק.
  אחר כך הם הלכו לכיוון השני.
  ז'ירינובסקי לא תמך ישירות בילצין, ואין ולו הקלטת וידאו אחת שבה הוא היה מוציא הצהרות כאלה! מצד שני, בחירות חדשות, ואפילו ברשימות המפלגה, הועילו לו מאוד. לאחר שביצע, למעשה, הפיכה צבאית, נטל ילצין את השלטון, והפך לרודן מן המניין, רשמית בלתי מוגבל בכלום! אפילו פעילותו של בית המשפט לחוקה הושעתה, והנשיא השיג רשמית סמכויות בלתי מוגבלות! בתנאים אלה, אימוץ חוקה חדשה הגביל במהרה את כוחו של הדיקטטור, אשר תיקן אותו! יש לומר גם שעל פי סקרי דעת קהל, עד 80 אחוז מהאוכלוסייה הרוסית היו מוכנים להצביע בעד טיוטת החוקה הנשיאותית. לכן, אי אפשר לשפוט בקפדנות את ז'ירינובסקי על תמיכה בחוקה. ראשית, אחרת, פשוט לא ניתן היה לאפשר לו להשתתף בבחירות, ושנית, ולדימיר קיווה לקבל את תמיכתם של כמה מתומכיו הרבים של ילצין. לגבי שם המפלגה, אז התעוררה אשליה בעם - הפרלמנט הקומוניסטי-פשיסטי (המונח התקשורתי) התפזר, איש לא מתערב ברפורמות, ובקרוב נחיה כמו באמריקה! בתנאים אלה, השם ליברל דמוקרטי היה מועיל למדי מבחינה אלקטורלית! גוש הבחירות הפך למפלגת השלטון: בחירת רוסיה, בראשות גאידאר! אף אחד לא האמין בסיכוייה של המפלגה הליברלית-דמוקרטית, רבים חשבו שז'ירינובסקי אפילו לא ייקח את רף חמישה האחוזים!
  כן, נראה היה שלז'ירינובסקי היו סיכויים מאוד חלשים. ולבחירת רוסיה יש את כל קלפי המנצח בידיה. אלא, אולי הכי חשוב, לא היו הישגים של ממש במשק. אבל אז בידיים של מנגנון תעמולה ענק ומשאבים אדמיניסטרטיביים. הניסיון של קזחסטן ומדינות אחרות מראה שלעתים קרובות זה מספיק כדי לנצח בבחירות, אפילו כדי להשיג תוצאות סנסציוניות!
  אבל ולדימיר וולפוביץ' הראה את יכולותיו הפוליטיות הבולטות: בפרט, הוא הצליח לשכנע את פמלייתו של ילצין בנאמנותו ולא נמנע ממנו להירשם, כפי שהיה במקרה, למשל, עם גוש הבאבורין ועוד כמה! הוא הצליח להשיג כסף על ידי שכנוע הספונסרים בסיכויים שלו לזמן שידור בתשלום (והוא עצמו הרוויח משהו בעסקים!). והכי חשוב, במהלך הבחירות, הוא הפגין מתנת נאום מפוארת, לאחר שביצע מערכת בחירות קסומה! באתר LDPR אפשר למצוא תיעודים ישנים של מערכת הבחירות ב-1993: אלו נאומים ממש חזקים, שבהשוואה אליהם היטלר הוא רק צל פתטי של נואם. הדמוקרטים הסתכסכו זה עם זה והבחינו בצמיחת הפופולריות של המפלגה הליברלית דמוקרטית באיחור רב! אני חייב לומר שסוציולוגים לא הראו את התמונה האמיתית, אלא את זו שהרשויות רצו לראות! גאידאר כינה את ז'ירינובסקי היטלר ודרש מלצין לבטל את רישום המפלגה הליברלית-דמוקרטית. אבל אנליסטים המקורבים לנשיא דיווחו שדירוג האישור של ילצין יורד והתמיכה בחוקה הולכת ופוחתת. בתנאים אלה, פסילה עלולה ליצור בעיות עבור הרשויות. בנוסף, ב-1993 טרם הושגו הטכנולוגיות של הונאת בחירות המונית, פרט לזריקה פרימיטיבית של פתקים לקלפיות, כך שרצון העם היה ישר יחסית! ז'ירינובסקי, בתורו, הבטיח לשחרר את רוצקוי ושאר אופוזיציה!
  אולג ריבצ'נקו הוסח כאן וירה שוב מטיל הכרחי.
  בעוד הילדה מרגריטה כיוונה את האקדח ברגליה היחפות, הילד חשב והבין זאת.
  תוצאת הבחירות הייתה סנסציונית, ומנהיג המפלגה הליברל-דמוקרטית הצביעו הן על ידי אויבי המשטר ותומכים רבים של ילצין! המפלגה השיגה כמעט 24 אחוזים מ-13 חבריה, וסיימה במקום הראשון. אולם, בשל שיטת הבחירות המעורבת, ז'ירינובסקי סיים עם 60 מושבים בלבד, או 15 אחוזים מהדומא הממלכתית, הבית התחתון של הפרלמנט! בנוסף, סמכויותיה של הדומא הממלכתית הוגבלו מאוד על ידי החוקה החדשה, כך שבמציאות ז'ירינובסקי לא קיבל כוח משמעותי. סביר להניח, שהסיעה שלו בדומא הממלכתית יכולה להיחשב רק כקרש קפיצה למתקפה נוספת על השלטון! ובכן, ז'ירינובסקי עצמו הושווה יותר ויותר להיטלר! אגב, ב-1930 זכה היטלר ב-18 אחוז מהקולות, כשהוא תפס את המקום השני בבחירות, אך במקביל זכה למינוף אמיתי הרבה יותר על השלטון. ראשית, היה רק לשכה אחת ברייכסטאג, ושנית, הבחירות נערכו רק לפי השיטה היחסית, ושלישית, כוחו של הפרלמנט היה חזק לאין ערוך מאשר ברוסיה! ז'ירינובסקי, לעומת זאת, התברר במצב הרבה יותר גרוע: הופעת הניצחון הולידה ציפיות גבוהות מדי מהבוחרים, אבל כוח אמיתי והזדמנות לשנות משהו מאף גוגולקין!
  כאן, כמובן, מתחילים ניסים: ז'ירינובסקי, שפעל בעבר כפוליטיקאי נבון, הפך לפתע לאימפולסיבי וחסר היגיון קיצוני. במיוחד הוא הואשם בהיטלריזם, ולכן חיזק את הרטוריקה האנטי-מערבית, והוליד חשש שאם יעלה לשלטון, הוא ישחרר מלחמת עולם שלישית! וכמה הצהרות היו מטורפות לחלוטין, כולל השימוש בפצצת האטום נגד קזחסטן ומדינות אחרות. בפרט, ז'ירינובסקי אף הכריז שהוא יטיל פצצת אטום על טביליסי! יחד עם זאת, היו כמה הישגים: ניתן היה לבצע חנינה, לקיים הבטחות בחירות.... אבל באופן כללי, ולדימיר וולפוביץ' לא קלע נקודות, כל הזמן נכנס לשערוריות ... כן! כמובן, הוא התגרה, נוצרו הרבה מצבים שערורייתיים על ידי ה-CIA ומתנגדי המפלגה הליברלית-דמוקרטית, בעיקר מקרב הדמוקרטים המערביים בתוך רוסיה, אבל עדיין, פוליטיקאי זהיר ופרגמטי לא היה צריך להיכנע לזה, או לפחות לצמצם את אפשרות הפרובוקציה למינימום! כאן, למשל, זיוגנוב, למרות העובדה שכבר שבע עשרה שנים שהוא עונד את זרי הדפנה של היריב הפוליטי העיקרי של הקרמלין, הצליח איכשהו להימנע משערוריות, הוא מעולם לא קבע את עצמו בגדול ואין לו מוניטין כפוליטיקאי מושחת! נכון, לקומוניסטים היה גם רגע אחד עם הקמתו של חודורקובסקי, לכאורה המממן הראשי של המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית, אבל במקרה הזה, זיוגנוב לא השאיר שום הצהרות מכפישות. פוליטיקאי זהיר מאוד גנאדי אנדרייביץ', לפעמים אפילו זהיר מדי! במיוחד, במאי 1999, כאשר ילצין הציע את מועמדותה של סטפשין, הקומוניסטים היו צריכים לחסום אותה או לכפות ויתורים או לעורר את פירוק הדומא הממלכתית והקדמת הבחירות לפרלמנט. אבל זיוגנוב בחר שלא להסתכן בכך, אם כי אילו הדומה הממלכתית הייתה מפורקת אז, הקומוניסטים היו שומרים עליה ואף מרחיבים את השליטה בה. כן, באוגוסט 1999 אישרו הקומוניסטים את פוטין ללא קרב, למרות שהעובדה שילצין הכריז עליו כיורשו רק חייבה את האופוזיציה לפעול כחזית מאוחדת נגד מועמדות זו. אבל זיוגנוב החליט שעדיף ללכת לקלפי, תוך שימוש בפריבילגיות שמעניק מעמד של סגן, והעובדה שפוטין יכול להפוך לגיבור לאומי תוך שלושה חודשים בלבד, לא יכולה אפילו להיכנס לראשו של הקרמלין האמיץ ביותר. אנליסטים.
  אולג ריבצ'נקו שוב ירה לעבר הסינים בעזרת רגל יחפה של ילד והמשיך במחשבותיו.
  הילד הגאון האמין באמת ובתמים שז'ירינובסקי אינו כשיר;
  בקיצור, דצמבר 1993 היה שיא הקריירה הפוליטית של מנהיג המפלגה הליברל-דמוקרטית, אז החלה הירידה, אם כי בתחילה היא לא הייתה מפולת עם תנודות שונות. גם ילצין איבד במהירות פופולריות: לא ניתן היה להתגבר על המשבר בכלכלה, להפך, הוא הלך והחמיר. כאן עשה ז'ירינובסקי עוד טעות בחישוב, חתם על הסכם על שלום והרמוניה. הרי כבר האשימו אותו בתמיכה בחוקה, שהכשירה את הכוח הנשיאותי העצום (מצד שני, מה היה קורה אם החוקה לא הייתה מאומצת? סביר מאוד שהייתה מלחמת אזרחים!), וגם אז היה הסכם שלום לחתום. נכון, ז'ירינובסקי עזב אותו בסתיו. אבל באופן כללי, ייקח הרבה מאוד זמן לתאר במפורש אילו טעויות עשה מנהיג ה-LDPR ומדוע הוא לא הפך לנשיא. הטעות העיקרית שלו היא יחסי ציבור שגויים אסטרטגית! לאחר בחירות 1993, היה צורך ליצור דמות של האויב העיקרי של הממשלה הנוכחית ושל ילצין באופן אישי! כלומר, להפוך לאנטיילצין, עם הרטוריקה הכי פופוליסטית, עם ביקורת בעיקר על אויבים פנימיים, שחיתות, גניבות וכו'! והסיסמה המרכזית - כנופיית ילצין במשפט! ויחד עם זאת, לא מזלזל בסיסמאות שמאלניות, דמגוגיה סוציאלית, הבטחת צדק! במיוחד, בבלארוס, לוקשנקה השיגה יותר מ-80 אחוזים בסיבוב השני של הבחירות לנשיאות, וזה פשוט מעולה עבור פוליטיקאי אופוזיציה ! אבל אתה לא יכול לומר שלוקשנקה חזק יותר בנאום מאשר ז'ירינובסקי, אלא להיפך, ולדימיר וולפוביץ' הרבה יותר משכיל ומפותח מבחינה אינטלקטואלית! אבל ז'ירינובסקי אכזב מאופיו, התוקפני והזריז מדי, ומצד שני, האמונה שפמלייתו של ילצין, וילצין עצמו, יתמכו בו, ויבחרו בו כיורש. מי מכיר את הסיפור: הם בטח יזכרו את מערכת היחסים בין היטלר לגינדברונר, בהתחלה זהירים, ואחר כך שותפים! אבל עובדת העניין היא שגינדברו היה גיבור מלחמת העולם הראשונה, פטריוט של ארצו, וכבר זקן מרושש. וילצין, משמיד ברית המועצות ואויב נלהב של האידיאולוגיה האימפריאלית, היה יריב אסטרטגי של ז'ירינובסקי. כן, ובסביבתו של ילצין חששו שז'ירינובסקי הצעיר והתוקפני דאז יתחיל להחזיר את הסדר על כנו ואז יתגלגלו ראשים! לכן, לסביבתו של ילצין לא היה רצון לדחוף את וולפוביץ' לנשיאות או לראש הממשלה, והסיכוי האמיתי שלו לשלטון היה רק דרך גופתו של ילצין. כלומר, ז'ירינובסקי היה צריך לפחות לחקות כלפי חוץ את הרמה הגבוהה ביותר האפשרית של התנגדות למשטר! כדי שהעם יחשוב שאין אויב גדול יותר של השלטונות מז'ירינובסקי, וכך תקום אגודה: ז'ירינובסקי או ילצין, ז'ירינובסקי נגד ילצין! עם זאת, ולדימיר וולפוביץ' לא היה אנליסט חזק ואיש יחסי ציבור בסביבתו או שלא רצה להקשיב לאף אחד. או שאולי הוא אפילו פחד מילצין, אם כי יש לומר שילצין עדיין לא ממש עריץ אם יפרוש על חנינה ושחרור אויביו: רוצקוי ומקאשוב. כן, וילצין הלך לפירוק הפרלמנט, כי העם, כביכול, נתן לו את האישור לכך במשאל עם ב-25 באפריל 1993. בנוסף, הוצאתו להורג של הפרלמנט, וילצין עצמו, הפחידו אותו עד כדי כך שהוא איבד את נחישותו. אז, ז'ירינובסקי יכול מאוד להפוך ליריב העיקרי שלו, במיוחד מאז זיוגאנוב, לא משנה כמה הוא דקר את ילצין, הוא קיבל את העונש!
  הילד שוב ירה קליע כבד אחרי הבנות בעזרת רגלו היחפה והמשיך במחשבותיו.
  טעות נוספת של ז'ירינובסקי הייתה העמדה שלקח על המלחמה בצ'צ'ניה. זה נראה כמו לאומן, הוא היה אמור לתמוך בכינון סדר חוקתי, אבל באיזו צורה! המלחמה עברה קשות מההתחלה, החיילים הרוסים ספגו אבדות אדירות, בעיקר בגלל הבינוניות הפלילית של פיקוד ילצין. יתרה מכך, גנרלים בעלי ניסיון במלחמה באפגניסטן, למשל, שר ההגנה גראצ'ב, פקדו גרוע יותר מתלמידי כיתה א'. אפילו עיתונאים לימדו גנרלים איך להילחם! זה היה הפרדוקס!
  בתנאים אלו היה צורך לנקוט עמדה: ילצין וחבורתו אשמים באבידות העצומות של הצבא הרוסי! צריך היה לחזק את הביקורת על המשטר השלטוני, אך יחד עם זאת, מבלי לגעת בצבא. למרות שגם את גראצ'ב לא היה צריך להגן! זיוגנוב תפס את עמדת הניצחון האופטימלית! למתוח ביקורת על ילצין, לא לריב עם הצבא, לא לתמוך בבדלנים. באופן כללי, זיוגאנוב בחר בדרך הפעולה הנכונה: מרחק מירבי ממדיניותו של ילצין, עימות. אולם הקומוניסטים בדומא של הכינוס הראשון לא תמיד היו עקביים בהתנגדותם. במיוחד לא נתמכה הצעתו של ז'ירינובסקי להצבעת אי אמון בממשלת צ'רנומירדין. באופן כללי, הקומוניסטים הצביעו להצבעת אי-אמון לראשונה רק באוקטובר 1994, לאחר יום שלישי השחור, כאשר האישור הפסיבי של המדיניות הכלכלית של צ'רנומירדין עלול לעלות להם ביוקר. בדומא הממלכתית של הכינוס השני, שבה כבר היו רוב הקומוניסטים בראשות זיוגנוב, לא הועלתה הצבעת אי אמון מעולם (!) להצבעה! והפרלמנט אישר את כל חמשת המועמדים לתפקיד ראש הממשלה, אבל זה כבר סיפור אחר! אישיותו של זיוגנוב ראויה למאמר נפרד, כמו גם מדוע הוא עדיין הפסיד לילצין ב-1996.
  ז'ירינובסקי עצמו, כך נראה, רצה פשרה עם פמלייתו של ילצין, בתקווה לשכנע את האוליגרכים בנאמנותו, כדי שיתקינו אותו כיחיד שיצליח לעצור את הקומוניסטים מלעלות על כס המלכות. אבל הבעיה היא שבסביבתו של ילצין, באותה תקופה, לא רצו שינוי, ולא סמכו על וולפוביץ', שאגב הצליח להחמיר את יחסו במערב. לאוליגרכים רבים המקורבים לנשיא היו עסקים במערב והצליחו לצבור שם חובות עצומים. כן, ומחירי הנפט היו בערך 10 דולר לחבית, אז היה גז זול, והאליטה די התמכרה להלוואות ממדינות נאט"ו. ובמערב הבהירו שז'ירינובסקי אינו מקובל עליהם.
  בתנאים אלה, הסתמכות על ברית עם האליטה של ילצין רק קלקלה את תדמיתו של מנהיג המפלגה הליברלית-דמוקרטית, והפריעה לגוש לקומוניסטים ולאומנים. יש לומר גם שהאבידות הכבדות של הצבא הרוסי, חוסר הנכונות להביס, באופן כללי, אויבים בודדים ולא חמושים במיוחד, הפחיתו את הפופולריות של סיסמאות מיליטנטיות ואת הרצון להשיג אושר באמצעות מלחמה. האנשים ראו שהצבא הרוסי לא מוכן לרחוץ את רגליו באוקיינוס ההודי ולכבוש את המזרח התיכון עם מאגרי הנפט שלו. כן, תיאורטית, לכידת המזרח התיכון עלולה לתת הרבה כסף בזכות הפטרודולרים והקפיצה הבלתי נמנעת במחירי האנרגיה, אבל גם אם לא ניתן להביס את צ'צ'ניה... הרגשות הפציפיסטיים החלו לגדול, וז'יריק ספג הפסדים אלקטורליים רציניים!
  ילד הפלא יורה שוב ישר. פגז מתותח של 130 מילימטר פיזר את הסינים.
  מרגריטה אמרה באישור:
  - אתה חכם!
  והיא התחילה להשתמש באצבעותיה החשופות כדי לירות את עצמה.
  ואולג ריבצ'נקו המשיך בנימוקיו.
  עם זאת, יש לומר כי Zyuganov היה זהיר ביותר. לדוגמה, כאשר בוריס פדורוב הציע להצביע בעד דירוג של אי אמון בממשלה, המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית לא תמכה בכך. באופן כללי, זיוגנוב ופמלייתו התייחסו לצ'רנומירדין בזהירות רבה, אם כי האחרון המשיך במדיניותו למען האינטרסים של האוליגרכים והפגין נאמנות לילצין. אבל מה שמעניין הוא שזיוגנוב הצליח להפוך לאופוזיציונר מספר אחת ולאנטי-ילצין. יתרה מכך, גם התעמולה הפרו-נשיאתית עזרה לו בכך, כנראה בכוונה, שכן זיוגנוב הקומוניסט בסיבוב השני עדיף על המועמד הלא-קומוניסטי.
  מפלגת LDPR בחורף ובאביב 1995 חוותה משבר רציני, כמה צירים עזבו אותה, כולל מרצ'ב הבהיר והכריזמטי.
  אבל המלחמה בצ'צ'ניה ניצחה בהדרגה, גם החמושים ספגו אבדות אדירות ודממו ודלמו, הצבא הרוסי התקדם. ביוני תפס שמיל בסייב בית חולים ליולדות בבודנובסק. באופן עקרוני, מהלך כזה של החמושים לא נתן כלום מבחינה צבאית, ומבחינת תעמולה זה אפילו היה בעד מפלגת המלחמה... אבל ילצין נשבר, כנראה אירועי ה-3-4 באוקטובר וקללות המיליונים של רוסים הפילו אותו והוא הורה לצ'רנומירדין להפסיק את המלחמה ולהתחיל במשא ומתן...
  הצבא הרוסי הפסיק באופן חד צדדי את הלחימה. והדומא הממלכתית אספה לבסוף מספיק קולות כדי להעביר הצבעת אי אמון בממשלה, ודרשה את התפטרותם של מספר גורמי ביטחון. ילצין התרצה, שמר רק על גראצ'ב, אבל נכנע את יגורוב, ירין, סטפשין. כאן נקט ז'ירינובסקי תחילה את העמדה הנכונה: הוא גינה את הפסקת האש והצביע בעד הצבעת אי אמון. וכאשר צ'רנומירדין היה מבלף, מאיים להעלות את שאלת האמון בקבינט להצבעה בדומא הממלכתית (יש אזהרה אחת, אם פחות מ-226 קולות מתוך 450 מצביעים בעד אמון בממשלה, אז הנשיא מחויב בתוך שבוע כדי לפזר את הממשלה או לפזר את הדומא הממלכתית), גילה ז'ירינובסקי תקיפות ונכונות ללכת לבחירות מוקדמות לפרלמנט. היתרונות של הקדמת הבחירות הם תדמית הקדושים, חוסר ההצלחה - האשימו את ילצין והממשלה, לא נותנים זמן לקידום פרויקט הקרמלין של קונגרס הקהילות הרוסיות, והמפלגה בשלטון: הבית שלנו הוא רוסיה . וכמובן ארגונים נוספים - קטנים יותר!
  צ'רנומירדין, כשהבין שהבלוף לא יעבוד, והפרלמנט החדש יהפוך לאופוזיציוני עוד יותר, הוא הסיר את ההצבעה. הדומא הממלכתית שוב הצביעה אי אמון, ז'ירינובסקי פעל באגרסיביות רבה, אבל לא היו מספיק קולות. כאן צריך לומר שיבלוקו נבהל, יבלינסקי לא רצה לאבד את היתרונות של מושבים בפרלמנט. בנוסף, הרייטינג האמיתי שלו לא היה גבוה, הייתה סכנה פשוט להתפוצץ.
  הפופולריות של ז'ירינובסקי גדלה מיד, אבל וולפוביץ' שוב ביצע טעות בחישוב על ידי משיכת חתימות מפלגתו, במסגרת הליך ההדחה. זה לא משנה, לאופוזיציה היו אפילו 300 קולות כדי להקים ועדה להגשת כתב אישום, אבל זה קלקל את הרייטינג! ז'ירינובסקי שוב נתן לעצמו סיבה להאשים את עצמו בפוליטיקה פייסנית, תוך הרחקה של חלק מקולקציית המחאה ההולכת וגדלה.
  אף על פי כן, הפסקת האש בצ'צ'ניה, אותה הפרו החמושים בחוצפה, פיגועים שונים, בעיקר נגד רומנוב, קורבנות ההפגזה הביאו לעלייה במצבי הרוח המיליטנטיים בחברה, וז'ירינובסקי החל לצבור נקודות. בנוסף, בספטמבר 1995 החלה נאט"ו להפציץ את הסרבים הבוסנים, תוך חיזוק הסנטימנט האנטי-מערבי, מה שגם העלה את הדירוג של המפלגה הליברלית-דמוקרטית.
  נכון, ז'ירינובסקי נכנע לפרובוקציה, לאחר שהיכה אישה בפרלמנט, יותר מכמה פעמים הזיז אותה בקלילות במזבלה כללית. ואז העיתונות של ילצין העלתה את הכל, והציגה את ז'ירינובסקי כשודד! עם זאת, קטע כזה עשוי למשוך חלק: במיוחד אותם גברים שסבלו מנשים, או אלה שמכל המועמדים חיפשו את הדיקטטור האכזרי ביותר, בתקווה שהוא יעשה סדר בדברים! בכל מקרה, ה"סטליניסטים" היו עבור ז'יריק.
  אולג ריבצ'נקו המשיך לירות. הילד עשה זאת בכך שהביס את צבא סין תחת השושלת המנצ'ורית והמשיך לחשוב.
  באוקטובר 1995 אספה המפלגה הליברל-דמוקרטית 100 חתימות כדי להצביע על אי אמון בממשלה בדומא הממלכתית, אך ז'ירינובסקי סירב לכוונה זו בפעם הקודמת.
  אני חייב לומר שזו הייתה טעות שלו, ושום דבר לא מוצדק. ראשית, ז'ירינובסקי, לאחר שהציג הצבעת אי אמון ערב הבחירות, משך את אהדת ציבור הבוחרים המחאה, שהיוו אז את הרוב. שנית, ההצבעה הופנתה נגד המתחרה העיקרי של ז'ירינובסקי, צ'רנומירדין, ולא הפריעה לניסיונות מאחורי הקלעים לשכנע את ילצין ואת פמלייתו להפוך את ז'יריק ליורשו.
  בנוסף, ז'ירינובסקי היה צריך להבין; שככל שהתוצאה שהוא מציג בבחירות לדומא גבוהה יותר, כך גדל הסיכוי ש"המשפחה" תהמר עליו!
  לאותו רגע, הטקטיקה הטובה ביותר בקמפיין הייתה לשחק את תפקיד האופוזיציה מספר אחת, שתעלה על רמת העימות של הקומוניסטים.
  ז'ירינובסקי, באופן כללי, הבין זאת, אבל הוא ניסה לשבת על שני כיסאות ולא היה עקבי. הבחירות החדשות היו הרבה יותר קשות מהישנות! ראשית, בניגוד ל-1993, לא הייתה להם הזדמנות להראות את הכישרון הנורא שלהם עד תום, הם נתנו מעט מדי זמן שידור למפלגות, שמספרן גדל מ-13 ל-44 (!). שנית , נגד ז'ירינובסקי שיחק הגורם של תקוות וציפיות שלא התגשמו. אחרי הכל, נראה היה שהוא הראשון, אבל הוא לא שפר את חייהם של אנשים... למרות שהיה ברור לאדם אינטליגנטי שלז'יריק אין כוח אמיתי, ואותם קומוניסטים שלטו בהרבה יותר קולות מהמפלגה הליברלית-דמוקרטית. : 102 מול 60, אבל... כמה אנשים חכמים היו אז, במיוחד בניינטיז.
  הסיבה השלישית, הם שפכו עפר על מנהיג ה-LDPR, הייתה דימוי של מפלצת ובריון, חשש שהוא יתחיל במלחמת עולם שלישית.
  הסיבה הרביעית היא גם אחת הסיבות העיקריות להופעתם של מספר רב של מתחרים. המפורסמים ביותר הם: קונגרס הקהילות הרוסיות בראשות סקקוב (המזכיר לשעבר של מועצת הביטחון בפיקודו של ילצין), ואלכסנדר לבד, גם הוא איש ילצין, שתפקידו בטרנסניסטריה נופח מאוד על ידי התקשורת. זהו בלוק של יחסי ציבור פעילים, אבל נראה כאילו נמאס להם, מעבר לקצה. הרי אנשים לא רעים כמו שהרשויות חושבות, ורובם הבינו שה-KRO הוא בכלל לא אופוזיציה, אלא פרויקט של קרמלין, שמכוון בעיקר נגד המפלגה הליברלית-דמוקרטית והמפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית. אבל עדיין, הארגון הזה משך יותר מארבעה אחוזים!
  והיו עוד מתחרים מעל הגג, דרז'בה-רוטסקוי, לשם ברח מרצ'ב, בלוק לברית המועצות - טיולקין-אמפילוב, המפלגה הרפובליקנית הלאומית של ליסנקו, ועוד הרבה מאוד מכל הסוגים. יש לומר שגם הקומוניסטים פיזרו את קהל הבוחרים שלהם: גוש ברית המועצות השיג יותר מארבעה וחצי אחוזים מהקולות, אך לא נכנס לפרלמנט, והקולות אבדו למפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית, המפלגה האגררית. גם לא לקחו את מחסום חמשת האחוזים, כמו ארגוני שמאל אחרים. בפרט, לא ברור על מה סמך ראש הממשלה לשעבר ריז'קוב לבחירות עם גוש: איגוד העבודה או גוש גובורוכין! עם זאת, בחירות 1995 הראו את התוצאה החלשה ביותר של המפלגה בשלטון בכל ההיסטוריה של רוסיה, ואת האחוז הגדול ביותר של הצבעות מחאה.
  הילד ירה שוב, לחץ על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיו החשופות והמשיך במחשבותיו;
  ז'ירינובסקי, במהלך מערכת הבחירות, נזף בדרך כלל ברשויות, אך לא עשה זאת באגרסיביות מספיק. בנוסף, סיעתו תמכה בתקציב לשנה הבאה, ונתנה סיבה נוספת להאשמות באוריינטציה פרו-קרמלינית. בהתחשב בהלכי הרוח המחאה של כמעט כל ציבור הבוחרים השוררים בבחירות הללו, לא היה צורך להתפשר עם הממשלה הזו! בנוסף, הדומא הממלכתית אישרה בקלות במפתיע את דובינין כראש הבנק המרכזי, למרות שהאחרון היה איש מחוג ילצין, תומך ברפורמות בשוק בנוסח גיידר הרדיקלי. אגב, גם זיוגנוב תמך במועמדות הזו, למרות שדובינין היה מעורב ביום שלישי השחור, והראה שגם הוא לא היה אופוזיציוני עקרוני!
  במהלך הבחירות לא רצה ז'ירינובסקי להקים גושי בחירות, אף על פי שכמה מפלגות לאומניות קטנות יותר הביעו את רצונן לעשות זאת. בנוסף, המליץ ונגרובסקי לשנות את שם המפלגה, לשם המתאים יותר מבחינה פוליטית ומתנשא יותר - למשל, רוסיה הגדולה! ז'ירינובסקי גילה עקשנות בעניין זה, למרות שהמילה דמוקרט ליברלי בשלב זה כבר הפכה לפוגענית!
  בנוסף, זמרים או אמנים ידועים לא נכללו ברשימת מפלגת LDPR, למרות שהיו מספיק אנשים שרצו. בפרט, אלה פוגצ'בה, שאהב מאוד למשוך את תשומת הלב של העיתונות, יכול בהחלט להסכים למקום השני ברשימת מפלגת LDPR. זה לא הפריע לה בשום צורה, אבל זה יכול ליצור סיבה אינפורמטיבית נוספת להזכיר את עצמה. בנוסף ההזדמנות להציע פרויקטים וחוקים מסוימים לדיון בדומא הממלכתית. אפילו המלחין אנטונוב נכלל רק ברשימה האזורית, ואז הם הסתכסכו לחלוטין. באופן כללי, ז'ירינובסקי: יש תכונה רעה מאוד באופי: חוסר נכונות לסבול אישים חזקים בסביבתו, אלה שמגנים על נקודת המבט שלהם. למשל, בדיוק מסיבה זו עזב המהפנט המפורסם אנטולי קשפירובסקי את המפלגה; שהאשים את ולדימיר וולפוביץ' בשיטות ניהול אוטוריטריות וברצון להקיף את עצמו בחולצות. אני חייב לומר, אגב, שאפילו היטלר עשה פשרות עם האנשים שהוא צריך וסבל אותם בסביבתו עד שהפכו לחסרי תועלת או מסוכנים עבורו. נזכיר את רם, שטרסר, גבלס, שהצטיינו בשמאלנותם ובהתנגדותם לשלטונות. אבל דווקא הודות לאישים כאלה הצליח היטלר למשוך את מרב הקולות מהקומוניסטים והסוציאל-דמוקרטים. אני חייב לומר גם שז'ירינובסקי אמר לעתים קרובות מדי: בלי לחשוב, הוא שיבח או נזף בסטלין. באופן כללי, מנהיג המפלגה הליברל-דמוקרטית עצמו חיקה במידה מסוימת את סטלין, יצר כת משלו, הפגין דבקות בשיטות שלטון אוטוריטריות, אך במקביל הוא האשים את הקומוניסטים באלימות, למרות שהוא עצמו רק דגל באלימות, אלימות ועוד אלימות!
  בהקשר של הפופולריות ההולכת וגוברת של רעיונות שמאלנים, ז'ירינובסקי היה צריך לנקוט בגישה מאוזנת יותר כלפי רעיונות קומוניסטיים, ולזכור שחלק ניכר מציבור הבוחרים הוא נוסטלגי לזמנים הסובייטים. בנוסף, התכונות החיצוניות של השמאלנות לא יפריעו: למשל, הצבע הכחול של דגל ה-LDPR הוא מצער ביותר! ראשית, זה מעורר אסוציאציות עם הומואים, שהם גם "כחולים", ושנית, הצבע הכחול מרגיע, שלא מתיישב היטב עם נאומי התבערה של ז'ירינובסקי! האפשרות הטובה ביותר עבור המפלגה שלו תהיה סגול-אדום. ממריץ, קורא למעללים, אבל עדיין לא אותו דבר כמו הקומוניסטים! בנוסף, סגול הוא סמל למלוכה ויכול למשוך את קולם של תומכי הריבונות, השכנוע המלוכני והלא-קומוניסטי!
  הילד הגאון לחץ שוב על כפתורי הג'ויסטיק וצחק:
  - נצחוני יהיה מפואר!
  והמשך חשיבה חכמה.
  לא הרעיון הטוב ביותר היו גם סרטונים שבהם ז'ירינובסקי גילם ליצן, במיוחד הוא לא שר טוב! במקרה הזה, זה לא היה המהלך הכי טוב, כי האנשים היו אז רעבים ב-1995 ורצו שינויים רציניים ומנהיג רציני, ולא היה לו מצב רוח לבדיחות! יש לומר שהתקשורת הפרו-קרמלינית כבר ניסתה לעשות מז'ירינובסקי ליצן וליצן, ולא היה כדאי לחזק את הרושם הזה, לתת קלפי מנצח חדשים לאויביהם!
  בבחירות 1995 סירב ה-CEC לראשונה לרשום את "דרז'בה" - רוטסקוי, ולאחר מכן את "יאבלוקו". לאחר מכן, שני הצדדים שוחזרו, באמצעות בית המשפט העליון. יש כמה גרסאות על הפרק הזה: בפרט, שהקרמלין ואנשי יחסי הציבור שלו רצו לעזור ליבלינסקי בבחירות לדומא, כדמוקרטי וכמערבי, ורוצקוי, כך נראה, היה אמור למשוך את הקולות של קומוניסטים על עצמו....
  הגרסה במבט ראשון הגיונית, אם באמת רצו להרחיק את יבלוקו ודרז'בה, אז בית המשפט העליון, שהוקם בהוראת משפחת ילצין, לא היה משקם אותם! אחרי הכל, אנו יכולים להיזכר בדוגמאות האחרונות שבהן יבלוקו, רוסיה אחרת ומולדת לא הורשו להשתתף בבחירות, ללא כל עילה חוקית. לדוגמה, סילוק גוש המולדת ב-2006 מהבחירות במוסקבה היה בלתי חוקי לחלוטין מנקודת מבט משפטית! אז בסרטון ההוא, שהפך לסיבת הפסילה: לא היו קריאות ישירות לאלימות, פוגרום, טיהור גזעני ואפילו גירוש של "הקווקזים". זה פשוט דיבר על ניקוי מוסקבה מאשפה... כן, היה רמז לצורך להשיב את הסדר על כנו ומהגרים. אבל... קודם כל זה לא בניגוד לחוק, ושנית, בכל סרטון הכי לא מזיק אפשר למצוא רמז לכל דבר. אתה יכול, למשל, אפילו את הקריקטורה "רק אתה מחכה!" איסור כתעמולה של פדופיליה. ושארנבת היא כמו ילד, נוסעת עם כרטיס ילדים, והזאב מפלרטט איתו, מלטף... במקרה זה, לשופט לא הייתה זכות חוקית להסיר את בלוק רודינה מהרישום! משפטו של חודורקובסקי הוא נושא נפרד, לא נדבר עליו במאמר זה. אבל נראה שכולם מבינים שלולא הסנקציה של הקרמלין זה לא היה קורה...
  כן, כן, אבל לא ממש! בפרט, רוצקוי נחשב אז לאויב נלהב של ילצין - זה עדיין היה מגיע לעימות מזוין ישיר! דירוג ה-Power היה גבוה למדי והסיכוי שלו לעבור את מחסום חמישה האחוזים גבוהים! ובכן, למה שהקרמלין ירמה את סיכויי האויב שלו? כן, למרות שיבלוקו היא מפלגה דמוקרטית, היא די אופוזיציונית: היא לא תמכה בתקציבים אפילו פעם אחת, גם בדומא הזו וגם בדומא הבאה, יבלינסקי הודיע שיילחם על נשיאות רוסיה. אז מה הסיבה המיוחדת לחזק את יבלוקו: במיוחד בהקשר של בחירות עתידיות לנשיאות, זה מאוד לא רווחי! יבלינסקי שלף קולות מילצין בסיבוב הראשון, והמנהיג הצעיר והספורטיבי של יבלוקו נראה הרבה יותר אטרקטיבי מלצין המושמץ והדלוע.
  אז, הגרסה הראשונה לא לגמרי משכנעת, ובתי המשפט הרוסים עדיין לא היו תלויים כל כך בנשיא רוסיה. בפרט, גנרל הצבא ורניקוב, חבר ב-GKChP, זוכה; ניתן להביא דוגמאות אחרות כאשר בית המשפט לא תמיד לקח את הצד של השלטונות.
  ככל הנראה, התגובה השלילית של המערב לפסילתו של יבלינסקי שיחקה תפקיד, ומשטר ילצין נזקק להלוואות ערב הבחירות כדי ליצור מראית עין של שגשוג במדינה. ובכן, Rutskoy הוסר באותה הזדמנות, אז הם הוחזרו לחברה. עם זאת, זה לא עזר לדרז'בה לקחת את רף ה-5%. התוצאה של רוטסקוי של 2.7 אחוזים יכולה להיחשב אוניברסלית, במיוחד בהתחשב בכמה שהוא היה מפורסם. עם זאת, גם פרויקט KRO של הקרמלין הפסיד. ז'ירינובסקי לא השתמש ביעילות דיו בדומא, אבל יש לומר שהוא הרוויח מכך שכל התעמולה הפרו-קרמלין פעלה נגדו. נראה היה שיצר דימוי שז'ירינובסקי הוא האויב מספר אחת של השלטונות, ולו ולדימיר וולפוביץ' היה עקבי יותר בהתנגדותו, התוצאה שלו הייתה הרבה יותר גבוהה.
  אולג ריבצ'נקו שוב כיסה בחוכמה רבה את הגדוד הסיני עם קליע פיצול בעל נפץ גבוה. לאחר מכן, המחשבות שלו נעשו אפילו יותר הרמוניות.
  עם זאת, הנאומים הקצרים של מנהיג המפלגה הליברלית-דמוקרטית בטלוויזיה עם איומים על השלטונות, פניות מיליטנטיות למדי, היו בדרך כלל נכונות, רק שאולי ילצין וילצין באופן אישי היו צריכים לנזוף באופן אקטיבי יותר.
  בקיצור, בבחירות בדצמבר 1995, המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית הייתה במקום הראשון עם כמעט 23 אחוזים, ה-LDPR השניה 11.5 אחוזים, ה-NDR השלישית 10.3 אחוזים והרביעית יאבלוקו 6.7 אחוזים.
  ארבעים המפלגות הנותרות לא הגיעו לרף 5%!
  כיצד להעריך תוצאה דומה של ז'ירינובסקי? באחוזים, ירידה של פי שניים לעומת הבחירות הראשונות. אבל אם לוקחים בחשבון את שיעור ההצבעה המוגבר של כ-12 אחוזים, אז ז'ירינובסקי קיבל כ-62 אחוז מהתוצאה של 1993. האם זה הרבה או מעט?
  בהתחשב בכל הנסיבות הלא חיוביות, התוצאה הזו היא בין משביעת רצון וסתם טובה. גורמים רעים:
  1. חוסר שביעות רצון של ציבור הבוחרים מפעילות המפלגה הליברלית דמוקרטית בדומא הממלכתית. האנשים ציפו ליותר מהמועמד שזכה במקום הראשון, אבל החיים לא השתפרו. נכון, רוב האנשים הבינו שלז'ירינובסקי אין כוח ממשי, אבל האכזבה עדיין שלטה.
  2. החשש שהמנהיג המיליטנטי של המפלגה הליברל-דמוקרטית יפתח במלחמת עולם שלישית, עם השלכות קטסטרופליות. בנוסף, רבים לא חששו מאיפוקו של ז'ירינובסקי וחששו שהוא יקים דיקטטורה טוטליטרית ויציף את המדינה בדם. ההיסטריה שלו הפחידה רבים.
  3. אין די בהתנגדותו של מנהיג המפלגה הליברל-דמוקרטית. במיוחד בפעם הראשונה, חודשי המלחמה בצ'צ'ניה, והתעמולה הפרו-קרמלית עצמה האשימו בכך את ז'ירינובסקי, והעלו מאוד את נאמנותו לשלטונות. עם זאת, ולדימיר וולפוביץ' עצמו רצה ידידות עם הקרמלין, ואיבד את דמותו של האויב העיקרי של הממשלה הנוכחית.
  4. יעילות לא מספקת של השימוש במנופי הדומא ליישום מדיניות פופוליסטית פיננסית. בפרט אפשר היה להעלות להצבעה, חוק פופוליסטי אחד אחרי השני, פועל למען הציבור. זה מה שעשה ילצין במיוחד, בקונגרס הציע משהו שלא היה ריאלי להגשים וצבר לעצמו נקודות. כן, וילצין במהלך הבחירות העלה לכולם את המשכורות והפנסיה, ואז או שלא שילם אותם, או שנאכלו באינפלציה. לוקשנקה ואחרים עשו את אותו הדבר, אבל יוליה טימושנקו לא זנחה את המדיניות המוניטרית הקשוחה והפסידה בבחירות, ואיבדה את חירותה באותו הזמן!
  5. ז'ירינובסקי עשה עוד טעות בחישוב הקשור למראה החיצוני שלו. הוא השמין שלא לצורך והחל להיראות הרבה יותר גרוע כתוצאה מכך. בנוסף, אנשים רעבים לא אוהבים אנשים עם כרס ושמנים. כאן, אגב, הראה ז'ירינובסקי את חסרונו הנוסף, חוסר הקנאות בפוליטיקה, חוסר כוח רצון לשמור על גופו בכושר ולא לאכול יותר מדי. אגב, גם במהלך הבחירות של 1991, ז'ירינובסקי היה רזה, אפילו רזה מהמקובל, בגיל ארבעים וחמש. זה מצביע על כך שמטבעו "ז'יריק" אינו נוטה לסבול מעודף משקל, מה שאומר שלא היה לו כל כך קשה לשמור על כושר, בניגוד למשל לגידר.
  זה גם חיסרון משמעותי!
  7. בהשוואה לבחירות הראשונות, כמות זמן השידור שז'ירינובסקי יכול היה להשתמש בו ירדה באופן דרסטי. זמן שידור חינם התחלק בין 44 צדדים, וזמן שידור בתשלום לא יכול היה להיות יותר מזמן שידור חופשי, וניתן היה לקנות אותו רק בלילה. אז ז'ירינובסקי לא יכול היה לנצל במלואו את מתנתו הנואמתית, כפי שהיה ב-1993. אמנם, למשל, היה לו יותר כסף מאשר אז!
  6. אולי אפילו המשמעותי ביותר: התחרות הפוליטית גדלה בחדות וחבורה שלמה של מפלגות וגושים של חקיינים הופיעו במגרש הבחירות של המפלגה הליברל-דמוקרטית. מתוכם, קודם כל, KRO, Power, CHP ועוד חבורה שלמה של מפלגות. והממשלה ספגה ביקורת מכולם מלבד מפלגת השלטון ביתנו של רוסיה. מבחינת תדירות, הם קידמו והראו הרבה בטלוויזיה את בוריס פדורוב והגוש שלו קדימה רוסיה, תוך ביקורת על צ'רנומירדין והממשלה. נכון, בוריס פדורוב עצמו שיחק רק באופוזיציה, בתקווה לנצח את ציבור הבוחרים המחאה. אבל רוב האנשים לא האמינו לו! ואז בוריס פדורוב אפילו הצטרף ל-NDR. גם המפלגה הרפובליקנית הלאומית של ליסנקו הייתה פעילה מאוד, והמנהיג שלה העתיק את הטירוף הרגשי של ז'ירינובסקי, ולא נעלב בשום פנים ואופן מתשומת הלב התקשורתית. בנוסף, פעל גוש ודנקין, גם הוא עוזר לשעבר של מנהיג המפלגה הליברל-דמוקרטית ולאומני קיצוני, וכן גוש הבאבורין. בבורין הוא גם אדם מאוד פעיל, בשלב מסוים הוא כמעט הפך לדובר במקום חסבולטוב. בקיצור, ציבור הבוחרים של ז'ירינובסקי די התמוסס על ידי כפילים וחקיינים דומים. בנוסף, לשמאל היו גם מגמות חדשות, כולל אלה של השכנוע הסטליניסטי.
  בתנאים כאלה, 11.5 אחוזים מתוך 44 הם אכן תוצאה ראויה, אם כי נמוכה מהאפשרית עם מדיניות בחירות סבירה יותר. כך למשל, זיוגנוב הצליח להעלות את הניקוד שלו מ-13.5 אחוז ל-22.9, למרות שמספר המתחרים גדל. בלוק אחד "עבור ברית המועצות!" לקח יותר מ-4.5 אחוז מהמצביעים! יבלוקו ספגה הפסדים, אך פחות מאחוז אחד, ובהתחשב במפלגות שנעלמו מאחורי המכשול, היא הגדילה את סיעתה. יחד היו להם 46 סגנים כחברים יחידים. אבל "הבחירה של רוסיה" נעלמה לאחר הפיצולים, וכך גם ה-PRESS של שחראי.
  . פרק מס' 16
  הצבא הסיני הושמד כליל על הטנק IS-7. ושוב הייתה הפסקה בקרב עם האימפריה השמימית. ואולג ריבצ'נקו, בלי לחשוב פעמיים, שרטט סיפור יפה ומעניין;
  היו ימים קשים של סוף הסתיו. השמים התייפחו, והשקו בשפע את הארץ בטיפות עופרת. העולם היה אפור, העלים הזהובים התפוררו, ענפי העצים התנודדו ברוח כמו מסגרת חשופה. כדור השלג הכסוף נמס מבלי שהספיק לצייר את הדוגמאות המורכבות שלו על החלונות, לכסות את האדמה החומה-אפורה בשטיח מסנוור.
  הילד בן התשע סלבה איבנוב היה עצוב, נראה היה שהיקום כולו עטוף תיל. בראש מורכן חזר מבית ספר לא אהוב, שם גם הוכה על ידי חברים לכיתה. חבורות מופיעות במעומעם על הפנים, התיק נקרע, אין חשק לחזור הביתה, שם מחכות לך שאלות חודרניות מהורים. וחמור מכך, מחר תצטרכו ללכת שוב לבית הספר, לצלול ראש לגיהנום של דנטה לצעירים. באותו רגע, כשנכנס לכניסה בחור עם חזות של כבשה מובלת לשחיטה, קפץ לקראתו איש קטן כמו שטן מקופסת הרחה. הוא דומה לילד, אבל יחד עם זאת הוא לא היה האף החד של פינוקיו, שלוש עיניים עליזות - אדומות, צהובות, ירוקות קרצו ללא הרף.
  -שלום! אמר האיש הקטן בעיניים של רמזור. והוא הושיט את ידיו, כפי שנראה למגע, ידי העץ.
  סלבה לא ניער אותם בביטחון, הוא כבר היה בגיל שבו ילדים מבינים שניסים לא קורים, והוא נראה די מזועזע ממסכת מסכות כזו.
  "בטח יש לו עיניים קיברנטיות", והוא כיסה את עצמו בחליפת קרטון מיוחדת.
  -טוב, למה כל כך קודר! הרשו לי להציג את עצמי, אני Krore מהכוכב כרום. אתה רואה באופן קונקרטי, המום מהאטמוספירה החונקת של הפלנטה. מה שמך.
  -סלבה או ויאצ'סלב. הילד מלמל בחוסר ביטחון.
  אז זו תהילה. אנחנו - אני ווינט - עפנו על פני כוכב הלכת שלכם, הילידים קוראים לו כדור הארץ, ואנחנו קוראים לו ארבנה. הדחף ההיפר-טלפתי שלנו נתקע, לאחר שאיבד כמעט את כל כוחו. זה כרוך בעובדה שאנחנו יכולים לנצח להיות תקועים על הפלנטה שלכם. עזור לנו. - אבל אני רק ילד ואני לא מבין במנועי חלל.
  הילד משך בכתפיו הדקות בחוסר וודאות.
  - אתה לא צריך להבין את זה. הנה בא וינט, הוא יסביר לך הכל.
  לפניהם הופיע הנושא, הדומה מאוד לסמודלקין מהמגזין "תמונות שמחות". היה לו אותו בריח לאף, פה בצורת צלב, ורק שלוש עיני רמזור בצורת צלחת מעופפת העניקו לו מראה קוסמי יוצא דופן. האצבעות על הידיים היו בצורת מפתח ברגים כפופים עם מפרקים רבים. למרות שהם הרגישו כמו פלדה למגע, וינט לחץ ידיים בעדינות רבה.
  -ידידנו האנושי, הגוף השביר.
  חרטה הייתה בקולו של וינט.
  -ואני כל כך אוהב אותו ממנו, וזה נושם בעצב, הוא כל כך טמפרמנטלי.
  קרור טפח על כתפו בצורה ידידותית. וינט המשיך בנימה מעט שונה.
  -מותק, אתה רוצה לטוס איתנו למקום, לראות עולמות אחרים.
  תהילה נרעדה. נדמה היה לו שהוא ישן וחולם. לראות את המציאות היא הדרך הטובה ביותר לצבוט את עצמך. מה שהוא עשה. זה לא כאב הרבה, אבל וינט וקורה עדיין עמדו זה לצד זה, קטנים בגובהו עם חיוכים רחבים, קצת חצופים.
  -לא, אנחנו לא עשויים משעווה ונמסים בשמש.
  וינט צחק.
  -עכשיו בואו נקרע.
  השילוש עזב את הכניסה, היה רפש בחצר, מגפיים נחרצו מבעד לשלוליות.
  - נמאס לי מדרך התחבורה הפרימיטיבית שלך. אמר קרוהר והוציא מכיסו מכשיר שנראה כמו קוביית רוביק.
  שריקה חדה חתכה את הדממה. חמשת חבריו לכיתה של סלבה הנחיתו אותם ממש בפגישה. אלה היו אותם לוזרים מזעזעים שניצחו אותו. ועכשיו הופיעו חיוכים סדיסטיים על לועיהם.
  -שלגיה ההיא (לסלבה היה שיער בלונדיני) ושניכם הטמבלים המחופשים. החברה המתאימה ביותר
  הם התקרבו, הגדול שבהם, איש שמן בשם "בארן", ניסה לסטור את החריץ של קרו. הוא תפס בפתאומיות את אצבעותיו בלחיצה.
  היי אתה "פינוקיו". האיל ממש נחנק מכעס. - נו, עזוב, אחרת תקבל את זה.
  חברו של האיל ניסה לבעוט בפניו, אך קרוהר זז ובעט בו בחדות בבטן. הנער החוליגן נפל, מתנשף באוויר בפיו הפעור.
  -החשבון פתוח. פינוקיו חשף חיוך.
  ואז הוא עשה תנועה באצבעותיו: ברן התעוות ואיבד את הכרתו מכאב.
  - מפיפוח שלו, תנו לו לומר תודה שלא ריססנו את זה לפוטונים ברחבי הגלקסיה.
  שלושת הנערים האחרים קפאו, בהו בנקודה קבועה, ואז מיהרו לכיוונים שונים.
  -ככה הם התפוררו כמו חבטות. האם לא אמרתי לך, סלבה, שילדי אדם הם פחדנים.
  הילד היסס.
  -אני לא יודע.
  -אז יודע. בינתיים אנחנו מטיילים קצת.
  הבורג סובב את הידית, ונראה שהם נפלו לתוך האדמה. היה חושך קוסמי כמעט מסביב.
  סלבה התעוות ונסע לתוך המגן, זה היה כאילו הוא היה בהלם, ההלם היה כל כך חזק. כל החדר רעד והתברר שהוא מוצף באדום, הפרצופים הקומיים של החברים שזה עתה נטבעו רקדו בגווני ארגמן.
  - פישלת. אמר קרור בתאבון. אבל אתה לא צריך לעשות את זה, אתה פשוט צריך להקפיא. מה נעשה עכשיו?
  -שום דבר. וינט גרגר. בואו נטען מחדש, ואז נראה.
  וינט שם קסדה על ראשו של סלבה.
  -בואו נחשוב על סוללת הקוואזר שלנו.
  -על מה לחשוב.
  - על כל דבר רע ופוגעני. תזכרי מה הכי הרגיז אותך.
  ומה זה יעזור לך? עיניה של גלורי התרחבו בהפתעה.
  קרוהר החזיר את רגלו לאחור, ה"רמזור" שלו נדלק בהתרגשות.
  -כמובן, המחולל ההיפר-טלפתי שלנו ניזון מרגשות שליליים. הוא הופך אותם לכוח המסוגל להזיז כוכבים ממסלוליהם. אחרי הכל, זה בדיוק מה שהתברר לך כאטרקטיבי - יש לך הרבה רגשות שליליים.
  מכל זה, הבין סלבה שמסתתרת בו אנרגיה חסרת תקדים, ומשום מה, כל הגרוע ביותר בו מסוגל לכזה קרבות נערים קטנים דועכים כמו נר בשמש.
  - ואני חזק.
  הילד קפץ את אגרופיו.
  -יש לך שדה ביולוגי חזק - ענה בורג. ספינת החלל הקטנה שלנו תאיץ למהירויות על-קוסמיות.
  בתא הטייס של ספינת החלל הפך מיד לאור. סלבה ראה מכשירים מסודרים כמו באולם מכונות מזל. משך את עינו, קרוהר הפעיל את המכשיר ההולוגרפי. השמים זרועי הכוכבים אורו כמו זרקור.
  -זו הגלקסיה שלך, אתה מבין, מותק, היא מפותלת בספירלה.
  הילד הציץ בהפתעה אל המרחב הלא ידוע עד כה שלא היה ידוע לאיש מהאנשים. הוא היה שמח וקצת פחד להציץ לתוך הנס הזה של טכנולוגיה חייזרית.
  -הנקודה האדומה הזו היא המקום בו נמצאת הסירה כרגע.
  -אני מבין, וכרגע על כדור הארץ.
  שאלה תהילה.
  לא, אנחנו על הירח. ואם תרצו, תוכלו להתפעל מנוף הירח.
  הבורג הפעיל את סורק הסייבר, קירות הספינה הפכו שקופים ונוף הירח המוזר האיר את כל פני התא.
  האיש הקטן הזה שאתה רוצה לרוץ דרך מכתשי חלל.
  Vint הציע בנימה נלהבת.
  תהילה היססה.
  אבל אין שם אוויר.
  - אבל יש חול. אל תפחדו להיגמר, בזמן שהוואקום לא נורא עליכם.
  הילד האמין מיד לחברו המוזר. ברגע שהוא קפץ אל פני הירח, הגופה נתפסה בקלילות בלתי מובנת. נראה היה שהוא לא קופץ בחלל חסר אוויר, אלא צף על המים. קפיצה חדה אחת למעלה ואתה נוחת חלק על הקרקע. סלבה הרגיש שהוא חווה תחושה דומה איפשהו. זה בדיוק איפה - על הקרוסלה, נדנדות? לא, זה יותר כמו לקפוץ בחלום. אותה תחושה של נפילה איטית, אתה כמו עלה מרחף באוויר. כמה גבוה הוא יכול לקפוץ. זה פשוט לא מובן למוח.
  -סוּפֶּרמֶן! הילד צורח ובועט בכל הכוח.
  -כשתפגע באסטרואיד, היזהר ותוכל לעוף משם.
  - אז בוא נשחק תופסת. תהילה הציע.
  -מה הרעיון. וינט קרץ בעיניו הרמזורים.
  -אז יאללה, מי שייגע במי יתפוס.
  המשחק התחיל, ולמרות שוינט וקורה היו הרבה יותר מהירים מהילד, הוא נכנע במיומנות רבה, וכתוצאה מכך המשחק התברר כיפי. וכאשר קרוהר הציע לסלבה להחליף משהו על הקסדה, הוא הרגיש כוח רב עוצמה זורם אל חלצי הגוף.
  -וואו! בפעם הראשונה אני מרגישה שינוי מוחלט בעצמי.
  הילד קפץ מיד שלושים מטרים לאוויר, ואז קפץ בחדות למדי אל פני השטח, והותיר עקבות עמוקות.
  היי, נסה להדביק אותי.
  עם זאת, בורג מעט, לא נבוך מקפיצה חדה, השיג את הילד, מכה אותו קלות באצבעותיו בחזה.
  -ילד, אתה עדיין מושווה אלינו. לא משנה כמה תנסה, אנחנו נתפוס אותך.
  לאחר מכן, לסלבה נמאס לשחק, הוא שילב את ידיו, השעין את ראשו.
  - מסתבר שנכנעתם לי - בחורים שקרנים דו-לב.
  - למה אנחנו משקרים, כי זה משחק, ובמשחק הם נלחמים, ולכל אחד יש את הזכות לטקטיקה שלו. והאסטרטגיה שלנו היא אחת לעזור לכל היצורים החלשים החיים ביקום.
  אני חושב שנמאס לנו מהירח. המשיך לחשוב וינט. אנחנו יכולים לעשות הכל, אתה רוצה שילד יראה עולמות ויקומים אחרים?
  -כמובן שאני רוצה! פניו של סלוויק אורו שוב משמחה. נראה שאפילו החבורות מעטרות את הפנים הוורודות.
  -אז תעלה על הספינה ותלך.
  סלאוויק התיישב על כיסא הטייס הראשי - מתפעל מהתמונה הגרנדיוזית של נוף השמיים. על פני כדור הארץ לא ניתן לראות כל כך הרבה כוכבים בהירים בו-זמנית, האטמוספירה הארצית העבה מקשה על התבוננות בפאר הקולוסאלי של השמים זרועי הכוכבים.
  וכאן בוואקום אפשר לראות הכל עד לחלוק הכוכב הקטן ביותר. סלבה העריץ את השמיים, הוא הרגיש טוב ומרוצה, כי הוא ראה את מה שרק כמה עשרות, מקסימום מאות אנשים יכלו לראות.
  -עכשיו החללית תיכנס להיפרדריפט ותוכלו לצפות במשהו שאף אחד לא ראה קודם.
  סלבה הושיט את אצבעותיו אל הפאנל.
  וינט גלגל את עיניו. ואז הוא סטר בעדינות אך בתקיפות בידיו.
  -אל תיגע במכשירי החשמל. אתה יכול להפוך את הקרס הלא נכון וליפול חצי מהיקום לתוך חור שחור.
  סלוויק פקח את עיניו לרווחה.
  - לשרוק.
  -לא, באנו מיקום אחר מפותח לאין ערוך מזה. ויש לנו אספקה עצומה של אנרגיה חבויה בנו, שלעומתה מיליארדי כוכבים הם אבק. תראה איך אנחנו תופסים תאוצה.
  בהתחלה, הגופים השמימיים התעבו, נראה היה שיש עוד מהם קדימה, והספקטרום עבר לצד הכחול. מאחור, להיפך, הכוכבים נעשו נדירים יותר והתעממו, וקיבלו גוון אדום.
  - המשך להגביר את המהירות. קרוהר קרקר.
  הכוכבים הבזיקו במהירות מעל הסיפון, הספקטרום שלהם הוסט והפך לזוהר סגול מוצק. תהילה הביטה לאחור. הייתה ריקנות מוחלטת. הכוכבים בצדדים היו נדירים ועמומים. בהסתכל על הילד שפתח את פיו בהפתעה, וינט אפילו לא הסביר.
  - אלו מהירויות על-לומינליות. הפוטונים של הכוכבים שנמצאים מאחורינו נמצאים מאחורי הספינה, מה שאומר שאנחנו פשוט לא רואים אותם. לא רק זה, אנחנו מדביקים את הפוטונים שעפו קדימה, מה שאומר שרואים את כל הכוכבים בו זמנית, גם מאחור וגם מלפנים, ועפים חלקית מהצד. כאן הם מצטופפים מולך על המוניטור. אם נוסיף קצת יותר מהירות, אז הם יהפכו לבלתי נראים לך, נכנסים לחלק האולטרה סגול של הספקטרום. תראה.
  הבורג סובב את גלגל ההגה, והזוהר הסגול התעמעם בבת אחת, ואז נעלם לחלוטין.
  - ובכן, מהבורג. עכשיו אתה לא יכול לראות כלום.
  החלל השחור נעשה בבת אחת קודר וקודר. קרור קרץ בערמומיות.
  -עכשיו נוסיף מהירות. החללית עברה ניצוצות, והמסך הבהב שוב.
  - אנחנו היינו שהפעלנו את הממיר של קרינת גמא לאור רגיל. עכשיו אתה רואה שוב את השמים זרועי הכוכבים.
  הכוכבים באמת עפו מעל הסיפון במצב מטורף. הם כבר עברו את החלק של הגלקסיה הצמוד לכדור הארץ ועברו למרכזו. כאן הם האטו קצת. להתפעל מהתפרחת המוזרה. כאב לי בעיניים איך נצצו בסמיכות אינספור צבירי כוכבים. יותר מאדם אחד עלי אדמות לא ראה תפרחת מדהימה שכזו. אודם, יהלומים, אבני ספיר, טופז, אמרלד, אגטים ואבנים אחרות נראו כאילו נצצו מרוסקים בחלל. האור המסנוור שלהם פינה את מקומו, זרח מבעד לכל החלק הפנימי. תהילה מצמצה. בורג צחק, הוא היה מעוות ממתח
  - האיש ההוא מעולם לא ראה דבר כזה. זהו מרכז הגלקסיה. תראה, אל תתעוור.
  "גברים קטנים ושמחים" צחקו בצחוק חסר קול.
  כמה מהר טסנו?
  הקטן ביותר הוא אלף פרסקים לשנייה. פרסק אחד הוא כמעט שלוש שנות אור. כלומר, בשנייה אחת אנחנו נוסעים בנתיב שהאור עובר במשך כמעט שלושת אלפים שנות כדור הארץ.
  תהילה לא הפסיקה להיות מופתעת - וואו, נו, מהירות.
  וינט קרץ בערמומיות.
  -המהירות עדיין לא גדולה מספיק כדי לעוף מיקום ליקום, אבל אנחנו יכולים להגביר את המהירות פי כמה. האם אתה רוצה לרוץ מסביב לעולמות?
  - כבר אמרתי שאני רוצה!
  -אז תחזיקו חזק, התאוצה החדשה תהיה תלולה יותר מהקודמת.
  הכוכבים דעכו לרגע, ואז הם מיהרו בפרשיות מטורפות. תנועת המיני-חלל הייתה מואצת ומואצת. גלקסיות שלמות מיהרו לגדות. האור טשטש והבליח, והריצה המטורפת של ספינת הכוכבים הלכה וגדלה.
  אנחנו כבר נעים במהירות של מיליון פרסקים לשנייה. זה עדיין לא אוברקלוק גדול. ייקח יום לעוף לקצה היקום הזעיר שלך. אבל אנחנו וינט הצמדנו את אצבעו אל שפתיו - נוכל להאיץ עוד יותר אם נפעיל מאיצים היפר-אולטראפלזמיים.
  סלבה נלחץ מעט לתוך הכיסא, והוא נאלץ לכסות את פניו בידיו כדי לא להתעוור משפע קרני הכוכבים. אפילו האצבעות זרחו מבעד.
  -המהירות שלנו היא עשרה מיליון פרסקים לשנייה. אנחנו ממשיכים להאיץ.
  הזוהר הלוהט נעשה לוהט, האור בער מבפנים. כשראה זאת, הפעיל קרוהר את מסנן האור.
  אמרתי לך שבני אדמה הם חלשים. יש צורך לתת עוד יותר תאוצה, ולחזק את שדה הכוח, מה שהופך אותו בלתי חדיר לקרניים.
  -המהירות שלנו היא מאה מיליון פרסקים. בורג חרק - בקרוב נתקרב למהירות תת-טלפתית.
  - אבל זה לא סביר, מהירות המחשבה היא אינסופית והמנוע ההיפר-טלפתי יכול להאיץ עד אינסוף. חוץ מזה, אתה לא יודע עד כמה רגשות שליליים מזינים. כבר רצנו בחצי היקום, ועדיין לא ניצלנו מאית האחוז.
  השיב קרור.
  - כן, הילד הזה הוא אוצר אמיתי. אגב, סלאבקה, המהירות שלנו הגיעה למיליארד פרסקים לשנייה.
  לפתע, משחק האור מעל הסיפון נקטע, נעשה חשוך, ורק האור שבתוך ספינת החלל המיניאטורית האיר את הוואקום השחור.
  -איפה אנחנו? שאל סלבה בקול נאיבי.
  - ובשום מקום במרחב הבין-אוניברסאלי. סורקי הסייבר עדיין לא מתו, אבל אין כמעט שום עניין בסביבה, יש רק ואקום, היפר-ספייס והרבה שדות.
  -אנחנו בריק. הילד חש פחד.
  -אתה יכול להגיד את זה. אבל אל תפחדו, בקרוב נמצא את עצמנו ביקום אחר, הרבה יותר גדול מהעולם שלכם. שם יהיה לנו מקום לפעילות יצירתית.
  -יש הרבה יקומים והם ממוקמים לא רק בתלת מימד, אלא גם במרחב רב מימדי. יש מיליוני מדידות, הן משתנות כל הזמן, משתנות. כדי לא לזעזע אתכם עם מגוון הצורות, נלך ליקום התלת מימדי הרגיל. העיקר, ההבדל שלו מהתחום שלך הוא שהכישוף והקסם מפותחים בו מאוד. כל אלה הם אינטריגות של טלפתיה, האפשרות להשפיע על הסביבה החומרית באמצעות השפעה מילולית. תמצא את עצמך בממלכת-על נהדרת, עולם של פנטזיה וחלומות.
  מה אני אעשה שם! אחרי הכל, כישוף עבורי הוא תעלומה מאחורי שבעה חותמות.
  -זו עדיין תעלומה, ופעם בעולם אחר תלמד במהירות קסם. הארי פוטר עצמו לא יתאים לך. עם זאת, אם היקום הזה לא מתאים לך, אז אנחנו נמצא אחד אחר בשבילך. אולי אתה אוהב טכנולוגיה היפרפלזמית - נלמד אותך איך לעשות את זה, אבל לעת עתה, לשלושתנו יש משימה מיוחדת להשלים, ולשם כך אנחנו צריכים ילד כמוך.
  -בשביל מה?
  -כי אתה בן אדם.
  -המהירות שלנו הגיעה לעשרה מיליארד פרסקים בשנייה. וזה אומר שבקרוב, הכוכבים יסתחררו מעלינו. וינט פלט פיסת עשן מפיו.
  ואמנם, כמו באגדה, נדלקה מולם סולם אור נפלא. מהירות ספינת הכוכבים ירדה, והם נפלו לתוך עולם אגדות. הכוכבים של היקום הזה היו מיוחדים לא עגולים, אלא מרובעים, משולשים, בצורה של קונוסים ומנסרות. כל כוכב היה מיוחד וייחודי, שונה בצורתו או בגוון חמקמק של אור.
  התהילה כל כך קפאה בפה פעור, מה שראה עלה על ההנחות הנועזות ביותר.
  הכוכבים צפו לאיטם מעל הסיפון, הם נראו כמו איי אש על ים קטיפה שחור.
  לבסוף הופיע לנגד עיניהם כוכב לכת גדול, בקוטר של כעשר שמשות בצורת גליל. ממש במרכז הגליל הזה הייתה טירה ענקית בסגנון גותי. חומותיו של אלף הקילומטרים נראו בקלות מהמסלול.
  -כאן בטירה הזו גרים המלך והמלכה, שבאמת רוצים לקבל יורשים לכס המלכות. אבל כישוף נורא מכביד עליהם. רק ילד תמים מיקום אחר יכול לשבור את הכישוף הזה. אמר קרור.
  ועכשיו אנחנו חייבים, כמו שאנשים אומרים, לנחות על פני כדור הארץ.
  הנחיתה הייתה מוצלחת, עשו סיבוב, הם עפו על פני פסלי הענק של נשרים אדירים.
  כל תהילה צאו החוצה. בורג נתן יד ועזר לקפוץ מספינה קטנה.
  - להשתחוות לכוכב הלכת.
  סלבה קד קידה קלה. החוזק היה בערך כמו על פני כדור הארץ, אם כי הארמון הענק היה מזעזע. ואז נפתח לפניהם שער קריסטל באורך קילומטר. שלושת החברים נכנסו למסדרון מרוהט בעושר בפסלים זהובים ויקרים. היו שם גם דולפינים בעלי ארבעה זנבות, חיילים חייזרים עם נשק מגפלזמה. זרים יפים של פרחים טבעיים, מגולפים מאודמים, הם המשיכו להתנדנד ולמשוך את ראשיהם. דגים מופרכים שחו ברחבי האולם, מנצנצים בקשקשים נוצצים.
  -מוזר איך הם יכולים לצוף באוויר? שאל הילד.
  -נוגד כבידה! השיב קרור. אתה לא תראה את זה עדיין.
  היה הרבה מכל דבר אחר, כל מיני דברים שונים, מכשף את העין ומדהים את הדמיון של ילד בן תשע, אבל התיאור של פאר כזה ייקח הרבה מאוד זמן.
  זה היה יותר מדי זמן ללכת לאורך המסדרון בן מאה הקילומטרים, אז וינט לחץ על הכפתור והם שילחו ישר אל חדר הכס. המיקום המרכזי של מלכי הכוכבים היה מדהים. באמצע האולם היה כס מלכות, מרשים כמו הר, בצורת אמת מים ספירלית, שעליו הותכו סירות קטנות אך מרוהטות בהירים. מדי פעם הם פרצו בזיקוקים, מפל הניצוצות הבהיר ביותר שהציף את החלל שמסביב של הדמדומים ששלט מסביב. ואז התחילה להתנגן מוזיקה גרנדיוזית, וזוהר הר הגעש התלקח. לבה אדומה לוהטת חתכה את האטמוספירה, וזוג מלכותי הגיח מענן מסנוור. הם נראו צעירים ועשירים בעת ובעונה אחת לבושים בטוב טעם. על חזהו של המלך הייתה שרשרת עם אזמרגד יחד עם דמות של פודל כחול. והשרשרת שקישטה את צוואר המלכה, להיפך, הייתה עשויה ספיר. הוא הטה את פניו לכיוון הילד, הכלב צעק חרישית ונענע את זנבו. המלך חייך, שיניו זוהרות כמו נורות.
  - אני מברך אותך אורחי בשם סלבה. אתה, כפי שאומר הקמע שלי, אתה ילד טוב מאוד ומסוגל להגשים את ייעודך.
  האדם המלכותי סידר את הביטויים בצורה קצת לא אנושית, אבל המשמעות הייתה ברורה גם ללא תרגום. למרות שזה מוזר איך תושב יקום אחר יכול לדעת רוסית.
  -זו טלפתיה. קרור לחש.
  יש לנו תינוק צער גדול. הבת היחידה מוחזקת בשבי הצורר הבין-גלקטי אלטרומנדו. ואנחנו צריכים אביר שמסוגל לשחרר אותה. הנבואה הגדולה אומרת שהוא יבוא מיקום קטן עם כוכבים עגולים. שניים מחבריי הוותיקים וינט וקרוהר הביאו אותך לארמון, עכשיו אתה צריך לעבור מבחן רציני ולהביס את ההיפר-רודן.
  סלבה חייך, נדמה היה לו שכנפיים צומחות מאחורי גבו והוא די מסוגל להתמודד עם מפלצת שמטילה אימה על כל היקום האינסופי.
  -אני מוכן להילחם באויבים ולשחרר את בתך.
  -אז וינט וקרון בדרך וידריכו אותך, אבל קודם עליך לעבור מבחן קטן. מעין טקסט על התאמה מקצועית.
  -בשמחה.
  וינט וקורה תפסו את הילד בזרועותיהם והם חזרו לספינת החלל.
  -לטקס יש טקסט, ועכשיו נטוס לכוכב לכת שנמצא כמעט ליד כוכב גדול.
  הספינה המיניאטורית הסתובבה, והם היו מול כוכב לכת כחול עם עננים קצפים.
  וינט הוציא את המכשיר.
  - להתראות שלגיה.
  הצמדת אצבעות ותהילה הייתה, בכל מקום שאתה חושב. מולו ניצב בניין בית הספר האפור, שעלה על שרטון. יש תיק כבד מאחורי גבו, מה שאומר שהוא צריך ללכת לשיעור משעמם וכועס. וזה נורא לא רצוי. הרגליים הפכו שבירות ורעדו. האם זה באמת היה רק חלום או הזיה? הילד שפשף את עיניו וניסה במסורבל לצבוט את עצמו. כאב. אז זו המציאות, הוא באמת חייב ללכת לבית הספר. והשמים בכו, היה לח וקר, רוח צוננת נשבה. קריאה נשמעה מרחוק. רגליים זזו באופן לא רצוני לריצה. אתה צריך להגיע בזמן כדי שהשיעור יתחיל.
  הילד, מעט חסר נשימה, רץ לתוך הכיתה. המורה הקודר רודולף פרנקנשטיין קיבל את פניו בשאגת חיות.
  שוב אתה משתגע באיחור. חבל שכעת חלפו הזמנים הישנים ואי אפשר להלקות אותך. אתה נשאר אחרי הלימודים, אתה תשטוף את הכיתה.
  צחקוק ארסי מאחור. האיל לוחש, מראה את אגרופו ואצבעו האמצעית.
  - ננצח אותך בהפסקה. בואו נהפוך את זה לצלעות שלגיה.
  וצחוק קשה. המורה מעמיד פנים שהוא לא שומע.
  השיעור נראה ארוך ומשעמם כדי לסיים את "ברן" והחברה שלו מתחילה לירוק נייר לעוס מקשיות.
  הפחד זוחל בעל כורחו לתוך הנשמה, הוא כואב בבטן, הוא מצנן את הגוף. בצמרמורת, אתה מחכה לשינוי כשהחמישייה הנבזית נצמדת אליך. לבסוף נשמע הפעמון, ורגליו פורצות בריצה בעל כורחו - הילד ממהר להתעייף מבני גילו המרושעים. הוא רץ, מנסה להתחבא בפינה החשוכה ביותר של בית הספר, שם הערפדים האלה לא יכולים למצוא אותו. סלבה טיפס מתחת לסככה, ומצא את עצמו ברחוב. הוא תרגם, הייתה נשימה, כשהופיעו צללים של ילדי מפלצות מצדדים שונים, הם היו ממש שם.
  ובכן, הטיפש ברח. היית "שלגיה" והתה הזה יהיה "רטוב".
  האיל חייך בסדיסטיות.
  -תעמוד על האזוב ואנחנו נכה אותך, אחרת תשכב כמו גופה.
  לא, בנים לא. סלבה מלמל בעצבנות.
  אנחנו צריכים עז. ומה שלא תאט, תמשיך.
  הוא היה איל גבוה כמעט בראש מסלאבה ופי אחד וחצי חזק יותר היכה מכה חזקה בפניו. הילד התעוות, העין התנפחה כמעט מיד. ואז בעקבות ניקיון באף, זרם יושקה. בן זוגו של ה"בארן" מיהר לקרב, פגע בצלעות, אך המנהיג החסון עיכב אותו מעט.
  - רגע, תן לו לכרוע על הברכיים. ובכן, "שלגיה" יהפוך לאזוב.
  דם נזל מאפה של סלבה, עיניה דמעו, אך בנוסף לפחד, החלה להתעורר בנפשה תחושת גאווה וכבוד שונה.
  לא, אני לא כורע ברך.
  "בארן" העמיד פנים שהוא מופתע.
  - ככה השמוק הזה מתנגד לי. אז תאכל חטיף.
  והוא נע בכל כוחו באוזן. ראשו של סלבה רעד, אוזנו נעשתה סגולה.
  לא, אני עדיין לא. הייתה עקשנות בקולו, פחד גובר.
  אז אתה מת. אנחנו נהרוג אותך.
  המנהיג שוב התנדנד ובכל כוחו נסע לתוך עצם הלחי. סלבה זז מעט הצידה, והמכה יצאה מטושטשת.
  - תחזיקי מעמד בשלגיה. "בארן" עשה תנועה מאיימת.
  החוליגאן תקף את סלבה, פרש את זרועותיהם והצמיד אותם לקיר. אחר כך הוציא המפקד הצעיר גפרורים והדליק סיגריה.
  -עכשיו אני אתן לך צריבה. רד על הברכיים או חווה באזז מטורף.
  סלבה נבהל בצורה בלתי נסבלת, הוא כבר רצה לוותר ולכרוע ברך, כשהוא נזכר בפרצוף העליז של קרורה ובמבטו המלגלג של וינט. בלתי נסבל במיוחד היה הזיכרון של פניו החמורות והטובות במיוחד של מלך מיקום עצום אחר. לכרוע ברך פירושו לבגוד בהם. ואיזה גיבור הוא מוכן אז לאתגר את הצורר אלטרומנדו, אם החוליגנים הרגילים ביותר יגרמו לו צמרמורת תמותה.
  כשהסיגריה נגעה במצחו, סלבה צרח והוציא את זרועו הימנית החוצה בחדות.
  אגרוף קפוץ בחוזקה בזעם נואש נפל על לסת ה"בארן".
  הוא בלט את עיניו בתדהמה, המום ונפל על גבו ברעש. כאן חש סלבה זעם ועוצמה יוצאי דופן. הוא חבט כמו קיקבוקסר מקצועי, חבט באגרופים ובעט . חלפה חצי דקה וכל החמישה שכבו מחוסרי הכרה. סלבה עמד בראשו מורם בגאווה, ידיו מורמות באוויר.
  -ניצחון! איך יכולתי לעשות את זה!
  הפעמון צלצל לשיעור, רק שהפעם הוא לא גרם לצמרמורת הרגילה, אלא נראה כמו טריל זמיר. הילד עף לתוך הכיתה כמו על כנפיים. כאן הוא נכשל משום מקום. סלבה אפילו לא התיישב להשמיע מילה כשהגיע בסופו של דבר בחלל החיצון. הוא לא פחד - עכשיו השטן עצמו לא מפחד ממנו ופקח את עיניו לרווחה. הכוכבים נראו מתוקים ויקרים, זה לא היה מפחיד בכלל, להיפך, בחוסר משקל מרגישים קלילות מוזרה. הילד סובב מעט את ראשו. בורג וקורה ריחפו לידו.
  -"שלגיה" הזה נבהל. סליחה, אבל לא יכולנו אחרת: היית צריך להתגבר על הפחד שבנשמתך.
  אז זה לא היה מבחן אמיתי.
  -ולא! הכל היה אמיתי, יש לנו את הכוח לקחת אותך לכדור הארץ ואפילו להזיז מעט את ציר הזמן. אֵיך? זהו הסוד של יצורים שבבעלותם מיליון ממדים. עכשיו עברת את המבחן ונעבור לעניינים אחרים רציניים יותר.
  -מה?
  הבורג חרק בקול מתכתי.
  -לדוגמה, שחררו את היורשת היחידה של עזרם המלך. להביס את אלטרומנדו לא יהיה קל, קווינטיליונים של עולמות נאנקים מתחת לעקב שלו. אבל זכית בניצחון הראשון שלך על הפחד שלך.
  - פחד ממוות קטן - מנצחים אותו, אנו מתקרבים לאלמוות.
  - סיים חשב קרור. לפנים הופיעה הצורה המוכרת של כוכב לכת גליל.
  . אֶפִּילוֹג
  לאחר סדרה של מכות ותבוסות מדהימות, האימפריה השמימית הסכימה לשלום, והבטיחה לא לתקוף שוב את רכושה של רוסיה הצארית.
  ששת הגדולים טענו כי מוקדם מדי לכבוש את סין וכי הם יכולים להסכים לתנאים נוחים. למעשה, חלק ממונגוליה, אזור אוסורי הדרומי, פרימוריה ואפילו קוריאה יצאו מרוסיה. אלו היו הסכמים רווחיים - שאפשרו לרוסיה הצארית של אלכסיי מיכאילוביץ' להשיג דריסת רגל בסיביר ובחוף האוקיינוס השקט. ולהרגיש בטוח יחסית.
  ועל זה הסתיימה המלחמה המעשית המפוארת, ודברים אחרים חיכו לששת הגיבורים!
  
  
  מלכת החלל האלמותית
  המלכה באמת רצתה להיראות צעירה יותר. וכך היא שלחה משלחת שלמה בחיפוש אחר מראה האלמוות. כשמסתכלים על זה, את יכולה להפוך לנערה צעירה.
  בסופו של דבר, החיפוש הצליח, אבל... הג'יני במראה אמר למלכה הקשישה:
  - אחזיר לך את נעוריך, אבל אתה תהפוך לעבד!
  המלכה ענתה, בחיוך מרווח שיניים:
  - אם הנעורים נצחיים, אז אני מסכים לעבדות!
  הג'יני הטיל כישוף. המלכה הפכה לילדה שכמעט עירומה בבד אחד, חפרה את השדה במעדר. והיא עבדה בעצמה ועבדה קשה.
  רק הגוף הצעיר כמעט ולא כאב, ולא היה עייף מדי. אבל זה היה מאוד משפיל ומשעמם. זה היה על כוכב לכת עם שתי שמשות. והמבנה הוא כמו סוף ימי הביניים.
  יתר על כן, קפוא בתצורות. המלכה עבדה ימים רבים ונעשתה משעממת. היא הפכה כמעט כמו חיה, רק בחלום הגיע אליה החופש. והיא תמיד עובדת קשה בכבלים. זה מאוד קשה למלכה לשעבר. ומגע שוט המשגיח בגוף העירום, כמו ברזל לוהט.
  לבסוף, חל שינוי בחייה. רק לרעה. הבעלים מת, ויורשו נהרס לחלוטין. והילדה נמכרה למחצבה.
  עכשיו הייתי צריך לסחוב סלים כבדים, לעבוד עירום בשלשלאות, לקבל שוטים ולישון על אבנים.
  המלכה הייתה עכשיו מיוסרת הרבה יותר. הג'יני, כמובן, טמן לה מלכודת. כן, היא בת אלמוות ולא הזדקנה, אלא בייסורים, כאילו בגיהנום.
  למרות שגוף חזק רגיל ללחץ. והמלכה החליטה לברוח.
  בעזרת שיער ארוך היא החלה לתייק את השרשרת שבה כבלו את רגליה היחפות ואת צווארה החזק למשך הלילה. אתה מגיש ברזל מוקשה בשיער שלך לאט, אבל למלכה יש מספיק זמן - אלמוות. דבר נוסף הוא שאחרי עבודה קשה במחצבות צריך לישון, וכל יום ראית קצת.
  אבל אתה עדיין שותה בכל מקרה.
  המלכה ניסרה את עצמה ואז נפלה לתוך חלום. ואז על הבא מנוסר שוב.
  עד שלבסוף היא שברה את הקישורים.... עם זאת, היא לא הצליחה להימלט. השומרים העלו את האזעקה.
  המלכה נתפסה והוכה ללא רחמים בשוט. אחר כך שרפו את העקבים בברזל לוהט. לאחר מכן, הם שרפו את המותג של עבד נמלט. ושוב נשלח למכרות.
  עבדים מתים לעתים קרובות כל כך, והיא עבדה קשה במשך שנים. אז תן להם לעבוד בכבלים.
  וכל לילה בדקו את השרשרת שלה.
  המלכה ישנה באזיקים, והיא הוכתרה ללא הרף.
  הם שמו עליה שלשלאות כבדות, והכו אותה בשוט ברגע שהיא עבדה קצת יותר לאט.
  המלכה כבר הריחה את הצחנה, ולא הייתה חולה. הזיהום לא לקח את זה, בתזונה דלה ומונוטונית זה לא גרם לכאבים בבטן. הילדה הנצחית סבלה, אך לא מתה. והשנים נמשכו ונמשכו. המוקשים פותחו בהדרגה והתרוקנו.
  כאן היא שוב מועברת לעבודה אחרת. נשטף מלכלוך, מוצע למכירה.
  כאן סוף סוף התמזל מזלה של המלכה. הקונה התברר כאחד מספקי הגלדיאטורים לזירה.
  המלכה הייתה יבשה מאוד ודחוסה, לאחר שבילתה יותר ממאה שנים במכרות בעבודה קשה. היא מאוד חזקה ועמידה, מחזיקה אבן כבדה מעל ראשה.
  כמובן, כוחה משך את הספק. הוא הביט בשיניה: אף חור אחד וכל כך גדול וחזק. הרגשתי פלדה, יצקתי שרירים - כמו אבן!
  וכמובן קניתי עותק כל כך מוכשר!
  לאחר מכן, התחילו חיים נוספים עבור המלכה. גם קשה באימונים, ריבים, בריונות, מכות, אבל הרבה יותר כיף.
  המלכה הייתה צעירה בגוף במשך יותר ממאתיים שנה, והצטיינה בכוח ובסיבולת רבה, הודות לאימון מאולץ בעבודה קשה מתמדת.
  זה נתן לה התחלה מסוימת לגבי בנות אחרות. יתרה מכך, כל הצלקות והחתכים בגופה השרירי החלימו מהר מאוד וללא עקבות.
  המלכה הייתה גם מהירה, תגובה אלמותית טובה, ולמדה בשקידה רבה. לא הכל הסתדר לה, מיד, אבל יש לה גוף מאוד עיקש.
  אז בהתחלה היא ניצחה על חשבון כוח, סיבולת וחיוניות. ואז המיומנות שלה התחילה לגדול.
  בהתחלה לא היו להם היריבות הכי חזקות, אבל בהדרגה, עם הניסיון, הרמה שלה עלתה.
  וכך החלה המלכה לזכות ולהתבלט בנשים. ואפילו להילחם עם אנשים וחיות!
  לפי מנהג האימפריה, אחרי מאה ניצחונות בקרבות גלדיאטורים, אתה יכול לקבל חופש.
  המלך העקשן, למרות שקיבלה פצעים ושריטות מניבים, הצליח בסופו של דבר לנצח בקרב המאה.
  ואז היא קיבלה חופש מידיו של קיסר. והיא כבר יכלה להרוויח כסף בקרבות בעצמה, או ללמד בנות לסייף.
  ועד מהרה נישאה המלכה, יפה וכבר עשירה ועדיין צעירה בגוף, עם פטריצית אצילית.
  וזקן ומכוער. אבל הוא לא בן אלמוות ומת במהרה.
  למלכה, כיום אלמנה צעירה תמידית, היו תריסר צעירים נאים כמאהבים.
  ועושר רב.
  אז נראה שהיא מצאה אושר... אלא אם כן לא היו מספיק פירות של קידמה - ובכן, המדע איכשהו לא מתפתח באימפריה הזו. ובכלל על הפלנטה. והרובים והמוסקטים הם הפרימיטיביים ביותר. הכל ממש קפא.
  וכך נפלה האימפריה לריקבון, פשיטה חדשה של ברברים... המלכה שוב בשבי ובעבדות. אבל מאז היופי הצעיר, היא הפכה לפילגש של החאן המקומי.
  ועד שמת ובגד בה ליורש. וגם הוא מת זמן מה לאחר מכן.
  והמלכה הועמדה למכירה פומבית. פשטו עירומים, ונמכרו לשיח' אציל. והיא הייתה עמו עד מת השיח'. ושוב הועמדה הילדה למכירה פומבית. והפעם, היא הגיעה לארמון לסולטן. בהיותה בת אלמוות, היא הצליחה לעטוף את המלך ולהפוך לאישה הראשונה.
  אבל מזל רע, הילדה האלמותית לא יכלה להביא ילדים לעולם. וכשהסולטן מת, הורה יורשו לכבול שוב את המלכה ולשלוח אותה למכרות.
  ושוב המלכה בגיהנום. באזיקים, תוך כדי עבודה קשה, היא גררה אבנים בסל, חתכה אבן עם ברזל. גם אוכל דל, מונוטוני, שוט, סירחון, כבול. והיא נאנסת כל לילה על ידי השומרים. למרות שהמלכה אפילו אהבה את זה, גופה הצעיר הגיע בקלות לאורגזמה.
  וכך בילתה הילדה הנצחית שנה אחר שנה, עשור אחר עשור.
  עד, שלבסוף, המכרה הזה לא התרוקן, אלא חלפו מאתיים שנה. אף אחד לא זכר מי הייתה המלכה הזו. וזה שוב הוצע למכירה פומבית. כרגיל עירום ושרירי. כמובן, כביסה לפני זה.
  ושוב קנו אותה, לצבא, אז היא הייתה מאוד חזקה פיזית. כן, ובמיומנות, היא ידעה להילחם בחרבות.
  והמלכה החלה בקריירה צבאית. היא השתתפה בקרבות רבים, הייתה עקשנית, חזקה, קשוחה, היא רצה יחפה כל הזמן. ובהדרגה עלתה הקריירה שלה בעלייה.
  כאן היא כבר מפקדת גדוד הנשים ובעלת עושר לא מבוטל. ושוב הוא מוצא לעצמו מסיבה רווחית, ומקבל אחוזה ענקית ברשותו.
  כזה הוא הזיגזג של חיי האלמוות: עכשיו למעלה, עכשיו למטה!
  המלכה, כמובן, התאלמנה, ואז נישאה לנסיך הצעיר. הילד איבד את ראשו מאישה צעירה מנוסה, אך כלפי חוץ. וכך הם התחתנו. ואז הצעיר הפך למלך. ואשתו הפכה להשפעה עצומה.
  הממלכה ניהלה מלחמות והתרחבה. זה התחזק יותר ויותר. והנעורים של אתמול הבשילו תחילה, ואחר כך הזדקנו. כלפי חוץ, המלכה הצעירה הוכה מתוך צוואתו של המלך הגוסס, שתהפוך לקיסרית. והוא חתם על זה.
  לאחר מותו, המלכה לשעבר הפכה לקיסרית. וניהלו מלחמה. להיות צעיר לנצח בסופו של דבר כבש את כל העולם!
  ונראה שהיא מצאה אושר מוחלט... אבל אז חלפו שלוש מאות שנה, וחייזרים נחתו. והם השתלטו על הפלנטה.
  והקיסרית שוב הייתה במחצבות. וכבר עם צווארון, עירום, יחף, אבל בלי שרשראות. עבדתי תקופה מסוימת, ואז צפיתי בטלוויזיה לפני השינה.
  זה גם חיים כאלה... היא ריצתה יותר ממאה שנים בכלא, אחר כך שוחררה על תנאי, וחיה על כוכב כבוש באימפריית חלל.
  היא נהנתה מכל היתרונות של ציוויליזציה מפותחת מאוד ו... הפעם היא נכנסה לצבא החלל.
  היא החלה לעשות קריירה במלחמת הכוכבים. היא בת אלמוות! שום דבר לא מפחד!
  אז היא התקדמה בשירותה עד שהפכה למרשל. ואז היא קיבלה כוכב לכת שלם להחזקה.
  חלקם היו מושלים. אחר כך היא חזרה לצבא. נלחם וציווה. הפך להיפר-סופרמרשל.
  ואז הם ביצעו הפיכה צבאית, ותפסו את כס המלכות של הקיסר של אימפריית חלל - המוביל את הגלקסיה.
  ואז היא החלה לכבוש עולמות אחרים. היא פקדה, תקפה, ניצחה, לפעמים הפסידה, אבל נקמה....
  הכל היה בסדר עד שהיא נתקלה באימפריה של יתוש היברידי וטפרים.
  הם התרבו מהר מדי והכריעו את הציוויליזציה האנושית במספרים.
  כך נמשכו הקרבות, קרב אחר קרב... עד שלבסוף, אנשים הפסידו. והמלכה לשעבר שוב לא הפכה לשפחה במכרות.
  שוב אתה עובד קשה בשלשלאות, ואתה ישן בשלשלאות על הסלעים. ותחת שליטה מלאה של רובוטים.
  רק בחלום ראתה את עצמה הנערה הנצחית חופשית וגדולה. ובשאר הזמן היא עבדה קשה לעצמה, עבדה, ואבנים חדות ברגליה הקשוחות החשופות.
  אבל המלכה לא איבדה תקווה. היא בת אלמוות ובטוח תשתנה לנצח! עבדות לא תימשך לנצח!
  המלכה לשעבר אפילו שרה, למרות העובדה שמכה נפלה על גבה החשוף והשרירי:
  בת כדור הארץ תגיד בתגובה, לא,
  לעולם לא אהיה עבד...
  אני מאמין שהחופש יתעורר -
  הרוח תרענן פצע רענן,
  למען הקרב הקדוש של המולדת,
  כי האדון הגדול קורא...
  קום אביר אמיץ בשעות המוקדמות,
  החושך ייעלם, הוורדים של מאי יפרחו!
  
  
  
  
  אל תתחזק עם אוכל אדם
  בנובמבר 1941 הציע היטלר במפתיע שלום לסטלין. החלטה שנראית לא סבירה למי שמכיר את המצב האמיתי.
  נראה שהגרמנים עומדים לכבוש את מוסקבה. ולמה להציע שלום במצב הזה?
  אבל להיטלר, כידוע, הייתה אינטואיציה מאוד מפותחת. והוא הרגיש שמוסקבה נכבשה, היא לא תעשה זאת. ואם כן, בדיוק הזמן, שבו סטאלין מאוים, להציע שלום. מטבע הדברים, לא כל הצבא הסכים לכך, אבל להיטלר היה כוח וסמכות.
  יתר על כן, תנאי השלום הבטיחו להיות מועילים לגרמנים. למעשה, אוקראינה עוברת לגרמניה ואיתה האדמה השחורה והחקלאות, כמו גם בלארוס, והמדינות הבלטיות ואזור סמולנסק.
  סטלין, באופן כללי, הסכים לתת את כל מה שהגרמנים כבר הצליחו לכבוש.
  סבסטופול נסוג אל הגרמנים. בתגובה עזב הפריץ את אזור מוסקבה. לנינגרד נשארה מאחורי ברית המועצות ומסדרון הוביל אליה. הגרמנים הסכימו לעזוב את אזור לנינגרד בתמורה למחוזות וורושילובוגרד ודונייצק, שהגרמנים עדיין לא כבשו לחלוטין.
  באופן כללי, הנאצים קיבלו את הדונבאס עם הפחם, המתכות והמפעלים, מרבצי הבוקסיט והאדמה החקלאית שלו, את כל קרים ואפילו חלק מדרום הדון. הגרמנים עזבו את אזור לנינגרד, מוסקבה, טולה, חלק מאזור רז'ב, מחוז קלינין. בתמורה לחלק מהדונבאס, חלק מהדון עם האדמה השחורה והעשירה שלו וסבסטופול. הפינים קיבלו לעצמם את פטרוזבודסק, ואת מה שהצליחו ללכוד. הם נפרדו בידידות.
  בנוסף התחייבה ברית המועצות לספק נפט במחירים נמוכים ממחירי השוק, ולשלם כופר גדול עבור שבויי מלחמה.
  סטלין, שחשש להפסיד במלחמה ולהפסיד את מוסקבה, הסכים לתנאים כאלה. ממש בשיא הצלחת הוורמאכט.
  ובכן, והיטלר, בעל אינסטינקט על טבעי, הבין שזו האפשרות הטובה ביותר.
  המלחמה עם ברית המועצות הסתיימה. הנאצים החלו קודם כל להעביר כוחות לאפריקה. יתרה מכך, הבריטים פתחו במתקפה נגד רומל. נו מה? והפריץ לקח והנחית חיילים במלטה. כמובן, ראשית על ידי הפצצת הבריטים שם.
  בהמשך, כמובן, ההתקפה על גיברלטר. היטלר נפגש באופן אישי עם פרנקו.
  כאילו, ראית כמה גרמניה חזקה. הרס את ברית המועצות. היא לקחה ארבעה מיליון שבויים רוסים ואלפים רבים של טנקים. עבורנו ספרד היא כמו כתם על מפה. אנחנו נכבוש אם לא תיתן לכוחות לעבור. ואם אתה מתגעגע, אתה יכול להשיג משהו באפריקה. יתרה מכך, בריטניה נידונה ולא תלך לשום מקום!
  פרנקו, שהבין שאפשר לכבוש את ספרד ואין סיכוי, הסכים.
  ההתקפה על גיברלטר הייתה מוצלחת, ודי מהר. המצודה נפלה. ואז הגרמנים נכנסו לאפריקה המשוונית.
  הבריטים ספגו אבדות אדירות. הם נלכדו כמו פראיירים.
  רומל הביס את בריטניה בלוב, ופיתח מתקפה במצרים. כבשה את אלכסנדריה.
  אחר כך יצא וחצה את תעלת סואץ. עם פיתוח הצלחה, הגרמנים כבשו את עיראק, כווית ואת כל המזרח התיכון.
  הוורמאכט איבד לא יותר מדי חיילים וקצינים במזרח. וחייליו היו רבים וותיקים יותר ומאומנים יותר מהאנגלים ובעיקר מהכוחות הקולוניאליים.
  הבריטים יכלו להכיל דבר כזה, ואין ספק שהם מפסידים. ללא ברית המועצות, הצליח הפריץ להילחם בהצלחה עם בריטניה.
  באופן כללי, נגזר על בריטניה לאבד את המושבות שלה. צבא היבשה שלה היה חלש וחסר כוח מכדי להחזיק את המושבות נגד החיילים הרבים והממושמעים יותר של הוורמאכט.
  והתעריף בצי לא עבד. לאחר נפילת גיברלטר ומלטה, אי אפשר היה לשמור על אפריקה. כאן חסם רומל את תעלת סואץ. ואפילו ביבשה ניצחו הגרמנים את הבריטים בגול אחד. לאחר המלחמה עם ברית המועצות, הוורמאכט התחזק אפילו יותר ובטוח בעצמו, צבר ניסיון קרבי רב.
  כך נכבשה אפריקה בהדרגה. ודרך איראן נכנסו הגרמנים להודו. גם שם לא רצו הספויים המקומיים למות למען בריטניה. באופן כללי, הגרמנים היו מפריעים יותר ממרחקים, מחסור בכבישים, תקשורת ממושכת, בעיות אספקה מאשר חיילים בריטיים.
  ארה"ב צוברת אבק כדי להימנע ממלחמה. הם אפילו הסירו את כל הסנקציות נגד יפן.
  אבל בכל זאת, הסמוראי תקף את נמל פרו. היינו צריכים לאבטח את עצמנו ולתפוס את הרכוש הבריטי באסיה. והיפנים עשו את זה.
  בקיצור, בשנה הארבעים ושתיים ובמחצית הראשונה של הארבעים ושלוש, הגרמנים והיפנים כבשו את אפריקה, אוסטרליה, כל אסיה. ובספטמבר 1943, בעקבות הנחיתה בבריטניה. אחרי, כמובן, הפצצות מסיביות. הגרמנים השתמשו ב-Yu-288, וב-Yu-188, ובמכונות אחרות.
  לאחר שאיבדה את מושבותיה ומותשת ממלחמת הצוללות, בריטניה לא יכלה להתאפק.
  ולגרמנים היו יותר מדי משאבים, ובעיקר כוח אדם. הם ממש הפציצו את כל הערים והמפעלים באנגליה. ואז, כמובן, הנחיתה והשימוש ב"פנתרים", "טיגריסים", "אריות" ואפילו "עכברים". ובכן, כמובן, גם מיכלים צפים, וכלי רכב תת-מימיים.
  "עכבר" הספיק לעשות את תחילת המבצע, והוא אפילו נלחם. אבל עכברים כבדים מדי.
  הצוות של גרדה על הפנתר הצטיין בקרבות. הגרמנים לאחר כיבוש בריטניה במשך זמן מה עדיין נלחמו עם ארצות הברית. העיף את האמריקאים מאיסלנד. אבל בגלל משך התקשורת, לכידת אמריקה התבררה כמשימה קשה. עם זאת האוקיינוס האטלנטי אינו בדיחה. אלא אם כן הם הפציצו חבר וחתכו את עצמם בים.
  צוללות גרמניות התפתחו, כולל על מי חמצן, והטביעו כמעט את כל הצי האמריקאי.
  עם זאת, עדיין קשה מאוד לכבוש את ארצות הברית. המלחמה התארכה, והגרמנים, בסופו של דבר, לקחו ועשו שלום.
  לאחר שהגרמנים פנו לברית המועצות.
  בשנת 1945, ה-E-50 וה-E-75 נכנסו לייצור. היטלר אסר על ייצור, מלבד סדרה קטנה של רכבי סיור, של טנקים קלים מחמישים טון.
  הפנתר שקל ארבעים וארבע וחצי טון. "פנתר" -2 הוא כבר חמישים ושניים טון. E-50 כבר משך כמעט שישים וחמישה טון. לטנק האחרון היה שריון חזיתי הגון מאוד של 150 מ"מ מהגוף בשיפוע של 45 מעלות, ו-185 מ"מ של המצח של הצריח, גם הוא בזווית. אקדח של 88 מ"מ עם אורך קנה של 100 EL. ו-82 מ"מ של שריון בצדדים, גם מתחת למדרונות. בשילוב מנוע שהאיץ עד 1200 כוחות סוס בדחיפה, מיכל בינוני חזק מאוד.
  בתוספת שתים עשרה זריקות לדקה.
  E-75 כבד עוד יותר במשקל של מעל תשעים טון. הטנק הזה התברר שלא ממש מוצלח. לתותח ה-128 מ"מ היה קצב אש איטי יותר, מהירות לוע נמוכה יותר, ולא היו לו יתרונות בטווח קרוב בהשוואה ל-88 מ"מ E-50.
  השריון הקדמי של גוף הספינה טוב במעט מ-160 מ"מ בזווית של 45 מעלות. עם זאת, אין צורך יותר. הוא מחזיק בכל התותחים האמריקאים, ואפילו הסובייטים. מגדל ההגנה מפואר: מצח 252 מ"מ, צד וירכתיים 160 מ"מ. ניתן לראות שלפחות ישנה הגנה אמינה יותר או פחות למגדל, בעיקר בצד.
  הצד של המארז הוא 120 מ"מ, וזה מקובל, בנוסף ניתן לתלות מסכים. המנוע, לעומת זאת, חלש למדי עם 900 כוחות סוס. באופן כללי, כמובן, הטנק לא גמור, גבוה למדי. מזכיר לי "טייגר" -2 מגודל למדי עם בעיות דומות.
  שתי המכוניות הגרמניות לא מושלמות, אבל ה-E-50 היא, כמובן, פרקטית יותר.
  ובכן, וה-E-100. אבל המכונית הזו אפילו כבדה וגרועה יותר בביצועי הנהיגה מה-E-75.
  ה-E-100, בשל המסה הגדולה שלו, יוצר בכמויות קטנות.
  והצבא עצמו אישר בדרך כלל את ה-E-50.
  באביב 1946, רק ב-20 באפריל, ביום הולדתו של הפיהרר, עברו הגרמנים לברית המועצות.
  היו להם מספר רב של מכוניות וציוד. עשרות אלפי טנקים בגרסאות שונות. לברית המועצות היו בשירות גם את ה-T-34-85 הסדרתי ו-IS-2 ו-IS-3. ה-T-44 לא היה מוצלח לחלוטין. וה-T-54 עדיין לא היה מוכן.
  הגרמנים ייצרו את ה-E-50 וה-E-75 במספרים גדולים.
  סטלין אסר, לאחר אובדן חלק ניכר מהמדינה, לפתח מכונות כבדות מארבעים ושבעה טון.
  בנוסף למספר הרב של מטוסי T-34-85, וה-IS-2 וה-IS-3 הקטנים מעט יותר, ה-SU-100 יוצר בייצור המוני, שהיה תותח מתנייע פשוט ויעיל יחסית.
  יש לציין שהטנק הכי מסיבי T-34-85 יכול היה לחדור את סדרת ה-E-50 הגרמנית רק לצד, וה-E-75, אפילו מהצד, היה קשוח מדי, ורק ה-SU-100 יכול היה לעשות זאת. את זה, ואז לסגור.
  אז ברור שהכוחות לא שווים. הטנקים הגרמנים עצמם פילחו את הסובייטים ממרחקים גדולים. ורק ל-IS-3 הייתה הגנת מצח מספקת פחות או יותר, ואחר כך לחלק העליון.
  הנה הגרמנים בשטח ברית המועצות.
  גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה ב-E-50. הם שורקים שירים ושואגים.
  כולנו מפקפקים בקרן האיל,
  אלוהים יהיה בשבילנו!
  ואיך יקחו ויירו באויב.
  שלושים וארבע התפוצצו מהמגדל. כן, צוות הקרב, אתה לא תגיד כלום.
  שרלוט העירה במורת רוח:
  עדיין אין לנו הרבה שריון. האויב יכול, ולעלות ולחבור!
  כריסטינה ציינה:
  - אבל האקדח מדויק, וקטלני! אז אחד מפצה על השני!
  גרדה לחשה:
  - נשבור את כולם!
  בינתיים, נטשה נלחמת נגד הפריץ ב-SU-100 עם הצוות שלה.
  אולג ריבצ'נקו היה החבר החמישי בצוות SU-100 יחד עם נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה.
  הבנות הנהנו באישור.
  - אתה לוחם, וזה נהדר!
  נטשה ירתה לעבר האויב. הפגז פגע במצחה של המכונית הגרמנית, נהרס. הילדה רקעה בכעס ברגלה יחפה. והיא בדקה:
  - ועכשיו אתה בן! נראה שאתה חכם, נכון?
  אולג הנהן. הוא ילד בן אלמוות, אז הוא יכול לעשות הרבה. הנה ה-E-75 הגרמני קדימה. איך לפרוץ את זה?
  הילד הגאון הבין את זה, לחש אל הקליע:
  - מתכת אנחנו, מאותו הדם - אתה ואני!
  ובעזרת כף רגלו החשופה והילדותית, פרש את המראה, וירה.
  לא משנה כמה חזק הטנק הגרמני עם שריון חזיתי, אבל אם אתה פוגע בדיוק מקצה לקצה או שילוב של קווי כוח, הטנק מתאים את עצמו. ואז המתכת פרצה, וערכת הלחימה החלה להתפוצץ.
  אולג ריבצ'נקו צחק:
  - זה המעמד הגבוה ביותר!
  נטשקה דיגדגה את עקבו החשוף של הילד והנהנה:
  - לירות!
  אולג ריבצ'נקו שוב ירה מה-SU-100. הם פגעו ממרחק רב, ואז התותח הסובייטי 100 מ"מ לא לקח את הטנקים הגרמניים האחרונים: E-50 ו-E-75. אבל הילד הוא פנומנלי. והוא מצליח לפגוע באויב.
  הילד המחסל יורה שוב. והוא פורץ דרך ה-E-50. הטנק הזה מהיר ויש לפגוע בו. והגרמנים כולם מקל ומקל.
  זויה יורה. ומאוד מתאים.
  פוגע באויב במגדל. ואז אולג ריבצ'נקו יורה שוב. תותח של מאה מילימטר עושה פלאים.
  הילד הגאון שואג:
  - אני אקרע אותך! אני אקרע אותך! זה לא יהיה טוב!
  ושוב, כמו ילד, הוא ייקח את זה ובאופן מאוד מתאים לפטיש אותו. ובאמת לקרוע את האויב.
  לאחר מכן זה יוציא:
  - אני לוחם על קולי!
  ושוב, בעזרת רגל יחפה, הוא יירה.
  הילד נראה רק בן שתים עשרה, אבל הוא מהיר מאוד ופנומנלי.
  כאן היא ירתה בעזרת בהונות חשופות ואוגוסטינוס.
  והילדה התרסקה עם ה-E-50.
  הגרמנים סובלים נזק משמעותי. אבל מפולת הטנקים שלהם מתקרבת יותר ויותר. הנה ה-E-100 בתנועה. גם שריון חזק, כלי נשק ומגנים.
  אבל גם הבנות והילד שלו פורצים דרך.
  המכונית הגרמנית עולה באש ונקרעת לגזרים.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - תהילה לארץ המולדת הקדושה,
  בזעם לא ארצי!
  שוב ירה הילד, ריסק את הפאשיסט וקרץ לבנות. ושוב הילד יורה ומרסק את האויב.
  נלחם בוא נגיד הילד. ויורה קליע. והטנק טייגר-2, מיושן אך חזק, כבר הפך לקורבן. גם ה"פנתר" -2 הגרמני סובל מתבוסה. אבל היא כמעט כבשה את אמריקה בעצמה.
  ועכשיו ברית המועצות לוחצת.
  אולג ריבצ'נקו, לעומת זאת, יורה וקולע בוודאות.
  וכך הם התחילו לירות בתורם ולשיר...
  נטשה בעטה ברגלה היחפה ושאגה:
  זה מהטייגה...
  זויה גם חבטה באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - אל הים הבריטי ....
  אוגוסטינה גם ירתה פגז ואמרה:
  - צבא אדום!
  סבטלנה ירתה פגזים באצבעותיה החשופות ואמרה:
  - חזק מכולם!
  אולג ריבצ'נקו דפוק, והוציא:
  ותן לאדום...
  נטשה ירתה וצרחה:
  - דוחס בעוצמה!
  זויה גם סטרה ונבחה:
  - הכידון שלך עם יד מיובלת!
  אוגוסטינוס צלצל ושאג:
  - ואנחנו חייבים...
  סבטלנה ירתה מטען קטלני וצעקה:
  - בלתי ניתן לעצירה!
  אולג ריבצ'נקו ירה שוב וצחק:
  - לך אל האחרון...
  נטשה שלחה קליע ושאגה:
  - מורטל קומבאט!
  והבנות התפזרו, האקדח נחבט עד אזלו הפגזים.
  כן, אולג ריבצ'נקו שוב במלחמה.
  אבל הצבא האדום מתקשה. הגרמנים מתקדמים. יש להם יותר ציוד, יותר חיל רגלים. והיפנים נכנסים ממזרח.
  אל תתנגד לכוח כזה.
  גרדה והצוות שלה נלחמים על ה-E-50. הגרמנים כבר מסתערים על וורונז'. הלחימה עזה.
  מצד אחד, טנק גרמני, כלוחם מסוגו, טוב מאוד. אבל הלוח מוגן בצורה חלשה למדי. וזה המינוס שלו, אז בנות צריכות להיות ערניות.
  עדיין מיוצרים הרבה T-34-85. המכונה הזו עדיין בייצור המוני, והאקדח הגרמני 88 מ"מ ב-100EL קוטף יבול שופע ממרחק רב.
  גם ה-SU-100 מיוצר יותר ויותר, שבהיותו תותח מתנייע, קל יותר לייצור מאשר טנק, אבל התותח חזק יותר.
  ברגע זה, בלחיצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, פרצה גרדה את המייבש הסובייטי. מטווח קרוב, מכונה כזו עלולה להיות מסוכנת מאוד.
  המחסל הבלונדי לקח את זה ושר:
  העצבים שלי לא עשויים מפלדה,
  תפסת אותי לגמרי!
  ואז התותח של שרלוט ירה, וריסק את שלושים וארבעה.
  ואקדח שיורה שתים עשרה יריות בדקה מגיע למרחק רב.
  יתר על כן, כמו כריסטינה יורה. וזה גם יעשה את זה בצורה מאוד מתאימה ומדויקת. היא ריסקה טנק של הצבא האדום וצרחה:
  - אש מטורפת! היי סטלין!
  ואז לופנולה ומגדה. היא עשתה את זה בדיוק רב בעזרת בהונותיה החשופות.
  והיא שרה:
  - לתפארת ארץ המולדת הנצחית!
  ואז הילדה פורצת בצחוק...
  המכונה הגרמנית עובדת בעצמה ללא תקלות.
  כאן הפך ה-IS-2 לקורבן שלו, טנק חזק ומסוכן למדי, אך מוגן בצורה גרועה על ידי המצח של המגדל.
  רק ל-IS-3 במצח יש הגנה טובה יחסית, אבל הטנק הזה עדיין מיוצר במנות קטנות. יש לו צורת מגדל מורכבת מדי. למרות של-IS-3, כפי שהוכיח תרגול לחימה, יש לפחות סיכוי להשתלב בכלי רכב מסדרת E מטווח קרוב.
  טנקים כבדים יותר אינם מיוצרים עדיין בברית המועצות, ואפילו פיתוחם הושעה. זה, כמובן, יוצר בעיה. לגרמנים יש רק את התותחים המתנייעים מסוג E-25 בסדרה הקלה, אך ייצורו כמעט קפוא. למרות שהמכונה לא רעה.
  רק שני אנשי צוות וגובה מטר וחצי. קטן עם אקדח 75 מ"מ מהפנתר. צייד מכוניות סובייטיות.
  אבל הפיהרר מעדיף כוח. אפילו ה-E-50 נחות בהדרגה מה-E-75, שגם הוא סגור מהצדדים במגנים.
  E-75 קשה לחדור אפילו אל הצד. והגרמנים משתמשים בזה בפריצות דרך...
  שני טייסים גרמנים אלווינה ואלבינה כבר הצליחו לחרוג ממספר המטוסים שהופלו למעלה משלוש מאות וקיבלו: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  הבנות כל כך מגניבות לוחמות והכי מגניבות בעולם. כן, גם אם להאפמן יופלו עוד מטוסים לעת עתה, אבל הם כן, אבל הרבה יותר יפים.
  והם נלחמים, ככלל, רק בביקיני אחד ויחפים.
  אלווינה הפילה שלושה מטוסים סובייטים מה-ME-262 X שלה עם רובי מטוסים בקוטר 30 מ"מ וצייצה:
  - אני לפיד ההשמדה!
  אלבינה, שניהלה אש דומה, אישרה:
  אנחנו השמדה מוחלטת.
  והיא ניתקה עוד ארבעה מטוסים סובייטים...
  לוחמים מאוד נלחמים במצב הרוח שלהם, אבל הם כל הזמן מחייכים.
  הם אוהבים מאוד גברים, ועובדים עם הלשון שלהם. והם אוהבים את זה. יפהפיות לחימה כאלה.
  כאן הפילו TU-3 סובייטי, וריסקו אותו לרסיסים... זה השלום הלוהט שלהם.
  בנות, בקיצור, אל תוותרו. והצבא האדום מקבל מהם.
  אבל מצד שני, גם אנסטסיה ומירבלה נלחמות באותו ביקיני ויחפות - הן זוכות לחשבון! הבנות הן מאוד תוקפניות.
  ואנסטסיה הפילה מטוס גרמני והוציאה:
  - אני טייס נהדר!
  מירבלה זרקה תותח לתוך מכונית גרמנית בקוטר 37 מ"מ וצרחה:
  - אני לוחם על!
  בנות ובעצם מה שאת צריכה....
  אבל הם נלחמים על מטוסי Yak-9T מיושנים, שבאופן טבעי אינם מושכים נגד כלי רכב גרמניים מונעי סילון. אבל יפהפיות מצליחות להילחם. ולהימנע מלהיפגע.
  ולמה? כי הם יחפים ובביקיני. אז אל תנתק אותם.
  לוחמים, כפי שאנו יכולים לראות, מבינים מהו עור חשוף.
  אנסטסיה הפילה לוחם גרמני אחר וצרחה:
  - למען המולדת!
  מירבלה חתכה את HE-162 ושאגה:
  - בשביל סטלין!
  מטוס הקרב הגרמני המסוכן ביותר ME-262 X, יש לו חמישה רובי אוויר, ומהירות רבה, כנפיים סוחפות, שריון חזק.
  קל יותר להפיל מכונית HE-162 שהיא קלה, זולה, אבל מאוד ניתנת לתמרון.
  ה-ME-1010 התברר כלא מוצלח עבור הגרמנים, שהוא ללא ספק כלי טיס מצויין מבחינת מאפייני הטיסה, אבל כנפיו משנות את תנופתן ודורשות טייסים מוכשרים במיוחד. TA-183 התברר כמעשי יותר, וגם הולך לחזית.
  אבל היטלר מעדיף את ME-262 X המשוריין בכבדות, עם כלי נשק חזקים.
  עד כה, מכונות הברגים של לופטוואפה טרם הוצאו מייצור. ה-TA-152 הוא הרכב הרב-תכליתי המצליח ביותר, וה-ME-309 עדיין נמצא בקרב. הם עדיפים על הלוחמים הסובייטים במהירות ובחימוש. ולמרות שה-Yu-488 היא מכונת בורג, היאקים הסובייטים לא יכולים אפילו להדביק אותה. כן, גם LA-7 המתקדמת יותר נחותה מהמכונית הזו במהירות.
  ומה לעשות נגד מפציצי סילון: "אראדו", יו-287 ואחרים.
  התעופה הסובייטית, ללא מטוסי סילון, חלשה.
  עם זאת, אנסטסיה ומירבלה עדיין מצליחות להשיג ציונים טובים גם בתנאים כאלה.
  אז הם חזרו, תדלקו ושוב לקרב. שוב להפיל מכוניות גרמניות. והם עושים את זה עם השפעה גדולה.
  אף אחד בתעופה הסובייטית לא יכול להשתוות לזוג שלהם. בנוסף, בנות מקיימות יחסי מין כדי להיות חזקות יותר. ובדרך כלל תמיד יש להם גברים שונים. וזה נותן כל כך כוח לבנות!
  זהו אחד מסודות ההצלחה הפנומנלית שלהם.
  הבנות כבר קיבלו את כוכב הזהב של גיבור ברית המועצות, וקורצות זו לזו.
  הם שוב עפו, הפילו מישהו.
  אנסטסיה חתכה מטוס יו-288, מפציץ חזק למדי, עם תותח מטוס 37 מ"מ שלה.
  ומירבלה הפילה מטוס יו-287, גם הוא באמצעות אותו אקדח 37 מילימטר. רובים כאלה אפשרו, בדיוק הפנומנלי של הבנות, לפגוע ברכבי אויב מרחוק. למרות שהתחמושת הייתה מוגבלת, ואתה מסתכן במות.
  בנות מכות ברגליים יחפות ושרות:
  - להטיס את הבזים כמו נשרים,
  אנחנו בעד סטאלין קדימה!
  ההצלחה שלנו לא רחוקה
  פתחו חשבון מנצח!
  אז הלוחמים, כמובן, לא יאכזבו את הפשיסטים. והם יפגעו בו כל כך חזק שזה יפגע בפיהרר.
  אנסטסיה Vedmakova, כמובן, מתמרנת. Yak-9 הוא יותר משש מאות קילומטרים, הוא לא נסחט החוצה, אפילו פחות עם אקדח כבד, אלא פחות או יותר מתהפך.
  קצת יותר טוב מה-Yak-3, שהוא, לעומת זאת, יקר יותר ודורש דוראלומין איכותי. וברית המועצות איבדה הרבה שטח. ואת ה-Yak-9 ניתן לייצר בכמויות אדירות.
  אבל הרייך השלישי, יחד עם יפן, אי אפשר לעמוד בקצב.
  מירבלה הפילה את ME-262 ושרה:
  - לתפארת מולדתה של רוסיה,
  נשמח את כל העולם!
  אנסטסיה חתכה גרמני נוסף וצרחה:
  - זהו שמה של האהבה הזוהרת ביותר!
  וגם איך לשאוג. ותלחצו על פריץ.
  הבנות בהחלט מאוד מאוד מגניבות.
  והגרמנים, בינתיים, מעמיקים יותר ויותר לתוך שטחה של ברית המועצות.
  גם היפנים נכנסים לפעילות. ויש הרבה מהם והם דוחפים את הסינים לפניהם.
  החיילים הצהובים דוחפים לפריצת דרך. והם ממש זורקים גופות בכל הגישות.
  אבל יש כל כך הרבה מהם שהם בסופו של דבר פורצים דרך.
  היפנים והצבא הצהוב שלהם מסתערים על חברובסק. מתעלמים לחלוטין מההפסדים.
  אבל הן נפגשות שם על ידי בנות סובייטיות.
  אלנקה והצוות שלה.
  הבנות מגינות על חברובסק. הם זורקים רימונים על האויב ברגליהם היחפות.
  והם שרים בצחוק:
  אנחנו בנות טובות
  והתבוסה של כל הלוחמים...
  הקול כל כך חזק
  בתפארת אבות משוגעים!
  ושוב עפים הרימונים שנזרקו על ידי הרגליים היחפות של היפות.
  אלנקה, ברגע שהיא נותנת תור, מכסחת את הסינים וחורקת:
  - תהילה לארצנו!
  אניוטה תזרוק רימון באצבעותיה החשופות ותשאגה:
  - בשם הכוחות העליונים!
  וגם סטירה בפרץ קטלני.
  אנג'ליקה יורה בהמשך. והוא גם זורק רימון ברגל יחפה.
  וצורח:
  - לגבולות חדשים!
  ואז מריה תפגע. והיא גם ניתקה שורה של לוחמים צהובים, שרה:
  - זנב אחר זנב! עין תחת עין!
  ותקרוץ לחברים שלך.
  ואז האולימפיאדה תזרוק קופסה שלמה של חומר נפץ על הסמוראים והסינים.
  ושאג:
  - לתפארת המולדת!
  ושוב, החמישה מחסלים את הצבא הזר.
  אבל היפנים כבר אספו הרבה סינים. הם מטפסים ומטפסים. ותלוליות שלמות של גופות צומחות.
  אליונקה יורה, זורקת את עקבה החשוף וצווחת:
  - בשביל סטלין!
  אניוט גם תזרוק רימון ברגל יחפה ותנהמה:
  - מורים!
  אנג'ליקה תזרוק את התור. הוא זורק מתנה בכף רגלו היחפה, וחורק:
  - בשביל לנין!
  ואז מריה, כמו מכתש על האויב. ואצבעות הרגליים היחפות יתחילו הרס.
  לאחר מכן, הסינים מתפזרים לכל הכיוונים...
  ואז, כמו האולימפיאדה, הוא ייקח ויוציא חבית של ניטרוגליצרין. ולהשרות את כולם.
  והמיליטריסטים נופלים לעצמם...
  אולג ריבצ'נקו והצוות שלו עדיין נלחמים על טולה. הגרמנים מנסים להקיף את מוסקבה. העיר טולה כבר הדפה את מתקפת הפריץ בארבעים ואחת.
  אבל האויב הרבה יותר חזק עכשיו. ומבצע הפגזות אגרסיביות. ופצצות יורדות על הצבא האדום ועל כוחות קטלניים אחרים.
  יריב חזק מאוד. והם זורקים יותר מדי לוחמים שחורים, ערבים, הודים לקרב. ונראה שזה לא מפסיק.
  אולג ריבצ'נקו ירה לעבר ה-E-75 ושר:
  החייל תמיד בריא
  החייל מוכן לכל דבר...
  ואבק כמו שטיחים,
  אנחנו יוצאים מהדרך
  ולא יפסיק!
  ואל תחליף רגליים
  הפנים שלנו זורחות
  מגפיים מבריקים!
  ושוב הילד מכה את הנאצי מרחוק. אבל הכוחות אכן לא שווים.
  אמנם טולה עומדת בגבורה. ובדרום, הנאצים מתקרבים לסטלינגרד.
  אבל מה הם חושבים שינצחו שם?
  אולג ריבצ'נקו שוב יורה בנאצים ושר:
  וכאוס כזה
  מילא את היקום...
  גורלה העצוב של האנושות -
  לסבול כאב, סבל!
  ושוב נפל הילד, והפאשיסטי "מאוס" -2, מכונה אדירה מאוד, עולה באש.
  נטשה העירה בהיגיון:
  שום כוח לא יכול לעמוד נגדנו!
  וקרץ לילד.
  עוד לופנולה וזויה. גם שואג:
  - על הגישה שלי לניצחון!
  ה-SU-100 עובד עבור עצמו ולא חושב להפסיק את ההפגזה.
  הגרמנים עוקפים בהדרגה את טולה. יש להם הרבה כוחות, הרבה חיל רגלים. והעברת טנקים של מותגים שונים.
  הנה, למשל, אותה "לב" -2, מכונה חזקה מאוד: היא שוקלת מאה טון, והשריון הקדמי מוטה ב-300 מילימטרים. נראה ששום דבר לא נשבר.
  אבל אולג ריבצ'נקו עדיין מכה. מראה את המעמד הגבוה ביותר שלו - צלף.
  והוא מכה את עצמו, והוא מכה...
  מהנאצים עפים רק שברים. אבל הם עדיין לא רוצים להאט.
  אולג ריבצ'נקו חורק:
  - העתיד שלנו
  אנחנו נשרים, ג'דיי!
  ושוב הילד קם על סוסים. ושוב, הנאצים בפרוטה.
  וצוות הטנק של גרדה כבר נמצא בסטלינגרד. כאן קרבות אגרסיביים כאלה בעיצומם.
  גרדה, יורה, צועקת:
  - הגוף שלי ברזל!
  שרלוט לחצה על הכפתורים על הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - כל כך שימושי לקרב!
  וקרצה לבן זוגה.
  ואז היא לופנולה שוב ושברה את שלושים וארבע.
  ואז נתנה זריקה וכריסטינה. היא שברה את הייבוש של הצבא האדום, ורשמה:
  - אני ילדה מטורפת! אני קורע את כולם!
  ואז מגדה ירתה ברגל יחפה.
  בנות מגרמניה, באופן כללי, מסתדרות טוב. ותמרח את האויב.
  . פרק 2
  אבל אז המכונית שלהם נפגעה בצד. הייתי צריך לעצור ולתקן.
  גרדה העירה בקפריזה:
  שוב אנחנו מבזבזים זמן!
  שרלוט שפשפה את פני השריון ברגלה היחפה ונחרמה:
  אנחנו נקום וננצח!
  ואז היא לקחה אותו וחשפה שיניים. ופלט קרני שמש משיני פנינה.
  כריסטינה לקחה את זה וצרחה:
  - למולדת בלי עצה!
  וגם להטיח על השריון בעקב החשוף שלו!
  מגדה הסכימה.
  - ובלי שטויות!
  הבנות החליטו לשחק שחמט לעת עתה. זוג לזוג. והם התחילו לבנות שם אסטרטגיה.
  המשחק מעניין. אבל הבנות התווכחו על כל מהלך והתחבטו ראשים.
  גרדה העירה בחיוך שיניים:
  - אני אהיה האקסיומה הגבוהה ביותר!
  ואיך לצחוק..
  דמיינתי את שמי מהאגדה של אנדרסן. כאן היא נתפסה ביער על ידי שודדים. הם פירקו את הכרכרה, וכמעט כל הבגדים והמגפיים היקרות נלקחו מגרדה עצמה. אז גרדה שוב יחפה, ולובשת שק. כך היא נראתה, כשידיה קשורות מאחורי גבה.
  הוא הולך ביער הקר בסתיו. הסוליה החשופה מרגישה כל בליטה, כל בליטה, כל זרד. גרדה מפחדת ורוצה לאכול.
  היא אפילו הצליחה להתאושש בארמון. ועל הדשא הסתווי יש כפור, שמזכיר את הקור שחוותה לאחרונה.
  גרדה ציחקקה... היא חשבה שבאגדה של אנדרסן ברור שאין מספיק עקבים קלויים. וזה יהיה נהדר!
  הטנק תוקן במהירות. הנזק קטן. אמנם פגז של תותח של מאה מילימטר פגע בצד. מה שיכול להיות מסוכן.
  שרלוט לחצה על בהונותיה החשופות על כפתורי הג'ויסטיק ושרה:
  אני משחתת טנקים,
  הלב בוער...
  האקדח הוא הבית שלי!
  והקליפה נשברה עוד שלושים וארבע. עד כה, ה-T-34-85 הוא השולט בשדה הקרב. וכלי רכב כבדים בצבא האדום הם נדירים יחסית.
  אבל אז הופיע ה-IS-3. יש לו נקודת תורפה: החלק התחתון של הגוף. למצח יש זווית נטייה גדולה. יש לו צורה: חוטם פייק. אבל אם תפגע בחלק התחתון של המצח, אז לא יהיו רחמים.
  מגדה, בעזרת רגליים יחפות, כיוונה תותח לעבר האויב. וכמה סטירה, והקליע עף.
  והמכונית הסובייטית נכנסה לבטן. הצריח נתלש ופגזים החלו להתפוצץ.
  גרדה קראה:
  - ואתה יפה יפה!
  מגדה צווחה, מרעידה את שדיה המפוארים:
  - אף אחד לא יעצור אותי!
  שרלוט אישרה בביטחון:
  - ואף אחד לא מנצח!
  כריסטינה צרחה בתגובה:
  - זאבים מרושעים דורסים אויבים!
  גרדה נהמה:
  - זאבים מרושעים - מצדיעים לגיבורים!
  הנאצים הקיפו את טולה ואת הילדים, יחד עם ארבע בנות הם צריכים לפרוץ מהזירה.
  הילד, הילדה והילדות רצים לעצמם וזורקים רימונים בבהונותיהם החשופות.
  והנאצים לוקחים נזק ולא יכולים לפגוע בהם.
  אולג, יורה, שר:
  - בשם המולדת הקדושה,
  אל תוריד אותנו על הברכיים!
  מרגריטה זרקה את מתנת המוות ברגלה יחפה וצרחה:
  - לא! אף פעם לא לשים!
  נטשה, יורה ומקפיצה, הוסיפה:
  - אל תבוא צרות לביתנו!
  וגם ברגל יחפה, איך לשגר רימון קטלני.
  יתרה מכך, זויה תתחמק מהשבר, וגם תיתן לדברים המוחצים להישבר באצבעותיה החשופות...
  ושאג:
  - זה יהיה טוב!
  ואז אנג'ליקה תירה באויב. תכסח אותו בזעם פראי. ושוב לשאג:
  - אני שתיין מטורף!
  ורימון יעוף מעקב חשוף.
  ואז סבטלנה, כשהיא לוקחת אותו ומכה אותו בכאב.
  אלו, כמובן, בנות - מה שהמוות מביא לאויבים.
  נטשה, יורה על האויב, חורקת:
  - איש לא יעצור אותנו, אפילו השטן לא יביס אותנו!
  ועף מרגליה היחפות, רימון בקשת. ולופאנט, כן, זה יפזר הכל ויותר מכך, רחוק.
  בנות בהחלט מסוגלות להתגבר על הטריטוריה הפגועה. בדרום הלחימה בעיצומן בסטלינגרד, שבה מחזיק הצבא האדום. אובדן עצום שלם של היפנים כבש את חברובסק והתקדם לוולדיווסטוק.
  ובכן, שם יפגשו אותם מי שצריך.
  אנה וודמקובה חוותה טקס פרידה לא נעים במיוחד עם הסוס המעופף הנאמן שלה. מטוס הקרב, שהפך ל-MiG-4 המקומי, שעליו הופלו כל כך הרבה מטוסים גרמניים, פשוט נשרף במהלך התקיפות האוויריות של הארמדה היפנית, כמו גם כמות נכבדת של כלי רכב וספינות אחרות. לאחר שהנשרים מארץ השמש העולה ניקרו את העיר, ולדיווסטוק היה מחזה עצוב. אולם הלוויתם של ההרוגים נערכה באופן צבאי בצניעות ובמהירות דיה. הטייס וודמקובה שרפה את רגליה, רגליה של הילדה היו מכוסות בשלפוחיות, ולכן היא הלכה יחפה, תוך כדי כך שהיא דורכת על בהונותיה. היפנים עדיין לא חזרו על הפשיטות, הם ריכזו את מאמציהם בתמיכה בחזיתות המתקדמות. Vedmakova עקף את החסימה, היא נוקה במרץ, בין העובדים היה מספר רב של ילדים. רזים, יחפים, עם פנים אדומות בשמש האביבית הרעננה, הם גרפו אריחים שבורים, הרימו עמודי טלגרף שנפלו, פשוט טאטאו את הרחובות.
  הבכיר מעל הבנים בעניבת חלוץ, אך ללא חולצה (היא תלויה בנפרד, כנראה שהבנים דאגו לבגדיהם), רץ אל הטייס.
  - אנחנו עובדים בקצב מואץ, חבר רב סרן, הכל יהיה מוכן בקרוב! נטאטא את הרחוב נקי, יהיה חלק כמו לפני המלחמה!
  וודמקובה חייכה וזרקה לו חתיכת ממתק:
  - הנה, קח את זה! זה השוקולד הטבעי הסובייטי שלנו, לא רעל אמריקאי.
  הילד קרץ בלהט.
  - והמצאנו כינוי חדש לאמריקאים! מכיוון שעכשיו הם ביחד עם היטלר והירוהיטו, הם לא ינקיז, אלא פינדוס!
  הנערה-רב-סרן השתחווה לפני הנער:
  - איך אמרת מי הם?
  החלוץ הצעיר חזר ואמר:
  - פינדוס! אז עכשיו נוריד את היאנקים שבגדו בנו!
  וודמקובה ליטפה את ראשו של הילד, ואז ידה הגדולה והחזקה עברה על כתפיו הדקיקות והמורדות של הילד. הילד חייך בחזרה: שיניו היו לבנות, והושיט את כף ידו המיובשת. הרס"ן לחץ את ידו של הילד וענה:
  - עלינו לזכור את השם! אבל אחרי הכל, אנחנו עדיין לא במלחמה עם אמריקה, אז זה מוקדם להמציא כינויים!
  הילד ענה:
  - האמריקאים גרועים יותר מהיפנים והגרמנים, כי הם מעדיפים להילחם על ידי מיופה כוח. לא משנה כמה אכזריים הם הלוחמים של אימפריית השמש העולה, האומץ שלהם ידוע לכולם!
  Witcher קטע:
  אני אהרוג את האנשים האמיצים האלה! וכמה שיותר מהר!
  חיל המצב החדש קרוטוב חתם במפתיע על פקודה לא לגמרי הגיונית ושלח טייס לוחם עם קבוצת מלחים לחברובסק. הפקודה באה מיד, היה צורך לשקף את המתקפה של היחידות היפניות. וודמקובה, כמובן, ציפתה שיתנו לה לוחם, אבל... ולחזית לא עמדו מטוסים חופשיים, ותגבורת המרכז שלהם עדיין לא הגיעה. הנסיעה מוולדיווסטוק לחברובסק ארכה מעט זמן והרב-סרן ממש נזרק מהפסים לקרב רותח.
  היפנים ניסו לעקוף את העיר המבוצרת היטב ולהקיף אותה. הלוחם בקושי הספיק לקפוץ לתעלה עם המקלע לפני שהמתקפה החלה.
  המכשפה שאלה את קפטן סיניצין, ששכב לידה:
  - אז, האויב מתכנן את הטקטיקה של פרידריך, או יותר נכון הגנרל נוגי, לעקוף את הביצורים ולהכניס אותנו לעורף.
  הקפטן נאנח.
  - שינסה לשרוף את זנבו של הסוס הרוסי! אז הוא יפגע בפרסות, מה שלא ייראה מספיק!
  טייס האס התבדח:
  - פרסות הסוס, כנראה לא מפלדת קרופ, אלא הסובייטיות שלנו!
  מילותיה נקטעו על ידי יללת הפגזים. כאן הוא שוכן בתעלה שנחפרה ארוכות, סביב חברובסק יש בדרך כלל קו אצילי של ביצורים, האיום של פלישה יפנית קיים כבר יותר משנה. פגזים פרצו לפני ומאחורי התעלות, יש מהן שאגה רבה. באופן כללי, השימוזה היפנית המפורסמת יוצרת הרבה רעש ועשן. הלוחם נראה ללא פחד, אפילו באדישות מסוימת. פיצוצים של פגזים מולידים מזרקות מלוכלכות, הנה אחת מהן גרמה לאדמה לרעוד. זה אומר שאקדח פוגע, עם קליבר תותח טוב של שלוש מאות מילימטרים. אפשר לשמוע את גניחות הפצועים... מבעד לתותח הם נראים כמו אדים קלים שלא כל אוזן יכולה לתפוס. כאן זרקו את הטייס-לוחם באדמה. עם זאת, הילדה, התעטשה, ניערה את האבק מצמותיה האדומות:
  - ככה זה תמיד, אם אתה שוכב אתה מתלכלך! ואם קמתם, נשארו לכם אחד או שניים!
  ההכנה הארטילרית התבררה כקצרה, אולי ליפנים לא היו כל כך הרבה פגזים. המתקפה החלה. כמה טאקו יפנים נסעו קדימה. קטן, עם גוף מכונה מעוגל מעט. הטנק המסיבי ביותר של אימפריית השמש העולה: צ'יצ'יהה. Vedmakova זכר את המאפיינים שלו. שריון חזיתי 30 מ"מ, אקדח 47 מ"מ, מנוע דיזל 320 כוחות סוס. למעט ביצועי הנהיגה, שבהם המכונה הזו אינה נחותה מה-T-34, אז היא אפילו גרועה יותר מה-T-3 הגרמנית מדגם 1943. אפילו קוראים לו במזרח הרחוק, התעטשו! אבל אגב, מלכת השדות היא לא טנק, אלא חי"ר. הנה נסה, התקרב לשדות המוקשים. כמו שאומרים: במקום שלא עוברת רכבת משוריינת, יזחל חייל עם רובה.
  הרובים של היפנים מועתקים מהמאוזר הגרמני. תת-מקלעים, נתלשו מה"שמייסטר" הידוע ממלחמת העולם הראשונה. בכלל, לצרות העין יש תשוקה להעתיק את המיטב מהצד השני. אין ספק שמעצבים יפנים כבר עובדים על יצירת הכלאה של ה"פנתר" וה-T-34!
  אין יותר מתריסר טנקים יפניים, וארטילריה סובייטית בשום אופן לא ממהרת לפגוש אותם. חיל הרגלים רץ אחריהם, בקו העבה המסורתי. חיילי מדינת השמש העולה בעצמם לבושים במדים המדיפים מעט צהוב, צבע ערבות החאקי. Vedmakova מסתכל עליהם, מעריך במהירות את מספר התוקפים. לפי העין, יש חמישה או ששת אלפים מהם, וישנם מקסימום אלף רוסים שיושבים בתעלות, ומכסים את הגזרה הזו של החזית. והנשק... צבא המזרח הרחוק מצויד על פי העיקרון השיורי, ורק לקצינים יש תת-מקלעים. מה היא, בכל זאת, רב סרן, לעומת זאת, ללא תפקיד, ירד לרמה של רגיל.
  קפטן טיטמוס (עדיין בחור צעיר מאוד) שאל את המכשפה.
  - נלחמת בגרמנים?
  הילדה ענתה:
  - לא! נישקתי אותם!
  הקפטן, החוויר לפתע, העיר:
  - האם אתה זוכר את גופתך הראשונה!
  וודמקובה חייכה והנידה בראשה.
  - אני טייס, ואת מי שהפלתי, דפקתי יחד, אין לי מושג של גופות! אגב, במהלך כל המלחמה הפטריוטית הגדולה, המטוס שלי מעולם לא הופל!
  הקפטן שרק במבוכה משהו.
  - אתה רק אס! וכמה גרמנים מרוחים יש לך!
  Witcher חייך אפילו יותר רחב.
  - לאחר העשרים וחמש מסר את כוכב הגיבור! רק עשרים ושמונה.
  סיניצין קרא:
  - אוי! אתה פשוט אמן במלאכה שלך!
  הילדה ענתה בצניעות:
  - אין צורך לעשות גיבור, מישהו שפשוט ממלא ביושר את חובתו. כעת יתקרב חיל הרגלים, ואנחנו נפגוש אותם.
  הקפטן טפטף בבורג של תת-מקלע כבד במשקל טוב של עשרה קילוגרמים. נגעתי בכלב, השיגור מאוד הדוק, התחת עם רתיעה. לא ממש קולוסוס נוח, אבל הוא פוגע... נכון, על פי השמועות, לגרמנים יש כבר מקלע חזק יותר, אבל מי יודע אם המעצבים הסובייטים יגלו משהו טוב יותר. סיניץ לא יכול היה לעמוד בפני השאלה:
  - ולמה העברת טייס מגניב כזה לחיל הרגלים?
  ענתה וודמקובה בחצי הלצה, גם לחיצה על הריבה של תת המקלע שלה:
  - ורק רציתי לדעת איך זה לשבת תחת אש! זה יהיה מגניב!
  - וכנראה איבדת את מגפיך, אם היית ממהר כל כך להגיע לקו החזית!
  Vedmakova, למעשה, מנסה לגרום לשלפוחיות לרדת מהר יותר, הלכה יחפה. למרות שבתקופת המלחמה רוב הנשים והילדים התהדרו בעקבים חשופים בקיץ, הדבר לא היה מקובל בקרב קצינים, במיוחד במקומות ציבוריים. אבל המכשף אפילו אהב להדגיש את זה כך. היא ענתה לסיניצין בפשטות:
  - כדי לחסוך כסף בעצם כל העולם הקפיטליסטי נגדנו. אחרי הכל, מגפיים נשחקות, וזו העבודה של אנשים רבים!
  הקפטן הסכים, קורץ בלהט.
  - יש לך רגליים יפות מאוד! אני יכול ללטף אותם!
  וודמקובה הניעה את אצבעה:
  - לא עכשיו! אז אם תשרוד, אחמם אותך ללילה.
  סיניצין גלגל את עיניו.
  - וואו, אתה מהיר! בדרך כלל נשים נשברות להרבה זמן!
  וודמקובה רצתה לענות, אך נשמע פיצוץ, טנק יפני שצעד לפניו, נתקל במוקש. הילדה שרה:
  - היטלר נסע במכונית, הממזר פוצץ במוקש! מנותץ לרסיסים - אבל זה רק תועלת מועטה!
  טנק יפני נוסף התפוצץ, עצר, סובב את לוע ופתח באש על התעלות הסובייטיות. שלישי הלך אחריו. היפנים, לעומת זאת, לא חשבו לעצור. צרות העין נהמו: המקלעים שלהם התחילו לעבוד, הוצבו על מגדלים ניידים חצי עגולים.
  הקפטן מלמל:
  - זה מצוין! איך הולך המצעד! הנה הצבא!
  וודמקובה הרימה רובה, מאחר שהמרחק לחיל הרגלים אפשר, וירתה בקצין יפני. צר העין נפל, והשליך את הרובה בכוח כזה שהוא התעסק בכידון בעשב המעיין. היפנים האחרים המשיכו לרוץ, רק הטו מעט את גופם, ככל הנראה מקווים בדרך זו להימנע מתבוסה, או ליתר דיוק להפחית את הסבירות שלה. וודמקובה נזכרה שכך מאמנים חיילים בצבא קוונטוד, מי שאין לו זמן להתכופף בזמן מוכה בראשו במקל במבוק. נדמה למלך-אב, הורדוס התרגש היטב! זה הוא עם זאת על ניקולאי השני. כעת הם שוב נלחמים ביפן, ולא באחת, אלא בכמה חזיתות. עם זאת, יש לכך גם יתרונות. הילדה שרה:
  בא - הוורמאכט מובס באפר,
  נפוליאון ניצח בלתי מנוצח!
  האויב לא יוכל לרמוס את הדגל הסובייטי,
  כשהעם והמפלגה מאוחדים!
  בזה אחר זה עצרו הטנקים היפניים ההרוסים, אך חיל הרגלים, גדוש כידונים, החל לרוץ מהר עוד יותר. עמדות הכוחות הסובייטיים רצו בהבזקים, רובים מחאו כפיים, מדי פעם משולבים בהתפרצויות אוטומטיות. היא פתחה באש ובוודמקובה. היפנים, שהטעינו מחדש תוך כדי תנועה, ירו מרובי. הם צעקו מעל ריאותיהם:
  - בנזאי! רוס לוותר!
  הכדורים פילחו את גופותיהם כמו מקל לתוך בובות. אבק עצמות, מעורב בדם, נפל למטה. עם זאת, רוב הכדורים, כפי שקורה בקרב, חלפו. היפנים חצו את שדה המוקשים, החיילים הקטנים קלים מכדי לרוץ כדי לפוצץ את המתנות שהוכנו עבור הטנקים.
  וודמקובה הרגישה את הרתיעה האכזרית של המקלע על כתפה, בעוד שלוחמי מדינת השמש העולה נראו כמפלצות אמיתיות. זעקותיהם ההיסטריות התחזקו והתקרבו, פניהם הצהובות והמגעילות נוצצות מזיעה. Vedmakova מנסה להפיל כמה שיותר חיילי אויב בו זמנית. הילדה לוהטת כמו תמיד, ויורה בצורה מקוננת. קליפ אחד אזל, הוכנס אחר. המגזין גדול מדי, עגול, לא קל לתקוע אותו לתא. ושוב האש, היפנים עפים הפוך.
  Vedmakova ירה במטען התחמושת השני, שנותר ללא תחמושת. ורימונים כבר מצמררים לעבר צרות העין המתקדמים. הם עונים בזריקות, עכשיו יש הרבה יותר צרחות של גניחות, וחיילים סובייטים נופלים. הרסיס חתך קווצת שיער זעירה על ראשה של המכשפה. העצבים של הילדה נכשלים, והיא קופצת ממקומה וצועקת בכל ריאותיה:
  - למולדת לסטלין!
  בעקבותיה צועקים שאר הלוחמים, קופצים ממחסה ומרעידים את הכידונים שלהם. חיילים סובייטים בורחים לפגוש את היפנים, עוסקים בלחימת כידון.
  Vedmakova חותך את בטנו של ה"סמוראי" הקרוב במכה מהירה. הוא צורח ומנסה לענות ומתמוטט כמו חזיר שחוט. הילדה צועקת בשמחה:
  - כדורגל רוסי: רוסיה - יפן, שתיים-אפס!
  ואכן, יפני אחר נפל כשגרונו חתוך בסכין כידון. ובכן, הטייס הלוחם השלישי בעט בו במפשעה. צר העין השתרע, והילדה, נעה באינרציה, תקעה את הנקודה בעינו של היריב!
  -קח את היפנים! למה לעמוד מול שומרי הסף!
  מכת התגמול של הכידון קרעה את הטוניקה של הרס"ן, דם יצא, אבל זה לא רק שלא הביך את הילדה, אלא גם עורר זעם נוסף.
  - מותו של הירוהיטו! - נבחה הנערה, השוק שלה התרסק אל הרקה צר העין, והנערה נעה בזריזות כזו, כאילו הייתה פרופלורים, הלוחמת האחרונה.
  היפנים נסוגו, ואף נסוגו, והנערה מלאת ההשראה יצאה למתקפה, המקלע שלה הסתובב כמו מועדון בידיו של ענק. כאן באה מכה קשה עם קת בעורף, קצין קנאי מדי. אנה נשפה החוצה.
  - הנה שאהן-האש!
  אבל באופן כללי, לרוסים היה קשה. בצד צרות העין, יתרון של פי חמישה, ורמת הכושר הגופני של היפנים לא רע, בנוסף, רחוקים ממיטב החיילים של ברית המועצות נלחמים נגדם. מטבע הדברים, במלחמה כה קשה נשלחו למזרח הרחוק מתגייסים מהקטגוריה השלישית, עם הנתונים הגרועים ביותר, או לוחמים שנפצעו קשה בקרב עם הנאצים. החיילים נפלו, לפעמים נדחקו תריסר כידונים לתוך רוסי אחד, הם ממש דיממו ביחד, אבל הם נלחמו כמו גיבורים, ואף אחד לא ביקש רחמים.
  סיניצין ניקב קצין יפני עם כידון, אבל הוא עצמו קיבל נקודה בצד. הצעיר הפיל את היפנים התוקפים במכה של התחת בחזה, אבל הדם זרם מהצד בשפע מדי. וארבעה סמוראים מיהרו לעבר הבחור בבת אחת.
  Vedmakova האמיצה מיהרה לחלץ, דקרה את השוטר עם כידון על השכמה, והפילה יפני נוסף בבעיטה מתחת לברך.
  - תחזיק מעמד פטרוחה! היא אמרה.
  הוא שיקף מיד שני כידונים מכוונים אל החזה וענה:
  אני לא פיטר, אלא ארקדי!
  הילדה שהפילה יפני אחר נהמה:
  - במלחמה, כל שם הוא כמו נקישה של פטיש זקוף, לא צריך להזיז אותו בלי ירייה!
  ארקדי נסוג מעט לאחור וכידון חסר רחמים קרע את לחיו. הצעיר ייבב, מכאב בלתי נסבל:
  - אמא של אלוהים!
  Vedmakova התנגד:
  - אולי אני אמא, אבל לא של אלוהים! באופן כללי, אין אלוהים, ומעולם לא היה!
  ארקדי חזר לאנה וממלמל בחוסר ברור:
  - ומה מצפה לנו לאחר המוות אי-קיום?
  הילדה הנידה בראשה לשלילה.
  - לא! המדע הקומוניסטי יקים את המתים! והראשונים לחיים חדשים יוחזרו לנופלים בקרבות על מולדתם.
  סיניצין הניד בראשו.
  - השם יברך!
  וודמקובה הניחה יפני נוסף וצווחה:
  - אין אלוהים! אם הוא כן, אז עלינו להודות שהבורא לכאורה של היקום הוא סדיסט! והוא אוהב לענות את הבריאה!
  באותו רגע, ירכו של ארקדי נקרעה בכידון, וכדי לא ליפול, נשען על הלוחם האדמוני:
  - ואני כואבת! פשוט בלתי נתפס!
  העליונות פי חמישה של חיילי השמש העולה השפיעה. חמישים סמוראים מיהרו לעברם, מנופפים בכידוניהם כמו צבא דורבנים. ארקדי קיבל כמה מכות עם כידון בבטן, ואז עינו נעקרה. כשהצעיר נפל, הם הזריקו לו עשרים פעם, ואילצו אותו להירגע לנצח. מעניין מה חשה הנשמה שלו כשעפה משם: הפתעה או פחד, או אולי הקלה מדהימה לאחר שעזב את הצינוק של הגוף.
  המכשפה הייתה כאילו מכושפת. כמובן, הטוניקה שלה נפלה לרסיסים, חתוכה בכידונים. הלוחמת התבררה עירומה לחלוטין, מכוסה בשריטות רבות, אך הסמוראי לא יכול היה לגרום לה פציעה חמורה אחת! היא נלחמה ושדיה החשופים עם פטמות ארגמן רעדו כמו מצופים בים. וקרסוליים חשופים הבזיקו. הילדה הייתה באמת התגלמות הכוח החייתי והאירוטי. סוליותיה החשופות הפכו אדומות מדם, שממנה הייתה אסוציאציה עם אלת ההרס והרוע הגדולה: קאלי! כמעט כל החיילים הסובייטים כבר נדקרו, הקרב הסתיים, אבל רק ביופיה הנוצץ של אפרודיטה, מפעם לפעם הוא מכה חצוף בצרות עין.
  הגנרל היפני נוגי הביט בהפתעה בנס הזה. ואז הבזיקה מחשבה בראשו. הייתה פקודה שניתנה בקול דק, של יתוש שלא ניזון:
  זרוק עליה רשת, קח אותה בחיים!
  גם ליפנים החסכן היו רשתות. פתאום אתה צריך לקחת את אחד הרוסים בחיים. והאינטרנט מושלם לזה. מיד תריסר תופסים השליכו כבלים על הילדה
  וודמקובה נלחמה כמיטב יכולתה, היא ניסתה בכל כוחה להשתחרר. אבל הכל לשווא, היפנים המצפוניים יצרו את הרשת על בסיס שהיא תעמוד בפיל. הילדה הוחתלה ביסודיות ונגררה בזרועותיה. אם לשפוט לפי הכל, הושגה הצלחה טקטית, במיוחד מכיוון שהכיוון הזה לא כוסה על ידי ארטילריה או מקלעים.
  הילדה נזכרה בפנים המגולחות החלקות של ארקדי, שהתאהב בה, ובמשפט הקיצוני שלה:
  - במלחמה, כל שם הוא כמו נקישה של פטיש זקוף, לא צריך להזיז אותו בלי ירייה!
  עלתה מחשבה מטרידה ומגעילה, לא היא החליקה את זה! אחרי הכל, זה קורה לעתים קרובות, פשוט התאהבתי באדם והוא מת!
  היפנים ככל הנראה כבשו תעלות מכוסות גרוע במקום זה, והמשיכו לעקוף את עמדות הכוחות הסובייטיים סביב חברובסק. והוודמקובה שלה נלקחת בשבי, ולמרות שהם לא כבר נלקחים, הם הועמסו לתוך מכונית משוריין מוכתמת כדי לקחת אותך לעורף. המכונה היא אנטי-דילולית, כנראה ממלחמת העולם הראשונה, כך שלא ניתן להבחין בכך שהוא טחן מאחורי חיל הרגלים. המהירות היא כ-12 קילומטרים לשעה. ברר! הטנק הראשון בעולם רכב השטח של פרוחורוב שקל לא פחות, אבל היה במהירות של 40 קמ"ש על הכביש המהיר ו-25 על הכביש. מה, מצד אחד, ברית המועצות תוקפת את כל אירופה, מצד שני, חלק נכבד מאסיה. הילדה הסתובבה על הצד, ככל הנראה היה איום להשכיב אותה. כמה חשוך בחלק הזה של המשוריין, כנראה, הוא מאכלס את מחלקת הצנחנים, או הסעות חיילים. זה יהיה נחמד, כמובן, לברוח, קודם כל להיפטר מהמוטות והחבלים החזקים. ואיך עושים את זה? לילדה, כמובן, יש כישורים, אם כי היא תצטרך להתעסק, במקביל לשלוף את האזיקים ולחתוך את השרשרת שאליה נקשרה ברגל. אבל כאן גם חבלים יכולים להתאים לא רע. העבודה מייגעת, אבל אם יקחו אותה לשטח מנצ'וריה, יהיה לה זמן. הילדה הסירה את החבלים מעורה הרטוב, ניסרה את השרשרת וחשבה בו זמנית. הממ, נגד רוסיה הסובייטית הייתה קואליציה רצינית: והמפלצת הכי רצינית היא גרמניה. מדינה עם טכנולוגיה מתקדמת וכוחות חזקים. למשל, היא שמעה על מטוס הקרב החדש ME-309. נראה שהם כבר עפים. אין לה נתונים מדויקים על כלי נשק, אבל לפי שמועות, למטוס הזה יש אפילו שבעה! נקודות אש. מדובר בחימוש רציני מאוד, בהתחשב בכך שב-Yak=9 יש רק שניים מהם, ואין מכונה על לוחמים סובייטים שהיו לה יותר משלוש נקודות. נסו להביס את המפלצות האלה! ובכן, הפוקן-וולף היא מכונה רצינית מאוד, עדיפה על כלי טיס סובייטיים בחימוש, ואפילו מסוגלת לשאת כמעט שני טונות של פצצות. כבר בסוף 1942 הוא היה חמוש בשני תותחי 20 מ"מ ו-4 מקלעי 13 מ"מ. אבל נראה שסוג חדש של מטוסי תקיפה ומפציצים כבר הופיע עם שני תותחי 30 מ"מ וארבעה תותחי 20 מ"מ. זה כבר היה מפלצת, מפלצת לכל המפלצות! ולפי השמועות, מטוס קרב עם שמונה תותחי 30 מ"מ כבר הוכנס לייצור! נסו להתגבר על זונה כזו! איך מעצבים סובייטים רוצים לענות על זה? Vedmakova שמעה שהעבודות על ה-Yak-3 מתבצעות. סיפרו לה על האוצרת הזו מהמחלקה של בריה. נראה כי גולת הכותרת העיקרית של המטוס תהיה המשקל הנמוך יותר של המבנה, ללא מנועים וכלי נשק נוספים. יכולת התמרון היא בהחלט טובה, אבל הייתי רוצה הגדלת חימוש! אחרי הכל, באיגרוף, כמובן, ספורטאי קל במשקל נוצה הוא בעל יכולת תמרון יותר ממשקל כבד, אבל כמעט בטוח שהוא יפסיד לו בכל מקרה. לא בכדי יש קטגוריות משקל, ובקרב מתאגרפים מקצועיים, כוח הפגיעה מוערך ביותר. יש צורך לחזק את חימוש המטוסים הסובייטיים, ורק אז יוכו הוורמאכט... בשוויון? מהמחצית השנייה של 1942, העליונות של הלופטוואפה באוויר החלה להתאדות, אפילו במרץ 1943 היה יתרון לברית המועצות, אבל... בגידת בעלות הברית שינתה את מאזן הכוחות. וואו, היטלר נהרג ב-13 במרץ, ועכשיו זה רק סוף אפריל, אבל כמה רציני מאזן הכוחות השתנה. כל כך מהר, מעמדה מנצחת אסטרטגית לעמדה אסטרטגית כמעט מפסידה. כמעט כי עדיין יש תקווה שגרמניה תצליח להביס לפני שתשיג יתרון אסטרטגי וטכנולוגי על ברית המועצות. במיוחד, בעלות הברית יכולות לספק מטוסים לנאצים בכמויות גדולות, אבל הטייסים הגרמנים יצטרכו זמן כדי ללמוד כיצד להטיס אותם. ובכל זאת, יש הבדל בטכנולוגיה, לוחות המכשירים. טנקים דורשים גם צוותים מאומנים, בנוסף, ביצועי הנהיגה של השברון בחורף הרוסי אינם טובים במיוחד. הרובה האוטומטי M-18 ... לא דבר רע, אבל מבחינת קצב האש הוא נחות ממיטב הדגמים הסובייטים, עם זאת, עולה על הדיוק! בקיצור, בעיה על בעיה! יש גם את ה"צ'רצ'ילס" המפורסמים באמת עם שריון חזק, וביצועי נהיגה טובים... כמובן, נראה שגם הם יצטרכו להילחם. וככל שהמלחמה תימשך זמן רב יותר, כך יקבלו הנאצים יותר ציוד. אז המסקנה פשוטה, יש צורך להנחיל לגרמניה תבוסה מוחצת בקיץ. באשר ליפן, עדיף להגביל את עצמך להגנה פעילה ולצאת להתקפות נגד תוך שימוש בעליונות איכותית בטנקים. אבל שוב, חיסכון בחשמל למקסימום. לא להסתבך בקרבות ממושכים, ולבנות הגנות על קווים מוכנים מראש. עדיין יש סיכוי להשתמש בצבא האדום של סין, אבל משטר צ'יאנג קאשי נפל עליו בכל הכוח. אז לעת עתה, אתה יכול לסמוך על הכוח שלך. מתי לבוא? הכי טוב בסוף מאי, כשהכבישים סוף סוף מתייבשים, ומגיעה חידוש לכוחות. וודמקובה עצמה הייתה נותנת את המכה הראשונה שלה לכיוון אוריול, ולאחר מכן באזור חרקוב, כדי לעקור את הגרמנים מהדונבאס התעשייתי, ולאחר מכן בצעדה מאולצת, דרך אוקראינה, תוך חציית הדנייפר בתנועה, ועוד. לרומניה. עם זאת, אפשר לפנות צפונה כדי לשחרר את בלארוס, וללכת לחלק האחורי של הקבוצה המרכזית. הרעיון בכללותו טוב, למרות שיש חסרונות, המתקפה בכיוון האוריאול היא הברורה ביותר והנאצים יחכו לה שם. יהיה צורך לפרוץ את הביצורים.
  . פרק 3
  כאן, כמובן, רובים וקטיושות יועילו. המערכת האחרונה מייצרת השפעה חזקה, במיוחד מוסרית. בכל מקרה, אתה צריך הרבה רובים ו"קטיושות" כדי לזרוק פגזים על הגנות האויב. ככלל, הניסיון של מלחמת העולם הראשונה הראה שקל יותר להגן מאשר לתקוף, ואם קייזר גרמניה לא תמצה את כוחותיה עם מתקפת האביב של 1918, המלחמה עלולה להימשך עוד כמה שנים. אבל מלחמת העולם השנייה הוכיחה את היתרון של טקטיקות התקפיות על פני אלו ההגנתיות. למשל, התבוסה המהירה של פולין, ובמיוחד הקואליציה המערבית האדירה של בעלות הברית. הנאצים הביסו את הכוחות העליונים תוך חודש וחצי, פשוט עוקפים את קו מגינוט הבלתי ניתן לחדירה. לחימה באפריקה, שם הוכו תחילה הכוחות העליונים של איטליה במכה נחרצת של הבריטים. ואז רומל הביס את החיילים הבריטים החזקים הרבה יותר במתקפה מהירה. אבל כמובן, הדוגמה הבולטת ביותר של ברית המועצות, ב-1941, הייתה האסון הגדול של הצבא האדיר. ופעולות תגמול התקפיות, הדחת יחידות גרמניות. אז העיקר להכות את עצמנו בלי לחכות ללחץ של טנקים גרמניים חדשים. מלחמת התשה ממושכת הופכת כמעט חסרת תועלת, אלא אם כן, כמובן, מדענים סובייטים יוצרים נשק נס! זה האחרון אפשרי עקרונית, למשל, היא שמעה שאפשר תיאורטית ליצור פצצה שמסוגלת להרוס עיר. יתרה מכך, פצצה כזו תשקול שלושה עד ארבעה טון. זה נראה כמו אגדה, אבל ... נולדנו כדי להגשים אגדה.
  נתיב אטרקטיבי עוד יותר הוא נשק הלייזר המתואר בהיפרבולואיד של מהנדס גארין. דבר כזה מסוגל בהחלט להרוס צבא שלם של טנקים, מטוסים, ספינות. כמובן, ליצור נשק כזה, ולא רק את הרייך השלישי, אלא גם בוגדים בפינדוס, כל העולם הקפיטליסטי יסתיים. והדגל הבהיר של הקומוניזם יזרח על פני כדור הארץ. אבל משום מה, נשק כזה לא נוצר. מראות אינן הדרך הטובה ביותר לאסוף אנרגיית בעירה לזרם יחיד. כן, ואנרגיה, כדי לחתוך את הספינות צריך הרבה יותר. אמנם... אם הוא מרוכז עד דק של מיקרון, אז בהחלט אפשרי לחתוך גם מטוסים וגם ספינות קרב. נשק פלא שיעזור להציל את ברית המועצות. והנה אפקט הלייזר, בצורה אחרת. לבסוף, השרשרת התנתקה והיא כמעט פנויה, וחתיכות החבל מונחות מסביב.
  Vedmakova אמר:
  - סבלנות ועבודה, אם איתך, אינך גוויה!
  הילדה קמה, טפחה ברגלה היחפה על הרצפה. אין תגובה. היא דפקה חזק יותר. בתגובה, הייתה קללה ביפנית ולא תגובה. ואז וודמקובה שרה ברוגז. והיא שרה בשיא קולה, כמו פרימדונה במסיבת יום נישואין:
  המוני הוורמאכט משתוללים בפראות,
  שאגת תותחים וקול חרבות!
  העשן עולה עד חודש
  קרני עיוות משמיים!
  
  בעידן הנצח תהיה המולדת מפורסמת,
  אני אתן את בשרי למען רוסיה!
  אני אוהב אותך היופי של רוס,
  אדון כל המלכים איתנו!
  
  הו, מטעי הארץ המתולתלים,
  צלצול של אספי זהב מרשרשים!
  אחים בז אורתודוכסים,
  אלוהים נתן השראה לצבא להישגים!
  
  בימים קרים או חמים
  אולי עם ענן זה יביא אובך!
  אנחנו חזירים פשיסטים כמו מטאטאים,
  לנער את הלכלוך מהפנים שלך!
  
  המפלגה שלנו צודקת
  להילחם למען העם הסובייטי!
  אנחנו שרים שיר אמיץ
  חשב כמו נשר מיהר!
  
  סטלין חכם - האידיאל של השליט,
  אנחנו מובלים לקרב תמותה אדיר!
  דגל המולדת הוא העלי של המנצח,
  מוכן להתווכח עם פאלאס-גורל!
  
  מעשיו של לנין יהיו נצחיים,
  נבנה קומוניזם קדוש!
  תאמין לתורתו של האדם,
  הפשיזם ירסק אל תהום החושך!
  
  כל הפלנטה היא כמו ציפור חופשית,
  בואו נטוס לכוכבים הרחוקים, לעולמות!
  משהו בהיר ואצילי
  אנחנו ניצור כפסלים!
  
  ורוסיה תחת הדגל האדום,
  כמו עדן שמימית תפרח!
  המקרה של לנין, רצונו של סטלין,
  הוביל אותנו קדימה למצוינות!
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה, כמו גם ארבע בנות אגדיות, יצאו מטולה והגיעו למוסקבה.
  כעת המצב של הבירה היה הקשה ביותר. הגרמנים כבר סיימו את כיתורה, והיה מסדרון, באורך של שלושים או ארבעים קילומטרים, שהלך ונעשה צר יותר ויותר מדי יום.
  שישה לוחמים תפסו עמדות הגנה בפאתי מוסקבה. הייתה תקיפה עזה.
  אולג ריבצ'נקו ירה וזמזם לעצמו:
  - העתיד שלנו!
  והילד זורק רימון ברגל יחפה וממשיך:
  - ואנחנו נהיה נהדרים!
  מרגריטה קורשונובה יורה וצווחת:
  - ואני אהפוך למגניב מכולם!
  ובכף רגלו היחפה יזרוק רימון קטלני.
  וזורק יריבים לכיוונים שונים.
  ואז, כבר בקרב, נטשה, שתכסח את הגרמנים עם מקלע, ותזרוק מתנת מוות ברגלה יחפה.
  זו אישה כזו...
  בשנה הארבעים ואחת התרחקה נטשה ממבצר ברסט. נסע מזרחה. נעליים חדשות שפשפו במהירות את רגליה, והילדה הורידה אותן והלכה יחפה.
  לא היה כלום במשך כמה שעות, ואז הסוליות החשופות החלו לגרד. לאחר כמה שעות הם עלו באש וכבר התפוצצו מכאב.
  נטשה, בהיותה מוסקובית, לא הייתה רגילה ללכת יחפה. וכמובן מדי פעם טבל לתוך הנחל.
  כן, התברר שזה עינוי לרגליים שלה. אבל הילדה הצעירה התרגלה לזה במהירות.
  אחר כך היא הלכה כל הזמן יחפה, אפילו בשלג, ונעלה את נעליה רק בכפור עז.
  עכשיו נטשה נלחמת כמו אלה אגדית.
  והנה זויה זורקת רימון ברגל יחפה, ושאגת:
  - זה בכלל דייט סופר!
  וייתן תפנית מכוונת היטב.
  והגרמנים ושכירי החרב שלהם נופלים.
  ואז אנג'ליקה מובילה את האש... והיא גם יורה בצורה כל כך מדוייקת.
  וגם רימון זוהר מרגלה החשופה.
  ומפזר שכירי חרב.
  יתר על כן, סבטלנה יורה. ורגלה היחפה זורקת החוצה כך שאף אחד לא מסוגל להתנגד.
  ומפזר יריבים רחוק מאוד.
  והוא יורה בעצמו, ומרסק אויבים בגל נפיץ.
  אלו הבנות שנולדו בברית המועצות!
  אולג ריבצ'נקו מנהל ירי סימנים לעבר חיל הרגלים של האויב, זורק רימונים אוטומטית עם רגלי ילדים. ובאותו הזמן הנער כותב לעצמו.
  ויטלי קליצ'קו, העומד בפני סכסוך עם הנשיא החדש של אוקראינה זלנסקי, החליט לפרוש מתפקיד ראש עיריית קייב. בעצם, למה להיות עקשן ולהיצמד לתפקיד. עדיף לפתור את הבעיה בעצמך.
  ולאחר שעזב את תפקיד ראש העיר חידש ויטלי קליצ'קו את הקריירה שלו. ומיד קוראת תחושה ל-Weider. בלי שום קרבות ביניים! וזאת לאחר יותר משמונה שנות הפסקה.
  Weider, כמובן, מסכים. האתגר התקבל!
  ורגע האמת מגיע. מצד אחד, אלוף העולם המרובה מעולם לא הובס כבר יותר מ-12 שנים. ומצד שני, ראש עיריית קייב לשעבר בן הארבעים ותשע. אדם שיכול לשבור את השיא של הופינס, אבל כושרו מוטל בספק.
  למעשה, רבים חשבו שאחרי הפסקה כה ארוכה, ללכת ישר ל-Weider זו התאבדות.
  אבל ויטלי קליצ'קו הוא כמו רוקי בלבואה. החליט לעלות מול הפאנצ'ר החזק ביותר במשקל כבד. דנוטאי ווידר הוא מתאגרף שאיבד את כל יריביו. בהחלט כולם - כולל טייסון פיורי!
  אז מה אם לוויטלי קליצ'קו יש סיכוי?
  אבל ויטלי קליצ'קו התאמן כל הזמן, שמר על כושר, הלך לעבודה על אופניים. וכמובן שהוא לא היה כל כך רע פיזית. וחוץ מזה, היה לו סנטר פלדה.
  ובכן, מה יקבל ויטלי קליצ'קו את הקרב, גם אם הוא לא הפייבוריט.
  אולג ריבצ'נקו שינה את הקליפ של המקלע. קרבות לכאורה עם מתאגרפים הם מרגשים.
  ואכן, מדוע ויטלי קליצ'קו לא חוזר לזירה ומנסה לנצח את השיא של הופינס?
  זה יהיה רעיון חזק מאוד.
  נער המחסל נתן תור, וכיסח עוד כמה עשרות פשיסטים.
  ואז צחק הילד והראה את לשונו, ואמר:
  - יש לי גבר מעולה!
  מרגריטה זרקה שני לימונים קשורים בכף רגלה היחפה וצרחה:
  - אתה מגניב יותר מכל אדם!
  אולג, ממשיך לירות, נימק...
  ויטלי קליצ'קו בגיל ארבעים ותשע באמת עמד לשבור את השיא של הופינס. הוא אפילו נזכר במסיבת עיתונאים: "אמרתי שאני לא הולך לנצח את השיא של פורמן, אבל לא אמרתי כלום על הופינס! אז אני אקח את זה ואנצח את השיא שלו!"
  עם זאת, אם חלק נכבד מהציבור פחות או יותר האמין שהופינס בגיל ארבעים ושמונה יכול לזכות בתואר אלוף העולם, אבל היה הרבה פחות אמונה בויטלי קליצ'קו בגיל ארבעים ותשע. כולל בשל העובדה שיריבו כבר חזק מאוד.
  מעולם לא היה פאנצ'ר כזה בהיסטוריה של המשקל הכבד. נכון, ווידר כבר לא צעיר, אבל כל שלושים וחמש השנים אינן ארבעים ותשע.
  עם זאת, ויטלי קליצ'קו, ברור שלא מאבד אופטימיות. להתאמן חזק, להיכנס לכושר. ואני מאוד שמח שזרקתי את השגרה של כיסא ראש עיריית קייב.
  למעשה, זה לא אושר גדול להיות ראש העיר באוקראינה, שבה יש כל כך הרבה בעיות.
  אבל עבור הקרב עם אויאדר הוצע לוויטלי קליצ'קו כסף טוב מאוד. אז בכל מקרה לא הפסדתי עם הארנק. השם ויטלי קליצ'קו מפורסם.
  לשונות רעות אפילו אמרו שווידר יפגע פעם אחת, וויטלי קליצ'קו עצמו ישכב. ואז הוא יקבל כסף, ויכתוב זיכרונות, או מדע בדיוני.
  או אולי בסרט.
  אגב, גם ולדמיר קליצ'קו רצה להתאגרף. רק ולדימיר הערמומי בחר ביריב חלש יותר מבין אלוף העולם הקבוע. אבל בכל מקרה, מה שיגידו, הוא אלוף וזה מגניב!
  אבל דנוטאי ווידר, מה שיגידו, הוא עדיין הטוב שבטובים!
  אבל ויטלי מתאמן בטירוף. הוא כמו בחור צעיר שנותן לעצמו את העומס המקסימלי. והוא ערך מספר מפגשי ספרינג, הראה כושר מצוין וסיבולת טובה. לא, ויטלי מוכן. ולא סתם, הוא נכנס לזירה.
  ואמנם, כשהגיע יום הדין, והאגרוף הגדול ביותר ווידר, המשקל הכבד הטוב ביותר מבחינה זו, וויטלי התאחדו. ראש עיריית קייב לשעבר, שכולם כבר מחקו מקריירת האגרוף שלו. אבל עכשיו התאחדו שני אישים אגדיים.
  ויטלי, שהפכה לאלופת עולם בפעם הראשונה כבר ב-1999. רק תחשבו כמה זמן זה היה ולמעלה מעשרים שנה חלפו מאז האירוע הזה.
  ווידר כבר מחזיק בתואר שלו הרבה מאוד זמן. וגם קרוב לשבירה, השיא של הולמס שהחזיק בתואר הארוך ביותר מאז הפיצול.
  וכמובן, אם ווידר מפחדת ממישהו, זה לא סבא של ויטלי. למעשה, לא כולם יכולים להיות הוקינס. והיריבים של הוקינס אינם חזקים כמו Weider!
  אבל ויטלי, כמתמודד, נכנס לזירה. הגוף שלו עדיין מפואר ושרירי, למרות ששערו כבר אפרפר. סבא ויטלי, כפי שהוא מכונה בכבוד, או בלעג. אבל ההקלה על השרירים היא כמו של צעיר.
  ויטלי אמר שהוא מוכן. ואפילו לא הוא, התעריפים קצת עלו.
  Weider הוא גם רזה, מסותת ודקה יותר בעצמות, שוקל פחות.
  למרות היותו פאנצ'ר אדיר, יש לו כמה בעיות הגנתיות ולא תמיד טוב על הרגליים. אבל יש כבר הרבה ניסיון לחימה. לפי מספר הקרבות, הוא כבר השיג את ויטלי. ועד כה הוא לא הובס.
  עם זאת, ויטלי קליצ'קו הפסיד בשני הקרבות שלו רק בגלל פציעות וחתכים. ואפשר גם להגיד שזה לא הוכה.
  אבל יותר משמונה שנות הפסקה, וכמעט גיל חמישים. אם ויטלי היה צעיר, כמובן, היה לו סיכוי. אבל האם הוא יכול לנצח את השיא של הופינס? דיוויד היי, כבר בגיל שלושים וחמש, הפך למתאגרף אפס.
  אבל יש הרבה דיבורים ורק הטבעת תראה. האם ויטלי קליצ'קו ינצח את שיאו של הופינס, או שייסחף על אלונקה, כפי שהבטיח ווידר.
  הנה הוא יוצא במסכת עורב. גבוה, יבש מאוד, אפילו רזה כמו קושיי.
  זוג מתאגרפים יצרו לו בעיות רציניות בזירה. מדובר באוסטריקס הקובנית שהובילה בנקודות והביסה את הנוקאאוט, וטייסון פיורי, שגם הוביל בנקודות והצליח להביא את הקרב לתיקו. אז הפאנצ'ר הגדול בעולם יכול להתמוטט.
  אבל הסיכויים הם כמעט אחד לעשרה לטובתו של ווידר. למרות זאת, גילו של ויטלי והפריצה הגדולה בקריירה שלו גדולים מדי. אפילו אחיו ולדימיר המליץ להתחמם עם כמה איכרים בינוניים חזקים. ואכן, בגרמניה, ויטלי קליצ'קו יכול לקבל יותר כסף בדו-קרב עם מתאגרף בינוני, אך ורק בזכות שמו הגדול.
  אחרי הכל, ויטלי ידוע בכל העולם לא רק כמתאגרף, אלא גם כפוליטיקאי, וראש עיריית הבירה, וגיבור המידאן.
  לא, בכל מקרה, ויטלי קליצ'קו היה צריך לחשוב אם זה שווה את החיפזון ולדחוף נגד הר כזה.
  אבל הבחירה נעשתה: ויטלי קליצ'קו לא מחפשת דרכים קלות!
  הקרב הוא באמריקה. ההמנונים של ארה"ב ואוקראינה מושמעים. רשימות שירות מוכרזות. ולבסוף, האות לקרב נשמע.
  רבים רוצים לראות מחזה ודם.
  Weider התחיל בזהירות, למרות שאולי הוא לא צודק. ופתאום ויטלי חלוד. גם קליצ'קו האב לא ממהר. אבל אתה יכול מיד לראות שהוא קל ברגליים, רזה, שרירי ומאוזן היטב. בכל מקרה, מה שרבים ציפו: אומרים שזה יצוף מיד, לא קרה.
  בביטחון, קליצ'קו עבד עם נגיחה, שמר מעט גבוה מהרגיל, שם חסימות.
  שני הסיבובים הראשונים התנהלו בצורה חלקה. ואז ווידר, כצפוי, הגביר מאוד את הקצב. הוא נעשה פעיל יותר בתקיפה ובתקיפה. אבל ויטאלי לא איבד את ראשו. חסם את המכה, נתקל בנגיחה שמאלית. ופתאום, במהלך תמנון חד, הוא הטיח את ידו הימנית על הגוף. Weider הכפיל את עצמו מכאבים.
  ויטלי החזיק צמד, ובפעם השנייה בקריירה, אלוף העולם והמאגרף הטוב בכל הזמנים היה על הפרקט.
  ויטלי חייך... והקהל שאג בהנאה. זה לא היה צפוי מהזקן ויטלי. וואו! ואחרי הכל נראה בקרוב חמישים שנה! וכך עדיין לזוז ולהכות! זה חייב להיות ידוע!
  Weider קם, אבל החל לסגת. ויטלי החל לאט לאט לעקוץ אותו בנגיחה שלו. ושוב שניים. והכה שוב. האגרוף נסוג לאחור.
  בקושי, אבל ווידר הגיע לסוף הסיבוב. ואז, בסרט הבא, ויטלי עבד כמספר הראשון. אבל כלום, הכל הלך לפי התוכנית. במשך כמה סיבובים, ווידר נסוג ונראה חסר אונים. אבל בסיבוב התשיעי זה שוב התפוצץ. והחל לזרוק אגרופים הלך קדימה. ושוב החטיא את הצמד ונפל. נוק-דאון שני.
  ויטלי מחייכת. הולך קדימה. Weider לא יציב על הרגליים. הוא מדלג שוב על הצמד, לא מוצא תרופה נגד. ומהמכה הבאה נופלת.
  הוא קם בקושי, והשופט מפסיק את הקרב!
  ניצחון! ויטלי קליצ'קו, עכשיו אלוף העולם! ושוב החגורה שלו! נכון, זה עדיין לא מוחלט, אבל כבר על סוס!
  שבר את השיא של הופינס, וכמובן עבור המשקלים הכבדים של פורמן, הפך לאלוף העולם בפעם הרביעית, והשתווה להוליפילד.
  ווידר, כמובן, צועק שהקרב הופסק מוקדם מדי ודורש קרב חוזר.
  ויטלי אומר שההחלטה אם להמשיך בקריירה או לקיים עוד כמה קרבות תתקבל בהמשך. אבל כולם אומרים לו שהוא טוב מאוד, אפילו טוב יותר מאשר בצעירותו, ושהוא חייב להמשיך.
  במיוחד שאין מה לעשות. בקייב, ראש עיר אחר, לפני הבחירות לראדה והנשיא עדיין רחוק, שם, למה לא להילחם?
  עבור שלושת הקרבות הבאים, מוצעת ל-Vitaly עד מאה מיליון דולר, בתוספת אחוז נוסף מהשידורים.
  כמובן, הקופה גדולה, וראש עיריית קייב לשעבר אומר את מה שהוא חושב.
  למעשה, הוא הראה שהוא עדיין מסוגל להרבה. אז למה לקבור כישרון באדמה? והכי חשוב, ממילא אין יותר מה לעשות!
  אולי תנסה לשלב את כל החגורות? זה יהיה כל כך נהדר!
  ויטלי נענה להצעה וחותם על חוזה לשלושה קרבות נוספים.
  והיריב הבא שלו... ובכן, כמובן טייסון פיורי! מעולם לא הובס עדיין, משקל כבד גדול. נכון, הוא הופל על ידי אוידאר ומישהו קטן יותר. והכי חשוב, העבריין של אחיו הצעיר. ובכן, איך אפשר שלא להילחם עם זה?
  כמובן, קרב חדש, ותשלום מדהים, ומחזה גדול.
  אולג ריבצ'נקו שוב יורה בגרמנים ובלוחמים זרים. באופן כללי, אין כמעט גרמנים בחיל הרגלים. הם נעים מאחורי טנקי ה-E-50 וה-E-75. והם מנסים לא לקחת סיכונים.
  כאן, אי שם רחוק יותר, הפנתר-2 נראה לעין. הטנק הזה, בניגוד לסיפור האמיתי, הופיע בשנה הארבעים ושלוש. והפנתר עצמו לא היה מסיבי מדי. כן, ו"פנתר" -2, אמנם יוצרו הרבה, אבל בשנת 1945, בהכנות למלחמה עם ברית המועצות, מילאו הגרמנים את המפעלים בטנקים E-50 ו-E-75.
  למרות כל המעשיות של תותחים מתנייעים קלים: E-10 ו-E-25, הפיהרר העדיף טנקים כבדים יותר. בקושי, גודריאן שכנע לייצר את ה-E-50 המהיר ביותר. הפיהרר, לעומת זאת, אהב יותר את ה-E-75, שהתגלה כלא מוצלח במיוחד ושקל תשעים טון.
  אבל כעת הופיע שינוי של ה-E-75 M, עם צללית נמוכה יותר, קלה יותר ועם מנוע חזק. אולי זה יהפוך לפופולרי ביותר בעתיד.
  אולג ריבצ'נקו, למשל, משתמש בטקטיקות ערמומיות. כומתה ובכף רגלו היחפה זורק רימון לעבר הזחל E-50. בשל כך הטנק מסתובב ומתנגש בעמיתו.
  והתוצאה - שני מאסטודונים בוערים.
  אולג, כפי שאנו יכולים לראות, ערמומי מאוד.
  כך הוא פועל כעת, והגרמנים סובלים אבדות כבדות. רגליו של הילד זריזות. טוב להיות כמוהו, יחף וחתיך.
  אבל באופן כללי, עולות לי בראש מחשבות על בוקסר. למשל, למה שדניס לבדב לא יחדש את הקריירה שלו? ארבעים שנה זה לא כל כך הרבה זמן. יתר על כן, המתחרים העיקריים ממשקל כבד עזבו, ואתה יכול לנסות לשלב את החגורות.
  זה מה שאתה באמת לא צריך לעשות, אז זה להיות שישה עם הרשויות. עדיף לעסוק באגרוף אצילי בעצמך או להיכנס לאופוזיציה.
  כך הפך סרגיי קובלב לראש עיריית מוסקבה. למרות שזו רק פנטזיה.
  ודניס לבדב יכול לעשות משהו יותר בונה. יתר על כן, איכשהו מוקדם מדי להשאיר את האיגרוף עדיין ללא הפסד. ספורטאי אמיתי חייב ללכת עד הסוף.
  גם ולדמיר קליצ'קו יכול לחזור. אבל חלקם, כמו אלכסנדר אוסטינוב, כבר הובסו שלוש פעמים ברציפות, אל תפרושו!
  אכן, גיבורים הם לא אנשים, אלא ישר מפלדה!
  אבל בואו נדמיין אפשרות כזו, פוטין התרסק במטוס, וברוסיה יש בחירות חדשות לנשיאות.
  ומה אנחנו רואים היום? לקומוניסטים אין מועמדים חזקים. גרודין התבזה והאמון בו התערער. זיוגנוב זקן מדי ועייף מכולם, ויש מעט כריזמה. סוראיקין נכשל בבחירות הקודמות. אישים אחרים שאינם ידועים. ז'ירינובסקי גם זקן מדי ועייף מכולם. אחרים במפלגה הליברלית-דמוקרטית ידועים מעט. על מי עוד אפשר להמליץ מהאופוזיציה? אנדריי נבלני חזק, אבל הוא לא יורשה להתמודד בבחירות. קסניה סובצ'ק אינה מועמדת רצינית. דמושקין היה בכלא ולא פופולרי מדי. הוא היה בכלא ואודלטסוב, למרות שאולי יכול היה, נתמך על ידי הקומוניסטים ודיבר.
  בקיצור, אין מתחרים רציניים באופוזיציה. אז מדבדב, הנשיא בפועל הוא עדיין המועדף העיקרי. ואם תהיה תככים: הסיבוב השני או מיד בראשון.
  בהתחשב בדירוג הנמוך של מדבדב, וככל הנראה מספר רב של מועמדים לנשיאות, הסיבוב השני בהחלט אפשרי.
  עם זאת, למדבדב יהיה יתרון גדול מאוד בסיבוב הראשון, ובשני יריב לא נאה במיוחד.
  למרות שזלנסקי שלו עשוי להופיע ממש ברגע האחרון ולבלבל את כל הקלפים!
  אולג ריבצ'נקו זרק שוב רימון ודחף את הטנקים של הנאצים. הרבה שאגה והפגזות.
  והאדמה מדי פעם ממריאה, ונשרפת ממש באוויר. ומתהפכים, נמסים, רסיסים.
  אולג אומר:
  - תהילה לאימפריה שלנו!
  מרגריטה, זרקה מתנה רוצח בכף רגלה היחפה, צרחה:
  -תהילה גדולה לגיבורים!
  ושוב הילדה עם העקב החשוף תעיף לימון.
  פשיסטים זורמים פנימה, הו, ונשפכים פנימה.
  אין סיכוי, אפילו עם פצצת ואקום אתה לא יכול לעצור ולנצח! לוחמים כל כך מגניבים כאן, פשוט זוועה!
  אולג שואג:
  - נצחוננו במלחמת הקודש!
  מרגרט אישרה:
  - עם אחריות של מאה אחוז!
  ושוב זרקה הילדה רימון ברגל יחפה.
  לא, ברור שהילדים האלה לא מתכוונים לוותר סתם ככה.
  אולג ריבצ'נקו שאג:
  - למען הסדר הסובייטי החדש!
  מרגריטה ירתה באופן פעיל צרור ואישרה:
  - בנזאי!
  אולג, בינתיים, ניסה להמשיך להלחין. ובכן, הנה ויטלי מנהלת הגנה מרצון נגד טייסון פיורי. בינתיים, ולדימיר יש קרב מעניין לא פחות עם רואיז.
  למעשה, רואיז היה אלוף העולם בשלוש גרסאות. שם, למה ולדימיר לא יכול להילחם בו על הרבה כסף? יריב נוח יותר - הרבה יותר נמוך, ושמן. ולדימיר יכול לירות בו בדקירות ארוכות.
  חבל שקליצ'קו ג'וניור החמיץ קרב איתו בזמן שהיה אלוף העולם. והיית צריך לזוז.
  ואיך לא חשבת על זה, ולדימיר?
  ואלוף העולם בשלוש גרסאות הוא כעת Usyk. עם זאת, הגיע במהירות לכס המלכות.
  וקרב איחוד עם ויטלי אפשרי. אבל אלו רק השערות עד כה.
  ויטלי צריך לנצח את טייסון פיורי, והמשחק החוזר עם Weider הוא עניין. ויש עוד הרבה לוחמים מעניינים. אותו אנתוני ג'ושוע. זה יהיה גם מאוד מעניין להילחם איתו. ותנקום גם באחי.
  ויטלי יצרה סנסציה כשהביסה את Weider. ואותו דבר יכול לפתח הצלחה.
  למה לא להפוך למתאגרף הראשון בעולם שזוכה בקרב אליפות אחרי חמישים שנה? זה מעולם לא נעשה בעבר!
  היי ויטלי! זה לא משנה איזה סוג של ראש עיריית קייב היית, אבל עכשיו כבר הוכרת ללא כל ספק כאלוף עולם גדול!
  אבל הנה ההגנה הראשונה, מרצון, על התואר. נגד ויטלי, יריב גדול יותר וחמוש יותר. לא פאנצ'ר אדיר כמו ווידר, אבל טכני, ומיומן, עם ידיים ארוכות. וגם עדיין לא נשבר, למרות שנשמט.
  והכי חשוב, הוא ניצח את ולדימיר קליצ'קו צעיר למדי, מה שללא ספק הופך את טייסון פיורי למתחרה אדיר.
  הסיכויים עלו על חמישים וחמישים. כמובן, הניצחון בנוקאאוט על ווידר היה מרשים. אבל עכשיו זה לא יהיה רטינה נגדו, אלא לוחם מיומן, שאף אחד עדיין לא הצליח להוציא לו תיוקס. והכי חשוב, הזוכה של ולדימיר עצמו בשחר כוחו.
  האם ויטלי יצליח להתמודד עם טכנאי כזה בגיל חמישים. זהו דו-קרב של אינטלקטים. ווידר בבירור המעיט בערכו של ויטלי וניסה לקחת את זה בלי טקס. וכאן זה כבר לא עובד ככה.
  הנה שני המתאגרפים מתכוננים. ויטלי, כמו תמיד, רצינית וממוקדת. הוא בטוח ורגוע.
  גם טייסון פיורי מתכונן. הוא גבוה מוויטאלי, בעל ידיים ארוכות יותר והוא ינסה להשתמש בו.
  אבל כעת הקרב יתקיים בבריטניה, וישודר בתשלום.
  טייסון פיורי יצא עכשיו ראשון. הוא מפגין ביטחון חיצוני. קירח, מביך ולא אתלטי במיוחד. אם השיער של ויטלי קליצ'קו צבוע, אז לא תבינו מי מהם מבוגר יותר, למרות שההבדל הוא שבע עשרה שנים. זה עדיין לא שיא של קרבות אליפות, אבל זה כבר מתקרב לשיא.
  ובכן, אולי ויטלי גם ילחם במישהו צעיר יותר מטייסון פיורי.
  כאן ויטלי יוצא למוזיקה אדירה. הם מסתכלים אחד על השני.
  טייסון משתפל ולא נראה גבוה יותר. בכתפיו של ויטלי, אולי, ורחבות יותר. והכי חשוב, הדמות שלו הרבה יותר יפה, והשרירים שלו מוטבעים.
  ובכן, איך נשמעים הפזמונים? תחילה בריטי ואחר כך אוקראיני.
  ואז חילופי מבטים.
  ועכשיו נשמעת הצופר, הסיבוב הראשון.
  ויטלי זורק נגיחה קלה, זז היטב. טייסון מנסה לעזוב. אבל ויטלי זריז מאוד, והאגרופים שלו נעים במסלול מגושם, ומגיעים לראשו של טייסון פיורי.
  הכל מתנהל כפי שחזו על ידי המומחים. ל-Vitaly יש מהירות מצוינת.
  והכל מצליח.
  הוא מנצח את הסיבוב הראשון... אחר כך דקת מנוחה והסיבוב השני. שוב, Fury לא משנה טקטיקה. הוא כנראה מקווה שויטלי יתעייף.
  . פרק 4
  ושוב, לקליטצ'קו האב יש יתרון קל. האחים שולטים בטבעת.
  ולדימיר ניצח את רואיס ג'וניור לפני שבוע בנוקאאוט טכני.
  ובכן, המאבק ממשיך.
  הסיבוב השלישי שוב בהכתבה של ויטלי. אבל בסיבוב הרביעי, טייסון פיורי פתאום מתפוצץ. ממהר קדימה... וקולע צמד. ונופל לתוך נוק-דאון.
  מה הוא רצה? ויטלי בכוננות.
  איכשהו טייסון הגן על הסיבוב הזה עד הסוף. ואז התחיל שוב הקרב החד צדדי עם הדומיננטיות של ויטלי. יתרה מכך, אלוף העולם קליצ'קו האב בבירור לא מיהר.
  ועכשיו, אחרי שמונה סיבובים, טייסון פיורי פתאום נסוג. והניצחון מוכרז בנוקאאוט טכני, עקב הסירוב להמשיך במאבק.
  וכך, ויטלי קליצ'קו קובע שיא חדש: הלוחם הראשון בתולדות האגרוף שהגן על תואר העולם בגיל חמישים. ומנצח הישג נוסף של הופינס.
  מה עכשיו הוא באמת באמת ויטלי הפך לסופרמן. והוא נקם באחיו.
  אבל הקרב הבא הוא קרב חוזר עם ווידר. הם מבטיחים עמלות גבוהות מאוד. שאתה יכול לנהל איתו דו-קרב, ואז לצאת ליהושע.
  ואז כבר אפשר לחשוב על מאבק איחוד עם אוסיק. באופן כללי, ויטלי קליצ'קו, באופן עקרוני, היה רוצה להיות אלוף העולם המוחלט. והרצון הזה חזק מאוד.
  אולג ריבצ'נקו מחייך למחשבותיו. כן, זה אפשרי. הילד מכסח שורה שלמה של פשיסטים ואומר:
  - אנשים זוכרים אותך קליצ'קו! אנשים מעריכים אותך קליצ'קו! אנשים רוצים אותך קליצ'קו! תחזור בקרוב קליצ'קו!
  הילד הגאון צחק מהשיר המשמח שלו ושוב איך לשגר את הרימונים הקטלניים ביותר. ושלושה טנקים של הנאצים מתנגשים.
  למרות ההתנגדות ההרואית של הכוחות הסובייטים, הנאצים עדיין הצליחו לכבוש ולחתוך את המסדרון המחבר את מוסקבה עם חלקים אחרים של ברית המועצות.
  לפיכך, בירת רוסיה נמצאת במצור מוחלט. באותו אופן שבו לנינגרד חסומה.
  סטלינגרד עדיין מתנגדת. הגרמנים מסתערים גם על הערים גרוזני ואורדז'וניקידזה בקווקז. המצב קריטי. במיוחד כאשר מוסקבה הפכה מוקפת לחלוטין.
  יש לו חיילים רבים, ומאות אלפי חיילים במיליציה. אבל בקרבות, פגזים ומחסניות נצרכים מהר מאוד. אולי נגמרה התחמושת. ואז תיפול הבירה. ואין כל כך הרבה אספקת מזון. גם זה ייגמר בקרוב.
  ובלי מוסקבה, זו תהיה מלחמה נוספת. וסטלין מבין את זה.
  עכשיו הוא בקויבישב. אבל אחרי שהנאצים פרצו דרך הוולגה, אז זה לא היה רחוק מקו החזית.
  ובנוסף גם הסמוראים נלחצים. והם מפציצים, והם מטפסים עם אינספור חיילי רגלים. אולי אין מספיק כוח.
  סטלין מבין זאת, ומנסה לנהל משא ומתן לשלום נפרד עם יפן מאחורי הקלעים. כאילו, הם אפילו מוכנים לוותר על המזרח הרחוק ולשלם שיפוי בזהב.
  אבל הירוהיטו אמר: אנחנו צריכים את כל סיביר, כל הדרך לאורל. אבוי, אי אפשר להניב כל כך הרבה.
  ולדיווסטוק כבר כמעט מוקף. ובכלל הכל מאוד מטומטם...
  אבל כמה בנות גיבורות נלחמות ולא נכנעות לפשיסטים ולמיליטריסטים היפנים.
  מכונית הכלא המשוריינת שבה נסעה וודמקובה המזמרת נעצרה, חריקת הדלת הנפתחת נשמעה. שני יפנים, האחד גדול ושמן, השני קטן ורזה, נטו אל מחוץ לאור שסנוור את אנסטסיה לרגע. ואז הילדה, ללא היסוס, דחפה את האחת בתנופת השוק שלה אל הרקה, את השנייה באגרופה עטופה בשרשרת בלסת. הלוחמים המהוללים של ארץ השמש העולה נפלו בצורה מגוחכת לנוקאאוט.
  Vedmakova אפילו שרה:
  - אני קורא לאיש הסיבוב השנים-עשר! אחרי הכל, אני אשת סופר ומלאה באטאס, ואני שולחת את האויב לנוקאאוט עמוק, מפגין מעמד חסר מעצורים בקרב!
  הילדה הרימה מקלע יפני שהועתק מהשמייסטר ובלחיצה על התריס מיהרה לתא הטייס. עוד שלושה יפנים קפצו משם, וודמקובה שלחה לעברם פרץ, מכוון לראשיהם ומחייך באכזריות.
  - מה קיבלו השונאים שראשי המועדון!
  נושאת השריון נתפסה על ידי גברת לוחמת עירומה. מכשף נבח:
  ריחף מעל רוסיה האומללה,
  מפלצות תופת רותחות חושך!
  לכובש הגרזן שלו גשום,
  תחדד וקצץ את הראש!
  קומוניסט בקרב בגיהנום אינו פיון,
  לא תמיד אנחנו הולכים על העול!
  הפוך את הרייך השלישי למותגי אש,
  ובכן, כנות תסמן טוב!
  למרות העובדה שהיא נגעלה, לבשה וודמקובה את מדי הצבא היפני שנלקחו מהמתים. כמה לא נעים, החיילים האלה לא התרחצו הרבה זמן וזה הסריח נורא. הילדה-טייס יילל:
  - יש צורך oskotinitsya במידה כזו! אבל אסיה!
  אולם השריון התפתל בקלות ויצא לכיוון צפון. לרכב היו שני מקלעים בקוטר 12 מילימטר, כך שלעתים ניתן היה להביס מתקפת חי"ר. דבר נוסף הוא ששריון של 20 מילימטר לא יכול היה לעמוד בקליבר של "תותחים" יפניים של 37 מילימטר. וודמקובה חשבה: כיצד שינתה עליית הקומוניסטים לשלטון את רוסיה. אם בתקופת הצאר, הצבא היפני היה עדיף משמעותית על הרוסי במונחים טכניים, כעת, להיפך, הוא מפגר מאחור. למרות שלא ניתן לומר שהמדע אינו מעודד במדינת השמש העולה. חינוך תיכון חובה הוכנס בסוף המאה התשע עשרה. נכון, איכות החינוך ביפן לא הייתה גבוהה. הם העתיקו אותו מבית הספר הפרוסי, שהיה פדנטי עד קיצון, ופשטו אותו מעט, כך שמורה אחד העביר כמה שיותר תלמידים, כי לא היו מספיק אנשים משכילים. בכלל, היפנים חיקו את האירופים, למשל, את הבריטים במראה מדי החאקי, את הגרמנים בתקנות הגיבוש והצבא, האמריקאים במדי וסוג הצי, ומערכת המוסדות הפיננסיים. נכון, היה להם גם משלהם, למשל, קוד הבושידו, חומר הנפץ המפורסם של שימוסה (למרות שהוא בקושי היה טוב יותר מהאירופי). עד אמצע המאה התשע-עשרה הייתה יפן מדינה נחשלת מימי הביניים שאפילו לא היו בה מסילות ברזל, אך הייתה חמושה בתותחים עם כדורי תותח. היא הייתה אפילו יותר ארכאית מטורקיה או מאיראן, ועוד יותר מרוסיה הצארית. באופן מוזר, אבל אמריקה היא שעזרה למדינת השמש העולה להגיע לאנשים וממש אילצה אותם להצטרף לעולם המתורבת. סיירת הקיטור המודרנית עם פגזי נפץ עשתה רושם עז על יפן הנחשלת. במיוחד כשהטביע כמה סירות מפרש, מה שמראה את חוסר האונים המוחלט של תותחים עם כדורי תותח.
  אולי האמריקנים יתחרטו יותר מפעם אחת על שהכריחו את יפן להיפתח לעולם. שהם גידלו מתחרה באסיה, אבל אז היה קשה להאמין שבעוד כמה עשורים ארץ השמש העולה תלך בדרך שלקח למערב מאות שנים.
  Vedmakova רכבה לאורך הכביש המהיר, הניחה קדימה משאיות עם תגבורת, כמו גם כלי רכב, ונמקה. אפילו בתקופת אלכסנדר השני, או ליתר דיוק אפילו בתקופת ניקולאי הראשון, גיבשה ממשלת הצאר תוכניות לסין להצטרף לרוסיה. אבל ניקולאי בחר בכיוון הטורקי כאובייקט להתרחבות. באופן עקרוני, זה היה יותר נוח. אבל בריטניה שונאת רוסיה וצרפת בהשפעתה עמדו על העות'מאנים. לראשונה מזה רבע מאלף (מאז היעד של 1612), הפסידה רוסיה במלחמה רחבת היקף (קרבות בודדים כמובן לא נחשבים, אתה מתכוון שבמשך כמעט רבע אלף רוסיה לא הפסידה במלחמות באופן כללי, אגב, זה היה תחת ניקולס הראשון שזה הגיע למקסימום, מבחינת גודל). היו כמה סיבות, ובעיקר העליונות של מעצמות המערב בציוד הטכנולוגי של הכוחות. לאחר שניקולאי התאבד הראשון, כס המלכות נלקח על ידי אלכסנדר השני: אולי הצאר המשכיל והמלומד ביותר בכל ההיסטוריה של רוסיה. הוא פתח ברפורמות רחבות היקף, ציין צמיתות, תחתיו החלה הצמיחה המהירה של התעשייה, בניית מסילות ברזל ותחנות כוח! אבל במקביל, ביטול הצמיתות התרחש על חשבון האיכרים, היו הריסות רבות, פרצו פרעות, בעיקר המוניות בפולין. אלכסנדר הצליח להניע את רוסיה קדימה, אך לא פתר את הבעיות הבסיסיות, ואף מכר את אלסקה לאמריקה תמורת אגורה, ונתן את איי הוואי בחינם. נכון, הוא הצליח להביס את טורקיה, אבל האימפריה העות'מאנית הייתה בשלב זה חלשה מאוד והיא התערערה ממרידות. כן, ההפסדים של רוסיה במלחמה זו היו גדולים באופן לא פרופורציונלי, מה שהוכיח שהצבא הרוסי עדיין רחוק מלהיות מושלם, למרות הרפורמה. עם זאת, אפילו תחת סובורוב, הכל לא היה כל כך ברור כמו שכתוב בספרים. ניצחונות ניתנו במחיר ניכר, וקתרין השנייה, למשל, במהלך מלחמת רוסיה-טורקיה השנייה, הגבילה את עצמה לרכישות טריטוריאליות צנועות יחסית, וסירבה אפילו לתביעות למולדובה. למרות שאדמות אלה היו מאוכלסות על ידי סלאבים אורתודוקסים, ובזמן מסוים היו חלק מקייבאן רוס. באופן כללי, לאחר שחרורה של רוסיה מהעול המונגולי-טטארי, נלקח קורס להחזרת כל האדמות הסלאביות המקוריות. זה לקח כמה מאות שנים, למשל, גליציה הוחזרה רק ב-1939, לאחר השחרור מהעול הפולני. והעיר פשמישל עם האדמות הסמוכות נשארה עם ההונגרים והסלובקים.
  וודמקובה הסתכלה על הכביש המהיר: לא היו כל כך הרבה מכוניות שונות, כאן צעדו חיילי הרגלים היפנים. אוכלוסיית יפן מונה כמאה מיליון, אפילו יותר מאשר בגרמניה, ההכשרה לפני הגיוס תופסת מחצית מהשיעורים בבית הספר. המלחמה עם ברית המועצות היא מתנה משמים עבורם, בניגוד למאבק עם ארה"ב. אתה יכול להחתים, עוד ועוד חטיבות חדשות.
  יש פיתוי גדול לתת פרץ של שניים ממקלעי האש המהירה שלך, מכיוון שניתן לעשות זאת על ידי שליטה בהם עם הנעה הידראולית מהקבינה. אבל האמת היא שאז יהיה לה בעצמה סיכוי קטן לצאת מכאן. לא, עדיין עדיף לעשות את זה קרוב יותר לקו החזית או בלילה. כן, נראה שכבר ערב... אז הזאבים יאכילו והכבשים בטוחות. אבל לא, היא לא כבשה.
  אז מה עם יפן? המלחמה הראשונה של 1904-1905 אבדה, ורוסיה איבדה יותר ממאתיים וחמישים אלף חיילים וקצינים לבדה כשבויים. למרות שלצבא הצאר הייתה עליונות מספרית. יפן, לעומת זאת, איבדה פחות מאלפיים אסירים; אפילו נקבע בונוס של מאה רובל זהב עבור כל חייל שנתפס בשבי צהוב, ואלף קצינים. דף ההיסטוריה הזה מאוד לא נעים לרוסיה. מה שהכי מעצבן במדינה, רבים ייחלו ניצחון ליפנים. לדוגמה, סטודנטים באוניברסיטת מוסקבה שלחו ברכות למיקאדו על נפילת פורט ארתור. וכמה נשדד: אתה לא יכול לרשום!
  וודמקובה האטה את הגז כדי לא להיתקל בטור צועד נוסף. הילדה קיללה:
  - ובכן, הם כמו ארבה! יצורים ערמומיים!
  האוזן כבר הבחינה בשאגת התותח, קו החזית התקרב. הטייס נהם, ואז שר:
  הלוחם הרוסי לא נאנח מכאב,
  לוחם רוסי הורס את היפנים!
  ויש לנו צער מוחלט,
  כל המגן הכפוף רעד!
  הילדה השתתקה שוב. במלחמה ההיא, ארה"ב ובריטניה עזרו ליפן עם כסף ונשק, אבל לא הייתה חזית במערב. ואכן, מדינת השמש העולה ציפתה שגרמניה תנצל את הרגע ותתקוף את רוסיה. באופן עקרוני, זה היה אמיתי, והועיל לגרמניה. גם אוסטריה-הונגריה בעלות הברית, שהתנגשה עם אינטרסים בבלקן, עלולה להתנגד לרוסיה. טורקיה, שנפגעה היסטורית מרוסיה, ואפילו נמצאת בשליטה פיננסית של גרמניה, עלולה להיכנס למלחמה. כניסתה של איטליה למלחמה, שהייתה חלק מהברית המשולשת ויכולה לתבוע את אדמות אוקראינה העשירות, אינה נשללת. בכל מקרה, רוסיה הצארית תהיה רעה. גם אם היא הפסידה בברית עם האנטנט, אז מלחמה בשתי חזיתות הייתה מסתיימת באסון. הסיכוי של צרפת להצטרף לקרב קלוש, שכן באותה תקופה בריטניה הייתה נגד רוסיה. באופן כללי, כמובן, מדובר בטעות חישוב גדולה של הקייזר, שהחמיץ הזדמנות כזו. ייתכן שגם לאחר פרוץ מלחמת העולם הראשונה, הטעות האסטרטגית העיקרית הייתה מתקפת פריץ נגד בלגיה וצרפת. אולי אילו היו מתחילים בפלישה לרוסיה בכל הכוח, המצב עם פולין ב-1939 היה חוזר על עצמו. למרבה המזל, הגרמנים התבררו כבעלי ביטחון עצמי מופרז, ובחרו במלחמה בשתי חזיתות.
  למכשפה, שלא כמו בני ארצה רבים, היה מזל: היא הצליחה לקרוא את שלי קאיף, ואפילו במקור. כמובן, היטלר צדק כשאמר שצריך להיות ביחד עם בריטניה נגד רוסיה, או ביחד עם רוסיה נגד בריטניה. ובאופן הגיוני למדי, הפיהרר העתידי מתח ביקורת על אלה שניסו למשוך החוצה אל האור, גופתו של ביסמרק.
  היטלר אכן דחה כל אפשרות לברית כלשהי עם רוסיה, במיוחד כאשר עלו בה הבולשביקים לשלטון והאמינו שארצות רוסיה צריכות להפוך למושבות גרמניות.
  זה אומר שהוא היה באופן חד משמעי אויב של רוסיה, וכל הסכם עבור הפיהרר היה רק פיסת נייר. יתרה מכך, סטלין הוא אידיוט שהוא החמיץ מכה כל כך חזקה בסנטר הפתוח, למרות שהיה צריך להתכונן להדוף את המכה ולהעמיד את הכוחות בכוננות. או אפילו יותר טוב, הכניסו את זה לעצמכם! גם הצבא הגרמני לא היה מוכן לדחף ההתקפי של הצבא הסובייטי. היה להם קשה מאוד, יכולנו פשוט להקיף ולהשמיד חיילים גרמנים בדודים. ומה זו המלחמה הזאת! וכך עברה היוזמה לידי הוורמאכט. והחזית זרמה ממערב למזרח. לא ברור על מה סמך סטלין? ובריה הוא בן זונה. היא מכירה היטב את האיש הקירח שלו. ובכן, למה הוא לא הזהיר את סטלין. למה לא משתכנעים לעשות מעשה? איך זה קרה? הרי הקומיסר העממי הוא אדם ערמומי ולא סמך על אף אחד! הרי באמת היו נתונים מודיעיניים רציניים, חיילי הרייך השלישי נמשכו לגבול, וכל סבתא שניה ניבאה מלחמה. באופן כללי, הייתה הרגשה שמשהו בלתי נשלט, נורא מגיע!
  ורק סטלין ופמלייתו היכו בדליים, כאילו רוצים בכוונה להפסיד ולהרוג מיליוני אנשים. ובכלל, הגרוזיני המשופם הוא לא כזה גאון... הוא לא הצליח לסיים את הסמינר, וכפי שבריה הודתה בפניה, הוא מרבה לשתות. וכשהמלחמה התחילה, היא זמזמה בכלל... ועכשיו כל העולם ערוך לנשק נגד רוסיה! וכאן, כמובן, אשמה המדיניות הלא גמישה של סטלין. בפרט, למרות העובדה שהחזית נחנקה ממחסור באספקה, נזכרו אלפי רכבות כדי לגרש צ'צ'נים לקזחסטן. וזה נעשה בזמן המלחמה, כשכל עגלה חשובה! בשל כך, אגב, הצליח מיינשטיין, למרות העליונות המספרית המשמעותית של הצבא הסובייטי, לבצע מתקפת נגד כדי להביס את הכוחות האדומים. בשל המחסור בדרגים, לא נפרסה תגבורת בזמן, אספקת הכוחות הסובייטיים נפגעה, וכתוצאה מכך התפרקה המתקפה. ואם חיילינו היו עכשיו בקייב, ואולי ברומניה, אולי בריטניה וארצות הברית לא יעזו לבגוד בברית המועצות!
  חוץ מזה, מי כמעט הרג את היטלר? ובכך לדחוף את הרייך השלישי לתוקפנות חדשה?! סביר להניח שזה היה מבצע בראשות בריה... הרי בשלב מסוים הוא הבין איך לסיים את טרוצקי. אולם אז זה נבע מהצורך להימנע מפיצול באינטרנציונל. עכשיו זה הוביל לאפקט הפוך, אויבי רוסיה התאחדו. ואויבים היסטוריים! הוודמקוב שלה, אני חייב לומר, הופתע מאוד מכך שצ'רצ'יל נשא נאום סנסציוני ב-24 ביוני והכריז על תמיכה בברית המועצות. מוזר שכבשה באה לברית עם זאב, אם כמובן אפשר להשוות את האריה הבריטי לכבשה. סטלין, לעומת זאת, הוא זאב טיפוסי! עכשיו הכל חוזר לקדמותו, קפיטליסטים-דמוקרטים וקפיטליסטים-פשיסטים ביחד! אבל הקומוניסטים מאוחדים וישרים, ללא פשרות עם המצפון! אולי זה מה שסטלין רצה? בכל מקרה התרבו כוחות האויבים ובמזרח הראתה יפן את פיה. אבל, באופן כללי, מהלך ההנהגה של מדינות השמש העולה הוא הגיוני: יש צורך לסתום את הגרון של הצבא עם ויתורים טריטוריאליים לא מרוצים וכניעה ממשית, הם הבטיחו קרבות ואדמות חדשות. אם ארה"ב לא הייתה מטילה סנקציות ב-24 ביולי, או יותר נכון מצור נגד יפן, אז אולי הסמוראי היה פוגע בברית המועצות, אפילו באוגוסט בלי לחכות לחורף! היפנים הם עם אמיץ וספק אם ייעצרו על ידי זכרו של חאלכין גול, שם לחמו, אגב, כוחות משניים, כולל בובות הממשל האימפריאלי של מנצ'ורי!
  וזה עלול לסכן את נפילת מוסקבה... אם כי, כנראה, סטלין היה מעדיף לתת את כל סיביר לכניעת מוסקבה. פשוט הייתי משאיר שם כיסוי, בתקווה שחורף הטייגה הקשה לא ייתן ליפנים הזדמנות להתקדם יותר מדי ולהתחבר לגרמנים באזור אוראל או וולגה.
  ואז, כמובן, יהיו בעיות... היטלר נכשל ליד מוסקבה ועשה טעות בחישוב בהכרזת מלחמה על ארצות הברית, מבלי לחייב את יפן להשיב נגד ברית המועצות. היטלר לא נבדל בהיגיון כלל, באנטישמיות החייתית שלו, והעמיד נגד עצמו את האליטה הפיננסית העיקרית ואפילו את הוותיקן. זה אמנם הגביר את הפופולריות שלו בקרב הערבים, אבל הם לא העניקו סיוע משמעותי לחיל של רומל.
  המכונית המשוריינת נסעה עד לגבול הסובייטי לשעבר. כבר היה קצת הרס. הנה עמדת הגבול עדיין בולטת החוצה.
  וחיל רגלים יפני, כמו גם כמה טנקטים קלים עם תותחים אוטומטיים 20 מ"מ ושני מקלעים כל אחד. מול חיל הרגלים הסיני זה אולי נשק טוב, אבל נגד ה-T-34... נכון, יש מעט טנקים כאלה במזרח הרחוק, הכוחות העיקריים מוצמדים במערב. בנוסף, נראים עוד כמה משוריינים ומרגמות, שהובלו על גבי כלי רכב פתוחים. אני חייב לומר שמרגמות טובות, למרות הקליבר הקטן ...
  Vedmakova היססה: מה לעשות? יש הרבה יפנים, וכנראה שצריך לפנות לכביש כפרי. או אולי בכל זאת לתת תור לצרות עין?
  כבר מחשיך, העננים כיסו את השמים, הגשם מגיע. כמובן שאפשר לקחת צ'אנס, בייחוד שכך הצטופפו היפנים, כוחות הרגלים עומדים, התאספו בדרגות צפופות. כן, יש גדוד שלם מהם, חיילים צהובי פנים, די מגעילים, ולא חבל להרוג אותם.
  וודמקובה הצטלבה, מלמלה:
  - חלילה לשים עוד סמוראים!
  שני מקלעים בעלי קליבר גדול - 12 מילימטרים הושטו לעבר היצורים צרי העין. הטבח החל. הילדה אפילו שרה:
  נילחם באויב עד הסוף
  מעללי החיילים - אל סופרים את המספר!
  הרוסים תמיד היו מסוגלים להילחם,
  אל תוותר כשמגיעות צרות!
  12 - מילימטרים היא מחסנית גדולה וחדה, היא חודרת דרך הגוף, ולפעמים כמה יפנים בכל פעם. Vedmakova שלטה בנשק בעזרת מפעילים הידראוליים, שהיפנים שאלו מתעופה. בשניות הראשונות, לוחמי אימפריית השמש העולה אפילו לא הבינו מה קורה ומאיפה הגיעה המתקפה. הם פשוט נפלו ושחררו טפטופי דם מהבטן והחזה שלהם. כל כך לא צפוי היה בואו של המוות בעולם השלו לכאורה הזה. למרות שלא, האמירה האחרונה היא יותר כמו לעג.
  Vedmakova הצליחה לכסח כמה שורות לפני שהאויב הגיב והחל להתפזר. הטייס המשיך לירות תוך כדי הזזת המשוריין באופן שלא ייפול תחת אש הטנקטים. אף על פי כן, תותח מטוס יכול לנקב אפילו שריון כזה. עם זאת, זה עדיין תלוי במהירות ההתחלתית של הקליע, בטנקטים היא עדיין גדולה יותר מאשר בתותחי קרב.
  בעוד הטייס היה בר מזל, היפנים לא הבינו מיד מי שולח להם את המוות, במיוחד מאז שגשם האביבי טפטף, וכתוצאה מכך היה קשה להבחין בין ההבזקים. כנראה הסמוראים חשבו שהם מותקפים על ידי גזרה רוסית שפרצה מאחור, אז הטנקטים פתחו באש על השיחים. Vedmakova, ריסק את היפנים ושרה:
  ממרחקי האוקיינוס
  היכן שהקשת רעדה בגן עדן!
  המוני הסולטן סוחפים,
  כאילו האנטיכריסט קם!
  
  מלחמה היא חסרת רחמים, רעה,
  כמו עפיפון שירד על רוס!
  האדמה שלי אפורה בפצעים,
  הצילו את אמי, אני מתפלל לאלוהים!
  
  כמה אכזרי העולם, איזו זוועה
  הילד נפל ונקרע לגזרים!
  הם ילדו, דוחפים אותו בכאב,
  אז הרשע הרשע החליט!
  
  כאן אלוהים לא יודע את המידה בכעס,
  הוא הפיל את המין האנושי של חוסר המזל!
  וכל חי סובל
  רק צער קובע ניצחון!
  
  רוסיה מכוסה בדם,
  כמה אכזר אתה אלוהים!
  לאן נעלמה המשימה שלך?
  אין ספק שישו הוא השלישי, מיותר!
  
  למה אתה גיהנום וחווה
  גולים על עבירת גן העדן שלהם!
  הגיע הזמן לקניבל,
  עם פשיטה יותר בפתאומיות מאמאי!
  
  הבנות הזילו דמעות,
  הגרמנים הרגו את ההורים!
  היא יחפה, וכפור,
  קשה, כל הנהרות קפואים!
  
  אף אחד לא מרחם עלינו האנשים
  עכשיו מימדים, ואז נחשים עוקצים אותנו!
  לפעמים עולה הרעיון
  איזה כוס סבל עד אפס מקום!
  
  תקווה לשווא לאלוהים
  הוא בהחלט לא כואב!
  ועדיף לחיות רע וגרוע,
  אבל אמרנו - זה מספיק!
  
  יש לנו את הדגלים של הקומוניזם,
  וזה אומר בלי התייחסות לדוד!
  לא לסבול שתן של פשיזם,
  האתיקה שלנו פשוטה: לעזאזל!
  
  מקווה לידיים בתירס,
  על המוח שנמצא בראש!
  וויל מוביל אותנו להישגים,
  מיומנות, התלהבות באגרוף!
  
  וכך, מדידת צעדים,
  לחופש ולאושר בדרך שלך!
  נהפוך לאלים אדומים
  אף אחד לא יכול לכופף אותנו!
  וודמקובה שרה ושרבטה ממכונות ירייה, ירה באלה שכבר הספיקו להתפזר ולשכב בצרות עין. אבל אז מזלה השתנה, וכמה קצינים יפנים כנראה הבינו מה העניין וזרקו כמה רימונים לעבר המכונית המשוריינת. וודמקובה הרגישה רעד בגופה. עם זאת, הרימונים היפנים היו רימוני פיצול ולא חדרו לשריון, שנועדו ככל הנראה להחזיק פרצי מקלע בקליבר של עד 14 מילימטרים.
  מכשף ציחקק.
  - והנה קרב עיקש שוטה-כדור תועה! שרוט, פתאום חכם יותר ופגע במטרה לעתים קרובות יותר!
  בשריון מקלעים מוזנים באמצעות חגורה. זה נותן אספקה גדולה של כדורים, בנוסף מסופק קירור מים, המאפשר לך להגדיל את משך הירי. לכן, הלוחמת ללא טקס ניתקה את היפנים שהשליכו עליה רימונים. אבל נראה ששאר הלוחמים שמו לב. שוב עפו רימונים. נשמעה שאגה. נראה כי אחד הרימונים התברר ככבד, במשקל של כקילוגרם ונ"ט. ליפנים כבר סופקו פריקים דומים. חלש מול שברונים ו-T-34, אבל אתה יכול לפרוץ דרך מכונית משוריין! דרך הצד המנוקב הוטח אבק על Vedmakova. הילדה קיללה:
  - כן, יפן קטנה, אבל היא גורמת לצרות גדולות!
  המשוריינת הפסיקה לנוע, וזוג רימוני שבר עפו פנימה, שם התפוצצו.
  רסיסים תפסו את וודמקוב, קרע את מדיו. לסיום, מיכל גז שבור עלה באש. הילדה קיללה שוב.
  - לא מכונית - גנרל! הייתי עושה לך חרא!
  הייתי צריך לכסח עוד כמה עשרות כדי לקפוץ מהמונית. הילדה עשתה זאת מבלי שהחיילים היפנים הבחינו בכך וזחלה. עבור עצמו, הוא לא דאג למדים שלה של צבא המדינה של השמש העולה. ובחושך ובגשם, הפנים לא מובחנים מדי. עכשיו אתה צריך לרדת מהכביש המהיר ולהתמוסס לתוך השיח.
  הילדה זחלה מהר מספיק ובמקביל נתקלה בגופות כמה פעמים. די מלמל:
  - לא נורא, נתתי אור לסמוראי! עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה להציל את עצמך!
  הלוחם צלל לתוך השיחים, וקם, החל ללכת. ליצן איתם, אולי הם לא יקבלו. למעשה, היא נלחמה בצורה הגונה וחשבה שההישג שלה: סביר להניח שהם לא יאמינו, אחרת, מי יודע, הם היו נותנים עוד כוכב של הגיבור!
  באופן כללי, דבר מוזר זה מלחמה, כאן אתה הורג אנשים וזה לא קל נורמלי, אלא גבורה. כפי שאומר התנ"ך, לא תרצח! אף על פי כן, אלוהים ציווה לא רק להרוג, אלא באופן כללי להשמיד את העמלקים ונשותיהם, וילדיהם, ואפילו בעלי חיים! למרות שגם בזמן המלחמה, השמדת האוכלוסייה האזרחית נחשבת מעשה בלתי מוסרי ושפל.
  עם זאת, בעלות הברית המערביות הפציצו לא רק מתקנים צבאיים ולא רק את האוכלוסייה האזרחית. זה נבע בחלקו מהדיוק הנמוך של מפציצים בגובה רב, שהקשה על להביס מטרות צבאיות גרידא, אבל העיקר היה נקמה. גם יפן קיבלה אור מארה"ב. ולא היה להם מה לענות! פשוט לא היו להם מטוסים מספיק זמן כדי להוציא את היאנקיז!
  ככל הנראה, האמריקנים ראו בנקמה עבור נמל פרו מספיקה, או ליתר דיוק, האליטה הפיננסית הגבוהה ביותר החליטה לפעול באופן פרגמטי, במקביל, ולשים קץ לצבא האדום של מאו. יפן עזבה את מנצ'וריה כקרש קפיצה למלחמה נגד ברית המועצות, וניתנה לה יד חופשית נגד מונגוליה, והשאר היה מעשה ידיו של צ'אנג קאי-שק! אז אפשר יהיה לגרוף את סין כולה מתחת לעצמה. ותן לארץ השמש העולה לדמם במלחמה עם ברית המועצות. הדבר המעניין ביותר כאן, ככל הנראה, הוא שהיפנים חושבים, לאחר שהביסו את רוסיה, כדי להסתדר שוב עם אמריקה בעזרתן של גרמניה וארצות הברית, הם חושבים לחלץ את סיביר וארצות אחרות מיפן המותשת.
  כל צד חושב שזה נעשה בחוכמה רבה, במיוחד מאז שאמריקה ובריטניה השיגו שליטה על שטחים עצומים מבלי לירות ירייה. אחרת, הם היו צריכים לכבוש אותם מחדש במשך זמן ארוך ומייגע, שייקח לפחות כמה שנים, כי אלה עדיין איים!
  וודמקובה הלכה, בתקווה לחצות את קו החזית. בהחלט אפשרי להחליק לתוך הפער ולהיאחז בעצמך. ואולי אפילו לקחת את אחד מהשבויים הסמוראים. ובכן, זה ליד העמדות המתקדמות ביותר של הצבא הסובייטי. אחרת, זה יהיה קשה לסחוב.
  . פרק 5
  אז עבור האוליגרכיה העולמית: גרמניה ואירופה תחת ברית המועצות, זה נחשב לאזור השפעה אבוד, ואפילו איום על האימפריה הקומוניסטית המחוזקת ועל התרחבותו הנוספת של הבולשביזם. ורוסיה מתחת לגרמניה היא הרחבת תחומי ההשפעה שלה והאפשרות לינוק את כל המיצים מארצות עשירות. אבל זה באמת מה שהאוליגרכים הצרפתים הפסידו כשהפסידו לגרמניה: הם נאלצו לחלוק מעט עם היטלר, אבל הם שמרו על רוב העושר, ואפילו נעשה קל יותר לנצל את העובדים - הגרמנים מחצו את האיגודים המקצועיים. מה הפסידו האוליגרכים בבלטיות? ספרו את כל ההון, ולמי לא היה זמן לברוח, אז חופש או חיים! דוגמה מדהימה! אז אין בזה שום דבר מפתיע! ואם היטלר לא היה אנטישמי נלהב כל כך, אף אחד לא היה עוזר לברית המועצות!
  יש לומר שאחת הסיבות לכך שצרפת התפרקה בקלות יחסית הייתה אחוז היהודים הנמוך משמעותית הן באוכלוסייה הכללית והן באליטה הפיננסית. בפולין, בריטניה, ארה"ב: זה היה בדיוק הפוך. במיוחד בארה"ב, מה שאגב, מסביר מדוע היאנקים, למרות העובדה שאף פצצה לא נפלה על אמריקה, היו אכזריים אפילו יותר כלפי אוכלוסיית גרמניה מאשר הבריטים!
  וישו, הפך לבובה תחת הוורמאכט, והגרמנים רכבו דרך פריז, ניגנו במפוחית. היטלר החל להכין פלישה לאנגליה, ולא טרח להעביר את הכלכלה לבסיס צבאי ולהשתמש במשאבי אירופה הכבושה. זה עלה לו ביוקר, כמו גם חוסר הרצון לנהל משא ומתן עם הזוויות, עם דחיית האנטישמיות. זה האחרון, אולי, יאפשר לפיהרר לשחרר את כל כוחותיו למלחמה נגד ברית המועצות, ולתקוף עוד במאי. נכון, השלום עם בריטניה יכול לדחוף את סטלין להכרזה על גיוס. זה יהפוך לאות שלדבריהם, האויב כבר בפתח.
  או לא להפוך, ואז אולי זה ישפיע על עמדתה של ארצות הברית ביחס ליפן. הם לא יתגרו בארץ השמש העולה, והאימפריה האדירה יכולה לפתוח חזית שנייה! מה קרה עכשיו. רק במצב גרוע עוד יותר, כאשר צבא ברית המועצות כמעט מובס, ייצור הנשק עדיין לא הוקם, והם עדיין לא למדו להילחם!
  עכשיו זו לא השנה הארבעים ואחת - החיילים הסובייטים צברו ניסיון קרבי, למדו להילחם ולנצח! אז עכשיו הם לא מפחדים מטנקים וממטוסים כבדים עם שבע נקודות ירי, על מכונה אחת!
  יפני בודד עומד ליד עץ. אז דמה צהובה רגילה.
  וודמקובה קפץ מאחוריו. היא הרימה את ראשה למעלה, ואז התפתלה... כאשר אתה מושך בחדות את ה"באולר" של האויב למעלה, שרירי הצוואר כבר לא יכולים לספק התנגדות יעילה וה"ראש" מתקפל בקלות!
  ובכן, מה זה סמוראי אחד פחות! וודמקובה נראית עליזה ומרוצה, היא אפילו חושפת שיניים:
  יפן לעולם לא תכבוש אותנו! כי יש לוחם כמוני!
  ואכן, בכל ההיסטוריה של רוס', רק המונגולים-טטרים הצליחו לכבוש! מדוע זה קרה ומדוע התברר שהאומה הסלאבית הגדולה כחסרת אונים, זו כמובן תעלומה שלא לדור אחד!
  הסיבה העיקרית היא פיצול פיאודלי, כאשר כל אחד לקח לעצמו פיסת אדמה: הוא התחיל תרנגולות וישב בה, שומר על הירושה שלו: ללא עבודה!
  וודמקובה הרגישה שהמגפיים היפניות הצמודות והלא נוחות משפשפות את רגליה. הטייס החליט שבמקרה זה אין טעם לסבול את הייסורים. היא פשוט זרקה את הבוטה, מכווצת ולוחצת "רפידות" על אצבעותיה. הרגשתי את קרירות הלילה של ארץ מולדתי ברגלי היחפות והרגשתי הרבה יותר עליז! היא הוסיפה צעד, ואפילו התחילה לקפוץ קצת!
  העובדה שהרוסים היו מפולגים הייתה הטרגדיה הגדולה ביותר של הסלאבים. במערב הם הוכפפו על ידי ליטא ופולין, ובמזרח על ידי הטטרים האכזריים. אולם העול לא נמשך לנצח: מוסקבה, לפני כן, החלה לצמוח עיירה קטנה ואף הפכה למעין אימפריה קטנה. איוון קליטה הפך לאספן של אדמות רוסיה. הוא היה הראשון ולא המצליח ביותר, אבל הכי חשוב הראשון! ואיך זה נשמע בשיר הבולשביקי: עדיף להיות מת - מאשר השני!
  סטלין אינו רוסי, זה החיסרון העיקרי שלו! מכאן חוסר האמון של האומה הטיטולרית, ודיכוי מסיבי בלתי מוצדק! הנה, תן את הקרניים לחזיר, ואת הממלכה לשוק!
  צ'צ'מק על כס המלכות ורוס במכלאה!
  לדוגמה, גם טוכצ'בסקי וגם יגורוב היו מרשלים מוכשרים למדי, מה, אגב, ניתן לומר על שאר המפקדים המודחקים! אין להשוות עם קוף משופם! בגלל זה נתקענו!
  אולם איך באמת קרה שסטלין הצליח להפוך לשליט ריבוני? גרוזיני אנאלפביתי נעשה אלוהים!
  העם הרוסי חייב להיות נשלט על ידי הצאר הרוסי! לרומנובים, אגב, כמעט ולא היה דם רוסי, ואולי בגלל זה הם התנוונו!
  ליפן הייתה גם צורת ממשל מוזרה, שבה השוגון היה גבוה יותר מהקיסר, ולכן היו כמה יתרונות, שכן יש סיכוי נמוך יותר להרוס את האימפריה בגלל יורש שוטה. במשך מאות שנים, היפנים לא ניהלו מלחמת כיבוש, אלא הסתכסכו באופן פעיל אחד עם השני. הייתה לכך השפעה מסוימת על המנטליות של העם הזה. אבל במאה העשרים, ארץ השמש העולה כבשה יותר אדמה מאלכסנדר מוקדון! עכשיו תורה של רוסיה. רק עכשיו אין תקופת הצאר, המפלגה הקומוניסטית הגדולה שולטת, והמערכת הכלכלית והפוליטית המתקדמת והמושלמת ביותר בעולם!
  וודמקובה, לעומת זאת, נענעה לפתע בראשה. גם במערכת הפוליטית, ובדרך השלטון, לא הכל כשורה! למשל, העם לא בוחר את ראש המדינה כתוצאה מהבעת רצון חלופית, אבל זה קורה... אני חייב לומר שלא החוק ולא החוקה קבעו הקמת מטה והעצמתו בחירום סמכויות. ובקשר ליכולותיה של הסמינר המשכיל למחצה, היו לה באופן אישי ספקות גדולים! כמו גם בריה: אדם ערמומי, אך בעל השכלה ירודה, בעל השקפה וידע מצומצמים ביותר!
  אבל עכשיו קו החזית קרוב עוד יותר לפנים, הבזקים נראים, והשאגה התחזקה עוד יותר. הגיע הזמן למצוא את השפה ו.... וודמקובה הבחינה בניתוק של יפנים זוחלים. עכשיו אתה צריך בזהירות, לשבת על הזנב שלהם. בערך באותו סגנון שבו תקפה את ה-Yu-188, מפציץ מהיר מאוד, שאפילו לא קל להדביק אותו במיג המהיר. בולי עץ, אגב, באופן כללי, אינם ניתנים לתמרון במיוחד ומבחינה זו אינם טובים יותר מהפוקן-וולפים! ובכן, הנה הסמוראים מתקרבים לתעלה, הם נראים כמו איילים חובטים שזוחלים עד לשלולית שמן. יש הרבה יפנים, כאן צריך לפעול בזהירות... הנה הקפטן של הצבא של מדינת השמש העולה, הלוע הוא כמו של מרמוט. משהו צורח, מניף במרץ באגרופיו ובפגיון.
  וודמקובה, שחיכתה בסבלנות לסמוראי שיתקוף, הכתה אותו בגב ראשו בקת רובה. עם זאת, הוא חישב את המכה כך שה"יפן" לא ירד מיד. ואז היא ירתה צרור מתת-מקלע לעבר היפנים שרצו לתקוף! צעק:
  - ערמומיות במלחמה היא כמו מפרש על ספינה, אבל היא רק מתנפחת, לא היא!
  הילד אולג והילדה מרגריטה נלחמים בסטלינגרד. הם יעמדו בעיר הזאת כמו טיטאנים.
  אולג Rybachenko נראה בן שתים עשרה. והילד זורק רימון ברגל יחפה.
  הוא זורק את הפשיסטים ואומר:
  - תהילה למולדת הגדולה!
  גם מרגריטה נותנת תפנית מכוונת היטב. מכסחת את הנאצים ושר:
  - תהילה לסטלין ולשמש הקומוניזם!
  אולג ריבצ'נקו יורה ומוסיף:
  - תהילה לגיבורים!
  הילדה יורה, מכסחת את הנאצים. הוא זורק רימון ברגל יחפה וחורק:
  - ותהילה למולדת במשך מאות שנים!
  כך, הילד והילדה באמת נפרדו ברצינות. הם יורים על הנאצים וזורקים רימונים.
  רגלו היחפה של הילד זורקת מתנת רוצח. הילד בזעם פראי אומר:
  - אנחנו מייסרים את כולם!
  מרגריטה, יורה ומכסחת את האויב, חורקת:
  - ויהיה חציר של השטן!
  והילדה זורקת מתנת מוות ברגלה יחפה. כזה הוא הלוחם, המסוגל למעשה לכסח חיילים שלמים.
  ילד וילדה רבים בסטלינגרד. הם גיבורים אמיתיים. ואבירים מלאי רוח נועזת.
  מה חשב היטלר שהרוסים לא למדו דבר אחרי האסון של 1941?
  ולזיין אותך! הצבא האדום מוכן להתעמת עם המפלצות מסדרת "E", לתת להן להמשיך: E-75 טון עבור תשעים, ו-E-100 טון עבור מאה וארבעים. מהטייגה ועד הים הבריטי, הצבא האדום הוא החזק מכולם.
  הילד והילדה נלחמים, כך שהנאצים מקבלים מהם כמו זכוכית מפטיש.
  ילדים הם בני אלמוות ואינם מפחדים מכלום. מה הפשיסטים האלה בשבילם? הארנבים הבאים על הזרע!
  אולג ריבצ'נקו שר בשאגה:
  - אה, היטלר, אה היטלר, אתה עז היטלר,
  למה טיפסת לתוך התחת של רוסיה...
  תקבל מאיתנו במיוחד באגורה -
  אתה תתקל באגרוף של ילד חזק!
  ואז ילד שרירי זורק רימון ברגל יחפה. ושני טנקים גרמניים E-50 ו-E-75 מתנגשים חזיתית ומתפוצצים.
  אולג ריבצ'נקו אומר בהנאה:
  - אני לוחם צעיר במעמד העל!
  ושוב הילד נותן את התור.
  ואז הילדה יורה. היא פוגעת במדויק וחובטת חזק. ובזמן שהוא שר:
  - אני ארסק את כל הפאשיסטים, ואאבד שומן לאדולף!
  ושוב הילדה בהתרגשות מלאה של השמדה. כולם יורים ויורים.
  ושוב עף רימון מרגל יחפה. היא מנצחת את הפשיסטים. זורק כמו כדורים מפגיעה בכדור.
  מרגרט שרה:
  - מכה חזקה מכוונת בצורה יוצאת דופן,
  פובטקין הכי מגניב עף לזירה!
  אולג ריבצ'נקו, יורה, אישר בקלות:
  - עותק פובטקין ראוי, ואינו בורח מיריבים חזקים!
  לאחר מכן, הילד שוב זורק רימון ברגל יחפה, ומרסק את הנאצים כמו בקבוקי אבן.
  ובאיזה חוכמה, הנאצים מתנגשים. מה הם רצו? לא היה צורך לטפס על ברית המועצות.
  רק אולג ריבצ'נקו מתעצבן. ארצות הברית כבר שחררה את הגרמנים, ורוסיה צריכה לקחת את הראפ עבורם.
  הילד, שזרק שוב רימון ברגל יחפה, שר:
  אל תשחק את אמריקה הטיפש,
  תן לנו את אלסקה עכשיו...
  זו האדמה שלנו בשני חופים -
  לא בכדי הדוב הוא חיה עזה!
  ואולג ריבצ'נקו שוב נתן את התור... הוא כיסח את הנאצים. ושוב, אצבעותיו החשופות של הילד סוחטות את הרימון ומשליכות אותו לעבר האויב. הם מפזרים אותו לכיוונים שונים.
  הילד שואג:
  - תהילה לרוסיה!
  מרגריטה שוב זרקה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  הילד תיקן את הילדה:
  - סטאלין שולט כאן, לא ניקולאי השני!
  מרגריטה הסכימה בקלות:
  כן, סטלין! מי עשה שלום עם הקניבל!
  והילדה שוב זרקה מתנה רוצחת ברגל יחפה.
  אולג ריבצ'נקו ציין בהיגיון:
  - ברית המועצות זקוקה לנשימה! למרות שהרייך השלישי ניצל זאת טוב יותר!
  והילדים התחילו לירות שוב...
  הגרמנים ליד סטלינגרד ובסטלינגרד עצמה קיבלו גיהנום נורא.
  אבל באמת, מה שאתה בא איתו זה מה שאתה עוזב איתו.
  או יותר נכון, הם מתים. הקרב כל כך עקוב מדם וקדוש.
  אולג ריבצ'נקו באמת חושב במהלך הקרב שאנשים תמימים מדי לפעמים. או שהם עושים גאונות מסטאלין, או שהם עושים את לוקשנקה באופן כללי. אבל עבור בלארוס של המאה העשרים ואחת, לעשות פולחן אישיות מחקלאי קולקטיבי זה די מטומטם. הגיע הזמן להתחכם.
  ובחר מנהיג חדש, צעיר ומתקדם. ולא להפגין את רמת האינטליגנציה של תינוק בארגז חול.
  האנקדוטה הבאה מאפיינת את לוקשנקה הכי טוב מכולם:
  כשהכל מתייקר בבלארוס, מה הכי זול?
  מבטיח הנשיא לוקשנקו!
  ולמה?
  כי הם לא עולים כלום!
  חבל לבלארוסים שעדיין מצביעים עבור דיקטטור כזה. אבל הגיע הזמן להחכים ולהראות שהם תושבי אירופה. למשל, ברוסיה, לפחות הצליח פוטין לזכות בכבוד לעצמו בכך שסיפח את קרים ללא ירייה.
  אבל זה בגלל המזל הפנומנלי שלו. בהצלחה עם פוטין. כך למשל, היה מזל שבביקורו של ראש ממשלת ישראל היה אירוע לא נעים עם אשתו בקייב. כן, שוב ביטוי של מזל פנומנלי. אבל כל כך מעט תמורה אמיתית! ומה אם לצאר ניקולס היה מזל כזה פנומנלי? ליתר דיוק, הוא קיבל את זה, עד 1935 רוסיה שלטה במחצית העולם.
  ומה הלאה... הצאר ניקולס קבע טיסה לחלל ל-28 במאי 1935, בדיוק בזמן ליום הולדתו. הטיסה הראשונה בתולדות האנושות של קוסמונאוטית רוסית.
  ובעולם הזה, בעוד ברית המועצות עוסקת בהישרדות.
  הקרבות בסטלינגרד הם בערך כמו בהיסטוריה האמיתית של 1942. רק שהפעם האויב הרבה יותר חזק. ואת הכמות בשל הכוחות הקולוניאליים ומבחינה טכנולוגית.
  זה קשה במיוחד בשמי רוסיה הסובייטית. לנאצים יש הרבה מטוסי סילון חזקים. ואיכשהו זה לא כל כך קל להתנגד לזה.
  הנה הטייסים הגרמנים אלבינה ואלווינה אוספים לעצמם חשבונות. הם מומחים גדולים בתחום הזה.
  איך, למשל, לעצור בחורות גרמניות כאלה בביקיני עם רגליים חשופות?
  אולג ריבצ'נקו מרגיש את הבנות האלה.
  זורק עוד רימון באצבעות רגליים חשופות. מפזר את הנאצים לכל הכיוונים ואומר:
  - הלב הגדול של רוסיה!
  והנער המחסל הוא אש אגרסיבית מאוד. כל כדור פוגע במטרה. והערבים, והשחורים וההודים נמצאים בהתקפה. קהל עצום מגיע.
  הילד הגאון שוב זורק רימון ברגל יחפה, דוחף שני טנקים גרמניים גדולים יחד והטיסה:
  חרב סמוראי איתך
  הלב והנפש טהורים...
  מוביל באומץ את ההתקפה -
  שביל היופי!
  מרגריטה, שירתה לעבר האויב, לקחה וירתה לעבר הנאצים מבזוקה וצרחה:
  - יופי יוצא דופן!
  והלוחמת זרקה מתנת מוות הרסנית מאוד באצבעותיה החשופות. ריסק את היריבים. ואז שוב, עם בהונות רגלה היחפות, היא שוב הטילה הרס פראי. ושני טנקים פשיסטים לקחו והתנגשו. אפילו ניצוצות ועשן נפלו ונשפכו!
  אולג קרא:
  - זאת הילדה הנצחית כל הכבוד!
  מרגריטה זרקה לימון רוצח חדש בכף רגלה היחפה וצרחה:
  - אנחנו ילדים נצחיים בדרך החלב!
  נער המחסל הנהן והמשיך במאבק בעצמו. הכל הולך לפי התוכנית. ליתר דיוק, בזמן שזה נורמלי. ובאזור שלהם הנאצים לא יפרצו דרך.
  אז הנאצים, לא משנה כמה הם ינסו, אבל במציאות הם רק ייחנקו מהדם שלהם.
  והמיכלים שלהם יהפכו לגרוטאות מתכת! ודגל רוסיה יזרח על פני כדור הארץ!
  אולג ריבצ'נקו פועל באנרגיה רבה. זורק רימונים ברגליים יחפות ושר:
  - תמיד נשמח
  יהיה חלום בהיר...
  והיופי יבוא
  המהומה תיעלם!
  הנער-גאון פועל בפעילות, שמתגברת בזעם ביחס לזרם הגרמנים.
  מרגריטה משמשת כמספר השני. אבל רגליה היחפות של הילדה זורקות רימונים באופן פעיל יותר ויותר.
  והנאצים נופלים תחת מכותיה.
  גם אולג ריבצ'נקו יורה... אבל המחשבות קופצות, חוזרות להווה. למה שיש במציאות.
  למעשה, נראה שלבלרוסים יש את מסת המוח הגדולה ביותר באירופה, אבל הם מרשים לעצמם להיות על צווארון, סובלים את הדיקטטורה של הפרט.
  ואם הנשיא היה סוג של סופרמן! וכך חקלאי קיבוצי, ואפילו בלי אבא חוקי. ותנו להם לעודד אותם כל כך הרבה שנים.
  וחוץ מזה, עדיין יש אנשים צרי אופקים שמצביעים עבורו.
  כן, לאולג ריבצ'נקו היו אפילו מטלות.
  ספרו לי חברים כמה זמן
  הצבעות לאבא קוליה...
  הגיע הזמן שתבחרו באולג -
  כדי לקבל יותר כסף!
  כן, כמובן, יש צורך בשינויים וכמה שיותר מהר. למעשה, קיפאון טומן בחובו השלכות רעות.
  יתרה מכך, לוקשנקו עצמו לא יודע מה הוא רוצה. הוא ימין, הוא שמאל. זה נוגע לקפיטליזם, ואז לסוציאליזם. ואין לו קבוצה טובה. ואין מפלגה משלה ואידיאולוגיה. כזה הוא פולחן של אישיות מאוד בינונית ודברנית. סטלין ולנין לפחות ידעו מה הם רוצים! והדיקטטור הזה? הוא אפילו לא יודע אם הוא ימין או שמאל!
  לא, בלי אידיאולוגיה ומפלגה יציבה לא תהיה יציבות בחברה.
  וגם להתקדם!
  סטלין, למרבה הצער, הפך גם לסמל של טרור והרס, והפך את הקומוניזם לדחליל.
  ממשל מיטבי לא צלח. ותחת ברז'נייב הייתה אי שפיות - איך אפשר לשים ראש כזה של ברית המועצות. ובצעירותו, ברז'נייב לא משך באינטלקטואל, אבל בזקנתו הוא נפל לשיגעון. ובכלל, חבל שראש המדינה לא יכול לקשור שתי מילים בלי פיסת נייר. ואתה צריך לדעת איך לעשות את זה!
  אולג ריבצ'נקו זרק רימון כפול קטלני ברגל יחפה ושר:
  אבל עדיין חי
  אבל חי לפי ברז'נייב!
  אני מטומטם, מטומטם, אני לא יכול!
  ואל תנהג סופת שלגים!
  מרגריטה זרקה חבילת נפץ באצבעותיה החשופות. היא פיזרה את הנאצים כמו תפוחים שננערו מענף.
  הילדה שרה:
  - עצי תפוח בפריחה
  מנגינות סולוביוב...
  אני אבוא אליך -
  יהיו חזרות!
  הילדה חייכה חיוך רחב ומסנוור. השיניים שלה כמו פנינים, כל כך נוצצות.
  כן, הזוג הזה נהדר.
  אולג ריבצ'נקו לקח את זה ושר:
  - האגרופים שלנו עם פלדה,
  טפרים, שיניים וניבים ...
  הם רוצים קרב אמיתי!
  ושוב, נער המחסל יורה בצורה מדויקת מאוד. וטיפות דמים נשפכות מהנאצים.
  לא, לא יהיו רחמים. אויבים נחנקים.
  בינתיים, נטשקה והצוות שלה נלחמים בסוחומי.
  הנאצים מסתערים על החוף. המאבק, כמובן, מאוד לא שוויוני
  אבל בנות. כשהם כמעט עירומים, זה נהדר!
  נטשה השליכה רימון ברגלה יחפה, כיסחה תריסר פשיסטים ושרה:
  - העתיד של העולם הוא שלנו,
  אנחנו בנות כמו ג'דיי!
  זויה גם שיגרה רימון ברגל יחפה. פיזר את הנאצים וחריק בביטחון:
  - אני זה שיכול לקבור את כולם בקבר!
  אורורה יורה עוד יותר. גם ילדה שכשהיא מכה זו כבר לא מכה של זבוב.
  השטן האדמוני לקח את זה וזמזם:
  - אני צבעו של שועל, והיופי הגדול ביותר!
  ושוב ייקח אותו ברגל יחפה, וישליך את מתנת המוות! זו באמת ילדה, מה שאתה צריך.
  ואז יש את סבטלנה כמו פיצוץ! והיא תפזר ותפורר את כולם, כאילו עברו אליה שדים מכל רחבי הגיהנום.
  כן, הבנות כאן, כמובן, מחיוך שיניים כזה שהן יהרסו כל לסת בלי בעיות.
  ואם צריך אז חצי ראש!
  נטשה יורה על האויב ושאגת:
  - אני כל כך לוחם קשוח, שאפילו שור לא ירמס עלי! אני אשבור לו את הראש!
  זויה אישרה בביטחון:
  - אני אשבור את הקרניים!
  והרגל היחפה של הילדה זורקת רימון. ושני טנקים נאציים גם יתפסו וגם יתנגשו.
  ואז הנה איך אורורה תפגע. וגם ברגל יחפה ישיק אחד רצחני.
  ושאג:
  - תהילה לסטלין, שיתחכם!
  אורורה היא ממש רעה. איך זה להילחם בשתי חזיתות? למעשה, זה אומר התאבדות.
  ולמה סטלין הביא לכך את רוסיה?
  הילדה שוב עם בהונותיה החשופות תשיק מתנת מוות רצחנית ותחריק:
  - תהילה למנהיג החדש!
  ובכן, נכון! לסטלין אפילו מצח נמוך. וזה סימן לאינטליגנציה נמוכה.
  סבטלנה יורה בעצמה. וזורק רימון ברגליים יחפות. מפזר יריבים. הורס אותם וצווח:
  - תהילה לאלים הרוסים!
  ושוב, עם העקב החשוף שלו, הוא יזרוק משהו מאוד הרסני.
  הבנות כאן הן בקליבר כזה שהפריץ לא ייקח אותן.
  ארבע בנות זה כוח עצום. והכי חשוב, הם באותם תחתונים.
  וזה נותן להם יכולת עצומה להילחם.
  נטשה בוערת. לוחמים אפריקאים נעים במפולת שלגים, אפילו הינדים וערבים.
  הגרמנים משתמשים בהם כבשר תותחים. בלי שום רחמים וחרטות שימוש בקרבות. וכמובן, הם לוקחים את המספר.
  סוחומי כבר נותקה ביבשה. וזה רע מאוד. בקרוב תיגמר לנו התחמושת ונצטרך לסגת.
  אבל בזמן שהבנות עדיין לא רוצות לוותר. הם חולמים על ניצחון. גם אם הכוחות אינם שווים. ומוסקבה מוקפת.
  נטשה מודאגת מזה. היא זורקת רימון ברגל יחפה. שובר אויבים ושר:
  - אם הבירה תעמוד!
  זויה גם זרקה את חבילת הנפץ ברגלה יחפה וצרחה:
  - נהר רוסיה לא יתייבש!
  והיא תקפה את האויב מכל הגזעים, מרירות תוצרת בית ללא רתיעה.
  ושבר כמה טנקים...
  אבל מלמעלה, מטוסי תקיפה מתחילים ללחוץ.
  אז מה אם הם ריאקטיביים?
  אורורה ירתה את משגר הרקטות שלה. פגע במכונית גרמנית. גרם לה ליפול.
  ואז החיה ג'ינג'ית השתוללה:
  - קומוניזם ללא גבולות!
  ואז סבטלנה החלה לירות. וכיסח את הלוחמים השחורים. ואז, כמו רגל יחפה, הוא יזרוק לימון.
  ושאג:
  - תהילה לאלים החדשים!
  נטשה ירתה לעבר האויב וצרחה:
  - אלים רוסים!
  ומזריקת רגלה היחפה, המטוס מתפוצץ.
  אלו הן בנות המחסל. אם הם כבר נלחמים, אז אף אחד לא יכול להתמודד איתם.
  זויה גם זורקת משהו על האויב שהורג כל כוח. ומשהו שהורס את האויב. והלוחמת, חושפת שיניים, צווחת:
  - מטוסים בארון!
  ואצבעות חשופות זורקות שוב את מתנת המוות.
  ואז אורורה תשגר לימון לתוך האויב. קח ושאג:
  - העתיד שלנו!
  סבטלנה חשפה שיניים ואמרה:
  - לקומוניזם, ולהישגים חדשים!
  ושוב, איך הוא זרק רימון ברגל יחפה. והוא יהרוג את כולם. ובכן, אם לא כולם, אז חלקם בטוח.
  הנאצים טיפסו לתוך הכד. וזו הבעיה שלהם. כאן תוכלו לראות את האקדח המתנייע Jagdtigr. מכונית מיושנת, אבל קטלנית מאוד. נער חלוץ זוחל אליה. ומחליק מוקש.
  והאקדח המתניע באופן טריוויאלי מתפוצץ.
  הילד מוציא את הלשון ושר:
  - בוא נשתה למען המולדת, בוא נשתה לסטלין!
  בואו נשתה ושוב נשתה!
  אנחנו החלוצים נהרוג את היטלר!
  הפשיסטים מבינים את זה. למרות שקשה לצבא האדום. העיר גרוזני מוקפת בנאצים, אך הם עדיין נלחמים בה קרב. הבנות כאן ברמה הגבוהה ביותר.
  הנה תמרה נלחמת. היא בבגד ים ויחפה. ומזג האוויר חם והילדה כל כך מיומנת. היופי בוער. ברגל יחפה על הנאצים, הוא משגר חבילות נפץ ושר:
  - היטלר יקבל בקרוב מסמרים בארון המתים,
  זה יהיה כמו עכביש שעלה באש...
  שדים ייסרו בעולם התחתון -
  אלה שסגדו לשטן!
  ושוב, לימון קטלני מאוד עף מהעקב החשוף של היפהפייה ומרסק את הנאצים.
  מרי אומרת בצחוק:
  - רימונים יהרגו!
  ומטיחה לתמרה בכתף. שתי בנות נלחמות, ובחלק העליון יש דגל אדום שנוקב בכדורים.
  הבנות יחפות וכמעט בלי בגדים, אבל הן לא מתכוונות למסור את הערים הסובייטיות.
  מריה שרה שיר עליז. ובאותו הזמן היא הובילה אש חסרת רחמים ורצחנית;
   יש הרבה אנשים גדולים,
  שמעשיהם חיים במשך מאות שנים, יש הרבה שמות גדולים, שנקראים בני אלמוות.
  
  גיבורי אגדות רבים שמרו על מנגינת האפוסים, אבל הגיבורים הפשוטים ביותר ויקרים לכולנו - אחד.
  
  הוא בילה את ילדותו בין ההרים, הוא עקב אחרי מעוף הציפורים, הוא ירש מההרים את יופיין של כנפי נשרים.
  
  שמו, במחיאת רעמים, שטף את האוקיינוס, הפך קרוב ומוכר לפרולטרים של כל המדינות.
  
  ביבשת סין, יקר לכל לבבות, השם הזה מבשר על פאנזם - שלום, קץ - לארמונות.
  
  סטלין הוא דגל האושר, שחר האנושות! שסטלין האהוב יחיה הרבה מאוד שנים ארוכות!
  הבנות שרו יפה. למריה, תמרה, הצטרפו גם ורוניקה וויקטוריה.
  כל ארבע היפות מוקפות, אבל איך הן נלחמות.
  כאן מריה זורקת רימון ברגל יחפה ומפילה מטוס תקיפה גרמני. והיופי חורק:
  - תהילה למסיבה שלנו!
  ורוניקה גם שולחת מתנת מוות ברגל יחפה, ו-HE-162 מופל. והלוחם שואג:
  - תהילה, שהיא עליון מתפארת!
  . פרק 6
  ויקטוריה, יורה על יריבים ויורה, מחייכת:
  - למרחבי העתיד של הקומוניזם!
  וארבע יפהפיות, כמעט עירומות ויחפות צוחקות.
  הן בנות נשרים מהדרג הגבוה ביותר.
  מירבלה ואנסטסיה נלחמות בשמיים. והם גם שוטפים את המוח של הנאצים.
  מירבלה בחיוך, מצייץ:
  הכל יהיה בסדר בעולם
  אוהב את המולדת שלך בלהט!
  ושוב באצבעות רגליים חשופות, דרך החלון הפתוח, כאילו זורקים לימון. ותטיח על הפשיסטים. עוד מכונית שהופלה נופלת.
  זה הטריק - אתה חייב להגיע לשם.
  אנסטסיה אומרת בצחוק:
  - לנין היה משבח אותך!
  מירבלה הפילה כמה מכוניות גרמניות בפרץ אחד, והבחינה:
  - גם סטאלין ללא כל ספק!
  אנסטסיה ניתקה שלושה מטוסים נאצים ואישרה:
  - בלי שום ספק!
  הבנות כל כך מגניבות. והכי חשוב יפה. הם חמים ובאותו זמן קר חישוב.
  מירבלה, הפילה מטוס אחר, הבחינה:
  כל דבר בעולם הוא יחסי...
  אנסטסיה ציחקקה ומלמלה בכעס:
  - אין פילוסופיה נוספת!
  והיא גם פתחה את החלון וזרקה רימון ברגל יחפה. הפעם ME-262 התפוצץ.
  מירבלה הנהנה בהסכמה.
  - עשית מצוין!
  אנסטסיה, חושפת שיניים, הוסיפה:
  - היא עשתה מה שעשתה!
  ושני הלוחמים יפרצו בצחוק. וקורצים אחד לשני.
  כן, הגבורה מרשימה.
  בקיץ 1946 התפתחו קרבות עזים מחוץ לעיר על הוולגה. גדוד הצלפים של הנשים, בפיקודו של סרן אלנה אוגורטסובה, תפס עמדת הגנה בחורבות ברחוב וולודארסקי. נערות עם מקלעים ורובים, קשורות בצרורות רימונים, הסתתרו מאחורי ההריסות.
  אלנה עצמה נמצאת בטוניקה מנוקדת על גופה העירום, במכנסיים קצרים ויחפה. בחורה יפה ומפותלת, עם ירכיים חזקות, מותניים דקות, תספורת קצרה מתחת לחצי קופסה. הפנים מאוד אקספרסיביות, עם סנטר גברי, עיניים כחולות לרווחה. שיער חום בהיר האפיר עם אבק, חזה גבוה, מראה קשה. קפטן אלנה נלחמת כבר יותר משנתיים ולמרות נעוריה היא ראתה הרבה. רגליה של הילדה מכוסות בחתכים וחבלות. בחורה זריזה יותר לנוע יחפה מאשר מגפיים מחוספסים ומגושמים.
  הסוליה החשופה מרגישה את הרטט הקל ביותר של האדמה, מזהירה מפני קרבתו של מוקש, ואמא אדמה עצמה מוסיפה סיבולת. מצד אחד, רגליה של הילדה התקשות, והם לא חששו ממתכת לוהטת, או מההריסות החדות של ההריסות, אך מצד שני, הן לא איבדו את הרגישות והגמישות, והזהירו דרך שאגת התנועה של טנקים.
  אלנקה היקרה מחזיקה רימון עם חבילת פיצוץ קשורה. יש צורך לזחול לטנק הגרמני האימתני "אריה", להשקות את הרחובות במקלעים.
  מרי זוחלת לידה. גם יחפות, כך התברר שכל בנות הגדוד הן ממגפיים, מחקות את המפקד שלהן. סוליותיה המאובקות מתחדדות כשהילדה זוחלת על ארבע. השיער הצהוב של מריה מבולגן וארוך... קצת מקורזל. הילדה עצמה רזה, רזה, קטנה בקומה. אפשר אפילו לטעות בה בתור בחורה, עם כתפיים צרות וראש גדול לכאורה.
  אבל מרי כבר חוותה הרבה. היא הצליחה לבקר הן בשבי הפשיסטי, לאחר ששרדה עינויים אכזריים, והן במכרות, משם, בנס בלתי מובן כלשהו, הצליחה להימלט. אבל כשמסתכלים על פניה הילדותיות והעדינות, אי אפשר לומר שהיא הוכתה במקלות גומי על עקביה, זרם עבר בגופה.
  מריה יורה... חייל הרייך השלישי, במקרה זה ערבי, נופל מת, הלוע שלו מעלה חול והריסות.
  אלנקה מחליקה חבורה של רימונים מתחת לערימת אשפה. עכשיו יזחול לכאן "אריה" במשקל תשעים טון ויפוצץ אותו. עיניה הכחולות של הילדה נוצצות כמו ספיר על פניה, שחורות מכוויות שמש ואבק.
  הניסיון מצביע על כך שטנק מוגן היטב ישנה כעת מיקום. ל"אריה" יש שריון צד 100 מ"מ, ואפילו בזווית. שלושים וארבע לא יכולים לפרוץ את זה, רק לקבשים כבדים יש סיכוי. אבל זחלים הם המטרה. העיקר לשלול מהמכונית את הניידות ...
  אניוטה יורה צרור מתת-מקלע... חייל, אף אחד לא יודע איזה לאום, נופל. הגרמנים, לאחר שכבשו את רוב חצי הכדור המזרחי, מוקירים דם ארי וזורקים לקרב חיילים קולוניאליים: ערבים, אפריקאים, הודים, אסייתים שונים ואירופים. גם מספר הפולנים גדל - שרגילים מהעריסה לשנוא את רוסיה הבולשביקית. לאומנים אוקראינים, ודון קוזאקים, וצ'צ'נים, וכל החאגנאט הקווקזי נלחמים כאן. היטלר גידל בינלאומי שלם.
  הרבה אויבים...
  אניוטה מתחמקת במיומנות מאש המקלעים. הכדור כמעט התפצל, השחיר מאבק, עקב עגול וילדותי. הקפטן היפה אפילו הרגיש דגדוג עד כמה קרובה עפה מתנה בקליבר גדול. הילדה הצטלבה, לחשה:
  אפילו כדור לא יעצור אותנו!
  מריה יורה לאחור... ילדה אחרת, אלה, היא מאוד ג'ינג'ית, גובהה מעל הממוצע, ושרירית, למרות המנות הדלות שלה. גם בחורה יפה מאוד, עם ירכיים מפוארות, מותניים אפופות, כתפיים רחבות לא נשיות וחזה גבוה.
  אלה נלחמת רק במכנסיים הקצרים שלה, הטוניקה נקרעת לגזרים ומתפוררת לאבק, ומדים חדשים לא נמסרים מעבר לוולגה. חלילה להעביר עוד תחמושת, וטיפת מזון, עבור הכוחות הסובייטים המותשים.
  אז אלה כמעט עירומה, רגליה שרוטות, במיוחד הברכיים. רסיס פגעה בכף רגל ימין וזה כואב, קשה ללכת.
  אללה אדומת שיער, מאובקת, כמעט עירומה, מסובבת את פניה היפות, אך בו בזמן הקשות. הילדה, יורה, אומרת:
  - האדון, מוסקבה וסטלין מעלינו!
  והיא מנתקת את הנאצים התוקפים, בקושי הספיקה להתהפך.
  ההריסות והרחובות הצרים מקשים על הטנקים הגרמנים האימתניים להסתובב. יש פה כמעט מאתיים טון "עכברים" והם לא יכולים לעבור בכלל...
  כפי שציפתה אניוטה, "לב" נסע מעט, וקבר את עצמו בערימת אשפה. היה פיצוץ. הזחל פרץ, כמה גלילים פגומים עפו.
  הטנק הפצוע נעצר ופגז עף מהקנה שלו...
  איפשהו רחש מרחוק והותיר את ההריסות. אניוטה, כמו נחש, סינן:
  - זה החישוב שלי! פתח חשבון...
  הילדה-קפטן שוב נאלץ לזחול משם. הגרמנים והלוויינים שלהם לא יכולים להשתמש בעליונות הטכנית שלהם בהריסות. באשמתו של היטלר העקשן, המוני הרייך השלישי נקלעו לקרבות עמדה בעיר די גדולה ומבוצרת.
  מריה זורקת רימון. מכריח אותם לעשות סלטות על גרמנים או ערבים שהופלו, מתהפך. אחד החמושים הנאצים תולש את ידו ותולה עליה שעון אנגלי עם מצפן.
  מרי אומרת בחיוך:
  - מה שהמצפן מראה לך - הדרך לגיהנום!
  וילדה יפה מנערת פיסת קרמיקה דביקה מהעקב המאובק שלה.
  אלא גם מנערת מעליה את האבק, בשדיה המוצקים והמלאים. הפטמות כמעט שחורות מלכלוך ומגרדות. ותנסה לשטוף. שוב אתה צריך להתחפר כשהתת-מקלעים הגרמניים משרבטים. וזחול בדרך פלסטונסקי.
  גדוד הבנות מחזיק בעמדות, למרות שיש הפגזה. והם קורעים פגזים כבדים, ופצצות נופלות מהשמים... אבל שום דבר לא ישבור את האומץ של הגיבורות הסובייטיות.
  כאן אניוטה רואה את הפנתר זוחל. טוב, הטנק הזה כבר לא כל כך מפחיד.
  אתה יכול לתקוע אותו בצד. הילדה התעטשה, ירקה את האבק שטיפס לתוך פיה האלגנטי. היא לקחה בידה רימון, במשקל של חבילת פיצוץ. אתה צריך להתגנב בלי לשים לב. אבל יש כל כך הרבה עשן מסביב.
  אניוטה החלה לזחול למעלה, נחה על הניקוז באצבעותיה החשופות והמרפקים. היא הייתה כמו חתול שעוקב אחרי עכבר. הילדה זכרה את המלחמה מאותו קיץ נורא של השנה הארבעים ואחת, כאשר הוורמאכט פלש בבוגדנות למרחבי ברית המועצות. האם גם הילדה, כמעט הילדה לא פחדה? בהתחלה כן, אבל אז מתרגלים לזה. ואתה כבר תופס את פרצי הפגזים הקבועים כרעש רגיל.
  ועכשיו זה התפוצץ קרוב מאוד. הילדה סטרה על בטנה. שברים ממהרים מלמעלה כמו להקת דבורי בר. אניוטה לוחשת בשפתיים סדוקות:
  - בשם הצדק, אדוני!
  הילדה מאיצה את זחילתה וזורקת רימון עם חבילת נפץ מצורפת. ההווה עף בקשת. נשמע פיצוץ, שריון הצד הדק יותר של הפנתר מעניק את עצמו. הטנק הגרמני מתחיל לבעור, ערכת הלחימה מתפוצצת.
  אניוטה לוחשת בחיוך:
  תודה לך אדוני ישוע! אני מאמין רק בך! אני מתפלל רק לך!
  שובר את הפנתר. נקרע, גזע ארוך קבור בהריסות. השריון הקדמי, במנותק משריון הצד, מזכיר סקופ.
  אניוטה, שעיניה, על פניה חומות מאבק ומכוויות שמש, נוצצות בקורנפלורים, אומרת:
  - ככל שיש לאויב יותר אלונים, כך ההגנה שלנו חזקה יותר!
  אלה מאוד סקסית בתחתונים השחורים שלה, ובגוף העירום, המאובק והחזק. הילדה מאוד חכמה. היא יכולה לזרוק שברי זכוכית באצבעותיה החשופות.
  עכשיו היא זרקה חפץ חד ברגל החיננית, המכוסה באבק. ותקוע, ממש בגרונו של פאשיסט. אלה היפה פטפטה:
  - ואני סמל מין, וסמל למוות!
  הילדה, ולאחר מכן זחלה שוב, יורה. גם אניוטה הובילה את האש.
  הקפטן היפהפה, לאחר שהפיל את הפאשיסט, צייץ:
  החיים הם שרשרת, והדברים הקטנים שבהם הם החוליות...
  מריה ירתה, חתכה את ראשו של פריץ והוסיפה:
  - אי אפשר שלא לייחס חשיבות לקישור!
  אניוטה, שוב ירה במדויק, קרקר:
  - אבל אתה לא יכול ללכת במחזורים על זוטות ...
  מריה, כאילו יורה, הוסיפה:
  אחרת, הרשת תעטוף אותך!
  ילדה נוספת מטרנה, גם היא יפה מאוד, יחד עם החלוץ סריוז'קה, הכינה מוקש על חוט. שניהם דחפו אותה... הבוגר הערמומי זחל לתוך הזחל של ה"נמר"-2. ואיך המכונית הגרמנית ארוכת הקנה הזו תתפוצץ.
  הילד הבלונדיני סרגיי קרא:
  - רוסיה שלנו, יש לך דלי!
  והוא בקושי הספיק לקפוץ, מהבהב, עקב שחור, מופל, מהגג הנופל.
  מטריונה ליטפה את צווארו של הילד ואמרה:
  - אתה מאוד חכם!
  החלוץ עשה את דרכו לחזית והצטרף לגדוד הנשים. גם הילד מאוד יצירתי. לדוגמה, הוא יצר מטוסים כדי להפיל מטוסי תקיפה פשיסטים. כשה-Focke-Wulfs, או TA-152s, עולים, נשמעת שאגה מחרישת אוזניים להפליא.
  הגרמנים מכים בליווי סימפוניה של ואגנר. מנגינה כה מלכותית.
  מטריונה אומרת בעצבנות:
  - הם עדיין מנסים להפחיד אותנו!
  הילד החלוץ שר בפאתוס:
  - הלוחם הרוסי לא מפחד מהמוות,
  המוות לא ייקח אותנו מתחת לשמיים זרועי הכוכבים!
  כי רוס הקדוש ילחם קשה,
  העמסתי את המקלע האדיר!
  מטריונה, בחורה גבוהה ושרירית עם ירכיים וכתפיים רחבות, היא איכרה טיפוסית. בגדים נקרעו במהלך הלחימה לסמרטוטים, רגליים חזקות חשופות, שיער ארוג לשתי צמות ואבק כבד.
  סריוז'קה רק בת אחת-עשרה, רזה מתת תזונה, ילד שרוט ומלוכלך, במכנסיים קצרים בלבד. שיערו הלבן הטבעי של הילד האפיר, והצלעות נראות מבעד לעור דק, שזוף ומלוכלך. רגליים מופלות בצורה נוראית, ובכוויות, חבורות, עם שלפוחיות. נכון, הגורל מנע מהילד פציעות חמורות.
  מטריונה נראית גדולה ושמנה על הרקע שלו, למרות שהילדה לא שמנה בכלל, אבל עם בשר חזק ומאומן על העצמות. יתרה מכך, נראה שהרעב לא השפיע כלל על גזרתה הנעימה והגדולה.
  הילדה יורה מרובה נ"ט כבד. מכוניות גרמניות אי אפשר לחורר במצח, אבל יש סיכוי בפסים.
  וה"אריה" החסון, לאחר שקיבל חומר נפץ כבד משקל במרכב התחתון, החל לנשוף עשן כמו מעשן כבד.
  סריוז'קה שרה בזדון:
  - פריץ מסריח בלי לחשוב, הדליק סיגריה בכניסה! כמובן, הוא הסתבך בצרות גדולות!
  מטריונה, הבזיקה את השוקיים השריריים והשזופים, הקימה ריקוד סטפס בכפות רגליה היחפות והיפות. הילדה שרה:
  - פרצופים רוסים קדושים מרצדים מהאייקון... חלילה לך להשרות לפחות אלף פריץ! ואם מישהו מזמזם יותר מפאשיסטים, אף אחד, תאמין לי, לא יגנה אותך על כך!
  אחר כך היא טענה מחדש את רובה הנ"ט וירתה שוב. הטרנספורטר הגרמני שוב נשף עשן.
  גדוד הבנות הסב נזק משמעותי לפריץ. אבל הוא ספג גם הפסדים. כאן ילדה אחת נקרעה לשניים, ופניה הפכו כה, למרות האבק, חיוורות.
  רוב סטלינגרד כבר נכבש על ידי הנאצים, אבל מה שנשאר מהעיר לא רוצה להיכנע ולהיכנע.
  אניוטה, בינתיים, מנסה לפרוץ את ה"נמר". מכונית גרמנית חזקה, קיבלה רימון בצד, אך לא נכנעה. מסתובב כדי לירות בתותח. הילדה צריכה להתחפר באדמה, ולהרוס, כדי לא להימחץ על ידי גל הפיצוץ שמשחרר ההווה.
  אניוטה לוחשת בעדינות:
  - אמא, אבא, אני מצטער!
  מריה השליכה רימון לעבר הנמר, שהתפוצץ על מצחה. הילדה סיננה:
  - על כך שהלמד האור בחורף באביב... אני חוזר בלי יוצא מן הכלל שהיטלר הוא ממזר מגיפה!
  אלה, ששבר את מראה הנאצים, ושפך עליהם מים בפרץ, התאמץ:
  - בארון, ראיתי עכשיו את הפיהרר! והיא בעטה למסכן ישר בעין!
  הילדה הג'ינג'ית למעשה זרקה רימון על הטנק באצבעותיה החשופות. הוא פגע בקנה... לאחר מכן התרחש פיצוץ ולוע של ה"נמר" היה מעוות.
  הגרמני הפחדן לקח אותו ונסוג.
  אניוטה נחרה דרך נחיריה:
  - שלנו, שלך לא ייכנע!
  מריה כרתה שכיר חרב היטלר עם כדור ושרה:
  - והנבל לא מתבדח! ידיים ורגליים, הוא מסובב את החבלים הרוסים! הוא שוקע את שיניו בלב עצמו... הוא שותה את המולדת עד היסוד!
  אניוטה צחקקה, נבחה:
  - צועק הפיהרר בפראות, קורע את עצמו!
  מריה, יורה, הוסיפה:
  - ובכן, נשיפות מוות, מחייך!
  "שטומרטיגר" אפילו יותר מסוכן הופיע. זה הורס בניינים ובונקרים שלמים. יתרה מכך, היא אינה מתקרבת לעמדות הכוחות הסובייטים. המכונית נשמרת בחסות מקלעים גרמנים.
  אניוטה רואה שזה לא ריאלי להתקרב לעמדות של הפריץ. אבל בשמיים פוק-וולפס. אחת המכונות הללו מתקרבת לעמדות הסובייטיות. הבנות פותחות עליה באש.
  אלה זורק רימון ואומר בזעם:
  - במוות עמוק - אין מחילה!
  לאחר מכן, הילדה נותנת סיבוב מהמקלע. מתגלגל במהירות לאחור. טנק גרמני חדש יחסית "פנתר" -2 עם צריח קטן וצללית נמוכה יותר נוסע במהירות למעלה.
  כמה בנות זורקות רימונים לעבר המכונית הגרמנית. היא, לאחר שקיבלה את המתנות, קופאת ולא מצליחה להסתובב.
  אלה שרק, וסירק:
  - זו התקפה חדשה! אנחנו נקרע לה את הפה!
  הפנתר-2 נהם וירה בנשק החזק יותר שלו.
  עמוד האש פיצל את האוויר, ומיד חימם והעביר אלקטרוליזה את האטמוספירה.
  אללה ציחקקה, הפגזים חלפו על פני הילדה העירומה למחצה. הג'ינג'ית חסרת הבושה הנידה את ירכיה ואמרה:
  - וניוטון הביס את האויבים, זרק את העול מהכס! פריץ הוא קבע את חוק הניוטון שלו!
  סטלינגרד נבלעה כולה בהתלקחויות, כאשר לשונות אש נראו כאילו ליקקו את השמים ופצפוץ ניצוצות סגולים, כתומים וארגמן! וכל ניצוץ הוא כמו רוח רפאים שבורחת מטירת גיהנום.
  אניוטה, הפילה לוחם גרמני, הבזיקה בעיניה הכחולות, שרה:
  - מה את מייללת זקנה רעה? תאמין לי, רק בית חולים פסיכיאטרי בוכה בשבילך!
  מריה שרה בפזמון ויורה לעבר הנאצים:
  - כמה טוב לשכב על הדשא ולהכות את הפריץ בראשו! ארגנו כריכה לפיהרר, ושלחו כדורים ממקלע!
  הילדה ציחקקה בפראות והתהפכה מהבטן לגבה. הכנתי אופניים עם רגליים. רימון עף למעלה. הפוק-וולף המעופף, לאחר שקיבל רסיסים מתחת לבטן, זינק במרץ גבוה יותר. ניתן לראות כי שברים חדים פצעו אותו. היצור הפשיסטי עלה באש, והחל לאבד חתיכות של כנפיים שבורות.
  אניוטה, שראתה איך פוקה מאבדת גובה, קרקרה:
  - זה סמפור! גרזן תלוי על הסיפון!
  המטוס הגרמני התפוצץ ופיזר פסולת לכל הפינות הרחוקות של השמים. ולאן נעלם האס הפשיסטי. עשיתי את התור האחרון שלי. התליין הלך לאפר, לא הטייס!
  מריה התעטשה, פיזרה אבק ואמרה:
  - להיות או לא להיות? זו לא שאלה!
  אללה שוב זרקה חתיכת זכוכית עם רגלה, עד כדי כך שפגעה בעין היא יצאה אל הפריץ, דרך החלק האחורי של הראש:
  - אני ארמדה טנקים! וצריך לקבל טיפול!
  הגרמנים והלוויינים שלהם ניסו להתקדם והשליכו מולם רימונים. טקטיקות כאלה נגד בנות לא עבדו. כאן פרסה Seryozhka מעוט, וכיצד היא פוגעת באויב בתגובה.
  הילד החלוץ שאג:
  - סנטה קלאוס קורע את פיו של היטלר!
  המטען של המעוט, שחדר לתוך קהל הנאצים, גרם להם להתפזר, ובו בזמן להתהפך באוויר. פריץ נפל, ונשבר על הריסות הקירות.
  טנק "טייגר" -2, לאחר שאיבד את שיווי משקלו, התנגש ב"אריה". הו, לווה, איפה השם האדיר שלך?
  אניוטה חייכה וענתה:
  - ובכן, כל הכבוד סריוז'קה!
  הילד נהם בתוקפנות.
  - פיוניר תמיד מוכן!
  הילדה-קפטן התחילה שוב למסמר. ומטריונה דיגדגה את רגלו הצרה של סריוז'קה, כמה קשה לו! לא פלא שהילד לא מפחד לרוץ בין המדורות.
  מרי בפזמון אמרה:
  - נעורים זה טוב - זקנה זה רע!
  אלה, הג'ינג'י העליז הזה, הסכים:
  אין דבר גרוע יותר מזקנה! זה אכן המצב המגעיל מכל האפשר!
  והילדה קפצה עם הפיכה. היא דמיינה לרגע סבתות מגעילות. לא, אל תשווה, אישה זקנה עם ילדה. ואיזה יופי, בגוף רזה.
  אללה לקח את זה ושר:
  - זרימה אחרי שנה, שנים בקרון,
  אישה זקנה משפשפת חינה במכתש...
  ומה עם הגזרה הדקה שלי,
  אני לא מבין איך נעורים הלכו!
  אניוטה הבזיקה בעיניה, הפילה את הגרמני במכה במפשעה, והעיר:
  - לא! ובכל זאת, במלחמה יש קסם כזה - להישאר צעיר לנצח! תמיד שיכור!
  מטריונה הכניס מטען חדש לתוך המעוט. זה משהו כמו מרגמה טובה. הילדה סיננה:
  - אל תעבור, אלא תעבור!
  סריוז'קה דשדש את רגלו הדקה אך הזריזה ונבח:
  - פרצוף של פריץ!
  ורימון, יחד עם חבילת פיצוץ, עפו במלוא התנופה לעמדות הנאצים.
  כן, סטלינגרד לא ניתנה להם. זה החודש השלישי מאז סוף יוני, התקיפה נמשכת, אבל העירייה לא הצליחה לקחת הכל. במגזרים אחרים בחזית השיגו הנאצים הצלחה, אך לא בקטע הזה.
  אניוטה ירתה באקדח שלה ונהמה:
  - הכל בלתי אפשרי, במקרה אפשרי... אין צורך להקשות מאוד על היקום!
  ופגע במיכל הדלק של אופנוע. המכונה התפוצצה, ומערבולת לוהטת האירו את הנוף העשן. והגרמני נקרע בכפה לוהטת.
  קפטן הילדה צעק:
  - אני אוהב להרוג את הרוע! וזה הטוב ביותר!
  מריה חבטה את הגרמנים בפרץ ולחשה:
  - בוא נשחק דורבן!
  אלה פתח באש, יותר נכון. כמה שחורים נותרו שוכבים על הריסות מכוסות חניתות:
  - הרוג את האויב! - לחשה הילדה.
  מריה שרה בשובבות:
  - לאחר שציירתי את היטלר בשפתון, את מיינשטיין בספריי שיער, אגרור אותך לשבי הנסיכה, הכלב הנאמן יכרסם אותך!
  אניוטה, יורה, סינן:
  - קדימה בערב, אדולף, תלה את עצמך... תפסיק לשטות בראשך! יאללה בערב, תעוף כמו ג'ירפלקון - לנצח את הנאצים בחוזקה!
  מריה אמרה בזעם, והפילה את הקסדה מראשו של חייל הסער:
  - אנחנו יכולים! ואנו!
  הבנות מגדוד "לנין" עצרו את התקדמות הכוחות הזרים. פריץ התקדם, ממש זרק גופות לחלל. גם הטנק "לב", שבו תלו תקוות, לא עזר. הנה שינוי של המכונה עם אקדח 150 מ"מ.
  אלה דופקת אבן שנדבקה לפטמה החשופה שלה. לילדה יש שדיים כל כך יפים ומלאים. הילדה זורקת רימון ברגל. הרגל חזקה יותר מהזרוע, והזריקה הולכת רחוק יותר.
  "אריה" קיבל רווח בזחל, ועצר. נורה מפיו החזק. רעם ומתמוטט.
  אללה, יורק, אומר:
  - הלוחם הרוסי אינו נאנח מכאב!
  והילדה יורה שוב. והוא עושה את זה מצוין. הפאשיסט שנשען מהמגדל נופל לאחור.
  ילדה אדומה, כמעט עירומה, אומרת:
  - לשווא מאמין האויב שהצליח לשבור את הרוסים! מי מעז, הוא תוקף בקרב, אנחנו ננצח בחירוף נפש את האויבים!
  ואללה מגלגלת את שרירי העיתונות, שאותם הבלטה מאוד.
  הו, כמה יפות הבנות! אני לא רוצה שאף אחד מהם ימות.
  יקטרינה רצה... ילדה יפה מאוד, עם שיער לבן ולבן. היא מצליחה איכשהו למרוח אותם באיזה שיקוי כדי שלא יתלכלכו.
  הילדה יפה מאוד, עם דמותה של ונוס, רק יותר מגוונת ומוטבעת. בגדים עליה, רק חזייה ותחתונים. כל השאר כבר נקרע. אבל כמה חינניות הרגליים! זו לא ילדה, אלא חותם של שלמות, כתר של יופי.
  היא נעה בצורה מיוחדת, כמו סנאי. רגליים יחפות והבהוב, ועקבים, נשארים נקיים באופן מפתיע. יקטרינה יורה, והפשיסט מקבל כיב בחזה.
  הילדה אומרת:
  - נאמנות למולדת היא המילה העליונה ביותר!
  אללה אמר בצחוק:
  - תוריד את החזייה והישארי כמוני במכנסיים קצרים!
  קתרין הנידה בראשה בשלילה.
  - זה לא מתאים!
  אלה נענעה את ירכיה, ירתה כיאה ושרה:
  - משהו חבר קומסומול הפך יוצא דופן! ללכת ככה עם חזה חשוף זה מאוד מגונה!
  קתרין צחקקה והעיר:
  - למה להביא שמחה לפריץ, תראה את היופי שלנו!
  אללה ענה בנחישות:
  - היופי שלנו קטלני!
  קטיה ציחקקה וירתה לעבר ה-TA-200. המכונית הנאצית עלתה באש. והבלונדינית היפה צעקה:
  - מוות לרשע!
  אללה ציחקק.
  - והחיים טובים!
  יקטרינה, שראתה שהגרמני נופל, נהמה:
  - זה הערך הגבוה ביותר! אל תחשוב שהנאצים ניצחת!
  אללה ישיר:
  - מחכה לניצחון! הניצחון מחכה... מי שכמהים לשבור את הכבלים! מחכה לניצחון! מחכה לניצחון! נוכל להביס את הנאצים!
  ילדה יפה, ושדיה העירומים רועדים. טוב עם פלג גוף עליון חשוף בחום, שמתעצם מהאש.
  אניוטה נראתה כעת הרבה יותר נחושה. היא ירתה לעבר הפריץ בתת מקלע ונבחה:
  - אני אסרס אותך!
  ואכן הנאצים קיבלו מתנות קטלניות וארונות קבורה! והילדה הראתה להם דמות, בואו נבנה בהונות רגליים חשופות. ושרק כמו שודד-זמיר. ודרך האצבעות של הגפיים התחתונות.
  קפטן הילדה חכם מאוד. ונוצץ. ולא אכזרי בכלל. גם היא מרחמת לפעמים על חיילי האויב, שאולי יהיו להם ילדים שיבכו על אבותיהם המתים.
  אניוטה, לעומת זאת, מגרשת מחשבות כאלה מעצמה, רוצים לפרוץ מהן בבכי. אבל לא הרוסים הגיעו לגרמנים כדי לשדוד ולהרוג. לא, אלה הגרמנים וחבורת זרים תוקפנית שלמה מכל העולם פרצה למרחבים הרוסים.
  אניוטה הצטלבה וירתה לעבר הפריץ, שניסה להתקרב בשקט לעמדות הפריץ הרוסי... עינו ומוחו, שנפלטו מכדור, דלפו החוצה.
  הנערה-קפטן חייך ואמר בשנון:
  - ישר עין בעין, ראש בראש!
  אניוטה ירה במדויק, ופגעה באופנוע עם קרון צד. המכונית החלה להיקרע, והמקלע עף, התהפך מספר פעמים. ואז לוע שלו שקע בהריסות.
  הילדה שפשפה את סוליה החשופה והמאובקת על ההריסות. והיא כיוונה שוב. פניה העליזות והצעירות חייכו חיוך למדי. הילדה שרה:
  - לא, אמרנו לפשיסטים, עמנו לא יסבול שלחם ריחני רוסי ייקרא המילה פורד!
  מריה עשתה זריקה מדויקת מאוד, ממנה התלקח הפוק-וולף, וצייץ:
  עבור נבל, כמובן, הבחירה ברורה,
  תמורת דולרים, הוא מוכן לבגוד את רוס...
  אבל הגבר הרוסי כל כך יפה
  שהוא מוכן לתת את חייו למען המולדת!
  הילדה, עשתה סלטה והראתה לנאצים את התאנה, וגלילה, והכדורים לא נגעו ביופי.
  אלה הופיע, היפהפייה הזאת, כמעט עירומה ומלוכלכת כמו שטן, זרק רימון בבת אחת עם שתי רגליים. והיא בדקה:
  - מה שיש לי זה... פריץ בצד חד!
  מטרנה תיקנה את אללה:
  - חד, בצד, ולא בצד החד!
  הילדה ציחקקה והרעידה את שדי האבטיח שלה, ושיגרה רימון באמצעות רימון עם חבילת פיצוץ. ה"נמר" נפגע בלוע, ויצירת האמנות העקומה הזו התחמקה.
  לאחר מכן, היצור הנאצי נסוג. היא התחילה לזחול כמו צב שנקלע בשריפה.
  אניוטה שרה, קורצת בעליצות:
  - וה"נמר" נסוג והגרמנים מתחבאים!
  גדוד העלמה תמרן תחת התקפה, תקיפות אוויריות ותותחים כבדים. כאן פגעו מפציצי הסילון, תלולים שבורים ואדומים לוהטים עלו לשמיים. והאבנים עלו באש. למרבה המזל, אף אחת מהבנות לא מתה, אבל גברים הלכו לעולם הבא - שלא כל כך מצטערים! ונשמות עפות - חלקן לגן עדן, ואחרות לגיהנום! איפה שדים עם קלשון כבר מחכים לאלה שלא האמינו בישוע.
  אלה הוא הסקסי מבין הלוחמים בזעם: ובכן, האם הנאצים מ"שטורמטיגר" שלהם יכולים לירות לעבר עמדות החיילים הסובייטים ולהרוג את הלוחמים האדומים?
  . פרק 7
  והילדה תפסה רימון ברגליה היחפות והסתובבה במפלים של סלטות. ומסתובב מהר יותר ויותר. ואז, בכל כוחה, היא השליכה את מתנת המוות לתוך הלוע הרחב של הסטורמטיגר. רגליו העירומות והשזופות של היופי הבזיקו, והרימון עף לתוך הלוע הרחב. והמכונה החזקה תחילה נחנקה, ואחר כך מיהרה. שני "נמרים מלכותיים" שעמדו בצדי ה"שטורמטיגר" הושלכו למעלה והתפזרו לכיוונים שונים. הגלילים נתלשו מהם, והם נפלו מטה, עפים כמו שרשרת שבורה של המלכה.
  גל הפיצוץ זרק את אלא, והילדה עפה על פיה. והיא התהפכה, התנדנדה ונזרקה. אבל היופי בכל זאת נחת, הריסות חדות ואבנים מרוסקות חפרו בסוליותיה החשופות. הילדה סבלה מכאבים, ואפילו דרך כף הרגל המיובשת, הקצה ניקב.
  אבל אלה מצאה את הכוח לעמוד ולצעוק:
  - אתם הפשיסטים תהיו באפר!
  אניוטה ונערות נוספות הוקפו על ידי גל נפץ, ואף נמחצו קלות. אבל אף אחד מהלוחמים היפים לא מת. הבנות נתקלו בהוריקן ואש מכוונת היטב. דיכוי הנאצים שקפצו החוצה וחרקים תוקפניים אחרים המצורים על ברית המועצות.
  מריה שרה בהתלהבות רבה:
  - וכאשר שופר ה' תיקח אותנו לקרב, נהיה חברים עם הקומסומול! ועל פי רצון יהוה, אהיה במפקד השמימי!
  אלה, שניער את האבק מהסוליות שהתנפצו לדם, שר:
  - לנין, מסיבה, קומסומול! אנחנו שולחים את הפיהרר לבית משוגעים!
  הבנות החלו לצחוק מחריש אוזניים, וסריוז'קה אמרה בבהלה ובעצבנות:
  - והבליסט שלי אינו מדויק כמו רגליו החשופות והחזקות של אלה!
  מטריונה, מכופפת את שרירי זרועה, אמרה:
  - זה בסדר! אתה עדיין חושב. משהו יותר מגניב!
  וודמקובה, שחזרה מהקו הקדמי, קיבלה קריאה דחופה לוולדיווסטוק. לאחר שספגו אבדות אדירות וכמעט כיתרו את חברובסק (התקשורת עם עיר זו נשמרה דרך האמור), עצרו היפנים את חייליהם כדי להתארגן מחדש ולהתחדש. לפחות מאה מיליון יפן, עם עוד שבעים מיליון מנצ'וריה ותאילנד, יכלו להעביר כוחות רגלים בשפע. במובן מסוים, קל יותר להילחם בברית המועצות מאשר בארה"ב, כי כדי להילחם באחרונה אתה צריך הרבה ספינות יקרות ובשום אופן לא מטוסים זולים. אבל חיל רגלים עם רובים קלים וזולים ומכונות ירייה שהועתקו משמייסטרים יכולים להיות מסופקים בכמויות גדולות! כל ילד יפני מגיל שבע יודע להרכיב ולפרק מקלע! רק, כמובן, לוקח זמן להעביר חיילים מהאי ליבשת. ואחרי שקיבלת חידוש, עברו שוב עמוק לתוך השטח הסובייטי!
  לאחר שקיבלה שיחה, וודמקובה קיוותה שסוף סוף תקבל לוחם חדש ותלחם בשמיים. הילדה נלקחה לולדיווסטוק באמקה. הטייס הרגיש כמו קטלנית. חבר הנוסע התברר כסבא אפור שיער, למרות גילו הניכר, שלבש רק פסים של סמל.
  הוא הכריז בגאווה:
  - הו, צעיר! ואתה יודע שנלחמתי עם היפנים בתקופת הצאר!
  וודמקובה שאלה בספק:
  - באמת? או שאולי גם קיבלתם צלב?
  סבא, ניער את זקנו האפור, קילל:
  - בלי צלב, בלי מדליות! אז במשך שנה ושלושה חודשים הוא נלחם כטוראי! מה אתה חושב, כל אחד יכול לקבל תארים ומדליות? בייחוד תחת הצאר, כאשר הדרגים לא היו מועדפים במיוחד!
  וודמקובה הסכימה:
  - כן, תחת המלך היה אי-שוויון מעמדי! אבל הזמנים אחרים עכשיו. דרך אגב, מה שלומך יפנים! כלומר, האם האויב היה חזק?
  ענה הזקן והבריק את שיני הברזל שלו:
  - לא חלש, למרות שאם פקודה שלנו הייתה חכמה יותר, לא היו מוותרים על פורט ארתור ומנצ'וריה! הם לא אויב כל כך חזק.
  אמקה נסעה לאט, הכביש היה מחורר בפצצות וארטילריה. אפשר היה לדבר.
  וודמקובה שאלה קצת יותר בשקט:
  - ומה היו שלנו חזקים יותר?
  הזקן בזריזות, כאילו היה צעצוע של שעון, הנהן כמה פעמים:
  - במידת מה כן! למשל, ליפנים יש פי עשרים יותר מטווחי ירי משלנו. לפני שנשלחתי לחזית השתתפתי רק בשלושה מטווחי ירי. ואז חמש יריות כל אחת. עם זאת, בקרב אש, איננו יכולים לומר שהיינו גרועים יותר מהיפנים. וזאת למרות שהם היו במדי חאקי, ואנחנו לבשנו מעילים לבנים. כמובן, אחרי שקיבלנו קצת ניסיון צבאי. ליפנים יש הרבה פחות יכולות בענייני צבא משלנו, למרות האימונים הארוכים יותר. אבל הרובים שלהם פגעו בצורה הרבה יותר מדויקת ממועדון המוסטינה שלנו.
  וודמקובה הסכימה ללא סייג:
  - כן בטח! בזה אתה צודק! היפנים, כמו הגרמנים, שמים לב יותר מדי לקדוח.
  הזקן הניד בראשו.
  - להיפך! לא סביר פחות ממה שיש לנו בצבא הצאר! ובכן, אם עוד לפני מלחמת העולם הראשונה התחילו להכשיר חיילים טוב יותר, ולפחות החליפו את המדים, אז... לא צבא, אלא דריכה איתנה!
  וודמקובה העירה, לא בלי זדון:
  - גם לפני המלחמה שמנו לב להליכה במצעדים! כנראה, החכם לומד מטעויות של אחרים, השוטה משלו, מי לא לומד בכלל, מי?
  סבא העיר:
  - הלמידה באה עם הזמן! אבל עם האספקה, בדרך כלל הייתה לנו סתימה מוחלטת. בלי רובים, בלי כדורים! לעתים קרובות הם רעבו, החיילים חלו - לא היו תרופות! יותר אנשים מתו מטיפוס ומתועבות אחרות מאשר מכדורים יפניים. זו הייתה מלחמה כל כך גרועה. קורופטקין הוא אידיוט! בלי מעקפים, בלי הסוואה, הוא זרק אנשים ישירות לתעלות מתחת למקלעים. שימשנו כבשר תותחים. הכל נגמר רע מאוד, תסבוכת. כמו שאומרים, בקושי גררתי את הרגליים. נכון, אני יכול להיות די גאה בעובדה שברחתי מהשבי! גם כמו פצועים!
  הילדה, סקרנית, שאלה:
  - והיפנים עצמם נעשו טובים יותר או גרועים יותר! מבחינת איכויות הלחימה שלהם.
  הזקן הדליק תחילה סיגריה, ורק אז ענה:
  - קשה לשפוט זאת באופן אובייקטיבי. הצבאות השתנו, טנקים, מטוסים, תת-מקלעים הופיעו. ספינות מבחינת התקדמות לא השתנו כל כך, כמו גם רובים. אבל הטיפשות של הפקודה נשארה זהה, אז עזוב את זה, ההתקפה על ולדיווסטוק!
  עיניו הירוקות של המכשפה הבזיקו.
  - אין לזה תירוץ!
  הזקן הסכים.
  - וזה לא יכול להיות! הרי הם ידעו שהאויב מכין טריק, ואין דרך להגיב אליו! כאילו מוגדר. אבל הפסקת האש עם הפינדוס היא סימן ברור לכך שמכה חזקה עומדת להופיע.
  מכשף ציחקק.
  - עם פינדוס?
  סבא אישר:
  - כן, כך הם קוראים עכשיו אמריקה ובריטניה! השם בא מהמילה "לגנוב", כלומר לגנוב. ואלה מדינות טפילים, גנבים היונקים דם ממי שהם מטומטמים וחלשים יותר!
  הטייס הנהן בראשה האדום:
  - הנה אני מסכים!
  הזקן התעקש:
  - תסכימו שהפקוד שלנו מטומטמים, ואפילו בוגדים! אז תחליף את הצי שלנו, יותר גרוע מהפינדו!
  Vedmakova התנגד:
  "אולי הם לא חשבו שהיפנים יפגעו כל כך מהר. בכלל, המזרח הרחוק היה מקום מנוחה, והתיישבו כאן פחדנים ועצלנים. הרי בצבא אתה לא צריך לעבוד קשה כעובד או חקלאי קיבוצי בעורף, אבל אתה מקבל מנה טובה ומשכורת. מצד שני, אתה לא מסכן את חייך בשירות במזרח הרחוק. כן, גן עדן למוכרים ופחדנים.
  הזקן ענה:
  - חיילים וקצינים נלחמים לא כל כך. הנה חברובסק, עדיין לא עבר.
  וודמקובה הסכימה:
  - לוחם רוסי, לוחם מיוחד! אבל כמו שאמר ברוסילוב: החיילים שלנו מצוינים, הקצינים טובים, הגנרלים בינוניים, והצאר רע לגמרי!
  סבא נאנח בחוסר נחת:
  - אילו לא היה מפקדנו קורופטקין, אלא ברוסילוב: היינו זוכים! אבוי, זה הוחלף! אני חייב לומר שתחת הצאר, הגנרלים הרוסים הפכו קטנים יותר: תחת סובורוב הייתה גלקסיה שלמה של מפקדים מצטיינים! עם זאת, סטלין הוא גרוזיני, אבל כמו שאומרים גאורגים...
  סבא קטע את Witcher:
  - היזהר באמירות כאלה! אז אתה יכול להיכנס למחלקה מיוחדת! עם זאת, עבורי, סטלין הוא בשום אופן לא גאון! ולדוגמא, אגרוף השורות שהוחמצו בפברואר מאשר זאת! אגב, שמעתי שב-1 במאי ההגנה האווירית הסובייטית במוסקבה הייתה חסרת אונים ואלפים רבים של אזרחים סובייטים מתו!
  הזקן העיר:
  - תודה לארה"ב ולבריטניה! הם נתנו לוורמאכט מטוסים חדשים! זאת ועוד, שמעתי שהייתה חבלה המונית, שבגללה התפרקו היקים באוויר! וזה יאקים חדש לגמרי!
  מכשפה הנהנה בראשה.
  - שמעתי על זה! ממש בושה! אבל אני מקווה שהעבריינים ייענשו, והבעיה תתוקן!
  סבא הנהן, ואז אמר לפתע:
  - הבעיה העיקרית היא בראש שלנו! סוג של מנטליות סובייטית! ניסיון להפוך אדם לגלגל שיניים, לעבד רגיל!
  וודמקובה לא התווכחה. היא עצרה, בוהה בחוסר מעש מבעד לחלון. כעת איום התבוסה של ברית המועצות הפך להרבה יותר מוחשי. התברר שאפילו מוסקבה אינה מוגנת מפני התקפות אוויריות. לפחות, אין לו מספיק הגנה אמינה כדי לעמוד בהתקפה אווירית מסיבית!
  ובכן, המלחמה עוברת לשלב קצת אחר... נכון, בקרבות ליד סטלינגרד גם לגרמנים הייתה עליונות אווירית, אבל היא לא הביאה את הניצחון המיוחל! עם זאת, לא כל כך מהמם, לפריץ היה יתרון! אחרי הכל, מטוסים סובייטיים חדשים הגיעו בקביעות לחזית! אבל אני חייב לומר שרמת אימוני הלחימה בקרב הטייסים הייתה נמוכה מאוד. לרוב המתחילים היו לא יותר מ-8 שעות טיסה. זה מינוס גדול, במיוחד שלגרמנים יש בדרך כלל עד 250 שעות! עם זאת, אחרי סטלינגרד, הגרמנים צמצמו את התוכנית ל-150, אבל עכשיו זה נעשה הרבה יותר קל עם דלק. עם זאת, הופעתם של מספר רב של מטוסים חדשים תיצור בעיה עבור הפריץ.
  אגב, דווח כי בין טייסי המפציצים שהופלו נלכדו כמה אזרחים אמריקאים. מה האחרון, לא הפתיע! ללופטוואפה אין מספיק טייסים למפציצים חדשים, אז היו מתנדבים!
  מעניין איך הפיקוד הסובייטי יגיב לזה? הרי אין מה להשיג את ברלין? מפציצים אסטרטגיים ארוכי טווח לא פותחו בברית המועצות, למעט ה-P-8. המטוס האחרון עם מהירות של קצת יותר מ-400 קילומטרים לשעה שנוצר ב-1936 מיושן בעליל. בנוסף, בעת פגיעה בברלין, היא תנוע ללא ליווי אווירי, והגרמנים יכולים ליירט אותה עם המטוסים שלהם. הרי יש להם כבר מכ"מים טובים מאוד שיתעדו את תנועת המסה המעופפת לכיוון ברלין. כן, ולוקח זמן לשחרר מספיק מהמכונות האלה לתקיפות נגד גרמניה. הגרמנים הם לא אומה חלשה ואוהבים טכנולוגיה! הם עצמם כנראה האומה הממושמעת והמאורגנת ביותר באירופה או אפילו בעולם! קשה מאוד לנצח לבד, ואפילו שיש, בחזית השנייה, יפן לא חלשה.
  הדבר הטוב ביותר לעשות במצב זה הוא לנסות לתקוע טריז בין בעלות הברית לגרמניה. אבל איך לעשות את זה? בריה כבר הורה לה לבצע זאת באמצעות המשחתת שהתקבלה מהאמריקאים. פרובוקציה טובה הייתה יכולה להתברר, אבל לאנה לא היה זמן.
  נראה שהיא לא אשמה - מה זה לא גורל, אבל היא עדיין מכרסמת בטעם לוואי לא נעים. כאילו אולי אם היא הייתה מגיעה יום קודם, הכל היה שונה!
  עם זאת, זה לא נכלל! אבל היא הגיעה ברגע שקיבלה הזמנה מבריה!
  באופן כללי, לברנטי פאליץ' הוא אמן של פרובוקציות. יפן תקפה את נמל פרו, לא בלי השתתפותו!
  העובדה היא שמסמכים על ארה"ב מתכננים לפתוח בשורה של תקיפות מניעה באמצעות נושאות מטוסים, כולל אלו המבוססות על נמל פרו, כאילו נפלו בטעות לידי המודיעין של מדינת השמש העולה!
  בנוסף, האמריקאים טיפשים: הם עוררו את יפן למלחמה, יחד עם בריטניה הטילה אמברגו על אספקת נפט וחומרי גלם אחרים, אבל הם עצמם לא היו מוכנים למלחמה!
  ואכן, לארצות הברית ב-1941 לא היו מספיק כוחות, במיוחד בטנקים, למלחמה עם יפן. ב-1940 היו להם רק 400 טנקים, והמידע על 1941 הוא סודי, אבל לא סביר שגם אז היו יותר מאלף! אז אמריקה טיפסה למלחמה, כשהיא לא מוכנה לחלוטין! ובכן, גם יפן לא חמושה במיוחד. אם היו לה כאלפיים וחצי טנקים, וקלים, אז, למשל, לא הייתה תעופה ארוכת טווח בכלל!
  אז הטייסים האמיצים בארה"ב של מדינת השמש העולה לא הפציצו! והם פשוט הכניסו את עצמם לליץ'! ועכשיו הם החליטו להחזיר את ברית המועצות, כשהם מסתמכים בעיקר על חיל הרגלים שלהם, חולמים לחזור על הצלחת הזמנים של הצאר ניקולאי השני!
  המכשף השתעמם ושר:
  כמה מסובכים החיים, אדוני, אבוי,
  אתה בעצמך עובש זר קוצים!
  לא, אל תפוצץ לי את הראש
  יום חדש מבטיח לנו בעיות!
  
  חלומות התנפצו לאבק
  התולעת האכזרית מכרסמת בתשוקה!
  וכאב וצער בעיניך
  מה לרסן, אף אחד לא בשלטון!
  
  אבל מה, אלוהים, אתה יכול
  קוהל עצמו עלה על הצלב של גולגותא!
  על אושר חלומות רפאים
  הם שואגים וגונחים בבכי האלמנה!
  
  אין דבר יותר גרוע מהאדמה מהעולם,
  שרטוט המלחמה כולו מבריש בדם!
  קצף עיגון של אתר,
  אתה שובר את האינטרנט בבת אחת!
  
  ואם אתה רוצה את החיים שלי
  אז זרוק אותי אלוהים לגיהנום!
  אני אוהב אותך בכל מקרה
  בהתקדמות, אני מאמין בשינוי!
  
  אני מאמין שאדם
  מסוגל להיות נקי יותר, גבוה יותר!
  שיגמר סבל העידן,
  נהיה כמו אח עליון!
  
  מה נצווה
  במרחב של ספינות חללים!
  זה הצבא האמיץ שלנו
  חזק יותר מהקווזר יזרח!
  
  החיים לעולם לא יתפוגגו
  וכולם יהיו בני אדם!
  כמו קרן אינסופית של השנה
  עם גיל חסר גבולות ומאושר!
  
  הקומוניזם הופך לאמיתי
  תאמין שזה יהיה יותר טוב ממה שחלמת!
  התקדמות קדימה, למעלה, לא למטה,
  שתהיה שמחה - אין צער!
  Vedmakova סיימה את השיר ו"Emka" נסע לבסוף לתוך ולדיווסטוק. הטייס הביט בעיר בסקרנות. ההרס בוולדיווסטוק גבר בצורה ניכרת, כמה מבנים עישנו, צוותי כיבוי אש עבדו ברחובות, היו הרבה בני נוער עם אתים, מרים וערכות כיבוי אחרות.
  סבא העיר:
  - תחת הצאר, גם צעירים עבדו קשה, אבל בלי חיוכים והתלהבות! למרות שלא תגיע רחוק בהתלהבות חשופה!
  Vedmakova התנגד:
  - אם התעשייה היא המנוע של הכלכלה, אז התלהבות היא דלק עם דירוג אוקטן גבוה!
  הזקן הנהן בשמחה.
  - נו אתה אומר ילדה!
  "אמקה" נעצר ליד בניין לשכתו של המפקד וודמקובה כמעט יצאה ממנו. היא באמת רצתה להיות שוב על הסוס המכונף שלה.
  הילדה דפקה על דלת המשרד לשם נשלחה לסדר היום. קול מנומנם בא בעקבותיו.
  - להתחבר!
  וויצ'ר נכנסה, מיישרת בגאווה את כתפיה. בכיסא ישב גבר במדי אלוף משנה ב-NKVD. טיפוס כזה קירח ולא נעים. הוא שאל בעגמומיות את הטייס:
  - שם מלא!
  הילדה ענתה במהירות:
  -אנה פטרובה וודמקובה!
  הקולונל הוסיף:
  - דירוג צבאי?
  - רב סרן בחיל האוויר וגיבור ברית המועצות! - אמר הטייס בגאווה.
  הקולונל הרים את השפופרת ואמר בקצרה:
  - רב סרן וודמקובה של חיל האוויר כבר הגיע!
  ואז הוא פנה אל הילדה.
  - איך אתה מרגיש? מקווה בריא?
  הטייס חשף שיניים.
  - אני מרגיש טוב! מוכן להילחם כמו לביאה!
  הקולונל הנהן.
  - גדול! אני חושב שהיפנים יעריכו את זה!
  נשמע רעש, שקשוק המגפיים, ושישה עובדים רגילים של המחלקה המיוחדת, מלווים בגבר במדים מיוחדים, פרצו למשרד. הוא הזמין:
  - אזקו את הכלבה הזאת באזיקים!
  המכשף היה מבולבל:
  - מה זה עוד?
  הקולונל נבח:
  - וזה! אתה עצור, אזרחית Vedmakova! ותישלח לכלא!
  גבר במדים מיוחדים הזהיר:
  - האישה הזו טובה מאוד בלחימה! אז היו ערניים!
  וויצ'ר חייך.
  - אני לא אהיה נציג של רשויות אכיפת החוק האמיצות שלנו! התקשרו לבריה ולאי ההבנה הזו מיד, תבהירו!
  הקולונל נחר בבוז.
  - הנה להסיח את דעתו של בריה! שלח אותה לכלא, והחקירה תבין את זה!
  המכשפה הנהנה.
  - אני גיבור ברית המועצות והחקירה, כמובן, תבין את זה, אבל זה יהיה מהיר יותר עם בריה! אני רוצה להיות בשליטה של המטוס בהקדם האפשרי!
  הקולונל ניחם:
  - בזמן המלחמה איש לא ימשוך זמן רב! תיקח אותה מפה!
  וודמקובה הלכה בלי להתנגד, והיא נדחפה רק מעט על ידי קנה המקלעים מדגם מקוצר, שבהם החלו לצייד צופים. אחר כך דחפו אותי למשפך שחור ולקחו אותי משם. אנה פטרובנה הייתה רגועה, היא לא הרגישה אשמה לגבי עצמה, וה-NKVD כנראה יודע על מערכת היחסים המיוחדת שלה עם בריה, אז הם יבינו את זה. זה אפילו מעניין לבקר בכלא. אדם אמיתי חייב לגדל את בנו, לשרת בצבא ולשרת בכלא! אז, כנראה, לוחם! אנשים מפורסמים רבים ישבו בבתי הכלא: סטלין, לנין והיטלר!
  הכלא לא היה ממוקם רחוק מאוד ממשרדו של המפקד, אז וודמקובה נשלפה והובלה לחצר. שם נהמו כלבים באכזריות, קירות האבן של הצינוק שנבנה עוד במאה השמונה עשרה היו עמומים ואפורים. הילדה חשה התרגשות בלתי רצונית כאשר הוכנסה פנימה והובלה במסדרונות. הנה חלון ההרשמה: שאלות חובה:
  - שם פרטי, שם משפחה, פטרונימי, מגדר!
  לאחר מכן פנה ימינה לחדר אריחים. שם, ליד השולחן, ישב קצין במדי נ.ב.ד. וסינר עור, ועמו רופא במעיל לבן ושתי נשים בגיל העמידה מושכות כפפות גומי דקות על ידיהן.
  הזקיף שליווה את וודמקובה הסיר את אזיקיה בתנועה מהירה ומאומנת. הקצין הורה:
  - להתפשט!
  וודמקובה הופתעה:
  - מה?
  השוטר חזר בשקט:
  - אמרתי תתפשטי! נדרשים חיפוש ובדיקה אישית!
  הילדה הסמיקה.
  אבל הנה הגברים!
  הקצין עם הסינר נבח:
  - אני יכול לעזור לך! ובכן, זרוק את הזונה הסמרטוטית שלך!
  וודמקובה רעדה, היא נזכרה שכן, כאשר מוכנסים לכלא, חיפוש אישי הוא חובה והחלה להוריד את בגדיה. נשים לקחו אותו ובדקו בקפידה כל תפר. נותרה בתחתונים, וודמקובה הייתה נבוכה, אבל השוטר נבח:
  - ותסירי את כלבת התחתונים שלך! החיפוש יסתיים!
  כשהיא נותרה לעיני כמה גברים עירומה לחלוטין (השיירה שהביאה אותה עמדה במקום, מוכנה להילחם בכל רגע), הייתה הילדה נבוכה וניסתה לכסות אותה בידיה.
  הם הכו אותה בחוזקה עם מועדון על הישבן:
  - ידיים בתפרים כלבה!
  וודמקובה קרקר, אבל החזיק מעמד. כשסיימו לחקור את בגדיה וקרעו את מגפיה, ציווה הקצין:
  עכשיו בדוק את זה בעצמך!
  הסוהרות התחילו מהראש. הם התפתלו בשיער באצבעות כפפות, ואז הסתכלו לתוך אוזניהם, אפילו השתמשו בצינור עם פנס. האוזניים נסוגו מספר פעמים, התכופפו ולא התכופפו. ואז הסתכל לתוך הנחיריים:
  שיעול, בבקשה! זהו, חזק יותר!
  אפה של הילדה נמחץ. לאחר מכן בוצעה בדיקה של הפה. זה היה די לא נעים, ידיים מחוספסות לחצו על הלשון, מדי פעם משכו אותה, ואז משכו אותה חזק יותר, אפילו כמעט קרעו אותה.
  הקצין דיבר:
  - אתה צריך להיות זהיר יותר! אולי היא מרגלת!
  הסוהרים החלו ללחוץ את אצבעותיהם על שיניהם, ובדקו אם יש סתימות שיכולות להכיל מידע חשוב. וודמקובה הרגישה מושפלת וירקה עליה; חיפשו את גיבורה של ברית המועצות כמו זונה, לא חסר דבר. ואז ידיים כפפות נשיות החלו להרגיש את החזה החשוף של הילדה. הם מחצו אותה, הרגישו ממש כל מילימטר, האירו מבעד לפנס. שדיה של הילדה התנפחו בבוגדנות, והסוהרים לחצו יותר ויותר, ואז קרקרו:
  - לא! היא נקייה כאן!
  לאחר מכן, נבדקו הטבור והאצבעות. הטבור נמשך לאחור, מעוות אף הוא, ולאחר מכן ניקבו אותו במחט. לא פחות בדק בקפידה את האצבעות.
  - ועכשיו חיפוש גינקולוגי! - ציווה הקצין.
  הסוהרים הורו:
  - התכופף ופרש את רגליך, בבקשה!
  אחרי זה הגיע המשפיל ביותר, כאשר ידו של הסוהר בכפפה, נכנסה בגסות לחיקה של הילדה. וודמקובה נאנקה מכאב והשפלה. והיד התמוטטה בנוקשות לתוך המערה שבה האישה שומרת את האוצר היקר ביותר שלה, שממנו זה היה כואב ומתקתק כאחד. הילדה התעוותה מעט, והשוטר מלמל בזדון:
  - בדוק את זה בזהירות ככל האפשר! הרי במקומות אינטימיים מרגלים בדרך כלל מסתירים מסמכים, ולפעמים מספיקה פתק קטן כדי לגלות מידע חשוב.
  סוהר אחד הוחלף באחר, ולאחר מכן החיפוש הפך כואב וגס עוד יותר. Vedmakova הבינה שהם רק רוצים להשפיל אותה, ולהפוך את החיפוש לעינויים.
  בדיקת פי הטבעת הייתה לא פחות גסה, יתר על כן, נעשה שימוש במעי, וחוקן גדול. ככל הנראה הטייס אכן נחשד בחומרה. לאחר מכן, בדיקת האצבעות, הרגליים והרגליים נראתה כמו דבר קטן.
  עם זאת, זה לא הסתיים בכך, הורה הקצין:
  - עכשיו בצילום הרנטגן של הבטן! לא היה הרבה שהיא יכלה לבלוע!
  ובכן, זה לא כל כך כואב. רופא נכח כאן, הוא הסתכל בקפידה בכל דבר, אפילו בלב ובריאות. לבסוף נתן את האישור:
  היא נקייה ובריאה לחלוטין!
  הקצין נהם בכעס:
  - חבל שבכל זאת נירה בה! עם זאת, תן לו לנגן בפסנתר לעת עתה!
  הטייס, המום מהשפלה, הלך בצייתנות כמו אוטומט. ידיו של Witcher נמרחו בצבע ונלחצו בזהירות על נייר. אחר כך עקבו אחר כל מיני מדידות, צילום בפרופיל, בפנים מלאות. במשך זמן רב הם נאלצו לעמוד עירומים, לשכתב את כל הסימנים, הצלקות והשומות על הגוף. לאחר מכן, היא נשטפה במקלחת קרה, אשר, אגב, נהוג בברית המועצות, לא רק לאסירים, הם קיבלו מדי כלא.
  - תתלבשי כלבה!
  הגלימה הייתה למעשה שק, תפורה מיוטה ורקומה עם מספר כלא. הם לא נתנו לילדה נעליים, ככל הנראה ראו בהן מותרות מיותרות עבור אויבי העם, וכך, בקושי מכוסה, לקחו אותה לתא.
  זה עתה היו מעצרים המוניים, הכלא היה צפוף וזמזום. וודמקובה נזרקה לכלוב צפוף, שבו היו כבר יותר ממאה נשים, בעיקר נערות צעירות מקרב הצבא ומשרתים. כשהטייס הוכנס לתא, היא לא יכלה לעשות צעד, האסיר העסיק את כל הרצפה. היה חשוך מאוד בתא, החלון היה מכוסה בקרשים, הוא היה מחניק והריח חזק, כנראה שלא הוציאו את הדלי הרבה זמן.
  הבנות היו עירומות למחצה, וחלקן היו עירומות לגמרי, הן לקחו את הבגדים שלהן. כמה מהם היו מוטרדים וביקשו לשתות. המכשפה עצרה ושאלה:
  - אני לא יכול לעשות צעד! לאן עלי ללכת!
  - לאן הביאו לשם ותפסיקו! - הורה מן החושך, כנראה הבכור בתא. - אין לנו מקום.
  וודמקובה, שהבינה שזה טיפשי, בכל זאת שאלה:
  - בשביל מה אתן בנות?
  בעקבותיו נשמעו קולות:
  - כן, הנה סעיף 58, או אפילו ללא חיובים כלל! בשביל מה אתה?
  Witcher התבכיין:
  - כן, בריה נאנסה!
  נשמע צחוק ידידותי של הבנות וקריאות:
  - כן, היא שלנו!
  מי חרק מהחושך:
  - תלו קצת מהבריה הזאת!
  קול מבשר רעות קטע:
  -מספיק! וכך כבר יותר מחצי אלף איש נורו בחצר! גם אותנו אפשר לצאת לטיול עם כל המצלמה!
  מכשף נבח:
  - ובכן, לא, אם יקחו אותי לירות, אני לא אכנע ככה!
  . פרק #8
  אולג ריבצ'נקו המשיך להילחם על מחר בהיר יחד עם הילדה מרגריטה קורשונובה.
  הם נלחמו בסטלינגרד. הם נלחמו בכל אומץ לב ענק. והילדים הנצחיים לא חשבו לסגת ולהיכנע לאויב.
  אבל הכוחות לא היו שווים והנאצים התקדמו בהדרגה. אבל מאוד איטי וזורקים את הגישות לבתים, ולרחובות עם גופות של שכירי חרב.
  מוסקבה הייתה מוקפת אך עדיין נלחמת. והיו לו גם הבנות היפות שלו. שהם באמת עשירים.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה ירו בחזרה בסטלינגרד. במקביל, הילד ניסה להלחין משהו, לפי AI.
  המועמד לנשיאות בלארוס אלכסנדר לוקשנקו לא הורשה להשתתף בבחירות. הם מצאו פגם בעובדה שהקתדרלה הסלאבית משכה את החתימות. כתוצאה מכך לא היו שישה מועמדים אלא חמישה. והמאבק העיקרי התפתח בין זנון פוזדניאק לקביץ'. קביץ' הפרו-רוסי והמתון יותר עלה לסיבוב השני בפער קל. ואז הוא זכה בפוזניאק האנטי-רוסית בהבדל גדול.
  לוקשנקה מחה על כך שהוא הורחק שלא כדין. אבל באופן כללי, לא היה דבר מלבד רעש.
  קביץ' ניצח בביטחון רב. והוא הפך לנשיא בלארוס הראשון.
  עד מהרה נכנסה בלארוס לאזור הרובל. המצב במשק נותר במשבר. לא היה מספיק כסף. אבל המדינה הייתה באזור הרובל.
  קביץ' הציע תהליך של אינטגרציה עם רוסיה. החלה התכנסות החוקים, הגבולות נפתחו, הכלכלה התאחדה. נוצרו גופים על-לאומיים.
  בשנת 1999 נערכו בחירות חדשות לנשיאות בבלארוס. הכלכלה הייתה במשבר עמוק לאחר המחדל הרוסי. אבל השפעתם של הקומוניסטים גדלה מאוד. לוקשנקה, לעומת זאת, הסתכסך עם כולם ולא הקים מפלגה משלו, ונדחק הצידה על ידי כוחות אחרים. המאבק העיקרי התפתח בין קליאקין לקביץ'. זנון פוזניאק איבד את הפופולריות בשלב זה. כמו גם החזית העממית הבלארוסית בכללותה.
  הקומוניסטים התחזקו.
  ברוסיה, גם ההיסטוריה השתנתה מעט. זיוגנוב זכה לנשיא במעט יותר קולות, למרות שלא הצליח לזכות. לבד היה מזכיר מועצת הביטחון במשך כמה חודשים יותר. אבל, באופן כללי, זה לא כל כך משמעותי. ההבדל החשוב ביותר הוא שצ'רנומירדין לא הודח. וכתוצאה מכך הוא נשאר ראש ממשלה גם לאחר ברירת המחדל. קביץ', לעומת זאת, למרות עזרתו של צ'רנומירדין, עדיין הפסיד בסיבוב השני, וקליאקין הפך לנשיא בלארוס.
  וברוסיה, לאחר עזיבתו של ילצין, הלך צ'רנומירדין לנשיאות. הכלכלה הרוסית כבר עברה לצמיחה וויקטור סטפנוביץ', אם כי בקושי רב, בעזרתו של ז'ירינובסקי, שכבש את המקום השלישי, ניצח את זיוגנוב.
  כך, ברוסיה הפך צ'רנומירדין לנשיא, ז'ירינובסקי הפך למזכיר מועצת הביטחון ולעוזר הראשון של הנשיא. פוטין נשאר עד כה בצד. זיוגנוב הוא מנהיג האופוזיציה. פרימקוב עדיין שר החוץ.
  אז הכל הלך לפי התוכנית. קליאקין המשיך בתהליך האינטגרציה, אך עדיין לא התאחד. הכלכלות עלו. צ'רנומירדין ניהל מלחמה בצ'צ'ניה. ניהל משא ומתן עם מסכדוב. ובסופו של דבר השיג שם יציבות.
  צ'רנומירדין ניצח בבחירות הבאות בקלות על זיוגאנוב. קליאקין גם נבחר בקלות לקדנציה שנייה. הכל הלך פחות או יותר חלק. הכלכלה הבלארוסית הייתה במגמת עלייה.
  אבל קליאקין לא הלך לקדנציה שלישית. מחליפו היה עמיתו נוביקוב.
  גם צ'רנומירדין לא התמודד לכהונה שלישית. צ'רנומירדין ירש את ז'ירינובסקי. זה האחרון, כמובן, נעשה הרבה יותר מתון, אבל הגביר את הלחץ על בלארוס - בדרישה להצטרף לרוסיה.
  העולה החדש נרתע. בגלל מה שהוא היה בסנקציות.
  ז'ירינובסקי היה נוקשה יותר ולחוץ חזק יותר... כתוצאה מכך קיימו הכוחות הפרו-רוסים משאל עם בבלארוס, שחפף למשבר כלכלי חמור. ובלארוס הפכה לחלק מרוסיה. זה העצים את הסנטימנט האנטי-מערבי.
  בשנת 2014, ז'ירינובסקי, שניצל את אירוע המיידאן באוקראינה והפלת ינוקוביץ', שלח חיילים. הצבא האוקראיני לא היה מוכן ללחימה והרוסים פירקו אותו מנשקו. ינוקוביץ' והראדה, באיומי אקדח, הכריזו על משאל עם. רוסיה סיפחה את הרפובליקה הזו לעצמה.
  כדי שהאוקראינים ימרדו פחות, ז'ירינובסקי העביר את בירת רוסיה לקייב. וזה השפיע על תוצאות משאל העם. ולדימיר וולפוביץ' עצמו, בבחירות הבאות לנשיאות, נבחר בניצחון לקדנציה שלישית, תוך ביטול כל ההגבלות במשאל עם.
  אלכסנדר לוקשנקו פרש ושקע בשכחה. פוטין כיהן כיו"ר ה-FSB עד 2012, כשהיה בן שישים. וז'ירינובסקי, שאהב להצעיר את הקבוצה, לא החליף אותו בקצין מוכשר בן ארבעים. גם מושל בלארוס, שהחליף את נוביק, נעשה צעיר יותר.
  רוסיה, לעומת זאת, נפלה תחת הסנקציות של המערב, אך הן לא היו משמעותיות במיוחד. ז'ירינובסקי לחם בסוריה ובעיראק. הוא הקים מדינה משלו עבור הכורדים ובסך הכל פעל בצורה נחרצת יותר מאשר ולדימיר פוטין. יתרה מכך, רוסיה פתחה במתקפת טילים על סעודיה והעלתה בחדות את מחירי הנפט.
  אז החלה מלחמה גדולה בין איראן לארצות הברית. מה שהעלה את מחירי הנפט עוד יותר. בינתיים, רוסיה לקחה וסיפחה את המדינות הבלטיות ומולדובה. ואז, תוך שהיא מנצלת את המהומה בקזחסטן לאחר עזיבתו של נזרבייב, היא כללה את הרפובליקה הזו בתפוצתה.
  כמו כן נערך משאל עם, ורוסיה רכשה מחוז נוסף.
  בהדרגה המשיך שיקום ברית המועצות.
  בשנת 2020 עדכן ז'ירינובסקי את השיא בבחירות לקדנציה הרביעית של נשיא רוסיה. עד שהוא עזב.
  ורוסיה עברה על פני מרכז אסיה. באוזבקיסטן, טג'יקיסטן, קירגיזסטן, טורקמניסטן, הופיעו חיילים רוסים ונערכו משאלי עם על הצטרפות לרוסיה.
  אז המדינה הוחזרה לגבולותיה הקודמים של ברית המועצות.
  אבל זה לא הספיק לז'ירינובסקי. והוא, בלי דעות קדומות מיותרות, כבש את פינלנד בכוחות. ושם, כמובן, עם כמעט 100% תוצאה, על ידי קיום משאל עם. ומצטרף אליה.
  לפיכך, רוסיה החזירה את שלה. היחסים עם סין החמירו במקצת עקב תביעות לפורט ארתור וגירוש הצהובים מסיביר.
  אבל בזמן שסין פחדה נגד רוסיה ומקשקש.
  אבל באלסקה הייתה הפיכה צבאית, וחיילים רוסים כבשו אותה. והם ערכו משאל עם על החזרה לרוסיה. במקביל נאלצה אמריקה להכיר בפסולות העסקה על מכירת אלסקה לרוסיה.
  לכן...
  אולג ריבצ'נקו עצר והתחיל לירות שוב.
  הילד ירה צרור ולאחר מכן השליך רימון ברגל יחפה. פיזר את הנאצים וצייץ:
  - אנחנו בלתי מנוצחים!
  מרגריטה גם ירתה צרור, זרקה רימון באצבעותיה החשופות, מחצה את הפריץ וצעקה:
  - ותמיד מאוחדים!
  הילדים נלחמו באומץ רב.
  הילד שוב חטף את האויבים בפרץ. הוא השליך רימון לעבר הזחל באצבעותיו החשופות. כתוצאה מכך התנגשו שני טנקים. אולג ריבצ'נקו שר:
  - תהילה לך, ארצנו הרוסית,
  בשם רוסיה הקדושה,
  משפחת מועצות ילידים!
  הילדה שוב השליכה את הרימון ברגלה יחפה. הפילו תריסר פשיסטים ושרו:
  - יש פרה על ההר,
  היו ילדים בריאים!
  הילד נתן סיבוב, כיסח את הפריץ וצייץ:
  - מולדת בליבי,
  למרבה המזל, נפתח את הדלת!
  ואחרי זה, רגלו הילדותית, זרקה רימון. הוא ילד שהוא באמת נושא הרס קטלני.
  מרגריטה היא גם חץ עם דיוק אדיר.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  - לא, המשמר לא יתפוגג,
  מבטו של בז, נשר-
  קול העם קולני -
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  הילדה, שזרקה רימון ברגלה היחפה, לקחה אותו וצייצה עוד;
  סטלין חי בליבי
  כדי שלא נדע עצב -
  פתח את הדלת לחלל
  הכוכבים זרחו מעלינו!
  והילדה צחקה. היא חתכה בפשיסטים. היא דפקה את השורות שלהם וצרחה:
  אני מאמין שכל העולם יתעורר -
  יהיה סוף לפשיזם...
  השמש תזרח בעוצמה
  הדרך, המאירה את הקומוניזם!
  ושוב הילדה זורקת במיומנות רימון ברגל יחפה. דוחפים אחד את השני טנקים נאציים.
  גם נטשה נלחמת. בסטלינגרד, בנות הן רק גיבורות.
  ושרים לעצמם באומץ:
  - המולדת שלי היא חשכת היקום,
  אני יכול למחוץ את המתקפה של אויבים מרושעים...
  אני לא יכול לאהוב יום בלעדייך
  אני מוכן לתת את חיי בשבילך!
  ונטאשה זורקת רימון ברגל יחפה.
  בשלב הבא, זויה יורה. ילדה יפה בביקיני. ייתן תור, יכסח את הנאצים.
  ואז מתנה רוצחת תעוף מרגלה היחפה.
  זויה שרה, חושפת שיניים:
  - אני אוהב להשמיד אויבים! ילדה כזו!
  ושוב, היפהפייה עם בהונותיה החשופות תתחיל הרס.
  ואז אורורה יורה. גם שטן אדום שיער איך לנהוג על הנאצים.
  ובכף רגלה היחפה, רימון שנורה ימרח את לוחמי הוורמאכט על חצץ.
  הילדה חורקת:
  - טילי, טילי, טרול, וואלי ...
  הכה את הנאצים בכוחי,
  אני לא יכול לסרב עכשיו!
  ושוב הלוחם יורה במדויק.
  אש נוספת מובלת על ידי סבטלנה. וגם בבהונות חשופות, היא זרקה חבילת פיצוץ.
  ובכן, הפריץ קיבל את זה.
  הילדה, למען האמת, היא לוחמת סלע.
  ואיך לשיר:
  - תהילה לרוס על פני כדור הארץ,
  תמיד נהיה עם חלום!
  וארבע בנות על הנאצים ואיך הם יפגעו. בכלל, הם כמו קדושים מגדוד מלאכי המוות. והנאצים בסטלינגרד מבינים את זה.
  אבל זה נהיה יותר ויותר קשה וקשה יותר.
  סטלינגרד עדיין מחזיקה מעמד, אבל הנאצים כבר הצליחו לכבוש את היבשים. יש גם צי חזק מהים בקרב הנאצים. כולל ספינות בריטיות שנתפסו.
  הם ממש פצעו את כל החוף. והטורקים מתקדמים מדרום. זה נהיה ממש מפחיד.
  נטשה ונערותיה מסוכימי הצליחו לטוס לסטלינגרד וללכוד מטוס דיקט גרמני.
  ועכשיו גם בסטלינגרד. כאילו, העיר הזו היא הפשיסטים, לא משנה כמה תנסה לא לקחת אותה.
  נטשה זורקת מתנה רצחנית בכף רגלה היחפה, קורעת את הנאצים לבשר קרוע ושרה:
  - החיים שלנו יהיו נפלאים!
  זויה, זורקת רימון ברגל יחפה, הוסיפה וחשפה שיניים:
  - אם, כמובן, ננצח!
  והילדה ניערה את פטמותיה הארגמן.
  אורורה, יורה, שאגה:
  - ותהא מולדתנו מפורסמת!
  ובאצבעות רגליים חשופות הוא יזרוק מתנה רצחנית. לרסק יריבים ולחרוק:
  - תהילה לרוס הגדול'!
  ואז סבטלנה לקחה את הקו ופוצצה אותו. גזרתי מאה נאצים. ואז היא שיגרה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  - לאור החדש של המדע והשגשוג!
  וארבע הבנות שוב נלחמות, והן לא מתכוונות להוריד את האף.
  נטשקה הרים את חבילת הנפץ בשתי רגליים יחפות. ובגלל כל כוחה, היא זרקה אותו לטנק נאצי.
  ה-E-75, לאחר שנגרם נזק, נעצר והחל לעשן.
  נטשה שרה:
  - רוס צחק ובכה ושר,
  בכל הגילאים, בגלל זה היא ושל רוס!
  ואז זויה לקחה אותו והשיקה מתנה רוצחת באצבעותיה החשופות. וטנק נוסף של הנאצים עצר, שורה.
  זויה צייצה:
  - כן, העתיד הוא שלנו!
  תהילה לרוסיה הגדולה!
  אורורה ירתה ממקלע. כיסח הרבה פשיסטים. ואז היא אמרה באגרסיביות:
  - תהילה לגיבורי ברית המועצות!
  ומהשלכת רגלה היחפה, רימון עף שוב. הנה הילדה הג'ינג'ית. פשוט קטלנית בלתי מנוצחת.
  ואיך סבטלנה לקחה את זה, ומחצה את הנאצים. והפיל אותם כמו שדה חציר חד.
  ואז היא צייצה:
  - תהילה לארץ רוסיה!
  ומהשלכת כף רגלה היחפה, עף רימון פיצול קטלני שכזה.
  הלוחם צחק:
  - עבור האימפריה הסובייטית!
  נטשה יורה, אומרת:
  - לגדולי האימפריות!
  ושוב, משהו שהורג את הנאצים בערבות עצומה עף מכף רגלה היחפה.
  והילדה שרה:
  - תהילה למולדתי -
  תהילה לרוסיה!
  זויה גם השליכה רימון ברגל יחפה. היא ניתקה הרבה נאצים וצרחה:
  - רוסיה הגדולה - תהילה גדולה!
  וקרץ לחברותיה.
  בנות כמובן כמעט עירומות. בביקיני שזוף, שרירי, יפה ומפותל.
  כמה בנות נראות מקסימות כשהן כמעט עירומות! ולמה בכלל בגדים!
  לאחר מכן, אורורה יורה באופן פעיל. ובכף רגלו היחפה הוא יזרוק משהו שהורג את הנאצים.
  ואז הוא שר:
  - למען המולדת הגדולה!
  סבטלנה המשיכה לירות. היא גזרה את הנאצים וצייצה:
  - על הישגים גדולים!
  ובכף רגל יחפה, איך משגרים רימון. ושוב, הנאצים מטומטמים.
  כל הכבוד בנות רוסיות. הם אנשי אווירובטיקה.
  ואז יש את הטייסים: מירבלה ואנסטסיה. אותו דבר כמו שהטיחו על הפריץ.
  כן, המוני היטלר מתפזרים מבנות כאלה.
  לוחמים נלחמים על Yak-9. נראה שהמכונית מיושנת. אבל די יעיל. אם כי במהירות ובחימוש נחותים מהלופטוואפה.
  רק תותח 20 מ"מ אחד ומקלע לבנות, מול ME-262 עם חמישה תותחי 30 מ"מ.
  אבל כאן מירבלה מתמרנת בזריזות, נכנסת אל זנבו של הנשר הפשיסטי המכונף. ויורה בו. דופק מתכת, שורף את האויב נקי.
  ואז מירבלה שרה:
  - גבוה יותר ויותר ויותר
  מטוסים עפים כמו ציפורים...
  אנחנו הורסים גגות פשיסטיים
  וחיל החיילים מעבר לגבולות!
  והנה אנסטסיה, איך היא תיקח את זה ותנקר בנאצים. היא נערת קטלנית.
  הוא ירסק את פניהם של השודדים הנאצים, ויצרוק:
  - תהילה גדולה תבוא לרוס'!
  וגם ברגליים יחפות ילחץ על הדוושות. ועוד מסרשמיט נופל.
  בנות נלחמות בתחתונים לבד. והם טובים מאוד. הם מרפרפים במהירות על מנועים חלשים יותר. והם עוזבים מיריות האויב.
  מירבלה חותכת את פריץ, חורקת:
  - בלי עורבים, אתה לא יכול לנצח אותנו!
  ושוב מתגנב הלוחם למרחק קטלני.
  והמכונה הנאצית החדשה נופלת.
  נערת הסנדלים יודעת מה היא עושה. והיא מסתדרת מצוין.
  הנה פאשיסט שמנסה לכסות את הלוחם מרחוק. והיא עוזבת. ובאיזה נס, שוב בזנבו של האויב.
  ומפיל את פריץ, חורק:
  - שום דבר אינו בלתי אפשרי עבור הרוסים!
  ושוב הלוחם עושה פניית פרסה נואשת. ועוד מכונית נופלת מחוררת.
  מירבלה צייצה:
  - באמת העולם נברא למען רוסיה!
  ושוב, איך לצאת. ואיך להיכנע לאויב!
  אנסטסיה גם מפילה מכונית גרמנית וצווחת:
  - כל אדמתנו תהיה מפורסמת, אבל לא יהיה לנו מלכוד!
  והבנות יותר ויותר שונות!
  מה יכול להתמודד איתם? האם זו הוריקן אגרסיבי!
  ליתר דיוק, הוריקן לא יכול להתגבר עליהם!
  נטשה בינתיים נלחמת ושרה:
  אנחנו נילחם למען רוסיה!
  וגם ברגל יחפה, איך משגרים רימון בקליבר רצחני.
  וטוחנים את הנאצים לשבבי מתכת ובשר עקוב מדם.
  גם זויה תזרוק אדם קטלני ולוהט בכף רגלה היחפה, ובקפיצה ממקומה תתמסר:
  - ולמען הסדר החדש של הקומוניזם בכל העולם!
  וחשף את שיניו.
  אז אורורה יורה חזק. הוא יורה בעצמו, מכסח את הנאצים וחורק, חושף שיניים:
  - להתקדמות!
  ומכף רגלה היחפה שועט משהו שמסוגל לנפץ כל מכשול.
  ואז בקרב סבטלנה. ילדה רוצחת כזו.
  והיא גם בלונדינית. איך היא פוגעת בנאצים... ואז עפה מתנה רצחנית מרגלה היחפה. הוא ירסק את הנאצים, ויהפוך אותם ללהבות שטניות.
  בנות שליחות קטלניות איך לחש:
  - הלל את דבר הכבוד שלי!
  מילה קומסומול!
  לוחמים איך לירות בנאצים. ובואו נירה בהם כמו כלבים משתוללים.
  הנה המחסלים! והם מרסקים את הנאצים - ובכן, שדים!
  נטשה אמרה בפאתוס:
  - נילחם למען הסוציאליזם,
  עבור רוסיה הסובייטית שלנו,
  להזמנה נהדרת חדשה!
  ושוב, מתנה קטלנית עפה מכף רגלה היחפה.
  זויה גם פועלת די אנרגטית. מרסק את הפשיסטים. ולא מאכזב אותם. וכפות רגליה היחפות מרצדות כמו מדחף.
  הלוחם אומר בלהט:
  - בשם רוס הקדושה,
  רוסיה תתפאר!
  ושוב הלוחם עם מלא התרגשות נלחם.
  ואז אורורה זורקת מתנת מוות ברגל יחפה. איך זה סוחף את הנאצים לכל הכיוונים. ואומר בזעם:
  - אני אלוף העולם באגרוף!
  ואז סבטלנה תשגר את הרצחני וההרסני. וכף רגלה היחפה כל כך זריזה.
  והלוחם צייץ:
  - אני החזק בעולם,
  נסבול את הנאצים בשירותים -
  לא מאמין לדמעת המולדת,
  וניתן לאוליגרכים המרושעים במוח!
  . פרק מס' 9
  כשהשתתפה בקרבות כבדים, וודמקובה כמעט ולא ישנה במשך כמה ימים, ולכן, למרות הדחיסות הקיצונית בתא הכלא, החניקה והסירחון, היא נרדמה כמעט מיד.
  היא חלמה שהיא בימי הביניים והובילה מרד עבדים, והפכה למעין ספרטקוס בחצאית! לאחר ההצלחה הראשונה, אספה הילדה הלוחמת האמיצה, הילדה השרירית, את המורדים והציעה לבחור את המנהיגים שלהם.
  וודמקובה, כצפוי, הפכה לראש מחלקה גדולה ממילא, והציעה את הגיבור האדיר טוראן כסגנה הראשון.
  והנה העבדים היו פה אחד. אחר כך הם בחרו את אנשי עשרה. השיטה העשרונית היא הפשוטה ביותר וודמקובה החליטה ששום דבר לא צריך להיות מסובך.
  חמושים בגביעים, ולקחו חלזונות ג'וקים (בחלום כבד, התת-מודע של המכשפות פרץ), הם המשיכו הלאה.
  כדי לחזק את סמכותה ולמתוח את רגליה, וודמקובה הלכה, נעה כמו חתול. ואז החלה הילדה לרוץ, מרגישה את חלוקי הנחל הקטנים והחדים של הכביש הסלעי בכפות רגליה היחפות. אבל הלוחמת לא שמה לב לכאב, יתר על כן, היא הקדימה את כולם. כפי שהתברר, לא בכדי. שלושה לוחמי אויב ישבו במארב, והם יכלו להפעיל אזעקה מוקדמת. מנהיג המרד טיפס על עץ וקפץ על האויבים מלמעלה. תנועותיה הן כמו ריקוד של הכלאה של נמרים וקוברות, זעקה קלה ושככת עם ראשים כרותים.
  - כך אני שובר את ההתנגדות!
  Vedmakova לא יכלה להתאפק לשחק עבור הציבור, כשהראתה ראשים כרותים לעבדים. נשמעה שאגת הסכמה בתגובה.
  עד מהרה הופיעו האחוזות עם המטעים. הבתים המגולפים הם ארמונות אמיתיים עם עיטורים ופסלים. מזרקות נראו פה ושם. מפסל אחד בדמות זאוס עם כנפי פרפר ופיות על הבטן, הרגליים והחזה: שבעה סילונים הוכו. השדות עשירים, שמנים, עם דמות של כותנה מוזהבת, דגנים עם קוצים גדולים, חומוס ועוד דברים. הם העסיקו עבדים רבים. היו שם גם גברים וגם נשים, וגם ילדים רבים. כמובן משגיחים, שומרים. אבל באופן כללי, כמובן, יש הרבה יותר עבדים, ועם אתים ומעדרים.
  Vedmakova הרימה כרזה תוצרת בית שנתפרה בחיפזון על ידי עבדים: עם דמות של חרב ומעדר! עבדים אחרים מיהרו להתקפה.
  בינתיים, כמה עבדים ועבדים היו תלויים על העמודים, ידיהם ורגליהם נוקבו במסמרים. נראה שילדי העוול הללו נידונו לייסורים. כשראתה את המשחררים המתקרבים, צעקה הנערה הצלובה בקול חזק באופן בלתי צפוי:
  - הגיע הגמול, הכו את הבעלים!
  מנהיג המכשפה, כמו תמיד קדימה. חילזון הג'וקים שלה התרומם והפיל שני שומרים בבת אחת. השאר נשען לאחור, אחד מפחד, אפילו נתקל בחנית שלו. מעיים בלטו מהבטן המנוקבת. הילדה גיחכה.
  - אתם לוחמים חלשים אם אתם מפחדים מסוס!
  מילוסלבה, שהפכה לסוואן שלה, נלחמה על יד ימין, הצירים בידיה של הילדה, כמו תער של ספר חכם. כל כך מפורסם מנתק את הלוחמים.
  גם טוראן לא נכנע. הוא שיגר אבן ששברה את חזהו של השומר, והצטרף למאבק. ניכר היה שהעבודה הקשה עשתה לו טוב, לא לשרירי אבן הריחיים. נכון, Vedmakova נע מהר יותר.
  העבדים הפסיקו לעבוד, אך עדיין לא הצטרפו למאבק. כנראה שהם התבלבלו. נכון, אותו ילד חסר מנוחה, שקפץ אל הנערים העובדים, צעק:
  - פחדנים! מי שמאחורי הוא הגיבור, שבלעדי הוא החזיר המחורבן!
  הבנים היו הראשונים להגיב. הם מיהרו לעבר המשגיחים. הנה בחור אחד בן ארבע עשרה שהכה את ה"שומר" שלו במעדר כך שראשו התנפץ כמו דלעת. זה עבד, והעבדים האחרים, אפילו הבנות הצנועות והסבלניות בדרך כלל, מיהרו להיכנס למאבק.
  כעת הקרב היה כאוטי, אבל העליונות המספרית, כמו גם הייאוש, היו לצד העבדים. וכמובן, הם השתלטו.
  פאסה זה מה שקשה לצפות מבחורה שלמדה ממש מול עיניה. היא נאבקה בשומר, הוא התחיל לדחוף אותה. אז היא רימתה אותו, לקחה את החרב והיכתה אותו ישר בצווארו.
  - לזה אני קורא חטיף! - התפרקה הילדה. - תראה, אל תשתכר!
  האחוזה הראשונה שוחררה במהירות, הניתוק גדל לנגד עינינו. המרד התפשט כאש בשדה קוצים אפפה את השדות. וודמקובה דהרה קדימה. פרשים מיהרו לעברו, ככלל, הם הגיעו עד לראש. אבל השומר לא ויתר. קרב עיקש במיוחד היה ליד המזרקה בעלת שבע המיתרים. כאן העבירו הנוטעים את שמורת הסוסים לקרב.
  Vedmakova האמיצה הייתה מוקפת מכל עבר. היא ניצלה רק בזכות מהירות יוצאת דופן של חילזון ג'וק מפוטם במיוחד. הנה זריקה מדויקת והיריב הקצוץ נופל. עם זאת, הילדה נפצעה תחילה בכתף, אחר כך בבטן, ולאחר מכן רגלה כמעט נחתכה. ואז וודמקובה החלה לזרוק פגיונות זעירים. חדים כמו תער, הם נפלו לתוך העיניים, לפעמים לתוך הפה. עם זאת, רוב הלוחמים היו עירומים למחצה בגלל החום, ולחיילים כאלה מספיק לנקב את החזה. כמה פרשים נפלו, אבל השאר המשיכו. היו כל כך הרבה חרבות שהן נראו כמו מסרק בתנועה. אז הם נשפכים מכל עבר.
  אבל מילוסלבה, פאסה, טוראן ועבדים אחרים הגיעו בזמן. לאחר שחתכו בשורות, הם הלכו כמו משטח החלקה, אתה יכול לראות איך הגופות עפו, ואיכשהו עבדים חמושים מיהרו לעזרתם בגלל כל כוחם.
  חיל הרגלים תקף את הרוכבים, העבדים המותשים נקמו את הכאב וההשפלה.
  - תפוס את טבעת האויב ואל תשחרר! - פיקד על וודמקובה.
  לנגד עיניה נפלה שפחה עם ראש חתוך, אבל אחריו נפלו תריסר שומרים.
  - קח את המספר! - ציווה על מנהיג המרד הצעיר.
  יותר ויותר עבדים נכנסו לקרב. נראה איך הנערים טיפסו על הסוסים בריצה, מיהרו לעבר הרוכבים והשתמשו בשיניהם, השתמשו באבנים מחודדות.
  נראה היה שהעבדים לא ידעו פחד, הם נקמו על השנים הארוכות של השפלה, כאשר איש לא ראה בהם אנשים. בנוסף, רבים מהם נולדו חופשיים ועדיין לא שכחו את ניחוח הרצון המשכר.
  לאחר שסיימה עם הניתוק "הפרש", וודמקובה המשיכה הלאה. המכשול הרציני האחרון בדרכו היה מצודה שנכרתה מעצים גדולים. היה שם די הרבה אבטחה.
  - חפש באחוזות ותפוס את הסולמות. היא צעקה. - אם זה לא מספיק, הכינו אותם בעצמכם.
  העבדים בנו בחיפזון מכשירי תקיפה.
  - מדרגות צריכות להיות רחבות, כך שלוחמים רבים יוכלו לעבור בהן בכל פעם. - ציין Vedmakova.
  טבח עדיין השתולל באחוזות אחרות. במקומות מסוימים עברו המשרתים לצד המורדים, אך במספר מקרים, מתוך הרגל, הם התנגדו. המשגיחים נהרגו במהירות - אלה רחוקים מהלוחמים הקשוחים ביותר. המעוז האחרון של התנגדות האויב היה המעצרים. וודמקובה, כמו תמיד, הייתה הראשונה שטיפסה על הקיר. הוא נפגע מספר פעמים עם חץ, אך נלחם במתנות הקטלניות באמצעות מגן. הלוחם הקרוב נפגע כל כך, שלמרות שהצליח לפרגן, הוא נפל מהקיר.
  מילוסלבה הצליחה לחטט מהשומר עם וו, וגם לזרוק את האויב. פאסה הלבנה כשלג כבר כישפה את חיילי האויב מעצם הופעתה. בזמן שהם הסתכלו על שדיה המתנשאים באלימות, בשדיים מפתים, הנערה בעטה במפשעה עם רגליה, ואז חתכה. Vedmakova, טיפס על הקירות, חתך ללא רחמים. האויב כבר איבד את המורל, עוד ועוד עבדים טיפסו על החומה. הם פרצו, היו הרבה מדרגות, והשומרים לא הספיקו להכות את כולם. בתחתית, האמת הייתה עבדים מתים ופצועים, ההתקפה לא יכלה להסתדר בלי הפסדים. כאן התחבטו העבד והשומר והתמוטטו מגובה הגון. הם נפגעו, אבל נשארו בחיים, המשיכו לחנוק זה את זה.
  הילד חסר המנוח, וודמקובה שכח לשאול את שם משפחתו, היה גם הוא על הקיר. שניצל את קומתו הקטנה, הוא החליק בין רגליו של השוטר, ואז בעט בו בגב בשתי רגליו, בו זמנית התרסק מתחת לברכיים. הוא טס קדימה, נתקל בקלשון שהחזיק עבד בוגר...
  - זה כל כך תפס עד שנשך עד כאב! - הוציא הילד את לשונו הדקה, מתגרה בשומרים.
  - הו, נחש חשוף רגליים! - הלוחם שעמד מימין קילל וחרך את הנער בחרב.
  הילד נשען לאחור וירק לתוך עינו מהמקטרת שלו. כמה נואש צרח האויב, נשבר. הילד לא עמד על הטקס וגמר אותו בחרב. ידיו של הילד, אף על פי שהן דקות, היו גידיות וחזקות - הוקשו מעבודה קשה.
  גם נערים אחרים הראו לחץ, נלחמו כמו גיהנום, צווחות וקיללו, בחרו הבעות מגניבות!
  החומה נוקה במהירות, בתוך הקרב נמשך מעט, מחשש לנקמת העבדים, הבעלים נלחמו נואשות. נכון, בטן שצמחה מחדש היא עוזרת גרועה במאבק עם עבדים משתוללים.
  הבעלים הראשי, שייח' סמומה, ניסה לצאת דרך המעבר התת קרקעי. הוא לקח איתו שק של אבנים וזהב. אולי הייתה לו הזדמנות, אבל תאוות הבצע איכזבה אותו. הילדה היפה Rakhita, ואפילו עם צבע הנחושת של עורה, היא יותר מדי פיתוי.
  - ותעקוב אחרי כלבה! - שייח תפס אותה בשיער השופע.
  - אין צורך, אני אלך בעצמי, אדוני! היא התחננה.
  - לא זונה! אני אוהב לסחוב אותך! הנכבד הסדיסטי גיחך.
  - אבל זה כואב! - השפחה עוותה את רגליה החשופות.
  - כשאנחנו נעלמים, אתלה אותך בשיער ותעלה באש. השייח' ליקק את שפתיו בטורף.
  - אתה חיה! אבל אני אוהב אותך, תאמין לי!
  הילדה התרפקה על הבעלים, שהניח את חוטמו המלוכלך על פניה הנקיים והחל ללקק. כאן מצאה ידו של רקיטה פגיון על חגורת השייח' ותחב אותה לתוך בטנו הנפוחה בכל הכוח.
  הנה יצור של חושך.
  השייח' הפיל את התיק והרפה משערו. ידיו ניסו לסגור את החור העמוק, המעיים נפלו החוצה.
  - יצור! אכידנה! הוא נהם.
  - לא! עשיתי את הדבר הנכון! כמה בחורות וגברים עינת. הוא אפילו שיפד ילדים וסמר אותם לעמדה. זו רק נקמה! - קראה הילדה.
  - לעזאזל!
  - האלה! הרבצת אותי! - השפחה בעטה בבטן השמנמנה והמדממת של השייח'.
  - מעט פגעו! - הוא צנח.
  - אבל דם אציל זורם בי! - השפחה היחפה הבזיקה בשיניה.
  - שום דבר זונה! החיילים ירסקו את המרד, ואתה תהיה כל כך מעונה עד שאראה לך כמו מלאך! - מצאתי את הכוח לנהום את השייח'.
  - האם יש להם פנטזיה עשירה משלך? הילדה הוציאה את הלשון.
  - מספיק בשבילך! העשיר התעוות ונאנק. - כאב! תביא לי משחות facifi.
  - למה? - שאל ערמומי את הילדה.
  אני אתן לך את שק הזהב הזה. התחנן שייח'.
  - הוא שלי! אוקיי, רק מתוך רחמים, איפה משחת הפציפי? הילדה חייכה בערמומיות.
  מכירים את הארון בצורת פרה מעופפת? - צנח העשיר, מגמגם.
  - כן! ראיתי כזה יפה עם חלוקי נחל.
  - אז אתה צריך להכניס את היד שלך לראש, ואתה יכול בקלות להשיג קופסת משחה. אתה תבוא בשבילי ותמרח. - מלמל שייח', כמעט מאבד את הכרתו.
  "אפילו נבל ראוי לטיפול רפואי. חכה לי!
  הילדה רצה לחדר. לא היה אכפת לה מהאיש העשיר, אבל משחה כה יקרה היא נדירה מאוד ושימושית למורדים. ואז היא תסגיר את הפריק השנוא למורדים.
  העבדים כבר ברחו לחדרים. שניים מהם ראו ילדה חצי עירומה יפה. בחורים בריאים רעבים לחיבה נשית מיהרו אליה. הילדה עבדה קשה, הייתה שרירית, ולכן הדפה בקלות את התוקף, ברגליים חזקות, וצעקה:
  - אם אתה רוצה לקבל כסף. דעו ששם, במרתף, בוכה טיפוס תוקפני, עם שקית זהב.
  - אנחנו לא אוהבים תוקפנות! - התנגדו למרבה האירוניה בחורים.
  אבל הוא גם עשיר! - התפרקה הילדה.
  - אז עדיף, בואו נלחם! איפה המרתף? - פטפטו העבדים הסוררים.
  - בצע את ידי לשם! השפחה הניפה את ידה הימנית.
  עבדים צעירים ושחורים מיהרו למקום שבו הצביע העלי שלה. הילדה חייכה ורצה לחדר. הריהוט היה עשיר למדי, אך לא מסודר. והנה הארונית יצוקה בזהב. רקיטה, בלי לחשוב פעמיים, תקע את ידה פנימה. היא החליקה פנימה ובאותו רגע נסגרה לה הלסת.
  היופי צווח, שיניים חדות כתער חתכו את פרק כף היד שלה.
  - אוי, כמה כואב! היא צרחה, ואז נלחצה החוצה. - זה כל כך מרושע!
  למרות הכאב הפרוע, הילדה ניסתה בטירוף לחבוש את ידה. וודמקובה, ששמעה קריאות של נשים, החליטה שמישהו אונס, והתפרצה במהירות לחדר. כשראתה את היופי מכוסה בדם, היא צרחה:
  - מי העז לעשות את זה?! אני אשים את כבודו על התחת שלו! - בהתקף כעס, הלוחם יכול להיות גס רוח.
  דמעות זלגו מעיניה של רחיטה, לא כל כך אפילו מכאב עבורה, הרבה פעמים שפחה מוקצפת לא זרה לה, כמו מההבנה שעכשיו היא נכה.
  - זה הוא! הילדה הצביעה על הארון.
  אם זה המקרה, אז זה נורא! - וודמקובה חתכה את החרק המחייך בראשו בכוח. המבנה כפוף מהפגיעה, הזהב הרך יותר נחתך. הלוחמת המשיכה להכות עד שניפצה את הארונית לחתיכות.
  הילדה החווירה בצורה ניכרת, ופסה הלבנה כשלג קפצה אליה. היא שמה בזריזות חוסם עורקים, ועצרה את הדימום. וודמקובה הוציאה יד כרותה, האיבר החוויר, אבל עדיין היה חם.
  - גדול! אנחנו חייבים להתקשר לחירוב. אולי הוא יגדל אותו. הלוחם שרק בקול רם.
  פאסה שאלה:
  - מי יעץ לך לתקוע כאן את היד?
  - סממה!
  - מה הכנסת לעצמך? - הופתעה וודמקובה.
  לא, שמו של הפריק הזה הוא סאמאמה. - תיקנה את הילדה.
  - אם כן, אז צריך לרבע אותו. הלוחמת גלגלה את עיניה.
  - הוא במרתף ונפצע קשה. אתה תוכל לתפוס אותו. אם אתה לא נושם.
  וודמקובה ניסתה להחזיק את המברשת, כשלפתע היא הפכה ללטאה חלקלקה, שניסתה להתחמק. אם הלוחמת לא הייתה כל כך מיומנת מלידה, אולי היא הצליחה. במיוחד מי שתפס אותו לא בזנב, אלא בצוואר.
  - וואו, קסם מוזר. אנחנו חייבים להראות את חירוב.
  פניה של הפצועה הפכו עמומים, והיא איבדה את הכרתה.
  פאסה הרים את זה בדיוק בזמן:
  - ילדה עצבנית, אבל יפה! חבל אם היא תישאר נכה.
  ובכן, אני מקווה שזה יתוקן. רק שעכשיו חירוב החמיץ איפשהו, הוא הבטיח להיות לידי. - ודמקובה משכה בכתפה בחוסר נחת.
  - אני כאן! המכשף קפץ מאחורי הדלת. - אני מרגיש קסם.
  - ואני מחזיק אותו בידיים! - נהם מכשפה.
  - ובכן, זה לא רע! זו תערובת של מדוזה ולטאה, אתה רואה שהיא שקוף, אתה יכול לראות איך שלושה לבבות פועמים. הקוסם ציחקק.
  - מה מרשים. הילדה איבדה את זרועה ובמקומה מדוזה לטאה. אני חושב שלמרות כל המיומנות של יצור כזה, זה לא תחליף שווה לחלוטין! - הלוחם בשום אופן לא נטה להתלוצץ.
  - אבל אחד מחלקי הגוף יכול לשחות, וזה לא רע בכלל. סוג של כוח על! המכשף קרץ בערמומיות.
  - מה זה אומר, האם זה נכות? - לא הבנתי את המכשפה.
  - איך לומר! אחרי הכל, זה כבר לא רק חיה, אלא חלק מהגוף הנשי. וניהול בעלי חיים זה קשה. כעת הלטאה הקטנטנה הזו מסוגלת להתכווץ ולהחליק לכל רווח או לטפס דרך הקיר. בנוסף, הוא כמעט בלתי נראה, המין הזה הוא כמו זיקית. - התחיל להסביר את המכשף.
  - פולסרנו! - אמר, מפגין את ההתלהבות של פאס. - לא חשבתי שזה אפשרי. חתוך את המברשת והפוך אותה לרגל.
  - קורה שתבוסה מבטיחה צרות גדולות, אבל זה רק שיקוף של ניצחון עתידי. המכשף שם לב.
  "אז אתה לא מתכוון לאכזב אותה?" - הבהיר וודמקובה.
  - לא! במלחמה, גבורה ואינטליגנציה טובה מביאים ניצחון. כדי לפגוע, תחילה עליך לראות את המטרה, אחרת תתקע את האגרוף שלך. אבל כדי להימנע מצרות, יש לרפא את הפצע. - ענה הירובו חרש.
  - לא טוב לילדה להיות נכה. אחרי הכל, זה יקלקל אותה! האם אתה יכול לגרום לזה להיראות כמו איבר אמיתי, יד אדם? - שאלה וודמקובה.
  - אני אחשוב! אולי אוכל לתקן את זה. באופן כללי, רוב הקוסמים הרבה יותר טובים בהרג מאשר בריפוי. - Hirovo לחוץ מלחץ.
  - אני מסכים עם זה! כל טיפש יכול לנתק, לא כל חכם יכול לרפא. - וודמקובה, לשם שכנוע, אפילו סובבה את אצבעה אל הוויסקי.
  - הרבה תליינים גסים - מעט רופאים!
  העבדים גררו את בעל סמום, נראה שהוא מת. רקיטה התעשתה, פניה התפתלו ברוגז.
  - שוב הונה את כולם! הוא עזב בלי לשלם את חשבונותיו.
  - אני אתלה אותו! - אמרה וודמקובה. - תהא גופתו אזהרה לכל השפלים והחמדנים. אדם חמדן הוא תמיד נדיב עם דמעות של אכזבה!
  - זה סביר! אבל מי יחזיר לי את ידי? הילדה הייתה מוכנה לבכות.
  - הנה הוא! - ציין את מנהיג המרד.
  חירוב השתחווה, חוט עלה באש בידיו.
  - אל תדאג! אתה לא צריך להיות נכה. אז Rakhita תצטרך להפוך למרגל גדול עבורך. אחרי הכל, אתה רוצה לנקום בכל העשירים והחזקים באימפריה הזו.
  - כמובן. אל תהיה עבד, מושפל בעפר! - קראה הילדה.
  - אז אתה יכול לעזור לנו! האימפריה הזו מנוהלת בצורה גרועה, אז הקבר יתקן את המערכת הגיבן! - המכשף פלט קרן אנרגיה מאצבעו המורה.
  - מוזר! אני רואה בך הרבה אנרגיה. וחוכמה! אני מוכן להצטרף אליך! - קרא העבד.
  - אתה תיפגע, אבל תוכל לנצח! בלי כאב אין גבורה, בלי גבורה אין ניצחון! - הוא הכריז, מדגים את הלך הרוח הפילוסופי של המכשף.
  - אני אישה - אז אני רגיל לסבול. רקיטה הנהנה.
  - כשהסבלנות לא מספיקה, השירה תעזור! - התבכיין חירוב.
  כולם צחקו. וודמקובה הייתה במצב רוח טוב. ההתחלה הייתה מנצחת, מה שאומר שאין זמן לבזבז. קודם כל, יש צורך להקים צבא של עבדים לפני שהם מתפזרים. אז האנשים הם כמו ברזל, עד שהוא מתקרר, תנו לו את הצורה הרצויה. הילדה הלוחמת יצאה אל הקיר, עלתה על הבמה והורתה בקול רועם:
  - אוסף חצוצרות לאסוף את כולם!
  פאסה שאלה:
  - גם נשים?!
  - כן! נצטרך כל חרב. מהרו, אבל דעו שלא יהיו שוד, נחלק הכל שווה בשווה.
  אוסף העבדים לקח קצת זמן, אפילו נאלצתי להשתמש בשוטים. Vedmakova עצמה נאלצה לעזור לכמה מאלה שלא איבדו את ראשם ולבלום מעשי שוד. הילדה נתנה מכה טובה באוזני חמשת השודדים הקנאים ביותר, אחד אפילו חתך את ראשה. טיפות דם נפלו על פניה, וודמקובה ליקקה אותן בחמדנות. זה עבד. ההתכנסות הכללית נערכה בחושך לאור הלפידים. היו אלפי עבדים משוחררים, וודמקובה אפילו העריכה בעין שיש לפחות שנים עשר אלף, למרות שיש ביניהם הרבה ילדים ונשים.
  היא הופיעה מהמגדל הגבוה ביותר של המצודה. המכשף עמד בצד הנגדי, הוא שלט בכל ההתכנסות. עבדים נוצלו באכזריות, והחלשים הוצאו להורג או נטבחו. אז באופן כללי, אם ניקח את הפרמטרים הפיזיים, הם נראו כמו לוחמים טובים. רק שהם צריכים הכשרה. Vedmakova נשאה נאום תבערה. היא התעקשה במיוחד בהסברה על הצורך ביצירת צבא שחרור גדול.
  - אחדות, אומץ, חוסר אנוכיות - המפתחות לניצחון, חופש, אושר! בלי משמעת אין צבא, ובלי צבא אי אפשר למצוא חופש! העבודה הפכה אותנו לחזקים יותר, מוכפלת במוח תיתן חופש, ויחד עם מזל טוב תביא אושר!
  אז בואו נהיה אחד ונשבור את השלשלאות! - דיבר הלוחם.
  העבדים הריעו את הסכמתם! רק עבד אחד, עם הרבה צלקות ומבט גאה, שתק. מבטו הביע את מידת הבוז הקיצונית ביותר.
  Vedmakova שוב הציעה לבחור מנהיג יחיד של המרד!
  - המפקד הוא כמו ראש הפירמידה - צריך להיות רק אחד, אחרת אפילו מבנה מוצק כזה יקרוס!
  עבדים צרחו:
  -ימין! תנהיג אותנו.
  הלוחם הגדול שלך תהיה המנהיג שלנו! - הצליח במפתיע לצעוק את כל הילד.
  זה הפתיע את Vedmakova: איך זה בכלל אפשרי. היא הציצה ביתר תשומת לב, בידיו של הילד היה משהו שדומה לצינור רוח רק עבה יותר. ובעזרת המכשיר הזה, הוא רחש.
  - הילד יגיע רחוק! מה השם שלו? - שאל הלוחם.
  - דיק! זיהיתי ספציפית. פאס אמר.
  - שם פשוט! - וודמקובה ציפתה בבירור למשהו אקזוטי יותר.
  - למה מורכבות!
  - בואו להצביע! - הכריז המכשף. היה לו קול כל כך רועם שעצי הדקל רעדו. - מי שהוא בעד שלוחם המכשף יהיה המנהיג, הרם את יד ימין! הצביעו בעד אמת, חופש וכבוד! והחיים שלך יהיו כאלה שהאלים יקנאו! -
  העבדים, המומים מהתלהבות, הרימו כמעט פה אחד את ידיהם הימניות. הם נראו כמו לוחמים, ואחדות דעתם הובילה לרעיון שאם חירוב היה משתמש בקסמיו כאן.
  האין זה נכון שהגעתו נתנה להם חופש והזדמנות להרגיש כמו אנשים אמיתיים. לכן, זה טבעי לפגוש את Vedmakova כמו גשם בבצורת. שמחה נקראה על פניהם של העבדים לשעבר. זה היה כמו להתעורר.
  כאן, בשמחה כללית, צעד קדימה עבד אדיר, מעוטר עשיר בצלקות. הוא דיבר בקולו העמוק.
  - היו ויהיו רבים שרוצים להוביל לאושר. אבל האם יש לך את הזכות המוסרית לעשות זאת!
  - איזה!? - המכשפה חייכה את פיה המלא בשיניים. הדו-ראשי על זרועותיו החשופות התנפחו.
  - מי אתה?! צאצא למשפחת אצולה, או פשוטי העם. או אולי אפילו עבד נמלט כמו גיסור. הוא גם הבטיח הרבה, אבל שם קץ לחייו על מוקד. ועמו עשרים אלף עבדים. - קוצץ על ידי עבד אדיר.
  - הרבה יהיה תלוי בנו. אני רואה עליך צלקות, סביר להניח שלא נולדת עבד, אני יכול להבחין בין הפצעים שנגרמו משוט או חרב עם חניתות! - אמרה וודמקובה.
  - ניחשתם את הלוחם הלא ידוע לי! אני הרוזן דה פורסה, צאצא של מלכים אימתניים. אבל האם אתה יודע את שמו של אביך? - שאל עבד אציל.
  - לאצולת המשפחה יש אותו יחס לאומץ, כמו אורך השיער לנפש! - פרגן וודמקובה ומיד הוסיף. -שום גבורה של האבות לא תעזור לפחדן!
  - אתה מדבר יפה. כמו ליצן ירידים, כמה אמיץ הלב שלך? העבד הרים את גבותיו בצורה מאיימת.
  - ובכן, אתה גיבור! ספור, אבל נמדד מול גורלו של עבד, היכן הייתה הגאווה והאומץ שלך! - וודמקובה כבר החלה להיגמר.
  היו לי סיבות משלי לכך. ומה, לא צריך לדעת, פחות ידע - קל יותר למות! אני מאתגר אתכם לקרב עד המוות, ואם תעזו לא רק במילים, אז תקבלו את האתגר! שאג הרוזן דה פורס.
  - אתה יכול להיות בטוח בזה! הלוחם התפרץ.
  העבדים פינו את הזירה. Witcher ירד ובדק את החרב. יריבתה עמד מולה. היה לו מיד נשק משלו, שתי חרבות מושחזות בחדות. ליתר בטחון, הלוחמת הוציאה חרב נוספת מחיקה.
  הרוזן דה-פורס היה הרבה יותר גבוה מה-Witchers, הרבה יותר רחב בכתפיים, למרות שהוא לא נראה כל כך שרירי ובולט, נערה שראויה להפוך לאלופת עולם בכושר. עם זאת, לא היה שומן, ורצועות הגידים היו הדוקות ונפוחות. בנוסף, הייתה חוויה ענקית בכל תנועה, והליכת הקפיצה דיברה רבות. חיוך ניגן על פניהם, זה כבר לא היה מבזה, אלא סימפטי.
  - ובכן, נתקעת, ילדה! אתה לא תקנא. הרוזן הראה לה את אגרופו.
  - למה אתה כל כך בטוח בעצמך? הכעס של המכשפה התגבר.
  - ניצחתי בהרבה קרבות וטורנירים. בממלכה שלי, נחשבתי לאחד הלוחמים הטובים ביותר, רבים ראו בי אפילו הטוב ביותר. - פורסה, ניער את שרירי החזה שלו, שנראו כשני מגנים הניצבים זה ליד זה.
  - זה בגלל שנלחמת רק עם האצולה, והם התנוונו והשמינו. עכשיו, אם הסתדרתם עם פשוטי ציבור מוכשר, מעט מתהילתכם נשאר! - ענתה וודמקובה בביטחון.
  - השכיבו את הכלב עד שמקל הלך על הגב, או יותר נכון החרב שלי! - כל מלוא היוהרה חזרה לספירה.
  - זה מאוד מעניין! להב עשוי מפלדה החזקה ביותר מחליד בידיים של מדבר ופחדן! - Vedmakova לא חדלה לזרוח ברהיטות.
  - ובכן, סביר להניח שזה יחול עליך, ממזר! פורסה נהם.
  - אולי תפסיק לגדר בלשונות, ותשתמש במשהו קשה יותר! - Vedmakova שיחזר דמות שמונה אלגנטית.
  - הדדית!
  הרוזן ומנהיג המורדים נפגשו פנים אל פנים. החרבות נעו במהירות, פגעו במלוא הכוח. ניצוצות עפו מהמכות, צלצול נשמע.
  הרוזן תקף מספר פעמים. הוא ניסה את טכניקת החבית הכפולה, אבל וודמקובה הדפה את ההתקפות, וציינה שליריבה האציל היה מהירות סבירה.
  - מה אתה משחק!
  - על מיתרי המוות!
  הרוזן שוב הפיל סדרה של מכות, הוא ניסה שילובים מורכבים. Vedmakova נסוגה מעט, ביצעה התקפת נגד, קלטה מעט את האויב בחזה.
  היא למדה את תנועותיו של לוחם מנוסה, לא ממהרת לישון. הרוזן חייך, עיניו נוצצות:
  - אתה לא כל כך פשוט בכלל! אולי אפילו לא ממש עבד, למרות שאתה הולך יחף.
  - נולדתי חופשי וחייתי ביער! הצוואר שלי מעולם לא ידע עול. לא יעלה על הדעת להיכנע לכוח. אדם חופשי באמת נכנע לשלושה דברים - הגיון, אהבה, אלוהים. עבד בנפשו כפוף - ליצרים, לתאווה, לעבדי ה'! - ענתה יפה וודמקובה.
  אתה צודק לגבי האחרון! זה אתה שבאמת צודק, הכוהנים והכהנים האלה הקימו אותי! - הספירה עשתה מניפה כפולה, ואז טכניקת ה"צדפה", אך לא הצליחה. - אשמח לדבר איתך על כוס יין, אלא אם כמובן אהרוג אותך.
  - ספל יין הוא כמו אוקיינוס - אם אתה נסחף, אתה מאבד את האדמה מתחת לרגליים! - אמר הלוחם.
  אבל אתה מרגיש חופשי יותר. מה דעתך על הגישה הזו.
  הוא החזיק תלושה ואחר כך פרפר. בתגובה, וודמקובה פגעה בפגישה קשה יותר. הרוזן התנודד לאחור. ואז התחרות התחדשה שוב, פורסה נעה כמו רוח גבית, הוא הבין שהיריבה שלו חזקה מכדי להוציא אותה מהכחולה. ואז, לאחר שהרגיל את וודמקובה לרצף מסוים של תנועות, הרוזן שינה לפתע את מסלול החרב והיכה את הילדה על שרירי, אך יחד עם חזה נשי. דם זרם, השריטה הייתה עמוקה. הפצע לא שבר את Vedmakova, אלא להיפך, נתן לה כוח. הילדה יצאה למתקפה, החרבות מהבהבות בריקוד מוזר. ולמרות שמבחוץ נראה היה שהלוחמת איבדה לגמרי את ראשה וזעם, אבל החיים ביער והציד מינקות לימדו אותה לשמור על דעתה בקרב העז ביותר. לרוזן היה קשה לעצור לחץ כזה, הוא נסוג, פרגן בקושי. וודמקובה קלטה את הרגע שבו נרתעה נכבדת העבד, כאילו היא הכתה אותו מתחת לברך. המכה פגעה בגיד והספירה התכופפה, מהירותו ירדה. ואז הנערה ערכה קבלת פנים משלה, היא בעצמה המציאה אותה, קראה לזה הדרקון בעל תשעת הראשים. רק לוחם מאומן היטב יכול היה לבצע דבר כזה. יתר על כן, המתקפה התשיעית האחרונה הייתה כמעט שאי אפשר לעמוד בפניה. כאן זה היה עניין של מכניקה, המשקפת את ההתקפה, המברשת הייתה נחלשת מדי, התקפות פרזות, ולכן ההתקפה האחרונה הסתיימה. בפעם הראשונה, הלוחם ערך קבלת פנים על בן זוג מיומן ומהיר למדי, וכאשר התנשף והפיל את חרבו, התברר שהחידוש הצליח.
  הרוזן החוויר, הוא איבד את כוחו.
  - את זונה בת מזל!
  - לא באמת! המזל אינו יציב כמו חול - רק חריצות תקשור אותו במלט.
  Vedmakova שוב פצעה את האויב, אבל לא עמוקות - היא לא רצתה להרוג או להכות מום. כשהיא מכה שוב, היא עשתה זריקה, הרוזן פרגן מכנית, והלוחם הפיל את חרב כף הרגל שלה. נכבד העבד התברר כלא חמוש לחלוטין. וודמקובה השליכה את חרבותיה, מיהרה לעבר האויב והכשילה את הספירה לאחור. ידיה נעלו את איברו במנעול.
  - מוותרים? עיניו של הפנתר הבזיקו.
  - אני רוזן, אכנע לשפחה יחפה!
  וודמקובה התנגדה בלהט:
  - לא עבד, אלא לוחם למען מטרה צודקת! אתה עצמך היית עבד והבנת מהי השפלה, ובכל זאת הם אנשים אחרים, לא גרועים מאיתנו. אז שאל את המצפון שלך!
  . פרק מס' 10
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמו בקו הקדמי. הילד והילדה כבר די משועממים מהמלחמה הממושכת. גם להרוג ולירות כל הזמן זה מעצבן.
  זה כמו במשחק. אותו יורה ישתעמם במוקדם או במאוחר.
  לילדים נמאס לירות ולזרוק רימונים כל הזמן ברגליים יחפות.
  הילד נתן את תורו. הרג את הפשיסטים.
  ואמר:
  - מאטה!
  הילדה השליכה רימון ברגליה היחפות. היא פיזרה את הפריץ והשתוללה בהנאה:
  - יהיו לנו ניצחונות חדשים, גדולים מאוד!
  אבל זה כבר משעמם. אפילו העובדה שמזריקת רגליו היחפות של הילד, הטנקים הנאצים נדחפים הצידה.
  אז החל אולג להלחין.
  עוד היסטוריה חלופית. זיוגנוב לא הצביע בעד מועמדותו של סטפשין וגם שלוש הפלגים הקומוניסטיים לא הצביעו.
  זה הסתיים בפירוק הדומא הממלכתית והקדמת הבחירות בספטמבר 1999.
  כמובן, הקומוניסטים היו חזקים מתמיד. והם הלכו לבחירות, בהסתמך על הישגי ממשלת פרימקוב, שם הם מילאו תפקיד בולט. גוש האחדות עדיין לא נוצר. פוטין לא הופיע כראש ממשלה. והפלישה של חמושים לדאגסטן רק הוסיפה קולות לשמאל והרגה את כוחן של השלטונות.
  באופן כללי, התברר שהממשלה לא מאורגנת. ה-NDR נחלש והתמוטט, ולא הייתה מפלגה מוכנה חדשה. כן, וסטפשין, שהתמנה לראש הממשלה, לא עמד בראש מפלגת השלטון. ואז ילצין פיטר אותו כליל.
  בקיצור, הבחירות לפרלמנט הביאו לניצחון מוחץ לשמאל.
  ניצחון הקומוניסטים היה מרשים. בנוסף, לגוש פרימקוב-לוז'קוב לא היה זמן להירגע. אבל בכל זאת הוא הצליח להירשם יחד עם החקלאים. ולקח את המקום השני. השלישי היה "יאבלוקו", שקודם היטב. את המקום הרביעי תפסה המפלגה הליברל-דמוקרטית. אבל בעיקר בשל העובדה שהערוצים הפרו-נשיאים קידמו את המפלגה הזו באופן פעיל.
  וילצין אפילו העניק, ליתר דיוק, לז'ירינובסקי דרגת גנרל.
  אז הכל קרה לפי תרחיש מיוחד.
  האופוזיציה תפסה את השלטון בדומא הממלכתית. וילצין הסכים לעזוב מרצונו, ומינה רשמית את פרימקוב ליורשו. זיוגנוב הפך גם לראש הממשלה ויד ימין.
  זה, באופן כללי, התאים לקומוניסטים. והושגה פשרה. בסייב וחטאב נדחקו מדאגסטן. אבל הם לא שלחו חיילים לצ'צ'ניה עצמה.
  עד מהרה פרצה שם מלחמת אזרחים והחלוקה למספר פלגים.
  רוסיה עזרה למשדוב וקדירוב. פרימקוב ניצח בקלות בבחירות לנשיאות ברוסיה. השני במפתיע היה ז'ירינובסקי - שלא היו לו מתחרים אחרים בקהל הבוחרים שלו, ויבלינסקי הליברלי לא היה יריבו.
  אולג ריבצ'נקו קטע את ההרכב. לא, זה לא מעניין. שוב, נושא שכבר כוסה, לאחר פרימקוב, זיוגנוב ושיקום ברית המועצות. עייף!
  אולי יהיה יותר מעניין להלחין משהו. למשל, על החלל.
  הילד התחיל לחשוב.
  הבירה החדשה של האימפריה הרוסית הגדולה נקראה פטרוגרד-גלאקטיק. הוא הוקם בקבוצת הכוכבים קשת, כמעט במרכז הגלקסיה. גם כוכבים וגם כוכבי לכת היו כאן הרבה יותר צפופים מאשר בפאתי שביל החלב, שם מצא כדור הארץ הישן מחסה. חיילי הקונפדרציה המערבית גורשו לחלוטין מהגרעין. עם זאת, המלחמה לא עברה ללא עקבות: אלפי כוכבי לכת נהרסו, רק זיכרונות נותרו מכדור הארץ. זו הייתה הסיבה העיקרית להעברת הבירה למקום העשיר והשלו ביותר בגלקסיה. קשה מאוד לפרוץ כאן, לכן, גם בתנאים של מלחמת חלל כוללת, שבה קו החזית הוא מושג מופשט, והעורף הוא מוסכמה, הפך הליבה לבסיס ולמעוז התעשייתי הרוסי העיקרי. הבירה גדלה ובלעה לחלוטין את כוכב הלכת קישיש, והפכה למטרופולין ענק. עיר ענקית שמסוגלת להרשים כל אדם סביר. מכונות מעופפות רבות חוצות את השמים הסגולים.
  מרשל מקסים טרושב זומן לשר הביטחון, סופר מרשל איגור רוריך. הפגישה הקרובה הייתה סימן לפעילות מוגברת בחדות של האויב. המלחמה, שהטרידה את כולם, טרפה משאבים כמו משפך טורף, טריליוני אנשים מתו בה, ואף אחד לא הצליח להגיע להצלחה המיוחלת. המיליטריזציה הותירה את חותמה על הארכיטקטורה של פטרוגרד-גלאקטיק. גורדי שחקים ענקיים עומדים בשורות שוות, הם תאים על לוח השחמט של העיר. זה הזכיר באופן לא רצוני למרשל לבנות ארמדות חלל. במהלך הקרב האחרון, גם ספינות חלל רוסיות גדולות תפסו את עמדותיהן, ואז פרצו לפתע את המערך ופגעו בספינת הדגל של האויב. קרב מתוכנן היטב התגלגל לתגרה כאשר מספר ספינות התנגשו, והתפוצצו בהבזקים בהירים להפליא. הוואקום נצבע כאילו הרי געש ענקיים התפרצו בבת אחת ונהרות לוהטים זרמו, פלגי להבות גיהנום עלו על גדותיהם, מכסים בגל הרסני. בקרב כאוטי הצליח הצבא של רוסיה הגדולה, אך הניצחון הגיע במחיר גבוה ביותר. כמה אלפי חלליות הפכו לזרמים של חלקיקים יסודיים. נכון, האויב ספג אבדות גדולות עוד יותר. הרוסים ידעו להילחם, אבל הקונפדרציה, שכללה גזעים רבים, פרצה בזעם והעמידה התנגדות עיקשת.
  הבעיה העיקרית הייתה שאת מרכז הקונפדרציה, שנמצא בגלקסיית טום, היה קשה מאוד להרוס. הציוויליזציה העתיקה של דגים בצורת אדר, שחיה בצביר הכוכבים הזה במשך מיליוני שנים, בנתה מבצר בלתי חדיר, הקיפה את עצמה בקו הגנה רב עוצמה מלא במלכודות.
  כדי לפרוץ למרחב הזה "מאנרהיים", כל הצבא הרוסי לא מספיק. לא ניתן היה לשים קץ למלחמה. כוכבי לכת ומערכות החליפו ידיים פעמים רבות. המרשל הביט סביב הבירה בתחושת נוסטלגיה. מטוסי קבר מתרוצצים ופלנרים נצבעו בצבעי הסוואה, המטרה הכפולה של מטוסים הורגשה בכל מקום. חלק מהמבנים נראו כמו טנקים ענקיים או כלי רכב לחי"ר עם זחלים במקום כניסות. היה משעשע לראות איך מפל בקע מלוע של מיכל כל כך מכונף, מים כחולים ואזמרגד שיקפו ארבע "שמשות", משחקות בעשרות גוונים, ועצים אקזוטיים ופרחים ענקיים צמחו על הגזע והכנפיים, ויצרו תלייה מוזרה. גנים. טנקי גורדי שחקים מודרניים בלבד בגודל ענק, ככלל, הם יעילים, חמושים ברובים רבים. המגורים בבתים כאלה נוחים ונוחים, אם כי במקרה של התקפה על הבירה, הפך בניין דומה ליחידה קרבית רבת עוצמה תוך חמש דקות. עוברי אורח מכל הכיתות, ואפילו ילדים קטנים, היו במדי צבא או בבגדים של ארגונים חצי-צבאיים שונים. מכרות סייבר רחפו גבוה בסטרטוספירה, ונראו כמו כדורים צבעוניים. המאורות האירו את קמרון השמים, הציפו את שדרות המראות החלקות בקרניים מסנוורות. מקסים טרושב לא היה רגיל להגזמות כאלה.
  "הכוכבים צפופים מדי כאן. וזה חם מדי בשבילי".
  המרשל ניגב זיעה ממצחו והפעיל את האוורור. הטיסה הנוספת עברה ללא בעיות, עד מהרה הופיע הבניין של משרד הביטחון. בכניסה עמדו ארבעה כלי רכב קרביים. לוצ'יאר, עוקצני בפראיירים - חיות בעלות חוש ריח חזק פי חמישה עשר משל כלב - הקיפו את טרושב. הארמון הציקלופי של הסופרמרשל השתרע עמוק מתחת לאדמה, קירותיו העבים מכילים תותחי פלזמה ולייזרי מפל. החלק הפנימי של הבונקר העמוק היה פשוט - לא עודדו יוקרה. לפני כן, ראה טרושב את הבוס שלו רק בהקרנה תלת מימדית. הסופרמרשל היה לוחם מבוגר ומנוסה בן מאה ועשרים שנה. נאלצתי לרדת במעלית מהירה, לחדור מתחת לאדמה לאורך עשרה קילומטרים טובים.
  לאחר שעבר את קורדון השומרים המובחרים והרובוטים הקרביים, נכנס המרשל למשרד, שם מחשב פלזמה דימה הולוגרמה פרוסה של הגלקסיה עם סימנים של ריכוז חיילים רוסים ומקומות של תקיפות אויב לכאורה. הולוגרמות קטנות יותר נתלו בקרבת מקום, תמונות של גלקסיות אחרות נראו. השליטה עליהם לא הייתה רציפה, בין הכוכבים היו מדינות עצמאיות מאוכלסות על ידי גזעים אינטליגנטיים, לפעמים מוזרים מאוד. טרושב לא הביט בפאר הזה זמן רב, הוא נאלץ לדווח עוד. איגור רוריך נראה צעיר, פניו היו כמעט ללא קמטים, שיער בלונדיני עבה. נראה היה שהוא יכול לחיות ולחיות, אבל הרפואה הרוסית בתנאי מלחמה לא התעניינה יותר מדי בהארכת חיי אדם. להיפך, חילופי הדורות המהירים דרבן את האבולוציה, היה לטובת בורר המלחמה האכזרי. תקופת החיים הוגבלה למאה וחמישים שנה. אפילו לאליטה. ובכן, שיעור הילודה נותר גבוה מאוד, הפלות היו רק לילדים נכים, ואמצעי מניעה נאסרו. הסופרמרשל הפנה את מבטו לטרושב, שנכנס.
  - והנה אתה, מקסים. אפס את כל הנתונים למחשב, הוא יעבד ויוציא פתרון. מה אתה יכול לומר על האירועים האחרונים?
  - הקונפדרציות ובני בריתם למדו לקח טוב. המאזניים נוטים לטובתנו, בעשרת הקרבות האחרונים רובם המוחלט של הקרבות ניצחו.
  רוריך הנהן.
  - אני יודע את זה. אבל בעלי בריתם של הקונפדרציות, הדגי, הפכו פעילים יותר באופן ניכר. הם מתחילים להוות איום רציני.
  - מסכים.
  רוריך הפך את התמונה על ההולוגרמה והגדיל אותה מעט.
  - לפני שאתה Galaxy Smoor. כאן נמצא המעוז השני בגודלו של הדגים. כאן נכה את המכה העיקרית. אם נצליח, נוכל לנצח במלחמה תוך שבעים, מקסימום מאה שנה. ואם ניכשל, המלחמה תימשך מאות רבות של שנים. הוכחת את עצמך כמפקד מוכשר, ולכן אני מציע לך להוביל את מבצע "פטיש פלדה". זה ברור?
  "כן, בדיוק, הוד מעלתך.
  איגור קימט את מצחו.
  למה כותרות כאלה? כתובת פשוטה: חבר סופרמרשל. איפה קיבלת את זה?
  מקסים היה נבוך.
  - אני, חבר סופרמרשל, למדתי עם הבינגים. הם הטיפו לסגנון הקיסרי הישן.
  - ברור. אבל עכשיו האימפריה שונה, היו"ר פישט את המנהגים והנהלים הישנים. יתרה מכך, בקרוב החלפת כוח, ויהיה לנו אח בכור חדש ומפקד עליון. אולי יפטרו אותי, ואם מבצע פטיש הפלדה יצליח, ישימו אותך במקומי. יש צורך ללמוד מראש, זו אחריות עצומה.
  המרשל היה צעיר יותר מפי שלושה מרוריך, ולכן הטון הפטרוני היה מתאים מאוד ולא גרם לעבירה. למרות שעומד להיות שינוי מנהיג, והמנהיג החדש שלהם יהיה צעיר יותר משניהם. באופן טבעי, זה יהיה הטוב ביותר.
  - אני מוכן. אני משרת את רוסיה הגדולה!
  - אז לך \ י. הגנרלים שלי ימלאו אותך בפרטים.
  מצדיע, המרשל פרש.
  מסדרונות הבונקר נצבעו בחאקי. המטה המבצעי היה ממוקם מתחת. מחשבים פוטוניים ופלזמה רבים עיבדו את המידע שזורם פנימה מנקודות שונות של המטגלקסיה בקצב מואץ. הייתה עבודה שגרתית ארוכה לפניה, והמרשל שוחרר רק לאחר שעה וחצי. כעת הוא חיכה לקפיצת יתר ממושכת לגלקסיה שכנה. כוחות ענק צריכים להתאסף שם, כמעט שישית מצי החלל הרוסי כולו. כמה מיליוני ספינות חללים. לאחר שהוסדרו הפרטים הקטנים, עלה המרשל אל פני השטח. הצינה העמוקה התחלפה בחום עז. ארבעה מאורות התאספו בשיא, ועטרים כתרים מלקקים ללא רחם את השמים, שפכו זרמים של חלקיקים על פני כדור הארץ. אשדות אור זרמו במורד רחובות מראות. מקסים קפץ למטוס הכבידה, בפנים היה נוח וקריר, ומיהר לפאתי. הוא מעולם לא היה בפטרוגרד-גלקטיקה לפני כן, והוא רצה לראות במו עיניו את הבירה, המאוכלסת בשלוש מאות מיליארד תושבים. הוא עזב את המגזר הצבאי, והכל השתנה, התעודד. הופיעו מבנים עם קומפוזיציה מקורית, הוא היה מכנה אותם, אולי, מפוארים - נציגים של המעמד המיוחס התיישבו בהם. במהלך המלחמה הכוללת פחתה שכבת האוליגרכים, אך היא לא נהרסה כליל. הארמונות היו יצירות אמנות של ממש. אחד מהם נראה כמו טירה מימי הביניים, שבה עלו עצי דקל במקום שיני מעקה. השני עמד על רגליים דקות, ומתחתיו נמתח הכביש המהיר, הוא נראה כמו עכביש בצבע עז בצורת כוכב. גם מבנים רבים שבהם חיו אנשים עניים יותר לא עוררו אסוציאציות עם צריפים, להיפך, חזיתות מרשימות נצצו, מעוטרות בפסלים של מנהיגים וגנרלים של מאות השנים האחרונות. לא על הכל צריך לצבוע בחאקי, חשב טרושב. בנוסף, אולי העיר המאוכלסת ביותר ביקום חייבת להיות בעלת ארכיטקטורה יפה. צבעוני במיוחד היה המגזר התיירותי, עם שבילי ההליכה הנעים שלו, בניינים בצורת ורדים ענקיים, צבעונים בשיא פריחתם ושזורים זה בזה, חינניות מחוברות זו לזו ובעלי חיים אקזוטיים שהתערבבו בצורה מוזרה. ככל הנראה, מעניין לחיות בדוב או בנמר בעל שן חרב, זה משמח ילדים. עם זאת, מבוגרים גם נדהמים כאשר מבנה כזה זז או משחק. רושם בל יימחה על המרשל נעשה על ידי דרקון מסתובב בעל שנים עשר ראשים, מזרקות צבעוניות מוארות בניאון הלמו מכל פה. באופן כללי, היו הרבה מאוד מזרקות מהצורות המוזרות ביותר, שהשליכו סילונים צבעוניים מאות מטרים לשמיים. וכמה הם יפים, לאורן של ארבע שמשות השזירות לכדי קישוט מים, משחק צבעים מופלא וייחודי. הילדים כאן היו עליזים ויפים: בגדים צבעוניים נתנו להם דמיון לאלפים מהאגדות. לא היו פה רק אנשים, חצי מהקהל היו זרים. עם זאת, הילדים החייזרים נהנו לשחק עם ילדי האדם. טרושב פגש גם צמחים תבוניים. שן הארי מוזהבים עם ארבע רגליים ושתי ידיות דקות. לקטנים שלהם היו רק שתי רגליים, וראשיהם הזהובים היו משובצים בעבותות בכתמי אמרלד. מקסים הכיר היטב את הגזע הזה - גאפי, יצורי צמח תלת-מיניים, שליו, אך ברצון הגורל נמשך למלחמה בין-כוכבית כוללת והפכו לבעלי ברית טבעיים של רוסיה הגדולה.
  מספיק נציגים של גזעים אחרים - בעיקר מדינות ניטרליות וכוכבי לכת. הם רצו לראות את הבירה המדהימה של האימפריה. כאן המלחמה נראית רחוקה ולא אמיתית, היא מוסרת באלפי פרסקים, ובכל זאת, התחושה הלא פשוטה לא עזבה את המרשל. בראש עלתה המחשבה שיצורים תבוניים חיים גם על אותם כוכבי לכת שהם יצטרכו לתקוף, ומיליארדים שלמים של יצורים חושבים ימותו. זרמי דם ישפכו, אלפי ערים וכפרים ייחרבו. אבל הוא מרשל של האימפריה, והוא חייב לעשות את חובתו.
  לאחר שהתפעל ממרכז התיירות, הורה המרשל לפרוס את מטוס הכבידה ולפנות למחוזות התעשייה. הבתים כאן היו מעט נמוכים יותר, פריסה פשוטה. מפעלים היו ממוקמים עמוק מתחת לאדמה.
  מיד עם נחיתת מטוס הגרביון, מיהרו לעברו מיד להקת בחורים יחפים עם סמרטוטים ומוצרי ניקוי. ראגמאפינס דקיקים בחאקי מרופט ודהוי, עם חורים גדולים קרועים. שזוף עמוק, כמעט שחור. נראה שהמלחמה הממושכת נאלצה להדק את החגורה. לטרושב הייתה סימפטיה. הנהג, קפטן פוקס, לא היה שותף לרגשות כאלה.
  - ובכן, עכברושים, צאו מפה! מרשל מגיע! הוא התפרץ.
  הילדים חסרי הבית מיהרו לכל הכיוונים, כל מה שנראה היה איך עקבים מלוכלכים ריצדו. קשה ללכת יחף על משטח שחם בארבע "שמשות" בבת אחת, והילדים המסכנים לא ידעו מה זה נעליים. אולם אחד הנערים התברר כנועז יותר מהאחרים, והסתובב הראה את האצבע האמצעית. הקפטן שלף את הפיצוץ שלו וירה לעבר הילד החצוף, הוא היה הורג אותו, אבל המרשל הצליח ברגע האחרון לדחוף את זרועו של הקפטן. המטען חלף על פניו, עשה משפך במדרכה, שברי אבן מותכת נפלו על רגליו החשופות של הילד, והוא התמוטט אל האספלט. במאמץ של רצון הצליח הלוחם לעתיד לרסן את זעקתו, ובסבל כאב, קם. מקסים נתן לקפטן סטירת לחי חזקה.
  - שלושה ימים בבית השמירה. בשקט, ידיים בתפרים! - ציווה המרשל בנימה מאיימת - ילדים הם רכושנו, ועלינו להגן עליהם, לא להרוג אותם. הבנתי, פריק?
  ליסה פשטה את זרועותיו לצדדיו. הוא הנהן בקצרה.
  - תשובה לפי האמנה.
  - כן אדוני.
  מקסים הביט בילד. הוא היה בהיר שיער, עם פנים נאה, ערמומיות, שרירי. מתחת לחולצת הטריקו הקרועה נראה מכבש חזק מרופד בחטיפי שוקולד.
  -מה השם שלך?
  - ג'נש קובלסקי! - בראש ריאותיו נבח ראגמאפין.
  - אני רואה בך את יצירתו של לוחם חזק. האם אתה רוצה להיכנס לבית הספר ז'וקוב?
  הילד היה מיואש.
  - הייתי שמח, אבל ההורים שלי עובדים פשוטים ולא יוכלו לשלם על השכלתי.
  מרשל חייך.
  - תירשם בחינם. אתה, כפי שאני רואה זאת, חזק פיזית, והעיניים שלך מדברות על יכולות נפשיות. העיקר ללמוד טוב. אלו זמנים קשים, אבל כשהמלחמה תסתיים, אפילו העובדים יחיו בתנאים טובים.
  - האויב יובס! אנחנו ננצח! - צעק יאנש בשיא קולו שוב.
  - אז תפוס מקום בשורות, חייל. ולהתחלה - במכונית שלי.
  ליסה התכווצה. הילד היה מלוכלך, ואחריו צריך לשטוף את הפנים.
  לאחר שעלה, מיהר מטוס הכבידה אל בית הממשלה.
  יאנש, עצר את נשימתו, בחן את הבתים הענקיים, המעוטרים בפאר.
  - אסור לנו להיכנס לגזרה המרכזית, וזה כל כך מעניין.
  - אתה תראה עוד.
  אף על פי כן, הורה המרשל, מונע מתחושת חמלה, לטוס למרכז התיירות. הילד הביט בעיניו, ממש זולל את מה שראה. ניתן היה להבחין שהוא רוצה לקפוץ מהמכונית, לרוץ לאורך המדרכה הנעה, לטפס באחת הרכיבות המרגשות.
  מקסים המחמיר בדרך כלל באותו יום היה, כמו מעולם, אדיב ועדין.
  - אם תרצו, קחו טרמפ על "הר השמחה", ואחרי זה מיד אליי. קח את הכסף או שלא יתנו לך להיכנס.
  מרשל הושיט פיסת נייר.
  יאנש מיהר לרכיבות, אך המראה שלו היה בולט מדי.
  בכניסה לאולם החלל-נינג'ה הוא נעצר על ידי רובוטים מאסיביים.
  -ילד, אתה לבוש רע, ברור משכונות עניות. צריך לתפוס אותך ולהביא אותך לתחנה.
  הילד ניסה לברוח, אך הם פגעו בו במכת הלם, והפילו אותו על האספלט. טרושב נאלץ לקפוץ מהמכונית וללכת לחקור.
  רגע, הצוער הזה איתי.
  אנשי המיליציה שנרתמו עצרו, בהו במרשל. מקסים היה במדי שדה, אבל הכותפות של המפקד נצצו בארבע השמשות.
  הבכור מבין אנשי הסיור, סגן משטרה, הצדיע.
  "סלח לי, מרשל, אבל ההוראות אוסרות על קבצנים להיכנס למרכז שבו אנו מקבלים אורחים מכל רחבי הגלקסיה.
  מקסים עצמו הבין שעשה טעות בכך ששחרר ראגמאפין באזור כל כך מכובד. אבל הוא לא רצה להראות את בורותו.
  הילד הזה הוא מרגל. הוא ביצע את משימת הפיקוד העליון.
  הסגן הנהן ולחץ על הכפתור באקדחו. ג'נש קובלסקי התעוות והתעשת. מרשל חייך והושיט את ידו. באותו רגע, ארבעת האינוגלקטים זרפו פתאום קורנים. חיצונית, החייזרים דמו לגדמים חצובים גס עם קליפה כחולה-חום, איבריהם היו מסוקסים ועקומים. לפני שהמפלצות הספיקו לפתוח באש, מקסים נפל על הרצפה, שלף את הפלאסטר שלו. שבילים לוהטים עברו לאורך החלק העליון, התנגשו בפסל צבעוני, ריססו כן ציורי לתוך פוטונים. טרושב ניתק את שני התוקפים בקרן לייזר, שני האינוגלקטים ששרדו נטו הצידה. גם אחד מהם עקף קורה בלתי נמנעת, אבל השני הצליח לתפוס מחסה מאחורי מדף החזית. המפלצת ירתה משלוש ידיים בבת אחת, ולמרות שמקסים נע במהירות, הוא נפגע קלות - הוא שרף את צידו ונפצע בידו הימנית. בשיק, קרני האויב פוגעות באטרקציית "שושן המים המטורף". בעקבותיו התרחש פיצוץ.
  לנגד עיניו של המרשל ריחפו, אך הוא הופתע לראות כיצד יאנש שלף חלק מהלוח ושגר אותו לעבר האויב. מקסים נדהם מהכוח הלא אנושי החבוי בנער שברירי המראה הזה... ההשלכה התבררה כמדויקת, ממש בשורה של חמש עיניים. היצור התעוות והתנודד קדימה. זה הספיק לזריקה המכוונת היטב של מקסים כדי לשים קץ לחייו של המפלצת.
  הקרב הסתיים במהירות. במהלכו השוטרים אפילו לא ניסו לפתוח באש. מרשל הבחין בכך מיד.
  - כל הקרבות הטובים בחזיתות, ובעורף, ברחובות הערים, יושבים פחדנים.
  הסגן השמנמן החוויר. הלך למקסים.
  - חבר מרשל, אני מבקש את סליחתך, אבל היו להם זורקי קורות כבדים, ואנחנו...
  - ומה זה! מקסים הצביע על הפיצוץ בחגורתו של השוטר. - מחלץ זבובים? חבל, כנראה, לא תהיה לך עבודה בבירה. אתה לא תשב בטל, אני אנסה לשלוח אותך לחזית.
  לאחר שסימן לילד בתנועה, מקסים עזר לו לקפוץ על סיפון מטוס הכבידה, ואז לחץ את ידו בחוזקה.
  ובכן, אתה נשר. אני שמח שלא עשיתי טעות לגביך.
  קובלסקי קרץ בצורה ידידותית, קולו נשמע די חזק ומשמח.
  - עשיתי רק זריקה אחת מוצלחת. יכולתי...
  - תהיה לך הזדמנות. בוגר מכללה - ומיד לקרב. יש לך את כל החיים לפניך, אתה עדיין תילחם עד העין.
  - מלחמה זה נהדר! קרא הילד בהתלהבות. - אני רוצה ללכת מיד לחזית, להרים אקדח קרן ...
  - אתה לא יכול לעשות את זה מיד, אתה תהרוג בקרב הראשון. תעשה קודם תואר.
  יאנש ריחרח נעלבה. הוא היה בטוח ביכולות שלו, הוא חשב שהוא כבר יודע לעשות כל כך הרבה, כולל קליעה. בינתיים, רחפן הכבידה טס מעל פארק מיצ'ורינסקי הענק. שם צמחו עצים ענקיים, חלקם הגיעו לגובה של כמה מאות מטרים. והפירות היו כל כך ענקיים, שאחרי שאכלתם את האמצע, תוכלו להתמקם בפנים. אננס מהונדס גנטית עם קליפה זהובה נראו מעוררי תיאבון. נכון, בניגוד לציפיות, הם לא עוררו הערצה רבה לילד.
  - הייתי בעבר ביערות כאלה. - הסבירה ג'נש. - בניגוד לרובעים המרכזיים, לכולם מותר להיכנס לשם. למרות שזו הליכה ארוכה להגיע לשם.
  - אולי! - אמר מקסים. - ובכל זאת, התפעל מאיזה צמחים יש כאן... יש פטריה, מחלקה שלמה יכולה להיכנס תחתיה.
  - רק מראית עין של ציפורן זבוב גדול. הוא בלתי אכיל. אני זוכר שאספתי שקית שלמה של חתיכות פרי חתוכות. אני אוהב פבאררה - עור דק, והטעם פשוט מדהים. תאנים זה כלום לעומתו. אתה צריך להיות זהיר כאשר אתה חותך. זה יכול להתפוצץ, ושם הנחל הוא כמו מפל - הוא יעיף אותך, אפילו לא יהיה לך זמן להוציא מילה. הפרי כאן גדול מדי. צריך לשאת אותם חתיכה אחר חתיכה בשקית ניילון, וזה מאוד לא נוח.
  מקסים סטר לג'נש על הכתף.
  - לא הכל נמדד באוכל. בוא נרד ונקטוף כמה פרחים.
  - ילדה במתנה! למה לא!
  ידיו של הילד הושטו אל ההגה. קפטן פוקס סטר באצבעותיו באכזריות.
  אל תיגע בגלגל, כלבלב.
  ואז, בתגובה, הוא קיבל נזיפה נוספת מהמרשל.
  "יש לך רק את האומץ להילחם בילד.
  - אני מצטער, הוד מעלתך!
  ג'נש לא יכלה שלא לצחוק.
  - אם אתה רוצה, נסה. - מותר למקסים.
  - יש לי ניסיון בסימולטורים, - אמר יאנש.
  ללא צל של ספק או פחד, קובלסקי הניח את ידיו על ההגה והוביל את המכונית למטה. כנראה שבאמת היו לו יכולות יוצאות דופן. מטוס הגרביון חלף על פני צמרות עצים ענקיים.
  מקסים לא הפריע, ואיפשר לילד לשלוט במטוס. אני חייב לומר שהוא התמודד עם המשימה שלו בהצלחה רבה, תוך תמרון בין גזעים ענקיים, הוא מעולם לא התרסק, והפגין טכניקה וירטואוזית מעבר לשנים שלו. עם זאת, גם אם הוא התרסק, זו לא בעיה גדולה, למטוס הגרביו יש מערכת אבטחה מושלמת. לבסוף, הם התיישבו בקרחת יער זרועה בפרחים קטנים אך יפים להפליא. נראה היה שהקוסם הטוב פיזר בנדיבות את התכשיטים. עיניו התפתלו ממגוון מורכב של צבעים, והריח המשכר גרם לעונג בל יתואר.
  יאנש אפילו שרק בהתפעלות. כשנחתו, הילד קפץ החוצה והחל לקטוף את הפרחים, מרים זרוע שלמה. מקסים היה קר רוח, הוא אהב את הנוף, ובכל זאת, משהו גרם לבהלה. מרגיש מאוים. לאחר שעברה באש ומים, נהגה המרשל לסמוך על האינטואיציה שלו, היא אכזבה אותו לעתים רחוקות. באופן עקרוני, אין למצוא צורות חיים מסוכנות לבני אדם בבירה של אימפריה גדולה. הנה משהו שונה. מקסים סימן לילד ולחש בעדינות באוזנו:
  - אויבים איתנו. הסתיר את הפרחים ובואי איתי.
  עיניה של ג'אנז נצצו.
  - אני מוכן.
  משאירים את הזר במכונית בפיקוח קפטן פוקס, מקסים וינש עברו עמוק לתוך היער. כמובן שהיה צריך להזעיק חיילים ולסרוק את האזור. אבל מקסים נשבה בהתרגשות. לג'נש, כמובן, היו שאיפות רומנטיות, הוא דמיין את עצמו קצין מודיעין צבאי ושמח על כך. הם עשו דרכם דרך הג'ונגל, מנסים לא להשמיע שום רעש. יאנש הצליח לשרוף את רגליו החשופות על סרפד סגול, אך הוא התאפק, למרות שהעור עד הברכיים היה מכוסה בשלפוחיות גדולות.
  "תיזהר," לחש מקסים. - ביער, בכל עלה דשא, מסתתרת סכנה.
  "אנחנו צריכים כאן הסוואה מגינה," לחשה ג'נש. הסמרטוטים בקושי הסתירו את הגופה, משהו זחל במעלה הרגליים. חרקים גדולים, וג'נש למד את זה בבית הספר, אנשים לא נאכלים על הפלנטה הזו. המינים המסוכנים ביותר של פרוקי רגליים הושמדו ברמה הגנטית, לא היה די בכך שמרכז הבירה יהפוך למקור זיהום או מגיפה. הם המשיכו הלאה בשתיקה. לפתע קפא מקסים. יצורים חיים קטנים התנהגו בחוסר נוחות, כאילו מישהו הפחיד אותה. המרשל אחז בידו של הילד ולחש לו באוזנו:
  - יש מארב לפנינו!
  מקסים הוציא מכשיר קול מכיסו והקשיב בקפידה לסביבה. ואכן, חמישה לוחמים אנושיים ומספר זהה של אינוגלקטים שכבו בקרבת מקום. ובכן, עם מאזן כוחות כזה, עדיף לא לעסוק בקרב, אלא לעקוף את האויב.
  וכך הם עשו.
  החייל המנוסה והילד הירוק נעו בסנכרון. נאלצתי לעבור דרך סבך שיחים צפוף, לטבוע עד קרסוליים בטחבים. בקושי רב חישב המרשל את הפער בשרשרת החיה והצליח לחמוק במקום הזה. היה להם מזל, לאף אחד מהחייזרים לא היו אינסטינקטים חייתיים או שמיעה פנומנלית. איסוף הקול כבר הצליח להבחין במילים שנאמרו ברכות.
  - אדוני תושב, אתה דורש ממני את הבלתי אפשרי.
  בתגובה, קול כמו קרקור.
  - ואתה, גנרל, רגיל לקחת רק כסף מבלי להפיק אותו עד הסוף.
  אם לשפוט לפי הגוון, הוא השתייך לגזע לא אנושי.
  - שילמו לך חצי מיליון, אז מה? מידע מיושן על לווייני ריגול.
  "זאת לא אשמתי", המשיך הקול האנושי להצדיק את עצמו ברפיון. - מידע מהסוג הזה, באופן עקרוני, מתיישן מהר מאוד. אני לא כל יכול.
  - מיד הבנו את זה, קל יותר לומר שאתה חלש. כשזה מגיע לתקיפה של מערכת הקרמלין, אתה ושותפיך לא יועילו.
  מקסים רעד. האם זה באמת יגיע למתקפה על קו ההגנה החזק ביותר המכסה את הבירה ואת כל מרכז הגלקסיה? מערכת "הקרמלין", לדברי יוצריה, היא בלתי ניתנת לחדירה, ובכל זאת, אם האויבים מופעלים בלב ליבה של האימפריה, הדבר מוביל להרהורים עצובים.
  - דע, בנאדם, בקרוב נשתמש בנשק חדש מיסודו, ובעזרתו יהפכו ספינות חלל רוסיות לאבק לפני שיגיעו לטווח היעיל. ואז הצבא שלנו, כמו גל כבידה חודר-כל, יציף את החללים הרוסיים, יכניע את העולמות האימפריאליים.
  מקסים קלט אנחה מדוכאת, ככל הנראה, סיכוי כזה לא היה במיוחד לטעמו של הבוגד. עם זאת, הוא השיב:
  - הטור החמישי פעיל כתמיד, והפלישה שלך תתנהל לפי התוכנית.
  - המשימה שלך לעתיד הקרוב היא ליצור תריסר מעוזים בבירה עבור קבוצות השביתה שלנו. שכירי חרב יסתננו לכאן במסווה של תיירים, יתחבאו ביערות, ולאחר מכן ימלאו את חלקם בשביתה הכללית.
  - אז זה יהיה.
  - ותראה, בנאדם, אם התקפת ספינות החללים שלנו תיכשל, יהיה לך יותר גרוע. מודיעין נגד עצמו ייקרע לגזרים, והביצוע יהיה איטי וכואב.
  למרות שמקסים לא ראה מי מדבר, הוא היה בטוח ש-SMERSH יצליח להבין את הבוגד בקולו.
  - אנחנו צריכים מידע על כל המינויים האחרונים בהנהגת האויב. כל מה שאתה יודע.
  - לפי המידע שלי, המרשל הצעיר מקסים טרוש מונה לפקד על צי כוכבים בגלקסיית סמור. אין מידע מדויק עליו, אבל...
  - הכל ברור, הרוסים מכינים שם מתקפה גדולה. כמו תמיד. המפקד החדש הוא מכה פתאומית של כוחות גדולים.
  מקסים רעד, הוא רצה למהר קדימה ולחנוק את המנוונים. המבצע בסכנה.
  - אני חושב שכן. לגבי מטלות אחרות...
  הבוגד מנה ארוכות ומייגעות, אבל מקסים כבר גיבש תוכנית בראשו. ראשית, אתה צריך לעזוב את המקום הזה בשקט, ושנית, ליצור קשר דחוף עם SMERSH. שם יחליטו אם לנטרל מיד את רשת הריגול או לחכות. הרי הבוגדים שזוהו אינם מסוכנים, וניתן לדלוף דרכם דיסאינפורמציה. העיקר - בלי יוזמה. אולם הילד, שישב בשקט עד כה, התרגש, ניתן היה להבחין כי אנרגיית הנעורים בעיצומה.
  "אולי נוכל לפגוע בהם בלייזר, מר מרשל?"
  "לא, בכלל לא," לחש מקסים. - מודיעין לשם כך ומודיעין לאסוף מידע ולדווח לאדם הנכון. ואם תפר את הסדר, אני אירה בך באופן אישי.
  המרשל הרים את אקדח הקרן שלו בצורה מאיימת.
  יאנש הנהן.
  - אין דיון בהזמנות.
  מקסים התחרט שלקח את הילד איתו. ומה אם הם ישמעו את הלחישה שלהם... בינתיים נשמעה חריקה בפיקאפ הקול, החייזר דיבר שוב.
  - אמור ל"יופיטר" שאם הוא לא יעזור לנו, נוכל לבגוד בו על ידי הקרבת חייל זה. ואז העליון שלך יתרגז, והרחמים אינם בין חסרונותיו.
  "כן," חשב מקסים, "המנהיג חייב להיות קשוח." אולם ברגע שהוא היה אחד מאלף הנבחרים, הייתה לו הזדמנות להפוך למנהיג רק במקרה של מותו הפתאומי של הדיקטטור השליט. אלף נבחרים מדי שנה, והסיבוב של הכוח העליון מתרחש אחת לשלושים שנה. אבל גם ההזדמנות הזו הוחמצה. ראשית, דמותו של מקסים הייתה רכה מדי, ושנית, היכולות העל-נורמליות, האלימות כל כך בילדות, החלו להיחלש עם הגיל. עם זאת, להפוך למרשל כשאתה לא, וארבעים... זה אומר משהו.
  - אל תיגע בצדק. הוא התקווה העיקרית שלך. בלעדיו, הסיכוי לנצח במלחמה הוא אפסי.
  אינוגלקט צקצק במשהו לא מובן בתגובה. ואז הוא ניסח:
  - "יופיטר" הוא בעל ערך כשהוא פעיל. בגלל חוסר המעש שלו, החיילים שלנו סובלים יותר מדי אבדות. כך או כך, אתה תיתן לו את ההוראות שלנו. עד אז אתה יכול ללכת.
  - זהו, אתה יכול ללכת, - נאנח מקסים בהקלה. באותו רגע, בהפרכת דבריו, רעם פיצוץ. התפתח קרב יריות.
  - לעזאזל! שנה שוב...
  המרשל התכופף, ורק ניצוצות משמחים הבזיקו בעיניו של יאנש.
  . פרק מס' 11
  - אתה מדבר מצפון! - נהם העבד המתנשא.
  - אז האושר שייך לכולם, ולא לקומץ מהנבחרים. למען מטרה קדושה זו הרמתי את חרבי! - קראה מכשפה.
  הרוזן היה סקפטי:
  - לא! אני מאמין שאתה מונע על ידי טינה או תאוות כוח! היו התקוממויות של עבדים, וזה נגמר רק בטבח. אלו ההשלכות של כל מרד.
  - זו לא תהיה מהומה, אלא מהפכה. הדבר הכי חשוב יקרה בהמשך, אחרי הניצחון! - אמר הלוחם בהתלהבות עזה.
  - מהפכה? מילה מוזרה, הגעת לזה בעצמך? פורסה הופתע.
  - לא באמת! המונח הזה נקרא לי על ידי מלאך בחלום. - בהשראה הפעלתי את וודמקוב.
  - מלאך או אחד מהאלים השחורים! חלומות נבואיים הם ערמומיות. הרוזן היסס.
  - בכל מקרה, תהיה לך הזדמנות לשנות את חייהם של אנשים לטובה ולהיות טוב יותר בעצמך! כל הצרות נובעות מאנוכיות, שגשוג אפשרי רק על ידי מאמצים משותפים. אדם ללא צוות הוא כמו גחלת, ללא אש, הוא נותן מעט אור ונכבה במהירות! - פלט זרם של רהיטות של וודמקוב.
  - האדם שאתה מדבר עליו צריך להיות בצוות. אבל האם אתה יודע מה זה טבע בעלי חיים? שאל פורסה בזדון.
  - והחיה טובה יותר בעדר! ובכלל, כיון שאתה עבד ולא נגאל, אז האצילות התרחקה ממך, במילים, חברי אמת הראו את צבעם האמיתי. אז הגיע הזמן לחפש חברים בסביבה אחרת. - כבר הציע וודמקובה ביתר שלווה.
  הרוזן דה בורה שתק לכמה שניות, ואז הושיט את ידו:
  "למרות שאני לא מאמין בהצלחה סופית, לפחות הלהב שלי ישתה דם.
  - ההיגיון לא צריך לשרת את האינסטינקטים - השכל של התאווה! - אמרה המכשפה.
  בסדר, תפסיק ללמד אותי! תהיה מלחמה - יהיה הישג! הרוזן החל לנגב את הדם מעצמו.
  - אתה לוחם מנוסה ואמיץ, צריך לבחור אותך כראש החוליה! - הציע הלוחם.
  - לא נורא, אבל אין צורך לבחור כל מפקד. צריך להיות עיקרון מחמיר של אחדות הפיקוד. אתה נבחר, אז אתה ממנה! הרוזן התחיל להתלבש בדואר שרשרת. זוג נערים מיהרו לעזרתו.
  מה לגבי תחרות חופשית? - וודמקובה פקפקה.
  - לצבא זה אסון! - לנתק את הכוח. - הכלכלה היא קנה שורש של ענפים רבים, הצבא הוא גזע אחד!
  המכשפה התגרה:
  - אבל לרוב אלון, ולא בכוח ובעמידה, אלא ברמת השליטה!
  הילד העירום למחצה נתן לרוזן חרב. הוא הגיב בסטירה לו על גרמו, יותר מפעם אחת מוכה בחזרה. הילד צעק וקפץ אחורה, עווית את רגליו החומות.
  Witcher אמר בהחלטיות:
  "אני מקים חמישה לגיונות קטומים של שניים וחצי חיילים כל אחד. אתה מוקצה לפקד על השלישי! את השאר יבחרו העבדים!
  ההצעה האחרונה עוררה מחלוקת, וכמעט הפכה לקטטה. ואז, למעשה, פרצה קטטה, כמה עבדים נפצעו, וויצ'ר נאלץ להתערב. כשהיא מפילה את הכי עליז, היא צעקה:
  - מספיק לגלגל את השרביט! נעבור למינוי ישיר של מפקדים.
  העבדים רטנו לא ממש, אבל כשהלוחם העלה הצעה כזו להצבעה, הם הרימו ידיים ביחד.
  כאן, המכשפה, שהובילה את המרד, נאלצה לעבוד קשה. למעשה, קשה לקבוע אדם ראוי בעין, והוא המשיך לשאול מועמדים פוטנציאליים שאלות. לבסוף בוצעו מטלות ללגיונות, ומונו מפקדים זמניים למחלקות קטנות יותר.
  - כשיגמרו הקרבות, נתבונן בגבורה ובכושר ההמצאה שהפגינו החיילים! - הסבירה הילדה.
  אחד הלגיונות כלל כולו ילדים ובני נוער. וודמקובה הפקיד את הילד ביק בפיקודו. הבנים כעסו:
  - הוא עדיין קטן מדי! אנחנו לא צריכים אחד קטן. הניחו את הגדול והחזק מעלינו.
  - ואת מי אתה רוצה?
  - אני מתגעגע אליך! הוא הכי ראוי!
  צעיר בעל מבנה אתלטי צעד קדימה, הוא עדיין היה ילד, אבל כבר גבוה כמו אלון. נכון, פניו נראו קהות. וודמקובה, שידעה היטב עד כמה המוח חשוב למפקד, שאלה:
  - מה תהיה משפחה בת שמונה נפשות!
  הצעיר הביט בה ומלמל:
  - אני לא יודע! השרירים והכוח העיקריים.
  ביק נבח ברמקול:
  - שרירים בלי מוח, זה חופן בשר - שעליו בוכה מחבת!
  - שתוק, באג! אני אפוצץ לך את הלסת! - שאג הגיבור הצעיר.
  - מי לא יודע ששבע - חמישים ושש בקושי מסוגל להכות באגרופו יותר מאפו! הילד הראה לו את לשונו.
  הבריון הצעיר נבח בשיא ריאותיו:
  אני מאתגר אותך להילחם עד המוות!
  - אתה מחקה אותי כמו קוף חולדה! - אמר הרוזן דה פורסה. - עם זאת, זוהי המוצא הראוי היחיד.
  - מבין שני הדו-קרביים האחד שוטה, השני נבל! - שמה לב לוודמקובה. "למרות שהבנים נהנים מחימום.
  ביק עמד מול אויבו, הפרש הגובה היה גדול, יריבו היה כבד פי חמישה. הילד, לעומת זאת, הציץ בבוז לתוך שרירי ההקלה שלו, הילד היה רזה, אבל גידים. פניו העגולות העיוו את פניו, חרב הסתובבה בידיו.
  - ובכן, איך אנחנו הולכים להילחם או לסבול! - בלעג, שאל.
  - כן אני אוהב אותך! - הספורטאי תקף את הילד. הוא פגע בגב היד, החרב שלו הייתה ארוכה וכבדה, כנראה שזו הייתה אחת הדו-ידיות. ביק הסיט את המכה, אפילו לא ניסה לפרגן, אלא פשוט קפץ מעל המסלול והחדיר את חרבו לתוך גשר אפו. הילד היכה רק על בסיס החישוב - לשרוט, אבל לא להרוג.
  הבריון נעשה אפילו יותר זועם, הוא החל לנופף בחרב השנייה. כאן אפילו בוקו נאלץ להפעיל לחץ על לזרום משם. עקביו החשופים של הילד הלכו והצטמצמו, והלהבים מיהרו אחריהם. לפתע עצר ביק, צינור הופיע בשיניו. האויב התנדנד חזק יותר ומיהר בדהירה כשזרועותיו העבות זו מזו. הנער, חייך חיוך עקום, ירק, ומשהו קטן פגע בפניו של הספורטאי. ביק עבר הצידה על פני הלהבים, ואף פגע בחזהו של יריבו בעקב החשוף.
  מהמם, הבחור האדיר צרח בפראות, ואז רגליו נחלשו והחלו להתמוטט.
  אנחה ידידותית שטפה את הצבא, מעטים ציפו שהילד הקטן יביס את הענק. ואז צעקו ילדים בשמחה, קודם כל, כמובן, הקטן מבין העבדים. מי שהם קטנים וחלשים יותר שמחים לראות שגם הבוס הראשי שלך לא גדול. אז אפילו ילד יכול לעשות משהו למען ההתקוממות.
  עבדים רצו אל הספורטאי המובס, כולל כמה רופאים מקומיים. על פניו המחוספסות של הגיבור הצעיר בעל השערות הדלילות, היטשטש כתם סגול. הרופא אמר בהפתעה:
  - בזיליקה! ננעצה בתוכה מחט עם רעל, המשתקת את הגפיים.
  - זמנית! אמר ביק. - ואז הוא מתעורר. הוא לא יזכור כלום, הוא פשוט לא ישים לב לבושה שלו.
  Witcher ניגש אל הילד:
  - איפה למדת להכין רעלים?
  - לשום מקום! נמצא באחת האחוזות. העשירים גם אינם מרוצים ממעמדם בחברה. כאן הם מכינים כל מיני רעל. אם השיקוי אטום, אין בעיה, אני יודע איך לפתוח מנעולים! - ביק קרץ בערמומיות למכשף.
  - איפה? - שאל הלוחם.
  - גנב אחד לימד! הוא התגלה באופן זמני כעבד, אני הייתי איתו באותו זוג, עבדנו קשה, כריתתי את היער. הוא אמר לי איך לפתוח את המנעולים, אפילו הראה לי משהו. התפעל מהזיכרון שלי ואז נמלט. הילד הקטן קרץ בערמומיות.
  - לא הלכת אחריו? - הופתעה וודמקובה.
  - לא! כולנו המלקות על הבריחה הזו, ואם גם אני מדליף, אז כל חמישי היה נצלב על עמודים. שתיים זה כבר קונספירציה. - הסביר הנער החצוף.
  - ברברים! ובכן, אם אתה כזה איש זיכרון, אולי היכרות עם חירוב תהיה שימושית עבורך. - הציע Vedmakova.
  - לא נכלל! כבר מזמן רציתי להיות החזק והחכם ביותר! - הילד הראה את כדור הדו-ראשי.
  - חזק וחכם ממני? - ליהק בשובבות את הלוחם.
  - לא! אחרי הכל, אתה המנהיג! אבל ביד ימין, למה לא! - ביק קם על ידיו כדי לשכנע יותר.
  - ככל שאדם טס גבוה יותר, כך הוא לא מרוצה ממעמדו! - שמה לב לוודמקובה.
  - אנשים לא עפים! רק לו יש כנפיים - שדעתו לא רגילה לזחול! - הילד גילה התחשבות מפותחת מעבר לשנותיו.
  - יהיו כנפיים בצבאנו! אני מבטיח שאני אמציא משהו. - הבטיחה וודמקובה.
  - ואני מאמין לך אחות גדולה! הרי את לא רק מנהיגה, אלא גם אחות או אפילו אמא עבורנו. נחיה כמשפחה אחת! אמר ביק.
  - מנהיג המדינה צריך להיות אח לאנשים, לא אח! - מנהיג האומה הוא בראש ובראשונה משרת העם. עם זאת, בואו נעזוב את חילופי המחמאות, הנשק שקיבלתם צריך לשמש אחרים. בואו נעשה צינורות! - הזמינה Vedmakova.
  "הם לא מספיק ארוכים!" פס שם לב. - צריך לשפר.
  - אני כבר חושב על זה, הרי שפתיים ולחיים מאפשרות להכות למרחק קצר. אבל אם משהו הוא שהוא מתרחב ופוגע בכוח. קצת מינרלים ועשבים. - Vedmakova חשה מתח נפשי חזק.
  הילד כנראה שמע את דבריה:
  בוא נעשה את זה, בחר את האלמנטים! עדיין יש לנו זמן, צריך להראות לעבדים רבים את הטכניקות הבסיסיות של מלחמה.
  - אתה צודק, אחי הצעיר, במובנים מסוימים יעזור לנו המכשף. אולם עד שיזרקו עלינו כוחות גדולים, עלינו לתקוף. עם זאת, עלינו להתכונן בזהירות. קל יותר למצוא סלע יבש באוקיינוס מאשר המצאה שלא שימשה למטרות צבאיות! - סיכם את וודמקוב.
  הרי המורדים בילו את היום בתרגילים, במקביל שלח ביק מודיעין.
  צבא יצא מהעיר. לא גדול במיוחד, אבל חמוש היטב. נער הצופים, שרכב על מקק סרטנים קטן יותר, אפילו הפנה את תשומת הלב לאבסורד אחד:
  - ללוחמים יש חמש חרבות, והם בקושי זזים!
  - אז זה טוב! אמר ביק. - או יותר נכון, זה אפילו נפלא, לפני שהם מגיעים אלינו, הם מותשים מעודף משקל.
  Vedmakova ציינה בערמומיות:
  - לוחמים מנוסים אמרו, אל תיקח נשק יותר מחמש אצבעות על ידך הימנית. ובכן, בהחלט לא נורא, הטיפשות שלהם תעזור לנצח מהר יותר. בינתיים, תנו לעבדים לישון כמה שעות. היה להם יום קשה, והקרב לא יהיה קל. כמה חיילים בדיוק יש לאויבים?
  - חמישה וחצי אלף. אמר ביק בביטחון. "זה אומר שאם נצבוט את כולם, לא יישארו יותר מחמש מאות אנשים בעיר.
  - זה די סביר, יהיה צורך ללכת מכל הצדדים. בלילה הם לא יעזו לתקוף אותנו, הם יחתכו את שלהם. זה אומר שהם יהפכו למחנה, כדי שבהמשך עם עלות השחר הם יקצצו בכל הכוח. אולי אפילו להפריד בין הכוחות למטרת כיתור. - הציע Vedmakova.
  הרוזן דה פורסה התנגד:
  - אני מכיר היטב את ההרגלים השוררים בסולטנות, נלחמנו איתם יותר מפעם אחת. בלילה ישלחו כמה מרגלים עם שקי זהב למחנה שלנו. הם ינסו לשחד את העבדים ואז לשפד אותם או במקרה הטוב לקרוע להם את הנחיריים.
  - שליחת מרגלים היא טקטיקה עתיקה. - שמתי לב, לשת את בהונותיו של וודמקוב. - אבל אין להם כובעי אי-נראות, נערי המשמר כל כך שומרי מצוות וערמומיים, הם יתפסו את כולם. חוץ מזה, נפגע בהם קצת יותר קרוב לעלות השחר. והעבדים ישנו טוב יותר והאויב יפול עמוק יותר בשינה.
  - באופן הגיוני! אני אהיה הראשון לתקוף! אמר ביק.
  - יהיה צורך להסיר את השומרים, וניתן לעשות זאת בעזרת צינורות ירי. - Vedmakova הראתה את המכשיר. - מצורפים כאן מעין בוכנה, שלושה סוגי עשבים ושמן עם קרביד. אתה רק צריך להיות זהיר, אחרת הרתיעה תעקור את שיני הבנים. קח איתך את הילדים החכמים ביותר.
  - לרבים יש ניסיון בפשיטה על גנים ובגניבה. מי נולד חופשי, ולא מי, במיוחד עבדי בית, גנבו מאדוניהם. - ביק הרגיע את כולם. אז הם עברו את בית הספר להישרדות.
  - על אחת כמה וכמה! באופן כללי, אני חושב שלא יהיו יותר מדי שומרים. אחרי הכל, מי אנחנו עבורם? עבדים הם טיפשים! טיפשות קרובה יותר לענווה - מהירות נפש לנבל.
  הקוסם הירוב נכנס לשיחה:
  - יש לנו עליונות כפולה או מעט יותר, אבל האויב מאומן וחמוש טוב יותר. ובצבא הסולטנות, נשים משרתות רק בגדוד האישי של בני האלמוות. ישנם ששת אלפים שכירי חרב ממדינות שונות. יהיו לנו הרבה נשים בצבא, ולמעט חריגים נדירים, הן חלשות יותר מגברים.
  אז כל קרב חייב להיות מתוכנן בקפידה. במיוחד בתבוסה הראשונה, העבדים יתחילו להתפזר מאיתנו.
  - ניצחון כאישה - מושך בברק, אבל מפחיד את המחיר! - שוב הבזיק וודמאקוב.
  - גדול! עכשיו אני רואה שתוכנית הפעולה די מוסכמת. נותר רק להבהיר את הפרטים. במהלך הקרב תתחיל בהלה בשורות האויב, ורוב החיילים ירוצו לעבר העיר ז'יט. - הציע חירוב
  - זה ברור! ניתוק העבדים החזק ביותר יפגע מאחור, רק מהצד של העיר. אולי אני אוביל אותו. - הציע הרוזן פורסה.
  - בלתי אפשרי, אבל אתה! - ציין את המכשף.
  - בנוסף, יש לנו סירים של שמן, וציוונו לחבר אליהם פתיליות. לזרוק את המחנה, להעצים את הפאניקה. - הציע Vedmakova.
  וגם זה סביר. המכשף הסכים. - רק אתה הכנת כמה מטענים כאלה עד כה.
  - ימין! אל האש של מלחמה וכמו אלים אחרים דורש תשומת לב והקרבה! אבל לא היה לנו מספיק זמן להכין הכל. - המכשפה עצמה התביישה בפי שלה.
  - בפעם הבאה תהיה יותר מתוחכם. עד כה, לא הצלחנו לישון. - פיהק חירוב בלי שום העמדת פנים.
  המכשפה הנהנה.
  - יש לי הרגל חייתי, ישנה מעט וברגישות, אבל מגיעה לאחים שלנו מנוחה.
  - שינה היא נשק אסטרטגי, חסרונה הוא הגורם לעייפות, שבתורה היא חיידק התבוסה. פס שם לב.
  עבדים אחרי פעילויות חוצות, ישנו כמו מתים. רק שומרים ישבו במארב, מוכנים להפעיל אזעקה. אתה אף פעם לא יודע מה פתאום מפקד האויב יהיה יותר מרחיק ראות. אולם, התברר, ככל הנראה מפקד ראש הלגיון הממשלתי, הטמניק אתירימון לא רצה בקרב לילה בלתי צפוי. בנוסף, בחושך קל יותר לעבד להתחבא, ואז לתפוס אותם. אז אולי הם פשוט נכנעים, ואחריהם יהיו עינויים והוצאה להורג. טמניק אתירימון ליקק את שפתיו, נעים במיוחד ללעוג לצעירות, לשבור אצבעות, להצית שיער - מאוד מפתה.
  לאחר שהקימו בחופזה את אוהליהם, נרדמו החיילים. לא נותרו יותר משני תריסר זקיפים. לפני השינה, אתירימון, יחד עם האלפים, ארגנו משתה, רקדנים עירומים, מטלטלים בפניהם את קסמם. היה יפה ומהנה. אלפים השליכו לעברם עצמות, אילצו אותם לנקוט תנוחות מפתות. ואז, ללא כל היסוס, הם השתלטו עליהם ולאחר שסיפקו את תאוותם החיה, שקעו בשינה שיכורה.
  מותם התגנב מבלי משים. המורדים חלפו על פני היער, להקת נערים התקדמה. ביק, נצמד לעץ, מסתתר בעלווה, ראה את הזקיף הראשון.
  - הנה הוא משועמם טעים.
  הרעל השתפר מעט וגרם לשיתוק מיידי. אין צורך במכה בפנים, כי חיילי הסולטנות, ככלל, הולכים בקלילות ורק החזה מכוסה פגז והזקיף שוכב.
  - יש אחד!
  וודמקובה עצמה זזה מאחור. היא מסירה את הזקיף בלי שום צינור ירי. זה פשוט נכנס מהגב ומסובב את הצוואר.
  - תנועה היא החיים! רק אל תשיר - למען השלום! וכל כך עצוב - בבטן ריקה!
  הלוחם נעשה קצת יותר מצחיק. העצים מסביב גבוהים, ליאנות נראות לעין. אהובה זוחלת בקרבת מקום, ובני העבדים האינטליגנטים ביותר. לוחמים מבוגרים הם כבדים יותר, ולכן נופלים מאחור. חיה כבדה תמיד עושה יותר רעש.
  וודמקובה הרגה זקיף אחר בדרך, שרק מצץ בירת קוקוס מבקבוק. המחנה נפתח לפניהם.
  מחנה לא גדול במיוחד, החיילים ישנו, לפעמים באוהלים, ולפעמים רק על דשא עבות. הלילה חם, לא הרבה זקיפים מפהקים, מסתכלים בחוסר תשומת לב.
  העיקר כאן הוא להסיר אותם בבת אחת, כדי שלא יהיה להם זמן להפעיל את האזעקה. קוקיית הברבור מתאימה לכך יותר, עם קולה הנעים. היא לא מעוררת שום חשד, להיפך, ההשתוללות שלה נשמעת כמעט ללא הרף, אבל אם תשנה את הטון, תוכל לתפוס את המידע.
  המכשפה עושה בדיוק את זה. הם עונים לו. הזקיפים לא מגיבים, מה הם "ברי מזל", המוות התברר כקל.
  - חרב אחת, כמו טיפת גשם, תרד ותתפזר, וכאשר יהיו רבים מהם, יוולד הניצחון!
  וודמקובה החלה לשחוט את הישנים. מצד אחד, זה לא היה אבירי, אבל מצד שני, הניצחון שווה כבוד! כבוד הוא מושג יחסי ויש ליישם אותו בעיקר על החיילים שלך!
  קודם כל, לגמור את אלה שלבושים עשירים יותר, מפקדים. חרבות, ככלל, נערמו בערימה נפרדת.
  אולם ייסורי המצפון לא ארכו, גם העבדים החלו בטבח, ובעקבות כך הוזעקה. כאשר אתה מותקף בלילה, פאניקה היא בלתי נמנעת, במיוחד אם זה מעונן, זה מעונן . העבדים כולם עירומים למחצה ומבדילים זה את זה בקלות, והלוחמים עומדים זה מול זה, לעתים קרובות פורצים זה לזה. ומישהו צועק:
  - שמור על עצמך!
  - שומר! שדים תוקפים!
  בתקופות של פאניקה, תפקיד המפקד חשוב מתמיד. וודמקובה יודעת זאת, ומיהרה אל האוהל הראשי.
  אתירימון, עדיין שיכור למחצה, בקושי פקח את עיניו. בכלל, מי שותה לפני קרב - הנגאובר בעולם התחתון.
  - מה קרה! למה הצינורות שותקים! - הוא צעק.
  - הצינורות שותקים, כי הלהבים שרים - פלדה חזקה מנחושת! - צעקה מכשפה. היא קפצה על אקירימון. טמניק, כמובן, הניף את הלהב במיומנות, אבל הוא עדיין לא אסף את עצמו לגמרי, ושרירי המכשף התחממו בצורה מושלמת. היא ציירה שלישייה מטורפת, הלהב המוכתם בחינה שלה בקושי נראה בחושך. ראשו של האציל חסר המזל עף.
  וודמקובה הפילה את האלף שמיהר לעברה בעיטת רגלה. היא הורידה מפקד אחר עם יריקה מהצינור.
  - איזה רפאים, אל תתעוררו!
  שוב מכה ברורה של החרב, האויב המנוקב נופל! אלפיים מנסים להיכנס אליו מאחור, אבל הם נתקלים ברקדנית. היא צווחת, בועטת לאחור. וודמקובה לא מפספס את הרגע, הוא מקצץ אחד, מסיים אחר. ובכן, צבא בלי מפקדים הוא כמו עדר כבשים בלי רועה, אם זאב אחד לא יאכל, אז הוא יפחיד!
  כעת העבדים הסוררים, רבים חמושים באלות, או במקרה הטוב קרן, תפסו כנפיים. טקטיקה יעילה מאוד הייתה שחמישה מאיתנו זרקו את עצמנו על אחד. אז היה קל יותר לזרוק ולרמוס.
  - אל תיתן להם לברוח! חתוך את הרגליים! - היא צרחה מבעד למגבר הקול של הוודמקוב.
  סולנצלב נקצץ יחד עם כולם. איך שיחקו השרירים של הדיווה הזו. לא בכדי, רבים רואים באשה כועסת יותר נוראה משד. אז היא חתכה את אחד הלוחמים לשניים, והלהב שלה, באינרציה, חתך את גרונו של הקצין שעמד מאחוריו. בני המאה ניסו להחזיר מראית עין של סדר, אך נספו במהירות. בנוסף, הסולטנות עשתה הכל כדי שהחייל ישכח מהי יוזמה. המורדים, בתורם, דחקו במיומנות למדי את חיילי הסולטנות הרחק מחלזונות הג'וקים.
  - אל תיתן להם לשבת על האוכף! - צעק סולנצלב.
  מעבר נוסף:
  - אש, רסן את הסוסים.
  זה עזר, חלזונות ג'וקים פרצו לשורות וזרעו פאניקה נוספת. כתוצאה מכך, מבלי לדעת מה לעשות, לוחמים רבים מיהרו לרוץ. אבל זה בדיוק מה שוויצ'ר והעבדים חיכו לו. המאבק גלש להשמדה ורדיפה.
  הלוחמת דפקה את עינה הימנית, זרקה שלושה פגיונות:
  אנחנו לא ניתן להם לברוח!
  טיסה היא יותר טיפשות מאשר פחדנות! אחרי הכל, רוב החיילים מתים לא בקרב, אלא במהלך המרדף!
  ביק, כמו ילד מהיר מאוד, קפץ על צווארו של אחד השוטרים ורכב עליו:
  - ג'וק מהיר יותר!
  הפגיון שימש במקום דורבנים, והמסכן אפילו לא ניסה לזרוק אותו.
  וודמקובה, כשהבחינה בכך, צעקה:
  - מלחמה היא כמו משחק דומינו, רק עצמות שבורות לא ניתן עוד לאסוף - האדמה מחזיקה!
  - כלום, העצמות שלי צעירות, חזקות! - קפץ הילד, חתך בצווארו. לאחר מכן, הוא אפילו הוסיף מהירות.
  Vedmakova מעדה על גופה, כמה גופות שכבו מסביב, אך הדיווה לא נפלה, אלא קפצה מעליהן. ואז היא השתלחה בחרבותיה. רוח הלחימה של הכוחות הנלחמים נגדם התנדפה, ועכשיו הלוחם הפך לתליין. הייתה אפילו סלידה מדם. Witcher צרח:
  - בשם הכבוד! מי יזרוק את הנשק - יחיה! מסור את חיילי הסולטנות.
  היו מי שצייתו לפקודה, אך רבים המשיכו לברוח בייאוש, וחלקם נפלו על ברכיהם.
  למשל, עשרה לוחמים חזקים נכנעו לביק בבת אחת. אולי הם חשבו שזה בטוח יותר למסור את גורלם לילד. הילד צעק:
  - ליפול!
  הלוחמים נפלו. ביק הלך יחף על הגב, למרות משקלו הקטן של הילד, נאנקו החיילים בפחד. ואז הילד הגה את הרעיון האם להקל על האויבים המובסים של צורך קטן. אבל אז הוא הבריח את הפיתוי השפל, כי העבדים רוצים לבנות חברה טובה יותר, ואינם חוזרים על דרכם של אדוניהם.
  - בסדר, חי - עשן את השמים!
  בהדרגה, הקרב עלה בתוהו! למרות שנראה שהטבח ארוך. Witcher נתקל בלוחם מיומן למדי. לאחר חילופי התקפות קשים, היא עדיין פירקה אותו מנשקו, ואז הדהימה אותו.
  - אנחנו צריכים אותם!
  על חלקם נזרקו רשתות, כאלה לא התנגדו. הקרב כמעט הסתיים, רק הטיסה והמרדף נמשכו. Vedmakova הובילה באופן אישי את המרדף, הרגה רבים, אבל היא לא הצליחה להשמיד את כל הצבא עד החייל האחרון.
  למרות זאת, הלוחם הצעיר, עם כמה מאות עבדים על סוסים, החליט על הרפתקה נועזת, כלומר, לכבוש את העיר שלא הייתה מוכנה להגנה תוך כדי תנועה.
  - זה יהיה מהלך חזק. לא נאפשר לקיחת עושר, והכי חשוב, נתפוצץ לנו על הכתפיים.
  כמה עשרות לוחמי הצבא המובס, הצליחו בכל זאת לקפוץ על חלזונות ג'וקים ודהרו אל השער.
  הם לא פתחו מיד, הייתה ריב. כאשר הורדו השערים, קפצה וודמקובה מאחורי היער עם פרשים. היא צעקה, תוך שימוש במכשיר של הילד:
  - בשם הסולטן הגדול אריף! חיזוקים חזקים ממהרים לקראתך! אם אתה רוצה להגן על העיר, תן ללוחמים לתפוס את מקומם על החומות.
  השומרים המתעוררים לא הבינו מיד, במיוחד מאז וודמקובה לבשה לבוש עשיר, אותו היא שלפה מהגופות. קסדה אחת שווה משהו, היא נוצצת כמו נטיף בשמש, נו, מי יסרב למושל אציל כזה.
  והאדונים, הבורגן ואצילים אחרים, כמובן, לא ישנו, הם "דאגו" לאנשים שלהם!
  על גבעה קטנה היה ארמון יפהפה עם עמודים ופסלים, עשויים בתערובת של סגנונות רומי עתיק ומזרח עתיק. מולו, כמקובל בארץ, פסל ענק של הסולטן אריף, ומזרקה פולטת מפיו. באולם הגדול ביותר היה רועש ועליז, נשמעה מוזיקה - משתה ליד הר. האצילים האצילים של הסולטנות ערכו סבנטוי. בטוגות יקרות רקומות זהב שכבו על כריות שופעות, על שולחנות נמוכים היו ערימות של כלים, יינות ותמיסות. מאות מנורות נצצו על שולחנות וקירות. ברחבי האחוזה ובקולונדות הבזיקו אינספור עבדים, עבדים, נערים עבדים ושומרי ראש ששמרו על הארמון. המכובדים קלוי. הגדול הראשי, שייח' דו פוסטמורוב, קפא בזרועותיהם של שתי הטירות עירומות. הוא התעוות ושאג כמו אדם דיבוק, השתחרר לבסוף וצרח.
  - ועכשיו הגיע הזמן לארגן קרבות גלדיאטורים. וכל כך משעמם, אין דם, ויין אין בנשמה.
  הצופר נשמעה, הלוחמים נקראו לזירה. לפי המנהג, הלוחמים הקלים והצעירים ביותר צריכים להילחם קודם. אבל השייח' קיבל זה עתה חבורה של עבדים מאומנים, והוא רצה לשלב שני סוגי בידור, אירוטי ומדמם.
  מדורה בערה במרכז הקולוסיאום המיניאטורי, הלפידים המחוזקים בזכוכית הפיצו אור בוהק למדי עם גוון סגול, והחצץ הלבן הבליח והעניק לבימה מראה עליז. הראשונה שרצה לבמה הייתה ילדה שרירית ודקה בחגורת עור. היא, כמו מתעמלת מהשורה הראשונה, עשתה שתי סלטות והלכה על הידיים. ואז היא עמדה מול הנסיך, קפאה, משלבת את חרבה ופגיון בנשק כזה, קראו לו מירמיון. למרות העובדה שהילדה יכלה להופיע בתחרות יופי, כמה עור רך וקטיפתי, שיער בלונדיני היה לה, כבר הייתה לה צלקת רחבה על הפנים. גם הקופץ הבא הלך על הידיים. כלי הנשק שלו היו טריידנט ורשת קצרה - רטיאריוס. לאחר המתיחה, הוא נעמד מול האויב. זה היה גבר צעיר כמעט נער, עדיין חסר זקן עם פרצוף ילדותי עדין, נוכחותם של זוגות מעורבים העניקה אירוטיקה מיוחדת לפעולה. נראה שהשותפים מכירים זה את זה זמן רב וקרצו.
  - איזה קאיסקה! לא חשבתי שניפגש ככה! אמר הילד בעצב.
  - היית בחור נחמד, אבל עכשיו נשמתך תילקח אל הלהבה המקורית! - ענתה הילדה בגסות.
  - נו, למה אתה כל כך אכזרי! אנחנו עדיין בתולות, אנחנו חייבים לחיות! - בתקווה ביישנית אמר הצעיר.
  - זה לא יעזור לנו! עבדים בזים אפילו לאלים!
  האימונים בבית הספר לגלדיאטורים היו קשים וצלקות נראות על גופם העירום המבריק של לוחמים צעירים.
  הקהל התרומם, התערב, קריאות פראיות הריעו גלדיאטורים צעירים, שכמובן לא רצו להילחם.
  אשתו של השייח' הוציאה נרתיק עור.
  - חמישים זהב לקאיסקה! היא הבזיקה בשיניה הגדולות.
  -התחל! השייח' סימן.
  כל כך שונים ובו בזמן יש הרבה במשותף, הלוחמים התכנסו, תנועותיהם היו מהירות וכאוטיות. בהתחלה, הלוחם עם הטריידנט ניסה לזרוק רשת, אבל יריבו החטיא וקפץ עליו בפראות, הצליח לחתוך את בטנו עם פגיון. הצעיר קפץ אחורה ופגע בחזהו של הטריידנט, אך רק מעט שרט את העור. עם זאת, התמרון שלו אילץ את האויב לסגת. הוא התרחק ונשען על הרשת, ומונע מהגלדיאטור שהיה פעם אהוב להתקרב.
  - אתם טיפשים! אז, נידון להיכשל! - אמרה הילדה ביהירות.
  - מה נולד! הצעיר נראה מבולבל.
  לפתע, רטיאריוס עם טריידנט תפס חצץ בידו וזרק אותו בפניו. לתמרון הייתה השפעה, הילדה עצמה את עיניה, באותה שנייה הטריידנט פילח את שרירי הבטן.
  בזעקה מכאב, התפתל הגלדיאטור הצעיר, אך בכל זאת הצליח לדחוף את הלהב לתוך כתפה. הרטיאריוס צעק ושלף את נשקו. החרב הבזיקה כמו ברק, כמעט חודרת את צווארו. הגלדיאטור נסוג לאחור, חזהו חתוך פתוח. הצעיר נאנח מכאב והפיל את הטריידנט שלו. ואז היריב קפץ עליו וזרק פגיון. התנופה הייתה חלשה למדי, והחוד פילח את בשר הרגל. הרטיאריוס צרח ונפל, ואז הרים את הפגיון, ניסה לקום, באותו רגע החרב פגעה בצווארו. כבר איבד את ההכרה, הוא פגע בלהב המירמילון במקלעת השמש. הזוג האוהב פעם (כמו רומיאו ויוליה) נפל מת על החצץ. הקהל השיכור צחק וצעק. שלושה עבדים קודרים עם מצח נמוך ולסתות בולטות רצו לזירה, הם שרפו את גופותיהם של אלה שאיבדו, אך קיבלו חופש רוחני, עם ברזל לוהט. לאחר שווידא שהם מתים, חיברו אותם עם צלעותיהם בקרסים, וגררו אותם מהבמה. המקום שבו היה דם הוטף בגחלים.
  -הם הולכים להאכיל מחרקים. - אשתו של שייח' דמטר חשפה שיניים. - חבל שהעצמות קטנות מדי חיות יישארו רעבות.
  -שום דבר לא יהיה בשר ופונוואריסטי. חבל, עם זאת, כמה מהם יכולים להתברר כספורטאים מבטיחים למדי! השייח' נהם.
  - במיטה שלך? - שאלה הדיווה בזדון.
  - למה לא! הילדה יפה, והילד יכול להיות שלך. - השייח' היה די מתקדם בדעותיו, והאמין שהאישה יכולה בהחלט לשעשע את גופה המאכיל היטב בעבד צעיר.
  - קטן ושביר! עדיין אין לנו את אותו זוג? שאל דמטר.
  - למרבה הצער אין! בואו נסתכל על המשמרת הצעירה שנשלחה אלינו מבית ספר סמוך. השייח חייך.
  - אולי עדיף לתת להם לגדול! ואז נהרוג את כל האסירים שלנו ככה. - באופן בלתי צפוי גילתה אשת האציל חמלה.
  - החדשות על מרד העבדים משמחות מדי ואני רוצה לחגוג אותה במלואה. הגדול הרעיד את בטנו.
  - אלא אם כן, כמובן, אתימון לא יקדים אותך! - נשברה הגברת השמנה.
  - כל כך חסרון! עד כדי כך עדיף שנסיים את כל הגלדיאטורים עכשיו ונמנע מהטיפש את המחזה. יאללה חדשים! השייח' נהם.
  - זה לא בדיוק חדשים. - דמטר ליקק את שפתיה
  הגונג נשמע שוב והנערים הלוחמים רצים החוצה לזירה. הם נראים בערך בני ארבע עשרה או חמש עשרה, עם כתפיים וחזה רחבים למדי. כמו הלוחמים הקודמים, הוא עושה סלטות ורץ על הידיים. לאחר שכבר רצו אל הפודיום, הם לבשו נשק, קסדות, שריון חזה, מגנים וחרבות. לאחד יש להב ישר, ואילו השני מעוקל כמו חרב. לחץ על הקלה וצלקות נראות עליו. לילד העומד מימין נרפא חתכים שחוצים את חזהו בשלושה קווים.
  העור משומן ומבריק עשיר.
  המנהל מודיע.
  - לוחמים מפורסמים פודורוס עם חרב מעוקל וספלרוב עם חרב ישרה מופיעים בזירה. לפודורוס שישה קרבות, לספלורוב שבעה. כל יריביהם נהרגו במקום או נדקרו למוות על פי החלטת האנשים. הדייל הצביע על הקהל באצבעו. שוב היו כאלה שרצו להמר על ההימור. השיח' נהם.
  - מאה מטבעות זהב עבור ספרוב.
  ההימורים הסתיימו במהירות, נשבעו האצילים. שניים אפילו נלחמו. אחד התיז כוס יין, השני פגע ברגל שמנה בפנים. גטרים ושומרים מיהרו להרגיע את הציבור המשתולל. אשתו של השייח', עצומה, חצופה ושמנה נבחה:
  -קָדִימָה! לַהֲרוֹג!
  הגלדיאטורים התכנסו. הפעם, הם לקחו את הזמן שלהם, בחנו זה את זה במכות זהירות. כשהחרבות התנגשו, הן ניצתו קלות, והמגנים רעדו. הציבור לא אהב מאוד את הזהירות הזו, היא יללה בחוסר נחת, עצמות עפו לעבר הלוחמים. שייח' הפך את המגש, כולו מכוסה ביין וריבה. ואז הוא ירק וצרח בכעס.
  אם לא תילחם, אני אתלה אותך הפוך. כמה פראים דוחפים "יאניסים" רצו אל הפודיום, הם הניפו חניתות, והדגימו חיטוטים בגבם הפתוח. ספרוב יצא להתקפה, תקף בזעם, הוא בעט במקבילו בברך. הנער נסוג לאחור, חרבו מעט הצידה, יריבו חוטב את החזה. צלחת שהוברגה בצורה גרועה נפלה לתחתית. הדחף הבא הותיר סימן עמוק על העור, דם סמיך נשפך החוצה. פודורוס נסוג לאחור, אחד הלוחמים השעירים בעט לו ברגליו. וכשהילד היסס, פגע ספרוב בקסדה בכעס כזה עד שהוא התנודד והתמוטט. מהזעזוע המוח עפה ה"קסדה" וחשפה ראש לבן עם בליטה נפוחה על המצח. ספרוב הניח את הלהב שלו אל חזהו המתנשא בעצבנות. הוא פזל ל"ציבור".
  מחכה לסימן. כשהרוב עובר בשערם, זה אומר להרוג, וכשהם מצמידים את כפות ידיהם יחד בטירה, זה אומר לרחם.
  עם זאת, רחמים לא נקראו בפרצופים האכזריים. כמעט כולם, אפילו נשים ובני נוער, הורידו את ידיהם בגרונם.
  -מוות! תביס אותו!
  אשתו של השייח' נבחה בלעג.
  הוא ירד בזול מדי. תן לי את זה ללילה אחד.
  ספרוב היסס, נלחץ קלות על החזה החשוף של הנער המובס, טיפת דם יצאה החוצה. ואז הוא השליך את חרבו בייאוש:
  -אני לא יכול! הוא חבר שלי.
  הרעש נקטע מיד, השתררה דממת מוות.
  -מה! - שייח' התעצבן. "אתה מסרב להרוג את המנוצחים. שניהם בכלוב, שאחריו יהיו עינויים נוראיים מול כל בית הספר לגלדיאטורים.
  הלוחמים קפצו אל פודורוס, התיזו מים על פניו, ואז, כדי להתעשת מהר יותר, שרפו את עקבו החשוף בברזל לוהט. הילד צרח, קפץ ומיד זרק שני לאסו על צווארו. ספרוב ניסה להתנגד, הוא נלחם בתריסר חרבות בבת אחת, הפחד נתן לו כוח. אבל אחד היורים פגע ברגלו עם חץ. מהרעל היה הצעיר משותק, אך לא נהרג. הם קשרו את שניהם והכניסו אותם לכלוב. ספרוב נדקר בצלעות בעזרת מוט לוהט אדום, העור החל לעשן, הילד המוכה סבל בתקיפות את הזריקות. אבל כנראה שעינויים של שני נערים סוררים נדחו לקינוח.
  אשתו של השייח' נצצה בעיניה:
  הם בטח בעלי. אתה יודע שאני יצירתי.
  אני יודע, אבל רק תראה, אני יכול לקנא. החבר'ה יפים ויכולים להתחתן כבר. השיח' חייך.
  - סביר להניח, אפילו נשוי! הרי אלו העבדים החזקים והבריאים שצריכים להיות פוריים! האשה השמנה קרצה.
  - גלדיאטורים הם צבע השבי! זה יהיה לגרום לנשותיהם להתייסר. השייח חייך.
  - אנחנו נצליח! דרך אגב, שוב בנות.
  עכשיו הנשים נאלצו להילחם. לזירה נכנסו שתי דיוות עירומות למחצה באותן חלציים. הם היו כבולים על הצוואר בשרשרת - לא להיקרע. נשק שני פגיונות בכל יד. ברור שהקרב יהיה עז ולא ארוך מדי. נערה אחת הייתה בהירה, השנייה שחורת שיער, שתיהן עם רעמות ארוכות למדי.
  -לקרב! רעם הבריון.
  - אני לא אתערב! - נבחה אשת השייח. "זה הפך למבשר רע.
  הנשים המסכנות התכנסו. זה היה נורא, לאחד כמעט מיד הייתה בטן פתוחה, השני נפצע בחזה. המשיכו לחתוך, הבנות בעטו ברגליים, מענות את בשרן. הרבה דם זרם והם לא יכלו לצאת ולברוח. לבסוף, אחת מהן חתוכה לגמרי קרסה על ברכיה. שחורי השיער צחקו, ניסה לסיים, ואז נתקל במכה ערמומית מלמטה מתחת לצלעות. נאנקת, היא בכל זאת הצליחה להכות את העבריין בעורפו. שתי הנשים המרוטשות והיפות התמוטטו על החצץ, רעדו כמה פעמים, קפאו. שאגי "יאניסים" ניגשו אליהם ותקעו אותם במגהץ לוהט. הבנות הלוחמות לא זזו.
  - שוב, אף הימור אחד לא עבד. שניהם מתים.
  הקהל התאכזב, אם כי לראות את הרצח עצמו נעים מאוד. אבל עד כה אף אחד לא זכה.
  במצב זה, רק קרב חדש יוכל להציל את המקרה. החימום הקל הסתיים והגיע הזמן לעניינים רציניים.
  15 גלדיאטורים בטוניקות כתומות עם חורים בהן, שלוש נוצות שחורות על הרפש שלהן, נופפו לתוך הזירה. הם היו חמושים בחרבות קצרות מעוקלות; בידיהם החזיקו מגנים מרובעים קטנים בעלי משטח קמור, ראשיהם היו מוגנים בקסדות ללא מגן. אחרי קבוצה זו הגיעו לוחמים בטוניקות אדומות בוהקות, אותו דבר עם חרבות קצרות אך ישרות, עם מגן עגול קטן ואזיק ברזל המכסה את יד ימין, שלא הייתה מוגנת על ידי המגן, ופקק ברך המגן על רגל שמאל. נוצות ירוקות על קסדות חלקלקות השלימו את התמונה.
  כשהם עמדו זה מול זה, השתחוו. הפעם ההימורים נעשו על סכומים הרבה יותר גדולים, זהב זרם מיד ליד.
  -לא יכול להיות שכולם נהרגו! אמרה אשתו של שייח. מישהו בטוח ינצח!
  - אז מהמר, זה הקרב האחרון. תראה, זה כבר אור! - אמר השייח' העייף ברוגז.
  - אז זה יהיה רציני! אלף דרכמות זהב על אדום. - נשפכה האשה השמנה.
  - ולמה עליהם? - למה הם? - חזר פעמיים, מופתע, אציל.
  - כי העיניים מרושעות יותר!
  המנהל צעק משהו. נשמע קול פצפוץ של חצוצרה. אפילו הלפידים ריצדו כאילו למפלצות יש משהו בעיניים.
  שיחות, רעש, צחוק, מאבקים פסקו: כל העיניים נשואות אל הלוחמים. ההתנגשות הראשונה הייתה נוראה: בעיצומה של הדממה ששררה נשמעו בחדות מכות החרבות על מגנים. נוצות, רסיסי קסדות, חתיכות מגנים מנותצות עפו על פני הזירה כשהגלדיאטורים המתנשפים נרגשים פגעו זה בזה מכה אחר מכה. אפילו שלוש דקות לא עברו מאז תחילת הקרב, וכבר נשפך דם: ארבעה גלדיאטורים התפתלו בייסורים, והלוחמים רמסו אותם מתחת לרגליהם. אחד מהשוכבים תפס את בת זוגו ברגל וסובב את כף הרגל. הוא עף למטה, קרע את זרועו.
  אשתו של הנסיך, דמטר שלא יודע שובע, זרקה עצם מכורסמת לתוך הטבעת.
  - אדומים אם תנצח, אני אתן לך כוס יין!
  כפי שקורה לעתים קרובות, ההפך קרה, הלוחם הגדול ביותר מהצוות שדמטר השתרש לו התמלא. שלוש חרבות פילחו מיד חזה רחב, ועצם שנאספה בטרם עת נותרה בידו של המנהיג חסר המזל.
  הצופים בהנאה ובמתח עקבו אחר תהפוכות הדמים של הקרב. הם צעקו כמו עדר של שוורים פצועים. האליטה המקומית בזעם, השתוללה, עודדה את הלוחמים. שורות הגלדיאטורים התדלדלו, הקרב התפרק להתכתשויות נפרדות.
  ברגע זה, כשהציבור המכובד נהנה ולמען האמת "השתגע" מלקות דם, המורדים האמיצים הרגו את השומרים המנומנמים. פובדונוסטב, יחד עם קומץ גברים אמיצים, לאחר שמחצו את שומרי הראש, היה הראשון שפרץ לארמון.
  הרעש מהתקרבות המורדים אילץ את הקרב להיפסק. האצילים, מתנודדים, ניסו להרים את חרבותיהם. מנהיג המורדים הצעיר צעק בקול רם:
  - מה שאני רואה! אתם הורגים אחד את השני, בשביל השעשועים של הנבלות! הממזרים המתחדשים שאינם מסוגלים אפילו להרים חרב, הבטן שלהם מתערבת יותר מדי. אם לפחות חלקיק של גאווה נשמר בך, נתק את התועבה הזו.
  נראה היה שהגלדיאטורים חיכו בדיוק לזה: הם מיהרו אל העדר השמנים.
  העבדים המשרתים קפצו הצידה, לא רצו למות למען האדונים השנואים, והנערים אפילו החלו לזרוק מגשים ואוכל על המכובדים.
  דמטר צעק:
  - להרוג את כולם!
  ואז כוס יין קריסטל נפלה על ראשה, והפילה את הכלבה.
  וויצ'ר כעס. היא גזרה את האזרחים העשירים של העיר, קוצצה את בשרם.
  זה לא היה קשה, אבל מגעיל. לידו נלחם המלווה הקבוע של פאס. מקור לא פיגר, והגלדיאטורים נקמו בסוהרים שלהם.
  עבדים קודרים העלו את הדייל על וו, הם צעקו:
  - אנחנו שלנו! עבדים בדיוק כמוך!
  - אז תוכיח זאת בחרב! - היא צעקה, אז רעדו הנרות על הנברשות של המכשפה.
  השייח' ניסה לברוח, אבל ביק הכשיל אותו ושפך דבש על הצווארון שלו:
  - ובכן, איפה אתה צריך. ללא תיבול.
  סולנצלב כרת את ראשיהם של שני אצילים בבת אחת, ומחצה את לסת של שלישי בברכה. עם זאת, כבר לא היה אפילו מראית עין של קרב, רק העבדים נקמו. שרידי המשמר ברחו, והסעודות, גם בצורתם הטובה ביותר, לא ייצגו כוח צבאי רציני. כולם נהרגו לפני שוודמקובה התקררה. רק השייח' הראשי עדיין היה בחיים, ביק משך בשיערו. וודמקובה גירשה את הילד החצוף:
  - זהו אדם אציל. אולי נהיה שימושיים!
  . פרק מס' 12
  הגרמנים המשיכו בהסתערותם על סטלינגרד. נראה היה שנותר לא מעט, אבל היה קשה להפליא לעבור את האחרון. אפילו השימוש המאסיבי ב"שטורמטיגרס" לא עזר. למרות שההרס של מפציצי סילון גרם עצום. אמצעי נוסף היה פצצות נפאלם.
  גדוד הבנות התדלדל, אבל היפות עדיין נלחמו. ב-20 באוקטובר ירד שלג, והיפות היו יחפות. הם משאירים עקבות חינניות על כיסוי המיטה הלבן.
  בנות יפות, התגלגלו קצת בשלג והפכו נקיות יותר. מטריונה, לאחר שכבשו את סריוז'קה, לא מצאה מקום לעצמה. עדיין לאבד ילד כל כך חכם ויפה. ומה מחכה לו בשבי הפשיסטי? קודם עינויים, ואחר כך עונש מוות!
  הילד אכן היה קרוב לירי, אך סיים במכרות. עבודה שש עשרה שעות ביום, ומנות דלות, שוט המשגיח חיכה לסריוז'קה.
  ליתר דיוק, הילד הוא כבר מחצבה, ועובד שם קשה כמו חמור. אבל זה הרבה יותר חם מתחת לאדמה מאשר על פני השטח. והלוחמים, כדי לא לקפוא, נאלצים לקפוץ ולרוץ. והבנות נלחמות. הנה הטנק האדיר "אריה". יש לו אקדח 150 מ"מ, יעיל ופרקטי יותר לקרבות בעיר. הפריץ אוהב את הטנק הזה כי הוא מוגן היטב מכל הצדדים.
  "עכבר" מתגנב קצת מאחור. המכונה הגרמנית מתחת למאתיים טון, הייתה חמושה גם בתותח של 150 מילימטר ושבעים וחמישה. כל כך הרבה יותר פרקטי. מספר המקלעים גדל לארבעה, ולא היה קל להתקרב לטנק.
  אניוטה, מריה ואללה מנסות לנקר יחד את המסטודון. נבחר לו בקפידה.
  אניוטה שרה בהתלהבות:
  - איך חיינו בלחימה, ולא פחדנו מהמוות... אז מעתה, אתה ואני נחיה! ובמרומי הכוכבים, ודממת הרים, בלוחמה ימית ואש זועמת! ובזעם, ובאש זועמת!
  "מאוס" היה השינוי האחרון, עם שישה מקלעים, שניים קואקסיאליים עם קנה, וארבעה מסתובבים על צירים.
  מריה, זוחלת דרך השלג, סיננה:
  - לעולם לא נוותר! אחרי הכל, ישוע האל העליון איתנו!
  הילדה, שהתקרבה, זרקה חבילת נפץ לעבר זחל העכבר. זה רעם, מתחת למגן, והמשטח פרץ.
  הבנות הריעו:
  - קבל פאשיסט!
  אלה הניף והשליך רימון שבר לעבר הפריץ. הפשיסט הוקפץ על ידי גל נפץ, יחד איתו נתלשו ראשיהם של שני לוחמים שחורים מהכוחות הקולוניאליים.
  היפהפייה הג'ינג'ית שרקה:
  - למען המולדת וסטלין!
  אניוטה זרקה שוב את חבילת הנפץ... הפעם לא כל כך בהצלחה, היא פגעה בשריון והתפוצצה על פני פגז הפלדה.
  הילדה המוטרדת אמרה:
  - הו, מרחתי!
  וזחל למנה חדשה של חומר נפץ תוצרת בית. העקבים העגולים שלה, אדומים מהקור, ריצדו. ילדה כמעט עירומה, זוחלת בשלג, קצת לא נוחה. אבל היו סבלניים. במיוחד כאשר מתרחשת הפגזות, השלג נמס.
  אניוטה אפילו שרה:
  - אני יודע, הקור ייעלם בקרוב,
  הנחל שועט בקול...
  והם כבר רצים בין השלוליות -
  בנות יחפות!
  הילדה יורה, והערבי מהכוחות הקולוניאליים מתמוטט. ניסיונות האויב לפעול בקבוצות קטנות מובילים להפסדים חמורים.
  התותח הקצר של העכבר יורה שוב פיצול. פגזים פרצו איפשהו בעשן. והרבה הפסקות...
  הגרמנים כמעט כבשו את סטלינגרד... נשאר מעט מאוד. אבל זה בדיוק מה שמונע מהוורמאכט להשתמש בפצצות גדולות וארטילריה כבדה. הפריץ נתן לזרים ללכת קדימה, שאינם מצטערים.
  מריה ירתה ברובה. שכיר החרב הפשיסטי התמוטט והתגלגל על אבני ההריסות.
  הילדה שפשפה את שדיה החשופים בפטמות ארגמן. הם הלבישו לגמרי את הלוחמים - הם קופצים במכנסיים הקצרים. אבל מצד שני, אין כמעט להיטים עליהם. כנראה עירום, איכשהו מגן במיוחד על היפות. מאז הם מסוגלים לשרוד בגיהנום כזה!
  אלה מנער מעליו תערובת של שלג ובוץ, ויורה שוב. זה פגע לחייל שחור ישר בעין. כלבה רעה, אל תגיד כלום.
  שלוש הבנות מתקרבות שוב לעכבר. קשה לחדור למכונית שיש לה שריון כה עבה מכל עבר. אבל הלוחמים מלאים באופטימיות. אם אתה לא יכול לפרוץ את הקליפה עצמה, אז למה לא לקרוע את הקנה.
  אלה, בועטת בגפנים מלוכלכים ברגליה היחפות, שרה:
  - האמת שלנו, האמת שלנו... כמו קרני השמש! המחר שלנו יהיה בהיר, נחלים יזרמו מההרים!
  לוחמים כבר מזמן חמושים במטוסי MP-44 שנתפסו. לרובי הסער הללו יש טווח ארוך. יופי אש בביטחון. השחורים נופלים שוב. הם יורים מזרקות של דם ארגמן.
  מריה, ירתה, עם רובה ומקלע שבי על כתפיה, שרה:
  - העכביש הערמומי חידד את העוקץ שלו,
  והוא שותה דם קדוש ורוסי מרוסיה!
  הכל קטן וקטן ליריבו, הוא יהרוג,
  למי יש אהבה לרוסיה!
  אהבה לרוסיה!
  הילדה שלחה כדור לתוך ה"שומר" המגוון שטיפס מתוך הסדקים. היפהפייה חייכה, פניה, על אף שהן כחושות, שמרו על הקסם והקסם שלה.
  בכלל, כל הבנות בגדוד שלהם יפות. כאן, למשל, השרפים הטטריים. אביה הוא טטארי, אבל אמה מבלרוס, ומסראפימה ירשה שיער צבע של חיטה בשלה. גם ילדה יפה, יחפה וכמעט עירומה. והוא יורה ממקלע שנלכד, בהתפרצויות קצרות. ופשיסטים מכוחות אחרים זוחלים עליו.
  Serafima יורה די מדויק. לידה שכבה מרי זהובת השיער. שתי הבנות יורות ושרות.
  - מולדת! מריה התחילה...
  - והצבא! - המשיך, יורה בשרפים.
  מריה צייצה:
  - זה...
  שרפים הוביל את האש ופגע בצבעים, דיווח:
  - שני מוטות!
  מריה חייכה וצייצה:
  - על...
  שרפים ירו והוסיפו:
  - איזה...
  מריה קטעה חמישה, המשיכה:
  - תחזיק מעמד!
  שרפים, יורים, הצדיע:
  - כוכב לכת!
  מריה, יורה, צייצה:
  - שד...
  שרפים, יורים, מגרגרים:
  - הגן על...
  מריה ריסקה את ראשו של הפאשיסט ומסרה:
  - אנחנו אתה ....
  שרפים חתכו את הנאצים בכדורים, סיננו:
  - מדינה!
  מריה, שלחה כדורים מכוונים היטב, צייצה:
  - כל אחד....
  שרפים, שירה יותר ויותר מדויק, הוסיף:
  - אנשים!
  מריה, זרקה את שערה הזהוב והמלוכלך ממצחה, שרה:
  - עכברוש...
  כדור שרפים ושליחת יריות פלט:
  - שלך...
  מריה, מכה את הפשיסט בגרון, המשיכה:
  - נעים!
  הטטר הבלונדי, ששלח יריות, המשיך:
  - עננים...
  מריה יורה במדויק, הוסיפה:
  - מגניב!
  שרפים, מחייכים, מצייצים:
  - ובכן ו...
  מריה, יורה במדויק, נהמה:
  - שמש!
  שרפים, חובטים בהתפרצויות, סינן:
  - זוי!
  מרי המשיכה בצחוק.
  - אוטומטי...
  שרפים, כאילו יורים, נבחו:
  - נאתר...
  מריה הוסיפה זריקות מכוונות היטב:
  - כתף...
  שרפים הוסיפו בצחוק:
  - חייל!
  מריה שרה בהתלהבות וצילמה:
  אני אחפור...
  סראפימה, שהובילה אש לוחם, הוסיפה:
  - קבר...
  מריה הפילה את האפריקאי והמשיכה:
  - יריב!
  לבנות נגמרה התחמושת. והיא נאלצה לרוץ במהירות למחסה. האספקה מעבר לוולגה קשה מאוד. הפצצות והפגזות מתמדות. הנה מגיעה פלוגת חיזוקים מהצד השני.
  מזרקות של רסס ושברים מתבשלות סביב הסירות. חיילי הסער שואגים בשמיים. הנה הפוק-וולפים טסים פנימה. והם מטילים פצצות.
  כמה סירות התפרקו. חיילים סובייטים טובעים ומתים.
  ירי הארטילריה של האויב צפופה מדי.
  אפילו בלילה, הפריץ שומרים על הכל באש. ומפציצי הצלילה שלהם שחוקים. כולל הסבא של יו-87. למרות שמטוסי סילון כבר נכנסו לסדרה.
  הנה ה-Yak-9 הסובייטי האגדי. הוא נלחם ב-ME-309 גרמני. יכולת תמרון מוסכמת, נגד מהירות וכלי נשק. הגרמני מנסה להביס את המכונית הסובייטית כבר מהשיחה הראשונה. אבל הוא לא מצליח. היאק, בתורו, שואף להיכנס לזנב, אבל הנאצי עוזב בגלל מהירות גבוהה.
  גרמני מהיר יותר, עם נשק חזק יותר, מול רוסי בעל יכולת תמרון. אבל הטיסה המהירה נמשכת. הפאשיסט משתמש בשבע נקודות ירי נגד שבע, ונוגע במכונית הסובייטית. היא מאבדת מהירות ומתחילה ליפול.
  הוא פולט קוביות עשן. והמנוע דולק...
  מה זאת המלחמה הזאת! קשה להתנגד למכונה חזקה בחימוש כמו ה-ME-309, שבה שבע נקודות ירי מפצות על משקל עודף ויכולת תמרון לקויה.
  מהירות גבוהה מאפשרת לפשיסט להיכנס לצלילה, ומצחו של הלוחם הגרמני משוריין היטב.
  אניוטה שוב מנסה לערער את העכבר. הילדה מסכנת את חייה. היא כבר שרוטה כולה, זוחלת עירומה דרך הביצורים. כל היופי בשריטות ובפיסוגה. אבל אז הוא זורק רימון עם חבילה מחוברת לפיצוץ. היא אפילו נפגעת מתפרץ ממקלע. מגרדת את כתף היופי.
  אבל מצד שני, חבילת הנפץ פגעה בלוע של תותח 150 מ"מ. והגרמני כבר קיבל נזק משמעותי. בקושי רב, המכונית זזה ממקומה, וזוחלת חזרה למקום חייליה על מנת ללקק את פצעיה.
  Focke-Wulfs וכמה מטוסי TA-152 מופיעים בשמים. הם מתחילים להפגיז את העמדות הסובייטיות. כמה מה-HE-183 העדכניים ביותר, כלי רכב מטוסי תקיפה, הופיעו גם הם. הנשרים הללו הגיעו למהירויות של עד שמונה מאות קילומטרים לשעה, וכמעט בלתי אפשרי היה לפגוע בהם.
  הבנות יורות בחזרה על הגרמנים. תמיד יש סיכוי להתחבר לאויב, למרות ההגנה החזקה של מטוסי תקיפה מאש קרקעית.
  אניוטה ואללה החזירו את הלופטפאוסט שנכבש. הנשק הזה, המורכב מתשעה מחוברים זה לזה של עשרים מילימטר חסר רתיעה.
  אתה יכול לירות כמו תותח נ"מ קטן.
  והלוחמים מצביעים על האויב. הם לוחצים בצורה חלקה על ההתחלה... שתי היפות הניחו את רגליהן היחפות על ההריסות, חשות חזרה חלקה.
  פוק-וולף עם שישה רובי אוויר, מתחיל לעשן - בטנו נקרעת.
  הבנות שואגות בהנאה:
  - פאק! מְכוֹנַת כְּבִיסָה! מטרה!
  מטוסים גרמנים אחרים מתחילים להסתובב מעל ראשיהן של הבנות. יפהפיות מזנקות לתוך המעברים התת-קרקעיים, מתחמקת רקטות פוק-וולף.
  אניוטה קיבלה עקב מחוספס עם ניצוץ. הילדה מלמלה:
  - הו להבות תופת!
  סוליית הילדה הייתה מכוסה בשלפוחיות וכואבת עד כאב. רציתי לתקוע משהו קר.
  ועל פני השטח, הפערים ממשיכים. שלג סורק מהלהבות, הריסות נקרעות. הגרמנים מציפים את העמדות באש, אבל יש בכך מעט מאוד הגיון. לוחמים התחבאו כמו עכברים במינקים. תן להם לגהץ את עצמם.
  אלה לחשה באוזנה של אניוטה:
  - אני חושב שבקרוב סוף סוף ייגמר הקיטור של הנאצים. יש להם הרבה כוח, אבל בסטלינגרד אין להם הזדמנות להסתובב!
  הבחורה הבלונדינית ענתה בגאווה:
  אנחנו כאן כמו שלוש מאות ספרטנים! אנו משקפים את הכוחות העליונים של האויב!
  אלה ג'ינג'ית צחקקה וקרצה לבת זוגה:
  - ואתה לא תעקוף אותנו!
  כשהבנות עלו אל פני השטח, הסתיימה הפשיטה. חיילי רגליים שחורים חדשים הופיעו. הם טיפסו קדימה, והבנות נאלצו לפתוח באש, ואילצו את האויב לחפור את האדמה באף.
  שוב, ה"אריות" וה"נמרים" יצאו לקרב. הגרמנים ניסו ללחוץ על הצבא הסובייטי עם טנקים כבדים. מדי פעם ירדו פגזים. "טייגר" הפגיע יותר ניסה לא להתנתק מתצורותיו. גם מרגמות רעמו.
  הבנות ירו לעבר הגרמנים ושכירי החרב שלהם. דפקו יריבים. אלה ואניוטה ירו בזוגות. לוע האויב הופיעו והתיישבו. ואז שכבה חדשה של אויבים מתקדמים.
  הבנות שרו במהלך הקרב.
  אללה התחיל, יורה:
  - לפני...
  Anyuta, יורה, המשיך:
  - על ידך...
  Alla lupanuv הוסיף:
  - לגיון...
  אניוטה, לאחר שקטעה שלושה, השתתקה:
  - אויבים...
  אללה, מתנגדים, פלט:
  - הם....
  אניוטה, לאחר שהרסה מחצית מגולגולתו של הערבי, המשיכה:
  - הם רוצים...
  אללה, מוחץ את האויב, המשיך:
  - אתה...
  אניוטה, יורה, סינן בזעם:
  - שמץ...
  אללה, שפרץ את הגולגולת של הערבי, נהם:
  - להרוס...
  אניוטה, ממשיכה למסמר, סיננה:
  - הערות...
  אלה, כאילו יורה, שרק:
  - אל תפחד...
  אניוטה, שירה ירייה מדויקת, נהמה:
  - אויב...
  אלה, יורה כמו צלף, המשיך:
  -שטיקוב...
  אניוטה, יורה קדימה, נבחה:
  - מסוגל...
  אלה, בלי להפסיק לירות, סינן:
  - כוח...
  אניוטה, יורה בזעם, נהמה, מתקנת את חברתה:
  - אומץ...
  אלה, באקסטזה קשה, לאחר שירה בראשם של האפריקאים, נבח:
  - כוח...
  אניוטה, דוהרת באש, סיננה:
  - להגביר...
  אלה, מנענעת את תלתליה האדומים, המשיכה:
  -ויריבים...
  אניוטה, לאחר שפגעה בבטן של הערבי, פרסמה:
  - מיד...
  אלה, יורה בכל קליבר, נבח:
  - להרוס...
  הבנות לקחו נשימה. ואחרי שירו עוד קצת, הם צעקו:
  - אנחנו אבירי רובה הצלפים, קול הרצח מצלצל!
  גל הכוחות הקולוניאליים הדוחפים שכך מעט. הנאצים שוב הזיזו את הטנקים קדימה. "טיגריסים" -2 הופיעו עם הלוע הארוך שלהם, וירו פגזים על כל מה שהצליחו להבחין בו.
  "טייגר" -2 היה בעל הצורה המקורית של המגדל ושיפועי לוחות השריון מהצדדים. זה גרם לו להיות קצת יותר עקשן. הלוחמות שוב בחרו את מסלולי הטנק כמטרה. הפאשיסט היה צריך להיות כמו נחש במחבת.
  אניוטה זרקה חבילת נפץ, מחצה את הגליל הקדמי של ה"טייגר" -2 ושרה:
  - פגשתי אותך עם מתנה... כמובן, ציינתי מקום בארון!
  אלה סינן, משליך בשמחה חבילה גדולה ונפיצה לעבר הפאשיסט:
  - אבל פסארן!
  ומהפיצוץ התפתל הלוע הארוך של הטנק הגרמני. והמלך הנמר התחיל להסתובב לאחור. שוב, הפאשיסט נפצע קשה. אלה לקחה אותו ונבחה, זורקת חתיכת זכוכית באצבעותיה החשופות:
  - להיות אתה בארון עץ אלון!
  הכוס, לאחר שעפה על פניה, נחתה בדיוק בגרונו של אינדיאני, מבין הכוחות הגרמנים הקולוניאליים.
  אניוטה קרצה לבן זוגה ושרה:
  - אני אטבול את ראשי בחבית הזאת! אני אטבול את כולם!
  אלה ירה צרור ממקלע. הגרמנים שוב הותקפו. הילדה סיננה:
  - אנחנו יכולים לעשות הכל! ואנחנו ננצח!
  אניוטה ירתה ברובה ואמרה:
  - ניצחון גדול מחכה! שהסבים שלנו יהיו בתפארת!
  אלה עשה סלטות והתגלגל, מסתובב כמו עץ חג המולד. הילדה שרה בקריצה:
  - אדוני הצלחה, לאן אתה הולך... אדוני הצלחה - הפשיסטים צוחקים...
  טנקים גרמניים, שלא הצילו פגזים, הגבירו את האש שלהם. הם מזגו את המתנות המתפרצות שלהם. והם התקרבו לעמדות הסובייטיות, בניסיון להימנע מפערים.
  אניוטה, באמצעות חוט, כפי שלימד אותם השבוי סריוז'קה, משך מוקש כבד משקל. "אריה" זחל לאיטו עד לעמדות הסובייטיות. האקדח 150 מ"מ שלו המשיך לירוק פגזים. הבנות סיננו וקרצו.
  אניוטה שרה:
  - גרמנים-פלפלים, פשיסטים-נאצים... סופו של פציפיסט מחכה לך!
  אללה אמר בחיוך:
  - פציפיזם... זה אפילו טיפשי לדבר על פציפיזם כשמדובר בנאצים!
  אניוטה פגעה בגשר אפו של ערבי מהמשמר הקולוניאלי בירייה מכוונת היטב וצייצה:
  - והם נכים במחשבה... ובעניינים צבאיים הם לא כל כך חזקים! בקרוב נמחק אותם מעל פני כדור הארץ!
  אלה נתנה פרץ נוסף, שפשפה את שדיה החשופים על החצץ ושרה:
  - אני אביר רוסי על ברכי פראים... אטאטא את אויבי המולדת מעל פני האדמה!
  היפהפייה הג'ינג'ית קרצה והציצה לשמיים. "מסגרות", תותחנים גרמנים, הסתובבו שם.
  הזדחל, מדי פעם, נתקע ב"אריה" הגרמני שמשוך הרוח. והאקדח שלו המשיך לירוק.
  אניוטה, שהעבירה מוקש מתחת לפסים של טנק גרמני, סיננה:
  - לסריוז'ה ....
  הגרמני עצר וירה שוב. הפגז התפוצץ מאחורי הבנות.
  אניוטה אמרה:
  - קליפות חלב, למי יש מוח של תינוק!
  "אריה" עמד זמן מה. בין אם הצוות המנוסה הגרמני חש סכנה לפניהם, או שהם רצו לנצל את ערכת הלחימה. אבל ה"אריה" עמד במקום זמן מה וירק פגזים קטלניים.
  אניוטה ציינה כי לטנק הגרמני היה אקדח מתקדם יותר וירה בתדירות גבוהה יותר מה-KV-2. וזה, כמובן, הופך את המכונית הזו למסוכנת הרבה יותר. אניוטה הצטלבה וסירשה:
  שהרשעים ילכו לעזאזל!
  אלה ירה לעבר הפאשיסט במקלעת השמש, ונבח:
  - הניצחון שלנו הוא בלתי נמנע! והכל ייגמר בטוב!
  גם אניוטה חתכה את הטורקי ושרה:
  - אמנם, נראה כי בקרוב החיים ייקטעו כאשר צרות דופקות על קרנו השחור... סוסים סמוכים ודם זורם כנהר, ושוב עוזבת האדמה מתחת לרגליך!
  אלא, לאחר שהספיג את האיראני, הוסיף:
  - אבל גם לאדמה יש שומר משלה... ובין הכוכבים נמתחים אליו... חוטי הצלה בלתי נראים להגלות את היטלר לקולימה!
  הבנות, שירו, שרו בקול:
  - בוא נשבור את אדולף, זה יכאב לו! אני מאמין שהפשיזם יובס! וברוסיה שלנו יופיע המשיח אדון עמי כל הארצות!
  והלוחמים המשיכו לירות. אבל חיל הרגלים של האויב נשכב, והחל לירות ולזרוק רימונים. המוני פשיסטים ניסו לעשן את הבנות עם אש מרגמות. וזורקים הרבה רימונים.
  אללה העיר באופן פילוסופי:
  - אתה יכול לקחת את המספר בבחירות, את המיומנות בבחירות ללא מלחמה!
  אניוטה צחקקה והעיר:
  - מלחמה היא תחום שבו האיכות מנצחת את הכמות, בחירות, ככלל, הן ההיפך, וזו בדיחה!
  הלוחמים נסוגו קלות, רימונים ושברים שלהם נשפכו סמיך מדי. אלה אפילו יירטה את המתנה שנזרקה ברגל והשליכה אותה לאחור. הרימון עף ופגע בנאצים על קסדותיהם. ואיך זה מתפוצץ...
  זה היה כאילו עוד קישור התפוצץ איפשהו.
  אללה ציין פילוסופית:
  - המזל הוא האושר השני, ההצלחה היא השלישית, אבל המיומנות הראשונה!
  אניוטה צחקקה והתערבה:
  - המזל הוא פרס לאומץ, אבל לא לפזיזות!
  אללה הוציא את עינו של הינדי מהצבא הקולוניאלי ולחש:
  - מי בר מזל, שרה נשמתו!
  אניוטה חייכה וצייצה:
  - זה טוב כשיש לך מזל, זה אומר שאלוהים יציל אותך!
  הבנות קצת יותר שנונות. אז בכל זאת התקדם ה"אריה" הגרמני, ופגע במוקש. הזחל נתקל במטען נפץ ונקרע.
  "האריה" הפצוע הסתחרר וקם... הלוחמים התמוגגו ושרו בשיא ריאותיהם:
  - אריה הוא נכה בחשיבה, נמר הוא מקור לכל מיני צרות... אין דבר מעניין יותר מאדם בעולם!
  אניוטה נתנה תור ארוך, רק צבא זר קם להסתער ושר:
  יש לנו רקטות, מטוסים,
  הרוח הרוסית החזקה בעולם...
  בראש הטייסים הטובים ביותר -
  האויב יימחץ לעפר ולמטה!
  נראה ש"אריה" ניזוק קשות. היא קפאה, יורקת עוד כמה פגזים.
  הופיע פנתר זריז. עם זאת, היא פחדה להיכנס עמוק לעמדות הכוחות הסובייטים, אך החלה לירות. פגזים שרקו מעל ראשיהן של הבנות. והם שברו הריסות ושריפות.
  אניוטה הכינה רימון לזריקה, מוכן לתפוס את הרגע שבו הטנק הפשיסטי התקרב למרחק נגיש. אבל גם בפנתר אין טיפשים. הגרמנים ירו, הניחו פגזים בתבנית דמקה, בניסיון לא להחמיץ אף פיסת אדמה. וממש גרף כל אבן.
  אלה, טפחה על חזה החשוף, העירה:
  - הטקטיקה של הפריץ לוקה בחסר... כמה ישיגו כך?
  אניוטה העירה בשנונה:
  - תרנגולת מנקרת גרגר אחר גרגר, ועולה במשקל הרבה יותר מהר מאשר חזיר שבולע חתיכות גדולות!
  הפנתר ירה יותר משמונים יריות, ואחרי שנגמרה התחמושת, הסתובב ופנה חזרה למאורתו. במקומו הופיע מסטודון חדש "שטורמטיגר". המכונה כיסתה את תא המטען הרחב שלה בפקק. ניתן לראות, ובכך, בתקווה להציל את עצמו.
  "שטורמטיגר", ירה מרחוק לעבר עמדות הכוחות הסובייטים. רקטה נורתה. האדמה קמה, ומזרקה לוהטת שפכה סילוני להבה.
  הבנות שרדו בקושי, הן היו מכוסות למדי. אניוטה אפילו הייתה חרושה מעט. הילדה ראתה לפתע את עצמה דוהרת על סוס. ושהיא מפקדת על חוליה שתקפה את הצבא הטטרי. ולוחמים רוכבים איתה על סוסים. המונגולים-טטרים, שאינם מסוגלים לעמוד במכה, נסוגים ומתים באלפים מתחת לפרסות.
  אניוטה, לעומת זאת, מניף שתי חרבות ומפיל אויבים. אבל החזון נקטע לפתע.
  אללה היכה את בן זוגה בלחיים, מנער אותה ואומר:
  - ובכן, הכל! עכשיו תפסיק לשכב!
  ענתה אניוטה בכעס:
  - לא שכבתי, אלא נלחמתי!
  הילדה קפצה בזעם וזרקה רימון. ההווה, לאחר שעף על פניו, נחת בלוע של הטנק "לב". לאחר שקיבלה נזק, המכונית קימטה את תא המטען הכבד שלה.
  אניוטה קראה בשיא ריאותיה:
  - אני האביר של רוס!
  אלה פרץ מהמקלע ונהם:
  - ענה הנער, מקמט את גבותיו,
  אני רוצה לשרת את רוסיה הקדושה...
  תן לים של דם להישפך
  אבל אלוהים יכול להציל אותנו!
  אניוטה נפלה על ההריסות בבטן ובחזה החשופים. בדיוק בזמן, כשמאות פרצי מקלע נסחפו מעל ראשה. הילדה הוציאה את הלשון ואמרה:
  - הטירוף של חיילים אמיצים הוא מציל חיים של גנרלים מבולבלים!
  אללה הסכים:
  - החייל אמיץ, הגנרל נבון, האויב ערמומי, הצלחה היא סולידריות רק באומץ חכם!
  הבנות פתחו שוב באש וצייצו בסולידריות:
  מעליו טייסות
  שואגים ביחד
  אדולף הוא טיפש חזק -
  נטיעת סדום!
  עוד הופיע "אריה" משוריין. שני חיילים ברחו ממנו, אם לשפוט לפי הפנים הכהות - ערבים. הם ניסו לזרוק שרשרת על הקרס כדי למשוך את הטנק שפותח משדה הקרב.
  אלה ואניוטה ירו והרגו את אנשי הטכנולוגיה בו-זמנית. הלוחמים שרו:
  - אל תהרוס את עצמך ועזור לחבר, עזור לאחרים לצאת מהשריפה!
  שלושה שחורים הופיעו. הם רצו עם השרשרת הכי מהר שהם יכולים, אבל גם נורו על ידי הבנות. יתר על כן, אניוטה ירתה מאקדח, ולחץ על הכלב באצבעותיה החשופות.
  והיא הצליחה לפגוע ביריביה בצורה קיצונית, כמו רובין הוד כראוי.
  אללה העיר:
  - הסימן הוא לא זה שפוגע בהצלחה, אלא שמפספס במזל רע!
  אניוטה זרקה רימון ברגל יחפה וסירשה:
  - המדויק ביותר עם חזון של פגיון יכול להחטיא, אבל מוח חד באופן בלתי נסלח יכול לחמוק מעבר למטרה!
  הרימון פגע במרגמה והחל להתפוצץ ופוצץ את המוקשים.
  כן, סטלינגרד לא הייתה קלה לגרמנים. יש להם בתוכו מצודה מפחידה של מוות!
  . פרק מס' 13
  ב-3 בנובמבר כיתרו הגרמנים את תכוין, ובעיר עצמה התנהלו קרבות. הצבא האדום נסוג לאט. רוב העיר באקו כבר נכבשה, הכוחות הסובייטים נסוגים לחצי האי. ירוואן עדיין בקושי מחזיק מעמד. סטלינגרד על סף הרס.
  אבל עדיין, סטלין הורה לעיר הזו לא להיכנע. קרבות התפתחו על אסטרחאן. בעיר הזאת גם הפריץ מנסים להתקדם. הם מפציצים בכבדות את כל הגישות והורסים את התשתית.
  החורף מגיע... ומהלך המלחמה הופך פחות ופחות צפוי. אבל נראה שסטלינגרד לא מחזיקה מעמד. אספקה דרך הוולגה מקשה על הקפאה, והפצצות מסיביות.
  ב-4 בנובמבר כבר נלקחו תשעים אחוז מתיכון. והגרמנים התקרבו לשטח פיני. הכוחות הסובייטים, לאחר שספגו נזק משמעותי, לא הצליחו לאסוף מספיק כוח כדי לעצור את האויב.
  גם הפינים והבובות השוודיות תקפו את הפגישה. הופעלו כוחות משמעותיים.
  ב-5 בנובמבר התאחדו הקואליציה הגרמנית והכוחות הפיניים-סקנדינביים. כך, טבעת כפולה נסגרה סביב לנינגרד. ניצחון חדש וגדול לרייך השלישי.
  ב-6 בנובמבר עדיין התנהלו קרבות בגזרה הצפונית. הנאצים הרחיבו את המסדרון. המצב היה קשה ביותר. בטיקווין נשרפו שרידי ההתנגדות האחרונים. הגרמנים ירו טילים בליסטיים לעבר ירוואן. הוציא שלוש מצגות. גרם לנזק משמעותי עם נפגעים. אבל בסוף הם לא שברו כלום.
  העיר אסטרחאן נותקה ביבשה משאר השטח הסובייטי. המצב התדרדר. ספינות קרב גרמניות ובריטיות חדשות הפציצו את מורמנסק. במהלך ההפגזה נהרגו מפקד חיל המצב וקצינים רבים.
  זה החמיר עוד יותר.
  וב-7 בנובמבר פרצו הנאצים לוולכוב, ולבסוף מחצו את טיכון בהתנגדות הכוחות הסובייטים. לפיכך, הפער עם לנינגרד גדל בחדות. התברר שהעיר במצור לא צפויה לשרוד.
  ב-8 בנובמבר התקיימו סוף סוף הניסויים המיוחלים של טנק לב-2. למכונה הייתה פריסה שונה. המנוע, ההילוכים ותיבת ההילוכים היו ממוקמים במקום אחד ומלפנים, ותא הלחימה מאחור.
  הגרמנים, בהנהגת פורשה, ייצרו את המכונית במאמצים נמרצים ביום השנה לפוטש.
  ואכן, הודות לצללית נמוכה יותר, תוך שמירה על החימוש והשריון של ה"אריה", משקל המכונית הצטמצם לשישים טון, עם מנוע של 1200 כוחות סוס. בדיקות קרב הראו כי התברר כי מדובר בטנק מקובל לחלוטין. בדיוק מה שאתה צריך!
  השילוב של איכויות ריצה טובות ושריון.
  הפיהרר, לעומת זאת, לא היה מרוצה. הוא דרש לחזק את שריון הדפנות והירכתיים, וכן לשים תותח 88 מ"מ באורך קנה של 100 אל"ל.
  רכב מבחן נוסף היה ה-E-100. הטנק הזה, לעומת זאת, התברר ככבד מדי: 140 טון, אבל יש לו הגנה מצוינת מכל הזוויות והחימוש של העכבר. בכלל, הסדרה "E" הבטיחה להיות מבטיחה ביותר. הגרמנים כנראה לא בזבזו זמן.
  הטנק "ברים" עם מנוע של 1000 כוחות סוס הודגם גם הוא, אולם המכונית, לעומת זאת, נראתה להיטלר לא מוגנת מספיק.
  מוצג ביום השנה וסוגים שונים של מטוסים. בפרט, מטוסי תקיפה ושינויים של ה-ME-262. וגם ת"א-183. מצעד שלם של טכנולוגיה.
  כולל משגרי גז רבי עוצמה, הם מסוגלים להרוס ערים וכפרים שלמים.
  כאן, למעשה, הם הפגינו מערכות חזקות מאוד של הרס.
  גם הפנתר-2 עבר את המבחנים, במשקל חמישים טון, היה לו שריון חזיתי בשיפוע של 150 מילימטר, ואקדח קינג טייגר. שריון הצד היה 82 מ"מ, בזווית. טנק כזה פחות או יותר התאים להיטלר, אז הוא היה מסוגל לעמוד בפני שלושים וארבע בקרב צמוד.
  באופן כללי, הנאצים סרקו את המאגר.
  עברו ובדקו לוחמים "גוטה" המסוגלים להגיע למהירות של אלף ומאה קילומטרים לשעה.
  בקיצור, הם התייאשו.
  וולכוב נפל ב-9 בנובמבר. המצב הגיע לשיאו. ושוב ניסו הטנקים הסובייטים להתקפת נגד.
  גרינגטה קפא ליד האקדח. "צ'רצ'יל" -2 עמד מול כלי רכב סובייטיים וירק תחמושת.
  בתו של האל ג'יין ספרה את הלהיטים. הטנקים הסובייטיים האטו בזמן שנסעו לתעלה. וזה שימש את המנגריה הגרמנית.
  ניקולטה לקחה את זה ושרה:
  - הלוחם האנגלי לא מפחד מהמוות,
  תחת השמים זרועי הכוכבים, המוות לא ייקח אותנו!
  כי אריה עם כתר ילחם באומץ,
  אני אטען את המקלע האדיר!
  מלניה הנהנה באישור.
  - זה מקסים! וגם אנחנו נגבה!
  האקדח פעל בצורה פעילה מאוד. הפגזים ריצדו כמו גפרורים והותירו קווי מתאר באוויר. כן, בנות אנרגטיות נתפסו. והכי חשוב, מדויק.
  גרינגטה, מהנהנת בראשה, שלחה קליע לתוך בסיס הצריח של שלושים וארבע. מלמל:
  - זה מוות! היא תבוא אל האויבים שלי! ואני יודע מעתה ואילך, היא מחכה לאויבים משופמים!
  ניקולטה אמרה בחיוך:
  - כל החיות השתחוו בפני המשופם... כדי שיוכל להכשיל את הארור!
  גרינגטה צחק שוב, וירה בלחישה:
  הקליע שלי הוא המדויק ביותר. בהחלט נגיע לשם!
  ניקולטה הרימה את האצבע המורה ואמרה:
  - פיף, פאף - החמצה! השפן האפור קפץ!
  גרינגטה, יורה, שר:
  כל אחד בוחר לעצמו
  אישה, דת, דרך...
  שרת את השטן או את הנביא
  כל אחד בוחר לעצמו!
  ג'יין הנידה בראשה ומחה:
  - לא בוודאי בצורה כזו! תשעים ותשעה אחוז מאמונתו של אדם נקבעת על פי לידה, לא על ידי ידע. כאן אנחנו שייכים לכנסייה האנגליקנית... ואם תסתכל, על סמך מה? האם זו הבחירה שלנו?
  גרינגטה ציחקק והעיר:
  - אני אישית הייתי במשפחה מאמינה, אבל עכשיו אני יותר ויותר נוטה לאתאיזם!
  ניקולטה ציחקקה והוציאה את לשונה.
  - אתאיזם... זה מעניין!
  מלניה ציינה מבחינה פילוסופית:
  ורחוק מהכל! כשאין אלוהים, ואין כוחות על טבעיים, אז כל דת היא שקרית!
  גרינגטה הנהנה בראשה ואישרה ברצון:
  - זה כמו הקומוניסטים! הם העלו את הרעיון שכל הדתות הן רק פנטזיות של אנשים. ועל זה בנו תורה!
  מלניה עיקמה את שפתיה בספקנות.
  - ומה מצפה להם לאחר המוות?
  גרינגטה ציחקק בטורף. היא ירתה קליע, חתכה את גוף הטנק הסובייטי אחר וענתה:
  - כאן אפשר לחשוב על הרבה... אפילו תחיית המתים על ידי כוחות המדע!
  מלניה נזכרה, מחייכת:
  - קראתי ספר אחד על עולם העתיד. יש כבר אימפריית חלל. אין מוות, זקנה, מחלה. וכמובן רעב... נכון, לרוב האוכלוסייה אין עבודה, אבל יש מספיק לכולם.
  לדוגמה, מכוניות ניתנות בחינם. ויש מכונות אלקטרוניות איתן הן שומרות על קשר עם כל העולם.
  ניקולטה העירה די ברצינות:
  - ההתקדמות מהירה. תראו את הטנקים האלה... איך הם התקדמו והפכו מושלמים יותר. ובכל זאת, לא ניתן להשוות את "צ'רצ'יל" -2 ל"מטילדה".
  מלניה הסכימה עם זה:
  - כן, הטנקים התקדמו... זה שיק!
  התקפה נוספת של טנקים סובייטים נתקעה, והייתה הפסקה.
  ב-10 וב-11 בנובמבר ביצעו הגרמנים פעולות התקפיות קטנות, תוך חיתוך פינות בצפון.
  כוחות סובייטים ניסו להתקפת נגד מצפון לסטלינגרד, אך לא זכו להצלחה רבה. כבר היו הבתים האחרונים בעיר. נהרס בו זמנית, עד הקרקע. אבל לעת עתה, סטאלין הורה לשמור את זה עד הסוף.
  העיר באקו כמעט נכבשה. אבל בארות הנפט בוערות וקרבות פרצו ביניהן. הגרמנים מפציצים כל הזמן.
  הקרבות באסטרחאן בשיאם...
  ב-12 בנובמבר פתחו הטורקים במתקפה על ירוואן. הלחץ נהדף. העות'מאנים סבלו. אבל הפאו פוטר שוב. ב-13 בנובמבר כבשו הגרמנים את הרבעים האחרונים של באקו - כשהכריזו על כיבוש העיר. רק בחצי האי עדיין נמשכו קרבות, והשמים היו שחורים מבארות בוערות.
  ב-14 בנובמבר החלו הנאצים בהסתערות על מורמנסק. הם השתמשו בארטילריה ובכלי טיס...
  סטלינגרד עלתה באש, אבל התגבורת הסובייטית שנפרסה מחדש אפשרה להחזיק מעמד. אמנם רק לקצה העיר, ובמחיר הפסדים עצומים.
  במהלך ההסתערות על מורמנסק, התאספה ארמדה גדולה של ספינות קרב, וגם נושאות מטוסים התקרבו. העיר נלחצה כמו גליל פלזמה. והם הפציצו וירו.
  ב-15 בנובמבר החלו לנוע כוחות פשיסטים, ותקפו את העיר, הנמל היחיד שאינו קופא באוקיינוס הארקטי. בקרבות השתתפו "עכברים", ואפילו טנק "עכברוש", שהנאצים רצו לנסות בפועל.
  עם זאת, ה"עכברוש" היה מעט מאכזב. תחילה היא התקדמה, ואחר כך נתקעה בסחף השלג. ועצר בפאתי העיר. הגרמנים לא היו מוכנים לגמרי למתקפה. אבל ההפגזה לא פסקה. ב-16 בנובמבר השלימו הנאצים למעשה את ניקוי הנפט, בארות בוערות. אבל חלק מחצי האי לא היה נגיש להם, בגלל השריפות שצמחו עד לרקיע השביעי.
  ב-17 בנובמבר כבשו הנאצים את הענף האחרון של דלתת הוולגה, ובכך חסמו את אסטרחאן בצורה יסודית יותר. באקו כבר מזמן מנותקת.
  גם ירוואן הסתערה. העיר נמצאת על גבעה, נוחה מאוד להגנה, אבל קשה להסתער עליה במיוחד עם טנקים.
  ב-18 בנובמבר, כוחות סובייטים בחנו שוב את עוצמת ההגנות הנאציות מצפון לסטלינגרד. זה החליש את ההסתערות על מה שנותר השנה על הוולגה, אבל היה שווה הפסדים מוחשיים.
  ב-19 בנובמבר עצרו הגרמנים את ההתקפה על מורמנסק עקב אבדות כבדות.
  לפיכך, הפיהרר הדיבוק לא יכול היה לחלץ בשום אופן, רסיסים רבים מעמדתו. תוכניות הנאצים לשים קץ לברית המועצות לפני החורף כשלו.
  הגרוע מכל, כי יפן השעתה את המתקפה, בגלל מזג אוויר קר, ואיבודים אדירים בכוח אדם. הדבר היחיד הוא שהסמוראים הגדילו את הייצור של שלושים וארבע הפנתרים שלהם ברישיון. והם עלולים לגרום לצרות בקיץ הבא.
  ב-20 בנובמבר כיבו הגרמנים חלקית את השריפות וטיקו את רוב חצי האי.
  ב-21 בנובמבר שוב תקפו כוחות סובייטים את הגרמנים ואף התחבקו כמה קילומטרים מצפון לסטלינגרד. הנאצים נאלצו להחליש את מתקפתם ולנסות להחזיר את עמדותיהם.
  ריבים, כמו שאומרים במקרים כאלה, הם פשוט ברמה של פריק!
  ב-22 בנובמבר ניסו הנאצים להתקדם באזור טורקמניסטן. ואחרי הליכה של עשרה קילומטרים, הם נעצרו. אבל ב-23 בנובמבר, לאחר שהכניסו את חטיבות השאה לקרב, הם התקדמו שוב. המצב החמיר ביותר באזור מרכז אסיה.
  ב-24 בנובמבר לא חלו שינויים משמעותיים בחזיתות...
  ב-25 בנובמבר חידשו הנאצים את ההתקפה על מורמנסק. זרק חלקים חדשים לקרב. אבל אין טעם עד כה.
  ה-26 בנובמבר הגיע - אחת עשרה שנים מאז הבחירות לרייכסטאג, שלאחריהן מונה היטלר לקנצלר הרייך.
  לראשונה נפרס לחזית טנק ה-E-100 החדש ביותר.
  זה היה תרגול הלחימה של מכונה כזו.
  הטנק נראה ארוך למדי, כמעט שטוח. לוע הארוך של תותח 128 מ"מ בלט ממנו. ושריון חזיתי בזווית של ארבעים וחמש מעלות. והוא מוטה מהצדדים.
  טנק ה-E-100 נע הודות למנוע העדכני ביותר של 1500 כוחות סוס, מהיר יותר מהמאוס. והקליעים ניתרו מעליו.
  ובתוך המכונית הופיעה ארבע עליזות מגדה, כריסטינה, גרדה ושרלוט.
  הבנות ילדו ילדים עבור הפיהרר, והשאירו אותם תחת השגחתן של מטפלות מיוחדות של ה-SS.
  ובדיוק הגיע לחזית. הבנות מאוד מצחיקות. הם החמיצו את הקרבות. והנה רק ההזדמנות להתבטא. קח, סוף סוף, את צפון סבסטופול הזה.
  ולבסס את הדומיננטיות של הרייך השלישי באוקיינוס הארקטי. כמה עוד באמת יכולה המלחמה להימשך? והארבעה חושבים: האם לפחות משהו יכול להשתנות יחד איתם?
  לא כפור מדי ליד מורמנסק - זרם הגולף מבודד. הבנות במצב רוח קרבי. לכל אחד היה זוג - בן ובת! אז אתה יכול לשמוח.
  מגדה וכריסטינה ריחפו סביב הרובים. הטנק חדש לגמרי וקל לטיפול. מהצדדים הוא מוגן ב-120 מ"מ של שריון משופע, בתוספת מגן נוסף של 50 מ"מ. אז לא ניתן לנקב את המכונית מכל הזוויות.
  הבנות שרקו שיר. הם נהדרים בלב.
  גרדה העירה בחיוך על שפתיה הענבריות:
  - עכשיו יש לנו צאצא משותף עם היטלר. אנחנו בני משפחת המלוכה!
  שרלוט ציחקקה כשהיא העירה:
  - ולפנים - רק אפסים!
  טנק "E" -100 התקרב לעמדות הסובייטיות. הכל מסביב היה כה הרוס עד שיריות מהסובייטים היו נדירות, ובדרך כלל מירי קלים.
  מגדה כיוונה את תותח ה-128 מ"מ שלה וירתה לעבר המגפה הסובייטית. הילדה הבלונדינית דבש שרה:
  - אני נמרה, ויש לי חיוך... והנמר המרושע קרע את כולם!
  ארבעים וחמישה הסובייטים התגלגלו לאחור, כמה חיילים רוסים נהרגו.
  מגדה גרגרה כמו חתולה:
  - אני סופרמן, השיטה שלי פשוטה... אני אנשוך את מי שיש לו זנבות מצמר! ואז הילדה התחילה לצחוק. ובכן, ממש כמו אלת פרא.
  הזנות של היטלר הרעידו את הטנק. והם עצמם קפצו במכונית עם שריון משופע.
  אבל אז הלוחמים הפכו את המכונית שלהם. שרלוט, היפהפייה הזו עם שיער בצבע נחושת, איך לשיר:
  - צוק, צוק, צוק... גלגל את הנחל! הפרשים הנאצים אכלו את כל החול!
  ואחרי זה, שרלוט, כמה היא רוצה לצחוק... היא אפילו קישקה שיניים. ושוב הסתחרר הטנק. הגרמנים פירקו את גדר התיל. המכונה, בגודל של טירנוזאורוס רקס, נהמה בצורה מגונה. והלוחמים חשפו את פניהם החמודות והטורפות.
  הבנות החזיקו מעמד בעצמן והביאו לעולם ילדים מאדולף היטלר. וזה כבר אומר משהו. שרצים יפים, אבל באותו הזמן פריקים מוסריים. כאן מחצו חייל סובייטי שנפל מתחת לגלגלים. והם לחצו תותח 76 מ"מ לתוך האדמה. נסענו על זה. פלדה שטוחה. לוחמים הראו אווירובטיקה דמות. הקליפות נראו לא מזיקות יותר מאפונה, ברעשן שילד רועד. התותח הבא שה-E-100 שיטח היה ה-85 מ"מ.
  מגדה צחקקה.
  - ואת הרוסים אנו מוחצים כמו פשפשים!
  כריסטינה תיקנה את חברתה:
  - יותר כמו דובים! דוב הוא חיה גדולה!
  שרלוט ג'ינג'ית הוסיפה וחשפה את ניבים:
  - ושיניים!
  טנקים גרמניים דחפו את דרכם דרך קווי ההגנה של העיר. הכוחות הסובייטים נלחמו קשה מאוד. כולם אחזו בנשק. אפילו נערים בני עשר נלחמו במיליציה. היו גם הרבה בנות. כל התושבים התאספו, אבל לא היו מספיק נשק. גבורה המונית באה לידי ביטוי בכל דבר. החלוצים, תוך שימוש בחומרי נפץ תוצרת בית או צרורות רימונים, התקרבו אל הטנקים הנאצים והשליכו עצמם אל מתחת למסילות - מתים למען מולדתם.
  לטנק ה-E-100 נגרם נזק מסוים. אחד הנערים הצליח לדחוף דרך מוקש כבד. הוא מת בעצמו, אך גרם נזק למכונית גרמנית. הגלגלת פרצה, וחלק מהזחל עף. המכונית הגדולה האטה. ואז זוג לוחמים זרקו צרורות רימונים, וניפצו את הפסים העבים.
  E-100, לאחר שעבר את קו החזית, איבד את ניידותו.
  גרדה כיוונה שישה מקלעים, והפעילה אותם כאשר החיילים הסובייטים ניסו לתקוף נגד. עשרות רוסים ונציגים של עמים אחרים ברוסיה נפלו, מחוררים מכדורי מקלע. החיילים הסובייטים, לעומת זאת, רצו קדימה. הם זרקו רימונים ומתו. חלק מהשברים הגיעו ל-E-100, אך המקלעים פעלו כשורה. והשטן גרדה כל כך מדויקת. והכדורים שלה כמעט אף פעם לא עפים לשווא.
  וחיילים רוסים מתים...
  כריסטינה נורתה מתותח 75 מ"מ מהיר, פגזי פיצול, ונורתה ממקלע קואקסיאלי. החיה אדומת השיער, קורעת חיילים סובייטים בכדורים, סיננה:
  - אני נושא המוות... השטן עצמו אדמוני בעיני!
  מגדה העירה בביישנות:
  - ובכן, אתה לא חייב. השטן הוא אויבו של אלוהים והוא נידון לאגם האש!
  כריסטינה טפחה על המתכת ברגלה היחפה ושאגה:
  מה עם אגם האש? השיער שלי הוא כמו להבה!
  גרדה אמרה בחיוך:
  - הפיהרר עצמו יסלח לנו על כל חטאים... ליתר דיוק, עצם מושג החטא, האם הוא מיושן בעצם?
  מגדה משכה בכתפיה.
  - אתה רוצה לומר שמושג החטא מיושן...
  גרדה הפעילה שוב את המקלעים שלה, ודיכאה התקפת נגד נואשת של חיילים רוסים. כדורים הרגו אותם כמו מתנות מהגיהנום. ה-E-100 מוגן מאוד בשינוי זה. עד שמונה מקלעים, שניים קואקסיאליים עם תותחים, והשאר נשלטו על צירים. והם פגעו חזק מאוד.
  גרדה שאגה בחיוך:
  - חטא, זהו יסוד קיומו של הרייך השלישי! הדת שלנו היא באמת אמונתן של החיות!
  כריסטינה ג'ינג'ית, ירתה מתותח והורגת חיילים רוסים, שרה:
  - בהמה החיבה והעדינה שלי... אני אוהב את הניבים שלך, תאמין לי! החיה התופתית והניבת שלי!
  אחד מתותחי הנ"מ הסובייטים הצליח שוב לפגוע במשטחי ההחלקה ולשבור אותם. E-100 סוף סוף נעצר. מגדה, לעומת זאת, הענישה את הנ"מ המעצבן בכך שכיסתה אותו במטען כבד. ובכן, הפסים נשברו.
  גרדה הזעיפה את פניה, התקשרה לסירת גוררת ושאלה:
  - תוציא אותנו החוצה, בבקשה! אנחנו מתים! הפסים שבורים!
  התשובה הגיעה מיד:
  - המשיכה תהיה!
  כריסטינה שרה בחיוך:
  - זה המהלך! אויבים לבזבז!
  מגדה ירתה לעבר האקדח, אותו ניסו החיילים הרוסים לשלוף לאש ישירה. היא ריסקה את הקנה, ופיזרה את החיילים הסובייטים לכיוונים שונים. אחד החיילים נקרע לשניים, ונלחם בייסורים.
  הנוצרית הבלונדינית הצטלבה, והרים את עיניה לשמיים, היא התפללה:
  - סלח לי אדוני! על חטא בלתי רצוני ורצח!
  כריסטינה ציחקקה והעיר:
  - לא, זה לא אפשרי! אתה בטח קשה כמו אבן! הפוך לסלע עבורנו!
  מגדה ענתה בביטחון:
  - יש רק סלע אחד - ישוע המשיח!
  השטן האדמונית נבחה:
  - ישו היה פציפיסט! והאמונה והמקצוע שלנו היא מלחמה!
  טנק ה-E-100 נגרר ונגרר לעבר העמדות הגרמניות. גרדה, בחיוכה של מלכת השלג, העירה:
  - גלילים הם החלק הפגיע ביותר של הטנק. וצריך להילחם בזה!
  שרלוט הנידה בראשה.
  - אין לכסות את כל הגלילים במגנים. זה לא אפשרי, מכיוון שחלק מהזחלים עדיין יהיו פתוחים!
  מגדה הציעה:
  - ואם עושים את הגלילים קטנים ובלי משטח?
  השטן האדמונית צחקקה והראתה את שיני הפנינה שלה:
  - ואיך לתת להם יותר מהירות?
  מגדה שפשפה את המתכת בסולייתה החשופה והציעה:
  - ואם אתה משתמש במנועים חשמליים?
  שרלוט משכה את בטנה ועיקמה את צווארה.
  - אפשרות אפשרית... והמיכלים ישרפו פחות!
  מגדה אמרה בבכי:
  - אז כשנכנס לגיהנום, הוא ישרף ויישרף כמו לפידים!
  הג'ינג'י נהם:
  - נו, אז מה... והמלאכים נוצרים מלהבה בוהקת! בואו נהיה מלאכים!
  כריסטינה לקחה את זה ושרה מחריש אוזניים:
  - אינני מלאך, אלא רק שטן, אך עבור אנשים הפכתי לקדוש.... קבלו את אויבי החישוב, תחת עינוי כאב בלתי-ארצי שכזה!
  הבנות שתקו... חיילי סער הסתובבו בשמיים, והתותח רעם. והפצצות המשיכו לרדת ולהמטיר... כמו ברד אמיתי של הרס וחורבן.
  מורמנסק בערה ואנשים מתו. הגרמנים אפילו שיגרו טיל בליסטי. לא נשק יעיל במיוחד. קל יותר להטיל פצצה של חמישה טון מה-Yu-488, זה יהיה גם מדויק יותר וגם זול יותר.
  כריסטינה הייתה הראשונה שקפצה החוצה יחפה אל השלג כשהטנק נלקח לחניון החירום. השיפוצניקים היו שם. הבנות עברו לגור בצריף חם. תשכב על מזרונים. גרדה ושרלוט החלו לשחק שחמט כיס.
  מגדה וקריסטינה החלו לעשות לחיצה כדי שהבטן שלהן תהיה בולטת ולא צניחה במהלך ההריון. יפה לרעוד במותניו של לוחם. עדיין טרי, אבל אלה כבר נשים שילדו ילדים. ולמות זה לא כל כך מפחיד עכשיו - יש מי שימשיך את המירוץ! אפילו עם זרע של ממזר כמו היטלר.
  אבל הבנות מגדוד ה-SS "טיגריסים", הפיהרר הוא באמת משהו כמו אלוהים. ולא עוד אל פגאני, אלא משהו כל יכול ובלתי מובן בגאונותו.
  גרדה שיחקה את המלך של המלך ופיתחה התקפה חזקה. שרלוט הגנה על עצמה בעקשנות. היו חילופי מהלומות. אבל הכל הסתיים בהשמדה הדדית, ותיקו . ואז מגדה וקריסטינה החלו לשחק שח. ושארלוט וגרדה התחילו לעשות לחיצות ושכיבות סמיכה. הילדה שמרה באופן פעיל על כושר.
  מגדה, משחקת ודוחפת את היריב, העירה בפילוסופיה:
  - זה עדיין מוזר...
  שאלה כריסטינה עם חיוך תמים על שפתיה:
  - מה מוזר?
  הסופרמן הבלונדיני ענה:
  - העובדה שלבנים הם צבעי הטוב, אבל הם הראשונים להתחיל במלחמה!
  השטן האדום העיר באופן רציונלי:
  - אבל גם אנחנו טובים... אבל הבולשביקים תקפו קודם את רוסיה!
  מגדה שרה בתגובה בטון עצוב:
  - אבל הכל פורח לפנינו, הכל בוער מאחורינו...
  כריסטינה ענתה בקול ברור:
  - אתה לא צריך להתבכיין! איתנו הוא זה שיחליט עבורנו הכל!
  גרדה המשיכה לשיר:
  - עליז, לא קודר, בוא נלך הביתה - ספורטאים בלונדינים יהיו הפרס שלנו!
  לאחר מכן, כל הארבעה פרצו בצחוק... נער מלווה הופיע ונתן לילדות כריכים עם חמאה, גבינה, נקניק ופירות יבשים. הבנות אכלו, והן היו מותשות בחום. היפות נרדמו. זה טוב כשאתה צעיר ובריא - אתה יכול בקלות ללכת לישון.
  למחרת, 27 בנובמבר, שוחזר E-100 רק חלקית. הבנות לא השתתפו בפיגוע. אבל מצד שני, בביקיני אחד, ויחפים מבעד לשלג השלג, הם עשו ריצה. הסתכלו עליהם כאילו הם משוגעים, ממהרים כמעט עירומים בקור. אבל בנות הן בדרך כלל אווירובטיקה. הם אנשים מיוחדים לעתיד!
  גרדה צעדה קדימה. ולא כל כך ילדה יחפה גרדה, מה שהיה באגדה של אנדרסן. אבל גם אמיץ וקשוח. ובמקביל, היא הפכה לרוצחת מלידה. ילדה מהירה, עם שרירים חזקים.
  עם זאת, כל ארבע הבנות טובות. הם רצו בקצב מהיר של חמישים קילומטר וחזרו חזרה. אחר כך הם עשו סדרה של תרגילים, שרו והתנדנדו. קצת תרגול בירי.
  רק למחרת תוקן הטנק E-100. ובכן, וזה לא כל כך נורא. יתרה מכך, במכונה הסופר-כבדה הזו היה סידור רולים מקורי, שונה מהסדר המדורג, שהגדיל את ביצועי הנהיגה בשלג, אך יצר בעיות מסוימות עבור שיפוצניקים מתוך הרגל. למרות שפשוט קל יותר לעלות על ה-E-100 מאשר על "טייגר" או "פנתר".
  ב-28 בנובמבר הצליחו הנאצים לפרוץ קצת יותר עמוק במורמנסק. אבל ההתנגדות של הכוחות הסובייטים פשוט בלתי מובנת. ואפילו פגזי הששה עשר אינץ' של ספינות הקרב של בריטניה וגרמניה לא יכלו לשבור את רצון ההגנה.
  אבל הנאצים עדיין התקדמו. טנק ה-E-100 עבר כמה בלוקים ביום, אך שוב פגע במסילות. אבל הפעם התיקון ארך שעות ספורות בלבד. ב-29 בנובמבר התנגשו בנות המחסל בטנק KV-3. המכונית הסובייטית פגעה בשריון החזיתי כמה פעמים, אך הפגזים עפו מהמדרון. מגדה ירתה בחזרה לעבר הטנק הרוסי והציתה אותו כמו ערימה של לפידים מוערמים.
  כריסטינה שאלה את בן זוגה בחיוך מלגלג:
  - אתה לא מרחם על הרוסים האלה בכלל?
  מגדה ענתה בכנות:
  - אני מרחם על כולם, גם על אלו שאינם ראויים לרחמים!
  והילדה נאנחה בכבדות, מפנה את עיניה לשמים. הלוחמים ניסו לפעול בזהירות רבה יותר. כדי לא להיות מוסחת מתיקונים. רובי 128 מ"מ ו-75 מ"מ עבדו כמו חמורים. אבל עדיין הטנק ניזוק.
  אחד הקירות התפוצץ והתמוטט על המכונית. שרוט ושקע מעט את השריון.
  ב-30 בנובמבר התקדמו הנאצים עוד יותר. במקומות מסוימים, אפילו הלך למרכז העיר. אבל באותו יום, ירייה מכוונת היטב של ארבעים וחמש פגעה בלוע של תותח 128 מ"מ, והבנות נאלצו לקום שוב לתיקון. וככל הנראה, ארוך יותר.
  ואז החליטו הארבעה להילחם במקום טנק, כמו חי"ר פשוט. היפות ניסו להילחם, נלחמו בביקיני אחד. אבל בקור, הבנות יכלו לסבול רק כמה שעות בצורת חצי עירומה כזו, ואז הן רצו להתחמם.
  גרדה התחפרה בשלג, ירתה ממקלע MP-44 האחרון והרגה חיילים רוסים באופן פעיל למדי. הנה היא, ילדה יחפה עם שיער לבן, פגעה בראשו של קולונל בצבא האדום. והיא אמרה:
  - לא, אני עדיין ארי!
  שרלוט, שהתקדמה מהצד השני, ציחקקה:
  - אתה לוחם שמביא מוות לאויבים. - ואז ילדה ג'ינג'ית וחשופה ירתה לעבר הרס"ן ופגעה בו ממש מתחת לעין. די חייך. אתה מבין, אני יורה באותה מידה!
  גרדה נתנה תור, סיימה את חברת הקומסומול, והקפטן של החיילים הרוסים, הראתה את שיניה כלבתה:
  - כן, אתה יורה, וראיתי! כמו מסור חשמלי!
  שרלוט זרקה שבר זכוכית באצבעותיה החשופות. הוא פגע בצווארו של סגן הצבא הרוסי וצייץ:
  - והנה אני, התעסק בזכוכית!
  גרדה רצה דרך השלג והשאירה עקבות חשופות וחינניות. היא רצה כפופה. ואז הילדה הנמרה התהפכה ועשתה סלטה. היא התפתלה והזיזה את ראשה לתוך סנטרו של חייל סובייטי. הוא ירק דם. גרדה לחצה את גרונה ברגליה היחפות וחנקה את הרוסי.
  שרלוט האדמונית היא-שטן חנקה את החלוץ. כך התבררו הבנות מגעילות ומרושעות.
  מגדה הרגה גם חיילים רוסים, אך לא נגעה בילדים. לא, היא לעולם לא תרים את ידה לילד. ובכלל, שפיכת הדם לא הסבה לה הנאה. אבל בכל זאת, היא נמרה מגדוד האס-אס, והיא חייבת לציית לפקודה.
  כאן זרקה כריסטינה פגיון על ילד שנראה כבן שתים עשרה. כבר אכזרי. לא, מבוגרים לא צריכים להרוג ילדים!
  מגדה הצטלבה ולחשה:
  - סלח לאדון! אתה מגעיל אותי, אבל מלחמה היא מלחמה!
  והבלונדינית ירה בצלף הרוסי, הוא נפל, מחורר במכה מדויקת על גשר האף. אבוי, הארבעה המפורסמים הופיעו. הבנות הרגו תחילה את הבריטים וחלקם את האמריקנים, אבל עכשיו הם השתלטו
  רוסים. כאלה הם החיוכים המקרשנים של מלחמת העולם השנייה. החיוכים שמראים את הניבים הכי אמיתיים וחדים!
  כריסטינה חיככה את רגלה היחפה בעץ, עדיין חשה קרירה והעיר:
  - מכוער? ומה אתה רוצה ממכשפות אדומות שיער!
  . פרק מס' 14
  הגרמנים הקפיאו בהדרגה את הפעילות. כולל תעופה - ומאולץ בגלל ההרעה בתנאי מזג האוויר. לא לגמרי ניתן היה למלא את המשימות שהוצבו ערב ההתקפה. נכון, הקווקז כמעט נתפס. הפקת הנפט של באקו נמצאת בשליטה. ברית המועצות איבדה את מקור הנפט הגדול ביותר שלה. נכון, הגרמנים עצמם עדיין צריכים להשקיע זמן כדי לשקם את הבארות. לכודה וקרלייה, ארכנגלסק, חלק מהחוף הצפוני. מנותק לחלוטין מתקשורת עם שאר רוסיה לנינגרד. כמה טריטוריות אחרות נתפסות במרכז. גם מחצית טורקמניסטן נכבשה. יפן כבשה את מונגוליה כולה, וגם נקלעה למרכז אסיה ויצרה חלקית ראשי גשר מעבר לאמור, באזור אוסורי. נכון, הסמוראי הצליח קצת פחות. ולדיווסטוק חסום לחלוטין והוא מופגז.
  מוסקבה נמצאת במרחק של כ-200 קילומטרים משם. וכבר הגרמנים יכולים להפציץ את הבירה בטילים בליסטיים ולהפציץ במטוסי סילון. אבל בחורף ובכפור, הוורמאכט איבד את ההזדמנות לבצע מתקפה נוספת. במיוחד לחיילים הקולוניאליים: לאינדיאנים, לאפריקאים, לערבים קר מאוד. והם איבדו את רוב יכולת הלחימה שלהם. זה חטא לא לנצל מצב כזה. למרות שהצבא האדום ספג אבדות אדירות, הוא גם היה מדולדל מאוד.
  ואכן, המטה הכללי החליט, למרות כל קשיי האספקה ואובדן הקווקז, לבצע בחורף כמה פעולות התקפיות גדולות. גם אם הפשיסטים לא יעזו להוציא את האף החוצה בחורף, אבל אנחנו נצבוט אותם ונמחץ אותם.
  או, בכל מקרה, נאלץ אותם להילחם בתנאי מזג האוויר הגרועים ביותר.
  וסילבסקי, ראש המטה הכללי וסגן שר ההגנה, הציע באופן הגיוני למדי שברית המועצות לא תוכל לנצח במירוץ הטכנולוגי מול כל אירופה ואפריקה, עם אסיה.
  בהקשר זה, במהלך החורף, יתרונו של האויב, בעיקר בתעופה, רק יגדל. כן, כמובן, מעצבים סובייטים כבר פיתחו וממשיכים לפתח טנקים חדשים ומתקדמים יותר. בפרט, ה-T-34-85 עם צריח גדול יותר ואקדח חזק. ובכן, ה-IS-2 עם אקדח 122 מילימטר בדרך. אבל גם הגרמנים לא יעמדו במקום. חוץ מזה, אפילו המכוניות החדשות לא מספיק טובות כדי לנצח את האריה או כל מכונית כבדה.
  ואין זה סביר שניתן יהיה כעת להשיג עליונות מספרית.
  גם ווזנסנסקי נאם. הוא גם דיבר בעד מתקפה מוקדמת:
  - לאחר אובדן הקווקז, צבאנו יחווה מחסור חמור בדלק. ליתר דיוק, אנחנו כבר חווים את זה במלואו. עם זאת, בחורף, תקופת היום קצרה בהרבה, מזג אוויר שאינו טס נפוץ וגם צריכת הדלק תפחת.
  גם הקומיסר העממי ז'דנוב מיהר להוסיף:
  - בנוסף, הלוחמים והחבלנים שלנו פוצצו את כל בארות הנפט בקווקז. וזה אומר שהפריץ עדיין לא יכול להשתמש בשמן שלנו. אבל בהתחשב באיזו מהירות מסוגלים הפשיסטים האכזריים לבנות ולשקם הכל, אז באביב יזרום שמן באקו גם לעורק הכלכלה של הרייך השלישי.
  סטלין סיכם את הדיון:
  - בסוף דצמבר נשבית את שביתת החורף הראשונה. השאלה היחידה היא איפה?
  לא הייתה אחדות בין הצבא. ז'וקוב הציע להכות במרכז ולזרוק את האויב ממוסקבה. ואסילבסקי הציע שעדיף למצוא נקודת תורפה בטיקווין. במקביל, עזרו ללנינגרד, שאולי הטבעת הכפולה של המצור לא תשרוד.
  רוקוסובסקי קרא להתקפה לכיוון וורונז'. היו רעיונות לתקוף את הנאצים באסטרחאן, או אפילו ליד ארכנגלסק. סטלין הקשיב לכל ההערות, שרט משהו וחשב.
  הרעיון לדחוף את האויב ממוסקבה נראה מפתה ומתחנן. עם זאת, במרכז הם כעת הנאצים החזקים והמבוצרים ביותר.
  זה נראה לא הגיוני לתקוף, ולהכריח את הוולגה, הנהר היה גדול וזורם במלואו, והשלב הראשון של המבצע היה ממושך.
  גרסה של התקפה בין הדון לוולגה אפשרית, אבל שלנו כבר הוכו שם, וגם הגרמנים מבוצרים היטב.
  הרעיון של וסילבסקי נראה הכי הגיוני. בצפון, הגרמנים חלשים יותר, ולחיילים שלהם יש איכשהו פחות ניסיון קרבי. יתר על כן, טיכוין נכבש לאחרונה, החיילים הגרמנים אותרו על המדף. אבל בהחלט ייתכן שהפריץ חושב כך.
  לתת את כל הכוחות לכיוון וורונז'? נוצרה מרפסת בתצורת החזית, שיהיה רציונלי מאוד לנסות לקצץ כמו גדילן זרע משופע.
  עוד כמה מחשבות מעניינות הן לזיין ליד ארכנגלסק. בהתחשב בכך שהפריץ יצטרך להעביר תגבורות דרך הים, יש תבואה רציונלית בכיוון הזה.
  למרות שקשה לספק כוחות משלנו, במיוחד מכיוון שצי הצוללות של הפשיסטים שולט לחלוטין בים. כן, וסיירות חדשות מהנאצים נכנסות לפעולה. נראה שהם אפילו כמעט בנו את ספינת הקרב ביסמרק שהוצפה בעבר. יתרה מכך, הספינה החדשה אמורה לנצח את גודל השיא והחימוש של יאמאטו.
  למרות שמצד שני, למה פריץ צריך ספינות קרב? לזרוק אבק לעיני כל העולם? מודאג יותר מהנתונים על סוגי נשק חדשים שמפותחים ברייך השלישי. במיוחד לגבי טילים ומטוסי סילון, וזה חמור.
  לאחר התלבטות קלה, סטלין אישר את התוכנית: לצאת למתקפה על אזור תיכון בסוף דצמבר, ובתחילת ינואר להרגיש את האויב ליד וורונז'.
  בכלל, זה נראה הגיוני... בינתיים, ארבע הבנות הכמעט נשכחות המשיכו את גבורתן בחזית המזרחית. גרדה ושרלוט וכריסטינה ומגדה פון זינגר - לאחר הפסקה שנגרמה מהעובדה שכולן נכנסו להריון כמעט במקביל; ואז ילדו ילדים בריאים, חזרו לחזית.
  מזג האוויר היה קר, היפות הגיעו רק בעשרים וחמישה בדצמבר. יורד שלג והרוח נושבת תלתלים. והם בחרו לעצמם לא את המקום החם ביותר - ממש ליד לנינגרד.
  עם הגעתם, הבנות לבושות הביקיני עשו ריצה דרך שלג. למעשה, ארים אמיתיים חייבים להראות שהם לא מפחדים מכל קור, אפילו מהקור הקשה ביותר. יחד איתם נמלט נער נינג'ה שהגיע מיפן, שכולם קראו לו קאראס.
  הילד הזה התפרסם בזכות השתתפותו במבצעים מיוחדים. מאפיינים מזרחיים נעימים, יחד עם שיער בלונדיני שקיבל בירושה מאב לא ידוע, הפכו את הילד לנאה מאוד.
  הבנות אפילו העיפו בו עיניים בתגובה, אם כי קאראס, אולי, עדיין לא זוג עבורן. אבל ההקלה של השרירים, כמו חוט, פועלת, שאפילו הנמרים הקשוחים והמנוסים האלה לא יכולים לעמוד בקצב שלה.
  הבנות לאחר הלידה בבסיס האימונים חזרו לחלוטין לצורתן, אבל לא כל סופרמן נתון לעמוד בקצב קפוא שכזה.
  כריסטינה, שכמו מגדה פון זינגר הצליחה להילחם עם הרוסים, העירה:
  - כפור ושלג הם בעלי בריתם העיקריים. ולכן אין דבר יותר מגניב מהבריטים!
  מגדה העירה בצדק:
  - לא הייתי אומר את זה. הרוסים הרבה יותר חזקים והיחידות כמעט ולא נסוגות!
  שרלוט עשתה סלטה, תוך כדי ריצה, צחקוק, העירה:
  - אבל זו דווקא החולשה שלהם מאשר יתרון .... אני לא מבין שיטות פיקוד ושליטה על כוחות כמו יצירת מחלקות מטח והוצאות להורג של מפקדי יחידות נסוגות.
  גרדה היחפה עצמה, התהפכה תוך כדי ריצה ומתיחה, הסכימה:
  - כמובן - לא תקבלו לוחמים טובים מתחת למקל. - כאן נאלצה הנערה הבלונדינית להודות, צרימה את לבה. - אבל הרוסים נלחמים היטב אם כבר החזיקו מעמד שנתיים וחצי. היינו רוצים את החיוניות שלהם!
  כריסטינה נחרה בבוז.
  - אתה מדבר אלינו?
  גרדה צחקקה והעיר:
  אנחנו האליטה! במיוחד מרסיי!
  האס הטוב ביותר בכל הזמנים והעמים, למרות האיסור הקטגורי של היטלר, שרצה שסמל הבלתי מנוצח הזה יתמקד אך ורק בעבודת ההוראה - אחרי הכל, הוא עדיין היה לוטננט גנרל, בכל זאת פרץ לחזית.
  או ליתר דיוק, הפיהרר הרשה לו באדיבות לחזור אם הגרמנים ירגישו רע איפשהו.
  הנאצים, כמובן, ליתר בטחון, חיזקו את ההגנה והתכוננו לחורף, אבל הם פקפקו מאוד בכך שלרוסים יהיו משאבים לפעולות התקפיות רחבות היקף.
  עם זאת, המודיעין עבד. כלומר, מידע על המתקפה הממשמשת ובאה לשחרור טיקווין בכל זאת דלף החוצה. יתר על כן, הכוחות הסובייטים החלו בהכנה ארטילרית חזקה, בדיוק בזמן לחג המולד.
  הקטיושות הוכתו, ואפילו זוג משגרי הסילון הראשונים של אנדריושה. והרעש היה כזה שהבנות היחפות והקפואות למחצה תפסו אותו.
  למרבה המזל, השמיעה שלהם מצוינת ועיניהם נוצצות בניצוצות.
  כשהביטו זו בזו, הגיעו הבנות למסקנה:
  - מה עכשיו נילחם, כמו שצריך!
  ונער הנינג'ה קארס אמר:
  - המשימה שלי תהיה להיכנס ללנינגרד ולתור שם סיור. אתה יפה מדי בשביל הצופים!
  מגדה הטתה בעצבנות את ריסיה, ענתה:
  - וגם אתה... ואם הרוסים נראים מוזרים, המבטא שלך?
  קאראס ציין בהיגיון:
  - כשאתה מדבר רוסית נכון מדי, זה מסגיר בך זר הרבה יותר. בכל מקרה, רצתי, אבל מוחצת בזהירות את היריב על האגף...
  הבנות מיהרו לטנק שלהן. אחרי הכל, הם מיכליות ניסוי. והם בחרו לעצמם, משהו חדש. ליתר דיוק, אפילו שני טנקים מתחילים בבת אחת, שחייבים להיבדק בחזית.
  כלומר, "סמורים", מכוניות עם שני אנשי צוות עם צללית נמוכה מאוד. הדגמים הראשונים של טנקים מדור חדש, שבהם הגרמנים באמת עסקו ברצינות בדחיסת הפריסה. וכמה ידע מעניין בניהול. בפרט, תיבת ההילוכים החשמלית ומיקום תיבת ההילוכים המותקנת במנוע. והמכליות עצמם, זוג, למעשה שכבו. במקביל הוצבו מאחור תיבת ההילוכים והמנוע, והבנות התמקמו בנוחות על הבטן. והרגליים שלהם מחצו את ההילוכים והכפתורים מאחור, וידיהם, להיפך, נעו בנוחות בעת המעבר. המושב השכיבה ביותר נעשה לפי הזמנה ומעתיק את צורת גופם. אין באמת מגדל - התברר שהם רובים מתנייעים, וכל כך נמוך שהגלילים ממוקמים בחוץ.
  כמובן שהתותח לא יכול להסתובב, אבל הוא יכול להסתובב מעט. ובכן, הלוחם עצמו מסתובב באופן מפורסם סביב צירו, ובכך מפצה על היעדר מגדל.
  מגדה הסבירה לבנות המלווה:
  - שם, בלי צריח, הטנקים נהיים זולים יותר ויותר. כאן נוכל להתאים את הגובה, להוריד אותו ל-1.2 מטר ולהעלותו ל-1.5... כמעט כמו פרטיזנים, אנחנו זוחלים על הפלסטונה.
  עם משקל של 12 טון, למכונית היה שריון חזיתי מצוין של 82 מילימטרים בזווית נטייה של 40 מעלות מהאופקי בחלק העליון. התחתון קטן מאוד. הצדדים מוגנים גרוע יותר ב-60 מילימטרים, אבל הגלילים עצמם עדיין מכסים. מנוע ה-400 כוחות סוס מספק ביצועי נהיגה מצוינים. בנוסף, מיקום הגלילים והמתלים מאפשרים לא רק לצמצם את הצללית, אלא גם לספק סחף צולב מצוין.
  תרצה או לא תרצה, אבל מנה כבדה יותר, החל מהפנתר, הרבה יותר מגושם ומגושם. ועל סחפי השלג והארון לגמרי.
  גרדה, שהתיישבה עם בת זוגה משכבר הימים שרלוט, ובאופן לא רצונה חשה אי נוחות בקופסה הדחוסה, הקומפקטית והמאורכת של הטנק. אם כי, כמובן, עלינו לתת כבוד לעובדה שהמכונית עם חימוש ה-T-4 והשריון הטוב ביותר נכנסה למשקל של 12 טון. המחסל הבלונדי העיר:
  - הטנקים הנוחים ביותר היו "נמר" ו"אריה". במכונית הזו, אפילו לנו הבנות קשה להסתובב.
  שרלוט השיבה:
  - אבל הגנה... כמו ה"פנתר" הכי חדש, שרק מנובמבר התחיל להיכנס לכוחות עם מארז של 60 מילימטר.... נכון, המצח סגור יותר טוב משלנו עם 120 מילימטרים, אבל עדיין צריך לפגוע בו. בזווית כזו כמו שלנו, תותח של 85 מילימטר ירקושט גם כאשר יורה נקודתית.
  גרדה גירדה את רגלה מאחורי אוזנה, אבל מהתנועה הזאת בכל זאת נחה בוהן על הגג המשופע והעיר:
  - הרוסים הזהירו אותנו שעשויים להופיע טנקים בקליבר של 122 מילימטרים. אינטליגנציה לא ישנה!
  שרלוט אמרה בביטחון, נפחה את לחייה וסובב את פיה בכעס:
  - האינטליגנציה שלנו, כמו תמיד, על העליונה. רק אנחנו ננעלנו בארגז צפוף.
  את המנוע החדש של 400 כוחות סוס, כפי שנאמר בהוראות, ניתן להגביר לזמן קצר בעזרת תערובת מים-מתכת או חנקן. במקרה זה, הטנק יכול למהר במשך מספר דקות במהירות של למעלה מ-100 קילומטרים.
  הכוחות הסובייטיים נכנסו לפריצת דרך, לפני כן חיברו את כל השוחות והבונקרים של הנאצים. אבל הנאצים הסירו את רוב החיילים לקווים השני והשלישי. לאחר מכן ניסו לפגוש את חיל הרגלים באש ארטילרית ומקלעים.
  לפנים, כמובן, היו טנקים נעים. מכיוון שה-T-34-85 החזק יותר טרם נכנס לייצור המוני, ה-T-34-76 הקטן והנייד יותר תקף. הם, ללא קשר להפסדים, עלו על קו התעלה והשתמשו בביצועי הנהיגה המצוינים שלהם בשלג.
  והנה המכוניות הגרמניות מנסות לענות. ה-T-4 כבר הוצא מייצור, אבל כמה מהם עדיין בשירות. באופן מוזר, הם נעים טוב יותר בסחף שלג מאשר מפלצות חדשות יותר. אלה עדיין צריכים להתחיל כדי לפנות את השלג שנסתם בין משטחי ההחלקה. זה אפילו מצחיק איך הפריץ מרתיחים מים בדוודים, ואז שופכים אותם על הפסים כך שהקרום השפל הזה יורד.
  אפילו הטנק הגרמני הטוב ביותר "אריה" אפילו סובל עם רולים כאלה. נכון, ברוב השינויים, הצרפתים כבר לקחו את זה בחשבון, והמכונה עצמה מסוגלת לנצח שלושים וארבע... אבל זה רק בתנאים תנאים כל כך פשוט.
  אבל הנה כמה טנקים גרמנים עדיין זזו... אבל השאר, איך לומר... בחלק העליון! נכון, מה"אריה" טנקיסטים מגניבים מנסים לפגוע ב-T-34-76 ממרחק רב. יש לציין כי בהתחשב בשבריריות השריון של הצריח היצוק המעוצב הסובייטי, למרבה הצער יש סיכוי לפגוע.
  המחסור באלמנטים סגסוגים כה חריף שאפילו רובי ה-50 מ"מ של ה-Fritz מסוכנים. עם זאת, פגיעות מתותח קטן של 37 מ"מ גורמות גם לקריסות ולנשירה של שריון, או לגוף עם סדקי הצריח.
  הפגיעות היחסית של ה"שלושים וארבע" הביאה לכך שהרעיון לצייד מחדש את ה"פנתרים" באקדח חזק יותר נדחה לזמנים טובים יותר. או יותר נכון, הגרועים שבהם - אם כתובות IP נכנסות לסדרה. אבל עד כה, ה-IS-1 לא הפך לסדרה המונית. אבל מידע כבר דלף לחשבון IS-2. כיוון שגנרלים רבים כבר הבינו שברית המועצות כמעט נידונה לאבדון, ולא מצאו בושה לבגוד במולדתם תמורת כסף. כך שמספר המרגלים, כולל המטה הכללי, גדל משמעותית.
  הנה שינוי כבד של ה"אריה" עם תותח 128 מ"מ. הוא מנסה להגיע לשלושים וארבע בכפו הארוכה... אבל נסה להכות.
  אולם הטנקיסטים הסובייטים מחליטים לתקוף את הפריץ בעצמם. גם אם נתון לקצב האש של רובי הוורמאכט, מדובר בהתאבדות.
  כאן הצליח "האריה" לקרוע את המגדל וארבעה חברים עפו כמו יונים לעולם הבא... אבל טנקים אחרים אוזלים ביתר פעיל... כאן החמירו בעלי המלאכה כדי להגביר איכשהו את מנועי הדיזל, ש הם, אמנם לזמן קצר, אך ללא כל תערובות, מאיצים את הטנק עד 70 קילומטרים. תן למנוע להישבר לאחר מכן. אבל כאן מגיעים למתקפה בחורים נואשים, שאין להם חזרה. נו מה? אם אי אפשר לחיות אחרת, אז תשכח מהישרדות.
  ועכשיו, כמו שד מעולם השלג, טנק סובייטי, שבחר לעצמו את הקורבן היקר ביותר, טורף "אריה" כבד וקטלני. המכונית הגרמנית בדיוק התחילה לצאת מההאנגר.
  המכה חזקה, הלוע של המכונה הסובייטית כפוף. "אריה" נמוך למדי והקליפות של שתי המכונות משוטחות. ואז המנוע הגרמני מלפנים מתפוצץ. והאש מתחילה, ובריחה של הנאצים, דרך הצוהר התחתון.
  לא כל, כמובן, הטנקים הסובייטיים הצליחו לפרוץ למרחק נגיעה. הכלים של הפריץ עובדים וטוחנים. אבל מי שיצליח, איך הוא יפגע!
  גרדה ושרלוט הקדימו מעט את חבריהן והיו בגבולות כשהמכוניות הסובייטיות כבר נראו. ובכן, אתה יכול לירות, אבל עדיף להתקרב. מחמישה קילומטרים, אפילו השריון השביר של שלושים וארבע בעייתי לקחת.
  שרלוט הלוהטת העירה בפילוסופיה:
  - זה תמיד המצב. לא יכול לירות מרחוק!
  גרדה השיבה:
  - אתה יכול אם אתה זהיר מספיק!
  אבל עד כה המצב לא אילץ אותם לפתוח באש ממרחקים ארוכים. וכמעט אף אחד לא יבחין בטנק הצבוע לבן שלהם. והמכונית פועלת כל כך טוב. אף אחד לא יאשים את השלדה.
  וכן, הנסיעה חלקה. גם כלי הרכב הסובייטיים לא רעים, וכאן הם כבר פרצו את קו ההגנה הגרמני הראשון ופורצים את השני. ומזג האוויר לא טס, סופת שלגים עלתה ומטוסי וורמאכט רבים כבויים.
  בהתחשב בחולשה המספרית של התעופה האדומה, ובמחסור החריף בדלק, לא יכול להיות מזג אוויר טוב יותר.
  תן לפריץ להתחבא. כבר כמה מהם אפילו החלו לנופף בסמרטוטים לבנים. היטלר יהיה קפוט...
  גרדה ירתה משני קילומטרים. באופן עקרוני, זה עדיין לא תבוסה בטוח, אבל לראות כמה גרמנים הרוסים הצליחו לנכות, אז למה לצפות. יתרה מכך, שלושים וארבעה הם אפילו פחות עקשנים מאשר בתחילת המלחמה, והם עדיין לא הצליחו לפתח מרבצים חדשים. כך...
  המחסלת הבלונדינית הייתה מודאגת מאוד כאשר לחצה על ההדק של האקדח. היא כבר איבדה את ההרגל לירות חי - מלבד ההסתערות על מורמנסק, למרות שהמשיכה להתאמן במטווחים ובמגרשי אימונים במהלך הריונה, כמו גם בחודשי שלטונה הראשונים. אבל כנראה שקל יותר להילחם בביקיני ויחף, אתה הופך לאחד עם המכונית... הפגז פגע ועקם את המגדל... לא, הוא לא עלה באש, אבל החבר היה צריך לעצור בכל זאת. ועכשיו עוד קורבן...
  שרלוט לוחשת:
  - מי רגיל להילחם על הניצחון. הוא ילך איתנו לקבר... - ירתה גרדה, והלוחם הג'ינג'י תיקן. - או יותר נכון, נביא כולנו יחד את האויבים לקבר.
  שלגיה המחסל קטע בכעס:
  - כן, אין השראה, אל תסיח את דעתו של השיר!
  שרלוט התחננה:
  - שיר את זה בעצמך! אתה כל כך מסוגל!
  וגרדה, המובילה את האש, שרה;
  המולדת והצבא הם שני עמודים,
  שעליו מונח הפלנטה!
  נגן עליך עם השדיים שלנו,
  הצבא שלך מחומם על ידי כל האנשים!
  
  העננים קרירים, והחום זרח,
  המקלע שפשף את כתפו של החייל!
  לנצח מולדת אנחנו איתך,
  בואו נחפור קבר לנבל!
  
  כן, לפעמים פני המזל אכזריות,
  הכדור שואף לפלור לנו את הלב!
  הקטנות נסוגה והלוחם מת,
  פתח את דלת ה' לגיבור!
  
  בשמים ללא תחתית יש לנו שלום,
  גן עדן, לוחם מבורך לא זורח!
  שלום במולדת אני נושא איתי,
  הילדים שלנו יטעמו את פרי הניצחון!
  בזמן שירה, גרדה ניצחה עוד תשעה טנקים, ושיפרה משמעותית את התוצאה שלה.
  ואז שרלוט שרה:
  קורצת לגבהים זרועי כוכבים,
  למשוך למרחקים אינסופיים!
  ואנשי עולם המחשבה שלנו,
  חלום על איקרוס מעופף!
  
  עיני נעוצות בשמיים
  קשה לגעת בכדור.
  מהברגים הראשונים של ארכימדס -
  הקצעה אותם ארוך ומייגע!
  ואז הילדה לא יכלה להתאפק והחלה לכוון ולירות בעצמה... הטנקיסטים הסובייטיים לא שמו לב ליריות, למרות שגם האקדח המתניע של מגדה הצטרף. ובכל זאת, בסופת שלגים אתה לא באמת יכול לראות היכן, מה ואיך היא פוגעת. בנוסף, שני הטנקים התיישבו וכמעט שלא ניתן היה להבחין ביניהם מהשלג. כן, והאקדח החדש היה יותר לא בולט, ובקצה היה משתיק קול עם שקע אור. זו המכונית הכי ערמומית שגילתה הפריץ.
  הקרפיון הצלבוני, שבאותו רגע ריחף מצידו, שר בהתרגשות:
  - אם נשים נלחמות, עדיף לא להילחם!
  נדמה היה איזה נזק שתי מכוניות בנות שנים עשר טון כל אחת יכולות לגרום? עם זאת, במקרה זה, מסגרות הן הכל. הבנות כמעט לא החמיצו, אם כי לא כל הלהיטים התבררו כקטלניים. שלושה או ארבעה שריון מלוכסן של שלושים וארבע ריקושטים, כתריסר נחיתות הובילו לפגיעה בדרגות שונות של כלי רכב, אבל מהקטגוריה של אלה שקל לתקן בשטח. אבל כחמישים שריון באיכות ירודה של כלי רכב סובייטיים ניזוקו קשות.
  כאן, למשל, החלו שלושים וארבעה של המפקד להיקרע כשהתחמושת התפוצצה. המגדל הושלך רחוק, והלוע הפך להגה. גם אנשים מתו.
  הטנקיסטים הסובייטיים הבינו באיחור שהם נעקצים וניסו להתקפה נגדית.
  בנות הנמר צפופות מאוד, אבל עומס התחמושת של 82 פגזים די דומה לפנתר. אמנם התחמושת מונחת על האף והבנות מקלפות את המרפקים סביבן. אבל עדיין יש על מה לירות, וכשמתקרבים קל יותר לפגוע ברוסים.
  גרדה מצטלבת מהר מאוד, ושולחת טנק נוסף לגרוטאות, לוחשת:
  - אלוהים סלח לי! אלה בחורים אמיצים, אבל אחד המפקדים שלהם מטורף לגמרי!
  שרלוט העירה בלחש בהיסטריה:
  - אם הם יעלו עלינו, אז הסוף!
  ואכן, שלושים וארבעה ירו בתנועה, עטופים בעשן, רועדים מהרעידה. כמובן שהפגיעות שלהם נדירות, היריות לא מדויקות, אבל הטנק מזמזם.
  המצח עדיין מוגן בצורה מושלמת והשריון, מה שיגידו, איכותי, מוצק. וזה אומר שמשטח הקשיות המוגבר נותן ריבאונד מצוין, ממש כמו ארנב קופץ.
  אבל בכל זאת, זה מטומטם בפנים, זה אותו דבר כמו לטפס על תוף והם ינצחו את זה עם אלות כבדות משקל.
  נכון, תא הנוסעים התחמם מאוד מהלהיטים, אבל כשאתה בביקיני, זה אפילו נחמד אחרי שצוללים לתוך שלג. אבל הרבה יותר לא נעים שפגז סובייטי פוגע בסינר הימני של ההחלקה. זה מיועד לביצועי הנהיגה של המכונית, כמו מוט מתחת לעין. אמנם, בהתחשב בכך שהגלילים אינם שחמט, אלא עגלה נפרדת, הטנק עדיין יכול לנוע. הסתובב ותלך. זה היה צריך להיעשות מוקדם יותר. ולכן ההגנה על הירכתיים חלשה יותר. וזווית הנטייה קטנה יותר. אם זה פוגע, זה יכול לפרוץ. התותחים הרוסיים אינם כל כך חלשים.
  גרדה לחשה, ושוב שחררה את מתנת הגיהנום מהתותח החצי אוטומטי שלהם:
  - אבל פסארן!
  למרות שהמילה הזו, או יותר נכון המוטו של הקומוניסטים הספרדים ללוחמי הנמר הגרמני, לא נראית מתאימה כלל. אחרי הכל, הנאצים לחמו לצדו של פרנקו. למרות שלפעמים חיילים מאמצים ברצון תחבולות של אחרים.
  בעת ירי, שרלוט סובבה מעט את האקדח המתנייע של לאסקה, ושבירת הגלגלת הימנית עם קליע יצרה עבורם בעיה בהקשר זה.
  הטנקים הסובייטיים לא דהרו דרך משטחי השלג באותה מהירות כמו לאורך הכביש המהיר, אבל עדיין הקפיצות המהירות שלהם הפריעו למראה והיו מהירות.
  כאן הפגזים נוצקים למעשה בטווח נקודתי.
  וגרדה יורה בשיא המהירות, ספוגה בזיעה. שריון משופע
  ריבאונדים על המצח, אבל אם הם פוגעים בהם בצורה חדה בצדדים...
  שרלוט צעקה:
  - וגם אם אפול למעמקי הגיהנום - לא אשוב לעריסה!
  הבנות יורות עד הסוף, אבל הפגזים ממהרים מהצדדים ומחוררים את הגלילים. השריון נסדק והמכונית עולה באש.
  גרדה מחליטה:
  - אנחנו מערערים מכוניות ועוזבים!
  שרלוט צועקת בייסורים:
  - אתה רוצה להפסיק ברזל?
  גרדה אומרת בנחישות:
  - יש דברים יותר חשובים ממתכת, למשל מסגרות!
  שרלוט קורעת מצלמת סרט קטנה וצועקת:
  - אבל מעללינו יתעדו לנצח!
  באצבעותיה החשופות סובבה גרדה את הידית שהפעילה את חומר הנפץ המסוגל לנפץ את טנק הניסוי אל הבסיסים. נערת הנמרה הצטערה מאוד להרוס יצירת אמנות כזו, אבל לאן אתה יכול ללכת אם אחרת הלוחמים הסובייטים, שאי אפשר לשלול מהם אומץ, יתפסו טכנולוגיות ייחודיות.
  אז הם פוצצו את הלסקה וצללו לתוך סחף השלג כדי להציל את חייהם הייחודיים.
  גם מגדה פון זינגר וכריסטינה לא רצו לסגת, ומכוניתן נקרעה על ידי פגזים מדויקים. כזה הוא הגורל - פאלאס חסר הרחמים של כל מלחמה. כאשר אתה צריך לסגת, לעזוב את הלב שלך. אבל הבנות נלחמו במיומנות, והצליחו לנצל כמעט את כל מטען התחמושת. אבל עכשיו הם היו צריכים להתחפר כמו נחשים בסחף שלג ולשם לנסות לשבת מחוץ לתותחים הסובייטים הבלתי נמנעים.
  כשאתם מזיעים ובביקיני, אז לטפס למעמקי השלג זה לא הרעיון הכי נעים. אבל באיזו תדירות בעולם שלנו אתה עושה מה שנוח לך. בכל מקרה, למשל, האור הצליח ברצינות לחרוך את הסוליות של כריסטינה, רגליה האלוהיות, ירי עד הסוף. אבל הילדה מזה התעצבנה עוד יותר וצעקה:
  - כבוד ואומץ במשקל לא נמכרים!
  מגדה, שגם היא הוצתה, אפילו עורה השזוף היה מכוסה שלפוחיות, קראה:
  - אש היא חום, לא אש!
  עם זאת, הטנקים הסובייטים בעצמם הקלו על המשימה. בזעם הם ירו ב"סמורים" הנטושים ללא כל רחמים, והכניסו עשרות רבות של פגזים לתוך המתכת השבורה. במקביל, חלק מהמכליות נשענו מהפתחים וכמו מפל של מפל, כנפי המכוניות הגרמניות עצמן ואלה שנהגו בשפה מגונה.
  מגדה עיוותה את פניה כשהיא העירה:
  - הם, הבולשביקים, כמובן, אמיצים, אך חסרי תרבות ביותר!
  כריסטינה, שירקה שלג לתוך פיה, הפגינה באופן בלתי צפוי צדק קשה:
  - אתה חושב שהלוחמים שלנו טובים יותר?
  מגדה העירה בצחוק:
  - כמובן, עדיף שננצח. הקווקז כבר שלנו, עוד למוסקבה זה רק כמה מאות קילומטרים... - והבלונדינית הדבש חשפה בחומרה את ניבים ארוכים. - או שאתה רוצה לשאת נאומי בגידה?
  כריסטינה, שכבר ראתה מספיק מהכל ומכולם, רק הרימה ברגל מזרקה של אבק שלג וציחקקה, וציינה:
  - לפעמים השתיקה היא הסוג הנורא ביותר של בגידה.
  לילה, סופות שלגים ושלג נתנו לארבע הבנות סיכוי טוב לשרוד.
  . פרק מס' 15
  יתרה מכך, היריבים לא עלה בדעתם לסרוק את השלג ולחפש שדים חשופים בסחף השלג. אז הלוחמים, קבורים בשלג, ישבו בחוץ, והטנקים הסובייטים המשיכו הלאה, ופיתחו פריצת דרך. למרות שיותר ממאה מכוניות נותרו מונחות שבורות, מעוותות,
  כתוצאה מפעולת בנות הנמר.
  באופן כללי, הכוחות הסובייטים השיגו הצלחה מסוימת בימים הראשונים והצליחו לחדור בצורה ניכרת את תצורות האויב.
  הפריץ נסוג לטיכון עצמו וניסה להשיג דריסת רגל בעיר. מטבע הדברים, בתים ואזורי מגורים, כשלעצמם, הם כבר הגנה רצינית למדי מפני הכוחות הסובייטיים המתקדמים.
  ארבע האמיצות מבנות הנמר הצליחו לסגת לטיכווין. אבל הם נאלצו להרים תת-מקלעים כדי להגן על העיר. ולמכליות, זה לא הבילוי הכי נעים.
  שרלוט, שיורה בחזרה מחיל הרגלים המתקדם, ושלחה חייל אדום נוסף לעולם האחר, הביעה את עצמה:
  - נו, הלא אנחנו מפלצות... וגם אנחנו רוצים להשיג אוצר!
  לתכווין נגרם נזק חמור במהלך כיבוש העיר על ידי הגרמנים.
  כעת התייצב הפריץ על המתרס וציפה לבנות קו הגנה בלתי עביר.
  גרדה פתחה באש ביריות בודדות - היה צורך להציל את המחסניות. הכוחות הסובייטים איבדו יותר מדי טנקים, ולכן חיל הרגלים יצא להתקפה.
  כמובן, לא היו מספיק נושאות משוריינים מדגמים סובייטיים. לכן הם הפנילו את החיילים לטבח. ופגשו אותם מקלעים ומקלעים. הארבעה ירו היטב והתחבאו בזריזות במתרס.
  גרדה השכיבה חייל סובייטי נוסף ושרה:
  - עלינו להגשים הישג נשק - אחרת לא נקבל שום היגיון, לחיות!
  הקרב השתולל ברחבי העיר. וכבר ירדו פצצות מלמעלה, במיוחד מאז שמזג האוויר השתפר בצורה ניכרת, והפריץ קיבל התחלה.
  גרדה, זועמת, זרקה את הפגיון באצבעותיה החשופות והחינניות וצעקה:
  - הקרב שלנו יהיה מנצח, אחרת זה בלתי אפשרי!
  שרלוט, שירה בחזרה באותה מידה, הוסיפה:
  - ניצחון אחד, אבל אחד גדול!
  גרדה, שניתקה מספר לוחמים בפרץ קצר, הוסיפה:
  אבל תבוסה היא אף פעם לא קטנה!
  תותחים סובייטים מתנייעים שנורו לעבר טיקווין, ארטילריה של שדה ומצור נעצרה מעט מאוחר יותר. פריץ חיזק את ההגנה ואת לחץ האוויר. כוחות סובייטים משכו מטוסים חדשים.
  הופעתה של מרסיי האגדית שינתה באופן דרמטי את יחסי הכוחות.
  האס הגדול הטיס את ה-ME-309, נשק חזק מאוד מבחינת חימוש. וממש סחף את כולם בדרכו. אפילו בצבא הסובייטי הזהירו במיוחד שמפלצת כזו הופיעה באוויר.
  מרסל עצמו בשום פנים ואופן לא ראה את עצמו כאדם רשע, על אחת כמה וכמה כאדם אכזר. הוא האמין שעל ידי הלחימה בצבא האדום, הוא רק ממלא את חובתו הקדושה למולדת. יתרה מכך, עובדות רבות על זוועות הנאצים לא היו ידועות לו. כן, ויותר מדי יוחס למלחמה.
  אבל הנה קרב הסופראס הראשון אחרי החזרה. הטסת מפציצים סובייטים, מטוסי תקיפה ולוחמים. ברור שהם רוצים לתת קרב עז ליחידות הקרקע של הוורמאכט. אבל מרסל רואה את כל זה ופותח באש ממרחק של חמישה או שישה קילומטרים, ואפילו שורק באפו.
  מכוניות סובייטיות ואסים אמיצים עדיין לא ממש ראו את האויב, כשהמטוסים שלהם החלו להתפוצץ, וכנפיהם התפוררו. מרסיי ירתה בלי לכוון, אלא באופן אינטואיטיבי. נראה היה שהוא ידע מראש לאן כל טייס יטוס ויכוון את המפלצת המכונפת שלו. כך יצא שגבר צעיר עם פרצוף ילדותי סוחף את הארמדה המכונפת.
  השנה החדשה, אם כי כפורה, התבררה כחמה. חיילים סובייטים תקפו נואשות ועקשנות, ניסו לקחת את טיכווין. פריץ התגונן בעקשנות, מנסה להישאר בעיר, שבה היה העורק, מאכיל את לנינגרד בלתי חדירה. בנוסף, היה מדובר ביוקרתם של החיילים הגרמנים, שמתקשים ומתביישים לוותר על ערים גדולות.
  כמזל, מזג האוויר השתפר ומפציצי אויב רבים, במיוחד ה-Yu-288 המאסיבי, עקצו את עמדות הכוחות הסובייטים והפציצו תקשורת.
  המטוסים הסובייטיים Yak-9 ו- Lagg-5 היו נחותים בהרבה מהאויב מבחינת חימוש ומהירות. במיוחד, ה-ME-309, כמו דרקון, דפק כלי רכב סובייטיים חלשים יותר. בנוסף, הגרמנים פיתחו את טקטיקת הכנפיים הכפולות, שאפשרה לנצל ביעילות את היתרון המספרי שלהם וצמצמה חלק מבעיות התמרון של כלי הרכב הגרמניים העקשנים, החמושים בכבדות, אך הכבדים של ה-Focke וה-ME העדכניים ביותר. בנוסף, החלו להופיע מטוסי סילון ME-262 בחזיתות, למרות שמכונה זו עדיין לא אמינה לחלוטין מבחינה טכנית, כמו גם שינוי קל יותר, קל יותר לתמרון וזול יותר של ה-HE-162. המכונות האחרונות היו קלות יותר לייצור ואמינות יותר מבחינה טכנית ממטוסי מסרשמיט סילון. אבל לניהולו נדרשו טייסים בעלי כישורים גבוהים למדי. מה שירד במקצת, תכונות חיוביות כאלה של פיתוח זה כמו המשקל הנמוך של המטוס - רק 1.6 טון בצורה ריקה, עלות נמוכה ויכולת ייצור נמוכה ויכולת התמרון הטובה בעולם.
  אבל האסים הגרמנים האלה ששלטו במכונית הזו העניקו את שבחי. מוצלח במיוחד היה האפמן, טייס מספר שני אחרי מרסיי, שנותר מחוץ להישג יד. לאחר שעבר את התוצאה של 300 מכוניות שהופלו, האפמן קיבל את הפרס הגבוה של צלב האבירים של צלב הברזל, עם עלי אלון, חרבות ויהלומים. הטקטיקה שלו להתקרב למינימום, ואז להכות ולעוף אחורה היא הנוחה ביותר ב-HE-162. אז האפמן הוכיח את עצמו כמאסטר יוצא דופן של קרב צמוד. למרות שהתוצאה של מרסיי בשנת 3117 - מטוס שהופל עדיין בלתי ניתנת להשגה.
  יתר על כן, ב-2 בינואר 1944, הטייס האגדי הזה הופיע בשמיים, בכל זאת הוא שכנע את היטלר, ונזכר שהחיילים הגרמנים חשים ברע, והציוד הגרמני החזק יותר עבר בבירור בשלג. אז יש צורך לספק אספקת אוויר לטיכון המוקף, שם התיישבו הכוחות הגרמנים ולהפציץ את כל הגישות לעיר.
  בנות הנמר ירו על הקרקע, והסופראס הבקיע בשמיים.
  כבר ביום הראשון ביצעה מרסיי שש גיחות והפילה יותר ממאה מטוסים סובייטים. נכון, ב-4 בינואר, מזג האוויר הידרדר בחדות... סופת שלגים עלתה, וכוחות סובייטים הסתערו על העיר.
  ארבעת המפוארות של בנות הטרמינטור העדיפו להילחם יחד - כתף אל כתף. כל כך יפה וקטלני באופן ייחודי. בגלל הקור, הם נאלצו לשים הסוואה ולהילחם בלבן.
  גם ילד הנינג'ה קארס נחלץ לעזרה. ילד קטלני ללא חת, הוא לא פחד מהקור ונלחם במכנסיים קצרים לבד. מקור החום היחיד שלו היה קרם הסוואה, שהפך את עורו הצרוב בשמש לבן תחת השלג שהמשיך לרדת, וכיסה את כל הרחובות. יתר על כן, הוא השתמש בזריקת דיסקיות מתכת דקות מאוד וחרב קטאנה בקרב. אבל, כמובן, הוא ירה בצורה מושלמת, ומכלי נשק שנתפסו. עם זאת, הבנות גם לא פסחו על שימוש ברובים אוטומטיים.
  נשק כזה מדויק יותר מתת-מקלעים, והכי חשוב, אמין יותר. עם זאת, רובי סער MN-44, ככלל, לא איכזבו את הגרמנים. בחורף השלישי כבר הייתה מוכנה מכונת המלחמה הגרמנית המשומנת היטב. בפרט, אפילו בסופת שלגים, פוק-וולף ו-ME, באמצעות חימום, הצליחו להטיל זריקות כואבות, אם כי מוגבלות, לכוחות הסובייטים.
  גרדה, יורה מכל וכל, מנסה לא להסתכל לכיוון שבו נפלו החיילים הסובייטים. רבים מהלוחמים היו צעירים מאוד, בני שבע-עשרה או שש-עשרה. חיל הרגלים גויס במפולות, וגרף את כל המשאבים. אכן, הרבה אבד.
  אבל בין הפריץ מלאים בזרים. במיוחד שוודיה, שבה ניצחו הנאצים בבחירות האחרונות, ושטח הבובות הזה נמצא בשליטה של הרייך השלישי. ובכן, כבר הגיעו שתי דיוויזיות וארבע בריגדות משבדיה כמתנדבים. במדינה עצמה מתקיימות עצרות וצעדות המוניות הדורשות מלחמה. והם עונדים דיוקנאות של היטלר וקארל ה-12.
  אז כניסתה של שוודיה למלחמה ישירה היא עניין של זמן. ספרד ופורטוגל כבר נמצאות במלחמה, אבל הן שולחות כוחות דרומה יותר. ועכשיו בחורף הם בדרך כלל מנסים לטפס איפשהו מעבר לרכס הקווקז. החיל הברזילאי מוכן כנראה לעשות קפיצת מדרגה למרכז אסיה, שם כבר מתלקחת תנועת הבסמאצ'י במרץ מחודש.
  אבל כל אלה פרטים, גם דיוויזיות ולאסוב נלחמות בטיקווין. החבר'ה האלה נלחמים ברשע, מבינים שעינויים נוראים ולופ בלתי נמנע מחכים להם בשבי. ומה עם הגרמנים? עם זאת, ללא סוכר! גם להם יהיה קשה, רבים ימותו בסיביר, אבל בכל זאת הם לא ייתלו ללא הבחנה.
  גרדה, לאחר שהחליפה את הקליפ, וכיסחה את החיילים לבושים במעילים אפורים - לרוסים אין מספיק גלימות הסוואה לכולם, דמיינה מה צפוי להם במקרה של לכידה... והיא חייכה לנוכח ההרפתקה המינית והמגניבה האפשרית. . נכון, אז בסיביר זה יהיה יותר גרוע. איך הכפור הזה נהיה - חום להביורים אפילו טוב יותר. כאן במדבר הם התרגלו מהר לחול החם ורצו יחפים, אבל זה לא הסתדר ככה. אחרי כמה שעות בביקיני בקור, הוא התחיל לרעוד והיה צורך להתחמם באמבטיה. שם חיממו צעיריהם מגדוד האס אס המובחר את הגופות במכות של מטאטא אשוח. ובכן, ולא רק כמובן עם מטאטא - יש בחורים ארי חתיכים נבחרים, מה שאתם צריכים!
  הם איבדו לחלוטין את הביישנות הקודמת שלהם, או אולי, להיפך, הם רכשו את הרפיון של מאצ'ו נשי. אבל עכשיו הם צריכים לסגת מעט - חיילי הרגלים הסובייטים, מילאו את הגישות בגופות, התקרבו בצורה מסוכנת מדי והחלו לזרוק רימונים.
  היה צורך לשבור את המרחק כדי לא ליפול מתחת לברד הפיצול.
  מגדה, קיבלה חתך קטן מרסיס ובתגובה ירתה שמונה כדורים בשלוש שניות. החיילים הסובייטים נמלטו כמעט בלי להישבר, רק התכופפו מעט, והקליפ מצא את קורבנותיו. שחררו שמונה מחסניות וכריסטינה. היא-שטן ג'ינג'ית אגרסיבית התבטאה:
  - לטירוף האמיצים, אנחנו שרים שיר!
  אבל החיילים הסובייטים החליטו כנראה להוכיח שזו חוכמת החיים. מקלע הסער הגרמני חובט בכל כוחו, ונראה שמתעלמים מיריותיו. למרות שהחיילים נופלים, אלו ששרדו ממשיכים לרוץ ואף זורקים רימונים כמעט נקודתית, אם כי ניתן לעשות זאת מוקדם יותר.
  הצלוב זורק בזריזות רבה דיסקים, חותך שניים או שלושה חיילים עם אחד. ואז הוא תוקף עם החרב שלו, שחותכת מקלעים ורובים - בקלות כמו גפרורים!
  ילד הנינג'ה עדיין די קטן, הוא נראה בן אחת עשרה או שתים עשרה, אבל הוא כל כך מהיר... אין להם זמן להכות אותו או להגן על עצמו. הילד חונך ואומן מלידה, זרק חרבות על התינוק, נאלץ לפרום ולחתוך סרטים, טובל לתוך חור קרח, מעמיד חתולים מאומנים במיוחד. ובכן, ועוד הרבה יותר, הפיכת ילד מחונן גנטית למכונת מוות אמיתית. אמו היא דור עשרים וחמישה לנינג'ה, אביו הוא מכשף סיבירי רב עוצמה, ואויב אידיאולוגי של השלטונות הסובייטיים, ה"סובייטים". גנטיקה מעולה ואימונים עם קסם - הפכו את הילד לטוב ביותר מבין הנינג'ות. וכמובן, הקיסר הירוהיטו, כדי להראות לגרמנים שהם לא הסופרמנים הכי מגניבים, אלא שיש בחורים קשוחים ביפן, שלח את הילד לחזית הגרמנית-סובייטית.
  וקאראס (דג קרפיון מסמל את הגאווה והחיוניות של הסמוראים!) התגלה כלוחם ראוי.
  לדוגמה, באצבעותיו החשופות, מעט אדומות משעות רבות של שהייה בקור העז, הוא זורק דיסקית פלדה דקה יותר משערה. ובידי שתי חרבות בבת אחת, כדי שיהיה קל יותר לחתוך שורות עבות של אויבים. כמה נורא הילד המחסל הזה, שלראשונה חיילים סובייטים, כשהם חסרי הגנה תחת מכות החרבות ושיגור הדיסקים, נשענים לאחור, חווים פחד אמיתי.
  הבנות, לאחר שהחליפו קליפים, החלו לזרוח אפילו מהר יותר, או ליתר דיוק, לשום מקום.
  גופות חיילי הרגלים נערמו בתלים. הם קפאו כמעט מיד בקור, וחיילים נוספים טיפסו עליהם. כך טיפסו וחישבו עם הפסדים. אבל הנינג'ה נכנס לקרב ושוב, כאילו נפלטו גלי פחד.
  התקפה נואשת השתוללה כמעט יום שלם. במחיר ההפסדים הגדולים ביותר, כבשו הכוחות הסובייטים כמה רבעים, ודחפו את הגרמנים במספר קווים. אבל התמיכה החלשה של ארטילריה - התעופה הגרמנית הפציצה את פסי הרכבת בעבר, מונעת את האספקה והרבה נפגעים בקרב היחידות המתקדמים, נאלצה להשהות זמנית את תנועת החי"ר.
  למרות הסיכון של טקטיקות כאלה, טנקים הושלכו לקרב. היה צורך לשבור את האויב ליד טיכווין עד שהפריץ, תוך שימוש ביתרון הטכנולוגיה, ישחרר את חסימת העיר.
  ובתקיפה הזו התקבלה החלטה די מסוכנת - להשתמש בטנק IS-2. רכב שתוכנן במיוחד כמיכל פורץ דרך. מכיוון שאקדח חזק, בשל קצב האש הנמוך שלו ודיוק האש הירוד יחסית, אינו מתאים ללחימה בטנקים של אנשים אחרים, עם זאת, הוא יכול להרוס בהצלחה מטרות לא משוריינות.
  לכן, למרות שטנקים בתנאים עירוניים הם מחבלים מתאבדים, אתה צריך לפרוץ עמדות, אפילו עם המצח שלך.
  שלושים וארבע יעברו ראשונים. מכוניות קלות יחסית ולא גדולות דהרו לאורך מסלול צר... רימונים ובקבוקי תבערה ירדו עליהם מהגגות. ואז התפוצצו מיכלים מוסווים של בנזין ונפאלם. אבל אבדות כבדות לא עצרו את המכליות של ברית המועצות. הם, שאיבדו מאות מכוניות, פרצו למרכז העיר, ושם נכנסו לחילופי מהלומות עיקש. אפילו הפוסטפטרונים היעילים שניפצו את שריון הצד החלש של שלושים וארבעה לא הפחידו את החייל הסובייטי.
  שלושה צבאות טנקים הושלכו לקרב בבת אחת. סטלין אף החליט לסרב לתקיפה שנייה לכיוון וורונז', למען ניצחון מכריע על טיקווין והצלת "ערש המהפכה". גם אם הדלק מונפק במגבלה קפדנית, במשך כמה שעות נסיעה ביום, הנפט הקווקזי הולך לאיבוד, ופיתוח שדות חדשים דורש זמן וכסף, שהמשאב האנושי חסר מאוד לאימפריה הסובייטית עקב המלחמה בשתי חזיתות.
  אבל טיקווין הוא העורק של לנינגרד ודרך החיים, והכי חשוב, הוא סמל לעובדה שכוחות סובייטים יכולים ומסוגלים להביס פשיסטים רבים וחמושים היטב. אז לא נעמוד במחיר...
  הטנק IS-2 נראה מרשים - הוא גם נראה כמו שלושים וארבע, רק שהצריח מזיז עוד יותר קדימה. כמובן שהקנה עצמה עבה וארוכה, אין להשוות ל-T-34-76, שעדיין שולט בשדה הקרב. במשך כל ינואר, המאמצים הטיטאניים של ה-T-34-85 יפיקו לא יותר ממאה.
  האמת בולטת היא הפגיעות של המצח של המגדל - שטוח ולא משוריין עבה מדי.
  הצלוב, שהשליך רימוני נפץ קטנים אך חזקים מאוד לעבר הטנקים, רץ אל הבנות והציע:
  - בוא נתפוס את ה-IS-2 ונסוע עליו?
  מגדה תמכה ברעיון:
  - כמובן, בואו נרכב! התגעגענו לבקתה.
  גרדה הזהירה את הילד:
  - לטנק הזה יש ארבעה מקלעים!
  קארס קרץ אל הבנות והבחין:
  - אז זה טוב. בקרוב חיל הרגלים יתקוף שוב, ואתה תכסח אותו!
  מגדה דחפה את ילד הנינג'ה.
  - מהרו לסיים!
  עקבים ורודים הבזיקו כמו כנפי יתושים, ילד הקראטה רץ מהר יותר מהאלוף האולימפי בספרינט. מלכתחילה, הוא השליך גוש קטן עם צרור עשן לתוך ה-IS האימתני. פרצה תגובה, עשן סמיך נשפך החוצה. במקביל התפזרו מטוסים שחורים לכיוונים שונים, וסנוורו את המקלעים.
  לאחר שכרת כמה חיילי רגלים, קראס עף כמו אבן מרצפת ששוחררה מבליסטה וטיפס על המגדל. עם וו מיוחד, הוא הוציא את הצוהר והשליך לאחור את הכיסוי הכבד. יתר על כן, הכל פשוט - כמה נדנדות עם שתי חרבות וחמישה אנשי צוות של טנק כבד נפרדו בראשם. בעקבותיו קפצו פנימה גם הבנות, שלאחר שהשליכו את הסוואה הפרווה שלהן שוב הגיעו לביקיני. מה חם במיכל בזמן נסיעה. מנוע דיזל של 520 כוחות סוס מחמם מתכת היטב. כן, סוליות ילדותיות חשופות מרגישות את המכונית עצמה הרבה יותר טוב מאשר דרך מגפי חורף מיוחדים עם סוליות גומי סינטטי מצולעות. שירות המפקדים הגרמני לקח בחשבון את החוויה של חורפים קשים, ויצר תחמושת חדשה שבה הרגליים בקור אינן כל כך קרות. ובאמת חבל, הפריץ לקחו מגפי לבד מהאוכלוסייה המקומית ומשכו אותם מעל עצמם. או עטוף בצעיפי פרווה.
  קראס נישק את מגדה לשלום על השפתיים ואמר:
  - ובכן, הטנק הוא בשבילך! אני אלחם איפה שאני יודע להרוג טוב יותר.
  גרדה נישקה את הילד בהתפעלות על העקב החלקלק והאלסטי ואמרה:
  - אתה נס!
  כריסטינה הוסיפה:
  - תקן האר"י!
  - אני יודע! - אמר הטומבוי וקפץ החוצה אל הקור בקפיצה אחת מהצוהר הפתוח למחצה... ואז נפל המכסה בשאגה... והבנות קיבלו הזדמנות להילחם על נשקו של האויב. והאקדח ממש חזק. רק לב-3 שהופיע לאחרונה, או כפי שהוא נקרא גם "האריה המלכותי" עם תותח 128 מ"מ, חזק יותר. אבל הטנק הזה עדיין בחזיתות בעותקים בודדים. הוא הוצג במהלך חגיגת ה-8 בנובמבר לפיהרר אחוז השדים. כמובן, בזמן שהוא עדיין לא בסדרה. כמו אגב, ה-IS-2 עובר, ההיתקלות הראשונה שלו.
  עד כה, אפילו הטנקיסטים הסובייטיים לא ירו ולו ירייה אחת, ככל הנראה בחרו את המטרה שלהם בוודאות מהאקדח.
  כריסטינה העירה בציניות, והפכה את המנגנון:
  - הו, זבל... אין כאן אוטומציה והכל חייב להיעשות ידנית...
  גרדה, שאכלה את הכלב תוך כדי הצבעה, שמה לב:
  - והמראה גלים והראות לא חשובה. הם לא כל כך טובים בלכוון.
  מגדה, שנגעה בשידור בכף רגלה היחפה, והפכה את הקופסה, הבחינה:
  - ובכל זאת, לעומת שלושים וארבע, יש התקדמות מסוימת. בפרט, העברת הילוכים קלה יותר. תא הנוסעים צפוף, אבל אפשר לזוז פחות או יותר. התחמושת ממש קטנה. עשרים ושמונה סיבובים...
  גרדה העירה בהיגיון:
  - זה אולי מספיק לירי על מספר מצומצם של בונקרים, אבל ברור שזה לא מספיק לקרב טנקים מן המניין.
  שרלוט מצאה משהו טוב בטנק:
  - אבל חימוש המקלעים למעלה! ארבעה מקלעים יכולים לספק הגנה טובה. ואז הסתכלתי על ה"עכבר" הזה - יש בו רק שני "יריקות" עבור מכונית כזו...
  כריסטינה, שהאיצה את המנוע, אישרה:
  - זהו זה! האם זה חימוש לטנק כה כבד של מאה ושמונים טון?
  מגדה, כמו פנתר שהרג תאו, נהמה:
  - תרנגולות צוחקות!
  מנוע הדיזל מאיץ את המיכל חזק. ניתן לראות שה-IS-2 עדיין נוסע לאורך הכביש המהיר, אך בשטח, מרכז הכובד שלו הוסט קדימה ישפיע. אבל כלום, כל עוד אתה יכול להירגע ולבחור מטרה ראויה לעצמך ...
  מגדה פתחה את הצריח של הטנק כדי שתוכל לראות טוב יותר.
  והנה עוד IS-2, כדאי להשתמש בטנקים כאלה בצורה מאסיבית יותר. מאחוריו יש עוד שלושה ISs, אבל אחד עם תותח קל יותר 85 מ"מ. אגב, הכי מסוכן, כל כך מסוגל לקחת את המכונית חזיתית, ולפגוע מהר יותר...
  מגדה החליטה לירות ממרחק של שני קילומטרים. היא הורתה בנימה מינורית:
  - תירה בדיוק במצח המגדל... ו... אתה מבין!
  המכונית עצרה, כך שלא הייתה חלקה, וגרדה, שהתלוננה על האיכות הירודה של האופטיקה, שכנראה לוטשה על ידי בני נוער לא מאומנים, הצביעה על הקנה. הבנות עזרו להעמיס קליפה במשקל קילו וחצי. הלוחמת הבלונדינית הניחה את לחיה אל העכוז וניסתה להרגיש את המכונית של מישהו אחר. אחרי הכל, היא מעולם לא ירתה מהתותח הזה, דגם 1931, לפני כן. חזק, אבל מיושן, עם קליע מחודד, רגיש לריקושט. באופן כללי, האקדח, כמובן, לא תוכנן עבור טנקים. אבל ככל הנראה, השינוי נגד טנקים של תותח ה-107 מ"מ, שפותח ב-1940, התברר כלא אמין מדי והיה צריך לנטוש אותו. וכאן יש צורך בתנאי ראות לקויה ממרחק של 2000 מטר לפגוע במטרה. כן, ויהיה קשה לאויב לענות ולפגוע, אבל...
  גרדה נישקה את עכוז האקדח, הביטה במהירות מהצוהר, הרימה חופן שלג בלשונה, בלעה אותו, הניחה את עקביה החשופים על הידיות ו...ירתה!
  זה נתן לו, כך שצרב את פרקי ידיו ואת השוקיים והדיף ריח של עשן.
  ההווה עף בקשת ארוכה ו... ה-IS-2, שצעד קדימה, נעצר, החל לעשן, ואז החל מטען התחמושת להתפוצץ...
  מגדה השיבה בשמחה:
  - זה מה שנתנו להם! - ומבחינה לוגית, מושגים מבלבלים בצורה לא הגיונית, הוסיפה. - לא אדם מצייר נשק, אלא נשקו של אדם!
  גרדה נהמה:
  - טען מחדש!
  והבנות נמתחו... כמובן, זה לא ה"נמר" כאן, הן צריכות להזיע, אבל זה יותר כיף ככה, במיוחד שהטנק העומד מתקרר מהר. ברזל הוא מנצח טוב.
  בפעם השנייה גרדה ירתה מהר יותר ובטוח יותר. אנשי ה-IS המשיכו לנוע, וכנראה שהם עדיין לא הבינו מהיכן יורים הרובים. כן, ועצור זה לא במנהג הרוסים. מכיוון שיש פקודה ... והפגז השני כבר פוגע במטרה בביטחון ...
  גרדה מלקקת את שפתיה ומצווה:
  והשלישי כאן...
  באיחור גדול ה-IS-1 הרביעי פתח באש בתנועה... ולמרבה הפלא הוא פגע, למרות שממרחק כזה ממכונית נוסעת זה כמעט בלתי אפשרי, אבל יריות מחליטות הכל! עם זאת, המרחק עבור רובה 85 מ"מ גדול מדי, מעבר למגבלת החדירה. אבל היה טרטור גדול במגדל והשריון החזיתי השתרבב. גרדה שלחה בתגובה את "חבילת המכתבים" הרביעית במשקל קילו וחצי... מצחו של הטנק IS-1 התפצל ולשונות כתומות נסקו גבוה לשמיים.
  הבנות נלחמות יפה... באותו היום היה להן מזל. אבל היכולות של הצבא הסובייטי אינן תואמות.
  למרות כל מאמצי הפריץ, ב-13 בינואר, במחיר המאמצים הגדולים ביותר של אבידות ענק, נלקחה תכוין... יחידות גרמניות נפרדות ניסו לפרוץ מהכיתור, מסדרון נגרוף לעברן - שש דיוויזיות גרמניות. בבת אחת עם טנקי לב נבחרים, מנסים להציל את ההגנה ההרואית.
  ילד הנינג'ה וארבע הבנות עשו את דרכם ביחידה נפרדת בסגנון שלושת המוסקטרים. כלומר, היכן שלא ניתן היה להתנייד בשקט עם קטטה ומעל הגופות. מטבע הדברים נאלצו לנטוש את ה-IS-2, אבל בדרך הם נתקלו במפתיע גם בטנק נדיר מסוג T-34-85, רכב שאמור להחליף את תותחי ה-T-34-76 המיושנים והלא חזקים מספיק מבחינת חדירה. .
  למכונה היה גוף תחתון דומים, אך צריח גדול יותר עם אקדח ארוך קנה ועבה. האקדח היה נחות מעט בכוח החדירה לפנתר, הן בשל מהירות הלוע הנמוכה יותר והן בשל איכות התחמושת. אבל עדיין ההבדל לא נראה מהמם כמו 76 - נייר גרפי.
  עבור "נמר" רגיל זה כבר מסוכן, עבור "אריה" זה עדיין לא - אז 100 - מילימטרים מוטים. למרות שבזווית מסוימת היה סיכוי. או בחלק התחתון של גוף הספינה, אבל גם מגני זחלים.
  הטנק עלה לסיפון ופינה אותו מהצוות. כמובן שהיה ניתז דם בפנים. המכונה עצמה חדשה לגמרי, אבל עומס התחמושת צנוע למדי - רק 35 פגזים. תא הנוסעים לא מרווח מדי, אבל טוב יותר משלושים וארבע הישן.
  גרדה ציינה:
  - והנה מגדל המפקד. זה אומר שיש לנו מתחרה חזק. עכשיו הרוסים לא יהיו כל כך עיוורים.
  מגדה חייכה ברשע והעיר:
  - והרוסים כבר ירו היטב, אם כי בראות גרועה יותר. בנוסף, המגדל הפך גדול יותר וקל יותר לפגיעה בו!
  גרדה צחקה מזה בקול.
  - ובכן כן! זו הבעיה הגדולה ביותר עבור הטנקיסטים שלנו, וכנראה, כבוד הכתר של הטנק הזה! נסה את זה, פגע בזה!
  שרלוט שרה:
  - אחת, שתיים, חמש! "טייגר" יצא לירות!
  כריסטינה הרימה:
  - כדי לפגוש את T-4, הרגליים רחבות יותר מהזרועות!
  וכך הם מיהרו על טנק שזז קל יותר מה-IS... גרדה נזכרה איך הם פגעו בחיל הרגלים הסובייטי עם ארבעה מקלעים. הם כיסחו בצורה הגונה, והרוסים אפילו לא הבינו היכן נפלה עליהם מתקפה כזו. אבל מצד שני, לאחר שיצאו לדרך, הם יצאו להתקפה, זרקו רימונים... כמה חתיכות, למרות מרחק הגון, עפו והתפוצצו על המגדל. כמובן, עבור שריון של 100 ו-90 מילימטרים של IS, זה כמו גלולה עבור פיל, אבל זה זמזם לא נעים. כן, וניתן לחתוך זחלים.
  אז, הייתי צריך להפעיל את המנוע ולסגת. ואז נגמרה התחמושת. הם כיסחו יותר ממאה חיילים אדומים.
  גרדה נתקף בבוז כזה למוות בקרב העם הסובייטי. לערבים, עם הבטחותיהם להרמונים וארמונות פנינים, לא הייתה מסירות כזו. אבל אלה אתאיסטים - אנשים שלא מאמינים בחיים שלאחר המוות ובסיפורי אגדות על גני עדן. ומה מניע אותם להילחם בעקשנות כל כך כאשר תוצאות המלחמה הן כבר מובנות מאליהן וזו לא יותר מחמתם של הנידונים?
  זה קשה להפליא להבנה והבנה.
  אם כי כמובן יש רבים בין הבוגדים הרוסים. "צבא השחרור" ולאסוב במשך שישה חודשי קיום יצר שש דיוויזיות ותשע חטיבות נפרדות. אמנם, כמובן, ברור שלהיות חייל הוורמאכט זה קל יותר מאשר לעבוד חמש עשרה או שש עשרה שעות ליד המכונה להלחמה הרבה יותר גרועה, אבל בכל זאת... משום מה, דיוויזיות גרמניות משבויי מלחמה לשעבר לא נראות על חזיתות...
  אמנם, אגב, יש מעט גרמנים בשבי, אבל סובייטים... זה נראה כבר יותר משישה וחצי מיליון. אולי לא כל כך הרבה ולסובים, אם כי אסירים רבים התפזרו לדיוויזיות ולגיונות לאומיים שבשליטת ה-SS. בנוסף, חלק מהרוסים נשלח לגיבוש של אצילים ומלוכנים.
  אבל בכל מקרה, הם הצליחו לקחת כך את תכוין, למרות השיפור במזג האוויר וההפצצות המאסיביות. למרות שהם שילמו מחיר יקר.
  גרדה קיבלה את הפקודה וירתה לעבר המצית שלושים וארבע. קצב האש של האקדח גבוה יותר, כך שאתה יכול להרגיש בטוח יותר. פעם אחת, אז השני, ולבסוף הטנק השלישי למזבלה ...
  אז אתה צריך להיות זהיר יותר. אחרת, הם יטרקו כאן על המכונית, רק השריון הקדמי של המגדל התחזק ועבה יותר, ולכן זה כמעט אותו פורמט. הגוף פגיע במיוחד. ובין הטנקיסטים הרוסים יש בעלי מלאכה. עם זאת, עבור טנק נדיר כמו IS-2 או IS-1, חלש לא ייכלא. ושלושים וארבע מהפורמט הרגיל יכולים להיות עם לוחמים פשוטים. מבעד לחריץ של מגדל המפקד, הם נראים כמו לוע של סוסים, עם לוע. זה אפילו איכשהו לא נוח לעשות ירייה מכוונת לעבר יפהפיות כאלה.
  קרוסיאן הפעם במגדל עם הבנות, הוא יצא לשמש כמדריך שלהן ואינו יכול להשאיר את הבנות בדוד. נכון, מגדה ציינה בהיגיון:
  - אנחנו יכולים לעזוב בכל מקרה, בלי לירות ובלי להתגרות...
  קרוסיאן, שסובב בילדותיות את לוע, הכריז בבכי:
  - לא - לא יורים, זה לא יהיה מעניין!
  בכל זאת הזהירה מגדה את הבנות:
  - פתח באש כדי להרוג רק כאשר אין יותר משלוש או ארבע מכוניות. אנחנו חייבים להחזיר את הטנק החדש הזה ליחידות שלנו שלם.
  גרדה הסכימה.
  - עד כה, החידוש הזה אינו בין הגביעים, מה שאומר שהוא עדיין יהיה שימושי עבורנו.
  בנות הנמר המשיכו בצידן בהתלהבות מתונה. הם לא הצליחו יותר מדי, אבל הם הוסיפו עוד שבעה טנקים וחמש משאיות לנכסיהם. פעם אחת נאלצתי להילחם מחוץ למכונית כדי לתפוס דלק לתדלוק.
  בקיצור, ארבעה קונדסים שובבים יצאו מהקלחת, וכמעט מתו מאש הארטילריה שלהם. חולץ רק בזמן להנפת הדגל עם עכביש צלב קרס.
  עכשיו הם חוצים את התעלה ואפילו יש כמה זרי פרחים עם פרחי נייר, שמוענקים ללוחמות הגיבורות.
  אולג ריבצ'נקו, שנמאס לו לצפות בסרט המלגלג הזה, צעק:
  למה אתה מראה לי את כל הכלבות הארורות! כמה אתה יכול לראות את הרג הרוסים!
  . פרק מס' 16
  המלחמה היא שנתנה לג'יין ולצוות שלה הזדמנות למצוא את עצמם בחיים. לכן הבנות לקחו חלק ברצון במערכה למזרח. ולמה לא? זה כסף ותהילה.
  ארסנל הטנקים הסובייטי לא השתנה הרבה. הטנק הראשי הוא עדיין T-34-85. שריון השלדה והגוף נותרו מהשנה הארבעים. אותו מנוע דיזל של חמש מאות כוחות סוס, אותם 45 מילימטרים של שריון חזיתי משופע. הגנה חלשה יותר של דפנות גוף הספינה, פגיעות לפטרונים גרמנים.
  רק צריח גדול יותר הותקן, עם שריון חזיתי 90 מ"מ ותותח 85 מ"מ. הטנק, כמובן, מיושן, ולא מסוכן כלל לגרמנים!
  הבנות נוהגות במכונית גרינג-5, בשינוי מאוחר יותר. שריון הצד הוגדל ל-178 מילימטרים, והשריון הקדמי ל-250 מוטה. הטנק עצמו מצויד במנוע טורבינת גז ומאיץ את הבריטים ל-60 קילומטרים לשעה.
  ג'יין שאלה את התותחן גרינגטה:
  - אתה רואה טוב?
  לוחם האיכרים ענה בביטחון:
  - הראות כאן מעולה! אני רואה הכל!
  מלניה צחקקה ונבחה:
  - נמחץ את הרוסים!
  מטילדה אישרה בביטחון:
  - כן אנחנו כן!
  "גרינג" -5 סיבובים, האקדח פולט קליע. מהסובייטי שלושים וארבע פורץ המגדל. הבנות צועקות מרוב עונג. הם באמת חושבים שהכל נהדר. וזה אפילו משמח את זה שמיכליות סובייטיות מתות.
  ג'יין צייצה בקול מתוק:
  - נמחק את כולם לאפר... ומוסקבה תהיה תחתינו!
  עם זאת, לאחר שנקלע לשדות מוקשים, הטנק הגרמני נאלץ לעצור. הרוסים היו מושרשים מאוד. והרבה קיפודים נגד טנקים. ארטילריה מבצעת הפגזה פעילה.
  גרינגטה, כועס, אומר:
  - כך יוצא... נתקלנו בלוק קשה!
  ג'יין עונה בביטחון ראוותני:
  - לא, זה לא קורה עד הבוקר... בואו נפרוץ את האופרה!
  מכונת המלחמה הגרמנית נתקעה במקצת. מטוסי תקיפה סילון הופיעו בשמים, והשתמשו בטלטנקים. כנראה שהם ניסו להרוס שדות מוקשים.
  מכוניות נשלטות עם חומרי נפץ באמצעות רדיו. נעשה שימוש גם במשגרי גז ניידים. הם ממש הפציצו את עמדות הצבא האדום באש ולהבה.
  גרינגטה ציין במורת רוח:
  - במלחמה יש יותר ויותר עפר, ופחות ופחות חיל!
  ג'יין נאלצה להסכים עם זה:
  - סליאווי! אבוי, איכשהו אנחנו מפסידים!
  גרינגטה תיקן את המפקד:
  - אדרבא, לא אנחנו, אלא מתנגדינו! שום דבר עכשיו, בוא נצא מהמבוי הסתום, ויהיה קרב...
  הטנק הגרמני ירה, למרות שלא ניתן היה לראות שום דבר. ג'יין חיככה את רגליה היחפות ושרה:
  - איננו חושבים רע - בוודאי נאבד! יש דרך לצאת מהמבוך, לצאת מכל מבוי סתום!
  גרינגטה צייץ בחיוך:
  - מי עליז, הוא צוחק...
  מי שרוצה - הוא ישיג...
  מי שמחפש תמיד ימצא!
  מלניה, מתנגנת ונוצצת בשיניה, הוסיפה:
  - מי שרגיל להילחם על הניצחון, שישיר יחד איתנו!
  התותח נמשך מספר שעות, ואז הטנקים הגרמנים בכל זאת המשיכו הלאה. הם נפגשו על ידי ארטילריה סובייטית, ותותחי נ"ט בקליברים שונים. עם זאת, הרגישו שהכוח החודר אינו מספיק. הגרמנים התקדמו... רק כשהתותחים של 203 מילימטר החלו לירות, הופיעו כלי הרכב ההרוסים הראשונים מהנאצים.
  ג'יין לחשה בחוסר ביטחון:
  - אדוני... יעבור לי הספל הזה!
  גרינגטה אמר בביטחון:
  - שני מקרי מוות לא יכולים לקרות, אי אפשר להימנע מאחד! אז אנחנו נחיה, אם בכלל, בעולם הבא!
  שאלה מלניה בלחש:
  איך האור הזה?
  גרינגטה לא דיבר בביטחון רב מדי:
  - אני חושב שזה יותר טוב משלנו!
  מלניה לחשה בתגובה:
  - חלילה לעיוורים לפקוח עיניים ולהתיישר גב לגיבן!
  ואכן, ג'יין תהתה מה יכול להיות האור הזה. אולי העולם הזה אפילו יותר לא הגיוני ופחות בטוח. ג'יין עיקמה את מותניה והניעה את ירכיה וצייצה:
  - זו אופציה מעניינת מאוד - למות ולהגיע לעולם הבא! מה מחכה לנו שם? האם נפגוש שם את אלה שהיו יקרים לנו על פני כדור הארץ או שנצטרך להכיר חברים חדשים?
  גרינגטה הזיזה את הכלב בכף רגלה היחפה, ולחשה:
  - יהיו מאות שנים חדשות, יהיו חילופי דורות... אבל איש לא ישכח לעולם את השם לנין!
  ופרצה בצחוק, הצחוק המעט מטורף שלה. היא הייתה לוחמת-איכרה שמיששה באופן פעיל את רגליה החשופות והחינניות, ואצבעותיה שיחקו.
  כאן תפסתי את ה-IS-3 בסקופ... רחוק מהאמת. לא כולם יפגעו, ואם זה יפגע, אז הקליע, שמתנגש בחוטם הפייק, יכול להתרסק. אבל הילדה ידעה מה היא עושה. היא ירתה ומלמלה:
  - חוף הערפלים, אנו מוחצים בפיתיון!
  מטילדה שרה בנוסף:
  - וה"אגדם" הזה, נשתה למען הגברות! סופר גברתי!
  הזריקה של גרינגטה הייתה מדויקת. הפגז פגע בחלק התחתון של השריון הקדמי של המגדל, ממש במרווח. ועשה השפעה הרסנית בלי להיכנס לריקושט. זה המצב שנוצר. ליתר דיוק, חמש מכליות סובייטיות מתו כמעט מיד. והנשים האנגליות הוסיפו לרשימת הפשעים שלהן.
  מלניה שאגה כשהמקלעים שלה התפוצצו. כמה נערים חיילים רצו לזחול אל הטאקנוס של היטלר.
  - אבל פסארן, אל תתקרב ילד! - צעקה ילדה יפה, ושפכה צרורות מקלעים, חלוצים אמיצים.
  ג'יין צייצה, והקישה בעקב החשוף שלה בשריון שלה.
  - הו, בנים, בנים, בנים... נהייתם פתאום מעוררי התנגדות! אפשר לראות את הארץ הארורה הזו, אתה אציל מדי!
  והילדה, בת האדון, ריחמה על הנערים היחפים, השרוטים והמלוכלכים האלה, שכדורים חסרי רחמים נוקבים. כמה עצוב וקשה הכל.
  גרינגטה ירה שוב, פילח את האקדח המתנייע SU-100 וצייץ:
  - והחגב ירוץ למסור את הבקבוקים!
  מלניה ליקקה את שפתיה בלשון ארגמן ולגמה מבקבוק פלסטיק של קוקה קולה, ואמרה:
  - ברור שלא! תן לי יין וחפיסת סיגריות!
  מטילדה, הזיזה בזהירות את הטנק קדימה, סיננה:
  - סיגריות הן רעל...
  ג'יין הרימה את הקצב והמשיכה:
  - נכון, אומרים אנשים!
  גרינגטה בתגובה, יורה ורוש:
  אין יותר גרוע מניקוטין!
  מלניה ציחקקה ונהמה:
  - חפיסת סיגריות בכבשן!
  מטילדה הוסיפה בתגובה וגירדה את פטמת החזה הארגמן:
  כן, אנשים אומרים...
  ג'יין סיימה בחיוך, מוציאה את לשונה.
  אבל אני מעשן....
  מלניה סיימה באדישות.
  - ושמח מאוד!
  הבנות צחקו והראו את לשונותיהן הארוכות והדובדבן. ג'יין העירה בחיוך:
  - הסיגריה היא הרוצח היצרני ביותר, במיוחד נגד הלקוח!
  מלניה הוסיפה:
  - סיגריה היא כמו רובה דומם, אבל קטלנית בידי חובבן!
  גרינגטה ירתה בתותח והעיר בחיוך:
  - סיגריה היא הצלף הכי אמין, תמיד הורג!
  מטילדה האטה מעט את הטנק על הגבעה, השתיקה:
  - לסיגריה יש טעם מר, אבל היא מושכת יותר מממתקים!
  ג'יין לקחה נשימה עמוקה ומלמלה:
  - סיגריה היא כמו ילדה רעה, רק להיפרד ממנה זה הרבה יותר כואב!
  גרינגטה ציחקק, ירה ושאג:
  - סיגריה, בניגוד לרימון, כשהיא זורקת, מאריכה חיים!
  הבנות השתתקו. הטנק שלהם נתקע שוב, בסופו של דבר בתעלה. הייתי חייב לצאת. הלוחמים היו קצת עצבניים. ההגנה הסובייטית חזקה מאוד.
  ג'יין העירה פילוסופית:
  - במלחמה הדרך הקצרה ביותר אל המטרה היא מעקף, והאמת הצרופה היא הונאה נבזית!
  גרינגטה, לאחר שניפץ את התותח הסובייטי בירייה מכוונת היטב, העיר:
  - בתמרון סיבוב סביר להניח שתנתק את השביל למטרה!
  מלניה ירתה במקלע שלה וצייצה:
  החיים אדומים, אבל עלים עם דם ארגמן!
  מטילדה סיכמה מסקנה מוזרה:
  - במלחמה החיים מאבדים מערכם, אך מקבלים משמעות!
  הבנות המשיכו במלחמה. הם ירו, ובמקביל חיברו אפוריזמים תוך כדי תנועה.
  ג'יין ירתה בכף רגלה היחפה והפילה:
  - מלחמה היא כמו חתן, חמד לבגידה, אבל לא מאפשרת לעשן!
  גרינגטה ירה ואמר בשנון:
  - מלחמה היא אשה תאוותנית בגופי זכר טורפים!
  מלניה סיננה בתגובה:
  - מלחמה, כמו האהבה, כנועה לכל הגילאים, אבל הבילוי אינו נעים!
  מטילדה ראתה מתאים להוסיף:
  - מלחמה, כמו קורטיזנה, היא יקרה, ניתנת לשינוי, אבל היא תמיד משאירה זיכרון הרואי מעצמה!
  ג'יין סובבה את הכלב באצבעותיה החשופות והחינניות והשתוללה:
  - מלחמה היא לא כמו חלום, רגשות חזקים הם הכרחיים!
  גרינגטה ירה בחיוך וענה:
  - העולם משעמם ומרגיע, המלחמה מעניינת ומרגשת!
  מטילדה, לוגם קולה בהנאה, המשיכה:
  - מלחמה היא דם וזיעה, מפרה נבטים שמולידים אומץ!
  מלניה ציחקקה והעיר:
  - לא משנה כמה מעניין תהליך המלחמה, כולם רוצים סוף!
  ג'יין העבירה שוב את בהונותיה החשופות על עכוז האקדח ושרה:
  - מלחמה זה לא ספר, אתה לא יכול לסגור אותו, אתה לא יכול להחביא אותו מתחת לכרית, אתה יכול רק לבלבל אותו!
  גרינגטה צייץ באדישות:
  - מלחמה היא דת: היא דורשת קנאות, משמעת, ציות ללא עוררין, אבל האלים שלה תמיד בני תמותה!
  מלניה גיחכה בשקט והעיר:
  - במלחמה, כמו בקזינו, הסיכון גדול, והרווח קצר!
  מטילדה חייכה ונבחה:
  - חייל הוא בן תמותה, התהילה נשכחת, הגביעים נשחקים, ורק הסיבות להתחיל טבח חדש אינן ניתנות להסרה!
  ג'יין דיברה בעדינות:
  - אנו בזים לרוצח, אלא אם כן הוא חייל בחזית, אנו בזים לגנב, אם הוא שודד בשדה הקרב כפליים!
  גרינגטה שוב מסמר ולחש:
  - חייל הוא אביר שיש בשריון שלו אומץ וכבוד! ברון כללי, שיש לו כתר: זהירות ואינטליגנציה!
  מלניה אמרה בחיוך:
  - החייל נשמע בגאווה, הפרטי בזלזול!
  מטילדה השיבה בחוכמה:
  - הראשון בהתקפה, עלול למות, אבל האחרון לא יישאר בזיכרון!
  ג'יין השתוללה בנשימה:
  - עדיף להיות הראשון בחלוקת הגביעים מאשר בהתקפה!
  גרינגטה הוסיף בחיוך:
  - מלחמה היא כמו אישה, רק מורידה גברים בלי להישבר!
  מלניה ענתה בכבוד:
  - אישה, בניגוד למלחמה, לא ממהרת להשכיב גבר לישון!
  מטילדה אמרה בצחוק:
  - מלחמה, בניגוד לאישה, לעולם אינה מסתפקת במספר הגברים המוקצה!
  ג'יין סובבה שוב את הידית באצבעותיה החשופות ואמרה:
  -מלחמה היא הנקבה שאינה יודעת שובע, תמיד יש לה מעט גברים, והיא לא תסרב לאישה!
  גרינגטה מצא לנכון לשחזר את הפרשה השנונה הזו:
  - נשים לא אוהבות להילחם, אבל הרצון להשכיב גבר אינו נחות בהרבה מכדור!
  מלניה סיננה כמו קוברה, פולטת את לשונה הוורודה:
  - השכיבו גבר, אולי כדור קטן, תשמחו, אישה עם לב גדול!
  מטילדה הוסיפה בחיוך מרגיז:
  - לב גדול, לעיתים קרובות מוביל לאינטרס אישי קטן!
  הבנות סיימו להחליף הערות שנונות, והחלו להתמקד בשדה הקרב. מטוסי תקיפה מסוג TA-311 טסו בשמיים, אשר ירו לעבר עמדות של כוחות סובייטים. אמנם לאט לאט, קואליציית הרייך השלישי התקדמה. והיא הספיקה לאכול קצת, לבלוע גופות.
  הבנות, משועממות, התחילו שוב להתבדח באפוריזמים:
  ג'יין צרחה:
  - למלחמה אין פני אישה, אבל היא מדממת גברים בפתאומיות רבה יותר מאישה!
  גרינגטה ירה, ולחש:
  - מלחמה לא מביאה שמחה, אבל היא מספקת אינסטינקטים תוקפניים!
  מלניה שרקה בתגובה:
  - שמחה במלחמה, גוויות אויבים רק במחיר!
  מטילדה, גלילה בין הרצועות, הוסיפה:
  - מלחמה היא חריש השדה: היא מופרית בגופות, דם מושקה, אבל היא עולה בניצחון!
  ג'יין ירתה וגרגרה בחזרה.
  - הניצחון גדל על גופות ודם, אבל הוא נושא פרי עם אחד חלש!
  גרינגטה ירה, ניפץ את שלושים וארבע כמו אבן זכוכית, ולחש:
  - מלחמה היא כמו פרח קניבל, בהיר, טורף ועם ריח רע!
  מלניה ניגבה את הדוושה ברגלה יחפה וצעקה:
  - מלחמה היא אם הקידמה והאם החורגת של העצלות!
  מטילדה תיקח את זה, ואיך זה ישאג:
  - ובמלחמה, חיי חייל אינם במחיר, אלא מהגנרלים והפסד כלל!
  ג'יין העבירה את קצה ידה על חזה וצייצה:
  - אם אתה רוצה שלום - עורר פחד, אם אתה רוצה מלחמה - תגרום לצחוק!
  גרינגטה לקחה אותו וירתה, מכוונת את האקדח ברגלה יחפה, שרה:
  - צחוק אינו חטא אם אינך צחוק בענייני צבא!
  מלניה צחקקה ונהמה בהצלחה:
  - מלחמה היא כמו קרקס, רק למנצח יש את הצחוק האחרון!
  מטילדה הובילה את הטנק, ריסק כמה חלוצים, קרקר:
  - במלחמה, כמו בקרקס, רק רוצח מכוסה שטיח רציני!
  הבנות שוב שתקו. נמאס להם להיות חדים. בכלל, המלחמה לא יפה מדי.
  ג'יין חשבה ברוגז: בריטניה ויתרה לגרמנים. אמנם כמה אדמות כבשו הבריטים. וכמה מהגרמניה ההיא! בריטניה הפכה לאימפריה אדירה. אבל היא לא יכלה לעכל את המושבות שלה. הרייך השלישי עלה על כוחן של הזוויות ואפילו המפקדים התבררו כחזקים ובעלי יכולת הרבה יותר.
  וכשהנאצים הגיעו ללונדון הסתיימה ההיסטוריה עבור אנגליה. קמה אימפריה חדשה, עם כוח חסר תקדים. חייליו משרתים עמים ומדינות רבות. ומה אפשר לומר: הרייך השלישי, שפרש את כנפיו, הטביע את בריטניה.
  אבל בשנה הארבעים, לאחר שכבש את צרפת, הציע היטלר בנדיבות שלום לצ'רצ'יל. והיה צורך לקבל את זה: השכל הישר הציע שבריטניה לא תוכל להרוויח דבר מהמלחמה, אפילו תיאורטית, אלא להפסיד בה. היטלר נלחם בקרב האוויר עם אנגליה בחצי כוח. באיחור גדול הוא העביר כוחות לאפריקה. נסע לברית המועצות. אבל כל זה רק עיכב את האסון.
  הגרמנים, תוך שימוש בשטחים הכבושים, מצאו את הכוח להילחם בשתי חזיתות, יפן ניצחה בביטחון את האמריקאים. ואז סטאלין בגד, סיכם הפסקת אש. בריטניה ירדה על ברכיה והפכה לחלק מהרייך השלישי.
  ניצחונות רבים זיכו את הוורמאכט בתפארת הבלתי מנוצחת. ג'יין וחברותיה הלכו ברצון לצבא הנאצי - לתפוס אושר ודרגות. והם הצליחו במידה מסוימת.
  אז מה? כעת יש להם שתי מדינות מולדת: גרמניה הגדולה, בריטניה הקטנה.
  ג'יין לגמה קוקה קולה מגרונה וצייצה:
  - אהבה ומוות, טוב ורע... מה קדוש, מה חוטא, לרוצחים לא אכפת!
  גרינגטה שר בתגובה ושלח טיל נוסף:
  - אהבו והעזו, תנו לרשע לשלוט, ולבחור, ניתן לנו רק אחד!
  הבנות התעודדו מעט. ובכן, למעשה, ככל האפשר, כוונן את עצמך בצורה מינורית. הם צעירים, עליזים, אנרגטיים ודי ברי מזל. כל כך הרבה קרבות ואף שריטה אחת. אלא שהם ישרטו את עצמם על הטנק.
  מלניה העירה בחריפות:
  - אה, צ'רצ'יל היה צריך לקבל את הצעתו של הס ולהיכנס למלחמה עם ברית המועצות. אז היינו שולטים בכל הפלנטה, ובסופו של דבר, גרמניה הייתה נמחצת!
  מטילדה שרה בהנאה:
  - גרמניה טובה בקרב, האריה הבריטי הוא הטוב ביותר!
  מלניה אישרה:
  - כן, האריה שלנו מבריטניה הוא הטוב ביותר!
  ג'יין אמרה בחיוך:
  - עדיין יש לנו סיכוי! כאן ימות היטלר, והאימפריה הגרמנית תתפרק!
  גרינגטה ירה קליע והסכים חלקית:
  - תן לזה להתפרק! אחרי הכל, הם טורפים טורפים, אבל האם זה יהיה טוב יותר עבורנו?
  מלניה העירה פילוסופית:
  - אחדות במצב קשה, עדיף על בלגן ורישול במצב רך!
  מטילדה לחצה על סוליותיה החשופות על הדוושות, ונבחה:
  גם אנחנו נהיה על מאדים! ומעבר למערכת השמש!
  ג'יין ענתה בחיוך של המונה ליזה:
  - ראשית עליך להקים מצב יחיד על כדור הארץ!
  גרינגטה, לקח אותו ושר בלהט:
  - ואנחנו משטר כזה, לא נאפשר לו להשתנות!
  מלניה העירה בשנינות:
  - אבל כדי להשאיר אותך עם אף, אני צריך לשנות את האף שלי!
  לבנות יש מזל כמו תמיד. כאן הטנק שלהם מגיע לקו הראשון של תעלות. ושובר את הארץ בזחלים. הלוחמים צוחקים.
  - ניקח את כולם!
  אחד התותחים נתקע בין הגלילים, והטנק נעצר. הבנות יצאו מהמכונית, אבל הטנק היה צפוף מדי וחם מדי. ובחוץ זה מסוכן, אתה יכול להישרף.
  הלוחמים מיהרו, מהבהבים בעקבים החשופים ושרים:
  - אנחנו ילדות צחורות, חברות טובות, ובכן, אבל ברגליים יחפות, תן להן להצליף, מפחיד בזריזות!
  ג'יין רצה, העירה:
  - הנה אנחנו חיילי החלל!
  מלניה אישרה בחיוך:
  - ובחלל ובנחיתה!
  וגרינגטה לקחה אותו והלכה על ידיה, מייללת:
  - אני לוחם על! אני בספק לכולם!
  ענתה מתילדה ולחשה:
  - רעל טיפה אחר טיפה לתוך הפיהרר!
  ג'יין ציחקקה ושרה:
  - המכה חזקה, והפיהרר הוא חתיכת כל יכול!
  הלוחמים ברחו, הולכים יחפים, מעל ההריסות, ברזל מרוסק, מחומם חזק, כל מיני קורות וגולגולות שבורות.
  ג'יין שרה:
  - אתה תבין אותי... אתה תבין אותי... אתה תבין אותי, ולא תמצא ארץ טובה יותר!
  הילדה שמחה לרוץ, עם רגליה הלא קשוחות מדי, לאורך שביל חד, ופסולת. אכן זה תענוג גדול.
  גרינגטה שר:
  - קיץ, השמש זורחת גבוה...
  מלניה תמכה בשיר:
  - גבוה גבוה!
  מטילדה הוסיפה:
  - קיץ, אנחנו רחוקים ממוות! רָחוֹק!
  הלוחמים התעודדו בעליל. אכן, איזה תענוג זה לנוע כל כך אנרגטי ולקפוץ.
  ג'יין צחקקה והעיר:
  - המוות הוא מוסכמה, לשון הרע היא מוחלטת!
  גרינגטה התחכך ברגל יחפה בשנייה וסינן:
  - יהיה לנו חג! ואיתו ניצחון!
  מלניה אמרה בספקנות:
  - שלנו או גרמנית?
  מטילדה חייכה ושרה:
  - מחכה לנו שריפה קטלנית...
  ג'יין השיבה:
  אבל הוא חסר אונים...
  גרינגטה יילל כמו פנתר:
  לכל אחד יש ארון קבורה נפרד...
  מלניה לקחה אותו, תוך כדי ירי, סיננה:
  - גדוד בושי שקע בקבר!
  מטילדה שאג בחזרה:
  "לגיון שלם נפל לקבר!"
  והבנות לקחו את זה ומיאו... הן כמו סוסים דקים. וכל כך חמוד, הרגליים חשופות, שזופות.
  ג'יין לקחה אותו ולחשה בהנאה:
  - ואני קוברה! ואני קוברה! לא דוב בכלל!
  גרינגטה צווח בחזרה:
  - ויפה לקוברה לעוף עד העננים!
  והבנות גם יקחו וגם יתנגשו במצח. ניצוצות נשפכים מהעיניים, כאילו הגיעה השעה!
  מלניה לקחה אותו ולחשה:
  - היטלר קפוט!
  מטילדה תמכה בה:
  - וסטלין קפוט!
  ג'יין נענעה את ירכיה וצייצה:
  - אני לוחם אור, פראים על ברכיהם... כל המשמיצים, אטאטא מעל פני האדמה!
  מלניה לקחה אותו ושאגה:
  - והיטלר טיפש, הוא מעשן טבק! הוא גונב גפרורים, הוא לא ישן בבית!
  מטילדה חייכה ברשעות ושאלה:
  - מה אתה חושב, יש לפיהרר?
  גרינגטה דרכה על האפר בכף רגלה היחפה, ונהמה:
  - ברור שלא! אנחנו ניתן לו רביעייה, מציצה!
  מלניה, מגלגלת את עיניה, לחשה:
  - הו, זה מאוד נחמד להחזיק מוט ירקן פועם בפה ולהרגיש אותו עם הלשון!
  מתילדה לחשה בנשימה עצורה:
  - וכמה זה נהדר! והכל יהיה פשוט מעולה!
  הבנות קפצו גבוה יותר ויותר. אבל הטנק שלהם תוקן והיה צריך לחזור. הלוחמים טיפסו בחזרה פנימה ולחשו:
  - זה הטנק שלנו! הוא יהיה פשוט מעולה!
  ג'יין נזכרה פתאום בסיפור על רובין הוד. ג'ו הקטן נמצא שם, הילד נלקח בשבי על ידי השריף. הילד עונה: משכו אותו על מתלה, עקביו טוגנו.
  כשהלהבות ליקקו את כפות רגליו החשופות והמחוספסות של הילד... ג'יין הרגישה כאן עוררות, והיא באמת רצתה סקס. הנה הם נכנסו. במיוחד הנינג'ה היפני קאראס. הילד הבלונדיני הזה, כל כך חתיך, ויש לו שלמות גברית גדולה מאוד. וזה כל כך נחמד לגעת בעור נקי וחלק כזה עם השדיים שלך.
  ג'יין רצתה לתקוע את הבוהן בין רגליה, אבל הייתה נבוכה ושינתה את דעתה. אם כי אכן, פעולה כזו נעימה ביותר!
  אמרה בת האדון:
  - בגל הים ואש זועמת! וזעם, ואש זועמת!
  הבנות שוב העבירו את ה"גרינג" -5 שלהן לעמדות הכוחות הסובייטים. כנראה שסטלין עצמו די התחרפן כשנודע לו על התקדמות הנאצים. באמת, איך אפשר שלא ללכת לאיבוד כאן. קולוסוס שועט אליך, אבל אין מה לענות. שלושים וארבע, אתה לא יכול לנצח את סדרת E. ועוד יותר מאג'ים פירמידליים.
  וסטלין, כנראה, בהלם. לפחות תקרא ג'וק ליועצים שלך. אין קול, אין משמעות, אין שפריץ של מים! נראה שתקבלו ברזים!
  ג'יין העירה בחיוך:
  - וסטלין, בניגוד לצ'רצ'יל, תמיד קיבל ברצון נדבות מהיטלר והלך לשלום!
  גרינגטה שר בהתלהבות:
  - ספר לי מה העולם! הם יענו לך - השמש והרוח!
  מלניה העירה בהתלהבות:
  - ויהיו לנו ילדים חזקים ובריאים!
  מטילדה צחקקה ולחשה:
  - העולם אינו לוח שחמט, והיטלר אינו מלך!
  ג'יין תיקנה את חברתה:
  הוא גבוה ממלך! ואנחנו נסחוף אותו מעל פני כדור הארץ!
  גרינגטה לקח אותו ושאג:
  - גדולתם של הבריטים, הכירו את הפלנטה! הפשיזם נמחץ במכת חרב!
  מלניה הוסיפה בהתלהבות:
  - אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם!
  מטילדה, בהתלהבות של בחורה שמצאה את אהבתה הראשונה, הוסיפה:
  - אני מאמין, נבנה קומוניזם קדוש!
  ג'יין פרצה בצחוק והעיר:
  - ובהנהגת הגרמנים בעצם אפשר לבנות קומוניזם!
  גרינגטה הכתה את מצחה בעכוז האקדח ושרה:
  - אנחנו מתבדחים על קומוניזם, עכשיו נבנה אותו! וסטלין יהיה גיבור העל שלנו!
  מלניה הוסיפה והבהירה:
  - בארון הקבורה כמובן!
  גרינגטה אישר בקלות:
  - כמובן, בארון הקבורה!
  ג'יין העירה פילוסופית:
  - לא משנה כמה גדול יהיה המלך, הוא ייכנס לארון הקבורה, כמו המלונה!
  Gringeta הוסיף בחיוך ערמומי:
  - פוליטיקאי תמיד משקר, הוא מת רק על אמת!
  מלניה לחצה על בהונותיה החשופות ואמרה:
  - האלמוות הוא אמיתי, אבל המוות הוא אשליה!
  מטילדה גם פרסמה פרשייה:
  - מלכים יכולים לעשות הכל, אבל לא אחד, אף מלך אחד לא יכול להשאיר את הארון בארץ!
  ג'יין צייצה:
  - עוד מעט החיים יסתיימו....
  גרינגטה נתמך באכפתיות:
  - בקרוב!
  מלניה ירתה במקלעים לעבר חיל הרגלים הסובייטי, וסישה:
  - אוי, אמא, אמא, רחם על הבן!
  מטילדה, בקושי לרסן את צחוקה, הוסיפה:
  - הרי היה עליו לחיות, לא יום כלל!
  ג'יין חשבה פילוסופית:
  - כולם רוצים לחיות יפה, אבל רק מעטים מתים בכבוד!
  גרינגטה השיב בחיוך:
  - המוות מבטיח צרות, אלא אם כן הוא נוצץ בקרני ההישג!
  מלניה סיננה בחיוך זועם של שיניים:
  "מוות טוב עדיף על חיים רעים!"
  מתילדה אתגרה:
  - טוב להיות אלוהים, בטבע, זה רע לשטן שבאזור!
  גרינגטה העיר בחיוך ארסי:
  - ונגמרו לנו הפגזים... מסכים, זו טרגדיה ענקית! אין מתנת השמדה!
  ג'יין נחרה בבוז.
  - יהיו מצגות חדשות ונשיאים אחרים!
  . פרק 17
  פרידריך ביום זה, 10 באוקטובר 1947, כמו תמיד כלב גרייהאונד ובלתי נלאה, רץ במהירות על סוס אוויר Me-362. הילד לא הרגיש אפילו צל של עייפות, הוא היה נרגש מדי, ועדיין נורה ללא החמצה. בלילה, צוותי תיקון, בעיקר אמריקאים, הזמינו חלק מהציוד הפגוע. בפרט, ה"פטונים" שוב הסתובבו עם זחלים, בנוסף, כמה מאות מהמכונות הללו נכנסו לפעולה כשהן הועברו מעבר לאוקיינוס, לאורך מסילות ברזל שכבר בוצעו באגים. הפרטיזנים, כמובן, ניסו, אבל הם הצליחו הרבה יותר גרוע מהרגיל. בנדרה הביס את בטקה האוקראינית בבחירות, ובגידה ועריקות גברו בשורות הפרטיזנים. בנוסף, מפקד תנועת הפרטיזנים, וורושילוב, חלה ... והם לא אספו לו מחליף בזמן ... לפיכך, האספקה של קבוצת הפשיסטים הבינלאומית ההלם הייתה מספקת למדי. כן, עובדי מחתרת אמיצים, וחבלנים גיבורים, זכו לפעמים להצלחה, אבל לא מעל הרמה הטקטית. בנוסף, הופעתם של בעלי ברית חדשים שנכנעו גרמה לירידה חדה באמונה בניצחונה של ברית המועצות, והדבר הוביל לכך שהגורמים המתנודדים, בגלוי או אפילו סמוי, עברו לצד הנאצים.
  מספר העריקים גדל במיוחד בקרב הצבא האדום של קריקוב והצבא הפולני. הפולנים, שהאמינו בהבטחות הנאצים ובעיקר בעלי ההון המערביים, בנו ברצינות על יצירת אימפריה גדולה במזרח, על חשבון רוסיה! לא כולם כמובן, הקומוניסטים הפולנים נשארו נאמנים לסובייטים, אבל שאר הגוונים הפוליטיים... הליברלים לא אמינים במיוחד... אז החלו היחידות הפולניות להיכנע על בליטה של מוסקבה כמעט מיד מתחילת המלחמה. התקפי... למרבה המזל, היו מעטים מהם ולכך עדיין לא הייתה השפעה מכרעת על מהלך המלחמה.
  פרידריך ביצע את זוג הגיחות הראשונות בעצמו, והתנתק משאר הטייסים. הוא ראה שהאויב כבר לא פוגש את המוני הנאצים באש כה צפופה, וכמעט שלא נותרו שדות מוקשים בנתיב טריזי הטנקים. אבל החיילים הסובייטים נלחמו קשה. חיל הרגלים לא פתח באש וניסה, לאחר שנתן לטנקים להיסגר, לערער את עקבותיהם או צרור רימונים, או להצית אותם באמצעות בקבוקי תערובת בעירה.
  נער המחסל בעצם הגדיל את הניקוד, בגלל רובים סובייטים. יתר על כן, ירי ממישור אופקי, מניעת אובדן זמן לצלילה. נכון, גם כמה טנקים שנמצאו במארב הושמדו. תעופה של ברית המועצות פעלה באופן לא פעיל. בבוקר ממש הופיעו רק שבעה מטוסי U-2, ואז ארבעה לאגאס. באופן כללי, פרידריך ניהל איתם שיחה קצרה, לחיצה קלה על ההדק... ואז, כמו תמיד!
  לאחר שדיכאו את נקודות הלחימה שכבר נחלשו, הטנקים הנאצים מיהרו הלאה מעבר לשדה ולתעלות... אולם, תעלות נ"ט וקיפודים נתקלו גם בקו ההגנה השישי והחמישי הזה (היו שמונה בסך הכל). ). התותחנים הסובייטים התעצבנו והחלו לירות מרחוק. הארטילריה של הנאצים הייתה חסרת רחמים, ותעופה.... עד כה, כמו משטח החלקה, הכל היה מגורר. ובכן, פרידריך, כמו תמיד, מקדים את כולם, מהיר וקריר יותר. שינויים חלו בהרכבת הכוחות, הפטונים עם חימוש מקלע חזק פרצו קדימה. החלטה מאולצת לצמצם את ההפסדים מחיילי קמיקזה שהקריבו את עצמם אך לא מוכנים להיכנע...
  פרידריך עשה את הגיחה השלישית עם חברתו הלגה. כאן פגשו לראשונה קבוצה גדולה פחות או יותר של מטוסים סובייטים. ביניהם היו אפילו חמישה מטוסי Br-3 (משם הם נחפרו). באופן מוזר, אבל המפציצים של ברית המועצות פנו למראה האסים הגרמנים מיד לאחור, והלוחמים מיהרו לפגוש אותם.
  פרידריך ירה בדם קר במכוניות שניסו להתקרב. כולל אס עם כוכב של גיבור ברית המועצות על גוף המטוס. לוחם מנוסה, לעומת זאת, ניסה להיכנס לעננים, אבל מול מפלצת כזו כמו פרידריך ביסמרק, זה רק התברר גרוע יותר. נער המחסל, לא נעדר, הפיל בבת אחת שלושים ושישה מטוסי קרב וארבעה מטוסי תקיפה, נדלק, פורסיב, מיהרו אחרי המפציצים.
  אולם כאן, פרידריך גילה שמכוניתו לא מיהרה כל כך, ולא דפקה 740 קילומטרים משוערים אפילו על מנוע מאולץ. הסיבה ברורה, תותחי ה-30 מילימטר של פרידריך, Mr-108, הוחלפו ב-Mr-103, אשר במהירות קליעים ראשונית של 960 מטר לשנייה חודרים לגג הטנקים בצורה הרבה יותר יעילה וללוחמי האויב ממרחק רב מאוד, אבל כמעט פי אחד וחצי יותר כבד ופחות עם קצב אש של 420 כדורים לדקה (עם זאת, פרידריך העדיף בדרך כלל, ליפול לטראנס, להכות עם פגזים בודדים!). כן, ועומס התחמושת עבור התותחים הוגדל במיוחד עבור פרידריך. לכן, לא היה קל להדביק את המפציצים. כמה מטוסי He-362 זריזים עלו על האס האמיץ והצעיר. הם נפלו כמו ברד על יבולים, מוחצים ומייסרים מכוניות סובייטיות. יתרה מכך, ה-Br-3, בהיותו איטי יותר וחמוש גרוע, הפך לטרף קל לטייסי טרור. פרידריך כבר היה בשל בסוף החגיגה, אבל הוא סיים עוד תריסר מרחקים, והפיל חמישים. עם זאת, הילד לא הצליח לנצח את שיאו הקודם של מאתיים חמישים ושלוש מכוניות.
  פרידריך חזר עם התלהבות רבה בנשמתו. הוא ניצח ומנצח! והמחשבות על בגידתו נעלמו לגמרי. הצעיר אפילו אמר לעצמו:
  - ולמה הדעות הקדומות האלה! הבית הוא המקום שבו החברים והילדים שלך גדלים! וברית המועצות היא לא המולדת, אלא כלא של עמים!
  הלגה שמעה את המילים האלה, אבל, מבלי להבין את משמעותן האמיתית, היא אישרה:
  - אתה צודק! ובקרוב יהיו לנו ילדים! אמנם, אני לא רוצה לקבל בטן, כל עוד יש מלחמה כזו!
  פרידריך ציחקק.
  - זה תלוי ברצון האל הכול יכול. עם זאת, האפיפיור ומספר מטרופולינים בצד שלנו!
  הגיחה הרביעית בהסתערות, המונעת בסילון, הפכה למצוד אחר רובים, מכיוון שרק כמה טנקים נתפסו. אבל המבחן האמיתי עוד לא הגיע.
  ארמיית הטנקים החמישית של המשמר החמישי של רוטמיסטרוב השלימה את העברת החתירה לאזור קרסנוגווארדיסקי. עם זאת, לא ניתן היה להשיג הפתעה מוחלטת. תעופה של סיור נאצי תיעדה תנועה של מסה גדולה של טנקים, והנאצים מיהרו לנקוט באמצעי תגמול. כחמש מאות יחידות אס אס של ארמיית הפאנצר ה-2 של האס אס, וכן מאתיים כלי רכב מהעתודה האסטרטגית, יצאו לפגוש תשע מאות וחמישים טנקים ותותחים מתנייעים מתוגברים במילואים של האגרוף המשוריין של רוטמיסטרוב. במיוחד התנהל הקרב במגרש, ליד החווה הקיבוצית פרבומאיסקי, שבה אותרו רימונים ותותחים גרמניים על הקו שנכבש.
  פרידריך ומיטב האסים הגרמנים נקראו כדי להדוף מכה אדירה מהיבשה ומהאוויר.
  לוטננט גנרל רוטמיסטרוב, גיבור הקרב על סטלינגרד, ביצע את הפקודה שהגיעה מהמפקד העליון בעצמו, האמין באמת ובתמים שהקרב ליד מוסקבה עדיין לא אבוד. הכוח היה בידיו, נצצה התקווה שברית המועצות תחזיר את מה שאיבדה קודם לכן. עם זאת, העמוד, שנע מכוחו, די נמתח. הדבר נבע בחלקו מהרצון להימנע ממטוסי הסיור של הרייך השלישי, כאשר עוד משך הצעדה נגרם כתוצאה מפגיעה בקווי הרכבת עקב פגיעת מטוסי האויב.
  תקיפות מפציצים כבדות אילצו כוחות טנקים גדולים לצעוד מאות קילומטרים בכוחות עצמם. יתר על כן, הצעדה הייתה מקסימלית במהירות ... בהתחשב בהטרוגניות המסוימת של צי הטנקים, כמה מכוניות הצליחו להחליף מסננים, בעוד שאחרות, להיפך, סוגים ישנים, כולל הילוכים לא מושלמים, האטו את מנועי הדיזל.
  בשל הפגיעה האכזרית והמסיבית של מטוסי האויב, ארמיית ההלם החמישית הייתה ממוקמת רחוק מספיק מקו החזית וזה אילץ את משטח הפלדה הזה ללכת מהערב לבוקר.
  קבוצה קומפקטית יותר של נאצים כבר חיכתה לרוטמיסטרוב. הנאצים, כשהם מניבים במספר הטנקים הכולל, היו עדיפים באיכותם: היו להם כמאה וחצי "פנתרים" -5 ו"טיגרים" -5, וכן תריסר "גרינג" L (כלי רכב אנגליים עם 17 רגל רובים, שווים בערך בכוח החדירה לאקדח "פנתרים"), E-50, AG-50 ו"פאטון". משחתות הטנקים של סופרפרדיננדה עדיין היו בדרך.
  כמובן שעדיף היה לתקוף את הנאצים בהמוניהם, אבל ז'וקוב האימתני מיהר מדי את רוטמיסטרוב, מחשש בצדק שהנאצים ינקטו צעדי נגד נמרצים. עם זאת, זה כבר נעשה...
  אבל כאן היה לצבא הסובייטי קלף מנצח אחד - זה היה כיסוי תעופתי רציני... המטוסים הסירו גם את כיוון אוראל וגם את עתודת הקצב, ואפילו רכבי אימון, כמו גם ציוד, הושלכו לקרב הישר מפס הייצור . זו הייתה ההזדמנות לפרוץ את האגף הימני והעורף, הטריז הפשיסטי שרץ הרחק קדימה.
  גנרל גוטה ומפקדים אחרים, כבר במהלך הדיונים המקדימים על התוכנית למבצע במוסקבה, הניחו שקרסנוגווארדייסק בהחלט יהפוך לאתר של קרב טנקים עם העתודה הקרבית של הצבאות הסובייטים, מה שאומר שאתה צריך כיסוי לְתַכְנֵן.
  מטוסים גרמניים מיוחדים, במיוחד Xe-362, ניטרו על המרחב האווירי, כך שהקרב על קרסנוגווארדיסקי היה אמור להפוך לא רק לטנק, אלא גם לקרב האוויר הגדול ביותר של מלחמת העולם השנייה!
  פרידריך נקרא להילחם באויב, הוא האס הטוב ביותר של הלופטוואפה, מלך קרבות האוויר היה סמל לניצחון הרייך השלישי. ולידו, או כמעט לידו בצד ימין, על ההסתערות, ולכן השינוי העוצמתי במיוחד של הפוקקן-וולף-5, מיהרה הלגה.
  הילד אפילו שר:
  - בספינות כוכבים אנו ממהרים בין הגלים! קווארקים קצפים במערבולות אתר!
  הלגה אישרה:
  - יצורים אדומים, יהיה הוק לך! לילדי העולם התחתון הגיהנום!
  פרידריך צחק ונתן את האהוב עליו:
  - נו, מהבורג! מלאך המוות, רק שרוק להופיע! יקרע את כל החלאות לגזרים!
  הלגה ציחקקה בתגובה.
  - ובכן, אתה שנון!
  פרידריך היה מודאג במידה מסוימת מהעלייה במשקל מטוסיו, מהקשר להתקנת נשק ארוכי טווח והעלייה בתחמושת. אחרי הכל, הקליע של תותח 30 מילימטר, כבד פי שלושה מזה של תותח 20 מ"מ, ואולי פי 4 חזק יותר מבחינת כוח הרס, הוא נשק אוניברסלי המותאם לשאת שריון גם על פני השטח של כוכב ובאוויר! האס הצעיר אפילו רצה לוותר על מקלעים, להסיר את ארבעת המקלעים הגדולים שלהם, אבל... הלגה התנגדה לפני הטיסה:
  - הרי זה יכול לבוא לקרב צמוד. עדיף לשמור על קלף המנצח הזה...
  - די לכוח עליון ושני "יורים"! פרידריך קצר. מבחינתי, מה לצלם מקרוב - זה מספיק. באופן כללי, אני חושב שחימוש מקלעים מיותר כאן.
  הלגה ציחקקה בעליצות וטפחה על גבו של הילד.
  - לא כולם, למרבה הצער, אבירים בלתי מנוצחים כמוך! אסים רבים הם עדיין מתחילים, הם צריכים אש צפופה יותר כדי לבטח לפגוע ...
  פרידריך התנגד באופן סביר:
  - מכונית יקרה כמו ME-362 U לא תינתן לטייס מתחיל. הלוחם הזה מיועד לאסים.
  הלגה, במקום לענות, נתקלה במטוס התקפת הקרב שלה, עקבים מרצדים, עירומים ורודים. ומה עוד לעשות, נשמעה קריאת החירום.
  פרידריך היה מרוצה בדרך כלל מכך שהוא הסיר את שני המקלעים הקיצוניים, המכונה המאסיבית התחילה בקלות רבה יותר, והמהירות עלתה, והבהרת הכנפיים שיפרה את יכולת התמרון. למרות שנקודות הירי עצמן היו מכוסות ביריעות, הפחתתן הוסיפה משמעותית לאווירודינמיקה של המכונית. למרות שה-Me-362 מבחינת איכויות אווירודינמיות עדיין חסר תחרות בין מנועי הבוכנה, כזה הוא סוס המלחמה האוניברסלי.
  מתחת, עצים נדירים, שדות מבזיקים... היום חם ונראה שלא יהיה קל להילחם בו. במיוחד הרוסים, שמפסידים בקרב האדיר הזה. כאן, משמאל וקצת למטה, עפה להקת עורבים... להקה גדולה, וחלק מהעורבים גדולים מאוד... סימן מבשר רעות, עורבים מלווים את כל המלחמות, העולם האכזרי הזה נטול הסנטימנטליות. כפי שר בויארסקי במחזמר המפורסם:
  - אבל למה! אי אפשר לחיות בראש! אבל למה - החיים לא מלמדים אותנו כלום!
  זו אלימות, אלימות ועוד אלימות! אכזריות, אכזריות ושוב אכזריות מחזקת את האומה!
  להקת עורבים נראית אינסופית, יש עשרות, מאות אלפים כאלה, והם מקרקרים כך שגם בבקתה סגורה הרמטית אפשר לשמוע. פרידריך שאל את הלגה ברדיו:
  - האם נוכל לפגוע בהם במקלעים?
  נערת האס התנגדה:
  - אל תעשה! כל כדור נחשב כאן!
  פרידריך ציחקק.
  - מה בהחלט אפשרי! המלך מתחת לכס המלכות, שכב בשקית של מחסניות.
  מאחורי להקת נשרים קפצה לפתע מנה ראשונה של מטוסים סובייטים. הם נפגשו לראשונה על ידי הסלמנדרות. היו אבדות משני הצדדים, עוד רוסים נהרגו. פרידריך פתח באש באיחור והפיל רק שמונה כלי רכב. אבל זו עדיין התחלה גרועה. אבל זוג "סלמנדרות" גרמניות -3 הופל, כמו גם Me-262, לא ברור איך הצליח להקדים את כולם.
  אבל העיקר עוד לא הגיע. להקת העורבים הסתיימה, הטייסים הגרמנים קפצו אל החלל שמעל שדה קרסנוגווארדיסקי והחלו.
  צבא שלם מיהר לעבר הטייסת הגרמנית, וכאן, למעשה, הייתה תעופה מכמה צבאות אוויר של ברית המועצות. ארמדה ענקית של מטוסים מכל הסוגים, אבל יותר מכל זה היה יעקב וקצת פחות לאגס.
  פרידריך פתח באש ממרחק של יותר משישה קילומטרים. הוא שוב צלל לזרמים של טראנס פראי, כשאתה לא מכוון, והאצבעות שלך לוחצות כולן אוטומטית. כשאין יותר התחשבות, מחשבות, הגוף כאילו הוא שלך, אבל אתה כבר כמו בובה של כוחות לא ידועים... זה אומר שהבשר הוא לא שלך, אלא רוח השאול - כוחות טמאים, רעים ...
  ובכן, ובראשו של נער המחסל, במשך מספר הפעמים שהשיר נשמע:
  במעגל החברים, אך בו בזמן בודד,
  בשבי של סבל, דאגות נוגות!
  העולם שלנו כל כך עייף מנזוף,
  לא מרחב ולא יופי נראים!
  לאן הובלת אותנו - רשע רשע שטן?
  כשהשד הרשע הופך את הצבא!
  לצוד אותנו, כמובן, תהילה צבאית,
  למרות שהנשמה שלי היא טפיל שפל!
  
  ריקנות כזו ברוח גוססת
  מסביב לביצה אתה לא יכול לראות את הדרך!
  והמוות, הספירה הזו לזקנה חסרת הרחמים,
  מה גובה מחווה ברוס הקדוש!
  
  הבנה פשוטה לא זורחת,
  הכל באינטרנט, כוח בלתי מוגבל!
  הרצון לחיות במעון ארצי,
  טועמים במתיקות מתוקה, שמחה, אושר!
  
  אבל הגורל שלח את בנו למלחמה,
  איפה שהיינו צריכים לשכוח מהשלום!
  אין צורך לקלל את השטן על זה,
  לא רצינו שום דבר אחר!
  
  במטוס חתכתי את המערבולת,
  לאחר שביצע טריק, והקבלה היא כתר!
  תאמין לי, לוחם המולדת לא מת,
  בואו נשחק בצעדת הלוויה עבור החלאות!
  
  האויב רב, חזק,
  מכוניות, לוחמים, טילים!
  ננפץ את הוורמאכט התופת לרסיסים,
  מעללי רוסיה יושרו!
  יגיע לכדור הארץ, אני מאמין לקומוניזם,
  נחיה באושר - אני יודע בוודאות!
  התליין של אנשים יתפורר - פשיזם,
  הניצחון יהיה בחסד, אור מאי!
  
  ארץ מולדת, טיסה מהירה,
  זה נתן לנו חיים קדושים!
  המנון המולדת שר בליבנו,
  אחרי הכל, אני נלחם בחירוף נפש בשבילה!
  
  והזמן, אני מאמין בהיר, יגיע,
  לא יהיו רציחות, הזקנה תאבד לתהום!
  הסוג יתפתח ללא קצה,
  הטופ יזרז את הישגי השורות!
  
  וכדי שנקרב את הזמן הזה;
  אתה צריך להילחם כמו חייל של רוס!
  כדי שזה יגיע לכל מי שאינו מטומטם,
  שהרוסים תמיד יודעים להילחם!
  שיר פטריוטי טוב נשמע בראשו של פרידריך, אבל ידיים ורגליים בוגדות עשו בדיוק את ההיפך. כלומר, הם שלחו פגזים למטוסים סובייטיים מכל הסוגים והמותגים. הטייסים הסובייטים ניסו להתקרב ולהתחיל מזבלה... וולקה, לאחר שירה ביותר מחמישים מכוניות בתנועה, עשה סיבוב ונמנע מהיריות ומניסיון החבטות (הוא חתך את הקמיקזה הזו במכונות ירייה קצרות) . ואז המטוס של האס הצעיר הוסט, ובהיותו בטראנס קרבי, הילד נתן הרבה רובי אוויר. כיסח מאוד מספר לוחמים סובייטים שהגיחו מהעורף.
  כאן פרידריך כמעט נגח את עצמו, אך הצליח לחמוק לתוך קו האש, ולהמשיך בהשמדת היריבים. הפעם, "Pawns" דו-מנועי הפכו לקורבנותיו. פרשה הבזיקה בראש הבנים (גם פיונים הם לא אגוזים, מלכות לעתיד!). הלגה צרחה לתוך הרדיו שלה.
  - הו, אמא יקרה! איך הם לוחצים!
  פרידריך, שביצע לולאה מתה שלא נגמרה, ניתק לוחמים סובייטים ממרחק רב, בניסיון ללכת מאחורי עורפה של הלגה. אחד מהם "בעל חנות" (Lagg-5), היה עם כוכב אדום גדול על גוף המטוס ... אז הגיבור של ברית המועצות. הנערה עצמה, על שינוי התקיפה של הפוקן-וולף, ירתה לעבר הטנקים של צבא רוטמיסטרוב שהתקדמו על עמדות הגרמנים. ובאותו הזמן היא פגעה בצורה די מדויקת, צלילה מוצלחת.
  פרידריך, בינתיים, נלחם עם מטוסי אויב, והודה נפשית לאספקה על הגידול בתחמושת. הוא אפילו הצליח להכניס terminator בוגד לטנק T-34-85, ולאחר שבחר את זה של המפקד (ניתן לראות זאת מהאנטנות, שלמרות האבק והמרחק, עיניו החדות של פרידריך נראו בקלות!).
  מכסה הפתח נוקב על ידי שלושה פגזים בבת אחת והמכל נעצר...
  גם למטה היה חם, החלוץ של ארמיית הטנקים של המשמר החמישי כבר התגלגל על רימוני ה-SS וחלקים מהחיל השני.
  כלי הרכב הסובייטיים הראשונים התגלגלו לתעלת הנ"ט והאטו. רובי ירי מהיר "טיגריסים" -5 ו"פנתרים" -5 נפלו עליהם. זה מה שהגרמנים החדשים חזקים בו הוא נלחם מרחוק, כדי להשיג יתרון עליהם, הטנקים הסובייטים היו צריכים להיכנס לקרב צמוד. לארגן מזבלה... אבל מבחינה טקטית ההחלטה לא הייתה מדויקת, לקרוע את השדה הפתוח בו נחפרו התעלות, לפגוש את המכוניות שמחכות ל"טרף". כן, לא נערמים באותו זמן בהמוניהם?
  נכון, האילס הסובייטי, למרות הפסדים מוחשיים, בכל זאת פרצו, כמו מתאגרף קטן שצולל מתחת לריבה של הענק, לטנקי האויב, וגרמו נזק, כולל פצצות קטנות. נכון, על כמה "טיגריסים" -5, הם עמדו על גבי הרשת, אבל רכבים רבים, חיל הרגלים הגרמני, נאלצו להקים מיגון ממש תוך כדי תנועה.
  פרידריך חשב שאם הרוסים היו מספקים מכה מרוכזת יותר, היה להם סיכוי הרבה יותר טוב ל"חבורה של מעט" ורווחי קרב צמוד.
  החבטות של הטייסים האדומים נמשכו, אבל למשל נגד ה"סלמנדר" הזריז מאוד -3, הטקטיקה הזו לא הביאה את התוצאות הצפויות. האבדות של התעופה הגרמנית הלכו וגדלו, כמו גם עוד יותר של הסובייטים. אבל זה כבר לא היה קרב ללא מענה. לטייסים סובייטים רבים היה ניסיון הגון, לא לחינם כיסו את מוסקבה, אז הנאצים נעשו די גרועים.
  פרידריך, שהכישרון שלו התחדד להפליא, תמיד נמנע מפגיעה ופגע באופן אינטואיטיבי בלוחמים הסובייטים המסוכנים ביותר. מנסה לדפוק את המנהיגים. הוא עשה את זה, וזה עבד ללא תקלות. בראש שלי, אגב, הייתה ריקנות, וחוסר תפיסה של הקרב ככזה. הגוף הגיב, המטרות נתפסו, לא היו החמצות. כמה פעמים אפילו קיבלו טנקים.
  ומאות רבות, אם לא אלפי מטוסים מכל הסוגים, ריצדו והבהבו לנגד עיני. הנה, למשל, האפמן על ה-Non-362 שלו... נלחם בצורה מיוחדת, מהירות, טלטלה של מכונת סילון, ופסולת עפה לכל הכיוונים... וגם הרוסים לא רעים.... זה בדיוק המקום שבו נמצא קוז'דוב, זה יהיה הזמן לשחרר אותו... פרידריך זז במינימום, עכשיו אין צורך להסתובב, לנצח מבחינה כלכלית, אלא רק, כל כך מעט מעבר לתבוסה..
  התחמושת אוזלת וכך גם הדלק במיכלים ותגבורת מרשימה מגיעה מהעמדות הגרמניות. סלמנדרות, ואפילו כמה מטוסי Me-362 אדירים, הם הראשונים להיכנס לקרב, ומאחוריהם שאר מחנה היתושים הנאצי. שוב, מחוף לחוף... גם מטוסים סובייטים מתחילים לסגת. נגמר להם הדלק, וההפסדים עברו: כל הגבולות האפשריים והבלתי נתפסים. פרידריך חוזר ושואל את הלגה:
  - הכל בסדר?
  הילדה עונה:
  - המטוס בתנועה! דפקתי שישה טנקים ולוחם אחד...
  פרידריך שרק:
  - כן, התעלית אפילו עליי במספר הטנקים שנהרסו. אני אישית הרסתי רק חמש מכוניות עם לוע!
  הלגה ציחקקה.
  - וכמה מטוסים?
  - מטוסים? - ראשו של פרידריך הבזיק מספרים... - שלוש מאות ואחת בדיוק! שיא עולם חדש. הנה ההישג...
  הלגה קראה:
  כן, אתה רק אביר! לא, בקרוב אל ההרס. קאלי הגדול עצמו... הלוחם האוניברסלי!
  פרידריך תיקן בנימוס:
  - בעצם, קאלי היא לא אל, אלא אלת הרשע. כלומר, אישה, אם כי בהינדואיזם אלוהות מאוד נערצת ופופולרית. מקדשים רבים נבנו לה, ותפילות מועלות.
  הילד הבחין לפתע שהוא שרט קשות את הברך שלו על הידית. וקולל:
  - לעזאזל! לא היה כדאי לעשות סיבוב, ברכב חמוש כבד שכזה.
  הלגה אמרה בדאגה:
  - והטיסה הבאה שיש לך בלעדיי?
  פרידריך אישר בקלות:
  - כן, הפוקן שלך עדיין יתודלק ויטען, והשלי כבר מוכן. רק אל תדבר, רק תשמור על עצמך!
  הלגה אמרה בנחרצות:
  - לא! העצה שלי אליך היא להילחם ולהילחם הכי טוב שאתה יכול... אם בכלל אפשר.
  המטוסים נחתו ופרידריך רץ למכונית הבאה. השילוב הנבחר של ה-Me-362 וה- F -490 סער היה אופטימלי עבור הסופר-אס מכל הזמנים והעמים.
  פרידריך, חש ברגליו היחפות את הדוושות החדות והמחוספסות של הפוקן-וולף-4, החל לסחוט מהירות ולשיר יחד:
  - אני הולך לקרב! אני ארסק את היצור לאבק!
  הקרב בקרסנוגווארדייסק נמשך. בנוסף לטנקים של צבא רוטמיסטרוב עצמו, מאה וחצי כלי רכב סובייטיים, שנלקחו מהאגף הדרומי ומאזור החזית הסובייטית קשירנה, הגיעו בזמן לשדה הקרב. נכון, רק אצווה ראשונה של מכוניות הגיעה עד כה. גם התעופה הסובייטית לא חשבה להיכנע, אבל עד כה היא לא הייתה פעילה במיוחד.
  פרידריך החל לעבוד על הטנקים, תוך שימוש בתותחים שלו שתוכננו במיוחד למטרה זו. לדעתו, הקליבר של 37 מילימטרים עדיין התאים באופן מיטבי למטרה זו. כאן, למשל, רודל עם רובים כאלה, בלי שום טראנס קרבי, הרס, או ליתר דיוק, שזה יותר הוגן, דפק 534 טנקים במהלך כל המלחמה. אבל הוא היה אדם רגיל, לא פרידריך מי. הילד נזכר כיצד אביו אמר לאמו שההשפעה המשולבת על העובר הנישא ברחם הילד, בנוסף לביטוי של יכולות פנומנליות כגיל ההתבגרות, יכולה להפוך את הצאצאים לפסיכופתים ...
  אולי הטראנס הקרבי שלו, וכוח העל הזה של לוחם, הם גם תוצאה של השפעה, שטבעה לא ידוע לו.
  אבל עכשיו הטנקים מגיעים, עבור הטייס, תנועותיהם נראות איטיות, ועוד יותר עבור פרידריך. האס הצעיר החל להתקלף מיד ממישור אופקי. זה רק יורה ודופק. הבזקי אור, מפיצוצים קטנים, פתחים חודרים דרכם. במקביל, מכוניות רבות נדלקות, שכן מיכלי הגז ממוקמים בתא הלחימה. והרס, ה-T-34 עף כמו קנה קלע.
  פגיעה תכופות בפגזים גרמה לפיצוץ תחמושת. וזה בתורו...
  פרידריך לא חשב על זוטות כאלה, הוא צפה בתמונה כאשר, לאחר שספג אבדות כבדות והבין את חוסר התוחלת של הניסיונות, לפרוץ, מאשר התעלות שנחפרו על ידי העם הסובייטי, טנקי השומרים הסתובבו.
  אבל גם כאן ציפתה להם הפתעה לא נעימה. שני תריסר "סופרפרדיננדים" הצליחו להתקרב. הם, למרבה הצער, היו בעלי מאפייני נהיגה חזקים יותר, הודות לשימוש במנועים אמריקאים.
  כלי רכב סובייטיים נעו על פני שדה פתוח, מה שאומר שהלוחמים האגדיים יכלו לפגוע כבר ממרחק שלושה קילומטרים. כמובן, ה"סופרפרדיננדים" החטיאו, אבל קצב האש הגבוה של תותחי נ"מ איפשר להם לפגוע לעתים קרובות למדי. בנוסף, השדה נחפר בכבדות ונחרש בפגזים, וה-T-34-85 לא הצליח לתפוס תאוצה. אבל הם עדיין נעו כמו גלים במהלך התפרצות. והפנתרים -5 והמכשפות האמריקאיות הזריזות -5, משחתות טנקים במהירות גבוהה, מיהרו לעזרת הפרדיננדים -4.
  פרידריך ניסה לדפוק (באופן לא מודע) מפקדים. אפילו האצבעות שלי התכווצו מהמתח. והיו פירות! המחסל הצעיר, מהקרנה אופקית, דפק החוצה ארבעים ושניים טנקי T-34, שלושה KV ושני Su-122. זה יכול היה להיות עוד שלוש מכוניות, אבל דעתם הוסחה על ידי פשיטה של לוחמים סובייטים, ובעיקר על ידי מטוסי תקיפה. לדבריהם, פרידריך החל לשתול גם תותח אוויר של 37 מילימטר וגם שניים של 20 מילימטר (גם די בולט, אם פגעת בפנס או במיכל גז, או במנוע.
  רק עשרים ושבעה מטוסים, ושמונה עשר מהם איל... לא נורא, בהתחשב בחשיבותו של כל טנק, אפילו שנפגע בקרב העיקש הזה... הנה כמה מטוסי T-34-85 שהואצו, ועדיין פרצו לסגירה טווח. כאן התלקחו ה"מכשפות" האמריקניות המשוריינות בצורה חלשה.
  פרידריך ראה את מטוס התקיפה של הנס-אולריך רודל. האס המפורסם הזה כבר מזמן, כך נראה, החליט גם להחליף את ה"שטוקה" בפוקן-וולף-5 חזק ומהיר יותר. סמל הלפיד שלו ידוע לכל. הוא שאל את פרידריך:
  - מה שלומך, מלאך המוות!
  נער המחסל ענה:
  - עניינים בגסטפו, ויש לי הישגים!
  רודל הבטיח:
  - ואני טוב! אבל איך מצליחים לצלם בצורה כל כך מדויקת ומהירה, ואפילו ממישור אופקי?
  הילד האס, צוחק, ענה או אפילו שר:
  - כל הבלתי אפשרי אפשרי אני יודע בוודאות! מצא את היהלום של מלכי כדור הארץ במים זורמים!
  - כלום, אני אתפוס עד שלושים עד סוף היום! רודל הבטיח.
  חזרה, החלפת המטוס, ושוב ה-Me-362 היליד, המטוס, שלמעט חורי כדור בכנפיים, לא זכה לנזק בהנהגת וולקה. וכמובן קרב הטנקים....
  היה חם בקרסגווארדיסקי. הטורים של ארמיית המשמר החמישית והחטיבות שהוצאו מחזיתות אחרות נעצרו. תגבורת זחלה עד לגרמנים, כולל תריסר משחתות טנקים אמריקאיות, מטוסי ה-M-18 האחרונים עם תותחי 110 מילימטרים. מכונות אלו לא היו נחותות בכוח הקטלני מהתותחים של טייגר-5, קליבר 105, ואף ניצחו טוב יותר את ה-T-34, מכיוון שהם היו פחות מועדים לריקושטים. האקדח עצמו, באותו זמן, הוא גם מתותח נ"מ אמריקאי שהוסב, מה שאומר שהוא יורה מהיר. רק שכאן השריון חלש יותר מהגרמני, אבל עדיין מספיקים 186 מילימטרים כדי להחזיק את הקליע במצח. במיוחד בדרכים, ה-T-34-85 נמרח לעתים קרובות מאוד.
  פרידריך, אפילו מרחוק, חש צונאמי מתקרב, גל חדש של מטוסי הצבא האדום. זה אומר שזה לא תלוי בטנקים, שכמעט התחבטו באחד הדוק, אז תן למטוס התקיפה לטפל בהם. ביניהם, אגב, נראים מטוסי He-329 חמושים מאוד ומשוריינים. כמו מטוסי תקיפה ומשחתות טנקים חזקות. במיוחד עם רובי 88 מ"מ Ra-44, אשר חודרים לא רק את גג הטנק, אלא גם במצח. רק כאן בקרב אוויר, המכונה הזו, בלשון המעטה, אינה רב-תכליתית כמו ה"סוסה העובדת" פוקן-וולף.
  בין מטוסי התקיפה הבחין פרידריך במטוסה של הלגה. ובכן, כמובן, בחזרה לשורות.
  נער המחסל, יורד מעט בדרך, נחתוך שלושה טנקים ותותחים מתנייעים-76, שר:
  - תהיה לנו הופעה! פשוט מעמד העל הגבוה ביותר!
  . פרק 18
  הלגה השיבה בקלות:
  - ברור שאני מאמין לך! נתתי את ליבי לא לבהמה! התשובה תינתן לך - אתה מאמין או לא?
  במקום לענות, פרידריך התחיל לירות ממרחק רב מלמטה... ואז צבר גובה.
  היו די הרבה מטוסים סובייטים, אבל עדיין פחות מהפעם הראשונה. טייסי הלופטוואפה הרגישו בטוחים למדי, כמו תלמיד כיתה א' שהיכה בן גילו מעצבן בבית ספר לא מוכר, לאחר מכן הוא ממש הוצף מכוח.
  הטייסים הסובייטים נעשו ערמומיים יותר, ולאחר שנפלו מתחת למכות, הם התפרקו מיד לקבוצות, בניסיון למשוך את הגרמנים לעבר עצמם. פרידריך תקף אותם, טיפס במעלה הגבעה. אולם עבורו, סירוב האויב מהתקפה ישירה רק הקל על הטקטיקה. אבל לוחמים גרמנים אחרים טיפסו לקרב.
  פרידריך ציין ברוגז שה-He-362 בדרך כלל הקדים אותו. אבל זה בסדר, ממרחק של כמה קילומטרים ממילא אף אחד לא יודע לקצץ.
  ו"סלמנדרות" -3, ממש כמו מטוסי נייר לילדים, קופצים, קופצים כמו כריש על הגלים, והם עצמם מקבלים ...
  פרידריך בחר את הקורבן שלו, מטוס הפיקוד, לפני שהספיק לחשוב איך המכונית הזו הופלה. הילד הוציא את המוסר:
  - אתה יכול להפסיד במלחמה, בניגוד לספורט, פעם אחת, אתה מנצח במלחמה, בניגוד למשחק, בלי סוף! עם זאת, החלקים מהלוח עפים רק מהמפסיד, המנצח שם על הלוח, אפילו הפיל בעבר יחידות קרביות!
  עם זאת, הקרב הורגש בשטח. לדוגמה, ויטמן הוא כבר די אס טנק קשיח, הוא נלחם על ה"נמר". הוא, יחד עם התותחן, גם החטיא לעתים קרובות למדי, למרות שהטנק הסתובב בקלות. תותחן שליך, בקושי הספיק לנגב את הזיעה מפניו. המצח של מפלצת הפלדה הזו כבר נפגעה מספר פעמים, אבל עד כה היא הצליחה להתרוצץ. ויטמן צעק בשיא ריאותיו:
  - תן להם להתקרב, אל תהיה עצבני, בבקשה...
  התרשמויותיו של משתתף בקרב, סגן הרמטכ"ל של חטיבה 31, שהפך לאחרונה לגיבור ברית המועצות, גריגורי פנז'קו, דיברו גם על מצבו של אדם באותם תנאים נוראים. ...לפני דימויים נפשיים היו תמונות כבדות... הייתה שאגה כזו שהקרומים נלחצו, דם זרם מהאוזניים. שאגת המנועים המתמשכת, צלצול המתכת, השאגה, פיצוצי הפגזים, השקשוקה הפרועה של ברזל קרוע... מיריות נקודתיות, צריחים הסתובבו, רובים מעוותים, שריון התפוצץ, טנקים התפוצצו.
  ה"פאטון" -3 הכבד והבלתי חדיר, ניסה כמעט נקודתי לקחת את ה-T-34-85 הסובייטי. הוא נהם, שריון מוגן בולט. "מכשפות" -4 החליקו וניסו להפעיל את התמרון בעצמן. זה היה כאילו זה היה צבא פרשים של אבירים עתיקים שעומדים להרוג זה את זה. לעתים קרובות שני הטנקים ירו נקודתית ופוצצו זה את זה.
  מיריות לתוך מיכלי גז, הטנקים התלקחו מיד. צורות נפתחו, וצוותי טנקים ניסו לצאת. גריגורי ראה סגן צעיר, חצי שרוף, תלוי על השריון שלו. פצוע, הוא לא הצליח לצאת מהצוהר. וכך הוא מת. לא היה איש בסביבה שיעזור לו. החיילים איבדו את תחושת הזמן, הם לא הרגישו צמא, לא חום, ואפילו לא מכות בתא הטייס הצפוף של הטנק. מחשבה אחת, רצון אחד - בעודם בחיים, הכו את האויב. טנקיסטים סובייטים, שיצאו מכלי רכבם ההרוסים, חיפשו בשדה צוותי אויב, יצאו אף הם ללא ציוד, והכו אותם באקדחים, תפסו אותם יד ביד.
  תמונה בסגנון סוריאליזם של הקפטן, שבאיזושהי טירוף טיפס על שריון ה"נמר" הגרמני ההרוס -5 ופגע בצוהר עם מקלע כדי "לעשן" משם את הנאצים. כמה באומץ פעל מפקד פלוגת הטנקים צ'רטוריז'סקי. הוא דפק, דרך מערבולת הפגזים, פרץ לצידו של האויב "טייגר" -5, אך הוא עצמו נפגע. בקפיצה מהמכונית, כיבו המיכליות את האש. והם שוב יצאו לקרב.
  הלגה כבר פילחה את גג הטנק של גריגורי פנז'קו עם הפגז האחרון. הפגז פגע במיכל הדלק, והכל עלה בלהבות. הלהבות חרכו את הטנקיסטים הסובייטיים, ואילצו אותם לקפוץ מהפתחים שלהם. אבל גריגורי עצמו, שנפצע, לא הספיק לקפוץ החוצה ... הוא נשרף בחיים, הבין בעין יפה מהו העולם התחתון ...
  פרידריך, שראה שתעופה האויב כבר החכמה ומנסה לעוף משם בצורה משולבת, תקף בעצמו את הטנקים... לגרמנים באמת היה קשה, אם כי טנקי הצ'לנג'ר האנגלים החמושים ביותר נכנסו לקרב ( הצוותים הם גם מבני בריטניה ויורים בצורה מדויקת ביותר!).
  פרידריך מלא באנרגיה ובהתרגשות דמונית, הוא מוכן לסחוף לבד הכל וכולם, גם אם צריך להילחם עם צבא טנקים שלם, ועוד יותר עם אוויר. אבל אתה צריך לחזור, הדלק והתחמושת אוזלים, בשביל זה, טיסה, הפלת חמישים ושבעה מטוסים והפלת שלושים ואחד טנקים ושישה תותחים מתנייעים, ועוד שני נושאות משוריינים, שלוש קטיושות, ארבע אנדריושות, מכוניות שניסו לנסוע מאחור.
  הלגה העירה:
  - לרוסים יש שיר על נשים בכפרים שלנו! ויש לנו לא רק נשים לוחמות, אלא גברים, מה שאתה צריך!
  פרידריך הסכים:
  - הגברים שלנו, מה שאתה צריך, אבל נשים טובות יותר!
  הלגה אמרה בערמומיות:
  - אישה מנצחת בהזיל דמעות, גבר בהזיל אותן!
  פרידריך, חשף שיניים, העיר:
  - כיון שאנו חדים, אז הכל לא כל כך רע היום!
  צריך לטוס לבד לטיסה הבאה... ובכן, אם כן, אז אין טעם לאבד את הלב... כבר חם בפוקן-וולף עם מנוע מקורר אוויר. חם מאוד, מנוע, פלוס שמש, פלוס מעט זמן להתקרר. פרידריך עצמו אפילו הופתע איך הוא עדיין לא נפל עם מטען כל כך פראי. אחרי הכל, זה אלמנטרי ... זה אוכל את כל החלק הפנימי ...
  הטנקים הסובייטיים דללו לחלוטין... למרות זאת, שוב הגיעה תגבורת לגרמנים, וכמעט כל מטוסי התקיפה הושלכו לקרב... אבל תגבורת מתאימה גם לרוטמיסטרוב... אותם טנקים מחזית אחרת.
  אבל האוויר הרבה יותר רגוע, אם כי יש קבוצות נפרדות של מטוסי קרב, או מטוסי תקיפה.
  פרידריך חוזר על הטקטיקה הישנה המוכחת, הוא כבר יודע שהיא לא תאכזב אותו. והגרמנים...
  מתרחשת גם התארגנות מחדש, מכיוון שרוב הטנקים הסובייטיים כבר הושמדו, אז אתה יכול לנסות לתקוף את עצמך... ויטמן העיר בעגמומיות:
  - שמונה טנקים נדפקו ... ליום אחד זה טוב, אבל ליום כזה זה רע ...
  המדריך תיקן:
  - למעשה, שתים עשרה ....
  ויטמן קטע:
  - ארבע מכוניות שנהרסו כשהרוסים טיפסו דרך תעלת נ"ט עמוקה - לא נחשב! זה היה אלמנטרי. כן, ויש לחדש את התחמושת...
  אבל הטנקים הסובייטיים מיהרו שוב קדימה כאשר מטוס התקיפה החל במיוחד להשיג אותם. בפרט, פרידריך, שירה חמישים וחמישה פגזים, מתוכם ארבעים ותשעה טנקי T-34 ושישה תותחים מתנייעים. וזה לקח לו חמש דקות וחצי... זה הקרב... כמובן, זה יכול היה להיות יותר... פרידריך חשב, למה שיירה משני תותחים בו-זמנית? ואחד מספיק... בינתיים...
  הלגה פגשה אותו בשדה התעופה, נישקה אותו בלהט כל כך, לחשה:
  - הנה התגלמות האבירות - דון קיחוטה!
  - מה אמרת? פרידריך התפרץ.
  הילדה התאוששה מיד:
  - סליחה גור זאב... רציתי לומר לנסלוט!
  הילד האס צץ:
  - אז עניין אחר! אחרי הכל, דון קישוט הוא פרודיה על אביר. אבירות מטופשת ואצילות חסרת אינטרס נלעגים במובן מסוים!
  הלגה הסכימה.
  - אני, באופן כללי, מבין את זה! אבל...
  פרידריך קטע את הילדה:
  - במטוסים בחיים!
  נראה שצוותי טנקים וטייסים סובייטים עשו ניסיון אחרון להפוך את הגאות של קרב לא מוצלח ביותר. גנרל גוטה, כמפקד מנוסה שכבר למד לעומק את הטקטיקה של הרוסים, לא מיהר לתקוף, ואף נשען מעט לאחור כדי לנצל את היתרון בכוח האש במאה אחוז. וכמובן, הזמנה. זו הטקטיקה של מתאגרף גבוה שנסוג מול האיש הנמוך, עובד כמספר שתיים, אבל לא מאפשר לפינצ'ר הקטנה לסגור מרחק ולעלות ליתרון. ובכן, לרוטמיסטרוב אין ברירה אחרת! או לתקוף או למות! האחרון טוב יותר, אם כי ייתכן ששניהם ביחד!
  ובכן, פרידריך צריך להילחם גם עם מטוסים... זה גם קרב, והאויב אמיץ...
  אבל תחילה, ירה נער המחסל בחמישה עשר טנקי T-34-85 תוקפים. כל כך אוורירי בפרץ אחד...
  הלגה קראה:
  אתה הקיסר של האוויר! כך יתפרסם הרייך השלישי!
  פרידריך ענה לה:
  - והוא כבר מפורסם! ואתה לא צריך לשבח!
  הלגה צעקה:
  - ואתה מפאר אותו עוד יותר!
  - אנסה! פרידריך נהם.
  הוא נפל בחזרה לטראנס אולטרה-קרבי. מחשבות מוזרות הסתחררו בראשו של הילד. למשל, מה יקרה לו אחרי ניצחון הרייך השלישי? כמובן, החסות של אשת הקיסר תספק לו את התפקיד הגבוה ביותר, ובנו יהפוך ליורש האימפריה הגדולה. נופים מרגשים! והרוסים, סוף סוף, לומדים את הסדר והמשמעת שאפילו סטלין, הגאורגי המדמם, לא יכול היה להרגיל אותם.
  אם כי, כמובן, הניצחון עדיין רחוק... או שהוא יכול לקחת ולהפוך את הלוחם שמתנגש בפריץ. ככה, להרוג כמה עשרות כלי רכב פשיסטים ולחזור לברית המועצות כגיבור?
  אבל האם יעזור לו אם יירו בגיבורי המלחמה שנמלטו מהשבי, אבל .... סטלין לא סומך על אף אחד בכלל, הוא אמר שאין לו בן, יעקבלב! אז הוא כבר לא יכול לחזור לפרידריך... במיוחד אחרי מה שהוא עשה... אפשר היה לברוח לברית המועצות מיד, כשרק נתנו לו את ה"סטוקה". לילד יסלח... נו, אולי שלחו אותו לגדודי עונשין, ואם הוא יפיל גם כמה מהנאצים... כן, הייתה לו הזדמנות לחזור... אבל עכשיו, בברית המועצות, לא יחסוך אותו, הוא הפך לעקוב מדי....
  פרידריך חשב, ובכן, מדוע הוא לא ערק לצד הסובייטים. טוב, בסדר, הוא הצטרף לנוער ההיטלראי, בהיותו במרכז ברלין, אז לא הייתה לו דרך אחרת לשרוד. אבל למה הוא הרג את הקומיסרים? אפשר פשוט לכבות אותו... למה פתאום התעוררה בו חיית בר... אפילו לא חיה, כי בדרך כלל חיות הורגות כדי לאכול או בגלל תחושת רעב. האדם, לעומת זאת, הפך הרג לכיף, והפך לגרוע יותר מנמר...
  מה קרה לו שהרצח התחיל לעורר שמחה, והרצון להתעלות ברייך השלישי, לעשות קריירה תפס את כל המהות? למי הוא הפך, .. מדוע איבד את תחושת הפטריוטיות והזיקה לעמו?
  עם זאת, האם יש לו כזה? הנה אותו גנרל ולאסוב או בוריס אלכסייביץ' סמיסלובסקי. גם כאן, אדם מוזר, זה נראה נציג למופת של החיל האציל של רוסיה הצארית. והוא היה צריך לעבור לצד של היטלר ופשיסטים אחרים. קצין הצבא הקיסרי הרוסי, קפטן. לאחר מלחמת האזרחים נכלא בפולין, ולאחר מכן היגר לגרמניה. הוא נכנס לשירות בצבא הגרמני. בשנים 1928-1932 למד בקורסים הגבוהים במחלקה הצבאית (האקדמיה לסגל הכללי) של הרייכסווהר. במהלך מלחמת העולם השנייה לקח חלק פעיל בהקמת יחידות מתנדבים רוסיות. הוא האמין שהגרמנים יכולים לתרום לשיקום רוסיה: "הניצחון של הצבאות הגרמניים צריך להוביל אותנו למוסקבה ולהעביר בהדרגה את השלטון לידינו. הגרמנים, גם לאחר התבוסה החלקית של רוסיה הסובייטית, יצטרכו להילחם נגד העולם האנגלו-סכסוני במשך זמן רב. הזמן יפעל לטובתנו, והם לא יהיו תלויים בנו. חשיבותנו כבעלי ברית תגדל, ויהיה לנו חופש פעולה פוליטי מוחלט".
  ראשו של הילד צף על מה שקרא קודם לכן באינטרנט... ממש במקרה, עיניו רצו על עמוד ספר העיון - "שותפי הנאציזם - ערוות האומה!"
  אמנם, יחד עם זאת הוא מעולם לא שיתף פעולה עם הגנרל א.א. ולסוב, כיוון שלא היה שותף לא לדעותיו ולא לתוכנית הפעולה שלו, אבל הוא נפגש עמו באופן אישי שלוש פעמים, בעיקר בהוראת המטה הכללי הגרמני.
  פרידריך קטע את מחשבותיו... הופלו שמונים ושלושה מטוסים סובייטים, והפגזים האחרונים כבר נטועים בטנקים, וכבר אפשר לחזור... נו איזה ממזר הוא... איך יש לו נפל... זונה מחורבן! העיניים נרטבו מיד... טיפות דמעות מלוחות זלגו על הלחיים הנעריות החלקות... כמה מר, אפילו תירה בעצמך!
  עם שובו, המראה של הלגה עייפה אך עליזה הרים מיד את רוחו, והוא שוב מיהר לקרב... הוא לוחם! אז, הוא נולד כדי לנצח, ומי שהעם שלו חלש יותר, הוא לא חבר איתה!
  הלגה שמה לב לפתע:
  - אתה בוכה?
  פרידריך הניד בראשו.
  - כבר דומעות עיניי, מרוב עייפות! איזה קרב! לא עצמתי עיניים כבר שישה ימים! ולפני זה, כמעט לא ישן!
  הלגה ניחמה:
  - כאן תיסגר הקדירה ונישן קצת... נשאר קצת. רק קצת כדי לנצח!
  טיסה על ה- Focken-Wulfach-4, מטוסי האויב אינם נראים, ונשאר מעט מהטנקים. אבל גם את אלה שיש שם צריך לגמור.
  הלגה לוחשת לרדיו:
  - ובכן, בוא נשיג אותם! כל כך מסובבים את השמונה!
  פרידריך מצחקק.
  - פיתול שמונה עדיף על פני שש על רצועות הכתף!
  הנערה, לאחר שפגעה במכונית מצלילה, נבחה:
  - לא, אי אפשר לדמיין אותך כשישייה. יש לך זן של מלך.
  מארמיית המשמר החמישית היו קרניים ורגליים. עכשיו נתן גוטה פקודה להתקדם, במיוחד מכיוון שכבר היה ערב, השעה חלפה הרבה אחרי ארוחת הערב, והחושך החל להתקרב.
  בשדה הקרב היו יותר מאלף ומאה טנקים סובייטים הרוסים והרוסים, וכשלוש מאות טנקים גרמניים שקיבלו נזק כלשהו. מתוכם, כשישים וחמש מכוניות בשום אופן לא היו נתונים לשיקום.
  ופרידריך, שהשאיר את חברתו לישון על מיטת תינוק, עדיין טס. הפעם הוא הופנה לדיכוי ארטילריה. הצעדה הנואשת של רוטמיסטוב הסיטה חלק מהכוחות, צבאות מינשיין, והם התקדמו לא יותר משנים עשר קילומטרים ביום ובערב. הלילה ירד, אבל כוחות הסער עדיין עבדו. הם פשוט החליפו טייסים.
  שוב, פרידריך נתקל במפציצי לילה U-2. מכוניות טסו כמעט קרוב לקרקע - טיסה ברמה נמוכה. הייתה להם הזדמנות לחמוק עם תחפושת כזו, אבל במצב הזה, האינסטינקט השטני של המסיים הצעיר עבד.
  בנוסף, פרידריך התבייש לפתע מאוד בדמעותיו, והוא רתח מזעם... אפילו המראה של הילד השתנה. ומילים אחרות לגמרי, של שיר אחר, חלפו בראשי;
  הכעס מתפשט בגוף בגל לוהט,
  אי אפשר להבין דבר כזה ומה קורה לי עכשיו!
  כאן השאול פתח את כל השחור שבנשמה,
  אני רוצה ארמונות - לא מספיק לי עם מתוקה וגן עדן בבקתה!
  
  ואיך הכל קרה, אפילו אלוהים לא יודע,
  הפכתי לממזר בוגד, אבל עד עכשיו אני מת!
  מאיפה הגילוי הזה, מי הוליד אותו,
  אני שואבת השראה בקערה - כוחות אדירים!
  
  השטן גרר אותנו לרשת, זרק אותנו למעגל קסמים,
  כך קרה, נתפסתי ברשת!
  אבל אשבור את הרשת, ואקבל את אלוהים בלבי,
  אל תקלל רק את הירח השמימי!
  ואלו אחים לנשק אני יודע בוודאות!
  
  הו, תן לי הזדמנות אדון קדוש
  הטבע שלי, אתה בגידה ולשון הרע!
  רציתי בשר, שמור רק בשר,
  והגיע לתהום, שם החכמה נרדמה!
  
  הפשיסט אמר: אתה משרת אותנו -
  תקבל הכרה בקרקע, כסף, כותרות!
  אבל תוותר על הנשמה שלך
  וזה העונש הכי גרוע בעולם!
  
  אבל אני חלש, נכנסתי לבלגן,
  והוא הרס את החיים, הכבוד והמצפון שבעצמו!
  אז שיהיה, עובדה קשה
  אחרי הכל, זה לא רומן, זה רק סיפור!
  
  מה עלי לעשות, דרך חזרה;
  כבר לא נשאר, ועכשיו לפחות הצוואר בלולאה!
  אבל השד אמר, סיים את הבלגן,
  פחדנות כזו, תאמינו לנו, אני לא מקבל!
  פרידריך סיים את ה"קול" הזה, הפיל את ה"אוזניים" שלו ואז הוא הרגיש עייף מאוד... ומה שכבר פרח, מה שאומר שיום חדש הגיע ב-11 ביולי. והוא עומד על הרגליים כבר שבעה ימים...
  לאחר הנחיתה, הילד בקושי הצליח לרוץ אל הדרגש ומיד נפל למטה;
  החלום התברר כמתוח מאוד... פרידריך חלם שהוא סטודנט ומאזין להרצאה. יתר על כן, המורה לצמיחה ענקית אומר זאת בהתלהבות ובהתלהבות כזו שאתה מקשיב בעל כורחו. שם אנחנו מדברים על אויב היסטורי ותיק של רוסיה, ארצות הברית. נדמה שבמולדתו הגיעו סוף סוף לנשק ראוי לתגמול;
  - עליכם להיות מודעים לכך שצבא הפנטגון פרס את כוח התקיפה הטוב ביותר שלו במאבק נגד הרצון שלנו לפרוץ את הדרך לעולמות אחרים. שלחתי מברק לצבא נאט"ו, שם הצהרתי שאני לא מתכוון לכבוש את כדור הארץ, שאני עורך מחקר שליו שנועד לטובת האנושות כולה. הם לא קיבלו את המסר שלי, הם מודדים את כולם על סולם הערכים המפוקפק והאנוכי שלהם. הממזרים המגלומנים האלה חושבים שהם יכולים לשלוט על האנושות כולה. הם חושבים שאם יש להם תשוקה מאנית ללכידה והרס, אז לנציגים אחרים של עולמות אחרים צריכה להיות אותה תשוקה חייתית.
  הדובר עצר והקשיב לגל נדיב של מחיאות כפיים. וגם וולקה מחא לו כפיים נמרצות, למרות שלא אהב להכיר ברשויות מאחוריו. ובכן, הענק האדיר המשיך:
  - אינני בהמה או טורף, אבל אני מסוגל ומתכוון להגן על עצמי, טובת הציוויליזציה שלי תלויה במאבקי, ואם אויבי, ואוייבי הציוויליזציה שלי מתכוונים לתקוף, אז אני מתכוון להגן. עצמי. אני אשמיד את אלה שעומדים ביני לבין החופש. אלה שכמעט שיעבדו את האנושות, מחשיבים את עצמם לאומה הגבוהה ביותר, מעבר לתחום השיפוט של אנשים, יעמדו בפני גמול. כבר נתתי לקבוצת אוליגרכים אגורה כל אחד, אני אראה להם דוגמה לאדם המסוגל להילחם, ולא להיכנס מתחת לגרזן כמו כבשה כנועה. כולנו חייבים להתאחד, כי זו המטרה המשותפת שלנו, כי על כדור הארץ, בקרוב לא יהיה מה לנשום. עכשיו לעסקים. כדי להביס את הצי האמריקאי והנאט"ו, אנחנו צריכים מאגרי אנרגיה גדולים ובלתי מוגבלים, נשק חדש ביסודו, ויש לנו אותו. לרבים, אפילו הטובים מכם, נראה שפצצת H היא האולטימטיבית. רבים, אפילו הטובים מכם, מניחים שאין דרך חזקה יותר להשיג אנרגיה, מלבד ההשמדה שיכולה להיות קשה ליישום בפועל. כולכם מכירים תגובות תרמו-גרעיניות, היתוך של אטומי מימן ויצירת הליום. ובכן, אלמנטים אחרים עד ברזל. היתוך גרעיני נותן אור לכוכבים במשך מיליארדי שנים. ולרבים מכם זה נראה לא ייאמן שניתן לבצע תגובות חדשות ביסודו של סינתזה: הן כמעט אינן קיימות בטבע. רבים מכם מלאים במחשבות סטריאוטיפיות שאם התגובה לא קיימת בטבע, אז היא לא יכולה להתקיים באופן עקרוני. איזו אשליה אבסורדית, מדע תרבויות העל מספק דרך להשיג מסות ענק של אנרגיה בקנה מידה ותגובות שאינן קיימות בטבע. אתם כבר יודעים את קיומם של קווארקים: המיני-חלקיקים המרכיבים חלקיקים אלמנטריים. אפילו המדע שלך גילה מאות חלקיקים יסודיים. בנוסף אליהם, שגם המדע שלכם רשם, ישנם חלקיקים מסוגים שונים, שרבים מהם נראים לכם מוזרים, או אפילו מיותרים. אתה מופתע ממגוון הקווארקים, שקשה להסביר אותו בדרך ההגיונית הרגילה. לאחרונה, המדענים שלכם גילו חלקיקים הנקראים פריונים, החלקיקים המרכיבים את הקווארקים, ולא הצלחתם להגיע אליהם ולחקור אותם כראוי. ובכן, עדיין לא הצלחת לחלץ מהגרעין לא רק פריונים, אפילו קווארקים. ובכן, איזו סוג של אנרגיה ניתן להשיג עקב היתוך או פיצול שלהם: בלתי ניתן למדידה אפילו בהשוואה לתגובה תרמו-גרעינית. אפילו עם הרמה המודרנית, הנמוכה למדי, של מדע יבשתי, ישנם חישובים תיאורטיים שמראים שככל שהחלקיק קטן יותר, כך הוא שואב יותר אנרגיה. זה מצביע על כך שאם היה אפשר לשלוט באנרגיה כזו, אז אפשר היה להשיג מקור כמעט בלתי מוגבל של משאבי אנרגיה. עם זאת, אף מדען יבשתי אחד לא הצליח לא רק ליצור מחדש את תגובת ההיתוך של מיקרו-חלקיקים, אלא אפילו לחלץ קווארק חופשי מהגרעין.
  אפילו קבלת קווארק חינם ובלתי קשור עדיין אינה הצלחה. מהי הסיבה שהתגובה על ידי שבירה או מיזוג של חלקיקי אולטרה-לייט עדיין אינה אפשרית, לא רק לחזור, אלא אפילו לתקן בטבע. הסיבה נעוצה בכך: זו הסיבה שהתגובה התרמו-גרעינית כל כך קשה עד שהיא נקראת באופן פיגורטיבי אפילו גיבור עם זרועות קצרות מאוד. על מנת לגרום לתגובה תרמו-גרעינית, יש צורך באנרגיה של פצצת אטום; כדי שפצצת אטום תתפוצץ, יש צורך בחומרי נפץ קונבנציונליים. על מנת לגרום לתגובת היתוך קווארק, אין מספיק תגובה של פיצוץ של מטען תרמו-גרעיני, כוחו אינו מספיק לתגובה, וזו הסיבה שקווארקים סופר-כבדים אינם נמצאים בטבע. אין שלב ביניים, שלב שמפריד ומסווג את התגובות בתוך היתוך אטומי. בהיתוך תרמו-גרעיני, ישנם שלבים בזה אחר זה, אשר הולכים וגדלים מבחינת האנרגיה המשתחררת. תגובה שמשחררת הרבה יותר אנרגיה מפיצוץ תרמו-גרעיני והיא נדירה ביותר: תגובת השמדה. זה בא ממגע של חומר ואנטי חומר. בטבע זה נדיר, נדיר ביותר, כי בעולם האמיתי אין כמעט אנטי-חומר. תגובת ההשמדה נדירה בטבעה, אין שלב ביניים בין תגובת היתוך של יסודות לתגובה תרמו-גרעינית. מהות הבעיה היא שאנטי-חומר עצמו אינו עשוי מחומר פשוט. בתוך המערכת הגלויה שלנו, איננו יכולים לצפות בה. אבל אם הייתם נעים בחלל ומוצאים את עצמכם בצומת של יקומים, על גבול העולם והאנטי-עולם, אז הייתם רואים כיצד תהליך ההשמדה מתקדם בקנה מידה גדול. מהות הבעיה התבררה בהשגת כמות מספקת של אנטי-חומר, כלומר חומר שלא יכול להתקיים בעולם האמיתי. הוא יבוא כל הזמן במגע עם חומר רגיל אמיתי, הוא יצטרך להשמיד או להתפוצץ, בדיוק כפי ששני יסודות כימיים בלתי מזיקים בנפרד מתפוצצים כשהם באים במגע. פרוטונים, נויטרונים, אלקטרונים, במגע עם פוזיטרונים, אנטי-נייטרונים, אנטי-אלקטרונים היו הופכים לפוטונים ולחלקיקים אחרים הממהרים לכיוונים שונים. מהירות ההתפשטות שלהם היא אדירה ועולה על מהירות האור. כן, במהלך השמדה בקנה מידה גדול, החלקיקים עוברים למהירות העל, מתרחקים זה מזה. קשה להשיג אנטי חומר בצורה פשוטה, על ידי האצת חלקיקים על מאיצים. התוצאה שתתקבל בדרך זו לעולם לא תצדיק את העלויות. עם זאת, דרך יעילה להשיג אנטי-חומר בקנה מידה מוצק נמצאה בניסוי. מהותו נעוצה בעובדה שההסתברות להשיג אנטי-חומר, כמו גם חומר, זהה בערך, מה שאומר שההבדל בין אנטי-חומר לחומר רגיל אינו גדול ולא נדרשת אנרגיה רבה כדי לשנות את הקוטביות של החומר. ניתן לעשות זאת באמצעות קרינה לא כל כך חזקה של שדה מיוחד וגל בעל אופי מיוחד. בנוסף לקווארקים, פריונים, ישנם קריונים, רזונים, פורקוננים, ריומונים, כורודונים, רומונים וכו'. קרינה ברמה טלפתית מיוחדת משנה את מבנה החומר ברמת הקריאון-תהודה, משתנה רק במעט, ומשנה את המבנה של ה-creon-resonance. סידור של מיקרו-חלקיקים. גילוי הגלים המיוחדים חולל מהפכה במדע ובחברה. אבל הקרינה של מי, איזו רמה יכולה לשנות את סוג החומר, להעביר אותו לרמה חדשה מבחינה איכותית, לשנות את מאפייני החומר. סוג חדש של קרינה התגלה בחקר היכולות האנושיות, יכולותיו יוצאות הדופן. אנו ההיטלרנים לפני עמים ועמים אחרים שלטנו ביכולות נוספות. הקרינה הטלפתית החדשה חדרה לעופרת ולחומרי-על מוצקים צפופים עוד יותר, דבר שהצביע בפני עצמו על מערכת שונה וטווח קרינה שונה. אפילו ברמת המדע והציוויליזציה שלכם, יש ויצרו קרינה העולה על מהירות האור. מהקרינה הרדיואקטיבית אלפא, בטא, גמא, כבר קרני ביתא זזות קצת יותר ממהירות האור, ועם קרינת Gamma-AS, עודף מהירות האור הוא כמעט פי אחד וחצי. בכוכב הלכת כדור הארץ, הם כבר גילו בניסוי את הקרינה של גלי קלקון ודר, העולים על מהירות האור פעמיים. נכון, בזמן שהם נוצרים במיקרו-מינונים, הם אפילו לא מודעים לסיכויים. עוד אגיד בין מהירות הקרינה ליכולתה לחדור לחומר, יש קשר ישיר. ככל שטווח הגלים קצר יותר, כוח החדירה גבוה יותר, כך מהירות הקרינה גבוהה יותר. קרני גמא רק לאחר מעבר סנטימטר של עופרת מוחלשות בחצי. עבור הקרנות של Klecon ו-Der, כוח החדירה גבוה עוד יותר. לקרינה מחוץ לטווח, בין אם זו הילה, טלפורטציה, טלקינזיס, טלפתיה, סייברקינזיס, טורמוקינזיס, פלסמוקינזיס, יש את המהירות הגבוהה ביותר וכל טווח החדירה. כלומר, במבנה העל הרוחני כביכול נמצא המפתח לשליטה בעולמות, לשליטה בצורות חסרות תקדים של אנרגיה. צורות האנרגיה החדשות פותחות את הדרך לצורות המדידות החדשות ביותר, מדידות של עולם המיקרו שמסוגלות להשתרש ולהתממש במקרוקוסמוס, ומעבירות את המדידות בין חלקיקים מיקרו-יסודיים לעולם האמיתי, מה שנקרא גלגול של החלל. סוג חדש של אנרגיה ייתן נשק חדש, יפלוט קרני Z-56 וירסק את הארמדה של התוקפן לאבקה. כעת יכולתי להסביר ביתר פירוט את מהות האנרגיה החדשה ולתאר בפירוט כיצד היא נוצרת, כמו גם את השפעת המיזוג, אבל כבר קיבלנו אולטימטום. הגורילות האלה חושבות להפחיד אותנו, אבל גם אם נכנע, הן לא יכולות לעמוד בפיתוי לחרוש את האי ולגהץ אותו בפצצות ובמטחי רובים כבדים. אם אין פעולה צבאית, אז למה היאנקים אספו ארמדה כזו, הם צריכים מעשה הפחדה, דוגמה לכל העולם. חייך תלויים בי. אני אלמד את התוקפן לקח שהוא יזכור לכל החיים, ומי שיישאר בחיים יקנא במתים!
  בביטוי הזה, חלומו של פרידריך נקטע. הוא פקח את עיניו בטירוף. הלגה עמדה מולו והחזיקה זרי פרחים בידיה, ובאצבעות רגל חשופה ונערה הייתה שושנה, שבעזרתה דיגדגה בחיבה את עקבו החשוף והוורוד של הילד.
  - טוב, תישן קצת. זה זמן לארוחת ערב!
  פרידריך קפץ ממקומו ומיד מצץ את בטנו... אבל כן, הוא לא אכל כמעט כלום במשך שבוע. הוא שתה רק שוקולד מועשר מדולל במים. הילד הביט בשמש והופתע:
  - זה מוזר, ביליתי בערך חמש שעות, אבל זה נראה הרבה פחות. אפילו לא הספקתי להאזין להרצאה הכי מעניינת על כלי נשק חדשים!
  הלגה ציחקקה.
  - על הנשק החדש? כן, כאשר לוחמים גדולים נלחמים, הטכניקה הישנה ביותר מאפשרת לכולם לנצח. אבל קודם תאכל קצת מרק דגים. כמה בנות, המעריצים שלך, רתכו במיוחד בשבילך. תאכל ויבואו כוחות חדשים.
  פרידריך לקח את מרק הדגים בהנאה, שנראתה לו כמנה הטעימה ביותר על פני כדור הארץ. הילד רוקן את כובע הכדורות והרגיש כבדות בבטן. אבל למרות זאת קפץ בעליזות ומיהר למכונית.
  - ובכן, הלגה, עוד נילחם!
  הילדה ענתה בשובבות:
  - ואיך!
  ועכשיו הסוס האמין Me-362, יחד עם הלוויין הבלתי נפרד Fokken-Wulf-4, שוב מייסר את האטמוספירה עם מדחפים. וזה במלחמה כמו במלחמה. פרידריך שאל את הלגה:
  מהו הבילוי האהוב עליך מלבד לחימה?
  הילדה גיחכה בשקט והשיבה:
  - קשה אפילו לומר! למרות שאתה יודע. התעסקתי בגילופי עץ. דפוסים יפים כאלה התבררו... וגם ניסיתי לכתוב סיפורים פנטסטיים. רק כשכתבתי זוג, כולם התחילו לצחוק עליי. והרגשתי כל כך בושה שהפסקתי להלחין אותם. אתה יודע כמה זה לא נעים כשצוחקים עליך!
  פרידריך הסכים:
  - כן אני מבין! למרות שעכשיו אני בפסגת התהילה! אבל ברגע שאני מת, אני כמעט...
  הלגה קטעה:
  - לא! תאמין לי, הם לא ישכחו! אני חושב ששמך ייקרא צבא האוויר, או כמה מערי המזרח שנכבשו. או אולי רחוב בברלין!
  פרידריך צחק.
  - כן, ניחמת אותי!
  הלגה הוסיפה די ברצינות:
  - אולי אפילו הזמנה בתעופה תאושר עם הדיוקן שלך. ראשית, יש לך פנים כל כך מתוקות, ושנית, התוצאה שלך, כבר יותר מעשרים אלף וחמש מאות מטוסי אויב, לא סביר שתעלה על ידי אף אחד!
  פרידריך גם התנגד ברצינות:
  - לא, הם יכולים להתעלות אם המלחמה עם ברית המועצות תימשך זמן רב מאוד, או אם הם עדיין צריכים להתמודד עם בעלות הברית של אתמול. אז הכל אפשרי... אבל בעקרון אפשר להגיע לאלף מטוסים! מה אני יכול לעשות וזה!
  השיחה נקטעה, טייסת קטנה של לוחמי אויב עפה קדימה, ואז נאלצו להרים ברצינות את התותחים.
  למרות העייפות והעייפות המופלגת של הצבא הנאצי, הניצחון בקרסנוגווארדיסקי העניק השראה לפריץ ולחבורה הרב-שבטית להישגים חדשים.
  הנאצים לא העזו לתקוף את מוסקבה, ותקפו את העיר פבלובסקי פוסד השוכנת ממזרח ובצרו את השטחים הסמוכים לה.
  החיילים הסובייטים, אחרת לא ניתן היה להילחם בו באומץ, אבל המסדרון בין הטריזים הגרמניים הצטמצם עד הערב עד כדי כך שכבר נורה דרכו.
  פרידריך והלגה נאלצו שוב להשתלט על הטנקים, שניסו להתקפת נגד ולסתום את הפער. ואז הם הראו את עצמם בצורה מושלמת. הצעיר הצליח לחרוג מחמש מאות בטנקים! וזה בכלל הישג של האולטרה-קלאס!
  פרידריך באמת הרגיש שמחה שהוא כל כך מגניב! זה שהוא הלוחם הטוב ביותר בכל הזמנים והעמים פירושו מעמד של מעמדות! ואיך זה מרגיש להיות גבוה וקריר יותר מכולם! פרידריך הוא זאב, שפירושו זאב!
  כבר היה חשוך, והקרב עדיין לא גווע. טורים גרמניים מצפון, שם נקרעו המוני הרומל המפורסמים, ומדרום, שם מעבר מיינשטיין, הקיפו את העיר פבלובסקי פוסאד. כבר בחצות פרצו לפאתי הכפר הזה הטנקים של גוטה וקודם כל כמה מטוסי פרדיננד-4... אבל הם נאלצו לעצור. ואז נתן גוטה פקודה לעקוף את ההגנות העקשניות ביותר. בשעה שתיים לפנות בוקר מזרחית לפבלובסקי פוסאד יצאו זה מול זה חלקים מחיל האס.אס השני וחיל הטנקים הראשון, אף הם מברית המועצות. אז בליל ה-12 באוקטובר 1947 נסגרה טבעת מצור סביב הקבוצה הצבאית של מוסקבה!
  . פרק מס' 19
  בבוקר ה-13 באוקטובר 1947 נלחם פרידריך, כמו תמיד בחוסר אנוכיות ובמיומנות. הסוס המעופף הנאמן שלו נקרע לגובה, והמנוע, למרות העובדה שהילד הכריח אותו יותר מפעם אחת, עבד ללא תקלות ...
  ההתנגדות של הכוחות הסובייטים נחלשה בצורה ניכרת... הנאצים עדיין לא העזו לתקוף את מוסקבה, שהפכה למבצר בלתי חדיר, אלא נעו לכיוון מזרח. בפבלובסקי פוסאד עדיין היו הקרבות בעיצומם, המפקדים הפשיסטים סירבו באופן סביר להשתמש בטנקים בעיר, והותירו רומנים, איטלקים, ערבים, הודים ויחידות זרות אחרות להסתער.
  פרידריך השתתף בשתיים או שלוש התכתשויות אוויר קטנות, וללא קושי ניתק כתריסר מטוסים. מטרות נוספות נטחנו: תותחים, הוביצרים, מרגמות, קטיושות, ואם יתמזל מזלכם, טנקים.
  זה האחרון, לעומת זאת, לא התרחש לעתים קרובות. נראה שהעצה התבלבלה. עד הצהריים, כשהזוגיות של אוקטובר הפכה לבלתי נסבלת, חלה הפוגה קצרה ופרדריק, או כפי שהוא נקרא רשמית פרידריך ביסמרק הגדול, זומן לסמולנסק.
  מסיים האס הצעיר נראה מאוד מרוצה ועליז. למרות שפרידריך היה מריר מאוד והתבייש בבגידתו, הסיכוי לקבל פרסים פשיסטיים שימח את הילד.
  הלגה נקראה יחד איתו. גם הילדה התרגשה ושיניה הפניניות נצצו בחיוך פנתר מקסים. היא אמרה:
  - אתה רואה, נער הזאב, ניצחנו את הרוסים!
  פרידריך לא היה שותף לאופטימיות במקרה הזה:
  - עד כה מדובר רק בהצלחה ומאבק ביניים... קרבות וקרבות רק תופסים תאוצה. אבל ההתחלה ולמעשה, בהצלחה...
  לפרס נבחר בניין הוועדה האזורית של ה-CPSU. החניון הענק הכיל מכוניות יוקרה רבות, בעיקר מתוצרת אמריקאית.
  ואכן, גנרלים של בובות מצבא ארה"ב, מהאימפריה הבריטית, מהדומיניון הקנדי נכחו באולם הכינוסים. היה אפילו אחד מהנסיכים האנגלים... וכמובן, הרמן גרינג עצמו ואדולף היטלר... רק זה הפתיע את פרידריך, מרגרט לא הייתה איתו. זה מוזר, אולי רק בהריון, האישה המצטיינת והייחודית הזו לא רוצה לסכן את שלה ואת הילד שקיבל מהאס... הרי מלחמה היא בכלל לא בדיחה!
  או אולי היא לא רוצה לתקשר עם האהוב החדש של היטלר עם בעלה? כאן, באופן כללי, הכל אפשרי וכמעט בלתי אפשרי לקרוא מה יש בראשה של אישה יפה, כמו אפרודיטה, וערמומית כמו הרה...
  עם זאת, פרידריך אפילו שמח על כך. לא די בנוכחותו של הפיהרר לחשוף את עצמו ואותה לסיכון של בגידה ברגשותיו, במחווה לא רצונית, או במילה לא שקולה. אחרי הכל, בעלי קרניים, במיוחד בדמותו של שליט חצי העולם, הם מסוכנים מאוד. אפילו עבור בחור קשוח כזה כמו הוא החייל מספר אחת של הרייך השלישי!
  רוב אלה שהגיעו לפרס היו טייסים - גרינג עצמו היה אס, מעריץ נלהב של התיאוריה של הגנרל דואה - התעופה, אל המלחמות, כמובן, קודם כל הוקצו כוחות אוויר. אבל היו גם טנקיסטים, ביניהם ויטמן המפורסם. וטקס הענקת הפרס התחיל עם צלבי אבירים.
  כשהלגה נקראה, הילדה ממש קפצה כמו סוס, טופחת על עקביה. היא זכתה בצלב אביר ותג מיוחד של לוחם, טנקים... נוסף על כך, הפיהרר אדולף עצמו מסר לילדה צבר נומינלי עם יהלומים, כאישה הטובה ביותר שהבליטה את עצמה כתוצאה מהלחימה ב- קרב מוסקבה.
  ויטמן קיבל צלב עם עלי אלון, חרבות ויהלומים, כוכב הצלב האביר בעל עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים הוענק גם ל"בייבי" האפמן. גם האס האמריקאי בחולצת הבוקרים הבלתי משתנה שלו קיבל פרס.
  פרידריך זכה בפרס האחרון... זה היה די הגיוני, כי הוא היה הטוב שבטובים. הפרס הגבוה, הכוכב הגדול של צלב האבירים של צלב הברזל, ועלי אלון, חרבות ויהלומים, הוענק לצלילי ההמנון הנאצי המאיימים. בנוסף, הוענקו ארבעה תגים לארבע מאות, חמש מאות מטוסים ולארבע מאות, חמש מאות טנקים. תגים אלה היו גם זהב, וחמש מאות אפילו עם יהלומים זעירים.
  היטלר לחץ את ידו של פרידריך זמן רב ואמר משהו בהתלהבות... הילד טרף בעיניו את הצלב המפורסם. יהלומים מעוטרים עלי אלון פלטינה וידיות חרב. דמות הבזיקה בזיכרוני שאפילו צלבי אבירים רגילים עם יהלומים, רק עשרים ושבעה צווים כאלה הוענקו במהלך כל המלחמה. ובכן, בשלב זה זה אפילו פחות ... דרגה גבוהה יותר של פרס, צלב האביר, שבו עלי כסף מוחלפים בזהב, עדיין לא הוקמה.
  עם זאת, הפרסים לא נעצרו שם. היטלר הודיע כי פרידריך זכה לדרגת רב סרן פילדמרשל של חיל האוויר ומשמר ה-SS, עם הענקת נשק אישי ובונוס של מיליון וחמש מאות אלף מארק (עלותם של חמישה עשר הפנתרים החדשים ביותר).
  הנשק הנומינלי היה זהה לצבר שנתרם להלגה, עשוי מפלדת דמשק, עם יד מעוטר יפה ביהלומים ואזמרגד.
  פרידריך לא עמד בפיתוי וכמה פעמים הניף נשק ראוי לסולטן. הידית הייתה נוחה, והחרב היה מאוזן לחלוטין, ונראה קל עבור יד נערית חזקה.
  ואז נאם הגנרל האמריקני מנקורט, שנכנס להיסטוריה כמחבר הביטוי הפופולרי: תן למדינה שלי לטעות, אבל זו המדינה שלי!
  בנוסף, מפקד זה התפרסם באכזריותו המפלצתית, כולל כלפי שבויי מלחמה.
  מנקורט אמר בחומרה:
  - ברברים רוסים תפסו הרבה אדמות, ויצרו צריף אחד ענק שבו שולט בלגן נצחי. עד מתי משטר הטרור שלהם יענה שישית מהאנושות? עמי רוסיה מחכים לשחרור ולהגעת צבא אירופה החופשית וארצות הברית לאדמתם. ולכן, אמריקה תעשה כל מאמץ כדי להביס את ברית המועצות. זרימת הציוד והמתנדבים שלנו מכל העולם תתעצם ותגבר! (מחיאות כפיים סוערות). כל מדינות העולם התאחדו נגד ההדבקה הבולשביקית. ה' אלוהים וצבא שמים איתנו. קדימה לניצחון!
  אנגלי עקב אחריו ואחרי זה, הפיהרר קטע את החלק הרשמי של הטקס, והכריז על תחילת הנשף. מיד נראו הרבה בנות ונשים מוכנות ליצור כמה גיבורים מפורסמים.
  פרידריך רצתה לבחור בהגה כשותפה, אך היא סירבה במפתיע - באומרה שהמנהג אינו מורה על ריקודים עם שותפים, או שותפים לנשק צבאי. ובכן, מדוע בחר הילד בגברת אחרת, במיוחד שכל הנשים כאן יפות - כנראה שהן נבחרו במיוחד. פרידריך חייך ורקד קלות, אבל מחשבותיו של הילד היו על משהו אחר.
  אז הוא קיבל הוראה גבוהה ועכשיו הוא פילדמרשל מרכזי... הקריירה שלו במגמת עלייה, ומבחינת מספר המטוסים שהופלו והטנקים ההרוסים, אין לו אח ורע בעולם! הכל נראה בסדר, אבל משום מה חתולים מגרדים את לבם... אבל אם ניקח דמויות ידועות, למשל, רוברט ארטרואה, נסיך הדם מהענף המלכותי של הקאפטיאנים. אחרי הכל, הוא נלחם נגד מולדתו צרפת ולא סבל מעט, למרות שדם בני ארצו היה על ידיו.
  ומאות אלפי רוסים נלחמים בצד הנאצים. אפילו הדוכס הגדול קיריל רומנוב הכריז רשמית על תמיכתו במערכה המזרחית ובשחרור המולדת מידי הבולשביקים. הרומנובים מיועדים לנאצים ולמדינות המערב שמאחוריהם.
  ובכן, אם הנסיכים המהוללים והרייך השלישי נגד סטלין, אז למה שפרדריק יסבול. יתר על כן, ייתכן שאבותיו אינם חיים בברית המועצות כלל. ובכן, בואו נחשוב בהיגיון... הרי מהלך ההיסטוריה כבר השתנה בצורה הרצינית ביותר. עכשיו העולם לעולם לא יהיה שונה, אז הקרב במוסקבה אבד על ידי הסובייטים... ומה זה אומר? והעובדה, ראשית, בעולם שהשתנה בצורה משמעותית, הסבירות שהוריו (אגב, ילידי ערים שונות) ייפגשו ויקימו משפחה יורדת בחדות. אבל גם אבא ואמא לא נולדו ב-1947... זה אומר שההסתברות לפגוש שני סבים ושתי סבתות תהיה אפילו פחותה!
  בנוסף, כל ילד במונחים של סט גנים הוא ייחודי ואינדיבידואלי גרידא. וזה אומר שאם רגע ההתעברות ישתנה אפילו לשעה, או אפילו עשר דקות, אז זה כבר לא יהיה הוא... לא פרידריך בעל אישיות ומערכת גנים ייחודית, אלא שונה לחלוטין, אולי אפילו לא כלפי חוץ ילד דומה.
  כלומר, התערבותו של הרוצח בעבר, לפי היגיון הדברים, צריכה להביא להיעלמותו של המפר את חוקי הזמן הבלתי ניתנים להפרה... כלומר, פרידריך, לאחר שהפך לחביבו של היטלר, צריך פשוט להיעלם! והוא, ואחיו, ואולי הורים ואחרים.
  אבל מכיוון שהאס הצעיר חי, וחזק, בריא מאין כמוהו על הפלנטה האומללה הזו, אז אולי העבר הזה הוא בכלל לא עולמו! אולי זה אפילו לא היקום שלו, סוג של יקום מקביל, ואפילו עם פיגור זמן. כלומר, הוא לא הורג את פרידריך אבותיו, לא את בני ארצו הילידים, אלא אינדיבידואלים זרים שיש להם רק דמיון כללי לעבר המופשט של נער המחסל.
  זה אומר שהוא, למעשה, לא בוגד - רק אדם, כמו רוצחים מסדרות מדע בדיוני שונות, שמשתמש בעבר בידע של ההווה, ואף ניחן בהשגחה בעוצמה מדהימה. ובכן, אם נגזר עליו כוחות על, אז זה פשוט חטא לא להשתמש בהם! ובכן, מכיוון שהגורל, יד ימין של השמים עצמו, שלח אותו תחילה לנוער ההיטלראי, ואז לרייך השלישי, אז אתה צריך לעשות כל מאמץ לעשות קריירה. טוב להיות רב -סרן בגיל ארבע-עשרה, בן נער, אבל בגיל עשרים עדיף גנרל מן המניין, או אפילו פילדמרשל. ומי יודע, אולי הרייך השלישי ואמריקה יתעכלו סוף סוף, ואז בנו יהפוך לדיקטטור העולמי הראשון!
  ואז הופיע לפתע זה שהצעיר הכי פחות ציפה לראותו: יוג'ין פורשה... גבוה, יפה, חזק, אפילו קצת כפרי ולמרבה ההפתעה לא אריסטוקרטית עבור בתו של אחד מגדולי הרייך השלישי.
  נכון, בניגוד לפגישה הקודמת, הילדה לבשה יקרים מאוד, עם יהלומים, אבל יחד עם זאת הם היו שקופים ולא הסתירו את קסמי הרגליים החינניות, אם כי לא קטנות.
  בגלל נעלי העקב, הבחורה הגבוהה ממילא נראתה כמעט ענקית. פרידריך עצמו היה נער רגיל ואפילו קטן יותר לגילו, היה נמוך ממנה, כעשרים ושלושה, עשרים וחמישה סנטימטרים, ובהתחשב בעקבים ועוד...
  פרידריך אפילו היה נבוך, מה אם הוא לעולם לא יגדל יותר מהילדה הזו במשקל שישה קילו (שהצליחה באביה פורשה, אחרי הכל, לא ענק, אם כי לא ידוע איזו אמא היא הייתה, ומי טיפסה מתחת לחצאיתה !), יהיה עליו להתרומם תמיד. כן, עדיף שהיא, כמו בפעם הקודמת, הלכה יחפה ...
  אולם יבגניה הביטה באס הצעיר בהערצה, והושיטה את ידיה נישקה אותו על השפתיים:
  - אתה האביר שלי! האור אינו ארצי!
  פרידריך היה מבולבל:
  - כן אני....
  יוג'ין קטע:
  - אין צורך במילים! מגיע לך השבח. ולא רק כטייס....- בתו של הטייקון נענעה בשערה. - רק תחשוב, יש לך מתנה נפלאה של מהנדס ומעצב. תציעו רעיונות כאלה... גָאוֹן! מעל לאונרדו דאווינצ'י.
  פרידריך צלצל:
  - ובכן כן! אני מסכים, האמן הזה לא זכה במלחמה אחת. למרות שיצירות המופת שלו כבשו את כל העולם!
  הם התחילו לרקוד. יבגניה הייתה יפה באותה מידה, מחליקה אמנותית, אבל עבור וולקה היא נראתה גדולה מדי... והבושם הדיף ריח משכר... הילד, שהביט בקו הצוואר של החזה המפואר שלה, חש תשוקה טבעית למדי לאדם חזק ומפותח פיזית מִתבַּגֵר. יתר על כן, הלגה העמידה פנים בהתרסה שאינה שמה לב לכלום. עם זאת, לימדו את הדור הצעיר של הגרמנים שזה מגונה לאישה להרגיש ועוד יותר מכך להפגין קנאה, וגבר, אם הוא גיבור מלחמה, מחויב אפילו לרמות . מה לשפר את הגזע! כפי שאמר היטלר: זה לא חטא לאישה נשואה ללדת ילד מגבר אחר, יש אחת שיש לה נתונים פיזיים טובים יותר מבעלה. אולם יבגניה שאלה את הילד ברצינות רבה:
  - והיכן למדת שאתה מכיר את עקרונות השליטה בטנקים ובתותחים מתנייעים כל כך טוב, ממציא ידע כזה?
  פרידריך לא יכל ולא רצה לומר את האמת, ולילדה לא מוכרת, גם אם אביה היה איל, אחד מעשרת האנשים העשירים ביותר ברייך השלישי וחביבם של היטלר וגרינג. הוא ענה בהתחמקות:
  - תחביבים מילדות משחקים כאן תפקיד... ספרות מדעית שונות, הרצון להמציא! אין צורך לשבת ליד שולחן כדי ליצור משהו הגיוני...
  יבגניה הנהנה.
  - כן, אני גם חובב ספורט, ובו בזמן אני מכרסם, או אפילו לועס את הגרניט של המדע... בכל זאת, האם גברת פיסטון נראית כמו עכברוש משרדי?
  פרידריך, חושף שיני זאב, אישר:
  - כן, על חולדה, ולא רק על ארון, אתה לא נראה בכלל! סביר להניח שאפילו אליך ניתן להשוות...
  יבגניה הזהירה:
  - רק אל תשווה עם פרה! זה רמז די מגעיל!
  פרידריך העיר באופן פילוסופי:
  - מי שמציק שלא בעסק, מקבל דרגת עז! אז... יש לנו בזאר מטופש.
  - בזאר זה סלנג? יבגניה ניחשה. - באופן כללי, נראה שהדיבור הגרמני נכון, אבל איכשהו... נכון מדי, דגשים ממוקמים בדיוק, מילים ברורות, מתח דיבור... ואין מבטא, אבל אתה מרגיש משהו לא ממש מקורי בנכונות הזו.. .
  פרידריך לא הראה סימן לדאגה:
  - נו וזה עם זה? אולי אתה חושד שזה היה מרגל סובייטי, ושהרוסים תרמו עשרים אלף, יחד עם האמריקאים וחצי אלף מאינספור המטוסים שלהם, כדי להסתנן אלי בראש הרייך השלישי?
  יבגניה הנידה בראשה.
  - לא, אני לא חושב כך! זה היה יותר מדי, אפילו עבור הרוסים. אמנם יש פתגם ידוע: אי אפשר להבין את רוסיה בשכל. אבל כאן נראה לי משהו אחר, אולי אתה, איך לומר... תוצר של הנדסה גנטית של ה-SS. סוג של איש עתיד? קראתי עבודות מדעיות על גנטיקה ואני יודע שניתן לשנות, לשפר או להחמיר את הטבע האנושי על ידי התערבות מלאכותית. והתכונות העל-אנושיות שלך של לוחם... זה נכון...
  במקום לענות, פרידריך הרכין את ראשו לחברתו הגבוהה ונישק אותה בלהט על שפתיה המלאות. אז הוא אמר:
  - אל תתן לעצמך ראש יפה. אם אתם חוששים שתקבלו ממני ילדים פגומים, אז תאמינו שזה לא כך! באופן כללי, אנחנו יכולים לשנות את נושא השיחה.
  יבגניה הסכימה:
  - עדיף לשנות! מדברים על טנקים... בפרט, המפקדה המבצעית הראשית בראשותו של גודריאן הוציאה משימת תחרות: שני סוגי טנקים... כמו "פנתר אימפריאלי" בינוני עם תותח 88 מילימטר El 100 ומעלה אך חודר שריון, ושריון משופע חזיתי של לפחות 250 מילימטר ו"רויאל טייגר" כבד עם אקדח קליבר 105 מ"מ El100, עם שריון חזיתי של לפחות 300 ... יתר על כן, משקל הטנק הראשון הוא לא יותר מחמישים טון, ו השני הוא 65.
  פרידריך נחר בבוז, כמו אריה מול גופר:
  - האין דבר כזה אמיתי? במיוחד בהתחשב בכך שהפכת הרבה יותר קל עם חומרים נדירים, ומפציצי בעלות הברית לא הורסים את אדמות הרייך השלישי!
  אוגניה ענתה באנחה:
  - עקרונית זה אפשרי, אבל לא היה לנו זמן, או יותר נכון אין לנו זמן לעשות אב טיפוס במתכת בזמן הנכון. איכשהו נתת לנו את הידע המבריק שלך מאוחר מדי. והיטלר רוצה שהטנקים האחרונים יתחילו להיכנס לשירות עם צבאות הרייך השלישי השנה.
  האס הצעיר הופתע:
  - למה לוקח כל כך הרבה זמן ליצור אב טיפוס?
  הילדה הנהנה.
  - לא מעט, במיוחד אם הדגם חדש ביסודו... זה כמו דבר עממי: אם תנהג, תיפול לתוך נקיק!
  פרידריך חשב: כמובן שיש כאן בעיות... למשל, מעצבים סובייטים סבלו כל כך הרבה שנים עם יצירת הטנק IS-10, או בילו שנתיים תמימות בהתעסקות עם ה-T-54. יתרה מכך, טנק זה תוכנן לאחר המלחמה, ובעל ניסיון בקרבות מלחמת העולם השנייה. בנוסף, זה לא היה דגם חדש ביסודו, אלא רק אבולוציה נוספת של ה-T-34. כאן, למשל, ה-T-44 לא היה מוצלח לחלוטין וכמעט ולא היה בשימוש בפעולות איבה... אז אתה לא צריך לצפות לניסים מיוחדים.
  טנק הנמר, לאור חוסר הניסיון של הגרמנים ביצירת מכונות מסוג זה (אלא אם סופרים, כמובן, את השלדה, למשל, כבר היה קולוסל של 150 טון שנוצר במלחמת העולם הראשונה).
  פרידריך העיר:
  - יש צורך לעצב על בסיס כבר נוצר "פנתר" -5, או AG. המרכב התחתון שלו מאפשר לך לשאת אקדח לא רק בקוטר 88 מ"מ, אלא אפילו 128 או 150 הוביצרים ...
  יבגניה ציחקקה.
  אבל זה בדיוק מה שאנחנו עושים! עם זאת, לפורשה כבר יש "רויאל טייגר" משלה, אם כי עם רובים בקוטר 88 מילימטר. אבל אולי, כמודל ביניים, זה יצליח. המשימה הראשונית של הזמנת 250 מילימטר הושלמה בו, אם כי המשקל די גדול - 63 טון. מצד שני, המגדל עם זווית נטייה רציונלית גדולה מאוד של השריון, אלגנטי ויעיל... אולי אפשר לזכות בתחרות ביניים, אבל יתעוררו בעיות בעתיד. אבל לפי הידע שלך, אפשר ליצור טנק בלתי חדיר מכל עבר, הורס כל הגנה. ואכן, עבור מכונה פורצת דרך, חשוב מאוד שתהיה לו הגנת צד טובה, שלמרבה הצער הפנתר לא יכול היה להתפאר בה במשך זמן רב.
  פרידריך העיר:
  - אולי, לא ניגע בינתיים בנושא הטנקים... או יותר נכון, נסיים לדון בו. אנחנו פרופסורים ותיקים או בחורים ונערות צעירים.
  יבגניה הסכימה:
  - אתה צודק, כמו תמיד, בוא נדבר על משהו יותר חילוני. למשל, על בית המלוכה הבריטי.
  פרידריך העווה את פניו.
  - ובכן, הנושא! כן, הזמן יגיע מהווינסורים שלא יישאר כלום. או שאתה חושב, לאחר שכבשו את מוסקבה, הטנקים שלנו לא יוכלו לפורר את לונדון שנכבשה כבר?
  יבגניה הבזיקה בשיניה:
  - ובכן, ברור שהם יכולים!
  לאחר הנשף, ארוחת ערב אצילה עם מנות מפוארות עצמן, אך ללא משקאות אלכוהוליים חזקים. שום דבר חזק משש מעלות. ובכן, אז פרידריך ויבגניה, כיאה לבחור ובחורה, פרשו לחדר נפרד.
  למרות שמקובל כי בלונדיניות גבוהות אינן שונות במזג, יבגניה הוכיחה את ההיפך בצורה משכנעת ביותר במשך מספר שעות. ובכן, פרדריק, כמובן, גם לא איבד פנים. אז הם נרדמו, מחובקים חזק.
  הילד חלם שהוא נינג'ה יפני שקיבל פקודה מהצאר הרוסי ניקולאי השני להרוג את המיקאדו, כלומר את הקיסר.
  פרידריך חלם לטפס על הקירות המחוספסים, להיאחז בסדק הקטן ביותר או לנקיק באצבעותיו ובבהונותיו. הילד נכנס לארמון, שם החל מאבק עז ...
  הנינג'ה הצעיר, כרגיל, קצץ, דקר, העיף את הראשים מהאויבים... החלום היה כאוטי מדי, יותר מדי דם, חתך ומשמעות קטנה. בנוסף, בנות עם חרב חשופות קופצות לכל עבר... בקיצור...
  הצלחנו לישון שלוש או ארבע שעות לא יותר... פרידריך התעוררה על ידי נערת שליח שאמרה:
  - הקרב בעיצומו! אין אנשים שאין להם תחליף, חוץ מאנשים כמוך, פרידריך ביסמרק.
  הילד קפץ ממקומו ומבלי לומר אפילו שלום, מיהר למסלול ההמראה הקרוב.
  וכפי שהתברר, לא בכדי קראו לו... אלוף הצבא רוקוסובסקי קיבל פקודה מסטאלין, מבלי להמתין לריכוז הכוחות המלא, לפגוע בקבוצת הצבא של רומל. במקרה זה, החישוב התבסס על העובדה שהגרמנים טרם הספיקו לפרוס את חייליהם להתקפה על וורונז'. אז הייתה הזדמנות לבצע בעיטה נמוכה לאורך האגף המתוח, מותשת מקרבות קודמים של החיילים הגרמנים.
  פרידריך נאלץ לשבת על הפוקן-וולף, ולא שינוי תקיפה, אלא דגם רגיל, עם ארבעה תותחים של עשרים מילימטר ושני מקלעים. אז, בגלל חיפזון מופרז, הילד סיים בלי הנשק שהוכיח את עצמו בצורה כה יעילה למלחמה בטנקים. נכון, עדיין היו לו עשר פצצות בגוף המטוס...
  השמיים היו גם לוהטים, היו שם מטוסי תקיפה סובייטים, ומטוסי קרב יקי-9. עם זאת, כלי הרכב העדכניים ביותר, בשל מיגון וכושר שרידות לקויים, היו פגיעים גם לטווח ארוך, עבור תותחי קליבר 20 מ"מ. פרידריך נתן תחילה ללוחמים את הקרניים, שכמובן הקדימו את האיליס האיטי יותר. ארבעה תותחי מטוסים, זה כוח... שני תריסר היאקים הראשונים התפרקו, אפילו בלי שום גישות ערמומיות לזנב.
  פרידריך לא הסתובב, לא תמרן, הוא פשוט הזיז מעט את רובי האוויר והרטיט את גוף המכונה המאסיבית שלו.
  עשרים וחמש, עשרים ושש, עשרים ושבע... בלי החמצה, לייקים החצופים, שאמנם סובלים מהפסדים, אבל בכל זאת לא מכבים, אלא אפילו מנסים לתפוס תאוצה... פרידריך אפילו הופתע במקצת מדוע, בספרות הצבאית הסובייטית, מכונת פוקן המפוארת הזו זלזלה כל כך - וולף. כן, היא מבצעת סיבוב שלם ב-22 שניות מול 19, עבור ה-Yaks (ובשינוי קל משקל, ה-Yak אפילו מסוגל לעשות זאת במשך 17 שניות!). אבל פרידריך לא צריך לתמרן, הוא פשוט מאט ועף לעברם. בשנייה אחת, אתה יכול למעשה להפיל שבע עד שמונה מכוניות.
  הזמן של פרידריך במצב של טראנס קרבי זרם לאט נורא, ויש לו זמן לחשוב ולנטרל את התחמושת שלו. באופן עקרוני, מקובל כי אפילו האס המיומן ביותר, כולל אפילו תופעות כמו רודל, אינו מסוגל להשפיע ברצינות על מהלך המלחמה. כאן בהיסטוריה האמיתית, ששת האסים הגרמנים הטובים ביותר השמידו צבא אווירי שלם, אבל הנאצים הפסידו ללא תקנה בקרב על הדומיננטיות באטמוספירה.
  אבל במקרה הזה, לזרוק כל כך הרבה יאקים במקום אחד נגד אדם זה עמוס ב... שישים ואחד לוחמים הופלו תוך פחות מדקה אחת. סתם כך, הכנפיים נושרות, או שהזכוכית המשוריינת של הבקתות נשברת. האחרון גרוע עוד יותר, שכן במקרה זה לא ניתן להציל את הטייס. וכבר נותרו מעט אסים מנוסים בצבא האדום.
  בין כלי הרכב שהופלו, ארבעה היו שייכים לשומרים, שהפילו יותר מחמישה מטוסים... רק ששוב זה לא עזר, כי וולקה ידע היכן לפגוע ואיך... כמו צייד שמפיל להקת אווזים מא. מכונת ירייה. זהו, להקה, בפרץ אחד, אינטואיטיבית, אינסטינקטיבית קובעת ומכוונת את תנועות הקנה, אל המטרה הרצויה, כשאף כדור אחד לא עף על פניו. אווזים, ובמקרה הזה, מטוסים סובייטים מופלים, ובמקום שבו תאי הטייס נשברים, ועל ידי טייסים תפורים, הם טסים ישר לעוד זמן מה. אבל כמה כנפיים מאבדות...
  פרידריך זכר כאן סרטים על בוקרים אמריקאים מכוונים היטב, ואת הסרט המפורסם בכיכובו של דיקפריו - "מהיר אבל מת!". אבל באותם ימים, בוקרים אמריקאים לא הכירו מקלעים אוטומטיים ותותחי אוויר מהירים. אחרת, הם היו מבינים איזה נשק מפלצתי מבחינת כוח ההרס.
  היאקים בנוף הקרוב הסתיימו ופרידריך עבר לאילה. כאן עדיף לתקוף אותם מלמעלה, או מהחצי הכדור האחורי. וזה יהיה אופטימלי גם בלי להקטין את המרחק.
  דרך נוספת היא לירות את הכנפיים השבריריות יותר, אי אפשר לתלות עליהן שריון.
  IL-2 מכונה גבנון. לאחר שהותקן בו המקום השני, למתחיל נהיה קשה יותר להפיל מכונית דומה למתחילים, אבל ליורה, שהגן על חצי הכדור האחורי, אבל... כמובן, האווירודינמיקה של המטוס הזה החמירה . אז זה יהיה אפילו יותר קל איתם...
  יותר הגיוני לעילם היה להתפזר לכיוונים שונים, אבל הנה המערכת... בקיצור, היא התחילה בהביסה של מטוס התקיפה האגדי. עם זאת, ה"סלמנדרות" -3 הזריזות כבר הגיעו בזמן. הם גם לקחו את הסחופות...
  פרידריך אפילו חשב שהם יכולים להקדים אותו, לאחר שפגשו את היאקים בעודם מתקרבים... אמנם, מי יודע... טייסי הלופטוואפה אינם חיילים רוסים אמיצים, ובדרך כלל הם לא נכנסים לקרב בכמות גדולה, אבל אולי מלבד כאשר יש איום רציני מדי על כוחות היבשה.
  פרידריך, לעומת זאת, גם לא חווה בעיות... מפרץ מהתותחים אל חצי הכדור המשוריין האחורי, או מרפד את הכנפיים - התוצאה זהה. ואיך המכוניות האלה מתגלגלות מטה, הן אפילו משאירות סימן באוויר... כמו פסים על גבו של עבד מוכה.
  פרידריך הפיל שלושים ושבעה סחוטים ותפס שני פיונים נוספים. שוב אריגה, למרות שהשיא הקודם של מאה ואחד לא נשבר. רק שלאויב נשארו מטוסים. עכשיו רק זרוק את הפצצות ותחזור.
  טנקים סובייטים היו כעת בהתקפה, ללא תמיכת תעופה, ועוד יותר מכך של ארטילריה. מטוסי תקיפה ומפציצים נפלו עליהם. למרבה המזל של הטנקיסטים הסובייטיים, הם יכלו להשתמש במאפייני הנהיגה של כלי הרכב. אבל מספר המטוסים מכל הסוגים המשיך לגדול.
  פרידריך הטיל את כל הפצצות שלו ופנה לכיוון שדה התעופה. עם זאת, הוא הצליח לראות את הפוקן-וולף-4 רודל, משחתת הטנקים המפורסמת.
  האס הצעיר חזר לשדה התעופה ה"יליד" שלו, שם חיכה לו ה-Pegassus-terminator Me-362.
  פרידריך, לאחר שהנחית את הפוקן-וולף, צעק לטייס השכן:
  - מי שיש לו את החוצפה לטעון שה- F -490 הוא לוחם גרוע זה שקר. אין מטוסים גרועים, רק טייסים גרועים.
  הגיחה הבאה צומצמה אך ורק למאבק בטנקים. לעת עתה לא הספיקו לגרמנים להביא אגרוף עוצמתי לפגוש את השריון, והם נערמו על המטוסים.
  צוותי הטנק הסובייטי האמיץ כבר חצו את קו החזית המרופט, ותקפו את יחידת החי"ר, המורכבת ממתנדבים ערבים.
  המוסלמים, בניגוד לציפיות, נלחמו בגבורה ולא חשבו לברוח, אך יחד עם זאת פעלו בצורה לא כישלתית ביותר. בפרט, הבזוקה האמריקאית שימשה איכשהו לא בצורה אנושית, ועוד יותר רימונים.
  אבל ההתקפה של היחידות הסובייטיות נפלה. חיילי סער פשיסטים במיוחד השתמשו במספר רב של פצצות קטנות, עם מטענים מעוצבים, רעיון שהועתק ממעצבים סובייטים, אך עם יישום מיומן יותר. אבל הטנקיסטים הסובייטיים לא קיבלו הוראה לתלות רשת מלמעלה.
  ופרידריך פשוט שתל תותחי אוויר על הגגות. זו הטקטיקה הפשוטה ביותר. אגרוף דרך צוהר המגדל והניצחון שלך. וכמה מכוניות אפשר לזרוק ככה אם תפגע ממישור אופקי...
  ומהירות הטנק לא חוסכת אם הלוחם פוגע באופן אינטואיטיבי, בלי לכוון, בגחמה ...
  זה כמו סימולטור עם טנקים, רק לך יש מצב אלוהים, וכל ירייה מדויקת, ואתה יורה לעתים קרובות, לעתים קרובות...
  כאן עלה מספר הטנקים ההרוסים על חמישים, כך שרודל נח... אבל עכשיו הייתי צריך לסטות. הופיע מהצד "אוזניים". שישה חתיכות ירו למטה, ותנו לשאר להרוס את הסלמנדרות. באופן כללי, מותר לעובדי התירס הללו להיכנס לקרב במהלך היום, התאבדות טהורה.
  טנקים חשובים יותר...
  חזרה ... טיסה על הפוקן-וולף-4, ולידו הלגה.
  הילדה שאלה אותו:
  - נו, מה אהבת יבגניה?
  פרידריך נחר בבוז לתוך הרדיו:
  - במה אתה מקנא?
  הילדה ציחקקה.
  - ברור שלא! אנחנו חופשיים, ולא נשואים. רק תוהה מי יותר טוב במיטה, אני או היא!
  פרידריך ענה בתקיפות:
  - כמובן שאתה! אתה לא כל כך גדול, והרבה יותר זריז!
  הלגה צחקה בעליצות.
  - לא ציפיתי לשום דבר אחר ממך! אבל כמובן, הטוב מכולם... פו היא עכברוש עיצובי, ואחת מהנשים הבודדות שזכתה בצלב האביר של צלב הברזל!
  פרידריך העיר:
  - אני חושב שעלי אלון, אתה ממש מעבר לפינה!
  הקרב הראה שהילד צדק, אולי. הלגה חבטה בביטחון את הטנקים. כנראה שהיא רצתה להוכיח שלוחם יכול להיות יותר בפתאומיות מאשר לוחם. אם כי, כמובן, אי אפשר להשוות אותה לפרידריך.
  עד מהרה הופיעו עמודי טנקים גדולים של כלי רכב גרמניים ואמריקאים. משחתות טנקים אמריקאיות זריזות ושובבות במיוחד "מכשפות" -3. זה היה חמור, במיוחד מכיוון שכלי הרכב הסובייטיים כבר הושמדו ברובם בתקיפות אוויריות. גם הפנתר-5 התברר כבעייתי... תותח האש המהיר בעל הקנה הארוך שלו והשריון הקדמי הבלתי חדיר שלו... נראה שמהירות התריס החלה להיכשל, צוותי הטנקים הסובייטים. חלקם, שלא הקשיבו למפקדים, פנו לאחור, וניסו לברוח מהגיהנום הטכנוטרוני הזה.
  ושוב חזרה ויציאה, תקיפת טנקים...
  השעה הייתה כבר צהריים, החל להחשיך... מתקפת הנגד של הצבא האדום נגמרה. הוא והלגה הופנו לכיוון התמיכה, קבוצת הצבאות הגרמניים נעה לכיוון ריאזאן. במקביל, ניסו גם חיילי ותותין בקדירה להדק ...
  מזרחה, הגרמנים עדיין מתקדמים לאט. כאן הם מעכבים על ידי הסיבולת של הכוחות הסובייטים, וקווי ההגנה של חזית הסטף, גם אם לא צפופה כמו בפאתי מוסקבה.
  עם זאת, הכוחות הנאצים קיבלו יותר מרחב תמרון, וגות' ניסה לעקוף את צמתי ההגנה הראשיים עם עמודים כאלה. במקומות מסוימים הואצה התקדמותן של היחידות הגרמניות...
  פרידריך שאל את הלגה:
  נמאס לך מנערת החלומות שלי?
  הלוחם הבלונדי ענה:
  - מצב רוח שמח מרחיק עייפות, עדיף מהצלפת פרות! אמנם עייפות במקום חלב באה עם מוגלה מדממת!
  פרידריך הסכים:
  - אין עוד רמיסת האמת!
  בלילה, הצעיר המשיך לעוף, למרות העובדה שעננים הגיעו לשמיים וגשם ירד. לפי הדוקטרינה הצבאית הגרמנית, תעופה שימשה גם לדיכוי הגנות בחזית... ובניגוד לשנה הארבעים ואחת, ללופטוואפה היו הרבה מטוסים בזכות עזרתו של פינדוסטאן.
  פרידריך תקף כעת בונקרים, ועוד מטרות קטנות יותר... בלילה הקרב לא שכך, והכוחות הסובייטים פתחו בהתקפות נגד. תן להם להיות קטנים, ודי כאוטיים, אבל לא פחות אמיצים בשביל זה ...
  בלילה, פרט לטייסת U-2, לא נתקלו במטרות אוויריות. והם הפציצו את הבונקרים... קלות.
  בבוקר ה-15 באוקטובר 1947 פרץ קרב על העיירה ובמקביל על צומת הרכבת: אלקטרוסטל. היה חם שם מאוד, והכי חשוב, לפרידריך הצטרף חברו הבלתי נפרד הלגה.
  - ובכן, איזה אביר גדול, אנו לוחצים על האויבים?
  פרידריך ענה בעליזות:
  - הבטנים דוחפים לדוכן הבירה, ואנחנו מנצחים. ואיך ננצח...
  העיירה אלקטרוסטל עצמה הייתה מבוצרת בצורה הגונה. בנוסף ליחידות הצבא השתתפו בהגנתו גם שתי אוגדות טריות של ה-NKVD. למרות שהם, באופן כללי, לא היו משמר צבאי מובחר כמו ה-SS, הם היו חמושים גם בארטילריה וגם בטנקים קלים.
  הנאצים, בתורם, ניסו ליצור קלחת משלהם... עוקפים את המצודה, כסו אותה עם קרציות...
  כאן, כמובן, תמיכה אווירית משחקת תפקיד משמעותי, במיוחד אם הצוואר נמתח.
  הלגה, כאופייני לילדה, הבטיחה:
  - הניצחון יהיה שלנו! הכינו את המזחלת שלכם לקיץ!
  פרידריך הסכים:
  - ולא רק בקיץ! נשתמש בטנקים כבדים ובפגזי אוויר.
  הילד חשב שהם חזרו לצבא של מיינשטיין, אבל רומל הפופולרי ביותר מפורסם יותר במערב. מכיוון שבמהלך הקרב פעל הצעיר יותר בטראנס, ובראשם רוח תופת, אז מדוע שלא יזכור את מעשיו המפוארים של המפקד הזה. נעים על אחת כמה וכמה לזכור את הבריטים המובסים מאשר את הרוסים המובסים!
  רומל, לאחר שהגיע לקו מאררט, הבין כי הוא נמצא ב"עמדה מרכזית" של נפוליאון בין שני צבאות אויב וכעת הוא יכול, בהנחית מכה מכרעת, להביס אחד מהם ורק אז להסתובב ולהתמודד עם השני.
  פרידריך גיחך לעצמו: נפוליאון, למרות שליאו טולסטוי פקפק בכך, היה ללא ספק מפקד ושליט גדול. במיוחד אם מסתכלים על הישגים. רק שהוא לא שמר אותם. היטלר לצורך העניין, אפילו יותר גרוע... אבל באופן עקרוני, אתה יכול להשוות את הפיהרר עם נפוליאון!
  גם המפקד המוכשר רומל הבין משהו אחר: האמריקאים והצרפתים נעו רחוק מזרחה למרכז תוניסיה והחזיקו את ערוצי הגב המזרחי בפונדוק, פייד וגאפס, כשהם מכסים את ערוצי הגב המערבי 60-70 קילומטרים מערבה.
  נראה היה שאם החיילים האיטלקים-גרמניים היו כובשים את פאיד וגפסה ואז עוברים מערבה על פני פריאנה וקסרין, הם היו יכולים ללכת ישר לבסיס האספקה האמריקני הענק ולמפקדתם בטבסה. בטבסה מצאו את עצמם החיילים האיטלקים-גרמניים הרחק ממערב לקו של בעלות הברית בתוניסיה ולמעשה ממש בקשר שלהם. אם רומל יסובב אז את הטנקים שלו וישלח אותם צפונה לים, מאה מייל מהמקום הזה, הגרמנים יכולים לנתק את כל צבא בעלות הברית בתוניסיה או לאלץ אותם לסגת לאלג'יר.
  מחשבותיו של פרידריך נקטעו על ידי הופעת שני לאגים שנמלטו מאחורי העננים... אלה נמצאים בצריכה... ואז יריות מכוונות היטב לעבר הרובים... רק הוא יכול לירות ככה... עוד ארבעה יאקים... והנה הם, כן... ועכשיו, על הקטיושה, יורים... כדי שהשברים יעופו לכל הכיוונים... עוד משגר סילון... אז הלגה מנסה מהצד. צועק לו:
  - גיבור, בוא נדחוף חזק יותר!
  . פרק 20
  המשימה של אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה בעולם המקביל טרם הסתיימה.
  הגרמנים התקדמו לכיוון העיר גורקי. הם לקחו אותו לתוך כיתור מוחלט. ילד וילדה הגנו על העיר הגדולה הזו.
  מוסקבה מוקפת לחלוטין והחנוקה. הנאצים כבר פרצו דרך לקרמלין במקומות. מצבה של בירת ברית המועצות היה כמעט חסר סיכוי. הפגזים של חיל המצב של מוסקבה הגיעו לקיצו. ועם נפילת הבירה, זו הייתה מלחמה נוספת.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמו על העיר שעל הוולגה.
  הילד והילדה, כמו תמיד, במצב רוח קרבי.
  הם יורים ושרים:
  חלוצים לא מוותרים
  הם לא מפחדים מעינויים...
  כמו נשרים הם נלחמים
  שולחים את הפריץ לגיהנום!
  
  רבים מהם גיבורים
  הרבה ילדים משוגעים...
  אם אתה צריך להיכנס לגיבוש -
  טוען את המכונה!
  ועכשיו ילד שנראה בערך בן שתים עשרה, אבל למעשה ותיק קשוח, שהוא כבר בן שנים רבות, אולג ריבצ'נקו נתן תור, לאחר כיסח את הנאצים.
  ואז איך הוא זורק רימון על האויב ברגל יחפה.
  ולפזר את הפריץ לכל הכיוונים.
  ואז הילד ישיר:
  - אני לוחם רוסי על ברכי הפראים,
  אויבי רוסיה, אטאטא מעל פני האדמה!
  מרגריטה, הילדה-גיבורה הזו, גם זורקת מתנת מוות רוצחת ברגלה יחפה. הוא ידפוק מסה של נאצים ויצייץ:
  - למען רוס הגדול!
  ושוב איך לצחוק.
  ילד וילדה נלחמים בגבורה. למרות שהמלחמה כמעט אבודה. הגרמנים כבר הציפו את אורנבורג וסחטו את הצבא האדום בכל מקום שיכלו.
  ליתר דיוק, אורנבורג נלקח מזמן. רק טירה אחת עדיין עומדת שם. הנאצים כבר כיתרו את אופא.
  יתרה מכך, החיילים שלהם מהדרום כבר מתקרבים לקאזאן. המצב יותר מקריטי.
  והמצב מחמיר מכך שהסמוראים מגיעים ממזרח ובמרכז אסיה כבר הצטרפו לגרמנים.
  אבל הילדים האמיצים של הנופלים נלחמים. הם מאמינים בניצחונם. או לפחות הם מוכנים למות בראש מורם. אבל איך זה מוות? הם בני אלמוות!
  והם ילדים כבר שנים. ובאיזשהו מקום יש עולמות ומשימות אחרות.
  אולג נותן עוד זריקה. ואז הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות ושר:
  - סטלין יהיה איתנו לנצח!
  מרגריטה פזלה בפריץ וצרחה:
  - חלילה! הקניבל הזה לנו!
  והילדה בכעס זרקה רימון ברגל יחפה.
  אולג ריבצ'נקו ציין באופן הגיוני למדי:
  - כולנו קניבלים במידה מסוימת!
  והילד זרק את מתנת המוות באצבעותיו החשופות.
  מרגריטה הסכימה עם זה:
  - במידה מסוימת, כן!
  והיא גם שיגרה רוצח ברגל יחפה, שממנה התנגשו שתי מכוניות גרמניות.
  אולג ריבצ'נקו ירה וחשב שהמצב בברית המועצות, אולי, כבר חסר סיכוי ואין הרבה טעם לנהל מלחמה. בגלל זה הם הורגים אנשים סתם.
  הנער השליך שני רימונים ברגל יחפה. פגע בזחל, הטנקים הגרמנים מסדרת "E", התנגשו יחד.
  The Terminator Child שר:
  - כאשר מגיע הזמן
  נילחם באומץ!
  עליית הלוחמים בבוקר -
  ולהילחם טוב!
  הילד, למעשה, היה מוכן לרסק כל צבא תוך כמה דקות.
  מרגריטה גם השליכה את רגלה היחפה בהווה של מוות וצרחה:
  - למען רוסיה הגדולה!
  ילדים הם לוחמים כל כך אמיצים שאף אחד לא ירמוס אותם. הם לוחמים כל כך גדולים.
  הילד והילדה, כמו תמיד, נרגשים בטירוף. ואיתם אומץ, כבוד ואומץ. הם נלחמים בנאצים כמו טיטאנים. וברור שהאויב לא יעבור, במקום שהם עומדים כסלע. אולי אפילו משהו חזק יותר מסלע ומונוליט.
  מרגריטה, יורה, אמרה:
  -בואו נהיה אלופי עולם
  אנחנו ענקי התיכון!
  והילדה שוב משיקה מתנת מוות ברגלה החשופה והמסותתת. וריסק את האויב.
  הבחורה הזו כל כך מגניבה, אי אפשר להשתמש בשום דבר נגדה.
  מאחר ואין קליטה נגד גרוטאות. אמנם, זו לא גרוטאות, אלא משהו אפילו יותר קטלני ומגניב.
  אולג ריבצ'נקו, יורה, קרקר:
  - אני לא בן, אני סופר בוי ואני אהיה מעל כולם בעולם!
  ושוב, איך הוא זורק בכף רגלו היחפה קריש הרס של חומר נפץ. ושוב שני טנקים גרמניים מתנגשים זה בזה.
  הלוחם הצעיר מוגדר בצורה מאוד קרבית. אבל הוא מרגיש שכאן אי אפשר לשבור את הישבן עם שוט. למרות שאין מצבים חסרי תקווה, כמו גם יריבים בלתי מנוצחים.
  הילד נזכר איך הגה דברים לקראת הבחירות לנשיאות בבלארוס:
  הפעם השישית להאזין לשטויות זה לא מעניין,
  ואני לא מבין כמה "אבא" אני מאמין!
  גן העדן הבטיח לבנות את לוקשנקה -
  אבל יחד עם האור, אנחנו נכנסים לחושך!
  כן, זה היה אתגר למערכת ולפולחן האישיות. ואכן, מדוע מדינה אירופית צריכה לסבול דיקטטור, כאילו בימי הביניים?
  כן, וסטלין הוא גם דיקטטור, וביקום הזה הוא מוריד בהדרגה את המלחמה כדי להביס...
  ילדים-גיבורים נלחמו עוד שלושה ימים. בינתיים הקיפו הנאצים את קאזאן וכבשו את אופה.
  הלחימה כבר התנהלה בקרמלין עצמו. ארבע נערות מכשפות נלחמו עם הנאצים באמצעות חרבות ודסקיות דקות לזריקה, ברגליים יחפות.
  הקרמלין ניזוק קשות מהפגזות "שטורמליונים", "שטורמטיגרים", הפצצות ותותחי ענק.
  סטלין עצמו, כמובן, עדיין נמצא בסברדלובסק. ועמדתה של ברית המועצות נראית כמעט חסרת סיכוי. אבל בינתיים, הדגל האדום עדיין מתנוסס מעל בירת רוסיה, מה שאומר שלא הכל אבוד!
  אנשים מאמינים שנקודת המפנה עומדת להגיע!
  נטשה חותכת את הערבי לשניים. הוא זורק דיסק בכף רגלו היחפה וחורק:
  - תהילה לארץ המולדת האלמותית! היטלר לא יכול לשבור אותנו!
  זויה גם חתכה את הפשיסט בשני סברס וצייצה:
  - לא, אל תשבור אותנו!
  לאחר מכן, רגלה היחפה זרקה דיסק רצחני לעבר הנאצים.
  וזוג לוחמים שחורים התמוטטו מהחומה ההרוסה של הקרמלין.
  אורורה ירתה הלאה. היא ירתה לעתים רחוקות, אבל במדויק. ואז היא השיקה את הצברים שלה. וכוכבים וצלבי קרס דקים וחדים עפו מאצבעותיה החשופות.
  והנה סבטלנה תזרוק דיסק חד בכף רגלה היחפה, ותחתוך את הפריץ. ואז הוא שר:
  - קולוברט, אופטיי קולוברט הוא מגן המולדת, פרון הוא חייל!
  קולוברט! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' אוסף אזעקה!
  כאן כל הארבעה נלחמים. כמעט כל מוסקבה כבר נכבשה, אספקת התחמושת הגיעה לסיומה. ונערים ונערות רוסים מתים. אבל הם לא מוותרים. אמנם כמה זמן נמשך המצור.
  הבנות על חומת הקרמלין נלחמות. כמו אנשים עשירים. ולמרות דצמבר, הם יחפים ובביקיני אחד. אבל הם לא מרגישים את הקור. להיפך, האנרגיה שלהם רק עולה.
  ודיסקים חדים ושטוחים מאוד עפים מאצבעות רגליים חשופות. שנקרעו לגזרים על ידי חיילים זרים של הוורמאכט.
  לוחמים נלחמים כמו גיבורי מלחמה. ועם מינימום לבוש. יפהפיות כאלה אינן נבוכים לא מהטנקים הענקיים של סדרות E ו-AG, ולא מהמצאות איומות אחרות של הנאצים.
  אף בחורה היא משהו שיכול להביס כל צורה של פשיזם. גם אם זה מושלם כמו בעולם הזה.
  נטשה חתכה בחרב, זרקה דיסק ברגלה יחפה, כרתה את הנאצים ושרה:
  כמה נחמד לחיות במדינה סובייטית,
  וכמה זה יפה לרסק את הוורמאכט!
  זויה, שעברה את הטחנה בצבריה, העירה:
  - הוורמאכט התחזק עד כאב! הנה אנחנו מגנים על הקרמלין!
  והילדה זרקה בבהונותיה החשופות כוכבית שפוגעת בפריץ.
  ואז היא שרה:
  - זהו ציד פרוע אחר אויבים!
  ואז יש אורורה בקרב. ובכן, הילדה אדומה ומגניבה. ברוח החורף, שערה האדום-נחושת מתנופף כמו דגל קרב. לא, בחורה כזו לא תתכופף לפני אף אחד.
  ומזריקת רגלה היחפה, חותכת בשר ודם, עפה הדיסק החדה ביותר.
  זה חותך את גופות המתנגדים. ואורורה צורחת:
  - אני סופר ילדה!
  ואיך נראית סבטלנה בקרב?
  המחסל הבלונדי הזה הוא פשוט אש אכזרית, וטורנדו של השמדה.
  וגם הפתעה קטלנית עפה מכף רגלה היחפה. וילדה בשיא המהירות בקרב.
  כל הארבעה בקרב. והיא לא צריכה לסגת ולא לוותר.
  הן ארבע מכשפות - פשוט מעולה! רביעיית הרס אמיתית של הכל וכולם!
  לוחמים מחזיקים בגזרת ההגנה. אבל הקרמלין גדול והוא לא יכול להתאפק בכל מקום. הכוחות מאוד לא שווים.
  נטשה העירה בעצבנות:
  אנחנו הורגים, אנחנו לא מנצחים!
  והילדה שוב זרקה מטען קטלני בכף רגלה היחפה.
  זויה העירה בהיגיון, וחתכה את האויב:
  - אי אפשר לנצח הכל... אלא אם כן במשחק מחשב!
  והילדה זהובת השיער זרקה שוב את דיסק המוות.
  אורורה, חותכת את היריבים בצבריה, צייצה:
  - הניצחון, אני מאמין, יהיה שלנו! בשם רוסיה הקדושה!
  ומהשלכת רגליה היחפות, מתת הרס עפה.
  והנאצים החתוכים נופלים.
  ואז סבטלנה בקרב. חותך את הפשיסטים בזריקות שלו. והוא פועל בצורה קיצונית, או אפילו במיומנות אינסופית. רגליה היחפות כל כך זריזות. ולהראות חורבן נורא.
  ואז הילדה שרה:
  - תהילה לארץ המולדת ולעולמות חדשים!
  ושוב, מכפות רגליה היחפות, עפה הפתעת המוות.
  והנה נטשה שוב בקרב. וחותך את הפריץ, ממהר כמו שביט. וצורח בקצה ריאותיו:
  - תהילה למולדת הגדולה ביותר!
  והחרבות שלה ממריאות כמו מכסחת דשא.
  והילדה אפילו שרה:
  - תפאר את רוסיה כמו במשך מאות שנים,
  החלום שלנו יתגשם!
  והילדה נתנה בומרנג חד בעקב החשוף שלה. והוא התפתל וחתך תריסר ראשים שחורים ושחורים.
  כמובן שהבנות לא הרגו את הגרמנים, אלא את היחידות הקולוניאליות ששימשו נגדן. אבל הלוחמים אפילו מזה רק מגניב יותר.
  הם נוצצים וזריזים.
  נטשה שוב מקצצת את האויבים. והיא יחפה, זורקת דברים כאלה.
  ושאג:
  - סטאלין ותפארת!
  ואז זויה. גם איך לשחרר אחד רצחני. ואצבעותיה החשופות יורקות את בשורת המוות.
  והלוחם איך לשאג:
  - למולדת כזו כמו שלנו, לא מפחיד למות!
  ואז גם אורורה תיקח אותו ותכנס לקרב. וגם ברגליים יחפות ישיקו בומרנג. ולעצב מחדש את האויבים.
  ואז, כשהוא שר:
  - למען רוסיה הסובייטית! מה ישלוט ביקום!
  ואז בקרב סבטלנה. גם ילדה שאי אפשר לעצור ולא להאט. הנה איך היא מכה. רק שאני לא יכול להציל מלוחם כזה!
  וברגליים יחפות היא זורקת חבילות קטלניות. והיא הורגת את אויביה ללא רחמים.
  למרות שאז יריל יכול להתפלל עבורם. או אולי פרון. קשה לחוטאים לאחר המוות, ממלכת צ'רנובוג מחכה להם! אבל זה אפילו מעניין בדרכו שלו - מלחמות נמשכות כל הזמן! וכל כך הרבה ריבים! אז אולי לא כדאי יותר מדי להתאבל על גורל החוטאים?
  סבטלנה אפילו הרגישה קצת מצחיקה: לא תקנא בנוצרים - הם יימנעו מהרבה שמחות לנצח. אפילו מה שהיה להם על כדור הארץ.
  אה, חוטאים מסכנים! ועוד יותר מצער צדיק!
  והילדה שוב זורקת את מתנת המוות ברגלה החטובה והיחפה. ואז הוא אומר:
  - העולם יהיה שלנו! תהילה לרוסיה!
  נטשה שלפה עם חרבותיה פרפר משולש וצייצה:
  - יהי רצון תהילה נצחית של רוסיה הגדולה!
  והרגליים היחפות שלה כאילו זורקות את הרצחני והייחודי. לאחר מכן, עקבה החשוף של הילדה פגע במצחו של גבר שחור, והפיל אותו מהקיר, ועוד חמישה ערבים.
  הבאה בקרב היא זויה. אין שום דבר שיעצור אותה. היא נלחמת עם המוני הנאצים. ומוציא טחנה משולשת. הלוחמים חתכו בנפילתה.
  ואז הילדה אומרת:
  - רוס הנצחי', יהיה עם סווארוג!
  וקורץ לשותפיו.
  הבאה בקרב היא אורורה. היא סחפה כמו פנתר. היא חתכה את כולם. וברגליים יחפות היא השיקה מתנת מוות. היא גזרה הרבה פשיסטים ושרה:
  - לצורה הגבוהה ביותר של המולדת!
  ואז בקרב וסבטלנה. איך היא חותכת אויבים. וזה עובד טוב מאוד.
  לאחר מכן, מתנת מוות עפה מכף רגלה היחפה. והוא חותך את הנאצים ביסודיות, כמו שערות גילוח של ספר.
  והילדה צורחת:
  - גילי והאמת שלי! תהילה לרוסיה הגדולה!
  כן, הארבע הזה נלחם בגבורה באמת. אבל ארבע יפהפיות יחפות וכמעט עירומות אינן יכולות לנצח במלחמת העולם השנייה. וכך נפלה מוסקבה.
  הבנות פרצו דרך מהבירה שנכבשה, תוך שימוש בחרבותיהן ובמעטה ההיעלמות.
  באופן כללי, הם מסוגלים להרבה. בנות היוזמה הגבוהה ביותר, שאי אפשר למצוא אותן גבוהות ויפות יותר.
  ואולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה עזבו את העיר גורקי שנכבשה.
  הנאצים, אבוי, הצליחו כמעט בכל מקום.
  הילד והילדה עזבו, וזרקו מחטים בתנועה ברגליהם היחפות, והשמידו את הפריץ.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - לא, המשמר לא יתפוגג,
  מבטו של בז, נשר...
  קול העם קולני -
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר -
  יהיה סוף לפשיזם...
  והשמש תזרח
  הדרך, המאירה את הקומוניזם!
  מרגריטה זרקה כמה מחטים באצבעות רגליה היחפות ואישרה:
  - לא, זה לא יימוג!
  והיא ירתה צרור ממכונת ירייה, חרמשת שני תריסר פשיסטים.
  כאלה הם הילדים. קשוח, בלתי מעורער. למרות שבאמת, זו לא סוג כזה של מלחמה. והם צריכים לברוח.
  מוסקבה נפלה, העיר גורקי נפלה. הנאצים מסתערים על קאזאן. זוהי העיר הסובייטית האחרונה על הוולגה. ההתנגדות היא הרואית, אבל יותר ויותר, ויותר מתחושת חוסר תקווה.
  הנאצים קיבלו טנקים פירמידליים מתקדמים יותר מסדרת AG, שאף נשק סובייטי לא יכול לחדור אליהם. וזה, אני חייב לומר, רע מאוד.
  רק כשהרגליים היחפות של הילד והילדות זורקות רימונים לעבר הזחלים, מתנגשות המפלצות הגרמניות. אבל מה יכול לעשות רק זוג אחד כאשר כמעט כל העולם יצא נגד ברית המועצות!
  אולג ריבצ'נקו זרק רימון ברגל יחפה, דחף במצחם את ה-AG-50 וה-AG-75, ולאחר מכן אמר:
  - אם המבצר בדרך,
  האויב בנה...
  יש צורך לעקוף מאחור -
  קח אותה בלי זריקה!
  מרגריטה הסכימה עם זה:
  - מלחמת רמאות היא עניין גדול! במיוחד אם הכוחות לא שווים!
  אולג ריבצ'נקו העיר:
  - ושיחקתי באסטרטגיית האנטנט. בנשק שווה, הוא השמיד מאה וארבעה עשר מיליון חיילי אויב, והוא עצמו איבד רק אפס. אז, בגלל הטקטיקה, אתה יכול למעשה להילחם נגד כל העולם!
  מרגריטה הסכימה עם זה:
  - די אפשרי! ולהילחם ולנצח!
  אולג ריבצ'נקו זרק את המחטים באצבעותיו החשופות. הוא הרג שלושה תריסר פשיסטים ואמר:
  - ננצח בשם רוסיה הקדושה!
  הילד והילדה המשיכו בריצה... אבוי, הכוחות באמת לא שווים מדי.
  קאזאן הושמדה על ידי כל מיני כלי נשק. סטלין הורה להחזיק אותה עד טיפת הדם האחרונה. אבל במציאות, רוח הלחימה של הצבא האדום לאחר נפילת מוסקבה הייתה שבורה מדי. כולם רצו למות פחות ופחות. כן, והנאצים עדיפים מדי במספר ובנשק.
  ומטוסי הסילון שלהם מפציצים את כל הערים והכפרים שהנאצים עדיין לא הצליחו לכבוש.
  לפני שאולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה הגיעו לקאזאן, העיר הזו נפלה.
  גם אופה נלקחה. אז, למרות החורף הקשה, הנאצים נעו לעבר סברדלובסק.
  המפקדה של סטאלין הייתה שם. וממזרח טיפסו הסמוראים. גם היפנים חזקים.
  הלוחמים שלהם מסוכנים במיוחד - בנות נינג'ה. למרות החורף הסיבירי, הם ממהרים בשלג יחפים, והם עצמם באותם בגדי ים. זה מפחיד אפילו לדמיין לוחמים כאלה. למרות שהם מאוד יפים.
  הנה אחד מהם עם שיער כחול, אחר עם צהוב, שלישי עם אדום, רביעי עם לבן.
  כאלה הם הרוצחים היפים ביותר. הם עובדים עם חרב אחת, וזורקים דיסקים דקים או צ'אקרות לעבר חיל הרגלים. וחומרי נפץ של נינג'ה מושלכים על הטנקים - הם רק בגודל של אפונה, אבל הטנקים הסובייטיים הכבדים ביותר עפים גבוה ומפרקים אותם.
  אפילו בנות הנינג'ה האימתניות IS-7 אינן מהווה מכשול. הם לוחמים בסדר גודל כל כך גבוה שאפילו השומרים חסרי אונים נגדם.
  הנה נערת נינג'ה עם שיער כחול, זרקה אפונה ושלושה טנקים סובייטים בבת אחת באצבעותיה החשופות, עפה גבוה למעלה והתפוצצה לחלקים.
  ואז יש ילדה עם שיער צהוב ורגל יחפה זורקת אפונה. ושוב, מכוניות סובייטיות עפות לכיוונים שונים, ומתנפצות לעוגות. בואו נגיד לוחמים כאלה כאן - אפילו האביר האמיץ ביותר יתבייש מולם.
  אבל בקרב, ונערת נינג'ה עם שיער אדום. ממש כמו לזרוק אפונה קטלנית ברגליים יחפות. ומפגיעתה פרץ השריון של IS-12 הענק.
  זו נערת המחסל.
  ואז ילדת נינג'ה עם שיער לבן. באותה דרך הוא ייקח את זה, ובכל כוחו ידחוף את חרבותיו לתוך לוחמי הצבא האדום. קוצצים אותם ושרים:
  - אני לא חרק פתטי, נינג'ה, אבל לא צב!
  ושוב בקרב, כל ארבע הבנות הרוצחות.
  הצבא האדום מפסיד במלחמה בכל החזיתות. אבל עדיין מנסה להילחם.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה משוטטים בשלג החורף. הם ילדים עניים יחפים. עבור גופים אלמוות, כפור הוא לא כל כך נורא. כדי לחלות או משהו כדי להצטנן, אנשי העל האלה לא יכולים לקפוא. אבל בכל זאת, כשאתה מתקרב לאורל, הכפור לא נעים, ונוגס בעקבים חשופים של ילדים.
  אולג העיר בעצב:
  - אתה לא יודע מה יותר גרוע - קור ורעב, או ההבנה שמולדתך הקדושה הולכת ומפסידה!
  מרגריטה ציינה באופן הגיוני למדי:
  - בשבילנו, קור ורעב אינם כלום... אבל העובדה שהפסדנו לנאצים היא בעצם גרועה!
  אולג הסכים עם זה:
  - זה לא נהיה יותר גרוע! באופן כללי, מדוע הרייך השלישי מצליח בדרך כלל יותר ביקומים מקבילים מאשר בינינו?
  מרגריטה הניחה הנחה הגיונית:
  - כי הנאצים מאוד חזקים ומאורגנים. והיה לנו מזל פעמים רבות. במיוחד עם סטלינגרד!
  אולג ריבצ'נקו בעט בכדור שלג ברגל יחפה והעיר:
  כן, היה לנו מזל גדול עם סטלינגרד! הפריץ עצמם טיפסו בטיפשות למלכודת!
  מרגריט אמרה:
  - מנסה לא להסתבך בצרות,
  כדי לא להתבלבל ולא ללכת לאיבוד...
  יהיה צורך לאסוף פרוטה לפרוטה,
  או יותר נכון להיוולד מחדש!
  ילדים בדרך, תקפו גזרה של נאצים. הרג יותר ממאה חיילים. אחד נשאר בשבי. מרגריטה אילצה את הצעיר לנשק את הסוליות האלסטיות מאוד שלהם, אדומות מהקור. הוא עשה זאת בצניעות. והוא אמר שהגרמנים כבר מתקרבים לסברדלובסק ומקיפים אותה.
  אולג העיר:
  - מוזר שאתה ואני מרגוט מהירים יותר, אבל משהו זז כמו אנשים רגילים או אפילו יותר לאט!
  מרגרט הסכימה:
  - נלכד בגל של תבוסה! כנראה שביקום הזה הכל נגד ברית המועצות. אפילו טבע ומרחב!
  אולג הציע אז:
  - ואם זה טריוויאלי עבורנו להרוג את היטלר?
  מרגריטה הנידה בראשה בשלילה.
  - ההיפר-מכשפה לא נתנה לנו פקודה כזו! אז בואו נסתדר בלי פעילות עצמית. חוץ מזה, מה זה נותן?
  אולג ריבצ'נקו ענה בביטחון:
  - הרבה! יתר על כן, הפיהרר, זה הפיהרר באפריקה!
  מרגרט הציעה:
  - נלחם בחזית לעת עתה, ואז, על חשבון היטלר, נראה! כמו שאומרים - מהרו לאט!
  אולג שר:
  - המהירות טובה, אל תשבור את האזמל... האיש אינו נקר, והשתגע בחיפזון!
  הילד והילדה רצו עם כל השתן. והצליח למהר לסברדלובסק. והם התחילו להגן על העיר שנסערה על ידי הנאצים.
  התקפה באה בזו אחר זו.
  הילדים היו יחפים. מרגריטה בטוניקה, ואולג ריבצ'נקו הוא ילד במכנסיים קצרים. אבל הם נלחמו כמו הגיבורים הכי אמיתיים וחסרי כפייה.
  אולג זרק מחט באצבעותיו החשופות, פילח את הפריץ בגרון וצייץ:
  לא נוותר על סנטימטר של אדמה!
  מרגריטה זרקה רימון ברגל יחפה וצרחה:
  - לא טיפה, לא תוחלת, לא סנטימטר!
  ילד וילדה נלחמו בקור. ואיתם היו חלוצים נוספים. וגם רבים יחפים למרות הקור הפראי. ואם ילדים בני אלמוות אינם מפחדים מכפור פראי, בכל מקרה, הם לא יכולים להזיק, אז זה די מסוכן לילדים רגילים.
  הנה חלוץ יחף שאצבעותיו היו כחולות מהקור, היה לו קר בשיניים והלסת שלו הייתה נפוחה. הילד סובל מאוד. אך למרות זאת, הוא לוקח בזעם חבורה של רימונים, ומשליך אותה מתחת לטנק הנאצי, והוא בעצמו נופל כשהוא מחורר מתפרץ מקלע.
  זה ילד אמיץ...
  או ילדה, שרגליה היחפות בוערות כמו פרגים ארגמניים, דוחפת מוקש מתחת לזחלים של המסטודונים הגרמנים. היא עצמה מתה, בוכה:
  - למען המולדת וסטלין!
  כואב מאוד להיות יחף בחורף, בסיביר, כשאתה לא מוגן על ידי בשר בן אלמוות.
  אפילו אולג ומרגריטה בכפור חמור לא כל כך שמחים להיות עירומים למחצה. אבל הם מחייכים ושרים, רוצים לעודד את החבר'ה:
  - אה, כפור, כפור, אל תקפיא אותי,
  אל תקפיא אותי! הסוס שלי! הסוס שלי!
  רעמה לבנה!
  הנערים והנערות, נענעו את רגליהם האדומות והכחולות מהקור העז, שרו:
  השלג לא יעצור אותנו! הכפור לא יביס אותנו! אנחנו החלוצים של הפריץ! הפשיסט יקבל מכות חזקות!
  הילדים נלחמים היטב! אבל כוחות לא שווים עד כאב. סטלין ברח מסברדלובסק המוקפת לנובוסיבירסק. עם זאת, היפנים כבר מתקרבים לעיר זו ממזרח. הם אפילו לא מפחדים מהכפור של סיביר.
  כן, המלחמה מגיעה לסיומה.
  אבל החלוצים לא מוותרים. וגם בזמנים קשים, ילדים שרים באומץ;
  אנחנו החלוצים של ילדי הקומוניזם -
  מדורה, אוהל וחבט מצלצל!
  פלישת הפשיזם הארור -
  מי מחכה לשבש זועם!
  
  מה הפסדנו בקרבות האלה?
  ואז בקרבות עם האויב שנרכש?
  פעם היינו רק ילדי העולם -
  ועכשיו לוחמי ארץ המולדת!
  
  אבל היטלר עשה צעד לעבר בירתנו,
  הפיל פצצות בלי לספור את המפל!
  אנחנו ארץ המולדת אפילו יותר יפה מהשמיים -
  עכשיו הגיעה השקיעה המחורבנת!
  
  נגיב לתוקפנות בחומרה -
  למרות שהם עצמם קטנים בקומה!
  אבל החרב בידיו של נער שביר -
  חזקים יותר מלגיונות השטן!
  
  תן לטנקים למהר מפולת אחר מפולת,
  ואנחנו מחלקים את הרובה לשלושה!
  תן למשטרה לכוון בכוונה מאחור,
  אבל האל הקדוש יעניש אותם בחירוף נפש!
  
  מה החלטנו? לעשות את עבודת העולם
  ובשביל זה, אבוי, הייתי צריך לירות!
  הרוגע כבר מגעיל.
  יש גם אלימות!
  
  עם הילדה אנחנו רצים יחד יחפים -
  למרות שירד שלג, סחף שלג בוער כמו פחם!
  אבל אל תפחד, תכיר את הילדים -
  הפאשיסט יודח באומץ לארון הקבורה עם כדור!
  
  כאן שמו את חברת פריץ השפלה,
  ושאר הפחדנים במנוסה!
  אנו מוחצים חיל רגלים כמו חרמש בקרב -
  אנחנו לא מהווים מכשול לקיץ הצעיר!
  
  הישג הניצחון יהיה במאי,
  עכשיו סופת השלגים היא שלג עוקצני וקשה!
  הילד יחף, אחותו יחפה,
  בסמרטוטים פגשו ילדים את ימי הזוהר!
  
  מאיפה הכוחות האלה?
  לסבול כאב וקור, הצורך הזה!
  כשחבר מדד את תחתית הקבר,
  כשחבר נאנח - אני אמות!
  
  המשיח בירך אותנו החלוצים,
  הוא אמר, המולדת ניתנה לך על ידי אלוהים!
  זו האמונה הראשונה מכולם,
  מדינה סובייטית, קדושה!
  והם מתים עם חיוך על השפתיים. ילדים לא יודעים חולשה... אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמו במשך שבוע שלם. אבל סברדלובסק נפלה. חלק מחיל המצב נכנע - מרגיש מצב חסר סיכוי. רק החלוצים סירבו להיכנע.
  וקומץ בחורים אמיצים ויחפים יצאו לפריצת דרך נואשת. הם רצו דרך משטחי השלג, ממש כחולים מהקור הנורא. והם מתו תחת מקלעים ותותחים.
  גם אולג ריבצ'נקו ומרגריטה די נשרטו, אבל בכל זאת נמלטו מסברדלובסק. אחר כך עברנו לנובוסיבירסק. כפור, חורף, לילות ארוכים.
  הילד והילדה רצים לעצמם, הם עצובים וכועסים מאוד.
  מרגרט העירה:
  -ההיפר-מכשפה יכולה לעזור לעולם הזה! ואז הנאצים מנצחים! זה באמת אי צדק אוניברסלי!
  אולג ריבצ'נקו קפץ גבוה יותר, התפתל בסלטה פי שבעה, והעיר באופן הגיוני למדי:
  - בכלל, יש מעט צדק בעולם! למשל, למה אנשים זקנים סובלים? וגם, כמעט ללא יוצא מן הכלל! וכשאדם צעיר, הוא מעשן ושותה, ואפילו מחמיר, והוא בריא! איפה הצדק שסובלים זקנים?
  מרגריטה הסכימה בקלות עם זה:
  - אין צדק ביקום!
  אולג ריבצ'נקו שאל בתמימות מסוימת:
  - והיכן אלוהים מסתכל?
  מרגריטה, הילדה היחפה הזו בטוניקה חוררית, הציעה:
  - מן הסתם, עלינו להיות בעצמנו כמו אלים, כדי שהצדק ישלוט בעולם! זו חכמת הבורא!
  אולג ריבצ'נקו אישר בביטחון:
  - אני מאמין שנחיה את המתים!
  Terminator Girl אישרה:
  - כן, אני מאמין בזה, כמובן!
  הילדים רצו לנובוסיבירסק והשתתפו בהגנת העיר הזו.
  הם לחמו כמעט בעיר הגדולה האחרונה שבשליטת הצבא האדום.
  סטלין כבר ניהל משא ומתן עם היטלר, והסכים להיכנע אם ביטחונו האישי יובטח. הפיהרר היה מוכן לכך, במיוחד אם הפרטיזנים נרגעו.
  היפנים כבר הסתערו על נובוסיבירסק ממזרח. אז כמעט לא היה סיכוי להימלט. ברית המועצות הלכה למות.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה ירו לעבר הנאצים, זרקו רימונים ברגליהם היחפות. והם עדיין קיוו למשהו.
  לצדם היו החלוצים. בכפור עז בסיביר, כל הילדים היו יחפים ובקיץ מדי חלוצים עם עניבות. הם מתו כמו גיבורים.
  רגליהם היו אדומות כמו רגלי אווזים, ואצבעות רגליהם הכחולות.
  אבל החלוצים לא ויתרו.
  הם ייכנעו לפשיזם!
  אולג ריבצ'נקו זרק רימון ברגלו הנערית החשופה. הוא דחף במצחו שלושה טנקים גרמניים בבת אחת ולחש:
  - אני מאמין בניצחון!
  מרגריטה גם זרקה מתנה רוצחת באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - גם אני האמנתי, ואני אאמין עד הסוף!
  והם נלחמו על העיר הסובייטית האחרונה בזעם של ייאוש. ובכל זאת הם לא התכוונו להתכופף.
  אולג ריבצ'נקו, כדי לעודד את ילדי החלוצים הקפואים הכמעט קטלניים, שר בהתלהבות רבה;
  אני לוחם צעיר של אמא רוסיה,
  מדינות חזקות, ארצות מולדת של כל המדינות...
  אין מולדת ביקום, דעו שהיא יפה יותר,
  מתחת להר, סטלין קשר עניבה!
  להיות חלוץ זו שמחה ויעוד,
  אחרי הכל, זה אומר שאתה משרת המדינה.
  ואתה יכול להכפיל את היקום -
  הורס את התחבולות של הגיהנום-שטן.
  כשהקיץ הגיע ארבעים ואחת
  סופת הרעמים של יוני גועשת עלינו...
  אנחנו לא רוצים שהאזור יהפוך לעני,
  בשביל האושר, האמינו - נוצרה ארץ המולדת!
  עם ילדה, אנחנו מחכים לנאצים במארב,
  יש לנו מקלע לפני זה.
  ולעצבנותו המטורפת של היטלר,
  המחלקה שלנו מנצחת בהצלחה את הנאצים!
  חברות יחפות התגבשו,
  השלג כבר דוקר מתחת לסוליה החשופה.
  מהקור והחורבן הכחילו,
  אבל האש הקדושה מחממת את נשמתנו!
  אנחנו מכים בלי לדעת את המידות של היריבים,
  אנחנו לא נותנים מנוחה יום ולילה!
  הם עפים לדרגים בנחיל רימונים,
  וקצינים עם רובה צלפים.
  בשום מקום הפשיסטים לא יכולים למצוא תמיכה,
  החלוץ, הניתוק האמיץ שלנו...
  מסוגל, אם אתה צריך לחתוך הרים,
  הנה הטנקים של היטלר בוערים כמו נרות.
  האנשים בהתקף זעם התגייסו -
  למען צדק, אומץ וכבוד.
  ואין שונית בים הסערות -
  מה שיגרום לנו לשבת!
  נכנסנו לברלין, אנחנו מצטרפים לקומסומול,
  מדריכה יחפה עם בנות מכל העולם!
  אנו שואפים דבש ניצחון במאי השמימי,
  עכשיו זה הפך לנצחי, ההצלחה המהירה שלנו!
  
  
  
  
  . אלכסנדר השלישי חי שישים ושמונה שנה
  המלך חיזק את האימפריה גם מבחינה כלכלית. לא היו מהומות ולא היו מהפכה, ולכן הכלכלה הייתה בצמיחה מתמדת. ורוסיה על ידי מלחמת העולם הראשונה והאוכלוסייה היו יותר בשל תמותה נמוכה יותר וסיפוח של האזורים הצפוניים של סין וקוריאה. והצבא היה גדול יותר. והטנקים הקלים הראשונים בסדרה הופיעו, ומטוסים רבים של מותגים שונים.
  אבוי, אלכסנדר השלישי לא חי כדי לנצח במלחמת העולם הראשונה, אבל ניקולאי השני כבר קיבל את זה.
  למלך החדש היו כס מלכות מוצק, אישה נוספת, יורשת גדולה, מאתיים ושמונים מיליון איש ושניים וחצי מיליון חיילים במדינות של ימי שלום.
  אז אתה יכול להילחם באומץ ובמיומנות! בנוסף, לרוסים יש גם טנקים עם מקלעים קלים, אבל הם רק הופיעו וכבדים. זה פותח על ידי בנו של מנדלייב.
  אז אל תעצרו את הצבא המלכותי!
  ניקולאי השני יצא למלחמה עם הגרמנים והאוסטרים... כוחות רוסים כבשו את גליציה, בוקובינה, והנחילו שורה של תבוסות לאוסטרים. בהתחלה הם הוכו בפרוסיה המזרחית, אבל אז הם נקמו וחתכו את קניגסברג. בעלות הברית דחקו את הגרמנים מפריז... כוחות רוסים כבשו את קרקוב, ובעל עליונות מספרית, למרות החורף, המשיכו את המתקפה, והתקרבו לבודפשט. גרמניה הציעה, בראותה שזה מריח כמו תבוסה לשלום בתנאים מתונים.
  הגרמנים הסכימו לתת לרוסיה את קליפדה, וחלק מהאדמה בפולין, וכן לשלם שיפוי. צרפת קיבלה בחזרה חלק מהשטח שנכבש בעבר תחת ביסמרק, וקצת מדנמרק.
  אוסטריה-הונגריה ויתרה על גליציה, חלק מבוקובינה וקרקוב. אבל האימפריה לא קרסה. רוסיה החזירה לעצמה את אדמות הסלאבים, כל מה שהיה פעם חלק מקייבאן רוס, והרחיבה את ממלכת פולין.
  טורקיה ויפן לא הספיקו להיכנס למלחמה, וכך גם איטליה. כלומר, מלחמת העולם הראשונה, למעשה, לא הייתה קיימת. כל כך קצת טרחה. ניקולאי השני חיזק את סמכותו ולאחר מכן שלט בשלום במשך זמן רב.
  רוסיה, לעומת זאת, ניהלה מלחמה באפגניסטן - לבסוף חילקה אותה עם הבריטים. אז איראן חולקה עם בריטניה.
  כך הרחיבה רוסיה את רכושה. אבל המשבר הכלכלי והשפל הגדול של 1929 הגיעו... ב-1931, יפן, בברית עם טורקיה, החלה במלחמה נגד רוסיה הצארית. אבל במציאות זו הייתה התאבדות. הצי הצארי באוקיינוס השקט בפיקודו של קולצ'אק הביס את היפנים. וצבא היבשה היה בדרך כלל חזק פי כמה.
  אותו דבר אפשר לומר על הטורקים. ברור שהם לא טיפסו נגד האויב הזה.
  רוסיה הצארית הצליחה להנחית כוחות ולכבוש את יפן. ואז כוחות רוסים כבשו לבסוף את טורקיה. כך הסתיים עידן האימפריה העות'מאנית.
  והצאר ניקולאי השני הגדיל את תהילתו ואת כוחה של רוסיה. הקיסר המפואר הזה שלט עד 1936 וגם מת בגיל שישים ושמונה.
  ירש אותו אלכסיי השני. בכלל, גבר בריא לחלוטין בן שלושים ושתיים. אמו הייתה שונה, אז אלכסנדר השלישי לא התיר נישואים קטלניים.
  אלכסיי השני השלים את כיבוש סעודיה על ידי חלוקתה עם בריטניה.
  וילהלם השני שלט על כס המלכות בגרמניה עד 1941. המונרך הזה בשלטון כבר חמישים ואחת שנה! די ארוך!
  אבל כאן על כס המלכות בנו פרדיננד. לא מריח כמו היטלר. סיפור אחר.
  כל עוד יש שלום. כל המושבות חולקו. מוסוליני כבש את אתיופיה.
  אין יותר מה לחלוק... בריטניה, לעומת זאת, עוברת זמנים קשים. ונמצא במשבר כלכלי.
  וכך הציע פרדיננד לאלכסיי השני לחלק את הרכוש הקולוניאלי של צרפת ובריטניה. כמו, למעשה, כמה אתה יכול להסתכל על האדמות האלה.
  כך כרתו מוסוליני, פרדיננד ואלכסיי השני את בריתם.
  אבל כמובן, אפילו בזמן הזה רוסיה כבר הצליחה לכבוש כמעט את כל סין ולהתחזק מכולם פי כמה בכלכלה, במישור הצבאי ובאוכלוסיה.
  הצאר אלכסיי אישר, באופן כללי, הצעה כזו והחליט שיחד הם יתחילו.
  פרדיננד כבר לא היה צעיר. והוא היה זהיר.
  אולם ב-15 במאי 1945 החלה המלחמה. הגרמנים זזו שוב
  נגד בלגיה...
  והצבא הצארי עבר דרך המושבות הבריטיות ומיהר דרך מצרים.
  לרוסיה היו עשרה מיליון חיילים וחמש מאות דיוויזיות, ובביטחון
  זכית. נראה היה שאיש לא יכול לעצור בעדה.
  תוך חודשיים כבש הצבא הצארי את הודו, דרום איראן, רכושם של הבריטים בסעודיה, מצרים, סודן, רוב הודו-סין.
  אבל הגרמנים הצליחו לכבוש רק את בלגיה, ובפאתי פריז הם נעצרו. גם הולנד נכנסה למלחמה.
  רוסיה הצארית תפסה במשך חודשיים נוספים את רכושה של בריטניה באסיה, וסיימה את אינדונזיה. ואז היא נחתה באוסטרליה, עברה דרך אפריקה.
  הגרמנים ניסו לכבוש את פריז, אך התקפתם נהדפה. עם זאת, המלחמה אבודה. איטליה גם תפסה את הרכוש האפריקני של בריטניה וצרפת.
  רק בחודש החמישי החלו הכוחות הצארים להגיע לאירופה. עד כה, הקרבות היו בעיצומם באפריקה ובאוסטרליה, אך כבר הסתיימו. גם אוסטריה-הונגריה, שנחלשה מאוד מאובדן הקרקעות, נכנסה למלחמה בצד הקואליציה.
  הגרמנים הצליחו לכבוש את הולנד. והם שיפרו את עמדתם.
  במשך חודשיים נוספים השלימה רוסיה הצארית את כיבוש אוסטרליה ואפריקה. ורק בסוף נובמבר, רק בקור, החלה מתקפה חדשה של הכוחות הגרמנים-רוסים, עוקפת את פריז.
  במקרה הזה, הכוחות כבר היו לא שווים מדי. הכוחות הצרפתים-אנגלים הובסו. ופריז מוקפת.
  ובשנה החדשה, חיל המצב נכנע... ואז כבשו הכוחות הצארים והגרמנים את כל צרפת תוך שלושה שבועות. ואז החלה הפצצת בריטניה... וכל המושבות נתפסו על ידי הקואליציה.
  בריטניה כבר במאי 1946, מדממת ונוקא-אאוט על ידי פצצות
  נכנע.
  כך הסתיימה עוד מלחמה גדולה. רוסיה לקחה כמעט את כל המושבות. גרמניה קיבלה מעט יחסית, איטליה תפסה משהו, אוסטריה-הונגריה קיבלה חתיכה סמלית.
  למרות העובדה שהגרמנים ציפו למושבות גדולות, ורק מרוקו קיבלה הרבה פחות בשלמותה, כללה גרמניה בהרכבה: בלגיה, הולנד וצרפת עד פורט דה קאלה.
  בנוסף, רוסיה הצארית החזירה את הגרמני לנמיביה ואת מה שהיה בבעלותם בעבר.
  בקיצור, איכשהו הבנו והתפייסנו...
  השלום הגיע... ב-1953 הייתה לרוסיה פצצת אטום, ושנה לאחר מכן לגרמניה. ארה"ב קיבלה נשק גרעיני ב-1960.
  כך נוצר מאזן הפחד.
  ובשנת 1955, הקוסמונאוט הרוסי הראשון טס לחלל, עף סביב הכדור. ובשנת 1961 דרכו הרוסים על הירח.
  ובשנת 1983 למאדים! האמריקאים טסו לירח ב-1971, והגרמנים ב-1984. אוסטריה-הונגריה וגרמניה התאחדו למדינה אחת. שוודיה ונורבגיה הפכו לחלק מרוסיה עם אוטונומיה ושלטון עצמי.
  מדינות אחרות איבדו בהדרגה את עצמאותן.
  בשנת 1987, קוסמונאוטים רוסים טסו לנוגה במעלה ההר. בשנת 1992 על מרקורי. ובשנת 1999, פלוטו.
  מערכת השמש עברה שליטה.
  היו שלוש אימפריות גרעיניות: גרמניה הגדולה, ארה"ב ורוסיה הגדולה.
  גם אלכסיי השני מת בגיל שישים ושמונה ב-1972. ירש אותו בנו אלכסנדר הרביעי. המלך הזה היה בן ארבעים ואחת בעת עלייתו לכס המלכות. באופן מוזר, אבל גם אלכסנדר הרביעי עבר שישים ושמונה שנים ומת ב-1999. ובנו ולדימיר השלישי עלה לכס המלכות. בשנת 2013 חגגו ארבע מאות שנים לשושלת רומנוב.
  עד כה, רוסיה עומדת איתן על הרגליים. אבל בעולם עדיין יש את גרמניה וארצות הברית המתחרות שלה. האימפריה הצארית, יחד עם המושבות, כוללת קצת יותר ממחצית משטח העולם ויותר משני שלישים מאוכלוסיית העולם. רוסיה חזקה, אבל עדיין לא היחידה.
  שולט ברוסיה, ולדימיר השלישי בשנת 2019 מלאו לו שישים ושבע שנים. רבים תוהים אם הוא יחיה, כמו המלכים הקודמים, שישים ושמונה שנים, או שמא יקטע את צירופי המקרים המוזרים הללו?!
  בינתיים, רוסיה מפתחת נשק אנטי-גרעיני. ברור שלא יהיה נשק גרעיני, ורוסיה תתמודד לחלוטין עם גרמניה וארצות הברית. יש בה יותר אוכלוסיה ויותר חיילים. ואיכות הנשק טובה יותר!
  אבל אמנם יש נשק גרעיני, ולא כולם עדיין נכבשו. אבל הם מפתחים נשק אנטי-גרעיני באופן פעיל מאוד, אז יש סיכויים מסוימים לנצח.
  
  נפילת גיברלטר
  הרודן הספרדי פרנקו, בניגוד לסיפור האמיתי, הסכים לכוחות הגרמנים לתקוף את מבצר גיברלטר האנגלי. בתמורה, ספרד קיבלה כמה אדמות בריטיות וצרפתיות באפריקה.
  ההסתערות בפיקודו של מיינשטיין התרחשה בלילה בין ה-25 בנובמבר 1940 ל-26. כפי שהתברר, הבריטים לא היו מוכנים לגמרי למהלך צבאי שכזה, והנאצים הצליחו לכבוש מבצר כה רב עוצמה בתנופה.
  לנפילתו הייתה השפעה משמעותית על מהלך המלחמה. הוורמאכט הצליח להעביר כוחות לאורך המרחק הקצר ביותר לאפריקה, והבריטים נחסמו מלהיכנס לים התיכון ממזרח.
  הפיקוד הגרמני שלח מספר דיוויזיות לאפריקה המשוונית. בנוסף, החיל של רומל הועבר ללוב, כמה חודשים מוקדם מהמציאות.
  הבריטים, בתורם, נטשו את המתקפה נגד האיטלקים באתיופיה והחלו לחזק את עמדותיהם במצרים. אולם רומל הצליח להקדים אותם, וכתוצאה ממכת מנע, הוא הביס את הכוחות הקולוניאליים וכבש את אלכסנדריה וקהיר. מעמדה של בריטניה באפריקה הסתבך יותר. הגרמנים כבר הגיעו לתעלת סואץ ואיימו להתקדם הלאה אל המזרח התיכון. בנוסף, התאפשר לנוע לכיוון סודן.
  נכון, ענייני האיטלקים ביוון לא היו מוצלחים במיוחד, אך התקרבותם של כוחות נוספים מגרמניה הצילה את המצב.
  להיטלר הייתה דילמה: לתקוף את ברית המועצות או לגמור את בריטניה? ההצלחות של הוורמאכט באפריקה גרמו להחלטה השנייה - להתיר את ידיהם במערב. למרות שההכנות הצבאיות של ברית המועצות עוררו פחד בפיהרר.
  הצבא האדום התחזק, אבל גם הגרמנים לא ישבו בחיבוק ידיים. ייצור הטנקים ב-1941 הוכפל לעומת 1940, והתעופה גדלה כמעט פי שניים וחצי.
  הנאצים ביצעו את ההפצצה והנחיתה על מלטה. אחר כך פרץ רומל את ההגנות בתעלת סואץ ונכנס לעיראק, שמרדה בשלטון הבריטי. הגרמנים כבשו בקלות יחסית גם את כווית וגם את כל המזרח התיכון. סטלין, לעומת זאת, דבק בטקטיקה של המתנה. אבל צ'רצ'יל המשיך בעקשנות במלחמה. הוורמאכט, לאחר שהגיע לאיראן, פנה לדרום אפריקה.
  שנת 1941 התקרבה לסיומה. שחרור הצוללות גבר, ובריטניה איבדה את מושבותיה. ארה"ב הייתה פסיבית. אבל יפן לא יכלה לשבת בחיבוק ידיים ותקפה את נמל פרו ב-7 בדצמבר. מלחמה חדשה החלה באוקיינוס השקט. והיטלר נאלץ שוב לנטוש את התוכניות להתקפה על ברית המועצות.
  יש צורך לעזור ליפנים, לתפוס את איראן והודו, כמו גם את דרום אפריקה. והכי חשוב בריטניה עצמה. יתר על כן, מפציצים אמריקאים אינם צעצוע. הם יכולים לגרום לרייך השלישי הרבה צרות. והכי נוח להעביר תקיפות הפצצה משטחה של בריטניה.
  אז הפיהרר נאלץ ב-1942 לנטוש את רעיון הפלישה למזרח.
  היה סיכון שסטלין עצמו יפתח את החזית, אבל... חייבים להכיר את דמותו של סטלין. הוא מאוד מסויג במדיניות החוץ. המלחמה עם פינלנד הפכה את הדיקטטור האדום לזהיר עוד יותר.
  בעוד ברית המועצות בונה כוח. מספר התעופה ב-1 בינואר 1942 הגיע לשלושים ושניים אלף כלי רכב וטנקים, ליותר מעשרים וחמישה אלף, ועוד שלושת אלפים טנקטים. בסך הכל, סטלין תכנן להשלים את הגיוס של 20 חיל ממוכן, עם מספר כולל של טנקים של 32 אלף כלי רכב, מתוכם ה-KV האחרון של מותגים שונים ו-T-34, 16.5 אלף. בנוסף, הפיתוח של טנקי T-50 עדיין נמשך, למרות שהמכונית התבררה כקלה.
  הגרמנים, לאחר שנתקלו במטילדה ובכמה טנקי סיירת, ובידיהם מידע שהבריטים מפתחים טנקים כבדים, החלו גם הם לייצר מסטודונים משלהם. קודם כל, ה"נמר" עם תותח 88 מילימטר, ושריון עם תותח בלתי חדיר של 75 מילימטר עם קנה ארוך.
  מידע על בניית הטנקים הסובייטיים היה גם זמין. הטנק KV-2 צעד במצעד האחד במאי בכיכר האדומה, ולשלושים וארבעה היו כמה נתונים.
  בכל מקרה, כששפר עמד בראש המשרד האימפריאלי של חימוש ותחמושת, ההתפתחויות בטכנולוגיה הלכו מהר יותר. היטלר רצה לקבל את הטנקים הטובים בעולם, וכבדים יותר. אבל בעוד שגרמניה הייתה נחותה בבירור מברית המועצות. ומספר המכוניות ואיכותן. באוגוסט 1941 החל ייצור הטנק KV-3. המכונית התבררה ככבדה למדי עם 68 טון, אך חמושה בתותח 107 מ"מ במהירות קליעים ראשונית של 800 מטר לשנייה. זה סיפק לה יתרון על ה"נמר", שאגב, טרם הושק לסדרה.
  חזק עוד יותר היה ה-KV-5 עם משקל של 125 טון ושני תותחים. נכון, מכונה כבדה כזו יצרה יותר בעיות לצבא הסובייטי מאשר תועלת. ובשנת 1942 אומצה גרסת KV-4 במשקל 107 טון. ברית המועצות יכולה להיות גאה בצדק בטנקים הכבדים ביותר שלה בעולם, ואפילו החזקים ביותר.
  אבל מצד שני, גרמניה התפתחה די טוב בתחום התעופה. Yu-188, לאחר שנכנס לסדרה, פיתח מהירות דומה ללוחמים. גם DO-217 נראה הגון. גם מטוסי סילון פותחו באופן פעיל. מכיוון שבריטניה הייתה המטרה העיקרית, ניתנה למפציצי הסילון הרבה יותר תשומת לב מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  הגרמנים השתמשו באופן פעיל בעבודת עבדים. יבוא מאפריקה מספר עצום של שחורים. העובדים השחורים היו צייתנים, קשוחים, אך לא מיומנים. הם שימשו לעבודות עזר.
  אבל על ידי שליטה באירופה, הגרמנים יכלו לגייס מספיק מספרים וכוח עבודה מיומן.
  שפיר אפילו הצליח לשכנע את היטלר, לא ניהל עדיין תוכנית להשמדת היהודים, אלא להשתמש בהם בייצור מטוסים וציוד.
  ההימור הונח על מתקפה אווירית נגד בריטניה ומלחמת צוללות מסיבית.
  עם זאת, כניסתה של אמריקה לסכסוך הוסיפה כאב ראש לפריץ, ואילצה עלייה חדה במספר להקות הזאבים.
  גרמניה נאלצה באיחור להגביר את הייצור של מפציצים ומטוסים אסטרטגיים. קודם כל Yu-288 ו-Yu-488 - עם ארבעה מנועים. אבל התפתחותם והעלאתם לתודעה לקחה זמן. שינוי ME-109 "F" בכללותו היה יריב ראוי למכוניות בריטיות. אבל הפיתוח של ה-ME-209 נכשל, וכך גם ה-ME-210.
  גם מפציץ הצלילה XE-177 נכשל. אבל שפר שיחק עם כמות. בנוסף, הפוק-וולף הפך למטוס הקרב החזק ביותר מבחינת חימוש, ופיצה על חלק מהחולשות של ה-ME-109. כן, ובית הספר לטיסה של הגרמנים התגלה כטוב יותר מאנגלית, ואפילו יותר אמריקאי. במאי 1942 כבשו הנאצים את דרום אפריקה. וטייסת אמריקאית הגיעה למדגסקר. הקרב על מידוויי התברר כאבד על ידי האמריקנים: אז הקפטן בדרגה השלישית, שמילא תפקיד מכריע בקרב זה, סיים, למרבה האירוניה, במדגסקר. ארצות הברית רצתה לשמור על בסיס באפריקה ולא לתת לנאצים להירגע. אבל זה החמיר משמעותית את מצבם באוקיינוס השקט.
  נכון, היפנים לא ממש פעלו ברמה. הקרב על ארכיפלג הוואי נמשך.
  הנאצים השיגו שליטה באפריקה, ועתודות עצומות של חומרי גלם אסטרטגיים, וגם כבשו את הודו ואיראן. המשאבים שבשליטת הרייך השלישי הם עצומים, אבל עדיין צריך לעכל אותם.
  קרב האוויר על בריטניה אינו כה פשוט. בהתמדה בייצור המטוסים הפעילו הגרמנים לחץ, אך לא הייתה דומיננטיות מוחלטת. חוסר הכוח של התעופה האסטרטגית, והעזרה של ארצות הברית, וגם אז אין מספיק צוללות, נפגעו. וטרפדו הנס שכל כך הרבה תקוות היו קשורות בו, איכזב אותנו.
  הפיהרר לא העז לנחות בבריטניה ב-1942. ההימור נעשה על חיזוק כוח הים וצי הצוללות. במקביל, נבנו נושאות מטוסים וספינות קרב. היה מספיק כושר ייצור, אבל הכל לקח זמן.
  טילים בליסטיים מסוג A דרשו גם כוונון עדין. אבל הפגזים הרובוטיים FAU-1 החלו להיות בייצור המוני. למכוניות זולות יחסית, שמשתמשות בדלק פשוט, היה היתרון הבלתי מעורער שהם לא היו צריכים טייסים.
  היטלר, לאחר שהשיג גישה למשאבי טבע ולעתודות עבודה בלתי מוגבלות, רצה להציל את חייהם של טייסים גרמנים. V-1 קל לייצור ובלתי מאויש נראה הפתרון הטוב ביותר. ואלפי פגזים רובוטיים כאלה נפלו מאז סתיו 1942 על לונדון.
  במקביל האיצו הגרמנים את פיתוח המפציץ הסילון "ארדו" והטילים הבליסטיים.
  סטלין המשיך לחכות ולצבור כוחות. בשנת 1942 ייצרה ברית המועצות חמש וחצי אלף טנקים חדשים KV ו-T-34, וכאלף מותגים ישנים, כחמש מאות T-50 ו-T-60 קלים חדשים ומאתיים אמפיביים. גם צי המטוסים גדל - כחמישה עשר אלף מטוסים חדשים וישנים נכנסו לשירות. אפילו היה מחסור בטייסים. ייצור הקטיושות גדל לאט.
  גרמניה הנאצית ייצרה יותר משלושים אלף מטוסים, אך ספגה אבדות משמעותיות בקרבות. הגרמנים ייצרו כשישה וחצי אלף טנקים. יותר מכל, ה-T-3 ושינוי חדש של ה-T-4 עם אקדח ארוך קנה 75 מ"מ. ה"טיגרים" החדשים ביותר ייצרו קצת יותר ממאה, וה"פנתרים" עדיין נמצאים רק באבות טיפוס.
  אבל רובה הסער MP-44 שתוכנן על ידי שמייסטר החל להיכנס לסדרה. בניגוד לסיפור האמיתי, המכונה לא הייתה צריכה להיות מפותחת תוך התחשבות במחסור במתכות לא ברזליות. וזה האיץ את הפיתוח של רובה סער פשוט יותר, עם פלדה מסגסוגת.
  אז בנשק קל, הגרמנים החלו להשיג יתרון. אבל הם גם היו צריכים זמן למכונה כדי לחמש מחדש את כל החיילים.
  אבל בצי הצוללות, שבו השחרור הגיע לארבעים או חמישים צוללות בחודש, לגרמנים באמת אין אח ורע.
  היו אפילו צוללות מהירות מאוד על מי חמצן. עבודה מואצת בתוכנית הגרעין. למרבה המזל, יש הרבה משאבים. ואפילו הטעות של הפיזיקאים הגרמנים שגרפיט אינו מתאים כמנחה לא התבררה כקטסטרופלית. נבנו כמה מפעלים לייצור מים כבדים, כולל באפריקה.
  אז זה לא על ידי כביסה, זה על ידי גלגול, אבל הכור הגרעיני של הנאצים התחיל לעבוד בדצמבר 1942. אפילו קצת יותר מוקדם מהאמריקאים. לאחר התבוסות באוקיינוס השקט, הם החלו בפירוק רציני. והמימון לתוכנית הגרעין קוצץ בצורה דרסטית.
  תחילת 1943 התאפיינה בהכרזת היטלר על מלחמה מוחלטת והכנסת שירות עבודה אוניברסלי בשטחים הכבושים. תקיפות ה-V-1 המסיביות בלונדון לא ממש הצדיקו את עצמן. הבריטים למדו להדוף חלקית מכות כאלה, אבל הגרמנים לקחו את המספר.
  אבל התברר שמלחמת הצוללות הייתה הרת אסון עבור בריטניה. ייצור הנשק באי ירד בחדות עקב מחסור בחומרי גלם. המטרופולין היה על סף קריסה. בנוסף, הנאצים כבשו את מדגסקר, והיפנים, יחד עם הנאצים, פלשו לאוסטרליה והשיגו במהירות יחסית את כניעתה.
  למרות שסטלין הבין את הסכנה של טקטיקת המתנה, הוא נשאר נאמן לעצמו, לא נכנס לקרב. מוטב לתת לבעלי ההון להשמיד את עצמם עד הסוף. ואנחנו נצפה...
  אבל לטקטיקה הזו היו גם חסרונות. תוך שימוש במשאבים אדירים, הרייך השלישי כבר הכין מלחמה נגד ברית המועצות. ייצור הטנקים ברייך השלישי ב-1943 הגיע לממוצע של 1,200 כלי רכב ביום, בתוספת שלוש מאות וחמישים תותחים מתנייעים. יתר על כן, רובים מתנייעים אינם חלשים כלל. "פרדיננדס", "דבורי בומבוס", "ג'גדפנתר". בהתחשב בכך שהגרמנים כמעט ולא ספגו אבדות בטנקים, חידוש הפאנצוואלה שלהם כבר היה מהיר פי שניים מזה של הצבא האדום. והפער הכמותי בטכנולוגיה לטובת ברית המועצות החל להתכווץ.
  מבחינת איכות, הפריץ קיבל את "הנמר המלכותי", דומה במשקלו ל-KV-3, מבחינת כוח חודר, האקדח אפילו היה עדיף במידת מה בשל איכות הקליע והשריון הקדמי חזק יותר. ובכן, ה-KV-5 וה-KV-4 הסובייטיים הסופר-כבדים התבררו כלא אמינים מבחינה טכנית, במיוחד התחתית שלהם. אז השימוש הקרבי במפלצות כאלה היה בספק.
  וסטלין הורה גם על יצירת KV-6 עם שבעה תותחים ושני משגרי רקטות. הם יצרו את המכונית. אבל התברר שהוא כל כך כבד וארוך שאי אפשר היה לשאת אותו ברכבת או לפרוס אותו בקרב. ה-T-34-76 הוא רכב די מוצלח, אבל חלש יותר בקרב חזיתי מהפנתר או הנמר. וה- KV-1 וה- KV-2 דומים לגרמנים מבחינת משקל, אבל הם נחותים מהפנתרים והטיגריסים בהתפרצות. ה-T-4 הגרמני השיג את שלושים וארבע בשריון והתעלה על חימוש, ראות ואופטיקה, וזאת במשקל שווה, או אפילו פחות, אם נשווה שינויים כבדים יותר.
  בקיצור, הפריץ נשלף והאיכות הייתה ברמה. והמראה של ME-309 ו-ME-262 נתן יתרון באיכות התעופה. כמו ה-Yu-488, המפציץ בעל ארבעת המנועים הטוב ביותר. ומאחוריהם מודלים תגובתיים. כמו Yu-287 ו-Arado.
  בספטמבר 1943 ביצעו הנאצים סוף סוף נחיתה מוצלחת בבריטניה. לאחר שבועיים של לחימה - אנגליה נכנעה. ולמרות שצ'רצ'יל ברח לקנדה, תוצאות המלחמה במערב נראו מובנות מאליהן.
  רוזוולט, לאחר שאיבד את בעל בריתו העיקרי וחשש מכוחו הגובר של הרייך השלישי, ביקש שלום.
  היטלר, לאחר דיונים עם פמלייתו, הציב תנאי לארצות הברית: דחיית תוכנית הגרעין והכרה בכל כיבושי יפן והרייך השלישי. כמו גם נסיגת הכוחות מאיסלנד, שהפריץ כבר ציפתה בפועל עם צי הצוללות. השליטה של ארץ השמש העולה על גאיה, שם הלחימה עדיין לא פסקה. בנוסף, היטלר דרש פיצוי חומרי לרייך השלישי ויפן על כל ההרס וההוצאות הצבאיות שנגרמו על ידי ארצות הברית ובריטניה.
  למרות שתנאי השלום היו קשים ביותר, הצליח רוזוולט בקושי רב לדחוף את אימוצו בקונגרס ובסנאט.
  רמזיו של סטלין שהוא לא התנגד להצטרפות לקואליציית הציר, ולפחות מוכן להשתלט מחדש על אלסקה, מילאו תפקיד גדול בציות של ארה"ב.
  הפרגמטיות האמריקאית ניצחה, שהתבררה כגבוהה מההתלהבות והרגשות. בנוסף, תוכנית הגרעין של הגרמנים התפתחה מהר יותר מזו האמריקנית, וזו הייתה רצופה קטסטרופה בעתיד.
  השלב הראשון של מלחמת העולם השנייה הסתיים. אבל הפיהרר רצה עכשיו לשים קץ לברית המועצות.
  טקטיקת ההמתנה הבלתי צפויה של סטלין ומסירותו למען שלום עולמי שיחקו בדיחה מרושעת. לג'וזף התנגדו הרייך השלישי ויפן עם כל המשאבים של חצי הכדור המזרחי, כולל אוסטרליה, וכמה ראשי גשר בעולם המערבי.
  ארץ השמש העולה, לעומת זאת, עדיין לא גמרה את סין, אבל היא בהחלט הייתה יכולה לפתוח חזית שנייה. היטלר, לעומת זאת, הקים באופן פעיל כוחות קולוניאליים ולגיונות זרים. במקביל גדל גם ייצור הנשק.
  במחצית הראשונה של 1944 הגיע ייצור הטנקים והתותחים המתנייעים ברייך השלישי ועלה על מאה כלי רכב ביום. פנתר-2 ברמתו עקף את כל המכוניות הסובייטיות. טנק גרמני מתקדם יותר "אריה" הופיע, ובקרוב גם "אריה המלכותי".
  והכי חשוב, תעופה סילון פותחה באופן סדרתי. בתגובה, טנקי T-34-85 ו-IS-1 ו-IS-2 נכנסו לייצור בברית המועצות, ואף אחד לא הוציא את סדרת ה-KV מייצור. הטנק הסדרתי האדיר ביותר של הרייך השלישי לשנת 1944 היה הפנתר-2, וברית המועצות T-34-85. דגמים כבדים יותר יוצרו באופן משמעותי - בערך פעמים, בעשר כמויות קטנות יותר. והגרמנים לא רצו לנהוג הרבה במשקולות בכבישים הסובייטיים, וסטלין התחיל לחוסר אמון בסדרת KV, וה-ISs התבררו כגולמיים מדי.
  אולם ה"פנתר" -2 הגרמני עם תותח 88 מ"מ בקליבר 71 ל', עלה על ה-T-34-85 בכוח חודר שריון של התותח, בשריון חזיתי ומעט בצד, וגם לא. להודות בביצועי נהיגה עם מנוע של 900 כוחות סוס ומשקל של 47 טון. גם כשמשקל הטנק הגרמני גדל ל-50.2 טון, התברר שהוא לא קטלני.
  ולמטוס הסילון הגרמני לא היה בכלל יריב ראוי.
  היטלר החליט שעדיף לא לגרור את הגומי, והחל במלחמה ב-22 ביוני 1944. זורקים על ברית המועצות שלוש מאות וחמישים מחלקות משלהם וזרות, ומאה ועשרים דיוויזיות של לוויינים. בצד הרייך השלישי היו: רומניה, הונגריה, סלובקיה, קרואטיה, פינלנד, שוודיה, איטליה, פורטוגל, ספרד, בולגריה, ארגנטינה, טורקיה.
  הגרמנים השתמשו גם במספר עצום של זרים והיווים בוורמאכט. בסך הכל השליך הרייך השלישי, בדרג הראשון בלבד, לקרב שנים עשר וחצי מיליון חיילים, מתוכם לא יותר מארבעים אחוז גרמנים לפי לאום. לוויינים הוסיפו עוד שלושה מיליון. בסך הכל יש בדרג הראשון כמעט שישה עשר מיליון חיילי רגלים, כשלושים ושלושה אלף טנקים, יותר מחמישים וחמישה אלף מטוסים, כמאתיים וחמישים תותחים ומרגמות.
  ברית המועצות, לאחר גיוס, פרסה שלושה עשר וחצי מיליון חיילים, אך חלק מהכוחות נאלצו להישמר במזרח הרחוק ובמחוזות פנימיים. בדרג הראשון היו שמונה מיליון חיילים, כשלושים אלף טנקים, כמעט ארבעים אלף מטוסים וכמאתיים אלף תותחים ומרגמות.
  כך, בצד הרייך השלישי, יש עליונות כפולה בחיל הרגלים, ועליונות פי חמישה בניידות הכוח, עם מקלע טוב יותר. נכון, לברית המועצות יש הרבה מקלעים, כמעט שוויון.
  ההבדל בטנקים לא גדול, אבל אחוז כלי הרכב המיושנים בברית המועצות גבוה יותר, כמו גם טנקים של שחרורים קודמים.
  לתעופה סילון גרמנית אין יריב, ומטוסי הרייך השלישי מונעי מדחף מהירים יותר וחמושים יותר. נכון, כלי רכב סובייטיים עדיפים ביכולת תמרון אופקית.
  בארטילריה ובמרגמות מאזן הכוחות הוא הקרוב ביותר לשוויון. גם כמות וגם איכות.
  נכון, הצי של הרייך השלישי הוא במיוחד מתחת למים, חזק פי כמה מהצי הסובייטי. כפי שקורה עם יפן.
  בנוסף, לנאצים כבר יש טילים בליסטיים מסוג A בייצור המוני, והתקליטים הראשונים המריאו.
  באופן כללי, הנאצים יהיו חזקים יותר, וסטלין הכין באופן סביר, אם כי באיחור, את ההגנה. אבל הרבה לא נעשה. קו סטאלין לא שוחזר במלואו, והכי חשוב, הכוחות לא היו מאומנים מספיק כדי להחזיק את הקו. למרות שהם עברו הסבה נואשות.
  קו הגבול של מולוטוב, במשך שלוש שנים של סיכויים, הושלם בדרך כלל, אבל הוא היה ממוקם קרוב מדי לגבול, ולא היה לו מספיק עומק. בנוסף, הורה סטלין על בניית דרג שלישי מאחורי הדנייפר, אך הדבר החל רק לאחר כניעת ארצות הברית.
  נכון, בנוסף לחיילים הסובייטים, אפשר לסמוך על חלקים מה-NKVD, שמספרם הועלה למיליון חיילים והמיליציה. מדובר בכארבעה מיליון איש, רק בערים מערביות. אם כי, כמובן, יעילות הלחימה שלהם גרועה בהרבה מזו של יחידות רגילות.
  הגרמנים, כמו גם ההיסטוריה האמיתית, נתנו את המכה העיקרית במרכז, חתכו את מדף ביאליסטוק ואת אגרוף לבוב. הימים הראשונים של הלחימה הראו שהגרמנים, למרות ריבוי היחידות הזרות, ניהלו את המתקפה בצורה חלקה פחות או יותר. אבל החיילים הסובייטים הולכים לאיבוד לעתים קרובות.
  בנוסף, יכולת הלחימה של היחידות האוקראיניות התבררה כספק. עריקים רבים ונכנעו כבר בימים הראשונים של המלחמה.
  לא ניתן היה להכיל את האויב בקרבות גבול. ואז סטלין עשה טעות, אסר על נסיגת יחידות לקו הראשי ודרש ליישר את החזית. השגיאה, לעומת זאת, תוקנה, אך באיחור. הגרמנים הצליחו לכבוש את מינסק כבר ב-28 ביוני, לאחר ששברו את קו סטאלין במרכז.
  הבלבול רק התגבר. ב-30 ביוני התרחשה הכניסה הצפויה למלחמת יפן ולווייניה. אז, לעת עתה, נאלצנו לשכוח את העברת הכוחות מהמזרח הרחוק.
  פריצת הדרך הגרמנית במרכז התרחבה. היה פער עצום שניסה נואשות לסתום. אבל הנאצים התקדמו וב-16 ביולי פרצו לסמולנסק.
  בהשלכת כל המילואים הזמינים לקרב, והצבת המיליציות תחת נשק, הצליחו סטלין וז'וקוב לעצור את התקדמות הפריץ במרכז. אבל היטלר הפנה את חייליו לדרום. הנאצים יצרו קדרה ענקית בקייב, וכבשו כמעט את כל אוקראינה.
  חסם את לנינגרד, פלש לחצי האי קרים. מהלך הלחימה נראה מאוד כמו 1941, כמו קארמה בלתי פוסקת. אבל ההבדלים היו גם די משמעותיים. לברית המועצות ב-1941 היו כמה מילואים חופשיים, ועכשיו הכל כבר היה מגויס. וכשהתקיפה התרחשה באוקטובר, התברר שאין כמעט במה להחזיק את ההגנה.
  בתחילת נובמבר 1944 כיתרו הנאצים את מוסקבה, ואילצו את סטלין לברוח לקויבישב.
  לנאצים, בניגוד להיסטוריה האמיתית, הייתה עליונות מספרית משמעותית. היו להם מספיק דיוויזיות כדי לעקוף את מוסקבה מצפון ומדרום. אבל היחידות הסובייטיות התפשטו יותר מדי בחזיתות שונות.
  במציאות, ב-1941, לאחר גיוסים, השיג סטלין יתרון על פני הוורמאכט במספר כוח האדם, והיו לו פי ארבעה יותר מטוסים וטנקים מאשר לרייך השלישי מתחילת המלחמה. ובחמשת החודשים הראשונים של המלחמה הופק עוד ציוד סובייטי בהיסטוריה האמיתית.
  אבל עכשיו הנאצים כולם קלפי מנצח, הן בצד של כמות ואיכות הנשק והכוח אדם. ולצבא האדום יש את אותם פצעים כמו ב-1941. כולל חוסר הנכונות של אוקראינים, בלטים ומדינות קטנות רבות למות למען המערכת הסובייטית. בגידה המונית וריצה על קורבנות של דיכוי, מנושלים ונעלבים אחרים מכל הסוגים. כולל האויבים האידיאולוגיים של המשטר הסובייטי.
  והעובדה שהגרמנים ניצחו גם את המערב רק מגדילה את מספר הבוגדים.
  לכן, אין זה מפתיע שמוסקבה מוקפת, והגרמנים כבשו את הדונבאס, וורונז' ונעים לכיוון סטלינגרד.
  החורף ב-1944, למרבה הצער, לא היה כפור ומושלג כמו ב-1941. עם זאת, מוסקבה החזיקה מעמד בגבורה עד סוף דצמבר 1944. סטלינגרד נפלה בינואר 1945, והקרבות עליה לא היו ארוכים מדי. בפברואר ובתחילת מרץ, הגרמנים והלוויינים שלהם כבשו לחלוטין את הקווקז ואת בארות הנפט של באקו.
  ואז הלכה המתקפה לאורך הוולגה. לסראטוב, לקויבישב, ובהמשך לאורנבורג וקאזאן.
  סטלין ברח לסברדלובסק. קאזאן נפלה במאי. בקיץ המשיכו הגרמנים והיפנים לנוע לעומק רוסיה. ההתנגדות של הכוחות הסובייטים נפלה. ב-5 באוגוסט 1945 נכבשה סברדלובסק. וב-3 בספטמבר 1945, סטאלין סוף סוף הסכים להיכנע. בתמורה לחייהם ולחופש שלהם.
  מלחמת העולם השנייה הסתיימה. אבל השלום לא נמשך זמן רב. לאחר ניסוי נשק גרעיני, השתכנע היטלר בכוח ההרס הפנומנלי שלהם.
  כעת נראה כי יפן וארצות הברית עדיין נמצאות בדרך לשליטה עולמית על ידי הרייך השלישי. ולמרות שהפיהרר כבש יותר אדמה מאשר ג'ינגיס חאן, אלכסנדר הגדול, נפוליאון, הקיסר טרויאני וסולימאן המפואר ביחד, הוא החליט להביס גם את יפן.
  שלוש שנים בדיוק לאחר תום מלחמת העולם השנייה, מאה טילים בליסטיים בין יבשתיים עם מטענים גרעיניים חזקים כיסו בבת אחת את מדינת השמש העולה.
  ואז החלה המתקפה של יחידות הקרקע של הוורמאכט והצי. הגרמנים תפסו מהר יחסית את רכושה של יפן באסיה, והמטרופולין עצמו נהרס עד היסוד בפצצות אטום.
  התנגדות ממושכת פחות או יותר ניתנה על ידי הרכוש השקט של מדינת השמש העולה. אבל ביוני 1949, הכל נגמר. כעת נותר רק להביס את ארצות הברית. יתרה מכך, הייתה סיבה. האמריקנים, בניגוד להסכם, בכל זאת פיתחו נשק גרעיני וערכו את הניסוי הסודי שלהם.
  היטלר החל את המלחמה ב-1 בינואר 1950, והטיל שלוש מאות טילים גרעיניים בבת אחת בשנה החדשה.
  תקיפה גרעינית הרסנית הרסה מאה ערים גדולות באמריקה והרגה כמה עשרות מיליוני אנשים. הוסיף עוד אחד מהפשעים הגדולים ביותר של אדולף היטלר לרשימה הארוכה ביותר של הזוועות הנתעבות ביותר.
  ואז הגיעה הפלישה לקנדה, ומדרום יחד עם הדיקטטורות של אמריקה הלטינית. האמריקאים היו מוחלשים והמומים, אבל הם נלחמו נואשות. הם הבינו שתבוסה עבורם פירושה רק עבדות ומוות איטי וכואב.
  לכן, זה היה הנואש מכל המלחמות. וזה נמשך יותר משנה, ואילץ את הרייך השלישי להפיל עוד כמאתיים מטענים גרעיניים, ולהפוך אדמות פוריות רבות למדבר רדיואקטיבי.
  אך המטרה בכל זאת הושגה והאויב האחרון של הרייך השלישי הובס. ואחרי זה החל תהליך של גלובליזציה עולמית כביכול. המרק הגרמני הפך למטבע העולמי היחיד. אפילו מדינות עצמאיות פורמליות הצטמצמו לרמת המושבות של הרייך השלישי, תוך שמירה על שלטון עצמי מקומי מוגבל בלבד.
  יהודים וצוענים הוצאו מחוץ לחוק: חיפשו אותם והושמדו. ה-SS ביצעו טיהורים מאסיביים, והשתוללו. סיוט אמיתי הגיע - שעת הדרקון. או, יותר נכון, עידן. הפיהרר בנה אימפריה טוטליטרית בעולם האמיתי עם טענה להתרחבות החלל.
  ב-1959, במהלך חגיגת יום הולדתו השבעים של הפיהרר, התקיימה הכתרה רשמית, משאל משאל עולמי - שהעניק לגיטימציה לתואר קיסר-על. וכאשר אדולף היטלר מת ב-1967, בנו ירש את תוארו ואת כוחו.
  באותו זמן, כוכב הלכת כדור הארץ כבר ייסד יישובים על הירח ועל מאדים עם נוגה, והתכונן באופן פעיל להתרחבות אל עולמות הכוכבים החיצוניים... הנאצים רצו אימפריה אוניברסלית - בניית רייך הכוכבים, כדי לצלול את היקום כולו לתוך סיוט.
  
  הרפתקאות חדשות של אבירי ארבעים האיים
  דימקה ניפץ את חרבו לרסיסים, ונדהם, ממצמץ בעיניו, עמד ברחוב. ידיו היו מכוסות בדם ומה שנשאר מהחרב היה עקוב מדם. נשמעו סירנות. רחוב עיר קיץ. ושוטרים רצים. ואחריו מכה עם שרביט על הגב. דימקה בקושי נשמע אומר:
  - אני מוותר!
  הם מחזירים את ידיו לאחור ומצמידים את האזיקים. הילד חש כאב מהמתכת שהוזרקה לפרקי הידיים שלו. הוא נלקח לטנדר - עורב שחור.
  דימקה מרגיש תערובת של כעס ופחד. מזכיר את העבר. אי שבו ילדים נלחמו על קיומם בחרבות. עץ, אבל כשהילד נתפס בזעם, הם הופכים לפלדה מושחזת בחדות. דימקה שהה שם יותר מחודשיים. הוא נלחם, נלחם, נפצע ופצע את עצמו. אפילו הרג באופן אישי את הבוגד. הכל היה. ובסוף הם ניצחו.
  חבל שרק הילדים נשארו על הספינה ההרוסה. והוא הצליח להימלט רק עם הילדה שלו. אחרי הרפתקאות כאלה, הכלא כבר לא נראה כמו מדינה.
  הוא פגע בחרבו בנער הבריון, וראה אותו שוכב, ושלולית דם זרמה החוצה.
  האם המכה הייתה קטלנית? כל כך חסר מזל, דימקה, כאילו לא היו מספיק הרפתקאות על ראשו לפני זה. ואם הוא הרג מה? כלא? האם יקחו אותו לתא מלוכלך ומסריח עם פושעים?
  ועד כמה הוא ישב? הוא רק בן ארבע עשרה. יותר מעשרה, לפי החוק, אין להם זכות לתת. אולי הכל יסתדר!?
  בחצר של השנה התשעים ושתיים. תקופה שבה מדברים כל כך הרבה על דמוקרטיה וחופש, אבל השודנות צוברת תאוצה.
  המשפך נעצר ודימקה הוצא. ילד נאה ושזוף עם שיער שחור לא נראה כמו שודד, אלא קורבן עם אזיקים כבולים.
  דימקה נלקח כמעט מיד לחוקר ולתובע.
  הכניסו אותי לכיסא.
  החוקר שאל כמה שאלות שגרתיות ואמר בחיוך:
  - הילד שנפצע על ידך גוסס! אז תתפלל לאלוהים שהוא לא ימות!
  דימקה ענה באנחה:
  - לא רציתי...
  התובע הושיט נייר:
  - זו הודאה. אם תחתום, תשוחרר בערבות עד למשפט. ושם, לאור הגיל הצעיר והיעדר כוננים למשטרה, תקבלו את זה בתנאי!
  דימקה הביט בעיתון וקרא אותו במהירות, והניד בראשו לשלילה:
  - כתוב כאן שהנער עצמו תקף את החברה. והם פשוט תקפו אותי!
  לחוקר היה פיזיונומיה עכורה, וגבות עבות, הוא גרגר:
  - חתום כפי שאנו מייעצים לך! אחרת, אתה תגיע לכלא. עכשיו אנחנו ממש עמוסים בתיקים, ואתה תצטרך לשבת הרבה מאוד זמן בפני בית המשפט. ושם בתא יש שלוש שורות של דרגשים על קרשים, דלי סלופ בפינה וחמישים נערים עצבניים ורעבים כמוך. סוגים שונים של פושעים. וגם אם הילד שפצעת יישאר בחיים, החקירה תימשך שלוש שנים, ואחר כך עוד שנה ומשפט! אתה תבלה את השנים הטובות בחייך בגיהנום!
  התובע הנהן בהסכמה ואישר:
  - מידה של איפוק עבורך או מעצר, או התחייבות בכתב לא לעזוב אותך ואמא ואבא יקחו אותך. הבחירה בידיים שלך! ותאמין לי, מושבות נוער כבר צפופות מדי, והם ישמחו לתת לך מאסר על תנאי. אבל אם אתה רב איתנו, אז בהחלט יהיה מקום!
  דימקה חש שהחוקר והתובע לא מתבדחים. ולמעשה, הם יכולים להירקב בכלא. אמנם, מצד שני, לא עובדה שהם ישוחררו אם יחתום. האם יש הרבה דוגמאות כשהשוטרים בוגדים? אבל העיקר בדימקה היה עקשנות, ועקשנות שבאה לידי ביטוי בבירור לאחר שהייה באיי המוות. והילד אמר בהחלטיות:
  - לא!
  החוקר נהם קשות:
  - מה לא?
  דימקה אמר בחומרה:
  - אני לא יחתום! הם תקפו אותי, רצו לפצוע אותי בשרשרת, וזו הייתה הגנה עצמית!
  החוקר נהם:
  - אז בסדר! בכלא זה, שב שבוע יותר חכם!
  התובע הנהן וחתם:
  - תוך כדי חודשיים של מעצר. אבל כמובן שאתה יכול לשחרר מוקדם יותר!
  החוקר נהם:
  - אני חושב שהמעצר יעשה טוב לילד!
  דימקה הוצא מהמשרד ונלקח לכלא. האזיקים צלצלו, והדבר היחיד שהילד היה צריך לעשות זה לחצות את השרשרת מעבר לכביש. שם היה צריך להתקבל.
  דימקה הלך עם שרשרת, כבול לשני שוטרים. הרגיש די רע. כלא, תא, מורשעים מרושעים. כן, והוא הסתבך, סירב לחתום על הודאה. אמנם, מצד שני, אחרי זה לא תתנתקו.
  דימה נלקח לחדר התורנות. שם, שם משפחה, פטרונות, חפצי ערך איתך.
  ואז שמון. שוטר ושתי נשים במעילים לבנים לקחו את הילד לחדר עם מראה והדליקו מנורות נוספות. בעקבות הפקודה:
  - להתפשט!
  דימקה נאנח - שמון! רק תוהה למה נשים? הילד הוריד את הג'ינס, חולצת הטריקו, הסניקרס, הז'קט. הוא נשאר רק עם המכנסיים הקצרים שלו.
  אישה צעירה במעיל לבן העירה:
  - הוא בנוי היטב!
  הקצין קרא:
  - ותסירי את התחתונים! בחיים!
  דימקה, בוער ממבוכה, הוריד גם אותם. בעל כורחו הוא הסמיק וכיסה את עצמו. השוטר קרא:
  - בשקט! ידיים בתפרים! תסתכל מקרוב - זה רוצח!
  אישה במעיל לבן שנראתה כמו אחות חייכה ולבשה כפפות רפואיות דקות:
  - לא ראינו כאלה! תירגע ילד, דודה שלך תרגיש אותך!
  היא החלה לבדוק את גופתו של דימה. עברתי בין שיערו של הילד שצמח במהלך שהותו באיים. סרק בזהירות כל גדיל, מחפש משהו מוסתר. אולי אפילו כסף. ואז היא זרחה באוזניו ובנחיריו של הילד. היא עשתה זאת בזהירות, כאילו מקווה למצוא משהו.
  אחר כך היא הורתה להניח את ראשה על הפתח, וחפרה את ידיה בסנטרה. היא הכניסה את ידה לפיה. דימקה הריח וטעם גומי בלשונו. האישה הרגישה מאחורי החניכיים, השיניים, מאחורי הלחיים. כשהיא לחצה על שורש הלשון, הילד חש התקף של הקאות. כן, כמה מביך. ידו הלכה עד לשקדים, וקשה היה לנשום.
  ואז, לבסוף, האישה שלחה את זה אליה וחייכה:
  - אין שם כלום!
  הקצין הורה:
  - המשך אולגה! חיפוש אישי לאור הסכנה המיוחדת של הנושא חייב להיות היסודי ביותר!
  האישה בלבן החלה להרגיש את החזה של דימקה. היא הרימה את ידיה והסתכלה מתחת לבתי השחי. ובכוח בלתי צפוי נלחץ על הטבור. דימקה התנשף...
  ואז האישה עצרה ושאלה:
  - ובכן, עכשיו תן לו להתכרבל!
  השוטר נהם:
  - זה לא אמין במיוחד! תסתכל גם על פי הטבעת שלו!
  האישה במעיל הלבן הנידה בראשה.
  - זה דורש אישור מיוחד! באופן דומה, על מנת לבדוק את המקומות האינטימיים של הילד!
  הקצין ציווה בעצבנות:
  -שב, שטן קטן...
  דימקה ענה בכבוד:
  - אני בן!
  וזה הפך להיות קל לשפוע. ישב עשר פעמים. לאחר מכן בדקו הנשים את סוליותיו, ועברו בין בהונותיו.
  לאחר מכן, דימקה היה בחדר הסמוך. שם ילד אחר, במדי כלא, חתוך לאפס עם מכונת כתיבה בידיו, אמר:
  - מה חדש?
  השוטר השיב:
  - כן, וכלב מאוד!
  הילד ציחקק והעיר:
  - הוא לא כזה מפחיד! ובכן, שב על הכיסא וגזר את השיער שלך!
  דימקה התיישב. זה לא נעים להיות עירום. ואז גזרו אותך קרחת כמו פושע. לסיום, המכונה הייתה בוטה והיה כואב להסתפר. שיער עבה ושחור נפל לרצפה. המגפיים המופלים של אסיר צעיר דרכו עליהם. נראה היה שעם כל קווצת שיער עוזב חלקיק של הנשמה האלמותית, ואתה נעשית פחות ופחות חופשי. מצב הרוח של דימה היה מדוכא. לפניו תא כלא, ופגישה עם עבריינים קטינים.
  עם זאת, דימקה מעולם לא פחד מעמיתיו. ואחרי שהקשיחו את ארבעים האיים, זה כבר לא מפחיד. אם כן, הוא יילחם. והכלא?
  מה זה עוד מבחן. הוא רק בן ארבע עשרה וכל חייו לפניו.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"