Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Swat Childres Contra L'Alieni E Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    I ghjovani guerrieri guidati da Eduard Osetrov si battenu contr'à un esercitu di stranieri, principalmente cicli. In ogni casu, u zitellu bravu hà da diventà un indianu, è inseme cù e dee luttà contr'à l'armata di Cortez, chì vole cunquistà u statu Maya!

  SWAT CHILDRES CONTRA L'ALIENI E CORTES
  ANNUTAZIONE
  I ghjovani guerrieri guidati da Eduard Osetrov si battenu contr'à un esercitu di stranieri, principalmente cicli. In ogni casu, u zitellu bravu hà da diventà un indianu, è inseme cù e dee luttà contr'à l'armata di Cortez, chì vole cunquistà u statu Maya!
  . CAPITOLU #1
  I ghjovani cumbattenti di u distaccamentu di e forze speciali di i zitelli anu cumbattutu bravamente. In ogni casu, daretu à u campu di forza è mezu, ùn avianu praticamenti nisuna chance di more. Ma i ciculi d'attaccu anu patitu enormi danni è in realtà si sò scappati. Allora era ancu pussibule di discutiri quale era u veru eroe.
  Ma duvemu rende u tributu, i picciotti è e donne in vestiti di cummattimentu sparati cù precisione. Hè stata ritenuta chì i ghjochi nantu à l'urdinatori ùn eranu in vain, è sò solu cumbattenti maravigliosi.
  Adala, chì sparava à a manu diritta di Edik, pigliò è scacciò a so scarpa da u pede di u so zitellu. È cù a destrezza di una scimmia, hà lanciatu parechji graneddi di papaveru à u nemicu chì avanzava.
  U picciottu cumandante annunziò.
  - Questu hè un bonu, per dì, presente d'annihilazione ! Ma hè megliu aduprà durante l'assaltu à u castellu.
  Adala hà logicamente nutatu:
  - Avete un fornimentu inesauribile di sorprese. Dunque, micca tutti i trump cards sò disposti. È a carta di trump ùn hè micca sopraesposta!
  È i picculi semi di papaveru di l'annihilazioni chjappà i ciculi, strappandu i grandi guerrieri in pezzi chjuchi è stracciati. Quì vene a distruzzione.
  A zitella sguillava, battendu u pede di u so zitellu :
  Aspittendu a vittoria nantu à i ciculi, crede
  Ci saranu canzoni novi...
  Ùn mi daraghju micca in schiavitù à a bestia,
  Vi mustraraghju a più alta, sapete, classa in battaglia!
  U zitellu chì si battò à manca rimarcò cù un surrisu :
  - Perchè ùn avete micca lanciatu a manu, ma u pede ?
  Adala ridia è rispose:
  - È hè più divertente !
  Edik annuì.
  - Iè, ogni scemu lancerà a manu, ma pruvate cù u to pede !
  I zitelli esclamanu in coru:
  - Gloria à i guerrieri di a luce,
  Gloria à a mo patria luminosa ...
  I nostri atti seranu cantati,
  A vittoria hè u scopu principale!
  I Cicli, infatti, avendu subitu danni colossali, cuminciaru à retrocede. Ma i mura sò risuscitati di novu. E vitture novi si sò spustate. Parìanu piramidi appiattite nantu à i caterpillars, è grande in grandezza cù tronchi.
  Quandu e truppe di e forze speciali di i zitelli anu sparatu à elli da i fucili di raghji, praticamenti ùn anu micca fattu male. I raggi rimbalzavanu nantu à l'armatura d'acciaio.
  Una di e ragazze esclamò:
  - Eccu un altru scherzu di u nemicu ! È o ancu tutta una valanga di scherzi !
  U zitellu guerrieru esclamò:
  Hè megliu more in pedi chè campà in ghjinochji ! Eru digià in cattività è mi battevanu cù u currente elettricu, passendu scarichi in tuttu u mo corpu da a mo lingua à i mo tacchi. È hè tantu malatu chì a morte hè megliu !
  A zitella annunziò.
  - Iè, è sò statu torturatu ! Inoltre, suttilmente, gravità variabile è assenza di gravità pulsanti. È face tantu male, è, in più, ùn lascia traccia, fora di l'incubi !
  Ebbè, pensu chì u nostru immortale è grande cumandante venerà qualcosa!
  Edik annuì d'accordu cù a so testa bianca è urdinò:
  - È avà ragazzi, pigliate, fate u nasu è starnute !
  Adala, quella ragazza guerriera esperta, dumandò sorpresa:
  - E perchè hè questu ?
  U zitellu cumandante hà rispostu cun fiducia:
  - Quì vi vede quale serà l'effettu !
  I figlioli guerrieri ùn anu micca discutitu. Allora piglianu è tickled u nasu di i so carini zitelli cù a punta di picculi pugnali. È cumu si piglianu è starnuteranu.
  L'atmosfera tremò subitu. E i detriti cù assai punte affilate piovevanu da sopra. Anu colpi à i tanki piramidali. È li picchianu cum'è un ricciu cù l'aghi. È i mostri enormi si fermavanu.
  Edik annuì è nutò:
  - Avà andemu à cantà !
  E i cumbattenti di e forze speciali di i zitelli l'anu pigliatu è cantanu cun piacè;
  A mo principessa, sì un fiore
  Brillante in u giardinu di u Signore !
  U to sguardu hè cum'è una brisa fresca
  Dissipate e fiamme di l'infernu!
  
  E ragazze sacre amanu
  Spada eroica, stringhjendu cun onore!
  Verrà sangue in un flussu
  Un anghjulu sarà cun voi per sempre!
  
  Un sicretu illuminatu cù un sognu
  A vostra imagina, dolce aroma!
  Avete statu sculpitu da u creatore di l'universu
  Tutti i servitori di u male ùn impurtaranu micca!
  
  Forse solu in u celu
  U destinu uniscerà l'amatori !
  Ma Diu ùn ci lascia micca sfraccià in polvera
  Unisci l'unione di i cori in a separazione indurita!
  Dopu tali parolle maravigliose è sublimi, un miraculu hè accadutu. Una armada sana di tanki piramidali fiurisce cum'è una cascata di fiori. È i fiori lussureggianti eranu ghjustu belli. È cuminciaru à cresce cù una forza frenetica è incredibile, tempesta. È hè stata cusì bella.
  Adala basgiò u zitellu cumandante nantu à a guancia è rimarcò:
  - Sò solu un incantu unicu !
  Eddie annuì cun un surrisu.
  - Tecnumagia !
  U zitellu guerrieru esclamò:
  - Nu, è avà in attaccu ! Schiacciate i vostri nemici cun un colpu!
  U picciottu cumandante hà oppostu:
  - Innò! Hè troppu prestu. Prima, duvete guardà e mo avventure prima. Avianu à agisce quì ancu senza nanotecnulugii avanzati, è questu, deve esse nutatu, hè assai difficiule!
  Adala disse cun un surrisu:
  - Di sicuru, capiscu chì hè più difficiule senza tecnulugia. Ma un zitellu cum'è voi, pensu, risolverà ogni prublema.
  Edik cantava cun un surrisu chì scintillava cum'è una perla di mare scelta in a so voce d'argentu:
  Ancu s'è ùn pudemu micca risolve tutti i nostri prublemi,
  Ùn risolve micca tutti i prublemi!
  Ma tutti seranu più felici
  Tutti si divertiranu più!
  Dopu questu, u zitellu hà vultatu l'ologramma. E forze spiciali di i zitelli si sò silenziu.
  L'ochji di zaffiro è smeraldu di i zitelli è di e zitelle divoravanu a vista.
  Ebbè, u zitellu chì era in diverse parti di l'universu è dimustrava nantu à più di unu, quandu ùn avia micca ancu maturatu tantu. È era l'era di u Medievu in u Novu Munnu, un tipu di storia alternativa, cum'è u pianeta Terra.
  In questu casu, hè statu dimustratu chì Edik divintò un picciottu indianu, stalking una squadra di facci pallidi in una emboscata. Hè in shorts, scalzi, cum'è i mocassini sò solu in u modu, ma dipinti cù disegni di culore da a testa à i pedi. Ancu a faccia di un zitellu in tatuaggi spaventosi cù dragoni è anghjuli cù spade.
  Ancu se tali disegni, pare, ùn sò micca tipici di l'indi. Ma induve solu Edik migghiara di avventure è viaghji u destinu ùn hà micca ghjittatu. Tutti i tempi, i pianeti è i tempi si sò mischiati, mischiati è fusi in una spezia di bola densa.
  Accantu à ellu si trova una zitella musculosa cù i fianchi larghi, tacchi nudi, tondi, seducenti quasi sottu à u nasu. Per una certa ragione, u guerrieru, ancu s'ellu deve esse indianu, hè una bionda. Ùn hà guasi micca vestiti, solu mutandine da un set di bikini, una stringa di perle nantu à un pettu pienu.
  Quandu si vultò, Edward hà vistu una bella faccia cù un mentonu virile è un pettu grande ma regulare. I braccia di u guerrieru sò musculi, a so pelle hè cioccolata, chì, in cumbinazioni cù u biancu, cù un toccu ligeru di giallu, o megliu, i capelli di polline d'oru, pare dannamente attraente.
  U guerrieru biondu, però, bisbiglia ansiosamente:
  - I facci pallidi sò ghjunti quì, o picciottu capu Fontana !
  Qualcosa picchiò u ghjovanu guerrieru in u latu musculoso... Eduard si strinse è vide una gamba graziosa, nuda, di zitella. Ancu musculu è forte. E poi a donna stessa cù i capelli rossi ardenti. Una tale bellezza quì. Bionda miele è rossa, tramindui mezzu nudi, musculosi è atletici. Micca guerrieri, ma divinità cù arcu.
  Edward accarezzò cù cura prima una è dopu e gambe di l'altra zitella. Furonnavanu cuntenti, cum'è i misgi chì sò accarezzati. Ebbè, hè ghjustu, una donna nurmale ùn deve micca timida di carezze maschili. È tandu tutti i tipi di pirsuni touchy anu criatu, chì per u più minimu stroking, o flirting, sò pronti à demanda. Ma per un omu hè un desideriu naturali di accarezza è carezza una bella ragazza, o ancu duie ragazze à una volta.
  True, hè un zitellu in u corpu, ma hè digià decently old, è in anni, è in memoria hè abbastanza adultu, cusì ....
  True, assai musculoso, ma atleticu Edward, solu amava e donne forti capaci di dà nascita à una prole forte.
  Ma dopu a bellezza ardente hà datu à Edward un segnu cù e so labbra - congelate! U nemicu vene prestu !
  In verità, un distaccamentu apparsu à u bordu ... Wow, un coronel di e forze speciali ùn s'aspittava micca. Innò, ùn eranu micca trolls in tuttu, o gnomi - persone abbastanza normale, ma ... In armatura medievale, cù moschetti cum'è mazze cannibali, cù spade longu. Tuttu stu esercitu hà datu l'impressione di qualcosa estremamente irreale è surreale. È assai arcaicu. À u listessu tempu, era distinatu da u so gran numaru, ma micca eccessivu. A cavallu, in armatura pesante, sempre più cavalieri vanu fora. A strada, pallida-faccia, una forte esagerazione - u musu hè tannatu, swarthy, è i barbi sò neri.
  A guerriera di u diavulu à i capelli rossi stessu hà rispostu à a quistione chì era pronta à sguassate da a lingua di Edward:
  - Questu hè u distaccamentu spagnolu di Corti. Ùn àbbia paura, ci sò solu quattru centu d'elli, è ùn anu micca avutu u tempu di ripiglià cù l'indi lucali.
  U zitellu guerrieru fischiò è bisbigliò in daretu:
  - Charming... E quanti di noi ?
  Sta volta a bionda miele rispose:
  - Ci saranu cinque cun voi ! - È interceptendu u sguardu cunfusu di Edik, aghjunse. - U numeru più currettu, pentagramma !
  U ghjovanu guerrieru tremò un pocu. U equilibriu di u putere, in quantità, hè chjaramente micca in u so favore. È più impurtante, ùn anu micca blasters, nè campi di forza, nè granate antimateria. È chì hè spaventosa. Per esempiu, un hyperblaster pò cutà tuttu u distaccamentu, induve in un minutu l'energia di dece bombe atomiche cadute nantu à Hiroshima pò esse lanciata fora.
  U diavulu di i capelli rossi hà vistu bè di ricurdà à Edward:
  - Avete un arcu, o capimachja... Aprite u focu à u mo cumandamentu !
  A bionda hà dettu:
  - U zitellu hè scalzu, è hà un vestitu troppu modestu, questu ùn hè micca un ordine per un grande capu, ancu s'ellu ùn ci hè micca un esercitu cun ellu avà. A zitella chjappò i so pedi nudi. È qualcosa cambiò, è Eduard si sentia chì qualcosa ùn era più listessa.
  U zitellu-guerrieru di novu avà attirò l'attenzione à ellu stessu. Hè veramente shirtless, ma in pantaloni di bufali è mocassini gioielli. Nant'à a testa hè una ghirlanda da quale spuntanu trè piume. Innò, micca falchi, ma un tipu d'acellu di piuma chì ùn hè micca cambiatu nantu à a terra.
  U corpu stessu addivintau musculi assai più prominenti è massivi, ancu s'è Edward era sempre distinatu da un sviluppu muscular eccellenti, in ogni modu, in l'ultimi anni, era diventatu troppu seccu per chì i costili anu dimustratu da a mancanza di nutrimentu è u muvimentu constantu. Ma in questu casu, pareva un campionu di fitness prufessiunale - un sollievu perfettu è micca un solu grassu, è a so pelle hè stata versata cù un bronzu rossu-marrone.
  Nantu à u pettu era un tatuu cù un jaguar - u simbulu di Huron. U restu di i tatuaggi eranu spartuti in un locu, cum'è per magia. I guerrieri, invece, avianu una pelle perfetta, liscia è pulita, cioccolata cù una tonalità d'oru, è a so pelle brillava in u crepuscolo di una calda sera mexicana.
  I so pedi restanu nudi, ma questu solu aumentava a so efficacità di cummattimentu.
  Tiravanu i so arcu. Dui picciotti di più, è Eduard era per una certa raghjone sicuru chì era e belle zitelle culà, si disfrazavanu cusì cun cura ch'elli ùn si vedenu micca. Ma quelli dui anu archi cusì lussuosi, cum'è quelli di e principesse, è u piume di frecce hè densamente spargugliatu cù diamanti, topazi, rubini è smeraldi.
  È l'arcu d'Edward ùn hè ancu inferitu in u lussu, ma hà più zaffiri è petri preziosi in tonalità scura. È e belle ragazze anu un culore più brillanti.
  Un distaccamentu di cunquistadori spagnoli era digià cumplettamente situatu davanti à elli. Quattrucentu cavalieri castigliani. Sembra chì u mare ùn hè micca luntanu da quì, ancu s'è l'odori caratteristici sò inaudible, u ventu sopra ghjustu da a costa. Ma l'aroma di i corpi di a zitella hè cusì seducente, cumplitamenti inumani, cum'è una mistura di meli, fiori, un pocu di noce moscata è spezie.
  I guerrieri stessi sò assai cool, è unu pigliò è catturà un insetti cù i so pedi nudi, è u sfracicò in una torta.
  I so avversari, cummattenti, à quellu tempu, u putente Imperu Spagnolu, ùn anu micca avutu ancu u tempu di spolverà nantu à a campagna è pare assai impressiunanti.
  Davanti à tuttu hè un cavaliere putente, largu spalle, altu cù una longa barba rossa. Probabilmente, questu hè u Conte Corti, chì in u futuru riceverà u titulu di duca è pigliarà ricchezza simpliciamente fabulosa.
  Paria esse ghjustu rossu è assai sanu. L'armatura sola pesa un centu è sottu ùn hè micca simplice, ma un cavallu di tirone di un vestitu piebald.
  U zitellu-colonel pigliò u grande spagnolu à a punta di una pistola è si preparava à u focu.
  Dopu avè vistu assai, Edik hà sparatu bè da un arcu, ancu s'ellu ùn avia micca praticatu stu tipu d'arma per un bellu pezzu, era più mudernu è avanzatu in usu, perchè ùn ci era micca cunfidenza particulare chì ellu chjappà.
  A bellezza rossu ardente hà pigliatu u cumandamentu. Tirò prima, è a freccia volò in una trajectoria tangente. U capelli d'oru sparò in qualchì locu à u latu, è da i boschetti opposti volava fora cum'è comete, smashing fasci d'energia annihilation.
  Eduardu, chì ùn avia micca tempu di sparà, hà avutu i pupulari di i so ochji arrotondati in un triangulu. Ùn avia mai vistu questu prima. A freccia di a zitella rossa ardente si sparse è si sparse in onde nere. I cavalieri spagnoli, catturati in sta marea, sò stati carbonizzati subbitu è sbriciolati in polvera cù i so cavalli. Solu i scheletri ghiacciati in l'aria fermanu.
  U rigalu, liberatu da una zitella cù i capelli di u culore di foglia d'oru, hà pruduttu, à pocu pressu, un effettu distruttivu. Solu hè stata spressione un pocu sfarente. Passò un'onda bianca, è un altru centu guerrieri cuminciò di colpu à fiurisce. È, in u sensu più literale. Vale à dì, i bombi succosi è brillanti coprevanu i cunquistadori di l'imperu castiglianu da a testa à i pedi. E poi, i rimjiet veloci si sò andati, una via di bellezza maravigliosa hà cuminciatu à cresce. E putenziali banditi è stranglers sò diventati , ognunu di elli in un machja di fiori fabulosi cù u culore più riccu ...
  L'altri rigali anu travagliatu ancu bè ... A terza freccia spargugliata cù fulmini scarlatti, è i Spagnoli fiammanu cum'è una torcia, prucessione pagana, è poi si trasformanu in un centu di focu... È a fiamma di ogni focu avia u so culore è ombra, è e scintille volavanu, circannu di culpisce u celu neru più altu.
  Ebbè, u quartu presente hè diventatu ancu più maravigliu. Da a freccia volava scintillanti, cum'è u cristallu di rocca, chiavi è bulloni! È cascò nantu à a cuda di u distaccamentu di Corti. I cavalli si trasformanu in caterpillars, è i cavalieri in escavatori, è un centu di machini di strani disinni si firmavanu, appiccicati nantu à a strada larga trà e muntagne.
  Avà quattru centu guerrieri forti è valenti di l'Imperu Spagnolu cessanu di esiste.
  Edik esclamò in ammirazione:
  - Tecnumagia ! Eccu un miraculu !
  Ne restava solu un Corti, si ghigliò cum'è un bloccu immobile nant'à u so cavallu tamantu, cum'è un giru tedescu, è pruvò cun successu à mantene a so cumpusizioni.
  Eduard li tirò, ma dui talloni nudi, ciselati, lamponu, è e zitelle, capelli d'oru è rossi, aggradèvule chjappà una freccia cù a punta di i piedi, dopu chì sclamanu in coru :
  - Innò! Duvete scopre u sangue di quale avete più nobili, nantu à e spade!
  Ebbè, ciò chì hè nantu à e spade, cusì nantu à e spade. Edward avia l'abilità di cummattiri cù un bastone, è una pala di sapore, è ancu un cuteddu à baionetta. S'ellu pudia truvà a spada...
  U zitellu guardò inquiringly à i guerrieri, cum'è s'ellu s'aspittava ch'elli li dassi una spada magica-hoarder - un swing, è centu teste fora di e so spalle !
  Ma a diavula à i capelli rossi indicò a lama spagnola più ordinaria rimessa in daretu da l'onda esplosiva di tecno-magia, bisbigliando in un tonu sinistru:
  - Avà site à parità !
  Allora u ventu cambiò a direzzione, purtendu a freschezza desiderata in una sera tropicale sultry. L'aria fresca spirava da u mare, l'odore di iodu, gamberetti, alghe dolci cum'è caramelle di noci.
  Edward si trasfirìu lentamente à l'armi catturati, si sentia cum'è una vera pelle rossa. È Corti, perchè hà ancu cullà in Messicu ? Vulete distrughje l'antica cultura Maya? Riempite i vostri sacchetti cù l'oru, chì hè cunsideratu un metallu sacru da l'indi lucali. Schiacciate i vechji culti è impone un regnu ancu più crudele di l'Inquisitori è i Gesuiti...
  Quì Eduardu s'hè pigliatu di colpu à pensà chì per una battaglia in un'altra era, i so sentimenti eranu troppu reale. Sentu cù u so torsu nudu, musculu, un soffiu d'aria chì porta una freschezza di mare piacevule, è un pezzu di resina calda chì goccia nantu à una spalla forte.
  Innò, ùn pare micca un sognu. In un sognu, sò generalmente o inconsciente o a vostra cuscenza dura per un pocu tempu. E poi qualcosa d'altru ... Ancu i mocassini causanu un certu inconveniente, è voi stessu ùn site micca in tuttu un picciottu chì pare circa dodici anni, ma un ghjovanu ùn hè più più chjucu di a carne di vint'anni. Hè cusì chì a so imaginazione hà ghjucatu, fighjendu l'incantu di a zitella.
  Questu hè, u corpu ùn hè micca u so, ancu s'è, in generale, Edik era assai luntanu da a maturità finu à pocu tempu. È era un guerrieru micca solu in u XXI seculu, ma in epoche più fresche è cosmiche, cù gloria per un esercitu sanu. Ma avà, veramente, hè o ellu, o, à u cuntrariu, micca ellu ... A carne hè straniera, ancu s'ellu sana, è ci hè assai energia in questu. Micca cum'è in l'ultimi dui anni, quandu Eduard si sentia un pocu di rinfrescante in ellu versu guerri è battaglie, è una lotta cuntinuu per a sopravvivenza, una diminuzione di l'entusiasmu, una pigrizia viscosa in l'entrenamentu è una vuluntà di alzà a matina è fà esercizii. . Iè, è u sognu hè diventatu un pocu viscosu, quandu ùn senti micca a listessa energia è u desideriu di saltà, ma vulete dorme, è pensate - avete digià sperienza in diverse battaglie, ùn hè micca u tempu di ritirata. .
  Per ghjucà à u più pienu, senza risicu, senza dolore è cù solu piacè. È veramente, chì hà bisognu à un zitellu eternu? Stabilitevi in un mondu tecnologicu avanzatu è relativamente sicuru, è vive per sè stessu, godendu di l'intrattenimentu è di l'ozio gioioso.
  Ma Edward hà una situazione un pocu suspesa cù a so pensione. Formalmente, ellu, cum'è un citadinu elficu chì hà battutu per più di una era in Mechnya è hà travagliatu dui centu cinquanta cicli, pare avè ricivutu una pensione. Ma avà serve in l'Armata Solare di un statu micca ricunnisciutu. Allora u so statutu legale ...
  Edward era troppu distractatu, è Corti hà sappiutu di ricuperà. U formidabile grande spagnolu indicò u so moschettu pesante à quellu chì paria esse un indianu. Ùn ci era micca un mecanismu di flintlock ancora, è Cortes hà pruvatu à mette u focu à a polvera cù un mecanismu di strofinamentu. Ebbè, nò, questu hè un'arma assai primitiva, chjaramente inferjuri à l'arcu di solitu cù frecce. L'unicu vantaghju di un tali moschettu hè chì certamenti penetrerà ogni armatura cù u so piombu, a dimensione di un ovu di gallina. In ogni casu, hè assai difficiule di chjappà un indianu destre è agile in questu modu.
  Dunque, Edward ùn hè micca diventatu nervoso, ma calmu si trasfirìu versu a spada. In ogni casu, pudete sparà solu quandu accende u fusible, è questu duverà tempu.
  Cortes gridò qualcosa in spagnolu. Edward ùn sapia micca sta lingua. Ma d'altra parte, parlava l'allemand è l'inglese, è ancu un pocu di francese. U zitellu guerrieru ùn era micca assai espertu di Cortez, o di tutte quelle guerri coloniali in generale. Sapia ciò chì era in i libri di scola. Ebbè, è qualcosa altru sicondu u famosu libru: "A figliola di Montezuma". Ma quì, sicuru, l'infurmazione era frammentaria è mischiata cù a fiction.
  In teoria, Corti deve cunnosce u francese, postu chì i Spagnoli spessu si battevanu cù u paese di u giglio.
  Et Edward, en français, qu'il ne parlait pas très bien, dit :
  - Avete qualchì quistione per mè, monsignore ?
  Corti, da cunfusione, chjappà una mechja accesa à u moschettu, è stu cannone sbattu... Ebbè, un rughjone, ancu da un colpu. Forse era stu sonu, cum"è sbucciate, chì facia falà l"indi quand"elli passavanu i pallotti stessi !
  In questu casu, un pezzu di piombo tondu fischiò nantu à una distanza di più di centu metri, è micca periculu per Edward. U zitellu guerrieru, senza avanzà, s'avvicinò à a spada è alzò facilmente l'arma, ancu s'ellu pesava una decina di kilogrammi. Di sicuru, una battaglia troppu longa, ancu indurita da i cavalieri di furmazione, ùn puderà micca cummattiri cù tali spade. U sabre, sicuru, hè assai più praticu.
  Cortes parlò infine in francese :
  - Quale si?
  Edward hà rispostu in u stilu di Mephistopheles:
  - Sò una parte di u putere di quellu chì, sempre bramantu u male, face u bè !
  Ancu u so francese ùn hè micca assai bonu, ma u spagnolu, di sicuru, capisce. Eppuru, hè bonu chì in un liceu militare una di e realità alternative, sò state insegnate e lingue di u presuntu nemicu. Prima di tuttu, inglese è tedescu, è ancu cinese. L'ultima lingua per l'amparera hè a più difficiuli, è quasi nimu a sapia. A Spagna ùn era micca cunsideratu un avversu seriu, ancu s'è a prevalenza di sta lingua in u mondu hè più grande di quella di l'alemanu. Ma cù i tedeschi, a guerra, apparentemente, era cridutu chì ùn saria micca pussibule di evitari.
  Cortès surrisa en retour, et en français, même s'il n'était pas très net, suggéra :
  - Vulete luttà cù e spade ?
  Edward hà rispostu succintamente:
  - Cavaleri!
  Cortez surrisu ancu più largu. Era cunsideratu unu di i spadacci più forti in Spagna. E quale hè un indianu ? Just un sauvage qui a osé défier l'Empire castillan. Allora perderà u so capu viotu, cù un set di piume.
  Edward pareva avè una opinione diversa è si avvicinava à u so avversu.
  U Conti Corti hè abbastanza faciule, perchè un omu di a so custruzzione è in armatura massiccia, salta da u so cavallu.
  Era un capu più altu ch'è u so avversariu, ancu s'ellu grazia à a magia è per un pocu tempu da adultu, è almenu duie volte più pesu. Ma Edward era ancu distinatu, soprattuttu in un corpu novu, per l'agilità è a musculatura. È chì u cunti arroganti pruvate à piglià impudente.
  A spada, di sicuru, hè più pisanti chè u bastone, hè cum'è sventà una palanca. Ma l'armi di u nimicu sò ancu più pesanti. È ùn importa micca quantu Corti hè forte, a manuvrabilità di un corpu grande serà sempre più bassu.
  Eduardu s'avvicinava, l'inimicu stava fermu, cercandu di mantene l'equilibriu è aspittendu.
  I guerrieri di l'orgogliosa Spagna perdianu i so corpi dopu chì ogni guerrieru tirava una freccia, ma u stessu Corti ùn pareva micca imbarazzatu da questu. À u cuntrariu, u spagnolu pareva soprattuttu cullatu è pomposo.
  Edward accelerò di colpu e effettuò un affondo d'attacco. U Conti u parrò cù un muvimentu appena percettibile di a so spada. U picciottu indianu ridiva - u nemicu era megliu cà ellu pensava.
  Cortez, à u turnu, hà fattu una ricezione di furchetta, ma ancu ùn hà micca ghjuntu à u scopu. Edward hà rispostu.
  I dui avversari cuminciaru à schernu, ma in una manera peculiar. Eduard, più liggeru è più agile, girava vicinu à u nimicu, mentre chì i Corti massicci stavanu immotti, solu à pocu à pocu fà un mezu passu in avanti, circannu di ghjunghje à u nimicu.
  I dui guerrieri eranu silenziu per i primi deci minuti è anu agitu abbastanza prudente. Edward hà culpitu l'armatura parechje volte, ma a spada catturata ùn pudia micca penetrà l'armatura fatta sapientemente. È quandu Corti hà pigliatu u ghjovanu guerrieru cù una onda forte, u sangue apparsu nantu à u torsu nudu di u guerrieru indianu.
  Dopu à quessa, u Spagnolu hà cambiatu tattica, a vista di u sangue di qualcunu l'hà fattu perde a so cumpusizioni, è si n'andò bruscamente avanti. Edward era sempre in più di u nemicu in manuvrabili. Ellu, cum'è un leopardo, si ritirò è si alluntanò, l'addestramentu di u zitellu cummandu hà avutu un effettu.
  Puderete chjappà à Corti solu colpendulu drittu in faccia, l'armatura cupria i so braccia è i so gammi, ma cusì, furzendu u nemicu à spustà più pianu.
  Quì Edward hà ritruvatu a cunfidenza, ùn importa quant'ellu era forte è robustu u conte, era sempre stancu. Ancu i campioni mundiali trà i pugili prufessiunali si stancanu è ùn mantenenu micca sempre u ritmu in dodici round. Ma si cumbattenu in i stessi pantaloncini sportivi. Allora stu mostru sguasserà.
  Infatti, Corti cuminciò à respira assai è sudari assai, è u so ritmu di muvimentu diminuì.
  Ancu nantu à e guance spesse pareva un blush malsanu.
  Edward torna torna più attivu è andò à l'offensiva. À u listessu tempu, u ghjovanu terminatore ùn hà micca utilizatu ciò chì era insignatu in e forze speciali, ma i tecnichi enfatizzati da a literatura d'avventura. In particulare, colpi sottu à a basa di a spada per stancu u nemicu è, soprattuttu, a so manu quantu pussibule.
  Cortez hà cuminciatu à retrocede un pocu, è dopu Edward hà ritruvatu u putere di parlà:
  - Chì, monsignore, cucini ?
  In risposta, u conte fece una affonda brusca, chì guasgi trapassò l'ochju di Edward, ma ellu stessu riceve una spada nantu à i so dite. U ghjovanu guerrieru chjappà senza sbattulà troppu, a pelle di bufali di i guanti solu sbuchjata, ma u cummandu rumpiu un paru di falange di Cortez. Hè diventatu dulurosu di tene a spada in a so manu diritta, è u capu di i Spagnoli tirò l'arma in a manu manca.
  Ma, sicuru, taglià cù a manca hè assai più duru ch'è cù u dirittu, ancu s'è vo site digià furmatu.
  Edward hà guadagnatu una certa fiducia. Attaccò l'inimicu in u capu è, à u stessu tempu, fece un calciu sottu à u ghjinochju.
  A piastra di l'armatura era un pocu più altu, ma sempre, u bufali sbulicò u colpu. Ma da l'altra banda, Corti sbalzava, è a so spada sviata un pocu, è Eduardu, avendu fattu una tecnica di fan quannu una cumminazione di colpi hè stata fatta, scratched severamente u cuntu spagnolu nantu à a guancia.
  U colpu hè cascatu ghjustu sottu à e sopracciglia, ma u sangue era sempre, è hè diventatu difficiule per u nemicu di parlà, è u dulore stessu distracte da u duellu.
  Corti era avà, veramente, furioso, ma a so furia era stancu è in qualchì manera impotente. Parechje volte u cuntu hà mancatu, è, infine, Eduardu, sferendu abilmente cum'è un pesciu, culpì u nemicu cù una lama in faccia.
  A sopracciglia diritta sbucò cum'è una palla piena di sangue, è Cortez hà veramente nutatu. Edward, videndu a so cundizione, si tagliò u polsu. A pelle di bufali era ligeramente "trombata", u nemicu tena sempre a spada in a manu manca.
  Quattru guerrieri fessuravanu i so pedi nudi, ciselati è gridavanu à u cima di i so pulmoni:
  - Brava, u nostru zitellu ! Sò surtitu assai intelligente!
  Allora u ghjovanu guerrieru ripete torna u colpu à i so dite. Iddu, in principiu, pudia fà un attaccu in capu, ma vulia catturà Cortez vivu.
  A spada pesante di u capimachja spagnolu s'hè lampatu in a fanga, è a bruta si ritirò di novu, è rispose stancu in francese:
  - Ebbè, pare ch"aghju persu per tè, salvaticu !
  Edward hà rispostu logicamente:
  - I salvatichi ùn parlanu micca francese. È in generale, avete vinutu in una terra straniera per schiavi è tumbà !
  U capu spagnolu urlò:
  - T'emu purtatu a fede chì ti salva da u turmentu eternu, infernale !
  Edward rispose cun un sorrisu.
  - Sò digià diventatu un turmentu per tutti, ancu s'ellu ùn hè micca eternu !
  Les deux guerriers se trouvaient face à face. Tramindui eranu cuparti di sangue, ancu s'è Cortez, sicuru, era spruzzatu più grossu è più feritu. Un grande spagnolu disarmatu contr'à un indianu cù una spada micca troppu affilata, ma abbastanza mortale.
  Cortez pudia vede solu cù un ochju, ma malgradu a so guancia fessura, parlava assai distintamente. Eduardu ùn sapia micca chì fà cù u conte spagnolu. Saria bisognu di piglià u prigiuneru, ma in questu casu, ùn hè micca chjaru induve u portanu.
  Ancu s'ellu, in fattu, duveria esse datu à i guerrieri di l'imperu Maya. Per via, chì hè u nome di a so capitale ? Hè volatu da a mo testa ! E induve sò l'unità di l'Indiani Messicani avà. U so imperu chjamatu imperu hè digià in decadenza, ùn ci hè nè guardia costiera nè armata regulare in vista. Allora quattrucentu spagnoli armati di moschetti voluminosi si sò pruvati à esse una forza enormosa per elli.
  Edward hà lettu un libru nantu à a guerra di Corti per un bellu pezzu, perchè ùn pudia micca ricurdà esattamente quale l'Indiani avianu un rè in quellu tempu è ciò chì, almenu apprussimatamente, avianu u più grande esercitu. Ma in tiurìa, una putenza cchiù granni ca l 'Spagna stessa (senza pussidimentu straneri!) Ùn deve esse picculu è a pupulazione.
  Corti rumpiu u silenziu è ùn disse micca troppu chjaramente :
  - S'è tù vinci, tandu ammazza !
  Edward ririszò in risposta è li dumandò in grazia:
  "Forse offre un grande riscattu per sè stessu!"
  U conte spagnolu hà rispostu onestamente:
  - Ùn aghju chè debiti chì fermanu da u Statu, aghju passatu tuttu in a spidizioni è u mo distaccamentu di mercenari !
  Edward hà rispostu per Corti stessu:
  - È u rè simpricamente eseguisce u perdente ... - È dopu un pensamentu interessante hè vinutu à a testa di u ghjovanu guerrieru. - È s'è tù entre à u serviziu di u rè lucale ? Sembra chì ùn avete micca altra scelta !
  Cortez ci hà pensatu. A furtuna hè spesa, i debiti sò grandi, è l'interessu nantu à elli hè crescente. In Spagna, l'aspetta una prigione di debitore è, prubabilmente, a tortura. Di sicuru, dumandaranu u distaccamentu mortu - ùn perdoneranu micca. Andà à u serviziu di u rè lucale ? Ci sò pochi Spagnoli chì serve cum'è mercenari, è in u so distaccamentu avà distruttu, luntanu da tutti sò nativi di l'imperu castiglianu.
  In ogni casu, ùn ci sò micca restrizioni morali. Hè chì u rè lucale, prubabilmente da un tipu di pagani. Ma Corti stessu ùn hà micca veramente capitu a fede cristiana, è iè, Diu, appiccatu cum'è un omu indifesa à una croce, hà suscitatu parechje dumande. En effet, l'Omnipotent s'autoriserait-il à être crucifié ? E perchè hè chì Diu, chì hà brusgiatu Sodoma è Gomorra, affucatu quasi tutta l'umanità in un diluviu, si svegliò di colpu cusì strane inclinazioni ?
  In ogni casu, Corti era più un agnosticu chè un cattolico. Inoltre, durante a battaglia ùn hà micca patitu troppu - i diti rotti guariscenu rapidamente è a sopracciglia ancu. A spazzola, per furtuna, hè stata intacta, ancu s'ellu era brusgiata.
  U Conte fece un sorrisu è li dumandò educatamente :
  - S'e andu à u vostru serviziu, allora chì salariu mi darete ?
  Edward hà rispostu ambiguamente:
  - È questu deciderà u mo rè !
  U guerrieru di i capelli rossi pareva cum'è un fungu chì saltava da sottu à una tuffuna è hà ruttutu:
  - Questu ùn hè micca un attu di un zitellu, ma di un maritu ! Venite, seguitemi !
  È a biddizza agitava u so pedi nudu. U capu spagnolu hè sparitu cun ella. Cum'è in i filmi - di colpu è rassegnatu!
  Ma c'era una zitella cù i capelli d'oru. Ella guardò languidamente à Edward è dumandò tranquillamente:
  - Vi hè statu prupostu di fà un attu di tradimentu ?
  U ghjovanu guerrieru annunziò ubbidiente è era surprised:
  - Iè... Ma cumu a sà !
  U guerrieru parlò in un tonu più simplice:
  Ciò chì vede avà ùn hè micca un sognu! Questa hè una realità parallela nantu à quale i dii chì servemu anu un putere considerableu...
  Una zitella musculosa cù i capelli d'oru s'hè silenziu, è un altru apparsu cù una mopa di capelli verdi è ochji rubi brillanti. Ella disse lentamente:
  - A ghjente hè diversa. Ancu i dii... È di solitu, ovviamente ùn intervenenu micca... salvu quandu l'intervenzione hè necessariu. E poi, in questu casu, preferanu a ghjente!
  Apparve una altra zitella cù i capelli più bianchi chè perle, rispose senza fiatu:
  - È avete avutu a furtuna d'avè un horoscopu cusì chì u Cunsigliu di i Dii hà sceltu per a missione più impurtante !
  Edward s'inchina à e zitelle à a cintura è rispose timidamente:
  - Eppo, ùn sò micca direttamente... Vale a pena ?
  Riapparsu a ghjovana rossa, cù i capelli più brillanti di a torcia olimpica, è rispose duramente:
  - Di sicuru micca ! È a probabilità chì affruntà u compitu hè uguale à micca più di una chance in un trilione!
  Edward s'affogò è mormorò:
  - Ma allora ?
  U diavulu di i capelli rossi rispose duramente:
  - È ùn avete micca scelta ! Ùn avete micca sceltu à mè, aghju sceltu tè !
  A zitella di i capelli d'oru spiegò in un tonu assai dolce:
  - Vi trasfiremu à unu di l'innumerevoli universi paralleli, in quale avete da fà qualcosa chì cù e vostre cunniscenze è e vostre cumpetenze hè quasi impussibile di fà!
  Una zitella cù i capelli smeraldi rimarcò:
  - Ebbè, perchè - hè impussibile ! In parechji travaglii fantastichi, i sicarii, utilizendu a cunniscenza di u futuru, facenu parechje cose, qualchì volta parevanu, assai incredibili. Inoltre, queste persone sò assai peggiu chè un ghjovanu guerrieru, un zitellu eternu, e forze speciali, è ancu un candidatu di scienze tecniche, chì avete difesu di manera brillanti, chì mostra chì u vostru cervellu ùn hè micca zitellu!
  U guerrieru di i capelli bianchi cunfirmò:
  - Iè, stu quadru ùn hè micca solu sceltu secondu l'oroscopu, ma ancu assai preziosu in sè stessu! Allora e probabilità aumentanu!
  A ragazza Ranger dai capelli d'oru sospirò forte è rimarcò:
  - U tempu hè pocu ! Ùn pudemu micca abbandunà ellu finu à u 1 di ghjugnu, chì significa chì e nostre chances di avvistà ancu Stalin sò calate da a progressione zero!
  Edward sbatté le ciglia nere vigorosamente e mormorò:
  Ùn capiscu micca bè ciò chì succede?
  E quattru streghe si guardaronu, è tandu a più rossa di elli suggerì:
  - Mostramu. E parolle sò solu u sonu di ghiaccioli in u desertu di u Sahara !
  Quì, in u locu più interessante, un gong sonò, chì annuncia:
  Hè ora di piantà sta trasmissione divertente.
  
  GULLIVER DIVINTU GIÙVU
  ANNUTAZIONE
  Questa volta, u leggendariu viaghjatore Gulliver hè diventatu un ghjovanu schiavu, diventendu un zitellu chì stampa i so pedi nudi nantu à e petre affilate. E poi addivintò un cabin boy nantu à una nave pirata.
  . CAPITOLU #1
  A transizione hè stata abbastanza longa. A strada hè rocciosa è e rocce calde sò u clima tropicale. È u sole era ghjustu da tramontà.
  U zitellu Gulliver caminava cù a zitella di a padrona. Sculacciava cù i so pedi nudi assai più cunfidenza chè u so omu, chì era diventatu cusì ghjovanu, pareva circa dodici anni.
  U zitellu Gulliver mormorò:
  - Sò stancu è sete !
  A zitella rispose cù una risata:
  - Tu sì un schiavu ! È i schiavi ùn ponu micca dumandà qualcosa da i so maestri!
  U picciottu suspirò. Finu à pocu tempu, era un adultu è un capitanu, ma avà hè diventatu solu un shket scalzu, chì hè urdinatu cum'è volenu!
  Ma dopu hè vinutu l'arrestu. U cunvogliu hà decisu di riposà è di manghjà un muzzicu. I picciotti prigiuneri, chì eranu adulti, anu firmatu qualchì ora fà.
  È si sò permessi di beie un pocu d'acqua è di manghjà una tortilla cù u furmagliu è l'agliu.
  L'alimentu lucale pareva diliziosu à Gulliver. Inoltre, hà apprezzatu chì avà hà i denti ghjovani, sani, assolutamente sani. Allora si entusiasmava.
  Solu e sole nude di i pedi eranu assai sbattuti è graffiati nantu à i ciottoli.
  Allora eranu in strada di novu.
  Ci hè statu qualchì ghjornu longu quì, o pareva cusì?
  A zitella dumandò à Gulliver:
  - Allora crede in u vostru Diu, ma pudete, per esempiu, andà à u palu per a fede !
  U ghjovanu viaghjatore hà rispostu :
  - Sò contru à l'estremi è u fanatisimu !
  A zitella accunsentì
  - Questu hè ghjustu ! Ma c'era quelli trà voi chì andavanu à a so morte !
  Gulliver hà rispostu cù un surrisu:
  - Eranu diversi ! Quale hè andatu à una morte dulurosa, è chì hà traditu ! È micca solu a punta di pistola, ma per l'interessu propiu!
  A zitella surrisu. I so pedi nudi battevanu a ghiaia grossa, è apparentemente li piacia ancu.
  Ella cantava :
  L'amore di Cristu hè bellu è puru,
  Hè una bellezza solida è luminosa ...
  À u listessu tempu, ci hè assai male in u nostru mondu,
  Probabilmente ancu un forte Satanassu !
  U zitellu Gulliver hè stata surprised:
  Da induve vene stu salmu ?
  A zitella hà rispostu cù un surrisu:
  - L'aghju scrittu stessu ! Chì ci hè bè ?
  Gulliver hà rispostu cù un surrisu:
  - Per esse onestu, micca male ! Ma crede in Cristu?
  A ghjovana viscontessa rimarcò logicamente:
  - In chì sensu ?
  U zitellu-capitanu grugniu:
  - Nu, chì ellu Diu !?
  A zitella strinse e spalle è rispose :
  - Chì ellu hè u Diu Onnipotente è u creatore di l'universu no. Ma u fattu chì ellu, forsi, avia qualchì tipu di capacità magiche - abbastanza!
  Gulliver hà elaboratu:
  Perchè ùn crede in a so natura divina?
  A zitella hà rispostu cun fiducia:
  - Perchè stupidu accunsentì à l'Onniputente per andà in croce ! Assai stupidu, avè a forza di ùn esse capace di prutege sè stessu !
  U zitellu capitanu hà rispostu:
  - Hà fattu per piglià tutti i nostri peccati nantu à ellu !
  A ghjovana viscontessa righjia è rispose :
  - Ùn hè micca assai difficiuli di crede chì u Diu Omnipotente ùn avia micca altru modu per salvà l'umanità ch'è andà à a croce stessu. Ma chì ne di a saviezza infinita di u creatore ?!
  Gulliver alzò le spalle e rispose:
  - Ebbè... Ci sò sicreti chì ancu l'anghjuli volenu penetrà ! È in generale, pò esse veramente altru è hè impussibile!
  A zitella annunziò.
  - Quì vi urdinaraghju di incrustà cù bastone nantu à i vostri tacchi nudi, è tandu serà pussibule !
  Ci era un silenziu doloroso. Gulliver ùn sapia micca chì aghjunghje. In verità, i teologi sò discututi per seculi. È hè veramente un paradossu: dopu avè aghjustatu un altru crimine assai grande, a ghjente hà avutu una chance per a salvezza. Ci hè ancu assai per discutiri. È nantu à se u Figliolu ùn hà micca purtatu un riscattu cù u so sacrifiziu. Solu à quale ? À u Babbu - questu hè stranu, u Babbu pigliarà un riscattu cum'è a morte di u Figliolu. Ma si sona ancu blasfemu à Satanassu.
  È cusì si face male è cusì male.
  Gulliver cantò cun un suspiru:
  Quante persone anu tante opinioni
  U sicretu di u celu sacru
  Vogliu chì tutti sapianu...
  In cerca di a verità, a bughjura di i rami,
  U dimòniu infuria in furia,
  Vulete impone un pianu,
  Hè un sognu di riceve a luce di l'amore di e generazioni,
  Solu u Diu Onnipotente pò dà a risposta!
  A ghjovana viscontessa annunziò.
  - Ti vecu bè, manghja !
  Gulliver hà dettu:
  - Iè, hè ancu bellu di marchjà mezzu nudu, sottu à u sole caldu, cù una zitella cusì bella cum'è tè !
  È torna u zitellu sbulicò, pistendu una petra affilata. È paria infelice.
  A viscontessa rimarcò :
  - Di sicuru, a fede deve esse fundata nantu à argumenti ragiunate ! Per esempiu, Ghjesù dice chì hè u Diu Altissimo. In ogni casu, insignà : s'ellu ti pisgianu nantu à a guancia diritta, volta a manca ! È in l'Anticu Testamentu, à u cuntrariu, dà ordini di sterminà e donne è i zitelli, è ancu l'animali domestici!
  Gulliver hà rispostu:
  - Pari di cunnosce bè a Bibbia !
  A Viscontesa annunziò.
  - Iè, aghju lettu. È ci hè assai crudeltà è assurdità ! Cum'è un cumandamentu per marità di prostitute, o un ordine per tumbà l'innocenti. È Eliseu hà postu l'orsi nantu à i zitelli, chì u mozzavanu solu per a so calvicie !
  U zitellu Gulliver rimarcò:
  - È a ghjente qualchì volta face questu, creendu crudeltà !
  A zitella hà cunfirmatu:
  - Iè, facenu ! Ma ùn li face micca creditu !
  U zitellu capitanu rimarcò:
  - Sfurtunatamente, qualchì volta succede chì ci vole à aduprà a crudeltà. Ebbè, s'ellu ùn ci hè un altru modu di educazione ! È in generale, chì vi cunfonde?
  A viscontessa rimarcò :
  - D'una banda, a crudeltà estrema di l'Anticu Testamentu, è à tempu a dolcezza di Ghjesù Cristu, chì pricava ancu crucifissu, per i so boia !
  Gulliver allargò e mani è rispose:
  - Ùn a sò micca! Mentre hè difficiule di dì perchè è chì ... Avemu da cullà i nostri pinsamenti. Ma in ogni modu. Quì a quistione hè, ma a vita ùn finisci micca cù a Terra. E forsi, dopu avè uccisu u zitellu cù l'aiutu di l'orsu Eliseu, l'hà liberatu da u soffrenu eternu in l'infernu ardente, trasferendu subitu in u paradisu?
  La viscontessa ridacchiava e rimarcava:
  - Allora ogni assassinu pò dì - Ùn l"aghju micca lasciatu peccatu ! È si trasfirìu in u paradisu !
  U zitellu Gulliver vulia ughjettà, ma in qualchì modu i pinsamenti ùn sò micca intruti in u so capu. È di chì ci hè da parlà ? Quì avete bisognu à esse un teologu espertu. Ancu i teologi è i teologi ùn sò micca capaci di dà una risposta satisfactoria à tutte e dumande. Per esempiu, perchè u male esiste in presenza di un Diu Onnipotente è amante? Diu voli chì u male esiste o ùn hè micca capace di finisce ?
  È quì hè assai difficiule di risponde in modu specificu. O cusì risulta, o altrimenti. Ma ci hè un paradossu chì ogni risposta ùn cunvene micca à tutti.
  U zitellu capitanu disse cun un sorrisu tristu:
  - Quì, per esempiu, campate mille anni senza invechje. Allora rallegrate in questu. Perchè Diu vi hà datu grazia è eterna ghjuventù. Ma ùn hà micca datu à a ghjente ordinaria. È questu hè u so affari !
  A Viscontesa annunziò.
  - Amen ! Questu hè cool!
  Gulliver cantava:
  Diu hè a più grande misericordia di i senza fondu,
  Avete creatu a terra, l'altezza di i celi...
  Per u populu, u to Figliolu unigenitu,
  Si n'andò à a croce, è poi risuscitatu !
  A zitella annunziò è cinguettava:
  À l'appellu celeste
  Tutti i mo amichi si riuniscenu
  À l'appellu celeste
  Là, per grazia di u Signore,
  Aghju da!
  Gulliver li fece l'occhiolino e cantò in risposta:
  Diu mio, sì Tu, sì Tu
  ti vecu in ogni locu...
  Quandu stracciu i fiori in passaghju,
  È cun amore ti adore !
  
  Ghjehova hè a corona di bellezza,
  À a luce di u ghjornu è a mezzanotte splendore ...
  Quessi sò i mo pinsamenti è sogni
  Questa ghjuventù hè un desideriu luminoso!
  A zitella annunziò cun un sorrisu radiante.
  - Iè, avete una bona canzona, però, vogliu chì tù canti di più !
  Gulliver cantò cun un surrisu:
  Quantu hè bellu tuttu ciò chì hè u vostru,
  Sentu a to voce in ogni locu...
  In u core di a manu diritta di Diu canta,
  È bisbiglia in l'anima cum'è un colossu in maturazione !
  
  Quessi sò muntagne cuperte di muschiu,
  Queste sò onde cù una spuma furiosa ...
  Hè una spiaggia di sabbia calda
  Questu hè u sole da l'universu infinitu!
  Allora a zitella battò in furia u so pede nudu è interruppe Gulliver, dumandendu:
  - È e vechje brutte, a creazione di u Signore Diu, chì sò ancu belle ?
  Gulliver alzò le spalle e rimarcò:
  - Se ci sò abitanti di altri mondi è pianeti, è ùn sò micca cum'è noi, allora ancu elli, probabilmente, puderanu pensà chì simu un freak. Inoltre, ancu in relazione à e più belle ragazze!
  A viscontessa accunsentì :
  - Da u puntu di vista di a dialettica - sona logicu !
  Gulliver cantò cun un surrisu:
  Illuminatu u Signore Onnipotente,
  Truvà a pace in Cristu...
  Sentu ch'e sò un peccatore,
  Chì u Signore hè u mo salvatore!
  A zitella annunziò è cantò, scoprendu i denti :
  Nantu à un tronu celeste
  U Rè Onnipotente era sedutu ...
  Per a vostra grande vuluntà
  Cristu ci hà guvernatu !
  
  Hanu crucifissu Diu nantu à a croce
  Ghjesù hà pricatu à u Babbu ...
  Per ùn ci ghjudicà duramente,
  U peccatu ci hà pardunatu finu à a fine !
  
  A misericordia hè senza limiti
  Mandò u so Figliolu à more...
  Per serve à Diu personalmente,
  È ùn ose micca more !
  È e zitelle fece l'ochju à a so contraparte.
  Gulliver hà dettu:
  - Iè, hè bella. Puesie, diciamu solu - hè grande ! Ma ricunnosce Ghjesù Cristu cum'è u vostru Signore è Salvatore?
  A zitella ridava è cantò :
  Ghjesù perfezione,
  Ghjesù perfettu ...
  Da u surrisu à u gestu
  Soprattuttu lode...
  Oh chì benedizzione
  Oh chì benedizzione
  Sapete chì Diu hè a perfezione!
  Sapete chì Diu hè ideale!
  Gulliver hà cunfirmatu:
  - L'avete cantatu bè, è spressiva ! Vecu un grande potenziale in voi.
  A zitella canta cun piacè:
  In l'immensità di a maravigliosa patria,
  Temperatu in battaglia è travagliu ...
  Avemu cumpostu una canzone allegra
  Circa u Diu Onnipotente è u capu ...
  
  Diu Luce hè a gloria di a battaglia,
  Diu Luce di u nostru volu di ghjuventù...
  Luttendu è vince cù canzoni,
  U nostru populu seguita u Signore !
  Gulliver hà rispostu cù un surrisu:
  - Bravu canti ! Solu super!
  A zitella righiò è rimarcò:
  A canzona ci aiuta à custruisce è vive,
  Ci precipitemu audaci in una caminata cù una canzone ...
  È quellu chì cammina per a vita cù una canzone,
  Ùn sparirà mai, mai!
  I zitelli marchjavanu per a strada rocciosa. Era doloroso per i pedi abbattuti di u zitellu, ma hà suppurtatu è marchjò. È a cunversazione distratta da u soffrenu.
  Inoltre, u fattu chì avete tutti i vostri denti è i ghjovani hè digià rialzante. È u corpu ghjovanu hè robustu è sanu. È tuttu u circondu hè una percepzione cusì luminosa, radiante, fresca di u mondu.
  A viscontessa dumandò :
  - E perchè, per esempiu, se Cristu hè Diu è hà tuttu u putere nantu à a Terra è in u celu, u regnu più successu è cunquistatore di tutti i tempi è di i populi hè Gengis Khan? Quale hè à tempu un barbaru è un paganu, è assai crudeli, è un poligamu !?
  Gulliver, cù un sorrisu di zitellu sconcertatu, rispose:
  - Ebbè, questu hè una quistione difficiule... Per esse onestu, a Bibbia dice chì Satanassu hè u Diu di st'età, è forse Gengis Khan deve u so successu à u Diavule !
  A zitella hà rispostu:
  - Oh nò ! Nunda hè scrittu in a Bibbia - Satanassu hè u diu di questa età! Aghju una memoria eternamente ghjovana, è assai megliu chè voi, chì invechjate è brutte !
  U zitellu capitanu rimarcò:
  - Hè scrittu - u diu di questa età hà cecu a so mente !
  A viscontessa ridia è rispose :
  - Ùn dice micca chì hè Satanassu ! Forsi significa egoismu umanu. O forse, per esempiu, orgogliu eccessivu, o altri difetti di caratteru.
  Gulliver hà dettu:
  - Questu hè in parte vera ! Forse significava tutti dui!
  A zitella cantò, scoprendu i denti :
  Chì vulia dì u Signore ?
  Gulliver hà rispostu cunfusu:
  - Di chì parli?
  A viscontessa surrisu è rispose :
  - Iè, di cose diverse ! Aghju ancu una canzone nantu à questu!
  U picciottu capitanu alzò e spalle è suggerì:
  - Vai, canteraghju prima !
  A zitella annunziò cun un surrisu.
  - Sè vo vulete, canta
  Basta ùn cantà à riposu !
  Gulliver cantava cù a so voce chjara è infantile ;
  Un omu in incredulità hè infelice
  Hè impussibile di campà in a lussuria peccaminosa ...
  Perchè l'ira di Diu hè terribili
  Perchè Diu strettu hè u ghjudice !
  
  A carne in l'infernu languisce da u calore,
  È hè u tempu per noi tutti di capiscenu per un bellu pezzu ...
  Quelli chì ùn cunnosci micca a fede in u Signore
  Cascate sottu à u jugu di l'infernu !
  
  Un omu peccatore uttene u so
  Serà cum'è una ragna in focu...
  I dimònii turmentaranu in l'infernu,
  Quelli chì adoravanu Satanassu !
  
  Teme è pentite nemicu di u Signore -
  Sarete cacciatu drittu à l'infernu ...
  Quale ùn onore u ghjornu di u sàbatu -
  Sarà per sempre in fiamme!
  
  Avete onoratu l'idolu è per questu in agonia,
  Face tantu male à torce in l'infernu ..
  Sarà cattivu, scienza -
  Preferitu l'idolu à Cristu !
  
  Ùn hà micca cridutu l'ordine di Diu
  Ùn vulia micca onorà u primu ghjornu ...
  Ùn sperate micca, ùn brusgiate micca immediatamente -
  L'eternità in i turmenti di un peccatore hè u destinu!
  
  Credu chì u tempu di a vendetta vene,
  Ghjesù u Gran Diu hè ghjuntu
  È venerà u ghjornu di a fine
  Ellu purterà a salvezza à e persone!
  
  U Diu Santu risuscitarà i morti,
  Quelli chì in a fede ùn saranu micca puniti da a decadenza ...
  Credu chì saraghju ancu cun l'Onniputente,
  In u celu - lasciate a carne colapsà!
  A zitella cun un surrisu chì brillava cum'è perle cunfirmava:
  - Una canzone assai bona ! Ma ùn sarete micca pienu di canzoni solu ! Avete bisognu di qualcosa di più cool è unicu!
  Gulliver hà dettu:
  - A stupidità hè ancu unica !
  La viscontessa cinguettava:
  - Quantu serà bonu tuttu s'è no diventemu zitelli almenu un pocu !
  È suggeriu:
  - Cantemu un altru !
  U picciottu capitanu strinse e spalle.
  - A vulete ?
  A zitella annunziò.
  - Esattamente, vogliu chì canti !
  È Gulliver pigliò è cantò;
  Miraculi in u mondu novu
  Hè cum'è un conte di fata in culore ...
  Ci hè una tale bellezza
  Ùn truvate micca un difettu cù un puntatore!
  
  Ebbè, chì s'ellu hè un novu ghjornu
  Venendu sopra a terra...
  Dunque, ùn simu micca troppu pigri per alzà,
  Ùn ci hè micca cooler in u mondu!
  
  Ci sarà una nova luce in gloria,
  Induve l'arburi sò cum'è dolci...
  Scuntremu l'alba
  In eterna felicità i nostri figlioli !
  
  Una nova era vene
  Stu locu hè cusì bellu ...
  A persona serà felice
  Chì a strada sia periculosa!
  
  Chì u pianeta fiurisci
  Prestu sarà un paradisu lussureggiante ...
  Apertura un contu vincitore
  Chì u mondu sia radiante !
  
  Quantu hè bonu
  Se u sole brilla luminosu...
  Picchio trapana un scalpello
  Tutti sò maravigliosi nantu à u pianeta!
  
  Quantu ci divertemu
  felicità piena valle...
  Serà, crede à l'ora di l'ora,
  U significatu d'oru !
  
  Chi faria u nostru destinu,
  Bellu assai valente...
  Se ci hè una redistribuzione
  Allora diventate più putente!
  
  Ùn calemu micca a nostra testa
  Radrizzendu a spalle cù fierezza...
  Per pancake burro, casgiu cottage,
  Subbitu l'hostess aghjusta!
  
  Allora ci sarà a felicità sapè
  È a luce cù u Nome di Svarog...
  U veru paradisu serà
  A ghjente hà pricatu à Diu!
  
  U Signore hà datu una risposta:
  Avemu da travaglià felice ...
  E poi ciao venerà -
  I visi s'illuminanu !
  
  Eccu una zitella scalza
  Aghju sellatu una tartaruga...
  Devi chjappà cù un pugnu
  Lanciate assai paura !
  
  Induve succede u focu
  Ebbè, induve brusgia u focu...
  colpu schiacciante,
  U nemicu crudele attacca!
  
  Ùn ci rendimu micca à u nemicu,
  Cunsiderate sta aspirazione ...
  Radrizzeghja u cherubino
  Ali è pirdunu à i nemici !
  
  Dì chì sarà prestu
  Ciò chì si chjama a vittoria...
  U circu hè Chapiteau,
  È qualchì volta i cani abbaia !
  
  Prestu serà cum'è in paradisu
  Facemu u mondu bellu..
  Lada ti ringraziu -
  Cherubini brilla d'oru!
  U zitellu hà cantatu bellu, è a so voce diventò zitellu. Moltu forte è piercing.
  La viscontessa cinguettava:
  - Manghja bè ! È hè bellu!
  U zitellu capitanu sibilò:
  Cantu, cantu, è ammazzaraghju tutti i dimònii !
  A zitella canta ancu:
  Semu fieri ragazze di Svarog,
  Coraggiosi, bravi guerrieri...
  Servimu fedelmente, simu in u Nome di a Famiglia,
  Chì i missiavu è i babbi sò fieri !
  
  Diu Svarog è a mente di e persone,
  Fate u mondu felice ...
  Ùn seremu micca scunfitti, crede u cattivu,
  Hè u nostru travagliu è a creazione !
  Gulliver fischiò è nutò cù amore in a so voce:
  - Grande canzona !
  La viscontessa annuì e cinguettava:
  - Iè, hè a bellezza. Chì manghja per cantà.
  U zitellu è a zitella cuntinuavanu à marchjà. I so pedi di u zitellu si sò stampati cun grande fiducia. È senza dubbitu puderanu cantà assai bellu.
  I zitelli parenu esse tuttu. È hè un mondu cusì maravigliu. Ancu s'ellu ci hè a schiavitù in questu.
  Gulliver cantava cun piacè:
  Tutte e persone nantu à u stessu pianeta
  Duvete sapè à campà amichevule ...
  I zitelli deve sempre ride
  È campà in un mondu pacificu
  I zitelli anu da ride !
  I zitelli anu da ride !
  I zitelli anu da ride !
  È campà in un mondu pacificu !
  Allora caminavanu, marchjanu è marchjò di novu ...
  Infine ghjunse a sera. È una colonna cù i zitelli chì sò stati catturati hè stata custruita per a cena.
  Ci sò stati datu un tipu di zuppa di cundizzioni comestible, è più torte cù latte. I picciotti schiavi manghjavanu. E vuluntariu si adurmintò.
  In verità, dopu à una marchja di ghjornu difficiule, avianu bisognu di riposu.
  Gulliver hà ancu sbuchjatu u nasu è hà avutu sogni maravigliosi.
  In quale cantavanu e zitelle mezze nude;
  L'universu hè statu strappatu
  Stelle sbiadite, catastrofe-morte !
  Singhiozzi, lamenti in u tormentu di a distanza infernale,
  È per quelli chì sò sopravvissuti : solu vergogna à suppurtà !
  
  Cum'è Diu - guvernendu tutte e lege,
  Dimenticà di a cuscenza, è ricusendu l'onore !
  A razza aliena porta un mondu novu,
  Ci hà lanciatu una sfida - una nutizia sfacciata!
  . CAPITOLU #2
  U cabinu, in quale Gulliver si trasformò, navigò nantu à una bella è assai eleganti brigantina. E so vele eranu culurite assai brillanti, cù meravigliose, maravigliose, disegni in forma di fiori è farfalle, è libellule, è ancu ragazze cù spade.
  È era assai in armunia cù l'equipaggiu. Quì, ancu, eranu solu ragazze. È eranu quasi nudi, solu i petti è i fianchi eranu cuparti di stringhe di ghjuvelli. È a pelle hè tannata, brillanti, cum'è statue di bronzu.
  E ragazze pirate sculacciavanu cù e so gambe nude, assai graziose è seducenti.
  È cantanu :
  Simu poveri, simu poveri, pirati,
  Semu assai, assai, assai dispiaciuti,
  Ùn evite micca e ragazze chì cunnoscenu a retribuzione,
  Ma perchè ùn ci anu micca infunditu a moralità !
  
  I pirati ùn anu micca bisognu di scienza
  È hè chjaru perchè ...
  Avemu gammi è braccia
  È u capu ùn hè micca per noi !
  È tandu un gallione apparsu davanti, a zitella in cima l"avìa nutatu prima. Ella salta, lampendu i so tacchi nudi è tondi.
  In generale, quali bellezze eranu quì, è i so capelli sò assai brillanti. A maiò parte di i biondi di u meli anu capelli chì brillanu cum'è foglia d'oru, ma ci sò ancu e donne rosse di rame è ancu capelli di culore smeraldo.
  Certi portanu orecchini di spilla. E quali linee perfette anu!
  E i so musculi, cum'è boli di mercuriu, rotulanu sottu à a pelle di bronzu è brillanti. Quessi sò veramente ragazze chì sò capaci di luttà per veru.
  È avà u brigantinu corre dopu à u gallione. È nant'à sta nave, orchi orchi furry correnu, aghjunghjendu vele è pruvate à scappà.
  Una zitella di capitanu cù i capelli di foglia d'oru chì soffia cusì bellu in u ventu, è i pedi nudi chì facenu pazzi l'omi cum'è un ruggitu :
  Distrughjeremu l'orsi maledetti ! Chì a gang di dragoni sia in focu!
  Quì u brigantino accurta a distanza. È trè zitelle sparanu da u cannone di prua, appoghjate i so pedi nudi nantu à u ponte.
  E poi u core vola fora, è dopu avè descrittu un arcu, colpi direttamente in a galera di u gallione nemicu. È a nave, dopu avè ricevutu un colpu forte, s'inclinò.
  E zitelle cuminciaru à saltà, lampendu i so tacchi nudi è tondi è ruggiscenu :
  Gloria à i pirati, gloria !
  E ragazze avanzanu...
  Cumbattemu sottu a bandiera scarlatta
  L'armata hè à l'attaccu !
  È avà u brigantinu s'avvicina di più in più à u gallione. È e zitelle tiranu ganci à bordu di a nave nemica. È tiranu u brigantino à a so vittima. E poi tremuli nudi, piedi nudi. Saltanu nantu à ellu è cumbattenu cù l'orchi. È ci hè una corsa salvatica. E zitelle si taglianu cù sabre è sanguinanu u nemicu in fiumi ardenti. È cascanu, cù l'orchi tagliati a testa.
  È i so capi si rotulanu nantu à u pianu.
  Questu hè veramente distruzzione è annihilazione. Avà i guerrieri si mostravanu in tutta a so gloria. È i so gammi nudi, abbronzati, cum'è mazze, sferiscenu colpi schiaccianti.
  E zitelle sò assai belle è a so pelle di bronzu brilla in i soli, di quale ci sò trè.
  I guerrieri fischianu è gridanu:
  - Tumbaremu i nemici, questu hè sempre u nostru credu. Tutti l'esami sò stati passati in cinque, u nostru paese hè santu !
  E ragazze sò state veramente cool. È sò tagliati in modu chì i swings ùn ponu esse firmati.
  È u zitellu scalzu Gulliver si batte cun elli. Un zitellu assai affascinante, diciamu.
  È u taccu nudu di u zitellu pigliarà è pugni à l'orcu in u mento. È a so mandibula cascata.
  Gulliver cantava:
  - Cumu campava a lotta,
  È senza paura di a morte...
  Allora da avà, tu è mè campemu !
  In altezze stellate è silenziu stellatu,
  In l'onda di u mare è u focu furioso !
  È furiosu, è furiosu focu !
  U cabinu pirateva, è i so pedi nudi eranu colpi.
  Tuttavia, hè bonu per esse un zitellu. Chì corpu veloce avete.
  Questu hè veramente un zitellu superman.
  È canta in cima à i so pulmoni :
  - Sò un cavaliere di luce à u ghjinochju di i salvatichi,
  Spazzaraghju da a faccia di a terra i nemici di a Patria !
  Hè cusì chì u zitellu si batte è canta. È i tagli è i tagli.
  E altre ragazze si battenu cun ellu. Chì sò cusì belli è dolci.
  Lotta, sicuru, à alta altitudine. In u sensu figurativu di a parolla.
  Eccu i guerrieri. Pudemu dì di elli: super è iper.
  S'elli cumincianu à luttà, allora nunda li ferma.
  È avà l'ultimi orchi cascò sottu à i colpi di a bellezza. È ci era una grande gioia trà i guerrieri.
  È cantanu :
  Macellaremu è taglieremu tutti,
  Tuttaremu tutti ! Tuttaremu tutti !
  E dopu si cuminciaru à rummage intornu à u gallione è circà di preda. À u listessu tempu, i guerrieri cantavanu:
  - Cerchemu i passanti da a notte à a matina,
  Passemu a fraera ! Passemu a fraera !
  Quì Gulliver cantava cun entusiasmu;
  U fratellu alzò a manu à u so fratellu:
  Guerra crudele - u ruggitu di l'avversariu!
  A macchina hè diventata u vostru amicu,
  Per a frivolità hè ghjunta a retribuzione !
  
  Cosa da fà se a ghjente hè ruttu
  Quandu i proiettili sfacciati fischianu intornu!
  Diu hè megliu rompe a guerra per forza -
  Allora chì i ghjorni di u dragone di preda sò finiti !
  
  Ma l'infernu ùn cunnosci micca misura è linea,
  A terra brusgia in napalm, i zitelli pienghjenu !
  Eccu e caratteristiche di e ragazze diventanu pallide -
  Quale, u Santu Signore, risponderà per questu?
  
  Ebbè, quanti amati pudete tumbà,
  Dopu tuttu, una persona hè nata, crede à mè, per a felicità!
  A mamma ùn lascia micca u so figliolu andà in fronte,
  È ancu in l'estiu ci hè u malu tempu in a guerra!
  
  Ma u duvere di un suldatu hè un duvere sicuru:
  Chì ci vole à luttà per a Patria in battaglia !
  A sedici anni, digià un tempiu grisgiu,
  E veduve di facce disgraziate sò gonfiate da lacrime !
  
  Ma chì hè, sì fratellu pazzu ?
  Innò, sì pazza, risponde l'amata !
  Per a meschinità, chì hè à u tronu, u nostru suldatu,
  Pensa chì u so cugnatu hè un sudiciu Cain !
  
  In terra, i flussi di sangue strappanu e vene,
  È u pulse da u core risponderà cù un colpu ...
  Un aratu fracassatu in un campu da una cunchiglia si congelava,
  Oh, quantu purpure hè diventatu u sole !
  
  Ma ci hè a fede chì Ghjesù vene -
  Cunciliate i fratelli, portate a salvezza !
  Allora scurdemu di vendetta vile contu -
  In l'anima di tutti noi regna, lasciate u pirdunu !
  Dopu à quessa, e pirate pirate si ridivanu à u cabine. È era ghjustu fantasticu.
  Dopu à quessa, i barili di cerveza è di vinu sò stati trascinati fora di a stiva di u gallione, cuminciaru à beie è in furia.
  È chì ballu ballava scalzi, gammi di zitella di bellezza. Quantu grande pareva.
  È i so vitelli musculi scintillavanu. Questu hè veramente ciò chì e ragazze anu bisognu.
  U zitellu Gulliver beia ancu è cantava cun fervore ;
  Ognunu hà a so propria visione persunale di l'amore -
  U cuncettu di bellezza è ideale!
  Ancu s'è a ghjente ùn hè micca cresciutu à ellu,
  Ma l'omu ùn hè più scimmia !
  
  E quì, sicuru, pudete piglià un pocu aforismi è aghjunghje tali witty;
  U taccu nudu di a zitella hà assai prubabilmente uttene scarpi di moda!
  Ma qualcosa d'uriginale ùn vene micca in mente
  Quì, per esempiu:
  Amore per tutti l'età,
  È u zitellu pare assai fieru ...
  I so ochji brillanu in a bughjura
  U risultatu serà bellu!
  Ancu s'ellu hè tuttu ciò chì dicemu - stupidità è trite.
  Tuttavia, d'altra parte, pudemu dì chì ancu cool.
  Gulliver cantava:
  Saltu. Ma saltu in modu diversu
  O piuttostu, saltu cum'è un pidocchio...
  È possu incrustà specificamente u cambiamentu,
  Tu sì un picciottu scalzu ùn trema !
  È tandu Gulliver cantò qualcosa di più civilisatu;
  Vulemu campà in un bellu mondu di paradisu -
  In quale ùn ci sò micca malatie, vacche decrepite ...
  Cusì chì u filu di a vita diventa infinitu,
  Per chì ogni ghjornu sia felice è allegru !
  
  Induve u culore hè cum'è un arcubalenu in primavera
  Ninfei, cum'è l'oru cù l'esmeralda.
  Induve a realità hè stata longu cum'è un sognu ...
  Ogni zitellu pò fà un miraculu!
  
  O Patria, santa tristezza di Diu ;
  I vostri betuli sò maculati, u luccicu di metallu ...
  È pregu à u Signore per una cosa,
  Per chì a Patria fiurisce in gloria !
  
  Ma quì u cumbattante hè digià partitu in una campagna,
  Marcia cum'è un guerrieru barbaru !
  Faremu bè à u pianeta -
  Cusì chì e palle ùn trapassanu a vostra propria mamma!
  
  Attaccu di i trolls, pressione furiosa;
  Avalanche di muru di l'avversarii in corsa !
  È dunque, perchè avemu bisognu di un argumentu caldu,
  Quandu a Patria hè unita in un pugnu !
  
  Ma di novu i diavoli orchi ghignanu,
  Sò un omu, cum'è un ossu ficcatu in gola !
  È u goblin ringhiava in furia salvatica,
  Ma avemu applicatu da rati rigalu!
  
  Ma a vittoria annantu à u nemicu hè vicinu,
  Strapparemu a Russia da u pantano !
  A retribuzione per l'impuru hè ghjunta -
  A so pelliccia hè stata strappata in brandelli è pelucchi !
  
  ragazza ovale faccia carina -
  M'hà datu fede è grande forza !
  Hè cusì chì Gulliver cantava cun grande sentimentu è fervore. È u so cantu era cusì incredibbilmente chic.
  Allora u zitellu-capitanu hà cuminciatu à cantà di novu, dopu à un altru vetru di biera, è un muzzicu di pisci seccu ;
  Grande, putente, paese sacru,
  Ùn ci hè più radiante sottu u celu turchinu !
  Ella ci hè datu da u Diu Onnipotente per sempre -
  Luce illimitata, Messia exaltatu!
  
  U mondu ùn hà mai vistu un tali putere, mai sapè
  Cusì chì calpestemu orgogliosi e estensioni di u spaziu !
  Ogni stella di l'universu ti canta,
  Pò esse felice cun noi!
  
  Dopu tuttu, questu hè a nostra Patria, hè un tali destinu,
  Cumanda u spaziu di tutte e cose!
  Qualchidunu di noi, crede mi, vuleria questu,
  Senza stupidità, superstizioni femminili !
  
  L'arcangeli suonanu a so tromba putente,
  Glorificanu vigorosamente a marchja di i nostri armati !
  È u nemicu truverà a so sorte in un cercuettu di tremulu,
  È ùn riceverà micca tribute è tribute !
  
  Questa hè a nostra Patria, tuttu ciò chì ci hè, crede mi, hè bellezza,
  Ella hà vultatu tuttu l'universu senza sforzu!
  Ragazze cù una treccia abbastanza pesante,
  Caccia per ella, cusì chì a canna hè forte !
  
  Patria, questu hè l'aspettu di a mamma d'ochji turchini,
  A so manu hè dolce è petra !
  È u ghjovanu avversariu chì uccidi cù una bala -
  Cusì chì a fiamma splende più luminosa in u core !
  
  Fate un ghjuramentu à a Patria senza limiti,
  Hè bè ancu per voi, sicuru !
  Ancu se u sangue scorri in a furia di a battaglia,
  A retribuzione vene à u nemicu avà!
  
  L'arme è u curagiu sò una lega cusì putente,
  U male ùn pò micca vince !
  In un aviò cù bombe, aghju volatu intelligente,
  È cum'ellu splode, si versanu una grandine di finestri !
  
  Ma l'ordine di u regnu - vola u zitellu à Marte -
  Hè u tempu per voi di mette u spaziu !
  È l'arroganza di un marzianu sarà dura in l'ochju,
  Allora vedemu assai oltre Plutone !
  
  Seremu à l'altitudine di u spaziu, videndu u bordu di l'universu,
  Hè cusì u nostru destinu umanu !
  È dunque, osatu u zitellu annantu à sfruttamenti,
  Dopu tuttu, sapete chì a ricumpensa hè una materia di guadagnà!
  E zitelle anu ancu stomped è battevanu e mani. È i so pedi nudi sò cusì agile. È i tacchi nudi brillanu in u sole.
  Gulliver hè cun elli, in u corpu di un picciottu scalzu, cusì vivu è allegru.
  Ma ballanu nantu à u primu numeru.
  Allora avemu decisu di ghjucà à carte. È questu hè ancu un travagliu assai grande.
  È pudete veramente piglià è unge sè stessu. È cù e zitelle à a furia assai frolic.
  A zitella pirata pigliò u pede nudu di Gulliver in manu è cuminciò à massaggiare u so taccu tondu è rosa.
  U cabanettu ridia è sbuchjava di piacè. Era cusì grande. Questu hè veramente solu un zitellu miraculu.
  È i so gammi nudi, assai belli sò solu un miraculu.
  Gulliver cantò cun un surrisu:
  A piedi nudi, solu scalzi
  Sottu u tronu di lugliu è sottu u sonu di u surf ...
  A piedi nudi, solu scalzi
  Ballemu, simu cun voi !
  Quessi sò qualchi canzone divertenti. È hè bonu per esse sempre un zitellu. È à u listessu tempu vi mustrarà i fatti colossali.
  Ma di sicuru, ùn hè micca tuttu. Ciò chì solu Gulliver ùn hà ancu fattu.
  È cantava è ballava, è facia splits cù gammi nudi di zitelli. Chì pareva ancu assai cool è in una certa misura odiosa.
  Quì era un picciottu-capitanu chì hà viaghjatu in parechji paesi, è più di una volta hà aratu l'oceanu.
  Iè, è u so umore, francamente, hè assai aggressivu.
  Ma hè per quessa chì ùn pigliate micca ancu a zitella nantu à una bandiera pirata è sparate i squali da i fucili. Ùn hè micca faciule d'entra, ma questu hè a bellezza di questu.
  U zitellu Gulliver, riposendu i so pedi nudi, pigliò i so gammi di ziteddu è sparò. U core hà culpitu u squalu. È li ruppava u spinu, sbattendu u so stintu. U zitellu gridò:
  - U zitellu hà pigliatu un curagiu frescu,
  È l'equipaggiu hè statu purtatu in u cercua !
  A zitella, u capitanu di i pirati, pigliò è pigliò u cabanettu cù i so pedi nudi da u nasu di u zitellu è urlò :
  - Ebbè, maschiacciu, vulete piglià u mo postu. Vecu assai ambizioni in tè !
  U zitellu Gulliver hà rispostu:
  - Mi cunvene à esse almenu chjucu, ma sempre omu. È a donna hè...
  Un altru guerrieru rossu cantava:
  Ùn pudete micca campà senza donne in u mondu, nò,
  U sole di maghju hè in elli, l'amore sboccia in elli !
  Gulliver hà prupostu cù un surrisu assai affascinante, chì hè à tempu infantile è à u stessu tempu curagiu à u stessu tempu:
  U paese hè in un tempu difficiule.
  U sangue scorri cum'è un torrente !
  Lotta finu à u vostru ultimu soffiu
  È chì a felicità, a pace, l'amore vene !
  
  Semu figlioli di u cumunismu maliziosu
  Figli senza limiti di Patria...
  Ancu l'hordes di revanchismu venenu -
  Simu veri à u nostru paese !
  
  In l'era grande è cosmica,
  Quasars deve esse creati da u dettu ...
  E cose sò abbastanza bè cun noi, crede mi,
  Ancu s'è l'armata di l'infernu male attacca!
  
  Tumbaremu l'armata di l'aggressore,
  È creeremu laser da i quarks ...
  È un omu diventerà ogni eroe,
  Sopra à noi hè un cherubino à l'ala d'oru !
  
  Ancu s'è i nuvuli ardenti sopra a Patria,
  Pronti à cumbatte u nemicu ...
  Un distaccamentu di cummattenti tali crede volatile,
  Ùn calpeste micca a riva di u mondu cun una stivali!
  
  Sapemu chì u nemicu hè putente è insidiosu,
  Ùn li daremu micca a terra nè un span...
  È l'omu hè forte cù u prugressu gloriosu
  È crede solu un Signore!
  
  Custruiremu un grande cumunisimu,
  A terra nativa fiorirà ...
  Ancu se u nemicu hè assai salvaticu,
  U nostru destinu in l'attaccu hè di avanzà!
  
  Pioneer bravu bravu zitellu,
  Chì era sempre natu per esse un guerrieru ...
  U leone ùn hè micca un cunigliu vile,
  Chì u sognu si avvera !
  
  Ùn tolleremu micca l'umiliazione, fratelli,
  Per a Patria, tutti si alzaremu cum'è una muntagna...
  Ùn pigliemu più insulti
  Schiacciamu u nemicu cù una manu d'acciaio !
  
  Sì tutti uniscimu a manu
  L'insetti ponu esse scunfitti ...
  Patria santa cum'è u sole
  È u cacciatore diventerà un ghjocu !
  Eccu un cantu cantatu da un zitellu chì era finu à pocu tempu un capitanu è avia a nubiltà. È hè cool.
  Ma una fregata apparsu à l'orizzonte. Inoltre, una grande classa - sessanta quattru fucili. Cosa hè seriu. È vene cum'è un kite chì vede i gaddini.
  U Capitanu hà dettu:
  - Hè una sfida per noi ! Ci battemu o...
  A zitella cù i capelli rossi disse :
  "Escape hè fora di quistione!"
  Una zitella cù i capelli turchini, scuntendu i so denti perlati chì scintillavanu è scintillavanu, cantava :
  Avemu da rispettà, teme,
  I sfruttamenti di e ragazze ùn ponu esse cuntatu ...
  E ragazze sempre sapanu cummattiri
  Puderanu cazzo cum'è un saccu di sumere !
  È hà dimustratu a so lingua longa è mordente.
  Ebbè, una volta ci sarà una lotta, allora perchè ùn mostra micca u vostru temperamentu assai aggressivu. È serà assai doloroso per i nemici. Iè, è l'amichi seranu tristi.
  E a battaglia, di sicuru, esige a scelta di u locu ghjustu è a manuvra.
  E ora e zitelle movenu assai astutamente a so brigantina, è à u stessu tempu ùn si scurdanu di cantà;
  Sò un membru Komsomol di a Patria,
  Ti piace à luttà curaghju per Elf...
  Puderete aiutà a Patria,
  U cavaliere ùn hè micca cù l'ànima di un buffone !
  
  A zitella hè una bella cantante
  Correndu à traversu i cumuli di neve a piedi nudi...
  Tu sì a regina radiante -
  Colpisce Orkolf cù u pugnu !
  
  Hà lanciatu una granata cù u so taccu nudu,
  Distruttu una decina di suldati...
  U Führer sarà prestu pagatu,
  U cavaliere prepararà a mitragliatrice !
  
  Semu ragazze in a battaglia di u Komsomol,
  Cunsiderate i più grandi cumbattenti in battaglia ...
  A voce di e bellezze hè sonora,
  Chì i missiavu è i babbi sò fieri !
  
  Sottu Elfsquay si battevanu assai duramente,
  È sò stati capaci di mantene l'orchi maligni coraggiosamente...
  Noi ragazze vincemu chjaramente
  Passà tutti l'esami solu per cinque!
  
  Cum'è l'uragani in i nostri vini
  Scintilla di fulmini in e vene sapete...
  Ci saranu paesi assai forti in u mondu,
  Da orsi, cani è scimmie !
  
  A Wehrmacht ùn metterà e ragazze in ghjinochji,
  Ùn ci chinaremu mai, sapete...
  Stalin è u più sàviu Lenin sò cun noi,
  Passanu i seculi è l'anni !
  
  Diu hà creatu l'universu da i fotoni,
  A vita senza morte hà datu nascita à l'eternità...
  Sapemu l'ordine, custruiremu un novu,
  È un cherubino apre e so ali sopra à noi !
  
  Ci sò parechji eroi in u patronimicu,
  I membri di Komsomol sò sempre i primi ...
  L'armata marchja in una formidabile furmazione,
  Pruteghje l'elfi di a cità!
  
  Lottemu Fritz sottu Elfsquay,
  È sò stati capaci di difende a capitale ...
  A zitella hà lanciatu u pacchettu à pedi nudi,
  È sparemu à i mostri !
  
  Avemu falciatu assai orkshists,
  Un saccu di punks sò stati tagliati ...
  Ulteriori chilometri di spinning
  Tagliamu e legioni di Satanassu !
  
  Avemu cacciatu tutti i denti di Orctler,
  U presidente Dragon hè statu scunfittu ...
  A zitella apre e so labbra
  U grande Armageddon fiammò !
  
  Ùn dà pietà à u Führer
  Voi ragazze site sempre brave...
  Ricompense generose aspettanu bellezze,
  È crede chì avemu un sognu rializatu!
  
  Diu u Creatore di tutti i mondi di l'universu,
  Pigliò benedizioni l'elfinista...
  Cù u so putere in battaglie invariatu,
  A zitella sfraccia l'orcismu male!
  
  Hà lanciatu una granata cù u so taccu nudu,
  È vultò u formidabile "Tiger" ...
  E poi li pressò à e corde,
  A bellezza cunnosci assai ghjochi!
  
  Allora l'Orkshists s'eranu prestu,
  Chì tanki è cunchiglia lanciavanu ...
  Avemu vistu u cumunismu datu,
  È anu falciatu tutta una fila di troll !
  
  Allora ciò chì okrshis avete,
  Stalingrad stava contru à a vostra gola ...
  Ventemu famusi chilometri,
  È avà Svarog u Grande hè felice!
  
  Prestu vinarà a fede di Ghjesù
  È altri belli dii ...
  Elfi sviluppanu a luce di l'arte,
  Allevamentu, lupu è elefanti maligni !
  
  Infine seremu unu
  In a gloria di u tipu di u Babbu sàviu,
  E ragazze in battaglie sò invincibili,
  Seremu in a fede di Lada finu à a fine !
  Hè cusì chì i guerrieri è i pirati cantavanu. Ben, sicuru, Gulliver ùn hà micca capitu tuttu. Pensava chì s'ellu era catturatu, allora di sicuru ch'elli l'anu battutu cù bastone nantu à i so tacchi nudi è zitelli. Inoltre, i colpi seranu forti è à u stessu tempu, per ùn cripple. È tandu u boia pigliarà pinze rosse è cumincià à rompe l'ossi di u zitellu. E Gulliver, di sicuru, ùn truverà micca pocu.
  
  
  Questu hè ciò chì succede à i picciotti eterni quandu diventanu pirati. Ancu se a squadra quì hè assai bona - solu ragazze in bikini. È à u stessu tempu si precipitu è fuss, lampendu scalzi, tondi, tacchi rosa.
  U picciottu-capitanu a pigliò è cantò :
  E ragazze sò diverse
  È sò tutti grandi ...
  I so capezzoli sò scarlatti,
  È sò assai remoti!
  Ebbè, i picciotti sò sanguinari,
  Anu battutu i troll cù colpi maligni !
  È si trova un orcu,
  Chì vi colpirà assai duru!
  
  ASTA PÀ UNA BELLA ESCLAVA DI GIOVENTÙ
  ANNUTAZIONE
  Un ghjovanu assai bellu Slavka hè messu à l'asta. Duranti a negoziazione, un bellu omu cù musculi prominenti hè svestitu è vindutu à e donne per assai soldi.
  . CAPITOLU #1
  Quì vene u mumentu di a verità, u capu capu annuncia l'apertura di l'asta. Per una notte, una ghjovana, bella, vergine musculosa hè stata venduta à una donna. Di sicuru, era significatu chì questu hè una tradizione per tutti i novi strippers.
  Ma u ghjovanu era cusì bellu è sexy chì tutta una sala enorme si riunì per e donne. È l'omi ùn anu micca permessu. E questu, sicuru, da una banda i prufitti limitati, ma da l'altra banda, i gigolos piacevanu.
  Dopu tuttu, a maiò parte di i masci amanu e femine. Inoltre, spessu i ghjovani ùn importa micca di fà l'amore à una donna anziana più esperta.
  Quì, stampendu i so stivali, un picciottu cupertu di coprilettu, chì era appena ghjuntu à l'età adulta, cullà nantu à u pedestal. È pare ancu più ghjovanu. Era cumplettamente chjusu, ma era digià vistu da parechje donne in i stessi tronchi di natationi è ardenti cun eccitazione.
  E sti dame s'avvicinavanu. Slavka stessu tremò ancu. U core di u so ghjovanu batteva cum'è un tamburinu durante a battaglia. Vendenu una persona - cum'è un tipu d'animali.
  È deve esse dettu cusì inusual è unicu.
  Da ogni latu di u ghjovanu stava una zitella in vestiti di pelle nera, stivali è guanti, è maschere rosse nantu à a so faccia. Anu duveranu espose gradualmente u bellu ghjovanu in modu di vultà ancu di più u publicu lussuriosu. E donne à volte superanu l'omi in disgrazia è sete di sessu, è u so orgasmu hè assai più forte è più longu. Per quessa, ùn deve esse surprised chì tanti di elli si sò riuniti per fighjà un ghjovanu, assai bellu maschile, è dopu, se i fondi permettenu, ponu cumprà.
  Warbler sintia una eccitazione assai forte è l'odore di perfume caru, chì ancu più vultò in u ghjovanu ipersexual.
  Eccu u principale manager annunziatu:
  - Male Vyacheslav Kotovsky messe à l'asta. Diciottu anni, fisicamente assolutamente sana. Moltu bellu, curvy, novu à u strip bar è sexy. Solu per una notte cù una donna chì pò fà qualcosa per ellu - solu ùn tumbà o mutilà !
  Tradizionalmente, u prezzu di partenza hè deci dollari!
  E duie ragazze in vestiti di pelle, stivali è maschere sguassate cù cura a prima copertina.
  A bella fronte alta di u ghjovanu era esposta, è i so capelli d'oru, longu di capelli.
  U pensamentu ch'ellu seria avà nudu davanti à parechje centinaie di donne lussuriose hà avutu un effettu eccitante nantu à Slavka, è si tremò.
  Stu tremulu, suscitava a sensazione chì una vergine hè stata messa à l'asta, chì eccita tantu e donne.
  È ci eranu gride:
  - Quince dollari !
  - Venti!
  - Vinticinque !
  - Trenta!
  Una vacca grassa abbaiò:
  -Cinquanta!
  Un altru pulcino sibilò:
  - Sessanta!
  Si sentì un stridulu :
  - Settanta!
  - Ottanta!
  - Novanta!
  - Centu!
  Ci hè statu una pausa. U zitellu avia da cuntinuà à espose gradualmente, chì hà vultatu nantu à u sessu ghjustu.
  Eccu duie ragazze chì sguassate u velu da a parte bassa di a so faccia. Un beddu nasu, una bocca grazia è un mentonu curaggiu di un ghjovanu, è ancu un collu, apertu.
  E donne s'acclamanu.
  Un murmurò:
  - Cent vinti !
  Un altru sguillava :
  - Centu trenta !
  U terzu mugghiau :
  - Cent cinquanta !
  A donna grassa sibilò:
  - Centottanta !
  È una donna piuttostu ghjovana è piacevule hà dettu:
  - Dui centu !
  Ci era un'altra pausa. I servitori anu avà scopre e spalle è e braccia di u ghjovanu. Eranu musculi, belli è graziosi in forma. Micca un culturista, ma un cast, bellu cumbattante. È a pelle hè cusì seductively brillanti.
  A donna chì pareva un ippopotamu murmurò :
  - Dui centu cinquanta !
  A donna disse un pocu più piacevule:
  - Duicentu settanta !
  Un'altra zitella sguillava:
  - Trè centu !
  A donna, à u cuntrariu, gracciava in a so età :
  - Trecentu cinquanta !
  U rapprisentante di u sessu bellu emessu:
  - Quattru centu !
  A ghjovana stessa, apparentemente una spogliarellista, grugnì:
  - Quattrucentu cinquanta !
  Ci era parechje donne giovani è belle à u mercatu. Ti dumandassi ancu perchè anu bisognu di gigolos currutti è ben purtati, da quale pudete catturà una infezzjoni.
  Una donna assai rispettabile hà dettu:
  - Cinquecentu !
  È ci hè stata una pausa di novu. A quantità ùn hè micca cusì grande, soprattuttu datu l'inflazione di u dollaru. Iè, è ùn pò aspittà à vede ogni tipu di dame, cum'è un ghjovanu, bella gigolo undress.
  Eccu duie ragazze in vestiti stretti, stivali è una maschera, cacciendu un altru velu.
  È tuttu u torsu di un zitellu assai bellu è embossed hè nudu. È pudete vede i so abs, chì sò disposti cum'è influssi di cicculata. Et quelle peau lisse et brillante qui brille sous les projecteurs.
  Una di e donne hà dettu:
  - Sei centu !
  Un altru chjappà:
  - Settecentu !
  U terzu mormorò:
  - Ottucentu !
  A vechja graccia :
  - Nove centu !
  Una donna piuttostu ghjovana è bella cù orecchini di diamanti sibilò:
  - Mille !
  È ci hè stata una pausa di novu. Tutti eranu impazienti di vede ciò chì succede dopu. Stu ghjovanu hè ghjustu maravigghiusu. Hè megliu cà qualsiasi Apollu.
  A moglia di u miliardariu Elena l'ammirava, ma ùn hà micca ancu fattu un affare. In fatti, u più interessante serà à a fine. È avà induve a fretta. Questu hè veramente un pruduttu assai preziosu. Ancu s'ellu, invece, Elena hè sempre cusì bella è sexy chì, s'ellu si scuzzula i so fianchi, una banda sana di ghjuvanotti carini vinarà in corsu chì hà da pagà ancu soldi per u sessu cun ella.
  E duie ragazze in vestiti di pelle è maschere cuminciaru di novu à piglià un altru velu da u bellu Slavik.
  È cusì anu espostu i so gammi musculosi è belli formati à i ghjinochji. È i tronchi di natation. U zitellu era cusì entusiasta chì a so perfezione maschile s'inflava. È era grande, è permette à a donna di dà gioia assoluta.
  Un rumore sbulicò in a sala.
  L'ippopotamo mormorò:
  - Mille è mezu !
  Più slanciata dete:
  - Dui mila !
  A donna in a maschera di gattu hà tweetatu:
  - Dui cinque centu !
  A donna velata disse :
  - Tremila !
  A donna cù l'orecchini di diamanti disse:
  - Trè cinque centu !
  A vechja mormorò :
  - Quattru mila !
  A zitella, chì paria assai ghjovana, sguillava :
  - Quattru è mezu !
  È una donna cuperta di un velu cinguettava :
  - Cinquemila !
  È ci hè stata una pausa di novu. Questa volta, in una notte cù u gigolu, una quantità assai decente hè stata chjamata. Per cinquemila dollari pudete affittate cinquanta prostitute di u peghju livellu. È un gigolu ordinariu, espertu, costa dui centu bucks per duie ore. Ebbè, certi sò più caru è altri sò più prezzu. È avà a quantità hè diventata ordinata, è micca cusì chjuca. Inoltre, ci hè una guerra, è u rublu russu hè cascatu, è u dollaru cresce in u prezzu. Ùn ci hè tempu di grassu, camparaghju !
  Ma di sicuru, micca tutti i trump cards sò stati disposti ancu. E zitelle caccià e stivali grossi da i gammi di u zitellu. È esponenu grazia in forma, simili à i pedi di i zitelli. È senza capelli - cum'è una statua di bronzu. Abbronzatu, pedi nudi, un ghjovanu fabulosamente bellu, impazzisce parechje donne.
  È a sala ruggita di novu.
  - Seimila ! - Gridò a venerabile dama.
  A zitella cinguettava, scoprendu i denti :
  - Settimila !
  Una donna ghjovana ma grassa cù una faccia spiacevole grugnì:
  - Ottumila !
  Una donna più ghjovana è più bella cù orecchini di diamanti hà tweetatu:
  - Nove mila !
  È una donna chì l'età hè impussibile di determinà per via di u velu grossu chirped:
  - Decemila !
  A so voce, però, era ghjovana. È Slava s'animò. Pensendu chì u sessu cù una donna musulmana per quellu tipu di soldi hè grande! È hà digià dui è mezzo milla dollari in sacchetta.
  True, ùn hè micca tuttu. U zitellu, musculoso, bellu bellu, brillava cum'è una statua di un anticu diu grecu, era in mutandine. È a so bella dignità era sempre visibile in tutta a so gloria.
  E duie ragazze in vestiti rossi è maschere piglianu è cun un muvimentu eleganti è lisu sguassate i tronchi di natation da u ghjovanu.
  Una striscia di tela cascò nantu à e gambe nude, abbronzate, musculose è assai graziose, seducenti di u zitellu, espunendu cumplettamente Slavka.
  Sintia un prufondu sensu di vergogna. Arrossisce cum'è una ghjovana vergine chì ùn hà mai tastatu un corpu di donna.
  Warbler tremò, u so core batteva cum'è petre in un sonagliu.
  È u so tremulu, a vergogna è a vergogna evidenti avianu un effettu incantevule nantu à e donne. In fatti, questu hè un picciottu cusì dolce, maravigghiusu bellu cù capelli d'oru, è in più, una vergine chì face u sessu bellu tremu in languore.
  Una donna grassa cum'è un ippopotami gridò:
  - Quince mila soldi !
  A donna hà datu un pocu più slim:
  - Vintimila !
  A donna in u vestitu di monacu murmurò:
  - Vinticinquemila !
  A ghjuvanetta sguillava :
  - Trenta mila !
  A vechja graccia :
  - Trentacinque !
  Una donna cù orecchini di diamanti è un aspettu piuttostu piacevule hà dettu:
  - Quaranta!
  Un altru rapprisintanti di u sessu fieru cù una grande collana di perle selezziunate intornu à u collu stringhje:
  - Quarantacinqui milla !
  È infine, una donna in un velu è cù una voce piuttostu ghjovana disse, crudele è chjara :
  - Cinquantamila !
  Comu di solitu, ci era una pausa nantu à u numeru tondu. In fatti, per una tale quantità pudete cumprà una vittura bona è nova. O affittu cinquecento micca e peggiori prostitute femine per un'ora. O dui centu è cinquanta gigolos maschili sperimentati per duie ore, o cinque centu micca cusì sperimentati è classi. Vale a pena di principià.
  Inoltre, stu ghjovanu bellu omu pò esse affittu dopu per una quantità più chjuca.
  Elena, chì aspittava tantu tempu, tremava d'impazienza. Quantu hè bellu. È à u stessu tempu, s'arrossisce cum'è una zitella, è trema cum'è un agnellu prima di a macellazione.
  L'intendente alzò u so martelletto è cuminciò à dì :
  - Cinquantamila volte ! Cinquanta mila dollari dui... Cinquanta mila dollari...
  Elena gridò in a so propria voce:
  - Sessanta mila !
  Tutti si vultò. Avemu vistu una donna svelta figurata in una maschera. È cù una voce assai piacevule è familiar.
  Slavka vulia veramente sta bellezza, coperta cù una maschera, per cumprà almenu per una notte.
  È po l'incontru cù a donna araba l'hà spaventatu. In l'Oriente stessu, a crudeltà hè distinta. È ci ponu esse solu perversioni terribili. Ancu s'ellu ùn pò esse uccisu è mutilatu, deve fà tuttu ciò chì a donna chì l'hà compru dumanda.
  È ùn ricusate nunda.
  Tuttavia, a bellezza in u velu ùn hà micca pruvatu à rende:
  - Settanta milla !
  Elena mormorò:
  - Ottanta!
  A donna chjosa scacciò bruscamente:
  - Centmila dollari !
  Un rimbombu attraversò a sala. Iè, a quantità per una sola notte cù un gigolo hè senza precedente. Ma quandu una vendita à l'asta hè tenuta, l'eccitazione di a negoziazione nasce, chì hè difficiule di trattà.
  È assai donne ùn anu micca ancu maritu. Sò veduvi, o anu fattu u so propiu capitale, o arrinisciutu à riceve un eredi prima di maritari. O mariti fittizi.
  Allora c'era qualcunu per entre in l'affare.
  A zitella gridò:
  - Centu decimila !
  A donna velata ringhiò :
  - Cent vinti !
  A donna cù l'orecchini di diamanti disse:
  - Cent cinquanta !
  Allora a donna in u velu gridò:
  - Dui centu mila !
  Elena ringhiò con passione:
  - Dui centu cinquanta !
  A zitella cù a collana di rubi disse:
  - Trè centu mila !
  A donna grassa urlava :
  - Quattru centu mila !
  Allora a donna in u burqa gridava in cima à i so pulmoni:
  - Milioni di dollari !
  Questu hè digià una summa seria è grande. Per tali quantità, cumprà pitture, cavalli purosangue, o un esercitu sanu di prostitute. Per a notte pudete urdinà una prostituta d'elite per mille. Inoltre, u rublu hè cascatu è ci hè una guerra, è hè aspittatu chì solu peghju.
  Ci fu una pausa pesante. Per u maritu miliardariu di Elena, un milione di dollari ùn hè micca una quantità cusì letale. Ma solu per u mo maritu. È hè troppu evidenti per ella. È un milione sanu chì hà lasciatu i cunti ùn pò micca esse cusì facilmente ammucciatu è micca ghjustificatu.
  E altre donne eranu chjaramente imbarazzate da una tale somma.
  U steward alzò u martellu è cuminciò à cantà :
  - Un milione di dollari una volta, un milione di dollari dui, un milione di dollari trè...
  Elena gridò forte:
  - Un milione di dollari è un altru dollaru !
  Start manager:
  - Un milione di dollari è un altru dollaru volte ... Un milione ...
  A donna in burqa abbaiò:
  - Dui milioni di dollari !
  Un rumore sbulicò in a sala. A quantità era tale chì pudete affittu decemila gigolos prufessiunali per duie ore, o vintimila prostitute per una ora. Per tali sume, dipinti, stalloni purosangue caru sò stati compru, è hè digià pussibule di custruisce una villa è acquistà micca u più chjucu yacht. È solu per una notte.
  Slava era stunatu, è l'ochji s'allargavanu : hè quant'ellu custa sempre ! Una fortuna.
  Una di e zitelle di a sala, prubabilmente succumbing à l'eccitazione di a negoziazione, à a cima di i so pulmoni:
  - Dui milioni è un dollaru !
  U manager hà cuminciatu à cantà :
  - Dui milioni è un dòlar volte ! Dui milioni è un dollaru dui ! Dui milioni è un dollaru - trè ...
  A donna in u burqa gridò:
  - Cinque milioni !
  Ci era un rumore in a sala trà e donne. Questu hè digià una quantità colossale, si pò dì una fortuna. È questu hè tuttu in una sola notte. Pudete solu dì pazzi. Finu à cinque milioni !
  Warbler, chì a testa girava, è rossa di vergogna, tremula di vergogna è di eccitazione, u zitellu graccia :
  Aghju paura di sta bughjura, senza speranza è terribili,
  Da induve ùn torneraghju mai...
  Hè un scherzu, chì bellu scherzu
  È un sognu hè un sognu, è avà mi svegliu !
  È u capimachja cuminciò à annunzià :
  - Cinque milioni di dollari volte ! Cinque milioni di dollari - dui! Cinque milioni di dollari trè...
  Allora una di e donne cù orecchini di diamanti pigliò è detti:
  - Cinque milioni è un dollaru !
  Un rimbombu attraversò a sala. I quantità eranu solu insane. Ancu s'ellu, per esempiu, in l'ultimu seculu, qualchissia da u Giappone hà pagatu centu quattru milioni di dollari per una pittura di Van Gogh, stabilendu un record. Ma chì tipu d'imaghjini c'era: un daub ! Ùn meraviglia chì nimu ùn vulia cumprà Van Gogh durante a so vita.
  Ma ancu, per una notte cù un gigolu, paghe assai.
  L'intendente alzò di novu u so martelletto è cuminciò à cantà :
  - Cinque milioni è un dollaru - unu ! Cinque milioni è un dollaru - dui ! Cinque milioni è un dollaru - trè ...
  A donna in u burqa gridò:
  - Dieci milioni di dollari !
  Un altru rumore in a sala. È certi donne ùn pudia più trattene è cuminciaru à appiccicà i so dita, o vibrators trà i so gammi, in modu à sguillà eccitazione estrema. Allora sta negoziazione impensabile li hà pigliatu. Questu era veramente bellu.
  A gloria hè andata pazza : dece milioni di dollari ! È un quartu di sta quantità appartene à ellu. Ùn hà micca solu pagà a mafia, ma ella stessu diventerà una persona ricca è rispettata. È tandu s'aspittava un futuru assai brillanti. A donna sottu à u burqa avia una voce ghjovana è piacevule, è ùn hè ancu chjaru ciò chì l'impedisce di filmà l'omi per nunda. True, assai donne piace à avè u putere cumpletu nantu à l'omi è cumandanu in u lettu. È cusì invece di un vibratore, o l'omi da a strada cumprà gigolos.
  È Slava hè sempre cusì ghjovanu è bellu. È quand'ellu surrisu, quant'ellu sò brillanti i so denti. In verità, un ghjovanu estremamente piacevule è simpaticu, figuratu. Ebbè, cumu passà questu è passà? Questu hè veramente u più grande rigalu in l'universu.
  A quantità era digià pruibitiva. È per interrompe un tali assai periculosa.
  È l'intendente cuminciò à dì, scoprendu i denti :
  - Dece milioni di dollari volte ! Dieci milioni di dollari dui ! Dece milioni di dollari trè...
  Elena, prima chì u martellu cascassi, gridava disperatamente:
  - Undici milioni !
  U rumore in a sala hè più forte. Una di e donne esclamò:
  - Eccu un mercante in gonna !
  Slavka mormorò:
  - U to gigolu hè più caru,
  Ciò chì vale veramente a pena!
  U steward alzò u martellu è cuminciò à cantà :
  - Undici milioni di volte, undici milioni dui ! Undici milioni trè...
  Quì Elena si spavintò. Ùn hà micca personalmente una tale quantità, gridava solu per via di a so stubbornness. È s'è u so maritu s'ampara di questu, allora li succederà. Ancu s'è in casu di divorziu, ella hà prubabilmente ancu una parte di u statu. È diventate liberu. È almenu viaghjarà in u mondu, chì serà estremamente cool.
  È chì u so maritu ùn l'abbandunarà micca da Mosca - per ch'ellu more prestu, u bastardo !
  Ma à l'ultimu secondu prima chì u martellu chjappà per a terza volta, a donna in u velu chirpì:
  - Vinti milioni di dollari !
  E donne si strinsenu è entranu. Walker. È tandu Elena hà sentitu eccitazione è fiducia in sè stessu. Questa donna velata hè probabilmente fabulosamente ricca. Allora lascià ella fora per u so capriccio. Chì ellu pagà in pienu per u piacè di un picciottu cute, cute è musculus.
  È Elena disse:
  - Centu milioni di dollari !
  A sala cuminciò è urlò. Wow! Ebbè, a quantità per a notte cù un zitellu assai bellu è curvy. À chì puntu avete bisognu à esse lussuria, o in amore, per invistisce in un ghjovanu gigolu cusì salvaticu.
  U steward alzò u martellu è cuminciò à dì :
  - Centu milioni di dollari volte ! Centu milioni di dollari dui ! Trecento milioni di dollari...
  A donna in u burqa gridò:
  - Dui centu milioni ! - È aghjustatu. - Finisce u circu. Ùn avete micca una tale somma è sarete disgraziati!
  Elena mormorò:
  - Cumu sapete chì ?
  A donna in u velu rispose:
  - Eiu sò! Quandu dicu, a so !
  L'intendente alzò u so martelletto è cuminciò à dì :
  - Dui centu milioni di dollari volte ! Dui centu milioni di dollari dui ! Dui centu milioni di dollari trè...
  Allora una di e donne in a sala sguillava:
  - Dui centu millioni è un dollaru !
  U manager hà ricurdatu:
  - Se ùn pagate micca a quantità in tuttu, sarete cacciatu fora è mai permessu in a sala d'asta.
  A donna cù i vetri scuri annunziò.
  - Eiu sò! Ma abbastanza pronta!
  U manager hà cuminciatu à cantà :
  - Dui centu milioni è un dollaru volte ! Dui centu millioni è un dolar dui ! Dui centu milioni è un dollaru trè...
  A donna in u velu disse:
  - Cinquantu milioni di dollari !
  Un rumore sbulicò in a sala. E donne cuminciaru à massà trà e so gammi è aduprà vibratori più vigorosamente.
  Slavka subitu hà vistu chì a so perfezione masculina hà cuminciatu à calà. Hè statu in un statu agitatu per troppu longu. E poi s'hè brusgiatu.
  È un ruggitu di disappuntu hà spazzatu per e tribune trà e donne lussuriose.
  L'intendente alzò u so martellu è cuminciò à cantà, scoprendu i so denti di perla :
  - Cinquecento milioni di dollari volte ! Cinquecento milioni di dollari dui ! Cinquecento milioni di dollari trè !
  Ci fu una pausa pesante, è u steward annuncia:
  - Un ghjovanu gigolu, Vyacheslav Kolobkov di diciottu anni, hè statu vindutu à una dama in un velu per cinque centu milioni di dollari!
  A donna annunziò.
  - Trasfereraghju soldi da u vostru contu ! È avà serà u meiu, tutta a notte !
  Hanu lanciatu un velu nantu à Slavka. È una catena hè stata messu nantu à un collu forte è musculu.
  U zitellu hà sbattutu i so pedi nudi daretu à a so nova padrona.
  U manager hà dettu:
  - Hè u to schiavu per a notte ! Basta ùn tumballu o mutillà !
  Una donna in un velu s'avvicinò à u ghjovanu. A so manu pigliò è pigliò u zitellu per a perfezione masculina. Immediatamente s'arrizzò è si gonfiò. E Slavka s'arrossava forte, da a vergogna è a vergogna.
  A donna apre a so faccia. Era una bella bella, urientale, i capelli neri, micca più di vinticinque anni. Iè, era veramente bella, ancu s'ellu ùn ci era micca traccia di cusmetichi nantu à a so faccia.
  Slavka sbottò:
  - Iè, tù stessu pudete riceve soldi per a notte !
  A donna annunziò.
  - Eiu sò! Vi dicu più tardi perchè aghju stabilitu una somma cusì salvatica per voi! Sin'à tandu, andemu à a stanza ! U tempu hè cortu è vogliu gode di l'amore per l'ultima volta in a mo vita!
  U zitellu hè stata surprised
  - Perchè l'ultimu ?
  A donna rispose :
  - Perchè eiu, a Principessa Esmigul, sò stata cundannata à morte per adulteriu ! È dopu dumani à l'alba mi taglieranu a testa !
  Slavka hà suggeritu:
  Dunque ci vole à scappà !
  A principessa rispose cù un suspiru:
  - Aghju ghjuratu per Allah ch'e ùn scapparaghju micca ! Dunque, prima di a so morte, u mo maritu m'hà datu u so contu, è m'hà permessu di fà è cumprà tuttu ciò chì vogliu in questi ghjorni!
  Slava ridacchiò:
  "Allora hè per quessa chì site cusì generoso!" Ùn ci hè nunda di salvà!
  Ella annunziò è rispose :
  - Sè mi serve bè, è mi piace, vi compru un palazzu sanu, un yacht, è ciò chì vulete, una flotta sana di vitture ! Allora pruvate!
  U ghjovanu annunziu.
  - Sò prontu è cuntentu di serve vi !
  Quì sò intruti in una stanza separata, lussuosa. A donna hè stata sola cun ellu. Grazia si togliò a so robba, palesendu un corpu abbronzatu perfettamente bellu. A perfezione masculina di Slavka s'hè gonfiata cusì chì era pronta à scoppia.
  A principessa nuda annuì.
  - Venite à fà una doccia cun mè !
  Un ghjovanu è una ghjovana si n'andò in u bagnu, cupertu cumplettamente d'oru.
  I fiumi caldi si versavanu. È cuminciaru à lavà i belli corpi.
  A donna annunziò.
  - Sapete aduprà a lingua !
  Slavka annuì.
  - Di sicuru !
  A principessa Esmigül annuì.
  - Allora travaglià dura ! Veni u mo bellu zitellu !
  U ghjovanu si ghjinochjò, pisò u so visu trà e so gammi, in a fessura bella rasata di a bellezza è cuminciò à travaglià cù a so lingua, à travaglià altruista è cun entusiasmu.
  A ghjovana, bella donna geme voluptuously. È era assai cuntenta.
  Slava hè ancu più forte. Com'è afflittu è brusgiatu a so dignità sopraccitata. È hà travagliatu è era benedettu.
  A principessa si lamentò, è infine, gridendu più forte, si strinse in un orgasmu forte è si abbassò.
  Tandu ella stessa s"inginochò è u so visu s"avvicinò à l"inguine di u ghjovanu. È avà hà abbracciatu u gallo eccitatu, caldu, piacevule, un ghjovanu è bellu stallone cù i so labbra. È hà cuminciatu à travaglià cù a so propria lingua.
  Warbler s'est forcé avec force à ne pas jeter encore la graine. Chì una donna gode di u prucessu di lecca, liscia, dolce, appetizing, u capu di a perfezione maschile, u ghjovanu più bellu è bellu in Mosca.
  È a principessa hè andata pazza, travagliendu cù un membru, lingua è labbra. Era solu incredibbilmente bellu è bellu per ella.
  Warbler, infine, ùn pudia ancu frenà è finitu. Ella scacciò una semente di ghjuventù tempestosa, dolce. A principessa a leccava avidamente cù a so lingua, ùn lassendu micca manca una sola goccia. È dopu hà urdinatu:
  - È avà andemu in a pusizioni di un corbu ! ti leccaraghju è tù mi leccherai !
  Slava annuì in accordu. A so lingua hà cuminciatu di novu à massaggiare cù abilità è vigore u clitoris di a principessa. Mentre chì a lingua è e labbre di una ghjovana, bella donna eranu torna custretti à gonfià è riscaldanu, u ghjovanu membru elasticu di un gigolu musculoso è assai bellu, è abile !
  
  A REINA E L'ESCLAVU SCUZZU.
  ANNUTAZIONE
  Un ghjovanu di u nostru tempu, diventa prima regina. Ma per una crudeltà eccessiva, i dii a trasformanu in una schiava scalza. Tuttavia, una ghjovana donna hè liberata da l'esclavità da l'elfi è cumincianu super aventure.
  . CAPITOLU #1
  Agripina hà vistu a cirimonia sulenne. Cum'è s'ellu ascende à u tronu è si mette nantu à un tronu studded di ghjuvelli. È una corona studded with stars hè posta nantu à a so testa. È tutti i presidenti, i monarchi è l'altri dirigenti di u mondu ghjinochjenu è l'elogianu.
  È u salutu hè purtatu in u celu, è i cannoni battenu. È tuttu brilla. È avà hè l'imperatrice di u pianeta Terra. E fanfare sò cantate à ella, è l'orchestre ghjucanu. È a sala di u tronu in quale ella si trova hè cinquanta volte più grande di u stadiu Luzhniki. È hà un esercitu sanu. Migliaia di belle zitelle in gonna corta, gambe nude, mitragliate daretu à a spalle, la salutanu è cantanu :
  Sì una grande dea
  Imperatore di tutti i populi...
  elementu senza limiti,
  Uccide tutti i vostri nemici!
  Agripina scopre i denti e ruggì:
  Aghju tagliatu i nemici nantu à una tangente
  I battu cusì prestu ...
  Tuttu diventa grande
  Sò una regina, ùn cunnoscu micca tutti i spettatori !
  Dopu quì, a prima vittima hè stata purtata à ella. Era Pavlusha, un adulescente bellu, biondo, muscoloso di circa quattordici anni. Hè solu in calzoni rossi è cù mani è pedi ammanettati. U zitellu hè statu sbattutu cù fruste è si mette nantu à i ghjinochji.
  Agripina pigliò in manu una pesante frusta di filu spinatu è picchiò Pavlusha. U zitellu gridava in un dolore atroce. È una donna ghjovana, forte, musculosa cuntinuava à frustallu, è cantava, svenendu i denti :
  - I mo figlioli, u mo zitellu,
  A st'ora ùn dormi micca
  È vi sarà visibile shish,
  Fusta nantu à u spinu !
  È a donna putente batteva u zitellu. È cusì chì a pelle scoppia è u sangue scorri in un flussu. E Pavlusha gridava da una sofferenza insupportable.
  Di colpu, si sentì un rughjone terribili. U palazzu s'hè cascatu è i mura s'hè cascatu. È davanti à ella apparsu un anghjulu tamantu è scintillante cù duie spade.
  Voce tonante disse:
  - Voi, l'imperatrice mundiale, avete passatu tutti i limiti ! Serete puniti per questu. U Diu Onnipotente ti toglierà tuttu u putere, è farà umiliatu quellu chì si esalta.
  U fulmine hà culpitu. U palazzu era andatu, è tutti i servitori, è ancu i capi di statu.
  È Agripina, invece di vestiti lussuosi è di una curona, s'hè fattu una schiava mezzu nuda in catene. À i so pedi nudi è e mani c'eranu catene d'acciaio pesanti. U corpu era guasi nudu - solu un pappagallo.
  È era incatenata cù altre schiavi quasi nude. È i so pedi nudi è forti brusgiavanu a rena calda di u desertu.
  Agripina, una donna putente, assai musculata, cù a testa alta, divintò ella stessu schiava. Et le fléau du surveillant s'abattit sur son dos en relief.
  È a frusta fischiò. U guardianu ùn era mancu umanu. Questu hè un orsu tamantu, shaggy, è cù una tazza assai brutta è brutta. Si pusò nantu à un cammellu è hà inflittu colpi cù tutte e so forze à l'anziana, l'imperatrice mundiale.
  Agripina era in pena è gemeva. Ricurdava cumu, dopu à u so arrestu, hè stata purtata in a sala di ricerca. M'anu furzatu à caccià tutte e mo robba, è cuminciaru à esaminà u corpu forte è di ragazza. Questu hè statu fattu da parechje donne in mantellu biancu. Cum'è s'ellu hè un ospedale, micca una prigiò, è micca un shmon, ma un esame medico.
  Allora urdinanu di squat davanti à un specchiu è illuminatu cù spotlights. Agripina squat, sicuru, hè faciule. Ma hè dispiacevule quandu parechje donne in mantellu biancu vi fighjanu cun ansietà. Ammiranu i musculi forti, embossed, più adattati per un omu chè per una zitella, chì rotulanu tantu quandu si movenu.
  È i so ochji sò lussuriosi. Agripina hà u corpu di una ghjuventù assai forte cù i musculi piuttostu cà una zitella, ancu s'è a pelle hè liscia, pulita, sviluppatu pettu è anca larga. Ma e spalle sò larghe.
  Agripina s'accovaccia, ma tutti ùn li dà l'ordine di piantà. Dighjà hà cuminciatu à sudari, è a so pelle abbronzata brillava, per quessa, s'assumiglia ancu più à una statua di una antica dea guerriera greca.
  Infine, s'hè stancu di esse divuratu cù l'ochji. È u guardianu femina in uniforme hà urdinatu di stà in un quadru, è mette u so chin in un recessu speciale. Dopu, si sfilò di sfida i so guanti sottili di gomma è, stringendu u mento, ghjunse à a bocca di Agripina cù e so dite.
  È ùn sò micca lavati, sudati. È si arrampicò per e guance è sottu à a lingua. Agripina s'indigna è, alluntanendula, ringhiò :
  - Mettiti i guanti, cagna ! Infetterete!
  Hè stata in qualchì manera imbarazzata dopu, è a ricerca hè stata fermata. Fotografatu, però, nudu, cusì chì i tatuaggi eranu visibili. Anu rotulatu micca solu i dite, ma ancu i sole nudi di i pedi. E anu ancu illuminatu u stomacu cù una radiografia, apparentemente suspettendu chì ci puderia esse droghe.
  Dopu à quessa, m'anu purtatu à a duscia. Anu ancu datu un sapone, è dopu una spugna. Dopu hè vinutu l'uniforme.
  Agripina ùn avia micca particularmente paura di a prigiò. À u cuntrariu, era sicura ch'ella seria u più impurtante è cool.
  Ma c'era un pocu affollata in a cellula, c'eranu dodici zitelle, è c'era un odore di secchi.
  Immediatamente li custruì è li fece pulizziari. Allora m'hà dumandatu di riparà u toilette. È l'anu à sente.
  Agripina era cool ancu in u centru di detenzione preventiva. È puderia fà mi ubbidì.
  Ma avà ci sò duie decine di ragazze in catene intornu à ella, è una squadra sana di orchi cù fruste.
  È issi orsi cuminciaru à batte duramente Agripina. È era cusì dulurosu chì ancu sta donna eroica urlava da u soffrenu è dumandava pietà. In fatti, era una specie di incubo. Allora anu ancu incatenatu u so collu, chì hè cumplettamente insupportable.
  Agripina si trasfirìu nantu à a rena. È u so umore era minore. Hè battuta è graffiata, coperta di macchie di sangue. E i catene tintinnanu, è u metallu brilla.
  Agripina calpesta in silenziu. A sabbia hè calda è ferisce i pedi nudi. Ancu s'ellu ùn hà ancu nunda - i so gammi sò imbottiti durante i cumbattimenti è a furmazione. È chì ne di e donne schiave. Parechje di elli ùn sò micca sempre andati scalzi, è e so sole ùn sò micca cusì ruvide. È brusgia cusì forte chì ancu i vesciche appariscenu.
  Una ghjovana ghjovana camina è pensa cun orrore : hè in catene è schiava, nantu à u so spinu casca di tantu in tantu una frusta. Ma prestu suscitarà una ribellione è pigliarà u putere nantu à stu pianeta.
  Una donna putente è musculosa attrae l'attenzione di l'orchi. È di tantu in tantu a piccavanu cù una frusta o un filu spinatu.
  Agripina s'écria :
  - Battu debule !
  È in quellu mumentu tuttu cambiò. Più precisamente, frecce affilate è temperate volanu à l'orchi da daretu à a duna. Anu punched bears shaggy, è escenu da l'ochji, è cuciti à traversu l'inguine è u pettu.
  Agripina u pigliò è si precipitò, chjappà e catene, versu l'orcu. Ella hà trafittu u so capu cù una catena.
  È ella cantava :
  - Sò cum'è un diavulu diavulu ! Distrughjeraghju a capitale !
  L'elfi saltavanu fora di l'emboscata annantu à l'orchi sopravviventi. Eranu rapprisentanti di stu populu glamorous, nantu à unicorni chjuchi è graziosi.
  L'orchi sò stati rapidamente ammazzati è sbattuti. Dopu à quessa, e ragazze cuminciaru à esse liberate da e catene. Inoltre, cù l'aiutu di a magia di bacchette magiche, Agripina era ancu liberata.
  A ghjovana hè diventata libera. È putente, cù tuberculi di i musculi.
  Dopu quì, hà avutu una squadra sana di ragazze. È avà i belli guerrieri stampavanu i so pedi nudi, ciselati in u desertu.
  Agripina canticchiava, scoprendo i denti:
  U caminu corre longu a curva,
  ragazze a piedi nudi...
  Stancu di cimici per sfracicà u male,
  Vogliu stuzzicà a mo felicità !
  E donne eranu ancu assai aggressivi è cumbattenti. Ci vulianu cantà è saltà. E i so gammi, in fattu, sò graziosi, ancu s'elli sò stanchi, sbattuti, puntu.
  Eccu una squadra chì marchja. È cun elli elfi nantu à l'unicorni, è cù arcu.
  Agripina sente forza in sè stessa è canta :
   Dapoi u tempu di Spartacus - sta fede vive,
  Chì ùn deve esse mai schiavi in u mondu !
  Se u maestru hè impudente - riscalda u so stomacu cù una stufa,
  È u paisanu si congelava in u friddu - crede chì ùn hè micca u destinu!
  
  U russu Spartak - hà tiratu una spada per noi,
  Et derrière lui, le fleuve des opprimés s'élevait sans fin...
  Sè vo site un omu - l'onore hè più preziosu chè a vita,
  Se vulete chì a vita scorri in a felicità di u mondu !
  
  Stenka Razin vulia diritta u campu di i schiavi,
  Per chì ci hè una vulintà, ognunu pò gestisce...
  È a ghjente cum'è ellu ùn pudia accettà a vergogna,
  È daretu à elli u populu - ci era un esercitu innumerable!
  
  Tortura, rack and stake - l'argumenti di i rè,
  Tutti volenu piglià tuttu per seculi !
  Ma a libertà, crede mi, hè un chilometru di pane è meli,
  È un tali sognu hè brusgiatu in i nostri cori per un bellu pezzu !
  
  Thunder hè ghjuntu - ottobre, è avà u nostru putere,
  U paese hè in focu, assai sangue è dulore !
  Ma Ghjesù ùn lasciarà micca l'abissu ghjustu in l'infernu,
  Quellu chì hè ferocemente flagellatu serà felice in u bonu!
  
  Lenin aprì la porta, Stalin conduce audacemente,
  À ogni passu simu più vicinu à u scopu sacru !
  Ma Satanassu hè ghjuntu, u quarantaunu annu male,
  È avà u nostru sangue, cum'è un flussu, vomita da una vena !
  
  Semu un paese cun voi; u nostru onore hè a vostra vita,
  Ùn mette mai i populi di Rus' in ghjinochji !
  Tenite a Russia, lotta per a Patria,
  Questu hè u sensu è u sali di u curagiu di e generazioni !
  
  U Führer hè un cadavere vile, bè, è Rus' hè un Gigante,
  È un Cecenu cù un Uzbek è un Russu sò uniti !
  U cumunismu hè un monolitu, un ideale per l'anima,
  È i regimenti di l'avversarii sò sfracciati in una torta!
  
  U cosmu chjama i ghjovani - e trombe di cornu invitanti,
  Ci sarà una nova fruntiera, oltre Mars !
  Custruemu u cumunismu - anu annullatu u rublu,
  Ùn importa micca a cittadinanza !
  
  L'universu sanu, crede, diventerà rossu avà,
  Ci saranu porte à u paradisu - stelle rosse.
  L'omu hè un fratellu per l'altri - in u passatu una bestia rabbiosa,
  È l'amore, a bellezza hè cantata in puri inni !
  
  Dunque, ùn risparmiate micca a vostra insensibilità è a pigrizia,
  Per a Patria nostra, cummattenti cum'è un falcu !
  È voi cummattenti travagliate sia di notte sia di ghjornu,
  Chì saria u Giardinu di l'Eden fiurisce è dà u sucu dolce!
  Agripina cantava cù a so squadra scalza. È di colpu s'hè pigliatu à pensà ch'ella paria d'esse per u cumunismu. Eppo, Agripina ùn sapia micca i tempi suviètici: era troppu ghjovana. Prestu hà trenta sette anni, è l'annu hè avà 2023. Allora chì si pò ricurdà di u putere suvièticu? Questa hè una legenda, in i so ochji è in mente. Agripina, comu si dice, hè un zitellu di u so tempu. E, sicuru, ùn aghju intesu micca e migliori recensioni nantu à i tempi sovietici. Cum'è, è in fattu, ancu una cosa cum'è banane era in short supply. Iè, è dolci, è ancu gomma da masticare. È i jeans eranu rari. E sottu Gorbachev, ancu a vodka amara è i cigarettes sparivanu da i scaffali. Fila longa, cuponi, carte, magazzini vioti, una carenza tutale - hè cusì chì a ghjente si ricorda di i tempi sovietici.
  È nimu li vulia torna. In ogni casu, in Mosca, i cumunisti anu cullatu un percentinu insignificante di i voti ancu in l'anni novanta difficili. Ma Agripina era assai ricca, è di sicuru per u capitalisimu. Allora perchè ella di colpu hà cuminciatu à cantà l'idee di manca ?
  A ghjovana si chjappà in u mento cù u pugnu è sibilò :
  U nostru rè, l'elettu di u celu,
  U nostru rè hè cum'è un demoniu fantasma ...
  U nostru rè, messaggeru di u destinu
  U nostru rè hè solu tù !
  Luciferu ! Luciferu ! Luciferu ! Luciferu !
  Agripina lu pigliò cun gioia salvatica è cantò :
  - Tu sì u gran Luciferu, sparghje un raghju nantu à a luce,
  È a spada sacra di a guerra - tagliate u sicretu!
  È torna a zitella, o piuttostu, una donna adulta è staghjunata, cuminciò à cantà ;
  U nostru rè, u messaggeru di u celu,
  U nostru rè hè cum'è un dimoniu fantasma.
  U nostru rè, sceltu da u destinu,
  U nostru rè hè solu tù !
  Luciferu ! Luciferu ! Luciferu ! Luciferu !
  Hè cusì chì u guerrieru cantava è pisava in u desertu. È u so umore era altu. Perchè deve esse minore.
  Ma quì di novu, u disordine hè visibile. L'elfi anu ricevutu un signalu annantu à l'avvicinamentu di l'orchi. È allineatu in un semicirculu. A mità di i cavalieri, eranu elfi. Belle ragazze, quasi nude, ma cuperte di preziosi ghjuvelli.
  Eranu chjaramente pronti per una battaglia mortale.
  Agripina picchiò u so pede nudu è forte. È in e so mani apparsu un arcu pesu. Un grande chì pò cuntene assai frecce.
  A zitella, più precisamente, a donna-eroe cantava:
  Nuvole volavanu da i succhiasangue,
  L'infernu sbulicò da a Terra micca luntanu!
  U serpente striscia nant'à u panzvale, u bastardo sbattutu,
  Nuvole illuminate di sangue !
  
  L'onde ardenu, spruzzanu cum'è una tempesta infernale,
  È scuntrà un esercitu di i più bravi temerari !
  Prutegeremu belli e belle donne
  Saremu degni di e sfruttate di i nostri babbi !
  
  Terra mia, quant"è dulore gemu,
  L'avversu hà lasciatu centu ferite di tracce !
  Ma abbandunemu l'orchi, subitu simu fora di u pedestal,
  A pestilenza di l'anni belli ùn sarà longu!
  
  È a morte hè digià imbiancata daretu à i nuvuli,
  Ma i nostri pinsamenti sò strappati à u celu !
  Schiacciamu i famosi cattivi in polvere,
  È strappate, sapete, orchi à mezu !
  
  Ùn sapemu micca a pace è a putenza di a vechja,
  Simu i figlioli di a nostra santa Patria !
  Tuttu u luminosu hà cumbattutu cù orsi,
  Sparatemu putenti sti radichi!
  
  È chì a bomba maligna hà splutatu cù forza,
  Chì ci hè bisognu di una spluta di cunchiglia, stu tronu !
  I cumbattenti Elfi sò capaci di assai,
  È a cima diventerà u fondu per u Fuhrer !
  
  L'infernu di l'infernu, l'infernu s'hè lampatu,
  Arrampicatu longu u rocade cù un musu predatore "Tiger"!
  È tutta a fatigue ci volava in un mumentu,
  U tempu per i ghjochi divertenti hè finitu!
  
  Una granata à a manu, un tiru mortale,
  Eccu u "Tigre" in u musu ricivutu fermamente!
  È u Führer in a caldaia in a sala di caldaia tartara,
  Per ùn revelà u mondu à l'elfi !
  
  L'orsu trema da i salti furiosi,
  Eccu una bandiera chì vola sopra u Reichstag di l'elfi !
  È u sole brillava nantu à a Patria,
  Dopu tuttu, l'Orc Reich hè cascatu in polvera è cendra !
  Agripina cantava, è l'altri schiavi piglianu, è l'elfi. Tuttu pareva fantasticu è ghjustu maravigghiusu.
  È e donne schiavi avianu arcu in manu, è a coppia avia ancu balestra. È tiravanu a corda è cuminciaru à sparà frecce. Corsavanu in un arcu è piercing l'orchi chì avanzavanu.
  Sti bestie, arruffate è puzzanti, si precipitavanu in battaglia cù una furia salvatica è frenetica.
  Questa era veramente una battaglia. L'elfi, quasi nudi, tiravanu da i so arcu. È l'elfi maschili anu utilizatu balestre più putenti è letali.
  Anu lanciatu bulloni cun grande forza. Chì filò è trapassò l'orchi chì arrampianu à a tempesta. E li sferì colpi schiaccianti.
  Unu di l'elfi, chì portava una corona di ghjuvelli, urlò:
  - In a guerra santa, ci serà a nostra vittoria ! Bandiera elfica avanti - gloria à l'eroi caduti!
  È cusì hà sparatu una freccia grossa, tirà u filu cù u so pede nudu.
  È dinò, cum'è rugia:
  - Nunda ùn ci ferma ! Nimu ùn ci vincerà !
  È l'elfi, inseme cù e schiavi femine, chjappà l'orchi cù frecce. E li riempia bè. Era u so panorama assai aggressivu di a lotta.
  I guerrieri sò diventati solu super, chì dimustranu una forza fenomenale è incomprensibile.
  Allora di novu i canti di a ghjente glamorosa è assai ghjucata.
  Ùn ci hè nunda di più sicuru chè una munita
  Ella brilla veramente senza falsità !
  In fatti, u doblonu hè u regnu di u mondu,
  U so sustegnu hè una forte spada è scudu !
  
  In ellu si nascondenu i dii pagani,
  Cum'è u sole, una faccia d'oru radiante...
  Ancu s'ellu ci sò sempre banditi-parassiti,
  Quale hè partitu in a negoziazione di l'anima !
  
  Coin, questu hè un ídolu è un arcanghjulu,
  Hè u salvatore, u distruttore di tutti.
  Senza oru, damaschi affilati languisce,
  Senza soldi, u successu ùn vene micca in battaglia!
  
  Ma chì vulete, o core umanu,
  Caccia per cumprà l'immortalità per voi ...
  Per avidamente apre a porta à a felicità,
  Per tesse un filu di seculi di vita !
  
  Ma un doppiu pò ancu ottene questu?
  U circhiu d'oru hè capaci di sunnià ?
  Per chì u vechju cù una falce ùn vene micca cù i saluti,
  È ùn hà micca messu un sigillo nantu à a fronte in a morgue !
  
  Ancu s'è una munita hà bisognu di assai felicità,
  Per fà ci indulge in u peccatu !
  Ma l'omu ùn hà micca putere nantu à a passione,
  Iddu zitelle, cum'è mille à un gallu !
  
  Ellu voli ghjunghje assai à u stomacu,
  Manghjate fagiani, libbra d'ananas.
  Ancu s'ellu ùn pudete micca manghjà finu à a tomba,
  Ancu s'è tù sì assai cool cù soldi!
  
  È u cercu, costa ancu troppu,
  Perchè hà un locu per i rè !
  Dopu tuttu, un anghjulu tirarà un zero in a forma,
  Un colpu à a fronte è un bastone à u cervellu !
  Guerrieri, sicuru, ùn sò micca inferiori in battaglia. È quandu l'orchi, avendu subitu pèrdite pesanti, sfondate à a distanza di a battaglia, e bellezze lanciavanu e so spade.
  Albina surrisi. Dui spade apparsu subitu in e so mani. Li fece girare, girò u mulinu, tagliò un paru di teste d'orchi è sibilò:
  - Avete sbattutu in quellu sbagliatu !
  È dopu, pigliò cù u so taccu nudu è pigliò u generale orcu in u mento. S'hè lampatu cum'è un saccu di sabbia. È i denti cascanu da a so mascella rotta. È tuttu pareva cusì bellu è bellu. Chì e zitelle cantavanu in coru cù un entusiasmu tremendu:
  Pregu, Signore, chì u ghjornu ùn si sguassate,
  Cusì chì u sguardu di a zitella hè sempre ghjovanu !
  Per chì u nostru cavaliere s'alza sopra i scogli,
  Cusì chì a tappa di i laghi hè più pulita di u cristallu!
  
  Chì bellu mondu hà creatu u Signore
  Anu manghjatu l'argentu in questu, è l'arce hè un rubino !
  Cerchendu una fidanzata, l'ideale di Diu -
  Per fà questu, hà tagliatu i nemici in battaglie!
  
  Chì ci hè cusì duru in u core di un ghjovanu?
  Chì voli truvà in stu mondu ?
  Ebbè, perchè u remo hè rottu ?
  Cumu risolve un intricatu di grandi prublemi?
  
  Vogliu, Diu, esse felice ancu,
  Truvate u vostru sognu celeste!
  Allora chì a bona furtuna ùn rompe u filu,
  Per purtà sottu à u chjassu, ballast-line !
  
  Ma chì deve cercà in una misura senza amore,
  Chì pò esse più caru per una zitella?
  Hè difficiuli di custruisce a felicità nantu à u sangue,
  Nantu à ellu pudete natà solu in l'infernu di l'infernu!
  
  A separazione hè una tortura per mè
  A guerra hè sempre un incubo!
  Eccu un pede in a stirpa, sellava un cavallu,
  Ancu s'ellu l'orcu malignu hà purtatu un'ascia à u boia !
  
  Piglianu e nostre figliole in pienu,
  Li torturanu è brusgianu i so corpi cù u focu !
  Ma avemu da scunfitta à u Führer,
  Sapete chì u nostru Elfo ùn hè mai mortu !
  
  Ghjuchemu à un matrimoniu, dopu à una guerra maligna,
  Allora i zitelli daranu a risa !
  Sò tutti parenti di sangue per mè,
  Sò in caccia, ci sarà ghjocu grassu !
  
  È a quercia, cum'è una smeralda, u so folla,
  Dicia chì u tippu hà fattu un bellu travagliu!
  Chì a cuscenza sia chjara cum'è un cristallu,
  È solu in i pluses ci saranu numeri in u bilanciu!
  Quessi sò i cantanti quì, queste ragazze deliziose è uniche. Chì, s'elli avianu digià cuminciatu à luttà, allura l'orsi shaggy ùn pudianu resistà.
  Agripina, scoprendo a faccia, sibilò, tagliò un paio di teste d'orchi in più cù e so spade:
  - Possu fà tuttu, è vi vede !
  Allora mosse u so pede nudu in l'inguine di un ufficiale, unu di l'orsu aggressivu è arruffatu. È hà veramente pigliatu è batte i so palle. Hè veramente una zitella - Superman.
  È contru tali, prubabilmente, ogni esercitu di orsi furry serà impotente.
  Agripina fece un sorrisu è si strinse i dita in bocca. È hà soffiatu cù tutte e so forze. Ci era un sonu terribili, aggressivu, scraping. Era cum'è esse scupatu da l'aria.
  È parechji centinaie di vulturi enormi chì giravanu nantu à u campu di battaglia anu avutu un attaccu di cori è cascò cum'è grandine. È i so becchi aguzzi cuminciaru à perforà i cranii di l'orchi rampanti è sparghje l'ossi. È, littiralmenti, sguassate i cervelli.
  Agripina hà fattu una tecnica di farfalla cù e so spade, tagliò parechji capi di questi orsi di una grande banda è rugi :
  - Sò cool, tuttu hè sottumessu à mè,
  Hè chjaru, hè chjaru !
  È tutta a terra trema,
  Schiacciali cù u to taccu nudu !
  Dopu à quessa, l'orchi, incapaci di stà, si trasformanu in un volu grossista. E ragazze è l'elfi si precipitonu à perseguite, è à u stessu tempu, eseguendu una canzone di lotta è aggressiva;
  L'incubo vene sempre cum'è una serpente
  Ùn l'aspettate micca, ma si striscia in a porta!
  Siete una famiglia felice, generosamente ben alimentata,
  Ùn sapete micca chì e persone sò animali !
  Quì cuminciò l'incursione di l'orda sfacciata,
  I tatari ci inondanu di frecce !
  Ma simu nati per un bravu gestu,
  È suppurteremu colpi severi !
  
  Nimu sà s'ellu u bonu Diu
  Allora l'omu hè andatu crudele !
  A morte pichja à u sogliu -
  È Weselvul chjappò e so corne da u focu !
  
  Iè, sò i tempi antichi,
  In quale avemu avutu cusì cool!
  Dopu tuttu, ùn era micca u mo sognu,
  Ùn avemu micca andatu à questu, attraversu e muntagne-luntani!
  
  Ma s'è tù sì in l'infernu
  Piuttostu, in u mondu di u dulore, a schiavitù, a battaglia !
  Aghju sempre a speranza
  Chì u to core batti tutti i ritmi!
  
  Ma i prucessi, questa hè a nostra catena,
  Chì ùn lasciarà micca i pinsamenti faciuli!
  È s'ellu hè necessariu, duvemu suppurtà,
  È s'è vo gridate, allora cù tutta a forza di i vostri pulmoni !
  
  Pueta, hè un cantautore è un canagliu,
  Ma micca in un campu di battaglia caldu!
  I vili nemici di a Patria moriranu,
  Seranu intarrati rapidamente è gratuitamente!
  
  Avà pigliate, ricusate l'arcu à Cristu,
  Incruciate, basgiendu l'icone!
  Credu chì diceraghju à a ghjente a verità,
  Comu ricumpensa, u Signore darà assai-peculia!
  
  Darth Vader VS Satana
  A nave di battaglia di Darth Vader, chì pareva un ferru tamantu, si avvicinava à u pianeta Terra. Daretu à ellu si movenu altre navi chì portanu a morte à a galaxia è i fundamenti maravigghiusi di l'universu da un anti-mondu à l'altru. Angulatu, imperu spaziale Sith. È vicinu à elli, streamlined, simili à i piranhas predatori - un Stelzanath totalitariu oltre l'educazione.
  Un voyou de deux mètres en masque, avec des épaules larges et de grosses cornes sur son casque ronronna férocement :
  Ùn pudete micca scappà Luke Skywalker! Semu voi o mè, ma tutti dui ùn avemu micca locu in a galaxia !
  Micca inferitu à Darth Vader in altezza è larghezza di spalle, a curvy è atletica Lyra Velimara hà attivamente scuzzulatu u so magnificu bustu. U vestitu di cummattimentu nantu à a zitella generale era assolutamente trasparente è ùn hà micca ammucciatu una sola linea, u so corpu musculoso è girlish. A so pelle bronzata era impeccabile, è i so capezzoli brillavanu cum'è rubini in u focu.
  Darth Vader guardò avidamente a bellezza. U generale di dui stelle di Stalzan (un imperu spaziale cusì sanguinariu è propensu à cunquistà chì u putere Sith neru hè un zitellu innocentu contru à u so sfondate!), Paria di sfida sexy.
  Ma chì pò ellu disgraziatu invalidu? Aduprà una protesi cibernetica?
  Lyra, interceptendu i so pinsamenti, annunziò in un tonu triunfante:
  - Ùn disperate micca, u mo amicu... Ci hè l'anellu di Salomone nantu à a Terra, chì hà una magia cusì putente chì nantu à u so fondu, u putere di Luke Skywalker hè solu un filu di fumu di sigaretta !
  Darth Vader lasciò aria viulentemente sottu à a so maschera, sibilò:
  - Puderaghju da mè un corpu veru, vivu ?
  Lyra, cù e so palle di musculu chì rotolava famosa sottu a so pelle bronzata, disse cù una risa:
  - Jinn è ifrit ponu fà tuttu ! Questu hè u putere nantu à l'universu!
  Darth Vader cantava fora di sintonia:
  - Iè, l'universu disgraziatu s'hè appiccatu,
  Innumerevoli tenebre di geni maligni!
  L'anellu odiatu di Salomon -
  Lanciatu è tagliatu a testa!
  
  Ma sapete chì Vader ùn hè certamente micca un pedone,
  È micca per sempre camminà sottu à u ghjugu ...
  Trasforma i nemici cattivi in tizzi di focu,
  Diventà u capu di u mondu!
  Lyra ballò in risposta è indicò cù u so dito graziosu, longu è affilatu à a bola blu:
  - Hè a Terra !
  A bella atleta cantava à voce alta :
  - A terra hè in l'oblò, a terra hè in l'oblò, a Terra hè visibile in l'oblò ... Avemu miratu i blasters, misurà a distanza, è brusgiaremu a casa di l'omu in terra !
  Tuttavia, i stranieri si rallegravanu troppu prestu. A nutizia chì decine di grandi navi di guerra apparsu, emergendu da a bughjura di u spaziu in l'orbita di a terra, hà causatu u panicu più forte trà tutti i teme è i guverni di u pianeta blu. Navi stellari stranieri cù millaie d'armi di cummattimentu, assai emittenti anu fattu una impressione irresistibile nantu à e persone.
  Cinquanta navi - vinticinque Imperial è vinticinque Stelzanath.
  U putere infernale nantu à a Terra ... È per una certa ragione a ghjente ùn hà micca veramente cridutu chì i stranieri sò ghjunti in pace.
  Lyra Velimara, suggerì à Darth Vader:
  - Lasciami leghje un appellu à i terrestri !
  U Signore Negru era indignatu per questu passaghju:
  - E perchè tù ? Avemu navi uguali !
  A bella zitella scuzzulò u so collu putente è rialzista è risa:
  - Iè, quand'elli vedenu a to faccia, si spaventanu...
  Darth Vader ruggì in modo assordante, a voce soffocata come tigri in un cappio:
  - È ci tocca à piglià i terrini à spavintà ! Ch'elli alzà e so zampe subitu !
  Lyra Velimara, chì hà digià avutu l'esperienza di distrughje è cunquistà u pianeta Terra, rimarcò cù una risatina:
  - Hè u tempu, hè u tempu, à a radiu - Parlava Boyarsky... Cù a so voce ubriaca - hà spavintatu u mondu sanu !
  U signore neru si precipitò versu l'ologramma, pruvatu à catturà u scanner di cuntrollu. Lyra pigliò à Dart cù i diti di e so gammi giochese, daretu à a mascara è scacciò u banditu. U vestitu di battaglia di Vader grugniva forte è scintillanti sbulicò.
  È l'arpia di bronzu Lyra s'hè scoppiatu à ride :
  - Ùn sapete micca, scemu, chì a signora deve esse lasciata passà prima !
  L'armi iperioni di l'imperu di Stalzanath sbulicanu u so focu frizzante annantu à i satelliti è altri prudutti di rifiuti umani chì giranu in l'orbita terrestre.
  E poi Lyra Velimara stessa apparsu. Hè ghjuntu subitu in tutti i schermi, ancu spente i TV è i monitor di l'urdinatore. Hè apparsu nuda è bella, cù quattru forche cibernetiche in i so capelli, spewing charm è annihilation magic. Una vera divinità in l'universu di a forza bruta!
  A volpe radiante cuminciò à strillà cun un cinguettu di usignolo :
  - Terrestri ! Ùn andemu micca cunquistà u vostru mondu miserable. Sò troppu luntanu da noi per misurà l'imperu cù una grande guarnigione. L'occhi di zaffiro, topazi è smeraldi di a zitella lamponu furiosamente, o ancu splendevanu cum'è raggi hyperlaser. È a voce hè diventata assai più fridda. - Vi disperderemu trivialmente in quarks, è cù l'aiutu di un ipermagogravitatore manderemu e vostre ànime in l'infernu, à u turmentu infernale eternu !
  Sembrava spavintosu, ma u fattu chì tali rifiuti sò stati trasmessi da una donna nuda è assai appetitosa, ùn hà micca causatu tantu orrore cum'è risa!
  À quellu mumentu, apparsu una faccia minacciata in una maschera nera è, cum'è un ruggitu, attraversu branchie di ipertitanium:
  - In cortu, dateci l'anellu di Salomone prima di distruggervi cumplettamente !
  Lyra scuzzulò u so pettu abbronzatu, sibilendu:
  - Annilatu assai dulorosamente !
  Darth Vader aghjunse, agitando u pugnu in u quale a spada scintillante di luce rossa era fermamente serrata:
  - È castràmu senza anestesia !
  Quale nantu à u pianeta Terra ridia, chi pienghje, è chì cuminciò à avè coliche nervose. È solu una persona nantu à u sublunar blu sintia una vera gioia in ellu stessu. U presidente turcu Erdogan s'avvicinò lentamente à u specchiu. È si mostrò u biscottu. Aghju admiratu u pebble scintillante, cusì armoniosamente adornatu cù l'indexu di a mo manu diritta.
  L'erede di i sultani ottomani mugghiau:
  - Vulete l'anellu di Salomone ? Perchè ùn dà micca un wigwam tedescu per boot?
  Darth Vader, videndu à traversu l'imaghjini olografiche a reazione troppu allegra di i terrestri, sibilò:
  - Ci vole à annunzià un ultimatum à a ghjente !
  Lira Velimar hà fattu u Zenki scintillante cù tutti i culori di l'arcubalenu:
  - È chì hè questu ?
  Darth Vader, cù un tonu triunfante in i pozzi senza fondu di i so ochji, spiegò:
  - Hè una parolla internaziunale. Annulazione garantita!
  Lyra ridacchiò è nutò scintille da e so unghie lunghe, affilate monoatomiche:
  - O picciotti ! Solu a carne pò esse annihilata... È Magogravità - serà ancu più cool!
  Darth Vader, cù un novu putere stupente, hà attivatu tutti l'emettitori di gravomag. È cuminciò à spinghja assordamente u beluga.
  È chì voce avia u signore neru, ancu l'armatura era bianca calda:
  - Ultimatum ! Ultimatum! Ti cancelleraghju in un annihilatore!
  Lira Velimara hà cullatu u so magnificu bustu è torcia i so fianchi lussuosi. À u listessu tempu, hà stridulatu, ricurdendu u folklore terrenu:
  - Maffia russa, avete nascitu a morte ! Vodka cù l'idrogenu - un membru di l'omi arruvinatu! È avemu a forza còsmica di Sabantuya!
  È i guerrieri di u grande Stelzanath cantaranu:
  - Ùn simu micca insetti miserabili - tartarughe superninja ... Cannoni - l'arechje di Cheburashka - brusgiaremu tutti cum'è un blotter !
  L'extraterrestri spaziali anu emessu un ultimatum, ma senza effettu. E poi Lyra Velimara suggerì:
  - È facemu in una manera fresca ... Ci sbattemu in BASIC ?
  Darth Vader, per tutta a so stupidità - chì pudete piglià da u cervellu, senza recharge hyperplasmic, murmurò:
  - Hè quandu i negoziati aggressivi sò realizati cù l'aiutu di una spada laser ?
  Lyra fece l'ochju, alluntanò u cane à scacchi cù una testa di cavallu cù u so pedi nudu. Una mistura di una scacchiera, un cavallu è un crocodile sguillava, è risentiva a cima. U ghjinirali di a zitella hà appiccicatu a so gamba in tale manera chì l'ultraplasma caldu li solleticava u so taccu nudu, è ruggì, scuzzulendu a so testa di sette culori:
  - Nisun bellu ! Invece di una spada laser, lanceremu una bomba di termoquark !
  Darth Vader tirò fora a so longa lingua clonata, cum'è serpente, è a fece passà per i bordi salati di a so maschera. È sinceramente strilla cum'è un mutore di combustione interna rottu:
  - Amu e bombe di termoquark, è e bombe di termopreone ancu di più!
  Lyra fece una smorfia capricciosa, mosse di novu u so pede, sta volta versu u ghjattu cupertu di foglie d'ortica :
  - Ùn sapete cucini cù preone !
  U signore neru rispose logicamente:
  - S'è vo ùn sapete cumu, vi insegneremu, s'è vo ùn vulete, vi furzeremu !
  Lyra scuzzulò a mascella di u so suldatu artigliatu.
  - Eruzione iperplasmica ! Un projectile di termoquark !
  Da a canna larga di u fucile di gravità, un'onda turchina s'era languida. Un picculu cohettu, a dimensione di una anguria di taglia ordinaria, si precipitò à a superficia di u pianeta Terra.
  A lira di Velimara hà saltatu cum'è una libellula, è parechji guerrieri nudi di Stelzanath cun ella.
  Darth Vader strinse a so maschera in un sorrisu goffo.
  - È chì sarà avà ?
  Ma u colpu di annihilazione ùn hè mancu visibile à i radar - a velocità oltre a velocità di a stella di volu di fotoni emessi!
  Vladimir Putin ùn hà micca avutu u tempu di sapè nantu à l'attaccu. Calchì volta ignuranza hè l 'ultimu attu di misericòrdia di Diu.
  Gehenna Hyperplasmic hà inghiottitu u Cumandante Supremu di l'esercitu più putente di u pianeta Terra. Millioni di persone si sò evaporati in plasma è iperplasma prima di pudè capisce a catastrofa chì era accaduta.
  I petali sbocciati cù centinaie di millaie di lingue mortali di annientamentu, ognunu cù a so propria tonalità unica è un mudellu dinamicu di distruzzione.
  Un fungu marronu giganti s'arrizzò à una altezza di più di 500 kilomitri, è l'onda di splutazioni, avendu circundatu u globu parechje volte, hà sbattutu tutte e finestri ancu in i Stati Uniti. U glow engulfed the whole ionosphere, in all the incommensurable multitùdine di culori è inflorescenzi. Onde di tsunami giganti s'arrizzò da a cuncussione. Più di dui centu metri di fustu d'acqua copre tutti i cuntinenti, affundendu decine di millaie di navi. E linee elettriche sò state messe fora di l'azzione, e cità affundate in a bughjura, interrotte solu qua e là da macchie di focu di focu.
  Da avà, una nova era hè principiata nantu à u pianeta Terra. L'ora di u Dragone hè ghjunta.
  In risposta à i flussi demoniachi di l'iperenergia, l'anellu di Salomone hà ricevutu una scarica forte.
  Erdogan hà sentitu chì u putere di parechje centinaie di millaie di geni entra in ellu. U presidente di Turchia s'arrizzò istantaneamente è hà cuminciatu à gonfià. Un omu ordinariu cù un picculu mustache di scarafata (dandulu una somiglianza à Adolf Hitler!), Cresce cum'è una valanga chì scende à l'Everest.
  U vestitu civile di u dittatore ottumanu sbuchja, è i musculi cuminciaru à cresce, cum'è à salti. E, quì, e spalle in espansione di Edrogan s'appoghjanu contr'à a volta di u palazzu di u Sultanu anticu.
  Per qualchì tempu, a bolla di gonfia andò in largu, finu à chì, infine, i mura di marmura s'hè colapsatu. Numerosi guardiani turchi sò spargugliati in diverse direzzione. È schiavi mezzu nudi, di l"harem di u dittatore ottomanu, spaventendu i so gammi nudi, spargugliavanu o strisciavanu s"ellu ùn avianu a furtuna d"esse schiacciati.
  È Odrogan hà continuatu à cresce, cum'è un superman in grandezza. L'edifizii di a capitale turca Ankara appiattitu sottu i so stivali. Quì u dittatore ottomanu hè digià più altu ch'è l'Everest. È da e navi stellari di Stalzanath è di l'imperu Sith Negru, a so siluette imponente hè assai chjaramente visibile.
  Lyra Velimara arruffa lasciva:
  - Chì omu tamantu... Hà dignità - prubabilmente assai !
  Darth Vader, picchiendu sè stessu nantu à a maschera - cusì l'imaghjini nantu à questu hè diventatu annebbiatu, raucu, gracchiatu:
  - Hè un colossu cù pedi d'argilla !
  Lyra scacciò un coppiu di fulmini da i so ochji, è rughjò:
  - È apparentemente a voce deve esse angelica ! - Seguitu da un clin d'occhio, caratteristica di una prostituta carissima. - Canta un fiore, ùn vi vargogna !
  È u dittatore turcu Edrogan hà cuntinuatu à gonfià rapidamente, cum'è una bolla inflatable. È ciò chì hè u più periculosu, una spada longa è ancu in rapida crescita apparsu in e so mani.
  Avà a crescita di Edrogan hè di mille mille nautiche, è questu ùn hè micca u limitu. E quantu musculu hè diventatu u dittatore turcu - musculi enormi littiralmente sbulicanu è tremanu - qualcunu, ancu u culturista più scossa, li invidiarà.
  È a so spada brilla cum'è stelle chì sò intrecciate in l'inflorescenza di un tesoriere invincible.
  È i denti di u presidente di Turchia s'allunganu, diventendu in fangs assai affilati è sinuosi di un vampire rocket. È u batyr appena sfornatu cumencia à brandisce a so spada gigantesca.
  Lyra Velimara grida in modo assordante:
  - Una carica di termoquark nantu à u Fuhrer ... Ugh, nantu à u Sultan turcu - focu !
  Darth Vader picchiò u grande joystick di cuntrollu doratu cù u so guantu è ringhiò ironicu:
  - È perchè micca Hyperplasma ! U focu hè digià una espressione terrena antica!
  Lyra Velimara cumu e so eleganti gammi di zitella, nude, sole rosa batteranu nantu à u pavimentu di metallu:
  - Dà l'eruzione termale ! Insetti antipulsari!
  Et les missiles thermoquark, laissant derrière eux une trace ardente, et une trace large comme la queue d'une épouse, se précipitèrent vers Edrogan, gonflés par un grand nombre d'esprits et de génies qui y entraient.
  U dittatore ottumanu, chì a so dimensione era digià paragunabile à a luna, agitò a so spada cosmica. È a nave stellare di l'Imperu Sith - u missile cruiser "Baboon" si rumpiu sottu à un colpu terribili. Frammenti iperplasmatici spruzzati... È qualcosa d'incredibile è fasmogoricu cascò.
  È à u listessu tempu, hè abbastanza triviale - postu chì i suldati cloni sò morti abbastanza prosaically. Mostra emozioni micca più di biorobots. Ma u so cumandante Santa, chì ùn era micca un clone, era chjaramente nervoso. È si ricurdò quanti schiavi hatham hà vindutu in segretu. Ebbè, avà era definitu aspittendu l'infernu di l'anti-universu è u turmentu di u latu scuru di a forza !
  I missili termoquark d'Erdogan. Ciascunu di elli hà purtatu l'energia di un centu miliardi di bombe atomiche lanciate nantu à Hiroshima. È u torsu putente è musculu di u dittatore ottomanu era cupartu di ulcere è lampi di bombe ultra-nucleari chì espluvanu.
  Lyra Velimara passò u so pede nudu sopra u so nasu graziosu è sguillava:
  - Di sicuru micca ! Vogliu vinu - un pacchettu di sigarette Camel!
  Darth Vader poggiò a so zampa artigliata nantu à a schiena nuda è muscolosa di a zitella è, trascinendula sopra, cantò:
  - A sobrietà hè a norma di a vita !
  Lyra ginnò l'avversariu potenziale di u signore neru in a mandibula è canticchiava:
  - Ordine, prima di tuttu !
  Ancu s'è Erdogan hè statu trafittu cù abbastanza carichi per distrughje a luna, cù Mercuriu per boot, u sultanu ottomanu hè diventatu ancu più grande. Avà pareva veramente una grande fata ifrit. È a so spada cercava attivamente e vittime trà e navi di Stelzanath è l'Imperu Sith.
  Darth Vader, fighjendu cumu i missili termoquark ùn anu micca causatu u minimu dannu à stu mastodonte da un conte di fata, è u superlaser forse ancu alimenta u putere di Erdogan, suggerì à Lyra:
  - Uniscemu i nostri sforzi ?
  A bellezza nuda di l'imperu Stalzan ùn hà micca capitu bè u signore neru:
  - Cumu ? Semu cusì uniti !
  Appena cupertu in un bikini, u generale Astara, sta ghjovana guerriera offre a so propria versione:
  "Lancemu una carica di termopreone à ellu!"
  Darth Vader, chì hà suscitatu a curiosità di u ricercatore è u scientist di u latu scuru di a forza, raucu à traversu a maschera hà dumandatu:
  - Hè questu un'arma basatu annantu à u prucessu di fusione di preon ?
  Astara, arcuendu tuttu u so toru di musculi è tendini, s'inchina bassu à u signore neru.
  - O iè, u mo signore ! Una tale reazione permette di utilizà una energia pari à 1000 pentatoni in un cohete. O dieci, nè centu trilioni di bombe atomiche lanciate annantu à Hiroshima !
  A mente rapida di u signore neru hà fattu un contu istantaneu, è Darth Vader fischiò in sorpresa:
  - Wow ! Da una tale splusione, ancu u pianeta Jupiter si sfracicà in quarks!
  Per una certa ragione, Lira Velimara ùn hà micca sparte cusì ottimisimu troppu:
  - U pianeta Terra brusgiarà da un tali colpu. Tutta a vita in u sistema solare serà distrutta!
  Darth Vader hà vistu a battaglia spaziale. Erdogan provava à cutà u cuirassatu Stelzanath, chì pareva un piranha carnivore. Ellu, aduprendu a so manuvra fenomenale, pruvò disperatamente di evità a scunfitta.
  Tuttavia, l'armi iperioni è e batterie superlager eranu completamente inutili contr'à a carne ultra-magoplasmica di Erdogan. Hà accumulatu l'energia di miliardi di geni, è a vitezza superava a luce.
  Allora ci era un armadillo agile, tagliatu cum'è una salsiccia cù un cuteddu. È à u stessu tempu, enormi scintille volavanu à centinaie di chilometri di distanza.
  U dittatore ottomanu gridò in modu assordu:
  - Banzai ! Averete un design di coffin!
  Darth Vader, stimandu a distanza, hà rimarcatu cun vera preoccupazione:
  - Sì a carica di u termopreone sploda, allora noi stessi seremu sbulicati cum'è una torcia di farfalle !
  Lyra Velimara fece l'ochju timidamente à u signore neru è disse cun fiducia:
  - Ùn àbbia paura, u mo terminatore scuru ! U termopreon hà una punta cumulativa!
  Lord Vader agitò a manu senza speranza.
  - Va bè, focu ! Intantu, culleraghju tutti i lati scuri di a forza!
  Erdogan, chì includeva tutte e settantadui tribù di spiriti di fata, s'era sopra à a Terra.
  U Sultanu di Turchia hà superatu duie volte u diametru di a Luna in a so lunghezza è simpricimenti scintillava cù u putere demonicu è fenomenale. Un tali cummattimentu hè avà in furia in u spaziu. A spada d'Erdogan parte più veloce di u fulmine è fracassa a nave stellare chì spara freneticamente.
  Ancu particeddi semi-annihilation sò cumplettamente inutili contr'à un tali putere simplicemente salvaticu di geni. L'immensu distruttore di l'imperu spaziale, chì cascò in a punta di a lama, splendeva cù una fiamma gialla-blu è ùn lasciava mancu frammenti.
  Ma Lyra Velimara hà tiratu fora u so "trump ace" da a so manica - un cohete termopreon. U termopreonu hè capaci, quandu hè liberatu cumplettamente, di 7 quadrillion volte più energia di una reazione termonucleare.
  A carica di termopreone cumulativa hè ligeramente più debule, ma centra a distruzzione incomparablemente più precisa. È avà u so ventre di i navi di battaglia di a nave hè espulsa una macchia di princesp-plasma.
  Hè ciò chì un cohettu termopreonu basatu in fusione cuntrullatu è intelligente s'assumiglia fora di a scatula. Ùn hà micca una materia stabile, cusì hè quasi impussibile di fallu. Ma à u listessu tempu, a carica stessu sceglie un mira.
  Macchia di Princess-plasma spaventa Erdogan. Esita à esquivà, ma a sustanza ultra-avanzata era più veloce. È cum'è una ragna, una bomba ipernucleare succhiata à u putente torsu di u rè è l'imperatore di geni appena sfornatu!
  Lira Velimara batteva le zampe ardentemente e cantò:
  - L'aghju strappatu ! Dividemu in quarks !
  Mighty cum'è Hercules, Erdogan era severamente distortu, è ellu, curbutu, cum'è una bola di guttaperca in a mità.
  Una supernova hè esplosa. Parechje astronavi di Stalzanath è di l'Imperu Sith sò stati sbattuti in daretu, un albero iperplasmaticu brusgiatu e piattaforme è barili di un gran numaru di batterie. Schiacciatu parechji cloni è belle ragazze Amazon da l'imperu Stalzan.
  Erdogan stessu si girò, si vultò è... Diventa ancu più grande è più spaventoso. A seconda spada, cum'è un sprout di una pianta parasita carnivore, hà trafittu da a manu diritta.
  È u dittatore di l'Imperu Ottumanu ridia assorditamente:
  - Oh, miserable stranieri spaziali... Siete solu servitori di Shaitan, ma in fattu, Shaitan hè u mo servitore !
  Intantu, un tornatu furia in u pianeta Terra. L'onde di l'oceani di u mondu si riscaldanu istantaneamente da un focu ipernucleare, è bollite cù acqua bollente ripida chì scaldava tutte e cose viventi. È i boschi è i palazzi alti fiammanu.
  Cent trilioni di Hiroshima s'hè lampatu da a distanza di l'orbita lunare - questu ùn hè micca un scherzu! Et le feu qui a englouti toute la Terre l'a littéralement brûlée à l'enfer.
  In u locu di Washington, un focu luminoso è viulente di luce lampò, dopu un colossale fiore purpura-marrone apparsu. Sette petali iperplasmatici siparati da u bughjone abbagliante, svelendu in alture celeste. Brillanu cù tutti i culori di l'arcubalenu per deci seconde , è dopu, istantaneamente dimmed, cascanu, lassendu solu giganti scintille viola-rossi chì flottanu in a stratosfera.
  In un battitu d'occhi, decine, centinaie di milioni di persone brusgiate, sparghjendu particelle elementari. Quelli chì eranu più luntanu eranu cechi è ardenti cum'è torche viventi. U focu divorava dolorosamente a carne umana. A pelle di a ghjente sbuchjata, i capelli turnati in polvera, i cranii sò stati carbonizzati. L'onda di splutazioni, cum'è cum'è un accordione, piegate grattacieli, intarrannu vivu parechji, finu à pocu tempu, tali individui viventi è spensierati in tombi caldi di cimentu.
  Una squadra di scolari biondi, mezzu nudi di u Texas, perseguiva una bola, è un'onda di gravità li passava, lascendu solu siluette cendra nantu à l'erba brusgiata. Poveri picciotti, chì pensanu à l'ultimu mumentu: forsi anu chjamatu a so mamma, o unu di l'eroi di u filmu, innumerabili ghjochi di computer.
  A zitella, vultendu da a tenda cù una cesta, si n'andò in u mondu dopu, surridendu, senza mancu avè u tempu di gridà. U zitellu hà sguassatu in fotoni, è solu una cinta miraculosa di l'arcu girava in un vortice atmosfericu. E persone chì si nascondenu in u metro, bianchi è culuriti, sò stati sfracicati cum'è mosche sottu pressione, quelli chì à quellu tempu volavanu in un aviò sò stati lanciati da i tornati di Gehenna oltre l'estratosfera, è questu hè una morte ancu peghju è più lenta ... Quandu in un vacu chilling devouring i resti di l'aria da una piranha predatrice, a ghjente batte a testa contr'à i mura di duralumin, è i so ochji cascanu fora di i so sockets.
  A morte hà uguagliatu u poviru è u miliardariu, u senatore è u prigiuneru, a stella di cinema è u scavenger. Paria chì milioni d'ànime urlavanu in u celu, u mondu s'hè vultatu è forse per a prima volta a ghjente si sentia quantu sottile hè u filu di a vita è quantu anu bisognu di l'altri. A mamma è u zitellu suffocanu sottu à e macerie, appiccicate l'una à l'altru cun una forza tale chì tutte e forze di l'infernu ùn pudianu strappallu.
  Ancu u mostru semi-meccanicu Darth Vader, impregnatu à i globi oculari cù u latu scuru di a forza, hà sentitu u dulore è u soffrenu di miliardi di terra perisce.
  È in disperazione chjamò à sè stessu tutte e fibre è e massi di a manifestazione fenomenale di u latu scuru di a forza.
  Lira Velimara l'hà sustinutu in questa materia è stese una manu forte à u signore neru. Si fusionanu mentalmente. I so campi bioplasmici si mischianu istantaneamente, i principii feminile è maschili uniti, formanu una unione di forze teoplasmiche.
  E dopu, un colapsu colossale iper-graviomagicu hè ghjuntu, rializendu trasfurmazioni stupente, literalmente super-fantastiche.
  L'astronavi sopravviventi di l'imperu spaziale è Stelzanath cuminciaru à cullà in un sanu, cum'è boli di mercuriu. Si fusionanu rapidamente , pressatu in a plastilina princeps-plasma, creendu un sanu unicu è monoliticu trà elli.
  E particelle giravanu in tuttu u spaziu, escendu cum'è serratura in una bobina d'induzione. È dopu, in u locu di a nave stellare di l'Imperu Sith, seguitava una mitragliatrice di lampi cum'è lampi, è dopu apparsu un omu tamantu.
  A so figura era strana. U torsu è i gammi, cum'è Lyra Velimara, sò nudi è seducenti, ma a testa, spalle è braccia sò cuparti in u vestitu di battaglia neru di Darth Vader.
  Risultava un hibridu spavintosu: u signore di e forze scure, u guerrieru di e truppe SS Stelzanat Velimara. Inoltre, e dimensioni di u thug in diametru cù Venus. Un tali mostru hè natu, è hè statu creatu da una manifestazione estrema, a magia di ipergravità.
  Dui spade laser lampò in e mani di Darth-Lyra, una rossa è una viola. E duie armi brillavanu è scintillavanu assai brillanti è intensamente. Metà ragazza vixen, mità urganismu ciberneticu si trasfirìu versu Erdogan.
  Sottu à e gambe graziose, nude, di zitella, u vacu rumbava assordamenti. Paria chì stu mostru era simpricimenti marchjendu per un campu minatu, induve l'esplusivi sò invisibili, ma questu li rende ancu più distruttivi.
  U dittatore turcu, ancu gonfiatu cù u diametru di Venus, marchja versu u so omu. S'avvicinavanu, è unu sottu à i gammi nudi, di zitella, è l'altru sottu à stivali alti, rumpiavanu cum'è un milione di troni... viotu !
  Darth Vader è Lyra in una buttiglia, salutanu Erdogan cù una spada.
  U dittatore ottomanu abbaia solu in risposta:
  - Nisuna pietà à u nemicu !
  Darth Vader hà rispostu slurring:
  - Ripetizione mamma - kabaneniya!
  È e so spade cù un ruggitu salvaticu, l'eruzzioni di un miliardo di vulcani Krakatau attraversò. È l'aspiratore tremò. I quarks ballavanu in i vortici eterei.
  Erdogan, sintendu chì a so carne tessuta da e so numerose horde di spiriti maligni è boni, tremava da u colpu, ringhiò:
  - À Satanassu ! sì forte !
  Darth Vader continuò u so attaccu è abbaiò:
  - È ùn era mai debule !
  Un hibridu di un signore neru è un guerrieru vixen attaccò Erdogan. E ancu s'è u so avversu ùn era micca inferjuri in forza è rapidità, ma in l'arti di l'espada, sicuru, u presidente turcu ùn pudia esse paragunatu cù un guerrieru chì era furmatu da i migliori guerrieri è spadacci in a galaxia - u Jedi.
  A voce di Lyra era digià intesa. Sta ragazza infernale hà studiatu ancu bè. Siccomu ùn ci era micca omi in u so imperu, e zitelle eranu nutrite in u ventre ciberneticu. Anu insignatu à tumbà è cummattiri ancu quandu l'embriione era furmatu in un mediu nutriente cù l'aiutu di prugrammi di computer.
  - Chì u figliolu di un citatinu turcu, ùn ti piace micca, avete un tali accolta !
  È a spada di princeps-plasma hà tagliatu a tazza ben alimentata di Erdogan. U mustacciu tagliatu di u dittatore ottomanu cascò, torcia in i turbini di l'etere, cuminciò à strappare, sfondendu cum'è una mansa sana di bombe annihilation. È u sangue hà versatu da a guancia tagliata. Inoltre, in ogni goccia, geni è streghe cù scope spruzzavanu.
  U dittatore turcu hà pruvatu à risponde, ma Darth Vader hà assai abilmente immersi sottu à a curva di a spada-scimitar, è ellu stessu hà sbattutu u nemicu da u latu, severendu una capa sana di i musculi nemici. Erdogan ruggì ancu più forte è attaccò di novu.
  Darth Vader parò l'altalena, è u pede nudu di a lira chjappà u nemicu ghjustu in l'inguine.
  Erdogan ulutò dolorosamente, è cun un gemimentu salvaticu in u quale si sentivanu note stridenti, graccia:
  "Avà sì mortu!"
  Darth Vader accelerò u so attaccu, è cantò mentre attaccava:
  - È puru a fine, ùn hè micca a fine ! A fine hè solu u principiu!
  È avà tene a so mossa firmata, cù l'aiutu di quale u conte Duko hè statu scunfittu. A manu tagliata, cù a spada, pende in a marea di u vacuum. E poi cumencia ancu a lacrime. Cum'è s'ellu in un locu anu puntuatu reutilizable, jet, launchers - emitting supernovas.
  Erdogan, sbucciatu l'ochji da un dolore insopportabile, si ritirò è si sbattò a testa in a Luna.
  U satellitu di u pianeta Terra hè stata deformata da l'impattu, hè stata cuparta cù cracke largu, è una eruzzione attiva di magma cuminciò. A luna cuminciò à s'assumiglia à un visu battutu male. Lira hà tornatu u pede d'Erdogan sottu à u ghjinochju, è a spada di Vader da u latu senza difesa hà pigliatu a so spalla, tagliendu un grossu pezzu di carne è musculi.
  U dittatore ottumanu era dighjà chjaramente nata, a so sola spada sopravvivente volava in una larga amplitude, ma a punta di a spada rossa di u signore neru hà trafittu ghjustu in e mani di l'avversariu. Allora un turnu chjaru è un'altra zampa tagliata d'Erdogan cascà per cumincià à strappà quì, cù l'annihilazione è i petardi magichi.
  U dittatore ottumanu hè disarmatu, è u so ultimu tentativu dispiratu, cum'è un dragone, hè di fiammà cù una scintilla.
  Era cum'è un trilione di lanciafiamme partianu à una volta. È l'eruzione di plasma hà inundatu quasi tuttu u sistema solare. Onde di fiamma frenetica, in un coppiu di sicondi, si precipitò à l'orbita di Plutone. A maschera è e mani di Darth Vader sò sopravvissuti, ma i tacchi nudi di Lyra sò stati brusgiati.
  A zitella generale gridava in u dulore - u focu hà brusgiatu severu a sola, ancu grandi vesciche swelled at once, nantu à i pedi femini brusgiati è negri è stinchi. Mi hè ghjuntu in ghjinochji...
  Ma Darth Vader, cù un muvimentu prufessiunale, in un saltu è cù un giru di u corpu è un muvimentu cunvergente di spade, hà demolitu a testa grande è cornuta di u presidente ottomanu Erdogan.
  L'immensa testa, di dimensioni micca inferiori à a luna, di u grande guerrieru è regnu s'alluntanò, è l'epassi labbra blu murmuravanu:
  - Tuttu finitu !
  Dopu à quessa, una splusione tronò, cusì assordante, distruttiva è tamanta chì tuttu ciò chì hè accadutu prima era un miserable focu di partita in u sfondate di una bomba d'idrogenu pruvata in u spaziu. Flussi di l'iperplasma di annihilazione anu inundatu u spaziu da u Sole, dopu Afla-Centaurus è Sirius...
  
  
  
  
  RAGAZZU INFELICU
  Ci campava un zitellu, era sempre chjucu, ma assai infelice. À a scola, era offesu è perseguitatu, in casa i so parenti eranu sempre occupati è u scolded per i mali qualificazioni, è ancu u battu per deuces cù una cintura. È tutti i so stupidi, ritardati mentali, coward - avvelenati è battuti.
  U zitellu era stancu di questu, è hà decisu di lascià a so cità maligna è luntanu da a scola odiata, induve i so ochji fighjanu.
  U zitellu era sempre chjucu è ingenu. Pensava chì solu in a so cità campanu tali persone maligni è soprattuttu i zitelli, è in altre cità tutti sò boni è boni. È ùn pò esse altrimenti, perchè a scatula TV quadrata hè entusiasmamente ripetuta chì u so paese hè u più umanu, gentile, bellu è megliu in u mondu. Chì in u so paese tutti i zitelli sò cuntenti o diventeranu definitivamente felice, è u partitu è u so grande capu portanu à u cumunismu - quandu ognunu uttene ciò chì vulete.
  È u picciottu battutu è fastidiu pensava sinceramente chì i zitelli à a scola eranu cusì crudeli è maligni ch'elli eranu recrutati da a CIA è u Mossad, chì era a culpa di i burghesi grassu di l'America in a cità chì ci eranu scaffali vioti è persone. stavano in lunghe file. Chì tuttu andava bè, s'ellu ùn era micca per i burghesi è i saboturi chì attraversanu e fruntiere di notte. Chì hè a so culpa chì e patate si puderanu è i denti di i zitelli ferite. E apparentemente l'injections sò stati ancu inventati per torturà e persone in i Stati Uniti.
  Ma per esse cusì chì u male règula in tutte e cità di a so vasta Patria, cusì chì l'agenti maligni di a CIA seduce è spoil tutti i zitelli, insignendu à luttà è batte u reclinatu.
  Innò, duverebbe esse una cità in u so paese megliu è più umanu in u mondu, induve tutti sò gentili è surrisu l'un à l'altru è pudete ghjunghje in modu sicuru per una stretta di manu senza teme chì un pernu nascostu trà i vostri ditte s'appiccica in questu.
  U zitellu hà cridutu fermamente in questu, chì ci sò sempre cità gentili è pacifica. È ellu, avendu appena aspittatu i primi, caldi ghjorni di primavera, secremente da i so genitori scooper tuttu fora di u frigorifero. È ùn ci era micca tanti prudutti in u paese più umanu, riccu, gentile è amante di a pace in u mondu. Aghju stuffed my bag and knapsack with this, scuzzulate i libri di testu è i quaderni in anticipu, chì creanu pisanti supplementari è ... Ogni tantu, fighjulendu in u circondu vile, apre a porta è salta in a strada.
  U zitellu avia sempre a paura di esce in u so currettu. Li paria ch"ellu ci saria di sicuru battutu, mutilatu, umiliatu, sputatu, o qualcos"altro saria fattu peghju. Ma hè sempre a prima matina di primavera, tutti vanu à a scola, ci hè una chance di scaccià i hooligans di u giardinu è andà più in là. Da stu quartu, duv'ellu hè diventatu un paria è una risa, à induve ùn sanu ancu. Induve hè solu un picciottu biancu cù un capeddu d'altezza.
  Perchè a ghjente hè cusì arrabbiata? Chì li hà fattu chì l'odianu cusì feroce ? E in più, odianu, in u paese più umanu, amable, umanu è ghjustu micca in u globu? Chì li hà fattu ? Hà offesu, calunniatu, umiliatu, sputatu, traditu à qualchissia ?
  Ùn hà micca dettu à tutti chì unu deve esse gentile, simpaticu, aiutanu unu à l'altru. Chì a lotta hè male, è i debuli anu bisognu d'aiutu ? Ma per questu anu sempre cunsideratu à tutti un stupidu, un debule, un idiota ... è qualchì altra parolla cumplicata è incomprensibile - un pacifista?
  Ma ùn hè micca stranu chì tutti i cunti di fata, i libri è a televisione di i zitelli ci anu amparatu questu. A ghjente ùn deve micca chjappà cusì cusì: sublimemente nobile, propensu à l'autosacrificiu, stendu per l'altru cum'è una muntagna. L'omu ùn hè micca u fratellu di l'omu ? Ùn hè micca u veru sensu di a vita per fà u bè ?
  Allora perchè in realità, ciò chì hè statu insignatu in i libri, in i filmi, è ancu in e lezioni di l'informatica hè refuted? Hè cunsideratu stupidu, assurdu, divertente, cattivu!
  Perchè in i nostri figlioli è i so cumpagni, tanta rabbia è odiu, a vuluntà di sente a so cuscenza, u desideriu di viulenza è distruzzione? Induve va l'educazione, è u cultu di e boni atti in u so putere più umanu è umanu di u mondu. In un putere chì aiuta è prutegge l'oppressi in tutte e parte di u globu. Chì salva i neri, indiani, tutti quelli chì sò stretti è malati da a fame è di disastri naturali.
  U zitellu si chjamava... Si sentia a paura. Avà seranu catturati è intimidati.
  Il fit semblant de ne pas entendre et accélère le rythme.
  In risposta, un ruggitu salvaticu:
  - Mantene u frenu ! Ti ammazzaremu !
  A frenesia salvatica in a so voce colpisce, tantu odiu per ellu ? Perchè? Chì li hà fattu ? È l'odianu, quellu chì sempre parlava di bontà, d'amicizia, di misericòrdia in modu ch'elli ùn odianu micca l'infideli, quellu chì tumbera a so mamma.
  Ma u zitellu avia digià decisu, di lascià sta cità, per ùn andà più in sta scola dannata, odiata. Scappate da questa fogna infernale è truvate una altra cità gentile, pulita è amichevule. Dopu tuttu, pò esse chì in u so paese più filantropicu ùn ci era micca tali cità.
  U picciottu avia assai paura ch"elli l"arricchissinu, goffi è debbuli, è u battevanu à u collu, ch"ellu ùn pudia lascià. Ma ci hè ancu un autobus. Basta à saltà in questu, allora u bully è u banditu cascanu daretu.
  Sta volta u zitellu era furtunatu, è à l'ultimu mumentu hà sappiutu saltà nantu à u pede di chjusu di l'autobus. A porta hè stata strinta da una manu magre, infantile, per furtuna micca assai, è hà sappiutu chjappà à un saccu pienu di spezie.
  Viaghjà in autobus in quelli ghjorni costa sempre una somma magra, è ùn era micca prufittu in una piccula cità per pagà un salariu à u cunduttore. Inoltre, a ghjente hè onesta è ùn si dispiace micca per quattru copechi. Un coppiu di pari, ùn pudianu chjappà cù u zitellu è impastavanu a so rabbia nantu à a basura. Hè statu brutalmente calciatu cù i so pedi, cum'è s'è u ferru era culpèvule per u fattu chì a preda desiderata si sfilava. È u zitellu era cunducendu è pricava à u Signore Diu (chì, per via, cum'è l'anu insignatu, ùn esiste micca à tuttu!), Per chì a porta s'aprissi prestu è libbirà a manu.
  Finalmente u prossimu tappa, a manu hè libera è pudete pusà nantu à u sediu è piglià un respiru. Più u zitellu s"alluntanava da u so cortile odiatu, più calmava a so ànima. Induve ùn sanu micca, hè più sicuru.
  Ancu s'ellu forse un altru picciottu, à u cuntrariu, in u so locu, sognu di esse più vicinu à a casa, cerchendu prutezzione in i so mura impregnable. Ma u patiu di a casa hà sempre causatu paura in u zitellu. Hà sunniatu ancu di incubi è di i so cumpagni infernali è spietati. U zitellu hà pruvatu à marchjà u più pocu pussibule in a strada. Dopu à e lezioni, aghju scappatu più prestu in u vestitori per esse in u tempu prima chì i pari odiati, di cori crudeli, escenu è cumincianu à schernà, o ancu subitu mi battu. U zitellu hà trovu cunsulazione solu in i libri. Tandu ùn ci era micca computer, nè Internet, nè ancu in TV - solu trè canali, induve in u megliu mostranu i pionieri di eccellenti studienti, o un coru di cantu - quantu hè bonu di campà in u so paese più umanu è umanu in u mondu. . E à u peghju, rapporti boring da i campi, è battaglie custanti per a cugliera. È solu una volta à settimana, dumenica, era pussibule di guardà, strettamente secondu u limitu, qualchì filmu interessante, o un prugramma chì visitava un conte di fata.
  È u zitellu hà amatu à intarrà in i libri, disegnu in elli i sublimi, nobili è fabulosi.
  È spessu à a lezziò, se i so cumpagni sputanu da a pipa, o sparà cù una banda di gomma, ùn anu micca troppu stancu, hà pensatu ancu à u mondu fabuloso è gentile. À u fattu chì quandu u cumunismu hè infine custruitu è ci sarà una fratellanza universale, universale.
  È dopu i zitelli di Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, custellazione Sagittarius, si uniscenu inseme. È surrisendu largamente, si tenenu a manu. Per esempiu, i zitelli di a custellazione di Pisces anu capi cuparti cù scaglie d'argentu è d'oru, spumanti. È in a Constellation Sagittarius, probabilmente pareanu Centauri.
  Tuttu hè assai tranquillu è bellu. Si dannu rigali, cantanu canti. Ùn ci hè nè inimicizia, nè malizia, nimu metterà un buttone o una rana morta in u spinu di l'altru.
  U cumunismu vene prestu, è a CIA odiata, chì hà intricatu u mondu sanu in una tela d'odiu è hà insignatu à i nostri figlioli sovietici à odià a bontà - lasciate perisce è esse distruttu! Dopu tuttu, sò l'Amiricani chì detti incubi di guerra da a sterminazione di l'Indiani à l'Afghanistan. In a so voce di a radiu facenu pazzi è facenu alzà a manu, fratellu contr"à fratellu, ispirandu l"odiu da a culla !
  L'autobus scorre lentamente nantu à a strada. Fora di maghju, a matina - u ghjornu hè ghjustu principiatu. Iè, u zitellu ùn hè micca a paura di u bughju. À u cuntrariu, quandu hè bughju, ci sò più chances to slip unnoveded past peers, per dissolve in a bughjura. In l'invernu, quandu hè fretu è e notti sò longu, è soprattuttu in fretu severu, pudete esce in a strada è aspittà seriamente di sbulicà i picciotti pieni di còllera.
  In l'invernu, i hooligans anu ancu friddu è esce menu spessu. Ma in a stagione calda, principia solu u turmentu. È solu andà in a tenda si trasforma in tortura. È u zitellu pensa, inventà un tipu di modulu di transizione zero, perchè una volta chì site digià in a tenda, è poi appughjà u buttone è site digià in casa.
  Pò esse bè chì l'ali artificiali ùn sò micca stati inventati, in u so appartamentu, nantu à un pianu altu, u zitellu pò sentu relativa sicurità. Quandu sudate da una corsa veloce, infine apre a porta è saltate in l'appartamentu, vi sentite cum'è un campione olimpico hà attraversatu a linea d'arrivu - site in casa è site sicuru. Pudete finalmente piglià un respiru è truvà cunsulazione in leghje un libru regulare. Fortunatamente, anu lasciatu una biblioteca da u so missiavu, chì l'accademicu invidiarà.
  U cunduttore hà signalatu ch'elli eranu digià à l'ultima tappa è chì tutti avianu bisognu di lascià. U zitellu si truvò in una zona scunnisciuta. Ùn era micca firmatu finu à a fine. E sta novità pareva piacevule è sorprendente. Cum'è s'ellu vale a pena fà un passu, è voi, cum'è Eli da u Mago di a Cità Smeralda, vi truverete in un paese fabuloso è felice.
  
  GUERRA À LA FIN VICTORIA
  13 d'aprile di u 1945. Cità di Berlinu, u bastimentu di a Cancelleria Imperiale.
  Le ministre des Affaires étrangères Ribbentrop venait de revenir des discussions qu'il tenait avec la délégation soviétique dirigée par le fameux squabbler et ennemi de l'Allemagne, Molotov. Malgradu u fattu chì durante l'ultimi battaglie quattru armati di tank sovieticu sò stati guasi cumplettamente distrutti. È u 1 d'aprile, l'offerta di l'aiuti occidentali sottu Lend-Lease cessò, Stalin hà presentatu richieste deliberatamente inflate.
  Ribbentrop disse tristemente a Rommel:
  - I negoziati cù a delegazione suviètica ghjunghjenu à un impasse. Una opzione di cumprumissu zero - un ritornu à e fruntiere di ghjugnu 1941 ùn hè micca adattatu à Stalin. Koba dumanda - a regione di Klaipeda, Prussia orientale è tutta a Pulonia in i cunfini di u 1939. Rivendica ancu e terri di Slovenia, una parte di l'Ungheria è i campi petroliferi di Rumania. Dichjara chì milioni di suldati suviètici ùn sò micca morti per vene à induve tuttu principia. In più, Ghjiseppu esige riparazioni da noi, a liberazione di tutti i militari è civili ... È prumetti di liberà i nostri solu per un riscattu ! Inoltre, Stalin vole ancu riceve acquisti territuriali da a Finlandia.
  U feldmarescialu Führer Rommel rimarcò tristemente:
  - Dopu à u colpu di ghjugnu di u 1944, simu stati custretti à cuntinuà una ritirata lenta è ostinata nantu à u fronte orientale. Ancu l'alliati scunfitti in Normandia si n'andò cun noi à una pace relativamente onorevoli per elli, ma ... L'Armata Rossa hè troppu forte, è avemu cura di i suldati à u massimu, preferendu a difesa attiva è i contraattacchi brevi. Iè, i Russi si n'andò à a Vistula è ancu à u costu di perdite enormi l'attraversò, sbucò in Slovacchia, guasgi catturò a Romania ... Ma tutti questi successi li custanu caru. Eramu ancu sagnante, ma aghju sappiutu di stabilisce una difesa più o menu satisfactoria è riduce u rapportu di perdita da trè à quattru volte in u nostru favore. Ma Stalin apparentemente ùn capisce micca chì u so paese hè ancu esauritu, è l'alliati, avè cessatu d'aiutà a Russia, cumincianu à cunfidassi di noi?
  Ribbentrop rispose cun un sorrisu di gioia:
  - I più grandi squali d'oltremare ci prumettenu digià sustegnu in cambiu di e terri chì riceveremu cunquistendu l'URSS ! U guvernu laburista in Gran Bretagna hè sempre esitante, ma parechje strutture private sò pronte à susteneci ! Ci hè prumessu aiutu da u Brasile, a Spagna, u Portugallu, è soprattuttu l'Argentina. Perron ùn esclude mancu ch'ellu entre apertamente in a guerra da a nostra parte. I finlandesi anu ancu prumessu di andà finu à a fine ! In Italia, i pusizioni di Mussolini in u nordu si sò rinfurzati, mentre chì e forze pro-occidentali cuntrollanu sempre u sudu. Semu pronti à cuntinuà a guerra, u mo Führer !
  Rommel hà urdinatu succintamente:
  - Spera à mè !
  L'abile, industrioso è talentu Ministru Imperiale di Armamenti è Munizioni, s'assittò à u so postu propiu. Speer hà sappiutu, malgradu tutte e difficultà, per aumentà significativamente a produzzione di l'armi è assai prestu mette in a pruduzzione seriale di fucili autopropulsati di classi più avanzati - "e", "LEV" è "Panther" -2.
  U dittatore ecunomicu sempre ghjovanu è assai energicu di u Terzu Reich hà dettu:
  - In u campu di a custruzione di cisterna, ùn hè micca solu un avanzatu qualitatiu, ma ancu quantitatiu. In dicembre di u 1944, 1960 tanki è fucili autopropulsati sò stati pruduciuti. E questu hè malgradu tutte e difficultà militari è u lanciu di e migliori vitture di u mondu in a produzzione di massa! In particulare, E-25, Leo è Panther-2!
  À u mumentu, a pruduzzione di tanki è pistoli autopropulsati hè di circa dui mila per mese, di i quali in marzu l'ultimi veiculi: E-10, E-25, Lev, Panther-2 cuntavanu più di dui terzi di l'. flotta di cisterna !
  Rommel dumandò asciuttu:
  - Siate sicuru chì i nostri tanki sò superiori à i sovietici ?
  Speer, circandu di dà u so tonu raghjone, disse:
  - I nostri diseggiani, ancu tardi, anu sappiutu creà veiculi cù un layout più o menu successu, armatura, armamentu è prestazioni di guida. In particulare successu era l'E-25. Quandu si riserva una fronte di 100 millimetri cù un angolo raziunale di inclinazione di quaranta gradi, i lati è a popa di 60 millimetri è l'armamentu di un cannone 88-mm di calibre EL 71 - cannoni autopropulsati, una riserva di colpi di 80, pesa solu. 26,6 tunnellate. Cù un mutore di 700 cavalli, a vittura accelera più di 75 chilometri per ora. Inoltre, datu a riserva di pesu, i lati di u fucile autopropulsatu sò ancu rinfurzati cù schermi 30 mm. Cusì, i rulli è a schermu copre u latu, chì significa chì a machina mantene l'impattu di e cunchiglia T-34-85 micca solu nantu à a fronte, ma in u latu. A stessa pistola di 88 millimetri perfora à una distanza di 150 - 148 mm armatura à una inclinazione di 60 gradi. Data u ritmu di u focu, a precisione di u nostru cannone 88 mm, u megliu fucile anti-tank in u mondu! È a prutezzione di a fronte permette di piglià colpi, ancu IS-2. Inoltre, i cunchiglia puntati di i fucili sovietici sò assai sensittivi à ricochet. È a nostra armatura cimentata d'alta qualità hà una durezza di a superficia alta è ricochets perfettamenti à un angolo di inclinazione raziunale!
  Rommel hà logicamente rimarcatu:
  - È tuttu questu hè stata ottenuta grazia à u fattu chì u mutore, a trasmissione è a scatula sò situati inseme, in un bloccu. Cusì, anu salvatu nantu à u cardan shaft, è riduce l'altezza di a vittura à 144 centimeters. A macchina supera tutti i mudelli sovietici è hè relativamente faciule di fabricà. Ancu s'è, per esempiu, ùn pudete micca creà un tali tank!
  Speer rispose:
  - "Panther"-2 è soprattuttu u tank "Lev" tenenu in contu l'ultimi sviluppi è miglioramenti. In particulare, u "Panther" -2 hà sappiutu à scuntrà u pesu di 47 tunnillati, aumentendu l'armamentu è u stock di cunchiglia à u livellu di u "Royal Tiger", è un pocu inferjuri in armatura. È questu hè vinti una tunnellate di differenza. U mutore di 700 cavalli vi dà una vitezza di 55 chilometri nantu à l'autostrada, è 30 chilometri à l'ora nantu à u rockade. E vitture novi sò digià in serie cù un mutore di 900 cavalli è ponu accelerà à 70 chilometri per ora. U "Leone" cù un cannone 105-mm ùn hà micca uguali in l'armamentu, supera u "King Tiger" in armatura frontale, cù i lati uguali è a poppa. È tuttu cù un pesu di 51 tunnillati, cù un mutore di 900 cavalli. I nostri novi tanki - anu un eccellente rendimentu di guida, chì significa chì ponu esse aduprati in una guerra offensiva!
  Rommel sorrise e dimostrò di nuovo erudizione:
  - È in questu tank, u mutore, a trasmissione è a scatula di trasmissione sò situati davanti à u corpu di u veiculu, è a torretta hè spustata in daretu. Hanu ancu strettu u layout. Ma avemu bisognu di un "Leone" cù armatura laterale più forte!
  Speer si inchinò e disse:
  - In u tank E-50, incarnaremu a prutezzione è l'armamentu di u Maus, senza più di settanta tunnellate di pesu!
  Rommel hà liberatu Speer è invitò u Ministru di l'Air Imperiale Saur. Ancu un manager assai qualificatu è capace.
  U Ministru Imperiale disse cun aria vittoriosa :
  -A nostra aviazione hà pigliatu a supremazia aerea tutale! È prima di tuttu grazia à l'eroica industria tedesca! U novu jet aircraft chì intrì in serviziu cù a Luftwaffe in u 1944 sò pruduciuti in massa è in volumi sempre più grandi. Hanu un vantaghju di velocità sopra i veiculi sovietici di 200-350 chilometri à l'ora è sò armati cù cannoni putenti è razzi di 30 mm! I Fighters ME-163, Me-262, BA-349 è soprattuttu ecunomicu, ligeri, maneuverable è faciuli di fabricà HE-162 pruvò a so superiorità eccessiva nantu à i Laggs è Yaks nemici. A ricunniscenza à alta velocità è u bomber Ar-234 hà una tale velocità chì ùn un solu cummattimentu sovieticu pò ghjunghje!
  À u listessu tempu, ciò chì hè più significativu, avemu pussutu ottene parità cù u nimicu in a pruduzzione quantitative di machini. 150 cumbattenti ME-262 sò pruduciuti à settimana, armi assai putenti è sopravviventi in battaglia, digià 300 è sta figura cresce i cumbattenti HE-162, è 120 cù un aumentu di l'AP-234. Modelli più avanzati di u ME-262 cù l'ali spazzate, u ME-1010 cù l'ale induve u sweep hè regulabile, l'He-262 cù un armamentu megliu è e caratteristiche di volu, è più impurtante u Yu-287 sò in strada. L'ultima macchina cù l'ali invertite avarà una precisione di bombardamentu eccellente.
  In totale, pensemu à aumentà a pruduzzione di l'aviò jet à dui centu aerei à ghjornu, suppressendu cumplettamente u nemicu!
  Rommel hà logicamente rimarcatu:
  - E i nostri vitelli sò abbastanza riesciuti. Per esempiu, l'evoluzione di u Focke-Wulf - TA-152. Iè, è u TA-400 in a versione di un jet bomber cù sei mutori mostra una grande prumessa!
  Zaur sibilò fieramente:
  - TA-400 pò bombardà e fabbriche sovietiche oltre l'Urali, ghjunghje à velocità sin'à 800 chilometri è portà più di 10 tunnellate di bombe! Cusì hè u bombardiere senza coda XO-18, cù una distanza di volu di 16 000 chilometri! E jet TA-183 è altre machini! Dumineremu l'aria !
  Field Marshal Führer hà liberatu Zaur. Avà era ora di parlà cù Schmeisser.
  mitragliatrice tedesca
  StG 44 (tedescu: Sturmgewehr 44 - 1944 fucile d'assaltu) hè un fucile d'assaltu tedescu sviluppatu durante a seconda guerra mundiale. Circa 850 mila pezzi sò stati pruduciuti. À mezu à u tipu mudernu di autumàticu, hè diventatu u primu sviluppu chì hè statu pruduciutu in massa.
  Differisce da i fucili mitragliatori (PPSh, etc.) di a Siconda Guerra Munniali da una gamma significativamente più longa di u focu miratu, principalmente per l'usu di u cosiddettu intermediu, più putente, è cù una ballistica megliu cà i cartucce di pistola usate in submachine. fucili.
  Automation StG 44 - tippu ventilatu cù l'eliminazione di gasi in polvere attraversu un burato in u muru di u canna. U cannelu hè chjusu da l'inclinazione di u bullone in un pianu verticale. L'inclinazione si verifica per l'interazzione di piani inclinati nantu à a porta è u trasportatore di bolt. Camera di gas - senza a pussibilità di regulazione. U tappu di a camera di gasu cù a barra ausiliaria hè svitatu cù una deriva speciale solu quandu si pulisce a macchina. Per scaccià granate di fucile, era necessariu d'utilizà cartuccia speciale cù 1,5 g (per a frammentazione) o 1,9 g (per l'armatura-piercing-cumulative grenades) carica di polvere. U pesu standard di gunpowder in u cartucciu 7.92x33 Kurz hè 1.57 g. U pistone di gasu cù u bastone hè cumminatu cù u gambu di bolt.
  Schmeisser hà ancu spressu ottimisimu chì a nova macchina - St 54 - serà ancu più affidabile è megliu, cù alta precisione di u focu.
  Von Braun hà ancu spressu un ottimisimu genuu - i missili A-10 è A-11 prumittìanu di vulà à una distanza di sin'à 1000 chilometri è chjappà cun grande precisione, guidati da a radiu.
  Cù a bomba atomica, e cose eranu peggiu finu à chì u reattore nucleare era ghjustu lanciatu. Ma ancu in un paru d'anni anu prumessu chì a regina di e bombe entre in serie!
  Ma u più impurtante, l'Amiricani è i britannichi prumessi di aiutà u Terzu Reich è i so satelliti in a lotta contru u cumunismu mundiale !
  Field Marshal Führer Rommel hà decisu:
  - Dì à Stalin ch"è no ripigliemu l"ostilità in tuttu, po a distruzzione cumpleta è tutale di u cumunismu !
  U 13 d'aprile di u 1945 era u ghjornu di u grande rifiutu !
  A guerra tedesca hà fattu u colpu principalu da l'Ungheria, per evità di furzà a Vistula piena. L'offensiva cuminciò u 20 d'aprile, quandu e divisioni nazisti eranu sottumessi.
  I tedeschi anu riisciutu à sfondà a prima linea di difesa, quasi in muvimentu. Adupranu attivamente tattiche di attaccu di notte per impediscenu à i Russi di utilizà a so numerosa artiglieria. A notte, sicuru, u focu ùn hè micca cusì efficace, è i Nazis anu apparecchi di visione di notte.
  Piuttostu prestu, a seconda linea di difesa hè stata ancu rotta, è sò stati furmati dui boilers. Ma per ordine di u quartier generale, grande riserve intrinu in a battaglia. Ancu s'ellu ùn era micca pussibule di scunfighja i Nazis, l'offensiva di Mainstein hè stata suspesa.
  I tedeschi, dopu à un mesi di lotta stubborn, solu riesciutu à ricuperà una parte di a Slovacchia, avanzendu micca più di 70-80 chilometri.
  L'offensiva di Fritz in Prussia orientale era ancu menu successu. Anu sfondatu solu a prima linea di difesa, è affruntà una difesa densa. Risultò chì l'Armata Rossa sapia scavà è difende. È fà un dannu seriu.
  Solu in Romania Kisselring hà ottenutu grandi successi. E truppe fasciste creanu trè caldaie, è catturà quasi tutta a Moldavia è a Bucovina. Ma ancu quì ùn anu micca permessu di passà à Odessa, si fermanu à u Bug - una barriera naturali d'acqua! Ma i tudischi anu sempre sappiutu catturà assai di terra. Cumpresu nantu à a costa di u Mari Neru, è a regione ucraina di Chernivtsi. Cusì, alluntanendu a prima linea da i campi petroliferi di Romania. Ma i so successi d'aprili è di maghju sò limitati à questu.
  L'Armata Rossa era nantu à a difesa, è l'industria pruducia assai equipamentu militare. In particulare i cumbattenti Yak-9 è i tanki T-34-85.
  In l'estiu, Rommel si truvò in una pusizioni difficiuli - i risorsi umani di Germania eranu digià sbulicati, è l'offensiva hà purtatu à perdite pesanti. Ùn era micca necessariu di cuntà à una ripetizione di u quaranta-unu annu. E truppe sovietiche sò induriti in battaglia, i generali anu acquistatu sperienza à un prezzu altu, è una difesa abbastanza densa è prufonda hè stata custruita.
  Dunque, avete bisognu di pagà per traslassi à u livante.
  In u centru, e truppe sovietiche tenenu sempre teste di ponte à traversu a Vistula. Stalin ùn vulia micca retrocede.
  Rommel hà decisu di lancià un attaccu aereu à l'URSS. Siccomu u bumbardamentu hè almenu una occupazione caru, ma i perditi umani durante una tale offensiva sò assai menu! Inoltre, i Stati Uniti è a Gran Bretagna cù e so culunie è i duminii cuminciaru à furnisce una assistenza sempre più attiva cù armi, risorse è ancu vuluntarii.
  Attaccu aereu da l'aviò à reazione è attenti attenti à sfondà da grandi armate di tank.
  Ma Stalin ùn vulia micca pusà passivamente è aspittà a scunfitta! U 22 di ghjugnu, e so truppe lanciavanu una offensiva in a direzzione slovacca. In risposta, l'Americani vindutu mille bombardieri B-29 in creditu à a Germania.
  I tedeschi dominavanu l'aria è, finu à avà, puderanu respingere, utilizendu a superiorità qualitativa in i tanki è i fucili autopropulsati, l'attacchi di l'Armata Rossa. À a fini di lugliu, u Gruppu di l'Armata Tedesca Sud andò à l'offensiva in un tentativu di creà una altra sacchetta. E truppe sovietiche anu pussutu piantà l'offensiva tedesca. I Nazis avanzavanu una trentina di chilometri è, evitendu pèrdite pesanti, si firmonu. In Aostu, l'Armata Rossa avanza ancu in Prussia Orientale.
  Durante l'estiu, a linea di fronte ùn hà micca cambiatu assai.
  Intantu, i Stati Uniti anu lanciatu duie bombe atomiche nantu à u Giappone. Hirohito hà annunziatu a so rendizione u 16 d'aostu. L'America hà scioltu e so mani è hà intensificatu l'offerta di tecnulugia, materie prime è equipaghji à u Terzu Reich.
  A pressione di l'aviazione tedesca si intensificava. I Nazis speravanu di bombardà l'URSS. U vaghjimu passava in un scambiu di colpi è tentativi offensivi da i dui lati. E duie parti anu pruvatu à evità perdite inutili.
  Ma in generale, a superiorità di a Luftwaffe in l'aria hè diventata evidenti. Duranti u 1945, u Terzu Reich è i satelliti pruducianu più di sessanta mila aerei, soprattuttu jet, è ricivutu altri trenta mila da l'Alliati. L'URSS hà pruduciutu solu quaranta cinque mila vitture. Inoltre, inferjuri à u nemicu in velocità, armi è armatura.
  U 1946 hà ancu principiatu cù un tentativu di grande offensiva da l'Armata Rossa. Ma i tedeschi lanciavanu u so megliu tank piramidale E-50 in battaglia è anu pussutu scunfighja l'unità sovietiche, spinghjenduli in Pulonia è in Slovenia. Ma i pisanti nevicate è l'eroisimu di massa di e truppe sovietiche fermavanu l'hordes fasciste nantu à u Neman è un pocu oltre Grodno! Cù u sustegnu di Bandera, u Fritz intrutu in Lvov. In ogni casu, una offensiva à grande scala, o piuttostu u so fallimentu, hà purtatu à u fattu chì l'URSS hà persu u so postu in l'Europa di l'Est, è avà a guerra hè tornata sanu sanu à u territoriu di l'Imperu Russu Bolchevicu!
  In u maghju, e truppe di Rommel pruvatu à custruisce nantu à u so successu, ma dopu à parechji mesi di cumbattimentu, solu ghjunghje sin'à a linea, Baranovichi, Vilna, poi avvicinò Riga. I Nazis anu avutu un pocu più successu in u Sud - anu pigliatu Vinnitsa è Zhytomyr - avvicinendu Kiev! È Odessa hè stata tagliata da e truppe suviètica.
  Tuttavia, i tedeschi anu patitu ancu enormi perditi - l'adulescenti da l'età di quattordici anni è i missiavu da l'età di sessantacinque anni sò stati scritti in l'esercitu. Parechje divisioni di e donne sò stati ancu creati, è ancu regimenti separati di sniper è aviazione induve u sessu più debule si batteva!
  In u vaghjimu, i tudischi si difendevanu, è l'esercitu suvièticu li sentia. In l'inguernu, ancu, e battaglie eranu in piena. Ùn era micca pussibule di rompe i tedeschi, chì conservavanu una supremazia aerea eccessiva. E cità suviètica assediate di Riga è Odessa cadunu, ma u Fritz ùn pudia sviluppà l'offensiva più.
  In u 1947, u tank suvièticu T-54 accuminciau à entre in a pruduzzione seriale, chì duvia cumpete cù u principale tedesca, piramidale E-50. True, a vittura sovietica era sempre inferjuri à quella tedesca in armature è armi, ma era più prezzu è più ligera. A pruduzzione di massa principia in lugliu.
  In l'aviazione, e cose eranu peggiu, ma u 30 di dicembre di u 1947, u volu di u primu jet serial suvièticu MIG-15 hà finalmente fattu.
  Questu significa chì u monopoliu fascista in l'aria serà finitu.
  A pruduzzione di massa principia in maghju 1948. A macchina stessa era solu pocu inferjuri in vitezza è armamentu à u ME-362. True, i tedeschi anu avutu sempre un capu in a pruduzzione ben stabilita è l'esperienza di cummattimentu di l'assi. Ma hè diventatu chjaru chì in l'aria l'URSS era per ghjunghje à a parità.
  In u vaghjimu di u 1948, novi negoziazioni cuminciaru.
  L'Alimagna hè stata depopulata, ma l'URSS hè stata ancu sagnata. In più, i fisici tedeschi anu pussutu passà davanti à i soviètici, è u Terzu Reich avia digià pruvatu cù successu una bomba nucleare.
  Rommel offre una opzione moderata - i tedeschi uttene tuttu ciò chì anu digià vintu. Da Riga à Odessa.
  Stalin, in risposta, accunsentì à l'opzione zero. Nè noi à voi, nè voi à noi !
  I negoziati tornanu à un impasse cumpletu.
  Koba hà scontru in turnu cù ogni industriale più o menu significativu, designer è espertu militare.
  Dopu avè lettu publicamente un discorsu: chì hà annunziatu ch'ellu hà da fà a guerra contr'à u fascismu finu à a fine!
  Ghjornu 7 nuvembre 1948. Hè diventatu un ghjornu di grande cambiamentu è decisione!
  Epilogu
  U 21 di dicembre di u 1954... New York... U grattacielu più altu di i Stati Uniti hè ampiamente appesu cù bandiere rosse.
  Stalin, chì a so maghjina hè mostrata nantu à schermi enormi è in tutti i cartelloni di a Republica Popularia Americana, saluta cù un surrisu à e truppe sovietiche chì passanu per l'Avenue Lenin!
  U mondu sanu celebra u camaradu Stalin di settantacinque anni - u primu imperatore di u pianeta Terra!
  
  U DIVENTU DI LUCIFER
  Ancu s'ellu ùn era micca faciule per ellu, ma ancu relativamente ghjovanu è ùn avè micca u tempu di indurisce a so ànima, u guerrieru Palpatine hà sappiutu passà a barriera.
  Karolina duveria esse ammazzata cù e so mani è cù una spada laser. Ma per ammuccià e tracce, una piccula carica nucleare hè stata posta in u palazzu stessu.
  Darth Sidious hà digià maestru di u sabre di luce, è in a strada di a regina hà tagliatu i so guardiani persunali. Tandu, li urdinò di ghjinochje è toglie i so scarpi caru - per ch'ella morse cum'è d'abitudine, scalza nantu à u scaffold.
  Carolina si prisenta. Palpatine li revelò u so veru visu è l'augustu pienghje violentemente. Dopu à quessa, per a prima volta in a so vita, Dart hà utilizatu un fulmine di forza ... È quandu a regina carbonizzata si calmò, u Sith Lord senza pietà hà messu un'arma nucleare nantu à u detonatore è abbandunò u palazzu.
  L'abitanti di u mondu sottumarinu sò stati accusati di sabotage, per via di quale una guerra feroce scoppiò trà i dui mondi di u pianeta. Malgradu a so superiorità tecnologica, a razza sottumarina hà sappiutu sopravvive. Inoltre, i rapprisentanti di u Senatu Republicanu intervenenu, chì ùn puderanu micca permette u genocidiu.
  Palpatine hà guadagnatu i lauri di un pacificatore è avà hà righjuntu u livellu galatticu, finu à avà solu in u rolu di un modestu assistente à u senatore di Naboo, ma assai rapidamente guadagnà pupularità per ellu stessu.
  U so maestru Plagast appruvava l'elevazione di l'apprendista, ma ellu stessu s'immergeva di più in più in u studiu scientificu di i Magochloriani. Vuliu ottene l'immortalità ellu stessu è amparà à resuscitare i morti. Inoltre, Plagast, cù una crudezza esterna, hà solu sentitu affettu per alcuni di i so parenti è sognu di a so risurrezzione rapida.
  A figliola di Palpatine hà crisciutu è divintò una regina. È prestu hà avutu a so propria prole. U maritu ùn hè micca diventatu rè, ma era un còmpiu cumplettamente legale, è un anticu ufficiale Jedi, ma micca di u più altu livellu di cumpetenza. Ufficialmente, hà ricivutu u titulu di prìncipe è junior co-ruler - sottu a guida di a regina.
  Ma Palpatine ùn li piacia micca u so gendru micca ufficiale: troppu gentile, nobile, esternamente assai bellu, è pare assai più ghjovanu di i so anni.
  Iè, è a figliola di u regnu neru hà crisciutu assai amable è simpaticu. Piuttostu simile in u caratteru di u so babbu - chì hà sunniatu, prubabilmente, di diventà a peghju persona in l'universu.
  In ogni casu, Plagast ùn avia più à cunvince u so apprendista. Palpatine hà pigliatu a decisione da ellu stessu - per distrughje a so figliola è u so maritu.
  Ma di sicuru in una tale manera per ùn accende sè stessu. È questu ùn hè micca faciule, cusì a prutezzione di u palazzu dopu à tutti i disordini è u sabotage hè stata significativamente rinfurzata.
  Palpatine hà decisu di mette in scena un accidente nantu à a nave stellare. Riiscìu, utilizendu a so influenza, per ottene u volu di a famiglia reale in Corusan, u pianeta metropolitana è a capitale di a republica. Presuntamente, un invitu à una grande festa - u millenniu di una grande furmazione.
  Hà amparatu bè e lezioni di u Maestru Plagast ;
  U maestru hà prumessu à u studiente chì, ancu s'è a so furmazione seria seria, seranu liberi da a Regola di Dui. Rumpendu u circhiu viziosu prescrittu da Darth Bane, ùn anu micca ammucciatu nunda l'un à l'altru, ùn anu micca sperimentatu a gelosia è a sfiducia in a so relazione, è cusì serve u latu scuru inseme. Sidious hà studiatu sottu à u Muun per decennii, durante i quali Plagast hà insignatu à u so apprendista tuttu ciò ch'ellu sapia per chì tuttu u putere novu di Plagast ùn sia micca persu. E lezioni di Plaguest furzà Palpatine à affruntà i so paure, arrubbatu di tutte e so gioia, è arrubbatu di tuttu ciò chì tenia caru. U Dark Lord hà insignatu à Sidious chì l'emozioni cum'è l'invidia è l'odiu, ancu s'ellu era necessariu per ammaistrà u latu scuru, eranu solu mezi per abbandunà e nozioni cunvinziunali di a moralità per un scopu più grande. Plagast hà ancu insignatu à u so studiente nantu à i mezi per piglià u putere cù l'ultimu scopu di cuntrullà a galaxia.
  Ma u modu più efficau di l'aprenu era di passà e barriere virtuale, è u cinema multidimensionale.
  En aidant Palpatine à avancer dans les rangs, le maître a donné à Thaler Sidious l'accès à son holocron Sith, ainsi qu'à de nombreux autres. Hà furmatu Palpatine in u cumbattimentu di spade laser, l'usu di u lampu di Forza, l'hà furzatu à assorbe ogni tipu di cunniscenze nantu à diverse armi è tecniche di u latu scuru, ma dà solu u valore chì hè necessariu per u veru scopu di l'Ordine. À u listessu tempu, Plagast, sottu u preghjudiziu di u Grandee di Damascu, hà fattu tuttu ciò chì hè necessariu per chì nimu ùn sospettava d'esse parente cù Palpatine.
  Allora quì hè accadutu una cosa simplice - a nave stellare hà colpitu u flussu di l'asteroide. Inoltre, digià à u ritornu di a nave stellare, quandu parechji piloti pigghianu bevande forti.
  È Palpatine ùn hè micca solu micca suspettatu, ma hè statu ancu attribuitu un ordine per avè dimustratu preoccupazione è dissuadulu da una strada risicata. Ma ci sò tali manere di scuse chì una persona certamenti farà esattamente u cuntrariu. E a pruvucazione hà travagliatu, è quì i dispusitivi eranu ligeramente danucati.
  Tutti l'eredi è u maritu sò morti, solu a piccula principessa Padme Amidala, a nipote di Palpatine, hà sopravvissutu. Hà ereditatu u tronu nantu à Naboo.
  È Darth Sidious hà aghjuntu à a lista di i so crimini. Tuttavia, micca tuttu hè statu appruvatu da Plagast.
  "Avete a Forza, l'apprendista è un talentu per a dirigenza. A più impurtante, avete a sete di sangue di un assassinu in serie, ancu s'ellu duvemu tene in riserva - salvu chì a viulenza serve un scopu esclusivu. Ùn simu micca macellai, Sidious, cum'è alcuni di i Sith di u passatu. Semu l'architetti di u futuru ".
  "Quantu tempu?"
  "In un decenniu - è micca un ghjornu prima".
  Ma a pacienza in u frenu ùn vulia micca manifestà. Ancu s'ellu qualchì volta Witt stessu si dumandava perchè di colpu diventò cusì crudele. Hà tantu aggressione da a nascita ? Inoltre, in un circulu amichevule, Palpatine hà datu l'impressione di una persona gentile.
  Darth Sidious hà ancu introduttu una nova teoria: un veru Sith deve ammuccià i so pinsamenti cusì abilmente chì ancu u maestru ùn capisce micca a cattura! Ancu s'ellu si chjama Plagast u Sàviu !
  Mentre Palpatine cuminciò à entre in a pulitica galattica, u so mentore hà fattu un novu avanzu in a so ricerca. A vuluntà di u criminale Yinchorri, presentata à Damascu da una delegazione di a listessa razza, hè stata rotta sottu a influenza di a Forza, malgradu a resistenza naturale interna di i reptiliani. Plagast hà ancu realizatu assai esperimenti nantu à altri campioni, pruvendu e so capacità. À a prossima Reunione in u Cache, Plagast hà spiegatu à Sidious e linee guida chì i Sith duveranu agisce, hà parlatu di a so eliminazione à longu andà di Kerred Sante è hà urdinatu à Sidious per urdinà l'assassiniu di u Senatore Vidar Kim per chì Palpatine pigliassi u so postu. . Plagast stessu visitò u pianeta Kamino, induve hà negoziatu cù a razza lucale di fabricatori di clone per creà un esercitu di ubbidienti Yinchorri. In seguitu, Damascu è i so subordinati partianu per Serenno, induve Plagast hà parlatu personalmente à i Jedi presenti quì. Allora hà scupertu chì u Jedi Qui-Gon Jinn avia una disgrazia per e corporazioni, è u so ex maestru Dooku hà cunsideratu a pusizione di a Republica insostenibile. Plagast hà abilmente piantatu sementi di dubbitu in u core di u Maestru Sifo-Dyas, cunvincendu gentilmente chì a Republica avia bisognu di un esercitu.
  True, chì andarà à a creazione di una macchina militare caru senza guerra? È i Sith vulianu cuntrullà precisamente u metudu di viulenza, perchè una manera diversa hè contru à i so insignamenti.
  In a sessione pulitica di accettà più di una decina di mondi di a Federazione di u Cummerciu in a Republica, Plaguest è Sidious si scontranu di novu sottu u preghjudiziu di Damascu è Palpatine. Dopu un pianu predeterminatu, Palpatine hà fattu un discorsu spettaculare chì hà generatu urla è u caosu in u Senatu. Plagast era cuntentu, perchè i pianeti di a Federazione di u Cummerciu sò diventati parti di a Republica è in u futuru i Sith puderanu scatenà una guerra galattica cù e so mani. Ma Plagast sapia chì u senatore risentitu Pax Tim avia cunspiratu cù l'altri nemichi di Damascu - a struttura di sicurità di Sante - è avà da piglià passi più attivi per caccià Damascu. Dunque, Plagast hà deliberatamente stabilitu Palpatine cù Tim in una sessione pulitica è hà utilizatu l'studiente cum'è esca mentre u teste. Malgradu l'azzioni riesciuti di Sidious, Tim hà sappiutu smarrà i dui Sith urdinendu l'assassini Maladian di Plagast. Perchè l'ultimu cuncintrau tutte e so forze per piantà u rapimentu è localizà Tim, ùn era micca cunnisciutu chì un secondu attaccu era pianificatu contru à ellu.
  È Darth Sidious si sentia, ma era digià pensatu à sbarazzà di a tutela di un mentor.
  Duranti a cerimonia di induzione di Larsh Hill à a loggia di l'Ordine in Coruscant, Darth Plagast hè statu quasi uccisu da i mercenari. L'assistente di Palpatine, Pestage, hà cuntattatu i Maladiani è, dopu avè ricevutu l'infurmazioni necessarii, hà immediatamente avvisatu Palpatine di questu. Tramindui ghjunghjenu à a scena di l'assassiniu è truvaru solu u feritu è pocu respiru Plagast vivu, chì impannillava a ferita cù a Forza; u restu di i Muuns di Damascu Capitali sò stati ammazzati. Plus tard, Palpatine s'est vengé personnellement de Tim en tuant Tim lui-même et de nombreux autres membres du Grand Protectorat à l'ambassade de Malastare à Coruscant. A pulizza ùn hà micca truvatu l'autore di u crimine, malgradu a furmazione di una squadra speciale per investigà sti morti in seguitu à l'assassiniu di u senatore Kim. In u risultatu, Damascus Capitals ùn hà micca persu u so capu, ma Hego Damascu si ritirò da l'affari di a Galaxy.
  Darth Sidious hà urdinatu piani abbastanza astutamente. Ùn hà micca tombu a so nipote Padva, ma piuttostu divintò amici cun ella. È cun riluttanza esterna, diventò senatore.
  L'influenza di u signore neru cresce, u terzu Sith Darth Maul apparsu. Hè furmatu ancu in i metudi barbari, è un cumbattante assai capaci. In ogni casu, u talentu di Maul in forza ùn hè micca cusì grande chì puderia diventà un erede à pienu dirittu.
  Inoltre, Plagast è Thaler sò sempre persone, è micca senza segni di razzisti. Ùn vulianu micca veramente chì u tronu di u futuru Imperu Sith sia ereditatu da una razza non umana.
  Dunque, forse a morte di Darth Maul era predeterminata. In più, Palpatine guasi murìu durante un duellu cù u so studiente, è solu a supranità in forza salvau u futuru imperatore da a morte.
  Darth Sidious si sentia fastidiu chì qualchissia in l'universu era megliu à aduprà u so sabre laser. È questu hà ancu lasciatu a so marca. Fortunatamente per un coppiu umanu, Maul, per via di e so limitazioni, ùn pudia superà elli in a cunniscenza di u latu scuru di a forza!
  Damascu è Palpatine anu fattu tuttu per assicurà chì a crisa di Naboo hà benefiziu tramindui. Quandu Darth Maul avia lanciatu una operazione nantu à Naboo per distrughje i Jedi, Damascu avia pigliatu passi attivi per orchestrate una nova crisa. Cuntattendu i capi di l'Unione Corporativa, a Guild of Commerce, a Techno Union è altre corporazioni, Damascu li hà cunvintu di l'azzioni viziose di a Republica versu i so mondu. Palpatine, avendu assicuratu a so elezzione cum'è Cancelliere Supremu di a Republica Galattica, hà decisu chì era ora di compie u Grand Plan solu. Dopu avè amparatu da Plagast ciò chì avia bisognu è utilizendu e cunnessione di u so mentore per assicurà a pusizione chì vulia, Palpatine hà vistu u Muun anzianu cum'è nunda di più chè un ostaculu. Plagast, invece, pareva avè una fiducia cumpleta in u so apprentice.
  Inoltre, Darth Maul hè mortu è a regula di dui hè stata automaticamente restaurata.
  Ci era ancu assai di travagliu è tempu avanti, è Darth Sidus ùn hà micca avutu l'uppurtunità di furmà un novu studiente.
  Allora, perchè u so tandem ùn esiste micca per uni pochi d'anni più - finu à chì l'ordine Jedi hè finalmente distruttu?
  Ma u più impurtante ùn era micca questu. Plagast hà finalmente revelatu un sicretu terribili: "hè quellu chì hè u veru babbu biologicu di Palpatine - Witt Thaler".
  Iè, a so mamma, una campagnola assai bella, vultò u capu di u riccu signore mercante Damascu. È ùn pudia cuntene a passioni.
  In generale, dopu à l'iniziu in i Sith, a capacità di ripruduce a prole diminuisce bruscamente. E tandu a furtuna - avete un figliolu! È cusì capace, è dotatu micca solu in forza, ma avè un talentu puliticu eccezziunale.
  Chistu era u mutivu numeru unu perchè hà salvatu u ghjovanu. Hè assai più piacevule per passà u travagliu di u so sangue. Ancu s'ellu, per via di u fattu chì Sith d'altu livellu hè diventatu quasi sterile, i ligami di famiglia ùn sò mai stati cunsiderati i principali.
  Plagast si sentia prufonda ... Forse hà veramente decisu chì u so figliolu ùn l'averia micca toccu.
  Ma questu hè precisamente ciò chì hà incitatu Darth Sidious à agisce. Cume un crimine cum'è l'assassiniu di u so babbu hè u sognu di ogni Maestru Sith.
  A notte prima di l'elezzioni, Damascu hà fattu a so prima apparizione publica in anni, esclusivamente cù u Senatore Palpatine: inseme anu assistitu à l'estrema di una nova pruduzzione di Mon Calamari à l'Opera Galattica. Dopu à l'intruduzioni, i dui Signori Sith si sò ritirati à u penthouse di Damascu in l'edificiu Kaldani Spire per celebrà u successu imminente di Palpatine. Palpatine marchò attornu à u maestru cun vinu, prova per l'imminente discorsu di u Senatu.
  Plagast, tipsy, disse à Palpatine chì u so esperimentu cù i Magochloriani avia avutu più chè successu. U zitellu Anakin vincìu a corsa, è u più impurtante, hà sappiutu di disattivà un esercitu tutale di robot di cumbattimentu. Questu significa chì u zitellu hè dotatu in forza più di tutti quelli chì campanu in l'universu. In più di l'accoppiamentu cù u zitellu, hà sappiutu inseminà cù magochloriani è un rappresentante di a razza Togruta. In cunsiderà chì i rapprisintanti di sta razza umanoide, ma micca umana, sò più poveri di e persone in quantu à i Magohloriani, ma à u stessu tempu, u percentualità di Jedi trà elli, cù un numeru assai più chjucu di quelli di l'omu, hè assai altu. allora...
  A nova zitella Ahsoka Tano in u futuru serà capace di ottene picchi di cumpetenza straordinariu, prima scunnisciuti. A cumminazzioni di modi alternativu di percive u putere di u Togruta, è l'abbundanza di Magochloriani - pò dà nasce un veru miraculu di a natura artificiale.
  Chì ci hè dopu ? Continuarà l'esperimenti è creà una nova razza di persone - uguali in forza à i dii. È hà da pudè sintetizà esseri di un livellu ancu più altu ch'è i Magohlorians - i teochloriani, chì permettenu à i Sith di cambià e lege fisiche di l'universu, è forsi creà novi universi!
  C'era qualcosa da esse spaventatu è maravigliatu da u signore neru.
  A pocu à pocu ubriacà, Plagast cascò in un sognu per a prima volta in parechji anni, è dopu à uni pochi di mumenti, Sidious, dopu avè esitatu (forse hè megliu solu taglià u so capu cù una spada?), Hà purtatu un flussu di Forza. lampu nantu à u maestru.
  - U vostru babbu risponderà di tuttu ! Per avè lasciatu, per avè lasciatu campà un annu d'infernu in e cantine regi turturate ! Perchè m'hà fattu tumbà u mo unicu veru amore Carolina !
  I Sith neri ruggìu, sputendu lampi à u so parente. L'hà veramente odiatu.
  Prufittate di u dulore di Plagast, Darth Sidious u torturò lentamente à a morte, è ellu, essendu stancu cù l'aiutu di a Forza, ùn pudia fà nunda è hè mortu.
  In l'ultimi sicondi, u signore neru disse:
  "Avete persu stu ghjocu u ghjornu chì avete decisu di insignà à mè à guvernà a Galassia. Avete u vostru babbu à u to latu - o, più precisamente, sottu à u to talone. Eri u mo maestru, babbu - iè, per quessa, vi dicu per sempre. , ch'ellu sia eterna grata, ma ùn sarete mai u mo maestru ".
  - Palpatine hà dettu addiu à i mori è ardenti in u focu di e forze di lampi Darth Plagast.
  È cusì l'inventore Sith hà finitu a so vita turbulenta. È cun ellu hà vultatu a pagina di a storia universale.
  Ma ci era dui novi, grandi creazioni: Ahsoka è Anakin, è ancu un studiente chì hà sappiutu ottene u putere nantu à a galaxia è hà scunfittu i Jedi.
  Luke Skywalker era cusì u bisnipote di Palpatine è u figliolu di Darth Vader.
  Dunque, u signore neru di i Sith ùn pudia micca dà l'ordine, piglià è distrughje u so discendenti direttu, dotatu di forza. Inoltre, tuttu ciò chì unu pò dì - Luke hè centu per centu umanu, è i so figlioli sò a mità Togruta. Ma l'imperatore Palpatine avia digià introduttu liggi chì limitanu i diritti di i non-umani, è in generale cercanu di stabilisce e lege razziste in u novu statu.
  In verità, una volta a ghjente hè a razza più numerosa in a galaxia, è l'imperatore stessu hè un omu, è ancu u so entourage, allora u razzisimu duru, è l'umiliazione di l'altri razzi hè abbastanza in u spiritu di i Sith. Amassi à suppressione è duminà.
  Grand Marshal Tarkin hà sviluppatu tutta una teoria è ideologia per ghjustificà u razzisimu ...
  Ma ereditatu u tronu, solu a mità di u populu. Ancu s'è Ahsoka si sbarazzava di e crescita brutta, è a so pelle di camaleonte pare bella.
  L'imperatore mandò specificamente i so figlioli per distrughje a vita nantu à u pianeta Shilo, induve a Togruta campava. È a prole di u signore neru hà cumpiitu questu cun gioia.
  Anu servutu da cuncepimentu è cunniscianu solu u latu scuru di a forza. Palpatine, in a so ghjuventù, hà fattu boni atti più di una volta. È s'ellu hè ghjuntu in a cantina di a tortura, s'ellu ùn era micca ghjuntu in Plagast, ùn saria mai diventatu u più grande assassinu di a galaxia.
  Iè, i so figlioli ùn anu micca fattu boni atti, anu fattu cuntentu ogni male. Ma per una certa ragione, questu hè precisamente ciò chì hè dispiacevule per l'imperatore. Tolya è in ellu a bontà ùn hè micca mortu finu à a fine. Toli Palpatine hà cridutu chì era impussibile di diventà un veru Sith senza luttà cun sè stessu, quandu scunfighjate u latu di luce in sè stessu.
  I so figlioli anu pigliatu u serviziu di u male cum'è un datu, cum'è a cosa più naturali in l'universu, senza avè l'angoscia mentale è u rimorsu.
  Ma Palpatine s'hè battutu cun ellu stessu, è solu i Diu Onnipotenti sanu ciò chì hà custatu per tumbà Carolina.
  Inoltre, l'imperatore ùn s'aspittava à tumbà a so mamma. Plagast apparentemente hà avutu un sintimu d'affettu ancu per ella, ùn hà mai suscitatu una tale quistione.
  È a mamma di Palpatine hè sempre viva è, malgradu u fattu ch'ella hà longu passatu più di centu anni, ùn s'assumiglia micca à una vechja prufonda. À u cuntrariu, pare più ghjovana di u so figliolu, una forte bionda - micca più di trent'anni in apparenza. Dopu a so liberazione da u travagliu duru, si stalla in una pruvincia remota è hà pigliatu a stregoneria quì.
  Iè, un cumuni, una donna campagnola, ma ancu una donna inusual, chì hè stata cambiata in a so genetica. Altrimenti, ùn saria micca pussutu esse incinta da u signore neru.
  Scalza, in solu un pappagallo, cù una cintura magre cum'è quella di una zitella, travagliava assai in u campu, è di notte praticava a stregoneria. Ma quandu Witt campava cun ella, a so mamma piatta i so studii, è ùn hà micca dedicatu u so figliolu à nunda.
  True, hà lasciatu scappà un paru di volte: ch'ella seria prubabilmente destinata à intarrà micca solu i so amati, ma ancu i so figlioli è nipoti.
  Palpatine hà visitatu a so mamma solu un annu fà - quandu era necessariu di coperà Naboo da un raid ribellu. Quelli, troppu, circava sicreti, nant'à u pianeta di casa di l'imperatore neru. Forse vulianu cunnosce e so debule, o truvà parenti ?
  L'imperatore avia un mezzu fratellu. Quì Palpatine hà sacrificatu à e forze scure pocu prima di a crisa in Naboo - cumu dì chì a furtuna hà sorrisu.
  À questu tempu, u fratellu avia digià acquistatu nipoti, cusì a tattica expectante di Darth Sidious era ghjustificata. Ancu di più vittime, è rifornimentu di u panteonu di sangue nativu assassinatu.
  Allora vulia à tempu, è finisce a so mamma. Ma Palpatine s'aspittava à scuntrà a vechja : ma a so mamma ùn avia micca cambiatu in tuttu in i longu anni di separazione. Una figura di zitella, musculosa, assai scura da u sole, è a pelle liscia, una bella faccia cù un mentonu virile. Da una distanza, pò esse in generale sbagliata per una zitella, ma vicinu, i so caratteristiche faciale sò visibili: abbastanza maturu, furmatu, è hà almenu trenta anni. È si fighjate in l'ochji di smeraldu-zaffiro, parerà ancu più.
  Witt Thaler, chì ùn s'aspittava micca chì a so mamma ùn hè micca cusì simplice quant'è pare, hè stata scunfitta è ricusò di tumbà, o, cum'è ellu chjamava, sacrificà à e forze scure.
  Ùn hà micca trovu in ellu tandu u curagiu di dì almenu un paru di parolle cù a mamma-maga è, evitendu u cuntattu, s"appretta à lascià. A mamma pò avè ricunnisciutu u so figliolu, ma hà ancu fintu d'esse friddu è indifferenti.
  È durante l'ultima visita à Naboo, apparsu in u mumentu chì u cunvogliu imperiale volò in una emboscata. Palpatine era guasi intarratu in u palazzu, ma una donna scalza li apparve, indicà una surtita piatta è chì mostra induve era situata una altra embuscata ribellu.
  Allora scambiavanu uni pochi di frasi cun ella.
  A mamma impaurita pusò a manu nantu à a fronte di Palpatine è disse amaramente :
  Quantu ti era feritu, figliolu. Ùn ci hè micca una sola funzione ricunnoscibile in voi!
  Darth Sidious in furia hà rispostu à a so mamma:
  - Sò solu un vechju prufondu ! In fatti, u mo corpu hà longu campatu micca secondu e lege umane. È sò sempre capace di scunfighja qualsiasi Jedi cù spade. È u terminu di l'esistenza fisica di a mo carne durà più di un seculu!
  A ghjovana mamma fece un cennu à u so figliolu raggrinzitu.
  "Avete decisu di allungà a vostra esistenza fisica diventendu un vampiru?" Di sicuru, i vampiri anu vantaghji annantu à l'omu. Fora di a necessità di beie sangue trè volte à ghjornu, è evite u sole. Ma questu ùn hè micca a vita!
  L'imperatore Palpatine era offesu da a so mamma è vulia ancu chjappà, ma si trattene. mormorò in furia:
  "Sò più forte ch'e era quandu era ghjovanu, più difficiuli di tumbà cù qualcosa ma l'argentu sterling. È in ogni sole pudete portà un vestitu còmode cù filtri, è a luce artificiale ùn hè micca periculosa per mè.
  Quì u tonu di Darth Sidious si addolcì.
  - Hè megliu, dimmi cumu tù, essendu un omu simplice, riesci à mantene a to ghjuventù ?
  Lada Thaler cun un sorrisu dolce è dai denti bianchi rispose:
  - Tutta a mo vita aghju caminatu scalzu nantu à Naboo, hà travagliatu tutta a mo vita, manghjatu sanu, beie solu succhi è latti. Sempre fora - luntanu da a cità. Aghju visitatu a capitale una sola volta, è dopu in catene, quandu m'anu purtatu à sente u verdict. È ci torna in paese cù una zappa !
  Cunduce u più sanu di tutti i stili di vita pussibuli è perchè duverebbe età?
  Palpatine ùn era mancu arrabbiatu sta volta, si sentia un pocu scherzu è, logicamente, hà dumandatu chjarificazione :
  - Millioni di paisani portanu u listessu modu di vita cum'è voi, ma questu ùn impedisce micca di trasfurmà in vechje brutte, à u cuntrariu di voi. Chì ghjè u sicretu - dimmi!
  Mamma hà rispostu cun cundescendenza in u so tonu:
  - A quistione più impurtante hè, perchè una persona invechja ? U ciculu in a natura hè eternu, è u corpu umanu s'assumiglia à un tali ciculu. Parlendu ughjettivu, ùn ci hè nunda in u corpu umanu stessu chì deve invechje. A donna d'aspettu ghjovanu si fermò è cuntinuò cù a cunfidenza di una dea. - Hè tuttu di pensà è di crede. Cridite chì a vechja ùn hè micca naturali, è a ghjuventù eterna, à u cuntrariu, hè un mudellu è ùn avete micca vechja!
  Palpatine ùn era micca assai d'accordu cù questu:
  - Micca solu a ghjente invechja, ma ancu metalli, oggetti, navi spaziali, robots di cummattimentu. Perchè pensate chì una persona hè capace di evità questu per un sforzu di vuluntà è di fede?
  A ghjovana hà rispostu cun fiducia:
  - U corpu umanu, à u cuntrariu di u metallu, hè un sistema rinnuvevule. E cellule ponu dividisce è rinnuvà per miliardi di miliardi d'anni. Qualchese scientist diciarà chì u staminali in u corpu durà per milioni di milioni di vite. Basta à amparà à fà una piccula cosa essenziale - per rinnuvà è rinnuvà ancu e cellule nervose. Allora l'immortalità diventerà una realità!
  Palpatine dumandò in grazia:
  - È cumu faci a mamma ?
  A donna rise è rispose in un sussurru :
  Perchè un vampire averebbe bisognu di sapè? È cusì in questa carne stenderete cinque o sei seculi. È cresce un cambiamentu maravigliu ... Avete sempre bisognu di maestru di u sicretu di a ghjuventù eterna. In particulare cunsiderà u vostru egoistu?
  Darth Sidious sibilò cum'è una serpente strangolata è tirò a so lama crimson.
  - Ti possu sacrificà à e forze scure !
  A mamma fighjava senza ombra di u paese à u so figliolu-imperatore. Ella rispose cun un surrisu ancu più largu.
  - Stu sacrifiziu ùn vi aiuterà micca in a vostra lotta ! Ancu s'ellu hè un tiranu sanguinariu, e mo preghiere vi salvanu da a morte. In un annu camminerete longu à u bordu di l'abissu. È solu a to mamma pò salvà a to ànima da l'infernu !
  Palpatine cede è agitò a manu disprezzu.
  "Va bè, cum'è avete dettu, u vampiru hà ancu cinque o sei seculi. E ci forse truverete un modu più efficace per allargà a vita. Inoltre, esperimenti sò digià fatti per infundir u spiritu in u clone!
  Mamma hà basgiatu à Palpatine è li augurò bona furtuna. Ella puzzava cusì fresca è piacevule. E Darth Sidious bramava - ci hè una bellezza in u bonu.
  U male hè u male, è vive quandu ci hè bughjura è sciacalli feroci intornu hè estremamente stancante. Calchì volta i timori s'incarnanu... Dolore è terribili.
  Inoltre, l'imperatore Palpatine vulia esse successu da i Sith, chì ùn sò micca puri maligni, è chì u successore puderia purtà almenu qualcosa creativu in a vita di una putenza spaziale.
  Luke Skywalker hè centu per centu umanu è questu hè u so significativu plus.
  Inoltre, u sangue di Anakin è Palpatine scorri sempre in ellu. E purtendu stu zitellu à u latu scuru necessitava sforzi serii.
  
  
  NASCITA DI U DIAVU
  Cumu Palpatine - un ghjovanu modestu, un studiente eccellenti, è distintu da un cumpurtamentu esemplariu, divintò l'incarnazione di l'universale è u male è hà cambiatu à u latu scuru di a forza?
  A vita nantu à u pianeta Naboo era relativamente bona - un clima mite, terra generosa, quasi senza ribellioni è richieste di cambiamentu. A forma di guvernu hè una munarchia custituziunale ... Ma u putere di u rè hè grande, i so decreti sò uguali in forza à e lege, è solu Padla Amidala hè stata mudificata per limità u termini di u regnu di u monarca è i so putenzi.
  Palpatine, in a so ghjuventù, hè un ghjovanu assai bellu, slender è, sicuru, sviluppatu fisicu, hà vintu i cuncorsi interplanetari in Aviaball. Hè tandu chì Palpatine, chì era inclusu in a squadra Naboo à l'ultimu mumentu, si sentia una sensibilità à a forza. Vide in anticipu i voli di pulsars è i turni di l'asteroidi in u ghjocu virtuale più cumplessu. È capì ch'ellu si pudia sente quandu era u tempu di chjappà un colpu fatale, decisivu. È dopu u so nome era un pocu sfarente: Witt Thaler. Una mamma cumuna, è un babbu scunnisciutu. True, grazia à e so capacità innate è u travagliu duru, Witt hà sappiutu entre in a facultà libera di un prestigiosu università. Per fà questu, era necessariu di cullà un puntu assai altu.
  A spese di u so babbu, a so mamma assai bella è curvy, hà dettu ch'ellu era un signore nobile, forse ancu trà i Jedi ben nati.
  Ma ùn pudia micca nome. Witt, però, hà fattu diverse supposizioni in a so mente - forse u so babbu hè in generale un imperatore da una galaxia vicina?
  Ancu da zitellu, Thaler - u futuru Palpatine hà sentitu a capacità di leghje un libru di testu chjusu - in forma di carta o un libru elettronicu - in ogni modu. Hà impressiunatu i so amichi cù a capacità di predichendu u risultatu di l'sport, o vince l'enigmi nantu à una sfida - cum'è quellu oculatu in un pugnu.
  Ma era in questu ghjocu chì hà capitu chì avia un rigalu raru. A vittoria sensazionale hà fattu Witt Thaler l'eroi di Naboo, è... Ebbè, cum'è in un conte di fata, hà purtatu à u fattu chì a più bella ragazza, a Principessa Caroline Amidala, s'hè innamorata di ellu.
  È Witt stessu, cù u so sangue ghjovanu è caldu, si sentia una surghjente di simpatia è di reciprocità. Si sò innamurati l'un à l'altru finu à a pazzia, è l'erede ufficiale di u tronu, Carolina Amidala Naberri, hè stata incinta da un zitellu cumuni.
  U rè era furioso. Sicondu l'usu è a lege di u pianeta Naboo, l'abortu hè strettamente pruibitu, ma a principessa corona è i so figlioli sò stati privati di u dirittu à u tronu. Witt Thaler, dopu à una tortura severa, era da esse eseguitu in u modu più doloroso. E Carolina, dopu à a nascita di un zitellu, hè statu mandatu cum'è schiavu à e piantazioni. Ci hè una principessa: scalza, solu in una tunica strappata, hà avutu à travaglià dura cù l'altri zitelli incarcerati. Per passà a notte in una caserma, nantu à tavulini nudi, è manghjà cibo simplice è grossu. A futura regina hè stata battuta cù una frusta da i supervisori s'ellu hà travagliatu ancu un pocu più lento.
  Unu di i tipi di punizioni hè impiccà i schiavi nantu à u rack, è tickling i tacchi nudi cù i fiammi di a torcia.
  Witt stessu hè statu torturatu in u dungeon. M'anu torturatu crudelmente, sottili, ma assai prufessiunali, impediscendu di perde a cuscenza o di more prematuremente.
  Witt Thaler hà attraversatu mille cercles di l'infernu. Hè statu torturatu per un annu sanu prima di a so esecuzione. È tandu duvia esse manghjatu vivu, davanti à milioni di residenti di Naboo da una tick di ratu.
  Ma durante l'esekzione, di colpu u mostru splode... È quandu u fumu s'hè sbulicatu Witt Thaler hè sparitu senza traccia. Parechji pigghiaru questu com'è un segnu da sopra è cascò à i so ghjinochji. È u rè vacilla, u so visu s'era turchinu - hà avutu un infartu.
  È paralizatu da parechji mesi di tortura, Witt si svegliò in una grotta umida, cuperta di piante brillanti. Era assai dulurosu per ellu, ma à u stessu tempu, u sintimu di forza furiosa tornò. Per una certa ragione, durante a tortura in a cantina di tortura, Witt ùn pudia micca aduprà e so capacità è brusgià l'exercitu.
  Ancu s'ellu rapprisintò visibilmente un focu chì vola fora di sè stessu, una eruzione di pulsars, è scorri da una terribile arma di pistola di plasma (pruibita in l'antica repubblica - per via di u so putere distruttivu estremamente grande!). Ma dopu u sintimu di forza tornò.
  È e ferite prufonde inflitte da i carnefici guariscenu pianu pianu, ma sicuramenti.
  Accantu à Witt c'era un canisteru di mistura di nutrienti, è l'assorbava ogni tantu, s'immergendu in u sonnu.
  Quì, per esempiu, hà sunniatu ... Delirante è à u stessu tempu eroicu;
  Devouring un cadaveru era un prucessu veloce, u leone mutante in furia, sempre chì a carne era fresca è calda. Quandu hà finitu finitu, u scheletru ferma. Parechji guerrieri neri in vistimenti, armati di bacchette magiche, l'anu cacciatu, poi piglianu u scheletru.
  - U bravu gladiatore chì hè mortu una morte valente serà intarratu secondu l'usu lucale cù tutti l'onori. - U cummentatore hà annunziatu in un tonu entusiastu.
  - Stupente ! Un finale micca cusì male! - disse u futuru imperatore spaziale. Witt hè sempre un ghjovanu in un sognu, li pare ch'ellu hè in u so passatu ricenti.
  Et le commentateur inconnu continuait à s'étouffer avec une furieuse joie :
  - È avà annunziemu a continuazione di a cumpetizione. À u mumentu, qualcunu in u publicu pò cummattiri u leone assassinu.
  Witt Thaler si alzò subitu è gridò penetrante:
  - Vogliu !
  - Hè comprensibile chì vulete spiegà a vostra culpabilità chì ùn avete micca scumessa nantu à una persona. - A principessa Caroline Amidala l'hà stuzzicatu.
  U ghjovanu gridava in furia :
  - È s'ellu hè ! Un animale chì hà tombu una persona ùn hè micca degnu di campà !
  - Ma avete cuncurrenti, fighjate quì. - A principessa Caroline indicò a bestia risuscitata, chì s'assumiglia à un coccodrillu drittu cù u musu di un elefante. Stu omu vole ancu cumbatte !
  U cummentatore hà annunziatu:
  - Allora duie persone à una volta anu manifestatu u desideriu di unisce à a lotta, allora prima deve cummattiri.
  U publicu accolta sta decisione, più spettaculi è più sangue !
  U Guerrieru Witt hà guardatu u mostru cù un troncu cupertu di armatura squamosa, in i primi sicondi succhiò disgraziatamente in u stomacu. Allora u ghjovanu hà vintu l'excitazione, ancu s'è u nemicu era senza dubbitu periculosu.
  - Vi sarà datu un'arma standard! - U cummentatore hà annunziatu cù un friddu in a voce.
  I guerrieri s'inchinavanu secondu l'usu. Allora li sò datu una spada è un scudu. Allora una altra sorpresa aspittava à Witt, hè statu datu una spada, à a so manu diritta, è l'inimicu hà ricevutu dui à una volta, pigliendu a seconda arma in u so troncu.
  - Ùn hè micca ghjustu ! - protestò u ghjovanu. - Dui lame contr'à una.
  - Questu hè u Corpse-Sucker, usa sempre u nasu in battaglia. Un tali custumu ! - Rispose un cummentatore invisibule, senza ammuccià u disprezzu in a so voce, l"arme sò state rimesse da belle zitelle, quasi senza peso, assai simili à ninfe. Fighjendu à elli, Witt (u futuru Palpatine) sintia un desideriu appassiunatu, è si vargugnava assai chì a so tensione si notava. Allora hà parlatu cù rabbia.
  - Dammi dunque una seconda spada invece di un scudo goffo. - Ùn vogliu micca esse un idiota.
  - Avete un tali dirittu ! - Dissi, un pocu podrev, cummentatore.
  A ninfa porse a siconda spada à u ghjovanu è disse cun pathos :
  - Lotta cavaliere, ùn disgraziate micca l'onore.
  U cummentatore hà annunziatu novu:
  - U dirittu di tumbà o di perdulà appartene à un cumbattante chì pussede un'arma vittoriosa! È ancu à u publicu. Pensu chì questu deve esse cunsideratu.
  - Di sicuru, finisceraghju l'audacciu bellu omu. - disse Corpsesucker.
  - Senza falsificà un martellu, ùn sparterete micca u castellu ! - Parlava, aforismu witty Witt.
  S'arrizzò, l'elefante di crocodile era assai più grande di u tippu, è cuminciaru à aspittà per u signale.
  Ligera cum"è una piuma, a ninfa s"avvicina versu ellu è basgiò u ghjovanu nant"à a guancia rosata.
  Witt arrossì è fece un mezu passu, in quellu mumentu u signale per a battaglia sonava. U manghjatore di cadaveri si precipitò versu ellu, brandendu e so spade, s"aspittava à piglià impudente. U ghjovanu era in l'alerta, è, saltendu à u latu, è in u caminu, hà chjapputu. U colpu cascò nant'à u scudu, chjappò cun un sonu bruttu.
  - Ehi zitellu ! Fate cura di i vostri scarpi, sò belli.
  U ghjovanu Witt hà veramente dispiaciutu chì ùn hà micca toltu i so sneakers, eranu un rigalu per u so anniversariu, un culore inusual è, malgradu a so pelle forte, ùn vulia micca spoil. Hè u figliolu di una povera donna, cari scarpi boni. È ellu Witt hè sempre un picciottu, cusì ch'ellu ùn esitò à marchjà scalzu.
  A battaglia cuntinuò, allora u ghjovanu hà nutatu chì u nemicu hà assai abilmente u so troncu. Quantu si move rapidamente a spada, mentri l'arme ùn sò micca cusì mobili, è ancu a superiorità in longu.
  - Tutta a mo vita aghju sunniatu di cavalcà un elefante, micca di cummattiri. Siete già disgustoso.
  In risposta, un stridulu raucu:
  - Ciò chì una persona ùn piace micca. Hè cusì inferjuri a vostra razza.
  Witt hà cuntinuatu à cambià a trajectoria, hà fattu à u mulinu, unu di i trucchi efficaci
  Kendo, ma apparentemente a gloria di un cummattimentu qualificatu ùn hè micca vinutu à u so avversu in vain. Riiscì à parà tuttu è ancu infliggiu colpi sensibili stessu. Quì, per esempiu, unu di l'attacchi hà colpitu Witt in u pettu, a T-shirt hè stata tagliata, u ghjovanu hà fattu una volta in daretu, evitendu appena una scunfitta seria. L'aquila russa doppia testa hè stata dannata, tagliata à a mità.
  - Hè un bastardo ! - Witt hà dettu è hà realizatu a tecnica "Butterfly", ma di novu tutti l'attacchi sò diventati
  repulsatu. - Diavulu di nasu.
  Hè stata ferita di novu, grattannusi u so bracciu, poi chjappà in spalla. Witt si ritirò, hà capitu di colpu ch'ellu perdava senza speranza a battaglia, di fronte à un cumpagnu nemicu più qualificatu chè ellu stessu. Inoltre, u ghjovanu ùn era ancu troppu espertu in kendo.
  A principessa Caroline era ancu preoccupata:
  - Sò l'ultimu scemu chì ùn hà micca impeditu u mo fidanzatu. In questu universu, hè cumpletamente
  Alien, è stende u so capu ùn hè micca cunnisciutu di ciò chì.
  Ella vulia saltà fora di l'arena. Quì, cum'è a furtuna, un stregone famusu hè apparsu.
  - Chì bellezza, ùn hè micca à ellu di sparà da un bastone o d'agità i so gammi. Cunnoscu Corpsesucker ! Chì, certamenti tumberà, è ancu burlarà u cadavere. Allora ch'ella ti piace o micca, vi tuccherà à rende à mè.
  - Mai ! A principessa Caroline hà dettu.
  U stregone di u latu scuru di a forza sibilò:
  - In questu casu, pudete esse vendutu à u regimentu, è vi serve vinti suldati à ghjornu. O, à u cuntrariu, à l'harem di u signore, induve ci sò millaie di voi è vi seccarà da a malincunia è l'astinenza.
  A principessa urlò coraggiosamente:
  - Diventaraghju un guerrieru !
  U stregone chiacchiò:
  - Sò una ragazza fragile chì ùn hà micca trucchi di magia elementari. Iè, sarete incineratu in a prima battaglia.
  Carolina hè stata offesa:
  - Maestru di Gloria m'insegnerà ! È iè, sò fisicamente forte!
  U stregone ridacchiò disgustosamente:
  - Maestru di Gloria ? È sì, hè egoista. Hè improbabile chì hà da riesce in qualcosa chì vale a pena. Allora puderia fà di voi una moglia è trasmette e mo cumpetenze di nativu.
  A principessa surrisu ironicu.
  - Vulete diventà un diu ?
  U stregone urlò pomposamente:
  - Perchè nò! Chì sò peghju chè l'altri candidati?
  Karolina sinceramente è cù una espressione di disprezzu, disse:
  - Sii disgustatu. Odiu u to toccu.
  L'ochji di u tentatore lamponu cù una luce crimson.
  - Ebbè, mi ne ricurdaraghju.
  Mentre parlavanu, e ferite di Witt anu aumentatu. U ghjovanu si ritirò, hà digià cuminciatu à sentu vertigine da a perdita di sangue. U cadaveri fece un'antra affondata, un terribbili swing guasi tagliò a testa, tagliò a guancia di u tippu.
  - Dissi lu bastardo. - Durante e battaglie, u velcro nantu à una di e so sneakers hè stata sbulicata.
  E i scarpi à pocu pressu. Ma un ghjovanu capace hè statu colpitu da l'ispirazione, saltendu bruscamente. Agitava a so gamba, è a sneaker, cum'è una petra da una sling, volò in u musu di u Mangia cadaveri, chjappà u taccu studded cù rivetti in l'ochju. Urlò, distrattu per una seconda.
  Witt hà realizatu unu di i movimenti Jedi Kendo più difficiuli, u Triple Fan, è hà tagliatu u troncu di u mostru. Una fontana di sangue sbucò, è u Mangia cadaveri fece un passu in daretu, gambe spalancate. A so gola ruttava un ruggitu terribili.
  Witt sguardò furiosamente.
  - U nemicu hè à l'orlu di l'annullamentu tutale! vinceraghju !
  U ghjovanu attaccò u nemicu, cù una spada ùn era micca terribili. U cadaveri si ritirò, scavalcò è mancava i colpi. Prestu hà ricivutu parechje ferite gravi è abbandunò a so spada. Allora hà solu reagitu cunvulsivamente, vultendu u scudo. In eccitazione, Witt hà realizatu una tecnica di pitchfork, stabbing u nemicu prima in a testa, nantu à quale hà sappiutu reagisce, è dopu in u stomacu. A puntura era prufonda è l'intestini esce. Allora, videndu chì l'inimitu era infine debilitatu, Witt hà realizatu una tecnica di "brush" è hà perforatu u so craniu. Hè cascatu mortu.
  - U cummattimentu Witt, soprannominatu u fantasma, hà vintu. U so avversu, i Trubosos, chì fracassa u troncu, hè quasi mortu. Avà u ghjovanu vincitore hà u dirittu di finisce o micca.
  A folla era rumorosa, una parte di a scumessa vinta è una parte persa, ma tutti avianu assai sete di sangue.
  Uniti, in un impulsu salvaticu è un gridu freneticu :
  - Battelu ! Tagliate a testa è appiccà à un palu ! - Urlanu. "Questu hè l'abitudine di trattà cù i perdenti.
  Witt strinse a testa, in u calore di a battaglia puderia ancu tumbà, è cusì, quandu tuttu era finitu, a so furia s'evaporò. Per taglià a testa in u sangue friddu, è ancu abusu, ùn hè micca in e so regule. U ghjovanu hà inchinatu u so capu brillanti è disse fermamente:
  - Innò, ùn ammazzaraghju micca una criatura impotente.
  - Distrughjela ! Finisci! - A folla cuntinuava à gridà, è parechji membri saltavanu. È strilla - Dacci piacè !
  U futuru imperatore Palpatine dimustrava nubiltà inaudita:
  - U nemicu hè scunfittu, è ancu paralizatu, chì altru avete bisognu!
  - U to amicu hè stupidu. Lasciandu in vita à Corpsesucker, si face un nemicu mortale.
  Ùn pardunerà micca l'umiliazione è a perdita di u troncu. - Disse u stregone cun un sibilu arrugginitu. Perchè sì stupidu. Ùn urlà micca, finisci ?! Vi ascolterà !
  - Aghju avutu abbastanza sangue ! - Rispose a zitella-principessa. - È perchè sì tutti cusì crudeli ? Ùn ci hè veramente un altru modu per divertisce ?
  U stregone, chì u travestimentu era piattu sottu un vestitu, sibilò:
  - Ma cum'è ?
  Caroline, dissimulant à pena a so irritazione, rispose :
  - Canzoni, per esempiu, à sente ! O u spettaculu di numeri artistici, ogni tipu di prugrammi di divertimentu, hè pussibule cù l'animali.
  U stregone, chì a faccia hè piatta, ma i capi ardenti brillanu sempre à traversu a bughjura, cantò :
  - Chì tipu di bootleg hè questu ? Innò, ùn hè micca interessante ! Ogni tipu di buffoni è buffoni ùn ponu rimpiazzà u spettaculu di sangue.
  A principessa fece una smorfia in faccia.
  - Da veru ?
  U stregone, aggrottando le sopracciglia e scintillante, urlò:
  - È chì di i cantadori cù a so gola stagnata. Cù l'aiutu di a magia è a magia, pudete ricreà ogni musica è voce. Pudemu fà. È s'è no vulemu, allora ballanu l'houri nudi.
  U mago alzò un longu dito artigliatu.
  -No, ragazza seria lotta di gladiatori hè megliu.
  A principessa Caroline ùn hà micca assai d'accordu cù questu, ma ùn hà micca ughjettu.
  Witt Thaler hà ricivutu soldi per a lotta, mentre tagliava qualcosa nantu à i lotterie. Allora u ghjovanu, chì ùn s'era ancu alluntanatu da a battaglia precedente, è quelli chì eranu feriti anu da luttà cun
  Leone mutante. Ma se u predatore hà guaritu tutte e ferite cù l'aiutu di a magia, allora u ghjovanu esce tuttu in tagliati freschi. Witt si tolse a so maglietta tagliuzzata è si tolse i so sneakers, mettenduli cù cura, pigliendu una spada in e duie mani. Mezzanudu in jeans arrotolati, paria soprattuttu bellu à a Principessa Caroline. I taglii largu eranu visibili nantu à u torsu di rilievu. U zitellu strinse e spalle musculite, circandu di fà chì u dulore serve à a so furia. I so pedi nudi sentiu a superficia calda di u pavimentu riscaldatu artificialmente.
  Witt Thaler hà liberatu un basgiu. L'audienza batteva e mani.
  Geme forte:
  - Ùn avete bisognu di presentà i cumbattenti ! Chì a lotta sia interessante!
  U leone, senza aspittà à a bugle, salta, circandu di sbrigà u nemicu cù i sabre-fangs. Ùn hà micca successu, rebounding, Witt hà sappiutu à chjappà cù un taccu in l'ochju. A bestia s'infuriò, salta in avanti, è s'imbatte in u filu di a spada. Quì u picciottu gladiatore era digià sorpresu - u sangue, chì prima era rossu, diventa verde.
  - Da chì tuttu questu ? - Dumandò a Principessa Caroline sorpresa.
  - Questu indica chì a bestia hè diventata più tenace è forte, l'adattabilità hè aumentata. - Rispose u stregone in un tonu cugu.
  A zitella hà fattu una cunclusione senza ambiguità:
  - Questu hè male !
  A voce di u mago diventò assai più allegra :
  - Perchè! U vostru fidanzatu hè un grande cumbattimentu, hè solu chì ghjuramentu serà più interessante.
  U leone di u dragone cuntinuò à saltà, ignurandu u sangue, era assai veloce è a ghjuventù avia appena u tempu di esquivà. Quì Witt hà fattu capriole, saltendu: cum'è un acrobata, dopu si tuffà cum'è un loach, hà strappatu u ventre di u leone. U terminatore fanged ùn pareva micca attentu à questu, cuntinuendu à perseguite u ghjovanu intornu à l'anellu.
  - Diavule! - disse Witt in fastidiu. - Tù chì a lama ùn piglia micca.
  Da a perdita di sangue, u ghjovanu hà cuminciatu à stancu. Cù un lunge precisu, hà sappiutu per pierce l'ochju di un leone, ma ancu cù un ochju, u predatore restava periculosu è, dopu avè pigliatu u mumentu, tagliò dolorosamente a so zampa artigliata in i costi. L'artigli anu lasciatu sei strisce profonde.
  - Hè un bastardo ! Strappate a carne! - chjappò u ghjovanu.
  Paria chì u leone deve esse debilitatu per un bellu pezzu da a perdita di sangue, ma i so attacchi sò diventati più è più rapidi. Parechje volte i fangs guasgi traforavanu a stampa, è unu hà trafittu in u musculu pectorale di Thaler, grattannusi male. U ghjovanu vacillò, è i so denti lampò nantu à ellu,
  appiccicatu in a so spalla. Witt era sudatu, insanguinatu è hà sappiutu di sfilà fora è ancu di taglià a gola cù una lama. A bestia sanguinava, l'arteria principale era rotta, ma ùn perde micca a vitezza.
  - Sì cum'è un zombie, ùn importa quante reazzioni. Forse ùn site micca u leone ghjustu. - disse u ghjovanu.
  Hà fattu un tentativu di contraattaccu per caccià l'ultimu ochju, ma hà mancatu, lascendu un'altra striscia sanguinosa nantu à u musu. un leone
  l'hà di novu.
  - Da induve venenu questi ? - In disperazione, u ghjovanu, cù tutte e so forze, chjappà u so avversu nantu à u fang-saber. Da un forte scossa, l'ossu si fece, è u sucu biancu ne esce.
  - Ege ! - Cù un tonu assai piacè, disse u stregone. - U to amicu pare avè decisu di affucà a lama, in ogni casu, si sente una arroganza seria.
  - Chì vulia ? Vitka hè un zitellu intelligente. - rispose a principessa Leia, piuttostu roncando.
  U colpu dopu, infine tagliatu u fang. A bestia cuminciò à filà, in u locu cum'è s'ellu avia persu l'orientazione. Witt pressu, i so colpi sò diventati di più in più forte, videndu chì u leone mutante natava, u ghjovanu aghjunghjenu energia.
  - Chì carne di leone, ùn piace micca ! - Gridò un bravu.
  - Sconfiggilu Vitek, sì cusì sexy. A principessa Caroline urlò.
  U ghjovanu hà culpitu u sicondu fang, postu chì u mira era cunvenutu. Da a prima volta, l'ossu ùn hà micca succorsu, è aghju avutu à aghjunghje. Infine, stu puntu colapsò, u leone era chjaramente stupitu.
  - Cumu stai avà senza zanne solu un gattu grossu, cundannatu à morte ! - disse Witt furioso.
  A so risposta era u grinzu di i denti è i lamenti. A lotta cuntinuò in una manera buffone, u leone-dragonu chì si moveva suppostamente attaccà, ma i so muvimenti perdevanu a so acutezza. U picciottu, sintendu una forza di forza, à u turnu
  contr'attaccò constantemente è, à a fine, hà trafittu l'ultimu ochju. Sta volta, a lama pare avè andatu assai più prufonda è ghjunghje sin'à u cervellu.
  - Bravu, bagnatu ! gridò a principessa Caroline.
  Tutta a sala si unì in coru.
  - Finitelu, finitelu !
  U ghjovanu gladiatore hà tornatu à calcià cù u pede è, saltendu daretu à u so spinu, scacciò da una rotonda. U leone mutante paria di perdiri i so cuscinetti, picchiendu u musu parechje volte. Infine, quandu u zitellu s'hè abituatu, s'imbussa a lama in u so pettu è pruvò à trapassalu più in fondu, finu à u core. Paws Clawed chjappà in i costi, scratchli, poi piercing a carne, ma Witt stubbornly ùn hà micca liberatu a lama, ancu s'ellu era literalmente strappatu in pezzi. Quì tuttu era digià decisu da a vulintà, l'artigli cuntinueghjanu à graffià è strappà a carne ghjovana.
  - Lascià ! La principessa Caroline abbaiò. U so piantu ferma solu.
  - Purtate à a fine ! - A folla urlò.
  Infine, a lama di u Witt infuriatu hà trafittu à u core, è a bestia s'hè silenziu, per l'ultima volta avè passatu i so unghie nantu à a carne longa patita.
  - Ebbè, pare tuttu ! U ghjovanu spirava. - A criatura di a bughjura hè ghjittata in a polvera.
  U cummentatore mago hà annunziatu.
  - Di novu u vincitore era Witt - u fantasma di a morte; stella nascente di l'arena. Riceverà u premiu chì hà guadagnatu.
  À sta frasa, a visione di Thaler si dissipava cum'è nebbia quandu un putente tunnel di ventu hè statu lanciatu.
  E da questa nebbia passa per ... una figura putente è alta di un omu o una criatura umanoide in un cappucciu. Sona una voce scricchiolante, assai simile à a voce di quellu stregone in un sognu.
  - Avete luttatu bè Witt... Vecu in tè e cumpetenze di un guerrieru natu !
  Thaler si alzò. Duranti u sonnu, e so ferite guasgi guariscenu, è e cicatrici sò diventate pallide è diventanu menu notevuli.
  U ghjovanu disse, tendu a manu à l'omu :
  Ti ringraziu per avè salvatu, signore...
  L'omu girò bruscamente in daretu a so ghjovana palma è sibilò:
  - Innò grazie ! Ogni gratitùdine porta à a misericordia è a debule !
  Witt forzzò un sorrisu è mormorò:
  - Ma m'ai salvatu a vita... Allora, ci vole à ringrazià d'una manera !
  L'omu di colpu scacciò u so cappucciu. U ghjovanu fighjulava in a faccia aperta. L'omu avia un aspettu nobili, paria un pocu più di quaranta, un collu putente, è una barba riccia è corta. U sguardu di l'ochji hè assai imperiosu, hè subitu chjaru ch'ellu hè abituatu à cumandà, è e so caratteristiche sò forti, forti.
  Ancu s'ellu ùn era micca cunnisciutu à Witt, u ghjovanu paria ch'ellu l'avia vistu in qualchì locu prima. Ancu s'ellu hè assai difficiuli di scurdà di tali caratteristiche faciale espressive è forte vuluntà, a postura regale, l'ochji di un regnu da a cuna. Ma à u stessu tempu, malgradu l' apparenza nobile, a voce hè rauca, brutta, cum'è strappata, malgradu u voluminu.
  L'omu guardò à Witt è, senza cambià l'espressione severa di u so visu, disse:
  - Ti salvu micca per amore, ma perchè aghju bisognu di tè !
  L'ochji di u parlante scintillavanu.
  -Ti piglieraghju cum"è u mo apprendista, è apreraghju a cunniscenza di u putere chì i Jedi ùn osanu sunnià... Ma sà chì ciò chì avete vissutu in a cantina di a tortura hè sempre fiori paragunatu à ciò chì vi aspetta !
  Witt si alzò è disse decisu:
  - Sò prontu ! Pronti à tuttu - basta à salvà Carolina!
  L'omu sbuffava cù u più disprezzu.
  - L'attaccamentu hè una debule ! A più grande debulezza chì un Sith pò permette ! - Quì a voce di u regnu neru hè diventata più minacciata. - Più precisamente, ùn ponu micca, ùn deveria micca permette, ma... Stranamente, liberaraghju à Carolina da a schiavitù ! Solu in cambiu di a vostra ubbidienza cumpleta, cusì chì ghjurà chì à u mumentu propiu cumpiendu assolutamente qualsiasi di i mo ordini!
  Witt s'agenouilla docilement et fit un grand serment.
  È tandu l'omu disse:
  - Da avà, u vostru novu nome hè Darth Sidious ! Sò Darth Plagueis u vostru maestru è maestru!
  Da quellu ghjornu, Witt, o avà Darth Sidious, hà cuminciatu à furmà in a spada è u putere scuru. Dottrina crudele è senza pietà. Ma u novu signore neru sentia un putere chì cresce rapidamente in ellu. Hè diventatu più forte è più sofisticatu ogni ghjornu, settimana è mese.
  Darth Plagueis, in più di u sognu di l'immortalità, avia prughjetti di restaurà u regnu di i Sith. Witt Thaler hà cambiatu u so nome in Palpatine è hà cambiatu pocu a so apparenza, è ancu e so impronte digitali. Iddu addivintau na pirsuna differente, rimpiazzà una persona simile da una famiglia nobili Palpatine.
  Cuminciò à fà una carriera senza fretta cum'è ufficiale, mentri à tempu migliurà a so maestria di u putere scuru. Inoltre, Darth Plagueis, chì avia un statutu cumpletamente legale di un grande omu d'affari, mantene a so parolla.
  Dopu à a morte di u rè, u so figliolu hè successu. Darth Plagueis spronò l'attaccu di i Hutt à u palazzu. L'eredi, a so surella, u fratellu è u ziu sò stati ammazzati.
  Dopu à quessa, u capitanu generale di a guardia di u palazzu intronò Carolina, populari trà u populu.
  Parechji anni di cattività solu temperavanu una donna forte, è hà cuminciatu à guvernà ancu più duru. È a so figliola Seraphim, chì hè stata criata in u monasteru, divintò l'eredi di u regnu di Naboo.
  Ancu s'ellu l'anzianu amante hè tornatu à u putere, Palpatine hè statu obligatu à ammuccià a so identità è stà nantu à a linea per avà. Ancu s'è a so influenza in u regnu era constantemente rinfurzata.
  U capitanu generale hè mortu prestu - apparentemente da un accidente, ma Palpatine era daretu. E prestu, u Signore Sith hà dumandatu à Witt Thaler di sacrificà u so primu amore - Queen Caroline.
  Hè ghjuntu à un duellu di morte cù Plagueis. Inoltre, e forze eranu quasi uguali. Quandu i dui Sith eranu esauriti da a battaglia, Palpatine cede è murmurò:
  - Tuttaraghju u mo amori è à tempu, i resti di l"omu chì brusgianu sempre in mè ! - Quì u signore neru alzò a voce è aghjunse decisu. - Ma ti ghjuru, ùn ti pardunaghju micca per questu è a distrughjeraghju di sicuru !
  U desideriu di sguassà quelli chì sò più altu in u statutu hè inherente à a natura Sith. U mo putere inaccessibile genera a vostra invidia; a mo saviezza alimenta a vostra sete di sapè; i mo rializazioni suscitanu un desideriu appassiunatu di ripetirili ! - Disse Darth Plagueis à Darth Sidious, è cuntinuò cù un surrisu. - Uccidendu e persone più vicine è cari à sè stessu, scoprerete una fonte incomprensibile di forza in sè stessu. Sentu chì diventerai u più grande di i Sith - quandu distrughjite l'ultima debulezza umana in sè stessu!
  
  
  MIRACULOSAMENTE NATA
  - Ci era una volta un culunellu di l'Air Force chì hà ricevutu un severu scossa di cunchiglia durante a guerra afgana. È hà persu l'uppurtunità di avè i so figlioli, ancu s'ellu vulia veramente. A mòglia hà amatu assai u culunellu è andò à scuntràlu, anu pigliatu l'educazione di dui picciotti forti di l'orfanu. U so babbu aduttivu li criò cum'è Spartani. Ma ancora ùn era micca cusì. I picciotti criscinu forti, sani, ma ùn anu micca mostratu superpoteri spiciali.
  È a nanna Vanga hà preditu à u coronel chì u rapprisentante di i so figlioli diventeranu l'arbitru di u destinu di u stranu è l'universu. Allora u culunellu hà decisu di andà à una famosa maga, perchè ella aiutassi a so moglia à stà incinta in modu miraculosu.
  A maga avia veramente capacità considerablei, ma in fondu era un charlatan di u più altu standard. Ella hà dichjaratu ch'ella puderia fà questu è dà à u coronel un figliolu, ma hà dumandatu una quantità colossale di soldi.
  U culunellu hà avutu qualchì immubiliare in Mosca, è ancu trofei preziosi ricuperati durante a guerra cù dushmani è ceceni.
  Hà cullatu sta quantità salvatica - un milione è mezu di bucks ... Hè ancu surprisante chì una persona sperimentata, è cusì compru in l'ingannu. Ma apparentemente a maga avia un rigalu seriu per l'ipnosi, suggerimentu, cumpetenza, per ingannà chì Kashpirovsky stessu, o un puliticu mundiale, invidia.
  A maga, intantu, hà realizatu un rituali in scena assai culuritu, triviale mettendu a moglia di u culunellu à dorme. È dopu hà injectatu solu una sumente da un donatore in u pettu di Venus.
  Micca troppu intricatu hè diventatu una scam. Ma efficace. A mòglia, (cum'è a Vergine Maria), immaculamente cuncipitu un zitellu - per via, ferma una vergine, cusì u maritu hà persu cumplitamenti a so forza masculina per via di a ferita.
  Tuttu u mondu era cuntentu è à l'ora esatta, a donna hè stata liberata da u pesu di una zitella sana. Ella, in ogni modu, hè diventata cumplitamenti sfarente di u so babbu brune è di a mamma di i capelli scuri. Ma u babbu, ancu s'ellu contava nantu à i so figlioli, amava a so figliola. Solu in u so modu, criendula cum'è Spartan - tempering and training.
  A zitella hà sviluppatu rapidamente, hà dimustratu alta inclinazione è capacità. In particulare quelli fisichi. I so capelli sò grossi, ondulati, d'oru è maravigliosamente belli.
  Ma quandu a zitella, cum'è era scalza, cuminciò à curriri à traversu a neve di ghjennaghju - tradiziunale chì si svegliava à cinque e mità di a mattina - un avvenimentu hè accadutu. Hè cusì chì u so ghjornu principia di solitu. Tale corsa matinale, sempre in a bughjura prima di l'alba. Piuttostu spartana.
  Ella corse i tradiziunali deci chilometri è mezu, in ogni tempu, per piglià una carica di vivacità per tuttu u ghjornu. Naturalmente, questu hè solu u principiu di furmazione, perchè Vladlen (nome in onore di Lenin è Stalin!) Era seriamente impegnatu in l'arti marziali. Hà ancu cuncorsi in cuncorsi - battendu e ragazze per esse più grande è più vechja chè ella.
  Ma hè sempre una zitella di circa deci anni, è corre solu in tronchi di piscina. È i capelli d'oru sò cum'è una fiamma. È u maniacu dannatu aspetta u zitellu in agguatu. Apparentemente, hà preparatu a trappula in anticipu, postu chì a zitella si precipita cusì veloce chì micca tutti l'adulti ghjunghjenu.
  Diversi trappule ben camuffate stavanu in u percorsu di a zitella. A situazione era aggravata da u fattu chì nevava, è tutte e tracce eranu cuparti. È Vladlen, una zitella chì, in ogni tempu, si precipitò scalza è mezzu nuda, si rallegrava ancu di un tali estremu. Dopu tuttu, e difficultà solu temperanu è ciò chì ùn ci tomba micca solu ci rende più forte.
  A trappula hà travagliatu, pizzichendu severamente a gamba di a zitella. Fortunatamente, per via di a furmazione, l'ossi eranu abbastanza forti per ùn rompe in una trappula per orsi.
  Ma Vladlen hà pigliatu una rivisione maiò. È feritu assai. È u cattivu hà pruvatu à lancià è violà una ragazza di karate. Vladlen hà reagitu istantaneamente, chjappà u so mento cù u so taccu. Ma u criminale era forte. Lamentandosi, saltò indietro, strofinandosi la mascella ammaccata. Allora hà tiratu un cuteddu.
  A zitella si ritrova in una trappula, disarmata è quasi nuda, contr'à un maniacu cù un cuteddu longu.
  Un attaccu spazzatu hà seguitu, è Vladlen s'inclinò è chjappà u nemicu cù a so testa in u plexus solare. U cuteddu passava, grattannusi u spinu di a zitella. Vladlen intercepta a spazzola è cambiò a direzzione di u colpu. U puntu hà trafittu u dirittu criminale in a gola. U maniacu s'affugnò cù u so sangue è di colpu expirò.
  È a zitella, dopu avè fattu a so prima retribuzione, esclamò:
  - Hè fattu !
  Tuttavia, era un omicidiu, è a gamba in a trappula era seriamente ferita.
  Sfurtunatamente, u maniacu avia parenti assai influenti, è Vladlen era in seriu prublemi. Un tentativu hè statu fattu nantu à ella, è e droghe sò state piantate in a so casa. U culunellu avia da mandà a zitella in lochi più distanti. À a scola di l'arti marziali russi in Siberia.
  Là, in u profondu sotterraneo, Rodnovers campanu è serve dapoi seculi.
  Tuttavia, questu ùn hà micca salvatu u culunellu. Hè statu sparatu da un sniper, è a so moglia hè stata arrestata per l'accusazioni di trafficu di droga. Sembra chì qualchissia hà veramente stabilitu i partiti cù a so famiglia. U fratellu minore era ancu arristatu, u fratellu maiò, per furtuna, avia digià servitu in l'esercitu. Un zitellu di quattordici anni hè statu mandatu in una culunia di ghjuventù. Hè ancu prescrittu droghe.
  Ancu se u casu era inizialmente falsu. Ma per furtuna, sottu à e novi lege, ùn pudia esse datu più di sei anni.
  Mamma era una donna atletica, è ancu furmatu cum'è un Spartan. Dunque, in a culunia di e donne, prestu prestu l'autorità è hà sappiutu ottene un bonu travagliu. U fratellu minore, forte è ben furmatu in tecnichi di cummattimentu, divintò ancu unu di i cumbattenti, dopu addivintau un cumandante di distaccamentu. Dopu à serve un terzu di u terminu, si n'andò in parole, liberazione anticipata. In Russia, e lege per i delinquenti juvenili sò umani, è si pò ancu dì chì era furtunatu chì ellu hà fattu u primu viaghju à solu quattordici anni.
  In generale, u fattu chì u coronel, da a tradizione, era un ardente admiratore di l'educazione spartana, chjaramente benefiziu a so famiglia. I forti sò relativamente bè in prigiò, ma i debuli è nantu à u tronu ùn sò micca relativamente cattivi! U zitellu passava per a zona, senza preghjudiziu à ellu stessu, è ancu ricivutu una educazione legale superiore (!). Hè apparentemente ùn hè statu purtatu da u romanzu di i ladri, è i tempi sò cambiati - hè diventatu fora di moda per esse un banditu. Piuttostu, hà attiratu l'affari.
  Una educazione legale hè vitale per un omu d'affari. Cù a mamma, a situazione era più cumplicata - allora hè un adultu, è u crimine hè statu appiccicatu nantu à ella in un casu fabricatu. Litteralmente l'urganizatore di un sindicatu per u trasportu è a vendita di droga. È hè quasi impussibule di ricunsidirà. Tanti ranghi più alti saranu allora stupidi.
  Ma a mamma hà sappiutu ghjunghje ch'ella hè stata trasferita à una bona zona vicinu à u Mar Caspiu, è quì hà avutu un travagliu cum'è u custode di l'obshchak. U carcelariu hà scrittu parechji libri, è ancu agitu in filmi. Perchè nò?
  Hè slanciata oltre i so anni, fisicamente forte, una bella donna cù una faccia espressiva è un mento virile.
  Allora, in principiu, ùn hà micca pusatu male in a zona, ùn hà micca alluntanatu da a vita. È ancu avè una prole. U zitellu hà furmatu da u cradle, è hà illuminatu a vita di ogni ghjornu in prigiò. In ogni casu, cum'è cunvene à un padrinu, a so mamma ùn hà micca travagliatu, cusì hà avutu assai tempu liberu.
  Vladlen hà tornatu sette anni dopu - avè passatu u più altu livellu di iniziazione in arti marziali. Ancu s'è a minaccia di vendetta ùn hè ancu passata cumplettamente, u guerrieru hà cambiatu solu u so cognome in Shamanova - lascendu u so anticu nome.
  Siccomu u so babbu era veramente amichevule cù u famosu General Shamanov, u cambiamentu di u cognome hè statu assai simbolicu.
  Vladlen, chì e so capacità sò fenomenali, è a scola hè assai dura è à u stessu tempu abbastanza raziunale, ùn hà micca uguali in l'arti marziali. Hà amparatu u stilu peculiar di a lotta russa. U nome di a lotta hè, sicuru, cundizionale, o cum'è Ruskundo.
  Vladlen hà maestru di l'arti marziali simili à Tehwando - una tecnica assai sviluppata di calci, cù pugni russi, lotta simili à l'Aikido - tecniche di scaccià è utilizendu l'inerzia di l'avversariu, da u pugilatu tailandese - i coddi, i ghjinochje, i colpi di testa. Rodnoverie hà criatu un arti marziali sincreticu, i tecnichi di quale sò stati puliti durante seculi, è i maestri sorcerers pigliò tuttu u megliu da altri populi è scole.
  Di sicuru, Vladlen Shamanova hè statu insignatu, è u pussessu di l'armi ... Ma hè impussibile di sapè è maestru di tuttu. Un veru artista marziale deve esse prufessore in tuttu, senza eccezzioni, in l'arsenale. Ma i trucchi individuali è i so chips facenu brillanti.
  Vladlen, soprattuttu, hà amatu à luttà cù i so pedi, è scaccià l'ogetti mortali cù e so dite nude, ancu s'ellu era forte, forsi, in tuttu.
  A zitella, chì era chjamatu karateka, ancu s'ellu ùn hà micca studiatu karate, hà apertu a so propria scola. Idda cumpete in parechji cuncorsi, ma ùn strive per fama è tituli.
  Ancu s'ellu hà participatu à certi cumpetizioni cummirciali è ancu in cumbattimenti sotterranei senza regule, hà bisognu di soldi.
  Essendu ancu una zitella assai ghjovana, Vladlen ùn avia micca fretta di marità è avè una prole. Hè migliurata in l'arti marziali è l'insignò à i zitelli. Volka Rybachenko hà dimustratu assai speranze. Per via, era ancu estremamente abilmente lanciatu oggetti affilati cù i so pedi. U zitellu di karate (di novu, un soprannomu chì ùn hà nunda di fà cù a realità!) Prumessu di cresce in u più grande maestru.
  E poi, di colpu, Volka fù invitatu à agisce in i filmi, è u so fratellu Oleg Rybachenko è Vladlen Shamanova stessu andò cun ellu. È questu hè un'altra storia.
  
  
  dilettante
  Questu hè più realistu è credibile. Vale à dì, u spiritu di a persona più ordinariu è ordinariu intrutu in u corpu di Stalin. E postu ch'ellu era solu una persona media, un abbitanti. È ùn sapia solu chì Hitler avarà colpitu u 22 di ghjugnu di u 1941, è i risultati eranu disastrosi.
  I tedeschi anu pussutu piglià Mosca, è u sicariu mediocre era solu avvelenatu da u so propiu entourage. Ma dopu a caduta di a capitale, era digià troppu tardi per riparà qualcosa. I Giapponesi chjappà in u Far East, Türkiye da u sudu. U Caucasu hè ancu cascatu.
  È Stalin hè statu inizialmente rimpiazzatu cum'è una figura di cumprumissu da Molotov. Ma tandu l'ambiziosu Beria s'infilò a testa. È Zhukov l'intercepta. È u rigmarole principia. In cortu, i tedeschi andonu in l'Urali in l'estiu è fora, liendu cù i Giapponesi, suppressing ogni apparenza di resistenza.
  Ma in Occidente a guerra cuntinuava. L'Americani esitatu - Franklin Roosevelt, cum'è s'aspittava, tiratu à l'ultimu. À u Natale di u 1941, i tedeschi attaccanu Gibraltar. À questu tempu, Mosca è Leningrad sò stati pigliati, è in u sudu i tedeschi brodavanu à u Volga è Terek. Eranu più ostaculati da e cumunicazioni allungate è vasti spazii russi chè da a resistenza mal organizata di e truppe sovietiche.
  Hitler personalmente hà scontru cù Franco è li spiegò a pruspettiva: l'URSS cum'è una forza militare ùn esiste micca. I Stati Uniti ùn saranu micca i primi à entre in a guerra in ogni modu. Allora a Gran Bretagna ùn hè assolutamente micca periculosa. Inoltre, in u Novembre, dopu à a cattura di Mosca, Rommel hà ricivutu rinfurzazioni, un coppiu di divisioni selezziunate è un esercitu aereu tutale per boot. È i britannichi cascanu cum'è polvera. I tedeschi sò digià in Alessandria... Allora Franco hà più ragiò di teme l'ira di Hitler chè a vendetta di a Gran Bretagna. Ma s'ellu vole ancu riceve da e culunie africane è inglesi allora ...
  Franco, capitu chì e mani di a Wehrmacht eranu slegate è ellu stessu puderia perde tuttu, accunsentì prima di lascià passà e truppe tedesche, è dopu ellu stessu dichjarò guerra à a Gran Bretagna. À u listessu tempu, a pusizione di i britannichi aggravava ogni ghjornu. Gibraltar hè statu pigliatu in trè ghjorni. E prestu i Tedeschi occupanu a Palestina, è a Siria, cù i Turchi, è l'Iraq cù u Mediu Oriente.
  L'America hè stata attirata in a guerra u 4 di lugliu di u 1942. U Giappone hà attaccatu u Peru-Khabar u ghjornu di l'Indipendenza.
  I tedeschi, aduprendu e risorse di a Russia, l'Europa, è dopu l'Africa è l'Asia, facianu una offensiva aerea è una guerra sottumarina.
  Germania hà aumentatu a pruduzzione d'armi, è guidò l'offensiva in Sudafrica.
  À a fine di u 1942, l'Africa era sottu u cuntrollu tutale di i Nazis, cum'è, per via, l'India. È l'Indocina, Singapore è l'isuli à l'Australia sò stati sottu à u cuntrollu di i Giapponesi. True, u tentativu di l'inguernu per catturà l'arcipelagu hawaiianu ùn hè micca successu per l'urganizazione insufficiente di u samurai.
  Ma sempre, i giapponesi, avendu più spirienza militare, dominavanu u mare. Inoltre, a flotta sottumarina tedesca hà aumentatu assai rapidamente, riducendu u putere di Gran Bretagna è di i Stati Uniti.
  In u maghju di u 1943, un sbarcu tudiscu hè accadutu nantu à a metropole inglese. I tedeschi anu utilizatu planatori di sbarcu, è tanki sottumarini, è ancu i primi bombardieri AP-161, è quattru mutori Yu-488.
  Esacuta da a guerra sottumarina, a Gran Bretagna ùn pudia resiste assai, ma hà luttatu assai dura.
  Dopu un mesi di battaglie sanguinanti, Londra cascò è a battaglia per l'Inghilterra finisci.
  L'America era u prossimu passu. U Canada hà luttatu à u latu di i Stati Uniti, induve Churchill fughje, ma i paesi di l'America Latina ricusanu di fà a guerra cù u Terzu Reich. È l'Argentina, seguita da u Brasile, furnia à i tedeschi i so basi militari alliati nantu à u so territoriu.
  A guerra hà pigliatu un caratteru longu. USA oltremare. U so esercitu di terra hè forte, è a flotta hè stata custruita assai rapidamente.
  Ma à pocu à pocu, i tedeschi è i giapponesi s'anu pigliatu. Da u so latu eranu tutte e risorse di l'emisferu orientali, è una parte di l'uccidintali. Iè, a guerra tutale dichjarata dava fruttu.
  L'operazione Icarus hà successu è l'Islanda hè cascata. Dopu quì, u Fritz hà cambiatu in Groenlandia. 1944, però, ùn hà datu à nimu un vantaghju decisivu. Tuttavia, u Giappone è u Terzu Reich hà guadagnatu un postu in l'Emisferu Orientale è rinfurzatu in l'America Latina. In l'inguernu di quarantacinque anni, i samurai, inseme cù i Nazis, catturà l'Isule Hawaii. È in a primavera si trasfirìu à l'istmu di Panamà.
  Dopu à a morte di Roosevelt, i Stati Uniti cuminciaru à circà a pace cù u Terzu Reich è u Giappone. Ma truvà un cumprumissu hè difficiule. Soprattuttu da quandu Hitler puzzava sangue. A barracuda di u fascismu vulia troppu. A guerra cuntinuò. I Nazis s'eranu in Groenlandia, è in l'estiu di u 1945 anu pruvatu à sbarcà in Canada, ma sò stati ghjittati in u mare. U Canada ùn vulia micca capitulà. True, in u vaghjimu di u quarantacinquesimu annu, l'Australia hè cascata - l'ultimu bastione significativu di u mondu occidentale in l'emisferu orientali. U Giappone è a Germania dominavanu totalmente u mare. A so flotta sottumarina era senza paragone.
  Inoltre, i sottumarini di perossu di l'idrogenu sò stati assai forti è mobili. A so vitezza righjunghji quaranta nodi à l'ora.
  È in l'inguernu di quarantacinque o quarantasei, era u turnu di Zelanda. In a primavera di u 1946, i Stati Uniti anu dichjaratu a guerra à quasi tutti i paesi di l'America Latina.
  È u prughjettu di creà una bomba atomica ùn hà micca datu risultati tangibili per via di i tagli di finanziamentu. Dunque, l'Amiricani ùn puderanu micca lancià stu trump ace in un ghjocu persu!
  È in u campu di a custruzione di cisterna, u Terzu Reich hà superatu significativamente i Stati Uniti. U megliu tank di pruduzzione americanu "Pershing" chì pesava quaranta-dui tunnillati, avia 102 millimetri di armatura frontale è un cannone 90-mm cù una velocità di bocca di 810 chilometri per ora. È u megliu è u più massivu in u 1946, u tank tedescu "Royal Lion" - cù un pesu di 65 tunnillati, avia una armatura frontale di 250 millimetri. Ancu i lati è a poppa di 200 mm è un cannone di 105 mm cù una lunghezza di canna di 100 EL.
  Data a forma piramidale di u tank, ùn pudia micca esse penetratu da u Pershing da ogni angulu.
  Un tentativu di lancià tanki più putenti da una serie hà fiascatu. Solu u T-93, per via, chì pesava solu 93 tunnillati cù una armatura frontale di 305 millimetri è un fucile di calibre 120 hà avutu qualchì chance contru l'alemanu quandu sbatteva. Ma u rendiment di guida assai bassu di a vittura, cum'è l'absenza di una torre rotante, ùn hà micca fattu un competitore degnu.
  U sviluppu di u "Supershing" trascinò per un bellu pezzu, è in ogni modu stu tank era inferjuri à l'allemand.
  È l'aviazione jet, una superiorità tutale in a qualità hè da u latu di i Nazis. L'Americani pudianu solu oppone à quantità. Ma i tedeschi, avendu i risorsi di u vechju mondu, puderanu sbuccà trè centu o quattrucentu vitture à ghjornu, micca inferjuri in numeru à i Stati Uniti. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - questi jet fighters sò fora di cumpetizione contru l'imperfezione americana - class "F"!
  È i bombardieri TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 sò ancu fora di cumpetizione. I Stati Uniti ùn anu micca ancu un bomber di jet full-fledged. Hè u B-29. True, ci hè un B-36 in u prugettu, ma finu à quì hè luntanu da a produzzione seriale.
  È i missili balistici di a classe tedesca "A" ùn anu micca analoghi in u mondu.
  Dischi - ancu ùn anu micca cuncurrenti ...
  Tecnologicamente, u Terzu Reich hà furnitu bè l'America, è per quessa Hitler hè decisu di finisce l'USA finu à a fine. È senza cumprumessi. In u quaranta-sestu annu, una offensiva cuminciò à u Messicu è Cuba. In u vaghjimu, a lotta era digià in pienu swing in Texas è California. È i tedeschi è i giapponesi anu invaditu u Canada da l'Alaska.
  Ma avà hè passatu u quarantasesimu annu. A seconda guerra mundiale hè sempre in corso. U quaranta-settimu annu hè stata fatale per u Canada, chì fù infine occupatu da u Fritz, essendu intrutu da u nordu.
  U jet bomber B-36 apparsu infine in l'America, ma era ancu micca pussibule di ottene Germania è Giappone. Inoltre, u tank di Washington apparsu à a fine di l'annu cù un cannone longu di 120 mm, è armatura relativamente accettabile è prestazioni di guida, pisendu sessanta trè tunnellate. Ancu s'ellu era prutettu è peghju di quellu tedescu, ùn era più inferjuri in forza di perforazione di l'armatura.
  Tuttavia, à a fine di u quaranta-settimu annu, i Stati Uniti avianu digià persu più di a mità di u tarritoriu, è eranu cundannati.
  I tedeschi anu ancu riisciutu à pruvà i tanki super-pesanti "Rat" è "Monster" durante a tempesta di e grande cità. L'ultime avia un lanciatore di bombe chì ejectava una carica chì pesava deci tunnillate !
  Immaginate quantu terribili hè stata l'arma!
  È a vigilia di l'annu novu, New York cascò, è u deci di ghjennaghju, Washington.
  Tuttavia, i Yankees anu sempre resistutu per quasi altri sei mesi. Irnicamenti, a seconda guerra hè finita precisamente u 9 di maghju di u 1948.
  Ma ancu dopu, a pace ùn durò tantu. Hitler ùn li piacia micca chì u Giappone, essendu assai più arretratu chè u Terzu Reich economicamente, hà pigliatu assai terra per ellu stessu.
  I Nazis, ancu tardi, avianu a so propria bomba atomica in l'aostu di u 1948. Una parte di u ritardu era duvuta à u fattu chì u Führer era in qualchì manera friddu annantu à l'idea di l'armi di distruzzione di massa. Hitler hà cridutu chì i paesi anu da esse cunquistati, micca distrutti.
  Ma per una certa raggiuni, u tiranu crudeli per l'alliati di u Giappone hà decisu di fà una eccezzioni.
  Dopu avè stampatu grandi missili balistici è carichi nucleari, i Nazis u 4 di lugliu di u 1951 cuminciaru a Terza Guerra Munniali.
  Cunsigliu attacchi nucleari putenti nantu à Tokyo è altre cità giapponesi. Allora e forze di u mare è di a terra chjappà.
  A Terza Guerra Munniali finita in sei mesi, in generale, andava in una direzzione. È a fase attiva di l'ostilità durò trè mesi.
  Cusì u Terzu Reich hà stabilitu l'egemonia mundiale finale. Tali inghjustizia hè accadutu per via di u fattu chì a mediocrita intrutu in u corpu di u Gran Stalin. È nisuna cunniscenza di u futuru l'hà aiutatu! In particulare, u dilettante hà decisu di sviluppà aereo jet è hà datu un tali ordine à tutte e piante è fabbriche. Risultava chì a vite hè stata disattivata è u jet ùn hè micca liberatu.
  È e decisioni strategiche di u hitman ùn sò micca più stupidi. Ùn meraviglia chì l'Armata Rossa hè stata spazzata via. È senza ellu, ùn ci hè nimu per resiste à a Germania, i so alleati è u Giappone.
  Ebbè, Hitler stessu hà decisu di l'unificazione imperiale. Vale à dì, a creazione di una putenza unitaria mundiale, induve tutti i puteri di u pianeta Terra, senza eccezzioni, sò stati inclusi in modu vuluntariu-obligatoriu. Cù una sola munita, sicuru, è un prugramma barbaru di selezzione genetica.
  È ancu cù a preparazione di una espansione spaziale massiva!
  
  
  BOY SAVE TSAR RUSSIA
  Hè un ghjennaghju friddu fora. Eccu un picciottu, Oleg Rybachenko, chì caminava per a strada à a scola, è di colpu vede chì u muru in a casa di pannelli vicinu hè in qualchì manera stranamente brillanti. U zitellu sente una chjama speciale - corre quì, diventerai l'arbitru. U zitellu curria cù tutte e so forze.
  Hè bonu chì ci era sorprendentemente pochi vitture, è hà sappiutu sfilà ghjustu sottu à u nasu. Diving dexterous è site à u riflessu verde di u muru.
  U zitellu li lancia. E mani, cum'è in un filmu di Harry Potter, entra in questa gelatina senza alcunu prublema, è un secondu dopu u zitellu stessu da una ghiacciata di vinti-cinque gradi si trova nantu à un prato d'estate sopra à l'erba verde.
  Ancu per inerzia, u zitellu cascà nantu à l'erba è subitu salta. Hè bonu per esse in i braccia di un veranu chì ùn hè ancu mortu dopu à una fretura. Ancu s'ellu hà saltatu sopra a so corona.
  U zitellu hà guardatu intornu - ùn ci era micca persone intornu, solu l'arburi chì avianu digià cuminciatu à giallu, è ... un terrapienu di ferrovia. Altu, rivestitu di granitu è davanti à ellu, u filu barbu hè ancu feritu nantu à pali strisciati.
  Oleg Rybachenko sintia chì tuttu questu ùn era micca solu cusì. È veramente face una cosa decisiva... Un ordine si sente in capu : avvicinà à a strada di a ferrovia. Ùn hè micca troppu faciule per fà questu, nantu à a strada ci hè una grossa capa di filu - a spirale di Bruno.
  U calore stessu hà suggeritu à u zitellu una via d'uscita. Cuminciò à caccià prestu a so robba d'invernu. E lanciate nantu à una spina. U zitellu sente una forma speciale di ordine mentale. "Pudete avà diventà u creatore di a storia. Ùn site più solu un scolaru cù una imaginazione sviluppata, Oleg Rybachenko farà grandi cose!"
  U zitellu hà riempitu u filu, lassendu solu jeans è una T-shirt. Era ancu caldu in stivali d'inguernu caldi, è u zitellu si svegliò. Hè assai piacevule per sente l'erba aguzza è verde scalzu. U tarrenu in l'aostu hè perfettamenti riscaldatu è u zitellu li piace à caminari.
  È l'inguernu hè un tempu di l'annu - à u cuntrariu di l'estiu dolce. U zitellu, però, ùn hà micca tempu di stà cù a bocca aperta - postu ch'ellu hè l'arbitru. U zitellu arrampica rapidamente per u filu. L'electricità hè stata mandata per ella, è scintille sparanu à traversu i so vestiti à i so tacchi nudi.
  U zitellu gridava, un colpu dulurosu, è salta nantu à a tela. I suli sò stati puniti da petri affilati. Ma u picciottu curria subitu nantu à u tarrenu. Sentia chì tuttu questu ùn era micca senza ragione, ma parte di un grande pianu!
  Quì sò rails caldi, u sole hà digià superatu meziornu, l'aria puzza di tili è meli. Cusì tranquillu chì pudete sente u ronzio distante di l'api.
  U zitellu stava scalzu nantu à u ferru caldu è intesu novi ordini : " mette sette petre in ogni rail ". U zitellu hà esitatu è disse à alta voce :
  - Ma tandu u trenu pò andà fora di i rails ?
  A voce mi colpì i timpani:
  - Hè esattamente ciò chì avete bisognu ! I nemici di Russia andaranu quì!
  U zitellu ùn si litigà più. È a voce di Diu clarificava: sceglite solu e petre di culore di acciaio.
  E mani si movevanu digià. Oleg Rybachenko hà sentitu piacè in ellu stessu - hè l'arbitru, un scolaru simplice entre in a storia!
  I petri sò ligeri nantu à i dui corsi di ferrovia: esattamente quattordici pezzi - sette da ognunu. È sò praticamenti indistinguibili!
  Hè fattu ! U zitellu infine si cruciò di novu, leghje - "U nostru Babbu" è, lampendu i so tacchi nudi, si ritruvò. Si fughjia cù un sursi di corsa, sbattulendu nant"à e petre è i suli dolenti. J'ai presque sauté sur l'arête...
  Ùn vulia micca cullà di novu à traversu u currente, ma ùn ci era manera di esce. U zitellu, aduprendu una corsa, volò da u tarrenu à l'ultima barriera quasi istantaneamente. Un pocu scossa, ma ùn hè micca paura. È quì hè Oleg Rybachenko novu nantu à a terra calda di l'estiu. Davanti, ghjustu in l'aria, splende una nebbia verde : u ritornu.
  U zitellu ùn vole micca veramente vultà da un estiu caldu à u fretu è l'invernu. Ma dopu una voce misteriosa dà l'ultimu ordine:
  - Affrettate, o u portale si chjuderà, è resterete per sempre in u 1914 è ùn vederete mai i vostri genitori.
  Oleg Rybachenko strappa in fretta i vestiti da u filu è li tira in casu. U portale accumincia a fade è u zitellu, senza scarpi, si precipita à a surtita. Sbatte in qualcosa elasticu è cù u sforzu salta fora. I pedi nudi sò brusgiati da a neve di a cità calpesta. Avete da mette i scarpi è tirà una giacca d'invernu ghjustu nantu à a strada - catturà i sguardi perplessi di i passanti.
  Qualchissia ancu gridava : " pazzi ". Ma u zitellu ùn presta attenzione - hà fattu u so travagliu è hà rializatu a grande missione ...
  U 22 d'aostu di u 1914, un trenu s'hè lampatu, induve Hindenburg è Erich Ludendorff, Max Hoffmann seguitanu. Tutti i trè cumandanti militari chì anu ghjucatu un rolu decisivu in e battaglie in u fronte orientale - cuminciendu cù l'operazioni in Prussia orientale è cusì - morse.
  In u risultatu, e truppe tedesche disorganizate anu patitu una scunfitta schiacciante. Koenigsberg senza difesa hè statu pigliatu in muvimentu, è e truppe tedesche sò stati circundati parzialmente, è parzialmente distrutti o catturati.
  A vittoria di e truppe russe hà avutu una influenza decisiva in tuttu u cursu di a guerra. È prima di tuttu, da u puntu di vista di a morale di suldati è ufficiali. Ùn hè micca sicretu chì dopu à a scunfitta di u Giappone, l'autorità di l'armata russa hè cascata bruscamente. Nisunu hà ancu cunsideratu alcuni asiatichi d'occhi stretti per esse un avversariu seriu. E poi i Russi anu persu quattru battaglie maiò, è in tutte e battaglie avianu un vantaghju numericu.
  È ancu in mare, sò stati scunfitti in tuttu, salvu chì ci eranu successi separati è privati. I cruisers di Vladivostok eranu spicialmente distinti.
  Ebbè, induve cumbatte i tedeschi, chì eranu cunsiderati i migliori suldati di terra in u mondu?
  E tandu si girò fora chì era pussibili à smash lu Fritz, è caccià è piglià decine di millaie di prigiuneri!
  L'entusiasmu di l'armata russa è a pupulazione hè cresciutu assai. Nantu à u fronte austriacu, l'avanzata hè stata rapida. L'Austria-Ungheria ùn era micca pronta per a guerra. È a morale di e unità slave, in particulare, hè assai bassu. Parechje di elli si rendevanu ghjustu à u ritmu di i tamburi è i soni di l'orchestra. I Slavi ùn vulianu micca luttà contr'à i so fratelli, per l'Austrians odiati. Solu l'unità ungherese è etniche tedesche eranu più o menu pronti per u cummattimentu.
  L'armata russa hà rimbursatu e truppe austriache è subitu occupò Lvov, a furtezza di Przemysl è, sviluppatu successu, intrì in Ungheria. U fronte tedescu sbuchjava à e cuciture. E forze russe superiori anu scunfittu i Prussiani in Poznan è si precipitò à l'Oder. I tedeschi trasfirìu sei corpu in Austria.
  Ma questu ùn era micca abbastanza. Inoltre, ùn ci era abbastanza forza per mantene pusizioni in u centru. È in u punente, a lotta pisanti cuntinuava.
  Allora a Germania hè stata custretta à trasfiriri novi forze à u livante. A situazione hè stata aggravata da l'entrata in guerra contr'à l'Austria Italia. Questi paesi anu avutu relazioni ostili per seculi. È l'allianza tripartita era in parechji modi una furmazione artificiale. Ancu s'è a guerra era stata più favurevule per l'Allemagne è l'Austria, l'Italia avissi unitu u più forte. È cusì chì e truppe russe s'avvicinanu digià à Budapest, è l'affari di e putenze cintrali sò spazzatura! A Romania si affrettò à unisce à a guerra.
  Hè chjaru chì u rè rumanu hè un parente di Nicholas II, è ellu voli espansione i so terri à a spesa di l'imperu austriacu colapsatu.
  E Bulgaria, à u cuntrariu di a storia vera, intrì in a guerra à u latu di a Russia.
  Solu l'Imperu Ottumanu hè statu leali à i tedeschi. È questu hè solu perchè u Ministru di a Difesa hà urdinatu l'iniziu di l'ostilità, mettendu u Primu Ministru è u Sultanu prima di u fattu. L'armata turca ùn hè micca troppu forte, ma hà criatu prublemi cù u fornimentu di Russia cù l'Entente. Ma d'altra banda, questu hè una grande chance per a Russia per espansione significativamente i so territorii à u sudu. U Giappone, sicuru, hà dichjaratu guerra à a Germania è à l'Austria. Per catturà e culunie tedesche in u Pacificu.
  Questu hà liberatu e mani di Russia in u Far East. È in u punente, i tedeschi sò stati sfracicati.
  Solu nantu à u fiumu Oder, a Germania hà sappiutu piantà l'offensiva di l'armata russa. Per fà questu, era necessariu di piantà tutte l'operazioni offensive in l'Occidenti. Quasi a mità di l'Austria-Ungheria hè stata liberata da e truppe russe.
  Cusì, l'Imperu austriacu abbandunò u ghjocu è si trasformò in un pesu per a Germania. I bulgari anu lanciatu una offensiva contru Istanbul.
  In l'inguernu, ci hè stata una calma in l'ostilità in Europa. Ma l'armata russa hà iniziatu una offensiva contru Turchia. È quì tuttu hà sviluppatu successu. Inoltre, l'Arabi è l'Armeni si sò ribellati contr'à u duminiu ottomanu.
  E truppe russe eranu digià in Baghdad in u frivaru, è i britannichi catturanu Bassora. À a fini di marzu, a Russia hà occupatu tutta l'Asia Minore è hà lanciatu un assaltu cù i bulgari è i serbi di Istanbul. Türkiye hè fora di u ghjocu. Siria, Palestina, u sudu di l'Iraq si n'andò in Gran Bretagna è in Francia - a Russia hà avutu tuttu u restu. L'Arabia Saudita - finu à avà era un territoriu formalmente indipendente, ma era ancu esse divisu dopu a rendizione di l'Alimagna. È ùn era micca luntanu. U 25 d'aprile di u 1915, i Stati Uniti intrinu in a guerra cù i tedeschi. Hè chjaru chì l'Americani sò persone pratiche è vulianu esse in tempu per a divisione di a torta di vittoria. À a primavera, l'armata russa avia pruduciutu un novu tipu d'arme in quantità maiò: i veiculi all-terrain "Luna" -2 cù mitragliatrici. I tanki novi, ancu s'ellu liggeru, anu sviluppatu una vitezza di 40 chilometri per ora nantu à l'autostrada è avianu caratteristiche di guida eccellenti.
  E truppe russe à principiu di maghju, appena e strade siccavanu, lanciavanu una offensiva in Ungheria è in tuttu u fronte miridiunali. L'armata austriaca s'hè colapsata, e truppe tedesche ùn sò micca abbastanza per mantene u fronte.
  U 22 di ghjugnu, e truppe russe entranu in Vienna. È u 24 di ghjugnu, i britannichi, francesi, belgi è i primi battaglioni americani entranu à Bruxelles. L'Olanda intrì in a guerra contr'à a Germania, è un pocu dopu in Svezia, cù Danimarca. I tedeschi ùn anu micca tenutu a barriera longu l'Oder, ma l'armata russa, zarista, hà sviluppatu una offensiva contru Munich. A cità più grande di a Germania miridiunali hè cascata u 7 d'aostu di u 1915. È l'11 d'aostu , a Germania, in una situazione assolutamente senza speranza per ellu stessu, capitulò.
  Dopu quì, a divisione di u territoriu principia. L'Austria-Ungheria è l'Imperu Ottumanu sò spariti da a mappa pulitica mundiale. A Bulgaria hè stata quella parte di u territoriu turcu chì l'Ottumani cunquistò da ellu in u 1913. A Serbia si sviluppò assai è si trasformò in Jugoslavia. Romania hà ricevutu Transilvania. A Russia includeu in a so cumpusizioni: Bucovina, Galizia, Cecoslovacchia, regione di Cracovia è a mità di l'Ungheria, finu à Budapest stessu, induve anu tracciatu a fruntiera. A Germania hà ricivutu una riduzzione maiò in u so territoriu. In u punente, hà avutu à rinvià Elzar è Lorena in Francia, i terreni cunquistati prima di Danimarca. U livante hè u più duru.
  A Russia insistia à disegnà a fruntiera longu l'Oder, è per a Francia longu u Renu. Ma i Stati Uniti è a Gran Bretagna ùn vulianu micca rinfurzà a Russia è a Francia troppu è debilitatu troppu a Germania. In u risultatu, un cumprumissu hè statu aduttatu. A Russia riceve tutte e terri in l'Est, induve i polacchi anu a maiuranza.
  Prussia orientali persu Klaipeda, Danzig, è s'hè scuntatu da a Germania, ma almenu sopravvive in una forma truncata. Koenigsberg resta tedescu. Ma a Germania hà persu assai di terra. U cunfini hè diventatu assai rottu. In certi lochi hà ancu ghjuntu à l'Oder, è dipende largamente da a cumpusizioni etnica di a pupulazione. In ogni casu, i tudischi guasi sanu ritenutu Pomerania. Ma da Berlinu, à a fruntiera russa, ùn ci era più di centu chilometri.
  Allora i tedeschi sò in punta di pistola. A dimensione di l'armata tedesca era limitata à centu mila suldati è ufficiali. Riparazioni enormi sò state imposte à i tedeschi. A guerra durò pocu più di un annu.
  L'imperu russu, tsarist ùn hà micca u tempu di cascà in un statu di crisa, è esce cù grandi acquisti territuriali. L'autorità di u zar hè stata rinfurzata, è l'onda di u muvimentu rivoluzionariu hà cuminciatu à calà, mentre chì in l'ecunumia, à u cuntrariu, hà cuminciatu un periodu di crescita inusualmente rapida.
  
  
  COME LENIN RISUSSU DI DIVENTÀ PRESIDENTE DI NOI
  Vladimir Ilyich Lenin, circandu di pari più altu, s'arrizzò cù tutte e so forze. E so mani secche, chjuche, ma assai mobili, si agitavanu nervosamente nantu à una tavola lucida è nera fatta di u sandalu più raru. Seduta di fronte à ellu, un omu tamantu in un vestitu biancu cù una catena d'oru pesante intornu à u collu di un toru, ringhiò:
  - Ebbè, sgiò Ulyanov. Sò d'accordu à i vostri termini - cinque mila dollari à u mese, più un percentinu di ogni affari sottu à u martellu! - Quì a voce di u ghjacaru hè diventata più dura è anu scuzzulatu ancu a catena pisanti. - Solu quellu cumpagnu Lenin senza falsità è polvera !
  Strofinandosi le mani sudate con soddisfazione, Vladimir Ilič disse:
  - Di sicuru, sgiò Rockefeller, solu in a nostra attività hè impussibile di fà senza falsità ! Tuttu deve esse amichevule è assai sinceru!
  È i dui truffatori si sò risati à voce alta...
  -------------------------------
  A Rivuluzione d'ottobre ùn hè micca accadutu in Russia. Ci era una calata pruvisoria in i fronti di a Prima Guerra Munniali. L'Alimani è l'Austriaci anu pruvatu à riesce in l'Occidenti.
  L'esercitu russu era attivu solu nantu à u fronti turcu, induve hà sappiutu infine à cunnetta cù i britannichi è inflighje una seria di scunfitte à u nimicu, occupendu a maiò parte di l'Asia Minore.
  Ma tandu si riunì l'Assemblea Costituente in a quale i Bolscevichi si trovavanu in una minurità disperata, è i Sucialisti-Rivuluzionari dominavanu.
  Una di e prime decisioni era : dà a terra à i paisani è cuntinuà a guerra à una fine vittoriosa !
  In lugliu di u 1918, l'offensiva tedesca contr'à Parigi hà fiascatu è l'armata russa vittoriosa chjappà, prima à l'Austriachi, dopu à i tudischi.
  L'Alimagna hà resistitu disperatamente, ma in dicembre, quandu e truppe russe in u livante occupanu Varsavia è Cracovia, l'alliati in u punente captu Bruxelles - anu capitulatu sempre. True, duie simane dopu - l'absenza di una rivoluzione affettata.
  Guglielmu, in ogni modu, era custrettu à rinunzià quasi tutti i so putenzi, restendu un monarca puramente nominale.
  È u generale Kornilov divintò u presidente di a nova republica russa. In l'aostu di u 1917, a so ribellione hè successu, ancu s'è Kerensky era formalmente u primu ministru, ma avia digià datu a presidenza à Kornilov.
  Ellu Kornilov divintò u cumandante supremu in capu.
  Questu hè statu seguitu da l'alizzioni presidenziale naziunale in Russia è un referendum nantu à una nova custituzione.
  E persone à quale a forma di guvernu autoritariu hè abbastanza familiare - sustene a versione di Kornilov.
  A Russia hà allargatu i so pussidimenti à a spesa di l'Alimagna, l'Austria-Ungheria disintegrata è a Turchia, chì anu sparitu da a mappa di u mondu.
  L'ultime hè stata infine divisa trà i grandi putenzi. A Russia hà avutu l'Asia Minore, u strettu è Custantinopuli. I Francesi piglianu a Siria, i britannichi piglianu a Palestina è l'Iraq.
  In u 1926, a guerra scoppiu di novu trà Russia è Giappone. U mutivu era u statutu di Manchuria è Port Arthur. Sicondu l'accordu, i diritti di affittu à Port Arthur sò stati trasferiti à u Giappone, è l'affittu hè scadutu. Tuttavia, i Giapponesi ùn anu da vultà ciò ch'elli avianu catturatu in Cina.
  In più, u ghjovanu Hirohito avia appena ricevutu u putere - sunnianu di novi vittorie.
  Tuttavia, u Russu era digià differente. Induritu nantu à i fronti di a Prima Guerra Munniali, cù cumandanti sperimentati, novi tanki è aerei, hà cuminciatu à attaccà cù successu i Giapponesi.
  Quattru mesi è mezu dopu, l'armata russa pigliò Port Arthur è cacciò i Giapponesi fora di u cuntinente !
  Per qualchì tempu, u Giappone hà sempre tenutu in mare - finu à chì i navi di i squadroni di u Balticu è di u Mari Neru si avvicinavanu.
  Dopu quì, u paese di u Rising Sun capitulatu.
  A Russia hà sviluppatu assai prestu, ma in u 1929 una grande depressione hà cuminciatu in u mondu sanu.
  I rivolti anu spazzatu ancu l'Imperu Russu. Inoltre, Kornilov hà realizatu una russificazione attiva.
  Tuttavia, hà sappiutu di stà nantu à u tronu, è in i Stati Uniti ... i Bolscevichi americani, guidati da Lenin, vinni à u putere!
  Partendu da a depressione, u novu regime bolscevicu hà cuminciatu à preparà una nova guerra!
  A rivuluzione in Spagna hà finitu cù a vittoria di i cumunisti è cusì hè stata creata una putenza bolscevica in Auropa...
  1 di ghjennaghju di u 1938. Vladimir Ilitch Lenin cammina nervoso per l'immensu uffiziu in a Casa Bianca. A situazione in u mondu si riscalda. Dopu à a Spagna, i cumunisti anu successu in Francia.
  A Russia, chì hè guvernata da u Generalisimu è u presidente Kornilov, hà digià fattu chjaru chì ùn permetterà micca l'espansione di u bolchevismu in Europa. Cinquecento divisioni in deci milioni di l'armata russa ùn hè micca un scherzu!
  Vladimir Ilich capisce questu. È offre una alleanza tattica di Gran Bretagna contr'à a Russia.
  I britannichi sò sempre assai attenti à l'espansione russa. Ma u cumunismu radicali li fece ancu più paura. Una cunea avia da esse guidata trà elli è a Russia.
  Lenin si preparava à riceve u Ministru di a Difesa Churchill è à u stessu tempu furnisce à i britannichi una prova di u putere inestruibile di i Stati Uniti.
  È per principianti, u dittatore calvo hà intesu un rapportu nantu à una nova arma - a "bomba atomica".
  Oppenheimer hà datu u so rapportu in un tonu assai ristrettu. Iè, ci sò digià successi è ancu un reattore nucleare hè statu lanciatu, ma l'apparenza di a bomba atomica hè sempre assai luntanu. U prublema principali hè di ottene uraniu arricchitu è plutoniu. Inoltre, ancu sta nutizia ùn hè micca cumplettamente piacevule - una tale bomba custarà quant'è parechji battelli. Allora, chì hè ancu a quistione - vale a pena spende soldi in una grande bomba - se pudete fà centu mila chjuchi?
  Lenin, un vechju chjucu, calvu, ma sempre mobile (sixanta sette anni, per via, hè sempre luntanu da a vechja !), andendu energicamente in a grande sala di u so uffiziu, rimarcò :
  - Tu camarade ùn capisci micca a dialettica ! Iè, a bomba serà sempre caru, ma allora u so costu scenderà da un ordine d'arcu cù a transizione à a pruduzzione di massa!
  Oppenheimer rimarcò timidamente:
  - È i Russi ùn si metteranu in brama !
  Una conclusione logica è dura seguita da Vladimir Ilich:
  "Allora avete da esse davanti à elli à ogni costu!"
  Quì l'assistente neru di Oppenheimer canta:
  - Dopu tuttu, avemu bisognu di una vittoria ! Unu per tutti, ùn ci fermamu micca per u prezzu! Unu per tutti, ùn ci fermamu micca per u prezzu!
  Oppenheimer s'inchina à u presidente americanu Lenin è ringhiò:
  - Tu sì un geniu ! Di sicuru, ùn avemu micca stendu per u prezzu, è avemu da esse davanti à i Russi, ma avemu bisognu di soldi!
  Lenin hà dettu cun fiducia, toccu i so tacchi, i scarpi fatti di pelle di coccodrillu:
  - Ci sarà soldi !
  - E schiavi !
  Vladimir Ilich pronunciò a frasa storica:
  - Ùn vi limitò micca in i mezi ! Limitu u vostru tempu!
  L'ingranaggi di a macchina di cumandamentu è amministrazione di l'imperu US cuminciaru à vultà.
  Ma questu ùn hè micca u più impurtante. Vladimir Ilich, cum'è nimu, hà capitu chì, per scunfighja a Russia, era necessariu di minà da l'internu.
  Vladimir Ilič aggrottò la fronte alta, lunga e irregolare, e, alzando energicamente il ricevitore da u telefonu, iniziò a chiamare Dulles.
  Quandu u capu spia s'avvicinò à l'apparecchiu, Lenin urlava assordamenti à u cima di i so pulmoni:
  - Avemu bisognu di una parsona uguale o almenu micca assai inferiore à mè in a capacità di ribellu, ingannà è seduce u populu !
  Dulles hà rispostu in un tonu assai cunfidendu:
  - Cunnoscu una tale persona Vladimir Ilitch!
  Lenin, saltendu cum'è un diavulu, urlò:
  - Allora quale hè ? Quale hè stu geniu fattu da l'omu ?
  Dulles, allungendu a sillaba in un cantu, disse:
  - Joseph Vissarionovich Stalin! Probabilmente u cunnosci, Vladimir Ilič!
  Lenin si fece l'occhiolino in un specchio dorato e bordato di diamanti e gridava:
  - Stu cucinu prepara solu piatti piccante !
  Dulles, sorridendu cun fiducia, cunfirmò:
  Ma hè esattamente ciò chì avemu bisognu!
  Lenin fece di nuovo l'occhiolino e ringhiò:
  - Dà à Stalin tuttu ciò chì dumanda. Et promettez-lui la place de cet archi-insignifiant généralissime Kornilov !
  Dulles urlò in modo assordante:
  - Vladimir Ilich serà realizatu!
  
  MAI RENUNCIATE A VITYAZ
  Parechje discute se i Russi avarianu vintu a Seconda Guerra Munniali per sè stessu, senza l'aiutu di l'Occidenti? Allora i Dii anu decisu di pruvà in pratica. È in un universu parallelu, pusonu una barriera trà e forze alleate, e culunie è u Terzu Reich cù l'URSS. È questu hè accadutu per a purità di l'esperimentu in u ghjugnu di u 1941.
  Cusì chì l'alliati ùn puderanu micca aiutà l'URSS nè u Terzu Reich. È per a purità cumpleta di l'esperimentu, u Giappone era ancu oculatu daretu à una barrera. Cum'è, chì tuttu sia assolutamente pulito, cum'è in un laboratoriu.
  In i primi ghjorni, nunda di sfarente da a storia vera hè accadutu. U Fritz hà avanzatu, cum'è in a storia vera, à circa 30-40 chilometri à ghjornu, ma à pocu à pocu à rallentà. Di sicuru, l'absenza di bumbardamenti britannichi, è avversari vicinu à u corpu di Rommel, hà permessu di liberà una parte di e forze - in particulare l'aviazione. Ma i tedeschi ùn anu ancu fattu questu, cusì e cose nantu à i fronti andavanu abbastanza bè in ogni modu. Tuttavia, à a fini di lugliu, a battaglia di Smolensk rallintò l'avanzata di u Fritz. Hitler hà decisu di ritirà Rommel è e so divisioni da a Libia, decisu chì e forze occupanti di l'Italia eranu abbastanza. A dirigenza fascista, per ùn perde u tempu, hà cuminciatu à trasfiriri e forze armate è soprattuttu l'aviazione da a Francia è i Balcani. Hitler hà sempre sperendu ch'ellu puderia sfondà e truppe sovietiche in u centru è fà prima di l'invernu.
  Invece di vultà in u sudu, i Fritz ripigliò a so offensiva in u centru, circannu d'invecià e truppe sovietiche chì attaccanu Smolensk da i fianchi. È u 13 d'aostu, u corpu di Rommel si n'andò à l'offensiva, attraversendu u Dnieper è pruvatu à ghjunghje à a reta di u gruppu suvièticu chì difende Kiev.
  Stalin era in perdita. Quasi tutta l'Auropa è i pussidimenti francesi in Africa si sò subitu subitu in contru à ellu, è micca un solu alleatu.
  Hè chì avà ùn aspettate micca periculu da u Giappone. È u Cumandante Supremu dà l'ordine: per sguassà tutte e divisioni da u Far East.
  E truppe tedesche, sfondendu quasi à Mosca stessu, sò stati firmati da u corpu siberianu. Ma in u sudu, grazia à u cambiamentu di cumandamentu è l'azzioni di Rommel, i Fritz anu sappiutu taglià u gruppu miridiunali suvièticu.
  U cursu di l'ostilità in Ucraina hè statu ancu affettatu negativamente da u fattu chì Stalin cowardly tirò tutte e riserve à Mosca, è cusì espose a so propria reta.
  Più precisamente, micca à ellu stessu, ma à u gruppu miridiunali. Risultava esse un statu cattivu. Ma in a storia vera, a difesa di Kiev hè diventata una scunfitta. Solu quì ci era una sfumatura, i tedeschi eranu digià vicinu à Mosca, è i Nazis rinfurzati à a spesa di l'Europa, più veloce di Stalin à a spesa di u Far East. È i tedeschi avianu a superà a distanza menu, è e strade in Europa sò megliu. E pruvate à trasfiriri rapidamente tuttu unu à unu nantu à a Ferrovia Transiberiana.
  Cum'è un risultatu, i tudischi anu sappiutu di passà à Kharkov è Voroshilovgrad ancu prima di a storia vera, catturà assai industria è fabbriche.
  Leningrad hè ancu esse bluccatu, ma micca pigliatu. È i tedeschi intrinu in Crimea. È u Fritz hà sappiutu catturà Voronezh in u sudu, movendu longu u Don à Stalingrad.
  A Mosca era ancu difendata è in l'inguernu anu ancu andatu à a contraoffensiva. Ma nantu à u flancu miridiunali, Rommel hà sappiutu per passà à Stalingrad. In u listessu modu, u sbarcu in Kerch ùn hè micca fattu. E truppe sovietiche cun grande difficultà sò solu riesciutu à alluntanassi l'inimicu da Stalingrad. E questu era solu perchè u clima ùn era micca da u latu di a Wehrmacht è eranu muti à luttà in fretu è neve.
  Iè, Rommel avia da passà oltre u Don. È questu hè statu un slap assordante per u Führer.
  Ma in a primavera di u 1942, u equilibriu di u putere cambiò. Dopu avè fattu una bona pressione nantu à i so alliati, i tedeschi anu aumentatu u numeru di e so truppe, ancu à a spesa di Khiva, è u numeru di satelliti. In particulare aghjuntu da a quantità di l'Italia, è a Francia. I divisioni neri apparsu ancu in u fronte orientale. Fortunatamente, u fronte britannicu è americanu da l'Africa ùn hà micca interferitu cù u trasferimentu di truppe è risorse.
  Et de Gaulle, quand il perdit l'appui des alliés, fut trahi par ses propres associés.
  Cusì, forze più significativu sò stati riuniti contru à l'URSS chì in a realità. I Fritz anu aghjustatu soprattuttu in l'aviò, mantenendu u so vantaghju in l'aria. È e forze di terra superanu sette milioni contr'à 5,6 milioni di suldati sovietici.
  È i Nazis lanciavanu una offensiva in u sudu. Rommel hà sappiutu catturà Stalingrad u 27 di ghjugnu. Fritz hà sappiutu accumpagnà centinaie di tanki nantu à a cità à una volta. A dominanza di l'aviazione nemica in l'aria hà avutu ancu un effettu, chì hà fattu difficiuli di trasfiriri rinfurzazioni sovietiche à traversu u largu fiume Volga.
  Alas, l'eroicu Stalingrad ùn hè micca successu in AI. È Rommel si trasfirìu nantu à a strada battuta in i piani in u Volga è à u Mari Caspiu.
  I tentativi di scaccià i tedeschi cù contraattacchi in u centru fiascatu. Inoltre, a cornice di Rzhev ùn era micca furmatu. Allora i Fritz avianu un fronte più uniforme à l'epica di a contraoffensiva suviètica, è si ritiravanu ancu più uniformi. Ma Rzhev, sfurtunatamenti, ferma cù i Nazis.
  Ùn era micca pussibule di scaccià u Fritz, è hè assai difficiule di mantene u Caucasu dopu a caduta di Stalingrad. Siccomu l'arteria di furnimentu nantu à u Volga hè cutatu. È quandu à a fini di lugliu i tudischi ghjunghjenu à u Mari Caspiu, a situazione hè diventata quasi senza speranza. Avà era pussibule di furnisce solu per l'acqua.
  Cunsiderendu chì i Nazis avianu a superiorità di l'aria, l'avvenimentu divintò qualcosa in trà, estremamente difficiule è senza speranza.
  Aostu è Settembre passanu in feroci battaglie, finu à chì l'inimitu longu a costa Caspian ghjunse à Baku. È quì, cù Rommel, resistenu finu à a fini d'ottobre. A situazione hè stata aggravata da l'entrata di Turchia in a guerra.
  A spesa di u Giappone, i dii di l'esperimentu hà curatu, ma micca à a spesa di l'Ottumani. Ma in l'inguernu, i Nazis ùn anu micca cura di attaccà Mosca, si firmavanu per l'inguernu.
  L'Armata Rossa hà fattu parechji tentativi offensivi. Ma l'inimicu era superiore in a forza di travagliu, in u numeru di persunale espertu è in l'aviazione. Solu i tanki è l'artiglieria sò stati pruduciutu in l'URSS finu à più. Ma i tanki eranu soprattuttu ligeri, è a qualità di l'armatura era assai pocu impurtante. Pare chì ci sò assai aviò pruduciutu ancu, ma per via di a carenza di duralumin, sò più pesanti è menu maneuverable di quelli di riferimentu. Yak-9 hè ancu fattu, quasi sanu di legnu. È chì, sicuru, era un svantaghju.
  Hitler hà ancu cuntatu nantu à i so novi tanki famosi - "Panthers" è "Tigers".
  Sò stati pruduciutu in un numeru crescente. Apparsu, è u terzu rappresentante di a menagerie: "Lion". In a storia vera, una tale macchina hè stata sviluppata in u 1942, ma per mancanza di risorse è pesu pesu, u mostru più pesante hè statu rifiutatu.
  Ma quì u "Leone" chì pesa 90 tunnillati hè andatu in serie. I so vantaghji, l'armatura putente è un cannone 105-mm, cumpensu in parte per u peghju performance di guida. Serial 76-mm pistoli Soviet ùn pudia penetrà u "Leone" da tutti l 'anguli.
  Allora ùn era micca un cattivu tank di sfondate, se a linea di difesa hè assai putente, è cù echeloni profondi.
  È u cumandamentu suvièticu rinfurzatu sottu à a capitale suviètica bè. È pruvate à sfondà quì.
  U quartu rapprisintanti di a menagerie: "Maus", hè statu un pocu ritardatu cù u lanciu di a serie.
  U numaru di l'Armata Rossa hè stata aumentata à sei milioni, ancu s'è parechji suldati eranu recluti.
  Eranu opposti da più di nove milioni, ma a superiorità numerica cumpensò parzialmente a natura troppu mozzata di l'esercitu nemicu.
  In l'aviazione, u nemicu hè più forte in quantità è qualità. L'ultime ME-309 è Yu-288 apparsu. In risposta, i machini sovietici di qualità inferjuri si battenu, per una mancanza di travagliu qualificatu è materiali scarsi. I tanki sò sempre vechji T-34, è a maiò parte di i ligeri, è ancu u KV.
  In l'estiu, a Wehrmacht guidò l'offensiva: l'assaltu à Mosca è l'attaccu à u Volga à Saratov. Mosca, dopu una lotta feroce, hè stata circundata da a fine di u vaghjimu. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk sò stati ancu catturati. Stalin fughje à Sverdlovsk. A situazione hè diventata critica.
  A capitale hè stata urdinata di ùn rende micca in ogni circustanza. I tedeschi anu fattu assalti, ma si sò ritruvati o si sò impantanati in a lotta di strada. In l'invernu, l'offensiva di a Wehrmacht hè stata sospesa. True, i tedeschi in un anellu doppiu cuncludi micca solu a capitale suviètica, ma Leningrad.
  In maghju, l'offensiva nazista cuminciò di novu, ma digià in a direzzione di a cità di Gorky è Kazan. A custruzzione di cisterna sovietica, malgradu tutte e difficultà, hà sappiutu mette in pruduzzione: T-34-85 è IS-2, però, in picculi quantità.
  Gorky hè cascatu solu in lugliu, mentri Kazan hà tenutu finu à a fini d'aostu.
  Una famine terribili hà rignatu in Leningrad, è u Fritz ùn hà mancu pruvatu à assaltà. È Mosca hè stata presa gradualmente sottu u cuntrollu. È u 30 di sittembri, dopu à un assaltu assai sangu, u Kremlin cascò.
  A furtezza di prima classe hè stata severamente distrutta. È questu era un novu colpu à u populu suvièticu. I tedeschi si trasfirìu in l'Urali, ma quì si sò impantanati in cumuli di neve. Hè difficiuli di luttà cù l'URSS. Stalin era un sustenitore di stà finu à a fine. Ma era assai caru per u paese stessu è per i tedeschi in particulare.
  In u sudu, i Nazis anu avanzatu ancu attraversu l'Asia Centrale.
  In u 1945, l'URSS hà ricevutu u SU-100 è IS-3, ma solu in piccula seria. Alas, à a fini di ghjugnu, i Nazis avianu ancu cunquistatu l'Asia Centrale. È in u lugliu, Sverdlovsk hè ancu cascatu. A l'agostu, i tudischi anu pigliatu Kurgan è Tyumen. È u 3 di settembre ancu Tobolsk. À a fini di sittembri, Khanty-Maisiysk. È à a mità d'uttrovi è Omsk.
  Novosibirsk, però, ùn hè ancu sottumessu à i Nazis. Digià i ghjàllichi assai severi furzavanu i Fritz à attaccà à e cità.
  Allora, finu à u maghju di u 1946, i Nazis ùn anu micca realizatu ostilità attive.
  Allora andemu à Novosibirsk. Elicotteri in forma di discu è l'ultimi tanki di a serie "E" anu participatu à e battaglie. Tuttavia, questu ùn hà micca aiutatu troppu à u Führer. I Krauts piglianu Novosibirsk à a fini di ghjugnu. Custrettu u fiumu Ob. In più in lugliu, i mostri anu pigliatu à tempu Kemerovo è Tomsk, è u Territoriu Altai. Dopu una lotta feroce, Abakan cascò in l'aostu, è Irkutsk hè statu assaltatu in settembre.
  I tedeschi, vomitendu assai sangue, anu pigliatu ancu ellu. Ma di novu, si sò sbulicati. Stendu in cumunicazioni. Allora avemu firmatu à l'avvicinamenti di Chita. Ma in principiu, induve sò in furia ? Pudete aspittà per l'estiu, è pruvà l'equipaggiu novu.
  Sia discoteche o jet. In u 1947, i diseggiani sovietici anu lanciatu i tank IS-4, IS-7 è T-54 in una seria. True, in volumi puramente simbolichi. Ùn ci era micca abbastanza persone o risorse. I Nazis ripigliò a so avanzata. Aginskoye fù captu à a fini di ghjugnu Blagoveshchensk. Khabarovsk cascò in lugliu, è Vladivostok in aostu. Cusì, i Nazis pigghiaru quasi tutte e cità maiò suviètica. Forse eccettu Pertopavlovsk. I demoni anu pigliatu Magadan in settembre. Ma tuttu u listessu, Stalin ùn andò à capitulazione.
  In fine, i Nazis anu sempre persu !
  
  
  SPACE DIRECTION GUERRE
  Dopu parechji anni relativamente prusperu, i prucessi severi sò ghjunti per a Russia. L'Imperu Celestial, utilizendu i so risorsi umani colossali è i vantaghji di un sistema puliticu totalitariu, hà sappiutu diventà un hegemone mundiale. In Russia, un brutale massacru hà scoppiatu à e fruntiere miridiunali. E ancu s'è l'insurrezzione islamista hè stata sfracciata, a guerra contru u terrurismu hà cunsumatu assai risorse. A situazione hè stata aggravata da un duru cunfrontu cù l'Occidenti.
  Sempre chì tuttu era basatu annantu à a dissuasione nucleare, ùn ci era micca guerri à grande scala. Ma u scientist americanu Wellington hà pensatu à lancià un tipu speciale di cohete à Mercuriu nantu à un elementu radiuattivu sintetizatu artificialmente.
  Ma ci hè statu un errore in a navigazione. U fucile sviatu da u corsu è cascò nantu à u Sole... Ci era una eruzione di plasma estremamente rarefied, micca periculosa per l'organismi viventi, ma chjappà a struttura atomica, è cambia pocu i ligami trà i neutroni in u nucleu atomicu. Basta esattamente per rende impossibili reazzioni nucleari è termonucleari incontrollate.
  E com'è u risultatu di questu: l'armi nucleari sò diventati un munzeddu di spazzatura inutile.
  U paese più putente in u mondu militare è ecunomicu: l'Imperu Celestial, chì, per via di a superpopulazione, avia una carenza acuta d'acqua fresca è d'energia, prisintò un ultimatum per affittu Siberia.
  A Russia hà rispostu cun un rifiutu decisivu ...
  Una grande guerra hè principiata: a coalition asiatica contr'à l'Occidenti. A nostra Patria hè diventata l'arena principale di battaglie à grande scala. A vita tranquilla hè una cosa di u passatu: l'infernu di a guerra hà rignatu in ogni locu. E battaglie più feroci eranu in piena splutazioni da u polu à u polu.
  A situazione nantu à i fronti era critica: l'Unione Asiatica s'avvicinava digià à i Monti Urali.
  Vicinu à Ekaterinburg, una bola di focu abbagliante hè cascata, è una zona mortale hè ghjunta in quale nimu pò campà ancu un minutu.
  Patria, Russia sacra -
  U mo core hè apertu per voi...
  U sangue di u campu di battaglia irrigatu -
  Per fiurisce in l'amore di a Patria !
  
  U pulsu di a Terra batte cun un gemimentu ribombu,
  Hè dura quandu a guerra ruggita...
  Ma u sole gloriosu sorgerà sopra a Russia -
  Tu sì a nostra unica mamma immurtale !
  
  A segale in i campi infiniti hè d'oru,
  A neve scintilla argentu brillanti.
  E facce guardanu fieri da l'icone -
  Cavaliere, siate un aquila in battaglia!
  
  Vinceremu in a battaglia di l'avversariu,
  Difendemu u sognu alatu.
  Ùn ci hè più bravu chè un suldatu russu,
  Pregheraghju à Diu !
  . Cuntinutu principali.
  Quandu u core hè pienu di misericordia, per una certa ragione a billetera hè viota!
  I picchi di l'Urali s'assumiglia à fangs chì spuntanu da a bocca, manghjatu da caries. I cumbattenti russi senza coda volanu à un livellu bassu. Cum'è i falchi veloci, i cavalieri russi attaccanu i corazzati alati goffi, ma putenti di l'Imperu Celeste.
  U pilotu di l'Air Force Andrey Ognev faci un turnu difficiule. Un pesante cannone cinese à cinque canne chì sputa fiamme è metalli. Un tornado di focu spazza literalmente à pochi millimetri da l'armatura traslucida di un cumbattimentu russu. Ringhi senza coda in risposta. Una pulsar sbriciolata scivola da un naso appuntito. A torretta rotativa di u giganticu elicotteru cinese s'incurva sottu à l'impattu... Ci sò urla affucati.
  U visu scuru di Andrei cù una fronte alta si rompe in un surrisu à denti bianchi.
  U so cumpagnu, una bella bionda abbagliante, Vassa Koltsova, face una canna, furzendu una piranha d'acciaio di un cohete senza guida per sbulicà è manda un "rigalu" in una di e dodici eliche enormi di l'helicopteru di u cuirassatu.
  Enorme, cù una tripla fila di pale, l'elica hè cascata. Vassa, micca senza ragiuni, u so nome hè traduttu cum'è regina, hà sappiutu batte. Si batteva sempre in una sola falda corta è t-shirt kaki, ma nantu à i so tacchi nudi si sentia ella stessa è u cumbattante cum'è un unicu tutale.
  Parechje piloti femine l'imitavanu, circannu di ottene una sensibilità fenomenale. Un elicotteru battleship hè centu vinti punti di focu chì sò calati à a superficia - una pista di u focu. Una macchina chì viaghja nantu à u polu di carbone, ma à u stessu tempu porta millaie di tunnellate di metallu, applicà a prutezzione dinamica.
  I diseggiani giapponesi, cinesi, indiani anu fattu una vittura invulnerabili à i sistemi di difesa aerea russi, ma inaspettatamente sò stati sottumessi à l'attaccu aereu.
  Contorsionatu da una rabbia salvatica, u generale McLee, cù l'occhi stretti, rugia, indiannu cù a so manu guantata nera:
  - Distrughjilli ! Sciogli questi mostri!
  Un coronellu indianu à u pettu pienu, ma à a cintura magre hà dettu:
  - Sta coppia hè un principe neru è una regina. Nimu ùn li hà mai abbattuti !
  Mac fece un sorriso incredulo e mormorò:
  - Ùn pò esse. Aumentà a densità di u focu.
  Et encore l'hélicoptère-cuirassé frissonna. A torretta rotativa s'imbulighjava è u cascu di titaniu hà pigliatu u focu. I suldati gialli fiammeggianti è di cannella passavanu cun un ulu. Une détonation éclata, et une fusée chargée de napalm a flambé à l'intérieur de la coque de l'hélicoptère gigantesque.
  Vassa, dopu avè riproduciutu a tecnica di "slide" è passendu per i chjassi di u focu, hà datu:
  - Tutte l'età sò sottumessi à a guerra, solu ùn pudete micca sella u vostru ultimu ghjornu, esse scunfittu senza tempu!
  Andrew hè cool. U so babbu era u più ghjovanu generale in l'armata angolana è ghjunse à studià in Mosca. Ci hà maritatu cù Lydia Ogneva, una famosa atleta è Ph.D. Allora u so babbu hè mortu, è a so mamma di capelli neri è ricci l'hà criatu. À a scola, anu pruvatu à stuzzicà Andrei, ma u zitellu era sempre impegnatu in l'arti marziali in a kindergarten. A so mamma hà sappiutu cummattiri, è u so babbu era un campionu in stili misti.
  Andrei hà studiatu bè, hà avutu una memoria fenomenale, è prestu ellu stessu divintò u capu di i picciotti, u so capu. Di sicuru, hà sceltu una scola di volu, è andò à luttà per a so Patria Russia. Hà guadagnatu fama è rispettu. È nimu hà osatu di rimpruverà l'eroi di Russia cù a pelle nera, soprattuttu chì e caratteristiche faciale negra si mischianu cù i slavi è questu hà fattu u pilotu atleticamente custruitu abbastanza bellu.
  Ùn ci era micca menu leggende nantu à i so affari d'amore chè di sfruttamenti militari. Ancu Andrei stessu era assai più modestu ch'ellu era attribuitu à ellu.
  Avà circava un modu per distrughje un battleship invulnerable. L'armatura attiva, multi-layer copre i cumpunenti principali di a macchina più putente di l'Imperu Celestial.
  Savva hà sparatu à l'elice, pruvendu à immobilizzà a struttura...
  Intantu, a battaglia s'hè lampatu in terra. I tanki turretless di u bloccu orientali andonu à l'attaccu. Certi sò enormi, mentre chì altri ùn sò micca più di un metru altu.
  Contr'à elli, i cumbattenti di a coalition uccidintali anu utilizatu mine mobili è prughjetti guidati senza rinunziu.
  Ùn sò micca solu i Russi cumbattiti quì, ma ancu i europei: i britannichi, francesi, svedesi è assai altri.
  Un nemicu cumunu riunì persone cù a pelle bianca è a moralità cristiana. U dibattitu annantu à a demucrazia hè calatu. Inoltre, in Russia, i sentimenti anti-occidentali, dopu chì l'aggressione hè ghjunta da u livante, ùn sò micca vinuti. In verità, induve una Europa pacifista è tollerante pò cullà à l'Est. Iddi è a ghjente hà largamente scurdatu di cummattiri. È quandu l'armi nucleari sò spariti, l'Asia putente è sovrapopolata hà trasladatu e so innumerevoli horde à nordu è à punente.
  Trà quelli chì avanzanu nantu à pusizioni russi, ci sò assai Arabi. Certi fanatichi vanu à l'attaccu, micca disguised, in tuta bianca. Accetta a morte cù un surrisu nantu à e so labbra.
  Migliaia di carri avanzati è veiculi di cummattimentu d'infanteria parenu formiche da una vista d'uccello. Savva, avendu dannighjatu un altru vite, diventendu un pocu pallidu, bisbigliò:
  - Ancora, ci sò troppu ... Diu aiuta a Russia.
  A zitella stessa hà vistu ciò chì passava in e cità catturate da a coalition asiatica. Pogrom di massa, omicidi, massacri. L'omi sò stati appiccicati à un filu, è e donne è i zitelli sò stati purtati in campi speciali. E poi li vendenu o li distribuzianu à certe opere. È a tortura di i prigiuneri di guerra hè digià cumuni, è ancu ubligatoriu.
  U generale McLee ùn risparmia mancu u so propiu. In una frenesia impotente chì ùn ponu micca affruntà cù i picculi cumbattenti Chizh-3, piglia una spada da u muru è taglia a manu di l'arabu chì cuntrola u fucile anti-aereu. Grida, è pressu u ceppu sanguinante à u so pettu.
  È u cumandante formidable di una manu chì hè stata appena tagliata, cù unghie lunghe, minaccia in a direzzione di l'impurtanti assi russi, gridendu:
  - Distrughje ! Brusgià ! Brusgià !
  Savva, in furia, spara un altru missile... Si manca di munizioni. Ma a corazza di l'aria perde ancu stabilità.
  A so artiglieria mortale hè fora di u ghjocu... Dopu avè persu a parte di u leone di u so putere di cummattimentu, u Hulk torna in daretu. Hanu bisognu di vultà à a basa u più prestu pussibule per riparazioni è rifornimentu.
  Sottu, i cannoni russi tiranu accuratamente à i tanki angulari, di ferru pianu di l'inimicu. Parechje vitture si fermavanu, sbulicanu fumu in u celu. In una "bandura" munizioni cuminciò à scoppia. Volava, rivultendu cum'è u musu di una gimnasta, finu à chjappà un munzeddu di ghiaia.
  Long-range, cannone russu manda un projectile in a direzzione di u flagpole. Una zitella di l'artigliere cù una falce bionda, si croce cù dui dita è bisbiglia in alimanu:
  - Chì ci sia bona furtuna per noi !
  A bandiera di a Coalizione Asiatica hè gialla brillanti cù un circhiu rossu à mezu. Questu hè più vicinu à u Giappone, ma questu hè u simbulu sceltu da a coalition. Un picculu projectile da un cannone d'alta precisione rompe una verga grossa è una tela enormosa chì pò copre u pianu di un stadiu casca. Una decina di tanki asiatichi sò subitu cuparti cù un velu vellutatu.
  Da u latu di a coalition occidentale, è e pusizioni russi, si sente un sonu unanimu:
  - Hurrà !
  Veramente simbolicu. È lasciate chì u nemicu hè più di dece volte, ma a forza di u spiritu russu hè unshakable.
  I dui cumbattenti russi si trovanu momentaneamente ala à ala. Un unicu tutale - quasi falchi triangulari - i difensori di Russia. Savva hà digià imaginatu cumu Andrey mette a so manu forte nera nantu à a so spalla. Questu hè un omu veramente forte chì pudete confià.
  Ma ghjustu in quellu mumentu, era cum'è mille fulmini di foto lampatu à una volta. È in l'ochji di u coppiu di cummattimentu si scurì. Allora a negrura hè stata dipinta cù blots multi-culore, simili à quelli chì si prisentanu quandu l'oliu hè spartu nantu à l'acqua.
  Andrei pruvò à strofina l'ochji. A so manu, cù difficultà per vince a resistenza, paria di rake l'acqua.
  Cum'è da luntanu, a voce di Savva hè soffocata:
  - Semu morti ?
  U capitanu neru risponde à voce alta :
  - Innò! Semu vivi.
  Di colpu, sta sensazione grossa è appiccicosa sparisce, è parenu esse in un statu di caduta libera. Hè diventatu ancu lumera per uni pochi di stonde, cum'è in l'ingesenza.
  Savva bisbigliò anche un po' sconvolto, con una voce cantata:
  Sembra chì u mondu hè persu senza speranza
  È u caminu versu e stelle di u cavaliere hè bluccatu ...
  In queste curve di orbite infinite,
  Micca destinatu - a fede hè di affucà !
  È po sbulicò, sbarcò cù e so sole nude nantu à e petre taglienti è muntagnoli. A bughjura, mischjata cù punti di luce è onde, si dissipava.
  L'ochji ferite un pocu da u maghju, u lume di meziornu. Savva era à quattru zampe è saltò subitu.
  Andrei hà prufessiunatu i so gammi in un saltu, è hà sbarcatu cun talentu. A so faccia, cù un mentonu maschile, è una frunti larga larga, manteneva una spressione calma. Hà sorrisu ancu à u so cumpagnu.
  - Vede ! Ci hè quella luce, è cum'è aghju longu suspettatu - questu ùn hè micca u paradisu!
  Savva, vacillante, fece uni pochi passi titubanti. À l'atterrissimu, s'hè brusgiatu dolorosamente e so sole nude, è si stracciò u ghjinochju. Ma a zitella, cù un sforzu abituale di vuluntà, cacciò da a so faccia l'espressione martiria è indicò u dito davanti à ella, esclamendu :
  - Wow !
  Andrey hà guardatu induve Savva hà indicatu. Davanti à elli era una muntagna dilapidata. È nantu à a so cima, rotta in cracke, una palla riposava. Più precisamente, un apparatu sfericu, a mità di piombo, a mità di platinu, cù un beccu affilatu nantu à a cima è una decina di tentaculi sottili uniformemente spaziati longu i bordi di questu ughjettu futuristicu.
  A zitella, cunfusa, bisbigliava ;
  - Questu hè u Bioma di Newton ! È cumu si ferì ?
  Andrey fighjulava attentamente, pressu a so testa in i so spalle, sniffed l'aria. L'aria puzzava d'ozone è di pneumatici brusgiati. Fighjendu attornu cun prudenza, u capitanu disse d"una voce appena udibile :
  - Quì si pò scappà in una imbusca !
  Savva hà fattu cunfidenza un passu versu u ballu è, senza calà u voluminu di a so voce, disse:
  - Innò! Sò induve simu ! Questa hè esattamente a zona di l'anomalia induve a nave hè cascata. Hè solu un centu chilometri à nordu di induve avemu luttatu !
  U capitanu strinse di novu e spalle è, mantenendu l'apparenza di calma in a so voce, disse :
  - Più di un minutu in a zona anomala, nimu puderia sopravvive. Ancu i roboti si sò rotti, sbriciolati in ruggine!
  Savva, ancu s'ellu ùn era micca faciule per ella, esclamò bravamente:
  -È sopravviveremu !
  È corse versu a muntagna. I so tacchi polverosi, tondi, graffiati da a caduta, lamponu prestu nantu à a cresta irregolare è rocciosa.
  Andrew era maravigliatu. Ùn li ferite micca scalzi nantu à e petre affilate ? In generale, u cumpurtamentu di Koltsova pareva stranu à parechji quandu ella ignorava l'uniforme di volu di solitu, cummattitu in vestiti quasi nudi. E se in un locu in Mesopotamia o Africa, pò esse còmode in una cammisa di camuflage, ma hè sempre frescu in l'Urali in primavera.
  A zitella ghjunse da a fruntiera miridiunali. E truppe russe è europee anu battutu in Siria, in Iraq, circannu di cuntene l'avanzata di a coalition asiatica. Inoltre, una parte di e forze islamiche era da a parti di a Russia, è una parte di l'Asia.
  Ùn ci era ancu una linea di fronte distinta in u sudu. In Africa in generale, ancu in u stessu paese, e diverse tribù si battevanu trà l'altri. Inoltre, a religione ùn hà micca ghjucatu un rolu decisivu. Parechji cristiani, è ancu pagani, seguitanu l'Asiatici, sottu slogans supposti di manca. L'Africa hè diventata veramente cum'è in una canzone in una caricatura di Aibolit.
  Ma, prubabilmente, curriri scalzi in u desertu hè ancu più difficiule ch'è curriri longu à e muntagne. È Savva, stu salvaticu cù un maestru, un candidatu di scienze biologiche, ùn cunniscia nè dolore nè paura.
  Andrei si precipitò dopu à ella, circandu di chjappà cù u diavulu. A nave spaziale hè diventata assai più luntanu di ciò chì pareva à prima vista.
  A zitella di solitu intrecciava i so capelli, ma avà i so capelli li cascavanu, è u trenu d"oru sbatteva cum"è una fiamma di una torcia in u ventu.
  Mai un capitanu neru avia trovu a so fidanzata cusì bella.
  Ancu Andrey ùn hè micca un atleta debbule, solu hà sappiutu accurtà a distanza cun grande difficultà, ma ùn hà mai chjappu cun ella, ancu s'ellu hà stumbled è guasi ferite u nasu.(Per via, micca africanu in tuttu, ma cun un ligeru). gobba è ligeramente rivolta, ancu , cum'è tuttu u corpu.) È e gambe nude, di culore di cioccolatu di Savva lamponu, guasi à a testa stessa di u signore neru è ... a zitella passò à traversu u muru, cum'è s'ellu era solu un ologramma. .
  Ingaghjatu ch'ella l'hà ghjuntu, Andrei hà saltatu dopu à ella. Incurante, ma abbastanza cavalleresco.
  A superficia di piombu si lavava cum'è l'acqua di mare calda, è poi volava à traversu u pianu, intarrà a so faccia in i pedi nudi di Savva. Meccanicamente Andrei basgiò i so cavichje, ma a zitella u calciò in furia, esclamendu:
  - Fighjate, chì cose interessanti sò quì !
  Ancu Ognev vulia dì chì ùn ci hè nunda di più interessante quandu una tale bellezza hè vicinu à voi, ma avè ricivutu un taccu in u nasu, hà saltatu rapidamente. È ùn era micca disappuntu.
  Animali imbottiti è insetti appesi à i muri. Inoltre, quelli chì ùn esistenu micca è ùn puderanu micca esse fora di a terra. E carotte cù una dozzina di pinze di granchiu, è un cactus cù gammi di rana è cockscombs, è piume di scarafaggi cù bocca di coccodrillo cù lingue fanged retractable. A menu chì, sicuru, questu pò esse paragunatu cù un principe cottu.
  Andrei s'arrizzò di sorpresa è esclamò forte:
  - Saluti fratelli in mente !
  In risposta, silenziu ... Savva hà rimarcatu abbastanza logicamente è raziunale:
  - Ùn ci vole à gridà, hè megliu à esaminà a nave stellare.
  Dentru a nave spaziale era assai più grande di ciò chì pareva da l'esternu. I corridori si strinsenu è si allargavanu. E porte blindate si separavanu mentre a ghjente si avvicinava. È ciò chì solu ùn hè micca ghjuntu quì.
  Ogni tipu d'animali di peluche, è statue, è ologrammi. Cum'è pitture: muvimenti, è in oliu, è cù un mosaicu ciberneticu. L'ologrammi anu mostratu u veru filmu in culore. E scene di battaglia, è varii tipi di ritratti paci, abbastanza idilliachi.
  Andrew hà dettu cun sorpresa:
  - Stranu. Hè cum'è un museu volante.
  Savva s'oppone razionalmente:
  - Tuttu u nostru mondu hè à tempu un museu è un discarica ! Mangiamu megliu...
  - Arma ! - sbottò u capitanu neru. È aghjustatu rapidamente. - Avemu da aiutà a nostra Patria à vince a Terza Guerra Munniali.
  Savva alzò a vista è gridò:
  Aiutateci à salvà a civiltà! L'umanità hè in periculu !
  In risposta, un bassu bassu, inusualmente prufondu hè statu intesu:
  - Voi, i nativi, pare chì vulete piglià qualcosa da noi ?
  A zitella stese e mani in avanti è bisbigliò supplicando:
  - No noi ! Si tratta di u destinu di tutta l'umanità. A terza guerra mundiale decide - chì vincerà: un approcciu barbaru, crudele o umanisimu è civilizazione?
  U bassu hà cambiatu in un soprano magre, è un tonu incredulu:
  - Oh, hè ? Dopu tuttu, una persona tende à sbaglià, cumpresu nantu à e so propiu intenzioni. - Venti d'aranciu passavanu in l'aria è a voce, diventendu una meza ottava più bassu, cuntinueghja. - Cum'è sempre, a maiò parte di e razzii in l'universu anu una tendenza: à prisentà si, s'è vo aduprate a vostra lingua, cum'è assai umanu, è u nemicu solu cum'è un diabru.
  Savva, senza cessà di tamburinu nervosamente cù u so pede, nantu à u rivestimentu di un metallu scunnisciutu, murmurò :
  - È tù stessu guarda ! Fighjate cù quali metudi barbari facenu a guerra contru à noi !
  A voce si scaldava un pocu, è l'aria cuminciò à parà più dolce :
  - Iè, u vostru nemicu hè crudele, ma ùn site ancu anghjuli. In ultimamente, ùn hè micca a matematica chì decide quale di voi averà u putere nantu à a Terra!
  Andrey hà digià dettu:
  - Allora quale ?
  Ma invece di risponde, u pianu sottu à elli s'imbulighjava, è a zitella, cù u tippu neru, scontra u tettu cù e so facci. Allora tuttu cambiò in una volta. Si trovanu in u centru di una cità grande, mal distrutta. I fucili ruggìanu assordamenti. Grandi obusi splutavanu è e bombe cascanu. Gruppi di suldati russi è europei avanzavanu. I suldati gialli è marroni di l'Unione Asiatica, purtendu pèrdite, si ritiravanu, coprendu a strada cù muntagne di cadaveri. Savva fece un passu è pistò nantu à un flussu sanguinante.
  Innò, questu, sicuru, ùn pudia micca cunfundà u guerrieru chì avia passatu per u focu, l'acqua è i tubi di rame (questi ultimi finu à un minimu minimu!) Ma u mo core ùn era micca bè. Ma Andrei s'animò, lanciava una petra cù a manu diritta à a faccia gialla di un suldatu d'occhi stretti chì alzò a so mitragliatrice, cascò. U capitanu esclamò :
  - Questu hè Pechino ! I nostri ragazzi vincenu !
  Infatti, un puntatore stortu cù un ieroglifu simili brusgiatu cù fiamme blu. Savva per una certa ragione ùn hà micca sentitu gioia. Ancu s'ellu avia vistu in Internet ritratti da Pechino è l'edificazioni caratteristiche di a capitale cinese.
  Ma quì hè terribili. E donne brusgianu, i zitelli pienghjenu. È assai cadaveri. I morti littiralmenti rimpianu tutti l'avvicinamenti, è u so numeru cresce. Mai prima a zitella avia vistu i morti accatastati in monti.
  Andrey hà digià pigliatu a mitragliatrice cascata da qualchissia è hà apertu u focu per tumbà. Hè un guerrieru natu. Da u latu di u babbu da a tribù Zulu, da a parte di a mamma: missiavu duie volte un eroe di l'URSS, missiavu cumbattutu in Vietnam è Afganistan, babbu in Siria, Donbass è Cecenia.
  In a testa di Savva lampò:
  Qualchissia chì hè un omu hè natu guerrieru,
  Hè accadutu cusì - u gorilla hà pigliatu a petra!
  Quandu i nemici senza cuntà sò legione,
  È in u core una fiamma calda arde !
  È a zitella stessa hà pigliatu a mitragliatrice. E mani forti sò abitualmente ligere in u manicu. Marche brave mi sonavanu in capu: distrughjite, servite a vostra Grande Patria.
  Ma un stridulu inespettatu hà fattu a zitella congelata. À a diritta, i singhiozzi è i chianci di i zitelli eranu intesu distintamente. Savva si vultò, è u so sguardu d"aquila, à traversu u fumu chì avvolgeva tuttu, fece chjuche figure gialli. I zitelli gialli, ochji stretti, pienghjenu è pruvavanu à esce da a casa ardente. Ma u so modu era bluccatu da un bloccu di tronchi impregnati di tar. È daretu à i picciotti sparghje fiamme carnivore.
  U dragone chì respira u focu paria esse ansiosu di sacrificà à Gehenna ...
  Per suppurtà questu era più altu di a forza di Savva. A zitella corse versu u focu. Hè necessariu di salvà i zitelli: s'ellu sò russi o chinesi ùn hè micca impurtante!
  Di colpu, un flussu di napalm bluccava a strada di u guerrieru scalzu.
  Cù un gridu salvaticu
  - Signore salva !
  Si ghjittassi in u focu. Un centu di spilli rossi parianu trapassà e so sole nude, e fiamme bruciavanu i so ghjinochje senza difesa. A pelle dilicata, d'oliva, coperta di vesciche brutte, crimson. Quantu hè stata dolorosa per Savva. U gridu più salvaticu scappò da i pulmoni. Vuliu vultà in daretu è saltà da e fiamme di l'infernu.
  Ma a zitella si sentia: ùn hè impussibile di ritardà micca un secondu. I zitelli ponu mori. È ùn importa micca di quale sò. Dostoevsky hà dettu: tutti i tesori di u mondu ùn valenu micca una lacrima versata da un zitellu. Dolore da i tacchi nudi à u spinu di a testa, cum'è mandrii di cavalli, batte cù zoccoli affilati d'acciaio à e terminazioni nervose.
  I so meravigliosi capelli d'oru hà digià pigliatu u focu, è i fiammi cercanu di liccà predatori in faccia. Ùn serà mai più a stessa bellezza. Eccu una ulcera viola, sparghje nantu à a so guancia tenera è vellutata.
  Savva salta disperatamente, quantu pare ghjunghje à u scopu. Una mistura di fumu è aria ardente si precipita in i pulmoni. A maglietta maculata nantu à voi hè digià brusgiata, è voi, cum'è Jeanne D, site in un focu duluroso. Un pocu di più, un pocu di più. Oh, u mo diu, u so corpu hè un lebbroso.
  U muru ardente hè interrottu, è Savva salta fora in u frescu. Hè digià brusgiata, u so corpu maravigliu hè cum'è una ferita cuntinuu, è e so sole brusgiate parenu pissà i pugnali più affilati. Ci hè un bloccu avanti. È avete bisognu di saltà di novu in a fiamma ruggente è senza pietà.
  È a zitella sente chì a so forza è u curagiu si sguassate. Ella quasi sguassate da u scossa di dolore. Ma à traversu l'oscurità si vede una zitella chì tira e so mani chjuche è rimbalza da u focu cù un sguillatu, è un zitellu cù a testa rasata, è un chjuccu chì hà appena amparatu à marchjà.
  Dopu avè riunitu u restu di e so forze, Savva salta, furia, è un sensu di ghjustizia li dà u curaggiu per superà un dolore insupportable. I tronchi fiammeggianti è i travi volanu à i lati. Un pocu di più sforzu. E mani brusgiate di a zitella sfigurata piglianu a griglia rossu. Dolore cum'è un ram di centu tonnellate casca nantu à a testa, u pettu, tuttu u corpu finu à l'ultima cellula. A griglia ùn si move è tandu Savva a piglia cù i denti. Puderete scemu da tali soffrenze, sfracicà è colapsà l'ultima di e bellezze di u corpu senza toccu da e fiamme. Ma poi, finarmenti, u Signore hà ricumpinsatu u sforzu, a griglia, rossa da u calore, volò da a basa di cimentu.
  A zitella storpia, cù i denti rotti è sbucciati da u calore, svenisce. À l'ultimu filu di a cuscenza, a pelle mutilata si senti cum'è un zitellu liberatu, saltendu nantu à e gambe carbonizzate di l'eroina caduta.
  Savva si svegliò... Si stese cun Andrei nantu à a cima più alta di neve. Tonante, cum'è un coru di mille voci d'arcangeli, a voce annuncia:
  - Avete passatu a prova ! Ci sarà a pace nantu à u pianeta ! A Russia diventerà a mamma di tutti i populi di a Terra!
  Una ghjuventù di pelle nera, è una bionda chì hè diventata ancu più slanciata è più bella, hà vistu giardini fioriti, funnels sopra à i nostri ochji, è lanciavanu l'arme, abbracciavanu i suldati. L'era di l'odiu è di a guerra era finita per sempre.
  È si sonava nantu à u pianeta sanu;
  Russia è Cina per sempre unite,
  Islam, Cristianesimu : amichi senza malizia !
  Glorificàmu u Signore Altìssimu Nome -
  Tutte e nazioni di u mondu - Famiglia nativa!
  
  PIETRE III - U GRANDE RÈ
  Petru Terzu hà sappiutu cunvince u famosu generale riformatore per unisce à a so squadra è accettà u gradu di mariscal di campu. Nikolai Papin addivintau Ministru di Difesa è hà fattu una quantità di riformi. Stu omu forte è auturità hà aiutatu Petru III à scopre è suppressione a cuspirazione di i fratelli Orlov. Tutti i cinque conspiratori sò stati impiccati. Catherine hà ricivutu un divorziu per adulteriu è hè stata esiliata in un monasteru.
  Petru Terzu hà rinfurzatu u so putere è fù incurunatu. È cù a so ghjunta à u putere, cambiamenti tangibili sò accaduti in Russia. In verità, Petru Terzu, cum'è u so missiavu, delinea riforme fundamentali. E in più, i cambiamenti anu affettatu a pulitica estera.
  Un sustenitore di una allianza cù Fidiricu II, Petru urdinò Rumyantsev, inseme cù i Tedeschi, per scunfighja l'Austriachi. Dopu quì, l'Alimagna hà tornatu più di e terre perse prima.
  Ma a Russia hà ancu ricevutu u cuntrollu di u strettu da Danimarca, dividendu cù i Prussiani. In ogni casu, Petru hà dimustratu una perspicacia pratica, è pigliò quasi tutti i pussidimenti di stu statu, lassendu solu una parte simbolica di i pussedimenti di a corona à u so "preferitu" Fidiricu. Ci vole à dì chì l'influenza di Papin hà benefiziu u nipote di Petru u Grande.
  Una di l'idee di Petru Terzu era l'idea di sparte a Pulonia trà Russia è Prussia. In u 1965, a guerra scoppiò cù a Commonwealth. U brillanti Alexander Suvorov hà avanzatu prestu in questu. Petru u Terzu hè statu intelligente è hà sappiutu di mette in u so imperu terri primordiali russi, è i Prussiani cunniscenu a parte etnica di a Pulonia.
  Cum'è in a storia vera, a Russia hà avutu a lotta cù l'Imperu Ottumanu. A lotta per i Russi era ancu più successu. I riformi di Papin, u talentu di Rumyantsev, è l'avanzata rapida di Suvorov anu avutu un effettu. U zar hà piaciutu l'inquietu Alexander Vasilyevich, Petru Terzu, è ellu stessu era assai fussy è era nantu à i so pedi tuttu u tempu. Allora si sò andati veramente bè.
  Dentru u paese, l'imperatore Petru hà realizatu una quantità di riformi. L'estate sò stati cunfiscati da i patroni negligenti in favore di u tesoru statale, una quantità di restrizioni sò state introdutte in corvée è a vendita di paisani. Ma finu à avà, u Tsar Petru ùn hà micca arditu di marcà cumplettamente Serfdom.
  Inoltre, e riformi di a chjesa anu causatu una forte opposizione da u Sinodu Ortodossu. U rè, argumentendu chì a Bibbia pruibisce u cultu è u serviziu à qualcunu altru ch'è Diu, abulì u cultu di i santi.
  Ci era qualcosa di luteranismu in questu - una lotta cù reliquie è icone.
  Pregate solu à u Signore Diu, solu aduràlu!
  Ma questu ùn pudia micca suscitarà resistenza. In i lochi, ancu i preti incitavanu a ghjente à ribelli.
  Tuttavia, a riforma passò, è in chjese, lochi di cultu, solu l'imaghjini di Cristu è di a Vergine Maria restanu.
  U populu in generale preferì à sente u rè. In più, Petru Terzu divintò famosu cum'è un capu di cura. Più seriu era u sequestro di tutti i terreni da i monasteri è e chjese.
  Dopu à a vittoria annantu à Turchia, l'autorità di u rè hà crisciutu ancu di più. Perth u Terzu hà finalmente decisu di abulisce Serfdom. Una tale decisione ùn pudia ma causari serii sconvolgimenti in u statu. I pruprietarii anu patitu perdite enormi, ma cuminciò a rivoluzione industriale. U paese, attraversu tutte e difficultà, avanzò bruscamente è cun rallentamentu.
  A seconda guerra cù i Turchi hè stata ancu più corta è e truppe russe sottu u cumandamentu di Suvorov vincenu prestu. Inoltre, a rivuluzione in Francia hà sviatu l'attenzione di l'Auropa.
  Questu hè stata apprufittata da Petru Terzu, postu nantu à u tronu di Custantinopuli, u so figliolu più chjucu, da Konstantin Voronina, u sultan turcu.
  Cusì, l'Imperu Ottumanu si truvò, per esse, in unione cù a Russia.
  Dopu ci era a guerra in Egittu. U sultanu lucale ùn vulia micca ricunnosce u duminiu di Russia nantu à l'Africa. È quì, per a prima volta, u geniu di Suvorov è Napulione Bonaparte scontranu cù l'altri.
  Dopu avè campatu assai in quellu tempu per 70 anni, Petru Terzu hè mortu. Passò in a storia sottu u nome di u Gran Liberatore. Chì hè assai onorevoli!
  Forse superendu u so missiavu carismaticu ! È l'imperatore Paul hà cullatu u tronu. Suvorov, avendu scunfittu u Napulione ancora troppu ghjovanu è senza spirienza, cunquistò u nordu di l'Africa è ancu u Maroccu.
  Siccomu in questa storia alternativa, ùn ci era micca una famosa campagna svizzera chì minava a salute di Suvorov, u famosu mariscal di campu induritu hà campatu più longu.
  Napulione ùn hè micca diventatu imperatore di Francia, perchè ùn hà micca u tempu di diventà famosu cum'è cumandante è hè statu battutu più di una volta. Dopu à u colapsu di u repertoriu, Luigi XVIII pigliò u putere. Ci era una riforma, vale à dì a risturazione di a munarchia.
  Paulu u Primu ùn hà ancu scappatu di a cuspirazione, ma questu hè accadutu cinque anni dopu. È u so figliolu Lisandru divintò imperatore. Questu hè induve a torsione principia. Konstantin era un adulescente, è ancu, essendu u Sultanu Russu di l'Imperu Ottumanu, hà riclamatu u putere.
  Ma Alexander Suvorov era sempre vivu è hà sappiutu cuncilià u so nipote è u ziu. Ancu s'è, sicuru, l'autonomia interna di l'Imperu Ottumanu hà generatu attritu.
  Inoltre, a Russia hà affruntatu l'uppusizione di l'Inghilterra. U putere crescente di Gran Bretagna ùn era micca felice cù u so vicinu. È ancu a seconda grande guerra cù i Stati Uniti cuminciò. Forsi i britannichi s'aspittavanu chì dopu à a morte di George Washington, u caosu è a disgrazia venenu in America. Ma u calculu ùn era micca ghjustificatu.
  U populu di i Stati Uniti ùn vulia micca vultà sottu à u rè inglese. A guerra durò deci anni cù successi varii, è à a fine, a Gran Bretagna, avè esauritu e so forze, firmò l'offensiva.
  Ma l'Amiricani ùn anu micca calmatu è sviluppatu una offensiva contru u Canada. A situazione per a Gran Bretagna hè stata aggravata da a pusizioni di Russia, chì furnia assistenza à l'Americani.
  Undici anni di guerra sanguinosa, è l'America ricuperò u Canada. A Gran Bretagna era debilitatu, ma un novu mostru geopuliticu apparsu : i Stati Uniti.
  A Russia hà fattu a guerra cù l'Austria, è a cunquistò, dividendu in parte cù a Prussia.
  À u listessu tempu, l'espansione in Canada cuntinuava. U paese hè diventatu assai industrializatu. Una flotta putente è numerosa hè stata custruita. I Russi sbarcarono in Australia è si espansione in Africa.
  Dopu à a morte d'Alexandru u Primu, una lotta per u putere s'era torna, trà i rami. U fratellu d'Alexandru Custantinu abdicò, è u figliolu di un altru Custantinu, Andrei, avanzò à u tronu, cuntestendu cù Nicolau.
  Formalmenti, Nicholas hè statu pruclamatu rè, ma durante l'incoronazione, u rè hè statu uccisu.
  In a cunfusione chì seguita, Andrew hè statu u primu à ùn piglià micca abbastanza legalmente u tronu. U novu rè quasi subitu principia una guerra cù l'Iran è hà fattu una campagna contr'à l'India. A Gran Bretagna era sempre in guerra in Canada è si truvò ligata. È a campagna di u livante hà rinfurzatu l'autorità di Andrei u Primu è hà permessu di lancià u so ramu di a dinastia Romanov. À u listessu tempu, a Russia è l'Imperu Ottumanu fusionanu in un statu unicu. Iè, è annexendu a Persia è l'India.
  Andrea u Primu hè successu da Lisandru II. Sottu à stu monarca, a Russia cuntinuò a so espansione in Indochina è in Cina stessu. Prussia addivintau dinù l'imperu più forte, uniscendu e terri tudischi è scunfigge a Francia.
  Tuttavia, a Gran Bretagna sustene i Francesi è ci hè una guerra di vendetta. L'Imperu Britannicu oppone una resistenza ostinata. A guerra si trascinò per un paru di decennii.
  Intantu, a Russia hà cunquistatu l'Asia è ghjunse à Singapore. Hè diventatu u putere più grande è più forte in u mondu, movendu per l'Asia è l'Africa.
  Ma à u stessu tempu, i Stati Uniti anu ancu risuscitatu. L'Americani compie u sviluppu di u Canada, induve si sparte sfere di influenza cù a Russia. Allora catturanu i stati di Texas è California da u Messicu.
  I Stati Uniti conservanu una forma di guvernu republicana, mentri a Russia restava una munarchia assuluta per u mumentu. Lisandru II, rimpiazzatu da Andrei II. A dinastia Romanov cuntinuò.
  A guerra prulungata trà Gran Bretagna è Francia, contr'à a Germania, hà purtatu à u fattu chì i tedeschi mantenevanu e terri cunquistate prima, cumpresa a Lorena, ma ùn pudianu avanzà più è s'era completamente senza vapore. In ogni casu, i britannichi è i francesi sò ancu assai sanguinati à morte.
  Sutta sti cundizioni, a Russia tsarist cuntinuò à duminà u mondu è cresce a so influenza.
  True, un mostru cresce in faccia à i Stati Uniti. Inoltre, l'America s'hè rivelata più larga ch'ella era in a storia reale à a spesa di u Canada.
  Ma questu ùn hè ancu ghjuntu à proporzioni alarmanti. Inoltre, una guerra civili scuppiò in i Stati Uniti, chì hà purtatu à e vittime massive è a distruzzioni. Inoltre, à u cuntrariu di a storia vera, u General Lee hà sappiutu sfondà u Cungressu di a Cunfederazione, u dirittu di i neri chì anu servitu in l'esercitu di i stati miridiunali: per riceve a libertà è a citadinanza.
  E questu hà trascinatu assai a guerra, è di sicuru, hà aumentatu u sacrifiziu. L'astuta diplomazia russa, chì hà ancu dimustratu l'interessu in a prutrazione di u cunflittu, hà ancu avutu un effettu. È puramente tatticu, i miridiunali in a prima tappa di a guerra anu ottinutu un grande successu è anu pussutu piglià Washington è New York. Filadelfia divintò a nova capitale di l'Alianza di u Nordu.
  A guerra civile stessu hè cascata in un periodu dopu: 1881 - 1905, è a dinamita, è ancu i mitragliatori, sò stati sfracicati in questu.
  In Russia, u Tsar Andrei II fù rimpiazzatu da Lisandru III. U novu rè ùn era micca in pace. A Russia face in Africa cù a Francia è a Gran Bretagna, chì anu pruvatu à sviluppà novi culunie. È appiccicatu in cunflittu cun elli.
  Una nova guerra principia per a redivisione di u mondu, in quale a Prussia hà tradizionalmente agitu in allianza cù a Russia. Sta volta, i tedeschi anu capitu. A Francia, cù i Russi, fù scunfittu in uni pochi di settimane. Gran Bretagna s'assittò oltremare, ma hà persu tutte e so culunie in Africa è Australia, è in l'Oceanu Pacificu.
  I tudischi anu u so propiu, è si stende, guidà a fruntiera vicinu à Parigi, è à a Porte de Calais, è ancu inclusu a Normandia. È qualcosa in Africa stessu.
  È a Gran Bretagna affundò à u livellu di una putenza minore, a Francia diventò cumplitamenti un tributariu.
  Ma a prossima guerra hè accadutu digià cù Prussia, sottu Vladimir u Terzu. À questu tempu, apparsu tali tipi d'arme cum'è tanki, aerei, sottumarini.
  I Prussiani anu agitu in allianza cù u Giappone. A guerra in prima ùn hà sviluppatu assai successu per a Russia. A corruzzione in l'armata zarista, u cunsirvaturisimu di i generali è l'assistenza attiva furnita da i Stati Uniti à u Giappone affettanu. Inoltre, a Svezia è a Norvegia, è a Gran Bretagna è a Francia s'opponu à a Russia.
  A guerra principia in u 1921, ironicu in u fatidu ghjornu di u 22 di ghjugnu. Era quasi una battaglia mundiale. Ciò chì restava di l'Europa è l'Asia andò contru à a Russia. A Spagna è u Portugallu sò ancu andati in una avventura simili. U Portugallu si sentia abbandunatu in Africa, è i Spagnoli sunniavanu di restituà a so gloria antica in u Medievu.
  Da questu mumentu in l'Emisferu Orientale, ùn ci hè micca tantu spaziu chì ùn hè micca cuntrullatu da u Tsar Russu.
  In modu, a suprana suprana di a Russia zarista in i risorsi umani, u sistema autucraticu forte, è a debulezza di l'uppusizione interna hà ghjucatu un rolu decisivu in a guerra.
  Iè, i tanki tedeschi anu sappiutu di sfondà da u Neman à u Dnieper in i primi dui mesi, è assedianu Riga, è in u sudu, caccià e truppe russe fora di l'Ungheria. È i dii anu datu à a terra di u Rising Sun l'uppurtunità di scunfighja a flotta russa. Ma dinò, per u mumentu.
  I generali senza talentu puderanu perde battaglia dopu battaglia. Ma un novu era crescente. È u rè, à a fine, intensificò a lotta contr'à a corruzzione è urganisò un fornimentu più o menu tollerable. E risorsi umani : i divisioni cinesi, indiani, arabi eranu in muvimentu. I tedeschi ùn anu pussutu attraversà u Dnieper, è in l'inguernu e truppe russe lanciavanu una contraoffensiva.
  Hè da nutà chì a Svezia è a Norvegia ùn sò micca assai forti avversari; digià in marzu di u 1922, Stoccolma hè stata presa. È Oslo hè cascatu in maghju. In u ghjugnu di u 1922, e truppe zariste anu pussutu rinuvà a situazione di prima guerra, spinghjendu i Prussiani à e so linee originali.
  A Francia, videndu stu sviluppu di l'avvenimenti, s'apressa fora di a guerra. In risposta, u rè prussianu Guglielmu hà occupatu Parigi è e so regioni miridiunali. E truppe russe avanzavanu. In settembre brodate à a Vistula. E battaglie per la Prussia orientale si svilupparono. Koenigsberg cascò in dicembre ... È Vienna hè stata liberata per l'annu novu.
  Ùn era micca faciule ancu per i giapponesi, chì a so flotta hà patitu assai danni è perde l'iniziativa.
  L'annu 1923 principia cù una grande offensiva di e truppe russe in Pulonia è in trè mesi una surtita à l'Oder è l'Alpi in u sudu. I tedeschi anu avutu l'uppurtunità di mantene vicinu à Berlinu, ma e truppe russe anu lanciatu una offensiva in Baviera in aprile. E truppe avanzavanu lentamente è fermamente versu a fine di l'estiu, i Russi ghjunghjenu à u Renu. In u vaghjimu, a regione Ruhr hè stata ripresa da i tedeschi, è in dicembre, dopu à feroci cumbattimentu, Berlinu hè circundatu.
  A Germania ùn avia più a pussibilità di vince a guerra. Altri sei mesi in u 1924 sò stati cummattiti in u cuntinente finu à chì Spagna, Portugallu, Germania, catturati prima da i tedeschi: Olanda è Belgio, sò stati sottumessi.
  Solu a Gran Bretagna restava, è u Giappone avia digià persu Okinawa è Hokkaido.
  Churchill guidò a difesa di a metropole. Ma i britannichi ùn avianu micca chance.
  True, anu battutu u sbarcu di u vaghjimu.
  L'annu 1925 hè ghjuntu. Ùn ci era micca unità in i Stati Uniti nantu à ciò chì fà. Permette di finisce a Gran Bretagna è u Giappone. O ancu entra in una guerra difficiule?
  U sensu cumunu hà dettu chì, malgradu l'industria sviluppata, l'America seria trivially crushed by numbers. Ma esse solu cù un orsu russu hè assai spaventoso.
  In u ghjugnu, e truppe russe anu realizatu, sta volta un sbarcu successu in Gran Bretagna, Londra cascò. È in Aostu, u Giappone hè ancu finitu.
  Cusì finì una altra guerra.
  A Russia hà pigliatu u cuntrollu di tutti i paesi di l'emisferu orientali. À u listessu tempu, l'imperu stessu ferma autocraticu è unitaria. O quasi unitaria. I pussedimenti europei avianu qualchi attributi esterni di l'autonomia. Ma u listessu, u putere tsarist duminatu in ogni locu. Ch'ella sia u Regnu di Pulonia, o u Regnu di Svezia cù u Tsar Vladimir in capu.
  U 5 di marzu di u 1933, u Tsar Vladimir the Great morse, è u so figliolu Cyril divintò u novu Tsar. Ma u regnu di u novu monarca era cortu, esattamente centu ghjorni. È nantu à u tronu era Alessandru quartu di quindici anni. È cinquanta ghjorni dopu hà avutu un accidente. Nicholas II hà successu à u tronu à l'età di solu deci anni. Ci sò quattru imperatori in un annu... Eppo, chì passa !
  Solu assai raramenti, sicuru, è micca in tutti i paesi di u mondu!
  Ancu s'è, sicuru, assai ricurdatu chì Nicholas u Primu hà rignatu per un pocu tempu è mortu per via di a viulenza.
  Ma u principiu di u regnu di Nicholas II s'avèrtava à esse abbastanza bè. Dui anni dopu, u primu satellitu artificiale in a storia di u pianeta Terra fù lanciatu, chì volava intornu à i pianeti.
  È u 1937 hè statu micca cusì sinistru cum'è in a storia vera. Siccomu era questu annu chì u primu tippu russu volò in u spaziu. Innò, micca Gagarin, ma u principe Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin ùn hè ancu furtunatu. È induve vai ?
  A Russia, l'imperu più vastu, pò attribuisce fondi colossali per l'espansione spaziale.
  L'annu dopu, 1938, a prima bomba atomica russa hè stata pruvata.
  U novu Tsar Nicholas II era sempre assai ghjovanu è, sicuru, impaciente. Inoltre, i Stati Uniti sò stati l'unicu competitore periculosu di a Russia. Senza parlà di u fattu chì l'Amiricani, ancu, ponu esse per avè una bomba atomica.
  U 1 di marzu di u 1940, per ordine di u Tsar Nicholas II, chì era digià diventatu un adultu, l'invasione di i Stati Uniti principia. U mutivu formale era u sustegnu di l'Americani di l'uppusizione republicana in Russia cù e dumande per l'elezzioni parlamentari.
  Hè pussibule chì a decisione di u ghjovanu Nicholas II era u passu più sàviu. Dopu tuttu, hè impussibile di permette à un avversariu potenziale acquistà ancu armi nucleari.
  L'offensiva di e truppe russe chì utilizanu grandi culonni di cisterna inizialmente sviluppatu successu è rapidamente. Ma tandu a resistenza di l'Americani si intensificò. Per parechji mesi, l'avanzata di e truppe russe hè stata assai lenta. Ma tuttu u listessu, u nimicu era perde, è cedendu à a quantità di forza di travagliu, è a qualità di a flotta di cisterna era cundannata.
  Ma una rivolta scoppiò in Africa è Cina. Inoltre, e forze significative sò state sviate per suppressione a rivolta.
  In u 1941, l'armata di i Stati Uniti anu lanciatu una contra-offensiva, ma ùn anu ancu riesciutu à ottene u so scopu. Parechji attacchi, è dopu l'inguernu di u 1941-1942, durante u quali l'Americani persu quasi tuttu u Canada. È in April, Toronto è Quebec cascanu quasi simultaneamente.
  A guerra hà digià principiatu nantu à u territoriu tradiziunale americanu. Ci sò stati scambii di colpi. Ma u pugile russu più grande hà superatu u gallo americanu.
  Filadelfia cascò in Aostu 1942. È in uttrovi 1942, e truppe russe si avvicinavanu à New York. Allora u guvernu americanu hà decisu di utilizà l'armi nucleari.
  Ma ùn anu micca avutu a minima opportunità per piglià u tarritoriu di Russia, cusì a scumessa hè stata fatta nantu à i colpi contr'à e truppe d'assaltu.
  A bomba hè stata sparata di notte. Sta decisione hè duvuta à u fattu chì un lampu luminoso ceca i suldati.
  L'effettu ùn era micca assai significativu, un pocu più di milla persone morse, vinti mila persone eranu cecu, ancu s'è a maiò parte di elli eranu tempuranee. Ma un tali colpu ùn pò esse chjamatu decisivu.
  Inoltre, a Russia tsarista hà assai più carichi nucleari, per quessa ùn hè ancu un fattu chì hè raziunale per apre un tali scambiu di razioni nucleari.
  Ma induve vai ? In una pusizioni cattiva, tutti i muvimenti sò cattivi, è i pulitici intelligenti ùn entranu micca in una pusizioni cattiva.
  In dicembre, New York è Washington anu cascatu, è prima di questu, l'Americani anu utilizatu cinque più di i so bombe micca assai putenti è riesciuti in quantu à u disignu. È a risposta di i generali zaristi abbandunò vinti di i so carichi. Allora hè stata aduprata in serie una bomba terribile.
  A guerra durò finu à u 23 di ferraghju di u 1943, ma nimu abbandunò bombe atomiche.
  L'America hè stata liberata cumplettamente da a duminazione di u capitale è purtata sottu u regnu di un monarca autocraticu.
  U rè hà ricivutu terri novi è grande gloria. È avà nimu ùn osava litigà cun ellu.
  In u 1945, i cosmonauti russi sò sbarcati nantu à a luna. È in u 1947, l'armata russa entra in Messico. U rè hà decisu chì era ora di mette a fine à una tale reliquia cum'è l'esistenza di parechji stati in un pianeta. È u so esercitu si move per cunquistà tuttu ciò chì pò esse cunquistatu.
  In u 1949, l'Argentina divintò l'ultimu paese sovranu annessu à l'Imperu Russu.
  È ci era a pace in u mondu sanu. In u 1953, i cosmonauti russi anu ancu postu u pede nantu à a superficia di Marte. 1956 - Venere cù un omu. 1960 - Mercuriu. 1961 - unu di i satelliti di Mars. 1967 - Omu nantu à Neptune, è in u 1968 - nantu à Saturnu. In u 1970 - Uranus, è in u 1971 - Plutone.
  Nicholas II hè passatu in a storia sottu u soprannomu: u finitore ! In u 2016, u rè avia digià novanta trè anni. Ma i successi di a medicina terrena ùn permettenu micca ancu di cunsiderà u rè troppu decrepitu è debule. Hè in u putere di 83 anni, chì hè un record assolutu trà quelli guvernatori chì u mandatu hè più o menu affidabile. Ancu s'ellu in a storia, dicenu, ci sò stati casi quandu anu guvernatu più longu.
  In a Terra, e cose stanu quasi bè. True, ci hè un prublema cù a pupulazione crescente, chì hà digià più di ottu miliardi. Grandi speranze sò assuciati cù l'espansione spaziale.
  Diversi paesi sò digià stati custruiti nantu à a luna. Cum'è hè risultatu, cù sei volte menu gravità chì in a Terra, ligumi è frutti cultivati in serra pò ghjunghje à dimensioni enormi.
  E cità sò state custruite nantu à Marte è Venus, è ancu fabbriche nantu à Mercuriu. Stu pianeta, chì hè u più vicinu à u sole, hè assai còmuda per a produzzione è u rollu di metalli. Per questu scopu, l'energia solare hè aduprata.
  Ci sò ancu stabilimenti umani nantu à i satelliti di Jupiter, Uranus, Saturnu. U spaziu hè gradualmente dominatu in una misura sempre più grande.
  È era in 2016 chì a prima spidizioni interstellare à a stella Sirius partia da a Luna. U monarca aspetta assai di campà à un avvenimentu cusì felice cum'è stabilisce u cuntattu cù i fratelli in mente.
  
  
  
  UNIVERSE NIGHTMARE
  U dittaturi spagnolu Franco, in cuntrastu à a storia vera, accunsentì à e truppe tedesche per attaccà a furtezza inglese di Gibraltar. In cambiu, a Spagna hà ricivutu alcune terre britanniche è francesi in Africa.
  L'assaltu sottu u cumandamentu di Mainstein hà fattu a notte da u 25 di nuvembre di u 1940 à u 26. Cum'è s'hè risultatu, i britannichi ùn eranu micca pronti per un tali muvimentu militare, è i Nazis anu sappiutu di catturà una furtizza cusì putente da un swoop.
  A so caduta hà avutu un impattu significativu nantu à u cursu di a guerra. A Wehrmacht hà sappiutu trasfirià e forze nantu à a distanza più corta à l'Africa, è i britannichi sò stati bluccati di entre in u Mari Mediterraniu da l'Est.
  U cumandamentu tedescu hà mandatu parechje divisioni à l'Africa equatoriale. Inoltre, u corpu di Rommel hè statu trasferitu in Libia, uni pochi di mesi prima di a realità.
  I britannichi, à u turnu, abbandunonu l'offensiva contr'à i Taliani in Etiopia è cuminciaru à rinfurzà e so pusizioni in Egittu. In ogni casu, Rommel hà sappiutu di passà davanti à elli, è, per via di un attaccu preventivu, hà scunfittu e truppe coloniali, catturà Alessandria è Cairo. A pusizione di Gran Bretagna in Africa hè diventata più cumplicata. I tedeschi avianu digià ghjuntu à u Canali di Suez è minacciavanu di avanzà più in u Mediu Oriente. Inoltre, hè diventatu pussibule di spustà versu u Sudan.
  True, l'affari di i taliani in Grecia ùn anu micca successu, ma l'avvicinamentu di e forze supplementari da a Germania hà salvatu a situazione.
  Hitler hà avutu un dilema: attaccà l'URSS o finisce a Gran Bretagna? I successi di a Wehrmacht in Africa hà purtatu à a seconda decisione - per scioglie e so mani in l'Occidenti. Ancu s'è i preparazione militari di l'URSS inspiravanu timore in u Führer.
  L'Armata Rossa s'era più forte, ma i Tedeschi ùn stavanu à pusà senza mancu. A pruduzzione di cisterna in u 1941 duppiò paragunatu à u 1940, è l'aviazione hà aumentatu quasi duie volte è mezu.
  I Nazis anu fattu u bumbardamentu è l'atterrissimu annantu à Malta. Allora Rommel hà sfondatu e difese à u Canali di Suez è intrì in Iraq, chì s'era ribellu contr'à u regnu britannicu. I tedeschi cunquistò relativamente facilmente u Kuwait è tuttu u Mediu Oriente. Stalin, invece, aderiva à una tattica d'attesa. Ma Churchill cuntinuò ostinatamente a guerra. A Wehrmacht, avè ghjuntu in Iran, si vultò in Sudafrica.
  L'annu 1941 s'avvicinava à a fine. A liberazione di i sottumarini aumentava, è a Gran Bretagna perdia e so culunie. I Stati Uniti sò stati passivi. Ma u Giappone ùn pudia stà ind'è u portu di u Perù u 7 di dicembre. Una nova guerra intensa principia in u Pacificu. È Hitler hà avutu di novu abbandunà i piani per un attaccu à l'URSS.
  Hè necessariu per aiutà i Giapponesi, per piglià l'Iran è l'India, è ancu Sudafrica. È più impurtante a Gran Bretagna stessa. Inoltre, i bombardieri americani ùn sò micca un ghjoculu. Puderanu causari assai prublemi à u Terzu Reich. È hè più cunvenutu per furnisce i bombardamenti da u territoriu di a Gran Bretagna.
  Allora u Führer hè statu custrettu in u 1942 à abbandunà l'idea di invadisce l'est.
  Ci era u risicu chì Stalin stessu apre u fronte, ma... Ci vole à cunnosce u caratteru di Stalin. Hè assai riservatu in a pulitica estera. A guerra cù a Finlandia hà fattu u Dittatore Rossu ancu più prudente.
  Mentre chì l'URSS hè in custruzzione di forza. U numaru di l'aviazione l'1 di ghjennaghju di u 1942 hà righjuntu trenta-dui mila veiculi, è i tanki, più di vinti-cinque mila, più altri trè mila tankettes. In u tutale, Stalin hà previstu di cumplettà u reclutamentu di 20 corpus mecanizati, cù un numeru tutale di tanki di 32 mila veiculi, di quale l'ultime KV di diverse marche è T-34, 16,5 mila. In più, u sviluppu di i tanki T-50 era sempre avanti, ancu s'è a vittura hè stata ligera.
  I tedeschi, avendu scontru cù a Matilda è certi tanki di cruciera, è avè infurmazione chì i britannichi sviluppavanu tanki pisanti, cuminciaru ancu à fà i so mastodonti. Prima di tuttu, u "Tiger" cù un cannone 88 mm, è l'armatura cù un cannone 75 mm impenetrable cù una canna longa.
  L'infurmazione nantu à a custruzzione di u tank sovieticu era ancu dispunibule. U tank KV-2 marchjava à a parata di u May Day in a Piazza Rossa, è i trenta-quattru avianu qualchi dati.
  In ogni casu, quandu Speer hà guidatu u ministeru imperiale di l'armamenti è a munizione, i sviluppi di a tecnulugia anu più veloce. Hitler vulia avè i più boni tanki in u mondu, è più pesanti. Ma mentri a Germania era chjaramente inferior à l'URSS. È u numeru di vitture è a so qualità. In l'aostu di u 1941 principia a pruduzzione di u tank KV-3. A vittura hè stata abbastanza pisanti à 68 tunnillati, ma armatu cù un cannone 107 mm cù una vitezza iniziale di projectile di 800 metri per seconda. Questu hà furnitu un vantaghju nantu à u "Tiger", chì, per via, ùn era micca statu ancu lanciatu in a serie.
  Ancu più putente era u KV-5 cù un pesu di 125 tunnillati è dui fucili. True, una machina cusì pisanti hà creatu più prublemi per l'armata sovietica chè bè. È in u 1942 , a versione KV-4 chì pesa 107 tunnillati hè stata aduttata . L'URSS puderia esse fieru di i so tanki più pesanti in u mondu, è ancu i più putenti.
  Ma d'altra parte, a Germania hà sviluppatu abbastanza bè in l'aviazione. Yu-188, avè andatu in serie, hà sviluppatu una velocità paragunabili à i cumbattenti. DO-217 pareva ancu decentu. L'aviò jet sò ancu sviluppati attivamente. Siccomu a Gran Bretagna era u scopu principale, i bombardieri di jet sò stati assai più attenti chì in a storia reale.
  I tedeschi anu utilizatu attivamente u travagliu schiavu. Importatu da l'Africa un gran numaru di neri. I travagliadori neri eranu ubbidienti, resistenti, ma senza qualificazione. Sò stati usati per u travagliu ausiliariu.
  Ma cuntrullendu l'Europa, i tedeschi puderanu reclutà abbastanza numeri è travagliu qualificatu.
  Speer hà ancu riesciutu à cunvince à Hitler, chì ùn hà ancu realizatu un prugramma per sterminà i Ghjudei, ma per aduprà in a produzzione di l'aviò è l'equipaggiu.
  A scumessa hè stata fatta nantu à una offensiva aerea contr'à a Gran Bretagna è una guerra sottumarina massiccia.
  In ogni casu, l'entrata di l'America in u cunflittu hà aghjustatu un mal di testa à u Fritz, è hà furzatu un forte aumentu di u numeru di pacchetti di lupi.
  A Germania hè stata custretta tardi à spin up a produzzione di bombardieri è aerei strategichi. Prima di tuttu Yu-288 è Yu-488 - cù quattru mutori. Ma u so sviluppu è a so mente hà pigliatu tempu. ME-109 mudificazione "F" in generale era un avversu degne per i vitture britannichi. Ma u sviluppu di u ME-209 hà fiascatu, cum'è u ME-210.
  U bomber di immersione XE-177 hà ancu fallutu. Ma Speer hà ghjucatu cù a quantità. In più, u Focke-Wulf addivintau lu cummattimentu più putente in quantu à l'armamentu, cumpensà per alcuni di i punti debuli di u ME-109. Iè, è a scola di volu di i tedeschi hè stata megliu cà l'inglese, è ancu più americanu. Ntô maghju di u 1942, i Nazis piglianu Sudafrica. È un squadron americanu ghjunse in Madagascar. A battaglia di Midway hè stata persa da l'Americani: cusì u capitanu di u terzu rangu, chì hà ghjucatu un rolu decisivu in sta battaglia, finiscinu, ironicamente, in Madagascar. I Stati Uniti vulianu mantene una basa in Africa è ùn lasciate micca i Nazis rilassate. Ma questu hà aggravatu significativamente a so pusizioni in l'Oceanu Pacificu.
  True, i Giapponesi ùn anu micca agitu abbastanza à par. A battaglia per l'arcipelagu hawaianu si trascinò.
  I Nazis hà guadagnatu u cuntrollu di l'Africa, è enormi riserve di materie prime strategiche, è ancu catturà l'India è l'Iran. I risorsi sottu à u cuntrollu di u Terzu Reich sò enormi, ma anu sempre bisognu à esse digeritu.
  A battaglia aerea per a Gran Bretagna ùn hè micca cusì diretta. Aumentendu constantemente a pruduzzione di l'aviò, i tedeschi pusonu pressione, ma ùn ci era micca una dominanza tutale. A mancanza di putenza di l'aviazione strategica, è l'aiutu di i Stati Uniti, è ancu tandu ùn sò micca abbastanza sottumarini, affettati. È u torpedo miraculu cù quale tante speranze eranu assuciati ci hà lasciatu.
  U Führer ùn hà micca osatu sbarcà in Gran Bretagna in u 1942. A scumessa hè stata fatta per rinfurzà a putenza marittima è a flotta sottumarina. À u listessu tempu, i trasportatori di l'aviò è i navi di battaglia sò stati custruiti. Ci era abbastanza capacità di produzzione, ma tuttu hà pigliatu tempu.
  I missili balistici di Classe A necessitavanu ancu di fine tuning. Ma i cochi robotici FAU-1 cuminciaru à esse pruduciutu in massa. I vitture relativamente boni, chì utilizanu carburante simplice, avianu u vantaghju indubbitu chì ùn anu micca bisognu di piloti.
  Hitler, avendu accessu à risorse naturali illimitate è riserve di travagliu, vulia salvà a vita di i piloti tedeschi. V-1 cum'è fàciule à fabricà è unmanned paria a megliu suluzione. E millaie di tali cunchiglia robotica sò cascate da u vaghjimu di u 1942 in Londra.
  À u listessu tempu, i tedeschi acceleranu u sviluppu di l'Arado jet bomber è i missili balistici.
  Stalin cuntinuò à aspittà è accumulà forza. In u 1942, l'URSS hà pruduciutu cinque è mezzo mila tanki novi KV è T-34, è circa mille vechji marchi, circa cinque centu novi luci T-50 è T-60 è dui centu anfibii. A flotta di l'aeronautica hè ancu aumentata - circa quindici mila aerei novi è vechji entranu in serviziu. Ancu ci era una mancanza di piloti. A produzzione di Katyushas cresce lentamente.
  A Germania nazista hà pruduciutu più di trenta mila aerei, ma hà patitu perdite significativu in battaglie. I tedeschi pruducianu circa sei è mezzo mila tanki. A maiò parte di tuttu, u T-3 è una nova mudificazione di u T-4 cù un cannone longu 75-mm. Un pocu più di un centu di i più novi "Tigri" sò stati pruduciuti, è "Panthers" sò sempre solu in prototipi.
  Ma u fucile d'assaltu MP-44 cuncepitu da Schmeister hà cuminciatu à entre in a serie. A cuntrariu di a storia vera, a macchina ùn deve esse sviluppata in cunsiderà a carenza di metalli non-ferrous. È questu accelerà u sviluppu di un fucile d'assaltu più simplice, cù l'acciaio in lega.
  Allora in armi chjuche, i tedeschi cuminciaru à guadagnà un vantaghju. Ma avianu ancu bisognu di tempu per a macchina per riarme tutte e truppe.
  Ma in a flotta sottumarina, induve a liberazione hà righjuntu quaranta o cinquanta sottumarini per mese, i tedeschi ùn anu micca veramente uguali.
  Ci era ancu sottumarini assai veloci nantu à u perossu di l'idrogenu. U travagliu acceleratu in u prugramma nucleare. Fortunatamente, ci sò assai risorse. È ancu l'errore di i fisici tedeschi chì u grafitu ùn hè micca adattatu cum'è moderatore ùn hè micca statu catastròficu. Diversi fabbriche per a pruduzzione d'acqua pisanti sò stati custruiti, ancu in Africa.
  Allora ùn hè micca lavatu, ma rotulendu, ma u reattore nucleare di i nazisti hà cuminciatu à travaglià in dicembre di u 1942. Ancu un pocu prima di l'Americani. Dopu à e scunfitte in u Pacificu, cuminciaru a disassemblamentu seriu. È u finanziamentu per u prugramma nucleare hè statu drasticamente tagliatu.
  U principiu di u 1943 hè marcatu da a dichjarazione di Hitler di a Guerra Totale è l'intruduzioni di u serviziu di travagliu universale in i territorii occupati. I colpi massivi di V-1 in Londra ùn anu micca ghjustu ghjustificà. I britannichi amparanu à ripiglià parzialmente tali colpi, ma i tedeschi anu pigliatu u numeru.
  Ma a guerra sottumarina hè stata veramente disastruosa per a Gran Bretagna. A pruduzzione d'armi in l'isula hè cascata bruscamente per mancanza di materie prime. A metropole era nantu à u colapsu. In più, i Nazis catturà Madagascar, è i Giapponesi, inseme cù i Nazis, invadiu l'Australia è relativamente rapidamente ottinutu a so rendizione.
  Ancu s'ellu Stalin hà capitu u periculu di a tattica d'attesa, si firmò fede à ellu stessu, ùn si mette in una lotta. Hè megliu chì i capitalisti si sterminanu finu à a fine. È guardemu...
  Ma sta tattica avia ancu i so inconvenienti. Aduprendu risorse enormi, u Terzu Reich era digià preparatu una guerra contru l'URSS. A pruduzzione di tanki in u Terzu Reich in u 1943 hà righjuntu una media di 1.200 veiculi per ghjornu, più trè centu cinquanta cannoni autopropulsati. Inoltre, i fucili autopropulsati ùn sò micca debbuli. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Cunsiderendu chì i tedeschi ùn anu micca soffrenu pèrdite in tanki, u so rifornimentu di u panzvale era digià duie volte più veloce di quellu di l'Armata Rossa. È a lacuna quantitativa in a tecnulugia in favore di l'URSS hà cuminciatu à diminuisce.
  In quantu à a qualità, u Fritz hà avutu un "King Tiger" simili in pesu à u KV-3, in quantu à u putere di penetrazione, a pistola era ancu un pocu superiore per a qualità di u projectile è l'armatura frontale più forte. Ebbè, u super-pesante Soviet KV-5 è KV-4 hè statu assai tecnicumente inaffidabile, in particulare u so trenu. Allora l'usu di cummattimentu di tali mostri era in dubbitu.
  È Stalin hà ancu urdinatu a creazione di un KV-6 cù sette cannoni è dui lanciatori di missili. Hanu fattu a vittura. Ma risultò cusì pisanti è longu chì ùn pudete micca purtate in un trenu o implementà in battaglia. U T-34-76 hè un veiculu abbastanza successu, ma più debule in u cummattimentu frontale chì a Pantera o Tiger. E KV-1 è KV-2 sò paragunabili à i tedeschi in quantu à u pesu, ma sò inferjuri à i Panthers è Tigri in butting. U T-4 tedescu hà pigliatu u trenta-quattru in armatura è superatu in l'armamentu, a visibilità è l'ottica, è questu à un pesu uguale, o ancu menu, si comparamu mudificazioni più pesanti.
  In corta, u Fritz hè statu tiratu è a qualità era à par. È l'apparizione di u ME-309 è ME-262 hà datu un vantaghju in a qualità di l'aviazione. Cum'è u Yu-488, u megliu bombardiere à quattru mutori. È daretu à elli sò mudelli reattivi. Cum'è Yu-287 è Arado.
  Ntô sittembri di u 1943, i Nazis infine rializà un sbarcu successu in Gran Bretagna. Dopu duie settimane di lotta - l'Inghilterra capitula. È ancu s'ellu Churchill fughje in Canada, u risultatu di a guerra in l'Occidenti pareva una cunclusione anticipata.
  Roosevelt, avè persu u so alleatu principalu è teme u putere crescente di u Terzu Reich, hà dumandatu a pace.
  Hitler, dopu à discussioni cù u so entourage, hà stabilitu una cundizione per i Stati Uniti : u rifiutu di u prugramma nucleare è a ricunniscenza di tutte e cunquiste di u Giappone è di u Terzu Reich. Cum'è u ritirata di e truppe da l'Islanda, chì u Fritz avia digià inveru sopra à a flotta sottumarina. U cuntrollu di a Terra di u Rising Sun nantu à Gaia, induve a lotta ùn hè ancu firmata. Inoltre, Hitler hà dumandatu una compensazione materiale per u Terzu Reich è u Giappone per tutte e distruzzioni è e spese militari causate da i Stati Uniti è a Gran Bretagna.
  Ancu s'è i termini di a pace eranu estremamente difficiuli, Roosevelt cun grande difficultà hà sappiutu per passà a so adopzione in u Cungressu è u Senatu.
  L'indicazioni di Stalin chì ùn era micca oppostu à unisce à a coalition Axis, è almenu pronta à ripiglià l'Alaska, hà ghjucatu un rolu maiò in u cumplimentu di i Stati Uniti.
  U pragmatismu americanu vincìu, chì hè diventatu più altu ch'è l'entusiasmu è l'emozioni. Inoltre, u prugramma nucleari di i Tedeschi hà sviluppatu più veloce di l'American, è questu hè stata una catastrofa in u futuru.
  A prima fase di a seconda guerra mundiale hè finita. Ma u Führer avà vulia finisce l'URSS.
  L'inaspettata tattica d'aspittà di Stalin è a so devozione à a causa di a pace mundiale hà ghjucatu un scherzu sinistru. Ghjiseppu era oppostu da u Terzu Reich è u Giappone cù tutti i risorsi di l'Emisferu Orientale, cumpresa l'Australia, è certi ponti in u mondu uccidintali.
  U Land of the Rising Sun, però, ùn hà ancu finitu a Cina, ma puderia esse apertu un secondu fronte. Hitler, invece, hà attivamente furmatu truppe coloniali è legioni straniere. À u listessu tempu, a pruduzzione di l'armi hè ancu aumentata.
  In a prima mità di u 1944, a pruduzzione di tanki è pistoli autopropulsati in u Terzu Reich hà righjuntu è superava centu veiculi à ghjornu. Panther-2 in u so livellu bypassed tutte e vitture sovietiche. Ci era ancu un tank più avanzatu tedescu "Lion", è prestu u "Royal Lion".
  E più impurtante, l'aviazione di jet hè stata sviluppata in serie. In risposta, i tanki T-34-85 è IS-1 è IS-2 sò andati in pruduzzione in l'URSS, è nimu hà eliminatu a serie KV da a produzzione. U tank di pruduzzione più massiva di u Terzu Reich per u 1944 era Panther-2, è l'URSS T-34-85. I mudelli più pesanti sò stati pruduciuti in significativamente - circa volte, in dece quantità più chjuche. È i tedeschi ùn vulianu micca caccià pesi assai nantu à e strade sovietiche, è Stalin hà cuminciatu à disfidà a serie KV, è l'IS hè stata troppu cruda.
  In ogni casu, l'allemand "Panther" -2 cù un cannone 88-mm di calibre 71 L, superatu u T-34-85 in u putere di perforazione di l'armatura di u fucile, in l'armatura frontale è un pocu à u latu, è ancu ùn hà micca. cuncede in prestazioni di guida cù un mutore di 900 cavalli è pesu à 47 tunnellate. Ancu quandu u pesu di u tank tedescu hà crisciutu à 50,2 tunnillati, ùn era micca fatale.
  È l'aviò jet tedescu ùn hà micca avutu un avversu degnu à tutti.
  Hitler hà dicisu chì era megliu ùn trascinà a gomma, è principia a guerra u 22 di ghjugnu di u 1944. Lanciate nantu à l'URSS trè centu cinquanta di e so divisioni è stranieri, è centu vinti divisioni di satelliti. Da u latu di u Terzu Reich eranu: Romania, Ungheria, Slovacchia, Croazia, Finlandia, Svezia, Italia, Portugallu, Spagna, Bulgaria, Argentina, Turchia.
  I tedeschi anu utilizatu ancu un gran numaru di stranieri è hiwis in a Wehrmacht. In tuttu, u Terzu Reich, solu in u primu squadronu, scacciò dodici milioni è mezu di suldati in battaglia, di quale micca più di quaranta per centu eranu tedeschi per naziunalità. I satelliti aghjunghjenu altri trè milioni. In totale, ci sò quasi sedici milioni di fanteria in u primu squadrone, circa trenta trè mila tanki, più di cinquanta cinque mila aerei, circa dui centu cinquanta cannoni è mortari.
  L'URSS, dopu à a mubilizazione, hà dispostu tredeci è mezzo millioni di suldati, ma una parte di e forze anu da esse guardatu in u Far East è i distretti interni. In u primu squadrone ci era ottu miliuna di suldati, circa trenta mila tanki, quasi quaranta mila aviò, è circa dui centu mila fucili è mortari.
  Cusì, da u latu di u Terzu Reich, ci hè una doppia superiorità in l'infanteria, è una superiorità cinque volte in a mobilità di forza, cù una mitragliatrice megliu. True, l'URSS hà assai mitragliatrici, quasi parità.
  A diffarenza di i tanki ùn hè micca grande, ma u percentualità di i veiculi obsoleti in l'URSS hè più altu, è ancu i tanki di versioni precedenti.
  L'aviazione jet tedesca ùn hà micca avversariu, è l'aviò propulsatu da l'elice di u Terzu Reich sò più veloci è megliu armati. True, i veiculi sovietici sò superiori in manuvrabilità horizontale.
  In l'artiglieria è i morti, u bilanciu di e forze hè u più vicinu à l'ugualità. Sia quantità è qualità.
  True, a flotta di u Terzu Reich hè soprattuttu sottu à l'acqua, assai volte più forte di quella suviètica. Cum'è u casu cù u Giappone.
  Inoltre, i Nazis anu digià missile balisticu di classa A in a pruduzzione di massa, è i primi dischetti si sò alluntanati.
  In generale, i Nazis seranu più forti, è Stalin abbastanza raghjone preparatu, anche tardi, a difesa. Ma assai ùn hè statu fattu. A Linea di Stalin ùn hè micca stata restaurata cumplettamente, è u più impurtante, e truppe ùn anu micca abbastanza furmatu per mantene a linea. Ancu s'elli sò stati dispraamente ricuperati.
  A linea di cunfini di Molotov, per trè anni di probabilità, hè stata generalmente cumpleta, ma si trovava troppu vicinu à a fruntiera, è ùn hà micca prufundità abbastanza. Inoltre, Stalin urdinò a custruzzione di un terzu echelon daretu à u Dnieper, ma questu hè statu principiatu solu dopu à a rendizione di i Stati Uniti.
  True, in più di e truppe sovietiche, si pò cuntà parti di l'NKVD, chì u numeru hè statu purtatu à un milione di suldati è a milizia. Questu hè circa quattru milioni di persone, solu in e cità occidentali. Ancu s'è, sicuru, a so efficacità di cummattimentu hè assai peggiu di quella di unità regulare.
  I tedeschi, cum'è a storia vera, anu fattu u colpu principalu in u centru, tagliendu a cornice di Bialystok è u pugnu di Lvov. I primi ghjorni di a lotta hà dimustratu chì i tedeschi, malgradu u gran numaru di unità straniere, anu realizatu l'offensiva più o menu liscia. Ma e truppe sovietiche sò spessu persu.
  Inoltre, a capacità di cummattimentu di l'unità ucraine hè stata dubbiosa. Parechji disertori è si rendenu in i primi ghjorni di a guerra.
  Ùn era micca pussibule di cuntene u nemicu in battaglie di fruntiera. È tandu Stalin hà fattu un sbagliu, pruibiscendu a retirazzione di unità à a linea principale è esigendu à diritta u fronte. L'errore, però, hè statu correttu, ma tardi. I tedeschi anu pussutu catturà Minsk digià u 28 di ghjugnu, dopu avè rottu a linea di Stalin in u centru.
  A cunfusione hà solu intensificatu. U 30 di ghjugnu hà fattu l'entrata prevista in a guerra di u Giappone è i so satelliti. Allora, per u mumentu, avemu avutu a scurdà di u trasferimentu di e truppe da u Far East.
  A scuperta tedesca in u centru era in espansione. C'era una lacuna enormosa ch'elli anu pruvatu disperatamente à tappa. Ma i Nazis avanzavanu è u 16 di lugliu s'irrumpiu in Smolensk.
  Gettendu tutte e riserve dispunibuli in battaglia, è mette e milizie sottu à l'arme, Stalin è Zhukov anu pussutu piantà l'avanzata di u Fritz in u centru. Ma Hitler hà vultatu e so truppe à u sudu. I Nazis anu creatu un grande calderone in Kiev, è captu quasi tutta l'Ucraina.
  Bloccu Leningrad, invadiu a Crimea. U cursu di l'ostilità pareva assai 1941, cum'è karma implacable. Ma e differenze eranu ancu assai significativu. L'URSS in u 1941 hà avutu qualchì riserva libera, è avà tuttu era digià mobilizatu. È quandu l'assaltu hè accadutu in uttrovi, s'hè risultatu chì ùn ci era quasi nunda per mantene a difesa.
  À u principiu di nuvembre 1944, i Nazis circundanu Mosca, furzendu Stalin à fughje à Kuibyshev.
  I Nazis, à u cuntrariu di a storia vera, avianu una supiriurita numerica significativa. Anu avutu abbastanza divisioni per passà Mosca da u Nordu è u Sud. Ma l'unità sovietiche si sò sparse troppu in diversi fronti.
  In a rialità, in u 1941, dopu à mubilisazioni, Stalin hà guadagnatu un vantaghju nantu à a Wehrmacht in u numeru di persunale, è hà avutu quattru volte più aviò è tanki chì u Terzu Reich avia da u principiu di a guerra. È in i primi cinque mesi di a guerra, più equipamentu sovieticu hè statu pruduttu in a storia reale.
  Ma avà i Nazis sò tutti l'atout, da u latu di a quantità è di a qualità di l'arme è di u persunale. È l'Armata Rossa hà e stesse ferite chì in u 1941. Cumpresa a vuluntà di l'Ucraini, i Balti, è parechje nazioni chjuche à mori per u sistema suvièticu. Tradimentu di massa è sfondate vittime di a ripressione, spoliati è altri offesi di tutte e strisce. Cumpresi i nemichi ideologichi di u regime suvièticu.
  È u fattu chì i tedeschi anu scunfittu ancu l'Occidenti aumenta solu u numeru di traditori.
  Per quessa, ùn hè micca surprisante chì Mosca hè circundatu, è i tedeschi anu captu u Donbass, Voronezh è si move versu Stalingrad.
  L'inguernu in u 1944, sfurtunatamenti, ùn era micca fretu è nevicatu cum'è in u 1941. In ogni casu, Mosca si tena eroicamente finu à a fini di dicembre 1944. Stalingrad cascò in ghjennaghju di u 1945, è e battaglie per questu ùn sò micca troppu longu. In u frivaru è à u principiu di marzu, i tedeschi è i so satelliti anu pigliatu cumplettamente u Caucasu è i pozzi di petroliu di Baku.
  Allora l'offensiva andò longu u Volga. À Saratov, à Kuibyshev, è più in Orenburg è Kazan.
  Stalin fughje à Sverdlovsk. Kazan hè cascatu in maghju. In l'estiu, i tedeschi è i giapponesi cuntinuavanu à passà in a prufundità di Russia. A resistenza di e truppe suviètica hè cascata. U 5 d'aostu di u 1945, Sverdlovsk hè statu pigliatu. È u 3 di settembre di u 1945, Stalin infine accunsentì à rende. In cambiu di a so propria vita è libertà.
  A seconda guerra mundiale hè finita. Ma a pace ùn durò tantu. Dopu avè pruvatu l'armi nucleari, Hitler hè diventatu cunvintu di u so fenomenu putere distruttivu.
  Avà pareva chì u Giappone è i Stati Uniti eranu sempre in a strada di a dominazione mundiale da u Terzu Reich. È ancu s'è u Führer hà cunquistatu più terra chè Gengis Khan, Alessandru Magnu, Napulione, l'imperatore Troia è Solimanu Magnificu cumminati, hà decisu di scunfighja ancu u Giappone.
  Esattamente trè anni dopu à a fine di a Siconda Guerra Munniali, centu missili balistici, intercontinentali cù cariche nucleari putenti copreu u paese di u Soli Rising à una volta.
  E poi l'offensiva di e unità di terra di a Wehrmacht è a flotta principia. I tedeschi s'amparavanu relativamente rapidamente di i pussidimenti di u Giappone in Asia, è a metropole stessu hè stata rasata à a terra cù bombe atomiche.
  A resistenza più o menu prolongata hè stata furnita da i pussessi Pacificu di u paese di u Rising Sun. Ma di ghjugnu 1949, tuttu era finitu. Avà tuttu ciò chì restava era di scunfighja i Stati Uniti. Inoltre, ci era una ragione. L'Americani, à u cuntrariu di l'accordu, anu sviluppatu l'armi nucleari è anu realizatu a so prova secreta.
  Hitler hà iniziatu a guerra l'1 di ghjennaghju di u 1950, abbandunendu trè centu missili nucleari à una volta in u novu annu. Un attaccu nucleare devastante hà distruttu centu cità maiò americane è uccisu parechje decine di milioni di persone. Aggiuntu unu di i più grandi crimini di Adolf Hitler à a lista più longa di l'atrocità più odiosa. Dopu vinni l'invasione di u Canada, è da u sudu cù e dittature latinoamericane. L'Amiricani sò stati debilitati è scunnisciuti, ma si battevanu disperatamente. Anu capitu chì a scunfitta per elli significava solu schiavitù è una morte lenta è dulurosa. Dunque, era a più disperata di tutte e guerri. È durò più di un annu, furzendu u Terzu Reich à abbandunà circa duie centu più cariche nucleari, è trasfurmà parechje terre fertili in un desertu radiuattivu. Ma u scopu era quantunque rializatu è l'ultimu nemicu di u Terzu Reich fù scunfittu. E dopu, u prucessu di a cosiddetta globalizazione mundiale principia. A marca tedesca divintò l'unica muneta mundiale. Ancu i paesi formalmenti indipendenti sò stati ridotti à u livellu di e culunie di u Terzu Reich, mentre mantenenu solu l'autogovernu lucale limitatu. I Ghjudei è i Zingari eranu fora di legge : sò stati cercati è distrutti. E SS anu fattu purghe massive, è furia. Un veru incubu hè ghjuntu - l'ora di u dragone. O, più precisamente, una era. U Führer custruia un imperu totalitariu di u mondu reale cù una pretendenza à l'espansione spaziale. In u 1959, durante a celebrazione di u settantesimu anniversariu di u Führer, hà fattu una incoronazione ufficiale, un plebiscite mundiale - chì legittimava u titulu di super-imperatore. È quandu Adolf Hitler morse in u 1967, u so figliolu ereditò u so titulu è u putere. À quellu tempu, u pianeta Terra avia digià stabilitu insediamenti nantu à a Luna è in Mars cù Venus, è si preparava attivamente per l'espansione in i mondi stellati esterni... I Nazis vulianu un imperu universale - a custruzzione di u Star Reich, in ordine. per affondà l'universu sanu in un incubo.
  
  
  CINTU MILA BELLE FIGHETTE
  Elfaraya si vide in battaglia... Avà hè un guerrieru è capu di un esercitu micca debule.
  Belle ragazze: anu solu i petti è i cosci cuparti di placche armate ligeri. È i braccia, i gammi è u stomacu sò nudi, abbronzati.
  E sti zitelle sculacciate à pedi nudi. Eranu centu mila. È tutte e zitelle, micca un omu! È tutti belli, svelti, atletici, musculi, abbronzati, cù i denti di perla !
  Cum'è l'Amazoni... Allineati in cohorti. Spade in manu, arcu daretu. Ùn ci hè micca scudi - u guerrieru crede chì a spada hè più vera ch'è u scudu.
  E bandiere volavanu fieri sopra e zitelle. Sò pronti à luttà è volenu vince cun fiducia!
  Ma da luntanu si muvianu horde d'orchi. Orsi pelosi, brutti. È circa un centu volte menu trolls chì servenu cum'è i so cumandanti.
  È avà sta horda si move versu e ragazze.
  Elfaraya dà u cumandamentu:
  - Tirate da l'arcu, in un arcu altu!
  A zitella, aduprendu i diti nudi di e so gammi graziose, tira i cordi di l'arcu. È spara frecce mortali.
  À u listessu tempu, i guerrieri vanu i denti è ruggiscenu :
  Simu campioni !
  È volanu à l'inimicu cù un grossu sciame di frecce. Piglianu l'avversari cum'è un ricciu cù aghi.
  Orchi è trolls cascanu, colpiti da assassini è crudeli.
  È Elfaraya dice:
  - Per e novi fruntiere di l'imperu !
  Guerrieri agisce in sincronia. I so corpi abbronzati, cusì belli è brillanti. E pedi nudi lampanu caviglie abbronzate. È i dita sò tenacious à l'estremità più bassu. È i rigali di a distruzzione volanu à elli stessi, chjappà l'avversari.
  Orchi è trolls cascanu rotti. È anu torciatu facci animali da u dulore.
  I guerrieri sò simpliciamente admirabili. Sò magre, cintura musculosa, è gambe musculite. Cume millaie di frecce seranu sparate à una volta.
  È culpiscenu una massa d'orchi. È canta :
  - Per u nostru grande onore,
  Manghjemu i banditi !
  È dinò una mansa di frecce, è liberanu. È litteranu cù cadaveri tutti l'avvicinamenti à e muntagne induve si trovanu.
  Iè, sò guerrieri fantastichi. In quale un tali grin salvaticu, è u corpu gira in a direzzione ghjusta cù l'esterminazione di l'avversari.
  Elfaraya stessa tira un arcu. Ella tira a corda cù i so pedi nudi, è colpi assai precisamente.
  À u listessu tempu, a zitella canta per sè stessu:
  - A viulenza mantene u mondu,
  Vulcanu di rabbia sferisce in grande manera!
  Tensione più alta,
  Si sveglia cù u dulore è a paura!
  È torna a freccia lanciata da u pede nudu di u guerrieru vola. È pugni trè orchi à una volta.
  Quelli sbucanu da e fontane di sangue. È Elfaraya cumu sguillate:
  - Gloria à a mo magia !
  È di novu tirà una freccia cù u so pede nudu. Questa hè una zitella - di a classa più alta, hà un corpu è tuttu u restu.
  La prima ondata di attacchi da orchi e troll si è impantanata. Ne restava solu una massa di cadaveri. Ma avà appariscenu novi distaccamenti di criaturi furry.
  Elfaraya spara di novu, è faci cù precisione, è à u stessu tempu ringhi:
  - Gloria à u nostru mondu !
  È u lampu vola da u so pede nudu. È a massa di l'orchi hè incinta è strappata in pezzi.
  Iè, hè una principessa guerriera. Cun ella, ogni omu si senterà prutettu in modu sicuru.
  È l'altri centu mila ragazze ùn sò micca peggiu. È sparanu assai bè. È più impurtante, prestu.
  E so gambe nude è musculose anu solu u tempu di lampassi.
  Eccu sò à l'unison:
  - Demu un pass attivu,
  Truvemu u nemicu ghjustu in l'ochju !
  È di novu liberanu novi rigali di morte cù pedi nudi. Questu hè generalmente u so lanciu di energia di cummattimentu.
  Ancu Elfaraya cantava:
  - Ruggiti orchi - facce luttuose,
  Sapete, amichi, sò un assassinu !
  Tuttaraghju tutti, distrughjeraghju tutti,
  È romparaghju a faccia pelosa à quellu !
  Iè, a zitella hè veramente assai combattiva. È quandu una horda d'orchi s'avvicinava, li colpiva cum'è un pulsar. E subitu cinquanta criaturi sò stati strappati in picculi pezzi cù carne.
  Elfaraya ringhiò:
  - Per grandi idee per chì tutte e criature brusgianu !
  U guerrieru pigliò tandu è liberò un lampu da u so ombiccu. È un coppiu di decine d'orchi sò diventati cum'è arieti trafitti cù un spiedo. Frittu quasi istantaneamente.
  È u restu di e zitelle urlò:
  - Per a Terra Santa !
  È l'aghju pigliatu ancu è abbandunaranu coaguli d'energia da i tacchi nudi! È strappatu assai cumbattenti furry.
  Elfaraya, cuntinuendu à u focu, sta volta tirà a corda di l'arcu cù e so mani, sguilla :
  - Per a nostra magia !
  È scacciò ancu un fulmine da u so taccu nudu... È chjappò cusì forte chì un centu sanu d'orchi è trolli sò stati carbonizzati. Cum'è blotters catturati in un lanciafiamme.
  Elfaraya urlò:
  - Sò una gran maga !
  È dinò, cumu si sbatte à u nemicu. È i so ochji brillavanu. È e zitelle, cù a so grande passione, tiranu frecce à l'orchi è i trolls.
  Tumuli cresce da i cadaveri. Tutti s'ammuccianu è s'ammuccianu. È sempre più morti.
  Elfaraya l'hà pigliatu è rimarcò cù una risata:
  - Chì fà s'ellu ci hè un rè in capu ?
  Allora crea un palazzu per ellu!
  È dinò, a principessa cù u so pede nudu lanciarà un rigalu d'annihilazione assassinu è mortificante.
  Sta zitella hè solu l'incarnazione di a morte. Ma à u listessu tempu, i so ochji radianti sò cusì gentili.
  È u restu di e zitelle chì sterminanu assai criaturi animali, una tale onda di tsunami chì si arrampicava nantu à elli, hè in generale super. È cusì furiosamente chjappà u nemicu cù frecce. Spessu punching right through.
  Elfaraya grida:
  - Sò natu in tali tempi,
  Chì u mo caru paese si ricorda di mè !
  È u guerrieru si stese nantu à e so mani, torciò i so gammi nudi sopra a so testa, è girò una palla tamanta è ardente. E cumu si scaccià un coagulu di energia à l'avversari.
  È subitu un mille orchi splodi. È e so pelle sò state incendiate, è esfoliate subitu.
  Elfaraya gridò:
  "Sò un guerrieru di classe G!"
  È cumu si ride.
  Allora u lampu serà liberatu da a lingua. È brusgiate assai nemici.
  Allora a zitella-principessa urlò:
  - Per mè u mondu sanu !
  È da l'ochji verdi di a bellezza cascanu i lampi... È cumu si chjappà tutti sti criaturi innumerabili.
  Elfaraya hà ancu cantatu:
  - Miliardi di sciacalli, diavuli ! È u mo slogan hè simplice - tumbà tutti !
  È cù e so dite nude, a principessa hà liberatu un altru pulsar assai assassinu.
  È cumu si strapparà à tutti...
  E altre ragazze ùn sò micca inferitori à ella. Ognunu sfracicà è sfracicà l'avversari cù e so frecce. Utilizendu, sicuru, i so assai nimble, senza gammi di scarpi innecessarii.
  L'orchi sò chjaramente senza fiatu. Ma ci sò tanti. È più è più novi regimenti di criaturi si arrampianu.
  Tuttavia, tali ragazze ùn ponu esse vargugnate o scuzzulate. S'elli anu da luttà, allora si battenu. È ùn sanu micca a paura. O piuttostu, ùn volenu sapè.
  Eccu i so pedi nudi chì lancianu rigali mortali di a morte. Chì hà spaccatu a fronte di l'orchi.
  Quessi sò e zitelle - sò veramente supermen in faldes curtite. È cusì attrattiva è bella.
  È centu mila ragazze hè una forza colossale ! Contra chì nunda ùn pò fà fronte !
  Elfaraya cinguetta:
  - Gloria à u nostru fenomenu !
  È da un taccu nudu hà liberatu di novu un pulsar di distruzzione. È a massa di l'orchi, divintò l'abitanti di l'infernu.
  E perchè tali shaggy seranu permessi in paradisu?
  Elfaraya rugge in cima à i so pulmoni:
  - Seraghju u campionu mundiale assolutu !
  È dinò, e ragazze liberaranu un pulsar rossu è letale cù i so puntelli nudi.
  Bruscerà tutti è li farà brusgià.
  Elfaraya cantava cun piacè:
  - Ùn sò micca una zitella simplice,
  È una corona d'oru !
  È torna u lampu volarà da l'ombiccu di a bellezza. Colpirà e criature peluche e la bruciarà come legna da ardere.
  Elfaraya ruggisce:
  ti bruciaraghju, ti faraghju in cendra !
  È da l'ombiccu di novu mandarà lampi ...
  È una massa d'orchi fritti cum'è cutlets in una padedda.
  Elfaraya hà pigliatu è cantò cun piacè:
  - Orcu si pesa in un cappio,
  Arrostillu nantu à u focu !
  È avà qualcosa assai duru è mortale volarà da u taccu nudu di a zitella. Ciò chì ùn si pò difende.
  Una volta di più, centu orchi sò stati carbonizzati à una volta. È si turnò in cinders, è cendri cù lana.
  È e ragazze cumu sguillanu:
  - Per a Patria grande !
  È dinò, i so tacchi nudi lancianu rigali di a morte cù una velocità infernale. Quessi sò e donne chì ùn saranu micca fermate da e timpeste, e timpeste o barriere!
  Eccu i Terminators!
  I guerrieri ùn permettenu micca chì l'orchi impone un cumbattimentu strettu è mantene u nemicu à distanza.
  Ma sempre, i criaturi furry cercanu disperatamente di passà più vicinu. Ma i guerrieri ùn li daranu micca di sicuru.
  Elfaraya hè torna in i so braccia, è cù i so pedi nudi riproduce l'ottu. È apparisce una nuvola ardente. È casca cum'è un flussu salvaticu nantu à l'orchi.
  È un paru di milla criaturi furry pigliò à una volta è brusgiò.
  Elfaraya urlò:
  - Criature nere chì gridanu cum'è mosche ! Ciò chì ùn pò micca esse sbulicatu da a fame!
  È avà u guerrieru lancerà trè frecce à una volta, tirà a corda di l'arcu cù u so pede nudu, è una decina d'orchi sfondaranu!
  Questa hè a zitella terminatore. È hà una energia cusì salvatica è frenetica.
  Elfaraya hà pigliatu è cantò:
  - E ragazze sò diverse
  Solu ùn sò micca contagiosi!
  S'ellu casca,
  Chì ùn serà micca salvatu in l'infernu !
  Et un pulsar meurtrier s'élance du talon nu de la fille. È sparghje l'orsu shaggy in tutte e direzzione.
  Elfaraya in eccitazione salvatica dice:
  - Sò di una tribù cusì ch"e vi ammazzaraghju per Diu !
  È dinò, u guerrieru lancerà frecce chì perforanu qualsiasi armatura, è carne d'orcu strappata è hirsuta.
  U so cumpagnu, una zitella assai bella cù i capelli rossi, muggì :
  - Per una forte amicizia !
  È ancu mandarà un pulsar infernale di distruzzione !
  È a massa letale di u nemicu sfracicà.
  Elfaraya sgridò:
  - Per u mo mondu demonicu !
  Dopu à quessa, a principessa, cum'è ella principia, hà da ridisegnare l'ossi in sabbia. U guerrieru di cerimonii ùn sapi micca.
  La compagna dai capelli rossi, la principessa de La Vallière, strilla:
  - L'avvene hè nostru !
  Elfaraya gargogliò in risposta, prima di scatenare un fulmine selvaggio di pulsar assassino.
  - È u passatu hà da aiutà solu e nostre vittorie future !
  È avà e zitelle sò tutte centu mila, cum'è pigghianu è emettenu lampi salvatichi cù i so pedi nudi.
  È l'armata di l'orchi pigliarà è brusgiarà. Iè, hè paura di cascà sottu à a distribuzione di tali guerrieri.
  È ancu grinnu è mostranu i denti chì riflettenu i raghji di stelle.
  E poi e zitelle u piglieranu è u pisanu cù i so tacchi nudi, è un'onda passerà nantu à a terra, è copre un esercitu sanu di orchi. È sepulta !
  Guerrieri da i denti abbaglianti liberaranu i raggi di u sole è accecheranu e fila di suldati furry.
  Elfaraya sgridò:
  - Per a mo decisione è cumportamentu !
  E zitelle si battenu sempre più forte. È questu hè cumu pigliaranu è lanciaranu dischi cù i so pedi nudi. Passaranu, è a massa di orchi hè calata.
  A principessa ruggiò in cima à i so pulmoni:
  - Ti tagliu, ti tagliu, ti tagliu tutti prestu !
  Ti ammazzaraghju, ti ammazzaraghju, ti ammazzaraghju !
  È avà u guerrieru cù u so taccu nudu rifletterà u raggiu di u sole è, cum'è un laser, à l'orchi.
  È tagliate una linea intera, arruffata. È l'orchi strillanu è anu rotolatu questu esercitu in feci.
  È dinò l'orchi sò in un attaccu salvaticu, è e zitelle li lancianu oggetti di morte cù i so pedi nudi.
  È i petti tremanu. È cusì ogni pettu hè una torre di cisterna sana!
  È cusì e zitelle l'anu pigliatu è sparanu fulmini da u so ombiccu. Tutti i centu mila ragazze sò stati tagliati da raggi laser cù i so ombiculi.
  È quant'è a mità di milione di orchi sò stati fritti à una volta. È solu u spaziu puderia digerirli.
  Elfaraya urlò:
  - Ti aghju strappatu è brusgiatu,
  Sò una zitella - solu Satanassu !
  È di novu da l'ombiccu sbulicà i lampi. È colpi mortale. E poi cumu volanu e frecce. È tutti sò diventati bars.
  È avà l'orchi sò cum'è bars pieni di buchi.
  È e zitelle sbattulanu i so busti cù magia, è falcianu assai orchi puzzolenti. È sò stati cacciati.
  Elfaraya cantava:
  - Tuttaremu tutti !
  Sì una zitella cusì - solu una principessa!
  U guerrieru urlò:
  - Ti strapparaghju è ùn abbi pietà !
  È hè cusì ch"ellu s"agita u bustu. È torna liberatu, porta a morte vera.
  L'orchi cercanu di chjappà literalmente e pusizioni nemiche cù cadaveri. È cuntinueghjanu è avanti è avanti è avanti. Eccu crescenu novi muntagni di i morti. Ma l'orchi ùn rinuncianu micca.
  Si movenu avanti è avanti. È morenu senza pietà. Ma i guerrieri chjappà l'orchi cum'è una grandina di frecce. È i guerrieri ùn ponu piantà sta scum. Ma un'onda arruffata si precipita da sola. È stu mare fangu si move.
  Ragazze in eccitazione salvatica. È flexione i so musculi. È l'orchi si muvianu per elli stessi, cum'è s'ellu hè andatu un'altra onda di tsunami. Ma questu ùn disturba à nimu.
  Elfaraya hà ancu cantatu, prima ch'ella tirò a corda cù i so pedi nudi à cinque arcu à una volta, è sparò frecce magiche:
  - Direttamente à mani nude,
  Aghju trattatu cù u tsunami ...
  Sò una nona onda,
  U mo amante hà strappatu !
  U guerrieru salta ancu, è libera immediatamente una scarica da l'ombiccu. È schiaccia u nemicu.
  E ruggiti :
  - U mo esercitu hè forte,
  Ella cunquistà u mondu !
  Elfaraya si sparse completamente. Elli è altre ragazze sò, sicuru, una classe brillanti di guerrieri. Quale ùn darà à nimu a minima pietà.
  Sò solu animali feroci. O forse ancu qualcosa cum'è orchi ! Solu bella, micca brutta.
  Elfaraya quantu à liberà i lampi da a so bocca. È brusgiate centu orchi, è cantate :
  - Per a mo dolce anima !
  È fate l'ochju à u nemicu !
  Dopu à quessa, i so diti nudi lasceranu pulsars. È strapparanu tuttu u pacchettu in pezzi chjuchi è strappati.
  Allora Elfaraya sguillarà:
  - L'assassiniu hè u mo credu !
  U so cumpagnu di i capelli rossi abbaiarà:
  - È a meia ancu, è in piazza !
  Elfaraya hà scatenatu una cascata di distruzzione è urlò:
  - È u mio hè in generale in un cubu !
  È i dui guerrieri battenu i so pedi nudi. Una nova onda di magia hè cresciuta.
  È avà da l'orchi di novu, patatine fritte è mosche di carne strappata. E poi sò fritti in una padedda.
  Elfaraya strillava.
  - Stabilite novi records!
  U cumpagnu di i capelli rossi cunfirmò cun un ruggitu, sparendu pulsars ardenti cù i so pedi nudi:
  - Per fà cresce a terra !
  Elfaraya batteva l'orchi è sguillava:
  - Duie volte, trè volte più altu ch'è a norma !
  U guerrieru rossu hà datu una bolla di energia magica cù u so taccu nudu è aghjunse cun eccitazione:
  - Per chì u mo paese fiori !
  Allora e zitelle si separanu, è assai bè. È sfracicà stu esercitu di criaturi shaggy cù grandi acquisti per elli stessi.
  Elfaraya scacciò di novu un laser magicu da u so ombiccu, è urlava, ochji scintillanti:
  - Aghju una cobra è una gyurza in una buttiglia !
  È cumu liberarà un novu fasciu di ciò chì brusgia l'orchi vivi à u nemicu.
  U cumpagnu di i capelli rossi di a principessa, chì subitu hà dichjaratu:
  - Avà mi chjamu de Lavalier !
  Elfaraya hà prontamente cunfirmatu:
  - De Lavalier, dunque di Lavalier ! Allora ancu più bella !
  U guerrieru di i capelli rossi sguillava :
  - Sò un cavaliere di luce nantu à i ghjinochji di i salvatichi,
  Spazzaraghju questi orchi da a faccia di a terra !
  È cumu si moverà i so gammi nudi, ciselati longu à elli... È u restu di e zitelle, tuttu l'esercitu di centu milla suldati, a pigliaranu, aprirà a bocca è li liberarà u focu.
  È torna una cascata di fiamme cascarà nantu à l'orchi, incinerandu senza alcuna esitazione è ùn dà una chance.
  Immediatamente trè milioni di criaturi shaggy anu pigliatu u focu à una volta. Era cum'è s'elli eranu stati asprati cù napalm. O ancu fosforu cù sulphur. È tuttu s'hè lampatu cum'è un miliardo di partite à una volta.
  E cumu sta massa s'illuminerà. E quanti urla è urla è maledizioni da tuttu questu à una volta.
  Elfaraya abbaiò:
  - Ùn avete pietà di l'Orchi
  Uccideli bastardi...
  Cumu sfracicà e cimici -
  Strappate cum'è scarafaggi!
  È piglierà i so pedi nudi è scaccià i lampi. È per piacè un troll assai grande. Piglierà è pigliarà. Imagine chì un dinosauru hè statu saltatu.
  U cumpagnu di i capelli rossi stringhje :
  - Questu hè un ghoul !
  Elfaraya in risposta, cù u so taccu nudu chì dà una bolla di magoplasma, urla:
  - Avemu una risposta à i ghouls !
  U guerrieru ardente urlò:
  - È ci serà un cercu per ellu, è i saluti in una ghirlanda !
  Elfaraya hà dettu:
  - Una ghirlanda pò esse à tempu funerale è alloru ! Allora ùn vi troppu entusiasmu!
  A principessa di i capelli rossi ruggì, ancu sparò lampi da u so ombiccu, abbattendu i pochi orchi sopravvissuti:
  - Avemu preparatu qualcosa di più pesante per elli chè una ghirlanda !
  È avà i guerrieri, tutte e centu mila zitelle, a pigliaranu è, à l"urdinamentu di Elfarai, saltaranu è torceranu in l"aria e so gambe nude è musculi. In u risultatu, una tempesta suscitarà, è una vera tempesta magica. È un'onda di forza colossale andrà, è un milionesimu fustu di un tsunami magicu.
  In u risultatu, l'ultimi orchi sò distrutti, è completamente appiattiti.
  Fritte è diventate cutette.
  Elfaraya dice cun pathos:
  - L'innu di a Patria in i cori, cantemu,
  Facemu tuttu in l'universu felicità ...
  Pigliamu u legendariu Mohammed,
  U celu è a terra sò in grande putenza!
  
  PILOTA ELF CONTRA SASHKA
  In unu di l'universi alternativu, durante a Siconda Guerra Munniali, hè ghjuntu un elfo. Hè intrutu in a Forza Aerea Giapponese, è in u risultatu hè diventatu u numeru unu. Dopu tuttu, l'elfi sò assai capaci, veloci, agile, forti. Hanu una reazione, è tutti i riflessi, assai megliu cà l'omu, più una visione magica di a battaglia. Quandu un elfo vede ciò chì farà u nemicu.
  In brevi, l'elfe, chì hà pigliatu u soprannome Conan, hà abattutu l'aviò cun tale facilità, cum'è s'ellu fece e sementi.
  È per via di ellu, u Giappone vincìu a battaglia navali di Midway. Una vittoria maiò hà avutu un impattu annantu à tuttu u cursu di a Siconda Guerra Munniali. Prima, i giapponesi infine piglianu l'iniziativa in u Pacificu. È a so flotta hà sappiutu catturà l'Arcipelagu Hawaiian, dopu avè ricevutu una pusizioni assai forte, dopu avè finitu a custruzzione di u perimetru di difesa nantu à i mari.
  In ogni casu, questu ùn hè micca statu d'impurtanza decisiva se, dopu à sti vittorie, u samurai ùn avia micca decisu di apre un secondu fronte contr'à l'URSS.
  Un attaccu sorpresa seguita in u Far East. È e truppe di l'Imperu di u Rising Sun anu attaccatu ancu Vladivostok. Nunustanti lu fattu ca la minaccia di un attaccu militari di u Giappone dopu à u trionfu di Midway hè diventatu abbastanza reale, cù l'aiutu di corruzzione è tradimentu, l'agenti di u Mikado cunvince u cumandamentu di Vladivostok per ùn purtà e truppe à a piena prontezza di cummattimentu. È in u risultatu, a spada di Damocles hè digià stata purtata, è si sò festa in u ristorante. Major Stalingradova hà pigliatu u ghjovanu ufficiale per i capelli, era un capu più altu ch'è ellu è chjaramente più forte:
  - Chì bruttu è ubriacciu ! Perchè avete una squadra cusì dissolta ! Stu tippu s'assumiglia più à un cabinu chè à un ufficiale. Forse per un principiu, sbucciate bè per chì tutti i salpi escenu.
  U coronellu Palatsev era vergogna:
  - Questu hè Sasha Sokolovsky. Hè statu mandatu à i corsi direttamente da a Scola Suvorov, secondu un prugramma abbreviatu. Hè sempre bellu picciottu, in dui mesi u so anniversariu hà quindici anni.
  Stalingradova fece una smorfia spiacevole:
  - Wow ! À quattordici anni è digià ufficiale ! Hè ciò chì face a guerra ! È ùn sapia micca chì i latti eranu digià ricivutu tituli pienu.
  Paltsev alzò le spalle.
  - In guerra, i zitelli crescenu prestu ! Inoltre, una storia hè accaduta à ellu, cum'è ellu hà scrittu a storia più bona nantu à a difesa di Mosca, è Zhukov hà nutatu questu è hà cunsigliatu per trasfirià u zitellu da i cadetti à l'ufficiali.
  Stalingradova hè diventata più amable à queste parolle:
  - Va bè ! Ch'ellu ùn hè micca stupidu. - Hà minacciatu cum'è un maestru di a scola cù u so dettu. - In generale, micca male, ma ùn beie più ! Puderaghju l'odore, è u mo nasu hè cum'è un cane, subitu sottu à u tribunale ! - Una donna forte, matura, ma micca persa l'armunia atletica è a freschezza, sbattò u so dettu à u culunellu. "In verità, pagherete per questu. Dighjà un omu di mezza età, ma si cumporta.
  Palatsev tossì in furia:
  "In verità, aghju trenta trè anni, ma sò digià statu feritu sette volte, cusì mi pare vechju ...
  Stalingradova hà vulsutu dì qualcosa in risposta, quandu di colpu un rughjonu mostruoso rumpiu u silenziu prima di l'alba. Era cum'è s'è caduti da u celu peschi pisanti, u vetru di a finestra s'hè lampatu subbitu. Frammenti di grandine battevanu nantu à a tavula è ancu sbarcavanu in mani è facci di ufficiali ubriachi. Stalingradova gridò cum'è un cumandante:
  - Tutti fora subitu.
  Paltsev gridò in risposta, tantu ch'ellu quasi strappava e so corde vocali:
  - Quessi sò cunchiglia di dodici è diciottu centimetri ! I battelli giapponesi di u più grande tunnaghju parenu esse in caccia, chì significa.
  Stalingradova, in fastidiu, chjappà u muru cù u so stivale. Da un puzzicheghju cù un savvy, per via, stivali di trofeo, u tile crack:
  - Cuminciatu, ma micca cum'è avemu previstu ! Affattu! Damn, avete bisognu à piglià subitu u squadron à u mare è affundà a flotta di u paese di guerrieri ochji stretti.
  Cascà à quattru zampe, u capitanu di u primu rangu (altrimenti culunellu) murmurò :
  - Ci sò armi solu nantu à u mo distruttore è nantu à un coppiu di chjuchi. Ùn avemu mancu una risposta.
  Stalingradova hà mostratu un pugnu pesante:
  - Ebbè, voi è i sumeri ! A guerriera femina cù i capelli turchini cum'è un tsunami in furia rugia. - Ma duvete avè l'artiglieria costiera ! Dopu tuttu, micca tutti sò stati mandati à u fronte occidentale, è ancu l'aviazione. Dopu tuttu, u fattu chì u Giappone pò entre in a guerra in ogni mumentu hè statu parlatu per anni.
  Palatsev già feritu abbastanza, vulia dì, ma di novu rumbò, frammenti cascanu. A sirena si lamentava, avvistendu di l'arrivu di l'aviò. Cù assai difficultà, u culunellu di e forze navali s'arrizzò è gridò, bluccà u rumore di Stalingradova:
  - Avemu l'aviazione, è e batterie costiere, ancu s'ellu ùn sò micca in un set cumpletu, sò dispunibili. Rispondemu !
  U pilotu ringhiò mentre correva per e strade:
  - Corriria solu versu u mo cummattimentu è piantà sti guerrieri samurai, ùn mi pare micca abbastanza. Anu sempre pagà per Tsushima, è Miduen.
  Sashka Sokolovsky, in un sognu digià un ufficiale, è micca un schiavu, chì avia tagliatu a mità di l'arechja, accunsenu:
  - Iè, pagheranu ! Iè, ancu cù un percentinu !
  Ci sò stati splusioni è u cinguettu tardiu di cannoni antiaerei. In generale, a maiò parte di a difesa di l'aria di Vladivostok hè stata ripresa in u quaranta-unu annu, per rinfurzà a difesa di Mosca, cusì i punti multipli di a culunia di mosquito di u paese di u Rising Sun ùn parevanu micca assai attenti. à un tali "rumore". I bombardieri di immersione giapponesi abbandunonu "rigali" di primavera cun un stridulu piercing. U colpu hè statu inflittu à a cità è à a flotta. I piani giapponesi ùn sò micca troppu grande, ma agile, ma i battelli, à u cuntrariu, sò forti. Quì, u più grande di elli hè ancu strettu in l'oceanu, a durata hè di trè centu metri, è i fucili sò 460 millimetri. Finu a ora, l'Americani ùn anu micca riesciutu à affundà alcuna di queste bellezze, è i sopravviventi, cù i cruciera, anu distruttu a costa. S'assumigliava assai à l'attaccu villanu di a Terra di u Soli Levante u 27 di ghjennaghju di u 1904. Solu tandu ùn ci era micca aviazione.
  Paltsev si sentia suffocà da a corsa. Ùn hè micca un superman, ma un omu simplice cù pulmoni malati, pigliatu in una situazione difficiule. Ma Victoria Stalingradova ùn l'hà micca superatu assai. Mi dumandu quant'è età, ùn pare più di trent'anni, i so petti sò grossi, è e spalle sò larghe cum'è l'omu.
  Stalingradova si girò di colpu è agitò a manu:
  - Ùn corre micca vechju, seguitami ! - Gridava cun tale forza chì l'onda di u sonu li toccò l'arechje. - Fate u distruttore à u mare u più prestu pussibule.
  L'esplosioni rumbled vicinu, i detriti cascanu, unu d'elli cascò direttamente nantu à Stalingradova, è l'hà pigliatu meccanicamente cù e so mani. A zitella terminatore si sentia cum'è un portiere chì hà vintu cù successu un calciu di penalità, u frammentu era tondu, caldu è pareva una bola. Victoria di colpu sentia qualcosa di liquidu scorri in i so braccia. A zitella fighjulava u frammentu, è tandu ancu u so guerrieru di ferru, induritu da trè anni di guerra (Inseme cù i spagnoli è civili, ci sarà più) a nausea li vinni à a gola. Avia a testa di un zitellu in e so mani. Povera ragazza (questu pò esse vistu da i pigtails brevi, cù l'ochji sbucciati. Stalingradova cun cura pusò a testa nantu à l'asfaltu cracked è si cruciò:
  - Ùn avete micca tempu di piccà, micca di campà ! Tuttavia, ùn ci hè micca peccatore più grande di Diu, per quessa ùn ci hè micca peccatu più grande chì l'indifferenza à u soffrenu di i zitelli.
  Di novu, un ruggitu, è frammenti, unu chjappà a zitella in u stivale, grattannusi a pelle. Stalingradova avia digià vulsutu vultà è correre u più veloce ch'ella pudia versu a pista, induve u so MIG aspittava pazientemente l'hostess aggressiva, ma ...
  U sguardu di u guerrieru, affilatu cum'è una lama di un pugnale, discernò una grima insopportabile di dulore nantu à a faccia di u capitanu di u primu rangu Vladimirovich, quandu a so parte suprana di u corpu tagliatu volò sbattutu da l'onda d'esplosione. A zitella stessa hà appena sbulicatu u frammentu. Ancu s'ellu hè una zitella, prima hà pigliatu l'arme in i tempi russo-giapponesi di Nicholas II. Ella digià in un tempu, in qualchì modu hà pigliatu a so guancia, ancu durante a battaglia internaziunale in Spagna. In u risultatu, una cicatrice prufonda restava, chì, per un bellu pezzu, spoiled a so apparenza. In più l'arrestu è u mandatu di u culunellu in un campu di cuncentrazione. True, era in Siberia in un locu di logging chì hè stata presentata à un sorcerer assai forte, chì, cù l'aiutu di unguenti è l'invucazione di i spiriti, hà sappiutu guarisce, cum'è s'ellu ùn era mai statu, sta ferita è parechji altri. Cicatrici ricivutu durante e battaglie cù i Giapponesi, i tedeschi, i cechi bianchi, e truppe di Kolchak, Denikin, Wrangel. È hà amparatu assai, cusì Stalingradova, pare, appartene à u tipu di persone sceltu.
  Hà avutu l'uppurtunità di lascià prima di u calendariu usendu charms femminili, cusì hè stata purtata sottu una amnistia, malgradu l'articulu difficiule. U puntu, sicuru, ùn hè micca tantu per persuade l'omu, ma per assicurà chì l'urganizatore di u partitu ùn hà micca scupertu questu. È ci sò tanti scammers di tutte e strisce chì un snitch, nantu à un snitch è un snitch, li spinghja. Allora ùn accellerete micca veramente se a vostra carriera hè cara per voi.
  Questu significa chì u Giappone hà un grande vantaghju in l'infanteria, l'aviazione, è ancu in i tanki. Eppo, in i tanki, da a nostra parte hè cumpensu da a superiorità qualitativa, è u restu hè assai peggiu. Ancu s'è vo pigliate armi chjuche, u Giappone hè ancu in ritardo in u numeru di mitragliatrici, soprattuttu hà fucili. In ogni casu, e divisioni di u Far Eastern sò pocu equipate cù fucili mitragliatrici. Ùn ci hè micca abbastanza macchine per tutti. Allora ... In termini di qualità, ùn ci hè micca superiorità in l'infanteria, piuttostu, ancu peggiu, tutti i migliori ufficiali sò trasferiti à u fronte sovieticu, quì i peggiori truppe sò, in regula, micca sparati, avè un minimu . di furmazione militare. Questu significa chì a guerra principia, in una situazione estremamente sfavorevule per l'URSS. È uni pochi di riserve appena formate seranu ghjittati à l'est...
  Stalingradova di colpu picchiò in a conflagrazione. L'uspidale di a cità bombardatu era in focu. A stampa hè veramente apocalittica, è e donne, i zitelli è i vechji brusgianu vivi. Quì u zitellu cascò ghjustu in u focu, è in tuttu u circondu ci era un rughjone terribili è lamenti.
  Stalingradova sintia i trombe di l'arcangeli in u so capu è si ghjittassi in i fiammi. Lingue di focu liccavanu e mani nude è a faccia aperta di a zitella, ma u pilotu si movia cusì prestu chì hà sappiutu à piglià u zitellu, tirandulu fora di l'abbracciu di a distruzzione.
  A zitella salta fora, sintendu solu un ligeru pruritu nantu à a so pelle, lanciò un sguardu à u zitellu. Ohimè, era troppu tardu, u zitellu s'affucatu, tirandu fiamme in i pulmoni, brusgiate nantu à a so faccia tonda. Tali blisters strappati nantu à a pelle sò più morbidi chì i fiori di margherita. Stalingradova gridò:
  - Eccu u caos umanu !
  Hà culpitu un munzeddu di basura cù u so stivale, dopu chì si precipitò per aiutà à quale altru puderia esse salvatu. Era cum'è una cobra chì ballava trà i bruciatori di gas, a zitella s'arrizzò assai strana è ballava. Hè stata brusgiata, i so stivali si fussinu, a so tunica s"era carbonizzata, ma si cuntinueghja a luttà per ogni lacrima di zitellu, per ogni battitu di cori, per ogni vita fragile, ma cusì necessaria à u paese ! E stivali cascò, è avà a zitella ballava à traversu i turbini di fiamme, i so gammi nudi, affascinanti. Era una martire, ma micca solu una monaca chì si torturava cù i digiuni è una frusta, chì ùn hà micca benefiziu nè à Diu nè à e persone, un martiri-combattente chì salvava vite specifiche. I gammi di a zitella guerriera eranu cuparti cù una strata di picculi blisters, ma si movenu ancu più veloce è più precisamente da u dulore.
  U capitanu di u serviziu medico, cacciò grandi stivali da u so saccu, gridò à ella:
  - Pigliali, mettili prestu ! Tu, ballendu nantu à a fiamma, diventerai un storpiu.
  Un guerrieru cù u gradu di maiò rispose subitu:
  - Hè megliu diventà un storpiu fisicu chè esse un freak moralmente ! Micca una seconda per sè stessu, tuttu per u fronte, tuttu per a vittoria !
  U capitanu di u serviziu medico hà rispostu:
  - Questu hè un veru omu suvièticu !
  Stalingradova, calpestendu a fiamma, maledicò:
  - È chì site, salvate a ghjente !
  U capitanu suspirò.
  - Aghju prutesi, invece di gammi !
  Stalingradova, tirando fora una altra zitella cù a faccia mezza bruciata è inconsciente, gridò furiosamente:
  Quantu hè crudele Diu !
  U capitanu strinse e spalle.
  Ùn hè micca a culpa di Diu, ma di a ghjente !
  Stalingradova hà assai ragiunate è cunfidenza oppostu:
  - Hè listessa cosa di dì - micca i genitori sò culpèvuli, ma i zitelli !
  U capitanu vulia dì qualcosa, ma i nuvuli di fumu li ghjunsenu in gola, è tosse in furia.
  I bumbardamenti si calanu, ma i bombardamenti cuntinueghjanu. I cannoni di a nave anu un suministru decentu di cunchiglia, in ogni modu, u focu era avà direttu più à i navi sovietici disarmati. Yamamoto hà capitu chì a dominanza in mare trasfirìu l'iniziativa in questa guerra in Giappone per un bellu pezzu. È per custruisce navi, u prucessu hè caru è longu, ancu s'è, per esempiu, i sottumarini, forsi, sò più faciuli di stampà. Questu, sicuru, deve ancu esse cunsideratu, ma hè impurtante di rompe a struttura. L'ammiragliu Yamamoto, l'omu più putente di u Giappone dopu l'imperatore Hirohito, si sentia cum'è un diu. Un veru diu, cusì a religione di u paese di u Rising Sun hà insignatu chì u megliu modu di divinizazione hè a prudenza militare! È avà u grande cumandante puderia tormentà arbitrariamente è mangle u spaziu intornu à ellu. Sopra à Vladivostok ci sò nuvuli di fumu grossi è neri per parechji chilometri; sò stazioni di almacenamentu di petroliu è depositi di carburante in focu. Centinaie, millaie di pirsuni brusgiate, infernu, bè, dopu, cumu ùn si senti micca cum'è un diu chì si vindetta di i Russi per seculi d'umiliazioni, un grande pòpulu hè custrettu à chjappà in una seria d'isule cusì minuscule paragunatu à u distese di Russia. Avà a flotta russa hè affundata, è, à u cuntrariu di u portu di u Perù, ùn lascianu micca una sola nave.
  Duranti a Battaglia di Khalkhin Gol, Yamamoto hà prupostu di purtà un colpu simili à Vladivostok, per quale un pianu detallatu hè statu elaboratu. Ma Hitler inespettatu hà fattu a pace cù Stalin. In generale, l'idiota Hitler, hà iniziatu u massacru di i Ghjudei è cusì s'impegna contr'à ellu stessu a Pulonia è i paesi di l'Occidenti. È perchè ne avia bisognu ? Vulete ottene ricchezze ebraiche? Ma era megliu diventà prima una putenza mundiale, scunfighja l'URSS, è forsi dopu altri paesi. L'Occidenti hè più faciule per vince per u fattu chì a so mentalità hè assai menu carattarizata da u fanatisimu è una tendenza à l'autosacrificiu. Ci hè almenu un casu cunnisciutu di piloti americani ramming? True, ci sò stati un coppiu di scontri, ma questu hè più prubabilmente un accidente. I Russi sò fanatici, chì hè stranu, perchè a fede Ortodoxa ùn appruva micca u suicidiu, è ùn cunsiderà micca in tuttu chì unu pò guadagnà un modu à u paradisu cù l'arme. In generale, l'insignamentu di Cristu hè assai stupidu è impracticable. Ellu Yamamoto leghje a Bibbia è maravigliatu di a stupidità di e persone per cunsiderà un Diu pacifista cusì. Per esempiu, insignà: ti battenu à a guancia diritta - gira a manca, dumandanu una cammisa - dà dui, amassi u vostru nemicu! Solu una persona malata mentale pò cunsiderà Cristu Diu. Una tale religione hè bona solu per i schiavi, i vassalli legati. È tutta l'Europa è a mità di u mondu duveranu crede. True, l'insignamenti di Ghjesù, malgradu u fattu chì rifiuta u principiu di l'Anticu Testamentu, un ochju per un ochju, è vi insegna à amà i vostri nemici, ùn impediscenu micca i britannichi di cunquistà un terzu di u pianeta sanu, creendu u u più vastu imperu in a storia di l'umanità. È questu hè malgradu a religiosità di a Gran Bretagna, induve Diu hè mintuatu ancu in l'innu naziunale. Stranamente, i presidenti di i Stati Uniti ghjuranu nantu à a Bibbia, ma quantunque bombardavanu e cità giapponesi cù bombe di napalm, brusgiate millaie di donne è zitelli vivi. Inoltre, i civili sò stati ammazzati, micca per accidenti, ma deliberatamente, era una tattica di terrorizà a pupulazione civile: minà e risorse umane è ecunomiche. Ma i Giapponesi ùn anu ancu bombardatu i Stati Uniti. Ma si feranu ! È ancu attribuisce una crudeltà speciale à i samurai. Dopu tuttu, ellu Yamamoto, se vulete, puderia sfondà cù i bombardieri à e cità americane, soprattuttu dopu a scunfitta di a flotta Yankee vicinu à u portu di Peru. Iè, l'Europeani sò bastardi morali. Hanu una capiscitura pervertita, a fede, l'insignamentu è micca fà! Ùn hè micca cusì in Giappone! Ciò chì ci hè insignatu hè ciò chì facemu. Ùn ci hè nunda cum'è Diu dicendu volta l'altra guancia, ma i so servitori anu uccisu deliberatamente i zitelli. Iè, in generale, a crede chì Diu hè unu è Onnipotente ùn pò esse vera. S'ellu era solu, allora di sicuru si curava chì a ghjente l'adurà currettamente, in fede è verità, è avè una sola duttrina. È cusì ognunu prega cum'ellu vole, ciò ch'ellu vole. È u mondu hè troppu bruttu è sbagliatu per esse creatu da un unicu Diu Onnipotente. Dopu tuttu, ogni capu rispunsevuli in u primu locu strive per l'ordine è a ghjustizia. Ellu voli chì u forte, sàviu, nobile, onestu per esse in u primu locu, è u restu o curreghje, cresce fisicamenti è spirituali, o ... Tuttavia, se Diu hè Onnipotente è u Creatore di l'universu, allora ùn avissi micca. crea freaks corporali è mentali. Dopu tuttu, perchè l'imperatore hè qualchì volta furzatu à suppurtà a debulezza di e persone cum'è un datu? Perchè ùn ci hè micca altra via d'esce, ùn pò micca trasfurmà i freaks in omi belli è i codardi in audaci in un battitu d'ochju. Ma se pudessi, a faria subitu !
  Alas, aghju da accettà ciò chì hè è trattà cù u materiale umanu chì aghju ricevutu cum'è un datu. Ma da quale hà ricevutu hè una altra quistione. Iè, è l'imperatore stessu hà debbuli: hè solu un omu - hè vechja, malatu, decrepit. Stranamente, un imperatore divinu spessu vive menu di un servitore ordinariu, hà menu cumpetenze d'arme chì a maiò parte di i generali è parechji suldati. Ebbè, ciò chì hè in questu da Diu Onnipotente. Ma u biancu ùn hè micca megliu! In tutta a storia di l'Auropa, ùn ci era micca cunquistatore più terribili è successu di Hitler. Iè, hè veramente un simbulu di a prudenza militare di i bianchi ! E, però, u più grande cumandante di tutti i tempi è di i populi, ùn pudia ancu finisce u gimnasio, ottene una educazione secundaria, chì hè ubligatoriu in Giappone!
  Inoltre, Hitler ùn era micca accettatu in l'esercitu, per ragioni di salute. Stranamente, stu zealot di u cultu di a forza, u leone di a guerra, hè statu cusì fisicamente debule chì ancu in Germania, induve ci hè un postu militare in ogni postu, ùn hè statu chjamatu privatu. Quantu l'Europa hè degradata.
  In ogni casu, Stalin, un altru di i pulitichi più prominenti di u nostru tempu, ùn hà ancu avutu una educazione secundaria, era una pepita. È curiosamente, ùn hè statu ancu scrittu in l'esercitu, per ragioni di salute. Interessante, coincidenze, dui nemici maliziusi ùn anu micca una educazione secundaria, ùn sò micca stati chjamati per u serviziu militare per ragioni di salute, avianu babbi di ubriachi, è u babbu di Hitler hà ancu travagliatu cum'è calzolai prima!
  Eccu una cuindenza cusì, strana, ominous. A manu diritta di Goering Hitler ùn hè micca cusì. Hè da una famiglia di aristocratici, l'antenatu di Goering era u diputatu di u veru regnu di Germania, Bismarck. Goering hè un omu d'affari, oligarca, aristocraticu è pragmatista. Anu vede ancu pussibule per elli di rimpiazzà u Führer pussidu. L'America è a Gran Bretagna, ancu, ancu segretamente, volenu finisce a Russia, indipendentemente da u regime dominante, ma volenu finisce cù i cumunisti, chì niganu u cuncettu stessu di a pruprietà privata, tantu ch'elli facenu ancu un ochju à u rinfurzamentu eccessivu. di Germania.
  In ogni casu, a Germania hè un cuncurrente geopoliticu, ma un cumpetitore in u quadru di e regule capitaliste è aristocratiche di u ghjocu, è a Russia bolscevica hè assolutamente straniera è ostili. Hè ancu surprisante chì da u quarantesimu Churchill stessu offra l'aiutu di Stalin, questu cù tuttu u so anticomunismu, tradiziunale, odiu inglese di Russia. Dopu tuttu, l'Alimagna sottu à i rossi hè un cavallu di guerra sfruttatu à u carru sovieticu, è l'URSS sottu i marroni hè una zona partigiana eterna. Dopu tuttu, i bolscevichi fanatici ùn si cuncilieranu micca, è feranu una guerra di guerriglia prolungata, chì esauriscerà cusì u Terzu Reich chì tutti i sogni di più espansione spariranu cum'è un arcubalenu dopu una tempesta! Russia sottu a Germania, megliu cà a Germania sottu a Russia! A capiscenu questu, hè chjaru perchè i Stati Uniti è a Gran Bretagna cercanu una manera di esce da a guerra.
  Yamamoto hè un pragmatista, era in guerra cù i Stati Uniti è a Gran Bretagna. Ma sti dui imperi anu pruvucatu u Giappone imponendu un embargo à l'approvvigionamentu di i prudutti petroliferi. Dopu tuttu, u paese di u Rising Sun ùn hà micca i so pozzi, è parechje altre materie prime. I giapponesi negoziavanu, l'Americani cullavanu e dumande sempre più umilianti.
  È à u stessu tempu, i Yankees, pruvucannu a guerra, ùn anu micca cura di purtà l'armata è a marina per cumbatte a preparazione. A tentazione turnò à esse troppu grande, più ci era un scintillio di speranza chì Mosca era per cascà è l'Alimagna, è i so alliati venenu in salvezza. Inoltre, ci era una speranza chì i Stati Uniti, essendu sempre un paese relativamente demucraticu, assai dipindenti di l'opinione publica, se a guerra si trascinava, ùn vulianu micca versà sangue nantu à l'isule d'altri populi. In verità, perchè un omu americanu ordinariu in a strada avaristi coffins di zincu cù i so parenti, s'ellu ùn parlemu micca di prutezzione di u territoriu di i Stati Uniti stessu, è ancu pagà assai tassi militari! Forsi hè per quessa chì a Russia zarista hà persu, avè più suldati, ma u populu russu ùn hà micca cunsideratu Manchuria u so territoriu, è ùn vulia micca pagà cù sangue è sudatu per interessi astratti. Alas, Hitler ùn pigliò Mosca, in parte per via di l'impreparazione per l'inguernu duru, è in parte per u fanatismu caratteristicu di i Bolchevichi. Tuttavia, micca solu i bolscevichi, u populu russu hè propensu à l'autosacrificiu per grandi scopi. Dopu tuttu, u primu ram di l'aria hè statu fattu da u tippu Russu Messer. Hè ancu surprisante chì ùn hà micca fattu questu per l'houris di u paradisu, ma per a Patria. Ancu s'ellu ... Messer hè in parte un stupidu, dopu à tuttu, hè un maestru di l'acrobatica, un inventore, un designer, è di sicuru un vivu portaria assai più benefiziu à a Patria. Forsi i Yankees ùn sò micca cusì sbagliati, ripigliendu u principiu: u principale in a battaglia hè di sopravvive! Dopu tuttu, i morti ùn ponu più tumbà !
  L'Ammiragliu Naumo hà dettu:
  - Avemu digià usatu più di dui terzi di e munizioni. I fucili sò assai caldi, sò versati cù buckets d'acqua!
  Yamamoto hà fattu una croce cù u dito in l'aria è disse à una voce bassa, un pocu rauca:
  - Pensu chì i fucili resisteranu à l'ultimu terzu di e cunchiglia. Ancu s'è no, sbatte finu à u novantacinque per centu.
  L'Ammiragliu Naumo si strinse e si asciugò sudore da a fronte.
  - Vale a pena di dà tuttu u megliu u primu ghjornu ?
  Yamamoto strinse i pugni.
  - I costi ! Di sicuru, vale a pena! Avemu pigliatu i Russi per sorpresa, cum'è in u 1904, i Tedeschi in u 1941, ma Stalin punirà severamente u cumandamentu è questu ùn succede micca più. Allora hè necessariu di utilizà u fattu chì a cuda di u dragone s'hè addurmintatu. In verità, capiscu à Stalin, a guerra cù a Germania hà assorbutu a so attenzione à un puntu chì hà cessatu di guardà l'Estremo Oriente. È u so entourage senza capu hè a paura di piglià l'iniziativa. Quì avemu mancatu u nostru colpu. Cum'è l'Americani. Era evidenti à tutti chì l'affare si preparava, i nuvuli s'accoltavanu, u tronu s'era prestu, ma...
  Naumo toccò l'elsa di a spada di samurai appesa à u so cinturione, o cum'è comunmente chjamatu katana:
  - I Russi agiscenu sempre tardi ! A guerra ùn serà micca troppu longa è ghjunghjeremu l'Urali.
  Yamamoto alzò l'ochji in u celu.
  "Chì i dii ci aiutanu in questu, ma ùn pensu micca cusì!" Amparanu prestu, Khalkhin Gol hà dimustratu chì u livellu di i Russi hè più altu ch'è durante a guerra di u 1904-1905. Inoltre, vi dicu un sicretu. U nostru agentu sicretu in Vladivostok hà aiutatu un pocu, chì l'artiglieria custiera piuttostu putente ùn hà micca cunchiglia, è l'aviò hà fiascatu à piglià u tempu. Questa hè a guerra secreta.
  Naumo hè stata surprised:
  - E induve SMERSH è l'NKVD parevanu ?
  Yamamoto ridacchiò, scuzzulendu e so dita.
  "I peggiori quadri di Russia serve quì in l'Estremo Oriente, quelli chì anu a paura di more nantu à u fronte sovietico-tedesco si sforzanu per Vladivostok. Dunque, quì, hè assai più faciule per truvà un traditore o un stupidu in cima, è ancu una persona self-serving. È l'NKVD hè cusì abituatu à revelà cuspirazioni imaginarii chì ùn nota più traditori veri. Allora hè abbastanza pussibule di travaglià. A propositu, se parechji generali andavanu à u latu di i tedeschi, malgradu u fattu chì e so famiglie, parenti è amichi sò minacciati di esecutà per questu, allora hè abbastanza pussibule di corruzzione à qualchissia da a cima. O aduprate in u bughju, chì hè ancu megliu. Allora avemu fattu assai travagliu. Noi giapponesi sò generalmente carattarizati da rigurosità in u pensamentu nantu à l'operazioni militari, è piglià in contu tutte e cose.
  Naumo strofinava l'elsa di a so katana.
  - Diritta! Ma a vergogna di Khalkhin Gol evoca un sintimu d'amarezza è un forte fastidiu! Cumu pudemu...
  Yamamoto cunsulò:
  - Ci era più Manchus chè Japanese, è in generale hè impussibile di vince tuttu u tempu. Deve nutà chì, però, micca i migliori unità cumbattiti da a nostra parte, è i Russi avianu un grande vantaghju in l'aviazione è i tanki.
  Naumo tira a metà a so katana.
  - Ùn simu micca ghjustificate ! Un samurai ùn si riferirà mai à una lama opaca è un cavallu stancu, assai nemici è un'arma debule!
  Yamamoto hà currettu:
  - Samurai di sicuru micca, ma un omu sfurtunatamenti sì ! E persone tendenu à fà sbagli!
  Yamamoto era distrattu è gridò qualcosa in i pipi, è poi cuntinuò:
  - Un samurai ùn si piegherà mai veramente ! Va à ram è contru à u currenti.
  Naumo annuì.
  - Da veru ! Ma avemu combattutu i Stati Uniti è u Leone Britannicu.
  Yamamoto picchiò a timoniera cù u so dettu.
  - Iè! True, ma i Stati Uniti anu culpitu in i denti, a Gran Bretagna hà persu e so culunie, è a Germania era in prublemi. Vulemu ritirà quante più forze pussibule da l'Occidenti di Russia per fà più faciule per a Wehrmacht per andà à l'offensiva. U colpu era previstu per u maghju, quandu e strade si seccavanu, ma l'Americani impediscenu.
  Naumo tirò a so katana è la fece in l'aria:
  - Morte à l'USA ! Sempre interferiscenu cù u Giappone.
  Yamamoto fece un sorriso furbo.
  - Micca sempre, sicuru, per esempiu, quandu avemu prima cummattiu cù a Russia, i Yankees ci anu aiutatu assai cù prestiti, è ancu cù l'armamenti. Più di a mità di a nostra flotta hè stata fatta cù i soldi di i Stati Uniti è Gran Bretagna, è in i so cantieri navali. Allora l'America ùn hè micca sempre male, ma micca in questu casu.
  Naumo dumandò sorpresa:
  - E perchè ?
  Yamamoto cundescendenu à spiegà:
  - Una banda di bombardieri à longu andà hà sbulicatu à Tokyo, è hà fattu un colpu insidiosu à a capitale, cù bombe di napalm. Centinaie di case di lignu brusgiate, è l'imperatore urdinò à ogni costu di alluntanassi a zona di cuntrollu da a capitale. E prima di tuttu, per catturà u cumplessu di cummattimentu di basi americane nantu à l'arcipelagu Midway, più vicinu à i scheletri giapponesi. È avemu riesciutu !
  Nauma agitò a so spada in l'aria:
  Avemu sempre vintu !
  Yamamoto interruppe:
  - À mezu à i bianchi ancu ci sò intelligenti ! Ùn meraviglia chì l'imperatore in u so uffiziu, mette un bustu di Napulione. Ma ci era un altru Cesare, disse : hè più difficiule di mantene i cunquistati chè di vince. In questu casu, questu hè applicà à noi in u primu locu. Nauma riproduce a figura ottu cù a spada:
  Capiscu cù a mo mente, ma cù u mo core !
  Yamamoto s'arrizzò è tappò à u so cullega nantu à a spalla.
  - Iè, ùn vi arrabbiate, in questu casu partemu per vultà. Avemu scunfighja l'URSS è di novu curremu à l'USA è i britannichi, ma digià inseme cù i tedeschi è a pasta.
  L'Ammiragliu Nauma, cù un muvimentu quasi imperceptible, piatta a katana in a so guaina è, sbucciatu, bisbiglia :
  - U futuru hè bonu, ma u presente hè megliu ! Sente nantu à i trasportatori di aerei, tutta a pruvista di bombe hè stata utilizata, è in ...
  Yamamoto hà urdinatu brevemente:
  - Venite nantu à u ponte è fighjate intornu, in una meza ora ci vulteremu è parteremu versu a nostra basa più vicina.
  Nauma fischiò per u nasu:
  - Ascolta u cumandante !
  L'ammiragliu saltò fora, tenendu a porta per impedisce ch'ella sbatte. Prima chì i so passi s'eranu calati, una ombra sfilava fora di a porta, marchjava in punta di i pedi è scacciò a coperta.
  Ebbè, chì hè a materia di u tempu, è l'amore hè a notte.
  Intantu, Sasha Sokolovsky hà cullatu in u cumbattimentu LAGG-5.
  U zitellu vulia cummattiri. Volò per scuntrà u formidabile Conan. Hè per quessa hè un sognu, chì ci sò cuincidenze incredibili.
  Conan hà digià abattutu cinquecentu sessanta aviò americani è britannichi. È cruciò u so beccu cù l'asi suviètici.
  Tuttavia, ùn sospetta micca a sorpresa chì l'aspetta.
  Sasha Sokolovsky stessu hè contru à ellu.
  U zitellu hè in tronchi di natazioni solu, hè più còmuda è raziunale. Si precipita in una battaglia feroce.
  U so rivalu, Konan, hè ancu bellu capelli è s'assumiglia à un zitellu di quattordici anni, solu assai bellu è cù musculi prominenti.
  I dui picciotti sò terminatori.
  Cumincianu à sparà à l'altru da una longa distanza. È esquivenu à u stessu tempu.
  Esce da a strada di colpi.
  Sasha grida:
  - Per a patria per Stalin !
  Conan si rivolge:
  - Per u Giappone, per l'imperatore !
  Ancu s'ellu ùn hè micca un samurai in tuttu, ma un elfo. Eccu u zitellu Conan, abbattendu una vittura sovietica.
  Sasha risponde simmetricamente - tagliendu u giapponese.
  I dui cumbattenti meritanu esse eroi.
  Si aggreganu, poi si sparghjenu in direzzione diffirenti, ma nimu ùn pò caccià l'altru.
  Sasha grida:
  - Combattevi vile vile !
  Conan risponde:
  - Hè a vostra lotta codda !
  Cunvergenu di novu. Quasi ram l'un l'altru, ma di novu si sparghje in diverse direzzione. Innò, nimu pò colpi à nimu. Questu, sfortunatamente, ùn hè micca pussibule per elli.
  È si spargugliavanu di novu.
  Sasha ringhiò:
  - Per santa Rus' !
  Conan urlò:
  - Innò, u Giappone hè più santu !
  Sasha fischiò è rispose:
  Ma ùn site micca Giapponese ! È mancu umanu !
  Conan ringhiò a denti scoperti:
  - È quale sò ?
  Sasha onestamente hà rispostu:
  - Sò di una spezia di elfi di luce !
  Conan ridacchiò è rispose, tagliendu un altru aviò sovieticu:
  - Hè cusì chì a sapete !
  Sashka hà nutatu, cun un sorrisu di denti di perla:
  - So assai !
  Conan suggerì allora:
  - Facemu cusì ! Per mè personalmente, sta guerra hè più cum'è un ghjocu è divertimentu, sì ancu un zitellu di u XXI seculu ! Chì vulete per a seconda guerra mundiale ?
  Sasha hà logicamente nutatu, abbattendu una vittura giapponese:
  - Sò vinutu da a Russia, è prima di a Russia era l'URSS. Allora possu dì chì mi battu per a mo Patria !
  Conan ridacchiò è rimarcò:
  - È aghju statu inventatu da un elfo giapponese Conan, è hà disegnatu l'anime. Hè per quessa chì mi battu per u Giappone. Allora questu hè ancu, in una certa misura, a mo patria !
  Sasha hà mandatu di novu per un avvicinamentu. Anu sparati da daretu à tutte e mitragliatrici, ma ùn si pudianu chjappà.
  Hanu finitu di munizioni.
  Conan hà suggeritu:
  - Aiò! Tu è eiu abbandunemu tramindui a seconda guerra mundiale ! Sò in u mo mondu, è tù sì in u toiu... È chì l'eventi piglianu u so cursu !
  Sasha hà rispostu:
  - Innò, chì ùn farà micca ! U Giappone hà digià attaccatu l'URSS è hà creatu prublemi cù questu. O faremu cusì chì site in a Siconda Guerra Munniali, cum'è s'ellu ùn era micca. O resteraghju quì à luttà !
  Conan ridacchiò è rispose:
  - U tempu per noi dui in a seconda guerra mundiale hè finitu ! È vultemu in i nostri mondi ! In quantu à u cambiamentu, aghju riesciutu più chè tè, ghjovanu ufficiale, perchè sò un elfo ! Iè, ùn anu micca lasciatu subitu à u timone di l'aviò !
  Sasha ringhiò:
  - Siate per ...
  Ma prima ch'ellu avia u tempu, un lampu s'hè lampatu, è i dui aerei, piloti-as, sparivanu da l'aria.
  Allora a guerra continuò senza dui guerrieri di mondi diffirenti. Unu di i cartoni di l'anime giapponese, è l'altru picciottu, natu in u XXI seculu, vultò à i so tempi.
  Ma l'attu hè digià fattu, è u Giappone, dopu avè scunfittu i Stati Uniti in mare, attacca l'URSS da u livante.
  Stalin hè furzatu à trasfiriri forzi significativu à l'Oriente, è pospone l'offensiva vicinu à Stalingrad. True, l'operazione Rzhev-Sychov hè sempre accaduta, ma cù ancu menu successu chì in a storia vera. I tedeschi riescenu à ripiglià l'offensiva di e truppe sovietiche, inflittendu grandi danni.
  True, in Africa l'alliati anu pigliatu l'iniziativa. Ma a causa di a mancanza di bisognu di salvà Paulus da a caldaia, Rommel hà ricivutu più rinforzi, è hà fattu un attaccu assai efficace à l'Americani in Algeri, catturà più di cinquanta mila suldati è ufficiali.
  U dannu pisanti hà causatu disaccordi in u cumandamentu americanu, è Roosevelt hà congelatu u trasferimentu di e truppe in Africa, è in generale hà dichjaratu chì l'Oceanu Pacificu era più impurtante per l'America.
  Una parte di l'armata di i Stati Uniti, è a maiò parte di l'industriali, anu insistitu ancu à fucalizza nantu à u Giappone.
  In u risultatu, in i Stati Uniti, i sustenidori di l'isulazione anu pussutu sfondà u prughjettu di a non-participazione di l'America à a guerra in Europa. Una tregua hè stata ancu offerta à a Wehrmacht.
  Hitler, chì hà avutu prublemi cù riserve, accunsentì à una tregua cù l'Americani.
  A Gran Bretagna ùn vulia micca cummattiri senza i Stati Uniti è prupostu ancu una tregua per un annu.
  U Führer accunsentì cun questu. In l'invernu, i tedeschi anu pussutu tene u fronte. Solu vicinu à Leningrad, l'Operazione Iskra, hè stata coronata di successu, è era pussibule di sfondà u corridore.
  I tedeschi anu pussutu catturà cumplettamente Stalingrad in dicembre, ma ùn anu più avanzatu.
  À a fini di ferraghju, l'Armata Rossa hà fattu un successu successu vicinu à Voronezh, è hà sappiutu avanzà significativamente. Ma Mainstein, cun una contrastazione in marzu, hà sappiutu circundà e truppe sovietiche è restaurà a situazione.
  Rossu hà pigliatu assai danni. È calmu per un pezzu.
  I tedeschi, intantu, anu dichjaratu a guerra tutale in ferraghju. È l'alliati anu cessatu di bombardà è di cumbattimentu.
  In u Terzu Reich, a pruduzzione di l'armi, in particulare i tanki, hà aumentatu dramaticamente.
  U Fritz hà pianificatu, utilizendu i "Tigri", "Pantere" è "Ferdinands" per decide u risultatu di a guerra in u so favore.
  Ma di sicuru questu ùn era micca abbastanza. Anu purtatu u colpu principale in l'area di Stalingrad, longu a costa di Volga, in a direzzione di u Mari Caspiu.
  U pianu era di taglià u Caucasu per terra da u restu di l'URSS. E poi si move à Baku longu a costa Caspian.
  À u listessu tempu, i tedeschi anu fattu sforzi diplomatichi per participà à a Turchia in a guerra.
  Anu digià datu una prumessa di principiu di sbattà se a Wehrmacht esce à u Mari Caspiu.
  U Giappone era sempre in guerra. Hè stata capace di taglià Vladivostok è catturà Mongolia.
  I samurai anu assai infanterie è cumbattenu fanaticamente. I tanki sò piuttostu debuli, ma sò ligeri, mobili è boni di fabricazione. È u più impurtante cù u trafficu bonu.
  In corta, a forza di u nimicu hè grande. È Stalin ùn sapi micca ciò chì fà.
  Finu a ora, tutta a scumessa hè nantu à trenta quattru. Ma sò più debuli di e vitture tedesche, in particulare i Tigri. U tank KV hè ancu peggiu è più pesu.
  U cannone 45 mm hè anticu, è u 76 mm ùn hè micca abbastanza forte.
  L'aviazione in termini pratichi ùn hè micca male. In particulare u Yak-9, però, hè piuttostu debule in armi.
  I tedeschi naturalmente anu fattu una scumessa nantu à u Focke-Wulf ! Ma a vittura era difficiule di gestisce. Ancu s'ellu hè assai putente è veloce.
  U ME-309 hà cuminciatu à ghjunghje, una vittura veloce cù sette punti di spara, ma ancu micca assai faciule di guidà è pisanti. E chistu significa cun manuvra peggiu.
  Più o menu di i novi sviluppi, u Yu-188 è Yu-288 anu successu, chì sò boni bombers.
  E, sicuru, i primi jet cars cuminciaru à apparisce. Ma micca ancu in massa.
  I tedeschi cuminciaru l'offensiva solu u 15 di ghjugnu, trasferendu massa di tanki. E, sicuru, eranu aspittati da u principiu. Una forte difesa hè stata custruita.
  Una vera citadella.
  Inoltre, IL-2 hà preparatu una bona sorpresa per i tedeschi in forma di picculi bombe cumulative.
  Ma questu ùn hè micca abbastanza ... I tedeschi eranu sempre più forti. Anu accumulatu infanterie sempre più esperta, sia aviazione è tanki.
  Senza un fronte uccidintali, i Nazis sò più forti in l'aria. In i tanki, anu un picculu vantaghju in numeri, ma in qualità per via di i veiculi pisanti.
  In artiglieria, ancu un pocu di più barili da l'URSS. Ma di sicuru, in termini di calibre, u nemicu hè avanti.
  Resta solu à cuntà nantu à una difesa putente, è a resilienza di u populu suvièticu.
  
  
  
  NAPOLEONE VINCI SOTTA L'ACQUA
  Napulione u Grande attaccò Hamilton un paru d'ore prima è hà sappiutu scunfighjallu prima chì Blucher s'avvicinò. È dopu hà scunfittu Blucher.
  In sti cundizioni, a Russia, guidata da Lisandru Primu, hà decisu di ùn luttà cù Napoleone. L'Austriachi, chì parevanu parenti cun ellu, offrinu a pace in termini moderati.
  A Francia hà ricivutu dui picculi spazii in Italia abitati da i Francesi, è l'Olanda in a so cumpusizioni. L'indemnità hè stata sguassata, è l'autorità di Napulione I fù ricunnisciuta.
  Un equilibriu tempurale hè statu stabilitu. A Francia era troppu stancu di guerri, è Napulione si pusò tranquillamente per un pezzu. Ancu s'è certi riforme cuminciaru à fà. Unu di i più impurtanti hè l'intruduzione ufficiale di a poligamia, cù u dirittu di avè finu à quattru partenarii.
  Ancu s'è a Chjesa Cattòlica hà resistitu, l'autorità di u papatu hè cascata assai. È i Protestanti anu dimustratu flessibilità in questa materia.
  Napulione stessu era quasi un ateu. Hà separatu fermamente a chjesa da u statu. Cume, e lege seculari ùn vi cuncernanu micca.
  Napulione u Grande, avendu un pocu ristauratu u putere di a Francia, invadiu l'Algeria è u Maroccu. Cuminciò à annexà e culunie in Africa à i so pussidimentu. Prestu e so truppe piglianu a Libia. Ma l'Eggittu hè statu impeditu di esse pigliatu da a Gran Bretagna, chì ellu stessu ùn avia micca vedutu.
  Napulione hà decisu chì era megliu ùn principià una guerra in mare, induve era assai più debule chè l'inimicu. Inoltre, hè ancu necessariu di digerirà ciò chì hè statu catturatu in Africa.
  I Francesi anu decisu di trasfurmà in Niger, è cunquistà e terri in l'Occidenti è u centru di l'Africa.
  Napulione hà sappiutu di stabilisce boni rilazioni cù a Russia, soprattuttu dopu à l'arrivu à u putere di Nicholas I, cù quale sò diventati amici, è cù l'Austria. Inoltre, in u 1829, l'Austria è a Francia intrinu in guerra contr'à Turchia da u latu di a Russia. Chì s'hè rivelatu una mossa forte in generale.
  Türkiye hè stata finalmente espulsa da i Balcani. A Bosnia-Erzegovina divintò parti di l'Austria, a Russia hà ricivutu a parti orientali di a Romania, è a parti uccidintali divintò austriaca.
  A Bulgaria è a Serbia anu acquistatu formalmente l'indipendenza, ma i Bulgari diventenu vassalli di Russia, è i Serbi d'Austria. A Francia hà ricevutu sottu à u so cuntrollu u Regnu di Sardegna è Napuli. Inoltre, i Francesi anu pigliatu Creta da a Grecia è una parte di l'isuli. A Grecia stessu nantu à u cuntinente hà acquistatu formalmente l'indipendenza, ma sottu l'auspici di Francia.
  Turchia in Auropa ferma in pussessu di pratica solu Istanbul.
  A Russia hà ancu ricevutu Transcaucasia, è Batumi, è Kars, è Erzurum - quasi tutti i terri abitati da l'Armeni è i Kurdi. U nordu di l'Iraq divintò russu, è u sudu era annessu da i britannichi.
  Türkiye hè stata relegata à a categuria di putenzi minori. È a Russia, à u cuntrariu, hè stata più forte chì in a storia vera. Napulione hè mortu in u 1837, lassendu à a Francia una putenza grande è putente cù pussedimenti coloniali in Africa, Europa è parti di l'Asia.
  Dopu à quessa, u so figliolu Napulione II vinni à u putere. Più altu, biondu, hà ereditatu grandi ambizioni da u babbu. È hà fattu un tentativu di creà una coalition contr'à a Gran Bretagna.
  L'Austria accunsentì cù questu, è a Russia, chì à quellu tempu era impantanata in a guerra in u Caucasu, rifiutò di fà una guerra di coalition. Allora in u 1846 l'Austria è a Francia andonu in guerra cù a Germania. Ùn hè ancu unitu sottu Prussia. Iè, è e forze eranu ineguali. L'Austria hè à u piccu di u so putere è a Francia dinò... È a Prussia ùn hè micca assai forte.
  In u risultatu di a guerra, tutte e terri tudischi sò stati catturati è spartuti trà i Francesi è l'Austriachi. Allora Napulione II hà annessu prestu u Danimarca à ellu stessu. In u 1851, a Norvegia hè stata catturata da i Francesi.
  È in u 1853, Nicholas I infini s'unì à a coalition. A Russia, l'Austria è a Francia cadevanu nantu à ciò chì restava di Turchia è Gran Bretagna.
  In terra, u successu hà cuntribuitu à a coalition. In mare, e cose eranu un pocu megliu per i britannichi. Ma a coalition hà catturatu tuttu u Mediu Oriente, l'Eggittu, u Sudan. E poi l'Iran. È in u 1857 Russia, Francia è Austria si trasfirìu in India. È anu pussutu ancu catturà.
  Ci era una cunquista di l'Africa cù un avanzu à u sudu. È a Gran Bretagna stessa hè stata strangolata da un bloccu cuntinentale. À u listessu tempu, trè imperi custruivanu flotte.
  U so vantaghju in u putere di cummattimentu è e risorse era diventatu più forte è più forte.
  È in u 1862, in vista di a minaccia di u sbarcu di Russia, Francia è Austria in a metropole stessu, i britannichi dumandavanu a pace. A Gran Bretagna duvia accunsente à una seria di cundizioni umilianti è rinunzià e so culunie.
  Nicholas u Primu morse in u 1864 ... Alessandru II hà successu à u so tronu. Ma stu rè era torna sfurtunatu. Digià in l'aprili di u 1866, hè statu sparatu da u nobile Karakazov è a liberazione longu aspittata di i paisani ùn hè micca fattu.
  È u novu ghjovanu Tsar Alessandru Terzu era contru à a liberazione di i paisani. È cuntinuò u cursu cunservatore. Tuttavia, a Russia avanzava in Asia è Cina.
  In i Stati Uniti, a guerra civile si trascinò. In particulare dopu l'assassiniu di Abraham Lincoln. Serii disaccordi sò ghjunti trà i nordisti. A guerra durò più di deci anni, è i Stati Uniti sò stati frammentati. A prolongazione di a guerra hè stata facilitata da l'aiutu di Napulione II à i miridiunali, è a vuluntà di avè un Stati Uniti forte, à a fruntiera cù a culunia francese di u Canada, è u vassal Messicu. Napulione II regnò sin'à u 1879, è u so regnu hè abbastanza longu : quarantadui anni è gloriosu. I francesi occupanu cumplettamente l'Africa, solu l'Austria hà pigliatu un pocu in questu, prufittà da a Siria, a Palestina, l'Indochina, in parte l'India, l'Iran è cusì.
  Fortificatu in Canada, Messicu, hà cuminciatu à penetrà in l'America Latina. In Spagna è Portugallu, i rè pro-francesi cuminciaru à guvernà. Gran Bretagna divintò un paese minore.
  True, Russia hà rinfurzatu, è un pocu Austria. Ma questu ùn hè micca scantu.
  Napulione III, figliolu di Nabulionu II, hà sappiutu u tronu. Aveva già trentottu anni. Un imperatore piuttostu maturu, cuntinuò a pulitica di u so babbu, facendu guerri in America Latina è ammaistrà l'Australia è l'Oceanu Pacificu.
  A Russia in quellu tempu hà cunquistatu è digeritu a Cina è l'India, assai di terra. In u 1904, i Russi sò ancu sbarcati in Giappone, avè cunquistatu prima a Corea. A guerra cù u Giappone si trascinò un pocu è si trasfirìu in una fase partigiana. Napulione III cunquistò l'America Latina, quasi tuttu u Cuntinente Rossu. Ma ùn hà micca avutu u tempu d'entre in i Stati Uniti è hè mortu in u 1909.
  Napulione Quartu - tutti i figlioli maiori sò tradiziunali chjamati Napoleons, pigliò è attaccò i Stati Uniti per compie a consolidazione di a terra. I Stati Uniti, intantu, sò stati divisi in trè parti, è sò stati relativamente arretrati. E numarosi armate francesi li catturà.
  A Russia hà sempre battutu i partigiani giapponesi per un bellu pezzu, è l'insurrezioni sempre spuntavanu in Cina.
  In u 1913, Lisandru III morse, è Nicholas II hà cullatu u tronu. U novu rè cuntinuò u cursu di u so babbu.
  Dopu à a cunquista di i Stati Uniti, Napulione Quartu vulia più. Gran Bretagna, per avà senza culunie, ùn hè micca assai forte. L'Austria è a Russia, sò i dui principali putenzi in u mondu oltri a Francia.
  Inoltre, in i dui imperi ci sò monarchie assulute, è in a Russia tsarista opera ancu a servitù!
  Napulione Quartu ci pensa... Ma cumbatte dui mostri à una volta hè un compitu impussibule. O troppu cumplicatu. Hè necessariu di sceglie unu di elli è batte inseme.
  Dopu à a morte di l'imperatore Franz Joseph in u 1916, chì hà rignatu per sessanta ottu anni - unu di i regni più longu in u mondu, u so nipote Carlu I hà cullatu à u tronu. E dopu chì i scontri cuminciaru in Austria. Micca tutti ricunnosce u novu eredi, chì l'unicu bis-bisannaghju Franz II era imperatore.
  È scoppiavanu parechje rivolte è colpi di statu.
  Francia è Russia anu mandatu truppe in Austria. U colpu cunghjuntu hà purtatu à a scunfitta rapida di l'imperu patchwork è a so divisione. È prestu a Svezia hè stata divisa.
  A Francia include ancu Spagna è Portugallu.
  Cusì, ci sò solu dui paesi in u mondu: Francia è Russia, chì anu spartutu tutti i territorii ...
  Nicolau II è Napulione IV. Tale hè a cumminazzioni. È dui monarchi stanu di fronte l'un à l'altru... Ma a guerra ùn hà mai cuminciatu... Nicholas II hè mortu in u 1936. Hè successu da Alexei II. È Napulione IV hè mortu un annu dopu in u 1937. Ùn hè statu successu micca da u figliolu maiò, chì hè ancu mortu, ma da u mezu Louis XIX.
  U novu rè era ghjovanu è Alexei ghjovanu. È in u 1941, si battevanu parechji mesi da maghju à dicembre... Dopu à quale fece a pace, in cundizioni senza annessi è indemnità.
  Era digià l'ultima guerra di dui imperi mundiali. In u 1943, i Francesi sò volati à a luna. È i Russi in u 1945. L'espansione spaziale hà iniziatu.
  È dui imperi: Russu è Francese, Bonaparte è Dinastie Romanov cunvivavanu in pace.
  Cusì, in generale, a vita hà sviluppatu abbastanza tranquillamente in un altru sistema di l'universu terrenu.
  À a fine di u XXu seculu, i Russi è i Francesi anu sappiutu visità guasi tutti i pianeti di u sistema sulari, è sviluppanu l'industria spaziale.
  In generale, ùn ci era micca epidemie è fami nantu à a Terra. I tassi di natalità in i dui imperi sò stati cuntrullati, è e religioni eranu limitati in u scopu.
  A chjesa hè stata siparata da u statu, è l'ateismu è u novu paganisimu sò diventati di moda.
  È e guerri sparivanu in tuttu, cum'è ùn ci era quasi nisuna agitazione maiò.
  
  SE RASPUTIN SOPRAVVIVERIA
  Rasputin da qualchì miraculu, malgradu u velenu è a ferita in u stomacu, hà sempre sopravvissutu dopu à l'attentatu d'assassiniu. In u risultatu di l'entourage longu pianificatu di u Tsar Nicholas II, u colpu di palazzu ùn hè micca fattu. U zar hà passatu successu u stadiu più difficiule in a storia di Russia. È à a fini d'aprili, appena e strade siccavanu, l'offensiva assai aspittata principia in u sudu.
  L'efficacità di cummattimentu di l'armata zarista ùn hè micca minata da i decreti stupidi di u Guvernu Provisionale, è sottu u cumandamentu di u cumandante eccezziunale Brusilov, hà ottinutu grandi successi. A strada, in a storia vera, prima ci sò stati grandi successi, l'offensiva hà fiascatu com'è u risultatu di u sabotage, sia da i bolscevichi è altri elementi distruttivi, cumpresi a grande burguesia è i ministri di u Guvernu Pruvisionale.
  È cusì ùn ci hè micca sabotage, l'armata hè sempre forte cù a disciplina di i generali zaristi. È a morale di l'Austriachi è soprattuttu l'unità slave hè cascata.
  Brusilov pigliò Lvov, è avanzò finu à l'assediu di Przemysl.
  Solu debilitandu seriamente u fronte in u centru, i tedeschi fermanu in qualchì manera l'offensiva russa.
  Tuttavia, e truppe russe anu ancu colpitu in Romania. Ci sò stati grandi successi. È ancu ripigliò Bucarest è Transilvania.
  I tedeschi anu cacciatu ancu e truppe da altri settori, salvendu l'Austriachi. A situazione per a Germania hè stata aggravata da l'entrata di i Stati Uniti in a guerra in April 1917. Perchè ùn unisce micca à l'Americani? Si vede chì a Germania hè digià in navigazione è hè piacevule à esse trà i vincitori.
  In u vaghjimu, quandu u sleet hà cuminciatu à falà, l'offensiva di e truppe russe in u centru contr'à l'unità tedesca attuale hà finalmente cuminciatu.
  A poca visibilità in a neve umida hà impeditu u travagliu di i mitragliatori è l'artiglieri tedeschi. Inoltre, in u fretu, u Fritz sempre urla peghju chè i Russi, più abituati à u clima duru.
  Allora u cumandante più decisu è capace Kornilov cumandava u front cintrali, uccidintali, chì scacciò un predecessore micca cusì audace.
  E truppe russe sfondanu e difese tedesche debilitate è avanzanu cun successu, catturà un gran numaru di prigiuneri è trofei.
  Solu nantu à u fiumu Vistula, avendu debilitatu e so truppe in u punente, i tedeschi anu pussutu piantà l'avanzata di e truppe russe. L'armata zarista liberò i Stati Baltichi è intrì in Prussia orientale.
  I Russi anu ancu ottinutu grandi successi in u settore miridiunali di u fronte contr'à Turchia. À a fine di l'annu, cù i britannichi è i francesi, guasi cumplettamente captu l'Asia Minore, è si avvicinavanu à Istanbul.
  In ghjennaghju, Istanbul hè cascatu sottu pressione principarmenti da e truppe russe, è l'Imperu Ottumanu capitulatu.
  L'annu 1918 hè ghjuntu. In Russia, anu cridutu in una vittoria rapida, è u paese hà tenutu, malgradu tutte e difficultà militari. L'Alliati anu ancu pressatu i tedeschi un pocu in l'Occidenti, è cridunu in u so successu.
  L'America trasfirìu di più in più divisioni novi. L'Austria-Ungheria cadeva in pezzi è u so esercitu disertò. A Bulgaria dichjarò a guerra à a Germania è à l'Austria-Ungheria, si ritirava da l'unione di i stati cintrali. È a Turchia hè stata scunfitta.
  Di sicuru, l'umore suscitatu in Germania per finisce sta guerra u più prestu pussibule.
  Ma ancora un pocu indecisu. È induve vai ? Torna in marzu, senza aspittà per u clima cálido, a Russia hà sbattutu à l'Austria-Ungheria digià rottu è hà sbulicatu u fronte. I tedeschi ùn pudianu resiste à l'attaccu è scorri. Sò stati sfracicati cù una grande perdita. Budapest cascò è l'Imperu Austriacu capitulò.
  Qualchì tempu dopu, un colpu di statu in Germania, è u 9 di maghju di u 1918, l'Imperu tedescu capitula.
  Cusì finì a Prima Guerra Munniali. Questu hè statu seguitu da negoziazioni in Versailles, è a firma di un novu sistema di pace.
  L'Imperu Ottumanu hè sparitu da a mappa. Hè stata divisa da Russia, Gran Bretagna, Francia. L'imperu tsarist hà ricivutu Custantinopuli, è l'Asia Minore cù l'Armenia. Gran Bretagna Iraq, Palestina, pussessi ottomani in Arabia Saudita, è Francia Siria. L'Austria-Ungheria hè ancu sparita da a mappa di l'Europa. A Russia hà ricevutu Galizia, Bucovina, Cracovia cù terri polacchi. A Cecoslovacchia diventò parti di Russia, mantenendu una certa autonomia, ma Nicola II divintò u rè di a Repubblica Ceca è di a Slovacchia. Cracovia intrì in u Regnu di Pulonia, cum'è Poznan è parte di e terri tudischi. Cumpresu Danzig. A Russia hà ancu ricevutu a regione Klaipeda. Sviluppendu significativamente a pruprietà.
  In l'Occidenti, l'Alimagna riturnò i pussidimenti francesi è danesi presi da Bismarck. È era ancu furzata à accunsentì una zona demilitarizzata in u bacinu di u Renu. A Germania era ancu custretta à pagà enormi riparazioni à i paesi vittoriosi. Prima di tuttu, Russia è Francia cum'è i più affettati da i tedeschi.
  Iugoslavia hè ancu apparsu, chì si ricunnosce cum'è un vassallu di Russia, ma ùn hè micca diventatu formalmente parte di questu. L'Ungheria hè stata tagliata è ancu ricunnisciuta cum'è un vassallu di Russia. L'Austria era formalmente indipindente, ma hà pagatu riparazioni. Romania hà ricevutu Transilvania.
  Ognunu era più o menu cuntentu fora di quelli chì anu persu. Türkiye è l'Austria-Ungheria sò spariti da a mappa di l'Europa è l'Asia. È a Russia hà aumentatu a pupulazione è u territoriu. In quantu à a Francia, u Giappone, a Gran Bretagna è solu i Stati Uniti anu ricivutu solu una piccula parte di e riparazioni. I pussedimenti di a Germania in u Pacificu eranu spartuti trà u Giappone è a Gran Bretagna. In Africa, soprattuttu Gran Bretagna.
  Uni pochi mesi dopu, a Russia s'unì à u latu britannicu in a guerra in Afganistan. Una vittoria rapida hè stata vinta, è per a prima volta hè stata pruvata in battaglia, un tank sviluppatu da u figliolu di Mendeleev. A nova vittura hà dimustratu assai efficace è cun boni caratteristiche di guida.
  Hè stata chjamata "Alexey" in onore di l'eredi di u tronu. E sta vittura pareva assai promettente.
  Dopu à a cunquista è a spartizione di l'Afghanistan, principia un periodu di pace. Ancu s'ellu sò passati parechji picculi guerri. Russia è Gran Bretagna divisu l'Iran. È tandu l'Alliati cumplettanu a partizione di l'Arabia Saudita.
  L'ecunumia di Russia hà sappiutu una rapida crescita di circa deci per centu annu, è hè vinutu in u 1929 in u sicondu postu. I Stati Uniti eranu ancu in rapida crescita, un pocu menu di Francia, è ancu menu di Germania. È a Gran Bretagna era cumplettamente stagnante, à pocu pressu u livellu di prima guerra.
  In ogni casu, quandu a Great Depression hà scoppiatu, hè diventatu più difficiule di novu è a ribellione è i disordini cuminciaru à cresce.
  Nicholas II hà rinfurzatu a so autorità vincendu a Prima Guerra Munniali. U zar hà riduciutu u ghjornu di travagliu à dece ore è mezu, è u sabbatu è i ghjorni pre-vacanze à ottu ore. U salariu in Russia hà crisciutu. I prezzi fermanu stabile, è u rublu tsarist era a munita più forte in a terra.
  Inoltre, u rè in u 1925 hà introduttu una educazione gratuita di sette anni. È in u 1929, l'educazione di sette gradi hè diventata ubligatoria. L'assistenza sanitaria gratuita hè ancu diventata più accessibile.
  È uttene l'istruzione superiore gratuitamente hè diventatu assai più faciule. E pensioni anu aumentatu, è sò stati pagati ancu à i travagliadori è a casalinga, è i disabili.
  Ma a Grande Depressione hà aggravatu torna tutti i prublemi. È dinò si ricurdavanu di a Duma, chì u zar hà dissolutu, ma ùn sò mai stati elezzioni novi. Ciò chì hà purtatu à a rinascita di l'assolutismu.
  U rè hà ricivutu di novu u dirittu di legiferari, è cuminciò à mustrà attività notevuli. Tuttavia, hè ancu megliu senza a Duma di Statu, u Cunsigliu di Statu hà travagliatu, è u Codice Civile di l'Imperu Russu hè statu aduttatu.
  In ogni casu, a nova burguesia vulia più demucrazia, è almenu a rinascita di a Duma. Duranti a depressione, u pruletariatu è i paisani cuminciaru à ribelli.
  Tuttu u paese, a classa kulak hè diventata assai più forte. Ma i pruprietarii anu sempre mantenutu a pruprietà di a terra. I tassi di natalità sò stati elevati è i tassi di morte anu diminuitu, soprattuttu cù l'assistenza medica mejorata. Questu hà purtatu à a crescita di a pupulazione è a frammentazione di a terra. True, una parte di sta crescita hè stata assorbita da a cità. Duranti a depressione, u disoccupazione hè cresciutu.
  Ma u guvernu zarista, per misure energiche, hà sappiutu mitigà e cunsequenze di a depressione. In u 1931, quandu u Giappone hà invaditu a Cina è hà pruvatu à stabilisce un guvernu pupu in Manciuria. Questu hà violatu l'accordi previ è divintò u mutivu di l'entrata di Russia in a guerra.
  L'esercitu tsarist à questu tempu avia i tanki più avanzati è putenti in u mondu, i migliori aerei, cumpresi sei mutori di bombe. Cusì, in a Russia Tsarist, apparsu i primi elicotteri produtti in massa in u mondu, è i più riesciuti - fucili senza retrocede.
  In più, u livellu di i generali s'arrizzò in Russia zarista. È a flotta era cumandata da u geniu Ammiragliu Kolchak.
  Duranti a Prima Guerra Munniali, l'armata zarista ripruduceva l'idropuli è li purtò à a perfezione. È attivamente smashed i Giapponesi in mare.
  Dapoi u principiu, a guerra andò sfavorevule per i Giapponesi. Sottu à u zar, un altru Baikal-Amur Mainline hè statu custruitu è u fornimentu di l'armata russa hè stata realizata senza prublemi.
  Superendu a quantità è a qualità di i marshals di campu giapponesi, Denikin è Kornilov, guidò una offensiva riescita. À mezu à i ghjovani generali, Vasilevsky spicca, chì divintò un culunellu à l'età di vinti trè anni durante a Prima Guerra Munniali. È à vinticinque anni era digià generale.
  Di sicuru, ci eranu altri cumandanti. Tukhachevsky hà ancu avutu una rapida crescita di carriera. Scalatu à Budyonny. Una seria di vittorie è da u principiu l'esercitu zarista pussede l'iniziativa, creendu calde è assediate Port Arthur. Tuttavia, l'assediu ùn durò tantu, durante l'assaltu sta citadella impregnable cascò in duie settimane. È in solu quattru mesi di cumbattimentu, a Cina è tutta a Corea sò stati liberati.
  U Tsar Nicholas II, apprufittannu di u fattu chì i Stati Uniti d'America era debilitatu da a Grande Depressione, è ancu chì a Gran Bretagna ùn pudia intervene in a guerra, urdinò di piglià u Giappone sanu è annessu à l'Imperu Russu.
  Kolchak hà scunfittu cumplettamente i samurai in mare, utilizendu, frà altre cose, i migliori imbarcazioni in u mondu. Inoltre, una flotta ghjunse da u Balticu è u Mediterraniu.
  È in marzu di u 1932, l'armata zarista sbarcò in Giappone. Dopu à trè mesi di lotta stubborn, a Terra di u Soli Rising hè stata cunquistata è diventa una pruvincia russa. Hà ospitatu un referendum per unisce à a Russia. E Nicholas II divintò u mikado è l'imperatore giapponese. A Russia hà ancu cunquistatu pussidimentu in l'Oceanu Pacificu.
  Hitler vinni à u putere in Germania in ghjennaghju di u 1933. È sicuru, a so adesione puderia dà nasce à cataclismi.
  U Führer ghjurò subitu fedeltà à Nicholas II, è hà dichjaratu una alleanza cù a Russia.
  Hitler hà prupostu, in una riunione persunale, di sparte e culunie francese è britannica.
  Nicholas II accunsentì. È l'unione di l'Italia, a Germania è a Russia hè stata cunclusa. Contra, sicuru, Gran Bretagna è Francia. In u 1937, a Germania hà annessu l'Austria. À u listessu tempu, Nicholas II, avendu rignatu quasi quaranta trè anni, morse. Nantu à u tronu era u so ghjovanu nipote - Alessandru u quartu. L'eredi Alexei hà sappiutu di marità, di fà un figliolu è ancu mortu di una malatia incurable. U nipote era solu sei anni, è u fratellu di u zar Mikhail Romanov divintò u regnu è u reggente. Micca ghjovanu, ma in generale un rè espertu. In modu, era ellu chì hà realizatu a dirigenza generale per a cattura di u Giappone, è hà avutu u titulu di Grand Marshal, cum'è un generalisimu.
  Regent Mikhail Romanov cuntinuò u cursu versu una alleanza cù l'Allemagne è l'Italia. È u 15 di maghju di u 1940, u Terzu Reich attaccò a Francia, u Belgio è l'Olanda, è ancu a Gran Bretagna. A Russia hà attaccatu ancu e culunie britanniche. È l'Italia si trasfirìu in Africa.
  A guerra hà sviluppatu abbastanza successu. I Russi piglianu in trè mesi tutti i pussidimentu di Gran Bretagna è Francia in Asia. E poi sbarcò in Australia. A Russia hà ancu avanzatu in Africa.
  I tudischi, dopu à a rapida scunfitta di a Francia è l'occupazione di u Belgio è l'Olanda, lancianu un attaccu aereu à a Gran Bretagna. Ùn era micca assai successu finu à chì l'aviazione russa entra in a guerra.
  È a Gran Bretagna hè diventata assai male. È anu bombardatu tuttu ciò chì puderanu. L'Australia hè stata cunquistata rapidamente da e truppe russe. È l'Africa hè stata catturata più lentamente, micca tantu per via di a resistenza di e truppe britanniche è francesi, ma per i grandi distanzi è a mancanza di strade.
  Ùn avianu micca u tempu di catturà a Gran Bretagna in u 1940, ma in l'estiu di u quaranta-unu ci hè statu un sbarcu è, cù i britannichi, hè statu finitu.
  Dopu seguita a guerra cù i Stati Uniti. Roosevelt inadvertitamente si misi in una lotta, è tardi. È a Russia tsarista vulia ricuperà l'Alaska.
  Ma micca solu questu ... In l'inguernu di quaranta-unu - quaranta-dui, e truppe Tsarist attraversò u ghjacciu in u territoriu di i Stati Uniti è scatenu battaglie quì.
  Da u latu di e truppe russe, a superiorità in a quantità è a qualità di e truppe.
  L'Americani stavanu perdendu. È i tedeschi s'intruducevanu da u Canada, è anu ancu ottinutu un grande successu. 1942 hè l'ultimu annu di l'America indipendente. Sottu à i colpi di Russia è di Germania, i Stati Uniti sò tenuti finu à l'8 d'ottobre, quandu, dopu à a caduta di New York è Washington, capitulanu.
  Cusì finì a Siconda Guerra Munniali. Più corta chè in a storia vera, vittoriosa per a Russia è u Terzu Reich. Duranti a guerra, i tedeschi anu ancu occupatu a Spagna è u Portugallu, annessendu e so culunie.
  Ci hè statu un cambiamentu in u mondu. A Russia Tsarista hà annessu tutte e culunie di Gran Bretagna è Francia in l'Asia è u Pacificu, è ancu l'Australia. L'Alaska, a maiò parte di u Canada è i Stati Uniti sò diventati Russi, è a Germania hà ricevutu solu una piccula parte. A maiò parte di l'Africa hè diventata russa. Ma i tudischi piglianu una parte di e culunie francese, belga, purtughese, spagnola.
  I tedeschi anu catturatu ancu a Danimarca è a Norvegia. È a Svezia era divisa cù a Russia. Francia, Belgio, Olanda, Spagna, Portugallu, intrinu in l'unione speciale di i stati di a zona di timbre. I Nazis li occupavanu cù e truppe, ancu s'elli conservavanu guverni fantochi formali. Stessa cosa in Danimarca è Norvegia cù una parte di Svezia.
  A Russia hà pigliatu u cuntrollu di a Gran Bretagna. Siccomu u Tsar Lisandru Quartu era in relazione cù i rè inglesi, era ricunnisciutu com'è monarca di Gran Bretagna.
  L'Italia hà guadagnatu qualchì pussessu in Africa è hà guadagnatu un postu in Etiopia.
  A Russia Tsarista hè senza dubbitu u più putente è vastu imperu in u mondu. Ma u Terzu Reich hè forte. È ci hè statu una pausa tempurale. Hè bisognu di digerisce novi acquisti. Regent Mikhail hà ancu fattu u passu senza precedente di permette à un Russu d'avè quattru mogli.
  Ancu u sinodu era custrettu à ammette questu per accelerà l'assimilazione di a periferia.
  È chì bona idea ! Lisandru Quartu hà ancu maritatu duie volte in a so ghjuventù per fà un esempiu per i so sughjetti. Allora a situazione hè stabilizzata.
  Michael hè mortu in u 1947, è u Tsar Alexander hà veramente ripiglià. È finu à avà, hà successu. Ma a terra ùn era micca abbastanza per Hitler, è u pussidu Fuhrer hà sunniatu di dominazione mundiale.
  È u 20 d'aprile di u 1955 principia una grande guerra contr'à a Russia tsarista. U Terzu Reich è l'Italia, induve u figliolu di Mussolini Jr. hà digià rignatu, attaccò l'imperu di u zar Alessandru IV.
  Cuminciò a Terza Guerra Munniali. L'Argentina, u Brasile, u Venezuela, u Messicu è una quantità di paesi di l'America Latina sò ancu esce da u latu di u Terzu Reich. È scoppia a Terza Guerra Munniali...
  
  
  L'ERRORE DI ROKOSSOVSKII
  Universu parallelu, mondu terrenu. Duranti a Gran Guerra Patriotica, ci era solu una piccula discrepanza cù a storia vera. Rokossovsky hà sappiutu cunvince Stalin à purtà in a 2a Armata di Guardie contr'à Paulus, è altre riserve per distrughjelli prima chì Mainstein s'avvicinò. L'argumentu chì hà ghjucatu un rolu decisivu: "Se distrughjemu Paulus è liberate Stalingrad prima di l'annu novu, serà un effettu puliticu colossale! Catholicismu Natale serà celebratu in Stalingrad ! ".
  Stalin accunsentì chì i pulitici prima di tuttu urdinò l'attaccu à Paulus, mentre chì Mainstein era ritenutu per u mumentu. Ma com'è u risultatu di sta decisione spontanea, i seguenti successi. Sempre in dicembre, relativamente pronti à u cummattimentu, è s'appoghjanu nantu à strutturi difensivi putenti, e truppe di Paulus opponenu una resistenza ostinata, è anu pussutu mantene e so pusizioni. È u 25 di dicembre, Mainstein hà sfondatu un corridore à Stalingrad un pocu à u sudu.
  E battaglie feroci si sò sviluppate. Hitler hà urdinatu di mantene a testa di ponte nantu à u Volga à ogni costu, Stalin hà urdinatu di ricuperà Stalingrad à ogni costu. E battaglie cuminciaru à bolliri, cum'è durante a tempesta di Stalingrad, da i tedeschi, ma avà hè esattamente u cuntrariu.
  E truppe sovietiche s'avanzanu, è i tedeschi anu combattutu disperatamente.
  Per trè mesi è mezu, e battaglie più testaru cuntinuavanu. Sempre più riserve entranu in a battaglia. In ultimamente, à a fini di marzu, i tedeschi sò stati custretti fora di Stalingrad, furzendu à ritruvà à u Don. Ma i perditi di e truppe sovietiche sò stati troppu altu è seguita una longa pausa operativa in l'offensiva.
  I tedeschi anu rinfurzatu ancu u so esercitu cù a mobilizazione tutale, trasfirìu i tanki pisanti "Tiger" è "Panther", liccavanu e so ferite. Ma u rapportu di perdite durante e battaglie hè stata più favurevule per u Fritz chì in a storia vera. Siccomu i Nazis ùn anu micca cascatu in i boilers è si battevanu in cundizioni di difesa più favurevuli per elli. È questu l'hà aiutatu à mantene a prima linea à e linee più favurevuli per elli.
  Iè, l'alliati anu agitu in Africa micca cusì decisivamente. L'absenza di una catastrofa per i tedeschi in u livante hà creatu incertezza è divisioni in i so ranchi. L'Americani, teme pèrdite pesanti, si cumpurtavanu passivamente, è certi britannichi ùn anu micca abbastanza forza.
  Sicondu questu, i Nazis anu sempre un postu in Tunisia è ùn puderanu micca preoccupatu di l'Italia.
  È u 6 di lugliu principia una nova offensiva di i Nazis, vicinu à Stalingrad. Questa volta, però, i Fritz sò più astuti, è ùn anu micca arditu à attaccà, cum'è u cumandamentu sovièticu s'aspittava nantu à a cità stessu, ma trasfirìu e so pinze blindate à u sudu. È hà sappiutu sfondà a linea di difesa.
  Avanzate, Mainstein hà righjuntu u Volga, un centu di chilometri à u sudu di Stalingrad, dopu vultò à u sudu. Il s'agissait d'une manœuvre audacieuse et inattendue. Inoltre, in battaglie offensive, u "Tiger" hà dimustratu a so forza formidable cum'è un tank di rivoluzione cù una forte prutezzione di i lati è a poppa.
  U cumandamentu sovièticu hà pruvatu tardi à risponde cun un contraattaccu, longu una zona fortificata. E battaglie di i tanki si sò sviluppati, induve per a prima volta a Pantera hà dimustratu u so putere in difesa è in embuscata. I tedeschi skillfully parried the counterattacks di e truppe sovietiche cù i so novi tanki. Ferdinannu hà dimustratu chì ùn era micca male ancu.
  Ma a superiorità numerica hè sempre da u latu di l'URSS. I tedeschi ùn anu pussutu avanzà luntanu è sò stati custretti à piantà. A situazione nantu à u Volga paria di congelate. Ma in Cecenia, una rivolta anti-sovietica scoppiò. È a cità di Grozny hè stata presa com'è u risultatu di un doppiu colpu, cù a caduta di i Terek Gates di u Caucasu. A situazione hè diventata assai aggravata. Türkiye si mutò. Unu di i generali ottomani hè statu un agentu tedescu. Simply hà urdinatu à u so corpu per attaccà arbitrariamente e truppe sovietiche, mettendu cusì a dirigenza prima di u fattu di esse attiratu in a guerra. Churchill è Roosevelt stavanu in silenziu, è trenta divisioni turche, chì anu circa un milione di suldati, andavanu à l'offensiva.
  Stu colpu traditore à u spinu, è à u stessu tempu stringhjendu l'arteria di furnimentu longu u Volga, hà aggravatu significativamente a situazione.
  Mainstein, avendu repulsatu i tentativi di e truppe sovietiche per alluntanassi da u Volga, pruvò à sviluppà l'offensiva. Allora u cumandamentu suvièticu hà lanciatu parti di u Fronte di Steppa in battaglia. I tedeschi sò stati fermati, ottanta divisioni suvietiche contr'à cinquanta tedeschi. Ma ùn anu pussutu solu rallentà a so avanzata, ma ùn anu micca scunfittu u nemicu. Mentre in u Caucasu, a situazione aggrava. I Turchi circundanu Erevan è guasi cumplettamente captu Batumi. Ci sò assai pochi riserve sovietiche in Transcaucasia, dopu à a cattura di Grozny, quindici divisioni tedeschi cuntinuavanu à spustà in una direzzione miridiunali, avvicinendu è circundante Tbilisi.
  Di colpu, Stalin urdinò una offensiva in u centru, a terza operazione Rzhev-Sychov. Ma i tudischi eranu pronti per questu, è micca abbastanza forze sò stati attribuiti per fà una offensiva cusì decisiva. A situazione hè stata aggravata da l'entrata di u Giappone in a guerra. True, u samurai ùn hà micca attaccatu l'URSS stessu, ma hà lanciatu una offensiva contru Mongolia. Ma u cumandamentu suvièticu, in risposta, sicuru, trasfirìu e truppe è intrì in battaglia cù i Giapponesi. U pugnu di sei centu millesimi di l'esercitu giapponesi hà destinatu à u colpu, è vinticinque divisioni di più anu da esse trasfiriti urgentemente in u Far East, debilitandu e so forze opposte à u Fritz.
  In quantu à u male, ma l'Alliati aderiscenu à una tattica d'attesa, ancu riduce l'intensità di u bumbardamentu di u cuntinente europeu è di e cità tedesche. È a testa di ponte in Tunisia ùn era ancu attaccata. In generale, l'alliati ùn anu micca fretta di caccià i castagni da u focu. È praticamenti sabotatu a guerra. È i tedeschi è i so satelliti vincenu gradualmente in u Caucasu.
  Allora Stalin hà decisu di agisce cum'è Solon è offre à Hitler una tregua. Inoltre, e cundizioni sò assai favurevuli à i tedeschi. Tutti i prigiuneri di guerra li sò datu gratuitamente, mentre chì i Russi sò ripresi per un riscattu sustanziale. Inoltre, l'URSS s'impegna à furnisce l'oliu è i prudutti di l'oliu, è ancu una quantità di categurie di materie prime, à u Terzu Reich per a durata di a tregua gratuitamente.
  Hitler poraskinuv brains decisu di accettà a pruposta di Stalin. A tregua hè stata per un annu cù a pussibilità di estensione. U 1 di settembre di u 1943, a guerra in u livante cessò. È a lotta ripigliò cun vigore rinnuvatu. Solu sta volta in l'Occidenti. Prima di tuttu, in mare. A Tunisia divintò un puntu d'incendiu è un trampolinu per l'invasione nazista.
  U 25 di nuvembre di u 1943, e forze superiori di i tedeschi sottu u cumandamentu di Mainstein cuminciaru à assaltà Gibraltar. Franco hà ricivutu un ultimatum per lascià passà i Nazis, sinonu era minacciatu di rovescia. Per trè ghjorni è trè notti ci hè statu un assaltu feroce. In questu, i tedeschi anu utilizatu prima una novità: un Sturmtigr armatu cù una bomba jet. Sta macchina hà semplicemente strappatu e pusizioni britanniche, è sterminò u nemicu in modu esponenziale.
  Gibraltar hè a chjave per u cuntrollu di u Mediterraniu è i dui lati l'anu capitu. Alas, i tedeschi avianu più opportunità di cuncentrazione di e so forze. È a furtezza cascò.
  A lotta si intensificava ancu in mare. A pruduzzione di sottumarini in u Terzu Reich supirava quaranta unità per mese è cuntinuò à cresce. Perdita d'alliati in i cresciti marini. È in Africa, una vera guerra si sviluppa. I "Panthers" è "Tigri" tedeschi dimustranu a so superiorità annantu à l'inimicu. L'offensiva tedesca, cum'è parte di un gruppu di trenta divisioni, principia cù una invasione da u Maroccu, è vinticinque divisioni, cù un attaccu à l'Algeria ...
  L'annu novu 1944 hà truvatu tutti quandu a lotta si sviluppau à u so pienu ...
  À a fine di ghjennaghju di u 1944, una grande sacchetta di truppe americane è britanniche si forma in Algeri. E queste forze si rendenu solu dopu una resistenza relativamente pocu. Tandu, i tedeschi, cù i taliani, invadivanu a Libia. Nuvelle altalene africane ammucchiate. U gruppu di Rommel si trasfirìu versu l'Eggittu, è u gruppu di Mainstein versu u ciclu di Niger.
  I tedeschi eranu armati cù u "Panther" -2 cù armatura più putente è un fucile, è ancu un mutore di 900 cavalli. È l'Americani cuminciaru à riceve u tank Sherman M 4. Stalin, à u turnu, hà riarmatu i so pugni di tank T-34-85 è IS-2. Un altru tank tedescu "Tiger" - 2 hè diventatu moralmente obsoletu da u mumentu chì hè statu messu in a pruduzzione seriale. Avè uguali armamenti cù u "Panther" -2 è essendu vinti una tunnellate più pisanti, u mastodonte tedescu "Tiger" -2, solu pocu superatu a so contraparte più ghjovana in armatura, significativamente inferjuri sia in u funziunamentu di guida è in a affidabilità tecnica.
  Ma u più novu jet fighter ME-262 ùn avia uguali, nè in armamenti, nè in velocità. Allora a so superiorità qualitativa era supposta per cumpensà u vantaghju quantitatiu di l'alliati. In generale, un gran numaru di aerei da e truppe di a coalition occidentale ùn pudia micca dà un vantaghju decisivu nantu à u campu di battaglia. L'asi tedeschi eranu superiori in capacità à i so contraparti occidentali, è questu hà influinzatu l'statistiche di battaglie aeree. È l'artiglieria anti-aereo di i Nazis hè in cima. Inoltre, l'alliati sò stati abbandunati da l'indecisione di u so cummandu, chì hà purtatu e forze in battaglia in parte, per via di quale anu patitu assai perdite. È era inconveniente di implementà in Africa.
  Rommel à a mità di marzu hà pigliatu a Libia è andò à El Aman. Quì i britannichi avianu un forte bastione difensivu. È Montgomery cumandò assai efficace, soprattuttu quandu hà ricevutu rinforzi. Ma i tedeschi ùn sò micca cusì perdona. Tirando munizioni supplementari è carburante à a fini d'aprili, i tedeschi anu fattu una manuvra rotonda à traversu u desertu è righjunghjini à l'inseme di u Nilu, sguassendu e difese britanniche. In maghju, Alessandria cascò è i tudischi ghjunghjenu à u Canali di Suez. Türkiye hà ancu invaditu a Siria è a Palestina.
  Ghjugnu divintò un puntu di svolta in a battaglia per u Mediu Oriente. Includeva più di settanta divisioni tedesche è vinti turchi. I britannichi è americani sò stati scunfitti. È in u lugliu, l'Arabia Saudita hè ancu sottu à u cuntrollu di u Terzu Reich, è e truppe fascisti entranu in Iran, induve si movenu, scuntrà solu a resistenza focale da e truppe britanniche. A l'agostu, i tudischi, dopu à quasi marchjendu più di milla chilometri, intrinu in l'India. In settembre, quasi tutta l'India era occupata. A pupulazione lucale scontra a Wehrmacht cum'è liberatori. È u Giappone hà finalmente guadagnatu una fruntiera terrestre cù u so alleatu assai forte.
  U 1 d'ottobre hè ghjuntu. L'annu di a tregua dichjarata cù l'URSS. I tedeschi uniti cù i Giapponesi, pigliò terri da Maroccu à Birmania, cumpresa l'India, ghjunghjenu à l'equatori, pigliendu a maiò parte di l'Africa per elli. Cusì, u Terzu Reich si stende, ma d'altra parte sparghje e so truppe in i cuntinenti.
  Duranti stu tempu, Stalin hà priparatu è furmatu circa trè centu divisioni, cumpresi divisioni tank. È a dimensione tutale di l'armata suviètica hè stata purtata à undici milioni di quali ottu puderia esse usatu in u fronte suvièticu tedescu. Ma a Wehrmacht hà ancu rinfurzatu, ancu s'ellu cercava assai divisioni straniere in a so cumpusizioni. Inoltre, u putere di l'aviò jet hè crisciutu. U ME-262 era digià pruduciutu in millaie di trenta à quaranta aerei à ghjornu, è era senza dubbitu u megliu cumbattimentu di a Siconda Guerra Munniali. I so dui mutori acceleranu à una vitezza di 900 chilometri à l'ora, è quattru pistole 30-mm è più razzi facianu a vittura un avversu assai seriu per ogni aviò.
  U "Panther"-2 hà dimustratu per esse ineguagliatu da e caratteristiche aggregate di un tank, significativamente superiore in armamenti è armature à i "Shermans" M 4 è T-34-85. True, cù un pesu di 47 tunnillati, ma u mutore di 900 cavalli più di cumpensu per questu. Inoltre, u Panther-2 in quantu à l'armatura di perforazione è di l'armatura frontale era superiore à l'IS-2, per ùn dì micca u performance di guida.
  Questu, sicuru, preoccupava Stalin. Ma u Terzu Reich hè sempre in a so infanzia.
  Nuvelle divisioni straniere è culuniali sò create. In l'avvicinamentu di u sviluppu di i tanki di a serie E, cù motori ancu più putenti, armature più spessi è armi più forti. È creanu novi mudelli di aerei. I Nazis anu digià l'Arado jet bomber in a pruduzzione seriale, è u NE-162 apparsu. È u vantaghju di a Wehrmacht cresce.
  Per quessa, Stalin hà avutu qualcosa di pensà: accettà o micca a pruposta di Hitler per allargà a tregua per un altru annu. Da una banda, ùn vulia micca lancià u mo populu in l'abissu di a guerra di novu. Per d 'altra banda , hè chjaru chì serà ancu peghju - u tempu travaglia contru à l'URSS.
  Stalin allargò però a tregua. Hà decisu chì i sàvii ùn si batte micca.
  Ma u Führer inespettatu in dicembre di u 1944 sbarcò in Gran Bretagna. Nisunu s'aspittava chì i Nazis apparsu in l'invernu. È i britannichi anu pussutu esse pigliatu da sorpresa. Surprise, bona urganisazione, assai efficaci fucili autopropulsati E-10, tuttu questu ghjucatu in manu di Fritz.
  È literalmente in una settimana a Gran Bretagna hè stata catturata! Questu hè generalmente un successu colossale di a Wehrmacht!
  Londra hè cascata ! Et le Führer s'imaginait lui-même invincible ! Digià in marzu, l'Islanda hè stata catturata.
  Dopu à quessa, i Nazis suggerenu à l'America - dicenu, chì vulete: cumbatte più o avete sempre dividite e sfere di influenza? Dopu à a morte di Roosevelt, un accostu pragmaticu prevale in i Stati Uniti - a pace hè stata offerta à i tedeschi. U Führer, in ogni modu, hà presentatu una quantità di cundizioni crudeli - cumpresa u pagamentu di riparazioni è cumpensu per i bumbardamenti di e cità tedesche.
  L'Americani esitavanu un pocu, ma dopu à un altru, brutali scunfitta in mare, si cuncilianu. È accettanu e cundizioni di Hitler.
  U Führer pigliò una breve pausa in a guerra... Digerindu i cunquistati è rinfurzà a so pusizioni in Auropa, Africa è Asia.
  Ma u 1 di maghju di u 1947, i Nazis, dopu avè salvatu a so forza è stacked in u tank principale E-75 - u più massivu in a Wehrmacht - invadiu l'URSS.
  Più precisamente, cuntinueghjanu l'offensiva quì. È hà implementatu assai tanki novi.
  L'E-75 divintò u principale, postu chì Hitler era assai piacevule à i grandi vitture. Ancu s'è u mastodonte ùn hè micca sanu successu: più di novanta tunnillati, cù un mutore di solu 900 cavalli - vale à dì, u cisterna ùn hè micca troppu veloce è spessu sbattu. U putente cannone di 128 mm avia un fornimentu più chjucu di cunchiglia è un tiru più lento cà l'88 mm.
  A torre avia una bona prutezzione - una fronte di 252 mm, i lati di 160 mm in un angulu, ma u cascu era peggiu - una fronte di 160 mm, anche se à una inclinazione di 45 gradi, solu 120 mm laterale, è abbastanza altu.
  In generale, l'E-75 era un "King Tiger" abbastanza cultivatu, cù certi prublemi per quessa. In ghjustizia, deve esse nutatu chì u mutore è a trasmissione sò stati situati inseme, chì compacted the layout of the tank. Inoltre, era pussibule di rinfurzà a prutezzione di u cascu cù scudi in u campu.
  Allora l'E-75 era ben prutettu, armatu putenti, ma troppu pisanti, micca assai mobile, è spessu si sguassate.
  L'E-50 era, sicuru, più chjucu, più liggeru, cù un mutore stampatu, è hà sviluppatu velocità di più di sessanta chilometri per ora. È avia un fucile in 88 mm è 100EL lunghezza di canna. È hà fattu 12 colpi per minutu. L'armatura frontale di u casco E-50 hè quasi uguale à quella di l'E-75, a prutezzione di i lati è a torretta hè peghju. Ma in pratica, l'E-50, in ogni casu, cù a so mobilità, menu pesu è affidabilità maiò, hè più efficau cà l'E-75.
  Ma Hitler hà urdinatu di fà una macchina di massa più pesante. In generale, u Fuhrer pruibì a pruduzzione di tanki più ligeri di cinquanta tunnillati. Per prutege u sangue arianu. Solu un picculu numeru di ricunniscenza E-10 è E-5 sò stati pruduciutu.
  Cusì era u tank E-100. È parechji di e so mudificazioni, cumprese quelli cù un lanciatore di bombe.
  U Führer in generale amava tuttu u grande. A mudificazione di u jet TA-400 hè diventatu u bomber più massivu. Iè, hè un putere terribili.
  Yu-488 à pocu pressu in u serviziu, era cunsideratu obsolet, è hè statu rimpiazzatu da una contraparte di jet. I tedeschi avianu bombardieri senza coda B-2 è B-18. Ancu machini assai efficace capaci di bombardà i Stati Uniti da l'Europa.
  È ciò chì solu ùn era micca in l'aria. Ancu i discotechi apparsu, chì, per via di u jet laminar flussu, sò invulnerabili à l'armi chjuchi.
  In corta, e forze sò ineguali. È Hitler aspetta di finisce facilmente l'URSS.
  Ma ùn era micca quì. True, in u Caucasu, i Nazis avanzavanu cù i Turchi. Anu catturatu Baku, Erevan, è tutti i pozzi di petroliu. È da u livante, catturà Primorye, è assediatu Vladivostok, u Giappone avanzava.
  Ma quattru fimmineddi: Natasha, Zoya, Augustina è Svetlana sfidau i Nazis è, quandu a grande offensiva contru Mosca cuminciò, intrinu in a battaglia.
  Natashka hà sparatu una splutazioni è hà lanciatu una granata letale cù u so pede nudu. Lanciava i fascisti e cinguettava:
  - Gloria à a Russia Sovietica !
  Zoya hà ancu pigliatu è falciatu a linea di Fritz. È a punte nude lanciava i rigali di a morte. Hà uccisu assai fascisti.
  È ella cantava :
  - Per novi rializazioni!
  Next Augustine in muvimentu. Schiacciatu i nemici. Li spargugliavanu cù pugni putenti in diverse direzzione. È ancu cù un pede nudu lanciarà un rigalu di distruzzione.
  È canta :
  - Sbatteremu l'assaltu di l'orda maligna !
  È quì hè l'attaccu Svetlana. Hà tagliatu assai di i Nazis. È dopu, i so pedi nudi anu lanciatu di novu un rigalu assassinu.
  È u guerrieru sibilò:
  - Sò un super campionu !
  I quattru guerrieri femini anu travagliatu veramente per tutta a divisione. Ma una divisione, è ancu quattru hè troppu pocu, contr'à tutta a Wehrmacht. In particulare cù armi più forti è più avanzate.
  Allora à a fini d'aostu, i Nazis anu circundatu ancu Mosca. È questu hè assai tristu. È à a fini di dicembre di u 1947, a capitale di l'URSS hè cascata. È a prossima tappa di a guerra hè finita.
  Dopu ùn era più ciò chì era prima... Duranti u 1948, e truppe nazisti cumpritamenti cumpritamenti, cù i Giapponesi, tuttu u territoriu di l'URSS. È hè ancu peghju ...
  Per qualchì tempu, i Nazis facia a guerra cù i partigiani è pigliò Stalin, chì stubbornly ùn vulia micca mette. Dopu à u fattu chì, in April 1951, u capu di l'URSS era ancu distruttu, a guerriglia cuminciò à calà.
  I tedeschi furmò u so guvernu russu pupu, è cummattiu i partigiani cù e forze lucali. È anu sappiutu di successu ... I Stati Uniti finu à avà sò stati oltremare, è acquistanu l'armi nucleari.
  Hitler hà ritardatu a so marchja annantu à l'America per troppu longu. È i Stati Uniti anu pussutu stabilisce a produzzione in massa di bombe atomiche è dopu à l'idrogenu. E poi anu creatu, ancu più tardi di i tedeschi, missili balistici.
  Nisuna parte hà decisu di andà in guerra. Ci era una divisione di sfere di influenza. Tramindui l'USA è a Germania, è u Giappone anu catturatu assai è per quessa anu digeritu i pussessi per u mumentu.
  Hitler si cascò u 20 d'aprile di u 1957, esattamente u so sessantottu anniversariu. Dopu ellu, u Regent Schellenberg hà successu à u putere, rimpiazzà l'eliminatu Himmler. È Goering hè mortu per l'abusu di droghe.
  Schellenberg hà realizatu a liberalizazione parziale in i territorii occupati. È hà introduttu più autogovernu in e culunie. A censura hè ancu diventata più dolce. Ci n'eranu altri fora di u Partitu Nazista.
  Schellenberg hà cuminciatu à ammorbidisce a teoria razzista. Sviluppendu à pocu à pocu nantu à i raghji di u capitalismu è à u stessu tempu secondu u pianu, l'ecunumia di u Terzu Reich hà elevatu u standard di vita.
  E truppe di guerriglia falavanu. A ghjente hà abituatu à a disciplina è u novu ordine. In u 1961, u primu volu versu a luna hà fattu. È in u 1976 à Mars.
  In qualchì modu, i prublemi di a fami sò stati risolti è a rata di nascita hè stata regulata.
  Dopu à Schellenberg, Kleiman guvernò. Hà cuntinuatu ancu à liberalizà.
  U Terzu Reich divintò un imperu demucraticu multipartitu. Ma era impussibile di separà da ellu.
  U Giappone hà ancu sperimentatu a democratizazione. È l'America hè stata longa una demucrazia.
  Quì in u Terzu Reich, dopu à Kleiman, hè statu elettu un novu presidente. È sò diventati - Natasha Rostova. Chì hè veramente cool!
  È hè ghjunta l'era di a demucratizazione è l'ugualità.
  U guerrieru canta ancu ;
  U nostru populu ùn soffrerà micca a soffrenza,
  Lasciate i fucili - a voce infernale di a guerra rimbomba!
  Staremu: cù a speranza di una esclamazione,
  Spalla à spalla : rallied, vechji è ghjovani !
  
  Alzà a baionetta in i calli,
  L'aspettu severu di i cumbattenti - solu ragazzi!
  A terra da u dulore hè diventata tutta grisa,
  E trecce di e ragazze tiranu timidamente!
  
  Semu i figlioli di u populu gloriosu, suvièticu,
  Ùn pudemu micca esse rottu, nè azzaru nè focu !
  Luttemu cù tutte e nostre forze per a libertà !
  Una banda di fascismu - Credu chì a romperemu !
  
  Ch'elli ùn sianu purtati in serviziu - amaramente da fastidiu,
  Ma u pioniere si riunì in battaglia !
  A cravatta hè in focu - tutti l'ochji sò aperti in questu,
  In i gloriosi passi bolscevichi !
  
  Una folla di suldati fughje à l'attaccu cù furia,
  I fascisti tacenu, u rughjone di i cannoni hè strappatu !
  Da u putere rossu sfracicatu di u metallu,
  A bandiera rotta cù a svastica hè cascata !
  
  Induve e nostre batterie sapianu esattamente
  È perchè ? zitellu audace,
  Ancu s'è a neve hè zolla, fa male, turmentavanu u male,
  Quandu era scalzu di notte, caminava in un saccu !
  
  Quandu site chjucu, hè più faciule per scout, più faciule,
  In ogni crack, pudete mette u nasu !
  Avete fattu u ghjuramentu in u fretu, in u boscu,
  Ma qualcunu ridia : u tippu ùn hè micca abbastanza maturu !
  
  E zitelle, ancu, ùn sapianu micca a codardia,
  Ùn si battenu micca peghju, picciotti bravi !
  In vacanze, avemu ballatu in coppie,
  Parlavanu cun paru - peccatu di perdi e parolle !
  
  Cruel Hitler - u servitore di Satanassu,
  Genti senza contu, u bastardu arruvinatu !
  Ma u liberatore schiacciarà l'orda,
  Dopu tuttu, ùn ci hè micca limite à i cunsiglii di forze !
  
  U Partitu Cumunista hà amatu è criatu,
  Noi pionieri valenti per quessa!
  Per ùn suppurtà u signore Fritz,
  Per ch'ùn mettite u ghjugu !
  
  Ci hè statu amparatu à crede sacru in un sognu,
  È ùn dispiace micca i sforzi per u paese!
  Ciò chì avemu suppurtatu, solu ùn pò micca esse misuratu,
  Caru, figlioli di l'armata suviètica!
  
  Nisunu di noi hà riferitu à l'età,
  Scusate per voi stessu - ùn rispettu micca l'altri!
  A morte hè spaventosa, ma ùn aghju micca paura
  Rus' hè invincible - l'armata di i cuncilii !
  
  È un mondu felice venerà nantu à a Terra,
  Ùn ci sarà nè dolore, nè lacrime, nè dolore, nè bisognu !
  Banner nantu à tuttu u pianeta di u cumunismu,
  Quelli chì sò cascati seranu risuscitati in u regnu di a bellezza!
  
  
  Dice u Führer in pezzi
  U Führer sviò un pocu da a storia vera, urdinendu à Rommel, dopu à a rendizione di a guarnigione Tolbuk, di avanzà senza pausa nantu à i britannichi. Cusì, impediscenu di stallà nantu à a difesa è occupanu linee pre-preparate.
  Cuntinuendu l'offensiva, Rommel hà sappiutu, malgradu una forza significativamente menu, per scunfighja i britannichi, è e truppe coloniali si rendenu quasi senza lotta.
  In u risultatu, i britannichi persu l'Eggittu è u cuntrollu di u Canali di Suez. Ma ancu questu ùn era micca a fine di i prublemi per a coalition anti-Hitler.
  U Führer ùn hà micca vultatu a Quarta Armata Panzer à u sudu, è in più, hà affidatu l'attaccu à Stalingrad à l'eroi di Crimea, Mainstein. In u risultatu, i tedeschi anu pussutu catturà a cità nantu à u Volga guasi subitu, è e truppe sovietiche ùn anu micca u tempu di guadagnà un postu.
  Basendu nantu à u successu di e truppe di Mainstein, avanzavanu longu u Volga è ghjunghjenu à u Mari Caspiu. È tandu Turchia intrì in a guerra, trascinendu un colpu forte cù un esercitu di milioni. U Giappone hà ancu vintu a Battaglia di Midway prima di questu, è catturà l'arcipelagu hawaii.
  È cusì u samurai hà apertu un secondu fronte in u Far East. Avanzavanu in grande massa di fanteria. E anu pussutu taglià Vladivostok è piglià Khabarovsk, è ancu catturà a maiò parte di a Mongolia.
  In u risultatu, l'URSS ùn hà micca truvatu a forza per una contraoffensiva invernale. È i Tedeschi, è i Turchi, è altri satelliti di u Terzu Reich, catturà quasi tuttu u Caucasu durante l'inguernu, è l'oliu in Baku.
  A Russia Sovietica si trova in una pusizioni di pressione strategica. Stalin hà ancu accunsentutu à una pace separata cù a Germania in ogni termini.
  U Fuhrer hà ricivutu infurmazione di intelligenza chì u travagliu hè in corso in i Stati Uniti per creà una bomba atomica. È preoccupatu per questu, accunsenu à una pace separata cù l'URSS. Ma di sicuru, pigghiannu tuttu ciò chì digià cunquistata, oltri Leningrad, è tutta Karelia, finu à Arkhangelsk. Un grande tributu hè statu fattu à a Russia Sovietica. U Giappone hà occupatu u mare, è parte di altre terre in u Far East.
  Stalin, rializendu a disperazione di fà una guerra in dui fronti, è teme ancu novi tanki tedeschi - a Pantera è u Tigre, accettò cundizioni di pace estremamente difficiuli, ma manteneu Mosca è u so putere persunale.
  È i Fritz cuntinuavanu a so offensiva in Africa è si trasfirìu in India. In principiu, prughjettanu di piglià tutte e culunie da a Gran Bretagna, è poi catturà a patria.
  I britannichi ùn pudianu mantene in Africa. I Nazis occupanu, cù una resistenza estremamente debule, tuttu u cuntinente neru, è ancu l'India, unendu cù i Giapponesi.
  L'atterrissimu in Gran Bretagna hè accadutu in u ghjugnu di u 1944, quandu i tedeschi avianu sviluppatu l'aviò jet, è, per via di a so superiorità qualitativa, s'amparanu cumplettamente a supremazia in u mare è in l'aria.
  L'America, ancu, perdia à i Giapponesi finu à avà, cum'è anu battutu a flotta Yankee in parte. È questu hà permessu di cumpensà u putenziale ecunomicu più chjucu.
  Gran Bretagna in a patria hè stata rapidamente scunfitta. È dopu, un novu rè pro-tedesco hè stallatu quì, è un guvernu guidatu da Mosley. A maiò parte di e navi di a flotta inglese passanu sottu à u Terzu Reich. In l'aostu, i tudischi anu pigliatu l'Irlanda, è in settembre, l'Operazione Icarus hà fattu, cù a cattura di l'Islanda.
  Cusì, u Terzu Reich hà assicuratu da u bumbardamentu di i Stati Uniti.
  Ma questu ùn era micca abbastanza per u Führer, è u Fritz hà cuminciatu à attaccà l'America.
  Una parte di e truppe hè stata trasferita in Argentina è Brasile. È una parte si trasfirìu per Groenlandia è Canada.
  Di sicuru, cù i giapponesi, i tedeschi anu pigliatu ancu l'Australia.
  In u 1945, i Nazis puderanu catturà territorii significativi in l'Emisferu Occidentale. L'America era affruntata cù i novi tanki tedeschi di a serie E, chì eranu assai superiori à i Sherman è ancu i Pershings. L'E-75 d'Hitler hè statu praticamente impenetrable da ogni angulu da i fucili americani, è diventò prestu u principale tank tedescu. In marzu di u 1946, i Stati Uniti capitulavanu.
  È ci hè statu una pausa militare tempurale. Stalin si pusò tranquillamente, è ùn hà micca scunfittu a barca.
  Hitler hà riposatu per cinque anni è hà digeritu i possedimenti. E poi, però, pigliò è attaccò u Giappone solu u 20 d'aprile di u 1951. Idda avia troppu pussidimentu.
  A guerra durò ottu mesi è finisci cù a cattura di u Giappone è di tutte e so culunie.
  Dopu questu, u Führer hà realizatu parechje operazioni più in America Latina è catturà Spagna è Portugallu, è altri paesi neutrali.
  Türkiye hè ancu cunquistata.
  Ci hè statu chì l'imperu di u Terzu Reich era quasi universale. Mais il y avait encore une URSS dépouillée.
  Stalin hè mortu in marzu di u 1953, è dopu Beria hè statu ancu sparatu. Nikita Khrushchev hà pigliatu u putere. Chì hà urganizatu u 20u cungressu cù l'esposizione di u cultu di a parsunalità di Stalin, è ancu vergognamente persu a guerra.
  È Hitler hà decisu:
  - Catturà l'ultimu putere indipendente in u mondu.
  È cusì, l'1 di maghju di u 1956, a grande offensiva di l'armata mundiale di u Terzu Reich principia annantu à l'URSS. Di novu guerra è grande sangue.
  Hitler avia sessanta sette anni pocu pocu tempu, ma u cannibalu ùn vulia micca calmà.
  U cunfini passava assai vicinu à Mosca - solu dui centu vinti chilometri longu a distanza più corta. Dighjà Rzhev era una cità tedesca. Allora i Fritz s'aspittavanu chì ancu prima di l'estiu piglianu a capitale di l'URSS, è infine compie a consolidazione di l'imperu à una scala planetaria.
  Ma e quattru zitelle, guidate da Natasha, si mettevanu in u so modu.
  Belle ragazze scalze in bikini difendenu a cità sovietica di Kalinin è u 4 di maghju di u 1956, e truppe tedesche s'impatruniscenu, lancianu un assaltu.
  Davanti eranu tedeschi, tanki piramidali di a serie AG. Eranu putenti è cumplitamenti invulnerabili à i fucili sovietici, quandu sparati da tutti l'anguli.
  Ma i Nazis ùn anu micca furtunatu in questu casu: postu ch'elli eranu opposti da quattru ragazze - streghe assai forti. È sti guerrieri sapianu cummattiri u nemicu.
  Natasha hà lanciatu una granata cù u so pede nudu. Ella chjappà a caterpillar di un tank piramidale tedescu. In u risultatu, a vittura hà viratu à manca è rammed u so vicinu.
  È i dui tanki splodavanu à una volta.
  E Natasha cinguettava:
  - Questa hè a mo strategia !
  Zoya, u so cumpagnu, hà ancu lanciatu una granata cù i so pedi nudi. È hà culpitu i caterpillars di u mastodonte nazista piramidale. Sta scunfitta si vultò è sbattò u so vicinu. È torna dui tanki splodanu.
  Zoya grida:
  - Gloria à l'URSS !
  Ulteriore focu porta Augustine. Ella hà ancu lanciatu un pede nudu, qualcosa di assai letale. È hà cacciatu una vittura tedesca in u caterpillar. È in u risultatu, i tanki nazisti scontranu di novu.
  È u diavulu rossu cantava :
  Ùn seremu micca schiavi
  Gettemu i pedi nudi !
  È tandu Svetlana incaricò u nimicu. Iè, cusì precisu è precisu. È ancu cù l'aiutu di i pedi nudi. È i vitture fascisti si sò scontrati. È cumu si scoppianu.
  È Svetlana cantarà:
  - Gloria à a mo Patria !
  E ragazze cumbattenu bravamente!
  Natasha lancia di novu una granata cù u so pede nudu è spinge dui tanki tedeschi, esclamendu:
  - Gloria à Stalin !
  Zoya lancia ancu qualcosa di mortale cù i so pedi nudi, è esclama in cima di i so pulmoni:
  - Per santa Rus' !
  Augustina hà datu una granata cù u so taccu nudu, spinse i mastodonti nazisti è stringhje :
  - Per e fruntiere novi !
  Svetlana, in una frenesia salvatica, scacciò u rigalu di a morte cù i pedi nudi di u so pede graziosu è sibilò:
  - Per una grande vittoria !
  Ragazze cumbattutu cù machini piramidali, assai cool. Ma chì pò esse fattu contr'à forze cusì grande? È avà i Nazis circundavanu cumplettamente Kalinin è i guerrieri anu da esce da u circondu.
  Li tudischi catturaru Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza in maghju, è circundatu cumplettamente Mosca, circundante a cità da tutti i lati.
  È in ghjugnu ci hè statu un assaltu à a capitale.
  I valenti quattru cumbattenu di novu, è cumbattenu disperatamente.
  Natasha fece una volta, lanciava una granata cù u so pede nudu è cantò:
  - Gloria à u nostru mondu !
  Zoya hà ancu sparatu una splutazioni, è hà lanciatu di novu una granata cù u so pede nudu è hà sguillatu à a cima di i so pulmoni:
  - New Stalin hè u mo idulu !
  Allora Augustine u focu, è ancu attivamente tira. È cù i so pedi nudi lancia una granata, è rugi :
  - Ci saranu novi vittorie ! Nuvelli cumbattenti risusciteranu!
  Allora Svetlana spara, falcia l'avversari. È à pedi nudi lancia l'assassinu à i so avversari, urendu :
  - Sarà a nostra vittoria in a guerra santa !
  I quattru si battevanu disperatamente in Mosca. Ma e forze ùn sò micca uguali. A cità era literalmente sopraffatta da hordes, ogni tipu di cumbattenti neri, gialli, marroni chì eranu usati cum'è carne di cannone.
  È u 3 di lugliu, Mosca hà finalmente cascatu ... À questu mumentu, i tedeschi avianu pigliatu Kazan, è Ulyanovsk, è a cità di Gorki, è Ryazan, è veramente a terra à u fiumu Uralsk, è avianu digià assaltatu Orenburg.
  Da u livante, ci era ancu un'offensiva di forze grandi. U 4 di lugliu di u 1956, Nikita Khrushchev uffrì di rende à u Terzu Reich in cambiu di garanzii di a so propria salvezza è di l'altri membri di u Politburo.
  Hitler accunsentì à questu... A guerra era finita dopu à pocu più di dui mesi. È l'equilibriu di u putere da u principiu era senza speranza.
  Tuttavia, e quattru ragazze ùn anu micca accettatu a scunfitta. Siccomu l'URSS hè stata dighjà capturata, pò esse pussibule di piglià è tumbà Hitler?
  È u 9 d'aostu di u 1956, i famiglii quattru ragazze, inseme cù u zitellu Oleg Rybachenko, decisu di attaccà u bunker di Hitler, distrughjendu u principale criminale di tutti i tempi è di i populi.
  È cusì quattru picciotti è un picciottu chì parevanu circa dodici anni, assai musculosi, in ghjustu shorts, si trasfirìu à a residenza di Hitler, chì l'avia sceltu in Cipru.
  A zitella era scalza è in bikini, u zitellu era in shorts, è ancu scalzu. Allora tutti i cinque eranu incaricati di magia.
  Un zitellu è quattru ragazze à l'attaccu.
  Oleg Rybachenko hà lanciatu un pulsar di pedi scalzu, infantile, sparghje i Nazis è sguillava:
  - Per a grandezza di Russia !
  Natasha hà liberatu un lampu da u so ombiccu, brusgiatu u Fritz, è cù i so pedi nudi hà lanciatu una bola di focu, brusgiatu i Nazis è cantendu:
  - Per una nova Rus' !
  Zoya hè ancu à l'attaccu. A punte nude lancia un rigalu assassinu. È espone u pettu, sputendu lampi da ellu !
  Allora cantò :
  - Iè, sia famosu per Rus' !
  Augustine hà ancu scopre i so petti. Hè cascatu un pulsar da u so capezzolu scarlattu. È sputò lampi cù i so pedi nudi.
  È ella cantava :
  - U primu falcu hè Lenin, u sicondu falcu hè Stalin !
  È avà Svetlana hè nantu à l'attaccu. Cumu scaccià un pulsare cù i pedi nudi... Smachjarà i fascisti. È dopu cù un zipper di capezzolu scarlattu. È falà assai di i Nazisti.
  È canta :
  - Per a Patria è Stalin !
  Oleg Rybachenko hè nantu à l'attaccu di novu. Taglia i fascisti cù spade magiche, è libera lampi cù e so dite nude.
  È u zitellu urla :
  - A grandezza di u paese !
  Natasha, sfracciandu i Nazis cù e spade, è lanciando pulsars infernali cù i so pedi nudi, strilla:
  Semu figlioli di Satanassu !
  È una bolla mortale volava da u taccu nudu di a zitella. È scioltu tutti.
  Zoya hè ancu à l'attaccu. Schiaccia tutti cù spade. È cù fulmini di focu da i capezzoli scarlatti acque Fritz. È cù i pedi nudi lancia pulsars infernali.
  Mentre rugia :
  - Per a vera Patria !
  Augustine hè ancu à l'attaccu. È i so capezzoli rubini funzionanu, sputanu cascate di lampi. È e mani taglianu l'avversari cù spade. E punte nude lanciano pulsar.
  A bellezza ardente urla:
  - Per u Diu Negru !
  È quì Svetlana hè à l'offensiva. Ancu una zitella terminatore. I lampi è i pulsars volavanu da i capezzoli di fragole. Anu brusgiatu tuttu intornu à a zitella. I Nazis soprattuttu soffrenu, è i cavalieri di u Terzu Reich.
  È a zitella piglierà è griderà :
  - Pà u più grande Rus' ! mi battu !
  Un zitellu è quattru donne à l'offensiva.
  Si movenu longu i corridori di u bunker. Sterminanu i fascisti. Andanu à Hitler. In fatti, in stu mondu, stu morel hà sappiutu campà per sessanta sette anni. È cusì i cinque terminatori decisu: basta cù Hitler, è l'ammazzaranu! Allora e zitelle è u zitellu si movenu.
  Oleg taglia i Nazis cù spade, è cù i so pedi nudi lancia coaguli di energia, è canta:
  - Gloria à u grande Rus' !
  Natasha, aduprendu i capezzoli scarlatti di u so pettu, è ancu tagliatu i Nazis cù spade, è lanciando pulsars cù i so pedi nudi, grida:
  - Per a Russa Bianca !
  Zoya hè à l'offensiva. Taglia ancu cù e spade è scaccià i lampi à i Nazis cù i capezzoli scarlatti. Et il rugit à lui-même :
  - Vince u Diu biancu !
  È cù i pedi nudi, cum'è un pulsar lanciarà.
  È quì hè Augustine à l'offensiva. Cusì feroce è veloce. Versa ancu fulmini da i capezzoli scarlatti, cum'è da una cornucopia. È distrugge i Nazis cù spade. È cù i piedi nudi qualcosa brusgiatu, cum'è ghjittatu fora.
  Allora u rossu canterà :
  - U Diu Negru darà a vittoria !
  È in l'offensiva contr'à i Nazis, Svetlana. Li taglia ancu cù spade. Da i capezzoli di rubino versa un fulmine, è cù i pedi nudi lancia pulsars smashing.
  È urla in cima à i so pulmoni:
  - Gloria à Svarog !
  I cinque infuria, rovescia i tanki, distrugge i bunker nazisti è cusì. Distrughje l'avversari cum'è locuste.
  Oleg à l'offensiva. U zitellu sbatte cum'è spade. È cù e dite nude lancerà e gambe di i zitelli. È i Nazis, senza prublemi, si metteranu.
  E poi canta :
  - Iè, Gran Rus' ! Sò cun voi !
  Natasha hè ancu à l'offensiva. I Nazis si sfraccianu. Lancia pulsars à pedi nudi. Capezzoli scarlatti, cascate di fulmini spews.
  È canta per ellu stessu:
  - A grandezza di Russia, Svarog hè u mo messia !
  Zoya hè à l'offensiva. Lancia ancu i lampi. È i so capezzoli di rubino sbattulanu cum'è boe di surf da i currenti di l'energia.
  E punte nude, coaguli ardenti di pulsar clic per sè stessi.
  Zoya grida:
  - Gloria à u spaziu Russia !
  È cum'è un taccu nudu piglierà è succorsu à grande scala, a distruzzione.
  È quì in battaglia è Augustine. Cù i pedi nudi, lancia ancu armi distruttive è letali à u nemicu. È i so capezzoli crimson, cum'è da una mitragliatrice, portanu flussi di energia frenetica è distruzzione nantu à u nemicu. Eccu una rossa, cumu sbatte i Nazis. Litteralmente innamurà.
  È cumu chjappà cù u so taccu nudu !
  E ruggiti :
  - Per a forza è a saviezza di u Diu Russu Neru1
  È dopu Svetlana hè nantu à l'attaccu. Distrughje ancu i Nazis cù spade. È i capezzoli scarlatti sputanu rigali di morte. È cumu pigliarà è cantà :
  - Gloria à u nostru grande Rus'.
  È cù u so taccu nudu, chjappà u nemicu cù un pulsar. È pigliarà spade è taglierà ...
  Iè, cinque di i guardiani di Hitler si falcianu assai famusu. Questu hè veramente ciò chì e ragazze anu bisognu.
  È u zitellu cun ellu, Oleg Rybachenko, hè cusì bellu! È i Nazis sterminanu assai famusu.
  Questu hè u zitellu terminatore.
  Spade cum'è slash. È hà da piglià un spinu, è tagliatu i Nazis cù spade. È u pulsar lancerà à pedi nudi.
  E ruggiti :
  - Per a grandezza di l'Auropa !
  È quì Natasha hè à l'offensiva. Cusì furiosa. È ancu da i capezzoli scarlatti liberaranu pulsars. È schiaccia i fascisti. È lancia tali pulsars mortali à pedi nudi.
  È rugheghja in cima à i so pulmoni :
  - Gloria à i dii russi !
  Zoya stessa hè à l'offensiva. È hà uccisu tutti i Nazis cù spade. È tagliate a so pelle in un tamburinu. O piuttostu in un setaccio. È cù un taccu nudu, cum'è da i Nazis, hà da succorsu. E da i capezzoli scarlatini, carica cù flussi di energia. Ebbè, i Nazis anu da fà veramente male.
  È Zoya grida à sè stessu:
  - Per Santa Rus' !
  È tandu Augustine hè diventatu ancu più attivu. Hà lanciatu ancu pulsars cù i so pedi nudi. È da i capezzoli scarlatti cum'è fulmini. È cum'è da un taccu nudu, liberarà un pulsar, fulmini ardenti.
  È grida :
  - A grazia di u Diu Negru hè cun noi !
  È u diavulu di i capelli rossi pigliarà è sbatterà u nemicu.
  È quì Svetlana hè nantu à l'attaccu. Una zitella chì hè solu un fiore di culore luminoso.
  Nazis cunfidenza brucia. E da i capezzoli di rubino manda tali scoppi di mitragliatrice. Chì l'universu sanu pò esse incendiatu. È l'anu pigliatu, pusonu u focu à tutti i nazisti.
  Iè, Hitler avarà un tempu duru, postu chì un tali putere hè contru à ellu.
  Ma Svetlana gridò:
  - È l'amore di u Diu biancu hè cun noi !
  Cinque movimenti à sè stessu. Schiaccia i nazisti senza alcuna pietà. È mostra un sterminiu infernale. Hè quellu chì s'attenta à stà in u modu di tali zitelle, hà da more.
  Oleg à l'offensiva. Sempre più vicinu u zitellu vene à l'uffiziu di Hitler. Cume sfracicà e so spade in modu salvaticu. È i pedi nudi di u zitellu mandanu pulsari.
  Iè, i Nazis ùn anu micca furtunatu, si sò messi in cuntattu cù e donne cusì affascinanti è un zitellu.
  Quì Natasha liberarà una nebbia cusì ardente da i so capezzoli scarlatti. È tanti fascisti sò brusgiati. Questa hè una zitella, ci hè un veru terminatore.
  È eccu cumu lancià un assassinu cù i pedi nudi à u nemicu. È cazzo specificamente.
  Dopu chì Natasha sguillarà:
  - Gloria à l'URSS !
  Zoya hè ancu à l'offensiva. Quì da i capezzoli di fragole darà un flussu di focu. È batte i so avversari. È dà turnu dopu turnu. Et il prendra des mamelons écarlates et tirera sur l'ennemi.
  È cù i pedi nudi, chjappà u nemicu.
  Allora canta :
  - Gloria à a nostra Terra !
  In più in l'offensiva di Augustine. Ancu in u latu salvaticu. Piglia i so avversari. È lancia i capezzoli scarlatti à i nemici, dischi assai ardenti. Litteralmente brusgianu i nazisti in cenere.
  È u guerrieru rugi:
  - Per una grande vittoria !
  Ma in l'attaccu Svetlana. Cusì feroce è aggressivu. Ella copre u Fritz cù i so pedi nudi. E da i capezzoli di fragole, cumu si liberarà, qualcosa di abbastanza mortale.
  È pigliarà i Nazis è li brusgiarà, po a polvera.
  A zitella u pigliò è urlò :
  - Per dii forti, russi !
  Cinque pigliò è sbucò à l'uffiziu di u Führer. Hitler hè vechju. I capelli grigi apparsu, è i punti calvi apparsu nantu à a fronte. Un omu cortu. Cascò in ghjinochji davanti à e zitelle è u zitellu.
  Natasha strinse a so gamba nuda è insanguinata in e so mani è gridò:
  - Basgià u cane !
  Hitler spaventato basgiò...
  Zoya hà ancu furzatu u Führer à basgià u so taccu nudu. Hitler era sottumessu.
  Allora basgiò ancu e sole nude è ruvide di Augustine. Ella cullava un pocu.
  Svetlana hà avutu ancu à basgià i so pedi nudi. E zitelle di u Führer l"anu pigliatu tandu per e braccia è per i gammi. È mentre tiravanu, sò stati strappati in quattru parti.
  È Hitler da un scossa dolorosa ghjustu u 9 d'Aostu di u 1956, pigliò è morse.
  U regnu di u più grande criminale di tutti i tempi è di i populi, chì hà pigliatu u mondu sanu, hè finitu.
  U grande è sanguinariu dittatore hè statu successu da Schellenberg, chì hà rimpiazzatu Himmler. È u più capaci di i figlioli di Hitler, ottenutu da l'inseminazione artificiale, hè statu dichjaratu l'eredi formale.
  Ma... Una lotta per u putere cuminciò, Schellenberg hè statu abbattutu da Mainstein è cuminciò i sanguinosi showdowns.
  
  HELL TERMINATOR CLIP
  In a primavera di u 1942, unu di l'esperti tedeschi hà scupertu chì ellu usa un clip d'acciaio inossidabile nantu à i ducumenti falsificati tedeschi, mentre chì i Russi utilizanu solu ferru simplice. È dopu hà dettu questu à l'altu cumandamentu.
  Dopu questu, sta sfumatura hè stata cunsiderata, è l'agenti tedeschi cuminciaru à fallu assai menu spessu.
  È com'è u risultatu, u Fritz palesa i piani per una offensiva nantu à i fianchi vicinu à Stalingrad. È e truppe sò state raggruppate. Quandu l'offensiva cuminciò u 19 di nuvembre, l'Armata Rossa era affruntata da una difesa assai forte. Inoltre, in u ghjornu di l'offensiva, u tempu ùn hè micca volatu, è questu hà disattivatu l'aviazione, è riduce l'effettu di a preparazione di l'artiglieria.
  I tedeschi puderanu tandu resisti, è a lotta durò più di un mesi senza assai successu per l'Armata Rossa.
  L'Africa hè ancu un pocu sfarente. Rommel hà ricivutu più rinforzi da l'Europa, è hà sappiutu cullà una magnifica offensiva contru l'American. Più di centu cinquanta mila suldati americani sottumessi è senza sperienza sò stati catturati. E e truppe di Rommel anu pigliatu ancu l'Algeria è u Maroccu.
  Dopu quì, i Stati Uniti anu dumandatu una tregua cù a Wehrmacht. Approfittendu di a retirazzione di l'America da a guerra, i tedeschi furtificanu ancu Rommel è scunfittu a Gran Bretagna in Libia è Egittu. À u listessu tempu, duranti l 'inguernu, i tudischi ripulse l'offensiva di l'Armata Rossa vicinu à Leningrad, è un novu tentativu di attaccà vicinu à Stalingrad, è in a direzzione Rzhev-Sychov. A primavera passava relativamente tranquillamente. Ùn avè micca successu in l'invernu, l'URSS hà salvatu forza. È i tedeschi avanzavanu in Africa è in u Mediu Oriente. Captured after the fall of Egypt, Iraq and Kuwait. Una parte di Siria era occupata da Türkiye. Chì andò in guerra cù a Gran Bretagna.
  In l'estate, ancu, ci era una calata in u fronte orientale. I Nazis avanzanu in Sudan, è avanzanu in Iran è u Mediu Oriente. Solu in Aostu, e truppe di Stalin anu pruvatu à avanzà vicinu à Stalingrad. Ma di novu si sò impantanati in una dura difesa tedesca.
  A Pantera, chì avia un cannone perforante, precisu è di focu rapidu, pruvò à esse soprattuttu bè in battaglie difensive.
  I tedeschi passanu tuttu u quaranta terzu annu in u livante nantu à a difesa. Intantu, anu pigliatu l'Africa è dopu chì l'Iran hà intrutu in l'India, unitu cù i Giapponesi.
  In l 'invernu, l'Armata Rossa guasi ùn avanzava. Stalin hà sondatu e pussibulità di a pace. È i tedeschi digeriscenu e culunie britanniche. Churchill cascò malatu, è sintindu insicurezza, pigliò è cuncludi una tregua cù i tedeschi dopu a perdita di e culunie. Questu hà scioltu e mani di i Nazis in u livante.
  È in u maghju di u 1944 principia l'offensiva di a Wehrmacht, in a direzzione di u Mari Caspiu.
  "Panthers" -2 è "Tigers" -2 anu participatu à e battaglie. Sti machini dimustranu u so putere, ma u principale hè un jet aircraft chì ùn era più uguali. In particulare, ME-262 è XE-162.
  Iè, è parechji arabi, africani, indiani sò stati recrutati in l'infanteria. Quelli si sò arrampicati in avanti cum'è carne di cannone.
  Ebbè, è in battaglia cusì in battaglia!
  U nimicu, scacciendu i cadaveri, sfondò à u Mari Caspiu, è nigatu u Caucasu per terra. È i Turchi chjappà da u sudu, è e truppe di Rommel.
  Bloccu cumpletu...
  A Wehrmacht hà lanciatu più di trè centu divisioni in l'offensiva, soprattuttu da stranieri. È hà fattu un prugressu significativu.
  Ancu l'Armata Rossa hà battutu eroicamente.
  In particulare e quattru ragazze, Natasha, Zoya, Augustine è Svetlana.
  Anu sopratuttu famosu lanciavanu rigali di morte à u nemicu cù i so pedi nudi.
  Ma ancu i valenti quattru è belli streghe sò stati, in generale, impotenti.
  U Caucasu hè statu completamente captu durante l'estiu. Duranti u vaghjimu, u Fritz hà pigliatu ancu Saratov è Kuibyshev, avanzendu da u sudu. È ancu Uralsk, Guryev è avvicinò à Orenburg.
  In l'invernu si firmavanu. Ci era una calma tempurale. Solu in Orenburg stessu ci sò stati battaglie. E sta cità hè diventata legendaria di novu. Ricurdavanu in ellu l'era di Emelyan Pugachev.
  U Führer per qualchì tempu hà pruvatu à negocià una pace finale cù i Stati Uniti è a Gran Bretagna. Allora cuntinueghjanu a guerra cù u Giappone. Puru senza successu. Samurai in mare hà vintu parechje vittorie.
  In a primavera di u 1945, u 20 d'aprile, l'operazione "Kremlin" principia, cù un attaccu à Mosca.
  A lotta hè stata assai feroce. I tedeschi sò stati attirati in battaglie sanguinanti. E truppe sovietiche si battevanu eroicamente. Tuttavia, dopu à trè mesi di battaglie ostinate, cù l'aviò jet, l'ultimi tanki di a serie E, i tedeschi circundanu Mosca. In altre direzzione, anu sappiutu piglià Tambov, Penza, Ulyanovsk, per avanzà versu Ufa.
  In l'aostu, Ryazan hè cascatu, è a distanza cù Mosca s'allarga ancu più.
  Stalin offre a pace in ogni termini. U Führer ignorò questu. Ma Mosca hà tenutu finu à dicembre, quandu, à a fine, hè stata presa.
  Fritz hà pigliatu ancu Gorky è Kazan à a fine di l'annu.
  Dopu à a pausa invernale di maghju 1946, u Fritz si trasfirìu à l'Urali. E battaglie eranu digià in piena svolta micca cusì intensivamente. Parechji generali traditi è si rendenu senza lotta. Iè, è Stalin stessu hà patitu un infartu, è ùn era micca cusì prontu per u cummattimentu.
  Dopu à a cattura di Sverdlovsk, u guvernu di l'URSS si trasfirìu a Novosibirsk.
  Ma l'armata di a Wehrmacht seguitava nantu à i so tacchi.
  I cità sò stati catturati in tuttu l'annu. Dopu à piglià Novosibirsk da a tempesta, Stalin accunsentì à rende in cambiu di salvezza persunale.
  E prestu cunclusu un accordu di pace trà u Giappone è i Stati Uniti. A Gran Bretagna è l'America, à a fine, ricunnoscenu tutti i guadagni di a Wehrmacht.
  Hitler, dopu avè pigliatu assai territorii, hà criatu u so propiu imperu culuniale, cù i Giapponesi.
  Ma ùn hà micca avutu longu à scaccià. U 20 d'aprile di u 1957, e zitelle streghe anu decisu di fà una operazione contru u Führer. In a residenza di un dittatore digià di mezza età, quattru streghe anu attaccatu.
  Guerrieri, in bikini, tenendu spade magiche in manu, è lampendu lampi è pulsari cù i so pedi nudi.
  Natashka corse un mulinu à ventu, tagliendu à traversu i Nazis è scacciò un coagulu d'energia cù i so dite di u so pede nudu, gridendu:
  - Gloria à a Patria !
  Zoya hà tagliatu cù spade magiche. Ella strappò i ventri di i nazisti è cinguettava:
  - Per e fruntiere novi !
  È cù i pedi nudi cumu liberà un pulsar.
  Allora in l'attaccu di Augustine. Mantene ancu un mulinu cù spade magiche. Allora lancia qualcosa di letale cù i so pedi nudi.
  Allora l'arpia rossa dice :
  - Per u Diu Negru !
  A seguita in l'attaccu hè Svetlana. Taglia ancu cù e spade, è libera lampi cù punte nude, tagliendu i Nazis.
  Allora Natasha à l'offensiva, tagliendu i guardiani di u corpu di Hitler, è gridava:
  - È sò un cue, sbuchjaraghju tutti i nazisti !
  È cù i pedi nudi cum'è una zitella pulsar, è ella tirà.
  È quì hè Zoya in l'attaccu. Spade cum'è spinning, è tagliate a carne. È cù i pedi nudi lascià lampi.
  Allora urlarà:
  - Aghju una super zitella !
  In più in l'offensiva di Augustine. Gira dinò... È scacciò un paru di lampi da u so pettu. Et à pieds nus le pulsar lancera et s'écriera :
  - Sò un super guerrieru !
  È i so capelli rossi sbattulanu cum'è una bandiera proletaria.
  È quì Svetlana hè nantu à l'attaccu.
  E so spade giranu, è i so pedi nudi sparghjenu coaguli di energia, è i lampi volaranu da u so ombiccu.
  A zitella canterà :
  - Tagliaremu u dragone è uccideremu u Führer !
  Natasha swing ancu e so spade in l'offensiva, è taglia i Nazis. È i so pedi nudi lancianu proiettili mortali.
  È u coffin drives in i guardii nazisti.
  È a zitella canta per sè stessu:
  - Sò un cumbattante annihilatore,
  È u grande terminatore ...
  Scompostu l'atomu in una volta,
  È a testa contr'à u muru !
  Zoya à l'offensiva, pigliò è l'hà lanciatu cù i so pedi nudi, qualcosa chì soffia u tettu.
  È cumu si cantà:
  - Gloria à e distanze spaziali!
  È dinò, e so spade strappavanu i nemici in picculi frammenti, è pezzi di carne strappata.
  È quì in u muvimentu di Augustine. Cumu sbatte i Nazis. E pezzi di carne sanguinosa volanu in tutte e direzzione.
  È a zitella cù u so pede nudu cede ancu à u pulsar, è abbaia :
  - Sò una bella bellezza ! Chì tutti amanu!
  È quì Svetlana hè in muvimentu. Rilasciarà ancu i lampi da l'ombiccu. È à pedi nudi, u pulsar scenderà nantu à i Nazis. È e so spade, bè, solu boia.
  Allora a zitella cinguetta:
  - Gloria à a Patria !
  Natasha hè in una frenesia salvatica. Attaccà u Fritz. Li distrugge, e lancia bolle di fuoco con i tacchi nudi.
  È canta per ellu stessu:
  - Gloria à casa nostra !
  È hà ancu cascatu un coagulu di energia da u so ombiccu.
  Zoya gestisce un mulinu à ventu cù spade. Taglia una mansa di fascisti. È dopu, cum'è cù i pedi nudi, scaccià à u nemicu. È sparghje l'avversarii in tutte e direzzione.
  Allora canta :
  - Gloria à i zari russi !
  Eccu Augustine in un attaccu duru. Taglia l'avversari. È avà u so pede nudu lamparà ... È un pulsare volarà da u so ombiccu nudu. È sparghje in a direzzione di i guardiani di u corpu di Hitler.
  Allora a zitella rossa cantava :
  - Ùn aspittà micca a pietà di mè !
  Svetlana hè ancu à l'offensiva... Chopping avversari, sfracicà. Lancia lampi da l'ombiccu. È cù i pedi nudi, cum'è scintillanti, cascate intere di flussi di energia.
  È canta per ellu stessu:
  - Sò assai grati
  Sò più cool chè una scimmia !
  Natasha hè ancu à l'offensiva ... Cumu taglia cù spade. È à pedi nudi, u assassinu si lanciarà. È quì hè un volu lampu da l'ombiccu.
  Allora a zitella ringhi:
  - Per a gloria di a Patria !
  Dopu vene Zoya. Distrughje ancu i nemici. I lampi da daretu à a bocca sputanu. Lancia i coaguli di energia cù u so ombiccu. Et il rugit à lui-même :
  - Sò un campionu di scaccià !
  E pedi nudi cum'è spinning.
  Ulteriore Augustine à l'offensiva. Taglia i Nazis cù spade, è li taglia in piccula lattuga. È à pedi nudi, cum'è un pulsare, scaccià. È ancu dui lampi da l'ombiccu ... È una decina di fascisti sò fritti in u locu !
  U Guerrieru cantarà:
  - In nome di Mamma Mamma !
  È dinò, pedi nudi cum'è un pulsar martellante !
  E poi in l'offensiva Svetlana. Questu hè u tipu di ragazza chì ùn puderia micca esse più cool. Stu guerrieru a pigliarà è lampirà cù i so pedi nudi. E bolle d'annihilazione volaranu fora di l'ombiccu. È questu hè cumu u guerrieru griderà:
  - M"hè ghjuntu chì u picchiu hà un cisellu !
  Natasha hè in muvimentu. Scrolled è una decina di fascisti tagliati. È a zitella, sempre cù i so pedi nudi, hà liberatu u pruduttu di l'annihilation. Da l'ombiccu una cascata di lampi, è cantava:
  - Eternu mio, u più grande rè di u mondu !
  È un pulsar volò da u taccu nudu di a zitella.
  Zoya continuò à muvimenti. L'hà pigliatu cù e so spade è hà tagliatu. I nemici strisciavanu, sminticavanu l'occhi di zaffiro. È da l'ombiccu un pilastru di energia. E pulsars scalzi di distruzzione.
  È cumu si cantà:
  - Saraghju campionu !
  È po in u muvimentu di Augustine ... E so spade, cum'è e lame di i mulini. Si taglia senza esitazione. È da e frecce di l'ombiccu affilate da a mosca magica di u focu. È i pedi nudi di a zitella dannu tali rigali di annientamentu.
  È a rossa stessa grida:
  - Gran campionatu !
  Svetlana ùn hè ancu micca un rigalu. A pigliò è à pedi nudi lanciava i frammenti di un vetru rottu. È duie decine di fascisti stendenu morti. E cumu da l'ombiccu darà una linea sana. È falà, senza prublemi, tutti i nazisti.
  È cun un sguardu, rimarca :
  - Sò un gran sognu !
  Natasha farà girare u triplu mulinu cù spade magiche. Piglierà è lancerà i rigali cù e dite nude. È cù u so taccu nudu, u focu darà uni pochi di bolle...
  È da l'ombiccu una cascata sana di lampi.
  Allora canta :
  - spada laser,
  Vulete taglià i nemici!
  Zoya hè à l'offensiva. È e so spade sò veri perforatori di diamanti. È sfracicà u Fritz, cum'è una cunchiglia di centu chilò. Ma quandu e zitelle piglianu i pedi nudi è ghjittavanu qualcosa di sangue.
  E poi pigliò è ruttu.
  Zoya urlò:
  Semu i novi campioni !
  È quì hè Augustine in muvimentu. Cumu taglia i nemici. È u swing di e so spade taglia tutti.
  È à pedi nudi, ogni tipu di rigali di morte volanu fora.
  È Augustine cantava :
  - U mo santu lampu !
  È u focu esce da a so bocca !
  È quì Svetlana hè in muvimentu. U listessu cum'è da l'ombiccu liberatu un presente di putenza assassina.
  Allora a zitella cantò :
  - Sò u campionu assolutu !
  È pigliò i so pedi nudi è mandò un pulsar. È u focu di l'infernu volava da a so gola. È avà u taccu nudu hà succorsu à e bolle.
  È da l'ombiccu vola un fulmine mortale è assassinu.
  Natasha hà ancu utilizatu spade. Tagliuzzatu assai fascisti. E cumu serà liberatu da l'ombiccu cù lampi. È fracassate i guardiani di u corpu di u Führer in picculi pezzi.
  Dopu quì, canterà :
  - Per a Patria è a Libertà à a fine !
  È cù i piedi nudi, qualcosa di completamente mortale serà liberatu.
  Zoya, attaccò i nemici, è scopre i denti, urlò:
  - L'equipaggiu salvaticu ! Smash u nemicu!
  È a ghjittà ancu fora à pedi nudi. È da l'ombiccu si n'andò tali file mortali.
  A zitella gridò:
  - Grande vergogna !
  È tandu Augustine si trasfirìu. Ella lampò ancu l'ochji smeraldi. È scacciò una mansa di lampi da u so ombiccu. È cù i pedi nudi hà lanciatu à u nemicu.
  È sferzava cù spade, gridendu:
  - Sò sopra à tutti i campioni di u mondu !
  E poi in l'attaccu Svetlana. Allora tutti tribbianu è taglianu. È hè una zitella cusì fresca è vivace. Ancu da l'ombiccu, littiralmenti, una mitragliatrice scoppia mosche. È abbatte assai fascisti. È i piedi nudi spew such bundles of energy in streams.
  U guerrieru cantava :
  - U scopu hè vicinu !
  È cullà e forze pè u tirò !
  Iè, infine, i quattru irrumpiu in l'uffiziu di Hitler. Uccisu tutti i so guardiani. È u numeru unu fascista hè statu tiratu fora di sottu à u lettu.
  Hitler gorgogliò:
  - Daraghju a Pulonia !
  Natasha dumandò sarcasticamente:
  - O forse u Caucasu ?
  U Führer urlò:
  - Iè, almenu dui Caucasu, solu ùn tumbà !
  E ragazze risposenu à l'unison :
  - Basgià i nostri pedi !
  Hitler, gemendu, avia appena compiu sessantottu anni, strisciava in ghjinochji, è basgiava, scalzi, tacchi tondi di zitelle. Hanu surrisu è ridianu.
  U Führer basgiò trè volte ogni sole polverosa è sanguinosa di a zitella.
  Dopu à quessa, Natasha pigliò Hitler cù i so pedi nudi da a manu diritta, Zoya da a manca, ancu cù un pede nudu. Augustina è Svetlana piglianu u Führer cù i so pedi nudi per i caviglie.
  Dopu à quessa, e zitelle tiranu u più grande criminale di tutti i tempi è i populi in tutte e direzzione, è piglianu, strappanu à pezzi.
  E duie braccia è e gammi di Hitler sò stati strappati, è da u scossa di u dulore, u regnu di u dragone hè mortu in u locu.
  Sta vendetta truvò l'assassinu è u più grande boia in a storia di u mondu.
  Quì u conte di fata finisci, ancu s'è in stu pianeta hè diventatu una realità di incubo, è quellu chì l'ascolta era fattu !
  
  
  STREGA CONTRA HITLER
  In u quaranta-unu annu, Hitler, dopu à a cattura di l'isula di Creta, hà cambiatu a so idea di andà in l'URSS. U fattu chì Stalin ùn hà micca attaccatu l'Alimagna durante l'attaccu à Iugoslavia hà cunvintu u Führer chì ùn ci era micca prughjetti di curriri in ellu da u livante.
  Inoltre, i forebodings suggerenu chì ùn ci saria micca una vittoria faciule in u livante, è era megliu micca andà.
  U Fritz hà rinfurzatu l'agrupazione di Rommel, è anu pussutu cunvince Turchia per lascià e truppe in u Mediu Oriente. I britannichi sò stati scunfitti in Egittu, è cacciati da l'Iraq è u Mediu Oriente. Prestu, Franco accunsentì à a cattura di Gibraltar.
  Dopu à quessa, i tedeschi pudianu digià facilmente trasfiriri e truppe in Africa, è più in u Mediu Oriente.
  Pal India. È dopu, senza prublemi innecessarii, in solu sei mesi, u Cuntinente Negru hè statu catturatu. È a culminazione hè stata l'offensiva contru Gran Bretagna è u sbarcu di e truppe in a patria in nuvembre 1942.
  In duie settimane l'Inghilterra hè cascata. È i Fritz si sò infine trinciati in l'emisferu orientali.
  Ma a guerra cù i Stati Uniti era sempre in corso. È trascinò per via di a distanza di l'oceanu, è e difficultà in u trasferimentu di e truppe.
  A basa di i risorsi di l'Africa, una parte significativa di l'Asia è l'Australia, i tedeschi custruiscenu una grande marina. Inseme cù u Giappone, anu ancu una guerra sottumarina.
  I quaranta-terze è quaranta-quattru anni passanu in battaglie in mare. L'Islanda è a Groenlandia sò stati catturati. È in u quarantacinquesimu, avè digià tanki di a serie "E", i tedeschi sbarcarono in Canada è cuncentravanu e so forze in Argentina.
  Tali eranu i so piani. Ancu s'è a cumunicazione prolungata hà fattu difficiule per attaccà i Stati Uniti.
  Ma à settembre, a maiò parte di u Canada hè stata invasa.
  E truppe tedesche è giapponesi entranu in e regioni sittintriunali di i Stati Uniti.
  Ma tandu u Fritz hè statu accoltu da quattru ragazze.
  Monica, Leia, Gertrude è Angelina.
  Quattru bellezze intrinu in a battaglia. Monica, Leah, Gertrude sò bionde, è Angelina hè rossa.
  È lasciate e zitelle distrughjenu l'enorme esercitu di u Terzu Reich.
  Si sparanu mitragliatrici.
  Quì Monica tira una granata cù u so pedi nudu è canta:
  - Gloria à a mo forza ! Tutti sò stati falciati !
  Leia dà u turnu. Falcia ancu i nemici in una splutazioni, è sguilla in cima di i so pulmoni:
  - U mo esercitu hè forte !
  È à u pede nudu lancia un rigalu di morte.
  L'Angelina ardente o rossa lancia un rigalu di a morte cù i so pedi nudi è sguillati :
  - A mo vittoria !
  È dà ancu una volta!
  In più, Gertrude hè digià martellata u rigalu di a morte cù u so pede nudu, è quantu urla assordamenti:
  - Sò un campionu !
  È lanciarà una linea assassina di novu.
  Monica spara di novu à l'orda fascista è canta:
  - Gloria à u mo mondu !
  È cù i pedi nudi lancia un rigalu assassinu di morte, sbatte l'avversari.
  Cunduce u focu è Leia. Hè una ragazza assai intelligente. E pedi nudi à u nemicu cum'è lanciari granate.
  È a zitella rugia :
  - Sò un iper guerrieru americanu !
  Allora Angelina spara. Face questu assai bè. È un rigalu mortale vola da i so pedi nudi.
  È a bella zitella rugia :
  - Seraghju u campionu assolutu di u mondu !
  È cumu u guerrieru mostrarà a so longa lingua !
  È dopu Gertrude hà pruvatu. È ancu cumu a fila darà. È po, à pedi nudi, scaccià un rigalu di morte.
  È sparghje tutti l'avversari in pezzi di carne.
  Allora e quattru ragazze sò attivamente travagliendu. Pressione, l'esercitu nemicu hè chjaramente scappatu.
  Ancu s'è no, formidabili tanki appariscenu, a serie E. Eppo, e ragazze l'aspittàvanu.
  Monica lancia una granata à pedi nudi è sguilla :
  - Lutteremu in u spaziu !
  È da u so taccu nudu, u rigalu di a morte rimbalzò nantu à a caterpillar E-50. Stu veiculu hè statu danatu è firmatu.
  U guerrieru urla:
  - Super !
  Next Leia in battaglia. Ancu cù u pede nudu, cum'ellu tira un rigalu di morte. Sbatte u nemicu. È u tank hè strettu.
  È u guerrieru rugi:
  - Sò una zitella in bikini !
  A seguita hè Angelina. Ellu lancia ancu una granata à l'E-75 cù u so pede nudu, è u vampire tedescu hà un tempu duru.
  È u guerrieru strilla:
  - Sò quellu chì mostrarà super classa!
  E Gertrude si batte. Ancu un guerrieru chì ùn cunnosci micca pietà è dubbitu.
  A bellezza pigliò è sguillava :
  - Grande regata !
  È una granata mortale volò da un pede nudu.
  Monica spara di novu è sguilla :
  - Acrobatica, è l'equipaggiu !
  U so membru nudu piglierà ancu è u flussu di a morte ghjittarà. È distrugge tutti i nemici.
  Dopu chì u guerrieru vyaknet:
  - Sò una super zitella !
  È Leia hè un veru eroe in battaglia. È culpisce i nemici. È cù u so pede nudu lanciarà una granata, è pigliarà una massa di nemichi è li strapparà. È dopu avè gridatu :
  - Sò quella zitella chì Superman !
  È in battaglia, Angelina, ghjittata ancu un rigalu di a morte cù u so pede nudu. U nemicu sarà strappatu è cantatu :
  - Infernu sò un dimòniu !
  È sfondate à u nemicu in una splutazioni.
  È eccu Gertrude in a pallina. Si spara senza alcuna cerimonia o preghjudiziu. È u piglierà, cù i so pedi nudi, lanciarà un rigalu d'annihilazione, è sferisce i nemici. Hè assai cummattitivu?
  E quattru zitelle si battevanu cum'è cavaleri o anghjuli. Ma tuttu hà un limitu. È cusì i guerrieri si ritiravanu ...
  U vaghjimu è l'inguernu di u quarantacincu annu, passanu in battaglie stubborn. E forze eranu ineguali. I tedeschi anu tanki di a serie E troppu più forte chì i Sherman è ancu i picculi Pershings. È l'aviazione jet ùn hà micca uguale à tutti. E ancu i piani di discu cuminciaru à apparisce, completamente invulnerabili à qualsiasi armi chjuche.
  Allora i Stati Uniti sò gradualmente catturati da ogni tipu di divisioni straniere di u Terzu Reich.
  A maiò parte di l'America hè catturata durante u vaghjimu è l'invernu. In più, i rivolti in u sudu di i Stati Uniti, è u tradimentu di i generali cù e radiche tedesche. Cum'è a suprana senza dubbitu di novi mitragliatrici, è ancu i tanki sotterranei di a Wehrmacht.
  È in a primavera d'aprile di u 1946, dopu chì l'orda di u Terzu Reich hà circundatu è pigliatu Washington è New York, i Stati Uniti capitulavanu.
  Cusì una altra pagina di a guerra hè stata volta.
  Ma in u 1947, una altra battaglia principia in maghju, sta volta cù u Giappone.
  È a campagna contru l'URSS hè stata di novu posposta.
  È avà quattru ragazze di i Stati Uniti ùn anu micca rinunziatu è sò di novu cumbattimentu di u nemicu.
  Estate quarantasette è calore, guerrieri in bikini. È si battenu elli stessi.
  Monica lancia una granata à pedi nudi è sguilla :
  - Sò un terminatore !
  È dà una volta.
  Leia tira ancu, è faci assai bè. È dinò, i so pedi nudi lancianu qualcosa. È sterminanu.
  È a zitella urla :
  - Acrobatica di cummattimentu !
  In più, Angelina hè sparata. Schiaccia l'avversari. Li caccia in massa. È i so pedi nudi lancianu di novu qualcosa di brutalmente assassinu.
  U guerrieru urla:
  - Sò un ghjacciu d'acciaio !
  È Gertrude si spara, è falcia i nemici. Dopu, à pedi nudi, lanciarà un rigalu di morte è murmurà :
  - Tema militare, è matematica!
  È dinò, cumu pigliarà tutti è falà à a pazzia !
  Iè, i quattru lotta. Ma e forze ùn sò micca uguali. I tanki novi di a serie E-50 U, cù un layout più densu, menu di dui metri in altezza, è armatura laterale 170, fronte di 250 mm, è un pesu di sessantacinque tunnellate cù un mutore di 1800 cavalli.
  Ùn resistite micca un tali Japanese. Cum'è contru à u ME-462, chì, senza alcuna cerimonia, distrugge tutti l'aviò nemicu cum'è koloboks.
  È contru, ancu dischi volanti. È rompenu tuttu.
  In cortu, in sei mesi u Giappone hè statu scunfittu cumplettamente è tutte e so culunii sò stati catturati.
  È ciò chì hè accadutu. U Führer hà cunquistatu prestu tutti i paesi di u mondu fora di l'URSS.
  Finu a ora tuttu hè statu più o menu pacificu. Ma dopu Stalin morse, è Nikita Khrushchev hà pigliatu u putere. È dinò rilazioni complicate cù u Terzu Reich.
  Per ùn dì chì l'URSS sviluppava l'armi nucleari. È ancu u vintesimu cungressu hè statu tenutu, chì hà cundannatu a pulitica precedente.
  È u 22 di ghjugnu di u 1956, u Terzu Reich, à l'urdinamentu di l'Hitler già di età mediana, ma assai aggressivu, hà lanciatu una invasione. A so horda contava nantu à una vittoria rapida, ma era in una surpresa inespettata !
  Micca solu quattru fimmineddi americani, ma ancu quattru bellezze russe è streghe sò andati in battaglia cù l'hordes di a Wehrmacht. È un gruppu sanu di ragazze in diverse rami di l'armata, è ancu tutte e streghe!
  
  NAPOLEONE ALEXANDRU U GIUGRU
  Napulione ùn andò in Russia, è in generale si maritò cù a surella minore di Lisandru Primu. Questu hà purtatu à qualchi cambiamenti in a storia.
  Prima, a Russia tsarista hà luttatu contr'à l'Austria è catturà a Galizia. Siconda, a Francia urganisò l'Italia, è ci mette u figliolu di Napulione è a principessa russa.
  E poi a Russia è a Francia cunquistò è divisu Turchia.
  In più, per sforzi cumuni, a Gran Bretagna hè stata cunquistata. I culunii spagnoli sò infine diventati francesi, cum'è assai di l'Africa. È dopu l'India è l'Iran eranu occupati !
  Dopu à a morte di Lisandru u Primu, è l'abdicazione di Custantinu, hè statu un colpu di statu, è u quattordici anni Rumanu Cesare Napulione II hè statu elevatu à u tronu Russu. È dopu à a morte di Napulione in u 1836, Napulione II divintò u regnu di Francia è di tutta l'Auropa è di parechje culunie.
  Un unicu super-imperu hè ghjuntu chì cuntinuò à espansione. Napulione II dopu cunquistò a Cina è l'Indocina è tutta l'Africa. È l'Australia è u Canada. È morse in u 1879 à l'età di quasi sessantottu anni.
  Allora u tronu fù successu da Napulione III. Vulia ancu cumbatte. Ma in u mondu sanu, solu u tarritoriu di i Stati Uniti restava invincitu da a Francia !
  È Napulione Terzu in u 1890 hà iniziatu a guerra cù l'America. L'ultimu paese chì ùn era micca un pussessu francese.
  È un grande esercitu di cinque milioni di suldati da tuttu u mondu intrutu in u territoriu di i Stati Uniti.
  E forze seranu ineguali. Ma l'Americani luttò contr'à Napulione III assai eroicamente.
  In particulare e quattru ragazze : Monica, Leia, Gertrude, Anna ! È si battevanu cum'è cobra è eroine.
  Monica hà tagliatu cù spade, è cù dita di metallo nuda di dischi affilati. E pugni l'avversari.
  È u guerrieru cantò :
  - Gloria à l'America !
  Leia si tagliò ancu cù un esercitu straneru cù spade, è sibilò aggressivamente:
  - Gloria à u megliu paese di u mondu !
  È ancu cù pedi nudi lanciatu un assassinu.
  Gertrude hà luttatu cù un grande esercitu, è ancu cù i pedi nudi, scacciò agulli assai affilati, è chjappà i nemici.
  À u listessu tempu, a zitella sguillava:
  - Sò un cumbattante di una tale classe, chì hè super!
  Anna si battò ancu, lanciando rigali assassini cù i so pedi nudi.
  E gridò:
  - I successi ci anu grande !
  Ma ùn importa micca cumu si battevanu, è ancu assai eroicamenti, questi quattru, ma e forze superiori di i Francesi li anu scunfittu.
  E zitelle sò state pigliate prigiuneri. Là sò stati spogliati è brutalmente torturati. Torcenu e so braccia nantu à u rack, li battevanu cù una frusta è un filu rossu. I sole nudi eranu brusgiati cù u focu, u ferru rossu era appiicatu à i tacchi nudi. Ma e zitelle ùn anu mai ricunnisciutu u novu duminiu di Napulione III.
  Dopu à quale sò stati mandati à u travagliu, quasi nudi in e cantera. È l'America divintò una nova pruvincia francese.
  Quandu Napulione III morse in u 1903 à l'età di sessantottu anni, Napulione IV diventò imperatore. A so ghjunta hà marcatu un novu regnu. Rinfurzà u rolu di u parlamentu, è riduce l'influenza di a nubiltà. Pocu à pocu l'imperu mundiale diventò più demucraticu.
  È in u 1917, u primu omu volò in u spaziu. Cusì hà apertu l'era di l'astronautica.
  In u 1922, a ghjente volò à a luna. È 1933 à Marte. È da 1950 avianu visitatu tutti i pianeti di u sistema sulari. Ma in u 2000, u primu volu versu e stelle hà cuminciatu, una spidizioni spaziali sana. Eccu un tali AI solu per via di un matrimoniu di Napoleone Bonaparte cù una principessa russa.
  Cumu u destinu di tutta l'umanità dipende da a minima chance.
  
  FALLE CONTRA A CINA
  ANNUTAZIONE
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova si trasfirìu in Siberia in u XVIImu seculu, induve andavanu in guerra cù l'Imperu Chinese sottu u cuntrollu di a dinastia Manchu. I sicari immortali cambianu u cursu di a storia, micca solu in Cina.
  A guerra hè in furia cum'è un uraganu
  Un zitellu si batte cù un grande esercitu ...
  Tagliamu a nebbia furiosa
  Ancu s'ellu hè qualchì volta ancu troppu duru!
  
  U nemicu hè assai pazzu forte,
  Una valanga cuntinuu vene ...
  Sous le bruissement des bannières écarlates brillantes qui se précipitent,
  Ma averemu, crede, una battaglia in maghju !
  
  Ùn pensate micca chì pudemu esse cunquistati
  Semu grandi guerrieri da Diu ...
  È ùn sarà micca interrotta, cunnoscu u filu di a vita,
  Ancu s'ellu qualchì volta pò esse assai strettu!
  
  Sapete a grandezza di Russia in questu
  Chì a Patria hè più preziosa di tuttu ...
  È ci sarà una casa russa assai forte,
  È mova u vile fascista in faccia !
  
  Ùn crede micca, ùn rompe micca l'Orda Rus',
  Chì ùn ghjinochje micca ...
  Lotta senza frenu, ùn avè paura,
  In u nome di e novi generazioni Genus !
  
  Per a casa di Russia, per i so pani,
  Lotteremu assai feroce ...
  Un sognu infinitu diventatu realtà
  Ùn site micca un guerrieru cù l'ànima di un buffone !
  
  Quì ghjurate un ghjuramentu à a Patria,
  Diventate un guerrieru di u grande Svarog ...
  Innò, ùn custruite micca a felicità nantu à u sangue,
  Quandu ùn ci hè micca Diu in u core di Ghjesù!
  
  Pudemu ottene modi novi,
  A grandezza di u paese chì fiorisce...
  È uccide u mostru cù l'occhi di goggle,
  Cusì chì u pianeta diventa, prestu un paradisu !
  . CAPITOLU #1
  Un picciottu è una zitella, è ancu quattru streghe, anu finitu in u sudu di Siberia è ripigliò l'assaltu di i Cinesi. Era una guerra pocu cunnisciuta, quandu i Manchus eranu in u putere in Cina, chì eranu attivamente espansione in diverse regioni di l'Asia.
  È cusì anu attaccatu i Russi in a regione Tibet. È a vera storia, anu sappiutu di caccià una parte di u tarritoriu. Inoltre, a Russia in quellu mumentu hè stata debilitata da a donna campagnola è a guerra cosacca di Stenka Razin. Iè, è e truppe avissiru esse trasferitu nantu à distanzi assai longu.
  Ma u zitellu è a zitella immurtali, è quattru ziteddi terminatori sò venuti à l'aiutu di u forte russu.
  Un enormu esercitu cinese hà assaltatu a fortezza russa appena custruita. È e forze eranu chjaramente ineguali.
  Ci sò solu mille Russi, è dui centu mila Chinese. È pareva ch'ellu ùn ci era nisuna chance.
  Ma i sei guerrieri di classi sò super pronti à cumbatte.
  Oleg Rybachenko nantu à u muru. Un picciottu immurtale, chì pareva circa dodici anni, lancia aghi cù i so pedi nudi. E colpisce i Cinesi chì avanzanu. Duzina à una volta.
  Lancia aghi è Margarita cù e dite nude. A zitella distrugge l'avversari è sguilla:
  - U mo grande putere !
  È si batte bravamente.
  Natasha lancia ancu un boomerang putente cù i so pedi nudi. Cumu sfracicà l'avversari è stringhje:
  - In nome di a grande gloria !
  Allora Zoya taglia u Cinese cù spade, è à u stessu tempu lancia agulla cù velenu cù i so pedi nudi. È canta per ellu stessu:
  - In l'immensità di a Rus',
  Pudemu salvà tutti !
  È torna e spade cascanu nantu à l'avversari. E s'elli chop, allora senza pietà.
  Ma quandu Aurora hà cuminciatu à distrughje, è lanciate boomerangs cù i so pedi nudi, allora questu hè cumplettamente distruzzione. È i cinesi uccisi cascanu sottu à i colpi di u diavulu rossu.
  È a zitella rugia :
  - Scupriteraghju è strapparaghju tuttu !
  È cumu piglierà è taglierà cù e duie spade !
  È da u so taccu nudu vola un discu tagliu è piercing. Questa hè generalmente una zitella di morte tutale.
  È quì hè Svetlana in a battaglia decisiva. Cumu turmentemu i Cinesi, è tagliateli in picculi pezzi cù spade.
  A zitella scrollò a farfalla, è sette guerrieri di l'Imperu Celestial sò stati pirate à morte.
  E poi agulle affilate è velenose volanu da dita nude. È maravigliate i Cinesi.
  Oleg Rybachenko cumbatte cù guerrieri gialli. E so spade sbattulanu cum'è una elica.
  U zitellu canta cun piacè:
  - Seraghju u campionu mundiale più forte,
  Vinceremu l'America, a Cina !
  È torna u zitellu lancia ghjochi sharp cù i so diti nudi di i gammi di i zitelli. E duie decine di cinesi uccisi cadunu à una volta.
  Eccu una tale battaglia. In a storia vera, a Russia tsarist di i tempi pre-Petrine persu una parte di u so territoriu. Ma quì i cavalieri russi si battenu è ùn anu micca da cede.
  Oleg Rybachenko si batte è canta:
  - Ma simu cavalieri pieni di u spiritu russu,
  I boia ùn senteranu mai u nostru gemitu sbulicatu !
  È torna u zitellu ghjittassi assai sharp, è cù velenu forte, bollita da e streghe, agulle finissima !
  A zitella Margarita hè accantu à ellu. È ancu i so gammi ghjittanu cusì agule mortali. È e mani taglianu i Cinesi attaccanti. U guerrieru distrugge l'avversarii, è canta:
  - Sò cusì cool, cum'è un dimòniu di tutti i paesi ...
  Dima, Dima, Bilan ! Dima, Dima Bilan !
  Regnu di tutti i paesi !
  Natasha taglia ancu i Cinesi è canta:
  - À l'alba di a sera, ùn lasceremu micca vince Satanassu !
  E agule mortali volanu ancu da i so pedi nudi.
  Dopu, Zoya distrugge i nemici. È da sta zitella, vibrazioni di energia colossali parenu emanate.
  E boomerangs è agulle affilate volanu da i pedi nudi di a bellezza.
  I guerrieri sguillanu:
  - Sò un grande sognu scalzu è bellezza !
  È dinò, lancerà qualcosa estremamente mortale à i so avversari.
  Ma quandu Aurora gestisce un mulinu è taglia i Cinesi, allora questu hè l'acme di l'annihilation.
  È tandu a rossa lancerà aghi piercing cù i so pedi nudi. È i guerrieri gialli morti cascanu.
  Ma quandu Svetlana lupanet. È à u stessu tempu, una mansa di agulla volanu da e so gambe nude, chì perforanu è tumbà tuttu.
  E i guerrieri strillanu:
  - Allora, cusì, cusì - pigliate un fascista in un centesimu !
  È i so pedi nudi seranu torna ghjittati mortalmente à i Cinesi.
  Natasha, tagliando i guerrieri gialli cù e spade, rimarcò:
  - Era più faciule è più duru cù i nazisti !
  Svetlana, dopu avè passatu u mulinu, rimarcò:
  - È hè sempre faciule cun noi ragazze !
  Aurora, riproduce l'accolta di u fan, è grugnu:
  - Ùn vi stancherete micca di mè !
  È una pungiglia mortale vola da i so pedi nudi.
  È Zoya a pigliarà è sguillarà:
  - Ùn simu blatte, simu zitelle - di grande gloria !
  È torna qualcosa volarà fora da i so pedi nudi, è culpisce u nemicu.
  E ragazze anu pigliatu u travagliu à core.
  Sta furtezza hè quasi l'unicu bastione russu in a zona. Ci hè parechje altre cità in custruzzione. Hè bonu chì i Cinesi ùn anu micca chjappà a testa nantu à l'Amur. Ma a Russia in a storia vera hà persu un pezzu di u so territoriu. Una dinastia assai aggressiva in u putere in Cina. In ogni casu, e ragazze sò ciò chì hè capaci di mette in fuga i regimenti di Lucifer.
  Oleg Rybachenko taglia i Cinesi. È mentre u zitellu canta :
  - A classa più alta serà ...
  È po un boomerang lanciatu da u pede nudu di u zitellu vola è un gridu:
  - U porcupinu taglierà tutti !
  Margarita hà ancu lanciatu à l'inimicu ciò chì hè un omicidiu. L'hà frantutu in pezzi, è sguillava:
  - Sò un sognu scalzu è una grande bellezza !
  È u so pede lancerà dischi salvatichi.
  A seguita in a battaglia hè Natasha. È ghjetta ancu à u nemicu ciò chì divide l'avversari.
  È u face assai intelligente.
  È i so pedi nudi lancianu agulle regulare è mortali.
  Dopu, Zoya in battaglia. È ghjetta ancu à u nemicu, ogni tipu di svastiche è boomerangs.
  È falcia u nemicu.
  Allora, mentre passa:
  - Gloria à u bon rè !
  Ma in battaglia è Aurora. Distrughje ancu i nemici da a Cina. È s'ellu ghjetta, ghjittarà cù forza letale.
  È mentre cantava :
  - Iè, in nome di a Terra Russa !
  È ancu, cariche mortali volanu da i so pedi nudi.
  Svetlana ùn lascia micca ancu u nemicu. È da i so pedi nudi vola qualcosa chì porta a morte evidenti.
  È u guerrieru canta :
  - Ùn ci rinunceremu mai ! U guai ùn vinarà in Rus' !
  È dinò, i Cinesi seranu feriti. È u piglierà senza ceremonia è u tagliu.
  Sei guerrieri è guerrieri colpi duramente. È taglia u nemicu, è lancia i pedi nudi.
  Oleg Rybachenko, tagliando i Cinesi, cantò:
  - Combattente stella, u vostru cornu soffia in vanu -
  A vostra terra hè luntanu in una gloria dubbiosa...
  A fiamma di a battaglia trema trà e linee -
  In un ghjocu unilaterale senza regule!
  È un altru boomerang vola cù i pedi nudi di u zitellu, chì taglianu a gola à una decina di Cinesi.
  U zitellu, cum'è avemu vistu, hè un cumbattimentu.
  È Margarita hè ancu in battaglia. È cusì i so pedi nudi travaglianu. Ella stermina i nemici senza dubbitu estremamente cool.
  È e so spade sò cum'è i boia.
  U guerrieru sguilla :
  - Chì ci sia a gloria !
  Natasha spara ancu cù i so pedi nudi, è tira u mortu. È à u stessu tempu hà attivamente tagliatu cù spade.
  Bip à u listessu tempu:
  - U mo entourage hè un equipaggiu statale !
  A seguita in a lotta hè Zoya. Ancu un diavulu di u più altu livellu di annihilation. Cumu tene una farfalla cù spade. E poi pigliarà è lanciarà elementi chì colpiscenu cù pedi nudi.
  Dopu chì passa:
  - L'armata si rallegra - avanza !
  È tutta una linea di cascate chinesi bisellate.
  A zitella canta per sè stessu:
  - Zoya li piace à tumbà ! Ah, quella Zoya!
  È eccu Aurora in una rapida offensiva. O piuttostu difesa aggressiva. È cù l'aiutu di i pedi nudi sbatte i nemici.
  È à u stessu tempu sguilla. È quandu e so sabre passanu cum'è e lame di un cultivatore, allora trè decine di cinesi saranu strappati in pezzi !
  È Aurora strilla:
  - Accordi armoniosi, a bandiera di Russia hè assai fiera!
  È avà u so taccu nudu si mette in u generale cinese in u mento. Piglierà è cascà.
  Zoya hè aggressivu in cumbattimentu. Taglia i so nemici, è strilla:
  - Dubitemu è tumberemu tutti !
  È da i piedi nudi tali pugnali volanu.
  Svetlana ùn lascia ancu nimu. È distrugge i nemici, cum'è se una falce taglia l'erba. I Cinesi fallenu.
  A zitella urla :
  - Agulla pazza ! Esce da u giardinu !
  Oleg Rybachenko taglia una mansa di guerrieri gialli cù spade. Et puis, à pieds nus, il jettera un astérisque et criera :
  - U mo esercitu hè u più forte !
  U zitellu terminatore, cum'è pudete vede, hè in u piccu stessu di a distruzzione di i nemici. È u face cun grande passione.
  È da i so pedi nudi, un altru rigalu di a morte vola via. E cumu si riempie i Cinesi chì scalanu u muru.
  I guerrieri gialli sò fanatici. Anu digià ammucciatu monti interi di cadaveri. È cuntinueghjanu à arrampicà è à arrampicà !
  Ma u zitellu è a zitella sò solu l'incarnazione di u putere mortale. È quandu si taglianu, i spruzzi di sangue volanu in tutte e direzzione è assai luntanu.
  Oleg Rybachenko cantava:
  - L'eroismu hè un gestu glorificatu,
  Semu i cunquistatori di i pianeti !
  Margarita, sta zitella inquieta cantava :
  Ùn ci fermemu per un mumentu.
  Si sente un urlo affucatu di qualcunu !
  È ancu da i pedi nudi di a zitella, agulla distruttiva è assassina volanu. Attaccà i Cinesi cum'è gavoni di granu. Iè, a zitella Margarita hè una vera terminatrice.
  Natasha, tagliando i Cinesi, cantò:
  - È a zitella pinsava, sfracicà u giallu,
  Chì a vita hè bona, è chì a vita hè bona !
  Allora torna l'aghi volanu da i so pedi nudi.
  Zoya passò davanti à u mulinu à ventu cù i so sabre è sguillava:
  - Tuttaraghju tutti i nemici, è crede mi, ùn scherzu !
  È i gammi di u guerrieru lanciavanu parechje stelle.
  È a bellezza cantava :
  - Un attu militare - aghju culpitu un nichel !
  Aurora, tagliendu senza emozioni inutili, hà publicatu:
  - Un grande successu ci aspetta ! Fidati di mè, ùn hè micca megliu!
  È ancu cum'è i pedi nudi, ciò chì uccide serà lanciatu.
  Allora sguillarà:
  - Sò una cobra sanguinosa !
  Svetlana ùn dà pietà à i Cinesi. È stermina cum'è e formiche. È in listessu tempu canta :
  - Ùn ci sarà manera di basura,
  caccià i pedi prestu !
  È avà, da i so pedi nudi, rigali assassini volanu torna. Questa hè a donna più bella!
  È ancu ruggiti:
  - Ci sarà a nostra vittoria, in una guerra santa !
  Oleg Rybachenko hè sempre più attivu. È taglia cù e duie mani, è ancu hà pigliatu una pipa in bocca è sputa à i Cinesi cù agulla. Distruisce l'avversari è sguilla à sè stessu:
  - Questa hè a nostra vittoria -
  Gira piena è vai!
  È dinò, u zitellu terminatore hè slashing cum'è un pazzo. È à u listessu tempu scaccià ciò chì tomba senza pietà.
  Margarita hè ancu in a lotta. ragazza disperata. È s'ellu lancia un boomerang cù u so pede nudu, allora questu ùn hè micca menu di una decina di tagliu cinese.
  Allora a zitella canterà:
  - Oh, aghju un elicotteru grossu,
  Eppo, u mo core canta di felicità !
  È una stella mortale vola da u taccu nudu di a zitella. Iè, questu hè a bellezza di a più alta acrobatica. È a morte sumina dritta è manca.
  Natasha stermina ancu i Cinesi in ogni modu.
  È mentre canta :
  - Squeak, squick, squick...
  Oliver hà trovu Twist!
  È un presente mortale vola da u so pede nudu.
  Allora Zoya si tirava in su... Pigliò è sputò à u nemicu da a paglia. Allora tagliò u mulinu cù e spade. Allora i so pedi nudi piglianu è lanciavanu un rigalu infernale di morte.
  È i Cinesi cascanu. Cum'è eranu leccati da un lanciafiamme.
  È quì in battaglia è Aurora. Ancu una ragazza veloce. È a morte rossa, è un infernu raghju ardente. È a pigliarà, a taglierà.
  Innò, nunda ùn ferma.
  Ancu u tank Maus.
  Eccu Aurora è unghie u Cinese. Chì hè estremamente cool è cù simboli pazzi è una spada.
  È e spade di l'arpia rossa ùn si fermanu micca per un mumentu.
  À u listessu tempu, Aurora sguilla :
  - A mo patria hè a patria di u cumunisimu !
  È ancu da i so pedi nudi, cum'è un volu di qualcosa estremamente letale.
  È torna a zitella hè in l'aria.
  È tandu Aurora si ricurdò di cumu hà veramente battutu cù u Mouse, in una di e storie alternative. Allora l'Alliati cuncludi una tregua cù u Terzu Reich, è apprufittannu di a mancanza di bumbardamenti, i Tedeschi lanciavanu u Mouse in pruduzzione.
  Iè, sti tanki veramente perlati cum'è animali. È u so prugressu era terribili.
  Ma micca per e ragazze terminatori. Anu cumbattutu i Nazis in sangue friddu è prestu à u stessu tempu.
  E anu dimustratu a mamma di Kuzma ! È i guerrieri si battevanu bravamente.
  È avà l'Aurora rossa tagliata cù spade. È falà i nemici, cum'è un cultivatore.
  Allora sguillarà:
  - U ammazzu !
  Svetlana, ancu, ùn hè micca timida in battaglia. I Cinesi sò stati sterminati. È à tempu, à pedi nudi, ciò chì sumina a morte, ghjetta.
  È in u stessu tempu urla :
  - bravata spaziale -
  Ci sarà una grande sérénade !
  È fate l'ochju à i nemici !
  Allora sputarà fora di u tubu !
  E poi Oleg Rybachenko si sparghjerà. È ùn lancemu micca solu l'agulla à i Cinesi, ma ancu i boomerangs cù i nostri pedi.
  Tale hè u picciottu di terminatore veloce catturatu.
  È in listessu tempu canta :
  - I nemici ùn ci fermanu micca,
  Se i debuli aiutanu!
  È ùn corre micca, ùn corre micca...
  Se micca avanti!
  È Oleg fischiarà.
  È Margarita a pigliò è cù i so pedi nudi lanciava u distruttivu è mortalmente assassinu. È à u listessu tempu cantava :
  - Questu serà u missaghju di u cobra !
  È a zitella stringhje l'ochju è stringhje !
  Natasha ùn hè ancu una miss in battaglia. A pigliò è cù e so dite nude lanciava una svastica affilata. Picchiò un saccu di cinese è sguillava:
  - Per a mo Patria !
  E poi ci hè Zoya in battaglia. È lancia ancu cariche à i nemici à pedi nudi.
  E sguilla cun un sorrisu di denti:
  - Sò un tali guerrieru, veramente un terminatore !
  Dopu à quessa, a zitella sbatte cù spade. È urla in cima di i so pulmoni.
  - Banzai !
  A zitella, cum'è pudete vede, ùn smetterà di cumbatte. È taglierà senza antimoniu innecessariu.
  Aurora, ancu, pigliarà a sterminiu. I Cinesi si sfraccianu, senza sarcasmu. È i guerrieri gialli cascanu, cum'è s'elli eranu strappati à mezu.
  È a zitella rossa grida :
  - A fiamma di u cumunismu in u mondu !
  È di novu pigliarà è taglierà cù duie spade. E poi sputa fora di u tubu. È pianta nantu à u nemicu.
  Iè, Aurora hè a bellezza è a perfezione stessa.
  Ancu Svetlana ùn hè micca peghju. È hà ancu arrangiatu chì i Cinesi sò battuti è uccisi in natura.
  È i so pedi nudi lancianu rigali di distruzzione à i guerrieri gialli. Iè, facenu tuttu nantu à una onda alta.
  Svetlana grida:
  - A lotta serà sanguinosa, santa è ghjustu !
  È da u so pede nudu torna qualcosa di letale ruttu. È cumu pigliarà è chjappà i Cinesi !
  Hè quì chì e ragazze sò veramente cascate. È ùn dà micca una goccia. Eccu e donne - tutte e donne donne !
  Oleg Rybachenko in un assalto sfrenatu. Anu digià uccisu parechji millaie di Cinesi. L'assaltu di i guerrieri di stu imperu giallu hè debilitatu.
  Oleg sgridò:
  - A più alta misura di vittoria !
  Margarita a pigliò è cù i so diti nudi lanciava u mortu, è quellu chì era più affilatu chè un rasu.
  Allora a zitella cantò :
  - Sfidemu e timpeste,
  Perchè è perchè ?
  Vive in u mondu senza sorprese -
  Impussibule per qualcunu !
  Margarita sputò tutta una fila di pipe à i Cinesi è cuntinuò:
  - Chì bona furtuna - fallimenti,
  È salta in su è giù !
  Solu in questu modu, è micca altrimenti -
  Solu in questu modu, è micca altrimenti ...
  Viva a sorpresa !
  Surprise ! Surprise !
  Viva a sorpresa !
  Surprise ! Surprise !
  Viva a sorpresa !
  È solu sopra - micca un millimetru in fondu!
  A zitella hà dimustratu un umore di lotta.
  Natasha hè ancu in l'epicentre di a battaglia. Cum'è un vulcanu in eruzione. È lancia aghi cù dita nude. Colpisce l'avversari. È lascia i cadaveri fora di elli.
  Allora a zitella cantò cù un ghignacciu di i so denti :
  - Semu tali terminatori, cum'è robot di sognu, è una grande bellezza!
  È quì hè a zitella mentre sbatte u backhand cù spade. È tagliate assai persone.
  Zoya hè ancu in u corpu di a lotta. Si batte per ellu stessu è sventa i denti è ruggisce :
  - Nimu ùn ci ferma !
  È da u so pede nudu un discu trapassò i Cinesi. Chì tagghiau assai gola. È l'armate di l'imperu celeste s'affucanu.
  È e zitelle spinghjenu sempre più.
  Eccu Aurora cumu lancià qualcosa chì taglia u metale. Tagliarà una massa di capi chì sò furmatu in monti. È saltarà, volarà, è pigliarà, ruggirà:
  - Mi chjamu u mio pugnu !
  È di novu hà agitu dui sabres, è i Cinesi liberavanu e budella. Ma à u listessu tempu, ùn esse un pocu vargogna.
  È i so pedi nudi lancianu boomerang mortali. Chì capi sò falciati in fila.
  Allora u guerrieru rossu strilla:
  - Ùn seremu micca in u cable !
  Chì ci sia felicità nantu à a Terra !
  È pigliarà più da a pipa cù a so bocca scarlatta è sputa. È i guerrieri di l'imperu celeste collapsanu, cum'è coolies cù farina.
  Allora Svetlana hà dimustratu in battaglia ..
  Sbatté l'avversari di l'acqua bollente. È quelli scalded u piglieranu è grideranu assai salvaticu.
  Svetlana strilla:
  - U mo ammazza !
  È cù u pede nudu lanciarà un paru di boomerangs. Taglierà assai cinese.
  È stringhje fora assai cadaveri.
  Hè cusì chì i battisti travaglianu.
  È anu tagliatu l'imperu di a Cina per elli stessi, senza più preghjudiziu. Innò, anu ancu un tatu speciale.
  Dighjà u numeru di chinesi uccisi hè in decine di millaie. È e zitelle si diverte solu è saltannu cum'è balli.
  Oleg Rybachenko mostra ancu u più cool di tutti l'acrobatica chì pudete imaginà.
  È u zitellu taglia cù duie spade per chì e braccia è i gammi è i capi volanu in tutte e direzzione.
  Oleg grida:
  - Serà, crede a nostra vittoria decisiva !
  Margarita cù u so pede nudu, lanciandu u distruttivu, cunfirmò:
  - Iè, serà !
  È tutti i sei cuminciaru à chop ancu più attivamente.
  . CAPITOLU #2
  Dopu à quasi tuttu l'esercitu cinese di dui centu mila hè statu distruttu, i sei guerrieri si trasfirìu più in a prufundità di l'Imperu Celestial. Per impediscenu à i Cinesi di vultà in e cità russe in Siberia di novu.
  Quì i guerrieri attaccò i guerrieri gialli in a grande cità più vicina.
  Oleg Rybachenko, tagliendu i cumbattenti gialli, è sventendu e duie spade, gridò:
  - In è zari russi !
  È agule affilate volanu da i so pedi nudi. Anu colpi à i cumbattenti chinesi.
  Margherita, tagliuzzandu cù e so spade i guerrieri gialli, u pigliò è cantò :
  - Avà facemu a storia !
  È l'aghi volanu da i so pedi nudi in i guerrieri gialli.
  Dopu hè Natasha in battaglia. Lancia ancu rigali di morte è strilli :
  - L'avvene hè nostru ! Gloria à a Grande Russia!
  È a so gamba nuda, ciselata, scacciò questu fora cù una forza terribile. È tagliate i Cinesi in un disordine di sangue.
  Zoya taglia ancu disperatamente. È hà soffiatu un generale cinese à a mità. È tagliate i so ossa.
  Dopu chì ella urlava:
  - Per a mo grande vittoria !
  È à pedi nudi lanciarà di novu un rigalu assassinu. È scuntate assai cumbattenti chinesi.
  Ma quandu Aurora hè in battaglia, hè generalmente terribili. Taglia i suldati chinesi à mezu, è lancia rigali assassini cù i so pedi nudi. È cusì schiaccia l'armata gialla.
  Innò, Aurora hè veramente chjamata a strega rossa. È ella hè invincibile.
  E aghi mortali volanu da e so dita nude. Colapsanu i Cinesi è si sfondanu cum'è sacchetti di sabbia.
  Aurora rugi in cima à i so pulmoni:
  I Russi mi cunnosci
  È u chjamanu grande!
  È dinò a bellezza hè cum'è scaccià una agulla mortale. È u nemicu hè chjusu cum'è un scarabeu.
  Aurora gorgogliò:
  - Si pò sunnià, sunnià male !
  È torna a zitella sbatte cum'è un boomerang.
  Iè, sta rossa - micca una libbra di sali manghjatu in affari militari. S'ellu tribbia, allora tribbia.
  È dinò, a zitella rapida è ardente hè à l'attaccu.
  È quì Svetlana hè ansiosu di cummattiri. È cusì taglia è distrugge tutti. È e so spade sò cum'è lampi scintillanti.
  E l'aghi volanu da pedi nudi.
  A zitella gridò:
  - A mo grande forza -
  Ghjucate cun mè per esse amici cù un crocodile!
  U zitellu Oleg Rybachenko, cum'è sempre, hè nantu à l'attaccu. Hè una mangusta rapida. Taglia è lancia stelle à u nemicu.
  È u ghjovanu guerrieru grida :
  - Andemu à l'offensiva
  Battemu tutti i Cinesi !
  È quì hè u zitellu à l'attaccu.
  È a zitella Margarita in grande eccitazione sfracicà e truppe gialli. È i so diti nudi lancianu rigali di morte.
  È a zitella rugia :
  - Vinceraghju !
  È torna una piova intera d'aghi sbocca da u so pede nudu.
  E l'agulla sò letali è avvelenati.
  Margaret à l'offensiva. I Cinesi sò assai stretti contru à ella. È a zitella hè l'incarnazione di l'orrore.
  Ancu s'ellu hè un bellu guerrieru.
  È avà un pezzu di morte vola torna da u so pede nudu. Chì colpisce i nemici.
  Natasha in u volu salvaticu. Taglia i Cinesi in pezzi. È e so spade ùn cunnosci micca pietà.
  Guerrieri ruggiti:
  - Serà a nostra grande vittoria !
  E da i pedi nudi di a bellezza, agulla assai mortale è periculosa volanu di novu.
  Anu colpi à i Cinesi in gran numaru. Ciò chì e ragazze sò veramente cool.
  È in l'offensiva ùn dà à nimu una discendenza.
  Ma Zoya ùn sapi micca, ùn ci hè mai una parolla. Ella sbocca à l'avversari. È e so spade sò cum'è i boia.
  Zoya urla in cima à i so pulmoni:
  - Ùn cunnoscu pietà - solu a morte !
  È i so pedi nudi lanceranu cusì chì i Cinesi ùn ponu resistà !
  À u cuntrariu, u guerrieru accelerà ogni minutu. Eccu a pista di ghiaccio nantu à l'offensiva.
  Aurora hè ancu una ragazza cusì groovy. Ùn si arretra è ùn si rinuncia. È ella riesce in tuttu.
  Quì hà lanciatu un fan d'acciaio cù i so pedi nudi. Tagliò i suldati cinesi e sibilò:
  - In l'imperu rossu, ci sarà un focu chì scaldarà tuttu u pianeta!
  È dinò, qualcosa chì uccide specificamente e mosche da u so pede nudu.
  È u guerrieru hè di novu in una pusizioni alta.
  È quì hè Svetlana in battaglia. Ùn devia micca da u pianu. È si taglia cù pressione salvatica. È un discu affilatu vola da i so pedi nudi. Chì famosu taglia l'avversari.
  Svetlana sgrigna di furia salvatica:
  - Vi strapparaghju tutti !
  È a zitella hè à l'offensiva. È i so pedi nudi sò cusì agili.
  In più in a battaglia, Oleg Rybachenko hè strappatu. Eccu un picciottu-terminatore disperatu. Implica forze colossali è a pressione di un zitellu salvaticu.
  È quì hè un zitellu chì lancia un boomerang cù u so pede nudu. Iè, è l'avversari anu persu duie decine di capi à una volta.
  Questa hè una forza veramente letale.
  Oleg cantava:
  - A mo scrittura hè simplice -
  Ùn mi piace micca tirà a coda di u ghjattu !
  È una lama volò da u taccu nudu di u zitellu, è cumu i Cinesi seranu battuti. Littiralmenti persu u so spiritu è u curagiu.
  Oleg hà dettu cù una frenesia salvatica:
  - Ùn dì mai a parolla nò !
  U zitellu attacca... Allora si ricurdò di Wladimir Klitschko. Iè, stu pugile puderia vultà à u ring. È perchè micca pruvà? S'ellu ci hè sempre a salute, allora Diu stessu hà urdinatu di cummattiri!
  U zitellu Terminator nantu à l'attaccu. Schiaccia i Cinesi è canta :
  U ghjovanu amicu sia sempre ghjovanu
  Ùn affrettate micca à riposà...
  Siate allegri, audaci, rumorosi -
  Avete da luttà - cusì cumbatte !
  Un omu cun durezza -
  Per battevi tutti in una fila !
  Sò un eternu zitellu cù l'anima,
  Chì dà u risultatu !
  Eternu zitellu I anima
  È ùn fate micca retrocede!
  Un ghjovanu guerrieru è u zitellu eternu in un attaccu furioso à i Cinesi. Si mostrarà da u megliu latu.
  Margarita schiaccia ancu i guerrieri gialli è canta :
  - Ùn ci rinunceremu mai !
  È hà tagliatu assai cinese, aghjunse cun una risata:
  - Innò, crede mi mai !
  È a zitella torna torna à scaccià agulli affilati è velenosi.
  Hè in un muvimentu veloce è unicu.
  Natasha in battaglia hè rapida è formidabile, cum'è una Valchiria. Lotta cun bravezza. È sbattu i Cinesi.
  Hè spessu cumbattutu in u celu. Era un eccellente pilotu d'ass. Hà avutu a lotta in l'infanteria.
  Ma avà Natasha hà pigliatu u Cinese. È tribbiamu cù tutta a furia.
  E boomerangs è aghi volanu da i so pedi nudi. Ella schiaccia l'inimicu.
  A zitella canta :
  - Ma credu à l'alba,
  Dissiperà a bughjura di u dungeon di a prigiò!
  Zoya attacca i Cinesi. È sbucca strettamente. È i so pedi nudi sbattenu i nemici senza alcunu stop.
  Guerrieru in muvimentu. Hè cum'è una cobra chì salta è salta à sè stessu.
  A zitella cù i capelli d'oru urla :
  - U futuru hè nostru
  Semu cum'è i Cavalieri Jedi!
  È avà u piglierà da un turnu è u slap.
  Dopu à l'attaccu hè Aurora. Ragazza schiacciante è cumbattante di culore rossu. Andò à l'offensiva, ripigliendu u ritmu ancu di più. E so spade sò cum'è e lame di un mulinu à ventu.
  Fiery Beauty hà publicatu:
  - Ci sarà una tale felicità à u mondu sanu !
  È dinò a zitella entra in un ritmu salvaticu. Questa hè a vera dea di a guerra.
  Svetlana canta ancu, saltendu:
  - Centu centu, regimentu dopu regimentu,
  I cavalieri russi tagliati cù una spada!
  È avà i so pedi nudi lanceranu ciò chì ùn pò micca esse respintu da un scudu.
  Eccu a zitella. Un veru meger.
  Natasha cinguetta cun un sorrisu di denti:
  - Ùn m"insegni !
  È ghjetta a morte à pedi nudi.
  Aurora accetta:
  - Ùn ci hè nunda à insignà à noi !
  I guerrieri acceleranu i so movimenti. Per avà, quasi tutta a cità hè chjosa di cadaveri. Iè, i Cinesi si sò sterminati. Ci sò solu sei persone, ma travaglianu per un esercitu sanu.
  Oleg Rybachenko ricurdò di a storia di un omu di u genus di l'elfi. Finìu in u Terzu Reich, è hà sappiutu cunvince ellu per esse mandatu à a Luftwaffe.
  Iè, l'elf, ancu s'ellu hè chjucu in statura, hè assai veloce, forte cù una reazione excelente. In generale, l'elfi sò superiori à l'omu in cundizione fisica è rapidità di pensamentu. È in un aviò, un elfo, è ancu u sangue reale, si senti cum'è un aquila stessu.
  È stu guerrieru hà sappiutu abattà 538 aerei nemici à l'anniversariu di u Führer u 20 d'aprile di u 1944, è ellu stessu ùn hè mai statu abattutu.
  Per i primi dui centu aerei, l'elfo hà ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti. Più di trè centu digià l'Ordine di l'Aquila Tedesca cù diamanti. Più di quattru centu Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù spade in foglia di quercia d'oru è diamanti. È per cinque centu aerei commemorative - a Grand Cross of the Iron Cross. Cusì, l'elf hà cullatu un numeru record di premii, è in questu sensu, ancu batte à Hermann Goering è hà ricevutu u gradu di coronel.
  Ancu s'ellu hà cumbattutu in l'aviò cum'è un privatu.
  Allora, ancu s'è un assu cusì eccezziunale apparsu in a Luftwaffe, ùn hà micca influenzatu troppu u cursu di a guerra. In verità, si pigliamu i primi sei assi di a Luftwaffe in a storia reale, anu abattutu un totale di più di un milla è mezu aerei. Ebbè, quantu hà aiutatu a Wehrmacht ?
  Ancu s'è u numeru di aerei abattuti pò esse esageratu da a propaganda di Goebbels.
  Parechje di sti figuri dubitanu fermamente.
  Ma l'elfo onestamente abattu tante vitture, ma ellu stessu ùn hà micca persu un solu cummattimentu.
  Ma allora Oleg Rybachenko l'hà scontru è li dumandò:
  - Perchè avete aderitu à u Terzu Reich, chì hè cunsideratu una forza di u male ?
  Elf hà rimarcatu logicamente:
  - Perchè ùn ci hè nunda di forza di bè in u mondu ! Pensate chì Stalin è l'alliati sò santi ?
  Oleg rimarcò cun un surrisu:
  - Ma in l'URSS tù, avè abattutu tanti aviò, saria cunsideratu Diu cù una lettera maiuscola ! È cusì duvete esse sputatu è maleditu !
  Elf hà dettu onestamente:
  - In uttrovi di u quaranta-duesimu annu, quand'ellu hà cuminciatu à luttà per u Reich, u risultatu di a guerra ùn era ancu evidenti. Chì ne pensate, ùn aghju micca a pussibilità di esse trà i vincitori ?
  Oleg Rybachenko hà rispostu onestamente:
  - Sè vo difettu à l'URSS, pensu chì vi sarà pardunatu è accettatu. Eroi è grandi guerrieri sò apprezzati in ogni locu!
  L'elfo surrisu radiante è rispose :
  - Grazie per l'offerta ! Ma quandu a seconda guerra mundiale hè finita, vultaraghju à u mo pianeta cù premii ... È sicuru, ùn m'importa micca chì a Germania hà persu. A cosa principal hè chì aghju dimustratu cum'è un eroe è intrutu in a storia di l'aviazione cum'è u megliu asso di tutti i tempi!
  Oleg Rybachenko rimarcò in fastidiu:
  Quanti boni sò morti per via di voi !
  L'elfo sguillava, ricurdò logicamente:
  - Ci hè ancu Rudel... Hè ancu un superman !
  Oleg annuì.
  - Rudel... Iè, hè cum'è un eroe di fumetti !
  L'elfo mormorò:
  - Eru è sò è seraghju un guerrieru ! Allora pruvaraghju à purtà u mo contu à mille !
  Oleg Rybachenko dubitava:
  - Pudete fà ? U 9 di maghju di u 1945, u Terzu Reich capitula !
  L'elfo dumandò in grazia:
  - Pudete dì più precisamente quandu è induve è à chì ora, cù quale forze attaccheranu i Rossi è l'Alliati ?
  Oleg dumandò sorpresa:
  - Perchè avete bisognu ?
  L'elfo rispose sinceramente:
  - Vogliu trascinà trivialmente a guerra per chì u divertimentu durà più !
  Allora Oleg hà pigliatu una pistola è rispose:
  - Puderaghju ti sparà, ma ùn la faraghju micca !
  L'elfo hè stata surprised
  - E perchè ?
  Oleg Rybachenko hà dettu risolutamente:
  - Chì a to cuscenza ti punisca !
  È si sò spartuti...
  Oleg Rybachenko pinsava ch'ellu ùn avia tombu stu elfo in vain. Quantu altri aviò hà da abattà. Serà solu terribili.
  È u zitellu hà tornatu à lancià u boomerang di a morte cù i so pedi nudi.
  Margarita stermina attivamente i Cinesi in battaglia. I so pedi nudi sò cusì sbattuti cù rigali assassini chì site simplicemente maravigliatu.
  Superman Girl.
  È a so attività in a battaglia, cum'è un animali di donnola.
  Innò, nimu ùn spaventerà mai una zitella cusì, ancu s'ellu ci sò dui miliardi di Cinesi.
  Ma chì hà da fà Margaret ?
  Ella difende u so paese.
  Oleg Rybachenko, tagliando i Cinesi, cantò:
  - Ùn ci hè più bella Patria di Russia,
  Lotta per ella è ùn abbiate paura...
  Ùn ci hè più bellu paese in l'universu -
  Tuttu l'universu hè una torcia di luce Rus !
  U zitellu saltarà è accelerà, tumbendu tutti cù i so pedi.
  Natasha si batte ancu è canta:
  Annu fatale, ùn pudete micca crede
  Mille novecentu novantanove...
  Smetti di andà in cerchi
  U diavulu si vulterà cù corne d'oru !
  È a zitella torna torna un rigalu assassinu cù i so pedi nudi.
  Zoya hè ancu in battaglia, hè stata ferita è cumbatte. ragazza attiva. È s'ellu taglia cù spade, tuttu vola finu à quì.
  È i so pedi nudi lancianu rigali cusì attivamente. È tanti sbattà i nemici.
  Iè, i Cinesi sò chjaramente avè ghjorni scuri.
  Aurora colpi senza pietà. È i so pedi nudi sò qualcosa di più cà mortale. Questu hè generalmente a dea di l'annihilazione.
  È ci sò mille dimònii in questu.
  Svetlana batte i Cinesi cun grande passione, è strilla:
  - U futuru hè
  Per ùn esse micca un gattu !
  È i so gammi nudi lanceranu qualcosa di novu, è i nemichi saranu strappati in pezzi.
  Ragazza di lotta - acrobatica in ella!
  Dopu avè sbulicatu a cità di i Cinesi, i sei riposavanu. Immediatamente riempia u cinghiale, è frittu sanu.
  U taglianu in pezzi è cuminciaru à manghjà.
  Natasha hà dettu:
  - Quì à i cavalieri di Walter Scott manghjavanu assai à tempu !
  Oleg Rybachenko ridacchiò è ricurdò:
  - Fate ancu Dumas ! Hè cusì chì Porthos hà manghjatu un ram sanu !
  Natasha rise.
  - Pecure ? Perchè micca un cinghiale ?
  Oleg hà cantatu in risposta:
  Tutta a vostra maledetta famiglia
  U mo ziu, chì hà pigliatu u cinghiale ...
  Quandu era vivu - m'hà avvistatu -
  Hè impussibile di piglià una moglia da i cannibali !
  Margaret hà cunfirmatu:
  - Hè un cantu salvaticu ! È vogliu qualcosa di più animatu!
  Oleg hà dettu:
  - Spirituali ? Questu hè bonu!
  È u zitellu hà cantatu qualcosa ...
  Mais Aurora l'interrompit et lui fit remarquer :
  - Ci vole micca à cantà, ma à agisce.
  È a zitella hà pigliatu un iPhone da a so cintura. Oleg surrisu, Natasha li porse i soi è offre:
  - Ghjucate à i tanki cù a rossa!
  Aurora accunsentì:
  - Mi piace stu ghjocu !
  È a ragazza-eroe hà cuminciatu à guadagnà parametri.
  Oleg Rybachenko hà pigliatu a flotta di cisterna.
  Aurora hà avvistatu:
  - Un tank per unu ! Pruvate un duellu!
  U zitellu accunsentì.
  - Questu hè ghjustu!
  Oleg hà sceltu u tank sovieticu più cool di l'anni quaranta - IS-7. Una vittura maravigliosa chì ùn hè mai diventata seriale. Hà tuttu è armatura, è armi, è velocità. Un veru halo !
  Aurora E-75. A vittura hè peghju. È più pesante, è menu veloce, riserva di putenza, un pocu più debule è una pistola. L'IS-7 hà 130 millimetri versus 128 per l'E-75. L'armatura di l'alemanu hè forse più grossa, ma questu hè compensatu da a grande pendenza di l'IS-7. È i lati di u Fritz sò più altu ... Tuttu hè cusì, ma ...
  Aurora traduce l'E-75 à u nivellu M ... È a vittura hè megliu. È u mutore hè più putente è a siluette hè assai più bassa, è a pistola hè diventata più longa. È avà l'armatura s'hè addensata. U tank tedescu pesa sempre novantacinque tunnillati, paragunatu à sessantottu per u suvièticu. È dopu l'aghjurnamentu, hà un layout simili è avà serà più putente.
  È l'IS-7 hè stata lasciata senza sviluppu in ogni modu. Allora in a storia vera, nimu hà preditu.
  Ebbè, Oleg, andemu à sfruttà.
  U zitellu, però, ùn hè micca persu. Siccomu u nemicu hà mudernizatu, allora u zitellu farà qualcosa è aduprà cunchiglia di piuma. E poi ci sarà una lotta assai bona.
  IS-7 si avvicina. Ma sempre, u funziunamentu di guida di u tedescu hè sempre megliu.
  Aurora spara u so cannone più longu. Ma ùn pò ancu entre.
  È u zitellu terminatore s'avvicina è avvolge e piste. U zitellu pare chì hè abbastanza cunfidendu.
  Aurora, dopu à un altru colpu, hà purtatu a morale:
  - Un mouse pò tumbà un elefante !
  È a battaglia cuntinuò, Oleg guidò un cannone 130-mm in l'articulazione di u cascu è vinciu. Malgradu tutti i vantaghji.
  Ma in generale, in i tanki di l'anni quaranta ci sò parechje vitture. Prughjettu assai formidable - "Royal Lion". U pesu hè di centu tunnellati, a pistola hè di calibre 210 mm, l'armatura frontale hè inclinata di 300 mm, i lati sò 200 mm, è u mutore hè 1800 cavalli.
  Questa hè una vittura - ancu l'IS-7 pò penetrà solu in u latu è chjude. È hè veramente grande!
  Aurora cantò cun un sorrisu di denti:
  - Questu hè un aquillu, chì vola sopra à u sole !
  E zitti...
  Dopu à manghjà, i sei si trasfirìu in cità chinesi. Per avà, hè necessariu di ottene a cunclusione di a pace è scoraggià i Manchus da attaccà.
  E zitelle è u zitellu attaccò i Cinesi è uccidenu parechji di novu cù spade è punte nude.
  Allora i guerrieri sparanu da i cannoni catturati. È assai Cinesi sò stati ammazzati.
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - Forse hè megliu à ghjucà in difesa ? E poi ne risulta in una certa manera brutta?
  Aurora hà rispostu:
  - Ci hè un cuncettu di guerra preventiva !
  Oleg hà ricurdatu:
  - Victor Suvorov hà ancu pruvatu à pruvà chì a guerra di a Germania fascista contr'à l'URSS era preventiva!
  Aurora sorrise e ringhiò:
  - Ùn hè micca cusì ?
  Oleg strinse a testa.
  - dubbitu !
  Margaret hà ricurdatu:
  - Lettu stu libru. Ella pare cunvinta à u primu sguardu. Ma s'è vo scavate più in fondu...
  Aurora annuì d'accordu.
  - L'URSS preparava una guerra offensiva, è questu hè un fattu !
  Margaret hà dettu:
  - L'URSS preparava una guerra offensiva ancu dopu a guerra. Ma l'offensiva ùn hà mai cuminciatu !
  Oleg hà rimarcatu logicamente:
  - Se Stalin hà pianificatu l'offensiva, dopu dopu avè finitu u staffing di e so divisioni cù tanki è altre equipaggiu. È l'ultime aviazione hà cuminciatu à ghjunghje in unità, ancu i piloti ùn anu micca maestru!
  Aurora hà ancu logicamente oppostu:
  - Se l'esercitu suvièticu si riarmava, allora l'armata tedesca ùn si fermava ancu. Mentre chì l'URSS cullava l'ultime aeronavi, i Fritz anu aumentatu a produzzione di l'ultime tecnulugia.
  Ritardà u vantaghju di Stalin ùn cresce micca. Piuttostu, à u cuntrariu, i Nazis, avendu u putenziale di l'Auropa, puderanu chjappà cù a Russia in quantità di equipaggiu cù una qualità megliu!
  Oleg Rybachenko dubitava:
  - Chì ti face pensà chì a so qualità era megliu ?
  Aurora hà rispostu sinceramente:
  - Ma anu vintu in u quaranta un annu ! S'elli eranu battuti inferiori in numeru, allora forse sò ancu superiori in qualità !
  U zitellu geniu dubitava:
  - Ùn pensu micca cusì!
  Margaret hà dettu:
  - U quaranta-unu annu hè un misteru. Perchè l'Armata Rossa formalmente più forte perdeva battaglia dopu battaglia. E dopu, essendu diventata formalmente, è in fattu, più debule, hà cuminciatu à vince?
  Oleg Rybachenko hà rispostu:
  - Questu hè un grande misteru di a Siconda Guerra Munniali !
  Natasha hà suggeritu:
  - Ci hè stata una intervenzione di putenzi supiriori !
  Oleg annuì.
  - Ci era veramente qualcosa !
  Augustine ringhiò:
  - I nostri idoli sò cuparti di sangue, i nostri dii sò i dii di a guerra !
  Zoya accunsentì.
  - Cupertu di sangue è di i dii di a guerra !
  Dopu à Oleg è Aurora cuminciaru a ghjucà a strategia di a seconda guerra mundiale. Aurora per Hitler, Oleg per Stalin.
  Ci era digià un scambiu di colpi veri. Aurora hà utilizatu u codice rogue è a massa di tanki di a serie "E", hà sbulicatu à Mosca. Togo è Oleg anu utilizatu u codice fraudulente è l'IS-7 cum'è anu da scopare i tedeschi. È a falce cunvergeva nantu à a petra. È un saccu di cofani. Let è virtuale.
  Oleg Rybachenko ghjoca cun piacè, è e so truppe sfondate e difese tedesche. Custruisce caldaie. Aurora ripiglia u codice rogue di novu. Ci hè un scambiu assai salvaticu di movimenti.
  U zitellu geniu cantava:
  - In qualchì locu nantu à u Kama - ùn avemu micca cunnisciutu noi stessi,
  In qualchì locu nantu à e mamme di u fiume Kama!
  Ùn ghjunghje micca cù e vostre mani, ùn ghjunghje micca cù i vostri pedi,
  Ebbè, se ne necessariu, move i pokers !
  È i tanki sovietici sbattevanu i nazisti. Ùn ci hè nunda di megliu cà l'IS-7. È pudete cumbatte in modu sicuru cù i "Mouses" è "E" -100. U tank sovieticu ùn hà micca paura di tali mostri.
  Sò più pesanti, ma questu ùn significa micca chì sò più forti.
  È Oleg avanza, si move rapidamente cù vitture. È hè cum'è mille diavuli.
  U zitellu Prodigy canta:
  - Sbattemu u Fritz, chiki-chiki-chiki-ta !
  È avà e truppe sovietiche piglianu una altra barriera. Sò cum'è geni di cumbattimentu è cumbattimentu !
  Aurora, però, hè ancu micca simplice. È travaglia in modu aggressivu. Lancia forze novi è novi è novi sottu à i roti di l'Armata Rossa.
  È u guerrieru rossu canta :
  - I nemici ùn mi fermanu micca ! Conquisteraghju a distesa di l'universu !
  È i regimenti novi è novi entranu in battaglia.
  Oleg Rybachenko cantava felice:
  Fritz furia in furia,
  L'ennemi du régiment s'avança...
  Ma l'ariani pazzi -
  I Russi si scontranu cù l'ostilità!
  Scavaranu in a pelle di un porcu,
  U nemicu serà ghjittatu in polvera -
  I Russi si battannu in furia
  Forzu pugnu di suldatu !
  È u zitellu face un'altra manuvra rotonda, è piglia e truppe di Aurora in u ring.
  Iè, u zitellu hè intelligente, ùn ci hè micca parolle.
  Aurora gorgogliò:
  - Innò, ùn rinunceraghju micca, ma aghju sempre saputu cummattiri !
  Oleg Rybachenko accunsenu:
  - Ùn rinunciamu ! Vi distrugheremu solu!
  È avà e truppe sovietiche sò torna à l'offensiva. E digià u codice di u crook ùn aiuta micca u Fritz.
  Allora Aurora cambia astutamente l'opzione. È a Gran Bretagna è i Stati Uniti entranu in a guerra da u so latu. I guerrieri di sta armada si precipitavanu in battaglia. È pressu u nemicu.
  Ma i tanki IS-7 sovietici cun facilità ancu distrughjenu i Shermans è Pershings americani, è ancu u tank Churchill inglese.
  Iddi stessi ùn piglianu micca danni.
  Aurora ringhiò:
  - Ebbè, tu è u picculu imp !
  . CAPITOLU #3
  Guerrieri di u XXI seculu si scontranu di novu cù i Cinesi di u XVII.
  Ci sò troppu suldati in l'Imperu Celestial. Scorrenu cum'è un fiume senza fine.
  Oleg Rybachenko, tagliendu i Cinesi cù spade, urlò:
  - Mai lascià corre!
  È un discu tagliu volava da u pede nudu di u zitellu !
  Margarita, schiacciando gli avversari, grugnì:
  - Ci hè un locu per a prua in u mondu !
  E aghi velenosi spargugliati da u pede nudu di a zitella, chjappà i Cinesi.
  Natasha hà ancu lanciatu i so pedi nudi, assassina è ululò:
  Ùn avemu mai scurdatu è mai pardunà.
  È e so spade passavanu per u mulinu nantu à i Cinesi.
  Zoya, tagliendu i nemici, sguillava:
  - Per un novu ordine !
  E novi aghi spargugliati da i so pedi nudi. È ciò chì hè in l'ochju, ciò chì hè in a gola di i suldati chinesi.
  Iè, era chjaru chì i guerrieri eranu eccitati è furiosi.
  Aurora tagliò i suldati gialli, sguillava:
  - A nostra vulintà di ferru !
  È un novu rigalu mortale vola da u so pede nudu. È i cumbattenti gialli cascanu.
  Svetlana taglia à u mulini, e so spade sò cum'è lampi.
  I Cinesi cadenu cum'è i gavoni.
  A zitella lancia aghi cù i pedi nudi è sguilla :
  - Per a Mamma Russia vincerà !
  Oleg Rybachenko avanza contr'à i Cinesi. U zitellu di Terminator taglia e truppe gialli.
  È à u stessu tempu, i dita di i pedi nudi di u zitellu lancianu agulla cù velenu.
  U zitellu rugia :
  - Gloria à u futuru Rus' !
  È in muvimentu taglia a testa è u musu di tutti.
  Margarita schiaccia ancu l'avversari.
  I so pedi nudi si agitanu. I Cinesi morenu in gran numaru. U guerrieru urla:
  - Per e fruntiere novi !
  È tandu a zitella pigliarà è taglierà ...
  A massa di cadaveri di suldati chinesi.
  Ma Natasha hè à l'offensiva. Taglia u so propiu cinese è canta:
  - Rus' hè grande è radiante,
  Sò una zitella assai strana !
  È i dischi volanu da i so pedi nudi. Chi tagliava a gola à i Cinesi. Iè, questu hè una zitella.
  Zoya hè à l'offensiva. Taglia i suldati gialli cù e duie mani. Spitting fora di un tubu. È lancia aghi mortali cù i pedi nudi.
  È in listessu tempu si canta per ellu stessu:
  - Eh, macchia, andemu,
  Oh, u mo preferitu andarà!
  Aurora, tagliendu i Cinesi è distrughjendu i suldati gialli, strilla:
  - Tutti irrufati è in a pelle di un animali,
  Si precipitò à a polizia di rivolta cù un club !
  È cù i pedi nudi, cumu lancià in u nemicu, qualcosa chì tumberà un elefante.
  E poi sguilla :
  - Lupi !
  Svetlana à l'offensiva. Chopping slashing i Cinesi. A pedi nudi, li lancia rigali di morte.
  Funziona un mulinu cù spade.
  Ella sfracciava assai cumbattenti è strilli:
  - Una grande vittoria hè ghjunta !
  È dinò a zitella hè in un muvimentu salvaticu.
  È i so pedi nudi lancianu aghi mortali.
  Oleg Rybachenko hà saltatu. U zitellu si girò in una capriola. Tagliuzzatu assai cinese in u saltu.
  Lanciava l'aghi cù e so dita nude è gorgogliò :
  - Siate famosu per u mo bellu curagiu !
  È dinò u zitellu hè in battaglia.
  Margarita passa à l'offensiva. Distrugge tutti i nemici in una fila. E so spade sò più duru chè e lame di mulini à ventu. E punte nude lancianu rigali di morte.
  A zitella hè à l'offensiva. Stermina i guerrieri gialli senza cerimonia.
  È salta ogni tantu, è torce !
  È i rigali di l'annihilazione volanu da ella.
  È i Cinesi stessi cascanu morti. E tumuli interi di cadaveri s'ammuccianu.
  Margarita sgrigna:
  - Sò un cowboy americanu !
  È torna i so pedi nudi lanciavanu l"agulla.
  E poi una decina di aghi in più !
  Natasha nantu à l'offensiva hè ancu assai cool.
  È ghjetta à pedi nudi, è sputa da una paglia.
  È urla in cima à i so pulmoni:
  - Sò una morte scintillante ! Tuttu ciò chì avete da fà hè more !
  È torna a bellezza in muvimentu.
  Zoya assalta un bloccu di cadaveri chinesi. E boomerangs di distruzzione volanu ancu da i so pedi nudi.
  È i guerrieri gialli cuntinueghjanu à cascà è cascà.
  Zoya grida:
  - Ragazza scalza, vincerete !
  È una decina di aghi volanu da u taccu nudu di a zitella. Chì direttamente in a gola di i Cinesi dig.
  Cascanu mortu.
  O piuttostu, completamente mortu.
  Aurora à l'offensiva. Schiaccia e truppe gialli. E so spade sò purtate in duie mani. È ella hè una grande guerriera.
  Un tornatu trapassa e truppe chinesi.
  Ragazza cù i capelli rossi ruggisce:
  - U futuru hè piattu ! Ma serà vittoriosa !
  È nantu à l'offensiva, una bellezza cù capelli ardenti.
  Aurora in estasi selvaggia ruggisce:
  - I dii di a guerra strapparanu tuttu !
  È u guerrieru à l'offensiva.
  È i so pedi nudi lancianu assai agulli affilati è velenosi.
  Svetlana in battaglia È cusì spumante è cumbattimentu. I so gammi nudi lancianu tante cose mortali. Micca un omu, ma a morte cù i capelli biondi.
  Ma s'ellu si rompe, ùn pudete micca piantà.
  Svetlana canta:
  - A vita ùn sarà meli,
  Ddu saltu in un ballu tondu !
  Chì u sognu si avvera -
  A bellezza trasforma un omu in schiavu!
  È in u muvimentu di a zitella più è più furia.
  Oleg in l'offensiva accelera tuttu. U zitellu batte u Cinese.
  I so pedi nudi lancianu aghi affilati.
  U ghjovanu guerrieru sguilla :
  - L'imperu furiosu - strapperà tutti!
  È torna u zitellu hè in muvimentu.
  Margarita hè una zitella tempesta in a so attività. È batte i nemici.
  Quì hà lanciatu cù a so gamba nuda, un pisello cù splusivi. Ella sploderà, è immediatamente scaccià un centu cinese.
  A zitella urla :
  - A vittoria ci ghjunghjerà in ogni modu !
  È curriri u mulinu cù spade.
  Natasha accelerà i so movimenti. A zitella taglia i guerrieri gialli. È mentre gridava :
  - A vittoria aspetta l'imperu di Russia.
  È sterminemu i Cinesi à un ritmu acceleratu.
  Natasha hè una ragazza terminatore.
  Ùn pensa micca à piantà è rallentà.
  Zoya hè à l'offensiva. E so spade parenu tagliate insalata di carne. A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - A nostra salvezza hè in forza !
  È i dita nudi lancianu ancu tali aghi.
  È una massa di persone cù a gola trafitta, chjinatu in munti di cadaveri.
  Aurora hè una ragazza pazza. È schiaccia tutti cum'è un robot da iperplasma.
  Hè digià smashed micca centu Cinese. Ma tuttu piglia u ritmu. È u guerrieru rughja sempre.
  - Sò invincibile ! U più cool in u mondu !
  È dinò, a bellezza in l'attaccu.
  È da i so pedi nudi, un pisellu vola fora. È trè centu Cinesi sò stati strappati da una splusione putente.
  Aurora cantava:
  - Ùn oserete micca impatrunisce a nostra terra !
  Svetlana hè ancu à l'offensiva. È ùn dà micca un solu gramma di respite. Wild Terminator Girl.
  È taglia i nemici è stermina i Cinesi. E a massa di cumbattenti gialli hè digià cascatu in a fossa è in e strade.
  I sei eranu furiosi. Hà fattu una lotta salvatica.
  Oleg Rybachenko hè tornatu in azzione. È avanza agitando e spade. È u zitellu terminatore corre u mulinu. I cinesi morti cascanu.
  Massa di cadaveri. Montagne intere di corpi sanguinanti.
  U zitellu ricorda una strategia salvatica. Induve ancu i cavalli è a ghjente si mischiavanu.
  Oleg Rybachenko sguilla:
  - Guai di a mente !
  È ci sarà assai soldi !
  È u zitellu terminatore in u novu muvimentu. È i so pedi nudi piglianu qualcosa è u lanciaranu.
  U geniu di u zitellu rugia:
  - Master class è Adidas !
  Un rendimentu veramente cool è cool hè risultatu. E quanti anu tombu Chinese. È u più grande numaru di i più grandi uccisu i cumbattenti gialli.
  Margarita hè ancu in a lotta. Schiaccia l'eserciti gialli è ruggisce:
  - Grandu regimentu di scossa ! Andemu tutti ind"u baru !
  È e so spade pirate à i Cinesi. A massa di cumbattenti gialli hè digià colapsatu.
  A zitella ringhiò:
  - Sò ancu più cool di pantere ! Pruvate chì tutti sò u megliu!
  È da u taccu nudu di a zitella, cum'è un pisello cù splusivi putenti, volarà fora.
  È colpi à u nemicu.
  È pigliarà è smascherà alcuni di l'avversari.
  È Natasha hè in autorità. È batte l'avversari, è ella stessu ùn darà à nimu una discendenza.
  Quanti Cinesi anu digià interrotta.
  È i so denti sò cusì affilati. È l'ochji sò zaffiri. Questa hè a zitella - u principale esecutore. Ancu se tutti i so cumpagni sò boia !
  Natasha grida:
  - Sò pazzu ! Averete una penalità !
  È dinò, a zitella taglierà assai cinese cù spade.
  Zoya hè in muvimentu è hà tagliatu assai guerrieri gialli.
  E pedi nudi lancianu aghi. Ogni agulla uccide parechji cinesi. Queste ragazze sò veramente belle.
  Aurora avanza è distrugge l'avversari. È à u listessu tempu, ùn si scurda di gridà:
  - Ùn pudete micca scappà di u cercu !
  È a zitella piglierà i denti è i denti scopre !
  È un tali rossu ... I so capelli flutters in u ventu, cum'è una bandiera proletaria.
  È tuttu vene literalmente da a rabbia.
  Svetlana in muvimentu Quì hà tagliatu assai cranii. Un guerrieru chì mostra i denti.
  Mostra a lingua. E poi sputa da una paglia. Allora urla :
  - Serete morti omi !
  È torna agule mortali volanu da i so pedi nudi.
  Oleg Rybachenko salta è salta.
  U zitellu scalzu emette una mansa di aghi è canta :
  - Andemu in campeghju, apre un grande contu !
  U ghjovanu guerrieru hè in u so megliu.
  Hè abbastanza vechju, ma pare un zitellu. Solu assai forte è musculus.
  Oleg Rybachenko cantava:
  - Chì u ghjocu ùn sia micca secondu e regule - romperemu a fraera !
  È dinò, agule mortali è smashing volavanu da i so pedi nudi.
  Margherita cantava cun piacè:
  - Nunda hè impussibule ! Credu chì a libertà spuntarà !
  A zitella hà ghjuntu di novu una cascata mortale di aghi à i Cinesi è cuntinuò:
  - A bughjura se ne andarà ! Chì i rosi fiuriscenu !
  È appena u guerrieru lancia un pisellu cù i so pedi nudi, mille Cinesi subitu volonu in l'aria. Iè, l'esercitu di l'Imperu Celestiale si scioglie davanti à i nostri ochji.
  Natasha in battaglia. Salta cum'è una cobra. Esplode i nemici. È tanti Cinesi sò morenti.
  A so zitella è e spade, è i grani nantu à u carbone, è e lance. E aghi.
  À u listessu tempu, rughja ancu:
  - Credu chì a vittoria vinarà !
  È a gloria di i Russi truverete !
  Le punte nude lanciano aghi nuove, colpisce l'avversario.
  Zoya in una mossa salvatica. Attacca i Cinesi. Li rompe in picculi pezzi.
  A donna guerriera lancia aghi cù e so dite nude. Rompe l'avversari, è cumu ruggite:
  A nostra vittoria cumpleta hè in manu !
  È corre un mulinu salvaticu cù spade. Questa hè veramente una zitella cum'è una zitella!
  Ma u cobra Aurora andò à l'offensiva. Questa hè una donna - un incubo per tutti l'incubi.
  È s'ellu si taglia, significa chì u taglierà.
  Dopu quì, u rossu pigliarà è cantà:
  - Apriraghju tutti i cranii ! Sò un gran sognu!
  È avà e so spade in azzione è tagliate a carne.
  Svetlana passa ancu à l'offensiva. Sta zitella ùn hà micca frenu. Cumu chop, cusì a massa di cadaveri hè spargugliata.
  La bionda terminatrice ruggisce:
  - Quantu sarà bè ! Quantu serà bonu - I cunnoscu !
  È avà un pezzu assassinu vola da ella.
  Oleg torna un centu Chinese, purtendu un meteoru, cut off. È pigliarà una bomba è lanciarà.
  Picculu di taglia, ma mortale ...
  Cumu si rompe in picculi pezzi.
  U zitellu terminatore urlava:
  - Ghjuventù tempestosa di machini terribili !
  Margarita farà questu novu in battaglia.
  È tagliate assai cumbattenti gialli. È taglia grandi spazii.
  A zitella urla :
  - Lambada hè u nostru ballu nantu à a rena !
  È colpi cun vigore rinnuvatu.
  Natasha nantu à l'offensiva hè ancu più furiosa. Cusì batte u Cinese. Ùn hè micca assai bonu per elli à resistere à tali ragazze.
  Natasha hà pigliatu è cantò:
  - Corri in u locu hè un cunciliatore cumuni !
  È a zitella guerriera sbucò in l'avversari cù una cascata di colpi cusì.
  È lancerà dischi à pedi nudi.
  Quì curria u mulinu. A massa di capi di l'armata gialla s'hè vultata in daretu.
  Hè una bellezza di lotta. Battiti una tale armada gialla.
  Zoya hè in muvimentu, sfracicà tutti senza eccezzioni. È e so spade sò cum'è forbici di morte.
  A zitella hè ghjustu bella. È i so pedi nudi lancianu aghi assai velenosi.
  Sconfiggi l'avversari. Si sbuccianu a gola è facenu i sardi.
  Zoya l'hà pigliatu è gridò:
  - S'ellu ùn ci hè acqua in u rubinettu...
  Natasha gridò cun piacè:
  Allora hè a vostra culpa !
  È cù i so pedi nudi lancia qualcosa chì tomba bè. Questa hè veramente una ragazza di ragazze.
  È da e so gammi nudi, cumu a lama volarà. È colpi assai cumbattenti.
  Aurora in muvimentu. Rapidu è unicu in a so bellezza.
  Chì capelli brillanti hà. Cum'è una bandiera proletaria chì svolazza. Sta zitella hè una vera vixen.
  È taglia l'avversari - cum'è s'ellu hè natu cù spade in manu.
  Rossella, maledetta bastarda !
  Aurora l'hà pigliatu è sibilò:
  - Ci sarà una testa di toru - i cumbattenti ùn impazziranu micca !
  È quì ella hà di novu sfracciatu assai cumbattenti.
  Oleg Rybachenko mormorò:
  - Chì avete bisognu ! Eccu a zitella !
  Margarita, lanciando un pugnale à pedi nudi, cunfirmò:
  - Ragazza grande è fresca !
  Aurora accunsentì prontamente à questu:
  - Sò un guerrieru chì morderà qualcunu !
  È dinò, cù i pedi nudi, lanciarà un assassinu.
  Svetlana in battaglia ùn hè micca inferitu à l'avversari. Micca una zitella ma una fiamma finita.
  È urla :
  - Chì celu turchinu !
  Aurora, lascendu a lama cù u so pede nudu, cunfirmò:
  - Ùn simu sustenitori di a robba !
  Svetlana, tagliando i nemici, cinguettava:
  - Un stupidu ùn hà micca bisognu di un cuteddu ....
  Zoya squittì, lanciando aghi cù e so gambe nude è abbronzate:
  - Li mentirete da trè scatuli !
  Natasha, tagliando i Cinesi, aghjunse:
  - È fate cun ellu per un centesimu !
  È i guerrieri piglianu è saltaranu. Sò cusì sanguinosi è freschi. In generale, anu assai eccitazione.
  Oleg Rybachenko pare assai stylish in battaglia.
  Margarita cantava:
  - U colpu hè forte, è u tippu hà un interessu ...
  U zitellu geniale hà lanciatu cù u so pede ciò chì pareva una hélice d'helicopteru. Tagliò un paru di centu capi di i Cinesi è sguilla :
  - Piuttostu sportiu !
  E tramindui - un zitellu è una zitella in pienu apertu.
  Oleg, tagliando i suldati gialli, gorgogliò:
  - È ci serà una grande vittoria per noi !
  Margarita sibilò in risposta:
  - Tumbemu tutti - à pedi nudi !
  A zitella hè veramente un terminatore cusì attivu.
  Natasha cantava in l'offensiva:
  - Guerra santa !
  È u guerrieru hà lanciatu un discu-boomerang affilatu. Volò in un arcu, tagliatu assai cinese.
  Zoya aghjunse, cuntinuendu u sterminiu:
  - Serà a nostra vittoria !
  E novi aghi volanu da i so pedi nudi. È anu culpitu assai cumbattenti.
  A zitella bionda disse:
  - Scacmate l'avversariu !
  È hà dimustratu a so lingua.
  Aurora, agitando e gambe, e lanciando svastiche affilate, gorgogliò6
  - Bandiera imperiale avanti !
  Svetlana hà prontamente cunfirmatu:
  - Gloria à l'eroi caduti !
  È e zitelle gridavanu à l'unisonu, sfracciandu i Cinesi:
  - Nimu ùn ci ferma !
  È avà un discu vola da i pedi nudi di i guerrieri. A carne hè strappata.
  È urla di novu:
  - Nimu ci pò scunfighja !
  Natasha volò in l'aria. Ella hà strappatu l'avversari è hà dettu:
  - Semu lupi, frittu u nemicu !
  È da e so dite nude, un discu assai mortale volarà fora.
  A zitella si torce ancu in estasi.
  E poi murmura :
  - I nostri tacchi amanu u focu !
  Iè, e ragazze sò veramente sexy.
  Oleg Rybachenko gorgogliò:
  - O, prima, dà sicurità !
  È fece l'ochju à i guerrieri. Ridenu è scopre i denti in risposta.
  Natasha tagliò i cinesi e strinciò:
  - In u nostru mondu ùn ci hè gioia, senza lotta !
  U zitellu hà rispostu:
  "A volte a lotta ùn hè ancu divertente!"
  Natasha accunsentì:
  - Se ùn ci hè forza, allora iè ...
  Ma noi guerrieri simu sempre sani !
  A zitella scacciò i so pedi nudi à l'aghi di l'avversariu è cantò :
  - U suldatu hè sempre sanu,
  È pronta per l'azzione!
  Dopu à quessa, Natasha slashed di novu i nemici.
  Zoya hè una criatura assai veloce. Eccu un barile sanu in u Chinese lanciatu. È strappatu un paru di milla da una splusione.
  Allora hà strillatu:
  - Ùn fermate micca, i nostri tacchi brillanu !
  È una zitella in lace di cumbattimentu!
  Aurora in battaglia hè ancu micca debule. Cusì batte u Cinese. Cum'è da un fasciu di catene chjappà.
  È tagliate l'avversari - canta:
  - Attenti chì serà utile,
  Ci sarà una torta in u vaghjimu !
  U diavulu di i capelli rossi si lava veramente in battaglia cum'è un diavulu in una tabacchiera.
  È quì hè cumu Svetlana cumbatte. È i Cinesi l'anu da ella.
  È s'ella chjappà, chjappà.
  Da ellu, spruzzi di sangue volanu fora.
  Svetlana hà rimarcatu duramente quandu i spruzzi di metallu volavanu da u so pede nudu, sciogliendu i cranii:
  - Gloria à a Russia, assai ancu gloria !
  I tanki si precipitanu in avanti ...
  Divisione in camicie rosse -
  Saluti populu russu !
  Quì e zitelle piglianu i Cinesi. Allora sò tagliati è tagliuzzati. Micca guerrieri, ma veramente pantere chì anu rottu a catena.
  Oleg hè in battaglia è attacca à i Cinesi. Li batte senza pietà è strilla:
  Semu cum'è toru !
  Margherita, schiacciando l'armata gialla, pigliò:
  Semu cum'è toru !
  Natasha l'hà pigliatu è ululò, abbattendu i cumbattenti gialli:
  - A bugia hè fora di manu !
  Zoya strappò i Cinesi, strinciò:
  - Innò, micca fora di manu !
  È ancu piglià è liberà un asteriscu cù u so pede nudu.
  Natasha l'hà pigliatu è sguillava:
  - A nostra TV hè accesa !
  È un fasciu assassinu di aghi vola da a so gamba nuda.
  Zoya, sfracicà ancu i Cinesi, sguillava:
  - A nostra amicizia hè un monolitu !
  È dinò un tirò cusì chì i circhuli sfondate in tutte e direzzione. Questa hè una zitella - sterminazione pura di l'avversari.
  A zitella cù i so pedi nudi pigliarà è lanciarà trè boomerangs. E i cadaveri da questu sò diventati ancu più.
  Dopu questu, a bellezza darà:
  - Ùn daremu pietà à u nimicu ! Ci sarà un cadaveru !
  È torna a cosa mortale vola da u tallone nudu.
  Aurora hà ancu rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Solu micca un cadaveru, ma tanti !
  Dopu à quessa, a zitella a pigliò è marchjava scalza à traversu i pozzi di sangue. È uccisu assai chinesi.
  E comu ruggini :
  - Omicidiu di massa !
  E poi sbatte a testa à un generale cinese. Rompe u so craniu è dà fora:
  - Banzai ! Andarè in u celu !
  Svetlana, assai furiosa in l'attaccu, sguilla:
  - Ùn sarete micca risparmiatu !
  È una decina di aghi volanu da e so dita nude. Cumu batte tutti. È assai ancu u guerrieru prova di sfraccià è tumbà.
  Oleg Rybachenko sguilla:
  - Gloriosu martellu !
  È u zitellu lancia ancu una stella cusì fresca in forma di svastica cù u so pede nudu. Intricatu hibridu.
  È a massa di i Cinesi s'hè colapsatu.
  Oleg urlò:
  - Banzai !
  È u zitellu hè torna in un attaccu salvaticu. Innò, si vede solu di putenza, è i vulcani gorgoglianu !
  Margaret in muvimentu. Strapparà a pancia di tutti.
  Una zitella cù u so pede lanciarà cinquanta aghi à una volta. È a massa hè uccisa da ogni tipu di nemici.
  Margarita cantava in termini di allegria:
  - Unu, dui ! U dulore ùn hè micca un prublema!
  Ùn deve mai esse scuraggiatu!
  Mantene u nasu è a cuda più altu cù una pipa.
  Sapete chì un veru amicu hè sempre cun voi!
  Questa hè una cumpagnia cusì aggressiva. A zitella si batte è urla :
  "U presidente Dragon diventerà un cadavere!"
  Natasha in battaglia hè solu un tipu di terminatore. E ruggiti gorgogliò:
  - Banzai ! Fate prestu!
  È una granata volava da u so pede nudu. È i Cinesi sò cum'è unghie. È smash.
  Eccu u guerrieru ! À tutti i guerrieri - un guerrieru!
  Zoya hè ancu à l'offensiva. Una cagna cusì furiosa.
  È ella l'hà pigliatu è gurgullu:
  - U nostru babbu hè u Diu biancu stessu !
  È taglia un mulinu triplu pè i Cinesi !
  È Aurora urlò in risposta:
  - È u mo Diu hè neru !
  In verità, a rossa hè l'incarnazione stessa di l'ingannimentu è di a cattiveria. Per i nemici, di sicuru. È per l'amichi, hè una cara.
  È cumu cù i pedi nudi pigliarà è lanciarà. È assai munzelli di guerrieri di l'imperu celeste.
  U rossu gridò :
  - A Russia è u Diu neru sò daretu à noi !
  Un guerrieru cù un putenziale di cummattimentu assai altu. No, sottu à questu hè megliu micca intruduce.
  Aurora sibilò:
  - Schiacciaremu tutti i traditori in polvera !
  È fate l'ochju à i so cumpagni. Iè, sta ragazza ardente ùn hè micca esattamente qualcosa chì pò dà a pace. A menu chì a pace hè mortale!
  Svetlana, sfracciandu i nemici, hà publicatu:
  - Ti spazzeremu in fila !
  Aurora hà cunfirmatu:
  - Tuttaremu tutti !
  È da i so pedi nudi, u rigalu di l'annihilazione tutale vola torna!
  Oleg hà cantatu in risposta:
  - Ci sarà un banzai cumpletu !
  Aurora, stracciandu i Cinesi cù e so mani nude, taglienduli cù spade, è scacciendu aghi cù i so pedi nudi, disse:
  - In cortu ! In corta !
  Natasha, distrughjendu i guerrieri gialli, sguillava:
  - In corta - banzai !
  È tagliemu l'avversari cun amarezza salvatica.
  Oleg Rybachenko cutting avversari, emessu:
  - Stu gambit ùn hè micca cinese,
  È u debut, crede mi, hè tailandese!
  È dinò, un discu affilatu, tagliatu di metalli, volava da u pede nudu di u zitellu.
  Margarita, abbattendu i guerrieri di l'Imperu Celestiale, cantò:
  - È quale truveremu in battaglia,
  È quale truveremu in battaglia ...
  Ùn scherzemu micca cun questu -
  Dicemu à sparte !
  Dicemu à sparte !
  . CAPITOLU #3
  Dopu batte u Cinese, pudete riposu un pocu. Ma sfurtunatamente, ùn avete micca tempu per rilassate troppu.
  Nove horde gialle si insinuanu.
  Oleg Rybachenko li taglia di novu, è rugi:
  - In una guerra santa - i Russi ùn perde micca!
  Margarita lancia rigali mortali cù i so pedi nudi è cunfirma:
  - Ùn perde mai !
  Oleg vulia dì qualcosa d'altru...
  Ma avà sò stati trasferiti temporaneamente da l'incantu di a strega in una sustanza diversa.
  È Oleg Rybachenko divintò un pioniere in unu di i campi tedeschi. È Margarita si move cun ellu.
  Eppo, micca tuttu u tempu per cutà cù i Cinesi.
  - Gloria à a Patria ! - Pioneer Oleg Rybachenko hà ripetutu u gridu, è silenziu hà suppurtatu un colpu à e spalle, ancu s'ellu hè cascatu esattamente nantu à una di e cicatrici gonfie passate. E da u sicondu è in tuttu una dissezione - u sangue scorri! Margarita guardò à Oleg Rybachenko cun sorpresa è gratitùdine è li dumandò qualcosa in inglese. U zitellu prodigy Oleg Rybachenko hà pensatu - prubabilmente, dumanda dinò ciò chì aghju vistu in un sognu - ci hè u sincronismu? U zitellu hà sorrisu in daretu à a so surella in braccia è strinse e spalle piuttostu larghe per un zitellu di deci anni. Apparentemente, Margarita hà capitu chì Oleg Rybachenko solu vulia dimustrà ch'ellu ùn rinunziò micca è ùn hà micca capitu ciò chì l'hà mossu à gridà in u stilu di u cinema proletariu.
  È micca solu ellu, ma ancu questu Marat Kazei magre è calvo. Ma cun un stridulu incuragisce, fece un cennu à u zitellu curagiu...
  Oleg Rybachenko s'hè offesu di colpu è, suprimi u dulore in a so voce, rimarcò:
  - Bravatu hè tuttu !
  Margarita objecta in un sussurru:
  - Innò, micca bravata ! Hè cum'è dì - a parolla puzza cù una baionetta !
  Oleg hà rimarcatu seriamente:
  - Hè megliu tumbà un fascista chè maledicà centu Krauts !
  Ci era un rumore, u rughjonu di i mutori è u rumore, i cavalieri di i SS è i medichi di i boia - saltavanu in terra, sbulicò i so più cum'è mutanti chè cavalli animali. I prigiuneri sò stati pusati nantu à l'erba - in una catena. Cuntrollanu i catene: cusì sò stati strettamente incatenati. È Oleg Rybachenko ùn era micca troppu surprised per vede esattamente cumu unu di i medichi junior SS s'avvicinò. In alimanu, disse rudely - alzati, baby primate - spinghjendu u picciottu pioneeru cù u toe di una scarpa molle in a coscia o ancu un pocu più altu, in i rini. Oleg Rybachenko tensed up... è dopu l'Aurora fresca intervene. U diavulu ardente (Cusì hè stata soprannominata in e truppe per via di u so culore di capelli rossi innaturali è brillanti è a resistenza è a forza unfeminine!) Spiegà qualcosa di burla - è sta burla ùn era micca sopra à Oleg. Si vede chì u duttore fascista si sentia ancu ! U Nazi hà culpitu Aurora in a spalla musculosa cù u so pede. Ella ridava solu. Allora u fascista hà culpitu da una rotonda, chjappà bruscamente una schiena flexible à una zitella audacia. Oleg si trascinò di latu da a scossa. Aurora s'assittò subitu è mustrava in silenziu e so mani incatenati. U prufessore grassu chjamò à u so cumpagnu più ghjovanu, chì di colpu fighjulava. Allora rumpiu un ramu di erica secca è u mostrò à Oleg Rybachenko. Agiò davanti à u so nasu - u zitellu hà ricullatu involuntariamente. U duttore fascista hà tornatu finta di piglià un bracciu, scuzzulò u capu, fece un muvimentu stranu. Ùn capisce micca, cum'è se un omu SS manghja cù una cucchiara ...
  Oleg Rybachenko, furiosamente, sbottò in tedesco:
  Ùn pudete micca spressione in termini umani.
  Fritz hà schivatu: subhuman, cunnosce a lingua di a razza maestru?
  U ghjovanu Rybachenko Jr. hà capitu ch'ellu s'hè traditu in vain, hà revelatu ciò chì era megliu per guardà un sicretu, ma ... A parolla ùn hè micca un sparrow - vi mancherà, ùn vi catturà micca. Hè veru, u duttore grassu è altu si mette in un aria d'indifferenza, a parolla sbuchjava a frasa tedesca pronunziata da u zitellu. Ripetì dinò u gestu precedente è mostrò un bracciu piegatu.
  È Oleg Rybachenko hà capitu - u mandanu cum'è un servitore di legnu ...
  Ùn vulia micca esse battutu novu dopu un refusu fieru. È iè, ùn pudete micca mancate l'uppurtunità.
  Ebbè, chì hè l'orgogliu di un centurione, o piuttostu di un patriziu à rompe. U pensamentu di scappà, di sicuru, hè ghjuntu - hè ghjuntu appena e manette pesanti cliccà sottu à a big key. Ancu s'ellu pò esse più logicu di dì ch'ella ùn hè micca partutu in tuttu ! Ma u picculu pensamentu hè diventatu cum'è un cunigliu spavintatu chì corre in i fanali, senza sapè ch'ellu hè digià, in fattu, hè statu pigliatu. Eppuru - appena Oleg Rybachenko si alluntanò da u parking - u zitellu hà vistu chì un lupu mannari u seguitava. Unu di quelli strani mutanti addestrati chì guardanu u convoi guidatu da SS. À u listessu tempu, nimu di u cunvou guarda sfidau versu u zitellu scalzu chì cullà in fretta u scree. Ancu Oleg Rybachenko hà avutu chì, assai prubabilmente, una camera oculta filmava i so movimenti. Hè ancu surprisante quantu tecnicamente i Fritz anu avanzatu. Se u nostru ùn risponde micca bè, allora sarà male.
  U scree picchiò dolorosamente e piante già guarite di i piedi indifesi di bambini. I pedi forti abbattuti anu digià cuminciatu à sgrossate, ma stu prucessu hè abbastanza doloroso quandu si mette nantu à e petre affilate. Oleg gemìu tranquillamente, circannu di micca dimustrà ch'ellu era in u dulore è di ùn guardà micca u sangue chì era esce di novu. Ma tandu era cum'è un tsunami di l'inspiegabile s'hè spazzatu nantu à ellu.
  U timore istantaneamente, è inspiegabilmente, hà privatu u zitellu pioneeru di i so pinsamenti è i so desideri. Vuliu solu vultà in a direzzione di u lupu mannari (?). Sottu à u sguardu di l'ochji inumani di a bestia nazista, Oleg Rybachenko involuntariamente si congelava è si congelava. Ma subitu, un calore ardente hà lavatu nantu à u pioniere appena sfornatu, è u zitellu si move cum'è una mitragliatrice da a fabbrica. Ruppò i tronchi secchi di betulle è cipressi chì crescenu in crevi, micca ancu verdi dopu l'inguernu - assai, appena trascinendu. L'aghju plegatu in un saccu grande è trasparente, l'aghju trascinatu, senza distingue a strada di u parking.
  Oleg Rybachenko, in u caminu, circava dispraamente à superà l'orrore disheartening. Pioneer-excellent ellu o micca! Ma questu era cum'è un natatore inettu chì prova di stà nantu à l'acqua. Si spunta, poi sbocca di novu ...
  U lupu licanu u seguitava : di tantu in tantu, si fermava è annusava e impronte nude lasciate da u zitellu.
  U geniu pioniere si senti allevatu da l'onda di l'orrore solu quandu hà vultatu in u locu di u campu.
  I vile fascisti non umani ùn parevanu micca fighjà à Oleg Rybachenko. Ancu s'è in fattu un coppiu d'omi SS ùn anu micca cacciatu l'ochji. Solu quand'ellu hà piegatu ciò ch'ellu avia purtatu, u duttore-boia anzianu, fighjendu un pocu di sguardu, scacciò qualcosa à u zitellu... eh ! Oleg hà finalmente vinutu à i so sensi. Pigliò avidamente, pensendu chì forse anu datu una barretta di cioccolata o qualcosa di più di a saldatura per u travagliu. E cova - lay, flint and steel. U silex era più prubabilmente quartz. È a sedia s'assumiglia à un pezzu di un schedariu. Cumu aduprà tuttu questu - u pioniere sviluppatu Oleg sapia in teoria è ancu cun interessu, avissi ancu pruvatu à i Robinson di Polesie ... se micca per circustanze strane.
  Oleg hà toccu i rami umidi cù u so pede, dopu cù a so manu è strinse a testa.
  - Tinder ... - disse tranquillamente u pioniere in russo, di colpu tosse è ripetì. - Tinder hè necessariu. - È cun difficultà s'astinse di passà à a lingua tedesca. - Ùn s"allumette micca.
  Oleg li guardò... Ùn hè micca chjaru perchè u Fritz, chì hà l'accendini è i partiti è, prubabilmente, ancu un flamethrower cun elli, avianu bisognu di sta manera antica di ottene u focu. Vulenu pruvà l'ingenuità di i pionieri. Misuranu u sviluppu mentale di una persona sovietica? O, trivially burling un picciottu captive? Quale li capisce cum'è di un altru pianeta !
  I Nazis si fighjavanu, sbarcavanu i denti. U più stranu è ... è a cosa più terribile per Oleg Rybachenko hè chì e so facce ùn sò micca male, nè crudeli, nè ancu burla, nò! Assai curiosu cum'è s'ellu si cunsiderà un animali stranu, un interessu particularmente vividu hè registratu cù u prufessore anzianu, cum'è s'ellu si tolse l'occhiali apposta. Ùn ci hè micca una goccia d'indifferenza, hè cusì interessante cumu i scientisti seguitanu l'esperimentu.
  Oleg Rybachenko ripetì in un sussurru, pruvatu à cuntrullà l'eccitazione in a so voce:
  Tuttu hè umitu durante l'invernu! Ùn andaraghju !
  In l'ochji, piuttostu finta chè sincera malintesa, ma torna senza rabbia. Ma tandu unu di i ghjovani - micca quellu chì hà liberatu à Oleg - murmurò, si alzò, si stende, strofina u so culo battutu nantu à a sella à a risa di u restu di l'omi SS ... Oleg ùn era micca troppu surprised chì alcuni di i tedeschi utilizanu cavalli per spustà - deficit di carburante. Ancu s'è, per una certa ragione, i trasporti si arrampianu dopu à elli? U nimicu nazi hà purtatu una scatula da e selle plegate, da quale hà pigliatu qualcosa ... U pioniere hà pensatu chì era cuttuni, ma micca. A distanza s'assumiglia à un pezzu di fili sottili. Oleg Rybachenko, pigliendu in e so mani, hà capitu - muscu seccu.
  À novu, u zitellu prudigiu pioneeru hè stata surprised perchè era un Fritz, è ancu un duttore chì portava l'erba in un aratu ... Forse questu muscu ùn hè micca cusì simplice ?
  Ebbè, smetti di pensà, mi fa male a testa. Deve sembrà - più simplice è più stupidu chè tù sì. Curiosamente, ma l'esca pigliò subitu - Oleg ùn hà micca colpitu u silex nantu à u silex, ma scraped lisamente (lettu in qualchì locu) - è scintille piovenu cum'è grandine. È hà sappiutu custruì u focu (avà hà custruitu un "cabane") ordinariu per parechji anni, a maiò parte di a so vita. Prestu u focu hà ballatu cù forza è principale - u betulu brusgia bè è hè umitu. Eccu i ghjovani guardiani da a SS perked up, cuminciaru à guidà risers di metallu in terra à i lati di u focu.
  È a testa d'Oleg Rybachenko girava, qualcosa di estremamente causticu s'infilò in u so nasu è istantaneamente disconnectò a so cuscenza da a realtà. Ma subitu, una visione chì era stupente in u realisimu s'hè vultata.
  Ancu a parsunalità di u zitellu hà cambiatu, si imaginava cum'è un orfanu disgraziatu, cù i genitori viventi. Inoltre, u babbu è a mamma ùn anu lasciatu micca - anu privatu i so antenati di i so diritti per i debiti è anu mandatu u zitellu in un rifugiu correctionale, prigiò. Senza culpabilità, ma postu chì i vostri parenti duveranu soldi, allora voi, da una decisione di a corte in un imperu dittatoriale, spaziu, sò un criminali juvenile.
  L'orfanotrofia per i zitelli era situata in l'area industriale di a capitale è pareva veramente una prigiò. Caserne in ogni locu, caserne di cellula. Oleg Rybachenko, in una visione realista, hà passatu a notte nantu à bunks di lignu pocu pianu. Vicinu si trovanu altri picciotti, da a razza umana è straneri. Ùn ci era micca cuverte, materassi, cuscini, u corpu overworked è spessu battutu si trova nantu à un arbre nudu. È a notte, a gamba hè incatenata à a catena per ch'elli ùn scappanu. Ci hè un centu di zitelli in a cellula, hè assai stuffy, i corpi sò sudati, battuti unu à l'altru in u cantonu di u bucket, ùn ci hè mancu un sistema di fognatura. È questu hè in u Statu, chì e so astronavi aranu l'estensione di a galaxia, è e so bandiere coronanu decine di millaie di mondi abitati! In ogni casu, i picciotti pruvate à rializà in a strada, circa dui terzi di u ghjornu sò occupati cù u travagliu. U più difficiule hè cunsideratu in a buttrega, polverosa è tediosa. U spinu è l'arme sò terribilmente stanchi di questu, è davanti à l'ochji cumencia à "falla", l'operazioni sò simplici, ma laboriosi, necessitanu ripetizioni. Un travagliu più piacevule, fora in u campu o in un cantiere. Per ch'elli sò menu stanchi è ricevenu rilassazione, pruvate d'alternà in diversi prucessi di travagliu. Ma tuttu u listessu, u corpu ferite, assai picciotti, in l'orfanotrofia - quasi a mità di a ghjente mughja in u so sonnu.
  Oleg Rybachenko si vultò nervosamente, a catena chjappò, l'anellu strofinava a so gamba à u sangue. A sirena sona, significa alzà, per travaglià. U corpu di u zitellu ùn hà ancu riposu, l'altri picciotti - a razza umana nuda è a prole furry di l'altri mondi stanu luttendu per risurrezzione. A stanchezza accumulata annantu à i mesi di l'esclavità dà a strada à un dolore sordu in i musculi. E catene cuntrullate da u chip integratu volanu automaticamente da i so pedi, sò fatti di una lega assai forte chì ùn pò micca esse serrata. I sorveglianti appariscenu, grida minacciate.
  I picciotti sò purtati à bagnà, ùn dura micca longu, l'acqua da i tanki hè arrugginitu. Oleg Rybachenko sciacqua a bocca, spruzza per lavà u sudore. Ùn ci hè micca ventilazione in a cellula, è a stanza di sudore ùn hè micca capaci di rinfriscà u sonnu. Dopu chì sò purtati à u colazione, anu da manghjà mentre stanu, ùn ci hè bisognu di sedie per i cundannati juvenili. Sò alimentati cù u pane è l'insilatu, a carne hè caru è i zitelli ùn sò micca supposti, per quessa, preferiscenu float pasture. In ogni casu, u cavallu hè un vegetarianu, è cumu si travaglia, mentri i predaturi anu manghjatu carne, andate à lettu. Accantu à Oleg hè u so amicu Timur. Tutti dui sò dodici anni in questa visione, più precisamente di una altra realità, l'età per i picciotti forti hè un puntu di svolta, quandu hè assai difficiuli di ritruvà cù un lottu schiavu.
  Timur, bevendu sucu d'ortica in un bicchiere mal lavatu, disse cun un gemimentu:
  - È chì torna à travaglià in questa buttrega ! Ùn vogliu micca !
  - Ùn vogliu micca stà è ripete u listessu muvimentu decimila volte. - Rispose, tremulu da i ricordi dispiacenti, Oleg Rybachenko.
  - Forse dumanderemu u travagliu di campu ! - Timur fighjulava sognu à u celu, induve trè stelle brillavanu à una volta nantu à stu pianeta. - In particulare, pulite i carpi-peschi. Sò cusì gustosi, soprattuttu quelli chì anu l'aletta d'oru, ma cum'è u guardianu ùn pare micca avidità, pudete sceglie qualcosa in bocca in ogni modu.
  Oleg Rybachenko suspirò assai:
  - Preferite ancu solu un travagliu cusì in u pettu di a natura gentile. - È tandu u pioniere incarnatu hè diventatu più allegru. - U robot-osservatore pò esse ingannatu, quì a maiò parte di l'equipaggiu di surviglianza hè digià stata arrubbata!
  U colazione hè finita, è sò purtati à u cablaggio ...
  I zitelli sò allinati nantu à a terra di parata, i picciotti di a razza umana cercanu di stà inseme, i stranieri mantenenu a furmazione secondu a so altezza. Sò divisi in gruppi per età è taglia. Ci sò picciotti da cinque à sedici anni, è ancu rapprisentanti di i ghjovani furry è scaly di altri mondi.
  L'unicu ciò chì li unisce hè a robba, o megliu a so assenza quasi cumpleta, solu shorts cù un numeru d'identificazione nantu à i picciotti.
  L'imperu li tratta nantu à u principiu di strincà più benefizii per elli stessi da quelli chì anu cessatu di esse cunsideratu citatinu! Risparmi in tuttu, nantu à a robba, i scarpi, però, certi picciotti in a so vita libera ùn anu mai cunnisciutu i scarpi.
  Ma cù bastoni è una pila di gomma nantu à i tacchi nudi chì spessu ricevenu. I capi sò rasati, ogni dui simani un bagnu, induve sò scalded. Allora si sbarazzanu subitu cù una macchina blunt, allora micca assai hà sappiutu di cultivà. I picciotti marchjanu scalzi nantu à e petre affilate. Sì Oleg hè abituatu à questu è u so pede roughened ùn sente micca u dulore, allura i zitelli più chjuchi chjappà i so tacchi è i dite nudi finu à u sangue.
  L'intera guardia hè custituita di stranieri chì rapprisentanu e razze più crudeli in l'universu, solu u capu di u refuggiu, l'anziana Frau Pontuss, guarda cù i so ochji brutali di sadist.
  U tigru-rinoceronte, chì ghjoca u rolu di un survegatore, dà struzzioni nantu à induve travaglià oghje, o megliu, travaglià dura finu à ch'ellu perde a cuscenza. Oleg, abbassendu e so spalle osse, fighja à a seconda mità di u giardinu. Ci sò e zitelli, da chjuchi à quasi adulti. Sò vestiti cum'è mendicanti in stracci stracciati di linu più grossu. I facci sò secchi, l'ochji parenu grandi è tristi. U saccu hè cortu, magre ma gammi sinuy sò visibili da sottu. E zitelli sò ancu scalzi è tutti senza eccezzioni sò rasati calvi. Questu hè apparentemente fattu per umilià, una volta di novu per dimustrà chì ùn sò nunda. Ma quì ùn sò micca i criminali chì sò riuniti - i zitelli disgraziati abbandunati.
  Quì annunzianu chì un gruppu di picciotti andarà à a buttrega di cucitura, per travaglià in u prufilu più tedioso è esausante. Quì Timur ùn pudia micca sopra è gridò cun angoscia:
  - Ùn vogliu micca travaglià cusì ! Mandami à a piantazione o à u giardinu.
  I picciotti ghiacciati, abbronzati, corpi magri tensi.
  Pontuss era chjaramente piacè cù a nova occasione per l'esekzione:
  - Eri eri tranquillu, è aghju avutu a paura chì a to famiglia ùn si lasciassi senza una lezione visuale. Chì u zitellu serà guidatu cinque volte à traversu i ranchi.
  Un eccitazione passava per i fila di i zitelli.
  - Hè ghjusta. - U tonu perentoriu disse a matrona. - Distribuite canne à tutti.
  I colpi sò stati appiicati cù barbeds spiciali. Di solitu eranu cogliati da i picciotti stessi da i boschi, durante i periodi chì ùn ci era micca travagliu. In ogni casu, in verità, ancu allora i zitelli eranu furzati, ancu s'ellu senza benefiziu per l'imperu, à scavà, per esempiu, scavà un burato per a mità di ghjornu è intarrallu per a mità di ghjornu.
  Oleg Rybachenko hà guardatu e mani di i so figlioli, sò stati abbattuti in callu.
  I picciotti automaticamente dissmantled the bars, pareva à Oleg chì elli, i strumenti di tortura, brusgiavanu i so ditte, è i so gammi diventanu pesanti. Ùn vulia micca chjappà u so amicu, ma ùn hà avutu u curagiu di prutestà. Ùn hà vistu quasi nunda è hà sbattu u so grossu di u pede dulurosamente nantu à un cobblestone. Curiosamente, ma a sensazione di dulore hà aiutatu à cullà è a nebbia davanti à i mo ochji s'hè sbulicatu. U passu hè diventatu più fermu, ancu s'ellu u dito hè diventatu turchinu.
  Sò stati custruiti in un semicircle in una longa linea. Timur era ligatu cù bastone da e so mani è e so spalle sò state torciate per fà più cunvene per batte u zitellu offensiu. I picciotti stracciano gli occhi e provano a guardare lontano. Per ordine di Frau Pontuss, anu spruzzatu di salmuera, spruzzandu u salinu turchinu nantu à u so dorsu magro ma musculus. A ghjudicà da a manera chì u zitellu facia grimace, cuminciò à brusgià.
  L'hostess smachjò e so labbra.
  - Avà tutti avete una lezziò. Colpite più forte, quellu chì tradisce serà cundannatu à rapprisali.
  L'assistente in questu casu, u ratu rinoceronte hà scuntatu i so denti:
  Avemu da trattà cun elli avà ! mormorò u mostru.
  U zitellu hè statu spustatu trà e fila. I picciotti alzanu pianu pianu i vergi è i primi colpi cascanu nantu à u spinu di Timur. A ghjudicà da e cicatrici nantu à u spinu è i lati, u zitellu hè statu punitu più d'una volta, per quessa ch'ellu hà solu suspirò è respirò pisanti, cum'è tutti i picciotti chì cercanu di frenà i gridi.
  - Batti più forte ! gridò Pontu. - Lascialu gridà.
  I primi colpi sò stati purtati da i picciotti più chjuchi, chì simpricimenti ùn avianu micca a forza di causà dolore seriu. Ma dopu i picciotti più vechji cuminciaru à battemi. U spinu di u zitellu hè statu tagliatu cù strisce rosse, u sangue goccia. U dulore, intensificatu da u sali turchinu, fece urlà à Timur, cascò ancu, una tavola hè stata infilata cù unghie sottu è picchiò u pettu.
  - Ùn ci hè bisognu ! - gridò u zitellu. - Travaraghju induve tù dici.
  - Di sicuru chì tù ! - rispose Pontu. - Ma prima, una sculacciata.
  I camaradi d'eri eranu troppu eccitati è anu battutu u fratellu d'eri. E persone è i stranieri sbattevanu cù a stessa ferocia. U zitellu gridava, i so pedi nudi lasciavanu impronte sanguinanti. U rinoceronte di u topu stringhjia è chjappà u zitellu cù una mazza nantu à i so gammi nudi è abbronzati. Ci vulia à fà più dulore à u zitellu. U colpu hè cascatu nantu à l'anchli tendini, è u prossimu nantu à i tacchi. Timur gridò e si afflosciò. Allora u torturatore hà sbulicatu una agulla grossa in a natica, versendu u liquidu.
  - Diritta! Pontus disse. - Avà preferirebbe more chè svenire. Nimu ùn scappa di punizioni.
  Oleg Rybachenko stava quasi à a fine di a fila, è li paria chì era i colpi di a frusta chì hè cascatu nantu à ellu. Timur hè statu abbattutu, u zitellu ellu stessu si strisciava, gridava è pienghje. U so visu tondu si vultò carmesi di u dulore, una smorfia di soffrenza a torceva.
  Videndu à Oleg, bisbigliò cù labbra pallide:
  - Avè pietà !
  U zitellu hà esitatu : s"hè congelatu.
  U ratu rinoceronte gridò :
  - Ebbè, chì aspetta ! Baia !
  Oleg Rybachenko hà rispostu:
  - Innò ùn possu ! Hè u mo amicu !
  U ratu rinoceronte ghignò:
  Vulete u listessu per voi?
  Oleg tremò dappertutto, palidendo:
  - Innò, ma !
  Pontus l'interrompit :
  - Basta ! U zitellu hà firmatu a so propria sentenza. Chì vale a pena mordovorot. Pour bè è appiccicà nantu à un rack per chì l'altri l'ammiranu.
  Oleg hè statu cacciatu fora di l'accionamentu, tiratu à i capri. U zitellu hà pruvatu à risistiri, ma i tigri di rinoceronte anu trattatu cun ellu cum'è un gattino. E mani si torcevanu dolorosamente, l'ossa scriccate. L'anu messu nantu à i tavulini, u zitellu sintia a rugosità di a punta di unghie sporgenti nantu à a so guancia è u stomacu. Anu perforatu in i musculi, pettu, chin, davanti à i cosci, ghjinochje. A so guancia era graffiata finu à u sangue.
  - Oh, micca ! - dumandò Oleg.
  - Necessariu ! - Dissi u ratu-rinoceronte, per chì ognunu puderia esse un esempiu.
  U zitellu hà sentitu chì si versava salmu nantu à u so spinu, è dopu u salinu era versatu. Puzza cum'è cerotti di mustarda. Oleg facia una grima, i so pedi callu sò stati smembrati (l'ultima volta ch'ellu era in quella strana memoria chì apparsu in questa visione - hà messu in sandali circa sei anni fà), quasi subitu cuminciaru à prucedimentu salvaticu. U rinoceronte-rattu fece un agulla in a natica, picchiò duramente è dulore, u liquidu ardente si n'andò ind'è.
  - Avà sarete assai spavintatu, è ùn perderete micca a cuscenza. - Gracciava u mostru, scoprendu u so visu, averia balbettatu è u pruduttore di un filmu d'orrore !
  - Perchè? gemì u zitellu innocently imprigionatu. - Per u Cristu, mostra misericordia.
  U ratu rinoceronte, spruzzando saliva velenosa, rispose :
  - Ùn credu micca in sti fiabe di u bonu Ghjesù ! In generale, s'ellu ci hè un Diu, allora hè male è crudeltà. È più u male è u soffrenu infliggete à u vostru vicinu, più putere è felicità riceverete in u mondu dopu.
  - Assurdu ! - Disse, palidendu d'orrore, è di colpu Diu hè veramente un zitellu cusì.
  - Vi vede ! - A discendenza di u Tartaru còsmicu ridava. - Ma ùn sperate, oghje ùn mori micca.
  Pontuss in un tonu d'abbaia urdinò:
  - Cuminciate ! Ch'ellu ricurdà per l'eternità i basgi di a frusta !
  U prodigiu pioniere prigiuneru trimulò quandu si sentia un sibilu piercing, è dopu un forte colpu di cuncussione da u quale a pelle di u so spinu sbulicò. I rati di rinoceronte chjappà duramente, ma à u stessu tempu rinfriscà a so forza per ùn tumbà. Un griddu scappò da a gola di u zitellu, si tremava, una lacrima ne esce. Si morde a labbra finu à ch'ella sanguinò, u zitellu si trattene. Un mumentu dopu, un altru colpu seguitatu, scuzzulà tuttu u corpu. Oleg Rybachenko hà pigliatu una respirazione profonda, u dulore, intensificatu da u salinu è a salmuera, era insupportable.
  Pontus gridò:
  - Vai!
  Di novu fischi è colpi ! Taglia finu à l'ossu. U zitellu hè statu brusgiatu finu à l'internu. Paria sbattà u stomacu. Malgradu i so sforzi, una parte di u gridu scappò da e so labbra strette.
  - Mamma!
  Di novu colpi! In u spinu, trà l'omoplate affilate, è, infine, nantu à i tacchi nudi. U ziteddu urla, ùn hà più forza di frenà si. U gridu erutta cum'è un vulcanu da a gola è ciò chì pare esse u nasu. Pontuss hè cuntentu:
  "Avà vecu chì u battete finu à u core. Battelu bè, ma ùn u tumbà !
  À ogni colpu, u dulore s'aggrava. E lacrime si mischianu cù u sangue è cascanu nantu à u lettu. E strisce sanguinanti nantu à u spinu s'uniscenu, si uniscenu in un mess crimson, l'ossi bianchi magre di u zitellu cumincianu à esse esposti. Oleg Rybachenko hè suffocante, ùn hà micca abbastanza aria, u filu hà scavatu in i so cavichje piegate. I tacchi nudi buzz cù a pelle stridente, ruvida, callosa ùn si move micca immediatamente, ma gocce di sangue esce sempre. I colpi s'intensificanu, pare chì u lampu passa per e terminazioni nervi finu à a stessa cresta. L'altri picciotti sò silenziu, a cuscenza ùn permette micca d'appruvà, u timore di rapprisali ùn permette micca di cundannà. Pò esse vistu cumu i capi di i picciotti s'abbassanu, ma i so ochji seguitanu l'esekzione. Curiosi è nervosi, a maiò parte sò digià stati flagellati in una manera simile o più sofisticata. Pensate chì s'ellu ùn era micca per mè, è qualchì volta ci hè a malizia in i vostri pinsamenti: urla, ma di sicuru puderia suppurtà, micca cusì debule cum'è Oleg.
  U battitu hè digià nantu à l'osse nude, u spinu, i lati, i cosci sò una ferita solida. S'ellu ùn era micca per l'iniezione di l'estimulante, u zitellu hè statu struitu à morte - hè mortu da un scossa dolorosa. È cusì si immerse in qualcosa di peghju chè l'infernu di Dante. Questu hè quandu ogni molécula, ogni cellula, ogni vena hè saturata da u dulore di notte.
  U pioniere Oleg Rybachenko hà pruvatu à distractà da u dulore. Ricurendu à i so parenti, l'epica felice di a zitiddina distanti, paria di spinghje cù i so pedi, da a lava rossu bubbinante di u soffrenu, ma ella u succhiò di novu, u cupria cù u capu. Allora navigavanu nantu à l'oceanu di a tortura, u sognu di a morte cum'è un liberatore da u turmentu. Aghju ricurdatu di e parolle di l'Apocalisse di San Ghjuvanni. - È volenu more, ma ùn ponu. Hè cusì chì u destinu aspetta i peccatori chì torturanu i zitelli. U Signore li premiarà centu volte, è a punizione più impurtante, cum'è Ghjesù dice in u Vangelu di Matteu, serà eterna. È certi andaranu in a vita eterna, altri in u turmentu eternu. Questu hè in qualchì modu cunsulatu, svegliendu l'odiu per i nemici, u desideriu di sopravvive è di vince. U zitellu riesce à gridà :
  - Pagherete per questu, per ogni lacrima di un zitellu chì vi risponderete u ghjornu di u Ghjudiziu di Diu.
  - Zittu cagna ! - Ruggini u ratu rinoceronte.
  - Ùn pudete micca suffucà a verità. U pioniere suspirò.
  - Fate più !
  L'anu colpi di novu, investendu tutta a furia, rompendu l'osse, ma u dulore hà digià righjuntu un tale sogliu chì simpricimenti ùn pò micca esse più forte. Questu hè u ferru, chì pò esse calatu à una certa temperatura, è poi si sparghje.
  Pontuss capisce questu, a vechja donna (o megliu, ùn pare micca più di quarant'anni, ma in realtà superava un paru di seculi), hà assai sperienza cum'è esecutori:
  - Ebbè, basta ! E poi morirà ! Guariremu un pocu prigiuneru è turturallu cù l'aiutu di un urdinatore. Aghju solu un prugramma "tortura di l'Olympians".
  Rhino Rat, sbadigliando deliberatamente, dice:
  - Avà induve hè ? À l'infermeria ?
  - Innò à u rack ! - A matrona tagliata senza appellu. Lasciate appiccà cum'è un avvertimentu à l'altri. Inject solu injections per sustene u core. È lasciate caccià Timur à traversu i ranchi di novu, è lasciate ch'ellu riceve u restu di i colpi da voi. Una volta un spettaculu di razza. Bisognu di travaglià!
  U furasteru cù una frusta inclinò u capu è mosse l'arechje furose :
  - Ascolta l'hostess. Ebbè, eseguite di novu.
  Nuvelli colpi sò cascati annantu à Timur. Sta volta, nimu s'aspittava à prutestà. Ùn ci era micca u minimu desideriu di cascà in e mani di i boia. Timur urla ogni tantu cascà. Hè cullatu è battutu di novu. A seconda serie di scioperi hè digià ghjunta à a fine. Restava solu uni pochi di picciotti. Unu di elli hè u più vechju, sedici anni, una barba hè digià sfondata è si vede un mustache. Ovviamente esita, colpisce, ma faci facilmente, tocca appena.
  Frau Pontuss è furiosa:
  - Appendi stu ghjovanu pigro à un rack è ligà una petra à i so pedi. Ch'ellu soffre.
  U zitellu hè impastatu, strinse i so musculi di sollievu, fruttu di u travagliu duru, è grida :
  - Ebbè, chì fighjate, omi li batti !
  I picciotti tremanu, un rumore spazza à traversu e fila, ma ùn manca a determinazione di affruntà à i so tormentatori.
  U ghjovanu hè trascinatu, ogni ratu rinoceronte hè almenu sette volte più pesu chè ellu. Hè inutile di ritruvà. Ma tandu accade avvenimenti, à u livellu di quelli chì cambianu u destinu di l'imperu. Dui colpi sonanu è i topi rinoceronte cascanu, i dorsi di i mostri sò tagliati, i crateri prufondi si spalancanu. U ghjovanu s'hè liberatu è cascò, ma subitu s'arrizzò cù un gridu:
  - Vede, ci hè a ghjustizia di Diu.
  Apparitu cum'è un anghjulu da a bughjura, a zitella à i capelli d'oru, chì s'assumigliava tantu à a so surella d'arme Margherita, rispose :
  - Piuttostu umanu. Sapete chì un trattu cù u Diavule ùn guarantisci micca u celu nantu à a Terra è un locu caldu in l'infernu. Appoghjate nantu à Satanassu hè cum'è à pusà nantu à a sedia elettrica!
  U sicondu à sta Aurora ardente forte:
  - Ciò chì succede quì hè una trama per un filmu d'orrore. Fate questu cù i zitelli. Caccià u zitellu da u rack.
  Oleg Rybachenko scuzzulò a testa è... si svegliò. Ùn si stendu micca durante a visione, ma si fermava solu ...
  È un pocu di tempu hè passatu. I Nazis facianu sempre
  Preparazioni alimentari. Ma sta droga terribile chì nasceva da l'aspirazione di fume da un muschiu stranu da i medichi SS ùn pareva micca cortu.
  Oleg Rybachenko hà pensatu immediatamente perchè questi Krauts ùn anu micca effettu. Sò senza maschere di filtru? E perchè un tali incubo in questa allucinazione. Chì facenu cun ellu ?
  Ma i Nazis stessi si cumpurtavanu in modu abbastanza naturali, addivintanu ancu più amichevuli, insinuendu chì, dicenu, puderanu manghjà cun noi.
  Infatti, anu tiratu un paru di cosce forti di una vacca arrubbata da i residenti lucali. Allora un Nazista trascinò un caldu pisanti, è u sicondu fascista, cù Oleg, andò per l'acqua. À novu, pareva stranu à u pioniere curiosu, dui secchi di coghju, è u metale o legnu ordinariu à u peghju. Inoltre, un omu SS, chì era ancu micca abbastanza tipicu, si trascinava.
  U pioniere ùn era micca abbastanza cunfidendu nantu à i so pedi, i colpi nantu à sta esecuzione eranu troppu reale in u sensu, è u discendenti di Lomonosov hà capitu chì qualcosa di più di una semplice o ancu micca una semplice allucinazione era daretu à questu.
  L'acqua scorri à centu passi da u campu, un ghjattu di cristallu argentu è scintillante da sottu à duie petre sopra à u balcone. Oleg Rybachenko s'inclinò avidamente versu ella. U picciottu ghjustu avà si sentia chì tuttu ciò chì dentru era cottu in petra, o piuttostu in carbone. Avidamente si aggrappava à a frescura piacevule è ... l'hà pigliatu in l'arechja.
  Unu di l'omi SS, ammucciatu daretu à un muru rocciosu, cliccò qualcosa nant'à u pannellu di un dispositivu cumplessu è righiò cum'è un ratu.
  U colpu hè statu inflittu da u fascista senza malizia, ma cun tale forza chì Oleg hè stata ghjittata nantu à e petre, hà cessatu di sente cù l'arechja manca, è questu latu di a testa era veramente numb.
  U duttore in una vestaglia è una catena d'oru sbucò à ridere è ringhiò :
  - U pugilatu ! U pugilatu !
  . CAPITOLU #4
  U zitellu pioniere hà saltatu è si precipitò versu u ghjovanu SS. Apuntendu sottu à u stomacu ingannosamente cù a manu diritta, è cù a manca astuta chì si nasconde daretu. Hà assistitu à un paru di classi di pugilatu, ma a so memoria hè assoluta. Per esempiu, un punch fintu è un sharp half uppercut è a mità di a manu manca. Allora u corpu, a coscia, l'abs, è ancu l'estensione di a gamba sò inclusi in u colpu. E - u più impurtante - di solitu i pugilati chì cumbattenu à a manu diritta ùn aspettanu micca di chjappà cun un investimentu da a manu manca. U fattore sorpresa hà travagliatu, Oleg Rybachenko hà fattu! Un omu SS ghjovanu è ben furmatu ùn sapia micca chì almenu Oleg ùn era micca manca, ma puderia lancià una "pistola" à manca. È hà pigliatu un ganciu in a mascella. È u frescu - u suldatu SS hè statu nantu à i so pedi solu perchè s'hè lampatu in un bloccu di petra pura ... È u pesu di un zitellu à mità di fame ùn era micca abbastanza per scaccià un suldatu sceltu in a SS, ùn anu micca. pigliate i debuli !
  Se Oleg Rybachenko avia statu un cummattimentu più espertu in questu muvimentu, prubabilmente averia andatu per una seria di movimenti finali. Ma l'abilità ùn hè micca lode, è ancu e caratteristiche fisiche.
  Ma hà fattu assai bè, soprattuttu cunsiderà chì u colpu ùn era micca praticatu in furmazione, è Oleg Rybachenko stessu, malgradu a so grande capacità naturali, era cool à u pugilatu.
  Avà si dispiace ancu ch'ellu ùn avia micca firmatu per a seccione, induve u coach Faranenko hà dettu - avete da esse un omu grande, ma cù una reazione rapida è ligera. Prestu l'URSS participà à i Ghjochi Olimpichi - è pudete cummattiri bè per una medaglia!
  Chì dici ? Oleg Rybachenko hà rispostu cusì:
  "Preferite salvà a mo testa per cose più utili per u paese chè per pulisce i nickels di l'altri!" Per esempiu, se fate un trattore chì viaghja nantu à serratura, o ancu nantu à a basura ordinaria, allora assai più
  A Patria ne beneficerà !
  Ma avà u zitellu stessu hà ricevutu capitale.
  Allora Oleg Rybachenko ùn avia mai statu battutu prima in a so vita. Un omu adultu SS hà sfrattutu rapidamente a resistenza urganizata di un zitellu di deci anni, ancu s'ellu era altu per a so età (chì però hà dimustratu è chjappà cù successu un paru di volte) è hà sbulicatu i pugni - hà alzatu u cadutu è batte di novu. Quandu Oleg Rybachenko hà cessatu di resistà (Cellu hè, guasi persu a cuscenza, vale à dì, ci sò sempre pinsamenti in u vostru capu, ùn site micca in negru, ma u vostru corpu ùn ubbidisce più. Quelli chì anu battutu seriamente in l'anellu probabilmente sanu ciò chì hè. piace à esse in grog.). U fascistu li hà permessu di cascà è, stranamente, ùn hà mai chjappu à quellu cascatu. Tuttavia, u duttore-boia hà gridatu qualcosa à ellu in una lingua anagramma. Pigliò un seau è versa l'acqua nantu à a so faccia ammazzata.
  U sintimu di un gattino affucatu, è l'acqua di u ghjacciu chì hè ghjustu funnu hè cusì friddu - solu natazioni d'invernu!
  Oleg si scuzzulò, s'arrizzò è sputò nant'à u so stivale cù u sangue da a so guancia manca chì s'era scuppiatu da l'internu. L'omu SS ùn l'hà micca battutu più - suspirò di colpu chì, cunsiderendu in quali truppe, u mostru serve sorprendentemente, quasi simpaticamente, è ellu stessu hà cuminciatu à attirà l'acqua in secchi fatti di crocodile (ancu apparentemente micca cusì gastru) secchi di pelle. ...
  Rybachenko Jr. hà nutatu sta circustanza cum'è bona è mala à u stessu tempu. A bona nutizia hè chì ùn saranu micca uccisi, almenu finu à chì l'esperimentu hè purtatu à a so fine logica. True, a linea di finitura pò esse assai ristretta è possibbilmente un sollievu da u soffrenu! U male hè ch'elli seranu assai guardati è per scappà, in fattu, si deve aduprà l'ingegnu geniale !
  Prestu Oleg Rybachenko hà cunvintu chì esse porcelli d'India significa avè certi vantaghji annantu à l'altri prigiuneri di guerra.
  Hè risultatu chì i prigiuneri è i prigiuneri seranu ancu alimentati caldi. Rispettatu, significa chì i guardiani SS avianu divuratu qualcosa da i lattine è simpricimenti stendu nantu à qualchì tipu di lettu, chjamendu o dorme. Ebbè, i lupi mannari vagavanu intornu - o caccianu, o purtendu una pattuglia, o i dui . Tuttavia, Oleg ùn era micca cuntentu. Si stese nantu à i gammi nudi di Aurora è di una altra zitella (per ùn cascà nantu à a terra umida è sempre fridda?) è sibilò - Margarita s'asciugò a faccia cù u bordu di u mantellu di u marinaru, immersa in acqua di fusione, pigliata da Oleg Rybachenko. , dicendu appruvazioni:
  Avà sì un veru omu. Persu nantu à i pugni, vintu nantu à i stupidi !
  Aurora hà suggeritu:
  - Iè, li faraghju un massaggio faciale, u tagliu guariscerà più veloce.
  Oleg Rybachenko surrisu per forza. Assai innaturale. Si fece malatu, finu à u puntu di ballà i diavoli cù pattini di plasma nantu à i so zoccoli. È à tempu... si sentia più allegru avà ? Aviu avutu un pocu a paura di cuntinuà: avà u metteranu nantu à e petre è u batteranu cù fruste da u core, o forsi anu da pruvà cù un scintillante. Ma i Nazis ùn anu mancu guardatu quì, è parlavanu di qualcosa in u so dialettu d'uccelli, à turnà à tastà da a caldaia.
  Margarita bisbigliò à l'arechja :
  - Di sicuru, ben fattu... Ma siate più intelligenti ! Quandu i forti parenu debuli è viceversa!
  Oleg Rybachenko mormorò:
  - Per disgrazia, ùn ci hè nunda à fà finta d"esse debule, perchè hè cusì !
  Ebbè, chjappà duramente nantu à e corne ... In più di a guancia tagliata, eranu sempre staggering, ma micca assai, a spina hè forte - dui denti. I costelli facianu male, è l'arechja dulore.
  Tuttavia, l'esecuzione durante una visione fantastica hà causatu assai più soffrenu.
  - Basta, va bè, - Oleg Rybachenko alluntanò i longhi diti di Aurora cù e so mani appena incatenati, si pusò cù l'orlu di u so vestitu di marinaru. Trematu. - Innò, hè fretu. E manghja a caccia...
  Cumu, dopu à tuttu, a cuscenza dipende di l'essere - diventerai involontariamente un marxista. Sì solu sopravvive !
  Prison gruel was plopped in aluminium bowls - sò stati trasportati in unu di i trasporti blindati. Ma ùn ci era micca cucchiara. Apparentemente, era cridutu chì i schiavi anu da manghjà in ogni modu u porridge grossu. O anu decisu di fà piacè, perchè sti cucchiai ùn sò micca cusì carenza. Ebbè... hè megliu !
  Diventate un veru salvaticu - u zitellu sbucò à ride, è subitu chjappò a bocca per ùn avè micca.
  U porridge resultò esse un porridge di granu saracenu mischju cù l'orzu perla - grossu, quasi senza salitu è, sicuru, senza carne o qualcosa simili, bè, forsi anu aghjustatu un pocu pisci per l'odore. Un mischju elementari, quasi viotu, di dui grani (è elli stessi sfondate cù carne affumicata, à ghjudicà da l'odore). Ma u stomacu di u pioneeru avia righjuntu longu u so limitu: cusì chì a fame si ritirava un pocu, torna solu à a vista di porridge, ma cù forza triplice.
  True, era male di manghjà - un paru di volte a mistura calda cascò da l'internu nantu à a guancia ferita, è e lacrime spuntavanu in l'ochji da u dulore - ma chì hè ?! Iè, è "braccialetti" interferiscenu, Oleg Rybachenko hà sbulicatu e so mani, arrabbiatu hà lanciatu scintille da i so ochji intornu à ellu ... è à un certu puntu hà capitu chì a so manu diritta s'era arrampicata in l'anellu da una di queste sculacciate à u mezu!
  Incredible - a SS hà veramente perforatu cusì primitivu. Chì saria ancu sbarazzatu di i lupi addestrati da i punitori !
  Oleg Rybachenko si congelava. Immediatamente si sfurzò à masticari, ammucciatu daretu à una ciotola. È cù a so manu diritta si torcia finu à chì l'acciaio induritu hà tagliatu in a pelle abbastanza insupportable.
  In a SS, pare chì micca tutti sò cusì cool !
  È si capì chì, forse, puderia tirà a manu. Un anellu cuncepitu per una manu più grande - un omu o un ghjovanu lucale, forsi ancu un zitellu maiò chì hà travagliatu assai. Ma per e mani sudati di un zitellu pre-adulescente, Oleg Rybachenko, a trappula hè stata larga.
  U zitellu bisbigliò:
  - Aspittendu a vittoria ! Aspittendu a vittoria ! Quelli chì bramanu di rompe e catene ! I missiavu hà vintu u Fritz ! Li riempiremu ancu cum'è un ghjocu !
  Aurora, fighjendu affettuosamente à Oleg Rybachenko, cù un muvimentu lisu spinta a manu in daretu (u sangue hè surtitu da un tagliu largu è l'abrasione nantu à a manu). U sicondu vicinu à quellu mumentu si trasfirìu, copre ciò chì era successu. Oleg hà vistu u diavulu ardente in l'ochji, sminticava. È hà ancu cuminciatu à perforà cù lasers smeraldi à puntu, cum'è una cobra - inseparabilmente. Tandu strinse a testa, indicò discretamente i lupi mannari. Allora, senza cessà, per manghjà - per piglià direttamente cù spugna scarlatina da una tazza chì si stende nantu à un ghjinochju alzatu, calò e mani è cuminciaru à disegnà linee sinuose chì si trasformanu in onde nantu à a terra umita.
  Oleg Rybachenko ùn hà micca capitu nunda, ma una canzone vittoriosa era digià in u so capu;
  Ghjuventù, dolce, pura;
  Paese suvièticu rossu !
  U sole sorge radiante
  Datu cù u to core !
  
  I nostri laghi sò chjaru
  U cristallu tempestoso di u fiume !
  I picciotti correnu cù una palla
  Corri in collina inseme!
  
  U pettu sbocca d'aria,
  Primavera in ogni filu d'erba !
  Mi turnu à u Signore
  Lasciamu chjappà da u male, guai !
  
  U tempu hè ghjuntu duru
  U fascismu hà invaditu a Rus' !
  Forgeremu un novu per a battaglia,
  Chì u cumunismu regnu !
  
  Inseme, e cose si disputanu sempre,
  Semu cum'è un pugnu chjusu !
  A cavalleria si facia à cavallu
  Ebbè, avà un tank d'acciaio!
  
  A grande opera di Lenin
  Cuntinuemu cum'è simu !
  Stalin u geniu sàviu
  Chì ci hà amparatu à vince !
  
  È infine, vi dicu
  Quale hà salvatu - persu!
  Pensatu più precisamente - sprimeraghju,
  A finale hè prestu !
  Oleg Rybachenko, dopu à una tale sabbia, pareva digià chì u mare era in ghjinochju! È a muntagna di sicuru, nantu à a spalla !
  E zitelle s'annunziavanu ancu è bisbigliavanu da l'arechja à l'arechja. Tutti avianu a speranza.
  U discendenti di Lomonosov è Stenka Razin sbuchjò e so guance è poi sbulicò - u tagliu dannatu ferisce.
  E si riesci à scappà ? Oleg Rybachenko fighjatu prestu à u latu, cum'è se i so pinsamenti puderanu (è quale sà, s'ellu si ponu mandà, glitches, allora ùn si sà micca chì tipu d'equipaggiu anu!) Intesu l'escorte SS.
  U diavulu ardente cù un infernu di splendore in i so ochji toccò l'anelli d'acciaio nantu à e mani di u zitellu pioneeru è annunziò appruvazioni : dicenu, sì, pudete pruvà ! Questu hè chjaru ancu senza discussione è senza più diliziu.
  U guerrieru dai capelli di volpe bisbigliò:
  - Ancu s'è unu sopravvive... Ci sarà qualcunu da vindicà !
  Ma dopu Oleg Rybachenko internu si vultò in petra, cum'è da a congelazione. È un pensamentu simplice u ghiacciava: si torceria e mani. E poi ... ma allora serà necessariu per aiutà à u restu di e ragazze liberà. Altrimenti, ùn hè micca un studiente pioniere-eccellente, ma quale ?!
  Aghju ricurdatu di e parolle : u capimachja ùn hè micca quellu chì avanza ellu stessu ! È quale passi è aiuta un altru !
  E quale sò per voi - cusì belle ragazze cù e gambe rotte in sangue. Qualcosa ind'è u ghjovanu Leninista s'indignava - cù u rughjone di millaie di tornati, si ribellò ! Risulta - corre u più prestu pussibule è ...
  In fatti, s'è no scappemu, tandu quandu ùn ci sarà altra chance. Altrimenti, hè un tradimentu.
  Ritrova i so ochji, prima cù Margarita, è dopu cù Aurora, chì, ancu chjaramente animata, liccava a ciotola cù gustu. È ella, spuntendu u nasu da a ciotola, fece l"ochju.
  - Ùn ti tenemu micca ! - U diavulu di u focu aghjustatu. - S'è partite, venerete di sicuru à aiutà !
  Oleg Rybachenko annuì è rispose:
  - Ghjuru! Pioneer onestu cuntattà i partigiani è sarete salvatu!
  Ebbè, hè ciò chì avemu decisu ! In più, hè andatu assai più prosaicu. Era digià bonu chì ùn era micca Oleg chì hà da lavà e ciotole - apparentemente o temevanu di svincillu di novu o decisu di lascià e ragazze travaglià dura. Un trifle, ma in questa pusizioni hè piacevule. U male hè chì di novu aghju avutu à andà, è quandu sti fascisti si calmu. Ùn si pò truvà nunda più o menu sustinibili.
  Hè un pocu friddu, è ancu s'ellu u ventu hè calatu, i nuvuli s'arrizzavanu à cavallu, è una piova fridda hà cuminciatu à sparghje da elli. L'omi SS parenu esse ancu cuntenti avà, ancu s'elli è i so lupi mannari portavanu una puzza umida.
  Aviu avutu à andà assai. Un tali mondu quì hè un microclima speciale di Crimea. Di solitu ùn hè micca chiuvutu, ma in questu casu cù venti di ventu.
  E zitelle avianu già durmitu bè è u fretu li rinviviva.
  Ma per una certa ragione, Oleg Rybachenko vulia dorme, i so ochji sò stati traditi.
  Iè, un tali pesu, cum'è s'è una carcassa di centu tonnellate pressu nantu à voi è ùn respira micca profondamente.
  Oh, aghju malatu, pinsò Oleg Rybachenko, riarrangendu assai i so gammi, chì di novu cuminciò à stiffen. "Avà mi ammalaraghju sicuramente, ma allora?" I Nazis ùn anu micca definitu l'aspirina o l'inject di penicillina, è probabilmente si dispiaceranu ancu u meli. O ùn hè ancu micca? Salvatu per a sperimentazione? Induve andemu avà i poveri ?!
  In novu, a realità cù a piova è u soffrenu sparì, è si adurmintò in viaghju. Chì, prubabilmente, hè solu benefica in questa pusizioni;
  Spaziu in un sensu - una battaglia;
  Pioneers Dmitry è Oleg Rybachenko, cum'è studenti eccellenti è atleti eccellenti, anu ricevutu u dirittu di rapprisintà u so paese in l'URSS in cuncorsi amichevuli di pugilatu urganizati trà i clubs sportivi di i zitelli di l'URSS è a Germania. I dui paesi sò sempre cunsiderati alliati, è i rumuri di una guerra imminente sò calati. In verità, e truppe tedesche si sò ritirate da a fruntiera, è a Wehrmacht conduce una offensiva vittoriosa in Africa, è hà digià cunquistatu l'Eggittu, è hè statu ghjustu infurmatu di a cattura di Gibraltar. Cunnessioni cù quale Stalin hà felicitatu personalmente u Führer!
  Ùn ci hè micca parolle per a visione delirante, ma ciò chì ùn succede micca in l'universu. Oleg si prende à pensà chì - novu inspiratu da l'influenza artificiale di certi raghji o qualcosa altru. Ma tuttu hè cusì reale chì ùn ci hè forza per resiste à questa illusione.
  Cusì, pudete vulà in modu sicuru à un paese quasi amichevule. In a stampa tedesca, solu cose boni si dicenu di l'Unioni Suviètica, è u cumunismu hè ancu messu trà l'ideulugia fraterna di u Naziunalismu Naziunale. Inoltre, un muvimentu simili à Stakhanov hè apparsu ...
  Dmitry è Oleg Rybachenko sò pugilati da u gruppu d'età più ghjovanu, sò solu undici anni, u limitu più bassu per e prestazioni in cuncorsi. Ma i picciotti sò abbastanza grande per a so età, è ancu l'era ùn hè micca una accelerazione rapida cum'è à a fine di u XXI seculu.
  Oleg, però, hè più chjucu, diluente, da una categuria di pisu più ligera, ma assai veloce. Dmitry hè più grande, più largu in l'ossu, pò esse datu l'apparenza di un picciottu-eroe almenu quattordici anni.
  I picciotti sò diffirenti in u culore di i capelli. Olezhek hè ligeru, cum'è un biondo naturali, cum'è una bola di neve. Dmitry cù capelli marroni, capelli marroni. Oleg hè uni pochi di mesi più ghjovanu, è cù a so faccia tonda s'assumiglia sempre à un zitellu, è Dmitry hè simplicemente bellu, degne di un poster di propaganda. E ragazze sò digià fighjate à ellu, senza crede chì questu hè solu un zitellu cusì grande.
  Tuttavia, Oleg Rybachenko hè assai più erudite cà Dmitry, ancu s'è i dui picciotti sò assai intelligenti è studianu per i stessi cinque. Infatti, in un paese suvièticu, i boni atleti devenu esse studienti eccellenti.
  U restu di i picciotti sò più vechji, ma finu à diciottu anni, ancu s'è un coppiu di eroi sò un bonu dui metri d'altezza è pisanu un centu ...
  Boxers, i migliori quadri ghjovani di u paese ... È i campioni di Germania è i paesi sottumessi à luttà cun elli ... Frà i zitelli, sicuru, o juniors.
  Volanu senza scalu nantu à a più grande linea di passageru di u Terzu Reich nantu à a strada Mosca-Berlin.
  I pugilati si sentenu separatamente, ma ci sò ancu lottatori, pesi, ghjucatori di football, nuotatori. Tutti i juniors è ottima prestazione. Stalin hà urdinatu chì a nostra nova generazione, nata sottu u regime suvièticu, mostra tuttu u megliu è ùn perde a faccia. È, sicuru, tutti sò ansiosi di luttà ...
  Dmitry hà dumandatu à Oleg:
  - Avete fattu un pianu tatticu per a battaglia ?
  U zitellu pioniere hà rispostu:
  - Aghju una decina di piani per ogni avversariu... Ma duvete prima guardà ellu, è solu dopu piglià una decisione... Per ogni accostu individuale, u minimu muvimentu è specificità, cumpresa a struttura fisiologica di l'inimicu, detta puramente. tattiche individuali.
  Dimitri sbuffò con disprezzo:
  - Ma aghju fattu assai più faciule ! Senza tattiche, mi precipitu à l'inimicu, colpu più forte è più spessu è rompe.
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - Ci sò pochi tipi cusì grande è sviluppati fisicamente cum'è tè à a vostra età. Dunque, e tattiche di pressione passanu. Pudete solu vultà. Ma quì sò di altezza quasi normale, bè, forse un pocu sopra à a media, è per diventà u campionu di l'URSS, un paese cusì grande, una pressione ùn hè micca abbastanza. Dopu tuttu, ùn pudete micca piglià l'inimicu cù a forza bruta, perchè ancu entrene, porta una vita sana, manghja bè, studia tattiche. E poi ci vole à esse replayed cum'è in un ghjocu di scacchi. Calchì volta ancu qualcosa, sacrificà per l'amori di a matta.
  Dmitri oppose duramente:
  - È i mo avversari sò in furmazione, è in a finale, u zitellu era ancu più grande è più pesu chè mè. Moltu dipende di cumu si entrene. Qualchidunu pensanu chì hè pussibule di diventà un campionu olimpico in duie simane, travagliendu finu à l'esaurimentu... Questu hè un illusione. Dopu tuttu, u più impurtante in a furmazione sportiva ùn hè micca tantu per dà una supercarga, ma per pruduce una super-recuperazione. Ma ci hè l'esercizii selezziunati di l'individuu ghjustu, è u più impurtante hè a ricuperazione sussegwente è guadagnà a forza ... Dopu à quessa, si batte in un soffiu, scacciendu centinaie di colpi in trè giru, o piuttostu, in fattu. , assai menu.
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  Ebbè, hè certamente vera ancu! In particulare, u sicretu di a respirazione propria, è l'injections in i punti di crescita di u corpu di u zitellu ... Ci sò qualchi Know-Hows di u nostru guru quì. Ma ùn capiscu micca perchè ùn li sparte micca cù l'altri coaches?
  Dmitry bisbigliò:
  - M'hà dettu in cunfidenza chì simu cun voi... Micca solu pugile, ma prima di tuttu suldati. Ci tocca à fà sempre qualcosa di spiciali... Moltu impurtante, ancu più impurtante chè l'oru olimpico !
  Oleg inclinò u so capu brillanti è disse:
  - Qualcosa di più impurtante .... Forse m'hà dettu ancu questu ... Chì u destinu di l'umanità pò dipende di l'atti di dui pionieri sovietici. Cum'è un conte di fata.
  Dmitry hà rimarcatu filosoficamente:
  - È d'induve venenu e fiabe, se micca da a vita. Forse questu serà veramente u casu! Ancu s'è no simu brutti anatroccoli, ma ... Hè sempre prematuru per chjamà ci Aquile.
  Oleg Rybachenko hà cambiatu bè u tema di a conversazione:
  - Pensate chì a minaccia di una invasione tedesca hè finalmente passata ?
  Dimitri alzò le spalle larghe e sconcertato.
  - Quì, a parè mio, sì più espertu. In u mo propiu, pensu chì ùn pudete micca immediatamente colpi cù tutti i vostri braccia è i gammi, allora hè di novu impussibile à attaccà in tutte e direzzione. Hè veru, se vi move in un saltu ...
  Oleg Rybachenko ridacchiò:
  - Sembra abbastanza logicu ... Ma ùn sapemu micca ciò chì Hitler hà specificamente in mente, ma a tensione hè veramente calata, è l'aerei tedeschi anu cessatu di violà u nostru spaziu aereu, è u rumore di caterpillars ùn hè micca intesu fora, questu hè un fattu. Iè, è u Führer, alcuni di i travagliadori riturnavanu à e macchine. Vale à dì, u Terzu Reich piatta i so fangs... Ma ùn ci vole à rilassate.
  Dmitry pigliò un sandwich cottu cù pesci è furmagliu spiciali senza grassu da u so saccu è l'hà datu à Oleg. Allora pigliò duie volte per ellu stessu. Offertu:
  - Manghjate ... Ùn pudete micca piglià longu pause in l'alimentariu è l'ingesta di prutezione. Quandu a cuncentrazione di l'aminoacidi in u corpu cade, i musculi perde a forza.
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - Per i culturisti chì travaglianu assai, questu hè abbastanza veru, ma per i pugilati ... Dopu tuttu, ùn avemu micca carne, i pitture di u corpu, è ancu più cusì aumenta l'efficacità di cummattimentu!
  Dmitry, dopu avè muzzicatu un sandwich è aghjunghje un tomate, accunsentì:
  - Micca tuttu, ma ... ancu manghja o beie biancu d'ova di notte per chì a cuncentrazione di l'aminoacidi ùn cascà micca. È u megliu di tuttu, micca ova di gallina, ma ova di quaglia o d'ostru, bè, l'ultimi sò veramente rari ... Ancu s'ellu in l'Asia Centrale pare chì l'ostruzzi sò digià cuminciatu à ripruduce ...
  Oleg abbastanza seriu (in tonu) scherzava:
  - Una proteina assai preziosa in i gammi di fronte di una rana. Vi cunsigliu di pruvà!
  Dimitri righiò cum'è un zitellu:
  - Iè, ma ancu di più in l'ostriche cù pepite rossu indianu !
  Oleg, però, hà pigliatu cun cura un muzzicu da u sandwich è hà cuminciatu à assorbe un pezzu. U pesciu era rossu, savurosu, imbulighjatu in ketchup cù l'agliu trituratu. Era pussibule aghjunghje un pocu di forza ... Cum'è Winnie the Pooh, per esempiu ...
  - Winnie the Pooh campa bè in u mondu ! Hà moglia è figlioli, hè un bardanu !
  Oleg di colpu suggerì:
  - Pudemu cantà ?
  Dmitry, senza assai entusiasmu, rimarcò:
  - Ùn hè troppu prestu per cantà ?
  Oleg Rybachenko surrisu:
  - Giustu, soprattuttu chì avemu survolatu a fruntiera di l'URSS !
  Dmitry hà dumandatu à u so cumpagnu:
  - Forbici o carta ?
  Oleg l'hà sventatu.
  "Forse hè megliu fà senza scherzi infantili. Semu persone pacifica, ma u nostru trenu blindatu hà sappiutu accelerà à a velocità di a luce...
  Dimitri interruppe:
  - Innò! Ùn avemu micca bisognu di canti di kindergarten cusì. Vai, qualcosa di più... patriotticu !
  Oleg puffò i so pulmoni pieni è cuminciò à cantà, cumpunendu mentre andava. Danka, à u turnu, cantava assai bè. O piuttostu, a so voce era cum'è una tromba di maresciale, è forse ancu di Ghjericu ;
  Pioneer hè una parolla fiera
  Tie Stalin Rodnoy legatu.
  Ùn ci hè altru chè a festa in casa,
  Per mè, l'ideale cumunista !
  
  Aghju ghjuratu di serve a Patria per sempre
  Per chì a Patria fiurisce magnificamente,
  Per fà megliu per tutti in a vita,
  Cusì chì u volu diventa più bruscu chè un acula !
  
  Thundered - a guerra hè ghjunta,
  Allora, audaci, i picciotti vanu in campeghju !
  A Wehrmacht hà messu un musu puzzolente,
  Allora u manderemu à a spesa !
  
  Ùn anu micca datu fucili à i picciotti,
  Ci era una risposta voi anni - sò chjuchi!
  In ogni casu, fughjenu versu i suldati,
  Perchè e baione sò cusì bisognu!
  
  Vicinu à Mosca avemu luttatu nantu à i cumuli di neve,
  Ils se précipitèrent à pieds nus dans le gel...
  I belli pionieri correnu in vesti -
  Nisuna granata, cusì colpi cù u to pugnu !
  
  Quantu sò crudeli i kats fascisti -
  Quantu pudete beie u so sangue,
  Ma i Nazis veneranu à a retribuzione,
  I vulturi diventeranu in ghjocu !
  
  Per u pranzu, una razione modesta - fami,
  I suldati sò stati congelati à i pedi...
  Bastamente sò solu un zitellu
  Ma i babbi sò fieri di a faza !
  
  U tank si precipita, u "Tigre" hà spintu u musu,
  Ma u ghjovanu cummattante strinse a granata !
  È u bastardu fascista si scontra una mina :
  Eccu a so torcia calda abbracciata !
  
  Ancu u picculu serà un giganti
  S'è tù hà criatu curaggiu !
  Pionieri cum'è ligami sò uniti,
  Soul più forte: titaniu - metallu!
  
  A Wehrmacht ùn passava micca, l'avianu in fronte,
  Bare d'acciaio soffocate!
  Ci sò tali picciotti in Russia,
  Generazioni di discendenti sò fieri!
  
  A battaglia di novu, sta volta, nantu à u Volga,
  Pioneer - u terminatore hè diventatu!
  I fascisti anu morgues pienu
  È u bastione di a morte hè rottu nantu à a riva !
  
  Quanti di i nostri sò morti - ùn ci hè micca contu,
  Quanti moreranu di novu - senza lacrime ...
  Ma tali cumbattenti crede u travagliu;
  Risuscita chi hè degnu di Cristu !
  
  Sò diventati membri di u Komsomol in Berlinu,
  Ci hà fattu un ghjuramentu di fideltà !
  A mità d'Europa cù l'Unione scalza,
  A nostra ghjovana squadra si n'andò!
  
  È avà avemu da custruisce un mondu novu,
  Tutti diventeranu un creatore-demiurgo....
  Affondate in l'abissu di u soffrenu - a guerra,
  Ùn sapemu micca ciò chì significa a paura !
  
  A gentilezza in l'universu cumencia à guvernà
  È dopu u dulore sparirà, crede mi ...
  Cun noi hè u megliu di tutti i geni, Stalin,
  Sconfittu a bestia infernale di Hitler!
  
  Avemu luttatu bravamente per questu.
  Per sempre onoratu...
  È capisce chì a festa hè impurtante -
  L'universu porta à un sognu!
  L'aviò missaghju hà cantatu sta canzona à l'unison. Sonava cusì solenne chì si pudia scoppia in lacrime...
  . CAPITOLU #5
  A visione sparì, è u zitellu scrittore è geniu si ritrova in a realità di una colonna errante.
  Da l'impossibilità di una conversazione triviale cù qualcunu (dopu à a visione, a lingua hè diventata cumplitamenti numb!) Oleg Rybachenko era ancu furioso. È d'una certa manera ùn aghju mancu capitu subitu ch'elli s'avvicinavanu à a furesta. Finì - imbiccata, è sottu à i pedi ci era una strada ben battuta, ancu s'ellu hè chjappata, ma chjara, tagliata quì è culà da tracce di carretti, vitture, bruchi di cisterne ligeri, motociclette è ancu zoccoli di cavallu.
  U fangu friddu, chì s'assumigliava un sapone disgraziatu, s'hè vultatu cum'è slippery, Oleg Rybachenko miraculosamente manteneu u so equilibriu parechje volte, è in a culonna duie o trè zitelle cascanu è s'arrizzò rapidamente.
  Margherita stessa, piuttostu stancata, incuraghjia u fratellu d'arme :
  - Si face bughju, vi lasciaranu riposu prestu !
  Un'ora è mezu dopu chì a piova hà cuminciatu, passavanu ciò chì da luntanu paria esse una serie di culline. Vicinu à Oleg Rybachenko hà realizatu - ùn sò micca colline, ma un fustu cù torre di mitragliatrice. Un anticu bastione di Crimea, stendu à u livante è à punente, finu à chì l'ochju pudia vede. À intervalli rigulari nantu à i "colline" eranu visibili anelli di petra grisa guasi à livellu cù a terra - e ruine di torre di guardia. Trà dui di questi - in u cavu, chì era una volta, probabilmente, l'apertura di a porta, a colonna captive passò.
  Allora sò stati tornati à dorme. Ùn anu mancu sguassate i catene è ùn anu micca cuminciatu à alimentà. U sonnu coprì e zitelle, cum'è l'ala d'un corbu ;
  Di colpu, u paisaghju davanti à e zitelle hà cambiatu (è chì i sogni sò troppu spessu pretenziosi!) È finiscinu in u mare, più precisamente nantu à u molo cù una vista di mare è cool.
  Li fimmineddi Komsomol si n'andò à u portu, a siluette di u distruttore ùn era micca luntanu, circa un paru di chilomitri, ma guasi fusione cù a linea di l'orizzonte. Eccu sò stati di novu attaccati parechje volte da cinque ratti di scarafaggi. Quessi sò tali criaturi disgusting, cù sei gammi, chì vi vede è tira nantu à vomitu. Tuttavia, si tratta di duie seconde, pugnale cù pugnali è tuttu hè finitu.
  A bella Margherita canta ancu :
  - È per mè, cum'è un emeticu, po una puzione d'amore !
  L'Aurora Rossa si lanciò un fischiu per e so narici:
  - Ma u cumpurtamentu hè bonu - è sò strettu in a mascella cù una gamba !
  I criaturi più periculosi eranu l'assi di gabbiani. Avianu a capacità di sparà cù u so beccu. U puntu hè statu ghjittatu fora è piercing a pelle, injecting acid. Allora l'acellu di l'ascia si pusò nantu à a vittima scunfitta - strappò a carne. True, quì sò stati soprattuttu sparati digià. Ma quattru predatori cù i capi mutuamente affilati anu pruvatu à attaccà i scouts.
  - Eccu sò una altra perversione di a natura ! - U diavulu ardente Aurora hà nutatu ...
  - Quale li hà criatu, ùn perverte mai nunda ! - In a nova missione di Margarita, i sentimenti religiosi atavichi tornanu apparsu. A personalità cambia se certe forze si sveglianu in u subconsciousu. - Cusì piace à u Diu Onnipotente !
  U dimòniu di i capelli rossi in una gonna corta è i capelli brusgiati più caldi di un lanciafiamme s'oppone di novu:
  - Innò, questu dimostra una volta di più u putente putere di e mutazioni. Una seria di impatti simili puderanu dà vita à a vita !
  Lanciate dui chakras, e zitelle tagliate i predatori, è poi chjappà i dischi chì tornanu à elli.
  - Cum'è un boomerang, ma tagli di titaniu ! U diavulu ardente surrisu.
  - va bè ! Chì solu stu titaniu ùn hè micca tagliatu, questu metale hè più debule ca un blotter.
  E zitelle cuminciaru à vultà a barca. U diavulu ardente, tandu implora inaspettatamente dumandò:
  - Cumponemu infine una canzona Margherita !
  A bionda bianca di neve chì surrisava più luminosa chè u sole hà dumandatu:
  - Per purtà a bona furtuna !
  Cool Aurora sbottò:
  - Esattamente ! Chì u perdente pienghje - l'invidia di u canaglia !
  A zitella Komsomol si appoggiò in daretu è cantò dolcemente, e parolle fluttuanu è scintillavanu:
  Oraculu trà e pietre magiche,
  Natu da a tempesta - u sole luminoso!
  Ùn simu micca un spawn - bughjura difettu,
  Quantu culore nantu à un raghju u ventu di a canzone !
  
  Calchì volta a roccia hè certamente dannusu -
  Semu in guai, dulore, morte, prufezie !
  E fantasmi in pallida splendore,
  Brilla cum'è un segnu in a notte!
  
  Ma ùn saremu micca superstiziosi
  Guerrier russu - spada in manu!
  Servite à Ghjesù fedelmente
  Lasciate u diavulu ingannà per sempre !
  
  Ùn ci hè patria più forte,
  Dopu tuttu, a nostra vulintà hè cum'è u metallu !
  U sàviu Stalin guida l'attaccu,
  "Andryusha" tornatu nantu à u metalu di Cologne!
  
  Serviremu a Russia sacramente,
  Aghju sunniatu di dedicà u mo core à ella !
  U suldatu hà a baionetta più affilata,
  È a fiamma in l'annunciatore - discorsi!
  
  Lode à tè Rus' cun un innu,
  Cantemu inni per ella,
  A vendetta venerà à l'avversari -
  Affrontemu u corbu !
  
  Custruiremu un novu mondu santu,
  Diu ci benedica !
  Ragazze di lussu è aghjurnamenti,
  Ùn diventerai Califfu per un'ora !
  
  Premiaci cù una visione maravigliosa -
  A voce di u Signore chjama à a spada!
  A vita diventerà marmellata zuccherata
  Quandu site forte cum'è "KAMAZ"!
  
  Patria lussureggiante foreste di querce,
  Induve sapete cù a to ànima, vi riposu !
  Riceverete oceani - gloria,
  Entrerete in u Kremlin cum'è maestru!
  
  Sò un cavaliere - una tribù di giganti,
  L'ampiezza di i mari è i banchi di ghiaccio brillanu!
  A sabbia di u grande desertu d'oru,
  È cù velluto smeraldu - furesta!
  
  Andemu audaci in una battaglia sanguinosa,
  Ancu se "Tigri" ruggiti formidabili!
  L'artigli di e zampe nazisti,
  In apparenza, Adolf hè certamente cool!
  
  Ma hà avutu un baffi in faccia,
  U musu torciatu, a mascella!
  È u nostru populu hè grande, fieru,
  Pudere revelatu à a criatura fascista!
  
  Avà hè u tempu di a luce
  A grazia di u celu hè ghjunta ...
  In poesie, i fatti sò cantati -
  Cristu u santu in l'anima hè risuscitatu!
  Aurora applaude, battendu e mani in modu chì una nuvola di mosche s'arrizzò :
  - Margherita cantava bè, ma ci vole à cantà i salmi in u coru di a chjesa. Tutti i pinsamenti sò incruciati nantu à un tema religiosu!
  - Avete da spiegà u vostru peccatu. - Dissi Korshunova, chì torna torna in l'estasi religiosa, maturu. - Quellu chì vende a so ànima ferma sempre in perdita - dà l'immurtale pè u murtale !
  U diavulu ardente ridia.
  - Voi, vecu, sapete ancu parlà bè ! Va bè, cari, avà avemu una caminata divertente.
  Seduta nantu à una barca inflatable, micca distinguibile da i radars cù una colorazione sottu una farfalla di notte, e ragazze di Komsomol natavanu à u distruttore pesante. Avà avianu da fà qualcosa di grande. In un mumentu di periculu, tutti i riflessi è riazzioni sò aggravati. E ragazze di Komsomol anu sentitu sonu per parechji chilometri, spruzzi d'onda, gabbiani stridenti è ancu pesci sbadiglianti. Hanu intesu chì qualcunu natà à traversu ! I membri di u Komsomol, lanciatu una mitragliatrice, anu vistu un omu nantu à un materass d'aria. Pigliò a so mascara, è a faccia di Denis Baranov apparsu. L'ufficiale zombie, un penalista prima cundannatu, in questa visione notevolmente rejuvened è assai più bella, li fece l'ochju.
  In una voce rauca chì crepitava l'aria, disse :
  - Sò statu mandatu da u grande Fuhrer neru !
  - Ma ùn avemu micca scrittu nunda ! E zitelle esclamanu à l'unison.
  Mirabela ùn era micca cuntentu di l'apparizione di un criminale endurcitu da u so battaglione quì, ma Aurora, à u cuntrariu, sbarcò un surrisu soddisfattu. A propositu, surprisingly, appena u cundannatu scacciò un decenniu è mezu è si sbarazzava di a cicatrice, si trasformò in un omu abbastanza bellu. S'elli ùn sapianu in anticipu, probabilmente ùn anu micca ricunnisciutu Baranov.
  - È ùn hè micca necessariu ! - Esclamò, anzianu cundannatu beddu. - U mo solu scopu hè di more ! In a mo vita dopu, diventeraghju un sultanu, è ci saranu centu mila vergini in u mo harem.
  - Tratta cù almenu unu. Altrimenti serà nishtyak, ghjustu u cuntrariu! - Dichjarò ella, circannu di parà più ingegnosa chè Margarita.
  Denis si silenziu, di solitu tali zombies ùn sò micca particularmente parlanti. Ancu sta volta, era una macchina di guerra.
  - Avete una sperienza militare decente ? - dumandò Aurora. In verità, dopu tuttu, anu digià passatu per a Siconda Guerra Munniali è si trovanu in u futuru. Micca futuristicamente bella cum'è descritta da i scrittori di fantascienza sovietica, ancu piena di guerri è, più impurtante, diverse creature mutate.
  Ci hè una cosa - magoraradiation è unter-radiation.
  Magoraradiation hè a radiazione chì ùn uccide micca i vivi, ma cambia e proprietà di a materia, cumpresi i trasfurmazioni, a fusione di diverse forme di vita - cumpresi animate è inanimate.
  Unter-radiation - a cuntrariu di a radiazione ordinaria, ùn provoca micca l'ionizazione di l'atomi, ma a so permutazione in molécule, è più attivamente in l'ADN è e cellule chì portanu infurmazione genetica. In certi casi, pò esse usatu per scopi medichi, per a regenerazione rapida.
  - Ben intesu! Baranov hà dettu cun fiducia. - Mi battu parechje volte !
  Red Aurora dubitava:
  - È quale avete tombu ?
  L'ex condannatu sbottò:
  - Infideli !
  U diavulu ardente arrugò u musu :
  - Cumu site un ufficiale russu:
  - Sò un Mujahideen è u mo compitu hè di distrughje l'infedeli ! - si lamentò Baranov. - Allora sò destinatu per sempre.
  Aurora bisbigliò à l'arechja di Marguerite:
  - Ùn discute micca ! Megliu fà u travagliu.
  Zombie chì ronronava sottu u so fiatu in arabu. A radiu trasmette l'ultime nutizie.
  - In Cecenia, i militanti sò diventati notevolmente più attivi. In particulare, hè statu fattu un tentativu di scaccià a casa di guvernu. Duranti a battaglia, cinqui pulizzeri sò stati ammazzati è undici feriti, e perdite di i militanti sò state specificate. Sicondu certi rapporti, l'anzianu presidente di a tribunale di Sharia hà ricivutu circa 100 milioni di dollari da sponsor stranieri è hè attivamente sforzu di travaglià. Una operazione speciale hè stata fatta in muntagna: i banditi sò spargugliati.
  Zombie resuscitatu:
  "Prendemu chjappà l'infideli per ch'elli scappanu à u fischiu è à u ridiculu!" E so parolle sò state interrotte da una onda chì rotola, hà lanciatu u battellu è l'amparò cù spray. - Hè vera, dicu !
  - In principiu, ghjustu ! Aurora lasciò scintilla da i so ochji. - USA hè un grande nemicu di l'Islam. Ella decompone cù l'aiutu di Hollywood, ghjurnali porno, serie mistiche. Avà avemu da sparà à qualchi Yankees.
  E zitelle natavanu finu à u distruttore. Capitanu di u primu rangu Rudolf Reagan, dopu avè pigliatu un sorsu di u so cognac favuritu (bene, tutti questi americani sò ubriachi, ùn hè micca per nunda chì i Stati Uniti sò diventati un simbulu di un modu di vita malsana è di decadenza!), stendu nantu à u lettu, appoghjatu a testa nant'à u pettu di a puttana. Quandu in a so ghjuventù era piacevule à i picciotti, è dopu chì Franklin Truman hà permessu à l'omosessuali di serve in l'esercitu, hà avutu una sperienza di rilazioni ancu cù l'ammiragli. È in qualchì manera ancu cù un eroe di quattru stelle di a guerra indiana. Ma sottu u presidente terminatore, è ancu un musulmanu, a morale hè diventata diversa è i gay sò stati pressati. Dopu à quessa, Rudolph Reagan hà decisu di dimustrà a so omnivorousness invitendu puttane. Tuttavia, accarezzandu u corpu femminile dilicatu, ùn hà micca cessatu di imaginà omi, musculi, neri, capaci di dà un piacè inesprimibile.
  I bastardi di sicuru sò tandu un pervertitu !
  Rudolph Reagan hà permessu à a puttana di cavalcà, ma ùn pudia micca scaricatu è s'hè esauritu. Innò, hà bisognu urgente di un fidanzatu. Ancu l'omi sò un pocu peggiu di e donne, anu pocu soldi - volenu crescita di carriera. Galina hà nutatu questu - serà utile in a distruzzione di i nemici di a Russia Sovietica; Americani è i so alleati.
  I guardiani si cumportanu senza cura. Hè friddu è preferiscenu mantene u calore cù u whisky senza diluzione. Margarita aggrottò le sopracciglia (quì ci sò i drunks finiti - dopu tuttu, a molècula d'alcohol simbolizza a distruzzione di u corpu, in particulare a femina), i Yankees sò stupidi!
  Onde brillanu nantu à i monitori, qualchì volta criaturi apparsu. Unu di questi animali periculosi era u crabu è à u stessu tempu u squalu di nettle. Un animali terribili, periculosu sia in terra sia in mare. Cù a so pinza cù l'agulla punzante, puderia bè muzzicà una persona à mezu o ancu peghju velenu. Ùn ci era micca ragazze per esse vistu, sò stati splashed cun un riflettore, è i zombies anu una temperatura ambientale ancu un paru di gradi più freti.
  Lanciando a puttana da parte, Rudolph Reagan disse a voce rauca:
  - Andate, vogliu dorme. Iè, è marchjate versu u lettu maiò !
  - Cume vulete, basta à pagà ! - Puttane arruffate strillavano.
  - Ùn site micca abbastanza abili, ti basta una meza tosa ! - Rispose Rudolph Reagan, è poi si svintò à pena di rutti. - Cum'è tu voli! Ma questu hè un robba.
  - À chì pianu ? - I suldati prostituti sò stati sorpresi.
  - Avete un bellu travagliu. - Rudolf si lamentò. - Divertitu è arricchitu, è tremu cum'è l'infernu ! U Generale tremò veramente, u so doppiu mentonu tremulu.
  - Ùn vi nude ! - E prustitute gridanu in disperu (è chì vergogna quand'ellu si inserisce a moralità !). - Andaraghju à circà un altru cliente !
  - Ma fate, i nostri marinari sò temperamentali. - Rudolph Reagan hà rimarcatu cù una minaccia ambigua.
  E ragazze di Komsomol eranu digià vicinu. U zombie s'appoghja contr'à u guerrieru Galina, appottendu a so testa nantu à a so spalla. L'ufficiale mortu pressu a so guancia contr'à i so capelli profumati di seta, basgiendu a cima di a so testa. Labbra friddi brusgiavanu dispiacevule i so capelli, l'uffiziale puzzava di un cadavere.
  - Torna ! - Pronunzia minacciosa Margarita arrabbiata - Aghju trovu dinù un amante.
  - Ùn vulia micca offendà ! Sembra solu un goury. - L'apparenza di un cadavere raziunale cuminciò à sibilà.
  Lutteremu in maschere. Nimu ùn deve vede chì simu ragazze. - A so amica Aurora Firefire hà pigliatu una fiasca cù un stimulante. Pigliò un paru di sorsi. U flask ùn hè micca particularmente astutu, fattu cù un accordione, perchè ùn ci era micca aria in questu. Allora u liquidu chì dà a vita scade da ellu stessu. Warrior stessu una nota - aghjustatu. - Cume si sviuta, si sminuisce : per quessa, l'acqua ùn spruzza micca, pudete spustà in silenziu.
  In altri rispetti, ancu i soni sò diffirenti, sordi, cum'è senza putere. I suoni di e voci di fanciulle parenu rauche. L'onde sò cum'è una manta nera in a bughjura di a quale e luci sbattulanu qualchì volta, i pesci quasi quadrati pruvate à sputà qualcosa da a so bocca. Quì una siluette luminosa salta fora di l'acqua, è hè stata tagliata quasi à a mità da a splutazioni di Aurora. Stu pesciu hà pinne affilate è ùn vulia micca ferite nantu à elli.
  E ragazze di Komsomol ùn sò micca visibili, a barca cambia automaticamente u culore à u mare, cum'è i costumi mostranu e qualità di camaleonti. U disguise hè perfettu. Si pò vede in particulare cumu i marinari piglianu pesci mutanti. A facenu assai simplicemente: Prima, immerghjenu a gomma, lubricate assai cù l'oliu di mutore è a benzina: l'odore si sparghje luntanu. A tartaruga di ratu l'ama, manghja generalmente a chimica cum'è una scarafata. Cattura, ingoia, appiccicatu à l'unciu. A verità hè chì ùn pudete micca manghjà stu muck. Ma l'esca viva ùn hè micca male. Pesci grossi beccanu, qualchì volta a dimensione di un delfino. Certi di elli sò comestibili è sò ancu cunsiderati una delicatezza.
  Ci sò ancu velenosi, ma i cocchi sperimentati sò capaci di neutralizà, è questu li rende ancu più caru. In particulare, u pesciu di carpa esmeralda si trova solu in u lavu radiuattivu Radikal, cum'è chjamatu in sintonia cù Baikal, solu avà hè contaminatu. A carpa smeralda maculata cù uraniu pruvucarà l'intossicazione di droga, seraghju frittu bè, un sbagliu ancu in un minutu implicarà a morte dolorosa di un gourmet. E tali "glitches" sò inusual, brillanti in culore, ancu vedete questu in un blockbuster. Pesca assai prufittuosa, mutanti meta-quasi-letali, smeraldu è radiuattivu, periculosi quandu si cunsumanu, è à u stessu tempu, anu pruvatu à crià carpi grossi cum'è catfish fora di a zona, ma sò mortu quì.
  E ragazze anu vistu questu è alzavanu i fucili. Margarita di colpu si ritirò; un sottile stridulu mi sonava in l'arechja :
  - Quattru centu metri à a nave.
  U terminatore bionda, felice, rispose :
  - Cuntinuemu u nostru avvicinamentu.
  d'Aurora è di Margarita pudianu vede in u bughju cum'è quelli di un gattu, se micca megliu. A bordu c'era un pocu di più persone, una trentacinque persone, cumpresi i piscadori mercenari, chì parechji eranu ibriachi. Zombie hà ancu miratu à u so avversariu, l'ex ufficiale di cundanna avia una mitragliatrice cù un silenziatore.
  Pigliò un basgiu, cliccò tranquillamente u cattura di salvezza, accende u vetru di notte. Hà avutu un sensu prufessiunale per ellu, soprattuttu quand'ellu tenia l'oculare di gomma à a so faccia per ùn dà micca a so pusizioni à l'attenti cù una luce verde.
  E ragazze anu vistu i so avversari attraversu l'ottica di l'informatica. Immediatamente hà riparatu i miri, mettenduli à u ritmu massimu di u focu: mille cinque centu volte per mine. À u listessu tempu, e zitelle distribuiscenu e vittime, era necessariu di caccià trenta quattru persone à una volta. L'urdinatore hà datu un suggerimentu nantu à cumu è à quale sparà.
  L'osservatore di u suldatu stava vicinu à u fan di a fence, fumava un sigaru, è di tantu in tantu beveva whisky da un flask.
  - L'Americani servenu senza cura ! - Aurora hà nutatu è aghjunse maliziosamente cù velenu in a so voce. - Questu hè u risultatu di a so demucrazia liberale putrita.
  - A nostra pensa megliu ! Margaret fece una smorfia. - In particulare quelli chì sò stati assuciati in l'esercitu, chì ùn sò micca d'origine slava?
  - Ùn siate micca scemu à beie ancu ! - A zitella Komsomol si strofinava u nasu. - Prughje, forse piove. O forse un grande successu!
  - L'aghju da piglià ! L'avversariu di u Terzu Reich... - bisbigliò u cundannatu Zombie.
  - In generale, u fumu rallenta a reazione è ceca l'ochji ! Margaret hà dettu. - I pruibisce personalmente e sigarette.
  À a poppa di u grand destroyer barter hè visibile, ci sò parechji pistoli gemelli di tirò rapidu, a classa Lincoln - accantu à elli cù un coppiu di gunners nantu à u sediu. L'altri dui sò impegnati in a pesca. Paired "grobodon" in u latu di tribordu. È po un americanu, cum'è un Negru, si n'andò, fighjendu qualcosa nantu à u so "telefonu mobile". Apparentemente "pornukh", una spezia di video. In generale, i fucili sò periculosi s'ellu hè sparatu, ùn hè micca cunnisciutu se l'"armatura" salverà e petre, è a barca inflatable hè definitamente kranty.
  - Allora i scopi sò stati distribuiti. Avvicinemu più vicinu. - Dissi u diavulu ardente. - U bestiame primitivu deve esse vistu per offende.
  - Sculacciate cum'è serpi ! - Sustinia Margarita, torcendu a vita.
  U zombie hà parlatu eloquente.
  Osservante cum'è sempre, l'Aurora rossa hà nutatu i fucili d'arcu cù scorta è finu à avà sicuru. Parechje mitragliatrici, pisanti, forse più putenti chè PKM. E poi l'equipaggiu, un tippu hè visibile, assai prubabilmente un Cinese, una sentinella assai tensa, ancu nervosa. Probabilmente, u novu quì hè cumu si stende. Vicinu hè un ufficiale, appoghjatu casualmente nantu à a ringhiera, un operatore di radiu cù antenne passava davanti à ellu.
  Attribuemu i scopi ! - Limo offertu , ghjucatu cù i gomme da masticare Aurora.
  - Avanzaraghju à diritta, tù à manca catturarai un grande tarritoriu ! - Margherita si passò u bordu di a manu nantu à a gola.
  U battellu gonfiabile spartu in dui parti, e zitelle si vultonu.
  - Spazzaraghju i mitragliatori ! Aurora lampò i so denti.
  - È sò un artigliere ! Margaret ridacchiò.
  U distruttore ùn hè micca chjuca è hè assai impurtante per sbattà in ellu di colpu, interrompendu è falendu in e cabine. E ragazze di Komsomol si sentia nervosa, l'esperienza di l'assassini ùn era micca troppu chjucu, ma tuttu u listessu, i so cori cuminciaru à batte rapidamente, i so capi eranu rumorosi da a liberazione di sangue.
  Si dà un cumandamentu mentale per calmà è agisce friddu. Micca ancu un cumbattente o un duttore sperimentatu pò fà questu, ma u pulsu si calma. L'arechja sharp piglia cunversazione, perchè micca tutti i Yankees sò visibili, ma deve esse eliminati à una volta.
  Quale in particulare in a superstruttura superiore. Quì, apparentemente, sò tagliati in carte. Iè, ancu in un stupidu primitivu. Quantu degenerati sò i Yankees, l'avversari di a Russia Sovietica. Cusì forti parolle americane sò digià intesu. Quantu cinque suldati, è anu da esse ancu cacciatu.
  - Solu pare chì avemu un funziunamentu simplice ! Margaret hà nutatu. - È cusì evite u rumore innecessariu chì ùn ci era micca prublemi !
  - Semu in u rolu di u rè di u sabotage Thunder Wind! Solu quì avemu battutu i Yankees. Ancu s'ellu, per esse onestu, un paese chì gira filmi d'azzione cusì cool deve esse u nostru alleatu è amicu strettu. - U membru di u Komsomol Aurora arrugò e so sopracciglia, in una curva formidable speciale.
  - S'ellu ùn era micca natu in l'URSS, avaria preferitu esse natu in l'USA. A civilizazione di l'America hè centinaie di culturi di tuttu u mondu! - Margarita scherzendu qualcunu, mustrò una lingua longa.
  - A vittoria annantu à un avversariu forte di solitu costa più, ma ùn la darete micca per nunda! Aurora ringhiò.
  - Fora di a Gran Guerra contru i ghouls è i trolls, chì i so frutti sò stati persi. Margaret sospirò assai.
  - Temporaneamente ! - Tagliate rigidamente u diavulu ardente.
  E ragazze anu pigliatu un grande risicu. Avvisate, mitragliatrici pesanti cumincianu immediatamente à travaglià. Sò ancu più periculosi cà i cannoni, anu bisognu di tempu, ma micca assai per scopu. Inoltre, dopu tuttu, i Yankees anu l'urdinatori, è ancu i dispositi di visione notturna. E quante conchiglie avete bisognu à sparghje i so glamour? Allora ponu esse affundate ancu da u tiru cecu, o accendendu i radar più putenti. Iè, è un spotlight, pudete vede qualcosa vaga, in particulare, zombies. Stu tippu smaschera l'ufficiali di l'intelligenza di Komsomol. In cima, apparsu un altru tipu, u musu dipintu cum'è un turchinu, andò à i piscadori.
  Semu di novu in guai ! - C'era preoccupazione in a voce di Margarita.
  - Faremu ritratti di tuttu in una volta ! Hè una materia di cinque seconde ! Aurora pigliò un sorsu di u so stimulante. Ella spinse u so cumpagnu cù u coddu. - Iè, è beie !
  Ci hè una striscia di luce vicinu à u latu stessu, ma questu ùn hè micca un prublema.
  Margarita dice, o piuttostu, cumanda à i zombies :
  - Ùn sparate senza cumandamentu.
  - Ascolta, signora ! - Rispunniu "bambola cundannata".
  Avà tutti i scopi sò catturati è eccu a furtuna. À bordu di i "pescatori" tirau fora una bestia scintillante di rubini: una pasta di pisci miraculu. Ancu quattru picciotti s'appoghjanu fora di u piattu, avà tutti i miri sò catturati.
  - Hè u tempu ! Hypervolley ! - bisbiglia Aurora. - Li piace à spiccà.
  E mitragliatrici battevanu in silenziu u splash di l'onda, bluccà cumplettamente u so tiru. Venticinque palle erupte in una seconda, è cinquanta in dui. È avete bisognu di caccià quarantasei persone à una volta. Ancu cù i miss è l'inevitabbile doppiaggio, duie seconde hè abbastanza per una spazzata cumpleta. Solu un fischiu magre di u muvimentu di balle, ancu i persiane ùn anu micca cliccà. I claps sò pocu perceptible, solu u butt ligeramente pressatu nantu à a spalla.
  - Hè ciò chì significa un elettromagnete è accelerazione ! - U diavulu ardente disse cun admirazione.
  - È ancu e nostre capacità ! Margaret ringhiò. - Lode à u grande creatore !
  - Ùn datu da Diu, scienza ! Aurora hà oppostu.
  Ancu s'elli anu colpitu da punti diffirenti, eranu abbastanza capaci di parlà, ancu à una grande distanza per mezu di mini-walkie-talkies.
  - Chì nimu superi u limitu, cuminciamu à sbarcà ! - urdinò u guerrieru Komsomol.
  Hè curiosu chì tutti i paracadutisti sò trè persone, duie donne Komsomol è un cadaveru di cundannatu. I rangers femminili lancianu designatori di mira. Quì pudete vede chì altri trè neri sò sorti.
  - Diu mi perdoni ! - bisbigliò a pia Margarita, mandendu i cumbattenti in un mondu megliu.
  Zombie hà sparatu solu dui chì fumavanu à u latu è fighjulavanu in a distanza. Quì, in generale, ci era qualcosa da ammirazione, è chì cundannavanu i marinari chì si rilassanu in un portu amichevule.
  Da u cantonu di l'ochju, Margarita hà sappiutu vede i nuvuli sanguinanti chì volanu da i capi vioti.
  - U calculu vene ! - Dice u terminatore bionda. - Apertura di un contu !
  - Pare ch'ùn perdi micca una siconda ! Aurora hà urdinatu.
  U bordu di distruttore si alzò istantaneamente davanti à i scouts. Ci sò solu cadaveri nantu à u ponte, micca abitualmente tranquilli, solu pesci cagliati chì battenu a coda contr'à u latu.
  Di novu svegliate in u locu più interessante. E ragazze di Komsomol si alzanu in fretta è, saltendu, correnu di novu. Ùn avianu mancu permessu di fà u colazione, cusì li lasciavanu fà fami scalzi nantu à a sabbia calda. Allora corre di novu è ùn rallentà micca. Sembra ch'elli anu da travaglià dura...
  Aurora hà incuraghjitu u so amicu:
  - Mantene u nasu, bella donna sovietica ! Allora ùn romperemu micca sottu à u tank !
  Marguerite sbottò ferocemente:
  - Iè, ùn aghju micca pensatu à rompe ! - È capisce u doppiu significatu di una tale spressione, aghjunse spieghendu. - È ancu di più curva !
  I guerrieri di Komsomol si sò intarrati in u latu. Per un mumentu, a poppa hà bluccatu a luce dighjà fioca. I scouts sovietici scalanu cum'è Spider-Man cù stivali Velcro. Margarita aiuta ancu à u "ballast": un zombie tira guasi per u scruff di u collu. Hè bonu chì questu omu ùn hè micca da grandi specimens. Eccu sò nantu à u ponte. Unu di i cumbattenti alza a testa, a zitella di Komsomol u taglia cù un discu di boomerang.
  - Calma cagna ! - Li dici.
  Si arrampicanu prestu, à u listessu tempu appiccicà i battelli. Avà tuttu hè currettu! Tuttu u ponte hè sottu à i fucili di bellezza. Quì dui marinari s"inclinavanu fora, una meza siconda è ci eranu buchi in capu, sò solu riesciutu à strincà.
  - Tengu u nemicu à a punta di u fucile ! È avà sguassate tuttu in silenziu! urdinò Augustine. - In generale, hà pigliatu u rolu di u cumandante anzianu, teme chì Margarita troppu "gentile" è religiosa sguassate qualcosa. Korshunova prova micca à nutà questu. Inoltre, cum'è unu di i marshals sovietici hà dettu - duie persone ùn sò micca un distaccamentu, trè ùn sò micca una cumpagnia!
  Margarita si tolse i so stivali, li mette in u so saccu, è marchjava scalza per u latu. Subitu, hà cacciatu u mitragliere piatta in a cellula, pare ch'ellu ùn hà ancu capitu ciò chì era accadutu. E ragazze di Komsomol tiravanu i so meravigliose mitragliatrici da daretu à e so spalle, sorrisu, una d'elli pigghiau mira à tuttu u corridoiu, hè necessariu di sguassà tuttu u corridoiu.
  Aurora di colpu corse più veloce di un sprint olimpico. Unu-dui è ella hè vicinu à i fucili d'arcu. Ci sò circa dodici cumbattenti, a mità di elli stanu nantu à u "shelter", altri sò tagliati in carte. Hanu duie puttane cun elli. Hè una pena per e ragazze, ma questu hè u destinu amaru di una prostituta. U pagamentu hè separatu, è u disassemblamentu hè all'ingrossu. Aurora taglià tutti cù una breve splutazioni, da un'arma silenziosa. Ùn hà micca bisognu di una vista di collimatore quì, è cusì ci hè una retroilluminazione, è i marinari ùn aspettanu micca un attaccu da a reta. Iè, in generale, un grande cuncepimentu ghjoca un rolu: quellu chì osa attaccà un distruttore pienu di suldati è marinari.
  - Move cum'è una volpe in u corridoiu à diritta ! Aurora mormora dolcemente. - Lasciate u zombie fermu, darà solu cù i so stivali chinesi.
  - Certu, a purteraghju da mè. Margarita risponde.
  I muvimenti di e ragazze sò stati travagliati nantu à numerosi machini virtuali, sò stati insignati à catturà navi, tanki, cumbattimentu in labirinti, aerei di tempesta, splusivi di pianta.
  Iè, una memoria cusì falsa o genuina da un altru mondu emerge in questa fabulosa visione futuristica.
  Se vulete, i scouts puderanu ingannà u "G-2" per purtà splusivi in l'uffiziu di u Primu Ministru britannicu, è fà assai altre cose. Allora avà Margarita si trasfirìu da u guardrail, pigliò rapidamente i passaggi sottu u focu da un angolo favurevule. Un coppiu di neri, è un giallu hè ghjuntu. Margarita hà mancatu più vicinu. Cinqui altri seguitanu. Allora una volta una corta fila hà stallatu tutti.
  - Tuttu serà faciule ! - Rispose ella. Per qualchi ragiuni, a cuscenza s'hè ritruvata, ci era una passione per u desideriu di fà u so travagliu u megliu pussibule.
  . CAPITOLU #6
  Una zitella di Komsomol curria in u tank, cusì ci era sette più cumbattenti. L'aghju cacciatu dopu chì curria à u nasu, ma da l'altra parte. Zombie, malgradu l'ordine, ùn era micca fermu, ma marchjò longu u ponte longu a poppa, ma furtuna ùn era micca visibile.
  Andendu à u nasu di Margarita, ne mette quattru altre, postu ch'elli caminavanu in un abbracciu, parevanu ancu di basgià.
  - Sò andatu à a porta ! - Lanciatu u terminatore bionda.
  Aurora, chì ùn hè micca ritardata daretu à ella, hà cunfirmatu:
  - È aghju sbulicatu i fucili.
  - Bagnate i Yankees ! Margarita tirò a lingua.
  - È assai efficace ! - Aurora pigliò un mozzicu di sigaretta caduta cù un dito di u so pede nudu è u lanciava di manera ch"ella cascò direttamente in u beccu di l"" aquila " americana.
  - Mi movu da u latu ! - Laccò laconicamente un dimòniu ardente.
  E bellezze avanzavanu. Aurora hà guasgi ghjuntu in faccia cun un tippu neru. Ci vulia à gridà, ma a zitella si coprì a bocca cù un basgiu :
  - Calma gattina.
  - Tu sì u mo divinu ! - disse.
  - Avete boni labbra, o zitellu, ma ùn aghju micca tempu. - Una zitella di Komsomol strinse una arteria vicinu à u so nasu cù e so dite. - Calchì volta mi dispiace chì ùn aghju micca sceltu una carriera cum'è campionu di tennis. Ci saria soldi, fama, assai belli tipi è senza assassiniu.
  U tippu si appoggiò in daretu, a so lingua spuntò da daretu à a bocca.
  L'Aurora, i capelli rossi, hà fattu un coppiu ghjinochju nantu à u so ghjinochju, sparatu offhand, distrughjendu i carusi dopu. Cumandatu:
  - Galina fà un cerculu è avvicinassi à a poppa.
  - Di sicuru, questu hè u più impurtante per noi. - Emessu da Mirabela
  Una zitella di Komsomol marchjò à traversu u centru cù una sandala, uccidendu uni pochi di militanti più longu à a strada, in particulare, ella curria longu a superstruttura superiore. È tandu a vitezza hè da a so parte, un paru di chianci incomprensibili, ancu nimu hà avutu tempu di sparà.
  - È i discendenti dicenu, i cowboys sò sparati prestu. Menti, probabilmente!
  A mitragliatrice (un'arma chì parla in un sognu ùn hè micca pocu cumunu, ùn sapete mai ciò chì hè capace, u subconscious!) Ùn pudia resiste à a rimarca:
  A vostra prufessionalità hè più di elogi.
  - Forse si pò dì altru ! Mirabela marchò cù u so pede nudu nantu à un accenditore cascatu è fiammante è fece una smorfia di dolore.
  - Tu sì a perfezione stessa, sì a perfezione stessa,
  da un surrisu à un gestu hè fora di lode !
  Fate una atrocità cù u nemicu, un fanatisimu maiò,
  È caccià una piovana di piombo, cù cendra ardente - napalm ! - U dispusitivu ciberneticu di a mitragliatrice cantava dolcemente in l'auriculare.
  - Astutamente distorte u colpu ! Mirabela sghignazzava (ma ùn si ricurdava micca induve hà intesu a canzona !) è strofinava u so calcagnone dolente contr'à u metale bruttu.
  A macchina hà rispostu:
  - U prugramma hà un sensu di umore. Per elevà u spiritu di i cumbattenti !
  - Prima, i filmi eranu più freschi, cusì chì u spiritu cù forza ogni ghjornu,
  ma dimmi ciò chì risuscitarà, filmu porno "Emmanuel"! - Mirabela hà rispostu cù umore (E quale hè Emmanuel, da induve vene una tale maghjina in a mo testa. Forse da a parolla Emmanuel ?).
  È si ridia di u scherzu.
  Alzatu nantu à a riva di a fence, a zitella hà pigliatu quattru poveri, tagliendu nantu à u prefissu in a strategia.
  - A squatra hè cumplitamenti distruttu ! Hè bè chì u vostru ultimu mumentu serà felice !
  Aurora scende in silenziu a scala, piglia a pusizione davanti à a porta di u locu. Creeps fora un massivu, centu sessanta chilò Negru. Una zitella Komsomol appieghja sopra à ellu da sopra, appoghjate u so culo contr'à i muri laterali di u corridor. Thug, murmurò.
  - Fakiu ! Perchè cusì tranquillu! - Aurora - u batte cù un culo à u tempiu. Allora piglia a carcassa, chì permette di calà dolcemente.
  Perchè l'amore hè ghjuntu à voi! - Rispondi ella.
  A zitella di Komsomol ùn ci hà micca lasciatu ancu quì, hè intrutu cum'è u ventu, una fila, falendu duie ducine, di quale a mità dorme. L'odore forte di l'alcoolu hà dettu chì i Yankees anu avutu u tempu di celebrà qualcosa.
  U sognu hè interrottu, una sirena rughja in un timbru bassu. E zitelle sò svegliate cù fruste di gomma nantu à e so gammi è furzate à allineà.
  Li piglianu è li ingannanu di novu, spinghjenduli più in là.
  Prima di quessa, però, hà datu manghjà. Di novu porridge mischju cù pisci micca troppu freschi. Ma questu hè salatu ancu più cà a norma. Apparentemente vechji, l'alimenti in conserve scaduti da trà i trofei hè statu ghjittatu in orzu. È aghjunghjenu u salinu à u pesciu per a disinfezione. I quadri catturati ùn anu ancu persu u so valore per i nazisti !
  Oleg Rybachenko hobbles cun elli. Ancu s'ellu pare chì ci hè abbastanza tempu per dorme è ancu di più, ma ùn ci hè micca allegria. Dolorosamente, u sognu stancu u zitellu.
  Allora cammina cusì è si sente, cum'è in capu, toccu ricordi di i frutti di strani allucinazioni chì l'esperimenti nazisti ispiravanu in ellu;
  Quì in un sognu vede Dmitry. S'assumiglia à quellu zitellu magre è altu chì hè incatenatu cù elli, ma più altu è musculu. Tuttavia, a faccia è u nome sò simili. Ancu una strana coincidenza. E stu picciottu hà avutu un paru di cumbattimentu faciuli, contr'à a squadra di i picciotti da Slovenia, è dopu a Romania. E duie lotte sò knockouts rapidi, è in u primu minutu! A terza lotta era più dura. L'italianu magre hà avutu una difesa eccellente è a mobilità di a gamba. Ùn si lasciò sbattà subitu è lasciò bè. L'avversariu di Dmitry hà finitu a prima volta nantu à i so pedi...
  Allora u zitellu in a seconda volta, senza attentu à a pussibilità di curriri in un duru chì si avvicinava, simpricamente corse à l'avversariu, scacciendu colpi da e duie mani. È hà ricevutu un colpu direttu precisu è rapidu versu ellu, ghjustu à a punta di u mento.
  Per a prima volta, u ghjovanu pugilatu hà scuzzulatu, ma questu solu arrabbiatu Dmitry. Saltò cum'è un tigru è hà ingannatu u so avversariu cù a so diritta.
  U vis-à-vis chancela è cascò à u so ghjinochju... L'arbitru hà cuntatu u chjappu è hà datu u signale :
  - U pugilatu !
  U talianu, pare, hà persu a so mobilità è, dopu à un deuce rapidu à u tempiu è a zitella, cascò, è stende i so braccia cusì senza speranza chì l'arbitru ùn hà mancu cuminciatu à cuntà, ma subitu cessò a lotta. E tribune, piene per suprattuttu di sculari, fischiavanu è rughjonu. Tuttavia, trà u publicu eranu ufficiali SS di altu gradu. U zitellu scunfittu cuminciò à esse pompatu, a zitella massaggiava i so guance è impastava u collu ...
  Dmitry era ancu paura:
  - L'aghju tombu ?
  Ma dopu à un minutu di manipulazione vigorosa, a faccia di u ghjovanu pugilatu hà diventatu rosa, è hà apertu l'ochji. Mormò qualcosa dolcemente. Dmitry l'hà aiutatu è u zitellu hà abbracciatu in modu amichevule.
  Oleg Rybachenko, à u turnu, boxed neatly, i cumbattimenti eranu amatori, quattru trè minuti ognunu .... U zitellu hà mandatu i so primi dui avversari in a terza è quarta volta. Aviu avutu à chjappà cù u terzu ... E ancu chì Oleg Rybachenko, dimustrà una maravigliosa difesa, cunfidenza guidatu nantu à i punti, a quinta volta hè stata numinata.
  I corpi di i picciotti, nudi finu à a cintina, è abbronzati, brillavanu di sudore, i musculi tremavanu, è i vini è i vini si spiccavanu ancu più forte. L'opponente Oleg Rybachenko si precipitò in avanti, cuntendu u fattu chì in casu d'attività serà datu sta volta. Ma u bravu pioniere hà nutatu chì u so omu era digià stancu, è a so reazione rallentò. Seguitu da un latu rapidu à u latu manca di u mento è u trafficu chì vene. U ghjovanu avversariu chjappò è cascò in avanti ... Apparentemente era un knockout, cusì ùn si alzzò micca nantu à u conte di deci.
  Allora ci hè stata una pausa, trè lotte in un ghjornu in u sistema di tazza hè assai!
  Dmitry cun una certa quantità di sarcasmu nutatu:
  - Quì i prufessiunali cumbattenu quindici round, è prima di a Prima Guerra Munniali, ùn ci era micca limiti di tempu. I pugilati si battevanu finu à chì unu d'elli s'hè colapsatu in sfinimentu.
  Oleg Rybachenko quì accunsenu solu in parte:
  - Sapete, questu hè u pugilatu prufessiunale, in qualchì manera ùn mi piace micca. In u pugilatu amatoriale, si move solu intornu à a griglia, ma in u pugilatu prufessiunale, troppu dipende di i promotori. Per esempiu, ponu putìricà un pugilatu assai talentu senza dà ellu cumbattimentu. Iè, è i campioni anu l'uppurtunità di prevene un avversu troppu periculosu di cummattiri. Per esempiu, solu cù l'aiutu di diversi ritardi ricusendu di firmà un cuntrattu.
  Dmitry strinse u pugnu:
  - Lasciatelu pruvà !
  Durante u pranzu, i ghjovani atleti sò stati alimentati decentemente ... Ci era ancu aranci è per a desserta banane, coconuts è manghi chì ùn avianu micca pruvatu prima da l'atleti adulescenti sovietici.
  Apparentemente, l'urganizatori nazisti di a cumpetizione anu pruvatu à dimustrà chì u Terzu Reich, tuttu hè bè, assai satisfacente è pudete permette u lussu.
  Dmitry è Oleg Rybachenko pruvatu coconuts è banane per a prima volta in corpi novi, è ananas per a seconda volta (bene, cù l'aranciu in l'URSS, hè assai più faciule per manghjà i so propiu in l'Asia Centrale!). Quì i picciotti fecenu un sbagliu abbastanza cumuni - anu overeat ... È ùn ci era micca entrenatori adulti in a squadra ... Se a Ghjuventù Hitleriana avia un slogan - i ghjovani deve esse amministratu da i ghjovani, allora a delegazione sportiva sovietica hà decisu di seguitate stu esempiu.
  Forse ùn era micca a megliu idea di seguità !
  In ogni casu, dopu à una cena coriosa cù dessert è pasticci, anu da esse fattu trè lotte (se ùn avete micca persu !) ... È cù omi forti !
  Dopu à u pranzu, i picciotti si sò stati belli purtati, Oleg Rybachenko hà ancu suspettatu chì sò stati mischiati cù qualcosa ...
  In ogni casu, avà a classa di i ghjovani atleti sovietici hè cascatu, è cuminciaru à perde unu dopu à l'altru ... Inoltre, i ghjudici, cù l'arbitru, eranu completamente brutalizzati.
  Iè, è i suvietici eranu digià in lotta contru i tedeschi ....
  À u principiu, Dmitry si sentia tolerabile, è in u primu giru i quarti di finale andavanu ...
  In ogni casu, digià in a semifinale, si sentia debule in i so braccia è i so gammi ... Grande debulezza è rallentazione di i muvimenti ... Ma Dmitry hà tenutu à l'orgogliu, è andò avanti malgradu u fattu chì hà missu assai .. . Ma u zitellu avia un capu forte, è i colpi precisi di un avversariu grande, tecnicu è veloce solu l'arrabbianu ... È a rabbia è l'orgogliu, à u turnu, li permettenu di cuntinuà cunfidenza a lotta ....
  Infine, in a terza volta, Dmitry hà ingannatu u so avversariu, rompendu u nasu ...
  L'alemanu hè statu ligeramente stunatu è ricevutu in u mento. U zitellu di u Terzu Reich si n'andò in daretu, era intrecciatu. Dmitry hà sviluppatu successu, hà fattu micca abbastanza veloce, ma à u stessu tempu un triple tangible ... L'avversariu hè cascatu, l'arbitru hà cuminciatu à cuntà l'abbattimentu assai pianu ... U zitellu tedescu s'arrizzò, ma ùn stava fermamente nantu à i so pedi. ... Ispiratu Dmitry si precipitò à finisce. Qualchì altalena precisa... U zitellu cascà...
  U ghjudice ùn hè micca pressatu di avvicinà ellu. Ellu dumanda qualcosa à u latu. Li rispundenu...
  Cumincia un novu cuntu languidu... À u cuntu di nove, u zitellu hè sempre mintutu... Ma u segnu di a fine di u giru sona. U piglianu è u portanu via...
  Dmitry cunfidenza dice:
  - Ùn ci sarà un quartu giru ! Solu ùn esce micca !
  In questu casu, u picciottu russu hè ghjustu, i sicondi anu datu u via ...
  Oleg Rybachenko, à u turnu, si batte cum'è s'ellu nunda era accadutu ... Puntu puntu in sangue friddu, è dopu finisce in a quarta volta ... È i muvimenti sò sempre precisi è veloci ...
  Solu i dui ghjunghjenu à a finale da l'atleti sovietici - rapprisentanti di u gruppu di età più ghjovanu. Un pesu pisanti trà i zitelli, è un pesu mediu ... U campionu di pesu mosca hè statu feritu uni pochi d'ore prima di a partenza, è ùn anu micca avutu u tempu di truvà un sustitutu per ellu ...
  Allora solu dui Russi anu finitu in a finale, è tuttu u restu, sicuru, sò tedeschi chì ghjucanu l'oru trà elli ...
  A cumpetizione hè attivamente filmata... Dmitry fece una smorfia di disgustu :
  - Hè cusì chì ci volenu disgrazia ! Cum'è s'è noi, i Russi, eramu peggiu chè tedeschi è micca ariani à tutti !
  Oleg Rybachenko strinse a testa.
  - Micca essatamente! Ogni divisioni di naziunalità in piena è micca piena hè assurda digià da a so propria formulazione di a quistione. È chì possu dì, se e nostre idee sò generalmente internaziunali !
  Dimitri ridacchiò è accunsentì.
  - È li batteremu internaziunale ...
  Ci hè statu, sicuru, una pausa prima di a battaglia finale ... È dopu i tedeschi custruianu un altru truccu bruttu per i picciotti sovietici ... Presumibilmente, anu prupostu di pulisce e so sneakers cù gloss. Ma com'è u risultatu, i scarpi nantu à i pedi di i picciotti di colpu si sò addolciti è cuminciaru à crumble ...
  Aviu avutu à scaccià è curriri à lavà in u lavabo ... Dmitry era seriamente arrabbiatu:
  - Perchè l'anu fattu ? Ci vulianu pruvucà in una lotta, è poi caccià noi da a cumpetizione?
  Oleg Rybachenko hà rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Iè, micca solu ! Vuleranu ancu dimustrà chì ci hè a miseria in l'URSS, è ancu i principali atleti sò furzati à cumpetenu scalzi. Cume, chì poveri figlioli sò in Russia!
  Dmitry hà suggeritu:
  - Forse pudemu dumandà à i nostri cumpagni più vechji per sneakers ? True, seranu grandi per voi, ma ci serà per mè !
  Oleg Rybachenko strinse a testa negativamente.
  - Ùn vale a pena ! Li mustraremu chì simu capaci di vince ancu in e cundizioni più difficili. Inoltre, ùn hè micca vergognosu per i picciotti di a nostra età di marchjà scalzi ... Cumu dicenu, a zitiddina scalzi ...
  Dmitry strinse i pugni cun tale forza chì i so nucche si strinsenu. U ghjovanu pugile hà dettu:
  - Ebbè, m'anu incazzatu ! Innò, anu solu specificamente arrabbiatu!
  Oleg Rybachenko hà rispostu:
  - Allora chì a rabbia dà forza à tè è à mè.
  Tandu a memoria hè stata interrotta da u toccu di Dima incatenatu accantu à ellu, u zitellu bisbigliò :
  - L'avete vistu ancu ?
  Oleg Rybachenko hà rispostu succintamente:
  -Iè!
  Cuminciò à piovi di novu, chì ùn hè micca abbastanza tipicu per a primavera di Crimea. Questu hè à tempu disgustu è friddu. Hè ancu bruttu, è i calli chì si formanu nantu à i suli dulore disgustingly da l'acqua fridda soaked. Una culonna cù i prigiuneri scalzi intrì in a furesta uni pochi d'ore dopu, digià in a tarda sera. Apparentemente, l'omi SS eranu in furia per piglià a coperta da a pioggia. U zitellu pioneeru guasi scurdatu di ciò chì hè accadutu. Iè, è à a faccia di un ghjovanu Leninist à pensà à u friddu, panni chì sò bagnati attraversu, gammi stiffened è ghjacciu azzaru fatta di azzaru inossidabile durable, chì sguassate i polsi à u sangue.
  Dmitry rumpiu u silenziu è disse:
  - Pare ch'e aghju sappiutu cullà in u circondu di a Crimea durante l'inguernu, ma ... Hè in qualchì manera micca nantu à a terra!
  Oleg Rybachenko accunsentì, scuzzulendu a testa:
  - È cun noi, in generale, tuttu ùn hè micca cum'è cù a ghjente !
  A furesta era tamanta. L'arbureti di pinu stavanu in furmazione nantu à i lati di a strada - trè o quattru cinghie, cù scorcia rossu-marrone fissurata o gialla-aranciu cum'è grandi squame di pisci, chì suscitanu corone compacte perenne o blu à una altezza salvatica.
  È nantu à i rami ci sò ancu fiori, chì parenu esse petunias. Micca una furesta, ma un conte di fata, una sensazione di cascà in un altru mondu. Ma ci hè ancu un minus - in a terra nantu à a strada ci era assai spine, sharp, cum'è l'agulla d'acciaio da una macchina di cucitura.
  Alcune di e zitelle stavanu digià gemendu mentre li calzavanu. Dima, stringhjendu a manu, disse à Oleg Rybachenko:
  - Hè un incubu ! Ùn crede micca in visioni !
  Mirabela pusò a manu nantu à u ricciu biondu di Dima, chì era digià cuminciatu à cresce, è bisbigliò :
  - Cridite o micca ! È fighjate sottu à i vostri pedi ! Ùn era micca abbastanza per purtà una infezzjoni à sè stessu!
  Juniper hà cresciutu grossamente in u sottu è ... fragole salvatichi digià mature cù fragole. U spiritu stava - una mistura di pinu di primavera è fragole di primavera è fragole di ginepro. Paria ancu più caldu. È simpricimenti ùn pudia micca crede chì centu passi da quì - umitu, se micca tundra, chì tipu di tundra puderia esse in Crimea? Ma sempre, u malu tempu è i scoglii neri friddi, sottu à i quali l'hordes fascisti marchjanu. Hè una disgrazia chì l'admirazione ùn durò micca longu - u dulore in e mani, a bocca è u spinu, u friddu, l'umidità torna, è Oleg Rybachenko si sentia assai infelice. Solu à u limitu.
  Tuttavia... l'eccellente studiente-pioneru ridacchiu di colpu. Più di una volta in u pocu tempu passatu quì in cattività, hà pensatu : bè, tuttu hè male, ùn si pò andà più luntanu è peghju ! È ogni volta chì si vultò - ci hè ancu assai.
  In una manera strana, stu pensamentu u cunsulò un pocu. Oleg hà ancu cuminciatu à ricurdà a mappa di Crimea da l'Atlas. Ma ùn si pudia ricurdà - è s'hè alluntanatu in pinsamenti confusi annantu à u fattu chì qualcosa di cumplitamenti impussibile era accadutu. Pudete entra in un tempu diversu - questu hè a fantascienza da quandu u tempu di Mark Twain hè innamuratu. À un altru spaziu, chì hè più mudernu, à un altru pianeta - supponi ! À l'infernu, cù a mente - di colpu hè super-civilizazione; e persone chì sò un milione d'anni davanti à l'umanità in u sviluppu indulge! Tuttu impussibile hè pussibule - sò sicuru !!!! Ma cusì chì à u listessu tempu a to essenza, a memoria, tutta a spressione è micca solu a toia cambiassi ?! Questu hè totalmente - senza limiti è trascendente ...
  Oleg Rybachenko hà dumandatu à Dmitry:
  - Avete un pianu di lotta ?
  U zitellu hà rispostu:
  - U pianu hè simplice - hit! - Scuzzulate u magre, nantu à quale ogni ossu hè visibile cù u so spinu, aghjunse. - Ma hè bonu u listessu quandu ùn site micca solu un scheletru, ma i musculi putenti ghjucanu nantu à voi. Bon sonnu... Ma sì diventatu più chjucu !
  - Picculu ma audace ! - Trite, ma aptly rispose Oleg.
  È a strada hè diventata più liscia, intantu s'acceleva. È hè cusì stranu chì in Crimea, ma tuttu pare esse mortu. Un paru di volte i motociclisti cù una svastica nera odiata saltavanu versu noi. E poi, per circa cinque minuti, un convoglio trascinò verso di loro - grandi vagoni imbrigliati da bityugs dall'aspetto filosofico con bagagli di sacco chjusi, nantu à i quali stavanu pulizziari arrufati in impermeabili camouflage è fasciate di tradimentu. Ancu accumpagnatu da un trasportatore. A cuntrariu di i tanki, Hitler hà assai di elli. Allora un altru distaccamentu nantu à i camioni, più e motociclette cù un sidecar, superò facilmente e schiave catturate. Ci hè un centu di vitture, micca menu, quasi tutti dipinti in culore caqui.
  In u muvimentu, i Nazis chjamavanu l'un à l'altru cù e culonne di prigiuneri cavalcate in u capu è, in fattu, cavalieri, schiavi è Oleg Rybachenko puderanu ghjurà chì e voci eranu burla. E guardie SS stavanu zitti. I medichi cavalcavanu nantu à una specie di veiculi blindati in forma di tartarughe è pisanti, chì tiravanu sempre bruchi. Si strillavanu di mitragliatrici. Ma pare, hà pensatu Oleg, chì ùn li piace micca veramente stu rolu - guardiani-escorti ... Anu ancu ammucciatu i so musculi bestiali.
  Dima hà dettu:
  - I boia ùn sò micca rispettati nè in Germania !
  Mirabela hà dettu qualcosa di novu, annunziendu dopu à i vili suldati SS. Oleg suspirò.
  - Uccidili ! Tutti à unu, à Hitler !
  Dima rimarcò cun un suspiru :
  - Eh, ùn capiscu micca a so lingua. E poi dumandu s'ellu ci venemu infine prestu...
  Oleg Rybachenko rimarcò languidamente:
  - Cunnoscu u tedescu, ma ùn serve à pocu !
  Intantu, a piova si firmò, è u celu sbulicatu nantu à l'arburi, u sole apparsu. Oleg Rybachenko hà avutu un altru prublema - vulia andà à u toilette più è più in i dui modi. È qualcosa incitatu: hè improbabile chì si fermanu per quessa. Per una certa ragione, l'impossibilità di una materia cusì elementaria, u fattu chì ancu quì dipende di a vulintà di l'altru, u zitellu pioniere era assai arrabbiatu. Inoltre, u desideriu era diventatu assai doloroso. Tramindui l'omi SS è i so servitori risolviu stu prublema senza piantà, ma questu solu causatu disgustu, è micca u desideriu di seguità u so esempiu.
  Calchì volta vi dispiace chì avete alimentatu abbastanza per causà bisognu. I fascisti sanu cumu fà prublemi - nati sadisti. O era a manera chì u partitu li hà purtatu?
  Oleg Rybachenko avia digià cuminciatu à esse seriamente molestatu, quandu di colpu si tirava in l'aria ancora umida, cù u fumu, dopu un cane abbaia è si sentia voce umana, à a diritta, bruscamente, sbulicà subitu cuminciò, nantu à quale i suldati facianu qualcosa - solu una decina o trè, è daretu à ellu u fumu s'era alzatu sopra petra è edifici massicci. I zitelli vestiti di camouflage s'avanzanu in capu da a strada versu quelli situati in u campu. Micca Russi, à ghjudicà da i gridi è i braccialetti cù una svastica, ci n'era vinti - currianu è gridavanu. Quandu a colonna s'avvicinava à u paese, almenu una decina di suldati era digià surtitu à scuntrà li - cù grandi lanciagranate è mitragliatrici portatili equipati di lanciagranate largu. Eranu guidati da un vechju forte in l'uniforme di un generale SS.
  O forse micca u missiavu, ma solu i capelli grigi, perchè ùn ci era micca altri segni di vechja in ellu, è u gestu di una manu longa nuda, decorata cù braccialetti d'oru, pareva reale è imperiu.
  È hà premiu ... Oleg Rybachenko hà lettu in u libru di riferimentu, è era maravigliatu - chì tanti ponu esse cullati in una cullizzioni. U più altu hè a Croce di Cavaleri cù foglie di quercia è spade. Sopra solu, u stessu, ma cù diamanti, è ancu a Gran Croce di a Croce di Ferru, ma solu Goering hà un tali premiu. A Star of the Grand Cross of the Iron Cross hè ancu più altu, è in tutta a storia di l'Alimagna, hè stata attribuita à tutte e duie persone - Field Marshals Blucher è Hindenburg. Ebbè, l'ordine di l'acula cù diamanti serà più altu.
  A culonna di prigiuneri si firmò. U "doctor-boss" panciu, cum'è Oleg Rybachenko hà chjamatu u capu di u cunvou, smontava è parlava à i capelli grigi. U restu fighjulavanu u cunvogliu aggrottatu è tensu. Oleg Rybachenko hà nutatu chì tutti in u campu abbandunonu u so travagliu, è i zitelli chì avianu scappatu sò quasi vicinu. U primu tedescu, marchjavanu in culonna. È daretu à elli sò i lucali - magre: scalzi o in scarpi di bast tissuti. I picciotti di mendicanti lucali sò stati solu in cammisa a scacchi culuriti - bianchi è neri, chì ùn hè micca chjaru immediatamente induve sò i picciotti, induve sò e ragazze; all shaggy, fair-haired, ma grisgiu cù polvera o marroni-russu, longhi hair, monstruosamente brutta, ma cù l'occhi vivaci, chjaru - curiosu, un pocu spavintatu è chjaramente pietà. Oleg Rybachenko hà ancu avvistu chì u cunvogliu SS prova di stà u più vicinu pussibule à i schiavi è luntanu da a ghjente lucale. I Nazis ùn anu micca clamorizatu, ùn anu micca bully, è in generale si cumpurtavanu tranquillamente.
  Margarita, fighjendu questu, hà nutatu:
  - Induve hè andata a bravata SS ?
  Oleg Rybachenko hà rispostu astutamente:
  - Si n'andò à fruste è loops !
  Intantu, u generale di i capelli grisgi hà indicatu un paru di volte à l'omi SS cù u musu degenerativu, è dopu, quandu u grassu cuminciò à ughjettà qualcosa cù spuma à a bocca, agitò a manu, bruscamente, cum'è s'ellu s'era sbattutu. una spada. È l'omu grassu hà ancu agitu a manu, ma cù un sguardu d'accunsentu fastidiu, è poi dete un cumandamentu cortu. E vitture blindate ruggìanu, è i Cavalieri di Lupi marchjavanu in strada. Una meza decina di suldati lucali seguitanu. U restu circundava i schiavi prigiuneri, è a culonna si moveva di novu. U grisgiu gridava à tempu à i zitelli è à i travagliadori in u campu, è ellu stessu marchjava accantu à i scorta umani smontati.
  Dima, tremando, notò:
  -Qualcosa ch'elli ùn anu sparte !
  Mirabela disse cun un surrisu :
  - Iè, ch"elli si litighinu è si liscinu i bugni !
  Un ghjovanu barbutu corpu di i cumbattenti SS lucali, chì hà pigliatu u so postu à fiancu à Oleg Rybachenko, aggrotta le sopracciglia à u zitellu pioniere, scuzzulò a so mitragliatrice ligera, poi gridò in u so capu:
  - Sì un porcu russu almenu qualcosa à pensà ?
  È sorridendu, aghjunse:
  - Seremu in Mosca è Washington o micca ?
  Oleg Rybachenko hà capitu ciò chì vulianu da ellu, hà vultatu rapidamente a testa, scontru à u sguardu di Margaret - dispiratu è à u stessu tempu cum'è dicendu: "Lucky - grandi cose ci aspettanu!" - ma u generale à i capelli grigi l'hà sventatu, è l'omu barbutu, murmurò qualcosa d'altru, guardò cun dispiacere à Oleg è ùn disse più nunda. Oleg Rybachenko guasi capitu ciò chì vulia ... Chì sia ancu vagamente.
  Ma tantu megliu, cusì l'esperimenti anu sempre sensu? I tedeschi volenu veramente cunnosce u futuru in questu modu ? Ma risulta esse una cuntradizzione. I cuncorsi di pugilatu amichevuli sò fora di quistione dopu una tale guerra. U fascismu è u cumunismu sò nemichi per sempre. O ci hè qualcosa d'altru... Quantu dulore i tempii.
  L'insediamentu militare hè statu daretu à una palisade bassa, ma solida - cù una piattaforma per i suldati di l'urganisazione monstruosa SS, cù porte putenti - in ogni modu, spalancate. Una sola cosa pareva strana à Oleg Rybachenko - pilastri di a porta di petra, cuparti di sculture in forma di fiori infiniti è steli. Sti pilastri ùn sò micca adattati in tuttu cù a vista generale di u paese, induve era bruttu (in ogni modu, forse era dopu l'inguernu ?), È e case, custruite di tile di petra, calafate in larghe crepe cù muschi gialli, diventanu marroni. cù tetti piani di paglia.
  Ma ci era un ACS. Ùn ci hè micca un fucile autopropulsatu, è nantu à una pista di caterpillar, una mudificazione ùn hè micca cunnisciuta à l'inquisitore Oleg Rybachenko. Quì, per esempiu, l'armi - un mortar micca menu di 350 millimetri in apparenza. Hà cunfessu chì ùn avia mai intesu parlà di una cosa cusì.
  Inoltre, a vittura pare ch'ella pesa menu di ottanta tunnillati, è cumu hè stata trascinata nantu à e muntagne di Crimea? Vulete sperimentà l'impregnable Sebastopol durante l'assaltu? Da questa supposizione un pocu dolore in u stomacu viotu. Chì duveranu fà i suldati russi sottu à tali colpi. Quì tuttu respira u Medievu, mischju cù mudernità è innovazioni tecniche. Cum'è buchi cù campane è fischi. Ùn vi maravigliate ancu s'ellu ci hè una TV quì, è ancu un culore. Micca neru è biancu.
  A stanza hè stata a listessa, in quale anu purtatu, o piuttostu, hà purtatu i schiavi. In ogni casu, micca - peggiu, perchè quì nimu ùn si preoccupava di caulkà e crepe cù u mortar di cimentu, è l'odore assai familiar à Oleg Rybachenko - porchi. Sutta l'hangar, i schiavi anu decisu d'adattà un granagliu abbandunatu o temporaneamente viotu (l'odore di tali lochi quasi mai sparisce).
  Margarita aggrottò le sopracciglia tanto che divenne terribile e si lamentò:
  - Quì simu torna calati ! Ebbè, Hitler, mi pigliate solu !
  Ma era un tettu sopra i so capi. In più, i schiavi eranu incatenati. Eppuru, cum'è Oleg teme, ùn anu micca furnitu un toilette quì. In i locali passati, induve a prigiò hè più muderna, hè assai più còmode. Fritz, anche se u porcu ùn piace micca a terra.
  Tuttavia, ci hà pensatu, avendu digià fattu u so affari à u muru luntanu. È suspirò. Chì possu dì... Ùn hè micca pioneeru, ùn hè micca bellu in tuttu. Tuttu ùn hè micca in i pantaloni, digià una piccula vittoria. È e ragazze, ancu, apparentemente avianu da esse quì ... Hè megliu ùn vede ...
  Aurora, però, ùn perde u core:
  - Un"altra avventura... Si campa è si respira sta felicità !
  Oleg Rybachenko sbottò:
  - È in u mondu dopu pò esse assai megliu !
  U diavulu ardente fece l'ochju à u zitellu:
  - Sò prontu à litigà, l'uccasioni di cuntrollà cumu in l'altru mondu ùn s'alluntanerà da noi !
  Oleg Rybachenko cantava dolcemente in risposta. Aiutò à affruntà l'umiliazione è a vergogna;
  Dedicaraghju à a patria senza traccia -
  Ch'ellu ci sia un gestu, un guerrieru hè exaltatu !
  U colpu di a spada è di u guantu hè ghjittatu,
  Lege du roi impitoyable de la terre !
  
  U vulcanu hè in focu - l'acqua bollita,
  I mo labbra ambra d'amore!
  Vogliu avè un mumentu di libertà
  Quantu sì aria è pura !
  
  Brucia cum'è capelli preziosi d'oru,
  Agitava e so mani - un ala cresce !
  U Signore m'hà datu un rigalu inestimabile
  È subitu divintò gioia, luce !
  
  Induve Diu passava : c'era una valle ;
  Fiori, rosi bianchi lussureggianti!
  Ci sarà l'onore - u mezu di tutti i mondi -
  Un rigalu nantu à l'altare chì aghju offru !
  
  Iè, a so, peccaminosa, assuciata à a stregoneria,
  È micca degne di paradisu è di machja !
  Ma nantu à u Calvariu cù Cristu,
  Singhiozzu, avvolgendu l'icona in un mantellu !
  
  U mo sì u megliu imagine di tutte e spose,
  Credu in l'Onniputente, u spiritu si trasfurmerà!
  Portaraghju a mo indegna croce,
  È alzaraghju u scudu chì hè cascatu da e mo mani !
  . CAPITOLU 7
  Si sò stallati in un granaghju, allora perchè mette si i Nazis sò abituati ancu à trattà u bestiame megliu cà i citadini sovietici.
  Trè picciotti lucali, sottu u cuntrollu di e SS, sò stati trascinati ind'u paglia. Si precipitonu sveltu, lampendu i so tacchi nudi è polverosi, purtonu grandi braccia. L'annu passatu, l'anu trascinatu, ma assai, guasi un paglianu. È sette o ottu minuti dopu, micca più, apparsu una donna chì, inseme à duie zitelle lucali, hà purtatu qualchì pate piatte tamantu è dui rotuli di furmagliu. Parlendu in ucrainu, hà divisu abilmente l'alimentariu per tutti. Oleg Rybachenko hè diventatu curiosu: parechji dumandenu à ella è à i picciotti qualcosa, è tutti i trè risposenu vuluntà.
  Ci sò assai tedeschi è sò muntanti qualcosa quì. Ma torna, nimu sà ! Infine, i stessi picciotti trascinavanu un bucket d'acqua, è chjusu strettamente e porte. Per u cumpurtamentu di i so cumpagni, Oleg Rybachenko hà capitu: questu hè un fora, ùn saranu micca guidati in nudda parte oghje.
  Margarita offrì à u fratellu d'acqua d'arme è disse:
  - A rinfrescante ùn ferà micca male !
  U pane hè diventatu frescu, ma inusual, un tipu di pisanti (quellu pezzu stale manghjatu in a matina, Oleg Rybachenko ùn pudia micca ricurdà u gustu per paragunà). O unbaked, o manghjanu sempre quì (o megliu, assai prubabilmente u sicondu, u restu manghjatu è ùn hà micca dimustratu alcunu discontent). Ma u furmagliu hè stata pruduciutu in u locu di sicuru - assai bonu, simili à u furmagliu feta, chì Oleg Rybachenko adorava. Hè una pena chì u pezzu era solu un terzu di a palma. Iè, ancu un adulescente, micca un omu.
  Margarita sustene u fratellu stancu. Cascò nantu à a paglia, cum'è tagliatu, masticà ciò chì hà pigliatu, stendu, ùn hà mancu cuminciatu à beie. Oleg Rybachenko subitu capitu ch'ellu tremava. On pouvait seulement espérer qu'il ne s'agissait que d'un tremblement après le froid, et surtout de visions sauvages. Chì dopu à dorme passerà stu tremulu. Rybachenko Oleg hà pruvatu à rake up più paglia per ellu stessu è, se pussibule, scavà in questu. Ùn hà persu l'appetite in ogni locu, si rassicurò, ma cum'è intesu a ghjente ; à una temperatura, a prima cosa chì taglia u desideriu hè di manghjà. Oleg Rybachenko stessu ùn hè mai statu malatu - grazia à a struttura genetica. True, ùn aghju micca stallatu esperimenti simili nantu à ellu, cumprese parechje ore di caminari in u friddu. Allora... Ma forse serà. È s'ellu ùn hè micca, allora ci hè una chance chì per u bene di a scienza u tratteranu ...
  Certi picciotti sbattulanu cusì, ma nimu tosse.
  Oh, quanta stanchezza cascò nantu à u zitellu pioniere, da a testa à i pedi ! I polsi strofinati in sangue, cicatrici gonfiate nantu à u spinu, ferite, sbattutu è gammi chì cuminciaru à calà - tuttu dulore, ma stu lamentu solu aumentava u desideriu di dorme è dorme.
  È hè paura di dorme - ùn pudete micca svegliate, o ancu peggiu, torna in una visione. Tuttavia, abbastanza interessante.
  Oleg Rybachenko chjusu l'ochji è subitu natò in i braccia di Morpheus - pienu di sonnii, culuriti, è assordante.
  Unu è e teste ùn anu micca finitu quì ... A cuperta di l'anellu hè stata cambiata installendu fogli di ferru cù punte chì scavavanu senza pietà in i tacchi nudi di i picciotti ...
  Oleg Rybachenko hà ancu sbulicatu, ma hà suppurtatu, ancu s'ellu ùn pudia stà fermu, è Dmitry hà ancu ballatu è hà cuminciatu à ringhià ...
  I so rivali eranu forti, è eranu chjaramente più vechji di l'annunziu ufficialmente. Per esempiu, u rivalu di Dmitry hè un capu più altu ch'è ellu, è l'antenni sò digià sfondate ... Ma, cumu si ponu l'antenne à l'età di undici anni?
  L'avversu di Oleg Rybachenko hè ancu assai più grande è più pesu, è à u stessu tempu, a faccia di u gangster ùn hè micca zitellu .... Tuttavia, u zitellu ùn hè micca straneru, l'anellu hè un anellu, ogni tipu di persone scontra quì!
  E duie battaglie sò state à u stessu tempu .... Ci vole à finisce prestu, postu chì a mezzanotte s'avvicina dighjà ...
  U Dima trasfurmatu guasi subitu cuminciò à miss colpi pesanti in faccia. U so avversariu avia un vantaghju in a lunghezza di i so braccia, in u pesu, è pareva esse perfettamente preparatu, fisicu è tecnicu ... I musculi in generale sò cum'è quelli di u pitching di l'atleta ... Tuttavia , Dimka hè assai sculpted è veloce ... Era prestu, avà lentu ...
  L'avvelenatu Dmitry in a prima volta hà missu assai colpi unichi è doppiu. Ancu sottu à l'ochju drittu, un hematoma hà cuminciatu à gonfià ...
  A seconda volta hè diventata ancu peggiu, u so avversariu si n'andò in avanti è batte, batte, batte ... È Dmitry guasi ùn si difende micca, solu scaccià a testa in daretu, addolcì i colpi, raramenti, ma impugnendu inaspettatamente in risposta, è qualchì volta tira. u so avversariu... Ellu ringhiò in alimanu :
  - Voi russu significa micca à pienu pienu !
  Dmitry rispose duramente, ancu in tedesco:
  - È tù sì un tedescu, uttene abbastanza cumplettamente da un Russu !
  Hè diventatu furiosu è si mette u coddu in u nasu ...
  Di solitu, u nasu di Dmitry in questu universu hè assai forte, è ùn hè mai statu rottu, ancu s'ellu hè colpu, ma in questu casu, ùn era micca un colpu affucatu da un guante, ma u puntu di un ossu duru di u coddu.
  È u sangue scorri in a faccia di u zitellu, u furzendu à laccà ... Dimka hà rispostu ... Capitu versu U nemicu si strinse un pocu è si vacillò, ma ùn avia micca abbastanza forza per custruì u successu - i so gammi cù suli perforati parevanu. per esse impastatu.
  A terza volta ùn hè micca menu difficiuli, l'avversariu pressatu disperatamente, ma Dmitry hà cuminciatu à bluccà più spessu, riflettendu i colpi ... I reguli di a finale sò stati cambiati, postu chì parlemu di una medaglia d'oru internaziunale, u numeru di round hè statu aumentatu à quindici ... Cum'è un prufessore. Devu dì una decisione assai crudele in relazione à l'adulescenti, chì hà digià battutu cinque volte quellu ghjornu ... Veru, Dimka hà ancu finitu prestu, è u so avversariu hè stata chjaramente abbandunatu senza assai lotta ...
  Ma dopu à i primi quattru turni assai attivi, l'avversariu di Dmitry rallentò un pocu. Si sentia ancu stancu, a so respirazione hè diventata assai più turbulenta è à tempu pesante...
  Dimka, malgradu l'hematomas è a sensazione di ardente severu in i so pedi nudi, hà ancu sentitu una crescita di forza supplementaria. In a sesta volta, hà ancu colpitu l'avversariu in a mandibula parechje volte ... Ma era ancu fermu, grande, è possibbilmente ancu dopatu ...
  In u settimu round, l'avversu vile di Dmitry hà cambiatu ligeramente a tattica è hà cuminciatu à pruvà quant'è parechji colpi pussibule, contru à e regule, per sbattà cù u coddu, o ancu cù a testa ... l'ottu round hà ottinutu successu privatu, infine scorri da u grande nasu di l'avversariu yushka ... È quandu si move di novu u so coddu, ellu stessu currò in un postu chì si avvicinava ... Mocking Dmitry ringhiò à ellu:
  - Nu, chì chjappu, chì morde !
  U tedescu era ancu più spargugliatu, cuntava sempre à un ganciu di tirò separatu !
  Oleg Rybachenko hà battutu più uniformemente, guasi senza missing, è apprufittannu di u fattu chì u so avversariu hà sbattutu troppu largu, hà scontru u so mentonu cù un jab left, o una croce dritta ... Ma u grande zitellu tedescu ùn hà micca reagitu à sti colpi. in ogni modu. Allora Oleg Rybachenko hà cambiatu a so tattica è hà cuminciatu à travaglià nantu à u nasu appiattitu di u so avversariu ... U sniffer tedescu durò per un bellu pezzu, ma da a settima volta hà cuminciatu à fughje ...
  Devu dì chì l'avversariu di Oleg Rybachenko hè surtitu per rimpiazzà un altru zitellu, più liggeru è più liggeru. L'anzianu paria esse feritu (Ancu se di sicuru questu hè un truccu nazi !) ... Per quessa, era frescu à l'iniziu di a battaglia, è puderia ghjunghje à un ritmu freneticu.
  Ma in u nuvimu round, Oleg Rybachenko hà ancu sbuchjatu un pocu è hà missu un colpu, da quale hè statu abbattutu ... I picciotti nudi, sbattuti i gammi spuntavanu impotente ... Olezhek, però, saltò rapidamente in modu chì u knockout. ùn saria micca cuntatu. Lanciate, appiccicate à u nemicu...
  L'hà scuzzulatu, si precipitò à finiscelu... U cornu sonò versu a fine di a nona volta, ma l'arbitru fece finta di ùn sente ...
  Oleg Rybachenko hà mancatu uni pochi di colpi pisanti, ma hà tenutu, addolciendu a so testa. U nemicu andò in furia, ùn hà digià nutatu nunda di trigliatu. Quì u picciottu sovieticu, riflissivamente, ma assai forte, chjappà u corpu versu ellu ... U colpu hà culpitu ghjustu in u fegatu ... Un colpu assai periculosu ...
  L'avversariu fece uni pochi di colpi di più è a so grande faccia si vultò viola. Inghiottendu l'aria cunvulsivamente, cascò in avanti è cuminciò à torce... L'arbitru ferma subitu a lotta, è i medichi currenu in u ring... goccia...
  Questu hà avutu un effettu brutale nantu à l'amicu di Dmitry è andò à l'offensiva contr'à un avversariu notevolmente stancu ... Decima, undicesima, dodicesima volta ... Un scambiu duru di colpi, ma cù u vantaghju chjaru di Dmitry ... U tredecisimu round un pocu livellu. off, per via di un polpo dispiratu tedescu, è u zitellu suvièticu ricivutu un tagliu in a so sopracciglia .... Ma in u quattordicessimu, Dimka, chì avia animatu, hà tornatu l'iniziativa in i so mani. Sti picciotti ùn sapianu ancu nunda, per esempiu, di Mohammed Ali, ma in parechje manere copianu a so tattica.
  À u 15th round, e mani di l'alemanu abbandunonu da a fatigue, è ùn hà più reagitu à i colpi, ma simpricimenti s'arrizzò, dimustrendu stamina ariana .... Inoltre, Dmitry, da sprinkled dope è fatigue monstruosa, di solitu smashing sbatti hè diventatu assai più debule. . Lascia corre! Ma da l'altra banda, ci n'eranu assai, assai, è piovevanu nantu à u mentonu scupertu di u nemicu. Infine, a testa, l'alemanu ùn pudia micca suppurtà, u limitu di stamina era sbulicatu è era un rapprisentante di a nazione "ariana" cum'è a terra scivolata, circa quindici minuti prima di a fine di l'ultima volta ...
  L'arbitru hà cuminciatu à cuntà obscenamente lentamente, ma dopu avè cuntatu cinque, videndu quantu era terribilmente immobile l'avversariu di Dmitry Lebedev, si firmò è gridò:
  - Più cum'è un duttore !
  È un altru juvenile "superman" hè statu purtatu à l'uspidale .... Dopu quì, i finalisti vincitori si sò allinati à a culonna è cuminciaru à marchjà ... Petali di rosa piovanu da sopra.
  U zitellu altu Dmitry surrisu largamente, era allegru. Ma poi subitu hà nutatu chì a camera s'era avvicinata à elli, è pigliava u primu pianu di i pedi nudi, pesantemente borchiati è ligeramente sanguinanti di i picciotti sovietici ... U so umore s'hè deterioratu immediatamente è hà pruvatu à piattà i so membri daretu à u lussuosi sneakers dorati di altri ghjovani atleti tedeschi o intarralli in petali.
  Oleg Rybachenko tirò per a manu:
  - Nun ! Hè a vostra vergogna chì pruvucarà risata è dubbitu ... Inoltre, in Germania, dopu à a dichjarazione di guerra tutale, quasi tutti i zitelli caminanu scalzi, chì tù stessu hà vistu in i carrughji di Berlinu. Allora dritta u to spinu fieru.
  E medaglie ch'elli anu datu eranu nantu à nastri marroni è oru veru, circa cinquanta grammi di pesu è 900 fine. Di sicuru, per i picciotti sovietici, questu hè una grande quantità - apprussimatamente ... Hè ancu difficiuli di calculà, postu chì i soldi sovieticu parevanu ufficialmente assicurati, ma in fattu u prublema hè stata fatta senza una riserva d'oru.
  Quandu i pionieri suviètici ascendanu à a piattaforma, l'innu di l'URSS sonava. Per via, ùn era micca a musica di Alexandrov, qualcosa cum'è un internaziunale. Oleg hà sentitu una grande ispirazione quì è hà dumandatu permessu di cantà...
  Himmler, chì era presente à a cumpetizione, ammissu gentilmente:
  - Seremu assai felici di sente a cumpusizioni di i nostri invitati da a Grande Russia.
  Oleg Rybachenko s'inchina prima à a diritta è dopu à a manca, dopu à quale cantanu cù Dmitry;
  In a vita, sì un cavaliere, vola cum'è un aquila -
  È ùn vulete cunnosce i sbarchi !
  Per noi, i premii ùn sò micca un fetish in tuttu -
  Avemu solu un modu accettabile per i rè!
  
  Prima ligatu una cravatta rossa,
  Allora quandu a guerra hè ghjunta ...
  Un zitellu magre hà pigliatu una pala in e so mani -
  Cusì chì l'agulla ùn si mette in u pettu!
  I zitelli cavavanu trincee scalzi,
  Un pezzu di stazzu per trè...
  Riscaldatu in u friddu cù acqua bollente,
  Da i pacchetti di morsi, assai arrabbiati !
  
  U cumbattante hè mortu è a mitragliatrice hè cascata,
  U so zitellu hà pigliatu !
  Putente cum'è "Katyusha" divintò un colpu,
  Senza paura, ghjovana squadra !
  
  Tiro à a catena di ombre nere
  Induve avete a vostra nitidezza ?
  Cum'è in i tempi antichi a spada più affilata,
  Corri per sapè a pena !
  
  A guerra senza pietà, ahimè, ùn hè micca una mamma,
  In questu, a siccità di u desertu hè un calore terribili!
  Ma per a Patria ci vole à dà a vostra vita,
  Allora riceverete a felicità cum'è un rigalu!
  
  Ma com'è esse innamuratu?
  Ùn tutti i picciotti sà questu ...
  Quandu i flussi versanu sangue -
  Nazis uccisioni brutali!
  
  Ma a Patria hè amore,
  In questu hè a gloria di e generazioni brillanti ...
  È ùn cruciate u vostru core
  In questu, Stalin - Steel and Flame - Lenin!
  
  Siate un tempu radiante -
  Causa santa di u cumunismu...
  L'orda maligna hè rotta -
  È sradicatu u nazismu !
  
  Tutta l'umanità hè ...
  Cunsiglii fatti uniti !
  Chì ci sia u paradisu nantu à u pianeta
  Sò un cavaliere - Rus' hè invincibile !
  Oleg Rybachenko è Dmitry saltavanu più altu à l'ultime parolle, è cusì rinfurzà l'impressione di a so canzone.
  E tribune fischiavanu entusiasmu è applaudite ...
  Mentre i picciotti anu vistu, in generale, un sognu piuttostu interessante è favurevule per elli, e zitelle turnonu à a cattura di a nave previamente interrotta. I visioni seriali sò rari, ma ci era chjaramente qualcosa di più daretu.
  Più precisamente, micca a cundutta, ma u cumpletu di a missione di l'Hyper-Witch è i Demiurge Russi. Praticà a vostra immortalità.
  Avà u prossimu compartment, quì sò i prublemi da quale latu a porta hè aperta, è da quale hè battened down. Hè megliu per evità o risicate. In ogni casu, va bè s'ella gira u pomo, a pigliaranu per u so ubriacu. Allora qualchissia senza rasata fighjulava da sottu à l'oblò, a zitella avia appena u tempu d'accolta. Tuttavia, ùn hà micca cunsideratu cusì rapidamente. A porta hè chjosa è ci vole à pichjà.
  - Quale hè quì ? - Una voce tesa sibila.
  - A toia ! - Aurora hà rispostu in inglese cù una chiara sfumatura texana, chì mostra un talentu inaspettatu per e lingue. - Avemu purtatu rum lucale, u whisky hè malatu.
  - Ah si ! Più veloce! U marinaru daretu à a porta strillava cum"è un porcu. - Di sicuru rum !
  E porte massive chì ùn pudete micca passà cù una granata sò aperte. Un tipu cù un aspettu cunfusu hè sceltu, cun ellu uni pochi di sughjetti più mezzu vestiti. Da elli, cum'è s'ellu durante un attaccu di gas, porta, o piuttostu intensamente colpi, cù un fume,
  - Induve hè u rum ! gridavanu à l'unison.
  - Sii cusì bè ! - L'Aurora da i capelli rossi spara cun grande piacè, mettendu pile di marinari. Aghju stabilitu quant'è trè è mezza duzina, aghju da cambià u clip. Hè bonu chì i bullets sò chjuchi, compacti, pudete piglià assai cun voi.
  - Un altru compartimentu sbulicatu ! - Cù una certa freschezza di vaghjimu in a so voce, disse. - Avemu riesciutu à fà un paru di colpi, ma quì speru chì ùn si sente micca.
  Biancaneve u Terminator hà rispostu:
  - È quelli chì anu intesu - fate sordi !
  Margarita Aurora passò u compartmentu dopu, si torce un pocu, sparò un pocu longu u corridore, andendu in poppa, vide cumu u so cumpagnu zombie grappled cù i Yankees. L'omu mortu, però, ùn hà dimustratu una forza forte, rompendu i vertebre cervicali.
  Ebbè, ci avete quasi traditu ! - sgridò un membru di a ragazza-Komsomol.
  - È ciò ch"era rimasta à fà ! Il m'a remarqué et presque a donné l'alarme ! - Zombie hà pigliatu a forma di un cane offesu.
  - Ebbè, avete un'idea ! Stendu è siate umili. - Margherita hà minacciatu cù u so dettu u " serva " è chjappà dolcemente u pede nantu à u ponte.
  Avemu avutu à sparà à a poppa, unu di i suldati scacciò una granata, minacciava, tuttu s'hè cascatu. L'analogicu americanu di u F-1, volava cum'è slow motion. A decisione hè natu inespettatu, questu ùn hè micca amparatu in e forze speciali. Margarita lanciò bruscamente u boomerang di discu. Ella vultò u so terzu ochju è si fusiona literalmente cù un pezzu sottile di metallu pesante. L' ochju di a mente hà seguitu u muvimentu di u discu, è dopu a punta si staccava trà e tile, tagliendu u fucile è u fusible chì impediscenu l'accessu à l'acidu. Una goccia di sudore scorriva nantu à a fronte di a bionda Terminator.
  - Wow, aghju quasi vomitu ! Questu hè solu un miraculu. Ti ringraziu Mamma di Diu per salvà mi un peccatore.
  L'Aurora à i capelli rossi l'hà intesa è disse cun preoccupazione :
  - Chì ci hè ?
  - Hanu lanciatu una granata ! - Rispose Greyhound Margarita.
  - Ùn aghju micca intesu l'esplosione ! - Surprised bear-Komsomol membru.
  - Ùn ci crederete, aghju fattu un discu di boomerang. U guerrieru biancu righiò.
  - Hè cusì chì succede. In principiu, questu ùn hè micca contru à e liggi di a natura, se avete entre i tile. - Aurora fece una parvenza di ficu cù i pedi nudi.
  - È cusì hè fattu ! - Margarita ridacchiò, ghignando.
  U diavulu ardente hè diventatu curiosu:
  - Quantu morti in poppa ?
  A bella Korshunova hà rispostu fieru:
  - Vinti ottu persone, è u vinti-novu hè statu strangolatu da un zombie.
  - Micca assai ! Avà mi muviu attraversu e cabine per sbulicà tutta a nave. Aiuta mi! - In a voce di l'Aurora rossa avà sonava impazienza.
  - Ebbè, mi moveraghju cun tè. - Margherita si scacciò bruscamente un pezzu d'ossu insanguinatu da i so capelli.
  L'Aurora ardente penetrò prestu in u wardroom, quì parechji uffiziali eranu digià dorme, è i guardiani si movevanu da un latu à l'altru da u beie. Tuttavia, gridavanu:
  - Ùn pudete micca vene quì !
  - Rapportu urgente da Hamilton. - Rispose a zitella di Komsomol ardente è dete una volta, quasi a punta. I pallotti volanu in silenziu, a luce ùn hè ancu u dirittu, ùn capirete micca immediatamente chì sta mitragliatrice ti spara. Allora era maravigghiusu se qualchissia hà reagitu. Diciottu cadaveri, è prestu quattru più sò stati aghjuntu à elli, da u bagnu, ancu sei - un coppiu di cadaveri abbracciati cascò da a canna. Una di e cendri appartene à una prostituta.
  Tomba silenziosa in una svolta a U,
  Truvatu a morte - piccula bestia!
  Oghje un dollaru - dumani una pallottola in fronte,
  Una professione cusì periculosa !
  
  Iè, a zitella ùn ti vulia micca
  Tortura, passà esami...
  Ci era altri sogni cunfusi
  Girate solu l'asini rapidamente!
  
  Perchè un fiume di champagne scorri
  Yachts, vitture - tutti onori!
  Bucks sò stati pigliati senza contu da una manu,
  A zitella hà decisu nantu à a cattiveria !
  
  Ma solu un idiota pensa
  U bordellu hè bonu è assai divertente !
  Mi mpiccu a bocca cù caviar neru -
  Ùn sapia chì ti dassi l'AIDS !
  
  È nimu ùn vene à a tomba,
  Per paura d'esse battezi, babbu !
  U risultatu era assai male.
  Anzianu cliente ancu sbucciatu!
  
  I vostri figlioli ùn si ricurdaranu micca bè,
  Hè una vergogna di cunnosce una mamma cusì !
  Ciò chì resta per elli - un refuggiu di prigiò -
  Sopporta in silenziu a punizione ...
  
  È dunque, ragazza, studia
  È travaglià pè a Patria-bellezza!
  Allora ci sarà un caminu senza recessione ...
  Altrimenti, frittura per sempre in u mondu sottu !
  U diavulu ardente riassume, inchinandosi davanti à a prostituta caduta.
  È cusì passò, cum"è un"ombra appiccicata à u muru è più in u corridore. Un fan hè soffiatu da u latu, catturà u calore, Aurora hà intrecciatu i so capelli in una treccia morda, perchè e sensazioni sò piacevuli. Ella camina versu a porta, se l'aria calda hè aperta pò sveglià quelli chì sò daretu à u bancu. Ligeramente esita, poi faci un crack strettu, strisciandu longu. Sentu a rugosità di u tappettu cù a mo stampa nuda. Aghju falatu appena à a scala, parechje persone dormenu digià quì, si bevanu a birra à u bancu. In un sonu ligeru, i gammi di Aurora chì sò diventati nudi ùn sò micca audibili, a sola nuda ammortizza u sonu megliu cà in i scarpi, cusì a zitella caminava scalza. Dighjà distruzzione monotona in una splutazioni, circannu di passà micca più di una bala nantu à unu. Sleepers in generale ponu esse macellati. Se spressu subitu l'arteria carotide, allora ci sarà un sbadigliu massimu da u nemicu.
  È tandu l'Aurora a gambe nude hà travagliatu, à bordu, in più di i Yankees, ci era circa a mità di un gemimentu di cumbattenti di Stabilità, ma solu riduce a disciplina.
  - Hè ciò chì significa quand"è tù lasci in l"equipaggiu chì sà quale.
  A zitella hà cullatu a scala, a luce diffusa casca da sopra. U rumore di solitu, sottu u pede u tappettu hè strappatu da nulla. A ghjudicà da a figura irachena. Chì ghjè in un sensu
  ancu micca male, anche si parla di l'esperienza di a squadra. Ma a brama di cunsulazione eccessiva hè fatale per i Yankees. Allora hà cullatu i scalini è si firmò. Ci sò trè nantu à u ponte è dui in un vestitu di tartaruga. Ebbè, un vestitu di tartaruga ùn hè mancu un tank, pudete piglià da un lanciatore di granate, ma u rumore serà cum'è a rasatura di un porcu. Allora ùn ci vole à disturbà una operazione cusì ben oliata.
  Aghju vultatu à a mo amica Margarita per aiutu:
  - Avemu unu quì, o piuttostu dui in tartarughe !
  - Capite ! - Margarita prova à ghjucà cool. sgridò.
  U diavulu ardente gridò:
  - Cumu sguassate ?
  Margarita strizzò l'ochji, è cù u dubbitu di a Sphinx, nantu à quale si arrampicava a capra, li dumandò :
  - U lanciagranate hè esclusu ?
  - Troppu rumore ! Aurora rispirò profondamente.
  - Hè megliu per lancià un boomerang in a faccia tagliendu l'armatura-visore in a zona induve u vetru hè. Allora mette trè balle in quì in modu triple. Deve travaglià. Margaret hà dettu cun fiducia.
  - Venite à mè, facemu in sincronia ! - Crescendu e dite nervosamente, dumandò u diavulu ardente.
  - Di sicuru, aghju in fretta ! - Margarita stende uni pochi di più è andò da u latu oppostu. Aurora Barefooted cuncentrata è aghjunta in un tonu bassu:
  - Ùn si pò mancà quì.
  - Pregu, aiuta ! - Offertu, una volta cascatu in estasi religiosa Komsomol membru Margarita.
  - Ùn credu micca in Diu ! - Tagliate l'orsu guerrieru. - Hè un segnu di debule !
  U guerrieru biondu, facendu u segnu di a croce, suggerì:
  - Allora dumandate aiutu - a più alta mente umana. Chì ellu aiutà à vince in nome di a Russia Sovietica.
  E zitelle si congelavanu per cinque seconde, bisbigliavanu, è dopu cumpiendu u so pianu. U discu di boomerang, cum'è una tela fina, hè quasi invisibili in a luce diffusa. Una volta è culpisce dui idoli immobile in a visiera. Ùn avianu micca u tempu di reagisce, cum'è balli silenziu chjappà à a visiera ligeramente tagliata, sfondendu e cunchiglia è vultendu u cervellu. Ebbè, u terzu hè statu uccisu simultaneamente, cusì ùn hà micca avutu u tempu di reagisce. True, i vestiti di tartaruga cascanu, facendu rumore. U marinaru curiosu salta fora, l'Aurora rossu l'arrivava d'un saltu, è cù u dito indici à u spinu di a testa.
  - Dormi figghiu !
  Dopu quì sottu apparsu uni pochi di teste, una linea di doppia fan, è u silenziu.
  - Margarita hà passatu sta tappa !
  - Quì accantu à a cabina di u capitanu, l"averemu catturà cù i ciottoli. - suggerì un membru di Komsomol bionda arrabbiata.
  - Per sè stessu.
  Per arrivà à a cabina di u capitanu, aghju avutu à fà dui sweeps, una prostituta chì travaglia di manera altruista nantu à un omu neru di dui metri, Margarita Korshunova risparmiata. Era troppu ghjovana, micca più di diciottu anni, forse ancu sedici. Paria cusì supplicante.
  - Ùn dicu nunda guerrieri...
  - Allah ! Invincibile è guidatu nantu à l'ali di a furtuna. - Rispose l'astuta Margarita in arabu.
  Infatti, i so facci ùn sò micca visibili, chì hè vaga, a zitella ùn ricunnosce micca, è a versione chì questu hè u Sultan turcu hà da rinfurzà.
  - Induve hè u capitanu ? Aurora dumandò in inglese cun accentu arabu.
  A sacerdotessa di l'amore balbetta :
  - In una cabina di lusso ! Stu "pedril" ùn hè micca calmu in amore. Iè, s'è vo vulete, vi serve, fattu for free !
  - In paradisu, e zitelle ci aspettanu mille volte megliu chè tè ! - Guerrieri di l'orsu spazzatu da parte.
  Putana ùn vulia micca fastidiu l'assassini, ma u riflessu di a puttana era più forte chè a voce di a ragione :
  - Ti mustraraghju solu ciò chì possu ! A mo lingua hè ligera cum'è una piuma è dolce cum'è u meli !
  Seriamente arrabbiata, Margarita picchiò u dito in a palpebra, spegnendu a puttana :
  Un pocu di più è l'avemu da tumbà. - U membru religiosu Komsomol Krakatau era furioso à a vista di una tale licenzia.
  À l'intrata, dui guardiani sò stati sposti casualmente, saltendu daretu à e so spalle è si rompenu u collu.
  U capitanu stava digià russendu cum'è un bastardo lavatu, chì abbracciava dui tipi, un omu neru è un tailandese. Quelli, malgradu u fattu ch'elli anu ancu cedutu, sbattevanu nervosamente è si giravanu.
  E zitelle anu vistu una fotografia di u capitanu nantu à l'urdinatore è, senza esitazione, mettenu i dui "trans-boys" à u lettu. U capitanu di u primu rangu, a siconda persona dopu à l'ammiragliu, hè statu strappatu è purtatu à ellu stessu cù un paru di schiaffi in faccia. Essendu catturatu per a prima volta, a brutta criatura ùn si strinse, solu fighjulava a so morte cù l'ochji stupiti.
  Margarita l'alzò nantu à e mani stese, chì copre a bocca cù un guantu, è Aurora alzò un pugnale cù una lama luminosa à l'ochji. Sibilò cun un cobra feroce:
  - Una parolla è caccià un ochju !
  Margarita strinse un pocu a so mandibula, ma u capitanu era zittu.
  - Eccuti quì! - U diavulu ardente hà fattu u tonu in a so voce ancu più terribili. - Applica u dolore Commander.
  Galina pressò ligeramente a terminazione nervosa è chjude a bocca, cusì un gridu scappò di a so gola di u capitanu americanu.
  - Ebbè, avà sarà più tranquillu. - L'Aurora Rossa hà cuminciatu à batte cù e dite nude nantu à u pianu una semblanza di un ritmu caratteristicu di e marche funebre. - Parlate u cinghiale sbagliatu ! O taglieremu a to dignità è a mette in bocca.
  Quandu u capitanu pervertitu si calmò un pocu, Margarita strinse un pocu. U guerrieru bionda hà ancu decisu di fà una cuntribuzione verbale à l'interrogazione:
  - U cane spressione sè vo vulete evità u turmentu. Altrimenti, ci piacerà solu.
  U capitanu ùn hà micca parlatu chjaramente.
  - Vi dicu tuttu !
  - Ebbè, hè megliu. Interrogazione cumu dì in modu faciule! E zitelle sghignazzavanu in schernu.
  U capitanu geme, e so arechje di cunigliu tremanu :
  - Lascià solu a vita !
  Aurora rimarcò logicamente:
  - Questu hè u platu più preziosu, avete bisognu di guadagnà più!
  - Sò un omu di cummerciale. - Perchè l'Americanu catturatu era piacè. - Sè vo vulete, possu serve !
  - È ancu questu quì, sputa, senza lascià, prostituta ! ", rimarcò Margarita stridulu.
  Ancu a cucarda di a nave, avendu sbattutu nantu à a pelle liscia di i gammi di a zitella, si precipitò ind'è u spaziu, indignatu da una tale pruposta.
  - Quante persone sò nantu à a nave ? - A fiera Aurora, rossa, fece finta di ùn avè intesu l"ultima frase.
  U pervertitu americanu esitava, u so visu si fece scemu, cum'è s'ellu ùn avia micca intesu a quistione, i so ochji chjappà, applaudite !
  U diavulu ardente si tagliò u so dettu cù un pugnale, u sangue scorri. Si ritrova subitu in i so sensi :
  - Ebbè, quante persone sò nantu à u distruttore ?
  - Circa quattrucentu ! Ùn sò micca sicuru chì i militanti di a "stabilità" sò ghjunti da a riva. Ma i puttani sò pochi. Ùn sò mancu abbastanza per i picciotti di a costa. - U pretendente è u scemu si lagnavanu è li tiravanu u collu di porcu.
  . CAPITOLU #8
  - Saltemu i dettagli ! - Fiery Aurora si vultò immediatamente à questioni pratiche. - Artefatti induve ?
  U capitanu hà pruvatu à ghjucà stupidu:
  - Chì artefatti ?
  Aurora, scalza, strinse un pocu u so ghjinochju, l'ossu si strinse.
  - Avà capitu ?
  U dulore hè statu u mezzu più efficau per invià a droga:
  - Iè, sò in a sicura di a nave.
  Cool Aurora ringhiò:
  - È a sicura ?
  - Quì daretu à a porta ! - Piggy primate squittìu.
  L'orsu guerrieru lampò i so ochji verdi. Margarita tirò a porta di titaniu versu ella è esclamò in disappuntu:
  - Codificatu !
  U capitanu cercava disperatamente di sopravvive:
  - Iè, aghju una chjave.
  - Induve ? - A zitella guerriera di a punta di u so pede nudu alzò a sedia da a gamba.
  L'animale gorgogliò indistintamente:
  - In l'armadiu !
  Barefooted Aurora saltò rapidamente à l'armadiu, è pigliò un dispositivu cù un chip.
  - Questu ?
  - Iè! - U ratu sguillava.
  - L'apreraghju mè stessu ! - Dashing Aurora hà colpitu u capitanu à e mani. - Fighjate, sia intelligente.
  - Perchè site solu dui ? - U porcu hà avutu u curagiu di interessà.
  - Ùn esse troppu curiosu. Viverete più longu. Le talon nu d'Aurora a frappé le ventre flasque de Forleind, ce qui lui a fait se contorsionner de douleur. A zitella hà apertu a porta chì porta à a sicura. Dentru a stanza ci eranu parechji laptops, lanciagranate. RPG Soviet - 39, in una copia, è a so contraparte americana più sofisticata.
  Sapete u codice sicuru? - ringhiò u Guerrieru Orsu.
  - In più di l'ultimi dui cifre, solu u cumandante hà infurmazione nantu à elli. - U nostru ammiragliu George Arnold.
  - Chjama mi! - Margarita infilò u so pede in u musu flaccu di u prigiuneru, è afferrò u nasu cù e dite nude.
  Stumbling, u captive americanu hà listatu una cumminazione chì ùn era micca troppu longa. Aurora hà illuminatu un pocu i so ochji.
  - Ben fattu, ùn hà micca mentitu. Un puntu à u vostru favore.
  - E poi cumu si dice ... Avà, s'è vo marcà u numeru incorrectamente trè volte, un alarme sona. - sbucò di colpu un capitanu spavintatu.
  - L'avemu digià cunnisciutu ! - A zitella Komsomol hà marcatu rapidamente u codice è hà apertu a porta di quattru centu millimetri di grossu. I pebbles sò stati guardati in scatuli separati è sò stati eliminati cù cura.
  - Stingers da l'Infinitu, l'avete ancu processatu ?
  - Soprattuttu iè ! - sgridò un ratu prigiuneru. - Pruvatu à a sera.
  U diavulu ardente si rallegra :
  - Grandi, induve sò stati guardati i pungi ?
  Balbettando, u capitanu sbucò:
  - In l'hangar, induve hè a stiva. Porta u sigillo di "Orlan", cù dui tanki "Pershing".
  Questi scatuli sò solu boni per scrap metal. Ma u mudellu megliu di "stingers" hè abbastanza adattatu. - Mad Aurora, stuzzichendu u prigiuneru, mustrò a so lingua.
  - Sò cun chips di l'informatica, cusì spiciali, catturanu a siluette. - murmurò l'Americanu, circandu di cumprà a so vita.
  - Sapemu ! - U diavulu ardente si vultò versu u so cumpagnu. - Chì ne pensate, Mirabela, quanti sò rimasti di i quattrucentu cinquanta ?
  - Meno di a mità. In tuttu, avemu dui centu trentottu cadaveri. - A zitella Komsomol hà ancu risattu di piacè.
  Aurora furiosa esaltò da sè stessu:
  - I prigiuneri seranu necessariu per carricà i "stingers", ci hè qualcosa per i scientisti à travaglià.
  U canagliu prigiuneru sbottò:
  - Sò russu ?
  - Chì ti face pensà chì simu Mujahideen. - I guerrieri Komsomol ringhianu.
  U capitanu dimustrava una mente inespettata è ingenuità:
  - Solu i Russi ponu avè cumbattenti cusì duri, capaci di catturà una nave abbastanza grande inseme!
  A dura Aurora ùn hè micca d'accordu:
  - È i guerrieri di u grande Sultan turcu cù artefatti!
  - Hè cusì ? Tuttu hè pussibule, ma site troppu intelligente per l'Arabi. - U primatu porcu vacillò. - Ancu se forse sì tedeschi ?
  Swift Aurora, sbattendu e so parolle, chjappà u so stintu in u stomacu, poi si rumpiu i dui gammi, u capu caprettu perse a cuscenza da u scossa di u dulore.
  - In generale, ùn avemu micca bisognu, sapemu abbastanza. - Riassume u guerrieru russu. "Avà avemu solu à piglià l'equipaggiu.
  Margarita suggerì immediatamente:
  - Andemu à e cabine, avemu un ghjocu di chjavi !
  Aurora era felice:
  - Iè, ci hè una apertura elettronica d'urgenza.
  Li fimmineddi Komsomol scendinu in silenziu, apre e porte di a cabina, è torna a distruzzione. Solu una sorta di trebbiatura, micca una guerra, ma una sbucciatura di granu.
  - A cabina numero sei hè pulita! - disse Aurora, ghignandu i denti.
  - Forse in a stanza numero sei ! Margaret ridacchiò. - Andemu megliu.
  - Ùn simu oche à pasce in una mansa. - U diavulu ardente rughjò. - O piuttostu oche, ma salvatichi !
  - Micca vera ! - Quì u terminatore bionda era digià offesu. - Quelli mercenari si battenu per i soldi, è simu solu per a Patria Comunista.
  E ragazze di u Komsomol si sò alluntanate in tratti più luntanu da u ponte di l'equipaggiu, sparendu singuli. Margarita se précipita aussi vite qu'elle pouvait, vers les salles des machines, les dépenses, les cales et la cuisine. L'armata hè stata currettamente bluccata, macinata in parte. U fattu chì l'illuminazione di u travagliu era debbule ghjucatu solu in e mani di i scouts, l'inimicu à deci metri ùn vede nunda, ma vibrazione, è parenu distinti.
  L'urdinatore hà datu automaticamente u so parè.
  - È se utilizate u mudellu di u virus.
  - È avemu digià utilizatu un telefuninu intelligente di batterie. - Disse, offesa da u robot, Margarita Korshunova. - Quì si vede tutti i sistemi di surviglianza in hibernazione.
  - Cum'è què! - A macchina cù u chip hè stata sorpresa.
  - Torna in l'uffiziu di l'ammiragliu, anu mandatu un hibridu di un vermu è un virus per u canali. Sembra chì ùn hè micca notu, micca un unicu prugramma anti-virus suscitarà l'alarma. Tale hè u travagliu puri, l'invisibilità cullò tutti i sistemi di surviglianza. - A zitella Komsomol, per una persuasività più grande, hà dimustratu i so biceps affilati nantu à u so bracciu.
  - Oh, bè, dà ! - Dissi, maravigliatu di l'ingenuità di e zitelle, di a mitragliatrice. - Mi pò riprogrammà ?
  - Hè abbastanza reale ! È chì vulete ?! - Margarita hà fattu quì una faccia assai affettuosa.
  - Ricunniscite sè stessu cum'è una persona! - Dumandatu un dispositivu elettronicu.
  - Hè superfluu, mentre ti sparà. - U terminatore bionda ùn hè micca stupidu per fà e cose stupide. - Più tardi vi dicu di Cristu.
  Margarita hà pigliatu una pusizioni cù u so spalle à a passerella, falò nantu à un ghjinochju per a stabilità, indicò u musu versu a porta opposta. Un tippu esce, sta volta biancu, solu un pocu "sloppy" apparentemente fumava droga.
  - I drogati ùn eredite micca u regnu di Diu. - U guerrieru Komsomol li interruppe. - Si scacciò i corpi, crucendu prestu.
  Barefooted Aurora zigzaggava longu un altru perimetru, andò à a porta, era chjosa, aperta cù una chjave universale. U negru li tirava un cuscinu.
  - Kitty scat !
  A zitella Komsomol hà reagitu istantaneamente, strappatu u cuscinu è l'Africanu è i so cumpagni; - Meno di a mità. In tuttu, avemu dui centu trentottu cadaveri. - A zitella Komsomol hà ancu risattu di piacè.
  Oh, per trascinà in lettu, cumpagni.
  - Eccu i geeks, riesciutu à fà paura ! - Rispose l'orsu guerrieru russu. - Avà induve andà ? Apparentemente, in a cabina di u diputatu. Sembra chì dorme.
  A casa di u cumpagnu di u capitanu ùn hè micca cusì larga, ma a musica sona da quì. Melomaniac significa? - Facilità e cose.
  Una zitella Komsomol scalza hè entrata cum'è una ombra, hà sbattutu un guerrieru, è strangulò ligeramente u capitanu di u sicondu rangu, torcendu u coddu:
  - Vulete campà ?
  - Vulete ! - Rispose chì, in generale, un americanu era da aspittà.
  - Ci sarà una chance ! - Mentre s'affacciava, Aurora hà sceltu di spegnellu, ma micca per longu. - Venite à u Kent! Andò avanti, u corridore cuminciò à stringhje, chjaramente calà i marinari in u rangu. A zitella di Komsomol hà miratu à a porta più luntanu è l'hà cacciatu nantu à a testa di a sentinella. Allora u colpo era silenziu, disse in un sussurru.
  - Bang-bang !
  Una zitella Komsomol prova cun cura a maniglia di a porta di a cabina. Chjosu. Ebbè, questu hè a mità di seconda, ci sò sette persone in a cabina, trè dormenu, u restu taglianu domino, abbastanza in russo. Margarita tira u grillu per a forza, in questu casu, l'assassiniu ùn porta gioia. Ma l'attu hè fattu, ancu una goccia di sangue hè cascata in faccia.
  - I morti cù trecce stanu è silenziu ! - A zitella di Komsomol sghignava.
  Una nova cabina, quì Margarita hà lasciatu a vita à dui persone di dorme, ella solu l'hà spenta, ponu esse utile.
  - L'assassiniu ùn pò micca ghjustificà l'interessu è u prufittu - solu l'onore, a libertà è a Patria sò difensori di a viulenza! - Ella disse - un charming filòsufu-terminatore.
  Aurora hè ancu faciule di spustà scegliendu un tubu di ventilazione. Hè terribilmente cramped è interferiscenu cù u backpack. Aviu avutu ancu di plegà a macchina per sminuisce. Avà a zitella Komsomol hè diventata assai più risorse, ancu s'ellu hà pigliatu risichi. Quì, cum'è s'è i santi eranu in furia cù u peccatore, una aragna mutante attaccò. È quandu solu hà sappiutu di passà. Dolorosamente muzzicatu, è un paru di volte lasciò u pugnu. A zitella Komsomol scratched a so testa, ma hà sappiutu afferrallu da a punta di i tentaculi è u move sottu à u coddu. Ella alluntanò a so manu, chjappendula una volta chì a robusta scatula sbuchjata, ferendu u so coddu farcito.
  - Horrible ! - Rispose l'orsu guerrieru. - Mi daraghju un antidotu.
  In una certa manera Margarita esce è sbucò à a cabina, induve i suldati roncava. Quandu a porta s'hè apertu, anu pruvatu à saltà, ma sò stati subitu cuparti da una pioggia mortale. Lasciandu solu unu, spegnendu u tippu, a zitella Komsomol cuntinuò a so strada.
  Quì a porta à a so manca cumencia à vultà. Si pò vede chì u tippu rasatu cù i denti spazzati vulia urinà.
  - Quale hè quì ? - Dumandò u marinaru à voce ubriaca.
  - U to sognu scalzu ! - Una zitella di Komsomol si curva cù una molla è, dopu avè spargugliatu a porta, s'hè lampatu in fronte. Hè sempre l'acciaio in lega. U frunti swelled at once, similar to the "boxer" tipu, in più, hè statu tagliatu cù u spinu di a so testa. Margarita vola dentru, batte cù u so ghjinochju di ferru in a mandibula, mentri assai sharply, chjappà i denti. Manca massa, ma più chè cumpensà a so rapidità.
  - Sembra chì hè pronta. - Riassume l'assassinu cù a figura di a dea.
  Ci sò cinque persone più in daretu. Allora unu in i balli, bona accolta. Un altru bastardo cù un pugnu in fronte, tantu da chjappà. A terza punta di a palma in u collu. Avete da ripetiri, ma sta tecnica hè mortale. Un tipu cascà da u top shelf, ma nantu à a mosca Margarita chjappà cù u so capu in u plexus sulari.
  - Riposa un pocu zitellu. - Dici a zitella Komsomol.
  L'ultimu tipu ghjurà cù una obscenità di trè piani, una mistura di parolle inglesi è russe. Ùn hè micca un residente ? Margarita conduce una cobra, un colpu cù i so dite in l'ochji, quasi fatale. Tutti i "partners" si sò silenziu. True, una voce si alzò in a cabina vicinu.
  - Chì ci hè !
  - Lutta faciule ! - Rispose, vilemente, cum'è à voce ubriaca, sibilendu, Margherita. Aiuta i nostri feriti. -
  E porte di a cabina s'aprenu è piglianu una volta, di novu i cumbattenti cascanu.
  Bonu deve esse cù una mitragliatrice,
  Una morte male per i nemici di a Patria !
  Per vulà à e stelle,
  Per cunquistà quellu firmamentu in u celu !
  
  Semu i figlioli di u Cumunismu di u Sole,
  Combattenti nati cum'è un turbiniu...
  U Nazista risponderà per u ruggitu di u lupu,
  Un grossu orsu li strapparà !
  
  U bè hè più forte chè u male,
  Ancu se più duru pò esse male ...
  Luttemu sottu à u celu per
  A primavera fiorita hè ghjunta!
  
  In essa canti di usignolo - trilli,
  È u sonu d'argentu di i fiumi !
  U ghjacciu, a neve è e tempeste di neve si allungheranu,
  Sottu à u sole caldu !
  
  Bloom - camomilla, papaveri, rosi,
  Un pratu d'estate cusì lussureggiante!
  È s'è vo sapete, a ghiacciata vene !
  Ancu allora, ùn pigliate micca paura!
  
  Big cats - sti "Tigri",
  Rughjanu è muschianu - tremanu !
  Lancianu i Fritz in ghjochi maligni,
  Ma kaput venerà sempre !
  
  Aspittemu l'alba !
  E truppe entreranu in Berlinu di Rus',
  A Patria hè cantata cù inni -
  È in l'abissu di u Tartaru ci hè a brama !
  
  Allora i populi di i paesi si fussinu,
  A fratellanza è l'amore vene !
  Pour u meli in tazzi, piatti -
  Allora chì u sangue ùn scorri micca in flussi !
  Margarita cantò assordamenti l'ultimu versu à u rughju, è u restu di i versi galoppavanu cum'è cavalli in capu. Quandu sparate cù una canzone, hè sempre interessante:
  - Ancu s'ellu hè cusì crudele, per agisce cusì cù i viventi ! - Dighjà dispiaciosamente dettu "Cristianu".
  Ùn importa micca quantu e ragazze pruvate à seguità è cuntrullà tuttu, hè impussibile cù quattru ochji. Un zombie senza mente ùn conta micca. Qualchissia scunnisciuta hà sappiutu dà l'alarma. E luci d'emergenza si sò accese subitu, è una sirena sonò.
  - L'inevitabbile hè accadutu, è era troppu furtunatu. - disse l'Aurora rossa.
  A zitella di Komsomol si precipitò à e cabine, i marinari è e forze speciali scappavanu da elli. Elle les a abattus sans cérémonie. Tanti pirsuni sò stati posti, i Yankees cascanu in decine.
  Sbocchi autumàticu si sò intesu, granate splutavanu, parechji à una volta. Tuttavia, i cumbattenti puderanu ferisce più. I silenziatori anu ancu ghjucatu u so rolu quì,
  E forze speciali criminali ùn anu micca capitu immediatamente, a morte li aspetta da l'internu. Margarita hà bluccatu a surtita di i suldati è ella stessu hà lanciatu un paru di granate catturate. I gridi sparghjenu frammenti sanguinanti di osse, quì una zitella Komsomol hà pigliatu una testa mozzata cù u so pede nudu. Ciò chì u so pede mobile hè diventatu, si curva in ogni angulu. Puderete pensà chì e lege fisiche anu cambiatu è a carne hè guttaperca.
  Queues sò sbuchjate da u latu di u nemicu, ma per a maiò parte à cecu. Margarita spara, quasi senza ammuccià, e petre magiche "Kolchuga" devia in modu affidabile tutti i colpi.
  - Peccatu chì u mo cumpagnu ùn si chjama micca a Regina di a Neve. Allora a nostra coppia parerebbe più simbolica !
  Svegliatu, sta volta Oleg Rybachenko, micca da u bugle è u colpu di a frusta, ma da u so propiu chianci - calmu è inconsolable. E zitelle dormenu sempre, fendu prode.
  È u so eroisimu hè statu rimpiazzatu da un incubo, cum'è spessu accade quandu i Nazis ti burlani.
  Oleg Rybachenko si sentì tuffà, cum'è s'ellu s'era lampatu in resina d'inchiostro, è ancu cuminciò à manghjà i so ochji. Allora hà veramente spavintatu, è di colpu i Nazis anu guadagnatu u putere nantu à l'altru mondu. Ci hè un sonu di graffiu, cum'è un cane chì gratta nantu à una pila, solu assai più forte, morde in l'arechje, torcendu. I timpani sò rotti cù forcipi. Allora una bocca esce da a bughjura cù i denti scintillanti cum'è a lava di un vulcanu. Mai prima, Oleg Rybachenko Jr. hà vistu una mugla di un mostru cusì disgustante, i caratteri di i filmi d'orrore in u so fondu eranu solu una parodia patetica di un incubo.
  Allora apparsu altre mandibuli ancu più terribili, alcuni eranu enormi cum'è l'Everest, è altri eranu chjuchi cum'è cani assai viziosi. Quì sò cù i so denti velenosi storti appiccicati à a so carne. In tutta a so verità, Rybachenko Jr. ùn hà mai avutu un tali dulore in a so corta vita. A cosa principal hè chì era impussibile di truvà un analogu di sensazioni. Hè à tempu una fiamma ardente è l'acidu corrosivu, à u stessu tempu anni di congelazione è una sega di taglio sorda.
  E cuntinueghjanu à turmentarlu, era chjaru cumu a carne hè stata strappata da e mani, l'osse sò stati esposti, cumu l'intestini s'eranu arrampicati da u stomacu apertu. Criature maligne li rosicchianu, avvolgenduli attornu à i so denti. Rybachenko Jr. geme, i lacrimi scorri da i so ochji.
  - Diu per chì. Dopu tuttu, ùn aghju micca tombu à nimu in a mo vita, ùn aghju micca traditu.
  Si sente una risatina è da ellu, pare chì l'aghi incandescenti trafichino u timpanu. Infine, si prisenta una bocca giganti, chì l'inghieghja sanu. Oleg Rybachenko Jr. vede una fiamma in furia in a so gola, si rompe in sette petali di culori cumplitamenti diffirenti.
  - Eccu u focu legendariu di u mondu sottu. - bisbigliò u zitellu, a pelle di e mani fusa, coperta di cicatrici brutte. Pruva di rallentà u so volu, ma hè inutile ch"ellu ùn si pò mancu un millimetru. Eccu u so amatu corpu di ghjuventù toccu da un flussu ardente. Ùn avia mai vissutu nunda di simile, i so ochji scurissi è paria chì un eruzzione principia in bocca, è u so stomacu si ribellu, è hè statu attaccatu cù l'armi nucleari. Quantu era calda sta fiamma, grandi ascessi apparsu nantu à a pelle nuda, l'osse scurite è crackate, pruvucannu soffrenze.
  - Innò, ùn vogliu micca, ùn ci hè bisognu - u pioniere gridò à voce alta. - Liberami per piacè !
  Ogni culore di u focu hè un mudellu unicu speciale di dolore. U soffrenu pò esse datu sfarenti sfumature, a so diversità hè stupente, ancu u marchese di Sade ùn hà micca pensatu à quantu l'ingenuità di l'abitanti di l'infernu pò ghjunghje.
  - Ebbè, infernu, pudete cunnosce. - A voce di un prufessore SS cunnisciutu sguilla disgustosamente.
  U so aspettu, in ogni modu, hè terribili, ma hè soprattuttu dispiacevule per fighjà i bocchi spinali, chì remotamente parenu una mistura di squali è crocodili. Ma i corni, stranamente, rassicuravanu. U zitellu pioneeru, per distractà da u dulore piercing, hà cuminciatu à ricurdà u folklore, induve sti carini picculi diavoli divertenti, à volte brutti, à volte viciversa è ingenu, à volte aiutanu, è à volte dannu a ghjente. Una storia particularmente memorable di "Prete è u so travagliadore Balda". Hè abbastanza pussibule di trattà cun tali "persone". È quì ùn sanu solu, punchjà cù una forchetta.
  - Chì l'ànima peccatrice ùn hà micca intesu à i Naziunalisti ? - U cornu di u diavulu hè cresciutu, diventendu una spezia di beccu è di tircu nantu à un framellu.
  Quandu l'osse sò rotte nantu à a testa, ferite tantu chì hè impussibile di discrive in parolle. Ma à u stessu tempu, a cuscenza ùn hè micca stata annebbiata; se Oleg Rybachenko era statu in carne umana ordinaria, certamenti seria mortu da u scossa. È cusì sintia un toccu grossu nantu à u so cervellu, tandu u mostru hà cuminciatu à beie u cervellu. L'hà fattu pianu pianu, cum'è s'ellu s'era bevutu. Un altru dimòniu hà cuminciatu à perforà e so unghie, guidà agulle affilate sottu à elli.
  Oleg Rybachenko grida, a so bocca si apre da sè stessu.
  - Ùn lasciate micca.
  U piglianu per a lingua è tiranu, strappallu pianu pianu da u palatu.
  Ancu u dulore, ma un pocu sfarente, è ùn ci hè più urla, solu singhiozzi è urla.
  I diavuli cuntinueghjanu à sbuccà, dopu à e unghie, si cuminciaru à rumpiri i nudi, è a facenu pianu pianu savorendu u soffrenu.
  - Hè cusì chì u caprettu senza cornu piglia a to parte. - Probabilmente un diabligu anzianu in i stridi di gradu.
  Oleg Rybachenko hà digià righjuntu u statu di pazzia, era inundatu cù una onda di turmentu. Ma i diavuli ùn si ritirate micca, anu digià cuminciatu à caccià i denti, poi li perforavanu, piercing a gomma cun un puntu.
  - Cumu si pò affundà à una tale crudeltà, ùn anu veramente micca mamma. - Pensò u pioniere torturatu. Apparentemente leghjendu i so pinsamenti, i diavuli gridavanu.
  - Ùn ci hè micca mamma, babbu Hitler-Satana.
  Allora truvaru nova farina, calienta u trapanu, finiscinu di sega l'ultimi denti cù un cutter. Dopu hè vinutu u turnu di l'osse. Sò stati rotti cù pinze rosse da u calore. Pelle affumicata, ossa brusgiate. Paria chì u core hè per sfondà, splode cum'è una bomba.
  Quì Oleg Rybachenko si sentia subitu chì a so lingua era cresciuta è puderia dì qualcosa.
  - Avè pietà per u Cristu.
  In risposta, i dimònii immersi una forchetta in ellu.
  - Sò un peccatore è duvete sapè chì Cristu hè un invenzione di ghjente miserabili. I veri dii sò unu in dui persone è creanu l'universu sanu, è ancu i fascisti in a so propria maghjina è sumiglia. È site persone è leghje e criature, devenu esse schiavi chì seguitanu ogni ordine è soffrenu l'umiliazione. U vostru schiavu insignificante ùn hà micca cridutu in a nostra esistenza, è avà avete sperimentatu tuttu in a vostra propria pelle.
  - Avà credu ! gridò u pioniere spavintatu.
  - Tardi ! - gracciò u diavulu da i SS. - Ùn avete micca una chance.
  Anu cuntinuatu à turmentà à Oleg Rybachenko, l'anu ruttu parechje volte in una fila, l'anu brusgiatu, poi si ritruvà in modu impensable. Allora hè stata sfracicata in una nova manera. Allora i SS-dimònii stessi s'eranu stanchi di questu è, dopu avè alzatu in l'aria, u purtonu à traversu l'infernu.
  "Fighjate cumu i disubbidienti sò puniti.
  Oleg Rybachenko hà vistu i zitelli crucifissi nantu à e croci. I so corpi una volta belli eranu terribilmente mutilati è goccia di sangue. Grandi porchi piantavanu croci, qualchì volta i vittimi cascanu è i cinghiali si sbattevanu nantu à elli, strappandu a carne femina. Cumu soffrenu sti disgraziati, e lacrime mischiate di sudore è di sangue scorrivanu per e guance di certi. A disperazione brillava in i so ochji. Parianu di mendicà : simu innocenti, risparmiate.
  Perchè sti disgraziati sò puniti ?
  Cù tutte e so forze, u dimòniu hà culpitu à u zitellu pioniere scalzu cù una corba rossu nantu à i tacchi è cantò:
  - Roba varie. Unu era insolente à l'hostess, l'altru rumpiu u so vasu predilettu, u terzu ricusò di fà sessu, u quartu rinfriscà. Vale à dì, per arrivà quì, ùn hè micca necessariu esse un grande peccatore, i picculi offese sò abbastanza.
  - È u so turmentu ùn finirà mai ? - Oleg Rybachenko geme.
  - È questu hè per u Diu Onnipotente per decide è u Fuhrer senza pietà. Se a so Maestà Adolf hè u primu à emette un decretu di perdulazione, ponu esse trasferiti à un altru locu chì ùn hè micca cusì dulurosu.
  - À u celu !? - Oleg Rybachenko hà dettu cun fiducia.
  L'impuru omu SS rotò:
  - Ùn ci hè celu per voi primati. Ci sò simpricimenti lochi induve ùn sarete micca battutu è turmentatu ogni seconda è induve pudete cuntinuà à serve i vostri maestri dopu a morte.
  Oleg Rybachenko, tremando d'orrore, dumandò:
  - È ciò chì aspetta e persone chì i so crimini sò più gravi.
  Vi mustraremu ancu questu.
  U diavulu l'hà chjappu in l'ochju cù un pitchfork, i pomi sbuchjavanu, u liquidu sboccatu, è u zitellu-scritturi s'inturbiu. Dopu, dopu à qualchi seconde, hà ritruvatu a capacità di vede, in ogni modu, ogni battitu hà causatu prurito insopportabile. Volavanu di novu, è criaturi ancu più disgustosi sbulicò à scuntrà elli.
  Oleg Rybachenko li esaminò attentamente. L'apparenza ùn hè veramente nunda: un craniu nudu, senza capelli è scabbed; ochji brusgiate cù luce infernale; cortu, cum'è un nasu tagliatu cù un dip neru à mezu. E, forsi u più vile - l'absenza di a mandibula inferiore, invece di quale cinque tentaculi di diavulu spessi, in forma di stella, pendenu è si movenu. Allora si appiccicò à Oleg Rybachenko, affundendu i denti in i so labbre, dendu u so famosu basgiu in un succhiu. Allora e so mani di artiglia cuminciaru à rompe l'ossi. L'écrivain pionnier Oleg s'évanouit à cause d'un douloureux aigu à ses coudes, et ses articulations s'écrasaient.
  - Hè cusì chì u primatu pò, bevemu à a cunniscenza.
  Dopu avè sbuchjatu Rybachenko u scrittore, u mostru stende a manu à a tazza, è si riempia istantaneamente di vinu. Li picchiò in faccia à u pioniere.
  Ùn pudia mancu gridà. Cum'è s'è un vulcanu eruttassi in i narici, u zitellu pioniere hè statu svegliatu da u so chianci.
  Mirabela, nantu à e so gammi scratched giace u capu di Oleg Rybachenko, solu twitched from the shake è cuntinuò à surrisu in u so sonnu. Una zitella cuntenta finu à ch'ella hè stata immersa in l'infernu da i Nazis. Hè ciò chì a so tecnulugia infernale hè ghjunta - ùn avete micca putere nantu à i vostri pinsamenti!
  Ma sempre, a realità: stuffy è à u stessu tempu piuttostu friddu - risultò à esse mille volte megliu cà un sognu demonicu. Chills in u zitellu-pioneru-scritturi, cum'è s'ellu sguassate da u ventu. In ogni casu, qualchì volta si vulia ancu malatu, per ch'elli avianu pietà di ellu, li dete una barretta di cicculata. Ma sè ùn site micca malatu, allora questu hè una benedizzione! U zitellu pigliò fiatu è si passava a manu nantu à a so faccia più magre, bagnata di lacrime, abituendu à l'idea ch'ellu avia solu sunniatu di l'orrore di l'Hades nazi. Ùn ci hè nunda di peggiu chè l'esclavità, Oleg pinsava è tremò. Ci hè chì ci sò cose in paragone cù quale l'esclavità pò esse peggiu solu in parolle ... Ancu s'ellu, sicuru, l'infernu ùn hè micca prubabilmente reale. Ma chì s'ellu i fascisti u tornanu quì torna è cun intensità ancu più grande.
  Ùn arrughjeranu micca. Hè necessariu di sopravvive à ogni costu, per sbattà questi Krauts. Si pò ancu finta di esse ruttu, o dumandà sè stessu à serve li. Pruvisoriu di sicuru!
  Ma... hè stupente. Quasi subitu, qualcosa in Oleg Rybachenko ribellu à stu pensamentu. Rebelled micca cum'è in i ghjorni passati, cù tremuli cunvulsi mischiati cù u timore, ma irreconciliably è furiously. Ùn hà micca vistutu u so odiu per l'omi SS chì l'avianu impadronitu di ellu è di u so maestru maleditu, u Führer, micca solu in parolle - ancu in pinsamenti. Ùn aghju micca cercatu spiegazioni o scuse. Ma per mè aghju chjaramente decisu: curriri à a prima vera opportunità. È i più alti daranu, è ci sarà almenu a minima chance, aiutarà u restu à scappà. Perchè?! Perchè ellu hè un pioniere ! Un pioneru deve aiutà i so cumpagni - membri di u Komsomol! È simpricimenti perchè ellu voli cusì, ma u fascista ùn vole micca à tuttu ! Eh!!! Per ùn parlà à nimu, è senza a cunniscenza di l'infernu in u quale hè cascatu, hè difficiule di curriri ... Oleg Rybachenko crumpled straw and pounded u cuscinu cù u so pugnu. Ùn serà micca schiavu di Hitler è u so pacchettu ! Pioneer di u paese di i Soviets: ùn vole micca umiliazione è dolore - hè abbastanza, è tuttu à a fine hè quì !!!
  Alcune di e zitelle s"eranu digià svegliate... I poveri s"eranu stanchi, hè cusì chì soprattuttu i tacchi di a cità s"increpavanu.
  Ma, ahimè, avete da finta. Finu ch'ellu porta a maschera di l'umiltà ! Ùn vogliu micca andà in u sotano di a Gestapo, è avè un pugnu in faccia ùn hè micca un grande piacè ...
  Allora trova sempre a so chance.
  I più vili - questi lupi mannari. Aghju ricurdatu di l'ochji, è avà, prima di l'apogeu, quandu i sentimenti sò sharpened, u zitellu-pioneer-scritturi hà capitu chjaramente: ùn sò micca lupi in tuttu, ma criaturi più intelligenti, u pruduttu di a mutazione diretta. Da u spustamentu di i geni - assai più intelligente chì i so cavalieri SS degenerati. A quistione hè, sò più intelligenti di u populu suvièticu?
  Hè digià cuminciatu à fà a luce è ci vole à prestu.
  Oleg Rybachenko s'hè vultatu nantu à u so latu, si strinse à quattru zampe è si strinse trà i dormenti à u muru craccatu. Hè stata custruita sapientemente, forte, ancu cù buchi è senza cimentu - ùn pudete micca scuzzulate senza rumore. U paese dorme sempre, ma un focu brusgiava à a porta è l"ombra si vedeva vicinu à ellu. E motociclette è e vitture blindate ùn si vedenu nudda parte... Guardie lucali, o chì ?
  E ragazze anu lasciatu impronte nude.
  Oleg Rybachenko frissonu - u pigliò per l'spalla, è si ricusò, appruntendu à difende. Ma in i riflessi attraversu u gap, l'ochji di l'Aurora fresca lamponu.
  U diavulu di u focu dumandò:
  - Induve va u calvu ?
  - Vogliu veramente curriri, - bisbigliò Oleg Rybachenko tranquillamente, ma cun fastidiu. Capisci comu m'anu purtatu quì !?
  Cool Aurora rimarcò cun un surrisu:
  - Mentri sti lupi mannari ci pascenu... Ancu s'ellu ùn sò micca lupi mannari, ma qualcosa... - A zitella era cunfusa in cerca di una spiegazione. Allora aghjunse incertu. - In elli, qualcosa cosmica. Ùn mi cunnoscu micca...
  Oleg Rybachenko stessu hà cunclusu:
  - Ùn vi sarà permessu di lascià !
  A zitella di i capelli rossi strinse e spalle.
  - Ùn li daranu micca solu, ma l'uccasioni serà sempre ! Finu à tandu, riunite e vostre forze. U Rod-Creatore darà, i nostri veneranu in Crimea è spazzanu i spiriti maligni nazisti.
  A matina in Crimea hè stata assolatu è friddu, ma senza ventu. U fangu di a piova d'eri hà pigliatu u gelu. Ebbè, l'invernu ùn vulia micca lascià senza lotta. Hoarfrost scintillava riccamente, cum'è l'argentu spargugliatu è pendu, ma sta bellezza l'inquietava. Inoltre, dopu avè purtatu pane marronu è un grande calderone cù un odore appetitoso, chjaramente micca stufatu di prigiò (seguitu da una di l'escorte SS assai brutte, cù ciotole), trè picciotti di dodici anni spiegò chjaramente à e ragazze in u granaia-casemate chì fora Cold. Hè veru, elli stessi, cum'è cunvene à i zitelli sottu l'occupazione nazista, sò scalzi. Ci hè ancu un tali ordine per chì i ghjovani strappassi i scarpi menu spessu. Ma ùn ponu micca sculacciate in ogni locu da a casa.
  . CAPITOLU #9
  In ogni casu, nunda, questu ùn hè micca un veru fretu, ma frost frost. L'inguernu hè digià finitu, è a primavera hè tempesta in Crimea!
  Oleg Rybachenko di colpu vulia lavà i denti. Terribilmente amara in bocca. Ancu assai più di ciò chì hè - e mani si stendenu per grattassi i denti.
  Pioneer corse à a porta, saltò, rumpiu u ghiacciolu. L'hà messu in u so genus, l'hà masticatu è sputatu. Allora risciacquate una volta è torna lasciate a funtana. Immediatamente rinfriscatu è, in a mo ànima, lasciate u loach in April.
  In u caldu ci era qualcosa di liquidu-farina è, pare, cù funghi. Aviu avutu a sip nantu à i bordi di e tazze, è, per via, u stufatu hè diventatu diliziosu. Veramente cun gusto, è micca solu cù a fame. L'escorta degenerata di e SS sbadigliava cù tutta a so bocca spalancata è fetida è si guardò attornu assonnata. Ma torce avà, è nantu à a testa, Oleg Rybachenko hà pensatu di colpu, masticandu u pane ucrainu.
  Ma induva va allora ? Copreranu cù una cumpagnia sana, è ancu cù una guarnigione lucale. È serà peggiu per elli chì ... In quella visione - induve i Nazis l'hanu cascatu cum'è una mangue.
  Ch'ellu hè un idiota per espunisce cusì ... Micca ellu stessu, ma altre ragazze è trè picciotti. Iè, è ancu mè stessu - hè sempre utile à u paese.
  Oleg Rybachenko hè diventatu pensativu. Pigliate, per esempiu, un aviò - hà bisognu di duraluminu in u so disignu? Hè pussibule di fà tuttu di legnu, ma dà a durezza di titaniu ! In teoria, l'arbulu in a so formula è e molécule hà una valenza cusì chì pò veramente superà a forza di titaniu, cù menu pesu.
  Dunque, i piani aghjunghjenu a manuvrabilità è guadagnà a sopravvivenza.
  Iè, è i vestiti antibala ponu esse fatti da cumbattenti di una super classa, è tali tanki diventeranu ...
  Ùn li romperete micca. Ancu u "Royal Tiger", chì hà vistu in visioni, falla. È i nostri tanki ùn anu micca paura di a terra. È cusì i cunchiglia ùn li piglianu micca.
  Oleg Rybachenko, devouring food, dumandò à a so surella in armi, in una voce insinuante:
  - Ascolta, s'è vo ligà a serratura cù reagenti nantu à l'acqua regia, chì effettu avete da ottene ?
  Margarita rispose subitu:
  - Fume... - A zitella hè stata sorpresa. - Chì avete pruvatu ?
  Oleg Rybachenko disse in un sussurru:
  - Cercava un modu per aumentà a forza di l'arbulu. E crede mi, u mo aviò hà dimustratu a pussibilità pratica di fà senza parti metalliche!
  - Sò un veru Lomonosov Oleg ... - A sorella in braccia mette u dito à e so labbra è basgiò u zitellu nantu à a fronte.
  Mentre manghjavanu, dui altri scorta SS si avvicinavanu. Cun elli era u generale tedescu d'ieri. Daretu à ellu ci sò dui cumbattenti, un ghjovanu è una zitella, cù un aspettu piacevule. Ancu SS, ma da un settore sfarente. Quì tutti i cinque tenevanu mugs cù qualcosa chì fumava in manu. È un altru ghjovanu fascista purtò u so cumpagnu. L'aroma di cannella, meli, meloni è pomi flottava in a casemate. U generale hà dettu in un tonu interrogativu:
  - Impiccamu subitu e zitelle o divertitemu prima !
  I prigiuneri attornu ririanu, è ancu i scorta SS sustenevanu, è u generale à i capelli grisgi ridia cusì simplicemente, aprendu a bocca cum'è un bulldog cù denti sorprendentemente forti è longu, interi è grossi, cum'è un cavallu-pacer.
  Forse hè una pazzia chì e zitelle ridenu di questu, ma... Hè megliu chè ruggisce è mustrà lacrime à i Nazis.
  Oleg Rybachenko hè diventatu pensativu: seranu lasciati quì o guidati di novu? Eppo, in fattu, chì hè u puntu in i so transizzioni, se u principale hè esperimenti senza scopu chjaru. Perchè i tedeschi brusgianu carburante quandu guidanu l'equipaggiu. È s'ellu sò almenu livati in qualchì locu, allora forsi qualcosa più simplice pò esse inventatu. Caricà nantu à camioni o treni. Iè, è un aviò di trasportu, se l'esperimenti sò cusì impurtanti, perchè dispiace?
  Chì ghjè u puntu di elli a manera chì portanu e pecure nantu à una catena. O sò pruvendu a so resistenza ? In verità, nimu di e ragazze hè ancu cascatu. Iè, durante a prima transizione sò cascati, ma nunda hè accadutu. Allora perchè verificà avà?
  O forse a resistenza migliora da l'impattu di i dispositi senza precedente. Questu effettu hè misuratu? È cusì guidanu scalzi, longu una strada tortuosa, chjaramente ùn pruvate micca di ghjunghje rapidamente à una destinazione specifica?
  È questu hè logicu - se sperimentate, allora finu à a fine. È per verificà e sfumature più chjuche. Chì cumu dicenu - tuttu serà benefiziu.
  Forse i so suldati sò cusì preparati per a prigionia sovietica è a deportazione in Siberia !
  Daretu à tutti sti pinsamenti , Oleg Rybachenko hà mancatu u mumentu quandu si cuminciaru à incatenali è apprussimatamente li spinghje fora. A ripetizione hè a mamma di u dulore ! Fangu congelatu cù pezzi di ghjacciu tagliati nudi, pedi di i zitelli cum'è vetru rottu.
  Margarita incuragì energicamente u so fratellu d'arme:
  - Un bonu massaggio invigorante, un tali applicatore cù agulla chì a regina di a neve ci hà datu !
  Oleg Rybachenko hà ancu scherzatu:
  - Ùn hè micca u dulore chì hè terribili, è mancu ciò chì a causa - u peghju chì priva u curagiu hè a paura di u dulore !
  Una altra tortura nova, o piuttostu vechja - bè, u puntu di insulti serà più grande. Iè, è ancu vittorie.
  Dopu tuttu, ellu, cusì, si abitua à suppurtà, è ancu megliu s'ellu ci hè l'uppurtunità di vindicà!
  E forsi pruvate à cantà per allegria. Hè solu u primu mutivu per piglià.
  U paese hè svegliu dapoi un bellu pezzu. Solu i zitelli omnipresenti anu vistu fora di a caravana. Infine : dighjà à a furesta, unu d"elli hà lanciatu u manufattu frescu à a testa grassa di u cunvogliu, è tuttu u pacchettu di i zitelli scalzi s"hè scappatu di risa. È digià daretu à u bordu aghju scontru un picciottu altu chì paria circa quattordici anni. Cù riccioli neri è panni sbulicati, stivali sporchi, cù una lancia in manu è dui cani bianchi magri, chì stavanu subitu à i lati di u patrone, i prigiuneri stanchi ma belli apparsu à pena. A manu diritta di u zitellu cù l'occhi neri era avvolta in un straccio sanguinante; in generale, paria sloppy è trascuratu. Hè chjaru chì i zingari o ancu i zingari: u collu, i polsi è l'arechje sò stati decorati cù una hryvnia grossa torciata, manichi massivi è un orecchinu. Quattru picciotti zingari più ghjovani apparsu dopu - cun un sforzu, ma trascinendu allegramente un cinghiale enormu nantu à un drag, si congelanu in u locu quandu anu vistu a prucessiò.
  Fischiavanu, puntandu i diti. I scherzi vulgari si sò intesu nantu à i prigiuneri mezzu vestiti. Inoltre, un tappettu francu di trè piani.
  L'omi SS in risposta ruggìanu è ancu cuminciaru à sparà, cum'è senza cultura
  i zitelli mostranu gesti osceni. Per apparentemente mostra simili in Germania.
  U zitellu zingari più vechju gridava qualcosa à i punks. Di colpu si calmavanu
  Siate tranquillu è stà in silenziu.
  Mirabela rimarcò in un sussurru:
  - Probabilmente u figliolu di un barone ! Ancu se ciò chì importa?
  Oleg Rybachenko hà rimarcatu logicamente:
  - Hitler odia i zingari. Allora i zingari sò i nostri alleati. Ma per un tali cumpurtamentu disonoranu a famiglia Romulus !
  Passendu, Oleg Rybachenko hà scontru u sguardu di l'ochji turchini è stretti di u capu zingara. Ci era orgogliu in elli - l'orgogliu innatu è inconsciente di un ghjovanu predatore chì ùn avia micca cunnisciutu ancu a scunfitta in a vita. Ci era un disprezzu prufondu, ma micca per Oleg è micca per altri captive incatenati.
  U scrittore pioniere hà dumandatu à u capu liberu:
  - Damu un fiatu à u Fritz ! Battemu i cani ?
  Rispose à pocu tempu :
  - U sartu hè digià urdinatu !
  È anu involuntariamente intensificatu in u fretu, cum'è dicenu i pionieri, simu aquile, micca cunigli cechi.
  Oleg Rybachenko hà ancu decisu di cantà per una vivacità più grande, ancu s'ellu hè sempre audible. Avete da mette per a vittoria;
  I temporali infurianu è i corni rimbombanu
  U mondu hè di novu in guerra !
  Ci era u nostru distaccamentu d'ottobre,
  Quandu l'orda hà invaditu a Patria !
  
  Cravatta legata - Fritz vicinu à Mosca,
  Volte di fucili spruzzati cù u focu ...
  Scavo trincee cù una zitella scalza,
  Per prutege l'avvicinamentu à u core di Russia!
  
  Qualchissia hè uccisu, bè, ma Lenin vive,
  In ogni sorrisu è ogni sorrisu !
  A voce di a tromba hè putente - prestu in una campagna,
  Semu pionieri cun valore ardenti !
  
  I tanki brusgianu, Fritz kaput,
  Battemu audaci - figlioli di u populu!
  La terribile Katyusha spazzerà via l'abominazione -
  Lodemu u Signore Onnipotente - Rod!
  
  Semu nati - sapè à vince
  A codardia hè imperdonabile !
  Passatu l'esame - chjaramente nantu à cinque,
  Ebbè, Adolf hà pisatu un rake !
  
  U suldatu russu hè un veru eroe,
  Ùn cunnosci micca a parolla - AWOL!
  Sapete chì site natu cù un sognu rossu,
  Pudemu sfruttà un lupu induriti !
  
  U nostru Stalingrad, u nostru Leningrad,
  In ogni locu hè a terra santa di i giganti !
  Le conchiglie battono come una grandine furiosa,
  È i pionieri sò uniti cù a Patria !
  
  Pudemu, credu, vola à Marte,
  Pudemu custruisce razzi à Venus!
  Ebbè, un fascista ti pugnala in l'ochju,
  Ùn ci hè nimu più forte chè un Russu in a fede !
  
  Rottu, crede a spina dorsale di u Fritz,
  Vinceremu, ancu avà simu di fame !
  A bestia rabbiosa sarà schiacciata,
  Ebbè, a vittoria vinarà in u caldu di maghju !
  
  Ùn pienghje micca per a mamma, ùn pienghje micca,
  S'è moru, cunzidirami cum'è cumunista !
  Si pietà di sè stessu, cum'è cola avariata,
  Beneficii solu i fascisti !
  Camminà nantu à a neve hè dura, ma per furtuna, u fangu si funnu abbastanza rapidamente.
  È dopu, tuttu, cum'è prima. Routinely through mountain back streets, evitendu insediamenti umani, cù stomping, quasi in un cerculu.
  Innò, caminavanu, s'è vo fighjate à u Sole longu una sorta di spirale. In a direzzione di Sebastopol, è questu hè sicuru.
  Ma à u stessu tempu, a culonna sempre arcuata. Trasportatori ruganti, locatori rumorosi. E di novu teste.
  Sò stati rinviati in casamata, solu sta volta in l'antica spargimentu di sangue. Ancu l'odore di manure ùn hè micca andatu.
  Ma ci hè assai fenu, diventerà dolce per dorme. Unchained senza cerimonie inutile è urdinatu d'aspittà per a cena.
  E anu veramente rispettu: si prisentanu cinque donne lucali, chì portavanu una grande cantina piena di zuppa di latte.
  Margarita hè stata sorpresa è hà dumandatu à u Capitanu Natasha:
  - Ci sò miraculi in un colu o senza un colu. Ma veramente, o i tedeschi sò assai più amabili di ciò chì a nostra propaganda li ritrae, o simu uccelli preziosi !
  L'Aurora dai capelli rossi rimarcò abbastanza rudemente:
  - Ùn ti adulassi troppu ! I porchi di Guinea sò sempre alimentati cù una dieta equilibrata.
  Oleg Rybachenko mette in u locu sbagliatu:
  È ancu di più porchi ! Allora chì u pesu hà guadagnatu più veloce!
  U guerrieru rossu hà cunfirmatu:
  - A verità parla per bocca di un zitellu ! Ùn rallegrate in una saldatura generosa! Soprattuttu ch'ella hè in prigiò !
  Oleg Rybachenko hà suggeritu logicamente:
  - Megliu à manghjà, è poi si vede !
  I vermicelli flottavanu grossi in a zuppa, è ancu u meli pareva esse aghjuntu. È u pane era purtatu abbastanza frescu, fragrante. Hè cum'è ch'elli sò in un resort. Hè caldu in u stagnu. E cunzidira chì a primavera hè digià tornata, alluntanendu a mamma invernu.
  Oleg Rybachenko beie a ciotola, poi videndu chì u big cane ùn era micca viotu, hà dumandatu più.
  Dopu à quessa, un sognu ghjunse à ellu è à e ragazze cum'è una onda da una cascata di meteorite - di colpu è inevitabbilità.
  Un terminatore zombie saltò da daretu. Mi dispiace ancu per Dmitry Baranov. A pallottola l'hà colpitu ghjustu à mezu à u pettu. Ma u zombie precedentemente cundannatu ùn s'avvisa è spara.
  - U mo corpu hè tuttu u primu mortu è l'excedente di piombo in nisun modu, ùn grava micca. - Dmitry surrisu, ma cusì paura, cum'è un omu mortu.
  - Fu è orrore ! Mi ricorda Hades. - Aghju nutatu, esclamendu Margarita.
  L'Aurora di i capelli rossi si stende nantu à u scalu superiore di u ponte, pigliendu sottu u focu micca solu l'uscita da u compartmentu militare, ma ancu una parte significativa di u corridore. Da quì hè cunvenutu per spazzà i picciotti di culore chì saltannu fora di e cabine cù u focu. À u listessu tempu, da u tempu à u tempu, hà bisognu di muvimenti, cambiendu a so pusizioni:
  - Ùn t"inchietate, surella Margherita, ci sò digià menu di centu nimici. Manderemu in qualchì modu!
  - Ancu menu di settanta, cuminciu un " spazzata forte " ! - U membru di l'orsu-Komsomol hà scupertu u musu.
  - Spostate in a sala di i motori, u nemicu pò scaccià e caldaie, è pruvate d'inundarà a nave! - Avà l'Aurora rossa hè chjaramente preoccupata. Ma, sicuru, ùn hà micca sparatu peghju, à u cuntrariu, a pulisce cum'è a ruggine cù una sega di smerigli. È u sangue da i so basgi d'annihilation - vasche cù barili!
  - Aiò! Per viti! Margarita hà dettu una frasa da u so cartoon preferitu. Più precisamente, a caricatura chì si distingue in sta realità nazista brutalmente distorta. - I cadaveri !
  A zitella Komsomol marchjava in u corridore cum'è un turbulente di annihilazione. Eccu i compartments, porte di titaniu, partizioni d'acciaio. I zombies sò daretu à ella. Ùn si piatta, è quì vene a fila. Fucile M-18, calibre 7.45. Hè ghjustu ghjustu davanti à u core. Zombie criminale hè abbattutu, cascà, ma poi salta. Lancia una granata.
  - Ebbè, tu è u macho implacable. Margaret hè sorpresa.
  Eccu una zitella Komsomol abbattuta a porta di a sala di motori. Rilasciatu un discu di boomerang, tagliendu parechje persone. U restu hà finitu cù un swing di u pugnale. A carcassa di un cumbattimentu cù caratteristiche giapponesi cascò in un vapore grossu. U so musu hè statu scalded à una volta, è da u scossa hà persu a cuscenza, è forse ancu sbarcò.
  - A pulizia va bè ! - Reportatu à Margarita.
  - Ùn mi sbagliu mancu ! - Rispondi, incantata Aurora. Da sopra, si sente una longa mitragliatrice, poi duie altre. A zitella Komsomol spara, furzendu l'avversu à zittu.
  - Passà da tutti i lati. Hè cum'è tù sì in un ghjocu Annihilation. - soffia u diavulu ardente.
  - Mi muvu ancu. Parechji cadaveri sò visibili. Tuttavia, i principali avversari sò digià calmati. Margaret hà dettu.
  Un fragmentu di una granata, feritu Dmitry. Hè trafittu, volendu fora per u spinu. U prigiuneru Baranov hà appughjatu solu u so dettu à e so labbra:
  - Ùn urla micca, ùn mi fa male.
  - Ùn andate micca davanti à a zia in u calore ! - Disse ella, arruvinendu l'ochju drittu Margarita.
  - Ascoltu ! - Ma u zombie hà agitu esattamente u cuntrariu.
  Margarita passò u curridori, un'altra splusione di sbattimenti, u gridu tiratu di qualcunu, cum'è s'ellu si tiravanu unghie, una granata pisanti splutava.
  L'Aurora a gambe nude, avendu ammazzatu i fughjiti, s'infilò in a cabina, unu, l'altru, u terzu. Solu in u quartu vulianu arrusti cù u focu, ma a zitella Komsomol era davanti à elli, furzendu i nemichi à calmà per sempre.
  - Ci sò di menu in menu, ma alcuni si sò ammucciati in una cellula vicinu à u magazzinu. Aurora urla. - Lanciari granate hè periculosu, finitu.
  - Imita a voce di u capitanu di stu puzzolente, abbeveru. - Mirabela Korshunova hà cunsigliatu. L'apreranu per voi, poi tagliate cù cura cù una splutazioni. Stingers ùn deve micca affundà. Sò daretu à u mutore avà, usendu un boomerang. Un fragmentu di una granata ferita dura Dima. Hè trafittu, volendu fora per u spinu. U prigiuneru Baranov hà appughjatu solu u so dettu à e so labbra:
  ng, aghju pigliatu altri trè.
  L'aurora vivace gridava cun vera preoccupazione:
  - Ben fattu, l'elicotteri apparisceranu prestu, è serà peghju per noi.
  Ruggiti in risposta:
  - Cum'è ùn sapete !
  & Flame Devil Terminator accunsenu:
  - A so, a speranza scalda l'anima !
  Grenade luminose è sonore ME-198 volò versu Aurora. Una zitella di Komsomol si precipitò à scuntrà elli, repellenduli cù u so corpu. U campu di sei petre hà travagliatu cum'è gomma, purtendu e granate. I cadaveri tornanu à volà, sò ancu stancu di cuntà.
  Una zitella di Komsomol curria à l'angulu, si sdraia, sparò una splutazioni, falcendu quelli chì anu pruvatu à vene da daretu. Un tipu apparsu in un vestitu d'animali, ma l' Aurora pazza l'aspittava, è una volta si n'hè andatu cù u stessu lanciagranate chì cascò da u suldatu Yankee. U colpu hè abbastanza putente è in a parte più vulnerabile - a visiera. U pianu di a testa hè stata sbattuta è una massa di metallu enormi s'hè colapsata, cù un sonu nantu à l'armatura.
  - Ci vole à manghjà ! - scherzò u levrieri Aurora.
  Avà a zitella Komsomol s'avvicinò à u magazzinu è, imitandu a voce di u cumandante, disse:
  - Sò feritu ! I Mujahideen sò dopu à mè ! Lasciate questu ordine.
  Ebbè, quale ose disubbidì. A zitella di Komsomol hà saltatu à u tettu, s'assicurò è, sparendu da a cima di a porta, sterminò diciannove cumbattenti spaventati, chjappà a testa.
  - A prima fase di sguassà u locu più periculosu hè finita. - A zitella Komsomol hà annunziatu.
  Ci hè stata una splusione accantu à Margarita, è hà saltatu in l'apertura. Quì, in a stiva, puzza di metallu brusgiatu disperatamente è tira penetrante di splusivi. Qualchissia altru prova di "strappare" è casca trafittu. Dui tipi, ovviamente cecchi, alzanu e mani è gridanu in inglese:
  - Ùn sparate ! Rinunciamu ! Risparmici in nome di a Cunvenzione di Ginevra.
  A più gentile Margarita Korshunova ùn pudia micca tumbà i disarmati, è per quessa ch'ella li spegne solu, cù u solitu pressu di i so dite. A voce di l'orsu guerrieru sonava dispiace:
  Semu sempre picciotti cusì ghjovani. Ebbè, perchè avete bisognu di questu esercitu di l'OTAN. Sì tù, Diu ùn ci vole, organizà una pruvucazione, ti sfraciremu cum'è gattini. Dì Aurora aranciu, avemu quasi finitu cù a spazzata.
  - U nemicu pò ammuccià. Pruvate à sente è piglià u soffiu disturbante, è u nostru profumu hè eccellente! - A furia di i capelli rossi sbuchjava deliberatamente forte.
  - Iè, aghju puzzatu a puzza. I cadaveri sò per cumincià à scumpressà, allora l'abilità ghjucanu contru à noi! - Mirabela fece finta, ma pienghje forte.
  E ragazze di Komsomol si sdrughjenu davanti à e cabine. Aurora correva particolarmente veloce. Eccu l'odore di l'adrenalina, eccu trè cumbattenti freschi. Preparatu, congelatu in l'emboscata.
  - Questu ùn hè micca seriu. - In risposta, un colpu da un RPG sonò. L'obus hè volatu, ma hà traforatu una parte di l'armatura. Eppuru, stu putere hè pensatu per sparà contru à u T-7. Una zitella di Komsomol hà lanciatu quasi a cieca un discu-boomerang, tagliatu qualcunu, un gridu hè intesu. Sbuchjata cù un paru di colpi, uccidendu i bravi. L'altri urlavanu :
  - Rinunciamu ancu noi !
  Fora di rabbia, Aurora chjappà cù u so pede nudu, tantu ch"ella ne fece trè à una volta.
  - Crippà u bonu di u populu ! - ringhiò u Komsomol-terminator.
  Solu un ghjovanu cundannatu restava nantu à i so pedi.
  Margaret a in a stiva ancu scontru cù resistenza. In a strada hà abattutu un suldatu, ovviamente un beret verde. Gridavanu : " Man à manu !
  Margarita rispose cun un rugginu:
  - Bona Furtuna! - Eseguitu a tecnica di "double claw". In u risultatu, u collu di u berrettu verde era rottu.
  Aghju pigliatu granate, hè diventatu un pocu più sicuru quì, una decina di suldati apparentemente anu pruvatu à mette in pratica a regula di i scouts: sopravvivenza à tutti i costi. Margarita, però, hà ancu piaciutu stu ghjocu à a so manera:
  - Bon, bè, s'è tù insisti cusì. Andemu à u baseball, u vostru americanu preferitu, u rolu di un lanciatore.
  - Sè vo vulete, li possu vede ghjucà ! L'Aurora da i capelli rossi ridacchiò.
  - Ùn importa micca ! L'assassinu bionda ridava ancu più forte.
  - Sò andatu per u corridore, ci sò sempre cabine senza pulita. - A zitella di Komsomol si moveva dighjà, si sentenu brevi scoglii, eranu l'ultimi. L'aurora senza paura ùn s'ammucciava mancu, sbuffava fieramente u so pettu.
  - Sò cum'è un robot terminatore. - Solu in mè ancu i denti ùn restanu micca.
  A zitella di Komsomol falò in silenziu i scalini. Accende u riflettore infrared. Aghju verificatu e cabine. Sembra ch'elli sò sempre in muvimentu. L'agile Aurora scavalcò i cadaveri, saltendu cum'è una cerva o un ninja. Ùn vulia micca perdi munizioni, è hè vulata solu in a cabina. Ella marchjava cù un pugnale, è i nemichi si tacenu. Dopu à a prossima, tattica simili.
  Margarita ùn perde ancu u tempu, lanciando granate in un arcu curvo. Una splusione poi un altru. Un suldatu, battutu da shrapnel, scappò da u corridore è s'imbatte in un discu di boomerang.
  - È ancu questu quì ! Margaret hè stata sorpresa. - Cumu tutti amate u piccante.
  Davanti à ella lampò zombies ancora micca scuraggiati. Hà apertu u focu da una mitragliatrice israeliana, apparentemente pigliata trà i trofei, cù u formidabile nome "Armageddon". È apparentemente hà stendu qualcunu, i pallotti rimbalzavanu da i lati, anu cacciatu e macchie di sangue.
  Margarita hà pigliatu l'odore di u cadavere da i zombies, era chjaramente morendu più forte. Quì torna un colpo è frammenti di l'osse di un ghoul torna torna in.
  Margarita corse in giru à u corridore, sparendu da un M-18 catturatu. Peccatu chì avete da ricaricà. Ma pudete aduprà granate catturate. Ùn vi dispiace micca per u vostru propiu. A zitella li lancia in una manera peculiar, pigliendu e so gambe nude è di zitella cù e so dite.
  "Limoni" sò volati, torcendu l'intestini. I cadaveri sò visibili è tuttu hè tranquillu. Ùn ci duverebbe esse lasciatu vivu.
  Pare chì si sò calmati. - Dici a zitella Komsomol.
  Agile Aurora cunfirma:
  - Sò in strada. - U terminatore scout hà trattatu cù un altru gruppu. Avà i dettagli restanu. Cum'è una volpe chì caccia una lepre, corre versu l'ultima porta à manca. Ella hà ancu cantatu:
  - Un incubu regna in i mo pupulari, sarete schiacciati da un colpu d'acciaio ! Sparà l'ova di Rambo è macinu l'ossi ! Sorprendu tutti !
  Da quì, una granata vola in u corridor. L'Aurora feroce l'abbatte mentre andava. Esplosione, frammenti volanu. Un altru hà culpitu à u muru, hà rimbalzatu è volò in daretu cuntrullatu da a manu.
  Rumbled in l'apertura. Si sentenu urla. A zitella Komsomol hà guardatu in a cabina. L'ufficiale prova à coglie u so stintu. Una stampa terribili.
  Iè, avete punitu sè stessu. - Dashing Aurora hà finitu cù un sensu di misericordia. - In generale, in u mo parè, i granati ùn sò micca esteticamente piacevuli. Tuttavia, hè megliu cà un pugnu simplice. L'ultima cabina hè stata liberata! Cumu stai, Margarita ?
  - Trascinendu u prigiuneru ! - disse a zitella Komsomol. - Pare chì tuttu hè finitu.
  Aurora hà mandatu un indicativu attraversu a radiu, à ella:
  - Ascoltami Don Chisciotte. Avemu appena finitu l'operazione, tuttu hè sbulicatu, pudemu fà u sbarcu di a squadra.
  - Un sottumarinu in miniatura hè in strada. Ma ùn vi scurdate di trattà cù l'helicopteri Blink. - Sona cum'è una voce metallica, smussata, tagliente.
  - Di sicuru, li aspettemu digià. - Finì a bestia rossu.
  Tre "Sachkov" veramente ghjunti sò digià in avvicinamentu. Margarita è Aurora hà pigliatu un RPG - "supercobra", un analogu di RPG vinti nove è sei. Trè lanciatori di granate sò stati preparati. Hè impurtante chì u nemicu chjude a distanza è rallentà a velocità. Prima di tuttu, a "Net" prova di andà più bassu per esaminà i ponti è i banditi chì anu osatu à attaccà u megliu esercitu in u mondu. A versione mejorata di a Rete hà armi putenti, armatura micca male è trè eliche. Micca ogni cumplessu anti-aereu pigliarà, pudete vede cumu i missili termali tornanu. Chì ci hè male contr'à un turntable RPG? Ciò chì ùn hè micca autoguidatu. Dunque hè più difficiule di esce da ellu. Tuttavia, e ragazze piglianu u scopu, piglianu in contu u capu.
  Margarita prega di novu. Dopu tuttu, i boni sò in l'helicopteru. Dighjà a pelle sente l'agitazione di e lame. U toccu di u ventu hè piacevule è disturbante.
  - O, torna distrughjendu un"opera d"arte ! Una cunsulazione militare !
  Aurora allegra hà sorrisu:
  - Di tutte l'opere d'arti, sò i capolavori militari chì sò più fermamente fissati in a memoria di a ghjente è causanu più lacrime!
  - Diritta! Una pittura scritta in sangue : più luminosa chè l'oliu è svanisce assai più pianu ! - Margarita, trista da a crudeltà furzata, accunsentì. Allora tuttu hè cunsideratu, pudete sparà !
  - Chì a ghjustizia di u Texas sia fatta ! - Cum'è sempre, Aurora ùn hà micca persu u sensu di l'umuri.
  E cunchiglia strappavanu u ventre di e vitture. I turntables s'hè spezzatu in picculi frammenti. U diavulu di u focu hà sparatu da e duie mani à una volta, è dunque e trè vitture eranu cuparti.
  I frammenti ùn anu micca colpu à e zitelle, volendu passatu.
  Kara-132 apparsu in a distanza. L'aviò acquistatu da l'Argentina volava à alta altitudine. Anu sparati à i cechi, in u so volu folle.
  - Questu hè un altru abortu. Margaret hà nutatu. - U sminuzzamentu di a mente.
  U membru rossu di Komsomol accunsentì:
  - Pensu, iè ! Serà difficiule di sguassà da u RPG.
  - Pruvaraghju in ogni modu ! - Margherita, avà scurdatu di a gentilezza, era furiosa. - Ma da un altru lanciatore di granate più furioso è à longu andà creatu contr'à i tanki di reazione rapida. - U membru di u Komsomol bionda bionda hà dimustratu un'arma impressiunanti, chì pareva.
  - O forse pruvate e proprietà migliurate di "stingers"? - Offertu, scopre i denti da perle Aurora.
  - Hè peccatu di spende in una tale spazzatura ! margherita sbucò.
  - Tuttavia, ci sarà una manifestazione migliurata. Chì i nostri picciotti fighjanu à u stessu tempu. - L'orsu-terminatore hà lanciatu un pugnale cù i diti ciselati di a gamba, a punta trafitta ghjustu in l'ochju di l'omu neru chì prova à fighjulà da daretu à a pipa.
  - Allora solu un Stinger, è aghju da passà cù un lanciagranate. - Rispose un amicu brillanti.
  - Va bè, facemu cusì. Aurora si precipitò à u magazzinu. Un anzianu penalista mutilatu Dmitry Baranov, o un cadaveru vivu, passava davanti à elli, cum'è s'ellu s'hè espunutu apposta à balli. Probabilmente, cù l'aiutu di l'ultimu equipamentu di l'informatica, i zombies anu pussutu vede, malgradu a distanza. Mitragliatrici di grossu calibre chjappà, a maiò parte di e palle piovevanu. Ma ci sò ottu tiratori, è parechji millaie di balle erupte. Anu pugnatu u zombie, hè cascatu ! U suldatu assolutamente scunfittu bisbigliò:
  Aghju fattu u mo duvere !
  - Pare ! Induve hè l'Aurora ruggita, s'ellu ùn era per "l'armatura" ch'elli m'avarianu culpitu assai fà. Margarita guardò in daretu.
  - Sò quì ! - Una zitella Komsomol hà realizatu un lanciagranate Bumblebee è Stinger. - Avà mira.
  Margarita s'unì di novu cù a so arma, vide ogni muvimentu di l'inimicu, pressendu dolcemente u principiu. U prughjettu vola ! Ma u "Stinger" hà travagliatu, è si precipitò à u mira assai prima. L'arma americana hà splutatu cusì chì ancu un elicotteru vicinu hè statu riittatu. In u risultatu di sta circustanza imprevista, Margarita hà mancatu:
  - Terribile ! Hè a prima volta chì mi hè accadutu!
  - Hà cambiatu a traiettoria, ùn vi arrabbiate, zitella Komsomol ! - Murissi Dmitry Baranov.
  - Forse ! Ma a mo intuizione m'hà fiascatu. - Margherita era avà pronta à pienghje.
  - Prova dinò. Aurora hà incuraghjitu.
  Ma Kara-132, apparentemente, hà ricivutu danni da frammenti di un cullega arrubbatu, andò à u latu è hà cuminciatu à calà. Margarita, cunfusa cù l'angoscia, disse :
  "Forse hè abbastanza per avà!"
  A cagna di i capelli rossi cù boni atti ringhiò :
  - Va bè, hè ora di scaricà i Stingers. A strada hè chjara.
  Quasi simultaneamente cù e so parolle, un sottumarinu fece a superficie. Picculu, ma abbastanza voluminoso, quattru cumbattenti in vestiti elettronichi saltavanu fora cum'è una catapulta. Margarita sguardò à elli: sò vestiti in vestiti armati, ma ùn parenu micca cum'è i mudelli precedenti.
  - Carighemu " stingers " ? - Dumandò a bisnipote di Lomonosov è Stenka Razin.
  - U magazzinu hè apertu ! - rispose l'Aurora rossa. - Damu à tè !
  . CAPITOLU #10
  U cumandante di i paracadutisti, u culunellu, dichjara friddu:
  - Ebbè, carchemu prestu è pruvemu di trattà cù st'arma dilicata.
  Una zitella Komsomol marchjava longu u ponte, un fucile tedescu G-5 era stendu. Vicinu hè un altru cù un lanciagranate. Comu hè tipicu di Germania, hè abbastanza alta qualità, forsi ancu megliu cà l'M-18, o, in ogni casu, più affidabile. L'ultimu mudernu mudernu MG-8, ancu tedescu, hà finitu, ma micca d'interessu particulare per i circadori.
  I Stingers sò stati guardati in cuntenituri oblongi, accuratamente stowed, braced and padded with shock-absorbing nets, using a hydrolyzed cushion. Sò stati spartiti è riuniti. E ragazze di Komsomol attivamente aiutavanu i so armati. Unu di i scuperti era un RPG-49 inespettatu, l'ultimu mudellu.
  - Hè stranu chì ùn l'avemu micca spurtatu cusì. - Rivista u culunellu incaricatu di l'operazione. Allora si vultò versu e ragazze, rispose entusiastamente:
  - Ùn scuntrà micca donne cum'è voi in ogni filmu d'azzione. Centinaie di cadaveri è a cattura di una grande nave. Pensu chì prestu, un filmu serà fattu nantu à u vostru tema. - È un gridu di tronu. - Chjamanu Margarita è Aurora piatta a zona !
  Infatti, ciò chì ùn hè micca quì;
  Ci era ancu mudelli OG è PG migliurati, mudelli cù splusivi più putenti. In particulare, u PG hà utilizatu quattru tippi d'acidu, è l'induzione elettrica, chì hà permessu di lancià una onda splussiva, sfondendu l'armatura attiva multilayer in una direzzione più stretta cù una schermu anti-cumulative (E induve Margarita hà lettu tali fiction? ). Un pocu più caru, ma efficace.
  - "Pershing" hè digià anticu. - Aghju nutatu a figliola di Lomonosov è Korshunov, chì hà svegliatu una falsa memoria. - I tanki Powell più avanzati apparsu in serviziu, anu solu dui membri di l'equipaggiu, è si trovanu stendu. Assai simili à u nostru IS-10 Soviet, solu l'armatura hè un pocu più grossa. Hè stata una bona cosa per catturà.
  - Ùn tuttu pò esse pigliatu in a zona. Pigliaremu un pocu per l'Antartida. - scherzò, mandendu un splendore di sole cù i denti di Aurora. Ùn avemu micca paura di fretu.
  - A cunnoscu ! Margarita lampò i so denti perlati ancu più brillanti.
  Duranti a cunversazione, "Stingers" scaricatu. Eranu esattamente centu cinque. Cinqui duveranu ghjunghje in Russia, è u restu, dopu a trasfurmazioni, sò stati rimessi à i terroristi.
  E ragazze di Komsomol anu dumandatu à u culunellu:
  - Induve sò e petre ?
  Un cummattimentu espertu di e forze speciali spiegò ragiunamenti à e bellezze:
  - U fattu hè chì si sò purtati à a Russia Soviètica, perderanu rapidamente e so proprietà è ùn si sà micca quandu seranu restaurati.
  - Di sicuru ! - Cunfirmatu da orsi femminili Komsomol.
  Colonel Yuri (qui Margarita s'arricorda ch'ellu avia un cugnome divertente Petukhov!), Suggerì l'opzione Solonovy:
  "Allora lasciate chì stà cun voi per un pezzu. Solu dà u Sultan turcu micca sette, ma sei. Tuttu u listessu, ùn puderà micca aduprà amplificatori di armatura è stingers, è u livellu di cunfidenza in voi da i terroristi aumenterà.
  U diavulu ardente, sicuru, accunsenu cù sta pruposta:
  - Senza dubbitu. È chì petra lascià ?
  U Culonellu arrugò a so fronte alta, e rughe si strinsenu in u lume di luna cum'è ondulazioni di mare, è poi si lisciavanu. Tuttavia, hà pigliatu una decisione:
  - Quellu chì assorbe a radiazione, pudete avè bisognu. È i sei restanti torneranu à noi dopu chì u Sultan turcu hè finitu. U culunellu si passò a so manu nantu à a gola.
  Avà Margarita hà suscitatu interessu:
  - Quantu ci vole à rifà i Stingers ?
  U Colonel hà dichjaratu cun fiducia, strofinando a superficia spike di e so stivali nantu à l'erba gialla-aranciu di a zona.
  - Micca tantu, faremu questu cù robots-designers speciali. È agite u pugnu. A faremu in un"ora o in un"ora è mezu ! Vi faremu sapè.
  Saltendu, Aurora ridacchiò, scoprendu i denti:
  - Bonu, ma chì hè u nostru compitu ?
  U cumandante SWAT urlò:
  - Andate in cità, uccidendu tutti in u vostru caminu ! Cusì, debiliterete u gruppu pro-americanu "Constancy" è creanu più rumore. Iè, u Sultan turcu vi sarà grati.
  - Hè logicu? - I dui membri di u Komsomol dubitavanu chjaramente di l'idee.
  U coronellu di e Forze Speciali ridia duramente.
  - Avemu calculatu logicamente ! Allora Russian Rambo in faldes à caccia.
  - Ebbè, per avà, spergu chì ti distraremu i nemichi. L'ochji d'Aurora s'illuminavanu cù una luce malsana.
  - Avete bisognu di munizioni ? - Dumandò u culunellu di cummattimentu.
  Les deux musaraignes annulent d'accord.
  - Ùn ferà micca male, ancu s'è no avemu passatu più chè mille per dui.
  U culunellu à u cleru hà parlatu in un tonu struitu.
  - A manu di u donatore ùn falla micca ! Ùn vi ne preoccupate, u budget di URSH hè aumentatu significativamente.
  - Ma questu significa chì l'armata o i pensionati, i travagliadori in l'esfera suciale ùn riceveranu micca soldi supplementari! Margarita girò a faccia.
  U culunellu stessu hè diventatu incunificatu è annuncia cunfusu :
  - Finu à chì l'oliu ùn ci hè micca minacciatu. Hè assai bonu chì avete battutu u pebble da l'Americani. Quale sà, anu sappiutu ottene un oliu di prezzu, chì hà influinzatu negativu nantu à i nostri ingressu. Quì avemu ammaistratu tali cunquisti enormi è e plataforme chì pompanu carburante direttamente da a terra. - U coronellu hà lampatu stelle nantu à e bretelle.
  - Hè impussibile di chjamà un paese sviluppatu, in quale a maiò parte di i rivenuti di u bilanciu sò u petroliu è u gasu. - Margarita Korushnova hà nutatu in un tonu strettu. - Hè necessariu di prumove a scienza in l'esfera civile, altrimente tuttu va à u militarisimu.
  Questu hè ciò chì e donne fate. Avemu digià crescenu novi supermen. Chì pò cunghjuntà cù fibra, o ancu metalli liquidi. U Colonel fece una smorfia cum'è s'ellu avia mal di denti. Pigliò una gomma da masticare è l'infilò in bocca. A vista hè diventata infestata.
  - È dopu cum'è in "A Tentazione di Diu" o un altru nome "Più forte chè Diu Onnipotente" ! multi-teoiperplasma diventendu cum'è u Creatore! Margaret hà nutatu.
  U Cumandante chjusu l'ochji in cunfusione.
  - Ùn aghju micca lettu un tali rumanzu, ma chì hè theohyperplasma?
  E duie zitelle sbulicò à u stessu tempu:
  - Energia di u futuru ! Ciò chì era l'electricità di Jules Verne divintò fundamentalmente novi tipi di materia.
  Tuttavia, ùn avemu micca assai tempu per parlà. - Disse a zitella Komsomol, scarendu i "stingers" in a barca.
  - Ci vole à leghje "A Tentazione di Diu". - Dissi u culunellu, tremulendu involontariamente.
  - Moltu utile per a strategia di cummattimentu. Aurora hà nutatu. - In generale, a nostra terza guerra mundiale contr'à i Stati Uniti è l'Inghilterra hè stata purtata in modu cusì incompetente chì puzza chjaramente di tradimentu.
  - Ammetta chì era cusì ! I nostri generali ùn sò micca cusì stupidu chì ùn anu micca cunnisciutu ancu i fundamenti elementari di a strategia è a tattica. Rimarcò u culunellu.
  Perchè nimu ùn hè statu arristatu ? A dura Aurora strinse u pugnu vigorosamente.
  U culonellu murmurò cunfusu :
  - Ùn ci era un ordine puliticu, in più, ùn vulianu micca creà un precedente, e persone assai influenti puderanu soffre.
  - Una persona decente mette a ghjustizia - sopra à e relazioni familiari è amichevuli ! A lege per i nemichi è l'amichi deve esse listessa cum'è un maritu à una moglia! A prisenza di e diverse lege trasforma a ghjustizia in una prostituta ! - Dichjarò Margarita in un tonu perentoriu.
  U culunellu era veramente surprisatu :
  - Wow, vecu l'Ekaterina tedesca. Vulete un pocu di ghjustizia !
  - Vogliu a verità, l'ordine è, sicuru, a libertà ! - Disse, esclamendu Margarita.
  - Chì festa ? U culunellu hè stata surprised.
  - Di l'attuale nimu ! - A ghjovana bisnipote di Mikhail Lomonosov è Stenka Razin s'accende. Sellava u so cavallu. - Deve diventà un novu muvimentu duminatu da a ghjuventù intellettuale. È prima di tuttu, hè necessariu di luttà contr'à l'orientazione di a materia prima di l'ecunumia. Hè abitudine di rimpruverà à Hitler, ma sottu à ellu, l'industria, in particulare l'ingegneria, hà fattu un saltu colossale da zero. Riiscì à mudernizà u paese senza petrodollari. Sfurtunatamente, durante u tempu di Shtakh, una scumessa hè stata fatta nantu à l'esportazione di materie prime è l'impurtazione di bè di cunsumu, cibo. E, sfurtunatamenti, sta pulitica cuntinueghja finu à oghje. Puderaghju i scientisti i più ricchi di u paese. I prufessori oligarchi seranu a regula, micca l'eccezzioni. Inoltre, l'istruzione superiore ùn deve esse micca solu libera, ma ancu ubligatoria, è u direttore di una impresa deve avè una dissertazione, è deve esse rimessa à un computer chì ùn pò micca esse bribed. In generale, avemu da elevà significativamente u livellu intellettuale di i ghjovani per chì u principiu ùn domina micca: cumprà è vende!
  - Iè, parechji ancu cù l'educazione superiore cercanu u pane faciule, u settore di u cummerciu hè chjaramente sopracargatu. - U culunellu accunsentì cun un suspiru è aghjunse ancu di più tristu. - Un campu scientificu ùn hè micca tenutu in alta stima.
  L'armi sò stati caricati rapidamente. E ragazze di Komsomol anu travagliatu è parlatu à u stessu tempu:
  - Pensu chì avemu bisognu di restrizioni più strette per l'economia di u mercatu è. - Clever Aurora intrì in a cunversazione. - Chì ùn saria cusì super-riccu. È tandu un oligarca russu cù radiche ebraiche hà una furtuna chì subitu duie centu di i più ricchi in Cina.
  U culunellu era digià persu u so temperamentu, ma in u stessu tempu hà dimustratu raru moderazione:
  - Hè propiu, è ancu a maiò parte di i miliardarii ùn sò micca di naziunalità slava. Ci pensemu, è pruvemu à pizzicà.
  - Pizzicu debule ! Iè, hè necessariu un diserbazione curretta quì. Margaret hà oppostu. - Ebbè, tutti i "Stingers-crackers" scaricati hè ora di batte u nemicu.
  Nantu à a riva, anu digià cunnisciutu di l'attaccu è i Yankees anu riunitu forze. A morte di l'helicopteri dimustrava l'inimicu, sò assai forti, è l'Americani ùn sò micca una nazione cusì per sfondate in l'infernu. Eranu pronti à chjappà di sicuru. Inoltre, u gruppu "custanza" tirava e so unità.
  In questa situazione, avete bisognu di attaccà sè stessu. Allora ci sarà un vantaghju. Hè solu cumu per andà in capu o fà una manuvra di deviazione. Margarita Korshunova hà suggeritu:
  - Andemu drittu à u portu è tumbemu tutti quì !
  - Ùn hè micca una mala idea, ma pudete cascà immediatamente sottu u focu di pugnale. Offre una versione più suave. Deviazione rapida, entrata da u latu di a furesta. - Aurora hà fattu un cerculu cù i so pedi nudi, è poi riproduce u pentagramma.
  - Vale a pena perde u tempu ! ? - In a voce di u scientist Margarita sonava scetticismu.
  - A notte d'inguernu hè abbastanza longa. Aurora hà oppostu. "Inoltre, u nemicu ùn deve micca sapè chì ci sò solu dui di noi. Hè necessariu di creà l'illusione chì l'attaccu vene ancu da u latu di a terra, cum'è s'ellu ci sò grandi forze contru à elli.
  - Sta volta, sò d"accordu cun voi, andemu ! - Margarita hà purtatu subitu u stabilimentu di natazioni per cumbatte a preparazione.
  E ragazze di Komsomol si movevanu à alta velocità in una barca inflatable. Soldati sempre invisibili, per surviglianza virtuale è radar.
  Tagliendu l'aria, anu sguassatu parechje navi è, passendu l'edificazioni, si trovanu in acque più libere. In a strada, sò stati scontri da i squali mutanti, ma à u cuntrariu di l'Anaconda, e ragazze di Komsomol ùn anu micca puzza di sangue. Dunque, ùn anu micca pruvatu à attaccà. Inoltre, Aurora hà lanciatu un boomerang di discu cù i so pedi nudi:
  - Ch'ellu li dà un novu scopu.
  Ferendu u squalu, hà cacciatu una fontana di sangue da u so corpu. L'animali si strinse, è i so cumpagni si sbattevanu subitu cù e so mascelle retractable è i fangs di mammut. Paria spaventosa, e bestie monstruose impalavanu u so amicu, ella sbattò in risposta cù una zanna, colpì. U sangue verdu è grassu si sparse nantu à a superficia. I predatori sò entrati in a battaglia, è u numeru di crippled cresce; sò stati à u turnu finitu da altri.
  - Wow, Margaret ! Ma sò faciuli di trattà. Pigliò, ferite unu, è u restu si mutilerà. - Aurora spruzzò forte è pistò i so pedi nudi.
  - Vidite chì a moralità di u diavulu ghjoca un rolu. Ùn ci hè bisognu di pridicà l'odiu per u vostru vicinu, è u desideriu di finisce i debuli. Biancaneve u Terminator fece l'ochju.
  Ùn avemu micca cumbattutu i debuli. - Aurora, scintillanti d'ochji smeraldi, disse assai fiera. - Ci era quattrucentu ottanta di elli contru à noi dui, è ci hè una battaglia avanti cù almenu duimila, di quali trècentu cinquanta sò selezziunati forze speciali chì anu passatu per l'Iraq, l'Afghanistan, a Somalia. È altri cumbattenti ùn sò micca senza sperienza.
  - Un avversariu forte, tempera u corpu è a vulintà, ti rende più forte - un debbule corrompe l'anima è debilita u corpu, ti rende più debule ! Allora u modu duru dà una vittoria assai più faciule! - disse a sàvia Margherita.
  Bypassing u portu di a zitella Komsomol, andemu à u canali. Ùn era micca luntanu da u portu, si sente ancu i battelli canticchianu. I guerrieri scout eranu in u canali. Era abbastanza longu è stranamente si torceva. In u caminu, e ragazze di Komsomol guasgi anu in una anomalia. Curvava l'aria cum'è una primavera trasparente. L'insetti volavanu versu ella è s'hè lampatu cù caviar brillanti. Tuttavia, hà attrattu criaturi alati.
  - Hè qualcosa cum'è un annihilatore di mosche. - Aurora attirò l'attenzione, lampendu i so tacchi nudi.
  - Forse un tipu di radiazione attrae insetti. Sentu e vibrazioni ultrasoniche di l'aria cù a mo pelle. - Margarita s'hè addivintata ancu cobarda.
  - Un novu prublema per noi ! In generale, sta strana natura di a zona pò purtà à un attaccu di cori. - L'ironia sonava in a voce di l'Aurora ardente.
  - Tù è eiu avemu dui cori, cusì ùn moreremu micca subitu ! - Margherita hè diventata allegra - Hè bè quandu ùn site micca bè umanu.
  U diavulu ardente gridò à questu:
  - D'accordu ! È tandu avissi statu à u fornu, è ancu incinta !
  In ogni casu, e zitelle anu da piantà, alluntanassi da i strappi, alluntanassi parechje volte, calci in daretu.
  Daretu à una anomalia, hè apparsu subitu un altru, sta volta un ovale intermittente. Tuttu chistu hà fattu u muvimentu difficiule. Tuttavia, passavanu, davanti à elli ci era una semblanza di un flussu.
  Hè difficiuli di cullà, ci hè u trafficu chì vene, ma ùn ci hè micca anomalie. E impronte nude restanu nantu à l'erba coperta di brina.
  E ragazze di Komsomol si fermavanu prima di lascià. Pò esse vistu cumu parechji capi di "cabbage" currenu. I pianti mutanti ùn anu micca vistu e ragazze quasi indistinguibili, un paru di elli s'imbattiru nantu à i stivali (u Guerrieri di l'Orsu avianu ghjustu à mette i so scarpi per ammuccià l'odore), ma apparentemente cunvinta ch'elli eranu inedible, si sò cascati daretu.
  - Ci tocca à natà un pocu avanti ! - Disse, scacciò u sorrisu bestiale Aurora. - Ci piattaremu a barca.
  - Purtatela cun voi ùn hè micca utile ! - Margarita Korshunova accunsentì.
  Fà un mutore di jet silenziu ùn hè micca un compitu faciule per i diseggiani, ma u cuttlefish usa u listessu principiu, è hè un cacciatore di prima classe.
  Truvà un locu nascostu in modu chì un frater aleatoriu ùn afferrà micca ùn hè micca cusì faciule. A tana di una bestia periculosa hè più adatta quì. Per esempiu, un ratu castor. L'animali hè periculosu, hè difficiule di tumbà è a dimensione di un cinghiale. Micca squame di lana, un frare nurmale ùn si ferma à a so tana. In particulare di notte. Allora e zitelle ragiunavanu, ammucciendu una barca gonfiabile, in a simiglianza di una sacchetta. Induve l'arbureti pende nantu à l'acqua da sopra. Era quì chì e zitelle anu lasciatu u so tesoru, disfrazatu cù rami di machja.
  - Ben ammucciatu ? - dumandò Margarita, fendu esercizii in viaghju.
  - Sin'à a matina stende, è à l'alba ci lavaremu ! Aurora furiosa hà drittu a petra cù u so taccu.
  - È s'è u ratu-raccon caca ! - Guerriero arrugatu-membru di Komsomol.
  - Tiremu ! A so pelle hè più forte chè quella di un alligatore è hè assai apprezzata. Aurora fece l'occhi di smeraldu cum'è un zitellu.
  - Vendemu ! Cambiemu u nostru disfraz, è nimu ci ricunnosce ! - Margarita Korushnova pruvucò a so lingua.
  Aurora ringhiò.
  - va bè !
  E zitelle si arretranu un pocu, cum'è u ratu-raccon stessu apparsu. Si congelanu, decisu di mantene a bestia viva per u mumentu. In certi modi, s'assumiglia à un banditu chì hà tombu una famiglia, ma hà liberatu un acellu da una gabbia. Rat-raccoon hà fiascatu à catturà l'odore quasi indistinguibile di e zitelle, in più, era pienu, dopu avè tastatu a carrugna, andò à lettu.
  U so roncu inusual s'assumiglia à u cinguettu di un violinista mediocre.
  Li fimmineddi Komsomol pruvò à muvimenti prestu, è à u listessu tempu nimu hà vistu, u muvimentu era cusì sicretu. Hanu ancu toltu i so stivali.
  Aurora, a piedi nudi, hà dumandatu à u so amicu, è micca per u scopu di ottene infurmazioni, ma solu per allevà a tensione:
  - Ebbè, cumu si riesci u detour ?
  Margarita hà rispostu senza scunnià:
  - À moins qu'on ne rencontre des anomalies.
  U diavulu ardente si mette u dito à e so labbra :
  - È quì hè unu di tali strisci.
  Anomalia perla da sottuterra. Ella hà ancu alluntanatu a terra. Cum'è una mole gigantesca, sabbia rammed, argilla, erba. Spingu fora qualcosa slimy cum'è l'oliu. Dopu avè principiatu à smack.
  - Hè disgustatu ! - disse l'aurora ardente. Hè cum'è dui porchi chì si basgianu.
  Anomaly li hà intesu è si trasfirìu à e ragazze disturbate.
  - Andemu à i lati ! - urdinò Margarita.
  Agile Aurora ùn hà micca capitu:
  - E perchè hè questu ?
  Biancaneve u Terminator sghignazzava.
  - Facemu caccià dui lepri !
  A zitella Komsomol hà dimustratu a so lingua, hà pigliatu una vespa cun ella è a masticava, hè stata divertita da una tale pruposta. I scouts si sparghjenu, è l'anomalia si congelava. Si tremò un pocu è cuminciò à cascà, una piccula fiamma passava per una pozza d'oliu. In ogni casu, appena s'hè illuminatu, hè ancu prestu prestu.
  - Questu ùn hè micca Piromania ! - Aghju nutatu, strintendu Aurora scalza è subitu saltà, torcendu in una capriola in daretu.
  - Iè, l'anomalia di a Piromania pò causà una catastrofa ! Margaret accunsentì. - Avà più veloce avanti, è cusì perdemu u tempu.
  Appena e zitelle Komsomol andonu prufonda in u grossu di arbusti in boccioli, arburi, lianas mutanti intrecciate, sò stati circundati da a bughjura quasi impenetrable. Solu l'cortezza di l'arburi brillava, dendu à u paisaghju una sensazione ominosa, d'altru mondu. In ogni casu, e ragazze ùn anu micca bisognu di monoculari di visione di notte, questu hè per i debbuli, e persone chì ùn sò micca capaci di decisioni indipendenti è vedenu in u bughju. Aurora guasgi sbattò un arbre, a retroilluminazione radiuattiva facia a distanza illusoria, spessu ingannendu cù a distanza.
  - Diavule! - U diavulu ardente hà citatu abbastanza bè u impuru. Sembra chì ùn ci hè micca anomalia, ma a luce hè curvatu.
  - Hè fosgenu è fosforu ! - Dichjarò Margarita, è si torciò u so collu graziosu. Dopu tuttu, spessu cambianu i paràmetri di l'aria.
  - Dunque ci vole à piglià in contu ! - Aurora Rossa accunsentì cun ironia pocu piatta.
  U guerrieru hà agitu a manu per l'aria.
  - Prima lentu, poi abituati.
  E ragazze di Komsomol acceleranu gradualmente, mentre pruvate micca di cracke ancu cù un nodo sottu à a sola. Temenu micca tantu l'osservatori casuali cum'è diverse creature chì puderanu reagisce à u sonu.
  À u primu era seccu, ma dopu chì e zitelle trasfirìu l'arbureti, una vera cascata hà versatu nantu à elli!
  - L'acqua, supponi, hè pisanti ! suggerì Aurora.
  - Dieci per centu di sicuru ! Margaret accunsentì.
  U diavulu ardente hà abbattutu l'insetti cù un taccu d'ipertitanium è spressu a so opinione:
  - Dunque, a rugiada hè cusì grande è ùn si evapora !
  Clay campava sottu à e sole di i so stivali. U so culore hè un inusual verde-violeta, cum'è un sepulcru. Questu ùn era micca in ogni locu in a Terra, fora di u locu di a zona.
  I gammi anu pruvatu à sparte nantu à i lati, ma i chjassi sò istantaneamente superati, chì facilitò a ricunniscenza. Hè solu difficiuli di spustà, si appiccica à i scarpi, furzendu à perde u sforzu. Aurora è Margarita anu ancu ingullatu una barretta di cioccolata cuncentrata. L'erba era rara, è era principarmenti predatori. Si arrampicò nantu à l'argilla, è pruvò à catturà l'insetti. L'intricacies di alti lianas, arbusti, rami, foglie, à volte inodori, è à volte cù un aroma forte.
  - E d'induve sò i creepers ? - dumandò Margarita. - Hè una zona temperata.
  - U risultatu di una mutazione, radicà. Inoltre, a zona hè più calda chè in questu! Circa quindici gradi. Hè più caldu quì in l'estiu chè in l'Africa equatoriale. O micca nantu à a stessa temperatura. - Bella Aurora arrugò a so fronte, apparentemente pruvendu à ricurdà ciò ch'ella leghje una volta.
  Margarita hà dettu assai cunfidendu:
  - Ùn hè nunda ! Almenu per noi.
  L'Aurora, a gambe nude, si voltò in l'aria, fendu capriole è lamenta :
  - Semu orsi di Komsomol è questu dice tuttu !
  - M'arricordu ch'èmu stati purtati in qualchì modu in u Sahara. Aghju passatu una settimana senza manghjà è beie, aghju fattu u mo modu longu à a sabbia, chì brusgiava una padella scalza cum'è nantu à una stufa è nunda hà sopravvissutu ! - Aghju nutatu, lascendu scintille fora di i mo ochji (è micca figurativamente, ma literalmente !) Margarita. - Solu di sicuru piacevule, ùn era micca abbastanza.
  - Ben intesu! l'aghju passatu ancu ! I pedi s'abituanu rapidamente, ma solu prucedimentu dopu. È a pelle scurisce in u sole. - Cunfirmatu, allegru è ghjucatu cum'è un gattu di Viria Aurora.
  - Ùn mi piace micca quandu u corpu hè biancu, mi pari troppu pampered. - Margherita ùn fece finta di fà una smorfia.
  - L'abbronzatura di cioccolata hè di moda avà. - U diavulu ardente sgrossava i denti di a pantera. - Significa chì avete soldi per andà in u Sud.
  E zitelle guasi scappavanu di l'intricacies di a jungla di Chernobyl. Passatu u bancu di un largu canali era situatu. Un arbusto densu, spuntendu e radiche, un platanu mutante, cù e so foglie larghe - hà creatu una pusizioni chjusa cunvene.
  Margaret esclamò:
  - Ebbè, eccu Vizhnitsa davanti à noi.
  - Iè, una antica cità suviètica ! Perchè l'Ucraina hè fiera, hè diventata quasi un paese separatu in l'Unioni Suviètica. Dopu tuttu, avemu statu in guerra cun elli per seculi ! Hè per quessa chì l'URSS vincìu, è avà l'Ucraini sò i nostri fratelli. L'Aurora Rossa allargò i so braccia è pruvò à piglià.
  - È prima ci eranu fratelli russi per elli. Ogni zitellu sapi chì Kiev hè a mamma di e cità russe. - Disse, surridendu più largu Margarita. - Eranu uniti da a fede sacra ortodossa, è e radiche slave. Diu stessu hà urdinatu chì l'URSS sia un statu unicu. Ma Bandera hè ghjuntu è hà fattu u bedlam - resultò esse una guerra. Tuttavia, avemu vintu.
  - L'ordine hè custruitu nantu à una fundazione induve u cimentu hè a fede, è a sabbia hè a vulintà! È per questu, parechji villani devenu esse piantati! - Rispose Aurora chì ringhiava ferocemente.
  Vede a cità ùn hè micca difficiule. A fossa hè chjappata quì, ùn hè micca un prublema di attraversà u bastione. I casi sò soprattuttu vechji, edifizii di cinque piani sò visibili, è grattacieli di l'era stalinista. E ragazze anu digià visitatu l'edificazioni muderni. Allora Margherita si ricurdò:
  - Ci tocca à caccià diciottu figlioli, nò ?
  - I nostri picciotti aiutanu ! Creemu un tali panicu in a cità chì ùn puderanu micca seguità i nostri muvimenti ! Barefoot Aurora scuzzulò u so fucile.
  U guerrieru biancu di neve si guardò attornu è, tagliendu una zecca di zanzara, calendu a voce, dumandò :
  - E s'ellu si vultò ?
  U diavulu ardente rimarcò logicamente:
  - Cuntu nantu à a so avidità elementaria. Inoltre, aghju da chjamà issa nana. Supportaraghju u so spiritu di cummattimentu.
  Margarita Korshunova ringhiò senza intelligenza:
  - Hè megliu à fà lu cù una bona slap in faccia.
  Aurora, cù una corsa rapida di i pedi di i so pedi nudi, hà fattu un numeru cù i buttoni è disse à voce alta:
  - Si prontu!
  - Iè, ma c"era un tali guazza ! - Aghju intesu un sguillatu magre in risposta.
  - Ùn disperate micca sottu à u guise induve hè più faciule per piglià. Inoltre, nimu ùn saria sorpresa da l'absenza di i zitelli dopu una notte cusì tempesta. U diavulu furnutu è rossu abbassò u tonu.
  - D'accordu ! Ùn saranu più à noi ! - U nanu purred - un specialista in kidumping.
  - Aspettateci, ùn importa ciò chì succede ! Forsi aghjunghje un altru cinque per centu. Aurora disse dolcemente.
  L'ultimi parolle avianu un effettu magicu. U banditu stupidu roncò:
  - Aspitteraghju, ancu s'è a fine di u mondu vene !
  L'Aurora fresca, cù un alzà è abbassà ironicu di ciglia lunghe, pinsava: "Qualcosa chì questu mi ramenta à Ghjuda chì aspetta un palu di tremulu".
  - Ebbè, avà batteremu l'Amiricani è i so sbirri.- disse l'Aurora d'occhi verdi, decisa.
  - Sapete chì ùn possu pardunà à l"America in ogni modu ? Galina strinse i pugni.
  - Chì ? - Un membru sorpresu di l'orsa rossa-Komsomol.
  - Bombardamentu di e nostre cità è giapponesi ! Questu hè a barbarie ! Aghju ancu scrittu puesia ! - Margarita hà scuzzulatu a so granata, è ancu cun una tale rabbia chì un saccu tutale di insetti mutanti furry cascò.
  Aurora si alzò, felice:
  - Cantemu ! Questu hè interessante.
  E Korshunova cantarà, a so voce, cum'è sempre, hè più altu ch'è l'Himalaya di lode;
  A Stella di a Patria hè datu da u Signore,
  Credimi, ella hè più radiante chè u sole !
  Tu sì u mo paese nativu -
  Sapete per voi, u core batte di tristezza !
  
  In tè, simu membri di u Komsomol cum'è l'aquile,
  Schiacciamu i nazisti è spazzamu i rottami !
  Avemu ancu riesciutu à Jupiter,
  Cresce i frutti - un paradisu irrealizabile!
  
  Venus hè u locu per l'amore
  In Marte, u sintimu di un guerrieru hè u più altu!
  Rompe e catene di u male, i dubbiti,
  Dopu tuttu, Diu vole fà u megliu!
  
  Distrughje a pressione còsmica
  Pigliamu u mento cun un ganciu forte !
  U nemicu serà sfrattu da u putere di u mondu,
  È i Junkers sò stati abattuti cù un arcu di i zitelli ordinariu!
  
  Allineamentu unu - pigliate è vincite,
  Ùn pudemu micca sapè un altru risultatu!
  È ùn strappate micca u lupu di u Reich,
  Pigliate una baionetta in faccia da un cumbattante!
  
  È a baionetta ùn vi cunvene micca per u futuru,
  Avemu da aghjunghje dinamite à u bulldozer !
  Volu cusì veloce
  Quandu u pruletariu chjappà u martellu !
  
  U prossimu muvimentu passerà cum'è un uraganu
  È a fine di u ghjocu serà un cumpagnu vincitore!
  Dopu tuttu, a nostra furia hè un vulcano pazzo,
  Massacre nantu à u bastardo, un ghjattu terribili !
  
  Avemu chjapputu i ticks in Berlinu,
  Parigi hè libera sottu a bandiera russa!
  Simu figliole di a Patria è figlioli,
  Quandu avemu festa, manghjemu u meli cun gusto !
  
  Foggy Albion hè avà cum'è un fratellu,
  New York hè stata cum'è una torta nantu à un platu!
  A nostra bandiera rossa è scarlatta di culore di papaveru,
  Sottu, tutte e persone cun libertà sò felici !
  . CAPITOLU #12
  Oleg Rybachenko hà ancu un sognu chì ùn hè ancu simplice, ma maravigliu. Cum'è s'ellu è Dima cuntinueghjanu a so carriera militare;
  I dui si sò firmati cum'è vuluntarii in a divisione SS di i zitelli, furmatu da u Führer dimòniu. Sembra chì in questa realità, Hitler infine si n'hè andatu. True, invece, hà avutu a prudenza di ùn inizià una guerra senza speranza cù l'URSS.
  Per d 'altra banda, perchè u zitellu ùn averebbe micca indurimentu militare ? Perchè duveranu lascià l'infermiera è baschjà cum'è barchuks?
  Oleg Rybachenko è Dmitry, cù l'altri picciotti di u battaglione junior, volanu in Africa. U trasportu tedescu di sei mutori puderia purtà sin'à dui centu paracadutisti armati. Ma ci era un battaglione sanu di trè centu cumbattenti di a versione più ghjovana di a Ghjuventù Hitleriana. Trècentu picciotti di circa dodici anni, apparentemente ancora abbastanza soffiatu nasu, ma in a rialità eranu carusi specialmente selezziunati chì avianu digià ricevutu una furmazione militare micca debule.
  U Führer hà vulsutu quant'è più adolescenti pussibule à participà à a guerra. In Africa, i principali forzi britannichi sò digià stati scunfitti, ancu s'ellu ci sò sempre guarnigioni forti in Sudan. True, e truppe coloniali ùn sò micca cumpletamente affidate, è in fattu, l'unità britanniche. Ùn sò micca esattamente inglesi. Ùn sò micca cusì bè armati, soprattuttu cù tanki, pruvate, cusì trasfiriu l'equipaggiu in tutta a metropole. Per quessa, u risicu di grande perdita in i picciotti hè minimu. Hè suppostu esse à u livellu di l'esercizii tattici cunvinziunali, è a ghjovana generazione hà da guadagnà sperienza in guerra.
  Oleg Rybachenko è Dmitry sò fluenti in alimanu (u presuntu nemicu), è ancu in inglese, spagnolu è francese. A so scola hè ancu elite è i zitelli sovietici, in teoria, duveranu esse i più intelligenti.
  Un picciottu tedescu, apparentemente unu di i capi, altu è musculus Hans Feuer strinse a manu è disse onestamente:
  - Ùn avemu micca aspittatu chì i Russi ponu esse cusì forti è intelligenti. Per esempiu, sputate u nostru modu cum'è tedeschi di prima classe !
  Oleg Rybachenko hà dettu modestamente:
  - È ciò chì hè cusì sorprendente. Forsi avemu a lotta, ma s'è vo andate in ricunniscenza è ùn cunnosci micca a lingua tedesca, quantu infurmazione vi cullà ?
  Hans accunsentì:
  - Hè vera! Ma in generale ci hè statu insignatu chì site subumani russi. I slavi sò una tappa di transizione trà e scimmie è l'omu. Questu hè, in quantu à u sviluppu di l'intelligenza, u Russu hè un pocu più altu ch'è una mascota.
  Dimitri strinse i pugni in furia.
  - Iè, possu incrustà per tali parolle.
  Hans rispose coraggiosamente, stringendo i pugni:
  - Solu a scelta di l'arme hè à mè. Cù i guanti, site u campionu di a Mezza Munnu, ma chì ne dite di un duellu cù nunchucks ?
  Dmitry era surprised:
  - È chì hè ?
  U zitellu d'elite tedescu vulia risponde, dimustrà a so erudizione, ma Oleg Rybachenko era davanti à ellu:
  - Questu hè un strumentu agriculu, chì in Cina chjappà i fasgi. I Mongoli-Tatari anu pruibitu à i Cinesi di portà l'armi, cusì anu trasfurmatu stu dispusitivu innocu per l'esterno in un club mortale. Un sistema sanu di cummattimentu nantu à i nunchucks hè statu sviluppatu. Dopu fù aduttatu da i Giapponesi à a fine di u XIXmu seculu. Probabilmente, andò da elli à e truppe SS.
  Hans hà rispostu:
  - Micca certamente in questu modu. Dieci anni fà, u Gran Führer hà invitatu parechji guru da a Cina, urdinendu chì a scola di cummattimentu à a manu di u Terzu Reich sia a più avanzata in u mondu. Ùn ci vole micca à pensà chì noi tedeschi, essendu a nazione più alta, ùn vulemu amparà nunda di l'altri populi. A nostra scola militare tedesca esige chì u fattore umanu sia cunsideratu quantu pussibule.
  Dmitry annuì vigorosamente, cunfirmendu u pensamentu:
  - È ancu u suvièticu. Stalin hà dettu - a tecnulugia durante u periodu di ricustruzzione decide tuttu! È dopu, in u sicondu pianu di cinque anni, hà sviluppatu l'idea - i quadri decide tuttu!
  Oleg Rybachenko hà dettu altrimenti:
  - Devu dì chì tuttu ùn hè micca bè cù u fattore umanu. Per esempiu, u livellu di furmazione tecnicu di i suldati in l'URSS hè in daretu. Ma in generale, simu grandi!
  Hans hà suggeritu:
  - Vulete ghjucà à Hitler-hash ?
  I picciotti sovietici sò stati sorpresi:
  - È chì hè ?
  Hans fece l'occhiolino.
  - L'ultima invenzione di u Gran Führer. Cum'è i scacchi, chì hè ghjucatu micca da dui, ma da quattru, dui da dui. Ma nantu à una tavola di quattru centu cellule. Hà tanki, è fucili autopropulsati è navi di battaglia. In totale, ogni figura hà quaranta, è un totale di centu sessanta. Certi si movenu cum'è i scacchi, altri micca. Plus qualchi altri innuvazioni... Per esempiu, un tank è un battleship pò esse abbattutu solu da i tanki, fucili self-propelled è Links, è infantrymen o inseme, o s'ellu ghjunghje sin'à una certa linea, rinforza i so armi. In generale, u ghjocu hè assai difficiule, micca cum'è i scacchi.
  - Mostrala. - Dumandò à Oleg Rybachenko.
  Hans pigliò una tavola plegable da u so saccu. Era incurvatu è abbastanza compactu. I figuri sò magnetizzati. Quaranta uguali ognunu. U bordu stessu hè abbastanza cunservatore, un rectangulu. I reguli sò interessanti, in particulare, quasi tutti i pezzi ùn anu micca colpi cum'è si movenu, fora di i tanki. Puderanu tramindui batte è marchjà cù una cattura.
  Comu s'aspittava, a pezza più forte hè a corazzata, u più debule hè l'infanteria ligera. I fucili autopropulsati sò stati quì, è quale hè interessatu in l'aviò, è unu à un tempu, ma dopu un aviò d'attaccu, un cumbattimentu, un bomber è un hydroplane. In più di i navi di battaglia, ci sò ancu distruttori. L'infanteria hè ancu diversa, mecanizzata, simplice è cavalleria. Questu hè, ùn hè micca faciule per capiscenu e regule. Oleg Rybachenko hà dettu immediatamente:
  - Innò, stu ghjocu di scacchi ùn pò esse battutu in pupularità. U livellu di difficultà hè ghjustu sopra u cima!
  Hans accunsentì:
  - Iè, ùn serà micca faciule di sviluppà una strategia quì. È ùn pudete micca scrive libri intelligenti. Ma questu hè per l'ariani!
  Dmitry accunsentì:
  - Iè, per l'ariani ! Ghjuchemu !
  Oleg Rybachenko hà avvistatu:
  - Ci sarà pocu piacè !
  Hans invitò un altru picciottu è dopu avè furmatu un coppiu, cuminciò à ghjucà contr'à i picciotti. In questu casu, aghju sceltu marrone. Oleg è Danka sò naturalmente rossi!
  U ghjocu ùn era micca veramente eccitante in prima, ma dopu i picciotti si sò implicati. Oleg Rybachenko, cum'è un stratega natu, hà pigliatu l'iniziativa è cuminciò à spinghje i nemici da i fianchi. In u ghjocu di u Führer, in generale, ùn ci era micca rè, è u quartier generale puderia esse spustatu senza perde un turnu.
  Ma i picciotti ùn anu micca permessu di ghjucà. Un alarme sonò...
  - Attaccu à l'aria !
  I picciotti si precipitonu subitu à l'oblò. Ancu s'è i finestri eranu stretti, ùn pudia micca vede bè per elli, è ci era ancu una crush.
  L'aerei di sbarcu volanu in una colonna, è di sicuru cù scorta di cumbattenti ben armati.
  Ùn ci era più di una decina d'inglesi. I Spitfires, videndu chì i tedeschi anu apertu più focu di mitragliatrice, circannu di culpisce da una longa distanza. Ma anu avutu a risposta elli stessi. Trè aerei di a Royal Air Force cuminciaru à fumà, è u restu fughjenu.
  I picciotti fischiavanu forte, ma nimu hà ghjuratu obscenities - disciplina. Ma si chjappàvanu cù e so stivali è lanciavanu una quantità di scherzi salati.
  Di sicuru, u trasportu ùn pò micca perseguite i cumbattenti, a diffarenza di a velocità hè un ordine di grandezza, cusì i picciotti avianu da calmà è vultà à a so attività. Certi anu ancu cuminciatu à fà push-ups da u pianu, altri à fà a stampa.
  Tuttavia, Oleg Rybachenko era cusì inspiratu chì cantava, cù una voce capace di caccià micca solu u rè, ma l'imperatore di i bugiardi (Hitler!);
  Volemu in una battaglia dura è mortale,
  Pioneers - figlioli di u cumunismu!
  U nostru Signore Svarog hè sempre cun mè,
  Scupritemu i fundamenti di u revanchismu !
  
  Avemu curaggiu è perseveranza
  Ogni macchina sà cumu assemble!
  Una furiosa scunfitta aspetta i Nazis,
  Ùn porta micca Fritz sciocchezza !
  
  Vicinu à Mosca, a Wehrmacht hè stata fermamente battuta,
  Avemu dimustratu un bravu valore!
  Parasite slippery hè struitu
  Avemu vintu, cuntemu subitu !
  
  Chì pò fà Fritz dopu ?
  Solu zampe in cima - rinuncia rapidamente!
  È Adolf in gola - un Spitz sharp,
  Chì u sumere clown ghjucà u rolu !
  
  U nostru rolu hè di soffià u cornu vittorioso,
  Riunite e legioni rosse !
  È tagliate senza pietà i capi di l'aggressore,
  Almenu sò ghjunti in fronte direttamente da a scola !
  
  Battemu i rettili, cum'è s'elli sò nati da Marte,
  È in ogni locu i Fritz dumandanu pietà !
  Semu i figlioli di i grandi, induve tutti i paesi uguali -
  Lasciate appruvà a marcia da l'icona di a faccia!
  
  Hitler hà pensatu à catturà a nostra Terra,
  È avà hà un colpu sottu à u so bang !
  Dopu tuttu, i tedeschi vulianu trasfurmà tutti in un ghjocu,
  È sò stati posti da un zitellu simplice!
  
  Ciò chì hè accadutu à u "Tiger" - andò in metallo,
  Da ellu cucineremu samovars cù tè dolce!
  U Fritz hà pigliatu - una scunfitta ripida nantu à i corni,
  Semu in Berlinu in un maghju radiante è caldu !
  
  È Adolf diventò un ciclu invece di una cravatta,
  Strettu u collu di u boia nemicu !
  Una pena pesante curria per i so peccati,
  È avà pistu a Germania cù i tanki !
  
  U Gran Stalin stessu hà premiatu u membru di Komsomol,
  Hà datu l'ordine - una grande stella di "Vittoria"!
  Quantu mettemu - à a Santa Patria di e forze,
  Chì i nostri babboni si rallegranu in u mondu dopu !
  Hè stranu, ma per una canzone cusì sediciosa l'anu applaudiatu viulente - tutti quì sò completamente numb, o chì?
  Quandu Oleg Rybachenko hà finitu di cantà, u sognu hè stata interrotta, è sò stati risvegliati di novu, sta volta micca in u modu più usuale, ma pigliatu è spentu cù acqua fridda. Dopu à quessa, di novu, sti catene, chì avianu pienu di terribili abrasioni nantu à e mani, è a culonna hè stata guidata ... Ùn m'anu ancu datu u colazione! Round ! Hè cusì, i tedeschi sò stati in u locu, è i prigiuneri si movevanu pianu pianu longu à a strada circundante. Chì ghjè u significatu di questu ùn hè micca chjaru. Strada pavimentata cù asfaltu è ciottoli. Qualchi ore dopu, i tacchi nudi cuminciaru à brusgià è prurizia viulente. Parechje di e ragazze sanguinavanu.
  Allora, ancu s'ellu era ancu assai luntanu da a sera, senza cerimonia l'anu cacciatu è in fretta l'anu strappatu, urdinatu di stenderà.
  Oleg Rybachenko è u restu di e ragazze anu ubbiditu in fretta. E ancu s'ellu ùn aghju micca intesu di dorme, l'arme di u diu di u sonnu è e visioni di l'Ipnosi (chì l'Omnipotente Zeus stessu hà fattu per chjude l'ochji !) s'arrogliavanu di colpu, è inevitabbilità.
  È dinò, i picciotti pionieri in affari militari onorevoli, ancu s'elli appartenenu à un esercitu straneru;
  Un battaglione di trècento dodici anni di picciotti di Jungvolk hè statu ricustruitu in u locu è si trasferì più à u sudu. À u principiu, i picciotti eranu guidati un paru di chilometri in vitture, ma dopu a gestione apparentemente hà cambiatu d'idea è decisu di organizà una corsa di sopravvivenza per i picciotti.
  I picciotti sò stati custretti à spoglià, restendu in qualchi shorts militari, è cusì quasi nudi è scalzi cù satchels nantu à e spalle, per curriri à u sudu.
  Di sicuru, sò stati permessi di smear si cun un novu, abbastanza efficace sunscreen, è a strada ùn hà micca attraversà u desertu, ma à traversu l'erba più dolce è micca cusì ardente, cum'è curria longu u fiume Nilu, è intornu à un pienu flussu. surghjente, l'erba è l'arburi criscenu, ma ancu a prova era a più dura. Perchè aghju avutu a fughje, in e cundizioni di u calore di u lugliu africanu salvaticu, è ancu cù fucili di submachine, è ancu di sacchetti cù pruvisti.
  Di sicuru, in un battaglione spiciali ci era i picciotti chì rapprisentanu u culore di a nazione tedesca è avè una furmazione fisica decente, ma sempre.
  I ghjovani guerrieri sò stati custruiti è u so cumandante, u listessu imbruttante cum'è elli, ancu s'ellu hè abbastanza altu, cù i musculi di Apollu, urdinò:
  - Ebbè, fratellu ! Sò chì serà difficiule per voi, ma u debitu hè u debitu ! Cinquantottu chilomitri deve esse coperto da sera ! Hè un ordine.
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - Hmm si ! A parolla questu cumanda sona cum'è un incantesimu! Ùn pò esse ignoratu.
  Dima hà dettu:
  - Sò dispostu à scumessa ch"ùn faremu !
  Hans Feuer hà oppostu:
  - Obligatu à cumpiendu, perchè simu ariani ! È sì ancu Russi, ariani si scrive in u megliu battaglione di Jungfolk.
  Un saccu daretu à a so spalle, cù munizioni, acqua è saldatura, hè diciottu kilogrammi, più una mitragliatrice di trè chilò. Vinti unu kilogrammi, hè difficiule per un adultu si cammina per un bellu pezzu, è poi corre, è ancu sottu à u sole scorching.
  Oleg Rybachenko strofina a so gamba nantu à l'erba. I picciotti eranu entusiasmu di sguassà i scarpi, cù stivali di coghju (a pelle hè veramente artificiale, ma ancu micca un tipu di kirzach), hè difficiule di curriri quì. I scarpi di ginnastica o di tennis sò stati megliu, ma in e cundizioni di guerra in Germania, questu hè un lussu, è anu decisu di ùn spoil i picciotti.
  U cumandamentu sonò, è i guerrieri di Jungvolk si precipitonu à curriri, mentre cercanu di mantene una forma di furmazione.
  Una brisa fresca soffiava da u Nilu, soffia piacevule nantu à i torsi nudi è musculi di i zitelli guerrieri. Eranu un pocu di reminiscenza di titani adolescenti pronti à assaltà u celu. Corrianu, rispirendu misurata, quasi punte à pedi. Davanti eranu i più alti, è, sicuru, altu Dimka, ancu se sei picciotti, cumpresu u cumandante, eranu più altu ch'è ellu. Oleg Rybachenko, chì era solu pocu sopra à u standard, a so crescita di 11 anni (in cuntrastu à a realità in quale hà seguitu in i so antenati eroici!) Avia a furia, quasi à a fine. True, questu era un vantaghju, menu chance di sfracicà i tacchi, o mette un pede sottu à u locu duv'elli stavanu à pusà. Hè u più chjucu quì, ma di sicuru micca u più debule o ancu più stupidu.
  A carica hè palpabile, ma sempre accettabile, è tutti anu sperienza di jogging cù una carica. Ancu cù assai pesu, quandu anu purtatu, per esempiu, un cumpagnu nantu à e spalle.
  Sottu à i pedi nudi di i pedi nudi, da u tempu à u tempu crunch o crack, in rami di palme rotte o coni, à volte ci sò e piante spine chì i picciotti pruvate à svià. L'erba hè calda, spessu secca, ma certamente ùn brusgia micca cum'è a sabbia di u desertu. In generale, pudete sempre campà, solu u sole s'arrizza è intensifica u calore.
  Grand Hans, à peu près de la même hauteur que Dmitry et, ils courent épaule à épaule. Un zitellu guerrieru tedescu dumanda à un ghjovanu suldatu suvièticu:
  - Ebbè, avà site in guerra ! Gunpowder, sicuru, ùn hà ancu sniffed, ma avemu tuttu avanti. Avete qualchì tipu di eccitazione?
  Dmitry onestamente rispose:
  - Ancu micca! - È aghjunse, vultendu torna a testa. - Sinceramente, nò !
  Hans sbuffò con disprezzo.
  - Eiu sì! Seraghju onestu, iè ! Ebbè, chì di i picciotti di a mo età ponu legalmente andà in guerra. Lotta, spara, tumbà, salta, catturà. Dopu tuttu, questu hè romanticu. Dopu tuttu, tu è Olezhka vulianu ancu sentu cum'è guerrieri viventi, per alluntanassi da a rutina!
  Dimka s'oppose résolument :
  A nostra vita ùn hè micca una rutina. In generale, esse un pioniere, ancu un capu è un atleta, hè assai interessante.
  - Allora chì, avete firmatu cun noi ? Avete paura di esse ammazzatu o mutilatu ? - Hans schernò sarcasticamente.
  Dimka, soprannominata Ilya Muromets - schernò:
  - Hè per quessa ch'e aghju firmatu per dimustrà chì i Russi ùn ponu cummattiri peghju chè i Tedeschi. È tandu u mondu sanu scrive è parla di e vostre vittorie ...
  Hans ridacchiò.
  - Ebbè, sì ! Circa e nostre vittorie, gloria in tuttu l'universu. - Un zitellu guerrieru altu sbuffava u so pettu largu cun orgogliu. - È voi, Russi, ùn pudete micca spinghje l'armata finlandese. Ùn avete nunda à vantà !
  Dmitri, offensatu, cun difficultà à rinfurzà per ùn usà i pugni, s'oppone:
  - Avemu dinù Khalkhin Gol !
  Hans sbuffò con disprezzo.
  - Scaramuccia minore, in qualchì locu in Asia. È i nostri picciotti anu digià pigliatu l'Europa, è quasi tutta l'Africa è l'Asia. È catturaremu a Russia, hè ora di sputà !
  L'ochji di Dmitri lampò in furia:
  - Ùn pigliate micca, i braccia sò corti !
  Hans ridia.
  - È cumu vi avemu forzatu à firmà u Trattatu di Brest-Litovsk ? Ci hà datu a terra, cuntà finu à u Dnieper, avendu trè volte di baione è sabre. Chì pò esse dettu di u Russu cum'è un suldatu in stu casu?
  Dimka hà raggruppatu, hà pensatu à punch Hans in u musu, è sapendu a so forza cum'è un campionu di u "mezzu mondu", certamenti avaria scunfittu l'impudente zitellu tedescu, ma ... ùn vulia micca rompe. a linea è urganizà una lotta. Iè, è ùn hè micca bonu per aduprà pugni durante a cuntruversia. Fora in questu casu, assai prubabilmente serà arristatu, è ùn avarà micca u tempu di dimustrà chì i Russi ùn si battenu micca peggiu chè i tedeschi. Per quessa, Dmitry calmu oppostu:
  - Noi Russi vi battemu sottu à Fidiricu II, è ancu pigliate Berlinu. È quandu Napulione u Grande hà cumandatu, a mità di u so esercitu era tudischi, è in a Prima Guerra Munniali ci hè statu un prugressu Brusilovsky. Iè, è ùn avete micca pigliatu Parigi perchè e nostre truppe guasgi anu catturatu Koenigsberg.
  Hans hà trovu un contraargumentu abbastanza pesante:
  - Ma in ogni modu, in l'ultime battaglie cun noi, site scunfittu ! È ghjudicanu una persona è una nazione in u primu locu, secondu l'atti finali!
  Dmitry s'oppone abbastanza ragiunamente:
  - Sottu à u zar, avemu avutu una industria ritardata, soprattuttu in l'esfera militare-tecnica. È avà, avemu sviluppatu una industria seria. Per esempiu, avete vistu u tank KV-2. Hè dotatu di un obice 152 mm. Voi tedeschi avete qualcosa di cusì ?
  Hans ridacchiò.
  - I francesi nantu à i tanki S-2 anu ancu obusi ancu più grande di u calibre 155-millimeter, ma ùn ci hà impeditu di scunfighja e rane, avè un equipamentu più debule chè avà. A forza principale di a Wehrmacht hè a superiorità di u fattore umanu!
  Dmitry torce a so faccia cun un bronzu uniforme:
  - È perchè pensate chì avete un vantaghju annantu à noi in u fattore umanu, s'è tù divintatu u campionu di u "mezzu mondu" ? È scunfighja u megliu di i vostri ragazzi?
  Hans hà dettu abbastanza ragiunate:
  - Eccezzioni à volte cunfirmanu solu e regule. In fatti quasi sempre! Avà, s'ellu ùn pigliamu micca fenomeni individuali, ma u livellu di furmazione militare in generale, allora quì ...
  Dmitry s'arrabbia:
  - Ùn sapete micca chì livellu di furmazione di cummattimentu avemu è cumu l'esercizii sò realizati in l'armata sovietica. Allora ùn ci hè bisognu di speculà !
  Hans rimarcò logicamente:
  - In Spagna ci era una cumpetizione trà a scola militare suviètica, a duttrina è l'alemanu. Avemu pruvatu u nostru equipamentu è l'armi. U risultatu hè a vittoria di a nostra scola militare, è l'arte strategica, è a cunsolidazione di u regime di Franco. Allora avemu digià battutu cù i vostri ragazzi è hà vintu !
  Dmitry Muromets hà dettu tristemente:
  - Avete avutu assai più truppe chè noi ! Avete appena pigliatu a quantità!
  - Ùn diceraghju micca cusì. - Hans calava a testa è si taceva, i primi segni di stanchezza cuminciaru à cumparisce è hè diventatu difficiule di parlà.
  U peghju hè, sicuru, u calore. U sole inexorably andò à u zenith. Nisunu di i picciotti era abituatu à ella. A Germania è a Russia sò paesi di u nordu, è in l'estiu raramente passanu più di trenta gradi. È questu hè l'Africa in u lugliu, è a brisa hà cessatu di tirà da u Nilu.
  I pedi nudi di i picciotti sò diventati più punichi cù l'erba secca, è poi di colpu finiscinu, è un chilometru tutale hè cupartu di ghiaia ardente. Era assai dulurosu, alcuni di i picciotti micca troppu ritenuti strillavanu. U sudore goccia da elli è sbuchjava cun un sibilu nantu à a ghiaia calda.
  Oleg Rybachenko è Dmitry, è a maiò parte di l'altri picciotti criati in u spiritu Spartan, anu pruvatu à surrisu è ùn dà micca farina. Pensavanu à qualcosa d'altru. Allora Oleg Rybachenko hà imaginatu chì i so pedi nudi eranu laccati da una fiamma nantu à u rack, è vulianu caccià un sicretu di statu impurtante da ellu. È deve suppurtà è micca dimustrà ch'ellu hè feritu o scantatu. Inoltre, i picciotti criscinu in cundizioni duri è i so tacchi ùn sò micca cusì pampered, ancu s'è u pueta è a ghiaia negra brusgiavanu, ma micca tantu chì a pelle ruvida sbuchjata.
  I colpi di calore seguitanu prestu. Quasi simultaneamente, parechji picciotti surriscaldati anu svenutu, è anu da esse cullati nantu à una stretcher ligera, plegable.
  Oleg Rybachenko hà nutatu à ellu stessu chì i tedeschi, in generale, anu un bonu equipamentu. Hè pussibule chì in l'Armata Rossa truverete un dispositivu per trasportà i feriti da duralumin, chì à u stessu tempu hè facilmente ammucciatu in un saccu.
  Ma hè più difficiuli di curriri cù una carica supplementu in e vostre mani, è i vostri tacchi nudi brusgiate più forte, cum'è a pressione aumenta. Allora sò una sorta di un infernu vuluntariu-obligatoriu. Oleg Rybachenko hà ancu pensatu: cumu si i so cumpagni reagiscenu à una tale prova, tutti avianu survivutu.
  Larghe fasce di ghiaia rossu, neri, sò stati cumminati cù stabbing, erba secca. Inoltre, u cumandante hà purtatu gradualmente i picciotti da u Nilu, apparentemente per evità d'entra in l'insediamenti di l'Eggittu.
  À novu, certi di i picciotti cuminciaru à colapsà è i picciotti, sbulicati o stunnati da u club di u sole, cupartinu i so capi cù un rag inzuccatu in acqua, è i pusonu nantu à una stretcher. Quelques-uns qui avaient déjà subi un coup léger se levaient et continuèrent à courir.
  Ma a forza di i ghjovani picciotti diminuiva, è quasi a mità eranu fora di ordine.
  Infine, u cumandante, ancu abbastanza stancu, disse :
  - Ordine à tutti di riposu ! Avemu ghjuntu à u limitu! Coperta cù parasole, beie l'acqua cù l'acitu è u cioccolatu. Allora vi stendete per fà esercizii di respirazione !
  I picciotti guerrieri esclamò in un coru debule:
  - Semu pronti à cumpiendu ogni ordine!
  Malgradu a crema di u sole, a pelle di u zitellu hè diventata rossa è brusgiata. Era incunificatu per stendu nantu à l'erba secca spinosa, è i picciotti si mettenu u celofanu sottu à elli.
  Dmitry è Oleg Rybachenko si stallanu vicinu à l'altru in a stessa tenda. I picciotti parevanu pocu secchi, è a pelle scura. I mo pedi nudi eranu brusgiati è prurigineghjanu male, i mo gammi anu da esse alzati in modu chì u sangue scorri, è hè diventatu almenu un pocu più faciule.
  Dmitry hà dettu:
  - U fattu chì a guerra ùn hè micca meli, a sapemu, ma micca à listessa misura !
  Oleg Rybachenko hà prumessu tristemente:
  - Hè sempre fiori. Se vi vede u sangue è fighjate u vostru primu cadaveru, capirete chì tutti questi chì correnu nantu à una superficia calda ùn sò nunda !
  Dmitry s'infilò u stomacu è disse:
  - In i libri, sicuru, scrivenu di ciò chì si sente quandu uccide una persona per a prima volta. Ancu una persona cattiva è u vostru nemicu, prontu à liberà l'intestini. Ma hè sempre..
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - In u libru "Captain Daredevil" di Boussenard, ci era ancu un battaglione sanu di succhi chì si battevanu cù i britannichi. Qualcosa ci ricorda. Ma quì, u prublema di a psiculugia, dicenu, ciò chì hè cum'è tumbà una persona, hè solu per un pocu toccu quandu una bala accidintali falciata un ghjovanu batterista. È cusì in generale ci hè una attitudine piuttostu frivola versu a morte. Pare ch'ellu ùn sia mancu una guerra, ma una festa !
  Dmitry logicamente oppostu:
  - Questu hè un libru per i zitelli è l'adulescenti; chì sò stanchi di leghje nantu à l'esperienze psicologichi. È a fine hè cusì male, quasi tuttu u battaglione di milksops morse, è a continuazione ùn hè mai stata scritta!
  Oleg Rybachenko, cù una espressione prufonda di vera pena, hà rimarcatu:
  - Ma questu hè un libru cusì chì ti dispiace quantu prestu hè finitu. Ma assai più spessu succede à l'inversu, chì soffrete littiralmenti, pruvendu à superà questu o quellu travagliu!
  - Sè vo avete u rumanzu di Lev Tolstoy "Guerra è Pace", allora Olezhek hà senza dubbitu ghjustu! Dmitry accunsentì.
  Allora u ghjovanu cumpagnu hà oppostu:
  - In u libru "Guerra è Pace" ci sò intrigue, parechje storie, è caratteri revelati in dettagliu. Innò, ùn hè micca viota. Per nunda noioso! Ancu s'è sicuru in u principiu hè luntanu da u più interessante.
  Dmitry accunsentì:
  - Iè, hè cusì ... Molti scrittori peccanu cù una trama lenta, quandu, prima chì l'azzione più interessante principia, riesce à scaccià un libru apparentemente noioso.
  Dopu avè permessu à i picciotti d'aspittà à u piccu di u sole, u cumandante era un peppy Wolf Shtich, un zitellu assai musculu, circa quattordici anni in apparenza. A faccia hè bella, ma stretta, infantile è adulta à u stessu tempu. Lupu stessu hè sempre di Jungvolk, ma u so principiu di cummandu hè chì i ghjovani deve esse guidati da i ghjovani. È u fattu chì Shtikh ùn hà micca spirienza è cunsiderà chì un zitellu ùn disturba à nimu. A cosa principal hè chì ellu hè un arianu è cumanda à l'ariani, chì significa chì hè capaci di fà l'impussibile, à a ghjente ordinaria. È chì ? A facenu !
  Corri di novu, scurdate di u dulore, di a fatigue, di i picciotti chì anu ancu vergogna (questa hè l'educazione!), Per ricurdà a mamma, u babbu, o pensà à qualcosa di teneru. Questu hè quandu a capacità di suppurtà u soffrenu, è a prova stessu hè una grande benedizzione.
  I ghjovani guerrieri correnu senza pensà à a disubbidienza, è s'ellu volenu qualcosa, hè una lotta !
  U calore hè sempre assai forte, è di novu i picciotti scappanu nantu à a ghiaia calda. È ùn vede mancu a fine. U dulore diventa insupportabile è parechji di i ghjovani guerrieri ùn ponu più frenà i lamenti di u dulore.
  Allora Oleg Rybachenko hà cuminciatu à cantà una canzona chì hà cumpostu in viaghju, una vera marchja;
  A gloria di a Patria Sovietica hè grande -
  Simu degne di crede, seremu sta gloria !
  Vinceremu un nemicu crudele in battaglia,
  Per l'amore di a putenza russa, più radiante!
  
  Chì ci hè in a Patria chì canta,
  In u core di un pioniere onestu è scalzu !
  Precipitemu cum'è un uccello in u volu,
  Quantu hè diventata santa a nostra fede !
  
  Automaticamente crede mi fratellu maiò
  E granate ùn sò micca superflue à tuttu!
  Sè vo site bravu, allora u risultatu
  Sarà, malgradu u fattu chì site un zitellu !
  
  U pioniere hè arrogante è severu ...
  Ma u surrisu di Diu ci illumina !
  Ohimè, ci sò parechji assi maligni in u mondu,
  Vulenu arruvinà un locu in paradisu !
  
  U sciacallu fascista tira e so zampe versu noi,
  Ellu voli strappari u core di un zitellu !
  È i so porchi sghignazzati di un sorrisu,
  Ch'ellu si chjappu in faccia forte !
  
  I tanki "Tigri" sò "stivali",
  Clumsy - terribilmente angulare!
  È ùn scappate micca da elli,
  Ebbè, megliu preparanu granate!
  
  Creemu un mondu cusì, crede mi,
  Induve milioni seranu felici !
  Una bestia predatrice scapperà in a tana,
  Poneremu e vili legioni !
  
  Chì ci hè in a Patria chì canta,
  È sfracicà tutti i nazisti assai famusu ...
  Spremete una pistola di cavaliere più forte ...
  È cusì chì diventa pacificu è tranquillu nantu à u pianeta!
  
  
  
  
  U banner rossu brillarà
  In questu hè u nome santu di Ghjesù!
  Passà l'esame di pioniere per cinque -
  Per esse famosu - a vostra Russia!
  
  Ma quellu esame ùn hè micca à a lavagna -
  Avarà da esse rimessa da a trinchera !
  I capelli grigi si precipitanu à u zitellu in whisky,
  Un amicu hè mortu - avà pienghje à a tomba !
  
  Chì hè a scuma di a guerra dannata,
  Mancu degnu di esse chjamatu bestia !
  È l'orda ùn sapi micca tene
  Ancu se Adolf hè qualchì volta più divertente chè un buffone!
  
  Sapemu chì ùn duvemu micca retrocede,
  I pionieri temenu l'altru per sempre!
  Noi ragazzi simu fedelmente amichevoli,
  È moralmente ùn credu micca cripples!
  
  Cumpleremu a gloriosa marcia in Berlinu,
  Avemu sempre cridutu, sapemu cummattiri !
  È pigliate subbitu curaggiu sfacciatu,
  PKK chì porta in corsa in u saccu !
  Oleg Rybachenko hà finitu un cantu ghjucatu è valente, è i picciotti tedeschi l'appruvavanu cù un fischiu è una risa. Cum'è s'elli ùn anu micca avvistu chì u so vanatu Führer hè statu inzuppatu da a testa à i pedi !
  Hè diventatu più divertente di curriri, più vigore hè aghjuntu ... È prestu a ghiaia finìu è andò l'erba molle, chì diventò un piacè per i pedi brusgiati, picciotti valenti.
  Dimitri rimarcò cù un surrisu :
  - Dicenu chì una canzona ci aiuta à campà, ma ùn si dicia nunda di u fattu ch"ella alleggera dinò una carica pesante daretu à a nostra spalle !
  Oleg Rybachenko oppose:
  - Ancu durante a civiltà egiziana antica, era cunnisciutu di l'effettu di vita di a musica nantu à u corpu umanu, è ancu di i canti. Per esempiu, i picculi schiavi è e schiavi femine chì ùn pudianu ancu travaglià in modu efficace in i campi è i cantieri sò stati custretti à cantà per rinfurzà i schiavi adulti. Dopu tuttu, una tale scienza di Valliologia hè vinuta da l'Eggittu.
  U cumandante Wolf gridò:
  - Ricustruisce per a crescita! È ùn parlà micca !
  I picciotti guerrieri si riorganizzavanu subitu, è poi corse in silenziu.
  U sole hè digià andatu in u tramontu (in l'Africa di u Nordu in u lugliu si face scuru prima ch'è in a strada media). A fermata era digià vicinu, quandu di colpu un signalu seguitatu.
  - Tutti stendete è camuffate !
  Cum'è hè risultatu per una ragione. Ci era un rumore luntanu davanti. È i picciotti travagliavanu attivamente cù pala di sapori, ghjittandu l'erba nantu à elli stessi. Era già abbastanza buio...
  Hans hà dettu:
  - Probabilmente, hè a nostra ! Hè sempre troppu luntanu da a prima linea, perchè a Wehrmacht hà avanzatu decentemente.
  Dimitri rimarcò cù un surrisu :
  "Ma amparà l'arti di disguise ùn hè mai male!" In una vera guerra, questu serà utile!
  Hans accunsentì:
  - Iè, mai, ma sò sicuru chì hè nostru !
  lupu sibilò:
  "Ancora una parolla è ti spararaghju in u locu!" Tutti stanu in attesa ! È fà i graneddi.
  Cum'è prestu, Hans è, in fattu, era sbagliatu. I tanki britannichi apparsu. In ogni casu, i picciotti stavanu tranquillamenti à pusà in agguata: è s'ellu eranu i so propiu nantu à i veiculi catturati.
  Ancu s'è i tanki si dirigenu à u nordu. Ci sò solu quattru, trè ligeri è una "Matilda" difficiuli di penetrà. L'ultimu tank hè un grande prublema, postu chì i granati ponu dannà solu e so piste. I pulmoni, invece, ponu esse culpiti cù tiri precisi in u tettu o in a poppa. Sè "Matilda" rumpi i tracce, allura si pò infligge pèrdite à i picciotti cù i so dui mitragliatrici è un cannone.
  Lupu ùn vulia micca chì i so amichi murenu digià in u sicondu, o piuttostu ancu u terzu ghjornu dopu à l'arrivu in Africa. Hè veru, e mitragliatrici puderanu disattivà i colpi precisi. Ma a quistione hè, quale sò i tanki? Di colpu, trofei digià catturati da i tedeschi ?
  Lupu hà urdinatu:
  - Privatu Yungfolkovets Oleg. Andate à i tanki senza armi è un saccu è scopre quale sò!
  Oleg bisbigliò:
  - Ascolta u cumandante !
  Mezzanudu in calzoni neri, u zitellu era scuru da a crema protettiva, è per ammuccià i so capelli biondi si mette nantu à una spezia di turbante da i ghjurnali. Avà pareva un zitellu arabu ordinariu, poviru. Hè improbabile chì serà pigliatu per un nemicu.
  I tanki si movevanu à un ritmu tranquillu, cambiatu in una marcia induve i mutori facianu u minimu rumore, chì hà ancu suscitatu suspetti. Saltendu à elli, Oleg agitò i so braccia vigorosamente è gridava in inglese rottu.
  - Ci sò mine ! Ci sò mine !
  I tanki si fermavanu, un capu cascu spuntatu da a Matilda è una voce arrabbiata in inglese rispose :
  - Perchè arapchonok, vulete ?
  U zitellu guerrieru si lamentò:
  - I tedeschi mettenu mine à a strada ! Attenti à e truppe reale!
  Una seconda testa apparsu da a spalla, l'aghju intesu, risponderà:
  Lasciate more quessi brutti tedeschi ! U mo rè hè cun noi ! Avà li manghjeremu !
  - Venite à pusà quì ! - Cumandatu, à ghjudicà da l'epaulettes, un culunellu di a Royal British Tank Army !
  U picciottu si arrampicò nantu à a torre, sintendu a freschezza piacevule di l'armatura nantu à i so pedi nudi, minusculi, vescicati. Allora s'inclinò in daretu è cuminciò à mustrà à i britannichi a strada.
  Ci era cinque di elli, è in a torretta pocu spaziosa di u tank mediu Matilda era un pocu strettu. Quì Oleg Rybachenko hà decisu di diventà un eroe. E so mani destre è addestrate, cum'è quelle di un pickpocket prufessiunali, ghjunghjenu à e so cinture è tiravanu revolver. I pollici anu sguassatu i fusi in una volta.
  Di sicuru, era vile, ma a tentazione di rializà a "feat" era cusì forte chì Olezhek sparò un paru di volte da ogni revolver, mentre chì mirava sottu à l'omoplata sinistra.
  Da una tale distanza, hè difficiule di missu, è solu un pazzu, o l'ultimu coward, pò mette un gilet anti-bala mentre si pusò in un tank. U culunellu fù sbagghiatu, è si sentia u musu di una pistola daretu à u collu. U zitellu bisbigliò, in u più puru dialettu di Londra:
  - Se vulete campà, urdinate à l'altri trè tanki di rende ! Altrimenti, u nostru battaglione li distruggerà cù l'equipaggiu !
  U culunellu fù stunatu :
  - Quale si?
  Oleg Rybachenko hà rispostu francamente:
  - A vostra ultima chance per sopravvivenza! Trè tanki ligeri seranu bombardati cù granate è sarete torturati da u focu. A ghjente murerà ! Cuntaraghju finu à trè, o dà l'ordine per elli à rende è esce da a vittura, o ti spararaghju in a carne di a gamba è ripetiri a dumanda da u principiu ! Unu, dui...
  U culunellu si lamentò.
  - D'accordu ! Basta ùn ci tumbà !
  Oleg Rybachenko hà dichjaratu fieru:
  - Noi tedeschi ùn tumbemu prigiuneri ! È dopu dopu a capitulazione di a Gran Bretagna, pudete serve di novu in a nova Forza Reale, rinnuvata Gran Bretagna.
  U culonellu hà datu u cumandimu cù una voce tremula. I cisterna ubbidienti scendenu fora di i tanki, mettendu e so armi. Parechji di i più grandi picciotti tedeschi, scacciendu a so erba di camuflage, corse versu elli, appruntendu à riceve u primu batch di prigiuneri in a so vita.
  . CAPITOLU #13
  I Sei cumbattenu di novu i Cinesi. À novu, u so iperwitch li ghjittassi in u XVIImu seculu. U nimicu hà digià riesciutu à cullà una grande armata. E truppe di l'Imperu Celestiale assedianu a cità russa.
  È avà un zitellu, una zitella è quattru zitelle sfracicà l'armata gialla cù spade.
  Oleg Rybachenko hà guidatu un mulinu à ventu, hà tagliatu parechji cinesi è cantò:
  - À a battaglia sanguinosa ...
  È u zitellu hà lanciatu parechje agulla velenosa cù u so pede nudu.
  Margarita, chì facia un attaccu rapidu cù spade, è tenendu un mulinu, cunfirmò:
  - Santu è ghjustu !
  È ghjittò ancu l'aghi cù i so pedi nudi. Attaccà una decina di cinesi.
  Natasha, schiacciando i nemici cù e spade, aghjunse:
  - Marzu, marchja, avanti...
  È ancu lancià i pedi nudi di l'agulla.
  U travagliu cù e mani è i pedi, e zitelle sfracciavanu i Cinesi assai famusu.
  Zoya hà ancu lanciatu aghi cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Omu chì travaglia !
  Aurora, lanciando un boomerang cù u so pede nudu è tagliatu i guerrieri gialli, cunfirmò prontamente:
  - Marzu, marchja, avanti...
  Svetlana, sfracciandu i Cinesi è liberando stelle d'acciaio cù e so dite nude, chjappà u nemicu, sguilla :
  - Omu chì travaglia !
  E zitelle agiscenu cum'è veri aquile di lotta. È da i so colpi di spade, è scaccii d'elementi colpi, i nemichi cadevanu è cascanu.
  Oleg hà tenutu a tecnica "Butterfly" cù spade è cantava:
  - Face di morte !
  È cù u pede nudu, u zitellu hà tornatu à scaccià l"assassinu.
  Margarita hà fattu una ricezione à u mulinu. Ella schiacciava l'avversari, è sguillava aggressivamente:
  - Questu hè u nostru modu è a lotta !
  È da e so dite nude cascanu parechji dischi mortali.
  Oleg Rybachenko hè un picciottu terminatore, torna torna ciò chì uccide, è canta:
  - U maghju hè una festa di travagliu !
  È da u pede nudu di u ghjovanu assassinu, i dischi volanu torna, tagliendu i guerrieri di l'imperu celeste.
  Natasha tira di novu u mortale, è sguilla:
  - Questu hè u mo bonu !
  È u so taccu nudu culpisce u generale cinese in u mento è si rompe a mandibula.
  Zoya tene una ricezione di farfalla cù spade, è strilla:
  - Sò una pantera pazza !
  È da e so dita nude anni di assassinu di dischetti affilati. È cusì piglianu è taglianu tutti.
  Allora di novu e spade sò in azzione, è tutti sò tagliati. Questa hè a zitella terminatore.
  Aurora tagliò i Cinesi, sfracicò i so corpi è gorgogliò:
  Semu scelti...
  È u rigalu di a morte vola da u so taccu nudu.
  Svetlana, tagliendu i guerrieri di l'imperu giallu, cunfirma, sviendu i so denti di perla:
  - Scegliemu !
  È da i so pedi nudi torna u volu di distruzzione.
  Oleg Rybachenko, schiacciando l'avversari, aghjusta:
  Quantu spessu hè ...
  I puntelli nudi di u zitellu lanciavanu u missaghju di morte.
  Margarita, distrughjendu l'avversari è lanciando presentazioni di annichilazione, aghjunse:
  - Ùn currisponde micca !
  Cum'è una zitella cù e gambe agile.
  Natasha, sparendu à u nemicu, è lanciando rigali di morte, hà publicatu:
  - Sò daretu à tè...
  E pedi nudi cum'è sempre in l'affari.
  Zoya, dopu avè strappatu i nemici, l'hà pigliatu è sibilò aggressivamente cù una cobra:
  - Segui l'ombra...
  È i so pedi nudi sò tornati in affari...
  Aurora, lanciando l'arma cù u so membru inferiore nudu à i nemici, è a sminuzzala accuratamente, strinciò aggressivamente:
  - Mi sò abituatu à...
  Svetlana pigliò è scacciò una decina d'aghi cù u so pede nudu, chjappò una massa di cinese, è sguillava:
  - Per discordà !
  Oleg Rybachenko hè nantu à l'attaccu di novu. Taglia i so nemici, è di tantu in tantu canta :
  - Anghjuli di a bontà, duie ali bianche, duie ali bianche sopra u mondu !
  È da a so gamba nuda torna torna u rigalu di a distruzzione.
  U zitellu cum'è vedemu hè assai greyhound. È tuttu u tempu scalu, è duru. Veru macho. Ancu s'ellu pare dodici anni. Ma questu hè l'epitome di a distruzzione.
  Margarita lancia ancu l'aghi cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Sognu pazzu ! Bellezza cumpleta!
  È dinò qualcosa di cumplitamenti mortale rimbalza nantu à u taccu nudu.
  Sta ragazza hè l'incarnazione di a morte è a distruzzione.
  E sti Cinesi, iè, si capisce.
  Natasha in u muvimentu rapidu di u bellu terminatore. Taglia l'avversari, li taglia cù spade è canta:
  - Lode u zar Alexei !
  E agulle volanu da i so pedi nudi.
  Zoya, tagliendu i Cinesi è distrughjendu u nemicu, cunfirma:
  - U cattivu serà scunfittu !
  È da i so pedi nudi vola fora, un rigalu di morte salvatica.
  Aurora, sfracicà i nemici, cunfirma aggressivamente:
  - È ùn dumandate micca à u nemicu pietà !
  È u so pede nudu, lancia fora di novu, qualcosa di assolutamente mortale. È smashes l'avversari à pezzi di carne strappati.
  Svetlana, abbattendu i rivali, è lanciandu novi aghi in u nemicu, cum'è un sibilo di cobra:
  - Ùn gridà micca à a luna !
  E rigali di morte periculosa volanu da e so dite nude. Chì ferite è tumbà tutti.
  Oleg Rybachenko hè in muvimentu ... u zitellu hè infaticabile cum'è sempre ...
  I Cinesi anu un tempu duru. Li schiaccia cusì, è li sega.
  U geniu di u zitellu sguilla:
  - Questa hè a mo lotta !
  È dinò, i rigali di l'annihilazione volanu da i so pedi nudi.
  È u ghjovanu guerrieru si batte cum'è un eroe assolutu è aggressivu. È e so spade sò cum'è i mazze di u Diu Negru.
  Margarita pigliò, saltò, tagliò una massa di cinese. Accolta tenuta, cum'è una forza mortale.
  Allora sbattì di novu i so diti nudi, cum'è un dimoniu di sangue.
  I cadaveri di i Cinesi anu digià furmatu monti interi. U ghjovanu guerrieru sibilò:
  - A mo vita in vittoria annantu à i nemici !
  È a zitella torna da u pede nudu lascià fora una nuvola di agulla. È i guerrieri gialli cascanu morti.
  Natasha hà tagliatu un corridore davanti à ella da i cadaveri di i guerrieri gialli. Ella lanciava dischi affilati è affilati è sguillava:
  - Lanciate à Marte, è ci sarà una classa !
  È da u so pede nudu torna torna un rigalu assassinu di una morte assai spiacevole.
  E quanti Cinesi morenu. Centinaie, millaie, sottu à i colpi di i sei schiaccianti.
  Zoya hè ancu in muvimentu. Cavalca cum'è una cobra, ùn dà micca u nemicu a minima chance. È a caduta cinese piratata.
  A zitella cù u so pede nudu lanciava aghi affilate cù velenu è cantava :
  - Eroi russi tagliati cù una spada!
  È u guerrieru, cum'è s'ellu si alzassi un'onda, poi falà.
  È Aurora face un passu versu l'inimicu, è u taglia senza più.
  Uccide i Cinesi è sibila:
  - U mo grande eroisimu !
  È da u so pede nudu, torna torna fora ciò chì smashes i pezzi in crayons.
  A zitella di i capelli rossi ùn risparmia micca i Cinesi. Quì subitu tagliate sette persone.
  È u so taccu nudu, Generale di l'Imperu Celestiale, si rumpia a fronte. Ellu, sicuru, hè mortu.
  Svetlana si move ancu è taglia i nemici. E so duie spade, cum'è forbici plegabili, taglianu i corpi di i Cinesi.
  In u muvimentu, a zitella sfraccia una decina di avversari. È pigliò i dischi cù i so pedi nudi è li lanciava. È hà tagliatu assai cinese.
  Hè tutta in una frenesia salvatica.
  Svetlana dice:
  - I nemici ùn passanu micca !
  Aurora accunsentì:
  - Di sicuru, ùn passanu micca - senza una chance !
  È a cagna di i capelli rossi, ululendu di novu salvaticu è sbattendu i Cinesi cù spade. È tandu i diti nudi di a megera rilasceranu uni pochi di aghi. Chì un paru di decine di cinesi seranu mandati à u prossimu mondu.
  Oleg Rybachenko, tagliendu i guerrieri gialli, pigliò è sguillava:
  - Annulazioni di a mente !
  È torna u zitellu, cù i so pedi nudi, scacciò fora l'agule terribilmente letali è mortali.
  E poi chiamò :
  - In u mo sognu - sempre una vittoria!
  Margarita, combattendu cù l'inimicu, è tagliendu avversari, accunsentì:
  - Ancu una vittoria assai grande !
  È a zitella torna torna cù i so pedi nudi, cum'è ella piglia è lancia a morte à u nemicu.
  Tanti Cinesi sò digià stati ammazzati da a so coppia. Iè, è quattru ragazze micca menu.
  Natasha hà lanciatu una granata fatta in casa fatta di polvera di carbone cù u so pede nudu. Quellu sploderà, stracciandu i suldati cinesi in brandelli.
  È a zitella grida :
  - Sò l'acula di u putere nantu à u mondu !
  Zoya hè ancu assai agile in a distruzzione di l'armata cinese. Balza e so spade è canta :
  - Semu aquile fieri !
  È dinò, qualcosa di assai mortale esce da u so pede nudu. È i Cinesi sò uccisioni assai specifiche.
  Una zitella in un'estasi salvatica di un muvimentu agile è aggressivu, ùn lassendu mancu una agulla falà, senza chjappà.
  Aurora si move ancu. I so pedi nudi lancianu aghi affilati. A zitella di i capelli rossi agisce cum'è una pantera chì persegue i sciacalli. Taglia i Cinesi cum'è a canna di zuccheru.
  È urla in cima à i so pulmoni:
  - U futuru hè u mio !
  È tira fora a lingua.
  Svetlana stermina ancu i Cinesi. È i so pedi nudi acceleranu u so muvimentu rapidu.
  Ragazza bionda, cum'è una cobra. È taglia l'avversari senza alcuna pietà.
  E so spade giranu cum'è un mulinu à ventu. È ùn lasciate micca u nemicu congelate in pace. A menu chì a pace diventa cumpleta è eterna.
  Svetlana, tagliando i Cinesi, riporta:
  - A nostra forma hè a più alta !
  È da u so pedi nudu vola fora u letale è incomprensibile. Cumu chjappà l'avversari, cusì drittu à a morte.
  Aurora cunfirma:
  - Pura scunfitta !
  È una decina di aghi volanu da u pede nudu di a zitella. Iè, cusì bè chì cinquanta Cinesi sò cascati in una volta.
  Natasha nota questu, abbattendu i guerrieri di l'Imperu Celestial:
  - A to rabbia hè grande !
  E punte nude lanceranu dischi.
  Zoya, tagliendu avversari, esclama:
  - Chì u sognu si avvera !
  È ancu un pede nudu, cum'è una distruzzione assassina mandarà.
  È a massa di i Cinesi si trasforma in cadaveri.
  Aurora, tagliendu i guerrieri gialli, canta:
  - Nisuna pietà à u nemicu !
  È da a so gamba nuda vola fora qualcosa chì sfraccia i cumbattenti gialli à morte.
  È un guerrieru rossu in un muvimentu salvaticu.
  Svetlana, dopu avè tagliatu à traversu una mansa di nemici, l'hà pigliatu è sguillava, scoprendu i so denti perlati è scintillanti:
  - Ùn ci fermemu mai ! Allora l'armata russa hè nata per vince !
  È tandu a zitella lancia una granata di carbone cù u so pede nudu, è sfraccia i so avversari in pezzi sanguinanti di carne.
  Oleg Rybachenko, scunfittu u Chinese, hà agitu agile.
  È u zitellu terminatore cantava:
  - L'armata russa hè nata per vince !
  È u taccu nudu di u zitellu in un saltu chjappà a mandarina in u mento, littiralmenti sfracicà.
  U ghjovanu guerrieru sclamò forte:
  - A vittoria vinarà per noi !
  Margarita, tagliendu i Cinesi è tagliatu a testa, rimarcò :
  - S'ellu ci sò...
  È a zitella cù u so pede nudu hà lanciatu una mansa di aghi...
  Oleg Rybachenko urlò in risposta:
  - Quale vene à tè !
  È tandu u pede nudu di u zitellu hà liberatu una nuvola di aghi. Immediatamente un centu Cinese sò stati battuti.
  Margarita sguillava in cima à i so pulmoni:
  - Ci saranu quelli...
  È i so diti nudi lanciavanu un boomerang mortale.
  Oleg, tagliando i guerrieri di l'Imperu Celestial, cunfirmò:
  - Quale vene per tè !
  È i pedi nudi di u zitellu lanciaranu l'assassinu è unicu. Qualcosa chì sfracicà l'osse di i Cinesi.
  È li avvelena.
  Iè, u zitellu ùn hè micca da una timida decina ...
  Natasha hà tenutu una doppia ricezione di canna - tagliendu i Cinesi è strillandu:
  - Quessi sò e nostre zitelle !
  È da i so pedi nudi, u volu hè un rigalu di distruzzione cumpleta.
  È a zitella sibilà :
  - Zittu!
  È e so spade taglianu a testa à tutti.
  Zoya taglia l'avversari in muvimentu è canta:
  - U mo amore hè à u quintu pianu !
  È dinò, u pede nudu di a zitella lanciarà un boomerang. È a massa di guerrieri gialli cù i pani aperti s'hè colapsatu.
  Natasha, tagliando i gialli, disse:
  - Amore ? E l'ova di Faberge ?
  È dinò, da un taccu nudu liberatu a morte.
  Zoya, tagliuzzando i Cinesi, rimarcò:
  - È sì inturniatu specificamente digià !
  È fece l'ochju à a so amica !
  E donne apparentemente ùn sò micca semplici. È certamente micca ranocchi.
  U pede nudu di Zoya libera un elementu dannusu. È assai chinesi abbanduneghjanu.
  Aurora à l'attaccu. Unicu è devastanti. Taglia i nemici, è e so spade sò cum'è l'ali di un mulinu à ventu.
  Diavulu rossu, in u muvimentu classicu di un attaccu rapidu. S'ellu si taglia veramente, allora taglia specificamente.
  E grida :
  - U risicu hè una causa nobile !
  È da i so pedi nudi torna un rigalu à e mosche cinesi. Tutti saranu tagliati è sfracicati.
  Svetlana in muvimentu Schiaccia i suldati di l'imperu celeste. Ùn vi dà micca a minima chance.
  È avà i so pedi nudi sò cusì virtuosi, è i assassini seranu cacciati. È i Cinesi saranu falciati tantu chì site simpliciamente maravigliatu.
  È a zitella Svetlana grida:
  - Orgogliosamente passa sopra u pianeta...
  È hà ruttu u collu di u cumandante cinese cù u so taccu nudu.
  Oleg Rybachenko, sfracciandu i nemici, cantò:
  - Aquila bicipite russa...
  È da u pede nudu di u zitellu vola un altru rigalu di morte per l'armata cinese.
  Margherita, tagliendu i nemici è scoprendu i denti, aghjunse:
  - In i canti di a ghjente cantata ....
  È un limone di carbone volò da u talone nudu di u guerrieru, rompendu l'avversari.
  Natasha filò in l'aria, tagliò una decina è mezu cinese. Tagliò un saccu di nemici è sguillava:
  Hà ritruvatu a so grandezza !
  È a zitella hè torna in muvimentu è u ballu di a morte.
  È i so pedi nudi lancianu qualcosa fora, è i nemici sò ammazzati assai specificamente.
  Iè, per i Cinesi hè un ghjornu neru.
  Zoya li schiaccia ancu, li taglia in pezzi è sguilla :
  - A grandezza di l'Imperu Russu !
  È i so pedi nudi lancianu un altru boomerang mortale. Chì priva l'avversari di i capi.
  È a zitella stessa u piglierà è sferiscerà u backhand.
  Ma in battaglia, Aurora ùn hè micca timida. Sì perisce u dolbanet, cusì senza pietà. È tagliate e so spade - cum'è i boia.
  U diavulu di i capelli rossi rugia in cima à i so pulmoni :
  - Sò veramente solu Satanassu !
  È torna e so spade si alzanu è falanu nantu à i cumbattenti cinesi.
  A bestia ardente hè per u lamentu è una granata di serratura volarà da u so pede nudu.
  Ci sarà una splusione. È assai chinesi sò digià in u coffin.
  Più precisamente, i so cadaveri sò spargugliati in ogni locu.
  Aurora sguillarà:
  - A mo fede hè sterminiu !
  È da i so pedi nudi, cum'è un rigalu di morte letale, volarà.
  È a cagna rossa hè solu dinamita d'assassiniu!
  Svetlana, ci hè dinù qualcosa chì ùn vi lassari stancu, ma pò tumbà.
  Piglierà, lanciarà un boomerang à pedi nudi. È tagliatu assai cinese. Sta ragazza hè solu una bionda temperamentale.
  È in questa tendenza guerriera hè di cutà a testa cù l'aiutu di una serra di denti affilati è ardenti.
  È u guerrieru canterà :
  - Ùn sarete micca risparmiatu ! Seremu assai felici !
  È dinò a zitella face movimenti assai audaci è sàvii. È rompe l'avversari, ùn li permettenu micca di fighjà intornu.
  Girls in l'attaccu à l'armata cinese. Taglianu l'avversari cù spade, è mandanu rigali di distruzzione à pedi nudi.
  Oleg Rybachenko si move cum'è una pantera. È taglia i nemichi, facendu una onda dopu una onda. In una siconda, un zitellu immortale pò swing quindeci o vinti volte.
  E caccià assai guerrieri cù i so cranii tagliati aperti.
  L'eternu zitellu sclama :
  - Naufragiu di sognu !
  Una volta, a so spada hè in muvimentu è mostra una tendenza à distrughje l'avversari.
  Margarita si tagliò ancu, è sguilla :
  - Sò vulcanu di a morte, è vi daraghju corne cum'è dame !
  È i so pedi nudi lancianu dischi taglienti chì colpiscenu i nemici à morte.
  È a zitella urla :
  - Ci saranu novi vittorie - ci saranu novi cumbattenti!
  È u guerrieru distrugge tutti cun un assaltu furioso.
  È i so gammi nudi, cisellati parenu martellare chiodi in una bara.
  Natasha tagliò un mucchio di cinesi e gridò:
  - Per a nostra vittoria !
  È da i so pedi nudi volava, un altru rigalu di a morte.
  Zoya taglia ancu l'avversari. Agisce in tutte l'aggressività pussibule è impussibule.
  Eccu u so pede nudu lanciatu un limone nantu à u carbone. È subitu un centu suldati gialli sò stati lanciati.
  A zitella cantò cun un sorrisu:
  - Pigliu u cavallu in pegnu, è a furtuna m"aspetta !
  È dinò a zitella chjappà u nemicu. È andarà, tagliendu i nemici, lascendu micca a minima chance.
  Aurora hè una bestia pura in cumbattimentu. Questu terminatore femminile hè solu l'incarnazione di a mente diabolica.
  È s'ella taglia, taglia.
  È da i Cinesi, solu pezzi di carne strappati sò versati.
  Aurora, distruggendu l'avversari, urlò:
  - Temperamentu di una cobra !
  È tandu u so pede nudu hà lanciatu una vera bomba. È assai suldati gialli strappavanu.
  Svetlana schiaccia i Cinesi. Li taglia cù spade è canta :
  - L'avvene hè u passatu, solu quandu hè bonu !
  È avà un rigalu assassinu vola torna da u so pede nudu. Ellu sparghje l'avversari. E ci sò frammenti da mani, pedi è altre scuma sanguinosa.
  E ragazze in cummattimentu sò cusì salvatichi, constantemente à l'attaccu.
  Ma ci sò troppu Cinese è dunque u sterminamentu hè addictive. Puru spade è travagliu.
  Oleg, in particulare, hà cuminciatu à sputà da una paglia. Chì aghjunghje ancu sterminiu.
  Facemu a faccia, u zitellu hè un levri assai assai. I so muvimenti sò cum'è swinging un pendulu.
  È questu hè solu assai più veloce di l'ore. È taglianu spade assai prestu è prestu.
  U zitellu sibilò:
  - Questu hè u nostru sognu, vince è distrughje !
  È torna i so pedi nudi sbatteranu un rigalu mortale.
  Margarita in una mossa salvatica. Taglia i nemici è strilla:
  - Ci sarà una vittoria, a so sicuru !
  È a zitella lanciarà una granata mortale.
  È strappate e parti di i guerrieri gialli.
  Natasha hè ancu in muvimentu. Ùn cunnosci micca ostaculi è timidità. E so spade taglianu l'avversari. È fà un triplu mulinu.
  Allora a zitella dice:
  - Grande cascata !
  È un pede nudu lancia un boomerang. Una decina di Cinesi sò lasciati senza scopi. Eccu u guerrieru chì tratta cun elli.
  Zoya hè ancu in muvimentu. Schiaccia gli avversari e strilla:
  - Lotta sanguinosa è ghjustu !
  U so pede nudu hè in muvimentu, qualcosa lancerà. È strappa a massa di guerrieri di l'imperu celeste.
  Aurora si move ancu. È ancu cunduce a distruzzione di i Cinesi. È u face, cum'è s'ellu s'era razziatu cù una spazzola.
  È strilla :
  - Tendenza Banzai !
  È una granata vola torna da u so pede nudu. È sbatterà assai nemici rotti.
  Svetlana hè ancu in a battaglia. È ùn si rinuncia senza assai ceremonia. E spade cum'è un tagliu. È à pedi nudi u piglierà è lascià andà. È da questu tali lampi d'energia procedenu.
  Aurora incuragisce u so amicu:
  - Ci hè un cuntattu !
  Svetlana, tagliatu u cumandante di a Cina à a mità, hà cunfirmatu:
  - Ci hè un cuntattu !
  È e duie ragazze si battenu i so tacchi nudi l'una contru à l'altru.
  Aurora hè di novu in muvimentu. Impetu è imbattibile. Ùn cunnosci micca debule è dubbitu.
  E so spade taglianu a carne umana.
  U diavulu russu, sfracciandu un altru Cinese, dumanda :
  - Chì ne pensate, veramente ?
  Svetlana hà rispostu:
  - Veru, u cuncettu hè parente !
  Aurora ridia è rimarcò:
  - Iè, hè vera !
  È un'altra granata volava da u so pede nudu. È cumu hà colpitu i nemici. Da i Cinesi, solu pezzi di carne strappata volanu in direzzione diffirenti.
  Svetlana hà dettu cun un surrisu:
  - Hè cusì chì hè a nostra uccisione è a creazione !
  È a zitella hà ancu lanciatu un rigalu di morte letale è senza pietà cù u so pede nudu.
  Natasha, smashing i Cinesi cù spade, logicamente nutatu:
  Hanu a so verità, avemu a nostra !
  È un'altra granata volava da u pede nudu di a zitella.
  Zoya accunsentì vuluntariamente cun questu, tagliatu u nemicu in picculi pezzi:
  - Ognunu hà u so propiu. È una verità assai grande!
  È da u so pede nudu torna una volta estremamente mortale. È stracciate a carne in picculi pezzi di grana.
  Natasha hà rimarcatu logicamente:
  - Hè ciò chì ci hà datu a scienza è i dii !
  Zoya, distrughjendu l'avversari, accunsentì:
  - Hà datu assai !
  È u so pede nudu ghjittava torna, parechji dischetti. È culpisce una mansa di avversari.
  Natasha nutò, scoprendu i denti:
  - A tendenza, però !
  È i so diti nudi lanciavanu un'altra decina di aghi. Anu dimustratu una pulitica letale è salvatica.
  Decine di millaie di Cinesi sò digià stati ammazzati. I Sei anu fattu un grande travagliu per creà una storia alternativa.
  E, sicuru, e donne è un zitellu sò una forza assai grande è colossale!
  . CAPITOLU #14
  I Cinesi anu ricivutu una lezioni crudeli finu à chì anu attaccatu, u geniu di u zitellu Oleg Rybachenko scribbled un altru capolavoru;
  TEMPU DI REGALI !
  PROLOGU
  A vigilia di l'annu novu, a capitale Mosca s'assumiglia à una bugna gigantesca generosamente culurata cù luci. Tuttu u mondu hè in furia per finisce e numerose cose chì anu accumulatu annantu à l'annu per immergersi in i dolci turbinii di divertimentu festivu.
  È u ghjovanu Alex cù a so fidanzata Angelina hà avutu a spina, furnisce numerosi rigali. Neve appiccicosa è brutta scricchiolava sottu à i stivali di feltru, faceva caldu in u mantellu di pecurinu di cuttuni di Babbu Frost, è sottu à a barba fibrosa, e guance rosse, senza rasu di u ghjovanu, stinziate di sudore salatu. Angelina, in u vestitu di una fanciulla di neve, hè un pocu più faciule, ancu s'è dopu à a vintesimu casa ùn avete micca principiatu figurativamente falà i vostri pedi.
  Ma cumu ricusà l'uppurtunità di guadagnà soldi extra cum'è una coppia d'annu novu?
  Ùn ci hè micca abbastanza soldi per novi aghjurnamenti, è a borsa di studiu hè estremamente chjuca, à prezzi pazzi...
  - Hè tù kudlaty induve chapaet? - Aghju intesu una voce goffa.
  A lanterna s'hè spenta subitu, è l'ombre sinistre scintillavanu in a bughjura. U banditu barbutu, cù l'occhi stretti, scuzzulò un pugnale longu, seguitu da parechji altri, chì parevanu diavuli chì scappavanu da u mondu sottu.
  - Tagliate l'infedeli ! - Si sona, turmentendu i timpani, bruttu, cum"è u grinciu di una sega arrugginita nantu à a voce di cimentu.
  Ancu s'ellu, sicuru, sicondu u scenariu di Hollywood, a coppia hà avutu à alzà è caccià i banditi rabbi à una volta, ma a vita hè più prosaica. Alex è Angelina anu datu una oca. Di sicuru, sò ghjovani, atleti, ma sacchetti pisanti cù rigali daretu à e spalle è vestiti voluminosi facenu assai difficiule di correre...
  Daretu à ellu, si sente un fumu pesante, stuoie brutte, quì un ghjovanu hè statu tagliatu cù un pugnale in u spinu, tagliatu u so mantellu...
  Un ughjettu grisgiu vola sottu à i pedi di i studienti chì fughjenu, pare ch'ellu hè un ratu cù un scintillante (fuse hè brusgiatu !) Coda. Angelina gridò: ùn li piacia micca i topi, ma ciò chì era veramente assai più terribile ...
  Rumble ! U pavimentu d'asfaltu, rialzendu bruscamente, hà sbattutu in faccia, è u corpu hè statu istantaneamente trafittu da un dolore agudu è strappatu di cellule ...
  L'ULTIMA CHANCE L'UMANITA'
  Quandu un tali innumerable armada s'avvicina, hè terrificante, da una distanza pareva chì una nebulosa multicolore è scintillante strisciava. Inoltre, ogni scintilla hè un demoniu feroce o un spiritu tremulu causatu da a magia di un stregone nigromante. U fronte stende per un coppiu di parsecs, in una tale scala, ancu i flagship ultra-battleships pareanu un granu di sabbia in u Sahara.
  A cunfederazione umana, inseme cù altre razze chì abitanu a metagalaxia, intrì in a battaglia decisiva.
  Ci sò tanti navi quì, cù stupente, ancu s'è in a maiò parte di i casi solu impediscenu a diversità di cumbattimentu efficace. Eppo, per esempiu, una nave stella in a forma di un clavicembalu o cù muschi longi rotulati in un ramrod invece di corde d'arpa, o ancu un bassu doppia cù una torre di tank rettangulare . Questu pò esse impressiunà l'individui di cori debuli, ma hè più prubabile di pruvucà a risa cà a paura, in particulare trà i guerrieri sofisticati.
  U so avversariu hè un imperu sfacciatamente chì pretende esse un putere universale. U Great Coffin, induve tuttu hè messu à u serviziu di a guerra, u slogan principale hè l'efficienza è l'espediente. A cuntrariu di a Coalition, i navi stellari di trasportu di cercue differenu solu in grandezza. È a forma hè quasi a stessa - assai predatori in l'apparenza, pesci di u mare. Forsi cù una sola eccezzioni: s'assumiglia à pugnali grossi, in acciaio - annigelans.
  L'astri in questa parte di u cosmosu ùn sò micca troppu densamente spargugliati in u celu, ma sò culuriti, peculiar in a so gamma di luce. Per una certa raghjoni, fighjendu sti luminari, ci hè un sintimu tristu, cum'è s'è vo circate in l'ochji di l'anghjuli, chì cundannanu l'esseri viventi di l'universu per u so cumpurtamentu vile, veramente salvaticu.
  L'esercitu di Grobzagonat ùn era micca pressatu di scuntrà, solu unità mobili separati, rapidamente, apprufittannu di a so velocità superiore, attaccò l'inimicu, infliggiu danni è si ritirò. In risposta, anu pruvatu à scuntrà cù u focu di barrage, ma i più agile è tecnulugichi avanzati di coffin hoppers anu agitu assai più efficace. I mine scoppiavanu cum'è detonati, eruttanu in un geyser di frammenti di l'incrociatore è i distruttori. Ma quì era pussibule di dump è big game. Unu di i grandi battelli di a cunfederazione umana hè statu abattutu, a nave fuma assai, è à bordu di a gigantesca nave stellare "Stalingrad" regna l'agitazione.
  Pruvanu di salvallu cù tutte e so forza, a pelle di i zitelli è di i picciotti literalmente sbuccia da u terribili calore. È in l'aria, cum'è una fashionista, l'acqua di rosula hè stata spruzzata, una molécula di nitrogenu è l'ossigenu hà reagitu, elevendu a temperatura dighjà pruibitiva per una persona. Quì a zitella cascò à i so ghjinochji, è appoghjata nantu à i basgi l'amuleto di Perun, e gocce di lacrime s'evaporanu senza avè u tempu di ghjunghje à u revestimentu metallicu pesante. Eccu a morte, un ghjovanu chì una meza ora fà hà pruvatu à ripiglià, cascà à u pianu, è sferisce, a carne rossa sbuccia l'osse...
  Un robot di cummattimentu, gocce di lubricante da un musu largu, pare chì sta macchina ruggie, sperimentendu turmentu, mandendu una preghiera à i dii elettronichi, basatu nantu à un codice binariu. U sistema di ventilazione si rompe, diventendu in una spezia di buchi neri chjuchi, ma numerosi, risicate per assorbe tuttu è tuttu.
  Eccu dui affascinanti guerrieri femini, appiccicati senza successu à u mortaru d'imbarcu cù e so mani, chì cercanu di ritardà a morte. E so facci delicate è rosa sò distorte, è e so belle caratteristiche sò distorte da un dolore insupportable. Ma a pressione di u tornatu di aspirazione aumenta. Si strappa i dita, u sangue crimson spruzza da i musculi è i tendini strappati , è e ragazze si precipitanu in u macinatu di carne. À a mosca, una zitella di i capelli rossi scontra cù un ghjovanu, sbattendu a so testa di volpe in u stomacu.
  Riescenu à surrisu l'un à l'altru prima di partì per u locu senza ritornu. Un'altra donna, digià più di a mità carbonizzata, disegnò cù una manu ardente nant'à u muru : "U bravu mori una volta, ma campa per sempre, u vigliu campà una volta, ma hè sempre mortu". Una fiamma blu-verde aghjunghjenu u calore, abbracciandu un corpu diliziosu degnu di i podiums più prestigiosi di pochi mumenti. Quì l'ossi di a zitella sò esposti, è i musculi forti, induriti da a zitiddina, sfracicà in cendra bianca.
  U corazzatu sferì duramente, espulsendu bolle d'aria iridescenti in u vacuum, è poi splutava, sfondendu in parechji frammenti.
  Hypermarshal Grobzagonath Prince "Giant Mace" hà urdinatu:
  - Avanzate cinque milioni ottucentu cinquanta mila super-fregate, è ancu i trasportatori annigeni duru. Lasciate l'orda di l'universi spazzate nantu à e spalle nemiche!
  I fregate anu pruvatu à mantene a furmazione, allineendu in linee separati. I missili cruisers è grapples, inseme cù i cumbattenti, formanu una spezia di rete di maglia fina. À u principiu, anu pruvatu à bombardà l'inimicu à una grande distanza, utilizendu un'arma chì ùn hè più nova in l'universu, ma estremamente distruttiva : missile termoquark. Cum'è a tattica di pugilatu di un grande pugilatu: Lanciate un longu colpu à manca è mantene u vostru cumpagnu à distanza. I navi di a coalizione si sò alluntanati, a parte di a retaguardia di e navi stellari si precipitò in avanti, circannu di passà à u campu di battaglia à tempu. Coffins chì utilizanu u so vantaghju in l'urganizazione è a manuvrabilità, cum'è un esecutore cù un ascia, taglianu a furmazione più libera di e forze opposte. Trà quelli chì anu pruvatu à attaccà i stranieri, i perditi anu aumentatu.
  A diabolica bellezza generale Duchessa de Furia si precipita nantu à u so trasportatore annigenu à alta velocità. Questu hè un tipu di nave stellare di cummattimentu chì, à u cuntrariu di i cruisers cunvinziunali, invece di fucili, hà emettitori d'antenna, chì, quandu sò usati in cumbattimentu, corrode l'armatura di i navi nemici cù u so effettu. Eccu venenu l'onda gravioplasmatica, chì passanu rapidamente à traversu u vacuum. U spaziu negru da i so movimenti di inundazione spaziale hè culurita cum'è l'acqua da a gasoline spilled. L'azzione hè assai distruttiva. Deformanu i fucili di l'alieni senza successu chì pruvucanu à oppunà elli, causanu interferenza in a guida di l'informatica, o ancu à alta intensità causanu una detonazione in i fusi di annihilation di missili termoquark. E navi stellari nemiche sò cum'è pesci sottu à una film d'oliu di macchina, alcuni di elli ùn sò micca fatti di metallu o ceramica, ma d'origine biologica è abbastanza realisticamente si torcenu in e più terribili convulsioni.
  Quì un altru di i battleships cumencia à crumble, flaming, cum'è s'ellu una nave tamanta cù un diametru in u largu di u Canale hè fatta di domino sbuchjate cù gasoline. Ùn ci hè nunda à dì nantu à e perdite trà e navi stellari più chjuche. A coalition di stranieri è terrestri hè chjaramente cedendu, apparentemente l'arma più nova di i stalzani - u gravioplasma emessu, littiralmenti scunfittatu e forze spaziali di parechji centu imperi.
  U Comte de Barsov cuntrola u focu movendu i dite davanti à u scanner in un certu ordine. Esternamente, u coffin box General of Six Stars s'assumiglia à una custruzzione putente è eroica di un omu cù una faccia di tigre striata. Una bestia aggressiva bella, ma questu hè una bellezza male - Lucifer. U Grobzagon sorride in furia, dando colpi senza pietà. Sentu a cunfusione di a rabbia riunita da parechje galaxie. Ebbè, lasciate chì si raggruppanu ancu di più, aumentanu u panicu. Quandu e forze principali di l'Imperu senza Misericordia, grave, entranu in a battaglia, ci sarà una fine vittoriosa è allegra per alcuni è una fine triste per l'altri.
  A coalition agisce in modu un pocu caòticu, invece di un repulsu urganizatu, maneuvre oscure, ancu dui grandi corazzati, malgradu i distanzi cosmichi, accecati, navigavanu l'un à l'altru, dopu cun un ruggitu, per mezu di onde gravitazionali, sferendu dolorosamente in l'arechje. di cumbattenti situati vicinu, scontranu.
  Spartizioni si rumpianu ind'è elli, scompartimenti di cummattimentu, cabine di caserne, sale di furmazione è di divertimentu sò stati sfracicati. Tuttu hè accadutu à a velocità di a marea, abbastanza veloce per tumbà ogni chance di scappà, ma sempre agonizzante lentu, dendu à i milioni di esseri viventi intrappulati l'uppurtunità di sente u timore incubo di morte implacable.
  Eccu a contessa di a razza di chip, assai simili à un bouquet di viole cù gambe di rana rosa in riccioli d'oru, accetta una morte dolorosa, cunfessendu ... à u so emettitore di cummattimentu. L'olugramma di l'informatica leghje e preghiere è assolve i peccati à un ritmu sveltu. Tale hè a religione di sta nazione glamorosa, a vostra arma d'alta tecnulugia ghjoca u rolu di un prete, solu l'intelligenza cibernetica hè cunsiderata cusì, hà abbastanza santità è purezza per serve cum'è intermediari trà un urganismu vivente è u Diu Onnipotente. L'ultime parolle di u prete-emettitore eranu:
  - U mondu ùn hè micca senza incantu, ma l'abominazione ùn hè micca sacrificata à Diu!
  A Duchessa di Furie hè un slender and thletic henchman di a squadra in un modu speciale, un codice di parlà cumpressu chì ghjoca un rolu duale. U primu scudo di u cifru da i pussibuli wiretaps di a squadra. U sicondu impulsu magotelepaticu.
  Incrociatori, distruttori, brigantini, è ancu una nave spaziale, questi sò navi dannighjate o completamente distrutte da a so nave stellare. De Furia nota logicamente:
  - U curagiu pò cumpensà a furmazione insufficiente, ma a furmazione ùn cumpensà mai u curagiu !
  U so grapple hà digià devastatu l'energia di u termoquark (finu à quì u so usu ùn hè micca cusì perfettu) di u reattore quasi à u limitu è aspetta ansiosamente u cumandamentu. Parechje centinaie di millaie di navi nemiche di e classi principali sò digià distrutte, a battaglia hè in u fronte più largu.
  L'urdinamentu hè statu datu, si fughjenu, urganizati per ritruvà in modu di ricaricà in e stazioni di carica - cuntenituri speciali di navi stellari.
  È u Prìncipe "Giant Mace" hà lanciatu novi forze in a battaglia:
  In particulare, u so persunale flagship ultra-battleship "Beast".
  Dopu, dui altri giganti "Shock and Awe" è "Red Noose" avanzavanu. Anu implementatu in decine di millaie di fucili grandi è chjuchi è emettitori. Sopra elli flickered parechji strati protettivi: graviomatrix, campi magospatiali (materia permeable in una sola direzzione), riflettore di forza. Tutti i dispusitivi cibernetici anu travagliatu nantu à u teoplasma sublevel, chì dà resistenza à l'interferenza. À u listessu tempu, i radar enormi sò stati utilizati, chì elli stessi creanu snags di i Jesuiti per l'elettronica di u nimicu.
  Cum'è s'è una grandina mortale cascò nantu à i culturi, i "rigali" chì portanu a morte cascanu... Trè giganti anu pruvatu à sparghje più largu per sterminà l'inimicu u più efficacemente pussibule. Sò praticamenti invulnerabili, cum'è fulmini di palla, volanti, brucia fluff di pioppo fluttering in u spaziu, cusì hè u so effettu mortale nantu à navi spaziali di stranieri. Furzendu à ritirassi in panicu. Innumerevoli moduli di salvezza in forma di pillola si sparghjenu à traversu l'aspiratore, sempre più di elli tremanu da l'esplosioni di missili cum'è boe in mari agitati. Finu a ora, i coffins ùn prestanu micca attenzione à elli, rompenu prima di tutti i periculosi è forti, allora serà pussibule di finisce i stranieri chì anu persu i resti di a so mente da l'orrore. A battaglia ùn hè ancu vinta, e truppe di l'Imperu senza pietà soffrenu ancu, però, perdite insignificanti paragunate à u nemicu.
  Ma à u stessu tempu, nantu à i navi spaziali fiammeggianti, ùn ci hè micca u panicu è u panicu. L'evacuazione prucede assai liscia, cum'è s'ellu ùn sò micca organismi viventi, ma biorobots. Inoltre, a ritirata, cum'è in burla di a morte, hè accumpagnata da canti bravi.
  È quì hè l'annigen-bearer di de Furia: un trasportatore cusì speziale di plasma gravitazionale, chì hè diventatu inesperu in termini di putenza distruttiva. A carica di l'energia di a distruzzione hè stata quasi istantaneamente è di novu in battaglia.
  A nave spaziale guadagna a massima accelerazione, a duchessa si mantene ancu à u stabilizzatore, attraversu u tela trasluzente di u vestitu di cummattimentu, pudete vede cumu i so grandi biceps sò tensi, micca in una manera femminile. Ella è l'altri membri di l'equipaggiu anu da fà un sforzu per ùn cascà nantu à e so spalle. A duchessa cù una testa di tigre hè inimitabile, cum'è un guerrieru di i còmichi, i so ochji sò piercing, assai brillanti, capelli longu è grossi flutters da l'aria chì vene.
  Hè difficiuli di crede chì sta ragazza eroica hà digià culpitu dui centu cicli. Quantu hè frescu è pulitu a so faccia, assai mobile, à volte cù una spressione furiosa, à volte à u cuntrariu angelica o ghjucata. Ci sò parechje battaglie daretu à ella, ma ùn pareva mai stancu di elli. Ogni nova lotta hè qualcosa di speciale, cù a so bellezza indescrivibile è a ricchezza di l'imaghjini, un ritmu eccitante.
  È avà anu l'ultime armi in quantu à u principiu di u funziunamentu, contru à quale l'inimicu hè improbabile di pudè truvà una prutezzione efficace, almenu finu à a vittoria finale di Grobzagonat.
  Quantu impotente hè u dreadnought di a razza Phizt. Ceca, perde a direzzione. Spinning cun un discu lanciatu da un atleta, chì dopu à un paru di mumenti i so parti custituenti sò stati spruzzati à traversu e estensioni di a galaxia. O un'antra vittima disgraziata, trè distruttori chì morenu in braccia di gravioplasma à una volta, i battelli tremanu è appiattite, cum'è fritti ghjittati da a surfata nantu à a sabbia brusgiata.
  Baron de Alligator, correggendu a mira di l'emettitori (è micca senza successu, solu i bastoni monoblocchi sò rimasti da u novu cruiser incineratu), hà nutatu cun dispiacere:
  - Hè fàciule à tumbà, hè difficiule di risurrezzione, è in generale hè impussibile di campà senza viulenza !
  Defuria, dirigendu u so gruppu di navi stellari, scaricandu un altru flussu di distruzzione, è chì pareva una nave cunvertita da un trasportu di carica, hè ancu intricatu in una reta di plasma, indicò:
  - A morte, cum'è un amicu fidu, vinarà di sicuru, ma s'è vo vulete fà una caminata più longa cù una vita capricciosa, prova a vostra devozione à a mente è u curagiu !
  U conte di Barsov abbaiò raucamente, cuntinuendu a so linea verbale arguta:
  - E lege ùn sò micca scritte per i stupidi, ma ricevenu ancu sanzioni per a so violazione per quelli intelligenti chì anu scrittu sti liggi !
  A resistenza organizata di l'armata diversa hè stata rotta. A fuga in u spaziu hè cum'è ancu un colapsu di a muntagna, hè un tornatu chì hà subitu subitu una scola di moscerini, sbattendu è cogliendu tutti à una volta... A persecuzione principia. Cum'è una banda di lupi chì guidanu una banda di pecuri. Solu i sardi sò assai più cattivi, più spietati chè i lupi. Per elli, ùn hè ancu una questione di sopravvivenza, ma di dimustrà una vuluntà inflexibile è una furia spietata. Chase, turmentu, ùn lasciate micca. E ancu chì parechji zitelli ùn aspittàranu micca i so genitori (è quì criaturi da u stessu sessu à una decina di sessi si sò riuniti), ma mamme, babbi, neutrali, i so figlioli, e figliole è chì sà quale altru ... Chì valore in un tali. assassiniu, quandu ancu sparà à pernici richiede più abilità è sforzu. I detriti anu inundatu u spaziu è cascanu nantu à i luminari, causendu disturbi coronali, prominenza è vortici di plasma nantu à a superficia. Stelle individuali cambianu ancu i culori da i numerosi oggetti stranieri chì sò cascati nantu à a so superficia. Micca tutti capiscenu, ma quelli chì anu un core: hè soprattuttu terribili se una criatura chì hà una parsunalità brusgia viva, è a parsunalità hè un mondu sanu irrazionale è imprevisible.
  Ancu un vacu pò pienghje, da una tale rotta...
  I studienti di u primu annu Alex è Angelina anu vistu tuttu questu, è micca ancu cum'è in un filmu, ma tutti in una volta, in parechji punti è ditaglii, quandu tuttu entra, riempia a mente cù un caleidoscopiu di percepzioni.
  Allora anu nutatu chì una di e navi stellari umane - un brigantino cù i contorni di un delfinu criaturu, si moveva versu ... Versu u quasar dormant, brillanu cù tutti i culori di l'arcubalenu. Qualcosa hà dettu à i studienti chì era un quasar, ancu s'ellu ùn hè micca cù tali raghji chì brusgianu tutte e cose viventi. Ma ancu in una forma ridutta, dissimulò un periculu mortale per tuttu u materiale. È stu brigantino paria un suicidiu bravu.
  Annigenos sottu u cumandamentu di a Duchessa di Furia hà ricevutu l'ordine: "Intercept, starship terrestre!". È trè tamanti millaie di suldati è decine di millaie di robot di cummattimentu à bordu, guasi intatti, si sò precipitati dopu à u brigantino.
  Cum'è s'è i squali predatori perseguissinu un anatrocchju chì s'affocava in l'acque tempestose di l'oceanu furioso.
  Alex di colpu si sentia ch'ellu era capaci micca solu di svelà, ma di spustà, gridò à u so amicu: "Anghjulu seguiteli". A zitella rispose: "Iè, mi sentu chì possu".
  Chì Mikhail Boyarsky cantà: "Ancu un corpu senza ànima ùn hè micca un corpu, ma quantu debule hè l'anima senza corpu!" Forsi questu hè veru, ma ... U spiritu pò, avè intrutu in a carne di qualcunu altru, è piglià u cuntrollu, manifestassi in un putere fabuloso ...
  Flussi ardenti di radiazioni annihilanti sò stati cacciati fora di i trè pugnali, è paria chì u brigantinu umanu, guidatu da u bravu capitanu Alena Snegova, ùn avia micca a minima chance. Dighjà l'onda magoplasmatica trafittava in u casco, deformendu l'armatura d'argentu, furzendu i barili di cannoni ligeri à cascà cum'è pasta cotta. I membri di l'equipaggiu soffrenu un dulore terribili, i vestiti di cummattimentu si sguassate, a pelle si sbuccia, l'ochji diventanu cechi.... Sembra chì ùn ci hè micca chance... U brigantinu cumencia à splende, lassendu daretu à un piume fumante, cù caviar d'antimateria.
  Ma in questu ultimu mumentu, quandu si cascanu in l'abissu senza speranza di l'infernu di l'inesistenza, dui trasportatori annigeni situati nantu à i fianchi, senza vultà, mettenu a radiazione in u mediu.
  È cuminciò, onde iridescenti passavanu à traversu u pugnale cintrali, l'automaticu cambiatu à prutezzione. È a nave umana, chì pareva chjuca in u sfondate di giganti, perdendu parti di a so struttura, scappò da a reta magoplasmica iridescente.
  Alex si pusò in u corpu di u Barone di Alligator, è Angelina sellava a cuscenza di u Conti di Barsov. I coffin hoppers ordinali, cum'è l'ufficiali, ùn sò micca abituati à discutiri l'ordine di i cumandanti, ma à eseguisce. Sì i battisti in i corpi, utilizendu a memoria di i so "cavalli", urdinatu di cambià l'ughjettu di u focu, allora ... Allora hè necessariu. Cum'è a regula principale di u Grobozagonat dice: "Juru di ubbidisce senza dubbitu à l'Hyper-Imperatore, à ellu personalmente, è ancu à qualsiasi patronu numinatu da ellu!".
  L'ordine hè statu datu è s'hè realizatu... Ma e persunalità di i coffin-carriers ùn volenu micca chjappà cù u fattu chì l'ànima incorporea di i ghjovani prigiuneri anu pigliatu u so corpu. Una lotta feroce principia, l'Alligator è Barsov si congelanu, l'ochji di u tigru si smaltiscenu. L'ordine hè digià statu datu è serà eseguitu finu à ch'ellu sia annullatu ...
  In ogni casu, u brigantinu hà digià ricivutu ferite mortali, solu un pocu più ... Alena Morozova, cù l'ultimi di a so forza, s'appoghja à un filu magre di a cuscenza. U so vestitu, cù l'uniforme, hè carbonizatu, è e fiamme accarezzanu crudelmente u so corpu digià completamente nudu. A pelle diventa coperta di grandi vesciche, poi si sbuccia. Pezzi di capo cascanu... Un pocu di più...
  Quì hè una cuda fina di quasar induve u so brigantino hà bisognu à ottene, o megliu ciò chì ne resta ... I persunalità di l'Alligator è Barsov sò digià tornati, u magoplasma hè torna tagliatu in .... L'osse brusgiate di Alena si scrollanu, è a so cuscenza hè brusgiata in un funnel neru ... È per una frazione insignificante di un nanosegundu, a distruzzione finale, u frammentu di u cumandante di u brigantino vola in u Probomeran di quasar ...
  Tuttu si firmò di colpu, cum'è s'ellu ùn era mai principiatu. L'armada di a Flotta Purple Constellation si congelava, è i so avversari sparì subitu. Paria chì l'ale, è e zampe di i vulturi spaziali sò stati pegati à u spaziu è ùn pudianu micca spustà. È à u stessu tempu, nimu ùn si sentia u minimu tremore o scossa. Tuttu ciò chì hè accadutu era fora di u scopu di a fisica ordinaria.
  La duchessa de Furie ringhiò ferocemente:
  - Quale hè questu, cool, chì hà riesciutu à piantà ?
  Genhir Wolf hà guardatu cun odiu indissimulatu:
  - Ùn aghju micca idea... Hè impussìbule in principiu, però...- U generale-tagliatore di bara abbassò a voce, ovviamente spaventatu à un sussurru, hè statu traditu da correndu nervoso cù l'ochji ghiacciati à i lati, aghjunse. . - U nostru agentu hà dettu chì a terra pò lancià un scherzu cù u tempu.
  A duchessa cun calma, ancu disprezza, rispose:
  - Questu, sicuru, hè fastidiosu, ma nimu ùn hè capaci di pruibisce à l'individui viventi di cumbatte, è noi i cantieri di coffin per vince!
  L'alligatore sbadigliò di sfida e si lanciò in bocca ciò che pareva un sandwich assai condimentatu. Stroking i capelli indisciplinati di a tigressa- aiutante, masticando energicamente u pruduttu culinariu cun un crunch forte, ma à u stessu tempu in una voce completamente intelligibile è forte, hà riassuntu:
  - Un nemicu infinitu hè cum'è una malatia micca trattata - aspetta cumplicazioni!
  Accantu à l'ànima battuta d'Angelina è Alex, cum'è da una fossa di ghiaccio, a sustanza radiante di u spiritu di Alena emerge. A faccia di l'anima liberata brillava cum'è u sole. Captendu i sguardi incomprensivi di i so cumpagni di studianti, u capitanu di a zitella spiegò cun entusiasmu gioia:
  - Avemu vintu ! A minaccia per l'umanità hè stata eliminata, sia questu è sperendu sfide future.
  Angelina mormorò confusa:
  - È cumu ?
  Alenka hà cuminciatu à spiegà:
  - U grande scientist Pavel Karpov hà scupertu chì u tempu hà una struttura simile à un fiumu pienu, senza limiti, cù parechji milioni di flussi indipendenti. È chì hè pussibile, mettendu una spezia di scuperta, per influenzà u cursu di un flussu particulari. Sfurtunatamente, hè mortu, palesendu cusì à a fine i miccanismi di influenza, è ùn ci era micca altru tali geniu. Ma quì hè una manera di creà un tale scuperta è hè statu revelatu da ellu. Se caccià l'energia di un quasar dorme in un certu intervallu, è solu durante e celebrazioni di mezzanotte in u pianeta Terra di l'annu novu, allora l'energia liberata pruvucarà un tipu di crescita in u passatu di u pianeta, è un radduppiamentu di u flussu di u tempu si farà in u Sistema Solare ...
  Alex era cunfusu, è lampendu e so palpebre eteree, bisbigliò:
  - È chì importa ?
  Warrior Alena spiegò:
  - Tutte e persone in u Sistema Solar riceveranu un annu extra di vita, chì significa chì Pavel Karpov avarà u tempu di compie e so scuperte uniche ... O, piuttostu, hà digià, ùn ci hè micca una armada nemica davanti à noi!
  Angelina esclamò cun un friddu:
  - L'avete distruttu tutti !
  U capitanu di u brigantino surrisu affettuosamente è fece l'ochju in risposta :
  - Pensu micca ! Solu un frangifluttu pusatu in u fiumu di u tempu torcia u flussu cronulogicu in un cercolu per elli. Questu significa chì i coffin boxes vivenu per sempre, in un ciclu di tempu, campendu u stessu annu un infinitu di volte!
  - E noi ? Alex dumandò.
  - Riturnerete à u vostru tempu, è speru chì a prossima volta ùn andate micca in strada cù i banditi ...
  U ghjovanu è a zitella s'arrizzò ghjustu davanti à u Kremlin Chimes, nantu à a Piazza Rossa. L'orloghju giganti cuminciò à batte a mezzanotte misurata è maestosa.
  L'annu novu hè ghjuntu.
  . CAPITOLU #15
  Dopu una pausa, l'ostilità ripresentanu. I Cinesi anu pruvatu di novu, riunendu e forze per attaccà i pussidimenti distanti di Russia.
  Sta volta, i sei pigghiaru armi più muderni.
  In questu casu, tutti i sei sò cullati nantu à l'IS-7 cù cunchiglia magica è cartuccia non-scambiabili.
  È cuminciaru senza cerimonii innecessarii per sparà l'armata cinese, è sfracicà cù caterpillars.
  È Oleg Rybachenko hà ancu sparatu da un cannone, è rugi:
  - A nostra vittoria hè inevitabbile, ùn serà micca a listessa ora chè prima !
  In ogni casu, durante u tirote, è ancu quandu si spara in turnu, pudete pensà à qualcosa altru.
  Infatti, perchè Vladimir Vladimirovich Putin hè un puliticu cusì furtunatu è presidente. In particulare, da u principiu di u so appuntamentu cum'è successore ufficiale di Yeltsin, tuttu andò bè.
  Paria chì i Cumunisti è Yabloko avissiru agitu cum'è una sola furmazione - u successore di Yeltsin hè u nemicu numeru unu.
  Ma u discorsu ùn hè micca fattu. È Sobchak, chì arrubbava, ùn era micca ricurdatu. L'approvazione hè andata in rutina. Ancu s'è i cumunisti avissiru capitu : questu hè u so futuru sepulturi !
  Iè, è Yavlinsky - chì hà pruvatu à dimustrà cum'è u puliticu più oppositivu chì ùn avia mai vutatu per u budgetu, perchè ùn hà micca ughjettu.
  Hè diventatu cusì stranu.
  E poi in qualchì manera hè stata furtunata. Dagestan viulente è affamati ùn sustene micca l'azzione di i Wahhabis, ancu s'è, prubabilmente, Basayev è Khattab cuntavanu nantu à questu. L'uppusizione in a Duma ùn hà micca scontru cù l'autorità. O utilizate u fattore cecenu.
  In corta, tuttu era in favore di Putin da u principiu. È l'uppusizione in a Duma ùn hà micca pruvatu à utilizà l'esplosioni in Mosca è Volgodonsk contru l'autorità.
  Ancu s'è i cumunisti devenu capiscenu, sò relegati à u fondu.
  Yavlinsky hà capitu questu assai tardi.
  Oleg sparò à i Cinesi, strappava i guerrieri gialli cù cunchiglia.
  E suspirò...
  OK. Pensà à a pulitica hè un pocu fastidiosu. Pigliate Gerda per esempiu. Hè raffigurata in una di e foto cum'è un prigiuneru di ladri cù e mani ligate daretu à i so pedi scalzi. E i gammi sò ancu rossi, pò esse vistu in u zoo senza riscaldamentu cù un cervu, u latru hè friddu, è i gammi di Gerda sò assai friddi.
  Povera zitella, i so scarpi sò stati tolti da ella, chì hà dumandatu à a regina. È avà soffre in cattività.
  U zitellu hà tornatu à sparà à l'esercitu di l'imperu celeste, pressendu i so pedi nudi nantu à u buttone di joystick.
  Allora andonu in l'altra direzzione.
  Zhirinovsky ùn hà micca sustegnu direttamente à Eltsin, è ùn ci hè micca una sola registrazione video induve farà tali dichjarazioni! Per d 'altra banda, l'elezzioni novi, è ancu nantu à e liste di partitu, eranu assai benefizii per ellu. Dopu avè fattu, in fattu, un colpu militare, Eltsin hà usurpatu u putere, diventendu un dittatore pienu, formalmente illimitatu da nunda! Ancu l'attività di u tribunale custituziunale sò stati suspesi, è u presidente hà acquistatu formalmente puteri illimitati! In sti cundizzioni, l'adopzione di una nova custituzione hà limitatu prestu u putere di u dittatore, chì l'hà fissatu ! Ci vole ancu dì chì, sicondu i sondaggi d'opinioni, finu à u 80 per centu di a pupulazione russa era pronta à vutà per u prugettu di custituzione presidenziale. Dunque, ùn si pò micca ghjudicà strettamente Zhirinovsky per sustene a custituzione. Prima, altrimente, ùn pudia micca esse permessu di participà à l'elezzioni, è in segundu, Vladimir sperava di ottene u sustegnu di parechji sustenituri di Eltsine. In quantu à u nome di u partitu, à quellu tempu nasce una illusione trà u populu - u parlamentu cumunista-fascista (termine media) hè spargugliatu, nimu ùn interferisce cù e riformi, è prestu camparemu cum'è in America! In queste cundizioni, u nome Liberal Democratic era eletturalmente abbastanza avantagiu ! U bloccu elettorale hè diventatu u partitu di guvernu: A Scelta di Russia, guidata da Gaidar! Nimu hà cridutu in i chances di u Partitu Liberal Democratic, parechji pensanu chì Zhirinovsky ùn avissi mancu piglià u limitu di cinque per centu!
  Iè, pareva chì Zhirinovsky hà avutu chances assai debuli. È a Scelta di Russia hà tutte e carte di triunfante in e so mani. Forsi, forse u più impurtante, ùn ci era micca rializazioni reali in l'ecunumia. Ma poi in manu di un immensu apparatu di propaganda è risorse amministrative. L'esperienza di u Kazakistan è di l'altri paesi mostra chì spessu questu hè abbastanza per vince l'elezzioni, ancu per ottene risultati sensazionali!
  Ma Vladimir Volfovich hà dimustratu a so capacità pulitica eccezziunale: in particulare, hà sappiutu cunvince l'entourage di Eltsin di a so lealtà è ùn hè micca impeditu di registrà, cum'è u casu, per esempiu, cù u bloccu Baburin è parechji altri! Hà riisciutu à ottene soldi cunvincendu i patrocinatori di e so prospettive per u tempu d'aria pagatu (è ellu stessu hà guadagnatu qualcosa facendu affari!). È u più impurtante, durante l'alizzioni, hà dimustratu un magnificu rigalu di discorsu, dopu avè realizatu una campagna elettorale incantevule ! Nant'à u situ web di LDPR, pudete truvà vechji registri di a campagna elettorale di u 1993: questi sò discorsi veramente forti, in paragone cù quale Hitler hè solu una patetica ombra di un parlante. I Democratici squabbled cù l'altri è anu nutatu a crescita di pupularità di u Partitu Liberal Democratic cun un longu ritardu! Devu dì chì i sociologi ùn anu micca mostratu u ritrattu veru, ma quellu chì l'autorità vulianu vede ! Gaidar hà chjamatu Zhirinovsky un Hitler è dumandò chì Eltsin annunzià u Partitu Liberale Democràticu. Ma l'analisti vicinu à u presidente anu dichjaratu chì i rating di appruvazioni di Eltsin eranu in cala è u sustegnu à a custituzione era in calata. In queste cundizioni, a disqualificazione puderia creà prublemi per l'autorità. Inoltre, in u 1993, i tecnulugii di frode di l'elezzioni di massa ùn sò micca stati ancu elaborati, eccettu per u scagnu primitivu di votu in urne, cusì a vuluntà di u populu era relativamente onesta! Zhirinovsky, à u turnu, hà prumessu di liberà Rutskoi è altri oppositori!
  Oleg Rybachenko hè statu distractatu quì è sparatu novu da un projectile indispensabile.
  Mentre chì a zitella Margarita puntava u fucile cù i so pedi nudi, u zitellu pinsava è capì.
  U risultatu di l'elezzioni era sensazionale, è u capu di u Partitu Liberal Democratic hè statu vutatu da i dui nemichi di u regime è parechji sustenidori di Eltsin ! U partitu hà puntuatu quasi 24 per centu di i so 13 membri, finendu in u primu locu. Tuttavia, per via di u sistema elettorale mistu, Zhirinovsky hà finitu cù solu 60 sedi, o 15 per centu di a Duma di Statu, a camera bassa di u parlamentu ! In più, i puteri di a Duma di u Statu eranu assai limitati da a nova custituzione, cusì chì in a realità Zhirinovsky ùn hà micca ricivutu un putere significativu. Probabilmente, a so faczione in a Duma di u Statu puderia esse cunsideratu solu cum'è un trampolinu per un altru attaccu à u putere ! Ebbè, Zhirinovsky stessu era sempre più paragunatu cù Hitler! In modu, in u 1930, Hitler vincìu 18 per centu di u votu, pigghiannu u sicondu postu in l'alizzioni, ma à u listessu tempu hà guadagnatu assai di più vera leva nantu à u putere. Prima, ci era solu una camera in u Reichstag, è in segundu, l'elezzioni sò stati tenuti solu secondu u sistema proporzionale, è in terzu, u putere di u parlamentu era incomparabilmente più forte chì in Russia! Zhirinovsky, invece, hè statu in una situazione assai peggiu: l'apparizione di a vittoria hà datu l'aspettativa troppu alta di l'elettori, ma u putere veru è l'uppurtunità di cambià qualcosa da un nasu gugulkin!
  Quì, sicuru, i miraculi cumincianu: Zhirinovsky, chì prima avia agitu cum'è un puliticu prudente, subitu diventa impulsu è estremamente illogicu. In particulare, hè statu accusatu di Hitlerismu, cusì hà rinfurzatu a retorica anti-Uccidintali, dendu a paura chì, s'ellu hè vinutu à u putere, sbulicà una terza guerra mundiale ! E certi dichjarazioni eranu completamente pazzi, cumpresu l'usu di a bomba atomica contr'à u Kazakistan è altri paesi. In particulare, Zhirinovsky hà ancu dichjaratu ch'ellu lanciava una bomba atomica nantu à Tbilisi! À u listessu tempu, ci sò stati certi rializazioni: era pussibule di realizà una amnistia, cumpiendu e prumesse elettorali .... Ma in generale, Vladimir Volfovich ùn hà micca puntuatu punti, in constantemente in scandali ... Iè! Di sicuru, hè statu pruvucatu, assai situazioni scandalose sò stati creati da a CIA è l'avversari di u Partitu Liberal Democratic, principalmente da trà i demucratici occidentali in Russia, ma ancu, un puliticu prudente è pragmaticu ùn deve micca cedutu à questu, o almenu. riduce a pussibilità di pruvucazione à u minimu! Per esempiu, Zyuganov, malgradu u fattu chì per diciassette anni hà purtatu i lauri di u principale avversariu puliticu di u Kremlin, in qualchì modu hà sappiutu per evità scandali, ùn hà mai stabilitu per un grande è ùn hà micca a reputazione di corruzzione. puliticu ! True, i Comunisti anu avutu ancu un mumentu cù a stallazione di Khodorkovsky, presuntamente u finanziatore principalu di u Partitu Cumunista di a Federazione Russa, ma in questu casu, Zyuganov ùn lasciò nisuna dichjarazione discrediting. Un puliticu assai prudente Gennady Andreevich, à volte ancu troppu prudente! In particulare, in u maghju di u 1999, quandu Eltsine prupostu a candidatura di Stepashin, i cumunisti duveranu bluccà ella è o forzà e cuncessioni o pruvucatu a dissoluzione di a Duma di Statu è l'elezzioni parlamentari anticipate. Ma Zyuganov hà sceltu di ùn risicà, ancu s'è a Duma di Statu era stata dissolta allora, i Comunisti avarianu conservatu è ancu allargatu u cuntrollu. Iè, in l'aostu di u 1999, i cumunisti anu appruvatu à Putin senza lotta, ancu s'è u fattu chì Eltsin l'annunziò cum'è u so successore hà solu bisognu di l'uppusizione per agisce cum'è un fronte unitu contr'à sta candidatura. Ma Zyuganov hà decisu chì era megliu andà à u votu, utilizendu i privilegi chì dà u statutu di diputatu, è u fattu chì Putin puderia diventà un eroe naziunale in solu trè mesi ùn pudia ancu entra in u capu di u Kremlin più curaggiu. analisti.
  Oleg Rybachenko hà sparatu novu à u Cinese cù l'aiutu di u pede nudu di u zitellu è cuntinuò i so pinsamenti.
  U geniu picciottu sinceramente crede chì Zhirinovsky ùn era micca à par;
  In corta, dicembre di u 1993 hè u piccu di a carriera pulitica di u capu di u Partitu Liberal Democratic, dopu a decadenza hà cuminciatu, ancu s'ellu à u principiu ùn era micca sfondate cù diverse fluttuazioni. Eltsin era ancu rapidamente perde a pupularità: ùn era micca pussibule di superà a crisa in l'ecunumia, à u cuntrariu, hè peghju è peghju. Quì Zhirinovsky hà fattu un altru miscalculation, firmò un accordu di pace è armunia. Dopu tuttu, era digià accusatu di sustene a custituzione, chì legalizava l'enorme putere presidenziale (da l'altra banda, chì saria accadutu se a custituzione ùn era micca stata aduttata? Era assai prubabile chì ci era una guerra civile!), È tandu ci era un accordu di pace da firmà. True, Zhirinovsky l'abbandunò in u vaghjimu. Ma in generale, ci vulerà assai tempu per descriverà specificamente ciò chì i sbaglii fatti u capu LDPR è perchè ùn hè micca diventatu presidente. U so sbagliu principale hè strategicamente sbagliatu PR! Dopu à l'elezzioni di u 1993, era necessariu di furmà l'imaghjini di u principale nemicu di u guvernu attuale è Yeltsin personalmente! Vale à dì, per diventà Antieltsin, cù a retorica più pupulare, cù a critica soprattuttu di i nemichi interni, a corruzzione, u furtu, ecc. È u slogan principale - Gang Yeltsin in prucessu! È à tempu, senza disprezzà i slogans di manca, a demagogia suciale, a prumessa di ghjustizia ! In particulare, in Bielorussia, Lukashenka hà puntuatu più di 80 per centu in a seconda volta di l'elezzioni presidenziale, chì hè simplicemente superba per un puliticu di l'uppusizione ! Ma ùn pudete micca dì chì Lukashenka hè più forte in l'oratoriu chì Zhirinovsky, invece, à u cuntrariu, Vladimir Volfovich hè assai più educatu è intellettuale sviluppatu! Ma Zhirinovsky hè stata abbandonata da u so caratteru, troppu aggressivu è tempratu, è da l'altra banda, a crede chì l'entourage di Eltsin, è Eltsin stessu, avarianu da ellu, scegliendulu cum'è successore. Quale sà a storia: prubabilmente si ricurdaranu di a relazione trà Hitler è Gindebruner, prima attenti, è dopu cumpagnu ! Ma u fattu hè chì Gindebrug era un eroe di a Prima Guerra Munniali, un patriottu di u so paese, è digià un vechju decrepitu. E Eltsine, u distruttore di l'URSS è un nemicu ardente di l'ideulugia imperiale, era un avversu strategicu per Zhirinovsky. Iè, è l'entourage di Eltsin hà temutu chì l'allora ghjovanu è aggressivu Zhirinovsky cuminciassi à restaurà l'ordine è poi i capi si rotulanu! Allora, l'entourage di Eltsin ùn avia micca u desideriu di spinghje Volfovich à a presidenza o u primu ministru, è a so vera chance per u putere era solu per via di u cadavere di Eltsin. Vale à dì, Zhirinovsky duvia almenu imità esternamente u più altu livellu pussibule di l'opposizione à u regime! Cusì chì a ghjente pensa chì ùn ci hè micca un nemicu più grande di l'autorità chì Zhirinovsky, è cusì chì nasce una associazione: Zhirinovsky o Yeltsin, Zhirinovsky contru Yeltsin! In ogni casu, Vladimir Volfovich o ùn hà micca un analista forte è una persona PR in u so ambiente o ùn vulia micca sente à nimu. O forse era ancu a paura di Eltsin, ancu s'ellu ci vole à dì chì Eltsin ùn hè micca sempre un tiranu s'ellu si risignava à l'amnistia è a liberazione di i so nemichi: Rutskoi è Makashov. Iè, è Eltsin si n'andò à a dissoluzione di u parlamentu, perchè u populu, cum'è cusì, li dete u permessu per questu in un referendum u 25 d'aprile di u 1993. Inoltre, l'esekzione di u parlamentu, è Yeltsin stessu, l'anu spaventatu cusì chì hà persu a so determinazione. Allora, Zhirinovsky puderia diventà u so avversu principalu, soprattuttu da chì Zyuganov, ùn importa quant'ellu picchi Eltsin, hà ricevutu a punizione!
  U picciottu hà sparatu novu un prughjettu pisanti dopu à e zitelle cù l'aiutu di u so pede nudu è cuntinuò i so pinsamenti.
  L'altru sbagliu di Zhirinovsky hè a pusizione chì hà pigliatu nantu à a guerra in Cecenia. Pari naziunalistu, duvia sustiniri l'istituzione di l'ordine custituziunale, ma in quale forma ! A guerra si n'andò male da u principiu, e truppe russe anu patitu enormi perditi, soprattuttu per via di a mediocrita criminali di u cumandamentu di Yeltsin. Inoltre, i generali cù sperienza in a guerra in l'Afghanistan, per esempiu, u Ministru di a Difesa Grachev, cumandò peggiu di i primi classi. Ancu i ghjurnalisti anu insignatu à i generali cumu si batte ! Era u paradossu !
  Sutta sti cundizioni, era necessariu di piglià una pusizioni: Yeltsin è a so banda sò culpèvule per i perditi enormi di l'armata russa! A critica di u regnu di u regnu duveria esse rinfurzata, ma à u stessu tempu, senza toccu l'esercitu. Ancu s'è Grachev ùn deve esse micca difesu ancu ! Zyuganov hà pigliatu a pusizione ottima di vincitore! Criticà Eltsin, micca quarreling cù l'esercitu, ùn sustene micca i separatisti. In generale, Zyuganov hà sceltu u cursu ghjustu di l'azzione: distanza massima da a pulitica di Eltsin, cunfrontu. In ogni casu, i cumunisti in a Duma di a prima cunvucazione ùn eranu micca sempre cunsistenti in a so opposizione. In particulare, a pruposta di Zhirinovsky per un votu di cunfidenza in u guvernu di Chernomyrdin ùn hè micca sustinutu. In generale, i cumunisti anu vutatu un votu di sfiducia per a prima volta solu in uttrovi di u 1994, dopu à u Marti Negru, quandu l'appruvazioni passive di a pulitica ecunomica di Chernomyrdin li pudia custà caru. In a Duma Statale di a seconda convocazione, induve i cumunisti guidati da Zyuganov eranu digià in a maiurità, un votu di sfiducia ùn hè mai statu (!) messu à votu! È u parlamentu hà appruvatu tutti i cinque candidati à u postu di primu ministru, ma hè una altra storia ! A parsunalità di Zyuganov meriteghja un articulu separatu, è ancu per quessa ch'ellu hà ancu persu à Yeltsin in u 1996.
  Zhirinovsky stessu, pare, vulia un cumprumissu cù l'entourage di Eltsin, sperendu di cunvince l'oligarchi di a so lealtà, per ch'elli l'installanu cum'è l'unicu chì hà sappiutu impedisce à i cumunisti di piglià u tronu. Ma u prublema hè chì l'entourage di Eltsin, à quellu tempu, ùn vulia micca cambià, è ùn hà micca fiducia in Volfovich, chì, per via, hà sappiutu aggravà a so attitudine in l'Occidenti. Parechji oligarchi vicinu à u presidente avianu affari in l'Occidenti è anu sappiutu accumulà debiti enormi. Iè, è i prezzi di u petroliu eranu di circa 10 dollari per barile, cusì ci era gasu à pocu pressu, è l'elite s'appoghjanu bè nantu à i prestiti da i paesi di l'OTAN. È in l'Occidenti anu fattu chjaru chì Zhirinovsky era inaccettabile per elli.
  Sutta sti cundizioni, s'appoghjanu nant'à una alleanza cù l'elite Eltsin solu spoiled l'imaghjini di u capu di u Partitu Liberal Democratic, è interferiscenu cù u bloccu cù i cumunisti è naziunalisti. Ci vole à dì ancu chì i pisanti pèrdite di l'armata russa, a vuluntà di scunfighja, in generale, uni pochi è micca particularmente bè armati nimicu, ridutta a pupularità di slogan militanti è u desideriu di ottene a felicità attraversu a guerra. U populu hà vistu chì l'armata russa ùn era micca pronta per lavà i so pedi in l'Oceanu Indianu è cunquistà u Mediu Oriente cù e so riserve di petroliu. Iè, teoricamente, a cattura di u Mediu Oriente puderia dà assai soldi per via di i petrodollari è u saltu inevitabbile di i prezzi di l'energia, ma ancu s'è a Cecenia ùn pò esse scunfitta ... I sentimenti pacifisti cuminciaru à cresce, è Zhirik hà patitu perditi elettorali seri!
  U zitellu prodigiu spara drittu di novu. Un obusu da un cannone di 130 millimetri hà spargugliatu i Cinesi.
  Margarita hà dettu appruvazioni:
  - Tu sì intelligente !
  È hà cuminciatu à aduprà i so pedi nudi per sparisce.
  E Oleg Rybachenko cuntinuò u so ragiunamentu.
  Tuttavia, ci vole à dì chì Zyuganov era assai prudente. Per esempiu, quandu Boris Fedorov suggerì di votà per una qualificazione di sconfidenza in u guvernu, u Partitu Cumunista di a Federazione Russa ùn sustene micca questu. In generale, Zyuganov è u so entourage trattavanu Chernomyrdin assai cura, ancu s'ellu cuntinuò a so pulitica in l'interessi di l'oligarchi è dimustratu fideltà à Eltsin. Ma ciò chì hè interessante hè chì Zyuganov hà sappiutu diventà u numeru unu opposizionista è anti-Eltsin. Inoltre, a propaganda pro-presidenziale l'aiutò ancu in questu, prubabilmente deliberatamente, postu chì u comunista Zyuganov in a seconda volta hè megliu cà u candidatu micca cumunista.
  U partitu LDPR in l'inguernu è a primavera di u 1995 hà sappiutu una crisa seria, parechji diputati l'abbandunonu, cumpresu u brillanti è carismàticu Marychev.
  Ma a guerra in Cecenia hè stata vinta à pocu à pocu, i militanti anu patitu ancu perdite enormi è sò stati sanguinati è demoralizzati, l'armata russa avanzava. In u ghjugnu, Shamil Basayev hà pigliatu un ospedale maternità in Budenovsk. In principiu, una tale mossa da i militanti ùn hà micca datu nunda militarmente, è in quantu à a propaganda era ancu in favore di u partitu di a guerra ... Ma Yeltsin hà sbulicatu, apparentemente l'avvenimenti di u 3-4 d'ottobre è e maledizioni di milioni. di i Russi l'anu abbattutu è hà urdinatu à Chernomyrdin di piantà a guerra è di inizià i negoziati ...
  L'armata russa cessò unilateralmente l'ostilità. È a Duma di u Statu hà finalmente riunitu abbastanza voti per passà un votu di sfiducia in u guvernu, esigendu a dimissioni di una quantità di ufficiali di sicurità. Eltsin cede, mantenendu solu Grachev, ma rende Yegorov, Yerin, Stepashin. Quì Zhirinovsky prima hà pigliatu a pusizioni ghjusta: hà cundannatu a tregua è vutatu per un votu di cunfidenza. È quandu Chernomyrdin era bluffing, minacciatu di mette a quistione di fiducia in u cabinet à un votu da a Duma di Statu (ci hè una caveat, se menu di 226 voti fora di 450 votu per a fiducia in u guvernu, allura u presidente hè obligatu in u guvernu). una settimana per disperse u guvernu o dissolve a Duma di Statu), Zhirinovsky hà dimustratu fermezza è prontu à andà à l'elezzioni parlamentari anticipate. I vantaghji di l'elezzioni anticipate sò l'imaghjini di i martiri, a mancanza di successu - culpisce Yeltsin è u guvernu, ùn dà micca u tempu per a prumuzione di u prughjettu di u Kremlin di u Cungressu di e Cumunità Russe, è u partitu in u putere: A nostra casa hè Russia. . E di sicuru altre urganisazioni - più chjuche!
  Chernomyrdin, capitu chì u bluff ùn hà micca travagliatu, è u novu parlamentu diventerà ancu più oppostu, ritirò u votu. A Duma di u Statu hà votatu una volta senza fiducia, Zhirinovsky hà agitu assai aggressivu, ma ùn ci era micca abbastanza voti. Quì ci vole à dì chì Yabloko s'hè spavintatu, Yavlinsky ùn vulia micca perde i vantaghji di i sedi parlamentari. Inoltre, a so vera valutazione ùn era micca alta, ci era u periculu di sbattà solu.
  A pupularità di Zhirinovsky hà crisciutu subitu, ma Volfovich hà fattu novu un miscalculation ritirà e firme di u so partitu, sottu a prucedura di impeachment. Ùn importa micca, l'uppusizione hà avutu finu à 300 voti per creà una cumissioni per purtà l'accusazioni, ma hà sguassatu u rating ! Zhirinovsky s'hè datu di novu una ragione per accusà si di pulitica conciliatoria, alienendu una parte di l'elettore di protesta crescente.
  Tuttavia, a tregua in Cecenia, chì i militanti violavanu sfacciatamente, diversi attacchi terroristi, soprattuttu contr'à Romanov, i vittimi di u bombardamentu hà purtatu à un aumentu di l'umore militante in a sucetà, è Zhirinovsky cuminciò à puntuà punti. Inoltre, in settembre di u 1995, l'OTAN hà cuminciatu à bombardà i Serbi di Bosnia, rinfurzendu u sentimentu anti-occidentale, chì hà ancu elevatu a valutazione di u Partitu Liberal Democratic.
  Hè veru, Zhirinovsky hà succorsu à una pruvucazione, dopu avè battutu una donna in u parlamentu, più di un paru di volte chì a mossa ligeramente in un dump generale. Allora a stampa di Eltsin hà sbulicatu tuttu, ritrattendu Zhirinovsky cum'è un banditu! Tuttavia, un tali passaghju puderia attrae à certi : soprattuttu quelli omi chì soffrenu di e donne, o quelli chì, di tutti i candidati, cercavanu u dittatore più feroce, sperendu ch"ellu mette in ordine ! In ogni casu, i "Stalinisti" eranu per Zhirik.
  Oleg Rybachenko cuntinuò à u focu. U zitellu hà fattu questu scunfittendu l'esercitu di a Cina sottu a dinastia Manchurian è hà cuntinuatu à pensà.
  In uttrovi di u 1995, u Partitu Liberal Democratic hà cullatu 100 signatures per mette un votu di sfiducia in u guvernu in a Duma di Statu, ma Zhirinovsky rifiutò sta intenzione l'ultima volta.
  Devu dì chì era u so sbagliu, è nunda ghjustificatu. Prima, Zhirinovsky, dopu avè fattu un votu di sfiducia à a vigilia di l'alizzioni, attrae a simpatia di l'elettore di prutesta, chì à quellu tempu custituì a maiurità. Siconda, u votu hè stata diretta contr'à u principale cuncurrente di Zhirinovsky, Chernomyrdin, è ùn hà micca interferitu cù i tentativi di cunvince à Eltsin è u so entourage per fà Zhirik u so successore.
  Inoltre, Zhirinovsky duveria avè capitu; chì u risultatu più altu ch'ellu mostra in l'elezzioni à a Duma, u più prubabile chì a "famiglia" scommette nantu à ellu!
  Per quellu mumentu, a megliu tattica di a campagna era di ghjucà u rolu di l'uppusizione numeru unu, chì superava u livellu di cunfrontu di i cumunisti.
  Zhirinovsky, in generale, hà capitu questu, ma hà pruvatu à pusà nantu à duie sedie è era inconsistente. E nuvelle elezzione eranu assai più difficili chè l'antica ! Prima, à u cuntrariu di u 1993, ùn anu micca avutu l'uppurtunità di dimustrà u so talentu oratoriu à u massimu, anu datu troppu pocu tempu d'aria à i partiti, u numeru di quale hà aumentatu da 13 à 44 (!). Siconda , contr'à Zhirinovsky hà ghjucatu u fattore di speranze è aspettative insoddisfatte. Dopu tuttu, pareva esse u primu, ma ùn hà micca fattu a vita di a ghjente megliu ... Ancu s'ellu era chjaru à una persona intelligente chì Zhirik ùn avia micca un veru putere, è i stessi cumunisti cuntrullavanu assai più voti chì u Partitu Liberal Democràticu. : 102 contr'à 60, ma... Quante persone intelligenti eranu tandu, soprattuttu in l'anni novanta.
  U terzu mutivu, si versavanu a terra nantu à u capu LDPR, era l'imaghjini di un mostru è un bully, teme chì ellu principia una terza guerra mundiale.
  U quartu mutivu hè ancu unu di i mutivi principali per l'emergenza di un gran numaru di cuncurrenti. I più famosi sò: u Cungressu di e Cumunità Russe guidatu da Skokov (l'anzianu secretariu di u cunsigliu di sicurezza sottu Yeltsin), è Alexander Lebed, ancu l'omu di Yeltsin, chì u rolu in Transnistria era assai inflatatu da i media. Questu hè un bloccu di PR attivu, ma pare ch'elli anu avutu abbastanza, sopra à u bordu. Dopu tuttu, a ghjente ùn hè micca male cum'è l'autorità pensanu, è a maiò parte di elli hà capitu chì u KRO ùn hè micca un oppusizione in tuttu, ma un prughjettu di u Kremlin, direttu principarmenti contr'à u Partitu Liberal Democratic è u Partitu Cumunista di a Federazione Russa. Ma ancu, sta urganizazione hà tiratu più di quattru per centu!
  È ci sò stati altri cuncurrenti sopra à u tettu, Derzhava-Rutskoi, induve Marychev fughje, Block per l'URSS - Tyulkin-Ampilov, u Partitu Republicanu Naziunale di Lysenko, è assai di tutti i tipi. Ci vole à dì chì i cumunisti anu ancu dispersatu u so elettore: u bloccu di l'URSS hà guadagnatu più di quattru è mezu per centu di i voti, ma ùn anu micca ghjuntu in u parlamentu, è i voti sò stati persi per u Partitu Cumunista di a Federazione Russa, u partitu agrariu. ancu ùn hà pigliatu a barriera di cinque per centu, cum'è altre urganisazione di manca. In particulare, ùn hè micca chjaru ciò chì l'anzianu Primu Ministru Ryzhkov contava per l'elezzioni cù un bloccu: l'Unione di u travagliu o u bloccu Govorukhin! In ogni casu, l'elezzioni di u 1995 anu dimustratu u risultatu più debule di u partitu in u putere in tutta a storia di Russia, è u più grande percentuale di votu di prutesta.
  U picciottu hà sparatu di novu, pressu u buttone di u joystick cù i so pedi nudi è cuntinuò i so pinsamenti;
  Zhirinovsky, durante a campagna elettorale, in generale scolded l'autorità, ma ùn hà micca fattu abbastanza aggressivu. Inoltre, a so faczione sustene u budgetu per l'annu dopu, dendu un altru mutivu per l'accusazioni di l'orientazione pro-Kremlin. Tenendu contu di l'umore di prutesta di quasi tuttu l'eletti chì impera in ste elezzione, ùn ci era micca bisognu di cumprumissu cù stu guvernu ! Inoltre, a Duma di u Statu appruvò facilmente Dubinin cum'è capu di u Bancu Centrale, ancu s'ellu l'ultimu era un omu di u circulu di Eltsin, un sustegnu di riforme di u mercatu in a versione radicali di Gaidar. A strada, Zyuganov hà ancu sustinutu sta candidatura, ancu s'ellu Dubinin era implicatu in u Marti Negru, dimustrendu ch'ellu ùn era ancu un oppositivu principiatu!
  Duranti l'elezzioni, Zhirinovsky ùn vulia micca formate blocchi elettorali, ancu s'è parechji partiti naziunalisti più chjuchi anu manifestatu u so desideriu di fà. Inoltre, Vengerovsky hà cunsigliatu di cambià u nome di u partitu, per un più puliticu adattatu è euphonious - per esempiu, Great Russia! Zhirinovsky hà dimustratu stubbornness in questa materia, ancu s'è a parolla demucraticu liberale da questu tempu era digià diventata abusiva!
  Inoltre, cantanti o artisti famosi ùn eranu micca inclusi in a lista di u partitu LDPR, ancu s'ellu ci era abbastanza persone chì vulianu. In particulare, Alla Pugacheva, chì era assai piacevule per attruverà l'attenzione di a stampa, puderia bè accunsente à u sicondu postu in a lista di u partitu LDPR. Ùn l'hà micca disturbatu in ogni modu, ma puderia creà un mutivu informativu extra per esse citatu. In più l'uppurtunità di prupone certi prughjetti è liggi per discussione da a Duma di Statu. Ancu u cumpusitore Antonov hè stata inclusa solu in a lista regiunale, è dopu si litigavanu cumplettamente. In generale, Zhirinovsky: ci hè un trattu assai cattivu in u caratteru: a vuluntà di tollerà personalità forti in u so ambiente, quelli chì difendenu u so puntu di vista. Per esempiu, era precisamente per quessa chì u famosu hypnotist Anatoly Kashpirovsky abbandunò u partitu; chì accusò Vladimir Volfovich di i metudi autoritarii di gestione è u desideriu di circundà si di sicofanti. Devu dì, per via, chì ancu Hitler hà fattu cumprumessi cù e persone chì avia bisognu è li tollerà in u so ambiente finu à ch'elli sò diventati inutili o periculosi per ellu. Ricurdativi di Rem, Strasser, Goebbels, chì eranu distinti da u so leftism è l'uppusizione à l'autorità. Ma era precisamente grazia à tali pirsunalità chì Hitler hà sappiutu tirà a massima di voti da i Comunisti è Suciali Democratici. Deveru ancu dì chì Zhirinovsky hà dettu troppu spessu: senza pensà, o lodava o rimproverava à Stalin. In generale, u capu di u Partitu Liberal Democraticu stessu imitava in una certa misura Stalin, creendu u so cultu, dimustrando l'aderenza à i metudi autoritarii di guvernu, ma in u stessu tempu accusò i cumunisti di viulenza, ancu s'ellu ellu stessu hà solu favuritu a viulenza, a viulenza. è più viulenza !
  In u cuntestu di a pupularità crescente di l'idee di manca, Zhirinovsky duveria piglià una attitudine più equilibrata versu l'idee cumuniste, è ricurdate chì una parte significativa di l'eletti hè nostalgicu di i tempi sovietici. Inoltre, l'attributi esterni di u leftismu ùn interferiscenu micca: per esempiu, u culore blu per a bandiera LDPR hè assai disgraziatu! Prima, evoca l'associazioni cù l'omosessuali, chì sò ancu "blu", è in segundu, u culore turchinu calma, chì ùn armonizza micca bè cù i discorsi incendiari di Zhirinovsky! A megliu opzione per u so partitu seria viola-russu. Invigorizante, chjama à sfruttamenti, ma sempre micca listessa chì i cumunisti ! Inoltre, u viole hè un simbulu di a reale è puderia attruverà a voce di i sustenitori di a sovranità, a persuasione monarchica è micca cumunista !
  U geniu picciottu hà appughjatu di novu i buttoni di u joystick è sguillava:
  - A mo vittoria serà gloriosa !
  È cuntinuò à ragiunamentu intelligente.
  Ùn era micca a megliu idea era ancu i video induve Zhirinovsky hà ghjucatu un buffone, in particulare, ùn hà micca cantatu assai bè! In questu casu, ùn era micca u megliu muvimentu, perchè a ghjente era tandu a fame in u 1995 è vulia cambiamenti serii è un capu seriu, è ùn era micca in umore per scherzi! Ci vole à dì chì i media pro-Kremlin anu digià pruvatu à fà un buffone è un pagliacciu da Zhirinovsky, è ùn valeva a pena di rinfurzà sta impressione, dendu novi carte à i so nemici!
  In l'elezzioni di u 1995, u CEC prima ricusatu di registrà "Derzhava" - Rutskoy, è dopu "Yabloko". Dopu quì, i dui partiti sò stati restaurati, attraversu a Corte Suprema. Ci hè parechje versioni annantu à questu episodiu: in particulare, chì u Kremlin è i so PR anu vulsutu aiutà à Yavlinsky in l'elezzioni à a Duma, cum'è demucraticu è occidentali, è Rutskoi, pare, duveria avè tiratu i voti di i cumunisti. à lui-même....
  A versione à u primu sguardu hè logica, s'ellu vulianu veramente chì Yabloko è Derzhava si sguassate, allora a Corte Suprema, furmata à l'ordine di a famiglia di Yeltsin, ùn li avissi micca restituitu! Dopu tuttu, pudemu ricurdà esempi recenti quandu Yabloko, Other Russia è Motherland ùn anu micca permessu di participà à l'alizzioni, senza alcunu fundamentu legale. Per esempiu, a rimuzione di u bloccu di a Patria in u 2006 da l'alizzioni in Mosca era assolutamente illegale da un puntu di vista legale! Allora in quellu video, chì hè diventatu u mutivu di disqualificazione: ùn ci era micca chjama diretta per a viulenza, pogrom, purificazione razziale è ancu deportazione di "Caucasians". Si parlava solu di pulizziari Mosca di basura ... Iè, ci era un suggerimentu di a necessità di restaurà l'ordine è l'emigranti. Ma ... Prima di tuttu, questu ùn hè micca contru à a lege, è secondu, in ogni video più innocu, pudete truvà un suggerimentu di qualcosa. Pudete, per esempiu, ancu u cartoon "Just you wait!" pruibisce cum'è propaganda di pedofilia. È chì una lepre hè cum'è un zitellu, viaghja cù un bigliettu di i zitelli, è u lupu flirta cun ellu, carezza ... In questu casu, u ghjudice ùn hà micca u dirittu legale di sguassà u bloccu Rodina da a registrazione! U prucessu di Khodorkovsky hè un tema separatu, ùn parlemu micca in questu articulu. Ma pare chì tutti capiscenu chì senza a sanzione di u Kremlin, questu ùn saria micca successu ...
  Iè, sì, ma micca veramente! In particulare, Rutskoi era tandu cunzidiratu un nemicu ardente di Eltsin - avissi sempre ghjuntu à un cunfrontu armatu direttu! A valutazione di a putenza era abbastanza alta è e so probabilità di passà a barrera di cinque percentu sò alte! Ebbè, perchè u Kremlin ingannà e chance di u so nemicu? Iè, ancu s'ellu Yabloko hè un partitu demucraticu, hè abbastanza oppostu: ùn hà micca sustinutu i bilanci ancu una volta, sia in questa Duma sia in a prossima, Yavlinsky hà annunziatu ch'ellu si batterà per a presidenza di Russia. Allora, quale hè u mutivu speciale per rinfurzà Yabloko: soprattuttu in u cuntestu di l'alizzioni presidenziale futuri, hè estremamente prufittu! Yavlinsky hà tiratu i voti da Yeltsin in a prima volta, è u ghjovanu è atleticu capu di Yabloko pareva assai più attraente chè u discreditatu, decrepit Eltsin.
  Dunque, a prima versione ùn hè micca cumplettamente cunvince, è i tribunali russi ùn anu micca cusì forte dipendente di u presidente di Russia. In particulare, u Generale di l'Armata Varenikov, un membru di u GKChP, hè statu liberatu; altri esempi ponu esse citati quandu u tribunale ùn hà micca sempre pigliatu u latu di l'autorità.
  Probabilmente, a reazione negativa di l'Occidenti à a disqualificazione di Yavlinsky hà ghjucatu un rolu, è u regime di Yeltsin hà bisognu di prestiti à a vigilia di l'alizzioni per creà l'apparenza di prosperità in u paese. Ebbè, Rutskoy hè statu cacciatu in a listessa occasione, perchè sò stati ristabiliti per a cumpagnia. Tuttavia, questu ùn hà micca aiutu à Derzhava per piglià u limitu di 5%. U risultatu di Rutskoy di 2,7 per centu pò esse cunsideratu universale, soprattuttu cunsiderà quantu era famosu. Tuttavia, u prugettu KRO di u Kremlin hà ancu persu. Zhirinovsky ùn hà micca utilizatu a tribuna di Duma in modu efficace, ma deve esse dichjaratu chì hà benefiziu da u fattu chì tutta a propaganda pro-Kremlin hà travagliatu contru à ellu. Paria crià l'imaghjini chì Zhirinovsky era u primu nemicu di l'autorità, è se Vladimir Volfovich era più consistente in a so opposizione, u so risultatu saria assai più altu.
  Oleg Rybachenko torna assai astutamente cupertu u regimentu cinese cù un projectile di frammentazione altu splusivi. Dopu quì, i so pinsamenti sò diventati ancu più armoniosi.
  In ogni casu, i brevi discorsi di u capu di u Partitu Liberal Democratic in televisione cù minacce contr'à l'autorità, piuttostu appelli militanti eranu in generale currettu, solu, forsi, Eltsin è Eltsin personalmente avissiru esse più attivamente scolded.
  In corta, in l'elezzioni in dicembre 1995, u Partitu Cumunista di a Federazione Russa hà avutu u primu postu cù quasi 23 per centu, u sicondu LDPR 11,5 per centu, u terzu NDR 10,3 per centu è u quartu Yabloko 6,7 per centu.
  I quaranta partiti restanti ùn anu micca righjuntu u limitu di u 5% !
  Cumu valutà un risultatu simili di Zhirinovsky? In termini percentuali, una diminuzione duie volte paragunata à e prime elezzione. Ma s'è no pigghiamu in contu a participazione aumentata di circa 12 per centu, allura Zhirinovsky hà ricevutu circa 62 per centu di u risultatu di u 1993. Hè assai o pocu ?
  In cunsiderà tutte e circustanze sfavorevoli, stu risultatu hè trà satisfacente è ghjustu bè. Fattori cattivi:
  1. Insatisfaction di l'eletti cù l'attività di u Partitu Liberal Democratic in a Duma di Statu. U populu s'aspittava di più da u candidatu chì hà vintu u primu postu, ma a vita ùn hà micca megliu. True, a maiò parte di a ghjente hà capitu chì Zhirinovsky ùn avia micca un veru putere, ma a disappuntu regnava.
  2. U timore chì u capimachja militante di u Partitu Liberal Democratic principia una terza guerra mundiale, cù cunsiquenzi catastròfichi. Inoltre, assai ùn anu micca paura di a restrizzioni di Zhirinovsky è teme chì ellu stabilisce una dittatura totalitariu è inundate u paese di sangue. A so isteria hà spaventatu parechji.
  3. L'uppusizione di u Capu di u Partitu Liberal Democratic ùn hè micca abbastanza. In particulare per a prima volta, i mesi di a guerra in Cecenia, è a propaganda pro-Kremlin hà culpitu Zhirinovsky per questu, inflating assai a so lealtà à l'autorità. In ogni casu, Vladimir Volfovich stessu vulia amicizia cù u Kremlin, perde l'imaghjini di u principale nemicu di u guvernu attuale.
  4. Efficacità insufficiente di l'usu di e leve di Duma per l'implementazione di pulitiche populisti, finanziarii. In particulare, era pussibule di mette à u votu, una lege populista dopu à l'altru, travagliendu pè u publicu. Hè ciò chì Eltsin hà fattu in particulare, à u Cungressu chì offre qualcosa chì ùn era micca realisticu per cumpiendu è guadagnà punti per ellu stessu. Iè, è Eltsin durante l'elezzioni hà risuscitatu i salarii è e pensioni di tutti, è dopu o ùn li pagavanu, o anu manghjatu da l'inflazione. Lukashenka è altri anu fattu u listessu, ma Yulia Tymoshenko ùn abbandunò micca a so pulitica monetaria dura è perde l'elezzioni, perde a so libertà à u stessu tempu!
  5. Zhirinovsky hà fattu un altru miscalculation ligata à a so apparenza. Hè diventatu inutilmente grassu è hà cuminciatu à vede assai peggiu cum'è u risultatu. Inoltre, a fami ùn li piace micca e persone grasse è grasse. Quì, per via, Zhirinovsky hà dimustratu a so altra mancanza, a mancanza di fanatismu in a pulitica, micca abbastanza forza di vuluntà per mantene u so corpu in forma è micca overeat. A strada, ancu durante l'elezzioni di u 1991, Zhirinovsky era slender, ancu più magre di a norma, à quaranta-cinque anni. Questu suggerisce chì per a natura "Zhirik" ùn hè micca inclinatu à esse sovrappeso, chì significa chì ùn era micca cusì difficiule per ellu di mantene in forma, à u cuntrariu, per esempiu, di Gaidar.
  Questu hè ancu un svantaghju significativu!
  7. Comparatu à a prima elezzione, a quantità di u tempu d'aria chì Zhirinovsky puderia usà hà diminuitu drasticamente. U tempu d'aria gratuitu hè statu spartutu trà 44 partiti, è u tempu d'aria pagatu ùn pudia esse più di u tempu d'aria gratuitu, è puderia cumprà solu di notte. Allora Zhirinovsky ùn pudia micca aduprà u so rigalu oratoriu eccezziunale, cum'è in u 1993. Ancu s'ellu, per esempiu, avia più soldi chè tandu !
  6. Forse ancu u più significativu: a cumpetizione pulitica hè crisciutu assai è una mansa sana di partiti è blocchi d'imitatori sò apparsu nantu à u campu elettorale di u Partitu Liberal Democràticu. Di questi, prima di tuttu, KRO, Power, CHP, è una mansa di altri partiti. È u guvernu hè statu criticatu da tutti, eccettu u partitu di guvernu A Nostra Casa di Russia. In quantu à a freccia, anu attivamente prumuvutu è dimustratu assai in a televisione Boris Fedorov è u so bloccu Forward Russia, cù critichi di Chernomyrdin è di u guvernu. True, Boris Fedorov stessu hà ghjucatu solu l'uppusizione, sperendu di vince l'elettore di prutesta. Ma a maiò parte di a ghjente ùn hà micca cridutu! Allora Boris Fedorov hà ancu unitu à u NDR. U Partitu Republicanu Naziunale di Lysenko era ancu assai attivu, è u so capu copiò a furia emotiva di Zhirinovsky, è ùn era micca offesa da l'attenzione di i media. Inoltre, u bloccu Vedenkin, ancu un anticu assistente di u capu di u Partitu Liberal Democratic è un naziunalistu estremu, era attivu, è ancu u bloccu Baburin. Baburin hè ancu una persona assai attiva, in un tempu, quasi diventò un parlante invece di Khasbulatov. In cortu, l'elettore di Zhirinovsky hè statu quasi dissolutu da doppia simili è imitatori. Inoltre, a manca hà avutu ancu novi tendenzi, cumpresi quelli di a persuasione stalinista.
  In tali cundizioni, 11,5 per centu di 44 hè veramente un risultatu decentu, ancu s'ellu hè più bassu di pussibule cun una pulitica elettorale più ragiunata. Per esempiu, Zyuganov hà sappiutu elevà u so puntu da 13,5 per centu à 22,9, ancu s'è u numeru di cuncurrenti aumenta. Un bloccu "Per l'URSS!" pigliò più di 4,5 per centu di l'elettori ! Yabloko hà patitu pèrdite, ma menu di un percentu, è, tenendu in contu i partiti chì sò spariti daretu à a barriera, hà aumentatu a so faczione. Inseme, avianu 46 deputati cum'è membri unichi. Ma a "Scelta di Russia" hè sparita dopu à i splits, cum'è a PRESS di Shakhrai.
  . CAPITOLU #16
  L'armata cinese hè stata completamente distrutta nantu à u tank IS-7. È torna una pausa in a battaglia cù l'Imperu Celestial. È Oleg Rybachenko, senza pinsà duie volte, hà abbozzatu una storia bella è interessante;
  Ci sò stati ghjorni duri di a fine di u vaghjimu. I celi singhiozzavanu, annaffiannu abbundante a terra cù gocce di piombo. U mondu era grisgiu, e foglie d'oru si sgrossavanu, i rami di l'arburi s'imbulivanu in u ventu cum'è un quadru nudu. A bola di neve d'argentu si funnu senza avè u tempu di disegnà i so mudelli intricati nantu à i finestri, per copre a terra marrone-grisa cù una catifa abbagliante.
  U zitellu di nove anni, Slava Ivanov, era tristu, paria chì l'universu sanu era invucatu in filu barbed. Cù u capu inghjustu, turnò da una scola micca amatu, induve era ancu battutu da i so cumpagni di classe. Bruises dimly appariscenu nantu à a faccia, a valigetta hè strappata, ùn ci hè micca vuluntà di vultà in casa, induve e dumande intrusiva da i genitori vi aspettanu. È peggiu, dumane vi tocca à turnà à a scola, affondendu a testa in l'infernu di Dante per i ghjovani. À quellu mumentu, quandu un ziteddu cù l'apparenza di una pecura ch'ella era purtata à a macellazione entrava in l'intrata, un omu chjuchelu saltò à scuntrà ellu cum'è un diavulu da una tabacchiera. S'assumigliava à un picciottu, ma à u listessu tempu ùn era micca u nasu agudu di Pinocchiu, trè ochji viulenti - rossi, gialli, verdi chì sempre sminticavanu.
  -Bonghjornu! Dissi u picculu omu cù l'ochji di un semaforo. È stese u so, cum'è paria à u toccu mani di legnu.
  Slava ùn li scuzzulate micca cun fiducia, era digià in una età quandu i zitelli capiscenu chì i miraculi ùn succedenu micca, è pareva piuttostu scunfittu da una tale mascherata.
  "Deve avè l'ochji cibernetici", è si copre in un vestitu di cartone speciale.
  -Bè, perchè cusì lugubre ! Lasciami presentà, sò Krore da u pianeta Chrome. Si vede concretamente, sopraffattu da l'atmosfera suffocante di u pianeta. Chi hè u to nome.
  -Slava o Vyacheslav. U zitellu murmurò incertu.
  - Allora hè Gloria. Avemu - mè è Vint - volava da u vostru pianeta, i nativi a chjamanu Terra, è a chjamemu Erbana. U nostru impulsu ipertelepaticu hè stallatu, avè persu quasi tuttu u so putere. Questu hè chjosu cù u fattu chì pudemu esse sempre appiccicati in u vostru pianeta. Aiutateci. - Ma sò solu un zitellu è ùn capiscu micca i mutori spaziali.
  U zitellu strinse e so spalle magre incerta.
  - Ùn ci vole à capisce. Eccu Vint, vi spiegherà tuttu.
  Prima di elli apparsu u sughjettu, assai s'assumiglia à Samodelkin da a rivista "Merry Pictures". Avia u listessu bolt per un nasu, una bocca in forma di croce, è solu trè ochji di semaforu in a forma di un platu volante li davanu un aspettu còsmicu inusual. I dite nantu à e mani eranu in forma di chiavi curve cù parechje articuli. Ancu s'ellu si sentia cum'è l'acciaio à u toccu, Vint strinse a manu assai dolce.
  -U nostru amicu umanu, corpu fragile.
  Ci era dispiacere in a voce di Vint.
  -È mi piace tantu da ellu, è si respira cun tristezza, hè cusì temperamental.
  Crore lui tapta l'épaule d'une manière amicale. Vint cuntinuò in un tonu ligeramente alteratu.
  -Baby, vulete vulà in un locu cun noi, per vede altri mondi.
  Gloria tremò. Li paria ch ellu dorme è sunnia. Per vede a realità hè u megliu modu per pizzicà sè stessu. Chì hà fattu. Ùn facia micca assai male, ma Vint è Krore stavanu sempre fiancu à fiancu, chjuchi circa a so altezza cù un sorrisu largu è un pocu sfacciatu.
  - Innò, ùn simu micca fatti di cera è si scioglie à u sole.
  Vint ridia.
  -Avà strappamu.
  A trinità abbandunò l'intrata, ci era slush in u patiu, stivali squelched through the puddles.
  - Sò stancu di u vostru modu primitivu di trasportu. Krohr hà dettu è hà pigliatu un dispositivu chì pareva un Rubik's Cube da a so sacchetta.
  Un fischiu forte tagliò u silenziu. I cinque di i cumpagni di classe di Slava li sbarcavanu ghjustu à a riunione. C'était les mêmes perdants qui l'avaient battu. È avà sorrisi sadichi apparsu nantu à i so muschi.
  -Quella Biancaneve (Slava avia i capelli biondi) è voi dui schernu vestiti. A cumpagnia più adatta
  Si avvicinavanu, u più grande di elli, un omu grassu chjamatu "Baran", hà pruvatu à slap the slit Kror. Abruptamente pigliò i so dita cù una strinta.
  - Ehi tu "Pinocchiu". U ram hè literalmente sbulicatu di rabbia. - Ebbè, lascià, altrimenti l'avete.
  L'amicu di u ram hà pruvatu à chjappà in faccia, ma Krohr si spostò è li chjappà bruscamente in u stomacu. U picciottu hooligan cascò, ansendu l'aria cù a so bocca spalancata.
  -U contu hè apertu. Pinocchiu fece un surrisu.
  Allora fece un muvimentu cù e so dite : Baran si strinse è perde a cuscenza da u dulore.
  - Da u so bleating, ch'ellu ti ringraziu chì ùn l'avemu micca spruzzatu in fotoni in tutta a galaxia.
  L'altri trè picciotti si congelavanu, fighjendu un puntu fissu, è dopu si precipitò in direzzione diffirenti.
  - Hè cusì ch"elli si sgrossavanu cum"è skittles. Ùn vi aghju micca dettu, Slava, chì i zitelli umani sò cobardi.
  U zitellu hà esitatu.
  -Ùn a sò micca.
  - Allora sapete. Intantu, facemu un pocu di marchja.
  U vitu turnò a palanca, è parevanu caduti in terra. Ci era quasi bughjura cosmica in tuttu.
  Slava si strinse è s'incarnò in u scudu, era cum'è s'ellu era statu scuncutu, u scossa era cusì forte. L'intera stanza sbulicò è s'era inondata di rossu, i visi comici di l'amici di novu cunti ballavanu in tonalità crimson.
  - Avete sbucatu. Crore disse cun piacè. Ma ùn avete micca bisognu di fà questu, avete solu congelatu. Chì avemu da fà avà ?
  - Nunda. Vint gorgogliò. Ricaricamu, è dopu videmu.
  Vint hà messu un cascu nantu à a testa di Slava.
  -Pensemu a nostra batteria quasar.
  -Chì à pensà.
  - À qualcosa di male è offensiva. Ricurdativi di ciò chì vi dispiace u più.
  È chì vi aiuterà? L'ochji di Gloria s'allargavanu di sorpresa.
  Krohr rimette u pede, u so " semaforu " s"illumina d"eccitazione.
  -Di sicuru, u nostru generatore ipertelepaticu si alimenta di emozioni negattivi. Li trasforma in una forza capace di trasfurmà e stelle da e so orbite. Dopu tuttu, questu hè esattamente ciò chì hè stata attrattiva - avete assai emozioni negativi.
  Da tuttu questu, Slava hà capitu chì una energia senza precedente hè ammucciata in ellu, è per una certa raghjone, tuttu u peghju in ellu hè capaci di tale chì i picculi cumbattimenti picciotti svaniscenu cum'è una candela in u sole.
  - È sò forte.
  U zitellu strinse i pugni.
  -Avete un biocampu putente - rispose Screw. A nostra piccula nave stellare accelerà à velocità supercosmiche.
  In u cockpit di a nave stella hè subitu subitu luce. Slava hà vistu i dispositi puliti cum'è in una sala di slot machine. Attraversu l'ochju, Krohr accenò u dispusitivu olograficu. U celu stellatu s'illuminava cum'è un spotlight.
  -Questa hè a to galaxia, vedi, criatura, hè torciata in spirale.
  U zitellu fighjulava cù sorpresa in u spaziu finu à quì scunnisciutu scunnisciutu à nimu di a ghjente. Era cuntentu è un pocu paura di guardà stu miraculu di tecnulugia aliena.
  -Stu puntu rossu hè u locu induve si trova a barca in u mumentu.
  -A capiscu, è à u mumentu nantu à a Terra.
  Gloria dumandò.
  - Innò, simu nantu à a luna. È se vulete, pudete ammirazione di u paisaghju lunare.
  U vitu s'avvicinò à u cyberscanner, i mura di a nave diventanu trasparenti è u paisaghju lunare stranu illuminava tutta a superficia di a cabina.
  -Quessu omu chì vulete curriri à traversu i crateri spaziali.
  Vint suggerì in un tonu fervente.
  Gloria esitava.
  Ma ùn ci hè micca aria.
  - Ma ci hè a sabbia. Ùn àbbia paura di scappà, mentri u vacuum ùn hè micca terribili per voi.
  U zitellu hà cridutu subitu à u so stranu amicu. Appena ch'ellu hà saltatu à a superficia di a luna, u corpu hè statu pigliatu cù una ligerezza incomprensibile. Paria ch'ellu ùn saltava in un spaziu senza aria, ma flottava nantu à l'acqua. Un saltu forte è sbarcate lisu in terra. Slava sentia ch'ellu avia avutu un sentimentu simili in qualchì locu. Hè ghjustu induve - nantu à u carrusel, altalene? Innò, hè più cum'è saltà in un sognu. U listessu sintimu di falà lentamente, sì cum'è una foglia chì flotta in l'aria. Quantu altu pò saltà. Hè solu incomprensibile per a mente.
  - Superman ! U picciottu urla è calcia cù tutte e so forze.
  -Quandu culpisce l'asteroide, fate attenzione è pudete volà.
  - Allora ghjuchemu à catch-up. Gloria suggeria.
  - Chì hè l'idea. Vint fece l'occhi di semaforu.
  -Allora vai, quellu chì tocca à quale pigliarà.
  U ghjocu hà cuminciatu, è ancu chì Vint è Krore eranu assai più veloci di u zitellu, hà datu assai abilmente, per via di quale u ghjocu hè diventatu divertente. È quandu Krohr uffrì à Slava di cambià qualcosa nantu à u cascu, si sentia una forza putente chì scorri in i lombi di u corpu.
  - Wow ! Per a prima volta mi sentu una trasfurmazioni cumpleta in mè stessu.
  U picciottu saltò subitu trenta metri in l'aria, poi saltà abbastanza bruscamente à a superficia, lascendu impronte prufonde.
  - Ehi, pruvate à chjappà cun mè.
  Tuttavia, Screw un pocu, micca imbarazzatu da un saltu forte, chjappà cù u zitellu, chjappà ligeramente cù i so dite in u pettu.
  - Figliolu, site sempre paragunatu à noi. Ùn importa micca quantu vi pruvate, avemu da piglià cun voi.
  Dopu à quessa, Slava s'hè ammalatu di ghjucà, plegava e mani, appoghjava a testa.
  - Risulta chì avete succumbatu à mè - ragazzi di dui cori bugiati.
  - Perchè simu minti, perchè questu hè un ghjocu, è in u ghjocu si cumbattenu, è ognunu hà u dirittu à a so propria tattica. È a nostra strategia hè una per aiutà tutti l'esseri debuli chì vivenu in l'universu.
  Pensu chì avemu avutu abbastanza di a luna. Cuntinuò à pensà Vint. Pudemu fà tuttu, vulete un zitellu per vede altri mondi è universi ?
  - Certu chì vogliu ! U visu di Slavik s'illuminò di novu di gioia. Ancu i contusi parevanu adornà a faccia rosata.
  -Allora, cullà nantu à a nave è vai.
  Slavik s'assittò in a sedia di u capu di pilotu - admirendu a grandiosa stampa di u paisaghju di u celu. In a terra ùn hè micca pussibule di vedà tante stelle brillanti à una volta, l'atmosfera densa di a terra face difficiuli di osservà a grandezza colossale di u celu stellatu.
  È quì in un vacuum pudete vede tuttu finu à u più chjucu pebble stella. Slava ammirava u celu, si sentia bè è piacè, perchè hà osservatu ciò chì solu uni pochi dicini, massimi centinaie di persone puderanu vede.
  -Avà a nave spaziale andrà in hyperdrift è puderà osservà qualcosa chì nimu hà vistu prima.
  Slava allargò e so dite à u pannellu.
  Vint alzò l'ochji. Allora si sbattì e mani delicatamente ma fermamente.
  - Ùn toccate micca l'apparecchi. Pudete turnà u ganciu sbagliatu è falà a mità di l'universu in un pirtusu neru.
  Slavik spalancò l'ochji.
  - Fischiu.
  - Innò, simu venuti da un altru universu incomparabilmente più sviluppatu chè questu. È avemu un colossale supply of energy hidden in noi, cumparatu cù quale miliardi di stelle sò polvere. Fighjate cumu cugliemu a velocità.
  À u principiu, i corpi celesti cundensati, paria chì ci era più di elli davanti, è u spettru si trasfirìu à u latu blu. Dopu, à u cuntrariu, l'astri sò diventati più rari è sbulicati, acquistendu una tinta rossa.
  - Cuntinuà à aumentà a vitezza. Krohr gracchiò.
  L'astri lamponu rapidamente sopra a borda, u so spettru si trasformò, diventendu un solidu bagliore viola. Gloria guardò in daretu. Ci era un viotu assolutu. L'astri nantu à i lati eranu rari è scuri. Fighjendu u zitellu chì apre a bocca in sorpresa, Vint ùn hà mancu spiegatu.
  - Quessi sò velocità superluminali. I fotoni di e stelle chì sò daretu à noi lag daretu à a nave, chì significa chì simpricimenti ùn avemu micca vistu. Micca solu chì, simu cuntrullati cù i fotoni chì anu volatu in avanti, chì significa chì vi vede tutte e stelle à u stessu tempu, sia in daretu sia in fronte, è parzialmente volendu da u latu. Eccu sò chjappi davanti à voi nantu à u monitor. Sè aghjunghje un pocu più veloce, allora diventeranu invisibili per voi, andendu in a parte ultravioletta di u spettru. Fighjate.
  U vittu hà vultatu u volante, è u bacinu viole s'attenuò subitu, dopu sparì completamente.
  - Ebbè, da a vite. Avà ùn pudete micca vede nunda.
  U spaziu nìvuru si facia subbitu è lugubre. Crore fece l'occhiolino furiosamente.
  -Avà aghjunghjemu a veloce. A nave spaziale hà attraversatu scintille, è u screnu lampò di novu.
  - Eramu noi chì hà attivatu u cunvertitore di a radiazione gamma in luce ordinaria. Avà vi vede di novu u celu stellatu.
  L'astri stavanu veramente volendu per mare in un modu pazzu. Anu digià passatu a parte di a galaxia adiacente à a terra è si trasfirìu à u so centru. Quì si rallentanu un pocu. Per ammirazione di l'inflorescenza stravagante. Mi fece male l'ochji quant'è innumerevoli gruppi di stelle scintillavanu. Più di una persona in a terra ùn hà micca vistu una inflorescenza cusì maravigghiusa. Rubini, diamanti, zaffiri, topazi, smeraldi, agate è altre petre parevanu scintillanti pulverizzati in u spaziu. Leur lumière éclatante s'évanouit, brillait à travers tous les intérieurs. Gloria sbatté. Screw ridia, era torciatu da a tensione
  - Quellu omu ùn hà mai vistu una cosa cusì. Questu hè u centru di a galaxia. Fighjate, ùn andate micca cecu.
  "Omini allegri" ridianu cun risa senza sonu.
  - Quantu fuimu volati ?
  U più chjucu hè un milla parsecs per seconda. Un parsec hè quasi trè anni luce. Vale à dì, in una siconda viaghjemu a strada chì a luce viaghja per quasi trè mila anni di a Terra.
  Gloria ùn hà mai cessatu d'esse sorpresa - Wow, bè, veloce.
  Vint fece l'occhiolino furiosamente.
  -A velocità ùn hè micca abbastanza grande per vulà da l'universu à l'universu, ma pudemu aumentà a rapidità parechje volte. Vulete correre in u mondu?
  - Aghju digià dettu chì vogliu !
  -Allora tene strettu, a nova accelerazione serà più ripida chè a precedente.
  Les étoiles s'évanouirent un instant, puis se précipitèrent dans une cavalcade frenétique. U muvimentu di a mini-starship era acceleratu è acceleratu. Galassie intere si precipitarono in mare. La lumière s'évanouit et scintillait, et la course folle du vaisseau stellaire grandissait et grandissait.
  Avemu digià muvimenti à una vitezza di un milione di parsecs per seconda. Ùn hè ancu un grande overclock. Ci hà da piglià un ghjornu per vulà à a riva di u vostru universu chjucu. Ma noi Vint hà pressatu u so dettu à e so labbra - pudemu accelerà ancu di più se acceleremu l'acceleratori iperultraplasmatici.
  Slava era ligeramente pressu in a sedia, è era furzatu à copre u so visu cù e so mani per ùn esse cecu da l'abbundanza di raghji stella. Ancu i diti brillavanu.
  -A nostra vitezza hè deci miliuna di parsecs per seconda. Cuntinuemu à accelerà.
  U splendore ardente hè diventatu caldu, a luce brusgiava per l'internu. Videndu questu, Krohr hà attivatu u filtru di luce.
  - T'aghju dettu chì i Terrii sò debuli. Hè necessariu di dà ancu più accelerazione, è rinfurzà u campu di forza, facendu impenetrable à i raghji.
  -A nostra vitezza hè centu millioni di parsecs. Screw squeaked - Prestu ci avvicineremu a velocità subtelepatica.
  - Ma questu hè improbabile, a velocità di u pensamentu hè infinita è u mutore ipertelepaticu pò accelerà à l'infinitu. Inoltre, ùn sapete micca quantu sò nutritivi l'emozioni negativi. Avemu digià corsa a mità di l'universu, è ùn avemu micca ancu utilizatu un centu per centu.
  Crore hà rispostu.
  - Iè, stu zitellu hè un veru tesoru. Per via, Slavka, a nostra vitezza hà righjuntu un billion parsecs per second.
  Di colpu, u ghjocu di luci in u bordu hè stata interrotta, hè diventatu scuru, è solu a luce in l'internu di a nave stella in miniatura illuminava u vacu neru.
  - Induve simu ? Dumandò Slava in una voce ingenua.
  - È nimu in u spaziu interuniversale. I Cyberscanners ùn sò micca ancu morti, ma ùn ci hè quasi nunda in u circondu, ci hè solu vacuum, hyperspace è parechji campi.
  - Semu in u viotu. U zitellu hà avutu a paura.
  - Pudete dì chì. Ma ùn abbiate paura, prestu ci truvemu in un altru universu assai più grande di u vostru mondu. Ci averemu spaziu per l'attività creativa.
  -Ci sò assai universi è si trovanu micca solu in tridimensionale, ma ancu in u spaziu multidimensionale. Ci sò milioni di misurazioni, sò in constantemente cambiante, trasfurmendu. Per ùn scaccià cù a varietà di forme, andemu à u solitu universu tridimensionale. A cosa principal, a so sfarenza da a vostra sfera hè chì a stregoneria è a magia sò assai sviluppati in questu. Quessi sò tutti l'intrighi di a telepatia, a pussibilità di influenzà l'ambienti materiale per influenza verbale. Truverete in un fabuloso super-regnu, un mondu di fantasia è sogni.
  Chì aghju da fà quì ! Dopu tuttu, a stregoneria per mè hè un misteru daretu à sette sigilli.
  -Hè sempre un misteru, è una volta in un altru mondu imparerete prestu a magia. Harry Potter stessu ùn serà micca un match per voi. Tuttavia, se stu universu ùn vi cunvene, allora truveremu un altru per voi. Forsi ti piace a tecnulugia iperplasmica - ti insigneremu un pocu di più, ma per avà, noi trè avemu un compitu speciale da compie, è per quessa avemu bisognu di un zitellu cum'è voi.
  - Per chì ?
  - Perchè sì umanu.
  -A nostra vitezza hà righjuntu deci miliardi parsecs per seconda. È questu significa chì prestu, e stelle giraranu sopra à noi. Vint lasciò fora un pezzu di fumu da a so bocca.
  È veramente, cum'è in un conte di fata, una maravigliosa scala di luce s'illuminava davanti à elli. A vitezza di a nave stellare calò, è cascò in un mondu di fata. L'astri di questu universu eranu spiciali micca tondi, ma quadrati, triangulari, in forma di coni è prismi. Ogni stella era spiciale è unica, sferenti in forma o in un sfarente ombra di luce.
  Gloria si ghiacciata cù a bocca aperta, ciò ch'ellu vidia superava l'assunzioni più audaci.
  E stelle flottavanu pianu pianu sopra à bordu, parevanu isule di focu nantu à un mare di vellutu neru.
  Infine, un grande pianeta apparsu davanti à i so ochji, cù un diametru di una decina di soli in forma di cilindru. Propiu in u centru di stu cilindru era un castellu giganti di u stile goticu. I so mille mura di chilometri eranu facilmente visibili da l'orbita.
  -Quì in stu castellu campanu u rè è a regina, chì volenu veramente avè eredi à u tronu. Ma un incantesimu terribili pesa nantu à elli. Solu un zitellu innocentu da un altru universu pò rompe stu incantesimu. Crore hà dettu.
  È avà duvemu, cum'è a ghjente dice, sbarcà nantu à a superficia di u pianeta.
  L'atterrissimu hè successu, fendu una volta, volavanu davanti à e statue giganti di l'aquile putenti.
  - Tutta a Gloria esce. Screw hà datu una manu è aiutau à saltà da una piccula nave.
  - Inchinatevi à u pianeta.
  Slava fece un leggero inchino. A forza era quasi a listessa chì in a terra, ancu s'ellu u palazzu giganti era scuntante. Allora una porta di cristallu di un chilometru s'aprì davanti à elli. I trè amichi entranu in un corridore riccamente furnitu di statue d'oru è preziose. Ci era ancu i delfini à quattru coda, suldati stranieri cù armi megaplasma. Belli bouquets di fiori naturali, scolpiti da rubini, cuntinueghjanu à sbattà è tiranu i so capi. Pesci stravaganti natavanu intornu à a sala, scintillanti di squame scintillanti.
  -Hè stranu cumu si ponu flottà in l'aria ? U zitellu dumandò.
  - Antigravità ! Crore hà rispostu. - Ùn l'avete micca vistu ancu.
  Ci era assai di tuttu u restu, ogni tipu di cose diverse, incantevule l'ochju è maravigghiusu l'imaginazione di un zitellu di nove anni, ma a descrizzione di tali splendore duverà assai tempu.
  Era troppu longu per marchjà longu u corridore di centu chilomitri, cusì Vint pressò u buttone è si teleportanu direttamente à a sala di u tronu. U locu principale di i Star Kings era stupente. À mezu à a sala c"era un tronu, imponente cum"è una muntagna, in forma d"acquaduttu spirale, nantu à quale si fussinu barche chjuche, ma brillanti, furnite. Di tantu in tantu spuntavanu in fuochi d'artificiu, a cascata più luminosa di scintille chì inundava u spaziu circundante di u crepusculu chì regnava intornu. Allora a musica grandiosa cuminciò à ghjucà, è u splendore di u vulcanu s'hè lampatu. Lava rossa ardente hà tagliatu l'atmosfera, è una coppia reale emerse da una nuvola abbagliante. Parianu ghjovani è ricchi à u stessu tempu vestiti cù gustu. Nantu à u pettu di u rè era una catena cù smeraldi cù l'imaghjini di un caniche blu. È a catena chì adornava u collu di a regina, à u cuntrariu, era fatta di zaffiro. Inclinava u so visu versu u zitellu, u ghjacaru urlava dolcemente è strinse a coda. U Rè surrisu, i so denti brillavanu cum'è lampadine.
  - Vi salutu u mo invitatu chjamatu Slava. Voi, cum'è u mo talismanu dice, site un zitellu assai bonu è capaci di rializà u vostru destinu.
  A persona reale hà arrangiatu e frasi un pocu inumani, ma u significatu era chjaru ancu senza traduzzione. Ancu s'ellu hè stranu cumu un residente di un altru universu puderia cunnosce u Russu.
  - Hè telepatia. bisbigliò Crore.
  - Avemu un grande dulore zitellu. L'unica figliola hè tenuta prigiunera da u tiranu intergalatticu Eletromendos. È avemu bisognu di un cavaliere capace di liberà ella. A grande prufezia dice chì ellu vene da un picculu universu cù stelle tondi. Dui di i mo vechji amichi Vint è Krohr vi purtonu à u palazzu, avà duvete passà una prova seria è scunfighja l'iper-tirannu.
  Slava surrisa, li paria chì l'ali li crescevanu daretu à u so spinu è era abbastanza capace di fà fronte à un mostru chì terrorizava tuttu l'universu senza fine.
  -Sò prontu à cumbatte i nemici è liberà a to figliola.
  -Allora Vint è Kron sò in strada è vi guidanu, ma prima duvete passà una piccula prova. Un tipu di testu nantu à l'idoneità prufessiunale.
  - Cù gioia.
  Vint è Krore pigliò u zitellu per i braccia è sò tornati nantu à a mini nave stellare.
  -Tex hà un testu, è avà vulerà à un pianeta chì si trova quasi vicinu à una grande stella.
  A nave in miniatura si vultò, è eranu davanti à un pianeta blu cù nuvuli spumanti.
  Vint hà pigliatu u dispusitivu.
  - Addiu Biancaneve.
  Snap di dita è Gloria era, induve pensate. Davanti à ellu stava l'edificiu grisgiu di a scola, chì s'era sbulicatu. Ci hè una valigetta pisanti daretu à u so spinu, chì significa ch'ellu hà da andà à una classa di noiosa è arrabbiata. È questu hè terribilmente indesevule. I gammi diventanu fragili è tremavanu. Era veramente solu un sognu o una allucinazione? U zitellu si strofinava l'ochji è pruvò goffamente à pizzicà si. Feritu. Allora questu hè una realità, hà veramente da andà à a scola. È u celu pienghjia, era umitu è fretu, soffiava un ventu friddu. Una chjama sonava in luntanu. Legs involuntarily moved to the run. Avete da esse in tempu per a classa per cumincià.
  U zitellu, un pocu senza fiatu, corse in aula. L'insegnante lugubre Rudolf Frankenstein l'hà salutatu cù un rughju d'animali.
  Ti inganni di novu tardi. Hè peccatu chì avà i vechji tempi sò andati è ùn si pò micca flogged. State dopu a scola, lavarete a classe.
  Una risata velenosa da u spinu. L'ariete bisbiglia, mostra u pugnu è u dito medio.
  - Ti batteremu à a pausa. Trasformemu in una chop White Snow.
  È una risata dura. U maestru face finta di ùn sente.
  A lezione pare longa è noiosa per arricchisce "Baran" è a so cumpagnia cumincianu à sputare carta masticata da cannucce.
  A paura si arrampica involontariamente in l'ànima, dulore in u stomacu, rinfresce u corpu. Cù un friddu, aspittà un cambiamentu quandu i vili cinque s'appiccanu à voi. Infine, a campana sona, è i so gammi involuntariamente si sfondanu in una corsa - u zitellu hè in furia per stancu di i so pari sinistri. Corre, circandu di ammuccià in u cantonu più bughju di a scola, induve sti vampiri ùn ponu truvà lu. Slava cullò sottu à u capannone, truvendu in a strada. Hà traduttu, ci era un soffiu, cum'è l'ombra di i zitelli mostru apparsu da diversi lati, eranu quì.
  - Ebbè, u scemu scappò. Eri "Biancaneve" è questu tè sarà "umitu".
  U ram ghignò sadicamente.
  -Stai nantu à u muschiu è ti battemu, altrimenti ti stendete cum'è un cadaveru.
  - Innò, i picciotti ùn. Slava mormorò languidamente.
  - Ci vole un caprettu. È ciò chì rallenta, vai.
  Era un ariete guasi un capu più altu chè Slava è una volta è mezu di più forte chjappà un forte colpu in faccia. U zitellu si strinse, l'ochju gonfia quasi subitu. Dopu seguitava un poke in u nasu, fluì Yushka. U cumpagnu di u "Baran" si precipitò in battaglia, chjappà in e coste, ma u capimachja pesante l'hà tenutu pocu.
  - Aspetta, ch"ellu si mette in ghjinochji. Ebbè, "Snow White" diventerà muschi.
  U sangue di u nasu di Slava sculacciava, i so ochji lacchjavanu, ma in più di a paura, un altru sensu di orgogliu è di dignità cuminciò à sveglià in a so ànima.
  Innò, ùn mi ghjinochjeraghju micca.
  "Baran" fece finta di esse sorpresa.
  - Hè cusì chì stu schmuck mi oggetta. Allora pigliate un snack.
  È si move cù tutte e so forza in l'arechja. A testa di Slava tremava, l'arechja si vultò viola.
  - Innò, ùn aghju micca sempre. C'era una tenacità in a so voce, sopraffandu a paura.
  - Allora sì mortu. Ti ammazzaremu.
  U capimachja si sbucò di novu è, cù tutte e so forze, ind'è a zitella. Slava s'alluntanò un pocu, è u colpu ne esce sfucatu.
  - Attentu à Biancaneve. "Baran" hà fattu un gestu minacciatu.
  U hooligan attaccò à Slava, stendeva i so braccia è l'appiccicò contru à u muru. Allora u ghjovanu capu pigliò fiammiferi è accende una sigaretta.
  -Avà ti daraghju una cauterizazione. Inginocchiatevi o sperimentate un buzz pazzo.
  Slava s'hè impauritu insopportabilmente, vulia digià rinunzià è ghjinochje, cum'è si ricurdava di a faccia allegra di Krora è di u sguardu burlone di Vint. Spécialement insupportable era a memoria di a faccia unica è severu di un rè da un altru vastu universu. Inginocchiarsi significa tradirli. È chì un eroe hè allora prontu à sfida à u tiranu Eletromendos, se i hooligans più ordinariu u portanu à un friddu mortale.
  Quandu a sigaretta li toccò a fronte, Slava urlava è strinse bruscamente u bracciu drittu.
  Un pugnu strettu cù una furia disperata cascò nantu à a mandibula di u "Baran".
  Sbuchjava l'ochji stupiti, sbulicatu è cascò à u spinu cun un rumore. Quì Slava sintia in sè stessu furia è forza inusual. S'hè battutu cum'è un kickboxer prufessiunale, pugni è calci. Passò mezzu minutu è tutti i cinque stavanu inconsciente. Slava stava cù u capu orgogliu, e mani in l'aria.
  - A vittoria ! Cumu puderia avè fattu !
  A campana suonò per a lezziò, solu sta volta ùn hà micca causatu u solitu tremulu, ma paria cum'è un trillu di u rossignol. U zitellu volò in l'aula cum'è in ali. Hè quì chì hà fiascatu da nunda. Slava ùn s'hè ancu pusatu per pronà una parolla cum'è finì in u spaziu. Ùn avia paura - avà u diavulu stessu ùn hà micca paura di ellu è hà apertu l'ochji. L'astri parianu dolci è caru, ùn era micca paura per tuttu, à u cuntrariu, in l'ingesenza si sente una strana ligerezza. U zitellu girò un pocu a testa. Screw è Krore stavanu accantu à ellu.
  -Quella "Biancaneve" s'hè spavintata. Scusate, ma ùn pudemu micca fà altrimenti: duverebbe vince a paura in a vostra ànima.
  Allora ùn era micca una vera prova.
  -E nò ! Era tuttu reale, avemu u putere di purtari à a Terra è ancu di cambià ligeramente a cronologia. Cumu? Questu hè u sicretu di l'esseri chì pussede un milione di dimensioni. Avà avete passatu a prova è andemu à altre cose più serii.
  -Chì ?
  A vite scricchiolava cù una voce metallica.
  -Per esempiu, liberate l'unica eredi di u rè Ezaram. A scunfitta di Eletromendos ùn serà micca faciule, quintilioni di mondi gemenu sottu à u so taccu. Ma avete vintu a vostra prima vittoria annantu à a vostra propria paura.
  - A paura di una piccula morte - scunfittu, ci avvicinemu à l'immortalità.
  - Finitu pinsava Kroor. Nanzu, a forma familiare di un pianeta cilindru apparsu.
  . EPILOGUE
  Dopu à una seria di colpi stupenti è scunfitte, l'Imperu Celestial accunsentì à a pace, è prumittì di ùn attaccà più i pussidimenti di a Russia zarista.
  I Grandi Sei ragiunavanu chì era troppu prestu per cunquistà a Cina è chì puderanu accunsente à termini favurevuli. In fatti, una parte di Mongolia, a regione Usuri miridiunali, Primorye, è ancu a Corea partianu da a Russia. Quessi eranu accordi prufittuali - chì permettenu à a Russia zarista di Alexei Mikhailovich per acquistà un postu in Siberia è in a costa di u Pacificu. È si senti relativamente sicuru.
  È nantu à questu a gloriosa guerra pratica finita, è altre cose aspittàvanu i sei eroi!
  
  
  IMMORTAL SPACE QUEEN
  A Regina vulia veramente pare più ghjovana. È cusì hà mandatu una spidizioni sana in cerca di u specchiu di l'immortalità. Fighjendu in questu, pudete turnà in una zitella.
  À a fine, a ricerca hè stata riescita, ma ... U geniu in u specchiu hà dettu à a regina anziana:
  - Risturà a to ghjuventù, ma diventerai schiavu !
  A Regina hà rispostu, cù un surrisu à i denti:
  - Sè a ghjuventù hè eterna, allora accunsenu à a schiavitù !
  U geniu hà fattu un incantesimu. A regina si trasformò in una zitella chì, guasi nuda in un pappagallo, cavava u campu cù una zappa. È hà travagliatu ella stessu è hà travagliatu duru.
  Solu u ghjovanu corpu guasi ùn hà micca male, è ùn era micca troppu stancu. Ma era assai umiliante è noioso. Era nantu à qualchì pianeta cù dui soli. È a struttura hè cum'è a fine di u Medievu.
  Inoltre, congelate in formazioni. A regina hà travagliatu per ghjorni è diventò soru. Hè diventata quasi cum'è un animali, solu in un sognu a libertà hè vinuta à ella. È sempre travaglia dura in catene. Hè assai difficiule per l'antica regina. È u toccu di a frusta di u supervisore nantu à u corpu nudu, cum'è un ferru rossu.
  Finalmente, ci hè statu un cambiamentu in a so vita. Solu per u peghju. U pruprietariu hè mortu, è u so eredi era cumplitamenti arruvinatu. È a zitella hè stata venduta à a cava.
  Avà duvia purtà cesti pisanti, travaglià nudu in catene, riceve fruste è dorme nantu à e petre.
  A regina era avà assai più turmentata. U geniu, di sicuru, avia messu una trappula per ella. Iè, hè immurtale è ùn hà micca età, ma in u turmentu, cum'è in l'infernu.
  Ancu s'è un corpu forte hè usatu per stressà. È a regina hà decisu di scappà.
  Cù l'aiutu di i capelli longi, hà cuminciatu à chjappà a catena cù quale anu incatenatu i so pedi nudi è u collu forte per a notte. Pigliate u ferru induritu cù i vostri capelli lentamente, ma a regina hà ghjustu u tempu - immortale. Un'altra cosa hè chì dopu à u travagliu duru in i cantieri duvete dorme, è avete vistu un pocu ogni ghjornu.
  Ma tu bevi sempre.
  A regina si sega è poi cascò in un sognu. Allora nantu à u prossimu sega di novu.
  Finu à chì, infine, hà rottu i ligami .... Tuttavia, ùn pudia scappà. I guardiani anu criatu l'alarma.
  A regina hè stata chjappata è battuta senza pietà cù una frusta. Allora brusgiavanu i tacchi cù u ferru rossu. Dopu, anu brusgiatu a marca di un schiavu scappatu. È dinò mandatu à e mine.
  I schiavi mori tantu spessu, è ella hà travagliatu duru per anni. Allora lascialli travaglià in catene.
  È ogni notte verificavanu a so catena.
  A regina durmia in catene, è era constantemente frustata.
  E catene pisanti li sò stati messi nantu à ella, è l'anu battutu cù una frusta appena hà travagliatu un pocu più lentu.
  A regina avia digià sniffed a puzza, è ùn era micca malatu. L'infizzione ùn hà micca pigliatu, in una dieta magra è monotona ùn hà micca causatu dolore in u stomacu. A zitella eterna hà patitu, ma ùn hè micca mortu. È l'anni passavanu. I minieri sò stati sviluppati gradualmente è sbulicati.
  Quì hè di novu trasferitu à un altru travagliu. Lavatu da a terra, mette in vendita.
  Quì a regina hè stata finalmente furtunata. U cumpratore hè statu unu di i fornituri di gladiatori à l'arena.
  A regina era assai secca è asciutta, dopu avè passatu più di centu anni in i minieri in u travagliu duru. Hè assai forte è resistente, tenendu una petra pesante sopra a so testa.
  Di sicuru, a so forza attrae u fornitore. Fighjulava i so denti : micca un pirtusu è cusì grande è forte. Sentu l'acciaio, i musculi cast - cum'è una petra!
  E di sicuru aghju compru una copia cusì capace!
  Dopu quì, una altra vita principia per a regina. Duru ancu cù furmazione, cumbattimentu, bullying, sculacciata, ma assai più divertente.
  A regina era ghjovana in u corpu per più di dui centu anni, è hè stata distinata da una grande forza è endurance, grazia à a furmazione furzata in u travagliu duru constantu.
  Questu hà datu un certu capu à l'altri ragazze. Inoltre, tutte e cicatrici è i tagli nantu à u so corpu musculoso guariscenu assai rapidamente è senza traccia.
  A regina era ancu veloce, una bona reazione immortale, è hà studiatu assai diligentemente. Micca tuttu hà travagliatu per ella, subitu, ma hà un corpu assai tenace.
  Allora prima hà vintu à a spesa di forza, endurance è vitalità. È tandu a so cumpetenza hà cuminciatu à cresce.
  À u principiu, ùn anu micca avutu i rivali più forti, ma pocu à pocu, cù l'esperienza, u so livellu s'arrizzò.
  È cusì a regina cuminciò à vince e donne eminenti. È ancu cumbatte cù l'omi è l'animali !
  Sicondu l'abitudine di l'imperu, dopu à centu vittorie in cumbattimentu di gladiatori, pudete ottene a libertà.
  U rè tenace, ancu s'ellu hà ricivutu ferite è graffii da i fangs, hà eventualmente pussutu vince a centu battaglia.
  Allora hà ricevutu a libertà da e mani di Cesare. È puderia digià guadagnà soldi in battaglie ella stessu, o insignà e ragazze à l'esgrima.
  È prestu a regina, bella è digià ricca è sempre ghjovana di corpu, si maritò cù un nobile patriziu.
  È vechja è brutta. Ma ùn hè micca immortale è prestu mortu.
  A regina, ora vedova perpetuamente ghjovana, avia una decina di belli ghjovani cum'è amanti.
  È una grande ricchezza.
  Allora pare ch'ella hà trovu a felicità ... A menu chì ùn ci era micca abbastanza frutti di prugressu - bè, a scienza in qualchì manera ùn si sviluppa in questu imperu. È in generale nantu à u pianeta. È i fucili è i moschetti sò i più primitivi. Tuttu hè literalmente congelatu.
  È cusì l'imperu hè cascatu in decadenza, una nova incursione di barbari ... A Regina hè torna in prigionia è schiavitù. Ma da a ghjovana bellezza, diventò a concubina di u khan lucale.
  È finu à ch'ellu hè mortu è traditu à l'eredi. È ancu ellu hè mortu qualchì tempu dopu.
  È a regina hè stata messa à l'asta. Dénudé et vendu à un noble cheikh. È era cun ellu finu à chì u sheikh morse. È dinò a zitella hè stata messa à l'asta. È sta volta, hà ghjuntu à u palazzu à u Sultan. Essendu immurtali, hà sappiutu impastà u monarca è diventà a prima moglia.
  Ma a mala furtuna, a zitella immurtale ùn pudia dà nascita à i zitelli. È quandu u sultanu morse, u so eredi urdinò chì a regina sia incatenata di novu è mandata à e mine.
  È torna a regina in l'infernu. In catene, durante u travagliu duru, trascinò e petre in una cesta, chjappà una roccia cù un crowbar. Ancu magro, cibo monotonu, frusta, puzza, incatenata. È hè violata ogni notte da i guardiani. Ancu s'ellu li piacia ancu à a regina, u so corpu ghjovanu hà righjuntu facilmente l'orgasmu.
  È cusì a zitella eterna passava annu dopu annu, decenniu dopu decenniu.
  Finu à chì, infine, sta minera ùn hè micca sguassata, ma sò passati dui centu anni. Nimu s'arricordava quale era sta regina. È hè statu messu à l'asta di novu. Comu di solitu nudu è musculu. Di sicuru, lavà prima di questu.
  È l'anu compru novu, per l'esercitu, cusì era assai forte fisicamente. Iè, è destra, hà sappiutu cummattiri cù spade.
  È a regina principia una carriera militare. Hà participatu à parechje battaglie, era tenace, forte, robusta, correva scalza tuttu u tempu. È à pocu à pocu a so carriera hè andata in salita.
  Quì hè digià u cumandante di u regimentu di e donne è hà una ricchezza considerable. È torna si trova un partitu prufittu, è riceve un duminiu enormi in pussessu.
  Tale hè u zigzag di a vita immurtale : avà su, avà giù !
  A regina, di sicuru, era vedova, è poi si maritò cù u ghjovanu principe. U zitellu hà persu a testa da una donna sperimentata, ma esternamente ghjovana. È cusì si sò maritati. È tandu u ghjovanu divintò rè. È a so moglia divintò una grande influenza.
  U regnu fece guerre è si espansione. Hè diventatu più forte è più forte. È a ghjuventù d'ayer hà prima maturatu, è poi invechja. Esternamente, a ghjovana regina hè stata battuta da a vulintà di u rè morente, ch'ella diventerà imperatrice. È hà firmatu.
  Dopu à a so morte, l'antica regina diventò imperatrice. E hà fattu a guerra. Essa per sempre ghjovanu à a fine hà cunquistatu u mondu sanu!
  È paria ch'ella hà trovu a felicità assuluta ... Ma dopu passanu trè centu anni, è i stranieri sbarcanu. È anu pigliatu u pianeta.
  È l'imperatrice era torna in e cave. È digià cù un collu, nudu, scalzu, ma senza catene. Aghju travagliatu per un certu tempu, è dopu aghju vistu a TV prima di andà in lettu.
  Hè ancu una vita cusì ... Ha servitu più di centu anni in prigiò, hè stata dopu liberata in parole, è hà campatu nantu à un pianeta occupatu in un imperu spaziale.
  Idda prufittà di tutti i benefici di una civilisazione assai sviluppata è ... Sta volta hà intrutu in l'armata spaziale.
  Ella cuminciò à fà una carriera in Star Wars. Hè immortale ! Nunda hè a paura!
  Cusì hà avanzatu in u so serviziu finu à ch'ella divintò un maresciallo. Allora hà avutu un pianeta sanu per pussessu.
  Certi eranu guvernatori. Allora turnò à l'esercitu. Cumbattu è cumanda. Diventatu un Hyper-Supermarshal.
  E poi anu realizatu un colpu militare, è pigliò u tronu di l'imperatore di un imperu spaziale - guidanu a galaxia.
  Allora hà cuminciatu à cunquistà altri mondi. Ella cumandò, attaccò, vinceva, qualchì volta perdeva, ma si vendicò...
  Tuttu era bè finu à ch'ella hà scontru in l'imperu di un mosquito hibridu è artigli.
  Si multiplicavanu troppu rapidamente è anu sbulicatu a civilizazione umanoide cù numeri.
  Allora e battaglie andavanu, battaglia dopu battaglia... Finu à a fine, a ghjente perde. È l'antica regina torna ùn hè micca diventata schiava in e mine.
  Di novu si travaglia dura in catene, è dorme incatenatu nantu à i massi. È sottu u cuntrollu tutale di i robots.
  Solu in un sognu, a zitella eterna si vide libera è grande. È u restu di u tempu hà travagliatu duru per ella stessu, hà travagliatu, è petri affilati cù i so pedi nudi induriti.
  Ma a regina ùn perde a speranza. Hè immortale è hè sicuru di cambià per l'eternità! A schiavitù ùn durà per sempre !
  L'antica regina hà ancu cantatu, malgradu u fattu chì un flagellu hè cascatu nantu à u so spinu nudu è musculu:
  A figliola di a Terra diciarà in risposta, nò,
  Ùn saraghju mai schiavu...
  Credu chì a libertà spuntarà -
  U ventu rinfrescà una ferita fresca,
  Per a battaglia sacra di a Patria,
  Perchè u Gran Signore chjama...
  Rilevate un cavaliere valente à e prime ore,
  L'oscurità s'alluntanarà, i rosi di maghju fiuriscenu !
  
  
  
  
  ÙN MANTENU CU UN MAN-ETER
  Ntô nuvembre di u 1941, Hitler uffrìu inaspettatamente a pace à Stalin. Una decisione chì pare improbabile à qualchissia familiarizatu cù a situazione reale.
  I tedeschi parenu esse per piglià Mosca. E perchè offre a pace in questa situazione?
  Ma Hitler, cum'è sapete, avia una intuizione assai sviluppata. È si sentia chì Mosca hè stata presa, ùn saria micca. È s'ellu hè cusì, u tempu stessu, quandu Stalin hè intimidatu, per offre a pace. Naturalmente, micca tutti l'armata accunsenu cun questu, ma Hitler avia u putere è l'autorità.
  Inoltre, e cundizioni di a pace prumesse di esse benefiziu per i tedeschi. In fattu, l'Ucraina passa in Germania è cun ella a terra negra è l'agricultura, è ancu a Bielorussia, è i stati Baltichi, è a regione Smolensk.
  Stalin, in generale, accunsentì à dà tuttu ciò chì i tedeschi avianu digià sappiutu catturà.
  Sebastopol si ritirò versu i tedeschi. In risposta, u Fritz abbandunò a regione di Mosca. Leningrad resta derrière l'URSS et un corridor l'a conduit. I tedeschi accunsentì à lascià a regione di Leningrad in cambiu di e regioni Voroshilovograd è Donetsk, chì i tedeschi ùn anu micca occupatu cumplettamente.
  In generale, i Nazis ricevenu u Donbass cù u so carbone, metalli è fabbriche, dipositi di bauxite, è terreni agriculi, tutta a Crimea, è ancu una parte di u Don miridiunali. I tedeschi abbandunonu a regione di Leningrad, Mosca, Tula, parte di a regione Rzhev, Kalinin. In cambiu di parte di u Donbass, parte di u Don cù a so terra ricca nera è Sebastopol. I finlandesi anu acquistatu Petrozavodsk per elli, è ciò chì anu sappiutu catturà. Si separanu amichevuli.
  Inoltre, l'URSS s'impegna à furnisce l'oliu à un prezzu più bassu di u mercatu, è à pagà un grande riscattu per i prigiuneri di guerra.
  Stalin, teme di perde a guerra è perde Mosca, accunsentì à tali cundizioni. À u piccu di u successu di a Wehrmacht.
  Ebbè, è Hitler, chì hà un stintu supranaturale, hà capitu chì questu era a megliu opzione.
  A guerra cù l'URSS hè finita. I Nazis prima di tuttu cuminciaru a trasfiriri e truppe in Africa. Inoltre, i britannichi lanciavanu una offensiva contru Rommel. Ebbè, chì? È i Fritz pigliò e sbarcò truppe in Malta. Di sicuru, prima bombardendu i britannichi quì.
  In più, sicuru, l'assaltu à Gibraltar. Hitler hà scontru personalmente cù Franco.
  Comu, avete vistu quantu forte hè a Germania. Distruttu l'URSS. Pigliò quattru milioni di prigiuneri russi è parechji millaie di tanki. Per noi, Spagna hè cum'è un smear in una mappa. Occuperemu se ùn lasciate micca e truppe. È s'ellu vi manca, pudete piglià qualcosa in Africa. Inoltre, a Gran Bretagna hè cundannata è ùn andarà nudda parte !
  Franco, capitu chì a Spagna puderia esse occupata è ùn ci era micca chance, accunsentì.
  L'assaltu à Gibraltar hà successu, è abbastanza rapidamente. A citadella hè cascata. È tandu i tedeschi intrinu in Africa Equatoriale.
  I britannichi anu patitu perdite enormi. Sò stati catturati cum'è succhi.
  Rommel hà scunfittu a Gran Bretagna in Libia, è hà sviluppatu una offensiva in Egittu. Captured Alexandria.
  Allora esce è attraversò u Canali di Suez. Sviluppendu u successu, i tedeschi catturanu l'Iraq, Kuwait è tuttu u Mediu Oriente.
  A Wehrmacht hà persu micca troppu suldati è ufficiali in u livante. È e so truppe eranu più numerose è più staghjunate è megliu furmatu chè l'Inglesi è soprattuttu e forze culuniali.
  I britannichi puderanu cuntene una tale cosa è, senza dubbitu, anu persu. Senza l'URSS, u Fritz hà sappiutu a lotta cun successu cù a Gran Bretagna.
  In generale, a Gran Bretagna era cundannata à perde e so culunie. U so esercitu di terra era troppu debbule è pocu putenza per mantene e culunie contr'à e truppe più numerose è disciplinate di a Wehrmacht.
  È a tarifa nantu à a flotta ùn hà micca travagliatu. Dopu à a caduta di Gibraltar è Malta, era impussibile di mantene l'Africa. Quì Rommel hà bluccatu u Canale di Suez. È ancu nantu à a terra, i tedeschi battenu i britannichi in un scopu. Dopu à a guerra cù l'URSS, a Wehrmacht divintò ancu più forte è più sicura di sè stessu, hà guadagnatu assai sperienza di cummattimentu.
  Hè cusì chì l'Africa hè stata cunquistata gradualmente. È attraversu l'Iran, i tedeschi entranu in India. Ancu quì, i sepoys lucali ùn vulianu micca more per a Gran Bretagna. In generale, i tedeschi eranu più ostaculati da distanze, mancanza di strade, cumunicazioni longu, prublemi di furnimentu cà e truppe britanniche.
  I Stati Uniti raccoglie a polvera per evità a guerra. Ancu anu alzatu tutte e sanzioni contr'à u Giappone.
  Ma sempre, i samurai anu attaccatu u portu di u Perù. Avemu avutu a securità è pigliate e pussedimenti britannichi in Asia. È i giapponesi l'anu fattu.
  In corta, in u quaranta-duesimu annu è a prima mità di u quaranta-trè, i Tedeschi è i Giapponesi captu l'Africa, l'Australia, tutta l'Asia. È in settembre di u 1943, u sbarcu in Gran Bretagna seguita. Dopu, sicuru, bumbardamenti massivi. I tedeschi anu utilizatu Yu-288, è Yu-188, è altre machini.
  Dopu avè persu e so culunie è sbulicatu da a guerra sottumarina, a Gran Bretagna ùn pudia resiste.
  È i tedeschi avianu troppu risorse, è soprattuttu a forza di travagliu. Littiralmenti bombardavanu tutte e cità è e fabbriche in Inghilterra. E dopu, sicuru, l'atterrissimu è l'usu di "Panthers", "Tigers", "Leoni" è ancu "Mouses". Ebbè, sicuru, ancu i tanki flottanti, è i veiculi sottumarini.
  "Mouse" hà avutu u tempu di fà u principiu di l'operazione, è ancu cummattiu. Ma i Mouse sò troppu pisanti.
  L'equipaggiu di Gerda nantu à a Pantera si distingue in battaglie. I tedeschi dopu à a cattura di a Gran Bretagna per qualchì tempu anu sempre cumbattutu cù i Stati Uniti. Ha cacciatu l'Americani fora di l'Islanda. Ma per via di a durata di e cumunicazioni, catturà l'America hè diventatu un compitu difficiule. Eppuru l'Oceanu Atlanticu ùn hè micca scherzu. A menu chì anu bombardatu un amicu è si taglianu in mare.
  I sottumarini tedeschi sviluppati, cumpresu nantu à u perossu di l'idrogenu, è affundanu quasi tutta a flotta americana.
  Tuttavia, i Stati Uniti hè sempre assai difficiule di catturà. A guerra si trascinò, è i Tedeschi, à a fine, piglianu è fece a pace.
  Dopu à i tudischi si vultò à l'URSS.
  In u 1945, l'E-50 è l'E-75 sò in pruduzzione. Hitler pruibì a pruduzzione, fora di una piccula seria di veiculi di ricunniscenza, di tanki più ligeri di cinquanta tunnillati.
  A Pantera pisava quarantaquattru tunnillati è mezu. "Panther" -2 hè digià cinquanta-dui tunnillati. E-50 hà digià tiratu quasi sessantacinque tunnellate. L'ultimu tank avia una armatura frontale assai decentu di 150 mm di u casco à una pendenza di gradi 45, è 185 mm di a fronte di a torretta, ancu in un angulu. Una pistola di 88 mm cù una lunghezza di canna di 100 EL. E 82 mm d'armatura nantu à i lati, ancu sottu pendite. In cumbinazione cù un mutore chì accelerava finu à 1200 horsepower quandu hè rinforzatu, un tank mediu assai putente.
  Plus dodici colpi per minutu.
  Un E-75 ancu più pesante chì pesa più di novanta tunnellate. Stu tank ùn hè micca successu. U cannone di 128 mm avia un ritmu di focu più lento, una velocità di bocca più bassa, è ùn avia micca vantaghji à distanza ravvicinata cumparatu cù u 88 mm E-50.
  L'armatura frontale di u cascu hè un pocu megliu cà 160 mm à un angolo di 45 gradi. Tuttavia, più ùn hè micca necessariu. Tene tutti i fucili americani, è ancu i sovietici. A torre di difesa hè magnifica: 252 mm di fronte, 160 mm di latu è poppa. Pò esse vistu chì almenu ci hè una prutezzione più o menu affidabile per a torre, in particulare u latu.
  U latu di u casu hè 120 mm, chì hè accettabile, in più pudete ancu chjappà schermi. U mutore, però, hè piuttostu debule à 900 cavalli. In generale, sicuru, u tank ùn hè micca finitu, piuttostu altu. Mi ricurdeghja di un "Tiger" -2 abbastanza ingrossu cù prublemi simili.
  I dui vitture tedeschi sò imperfetti, ma l'E-50 hè, sicuru, più praticu.
  Ebbè, è l'E-100. Ma sta vittura hè ancu più pesante è peghju in u rendiment di guida chì l'E-75.
  L'E-100, per via di a so grande massa, hè stata prodotta in picculi quantità.
  È l'esercitu stessu generale appruvavanu l'E-50.
  In a primavera di u 1946, ghjustu u 20 d'aprile, in l'anniversariu di u Führer, i tedeschi si trasfirìu in l'URSS.
  Anu avutu un gran numaru di vitture è equipaggiu. Decine di millaie di tanki di diverse versioni. L'URSS hà ancu avutu a serie T-34-85 è IS-2 è IS-3 in serviziu. U T-44 ùn era micca sanu successu. È u T-54 ùn era ancu prontu.
  I tedeschi pruducianu l'E-50 è l'E-75 in gran numaru.
  Stalin hà pruibitu, dopu a perdita di una parte significativa di u paese, di sviluppà machini più pisanti di quarantasette tunnellate.
  In più di u gran numaru di T-34-85, è un pocu più chjucu IS-2 è IS-3, u SU-100 hè statu pruduttu in massa, chì era un fucile autopropulsatu relativamente simplice è efficace.
  Si deve esse nutatu chì u tank più massivu T-34-85 puderia penetrà solu in a serie tedesca E-50 in u latu, è l'E-75, ancu da u latu, era troppu duru, è solu u SU-100 puderia fà. lu, e poi chiudi.
  Allora e forze sò chjaramente ineguali. I tanki tedeschi stessi perforavanu i sovietici da grandi distanze. È solu l'IS-3 hà avutu a prutezzione di a fronte più o menu satisfactoria, è dopu a parti suprana.
  Eccu i tedeschi nantu à u territoriu di l'URSS.
  Gerda, Charlotte, Christina è Magda in l'E-50. Fischianu canti è ruggiscenu.
  Tutti dubbitemu u cornu di ram,
  Diu serà per noi !
  È cumu si piglianu è spararanu à u nemicu.
  Trentaquattru sbulicò a torra. Iè, l'equipaggiu di cummattimentu, ùn dicerete nunda.
  Charlotte rimarcò cun dispiacere:
  Ùn avemu ancu assai armatura. U nemicu pò, è imbarcate è ganciu !
  Christina hà dettu:
  - Ma a pistola hè precisa, è letale ! Donc l'un compense l'autre !
  Gerda sibilò:
  - Li romperemu tutti !
  Intantu, Natasha hè a lotta contru à u Fritz in u SU-100 cù u so equipaggiu.
  Oleg Rybachenko era u quintu membru di l'equipaggiu SU-100 cù Natasha, Zoya, Augustina è Svetlana.
  E ragazze annunziu appruvazioni.
  - Tu sì un cumbattante, chì hè grande !
  Natasha tirò à u nemicu. A cunchiglia hà culpitu à a fronte di a vittura tedesca, ricocheted off. A zitella, arrabbiata, pimpò u so pede nudu. È hà verificatu:
  - È avà sì un zitellu ! Mi pari di esse intelligente, nò ?
  Oleg annuì. Hè un zitellu immortale, cusì pò fà assai. Eccu l'E-75 tedesca avanti. Cumu sfondà?
  U picciottu geniale l'hà capitu, bisbigliò à u projectile:
  - Semu metallu, di u listessu sangue - tè è mè !
  È cù l'aiutu di u so pede nudu, di ziteddu, hà sbulicatu a vista, è tirò.
  Ùn importa micca quantu hè forte u tank tedescu cù l'armatura frontale, ma s'ellu si batte esattamente end-to-end o una cumminazione di linee di forza, u tank si presta. E poi u metale scoppiò, è u kit di cummattimentu cuminciò à detonà.
  Oleg Rybachenko sgridò:
  - Questa hè a classa più alta !
  Natashka solleticava i talloni nudi di u zitellu è annunziò:
  - Tirà !
  Oleg Rybachenko torna sparata da u SU-100. Anu chjappà da una longa distanza, è tandu u fucile suvièticu 100 mm ùn hà micca pigliatu l'ultimi tanki tedeschi: E-50 è E-75. Ma u zitellu hè fenomenale. È riesce à chjappà u nemicu.
  U zitellu terminatore spara di novu. È rompe l'E-50. Stu tank hè veloce è deve esse culpitu. È i tedeschi sò tutti bastone è bastone.
  Zoya spara. È assai apt.
  Colpisce u nemicu in a torre. Allora Oleg Rybachenko spara di novu. Un cannone di centu millimetri faci meraviglie.
  U geniu di u zitellu rugia:
  - Ti strapparaghju ! ti strapparaghju ! Ùn serà micca bè !
  È dinò, cum'è un zitellu, u piglierà è u martellarà assai bè. È veramente strappa u nemicu.
  Dopu chì emetterà:
  - Sò un cumbattante supersonicu !
  È dinò, cù l'aiutu di un pede nudu, spararà.
  U zitellu pare solu dodici anni, ma hè assai veloce è fenomenale.
  Quì hà sparatu cù l'aiutu di i pedi nudi è Augustine.
  È a zitella hà sbattutu l'E-50.
  I tedeschi piglianu danni significativi. Ma a so avalanche di tanki hè sempre più vicinu. Eccu l'E-100 in muvimentu. Ancu armature putenti, armi è scudi.
  Ma e so zitelle è u zitellu ancu sfondate.
  A vittura tedesca hè in focu è hè strappata in pezzi.
  Oleg Rybachenko cantava:
  - Gloria à a Santa Patria,
  Cù furia ultraterrena !
  Di novu u zitellu hà sparatu, sbattu u fascista è fece l'ochju à e zitelle. È dinò u zitellu spara è sfracicà u nemicu.
  A lotta diciamu solu u zitellu. È spara un prughjettu. È u tank Tiger-2, anticu ma putente, hè digià diventatu vittima. L'alemanu "Panther" -2 soffre ancu di scunfitta. Ma hà guasi cunquistatu l'America ella stessu.
  È avà l'URSS hè pressendu.
  Oleg Rybachenko, invece, tira è colpi di sicuru.
  È cusì cuminciaru à sparà à turnu è à cantà ...
  Natasha batteva u so pedi nudu è urlò:
  - Hè da a taiga...
  Zoya si picchiò ancu i dita nudi è sguillava:
  - À i mari britannichi ....
  Augustina tirò ancu un obusu è disse :
  - Armata Rossa !
  Svetlana sparò obusi cù i so pedi nudi è disse :
  - Più forte chè tutti !
  Oleg Rybachenko sbucò, è emessu:
  E lascià Rossu...
  Natasha hà sparatu è sguillava:
  - Cumpressa putenti!
  Zoya hà ancu schiaffatu è abbaia :
  - A to baionetta cù a manu callosa !
  Agostino strinse e urlò:
  - È avemu da...
  Svetlana hà sparatu una carica letale è gridò:
  - Inarrestabile !
  Oleg Rybachenko hà sparatu di novu, ridendu:
  - Andate à l'ultimu...
  Natasha mandò un proiettile è urlò:
  - Cummattimentu mortale !
  È e zitelle si sparghjenu, u fucile sbatteva finu à chì e cunchiglie scappavanu.
  Iè, Oleg Rybachenko hè in guerra di novu.
  Ma l'Armata Rossa hà un tempu duru. I tedeschi avanzanu. Hanu più equipaggiu, più infanterie. È i Giapponesi venenu da u livante.
  Ùn resistite micca contru un tali putere.
  Gerda et son équipe se battent sur l'E-50. I tedeschi sò digià assaltatu Voronezh. A lotta hè feroce.
  Da una banda, un tank tedescu, cum'è un cumbattimentu di u so propiu tipu, hè assai bonu. Ma u bordu hè piuttostu debbule prutettu. È questu hè u so minus, perchè e ragazze anu da esse vigilante.
  Ci hè ancu assai T-34-85 pruduciutu. Sta macchina hè sempre in produzzione di massa, è a pistola tedesca 88mm in 100EL hè cugliera una racolta abbundante da una longa distanza.
  U SU-100 hè ancu pruduciutu più è più, chì, essendu un fucile autopropulsatu, hè più faciule di fabricà cà un tank, ma a pistola hè più forte.
  Avà, pressu u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, Gerda hà sfondatu l'asciugatrice sovietica. A distanza vicinu, una tale macchina pò esse assai periculosa.
  U terminatore bionda pigliò è cantò:
  - I mo nervi ùn sò micca fatti d'acciaio,
  M'avete capitu cumplettamente!
  È tandu u cannone di Charlotte sparò, è sfracicò i trenta-quattru.
  È una pistola chì spara dodici colpi per minutu righjunghji una grande distanza.
  In più, cum'è Christina tira. È u farà ancu assai bè è precisu. Ella fracassava un tank di l'Armata Rossa è sguillava:
  - U focu rabbitu ! Evviva Stalin!
  Allora lupanula è Magda. L'hà fattu assai precisamente cù l'aiutu di i so pedi nudi.
  È ella cantava :
  - Per a gloria di a Patria eterna !
  Allora a zitella scoppia à ride...
  A macchina tedesca si travaglia senza fallimenti.
  Quì, l'IS-2 divintò a so vittima, un tank piuttostu putente è periculosu, ma pocu prutettu da a fronte di a torre.
  Solu l'IS-3 in a fronte hà una prutezzione relativamente bona, ma stu tank hè sempre pruduciutu in picculi lotte. Havi una forma di torre troppu cumplessa. Ancu s'è l'IS-3, cum'è a pratica di cummattimentu hà dimustratu, almenu hà l'uppurtunità di adattà in i veiculi di a serie E à pocu pressu.
  I tanki più pesanti ùn sò micca pruduciuti in l'URSS, è ancu u so sviluppu hè statu suspesu. Questu, sicuru, crea un prublema. I tedeschi anu solu i fucili autopropulsati E-25 in a serie di luce, ma a so pruduzzione hè quasi congelata. Ancu se a macchina ùn hè micca male.
  Solu dui membri di l'equipaggiu è un metru è mezu di altezza. Picculu cù una pistola 75 mm da a Pantera. Cacciatore di vitture sovietiche.
  Ma u Führer preferisce u putere. Ancu l'E-50 hè pocu inferjuri à l'E-75, chì hè ancu chjusu da i lati cù flaps.
  E-75 hè difficiule di penetrà ancu in u latu. È i tedeschi l'utilizanu in i scuperte ...
  Dui piloti tedeschi Alvina è Albina anu digià riisciutu à superà u numeru di l'aviò abbattuti più di trè centu è ricevutu: Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  E ragazze sò guerrieri cusì cool è i più cool in u mondu. Iè, ancu s'è Huffman hà più aerei abattuti per avà, ma sò, ma assai più belli.
  E cummattenu, in regula, solu in un bikini è scalzi.
  Alvina abattu trè aerei sovietici da u so ME-262 X cù pistole di 30 mm è hà tweetatu:
  - Sò a torcia di l'annihilazione !
  Albina, cunducendu un focu simile, cunfirmò:
  Semu annihilazione totale.
  È hà tagliatu quattru aviò sovieticu più ...
  I guerrieri sò assai cumbattenti in u so umore, ma sò sempre sorrisu.
  Amanu assai l'omi, è travaglianu cù a so lingua. È li piacenu. Tali bellezze marziali.
  Quì anu abattutu un TU-3 sovièticu, è l'hanu sbattutu in pezzi ... Questu hè u so salutu ardente.
  E ragazze, in corta, ùn rinunzià micca. È l'Armata Rossa riceve da elli.
  Ma d'altra parte, Anastasia è Mirabela si battenu ancu in u listessu bikini è scalzi - guadagnanu i so cunti ! E donne sò assai aggressivi.
  Et Anastasia abattu un avion allemand et émet :
  - Sò un gran pilotu !
  Mirabela hà lanciatu un cannone in una vittura tedesca di 37 mm è sguillava:
  - Sò un super guerrieru !
  Ragazze è in fatti ciò chì avete bisognu ....
  Ma si battenu nantu à u Yak-9 T anticu, chì, sicuru, ùn tira micca contru i veiculi reattivi tedeschi. Ma e bellezze riescenu à cumbatte. È evite micca di colpi.
  È perchè ? Perchè sò scalzi è in bikini. Allora ùn li tagliate micca.
  I guerrieri, cum'è pudemu vede, capiscenu ciò chì hè a pelle nuda.
  Anastasia abattu un autre combattant allemand et grinça :
  - Per a Patria !
  Mirabela tagliò HE-162 e urlò:
  - Per Stalin !
  U più periculosu cumbattimentu tedescu ME-262 X, hà cinque pistole à aria, è una grande velocità, ali spazzate, armatura putente.
  Hè più faciule per sparà una vittura HE-162 chì hè ligera, economica, ma assai maneuverable.
  U ME-1010 ùn hè micca sanu successu per i tedeschi, chì hè senza dubbitu un aviò eccellente in quantu à e caratteristiche di u volu, ma i so ali cambianu a so spazzata è necessitanu piloti altamente qualificati. TA-183 hè diventatu più praticu, è ancu andà in fronte.
  Ma Hitler preferisce u ME-262 X assai blindatu, cù armi putenti.
  Finu a ora, i vitelli di a Luftwaffe ùn sò micca stati ancu fora di a produzzione. U TA-152 hè u veiculu multipurpose più successu, è u ME-309 hè sempre in cumbattimentu. Sò superiori à i cumbattenti sovietici in velocità è armamentu. E ancu s'è u Yu-488 hè una macchina à viti, i Yaks Soviètici ùn ponu mancu chjappà. Iè, ancu u LA-7 più avanzatu hè inferjuri à sta vittura in velocità.
  È ciò chì fà contru à i bombardieri di jet: "Arado", Yu-287 è altri.
  L'aviazione sovietica, senza jet aircraft, hè debule.
  In ogni casu, Anastasia è Mirabela riescenu sempre à guadagnà boni punteggi ancu in tali cundizioni.
  Allora vultonu, rifornitu è torna in battaglia. Di novu abbattite e vitture tedesche. È facenu cun grande effettu.
  Nimu in l'aviazione sovietica pò paragunà cù a so coppia. Inoltre, e ragazze anu u sessu per esse più forte. È di solitu anu sempre omi diffirenti. È questu dà à e ragazze una forza cusì!
  Questu hè unu di i sicreti di u so successu fenomenale.
  E zitelle anu digià ricevutu a stella d'oru di l'eroi di l'URSS, è sminticanu à l'altri.
  Volanu di novu, abattu à qualchissia.
  Anastasia hà tagliatu un Yu-288, un bombardiere piuttostu putente, cù u so cannone d'aviò 37 mm.
  È Mirabela hà abattutu un jet Yu-287, utilizendu ancu a stessa pistola di 37 millimetri. Tali fucili facianu pussibule, cù a precisione fenomenale di e ragazze, per chjappà i veiculi nemici à distanza. Ancu se a munizione era limitata, è rischiate di more.
  E ragazze sculaccianu à pedi nudi è cantanu:
  - Vola i falchi cum'è l'aquile,
  Semu per Stalin avanti!
  U nostru successu ùn hè micca luntanu
  Apri un contu vincitore!
  Allora i guerrieri, sicuru, ùn lasciaranu micca i fascisti. È l'anu culpitu cusì forte chì ferà u Führer.
  Anastasia Vedmakova, sicuru, maneuvers. Yak-9 hè più di sei centu chilomitri, ùn sprime micca, ancu menu cù una pistola pesante, ma più o menu tossing and turning.
  Un pocu megliu cà u Yak-3, chì, però, hè più caru è esige duralumin d'alta qualità. È l'URSS hà persu assai territoriu. È u Yak-9 pò esse pruduciutu in quantità enormi.
  Ma u Terzu Reich, inseme à u Giappone, ùn pò esse mantenutu.
  Mirabela abattu ME-262 è canta:
  - Per a gloria di a Patria di Russia,
  Facemu u mondu sanu più felice !
  Anastasia tagliò un altru Tedesco è strinciò:
  - Questu hè u nome di l'amore più radiante !
  È ancu cumu ruggiri. E batte nantu à Fritz.
  E ragazze sò certamente assai, assai cool.
  È i tudischi, intantu, sò più è più prufonde in u territoriu di l'URSS.
  I giapponesi sò ancu in l'azzione. È ci sò assai di elli è guidanu i Cinesi davanti à elli.
  I suldati gialli spinghjenu per una svolta. È littiralmente tiranu cadaveri à tutti l'avvicinamenti.
  Ma ci sò tanti di elli chì eventualmente rompenu.
  I Giapponesi è a so armata gialla assaltan Khabarovsk. I perditi sò completamente ignorati.
  Ma sò scontrati quì da e ragazze sovietiche.
  Alenka è a so squadra.
  E ragazze difendenu Khabarovsk. Lancianu granate à u nemicu cù i so pedi nudi.
  È cantanu cù una risata :
  Semu boni ragazze
  È a scunfitta di tutti i cumbattenti ...
  A voce hè cusì forte
  In a gloria di i babbi pazzi !
  È torna e granate lanciate da i pedi nudi di e bellezze volanu.
  Alenka, appena dà una volta, falcia i Cinesi è sguilla :
  - Gloria à a nostra terra !
  Anyuta lanciarà una granata cù i so pedi nudi è ruggisce:
  - In nome di putenzi superiori !
  È ancu slap un burst letale.
  Angelica spara dopu. È lancia ancu una granata cù u pede nudu.
  È urla :
  - Per e fruntiere novi !
  È tandu Maria culpisce. È hà ancu tagliatu una fila di cumbattenti gialli, cantendu:
  - Coda à coda ! Ochju per ochju !
  È fate l'ochju à i vostri amichi.
  E poi l'Olimpiadi lanciaranu una scatula sana di splusivi à i samurai è à i Cinesi.
  E ruggiti :
  - Per a gloria di a Patria !
  È dinò, i cinque sterminanu l'esercitu straneru.
  Ma i Giapponesi anu digià riunitu assai cinese. Scalanu è cullà. E tumuli interi di cadaveri crescenu.
  Alyonka spara, tira u so taccu nudu è strilla :
  - Per Stalin !
  Anyut lancerà ancu una granata cù u so pede nudu è ringhi:
  - Maestri !
  Angelica scaccià a fila. Lancia un rigalu à pede nudu, è sguilla :
  - Per Lenin !
  È po Maria, cum'è una sculacciata à u nemicu. È i dita di i pedi nudi cumincianu a distruzzione.
  Dopu quì, i Cinesi sparghjenu in tutte e direzzione ...
  È dopu, cum'è l'Olimpiadi, pigliarà è mette un barile di nitroglicerina. È immerge tutti.
  È i militaristi cascanu in sè stessu ...
  Oleg Rybachenko è a so squadra sò sempre in lotta per Tula. I tedeschi cercanu di circundà Mosca. A cità di Tula hà digià respinta l'assaltu di i Fritz in quaranta unu.
  Ma u nemicu hè assai più forte avà. È cunduce un bombardamentu aggressivu. E bombe piovenu nantu à l'Armata Rossa, è altre forze letali.
  Un avversariu assai putente. È tiranu troppu cumbattenti neri, arabi, indiani in battaglia. È ùn pare micca piantà.
  Oleg Rybachenko hà sparatu à l'E-75 è cantò:
  U suldatu hè sempre sanu
  U suldatu hè prontu per tuttu ...
  E polvera cum'è da i tappeti,
  Ci andemu fora di strada
  È ùn ferma micca !
  È ùn cambiate i gammi
  I nostri visi brillanu
  Stivali brillanti!
  È torna u zitellu pugni u Nazi da una distanza. Ma e forze sò veramente ineguali.
  Ancu Tula si trova eroicamente. È in u sudu, i Nazis s'avvicinanu à Stalingrad.
  Ma chì pensanu ch'elli vinceranu quì ?
  Oleg Rybachenko spara di novu à i Nazis è canta:
  È un tali caos
  hà riempitu l'universu ...
  U tristu destinu di l'umanità -
  Sopporta u dolore, u soffrenu !
  È torna u zitellu cascò, è u fascista "Maus" -2, una macchina assai formidabile, hè in focu.
  Natasha hà rimarcatu logicamente:
  Nisuna forza pò stà contru à noi !
  È fece l'ochju à u zitellu.
  In più lupanula è Zoya. Ruggiti ancu:
  - Per u mo accessu à a vittoria !
  U SU-100 travaglia per ellu stessu è ùn pensa micca di piantà u bombardamentu.
  I tedeschi passanu à pocu à pocu à Tula. Anu assai forze, assai infanterie. E cisterna in muvimentu di diverse marche.
  Quì, per esempiu, hè u listessu "Lev" -2, una macchina assai putente: pesa centu tunnellate, è l'armatura frontale hè 300 millimetri inclinata. Nunda pare di rompe.
  Ma Oleg Rybachenko ancora pugni. Mostra a so classa più alta - un sniper.
  È si batte, è batte ...
  Da i Nazis, solu frammenti volanu. Ma ùn volenu ancu rallentà.
  Oleg Rybachenko sguilla:
  - U futuru hè nostru
  Semu Eagles, Jedi!
  È torna u zitellu s'alza cavalli. È dinò, i Nazis nantu à un centesimu.
  È l'equipaggiu di u tank di Gerda hè digià in Stalingrad. Quì tali lotte aggressive sò in piena.
  Gerda, spara, urla :
  - U mo corpu hè di ferru !
  Charlotte pressò i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Cusì utile per una lotta !
  È fece l'ochju à u so cumpagnu.
  Allora ella lupanula torna è rumpiu i trenta-quattru.
  Allora hà datu un colpu è Christina. Ella rumpia l'asciugatura di l'Armata Rossa, è rumpia :
  - Sò una zitella pazza ! Ti strapparaghju à tutti !
  È tandu Magda sparò à pedi nudi.
  E ragazze di Germania, in generale, facenu bè. È smear u nemicu.
  . CAPITOLU #2
  Ma dopu a so vittura hè stata culpita da u latu. Aviu avutu à piantà è riparà.
  Gerda rimarcò capricciosa:
  Perdemu di novu tempu !
  Charlotte strofinava a superficia di l'armatura cù u so pede nudu è ringhiò:
  Ci vinderemu è vinceremu !
  È po l'hà pigliatu è hà scopre i denti. È emessi raggi di sole da i denti di perle.
  Christina l'hà pigliatu è sguillava:
  - Per a Patria senza cunsiglii !
  È ancu slabà l'armatura cù u so taccu nudu !
  Magda accunsentì.
  - È senza sciocchezza !
  E zitelle decisu di ghjucà à scacchi per u mumentu. Una coppia per una coppia. È cuminciaru à custruisce una strategia quì.
  U ghjocu hè interessante. Ma e ragazze discutevanu annantu à ogni mossa è sbattevanu i capi.
  Gerda rimarcò cun un sorrisu di denti:
  - Seraghju u più altu assioma !
  È cumu si ride..
  Aghju imaginatu u mo omonimu da u conte di fata d'Andersen. Quì hè stata presa in a furesta da i ladri. Smontanu u carru, è quasi tutti i panni è stivali cari sò stati pigliati da Gerda stessa. Allora Gerda hè torna scalza, è in sacchi. Hè ciò chì pareva, cù e mani ligate daretu à a so spalle.
  Si camina per u boscu friddu di vaghjime. A sola nuda sente ogni bump, ogni bump, ogni ramoscello. Gerda hà paura è vole manghjà.
  Hè ancu riesciutu à ricuperà in u palazzu. È nantu à l'erba di u vaghjimu ci hè fretu, chì ricorda u fretu ch'ella avia avutu pocu tempu.
  Gerda sgridò... Pensava chì in u conte di Andersen ùn ci era chjaramente micca abbastanza tacchi tostati. È chì saria grande!
  U tank hè stata riparata rapidamente. U dannu hè chjucu. Ancu s'è a cunchiglia di un cannone di centu millimetri chjappà à u latu. Chì pò esse periculosa.
  Charlotte pressò i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick, è cantò:
  - Sò un distruttore di tank,
  U core hè in focu...
  A pistola hè a mo casa !
  È a cunchiglia si rumpava un altru trenta quattru. Finu a ora, hè u T-34-85 chì domina u campu di battaglia. È i veiculi pisanti in l'Armata Rossa sò relativamente rari.
  Ma dopu l'IS-3 apparsu. Hà un puntu debule: a parte bassa di u corpu. A fronte hà un grande angolo di inclinazione. Hà una forma : musu di lucciu. Ma s'è vo culpisce a parte bassa di a fronte, ùn ci sarà micca pietà.
  Magda, cù l'aiutu di pedi nudi, puntò un cannone versu u nemicu. E quantu slapped, è u projectile volò.
  È a vittura sovietica hè entrata in u stintu. A torretta hè stata strappata è i cunchiglia cuminciaru à scoppia.
  Gerda esclamò:
  - È tù sì una bella bellezza !
  Magda gridò, scuzzulendu i so magnifichi petti :
  - Nimu ùn mi ferma !
  Charlotte hà cunfirmatu cun fiducia:
  - È nimu ùn vince !
  Christina gridò in risposta:
  - I lupi maligni schiaccianu i nemici!
  Gerda ringhiò:
  - Lupi maligni - salutu à l'eroi!
  I Nazis circundavanu Tula è i zitelli, inseme cù quattru zitelle chì anu da esce da u ring.
  U zitellu, a zitella è e zitelle correnu à sè stessu è lancianu granate cù i so pedi nudi.
  È i Nazis piglianu danni è ùn ponu micca colpi.
  Oleg, sparendu, cantò:
  - In nome di a Sacra Patria,
  Ùn ci mette micca in ghjinochji !
  Margarita lanciava u rigalu di a morte cù u so pede nudu è sguillava :
  - Innò! Ùn mette mai!
  Natasha, sparendu è saltà, aghjunse:
  - Chì i prublemi ùn venenu micca in casa nostra !
  È ancu cù un pede nudu, cumu lancià una granata letale.
  In più, Zoya esquivarà u frammentu, è ancu lasciarà chì e cose schiaccianti si rompanu cù i so pedi nudi ...
  E ruggiti :
  - Serà grande !
  È tandu Angelica tirà nantu à u nemicu. Mow it down in una furia salvatica. E ruggiti di novu:
  - Sò un bevitore pazzu !
  È una granata volarà da un taccu nudu.
  È dopu Svetlana, cum'è ella piglia è colpi dulore.
  Quessi, sicuru, sò ragazze - ciò chì a morte porta à i nemici.
  Natasha, sparendu à u nemicu, sguilla :
  - Nimu ùn ci ferma, mancu u diavulu ùn ci vincerà !
  È vola da i so pedi nudi, una granata in arcu. È lupanet, iè, sparghjera tuttu è, in più, luntanu.
  E ragazze sò certamente capaci di superà u territoriu affettatu. In u sudu, a lotta hè in piena in Stalingrad, chì l'Armata Rossa tene. Una perdita colossale sana di i Giapponesi pigliò Khabarovsk è avanzendu in Vladivostok.
  Ebbè, ci saranu accolti da quelli chì anu bisognu.
  Anna Vedmakova hà sappiutu una cerimonia d'addiu micca assai piacevule cù u so cavallu volante fidu. U cumbattimentu, chì hè diventatu u MiG-4 nativu, nantu à quale tanti aviò tedeschi sò stati abattuti, simpricamente brusgiatu durante l'attacchi aerei di l'armata giapponese, è ancu una bona quantità di altri veiculi è navi. Dopu chì i vulturi da u Land of the Rising Sun piccavanu a cità, Vladivostok era una vista triste. Tuttavia, i funerali di i morti si sò tenuti in modu militare abbastanza modestamente è rapidamente. U pilotu Vedmakova hà brusgiatu i so gammi, i pedi di a zitella eranu cuparti di vesciche, è per quessa caminava scalzi, pisendu cù cura nantu à i so pedi. I giapponesi ùn anu ancu ripetutu i raids, anu cuncentratu i so sforzi per sustene i fronti chì avanzanu. Vedmakova bypassed the blockage, hè stata sbulicata vigorosamente, trà i travagliadori ci era un gran numaru di zitelli. Magre, scalzi, cù i visi rossi in u sole di primavera fresca, rastrellavanu tegole rotte, alzavanu pali di telegrafu caduti, semplicemente spazzavanu e strade.
  L'anzianu nantu à i picciotti in una cravatta pioniera, ma senza una cammisa (hè appiccicata per separatamente, apparentemente i picciotti anu cura di a so robba), corse à u pilotu.
  - Travagliemu à ritmu acceleratu, camarade maiò, tuttu serà prestu prestu ! Spazzaremu a strada, sarà liscia cum'è prima di a guerra !
  Vedmakova surrisu è li lanciò un pezzu di caramelle:
  - Eccu, pigliate ! Questu hè u nostru cioccolatu naturali sovieticu, micca u velenu americanu.
  U zitellu fece l'ochju fervente.
  - È avemu ghjuntu un novu soprannomu pè l'Americani ! Dapoi avà sò inseme cù Hitler è Hirohito, ùn sò micca Yankees, ma Pindos !
  A zitella maiori s'inchina davanti à u zitellu:
  - Cumu avete dettu quale sò ?
  U ghjovanu pioniere hà ripetutu:
  - Pindu ! Allora avà abbatteremu i Yankees chì ci anu traditu !
  Vedmakova accarezzò a testa di u zitellu, dopu a so manu grande è forte passò nantu à e spalle sottili è venate di u zitellu. U zitellu hà sorrisu in daretu : i so denti eranu bianchi, è stendeva a so palma callosa. U Maggiore strinse a manu di u zitellu è rispose :
  - Ci vole à ricurdà u nome ! Ma dopu tuttu, ùn simu micca in guerra cù l'America, cusì hè prematuru di vene cun soprannomi!
  U zitellu hà rispostu:
  - L'Americani sò peggiu ch'è i giapponesi è i tedeschi, perchè preferiscenu luttà per proxy. Ùn importa micca quantu crudeli sò i cumbattenti di l'Imperu Rising Sun, a so bravura hè cunnisciuta da tutti!
  Witcher interruppe:
  - Tuttaraghju sti bravi ! È u più prestu pussibule !
  A nova guarnigione attore Krotov hà firmatu inaspettatamente un ordine micca cumpletamente logicu è hà mandatu un pilotu guerrieru cù un gruppu di marinari à Khabarovsk. L'ordine seguita subitu, era necessariu di riflette l'offensiva di l'unità giapponese. Vedmakova, sicuru, s'aspittava ch'elli li daranu un cumbattimentu, ma ... È u fronte ùn avia micca aerei liberi à a so dispusizione, è i rinforzi di u so centru ùn anu micca ghjuntu. U viaghju da Vladivostok à Khabarovsk hà pigliatu un pocu di tempu è a maiò hè stata literalmente ghjittata da i rails in una lotta bollente.
  I giapponesi anu pruvatu à aggirari a cità ben fortificata è circundà. U guerrieru avia appena u tempu di saltà in a trinchera cù a mitragliatrice prima chì l'attaccu principia.
  Le sorceleur demanda au capitaine Sinitsin, qui était couché à côté d'elle :
  - Allora, l'inimitu prughjettanu a tattica di Friedrich, o piuttostu u generale Nogi, per scaccià e furtificazioni è ci mette in daretu.
  U capitanu grugnu.
  - Pruvate di brusgià a cuda di u cavallu russu ! Allora sarà culpitu cù zoccoli chì ùn pare micca abbastanza !
  U pilotu ace hà scherzatu:
  - I zoccoli di u cavallu, prubabilmente micca da l'acciaio di Krupp, ma i nostri suviètici !
  E so parolle sò state interrotte da u lamentu di cunchiglia. Quì si trova in una trinchera longa scavata, intornu à Khabarovsk ci hè in generale una linea nobile di furtificazioni, a minaccia di una invasione giapponese esiste per più di un annu. Conchiglie sbuchjate davanti è daretu à e trincee, ci hè assai rughjonu da elli. In generale, a famosa shimosa giapponese crea assai rumble è fume. U guerrieru guarda senza paura, ancu cù una certa indiferenza. L'esplosioni di cunchiglia dannu nasce à funtane brutte, eccu unu di elli hà fattu scuzzulate a terra. Questu significa chì un fucile hè colpi, cù un calibre di cannone di trè centu millimetri. Si sente i lamenti di i feriti... À traversu u cannonatu parenu vapuri ligeri chì micca tutti l'arechje ponu chjappà. Quì u pilotu-guerrieru era sprinked with earth. Tuttavia, a zitella, starnutendu, scuzzulò a polvera da e so trecce rosse:
  - Hè sempre cusì, s"è tù sdraiati ti brutti ! È s'è tù s'arrizzò, ne restanu unu o dui !
  A preparazione di l'artiglieria hè stata corta, forse i giapponesi ùn anu micca tanti cunchiglia. L'attaccu hè principiatu. Parechji tacchi giapponesi anu guidatu avanti. Picculu, cù un corpu di macchina ligeramente arrotondatu. U tank più massivu di l'imperu di u Rising Sun: Chichiha. Vedmakova ricurdò di e so caratteristiche. Armatura frontale 30 mm, pistola 47 mm, motore diesel 320 cavalli. Eccettu per u funziunamentu di guida, in quale sta macchina ùn hè micca inferjuri à u T-34, allora hè ancu peggiu di u T-3 tedescu di u mudellu 1943. Hè ancu chjamatu in Far East, starnuti ! Ma a strada, a regina di i campi ùn hè micca un tank, ma una infanteria. Quì pruvate, avvicinà i campi minati. Cum'è dicenu: induve un trenu blindatu ùn passa micca, un suldatu cù un fucile strisciarà.
  I fucili di i Giapponesi sò copiati da u Mauser tedescu. Mitragliatrici, strappate da u famosu "Schmeister" di a Prima Guerra Munniali. In generale, l'ochji stretti anu una brama di copià u megliu da l'altra parte. Di sicuru, i diseggiani giapponesi sò digià travagliatu nantu à a creazione di un hibridu di "Panther" è T-34!
  Ùn ci hè micca più di una decina di tanki giapponesi, è l'artiglieria sovietica ùn hè micca in fretta di scuntrà. L'infanteria corre dopu à elli, in a linea spessa tradiziunale. I suldati di u paese di u Rising Sun sò vistuti in un uniforme chì dà un pocu giallu, u culore di a steppa kaki. Vedmakova li guarda, stima rapidamente u numeru di attaccanti. À l'ochju, ci sò cinque o seimila, è ci sò un massimu di mille Russi à pusà in trinchera, chì copre stu settore di u fronte. E l'arme... L'armata di u Far Eastern hè equipatu secondu u principiu residuale, è solu l'ufficiali anu submachine guns. Chì ghjè ella, dopu à tuttu, una maiò, però, senza pusizioni, ridutta à u livellu di un ordinariu.
  Captain Titmouse (ancora un tippu assai ghjovanu) dumandò à u Witcher.
  - Avete battutu i tedeschi ?
  A zitella hà rispostu:
  - Innò! I basgiò !
  U capitanu, palidendu di colpu, rimarcò :
  - Vi ricordate u vostru primu cadaveru !
  Vedmakova surrisu è scuzzulò a testa.
  - Sò un pilotu, è ch'e aghju abattutu, aghju battutu inseme, ùn aghju micca cuncettu di cadaveri ! Per via, durante tutta a Gran Guerra Patriottica, u mo aviò ùn hè mai statu abattutu!
  U capitanu fischiò un pocu goffa.
  - Sei solu un asso ! E quanti tedeschi smacchiati avete !
  Witcher surrisu ancu più largu.
  - Dopu à u vinticinquemu, a stella di l'eroi ! Solu vintottu.
  Sinitsin esclamò:
  - Oh! Siate solu un maestru di u vostru mistieru!
  A zitella rispose modestamente:
  - Ùn ci hè bisognu di fà un eroe, qualcunu chì cumpleta onestamente u so duvere. Avà l'infanteria s'avvicinarà, è li scuntremu.
  U capitanu tirò u bullone di una mitragliatrice pesante chì pesava ben deci kilogrammi. Aghju toccu u ghjacaru, u lanciu hè assai strettu, u culo cun ricul. Micca un colossu cunvene, ma chjappà ... True, sicondu i rumuri, i tedeschi anu digià una mitragliatrice più putente, ma quale sà se i diseggiani sovietici veneranu cù qualcosa di megliu. Sinits ùn pudia resiste à a quistione:
  - E perchè avete trasferitu un pilotu cusì bellu à l'infanteria ?
  Vedmakova hà rispostu mezzu scherzante, clicchendu ancu nantu à a marmellata di a so mitragliatrice:
  - È vulia solu sapè ciò chì hè à pusà sottu à u focu ! Saria bellu!
  - È apparentemente avete persu i vostri stivali, s'è vo avete tanta fretta d'arrivà in prima linea !
  Vedmakova, in fattu, pruvatu à fà i vesciche falà più veloce, andò scalzu. Ancu s'ellu durante a guerra, a maiò parte di e donne è i zitelli sfilanu tacchi nudi in l'estiu, questu ùn era micca accettatu trà l'ufficiali, in particulare in i lochi publichi. Ma u Witcher hà ancu piaciutu di mette in risaltu cusì. Ella rispose à Sinitsin simpliciamente:
  - Per risparmià soldi, in fattu, tuttu u mondu capitalista hè contru à noi. Dopu tuttu, stivali sguassate, è questu hè u travagliu di parechje persone!
  U capitanu accunsentì, stringhjendu l'ochju fervente.
  - Avete gammi assai belli ! Li possu accattà !
  Vedmakova strinse u dito:
  - Micca avà! Allora si sopravvive, ti scaldaraghju per a notte.
  Sinicin rottò l'ochji.
  - Wow, site prestu ! Di solitu e donne si rompenu per un bellu pezzu!
  Vedmakova hà vulsutu risponde, ma una splusione hè stata intesa, un tank giappunese chì caminava avanti, si n'andò in una mina. A zitella cantò :
  - Hitler guidava in vittura, u bastardo hè sbulicatu da una mina ! Distruttu in frammenti - ma hè solu pocu utilità!
  Un altru tank japunesi saltò, si firmò, vultò u so musu è hà apertu u focu annantu à e trincee sovietiche. Un terzu u seguita. I Giapponesi, però, ùn anu micca pensatu à piantà. L'occhi stretti snarled : e so mitragliate cuminciaru à travaglià, pusate nantu à torri semicirculari, mobili.
  U capitanu murmurò :
  - Hè fantasticu! Cume va a parata ! Eccu l'armata !
  Vedmakova hà pigliatu un fucile, postu chì a distanza di l'infanteria permette, è sparà à un ufficiale giapponese. L'occhi stritti cascò, scacciò u fucile cù una tale forza ch'ellu s'hè sbattutu cù a baionetta in l'erba di primavera. L'altri giapponesi cuntinuavanu à curriri, solu ligeramente inclinati i so corpi, apparentemente sperendu in questu modu per evità a scunfitta, o piuttostu riduce a so probabilità. Vedmakova hà ricurdatu chì hè cusì chì i suldati in l'armata di Quantude sò furmati, quellu chì ùn hà micca u tempu di chjappà in u tempu hè battutu nantu à a testa cù un bastone di bambù. Pare à u rè-babbu, Erodu era bellu mossu ! Il s'agit toutefois de Nicolas II. Avà si battannu di novu u Giappone, è micca in unu, ma in parechji fronti. Tuttavia, questu hà ancu i so vantaghji. A zitella cantò :
  Venuta - a Wehrmacht hè scunfitta in a cendra,
  Napulione hà scunfittu invincible !
  U nemicu ùn puderà calpestà a bandiera sovietica,
  Quandu u populu è u partitu sò uniti !
  Unu à unu, i tanki giapponesi naufragiati si fermavanu, ma l'infanteria, arrizzata di baionette, cuminciò à curriri ancu più veloce. E pusizioni di e truppe sovietiche s'arrizzavanu cù lampi, fucili clapped, occasionalmente interspersed with automatic bursts. Ella apre u focu è Vedmakova. I Giapponesi, ricaricati in muvimentu, sparanu da i fucili. Urlanu in cima à i so pulmoni :
  - Banzai ! Rus rinuncia !
  I proiettili traforavanu e so carcasse cum'è un ramrod in manichi. A polvera d'osse, mischjata cù u sangue, cascò. Tuttavia, a maiò parte di e balle, cum'è succede in a battaglia, passavanu. I giapponesi attraversavanu u campu minatu, i suldati troppu ligeri per a so corsa per detonà i rigali preparati per i tanki.
  Vedmakova hà sentitu u brutale ritruvamentu di a mitragliatrice nantu à a so spalla, mentre chì i cumbattenti di u paese di u Rising Sun parevanu veri mostri. E so grida isterica si fece più forte è più vicinu, i so visi gialli è brutti scintillavanu di sudore. Vedmakova prova à caccià quanti suldati nemici pussibule à u tempu. A zitella hè calda cum'è sempre, è spara in modu nidificatu. Un clip hè scappatu, inseritu un altru. A rivista hè troppu grande, tonda, ùn hè micca faciule di cuncellà in a camera. È torna u focu, i giapponesi volanu a testa in giù.
  Vedmakova sparò a seconda carica di munizioni, lasciata senza munizioni. E granate sò digià in lana à l'ochji stretti chì avanzanu. Rispundenu cù scaccii, avà ci sò assai più urla di gemi, è i suldati sovietici cascanu. U frammentu hà tagliatu una minuscula ciocca di capelli nantu à a testa di a Strega. I nervi di a zitella fallenu, è salta è grida in cima à i so pulmoni:
  - Per a patria per Stalin !
  Dopu à ella, u restu di i cummattenti gridanu, saltendu fora di a cuperta è scuzzulate e so baione. I suldati suviètici fughjenu à scuntrà i Giapponesi, impegnati in cumbattimentu di baionetta.
  Vedmakova taglia u ventre di u "samurai" più vicinu cù un colpu rapidu. Urla è prova di risponde è si scrolla cum'è un cinghiale abattutu. A zitella esclama felice:
  - U football russu : Russia - Giappone, dui-zeru !
  È veramente, un altru Giapponese cascò cù a gola tagliata cù un cuteddu di baione. Ebbè, u terzu pilotu guerrieru l'hà datu un calciu in l'inguine. L'ochji stritti s'hè stesu, è a zitella, muvindu d'inerzia, infilò a punta in l'ochju di l'avversu !
  - Pigliate u Giapponese ! Perchè stà à i guardiani !
  U colpu di ritruvamentu di a baionetta hà strappatu a tunica di u maiò, u sangue esce, ma questu ùn solu ùn hà micca imbarazzatu a zitella, ma hà ancu datu una furia supplementaria.
  - A morte di Hirohito ! - A zitella abbaiò, u so stintu sbattò in u tempiu à l'ochji stretti, è a zitella si moveva cun tale rapidità, cum'è s'ellu fussi eliche, l'ultimu cummattimentu.
  U Giapponese si ritirò, è ancu retrocede, è a zitella inspirata andò à l'attaccu, a so mitragliatrice girava cum'è una mazza in manu di un gigante. Quì seguitava un colpu duru cù un culo in u spinu di u capu, ufficiale troppu zelosu. Anna respirò.
  - Eccu un shahen-hash !
  Ma in generale, i Russi avianu un tempu duru. À u latu di l'occhi stretti, un vantaghju di cinque volte, è u livellu di fitness fisicu di i Giapponesi ùn hè micca male, in più, luntanu da i migliori suldati di l'URSS si battenu contru à elli. Naturalmente, durante una guerra cusì difficiuli, i conscripti di a terza categuria sò stati mandati à l'Estremo Oriente, cù i dati peghju, o cumbattenti chì sò stati feriti seriu in a battaglia cù i Nazis. I suldati cascanu, qualchì volta una decina di baionette sò state messe in un russu, littiralmente sagnavanu cullettivamente, ma si battevanu cum'è eroi, è nimu hà dumandatu pietà.
  Sinitsin hà perforatu un ufficiale giapponese cù una baionetta, ma ellu stessu hà ricevutu un puntu in u latu. U ghjovanu chjappà l'attaccu giapponesi cun un colpu di u colpu in u pettu, ma u sangue scorri da u latu troppu abbundante. È quattru samurai si precipitò à u tippu à una volta.
  U bravu Vedmakova si precipitò in salvezza, stabbing l'ufficiale cù una baionetta nantu à l'omoplata, è sbattendu un altru Jap cun un calciu sottu à u ghjinochju.
  - Aspetta Petruha ! ella disse.
  Immediatamente riflette duie baionette dirette à u pettu è rispose :
  - Ùn sò Petru, ma Arkady !
  A zitella chì hà abbattutu un altru giapponese ringhiò:
  - In a guerra, ogni nome hè cum'è u clicu di un martellu armatu, ùn deve micca caccià senza un colpu !
  Arkady fece un pocu retrocede è una baionetta spietata li spaccò a guancia. U ghjovanu si lamentava, da un dolore insopportabile:
  - Mamma di Diu !
  Vedmakova hà oppostu:
  - Forse sò mamma, ma micca di Diu ! In generale, ùn ci hè micca Diu, è ùn hè mai statu!
  Arkady fece un passo indietro verso Anna e mormorò indistintamente:
  - È chì ci aspetta dopu a morte inesistenza ?
  A zitella strinse a testa negativamente.
  - Innò! A scienza cumunista resuscitarà i morti ! È u primu à una nova vita serà tornatu à quelli chì sò cascati in a battaglia per a so patria.
  Sinicin scuzzulò u capu.
  - Diu benedica!
  Vedmakova spostò un altru giapponese è gridò:
  - Ùn ci hè diu ! S'ellu hè, allora avemu da ammette chì u presunte creatore di l'universu hè un sadistu! È li piace à tortu a creazione !
  À quellu mumentu, a coscia di Arkady hè stata aperta cù una baionetta, è per ùn cascà, s'appoghja nantu à u guerrieru rossu:
  - È mi dulore ! Simply inimaginable!
  A superiorità cinque-sixfold di i suldati di u sole nascente hà avutu un effettu. Cinquanta samurai si precipitò contr'à elli, brandendu e so baionette cum'è un'armata di porcupini. Arkady hà ricivutu un paru di colpi cù una baionetta in u stomacu, è dopu u so ochju hè statu cavatu. Quandu u ghjovanu cascò, l'anu injectatu vinti volte, furzendulu à calmà per sempre. Hè interessante ciò chì a so ànima si sentia quandu volava: sorpresa o paura, o forse un sollievu incredibile dopu avè lasciatu u dungeon di u corpu.
  U Witcher era cum'è incantatu. Di sicuru, a so tunica cascò in pezzi, slashed with bayoneets. U guerrieru hè diventatu cumpletamente nudu, coperto cù assai graffii, ma u samurai ùn pudia micca inflighje una sola ferita seria! Si batteva è i so petti nudi cù i capezzoli scarlatti tremavanu cum'è boe in un mare. E caviglie nude lamponu. A zitella era veramente l'incarnazione di u putere bestiale è eroticu. I so sole nudi sò diventati rossi cù u sangue, da quale ci era una associazione cù a grande dea di a distruzzione è u male: Kali! Quasi tutti i suldati suviètici sò digià stati stabbed, a battaglia hè finita, ma solu in a so scintillante bellezza d'Afrodite, da u tempu à u tempu colpisce insolente ochji stretti.
  U generale giapponese Nugi hà vistu stu miraculu cù sorpresa. Allora un pensamentu li passa in mente. Ci era un ordine datu in una voce magre, di un mosquito sottoalimentatu:
  Lanciate una reta nantu à ella, pigliatela viva !
  I giapponesi risparmianti avianu ancu reti. Di colpu avete bisognu à piglià unu di i Russi vivu. È u web hè perfettu per quessa. Immediatamente una decina di catchers lancianu catene nantu à a zitella
  Vedmakova hà battutu u megliu ch'ella pudia, hà pruvatu cù tutte e so forze per liberà si. Ma tuttu in vain, i giapponesi coscienti anu fattu a reta nantu à a basa chì resiste à un elefante. A zitella hè stata ben fasciata è trascinata in braccia. A ghjudicà da tuttu, u successu tatticu hè statu ottinutu, soprattuttu chì sta direzzione ùn era micca coperta da artiglieria o mitragliatrice.
  A zitella ricurdò a faccia liscia rasata di Arkady, chì s'hè innamuratu di ella, è a so frase:
  - In a guerra, ogni nome hè cum'è u clicu di un martellu armatu, ùn deve micca caccià senza un colpu !
  Un pensamentu disturbante è disgraziatu s'hè suscitatu, ùn l'hà micca lisciatu ! Dopu tuttu, questu spessu succèri, ghjustu innamurà cù una persona è hè mortu!
  I giapponesi apparentemente occupavanu trincee pocu cuperte in questu locu, cuntinuendu à svià e pusizioni di e truppe sovietiche intornu à Khabarovsk. È a so Vedmakova hè stata presa prigiunera, è ancu s'ellu ùn sò micca stati pigliati, sò stati carricati in una vittura blindata macchiata per piglià à a parte posteriore. A machina hè antediluviana, prubabilmente da a Prima Guerra Munniali, cusì imperceptibilmente hà macinatu daretu à l'infanteria. A vitezza hè di circa 12 chilometri per ora. Brr! U primu cisterna in u mondu, u veìculu all-terrain di Prokhorov pisava micca menu, ma avia una vitezza di 40 chilometri per ora in l'autostrada è 25 in a strada. Chì, da una banda, l'URSS attacca tutta l'Europa, da l'altru, una parte significativa di l'Asia. A zitella si vultò da u so latu, apparentemente ci era una minaccia di mette a spalle. Cume hè scuru in questa parte di a vittura blindata, apparentemente, ospita u dipartimentu di paracadutista, o u trasportu di suldati. Saria bellu, sicuru, per scappà, prima sguassate di e verghe è cordi forti. È cumu fà? A zitella, sicuru, hà cumpetenze, ancu s'ellu duverà tinker, à u stessu tempu tira e manette, è tagliate a catena à quale era ligata da a gamba. Ma quì i cordi ponu ancu mette bè bè. U travagliu hè tedious, ma s'ellu a portanu à u territoriu di Manchuria, averà u tempu. A zitella sguassate i cordi da a so pelle umida, serra a catena è pensa à u stessu tempu. Hmm, contr'à a Russia Sovietica, ci era una coalition seria: E u mostru più seriu hè a Germania. Un paese cù tecnulugia avanzata è truppe forti. Per esempiu, hà intesu parlà di u novu cumbattimentu ME-309. Pare ch'elli sò digià volati. Ùn hà micca dati precisi nantu à l'armi, ma sicondu i rumuri, questu aviò hà quant'è sette! Punti di focu. Questu hè un armamentu assai seriu, cunziddi chì u Yak = 9 hà solu dui di elli, è ùn ci hè micca una macchina nantu à i cumbattenti sovietici chì avianu più di trè punti. Pruvate di scunfighja questi mostri! Eppo, u Fokken-Wulf hè una macchina assai seria, superiore à l'aviò suvièticu in armamenti, è ancu capace di portà quasi duie tunnellate di bombe. Digià à a fine di u 1942, era armatu cù dui cannoni 20 mm è mitragliatrici 4 13 mm. Ma pare chì un novu tipu d'aviò d'attaccu di cumbattimentu è bomber hè digià apparsu cù dui cannoni 30 mm è quattru 20 mm. Era digià un mostru, un mostru per tutti i mostri ! E sicondu i rumuri, un aviò di cumbattimentu cù ottu pistole 30-mm hè digià statu messu in pruduzzione! Pruvate à superà un tali ghoul! Cumu i diseggiani sovietici volenu risponde à questu? Vedmakova hà intesu chì u travagliu era in corso nantu à u Yak-3. Hè stata cuntata di questu curatore da u dipartimentu di Beria. Sembra chì u puntu principale di l'aeronave serà u pesu più bassu di a struttura, senza mutori supplementari è armi. A manuvrabilità hè certamente bona, ma vogliu un aumentu di l'armamentu! In verità, in u pugilatu, sicuru, un atleta ligeru in u pesu di piuma hè più maneuverable chì un pesu pisanti, ma quasi certamenti perde per ellu in ogni modu. Ùn hè per nunda chì ci sò categurie di pesu, è trà i pugilati prufessiunali, u putere di colpi hè più apprezzatu. Hè necessariu di rinfurzà l'armamentu di l'aviò suvièticu, è solu allora a Wehrmacht serà battuta ... in uguali? Da a seconda mità di u 1942, a superiorità aerea di a Luftwaffe hà cuminciatu à evaporà, ancu di marzu 1943 l'URSS hà avutu un vantaghju, ma ... U tradimentu Alliatu hà cambiatu l'equilibriu di u putere. Wow, Hitler hè statu ammazzatu u 13 di marzu, è avà hè solu a fini d'aprili, ma quantu seria l'equilibriu di u putere hà cambiatu. Cusì rapidamente, da una pusizioni strategicamente vincente à una strategicamente vicinu à perde. Quasi perchè ci hè sempre a speranza chì a Germania hà da pudè scunfighja prima ch'ella ottenga un vantaghju strategicu è tecnologicu annantu à l'URSS. In particulare, l'Alliati ponu furnisce l'aviò à i Nazis in quantità maiò, ma i piloti tedeschi anu bisognu di tempu per amparà à vulà. Tuttavia, ci hè una sfarenza in a tecnulugia, pannelli di strumenti. I tanki necessitanu ancu equipaghji furmati, in più, u rendiment di guida di u Chevron in l'invernu russu ùn hè micca particularmente bonu. U fucile automaticu M-18 ... Ùn hè micca male, ma in quantu à u ritmu di u focu hè inferjuri à i migliori mudelli sovietici, però, superendu in precisione! In breve, prublema dopu prublema! Ci hè ancu u veramente famosu "Churchills" cù una armatura putente, è una bona prestazione di guida ... Di sicuru, pare ch'elli anu ancu da cummattiri. È più dura a guerra, più l'equipaggiu riceveranu i Nazis. Allora a cunclusione hè simplice, hè necessariu d'infliggià una scunfitta sfracciata in Germania in l'estiu. In quantu à u Giappone, hè megliu limità à a difesa attiva è lancià contraattacchi cù a superiorità qualitativa in i tanki. Ma dinò, risparmià u putere à u massimu. Ùn esse implicatu in battaglie prolungate, è custruisce difese nantu à e linee pre-preparate. Ci hè sempre una chance d'utilizà l'Armata Rossa di a Cina, ma u regime di Chiang Kashi hè cascatu nantu à questu cù tutte e so forza. Allora per avà, pudete confià nantu à a vostra propria forza. Quandu vene ? U megliu di tuttu à a fini di maghju, quandu e strade infine si seccanu, è a rifornimentu arriva in e truppe. Vedmakova stessa averia purtatu u so primu colpu in a direzzione di Oryol, è dopu in a regione di Kharkov, in modu di dislodge i tedeschi da u Donbass industriale, è dopu cù una marchja furzata, attraversu l'Ucraina, attraversendu u Dnieper in muvimentu, è più. in Romania. In ogni casu, hè pussibule di vultà à u nordu per liberà Bielorussia, è andate à a parte posteriore di u gruppu cintrali. L'idea in generale hè bona, ancu s'ellu ci sò svantaghji, l'offensiva in a direzzione d'Oryol hè a più ovvia è i Nazis l'aspittaranu quì. E furtificazioni anu da esse sparte.
  . CAPITOLU #3
  Quì, sicuru, i pistoli è i Katyushas saranu utili. L'ultimu sistema pruduce un effettu forte, soprattuttu morale. In ogni casu, avete bisognu di assai fucili è "Katyushas" per scaccià cunchiglia à e difese nemiche. In generale, l'experientia di a Prima Guerra Munniali dimustrava chì era più faciule per difende chè per attaccà, è se Kaiser Germany ùn hà micca esauritu e so forze cù l'offensiva di primavera di u 1918, a guerra puderia durà parechji anni più. Ma a Siconda Guerra Munniali pruvò u vantaghju di e tattiche offensive nantu à e difensive. Per esempiu, a scunfitta rapida di a Pulonia, è soprattuttu a forte coalizione di l'alliati occidentali. I Nazis anu scunfittu e forze superiori in un mesi è mezu, sguassendu solu l'impregnabile Maginot Line. Combattimenti in Africa, induve à u principiu e forze superiori di l'Italia sò stati battuti da un colpu decisivu da i britannichi. È dopu Rommel hà scunfittu e truppe britanniche assai più forti in una rapida offensiva. Ma, sicuru, l'esempiu più chjappu di l'URSS, in u 1941, era a grande catastrofa di l'armata putente. E operazioni offensive di ripresa, sbattendu unità tedesche. Allora u principale hè di chjappà senza aspittà per a pressione di novi tanki tedeschi. Una guerra prolungata di attrizione diventa quasi inutile, salvu chì, sicuru, i scientisti sovietici creanu un'arma miraculosa! L'ultimu hè in principiu pussibule, per esempiu, hà intesu chì hè teoricamente pussibule di creà una bomba capace di distrughje una cità. Inoltre, una tale bomba pesa da trè à quattru tunnillati. Pare un conte di fata, ma... Semu nati per fà un conte di fata.
  Una strada ancu più attrattiva hè l'arma laser descritta in Hyperboloid di l'ingegnere Garin. Una tale cosa hè abbastanza capaci di distrughje un esercitu sanu di tanki, aerei, navi. Di sicuru, crià un tali arma, è micca solu u Terzu Reich, ma dinù traditori à u Pindos, tuttu u mondu capitalistu finiscinu. È a bandiera luminosa di u cumunismu brillarà nantu à u pianeta. Ma per qualchì mutivu, un tali arma ùn hè statu creatu. I specchi ùn sò micca u megliu modu per cullà l'energia di combustione in un flussu unicu. Iè, è energia, per tagliate e navi avete bisognu di più. Ancu s'ellu ... s'ellu hè cuncentratu à a finezza di un micronu, allora hè abbastanza pussibule di cutà l'aviò è i navi di battaglia. Un'arma miraculosa chì aiutarà à salvà l'URSS. È quì hè l'effettu laser, in una forma sfarente. Infine, a catena hà cedutu è hè guasi liberu, è i pezzi di corda si trovanu.
  Vedmakova hà dettu:
  - Pacienza è travagliu, s'è cun voi, ùn site micca cadaver !
  A zitella s'arrizzò, picchiò u pede nudu in terra. Nisuna reazione. Picchiò più forte. In risposta, ci hè statu un ghjuramentu in giapponese è nisuna reazione. Allora Vedmakova cantava in fastidiu. È cantava à a cima di a so voce, cum'è una prima donna à una festa d'anniversariu :
  L'orde di a Wehrmacht infuria salvaticu,
  U rughju di i cannoni è u sonu di e spade !
  U fumu cresce finu à un mesi
  Raghji di distorsioni da u celu!
  
  In l'età di l'eternità, a patria sarà famosa,
  Daraghju a mo carne per a Russia !
  I love you Rus'-bellezza,
  U Signore di tutti i rè hè cun noi !
  
  Oh, boschetti ricci di u paese,
  U sonu di l'aspen d'oru fruscia !
  fratelli falchi ortodossi,
  Diu hà ispiratu l'esercitu à i fatti!
  
  In i ghjorni friddi o caldi
  Forse cù una nuvola purterà nebbia !
  Semu porchi fascisti cum'è scope,
  Per scuzzulà a sucietà di a to faccia !
  
  U nostru partitu hè ghjustu
  Lotta per u populu suvièticu!
  Cantemu una canzona brava
  Pensu cum'è un aquila si precipitò!
  
  Stalin hè sàviu - l'ideale di u guvernatore,
  Semu guidati in una formidabile battaglia mortale!
  A bandiera di a Patria hè u pistu di u vincitore,
  Pronti à litigà cù Pallas-destinu !
  
  L'atti di Lenin seranu eterni,
  Custruiremu u cumunisimu santu !
  Cridite l'insignamentu di l'omu,
  U fascismu sfracicà in l'abissu di a bughjura !
  
  Tuttu u pianeta hè cum'è un uccello liberu,
  Volemu à e stelle distanti, à i mondi !
  Qualcosa di luminosu è nobile
  Creemu cum'è scultori !
  
  È a Russia sottu a bandiera rossa,
  Cum'è l'Eden celeste fiorirà!
  U casu di Lenin, a vulintà di Stalin,
  Cunduceci in avanti versu l'eccellenza!
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova, è ancu quattru ragazze leggendarie, esce da Tula è ghjunghjenu à Mosca.
  Avà a situazione di a capitale era a più dura. I Tedeschi stavanu dighjà finiscinu di u so circundamentu, è ci era un curridoru, trenta o quaranta chilometri, chì ogni ghjornu diventava più strettu.
  Sei guerrieri piglianu pusizioni difensive in a periferia di Mosca. Ci hè statu un assaltu feroce.
  Oleg Rybachenko hà sparatu è canticchiatu per sè stessu:
  - L'avvene hè nostru !
  È u zitellu lancia una granata cù u pede nudu è cuntinueghja :
  - È seremu grandi !
  Margarita Korshunova tira è strilla:
  - È diventeraghju u più bellu di tutti !
  È cù u so pede nudu lanciarà una granata letale.
  È lancia l'avversari in diverse direzzione.
  È dopu, digià in battaglia, Natasha, chì falciarà i tedeschi cù una mitragliatrice, è lanciarà un rigalu di morte cù u so pede nudu.
  Questa hè una donna cusì ...
  In u quaranta-unu annu, Natasha fughjia da a Fortezza di Brest. Andò à est. I scarpi novi strofinavanu rapidamente i so pedi, è a zitella li pigliò è marchjava scalzi.
  Ùn ci era nunda per un paru d'ore, è tandu e sole nude cuminciaru à prucedimentu. Dopu à un paru d'ore, eranu in focu è dighjà splodavanu di dulore.
  Natasha, essendu moscovita, ùn era micca abituata à caminari scalzi. E di sicuru ogni tantu immersi in u flussu.
  Iè, hè stata una tortura per i so gammi. Ma a ghjovana s'abituò prestu.
  Allora andava in permanenza scalza, ancu in a neve, è mette i so scarpi solu in fretu severu.
  Avà Natasha cumbatte cum'è una dea legendaria.
  È quì Zoya lancia una granata cù u so pede nudu, è rugheghja:
  - Questu hè generalmente una data super!
  È darà una volta ben mirata.
  È i tedeschi è i so mercenari cascanu.
  È po Angelica porta u focu ... È ancu spara cusì salvaticamenti precisu.
  È una granata sbocca ancu da a so gamba nuda.
  È sparghje i mercenari.
  In più, Svetlana spara. È u so pede nudu tira fora cusì chì nimu ùn hè capace di resiste.
  È sparghje l'avversari assai luntanu.
  È si spara, è sfracicà i nemici cun un'onda splussiva.
  Eccu i zitelli chì sò nati in l'URSS!
  Oleg Rybachenko cunduce u focu di marca à l'infanteria nemica, lancia granate automaticamente cù i pedi di i zitelli. È à u listessu tempu u zitellu scrive per ellu stessu.
  Vitali Klitschko, di fronte à un cunflittu cù u novu presidente di l'Ucraina Zelensky, hà decisu di dimissioni cum'è sindaco di Kiev. In fatti, perchè esse stubborn è appiccicate à a pusizione. Hè megliu per risolve u prublema sè stessu.
  È dopu à abbandunà u postu di merre, Vitali Klitschko ripigliò a so carriera. È subitu una sensazione chjama à Weider. Senza alcuna lotta intermediaria ! È questu dopu più di ottu anni di pausa.
  Weider, sicuru, d'accordu. Sfida accettata!
  È vene u mumentu di a verità. Da una banda, u multiplu campionu mundiale ùn hè mai statu battutu per più di dodici anni. È da l'altra banda, l'anzianu sindaco di Kiev, quaranta nove anni. Un omu chì pò batte u record di Hopins, ma chì a so fitness hè assai discutibile.
  In fatti, parechji pensavanu chì dopu à una pausa cusì longa, andà direttamente à Weider era suicidiu.
  Ma Vitali Klitschko hè cum'è Rocky Balboa. Decisi di cullà contr'à u puncher pesante più forte. Denotay Wider hè un pugile chì hà persu tutti i so avversari. Assolutamente tutti - cumpresu Tyson Fury!
  Allora chì si Vitali Klitschko hà una chance ?
  Ma Vitali Klitschko constantemente entrenatu, mantene in forma, andò à travaglià nantu à una bicicletta. È di sicuru ch'ellu ùn era tantu male fisicamenti. È, in più, avia un mentonu d'acciaio.
  Ebbè, chì Vitali Klitschko accettà a lotta, ancu s'ellu ùn hè micca u favuritu.
  Oleg Rybachenko hà cambiatu u clip di a mitragliatrice. I presunte lotte cù i pugilati sò eccitanti.
  Infatti, perchè Vitali Klitschko ùn torna micca nantu à u ring è pruvà à batte u record di Hopins ?
  Questa seria una idea assai forte.
  U zitellu terminatore hà datu una volta, è falciatu uni pochi decine di fascisti più.
  Allora u zitellu ridia è mustrò a so lingua, dicendu :
  - Aghju un omu chì hè super !
  Margherita scacciò dui limoni liati cù u so pedi nudu è sguillava :
  - Tu sì più cool di ogni persona !
  Oleg, cuntinuendu à sparà, ragiunò ...
  Vitali Klitschko à quaranta nove anni era veramente da batte u record di Hopins. Hà ricurdatu ancu in una cunferenza di stampa: "Aghju dettu chì ùn aghju micca battutu u record di Foreman, ma ùn aghju micca dettu nunda di Hopins! Allora u pigliu è batteraghju u so record !
  In ogni casu, se una parte significativa di u publicu più o menu crede chì Hopins à l'età di quaranta-ottu puderia vince u titulu di campionu mundiale, ma ci era assai menu fede in Vitali Klitschko à quaranta nove. Cumpresu per u fattu chì u so avversu hè digià assai forte.
  Ùn ci hè mai statu un tali puncher in a storia di pesu pesu. Hè veru, Wyder ùn hè più ghjovanu, ma tutti i trentacinque anni ùn sò micca quaranta nove.
  Vitali Klitschko, però, chjaramente ùn perde micca ottimisimu. Allenate duramente, mette in forma. È sò assai cuntentu chì aghju cacciatu a rutina di a catedra di u sindaco di Kiev.
  In fatti, ùn hè micca una grande felicità per esse u sindaco in Ucraina, induve ci sò tanti prublemi.
  Ma per a lotta cù Uyader, Vitali Klitschko hè stata pruposta assai boni soldi. Allora, in ogni casu, ùn aghju micca persu cù a mo billetera. U nomu Vitali Klitschko hè famosu.
  Les langues mauvaises ont même dit que Wyder aurait frappé une fois, et que Vitali Klitschko lui-même s'allongerait. È tandu riceverà soldi, è scriverà memorie, o fantascienza.
  O forse in un filmu.
  Per via, Wladimir Klitschko vulia ancu boxà. Solu l'astuzia Vladimir hà sceltu un avversu più debule trà u campionu mundiale regulare. Ma in ogni modu, ciò chì si pò dì, hè un campionu è hè bellu !
  Ma Denotay Wyder, qualunque si pò dì, hè sempre u megliu di u megliu!
  Ma Vitaly si entrena cun frenesia. Hè cum'è un ghjovanu chì si dà a carica massima. È hà avutu parechje sessioni di sparring, chì mostra una forma eccellente è una bona endurance. No, Vitaly hè pronta. È micca solu cusì, entra in u ring.
  È veramente, quandu u ghjornu di u ghjudiziu hè vinutu, è u più grande puncher Wyder, u megliu pesu pesu in questu rispettu, è Vitaly si sò riuniti. L'anzianu sindaco di Kiev, chì tutti anu digià annullatu da a so carriera di pugilatu. Ma avà si sò riuniti duie persunalità legendarie.
  Vitaly, chì hè diventatu campione mundiale per a prima volta in u 1999. Basta à pensà à quantu tempu era è sò passati più di vint"anni da stu avvenimentu.
  È Wyder hà digià tenutu u so titulu per un tempu assai longu. È ancu vicinu à rompe, u record di Holmes per mantene u titulu u più longu da a split.
  E sicuru, se Weider hà paura di qualcunu, ùn hè micca u missiavu di Vitaly. In fatti, micca tutti pò esse un Hawkins. È i rivali di Hawkins ùn sò micca cusì putenti cum'è Weider!
  Ma Vitaly, cum'è un contendente, entra in u ring. U so corpu hè sempre magnificu è musculu, ancu s'è i so capelli sò digià grisgiu. U missiavu Vitaly, cum'ellu hè chjamatu cù rispettu, o cun derisione. Ma u sollievu di i musculi hè cum'è quellu di un ghjovanu.
  Vitaly hà dettu ch'ellu era prontu. È mancu ellu, i tassi sò un pocu crisciutu.
  Weider hè ancu magre, ciselatu, è più magre in l'osse, pisendu menu.
  Ancu s'ellu hè un puncher formidable, hà qualchì problema di difesa è ùn hè micca sempre bonu nantu à i so pedi. Ma ci hè digià assai sperienza di lotta. Per u numeru di lotte, hà digià chjappu cù Vitaly. È finu à avà ùn hè statu scunfittu.
  Tuttavia, Vitali Klitschko hà persu i so dui cumbattimenti solu per via di ferite è tagliate. È pudete ancu dì chì ùn hè micca battutu.
  Ma più di ottu anni di pausa, è quasi cinquant'anni. Sè Vitaly era ghjovanu, sicuru, avissi avutu una chance. Ma pò batte u record di Hopins ? David Hay, digià in trentacinque anni, divintò un boxer zero.
  Ma si parla assai è solu l'anellu mostrarà. Vitali Klitschko battera-t-il le record de Hopins, ou sera-t-il emporté sur une civière, comme l'avait promis Wyder.
  Quì esce in una maschera di corvo. Altu, assai seccu, ancu magre cum'è Koschey.
  Un paru di boxers hà criatu prublemi seri per ellu in u ring. Il s'agit de l'Ostrix cubain qui a mené à des points et a battu l'élimination directe, et Tyson Fury, qui a également mené à des points et a réussi à porter la lutte à un parité. Allora u più grande puncher in u mondu puderia fallu.
  Ma e probabilità sò quasi una in deci in favore di Wyder. Tuttavia, l'età di Vitaly è una grande pausa in a so carriera sò troppu grande. Ancu u so fratellu Vladimir hà cunsigliatu di scaldà cù un coppiu di forti campagnoli mediani. In verità, in Germania, Vitali Klitschko puderia ottene più soldi in un duellu cù un pugile mediocre, solu per via di u so grande nome.
  Dopu tuttu, Vitaly hè cunnisciutu in u mondu sanu micca solu cum'è pugilatu, ma ancu cum'è puliticu, è u sindaco di a capitale, è l'eroi di Maidan.
  Innò, in ogni casu, Vitali Klitschko duveria pinsà s'ellu vale a pena a fretta è sbattà contru à una tale muntagna.
  Ma a scelta hè stata fatta: Vitali Klitschko ùn cerca micca modi faciuli!
  A lotta hè in America. L'inni di l'USA è l'Ucraina sò ghjucati. Listi di serviziu sò annunziati. È infine, u signale per i soni di battaglia.
  Parechji volenu vede spettaculu è sangue.
  Weider hà cuminciatu cun prudenza, ancu s'ellu ùn pò micca esse ghjustu. È di colpu Vitaly hè arrugginitu. Klitschko Sr. hè ancu senza fretta. Ma pudete immediatamente vede ch'ellu hè liggeru nantu à i so pedi, magre, musculus, è ben equilibratu. In ogni casu, ciò chì parechji s'aspittavanu: dicenu chì flutterà immediatamente, ùn hè micca successu.
  In cunfidenza, Klitschko hà travagliatu cù un jab, mantinutu un pocu più altu di u solitu, mette blocchi.
  I primi dui turni sò andati bè. È dopu Wyder, cum'è previstu, hà pigliatu assai u ritmu. Hè diventatu più attivu in attaccà è attaccà. Ma Vitaly ùn hà micca persu a testa. Bloccu u colpu, scontru cù un jab left. È di colpu, durante un polpo sharp, hà sbattutu a manu diritta nantu à u corpu. Weider raddoppiò di dulore.
  Vitaly hà tenutu un deuce, è per a seconda volta in a so carriera, u campionu di u mondu è u megliu puncher di tutti i tempi era in terra.
  Vitaly surrisu... È u publicu rughjò di piacè. Questu ùn era micca aspittatu da u vechju Vitaly. Wow! E dopo tutto pare presto cinquant'anni! È cusì sempre move è batte ! Ci vole à sapè !
  Weider si alzò, ma cuminciò à alluntanassi. Vitaly pianu pianu cuminciò à punghjelu cù u so jab. È dinò dui. È colpi di novu. U puncher si alluntanassi.
  Cù difficultà, ma Wyder hà fattu à a fine di a volta. Allora, in u prossimu, Vitaly hà travagliatu cum'è u primu numeru. Ma nunda, tuttu hè andatu secondu u pianu. Per parechje volte, Wyder si alluntanò è pareva impotente. Ma in u nuvimu round hà splutatu di novu. È cuminciò à tirà pugni andò avanti. È di novu missu u deuce è cascò. Seconda caduta.
  Vitaly sorride. Va avanti. Weider hè instabile nantu à i so pedi. Ellu salta di novu, senza truvà un antidotu. È da u prossimu colpu casca.
  S'arrizza cù difficultà, è l'arbitru ferma a lotta !
  Vittoria ! Vitali Klitschko, avà campionu mundiale ! È torna a so cintura ! True, ùn hè ancu assolutu, ma digià à cavallu!
  U record di Hopins, è di sicuru per i pesi pesanti di Foreman, divintò campionu mundiale per a quarta volta, uguale à Holyfield.
  Wyder, sicuru, grida chì a lotta hè stata fermata troppu prestu è esige una rivincita.
  Vitaly dici chì a decisione di cuntinuà a so carriera o di avè uni pochi di cumbattimentu serà più tardi. Ma tutti li dicenu ch'ellu hè assai bonu, ancu megliu cà in a so ghjuventù, è ch'ellu ci vole à cuntinuà.
  In particulare chì ùn ci hè nunda à fà. Ci hè un altru sindaco in Kiev, l'elezzioni à a Rada è u presidente sò sempre luntanu, perchè ùn batte micca quì?
  Per i prossimi trè lotte, Vitaly hè prupostu quant'è centu milioni di dollari, più un altru percentualità di e trasmissioni.
  Di sicuru, u jackpot hè grande, è l'ex sindaco di Kiev dice ciò chì pensa.
  In fatti, hà dimustratu chì era sempre capaci di assai. Allora perchè intarrà u talentu in terra ? È più impurtante, ùn ci hè nunda di più da fà in ogni modu!
  Forse pruvate à cumminà tutte e cinture? Saria cusì grande!
  Vitaly accetta l'offerta è firma un cuntrattu per trè lotte più.
  È u so prossimu avversariu... Ben, sicuru, Tyson Fury ! Mai battutu ancu, grande pesu pesu. Hè veru, hè statu abbattutu da Uydar è qualchissia più chjucu. È più impurtante, u delincutore di u so fratellu minore. Ebbè, cumu ùn pudete micca cumbatte cun questu?
  Di sicuru, una nova lotta, è una tarifa fabulosa, è un grande spettaculu.
  Oleg Rybachenko spara di novu à i tedeschi è i cumbattenti stranieri. In generale, ùn ci sò quasi micca tedeschi in l'infanteria. Si muvianu daretu à i tanki E-50 è E-75. È pruvate micca di piglià risichi.
  Quì, in un locu più luntanu, u Panther-2 hè visibile. Stu tank, à u cuntrariu di a storia vera, apparsu in u quaranta-treissimu annu. È a Pantera stessa ùn era micca troppu massiccia. Iè, è "Panther" -2, ancu s'ellu hè statu pruduciutu assai, ma in u 1945, preparatu per a guerra cù l'URSS, i tedeschi riempianu e fabbriche cù tanki E-50 è E-75.
  Malgradu tutta a praticità di cannoni autopropulsati ligeri: E-10 è E-25, u Führer hà preferitu i tanki più pesanti. Cù difficultà, Guderian hà cunvince per fà u più massivu E-50 à alta velocità. U Führer, invece, hà amatu più l'E-75, chì ùn era micca assai successu è pisava novanta tunnillati.
  Ma avà hè apparsu una mudificazione di l'E-75 M, cù una siluette più bassa, più ligera è cun un mutore putente. Forse diventerà u più populari in u futuru.
  Oleg Rybachenko, per esempiu, usa una tattica astuta. Beret è cù i so pedi nudi lancia una granata à a caterpillar E-50. Per via di questu, u tank gira è scontra cù u so cumpagnu.
  È u risultatu - dui mastodonti sò in focu.
  Oleg, cum'è pudemu vede, hè assai astutu.
  Hè cusì chì avà agisce, è i tedeschi soffrenu pèrdite pesanti. E gammi di u zitellu sò agile. Hè bellu d'esse cum'è ellu, scalzu è bellu.
  Ma in generale, i pinsamenti nantu à i pugilati venenu in a mo testa. Per esempiu, perchè Denis Lebedev ùn deve micca ripiglià a so carriera ? Quaranta anni ùn hè micca cusì longu. Inoltre, i principali cuncurrenti da u pesu pisanti anu lasciatu, è pudete pruvà à cumminà e cinture.
  Hè ciò chì ùn deve micca veramente fà, per quessa, deve esse un sei cù l'autorità. Hè megliu impegnà in u pugilatu nobili sè stessu o andà in l'uppusizione.
  Questu hè u tipu di cumu Sergei Kovalev divintò u sindaco di Mosca. Ancu s'ellu hè solu una fantasia.
  È Denis Lebedev puderia fà qualcosa di più constructivu. Inoltre, hè in qualchì manera troppu prestu per lascià u pugilatu sempre imbattitu. Un veru atleta deve andà in tuttu.
  Wladimir Klitschko puderia ancu vultà. Ma certi, cum'è Alexander Ustinov, sò digià battutu trè volte in una fila, ùn si ritirate micca!
  In verità, l'eroi ùn sò micca persone, ma direttamente da l'acciaio!
  Ma imaginemu una tale opzione, Putin s'hè lampatu in un aviò, è in Russia ci sò novi elezzioni presidenziale.
  È chì vedemu oghje ? I cumunisti ùn anu micca candidati forti. Grudin era disgraziatu è a fiducia in ellu era minata. Zyuganov hè troppu vechju è stancu di tutti, è ci hè pocu carisma. Suraikin hà fiascatu in l'elezzioni precedenti. Altre personalità pocu cunnisciute. Zhirinovsky hè ancu troppu vechju è stancu di tutti. L'altri in u Partitu Liberal Democraticu sò pocu cunnisciuti. Quale altru pò esse cunsigliatu da l'uppusizione ? Andrei Navalny hè forte, ma ùn serà micca permessu di participà à l'alizzioni. Ksenia Sobchak ùn hè micca un candidatu seriu. Demushkin era in prigiò è micca troppu populari. Era in prigiò è Udaltsov, ancu s'ellu puderia, era sustinutu da i Cumunisti è parlanu.
  In corta, ùn ci sò micca cuncurrenti serii in l'uppusizione. Allora Medvedev, presidente attore hè sempre u principale favuritu. È s'ellu ci sarà una intriga: a seconda volta o subitu in u primu.
  Data a bassa qualificazione di Medvedev, è assai prubabilmente un gran numaru di candidati presidenziale, a seconda volta hè abbastanza pussibule.
  Tuttavia, Medvedev avarà un vantaghju assai grande in a prima volta, è micca un avversu assai bellu in u sicondu.
  Ancu se u so Zelensky pò appare à l'ultimu mumentu è cunfundisce tutte e carte!
  Oleg Rybachenko hà lanciatu di novu una granata, spinghjendu i tanki di i Nazis. Tanti ruggiti è sbucciati.
  È a terra, di tantu in tantu, si scolla, è brusgia ghjustu in l'aria. È sbulicà, fusione, frammenti.
  Oleg dice:
  - Gloria à u nostru imperu !
  Margarita, lanciando un rigalu di assassinu cù u so pedi nudu, sguilla :
  -Grande gloria à l'eroi!
  È torna a zitella cù u so taccu nudu lanciarà un limone.
  I fascisti s'affaccianu, oh, è si versanu.
  Ùn ci hè manera, ancu cù una bomba di vacuum ùn pudete micca piantà è vince! Tali guerrieri fantastichi quì, solu orrore!
  Oleg ruggisce:
  - A nostra vittoria in a guerra santa !
  Margaret hà cunfirmatu:
  - Cù una guaranzia di centu per centu !
  È torna a zitella hà lanciatu una granata cù u pede nudu.
  Innò, sti zitelli chjaramente ùn anu da rinunzià cusì cusì.
  Oleg Rybachenko urlò:
  - Per u novu ordine suvièticu !
  Margarita hà sparatu attivamente una raffica è hà cunfirmatu:
  - Banzai !
  Oleg, intantu, hà pruvatu à cumpone più. Ebbè, eccu Vitaly chì conduce una difesa voluntaria contr'à Tyson Fury. Intantu, Wladimir hà una lotta ugualmente interessante cù Ruiz.
  In fatti, Ruiz era campionu mundiale in trè versioni. Quì, perchè Vladimir ùn pò micca cummattiri per assai soldi ? Tutti l'avversu più convenientu - assai più cortu, è grassu. Vladimir pò sparallu cù longhi jabs.
  Hè una pena chì Klitschko Jr. hà mancatu una lotta cun ellu mentre era campionu mundiale. È duverebbe esse spustatu.
  E cumu ùn avete micca pensatu à questu, Vladimir?
  È u campionu mundiale in trè versioni hè issa Usyk. Subbitu, però, ghjunse à u tronu.
  È una lotta di unificazione cù Vitaly hè pussibule. Ma questi sò solu speculazioni finu à avà.
  Vitali hà bisognu à batte Tyson Fury, è a rivincita cù Weider hè d'interessu. E ci sò parechji altri cumbattenti interessanti. U stessu Anthony Joshua. Saria ancu assai interessante di luttà cun ellu. È vindicate ancu u mo fratellu.
  Vitaly hà criatu una sensazione scunfittendu Weider. È questu stessu pò esse sviluppatu successu.
  Perchè ùn diventà u primu pugile in u mondu à vince una lotta di campiunatu dopu à cinquant'anni ? Questu ùn hè mai statu fattu prima!
  Ehi Vitali! Ùn importa micca chì tipu di sindaco di Kiev erate, ma avà avete digià statu ricunnisciutu senza dubbitu cum'è un grande campione mundiale!
  Ma quì hè a prima difesa vuluntaria di u titulu. Contra Vitaly, un avversariu più grande è armatu più longu. Micca un puncher formidable cum'è Wyder, ma tecnicu, è destre, cù braccia longu. È ancu micca ancu rottu, ancu s'ellu hè cascatu.
  U più impurtante, hà scunfittu u ghjovanu Wladimir Klitschko, chì senza dubbitu face Tyson Fury un formidable competidor.
  Le probabilità andavano circa cinquanta e cinquanta. Di sicuru, a vittoria knockout annantu à Wyder era impressiunanti. Ma avà ùn serà micca un grunt contr'à ellu, ma un cummattimentu qualificatu, chì nimu ùn hà ancu statu capace di outbox. E più impurtante, u vincitore di Vladimir stessu in l'alba di a so forza.
  Vitaly sarà capace di affruntà un tali techie à l'età di cinquant'anni. Questu hè un duellu d'intelletti. Ddu Wyder chjaramente sottovalutò Vitali è hà pruvatu à piglià senza ceremoniu. È quì ùn funziona più cusì.
  Eccu i dui boxers chì si preparanu. Vitaly, cum'è sempre, hè seriu è focu. Hè cunfidendu è calmu.
  Tyson Fury si prepara ancu. Hè più altu ch'è Vitaly, hà braccia più longu è pruvà à aduprà.
  Ma avà a lotta si ferà in Gran Bretagna, è a trasmissione pagata.
  Tyson Fury hè avà u primu. Dimostra a fiducia esterna. Calvo, goffo, è micca assai atleticu. Se i capelli di Vitali Klitschko sò tintati, ùn avete micca capitu quale di elli hè più vechju, ancu s'ellu a diferenza hè di diciassette anni. Questu ùn hè ancu un record per i cumbattimenti di campiunati, ma hè digià vicinu à u record.
  Ebbè, forsi Vitali si batterà ancu cù qualcunu più ghjovanu chè Tyson Fury.
  Quì Vitaly esce à una musica formidabile. Si guardanu.
  Tyson s'affaccia è ùn pare micca più altu. In e spalle di Vitaly, forsi, è più largu. È u più impurtante, a so figura hè assai più bella, è i so musculi sò embossed.
  Ebbè, chì sonu l'inni ? Prima britannica è poi ucraina.
  Allora un scambiu di sguardi.
  È avà u cornu sona, a prima volta.
  Vitaly tira un jab ligeru, si move bè. Tyson prova di lascià. Ma Vitali hè assai agile, è i so pugni si movenu in una trajectoria goffa, righjunghjendu u capu di Tyson Fury.
  Tuttu va cum'è previstu da l'esperti. Vitaly hà una velocità eccellente.
  È tuttu riesce.
  Vince a prima volta... Dopu un minutu di riposu è a seconda volta. In novu, Fury ùn cambia micca tattiche. Apparentemente spera chì Vitaly si stancu.
  . CAPITOLU #4
  È dinò, Klitschko Sr. hà un pocu vantaghju. I fratelli dominanu l'anellu.
  Wladimir hà vintu Ruiz Jr. una settimana fà per knockout tecnicu.
  Ebbè, a lotta cuntinueghja.
  A terza volta hè di novu sottu à u dictatu di Vitaly. Ma in a quarta volta, Tyson Fury esplode di colpu. Corsa in avanti... È colpi un deuce. È cade in una caduta.
  Chì vulia ? Vitali hè in alerta.
  In una certa manera Tyson hà difesu sta volta finu à a fine. Allora a battaglia unilaterale cù a dominazione di Vitaly hà cuminciatu di novu. Inoltre, u campionu mundiale Klitschko Sr. era chjaramente micca in fretta.
  È avà, dopu à ottu round, Tyson Fury si ritira di colpu. È a vittoria hè dichjarata da tecnicu knockout, per via di u rifiutu di cuntinuà a lotta.
  Cusì, Vitali Klitschko stabilisce un novu record: u primu cumbattimentu in a storia di u pugilatu per difende u titulu mundiale à l'età di cinquanta. È batte un altru successu di Hopins.
  Ciò chì avà veramente veramente Vitaly hè diventatu un superman. È vindicò u so fratellu.
  Ma a prossima lotta hè una rivincita cù Wyder. Prumettenu tariffi assai elevati. Chì pudete avè un duellu cun ellu, è dopu esce à Joshua.
  È tandu pudete digià pensà à una lotta di unificazione cù Usyk. In generale, Vitali Klitschko, in principiu, vulete diventà u campionu mundiale assolutu. È stu desideriu hè assai forte.
  Oleg Rybachenko sorride à i so pinsamenti. Iè, questu hè pussibule. U zitellu falcia tutta una fila di fascisti è dice:
  - A ghjente si ricorda di tè Klitschko ! A ghjente ti apprezza Klitschko! A ghjente ti vole Klitschko! Torna prestu Klitschko !
  U picciottu geniale ridia di a so canzona vivace è di novu cumu lancià a più letale di tutte e granate. È trè tanki di i Nazis scontranu.
  Malgradu a resistenza eroica di e truppe sovietiche, i Nazis anu ancu pussutu piglià è tagliate u corridore chì cunnetta Mosca cù altre parti di l'URSS.
  Cusì, a capitale di Russia hè in bloccu cumpletu. In u listessu modu chì Leningrad hè bluccatu.
  Stalingrad resiste sempre. I tedeschi sò ancu assaltati in e cità di Grozny è Ordzhonikidze in u Caucasu. A situazione hè critica. In particulare quandu Mosca divintò cumplettamente circundatu.
  Hà parechje truppe, è centinaie di millaie di suldati in a milizia. Ma in battaglie, cunchiglia è cartuccia sò cunsumati assai rapidamente. Puderia esse senza munizioni. È tandu a capitale cascarà. È ùn ci sò tanti pruvisti alimentari. Questu ancu sarà finitu prestu.
  È senza Mosca, serà una altra guerra. È Stalin capisce questu.
  Avà hè in Kuibyshev. Ma dopu à i Nazis sfondate à u Volga, allora ùn era micca luntanu da a prima linea.
  E più i samurai sò ancu pressati. E bombardanu, è cullà cù innumerabili infanterie. Forse micca abbastanza forza.
  Stalin capisce questu, è prova di negozià una pace separata cù u Giappone daretu à e scene. Cum'è, sò ancu pronti à rinunzià à u Far East è à pagà indemnità in oru.
  Ma Hirohito hà dettu: avemu bisognu di tutta a Siberia, finu à l'Urali. Alas, hè impussibile di rende tantu.
  Vladivostok hè digià quasi circundatu. È in generale, tuttu hè assai stupidu ...
  Ma certi eroine si battenu è ùn cedenu micca à i fascisti è i militaristi giapponesi.
  U carru blindatu, prigiuneru in quale u cantu Vedmakova viaghjava si fermò, u scricchiolu di a porta chì si apre si sentia. Dui giapponesi, unu grossu è grassu, l'altru chjucu è magre, s'appoghjanu fora di u lume chì ceccò Anastasia per un mumentu. Allora a zitella, senza esitazione, sbattò unu cù un swing di a so tibia à u tempiu, l'altru cù u pugnu impannillatu in una catena in a mandibula. I guerrieri vantati di u Paese di u Solle Rising ridiculously fallenu in un KO.
  Vedmakova hà ancu cantatu:
  - Chjamu l'omu u dodicesimu giru ! Dopu tuttu, sò una super donna è piena di Atass, è mandu l'inimicu in un knockout profondu, dimustrendu una classe senza restrizioni in battaglia!
  A zitella hà pigliatu una mitragliatrice giapponese copiata da u Schmeister è, clicchendu nantu à l'otturatore, si precipitò in a cabina di pilotaggio. Trè altri giapponesi saltavanu da quì, Vedmakova li mandò una splutazioni, mirandu à i so capi è grinding ferociously.
  - Chì anu avutu i diavoli à capu di club !
  U trasportatore blindatu hè statu catturatu da una donna guerriera nuda. Witcher abbaiò:
  Si stendeva sopra la disgraziata Russia,
  Mostri infernali ribollenu a bughjura!
  L'occupante hà a so ascia piovosa,
  Affilate è tagliate a testa!
  Un cumunistu in battaglia in l'infernu ùn hè micca un pedone,
  Ùn andemu micca sempre nantu à u jugu !
  Trasformà u Terzu Reich in tizzoni,
  Ebbè, l'onestà marcarà bè!
  Malgradu u fattu ch'ella era disgustata, Vedmakova hà purtatu l'uniforme militare giapponese pigliatu da i morti. Quantu era dispiacevule, sti suldati ùn s'eranu micca lavatu da tantu tempu è puzzava terribilmente. A ragazza-pilota urlava:
  - Hè necessariu oskotinitsya à un tale puntu! Asiaticu però!
  U trasportatore di persunale blindatu, in ogni modu, facia facilmente è partiu in una direzzione nordu. U veìculu avia duie mitragliatrici di 12 millimetri, cusì chì in l'occasioni era pussibule di sbattà un attaccu d'infanteria. Un'altra cosa hè chì l'armatura di 20-millimeter ùn pudia micca sustene u calibre di 37-millimeter "pistole" giapponese. Vedmakova hà pensatu: cumu l'arrivu di i cumunisti à u putere cambiò a Russia. Se in i tempi zaristi, l'armata giapponese era significativamente superiore à u russu in termini tecnichi, avà, à u cuntrariu, hè in ritardu. Ancu s'ellu ùn si pò dì chì a scienza ùn hè micca incuraghjita in u paese di u Rising Sun. U liceu ubligatoriu hè statu introduttu à a fine di u XIXmu seculu. True, a qualità di l'educazione in Giappone ùn era micca alta. L'anu copiatu da a scola prussiana, chì era pedante à l'estremu, è un pocu simplificatu, cusì chì un maestru lasciò attraversu quanti studienti pussibule, postu chì ùn ci era micca abbastanza persone educate. In generale, i Giapponesi imitanu l'Europeani, per esempiu, i britannichi in l'apparizione di uniformi cachi, i tedeschi in a furmazione è i rigulamenti militari, l'Americani in l'uniforme è u tipu di a marina, è u sistema di istituzioni finanziarii. True, anu avutu ancu u so propiu, per esempiu, u codice Bushido, i famosi splusivi Shimosa (ancu s'ellu ùn era micca megliu cà quellu europeu). Finu à a mità di u XIXmu seculu, u Giappone era un paese medievale arretratu chì ùn avia mancu ferrovie, ma era armatu di cannoni cù palle di cannone. Era ancu più arcaicu chè a Turchia o l'Iran, è ancu più a Russia Tsarista. Curiosamente, ma era l'America chì hà aiutatu u paese di u Rising Sun per ghjunghje à u populu è li furzà literalmente à unisce à u mondu civilizatu. U cruciatore a vapore mudernu cù cunchiglia splussive hà fattu una forte impressione in u Giappone arretratu. In particulare quandu hà affundatu parechje barche à vela, chì mostra l'impotenza cumpleta di i cannoni cù palle di cannone.
  Forse l'Americani si dispiaceranu più d'una volta chì anu forzatu u Giappone à apre à u mondu. Ch'elli suscitanu un cuncurrenti in Asia, ma tandu era difficiuli di crede chì in uni pochi di dicennii a Terra di u Soli Rising andarà a strada chì l'Occidenti avia pigliatu seculi.
  Vedmakova cavalcò longu l'autostrada, lassendu avanti camioni cù rinforzi, è ancu i veiculi, è ragiunava. Ancu sottu Lisandru II, o piuttostu ancu sottu Nicholas I, u guvernu tsarist hà ottinutu piani per a Cina per unisce à a Russia. Ma Nikolai hà sceltu a direzzione turca cum'è un ughjettu di espansione. In principiu, era più còmuda. Ma a Gran Bretagna è a Francia, chì odianu a Russia sottu a so influenza, si difendevanu per l'Ottumani. Per a prima volta in un quartu di millenniu (dapoi u scopu di u 1612), a Russia hà persu una guerra à grande scala (i battaglie individuali, sicuru, ùn contanu micca, significa chì per quasi un quartu di millenniu a Russia ùn hà micca persu guerri. in generale, per via, era sottu Nicholas u primu chì hà righjuntu u so massimu, in termini di grandezza). Ci era parechje ragiuni, u più impurtante a supiriurita di i putenzi occidentali in l'equipaggiu tecnulugicu di e truppe. Dopu à Nikolai u primu suicidiu, u tronu fù pigliatu da Lisandru II: forsi u zar più educatu è erudite in tutta a storia di Russia. Hà lanciatu riformi à grande scala, nutatu serfdom, sottu à ellu principia a rapida crescita di l'industria, a custruzzione di e ferrovie è e centrali di energia ! Ma à u stessu tempu, l'abulizioni di a servitù hè stata fatta à a spesa di i campagnoli, ci sò parechje ruine, i rivolti, soprattuttu di massa in Pulonia. Lisandru hà sappiutu di trasfurmà a Russia in avanti, ma ùn hà micca risoltu i prublemi fundamentali, è ancu vindutu l'Alaska à l'America per un centesimu, è hà datu l'Isule Hawaiian for free. True, hà sappiutu scunfighja a Turchia, ma l'Imperu Ottumanu era per questu tempu assai debule è hè statu scuzzulatu da rivolte. Iè, i perditi di Russia in sta guerra eranu sproporzionatamente grande, pruvendu chì l'armata russa hè sempre luntanu da perfetta, malgradu a riforma. Eppuru, ancu sottu Suvorov, tuttu ùn era micca cusì chjaru cum'è hè scrittu in i libri. I vittorii sò stati datu à un costu considerableu, è Catherine II, per esempiu, durante a seconda guerra russo-turca, si limitava à acquisti territoriali relativamente modesti, ricusendu ancu e pretese à Moldavia. Ancu s'è sti terri eranu abitati da i Slavi Ortodossi, è in un tempu eranu parti di Kievan Rus. In generale, dopu à a liberazione di a Russia da u jugulu Mongol-Tatar, un cursu hè statu pigliatu per rinvià tutte e terre slave originali. Pigliò parechji seculi, per esempiu, a Galizia hè stata riturnata solu in u 1939, dopu a liberazione da u jugulu pulaccu. È a cità di Przemysl cù i terri adiacenti restava cù l'Ungheri è i Slovacchi.
  Vedmakova fighjulava l'autostrada: ùn ci era micca tanti vitture diffirenti, quì i fanti giapponesi marchjavanu. A pupulazione di u Giappone hè di circa centu milioni, ancu più cà in Germania, a furmazione di pre-coscrizione occupa a mità di e classi in a scola. A guerra cù l'URSS hè una manna divina per elli, à u cuntrariu di a lotta cù i Stati Uniti. Pudete stampà, più è più novi divisioni.
  Ci hè una grande tentazione di dà una splutazioni di dui di e vostre mitragliatrici di u focu rapidu, postu chì questu pò esse fattu cuntrullendu cù una unità idraulica da a cabina. Ma a verità hè chì allora ella stessa avarà pocu chance di esce da quì. Innò, hè sempre megliu per fà più vicinu à a prima linea o di notte. Iè, pare ch'ella sia digià sera... Allora i lupi seranu alimentati è e pecure sò salvu. Ma nò, ùn hè micca una pecura.
  Allora chì ne di u Giappone? A prima guerra di u 1904-1905 hè stata persa, è a Russia hà persu più di dui centu cinquanta mila suldati è ufficiali solu cum'è prigiuneri. Ancu s'è l'armata zarista avia una supiriurita numerica. U Giappone, invece, hà persu menu di dui mila prigiuneri; un bonus di centu rubli d'oru hè statu ancu stabilitu per ogni suldatu à faccia gialla catturata, è mille ufficiali. Questa pagina di a storia hè assai dispiacevule per a Russia. Ciò chì hè più fastidiosu in u paese, parechji vulianu a vittoria per i Giapponesi. Per esempiu, i studienti di l'Università di Mosca anu mandatu felicitazione à u mikado per a caduta di Port Arthur. E quantu hè statu saccheggiatu: ùn pudete micca liste!
  Vedmakova rallentò u gasu per ùn curriri in una altra colonna di marchja. A zitella maledicò :
  - Ebbè, sò cum'è locuste ! Creature furtive!
  L'arechja distinguia dighjà u rughjonu di a cannonata, a linea di fronte s'avvicinava. U pilotu ringhiò, è poi cantò:
  U guerrieru russu ùn geme di dolore,
  U guerrieru russu distrugge i Giapponesi!
  È avemu un dulore assolutu,
  L'interu scudo piegatu tremò!
  A zitella tornò à silenziu. In quella guerra, i Stati Uniti è a Gran Bretagna aiutavanu u Giappone cù soldi è armi, ma ùn ci era micca fronte in u punente. Infatti, u paese di u Rising Sun s'aspittava chì l'Allemagne s'amparassi di u mumentu è attaccà a Russia. In principiu, era reale, è benefica per a Germania. L'Austria-Ungheria Alliati, chì scontranu cù l'interessi in i Balcani, puderanu ancu oppone à a Russia. Turchia, storicamente offesa da a Russia, è ancu essendu sottu u cuntrollu finanziariu di a Germania, puderia ancu entra in a guerra. L'entrata di l'Italia in a guerra, chì facia parte di a Triplice Alliance è puderia rivendicà e ricche terre ucraine, ùn hè micca esclusa. In ogni casu, a Russia zarista seria male. Ancu s'ella perdia in allianza cù l'Entente, tandu una guerra nantu à dui fronti saria finita in un disastru. E probabilità di a Francia unisce à a battaglia sò slim, postu chì in quellu tempu a Gran Bretagna era contru à a Russia. In generale, sicuru, questu hè un grande miscalculation di u Kaiser, chì hà mancatu una tale chance. Hè pussibule chì ancu dopu à u scoppiu di a Prima Guerra Munniali, u principale miscalculation strategica era l'offensiva di Fritz contr'à u Belgio è a Francia. Forsi s'elli avianu principiatu una invasione di a Russia cù tutte e so forze, a situazione cù a Pulonia in u 1939 si ripete. Fortunatamente, i tedeschi si sò cunfidenti, scegliendu una guerra in dui fronti.
  U Witcher, à u cuntrariu di parechji compatrioti, era furtunatu: hà sappiutu di leghje Mine Kaif, è ancu in l'uriginale. Di sicuru, Hitler avia ragiò quandu hà dettu chì unu avia da esse inseme cù a Gran Bretagna contr'à a Russia, o inseme cù a Russia contr'à a Gran Bretagna. È abbastanza logica, u futuru Fuhrer criticò quelli chì anu pruvatu à tirà fora à a luce, u cadavere di Bismarck.
  Hitler hà rifiutatu ogni pussibilità di qualsiasi alleanza cù a Russia, soprattuttu quandu i bolscevichi vinni à u putere in questu, è crede chì e terre russe devenu esse culunii tedeschi.
  Questu significa chì era inequivocabilmente un nemicu di a Russia, è ogni trattatu per u Führer era solu un pezzu di carta. Inoltre, Stalin hè un idiota chì hà missu un colpu cusì forte à u mentonu apertu, ancu s'ellu avia da appruntà à ripiglià u colpu è mette e truppe in alerta. O megliu, mette in sè stessu ! L'armata tedesca ùn era ancu pronta per l'impulsu offensivu di l'armata suviètica. Saria statu assai difficiule per elli, pudemu simpricimenti circundà è distrughje e truppe tedesche in caldaie. È chì hè sta guerra ! È cusì l'iniziativa passò à a Wehrmacht. È u fronte scorri da punente à livante. Ùn hè micca chjaru ciò chì Stalin contava? È Beria hè un figliolu di puttana. Ella cunnosce bè u so omu calvo. Ebbè, perchè ùn hà micca avvistatu à Stalin. Perchè micca cunvince à piglià l'azzione? Cumu hè accadutu ? Dopu tuttu, u cummissariu di u Populu hè una persona astuta è ùn hà micca fiducia in nimu ! Dopu tuttu, ci era veramente dati di intelligenza seriu, e truppe di u Terzu Reich eranu tirate finu à a fruntiera, è ogni seconda nanna profetisava a guerra. In generale, ci era un sintimu chì qualcosa implacable, terribili era ghjuntu !
  È solu Stalin è u so entourage battevanu i buckets, cum'è s'ellu vulia deliberatamente perde è tumbà milioni di persone. È in generale, u georgianu mustachiu ùn hè micca un geniu cusì ... Ùn hà micca riesciutu à finisce u seminariu, è, cum'è Beria hà ammissu à ella, spessu beie. È cum'è a guerra cuminciò, hà buzzed in generale ... È avà u mondu sanu hè in armi contr'à a Russia! È quì, sicuru, a pulitica inflexibule di Stalin hè culpèvule. In particulare, malgradu u fattu chì u fronte era suffocante da una mancanza di pruvisti, migghiara di treni sò stati ricurdati per deportà i Ceceni in Kazakhstan. È questu hè statu fattu durante a guerra, quandu ogni vagone conta ! Per via di questu, per via, Mainstein hà sappiutu, malgradu a superiorità numerica significativa di l'armata suviètica, per fà un contraattaccu per scunfighja e truppe rosse. A causa di a mancanza di echelons, i rinforzi ùn sò micca stati dispiegati in u tempu, u fornimentu di e truppe sovietiche hè stata disturbata, è in u risultatu, l'offensiva fizzled out. È se e nostre truppe eranu avà in Kiev, è forse in Rumania, Gran Bretagna è i Stati Uniti puderianu micca osare tradisce l'URSS!
  D"altronde, quale hà guasgi tombu Hitler ? Impingendu cusì u Terzu Reich à una nova aggressione ?! Hè assai prubabile, era una operazione guidata da Beria... Dopu tuttu, à un tempu hà capitu cumu finisce Trotsky. Allora, però, questu era duvuta à a necessità di evità una split in l'Internazionale. Avà questu hà purtatu à l'effettu cuntrariu, i nemichi di Russia anu unitu. È i nemici storichi ! U so Vedmakov, devi dì, era assai surprised chì Churchill hà fattu un discorsu sensazionale u 24 di ghjugnu annunziendu u sustegnu à l'URSS. Hè stranu chì una pecura hè venuta per una alleanza cù un lupu, se, sicuru, u leone britannicu pò esse paragunatu cù una pecura. Stalin, però, hè un lupu tipicu ! Avà tuttu hè tornatu à a nurmale, capitalisti-demucratici è capitalisti-fascisti inseme ! Ma i cumunisti sò uniti è onesti, senza cumprumissu cù a cuscenza ! Forse hè questu ciò chì Stalin vulia? In ogni casu, e forze di i nemichi si multiplicavanu, è in u livante, u Giappone dimustrava a so bocca. Ma, in generale, u cursu di a dirigenza di i paesi di u Rising Sun hè logicu: hè necessariu di chjude a gola di l'armata cù cuncessioni territuriali enormi insatisfete è a rendizione attuale, prumittìanu novi battaglie è terri. Sì i Stati Uniti ùn avianu micca impostu sanzioni u 24 di lugliu, o piuttostu un bloccu contr'à u Giappone, allora forse u samurai averia chjappu in l'URSS, ancu d'aostu senza aspittà l'invernu ! I giapponesi sò un populu valente è ùn saria micca firmatu da a memoria di Khalkhin Gol, induve, per via, si battevanu e truppe secundarie, cumpresi i pupi di u guvernu imperiale Manchurian !
  È questu puderia mette in periculu a caduta di Mosca... Ancu s'è, prubabilmente, Stalin avissi preferitu dà tutta a Siberia à a rendizione di Mosca. Simpliciamente lascià a cuperta, sperendu chì l'inguernu di taiga dura ùn daria micca à i Giapponesi l'uppurtunità di avanzà troppu è cunnetta cù i tedeschi in l'Urali o a regione di Volga.
  È tandu, sicuru, ci sarianu prublemi ... Hitler hà fiascatu vicinu à Mosca è hà fattu un miscalculation dichjarà a guerra à i Stati Uniti, senza obligà u Giappone à ritruvà contr'à l'URSS. Hitler ùn si distingue micca da a logica, da u so antisemitismu bestiale, mettendu contru à ellu l'elite finanziaria principale è ancu u Vaticanu. True, questu hà aumentatu a so popularità trà l'Arabi, ma ùn anu micca furnitu assistenza significativa à u corpu di Rommel.
  A vittura blindata hà guidatu finu à l'antica fruntiera suviètica. Ci hè digià statu qualchì distruzzione. Eccu u postu di frontiera chì hè sempre fora.
  È l'infanteria giapponese, è ancu parechji tankette ligeri cù cannoni automatici 20 mm è duie mitragliatrici ognunu. Contra l'infanteria chinesa, questu pò esse una bona arma, ma contr'à u T-34 ... True, ci sò pocu tanki in u Far East, e forze principali sò pinned down in u punente. Inoltre, un paru più di veiculi blindati è mortari sò visibili, trasportati nantu à i veiculi aperti. Devu dì chì i boni morti, malgradu u picculu calibre ...
  Vedmakova esitò: chì fà? Ci sò assai giapponesi, è apparentemente avete bisognu di turnà in una strada di paese. O forse dà sempre una fila per l'occhi stretti ?
  Si face dighjà bughju, i nuvuli anu cupertu u celu, vene a piova. Di sicuru, pudete piglià una chance, soprattuttu chì hè cusì chì i Giapponesi s'affullavanu, l'infanteria si trova, assemblata in ranchi densi. Iè, ci hè un reggimentu sanu di elli, suldati gialli, piuttostu brutti, è ùn hè micca una pena di tumbà elli.
  Vedmakova si fece la croce, mormorando:
  - Diu ùn ne mette più samurai !
  Dui mitragliatrici di grande calibre - 12 millimetri s'attaccavanu à e criature cù l'occhi stretti. U massacru principia. A zitella hà ancu cantatu:
  Cumbatteremu u nemicu finu à a fine
  I sfruttamenti di i suldati - ùn conta micca u numeru!
  I Russi sò sempre stati capaci di luttà,
  Ùn rinuncia micca quandu vene i prublemi!
  12 - millimetri hè un cartucciu grande è affilatu, perfora u corpu, è qualchì volta parechji giapponesi à u tempu. Vedmakova cuntrullava l'arma cù l'aiutu di l'attuatori idraulichi, chì i giapponesi piglianu in prestu da l'aviazione. In i primi sicondi, i cumbattenti di l'Imperu Rising Sun ùn anu mancu capitu ciò chì succede è induve l'attaccu hè vinutu. Simpricamente cascanu, sbulicanu gocce di sangue da u stomacu è u pettu. Cusì inaspettata era a venuta di a morte in stu mondu apparentemente serenu. Ancu s'è no, l'ultima dichjarazione hè più cum'è una burla.
  Vedmakova hà sappiutu di falà parechje linee prima chì l'inimitu reagisce è cuminciò à sparghje. U pilotu cuntinuò à sparà mentre moveva a vittura blindata in modu di ùn cascà sottu à u focu di tankettes. Tuttavia, un cannone di l'aeronautica pò pierce ancu una tale armatura. Tuttavia, questu dipende sempre di a velocità iniziale di u projectile, nantu à i tankettes hè sempre più grande ch'è in i fucili di cumbattimentu.
  Mentre chì u pilotu era furtunatu, i giapponesi ùn anu micca capitu immediatamente quale li mandava a morte, soprattuttu da quandu a pioggia di primavera s'hè sbuchjata, per via di quale i lampi diventenu difficiuli di distingue. Probabilmente i samurai pensavanu ch'elli eranu attaccati da un distaccamentu russu chì avia sfondatu à l'arrière, cusì i tankette anu apertu u focu annantu à i arbusti. Vedmakova, sfracicò i Giapponesi è cantò:
  Da i cunfini di l'oceanu
  Induve l'arcu tremava u celu !
  L'orde di u sultanu spazzanu,
  Cum'è s'è l'Anticristu hè risuscitatu!
  
  A guerra hè senza pietà, male,
  Cum'è un aquilone falò nantu à Rus' !
  A mo terra hè grigia in ferite,
  Salvà a mo mamma, pregu à Diu !
  
  Quantu hè crudele u mondu, chì orrore
  U zitellu hè cascatu è hè statu strappatu in pezzi !
  Anu parturitu, spinghjendulu cù u dulore,
  Allora u male Thunderer hà decisu!
  
  Quì Diu ùn cunnosci micca a misura in còllera,
  Hà abbattutu a razza umana di disgrazia !
  È ogni vivente soffre
  Solu a pena conta a vittoria !
  
  A Russia hè cuperta di sangue,
  Quantu crudele sì Diu !
  Induve hè andata a vostra missione ?
  Di sicuru Cristu hè u terzu, superfluu !
  
  Perchè sì Infernu è Eva
  Esiliati per l'offenda di u so paradisu !
  U tempu hè ghjuntu per u cannibale,
  Cù un raid più bruscu Mamai !
  
  E zitelle pienghjenu,
  I tedeschi anu tombu i genitori !
  Ella hè scalza, è i ghjàllichi,
  Duru, tutti i fiumi sò ghiacciati !
  
  Nimu ùn hà pietà di noi persone
  Ora i moscerini, allora i serpenti ci punzano !
  Calchì volta l'idea vene
  Chì tazza di soffrenu à l'orlu !
  
  Speru in vain per Diu
  Di sicuru, ùn face micca male !
  È hè megliu campà poveru è poveru,
  Ma avemu dettu - basta !
  
  Avemu i striscioni di u cumunismu,
  È questu significa senza riferimentu à u ziu !
  Ùn tollerà micca l'urina di u fascismu,
  A nostra etica hè simplice: à l'infernu!
  
  Speranza per e mani in cors,
  In a mente chì hè in capu!
  A vuluntà ci porta à i rializazioni,
  Skill, entusiasmu in u pugnu !
  
  È cusì, misurà i passi,
  À a libertà è a felicità u vostru modu!
  Diventaremu dii rossi
  Nimu ci pò piegà !
  Vedmakova cantava è scribbled da mitragliatrici, spara à quelli chì avianu digià sappiutu di sparghje è stendu l'occhi stretti. Ma dopu a so furtuna hà cambiatu, è parechji ufficiali giapponesi apparentemente capiscenu ciò chì era l'affare è lanciavanu parechje granate à a vittura blindata. Vedmakova sintì un friddu in u so cascu. In ogni casu, i granati giapponesi eranu granati di frammentazione è ùn anu micca penetratu in l'armatura, apparentemente cuncepitu per mantene a mitragliatrice di calibre finu à 14 millimetri.
  Witcher ridacchiò.
  - È eccu una battaglia testarda, pallida fugliata ! Corroded, di colpu più sàviu è culpisce u mira più spessu!
  In un trasportatore blindatu, i mitragliatori sò alimentati da cinturione. Questu dà un grande supply of bullets, in più, u rinfrescante d'acqua hè furnitu, chì vi permette di aumentà a durata di u tirò. Dunque, u guerrieru senza cerimonia hà tagliatu i giapponesi chì lanciavanu granate. Ma u restu di i cumbattenti pare avè nutatu. I granate volanu di novu. Un ruggitu si sentia. Sembra chì una di e granate hè stata pesante, circa un kilogramu di pesu è anti-tank. I giapponesi eranu digià furniti cù spazii simili. Debule contr'à i Chevrons è i T-34, ma pudete sfondà una vittura blindata! À traversu u latu pierced, a polvera hè stata chjappata nantu à Vedmakova. A zitella maledicò :
  - Iè, u Giappone hè chjucu, ma causa grandi prublemi !
  U carru blindatu hà cessatu di muvimenti, è un paru di granate di frammentazione volonu in l'internu, induve splutavanu.
  Splinters hà pigliatu à Vedmakov, strappatu a so uniforme. In cima, un cisterna di gasu rottu hà pigliatu u focu. A zitella maledicò di novu.
  - Micca una vittura - Generale ! ti daraghju una merda !
  Aviu avutu à falà un paru di decine di più per saltà da a cabina. A zitella hà fattu questu inosservatu da i suldati giapponesi è arrampicò. Per ellu stessu, ùn hà micca preoccupatu di a so uniforme di l'armata di u paese di u Rising Sun. È in u bughju è in a pioggia, a faccia ùn hè micca troppu distinguibile. Avà avete bisognu à esce da l'autostrada è dissolve in a machja.
  A zitella strisciava abbastanza veloce è à u stessu tempu si scontra in cadaveri un paru di volte. Piuttostu murmurò:
  - Ùn male, aghju datu una luce à u samurai ! Avà tuttu ciò chì avete da fà hè di salvà sè stessu!
  U guerrieru si tuffò in i machja è, alzendu, si misi à marchjà. Jester cun elli, forse ùn ghjunghjeranu micca. In fatti, hà battutu decentemente è hà pensatu chì a so impresa: assai prubabilmente ùn anu micca cridutu, altrimenti, chì sà, avarianu datu una altra stella di l'eroi!
  In generale, una cosa strana hè a guerra, quì si uccide a ghjente è questu ùn hè micca faciule normale, ma valore. Cum'è a Bibbia dice: Ùn tumberate micca! Eppuru, Diu hà urdinatu micca solu per tumbà, ma in generale per sterminà l'Amalecites è e so mòglie, è i zitelli, è ancu u bestiame! Ancu s'è ancu durante a guerra, l'esterminazione di a populazione civile hè cunsiderata cum'è immorale è vile.
  In ogni casu, l'alliati occidentali bombardavanu micca solu è micca assai strutture militari cum'è a populazione civile. Questu hè in parte per via di a bassa precisione di i bombardieri d'altitudine, chì facia difficiuli di scunfighja miri puramente militari, ma u principale era a vendetta. U Giappone hà ancu avutu una luce da i Stati Uniti. È ùn avianu nunda à risponde ! Ùn avianu micca aviò abbastanza longu per caccià i Yankees !
  Apparentemente, l'Americani cunzidiravanu a vendetta di u portu di u Peru abbastanza, o megliu, a più alta elite finanziaria hà decisu di agisce pragmaticu, à u stessu tempu, è mette fine à l'Armata Rossa di Mao. U Giappone abbandunò Manchuria cum'è un trampolinu per a guerra contr'à l'URSS, è fù datu una manu libera contr'à Mongolia, è u restu era u travagliu di Chiang Kai-shek! Allora serà pussibule di rake up tutta a Cina sottu à sè stessu. È chì u paese di u Rising Sun sanguina in a guerra cù l'URSS. A cosa più interessante quì, prubabilmente, hè chì i giapponesi cuntanu, avè scunfittu a Russia, per torna ancu ancu cù l'America cù l'aiutu di l'Alimagna è i Stati Uniti, pensanu à strappa Siberia è altre terri da u Giappone esauritu.
  Ogni parte pensa chì hè stata fatta assai astutamente, soprattuttu chì l'America è a Gran Bretagna anu acquistatu u cuntrollu di vasti territorii senza tirà un colpu. Altrimenti, avarianu avutu a ripiglià elli per un tempu longu è fastidiosu, chì duveria almenu parechji anni, perchè sò sempre isule !
  Vedmakova marchò, sperendu di attraversà a prima linea. Hè abbastanza pussibule di scaccià in u spaziu è appiccicà à u vostru propiu. E forsi ancu piglià unu di i prigiuneri samurai. Ebbè, hè vicinu à e pusizioni più avanzati di l'armata suviètica. Altrimenti, serà difficiule di portà.
  . CAPITOLU #5
  Allora per l'oligarchia mundiale: l'Allemagne è l'Europa sottu à l'URSS, questu hè cunsideratu una zona di influenza persa, è ancu una minaccia per l'imperu cumunista rinfurzatu è l'espansione ulteriore di u bolchevismu. E Russia sottu a Germania hè l'espansione di e so sferii di influenza è a pussibilità di succhià tutti i zucchi di terri ricchi. Ma questu hè veramente ciò chì l'oligarchi francesi anu persu quandu anu persu à a Germania: anu da sparte un pocu cù Hitler, ma ritenevanu a maiò parte di a ricchezza, è ancu diventa più faciule per sfruttà i travagliadori - i tedeschi sfracciavanu i sindicati. Chì anu persu l'oligarchi in i Baltici ? Cunta tutta a capitale, è chì ùn hà micca u tempu di scappà, allora a libertà o a vita ! Un esempiu maravigghiusu! Allora ùn ci hè nunda di sorpresa in questu! È s'ellu ùn era micca statu un antisemita cusì ardente, nimu ùn averia aiutatu l'URSS !
  Ci vole à dì chì unu di i mutivi per chì a Francia s'hè sfondata relativamente facilmente era u percentuale significativamente più bassu di Ghjudei in a pupulazione generale è in l'elite finanziaria. In Pulonia, Gran Bretagna, USA : era tuttu u cuntrariu. In particulare in l'USA, chì, per via, spiega perchè i Yankees, malgradu u fattu chì micca una sola bomba hè cascata nantu à l'America, eranu ancu più crudeli versu a pupulazione di Germania chì i britannichi!
  Vishu, divintò un pupu sottu a Wehrmacht, è i tedeschi passavanu per Parigi, suonendu l'armonica. Hitler hà cuminciatu à preparà una invasione di l'Inghilterra, senza preoccupari di trasfirià l'ecunumia à una basa militare è aduprà e risorse di l'Europa cunquistata. Li custava caru, è ancu a mancanza di vuluntà di negozià cù l'Angli, cù u rifiutu di l' antisemitismu. L'ultime, forse, permetterà à u Führer di scatinà tutte e so forze per a guerra contr'à l'URSS, è attaccà torna in maghju. True, a pace cù a Gran Bretagna puderia spinghja Stalin à l'annunziu di mobilizazione. Saria diventatu un signalu chì, dicenu, u nemicu hè digià à u sogliu.
  O micca di diventà, è tandu forse influenza a pusizione di i Stati Uniti in relazione à u Giappone. Ùn avarianu micca pruvucà a Terra di u Soli Rising, è u putente imperu puderia apre un secondu fronte! Chì hè accadutu avà. Solu in una situazione ancu peggiu, quandu l'esercitu di l'URSS hè quasi scunfittu, a produzzione d'armi ùn hè micca stata stabilita, è ùn anu micca amparatu à cumbatte!
  Avà ùn hè micca u quaranta-unu annu - e truppe sovietiche anu acquistatu una sperienza di cummattimentu, hà amparatu à luttà è vince! Allora avà ùn anu micca paura di tanki pisanti è aerei cù sette punti di sparu, nantu à una macchina!
  Un omu giapponese solitario si trova vicinu à un arbre. Allora un manichinu giallu ordinariu.
  Vedmakova salta daretu à ellu. Ella alzò a testa, è poi si torciò ... Quandu tira bruscamente u "bowler" di u nemicu, i musculi di u collu ùn ponu più furnisce una resistenza efficace è a "testa" si piega facilmente!
  Ebbè, chì hè un samurai di menu ! Vedmakova pare allegra è cuntenta, ancu mostra i denti:
  U Giappone ùn ci cunquisterà mai! Perchè ci hè un cumbattante cum'è mè !
  Infatti, in tutta a storia di Rus', solu i Mongoli-Tatari anu pussutu cunquistà! Perchè questu hè accadutu è perchè a grande nazione slava hè stata impotente, questu hè di sicuru un misteru micca per una generazione!
  U mutivu principale hè a frammentazione feudali, quandu ognunu hà pigliatu un pezzu di terra per ellu stessu: hà cuminciatu i pollastri è si pusò in questu, guardendu u so eredi: fora di u travagliu!
  Vedmakova hà sappiutu chì i stivali giapponesi stretti è incòmodi strofinavanu i so gammi. U pilotu hà decisu chì in questu casu ùn hè micca sensu per suppurtà u turmentu. Ella solu scacciò u blunt, strittu è pressendu "pads" nantu à e so dite. Sentu a freschezza notturna di a mo terra nativa cù i mo pedi nudi è mi sentu assai più allegru ! Hà aghjustatu un passu, è ancu hà cuminciatu à saltà un pocu!
  U fattu chì i Russi eranu spartuti era a più grande tragedia di i Slavi. In u punente sò stati sottumessi da a Lituania è a Pulonia, è in u livante da i tatari crudeli. U ghjugnu, però, ùn durò per sempre: Mosca, prima di quessa, una piccula cità hà cuminciatu à cresce è ancu si trasforma in una spezia di picculu imperu. Ivan Kalita divintò u cullezzione di terri russi. Era u primu è micca u più successu, ma u più impurtante u primu! E cumu si sona in a canzona bolscevica: hè megliu esse mortu - cà u sicondu!
  Stalin ùn hè micca Russu, questu hè u so principale inconveniente! Da quì a sfiducia di a nazione titulare, è ripressioni massive inghjustificate ! Eccu, dà e corne à u porcu, è u regnu à u chock !
  Chuchmek nantu à u tronu è Rus 'in u paddock !
  Per esempiu, tutti dui Tukhachevsky è Yegorov eranu mariscali abbastanza capaci, chì, per via, pò esse dettu di u restu di i cumandanti ripressi! Ùn deve esse paragunatu cù una scimmia mustachioed ! Hè per quessa ch'è no simu chjappi !
  Tuttavia, cumu hè accadutu veramente chì Stalin hà sappiutu diventà un regnu sovranu? Un georgianu analfabetu hè statu fattu un Diu!
  U populu Russu deve esse guvernatu da u Tsar Russu ! I Romanov, per via, ùn avianu guasi sangue russu, è forsi hè per quessa ch'elli anu degeneratu !
  U Giappone hà ancu avutu una forma peculiar di guvernu, induve u shogun era essenzialmente più altu ch'è l'imperatore, è per quessa ci era qualchi vantaghji, postu chì hè menu prubabile di arruvinà l'imperu per via di l'eredi di un stupidu. Per seculi, i Giapponesi ùn anu micca fattu una guerra di cunquista, ma attivamente squabbled cun l'altri. Questu hà avutu una certa influenza nantu à a mentalità di sta nazione. Ma à u XXmu seculu, a Terra di u Soli Rising hà cunquistatu più di terra chè Lisandru Magnu ! Avà hè u turnu di a Russia. Solu avà ùn hè micca i tempi zaristi, u grande partitu cumunista regula, è u sistema ecunomicu è puliticu più avanzatu è perfettu in u mondu !
  Vedmakova, però, di colpu, scuzzulò a testa. In u sistema puliticu, è in u modu di guvernu, mancu tuttu hè ghjustu ! Per esempiu, u populu ùn elettu u capu di statu in u risultatu d'una espressione alternativa di vuluntà, ma succede ... Devu dì chì nè a lege nè a custituzione hà previstu a creazione di una sede è a so empowerment cù emergenza. putenzi. È nantu à e capacità di u seminarista mezzu educatu, hà personalmente grandi dubbii ! Cum'è Beria: una persona astuta, ma pocu educata, cù una visione estremamente stretta è erudizione!
  Ma avà a prima linea hè ancu più vicinu, i lampi sò visibili, è u rughjone hè diventatu ancu più forte. Hè ora di truvà a lingua è .... Vedmakova hà nutatu un distaccamentu di giapponesi rampanti. Avà avete bisognu di cura, pusà nantu à a so cuda. Approssimativamente in u listessu stile chì hà attaccatu à u Yu-188, un bomber assai veloce, chì ùn hè mancu fàciule à chjappà nantu à u MiG veloce. Logs, per via, in generale, ùn sò micca particularmente maneuverable è in questu rispettu ùn sò micca megliu cà i Focken-Wulfs! Ebbè, eccu i samurai chì s'avvicinanu à a trinchera, parevanu arieti chì si arrampicanu finu à una pozza d'oliu. Ci hè assai giapponese, quì ci vole à agisce cù cura ... Eccu u capitanu di l'armata di u paese di u Rising Sun, u musu hè cum'è quellu di una marmotta. Qualcosa urla, brandendu vigorosamente i pugni è u pugnale.
  Vedmakova, aspittendu pacienza chì u samurai attaccà, u colpì in u spinu di a testa cù un fucile. In ogni casu, hà calculatu u colpu in tale manera chì u "jap" ùn hà micca immediatamente ditch. È po hà sparatu una splutazioni da una mitragliatrice à i giapponesi chì correvanu à attaccà ! gridò:
  - L'astuzia in guerra hè cum'è una vela nantu à una nave, ma si gonfia solu, micca ella !
  U zitellu Oleg è a zitella Margarita si battenu in Stalingrad. Staranu in sta cità cum'è titani.
  Oleg Rybachenko pari dodici anni. È u zitellu lancia una granata cù u pede nudu.
  Lancia i fascisti è dice :
  - Gloria à a grande Patria !
  Margarita dà ancu un turnu ben miratu. Falcia i nazisti è canta:
  - Gloria à Stalin è u sole di u cumunismu !
  Oleg Rybachenko spara è aghjunghje:
  - Gloria à l'eroi !
  A zitella spara, falcia i nazisti. Lancia una granata à pedi nudi è sguilla :
  - È gloria à a Patria per seculi !
  Cusì, u picciottu è a zitella si spartevanu veramente. Tiranu à i Nazis è tiranu granate.
  U pede nudu di u zitellu lancia un rigalu assassinu. U zitellu cù furia salvatica dice:
  - Turmentemu tutti !
  Margarita, sparando e falciando l'inimico, strilla:
  - È ci sarà u fenu di u diavulu !
  È a zitella tira un rigalu di a morte cù u pede nudu. Tale hè u guerrieru, capace di falà e truppe intere.
  Un picciottu è una zitella si battenu in Stalingrad. Sò veri eroi. E cavalieri pieni di spirito audace.
  Chì pensava Hitler chì i Russi ùn avianu micca amparatu nunda dopu à u disastru di u 1941 ?
  E ti cazzu ! L'Armata Rossa hè pronta à affruntà i mostri di a serie "E", lasciate cuntinuà: E-75 tunnellate per novanta, è E-100 tunnellate per centu quaranta. Da a taiga à i Mari Britannichi, l'Armata Rossa hè u più forte di tutti.
  U zitellu è a zitella si battenu, cusì chì i Nazis ghjunghjenu da elli cum'è vetru da una mazza.
  I zitelli sò immortali è teme nunda. Chì sò questi fascisti per elli ? I prossimi cunigli nantu à a sumente!
  Oleg Rybachenko cantò cun un rugginu:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, capra Hitler,
  Perchè avete cullatu in u culo di Russia ...
  Riceverete da noi specificamente in un centesimu -
  Truverete in u pugnu di un zitellu forte !
  È tandu un zitellu musculu lancia una granata cù u so pede nudu. È dui tanki tedeschi E-50 è E-75 scontranu frontalmente è esplusioni.
  Oleg Rybachenko dice cun piacè:
  - Sò un ghjovanu cumbattante di super classa !
  È torna u zitellu dà u turnu.
  E poi a zitella spara. Ella colpisce cù precisione è colpi dura. È mentre canta :
  - Schiacciaraghju tutti i fascisti, è perderaghju grassu à Adolf !
  È dinò a zitella hè in piena eccitazione di sterminiu. Tuttu u mondu tira è spara.
  È una granata vola torna da u pede nudu. Ella scunfighja i fascisti. Tira cum'è skittles da chjappà a palla.
  Margaret canta:
  - Un colpu forte hè eccezionalmente ben miratu,
  U più cool Povetkin vola in u ring!
  Oleg Rybachenko, sparendu, prontamente cunfirmatu:
  - Una copia degna di Povetkin, è ùn scappa micca da avversari forti!
  Dopu à quessa, u zitellu lancia di novu una granata cù u so pede nudu, è fracassa i Nazis cum'è buttigli di cobblestone.
  E quantu astutamente tack, i Nazis scontranu. Chì vulianu ? Ùn era micca necessariu di cullà nantu à l'URSS.
  Solu Oleg Rybachenko hè fastidiu. I Stati Uniti anu digià liberatu i tedeschi, è a Russia deve piglià u rap per elli.
  U picciottu, torna à lanciari una granata à pedi nudi, cantò :
  - Ùn fate micca u stupidu America,
  Dacci l'Alaska avà...
  Questa hè a nostra terra nantu à duie sponde -
  Ùn hè in vanu chì l'orsu hè una bestia feroce !
  È Oleg Rybachenko hà datu u turnu di novu ... Mowed down the Nazis. È dinò, i puntelli nudi di u zitellu stringhjenu a granata è a lancianu à u nemicu. U sparghjenu in diverse direzzione.
  U zitellu rugia :
  - Gloria à a Russia !
  Margarita tirò di novu una granata cù u so pede nudu, è sguilla :
  - Per u Tsar Nicholas II !
  U zitellu hà currettu a zitella:
  - Stalin guverna quì, micca Nicholas II !
  Margarita accettò prontamente:
  Iè, Stalin! Quale hà fattu a pace cù u cannibale !
  È a zitella torna torna un rigalu assassinu cù u so pede nudu.
  Oleg Rybachenko hà rimarcatu logicamente:
  - L'URSS hà bisognu di rispiru ! Ancu s'è u Terzu Reich ne hà apprufittatu megliu !
  È i zitelli cuminciaru à sparà di novu ...
  I tedeschi vicinu à Stalingrad è in Stalingrad stessu anu avutu un infernu terribili.
  Ma veramente, ciò chì vene cun hè ciò chì parte.
  O piuttostu, morenu. A lotta hè cusì sanguinosa è santa dritta.
  Oleg Rybachenko pensa veramente durante a battaglia chì a ghjente hè troppu ingenua à volte. O facenu un geniu di Stalin, o facenu Lukashenka in generale. Ma per a Bielorussia di u XXI seculu, fà un cultu di a parsunalità da un agricultore cullettivu hè piuttostu stupidu. Hè ora di sàviu.
  È elettu un capu novu, ghjovanu, prugressu. È micca per dimustrà u livellu di intelligenza di un zitellu in un sandbox.
  L'anecdota seguente carattirizza Lukashenka u megliu di tutti:
  Quandu tuttu diventa più caru in Bielorussia, chì hè u più prezzu?
  Prumette u presidente Lukashenko !
  È perchè ?
  Perchè ùn costanu nunda !
  Hè una vergogna per i Bielorussi chì votanu sempre per un tali dittatore. Ma hè ora di cresce più sàviu è dimustrà ch'elli sò u populu di l'Europa. Per esempiu, in Russia, Putin almenu hà sappiutu guadagnà u rispettu per ellu stessu annessendu a Crimea senza un colpu.
  Ma questu hè per via di a so furtuna fenomenale. Bona furtuna cù Putin. Per esempiu, era furtunatu chì durante a visita di u Primu Ministru d'Israele, ci hè statu un episodiu disgraziatu cù a so moglia in Kiev. Iè, torna una manifestazione di furtuna fenomenale. Ma tantu pocu ritornu veru! E se u Tsar Nicholas avia una furtuna cusì fenomenale? Più precisamente, l'hà capitu, da 1935 Russia avia ammaistratu a mità di u mondu.
  È ciò chì hè dopu ... Tsar Nicholas hà programatu un volu in u spaziu per u 28 di maghju di u 1935, ghjustu à tempu per u so anniversariu. U primu volu in a storia di l'umanità di una cosmonauta femminile russa.
  È in questu mondu, mentri l'URSS hè impegnata in survival.
  E battaglie in Stalingrad sò quasi listessi in a storia vera di u 1942. Solu sta volta u nemicu hè assai più forte. È a quantità duvuta à e truppe coloniali è tecnologicamente.
  Hè soprattuttu duru in u celu di a Russia Sovietica. I Nazis anu assai aerei forti, jet. È in qualchì manera ùn hè micca cusì faciule per resiste à questu.
  Eccu i piloti tedeschi Albina è Alvina chì culleghjanu e fatture per elli stessi. Sò grandi esperti in questu campu.
  Cumu, per esempiu, piantà tali ragazze tedesche in bikini cù gambe nude?
  Oleg Rybachenko sente queste ragazze.
  Lancia un'altra granata cù i pedi nudi. Scatters i Nazis in tutte e direzzione è dice:
  - Grande core di Russia!
  È u zitellu terminatore hè un focu assai aggressivu. Ogni balla tocca u mira. È l'Arabi, è i neri, è l'indi sò à l'attaccu. Una folla tamanta vene.
  U picciottu geniale lancia di novu una granata cù u so pede nudu, spinge dui grandi tanki tedeschi inseme è u volu:
  Spada Samurai cun voi
  U core è a mente sò puri...
  Audace conduce l'attaccu -
  A strada di a bellezza !
  Margarita, sparendu à l'inimicu, pigliò è sparò à i Nazis da un bazooka è stringhje :
  - Bellezza straordinaria!
  È u guerrieru hà lanciatu un rigalu assai distruttivu di a morte cù i so pedi nudi. Schiacciatu l'avversari. Dopu dinò, cù i dita di i so pedi nudi, hà scacciò di novu a distruzzione salvatica. È dui tanki fascisti anu pigliatu è scontranu. Ancu scintille è fumu cascanu è si stende !
  Oleg esclamò:
  - Hè l'eterna zitella ben fatta !
  Margarita lanciò un novu limone assassinu cù u so pede nudu è sguillava:
  - Semu eterni figlioli nantu à a via lattea !
  U zitellu terminatore annunziò è cuntinuò a lotta ellu stessu. Tuttu và secondu u pianu. Più precisamente, mentri hè normale. È in a so zona, i Nazis ùn sfondanu micca.
  Allora i Nazis, ùn importa quant'elli provanu, ma in a realità si sferiscenu solu cù u so sangue.
  È i so tanki diventeranu in ferraglia ! È a bandiera di Russia brillarà nantu à u pianeta!
  Oleg Rybachenko agisce cun grande energia. Lancia granate à pedi nudi è canta:
  - Seremu sempre felici
  Ci sarà un sognu luminoso ...
  È a bellezza vene
  U scontru sarà andatu !
  U zitellu-geniu agisce cù l'attività, chì aumenta cù furia proporzionale à l'afflussu di tedeschi.
  Margarita agisce cum'è u sicondu numeru. Ma i pedi nudi di a zitella lancianu granate sempre più attivamente.
  È i Nazis cascanu sottu à i so colpi.
  Oleg Rybachenko spara ancu... Ma i pinsamenti saltanu, tornanu à u presente. À ciò chì hè in realità.
  In fatti, i Bielorussi parevanu avè a più grande massa di u cervellu in Europa, ma si permettenu di mette nantu à un collu, tollerà a dittatura di l'individuu.
  È s'è u presidente era una specie di superman ! È cusì un agricultore cullettivu, è ancu senza babbu legale. È ch'elli li ingaghjanu per tanti anni.
  È in più, ci sò sempre persone di mente stretta chì votanu per ellu.
  Iè, Oleg Rybachenko hà avutu ancu ditti.
  Dimmi amichi quantu tempu
  Voti per u babbu Kolya ...
  Hè u tempu per voi di sceglie Oleg -
  Per piglià più soldi!
  Iè, sicuru, i cambiamenti sò necessarii è u più prestu pussibule. In fatti, a stagnazione hè piena di cunsequenze male.
  Inoltre, Lukashenko stessu ùn sapi micca ciò chì vole. Hè ghjustu, hè manca. Chì và à u capitalismu, dopu à u sucialismu. È ùn hà micca una bona squadra. È ùn ci hè micca un partitu propiu è ideologia. Tale hè u cultu di una persunalità assai mediocre è parlante. Stalin è Lenin almenu sapianu ciò chì vulianu ! È stu dittatore ? Ùn sà mancu s'ellu hè ghjustu o manca !
  Innò, senza una ideologia è un partitu stabile, ùn ci sarà stabilità in a sucetà.
  È ancu avanzà !
  Stalin, sfurtunatamenti, addivintau dinù un simbulu di u terrore è a distruzzione, trasfurmendu u cumunismu in un spaventapasseri.
  A governanza ottimale ùn hà micca travagliatu. E sottu Brezhnev ci era a follia - cumu si pudia mette un tali capu di l'URSS. È in a so ghjuventù, Brezhnev ùn tira micca un intellettuale, ma in a so vechja, cascò in a pazzia. È in generale, hè una vergogna chì u capu di statu ùn pudia ligà duie parolle senza un pezzu di carta. È duvete sapè cumu fà!
  Oleg Rybachenko hà lanciatu una doppia granata letale cù u so pede nudu è cantò:
  Ma vivi sempre
  Ma campà sicondu Brezhnev!
  Sò stupidu, stupidu, ùn possu micca !
  È ùn guidà micca una tempesta!
  Margarita hà lanciatu un pacchettu splusivu cù i so pedi nudi. Ella sparghje i Nazis cum'è pomi chì sò stati scuzzulati da un ramu.
  A zitella cantò :
  - Meli in fiore
  Canzoni di Solovyov...
  venaraghju à tè -
  Ci saranu prove !
  A zitella surrisa largamente è abbagliante. I so denti sò cum'è perle, cusì scintillanti.
  Iè, sta coppia hè grande.
  Oleg Rybachenko hà pigliatu è cantò:
  - I nostri pugni cù l'acciaio,
  Artigli, denti è zanne ...
  Vulenu una vera lotta !
  È dinò, u zitellu terminatore tira assai precisamente. E gocce di sangue si versanu da i nazisti.
  Innò, ùn ci sarà pietà. I nemici sbucanu.
  Intantu, Natashka è a so squadra si battenu in Sukhumi.
  I Nazis sò assaltati a costa. A lotta, sicuru, hè assai ineguali
  Ma fimmineddi. Quandu sò quasi nudi, hè fantasticu !
  Natasha hà lanciatu una granata cù u so pede nudu, falciatu una decina di fascisti è cantò:
  - U futuru di u mondu hè u nostru,
  Semu ragazze cum'è Jedi!
  Zoya hà ancu lanciatu una granata cù u so pede nudu. Dispersò i nazisti è sguillava cun fiducia:
  - Sò quellu chì possu sepultà tutti in a tomba !
  Aurora spara più in là. Ancu una zitella chì, quand'ella batte, ùn hè più un colpu di a mosca.
  U diavulu à i capelli rossi l"hà pigliatu è sbuchjava :
  - Sò u culore di una volpe, è a più grande bellezza !
  È torna u piglierà à pede nudu, è scaccià u rigalu di a morte ! Questu hè veramente una zitella, ciò chì avete bisognu.
  È dopu ci hè Svetlana cum'è una splutazioni! È sparghjerà è sfracicà à tutti, cum'è s'è i diavuli di tuttu l'infernu s'eranu mossi in ella.
  Iè, e ragazze quì, sicuru, da un tali grin di denti chì demolirà ogni mandibula senza prublemi.
  E se ne necessariu, allora a mità di a testa!
  Natasha tira à u nemicu, è rugi :
  - Sò un guerrieru cusì duru chì ancu un toru ùn mi calpesterà micca ! I romperaghju a testa !
  Zoya hà cunfirmatu cun fiducia:
  - Romperaghju e corne !
  È u pede nudu di a zitella lancia una granata. È dui tanki nazisti piglianu è si scontranu.
  E poi eccu cumu si ferà Aurora. È ancu cù un pede nudu lanciarà un assassinu.
  E ruggiti :
  - Gloria à Stalin, ch'ellu sia più sàviu !
  Aurora hè veramente male. Chì ci hè a lotta in dui fronti ? In fatti, significa suicidiu.
  E perchè Stalin hà purtatu a Russia à questu?
  A zitella di novu cù i so pedi nudi lanciarà un rigalu assassinu di morte è squirt:
  - Gloria à u novu capu !
  Ebbè, ghjustu! Stalin hà ancu una fronte bassa. È questu hè un signu di bassa intelligenza.
  Svetlana si spara. È lancia una granata à pedi nudi. Scatters l'avversari. Li distrugge e strilla:
  - Gloria à i dii russi !
  È dinò, cù u so taccu nudu, lanciarà qualcosa assai distruttivu.
  E ragazze quì sò di tale calibre chì u Fritz ùn li piglia micca.
  Quattru ragazze hè una forza enormosa. E più impurtante, sò in i stessi mutandine.
  È questu li dà una capacità colossale di cummattiri.
  Natasha hè in focu. I guerrieri africani si movenu in una valanga, ancu indù è arabi.
  I tedeschi li usanu cum'è carne di cannone. Senza alcuna pietà è dispiace aduprà in battaglie. E, sicuru, piglianu u numeru.
  Sukhumi hè digià statu tagliatu da a terra. È hè assai male. Prestu ci finiremu di munizioni è duvemu ritirassi.
  Ma mentre e zitelle ùn volenu micca cede. Sognu di vittoria. Ancu s'è e forze ùn sò micca uguali. È Mosca hè circundatu.
  Natasha hè preoccupatu per questu. Lancia una granata cù u pede nudu. Rompe i nemici è canta:
  - Sì a capitale ferma !
  Zoya hà ancu lanciatu u pacchettu splusivu cù u so pede nudu è sguillava:
  - U fiumu di Russia ùn si secca !
  È hà sbattutu à u nemicu da tutti i tronchi, l'amarezza casalinga senza ricunniscenza.
  È hà rottu un paru di tanki ...
  Ma da sopra, l'aerei d'attaccu cumincianu à pressu.
  Allora chì si sò reattivi?
  Aurora hà sparatu u so lanciaru. Colpisci una vittura tedesca. L'hà fattu cascà.
  Allora a bestia da i capelli rossi sbulicò :
  - Cumunismu senza frontiere !
  Allora Svetlana hà cuminciatu à u focu. È falciatu i cumbattenti neri. È tandu, cum'è un pede nudu, ghjittarà un limone.
  E ruggiti :
  - Gloria à i novi dii !
  Natasha tirò nantu à u nemicu è sguillava:
  - Dii russi !
  È da u lanciu di u so pede nudu, l'aviò sploda.
  Queste sò e ragazze terminatori. S'elli sò digià cummattimentu, allura nimu pò affruntà cun elli.
  Zoya tira ancu qualcosa à u nemicu chì uccide ogni putenza. È qualcosa chì distrugge u nemicu. È u guerrieru, scoprendu i denti, strilla :
  - Aviò in u cercu !
  È e dite nude lancianu torna u rigalu di a morte.
  È tandu Aurora lanciarà un limone in u nemicu. Pigliate è rugi :
  - L'avvene hè nostru !
  Svetlana hà scopre i denti è disse:
  - Per u cumunismu, è novi rializazioni !
  È dinò, cumu hà lanciatu una granata cù u pede nudu. È tumberà tutti. Ebbè, se micca tutti, allora certi di sicuru.
  I Nazis sò cullati in a brocca. È questu hè u so prublema. Quì pudete vede u fucile autopropulsatu Jagdtigr. Una vittura vechja, ma assai assassina. Un zitellu pioniere si arrampica versu ella. È scivola una mina.
  È u fucile autopropulsatu esplode trivially.
  U zitellu tira a lingua è canta :
  - Beimu pà a Patria, beimu pà Stalin !
  Bevemu è beie torna !
  Noi pionieri ammazzaremu Hitler !
  I fascisti capiscenu. Ancu s'ellu hè difficiule per l'Armata Rossa. A cità di Grozny hè circundatu da i Nazis, ma sò sempre cumbatte una battaglia in questu. E ragazze sò in cima quì.
  Eccu Tamara chì si batte. Hè in costume di bagnu è scalza. È u clima hè caldu è a zitella hè cusì destra. A bellezza hè in focu. Cù u pede nudu nantu à i Nazis, lancia pacchetti splusivi è canta:
  - Hitler averà prestu unghie in a bara,
  Serà cum'è una ragna in focu ...
  I dimònii turmentanu in l'infernu -
  Quelli chì adoravanu Satanassu !
  È dinò, un limonu assai mortale vola da u taccu nudu di a bellezza è fracassa i Nazis.
  Maria dice ridendu:
  - E granate ammazzaranu !
  È chjappà Tamara nantu à a spalla. Dui ragazze si battenu, è in cima hè una Bandiera Rossa trafitta da balle.
  E zitelle sò scalzi è quasi senza robba, ma ùn anu micca intenzione di trasmette e cità sovietiche.
  Maria cantò una canzona allegra. È à u listessu tempu hà purtatu un focu senza pietà è assassinu;
   Ci hè parechje persone grandi,
  chì i so atti campanu per seculi, Ci sò parechji grandi nomi, chì sò chjamati immurtali.
  
  Parechje eroi di fiaba Cunservatu a melodia di l'epica, Ma u più simplice di tutti l'eroi È cari à tutti noi - unu.
  
  Passava a so zitiddina à mezu à e muntagne, Seguiva u volu di l'acelli, Erditò da e muntagne A bellezza di l'ali d'acula.
  
  U so nome, cù un tronu, Spazzatu à traversu l'oceanu, Diventa vicinu è familiar à i pruletarii di tutti i paesi.
  
  In u cuntinente di a Cina, Caru à tutti i cori, Stu nome annuncia Fanzam - a pace, a fine - à i palazzi.
  
  Stalin hè a bandiera di a felicità, l'alba di l'umanità! Possa l'amata Stalin vive per parechji, assai lunghi anni!
  E zitelle cantanu bè. Maria, Tamara, sò stati uniti da Veronica è Victoria.
  Tutti i quattru belli sò circundati, ma cumu si cumbattenu.
  Quì Maria lancia una granata cù u so pede nudu è abbatte un aviò d'attaccu tedescu. È a bellezza sguilla :
  - Gloria à a nostra festa !
  Veronica manda ancu un rigalu di morte cù u so pede nudu, è HE-162 hè abattutu. È u guerrieru rugi:
  - Gloria, chì hè più altu chè a gloria !
  . CAPITOLU #6
  Victoria, spara à l'avversari, è spara, ghigna:
  - Per i futuri allargamenti di u cumunismu !
  E quattru bellezze, guasi nude è scalzi chì ridenu.
  Sò tali ragazze d'aquila di u più altu ordine.
  Mirabela è Anastasia si battenu in u celu. È anu ancu lavatu u cervellu à i Nazis.
  Mirabela cù un surrisu, tweets:
  Tuttu u mondu sarà bè
  Amate a vostra patria cù passione!
  È torna cù i pedi nudi, attraversu a finestra aperta, cum'è s'ellu tirava un limone. E schiaffeggiate i fascisti. Un'altra vittura cascata.
  Questu hè u truccu - avete da ghjunghje.
  Anastasia dice cun una risata:
  - Lenin t'avìa elogiatu !
  Mirabela hà abattutu un paru di vitture tedesche cù una splutazioni, è hà nutatu:
  - Stalin, senza dubbitu ancu !
  Anastasia hà tagliatu trè aerei nazisti è cunfirmatu:
  - Senza dubbitu !
  E ragazze sò cusì cool. È u più impurtante hè bella. Sò caldi è à u stessu tempu calculu friddu.
  Mirabela, abattendu un altru aviò, rimarcò :
  Tuttu in u mondu hè relativo ...
  Anastasia ridacchiò è mormorò in furia:
  - Nisuna filusufìa extra !
  È hà ancu apertu a finestra è tirò una granata cù u so pede nudu. Questa volta ME-262 splode.
  Mirabella annuì in accordu.
  - Avete fattu bè !
  Anastasia, scoprendo i denti, aghjunse:
  - Hà fattu ciò ch'ella hà fattu !
  È i dui guerrieri sbuchjaranu di ride. È stringhjenu l'ochju.
  Iè, l'eroismu hè impressiunanti.
  In u veranu di u 1946, battaglie feroci si sviluppau fora di a cità nantu à u Volga. U battaglione di sniper di e donne, sottu u cumandamentu di u Capitanu Alena Ogurtsova, hà pigliatu una pusizioni difensiva in e ruine in a strada Volodarsky. Ragazze cù mitragliatrici è fucili, liate cù fasci di granate, si piattavanu daretu à e ruine.
  Alena stessa hè in una tunica maculata sopra u so corpu nudu, in pantaloni curti, è scalzi. Una bella è curvy girl, cù i fianchi forti, una cintura fina, un haircut curtu sottu una mezza scatula. A faccia hè assai spressiva, cù un mentonu virile, ochji turchini spartiti. I capelli marroni chjaru sò diventati grisgiu cù polvera, pettu altu, aspettu duru. U Capitanu Alena si batte da più di dui anni è malgradu a so ghjuventù hà vistu assai. E gammi di a zitella sò cuparti di tagli è bruises. Una zitella hè più agile per muvimenti scalzi cà stivali ruvidi è goffi.
  A sola nuda sente a minima vibrazione di a terra, avvirtenu di a vicinanza di una mina, è a terra madre stessu aghjunghje endurance. Da una banda, i pedi di a zitella sò diventati induriti, è ùn anu micca paura di u metale caldu, o di i rutti aguzzi di e ruine, ma da l'altra banda, ùn anu micca persu a sensibilità è a flessibilità, avvistendu à traversu u rughjoni di u muvimentu di tanki.
  Caru Alenka tene una granata cù un pacchettu di esplosione legatu. Hè necessariu di crawl à u formidabile tank tedesca "Lion", annacquandu e strade cù mitragliatrici.
  Maria si arrampica accantu à ella. Ancu scalzi, cusì tutte e ragazze di u battaglione sò diventate da stivali, imitandu u so cumandante. E so sole polverose s'affilanu quandu a zitella striscia à quattru zampe. I capelli gialli di Maria sò disordinati è longu... Un pocu crespi. A zitella stessa hè slim, magra, chjuca in statura. Pò esse ancu sbagliatu per una zitella, cù spalle strette è un capu apparentemente grande.
  Ma Maria hà digià sperimentatu assai. Riiscì à visità à tempu a prigiunera fascista, sopravvissuta à tortu crudeli, è mine, da induve, per un miraculu incomprensibile, hà sappiutu di scappà. Ma fighjendu a so faccia infantile, tenera, ùn si pò mai dì ch"ella hè stata battuta cù bastone di gomma nant"à i tacchi, un currente li passava in u corpu.
  Maria spara... Un suldatu di u Terzu Reich, in stu casu arabu, casca mortu, u musu alzendu rena è macerie.
  Alyonka scivola una mansa di granate sottu à una pila di spazzatura. Avà un "Leone" di novanta tonnellate si arrampierà quì è u salverà. L'ochji turchini di a zitella brillanu cum'è zaffiri nantu à a so faccia, scurati da u sole è u polu.
  L'Esperienza suggerisce chì un tank ben prutettu hà avà cambiatu a pusizione. "Lion" hà una armatura laterale di 100 mm, è ancu in un angulu. Trenta-quattru ùn ponu micca sfondate, solu i Keveshes pesanti anu una chance. Ma i caterpillars sò u scopu. A cosa principal hè di privà a vittura di mobilità ...
  Anyuta spara una splutazioni da una mitragliatrice... Un suldatu, nimu sà chì naziunalità casca. I Tedeschi, avè cunquistatu a maiò parte di l'Emisferu Orientale, anu cura di u sangue arianu è lancianu e truppe coloniali in battaglia: Arabi, Africani, Indiani, diversi asiatichi è europei. U nùmeru di Polacchi hè ancu aumentatu - chì sò abituati da u cradle à odià a Russia Bolscevica. I naziunalisti ucraini, i cosacchi di Don, i ceceni, è tuttu u Khaganate Caucasian si battenu quì. Hitler hà criatu un interazzione internaziunale.
  Tanti nemici...
  Anyuta esquiva abilmente u focu di a mitragliatrice. A pallottola quasi spaccata, annerita da a polvera, un taccu tondu, di zitella. U bellu capitanu hà ancu sentitu un solleticu à quantu vicinu un presente di grande calibre passava. A zitella si cruciò bisbigliando :
  Ancu una pallottola ùn ci ferma !
  Maria tira in daretu... Un'altra zitella, Alla, hè assai rossa, sopra à a media, è musculosa, malgradu e so razioni magre. Ancu una zitella assai bella, cù fianchi luxurii, una cintura tucked up, micca spalle larghe femine, è petti alti.
  Alla lotta in solu i so shorts, a tunica hè strappata in shreds, è crumbling to dust, è novi uniformi ùn sò micca spediti in u Volga. Diu impedisce di trasferisce più munizioni, è una goccia di manciari, per e truppe sovietiche esaurite.
  Allora Alla hè quasi nuda, i so gammi sò graffiati, soprattuttu i so ghjinochje. Un pezzu di shrapnel chjappà a sola di u pede drittu, è ferite, hè difficiule di caminari.
  I capelli rossi, polverosi, quasi nudi Alla torce u so visu bellu, ma à tempu duru. A zitella, sparendu, dice :
  - U Signore, Mosca è Stalin sò sopra à noi !
  È taglia l'attaccu Nazis, ella stessa avè appena u tempu di retrocede.
  E ruine è e strade strette facenu difficiule per i formidabili tanki tedeschi di vultà. Eccu quasi duie centu tunnellate "Mouse" è ùn ponu micca passà in tuttu ...
  Cum'è Anyuta s'aspittava, "Lev" guidò un pocu, è s'intarrava in un munzeddu di basura. Ci hè stata una splusione. A caterpillar scoppiò, un coppiu di rulli dannati volonu.
  U tank feritu si firmò è un obusu volò fora di a so canna...
  In un locu rumbò in a distanza, lascendu e ruine. Anyuta, cum'è una serpente, sibilò:
  - Hè u mo calculu ! Apertu un contu...
  A ragazza-capitana hè di novu custretta à arrampicà. I tedeschi è i so satelliti ùn ponu micca aduprà a so superiorità tecnica in i rubbles. Per colpa di l'Hitler stubborn, l'hordes di u Terzu Reich sò stati imbullati in battaglie pusizioni in una cità abbastanza grande è ben fortificata.
  Maria tira una granata. Furzendu à fà capriole nantu à i tedeschi o l'Arabi abbattuti, vultendu. Unu di i militanti nazisti strappa a so manu, è appiccà nantu à questu, un sguardu inglese cù una bussola.
  Maria dice cun un surrisu:
  - Ciò chì a bussola vi mostra - a strada di l'infernu !
  È una bella zitella scuzzulate un pezzu di ceramica aderente da u so taccu polverosu.
  Alla si scuzzula ancu a polvara, cù i so petti fermi è pieni. I capezzoli sò quasi neri da a terra è prurizia. È pruvate à lavà. Di novu vi tocca à burrow quandu i fucili mitragliatrici tedeschi sò scribbling. È arrampicà in una manera plastunski.
  U battaglione di e zitelle tene e so pusizioni, ancu s'ellu ci hè un bombardamentu. È strappanu cunchiglia pisanti, è e bombe cascanu da u celu ... Ma nunda ùn romperà u curagiu di l'eroine sovietiche.
  Quì Anyuta vede a Pantera strisciare. Ebbè, stu tank ùn hè più cusì spaventoso.
  Pudete punchlu in u latu. A zitella starnutò, sputò a polvara chì si arrampicava in a so bocca elegante. Pigliò una granata in manu, pisata cù un pacchettu di splusione. Avete da sneak up inosservatu. Ma ci hè tantu fumu intornu.
  Anyuta hà cuminciatu à arrampicà, appoghjatu nantu à u drenu cù i so pedi nudi è i coddi. Era cum'è un ghjattu chì perseguita un topu. A zitella s'arricorda di a guerra da quellu terribili veranu di l'annu quaranta-uno, quandu a Wehrmacht invadiu tradimenti l'estensione di l'URSS. Ùn era nè a zitella, guasi a zitella scantata ? Prima sì, ma poi ci si abitua. È avete digià percive l'esplosioni custanti di cunchiglia cum'è un rumore ordinariu.
  È avà hà splutatu assai vicinu. A zitella hà sbattutu nantu à u so stomacu. I frammenti si precipitanu da sopra cum'è una banda di api salvatichi. Anyuta bisbiglia cù labbra screpolate:
  - In nome di a ghjustizia, Signore !
  A zitella accelerà u so crawl è lancia una granata cù un pacchettu splusivu attaccatu. U presente vola in un arcu. Si sente una splusione, l'armatura laterale più fina di a Pantera si presta. U tank tedescu cumencia à brusgià, u kit di cummattimentu detona.
  Anyuta bisbiglia cun un sorrisu:
  Grazie Signore Ghjesù! Credu solu in tè ! Ti pregu solu !
  Rompe a pantera. Strappatu, un troncu longu hè intarratu in machja. L'armatura frontale, staccata da l'armatura laterale, s'assumiglia à una scoop.
  Anyuta, chì l'ochji, nantu à una faccia marrone da a polvera è u sole, scintillanu cù fiordalisi, dice:
  - Più querce hà u nemicu, più forte a nostra difesa !
  Alla hè assai sexy in i so mutandine neri, è u corpu nudu, polverosu, forte. A zitella hè assai intelligente. Puderà lancià frammenti di vetru cù i so pedi nudi.
  Avà hà lanciatu un ughjettu affilatu cù a so gamba graziosa, cuperta di polvera. È appiccicatu, ghjustu in a gola di un fascista. Bella Alla balbettò:
  - È sò un simbulu sessuale, è un simbulu di a morte !
  A zitella, dopu à quale si arrampicò di novu, sparà. Anyuta hà ancu guidatu u focu.
  U bellu capitanu, dopu avè tagliatu u fascista, cinguetta :
  - A vita hè una catena, è e piccule cose in ella sò i ligami ...
  Maria hà sparatu, tagliò a testa di Fritz è aghjunse :
  - Hè impussibile ùn dà impurtanza à u ligame !
  Anyuta, tirando di novu cù precisione, graccia :
  - Ma ùn pudete micca andà in ciculi nantu à bagaglii ...
  Maria, cum'è sparendu, aghjunse:
  Altrimenti, a catena vi avvolgerà !
  Un'altra ragazza Matrena, ancu assai bella, cù u pioniere Seryozhka, hà preparatu una mina nantu à un filu. I dui l'anu imbuttatu... U booger insidiosu si arrampicò in a caterpillar di u "Tiger"-2. E cumu sploderà sta vittura tedesca à canna longa.
  U zitellu biondu Sergei esclamò:
  - A nostra Russia, avete un bucket !
  È ùn avia appena u tempu di saltà, lampendu, taccu neru, falatu, da u tettu falendu.
  Matryona accarezzò u collu di u zitellu è disse :
  - Sii assai intelligente !
  U pioniere hà fattu a so strada à u fronte è s'unì à u battaglione di e donne. U zitellu hè ancu assai creativa. Per esempiu, hà fattu aerei per abattà l'aviò d'attaccu fascista. Quandu i Focke-Wulfs, o TA-152, si alzanu, si sente un rughjone incredibilmente assordante.
  I tedeschi battenu à l'accumpagnamentu di una sinfonia di Wagner. Una melodia cusì maestosa.
  Matryona dice cun fastidiu:
  - Ci provanu sempre à fà paura !
  U zitellu pioniere cantava cun pathos:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  A morte ùn ci purterà sottu à u celu stellatu !
  Perchè a santa Rus' si batterà duramente,
  Aghju caricatu a putente mitragliatrice!
  Matryona, una zitella alta è musculosa cù fianchi è spalle larghe, hè una tipica donna campagnola. I vestiti sò stati strappati durante a lotta in stracci, i gammi forti sò nudi, i capelli sò intrecciati in duie trecce è assai polveri.
  Seryozhka hè solu undici anni, magre da a malnutrizione, u zitellu scratched è bruttu, in nunda, ma shorts. I capelli naturalmente bianchi di u zitellu sò diventati grisgi, è e coste si mostranu à traversu a pelle fina, bronzata è brutta. Legs terribilmente abbattuti, è in burns, bruises, with blisters. True, u destinu hà guardatu u zitellu da ferite gravi.
  Matryona pari grossa è grassa contr'à u so sfondate, ancu s'è a zitella ùn hè micca grassa in tuttu, ma cù carne forte è furmata nantu à l'ossi. Inoltre, a fame ùn pareva micca affettà a so figura corpulenta è grande.
  A zitella spara da un fucile anti-tank pisanti. E vitture tedesche ùn ponu esse trafitte in a frunti, ma ci hè una chance in e piste.
  È u pesante "Leone", dopu avè ricivutu un splusivu pesante in u carru, hà cuminciatu à soffià u fumu cum'è un fumatore pisanti.
  Seryozhka cantò cun malizia:
  - Stinky Fritz senza pinsà, hà accesu una sigaretta à l'intrata ! Di sicuru, s'hè andatu in grossi guai !
  Matryona, lampendu i so vitelli muscolosi è abbronzati, hà battutu un ballu di tap cù i so pedi nudi è belli. A zitella cantò :
  - I santi facci russi sbattulanu da l'icona ... Diu ùn vi permette di immergete almenu mille Fritz! È s'è qualcunu buzze più chè fascisti, nimu, crede mi, vi cundannarà per quessa !
  Dopu hà ricaricatu u fucile anti-tank è hà sparatu di novu. U trasportatore tedescu sbulicò di novu u fumu.
  U battaglione di ragazza hà inflittu danni significativi à u Fritz. Ma hà ancu patitu perdite. Quì una zitella hè stata strappata à mezu, è a so faccia hè diventata cusì, malgradu a polvera, pallida.
  A maiò parte di Stalingrad hè digià stata catturata da i Nazis, ma ciò chì resta di a cità ùn vole micca cede è rende.
  Anyuta, intantu, prova di scaccià u "Tigre". Una vittura tedesca putente, hà avutu una granata in u latu, ma ùn hà micca succorsu. Si volta per sparà un cannone. A zitella hà da burrow in terra, è rubble, per ùn esse sfracciatu da l'onda di splutazioni liberata da u presente.
  Anyuta bisbiglia dolcemente:
  - Mamma, babbu, mi dispiace !
  Maria hà lanciatu una granata à u Tigre, chì splose nantu à a so fronte. A zitella sibilò:
  - À u fattu chì l'insignamentu di luce in l'inguernu in a primavera ... Ripete senza eccezzioni chì Hitler hè un bastardo di pesta!
  Alla, rompendo la vista di i nazisti, e versandosi l'acqua addosso a un'esplosione, si sforzò:
  - Ind"u sarbu, aghju vistu u Führer avà ! È hà chjapputu u poviru omu ghjustu in l'ochju !
  A zitella di i capelli rossi hà veramente lanciatu una granata à u tank cù e so dite nude. Hè culpitu à a canna... Una splusione hà seguitu è u musu di u "Tigre" hè stata machjata.
  U vile tedescu l'hà pigliatu è si n'andò in daretu.
  Anyuta sbuffò tra le narici:
  - U nostru, u vostru ùn cederà !
  Maria tagliò un mercenario hitleriano cù una bala è cantò:
  - È u cattivu ùn scherza ! Mani è pedi, torce e corde russe ! Affonda i denti in u core stessu... Beie a patria à u fondu !
  Anyuta ridacchiò, abbaiò:
  - U Führer urla in modu salvaticu, si strappa !
  Maria, sparendu, aghjunse :
  - Ebbè, sbuffi di morte, ghignati !
  Un "Shtumrtiger" ancu più periculosu hè apparsu. Distruisce edifici interi è bunkers. Inoltre, ùn si avvicina micca à e pusizioni di e truppe sovietiche. A vittura hè tenuta sottu coperta da mitraglieri tedeschi.
  Anyuta vede chì ùn hè micca realisticu per avvicinassi à e pusizioni di u Fritz. Ma in u celu Focke-Wulfs. Una di queste macchine vola più vicinu à e pusizioni sovietiche. E zitelle apre u focu annantu à ella.
  Alla lancia una granata e dice furiosamente:
  - In a morte prufonda - ùn ci hè micca pirdunu !
  Dopu à quessa, a zitella dà una volta da a mitragliatrice. Ritorna rapidamente. Un tank tedescu relativamente novu "Panther" -2 cù una piccula torretta è una siluette più bassa si move rapidamente.
  Parechje ragazze tiranu granate à a vittura tedesca. Ella, avè ricevutu i rigali, si congela è ùn pò micca vultà.
  Alla fischiò, sibilò:
  - Questu hè un novu attaccu ! L'avemu strappatu a bocca !
  U Panther-2 snarled è sparò a so arma più putente.
  A culonna di focu sparghje l'aria, è istantaneamente riscalda è electrolyzed l'atmosfera.
  Alla sghignazzava, e cunchiglie volavanu davanti à a zitella mezzu nuda. A rossa senza vergogna scuzzulò i fianchi è disse :
  - È Newton hà scunfittu i nemici, scacciò u jugu da u tronu! Fritz hà decretatu a so lege di Newton !
  Stalingrad era tutta inghiottita da incendi, quandu e lingue di focu parianu leccare u celu è crepitanu scintille purpura, aranciu è scarlatta ! È ogni scintilla hè cum'è un fantasma chì scappa da un castellu infernale.
  Anyuta, abbattendu un cumbattimentu tedescu, lampò i so ochji turchini, cantò:
  - Chì ti chiagneti cattiva vechja ? Credimi, solu un ospedale psichiatricu pienghje per voi!
  Maria cantava in un cantu, sparendu à i nazisti:
  - Quantu hè bonu di chjappà nant"à l"erba è chjappà u Fritz in capu ! Pigliate un cataplasma per u Führer, è mandate proiettili da una mitragliatrice!
  A zitella ridava furiosamente è si vultò da u so stomacu à u so spinu. Aghju fattu una bicicletta cù gammi. Una granata volò. U Focke-Wulf volante, dopu avè ricivutu shrapnel sottu à u ventre, s'eleva rapidamente più altu. Si pò vede chì i frammenti taglienti u ferite. A criatura fascista hà pigliatu u focu, è hà cuminciatu à perde pezzi d'ale rotte.
  Anyuta, videndu chì Fokke perdia altezza, graccia:
  - Hè un semaforu ! Un'ascia hè appesa à bordu !
  L'aviò tedescu hà splutatu, sparghjendu i detriti in tutti i cantoni di u celu. È induva hè andatu l'ass fascista. Aghju fattu u mo ultimu turnu. U boia hè andatu in cendri, micca u pilotu !
  Maria starnuttò, sparghje a polvera è disse :
  - Esse o micca esse ? Ùn hè micca una quistione!
  Alla torna torna un pezzu di vetru cù u so pede, tantu chì, chjappendu in l"ochju, hè surtitu à u Fritz, per u spinu di a testa :
  - Sò una armada di tank ! È avete bisognu à esse trattatu!
  I tedeschi è i so satelliti anu pruvatu à avanzà, scacciendu granate davanti à elli. Tali tattiche contr'à e ragazze ùn anu micca travagliatu. Quì Seryozhka hà implementatu una catapulta, è cumu colpisce u nemicu in risposta.
  U zitellu pioniere urlò:
  - Babbu Natale chì strappa a bocca à Hitler !
  A carica di a catapulta, piercing in a folla di i Nazis, li fece sparghje, è à u stessu tempu si vultò in l'aria. Fritz cascò, è si rumpiu nant'à e macerie di i muri.
  Tank "Tiger" -2, avendu persu u so equilibriu, hà scontru cù u "Lion". Oh, Leva, induve hè u vostru nome formidable ?
  Anyuta surrisi è rispose :
  - Ebbè, bravu Seryozhka !
  U zitellu ringhiò aggressivamente.
  - Pioneer hè sempre prontu !
  A zitella-capitana hà cuminciatu à chjappà di novu. È Matryona tickled u pede strettu di Seryozhka, quantu dura ! Ùn hè stupente chì u zitellu ùn hà micca paura di curriri à traversu i fochi.
  Maria in un cantu disse:
  - A ghjuventù hè bona - a vechja hè mala !
  Alla, sta rossa allegra, accunsentì :
  Ùn ci hè nunda di peghju chè a vechja ! Questu hè veramente u statu più disgustu di tutti i pussibuli!
  È a zitella hà fattu un saltu cù un colpu. Si imaginò per un mumentu nanne disgustose. Innò, ùn paragunate micca, una vechja cù una zitella. È chì bellezza, in corpi svelti.
  Allah pigliò e cantò:
  - Flussu dopu annu, anni in caravana,
  Una vechja strofina l'henné in un mortare...
  È chì ne di a mo figura svelta,
  Ùn capiscu micca cumu hè andata a ghjuventù !
  Anyuta hà lampatu i so ochji, hà abbattutu l'alemanu cù un colpu à l'inguine, è rimarcò:
  - Innò! Eppuru, in a guerra, ci hè un tali incantu - per stà per sempre ghjovanu! Sempre ubriacu !
  Matryona hà messu una nova carica in a catapulta. Questu hè qualcosa cum'è un bon mortar. A zitella sibilò:
  - Ùn passa, ma passa !
  Seryozhka trascinò u so pede magre ma agile è abbaiò:
  - Fritz face !
  È una granata, inseme cù un pacchettu di splusioni, volò in pienu swing in e pusizioni di i Nazis.
  Iè, Stalingrad ùn era micca datu à elli. Per u terzu mesi da a fini di ghjugnu, l'assaltu hè andatu, ma a cità ùn hà micca pussutu piglià tuttu. Nant'à altri settori di u fronte, i Nazis anu successu, ma micca in questu.
  Anyuta tirò a so pistola è ringhiò:
  - Tuttu hè impussibile, s"arricorda ch"ella sia pussibule... Ùn ci vole à fà l"universu assai cumplicatu !
  È culpisce u tank di benzina di una motocicletta. A machina splutava, è i turbini di focu illuminavanu u paisaghju fumoso. È l'alemanu era strappatu da una zampa ardente.
  A zitella capitanu gridò:
  - Mi piace à tumbà u male ! È questu hè u più altu bonu!
  Maria sbatté i tedeschi con un sferzata e sibilò:
  - Ghjuchemu à u porcu !
  Alla hà apertu u focu, più precisamente. Uni pochi neri sò stati lasciati chjinatu nantu à e macerie cuperte di lancia:
  - Uccide u nemicu ! - bisbigliò a zitella.
  Maria cantava scherzosamente:
  - Dopu avè dipintu Hitler cù rossetto, Mainstein cù lacca per capelli, ti trascinaraghju in prigionia di a principessa, u cane fedele ti rosicà!
  Anyuta, sparendu, sibilò:
  - Vai a sera, Adolf, impiccati... Smetti di inganni a testa ! Venite à a sera, vola cum'è un girfalcu - per batte duramente i nazisti !
  Maria disse in furia, sbattendu u cascu da a testa di l'assaltatore :
  - Pudemu ! È noi!
  E zitelle di u battaglione "Lenin" firmavanu l'avanzata di e truppe straniere. Fritz avanzò, littiralmente lanciando cadaveri in u spaziu. U tank "Lev", cù quale speranze eranu pinned, ùn aiutava ancu. Eccu una mudificazione di a macchina cù una pistola 150 mm.
  Alla caccià una petra appiccicata à u so capezzolu nudu. A zitella hà un pettu cusì bellu è pienu. A zitella tira una granata cù u so pede. A gamba hè più forte ch'è u bracciu, è u tiratu va più luntanu.
  "Lion" hà ricevutu un spaziu in u caterpillar, è si firmò. Sparatu da a so bocca putente. Rumble è colapsà.
  Allah, sputando, dice:
  - U guerrieru russu ùn geme di dolore !
  È a zitella spara di novu. È u face assai bè. U fascista chì si appoghja fora di a torra casca in daretu.
  Una ragazza rossa, quasi nuda dice :
  - In vanu u nemicu crede ch'ellu hà sappiutu di rompe i Russi ! Chi ose, attacca in battaglia, batteremu ferocemente i nemici !
  È Alla rotola i musculi di a stampa, chì hà assai embossed.
  Oh, quantu sò belle e zitelle ! Ùn vogliu micca chì nimu d'elli mori.
  Ekaterina curria... Una zitella assai bella, cù i capelli mossi è bianchi. In qualche modu, riesce à smearli cù qualchì tipu di pozione per ch'elli ùn si sporchinu micca.
  A zitella hè assai bella, cù a figura di Venus, solu più tonu è embossed. I vestiti nantu à ella, solu un bra è mutandine. Tuttu u restu hè digià strappatu. Ma quantu graziose sò i gammi ! Questa ùn hè micca una zitella, ma un segellu di perfezione, una corona di bellezza.
  Si move in una manera speciale, cum'è un squirrel. I pedi nudi è sfarfalli, è i tacchi, sorprendentemente restanu puliti. Ekaterina spara, è u fascista riceve una ulcera in u pettu.
  A zitella dice:
  - A fideltà à a patria hè a parolla più alta !
  Allah hà dettu cù una risata:
  - Togliti u reggisenu è stà cum'è mè in short !
  Catherine strinse a testa negativamente.
  - Questu ùn hè micca apprupriatu !
  Alla strinse i fianchi, sparò bè è cantò :
  - Qualcosa di membru di Komsomol hè diventatu inusual! Camminà a pettu nudu cusì hè assai indecente !
  Catherine ridacchiò è rimarcò:
  - Perchè fà gioia à u Fritz, fighjate a nostra bellezza !
  Allah rispose risolutamente:
  - A nostra bellezza hè mortale !
  Katya ridava è sparò à u TA-200. A vittura nazista hà pigliatu u focu. È a bella bionda gridò:
  - Morte à u male !
  Allah ridacchiò.
  - È a vita hè bona !
  Ekaterina, videndu chì l'alemanu cascava, ringhiò:
  - Questu hè u valore più altu ! Ùn pensate micca i Nazis chì avete vintu!
  Allah canterà:
  - Aspittendu a vittoria ! A vittoria aspetta... Quelli chì bramanu di rompe e catene ! Aspittendu a vittoria ! Aspittendu a vittoria ! Puderemu scunfighja i Nazis !
  Una bella zitella, è i so petti nudi tremanu. Bonu cù un torsu nudu in u calore, chì hè intensificatu da u focu.
  Anyuta avà pareva assai più determinatu. Tirò nantu à u Fritz cù una mitragliatrice, è abbaia :
  - Ti castruraghju !
  È veramente i Nazis anu ricivutu rigali mortali è sardi ! È a zitella li hà dimustratu una figura, custruemu i pedi nudi. È fischiò cum'è un ladrone di usignolo. È à traversu i dita di l'estremità inferiori.
  A ragazza capitanu hè assai intelligente. È scintillante. È micca crudele in tuttu. Ancu ella, qualchì volta si dispiace per i suldati di u nemicu, chì puderanu avè figlioli chì pienghjeranu per i so babbi morti.
  Anyuta, però, caccià tali pinsamenti luntanu da sè stessu, unu voli scoppia in lacrime da elli. Ma ùn sò micca i Russi chì venenu à i tedeschi per arrubà è tumbà. Innò, questi sò i tedeschi è un pacchettu aggressivu di stranieri da tuttu u mondu hà sbulicatu in e estensioni russi.
  Anyuta s'incruciò è tirò nantu à u Fritz, chì circava di avvicinassi tranquillamente à e pusizioni di u Fritz Russu ... U so ochju è u so cervellu, chì era statu sbattutu da una pallottola, s'hè scappatu.
  A ragazza-capitana surrisu è disse, astutamente:
  - Ochju drittu à ochju, capu à capu !
  Anyuta hà sparatu cù precisione, è hà culpitu una motocicletta cù un sidecar. A vittura cuminciò à strappari, è a mitragliatrice volò, sbulicò parechje volte. Allora u so musu s'hè affundatu in e machja.
  A zitella strofinava a so sola nuda è polverosa nantu à e machja. È hà miratu di novu. U so visu ghjovanu, allegru, ghignava piuttostu sorrisu. A zitella cantò :
  - Innò, avemu dettu à i fascisti, u nostru populu ùn tollerà micca chì u pane fragrante russu sia chjamatu ford !
  Maria hà fattu un colpu assai precisu, da u quale u Focke-Wulf hà brusgiatu, è cinguetta :
  Per un canaglia, sicuru, a scelta hè chjara,
  Per i dollari, hè prontu à tradisce Rus'...
  Ma l'omu russu hè cusì bellu
  Ch'ellu hè prontu à dà a so vita per a Patria !
  A zitella, hà fattu una capriola è hà dimustratu à i Nazis u ficu, è scorri, è e balle ùn anu micca toccu a bellezza.
  Alla apparsu, sta biddizza, quasi nuda, è brutta cum'è un diavulu, scacciò à una volta una granata cù duie zampe. È hà verificatu:
  - Ciò chì aghju hè ... Fritz in un latu tagliu !
  Matrena corrigea Alla :
  - Tagliu, in u latu, è micca in u latu tagliu !
  A zitella righiò è scuzzulò i so petti di anguria, è hà lanciatu una granata cù una granata cù un pacchettu di splusione. U "Tigre" hè statu culpitu à u musu, è sta opara d'arte storta si esquiva.
  Dopu quì, a criatura nazista si alluntanò. Cuminciò à arrampicà cum'è una tartaruga presa in u focu.
  Anyuta cantava, strindu l'ochju di gioia:
  - È u " Tigre " si ritira è si piattanu i tedeschi !
  U Battaglione Maiden hà manuvratu sottu attaccu, attacchi aerei è fucili pesanti. Quì i bombardieri di jet sbattu, rotti, chjassi rossi s'arrizzò in u celu. È e petre eranu in focu. Fortunatamente, nimu di e zitelle morse, ma l'omi si sò andati in u mondu dopu - chì ùn sò tantu dispiaciuti! E l'ànime volanu - alcuni à u celu, è altri à l'infernu! Induve i diavuli cù pitchforks sò digià aspittendu quelli chì ùn crèdenu micca in Ghjesù.
  Alla hè u più sexy di i guerrieri in furia: bè, i Nazis da u so "Sturmtigr" ponu u focu à e pusizioni di e truppe sovietiche è tumbà i guerrieri rossi?
  . CAPITOLU #7
  È a zitella pigliò una granata cù i pedi nudi è girò in cascate di capriole. È spinning sempre più veloce. È po, cù tutte e so forze, ghjittassi u rigalu di a morte in u musu largu di u Stormtiger. I gammi nudi è bronzati di a bellezza lampò, è a granata volò in u musu largu. È a putente machina prima sbucò, è poi si precipitò. Dui "Tigri Reali" chì stavanu à i lati di u "Sturmtiger" sò stati lanciati è spargugliati in diverse direzzione. I rulli sò stati strappati da elli, è cascanu, volendu cum'è una collana rotta di a regina.
  L'onda d'esplosione hà lampatu Alla, è a zitella volò a testa in giù. È hè stata vultata, cullata è ghjittata. Ma a bellezza sbarcò quantunque, macerie taglienti, e petre frantumate scavate in e so sole nude. A zitella era in u dulore, è ancu à traversu u pede callu, a punta piercing.
  Ma Alla truvò a forza di alzà è gridà :
  - Voi fascisti sarete in a cendra !
  Anyuta è altre ragazze sò stati lanciati da una onda splussiva, è ancu ligeramente sfracciati. Ma nimu di i belli guerrieri morse. E zitelle si scontranu cù l'uraganu è u focu ben miratu. Suppressing i Nazis chì saltavanu fora è altri insetti aggressivi assedianu l'URSS.
  Maria cantava cun grande entusiasmu :
  - È quandu a tromba di u Signore ci porta à a battaglia, seremu amici cù u Komsomol ! È per a vulintà di Ghjehova, seraghju à a chjama di u celu!
  Alla, scuzzulandosi a polvera da e sole fracassate in sangue, cantò :
  - Lenin, festa, Komsomol ! Mandemu u Führer in una casa di pazzi !
  E zitelle cuminciaru à riri assordamenti, è Seryozhka disse cun alarme è fastidiu:
  - È a mo catapulta ùn hè micca cusì precisa cum'è e gambe nude è forti d'Alla !
  Matryona, flettendu i musculi di u so bracciu, disse:
  - Hè bè ! Stai sempre à pensà. Qualcosa di più cool!
  Vedmakova, vultendu da a prima linea, hà ricevutu una chjama urgente à Vladivostok. Dopu avè subitu perdite enormi è quasi circundatu Khabarovsk (a cumunicazione cù sta cità era mantinuta per via di l'Amur), i giapponesi firmavanu e so truppe per raggruppà è rinfurzà. Almenu centu millioni di Giappone, cù altri settanta milioni di Manchuria è Tailanda, puderanu trasfiriri l'infanteria in abbundanza. In un certu sensu, hè più faciule di cummattiri l'URSS chì l'USA, perchè per luttà cù l'ultimi avete bisognu di assai navi caru è micca aerei boni. Ma l'infanteria cù fucili ligeri è boni è mitragliatrici copiati da Schmeisters pò esse furnitu in grande quantità! Ogni picciottu giapponese da l'età di sette anni sapi cumu assemble è disassemble una mitragliatrice! Solu, sicuru, ci vole u tempu per trasfirià e truppe da l'isula à u cuntinente. È dopu avè ricivutu rifornimentu, andate in u territoriu sovieticu di novu!
  Dopu avè ricivutu una chjama, Vedmakova sperava ch'ella finalmente riceverà un novu cumbattimentu è cummattiri in u celu. A zitella hè stata purtata à Vladivostok in un emka. U pilotu si sentia cum'è un terminatore. U cumpagnu di viaghju hè statu un missiavu à i capelli grisgi, malgradu a so età considerableu, chì portava solu strisce di sergente.
  Il s'est vanté de déclarer :
  - O ghjuventù ! E sapete chì aghju luttatu cù i Giapponesi in i tempi zaristi !
  Vedmakova hà dumandatu dubbitu:
  - Da veru ? O forse avete ancu ricevutu una croce ?
  U missiavu, scuzzulà a so barba grisa, maledicò :
  - Nisuna croce, nè medaglie ! Allora per un annu è trè mesi hà luttatu cum'è un privatu ! Chì ne pensate, ognunu pò ottene tituli è medaglie ? In particulare sottu à u zar, quandu u rangu è u schedariu ùn era micca assai favuritu!
  Vedmakova accunsentì:
  - Iè, sottu à u rè ci era inuguaglianza di classi ! Ma i tempi sò diffirenti avà. A propositu, cumu si giapponesi! Vogliu dì, era u nemicu forte?
  U vechju rispose, lampendu i so denti di ferru :
  - Micca debule, ancu s'è u nostru cumandamentu era più intelligente, ùn rinunzieranu micca à Port Arthur è a Manciuria ! Ùn sò micca un nemicu cusì forte.
  Emka guidava pianu pianu, a strada era sbuchjata da bombe è artiglieria. Era pussibule di parlà.
  Vedmakova dumandò un pocu più tranquillamente:
  - È chì eranu i nostri più forti ?
  U vechju, cum'è s'ellu si trattava di un ghjoculu, annunziò un paru di volte:
  - Un pocu sì ! Per esempiu, i giapponesi anu vinti volte di più campi di tirò cà i nostri. Prima di esse mandatu à u fronte, aghju participatu solu in trè campi di tirò. E poi cinque colpi ognunu. In ogni casu, in un focu, ùn pudemu micca dì chì eramu peggiu chè i Giapponesi. E questu, malgradu u fattu chì eranu in uniformi cachi, è avemu vistutu cappotti bianchi. Naturalmente, dopu avemu avutu una sperienza militare. I Giapponesi anu assai menu capacità in l'affari militari chì i nostri, malgradu a furmazione più longa. Ma i so fucili anu colpi assai più precisamente ch'è u nostru club di Mostina.
  Vedmakova accunsentì senza riserve:
  - Iè, sicuru ! In questu avete ragione! I Giapponesi, cum'è i tedeschi, prestanu troppu attenzione à a perforazione.
  U vechju strinse u capu.
  - Viceversa! Improbabile menu chè avemu in l'armata zarista ! Ebbè, si ancu prima di a Prima Guerra Munniali, cuminciaru à furmà i suldati megliu, è almenu cambiavanu i so uniformi, allora ... Micca un esercitu, ma un passu solidu!
  Vedmakova rimarcò, micca senza malizia:
  - Nanzu à a guerra, eramu ancu assai attenti à caminari in parati ! Apparentemente, l'intelligente ampara da i sbagli di l'altri, u stupidu da u so propiu, chì ùn ampara micca à tuttu, quale ?
  Grandpa hà dettu:
  - L'amparera vene cù u tempu ! Ma cù u supply, avemu generalmente avutu un bloccu cumpletu. Nisuna fucile, nè palle ! Spessu passavanu a fame, i suldati s'eranu malati - ùn ci era medicinali ! Più persone morse da u tifu è altre abominazioni chè da i balli giapponesi. Era una guerra cusì brutta. Kuropatkin hè un idiota! Nisuna deviazione, nè camuffamentu, hà direttamente lanciatu a ghjente in trincee sottu mitragliatrici. Eramu usati cum'è carne di cannone. Tuttu hè finitu assai male, una rotta. Comu dicenu, aghju appena trascinatu i mo gammi. True, possu esse abbastanza fieru di u fattu chì aghju scappatu di cattività! Cum'è feriti ancu !
  A zitella, curiosa, dumandò :
  - È i giapponesi stessi sò diventati megliu o peghju ! In quantu à e so qualità di cummattimentu.
  U vechju hà prima accenditu una sigaretta, è solu dopu rispose :
  - Hè difficiuli di ghjudicà questu obiettivu. L'armati anu cambiatu, tanki, aerei, mitragliatrici sò apparsu. I navi in quantu à u prugressu ùn anu micca cambiatu tantu, è ancu i fucili. Ma a stupidità di u cumandamentu ferma u listessu, cusì sguassate, l'attaccu à Vladivostok!
  L'ochji verdi di u Witcher lampò.
  - Ùn ci hè scusa per questu !
  U vechju accunsentì.
  - È ùn pò esse ! Dopu tuttu, sapianu chì u nemicu preparava un truccu, è ùn ci era manera di reagisce à questu! Cum'è se stallatu. Ma a tregua cù i Pindos hè un signu chjaru chì un colpu forte hè da seguità.
  Witcher ridacchiò.
  - Cù Pindos ?
  U missiavu hà cunfirmatu:
  - Iè, cusì chjamanu avà l"America è a Gran Bretagna ! U nome vene da a parolla " arrubbari ", vale à dì arrubà. È quessi sò paesi parassiti, ladri chì succhianu u sangue à quelli chì sò più stupidi è più debuli !
  U pilotu annunziò a testa rossa:
  - Eccu sò d'accordu !
  U vechju insistia :
  - Accetta chì i nostri cumandamenti sò idioti, è ancu traditori ! Allora rimpiazzà a nostra flotta, peghju chè u Pindos !
  Vedmakova hà oppostu:
  "Forse ùn anu micca pensatu chì i Giapponesi avarianu colpi cusì rapidamente. In generale, u Far East era un locu di riposu, è i cowards è i pigri si sò stallati quì. Dopu tuttu, in l'esercitu ùn avete micca bisognu di travaglià dura cum'è un travagliadore o un agricultore cullettivu in a reta, ma avete una bona razione è salariu. Per d 'altra banda, ùn risicate micca a vostra vita servendu in u Far East. Iè, un paradisu per i loafers è i codardi.
  U vechju rispose :
  - I suldati è l'ufficiali si battenu micca cusì male. Eccu Khabarovsk, ancu micca passatu.
  Vedmakova accunsentì:
  - Guerrier russu, guerrieru speciale! Ma cum'è Brusilov hà dettu: i nostri suldati sò eccellenti, l'ufficiali sò boni, i generali sò mediocri, è u zar hè cumplitamenti male!
  Nonno grugnì dispiaciuto:
  - Sì u nostru cumandante ùn era micca Kuropatkin, ma Brusilov : avemu avutu vintu ! Ahimè, hè stata soprascritta ! Devu dì chì sottu à u zar, i generali russi sò diventati più chjuchi: sottu Suvorov ci era una galaxia sana di cumandanti eccezziunali! Tuttavia, Stalin hè un georgianu, ma cum'è dicenu i georgiani...
  U missiavu interruppe Witcher:
  - Attenti à tali dichjarazioni ! Allora pudete entra in un dipartimentu speciale! Tuttavia, per mè, Stalin ùn hè micca un geniu ! È per esempiu, u punch di linea mancata in ferraghju cunfirma questu! A strada, aghju intesu chì u 1 di maghju, a difesa aerea sovietica in Mosca era impotente è parechji millaie di citadini sovietici sò morti!
  U vechju rimarcò :
  - Grazie à l'USA è a Gran Bretagna ! Hanu datu à a Wehrmacht aerei novi ! Inoltre, aghju intesu chì ci era un sabotage di massa, per via di quale i Yaks sò cascati in l'aria! È hè Yaks novu!
  A strega annuì a testa.
  - Aghju intesu parlà ! Veramente una disgrazia ! Ma spergu chì i perpetratori seranu puniti, è u prublema serà riparatu !
  U missiavu annunziò, poi di colpu disse :
  - U prublema principali hè in i nostri capi ! Una spezia di mentalità sovietica ! Un tentativu di trasfurmà una persona in un cog, in un schiavu ordinariu!
  Vedmakova ùn hà micca discutitu. Si fece una pausa, fighjulava senza fighjà fora di a finestra. Avà a minaccia di a scunfitta di l'URSS hè diventata assai più tangibile. Ci hè statu chì ancu Mosca ùn hè micca prutetta da i raids aerei. Almenu, ùn hà micca abbastanza prutezzione affidabile per sustene un raid aereu massivu!
  Ebbè, a guerra si move in un stadiu pocu sfarente ... Veru, in e battaglie vicinu à Stalingrad, i tedeschi anu avutu ancu a supremazia aerea, ma ùn hà micca purtatu a vittoria desiderata! Eppuru, micca cusì eccessiva, u Fritz avia un vantaghju ! Dopu tuttu, i novi aerei sovietici sò ghjunti regularmente in fronte! Ma devi dì chì u livellu di furmazione di cummattimentu trà i piloti era assai bassu. A maiò parte di i principianti ùn anu micca più di 8 ore di volu. Questu hè un grande minus, soprattuttu chì i tedeschi sò generalmente finu à 250 ore! Tuttavia, dopu à Stalingrad, i tedeschi riduttanu u prugramma à 150, ma avà hè diventatu assai più faciule cù carburante. In ogni casu, l'apparizione di un gran numaru di novi aerei creanu un prublema per u Fritz.
  In modu, hè statu infurmatu chì trà i piloti di i bombardieri abattuti, parechji citadini americani sò stati catturati. Chì ghjè l'ultimu, ùn hè micca stata una sorpresa! A Luftwaffe ùn hà micca abbastanza piloti per novi bombardieri, cusì ci eranu vuluntarii !
  Mi dumandu cumu risponderà u cumandamentu sovieticu à questu? Dopu tuttu, ùn ci hè nunda per piglià Berlinu ? Bombardi strategichi à longu andà ùn sò micca sviluppati in l'URSS, cù l'eccezzioni di u P-8. L'ultimu aviò cù una vitezza di pocu più di 400 chilometri à l'ora è creatu in u 1936 hè chjaramente obsoletu. Inoltre, quandu chjappà à Berlinu, si move senza scorta aerea, è i tedeschi ponu intercepte cù i so aviò. Dopu tuttu, anu digià assai boni radar chì registrà u muvimentu di a massa volante versu Berlinu. Iè, è ci vole tempu per liberà abbastanza di sti machini per attacchi contr'à a Germania. I tedeschi ùn sò micca una nazione debule è amanu a tecnulugia! Iddi stessi sò prubabilmente a nazione più disciplinata è assai organizata in Auropa o ancu in u mondu ! Hè assai difficiuli di vince solu, è ancu avè, in u sicondu fronte, micca un Giappone debbule.
  U megliu da fà in questa situazione hè di pruvà à guidà una cunea trà l'Alliati è a Germania. Ma cumu fà? Beria avia digià urdinatu per fà questu cù u distruttore ricevutu da l'Americani. Una bona pruvucazione puderia esse risultatu, ma Anna ùn hà micca tempu.
  Sembra ch'ella ùn hè micca culpèvule - ciò chì ùn hè micca u destinu, ma ella sempre gnaws at un aftertaste spiacevoli. Cum'è forse s'ella era ghjunta un ghjornu nanzu, tuttu saria statu diversu !
  Tuttavia, ùn hè micca esclusu! Ma hè ghjunta appena riceve un ordine da Beria !
  In generale, Lavrenty Palych hè un maestru di pruvucazioni. U Giappone hà attaccatu u portu di u Perù, micca senza a so participazione!
  U fattu hè chì i ducumenti nantu à i Stati Uniti prughjettanu di lancià una seria di attacchi preventivi cù i traspurtadore di l'aviò, cumpresi quelli chì sò basati nantu à u portu di u Perù, cum'è s'ellu hè cascatu accidentalmente in e mani di l'intelligenza di u paese di u Rising Sun!
  Inoltre, l'Americani sò scemi: pruvucanu u Giappone in a guerra, inseme cù a Gran Bretagna impone un embargo à l'approvvigionamentu di oliu è altre materie prime, ma elli stessi ùn eranu micca pronti per a guerra!
  Infatti, i Stati Uniti in u 1941 ùn avianu micca forze abbastanza, soprattuttu in tanki, per a guerra cù u Giappone. In u 1940, avianu solu 400 tanki, è l'infurmazioni nantu à u 1941 hè sicretu, ma hè improbabile chì ancu allora ci era più di mille! Allora l'America hà cullatu in a guerra, essendu micca preparatu! Eppo, u Giappone ùn hè ancu assai armatu. S'ellu avia circa dui è mezzo mila tanki, è ligeri, allora, per esempiu, ùn ci era micca aviazione à longu andà !
  Allora i valenti piloti americani di u paese di u Rising Sun ùn anu micca bombardatu! È si sò ghjunti in un lych ! È avà anu decisu di ricuperà l'URSS, s'appoghjanu soprattuttu à a so infanteria, sunnianu di ripetiri u successu di i tempi di u Tsar Nicholas II!
  U Witcher si annoia è cantò:
  Quantu hè complicata a vita, Signore, ohimè,
  Tu stessu metti una ghirlanda di spine !
  Innò, ùn mi soffia micca a testa
  Un novu ghjornu ci prumetti prublemi!
  
  I sogni s'hè lampatu in polvera
  U vermu crudele rosi di passione !
  È dulore è dulore in i vostri ochji
  Chì frenu, nimu hè in putere !
  
  Ma chì, Diu, pudete
  Kohl stessu hà sappiutu a croce di u Golgota !
  Circa a felicità i sogni fantasmali
  Rughjanu è si lagnanu in u pientu di a vedova !
  
  Ùn ci hè nunda peghju chè a terra chè u mondu,
  Sketch di a guerra tutta spazzolata in u sangue!
  Ancorante schiuma di etere,
  Rompe u web in una volta!
  
  È si vulete a mo vita
  Allora mettimi Signore in l'infernu !
  Ti amu in ogni modu
  In prugressu, crede in u cambiamentu !
  
  Credu chì una persona
  Capace di diventà più pulito, più altu!
  Chì a soffrenza di l'età finisce,
  Diventaremu cum'è un fratellu Altìssimu !
  
  Chì cumandaremu
  In a distesa di navi stellari !
  Chì u nostru esercitu valente
  Più forte di u Quasar brillarà !
  
  A vita ùn sguasserà mai
  È tutti seranu umani !
  Cum'è un raghju infinitu di l'annu
  Cù una età senza limiti è beata !
  
  U cumunismu diventa reale
  Cridite chì serà megliu di ciò chì avete sunniatu!
  Avanzate avanti, su, micca giù,
  Chì ci sia gioia - senza dolore!
  Vedmakova hà finitu a canzona è "Emka" hà finalmente guidatu in Vladivostok. U pilotu fighjulava a cità cun curiosità. A distruzzione in Vladivostok hà aumentatu notevolmente, certi edifici fumavanu, e squadre d'extinzione di u focu travagliavanu in i carrughji, ci eranu parechji adulescenti cù pale, picconi è altri kit di estinzione di u focu.
  Grandpa hà dettu:
  - Sottu à u zar, i ghjovani ancu travaglianu assai, ma senza surrisu è entusiasmu ! Ancu s'è vo ùn andarè luntanu nantu à l'entusiasmu nudu!
  Vedmakova hà oppostu:
  - Se l'industria hè u mutore di l'ecunumia, allora l'entusiasmu hè un carburante cù un altu ottanu !
  U vechju annunziò felice.
  - Ebbè dici zitella !
  "Emka" si firmò vicinu à l'edificiu di l'uffiziu di u cumandante è Vedmakova quasi scappò. Ella vulia veramente esse torna nantu à u so cavallu alatu.
  A zitella pichjò à a porta di l'uffiziu induve hè stata mandata à l'agenda. Una voce assonnata seguitava.
  - Firmà lu!
  Witcher entrò, allungando orgogliosamente le spalle. In a sedia si pusò un omu in l'uniforme di un coronellu NKVD. Un tali tipu calvo è dispiacevule. Dumandò tristemente à u pilotu:
  - Nome interu!
  A zitella rispose prestu:
  - Anna Petrova Vedmakova !
  U Colonel aghjunse:
  - Gradu militare ?
  - Major Air Force è eroe di l'Unioni Suviètica! - Dissi fieru u pilotu.
  U culonellu hà pigliatu u ricevitore è disse brevemente:
  - A Major Air Force Vedmakova hè digià ghjunta!
  Allora si vultò versu a zitella.
  - Comu ti senti ? Speru sanu?
  U pilotu hà scopre i denti.
  - Mi sentu bè ! Pronta à luttà cum'è una leonessa !
  U Colonel annunziò.
  - Perfettu! Pensu chì u Giapponese apprezzerà!
  Ci era un rumore, u clatter di stivali, è sei impiegati ordinariu di u dipartimentu speciale, accumpagnatu da un omu in un uniforme speciale, sbuchjavanu in l'uffiziu. Hà urdinatu:
  - Manetta sta cagna !
  U Witcher era cunfusu:
  - Chì altru hè questu ?
  U culunellu abbaia :
  - È questu ! Sò in arrestu, citadinu Vedmakova ! È sarete mandatu in prigiò !
  Un omu in un uniforme speciale hà avvistatu:
  - Sta donna hè assai brava à cumbatte ! Allora stai attenti !
  Witcher surrisu.
  - Ùn seraghju micca rapprisintanti di i nostri valenti agenzie di l'ordine ! Chjamate à Beria è stu malintesi subitu, clarificate !
  U culunellu sbuffò disprezzu.
  - Eccu à distrarà Beria ! Mandala in prigiò, è l'inchiesta a scopra!
  A strega annunziò.
  - Sò un eroe di l'Unioni Suviètica è l'inchiesta, sicuru, hà da capisce, ma seria più veloce cù Beria! Vogliu esse à i cuntrolli di l'aviò u più prestu pussibule!
  U culunellu cunsulò :
  - Durante a guerra, nimu ùn tirarà per un bellu pezzu ! Portala via !
  Vedmakova marchjò senza resistenza, è era solu ligeramente imbuttata da i barili di mitragliatrici di un mudellu scurciatu, cù quale si cuminciaru à equipà i scouts. Allora m'imbuttanu in un funnel neru è m'hà purtatu. Anna Petrovna era tranquilla, ùn si sentia micca culpèvule per ellu stessu, è l'NKVD prubabilmente sapi di a so rilazioni spiciali cù Beria, perch'elli anu da capisce. Hè ancu interessante per visità a prigiò. Un veru omu deve crià u so figliolu, serve in l'esercitu, è serve u tempu in prigiò! Allora, probabilmente, un guerrieru! Parechje persone famose eranu in prigiò: Stalin, Lenin è Hitler!
  A prigiò ùn era micca assai luntanu da l'uffiziu di u cumandante, cusì Vedmakova hè stata tirata fora è purtata in u patiu. Là i cani ringhianu viciosamente, i muri di petra di u dungeon custruitu in u XVIIImu seculu eranu sbulicati è grisgi. A zitella si sentia una eccitazione involuntaria quandu hè stata purtata à l'internu è guidata per i corridori. Eccu a finestra di iscrizzione: dumande di duvere:
  - Nome, cognome, patronimicu, genere !
  Allora turnate à diritta in una stanza piastrellata. Quì, à a tavula, stava un ufficiale in l'uniforme NKVD è un grembiule di pelle, è cun ellu un duttore in un mantellu biancu è duie donne di mezza età chì tiravanu guanti di gomma sottili nantu à e mani.
  A sentinella chì accumpagnava à Vedmakova sguassò e so manette cù un muvimentu rapidu è praticatu. L'ufficiale hà urdinatu:
  - Spogliatevi !
  Vedmakova hè stata sorpresa:
  - Chì ?
  L'ufficiale ripetè calmu:
  - Aghju dettu di spogliatevi ! Una ricerca è un'ispezione persunale hè necessaria!
  A zitella arrossì.
  Ma quì sò l'omi !
  L'ufficiale cù u grembiule abbaia :
  - Possu aiutà ti! Ebbè, cacciate i vostri stracci puttana !
  Vedmakova tremò, ricurdò chì sì, quandu si mette in prigiò, una ricerca persunale hè ubligatoriu è hà cuminciatu à caccià a so robba. E donne l'anu pigliatu è scrutavanu cun cura ogni cucitura. Lasciata in mutandine, Vedmakova era vergogna, ma l'uffiziale abbaia:
  - È caccià e mutandine cagna ! A ricerca serà cumpleta !
  Abbandunata davanti à parechji omi cumplettamente nudi (u cunvogliu chì l'hà purtatu ferma fermu, prontu à luttà à ogni mumentu), a zitella si vargugna è pruvò à copre cù e so mani.
  L'anu colpi dura cù una mazza nantu à i glutei:
  - Mani à e cuciture cagna !
  Vedmakova croaked, ma suppurtò. Quand'elli anu finitu di sonde i so vestiti è strappatu i so stivali, l'ufficiale hà urdinatu:
  Avà verificate per voi stessu!
  I carcerieri femini partenu da a testa. Arrufavanu i so capelli cù dita guantate, poi fighjulavanu in l'arechje, ancu cù un tubu cù una linterna. L'arechje sò stati ritratti parechje volte, piegate è unbending. Allora guardò in i narici:
  - Tosse, per piacè ! Eccu, più forte !
  U nasu di a zitella era sfracicatu. Questu hè statu seguitu da un esame di a bocca. Era abbastanza dispiacevule, e mani ruvide pressu a lingua, di tantu in tantu l'alluntanavanu, poi tiravanu più forte, ancu quasi a strappava.
  L'ufficiale hà parlatu:
  - Ci vole à esse più attenti ! Puderia esse una spia !
  I carcerieri cuminciaru à appughjà i so dite nantu à i denti, cuntrollandu per ogni riempimentu chì puderia cuntene infurmazione impurtante. Vedmakova si sentia umiliata è sputò nantu; u so eroe di l'URSS hè statu cercatu cum'è una puttana, ùn mancava nunda. Allora e mani inguantate femine cuminciaru à sente u pettu nudu di a zitella. L'anu schiacciatu, sentitu literalmente ogni millimetru, brillavanu à traversu una linterna. I petti di a zitella si gonfiavanu tradimenti, è i carcerieri pressu sempre di più, po gracciavanu :
  - Innò! Hè pulita quì !
  Dopu, l'ombiccu è i dite sò stati esaminati. L'ombiccu hè stata tirata in daretu, ancu torciata, dopu à quale hè stata perforata cù una agulla. No menu attentamente esaminatu i dita.
  - È avà una ricerca ginecologica ! - urdinò l'ufficiale.
  I carcerieri anu urdinatu:
  - Piegate è allargate e gammi, per piacè !
  Questu hè statu seguitu da u più umiliante, quandu a manu di u carcelariu in un guanti, piuttostu, intrutu in u pettu di a zitella. Vedmakova gemì di dolore è umiliazione. È a manu s'incurvava rigidamente in a caverna induve a donna conserva u so tesoru più preziosu, da u quale era à tempu dulurosu è ticchi. A zitella si trascinò un pocu, è l'ufficiale murmurò maliziosamente:
  - Verificate u più currettamente pussibule ! Dopu tuttu, hè in i lochi intimi chì i spie di solitu ocultanu i ducumenti, è qualchì volta una piccula nota hè abbastanza per truvà infurmazioni impurtanti.
  Un carcerariu hè statu rimpiazzatu da un altru, dopu chì a ricerca hè diventata ancu più dolorosa è rude. Vedmakova hà capitu ch'elli vulianu solu umilià ella, trasfurmendu a ricerca in tortura.
  L'esaminazione di l'anu era micca menu aspra, in più, l'intestinu hè stata utilizata, è un grande enema. Apparentemente u pilotu era veramente suspettatu seriamente. Dopu quì, cuntrollà i dite, i gammi è i pedi pareva una piccula cosa.
  Tuttavia, questu ùn hè micca finitu quì, l'ufficiale hà urdinatu:
  - Avà nantu à a radiografia di u stomacu ! Ùn ci era micca assai ch'ella pudia ingullà !
  Ebbè, ùn face micca tantu male. Un duttore era prisenti quì, hà guardatu cù cura in tuttu, ancu u core è i pulmoni. Infine hà datu u permessu:
  Hè pulita è perfettamente sana!
  L'ufficiale ringhiò in furia:
  - Peccatu ch'è no li spariremu quantunque ! Tuttavia, lasciallu ghjucà u pianoforte per avà !
  U pilotu, stunatu da l'umiliazione, marchjava ubbidiente cum'è un automatu. E mani di Witcher sò state spalmate di pittura è accuratamente strinse nantu à carta. Dopu seguitava ogni tipu di misurazioni, fotografendu in prufilu, in faccia piena. Per un bellu pezzu sò stati custretti à stà nudi, scrivite tutti i segni, cicatrici è moles nantu à u corpu. Dopu questu, hè stata lavata in una duscia fridda, chì, incidentalmente, hè abitudine in l'URSS, micca solu per i prigiuneri, sò stati dati uniformi di prigiò.
  - Vestite cagna !
  A robba era in realtà un saccu, cusitu da tela è ricamata cù un numeru di prigiò. Ùn anu micca datu i scarpi di a zitella, apparentemente cunsiderendu un lussu innecessariu per i nemichi di u populu, è cusì, appena coperto, l'anu purtatu à a cellula.
  Ci era appena statu arresti di massa, a prigiò era sopraffollata è buzzing. Vedmakova hè stata ghjittata in una gabbia cramped, induve ci era digià più di un centu di donne, soprattuttu ghjovani ghjovani trà l'armata è i servitori. Quandu u pilotu hè statu purtatu in a cellula, ùn pudia micca fà un passu, u prigiuneru hà impastatu tuttu u pianu. Era assai scuru in a cellula, a finestra hè stata chjappata cù tavulini, era stuffy è puzzava forte, apparentemente ùn avianu micca pigliatu u bucket per un bellu pezzu.
  E zitelle eranu mezzu nudi, è certi eranu cumplettamente nudi, anu pigliatu a so robba. Parechje di elli eranu in deliri è dumandavanu un beie. A strega si firmò è dumandò :
  - Ùn possu fà un passu ! Induve devu andà !
  - Induve purtatu quì è ferma ! - Cumandatu da a bughjura, probabilmente u più anzianu in a cellula. - Ùn ci hè locu per noi.
  Vedmakova, capitu chì questu era stupidu, hà dumandatu:
  - Chì site zitelle ?
  I voci seguitanu:
  - Iè, eccu l'articulu 58, o ancu senza accuse ! Chì site ?
  Witcher hà scherzatu:
  - Iè, Beria hè stata stuprata !
  Ci era una risata amica di e zitelle è esclamazioni:
  - Iè, hè a nostra !
  Chì sguillava da a bughjura :
  - Appena un pocu di sta Beria !
  Una voce minacciosa interruppe:
  - Basta ! È cusì digià più di mezzo mille omi sò stati sparati in u curru ! Ancu noi, pudemu esse pigliatu per una spassighjata cù tutta a camera !
  Witcher abbaiò:
  - Ebbè nò, s"elli mi pigghianu à sparà, ùn cederaghju micca cusì !
  . CAPITOLU #8
  Oleg Rybachenko cuntinuò à luttà per un dumane luminoso cù a zitella Margarita Korshunova.
  Si battevanu in Stalingrad. Si battevanu cù tuttu u curaggiu colossale. È i zitelli eterni ùn anu micca pensatu di retrocede è di succorsu à u nemicu.
  Ma e forze eranu ineguali è i Nazis anu avanzatu à pocu à pocu. Ma assai lentu è ghjittà l'avvicinamenti à e case, è e strade cù i cadaveri di i mercenari.
  Mosca era circundatu ma sempre in lotta. È hà avutu ancu e so belle ragazze. chì sò veramente ricchi.
  Oleg Rybachenko è Margarita sparavanu torna in Stalingrad. À u listessu tempu, u zitellu hà pruvatu à cumpone qualcosa, secondu AI.
  U candidatu presidenziale di Bielorussia Alexander Lukashenko ùn era micca permessu di participà à l'alizzioni. Anu trovu difetti cù u fattu chì a Cattedrale slava ritirò a firma. In u risultatu, ùn ci era micca sei candidati, ma cinque. È a lotta principale si sviluppau trà Zenon Pozdnyak è Kebich. U pro-russu è più moderatu Kebich hà avanzatu à a seconda volta cù un ligeru margine. E poi vincìu u Poznyak anti-russu cù una gran diferenza.
  Lukashenka prutesta ch'ellu hè statu cacciatu illegale. Ma in generale, ùn ci era nunda, ma u rumore.
  Kebich hà vintu assai cunfidendu. È divintò u primu presidente bielorussu.
  Prestu Bielorussia hà intrutu in a zona di u rublu. A situazione in l'ecunumia ferma in crisa. Ùn ci era abbastanza soldi. Ma u paese era in a zona di u rublu.
  Kebich hà prupostu un prucessu di integrazione cù a Russia. A cunvergenza di e lege cuminciò, e fruntiere aperte, l'ecunumia unita. I corpi supranaziunali sò stati creati.
  In u 1999, novi elezzioni presidenziale sò stati in Bielorussia. L'ecunumia era in una crisa prufonda dopu à u default russu. Ma l'influenza di i cumunisti hè assai aumentata. Lukashenka, invece, si disputò cù tutti è ùn hà micca creatu u so propiu partitu, è hè statu cacciatu da altre forze. A lotta principale si sviluppau trà Kalyakin è Kebich. Zenon Poznyak avia persu pupularità da questu tempu. Cum'è u Front Popular Bielorussu in tuttu.
  I cumunisti sò diventati più forti.
  In Russia, a storia hà ancu cambiatu un pocu. Zyuganov hà guadagnatu u presidente un pocu più di voti, ancu s'ellu ùn hà micca riesciutu à vince. Lebed era u Sicritariu di u Cunsigliu di Sicurezza per un paru di mesi più. Ma, in generale, questu ùn hè micca cusì significativu. A diferenza più impurtante hè chì Chernomyrdin ùn hè statu licenziatu. È in u risultatu, ferma u primu ministru ancu dopu à u default. Kebich, però, malgradu l'aiutu di Chernomyrdin, persu sempre in a seconda volta, è Kalyakin divintò u presidente di Bielorussia.
  È in Russia, dopu à a partenza di Eltsin, Chernomyrdin andò à a presidenza. L'ecunumia russa hà digià spustatu in u crescita è Viktor Stepanovich, ancu s'ellu hè assai difficultà, cù l'aiutu di Zhirinovsky, chì hà pigliatu u terzu postu, hà scunfittu Zyuganov.
  Cusì, in Russia, Chernomyrdin divintò presidente, Zhirinovsky divintò secretariu di u cunsigliu di sicurità è u primu assistente di u presidente. Finu à ora, Putin hè rimasu à u latu. Zyuganov hè u capu di l'uppusizione. Primakov hè sempre Ministru di l'Affari Esteri.
  Allora tuttu hè andatu secondu u pianu. Kalyakin cuntinuò u prucessu di integrazione, ma micca ancora unitu. L'ecunumie sò cullate. Chernomyrdin hà fattu a guerra in Cecenia. Negoziatu cù Maskhadov. È eventualmente ottenutu stabilità quì.
  Chernomyrdin hà vintu l'elezzioni prossime facilmente sopra Zyuganov. Kalyakin hè statu ancu facilmente elettu per un secondu mandatu. Tuttu andava più o menu liscia. L'ecunumia bielorussa era in crescita.
  Ma Kalyakin ùn andò à un terzu mandatu. U so successore era un cumpagnu Novikov.
  Chernomyrdin ùn hà micca currettu ancu per un terzu mandatu. Chernomyrdin hè successu da Zhirinovsky. L'ultime, sicuru, hè diventatu assai più moderatu, ma cresce a pressione nantu à Bielorussia - esigenti l'accessu à a Russia.
  U novu s'hè sbulicatu. Per via di ciò ch'ellu era sottu à sanzioni.
  Zhirinovsky era più rigidu è pressatu più forte ... Per via di u risultatu, e forze pro-russi anu tenutu un referendum in Bielorussia, chì coincide cù una crisa ecunomica severa. È Bielorussia divintò parti di Russia. Stu sentimentu anti-occidentale intensificatu.
  In u 2014, Zhirinovsky, apprufittannu di l'occasione di u Maidan in Ucraina è u scontru di Yanukovych, hà mandatu e truppe. L'armata ucraina ùn era micca pronta per u cummattimentu è i Russi l'anu disarmatu. Yanukovych è a Rada, a punta di una pistola, anu annunziatu un referendum. A Russia hà annessu sta repubblica à sè stessu.
  Per chì l'Ucraini si ribellanu menu, Zhirinovsky trasfirìu a capitale di Russia à Kiev. È questu hà influinzatu i risultati di u referendum. Vladimir Volfovich stessu, in a prossima elezzione presidenziale, hè statu elettu triunfante per un terzu mandatu, abulendu tutte e restrizioni in un referendum.
  Alexander Lukashenko s'hè ritiratu è hè affundatu in l'obliu. Putin hà servitu cum'è presidente di u FSB finu à u 2012, quandu avia sessant'anni. È Zhirinovsky, chì li piacia à rejuvenate a squadra, ùn hà micca rimpiazzatu cù un ufficiale capace di quaranta anni. U guvernatore di Bielorussia, chì hà rimpiazzatu Novik, hè ancu più ghjovanu.
  A Russia, in ogni modu, cascò sottu à e sanzioni di l'Occidenti, ma ùn eranu micca assai significativu. Zhirinovsky hà battutu in Siria è Iraq. Hà criatu u so propiu statu per i Kurdi è, in generale, hà agitu più decisivamente chè Vladimir Putin. Inoltre, a Russia hà lanciatu un attaccu di missile à l'Arabia Saudita è i prezzi di u petroliu sò stati inflati.
  Allora principia una grande guerra trà l'Iran è i Stati Uniti. Ciò chì hà spintu ancu più i prezzi di u petroliu. Intantu, a Russia hà pigliatu è annessu i Stati Baltichi è Moldavia. È dopu, apprufittannu di l'agitazioni in Kazakhstan dopu a partenza di Nazarbayev, hà inclusu sta repubblica in a so circulazione.
  Un referendum hè ancu fattu, è a Russia hà acquistatu una altra pruvincia.
  Pocu à pocu, a risturazione di l'URSS prucede.
  In u 2020, Zhirinovsky hà aghjurnatu u record in l'alizzioni per u quartu mandatu di u presidente di Russia. Finu à partì.
  È a Russia si trasfirìu in l'Asia Centrale. In Uzbekistan, Tadjikistan, Kirghizistan, Turkmenistan, e truppe russe apparsu è si sò tenuti referendum per unisce à a Russia.
  Allora u paese hè stata restituita à l'antichi cunfini di l'URSS.
  Ma questu ùn era micca abbastanza per Zhirinovsky. È ellu, senza preghjudizii inutili, hà occupatu a Finlandia cù e truppe. È quì, di sicuru, cù un risultatu quasi 100%, fendu un referendum. È si unisce à ella.
  Cusì, a Russia hà tornatu u so propiu. I rilazioni cù a Cina si sò aggravati un pocu per via di e rivendicazioni à Port Arthur è l'evacuzione di i gialli da Siberia.
  Ma mentri a Cina era paura contr'à a Russia è blather.
  Ma in Alaska ci hè statu un colpu militare, è e truppe russe l'occupanu. È anu tenutu un referendum nantu à u ritornu in Russia. À u listessu tempu, l'America era furzata à ricunnosce l'invalidità di l'accordu nantu à a vendita di Alaska à Russia.
  Cusì...
  Oleg Rybachenko si firmò è hà cuminciatu à sparà di novu.
  U zitellu hà sparatu una splutazioni è po lanciau una granata cù u pede nudu. Disparu i Nazis è tweeted:
  - Semu invincibili !
  Margarita fece ancu una raffica, scacciò una granata cù i so pedi nudi, strinse u Fritz è gridò:
  - È sempre uniti !
  I zitelli si battevanu assai bravamente.
  U zitellu hà tornatu à sbattà à i nemichi cù una splutazioni. Hà lanciatu una granata à a caterpillar cù i so pedi nudi. In u risultatu, dui tanki scontranu. Oleg Rybachenko cantava:
  - Gloria à tè, a nostra terra russa,
  In u nome di a Russia sacra,
  Famiglia di cunsiglii nativi !
  A zitella turnò torna a granata cù u pede nudu. Abattu una decina di fascisti è cantanu :
  - Ci hè una vacca nantu à a muntagna,
  Siate figlioli sani!
  U zitellu fece una volta, falciava u Fritz è cinguettava :
  - Patria in u mo core,
  Per furtuna, apremu a porta !
  E dopu, a so gamba infantile, scacciò una granata. Hè un zitellu chì hè veramente un trasportatore mortale di distruzzione.
  Margarita hè ancu una freccia cù una precisione colossale.
  A zitella u pigliò è cantò :
  - Innò, u vigilante ùn sguasserà micca,
  U sguardu di un falcu, aquila-
  A voce di u populu hè sonora -
  U bisbiu sfracicà a serpente !
  A zitella, lanciata una granata cù u so pede nudu, a pigliò è cinguettava più in là ;
  Stalin vive in u mo core
  Per chì ùn sapemu micca a tristezza -
  Apertu a porta à u spaziu
  E stelle brillavanu sopra à noi !
  È a zitella ridia. Ella hà sbattutu à i fascisti. Ella scacciò i so ranghi è sguillava:
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà -
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  U sole brillarà luminosu
  A strada, illuminante u cumunismu !
  È dinò a zitella lancia abilmente una granata cù u so pede nudu. Spingendu l'altri tanki nazisti.
  Natasha si batte ancu. In Stalingrad, e donne sò solu eroi.
  È cantanu à sè stessu cù curagiu :
  - A mo patria hè a bughjura di l'universu,
  Puderaghju sfracicà l'assaltu di i nemici cattivi ...
  Ùn possu micca amà un ghjornu senza voi
  Sò prontu à dà a mo vita per voi !
  È Natasha lancia una granata cù u so pede nudu.
  Dopu, Zoya spara. Bella ragazza in bikini. Darà una volta, falà i Nazis.
  È tandu un rigalu assassinu volarà da u so pede nudu.
  Zoya cantò, scoprendu i denti:
  - Mi piace distrughje i nemici ! Una zitella cusì!
  È dinò, a bellezza cù i so pedi nudi principiarà a distruzzione.
  E poi Aurora spara. Ancu un diavulu rossu cum'è guidà nantu à i Nazis.
  È cù u so pede nudu, una granata spararà i cumbattenti di a Wehrmacht nantu à a ghiaia.
  A zitella sguilla :
  - Tili, tili, trawl, wali...
  Batti i Nazis cù a mo forza,
  Ùn possu ricusà avà !
  È dinò u guerrieru spara cù precisione.
  Ulteriore focu hè guidatu da Svetlana. È ancu cù i pedi nudi, hà lanciatu un pacchettu di splusione.
  Ebbè, u Fritz hà capitu.
  A zitella, francamente, hè una guerriera di roccia.
  È cumu si cantà:
  - Gloria à Rus' sopra a Terra,
  Seremu sempre cun un sognu !
  E quattru ragazze nantu à i Nazis è cumu si feranu. In generale, sò cum'è santi da u battaglione di l'angeli di a morte. È i Nazis in Stalingrad l'avete.
  Ma hè sempre più dura è più dura.
  Stalingrad hè sempre tenutu fora, ma i Nazis sò digià pussutu piglià u Seccu. Ci hè ancu una forte flotta da u mare trà i Nazis. Cumpresi i navi britannichi catturati.
  Littiralmenti ferite tutta a costa. È i Turchi avanzanu da u sudu. Diventa veramente inquietante.
  Natasha è e so zitelle di Sukhimi anu pussutu vulà à Stalingrad, catturà un aviò di plywood tedescu.
  È avà ancu in Stalingrad. Cum'è, sta cità hè i fascisti, ùn importa quant'ellu ùn pruvate micca di piglià.
  Natasha lancia un rigalu assassinu cù u so pede nudu, strappandu i Nazis in carne strappata, è canta:
  - A nostra vita serà maravigliosa !
  Zoya, lanciando una granata cù u so pede nudu, aghjunghjia, scoprendu i denti:
  - Si, di sicuru, avemu vintu !
  È a zitella strinse i so capezzoli scarlatti.
  Aurora, sparendu, urlò:
  - È chì a nostra Patria sia famosa !
  È, cù i pedi nudi, lanciarà un rigalu assassinu. Schiacciate l'avversari, è sguillate:
  - Gloria à Gran Rus' !
  È tandu Svetlana hà pigliatu a linea è l'hà sbulicatu. Aghju tagliatu un centu di nazisti. Allora hà lanciatu una granata cù u so pede nudu, è sguillava :
  - À a nova luce di a scienza è a prusperità !
  È e quattru zitelle si battenu di novu, è ùn anu da calà u nasu.
  Natashka alzò u pacchettu splusivu cù dui pedi nudi. È per via di tutte e so forza, l'hà lanciata in un tank nazi.
  L'E-75, dopu avè ricivutu danni, si firmò è cuminciò à fumà.
  Natasha cantava:
  - Rus' ridia è pienghje è canta,
  In tutti l'età, hè per quessa ch'ella è Rus' !
  Allora Zoya l'hà pigliatu è hà lanciatu un rigalu assassinu cù i so pedi nudi. È un altru tank di i Nazis si firmò, allineatu.
  Zoya hà tweetatu:
  - Iè, u futuru hè nostru !
  Gloria à a grande Russia!
  Aurora hà sparatu da una mitragliatrice. Falciatu assai fascisti. Allora ella disse aggressivamente:
  - Gloria à l'eroi di l'URSS!
  È da u lanciatu di u so pede nudu, una granata vola torna. Eccu a zitella rossa. Solu un terminatore invincibile.
  È cumu Svetlana pigliò, è sfracicò i Nazis. E li abbattenu cum'è un campu di fienu affilatu.
  Poi cinguettava:
  - Gloria à a terra di Russia !
  È da u lanciu di u so pede nudu, una granata di frammentazione cusì mortale vola.
  U guerrieru gridò:
  - Per l'imperu suvièticu !
  Natasha spara, dice:
  - Per u più grande di l'imperi!
  È dinò, qualcosa chì uccide i Nazis cù una guaranzia enormosa vola da u so pede nudu.
  È a zitella canta :
  - Gloria à a mo Patria -
  Gloria à a Russia!
  Zoya hà ancu lanciatu una granata cù u so pede nudu. Tagliò un saccu di nazisti è sguillava:
  - Grande Russia - grande gloria !
  È fece l'ochju à i so cumpagni.
  E ragazze di sicuru quasi nude. In bikini, abbronzata, muscolosa, bella è curvy.
  Quantu affascinanti e ragazze sò quasi nude! E perchè ancu i vestiti !
  Dopu, Aurora spara attivamente. È cù u so pede nudu, lanciarà qualcosa chì ammazza i nazisti.
  Allora canta :
  - Per a Patria grande !
  Svetlana cuntinuò à u focu. Tagliò i nazisti è cinguettava:
  - Per grandi successi !
  È cù un pede nudu, cumu lancià una granata. È dinò, i Nazis sò muti.
  Ben fattu ragazze russe. Sò persone di acrobatica.
  È dopu ci sò i piloti: Mirabela è Anastasia. U listessu cum'è esse chjapputu nantu à u Fritz.
  Iè, l'hordes di Hitler si sparghjenu da tali ragazze.
  Guerrieri cumbattenu nantu à Yak-9. A vittura pare esse obsoleta. Ma abbastanza efficace. Ancu s'ellu in a velocità è l'armamentu inferjuri à a Luftwaffe.
  Solu un cannone 20 mm è una mitragliatrice per e zitelle, contr'à un ME-262 cù cinque cannoni 30 mm.
  Ma quì Mirabela manuvra abilmente, vene in a cuda di u vulturu fascista alatu. È li spara. Sbatte u metallu, brucia u nemicu pulitu.
  Allora Mirabela cantò :
  - Sempre più altu è più altu
  L'aviò volanu cum'è l'uccelli...
  Abbattemu i tetti fascisti
  È u valore di i suldati hè fora di e fruntiere !
  È eccu Anastasia, cumu si pigliarà è sbuchjarà à i Nazis. Hè una ragazza terminatrice.
  Schiacciarà a faccia di i banditi nazisti, è sguillarà :
  - Grande gloria venerà pè Rus' !
  È ancu cù i pedi nudi pressu nantu à i pedali. È un altru Messerschmitt cade.
  E ragazze si battenu in mutandine solu. È sò assai boni. Fluttunu rapidamente nantu à i motori più debuli. È partenu da i colpi di u nemicu.
  Mirabela tagliando Fritz, strilla:
  - Nisun corbi, ùn ci pudete micca batte !
  È di novu u guerrieru si striscia à una distanza mortale.
  È a nova macchina nazista casca.
  A zitella di sandali sà ciò chì face. È ella face bè.
  Eccu un fascista chì prova di copre u guerrieru da una distanza. È ella parte. È per qualchì miraculu, torna à a cuda di u nemicu.
  E abbatte Fritz, sguillando:
  - Nunda hè impussibile per i Russi !
  È di novu u guerrieru faci un disperu in U-turn. È un'altra vittura casca trafitta.
  Mirabella hà tweetatu:
  - Daveru u mondu hè statu creatu per a Russia!
  È dinò, cumu per esce. È cumu dà à u nemicu !
  Anastasia abbatte ancu una vittura tedesca è strilla:
  - Tutta a nostra terra sarà famosa, ma ùn ci sarà micca cattura per noi !
  È e zitelle sò sempre più divergenti !
  Chì pò trattà cun elli? Hè un uraganu aggressivu!
  Più precisamente, un uraganu ùn pò micca sopra à elli !
  Intantu Natasha si batte è canta:
  Lutteremu per a Russia !
  È ancu cù un pede nudu, cumu lancià una granata di calibre assassinu.
  È macinate i Nazis in chips di metallu è carne sanguinosa.
  Zoya, ancu, lancerà una mortale è rossa cù u so pede nudu, è, saltendu, darà:
  - È per u novu ordine di u cumunismu in u mondu !
  È nudu i denti.
  Aurora poi spara duramente. Si spara, falcia i Nazisti è sguilla, scopre i denti :
  - Per u prugressu !
  È da u so pedi nudu sbocca qualcosa chì hè capace di sfraccia ogni ostaculu.
  E poi in a battaglia Svetlana. Una zitella cusì assassina.
  È hè ancu bionda. Cume si sbarca à i Nazis... È po un rigalu assassinu vola da u so pede nudu. Schiacciarà i Nazis, è li trasformerà in fiamme diaboliche.
  Ragazze di Terminator cumu sibilà:
  - Lodate a mo parolla d'onore !
  Parola Komsomol !
  Guerrieri cumu per sparà à i Nazis. È spararemu cum'è cani rabbi.
  Eccu i Terminators! È sfraccianu i Nazis - bè, diavuli !
  Natasha hà dettu cù pathos:
  - Lutteremu per u sucialismu,
  Per a nostra Russia Sovietica,
  Per un novu grande ordine!
  È dinò, un presente mortale vola da u so pede nudu.
  Zoya agisce ancu assai energicamente. Schiaccia i fascisti. È ùn li lascia micca. È i so pedi nudi sbattulanu cum'è una elica.
  U Guerrieru dice cun fervore:
  - In nome di u sacru Rus',
  A Russia sarà glorificata!
  È di novu u guerrieru cù cumbattimentu pienu di eccitazione.
  Allora Aurora lancia un rigalu di a morte cù u pede nudu. Cumu spazza i Nazis in tutte e direzzione. È dice cun furia :
  - Sò u campionu mundiale di pugilatu !
  È tandu Svetlana lanciarà u assassinu è distruttivu. È u so pede nudu hè cusì agile.
  È u guerrieru cinguettava:
  - Sò u più forte di u mondu,
  Immergeremu i Nazis in a toilette -
  Ùn crede micca a lacrime di a Patria,
  È daremu l'oligarchi maligni in u cervellu!
  . CAPITOLU #9
  Participendu à battaglie pisanti, Vedmakova guasi dorme per parechji ghjorni, è per quessa, malgradu l'estremu crampedness in a cellula di prigiò, stuffinness è stinch, si dorme quasi subitu.
  Hà sunniatu chì era in u Medievu è guidò una rivolta di schiavi, diventendu una spezia di Spartacus in una falda! Dopu à u primu successu, a brava ragazza guerriera, a zitella musculosa, hà riunitu i ribelli è offre à sceglie i so capi.
  Vedmakova, cum'è s'aspittava, divintò u capu di un distaccamentu digià abbastanza grande, è offre u putente eroe Turan cum'è u so primu diputatu.
  E quì i schiavi eranu unanimi. Allora anu sceltu l'omi di deci. U sistema decimale hè u più simplice è Vedmakova hà decisu chì nunda ùn deve esse cumplicatu.
  Armati di trofei, è pigliate e lumache di scarafaggi (in un sognu pisanti, u subconsciousu di i Witches s'hè lampatu), si movenu.
  Per rinfurzà a so autorità è stende i so gammi, Vedmakova caminava, movendu cum'è un gattu. Tandu a zitella cuminciò à curriri, sintendu i picculi ciottoli affilati di a strada rocciosa cù a pianta di i so pedi nudi. Ma u guerrieru ùn hà micca attentu à u dulore, in più, era davanti à tutti. Cum'è hè risultatu, micca in vain. Trè cumbattenti nemici si sò stati in una embuscata, è puderanu suscitarà una alarma prematura. U capu di a rivolta hà cullatu un arbre è hà saltatu nantu à i nemici da sopra. I so muvimenti sò cum'è un ballu di un hibridu di tigri è cobra, un ligeru chianciu è calatu cù i capi tagliati.
  - Hè cusì ch"e aghju rottu a resistenza !
  Vedmakova ùn pudia micca resiste à ghjucà per u publicu, mostrà i capi tagliati à i schiavi. Ci hè statu un rumore di appruvazioni in risposta.
  Prestu apparsu i duminiu cù piantazioni. E case intagliate sò veri palazzi cù decorazioni è statue. I funtani eranu visibili quì è culà. Da una statua in forma di Zeus cù l'ali di farfalla è a bocca nantu à u stomacu, i gammi è u pettu: sette ghjetti sò stati battuti. I campi sò ricchi, grassi, cù una similitudine di cuttuni d'oru, granu cù spighetti grossi, ciciri è altre cose. Impiegavanu assai schiavi. Ci era omi è donne, è ancu parechji zitelli. Di sicuru, guardiani, guardiani. Ma in generale, sicuru, ci sò assai più schiavi, è cù pala è zappa.
  Vedmakova alzò una bandiera fatta in casa cusita in fretta da e donne schiavi: Cù l'imaghjini di una Spada è una zappa! L'altri schiavi si precipitò à l'attaccu.
  Intantu, parechji schiavi maschili è femini eranu appiccicati da i posti, e so mani è i pedi eranu trafitti cù unghji. Pare chì sti figlioli di l'inghjustizia eranu cundannati à u turmentu. Videndu i liberatori chì s'avvicinavanu, a zitella crucificata gridava cù una voce inesperu forte:
  - A retribuzione hè ghjunta, batte i pruprietarii !
  U capu di u Witcher, cum'è sempre avanti. A so lumaca di scarafata s'alzava è hà abbattutu dui guardiani à una volta. U restu si appoggiò in daretu, unu in paura, curria ancu in a so propria lancia. L'intestini spuntavanu da u ventre perforatu. A zitella ridì.
  - Siete guerrieri debuli s'è vo avete paura di un cavallu !
  Miloslava, chì divintò u so scudieru, hà cumbattutu à a manu diritta, l'assi in e mani di a zitella, cum'è a rasa di un barbieru intelligente. Cusì famosu taglia i cumbattenti.
  Turan ùn cede ancu. Hà lanciatu una petra chì hà ruttu u pettu di u guardianu, è s'unì à a mischia. Era evidenti chì u travagliu duru l'avia fattu bè, micca i musculi di a macina. True, Vedmakova si movia più veloce.
  I schiavi abbandunonu di travaglià, ma ùn anu ancu unitu à a lotta. Apparentemente eranu cunfusi. Hè veru, u stessu picciottu inquietu, saltendu versu i picciotti chì travaglianu, gridava:
  - Vigliacchi ! Quale hè daretu à mè hè l'eroe, chì senza mè hè u porcu scemu !
  I picciotti eranu i primi à risponde. Ils se précipitèrent vers les surveillants. Eccu un tippu di quattordici anni chì chjappà u so "guardianu" cù una zappa in modu chì u so capu sfrattu cum'è una zucca. Funciona, è l'altri schiavi, ancu e ragazze di solitu modeste è pazienti, si precipitavanu in a lotta.
  Avà a battaglia era caòtica, ma a superiorità numerica, cum'è a disperazione, eranu da u latu di i schiavi. È, sicuru, anu pigliatu u so postu.
  Passa hè ciò chì hè difficiule d'aspittà da una zitella chì hà studiatu ghjustu davanti à l'ochji. Si attaccò à a guardia, cuminciò à spinghjala. Allora l'hà ingannatu, pigliò a spada è u colpì ghjustu à u collu.
  - Hè ciò chì chjamu una merenda ! - sbucò a zitella. - Fighjate, ùn t"imbriachi !
  U primu duminiu hè statu liberatu prestu, u distaccu hà crisciutu ghjustu davanti à i nostri ochji. L'insurrezione si sparse cum'è un focu pudendu in i campi. Vedmakova galoppò in avanti. I cavalieri si precipitonu versu ellu, in regula, ghjunghjenu à a cima di a testa. Ma a guardia ùn hà micca rinunziatu. Una battaglia particularmente stubborn era vicinu à a funtana di sette corde. Quì i piantatori trasfirìu a riserva di cavalli in battaglia.
  U bravu Vedmakova era circundatu da tutti i lati. Hè stata salvata solu da a rapidità straordinaria di una lumaca di scarafata apposta. Eccu un affondate esatta è l'avversariu tritatu cade. Tuttavia, a zitella hè stata ferita prima in a spalla, dopu in u stomacu, è dopu a so gamba hè stata guasi tagliata. Allora Vedmakova hà cuminciatu à lancià pugnali minusculi. Taglienti cum'è un rasu, cascanu in l'ochji, à volte in bocca. In ogni casu, a maiò parte di i guerrieri eranu mezzu nudi per via di u calore, è per tali suldati hè abbastanza per pierce u pettu. Uni pochi cavalieri cascanu, ma u restu pressu. Ci era tante spade chì parevanu un pettine in muvimentu. Allora si versanu da tutti i lati.
  Ma Miloslava, Passa, Turan è altri schiavi sò ghjunti à tempu. Dopu avè tagliatu in i ranchi, caminavanu cum'è una pista di pattinaggio, pudete vede cumu i cadaveri volonu, è in qualchì modu i schiavi armati si precipitanu à l'aiutu per via di tutte e so forza.
  L'infanteria attaccò i cavalieri, i schiavi stanchi vindicavanu u dulore è l'umiliazione.
  - Pigliate l'anellu nemicu è ùn lasciate micca! - Cumanda Vedmakova.
  Davanti à i so ochji, un schiavu cù un capu tagliatu cascò, ma una decina di guardiani cascanu dopu à ellu.
  - Pigliate u numeru ! - urdinò u ghjovanu capu di a rivolta.
  Sempre più schiavi entranu in a battaglia. Hè vistu cumu i picciotti cullà i cavalli cù una corsa, s'appoghjanu à i cavalieri, è usavanu i denti, usavanu e petre puntate.
  I schiavi parianu cunnosci micca a paura, si vinderanu per i longu anni di umiliazione, quandu nimu ùn li cunsidereghja persone. Inoltre, assai di elli sò nati liberi è ùn anu micca ancu scurdatu di l'aroma intoxicante di vuluntà.
  Dopu avè finitu cù u distaccamentu "equestre", Vedmakova avanzò. L'ultimu ostaculu seriu in u so caminu era una citadella tagliata da grandi arburi. Ci era assai di sicurità quì.
  - Cercate i patrimonii è pigliate e scale. gridò ella. - S'ellu ùn hè micca abbastanza, fateli voi stessu.
  I schiavi custruivanu in fretta dispositivi d'assaltu.
  - A scala deve esse larga, perchè parechji guerrieri puderanu passà per elli à un tempu. - Vedmakova hà dettu.
  A massacre era sempre in furia in altri duminiu. In certi lochi, i servitori andavanu à u latu di i ribelli, ma in parechji casi, per abitudine, resistenu. I supervisori sò stati uccisi rapidamente - questi sò luntanu da i guerrieri più duru. L'ultima roccaforte di a resistenza nemica era detinets. Vedmakova, cum'è sempre, era u primu à cullà u muru. Hè statu culpitu parechje volte cù una freccia, ma hà cummattutu i rigali mortali cù un scudo. U guerrieru più vicinu hè statu colpitu cusì forte chì, ancu s'ellu hà sappiutu di parata, hè cascatu da u muru.
  Miloslava hà sappiutu di caccià a guardia cù un ganciu, scacciò ancu u nemicu. A Passa, bianca di neve, hà digià incantatu i suldati nemici cù a so stessa apparenza. Mentre ch'elli fighjulavanu i so petti viulenti chì s'arrizzavanu, cù i petti seducenti, a zitella chjappà in l'inguine cù i so pedi, è dopu slashed. Vedmakova, cullà i mura, tagliate senza pietà. U nemicu avia digià persu u morale, sempre più schiavi cullà u muru. Anu sfondatu, ci era assai scalini, è i guardiani ùn anu micca u tempu di battellu tutti. À u fondu, a verità era chjinatu schiavi morti è feriti, l'assaltu ùn pudia fà senza pèrdite. Quì l'esclave è a guardia s'appoghjanu inseme è colapsanu da una altezza decente. Eranu feriti, ma fermanu, vivi, cuntinueghjanu à strangulà.
  U zitellu inquietu, Vedmakova, scurdatu di dumandà u so cognome, era ancu nantu à u muru. Apprufittannu di a so statura chjuca, si sfilò trà e gammi di l'ufficiale, poi li chjappò in daretu cù i dui pedi, sbattendu à tempu sottu à i ghjinochji. Il vola en avant, s'écrasant contre une fourche tenue par un esclave adulte.
  - Hè cusì chjappu chì mordendu dolorosamente ! - U zitellu tirò a so lingua magra, stuzzichendu i guardiani.
  - O serpente scalzu ! - U cummattimentu chì stava à a diritta maledicò è tagliò u zitellu cù una spada.
  U zitellu s'inclinò in daretu è sputò in l'ochju da a so pipa. Quantu u nemicu gridava disperatamente, sguassendu. U zitellu ùn hè micca statu in a cerimonia è l'hà finitu cù una spada. E mani di u zitellu, anchi magre, eranu sinuose è forti - induriti da u travagliu duru.
  L'altri picciotti anu dimustratu ancu a pressione, si battevanu cum'è l'infernu, sguillavanu è ghjurà, scegliendu sprissioni cool !
  U muru s'hè sbulicatu prestu, drentu a battaglia trascinata un pocu, teme a vindetta di i schiavi, i patroni si battevanu disesperatamente. True, i belli ricresciuti sò cattivi aiutanti in una lotta cù i schiavi rabbi.
  U pruprietariu principale, Sheikh Samuma, hà pruvatu à lascià per u passaghju sotterraneo. Pigliò cun ellu un saccu di petri è d'oru. Forse hà avutu una chance, ma l'avidità l'hà lasciatu. A bella ragazza Rakhita, è ancu cù u culore di ramu di a so pelle, hè troppu tentazione.
  - È seguitami cagna ! - Sheikh l'afferrò per i capelli lussureggianti.
  - Ùn ci hè bisognu, andaraghju mè stessu, sgiò ! ella supplica.
  - Micca una puttana ! Mi piace à purtari voi ! U dignitariu sadico ridacchiò.
  - Ma face male ! - A schiava strinse i so gammi nudi.
  - Quandu seremu andati, ti faraghju appiccà à i capelli è mette in focu. U Sheikh si liccò e so labbra carnivore.
  - Tu sì una bestia ! Ma ti tengu caru, credimi !
  A zitella snugged up à u patrone, chì mettiu u so musu bruttu à a so faccia pulita è cuminciò à laccà. Quì a manu di Rakhita truvò un pugnale nantu à u cinturione di u sheikh è l'infilò in u so stomacu gonfiatu cù tutte e so forze.
  Eccu una criatura di bughjura.
  U Sheikh abbandunò u saccu è lasciò i so capelli. E so mani anu pruvatu à chjude u pirtusu prufondu, l'intestini cascò.
  - Criatura ! Echidna! ringhiò.
  - Innò! Aghju fattu u dirittu! Quante donne è omi avete torturatu. Hà ancu impalatu i zitelli è li inchiodava à un postu. Questu hè solu vendetta! - esclamò a zitella.
  - Malè !
  - Dea ! M'ai battutu ! - A schiava chjappà à u sceiccu a pancia grassa è sanguinante.
  - Pochi colpi ! - Sbucò.
  - Ma sangue nobile scorri in mè ! - A schiava scalza lampò i denti.
  - Nunda puttana ! E truppe sfracicà a rivolta, è sarete cusì torturatu chì vi parerà un anghjulu ! - Aghju trovu a forza di ringhià u Sheikh.
  - Hanu una fantasia più ricca chè a toia ? A zitella stracciò a lingua.
  - Basta à tè ! L'omu riccu si strinse è geme. - Feritu ! Portami unguenti facifi.
  - Perchè? - Slyly hà dumandatu a zitella.
  - Ti daraghju stu saccu d"oru. Sheikh supplica.
  - Hè u mio ! Va bè, solu per misericordia, induve hè l'unguentu fatsifi ? A zitella surrisu slyly.
  Sapete l'armadiu in forma di vacca volante? - L'omu riccu si sbulicò, balbettendu.
  - Iè! Aghju vistu una cusì bella cù pebbles.
  - Allora avete bisognu di mette a manu in a testa, è pudete facilmente ottene una scatula di unguentu. Verrai per mè è smear. - murmurò Sheikh, quasi perde a cuscenza.
  "Ancu un cattivu merita assistenza medica. Aspettatemi !
  A zitella corse in a stanza. Ùn hà micca cura di l'omu riccu, ma un unguentu cusì preziosu hè assai raru è utile à i ribelli. È tandu tradirà u freak odiatu à i ribelli.
  I schiavi sò digià fughjiti in e camere. Dui di elli anu vistu una bella zitella mezzu nuda. Omi sani affamati d'affettu femminile si precipitonu versu ella. A zitella hà travagliatu duru, era musculosa, è dunque facilmente alluntanò l'attaccante, cù gammi forti, è gridava:
  - Sè vo vulete piglià soldi. Sapete chì quì, in u sotano, un tipu aggressivu chianci, cù un saccu d'oru.
  - Ùn ci piace micca l'aggressione ! - ironicamente opposi ragazzi.
  Ma hè ancu riccu ! - sbucò a zitella.
  - Allora hè megliu, battemu ! Induve hè a cantina ? - I schiavi ribelli chiacchieravanu.
  - Segui a mo manu quì ! U schiavu agitò a manu diritta.
  I giovani schiavi neri si precipitò ind'è u so pestle. A zitella surrisu è corse in a stanza. I mobili eranu abbastanza ricchi, ma disordinati. È quì hè u locker cast in gold. Rakhita, senza pensà duie volte, infilò a manu. Ella sciddicò in l'internu è in quellu mumentu a so mascella si chjude.
  La bellezza strillava, i denti affilati come un rasoio li tagliavano il polso.
  - Oh, quantu dulore ! gridò, poi strinse fora. - Hè cusì cattivu !
  Malgradu u dolore salvaticu, a zitella freneticamente pruvò à fascià a manu. Vedmakova, intesu chianci di e donne, hà decisu chì qualcunu era statu violatu, è sbulicò rapidamente in a stanza. Videndu a bellezza coperta di sangue, gridò:
  - Quale s'adia à fà questu ?! Mi metteraghju a so dignità nantu à u culo ! - In un attaccu di rabbia, u guerrieru puderia esse rude.
  Lacrime s'avanzanu da l'ochji di Rakhita, micca tantu ancu da u dulore per ella, parechje volte un schiavu battutu ùn hè micca straneru, cum'è da a realizazione chì avà hè una cripple.
  - Hè ellu ! A zitella indicò l'armadiu.
  S'ellu hè u casu, allora hè terribili ! - Vedmakova slashed l'insetti grinning nantu à a testa cù forza. A struttura curvata da l'impattu, l'oru più dolce hè statu tagliatu. U guerrieru hà cuntinuatu à batte finu à ch'ella hà sbattutu u locker in pezzi.
  A zitella si vultò notevolmente pallida, è a Passa bianca di neve si saltava versu ella. Ella hà abilmente appiicatu un tourniquet, stopping the bleeding. Vedmakova pigliò una manu chjappata, u membru hè diventatu pallidu, ma era sempre caldu.
  - Perfettu! - Avemu da chjamà Khirov. Forse ellu cresce. U guerrieru fischiò forte.
  Passa hà dumandatu :
  - Quale vi hà cunsigliatu di mette a manu quì ?
  - Samma !
  - Chì avete messu in sè ? - Vedmakova hè stata sorpresa.
  - Innò, stu freak si chjama Samuma. - Currettu a zitella.
  - Sì cusì, allora ci vole à esse quartered. U guerrieru rutò l'ochji.
  - Hè in u sotano è feritu assai. Puderete catturà ellu. Sè vo ùn respira.
  Vedmakova hà pruvatu à mantene a spazzola, quandu di colpu si trasformò in una lucertola slippery, chì pruvò à sneak away. Se u guerrieru ùn era micca cusì destre da a nascita, forse hà successu. In particulare quellu chì hà pigliatu micca da a cuda, ma da u collu.
  - Wow, magia strana. Avemu da mustrà Khirov.
  U visu di a zitella ferita s'hè sbulicatu, è hà persu a cuscenza.
  Passa l'hà pigliatu ghjustu à tempu :
  - Ragazza nervosa, ma bella ! Sarà un peccatu s'ella ferma un storpiu.
  Ebbè, speru chì questu si risolve. Solu avà Khirov mancava in qualchì locu, hà prumessu di esse vicinu à mè. - Vedmakova alzò l'spalla in dispiacere.
  - Sò quì ! U stregone salta da daretu à a porta. - Mi sentu magia.
  - È a tengu in manu ! - ringhiò a Strega.
  - Ebbè, ùn hè micca male ! Questa hè una mistura di una medusa è una lucertola, si vede ch'ella hè traslucida, si vede cumu battenu trè cori. U stregone ridacchiò.
  - Ciò chì hè impressiunanti. A zitella perde u so bracciu è invece di ella una medusa lucertola. Pensu, malgradu tutta a destrezza di una tale criatura, questu ùn hè micca un sustitutu cumpletamente equivalente! - U guerrieru ùn era micca inclinu à scherzà.
  - Ma una di e parti di u corpu pò natà, è questu ùn hè micca male. Qualchì tipu di superputenza! U stregone fece l'occhiolino di nascosto.
  - Chì significa, hè una disabilità ? - Ùn aghju micca capitu u Witcher.
  - Cumu dì ! Dopu tuttu, ùn hè più solu un animali, ma una parte di u corpu femminile. È a gestione di l'animali hè difficiule. Avà sta piccula lucertola hè capace di strincà è sfilà in ogni lacuna o arrampicà à traversu u muru. Inoltre, hè quasi invisibili, sta spezia hè cum'è un camaleonte. - Cuminciò à spiegà u stregone.
  - Pulsarnu ! - Disse, dimustrendu l'entusiasmu di Pass. - Ùn aghju micca pensatu chì era pussibule. Tagliate a spazzola è fatela spia.
  - Succede chì a scunfitta prumette grandi prublemi, ma questu hè solu un riflessu di una vittoria futura. U stregone hà nutatu.
  "Allora ùn l'ai micca disincantu?" - Chjarificatu Vedmakova.
  - Innò! In a guerra, u valore è a bona intelligenza portanu a vittoria. Per chjappà, duvete prima vede u mira, altrimenti vi dislocate u pugnu. Ma per evità prublemi, a ferita deve esse guarita. - Hirovo rispose pianu pianu.
  - Ùn hè micca bonu per una zitella à esse storpi. Dopu tuttu, a sguasserà! Pudete fà cum'è un veru membru, una manu umana ? - hà dumandatu Vedmakova.
  - Pensu ! Forse possu riparà. In generale, a maiò parte di i maghi sò assai megliu à tumbà chè guarì. - Hirovo stressò cù pressione.
  - Sò d'accordu cù questu ! Ogni stupidu pò paralizà, micca tutti i intelligenti ponu guarisce. - Vedmakova, per persuasività, ancu torcia u so dettu à u whisky.
  - Tanti boia rude - pochi medichi !
  I schiavi trascinavanu u patrone di Samum, pare ch'ellu hè mortu. Rakhita hà rivinutu, a so faccia torciata di fastidiu.
  - Di novu hà ingannatu tutti ! Si n'andò senza pagà e so bollette.
  - L"aghju impiccatu ! - disse Vedmakova. - Chì u so cadaveru sia un avvertimentu à tutti quelli chì sò vili è avari. Una persona avida hè sempre generosa cù lacrime di delusione!
  - Hè raghjone ! Ma quale mi darà a manu ? A zitella era pronta à pienghje.
  - Eccu ! - Indicò u capu di a rivolta.
  Khirov s'inchinò, una corda pigliò focu in e so mani.
  - Ùn vi preoccupate ! Ùn avete micca esse storpitu. Allora Rakhita duverà diventà un grande spia per voi. Dopu tuttu, vulete vendetta di tutti i ricchi è putenti in questu imperu.
  - Ben intesu. Ùn siate micca schiavu, umiliatu in a polvera ! - esclamò a zitella.
  - Allora ci pudete aiutà ! Stu imperu hè mal guvernatu, cusì a tomba riparà u sistema gobbo ! - U stregone hà emessu un fasciu d'energia da u so dettu indice.
  - Stranu ! Vecu assai energia in tè. È saviezza ! Sò prontu à unisce à voi! - esclamò u schiavu.
  - Serete ferite, ma puderete vince ! Senza pena ùn ci hè valore, senza valore ùn ci hè vittoria ! - Dichjarò, dimustrendu a mentalità filosofica di u stregone.
  - Sò una donna - dunque sò abituatu à suppurtà. Rakhita annuì.
  - Quandu a pacienza ùn hè micca abbastanza, u cantu aiuterà ! - scherzò Khirov.
  Tutti ridianu. Vedmakova era di bonu umore. U principiu era vittorioso, chì significa chì ùn ci hè micca tempu per perdi. Prima di tuttu, hè necessariu di furmà un esercitu di schiavi prima di sparghje. Allora a ghjente hè cum'è u ferru, finu à chì si rinfriscà, dà a forma desiderata. A zitella guerriera surse nantu à u muru, arrampicò nantu à u palcuscenicu è urdinò, cù una voce tronante :
  - A cullezzione di trombe raccoglie tutti!
  Passa hà dumandatu :
  - E donne ancu ?!
  - Iè! Avemu bisognu di ogni spada. Affrettate, ma sapete chì ùn ci sarà micca robba, sparteremu tuttu ugualmente.
  A cullizzioni di schiavi hà pigliatu qualchì tempu, aghju avutu ancu aduprà fruste. Vedmakova stessa hè stata custretta à aiutà uni pochi di quelli chì ùn anu micca persu a testa è curb robberi. A zitella hà datu un bellu colpu à l'arechje di i cinque banditi più zelosi, unu ancu tagliò a testa. Gocce di sangue cadunu nantu à a so faccia, Vedmakova li liccò avidità. Hà travagliatu. A riunione generale hè stata tenuta in u bughju da a luce di torche. Ci era millaie di schiavi liberati, Vedmakova ancu stimatu à l'ochju chì ci era almenu dodici mila, ancu s'ellu ci sò parechji zitelli è donne trà elli.
  Hà fattu da a torre più alta di a citadella. U stregone stava da u latu oppostu, cuntrullava tutta a riunione. I schiavi sò stati sfruttati brutalmente, è i debuli sò stati eseguiti o macellati. Allora in generale, si pigliamu i paràmetri fisichi, parevanu boni cumbattenti. Hè solu chì anu bisognu di furmazione. Vedmakova hà fattu un discorsu incendiariu. Hè stata soprattuttu persistente à spiegà a necessità di creà un grande esercitu di liberazione.
  - Unità, curagiu, altruismo - e chjave di a vittoria, a libertà, a felicità! Senza disciplina ùn ci hè esercitu, è senza esercitu ùn si pò truvà a libertà ! U travagliu ci hà fattu più forte, multiplicate da a mente darà a libertà, è inseme cù a bona furtuna portarà a felicità!
  Allora diventemu unu è rompe e catene ! - U guerrieru hà parlatu.
  I schiavi acclasciavanu a so appruvazioni ! Solu un schiavu, cù parechje cicatrici è un sguardu fieru, era zittu. U so sguardu sprimava u gradu più estremu di disprezzu.
  Vedmakova hà prupostu di novu di sceglie un capu unicu di a rivolta!
  - U cumandante hè cum'è a cima di a piramide - ci deve esse solu una, altrimenti ancu una struttura cusì solida colapserà!
  I schiavi gridanu:
  -Diritta! Cunduceci.
  U vostru grande guerrieru serà u nostru capu! - Riiscìu inaspettatamente à chjappà tuttu u zitellu.
  Questu Vedmakova sorpresa: cumu hè ancu pussibule. Ella guardò più attentamente, in e mani di u zitellu ci era qualcosa di simile à una pipa di ventu solu più grossa. È cù l'aiutu di stu dispusitivu, rumbled.
  - U zitellu andarà luntanu ! Chì ghjè u so nome ? - dumandò u guerrieru.
  - Dick ! Aghju ricunnisciutu specificamente. Passa disse.
  - Nome simplice ! - Vedmakova era chjaramente aspittendu qualcosa di più esoticu.
  - Perchè a cumplessità !
  - Votemu ! - annunciò u stregone. Avia una voce cusì tronuda chì e palme tremavanu. - Quellu chì hè in favore chì u guerrieru Witcher sia u capu, alzate a manu diritta ! Votate per a verità, a libertà è l'onore ! È a vostra vita serà tale chì i dii invidianu ! -
  I schiavi, sbulicati da l'entusiasmu, guasgi à l'unanimità lanciavanu a manu diritta. Parianu un guerrieru, è a so unanimità hà purtatu à l'idea chì, se Khirov avia usatu i so charms quì.
  Ùn hè micca vera chì a so ghjunta li hà datu a libertà è l'uppurtunità di sentesi cum'è persone veri. Dunque, hè naturali di scuntrà Vedmakova cum'è a pioggia in una seca. A gioia era lettu nantu à e facci di l'antichi schiavi. Era cum'è svegliate.
  Quì, cun allegria generale, un schiavu putente, riccamente decoratu di cicatrici, s'avvicinò. Parlava in a so voce prufonda.
  - Ci eranu, è seranu, parechji chì volenu purtà à a felicità. Ma avete u dirittu murale di fà cusì !
  - Quale !? - U Witcher ghignava a bocca piena di denti. U biceps nantu à i so braccia nudi s'hè gonfiatu.
  - Quale si?! Un discendente di una famiglia nobile, o un cumune. O forse ancu un schiavu scappatu cum'è Gissor. Hà prumessu ancu assai, ma hà finitu a so vita nantu à un palu. È cun ellu vintimila schiavi. - Tagliatu da un schiavu putente.
  - Assai dependerà di noi. Vi vecu cicatrici nantu à voi, ùn erate più prubabilmente natu schiavu, possu distingue e ferite causate da una frusta o da una spada cù lance ! - disse Vedmakova.
  - Avete indovinatu u guerrieru scunnisciutu à mè ! Sò u conte di Forsa, discendente di re temibili. Ma sapete u nome di u to babbu ? - Dumandò un noble schiavu.
  - A nubiltà di a famiglia hà a listessa relazione cù u curagiu, cum'è a lunghezza di i capelli à a mente! - Parried Vedmakova è subitu aghjustatu. -Nisun valore di l'antenati ùn aiuterà u coddu !
  - Parli bè. Cum'è un buffone di fiera, quant'è bravu u vostru core ? L'esclave alzò le sopracciglia in modo minaccioso.
  - Ebbè, sì un eroe ! Conte, ma misuratu contr'à u destinu di un schiavu, induve era u vostru orgogliu è curaggiu ! - Vedmakova hà digià cuminciatu à chjappà.
  Aghju avutu i mo motivi per questu. E chì, ùn avete bisognu di sapè, menu cunniscenze - hè più faciule di more ! Vi sfida à una lotta à a morte, è s'è vo avete micca solu in parolle, allora accetterete a sfida! urlò u conte di forza.
  - Si pò esse sicuru di quessa ! U guerrieru sbucò.
  I schiavi anu sbulicatu l'arena. Witcher scende è verifica a spada. U so avversariu stava davanti à ella. Hà avutu a so propria arma à una volta, duie spade affilate. In casu, u guerrieru pigliò una altra spada da u so pettu.
  Count de Force era assai più altu ch'è i Witchers, assai più largu in e spalle, ancu s'ellu ùn paria micca cusì musculoso è in rilievu, una zitella degna di diventà campiuna mundiale di fitness. In ogni casu, ùn ci era micca grassu, è i ligamenti di i tendini eranu stretti è inchati. Inoltre, ci era una sperienza enormosa in ogni muvimentu, è a caminata di salta parlava volumi. Un sorrisu ghjucatu à e so faccia, ùn era più disprezzu, ma piuttostu simpaticu.
  - Ebbè, ti sei incappata, o zitella ! Ùn avete micca invidia. U Conti li mustrò u so pugnu.
  - Perchè site cusì cunfidendu ? A rabbia di u Witcher si intensificò.
  - Aghju vintu parechje lotte è tornei. In u mo regnu, eru cunsideratu unu di i migliori cumbattenti, parechji mi anu cunsideratu ancu u megliu. - Forsa, scuzzulò i musculi di u pettu, chì parevanu dui scudi chì si stavanu accantu à l"altru.
  - Ghjè per via chì avete luttatu solu cù a nubiltà, è anu degeneratu è ingrassatu. Avà, s'è vo avete cun un cumune di talentu, pocu di a vostra gloria restava! - Rispose cun fiducia Vedmakova.
  - Pone u ghjacaru finu à chì un bastone marchjava longu u spinu, o piuttostu a mo spada ! - Tutta a pienezza di l'arroganza hè tornata à u conte.
  - Questu hè assai interessante ! Una lama fatta di l'acciaio più forte arrugginisce in e mani di un parlante è di un coddu ! - Vedmakova ùn hà micca cessatu di brillà cù l'eloquenza.
  - Ebbè, questu hè più prubabile di applicà à tè, bastarda ! Forsa ringhiò.
  - Forse smette di scherma in lingue, è aduprà qualcosa di più duru ! - Vedmakova riproduce una elegante figura ottu.
  - Mutuamente !
  U conte è u capu di i ribelli si scontranu faccia à faccia. E spade si movevanu rapidamente, chjappà cù tutta a forza. E scintille volanu da i colpi, si sentia un sonu.
  U conte attaccò parechje volte. Pruvò a tecnica di doppia canna, ma Vedmakova repulse l'attacchi, nutendu chì u so noble avversu avia una veloce decentu.
  - Chì ghjucate !
  - À i fili di a morte !
  U Conti hà tornatu una seria di colpi, pruvò cumminazzioni cumplessi. Vedmakova si ritirava ligeramente, hà fattu un contraattaccu, catturà pocu u nemicu da u pettu.
  Hà studiatu i muvimenti di un guerrieru espertu, senza fretta à u lettu. U Conte fece un sorrisu, l'ochji scintillanti :
  - Ùn site micca cusì simplice ! Forse ancu micca un schiavu, ancu s'è tù cammini scalzi.
  - Sò natu liberu è campatu in furesta ! U mo collu ùn hà mai cunnisciutu un jugu. Hè impensabile sottumette à a forza. Una persona veramente libera sottumette à trè cose - a ragione, l'amore, Diu. Un schiavu in a so ànima hè sottumessu - à passioni, lussuria, servitori di Diu! - Bella rispose Vedmakova.
  Avete ragione annantu à l'ultimu ! Siete voi chì avete veramente ragiò, sti preti è preti m'hà stallati ! - U cunti hà fattu un doppiu fan, po a tecnica di "clamshell", ma ùn hà micca successu. - Saraghju piacè di parlà cun voi nantu à un biccheri di vinu, salvu ch'ellu ùn vi tombu di sicuru.
  - Una tazza di vinu hè cum'è l'oceanu - s'è tù ti lasci tu, perdi a terra sottu à i pedi ! - disse u guerrieru.
  - Ma ti senti più liberu. Cumu circa stu approcciu.
  Tenia un tridente, dopu una farfalla. In risposta, Vedmakova hà culpitu a riunione più forte. U Conte si fece in daretu. Allora u cuncorsu ripigliò di novu, Forsa chì si moveva cum'è un ventu, si capì chì u so avversariu era troppu forte per caccià ella fora di u turchinu. Allora, avendu abituatu Vedmakova à una certa sequenza di movimenti, u cuntu hà cambiatu di colpu a trajectoria di a spada è culpisce a zitella nantu à un musculu, ma cù un pettu femminile. U sangue scorri, u scratch era prufonda. A ferita ùn hà micca rumpitu Vedmakova, ma à u cuntrariu, hà datu a so forza. A zitella andò à l'offensiva, e spade lampendu in un ballu stranu. E ancu s'ellu da l'esternu paria chì u guerrieru avia persu cumplettamente a testa è era furiosa, ma a vita in u boscu è a caccia da a zitiddina l'hà amparatu à mantene a so mente in a battaglia più feroce. Era difficiuli à u Conti di frenà una tale pressione, si ritirò, parendu cù difficultà. Vedmakova hà captu u mumentu chì u dignitariu schiavu si ricusò, cum'è s'ellu l'avia pugnatu sottu à u ghjinochju. U colpu chjappà in u tendinu è u cuntu s'incurvava, a so vitezza calò. Allora a zitella hà fattu a so propria ricezione, ella stessu l'invintò, chjamendu u dragone à nove capi. Solu un cummattimentu bè addestratu puderia fà una tale cosa. Inoltre, l'ultimu nove attaccu era quasi irresistibile. Quì si trattava di meccanica, riflettendu l'attaccu, a spazzola era troppu debilitatu, parandu l'attacchi, è dunque l'ultimu attaccu finitu. Per a prima volta, u guerrieru hà fattu una ricezione nantu à un cumpagnu piuttostu astutu è veloce, è quandu si gasped, abbandunendu a so spada, hè diventatu chjaru chì a novità era un successu.
  U cunti palidò, perde a forza.
  - Tu sì una puttana furtuna !
  - Micca essatamente! A furtuna hè instabile cum'è a sabbia - solu a diligenza a ligà cù cimentu.
  Vedmakova hà feritu novu u nemicu, ma micca prufonda - ùn vulia micca tumbà o mutilà. Colpiendu di novu, fece una affonda, u conte parò meccanicamente è, u guerrieru scacciò a so spada à pede bastone. U dignitariu schiavu s'hè rivelatu completamente disarmatu. Vedmakova scacciò e so spade, si precipitò versu l'inimicu, è scacciò u cuntu à a robba. E so mani chjusu u so membru in una serratura.
  - Rinunzià ? L'ochji di a pantera lampò.
  - Sò un conte, mi renderaghju à un schiavu scalzu !
  Vedmakova objecta cun fervore:
  - Micca un schiavu, ma un cumbattimentu per una causa ghjustu ! Tù stessu era un schiavu è capitu ciò chì hè l'umiliazione, è ancu sò altre persone, micca peghju chè noi. Allora dumandate a vostra cuscenza !
  . CAPITOLU #10
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova si battevanu in prima linea. U zitellu è a zitella sò digià abbastanza stanchi da a guerra longa. Uccidu constantemente è sparà hè ancu fastidiosu.
  Hè cum'è in un ghjocu. U stessu tiratore s'annoia prima o poi.
  I zitelli sò stanchi di sparà è di lanciari constantemente granate cù i so pedi nudi.
  U zitellu hà datu u so turnu. Uccisu i fascisti.
  È disse :
  - Maeta !
  A zitella hà lanciatu una granata cù i pedi nudi. Ella sparse u Fritz è rughjò cun piacè:
  - Averemu vittorie novi, assai grandi !
  Ma hè digià noiosa. Ancu u fattu chì da u lanciamentu di i pedi nudi di u zitellu, i tanki nazisti sò imbuttati lateralmente.
  Allora Oleg hà cuminciatu à cumpusizioni.
  Un'altra storia alternativa. Zyuganov ùn hà micca vutatu per a candidatura di Stepashin è nè e trè faczioni cumunisti.
  Finì cù a dissoluzione di a Duma di Statu è l'elezzioni anticipate in settembre di u 1999.
  Di sicuru, i cumunisti eranu più forti chè mai. E si n'andò à l'alizzioni, s'appoghjanu nantu à i rializazioni di u guvernu Primakov, induve anu ghjucatu un rolu impurtante. U bloccu Unità ùn hè ancu statu creatu. Putin ùn hè micca apparsu cum'è primu ministru. È l'invasione di i militanti in Dagestan aghjunghjenu solu voti à a manca è uccisu u putere di l'autorità.
  In generale, u guvernu hè statu disorganizatu. L'NDR s'hè debilitatu è colapsatu, è ùn ci era micca un novu partitu prontu. Iè, è Stepashin, essendu numinatu primu ministru, ùn hà micca capu di u partitu di guvernu. È tandu Eltsin l'hà licenziatu in tuttu.
  In cortu, l'elezzioni parlamentari anu risultatu in una vittoria fulgurante per a manca.
  U triunfu di i cumunisti era impressiunanti. Inoltre, u blocu Primakov-Luzhkov ùn hà micca avutu u tempu di rilassate. Ma hà ancu riesciutu à esse registratu inseme cù l'agricultori. È hà pigliatu u sicondu postu. U terzu era "Yabloko", chì era bè prumuvutu. U quartu postu hè statu pigliatu da u Partitu Liberal Democratic. Ma soprattuttu per via di u fattu chì i canali pro-presidenziale attivamente promossi stu partitu.
  È Eltsin hà ancu datu, più precisamente, attribuitu à Zhirinovsky u gradu di generale.
  Allora tuttu hè accadutu secondu un scenariu speciale.
  L'uppusizione hà pigliatu u putere in a Duma di Statu. E Eltsin accunsentì à lascià vuluntarii, ufficialmenti numinatu Primakov cum'è u so successore. Zyuganov divintò ancu u primu ministru è a manu diritta.
  Questu, in generale, cunvene à i cumunisti. È un cumprumissu hè statu arrivatu. Basayev è Khattab sò stati scacciati da Daghestan. Ma ùn anu mandatu truppe in Cecenia stessa.
  Una guerra civili prestu scoppiò quì è a divisione in parechje fazioni.
  A Russia hà aiutatu Maskhadov è Kadyrov. Primakov hà vintu facilmente l'elezzioni presidenziale in Russia. U sicondu inespettatu era Zhirinovsky - chì ùn avia micca altri cuncurrenti in u so elettore, è u liberale Yavlinsky ùn era micca u so rivalu.
  Oleg Rybachenko interrompe a cumpusizioni. No, ùn hè micca interessante. À novu, un tema digià cupertu, dopu à Primakov, Zyuganov, è a risturazione di l'URSS. Stancu !
  Qualcosa pò esse più interessante di cumpone. Per esempiu, nantu à u spaziu.
  U zitellu hà cuminciatu à pensà.
  A nova capitale di u Gran Imperu Russu fù chjamatu Petrograd-Galaktik. Hè stata fundata in a custellazione Sagittarius, quasi in u centru stessu di a galaxia. E stiddi è i pianeti eranu assai più densi quì chè à a periferia di a Via Lattea, induve a vechja Terra hà trovu refuggiu. E truppe Confederate Occidentali sò state completamente cacciate fora di u core. In ogni casu, a guerra ùn passava senza una traccia: migghiara di pianeti sò stati distrutti, solu i ricordi di a Terra restanu. Questu hè u mutivu principale di u trasferimentu di a capitale à u locu più riccu è pacificu di a galaxia. Hè assai difficiuli di rompe quì, per quessa, ancu in e cundizioni di una guerra spaziale tutale, induve a linea di fronte hè un cuncettu astrattu, è a parte posteriore hè una cunvenzione, u core hè diventatu a basa principale russa è a roccaforte industriale. A capitale hà crisciutu è hà inghiottitu cumplettamente u pianeta Kishish, diventendu una metropoli gigantesca. Una cità gigante capace di impressiunà ogni individuu raghjone. Numerose macchine volanti taglianu u celu viola.
  Marshal Maxim Troshev hè statu chjamatu à u Ministru di Difesa, Super Marshal Igor Roerich. A riunione imminente era un signu di una forte crescita di l'attività di u nemicu. A guerra, chì avia disturbatu à tutti, devoured risorse cum'è un funnel di predatore, trillioni di persone morse nantu à questu, è nimu pudia ottene u successu desideratu. A militarizazione hà lasciatu a so marca nantu à l'architettura di Petrograd-Galaktik. I grattacieli enormi stanu in fila uniformi, sò cellule nantu à a scacchiera di a cità. Questu hà ricurdatu involuntariamente à u mariscal di custruisce armate spaziali. Duranti l'ultima battaglia, i grandi navi stellari russi anu pigliatu ancu e so pusizioni, poi di colpu si rumpianu a furmazione, culpendu u flagship nemicu. Una battaglia ben pianificata si sviluppò in una melee mentre parechji navi si scontranu, splodendu in lampi monstruosamente brillanti. U vacu era dipintu cum'è s'è vulcani giganti s'eranu sbulicati à una volta è fiumi di focu scorrivanu, fiumi di fiamme infernali sboccavanu e so banche, coprendu d'una onda distruttiva. In una battaglia caòtica, l'esercitu di a Grande Russia hà successu, ma a vittoria hè stata à un prezzu assai altu. Parechje migliaia di navi spaziali sò diventate flussi di particelle elementari. True, u nemicu hà patitu perdite ancu più grande. I Russi sapianu cummattiri, ma a cunfederazione, chì includeva parechje razzii, s'imparò in furia, mettendu una resistenza stubborn.
  U prublema principali era chì u centru di a cunfederazione, situatu in a galaxia Tom, era assai difficiuli di distrughje. L'antica civilisazione di dags in forma d'arce, chì hà campatu in questu gruppu di stelle per milioni d'anni, hà custruitu una fortezza impregnable, circundatu da una putente linea di difesa piena di trappule.
  Per entre in stu spaziu "Mannerheim", tuttu l'armata russa ùn hè micca abbastanza. Ùn era micca pussibule di mette fine à a guerra. I pianeti è i sistemi anu cambiatu mani parechje volte. U mariscal hà guardatu intornu à a capitale cun un sensu di nostalgia. Scurrying grav-planes è flaners sò stati dipinti in culori di camuflage, u doppiu scopu di l'aviò si sentia in ogni locu. Certi di l'edificazioni parevanu tanki giganti o veiculi di cummattimentu d'infanteria cù caterpillars invece di entrate. Era divertitu à vede cumu una cascata spuntava da u musu di un tank cusì alatu, l'acqua blu è smeralda riflettava quattru "soli", ghjucanu in decine di sfumature, è l'arburi esotici è fiori enormi crescenu nantu à u troncu è l'ali, furmendu un stranu pendente. giardini. Modern, solu i tanki di grattacieli giganti, in regula, sò simplificati, armati cù assai fucili. A vita in tali case hè còmuda è còmuda, anche se in casu d'attaccu à a capitale, un edifiziu simili hè diventatu in una unità di cummattimentu putente in cinque minuti. I passanti di tutte e classi, è ancu i zitelli chjuchi, eranu in uniformi di l'armata o in vestiti di diverse urganisazioni paramilitari. E miniere cibernetiche di l'abitazioni si stendevanu altu in a stratosfera, parevanu boli culuriti. I luminari illuminavanu a volta di u celu, inundavanu i boulevards specchi lisce cù raghji abbaglianti. Maxim Troshev ùn era micca abituatu à tali eccessi.
  "L'astri sò troppu densi quì. È hè troppu caldu per mè ".
  U marescialu s'asciugò a sudore da a fronte è accende a ventilazione. U più volu passò senza prublemi, prestu apparsu u bastimentu di u Ministeru di a Difesa. À l'entrata stavanu quattru veiculi di cummattimentu. Luchiars, prickly in suckers - animali cù un sensu di l'olfattu quindici volte più forte di un cane - circundava Troshev. U palazzu ciclopiu di u supermarshal curria in profondità sotterranea, i so mura spessi chì ospitanu cannoni di plasma è laser à cascata. L'internu di u bunker profundo era simplice - u lussu ùn era micca incuraghjitu. Prima di questu, Troshev hà vistu u so capu solu in una projezzione tridimensionale. U Supermarshal era un anzianu guerrieru espertu di centu vinti anni. Aviu avutu à falà nantu à un ascensore d'alta veloce, penetrendu sottu terra per una bona dece chilometri.
  Dopu avè passatu u cordone di guardiani d'elite è robots di cummattimentu, u mariscal hà intrutu in l'uffiziu, induve un computer di plasma simulava un ologramma dispiegatu di a galassia cù marchi di a cuncentrazione di e truppe russe è i lochi di presunti attacchi nemici. Ologrammi più chjuchi sò appiccicati vicinu, l'imaghjini di altre galassie eranu visibili. U cuntrollu nantu à elli ùn era cuntinuu, interspersed between the stars eranu stati indipendenti abitati da razzi intelligenti, à volte assai strani. Troshev ùn hà micca guardatu stu splendore per longu, hà avutu à fà un altru rapportu. Igor Roerich paria ghjovanu, u so visu era quasi senza arrughe, capelli biondi grossi. Paria ch'ellu puderia campà è campà, ma a medicina russa in e cundizioni di guerra ùn era micca troppu interessatu à allargà a vita umana. À u cuntrariu, u rapidu cambiamentu di generazioni spurtò l'evoluzione, era in favore di u selector di guerra spietata. A durata di a vita era limitata à centu cinquanta anni. Ancu per l'elite. Ebbè, u tassu di natalità ferma assai altu, l'aborti eranu solu per i zitelli handicappati, è i contraceptivi eranu pruibiti. U Supermarshal vultò u so sguardu à Troshev, chì era intrutu.
  - È eccu, Maxim. Resetten tutti i dati à l 'urdinatore, si prucessa è issuà una suluzione. Chì pudete dì di l'avvenimenti recenti?
  - I Confederati è i so alleati anu amparatu una bona lezziò. A bilancia s'inclina in favore di noi.In l'ultimi deci battaglie, a maiò parte di e battaglie sò state vinte.
  Roerich annuì.
  - A cunnoscu. Ma l'alliati di i Confederati, i Dagi, diventenu notevolmente più attivi. Cumincianu à esse una seria minaccia.
  - D'accordu.
  Roerich hà giratu l'imaghjini nantu à l'ologramma è ligeramente ingrandatu.
  - Prima di voi Galaxy Smoor. Eccu a seconda più grande roccaforte di i Dags. Questu hè duv'è noi daremu u colpu principale. Sè successu, puderemu vince a guerra in settanta, un massimu di centu anni. È se fallemu, a guerra si trascina per parechji seculi. Avete dimustratu di esse un cumandante cumpetente, è per quessa vi suggeriu di guidà l'Operazione Steel Hammer. Hè chjaru?
  "Iè, esattamente, Vostra Eccellenza.
  Igor aggrottò la fronte.
  Perchè tali tituli? Indirizzu simplice: Cumpagnia Supermarshal. Induve avete pigliatu questu?
  Maxim era vergogna.
  - Eiu, camarade Supermarshal, studiatu cù i Bings. Anu pridicatu u vechju stile imperiale.
  - Chjara. Ma avà l'imperu hè diversu, u presidente simplificatu i vechji costumi è prucedure. Inoltre, un cambiamentu di putere hè prestu, è averemu un novu fratellu maiò è cumandante supremu. Forse saraghju licenziatu, è se l'operazione Hammer of Steel riesce, vi metteranu à u mo locu. Hè necessariu di studià in anticipu, questu hè una rispunsabilità enormosa.
  U mariscal era più di trè volte più ghjovanu di Roerich, è per quessa u tonu patronisatu era assai appruvatu è ùn hà micca causatu offense. Ancu s'ellu ci hè per esse un cambiamentu di capu, è u so novu capu serà più ghjovanu di tutti dui. Naturalmente, serà u megliu.
  - Sò prontu. Servu una grande Russia!
  - Allora vai. I mo generali vi riempiranu di i dettagli.
  Salutendu, u maresciale si ritirò.
  I corridori di u bunker sò stati dipinti cachi. A sede operativa era situata sottu. Numerosi computer fotonici è plasma anu processatu l'infurmazioni chì scorri da parechji punti di a metagalaxia à un ritmu acceleratu. Ci era un longu travagliu di rutina davanti, è u marescialu hè statu liberatu solu dopu una ora è mezu. Avà aspettava un ipersaltu longu in una galaxia vicina. Forze enormi duveranu riunite quì, quasi un sestu di tutta a flotta spaziale russa. Parechji milioni di navi stellari. Dopu chì i picculi ditagli sò stati risolti, u mariscal s'arrizzò à a superficia. U chill prufonda hè stata rimpiazzata da u calore intensu. Quattru luminari si sò riuniti à u zenith è, sbulicati di curone chì liccavanu senza pietà u celu, versanu flussi di particelle nantu à u pianeta. Cascade di luce scorrivanu in e strade specchiate. Maxim hà saltatu in u pianu di gravità, era cunfortu è frescu à l'internu, è si precipitò à a periferia. Ùn era mai statu in Petrograd-Galaktika prima, è vulia vede cù i so ochji a capitale, populata da trè centu miliardi d'abitanti. Abbandunò u settore militare, è tuttu cambiò, s'animava. L'edificazioni cù una cumpusizioni urigginali apparsu, li chjamà, forsi, luxu - rapprisentanti di a classa privilegiata si stallanu in elli. Duranti a guerra tutale, a strata di l'oligarchi diminuì, ma ùn hè micca stata distrutta. I palazzi eranu veri opere d'arti. Unu di elli s'assumiglia à un castellu medievale, induve e palme s'arrizzò invece di denti di parapettu. L'altru stava nantu à i gammi magre, è sottu si stendeva l'autostrada, pareva una aragna di culore brillanti, in forma di stella. Parechje edifizii induve campavanu i più poveri ùn anu micca evocatu ancu l'associazioni cù i caserne; à u cuntrariu, imponenti facciate scintillavanu, decorate cù statue di capi è generali di i seculi passati. Micca tuttu deve esse pittatu cù cachi, hà pensatu Troshev. Inoltre, forsi a cità più populosa di l'universu deve avè una bella architettura. Particularmente culuritu era u settore turisticu, cù e so passerelle in muvimentu, l'edificazioni in forma di rosi giganti, tulipani in piena fioritura è intrecciati, margherite infilate inseme, è animali esotici stranamente mischiati. Apparentemente, hè interessante di campà in un orsu o un tigre sabre, piace à i zitelli. Tuttavia, l'adulti sò ancu maravigliati quandu una tale struttura si move o ghjoca. Una impressione indelebile nantu à u marescialu hè stata fatta da un dragone rotante à dodeci capi, fontane multicolore illuminate da neon battevanu da ogni bocca. In generale, ci era una gran quantità di funtani di e forme più strane, chì ghjittavanu ghjetti multicolori centinaie di metri in u celu. E quantu sò belli, à a luce di quattru soli chì intreccianu in un ornamentu d'acqua, un fabuloso, unicu ghjocu di culori. I zitelli quì eranu allegri è belli: i vestiti culuriti li davanu una somiglianza cù l'elfi di fata. Ùn ci era micca solu ghjente quì, a mità di l'audienza eranu stranieri. In ogni casu, i zitelli stranieri piacevanu di ghjucà cù i zitelli umani. Troshev hà ancu scontru cù e piante intelligenti. Lush denti di leone à capu d'oru cù quattru zampe è dui manici sottili. I so chjuchi avianu solu duie zampe, è i so capi d'oru eranu densamente stucked with spots emerald. Maxim hà sappiutu bè sta razza - Gapi, criaturi vegetali di trè sessi, pacificu, ma da a vulintà di u destinu trascinatu in una guerra interstellare all-out è diventanu alleati naturali di a Grande Russia.
  Abbastanza rappresentanti di altre razze - soprattuttu stati neutrali è pianeti. Vulìanu vede l'incredibile capitale di l'imperu. Quì a guerra pare distante è irreale, hè sguassata da millaie di parsecs, è ancu, u sintimu inquietu ùn hà micca lasciatu u marescialu. U pensamentu hè ghjuntu in u mo capu chì l'esseri intelligenti campanu ancu in quelli pianeti chì anu da attaccà, è miliardi interi di criaturi pensanti moriranu. I flussi di sangue seranu spargugliati, migghiara di cità è paesi seranu distrutti. Ma hè un maresciallu di l'imperu, è deve fà u so duvere.
  Dopu avè ammiratu u centru turisticu, u mariscal hà urdinatu chì l'aviò di gravità sia implementatu è si dirigì versu i distretti industriali. E case quì eranu un pocu più bassu, layout simplice. I fabbriche eranu situati in profonda sottuterra.
  Appena u graviplane sbarcò, una banda di picciotti scalzi si precipitò immediatamente versu ellu cù stracci è prudutti di pulizia. Ragamuffins skinny in cachi strappati, sbiaditi, cù grandi buchi strappati. Abbronzatura profonda, quasi nera. Sembra chì a guerra prolungata hà obligatu à stringhje a so cintura. Troshev hà avutu simpatia. U cunduttore, Captain Fox, ùn hà micca sparte tali sentimenti.
  - Ebbè, topi, esce da quì ! Marshall vene ! sbucò.
  I zitelli senza casa si precipitonu in tutte e direzzione, tuttu ciò chì era visibile era quantu i tacchi sporchi sbattevanu. Hè difficiuli di caminari scalzi nantu à una superficia chì hè calda nantu à quattru "soli" à una volta, è i zitelli poveri ùn sapianu micca ciò chì i scarpi eranu. Unu di i picciotti, però, s'hè fattu più audace chè l'altri è, vultendu, hà dimustratu u dettu mediu. U capitanu tira u so blaster è spara nant'à u zitellu impudente, l'avaria tombu, ma u marescialu hà sappiutu à l'ultimu mumentu à spinghje u bracciu di u capitanu. A carica passava, facendu un funnel in u pavimentu, frammenti di petra fusa cascò nantu à i gammi nudi di u zitellu, è s'hè cascatu à l'asfaltu. Per un sforzu di vulintà, u futuru guerrieru hà sappiutu di frenà u so chianciu è, dulore dulore, si alzò. Maxim hà datu à u capitanu una schiaffia dura in faccia.
  - Trè ghjorni in a guardia. Silenziu, mani à e cuciture! - U mariscialli cumandava in un tonu minacciatu - I zitelli sò a nostra pruprietà, è avemu da prutege, micca tumbà. Capisci, pazza?
  Lisa allungò e braccia ai lati. Annunziava brevemente.
  - Rispondi secondu a carta.
  - Iè signore.
  Maxim fighjendu u zitellu. Era bionda, cù una faccia bella, svelta, musculosa. Sottu a T-shirt strappata, una stampa forte culinata cù bars di cioccolata hè visibile.
  -Cumu hè u to nome?
  - Janesh Kowalski ! - In cima à i so pulmoni abbaiò ragamuffin.
  - Vecu in tè u fattu di un forte guerrieru. Vulete entre in a Scola Zhukov?
  U zitellu era disprezzatu.
  - Saria cuntentu, ma i mo parenti sò simplici travagliadori è ùn puderanu micca pagà a mo educazione.
  Marshal surrisu.
  - Serete iscrittu gratuitamente. Voi, cum'è a vecu, sò fisicamente forte, è i vostri ochji parlanu di capacità mentali. A cosa principal hè di studià bè. Quessi sò tempi difficiuli, ma quandu a guerra finisci, ancu i travagliadori camparanu in boni cundizioni.
  - U nemicu serà scunfittu ! Vinceremu ! - Yanesh gridò di novu à a cima di a so voce.
  - Allora pigliate un postu in i ranghi, suldatu. È per principianti - in a mo vittura.
  Lisa fece una smorfia. U zitellu era bruttu, è dopu à ellu avete da lavà l'internu.
  Dopu avè risuscitatu, l'aviò di gravità si precipitò à i quartieri di u guvernu.
  Yanesh, tenendu u so fiatu, studiò e case enormi, lussuosamente decorate.
  - Ùn avemu micca permessu in u settore cintrali, è questu hè cusì interessante.
  - Ne vede più.
  Tuttavia, u mariscal, guidatu da un sensu di cumpassione, urdinò di vulà finu à u centru turisticu. U zitellu hà vistu in i so ochji, littiralmente divorendu ciò chì hà vistu. Si notava ch'ellu vulia saltà fora di a vittura, curriri longu u trottu in muvimentu, cullà unu di i cavalieri sbalorditivi.
  U solitu severu Maxim quellu ghjornu era, cum'è mai prima, gentile è gentile.
  - Sè vo vulete, fate un passaghju nantu à a "muntagna di gioia", è dopu subitu à mè. Pigliate i soldi o ùn vi lasciaranu micca.
  Marshal tense un pezzu di carta.
  Yanesh si precipitò à i cavalieri, ma u so aspettu era troppu evidenti.
  À l'entrata di u spaziu-ninja-hall hè statu firmatu da robots massivi.
  -Fastellu, site mal vestitu, ovviamente di i quartieri poveri. Duvete esse arrestatu è purtatu à a stazione.
  U zitellu hà pruvatu à scappà, ma l'anu culpitu cù un stunner, chjappàlu nantu à l'asfaltu. Troshev hà avutu à saltà fora di a vittura è andà à investigà.
  - Aspetta, stu cadettu hè cun mè.
  I miliziani chì si tiravanu si firmavanu, fighjendu u marescialu. Maxim era in uniforme di campu, ma l'epaulettes di u cumandante brillavanu brillanti in i quattru soli.
  U più anzianu di i pattugliatori, un tenente di pulizie, salutò.
  "Mi scusi, maresciallo, ma l'istruzzioni pruibiscenu à i mendicanti di entre in u centru induve ricevemu invitati da tutta a galaxia.
  Maxim stessu hà capitu ch'ellu avia fattu un sbagliu liberatu un ragamuffin in una zona cusì rispettabile. Ma ùn vulia micca dimustrà a so ignuranza.
  Stu zitellu hè un spia. Hà fattu u compitu di l'altu cumandamentu.
  U tenente annunziu è appughjà u buttone di a so pistola. Janesh Kowalski si strinse è si ritrova in sensu. Marshal surrisu è stese a manu. À quellu mumentu, i quattru Inogalacts si sò sbuchjati di proiettili. Esternamente, i stranieri s'assumigliavanu stumps grossamente tagliati cù cortezza blu-marrone, i so membri eranu nodosi è storti. Prima chì i mostri avianu u tempu di apre u focu, Maxim cascò à u pianu, tirà u so blaster. Percorsi ardenti passavanu longu à a cima, sbattevanu in una statua culurita, sprucendu un pittorescu pedestal in fotoni. Troshev hà tagliatu i dui attaccanti cù un fasciu laser, i dui inogalatti sopravviventi appoghjanu à u latu. Unu d'elli hè statu ancu superatu da un fasciu inexorable, ma u sicondu hà sappiutu à piglià a coperta daretu à a cornice di a facciata. U mostru hà sparatu da trè mani à una volta è, ancu s'ellu Maxim si moveva rapidamente, era pocu feritu - hà brusgiatu u so latu è ferite a manu diritta. Nant'à una tangente, i raghji di l'inimitu chjappà l'attrazione "lily d'acqua pazza". Una splusione seguita.
  Prima chì l'ochji di u mariscal flottanu, ma era surprisatu di vede cumu Yanesh tirava fora un pezzu di lastra è u lanciava à l'inimicu. Maxim era maravigliatu di u putere inumanu ammucciatu in questu adulescente d'aspettu fragile ... U scacciu hè statu precisu, ghjustu in una fila di cinque ochji. A criatura si strinse è s'avanzava. Questu era abbastanza per u tiru di Maxim per finisce a vita di u mostru.
  A lotta finì prestu. Duranti lu, a pulizza ùn hà mancu pruvatu à apre u focu. Marshal hà subitu nutatu questu.
  - Tutti i migliori cumbattimenti nantu à i fronti, è in daretu, in i carrughji di e cità, i cowards si pusanu fora.
  U tinenti grassu pallidì. Andò à Maxim.
  - Cumpagna Maresciallu, ti pregu scusa, ma avianu lanciatori di travi pesanti, è noi...
  - È ciò chì hè ! Maxim indicò u blaster à a cintura di u patrulleru. - Un sciccamosche ? Hè una pena, apparentemente, ùn ci sarà micca travagliu per voi in a capitale. Ùn site micca inattivu, pruvaraghju di mandà vi in fronte.
  Dopu avè fattu segnu u zitellu cù un gestu, Maxim l'aiutò à saltà à bordu di l'aviò di gravità, è poi strinse a manu fermamente.
  - Ebbè, sì un acula. Sò cuntentu di ùn avè micca sbagliatu per voi.
  Kovalsky strinse l'ochju in modu amichevule, a so voce sonava piuttostu forte è gioia.
  - Aghju fattu solu un tiratu successu. Puderaghju...
  - Averete una opportunità. Graduate da l'università - è subitu in battaglia. Avete tutta a vostra vita davanti à voi, vi batterete sempre à l'ochji.
  - A guerra hè grande ! U zitellu esclamò entusiastu. - Vogliu andà subitu in fronte, coglie un fucile à raggiu ...
  - Ùn pudete micca fà subitu, sarete tombu in a prima battaglia. Pigliate prima un diploma.
  Yanesh annusò offesa. Era cunfidendu in e so capacità, hà pensatu ch'ellu sapia dighjà cumu fà assai, cumpresu u tiru. Intantu, u glider di gravità volava sopra u grande parcu Michurinsky. L'arbureti giganti crescenu quì, alcuni di elli righjunghjenu una altezza di parechji centu metri. E i frutti eranu cusì enormi chì, dopu avè manghjatu u mediu, pudete stallà in l'internu. L'ananas geneticu mudificatu cù una buccia d'oru pareva appetizing. True, contru à l'expectativa, ùn anu micca suscitatu assai admirazione per u zitellu.
  - Sò statu in tali fureste prima. - spiegò Janesh. - A cuntrariu di i quartieri cintrali, tutti ci sò permessi. Ancu s'ellu hè una longa caminata per ghjunghje.
  - Forse ! - disse Maxim. - È ancu, ammirate ciò chì e piante sò quì ... Ci hè un fungo, un plotone sanu pò mette sottu.
  - Solu una sembianza di un grande agaric di mosca. Hè inedible. M'arricordu ch'e aghju cullatu un saccu tutale di pezzi di frutti tagliati. Mi piace pavarara - a pelle fina, è u gustu hè ghjustu maravigghiusu. I fichi ùn sò nunda paragunatu à ellu. Avete da esse attentu quandu avete tagliatu. Pò sfondà, è quì u flussu hè cum'è una cascata - vi sbatterà, ùn avete mancu tempu di pronunzia una parolla. U fruttu quì hè troppu grande. Avete da purtallu pezzu per pezzu in un saccu di plastica, chì hè assai inconveniente.
  Maxim hà sbattutu nantu à a spalla à Janesh.
  - Ùn tuttu hè misuratu da l'alimentariu. Andemu falà è coglie un pocu di fiori.
  - Ragazza cum'è un rigalu ! Perchè nò!
  E mani di u zitellu ghjunghjenu à u volante. U Capitanu Fox si batteva ferocemente dita.
  - Ùn tuccate micca a rota, cucciolo.
  È dopu, in risposta, hà ricevutu un altru rimproveru da u mariscal.
  "Avete solu u curagiu di cummattiri un zitellu.
  - Mi dispiace, Eccellenza !
  Janesh ùn pudìa evitari di ride.
  - Se vulete, pruvate. - Maxim permessu.
  - Aghju sperienza in simulatori, - disse Yanesh.
  Senza l'ombra di dubbitu o paura, Kowalski pusò e mani nantu à u volante è guidò a vittura. Apparentemente, hà avutu veramente capacità notevuli. U graviplane hà spazzatu da e cime di l'arburi giganti.
  Maxim ùn hà micca interferitu, chì permette à u zitellu di cuntrullà l'aviò. Devu dì ch'ellu hà affrontatu u so compitu cù assai successu, manuvra trà tronchi giganti, ùn hà mai sbattutu, dimustrendu una tecnica virtuosa oltre i so anni. In ogni casu, ancu s'ellu hè cascatu, ùn hè micca un grande prublema, u gravioplane hà un sistema di sicurità perfettu. Infine, si pusonu in una chjara sparsa di fiori chjuchi ma fabulosamente belli. Paria chì u bonu mago hà spargugliatu generosamente i ghjuvelli. I so ochji rippled da una gamma cumplessa di culori, è l'odore inebriante causava un piacè indescrivibile.
  Yanesh fischiò ancu in admirazione. Quand'elli sbarcavanu, u zitellu saltò fora è cuminciò à coglie i fiori, pigliendu un bracciu sanu. Maxim era cool-headed, li piacia u paisaghju è, però, qualcosa hà causatu alarma. Sentu minacciatu. Passatu à traversu u focu è l'acqua, u marescialu hà avutu a fiducia in a so intuizione, raramenti l'hà lasciatu. In principiu, e forme di vita periculosa per l'omu ùn deve esse truvata in a capitale di un grande imperu. Quì hè qualcosa di differente. Maxim fece un cenno à u zitellu è bisbigliò dolcemente à l'arechja:
  - I nemici sò cun noi. Oculte i fiori è venite cun mè.
  L'ochji di Janez scintillavanu.
  - Sò prontu.
  Lasciendu u bouquet in a vittura sottu a tutela di u Captain Fox, Maxim è Yanesh si trasfirìu in u boscu. Di sicuru, e truppe duveranu esse chjamate è pettinate a zona. Ma Maxim era captivatu da eccitazione. Janesh, sicuru, pussede aspirazioni romantiche, si imaginava un ufficiale di l'intelligenza militare è si rallegrava. Anu fattu u so caminu à traversu a jungla, circannu di ùn fà nunda. Yanesh hà sappiutu brusgià i so gammi nudi nantu à l'ortiche viole, ma si trattene, ancu s'ellu a pelle finu à i ghjinochje era cuperta di grandi vesciche.
  "Attenzione," bisbigliò Maxim. - In a furesta, in ogni filu d'erba, u periculu hè ammucciatu.
  "Avemu bisognu di camouflage protettivu quì", sussurrò Janesh. I stracci piattavanu à pena u corpu, qualcosa si arrampicava in i gammi. Grandi insetti, è Janesh hà amparatu questu à a scola, a ghjente ùn hè micca manghjatu nantu à stu pianeta. I spezii più periculosi di l'artropodi sò stati distrutti à u livellu geneticu, ùn era micca abbastanza per u centru di a capitale per diventà una fonte d'infezzione o epidemie. Andavanu in silenziu. Di colpu, Maxim si congelava. I picculi criaturi viventi si cumpurtavanu inquieti, cum'è s'è qualcunu l'avia spaventata. U maresciallu pigliò u zitellu per a manu è bisbigliò à l'arechja :
  - Ci hè una imboscata davanti !
  Maxim pigliò un sonu da a so sacchetta è ascoltò attentamente l'area circundante. In verità, cinque cumbattenti umani è circa u listessu numeru di inogalatti stendu vicinu. Ebbè, cù un tali equilibriu di forze, hè megliu micca impegnà in battaglia, ma per svià u nemicu.
  È cusì anu fattu.
  U suldatu espertu è u zitellu verde si movenu in sincronia. Aviu avutu à passà per densi boschetti di arbusti, affucannu à a caviglia in muschi. Cù una grande difficultà, u mariscal hà calculatu u distaccu in a catena viva è hà sappiutu per sfilà in questu locu. Eranu furtunati, nimu di i stranieri avianu instinctu animali o udizione fenomenale. A captazione di u sonu era digià capace di distingue e parolle dolcemente parlate.
  - Sgiò Residente, mi dumandate l"impussibile.
  In risposta, una voce cum'è un gracciu.
  - È tù, Generale, site abituatu à piglià solu soldi senza travaglià à u massimu.
  A ghjudicà da u timbre, appartene à una razza non umanoide.
  - Avete statu pagatu un mezu milione, allora chì ? Informazioni obsolete nantu à i satelliti spia.
  "Ùn hè micca a me culpa", a voce umana cuntinuò à ghjustificà si languidly. - L'infurmazione di stu tipu, in principiu, diventa obsoleta assai rapidamente. Ùn sò micca onnipotenti.
  - L'avemu subitu capitu questu, hè più faciule per dì chì site debule. Quandu si tratta di attaccà u sistema di u Kremlin, voi è i vostri complici seranu di pocu utilità.
  Maxim tremò. Serà veramente un attaccu à a linea di difesa più putente chì copre a capitale è tuttu u centru di a galaxia ? U sistema "Kremlin", sicondu i so criatori, hè impregnable è, però, se i nemichi sò attivati in u core di l'imperu, questu porta à riflessioni tristi.
  - Sapete, omu, prestu useremu un'arma fundamentalmente nova, è cù u so aiutu, i navi stellari russi diventeranu in polvere prima ch'elli ghjunghjenu à a gamma effettiva. Allora u nostru esercitu, cum'è una onda gravitazionale chì penetra in tuttu, inundarà i spazii russi, sottumette i mondi imperiali.
  Maxim hà pigliatu un suspiru suprimitu, apparentemente, una tale prospettiva ùn era micca particularmente à u gustu di u traditore. Tuttavia, hà rispostu:
  - A Quinta Colonna hè attiva cum'è sempre, è a vostra invasione anderà secondu u pianu.
  - U vostru compitu per un futuru vicinu hè di creà una decina di fortezze in a capitale per i nostri gruppi di greva. I mercenari s'infiltreranu quì sottu u preghjudiziu di i turisti, si ammuccianu in i boschi, è poi ghjucà a so parte in a greva generale.
  - Allora serà.
  - È fighjate, omu, s"è l"attaccu di e nostre astronavi falla, vi sarà peghju. A propria contra-espigenza si strapparà in pezzi, è l'esecuzione sarà lenta è dolorosa.
  Ancu Maxim ùn hà micca vistu quale parlava, era sicuru chì SMERSH puderia capisce u traditore da a so voce.
  - Avemu bisognu di infurmazioni nantu à tutti l'ultimi appuntamenti in a dirigenza nemica. Tuttu ciò chì sapete.
  - Sicondu a mo infurmazione, u ghjovanu Marshal Maxim Troshev hè statu numinatu per cumandà una flotta stella in a galaxia Smoor. Ùn ci hè micca infurmazione precisa nantu à ellu, ma ...
  - Tuttu hè chjaru, i Russi ci preparanu una grande offensiva. Cum'è sempre. U novu cumandante hè un colpu subitu da e forze maiò.
  Maxim tremò, vulia correre in avanti è strangulà i degenerati. L'operazione hè in periculu.
  - Pensu chì hè cusì. In quantu à l'altri incarichi...
  U traditore enumeratu longu è tediously, ma Maxim avia digià furmatu un pianu in u so capu. Prima, avete bisognu di lascià tranquillamente stu locu, è in segundu, cuntattate urgentemente SMERSH. Ci decideranu s'ellu si neutralizà immediatamente a reta di spia o aspittà. Dopu tuttu, i traditori identificati ùn sò micca periculosi, è a disinformazione pò esse filtrata per elli. A cosa principal - senza iniziativa. In ogni casu, u zitellu, chì era statu pusatu tranquillamente finu à avà, s'agitava, si notava chì l'energia di ghjuventù era in piena.
  "Forse li pudemu chjappà cù un laser, sgiò Marshal?"
  "No, per niente", bisbigliò Maxim. - Intelligenza per quessa è intelligenza per cullà infurmazioni è rappurtate à a persona ghjusta. È si rompe l'ordine, ti spararaghju personalmente.
  U marescialu alzò u so fucile à raggiu minacciosamente.
  Yanesh annuì.
  - L'ordini ùn sò micca discututi.
  Maxim si dispiaci di piglià u zitellu cun ellu. E si sentenu u so sussurru... Intantu, si sentia un squittu in u capeddu di u sonu, l'alienu hà parlatu torna.
  - Dite à "Jupiter" chì, s'ellu ùn ci aiuta micca, pudemu tradillu sacrificà stu pedone. Allora u vostru Supremu diventerà infuriatu, è a misericordia ùn hè micca trà i so difetti.
  "Iè", hà pensatu Maxim, "u capu deve esse duru". Una volta ch'ellu era unu di i mille scelti, però, hà avutu a pussibilità di diventà un capu solu in casu di a morte brusca di u dittatore. Mille sò selezziunati ogni annu, è a rotazione di u putere supremu hè una volta ogni trent'anni. Ma sta chance hè stata ancu mancata. Prima, u caratteru di Maxim era troppu dolce, è in segundu, l'abilità paranormali, cusì viulente in a zitiddina, cuminciaru à debbuli cù l'età. In ogni casu, per diventà un mariscal quandu ùn site micca, è quaranta ... dice qualcosa.
  - Ùn toccu Jupiter. Hè a vostra speranza principale. Senza ellu, e probabilità di vince a guerra sò insignificanti.
  Inogalact fece qualcosa di inintelligibile in risposta. Allora hà articulatu:
  - "Jupiter" hè preziosu quandu attivu. A causa di a so inazzione, e nostre truppe soffrenu troppu perdite. Sia com'è, li darete e nostre struzzioni. Finu à quì, pudete andà.
  - Eccu, pudete andà, - Maxim suspirò cun sollievu. À quellu mumentu, rinfurzendu e so parolle, una splutazioni tronò. Ne seguì una sparatoria.
  - Diavule! Cambia di novu...
  U marescialu s'inchinava, è solu scintille di gioia lampò in l'ochji di Yanesh.
  . CAPITOLU #11
  - Parli cuscenza ! - ringhiò u schiavu arrogante.
  - Allora chì a felicità hè di tutti, è micca di una manata di l'eletti. Per questa santa causa, aghju alzatu a mo spada ! - esclamò a Strega.
  U conte era scetticu :
  - Innò! Credu chì site guidatu o da u risentimentu o da una brama di putere! Ci sò stati rivolti di schiavi, è finiscinu solu cù un massacru. Quessi sò e cunsequenze di ogni ribellione.
  - Ùn serà micca una rivolta, ma una rivoluzione. U più impurtante succederà dopu, dopu a vittoria ! - disse u guerrieru cun forte entusiasmu.
  - Rivuluzione ? Strana parolla, l'avete ghjunta voi stessu ? Forsa hè stata sorpresa.
  - Micca essatamente! Stu terminu hè statu chjamatu per mè da un anghjulu in un sognu. - Cù ispirazioni aghju vultatu Vedmakov.
  - Un anghjulu o unu di i dii neri ! I sogni profetichi sò astuti. U Conti esitava.
  - In ogni casu, averà a pussibilità di cambià a vita di e persone per u megliu è di diventà megliu sè stessu! Tutti i prublemi venenu da l'egoismu, a prosperità hè pussibule solu per sforzi cumuni. Una persona senza squadra hè cum'è una tigna, senza focu, dà poca luce è esce prestu ! - Sputò un flussu di eloquenza di Vedmakov.
  - A persona di quale si parla deve esse in una squadra. Ma sapete ciò chì hè a natura animale ? Forsa hà dumandatu maliziosamente.
  - È l'animali hè megliu in a banda ! È in generale, postu chì site un schiavu è ùn sò micca stati redimtati, allora a nubiltà si alluntanò da voi, in parolle, i veri amichi dimustranu i so veri culori. Allora, hè ora di circà i camaradi in un ambiente diversu. - Dighjà più calmu suggeriu Vedmakova.
  U conte di Bora stava zittu per uni pochi di sicondi, è po stese a manu :
  "Ancu se ùn crede micca in u successu ultimu, almenu a mo lama beie sangue.
  - A logica ùn deve micca serve l'instinti - a mente di lussuria ! - disse a strega.
  - Va bè, smetti di insignà mi ! Ci sarà una guerra - ci sarà una faza ! U Conti cuminciò à asciugà u sangue da ellu stessu.
  - Siete un guerrieru sperimentatu è bravu, duvete esse sceltu cum'è u capu di a squadra! - Suggerì u guerrieru.
  - Ùn hè micca male, ma ùn hè micca necessariu di elettu ogni cumandante. Ci deve esse un principiu più strettu di unità di cummandu. Avete statu sceltu, cusì nomina ! -U Conte cuminciò à veste in matta. Un coppiu di picciotti si precipitò in u so aiutu.
  E cuncurrenza libera ? - Vedmakova dubitava.
  - Per l'armata, hè disastruosa ! - Forza tagliata. - L'ecunumia hè un rizoma di parechji rami, l'esercitu hè un troncu unicu !
  The Witcher scherzò:
  - Ma più spessu quercia, è micca in u putere è a postura, ma in u livellu di cuntrollu!
  U zitellu mezzu nudu detti à u conte una spada. Il lui a répondu en lui donnant des coups sur son os, plus d'une fois battu. U zitellu gridò è saltò in daretu, strintendu e so gambe marroni.
  Witcher disse decisamente:
  "Formu cinque legioni truncate di dui suldati è mezu ognunu. Vi sò assignati à cumanda u terzu! Chì u restu sia sceltu da i schiavi !
  L'ultima pruposta hà causatu cuntruversia, quasi diventendu una lotta. Allora, in fattu, una lotta hà scoppiatu, parechji schiavi sò stati feriti, è Witcher hà da intervene. Abbattu u più friddu, gridò:
  - Basta à chjappà u bastone ! Passemu à l'appuntamentu direttu di i cumandanti.
  I schiavi murmuravanu micca bè, ma quandu u guerrieru mette una tale pruposta à u votu, alzavanu e mani in unison.
  Quì, u Witcher, chì guidò l'insurrezzione, avia da travaglià dura. In fatti, hè difficiule di determinà una persona degna à l'ochju, è hà cuntinuatu à dumandà dumande à i futuri candidati. Infine, l'assignazioni sò state fatte à e legioni, è i cumandanti temporali sò stati numinati à i dipartimenti più chjuchi.
  - Quandu e battaglie sò finite, guardemu u valore è l'ingenuità dimustrati da i suldati ! - Spiegò a zitella.
  Una di e legioni era custituita interamente di zitelli è adulescenti. Vedmakova pusò u zitellu Bik à u cumandamentu di elli. I picciotti eranu arrabbiati:
  - Hè ancu troppu chjucu ! Ùn avemu micca bisognu di un pocu. Pone u più grande è più forte nantu à noi.
  - È quale vulete ?
  - Mi manchi! Hè u più meritu !
  Un ghjovanu custruitu athletically avanzò, era sempre un zitellu, ma digià altu cum'è una quercia. True, u so visu paria ottu. Vedmakova, sapendu bè quantu hè impurtante a mente per un cumandante, dumandò:
  - Chì serà una famiglia di ottu !
  U ghjovanu a guardò è murmurò :
  - Ùn a sò micca! I musculi principali è forza.
  Bick abbaiò in l'altoparlante:
  - Musculi senza cervellu, questu hè una manata di carne - nantu à quale una padella pienghje !
  - Sta zittu bugiarda ! Ti soffiaraghju a mascella ! - Ruggì u ghjovanu eroe.
  - Quale ùn sà chì sette - cinquantasei hè appena capaci di chjappà u pugnu più di u nasu! U zitellu li mostrò a so lingua.
  U ghjovanu ghjovanu abbaia in cima à i so pulmoni :
  Ti sfidu à luttà finu à a morte !
  - Mi imitate cum'è una scimmia-rat ! - disse u conte di Forsa. - Tuttavia, questu hè l'unicu modu degne di esce.
  - Di i dui duellanti, unu hè un scemu, l'altru hè un canacciu ! - Avvisu Vedmakova. "Ancu se i picciotti prufittà di un riscaldamentu.
  Bik stava davanti à u so nemicu, a diffarenza d'altitudine era grande, u so avversu era cinque volte più pesu. U zitellu, in ogni modu, sguardu disprezzu in i so musculi di sollievu, u zitellu era magre, ma musculus. A so faccia tonda facia smorfia, una spada li girava in manu.
  - Ebbè, cumu si ne battemu o mettemu ! - Cù una sghignazza, dumandò.
  - Iè, ti tengu caru ! - L'atleta attaccò u zitellu. Pigliò u rossu, a so spada era longa è pisanti, apparentemente era una di e duie mani. Bik hà deviatu u colpu, senza mancu pruvà à parry, ma simpricamente hà saltatu sopra à a trajectoria è hà purtatu a so spada in u ponte di u so nasu. U zitellu hà battutu solu nantu à a basa di u calculu - per scratch, ma micca per tumbà.
  U thug addivintò ancu più furioso, cuminciò à agite a seconda spada. Quì ancu Buku hà avutu a pressione nantu à u flussu. I talloni nudi di u zitellu s'eranu più chjucchi, è e lame s'avanzavanu dopu à elli. Di colpu Bik si firmò, una pipa apparsu in i so denti. L'inimitu s'avanzava più forte è si precipitò à u galoppu cù i so bracci grossi spalancati. Sorridente ironicu, u zitellu sputò, è qualcosa di piccula chjappà a faccia di l'atleta. Bick passò di fiancu à e lame, è ancu chjappà u pettu di u so avversariu cù u so taccu nudu.
  Sbalendu, u putente tippu gridava salvaticu, dopu i so gammi debilitatu è cuminciaru à colapsà.
  Un suspiru amichevule trapassò l'armata, pochi s'aspittavanu chì u zitellu vincissi u giant. Allora i zitelli gridavanu di gioia, prima di tuttu, sicuru, u più chjucu di i schiavi. Quelli chì sò più chjuchi è più debuli sò cuntenti di vede chì u vostru capu principale ùn hè ancu grande. Allora ancu un zitellu pò fà qualcosa per a rivolta.
  I schiavi si avvicinavanu à l'atleta scunfittu, cumprese un coppiu di medichi lucali. Nantu à a faccia ruvida di u ghjovanu eroe cù i capelli sparsi, un spot purpura sfumatu. U duttore disse stunatu:
  - Basilica ! Una agulla cù velenu hè stata chjappata in questu, chì paralizeghja i membri.
  - Temporaneamente ! Bick hà dettu. - Tandu si sveglia. Ùn si ricurdarà nunda, solu ùn hà micca nutatu a so vergogna.
  Witcher si avvicinò à u zitellu:
  - Induve avete amparatu à fà i veleni ?
  - Nunda ! Truvatu in unu di i duminiu. I ricchi ùn sò ancu cuntentu di a so pusizioni in a sucetà. Quì facenu ogni tipu di velenu. Se a pozione hè sigillata, senza prublema, sò cumu apre i chjusi! - Bik fece l'occhiolino astutamente à u Witcher.
  - Induve ? - dumandò u guerrieru.
  - Un latru hà insignatu ! Hè temporaneamente turnatu à esse un schiavu, eru in u stessu paru cun ellu, avemu travagliatu duru, tagliate a furesta. M'hà dettu cumu apre e serrature, ancu m'hà mostratu qualcosa. Maravigliatu di a mo memoria è poi fughjitu. U ziteddu fece l'occhiettatu di furtuna.
  - Ùn l"avete seguita ? - Vedmakova hè stata sorpresa.
  - Innò! Eramu tutti fustigati per questa scappata, è s'ellu aghju ancu filtratu, allora ogni quintu saria crucifissu nantu à i pali. Dui hè digià una cuspirazione. - Spiegò u ziteddu.
  - Barbari ! Ebbè, s'è tù sì una persona di memoria, forsi cunnosce Khirov vi sarà utile. - suggerì Vedmakova.
  - Micca esclusu ! Aghju longu vulutu diventà u più forte è più intelligente! - U zitellu hà dimustratu a bola di u biceps.
  - Più forte è più intelligente chè mè ? - Lanciate in ghjocu u guerrieru.
  - Innò! Dopu tuttu, sì u capu! Ma cù a manu diritta, perchè micca ! - Bik s'arrizzò nantu à e so mani per più persuasività.
  - Più una persona vola più altu, più hè insoddisfatta di a so pusizioni ! - Avvisu Vedmakova.
  - A ghjente ùn vola ! Solu ellu hà ali - chì a mente ùn hè micca abituata à arrampicà ! - U zitellu hà dimustratu una cunsiderazione sviluppata oltre i so anni.
  - Ci saranu ali ind'a nostra armata ! Promettu chì vi venerà qualcosa. - Vedmakova hà prumessu.
  - E ti credu surella maiò ! Dopu tuttu, ùn site micca solu un capu, ma ancu una surella o ancu una mamma per noi. Vivemu cum'è una famiglia! Bick hà dettu.
  - U capu di u paese deve esse fratellu di a ghjente, micca fratellu ! - U capu di a nazione hè prima di tuttu un servitore di u populu. Tuttavia, lasciemu u scambiu di cumplimenti, l'arme chì avete accettatu deve esse aduprate da l'altri. Facemu pipi ! - Cumandatu Vedmakova.
  "Ùn sò micca abbastanza longu!" Passa nutatu. - Ci vole à esse migliuratu.
  - Ci sò digià pensatu, dopu à tuttu, labbra è guance facenu pussibule di chjappà à pocu distanza. Ma s'ellu hè qualcosa chì si dilata è colpi cù forza. Qualchi minerali è erbe. - Vedmakova sentia una forte tensione mentale.
  U zitellu apparentemente hà intesu e so parolle:
  Facemu, selezziunate l'elementi! Avemu sempre u tempu, assai schiavi deve esse dimustratu e tecniche basi di a guerra.
  - Avete ragione, u mo fratellu minore, in certi modi u stregone ci aiuterà. In ogni casu, finu à chì e forze grandi sò lanciate à noi, duvemu attaccà. Tuttavia, avemu da preparà cun cura. Hè più faciule per truvà una roccia secca in l'oceanu chè una invenzione chì ùn hè micca stata aduprata per scopi militari! - Riassume Vedmakov.
  Dopu tuttu, i ribelli passanu u ghjornu in esercizii, à u stessu tempu, Bik hà mandatu intelligenza.
  Un esercitu marchjava fora di a cità. Micca assai grande, ma bè armatu. U zitellu scout, chì cavalcava una scarafata di crustaceu più chjucu, hà ancu attiratu l'attenzione à una assurdità:
  - I guerrieri anu cinque spade, è si movenu appena !
  - Allora hè bè ! Bick hà dettu. - O piuttostu, hè ancu maravigliu, prima ch'elli venenu à noi, sò stanchi da u pesu eccessivu.
  Vedmakova hà osservatu astutamente:
  - Guerrieri sperimentati anu dettu, ùn pigliate micca l'arme più di cinque dite nantu à a manu diritta. Ebbè, certamente micca male, a so stupidità aiutarà à vince più veloce. Intantu, lasciate i schiavi dorme per un paru d'ore. Anu avutu un ghjornu duru, è a lotta ùn serà micca faciule. Quanti suldati anu esattamente i nemici?
  - Cinqui milla è mezu. Bick disse cun fiducia. "Ciò significa chì s'ellu li pizzichemu tutti, ùn ci sarà più di cinquecento persone in cità.
  - Hè abbastanza raghjone, serà necessariu di andà da tutti i lati. A notte ùn oseranu micca attaccà à noi, taglieranu i soi. Questu significa ch'elli diventeranu un campu, perchè più tardi à l'alba chjappà cù tutte e so forze. Forse ancu separà e truppe per u scopu di circundamentu. - Suggerì Vedmakova.
  Le comte de Forsa s'opposa :
  - Cunnoscu bè l'abitudini chì prevalenu in u Sultanatu, avemu luttatu cun elli più d'una volta. A notte mandaranu qualchi spie cù sacchetti d'oru à u nostru campu. Pruvaranu di corrompere i schiavi è poi impaleli o, in u megliu, strappanu i so narici.
  - Mandà in spie hè una tattica antica. - Aghju nutatu, impastendu i pedi di Vedmakov. - Ma ùn anu micca tappi d'invisibilità, i picciotti di guardia sò cusì attenti è astuti, catturaranu tutti. D'altronde, li batteremu un pocu più vicinu à l'alba. È i schiavi dormeranu megliu è u nemicu caderà più in u sonnu.
  - Lòggicamenti ! Seraghju u primu à attaccà ! Bick hà dettu.
  - Serà necessariu di caccià i guardiani, è questu pò esse fattu cù l'aiutu di i tubi di spara. - Vedmakova hà dimustratu u dispusitivu. - Un tipu di pistone, trè tippi d'erbe, è oliu cù carburu sò attaccati quì. Basta à esse attentu, altrimenti u ricucimentu sbatterà i denti di i zitelli. Pigliate i zitelli più intelligenti cun voi.
  - Parechje anu spirimintatu in i giardini è arrubà. Quale hè natu liberu, è micca quellu chì, in particulare i schiavi domestici, arrubbanu da i so padroni. - Bik rassicurò tutti. - Allora passanu per a scola di sopravvivenza.
  - Tantu megliu ! In generale, pensu chì ùn ci saranu micca troppu guardiani. Dopu tuttu, quale simu per elli? I schiavi sò stupidi ! A stupidità hè più vicinu à l'umiltà - a rapidità di a mente à a cattiveria.
  U stregone Hirov intrì in a cunversazione:
  - Avemu apprussimatamente doppia o ligeramente più superiorità, ma u nemicu hè megliu furmatu è armatu. È in l'esercitu di u Sultanatu, e donne serve solu in a legione persunale di l'immortali. Ci sò sei mila mercenari di diversi paesi. Averemu parechje donne in l'esercitu, è cù rari eccezzioni, sò più debuli di l'omi.
  Allora ogni battaglia deve esse pianificatu currettamente. In particulare à a prima scunfitta, i schiavi cumincianu à sparghje da noi.
  - A vittoria cum'è una donna - attrae cù brillantezza, ma scanta u prezzu! - Una volta lampò wit Vedmakov.
  - Perfettu! Avà vecu chì u pianu di u funziunamentu hè abbastanza accunsentutu. Il ne reste plus qu'à clarifier les détails. Durante a battaglia, u panicu accuminciarà in i ranchi di l'inimicu, è a maiò parte di i suldati correranu versu a cità di Zhit. - suggerì Khirov
  - Hè chjaru ! U distaccamentu più forte di schiavi colpirà da a parte posteriore, ghjustu da u latu di a cità. Forse l'aghju da guidà. - suggerì u conte Forsa.
  - Impussibule, ma voi ! - Specificatu u stregone.
  - In più, avemu vasi di oliu, è urdinatu à attaccà wicks à elli. Lanciate in u campu, intensificà u panicu. - suggerì Vedmakova.
  È hè ancu ragiunate. U stregone accunsentì. - Solu avete preparatu uni pochi di tali carichi finu à avà.
  - Diritta! U diu di u focu di a guerra è cum'è l'altri dii necessita attenzione è sacrificiu! Ma ùn avemu micca abbastanza tempu per preparà tuttu. - U Witcher stessu s'hè vargugnatu di a so bocca.
  - A prossima volta sia più sufisticatu. Finu à avà, ùn avemu micca pussutu dorme. - Khirov sbadigliò senza alcuna pretesa.
  U Witcher annuì.
  - Aghju l'abitudine bestiale, dorme pocu è sensibule, ma i nostri fratelli meritanu un riposu.
  - U sonnu hè un'arma strategica, a so mancanza hè a causa di a fatigue, chì à u turnu hè u germe di scunfitta. Passa nutatu.
  I schiavi dopu à l'attività outdoor, durmianu cum'è i morti. Solu i guardii si pusonu in embuscata, pronti à dà l'alarma. Ùn si sà mai ciò chì di colpu u cumandante di u nemicu serà più lungu di vista. Tuttavia, si girò fora, apparentemente u cumandante di u capu di a legione di u guvernu, u temnik Etirimon ùn vulia micca una battaglia di notte imprevisible. Inoltre, in u bughju hè più faciule per un schiavu per ammuccià, è poi catturà. È cusì forse si rendenu solu, dopu à quale ci sarà tortura è esecuzione. Temnik Etirimon liccò i so labbre, hè soprattuttu piacevule per burlà e donne ghjovani, rompe i dita di i piedi, mette u focu à i capelli - assai tentatore.
  Dopu avè alzatu in fretta e so tende, i suldati s'addormentanu. Ùn ci era più di duie decine di sentinelle. Nanzu d'andà à lettu, Etirimon, inseme à i millaie, fece una festa, ballarini nudi, scuzzulate i so incantu davanti à elli. Era bellu è divertente. Migliaia li lanciavanu l'ossi, furzati à piglià pose seducente. Tandu, senza esitazione, s"impadronianu di elli è, dopu avè sappiutu a so brama d"animali, cascò in un sonnu borraccia.
  A so morte hè cascata inosservata. I ribelli passavanu u boscu, una banda di picciotti si moveva avanti. Bik, appiccicatu à un arbre, ammucciatu in u follatu, hà vistu u primu sentinellu.
  - Quì hè deliziosu annoiatu.
  U velenu hè statu ligeramente migliuratu è hà causatu paralisi immediata. Un colpu ùn hè micca necessariu in a faccia, perchè i suldati di u Sultanatu, in regula, camminanu ligeramente è solu u pettu hè cupartu cù una cunchiglia è a sentinella hè stendu.
  - Ci hè unu !
  Vedmakova stessa si move da a parte posteriore. Ella sguassate a sentinella senza un tubu di tiru. Solu vene da u spinu è torce u collu.
  - U muvimentu hè a vita ! Basta ùn cantà - per a pace ! È cusì tristu - in u stomacu hè viotu!
  U guerrieru hè diventatu un pocu più divertente. L'arbureti intornu sò alti, lianas sò visibili. L'amati si striscianu vicinu, è i picciotti schiavi più intelligenti. I guerrieri adulti sò più pesanti, è per quessa cascanu daretu. Una bestia pisanti face sempre più rumore.
  Vedmakova hà uccisu un altru sentinellu in u caminu, chì era solu sughjendu a biera di coccu da un flask. U campu s'hè apertu davanti à elli.
  Micca un campu particularmente grande, i suldati durmianu, à volte in tende, è à volte solu nantu à l'erba spessa. A notte hè calda, micca assai sentinelle sbadiglianu, fighjate disattenti.
  A cosa principal quì hè di caccià elli in una volta, per ch'elli ùn anu micca u tempu di suscitarà l'alarma. U cuccu di cignu hè megliu adattatu per questu, cù a so voce piacevule. Ùn suscita micca suspetti, à u cuntrariu, u so cooing hè intesu quasi cuntinuu, ma se cambiate u tonu, pudete piglià l'infurmazioni.
  A strega face cusì. Li rispundenu. I sentinelle ùn reagiscenu micca, chì sò "furtunati", a morte hè diventata faciule.
  - Una spada, cum'è una goccia di pioggia, cascarà è sparghjera, è quandu sò parechje, a vittoria nascerà !
  Vedmakova hà cuminciatu à tumbà quelli chì dorme. Da una banda, ùn era micca cavalleria, ma da l'altra parte, a vittoria vale a pena d'onore ! L'onore hè un cuncettu relativo è deve esse appiicatu principalmente à i vostri suldati!
  Prima di tuttu, finiscinu quelli chì sò più ricchi vestiti, cumandanti. E spade, in regula, sò stati impilati in una pila separata.
  In ogni casu, i pene di a cuscenza ùn sò micca longu, i schiavi cuminciaru ancu a massacre, è in u risultatu, l'alarma hè stata risuscitata. Quandu site attaccatu di notte, u panicu hè inevitabbile, soprattuttu s'ellu hè nuvoloso, hè nuvoloso . I schiavi sò tutti à mità nudi è si distinguenu facilmente, è i guerrieri si affaccianu, spessu pirate l'un l'altru. È qualcunu urla :
  - Salvatevi !
  - Guardia ! I demonii attaccanu!
  In tempi di panicu, u rolu di u cumandante hè più impurtante chè mai. Vedmakova sapi questu, è si precipitò à a tenda principale.
  Etirimon, sempre mezu ubriacu, aprì à pena l'ochji. In generale, chì beie prima di una lotta - a sbornia in u mondu sottu.
  - Chì hè accadutu ! Perchè i pipi sò zitti ! - Urlò.
  - I pipi sò silenziu, perchè e lame cantanu - l'azzaru hè più forte ch'è u ramu ! - Gridò a Strega. Saltò nantu à Echirimon. Temnik, di sicuru, manighjava abilmente a lama, ma ùn s'era ancu riunitu cumplettamente, è i musculi di u Witcher eranu perfettamente riscaldati. Ella disegnò un trio freneticu, a so lama macchiata di henné à pena visibili in a bughjura. U capu di u noble sfurtunatu volò.
  Vedmakova hà abbattutu u millesimu chì si precipitò à ella cù un calciu di u so pede. Pigliò un altru cumandante cù un spit da u tubu.
  - Chì ghouls, ùn vi svegliate !
  Di novu un colpu chjaru di a spada, u nemicu trafittu casca ! Dui millaries pruvate d'entra in ellu da a parte posteriore, ma si sbattenu in un ballerino. Ella strilla, rinvia. Vedmakova ùn manca micca u mumentu, taglià unu, finisce un altru. Ebbè, un esercitu senza cumandanti hè cum'è una banda di pecuri senza pastore, s'ellu ùn manghja micca un lupu, allora spaventa !
  Avà i schiavi ribelli, assai armati cù una mazza, o à u megliu un cornu, piglianu ali. Una tattica assai efficaci era chì i cinque di noi ci lanciavamu à unu. Allora era più faciule per dump and trample.
  - Ùn lasciate micca scappà ! Tagliate e gambe ! - Urlò à traversu l'amplificatore di voce di Vedmakov.
  Solntslav hè statu tagliatu cù tutti. Cumu ghjucanu i musculi di sta diva. Micca senza ragiuni, parechji consideranu una donna arrabbiata più terribili chè un dimòniu. Allora hà tagliatu à mezu à unu di i guerrieri, è a so lama, per inerzia, hà tagliatu a gola à l'ufficiale chì stava daretu à ellu. I centurioni anu pruvatu à restaurà una sembianza d'ordine, ma perìu prestu. Inoltre, u Sultanatu hà fattu tuttu per assicurà chì u suldatu scurdassi ciò chì l'iniziativa era. I ribelli, à u turnu, piuttostu abilmente alluntanò e truppe di u Sultanatu da e lumache di scarafaggi.
  - Ùn lasciate micca à pusà nantu à a sella ! - gridò Solntslav.
  Passu aghjuntu:
  - Focu, frenu à i cavalli.
  Questu hà aiutatu, e lumache di cucaracha sbuchjavanu in i ranchi è suminò u panicu supplementu. In u risultatu, ùn sapianu chì fà, parechji cumbattenti si precipitonu à curriri. Ma questu hè esattamente ciò chì Witcher è i schiavi aspittavanu. A lotta hà scalatu in sterminiu è persecuzione.
  U guerrieru si strinse l'ochju drittu, tirò trè pugnali :
  Ùn li lasciaremu micca scappà !
  U volu hè più stupidu chè viltà ! Dopu tuttu, a maiò parte di i suldati mori micca in battaglia, ma durante a persecuzione!
  Bik, cum'è un picciottu assai veloce, salta nantu à u collu di unu di l'ufficiali, è cavalcò nantu à ellu:
  - Blatta più veloce !
  U pugnale serva invece di sproni, è u poveru ùn hà mancu pruvatu à scaccià.
  Vedmakova, nutendu questu, gridò:
  - A guerra hè cum'è un ghjocu di domino, solu l'osse rotte ùn ponu più esse cullate - a terra tene !
  - Nunda, i mo ossi sò ghjovani, forti ! - U zitellu hà saltatu, sbattutu à u collu. Dopu questu, hà ancu aghjustatu a velocità.
  Vedmakova stumbled nantu à un cadaveru, parechji corpi si trovanu in giru, ma a diva ùn cascà micca, ma saltò sopra. Allora sbattu cù e so spade. U spiritu di cummattimentu di e truppe chì si battevanu contr'à elli s'hè evaporatu, è avà u guerrieru hè diventatu un esecutore. Ci era ancu una aversione à u sangue. Witcher gridò:
  - In nome d'onore ! Quale hà da scaccià l'arma - vivrà! Rendite i suldati di u Sultanatu.
  Ci era quelli chì ubbidìanu à l'ordine, ma parechji cuntinueghjanu à fughje in disperazione, è certi cascò à i ghjinochji.
  Per esempiu, dece cumbattenti putenti si rendenu à Bik à una volta. Forse pensanu chì era più sicuru di trasmette u so destinu à un zitellu. U zitellu gridò:
  - Cascà !
  I guerrieri cascanu. Bik marchjò scalzu nantu à e so spalle, malgradu u picculu pesu di u zitellu, i suldati gemevanu di paura. Allora u zitellu hà avutu l'idea di s'ellu ci vole à allevà i nemici scunfitti da una piccula necessità. Ma poi cacciò a vile tentazione, perchè i schiavi volenu custruisce una sucità megliu, è ùn ripete micca a strada di i so patroni.
  - Va bè, vive - fuma u celu !
  À pocu à pocu, a battaglia hè ghjunta à nunda ! Ancu s'ellu pare chì a massacra hè longa. Witcher s'imbazza in un guerrieru piuttostu abile. Dopu un duru scambiu di attacchi, ella l'hà sempre disarmatu, poi l'hà stunatu.
  - Ne avemu bisognu !
  Reti sò stati lanciati nantu à alcuni di elli, tali ùn resistenu. A battaglia era guasi finita, solu u volu è a persecuzione trascinò. Vedmakova guidò personalmente a persecuzione, hà uccisu assai, ma ùn pudia micca sterminà l'esercitu tutale à l'ultimu suldatu.
  Tuttavia, u ghjovanu guerrieru, cù parechji cintunari di schiavi nantu à i cavalli, hà decisu di una avventura audace, à dì, per catturà a cità chì ùn era micca pronta per a difesa in muvimentu.
  - Sarà una mossa forte. Ùn permetteremu micca a ricchezza per esse tolta, è u più impurtante, avemu da scoppià nantu à e nostre spalle.
  Parechje decine di cummattenti di l'armata scunfitta, però, anu sappiutu à saltà nantu à e lumache di scarafaggi è galoppavanu à a porta.
  Ùn si aprenu micca subitu, ci era una squabble. Quandu i porti sò calati, Vedmakova salta da daretu à u boscu cù cavalieri. Ella gridò, utilizendu u dispusitivu di u zitellu:
  - In nome di u grande Sultan Erifef ! Rinforzi putenti si precipitanu versu voi! Se vulete difende a cità, lasciate chì i guerrieri piglianu u so postu nantu à i mura.
  I guardiani di vigilia ùn anu micca capitu immediatamente, soprattuttu da chì Vedmakova hà purtatu un vestitu riccu, chì hà tiratu da i cadaveri. Un cascu vale qualcosa, brilla cum'è un ghiacciolu in u sole, bè, chì ricusarà un guvernatore cusì nobile.
  È i signori, u burgomastru, è altri nobili, sicuru, ùn dormenu micca, "pigliavanu" a so ghjente !
  Nant'à una piccula cullina c'era un bellu palazzu cù culonni è statue, fattu in una mistura di stili antichi rumani è antichi orientali. Davanti à ellu, cum'è l'abitudine in stu paese, hè una statua tamanta di u Sultanu Erifef, cù una funtana chì sputa da a so bocca. In a sala più grande era rumoroso è allegru, a musica sonava - una festa da una muntagna. I nobili nobili di u Sultanatu mettenu in scena un Sabantuy. In togas ricamate d'oru caru, si mettenu nantu à cuscini lussureggianti, nantu à tavulini bassi eranu munzi di piatti, vini è tinture. Centinaie di lampade brillavanu nantu à tavule è pareti. In tuttu u duminiu è in i culunnati lampanu innumerabili schiavi, schiavi, picciotti schiavi è guardiani di u corpu chì guardavanu u palazzu. I dignitarii tostavanu. U capimachja, Sheikh du Pustemorov, si congelava in i braccia di dui hetairas nudi. Il s'ébranla et mugissait comme un homme possédé, se libéra enfin et cria.
  - È avà hè u tempu di urganizà battaglie di gladiatori. È cusì noioso, senza sangue, è u vinu ùn hè micca in l'anima.
  U cornu sonò, i cumbattenti sò stati chjamati à l'arena. Sicondu l'usu, i guerrieri più ligeri è più ghjovani duveranu cummattiri prima. Ma u sheikh avia ghjustu ricevutu un batch di schiavi furmati, è vulia cumminà dui tipi di divertimentu, eroticu è sangu.
  Un focu brusgiatu in u centru di u Coliseu in miniatura, e torche rinforzate di vetru emanavanu una luce piuttostu luminosa cù una tonalità violacea, è a ghiaia bianca brillava, dà à u podium un aspettu allegru. U primu à curriri nantu à u palcuscenicu era una ragazza musculosa è slanciata in una cintura di pelle. Ella, cum'è una gimnasta di prima classe, hà fattu duie volte è marchjò nantu à e so mani. Tandu si stese davanti à u prìncipe, ghjacciu, incruciendu a so spada è u pugnale in tali armi, u chjamanu mirmillon. Malgradu u fattu chì a zitella puderia esse realizatu in un cuncorsu di bellezza, quantu a pelle morbida, vellutata, capelli biondi chì avia, hà digià avutu una cicatrice larga nantu à a so faccia. U prossimu jumper camminò ancu nantu à e so mani. E so armi eranu un trident è una reta corta - un retariu. Dopu stendu, si stese davanti à u nemicu. Era un ghjovanu guasi un picciottu, sempre senza barba cù una faccia gentile di zitella, a prisenza di coppie miste dà un erotisimu particulari à l'azzione. Sembra chì i partenarii si sò cunnisciuti dapoi un bellu pezzu è stringhjenu.
  - Chì Kaiska ! Ùn aghju micca pensatu chì ci ne scontrimu cusì ! U zitellu disse tristemente.
  - Eri un bellu omu, ma avà a to ànima serà purtata à a fiamma originale ! - A zitella hà rispostu rudemente.
  - Ebbè, perchè sì cusì crudele ! Semu sempre vergini, ci vole à campà ! - Cun timida speranza disse u ghjovanu.
  - Ùn ci aiuterà micca ! I schiavi disprezzanu ancu i dii !
  A furmazione in a scola di gladiatori era dura è cicatrici sò visibili nantu à i corpi brillanti nudi di i ghjovani cumbattenti.
  La foule s'épanouit, fit des paries, des cris sauvages applaudissaient les jeunes gladiateurs, qui évidemment ne voulaient pas lutter.
  A moglia di u Sheikh tirò fora un saccu di pelle.
  - Cinquanta d'oru per Kaiska ! Ella lampò i so grandi denti.
  - Cuminciate ! U Sheikh hà signalatu.
  Cusì sfarente è à u stessu tempu avè assai in cumunu, i guerrieri cunvergenu, i so muvimenti eranu veloci è caòtici. À u principiu, u guerrieru cù u tridente hà pruvatu à scaccià una reta, ma u so avversariu hà mancatu è, saltendu salvaticu nantu à ellu, hà sappiutu chjappà u so stomacu cù un pugnale. U ghjovanu hà saltatu in daretu è chjappà u tridente in u pettu, ma solu un pocu scratched a pelle. Tuttavia, a so manuvra hà furzatu u nemicu à ritirassi. Il s'éloigna et s'appuya contre la reta, empêchant le gladiateur autrefois bien-aimé d'approcher.
  - Voi omi sì stupidi ! Dunque, cundannatu à fallu ! - A zitella disse arrogante.
  - Chì hè natu ! U ghjovanu paria cunfusu.
  Di colpu, un retiariu cù un tridente pigliò ghiaia in a so manu è li tirava in faccia. A manuvra hà avutu un effettu, a zitella hà chjusu l'ochji, in u listessu secondu u tridente hà trafittu l'abs.
  U ghjovanu gladiatore gridendu di dulore, si torce, ma, quantunque, hà sappiutu di guidà a lama in a so spalla. U retiariu gridava è tira l'arma. A spada lampò cum'è un fulmine, guasi u so collu. U gladiatore fece un passu in daretu, u pettu tagliatu apertu. U ghjovanu geme di dulore è abbandunò u so tridente. Allora l'avversariu hà saltatu nantu à ellu è hà lanciatu un pugnale. L'altalena era piuttostu debule, è a punta trapassa a carne di a gamba. U retiariu gridava è cascò, po pigliò u pugnale, pruvò à alzà, in quellu mumentu a spada li chjappà in u collu. Digià perde a cuscenza, hà sbattutu a lama di u mirmillonu in u plexus sulari. U coppiu di una volta amante (cum'è Romeo è Giulietta) cascò mortu nantu à a ghiaia. U publicu ubriacu ridia è sbulicò. Trè schiavi lugubri cù frunti bassu è mandibula protruding corse in l'arena, brusgiavanu i corpi di quelli chì anu persu, ma ricivutu a libertà spirituale, cù un ferru rossu. Dopu s'assicurendu ch'elli eranu morti, l'anu ingannatu cù e so coste è li trascinavanu fora di u palcuscenicu. U locu duv'ellu ci era u sangue era chjapputu di carbone.
  -Vanu à nutriscia di insetti. - A moglia di Sheikh Demeter hà scuntatu i denti. - Peccatu chì l'osse sò animali troppu chjuchi fermanu a fame.
  -Nunda sarà carne è ponavaristey. Hè una pena, però, un coppiu di elli puderanu esse atleti assai promettenti! U Sheikh ringhiò.
  - In u to lettu ? - A diva hà dumandatu maliziosamente.
  - Perchè nò! A zitella hè bella, ma u zitellu puderia esse u vostru. - U sheikh era assai prugressu in i so punti di vista, crede chì a moglia puderia bè divertisce u so corpu ben alimentatu in un ghjovanu schiavu.
  - Picculu è fragile ! Ùn avemu ancu u listessu paru ? Dumandò Demeter.
  - Per disgrazia, ùn ci hè ! Fighjemu u ghjovanu turnu chì ci hè statu mandatu da una scola vicina. U sceiccu ghignò.
  - Forse hè megliu lascià cresce ! È tandu uccideremu tutti i nostri prigiuneri cusì. - Inesperu, a moglia di u nobile hà dimustratu cumpassione.
  - A nutizia di a rivolta di i schiavi hè troppu gioia è a vogliu celebrà in pienu. U grandu strinse u so stomacu.
  - A menu chì, di sicuru, Etimon ùn vi và davanti ! - sbottò a signora grassa.
  - Tale nulla ! Tantu megliu finiscemu avà tutti i gladiatori è privemu u stupidu di u spettaculu. Venite novi! U Sheikh ringhiò.
  - Ùn hè micca esattamente novi. - Demeter si leccò labbra
  U gong sona di novu è i picciotti guerrieri scappanu in l'arena. Sembranu circa quattordici o quindici anni, cù spalle è pettu piuttostu larghe. Cum'è i cummattenti precedenti, face capriole è corre nantu à e so mani. Dopu avè digià scappatu à u podium, si mettenu armi, caschi, armature di pettu, scudi è spade. Unu hà una lama dritta, mentri l'altru hè curvatu cum'è un sabre. Presse in rilievu apertu è cicatrici sò visibili nantu à questu. U zitellu chì stava à a diritta hà guaritu taglii chì crucianu u so pettu in trè fila.
  A pelle hè riccamente oliu è brillanti.
  U manager annuncia.
  - I famosi cumbattenti Fudoros cù un sabre curvo è Saflorov cù una spada diritta facenu in u ring. Fudoros hà sei lotte, Saflorov hà sette. Tutti i so rivali sò stati ammazzati in u locu o pugnalati à morte da a decisione di u populu. U steward indicò l'audienza cù u so dettu. Di novu ci era quelli chì vulianu scumessa nantu à a scumessa. U Sheikh ringhiò.
  - Centu muniti d'oru per Saflorov.
  I scumesse sò stati cunclusi rapidamente, i nobili ghjuranu. Dui si battevanu ancu. Unu hà spruzzatu un biccheri di vinu, l'altru chjappà una gamba grassa in faccia. Getters è guardiani si precipitò per calmà u publicu furiosu. A moglia di u sheikh, imperiosa, impudente, grassa abbaia :
  - Avanti ! tumbà !
  I gladiatori sò cunvergenti. Sta volta, anu pigliatu u so tempu, pruvendu l'altri cù colpi attenti. Quandu e spade scontranu, scintillavanu un pocu, è i scudi tremavanu. U publicu ùn li piacia micca assai sta prudenza, urlava cun dispiacere, l'osse volanu versu i cumbattenti. Sheikh rovesciò u vassou, tuttu coperto di vinu è marmellata. Allora sputò è urlò in furia.
  S'è vo ùn battete micca, vi faraghju appiccicà a testa in giru. Diversi salvatichi chì spinghjenu "Janissaries" si sò ghjunti nantu à u podium, brandivanu lance, dimustrà picchi in u so spinu apertu. Saflorov si n'andò à l'offensiva, attaccò furiosamente, chjappò u so contraparti in u ghjinochju. L'adulescente si ritirò, tirà un pocu a so spada à u latu, u so avversariu sbattulendu in u pettu. Una piastra pocu avvitata hè cascata à u fondu. U prossimu spinta hà lasciatu una marca prufonda nantu à a pelle, u sangue densu si sparse. Fudoros fece un passu in daretu, unu di i cummattenti pelosi li chjappò à i gammi. È quandu u zitellu hà esitatu, Saflorov chjappà u cascu cun una furia tale chì stagged and colapsò. Da a cuncussione, u "cascu" volò, palesendu un capu biancu cù un bump gonfiatu nantu à a fronte. Saflorov appoggiò a so lama à u so pettu chì si agitava nervosamente. Sbuchjava à u " publicu ".
  Aspittendu un signu. Quandu a maiuranza passa per i so capelli, significa tumbà, è quand'elli mettenu e so palme inseme in un casteddu, significa per avè pietà.
  Tuttavia, a misericòrdia ùn hè micca lettu in i facci feroci. Quasi tutti, ancu e donne è l'adulescenti, si passavanu e mani in gola.
  - Morte ! Battelu !
  A moglia di u sheikh abbaiò in burla.
  - Si n'hè andatu troppu caru. Dà mi per una notte.
  Saflorov esitava, ligeramente pressatu nantu à u pettu nudu di l'adulescente scunfittu, una goccia di sangue esce. Allora scacciò a so spada in disperazione:
  -Ùn possu micca! Hè u mo amicu.
  U rumore hè stata interrotta subitu, ci era un silenziu di morte.
  - Chì ! - Sheikh s'hè arrabbiatu. "Tu ricusate di tumbà i vinti. Tutti dui in una gabbia, dopu chì ci sarà una tortura terribili davanti à tutta a scola di gladiatori.
  I guerrieri saltavanu versu Fudoros, spruzzavanu d'acqua nantu à a so faccia, è po, per ritruvà più prestu, brusgiavanu u so calcagna nudu cù un ferru rossu. U zitellu gridava, saltava è subitu scacciò dui lassu à u collu. Saflorov hà pruvatu à risistiri, hà cumbattutu una decina di spade à una volta, a paura li hà datu forza. Ma unu di i tiratori hà colpitu a so gamba cù una freccia. Da u velenu, u ghjovanu hè statu paralizatu, ma micca tombu. Li liavanu tramindui è li mettevanu in una gabbia. Saflorov hè stata chjappata in i costi cù una verga rossa, a pelle hà cuminciatu à fumà, u zitellu battutu fermamente hà suppurtatu l'injections. Ma apparentemente a tortura di dui picciotti disubbidienti hè stata posposta per a desserta.
  A moglia di u sheikh scintillava cù l'ochji :
  - Devanu esse u mo maritu. Sapete chì sò creativa.
  - A so, ma basta à vede, mi possu ghjilosu. I picciotti sò belli è ponu maritari digià. U Sheikh ghignò.
  - Prubabilmente, ancu maritatu ! Dopu tuttu, questi sò i schiavi più forti è sani chì duveranu esse fruttu! A donna grassa fece l'ochju.
  - I gladiatori sò u culore di a cattività! Saria da fà turmentà e so mòglie. U sceiccu ghignò.
  - Facemu ! Per via, e ragazze di novu.
  Avà e donne avianu a lotta. Dui dive mezzu nude in i stessi panni sò intruti in l'arena. Eranu incatenati à u collu cù una catena - per ùn esse strappatu. Armi Dui pugnali in ogni manu. Chjaramente a lotta serà feroce è micca troppu longa. Una zitella era bella, l'altra cù i capelli neri, tramindui cù criniera piuttostu longa.
  - À a battaglia ! truncò u ghjacaru.
  - Ùn aghju micca scumessa ! - abbaiò a moglia di u sheikh. "Hè diventatu un cattivu auguriu.
  E povere donne si sò riunite. Era terribili, unu avia quasi subitu u stomacu apertu, l'altru era feritu in u pettu. Cuntinuendu à cutà, e zitelle chjappà cù i pedi, turmentendu a so carne. Corriva assai sangue è ùn pudianu lascià è scappà. Infine, unu di elli tagliatu cumplettamente s'hè colapsatu à i so ghjinochji. I capelli neri ridianu, circannu di finisce, po si sbattu in un colpu insidiosu da sottu sottu à e coste. Gemendu, hà ancu riesciutu à chjappà u delincutore in u spinu di a testa. E duie bellissime donne mutilate colapsanu nantu à a ghiaia, tremavanu parechje volte, si congelanu. Shaggy "Janissaries" corse versu elli è li picchiò cù un ferru rossu. E ragazze guerriere ùn si movevanu.
  - In novu, micca una scumessa ùn hà micca travagliatu. Tutti dui sò morti.
  L'audienza era dispiaciuta, ancu s'è vede l'assassiniu stessu hè assai piacevule. Ma finu à avà nimu hà vintu.
  In questa situazione, solu una nova lotta puderia salvà u casu. U riscaldamentu faciule hè finitu è hè u tempu per l'affari serii.
  Quince gladiatori in tuniche aranciate cù buchi in elli, trè piume nere nantu à i so slime, sventavanu in l'arena. Eranu armati di spade curtite è curve; in e so mani tenevanu scudi picculi quadrati cù una superficia cunvexa, i so capi eranu prutetti da caschi senza visiera. Stu gruppu era seguitu da i cumbattenti in tuniche rosse brillanti, u listessu cù spade curtite, ma dritte, cù un scudo tondu è una manette di ferru chì copre a manu diritta, chì ùn era micca prutetta da u scudu, è una rotula chì prutege a gamba manca. Piume verdi nantu à caschi slippery cumplettanu a stampa.
  Standus l'un à l'autre, s'inclinèrent. Questa volta l'aposti sò stati fatti per sume assai più grande, l'oru scorri da a manu à a manu.
  -Ùn pò esse ch"elli sò stati tutti ammazzati ! A moglia di Sheikh hà dettu. Qualchissia hè sicuru di vince !
  - Allora scumessa, questu hè l'ultimu cumbattimentu. Vede, hè digià lume ! - U sceiccu stancu disse cun irritazione.
  - Tandu serà seriu ! Mille dracme d'oru nantu à rossu. - A donna grassa sbulicò.
  - E perchè nantu à elli ? - Perchè elli ? - Ripetì duie volte, sorpresu, nobile.
  - Perchè l'ochji sò più cattivi !
  U manager hà gridatu qualcosa. Ci era un crepitante sonu di una tromba. Ancu e torche sbattulanu cum'è s'è i mostri avianu qualcosa in l'ochji.
  E cunversazione, u rumore, a risa, u chjappà cessanu : tutti l'ochji sò stati fissi nantu à i cumbattenti. U primu scontru hè statu terribili : à mezu à u silenziu chì regnava, i colpi di spade nantu à i scudi sonavanu forte. Piume, frammenti di caschi, pezzi di scudi sbattuti volavanu à traversu l'arena mentre i gladiatori eccitati è ansanti si battevanu colpu dopu colpu. Mancu trè minuti ùn eranu passati da u principiu di a battaglia, è dighjà u sangue era spartutu : quattru gladiatori s'appiccavanu in agonia, è i cumbattenti li calpestavanu sottu à i pedi. Unu di quelli chì stavanu in giru pigliò u so cumpagnu per a gamba è vultò u pede. Volò falà, strappandu u so bracciu.
  A mòglia di u prìncipe, insaziabile Demeter, ghjittava un ossu rosicatu in u ring.
  - Rossi s'è tù vinci, ti dugnu un biccheri di vinu !
  Cum'è spessu succede, u cuntrariu hè accadutu, u più grande cumbattimentu di a squadra per a quale Demeter era arradicatu era pienu. Trè spade anu sbulicatu subitu un largu pettu, è un ossu intempestu righjuntu in manu di u sfurtunatu capu.
  I spettatori cun piacè è tensione seguitavanu e sanguinose vicissitudes di a battaglia. Urlavanu cum'è una banda di toru feriti. L'elite lucale furiosa, infuriata, animava i cumbattenti. I ranghi di i gladiatori si sò sbulicati, a battaglia si sparghje in scontri separati.
  In stu mumentu, quandu u publicu dignitariu si godeva è francamente " andava in pazzi " à lappa di sangue, i bravi ribelli ammazzavanu i guardiani dorme. Pobedonostsev, inseme cù una mansa di omi valenti, avendu sfracciatu i guardiani di u corpu, hè statu u primu à penetrà in u palazzu.
  U rumore di l'avvicinamentu di i ribelli furzò a lotta per esse interrotta. I nobili, tremuli, pruvavanu di ripiglià e so spade. U ghjovanu capu ribellu gridava forte :
  - Chì vecu ! Vi ammazzate l'un l'altru, per u divertimentu di i canagliani ! I bastardi rianimati chì ùn sò mancu capaci di alzà una spada, i so pani interferiscenu troppu. Se almenu una particella di orgogliu hè stata cunservata in voi, tagliate sta abominazione.
  I gladiatori parianu aspittà per questu solu: si precipitanu à a banda obesa.
  I servitori si sò saltati da parte, ùn vulianu micca more per i maestri odiati, è i picciotti anu ancu cuminciatu à scaccià vassoi è cibo à i dignitarii.
  Demeter gridò:
  - Uccidili tutti !
  Tandu un bichjere di vinu di cristallu cascò nantu à a so testa, sbattendu a cagna.
  Witcher era arrabbiatu. Tagliò i ricchi citadini di a cità, tagliendu a so carne.
  Ùn era micca difficiule, ma disgusting. Accantu à ellu hà cumbattutu u cumpagnu constante di Pass. Beak ùn hà micca ritardatu, è i gladiatori si sò vindicati da i so carcerieri.
  Schiavi tristi alzavanu u steward nantu à un ganciu, gridavanu:
  - Semu nostri ! Schiavi cum'è voi!
  - Allora pruvà cù una spada ! - Gridò, cusì e candele nantu à i candelabri di u Witcher tremavanu.
  U sheikh hà pruvatu à scappà, ma Bik l'hà inciampatu è versa u meli in u so collu:
  - Ebbè, induve site bisognu. Nisun condimentu.
  Solntslav tagliò i capi di dui nobili à una volta, è sfracicò a mandibula di un terzu cù u so ghjinochju. Tuttavia, ùn ci era più mancu una parvenza di lotta, solu i schiavi si vinderanu. I resti di a guardia fughjenu, è i feste, ancu in a so forma più bona, ùn rapprisentanu micca una forza militare seria. Sò stati tutti ammazzati prima chì Vedmakova rinfriscà. Solu u capu Sheikh era sempre vivu, Bik tirò i capelli. Vedmakova cacciò u zitellu impudente:
  - Questa hè una persona nobile. Puderemu esse utili !
  . CAPITOLU #12
  I tedeschi cuntinueghjanu u so assaltu à Stalingrad. Paria ch'ellu ci era abbastanza, ma era incredibilmente difficiule di passà l'ultimu. Ancu l'usu massiu di "Sturmtigers" ùn hà micca aiutu. Ancu s'è a distruzzione di i bombardieri di jet hà causatu enormi. Un altru mezzu era bombe di napalm.
  U battaglione di e zitelle s'era diluitu, ma e bellezze si battevanu sempre. U 20 d'ottobre nevicava, è e bellezze eranu tutte scalzi. Lascianu tracce grazia nantu à u lettu biancu.
  Belle ragazze, rotulate un pocu in a neve è diventenu più pulite. Matryona, dopu à catturà Seryozhka, ùn pudia truvà un locu per ella. Ancora à perde un zitellu cusì intelligente è bellu. È chì l'aspittava in prigiunera fascista ? Prima tortura, è dopu a pena di morte !
  U zitellu era daveru vicinu à esse sparatu, ma hà finitu in e mine. U travagliu sedici ore à ghjornu, è razioni magre, a frusta di u survegatore aspettava Seryozhka.
  Più precisamente, u zitellu hè digià una cava, è ci travaglia dura cum'è un sumere. Ma hè assai più caldu sottu à a superficia. È i guerrieri, per ùn congelate micca, sò furzati à saltà è curriri. È e ragazze si battenu. Eccu u putente tank "Lion". Hà una pistola 150 mm, più efficace è pratica per battaglie in a cità. U Fritz ama stu tank perchè hè ben prutettu da tutti i lati.
  "Mouse" si striscia un pocu daretu. A machina tedesca sottu dui centu tunnillati, era ancu armatu cù un cannone 150-millimeter è settanta-cinque. Tantu più praticu. U numaru di mitragliatrici cresce à quattru, è ùn era micca faciule avvicinassi à u tank.
  Anyuta, Maria è Alla cercanu di scaccià u mastodonte inseme. Sceltu cù cura per ellu.
  Anyuta cantava cun entusiasmu:
  - Cume avemu campatu a lotta, è senza paura di a morte... Allora da avà, tu è eiu camperemu ! È in l'alture stellate, è u silenziu di a muntagna, in a guerra navale è u focu furioso! È in furia, è in furia furia !
  "Maus" era l'ultima mudificazione, cù sei mitragliatrici, dui coaxiali cù barili, è quattru filati nantu à cerniere.
  Maria, strisciando per a neve, sibilò:
  - Ùn ci rinunceremu mai ! Dopu tuttu, Ghjesù u Diu Altìssimu hè cun noi!
  A zitella, s'avvicinava, hà lanciatu un pacchettu splusivi à a caterpillar Mouse. Rumbò, sottu à u scudu, è a pista sbuchjava.
  E zitelle s'acclamanu:
  - Fate un fascista !
  Alla s'agita et lança une grenade à fragmentation sur le Fritz. U fascista hè statu sbattutu da una onda splussiva, cù ellu i capi di dui cumbattenti neri di e truppe culuniali sò stati strappati.
  A bellezza di i capelli rossi fischiò:
  - Per a Patria è Stalin !
  Anyuta hà lanciatu di novu u pacchettu splusivu ... Questa volta micca cusì successu, hà culpitu l'armatura è hà splutatu nantu à a superficia di a cunchiglia d'acciaio.
  A zitella in fastidiu disse:
  - Oh, aghju sbuchjatu !
  È strisciatu per una nova parte di splusivi fatti in casa. I so tacchi tondi, rossi da u fretu, sferiscenu. Ragazza quasi nuda, strisciata in a neve, un pocu scomoda. Ma sia pazienti. In particulare quandu si sparghje, a neve si scioglie.
  Anyuta hà ancu cantatu:
  - A so, u fretu sparirà prestu,
  Le ruisseau se précipite fort...
  È correnu digià attraversu e pozza -
  Ragazze scalze !
  A zitella spara, è l'Arabu da e truppe culuniali sfonda. I tentativi di l'inimichi di agisce in picculi gruppi portanu à gravi perdite.
  U cortu cannone di u Mouse spara a frammentazione di novu. Conchiglie scoppiavanu in qualchì locu in u fumu. E tante pause...
  I tedeschi anu guasgi catturatu Stalingrad... Ci hè pocu pocu. Ma questu hè precisamente ciò chì impedisce à a Wehrmacht di utilizà grandi bombe è artiglieria pisanti. U Fritz lasciò avanti i stranieri, chì ùn sò micca dispiacenti.
  Maria hà sparatu u so fucile. U mercenariu fascista s'hè sfrattutu è chjappà nantu à e petre di e ruvine.
  A zitella si strofinava i petti nudi cù i capezzoli scarlatti. Hanu vestitu cumplettamente i guerrieri - saltanu in i so shorts. Ma da l'altra banda, ùn ci sò quasi micca colpi nantu à elli. Apparentemente a nudità, in qualchì modu sopratuttu prutegge e bellezze. Siccomu sò capaci di sopravvive in un infernu cusì!
  Alla scuzzulate una mistura di neve è fangu, è spara di novu. Hè culpitu un suldatu neru ghjustu in l'ochju. Cagna cattiva, ùn dì nunda.
  E trè zitelle si avvicinanu di novu à Mouse. Hè difficiuli di penetrà una vittura chì hà una armatura cusì grossa da tutti i lati. Ma i guerrieri sò pieni di ottimisimu. Se ùn pudete micca sfondà a cunchiglia stessa, perchè ùn strappate micca u canna.
  Alla, sculacciando a piedi nudi zolle sporche, cantò:
  - A nostra verità, a nostra verità... Cum'è i raghji di u sole ! U nostru dumane sarà luminoso, i fiumi da e muntagne scorri !
  I guerrieri sò longu armati cù MP-44 catturati. Questi fucili d'assaltu anu una longa distanza. Bellezza cun fiducia focu. I neri cascanu di novu. Tiranu fontane di sangue scarlattu.
  Maria, sparendu, cù un fucile è una mitragliatrice catturata nantu à e spalle, cantò :
  - A ragna insidiosa hà aguzzatu u so puntu,
  È beie sangue sacru, russu da a Russia!
  Tuttu hè chjucu è chjucu per u so avversariu, tumberà,
  Quale hà amore per a Russia!
  Amore per a Russia!
  A zitella mandò una pallottola in l'assortimentu "guarda" chì hà sappiutu da e crepe. A bellezza surrisa, u so visu, ancu s'ellu era emaciatu, conservava u so incantu è l'incantu.
  In generale, tutte e ragazze in u so battaglione sò belli. Quì, per esempiu, u Tatar Seraphim. U so babbu hè Tatar, ma a so mamma hè di Bielorussia, è da u so capelli Serafima ereditò u culore di u granu maturu. Ancu una bella zitella, scalza, è quasi nuda. È spara da una mitragliatrice catturata, in brevi raffiche. E fascisti di altre truppe striscianu sopra.
  Serafima tira abbastanza precisamente. Accantu à ella stava Maria da i capelli d'oru. E duie zitelle sparanu è cantanu.
  - Patria ! Maria principia...
  - È l'armata ! - Cuntinuò, sparendu à Serafini.
  Maria hà tweetatu:
  - Questu...
  Cunducendu u focu è chjappà u culore, Seraphim hà dettu:
  - Dui pali !
  Maria sorridò e cinguettava:
  - Nantu à u...
  Seraphim sparò è aghjunse:
  - Chì...
  Maria tagliò cinque, cuntinuò:
  - Aspetta!
  Serafini, sparendu, salutò :
  - Pianeta !
  Maria, sparando, cinguettava:
  - Pettu...
  Serafini, sparando, ronronò:
  - Prutegge...
  Maria cascò a testa di u fascista è disse:
  - Noi tu....
  Serafini, tagliando i nazisti di palle, sibilò:
  - Un paese !
  Maria, mandando pallottole ben mirate, cinguettava:
  - Tutti....
  Seraphim, sparando sempre più precisamente, aghjunse:
  - Populu !
  Maria, scacciò da a fronte i so capelli d"oru è sporchi, cantò :
  - Rattu...
  Una pallottola di serafini, e mandando colpi, dette:
  - U vostru...
  Maria, picchiendu u fascista in gola, cuntinuò :
  - Caldu !
  U tataru biondu, mandendu colpi, cuntinuò :
  - Nuvole...
  Maria tirà accuratamente, aghjunse:
  - Cool!
  Serafini, sorridendo, cinguettando:
  - Ebbè è...
  Maria, sparando con precisione, ringhiò:
  - Sole !
  Serafini, sbattundosi a scampi, sibilò:
  - Zoy !
  Maria cuntinuò cù una risata.
  - Automaticu...
  Serafini, cum'è sparendu, abbaia :
  - Nather...
  Maria hà aghjustatu scatti ben mirati:
  - Spalla...
  Seraphim aghjunse cù una risata:
  - Soldatu !
  Maria cantava cù entusiasmu, sparendu:
  - Scavaraghju...
  Serafima, menendu un focu di cumbattimentu, aghjunse:
  - Grave...
  Maria hà abbattutu l'Africanu è cuntinuò:
  - Avversu !
  E ragazze sò fora di munizioni. È hè stata custretta à curriri prestu per copre. U fornimentu à traversu u Volga hè assai difficiule. Custanti bumbardamenti è bombardamenti. Quì vene una cumpagnia di rinforzi da l'altra parte.
  Fountains di spruzzi è frammenti bollinu intornu à e barche. Stormtroopers ruggini in u celu. Eccu i Focke-Wulfs volanu in. È caccianu bombe.
  Parechje barche si sò sparte. I suldati sovietici si affucanu è morenu.
  U focu di l'artiglieria nemicu hè troppu densu.
  Ancu di notte, u Fritz mantene tuttu sottu u focu. È i so dive-bombers sò purtati. Cumpresu u missiavu di Yu-87. Ancu l'aviò jet sò digià andatu in a serie.
  Eccu u legendariu Soviet Yak-9. Hè cummattitu cù un ME-309 tedescu. Maneuverability accunsentutu, contru a velocità è l'arme. U tedescu prova di scunfighja a vittura sovietica da a prima chjamata. Ma ùn hà micca successu. U yak, à u turnu, strives per andà in a cuda, ma u Nazi parte per via di l'alta veloce.
  Un tedescu più veloce, cù armi più forti, contr'à un Russu più maneuverable. Ma u volu rapidu cuntinueghja. U fascista usa sette punti di spara contr'à sette, è tocca a vittura sovietica. Perde a vitezza è cumencia à cascà.
  Emette spruzzi di fumu. È u mutore hè accesu...
  Chì ghjè sta guerra ! Hè difficiuli di oppunà una macchina cusì putente in l'armamentu cum'è u ME-309, in quale sette punti di tiru cumpensu l'excedente di pesu è a poca manuvrabilità.
  L'alta velocità permette à u fascista per andà in una immersione, è a fronte di u cumbattimentu tedescu hè bè blindatu.
  Anyuta prova di novu à minà u Mouse. A zitella rischia a so vita. Hè digià tutta graffiata, strisciandu nuda attraversu e furtificazioni. Tutta a bellezza in scratch è pisuga. Ma poi lancia una granata cù un pacchettu attaccatu à l'esplosione. Hè ancu colpita da una splutazioni da una mitragliatrice. Gratta a spalla di a bellezza.
  Ma da l'altra banda, u pacchettu splusivu hà colpitu u musu di un cannone 150-mm. È u tedescu hà digià ricivutu dannu significativu. Cù una grande difficultà, a vittura si move da u so locu, è torna in u locu di e so truppe per lacà e so ferite.
  Focke-Wulfs è parechji TA-152 appariscenu in u celu. Cumincianu à bombardà e pusizioni sovietiche. Un coppiu di l'ultime HE-183, veiculi jet d'attaccu, apparsu ancu. Issi vulturi ghjunghjenu a velocità di sin'à ottucentu chilometri à l'ora, è era quasi impussibule di chjappà.
  E zitelle sparanu in daretu à i tedeschi. Ci hè sempre una chance per attaccà u nemicu, malgradu a putente prutezzione di l'aerei d'attaccu da u focu di terra.
  Anyuta è Alla ritruvà u Luftfaust catturatu. Stu arma, custituitu di nove interconnessi vinti millimetri recoilless.
  Pudete sparà cum'è un picculu fucile anti-aereu.
  È i guerrieri puntanu à u nemicu. Pulsanu lisciamente l'iniziu ... E duie bellezze riposavanu i so pedi nudi nantu à e machja, sintendu un ritornu lisu.
  Focke-Wulf cù sei fucili d'aria, cumencia à fumà - u so ventre hè strappatu.
  E zitelle ruggiscenu di piacè:
  - Pucca ! Lavatrice ! Scopu!
  L'altri aerei tedeschi cumincianu à circulà sopra i capi di e ragazze. Bellezze si lanciano in i passaggi sotterranei, schivando i razzi Focke-Wulf.
  Anyuta hà ricivutu un taccu russu cù un scintillatu. A zitella murmura :
  - O fiamme infernali !
  A sola di a zitella era cuperta di vesciche è dulore. Vuliu chjappà qualcosa di friddu.
  È nantu à a superficia, i spazii cuntinueghjanu. A neve sibila da e fiamme, e ruine sò strappate. I tedeschi inundanu e pusizioni cù u focu, ma ci hè assai pocu sensu da questu. Guerrieri piattanu cum'è topi in visoni. Ch'elli si ferranu elli stessi.
  Alla bisbigliò à l'orechja di Anyuta:
  - Pensu chì prestu i Nazis finiranu infine di furia. Anu assai forza, ma in Stalingrad ùn anu micca l'uppurtunità di vultà !
  A zitella bionda rispose fieru:
  Semu quì cum'è trè centu Spartani ! Rifletemu e forze superiori di u nemicu!
  Alla dai capelli rossi ridacchiò è fece l'ochju à u so cumpagnu:
  - È ùn ci ghjunghjite micca !
  Quandu e ragazze ghjunghjenu à a superficia, u raid hè finitu. Apparsu novi suldati di pedi neri. Cullà in avanti, è e zitelle anu da apre u focu, furzendu u nemicu à scavà a terra cù u nasu.
  In novu, i "Leoni" è "Tigri" sò andati in battaglia. I tudischi anu pruvatu à pressu l'esercitu suvièticu cù tanki pisanti. Di tantu in tantu piovevanu cunchiglia. U "Tiger" più vulnerabile hà pruvatu à ùn sparisce micca da e so furmazione. I mortare rumbavanu ancu.
  E zitelle sparanu à i tedeschi è i so mercenari. Ha eliminatu l'avversari. Alla è Anyuta anu sparatu in coppie. I muselli nemici apparsu è si stallanu. Allora un novu stratu di nemici avanzati.
  E zitelle cantavanu durante a battaglia.
  Alla cuminciò, sparendu :
  - Prima...
  Anyuta, sparendu, cuntinuava:
  - Per voi...
  Alla lupanuv hà aghjustatu:
  - Legione...
  Anyuta, dopu avè tagliatu trè, zitti:
  - Nemichi...
  Alla, inchiodando gli avversari, sbottò:
  - Iddi....
  Anyuta, avendu demolitu a mità di u craniu di l'arabu, cuntinuò:
  - Vulenu...
  Allah, schiacciando l'inimico, continuò:
  - Tu...
  Anyuta, sparendu, sibilò in furia:
  - Sbucciate...
  Allah, sfondendu u craniu di l'Arabu, ringhiò:
  - Distrughje...
  Anyuta, cuntinuendu à chjappà, sibilò:
  - Note...
  Alla, cum'è s'ellu tirava, fischiò :
  - Ùn àbbia paura...
  Anyuta, tirando un colpo precisu, ringhiò:
  - Nemicu...
  Alla, sparando come un sniper, continuò:
  - Shtykov...
  Anyuta, sparendu più, abbaia :
  - Capacità di...
  Alla, senza piantà di sparà, sibilò:
  - Forza...
  Anyuta, sparando furiosamente, ringhiò, correggendo l'amica:
  - Curagiu...
  Alla, in una dura estasi, avendu sparatu in a testa di l'Africani, abbaia :
  - Forza...
  Anyuta, galopendu cù u focu, sibilò:
  - Aumentà...
  Alla, agitando i so riccioli rossi, continuò:
  - E avversari...
  Anyuta, dopu avè battutu l'arabu in u stomacu, hà publicatu:
  - Subitu...
  Alla, sparando di tutti i calibre, abbaiò:
  - Distrughje...
  E zitelle piglianu fiatu. È dopu avè sparatu un pocu di più, gridavanu :
  - Semu i cavalieri di u fucile di sniper, a voce di l'assassiniu sona !
  L'onda di spinta, e truppe coloniali si calava un pocu. I Nazis anu spusatu di novu i tanki avanti. "Tigri" -2 apparsu cù i so musculi longu, è sparanu cunchiglia à tuttu ciò chì anu sappiutu nutà.
  "Tiger" -2 hà avutu a forma originale di a torre è i pendii di i platti di l'armatura da i lati. Questu l'hà fattu un pocu più tenace. I guerrieri femini anu sceltu novu e piste di u tank cum'è u so mira. U fascista avia da esse cum'è una serpente in padella.
  Anyuta hà lanciatu un pacchettu splusivu, sfracicà u rollu di fronte di u "Tiger" -2 è cantò:
  - T"aghju scuntratu cù un rigalu... Di sicuru, aghju delineatu un locu ind"u sarbu !
  Alla sibilò, lanciando felicemente un pacchettu grossu è splusivi à u fascista:
  - Ma Pasaran !
  È da l'esplosione, u musu longu di u tank tedescu si torce. È u Rè Tigre hà cuminciatu à vultà in daretu. Di novu, u fascista hè statu feritu male. Alla pigliò e abbaiò, lanciando un pezzu di vetru cù i so pedi nudi :
  - Per esse tù ind"una fera di quercia !
  U vetru, avendu volatu, sbarcò ghjustu in a gola di un indianu, trà e truppe culuniali tedesche.
  Anyuta fece l'ochju à u so cumpagnu è cantò:
  - Immergeraghju a testa in sta botta ! I tuffaraghju tutti !
  Alla hà sparatu una splutazioni da una mitragliatrice. I tedeschi eranu sottu attacchi di novu. A zitella sibilò:
  - Pudemu fà tuttu ! È vinceremu !
  Anyuta tirò u so fucile è disse:
  - Una grande vittoria aspetta ! Chì i nostri missiavu sia in gloria !
  Alla fece capriole e rotolava, girando come un albero di Natale. A zitella cantò cù l'ochju:
  - Sgiò successu, induve andate ... Sgiò successu - i fascisti ridenu...
  I tanki tedeschi, senza salvà i cunchiglia, anu aumentatu u so focu. Hanu versatu i so rigali chì scoppianu. È si avvicinavanu à e pusizioni sovietiche, circannu di evità i lacune.
  Anyuta, aduprendu un filu, cum'è u prigiuneru Seryozhka li hà insignatu, hà tiratu una mina pesante. "Leone" pian piano arrivò à e pusizioni sovietiche. U so fucile da 150 mm continuava a sputare obusi. E zitelle sibilavanu è strizzavanu l'ochju.
  Anyuta cantava:
  - Tedeschi-peperoni, fascisti-nazisti... A fine di un pacifista vi aspetta !
  Allah hà dettu cun un surrisu:
  - Pacifismu... Hè ancu stupidu di parlà di pacifismu quandu si tratta di i nazisti !
  Anyuta hà culpitu u ponte di u nasu d'un arabu da a guardia coloniale cun un colpu ben miratu è cinguettava:
  - È sò storpi à pensà... È in l'affari militari ùn sò tantu forti ! Prestu li sguassemu da a faccia di u pianeta Terra !
  Alla fece un'altra sferzata, strofinava i so petti nudi nantu à a ghiaia è cantò :
  - Sò un cavaleri russu nantu à i ghjinochji di i salvatichi ... Spazzaraghju i nemici di a Patria da a faccia di a Terra !
  A bellezza di i capelli rossi fece l'ochju, guardendu u celu. "Frames", artiglieri tedeschi, ci giravanu.
  Creeped up, ogni tantu, impiccatu in u tedescu "Lion". È u so fucile cuntinuò à sputatu.
  Anyuta, movendu una mina sottu à e piste di un tank tedescu, sibilò:
  - Per Seryozha ....
  U tedescu si firmò è sparò di novu. A cunchiglia splodì daretu à e zitelle.
  Anyuta hà dettu:
  - Conchiglia di latte, chì hà u cervellu di zitellu !
  "Leone" stava per qualchì tempu. Sia l'equipaggiu espertu tedesca si sentia periculu davanti, o vulianu aduprà u kit di cummattimentu. Ma u "Leone" stava fermu per qualchì tempu è sputò cunchiglia letali.
  Anyuta hà nutatu chì u tank tedescu avia un cannone più avanzatu è spara più freti di u KV-2. E questu, sicuru, rende sta vittura assai più periculosa. Anyuta si cruzzò è sibilò:
  Chì i gattivi andà in infernu !
  Alla tirò nantu à u fascista in u plexus solare, è abbaia :
  - A nostra vittoria hè inevitabbile ! È tuttu finirà bè !
  Anyuta hà ancu tagliatu u Turcu, è cantò:
  - Purtantu, pare chì prestu a vita serà interrotta quandu i guai pichjaranu à u so cornu neru... I cavalli ninchinu è u sangue scorri cum'è un fiume, è torna a terra parte da sottu à i vostri pedi !
  Alla, dopu avè imbevutu l'Iranianu, aghjunse:
  - Ma a terra hà ancu u so guardianu ... È trà e stelle stese à ellu ... Fili di salvezza invisibili per esilià Hitler à Kolyma !
  E zitelle, sparendu, cantavanu à l'unison :
  - Rompemu Adolf, li farà male ! Credu chì u fascismu serà scunfittu ! È in a nostra Russia, appariscerà u messia, Signore di i populi di tutti i paesi !
  È i guerrieri cuntinuavanu à sparà. Mais l'infanterie ennemie s'étendit, et commença à tirer et à lancer des granades. L'ordi fascisti anu pruvatu à fumà e ragazze cù u focu di mortar. È tirà assai granate.
  Allah hà rimarcatu filosoficamente:
  - Pudete piglià u numeru in l'elezzioni, a cumpetenza in l'alizzioni senza guerra!
  Anyuta ridacchiò è rimarcò:
  - A guerra hè un spaziu induve a qualità batte a quantità, l'elezzioni, in regula, sò u cuntrariu, è questu hè un scherzu !
  I guerrieri si ritiravanu ligeramente, e granate è i so frammenti versavanu troppu densamente. Alla hà ancu interceptatu u rigalu ghjittatu cù u so pede è l'hà lampatu daretu. A granata vola è chjappà i Nazis nantu à i so caschi. E cumu si scoppia...
  Era cum'è un altru ligame avia detonatu in qualchì locu.
  Allah hà dettu in modu filosoficu:
  - A furtuna hè a seconda felicità, u successu hè u terzu, ma a prima abilità !
  Anyuta ridacchiò è intervenne:
  - A furtuna hè una ricumpensa per u curagiu, ma micca per l'imprudenza !
  Alla cacciò l'ochju di un Hindu da l'armata coloniale è sibilò:
  - Quale hè furtunatu, a so anima canta !
  Anyuta surrisi è cinguetta :
  - Hè bè quandu site furtunatu, significa chì Diu vi salverà !
  E zitelle sò un pocu più witty. Allora u "Leone" tedescu hà ancu avanzatu, è chjappà una mina. A caterpillar hà sbattutu in un dispositivu splusivu è hè stata strappata.
  U "Leone" feritu si girava è s'arrizzò ... I guerrieri eranu raliati è cantavanu à a cima di i so pulmoni :
  - Un leone hè un cripple in u pensamentu, un tigru hè una fonte di ogni tipu di prublemi ... Ùn ci hè nunda di più interessante chè una persona in u mondu !
  Anyuta hà datu una longa fila, solu un esercitu straneru s'hè rializatu è cantava:
  Avemu razzi, aerei,
  U spiritu russu più forte in u mondu ...
  À u timone di i migliori piloti -
  U nemicu sarà sfracicatu in polvera è falà!
  "Lion" pare esse assai dannatu. Si congelò, sputando un paio di conchiglie in più.
  Apparsu una Pantera agile. Tuttavia, era a paura di andà in prufonda in e pusizioni di e truppe sovietiche, ma cuminciò à sparà. Conchiglie fischiavanu nantu à a testa di e zitelle. È rumpianu e macerie è incendi.
  Anyuta hà preparatu una granata per lancià, pronta per catturà u mumentu chì u tank fascista s'avvicinava à una distanza accessibile. Ma ùn ci hè nè stupidu in a Pantera. I tedeschi sparanu, pusendu cunchiglia in un mudellu di scacchiera, circannu di ùn mancassi un unicu pezzu di terra. È littiralmente strappatu ogni petra.
  Alla, picchiendu u so pettu nudu, rimarcò :
  - A tattica di u Fritz hè sbagliata... Quantu ghjunghjeranu cusì ?
  Anyuta rimarcò astutamente:
  - Una ghjallina becca granu per granu, è guadagna pesu assai più veloce ch'è un porcu chì inghiotte pezzi grossi !
  A Pantera hà sparatu più di ottanta colpi, è dopu avè finitu di munizioni, si vultò, vultendu à a so tana. In u so locu, apparsu un novu mastodonte "Sturmtiger". A machina copre u so troncu largu cù un capu. Si pò vede, cusì, sperendu di salvà ellu stessu.
  "Sturmtigr", sparatu à e pusizioni di e truppe sovietiche da una distanza. Un missile sparatu. A terra s'arrizzò, è una fontana ardente versava ghjetti di fiamme.
  E zitelle sopravvivevanu à pena, eranu abbastanza cuperte. Anyuta era ancu ligeramente sordi. A zitella di colpu si vide galoppà nantu à un cavallu. È ch'ella cumanda una squadra chì attaccò l'armata tatara. È i guerrieri cavalcanu cavalli cun ella. I Mongoli-Tatari, incapaci di sustene u colpu, si ritiranu è mori in millaie sottu à i zoccoli.
  Anyuta, invece, batte duie spade è taglia i nemici. Ma a visione hè stata interrotta di colpu.
  Alla picchiò u so cumpagnu in e guance, a scuzzulate, dicendu :
  - Ebbè, tuttu ! Avà smetta di stenderà !
  Anyuta hà rispostu in furia :
  - Ùn aghju micca stendu, ma cumbattutu !
  A zitella salta in furia è lancia una granata. U presente, avendu volatu, sbarcò in u musu di u tank "Lev". Dopu avè ricivutu danni, a vittura arrugò u so troncu pesante.
  Anyuta esclamò à u cima di i so pulmoni:
  - Sò u cavaliere di Rus' !
  Alla sferì una mitragliatrice e ringhiò:
  - Rispose u zitellu, aggrottando le sopracciglia,
  Vogliu serve a Santa Rus'...
  Lasciate un mare di sangue
  Ma Diu ci pò salvà !
  Anyuta cascò nantu à e machja cù u so stomacu nudu è u pettu. Giustu à tempu, cum'è centinaie di mitragliate sbattevanu sopra a so testa. A zitella tirò a lingua è disse :
  - A follia di i suldati valenti hè u salvatore di i generali astrusi !
  Allah accunsentì:
  - U suldatu hè bravu, u generale hè prudente, u nemicu hè astutu, u successu hè sulidarità solu cù curagiu sàviu !
  E zitelle anu apertu u focu di novu è cinguettanu in sulidarità :
  Sopra à ellu squadroni
  Ruggiti à l'unison
  Adolf hè un stupidu forte -
  Piantà Sodoma !
  Un altru "Leone" blindatu apparsu. Dui suldati scappavanu da ellu, à ghjudicà da e facce brune - Arabi. Hanu pruvatu à lancià una catena nantu à u ganciu per tirà u tank sviluppatu da u campu di battaglia.
  Alla è Anyuta anu sparatu, uccidendu i techies à u stessu tempu. I guerrieri cantavanu :
  - Ùn vi distrughjite micca è aiutate un cumpagnu, aiutate l'altri fora di a conflagrazione!
  Trè neri si prisentanu. Corsavanu cù a catena più veloce ch'elli pudianu, ma sò stati ancu sparati da e ragazze. Inoltre, Anyuta tirò da una pistola, pressendu u cane cù i so pedi nudi.
  È hà sappiutu chjappà i so avversari estremamente, cum'è Robin Hood apttamente.
  Allah hà dettu:
  - A marca ùn hè micca quellu chì chjappà cù successu, ma chì manca cù mala sorte !
  Anyuta lanciò una granata à pedi nudi è sibilò:
  - U più precisu cù a visione di un pugnale pò mancassi, ma una mente imperdonablemente acuta pò sbulicà u mira!
  A granata chjappà u mortaru è cuminciò à splode, detonendu e mine.
  Iè, Stalingrad ùn era micca faciule per i tedeschi. Ci sò ghjunti ind'è una citadella misteriosa di morte!
  . CAPITOLU #13
  U 3 di nuvembre, i tedeschi circundanu Tikhvin, è a lotta hè stata in a cità stessu. L'Armata Rossa si ritirò lentamente. A maiò parte di a cità di Baku hè digià stata catturata, e truppe sovietiche si ritiranu in a penisula. Erevan si ferma à pena. Stalingrad hè à l'orlu di a distruzzione.
  Ma sempre, Stalin urdinò à sta cità di ùn rende micca. A lotta si sviluppò per Astrakhan. In sta cità, i Fritz anu ancu pruvatu à avanzà. Bombavanu assai tutti l'avvicinamenti è distrughjenu l'infrastruttura.
  L'inguernu hè ghjuntu... È u cursu di a guerra diventa sempre menu prevedibile. Ma Stalingrad ùn pare micca tene. Fornitura à traversu u Volga rende difficiuli di freeze up, è bumbardamenti massiccia.
  U 4 di nuvembre, u novanta per centu di Tikhvin era digià pigliatu. È i tedeschi si avvicinavanu à u territoriu finlandese. E truppe sovietiche, avendu subitu danni significativi, ùn pudianu riunisce abbastanza forza per piantà u nemicu.
  I finlandesi è e truppe svedesi pupi anu attaccatu ancu à a riunione. Forze significative sò state aduprate.
  U 5 di nuvembre, a coalition tedesca è e truppe finlandese-scandinave s'uniscenu. Cusì, un anellu doppiu chjusu intornu à Leningrad. Una nova vittoria maiò per u Terzu Reich.
  U 6 di nuvembre, a lotta era sempre in u settore sittintriunali. I Nazis anu allargatu u corridor. A situazione era assai difficiule. In Tikhvin, l'ultimi resti di resistenza brusgiavanu. I tedeschi anu sparatu missili balistici à Erevan. Rilasciatu trè presentazioni. Causatu danni significativu cù e vittime. Ma à a fine ùn anu micca rottu nunda.
  A cità di Astrakhan hè stata tagliata da a terra da u restu di u territoriu suvièticu. A situazione hà scalatu. Novi navi di battaglia tedeschi è britannichi bombardavanu Murmansk. Duranti u bombardamentu, u cumandante di a guarnigione, è parechji ufficiali, sò stati ammazzati.
  Hè ancu peghju.
  È u 7 di nuvembre, i Nazis intruduceru in u Volkhov, è infine sfracicò Tikhvin cù a resistenza di e truppe suviètica. Cusì, u distaccu cù Leningrad hà crisciutu assai. Hè diventatu chjaru chì a cità in u bloccu hè improbabile di sopravvive.
  L'8 di nuvembre, a prova longu aspittata di u tank Lev-2 hè stata infine. A macchina avia un layout mudificatu. U mutore, trasmissioni è gearbox sò stati situati in un locu è davanti, è u compartmentu di cummattimentu in u spinu.
  I tedeschi, sottu a dirigenza di Porsche, anu fattu a vittura cù sforzi energici in l'anniversariu di u putsch.
  Infatti, grazia à una siluette più bassa, mentre mantene l'armamentu è l'armatura di u "Leone", u pesu di a vittura hè stata ridutta à sessanta tunnillati, cù un mutore di 1200 cavalli. I testi di cummattimentu anu dimustratu chì era un tank cumplettamente accettabile. Esattamente ciò chì avete bisognu!
  A cumminazzioni di bona corsa è qualità di armatura.
  U Führer, però, ùn era micca cuntentu. Hà dumandatu à rinfurzà l'armatura di i lati è a poppa, è ancu di mette un cannone 88-mm cù una lunghezza di canna di 100 EL.
  Un altru veiculu di prova era l'E-100. Stu tank, in ogni modu, hè statu troppu pisanti: 140 tunnillati, ma hà una prutezzione eccellente da tutti l'anguli è l'armamentu di u Mouse. In generale, a serie "E" hà prumessu di esse assai prometenti. I tedeschi apparentemente ùn anu micca persu u tempu.
  U tank "Bars" cù un mutore di 1000 cavalli hè statu ancu dimustratu, però, a vittura, però, pareva à Hitler micca abbastanza prutetta.
  Mostratu annantu à l'anniversariu è diversi tipi di aerei. In particulare, l'aviò d'attaccu è mudificazioni di u ME-262. È ancu TA-183. Una parata sana di tecnulugia.
  Cumpresi i lanciatori di gas putenti, sò capaci di demolisce cità è paesi interi.
  Quì, in fattu, anu dimustratu sistemi assai forti di distruzzione.
  U Panther-2 hà ancu passatu i testi, pesa cinquanta tunnillati, avia una armatura frontale inclinata di 150 millimetri, è una pistola King Tiger. L'armatura laterale era 82 mm, in un angulu. Un tali tank più o menu adattatu à Hitler, cusì era capaci di sustene trenta quattru in cumbattimentu strettu.
  In generale, i Nazis pettinavanu a serra.
  Combattenti passati è testati "Gotha" capaci di ghjunghje à una velocità di mille centu chilometri à l'ora.
  In corta, anu rinunziatu.
  Volkhov cascò u 9 di nuvembre. A situazione hè ghjunta à u so culmine. È dinò i tanki sovietici anu pruvatu à contraattacà.
  Gringeta si congelava vicinu à a pistola. "Churchill" -2 stava davanti à i veiculi sovietici è sputò munizioni.
  A figliola di u Signore Jane hà cuntatu i successi. I tanki suviètici rallentavanu mentre vanu in a fossa. È questu hè stata utilizata da a menagerie tedesca.
  Nicoletta pigliò e cantò :
  - U guerrieru inglese ùn hà micca paura di a morte,
  Sottu à u celu stellatu, a morte ùn ci piglierà !
  Perchè un leone cù una corona si batterà bravamente,
  Carigheraghju a putente mitragliatrice!
  Malania annuì d'appruvazioni.
  - Hè stupente ! E caricheremu ancu noi !
  U fucile hà travagliatu assai attivamente. I cunchiglii sbattulanu cum'è fiammiferi lascendu i contorni in l'aria. Iè, e donne energiche sò state catturate. È più impurtante, precisu.
  Gringeta, smintendu a testa, mandò un prughjettu in a basa di a torretta di trentaquattru. murmurò:
  - Questu hè a morte ! Ella vinarà à i mo nemici ! È a so da quì in avanti, ch'ella aspetta i nemichi mustacchi !
  Nicoletta hà dettu cù un surrisu :
  - Tutti l'animali s'inchinavanu à u mustacciu... Per ch'ellu fallessi u dannatu !
  Gringeta rise di novu, è sparò, sibilendu :
  - U mo prughjettu hè u più precisu. Ci andemu di sicuru!
  Nicoletta leva l'index et dit :
  - Pif, Paf - mancatu ! U cunigliu grisgiu hè saltatu !
  Gringeta, sparendu, cantava :
  Ognunu sceglie per sè stessu
  Donna, religione, strada...
  Servite u diavulu o u prufeta
  Ognunu sceglie per sè stessu !
  Jane strinse a testa è prutesta:
  - Di sicuru micca cusì ! Novanta nove per centu di a fede di una persona hè determinata da a nascita, micca da a cunniscenza. Quì appartenemu à a Chjesa Anglicana ... È s'è vo circate, nantu à chì basa ? Hè questa a nostra scelta?
  Gringeta ridacchia e rimarca:
  - Eiu personalmente era in una famiglia di credenti, ma avà sò di più in più inclinu à l'ateismu !
  Nicoletta ridacchiò è tirò a lingua.
  - L'ateisimu... Hè interessante !
  Malania hà nutatu filosoficamente:
  È luntanu da tuttu ! Quandu ùn ci hè micca Diu, è ùn ci hè micca forze supernaturali, allora ogni religione hè falsa!
  Gringeta annuì a testa, cunfirmendu vuluntà:
  - Hè cum'è i cumunisti ! Anu ghjuntu cù l'idea chì tutte e religioni sò solu fantasie di e persone. È nantu à questu anu custruitu una duttrina!
  Malanya aggrottò le labbra con scetticismo.
  - È chì li aspetta dopu à a morte ?
  Gringeta ridacchiava carnivoramente. Tirò un prughjettu, tagliendu u casco di un altru tank sovieticu è rispose:
  - Quì si pò pinsà assai ... Ancu a risurrezzione di i morti da e forze di a scienza !
  Malania ricordò, sorridendo:
  - Aghju lettu un libru nantu à u mondu di u futuru. Ci hè digià un imperu spaziale. Ùn ci hè micca a morte, a vechja, a malatia. E, sicuru, a fame ... True, a maiò parte di a pupulazione ùn hà micca un travagliu, ma ci hè abbastanza per tutti.
  Per esempiu, i vitture sò regalati gratuitamente. E ci sò e macchine elettroniche cù quale si mantenenu in cuntattu cù u mondu sanu.
  Nicoletta hà dettu assai seriamente:
  - U prugressu hè prestu. Fighjate à sti tanki... Cumu anu avanzatu è diventanu più perfetti. Eppuru, "Churchill" -2 ùn pò micca esse paragunatu cù "Matilda".
  Malania hè d'accordu cù questu:
  - Iè, i tanki sò avanzati... Questu hè chic !
  Un altru attaccu di i tanki sovietici s'imbulighja, è ci hè stata una pausa.
  U 10 è l'11 di nuvembre, i tedeschi anu realizatu picculi operazioni offensive, tagliate i cantoni in u nordu.
  E truppe sovietiche anu pruvatu à contru à u nordu di Stalingrad, ma ùn anu micca successu assai. Ci era digià l'ultime case in a cità. Distruttu à u listessu tempu, à a terra. Ma per avà, Stalin hà urdinatu di mantene finu à a fine.
  A cità di Baku hè quasi catturata. Ma i pozzi d'oliu sò in focu è a lotta hè scoppiata trà elli. I tedeschi bombardanu constantemente.
  E battaglie in Astrakhan sò à u so piccu ...
  U 12 di nuvembre, i Turchi lancianu un attaccu à Erevan. A pressione hè stata respinta. L'Ottumani anu patitu. Ma u fau hè statu sparatu di novu. U 13 di nuvembre, i tedeschi occupanu l'ultimi quartieri di Baku - annunziendu a cattura di a cità. Solu in a penisula, a lotta era sempre, è u celu era neru da i pozzi fiammanti.
  14 nuvembre, i Nazis cuminciaru l'assaltu à Murmansk. Hanu usatu artiglieria, è aerei...
  Stalingrad era in focu, ma i rinforzi suviètici ridistribuiti anu permessu di mantene. Ancu s'ellu hè solu per a riva di a cità, è à u costu di perdite colossali.
  Duranti l'assaltu à Murmansk, una grande armata di navi di battaglia si riunì, è i trasportatori di aerei si avvicinavanu ancu. A cità era pressata cum'è un rullu di plasma. È anu bombardatu è sparatu.
  U 15 di nuvembre, e truppe fascisti cuminciaru à spustà, attaccà a cità, l'unicu portu senza congelazione in l'Oceanu Articu. "Mouses" hà participatu à e battaglie, è ancu u tank "Rat", chì i Nazis vulianu pruvà in pratica.
  Tuttavia, u "Rat" era un pocu deludente. Prima hà avanzatu, è dopu s'hè appiccicatu in i cunti di neve. È si firmò à a periferia di a cità. I tedeschi ùn eranu micca pronti per l'offensiva. Ma u bombardamentu ùn hà micca firmatu. U 16 di nuvembre, i Nazis praticamenti cumplettanu a pulizia di l'oliu, i pozzi fiammanti. Ma una parte di a penisula era inaccessibile per elli, per via di u focu chì era cresciutu à u settimu celu.
  U 17 di nuvembre, i Nazis pigghiaru l'ultimu ramu di u Delta di u Volga, è cusì bluccatu Astrakhan più bè. Baku hè statu longu tagliatu.
  Erevan hè statu ancu assaltatu. A cità hè nantu à una muntagna, assai cunvene per a difesa, ma hè difficiule di assaltà soprattuttu cù tanki.
  U 18 di nuvembre, e truppe sovietiche anu pruvatu di novu a forza di e difesi nazisti à u nordu di Stalingrad. Questu hà debilitatu l'assaltu nantu à ciò chì restava di l'annu nantu à u Volga, ma valeva perdite tangibili.
  U 19 di nuvembre, i tedeschi firmavanu l'assaltu à Murmansk per via di perdite pesanti.
  Cusì, u Führer pussidutu ùn pudia micca tirà fora in ogni modu, numerosi splinters da a so pusizioni. I piani di i Nazis per finisce l'URSS prima di l'invernu fallenu.
  U peghju di tuttu, cum'è u Giappone, hà suspesu l'offensiva, per via di u clima fretu, è perditi enormi di forza di travagliu. L'unicu cosa hè chì i samurai anu aumentatu a pruduzzione di i so trenta quattru è licenziati Panthers. È puderanu causari prublemi l'estiu prossimu.
  U 20 di nuvembre, i tedeschi anu parzialmente extinguitu l'incendii è sbulicà a maiò parte di a penisula.
  U 21 di nuvembre, e truppe sovietiche anu attaccatu di novu à i tedeschi è ancu chjappà uni pochi chilometri à nordu di Stalingrad. I Nazis avianu a debilitatu u so attaccu è pruvà à ripiglià e so pusizioni.
  I cumbattimenti, cum'è dicenu in tali casi, sò solu à u livellu di un freak !
  U 22 di nuvembre, i Nazis anu pruvatu à avanzà in a regione di Turkmenistan. È dopu à marchjà dece chilometri, sò stati firmati. Ma u 23 di nuvembre, dopu avè introduttu e brigate di u Shah in battaglia, anu avanzatu novu. A situazione hè diventata assai aggravata in a regione di l'Asia Centrale.
  U 24 di nuvembre, ùn ci era micca cambiamenti significativi nantu à i fronti ...
  U 25 di nuvembre, i Nazis ripigliò l'assaltu à Murmansk. Lanciate parti novi in battaglia. Ma ci hè pocu puntu finu à avà.
  U 26 di nuvembre hè ghjuntu - undici anni da l'elezzioni à u Reichstag, dopu chì Hitler fù numinatu Reich Chancellor.
  Per a prima volta, u più novu tank E-100 hè statu dispostu à u fronte.
  Era a pratica di cummattimentu di una tale macchina.
  U tank pareva piuttostu longu, quasi appiattitu. U musu longu di un cannone di 128 mm spuntava da ellu. È l'armatura frontale à un angolo di quarantacinque gradi. È hè inclinatu da i lati.
  U tank E-100 si movia grazia à l'ultimu mutore di 1500 cavalli, più veloce di u Maus. È i prughjetti anu rimbalzatu nantu à ellu.
  È à l'internu di a vittura apparsu quattru allegri Magda, Christina, Gerda è Charlotte.
  E zitelle dà nascita à i zitelli per u Führer, è l'abbandunonu sottu à a cura di nannies SS spiciali.
  È ghjustu ghjuntu in fronte. E ragazze sò assai divertenti. Anu mancatu e battaglie. È quì hè solu l'uppurtunità di spressione. Pigliate, infine, questu Sebastopol sittintriunali.
  È per stabilisce a dominanza di u Terzu Reich in l'Oceanu Articu. Quantu più a guerra pò veramente trascinà? È i quattru pensanu: pò almenu qualcosa cambià inseme cun elli?
  Ùn hè micca troppu frosty vicinu à Murmansk - u Gulf Stream insulates. E ragazze sò in umore di cummattimentu. Ognunu avia una coppia - un zitellu è una zitella! Allora pudete rallegrate.
  Magda è Christina stavanu attornu à i fucili. U tank hè novu è faciule da manighjà. Da i lati hè prutettu da 120 mm d'armatura inclinata, più un altru scudo di 50 mm. Allora a vittura ùn pò esse trafitta da tutti l'anguli.
  E zitelle fischiavanu una canzone. Sò grandi in core.
  Gerda rimarcò cù un surrisu nantu à e so labbra ambra :
  - Avà avemu una prole cumuna cù Hitler. Semu membri di a famiglia reale!
  Charlotte ridacchiò mentre rimarcava:
  - È avanti - solu zeri !
  Tank "E" -100 avvicinò a pusizioni suviètica. Tuttu u circondu era cusì distruttu chì i colpi di i suvietici eranu rari, è di solitu da i fucili ligeri.
  Magda puntò u so cannone da 128 mm è sparò à a gazza sovietica. A zitella bionda di miele cantava:
  - Sò una tigre, è aghju un sorrisu... È u tigru viziosu hà strappatu à tutti !
  I quarantacinque sovietici si sò ritirati, parechji suldati russi sò stati ammazzati.
  Magda roncò cum'è un gattu:
  - Sò un superomu, u mo metudu hè simplice... Muzzicaraghju quelli chì anu a coda di lana ! È tandu a zitella cuminciò à ride. Ebbè, cum'è una dea salvatica.
  E prostitute di Hitler scuzzulate u tank. È elli stessi saltavanu in una vittura cun armatura inclinata.
  Ma tandu i guerrieri giravanu a so vittura. Charlotte, sta bellezza cù i capelli di ramu, cumu cantà:
  - Tsok, tsok, tsok... Arrotola u flussu ! A cavalleria nazista hà manghjatu tutta a sabbia !
  È dopu, Charlotte, cumu si vole ridere... Si stringhje ancu i denti. È torna u tank filò. I tedeschi anu abbattutu u recintu di filu spinatu. A macchina, a taglia di un Tyrannosaurus rex, ringhiò obscenely. È i guerrieri svelavanu e so facce carine è carnivore.
  Li fimmineddi soffrenu in elli stessi è dà nascita à i zitelli da Adolf Hitler. È chì dice digià qualcosa. Belli musaragni, ma à u listessu tempu freaks morali. Quì sfracciavanu un suldatu suvièticu chì cascò sottu à e roti. È pressu un cannone 76-mm in terra. Avemu guidatu sopra. Acciaio appiattitu. I guerrieri dimustranu l'acrobatica di figura. I cunchiglii parevanu più innocu chè i piselli, in un sonagliu chì un zitellu trema. U prossimu cannone chì l'E-100 appiattitu era u 85mm.
  Magda ridacchiò.
  - È sfracimu i Russi cum'è cimici !
  Christina hà currettu u so amicu:
  - Più cum'è orsi ! Un orsu hè un grande animali !
  Charlotte, dai capelli rossi, aghjunse, scoprendu i so denti:
  - E denti !
  I tanki tedeschi s'impegnavanu à traversu e linee di difesa di a cità. E truppe sovietiche si battevanu assai dura. Tuttu u mondu hà pigliatu l'arme. Ancu i zitelli di deci anni si battevanu in a milizia. Ci era ancu parechje ragazze. Tutti l'abitanti si sò riuniti, ma ùn ci era micca abbastanza armi. L'eroisimu di massa era manifestatu in tuttu. I pionieri, aduprendu splusivi fatti in casa o fasci di granate, si avvicinavanu à i tanki nazisti è si lanciavanu sottu à e piste - morendu per a so patria.
  U tank E-100 hà ricevutu qualchì danni. Unu di i picciotti hà sappiutu di spinghje una mina pesante. Hè mortu ellu stessu, ma hà dannighjatu una vittura tedesca. U rullu scoppiu, è una parte di u caterpillar volò. A grande vittura rallentò. Allora un coppiu di guerrieri lanciaru fasci di granate, sfracicà i chjassi spessi.
  E-100, dopu avè passatu a prima linea, hà persu a so mobilità.
  Gerda puntò sei mitragliatrici, è l'accese quandu i suldati sovietici anu pruvatu à contraattacà. Decine di Russi è rapprisentanti di l'altri populi di a Russia si sò cascati, trafitti da proiettili di mitragliatrice. I suldati suviètici, in ogni modu, corse in avanti. Hanu lanciatu granate è sò morti. Una parte di i frammenti ghjunghjenu à l'E-100, ma i mitragliatori anu travagliatu bè. È u diavulu Gerda hè cusì precisa. È e so palle ùn volanu quasi mai in vanu.
  È i suldati russi morenu...
  Christina hè stata sparata da un cannone rapidu di 75 mm, cunchiglia di frammentazione, è sparata da una mitragliatrice coaxial. A bestia di i capelli rossi, strappandu i suldati sovietici cù balle, sibilò:
  - Sò u purtellu di a morte... Satanassu stessu hè rossu per mè !
  Magda rimarcò timidamente:
  - Ebbè, ùn avete micca. Satanassu hè u nemicu di Diu è hè cundannatu à u lavu di focu!
  Christina picchiò u metallu cù u so pede nudu è urlò:
  E u lavu di focu ? I mo capelli sò cum'è una fiamma !
  Gerda disse cun un sorrisu:
  - U Führer stessu ci pardunarà ogni peccatu ... Più precisamente, u cuncettu stessu di u peccatu, hè essenzialmente anticu ?
  Magda alzò le spalle.
  - Vulete dì chì u cuncettu di u peccatu hè anticu ...
  Gerda accentò di novu a so mitragliatrice, suppressendu un contraattaccu disperatu da i suldati russi. Bullets li tombu cum'è rigali da l'infernu. L'E-100 hè assai prutettu in questa mudificazione. Finu à ottu mitragliatrici, duie coaxiali cù cannoni, è u restu sò stati cuntrullati nantu à cerniere. È anu colpi assai duru.
  Gerda urlò cun un sorrisu:
  - Sin, questu hè a basa di l'esistenza di u Terzu Reich ! A nostra religione hè veramente a fede di e bestie !
  Christina, i capelli rossi, sparendu da un cannone è uccidendu i suldati russi, cantava:
  - A mo bestia affettuosa è gentile... Amu i to zanne, crede mi ! A mo bestia infernale è fangata !
  Unu di i cannoni anti-aerei suvièticu hà riisciutu à chjappà in e piste è rompe. E-100 si ferma infine. Magda, però, hà punitu u fastidiosu cannone anti-aereu coprendu cù una carica pesante. Ebbè, i tracce sò stati rotti.
  Aggrottata, Gerda chjamò un rimorchiatore è dumandò:
  - Tiraci fora, per piacè ! Simu murendu ! I tracce sò rotti !
  A risposta ghjunse subitu:
  - U tiru serà !
  Cristina cantava cun un surrisu:
  - Questa hè a mossa ! Nemichi da perdi !
  Magda hà sparatu à u fucile, chì i suldati russi anu pruvatu à caccià per u focu direttu. Smashed u canna, è sparghje i suldati suvièticu in direzzione differente. Unu di i suldati era strappatu à mezu, è si battò in agonia.
  A cristiana bionda si fece croce, è alzendu l'ochji à u celu, pricava :
  - Perdona mi Signore ! Per u peccatu involuntariu è l'assassiniu !
  Christina ridacchiò è rimarcò:
  - Innò, ùn hè micca pussibule ! Duvete esse duru cum'è una roccia ! Diventate una roccia per noi !
  Magda hà rispostu cun fiducia:
  - Ci hè solu una roccia - Ghjesù Cristu !
  U diavulu da i capelli rossi abbaia :
  - Ghjesù era un pacifista ! È a nostra fede è professione hè a guerra !
  U tank E-100 hè statu trainatu è trascinatu versu e pusizioni tedeschi. Gerda, cù u surrisu di a regina di a neve, rimarcò :
  - I rulli sò a parte più vulnerabile di u tank. È questu deve esse cummattutu !
  Charlotte strinse a testa.
  - Ùn copre micca tutti i rulli cù scudi. Questu ùn hè micca pussibule, postu chì una parte di e caterpillars serà sempre aperta!
  Magda suggerì:
  - E s'è vo fate i rulli chjuchi è senza pallet ?
  A diavula da i capelli rossi ridacchiò è mostrò i so denti di perla :
  - È cumu dà li più veloce ?
  Magda frotta u metallu cù a so sola nuda è suggerì:
  - È s'è vo aduprate mutori elettrici ?
  Charlotte alzò u so stomacu è si torciò u collu.
  - Una opzione pussibule... È i tanki brusgiaranu menu !
  Magda disse in lacrime :
  - Hè tandu ch"è no entremu in l"infernu, brusgiarà è brusgiarà cum"è torche !
  U rossu ringhiò :
  - Ebbè, allora chì ... È l'anghjuli sò creati da una fiamma luminosa ! Simu anghjuli !
  Christina pigliò e cantò assordamenti:
  - Ùn sò micca un anghjulu, ma solu un diavulu, ma per e persone sò diventatu un santu .... Get i nemichi di u calculu, sottu a tortura di un tali dulore extraterrestre!
  E zitelle stavanu zitti... Stormtroopers giravanu in u celu, è a cannonata rumbava. È e bombe cuntinueghjanu à piovi è piove... Cum'è una vera grandina di distruzzione è di devastazione.
  Murmansk brusgiava è a ghjente mori. I tedeschi anu ancu lanciatu un missile balisticu. Ùn hè micca un'arma assai efficace. Hè più faciule per caccià una bomba di cinque tunnellate da u Yu-488, serà più precisa è più prezzu.
  Christina hè stata a prima à saltà scalza in a neve quandu u tank hè statu purtatu à u parking d'emergenza. I riparatori eranu quì. E zitelle si trasfirìu in una capanna calda. Stendu nantu à i materassi. Gerda è Charlotte cuminciaru à ghjucà à scacchi.
  Magda è Kristina cuminciaru à fà una pressa per chì i so pani sò stati embossed è ùn anu micca sag durante a gravidanza. Bellu à fremà in i lombi di un guerrieru. Sempre frescu, ma questi sò digià donne chì anu datu nascita à i zitelli. È a morte ùn hè micca cusì spaventosa avà - ci hè qualchissia per cuntinuà a corsa! Ancu cù a sumente di un bastardo cum'è Hitler.
  Ma e ragazze di u battaglione SS "Tigri", u Fuhrer hè veramente qualcosa cum'è Diu. È ùn hè più un diu paganu, ma qualcosa Onnipotente è incomprensibile in u so geniu.
  Gerda hà ghjucatu u gambit di u rè è hà sviluppatu un attaccu forte. Charlotte si difende ostinatamente. Ci hè statu un scambiu di colpi. Ma tuttu hè finitu in sterminiu mutuale, è un draw. Allora Magda è Kristina cuminciaru à ghjucà à scacchi. È Charlotte è Gerda cuminciaru à fà presse è push-ups. A zitella si mantene attivamente in forma.
  Magda, ghjucando è spingendu l'avversariu, rimarcò filosoficamente:
  - Hè sempre strana...
  Christina hà dumandatu cù un surrisu innocente nantu à e so labbra:
  - Chì ci hè stranu ?
  U superman bionda hà rispostu:
  - U fattu chì i bianchi sò i culori di a bontà, ma sò i primi à principià a guerra !
  U diavulu rossu hà rimarcatu raziunale:
  - Ma simu ancu boni... Ma i bolscevichi anu attaccatu prima a Russia !
  Magda cantò in risposta cù un tonu tristu:
  - Ma tuttu fiori davanti à noi, tuttu brusgia daretu à noi...
  Cristina hà rispostu in una voce chjara :
  - Ùn ci vole à lamentà ! Cun noi hè quellu chì deciderà tuttu per noi !
  Gerda cuntinuò à cantà :
  - Allegri, micca curiosi, andemu in casa - l'atleti biondi seranu a nostra ricumpensa !
  Dopu à quessa, tutti i quattru sbuchjavanu à risa... Un adulescente assistente hè apparsu è hà datu à e zitelle un sandwich cù burro, furmagliu, salsiccia è frutti secchi. E zitelle manghjavanu, è eranu stanchi in u calore. E bellezze s'addormentanu. Hè bonu quandu site ghjovanu è sanu - pudete facilmente andà à dorme.
  U ghjornu dopu, u 27 di nuvembre, E-100 hè statu solu parzialmente restauratu. E donne ùn anu micca participatu à l'attaccu. Ma da l'altra banda, in un bikini, è scalzi à traversu i buchi di neve, anu fattu una corsa. On les regardait comme des folles, se précipitant presque nues dans le froid. Ma i zitelli sò generalmente acrobatica. Sò persone speciali di u futuru!
  Gerda avanzò. È micca cusì a zitella scalza Gerda, chì era in u conte di fata d'Andersen. Ma ancu curaggiu è duru. È à u listessu tempu, divintò un assassinu natu. Ragazza rapida, cù musculi forti.
  Tuttavia, tutte e quattru ragazze sò boni. Corsu à un ritmu veloce cinquanta chilometri è sò tornati. Allora fecenu una seria d'esercizii, cantavanu è s'imbulivanu. Un pocu di pratica in u tiru.
  Solu u ghjornu dopu, u tank E-100 hè statu riparatu. Ebbè, è ùn hè micca cusì male. Inoltre, in questa macchina super-pesante, ci era un arrangiamentu originale di rulli, sfarente da l'ordine staggered, chì aumentava u rendiment di guida nantu à a neve, ma creava certi prublemi per i reparatori fora di l'abitudine. Ancu s'ellu hè più faciule per muntà l'E-100 cà u "Tiger" o "Panther".
  U 28 di nuvembre, i Nazis anu pussutu sfondà un pocu più in Murmansk. Ma a resistenza di e truppe sovietiche hè simplicemente incomprensibile. È ancu i cunchiglia di sedici inch di i battelli di a Gran Bretagna è a Germania ùn pudianu rompe a vuluntà di a difesa.
  Ma i nazisti anu sempre avanzatu. U cisterna E-100 hà passatu un paru di blocchi in un ghjornu, ma di novu hà danatu i chjassi. Ma sta volta a riparazione hà pigliatu solu uni pochi d'ore. U 29 di nuvembre, e zitelle terminatori scontranu cù un tank KV-3. A vittura sovietica chjappà à l'armatura frontale un paru di volte, ma i cunchiglii volanu da a pendenza. Magda hà sparatu in daretu à u tank russu, mettendu in fiamme cum'è una pila di torce impilate.
  Christina dumandò à u so cumpagnu cù un sorrisu burlescu:
  - Ùn ti dispiace micca per quelli Russi ?
  Magda hà rispostu sinceramente:
  - Mi dispiace per tutti, ancu per quelli chì ùn sò micca degni di pietà !
  È a zitella suspirò assai, vultendu l"ochji in u celu. I guerrieri anu pruvatu à agisce più è più cun cura. Per ùn esse distrattu da riparazioni. I fucili da 128 mm è 75 mm travagliavanu cum'è sumeri. Ma ancu u tank era dannatu.
  Unu di i mura splode è s'hè colapsatu nantu à a vittura. L'armatura hè graffiata è leggermente arruffata.
  U 30 di nuvembre, i Nazis avanzavanu ancu più. In certi lochi, andò ancu in u centru di a cità. Ma in u stessu ghjornu, un colpu ben miratu da un quaranta-cinque dannu u musu di un cannone 128-mm, è e zitelle sò stati custretti à stà di novu per riparazioni. È, apparentemente, più longu.
  Allora i quattru decisu di luttà invece di un tank, cum'è l'infanteria simplice. E bellezze anu pruvatu à luttà, cumbattendu in un bikini. Ma in u fretu, e zitelle ùn pudianu suppurtà uni pochi d'ore in una forma cusì mezza nuda, è poi currianu per scaldà.
  Gerda scava in a neve, spara da l'ultima mitragliatrice MP-44, è uccise suldati russi assai attivamente. Eccu, una zitella scalza cù i capelli bianchi, hà culpitu in capu un culunellu di l'Armata Rossa. È ella disse :
  - Innò, sò sempre ariana !
  Charlotte, chì s'avanzava da l'altra parte, righjia:
  - Sò un guerrieru chì porta a morte à i nemici. - Tandu una zitella rossu è gambe nude hà sparatu à u maiori è l"hà culpitu ghjustu sottu à l"ochju. Piuttostu sorrisu. - Vidite, ti spargu ancu bè !
  Gerda hà datu una volta, finisce u membru di u Komsomol, è u capitanu di e truppe russe, hà dimustratu i so denti cagna:
  - Iè, ti spara, è aghju vistu ! Cum'è una motosega !
  Charlotte scacciò un frammentu di vetru cù i so pedi nudi. Pigliò u tenente di l'armata russa in u collu, è chirmò:
  - È eccu, sbuchjate in vetru !
  Gerda corse à traversu a neve, lascendu impronte nude è graziose. Ella corse inchinata. Allora a zitella tigressa si vultò è hà fattu una capriola. Si torciò è trasfirìu a testa in u mento di un suldatu suvièticu. Sputò sangue. Gerda strinse a gola cù i pedi nudi è strangulò u Russu.
  U diavulu di i capelli rossi Charlotte strangulò u pioniere. Hè cusì chì e ragazze sò disgraziate è male.
  Magda hà tombu ancu i suldati russi, ma ùn hà micca toccu i zitelli. Innò, ùn hà mai alzà a manu à un zitellu. È in generale, u sangue di sangue ùn hà micca datu u so piacè. Ma sempre, hè una tigressa di u battaglione SS, è deve ubbidì à l'ordine.
  Quì Christina hà lanciatu un pugnale à un zitellu chì paria circa dodici anni. Digià crudeli. Innò, l'adulti ùn deve micca tumbà i zitelli !
  Magda si fece la croce e bisbigliò:
  - Pardona u Signore ! Mi disgustu, ma a guerra hè guerra !
  È a bionda sparata à u sniper russu, cascò, trafittu da un colpu precisu nantu à u ponte di u nasu. Alas, i famosi quattru apparsu. E donne anu uccisu prima i britannichi è in parte l'Americani, ma avà anu pigliatu
  Russi. Tali sò i grins grinding di a Siconda Guerra Munniali. I sorrisi chì mostranu i denti più reali è affilati !
  Christina frotta u so pede nudu contru à u legnu, sentendu sempre friddu è rimarcandu:
  - bruttu ? È chì vulete da e streghe rosse !
  . CAPITOLU #14
  I tedeschi gradualmente congelate l'attività. Cumpresa l'aviazione - è furzata per via di u deterioramentu di e cundizioni climatichi. Ùn era micca sanu pussibule di cumpiendu i travaglii stabiliti à a vigilia di l'offensiva. True, u Caucasu hè praticamente captu. A produzzione d'oliu di Baku hè sottu cuntrullata. L'URSS hà persu a so più grande fonte di petroliu. True, i tedeschi stessi anu da passà u tempu per restaurà i pozzi. Captured è Karelia, Arkhangelsk, parte di a costa sittintriunali. Completamente tagliatu da a cumunicazione cù u restu di a Russia Leningrad. Certi altri territorii sò catturati in u centru. A mità di u Turkmenistan hè ancu occupata. U Giappone hà catturatu tutta a Mongolia, è ancu cunghjuntatu in l'Asia Centrale è parzialmente creò teste di ponte oltre l'Amur, in a regione Usuri. True, u samurai hà successu un pocu menu. Vladivostok hè cumplettamente bluccatu è hè sgusciatu.
  Mosca hè à circa 200 chilometri. E digià i tedeschi ponu bombardà a capitale cù missili balistici è bombarde cù l'aviò jet. Ma in l'inguernu è in u fretu, a Wehrmacht hà persu l'uppurtunità di realizà una nova offensiva. In particulare e truppe coloniali: Indiani, Africani, Arabi sò assai friddi. È anu persu a maiò parte di a so capacità di cummattimentu. Hè un peccatu di ùn prufittà di una tale situazione. Ancu s'è l'Armata Rossa hà patitu perdite enormi, era ancu severamente impoverita.
  In verità, u General Staff hà decisu, malgradu tutte e difficultà à furnisce è a perdita di u Caucasu, per fà parechje grandi operazioni offensive in l'invernu. Ancu s'è i fascisti ùn s'aspittàvanu di sbattà u nasu in l'inguernu, ma l'avemu pizzicatu è sfracicà.
  O, in ogni casu, li furzà à luttà in i peghju cundizioni climatichi.
  Vasilevsky, u capu di u staffu generale è u diputatu ministru di a difesa, logicamente, suggerì chì l'URSS ùn saria micca capaci di vince a corsa tecnologica contru tutta l'Europa è l'Africa, cù l'Asia per boot.
  In questu sensu, annantu à l'inguernu, u vantaghju di l'inimitu, in particulare in l'aviazione, cresce solu. Iè, sicuru, i diseggiani sovietici anu digià sviluppatu è cuntinueghjanu à sviluppà tanki novi è più avanzati. In particulare, u T-34-85 cù una torretta più grande è un fucile putente. Ebbè, l'IS-2 cù una pistola di 122 millimetri hè in strada. Ma i tedeschi ùn si fermanu ancu. Inoltre, ancu e vitture novi ùn sò micca abbastanza boni per batte u Leone o qualsiasi vittura pesante.
  È hè improbabile chì avà serà pussibule di ottene a superiorità numerica.
  Voznesensky hà parlatu ancu. Hà parlatu ancu in favore di una prima offensiva:
  - Dopu à a perdita di u Caucasu, u nostru esercitu hà da sperimentà una severa carenza di carburante. Più precisamente, avemu digià sperimentatu à u massimu. In ogni casu, in l'invernu, u periodu di ghjornu hè assai più cortu, u tempu senza volu hè cumunu è u cunsumu di carburante serà ancu ridutta.
  U cummissariu di u populu Zhdanov hà ancu prestu à aghjunghje:
  - In più, i nostri cummattenti è sapori anu sbulicatu tutti i pozzi di petroliu in u Caucasu. È questu significa chì u Fritz ùn pò ancu aduprà u nostru oliu. Ma cunsiderendu quantu rapidamente i fascisti crudeli sò capaci di custruisce è restaurà tuttu, allora in a primavera l'oliu di Baku hà ancu flussu in l'arteria di l'ecunumia di u Terzu Reich.
  Stalin riassume a discussione:
  - A fine di dicembre feremu a prima greva d'invernu. L'unica quistione hè induve?
  Ùn ci era micca unità trà i militari. Zhukov hà prupostu di chjappà in u centru è scaccià u nemicu luntanu da Mosca. Vasilevsky suggerì chì saria megliu truvà un puntu debule in Tikhvin. À u listessu tempu, aiuta Leningrad, chì u doppiu anellu di u bloccu ùn pò micca sopravvive.
  Rokossovsky hà dumandatu una offensiva in a direzzione di Voronezh. Ci era idee per attaccà i Nazis in Astrakhan, o ancu vicinu à Arkhangelsk. Stalin ascultò tutti i cumenti, graffiò qualcosa è pinsava.
  L'idea di alluntanassi l'inimicu da Mosca pareva seducente è mendicante. In ogni casu, hè in u centru chì i Nazis sò oghji i più forti è ben arradicati.
  Paria illogicu à attaccà, furzendu u Volga, u fiumu era grande è pienu di flussu, è a prima fase di l'operazione diventerà prulungata.
  Una variante di un attaccu trà u Don è u Volga hè pussibule, ma i nostri sò digià stati battuti, è i tedeschi sò ancu furtificati.
  L'idea di Vasilevsky pare a più logica. In u nordu, i tedeschi sò più debuli, è e so truppe in qualchì modu anu menu sperienza di cummattimentu. Inoltre, Tikhvin hè statu occupatu pocu tempu, e truppe tedesche si trovanu nantu à a cornice. Ma hè abbastanza pussibule chì i Fritz pensanu cusì.
  Dà tutte e forze in a direzzione di Voronezh? Un balconu furmatu in a cunfigurazione di u fronte, chì seria assai raziunale per pruvà à cutà cum'è un cardu di sumina inclinata.
  Certi pinsamenti più interessanti sò di scopa vicinu à Arkhangelsk. Cunsiderendu chì u Fritz hà da trasfiriri rinforzi da i mari, ci hè granu raziunale in questa direzzione.
  Ancu s'ellu hè difficiule di furnisce e nostre truppe, soprattuttu chì a flotta sottumarina di i fascisti domina totalmente in u mare. Iè, è novi crucieri da i Nazis sò in opera. Il semble qu'ils aient même presque construit le cuirassé Bismarck, précédemment inondé. Inoltre, a nova nave duveria batte a dimensione record è l'armamentu di u Yamato.
  Ancu s'ellu d'altra banda, perchè Fritz hà bisognu di navi di battaglia? Per scaccià a polvara in l'ochji di u mondu sanu ? Più preoccupatu di e dati nantu à novi tipi d'armi chì sò sviluppati in u Terzu Reich. In particulare nantu à i missili è l'aviò jet, è questu hè seriu.
  Dopu un pocu esitazione, Stalin appruvò u pianu: per lancià una offensiva nantu à a regione Tikhvin à a fini di dicembre, è à principiu di ghjennaghju per sente u nimicu vicinu à Voronezh.
  In generale, questu pareva logicu ... Intantu, e quattru ragazze quasi scurdate cuntinueghjanu u so eroisimu in u Front Orientale. Gerda è Charlotte è Christina è Magda von Singer - dopu à una pausa causata da u fattu chì tutti quasi simultaneamente sò incinta; tandu hà datu nascita à i zitelli sani, turnatu in fronte.
  U tempu era fretu, e bellezze ghjunghjenu ghjustu u vinticinqui di dicembre. Nevica è u ventu soffia riccioli. È ùn anu sceltu u locu più caldu per elli - ghjustu vicinu à Leningrad.
  À l'arrivu, e ragazze in bikini anu avutu un jogging attraversu e neve. In fatti, i veri Ariani devenu dimustrà chì ùn anu micca paura di alcunu, ancu u friddu più severu. Inseme cun elli, un zitellu ninja chì era ghjuntu da u Giappone, chì tutti chjamanu Karas, fughjenu.
  Stu zitellu hè diventatu famosu per participà à operazioni speciale. E caratteristiche orientali piacevuli, inseme cù capelli biondi ereditati da un babbu scunnisciutu, facenu u zitellu assai bellu.
  E ragazze anu ancu fattu l'ochji nantu à ellu in risposta, ancu s'è Karas, forsi, ùn hè ancu una coppia per elli. Ma u sollievu di i musculi, cum'è un filu, corre, chì ancu questi tigressi induriti è sperimentati ùn ponu micca seguità.
  E zitelle dopu à dà nascita à a basa di furmazione ripigliò cumplettamente a so forma, ma micca ogni superman hè datu per sustene un ritmu cusì ghiacciatu.
  Christina, chì, cum'è Magda, von Singer, hà sappiutu luttà cù i Russi, rimarcò:
  - U ghjacciu è a neve sò i so alleati principali. È cusì nunda hè più cool di i britannichi !
  Magda hà dettu bè:
  - Ùn diceraghju micca cusì. I Russi sò assai più forti è l'unità ùn si ritiranu quasi mai!
  Charlotte fece una capriola, mentre jogging, ridacchiando, rimarcò:
  - Ma questu hè piuttostu a so debulezza cà un plus .... Ùn capiscu micca tali metudi di cummandu è cuntrollu di e truppe cum'è a creazione di staccamenti di barrage è esecuzioni di i cumandanti di unità in ritirata.
  Gerda stessa, a piedi nudi, girandosi mentre correva e si allungava, accunsentì:
  - Di sicuru - ùn averete micca boni guerrieri da sottu à u bastone. - Quì a zitella bionda, però, hè stata custretta à ammetta, stringhjendu u so core. - Ma i Russi si battannu bè s'elli sò digià tenuti dui anni è mezu. Vuleriamu a so vitalità !
  Christina sbuffò con disprezzo.
  - Parli cun noi ?
  Gerda ridacchiò, rimarcando:
  Semu l'elite ! In particulare Marseglia !
  U megliu ace di tutti i tempi è di i populi, malgradu a pruibizione categurica di Hitler, chì vulia chì stu simbulu d'invincibilità fucalizza solu nantu à u travagliu di l'insignamentu - dopu à tuttu, era sempre un tenente generale, ma hà sbulicatu à u fronte.
  O piuttostu, u Führer hà permessu di vultà si i tedeschi si sentianu male in qualchì locu.
  I Nazis, sicuru, in casu, rinfurzanu a difesa è si preparanu per l'inguernu, ma dubitanu fermamente chì i Russi anu avutu i risorsi per azioni offensive à grande scala.
  Tuttavia, l'intelligenza hà travagliatu. Vale à dì, l'infurmazioni nantu à l'offensiva imminente per liberà Tikhvin anu filtratu. Inoltre, e truppe sovietiche cuminciaru una putente preparazione d'artiglieria, ghjustu à tempu per Natale.
  I Katyusha sò stati sbattuti, è ancu un coppiu di i primi lanciatori di jet d'alta putenza Andryusha. È u rumore era tale chì e zitelle scalze, mezzu ghiacciate, u pigliò.
  Fortunatamente, a so audizione hè eccellente è i so ochji brillanu cù scintille.
  Fighjendu l'una à l'altra, e ragazze ghjunsenu à a cunclusione:
  - Chì avà ci batteremu, cum"è deve !
  È u zitellu ninja Karas hà dettu:
  - U mo compitu serà di entre in Leningrad è di ricunnosce quì. Siete troppu bella per i scouts !
  Magda inclinò languidamente le ciglia e rispose:
  - È tù dinù... È s"è i Russi parenu strani, u to accentu ?
  Karas hà rimarcatu logicamente:
  - Quandu si parla russo troppu currettamente, tradisce un stranieru in voi assai più. In ogni casu, aghju scappatu, ma cun cura sfracicà l'avversariu nantu à u fiancu ...
  E zitelle si precipitò versu u so tank. Dopu tuttu, sò cisterna di prova. È anu sceltu per elli, qualcosa di novu. Più precisamente, ancu dui tanki novi à una volta, chì deve esse pruvati à u fronte.
  Vale à dì, "Weasels", vitture cù dui membri di l'equipaggiu cù una siluette assai bassa. I primi mudelli di tanki di una nova generazione, induve i tedeschi sò veramente impegnati in compacting u layout. È qualchì sapè fà interessante in a gestione. In particulare, a trasmissione elettrica è u locu di u gearbox muntatu in u mutore. È i cisterna stessi, un coppiu, eranu veramente stendu. À u listessu tempu, a trasmissioni è u mutore sò stati posti in u spinu, è e zitelle si trovanu cunfortu nantu à u stomacu. E i so gammi chjappà l'ingranaggi è i buttoni à u spinu, è e so mani, à u cuntrariu, si movevanu cunfortu quandu si movenu. U sediu più reclinatu hè fattu per ordine è copia a forma di i so corpi. Ùn ci hè micca veramente una torre - hè diventatu per esse pistole autopropulsate, è cusì bassu chì i rulli sò situati fora.
  Di sicuru, u cannone ùn pò micca turnà, ma pò girà un pocu. Ebbè, u cumbattimentu stessu famosu gira intornu à u so assi, è cusì cumpensà a mancanza di una torre.
  Magda spiegò à e ragazze cumpagnie:
  - Là, senza una torretta, i tanki diventanu più prezzu è più bassi. Quì pudemu aghjustà l'altitudine, abbassendu à 1,2 metri è alzendu à 1,5 ... Quasi cum'è partigiani, ci arrastremu nantu à a plastuna.
  Cù un pesu di 12 tunnillati, a vittura avia una excelente armatura frontale di 82 millimetri à un angolo di inclinazione di 40 gradi da l'orizontale in cima. U fondu hè assai chjucu. I lati sò prutetti peggiu à 60 millimetri, ma i rulli stessi coprenu sempre. U mutore di 400 cavalli furnisce un eccellente rendimentu di guida. Inoltre, u locu di i rulli è a sospensjoni facenu pussibule micca solu per riduce a siluette, ma ancu furnisce eccellenti cross-drifts.
  Ti piace o micca, ma una menagerie più pesante, cuminciendu cù a Pantera, assai più voluminosa è goffa. È nantu à i buchi di neve è cumpletamente coffin.
  Gerda, chì s'hè stallatu cù u so cumpagnu di longu Charlotte, è involontariamente si sentia discomfort in a scatula stretta, compacta è oblonga di u tank. Ancu s'è, sicuru, ci vole à rende u tributu à u fattu chì a vittura cù l'armamentu T-4 è u megliu armatura si mette in u pesu di 12 tunnellati. U terminatore bionda hà rimarcatu:
  - I tanki più còmode eranu "Tiger" è "Lion". In questa vittura, ancu noi e ragazze avemu un tempu difficiuli di vultà.
  Charlotte hà rispostu:
  - Ma a prutezzione ... Cum'è u più novu "Panther", chì solu da nuvembre hà cuminciatu à entre in e truppe cù un casu di 60 millimetri .... True, a fronte hè chjusa megliu cà a nostra cù 120 millimetri, ma avete sempre bisognu. per chjappà. In un angulu cum'è u nostru, un cannone di 85 millimetri ricochetrà ancu quandu si spara a punta.
  Gerda si grattìu u pede daretu à l'arechja, ma da stu muvimentu, u so ditottu si appoggiò à u tettu inclinatu è rimarcò :
  - I Russi ci anu avvistatu chì i tanki cù un calibre di 122 millimetri ponu appare. L'intelligenza ùn dorme micca !
  Charlotte disse cun fiducia, gonfiendu e so guance è torcendu a bocca in rabbia:
  - A nostra intelligenza, cum'è sempre, hè in cima. Solu eramu chjusi in una scatula stretta.
  U novu mutore di 400 horsepower, cum'è l'istruzzioni dicenu, puderia esse stimulatu per un pocu tempu cù una mistura acqua-metallu o nitrogenu. In questu casu, u tank puderia precipità per parechji minuti à una vitezza di più di 100 chilometri.
  E truppe sovietiche andavanu in una scuperta, prima chì riddled tutte e trinchera è bunker di i Nazis. Ma i Nazis ritirò a maiò parte di e truppe à a seconda è a terza linea. Dopu quì, anu pruvatu à scuntrà l'infanteria cù u focu di l'artiglieria è i ranchi di mitraglia.
  Davanti, di sicuru, eranu i tanki in muvimentu. Siccomu u più putente T-34-85 ùn era ancu intrutu in a produzzione di massa, u più chjucu è più mobile T-34-76 attaccò. Iddi, a priscinniri di pèrdite, cullà nantu à a trinchera è aduprà u so eccellenti prestazioni di guida in a neve.
  È quì sò e vitture tedesche chì provanu à risponde. U T-4 hè digià statu fora di a produzzione, ma parechji di questi sò sempre in serviziu. Curiosamente, si muvianu megliu in i cunti di neve cà i mostri più novi. Quelli ci vole ancu esse principiatu per sguassà a neve chì s'hè intasata trà e piste di pattinaggio. Hè ancu divertitu cumu u Fritz bollu l'acqua in caldaie, è poi pour nantu à e piste per chì sta vile crosta sguassate.
  Ancu u megliu tank tedescu "Lion" soffre ancu cù tali rulli. True, in a maiò parte di mudificazioni, i Francesi anu digià pigliatu questu in contu, è a macchina stessu hè capaci di batte un trenta-quattru ... Ma questu hè solu cundizionale cusì simplice.
  Ma eccu un coppiu di tanki tedeschi sempre mossi... Ma u restu, cumu dì... In cima ! True, da i tankers cool "Lion" pruvate à chjappà u T-34-76 da una longa distanza. Semu devi esse nutatu chì, datu a fragilità di l'armatura di a torretta di u cast sovietica, sfurtunatamenti ci hè una chance di chjappà.
  A mancanza di elementi d'alliage hè cusì acuta chì ancu i fucili 50 mm di u Fritz sò periculosi. In ogni casu, i colpi di un cannone 37 mm ancu causanu collapsus è spargimentu di l'armatura, o u scafo cù i cracks di a torretta.
  A vulnerabilità relativa di i "trenta-quattru" hà purtatu à u fattu chì l'idea di re-equipping "Panthers" cù un fucile più putente hè stata posposta finu à tempi megliu. O piuttostu, i peggiori - se l'IP entra in a serie. Ma finu à avà, l'IS-1 ùn hè micca diventatu una serie di massa. Ma l'infurmazioni sò digià filtrati à u contu IS-2. Siccomu parechji generali anu digià capitu chì l'URSS era quasi cundannata, è ùn anu micca trovu vergogna di tradisce a so patria per soldi. Allora u numeru di spie, cumpresu u Staff Generale, hè cresciutu significativamente.
  Eccu una mudificazione pesante di u "Leone" cù un cannone 128 mm. Pruva di ghjunghje à i trenta-quattru cù a so longa zampa... Ma pruvate à chjappà.
  Tuttavia, i cisterna sovietica decide di attaccà i Fritz stessi. Ancu s'è datu u ritmu di u focu di i fucili di a Wehrmacht, questu hè suicidiu.
  Quì u "Leone" hà sappiutu di strappò a torre è quattru amichi sò volati cum'è culombe in u mondu dopu ... Ma altri tanki sò ancu più attivamente scappati ... Quì l'artighjani sò diventati aggravati per rinfurzà in qualchì modu i motori diesel, chì elli, anche per un pocu tempu, ma senza mischju, acceleranu u tank finu à 70 chilometri. Lasciate u mutore rompe dopu. Ma quì i picciotti disperati venenu à l'attaccu, chì ùn anu micca ritornu. Ebbè, chì? S'ellu hè impussibile di campà altrimenti, allora scurdate di sopravvivenza.
  È avà, cum'è un dimòniu di u mondu di a neve, un tank sovièticu, dopu avè sceltu a vittima più caru per ellu stessu, rams un pesante è letale "Leone". A vittura tedesca avia appena cuminciatu à abbandunà u hangar.
  U colpu hè forte, u musu di a macchina sovietica hè curvatu. "Lion" hè abbastanza bassu è i caschi di e duie machini sò appiattiti. E poi u mutore tedescu in fronte splode. È u focu principia, è u volu di i Nazis, à traversu u portu più bassu.
  Micca tutti, sicuru, i tanki sovietici anu pussutu sfondà à distanza di ramming. L'arnesi di u Fritz travaglianu è macinanu. Ma quellu chì riesce, cumu chjappà !
  Gerda è Charlotte eranu un pocu avanti di i so amichi è eranu in i limiti quandu e vitture sovietiche eranu digià visibili. Ebbè, pudete sparà, ma hè megliu avvicinassi. Da cinque chilometri, ancu l'armatura fragile di trenta quattru hè problematica per piglià.
  Fiery Charlotte hà rimarcatu filosoficamente:
  - Hè sempre u casu. Ùn pò micca sparà da una distanza!
  Gerda hà rispostu:
  - Pudete s'è tù sì abbastanza attentu !
  Ma finu à avà a situazione ùn li hà micca obligatu à apre u focu da longu distanzi. È guasi nimu hà da nutà u so tank dipintu di biancu. È a vittura corre cusì bè. Nimu ùn culpisce u chassis.
  È iè, a corsa hè liscia. I veiculi soviètici ùn sò ancu micca male, è quì anu digià pirate a prima linea di difesa tedesca è sò sfondate a seconda. È u tempu ùn hè micca volante, una tempesta di neve hà risuscitatu, è numerosi aerei Wehrmacht sò off.
  In cunsiderà a debulezza numerica di l'aviazione rossa, è a carenza acuta di carburante, ùn pò esse micca megliu tempu.
  Lasciate nascondere u Fritz. Dighjà, alcuni di elli anu ancu cuminciatu à sventà stracci bianchi. Hitler sarà capitu ...
  Gerda tirò da dui chilometri. In principiu, questu ùn hè micca ancu una scunfitta di sicuru, ma videndu quanti tedeschi i Russi anu sappiutu di cripple, allora ciò chì aspetta. Inoltre, trenta-quattru sò ancu menu tenacious chì à u principiu di a guerra, è ùn anu ancu riesciutu à sviluppà novi dipositi. Allora...
  U terminatore bionda era assai preoccupatu quandu hà tiratu u grillu di a pistola. Avia digià persu l'abitudine di spara in diretta - fora di a tempesta di Murmansk, ancu s'ellu hà cuntinuatu à praticà in i campi di tiro è i campi di furmazione durante a so gravidanza, è ancu durante i primi mesi di u so regnu. Ma apparentemente hè più faciule di cummattiri in bikini è scalzi, diventate unu cù a vittura ... A cunchiglia chjappà è deformava a torre ... Innò, ùn hà micca pigliatu u focu, ma l'amicu avia da piantà in ogni modu. È avà un'altra vittima...
  Charlotte bisbiglia:
  - Quale hè abituatu à luttà per a vittoria. Andarà à a tomba cun noi... - Gerda sparò, è curreggiò u guerrieru russu. - O piuttostu, tutti inseme purteremu i nemichi in a tomba.
  Biancaneve u Terminator interruppe in furia:
  - Iè, ùn ci hè micca ispirazione, ùn distrate micca a canzone!
  Charlotte hà supplicatu:
  - Canta tu stessu ! Sò cusì capace!
  È Gerda, cundundu u focu, cantava ;
  A patria è l'esercitu sò dui pilastri,
  Nantu à quale u pianeta riposa !
  Vi prutegeremu cù i nostri petti,
  U vostru esercitu hè riscaldatu da tutte e persone!
  
  I nuvuli sò freschi, è u calore brillava,
  A mitragliatrice strofinava a spalla di u suldatu !
  Per sempre patria simu cun voi,
  Cavemu una tomba per u cattivu !
  
  Iè, qualchì volta a faccia di a fortuna hè crudele,
  A pallottola s'impegna à trapassà u nostru core !
  A piccula si ritirò è u cumbattante morse,
  Aprite a porta di u Signore à l'eroi!
  
  In i celi senza fondu avemu a pace,
  Paradisu, benedettu guerrieru ùn brilla micca!
  A pace in a patria chì portu cun mè,
  I nostri figlioli tastàranu u fruttu di a vittoria !
  Mentre cantava, Gerda hà battutu novi tanki più, migliurà significativamente a so partitura.
  Allora Charlotte cantava:
  attirando altezze stellate,
  Attraite à distanze infinite!
  È u nostru populu di u mondu di u pensamentu,
  Sognu di un Icaru volante !
  
  I mo ochji sò fissi nantu à u celu
  A sfera hè difficiule di toccu.
  Da i primi viti di Archimedes -
  Pianu longu è tediosa !
  Allora a zitella ùn pudia risistiri è cuminciò à mira è à u focu ... I cisterna sovietica ùn anu micca attentu à i colpi, ancu s'ellu si juncìu ancu u fucile autopropulsatu di Magda. Eppuru, in una tempesta ùn pudete micca veramente vede induve, ciò chì è cumu colpi. In più, i dui tanki si pusonu è sò diventati quasi indistinguibili da a neve. Iè, è a nova pistola era più inconspicuous, è à a fine ci era un silenziu cù una presa di luce. Questa hè a vittura più insidiosa chì hà fattu u Fritz.
  A carpa cruciana, chì in quellu mumentu volava da u so latu, cantava cun eccitazione :
  - S'è e donne si battenu, hè megliu micca à luttà !
  Paria chì danni puderianu causà duie vitture di solu dodici tunnillate ? Tuttavia, in questu casu, i frames sò tuttu. E ragazze praticamenti ùn mancavanu, ancu s'è micca tutti i successi sò stati mortali. Trè o quattru armature slanted di trenta-quattru ricocheted, circa una duzina di sbarcu hà purtatu à danni à varii gradi di veiculi, ma da a categuria di quelli chì sò faciuli di riparà in u campu. Ma una cinquantina d'armature di cattiva qualità di i veiculi sovietici sò state seriamente dannighjate.
  Quì, per esempiu, i trenta-quattru di u cumandante cuminciaru à strappare quandu a munizione detonata. A torra hè stata ghjittata luntanu, è u musu turnò in un volante. A ghjente hè morta ancu.
  I cisterna sovietichi si sò avvistu tardi ch'elli eranu picchi è pruvò à contru à l'attaccu.
  E ragazze di tigre sò assai affollate, ma a carica di munizioni di 82 cunchiglia hè abbastanza paragunabile à a Pantera. Ancu s'è a munizioni si appoghjanu nantu à u nasu è e zitelle si sbuccianu i codici nantu à elli. Ma ci hè sempre qualcosa per sparà, è quandu si avvicina, hè più faciule per chjappà i Russi.
  Gerda si croce assai prestu è, mandendu un altru tank per i scarti, bisbiglia :
  - Diu mi perdoni ! Quessi sò bravi, ma unu di i so cumandanti hè completamente pazzu!
  Charlotte rimarcò istericamente bisbigliando:
  - S'elli venenu à bordu di noi, allora a fine !
  Daveru, i trentaquattru sparavanu in mossa, avvolti in fumu, sbulicati da u tremu. Di sicuru, i so colpi sò rari, i colpi sò imprecisi, ma u tank hè buzzing.
  A fronte hè sempre perfettamenti prutetta è l'armatura, ciò chì si pò dì, hè di alta qualità, cimentata. E questu significa chì a superficia di a durezza aumentata dà un rebote excelente, cum'è un cunigliu chì salta.
  Ma tuttu u listessu, hè mutu drentu, hè listessa chì cullà in un tamburinu è u batteranu cù mazze pisanti.
  True, a cabina hè stata assai calda da i successi, ma quandu site in un bikini, hè ancu piacevule dopu à immersi in i snowdrifts. Ma hè assai più dispiacevule chì una cunchiglia sovietica chjappà u grembiule ghjustu di a pista. Questu hè per a prestazione di guida di a vittura, cum'è una crowbar sottu à l'ochju. Ancu s'ellu, datu chì i rulli ùn sò micca scacchi, ma un carrettu separatu, u cisterna pò ancu move. Girate è parte. Questu averebbe esse fattu prima. È cusì a prutezzione di a poppa hè più debule. È l'angolo di inclinazione hè più chjucu. S'ellu tocca, pò rompe. I fucili russi ùn sò micca cusì debuli.
  Gerda bisbigliò, liberando una volta di più u rigalu di l'infernu da u so cannone semi-automaticu:
  - Ma Pasaran !
  Ancu s'ellu sta parolla, o megliu u mottu di i cumunisti spagnoli per i guerrieri tigri tedeschi, ùn pare micca in tuttu apprupriatu. Dopu tuttu, i Nazis si battevanu à u latu di Franco. Ancu s'è qualchì volta i suldati adopranu vuluntarii i trucchi di l'altri.
  Quandu u focu, Charlotte hà vultatu u fucile autopropulsatu Laska un pocu, rumpia u rollu ghjustu cù un projectile hà creatu un prublema per elli in questu sensu.
  I tanki sovietici ùn anu micca corsa à traversu i cumuli di neve cusì veloce cum'è longu l'autostrada, ma ancu i so salti veloci interferiscenu cù a vista, è eranu veloci.
  Quì i cunchiglii sò veramente versati à u puntu.
  È Gerda spara à a velocità massima, inzuppata di sudore. armatura inclinata
  rimbalza nantu à a fronte, ma s'ellu li colpisce à brusgià nantu à i lati ...
  Charlotte gridò:
  - È ancu s'è cascatu in u fondu di l'infernu - ùn vulteraghju micca à a culla !
  E zitelle tiranu finu à a fine, ma e cunchiglia si precipitanu da i lati è perforanu rompendu i rulli. L'armatura crepa è a vittura prende u focu.
  Gerda decide:
  - Minà e vitture è andemu !
  Charlotte s"exclame avec angoisse :
  - Vulete abbandunà u ferru ?
  Gerda dice decisamente:
  - Ci sò cose più impurtanti chè u metallu, per esempiu frames !
  Charlotte strappa una piccula camera di filmu è grida:
  - Ma i nostri sfruttamenti seranu arregistrati per sempre !
  Cù i so diti nudi, Gerda girò a palanca chì attivava l'esplusivu capace di sbattà u tank sperimentale à e basi. A zitella tigressa era assai dispiaciuta di distrughje una tale opera d'arte, ma induve pudete andà, se altrimente i guerrieri sovietici, chì ùn ponu esse denegati di curaggiu, piglianu tecnulugia uniche.
  Allora sbulicanu u Laska è immersi in a neve per salvà a so vita unica.
  Magda von Singer è Christina ancu ùn vulianu micca ritruvà, è a so vittura hè stata strappata da cunchiglia precisa. Tale hè u destinu - u Pallas senza pietà di ogni guerra. Quandu avete da ritruvà, lascendu u vostru core. Ma e zitelle si battevanu abilmente, è anu sappiutu aduprà quasi tutta a carica di munizioni. Ma avà avianu a scavare cum'è serpenti in un cumulu di neve è quì pruvate à pusà fora di l'inesorable fucili sovietici.
  Quandu site sudatu è in un bikini, allora cullà in a prufundità di a neve ùn hè micca l'idea più piacevule. Ma quantu spessu in u nostru mondu, fate ciò chì vi piace. In ogni casu, per esempiu, u lume seriu hà sappiutu scorchjà i sole di Christina, gammi divini, sparendu à a fine. Ma a zitella da questu hè diventata ancu più arrabbiata è gridò:
  - L'onore è u curagiu à u pesu ùn sò micca venduti !
  Magda, chì era ancu incendiata, ancu a so pelle bronzata era cuperta di vesciche, esclamò :
  - U focu hè calore, micca focu !
  I tanki sovietici, però, anu facilitatu a so attività. In furia, sparanu senza pietà à i "Weasels" abbandunati, mettendu parechje decine di cunchiglia in u metalu rottu. À u listessu tempu, una parte di i cisterna s'appoghjanu fora di i portelli è, cum'è una cascata di una cascata, l'ale di i vitture tedeschi stessi è quelli chì guidavanu una lingua obscena.
  Magda fece una smorfia mentre rimarcava:
  - Iddi, i bolscevichi, di sicuru, sò bravi, ma estremamente inculti !
  Christina, sputendu a neve in bocca, di colpu dimustrava una ghjustizia dura:
  - Credi chì i nostri guerrieri sò megliu ?
  Magda rimarcò scherzosamente:
  - Di sicuru, hè megliu s'è no vincemu. U Caucasu hè digià u nostru, più à Mosca hè solu un paru di centu chilometri ... - È a bionda di meli sternamente sbarcò i so long fangs. - O vulete purtari discorsi di tradimentu ?
  Christina, chì avia digià vistu abbastanza di tuttu è di tutti, hà alzatu solu cù u pede una funtana di polvera di neve è sghignazzava, nutendu :
  - Calchì volta u silenziu hè u tipu più terribili di tradimentu.
  A notte, a tempesta è a neve dete à e quattru ragazze una bona chance di sopravvivenza.
  . CAPITOLU #15
  Inoltre, ùn hè micca accadutu à l'avversari di pettighjà a neve è di circà i diavoli à gamba nuda in e neve. Allora i guerrieri, intarrati in a neve, si pusonu fora, è i tanki sovietici anu avanzatu, sviluppendu un avanzu. Ancu se più di centu vitture sò state lasciate in giru rotte, deformate,
  cum'è u risultatu di l'azzione di e ragazze tigre.
  In generale, e truppe sovietiche anu ottinutu qualchì successu in i primi ghjorni è hà sappiutu per penetrà notevolmente in e formazioni nemiche.
  U Fritz si ritirò à Tikhvin stessu è pruvò à guadagnà un postu in a cità. Naturalmente, e case è i zoni residenziali, in elli stessi, sò digià una prutezzione abbastanza seria contr'à e truppe sovietiche avanzate.
  I valenti quattru di e ragazze tigre anu riisciutu à ritruvà à Tikhvin. Ma avianu a piglià mitragliatrici per difende a cità. È per i tankers, questu ùn hè micca u passaghju più piacevule.
  Charlotte, riturnendu da l'infanteria chì avanzava, mandendu un altru suldatu rossu à l'altru mondu, si spressa:
  - Ebbè, ùn simu mostri... È vulemu ancu piglià un tesoru !
  Tikhvin hà ricivutu danni seriu durante a cattura di a cità da i tedeschi.
  Avà u Fritz hà sallatu nantu à e barricate è s'aspittava à custruisce una linea di difesa impregnable.
  Gerda hà apertu u focu cù colpi unichi - era necessariu di salvà i cartucce. E truppe sovietiche persu troppu tanki è, per quessa, l'infanteria andò à l'attaccu.
  Di sicuru, ùn ci era micca abbastanza trasportatori blindati di i mudelli sovietici. Dunque, perlavanu i suldati per a macellazione. È sò stati accolti da mitragliatrici è mitragliatrici. I quattru si sparanu bè è si piattanu abilmente in e barricate.
  Gerda stende un altru suldatu sovieticu è cantò:
  - Ci vole à fà una faza d'arme - altrimenti ùn averemu micca sensu, per campà !
  A battaglia furia in tutta a cità. E bombe piovevanu digià da sopra, soprattuttu chì u clima hà migliuratu notevolmente, è u Fritz hà avutu un capu.
  Gerda, furiosa, lancia u so pugnale cù e so graziose dite nude è grida :
  - A nostra battaglia serà vittoriosa, altrimenti hè impussibile !
  Charlotte, sparendu ancu bè, aghjunse:
  - Una vittoria, ma una grande !
  Gerda, tagliendu parechji cumbattenti in una breve splutazioni, aghjunse:
  Ma a scunfitta ùn hè mai piccula !
  I fucili autopropulsati sovietici sparati à Tikhvin, l'artiglieria di campu è d'assediu s'eranu un pocu dopu. Fritz hà rinfurzatu a difesa è a pressione di l'aria. E truppe sovietiche tiravanu novi aerei.
  L'apparizione di a legendaria Marseglia hà cambiatu dramaticamente l'equilibriu di u putere.
  U grande ace volò u ME-309, un arma assai putente in quantu à l'armamentu. È littiralmente spazzatu tutti in u so percorsu. Ancu in l'armata suviètica, anu avvistatu specificamente chì un tali mostru apparsu in l'aria.
  Marcellu stessu ùn si cunsidereghja micca un male, assai menu crudele. Cridia chì, cummattendu l'Armata Rossa, era solu cumpiendu u so duvere sacru à a Patria. Inoltre, assai fatti nantu à l'atrocità di i Nazis ùn era micca cunnisciutu da ellu. Iè, è troppu statu attribuitu à a guerra.
  Ma quì hè a prima lotta di superass dopu à u ritornu. Volanti bombardieri sovietici, aerei d'attaccu è cumbattenti. Chjaramente volenu dà una battaglia feroce à l'unità di terra di a Wehrmacht. Ma Marcel vede tuttu ciò è apre u focu da una distanza di cinque o sei chilometri, è ancu fischiendu in u nasu.
  E vitture sovietiche è l'assi valenti ùn anu micca veramente vistu u nemicu, cum'è i so aerei cuminciaru à splode, è e so ali s'hè sbriciolatu. Marseglia tira senza mira, ma intuitivamente. Paria di sapè in anticipu induve ogni pilotu volaria è dirige u so mostru alatu. Allora hè risultatu chì un ghjovanu cù una faccia infantile spazza l'armata alata.
  L'annu novu, ancu s'ellu hè friddu, hè diventatu caldu. E truppe sovietiche attaccò in modu disperatu è stubbornly, pruvatu à piglià Tikhvin. Fritz s'obstinava à difendesi, circannu di stà in a cità, induve l'arteria si trova, alimenta l'impregnable Leningrad. Inoltre, si trattava di u prestigiu di e truppe tedesche, chì trovanu difficiuli è vergogna di rinunzià e grande cità.
  Cum'è a furtuna, u clima hà migliuratu è numerosi bombardieri nemici, in particulare u massiu Yu-288, stung e pusizioni di e truppe sovietiche è bombardavanu e cumunicazioni.
  L'aviò suvièticu Yak-9 è Lagg-5 eranu assai inferiori à l'inimicu in quantu à l'armamentu è a velocità. In particulare, u ME-309, cum'è un dragone, hà cacciatu i veiculi sovietici più debuli. Inoltre, i tedeschi anu sviluppatu a tattica doppia wingman, chì hà permessu d'utilizà in modu efficace u so vantaghju numericu è hà riduciutu alcuni di i prublemi di manuvrabilità di i veiculi tedeschi tenaci, assai armati, ma pesanti di l'ultimi Focke è ME. Inoltre, u jet ME-262 cuminciò à apparisce nantu à i fronti, ancu s'è sta macchina ùn hè micca cumplettamente tecnicamente affidabile, è ancu una mudificazione più ligera, più maneuverable è più economica di l'HE-162. L'ultimi machini eranu più faciuli di fabricà è tecnicamente più affidabili di i Messerschmites jet. Ma per a so gestione, avia bisognu di piloti di qualificazione piuttostu alta. Ciò chì un pocu deprezzatu, tali qualità pusitivi di stu sviluppu cum'è u pesu pocu di l'aviò - solu 1,6 tunnellate in forma viota, low cost è manufacturability di pruduzzione è a megliu manuvrabilità in u mondu.
  Ma quelli assi tedeschi chì dominavanu sta vittura prodigavanu i so lodi. Particularmente successu era Huffman, pilotu numeru dui dopu à Marseglia, chì restava fora di portata. Dopu avè superatu u risultatu di 300 vitture abbattute, Huffman hà ricevutu u altu premiu di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru, cù foglie di quercia, spade è diamanti. A so tattica di avvicinà à u minimu, è poi chjappà è vultà in daretu hè u più convenientu nantu à l'HE-162. Allora Huffman hà pruvatu à esse un maestru eccezziunale di cumbattimentu ravvicinatu. Ancu s'è u risultatu di Marseglia in 3117 - aereo abattu hè sempre inaccessibile.
  Inoltre, u 2 di ghjennaghju di u 1944, stu pilotu leggendariu apparsu in u celu, ma hà cunvince à Hitler, ricurdendu chì e truppe tedesche si sentia male, è l'equipaggiu tedesca più putente passava chjaramente in a neve. Dunque, hè necessariu di furnisce l'aria à u Tikhvin circundatu, induve e truppe tedesche si sò stallate è bombardate tutte l'avvicinamenti à a cità.
  E zitelle di tigre sparavanu in terra, è u superace scorciava in u celu.
  U primu ghjornu, Marseglia hà fattu sei sortite è abattu più di centu aviò suvièticu. True, u 4 di ghjennaghju, u clima si deteriorava bruscamente ... Una tempesta di neve s'arrizzò, è e truppe sovietiche assaltavanu a cità.
  I magnifichi quattru di e ragazze terminatori anu preferitu cumbatte inseme - spalla à spalla. Cusì unica bella è mortale. Per via di u fretu, sò stati custretti à mette in camuflage è cumbatte in biancu.
  U zitellu ninja Karas hè ghjuntu ancu in salvezza. Un zitellu terminatore senza paura, ùn hà micca paura di u fretu è si batteva in shorts solu. A so sola fonte di calore era a crema di camouflage, chì facia a so pelle brusgiata da u cioccolatu biancu sottu à a neve chì cuntinueghja à falà, coprendu tutte e strade. Inoltre, hà utilizatu lanciari dischi di metalli assai sottili è una spada katana in battaglia. Ma, sicuru, hà sparatu perfettamente, è da l'armi catturati. In ogni casu, e zitelle ùn anu micca mancatu l'usu di fucili automatichi.
  Tali armi sò più precise cà i fucili mitragliatrici, è più impurtante, più affidabili. In ogni casu, i fucili d'assaltu MN-44, in regula, ùn lasciavanu micca i tedeschi. À u terzu invernu, a macchina di guerra tedesca ben oliata era pronta. In particulare, ancu in una tempesta di neve, Focke-Wulf è ME, cù u riscaldamentu, hà sappiutu à injecting doloroso, ancu limitatu, à e truppe sovietiche.
  Gerda, sparendu a manu, circannu di ùn guardà in a direzzione induve i suldati sovietici eranu cascati. Parechji di i cumbattenti eranu assai ghjovani, diciassette o sedici anni. L'infanteria hè stata reclutata da sfondate, racking up tutte e risorse. In verità, assai hè statu persu.
  Ma trà i Fritz sò pieni di stranieri. In particulare in Svezia, in quale i Nazis vincìu l'elezzioni recenti, è stu territoriu pupu hè sottu u cuntrollu di u Terzu Reich. Ebbè, digià duie divisioni è quattru brigate da Svezia sò ghjunti cum'è vuluntarii. In u paese stessu, ci sò manifestazioni è marche di massa chì dumandanu a guerra. E portanu ritratti di Hitler è Karlu XII.
  Allora l'entrata di a Svezia in una guerra diretta hè una questione di tempu. Spagna è Portugallu sò digià in guerra, ma mandanu e truppe più à u sudu. È avà in l'inguernu, in generale, pruvate à cullà in un locu oltre u Caucasus Range. U corpu brasilianu hè apparentemente prontu à fà un saltu à l'Asia Centrale, induve u muvimentu Basmachi hè digià flaring up cun vigore rinnuvatu.
  Ma questi sò tutti i ditagli, e divisioni Vlasov si battenu ancu in Tikhvin. Questi picciotti cumbattenu u male, rendendu chì terribili torture è un ciclu inevitabbile li aspettanu in cattività. E i tedeschi ? Tuttavia, senza zuccheru ! Anu ancu avè un tempu duru, parechji mureranu in Siberia, ma ancu ùn saranu micca impiccati indiscriminatamente.
  Gerda, dopu avè cambiatu u clip, è falcendu i suldati vestiti di mantelli grigi - i Russi ùn anu micca abbastanza vestiti di camuflage per tutti, hà imaginatu ciò chì li puderia aspittà in casu di cattura ... È hà sorrisu à a pussibuli avventura sessuale è fresca. . True, allora in Siberia serà peghju. Cumu si sta ghjacciu - u calore di flamethrower hè ancu megliu. Quì in u desertu, si abituanu rapidamente à a sabbia calda è corse scalzi, ma ùn hà micca travagliatu cusì. Dopu un paru d'ore in un bikini in u friddu, hà cuminciatu à scuzzulate è era necessariu di calà in u bagnu. Quì, i so ghjovani di u battaglione d'elite SS riscaldavanu i corpi cù colpi di scopa di spruce. Ebbè, è micca solu di sicuru cù una scopa - ci sò selezziunati belli ariani, ciò chì avete bisognu!
  Anu persu cumplettamente a so timidezza antica, o forse, à u cuntrariu, anu acquistatu a looseness di una macho femina. Ma avà anu da retrocede un pocu - l'infanterie sovietica, riempiendu l'avvicinamenti cù cadaveri, si avvicinavanu troppu periculosamente vicinu è cuminciaru à lancià granate.
  Era necessariu di rumpia a distanza per ùn cascà sottu à a frammentazione.
  Magda, hà ricivutu un picculu tagliu da una shrapnel è, in risposta, hà sparatu ottu palle in trè seconde. I suldati suviètici fughjenu quasi senza rompe, solu ligeramente accovacciati è, u clip truvò e so vittime. Scaricate ottu cartucce è Christina. Un diavulu aggressivu à i capelli rossi hà dettu:
  - À a pazzia di i bravi, cantemu una canzona !
  Ma i suldati suviètici apparentemente decisu di pruvà chì questu hè a saviezza di a vita. A mitragliatrice d'assaltu tedesca batte cù tutte e so forze, è i so colpi parenu esse ignorati. Ancu s'è i suldati cascanu, quelli chì anu sopravvissutu cuntinueghjanu à curriri è ancu scaccià granate quasi puntuale, anche si pò esse fattu prima.
  U crucianu tira assai abilmente i dischi, tagliendu dui o trè suldati cù unu. Allora attacca cù a so spada, chì taglia mitragliatrici è fucili - cum'è facilmente cum'è partite!
  U zitellu ninja hè sempre abbastanza chjucu, pare avè undici o dodici anni, ma hè cusì veloce... Ùn anu micca tempu di chjappà o di difende. U zitellu hè statu criatu è addestratu da a nascita, scacciendu spade à u zitellu, furzatu à sbulicà è tagliate nastri, immerse in un pirtusu di ghiacciu, mettendu misgi addestrati apposta. Ebbè, è assai di più, trasfurmendu un zitellu geneticamente dotatu in una vera macchina di morte. A so mamma hè un ninja di vinticinqui generazioni, u so babbu hè un putente sorcerer Siberian, è un nemicu ideologicu di l'autorità suvietica, "suvietica". Eccellente genetica è furmazione cù magia - hà fattu u zitellu u megliu trà i ninja. È sicuru, l'imperatore Hirohito, per dimustrà à i tedeschi chì ùn sò micca i supermen più cool, ma chì ci sò duru in Giappone, hà mandatu u zitellu à u fronte suvièticu-tedesco.
  È Karas (u pesciu carpa simbulizeghja l'orgogliu è a vitalità di u samurai!) S'hè fattu un guerrieru digne.
  Per esempiu, cù i so diti nudi, ligeramente rossi da parechje ore d'esse in u friddu amaru, lancia un discu d'acciaio più magre chè un capelli. È in e mani di duie spade à una volta, cusì chì saria più faciule per cutà linee spessi di nemichi. Quantu terribili hè stu zitellu terminatore, chì per a prima volta i suldati sovietici, essendu senza difesa sottu à i colpi di spade è di lanciari di discu, si appoghjanu in daretu, sperendu una vera paura.
  E zitelle, dopu avè cambiatu i clips, cuminciaru à fasciu ancu più veloce, o megliu, in nulla.
  I cadaveri di i fanti sò stati accatastati in monti. Quasi subitu si congelanu in u friddu, è più suldati li arrampianu. Hè cusì chì si arrampianu è cuntavanu cù perdite. Ma u ninja intrì in a lotta è torna, cum'è s'ellu si emetteva onde di paura.
  Un attaccu dispiratu fugliatu quasi un ghjornu sanu. À u costu di e più grande perdite, e truppe sovietiche occupanu un paru di quartieri, spinghjendu i tedeschi à una quantità di linii. Ma u supportu debbuli di l'artiglieria - l'aviazione tedesca hà bombardatu i binari di a ferrovia in u passatu, privà u supply è assai vittime trà l'unità chì avanzanu, furzatu à suspende temporaneamente u muvimentu di l'infanteria.
  Malgradu u risicu di tali tattiche, i tanki sò stati lanciati in battaglia. Era necessariu di rompe u nimicu vicinu à Tikhvin finu à chì i Fritz, utilizendu u so vantaghju in a tecnulugia, sbloccanu a cità.
  È in questu assaltu, una decisione piuttostu risicatu hè stata fatta - per utilizà u tank IS-2. Un veiculu appositamente cuncepitu cum'è un tank innovativu. Siccomu un fucile putente, per via di a so bassa ritmu di focu è di una precisione relativamente scarsa di u focu, hè pocu adattatu per cumbatte i tanki di l'altri, pò, però, distrughje cù successu miri senza armatura.
  Allora, ancu s'è i tanki in cundizioni urbane sò bombardieri suicidi, avete bisognu di sfondà pusizioni, ancu cù a vostra fronte.
  Trenta-quattru si moveranu prima. E vitture relativamente ligere è micca grandi corse longu à una pista stretta ... Grenade è cocktail Molotov piovevanu nantu à elli da i tetti. Allora cisterna disguised di benzina è napalm splode. Ma pèrdite pesanti ùn impediscenu micca i tankers di l'URSS. Iddi, perdendu centinaie di vitture, irrumpiu in u centru di a cità, è quì sò intruti in un scambiu di colpi di colpu. Ancu i faustpatroni efficaci chì smashed l'armatura laterale debule di i trenta-quattru ùn anu micca spaventatu u suldatu suvièticu.
  Trè armate di tank sò stati lanciati in battaglia à una volta. Stalin hà ancu decisu di ricusà una seconda greva in a direzzione di Voronezh, per una vittoria decisiva annantu à Tikhvin è salvà a "Cradle of the Revolution". Ancu s'è u carburante hè emessu à un limitu strettu, per un paru d'ore di guida à ghjornu, l'oliu Caucasian hè persu, è u sviluppu di novi campi piglia tempu è soldi, i risorsi umani di quale l'Imperu Suvièticu manca assai per via di a guerra. nantu à dui fronti.
  Ma Tikhvin hè l'arteria di Leningrad è a strada di a vita, è u più impurtante, hè un simbulu di u fattu chì e truppe sovietiche ponu è sò capaci di scunfighja fascisti numerosi è ben armati. Allora ùn suppurteremu micca u prezzu ...
  U tank IS-2 pare impressiunanti - pare ancu trenta-quattru, solu a torretta hè avanzata ancu più. Di sicuru, u canna stessu hè grossu è longu, per ùn esse paragunatu cù u T-34-76, chì domina sempre u campu di battaglia. Per tuttu u ghjennaghju, i sforzi titanichi di u T-34-85 ùn pruduceranu micca più di centu.
  A verità hè impressiunante hè a vulnerabilità di a fronte di a torre - piatta è micca troppu densamente blindata.
  Le crucian, qui lançait des petites mais très puissantes grenades explosives sur les tanks, courut vers les filles et suggéra :
  - Prendemu l'IS-2 è cavalchemu ?
  Magda hà sustinutu l'idea:
  - Di sicuru, cavalchemu ! Avemu mancatu a cabina.
  Gerda hà avvistatu u zitellu:
  - Stu tank hà quattru mitragliatrici !
  Karas fece l'ochju à e ragazze, nutendu:
  - Allora hè bè. Prestu l'infanteria attaccherà di novu, è voi a falciate!
  Magda spinse u zitellu ninja.
  - Affrettati terminatore !
  I tacchi rosa lampò cum'è ali di mosquito, u kid di karate curria più veloce di u campionu olimpico di sprint. Per principià, hà lanciatu un picculu pezzu cù un fasciu di fumu in u formidabile IS. Una reazzione scoppiò, un fumu densu si sparse. À u listessu tempu, i ghjetti neri si sparghjenu in diverse direzzione, cegando i mitragliatori.
  Dopu avè tagliatu parechji fanti, Karas volò cum'è un cobblestone liberatu da una ballista è cullà nantu à a torre. Cù un ganciu speciale, hà strappatu da u trattu è scacciò a copertina pesante. In più, tuttu hè simplice - un paru di altalene cù duie spade è cinque membri di l'equipaggiu di un tank pisanti si sparte in a so testa. In seguitu à ellu, si sò ancu saltati e zitelle, chì, dopu avè cacciatu u so camouflage di fur, anu tornatu in bikini. Ciò chì hè calda in u tank mentre conduce. Un mutore diesel di 520 cavalli riscalda bè u metale. Iè, i sole di ragazza nuda sentenu a vittura stessa assai megliu cà attraversu stivali d'inguernu speciale cù sole di gomma sintetica ribbed. U serviziu di quartermaster tedescu hà pigliatu in contu l'esperienza di l'inguerni duri, è hà criatu una nova munizione in quale i gammi in u fretu ùn sò micca cusì friddi. È hè veramente una vergogna, i Fritz pigliò stivali di feltru da a pupulazione lucale è li tiravanu nantu à elli. O impannillati in sciarpe di pelliccia.
  Karas basgiò à Magda nantu à e labbra è disse:
  - Ebbè, u tank hè per voi ! Cumbatteraghju induve sà cumu tumbà megliu.
  Gerda basgiò u zitellu in ammirazione nantu à u taccu slipperu è elasticu è disse :
  - Tu sì un miraculu !
  Christina hà aghjustatu:
  - U standard di l'arianu !
  - Eiu sò! - U tomboy hà dettu è salta in u fretu cun un saltu da a bocca aperta ... Allora u coperchiu cascò cun un ruggitu ... È e ragazze anu avutu l'uppurtunità di cummattiri cù l'arme di l'inimicu. È a pistola hè veramente putente. Solu u Lev-3 apparsu recentemente, o cum'è ancu chjamatu "Royal Lion" cù un cannone 128 mm, hè più forte. Ma stu tank hè sempre à i fronti in una sola copia. Hè statu mostratu durante a celebrazione di l'8 di nuvembre à u Führer dimòniu. Di sicuru, mentre ch'ellu ùn hè ancu in a serie. Cum'è a strada, l'IS-2 passa, u so primu run-in.
  Finu a ora, ancu i cisterna sovietica ùn anu micca sparatu un colpu, apparentemente sceglie u so mira di sicuru da u fucile.
  Christina rimarcò sarcasticamente, girando u mecanismu:
  - Oh, junk ... Ùn ci hè micca automatizazione quì è tuttu deve esse fattu manualmente ...
  Gerda, chì hà manghjatu u cane mentre indicava, hà rimarcatu:
  - È a vista hè gallim è a visibilità ùn hè micca impurtante. Ùn sò micca assai boni à mira.
  Magda, toccu a trasmissione cù u so pede nudu, è vultendu a scatula, rimarcò :
  - È puru, paragunatu à i trentaquattru, ci hè qualchì prugressu. In particulare, cambiendu ingranaggi hè più faciule. A cabina hè stretta, ma più o menu pudete spustà. A munizione hè veramente chjuca. Vintottu giri...
  Gerda rimarcò logicamente:
  - Pò esse abbastanza per sparà in un numeru limitatu di bunkers, ma chjaramente ùn hè micca abbastanza per una battaglia di cisterna cumpleta.
  Charlotte hà trovu qualcosa di bonu in u tank:
  - Ma l'armamentu di a mitraglia hè sopra ! Quattru mitragliatrici ponu furnisce una bona prutezzione. E dopu aghju guardatu questu "Mouse" - ci sò solu dui "sputati" in questu per una tale vittura ...
  Christina, accelerà u mutore, hà cunfirmatu:
  - Eccu! Hè questu armamentu per un tank cusì pisanti di centu ottanta tunnillati ?
  Magda, cum'è una pantera chì hà tombu un bufali, ringhiò:
  - I gaddini ridenu !
  U mutore diesel accelera duramente u tank. Pò esse vistu chì l'IS-2 hè sempre guidatu nantu à l'autostrada, ma quandu fora di a strada, u so centru di gravità spostatu avanti avarà un effettu. Ma nunda, sempre chì pudete rilassate è sceglie un scopu degnu per sè stessu ...
  Magda hà apertu a torretta di u tank per pudè vede megliu.
  È quì hè un altru IS-2, hè una bona idea di utilizà tali tanki più massively. Daretu à ellu ci sò altri trè IS, ma unu cù un cannone più liggeru di 85 mm. A propositu, u più periculosu, cusì capace di piglià a vittura in capu, è chjappà più veloce...
  Magda hà decisu di sparà da una distanza di dui chilometri. Ella urdinò in un tonu minore:
  - Tirate appuntu à a fronte di a torra ... È ... Capite !
  A vittura si firmò, cusì ùn ci era micca liscia, è Gerda, lagnannusi di a mala qualità di l'ottica, chì hè stata prubabilmente pulita da adolescenti senza addestramentu, hà puntatu u canna. E zitelle aiutavanu à carricà una cunchiglia chì pesava un chilo è mezu. U guerrieru biondu mettiu a so guancia à a culatta è pruvò à sente a vittura di qualcunu altru. Dopu tuttu, ùn avia mai sparatu da stu cannone, mudellu 1931, prima. Putente, ma obsoleto, cù un prughjettu puntatu, sensibile à u ricochet. In generale, u fucile, sicuru, ùn era micca previstu per i tanki. Ma apparentemente, a mudificazione anti-tank di u cannone 107 mm, sviluppatu in u 1940, s'hè risultatu troppu inaffidabile è deve esse abbandunatu. È quì hè necessariu in cundizioni di visibilità povira da una distanza di 2000 metri per chjappà u mira. Iè, è serà difficiule per u nemicu risponde è colpi, ma ...
  Gerda basgiò a culatta di u fucile, guardò prestu fora di u portu, pigliò una manata di neve cù a so lingua, l"inghiottì, appoggiò i so tacchi nudi nant"à e leve è... tira !
  Cedeva, perch'ellu li pizzicava i polsi è i vitelli, è puzzava di fume.
  U prisente volò in un arcu longu è ... L'IS-2, chì caminava avanti, si firmò, cuminciò à fumà, è dopu a carica di munizioni cuminciò à scoppia ...
  Magda rispose felice:
  - Hè ciò chì li avemu datu ! - È logicamente, cuncetti piuttostu illogicamente cunfusi, aghjunse. - Ùn hè un omu chì pitture un"arma, ma un"arma d"omu !
  Gerda ringhiò:
  - Ricaricate!
  È e zitelle tensed up... Di sicuru, ùn hè micca u "Tiger" quì, anu da sudari, ma hè più divertente in questu modu, soprattuttu chì a cisterna standing si rinfriscà rapidamente. U ferru hè un bon cunduttore.
  A seconda volta Gerda sparò più veloce è più cunfidenza. L'IS cuntinuò à muvimenti, è apparentemente ùn avianu micca capitu da induve i fucili sparanu. Iè, è stop ùn hè micca in u custumi russu. Siccomu ci hè un ordine ... È a seconda cunchiglia hè digià cunfidenza in u mira ...
  Gerda si lecca le labbra e ordina:
  È u terzu quì ...
  Cù un gran ritardu, u quartu IS-1 hà apertu u focu in u muvimentu ... È stranamente, hà culpitu, ancu s'ellu da una tale distanza da una vittura in muvimentu hè quasi impussibile, ma i colpi decide tuttu! Tuttavia, a distanza per a pistola 85 mm hè troppu grande, oltre u limitu di penetrazione. Ma ci era un rumore maiò in a torre è l'armatura frontale s'hè cascata. Gerda hà mandatu in risposta u quartu "pacchettu di lettere" chì pesava un chilo è mezu ... A fronte di u tank IS-1 split è e lingue aranciu s'eranu in alta in u celu.
  E zitelle si battannu belli... In stu ghjornu, anu furtunatu. Ma e capacità di l'esercitu suvièticu ùn sò micca proporzionati.
  Malgradu tutti i sforzi di u Fritz, u 13 di ghjennaghju, à u costu di i più grandi sforzi di perdite colossali, Tikhvin hè statu pigliatu ... Unità tedesca separata pruvò à esce da l'encerclement, un corridore hè stata punched versu elli - sei divisioni tedesche. subitu cù i tanki Lev selezziunati, circannu di salvà a difesa eroica.
  U zitellu ninja è e quattru ragazze anu fattu u so modu in un distaccamentu separatu in u stilu di i trè moschettieri. Vale à dì, induve ùn era micca pussibule di passà tranquillamente cù una lotta è sopra i cadaveri. Naturalmente, l'IS-2 duverebbe esse abbandunatu, ma in u caminu, anu ancu inespettatu in un raru tank T-34-85, un veiculu chì deve rimpiazzà i cannoni T-34-76 obsoleti è pocu putenti in termini di penetrazione. .
  A macchina avia un scafo è un trenu simili, ma una torretta più grande cù un cannone longu è grossu. U fucile era ligeramente inferitu in putenza di penetrazione à a Pantera, sia per via di a velocità di muzza più bassa sia per a qualità di a munizione. Ma sempre a diffarenza ùn pareva micca sfondante cum'è 76 - carta grafica.
  Per un "Tiger" ordinariu hè digià periculosu, per un "Leone" ùn hè micca ancu - cusì 100 - millimetri sò inclinati. Ancu s'è sottu un certu angulu ci era una chance. O in a parte bassa di u cascu, ma ancu i guardiani di caterpillar.
  U tank hè statu imbarcatu è liberatu di l'equipaggiu. Di sicuru, ci era sangue spruzzatu à l'internu. A macchina stessa hè nova, ma a carica di munizioni hè abbastanza modesta - solu 35 cunchiglia. A cabina ùn hè micca troppu spaziosa, ma megliu cà l'anziani trenta-quattru.
  Gerda hà dettu:
  - È quì hè a torra di u cumandante. Questu significa chì avemu un forte competitore. Avà i Russi ùn saranu micca cusì cechi.
  Magda surrisi malignamente è rimarcò:
  - È i Russi tiravanu dighjà bè, ancu s'è cù visibilità peghju. Inoltre, a torre hè diventata più grande è più faciule da chjappà!
  Gerda s'hè ridutu à voce alta.
  - Ebbè, sì ! Questu hè u prublema più grande per i nostri cisterna è, probabilmente, a dignità di a corona di stu tank! Pruvate, colpi!
  Charlotte cantava:
  - Unu, dui, cinque ! "Tigre" hè ghjuntu à sparà !
  Christina hà pigliatu:
  - Per scuntrà T-4, i gammi sò più largu chè i braccia !
  È cusì si sò precipitu nantu à un tank chì si moveva più liggeru di l'IS ... Gerda si ricurdò cumu si chjappà l'infanteria sovietica cù quattru mitragliatrici. Mowed decently, è i Russi ùn anu mancu capitu induve un tali attaccu hè cascatu nantu à elli. Ma d'altra parte, avè partitu, si sò andati à l'attaccu, scacciendu granate ... Un paru di pezzi, malgradu una distanza decentu, volavanu splodendu nantu à a torre. Di sicuru, per l'armatura di 100 è 90 millimetri di IS, questu hè cum'è un pellet per un elefante, ma buzzes unpleasantly. Iè, è i caterpillars ponu esse tagliati.
  Allora, aghju avutu à avvià u mutore è ritruvà. E poi e munizioni scapparono. Hannu falciatu più di centu suldati rossi.
  Gerda hè stata colpita da un tali disprezzu per a morte trà u populu suvièticu. L'Arabi, cù e so prumesse di harem è palazzi di perle, ùn avianu micca tali dedicazione. Ma questi sò atei - e persone chì ùn credenu micca in l'ulteriore vita è i racconti di fata nantu à i Giardini di l'Eden. E chì i motiva à luttà cusì stubbornly quandu u risultatu di a guerra hè digià una cunclusione anticipata è questu ùn hè nunda più chè a furia di i cundannati ?
  Questu hè incredibbilmente difficiule di capisce è capisce.
  Ancu s'ellu ci sò assai trà i traditori russi. "Liberation Army" Vlasov per sei mesi di esistenza furmò sei divisioni è nove brigate separati. Ancu s'ellu, sicuru, hè chjaru chì esse un suldatu di a Wehrmacht hè più faciule ch'è di travaglià quindici o sedici ore à a macchina per una saldatura assai peghju, ma sempre ... Per una certa ragione, e divisioni tedesche da l'ex prigiuneri di guerra ùn sò micca visibili nantu à u fronti...
  Ancu s'è, per via, ci sò pocu tedeschi in cattività, ma i sovietici ... Pare digià più di sei milioni è mezu. Forse micca tanti Vlasovites, ancu s'è parechji prigiuneri si sò spargugliati in divisioni naziunali è legioni cuntrullati da i SS. Inoltre, una parte di i Russi fù mandatu à a furmazione di nobili è monarchici.
  Ma in ogni casu, anu riisciutu à piglià Tikhvin in questu modu, malgradu a migliione di u clima è u bumbardamentu massivu. Ancu s'elli anu pagatu un prezzu altu.
  Gerda hà ricivutu l'ordine è tirò à l'accenditore trenta-quattru. U ritmu di u focu di u fucile hè più altu, cusì pudete sentu più cunfidendu. Una volta, dopu u sicondu, è infine u terzu tank à u dump ...
  Allora duvete esse più attenti. Altrimenti, seranu sbattuti quì à a vittura, solu l'armatura frontale di a torre hè diventata più forte è più grossa, è cusì hè quasi u stessu formatu. U corpu hè particularmente vulnerabile. È trà i tankers russi ci sò artighjani. Tuttavia, per un tank raru cum'è IS-2 o IS-1, un debule ùn serà micca imprigiunatu. È trenta-quattru di u formatu di solitu pò esse cù cumbattenti simplici. À traversu a fenditura di a torra di u cumandante, parenu i muschi di i cavalli, cù un musu di u musu. Hè ancu di qualchì manera inconveniente per fà un colpu miratu à tali bellezze.
  Crucian sta volta in a torra cù e zitelle, hà surtitu per serve cum'è a so guida è ùn pò micca lascià e ragazze in a caldaia. Hè veru, Magda hà rimarcatu logicamente:
  - Pudemu partì in ogni modu, senza sparà è senza pruvucà...
  Crucian, torcendu u musu puerile, dichjarò in lamente:
  - Innò - micca sparatu, ùn serà micca interessante !
  Magda, quantunque, hà avvistatu e ragazze:
  - Aprite u focu per tumbà solu quandu ùn ci sò più di trè o quattru vitture. Avemu da purtà stu novu tank intactu à e nostre unità.
  Gerda accunsentì.
  - Finu à avà, sta novità ùn hè micca trà i trofei, chì significa chì serà sempre utile per noi.
  E ragazze tigre cuntinuavanu a so caccia cun entusiasmu moderatu. Ùn anu fattu troppu bè, ma aghjunghjenu sette tanki più è cinque camioni à i so assi. Una volta aghju avutu a lotta fora di a vittura per piglià carburante per rifornimentu.
  In cortu, quattru scherzi maligni sortenu da u calderone, è guasi morse da u focu di a so artiglieria. Salvatu solu in u tempu per alzà a bandiera cù una svastica-spider.
  Avà crucianu a trinchera è ancu ci sò un coppiu di bouquets cù fiori di carta, chì sò datu à i guerrieri di l'eroina.
  Oleg Rybachenko, chì era stancu di fighjà stu filmu burla, gridò:
  Perchè mi mustrai tutte e cagne dannate ! Quantu pudete fighjà l'uccisione di i russi !
  . CAPITOLU #16
  A guerra hè ciò chì hà datu à Jane è a so squadra l'uppurtunità di truvà in a vita. Per quessa, e zitelle volenu participà à a campagna à u livante. È perchè micca ? Hè soldi è fama.
  L'arsenale di tank sovieticu ùn hà micca cambiatu assai. U tank principale hè sempre T-34-85. U chassis è l'armatura di u scafo restanu da u quarantesimu annu. U stessu mutore diesel di cinque centu cavalli, u stessu 45 millimetri di armatura frontale inclinata. Prutezzione più debule di i lati di u scafo, vulnerabile à i faustpatroni tedeschi.
  Solu una torretta più grande hè stata installata, cù armatura frontale 90 mm è un cannone 85 mm. U tank, di sicuru, hè anticu, è micca periculu per i tedeschi!
  E ragazze guidanu una vittura Goering-5, in una mudificazione dopu. L'armatura laterale hè stata aumentata à 178 millimetri, è l'armatura frontale à 250 hè inclinata. U tank stessu hè furnutu cù un mutore di turbina di gas è accelera i britannichi à 60 chilometri per ora.
  Jane hà dumandatu à l'artigliere Gringeta:
  - Si vede bè ?
  U paisanu guerrieru rispose cun fiducia:
  - A visibilità quì hè eccellente! Vecu tuttu !
  Malanya ridacchiò e abbaiò:
  - Schiacciaremu i Russi !
  Matilda hà cunfirmatu cun fiducia:
  - Iè, avemu !
  "Goering" -5 volte, a pistola sputa un projectile. Da u Soviet trenta-quattru rompe a torre. E zitelle urlanu di piacè. Pensanu veramente chì hè tuttu grande. È chì i cisterna sovietica sò morenti ancu piacè.
  Jane cinguettava in una voce dolce:
  - Sguassemu tutti in cendri ... È Mosca serà sottu à noi !
  In ogni casu, dopu avè sbattutu nantu à i campi minati, u tank tedescu hà da piantà. I Russi eranu assai stretti. È assai ricci anti-tank. L'artiglieria conduce un bombardamentu attivu.
  Gringeta, irritata, dice :
  - Hè cusì ch"ellu ne risulta... Ci hè cascatu in un bloccu duru !
  Jane risponde cun fiducia ostentativa:
  - Innò, ùn si faci chè a mane... Sbuchjatemu l'opera !
  A machina di guerra tedesca si ferma un pocu. L'aviò d'attaccu di Jet apparsu in u celu, è i teletanks sò stati utilizati. Apparentemente stavanu circannu di distrughje i campi minati.
  Veiculi cuntrullati cù splusivi per radiu. I lanciatori di gas mobili sò stati ancu utilizati. Littiralmenti bombardavanu e pusizioni di l'Armata Rossa cù u focu è u focu.
  Gringeta hà dettu cun dispiacere:
  - In a guerra ci hè di più in più brutta, è di menu in menu valore !
  Jane hè stata furzata à accunsentì cù questu:
  - Selyavi ! Ahimè, perdemu in una certa manera !
  Gringeta hà currettu u cumandante:
  - Piuttostu, micca noi, ma i nostri avversari ! Nunda avà, esce da l'impasse, è ci sarà una lotta ...
  U tank tedescu hà sparatu, ancu s'ellu ùn si vede nunda. Jane strofina i so pedi nudi è cantò:
  - Ùn pensemu micca male - seremu persi di sicuru ! Ci hè una manera di esce da u labirintu, da ogni impasse !
  Gringeta cinguetta cun un surrisu:
  - Quale hè allegru, ride...
  Quale vole - hà da ottene ...
  Chi cerca sempre trova !
  Malanya, melodiosa è scintillante cù i so denti, aghjunse:
  - Quale hè abituatu à luttà pè a vittoria, ch"ellu canti cun noi !
  A cannonade durò parechje ore, è dopu i tanki tedeschi si movenu. Iddi sò stati accolti da artiglieria suviètica, è cannoni anti-tank di vari calibri. Hè stata ritenuta, però, chì u putere di penetrazione ùn hè chjaramente micca abbastanza. I tedeschi avanzavanu... Solu quandu i cannoni di 203 millimetri cuminciaru à sparà, i primi veìculi distrutti apparsu da i Nazis.
  Jane bisbigliò incerta:
  - Signore... Passami sta tazza !
  Gringeta hà dettu cun fiducia:
  - Dui morti ùn ponu accade, unu ùn pò esse evitata ! Allora, semu, camperemu in u mondu dopu !
  Malania dumandò in un sussurru:
  Cume hè quella luce?
  Gringeta ùn parlava micca troppu cunfidendu:
  - Pensu chì hè megliu chè a nostra !
  Malanya bisbigliò in risposta:
  - Ddiu ch'ellu ci vole à apre l'ochji è stende u spinu à i gobbi !
  In verità, Jane si dumandava quale puderia esse quella luce. Forsi stu mondu hè ancu più irrazionale è menu sicuru. Jane torciò a cintura è mosse i fianchi è cinguettava:
  - Questa hè una opzione assai interessante - per more è finisce in u mondu prossimu! Chì ci aspetta quì ? Ci scuntremu quì quelli chì ci eranu cari nantu à a Terra o averemu da fà novi amichi ?
  Gringeta mosse u cane à pedi nudi, è sibilò :
  - Ci saranu novi seculi, ci sarà un cambiamentu di generazioni... Ma nimu ùn si scurdarà mai di u nome Lenin !
  È scoppiò à ridere, a so risata un pocu pazza. Era una campagnola guerriera chì hà attivamente dite i so gammi nudi è graziosi, è i so diti ghjucanu.
  Quì aghju pigliatu l'IS-3 in u scopu ... Luntanu da a verità. Micca tutti chjappà, è s'ellu si fa, allora u prughjettu, sbattulendu in u musu di luccio, pò ricochet. Ma a zitella sapia ciò chì facia. Ella sparò è murmurò :
  - A costa di nebbie, sfracimu cù l'esca !
  Matilda hà ancu cantatu:
  - È stu " Agdam ", bevemu pè e donne ! Super madame !
  U tiru di Gringeta era precisu. A cunchiglia chjappà a parte bassa di l'armatura frontale di a torre, ghjustu in u spaziu. È hà fattu un impattu devastante senza entre in un ricochet. Tale hè a situazione chì hè ghjunta. Più precisamente, cinque cisterna sovietica murìu quasi subitu. È e donne inglesi aghjunghjenu à a so lista di crimini.
  Malanya ruggì mentre i so mitragliatrici sparavanu. Parechji picciotti suldati vulianu arrampicà finu à u taknus di Hitler.
  - Ma pasaran, ùn avvicinate micca zitellu ! - Gridò una bella zitella, è versò raffiche di mitragliale, bravi pionieri.
  Jane cinguettava, picchiendu u so taccu nudu contru à a so armatura.
  - O, picciotti, picciotti, picciotti... Di colpu vi sò diventati obiettivi ! Si vede per sta terra maledetta, sì troppu nobile !
  È a zitella, a figliola di u signore, si dispiaceva di sti picciotti scalzi, graffiati, sgranati, trafitti da palle senza pietà. Quantu tristu è duru hè tuttu.
  Gringeta hà sparatu di novu, hà perforatu u fucile autopropulsatu SU-100, è cinguetta :
  - È a cavalletta correrà à dà e buttiglie !
  Malanya si leccò le labbra con una lingua scarlatta, e sorseggiava una bottiglia di plastica di Coca-Cola, dicendo:
  - Di sicuru micca ! Dammi vinu è un pacchettu di sigarette !
  Matilda, mutendu cun cura u tank in avanti, sibilò:
  - E sigarette sò velenu...
  Jane hà pigliatu u ritmu è cuntinuò:
  - Hè cusì, a ghjente dice !
  Gringeta in risposta, spara è sibila:
  Ùn ci hè micca peghju chè a nicotina !
  Malanya ridacchiò e ringhiò:
  - Un pacchettu di sigarette in u fornu !
  Matilda aghjunse in risposta, grattandu u capezzolu scarlattu di u so pettu:
  Iè, a ghjente dice...
  Finì Jane cun un sorrisu, spuntendu a lingua.
  - Ma fumu ....
  Malanya hà finitu cù aplombu.
  - È assai cuntentu !
  E zitelle ridivanu, mustrà a so lingua lunga, ciliegia. Jane rimarcò cun un surrisu:
  - A sigaretta hè l'assassinu più produttivu, soprattuttu contr'à u cliente !
  Malania hà aghjustatu:
  - Una sigaretta hè cum'è un fucile silenziu, ma mortale in manu di un dilettante !
  Gringeta sparò u so cannone è rimarcò cù un surrisu :
  - A sigaretta hè u sniper più affidabile, uccide sempre!
  Matilda rallentò un pocu u tank nantu à a muntagna, zitti:
  - A sigaretta hà un gustu amaru, ma attrae più cà i dolci !
  Jane respirò profondamente e mormorò:
  - Una sigaretta hè cum'è una zitella cattiva, solu a separazione hè assai più dolorosa !
  Gringeta ridacchiò, sparò è ruggì:
  - Una sigaretta, à u cuntrariu di una granata, quandu hè lanciata, prolonga a vita !
  E zitelle si chjappà. U so tank s'hè stallatu di novu, finiscinu in una fossa. Aviu avutu à esce. I guerrieri eranu un pocu nervosi. A difesa suviètica hè assai forte.
  Jane rimarcò filosoficamente:
  - In a guerra, a strada più corta per u scopu hè una deviazione, è a verità pura hè un vile ingannu!
  Gringeta, avendu fracassatu u cannone sovièticu cù un colpu ben miratu, rimarcò:
  - Cù una manuvra rotonda, probabilmente taglià a strada di u scopu !
  Malanya hà sparatu a so mitragliatrice è cinguettava:
  - A vita hè rossa, ma foglie cù u sangue scarlattu !
  Matilda riassume una conclusione peculiare:
  - In a guerra, a vita perde u so valore, ma piglia sensu !
  E zitelle cuntinuavanu a guerra. Anu sparatu, è à u stessu tempu cumponenu aforismi nantu à a strada.
  Jane hà sparatu cù u so pede nudu, è abbandunò:
  - A guerra hè cum'è un sposu, avido di tradimentu, ma ùn permette micca di stale !
  Gringeta hà sparatu è disse asgiatamente:
  - A guerra hè una donna lussuriosa in corpi maschili divoranti !
  Malanya sibilò in risposta:
  - A guerra, cum'è l'amore, hè sottumessa à tutti l'età, ma u passaghju ùn hè micca piacevule !
  Matilda hà pensatu à aghjunghje:
  - A guerra, cum'è una cortigiana, hè cara, mudificabile, ma lascia sempre un ricordu eroicu di sè stessu !
  Jane girò u cane cù e so dita graziose è nude è sbulicò:
  - A guerra ùn hè micca cum'è un sognu, l'emozioni forti sò indispensabili !
  Gringeta sparò cun un sorrisu è rispose :
  - U mondu hè noioso è rilassante, a guerra hè interessante è eccitante!
  Matilda, sorseggiando Coca Cola cun piacè, cuntinuò:
  - A guerra hè sangue è sudore, fecunda i germogli chì nascenu curaggiu !
  Malanya ridacchiò e rimarcò:
  - Ùn importa micca quantu interessante u prucessu di guerra, tutti volenu a fine !
  Jane corse di novu i so pedi nudi nantu à a culatta di a pistola, è cantò:
  - A guerra ùn hè micca un libru, ùn si pò chjappà, ùn si pò ammuccià sottu à u cuscinu, ùn si pò chè sbuccà !
  Gringeta cinguetta con aplomb:
  - A guerra hè una religione : ci vole fanatisimu, disciplina, ubbidienza indiscutibile, ma i so dii sò sempre murtali !
  Malanya ridacchiò dolcemente e rimarcò:
  - In guerra, cum'è in un casinò, u risicu hè grande, è u guadagnu hè cortu!
  Matilda sorrise e abbaiò:
  - Un suldatu hè mortale, a gloria hè sminticata, i trofei sguassate, è solu i motivi per inizià una nova massacra sò inamovibili !
  Jane hà parlatu sottile:
  - Disprezzemu l'assassinu, salvu ch'ellu ùn sia suldatu à u fronte, disprezzemu u latru, s'ellu hè un marauder in u campu di battaglia doppiamente !
  Gringeta inchioda di novu è sibilò:
  - Un suldatu hè un cavaliere chì l'armatura hà curaggiu è onore! Barone generale, chì hà una corona : prudenza è intelligenza !
  Malanya disse cun un surrisu:
  - U suldatu sona fieru, u privatu peghjurativu !
  Matilda hà rispostu cun prudenza:
  - U primu in l'attaccu, pò more, ma l'ultimu ùn resta micca in memoria!
  Jane arrugginò senza fiato:
  - Hè megliu esse u primu in a divisione di trofei chè in l'attaccu!
  Gringeta aghjunse cun un surrisu :
  - A guerra hè cum'è una donna, mette solu l'omi senza rompe !
  Malanya hà rispostu cun dignità:
  - Una donna, à u cuntrariu di a guerra, ùn hà micca fretta di mette un omu in lettu !
  Matilda disse cù una risata:
  - A guerra, à u cuntrariu di una donna, ùn hè mai cuntenta di u numeru di l'omi assignati !
  Jane girò di novu a leva cù e so dita nude è disse:
  -A guerra hè a femina più insaziabile, hà sempre pochi omi, è ùn ricuserà micca una donna !
  Gringeta hà sappiutu di ripruduce stu aforismu spiritu:
  - E donne ùn li piace micca a lotta, ma u desideriu di mette un omu ùn hè micca assai inferitu à una bala!
  Malanya sibilò cum'è un cobra, sputendu a so lingua rosa:
  - Stendu un omu, forse una piccula balla, fate felice, una donna cù un core grossu !
  Matilda aghjunse cun un sorrisu sardonicu:
  - Cori grande, spessu porta à un picculu interessu !
  E ragazze anu finitu di scambià rimarche witty, è cuminciaru à fucalizza nantu à u campu di battaglia. L'aviò d'attaccu TA-311 volava in u celu, chì sparava à e pusizioni di e truppe sovietiche. Ancu lentamente, a coalition di u Terzu Reich avanzava. È hà avutu u tempu di manghjà un pocu, inghjustendu cadaveri.
  E zitelle, annoiate, cuminciaru à scherzà di novu cù aforismi :
  Jane sculacciava:
  - A guerra ùn hà micca faccia di donna, ma sanguina l'omi più bruscamente chè a moglia !
  Gringeta tirò, è sibilò:
  - A guerra ùn porta gioia, ma satisface l'instinti aggressivi !
  Malanya fischiò in risposta:
  - A gioia in a guerra, i cadaveri di i nemici solu in u prezzu!
  Matilda, scrolling i tracce, aghjunse:
  - A guerra hè l'aratu di u campu : hè fecundatu cù cadaveri, u sangue hè irrigatu, ma s'alza in vittoria !
  Jane hà sparatu è ronronò.
  - A vittoria hè cultivata nantu à i cadaveri è u sangue, ma porta fruttu cù una debule !
  Gringeta sparò, sbattendu i trentaquattru cum"è una petra di vetru, è sibilò :
  - A guerra hè cum'è un fiore cannibale, luminoso, carnivore è di cattivu odore !
  Malanya asciugò u pedale cù u so pede nudu è urlò:
  - A guerra hè a mamma di u prugressu è a matrigna di a pigrizia !
  Matilda a pigliarà, è cumu ruggirà:
  - È in a guerra, a vita di un suldatu ùn hè micca in u prezzu, ma da i generali è una perdita in tuttu!
  Jane passò u bordu di a so manu nantu à u so pettu è cinguettava:
  - Sè vo vulete a pace - ispirate a paura, sè vo vulete a guerra - fate a risa !
  Gringeta lu pigliò è sparò, puntendu u fucile à pedi nudi, cantendu :
  - A risata ùn hè micca peccatu s'ellu ùn site micca una risa in l'affari militari !
  Malanya ridacchiò, è ringhiò cun successu:
  - A guerra hè cum'è un circu, solu u vincitore hà l'ultima risata !
  Matilda guidò u tank, sfracciandu un coppiu di pionieri, graccia:
  - In a guerra, cum'è in un circu, solu un assassinu in moquette, seriu !
  E zitelle sò tornate in silenziu. Sò stanchi di esse sharp. In generale, a guerra ùn hè micca troppu bella.
  Jane hà pensatu in fastidiu: a Gran Bretagna avia cedutu à i tedeschi. Ancu quante terre anu cunquistatu i britannichi. E quantu di quella Germania ! Gran Bretagna divintò un imperu colossale. Ma ùn pudia digerisce e so culunie. U Terzu Reich hà superatu u putere di l'Anguli è ancu i cumandanti sò stati assai più forti è capaci.
  È quandu i Nazis sò ghjunti in Londra, a storia finita per l'Inghilterra. Un novu imperu nasce, cù un putere senza precedente. E truppe chì servenu parechji populi è paesi. È ciò chì pudemu dì : u Terzu Reich, stendu e so ali, affucò a Gran Bretagna.
  Ma in u quarantesimu annu, dopu avè cunquistatu a Francia, Hitler offre generosamente a pace à Churchill. È era necessariu di accettà : u sensu cumunu suggeria chì a Gran Bretagna ùn pudia micca guadagnà nunda da a guerra, ancu in teoria, ma perde. Hitler hà battutu a battaglia aerea cù l'Inghilterra à mità di forza. Cù un gran ritardu, trasfirìu truppe in Africa. Andò in l'Unioni Suviètica. Ma tuttu questu solu ritardatu u disastru.
  I tedeschi, aduprendu i tarritorii occupati, truvaru a forza di cummattiri in dui fronti, u Giappone cunfidenza batte l'Americani. E poi Stalin tradisce, cuncludendu una tregua. A Gran Bretagna cascò à i so ghjinochji è diventò parti di u Terzu Reich.
  Parechje vittorie hà guadagnatu à a Wehrmacht a gloria di l'invincibilità. Jane è i so amichi volenu andà in l'armata nazista - per piglià a felicità è i ranchi. È anu riesciutu à un certu puntu.
  Allora? Avà anu duie Patrie: a Grande Germania, a Petita Britannia.
  Jane beve una Coca-Cola da a so gola è cinguetta:
  - L'amore è a morte, u bonu è u male... Ciò chì hè sacru, ciò chì hè piccatu, l'assassini ùn importa micca !
  Gringeta cantò in risposta, mandendu un altru projectile:
  - Amate è osate, lasciate u male guvernà, è sceglite, ci hè datu solu unu !
  E zitelle s'animu un pocu. Ebbè, in fattu, quantu pussibule, sintonizza sè stessu in modu minore. Sò ghjovani, allegri, energici, è abbastanza furtunatu. Tante battaglie è micca una sola scratch. Salvu ch'elli si grattaranu nantu à u tank.
  Malanya hà rimarcatu bruscamente:
  - Eh, Churchill duveria accettà a pruposta di Hess è entre in guerra cù l'URSS. Allora averiamu guvernatu u pianeta sanu, è à a fine, a Germania saria stata sfracicata !
  Matilda cantava cun piacè:
  - A Germania hè bona in battaglia, u leone britannicu hè u megliu !
  Malania hà cunfirmatu:
  - Iè, u nostru leone di Gran Bretagna hè u megliu !
  Jane disse cun un surrisu:
  - Avemu sempre una chance ! Quì Hitler morirà, è l'Imperu tedescu cascà!
  Gringeta hà sparatu un proiettile è in parte accunsentì:
  - Lasciate caccià ! Dopu tuttu, sò predaturi carnivori, ma serà megliu per noi?
  Malanya hà rimarcatu filosoficamente:
  - Unità in modu duru, megliu cà u disordine è a sloppiness in u modu duru!
  Matilda appiccicò e so sole nude nantu à i pedali, è abbaia :
  Seremu ancu nantu à Marte ! È oltre u sistema solare!
  Jane hà rispostu cù un surrisu di a Mona Lisa:
  - Prima avete bisognu di stabilisce un modu unicu nantu à u pianeta Terra!
  Gringeta, pigliò e cantò ferviosamente :
  - È simu un tali regime, ùn permetteremu micca di cambià !
  Malanya rimarcò cun intelligenza:
  - Ma per lascià u nasu, mi tocca à cambià u nasu !
  E ragazze sò furtunatu cum'è sempre. Quì u so tank righjunghji a prima linea di trinchera. È rumpia a terra cù caterpillars. I guerrieri ridenu.
  - Li purteremu tutti !
  Unu di i fucili s'hè appiccicatu trà i rulli, è u tank si firmò. E zitelle sorte da a vittura, ma u tank era troppu affollatu è troppu caldu. È fora hè risicatu, pudete esse brusgiatu.
  I guerrieri s'avvicinavanu, lampendu i so tacchi nudi, è cantendu :
  - Semu zitelle friche, boni amichi, bè, ma à pedi nudi, ch"elli sbuchjassi, spaventati brisamente !
  Jane corse, rimarcò:
  - Eccu i marines spaziali !
  Malanya hà cunfirmatu cù un surrisu:
  - È in u spaziu è in l'atterrissimu !
  È Gringeta lu pigliò è marchjava nantu à e so mani, ulullandu :
  - Sò un super guerrieru ! Dubitu tutti !
  Matilda rispose è sibilò:
  - Poison goutte à goutte dans le Führer !
  Jane ridacchiò è cantò:
  - U colpu hè forte, è u Führer hè un pezzu onnipotente !
  I guerrieri fughjenu, camminendu scalzi, sopra à e macerie, ferru schiacciatu, forte scaldatu, travi di ogni tipu, è cranii rotti.
  Jane cantava:
  - Mi capirai... Mi capirai... Mi capirai, è un paese megliu ùn truverete !
  A zitella hè piacè di curriri, cù i so gammi micca troppu induriti, longu un caminu sharp, è debris. In verità hè un grande piacè.
  Gringeta cantava:
  - L'estate, u sole brilla altu...
  Malanya hà sustinutu a canzone:
  - Altu... Altu !
  Matilda hà aghjustatu:
  - L'estate, simu luntanu da a morte ! Luntanu !
  I guerrieri s'animu visibilmente. In verità, chì piacè hè di move cusì vigorosamente è saltà.
  Jane ridacchiò è rimarcò:
  - A morte hè una cunvenzione, l'infamia hè un assolutu !
  Gringeta frotta un piede nu contre l'autre et siffla :
  - Faremu una festa ! È cun ella a vittoria !
  Malania hà dettu scepticamente:
  - U nostru o tedescu ?
  Matilda surrisu è cantò :
  - Un focu mortale ci aspetta...
  Jane hà rispostu:
  Ma ellu hè impotente ...
  Gringeta urlava cum'è una pantera:
  - Ognunu hà un cercue separatu ...
  Malanya l'hà pigliatu è, sparendu, sibilò:
  - U battaglione Boshey affundò in a tomba !
  Matilda urlò in risposta:
  "Una legione sana hè cascata in a tomba!"
  È e zitelle l'anu pigliatu è miagonu ... Sò cum'è cavalli svelti. È cusì cute, i gammi sò nudi, abbronzati.
  Jane l'hà pigliatu è sibilò cun piacè:
  - È sò un cobra ! È sò un cobra ! Ùn hè micca un orsu !
  Gringeta rispose:
  - È hè piacevule chì una cobra vola finu à i nuvuli !
  È e zitelle piglianu è scontranu a fronte. Da l'ochji sbuccianu scintille, cum'è l'ora hè ghjunta !
  Malanya pigliò e sibilò:
  - Hitler capitu !
  Matilda l'hà sustinutu:
  - È Stalin kaput !
  Jane scosse i fianchi e cinguetta:
  - Sò un guerrieru di luce, salvatichi in ghjinochje... Tutti quelli chì sò calunniosi, spazzaraghju da a faccia di a Terra !
  Malanya l'hà pigliatu è urlò:
  - È Hitler hè stupidu, fuma tabacco ! Arrubba partite, ùn dorme micca in casa !
  Matilda surrisu malvagiamente è dumandò:
  - Chì ne pensate, hà u Führer ?
  Gringeta pistò a cendra cù u so pede nudu, è ringhiò :
  - Di sicuru micca ! Li faremu un quartu, pompini !
  Malanya, alzando l'occhi, bisbigliò:
  - Oh, hè assai piacevule di tene una verga di giada pulsanti in bocca è sentela cù a lingua !
  Matilda bisbigliò senza fiato:
  - È quantu hè grande ! È tuttu serà ghjustu grande!
  E ragazze saltavanu più in più. Ma u so tank hè statu riparatu è hà da vultà. I guerrieri si rimontavanu è sibilavanu:
  - Questu hè u nostru tank ! Serà ghjustu grande!
  Jane si ricurdò di colpu a storia di Robin Hood. U picculu Joe hè quì, u zitellu hè statu fattu prigiuneru da u sceriffu. U picciottu hè statu torturatu: hè statu tiratu nantu à un rack, i so tacchi sò fritti.
  Cum'è i fiammi liccavanu à u picciottu nudu, suli di pedi induritu... Jane si sentia arousal quì, è hà veramente vulsutu fà sessu. Quì sò intruti. In particulare u ninja giapponese Karas. Stu picciottu biondu, cusì bellu, è hà una perfezione maschile assai grande. È hè cusì piacevule à tuccà una pelle cusì pulita è liscia cù i vostri petti.
  Jane vulia appiccicà u so pedi trà e so gammi, ma era vergogna è hà cambiatu idea. Ancu s'è veramente, una tale azzione hè assai piacevule!
  A figliola di u signore disse :
  - In l'onda di u mare è u focu furioso ! È furiosu, è furiosu focu !
  E zitelle di novu trasfirìu u so "Goering" -5 à e pusizioni di e truppe sovietiche. Probabilmente Stalin stessu era abbastanza paura quandu hà sappiutu di l'avanzata di i Nazis. Daveru, cumu ùn si pò micca persu quì. Un colossu si precipiteghja versu voi, ma ùn ci hè nunda à risponde. Trenta-quattru, ùn pudete micca batte a serie E. È ancu di più da AG piramidali.
  È Stalin, apparentemente, hè in scossa. Almenu chjamate una scarafata à i vostri cunsiglieri. Nisun sonu, nè significatu, nè splash d'acqua ! Pare ch'è tù ti mettite i rubinetti !
  Jane rimarcò cun un surrisu:
  - È Stalin, à u cuntrariu di Churchill, hà sempre accettatu vuluntarii dispensa da Hitler è andò in pace !
  Gringeta cantava cù entusiasmo:
  - Dimmi ciò chì hè u mondu ! Vi risponderanu - u sole è u ventu !
  Malanya hà rimarcatu cù entusiasmu:
  - È averemu figlioli forti è sani !
  Matilda ridacchiò e bisbigliò:
  - U mondu ùn hè micca un scacchi, è Hitler ùn hè micca un rè !
  Jane hà currettu u so amicu:
  Hè più altu chè un rè ! È l'avemu spazzatu da a faccia di u pianeta !
  Gringeta la pigliò e urlò:
  - A grandezza di i Britannichi, ricunnisciutu u pianeta ! U fascismu hè struitu cù un colpu di spada !
  Malanya hà aghjustatu cù entusiasmo:
  - Semu amati è apprezzati da tutte e nazioni di u mondu !
  Matilda, cù l'entusiasmu di una zitella chì hà trovu u so primu amore, aghjunse:
  - Credu, custruiremu u santu cumunisimu !
  Jane scoppiò a ridere e rimarcò:
  - È sottu à a guida di i tedeschi, in fatti, u cumunismu pò esse custruitu !
  Gringeta picchiò a so fronte contru à a culatta di u fucile, è cantò :
  - Ci scherzamu u cumunisimu, avà u custruiremu ! È Stalin serà u nostru super eroe!
  Malanya hà aghjustatu, clarificandu:
  - In u cercu di sicuru !
  Gringeta hà prontamente cunfirmatu:
  - Di sicuru, ind"è u cercu !
  Jane hà rimarcatu filosoficamente:
  - Quantu hè grande u rè, andarà ind"è u cercu, cum"è u canile !
  Gringeta aggiunse cun un sorrisu malincu:
  - Un puliticu mente sempre, mori solu di veru !
  Malanya picchiò i piedi nudi e disse:
  - L'immortalità hè vera, ma a morte hè illusoria !
  Matilda hà ancu publicatu un aforismu:
  - I rè ponu fà tuttu, ma micca unu, nè un rè pò lascià u sarbu in terra !
  Jane hà tweetatu:
  - Prestu a vita finirà ....
  Gringeta appuyée avec aplomb :
  - Prestu!
  Malanya sparò mitragliatrici à l'infanteria sovietica, è sibilò:
  - O mamma, mamma, pietà di u figliolu !
  Matilda, cun difficultà à frenà a so risa, aghjunse:
  - Dopu tuttu, avia da campà, micca un ghjornu !
  Jane hà pensatu filosoficamente:
  - Tutti volenu campà bè, ma solu uni pochi morenu cun dignità !
  Gringeta hà rispostu cù un surrisu :
  - A morte prumette prublemi, salvu ch'ella brilla cù i raghji di successu!
  Malanya sibilò con un sorriso furioso di denti:
  "Una bona morte hè megliu cà una mala vita!"
  Matilda sfida:
  - Hè bè d"esse Diu, in natura, hè male à u diavulu in zona !
  Gringeta rimarcò cun un sorrisu velenoso:
  - È avemu scappatu di cunchiglia... D'accordu, hè una tragedia tamanta ! Nisun rigalu di annientamentu !
  Jane sbuffò con disprezzo.
  - Ci saranu presentazioni novi è altri presidenti !
  . CAPITOLU 17
  Friedrich in questu ghjornu, u 10 d'ottobre di u 1947, cum'è sempre un greyhound è infaticabile, corse rapidamente nantu à un cavallu d'aria Me-362. U zitellu ùn si sentia mancu una ombra di fatigue, era troppu entusiasmu, è sempre spara senza miss. A notte, i squadre di riparazione, principalmente americani, cumissioni parte di l'equipaggiu dannatu. In particulare, i "Pattons" sò stati di novu filati cù caterpillars, in più, un coppiu di centu di sti machini sò ghjunti in funziunamentu esse trasferitu da l'oceanu, longu i ferrovie digià debugged. I partigiani, sicuru, anu pruvatu, ma anu fattu assai peggiu di u solitu. Bandera hà scunfittu u Batka ucrainu in l'alizzioni, è u tradimentu è a diserzione criscinu in i ranchi partigiani. In più, u cumandante di u muvimentu partigianu, Voroshilov, cascò malatu ... È ùn anu micca pigliatu un rimpiazzamentu per ellu à u tempu ... Cusì, l'offerta di u gruppu internaziunale di fascisti di scossa era abbastanza satisfactoria. Iè, i bravi travagliadori sotterranei, è i saboturi eroici, qualchì volta anu successu, ma micca sopra à u livellu tatticu. Inoltre, l'apparizione di novi alleati capitulati hà causatu una forte calata di a fede in a vittoria di l'URSS, è questu hà purtatu à u fattu chì l'elementi vacillanti, apertamente o ancu dissimulati, passavanu à u latu di i Nazis.
  U nùmeru di disertori anu aumentatu in particulare trà l'Armata Rossa di Kraikov è l'Armata Polacca. I Pulacchi, credendu in e prumesse di i Nazis è soprattuttu di i capitalisti occidentali, cuntavanu seriamente à a creazione di un grande imperu in u livante, à a spesa di a Russia ! Micca di sicuru, i cumunisti polacchi sò stati fideli à i Soviets, ma u restu di i sfumaturi pulitichi ... I liberali sò soprattuttu inaffidabili ... Allora l'unità polacche cuminciaru à rende nantu à u Bulge di Mosca quasi subitu da u principiu di u offensivu ... Fortunatamente, ci eranu pochi di elli è questu ùn hà ancu avutu una influenza decisiva nantu à u cursu di a guerra.
  Friedrich hà fattu u primu paru di sortite ellu stessu, sguassendu da u restu di i piloti. Vide chì l'inimitu ùn era più scontru cù l'hordes nazzisti cù u focu cusì densamente, è ùn ci era quasi micca campi minati in u percorsu di i cunei di u tank. Ma i suldati sovietici si battevanu duramente. L'infanteria ùn hà micca apertu u focu è hà pruvatu, dopu avè lasciatu i tanki chjusi, minà e so tracce o una mansa di granate, o mette in focu cù buttigli di mistura combustible.
  U zitellu terminatore hà aumentatu u puntuatu, per via di i fucili sovietici. Inoltre, tirà da un pianu horizontale, evitendu a perdita di tempu per una immersione. True, parechji tanki situati in l'emboscata sò ancu distrutti. L'aviazione di l'URSS hà agitu inattivu. A matina stessa apparsu solu sette aerei U-2, dopu quattru Laggas. In generale, Friedrich hà avutu una breve conversazione cun elli, pressu ligeramente u grillu ... È dopu, cum'è sempre!
  Dopu avè soppresso i punti di cummattimentu digià debilitatu, i tanki nazisti si precipitanu più in u campu è in e trincee ... In ogni casu, i fossati anti-tank è i ricci sò stati ancu scontri in questa già sesta è in parte quinta linea di difesa (ci era ottu in totale). ). L'artiglieri suviètici si sò nervosi è cuminciaru à sparà da luntanu. L'artiglieria di i Nazis era spietata, è l'aviazione .... Finu a ora, cum'è una pista di pattinaggio, tuttu era struttu. Ebbè, Friedrich, cum'è sempre, hè davanti à tutti, più veloce è più cool. I cambiamenti sò accaduti in a furmazione di e truppe, i Pattons cù un armamentu di mitragliatrice putente si sbattu in avanti. Una decisione furzata per riduce e perdite da i fanti kamikaze chì si sacrificanu, ma ùn sò micca disposti à rende...
  Friedrich hà fattu a terza uscita cù a so fidanzata Helga. Quì per a prima volta si ncuntrau un batch più o menu grande di l'aviò suvièticu. Frà elli eranu ancu cinque Br-3 (da induve sò stati scavati). Curiosamente, ma i bombardieri di l'URSS si vultonu à a vista di l'asi tedeschi subitu tornanu, è i cummattenti si precipitanu à scuntrà.
  Friedrich hà sparatu à sangue friddu e vitture chì circavanu di avvicinassi. Cumpresu un ace cù una stella di l'eroi di l'URSS nantu à u fuselage. Un guerrieru espertu, però, hà pruvatu à andà in i nuvuli, ma contr'à un mostru cum'è Friedrich Bismarck, hè solu peghju. U picciottu terminatore, senza mancà, hà abattutu trentasei cumbattenti è quattru aerei d'attaccu à una volta, accendendu, furzendu, si precipitò dopu à i bombardieri.
  Quì, però, Friedrich hà scupertu chì a so vittura ùn hà micca precipitatu tantu, è ùn hà micca cacciatu 740 chilometri stimati ancu in un mutore furzatu. U mutivu hè chjaru, i cannoni di 30 millimetri di Friedrich, Mr-108, sò stati rimpiazzati cù Mr-103, chì, cù una velocità iniziale di projectile di 960 metri per seconda, penetranu in u tettu di i tanki assai più efficaci è i cumbattenti nemici da una distanza assai longa. ma guasi una volta è mezu più pisanti è menu cù un ritmu di focu di 420 round per minutu (in ogni modu, Friedrich generalmente preferitu, cascà in un trance, per chjappà cù cunchiglia unichi !). Iè, è a carica di munizioni per i fucili hè stata aumentata in particulare per Friedrich. Dunque, ùn era micca faciule di chjappà cù i bombe. Plusieurs He-362 agiles ont dépassé le courageux et jeune as. Cascànu cum'è grandine nantu à i culturi, sfracicà è turmentendu e vitture sovietiche. Inoltre, u Br-3, cum'è più lento è pocu armatu, hè diventatu una preda faciule per i piloti terroristi. Fidiricu era digià maturu à a fine di a festa, ma hà finitu una decina di distanze in più, scuntendu cinquanta. Tuttavia, u zitellu ùn hà micca battutu u so record precedente di dui centu cinquanta trè vitture.
  Friedrich hà tornatu cun grande entusiasmu in a so ànima. Hà vintu è vince ! È i pinsamenti di u so tradimentu sò completamente andati. U ghjovanu hà ancu dettu in sè stessu:
  - È perchè sti preghjudizii ! A casa hè induve cresce i vostri amichi è figlioli! È l'URSS ùn hè micca a Patria, ma una prigiò di i populi !
  Helga hà intesu queste parolle, ma, senza capisce u so veru significatu, hà cunfirmatu:
  - Ai ragione! È prestu averemu figlioli ! Eppuru, ùn vogliu micca avè un stomacu, mentre chì ci hè sempre una tale guerra!
  Friedrich ridacchiò.
  - Dipende da a vulintà di u Diu Onnipotente. Eppuru, u Papa è una quantità di metropolitani sò da noi !
  A quarta sortita nantu à l'assaltu, Fokken-Wulf-5 jet-powered si trasformò in una caccia di fucili, postu chì solu un paru di tanki sò stati catturati. Ma a vera prova era ancora da vene.
  A Quinta Guardia di l'Armata di Tank di Rotmistrov hà finitu u trasferimentu di undercutting à l'area di Krasnogvardeisky. Tuttavia, ùn era micca pussibule di ottene una sorpresa cumpleta. L'aviazione di ricunniscenza nazista hà registratu u muvimentu di una grande massa di tanki, è i Nazis s'aprezzavanu à piglià contramisuri di ripresa. Circa cinqui centu unità SS di u 2nd SS Panzer Army, è ancu dui centu veiculi da a riserva strategica, sò ghjunti à scuntrà nove centu cinquanta tanki è pistoli autopropulsati rinfurzati cù riserve di u pugnu blindatu di Rotmistrov. In particulare, a battaglia si sviluppau nantu à u campu, vicinu à a splutazioni cullettiva Pervomaisky, induve i grenadiers è i fucili tedeschi eranu situati nantu à a linea catturata.
  Friedrich è i migliori assi tedeschi sò stati chjamati per difende un colpu massivu da a terra è l'aria.
  U Tenente Generale Rotmistrov, l'eroi di a Battaglia di Stalingrad, hà realizatu l'ordine chì vene da u Cumandante Supremu stessu, crede sinceramente chì a battaglia vicinu à Mosca ùn era micca persa. Avia u putere in e so mani, a speranza brillava chì l'URSS ricuperà ciò ch'ella avia persu prima. In ogni casu, a colonna, movendu sottu u so propiu putere, hè abbastanza allungata. Questu era in parte per u desideriu di evità l'aviò di ricunniscenza di u Terzu Reich, cù una altra durata di a marchja causata da danni à e linee di ferrovia per l'impattu di l'aviò nemicu.
  Attacchi di bombardieri pesanti furzavanu e grande forze di tank à marchjà centinaie di chilometri sottu u so propiu putere. Inoltre, a marchja era massima in velocità ... Data a certa eterogeneità di a flotta di cisterna, certi vitture anu sappiutu rimpiazzà i filtri, mentri àutri, à u cuntrariu, i vechji tipi, cumprese trasmissioni imperfette, rallentavanu i motori diesel.
  A causa di l'impattu brutale è massivu di l'aviò nemicu, a quinta armata di scossa si trovava abbastanza luntanu da a linea di fronte è questu hà furzatu sta pista d'acciaio à andà da a sera à a matina.
  Un gruppu più compactu di Nazis era digià aspittendu Rotmistrov. Cedendu in u numeru tutale di tanki, i Nazis eranu superiori in qualità: avè circa un centu è mezu centu "Panthers" -5 è "Tigers" -5, è ancu una duzina di "Goerings" L (vehiculi inglesi cù 17 piedi). fucili, circa uguali in putenza di penetrazione à un fucile "Panthers"), E-50, AG-50 è "Patton". I distruttori di tank Superferdinanda eranu sempre in strada.
  Di sicuru, saria statu megliu attaccà i Nazis in massa, ma u formidable Zhukov affrettò troppu à Rotmistrov, teme bè chì i Nazis piglianu contramisuri energici. Tuttavia, hè digià fattu ...
  Ma quì l'armata sovietica hà avutu una carta di vintu - questu era una copertura aerea seria ... L'aviò sguassate a direzzione di l'Ural è a riserva di tariffu, è ancu i veiculi di furmazione, è ancu l'equipaggiu, sò stati lanciati in battaglia direttamente da a linea di assemblea. . C'était l'occasion de franchir le flanc droit et l'arrière, le coin fasciste qui s'était précipité loin devant.
  U generale Gota, è altri cumandanti, digià durante e discussioni preliminari di u pianu di l'operazione di Mosca, hà presuntu chì Krasnogvardeysk diventerà certamente u situ di una battaglia di tank cù a riserva di cummattimentu di l'armata suviètica, chì significa chì avete bisognu à avè una copertura. pianu.
  L'aviò speciale tedesca, soprattuttu Xe-362, monitorava u spaziu aereu, cusì chì a battaglia nantu à Krasnogvardeisky diventerà u più grande micca solu tank, ma ancu a battaglia aerea di a Secunna Guerra Munniali!
  Friedrich fù chjamatu à cumbatte u nimicu, hè u megliu asso di a Luftwaffe, u rè di battaglie aeree era un simbulu di a vittoria di u Terzu Reich. È accantu, o quasi vicinu à ellu à a manu diritta, nantu à l'assaltu, è per quessa mudificazione soprattuttu putente di u Fokken-Wulf-5, Helga si precipitò.
  U zitellu hà ancu cantatu:
  - Nantu à l'astronavi, ci precipitamu à traversu l'onda ! I quarks spumanu in i vortici eterei !
  Helga hà cunfirmatu:
  - Criaturi rosse, ci sarà Hook à voi ! À i zitelli di u mondu infernale di l'infernu !
  Friedrich ridia è dete u so preferitu:
  - Ebbè, da a vite ! Anghjulu di a morte, basta à fischià per apparisce ! Strapperà tutta a scuma in culo!
  Helga risa in risposta.
  - Ebbè, sì ingegnosa !
  Friedrich era un pocu preoccupatu per l'aumentu di u pesu di u so aviò, a cunnessione cù a stallazione di l'armi longu è l'aumentu di munizioni. Dopu tuttu, u proiettile di un cannone di 30 millimetri, trè volte più pesante di quellu di un cannone di 20 millimetri, è forse quattru volte più putente in termini di putenza distruttiva, hè un'arma universale adattata per purtà l'armatura sia nantu à a superficia di u pianeta è in l'aria! U ghjovanu ace vulia ancu rinunzià à e mitragliatrici, sguassate i so quattru grande calibre, ma ... Helga hà ughjettu prima di u volu:
  - Dopu tuttu, pò vene à cumbattimentu vicinu. Hè megliu guardà sta carta vincente ...
  - Basta per Forza Majeure è dui "tirati" ! Friedrich tagliò cortu. Per mè, ciò chì sparà vicinu - hè abbastanza. In generale, pensu chì l'armamentu di a mitragliatrice hè redundante quì.
  Helga ridava allegramente è picchiò u zitellu in u spinu.
  - Ùn sò tutti, disgraziatamente, cavalieri cusì invincibili cum"è tè ! Parechji assi sò sempre principianti, anu bisognu di un focu più densu per chjappà di sicuru ...
  Friedrich hà assai ragiunate oppostu:
  - Una vittura cusì caru cum'è ME-362 U ùn serà micca datu à un pilotu principiante. Stu cumbattimentu hè per l'assi.
  Helga, invece di risponde, corse in u so aviò d'attaccu di caccia, tremula, nuda, tacchi rosa. È chì altru da fà, a chjama d'emergenza sonava.
  Friedrich era in generale cuntentu chì hà sguassatu e duie mitragliatrici estreme, a machina massiva hà cuminciatu più faciule, è a vitezza aumentava, è l'alluminazione di l'ale hà migliuratu a manuvrabilità. Ancu s'è i punti di tiru sò stati cuparti di carene, a so riduzzione hà aghjustatu significativamente l'aerodinamica di a vittura. Ancu s'è u Me-362 in termini di qualità aerodinamica hè sempre ineguagliabile trà i mutori di pistoni, questu hè u cavallu universale di guerra.
  Sottu, l'arburi rari, i campi lampanu ... U ghjornu hè caldu è pare ch'ellu ùn serà micca faciule di cummattiri. In particulare i Russi, chì perdenu sta battaglia tremenda. Quì, à manca è un pocu sottu, una banda di corvi vola ... Una banda grande, è certi di i corvi sò assai grossi ... Un segnu ominous, i corvi accumpagnanu tutte e guerre, stu mondu crudele senza sentimentalisimu. Cum'è Boyarsky cantava in u famosu musical:
  - Ma perchè ! Hè impussibile di campà in mente! Ma perchè - a vita ùn ci insegna nunda!
  Questu hè viulenza, viulenza è più viulenza ! Crudeltà, crudeltà è una volta di più crudeltà cimentendu a nazione !
  Una banda di corvi pare senza fine, ci sò decine, cintinara di millaie, è graccianu cusì chì ancu in una cabina ermeticamente sigillata si sente. Friedrich hà dumandatu à Helga à a radio:
  - Puderemu chjappà cù mitragliale ?
  A zitella d'asso hà oppostu:
  - Nun ! Ogni pallottola conta quì!
  Friedrich ridacchiò.
  - Chì hè abbastanza pussibule ! U rè sottu à u tronu, si trova in un saccu di cartuccia.
  Da daretu à una banda di vulturi, u primu batch di l'aviò suvièticu saltò di colpu fora. Sò stati scontri prima da i Salamandri. Ci sò stati perdite da i dui lati, più Russi sò stati ammazzati. Friedrich hà apertu u focu tardi è hà abattutu solu ottu vitture. Ma hè sempre un malu principiu. Ma un paru di "Salamanders" tedeschi -3 hè statu abbattutu, è ancu Me-262, ùn hè micca chjaru cumu hà sappiutu per passà davanti à tutti.
  Ma u principale era ancu da vene. A banda di corvi finisci, i piloti tedeschi saltavanu in u spaziu sopra à u campu di Krasnogvardeisky è cuminciaru.
  Un esercitu sanu si precipitò versu u squadron tedescu, è quì, in fattu, ci era l'aviazione da parechji armati aerei di l'URSS. Una grande armada di aviò di ogni tipu, ma soprattuttu era Yakov è un pocu menu Laggs.
  Friedrich hà apertu u focu da una distanza di più di sei chilometri. Si immerse di novu in flussi di trance salvaticu, quandu ùn avete micca scopu, è i vostri ditte tutte pressanu automaticamente. Quandu ùn ci hè più alcuna cunsiderazione, pinsamenti, u corpu pare esse u vostru, ma site digià cum'è un pupu di forze scunnisciute ... Questu significa chì a carne ùn hè micca a toia, ma u spiritu di l'infernu - impuru, forze male. ...
  Ebbè, è in u capu di u zitellu terminatore, per u numeru di volte chì a canzone sonava:
  In u circondu di l'amici, ma à u stessu tempu sulitariu,
  In prigionia di u soffrenu, preoccupazioni dulore !
  U nostru mondu hè cusì stancu di rimproveri,
  Nè distesa nè bellezza sò visibili!
  Induve ci hà purtatu - u diavulu di u male?
  Quandu u dimoniu malignu torna l'armata!
  Ci caccia, di sicuru, gloria militare,
  Ancu s'è a mo ànima hè un vile parassita !
  
  Tale vacuità in un spiritu morente
  Intornu à u quagmire ùn pudete micca vede a strada!
  È a morte, sta paca à a vechja spietata,
  Chì culliga u tributu in santa Rus' !
  
  A comprensione simplice ùn brilla micca,
  Tuttu in u web, putenza illimitata!
  U desideriu di campà in una dimora terrena,
  Tasting cun dolce dolcezza, gioia, felicità !
  
  Ma u destinu hà mandatu u so figliolu à a guerra,
  Induve ci avia da scurdà di a pace !
  Ùn ci hè bisognu di maledicà Satanassu per questu,
  Ùn vulemu nunda di più !
  
  In l'aviò aghju tagliatu à traversu u ventu,
  Dopu avè fattu un truccu, è a ricezione hè corona!
  Credimi, u cummattimentu di a Patria ùn hè mortu,
  Ghjuchemu una marchja funebre pè a scuma !
  
  U nemicu hè numarosi, forte,
  Cars, cumbattenti, missili !
  Faremu a pezzi l'infernale Wehrmacht,
  I sfruttamenti di Russia seranu cantati !
  Venirà à a Terra, crede u cumunismu,
  Viveremu cuntenti - sò sicuru !
  U boia di a ghjente si sfondarà - u fascismu,
  A vittoria serà in bontà, luce di maghju !
  
  Patria, volu veloce,
  Ci hà datu una vita santa !
  L'innu di a Patria canta in i nostri cori,
  Dopu tuttu, mi battu ferocemente per ella !
  
  È u tempu, crede luminoso, venerà,
  Ùn ci sarà micca omicidi, a vechja perirà in l'abissu !
  U genus svilupperà senza bordu,
  A cima precipiterà i rializazioni di e linee!
  
  È per noi per avvicinassi quellu tempu;
  Ci vole à luttà cum'è un suldatu di Rus' !
  Per ch'ella ghjunghje à tutti quelli chì ùn sò micca un idiotu,
  Chì i Russi sanu sempre cummattiri !
  Una bona canzona patriottica sonava in a testa di Friedrich, ma mani è pedi traditori anu fattu u cuntrariu. Vale à dì, anu mandatu cunchiglia à l'aviazione sovietica di tutti i tipi è marche. I piloti sovietici anu pruvatu à avvicinà è principià un dump ... Volka, avendu sparatu più di cinquanta vitture in muvimentu, hà fattu un turnu è evitendu i colpi è u tentativu di ramming (hà tagliatu stu kamikaze cù mitragliate brevi scoppi) . Allora u pianu di u ghjovanu ace si trasfirìu, è essendu in un trance di cummattimentu, u zitellu hà datu assai fucili d'aria. Moltu falciatu un numeru di cumbattenti sovietici chì emergenu da a reta.
  Quì Friedrich guasgi rammed si, ma hà sappiutu sfilà in a linea di u focu, è cuntinuà a sterminazione di l'avversarii. Sta volta, "Pawns" bimotore divintò i so vittimi. Un aforismu lampò à traversu a testa di i picciotti (i peoni ùn sò ancu noci, future regine !). Helga sguillava in a so radiu.
  - O, caru mamma ! Cumu pressanu !
  Friedrich, eseguendu un loop mortu infinitu, tagliò i cumbattenti sovietici da una longa distanza, pruvendu à andà daretu à a reta di Helga. Unu di elli "Shopkeeper" (Lagg-5), era cù una grande stella rossa nantu à u fuselagiu ... Allora l'eroi di l'URSS. A zitella stessa, nantu à a mudificazione d'assaltu di u Fokken-Wulf, sparò à i tanki di l'armata Rotmistrov chì avanzavanu nantu à e pusizioni di i tedeschi. È à u stessu tempu hà colpitu abbastanza precisamente, immersione cù successu.
  Friedrich, intantu, hà cumbattutu cù l'aviò nemicu, ringraziendu mentalmente i pruvisti per l'aumentu di munizioni. Hè ancu riesciutu à mette un traitor terminator in u tank T-34-85, è avè sceltu quellu di u cumandante (questu pò esse vistu da l'antenne, chì, malgradu a polvera è a distanza, l'occhi sharp di Friedrich sò facilmente vistu!).
  U coperchiu di u portu hè statu traforatu da trè obusi à una volta è u tank si fermò...
  Era ancu caldu à u pianu di sottu, l'avanguardia di l'Armata di Cisterna di a Quinta Guardia avia digià vultatu nantu à i granatieri SS è parti di u secondu corpu.
  I primi veiculi sovietici si sò sbulicati in a fossa anti-tank è rallentatu. I pistoli à tiru rapidu "Tigers" -5 è "Panthers" -5 cascò nantu à elli. Hè ciò chì i novi tedeschi sò forti in a lotta à distanza, per ottene un vantaghju annantu à elli, i tanki sovietici anu da entra in cumbattimentu ravvicinatu. Arrange un dump ... Ma tatticamente a decisione era imprecisa, per strappare à traversu u campu apertu induve i fossati eranu scavati, per scuntrà e vitture chì aspettavanu "preda". Iè, ùn ammucciate micca à u stessu tempu in massa?
  True, l'Ils Soviet, malgradu i perditi tangibili, anu ancu sfondatu, cum'è un pugilatu pugilatu sottu à a marmellata di u giganti, à i tanki nemici, causannu danni, cumpresi picculi bombe. True, nantu à certi "Tigri" -5, si sò stati in cima di a reta, ma assai veiculi, l'infanteria tedesca, sò stati custretti à stallà a prutezzione literalmente in viaghju.
  Friedrich hà pensatu chì, se i Russi avianu fattu una greva più cuncentrata, avarianu avutu una chance assai megliu di "un munzeddu di pocu" è prufittuosa cummattimentu ravvicinatu.
  Ramming da i piloti rossi cuntinuavanu, ma per esempiu contr'à u assai nimble "Salamander" -3, sta tattica ùn hà micca purtatu i risultati previsti. I perditi di l'aviazione tedesca eranu in crescita, è ancu più di l'aviazione suviètica. Ma ùn era più una lotta senza risposta. Parechji piloti sovietici avianu una sperienza decentu, ùn era micca per nunda chì coprevanu Mosca, cusì i Nazis sò abbastanza male.
  Friedrich, chì u so talentu s'hè affissatu incredibbilmente, hà sempre evitatu i colpi è hà colpitu intuitivamente i cumbattenti sovietici più periculosi. Pruvate di caccià i capi. Hà fattu, è hà travagliatu senza misfires. In u mo capu, per via, ci era un vacu, è una mancanza di percepzione di a battaglia cum'è tali. U corpu hà reagitu, i miri sò stati catturati, ùn ci era micca miss. Qualche volta hà ancu acquistatu tanki.
  È parechji centinaie, se micca millaie d'aviò di ogni tipu, sbattulanu è sbattulanu davanti à i mo ochji. Quì, per esempiu, Huffman nantu à u so Non-362 ... Lotta in una manera spiciale, vitezza, un jerk di un jet machine, è i detriti vola in tutte e direzzione ... È i Russi ùn sò micca male .... Hè ghjustu induve Kozhedub hè, saria ora di de-energizelu ... Friedrich si move à u minimu, avà ùn ci hè bisognu di vultà, batte economicamente, ma solu, cusì ligeramente cambia da a scunfitta ..
  A munizioni hè ghjunta, cum'è u carburante in i tanki, è rinforzi impressiunanti sò ghjunti da e pusizioni tedeschi. Salamandre, è ancu parechji formidabili Me-362, sò i primi à entre in a battaglia, è daretu à elli u restu di u campu di mosquito nazi. À novu, costa à costa... L'aviò suvièticu cumincianu ancu à ritirà. Anu scappatu di carburante, è e perdite anu superatu: tutti i limiti cuncepibili è inconcepibili. Friedrich torna è dumanda à Helga:
  - Tuttu hè bè ?
  A zitella risponde:
  - L'aviò hè in muvimentu ! Aghju cacciatu sei tanki è un cumbattimentu ...
  Friedrich fischiò:
  - Iè, avete superatu ancu mè in u numeru di tanki distrutti. Personalmente aghju distruttu solu cinque vitture cù museru!
  Helga ridacchiò.
  - E quanti aviò ?
  - Aviò ? - A testa di Friedrich lampò numeri ... - Esattamente trè centu unu ! Novu record mundiale. Eccu u successu ...
  Helga esclamò:
  - Iè, ùn site chè un cavaliere ! Innò, prestu u diu di a distruzzione. U grande Kali stessu ... u cumbattante universale!
  Friedrich hà currettu educatamente:
  - In verità, Kali ùn hè micca un diu, ma a dea di u male. Questu hè, una donna, ancu s'è in l'induismu una divinità assai venerata è populari. Parechji tempii sò stati custruiti per ella, è e preghiere sò offerte.
  U zitellu subitu hà nutatu ch'ellu s'era graffiatu severamente u ghjinochju nantu à a palanca. E maledetti :
  - Diavule! Ùn valeva a pena di fà una volta, in un veiculu cusì armatu.
  Helga hà dettu cun preoccupazione:
  - È u prossimu volu chì avete senza mè ?
  Friedrich hà prontamente cunfirmatu:
  - Iè, u vostru Fokken serà sempre rifornitu è carricu, è u meiu hè digià prontu. Basta ùn parlà, basta à piglià cura di sè stessu !
  Helga disse enfaticamente:
  - Innò! U mo cunsigliu per voi hè di luttà è cumbatte u megliu chì pudete... S'ellu hè pussibule.
  L'aviò sbarcò è Friedrich corse à a vittura dopu. A cumminazzioni selezziunata di u Me-362 è l'assaltu F -490 era ottimale per u superass di tutti i tempi è di i populi.
  Friedrich, sintendu cù i so pedi nudi i pedali taglienti è ruvidi di u Fokken-Wulf-4, cuminciò à strincà a velocità è à cantà :
  - Vogliu à battaglia ! Schiacciaraghju a criatura in polvera !
  A battaglia in Krasnogvardeisk cuntinuò. In più di i tanki di l'esercitu Rotmistrov stessu, un centu è mezu di veiculi soviètici, pigliatu da u flancu miridiunali è l'area di u Front Soviet Kashirna, ghjunsenu in tempu per u campu di battaglia. True, solu u primu batch di vitture hè ghjuntu finu à avà. L'aviazione sovietica ùn hà micca pensatu ancu à rende, ma finu à quì ùn hè micca statu particularmente attivu.
  Friedrich si misi à travaglià nantu à i tanki, utilizendu i so cannoni apposta per questu scopu. In u so parè, u calibre di 37 millimetri era sempre adattatu per questu scopu. Quì, per esempiu, Rudel cù tali fucili, senza alcunu trance di cummattimentu, distruttu, o piuttostu, chì hè più ghjustu, sbattu 534 tanki durante tutta a guerra. Ma era una persona ordinaria, micca Friedrich chì. U zitellu hà ricurdatu cumu u so babbu hà dettu à a so mamma chì l'effettu cumminatu nantu à u fetu purtatu in u ventre di u zitellu, in più di a manifestazione di capacità fenomenali cum'è a pubertà, puderia trasfurmà a prole in un psicopata ...
  Forsi u so trance di cummattimentu, è sta superpotenza di un guerrieru, hè ancu una cunsequenza di un impattu, a natura di quale hè scunnisciutu per ellu.
  Ma avà i tanki venenu, per u pilotu, i so movimenti parenu lenti, è ancu più per Friedrich. U ghjovanu ace hà cuminciatu à sbuchjarà da un pianu horizontale. Solu spara è sbatte. Lampi di luce, da picculi splusioni, trattule traforate. À u listessu tempu, assai vitture s'alluntanu, postu chì i tanki di gasu sò situati in u compartmentu di cummattimentu. È a distruzzione, u T-34 volava cum'è un canna di slingshot.
  Spessu i colpi di cunchiglia causavanu a detonazione di munizioni. È questu à u turnu ...
  Friedrich ùn hà micca pensatu à tali bagaglii, hà fighjulatu u ritrattu quandu, dopu avè patitu pèrdite pesanti è rializendu l'inutilità di tentativi di sfondate, più di i fossati scavati da u populu sovieticu, i tanki di guardia si movevanu.
  Ma ancu quì li aspittava una sorpresa spiacevole. Dui duzina di "Superferdinands" arrinisciutu à avvicinà. Iddi, sfurtunatamenti, eranu cun carattiristichi di guida più forti, grazia à l 'usu di muturi americani.
  I veiculi sovietici si movevanu attraversu un campu apertu, chì significa chì i cumbattenti leggendari puderanu chjappà digià da trè chilometri di distanza. Di sicuru, i "Superferdinands" mancavanu, ma l'altu ritmu di u focu di i fucili anti-aerei li permettenu di chjappà abbastanza spessu. Inoltre, u campu era assai scavatu è aratu cù cunchiglia, è u T-34-85 ùn pudia piglià veloce. Ma si movenu sempre cum'è onde durante una eruzione. È i Panthers -5 è l'agile streghe americane -5, distruttori di tanki d'alta velocità, si precipitonu à l'aiutu di i Ferdinandi -4.
  Friedrich hà pruvatu à caccià i cumandanti (puramente inconsciente). Ancu i mo dita strette da a tensione. È ci era frutti ! U ghjovanu terminatore, da una projezzione horizontale, sbattò quaranta-dui tanki T-34, trè KV-s è dui Su-122. Puderia esse trè vitture più, ma sò stati distratti da un raid da i cumbattenti sovietici, è più impurtante da l'aerei d'attaccu. Sicondu elli, Friedrich hà cuminciatu à piantà un fucile à aria di 37 millimetri è dui millimetri di 20 (ancu assai impressiunanti, se batte una lanterna o un tank di gas, o un mutore.
  Solu vintisette aerei, è diciottu di elli Ils ... Micca male, cunziddi l'impurtanza di ogni tank, ancu guastatu in sta battaglia stubborn ... Eccu uni pochi di T-34-85 accelerati, è ancu sfondate per chjude. gamma. Quì i "Witches" americani debbuli blindati -5 fiammanu.
  Friedrich hà vistu l'aviò d'attaccu di Hans-Ulrich Rudel. Questu ace digià longu famosu, pare, hà ancu decisu di rimpiazzà u "Shtuka" cù un Fokken-Wulf-5 più forte è più veloce. U so emblema di torcia hè cunnisciutu da tutti. Hà dumandatu à Friedrich:
  - Cumu stai, anghjulu di a morte !
  U Terminator Boy hà rispostu:
  - Affari in a Gestapo, è aghju rializazioni !
  Rudel hà assicuratu:
  - È sò bè ! Ma cumu si riesce à sparà cusì precisamente è rapidamente, è ancu da un pianu horizontale?
  U picciottu ace, ridendu, rispose o ancu canta :
  - Tuttu l'impussibile hè pussibule, sò sicuru ! Truvate u diamante di i rè di a Terra in acqua corrente!
  - Nunda, a fine di a ghjurnata n"aghju da piglià sin"à trenta ! Rudel hà prumessu.
  Riturnà, rimpiazzamentu di l'aviò, è dinò u nativu Me-362, l'aviò, chì, fora di i buchi di balle nantu à l'ali, ùn hà micca ricivutu alcun dannu sottu a dirigenza di Volka. E di sicuru a battaglia di tank....
  Era caldu à Krasgvardeisky. I culonni di a Quinta Armata di Guardia è e brigate sguassate da altri fronti si sò tirati. I rinforzi si sò arrampicati finu à i tedeschi, cumprese una decina di distruttori di tank americani, l'ultimi M-18 cù cannoni di 110 millimetri. Sti machini ùn eranu inferjuri in forza letale à i cannoni Tiger-5, calibre 105, è ancu batte u T-34 megliu, postu chì eranu menu propensi à ricochet. U fucile stessu, à u stessu tempu, hè ancu da un cannone anti-aereu americanu cunvertitu, chì significa chì hè rapidu. Solu quì l'armatura hè più debule chè i tedeschi, ma ancu 186 millimetri hè abbastanza per mantene u projectile in a fronte. In particulare in viaghju, u T-34-85 hè assai spessu smeared.
  Friedrich, ancu à una distanza, sintia un tsunami chì si avvicinava, una nova onda d'aviò di l'Armata Rossa. Questu significa chì ùn hè micca à i tanki, chì anu quasi grappled in un strettu, perchè chì l'aviò d'attaccu hà cura di elli. Frà elli, per via, sò visibili He-329 assai armati è blindati. Cum'è l'aerei d'attaccu è i distruttori di tank sò forti. In particulare cù i fucili 88 mm Ra-44, chì perforanu micca solu u tettu di u tank, ma ancu in a fronte. Solu quì in u cummattimentu aereo, sta macchina, per dì, ùn hè micca versatile cum'è a "cavalla di travagliu" Fokken-Wulf.
  Frà l'aviò d'attaccu, Friedrich hà vistu l'aviò di Helga. Ben, sicuru, torna in i ranchi.
  U picciottu terminatore, scendendu un pocu longu u caminu, taglieremu trè tanki è pistoli autopropulsati-76, cantò:
  - Faremu un spettaculu ! Simply a superclasse più alta!
  . CAPITOLU 18
  Helga rispose prontamente:
  - Di sicuru ti credu ! Aghju datu u mo core micca à una bestia ! A risposta serà datu à voi - crede o micca?
  Invece di risponde, Friedrich hà cuminciatu à sparà da una longa distanza da u fondu ... E poi guadagnà altezza.
  Ci era assai aviò suvièticu, ma ancu menu di a prima volta. I piloti di a Luftwaffe si sentivanu abbastanza cunfidenti, cum'è un primu scola chì avia battutu un pari fastidiosu in una scola scunnisciuta, dopu chì era literalmente sopraffattu di forza.
  I piloti sovietici sò diventati più astuti, è dopu avè cascatu sottu à i colpi, subitu si spartevanu in gruppi, circannu di tirà i tedeschi versu elli. Friedrich li attaccò, cullà nantu à a muntagna. Per ellu, però, u rifiutu di l'inimicu da un attaccu direttu facia solu a tattica. Ma l'altri cumbattenti tedeschi sò cullati in battaglia.
  Friedrich hà nutatu in fastidiu chì u He-362 era di solitu davanti à ellu. Ma va bè, da una longa distanza di parechji chilometri, nimu ùn sà cumu tagliate.
  E "Salamanders" -3, cum'è l'aviò di carta di i zitelli, salta, salta cum'è un squalu nantu à l'onde, è elli stessi si ...
  Friedrich hà sceltu a so vittima, l'aviò di cumandamentu, prima ch'ellu hà u tempu di pensà à cumu sta vittura hè stata abattuta. U zitellu hà purtatu a morale:
  - Pudete perde in una guerra, à u cuntrariu di u sport, una volta, vincite in una guerra, à u cuntrariu di un ghjocu, senza fine! In ogni casu, i pezzi da u bordu volanu solu da u perdente, u vincitore mette nantu à u bordu, ancu prima abattutu unità di cummattimentu!
  Tuttavia, a lotta si sentia in u campu. Per esempiu, Wittmann hè digià abbastanza un ace di tank induritu, hà luttatu nantu à u "Tiger". Ellu, cù l'artigliere, hà ancu mancatu abbastanza spessu, ancu s'è u tank si vultò facilmente. L'artigliere Schleich, avia appena u tempu di asciugà u sudore da a so faccia. A frunti di stu mostru di l'acciaio hè digià stata chjappata parechje volte, ma finu à avà hà sappiutu di ricusà. Wittmann gridò à a cima di i so pulmoni:
  - Ch'elli s'avvicinenu, ùn siate micca nervosi, per piacè...
  L'impressioni di un participante in a battaglia, u diputatu capu di staffu di a brigata 31, chì pocu tempu hè diventatu un Eroe di l'Unioni Suviètica, Grigory Penezhko, hà parlatu ancu di u statu di una persona in quelli cundizioni terribili. ... Prima di l'imaghjini mentali, c'eranu stampi pisanti ... Ci era un rughjone cusì chì e membrane pressu, u sangue scorri da l'arechje. U rughjone cuntinuu di i mutori, u tintinniu di u metale, u ruggitu, l'esplosioni di e cunchiglia, u rughjonu salvaticu di ferru strappatu... Da i colpi à punta, torrette girate, fucili torciati, armature sbuchjate, tanki splodi.
  L'impenetrable pisanti "Patton" -3, quasi à puntu, pruvò à piglià u Soviet T-34-85. Agghiò, l'armatura schermata sbucciava. "Witches" -4 slipped è pruvatu à applicà a manuvra elli stessi. Era cum'è s'ellu si trattava di un'armata di cavalleria di antichi cavalieri chì stavanu à tumbà l'altri. Spessu i dui tanki sparavanu à brusgià è si saltavanu.
  Da i colpi in i tanki di gas, i tanki s'eranu istantaneamente. I portelli aperti, è l'equipaghji di i tank anu pruvatu à esce. Grigory hà vistu un ghjovanu tenente, mezzu brusgiatu, appesu à a so armatura. Feritu, ùn pudia esce da u portu. È cusì hè mortu. Ùn ci era nimu intornu per aiutà. I suldati anu persu u sensu di u tempu, ùn sintia nè sete, nè calore, nè colpi in u cockpit strettu di u tank. Un pensamentu, un desideriu - mentre hè vivu, batte u nemicu. I cisterna sovietica, chì sò sbulicati da i so veiculi naufragiati, anu cercatu u campu per l'equipaggiu nemicu, ancu lasciatu senza equipaggiu, è li battevanu cù pistole, li pigliavanu a manu.
  Una maghjina in u stilu di u surrealismu di u capitanu, chì in una sorta di frenesia hà cullatu nantu à l'armatura di u "Tiger" tedescu distruttu -5 è chjappà à u portu cù una mitragliatrice per "fumà fora" i Nazis da quì. Piuttostu quantu valente u cumandante di a cumpagnia di tank Chertorizhsky hà agitu. Sbatté fora, à traversu u turbiniu di cunchiglia, sbattu in u latu di u nemicu "Tiger" -5, ma ellu stessu hè statu culpitu. Saltendu fora di a vittura, i cisterna spegne u focu. È sò andati in battaglia di novu.
  Helga avia digià perforatu u tettu di u tank di Grigory Penezhko cù l'ultima cunchiglia. L'obusu chjappà u tank di gasu, è tuttu s'era in fiamme. E fiamme bruciavanu i cisterna sovietica, furzendu à saltà da i so portelli. Ma Grigori stessu, chì era feritu, ùn hà micca avutu u tempu di saltà fora ... Hè brusgiatu vivu, rializendu in natura ciò chì hè l'infernu ...
  Friedrich, videndu chì l'aviazione nemica era digià diventata più sàvia è prova di vola via in una manera cumminata, attaccò i tanki stessu ... I tedeschi anu avutu veramente un tempu duru, ancu s'è i più armati i tanki Challenger inglesi più armati sò intruti in a battaglia (U L'equipaggiu sò ancu di i figlioli di a Gran Bretagna è sparanu assai precisamente!).
  Friedrich hè pienu d'energia demoniaca è di eccitazione, hè prontu à spazzà da sola tuttu è tutti, ancu s'ellu ci vole à luttà cù un esercitu di tank sanu, è ancu di più cù l'aria. Ma ci vole à vultà, u carburante è a munizione si sguassate, per questu, un volu, abbattendu cinquantasette aerei è sbattendu trentunu tanki è sei cannoni autopropulsati, più dui altri trasportatori blindati, trè Katyushas, quattru Andryusha, vitture chì anu pruvatu à andà in daretu.
  Helga hà dettu:
  - I Russi anu un cantu à e donne in i nostri paesi ! È ùn avemu micca solu e donne di lotta, ma l'omi, ciò chì avete bisognu!
  Friedrich accunsentì:
  - I nostri omi, ciò chì avete bisognu, ma e donne sò megliu !
  Helga hà dettu in modu furtunatu:
  - Una donna vince piangendu, un omu facennu caccià !
  Friedrich, scoprendo i denti, rimarcò:
  - Siccomu simu forti, allora tuttu ùn hè tantu male oghje !
  Avete da vulà solu per u prossimu volu ... Ebbè, s'ellu hè cusì, allora ùn ci hè nunda di perde u cori ... Hè digià caldu in u Focken-Wulf cun un mutore rinfriscatu à l'aria. Moltu caldu, mutore, più sole, più pocu tempu per rinfriscà. Frédéric lui-même s'étonna même qu'il n'était pas encore tombé avec une charge aussi sauvage. Dopu tuttu, hè elementale ... manghja tutti l'internu ...
  I tanki sovietici sò stati cumplettamente diluati ... Tuttavia, i rinforzi tornanu ghjunti à i tedeschi, è quasi tutti l'aviò d'attaccu sò stati lanciati in battaglia ... Ma i rinforzi sò ancu adattati per Rotmistrov ... I stessi tanki da un altru fronte.
  Ma l'aria hè assai più calma, ancu s'ellu ci sò lotte separati di cumbattenti, o aerei d'attaccu.
  Friedrich ripete l'antica tattica pruvata, sapi digià ch'ella ùn l'abbandunarà micca. E i tedeschi...
  Un regrouping hè ancu accadutu, postu chì a maiò parte di i tanki sovietici sò digià stati distrutti, allora pudete pruvà à attaccà sè stessu ... Wittmann rimarcò tristemente:
  - Ottu tanki sò stati cacciati ... Per un ghjornu hè bonu, ma per un ghjornu cusì hè male ...
  A guida hà currettu:
  - In verità, dodici ....
  Wittmann interruppe:
  - Quattru vitture distrutte quandu i Russi si sò arrampicati attraversu un fossatu anti-tank prufondu - ùn conta micca! Era elementari. Iè, è a munizione deve esse rimbursata ...
  Ma i tanki suviètici si precipitonu di novu quandu l'aviò d'attaccu in particulare cuminciaru à ottene. In particulare, Friedrich, chì hà sparatu cinquanta-cinque cunchiglie, di i quali quaranta nove tanki T-34 è sei cannoni autopropulsati. È li pigliò cinque minuti è mezu ... Hè a battaglia ... Di sicuru, puderia esse più ... Friedrich pinsava, perchè duverebbe sparà da dui cannoni à tempu ? È unu hè abbastanza ... Intantu ...
  Helga l'hà scontru à l'aeroportu, u basgiò cusì appassiunatu, bisbigliava:
  - Eccu l'incarnazione di a cavalleria - Don Chisciotte !
  - Chì avete dettu ? gridò Friedrich.
  A zitella si guarì subitu:
  - Scusate cucciolo di lupu... Ci vulia à dì Lancillottu !
  U picciottu di l'asso hà sbulicatu:
  - Allora un altru affare ! Dopu tuttu, Don Chisciotte hè una parodia di un cavaliere. A cavalleria stupida è a nubiltà disinteressata sò ridiculizzati in un modu!
  Helga accunsentì.
  - Eiu, in generale, capiscu ! Ma...
  Friedrich interruppe a zitella:
  - In i piani vivi !
  L'equipaggiu di i tank è i piloti sovietici parenu avè fattu un ultimu tentativu di turnà a marea di una battaglia estremamente insuccessiva. U generale Gota, cum'è un cumandante espertu chì avia digià studiatu bè a tattica di i Russi, ùn avia micca fretta per attaccà, è ancu s'inclinò un pocu in daretu per utilizà u vantaghju in a putenza di u focu centu per centu. E, sicuru, riservazione. Questa hè a tattica di un pugilatu altu chì si ritira davanti à l'omu curtu, travaglia cum'è u numeru dui, ma ùn permettenu micca u pinscher undersized per chjude a distanza è guadagnà un vantaghju. Ebbè, Rotmistrov ùn hà micca altra scelta! O attaccà o mori ! L'ultimu hè megliu, ancu s'è tutti dui ponu esse inseme!
  Ebbè, Friedrich hà da cummattiri ancu cù l'aviò ... Hè ancu una lotta, è u nemicu hè bravu ...
  Ma prima, u zitellu terminatore sparò quindici attaccà i tanki T-34-85. Cusì etereu in una sola spluta ...
  Helga esclamò:
  Tu sì l'imperatore di l'aria ! Hè cusì chì u Terzu Reich serà famosu !
  Friedrich li rispose:
  - È hè digià famosu ! È ùn ci vole à lodare !
  Helga gridò:
  - È u glurificà ancu di più !
  - Pruvarà ! Friedrich ringhiò.
  Riturnò in una trance ultra-combattimentu. Pensieri strani giravanu in a testa di u zitellu. Per esempiu, chì sarà da ellu dopu a vittoria di u Terzu Reich ? Di sicuru, u patronu di a mòglia di l'imperatore li darà u postu più altu, è u so figliolu diventerà l'eredi di u Gran Imperu. Viste eccitanti! È i Russi, infine, amparanu l'ordine è a disciplina à quale ancu Stalin, u sanguinariu georgianu, ùn li pudia micca abituati.
  Ancu s'è, sicuru, a vittoria hè sempre luntanu ... O si pò piglià è turnà u cumbattimentu sbattulendu in u Fritz. Cum'è questu, tumbà parechje decine di veiculi fascisti è torna in l'URSS cum'è un eroe?
  Ma l'aiuterà se l'eroi di a guerra chì fughjenu da a cattività sò sparati, ma .... Stalin ùn hà micca fiducia in nimu, hà dettu chì ùn hà micca un figliolu, Yakovlev! Allora ùn pò più vultà à Friedrich ... In particulare dopu à ciò ch'ellu hà fattu ... Era pussibule di fughje subitu in l'URSS, quandu solu li dete u "Stuka". U zitellu saria pardunatu... Eppo, forse l'anu mandatu à i battaglioni penali, è s'ellu hà ancu abattutu unipochi di i Nazis... Iè, hà avutu a pussibilità di vultà... Ma avà, in l'URSS. ùn li risparmiarà micca, hè diventatu troppu sanguinariu ....
  Friedrich hà pensatu, bè, perchè ùn hà micca difettu à u latu di i Soviet. Ebbè, va bè, si unì à a Ghjuventù Hitleriana, essendu in u centru di Berlinu, allora ùn avia micca altru modu per sopravvive. Ma perchè hà tombu i cummissari ? Puderia solu disattivà ... Perchè una bestia salvatica s'hè svegliata di colpu in questu ... Mancu una bestia, perchè l'animali di solitu tombanu per manghjà o per via di una sensazione di fame. L'omu, invece, hà trasfurmatu l'uccisione in divertimentu, diventendu peghju chè un tigre ...
  Chì hè accadutu à ellu chì l'assassiniu cuminciò à purtà gioia, è u desideriu di esaltà in u Terzu Reich, per fà una carriera hà pigliatu tutta l'essenza? Quale hè diventatu, .. Perchè hà persu u sintimu di patriotismu è l'attaccamentu à u so populu ?
  Tuttavia, ne hà unu ? Eccu u stessu General Vlasov o Boris Alekseevich Smyslovsky. Quì, ancu, una persona strana, paria un rappresentante esemplariu di u corpu nobili di a Russia zarista. È avia da andà à u latu di Hitler è altri fascisti. Ufficiale di l'Armata Imperiale Russa, capitanu. Dopu à a Guerra Civile, fù internatu in Pulonia, poi emigrò in Germania. Hè intrutu in u serviziu in l'armata tedesca. Da u 1928 à u 1932 hà studiatu à i Corsi Superiori in u Dipartimentu Militare (Accademia di u Staff Generale) di a Reichswehr. Durante a Sicunna Guerra Munniali, hà participatu attivamente à a furmazione di unità di vuluntarii russi. Cridia chì i tedeschi puderanu cuntribuisce à a ristaurazione di a Russia: "A vittoria di l'armata tedesca duveria guidà à Mosca è trasferisce gradualmente u putere in e nostre mani. I tedeschi, ancu dopu a scunfitta parziale di a Russia suviètica, anu da luttà contru à u mondu anglosassone per un bellu pezzu. U tempu hà da travaglià in u nostru favore, è ùn saranu micca à noi. A nostra impurtanza cum'è un alleatu aumenterà, è averemu una libertà cumpleta d'azzione pulitica ".
  A testa di u zitellu flottava nantu à ciò ch'ellu avia lettu prima nantu à Internet ... Piuttostu per casu, i so ochji passavanu nantu à a pagina di u libru di riferimentu - "complici di u nazismu - a vergogna di a nazione!"
  True, à u listessu tempu ùn hà mai cullaburatu cù u General A. A. Vlasov, postu ch'ellu ùn hà micca sparte nè i so punti di vista nè u so pianu d'azzione, ma si ncuntrau personalmente cun ellu trè volte, principarmenti nantu à istruzzioni di u Staff General German.
  Friedrich interruppe i so pinsamenti... Ottanta trè aerei sovietici sò stati abbattuti, è l'ultimi cunchiglia sò digià piantati in tanki, è hè digià pussibule di vultà... Ebbè, chì bastardo hè ... Cumu hà. cadutu... Puttana sanguinosa ! L'ochji si bagnavanu subitu... Gocce salate di lacrime scorrivanu per e guance lisce di u zitellu... Quantu amara, ancu sparate !
  À u so ritornu, a vista di una Helga stancu ma allegra hà subitu risuscitatu u so spiritu, è si precipitò di novu in battaglia ... Hè un guerrieru ! Allora, hè natu per vince, è chì a nazione hè più debule, ùn hè micca amicu cun ella!
  Helga si accorse di colpu:
  - Pienghje ?
  Friedrich strinse a testa.
  - Hè digià chì l'ochji sò lagrimati, da a fatica ! Chì battaglia ! Ùn aghju micca chjusu l'ochji da sei ghjorni ! È prima di quessa, quasi ùn dorme micca!
  Helga cunsulò:
  - Quì si chjuderà u calderone è dormiremu un pocu... Ferma un pocu. Basta un pocu per vince !
  Volu nantu à u Focken-Wulfach-4, l'aviò nimicu ùn sò micca visibili, è ci hè pocu di i tanki. Ma ancu quelli chì ci sò ci vole à esse finitu.
  Helga bisbiglia à a radio:
  - Ebbè, andemu ! Allora torce l'ottu !
  Friedrich ridacchia.
  - Torce ottu hè megliu cà mette sei in spalla !
  A zitella, dopu avè battutu a vittura da un tuffo, abbaiò:
  - Innò, ùn si pò micca imagine cum'è sei. Avete a razza di un rè.
  Da a Quinta Armata di guardia ci eranu corne è gammi. Avà Gotha hà datu l'ordine di avanzà, soprattuttu chì era digià sera, u tempu era passatu assai passatu di cena, è a bughjura cuminciò à avvicinà.
  Nantu à u campu di battaglia, ci era più di milla è centu tanki suviètici distrutti è distrutti, è circa trè centu tanki tedeschi chì anu ricevutu qualchì tipu di danni. Di questi, una sessantacinque vitture ùn eranu in alcun modu sottumessi à risturazione.
  È Friedrich, lassendu a so fidanzata per dorme nantu à un lettinu, era sempre vulendu. Questa volta hè stata ridiretta per suppressione l'artiglieria. A marchja dispirata di Rotmistov hà sviatu una parte di e forze, l'armata di Meinshein, è ùn anu avanzatu micca più di dodici chilometri in un ghjornu è a sera. A notte hè cascata, ma i stormtroopers anu sempre travagliatu. Hanu cambiatu solu i piloti.
  Una volta, Friedrich hà scontru i bombardieri di notte U-2. Cars volò quasi vicinu à a terra - volu di livellu bassu. Avianu avutu l'uppurtunità di scaccià cù un tali disguise, ma in questa situazione, l'instintu diavulu di u ghjovanu terminatore hà travagliatu.
  In più, Friedrich subitu si vergogna assai di e so lacrime, è diventò furioso ... Ancu l'aspettu di u zitellu hà cambiatu. E parolle cumplettamente sfarente, d'un altru cantu, mi s'infilanu in capu ;
  A rabbia si sparghje in u corpu in una onda ardente,
  Hè impussibile di capisce una cosa cusì è ciò chì mi succede avà !
  Quì l'infernu hà apertu tutta a bughjura in l'anima,
  Vogliu palazzi - ùn hè micca abbastanza per mè cun un amore è u paradisu in una capanna!
  
  È cumu tuttu hè accadutu, ancu Diu ùn sà,
  Sò diventatu un traditore, ma finu à quì sò mortu !
  Da induve vene sta rivelazione, chì l'hà datu nascita,
  Pigliu l'ispirazione in una ciotola - forze putenti!
  
  U Diavule ci trascinò in una reta, ghjittanduci in un circhiu viziosu,
  Hè accadutu cusì, aghju pigliatu in a reta !
  Ma romperaghju u web, è accetteraghju à Diu cù u mo core,
  Ùn maledite micca solu a luna celeste!
  È questi sò fratelli d'arme chì sò sicuru !
  
  Oh dammi una chance Santu Signore
  A mo natura, sì tradimentu è infamia !
  Vuliu carne, salvu solu carne,
  È finì in l'abissu, induve a saviezza s'hè addurmintatu !
  
  U fascista hà dettu: ci serve -
  Riceverete terra, soldi, ricunniscenza di tituli!
  Ma rinuncia a to ànima
  È questu hè u peghju punizioni in u mondu !
  
  Ma sò un debule, mi sò in un disordine,
  È hà distruttu i vivi, l'onore è a cuscenza in ellu stessu !
  Cusì sia, fattu duru
  Dopu tuttu, ùn hè micca un rumanzu, hè solu una storia !
  
  Chì duverebbe fà, via di ritornu;
  Ùn ci hè più, è avà almenu u collu hè in un caprettu !
  Ma u dimòniu hà dettu, finisci u mess,
  Tale codardia, credeci, ùn l"accettà !
  Friedrich hà finitu sta "voce", sbattendu e so "arechje" è dopu si sentia assai stancu ... È ciò chì hà digià sbocciatu, chì significa chì un novu ghjornu hè ghjuntu l'11 di lugliu. È hè statu nantu à i so pedi per sette ghjorni...
  Dopu à l'atterrissimu, u zitellu hà appena riesciutu à curriri à a cuccetta è subitu cascò;
  U sonniu hè statu assai tensu ... Friedrich hà sunniatu ch'ellu era un studiente è stava à sente una conferenza. Inoltre, u maestru di a crescita gigante li dici cun tale entusiasmu è fervore chì avete involuntariamente à sente. Ci si parla di un nemicu storicu longu di Russia, i Stati Uniti. Sembra chì in a so patria, infine, ghjunsenu cun un arma degna di ripresa;
  - Duvete esse cuscenti chì l'Armata di u Pentagonu hà implementatu a so megliu forza di attaccu in a lotta contru u nostru desideriu di rompe a strada versu altri mondi. Aghju mandatu un telegramma à l'armata di l'OTAN, induve aghju dichjaratu chì ùn aghju micca da piglià a terra, chì aghju realizatu una ricerca pacifica destinata à u benefiziu di tutta l'umanità. Ùn anu micca capitu u mo missaghju, misuranu tutti nantu à a so scala di valori dubbiosa è egoista. Questi bastardi megalomani pensanu chì ponu cuntrullà tutta l'umanità. Pensanu chì s'ellu anu una passione maniacale per a cattura è a distruzzione, altri rapprisentanti di altri mondi anu da avè a stessa passione animale.
  L'oratore fece una pausa è ascoltò una generosa onda di applausi. Et Volka l'a également applaudi vigoureusement, même s'il n'a pas aimé reconnaître l'autorité derrière lui. Ebbè, u putente gigante continuò:
  - Ùn sò micca una bestia o un predatore, ma sò capaci è intende di difende mi stessu, u bonu di a mo civilizazione dipende da a mo lotta, è se i mo nemici, è i nemichi di a mo civilizazione intendenu attaccà, allora intende di difende. mè stessu. Distrughjeraghju quelli chì stanu trà mè è a libertà. Quelli chì anu quasi schiavitù l'umanità, cunsiderendu si a più alta nazione, oltre a ghjuridizione di e persone, affruntà a retribuzione. Aghju digià datu un gruppu di oligarchi un centesimu ognunu, li mustraraghju un esempiu di una persona capace di cummattiri, è ùn passanu micca sottu à l'ascia cum'è una pecura sottumessa. Tutti duvemu unisce, perchè questu hè a nostra causa cumuna, perchè nantu à a Terra, prestu ùn ci sarà nunda di respira. Avà à l'affari. Per scunfighja e flotte americane è di l'OTAN, avemu bisognu di grandi riserve d'energia illimitate, un'arma fundamentalmente nova, è l'avemu. À parechji, ancu u megliu di voi, a bomba H pare esse l'ultimu. Parechje, ancu u megliu di voi, assume chì ùn ci hè micca un altru modu più putente per ottene energia, salvu l'annihilation chì pò esse difficiuli di implementà in pratica. Tutti voi sò familiarizati cù e reazzioni termonucleari, a fusione di l'atomi di l'idrogenu è a furmazione di l'heliu. Ebbè, altri elementi finu à u ferru. A fusione nucleare dà luce à e stelle per miliardi d'anni. È per parechji di voi pare incredibile chì e reazzioni fundamentalmente novi di sintesi pò esse realizatu: praticamenti ùn esistenu micca in natura. Parechje di voi sò pieni di pinsamenti stereotipati chì se a reazione ùn esiste micca in natura, allora ùn pò micca esse in principiu. Chì delusione assurda, a scienza di e super-civilizazione furnisce un modu per ottene massi giganti d'energia à una scala è reazzione chì ùn esistenu micca in natura. Sapete digià l'esistenza di i quarks : e mini-particelle chì custituiscenu particeddi elementari. Ancu a vostra scienza hà scupertu centinaie di particeddi elementari. In più di elli, chì a vostra scienza hà ancu arregistrata, ci sò particeddi di varii tipi, assai di quale vi parenu stranu, o ancu superfluous. Hè colpitu da a diversità di quarks, chì hè difficiule di spiegà in u modu logicu di solitu. Più ricenti, i vostri scientisti anu scupertu particeddi chjamati preoni, i particeddi chì custituiscenu i quarks, è ùn avete micca pussutu ghjunghje è studià bè. Ebbè, ùn avete micca ancu riesciutu à estrae da u nucleu micca solu preoni, ancu quarks. Ebbè, chì tipu d'energia pò esse acquistatu per via di a so fusione o splitting: incommensurable even in comparison with a thermonuclear reaction. Ancu cù u livellu mudernu, piuttostu bassu di a scienza terrestre, ci sò calculi teorichi chì mostranu chì più chjuca a particella, più energia estrae. Questu suggerisce chì, s'ellu era pussibule di maestrà una tale energia, allora saria pussibule ottene una fonte quasi illimitata di risorse energetiche. In ogni casu, micca un scientist terrestre ùn hà micca solu per ricreà a reazione di fusione di i microparticuli, ma ancu per estrae un quark liberu da u nucleu.
  Ancu ottene un quark liberu è unbound ùn hè ancu un successu. Chì ghjè u mutivu chì a reazione per rompe o fusione di particeddi ultralight ùn hè micca pussibule, micca solu per ripetiri, ma ancu per riparà in a natura. U mutivu si trova in questu: hè per quessa chì a reazzione termonucleare hè cusì difficiule chì hè figurativamente ancu chjamatu un eroe cù braccia assai curtite. Per pruvucà una reazione termonucleare, l'energia di una bomba atomica hè necessaria; per una bomba atomica per splode, sò necessarii splusivi convenzionali. Per fà una reazione di fusione di quark, ùn ci hè micca abbastanza reazione di una splutazioni di una carica termonucleare, u so putere ùn hè micca abbastanza per a reazione, per quessa chì i quarks superheavy ùn sò micca truvati in a natura. Ùn ci hè micca un passu intermediu, un passu chì separa è classificà e reazzioni in a fusione atomica. In a fusione termonucleare, ci sò tappe una dopu à l'altru, chì cuntinueghjanu à cresce in termini di energia liberata. Una reazione chì libera assai più energia ch'è una splusione termonucleare è hè estremamente rara: una reazione d'annihilation. Veni da u cuntattu di a materia è l'antimateria. In a natura, hè raru, estremamente raru, perchè in u mondu reale ùn ci hè quasi micca antimateria. A reazione di annihilation hè rara in natura, ùn ci hè micca un passu intermediu trà a reazione di fusione di elementi è una reazione termonucleare. L'essenza di u prublema hè chì l'antimateria stessu ùn hè micca fatta da materia simplice. Dentru u nostru sistema visibile, ùn pudemu micca osservà. Ma s'è vo avete spustatu in u spaziu è truvate à a junction di l'universi, à u cunfini di u mondu è di l'anti-mondu, allora vi vede cumu u prucessu di annihilation procede à grande scala. L'essenza di u prublema hè stata per ottene una quantità sufficiente di antimateria, vale à dì, materia chì ùn puderia micca esse in u mondu reale. Avaria constantemente in cuntattu cù a materia ordinaria reale, avissi da annihilate o splode, cum'è dui elementi chimichi innocu separati si splodenu quand'elli entranu in cuntattu. Protoni, neutroni, elettroni, in cuntattu cù positroni, antineutroni, antielettroni si trasformanu in fotoni è altre particelle chì si precipitanu in direzzione diffirenti. A so velocità di espansione hè colossale è supera a velocità di a luce. Iè, durante l'annihilation à grande scala, i particeddi passanu in superlight speed, alluntanendu l'un l'altru. Hè difficiuli di ottene anti-materia in una manera simplice, accelerà particelle nantu à l'acceleratori. U risultatu ottenutu in questu modu ùn mai ghjustificà i costi. Tuttavia, un modu efficae per ottene antimateria in una scala solida hè stata trovata sperimentalmente. A so essenza si trova in u fattu chì a probabilità di ottene l'antimateria, cum'è a materia, hè apprussimatamente a listessa, chì significa chì a diffarenza trà l'antimateria è a materia ordinaria ùn hè micca grande è micca assai energia hè necessaria per cambià a polarità di a materia. Questu pò esse fattu cù a radiazione micca cusì forte di un campu speciale è una onda di una natura speciale. In più di quarks, preons, ci sò creons, resons, forkons, ryumons, horodons, romons, etc. A radiazione à un livellu telepaticu spiciale cambia a struttura di a materia à u nivellu di creon-resonance, cambiendu solu ligeramente, cambiendu a struttura di u disposizione di microparticelle. A scuperta di l'onda speciale hà rivoluzionatu a scienza è a sucetà. Ma quale a radiazione, chì livellu puderia cambià u tipu di materia, trasferendu à un livellu qualitativamente novu, cambiendu e caratteristiche di a materia. Un novu tipu di radiazzioni hè statu scupertu in u studiu di e capacità umane, e so capacità straordinaria. Avemu Hitlernators prima di l'altri nazioni è di i populi ammaistrà capacità extra. A nova radiazione telepatica hà penetratu u piombu è ancu i supermateriali solidi più densi, chì in sè stessu indicava un sistema diversu è una gamma diversa di radiazione. Ancu à u vostru livellu di scienza è civilizazione, ci sò è creanu radiazioni chì superanu a vitezza di a luce. Di a radiazzioni radiuattiva Alpha, Beta, Gamma, dighjà i raghji Beta movenu un pocu più di a vitezza di a luce, è cù a radiazione Gamma-AS, l'eccessu di a vitezza di a luce hè quasi una volta è mezu. In u pianeta Terra, anu digià scupertu spirimintali a radiazione di l'onda Klekon è Der, chì superanu a vitezza di a luce duie volte. True, mentre ch'elli sò generati in microdosi, ùn sò ancu cunuscenti di e prospettive. Diceraghju più trà a velocità di a radiazione è a so capacità di penetrà a materia, ci hè una cunnessione diretta. A più corta hè a gamma di l'onda, più altu hè u putere di penetrazione, più altu hè a velocità di a radiazione. I raghji gamma solu dopu avè passatu un centimetru di piombo sò attenuati da a mità. Per i radiazzioni di Klecon è Der, u putere di penetrazione hè ancu più altu. A radiazione extra-range, ch'ella sia aura, teleportation, telekinesis, telepatia, cyberkinesis, tormokinesis, plasmokinesis, anu a più alta velocità è tutta a gamma penetrante. Vale à dì, hè in a suprastruttura spirituale chjamata chì si trova a chjave per cuntrullà i mondi, per maestru di forme d'energia senza precedente. I più novi forme di energia aprenu a strada à e più novi forme di misurazioni, misurazioni di u micromondu chì sò capaci di arradicà è esse realizatu in u macrocosmu, trasferendu e misurazioni trà e particelle micro-fundamentali à u mondu reale, u cusì chjamatu rolling. di u spaziu. Un novu tipu d'energia darà una nova arma, emettenu raghji Z-56 è sfracicà l'armata di l'aggressore in polvere. Puderaghju avà spiegà in più detail l'essenza di a nova energia è discrive in dettagliu cumu si nasce, è ancu l'effettu di a fusione, ma avemu digià datu un ultimatum. Issi gorilla pensanu à spaventà ci, ma ancu s'è no capitulemu, ùn ponu resiste à a tentazione di arà l'isula è di stirala cù bombe è salte di fucili pisanti. Se ùn ci hè micca azzione militare, perchè i Yankees riuniscenu una tale armada, anu bisognu di un attu d'intimidazione, un esempiu per u mondu sanu. A vostra vita dipende di mè. Daraghju à l'aggressore una lezziò ch'ellu si ricurdarà per a vita, è quellu chì ferma vivu invidiarà i morti !
  À sta frasa, u sognu di Friedrich hè stata interrotta. Apri freneticamente l'ochji. Helga stava davanti à ellu è teneva bouquets di fiori in e so mani, è in i diti di una gamba nuda di zitella era una rosula, cù quale ella tickled affettuosamente u taccu nudu è rosa di u zitellu.
  - Ebbè, dormi un pocu. Hè ora di cena !
  Friedrich s'arrizzò è subitu succhiò in u so stomacu ... Ma iè, ùn avia micca manghjatu quasi nunda per una settimana. Hà beie solu cioccolata fortificata diluita cù acqua. U zitellu fighjulava u sole è s'era surpresu:
  - Hè stranu, aghju passatu circa cinque ore, ma pare assai menu. Ùn aghju mancu tempu à sente a cunferenza più interessante nantu à l'armi novi !
  Helga ridacchiò.
  - Riguardu à a nova arma ? Iè, quandu i grandi guerrieri cumbattenu, a tecnica più antica permette à tutti di vince. Ma prima, manghja una zuppa di pisci. Un paru di ragazze, i vostri fan, sò stati saldati apposta per voi. Manghjate è e forze novi veneranu.
  Friedrich hà pigliatu à a zuppa di pisci cun piacè, chì li pareva u platu più diliziosu di u pianeta Terra. U zitellu sviò u cappellu di bombetta è sintia una pisanti in u stomacu. Ma malgradu questu allegramente saltò è si precipitò à a vittura.
  - Bon, Helga, ci batteremu di novu !
  A zitella rispose scherzu:
  - E cumu !
  È avà u cavallu affidabile Me-362, inseme cù u satellitu inseparabile Fokken-Wulf-4, tormenta dinò l'atmosfera cù l'hélice. È chì in a guerra cum'è in a guerra. Friedrich hà dumandatu à Helga:
  Chì ghjè u vostru passatempu preferitu in più di a lotta ?
  A zitella ridacchiò dolcemente è rispose:
  - Hè difficiule ancu di dì ! Ancu se sapete. Eru in scultura in legnu. Tali belli mudelli sò stati ... E aghju ancu pruvatu à scrive storie fantastiche. Solu quandu aghju scrittu un coppiu, tutti cuminciaru à ride di mè. È mi sentu tantu vergogna chì aghju smesso di cumpone. A sapete quantu hè sgradevule quandu si ridenu di voi !
  Friedrich accunsentì:
  - Iè, capiscu ! Ancu s'è avà sò à u pinnacle di a fama! Ma appena moru, sò quasi...
  Helga interruppe:
  - Innò! Fiduciami, ùn si scurdanu ! Pensu chì u vostru nome serà chjamatu l'armata di l'aria, o alcune di e cità orientali cunquistate. O forse una strada in Berlinu !
  Friedrich rise.
  - Iè, m"ai cunsulatu !
  Helga hà aghjustatu abbastanza seriamente:
  - Forse ancu un ordine in l'aviazione serà appruvatu cù u vostru ritrattu. Prima, avete una faccia cusì dolce, è in segundu, u vostru risultatu, digià più di vinti mila cinquecento aerei nemici, hè improbabile di esse superatu da nimu!
  Friedrich hà ancu oppostu assai seriamente:
  - Innò, ponu superà s'ellu a guerra cù l'URSS si stende per un bellu pezzu, o s'ellu anu sempre à trattà cù l'alliati d'eri. Allora tuttu hè pussibule ... Ma in principiu, hè pussibule ghjunghje sin'à mille piani ! Chì possu fà è questu!
  A cunversazione hè stata interrotta, una piccula squadrone di cummattenti nemichi volava in avanti, è dopu avianu da piglià seriamente i fucili.
  Malgradu a fatigue estrema è a fatigue di l'armata nazista, a vittoria in Krasnogvardeisky hà inspiratu u Fritz è u pacchettu multi-tribali à novi fatti.
  I Nazis ùn anu arditu à attaccà Mosca, è attaccò a cità di Pavlovsky Posad, situata à u livante, è furtificà i zoni adiacenti.
  I suldati suviètici, altrimenti ùn pudia micca esse cummattutu curaggiu, ma u corridore trà i cunei tedeschi s'era ristrettu cusì à a sera chì era digià sparatu.
  Friedrich è Helga anu tornatu à piglià i tanki, chì anu pruvatu à contraattacà è chjappà u distaccu. E poi si dimustranu è perfettamenti. U ghjovanu hà sappiutu di più di cinque centu in tanki ! È questu hè in generale un successu di l'ultra-classe!
  Friedrich hà veramente sentitu gioia chì era cusì cool! Ch'ellu hè u megliu guerrieru di tutti i tempi è i populi significa una classa di classi! E chì si sente à esse più altu è più frescu chè tutti ! Friedrich hè lupu, chì significa lupu !
  Era digià bughju, è a battaglia ùn hè ancu morta. Culonni tedeschi da u nordu, induve l'hordes di u famosu Rommel eranu strappati, è da u sudu, induve u Passu Mainstein, circundava a cità di Pavlovsky Posad. Digià à mezanotte, i tanki di Gotha è, prima di tuttu, parechji Ferdinand-4 s'irrumpianu in a periferia di stu paese ... Ma sò stati custretti à piantà. Allora Gota hà datu l'ordine di scaccià e difese più ostinate. À duie ore di a matina à l'est di Pavlovsky Posad, parti di u sicondu corpu SS è u primu corpu di tanki, ancu da l'URSS, sò ghjunti à scuntrà. Allora in a notte di u 12 ottobre 1947, un anellu di bloccu chjusu intornu à u gruppu militare di Mosca!
  . CAPITOLU #19
  A matina di u 13 d'ottobre di u 1947, Friedrich hà luttatu, cum'è sempre altruista è abilmente. U so fidu cavallu volante era strappatu in altezza, è u mutore, malgradu u fattu chì u zitellu hà furzatu più di una volta, hà travagliatu senza fallimenti ...
  A resistenza di e truppe sovietiche s'hè debilitatu notevolmente ... I Nazis ùn anu ancu osatu à attaccà Mosca, chì era stata trasfurmata in una fortezza impregnable, ma si trasfirìu versu u livante. In Pavlovsky Posad, i battaglie eranu sempre in piena, i cumandanti fascisti abbastanza ragiunamenti ricusatu di aduprà tanki in a cità, lassannu rumeni, taliani, arabi, indiani è altre unità straniere à assaltà.
  Friedrich hà participatu à dui o trè picculi scontri aerei, è senza difficultà, tagliatu una decina di aerei. L'altri miri eranu in terra: cannoni, obusi, mortari, Katyushas, è se site furtunatu, tanki.
  L'ultime, invece, ùn hè micca accadutu spessu. Sembra chì u cunsigliu hè sbulicatu. À meziornu, quandu l'accoppiamentu di uttrovi diventò insuppurtevule, ci hè statu una brevi calma è Fidiricu, o cum'ellu era ufficialmente chjamatu Fidiricu u Gran Bismarck, hè statu chjamatu à Smolensk.
  U ghjovanu ace-terminator pareva assai piacè è allegru. Ancu Friedrich era assai amara è vergogna di u so tradimentu, a pruspettiva di riceve premii fascisti piace à u zitellu.
  Helga hè stata chjamata cun ellu. A zitella era ancu eccitata è i so denti perlati scintillavanu cù un surrisu incantevule di pantera. Ella disse:
  - Vede, lupucciu, avemu scunfittu i Russi !
  Friedrich ùn hà micca sparte l'ottimisimu in questu casu:
  - Finu à avà, questu hè solu un successu intermediu è una lotta ... E battaglie è e battaglie sò solu guadagnà impulsu. Ma u principiu è in fattu, successu ...
  U bastimentu di u cumitatu regiunale di u CPSU hè statu sceltu per u premiu. L'immensu parcheghju cuntene assai vitture di lussu, soprattuttu di fabbricazione americana.
  Infatti, i generali pupi di l'Armata US, l'Imperu Britannicu, u Dominion Canadianu eranu prisenti in a sala di l'assemblea. Ci era ancu unu di i prìncipi inglesi ... È, sicuru, Hermann Goering stessu è Adolf Hitler ... Solu questu hà surprisatu Friedrich, Margaret ùn era micca cun ellu. Hè stranu, forse solu esse incinta, sta donna eccezziunale, unica, ùn vole micca mette in periculu u so propiu è u zitellu ricevutu da l'asso... Dopu tuttu, a guerra ùn hè micca un scherzu !
  O forsi ùn vole micca cumunicà cù u novu favuritu di Hitler cù u so maritu? Quì, in generale, tuttu hè pussibule è hè quasi impussibile di leghje ciò chì hè in a mente di una donna bella, cum'è Afrodite, è insidiosa cum'è Hera ...
  Tuttavia, Friedrich hè ancu cuntentu. Ùn bastava in a prisenza di u Führer per spostà ellu stessu è ella à u risicu di tradisce e so emozioni, cù un gestu involuntariu, o una parolla sconsiderata. Dopu tuttu, i mariti cornuti, in particulare in a persona di u regnu di a mità di u mondu, sò assai periculosi. Ancu per un tippu cusì duru cum'è Hè u suldatu numeru unu di u Terzu Reich!
  A maiò parte di quelli chì ghjunghjenu per u premiu eranu piloti - Goering stessu era un asso, un ardente ammiratore di a teoria di u generale Dua - l'aviazione, u diu di a guerra, sicuru, prima di tutte e forze aeree attribuite. Ma ci era ancu cisterna, trà elli u famosu Wittmann. È a cerimonia di premiazione principia cù e croci di cavaleri.
  Quandu Helga hè stata chjamata, a zitella hà literalmente saltatu cum'è un cavallu, toccu i so tacchi. Hè stata premiata una croce di cavaliere è un badge speciale di un cumbattimentu, tanki ... In cima à questu, u Führer Adolf stessu hà datu à a zitella un sabre nominale cù diamanti, cum'è a megliu donna chì si distingue per u risultatu di a lotta in u mondu. Battaglia di Mosca.
  Wittmann hà ricivutu una croce cù foglie di quercia, spade è diamanti, a Star of the Knight's Cross cù foglie d'oru d'oru, spade è diamanti hè stata ancu attribuita à "baby" Huffman. L'asi americanu in a so cammisa invariabile di cowboy hà ancu ricevutu un premiu.
  Friedrich hè stata premiata l'ultima ... Era abbastanza logica, perchè era u megliu di u megliu. L'altu premiu, a Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross, è foglie di quercia, spade è diamanti, hè statu prisentatu à i soni minacciosi di l'innu nazi. In più, quattru badge sò stati attribuiti per quattru centu cinquecentu aerei, è per quattrucentu cinquecento tanki. Sti badges eranu ancu d'oru, è cinque centu ancu cù diamanti minusculi.
  Hitler strinse a manu di Friedrich per un bellu pezzu è hà dettu qualcosa cù entusiasmu ... U zitellu hà devoratu a famosa croce cù l'ochji. Diamanti adornati di foglie di quercia di platinu è di spada. Una figura lampò in a mo memoria chì ancu i cruci cavalieri ordinarii cù diamanti, solu vintisetti tali ordini sò stati attribuiti durante tutta a guerra. Ebbè, in questu mumentu hè ancu menu ... Un gradu più altu di premiu, a Croce di Cavaliere, induve e foglie d'argentu sò rimpiazzate da quelli d'oru, ùn hè ancu statu stabilitu.
  Tuttavia, i premii ùn si fermanu micca quì. Hitler annuncia chì Friedrich hè statu attribuitu u rangu di Major Field Marshal di l'Air Force è i SS Guards, cù u premiu di l'armi persunalizati è un bonus di un milione di cinque centu mila marchi (u costu di quindici pantere più recenti).
  L'arma nominali era listessa à u sabre donatu à Helga, fattu d'azzaru di Damascu, cù una maglia bella decorata cù diamanti è smeraldi.
  Friedrich ùn pudia risistiri à a tentazione è parechje volte agite un'arma degna di u Sultan. U manicu era còmode, è u sabre era perfettamente equilibratu, è pareva ligeru per una manu forte di u zitellu.
  Allora u generale americanu Mankurt hà parlatu, chì hè passatu in a storia cum'è l'autore di l'espressione pupulare: chì u mo paese sia sbagliatu, ma questu hè u mo paese!
  In più, stu cumandante divintò famosu per a so crudeltà mostruosa, cumpresi i prigiuneri di guerra.
  Mankurt disse duramente:
  - I barbari russi anu pigliatu assai terreni, creendu una grande baracca in quale regna un eternu mess. Finu à quandu u so regime terrorista turmentarà un sestu di l'umanità ? I populi di Russia aspettanu a liberazione è l'arrivu in a so terra di l'esercitu di l'Europa libera è di i Stati Uniti. È dunque, l'America farà ogni sforzu per scunfighja l'URSS. U flussu di i nostri equipaghji è vuluntarii da tuttu u mondu s'intensificherà è aumenterà! (applausi tempestosi). Tutti i paesi di u mondu uniti contr'à u contagiun bolscevicu. U Signore Diu è l'esercitu celeste sò cun noi. Avanti per a vittoria !
  Un inglesu l'hà seguitu è dopu, u Führer interrompe a parte ufficiale di a ceremonia, annunziendu u principiu di u ballò. Immediatamente, parechje ragazze è donne parevanu pronti à fà un paru di eroi famosi.
  Friedrich hà vulsutu sceglie Helga cum'è un cumpagnu, ma hà ricusatu inaspettatamente - dicendu chì l'usu ùn cumanda micca ballà cù i partenarii, o i partenarii in l'armi militari. Ebbè, perchè u zitellu hà sceltu una altra dama, soprattuttu chì tutte e donne quì sò belli - apparentemente sò stati selezziunati apposta. Friedrich surrisu è ballò ligeramente, ma i pinsamenti di u zitellu eranu nantu à qualcosa d'altru.
  Allora hà ricivutu un altu ordine è hè avà un grande mariscal di campu ... A so carriera hè in crescita, è in quantu à u nùmeru di aerei abbattuti è di tanki naufragiati, ùn hà micca uguali in u mondu! Tuttu pare bè, ma per una certa ragione i misgi si scratchanu i so cori ... Ma s'è no pigghiamu figure famose, per esempiu, Robert Artrois, u prìncipe di u sangue da u ramu reale di i Capeti. Dopu tuttu, hà luttatu contr'à a so patria di Francia è ùn hà micca soffrendu un pocu, ancu s'è u sangue di i so compatrioti era nantu à e so mani.
  È centinaie di millaie di Russi si battenu da u latu di i Nazis. Ancu u Granduca Kirill Romanov hà annunziatu ufficialmente u so sustegnu à a campagna orientale è a liberazione di a patria da i bolscevichi. I Romanov sò per i Nazis è i paesi di l'Occidenti daretu à elli.
  Ebbè, s'è i prìncipi illustri, è u Terzu Reich sò contru à Stalin, allora perchè Frederick soffre. Inoltre, hè pussibule chì i so antenati ùn campanu micca in l'URSS. Ebbè, pensemu lògicu... Dopu tuttu, u cursu di a storia hè digià cambiatu in u modu più seriu. Avà u mondu ùn serà mai diversu, cusì a battaglia di Mosca hè stata persa da i Sovietsi ... E chì significa questu? È u fattu chì, prima, in un mondu chì hà cambiatu significativamente, a probabilità chì i so genitori (per via, nati in diverse cità) si scontranu è cumincianu una famiglia scende bruscamente. Ma ancu u babbu è a mamma ùn sò micca nati in u 1947 ... Questu significa chì a probabilità di scuntrà dui missiavu è dui nanne serà ancu menu!
  Inoltre, ogni zitellu in quantu à un inseme di geni hè unicu è puramente individuale. È questu significa chì se u mumentu di cuncepimentu cambia ancu per una ora, o ancu deci minuti, allora ùn serà più ellu ... Micca Friedrich cù una parsunalità unica è un inseme di geni, ma un cumplitamenti sfarente, forsi ancu fora. picciottu simile.
  Vale à dì, l'intervenzione di un hitman in u passatu, secondu a logica di e cose, duveria purtari à a scumparsa di u violatore di e lege inviolabile di u tempu ... Hè, Friedrich, diventendu u predilettu di Hitler, duverebbe sparisce solu! È ellu, è u so fratellu, è forse parenti è altri.
  Ma postu chì u ghjovanu ace hè vivu, è forte, sanu cum'è nimu in stu disgraziatu pianeta, allora forse stu passatu ùn hè micca u so mondu à tutti ! Forsi questu ùn hè ancu u so universu, un tipu d'universu parallelu, è ancu cù un ritardu di tempu. Questu hè, ùn uccide micca Friedrich i so antenati, micca i so compatrioti nativi, ma individui stranieri chì anu solu una ressemblanza generale cù u passatu astrattu di u zitellu terminatore.
  Questu significa chì ellu, in fattu, ùn hè micca un traditore - solu una persona, cum'è hitmen da diverse serie di fantascienza, chì in u passatu usa a cunniscenza di u presente, è ancu dotatu di provvidenza cù un putere incredibile. Ebbè, s'ellu hè destinatu à avè superpoteri, allora hè simplicemente un peccatu per ùn aduprà micca! Eppo, postu chì u destinu, a manu diritta di u celu stessu, hà mandatu prima à a Ghjuventù Hitleriana, dopu à u Terzu Reich, allora avete bisognu di fà ogni sforzu per fà una carriera. Hè bonu per esse un mariscal di campu maiò à quattordici anni, un picciottu, ma à vinti un generale à pienu pienu, o ancu un mariscal di campu, hè megliu. E quale sà, forse u Terzu Reich è l'America digeriranu infine, è allora u so figliolu diventerà u primu dittatore mundiale!
  Allora apparsu di colpu quellu chì u ghjovanu menu di tutti s'aspittava à vede: Eugene Porsche ... Altu, bellu, forte, ancu un pocu rusticu è sorprendentemente micca aristocraticu per a figliola di unu di i più grandi magnati di u Terzu Reich.
  True, à u cuntrariu di a riunione precedente, a zitella si mette nantu à quelli assai caru, cù diamanti, ma à u stessu tempu eranu trasparenti è ùn hà micca ammucciatu l'incantu di grazia, ancu s'ellu ùn hè micca chjucu.
  Per via di i tacchi alti, a zitella digià alta paria quasi una giantess. Friedrich stessu era un adulescente ordinariu è ancu più chjucu per a so età, era più chjucu cà ella, circa vinti trè, vinticinque centimetri, è tenendu in contu i tacchi è più ...
  Friedrich era ancu imbarazzatu, chì s'ellu ùn cresce mai più di sta zitella di sei libbra (chì hà successu in u so babbu Porsche, dopu à tuttu, ùn hè micca un giganti, ancu s'ellu ùn si sà chì tipu di mamma era, è chì hà cullatu sottu à a so gonna. !), serà sopra à ellu per sempre risurrezzione. Iè, hè megliu ch'ella, cum'è l'ultima volta, sia andata scalza ...
  Evgenia, però, guardò u ghjovanu ace cù admirazione, è stendu e so mani, u basgiò nantu à e labbra:
  - Tu sì u mo cavaliere ! A luce ùn hè micca terrena!
  Friedrich era cunfusu:
  - Iè eiu....
  Eugeniu interruppe:
  - Ùn ci hè bisognu di parolle ! Vi meritate a lode. È micca solu cum'è pilotu.... - A figliola di u magnatu strinse i capelli. - Pensate, avete un rigalu fantasticu di un ingegnere è disegnatore. Suggerite idee cusì ... Geniu ! Sopra à Leonardo Davinci.
  Friedrich intervenne:
  - Ebbè, sì ! Sò d'accordu, questu artista ùn hà micca vintu una sola guerra. Ancu se i so capolavori anu cunquistatu u mondu sanu !
  Anu cuminciatu à ballà. Evgenia era altrettantu bella, una patinadora di figura, ma per Volka pareva troppu grande ... È u perfume puzzava inebriante ... U zitellu, fighjendu u scollatu di u so pettu di lussu, si sentia un desideriu abbastanza naturali per un fisicu forte è sviluppatu. adulescente. In più, Helga faceva finta di ùn nutà nunda. In ogni casu, a ghjovana generazione di tedeschi hè statu insignatu chì hè indecente per una donna per sente è ancu di più di dimustrà ghjilosu, è un omu, s'ellu hè un eroe di guerra, hè ancu obligatu à ingannà . Chì per migliurà a razza! Cumu Hitler hà dettu: ùn hè micca un peccatu per una donna maritata per dà nascita à un zitellu da un altru omu, ci hè quellu chì hà megliu dati fisichi chì u so maritu. Evgenia, però, hà dumandatu assai seriamente à u zitellu:
  - È induve avete studiatu chì cunnosci cusì bè i principii di cuntrollu di i tanki è di i fucili autopropulsati, inventendu tali sapè fà ?
  Friedrich ùn pudia micca è ùn vulia dì a verità, è à una zitella scunnisciuta, ancu s'è u so babbu era un magnate, unu di i deci più ricchi in u Terzu Reich è un favuritu di Hitler è Goering. Rispose evasivamente:
  - I passatempi da a zitiddina ghjucanu un rolu quì ... Diversa literatura scientifica, a brama d'invintà ! Ùn hè micca necessariu di pusà à un desk per creà qualcosa sensibule ...
  Evgenia annuì.
  - Iè, mi piace ancu u sportu, è à u stessu tempu gnaw, o ancu masticà u granitu di a scienza ... In ogni casu, a Signora Piston pare un ratu di l'uffiziu ?
  Friedrich, scoprendo i denti di lupu, cunfirmò:
  - Iè, nantu à un ratu, è micca solu un armariu, ùn pare micca à tuttu! Probabilmente, ancu pudete esse paragunatu ...
  Evgeniya hà avvistatu:
  - Ùn paragunate solu cù una vacca ! Hè un suggerimentu abbastanza bruttu!
  Friedrich hà rimarcatu filosoficamente:
  - Quellu chì bullies micca in affari, riceve u rangu di capra ! Allora ... Avemu un bazar stupidu.
  - Bazar hè slang ? Evgenia indovinò. - In generale, u discorsu tedescu pare esse currettu, ma in qualchì modu ... Troppu currettu, enfasi esattamente pusatu, parolle chjaru, tensione di u discorsu ... È ùn ci hè micca accentu, ma senti qualcosa micca abbastanza nativu in questa correttezza. .
  Friedrich ùn hà micca mostratu segnu di esse preoccupatu:
  - Nu è chì cù questu ? Forse suspettate chì era una spia suviètica, è chì i Russi anu donatu vintimila, cù l'Americani è a mità di milla di i so innumerevoli aerei, per infiltrà mi in cima di u Terzu Reich ?
  Evgenia strinse a testa.
  - Innò, ùn pensu micca ! Era troppu, ancu per i Russi. Ancu s'ellu ci hè un dittu ben cunnisciutu: a Russia ùn si pò capisce cù a mente. Ma quì mi pare qualcosa d'altru, forse voi, cumu dì ... Un pruduttu di l'ingegneria genetica di a SS. Qualchese tipu d'omu futuru? Aghju lettu travaglii scientifichi nantu à a genetica è sò chì a natura umana pò esse cambiata, migliurata o aggravata da l'intervenzione artificiale. È e vostre qualità superumane di guerrieru ... Hè vera ...
  Invece di risponde, Friedrich abbassò a testa à a so alta fidanzata è l'hà basgiò appassiunatu nantu à e so labbra piene. Allora disse:
  - Ùn vi dà un bellu capu. Sè vo site a paura di avè i zitelli difetti da mè, allora crede chì ùn hè micca cusì! In generale, pudemu cambià u tema di cunversazione.
  Evgenia accunsentì:
  - Hè megliu cambià ! Parlà di tanki... In particulare, a sede operativa principale guidata da Guderian hà emessu un compitu cumpetitivu: dui tipi di tanki... Cum'è una "Pantera Imperiale" media cù un cannone di 88 millimetri El 100 o più cortu, ma perforante. è l'armatura frontale inclinata di almenu 250 millimetri è pesante "Royal Tiger" cù una pistola calibre 105 mm El100, cù una armatura frontale di almenu 300 ... Inoltre, u pesu di u primu tank ùn hè micca più di cinquanta tunnillati, è u sicondu hè 65.
  Friedrich sbuffò con disprezzo, come un leone davanti a un gopher:
  - Ùn hè micca una cosa cusì vera ? Soprattuttu cunsiderendu chì avete diventatu assai più faciule cù materiali scarsi, è i bombardieri Alliati ùn devastate micca e terre di u Terzu Reich!
  Eugenia rispose cun un suspiru:
  - In principiu, hè pussibule, ma ùn avemu micca u tempu, o piuttostu ùn avemu micca tempu per fà un prototipu in metallo in u tempu ghjustu. Ci hà datu u vostru sapè fà brillanti troppu tardi. È Hitler vole chì l'ultimi tanki cumincianu à entre in serviziu cù l'armata di u Terzu Reich questu annu.
  U ghjovanu as hè stata surprised:
  - Perchè ci vole tantu tempu per fà un prototipu ?
  A zitella annunziò.
  - Micca pocu, soprattuttu s'ellu u mudellu hè fundamentalmente novu ... Hè cum'è una cosa folklore: se conduce, cascà in un ravinu!
  Friedrich hà pensatu: di sicuru, ci sò prublemi quì ... Per esempiu, i diseggiani soviètici soffrenu per tanti anni cù a creazione di u tank IS-10, o passanu dui anni sanu à scaccià cù u T-54. Inoltre, stu tank hè statu cuncepitu dopu a guerra, è avè sperienza in e battaglie di a Siconda Guerra Munniali. Inoltre, ùn era micca un mudellu fundamentale novu, ma solu una evoluzione ulteriore di u T-34. Quì, per esempiu, u T-44 ùn era micca sanu successu è era praticamente micca utilizatu in l'ostilità ... Allora ùn deve micca aspittà di miraculi spiciali.
  U tank Tiger, datu a mancanza di spirienza di i tedeschi in a creazione di machini di stu tipu (salvo chì, sicuru, cuntate u chassis, per esempiu, ci era digià un Colossal 150-ton creatu durante a Prima Guerra Munniali).
  Friedrich hà dettu:
  - Hè necessariu di disignà nantu à a basa di u "Panther" già creatu -5, o AG. U so carrughju permette di portà una pistola micca solu di calibre 88 mm, ma ancu 128, o 150 obusi ...
  Evgenia ridacchiò.
  Ma hè esattamente ciò chì facemu ! Tuttavia, Porsche hà digià u so propiu "Royal Tiger", ancu cù fucili di calibre 88-millimeter. Ma forsi, cum'è un mudellu intermediu, questu farà. U compitu iniziale di riservà 250 millimetri hè statu finitu in questu, ancu s'ellu u pesu hè abbastanza grande - 63 tunnellati. Per d 'altra banda, a torre cù un angulu assai grande di inclinazione raziunale di l'armatura, eleganti è streamlined... Pò esse pussibule di guadagnà una cumpetizione intermedia, ma i prublemi saranu in u futuru. Ma sicondu u vostru sapè fà, hè pussibule di creà un tank chì hè impenetrable da tutti i lati, distrughjendu ogni difesa. Infatti, per una macchina di rivoluzione, hè assai impurtante per avè solu una bona prutezzione laterale, chì, sfurtunatamenti, a Pantera ùn si pò vantà per un bellu pezzu.
  Friedrich hà dettu:
  - Forse, ùn toccaremu micca u tema di i tanki per avà... O piuttostu, finiremu di discutiri. Semu vechji prufessori o ghjovani è zitelle.
  Evgenia accunsentì:
  - Avete ragione, cum'è sempre, parlemu di qualcosa di più laica. Per esempiu, nantu à a casa reale britannica.
  Friedrich fece una smorfia.
  - Ebbè, u tema ! Iè, u tempu vinarà da i Winsors ùn ci sarà nunda. O pensate chì, dopu avè catturatu Mosca, i nostri tanki ùn puderanu micca pulverizà a Londra digià catturata?
  Evgenia lampò i denti:
  - Ebbè, di sicuru ch"elli ponu !
  Dopu à u ballò, una noble cena seguita cù platti sumptuous stessi, ma senza bevande alcoliche forti. Nunda più forte di sei gradi. Ebbè, dopu Friedrich è Evgenia, cum'è cunvene un omu è una zitella, si sò ritirati in una stanza separata.
  Ancu s'ellu hè generalmente accettatu chì i biondi alti ùn sò micca diffirenti in u temperamentu, Evgenia pruvò u cuntrariu assai cunvincente per parechje ore. Ebbè, Frederick, sicuru, ùn hà ancu persu a faccia. Allora s'addormentavanu, abbracciati forte.
  U zitellu hà sunniatu chì era un ninja giapponese chì hà ricevutu un ordine da u Tsar Russu Nicholas II per tumbà u mikado, vale à dì l'imperatore.
  Friedrich hà sunniatu di arrampicà i mura grezzi, appiccicatu à a minima crepa o crepa cù i so dite è i pedi. U zitellu intrì in u palazzu, induve una lotta feroce cuminciò ...
  U ghjovanu ninja, cum'è di solitu, tagliatu, pugnale, sbulicò i capi di i nemici ... U sognu era troppu caòticu, troppu sangue, tagliu, è pocu significatu. In più, e ragazze cù spada a gambe nude chì saltavanu in tuttu u locu... In breve...
  Avemu riesciutu à dorme per trè o quattru ore micca più ... Friedrich hè statu svegliatu da una ragazza di messageria dicendu:
  - A battaglia hè in piena ! Ùn ci hè micca persone insustituibili, salvu persone cum'è tè, Friedrich Bismarck.
  U zitellu s'arrizzò è senza mancu dì addiu, si precipitò versu a pista più vicina.
  E comu si girò fora, ùn era in vain ch'ellu fù chjamatu ... Generale di l'Armata Rokossovsky ricivutu un ordine da Stalin, senza aspittà a piena cuncintrazzioni di e forze, per fà una greva contru à u gruppu di l'armata di Rommel. In questu casu, u calculu era basatu annantu à u fattu chì i tedeschi ùn anu micca avutu u tempu di sparghje e so truppe per un attaccu à Voronezh. Allora ci era a pussibilità di fà un calciu bassu longu u fiancu allungatu, stancu da e battaglie precedenti di e truppe tedesche.
  Friedrich era furzatu à pusà nantu à u Focken-Wulf, è micca una mudificazione d'assaltu, ma un mudellu ordinariu, cù quattru cannoni di vinti millimetri è dui mitragliatrici. Allora, per via di una fretta eccessiva, u zitellu hà finitu senza l'arma chì avia pruvucatu cusì efficace per cumbatte i tanki. Hè veru, avia sempre dece bombe in u fuselagiu ...
  U celu era ancu caldu, ci era l'aviò d'attaccu sovieticu è i cumbattenti Yaki-9. In ogni casu, l'ultimi veiculi, per via di una scarsa prutezzione è sopravvivenza, eranu ancu vulnerabili à longa distanza, per i fucili di calibre 20 mm. Friedrich hà datu prima i cummattenti i corni, chì, sicuru, eranu davanti à l'Ilys più lento. Quattru cannoni di l'aviò, questu hè u putere... I primi dui duzina di yaks si sò cascati, ancu senza avvicinamenti astuti à a cuda.
  Friedrich ùn hà micca giratu, ùn hà micca manuvra, simpricimenti hà cambiatu ligeramente i fucili d'aria è vibrava u corpu di a so massiccia macchina.
  Vinticinque, vintisi, vintisetti ... Senza una miss, per l'impudenti Yaks, chì, mentre chì soffrenu perdite, ùn si spegnenu micca, ma ancu pruvate à ripiglià a velocità ... Friedrich era ancu un pocu sorpresu. perchè, in a literatura militare sovietica, sta gloriosa macchina Fokken era cusì sminuita -Wulf. Iè, eseguisce un turnu cumpletu in 22 seconde contr'à 19, per i Yaks (è in a mudificazione ligera, u Yak hè ancu capaci di fà questu per 17 seconde!). Ma Friedrich ùn hà micca bisognu di manuvra, solu rallenta è vola versu elli. In un secondu, pudete veramente abbassà da sette à ottu vitture.
  U tempu per Friedrich in un statu di trance di cummattimentu scorri terribilmente lentamente, è hà u tempu di pensà è di disattivà e so munizioni. In principiu, hè generalmente accettatu chì ancu l'ass più abile, cumpresi ancu tali fenomeni cum'è Rudel, ùn hè micca capaci di influenzà seriamente u cursu di a guerra. Quì in a storia vera, i sei migliori assi tedeschi anu distruttu un esercitu aereu sanu, ma i Nazis persu senza speranza a battaglia per a dominazione in l'atmosfera.
  Ma in questu casu, scaccià tanti yaks in un locu contr'à un omu hè pienu di ... Sissanta un cumbattenti sò stati abattuti in menu di un minutu. Cum'è cusì, l'ale cascanu, o u vetru blindatu di e cabine si rompe. L'ultimu hè ancu peggiu, postu chì in questu casu, u pilotu ùn pò esse salvatu. È ci sò digià pochi assi sperimentati in l'Armata Rossa.
  Trà i veiculi abbattuti, quattru appartenenu à i guardiani, chì anu abbattutu più di cinque aerei ... Ma dinò questu ùn hà micca aiutatu, perchè Volka sapia induve chjappà è cumu ... Cum'è un cacciatore chì abbatte una banda di oche da un mitragliatrice. Hè cusì, una banda, in una splutazioni, intuitivamente, instinctively determinendu è dirigendu i muvimenti di u canna, à u scopu desideratu, quandu micca una sola bala vola. L'oche, è in questu casu, l'aerei sovietici sò abattuti, è induve i cockpits sò rotti, è da i piloti stitched, volanu drittu per un pocu di più tempu. Ma alcune ali si perdenu...
  Friedrich hà ricurdatu quì i filmi nantu à i cowboys americani, è u famusu filmu di DiCaprio - "Fast but Dead!". Ma in quelli ghjorni, i cowboys americani ùn sapianu micca e mitragliatrici automatiche è i fucili d'aria à focu rapidu. Altrimenti, avarianu capitu chì arma mostruosa in quantu à u putere di distruzzione.
  I yaks in a vista vicinu finiscinu è Friedrich hà cambiatu à Ila. Quì hè megliu per attaccà da sopra, o da l'emisferu posteriore. È saria ottima, ancu, senza riduce a distanza.
  Un altru modu hè di sparà l'ali più fragili, ùn pudete micca appiccà l'armatura nantu à elli.
  L'IL-2 hè soprannominatu humpbacked. Dopu chì u sicondu postu hè statu stallatu in questu, hè diventatu più difficiuli per un principiante di sparà una vittura simile per un principiante, ma per u tiratore, chì pruteghja l'emisferu posteriore, ma ... Di sicuru, l'aerodinamica di questu aviò hà aggravatu. . Dunque, serà ancu più faciule cun elli ...
  Saria statu più logicu per Ilam per sparghje in diverse direzzione, ma eccu u sistema ... In corta, hà cuminciatu à batte l'aviò d'attaccu legendariu. Tuttavia, i nimble "Salamanders" -3 sò digià ghjunti in tempu. Hanu pigliatu ancu i limi ...
  Friedrich hà ancu pensatu ch'elli pudianu avè davanti à ellu, avendu scontru i yaks mentre s'avvicinavanu ... Ancu se, chì sà ... I piloti di a Luftwaffe ùn sò micca bravi suldati russi, è di solitu ùn entranu in battaglia in più di numeri, ma forse eccettu. quandu ci hè una minaccia troppu seria per e forze di terra.
  Friedrich, però, ancu ùn hà micca spirimintatu prublemi ... Baia da i cannoni in l'emisferu blindatu posteriore, o tappezzendu l'ali - u risultatu hè u listessu. È cumu isse vitture poi scendenu, lascianu ancu una marca in l"aria... Cum"è strisce nantu à u spinu di un schiavu battutu.
  Friedrich hà abbattutu trentasette limo è hà pigliatu altri dui Peoni. Tessitura di novu, ancu s'è u record precedente di centu unu ùn hè statu battutu. Hè solu chì u nemicu hà aerei lasciati. Avà basta à caccià e bombe è torna.
  I tanki sovietici eranu avà à l'attaccu, senza u sustegnu di l'aviazione, è ancu più di l'artiglieria. L'aerei d'attaccu è i bombardieri sò cascati nantu à elli. Fortunatamente per i cisterna sovietica, puderanu aduprà e caratteristiche di guida di i veiculi. Ma u numeru di l'aviò di ogni tipu cuntinuava à cresce.
  Friedrich abbandunò tutte e so bombe è si vultò versu u campu d'aviazione. Tuttavia, hà sappiutu vede u Focken-Wulf-4 Rudel, u famosu distruttore di tank.
  U ghjovanu ace turnò à u so campu d'aviazione "nativu", induve u Pegasus-terminator Me-362 l'aspittava.
  Friedrich, dopu avè sbarcatu u Focken-Wulf, gridò à u pilotu vicinu:
  - Quellu chì hà l'audacia di dichjarà chì u F -490 hè un cattivu cumbattimentu hè una bugia. Ùn ci sò micca aerei cattivi, solu piloti cattivi.
  A prossima sortita hè stata ridutta solu à a lotta contru i tanki. Per u mumentu, i tedeschi ùn anu micca u tempu di portà un pugnu putente per scuntrà l'armatura, è anu ammucciatu nantu à i piani.
  I valenti equipaghji di u tank sovieticu avianu digià attraversatu a linea di fronte stracciata, è attaccò l'unità di fanteria, custituita da vuluntarii arabi.
  I musulmani, contru à l'aspettattivi, si battevanu bravamente è ùn anu micca pensatu à scappà, ma à u listessu tempu anu agitu assai ineptamente. In particulare, u bazooka americanu hè stata aduprata micca in modu umanu, è ancu più granate.
  Ma l'attaccu di l'unità suviètica fizzle out. I stormtroopers fascisti in particulare anu utilizatu numerosi bombi chjuchi, cù carichi formati, una idea copiata da i diseggiani sovietici, ma cù una implementazione più abile. Ma i cisterna sovietica ùn anu micca ricevutu un ordine per impiccà una reta da sopra.
  È Friedrich hà appena piantatu cannoni d'aria nantu à i tetti. Questa hè a tattica più simplice. Punch through the tower hatch è a vostra vittoria. E quante vitture ponu esse scaricate cusì s'ellu batte da un pianu horizontale ...
  È a vitezza di u tank ùn salva micca se u cumbattante colpisce intuitivamente, senza mira, per un capriccio ...
  Hè cum'è un simulatore cù tanki, solu avete u modu di Diu, è ogni colpu hè precisu, è sparate spessu, spessu ...
  Quì u numaru di tanki naufragiati superava cinquanta, cusì chì Rudel si riposa ... Ma avà aghju avutu a digressu. Apparsu da u latu "Ears". Sei pezzi abbattuti, è lasciate u restu distrughjenu i Salamandre. In generale, sti travagliadori di granu sò permessi in battaglia durante u ghjornu, suicidiu puri.
  I tanki sò più impurtanti ...
  Ritorna ... Volu nantu à u Focken-Wulf-4, è accantu à ellu hè Helga.
  A zitella li dumandò:
  - Ebbè, chì ti piaceva Evgeniya ?
  Friedrich sbuffò con disprezzo in radio:
  - Chì site ghjilosu ?
  A zitella ridava.
  - Di sicuru micca ! Semu liberi, è micca maritati. Mi dumandu solu quale hè megliu in u lettu, mè o ella !
  Fidiricu hà rispostu cù vehemenza:
  - Di sicuru chì sì ! Ùn site micca cusì grande, è assai più agile!
  Helga ridia allegra.
  - Ùn m"aspettava nunda d"altru da voi ! Ma di sicuru, u megliu di tutti ... Fu ella hè un ratu di design, è una di e pochi donne premiatu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru!
  Friedrich hà dettu:
  - Credu chì foglie di quercia, site ghjustu à l'angulu !
  A battaglia dimustrava chì u zitellu era, forse, ghjustu. Helga hà sbattutu cun fiducia i tanki. Apparentemente ella vulia pruvà chì un guerrieru pò esse più bruscamente ch'è un guerrieru. Ancu s'è, sicuru, ùn pò esse paragunatu cù Friedrich.
  Prestu apparsu grandi colonne di tank di veiculi tedeschi è americani. Soprattuttu distruttori di tank americani agile è scherzu "Witches" -3. Questu era seriu, soprattuttu chì i veiculi sovietici avianu digià statu largamente distruttu da i colpi aerei. U Panther-5 hè ancu diventatu problematicu ... U so cannone di u focu rapidu longu è l'armatura frontale impenetrable ... Sembra chì a velocità di l'otturatore hà cuminciatu à fallu, l'equipaggiu di i tanki sovietici. Qualchidunu, senza ascultà i cumandanti, si vultonu, circannu di scappà da stu infernu tecnotronicu.
  È torna torna è partenza, attaccu à i tanki ...
  Era dighjà meziornu, si faceva bughju... U cuntrattaccu di l'Armata Rossa era scappatu. Ellu è Helga sò stati ridiretti à a direzzione di supportu, u gruppu di l'armate tedesche si move versu Ryazan. À u listessu tempu, i suldati di Vatutin in u calderonu anu ancu pruvatu à stringhje ...
  À u livante, i tedeschi avanzanu sempre pianu pianu. Quì sò ostaculi da a stamina di e truppe sovietiche, è e linee difensive di u Front Steppe, ancu s'ellu ùn hè micca densu cum'è in a periferia di Mosca.
  In ogni casu, e truppe nazisti anu più spaziu per a manuvra, è Goth hà pruvatu à svià i nodi di difesa principali cù tali colonne. In certi lochi, l'avanzata di l'unità tedesche accelerà ...
  Friedrich hà dumandatu à Helga:
  Sò stancu di a zitella di i mo sogni ?
  U guerrieru biondu hà rispostu:
  - Un umore di gioia alluntanà a fatica, megliu chè sbattà e vacche ! Ancu s'è a fatigue invece di u latte vene cun pus di sangue!
  Friedrich accunsentì:
  - Ùn ci hè più calpesta a verità !
  A notte, u ghjovanu hà cuntinuatu à vulà, malgradu chì i nuvuli sò ghjunti in u celu è a piova hè cascata. Sicondu a duttrina militare tedesca, l'aviazione era ancu aduprata per suppressione i difesi in prima linea ... È à u cuntrariu di u quaranta-unu annu, a Luftwaffe hà avutu assai aviò grazia à l'aiutu di Pindostan.
  Friedrich era avà attaccà i bunkers, è ancu i miridi più chjuchi ... A notte, a battaglia ùn hà micca calatu, è e truppe sovietiche lanciavanu contraattacchi. Chì sò chjuchi, è piuttostu caòticu, ma micca menu valenti per questu ...
  A notte, eccettu per u squadron U-2, ùn sò micca stati scontri miri aerei. È anu bombardatu i bunkers ... Leggermente.
  A matina di u 15 d'ottobre di u 1947, una battaglia scuppiò per a cità è, à u listessu tempu, u svinculu di ferrovia : Elektrostal. Era assai caldu quì è, u più impurtante, Friedrich hè statu unitu da u so amicu inseparabile Helga.
  - Ebbè, chì gran cavaliere, pressu i nemichi ?
  Friedrich rispose allegramente:
  - I bums spinghjenu à a stallazione di a biera, è noi vincemu. È cumu vincemu...
  A cità di Elektrostal stessu hè stata fortificata decentemente. In più di l'unità di l'armata, duie divisioni fresche di l'NKVD anu participatu ancu à a so difesa. Ancu s'elli, in generale, ùn eranu micca una guardia militare d'elite cum'è a SS, eranu armati cù artiglieria è tanki ligeri.
  I Nazis, à u turnu, anu pruvatu à creà u so propiu calderone ... Bypassa a citadella, copre cù ticks ...
  Quì, sicuru, u sustegnu di l'aria ghjoca un rolu significativu, soprattuttu se u collu hè stesu.
  Helga, cum'è tipicu di una zitella, hà assicuratu:
  - A vittoria serà a nostra ! Preparate a vostra slitta per l'estate!
  Friedrich accunsentì:
  - È micca solu d'estate ! Avemu aduprà tanki pisanti è cunchiglia d'aria.
  U zitellu hà pensatu chì eranu torna in l'armata di Mainstein, ma u Rommel più populari hè più famosu in l'Occidenti. Siccomu durante a battaglia u ghjovanu hà agitu più in trance, guidatu da un spiritu infernale, allora perchè ùn deve micca ricurdà di l'atti gloriosi di stu cumandante. Hè assai più piacevule di ricurdà i britannichi battuti chè i Russi scunfitti !
  Rommel, avendu ghjuntu à a Linea di Marret, s'hè accoltu ch'ellu era in una "pusizioni cintrali" napoleonica trà dui eserciti nemichi è puderia avà, inflittendu un colpu decisivu, scunfighja unu d'elli è solu dopu vultà è affruntà u sicondu.
  Frédéric s'amuse à lui-même : Napoléon, bien que Léon Tolstoï en doute, était sans aucun doute un grand commandant et dirigeant. Soprattuttu s'è vo guardate i rializazioni. Solu ùn li hà tenutu. Hitler per quessa, ancu peghju .... Ma in principiu, pudete paragunà u Führer cù Napulione !
  U talentu cumandante Rommel hà ancu capitu qualcosa d'altru: l'Americani è i Francesi si trasfirìu à u livante in u centru di a Tunisia è tenenu e Gorges Dorsali Orientali in Fonduk, Faid è Gafs, chì coprenu e Gorges Dorsali Occidentali 60-70 miles à punente.
  Sembrava chì se e truppe italo-tedesche avianu catturatu Faid è Gafsa è poi si sò spustati à punente dopu Feriana è Kasserine, puderianu andà direttamente à l'immensa basa di rifornimentu americanu è u so quartier generale in Tebesse. In Tebesse, e truppe italo-tedesche si trovanu luntanu à punente di a linea alleata in Tunisia è praticamenti nantu à e so cumunicazioni. Si Rommel poi girava i so tanki è li mandava à u nordu versu u mare, à centu milla da stu locu, i tudischi puderanu taglià tuttu l'esercitu Alliatu in Tunisia o furzà li à ritirassi in Algeri.
  I pinsamenti di Friedrich sò stati interrotti da l'apparizione di dui Laggs chì scappanu da daretu à i nuvuli... Quessi sò in cunsumu... E poi colpi ben mirati à i fucili... Solu ellu pò sparà cusì... Quattru Yaks in più... è quì sò, sì.... È avà, à u Katyusha, u focu ... Allora chì i frammenti volanu in tutte e direzzione ... Un altru lanciatore di jet ... Allora Helga prova da u latu. Grida à ellu:
  - Eroe, spingemu di più !
  . CAPITOLU 20
  A missione di Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova in u mondu parallelu ùn hè ancu finitu.
  I tudischi avanzavanu in a direzzione di a cità di Gorky. L'anu purtatu in un circundamentu cumpletu. Un zitellu è una zitella difendevanu sta cità maiò.
  Completamente circundatu è suffucatu Mosca. I Nazis anu digià sfondatu à u Kremlin in i posti. A situazione di a capitale di l'URSS era praticamenti senza speranza. I cunchiglia di a guarnigione di Mosca eranu ghjunti à a fine. È cù a caduta di a capitale, saria stata una altra guerra.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova si battevanu per a cità nantu à u Volga.
  U zitellu è a zitella, cum'è sempre, sò in umore di cummattimentu.
  Focu è cantanu :
  I pionieri ùn rinuncianu micca
  Ùn anu micca paura di a tortura ...
  Cum'è l'aquile si battenu
  Mandate u Fritz à l'infernu !
  
  Parechji di elli sò eroi
  Un saccu di zitelli pazzi...
  Sè avete bisognu à andà in furmazione -
  Caricà a macchina!
  È avà un picciottu chì pareva circa dodici anni, ma in fattu un veteranu induritu, chì hà digià parechji anni, Oleg Rybachenko hà datu una volta, dopu avè mowed down the Nazis.
  È tandu cumu lancia una granata à u nemicu cù u so pede nudu.
  È sparghje u Fritz in tutte e direzzione.
  Allora u zitellu canterà :
  - Sò un guerrieru russu nantu à i ghjinochji di i salvatichi,
  Nemichi di a Russia, spazzaraghju a faccia di a terra !
  Margarita, sta ragazza-eroe, lancia ancu un assassinu presente di morte cù u so pede nudu. Sbatterà una massa di nazisti, è cinguerà:
  - Per gran Rus' !
  È dinò cumu si ride.
  U zitellu è a zitella si battenu eroicamente. Ancu s'è a guerra hè quasi persa. I tedeschi anu digià sovrapposto Orenburg è strittu l'Armata Rossa in ogni locu chì puderanu.
  Più precisamente, Orenburg hè statu longu pigliatu. Solu un castellu ferma quì. I Nazis anu digià circundatu Ufa.
  Inoltre, e so truppe da u sudu si avvicinanu digià à Kazan. A situazione hè più cà critica.
  È a situazione hè aggravata da u fattu chì i samurai venenu da u livante è in l'Asia Centrale sò digià unitu cù i tedeschi.
  Ma i bravi figlioli di a lotta caduta. Credu in a so vittoria. O almenu sò pronti à more cù a testa alta. Tuttavia, cumu hè a morte? Sò immortali !
  È sò stati zitelli per anni. È in qualchì locu ci sò altri mondi è missioni.
  Oleg dà un altru colpu. Allora lancia una granata cù i so pedi nudi è canta :
  - Stalin sarà cun noi per sempre !
  Margarita strigò gli occhi al Fritz e strignì:
  - Diu ne guardi ! Stu cannibale à noi !
  È a zitella in furia hà lanciatu una granata cù u pede nudu.
  Oleg Rybachenko hà rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Semu tutti cannibali in una certa misura !
  È u zitellu ghjittava u rigalu di a morte cù i so pedi nudi.
  Margarita hè d'accordu cù questu:
  - In una certa misura, iè !
  È hà ancu lanciatu un assassinu cù u so pede nudu, da quale duie vitture tedesche scontranu inseme.
  Oleg Rybachenko hà sparatu è pensava chì a situazione in l'URSS, forsi, era digià senza speranza è ùn ci era micca assai puntu di fà a guerra. Hè per quessa chì tumbanu a ghjente per nunda.
  U zitellu hà lanciatu dui granate cù u so pede nudu. Hit the caterpillar, i tanki tedeschi di a serie "E", scontranu inseme.
  U Terminator Child hà cantatu:
  - Quandu vene u tempu
  Lutteremu cun bravezza !
  L'ascesa di i cumbattenti in a mattina -
  È cumbatte bè !
  U zitellu, in fattu, era prontu à smachjà ogni esercitu in un paru di minuti.
  Margarita scacciò ancu u so pede nudu presente di morte è sguillava :
  - Per Gran Rus' !
  I zitelli sò guerrieri cusì bravi chì nimu ùn li calpestarà. Sò cusì grandi cumbattenti.
  U zitellu è a zitella, cum'è sempre, sò assai entusiasmati. È cun elli curagiu, onore è curagiu. Luttanu contr'à i Nazis cum'è i titani. È hè chjaru chì u nimicu ùn passerà, induve si stanu cum'è una roccia. Forsi ancu qualcosa più forte di una roccia è un monolitu.
  Margarita, sparendu, disse :
  - Semu campioni di u mondu
  Semu giganti di u liceu !
  È a zitella torna torna un rigalu di morte cù u so pede nudu, cisellatu. È schiacciatu u nemicu.
  Sta zitella hè cusì cool, ùn pudete micca aduprà nunda contru à ella.
  Siccomu ùn ci hè micca ricezione contr'à scrap. Eppuru, questu ùn hè micca scrap, ma qualcosa ancu più letale è cool.
  Oleg Rybachenko, sparando, gracchiava:
  - Ùn sò micca un zitellu, sò un super zitellu è seraghju sopra à tutti in u mondu !
  È dinò, cumu lancia un coagulu distruttivu di splusivi cù u so pede nudu. È torna dui tanki tedeschi scontranu inseme.
  U ghjovanu guerrieru hè stallatu in una manera assai cummattitiva. Ma si sente chì quì ùn si pò rompe u culo cù una frusta. Ancu s'ellu ùn ci hè micca situazione senza speranza, è ancu avversari invincibili.
  U zitellu s'hè ricurdatu di cumu si ghjunse cù ditti per l'elezzioni presidenziale in Bielorussia:
  A sesta volta à sente sciocche ùn hè micca interessante,
  È ùn capiscu micca quantu "babbu" crede!
  U Paradisu hà prumessu di custruisce Lukashenka -
  Ma inseme cù a luce, andemu in a bughjura !
  Iè, era una sfida à u sistema è u cultu di a parsunalità. Infatti, perchè un paese europeu duveria tollerà un dittatore, cum'è in u Medievu ?
  Iè, è Stalin hè ancu un dittatore, è in questu universu abbassa gradualmente a guerra per scunfighja ...
  I zitelli-eroi si battevanu per altri trè ghjorni. Intantu, i Nazis circundanu Kazan è piglianu Ufa.
  A lotta era digià accaduta in u Kremlin stessu. Quattru streghe si battevanu cù i Nazis cù spade è dischi sottili per scaccià, cù pedi nudi.
  U Kremlin hè statu assai dannatu da i bombardamenti di "Sturmlions", "Sturmtigers", bumbardamenti è cannoni enormi.
  Stalin stessu, sicuru, hè sempre in Sverdlovsk. È a pusizioni di l'URSS pare quasi senza speranza. Ma per u mumentu, u Banner Rossu hè sempre sopra à a capitale di Russia, chì significa chì micca tuttu hè persu!
  A ghjente crede chì u puntu di svolta hè vicinu à vene !
  Natasha taglia l'Arabu a mità. Lancia un discu à pedi nudu è sguilla :
  - Gloria à a Patria immurtale ! Hitler ùn ci pò rompe!
  Zoya hà ancu tagliatu u fascista cù dui sabre è cinguettava:
  - Innò, ùn ci rompe micca !
  Dopu à quessa, u so pede nudu hà lanciatu un discu assassinu à i Nazis.
  È un coppiu di cummattenti neri collapsò da u muru distruttu di u Kremlin.
  Aurora sparò più. Ella spara raramente, ma precisamente. È dopu hà lanciatu i so sabre. E stelle è svastiche sottili affilate volavanu da i so pedi nudi.
  È quì Svetlana lanciarà un discu sharp cù u so pede nudu, è taglià u Fritz. Allora canta :
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat hè u difensore di a Patria, Perun hè un suldatu!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Eroi di Rus' raccoglie l'alarma!
  Quì tutti i quattru cumbattenu. Quasi tuttu Mosca hè digià statu pigliatu, i pruvisti di munizioni sò ghjunti à a fine. È i picciotti è e zitelle russi morenu. Ma ùn rinuncianu micca. Ancu s'è quantu hè duratu l'assediu.
  E ragazze nantu à u muru di u Kremlin si battenu. Cum'è i ricchi. E malgradu dicembre, sò scalzi è in un bikini. Ma ùn sentenu micca u friddu. À u cuntrariu, a so energia aumenta solu.
  È i dischi affilati è assai piatti volanu da i piedi nudi. Chì sò strappati da e truppe straniere di a Wehrmacht.
  I guerrieri cumbattenu cum'è eroi di guerra. È cù un vestitu minimu. Tali bellezze ùn sò micca vergognate nè da i tanki enormi di a serie E è AG, nè da altre invenzioni terribili di i Nazis.
  Nisuna ragazza hè qualcosa chì pò scunfighja ogni forma di fascismu. Ancu s'ellu hè perfettu cum'è in stu mondu.
  Natasha hà tagliatu cù una spada, hà lanciatu un discu cù u so pede nudu, tagliendu i Nazis è cantò:
  - Quantu hè bellu di campà in un paese suvièticu,
  E quantu hè bellu di sfracicà a Wehrmacht !
  Zoya, passendu u mulinu cù i so sabre, rimarcò:
  - A Wehrmacht hè diventata dolorosamente forte ! Quì difendemu u Kremlin !
  È a zitella hà lanciatu cù i so pedi nudi un asteriscu chjappà u Fritz.
  Allora cantò :
  - Questa hè una caccia salvatica per i nemici!
  È dopu ci hè Aurora in battaglia. Ebbè, a zitella hè rossa è fresca. In u ventu di l'inguernu, i so capelli rossi di ramu flutteranu cum'è una bandiera di battaglia. Innò, una tale ragazza ùn si curvarà davanti à nimu.
  È da u lanciatu di u so pede nudu, tagliendu carne è sangue, u discu più affilatu vola.
  Taglia i corpi di l'avversari. È Aurora urla :
  - Sò una super zitella !
  E cumu si vede Svetlana in battaglia?
  Stu terminatore bionda hè solu un focu diabolicu, è un tornatu d'annihilation.
  È una sorpresa mortale vola ancu da u so pede nudu. È una zitella à piena velocità in una lotta.
  Tutti quattru in battaglia. È ùn deve nè ritirata nè rinunzià.
  Sò quattru streghe - ghjustu super! Un veru quartet di distruzzione di tuttu è di tutti !
  Guerrieri tene u settore di difesa. Ma u Kremlin hè grande è ùn pò resiste in ogni locu. E forze sò assai ineguali.
  Natasha rimarcò cun fastidiu:
  Tumemu, ùn vincemu micca !
  È a zitella torna torna una carica mortale cù u so pede nudu.
  Zoya rimarcò logicamente, tagliundu u nemicu:
  - Ùn si pò vince tuttu... Fora in un ghjocu di computer !
  È a zitella di i capelli d'oru ghjittava torna u discu di a morte.
  Aurora, tagliendu l'avversari cù i so sabre, cinguetta :
  - A vittoria, credu, serà a nostra ! In u nome di a Santa Russia!
  È da u lanciatu di i so pedi nudi, un rigalu di distruzzione vola.
  È i Nazis tagliati falanu.
  E poi Svetlana in battaglia. Taglia i fascisti cù i so tiri. È agisce estremamente, o ancu infinitamente destre. I so pedi nudi sò cusì agili. È mostra una terribile distruzzione.
  È tandu a zitella canta :
  - Gloria à a Patria è à i mondi novi !
  È torna, da i so pedi nudi, a surpresa di a morte vola.
  È quì Natasha hè di novu in battaglia. È taglia u Fritz, s'affaccia cum'è una cometa. È urla in cima à i so pulmoni:
  - Gloria à a più grande Patria !
  È e so spade partenu cum'è una tosaerba.
  È a zitella ancu canta :
  - Siate glorificatu a Russia cum'è per seculi,
  U nostru sognu diventerà realtà !
  È a zitella hà datu un boomerang sharp cù u so taccu nudu. È si torciò, è tagliò una decina di capi neri è scuri.
  Di sicuru, e zitelle ùn anu uccisu i tedeschi, ma l'unità coloniali chì anu usatu contru à elli. Ma i guerrieri ancu da questu solu cooler.
  Sò scintillanti è frizzanti.
  Natasha torna à tagliate i nemici. È ella hè scalza, lanciata cose cusì.
  E ruggiti :
  - Stalin è gloria !
  E poi Zoya. Ancu cumu liberà un assassinu. È i so pedi nudi sputanu u missaghju di a morte.
  È u guerrieru cumu ruggià:
  - Per una Patria cusì a nostra, ùn hè micca paura di more !
  È tandu Aurora ancu piglià è entre in a battaglia. È ancu cù i pedi nudi lanciarà un boomerang. È rinfurzà i nemici.
  Allora, mentre canta :
  - Per a Russa Suviètica ! Chì guvernerà nantu à l'universu !
  E poi in a battaglia Svetlana. Ancu una zitella chì ùn pò micca esse firmata è micca rallentata. Eccu cumu batte. Hè solu chì ùn possu micca salvà da un tali guerrieru !
  È à pedi nudi lancia pacchi mortali. È ammazza i so nemici senza pietà.
  Ancu se tandu Yarile pò pricà per elli. O forse Perun. Hè dura per i peccatori dopu a morte, u regnu di Chernobog li aspetta! Ma hè ancu interessante in u so modu - a guerra continua sempre! È tante lotte ! Allora forse ùn vale a pena di piantà a sorte di i peccatori troppu amaramente ?
  Svetlana si sentia ancu un pocu divertente: ùn avete micca invidia i cristiani - seranu privati di parechje gioia in l'eternità. Ancu ciò chì avianu in u pianeta Terra.
  Ah, poveri peccatori ! È ancu più disgraziati ghjusti !
  È a zitella torna torna u rigalu di a morte cù u so pede ciselatu è nudu. Allora dice:
  - U mondu serà u nostru ! Gloria à a Russia!
  Natasha disegnò una tripla farfalla cù e so spade è cinguettava:
  - Ch'ellu ci sia a gloria eterna di a grande Russia !
  È i so pedi nudi parenu caccià u assassinu è unicu. Dopu à quessa, u taccu nudu di a zitella chjappà in a fronte di un omu neru, è u sbattu da u muru, è ancu cinque arabi.
  A seguita in a lotta hè Zoya. Ùn ci hè nunda chì la ferma. Si batte cù l'hordes nazisti. È spende un triplu mulinu. I cumbattenti tagliati da a so caduta.
  Allora a zitella dice:
  - Eterna Rus', serà cun Svarog !
  È stringhje à i so cumpagni.
  A seguita in a battaglia hè Aurora. Ella spazzava cum'è una pantera. Ella hà tagliatu tutti. È à pedi nudi hà lanciatu un rigalu di morte. Tagliò assai fascisti è cantava:
  - Per a forma più alta di a Patria !
  E dopu in a battaglia è Svetlana. Cumu taglia i nemici. È travaglia assai bè.
  Dopu quì, un rigalu di a morte vola da u so pede nudu. È taglia i Nazis bè, cum'è i capelli di un barbiere.
  È a zitella urla :
  - A mo età è a mo verità ! Gloria à a Grande Russia!
  Iè, questi quattru cumbattimenti veramente eroici. Ma quattru bellezze scalzi è quasi nude ùn ponu vince a Siconda Guerra Munniali. È cusì Mosca cascò.
  E zitelle sfondate da a capitale catturata, utilizendu e so spade è u mantellu di l'invisibilità.
  In generale, sò capaci di assai. Ragazze di l'iniziativa più altu, chì ùn si ponu truvà più altu è più belli.
  È Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova abbandunonu a cità di Gorky.
  I Nazis, ahimè, riesciuti quasi in ogni locu.
  U zitellu è a zitella si n'andò, è ghjittavanu l'agulla in marchja cù i so pedi nudi, sterminendu u Fritz.
  Oleg Rybachenko cantava:
  - Innò, u vigilante ùn sguasserà micca,
  U sguardu di un falcu, acula...
  A voce di u populu hè sonora -
  U bisbiu sfracicà a serpente !
  
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà -
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà
  A strada, illuminante u cumunismu !
  Margarita scacciò uni pochi di aghi cù i diti di i so pedi nudi è cunfirmò:
  - Innò, ùn sguasserà micca !
  È hà sparatu una raffica da una mitragliatrice, falcendu duie decine di fascisti.
  Tali sò i zitelli. Duru, imperturbabile. Ancu s'è veramente, questu ùn hè micca quellu tipu di guerra. È anu da scappà.
  Cascata Mosca, cascata a cità di Gorky. I Nazis sò assaltati Kazan. Questa hè l'ultima cità sovietica nantu à u Volga. A resistenza hè eroica, ma più è più, è più di un sensu di disperazione.
  I Nazis anu avutu tanki piramidali più avanzati da a serie AG, chì nisuna arma sovietica pò penetrà. È questu, devi dì, hè assai male.
  Solu quandu i pedi nudi di u zitellu è di e zitelle tiranu granate à i caterpillars, i mostri tedeschi scontranu. Ma chì pò fà una sola coppia quandu quasi u mondu sanu hè ghjuntu contru à l'URSS!
  Oleg Rybachenko hà lanciatu una granata cù u so pede nudu, hà imbuttatu l'AG-50 è l'AG-75 cù e so frunti, dopu chì hà dettu:
  - Sè a furtezza hè in strada,
  U nemicu hà custruitu ...
  Hè necessariu di passà da a parte posteriore -
  Pigliala senza un colpu !
  Margarita hè d'accordu cù questu:
  - A guerra di ingannà hè un grande affare ! Soprattuttu se e forze sò ineguali!
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - È aghju ghjucatu à a strategia Entente. Cù l'armi uguali, hà distruttu centu quattordici milioni di suldati nimici, è ellu stessu perde solu zero. Allora, per via di e tattiche, pudete veramente luttà contr'à u mondu sanu!
  Margarita hè d'accordu cù questu:
  - Piuttostu pussibule ! È cumbatte è vince !
  Oleg Rybachenko tirava l'agulla cù e so dite nude. Hà uccisu trè decine di fascisti è disse :
  - Vinceremu in nome di a Santa Russia !
  U zitellu è a zitella cuntinueghjanu a so corsa ... Alas, e forze sò veramente troppu ineguali.
  Kazan hè statu distruttu da ogni tipu d'armi. Stalin hà urdinatu ch'ella sia tenuta finu à l'ultima goccia di sangue. Ma in rialità, u spiritu di cummattimentu di l'Armata Rossa dopu a caduta di Mosca era troppu rottu. Tutti vulianu more di menu in menu. Iè, è i Nazis sò troppu superiore in numeri è armi.
  È i so jet aircraft bombardanu tutte e cità è i paesi chì i Nazis ùn anu ancu riesciutu à occupà.
  Prima chì Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova ghjunghjenu à Kazan, sta cità hè cascata.
  Ufa hè statu ancu pigliatu. Allora, malgradu l'inguernu duru, i Nazis si movevanu versu Sverdlovsk.
  A sede di Stalin era situata quì. È da u livante cullà u samurai. I Giapponesi sò ancu forti.
  I so guerrieri sò soprattuttu periculosi - ragazze ninja. Malgradu l'inguernu siberianu, si precipitanu à traversu a neve scalzi, è elli stessi sò in i stessi swimsuits. Hè paura ancu di imaginà tali guerrieri. Ancu s'elli sò assai belli.
  Eccu unu di elli cù i capelli turchini, un altru cù u giallu, un terzu cù u rossu, un quartu cù u biancu.
  Tali sò i più belli assassini. Travaglianu cù una spada, è tiranu dischi sottili o chakras à l'infanteria. E splusivi ninja sò lanciati contr'à i tanki - sò solu a dimensione di un pisello, ma i tanki sovietici più pesanti volanu in altu è li strappanu.
  Ancu u formidabile IS-7, e ragazze ninja ùn sò micca un ostaculu. Sò guerrieri di un ordine cusì altu chì ancu i guardiani sò impotenti contru à elli.
  Eccu una zitella ninja cù i capelli turchini, hà lanciatu un pisellu è trè tanki sovietici à una volta cù i so pedi nudi, volò in alta è spluta in parti.
  È po ci hè una zitella cù i capelli gialli è u pede nudu chì lancia un pisellu. È dinò, i vitture sovietiche volanu in direzzione diffirenti, è si rompanu in torte. Dicemu solu guerrieri cum'è questu quì - ancu u cavaliere più bravu serà timida davanti à elli.
  Ma in battaglia, è una ragazza ninja cù i capelli rossi. Cum'è scaccià un pisellu assassinu à pedi nudi. È da u so colpu, l'armatura di l'immensu IS-12 scoppiò.
  Questa hè a zitella terminatore.
  E poi una ragazza ninja cù i capelli bianchi. A listessa manera, u piglierà, è cù tutte e so forze sferisce e so spade in i cumbattenti di l'Armata Rossa. Tagliateli è cantate:
  - Ùn sò micca un insettu pateticu, ninja, ma micca una tartaruga !
  È dinò in battaglia, tutte e quattru ragazze assassine.
  L'Armata Rossa perde a guerra in tutti i fronti. Ma sempre à pruvà à luttà.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova passeghjanu per a neve invernale. Sò poveri figlioli scalzi. Per i corpi immortali, u fretu ùn hè micca cusì terribili. Per malati o qualcosa per piglià un friddu, questi supermen ùn ponu micca congelate. Ma tuttu u listessu, quandu si avvicina à l'Urali, a fretura hè dispiacevule, è muzzica i tacchi nudi di i zitelli.
  Oleg hà dettu tristemente:
  - Ùn sapete micca ciò chì hè peghju - u friddu è a fame, o a realizazione chì a vostra patria sacra si perde !
  Margarita rimarcò logicamente:
  - Per noi, u friddu è a fame ùn sò nunda... Ma u fattu chì avemu persu à i Nazis hè veramente male !
  Oleg hè d'accordu cù questu:
  - Ùn hè micca peghju ! In generale, perchè u Terzu Reich in generale riesce più in universi paralleli chè in u nostru ?
  Margarita hà fattu una supposizione logica:
  - Perchè i Nazis sò assai forti è urganizati. È avemu statu furtunatu parechje volte. In particulare cù Stalingrad !
  Oleg Rybachenko hà pisatu una bola di neve cù u so pede nudu è hà rimarcatu:
  - Iè, avemu statu assai furtunatu cù Stalingrad ! I Fritz stessi sò scemi stupidi in a trappula !
  Marguerite arruffava:
  - Pruvate micca di mette in guai,
  Per ùn esse cunfusu è ùn perde micca ...
  Saria bisognu di cullà un centesimu per un centesimu,
  O piuttostu nasce di novu !
  I zitelli nantu à a strada, attaccò un distaccamentu di Nazis. Uccisu più di centu suldati. Unu hè statu lasciatu in cattività. Margarita hà furzatu u ghjovanu à basgià i so soli assai elastici, rossi da u fretu. L'hà fattu mansamente. È disse chì i tedeschi si avvicinavanu digià à Sverdlovsk è circundanu.
  Oleg hà dettu:
  - Hè stranu chì tu è eiu Margot sò più veloci, ma qualcosa si move cum'è a ghjente ordinaria o ancu più lenta !
  Margaret accunsentì:
  - Presu in una onda di scunfitta ! Apparentemente in questu universu tuttu hè contru à l'URSS. Ancu a natura è u spaziu!
  Allora Oleg hà suggeritu:
  - È s'ellu hè banale per noi di tumbà Hitler ?
  Margarita strinse a testa negativamente.
  - L'iper-strega ùn ci hà datu un ordine cusì ! Allora femu senza l'attività di sè stessu. Inoltre, chì dà ?
  Oleg Rybachenko hà rispostu cun fiducia:
  - Assai! Inoltre, u Fuhrer, questu hè u Fuhrer in Africa!
  Margaret hà suggeritu:
  - Lottemu in fronte per avà, è tandu, à spese di Hitler, si vede ! Cum'è dicenu - prestu prestu!
  Oleg cantava:
  - A velocità hè bona, ùn rompe micca u cisele ... L'omu ùn hè micca un picchio, è hè andatu in fretta!
  U zitellu è a zitella currianu cù tutta a so urina. È hà sappiutu di precipità à Sverdlovsk. È cuminciaru à difende a cità assaltata da i Nazis.
  L'attaccu seguitanu unu dopu l'altru.
  I zitelli eranu scalzi. Margarita hè in una tunica, è Oleg Rybachenko hè un zitellu in shorts. Ma si battenu cum'è l'eroi più veri è inflexibili.
  Oleg lanciò una agulla cù i so pedi nudi, trapassò u Fritz in a gola è cinguettava:
  Ùn rinunceremu micca un centimetru di terra !
  Margarita lanciò una granata cù i so pedi nudi è sguillava :
  - Ùn una goccia, nè una spanna, nè un centimetru !
  U zitellu è a zitella si battevanu in u fretu. È cun elli eranu altri pionieri. È ancu parechji sò scalzi malgradu u friddu salvaticu. E se i zitelli immortali ùn anu micca paura di a fretura salvatica, in ogni casu, ùn ponu micca ferite, allora hè abbastanza periculosa per i zitelli ordinali.
  Eccu un pioniere scalzu chì i so diti eranu turchini da u fretu, avia un fretu in i denti, è a so mascella era gonfia. U zitellu hà assai dulore. Ma malgradu questu, piglia furiosamente una mansa di granate, è u lancia sottu à u tank nazista, è ellu stessu casca trafittu da una mitragliatrice.
  Questu hè un zitellu bravu ...
  O una zitella, chì i so pedi nudi fiammanu cum'è papaveri scarlatti, spinghja una mina sottu à i bruchi di i mastodonti tedeschi. Ella stessa mori, pienghjendu :
  - Per a Patria è Stalin !
  Hè assai dulurosu per esse scalzi in l'invernu, in Siberia, quandu ùn site micca prutettu da carne immortale.
  Ancu Oleg è Margarita in i ghjàllichi severi ùn sò micca cusì piacè di esse mezzu nudi. Ma surrisu è cantanu, vulendu rallegra i carusi :
  - Eh, ghiacciata, ghjalata, ùn mi ghiacciate,
  ùn mi ghiacciate ! U mo cavallu ! U mo cavallu !
  A criniera bianca !
  I picciotti è e zitelle, scuzzulendu i so gammi rossi è turchini da u friddu amaru, cantavanu :
  A neve ùn ci ferma micca ! U fretu ùn ci vincerà micca ! Semu i pionieri di u Fritz ! U fascista serà battutu duramente !
  I zitelli si battenu bè ! Ma forze dolorosamente ineguali. Stalin fuggì da Sverdlovsk circundatu à Novosibirsk. Tuttavia, i giapponesi s'avvicinanu digià à sta cità da u livante. Ùn sò mancu a paura di a fretura di Siberia.
  Iè, a guerra hè ghjunta à a fine.
  Ma i pionieri ùn rinuncianu micca. È ancu in i tempi difficiuli, i zitelli cantanu bravamente;
  Semu i pionieri di i zitelli di u cumunismu -
  Un focu, una tenda è una bugle chì sona !
  Invasione di u fascismu dannatu -
  Chi aspetta una furia furiosa !
  
  Chì avemu persu in queste battaglie ?
  E poi in battaglie cù u nemicu acquistatu?
  Eramu solu figlioli di u mondu -
  È avà i guerrieri di a terra nativa !
  
  Ma Hitler hà fattu un passu versu a nostra capitale,
  Lanciate bombe senza cuntà a cascata !
  Semu a Patria ancu più bella chè u celu -
  Avà u tramontu di sangue hè ghjuntu !
  
  Risponderemu duramente à l'aggressione -
  Ancu s'elli sò chjuchi in statura !
  Ma a spada in manu di un adulescente fragile -
  Più forte di e legioni di Satanassu !
  
  Lasciate chì i tanki si precipitu avalanche dopu avalanche,
  È dividemu u fucile in trè !
  Lasciate chì a polizia mira intenamente in daretu,
  Ma u Diu Santu li punirà ferocemente !
  
  Chì avemu decisu? fà u travagliu di u mondu
  È per quessa, ohimè, aghju avutu à sparà !
  A calma hè digià disgustosa.
  Ci hè ancu a viulenza !
  
  Cù a zitella corremu a piedi nudi inseme -
  Ancu s'ellu nevava, una neve brusgia cum'è carbone !
  Ma ùn avè paura, cunnosce i zitelli -
  U fascistu serà cunduttu ind'è u cercunu cù una pallottola !
  
  Quì si mettenu a vile cumpagnia di Fritz,
  È u restu di i vigliacchi sò in fuga !
  Schiacciamu l'infanteria cum'è una falce in battaglia -
  Ùn simu micca un ostaculu à i ghjovani stati!
  
  U successu di a vittoria, serà in maghju,
  Avà a bufera hè pungente, neve dura!
  U zitellu hè scalzu, a so surella hè scalza,
  In stracci, i zitelli anu scontru l'ora di gloria !
  
  Da induve venenu sti putenzi ?
  Sopporta u dulore è u friddu, chì bisognu!
  Quandu un amicu misurava u fondu di a tomba,
  Quandu un amicu geme - moreraghju!
  
  Cristu ci hà benedettu i pionieri,
  Ellu disse, a Patria vi hè datu da Diu !
  Questa hè a prima fede di tutti,
  Sovieticu, paese sacru !
  È murenu cù u surrisu nantu à e so labbra. I zitelli ùn cunnosci micca a debulezza ... Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova si battevanu per una settimana sana. Ma Sverdlovsk hè cascatu. Una parte di a guarnigione si rendeva - sintendu una situazione senza speranza. Solu i pionieri rifiutanu di capitulà.
  È una manata di bravi, picciotti scalzi anu fattu una scuperta disperata. Corrianu à traversu i buchi di neve, littiralmenti blu da u friddu terribili. È sò morti sottu mitragliatrici è cannoni.
  Oleg Rybachenko è Margarita anu ancu abbastanza graffiatu, ma ancu scappatu da Sverdlovsk. Dopu avemu trasfirutu à Novosibirsk. Frost, winter, long nights.
  U zitellu è a zitella correnu à sè stessu, sò tristi è assai arrabbiati.
  Margaret hà dettu:
  - L'iperstrega puderia aiutà stu mondu ! È po vincenu i Nazis ! Questa hè veramente inghjustizia universale!
  Oleg Rybachenko saltò più in alto, si torciò in una capriola sette volte, è rimarcò abbastanza logicamente:
  - In generale, ci hè pocu ghjustizia in u mondu ! Per esempiu, perchè i vechji soffrenu ? È, quasi senza eccezzioni ! È quandu una persona hè ghjovana, fuma è beie, è ancu aggrava e cose, è hè sana! Induve hè a ghjustizia chì i vechji soffrenu ?
  Margarita accunsentì prontamente à questu:
  - Ùn ci hè ghjustizia in l'universu !
  Oleg Rybachenko hà dumandatu un pocu ingenu:
  - E duv'è Diu circa ?
  Margarita, sta zitella scalza in una tunica bucata, suggerì:
  - Probabilmente, avemu da diventà noi stessi cum'è dii, per chì a ghjustizia regni in u mondu ! Questa hè a saviezza di u Creatore!
  Oleg Rybachenko hà cunfirmatu cun fiducia:
  - Credu chì risuscitaremu i morti !
  Terminator Girl hà cunfirmatu:
  - Iè, ci credu, di sicuru !
  I zitelli corse à Novosibirsk è participò à a difesa di sta cità.
  Cumbattu in quasi l'ultima grande cità sottu u cuntrollu di l'Armata Rossa.
  Stalin avia digià negoziatu cù Hitler, accunsentendu à rende se a so salvezza persunale era garantita. U Führer era prontu per questu, soprattuttu se i partigiani si calmavanu.
  I Giapponesi avianu digià assaltatu Novosibirsk da u livante. Dunque ùn ci era praticamente nisuna chance di scappà. L'URSS mori.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova anu sparatu à i Nazis, lanciavanu granate cù i so pedi nudi. È anu sempre sperendu qualcosa.
  Accantu à elli eranu i pionieri. In u fretu severu in Siberia, tutti i zitelli eranu scalzi è in l'uniforme di pioniere di l'estiu cù ligami. Sò morti cum'è eroi.
  I so pedi eranu rossi cum'è i pedi di l'oche, è i so pedi sò diventati turchini.
  Ma i pionieri ùn anu rinunciatu.
  Succumberanu à u fascismu !
  Oleg Rybachenko hà lanciatu una granata cù u so pedi nudu. Spintò trè tanki tedeschi à una volta cù a so fronte è bisbigliava:
  - Credu in a vittoria !
  Margarita hà ancu lanciatu un rigalu assassinu cù e so dita nude è cinguettava:
  - Aghju ancu cridutu, è crederaghju finu à a fine !
  E si battevanu per l'ultima cità sovietica cù a furia di a disperazione. Eppuru ùn si n'avianu da piegà.
  Oleg Rybachenko, per rinfurzà i zitelli pionieri quasi mortali congelati, cantava cun grande entusiasmu;
  Sò un ghjovanu guerrieru di a Mamma Russia,
  Paesi putenti, Patrie di tutti i paesi...
  Ùn ci hè micca patria in l'universu, sapete chì hè più bella,
  Sottu à a muntagna, Stalin hà ligatu una cravatta !
  Essa un pioniere hè una gioia è una vocazione,
  Dopu tuttu, significa chì site un servitore di u paese.
  È pudete multiplicà l'universu -
  Distrughjendu e machinazioni di l'infernu-Satana.
  Quandu l'estate hè ghjunta in quaranta unu
  A tempesta di ghjugnu rumba per noi...
  Ùn vulemu micca chì a regione sia povera,
  Per a felicità, crede - a Patria hè creatu!
  Cù una zitella, aspittemu i Nazis in embuscata,
  Avemu avutu una mitragliatrice prima.
  È à u disgrazia di Hitler,
  U nostru distaccamentu batte cù successu i Nazis!
  E fidanzate piedi nudi sgusciati,
  A neve hè digià picca sottu à a sola nuda.
  Da u fretu è a ruina s'era turrinata,
  Ma u focu santu ci scalda l'anima !
  Battemu senza sapè e misure di l'avversari,
  Ùn damu micca riposu ghjornu è notte !
  Volanu à i gradi in un sciame di granate,
  È ufficiali cù un fucile di sniper.
  Nudda parte i fascisti ponu truvà sustegnu,
  U nostru pioniere, coraggioso distaccamentu...
  Capace, se avete bisognu di taglià e muntagne,
  Eccu i tanki di Hitler ardenti cum'è candele.
  U populu in un impetu di furia si riunì -
  Per ghjustizia, curagiu è onore.
  È ùn ci hè micca scogliu in u mare di e timpeste -
  Chì ci facia à pusà !
  Entramu in Berlinu, uniscemu à u Komsomol,
  Da pissà scalzi cù e ragazze in u mondu sanu!
  Inspiremu meli di vittoria in u maghju celeste,
  Avà hè diventatu eternu, u nostru successu brillanti!
  
  
  
  
  . ALESSANDRU III HA VISU SENTANTOTU ANNI
  U rè hà rinfurzatu l'imperu economicamente ancu. Ùn ci era micca rivolti è micca rivoluzione, cusì l'ecunumia era in crescita constante. È a Russia da a Prima Guerra Munniali è a pupulazione avianu più per via di a mortalità più bassa è l'annessione di e regioni sittintriunali di Cina è Corea. È l'esercitu era più grande. È apparsu i primi tanki di luce in a serie, è parechji aviò di diverse marche.
  Alas, Lisandru III ùn hà campatu per triunfà in a Prima Guerra Munniali, ma Nicholas II hà digià avutu.
  U novu rè avia un tronu solidu, una altra moglia, un grande eredi, dui centu ottanta milioni di persone, è dui milioni è mezu di suldati in i stati di pace.
  Cusì pudete luttà audace è abilmente! Inoltre, i Russi anu ancu tanki cù mitragliatrici ligeri, ma sò appena apparsu è pisanti. Hè statu sviluppatu da u figliolu di Mendeleev.
  Allora ùn fermate micca l'armata reale!
  Nicholas II intrì in guerra cù i Tedeschi è l'Austriaci... E truppe russe piglianu a Galizia, a Bucovina, è anu inflittu una seria di scunfitte à l'Austriachi. À u principiu sò stati battuti in Prussia orientale, ma dopu si vinderanu è taglianu Koenigsberg. L'alliati alluntanò i tedeschi da Parigi... E truppe russe piglianu Cracovia, è avendu una supranità numerica, malgradu l'inguernu, cuntinueghjanu l'offensiva, avvicinendu à Budapest. L'Alimagna offra, videndu chì l'odore cum'è una scunfitta per a pace in termini moderati.
  Li tudischi accunsentutu à dà Russia Klaipeda, è parte di a terra in Pulonia, oltri a pagari un indemnità. A Francia hè stata restituita una parte di u territoriu catturatu prima sottu Bismarck, è un pocu di Danimarca.
  L'Austria-Ungheria cede a Galizia, parte di a Bucovina è Cracovia. Ma l'imperu ùn hà micca colapsatu. A Russia hà ritruvatu i terri di i Slavi, tuttu ciò chì era una volta parti di a Russa di Kiev, è espansione u regnu di Pulonia.
  Türkiye è u Giappone ùn anu micca u tempu d'entra in a guerra, cum'è l'Italia. Vale à dì, a Prima Guerra Munniali, in fatti, ùn esiste micca. Cusì pocu fastidiu. Nicholas II hà rinfurzatu a so autorità è poi guvernò pacificamente per un bellu pezzu.
  A Russia, però, hà fattu una guerra in l'Afghanistan - infine divisu cù i britannichi. Allora l'Iran hè statu divisu cù a Gran Bretagna.
  A Russia hà allargatu cusì i so pussidimenti. Ma a crisa ecunomica è a Grande Depressione di u 1929 hè ghjunta ... In u 1931, u Giappone, in allianza cù Turchia, principia una guerra contr'à a Russia zarista. Ma in realtà era suicidiu. A flotta zarista in u Pacificu sottu u cumandamentu di Kolchak hà scunfittu i Giapponesi. È l'esercitu di a terra era in generale parechje volte più forte.
  U stessu pò esse dettu di i Turchi. Anu cullatu chjaramente micca contru à quellu nemicu.
  A Russia Tsarista hà sappiutu sbarcà e truppe è catturà u Giappone. E poi e truppe russe occupanu infine a Turchia. Finì cusì l'era di l'Imperu Ottumanu.
  È u Tsar Nicholas II hà aumentatu a so gloria è u putere di Russia. Stu gloriosu imperatore hà rignatu finu à u 1936 è hè ancu mortu à sessantottu anni.
  Hè successu da Alexei II. In generale, un omu cumplettamente sano di trenta-dui anni. A so mamma era differente, cusì Alessandru Terzu ùn permette micca un matrimoniu fatale.
  Alexei II compie a cunquista di l'Arabia Saudita dividendu cù a Gran Bretagna.
  Guglielmu II hà rignatu nantu à u tronu in Germania finu à u 1941. Stu monarca hè in u putere da cinquantun anni ! Piuttostu longu !
  Ma quì nantu à u tronu hè u so figliolu Ferdinand. Ùn puzza micca cum'è Hitler. Altra storia.
  Sempre chì ci hè a pace. Tutte e culunie eranu spartuti. Mussolini hà cunquistatu l'Etiopia.
  Ùn ci hè più nunda di sparte ... Gran Bretagna, però, passa per tempi duri. È hè in una crisa ecunomica.
  È cusì Ferdinannu prupone à Alexei II di sparte e pusessi coloniali di Francia è Gran Bretagna. Cum'è, in fattu, quantu pudete guardà sti terri.
  Cusì Mussolini, Ferdinandu è Alexei II forgiavanu u so pattu.
  Ma di sicuru, ancu à questu tempu a Russia avia digià riesciutu à cunquistà quasi tutta a Cina è diventà più forte di tutti assai volte in l'ecunumia, in l'esfera militare è in a pupulazione.
  Tsar Alexei appruvatu, in generale, una tale pruposta è decisu chì inseme cumincianu.
  Ferdinandu ùn era più ghjovanu. È era attentu.
  Tuttavia, u 15 di maghju di u 1945, a guerra principia. I tedeschi si movenu di novu
  contr'à a Belgica...
  È l'esercitu tsarist passava per e culunie britanniche è si precipitò in Egittu.
  Russia avia deci miliuna di suldati è cinque centu divisioni, è cunfidenza
  vintu. Paria chì nimu ùn pudia impedisce.
  In dui mesi, l'esercitu tsarist hà pigliatu l'India, u sudu di l'Iran, i pussessi di i britannichi in l'Arabia Saudita, l'Eggittu, u Sudan, a maiò parte di l'Indochina.
  Ma i tudischi sò stati capaci di occupà solu u Belgio, è in a periferia di Parigi sò stati firmati. I Paesi Bassi sò ancu intruti in a guerra.
  A Russia Tsarista per altri dui mesi pigliò i pussessi di a Gran Bretagna in Asia, è hà finitu l'Indonesia. Allora sbarcò in Australia, si trasferì in Africa.
  I tudischi anu pruvatu à piglià Parigi, ma u so assaltu hè statu respinta. Tuttavia, a guerra era persa. L'Italia hà pigliatu ancu i pussidimenti africani di Gran Bretagna è Francia.
  Solu in u quintu mese, e truppe zariste cuminciaru à ghjunghje in Auropa. Finu a ora, e battaglie eranu in pienu svolgimentu in Africa è in Australia, ma digià finiscinu. L'Austria-Ungheria, assai debilitata da a perdita di a terra, hè ancu intrutu in guerra da u latu di a coalition.
  I tedeschi anu pussutu catturà l'Olanda. È migliurà a so pusizioni.
  Per altri dui mesi, a Russia zarista cumpiì a cattura di l'Australia è l'Africa. È solu à a fini di nuvembre, ghjustu in u friddu, principia una nova offensiva di e truppe tedeschi-russi, sguassendu Parigi.
  In questu casu, e forze eranu digià troppu ineguali. E truppe francesi-inglesi sò state scunfitte. È Parigi hè circundatu.
  È in l'annu novu, a guarnigione capitula ... Allora e truppe zariste è tedesche piglianu tutta a Francia in trè settimane. Allora u bumbardamentu di a Gran Bretagna cuminciò ... È tutte e culunie sò state captuse da a coalition.
  A Gran Bretagna in maghju di u 1946 digià, esse sagnata è sbattuta da bombe
  Capitulate.
  Cusì finì una altra grande guerra. A Russia hà pigliatu quasi tutte e culunie. A Germania hà ricivutu pocu pocu, l'Italia hà pigliatu qualcosa, l'Austria-Ungheria hà un pezzu simbolicu.
  Nunustanti lu fattu ca li tudischi s'aspittavanu grandi culunii, è solu u Maroccu ricivutu assai menu in u so sanu, a Germania inclusa in a so cumpusizioni: Belgica, Olanda è Francia à Port de Calais.
  Inoltre, a Russia tsarista hà tornatu l'alemanu in Namibia è ciò chì avianu avutu.
  In breve, avemu capitu è cunciliatu in qualchì modu ...
  A pace hè ghjunta ... In u 1953, a Russia avia una bomba atomica, è un annu dopu, a Germania. I Stati Uniti anu ricevutu armi nucleari in u 1960.
  Cusì, u equilibriu di u timore hè statu creatu.
  È in u 1955, u primu cosmonauta russu volò in u spaziu, volendu intornu à u ballò. È in u 1961, i Russi mettenu u pede nantu à a luna.
  È in u 1983 à Marte ! L'Americani volonu à a luna in u 1971, è i tedeschi in u 1984. L'Austria-Ungheria è l'Alimagna fusionanu in un statu. Svezia è Norvegia sò diventati parti di a Russia cù l'autonomia è l'autogovernu.
  L'altri paesi anu persu gradualmente a so indipendenza.
  In u 1987, i cosmonauti russi volanu à Venus sopra a muntagna. In u 1992 nantu à Mercury. È in u 1999, Plutone.
  U sistema solare hè statu maestru.
  Ci era trè imperi nucleari: Gran Germania, USA è Grande Russia.
  Alexei II hè ancu mortu à l'età di sessantottu anni in u 1972. I successi da u so figliolu Lisandru u quartu. Stu rè avia quaranta-un anni à u mumentu di a so ascensione à u tronu. Curiosamente, ma Lisandru u quartu hà ancu passatu sessanta ottu anni è hè mortu in u 1999. È u so figliolu Vladimir III hà cullatu à u tronu. In u 2013, quattru centu anni di a dinastia Romanov sò stati celebrati.
  Finu a ora, a Russia ferma fermamente nantu à i so pedi. Ma in u mondu ci hè sempre Germania è i Stati Uniti i so cuncurrenti. L'imperu zarista, inseme cù e culunie, include un pocu più di a mità di u territoriu di u mondu è più di dui terzi di a pupulazione di u mondu. A Russia hè forte, ma micca l'unicu ancora.
  Rules Russia, Vladimir u terzu in u 2019 hà fattu sessantasette anni. Parechje si dumandanu s'ellu camperà, cum'è i rè precedenti, per sessantottu anni, o interromperà ste strane coincidenze ?!
  Intantu, l'armi anti-nucleari sò sviluppati in Russia. Hè chjaru chì ùn ci sarà micca armi nucleari, è a Russia hà da affruntà cumplettamente cù a Germania è i Stati Uniti. Hà più pupulazione è più suldati. È a qualità di l'arme hè megliu!
  Ma mentri ci sò armi nucleari, è micca tutti sò stati cunquistati. Ma sò sviluppati armi anti-nucleari assai attivamente, cusì ci sò certe chance di vincere.
  
  A CADUTA DI GIBRALTAR
  U dittaturi spagnolu Franco, in cuntrastu à a storia vera, accunsentì à e truppe tedesche per attaccà a furtezza inglese di Gibraltar. In cambiu, a Spagna hà ricivutu alcune terre britanniche è francesi in Africa.
  L'assaltu sottu u cumandamentu di Mainstein hà fattu a notte da u 25 di nuvembre di u 1940 à u 26. Cum'è s'hè risultatu, i britannichi ùn eranu micca pronti per un tali muvimentu militare, è i Nazis anu sappiutu di catturà una furtizza cusì putente da un swoop.
  A so caduta hà avutu un impattu significativu nantu à u cursu di a guerra. A Wehrmacht hà sappiutu trasfirià e forze nantu à a distanza più corta à l'Africa, è i britannichi sò stati bluccati di entre in u Mari Mediterraniu da l'Est.
  U cumandamentu tedescu hà mandatu parechje divisioni à l'Africa equatoriale. Inoltre, u corpu di Rommel hè statu trasferitu in Libia, uni pochi di mesi prima di a realità.
  I britannichi, à u turnu, abbandunonu l'offensiva contr'à i Taliani in Etiopia è cuminciaru à rinfurzà e so pusizioni in Egittu. In ogni casu, Rommel hà sappiutu di passà davanti à elli, è, per via di un attaccu preventivu, hà scunfittu e truppe coloniali, catturà Alessandria è Cairo. A pusizione di Gran Bretagna in Africa hè diventata più cumplicata. I tedeschi avianu digià ghjuntu à u Canali di Suez è minacciavanu di avanzà più in u Mediu Oriente. Inoltre, hè diventatu pussibule di spustà versu u Sudan.
  True, l'affari di i taliani in Grecia ùn anu micca successu, ma l'avvicinamentu di e forze supplementari da a Germania hà salvatu a situazione.
  Hitler hà avutu un dilema: attaccà l'URSS o finisce a Gran Bretagna? I successi di a Wehrmacht in Africa hà purtatu à a seconda decisione - per scioglie e so mani in l'Occidenti. Ancu s'è i preparazione militari di l'URSS inspiravanu timore in u Führer.
  L'Armata Rossa s'era più forte, ma i Tedeschi ùn stavanu à pusà senza mancu. A pruduzzione di cisterna in u 1941 duppiò paragunatu à u 1940, è l'aviazione hà aumentatu quasi duie volte è mezu.
  I Nazis anu fattu u bumbardamentu è l'atterrissimu annantu à Malta. Allora Rommel hà sfondatu e difese à u Canali di Suez è intrì in Iraq, chì s'era ribellu contr'à u regnu britannicu. I tedeschi cunquistò relativamente facilmente u Kuwait è tuttu u Mediu Oriente. Stalin, invece, aderiva à una tattica d'attesa. Ma Churchill cuntinuò ostinatamente a guerra. A Wehrmacht, avè ghjuntu in Iran, si vultò in Sudafrica.
  L'annu 1941 s'avvicinava à a fine. A liberazione di i sottumarini aumentava, è a Gran Bretagna perdia e so culunie. I Stati Uniti sò stati passivi. Ma u Giappone ùn pudia stà ind'è u portu di u Perù u 7 di dicembre. Una nova guerra hè principiata in u Pacificu. È Hitler hà avutu di novu abbandunà i piani per un attaccu à l'URSS.
  Hè necessariu per aiutà i Giapponesi, per piglià l'Iran è l'India, è ancu Sudafrica. È più impurtante a Gran Bretagna stessa. Inoltre, i bombardieri americani ùn sò micca un ghjoculu. Puderanu causari assai prublemi à u Terzu Reich. È hè più cunvenutu per furnisce i bombardamenti da u territoriu di a Gran Bretagna.
  Allora u Führer hè statu custrettu in u 1942 à abbandunà l'idea di invadisce l'est.
  Ci era u risicu chì Stalin stessu apre u fronte, ma... Ci vole à cunnosce u caratteru di Stalin. Hè assai riservatu in a pulitica estera. A guerra cù a Finlandia hà fattu u Dittatore Rossu ancu più prudente.
  Mentre chì l'URSS hè in custruzzione di forza. U numaru di l'aviazione l'1 di ghjennaghju di u 1942 hà righjuntu trenta-dui mila veiculi, è i tanki, più di vinti-cinque mila, più altri trè mila tankettes. In u tutale, Stalin hà previstu di cumplettà u reclutamentu di 20 corpus mecanizati, cù un numeru tutale di tanki di 32 mila veiculi, di quale l'ultime KV di diverse marche è T-34, 16,5 mila. In più, u sviluppu di i tanki T-50 era sempre avanti, ancu s'è a vittura hè stata ligera.
  I tedeschi, avendu scontru cù a Matilda è certi tanki di cruciera, è avè infurmazione chì i britannichi sviluppavanu tanki pisanti, cuminciaru ancu à fà i so mastodonti. Prima di tuttu, u "Tiger" cù un cannone 88-millimeter, è armatura cù un fucile impenetrable di 75-millimeters cù un canna longu.
  L'infurmazione nantu à a custruzzione di u tank sovieticu era ancu dispunibule. U tank KV-2 marchjava à a parata di u May Day in a Piazza Rossa, è i trenta-quattru avianu qualchi dati.
  In ogni casu, quandu Speer hà guidatu u ministeru imperiale di l'armamenti è a munizione, i sviluppi di a tecnulugia anu più veloce. Hitler vulia avè i più boni tanki in u mondu, è più pesanti. Ma mentri a Germania era chjaramente inferior à l'URSS. È u numeru di vitture è a so qualità. In l'aostu di u 1941 principia a pruduzzione di u tank KV-3. A vittura hè stata abbastanza pisanti à 68 tunnillati, ma armatu cù un cannone 107 mm cù una vitezza iniziale di projectile di 800 metri per seconda. Questu hà furnitu un vantaghju nantu à u "Tiger", chì, per via, ùn era micca statu ancu lanciatu in a serie.
  Ancu più putente era u KV-5 cù un pesu di 125 tunnillati è dui fucili. True, una machina cusì pisanti hà creatu più prublemi per l'armata sovietica chè bè. È in u 1942, a versione KV-4 chì pesa 107 tunnillati hè statu aduttatu. L'URSS puderia esse fieru di i so tanki più pesanti in u mondu, è ancu i più putenti.
  Ma d'altra parte, a Germania hà sviluppatu abbastanza bè in l'aviazione. Yu-188, avè andatu in serie, hà sviluppatu una velocità paragunabili à i cumbattenti. DO-217 pareva ancu decentu. L'aviò jet sò ancu sviluppati attivamente. Siccomu a Gran Bretagna era u scopu principale, i bombardieri di jet sò stati assai più attenti chì in a storia reale.
  I tedeschi anu utilizatu attivamente u travagliu schiavu. Importatu da l'Africa un gran numaru di neri. I travagliadori neri eranu ubbidienti, resistenti, ma senza qualificazione. Sò stati usati per u travagliu ausiliariu.
  Ma cuntrullendu l'Europa, i tedeschi puderanu reclutà abbastanza numeri è travagliu qualificatu.
  Speer hà ancu riesciutu à cunvince à Hitler, chì ùn hà ancu realizatu un prugramma per sterminà i Ghjudei, ma per aduprà in a produzzione di l'aviò è l'equipaggiu.
  A scumessa hè stata fatta nantu à una offensiva aerea contr'à a Gran Bretagna è una guerra sottumarina massiccia.
  In ogni casu, l'entrata di l'America in u cunflittu hà aghjustatu un mal di testa à u Fritz, è hà furzatu un forte aumentu di u numeru di pacchetti di lupi.
  A Germania hè stata custretta tardi à spin up a produzzione di bombardieri è aerei strategichi. Prima di tuttu Yu-288 è Yu-488 - cù quattru mutori. Ma u so sviluppu è a so mente hà pigliatu tempu. ME-109 mudificazione "F" in generale era un avversu degne per i vitture britannichi. Ma u sviluppu di u ME-209 hà fiascatu, cum'è u ME-210.
  U bomber di immersione XE-177 hà ancu fallutu. Ma Speer hà ghjucatu cù a quantità. In più, u Focke-Wulf addivintau lu cummattimentu più putente in quantu à l'armamentu, cumpensà per alcuni di i punti debuli di u ME-109. Iè, è a scola di volu di i tedeschi hè stata megliu cà l'inglese, è ancu più americanu. Ntô maghju di u 1942, i Nazis piglianu Sudafrica. È un squadron americanu ghjunse in Madagascar. A battaglia di Midway hè stata persa da l'Americani: cusì u capitanu di u terzu rangu, chì hà ghjucatu un rolu decisivu in sta battaglia, finiscinu, ironicamente, in Madagascar. I Stati Uniti vulianu mantene una basa in Africa è ùn lasciate micca i Nazis rilassate. Ma questu hà aggravatu significativamente a so pusizioni in l'Oceanu Pacificu.
  True, i Giapponesi ùn anu micca agitu abbastanza à par. A battaglia per l'arcipelagu hawaianu si trascinò.
  I Nazis hà guadagnatu u cuntrollu di l'Africa, è enormi riserve di materie prime strategiche, è ancu catturà l'India è l'Iran. I risorsi sottu à u cuntrollu di u Terzu Reich sò enormi, ma anu sempre bisognu à esse digeritu.
  A battaglia aerea per a Gran Bretagna ùn hè micca cusì diretta. Aumentendu constantemente a pruduzzione di l'aviò, i tedeschi pusonu pressione, ma ùn ci era micca una dominanza tutale. A mancanza di putenza di l'aviazione strategica, è l'aiutu di i Stati Uniti, è ancu tandu ùn sò micca abbastanza sottumarini, affettati. È u torpedo miraculu cù quale tante speranze eranu assuciati ci hà lasciatu.
  U Führer ùn hà micca osatu sbarcà in Gran Bretagna in u 1942. A scumessa hè stata fatta per rinfurzà a putenza marittima è a flotta sottumarina. À u listessu tempu, i trasportatori di l'aviò è i navi di battaglia sò stati custruiti. Ci era abbastanza capacità di produzzione, ma tuttu hà pigliatu tempu.
  I missili balistici di Classe A necessitavanu ancu di fine tuning. Ma i cochi robotici FAU-1 cuminciaru à esse pruduciutu in massa. I vitture relativamente boni, chì utilizanu carburante simplice, avianu u vantaghju indubbitu chì ùn anu micca bisognu di piloti.
  Hitler, avendu accessu à risorse naturali illimitate è riserve di travagliu, vulia salvà a vita di i piloti tedeschi. V-1 cum'è fàciule à fabricà è unmanned paria a megliu suluzione. E millaie di tali cunchiglia robotica sò cascate da u vaghjimu di u 1942 in Londra.
  À u listessu tempu, i tedeschi acceleranu u sviluppu di l'Arado jet bomber è i missili balistici.
  Stalin cuntinuò à aspittà è accumulà forza. In u 1942, l'URSS hà pruduciutu cinque è mezzo mila tanki novi KV è T-34, è circa mille vechji marchi, circa cinque centu novi luci T-50 è T-60 è dui centu anfibii. A flotta di l'aeronautica hè ancu aumentata - circa quindici mila aerei novi è vechji sò entrati in serviziu. Ancu ci era una mancanza di piloti. A produzzione di Katyushas cresce lentamente.
  A Germania nazista hà pruduciutu più di trenta mila aerei, ma hà patitu perdite significativu in battaglie. I tedeschi pruducianu circa sei è mezzo mila tanki. A maiò parte di tuttu, u T-3 è una nova mudificazione di u T-4 cù un cannone longu 75-mm. U più novu "Tigri" hà pruduttu un pocu più di centu, è i "Panthers" sò sempre solu in prototipi.
  Ma u fucile d'assaltu MP-44 cuncepitu da Schmeister hà cuminciatu à entre in a serie. A cuntrariu di a storia vera, a macchina ùn deve esse sviluppata in cunsiderà a carenza di metalli non-ferrous. È questu accelerà u sviluppu di un fucile d'assaltu più simplice, cù l'acciaio in lega.
  Allora in armi chjuche, i tedeschi cuminciaru à guadagnà un vantaghju. Ma avianu ancu bisognu di tempu per a macchina per riarme tutte e truppe.
  Ma in a flotta sottumarina, induve a liberazione hà righjuntu quaranta o cinquanta sottumarini per mese, i tedeschi ùn anu micca veramente uguali.
  Ci era ancu sottumarini assai veloci nantu à u perossu di l'idrogenu. U travagliu acceleratu in u prugramma nucleare. Fortunatamente, ci sò assai risorse. È ancu l'errore di i fisici tedeschi chì u grafitu ùn hè micca adattatu cum'è moderatore ùn hè micca statu catastròficu. Diversi fabbriche per a pruduzzione d'acqua pisanti sò stati custruiti, ancu in Africa.
  Allora ùn hè micca lavatu, ma rotulendu, ma u reattore nucleare di i nazisti hà cuminciatu à travaglià in dicembre di u 1942. Ancu un pocu prima di l'Americani. Dopu à e scunfitte in u Pacificu, cuminciaru a disassemblamentu seriu. È u finanziamentu per u prugramma nucleare hè statu drasticamente tagliatu.
  U principiu di u 1943 hè marcatu da a dichjarazione di Hitler di a Guerra Totale è l'intruduzioni di u serviziu di travagliu universale in i territorii occupati. I colpi massivi di V-1 in Londra ùn anu micca ghjustu ghjustificà. I britannichi amparanu à ripiglià parzialmente tali colpi, ma i tedeschi anu pigliatu u numeru.
  Ma a guerra sottumarina hè stata veramente disastruosa per a Gran Bretagna. A pruduzzione d'armi in l'isula hè cascata bruscamente per mancanza di materie prime. A metropole era nantu à u colapsu. In più, i Nazis catturà Madagascar, è i Giapponesi, inseme cù i Nazis, invadiu l'Australia è relativamente rapidamente ottinutu a so rendizione.
  Ancu s'ellu Stalin hà capitu u periculu di a tattica d'attesa, si firmò fede à ellu stessu, ùn si mette in una lotta. Hè megliu chì i capitalisti si sterminanu finu à a fine. È guardemu...
  Ma sta tattica avia ancu i so inconvenienti. Aduprendu risorse enormi, u Terzu Reich era digià preparatu una guerra contru l'URSS. A pruduzzione di tanki in u Terzu Reich in u 1943 hà righjuntu una media di 1.200 veiculi per ghjornu, più trè centu cinquanta cannoni autopropulsati. Inoltre, i fucili autopropulsati ùn sò micca debbuli. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Cunsiderendu chì i tedeschi ùn anu micca soffrenu pèrdite in tanki, u so rifornimentu di u panzvale era digià duie volte più veloce di quellu di l'Armata Rossa. È a lacuna quantitativa in a tecnulugia in favore di l'URSS hà cuminciatu à diminuisce.
  In quantu à a qualità, u Fritz hà avutu u "Royal Tiger", simili in pesu à u KV-3, in quantu à a putenza penetrante, a pistola era ancu un pocu superiore per a qualità di u projectile è l'armatura frontale più forte. Ebbè, u super-pesante Soviet KV-5 è KV-4 hè statu assai tecnicumente inaffidabile, in particulare u so trenu. Allora l'usu di cummattimentu di tali mostri era in dubbitu.
  È Stalin hà ancu urdinatu a creazione di un KV-6 cù sette cannoni è dui lanciatori di missili. Hanu fattu a vittura. Ma risultò cusì pisanti è longu chì ùn pudete micca purtate in un trenu o implementà in battaglia. U T-34-76 hè un veiculu abbastanza successu, ma più debule in u cummattimentu frontale chì a Pantera o Tiger. E KV-1 è KV-2 sò paragunabili à i tedeschi in quantu à u pesu, ma sò inferjuri à i Panthers è Tigri in butting. U T-4 tedescu hà pigliatu u trenta-quattru in armatura è superatu in l'armamentu, a visibilità è l'ottica, è questu à un pesu uguale, o ancu menu, si comparamu mudificazioni più pesanti.
  In corta, u Fritz hè statu tiratu è a qualità era à par. È l'apparizione di u ME-309 è ME-262 hà datu un vantaghju in a qualità di l'aviazione. Cum'è u Yu-488, u megliu bombardiere à quattru mutori. È daretu à elli sò mudelli reattivi. Cum'è Yu-287 è Arado.
  Ntô sittembri di u 1943, i Nazis infine rializà un sbarcu successu in Gran Bretagna. Dopu duie settimane di lotta - l'Inghilterra capitula. È ancu s'ellu Churchill fughje in Canada, u risultatu di a guerra in l'Occidenti pareva una cunclusione anticipata.
  Roosevelt, avè persu u so alleatu principalu è teme u putere crescente di u Terzu Reich, hà dumandatu a pace.
  Hitler, dopu à discussioni cù u so entourage, hà stabilitu una cundizione per i Stati Uniti : u rifiutu di u prugramma nucleare è a ricunniscenza di tutte e cunquiste di u Giappone è di u Terzu Reich. Cum'è u ritirata di e truppe da l'Islanda, chì u Fritz avia digià inveru sopra à a flotta sottumarina. U cuntrollu di a Terra di u Rising Sun nantu à Gaia, induve a lotta ùn hè ancu firmata. Inoltre, Hitler hà dumandatu una compensazione materiale per u Terzu Reich è u Giappone per tutte e distruzzioni è e spese militari causate da i Stati Uniti è a Gran Bretagna.
  Ancu s'è i termini di a pace eranu estremamente difficiuli, Roosevelt cun grande difficultà hà sappiutu per passà a so adopzione in u Cungressu è u Senatu.
  L'indicazioni di Stalin chì ùn era micca oppostu à unisce à a coalition Axis, è almenu pronta à ripiglià l'Alaska, hà ghjucatu un rolu maiò in u cumplimentu di i Stati Uniti.
  U pragmatismu americanu vincìu, chì hè diventatu più altu ch'è l'entusiasmu è l'emozioni. Inoltre, u prugramma nucleari di i Tedeschi hà sviluppatu più veloce di l'American, è questu hè stata una catastrofa in u futuru.
  A prima fase di a seconda guerra mundiale hè finita. Ma u Führer avà vulia finisce l'URSS.
  L'inaspettata tattica d'aspittà di Stalin è a so devozione à a causa di a pace mundiale hà ghjucatu un scherzu sinistru. Ghjiseppu era oppostu da u Terzu Reich è u Giappone cù tutti i risorsi di l'Emisferu Orientale, cumpresa l'Australia, è certi ponti in u mondu uccidintali.
  U Land of the Rising Sun, però, ùn hà ancu finitu a Cina, ma puderia esse apertu un secondu fronte. Hitler, invece, hà attivamente furmatu truppe coloniali è legioni straniere. À u listessu tempu, a pruduzzione di l'armi hè ancu aumentata.
  In a prima mità di u 1944, a pruduzzione di tanki è pistoli autopropulsati in u Terzu Reich hà righjuntu è superava centu veiculi à ghjornu. Panther-2 in u so livellu bypassed tutte e vitture sovietiche. Apparsu un tank più avanzatu tedescu "Lion" è prestu u "Royal Lion".
  E più impurtante, l'aviazione di jet hè stata sviluppata in serie. In risposta, i tanki T-34-85 è IS-1 è IS-2 sò andati in pruduzzione in l'URSS, è nimu hà eliminatu a serie KV da a produzzione. U tank seriale più massivu di u Terzu Reich per u 1944 era u Panther-2, è l'URSS T-34-85. I mudelli più pesanti sò stati pruduciuti in significativamente - circa volte, in dece quantità più chjuche. È i tedeschi ùn vulianu micca caccià pesi assai nantu à e strade sovietiche, è Stalin hà cuminciatu à disfidà a serie KV, è l'IS hè stata troppu cruda.
  In ogni casu, l'alemanu "Panther" -2 cù un cannone 88-mm di calibre 71 L, superatu u T-34-85 in u putere di perforazione di l'armatura di u cannone, in armatura frontale è un pocu à u latu, è ancu ùn hà micca. cuncede in prestazioni di guida cù un mutore di 900 cavalli è pesu à 47 tunnellate. Ancu quandu u pesu di u tank tedescu hà crisciutu à 50,2 tunnillati, ùn era micca fatale.
  È l'aviò jet tedescu ùn hà micca avutu un avversu degnu à tutti.
  Hitler hà dicisu chì era megliu ùn trascinà a gomma, è principia a guerra u 22 di ghjugnu di u 1944. Lanciate nantu à l'URSS trè centu cinquanta di e so divisioni è stranieri, è centu vinti divisioni di satelliti. Da u latu di u Terzu Reich eranu: Romania, Ungheria, Slovacchia, Croazia, Finlandia, Svezia, Italia, Portugallu, Spagna, Bulgaria, Argentina, Turchia.
  I tedeschi anu utilizatu ancu un gran numaru di stranieri è hiwis in a Wehrmacht. In tuttu, u Terzu Reich, solu in u primu squadronu, scacciò dodici milioni è mezu di suldati in battaglia, di quale micca più di quaranta per centu eranu tedeschi per naziunalità. I satelliti aghjunghjenu altri trè milioni. In totale, ci sò quasi sedici milioni di fanteria in u primu squadrone, circa trenta trè mila tanki, più di cinquanta cinque mila aerei, circa dui centu cinquanta cannoni è mortari.
  L'URSS, dopu à a mubilizazione, hà dispostu tredeci è mezzo millioni di suldati, ma una parte di e forze anu da esse guardatu in u Far East è i distretti interni. In u primu squadrone ci era ottu miliuna di suldati, circa trenta mila tanki, quasi quaranta mila aviò, è circa dui centu mila fucili è mortari.
  Cusì, da u latu di u Terzu Reich, ci hè una doppia superiorità in l'infanteria, è una superiorità cinque volte in a mobilità di forza, cù una mitragliatrice megliu. True, l'URSS hà assai mitragliatrici, quasi parità.
  A diffarenza di i tanki ùn hè micca grande, ma u percentualità di i veiculi obsoleti in l'URSS hè più altu, è ancu i tanki di versioni precedenti.
  L'aviazione jet tedesca ùn hà micca avversariu, è l'aviò propulsatu da l'elice di u Terzu Reich sò più veloci è megliu armati. True, i veiculi sovietici sò superiori in manuvrabilità horizontale.
  In l'artiglieria è i morti, u bilanciu di e forze hè u più vicinu à l'ugualità. Sia quantità è qualità.
  True, a flotta di u Terzu Reich hè soprattuttu sottu à l'acqua, assai volte più forte di quella suviètica. Cum'è u casu cù u Giappone.
  Inoltre, i Nazis anu digià missile balisticu di classa A in a pruduzzione di massa, è i primi dischetti si sò alluntanati.
  In generale, i Nazis seranu più forti, è Stalin abbastanza raghjone preparatu, anche tardi, a difesa. Ma assai ùn hè statu fattu. A Linea di Stalin ùn hè micca stata restaurata cumplettamente, è u più impurtante, e truppe ùn anu micca abbastanza furmatu per mantene a linea. Ancu s'elli sò stati dispraamente ricuperati.
  A linea di cunfini di Molotov, per trè anni di probabilità, hè stata generalmente cumpleta, ma si trovava troppu vicinu à a fruntiera, è ùn hà micca prufundità abbastanza. Inoltre, Stalin urdinò a custruzzione di un terzu echelon daretu à u Dnieper, ma questu hè statu principiatu solu dopu à a rendizione di i Stati Uniti.
  True, in più di e truppe sovietiche, si pò cuntà parti di l'NKVD, chì u numeru hè statu purtatu à un milione di suldati è a milizia. Questu hè circa quattru milioni di persone, solu in e cità occidentali. Ancu s'è, sicuru, a so efficacità di cummattimentu hè assai peggiu di quella di unità regulare.
  I tedeschi, cum'è a storia vera, anu fattu u colpu principalu in u centru, tagliendu a cornice di Bialystok è u pugnu di Lvov. I primi ghjorni di a lotta hà dimustratu chì i tedeschi, malgradu u gran numaru di unità straniere, anu realizatu l'offensiva più o menu liscia. Ma e truppe sovietiche sò spessu persu.
  Inoltre, a capacità di cummattimentu di l'unità ucraine hè stata dubbiosa. Parechji disertori è si rendenu in i primi ghjorni di a guerra.
  Ùn era micca pussibule di cuntene u nemicu in battaglie di fruntiera. È tandu Stalin hà fattu un sbagliu, pruibiscendu a retirazzione di unità à a linea principale è esigendu à diritta u fronte. L'errore, però, hè statu correttu, ma tardi. I tedeschi anu pussutu catturà Minsk digià u 28 di ghjugnu, dopu avè rottu a linea di Stalin in u centru.
  A cunfusione hà solu intensificatu. U 30 di ghjugnu hà fattu l'entrata prevista in a guerra di u Giappone è i so satelliti. Allora, per u mumentu, avemu avutu a scurdà di u trasferimentu di e truppe da u Far East.
  A scuperta tedesca in u centru era in espansione. C'era una lacuna enormosa ch'elli anu pruvatu disperatamente à tappa. Ma i Nazis avanzavanu è u 16 di lugliu s'irrumpiu in Smolensk.
  Gettendu tutte e riserve dispunibuli in battaglia, è mette e milizie sottu à l'arme, Stalin è Zhukov anu pussutu piantà l'avanzata di u Fritz in u centru. Ma Hitler hà vultatu e so truppe à u sudu. I Nazis anu creatu un grande calderone in Kiev, è captu quasi tutta l'Ucraina.
  Bloccu Leningrad, invadiu a Crimea. U cursu di l'ostilità pareva assai 1941, cum'è karma implacable. Ma e differenze eranu ancu assai significativu. L'URSS in u 1941 hà avutu qualchì riserva libera, è avà tuttu era digià mobilizatu. È quandu l'assaltu hè accadutu in uttrovi, s'hè risultatu chì ùn ci era quasi nunda per mantene a difesa.
  À u principiu di nuvembre 1944, i Nazis circundanu Mosca, furzendu Stalin à fughje à Kuibyshev.
  I Nazis, à u cuntrariu di a storia vera, avianu una supiriurita numerica significativa. Anu avutu abbastanza divisioni per passà Mosca da u Nordu è u Sud. Ma l'unità sovietiche si sò sparse troppu in diversi fronti.
  In a rialità, in u 1941, dopu à mubilisazioni, Stalin hà guadagnatu un vantaghju nantu à a Wehrmacht in u numeru di persunale, è hà avutu quattru volte più aviò è tanki chì u Terzu Reich avia da u principiu di a guerra. È in i primi cinque mesi di a guerra, più equipamentu sovieticu hè statu pruduttu in a storia reale.
  Ma avà i Nazis sò tutti l'atout, da u latu di a quantità è di a qualità di l'arme è di u persunale. È l'Armata Rossa hà e stesse ferite chì in u 1941. Cumpresa a vuluntà di l'Ucraini, i Balti, è parechje nazioni chjuche à mori per u sistema suvièticu. Tradimentu di massa è sfondate vittime di a ripressione, spoliati è altri offesi di tutte e strisce. Cumpresi i nemichi ideologichi di u regime suvièticu.
  È u fattu chì i tedeschi anu scunfittu ancu l'Occidenti aumenta solu u numeru di traditori.
  Per quessa, ùn hè micca surprisante chì Mosca hè circundatu, è i tedeschi anu captu u Donbass, Voronezh è si move versu Stalingrad.
  L'inguernu in u 1944, sfurtunatamenti, ùn era micca fretu è nevicatu cum'è in u 1941. In ogni casu, Mosca si tena eroicamente finu à a fini di dicembre 1944. Stalingrad cascò in ghjennaghju di u 1945, è e battaglie per questu ùn sò micca troppu longu. In u frivaru è à u principiu di marzu, i tedeschi è i so satelliti anu pigliatu cumplettamente u Caucasu è i pozzi di petroliu di Baku.
  Allora l'offensiva andò longu u Volga. À Saratov, à Kuibyshev, è più in Orenburg è Kazan.
  Stalin fughje à Sverdlovsk. Kazan hè cascatu in maghju. In l'estiu, i tedeschi è i giapponesi cuntinuavanu à passà in a prufundità di Russia. A resistenza di e truppe suviètica hè cascata. U 5 d'aostu di u 1945, Sverdlovsk hè statu pigliatu. È u 3 di settembre di u 1945, Stalin infine accunsentì à rende. In cambiu di a so propria vita è libertà.
  A seconda guerra mundiale hè finita. Ma a pace ùn durò tantu. Dopu avè pruvatu l'armi nucleari, Hitler hè diventatu cunvintu di u so fenomenu putere distruttivu.
  Avà pareva chì u Giappone è i Stati Uniti eranu sempre in a strada di a dominazione mundiale da u Terzu Reich. È ancu s'è u Führer hà cunquistatu più terra chè Gengis Khan, Alessandru Magnu, Napulione, l'imperatore Troia è Solimanu Magnificu cumminati, hà decisu di scunfighja ancu u Giappone.
  Esattamente trè anni dopu à a fine di a Siconda Guerra Munniali, centu missili balistici, intercontinentali cù cariche nucleari putenti copreu u paese di u Soli Rising à una volta.
  E poi l'offensiva di e unità di terra di a Wehrmacht è a flotta principia. I tedeschi s'amparavanu relativamente rapidamente di i pussidimenti di u Giappone in Asia, è a metropole stessu hè stata rasata à a terra cù bombe atomiche.
  A resistenza più o menu prolongata hè stata furnita da i pussessi Pacificu di u paese di u Rising Sun. Ma di ghjugnu 1949, tuttu era finitu. Avà tuttu ciò chì restava era di scunfighja i Stati Uniti. Inoltre, ci era una ragione. L'Americani, à u cuntrariu di l'accordu, anu sviluppatu l'armi nucleari è anu realizatu a so prova secreta.
  Hitler hà iniziatu a guerra l'1 di ghjennaghju di u 1950, abbandunendu trè centu missili nucleari à una volta in u novu annu.
  Un attaccu nucleare devastante hà distruttu centu cità maiò americane è uccisu parechje decine di milioni di persone. Aggiuntu unu di i più grandi crimini di Adolf Hitler à a lista più longa di l'atrocità più odiosa.
  Dopu vinni l'invasione di u Canada, è da u sudu cù e dittature latinoamericane. L'Amiricani sò stati debilitati è scunnisciuti, ma si battevanu disperatamente. Anu capitu chì a scunfitta per elli significava solu schiavitù è una morte lenta è dulurosa.
  Dunque, era a più disperata di tutte e guerri. È durò più di un annu, furzendu u Terzu Reich à abbandunà circa duie centu più cariche nucleari, è trasfurmà parechje terre fertili in un desertu radiuattivu.
  Ma u scopu era quantunque rializatu è l'ultimu nemicu di u Terzu Reich fù scunfittu. E dopu, u prucessu di a cosiddetta globalizazione mundiale principia. A marca tedesca divintò l'unica muneta mundiale. Ancu i paesi formalmenti indipendenti sò stati ridotti à u livellu di e culunie di u Terzu Reich, mentre mantenenu solu l'autogovernu lucale limitatu.
  I Ghjudei è i Zingari eranu fora di legge : sò stati cercati è distrutti. E SS anu fattu purghe massive, è furia. Un veru incubu hè ghjuntu - l'ora di u dragone. O, più precisamente, una era. U Führer custruia un imperu totalitariu di u mondu reale cù una pretendenza à l'espansione spaziale.
  In u 1959, durante a celebrazione di u settantesimu anniversariu di u Führer, hà fattu una incoronazione ufficiale, un plebiscite mundiale - chì legittimava u titulu di super-imperatore. È quandu Adolf Hitler morse in u 1967, u so figliolu ereditò u so titulu è u putere.
  À quellu tempu, u pianeta Terra avia digià fundatu insediamenti nantu à a Luna è in Marte cù Venus, è si preparava attivamente per l'espansione in i mondi stellati esterni ... I Nazis vulianu un imperu universale - a custruzzione di u Star Reich, in modu di immerge l'universu sanu in un incubo.
  
  NOVA AVVENTURE DI I CAVALIERI DI E QUARANTA ISOLE
  Dimka hà sbattutu a so spada in pezzi è, stunatu, lampendu l'ochji, si firmò in a strada. E so mani eranu cuparti di sangue è ciò chì restava di a spada era sanguinosa. Sirene suonu. Strada di a cità d'estate. E furia di polizia. Seguitu da un colpu cù un bastone à u spinu. Dimka à peine audible dit :
  - Mi rinunziu !
  Li portanu e mani in daretu è chjappà e manette. U zitellu sente u dolore da u metallu injectatu in i so polsi. Hè purtatu in una furgoneta - un corbu neru.
  Dimka sente una mistura di rabbia è paura. Ricorda u passatu. Un'isula induve i zitelli si battevanu per a so esistenza cù e spade. Legnu, ma quandu u zitellu hè pigliatu da a furia, si trasformanu in un azzaru affilatu. Dimka stava quì per più di un paru di mesi. S"hè battutu, battutu, hè statu feritu è si ferite ellu stessu. Ancu personalmente uccisu u traditore. Tuttu era. È à a fine vincenu.
  Hè una pena chì solu i zitelli sò stati nantu à a nave distrutta. È hà sappiutu di scappà solu cù a so zitella. Dopu tali avventure, a prigiò ùn paria più un paese.
  Pigliò u picciottu bully cù a so spada, è u vide chjinatu, è un pozzu di sangue scorri.
  Era u colpu fatale ? Cusì sfurtunatu, Dimka, cum'è s'ellu ùn ci era micca abbastanza avventure nantu à a so testa prima di questu. È s'ellu hà tombu chì ? Prigiò ? U purteranu in una cellula sporca è puzzolente cù i criminali ?
  È finu à chì si senterà ? Hà solu quattordici anni. Più di deci, sicondu a lege, ùn anu micca u dirittu di dà. Forse tuttu andrà bè !?
  In u cortile di u novantaduesimu annu. Un tempu chì si parla tantu di a demucrazia è di a libertà, ma u banditismo s"accresce.
  L'imbutu si firmò è Dimka fù cacciatu. Un picciottu bellu, abbronzatu cù i capelli neri ùn pare micca un banditu, ma piuttostu una vittima cù manette incatenate.
  Dimka hè statu purtatu quasi subitu à l'investigatore è u prosecutore.
  Mi mettenu in una sedia.
  L'investigatore hà fattu uni pochi di dumande di rutina è disse cun un sorrisu:
  - U zitellu feritu da voi hè more ! Allora pricate à Diu ch'ellu ùn mori !
  Dimka rispose cun un suspiru:
  - Ùn vulia micca...
  Le procureur lui tendit un papier :
  - Questa hè una cunfessione. Se firmate, sarete liberatu in cauzione in attesa di prucessu. È quì, datu a ghjovana età è a mancanza di unità à a polizia, l'avete da ottene cundiziunali!
  Dimka fighjulava a carta è leghjia rapidamente, è scuzzulò a testa in u negativu:
  - Si dice quì chì l'adulescente stessu hà attaccatu a cumpagnia. È mi anu attaccatu solu !
  L'interrogatore avia una fisionomia di topo, è sopracciglia spesse, gorgogliò:
  - Firmate cum'è noi vi cunsigliemu ! Altrimenti, finirete in prigiò. Avà simu literalmente imballati di casi, è duverete pusà davanti à u tribunale per un tempu assai longu. È quì in a cellula ci sò trè file di cuccette nantu à tavule, un bucket slop in l'angulu è cinquanta picciotti nervosi è affamati cum'è tè. Diversi tipi di criminali. È ancu s'è u zitellu chì avete feritu ferma vivu, l'inchiesta durà trè anni, è dopu un altru annu è un prucessu ! Passerete i migliori anni di a vostra vita in l'infernu !
  U prosecutore annunziu d'accordu è cunfirmò:
  - Una misura di moderazione per voi o detenzione, o un impegnu scrittu di ùn lascià micca è vi sarà purtatu da mamma è babbu. A scelta hè a toia ! E crede à mè, e culunie juvenile sò digià sopraffulate, è seranu felici di dà a prova. Ma s'è vo litigà cun noi, allora ci sarà di sicuru un locu !
  Dimka hà pensatu chì l'investigatore è u prosecutore ùn scherzavanu. E in fatti, ponu putricà in prigiò. Ancu s'ellu, invece, ùn hè micca un fattu chì seranu liberati s'ellu firma. Ci hè parechje esempi quandu i pulizzeri ingannanu ? Ma a cosa principale in Dimka era l'ostinazione, è l'ostinazione chì si manifestava chjaramente dopu à stà in l'isule di a morte. È u zitellu disse decisu:
  - Innò!
  L'investigatore ringhiò duramente:
  - Chì ùn hè micca ?
  Dimka disse duramente:
  - Ùn firmaraghju micca ! M'anu attaccatu, mi vulianu ferisce cù una catena, è era autodifesa !
  L'investigatore ringhiò:
  - Va bè allora ! In prigiò, siate una settimana più sàviu!
  U procuratore annuì, firmendu :
  - Mentre era in dui mesi di detenzione. Ma, sicuru, pudete liberà prima!
  L'investigatore ringhiò:
  - Pensu chì a detenzione farà bè à u zitellu !
  Dimka hè statu purtatu fora di l'uffiziu è purtatu in prigiò. I manette tintinnavanu, è l'unicu ciò chì u zitellu avia da fà era attraversà a catena à traversu a strada. Ci duveria esse accettatu.
  Dimka caminava cù una catena, incatenata à dui pulizzeri. Sentu abbastanza male. Prigione, cellula, cundannati maligni. Iè, è s'hè fattu in prublemi, ricusendu di firmà una cunfessione. Ancu s'ellu, per un'altra banda, dopu ùn ti sbloccarà.
  Dima hè statu purtatu à a sala di duvere. Nome, cognome, patronimicu, valori cun voi.
  Allora shmon. Un ufficiale di polizia è duie donne in mantellu biancu pigghiaru u zitellu in una stanza cù un specchiu è accendenu lampade supplementari. U cumandimu seguitatu:
  - Spogliatevi !
  Dimka suspirò - shmon! Mi dumandu solu perchè e donne? U zitellu hà toltu i so jeans, T-shirt, sneakers, jacket. Hè rimasta solu cù i so shorts.
  Una ghjovana donna in un mantellu biancu rimarcò:
  - Hè bè custruitu !
  L'ufficiale chjamò:
  - È caccià e mutandine ! Vivu !
  Dimka, brusgiata di vergogna, li togliò ancu. Involontariamente si rossi è si coprì. L'ufficiale di pulizza hà chjamatu:
  - In silenziu ! Mani à e cuciture! Fighjate più attente - hè un assassinu !
  Una donna in un mantellu biancu chì pareva una infermiera surrisu è si mette in guanti sottili, medichi:
  - Ùn avemu micca vistu cusì ! Rilassate u zitellu, a vostra zia vi senterà !
  Ella cuminciò à esaminà u corpu di Dima. I caminava à traversu i capelli di u zitellu chì era cresciutu durante u so sughjornu à l'isule. Pettinatu cù cura ogni filu, cercandu qualcosa oculatu. Forse ancu soldi. Allora ella brillava in l'arechje è i narici di u zitellu. L'hà fattu cun cura, cum'è sperendu di truvà qualcosa.
  Allora urdinò di mette a testa nantu à l'apertura, è scavò e so mani in u mento. Si mette a manu in bocca. Dimka puzzava è tastò gomma cù a so lingua. A donna si sentia daretu à e gengive, i denti, daretu à e guance. Quandu hà pressu nantu à a radica di a lingua, u zitellu sintia un attaccu di vomitu. Iè, quantu imbarazzante. A so manu si n'andò finu à i tonsille, è hè diventatu difficiuli di respira.
  Allora, infine, a donna li mandò è sghignazza :
  - Ùn ci hè nunda !
  L'ufficiale hà urdinatu:
  - Cuntinuà Olga ! A ricerca persunale in vista di u periculu speciale di u sughjettu deve esse a più accurata!
  A donna in biancu cuminciò à sente u pettu di Dimka. Ella alzò i braccia è guardò sottu à l'ascelle. È cù una forza inespettata pressatu nantu à l'ombiccu. Dimka ansimò...
  Allora a donna si firmò è dumandò:
  - Ebbè, avà ch"ellu squatti !
  L'ufficiale di polizia ringhiò:
  - Ùn hè micca assai affidabile ! Fighjate ancu u so anu !
  A donna in u mantellu biancu scuzzulò u capu.
  - Questu hè bisognu di permessu speciale! In listessu modu, per verificà i lochi intimi di u zitellu!
  L'ufficiale urdinò languidamente:
  - Siate, diavulu...
  Dimka rispose cun dignità:
  - Sò un zitellu !
  È hè diventatu faciule per squat. Stà dece volte. Dopu à quessa, e donne esaminò i so soli, è passavanu trà i so pedi.
  Dopu questu, Dimka era in a stanza vicinu. Ci un altru zitellu, in un uniforme di prigiò, tagliatu à zero cù una macchina à scrive in manu, disse:
  - Chì ci hè di novu ?
  L'ufficiale di polizia hà rispostu:
  - Iè, è assai greyhound !
  U zitellu sghignazzava è rimarcò:
  - Ùn hè tantu paura ! Ebbè, pusate nantu à a sedia è tagliate i capelli !
  Dimka s'assittò. Ùn hè micca bellu di esse nudu. E poi ti taglianu calvi cum'è un criminale. In cima, a macchina era smussata è era dulurosu per piglià un haircut. I capelli grossi è neri cascanu à u pianu. I stivali abbattuti d'un ghjovanu cundannatu li calpestavanu. Paria chì cù ogni filu di capelli una particella di l'ànima immurtale abbandunava, è tù diventerai menu è menu liberu. L'umore di Dima era depressu. Davanti à ellu era una cellula di prigiò, è una riunione cù i delinquenti juvenili.
  Tuttavia, Dimka ùn hà mai avutu a paura di i so pari. È dopu à l'indurimentu di e Quaranta Isule, ùn hè più spaventosa. Sì cusì, si batterà. È a prigiò ?
  Chì ghjè un altru teste. Hà solu quattordici anni è hà tutta a so vita davanti à ellu.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"